View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
[
21]
22
Bordo61Mavi
16.Nisan.2014, 17:00
Video sonuna dogru Ugurun 'kartal pencesi' haraketine ne demeli :D
anil luque
16.Nisan.2014, 17:12
çArşı grubu yaptığı açıklama ile E-Bilet projesini protesto amacıyla maça girmeyeceğini açıkladı.
İşte budur.
kumbara
16.Nisan.2014, 21:28
çArşı grubu yaptığı açıklama ile E-Bilet projesini protesto amacıyla maça girmeyeceğini açıkladı.
İşte budur.
Bu karara bile karşı çıkanlar var ben onlara ayar oluyorum. Fişlenmek güzeldir diye avutucaklar kendilerini.
E-Bilet almayın, aldırtmayın !
anil luque
16.Nisan.2014, 21:34
Bu karara bile karşı çıkanlar var ben onlara ayar oluyorum. Fişlenmek güzeldir diye avutucaklar kendilerini.
E-Bilet almayın, aldırtmayın !
Onlar numaralı tayfası :) Çekirdekle maç izleyenler. "He öyle mi? Ne yapmamız gerekiyor şimdi? Kart mı? Tamam çıkartalım" tayfası.
Suicider
21.Nisan.2014, 14:14
Gökhan Töre'nin son durumu nedir? Sırtından vurulmuş sanırım gece kulübünde.
BaGa TaRKaN
21.Nisan.2014, 14:18
Önemli Bir Şeyi Yok Bugün Çıkabilirmiş Hastaneden
Walter Sakana
21.Nisan.2014, 14:55
Beşiktaş için ne hafta oldu öyle. Taraftar protestosu, Ersan'ın sakatlığı, Ömer'in trafik kazası derken şimdi de Gökhan'ın silahla yaralanması...
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/106129/gokhan-toreye-silahli-saldiri
Geçmiş olsun Gökhan.
GeNç KaRTaL
21.Nisan.2014, 18:29
Mekanda sadece Gökhan Töre değil,başka oyuncularımız da varmış.Saat 11'de antreman var,bizimkiler sabahın 5'inde gece kulübünde eğleniyorlar.Bu nasıl profesyonellik anlamıyorum.Bazı şeyler kesinlikle tesadüf değil.Yönetimin ağırlığını koyması lazım.Şurada 4 hafta kalmış ve hedef olarak çok önemli bir fırsat var önümüzde.Olacak işler değil bunlar.Ayrıca Gökhan'a geçmiş olsun.Allah korumuş,ya başka yerine isabet etseydi o kurşun?
footballer33
22.Nisan.2014, 03:26
Büyük geçmiş olsun Gökhan Töre'ye. Anladığım kadarıyla mekanda Gökhan dışında da birçok futbolcu varmış. Yani bu durum, diğerlerinden birinin de başına gelebilirdi. Talihsizlik olarak görüyorum ben mevzuyu; ama bundan sonra tekrarı yaşanırsa da en ağır ceza verilmeli kesinlikle. Futbolcu da biraz dikkat etmeli hayatına.
Bu arada, konusu açılmadan düşüncemi belirtmek istiyorum. Sivasspor maçı çok zor geçecek, bizim onca eksiğimize karşın (Holosko, Sivok, İsmail, Motta, Veli, Jones, Ersan, G.Töre... Kadro dışı kalanları ve uzun süredir oynamayanları saymıyorum bile), hiçbir eksikleri yok bize karşı ve Sivas da hedefi olan bir takım, kaldı ki. 1 puanı ben hanemize kazanç olarak yazarım şahsen, Konya'daki gibi bir facia olmazsa tabii.
Kadro da mecburen böyle olacak sanırım:
Tolga
Serdar - Dany - Pedro - Uğur
Atiba - Necip
Pektemek (Kerim) - Oğuzhan - Olcay
Almeida
Yedeklerde 3-4 kişi anca çıkarabiliyoruz. Anlaşılan, A2 takviyeli bir kadroyla gidilecek Sivas'a.
NOT: Yazarken içim daraldı. :(
Suicider
25.Nisan.2014, 12:51
Beşiktaş'tan Türk futbolu adına TFF'ye tarihi bir çağrı geldi... Siyah-beyazlılar, futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu belirterek, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor maçındaki cezasının kaldırılmasını ya da ertelenmesini talep etti.
Şu kardeşlik işini biraz fazla abarttığını düşünüyorum kulüplerin.Tabi ki dost olmak,birbirlerine köstek olmamak vs güzel şeyler.Ama sonuçta siz ezeli rakiplersiniz.Son 2-3 senedir yaşananlar kulüpleri bu kadar yakınlaştırmış olabilir fakat elbet bu dönem geçecek ve bu ebediyen sürmeyecek.Şahsen benim kulübüm ezeli rakibimle ilgili böyle bir açıklama yapsa (söyledikleri %100 doğru da olsa) ben rahatsız olurdum.Herkesin düşüncesi farklı tabi 2 takımın taraftarı da bu durumdan memnunsa bize laf söylemek düşmez.
He tabi bir de matematiksel olarak mucize bile olsa Beşiktaş'ın şansı devam ediyor şampiyonluk için.O da ayrı bir konu.
uAburak89
25.Nisan.2014, 13:20
Malumun ilanı olmuş resmen. Büyük talihsizlik.
ReaList
25.Nisan.2014, 13:26
Bence güzel bir açıklama bizde futbol kültürü olmadığından biraz garipsenebilir ama olması gereken bu. Futbol her zaman var. Bu sene başaramazsın seneye şampiyon olursun sonuçta ölüm kalım meselesi veya Dünyanın sonu değil. Büyüklük de bu kupalarla olmaz yenilgiyi haz etmek ve kabullenmekle olur. Bugün tebrik eder yarın aynı amaçlar için tekrar mücadele edersin her şey aslında bu kadar basittir.
Tabi sözün başında söylediğim gibi Futbol Kültürü varsa bunlar oluyor lakin mevcut Kaos Kültürü çoğu şeyin önüne geçiyor maalesef.
europeanconquer
25.Nisan.2014, 13:35
Bence Beşiktaş art niyetli,bundan önce ki kutlama rezaletlerini bildikleri için bir rezalet daha çıksın diye böyle bir öneri sunmuşlar :n:
Valla umrumda değil isteyen istediği gibi davranabilir,bana göre güzel de bir hareket ancak ve ancak Beşiktaş'tan beklenebilir bir hareket.Ne Galatasaray Fenerbahçe için ne de Fenerbahçe Galatasaray için böyle bir öneri de bulunmaz.
Ralph
25.Nisan.2014, 14:09
Beşiktaş'tan Türk futbolu adına TFF'ye tarihi bir çağrı geldi... Siyah-beyazlılar, futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu belirterek, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor maçındaki cezasının kaldırılmasını ya da ertelenmesini talep etti.
Şu kardeşlik işini biraz fazla abarttığını düşünüyorum kulüplerin.Tabi ki dost olmak,birbirlerine köstek olmamak vs güzel şeyler.Ama sonuçta siz ezeli rakiplersiniz.Son 2-3 senedir yaşananlar kulüpleri bu kadar yakınlaştırmış olabilir fakat elbet bu dönem geçecek ve bu ebediyen sürmeyecek.Şahsen benim kulübüm ezeli rakibimle ilgili böyle bir açıklama yapsa (söyledikleri %100 doğru da olsa) ben rahatsız olurdum.Herkesin düşüncesi farklı tabi 2 takımın taraftarı da bu durumdan memnunsa bize laf söylemek düşmez.
He tabi bir de matematiksel olarak mucize bile olsa Beşiktaş'ın şansı devam ediyor şampiyonluk için.O da ayrı bir konu.
Neden abartılmış olsun ne güzel işte daha ne istiyorsunuz :) Her maç gs fb maçı gibi mi olsun? Derbi değil savaş mı olsun :)
Suicider
25.Nisan.2014, 14:26
Neden abartılmış olsun ne güzel işte daha ne istiyorsunuz :) Her maç gs fb maçı gibi mi olsun? Derbi değil savaş mı olsun :)
Dediğim gibi düşüncenize saygım sonsuz siz mutluysanız bu şekilde bize de laf söylemek düşmez.
Ralph
25.Nisan.2014, 15:04
Bu konuda egolarım ya da ön yargılarım yok. Dostluktan kimseye zarar gelmez, düşmanlıktan ve laf dalaşından gelir ve antipati doğar. Mesela GS bizim açıklamamıza cevaben bi açıklama yapmış. gsli bi ynetici daha doğrusu. Ne alaka? :)
Banega
25.Nisan.2014, 16:17
Çarşı ve UltrAslan'da tepki göstermiş.
attirson
25.Nisan.2014, 16:58
Harbiden o Gs'li yöneticinin acıklaması nasıl bir sacmalıktır.Talimatlar neticesinde verilen bir ceza yoksa gündemimize alırdık filan demis.Federasyon baskanı mı bu adam gündemine almak ne alaka ? Futbolu kızıstıranlar kendini belli ediyor işte.Tebrik ediyorum Bjk'yi umuyorum böyle acıklamaları daha çokca görürüz.Sacma sapan yönetici atısmalarına alıstıgımız Türk futbolunda böyle acıklamalar insanın yüzünü güldürüyor.Buna tepki gösteren de art niyetlidir.Bjk'nin sampiyonluk sansı var nasıl böyle bir acıklama yapıyor deniyor adamlar Fb sampiyon olacak dememis ki oynanacak maç sampiyonluk maçı kazanır veya kaybeder ama seyirci olsun demisler.İlla farklı bir noktaya cekilmeye calısılıyor.
uAburak89
25.Nisan.2014, 18:02
Buna destek verip neden derbide az seyircimiz vardı diyen Beşiktaşlılar olması garip. Dönem dönem bu şekilde "yancı" gibi takılan başkan ve yöneticilere destek verip sonra da Beşiktaş 3. büyük olarak gösterilmek isteniyor demek daha da garip.
Ayrıca dostluk elbette olsun da bu açıklamada ciddi mantık hatası da var. Diyelim ki Fenerbahçe'nin cezası ertelendi, Fenerbahçe hem o maçı hem de deplasman maçını kaybetti ne olacak, yine mi ertelenecek?
Bizim hangi yönetici ne demiş bilmiyorum, ona ne oluyor ve gereksiz lafınıza ise peşinen katılıyorum. Tıpkı Beşiktaş'ın yaptığının gereksiz olması gibi.
kumbara
25.Nisan.2014, 18:20
Yönetime geldiği günden beri taraftarına bir gram destek vermeyen başkan, kalkıp fenerin şampiyonluk kutlamasını düşünüyor. Yakında aziz'in yerine ben yatarım derse şarşırmam..
bilmania
25.Nisan.2014, 19:14
Gerçekten Beşiktaş'ta art niyet arayanlara şaşıyorum.Ortada 100 yıllık dostluk adına ne zamandır göremeyeceğimiz bir açıklama yapılmış siz hala bunun altında bir bit yeniği arıyorsunuz ya helal olsun size !
europeanconquer
25.Nisan.2014, 21:13
Gerçekten Beşiktaş'ta art niyet arayanlara şaşıyorum.Ortada 100 yıllık dostluk adına ne zamandır göremeyeceğimiz bir açıklama yapılmış siz hala bunun altında bir bit yeniği arıyorsunuz ya helal olsun size !
Sen çok yanlış anlamışın hocam :n:
Walter Sakana
25.Nisan.2014, 21:15
"The Fellowship Of The 3rd July"
Melo olayında ortalığı ayağa kaldıranlar, biz olsak affetmeyiz kovarız diyenler şimdi göstermelik para cezasıyla olayı geçiştirmenin peşindeler. Hani niye kovmuyorsunuz alemcileri? Nerede o etik değerleriniz?
Kimse kusura bakmasın, Süleyman Seba sonrası Beşiktaş'ın ne duruşu kaldı ne tutarlılığı. Tribünlerde ırkçı hareketler, sahaya inmeler, engelli basketbol maçında saldırmalar ve daha nicesi...
Üstüne şu son açıklama da tarihi bir çirkinliktir başka bir şey değil. Dostlukla, fair play ile uzaktan yakından alakası yok. Zorunlu bir şekilde kendiliğinden oluşan 3 Temmuz kardeşliğinin sonucudur.
TFF Aziz Yıldırım - Yıldırım Demirören koalisyonuyla yönetiliyor, Beşiktaş - Fenerbahçe birlik olmuş. Bu şartlarda Galatasaray gene iyi mücadele ediyor helal olsun ne diyeyim.
Bordo61Mavi
25.Nisan.2014, 21:21
Cok gereksiz bir aciklama olmus.
Rize'nin gunahi ne ? Belki Rize bayan taraftarlar onunde oynadigi zaman baski altinda olmayacak. Niye onlarin puan veya puanlarina engel olunsun ?
GeNç KaRTaL
25.Nisan.2014, 21:28
Ben bu açıklamadan bizim yönetimin seneye S.Saraçoğlu stadıyla ilgili bir beklentisi olduğu sonucunu çıkarttım şahsen.Yoksa durduk yere bu tarz bir açıklama yapmanın ne gereği var.Bize ne yahu rakibimizin şampiyonluğunu taraftarıyla kutlayıp kutlayamayacağından.Hem de kalkıp resmi siteden açıklamalar falan.Bir demeç esnasında sorulduğunda söylense hadi bir nebze anlaşılır.İşin özü fair-play falan hikaye.Anlarız ileride altında ne yattığını.
Gncl1905
25.Nisan.2014, 21:38
Azcık dışarıdan bakayım dedim. Şu an durumumuz 3 çocuktan ikisi yakınlaşıp dost olur da üçüncü onları kıskanır ya; aynı o durumdayız :D
Aynı yolun yolcusu iki takım. Yakınlaşmaları şaşırtmamalı. Biz onları bırakıp kendi yolumuza bakmalıyız. Artık birbirlerine ne söylerler, ne yaparlar bilemem. Ne zaman ligi etkileyecek bir açıklama olur tepki gösterilir ama bize ne Fenerbahçe'nin stadının açılıp açılmamasından. Zaten adamlar şampiyon olmuş ha bu maç kutlayacaklar ha sonraki; açılsa ne olur açılmasa ne olur. Açılmasa boş statta da kutlamayacaklar. Kadın ve çocukları niye kimse saymıyor anlamıyorum. Sanki ikinci sınıf vatandaşlar. Açıklamada Galatasaray'a dokundurulan bir şey de yok zaten.
Bu bir saniye küfür olsa bile saha kapama cezası kulüplerin başını yakacağı belliydi. İşine geldiği zaman 'sene ortasında kural değiştirilmez' diye bas bas bağıranlar keşke bir girişimde bulunsaydı. Ya da bizim yönetim bir girişim başlatsaydı. Ya da koskoca 18 takımdan biri bu cesareti gösterebilseydi. Ancak ara sıra çıkan sesler dışında hiç ciddi bir açıklama/girişim okumadım/duymadım. Ha kötü mü oluyor, bilemem. Bugüne kadar böyle ciddi cezalar vermedik(en azından yakın geçmişte hatırlamıyorum) bir türlü küfür bitmedi. Belki böyle keskin cezalarla biter. Ben şahsen karşıyım taraftarsız maçlara ama belki bu sancılı süreç sonunda küfürsüz maçlar izleyeceğiz. Her şeyin hayırlısı artık bekleyip görelim.
byrocky
25.Nisan.2014, 21:40
"The Fellowship Of The 3rd July"
Melo olayında ortalığı ayağa kaldıranlar, biz olsak affetmeyiz kovarız diyenler şimdi göstermelik para cezasıyla olayı geçiştirmenin peşindeler. Hani niye kovmuyorsunuz alemcileri? Nerede o etik değerleriniz?
Kimse kusura bakmasın, Süleyman Seba sonrası Beşiktaş'ın ne duruşu kaldı ne tutarlılığı. Tribünlerde ırkçı hareketler, sahaya inmeler, engelli basketbol maçında saldırmalar ve daha nicesi...
Üstüne şu son açıklama da tarihi bir çirkinliktir başka bir şey değil. Dostlukla, fair play ile uzaktan yakından alakası yok. Zorunlu bir şekilde kendiliğinden oluşan 3 Temmuz kardeşliğinin sonucudur.
TFF Aziz Yıldırım - Yıldırım Demirören koalisyonuyla yönetiliyor, Beşiktaş - Fenerbahçe birlik olmuş. Bu şartlarda Galatasaray gene iyi mücadele ediyor helal olsun ne diyeyim.
Sanırım Galatasaray harici başka maçları izlemiyorsun. Galatasaray'ın hakemlerle kaybettiği maçları söylesene Allah aşkına kaç puan gitmiş ?
I3esiktas
25.Nisan.2014, 22:41
Fikret Orman'ın saçma sapan açıklamalarını değerlendirip Beşiktaş ailesi ve taraftarına laf sokma çabalarında bulunmayın. Gerçek Beşiktaşlılar geçmişi unutmadığından dolayı onların düşüncelerine kafa yorun boşverin fikreti bir kaç yıla gider yine biz taraftar kalacak.
Ralph
25.Nisan.2014, 23:12
Bu olayı normal karşılayan bir ben varım sanırım :icon_biggrin: Bence fazla büyütüyorsunuz. Gereksiz polemik konusu.
sui generis
25.Nisan.2014, 23:25
Bu gözler 'kupa sizin lig bizim' diyenleri gördü. Bu açıklama onun yanında hiçbir şey.
Ama tabii bu açıklama aşırı saçma ve gereksiz. Bizim kutlamamız neden Beşiktaş'ı ilgilendiriyor yahu. Saha içindeki dostluk rüzgarları başka bu açıklamalar başka. Saha içinde gerginlik olmaması adına çok güzel de saha dışına varınca gereksiz oluyor. Bu takımlar ezeli rakip, dost olamazlar.
Fenerbahçe'nin diğer kulüplerle dostluk çabalarına anlam veremiyorum. Eskisi gibi olmalıyız, bizi sevmemelililer. Hele ki; 3 temmuzda şampiyon trabzonspor diye açıklama yapan bir taraftar grubunun takımıyla hiç işimizin olmaması gerekir.
di canio
26.Nisan.2014, 00:58
Ben de samimi bulmuyorum açıklamayı. Arkasında muhakkak bir hesap vardır. Şemsi'nin de dediği gibi eğer mucizevi bir şekilde yetiştirilmezse yeni stad önümüzdeki sezon Saracoğlu'nu kullanma beklentisi olabilir.
Bunun dışında bu açıklamayı çok gereksiz ve samimiyetsiz bulsam da; kimse kusura bakmasın ama "malumun ilanı", "aynı yolun yolcuları" gibi yorumlar yapan zihniyetten daha naiftir, daha evladır benim için. Ben de aynı üslupla yazmak istemiyorum ama belli bir kültür seviyesine ulaşmış, elit taraftarlara sahip malum kulübün de son zamanlardaki açıklamalarının; küfretmeyi kendilerinde hak gördükleri, Türk futbolunun katili Aziz Yıldırım'dan farkı kalmadı. Muhammed'in de yazdığı gibi Papermoon zirvesini masum kabul etsek de sonrasında yapılan "lig bizim olsun, kupa onların" açıklamalarını da unutmuş değiliz.
footballer33
26.Nisan.2014, 01:00
Çarşı'dan tepki
Çarşı Grubu, Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden Fenerbahçe'nin Çakur Rizespor karşısında seyircisiz oynaması nedeni ile yapmış olduğu açıklamaya Twitter hesabından tepki gösterdi.
Çarşı grubu yapmış olduğu açıklamada; "Beşiktaş taraftarına göstermediğiniz hassasiyet, hakkaniyete olan inancınızı yalanlar. Size Fener riyası, bize Beşiktaş rüyası yakışır" ifadelerine yer verdi.
------------------------------------------------------------------------------
Ben de gereksiz buluyorum bizim yönetimin açıklamalarını.
byariff
28.Nisan.2014, 02:26
cok iyi ya :D
http://cdn.spor365.com/News/678x369_Besiktas-taraftarindan-ilginc-protesto-aypij798e0.jpg
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Nisan.2014, 02:38
bu aciklamanin cok negatif olarak buyutuldugunu dusunuyorum. o kadar gerilmis ki taraflar bu tip bir aciklamayi hazmedemiyor. cok sevilen baskan suleyman seba tarzinda her yaniyla dostluk goruntusu veren cok guzel bir aciklamaydi bence. sacmasapan atismalar yerine boylesi jestler cok daha iyi degil mi? illa yoneticiler kavga etsin, karsi tarafin cektigi eziyetten zevk mi alsin, anlamadim ki...
ozhan canaydin, suleyman seba, su anki durusuyla fikret orman turk futbolunun ihtiyaci oldugu yonetici profilleri. en basta idare edenler dislayici degil kapsayici olmalilar. fikret orman zaten cok centilmendir, bu hafta bunu yaptigi jest ile yine kanitlamis oldu.
Walter Sakana
28.Nisan.2014, 03:50
bu aciklamanin cok negatif olarak buyutuldugunu dusunuyorum. o kadar gerilmis ki taraflar bu tip bir aciklamayi hazmedemiyor. cok sevilen baskan suleyman seba tarzinda her yaniyla dostluk goruntusu veren cok guzel bir aciklamaydi bence. sacmasapan atismalar yerine boylesi jestler cok daha iyi degil mi? illa yoneticiler kavga etsin, karsi tarafin cektigi eziyetten zevk mi alsin, anlamadim ki...
ozhan canaydin, suleyman seba, su anki durusuyla fikret orman turk futbolunun ihtiyaci oldugu yonetici profilleri. en basta idare edenler dislayici degil kapsayici olmalilar. fikret orman zaten cok centilmendir, bu hafta bunu yaptigi jest ile yine kanitlamis oldu.
Ben de olayı çok yanlış yorumladığını düşünüyorum.
Beşiktaş'ın şu anki yönetiminin bu tarz jestleri veya fair play olarak yorumlanan açıklamaları hep Fenerbahçe'ye karşı. Örnek mi;
"İtalyan temsilcisi Andreoli Latina'yı eleyerek erkeklerde CEV Challenge Kupası'nın sahibi olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nü tebrik ederiz.
Saygılarımızla,
Beşiktaş JK"
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray kadın basketbol takımı Avrupa şampiyonu oldu. Nerede aynı yaklaşım? Nerede tebrik? Beşiktaş'ın bu açıklamasında dostluktan bahsederken bugün Galatasaray son dönemde Fenerbahçe'yle yaşanan onca gerilime karşın resmii siteden rakibinin şampiyonluğunu kutlarken ona hiçbiriniz değinmiyorsunuz haksız mıyım?
Beşiktaş-Fenerbahçe maçı lig tarihinin gelmiş geçmiş en centilmence geçen derbisiydi (oyuncuların birbirlerine yaklaşımı açısından). Üstüne bu açıklama 2 kulübün birlik olup Galatasaray'a karşı cephe almasından başka bir şey değil. Tepkim buna. Kimsenin kavga etmesini, düşman olmasını istemiyoruz. 2 kulübün yakınlaşıp diğer kulüplere düşman olmasının dostlukla, fair play ile alakası yok, bu daha başka anlamlar taşır.
Galatasaray kadın takımı Avrupa şampiyonu olunca Fenerbahçe'ye teklif gitti beraber kutlayalım diye. Sonuçta tarihi bir gündü ve 2 Türk takımı Avrupa'nın en büyük kupasında final oynamıştı. Bu yüzden beraber kutlayalım dendi. Ama bu bile Fenerbahçe cephesinin zoruna gitti ve reddedip manidar bir teklif sundular:
CEV Cup Şampiyonu Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Cup Şampiyonu Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, Euroleague 2.si Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, ETTU Şampiyonlar Ligi 2.si Fenerbahçe Masa Tenisi Takımı ve Fenerbahçe Futbol Takımımız ile Euroleague Şampiyonu Galatasaray Odeabank takımınızın başarılarını, bir arada kardeşçe ve tarihe not düşercesine birlikte kutlama teklifimizi kulübünüz adına sizlere sunarız.
ReaList
28.Nisan.2014, 08:45
O kutlama talebinin Lütfü'nun işgüzarlığı olduğunu bizden iyi biliyorsun Gabi abi (: Ayrıca Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile veyahut Fenerbahçe'nin Beşiktaş'la bir olup Galatasaray'a cephe almasına gerek yok Galatasaray kendi kendine cephe (:
3 Temmuz Galatasaray için Tanrı'nın bir lütfuydu. Bunu en iyi kullanabilecek hoca ise Fatih Terim. Bu ikisi birleşince + Ortada psikolojik olarak çökmüş rakiplerin varlığı Galatasaray'a rahat 2 şampiyonluk getirdi. Ancak geçen sezonun 2. Yarısından itibaren Galatasaray yönetim bazında harakiri yapmaya başladı. Böyle bir fırsat 100 yılda bir gelirdi bundan sadece 2 yıl faydalanabildiler.
Seneye işler Galatasaray için daha kötü olacak. Kısaca 2 Temmuz yolu görünüyor bu gidişle.
Beşiktaş'ın son dönemdeki Galatasaray karşıtlığına gelirsek Özellikle stad mevzusu, Galatasaray'ın bu mevzuya alaycı yaklaşımı ve her Galatasaray maçında yaşanan ağır sorunlar mevcut iklimin oluşmasında kimseyi şaşırtmamalı. Rüzgar eken fırtına biçer.
Ahmet Göktaş
28.Nisan.2014, 10:47
Hala Önder Özen'in manifestolarını yiyenler var mı acaba ?
Walter Sakana
28.Nisan.2014, 14:56
Peki soyle sorayim o zaman İbrahim;
Hadi Galatasaray ile iliskiler kotu diye boyle. Peki ya diger kulupler? Sadece futbol olarak bakma, Fenerbahce erkek voleybol takimini CEV Challenge kupasini kazandi diye kutlayacak kadar dusunceli bir yonetim Vakifbank icin de ayni tarz bir kutlama yapti mi? Bu dostluk yaklasimi neden sadece Fenerbahce'yi kapsiyor? Diger yandan Galatasaray kulubu Vakifbank icin de bugun Fenerbahce icin yaptigi gibi kutlama mesaji yayinladi o buyuk basarilara ulastiginda. Ama Galatasaray hep kotu, cunku bu fair olay ortami kimsenin ozellikle de Fenerbahce'nin isine gelmiyor.
Bi de Galatasaray'in sampiyonluklarinin konuyla ilgisini anlayamadim, orada anlatmak istedigin sey neydi aciklarsan sevinirim.
uAburak89
28.Nisan.2014, 15:07
Abi cevap belli, stat bitmiyor muhtemelen. Ortak kullanım için veriyorlar bu çabaları. Tabii ters tepti, kendi taraftarının büyük bölümü gereken tepkiyi verdi zaten.
ReaList
28.Nisan.2014, 19:09
@Walter Sakana
Sen Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile bir olup Galatasaray'ı çökertme, aşağı çekme amacı olduğunu varsayıyosun ben de Galatasaray'ın zaten kendi kendine çözüldüğünü örnekle söylüyorum. Dönem dönem kulüpler birbirine yakın olur. Yine böyle bir dönem. Tüm taraflara düşmanca tutum sergilemek kaybettirir. Beşiktaş akıllı bir yol izliyor çünkü Güç dengesindeki ibre Fenerbahçe'ye dönmüş durumda.
(Misal Sadri Şener'in ilk dönemlerinde arasının en iyi olduğu başkan Aziz Yıldırım'dı. Aziz Yıldırım Trabzonspor'a bir çok konuda yardımcı oluyordu. Selçuk transferinde Trabzon'a öncelik tanıması, Burak'ı bedelsiz hatta üzerine para vererek Trabzon'a vermesi, Federasyon katında Trabzon'a yardımcı olma vs. Hatta Sadri Şener'in Kupa finalinde Fenerbahçe'yi yendikten sonra "Umarım Süper Kupa'da tekrar karşılaşırız" sözünü hala hatırlarım. Bu yakınlık ileride Trabzonspor'un Ligin en iyi kadrolarından birine ve Şampiyonluğa oynayan bir ekibe dönmesine yaradı.)
"Dostuna yakın ol, Düşmanına daha yakın" demişler. Beşiktaş şuan onu yapıyor. Herkes buna pohpohlama olarak bakıyor ama bu yakınlık Beşiktaş'a, Fenerbahçe'den daha çok kazandırır.
Walter Sakana
28.Nisan.2014, 20:42
Galatasaray'ın temel sorunu liseli-lisesiz zırvalığı. Kulübün büyük düşünmesini, Avrupa kültürü taşımasını sağlayan da liseliler, takım son derece iyi giderken yoktan sorun yaratıp kulübü karıştıran da. Bunlar GS sohbet alanında tartışılması gereken konular o yüzden daha fazla detaya girmiyorum.
Asıl tartıştığımız konu Beşiktaş'ın federasyona yaptığı çağrı ki bunun başka niyetler taşıdığı konusunda farklı yönlerden olsa da hemfikiriz. Beşiktaş taraftarının gerekli tepkiyi vermesi sevindirici. Saygı duydum. Kulübün asıl değerlerine sahip çıkan her zaman taraftardır. Fenerbahçe'de de, Galatasaray'da da, Beşiktaş'ta da diğer kulüplerde de bu böyle.
Senin şu son yazdığını okuyunca "e biz neyi tartışıyoruz?" diye sordum kendime. Çünkü vardığımız sonuç aşağı yukarı aynı kapıya çıkıyor. Sanki sen bu "beyaz" derken ben "hayır bu ak" diyorum gibi birşey oldu :)
kumbara
28.Nisan.2014, 22:53
Abi cevap belli, stat bitmiyor muhtemelen. Ortak kullanım için veriyorlar bu çabaları. Tabii ters tepti, kendi taraftarının büyük bölümü gereken tepkiyi verdi zaten.
Stad normal şekilde ilerliyor, bir problem yok şuanda. Fakat onun dışında en fazla yarım sezon için ki bu da 7 maç eder, 7 maç için bu kadar yalakalık yapmaz fikret orman. Umarım istifa eder orası ayrı. Fikret orman'ın bittiği gün, beşiktaş'ın sahibi kongre üyeleridir dediği gün. Beşiktaş'ın sahibi atkılılardır..
footballer33
30.Nisan.2014, 00:27
Almeida, Portekizcede 'ağrı' demekmiş. Fakat karın ağrısı mı, baş ağrısı mı yoksa mide ağrısı mı; ona henüz karar veremedik.
erdem344
03.Mayıs.2014, 19:43
http://www.izlesene.com/video/vodafone-arena-yuvaya-ruh-katmaya-geldik-internete-ozel-uzun-versiyon/7340488
Çok iyi olmuş reklam
Ralph
03.Mayıs.2014, 20:43
Jones'u gram beğenmiyorum, takıma katkısı sıfır.
uAburak89
03.Mayıs.2014, 23:04
Fikret Orman: Yıldırım Demirören'den bedava bilet alanlar şimdi maça gitme diye kampanya yapıyorlar. Maça gitme diye kampanya yapılır mı?
Doğru mu bu?
kumbara
04.Mayıs.2014, 00:14
Fikret Orman: Yıldırım Demirören'den bedava bilet alanlar şimdi maça gitme diye kampanya yapıyorlar. Maça gitme diye kampanya yapılır mı?
Doğru mu bu?
Yok öyle bişey. Son çırpınışları.
Yakında Hasan arat,Adalı koalisyonu gerçekleşirse, çok güzel olacak.
footballer33
09.Mayıs.2014, 02:14
'Huni'nin Sapı, Adamın Dibi
http://www.kartalbakisi.com/images/yazarlar/erdem-ulus_1.png
Erdem Ulus
Transfer habercisi arkadaşlara duyurulur.
Yeni bir transfer sezonuna resmen girmiş bulunuyoruz. İddialar ortada!
Diego tamam. Eto'o bitmiş, diğerleri yolda..
Başlangıçta güzeldir bu dönem, heyecan vericidir ama uyarıyorum çok tehlikelidir!
Haberci, inceden bir transfer haberi verir, taraftar anında gaza gelir.
Övgüler, methiyeler, sen neymişsin be abiler; havaya sokar adamı.
Muhtemelen sana “Başgan” ya da “Reis” diye hitap ederler.
“Başgan, şu bizim şu Diego işi ne oldu”
“Reis, Eto'o senin evde kalıyormuş doğru mu”?
Sorularıyla karşılaşırsın. Makara yapıyorlar sanırsın, yanılırsın.
Sen daha ne olduğunu anlamadan, bu kutsal göreve atanmışsın.
Bir sabah uyandığında artık sen resmen Transfer Komitesi Başkanısın.
Zordur Beşiktaş’ta bu transfer dönemleri!
Bir kere, bir isim attın mı ortaya? Sonuçlarına katlanacaksın.
“Yok, kardeşim ben haberciyim, duyum alır paylaşırım bana ne” durumları da sökmez artık.
Başkan, Menajer neyse, sende o sun. Yaşanacak her şeyden sorumlusun.
Transfer sezonuna resmen girmiş bulunuyoruz.
Bu taraftar huniyi kafasına bir kere geçirdi mi, artık geri dönüşün yoktur.
Ya o söylediğin adam bu takıma gelecek, "Ya da huninin sapı bir yerine girecek"
Yine bir transfer dönemi yaklaşırken
Nerede o eski transfer dönemleri diyesim geliyor…
O zamanlar, bugünkü gibi donanımlı aletlerle değil gazete, radyo ve birkaç TV kanalıyla tutulurdu Nöbet.
İnternetin henüz doğmadığı, borsanın kısa donla dolaştığı yıllardı ve biz henüz nöbet tutamayacak kadar küçüktük.
O dönemler öyleydi, bırakın bir yıldızın gelmesini, gelenin bir yıldızla benzemesi bile yeterliydi.
Örneğin, gelen topçunun “Saçları uzunsa” o bizim için tartışmasız bir yıldızdı. Hele birde kolunda dövmesi falan da varsa transferin kralı yapılmış sayılırdı.
Süleyman baba, biz küçükken hiç yıldız getirmzedi. Paramız yok derdi. Komşumuzun babası, yurt dışından çeşit çeşit yıldızlar getirirdi, biz uzaktan bakardık ama gocunmazdık.
İşte o zamanlar öğrenmişiz kendi yıldızımızı kendimiz yaratmayı.
Serpil Hamdi Tüzün, Adnan Dinçer gibi amcalar varmış, küçük atölyelerinde büyük yıldızlar yaparlarmış. Elleriyle
Şimdikilere benzemezmiş eski transferler dönemleri şte.
Dünya yıldızından anladığımız, dövmeli, uzun saçlı, futbolcularmış sadece.
Bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı hatırladınız mı? O biziz işte.
Quaresma, Guti, Simao'ları paketleyen, Eto'o, Ronaldinho ve benzerlerini beğenmeyen.
Süleyman Seba’nın dönemin en büyük yıldızı Metin Tekin'in sözleşmesini uzatırken “Paramız yok” diyemeyip, kullandığı şu cümleyi duvara asmalıyız...
“Oğlum Sarı... Sen şeyi-şey yap. Biz şeyi-şey yaparız.”
"OĞLUM SARI" DEMİŞKEN;
Kocaeli’nden Beşiktaş’a getirildiğinde Üniversite'yi henüz kazanmıştı.
İnce, uzun; yakışıklı bir adamdı. Tıpkı şimdiki gibi…
Alt yapı fabrikasının bir icadı değildi ama onu çocuk yaşta bulup Beşiktaş’a kazandırmışlardı.
Sarışın, temiz yüzlü bu çocuk, dönemin teknik direktörü Dorde Miliç’e emanet edildi.
Miliç’in, bu gence yeni yeni şans verdiği günlerdi.
Kilitlenen bir maçın son bölümünde oyuna girdi.
Attığı iki gol fırtına öncesi sessizliğinde habercisiydi.
Henüz kimsenin tanımadığı bu çocuk, o gün İnönü’yü şaşkın bakışlar arasında terk etti.
Ehliyeti yoktu. Tabi arabası da…
Maçtan sonra stadın önünden bir taksiye el etti.
Babası öne, o arkaya bindi.
Taksici Dolmabahçe'den aldığı bu genci sıradan bir taraftar sandı ve “Maç kaç kaç bitti genç” diye fısıldadı.
“2-0 Ağabey” derken gülümsedi. Çünkü bir sonra ki soru tam da çalıştığı yerden gelecekti.
Ve beklenen soruyu sordu Taksici… "Kim attı peki golleri” ?
Gülümseyerek “Ben attım ağabey, ikisini de ben attım” dedi.
Taksici kendisiyle dalga geçildiğini sanıp yanında oturan babasına tuhaf bir bakış attı.
Babası gururla arkaya dönerek şöyle dedi.
“Oğlum benim bu. Metin... Beşiktaşlı Metin Tekin."
Doğum günün kutlu olsun sarı fırtına. Nice mutlu yıllara...
E.Cartman
09.Mayıs.2014, 12:27
Beyler şu akıllı stadyum olayını bana açıklayabilecek var mı ? Ne yani bu akıllı stadyum, nasıl oluyor ?
anil luque
09.Mayıs.2014, 12:47
Beyler şu akıllı stadyum olayını bana açıklayabilecek var mı ? Ne yani bu akıllı stadyum, nasıl oluyor ?
http://www.sabah.com.tr/Spor/SabahSporYazarlari/2013/11/07/barclaysten-akilli-olacak
http://www.vodafonearena.com.tr/About.aspx
BaGa TaRKaN
09.Mayıs.2014, 12:50
Çok Basit.
Zengin İçerikli Dijital Ekran Çözümleri ile Genişbant Mobil ve Wi-Fi Ağıyla Donatılacak.
Vodafone Arena, Taraftarlara ve Ziyaretçilere Maç Günleri Unutulmaz Bir Deneyim Yaşatacak. Akıllı Stadyum Vodafone Arena'da Farklı Boyutlarda HD Ekranlar, Stadyumun Çok Sayıda Noktasına Yerleştirilecek. Bu Ekranlar, Taraftarların Röportajları, Canlı Yayını, Pozisyon Tekrarlarını, İstatistikleri, Promosyonları ve O An Oynanan Diğer Müsabaka Sonuçlarını Görmelerini Sağlayacak. Yüksek Hızlı Mobil ve Wi-Fi İnternet Bağlantısı ile Akıllı Telefonlara Stadyum İçinde İnternet Hizmeti, Canlı Maç Yayını ve Pozisyon Tekrarları Gibi İçerikler Anında Ulaştırılacak.
E.Cartman
10.Mayıs.2014, 12:27
Eyvallah beyler.
footballer33
10.Mayıs.2014, 13:00
Kamuoyunun Dikkatine
Futbol Direktörlüğümüzden yapılan açıklama şöyledir:
Profesyonel futbolcumuz Dany Nounkeu, takım bütünlüğüne uymayan davranışı sonucunda süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BJK Futbol Direktörlüğü
Haydi, yallah!!!
E.Cartman
10.Mayıs.2014, 13:01
Ulan ya :( 2 maç kalmıştı, dayanamadı 2 hafta daha :D
sananes
10.Mayıs.2014, 13:23
Yabancı oyuncu konusunda sıkıntı çeken galatasaray'ın oyuncusunu kiralamak zaten başlı başına hataydı. Direk rakibin galatasaray senin, onun oyuncusunu kiraladığın için senin elin 1 güçleniyorsa onun 5 güçleniyordu.
Maalesef beşiktaş açısından Dany transferi, Gaziantepspor'un Bruma transferinden farksız bir hal aldı.
mpaker66
10.Mayıs.2014, 14:07
Beşiktaş yönetimi Danny transferinde de sınıfta kaldı. Başka bi açıklama yok. Ayrıca Gökhan Töre kadro dışı kalmazken Danny'nin kadro dışı kalması da ayrı bi komedi.
footballer33
10.Mayıs.2014, 14:21
Beşiktaş yönetimi Danny transferinde de sınıfta kaldı. Başka bi açıklama yok. Ayrıca Gökhan Töre kadro dışı kalmazken Danny'nin kadro dışı kalması da ayrı bi komedi.
O olayda 7 futbolcu birden gece kulübünden çıkmış, hatta mekanda F.Bahçeli bazı futbolcular da vardı. Hangi birini kadro dışı bırakacaksın veya tek günah keçisi Gökhan Töre mi?
Dany mevzusu için ise iki iddia var: Birincisi alacaklarını isteyip verilmediği takdirde Elazığ'a gitmeyeceği; diğeri de antrenmanlara sürekli geç gelmesi. İlk olaya Bilic'in çok kızdığı ve o zaman hiç gelme deyip kadro dışı bıraktığı da söyleniyor.
Bu transferde en büyük suçlu yönetim ve Önder Özen'dir. Transferi 6 parametreye ayırıp sadece tesisleri değiştirecek, kramponlarını alıp gelecek derken çok ümitliydi. Halbuki biz daha ismi ortaya ilk atıldığı andan beri gereksiz bir transfer olur diye yırtınmıştık. Sonuç ortada; tıpkı G.Süzen, Eneramo ve Sezer Öztürk transferlerinin geldiği noktada olduğu gibi.
playeray
10.Mayıs.2014, 14:30
Önder Özen bize Franco'yla +5 kattıysa diğer aldığı oyuncularla bu +5'i nötrledi
anil luque
10.Mayıs.2014, 14:36
Zararın neresinden dönsen kar hesabı.
byariff
10.Mayıs.2014, 14:37
parasini vermezsen tabi cikmaz antremana. :D
mpaker66
10.Mayıs.2014, 14:53
Hangi birini kadro dışı bırakacaksın diye bir şey olamaz bence.
kumbara
10.Mayıs.2014, 14:55
Merak etme bizim beceriksiz yönetim g.töre'nin bonservisini alamaz. Seneye sizde oynar rahat ol.
GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2014, 16:44
Bu Dany transferi gerçekten büyük kayıp oldu bizim adımıza.Bu transferde payı geçenlerin hanesinde büyük bir eksi olarak duracak Beşiktaş kariyerleri boyunca.Kadro dışı kalmasıyla ilgiliyse defolsun gitsin.Son iki haftada bizi yakma ihtimali ortadan kalmış olur en azından.
Bazen şartlar öyle gerektiriyor olabilir.Mesela Melo-Riera kavgasındaki gibi.:)
footballer33
10.Mayıs.2014, 19:50
Tamam o zaman, senin hoş gönlün olsun diye kulübe mail çekelim de, son maçta o gece orada olan herkesi kadro dışı bıraksınlar. A2 takımıyla çıkalım G.Birliği karşısına.
Dinime söven müslüman olsa diyeceğim de, Şemsi sizden de örnek vermiş zaten. Benim söylememe lüzum kalmamış.
uAburak89
10.Mayıs.2014, 21:04
Önder Özen farklı diyorduk, onun da pek farkı yokmuş.
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59001/kulubumuzden_aciklama.html
http://www.youtube.com/watch?v=uqZ-pGYjGgg
Trabzon'un yeneceğini düşünüyorum tabii hakem müsade ederse diyorsun, bari arkasında dur.
MoisHaLe
10.Mayıs.2014, 21:13
Düzene ayak uyduruyor işte hakemi baskı altına alacak.. Görende kendileri Elazığ'ı yendi bizde tartışmalı bir şekilde galip geldikte konuşuyor sanar..
manager725
10.Mayıs.2014, 23:08
Yıllardır Türk futbolunda nelerin döndüğü belli. Her seneki gibi bu sene de Beşiktaş'a yapılanlar belli. Ben Türk Futbol Federasyonuna da ona bağlı hakemlere de en ufak güven duymuyorum. Önder Özen de duymuyor olacak ki dile getiriyor fakat direkt bir açıklaması yok. Hakemleri baskı altına almak istiyor dediğiniz sadece gizlice alınmış ses kaydı. Yani muhabbetinde dillendiriyor sadece bunu.
mpaker66
11.Mayıs.2014, 01:28
Tamam o zaman, senin hoş gönlün olsun diye kulübe mail çekelim de, son maçta o gece orada olan herkesi kadro dışı bıraksınlar. A2 takımıyla çıkalım G.Birliği karşısına.
Dinime söven müslüman olsa diyeceğim de, Şemsi sizden de örnek vermiş zaten. Benim söylememe lüzum kalmamış.
Bence biraz sakin olmalısın.
Ben Melo-Riera kavgasında ikisin de kadro dışı kalması taraftarıydım. Ancak sonuç olarak olay güzel yönetilmiş sorun olmadı.
Neyse siz devam edin sanki küfür ettim bu ne tepki yahu.
footballer33
11.Mayıs.2014, 03:44
Bence biraz sakin olmalısın.
Ben Melo-Riera kavgasında ikisin de kadro dışı kalması taraftarıydım. Ancak sonuç olarak olay güzel yönetilmiş sorun olmadı.
Neyse siz devam edin sanki küfür ettim bu ne tepki yahu.
Ben gayet sakinim, bana kalırsa da sen bu kadar taraflı yorum yapmamalısın. Melo-Riera olayı güzel yönetildi diyorsun, bu olay da güzel yönetildi ki demek, kadro dışı bırakılmaya gerek kalınmadı ve para cezasıyla halledildi konu. Tepkimde aşırı bir durum olduğunu da düşünmüyorum. Sana öyle gelmiş.
İyi forumlar!
footballer33
12.Mayıs.2014, 18:43
Program açıklanmış. Son hafta G.Birliği ile maçımız cumartesi günü 19.00'da. GS de aynı gün ve saatte normal olarak.
footballer33
14.Mayıs.2014, 01:11
Dany Beşiktaş'tan Fesih İstedi...
Dany ile Nevzat Demir Tesisleri'nde bir görüşme yapıldı. Bonservisi Galatasaray'da olan Kamerunlu futbolcunun alacakları ile ilgili ödeme planı çıkaran siyah-beyazlı yönetim, kısa süre içinde sözleşmeyi fesh edecek.
------------------------------------------------------------------------------------------------
'Beşiktaş'ın 1 kuruşunu sokağa atmayız' diyenler, size de selam olsun!
Ralph
14.Mayıs.2014, 12:30
Bizim acele transfer yapmamamız gerekiyor. Ne zaman son dakika alelacele bir transfer yapsak böyle saçma sonlara gidiyor. Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte başlanmalı imzalar. Son gün transferlerine güvenmiyorum artık Beşiktaşın.
anil luque
14.Mayıs.2014, 16:13
Beşiktaş Yönetim Kurulu hafta sonunda oynanacak olan Gençlerbirliği maçının hasılatını Soma'daki ihtiyaç sahiplerine bağışlayacak.
Aferin yönetim.
ozan42
14.Mayıs.2014, 19:29
Helal olsun Beşiktaşada bu yakışırdı.Halkın takımı işte.
footballer33
15.Mayıs.2014, 23:02
Passolig, Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı saatine kadar yapılacak BJK logolu Passolig Kart başvurularından, yıllık e-bilet kullanım ücreti alınmayacağını açıkladı.
Yapılan yazılı açıklama şöyle;
"Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı saatine kadar yapılacak BJK logolu Passolig Kart başvurularından, yıllık e-bilet kullanım ücreti alınmayacaktır.
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu'nun, Spor Toto Süper Ligi 34. Haftasında Cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçının tüm hasılatını Soma'daki ihtiyaç sahiplerine bağışlama kararına destek olmak üzere, maç saatine kadar alınacak BJK logolu Passolig kartlardan yıllık e-bilet kullanım bedeli alınmayacaktır.
Bu kararımız doğrultusunda taraftarlar, maç saatine kadar www.passolig.com.tr web sitesi ve BJK Plaza gişelerinden BJK logolu Passolig kartlarını yıllık e-bilet kullanım bedeli ödemeden alabilir, biletlerini Passolig kartlarına yükleyerek de Soma'ya destek olabilirler."Passolig, Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı saatine kadar yapılacak BJK logolu Passolig Kart başvurularından, yıllık e-bilet kullanım ücreti alınmayacağını açıkladı.
Yapılan yazılı açıklama şöyle;
"Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı saatine kadar yapılacak BJK logolu Passolig Kart başvurularından, yıllık e-bilet kullanım ücreti alınmayacaktır.
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu'nun, Spor Toto Süper Ligi 34. Haftasında Cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçının tüm hasılatını Soma'daki ihtiyaç sahiplerine bağışlama kararına destek olmak üzere, maç saatine kadar alınacak BJK logolu Passolig kartlardan yıllık e-bilet kullanım bedeli alınmayacaktır.
Bu kararımız doğrultusunda taraftarlar, maç saatine kadar www.passolig.com.tr web sitesi ve BJK Plaza gişelerinden BJK logolu Passolig kartlarını yıllık e-bilet kullanım bedeli ödemeden alabilir, biletlerini Passolig kartlarına yükleyerek de Soma'ya destek olabilirler."
--------------------------------------------------------------------------------------
Senin gibi başkana sahip olduğumuz için utanıyorum. Tutturdun stad da stad, iyi uyuttun milleti, ki hâlâ körü körüne savunuyorlar seni. Helal olsun, ne deyim! Passolig'in batsın!
eng1n
15.Mayıs.2014, 23:17
Sivasspor passolig engelini asmak icin 1 maclik kombine cikarmis Bjk yonetimide boyle yapabilirdi ama niyetleri baska galiba
footballer33
15.Mayıs.2014, 23:38
Sivasspor passolig engelini asmak icin 1 maclik kombine cikarmis Bjk yonetimide boyle yapabilirdi ama niyetleri baska galiba
Niyet şu: Aktif Bank ile sözleşme yaptı ve parayı peşin aldı. Bu yüzden de geri adım atmak istemiyor. İyice düzenin adamı oldu bizim başkan.
eng1n
15.Mayıs.2014, 23:51
Niyet şu: Aktif Bank ile sözleşme yaptı ve parayı peşin aldı. Bu yüzden de geri adım atmak istemiyor. İyice düzenin adamı oldu bizim başkan.
1 maçlık kombine çıkarmak sözleşmeyi bozar mı ki ? sonuç olarak passoligi iptal etmiyor.
footballer33
16.Mayıs.2014, 01:05
1 maçlık kombine çıkarmak sözleşmeyi bozar mı ki ? sonuç olarak passoligi iptal etmiyor.
Bunu yapan birçok takım var, bozacağını zannetmiyorum. Hayır, böyle şeylere de gerek yok aslında! Passolig'i tanımazsın ve bir kereye mahsus 100 bin tl. ceza ödemeyi göze alıp satarsın maç biletlerini. Soma'ya yardım söz konusu, en azından onlar için doğru düzgün bir şeyler yapılmalı.
uAburak89
16.Mayıs.2014, 02:19
Passolig yalan olmadı mı zaten? Bugün mahkemeye yaptıkları itiraz reddedildi deniyordu. Öyle olmasa bile gerçek amaç ve niyet yardım etmekse bir kereye mahsus ceza ödemek Beşiktaş'ı hiç de etkilemezdi. Yardım da işin içine girince stadyum dolardı, hem yardım hem de takıma sağlam bir destek yapılmış olurdu. Her türlü kazançlı çıkılırdı yani. Bu şekilde hiç de hoş olmamış.
Ayrıca insanlar sadece yıllık ücret yüzünden karşı çıkmıyor bu Passolig olayına, çok net bir dayatma söz konusu. Seçim hakkı yok, paralar bir bankaya akıtılıyor.
HeracLes
16.Mayıs.2014, 19:49
Yahu adamlar passolig için para almıyor hala sorun hala sorun. Neyi beğenemediniz hala ?
footballer33
17.Mayıs.2014, 02:36
Yahu adamlar passolig için para almıyor hala sorun hala sorun. Neyi beğenemediniz hala ?
http://i.hizliresim.com/jJydZW.jpg (http://hizliresim.com/jJydZW)
Banega
18.Mayıs.2014, 23:26
Şampiyonlar Ligi'nde 2 ön eleme oynayacak olan Beşiktaş'ın muhtemel rakiplerinden bazıları belli oldu..
Arsenal (İngiltere), Porto (Portekiz), Zenit (Rusya), Athletic Bilbao (İspanya), Panathinaikos (Yunanistan), Feyenoord (Hollanda), Grasshoppers (İsviçre), AEL Limassol (G.Kıbrıs) ve Midtjylland (Danimarka)
Ahmet Göktaş
19.Mayıs.2014, 01:52
bizdeki kura şansıyla kesin Arsenal olucak rakip
MoisHaLe
19.Mayıs.2014, 02:00
birkaç sağlam takviye ve iyi bir hazırlık dönemi sonrası bütün rakiplerle kafa kafaya oynar Bjk.
byariff
19.Mayıs.2014, 02:24
son 3 takimi eler sadece besiktas...
Fearless Coward
19.Mayıs.2014, 02:39
ilk turu geçer öbür turda elenip UEFA'ya giderler büyük ihtimal.
SAİT71
19.Mayıs.2014, 02:47
Bence eğer Platini veya tayfası tarafından bir hile olmazsa kurada Arsenal'in falan geleceğini düşünmüyorum. İlk elemeyi geçecektir. 2. elemede ise kuraya göre yorum yapmak daha doğru ancak orda iş biraz daha zor.
I3esiktas
19.Mayıs.2014, 03:34
İlk elemeyi geçemezsek ne oluyo
europeanconquer
19.Mayıs.2014, 03:54
İki türlü de Avrupa Ligi elemelerine kalıyor diye biliyorum.
Cengo
19.Mayıs.2014, 03:56
İlk elemeyi geçemezsek ne oluyo
İlk turu kaybederseniz UEFA Avrupa Ligi son eleme turuna (4. tur olan Playoff) katılma hakkı kazanırsınız. Trabzonspor da aynı turda yer alıyor.
attirson
19.Mayıs.2014, 04:25
2. Turu kaybederse direk gruplara gidiyorlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
playeray
19.Mayıs.2014, 05:57
Midjytlland falan çıksın da onları geçip ikinci turda elenip AL gruplara gidelim. En hayırlısı o.
Cengo
19.Mayıs.2014, 06:18
Midjytlland falan çıksın da onları geçip ikinci turda elenip AL gruplara gidelim. En hayırlısı o.
ŞL gruplarında 3. olursanız zaten AL'ne gidebilirsiniz. Neden ŞL hayırlı olmaz diye düşünüyorsunuz ki?
kumbara
19.Mayıs.2014, 13:10
ŞL gruplarında 3. olursanız zaten AL'ne gidebilirsiniz. Neden ŞL hayırlı olmaz diye düşünüyorsunuz ki?
Bu kadro ile ben ilk turu bile geçebiliceğimizi düşünmüyorum, tahminen o da bu kadro ile rezil olmamak için uefa''yı istiyordur.
anil luque
19.Mayıs.2014, 13:55
Bu kadro ile ben ilk turu bile geçebiliceğimizi düşünmüyorum, tahminen o da bu kadro ile rezil olmamak için uefa''yı istiyordur.
Bu kadro ile devam edeceğimizi kim söyledi dostum :)
footballer33
19.Mayıs.2014, 14:00
Bu kadro ile devam edeceğimizi kim söyledi dostum :)
Anıl'ım, bu kadro ile devam etmeyiz elbette; ama alacağımız isimler de çok üst düzey, bizi Avrupa'da ilerilere taşıyacak isimler olmaz bence. Diego için aylarca haber çıkardılar, FB kaptı. Aynı durum Gomis için de geçerli. Bu sefer de GS girdi devreye diyorlar. Transfer konusunda hiç umudum yok maalesef.
Ralph
19.Mayıs.2014, 14:03
Benim bu transfer sezonunda beklentilerim yüksek. Ya adam akıllı kalite (duyulmuş olmasına gerek yok) transferler yapılır ya da bu yönetime inancım sıfır olur.
Ralph
19.Mayıs.2014, 14:44
Bilic'i kolay kolay bırakmayacağımızı düşünüyorum ben. Luce'den sonra hiç bu kadar sevilmemişti bi teknik direktör. Bence Luce'den daha önemli yerlere getirecek bizi.
Adamın tel kılıfına baksana :)
https://twitter.com/kerimsaat/status/468341554420391936/photo/1
footballer33
19.Mayıs.2014, 14:49
Bilic'i kolay kolay bırakmayacağımızı düşünüyorum ben. Luce'den sonra hiç bu kadar sevilmemişti bi teknik direktör. Bence Luce'den daha önemli yerlere getirecek bizi.
Adamın tel kılıfına baksana :)
https://twitter.com/kerimsaat/status/468341554420391936/photo/1
Samet'e güvenen bu yönetim, Bilic'i 1-2 yılda yerse forumdan ihraç sebebim olabilirler. Öyle bir hata yapmazlar umarım.
anil luque
19.Mayıs.2014, 14:58
Anıl'ım, bu kadro ile devam etmeyiz elbette; ama alacağımız isimler de çok üst düzey, bizi Avrupa'da ilerilere taşıyacak isimler olmaz bence. Diego için aylarca haber çıkardılar, FB kaptı. Aynı durum Gomis için de geçerli. Bu sefer de GS girdi devreye diyorlar. Transfer konusunda hiç umudum yok maalesef.
Hiç belli olmaz abi. Önder Özen Dany transferinden ötürü affettirecek kendisini , te buraya yazıyorum :)
kumbara
19.Mayıs.2014, 15:00
Burhan'ı aydın'ı alırız tamam işte, neyimize yetmiyor.
Ralph
19.Mayıs.2014, 15:04
Önder Özen çok özel bir adam. Bizim kulüp finansal çöküş içinde olmasa takımı taşıyacak okadar çok adam getirirki (tanınmayan). Ama işte zaman lazım. Ben hala sabredilirse 2-3 seneye çok güçlü bir Beşiktaş görüyorum.
omersal
19.Mayıs.2014, 15:05
Diego BJKye çok şey katabilirdi. Fernandes ayarında lider bir oyuncuya çok ihtiyacı var bence beşiktaşın. Futbolcular istekli arzulu ama bir komutan eksik sanki. Ama bu oyuncuyu alabilecekleri konusunda pek umutlu değilim yönetimin. GSnin FBnin yedeklerini ya da anadolu kulüplerinin vasat oyuncularını almak yakışmıyor Beşiktaş gibi bir kulübe.
Mamadou
19.Mayıs.2014, 15:30
Önder Özen çok özel bir adam. Bizim kulüp finansal çöküş içinde olmasa takımı taşıyacak okadar çok adam getirirki (tanınmayan). Ama işte zaman lazım. Ben hala sabredilirse 2-3 seneye çok güçlü bir Beşiktaş görüyorum.
İki yıl çok uzun bir süre. Fikret Orman yönetiminin artık zaman demeye hakkı yok. Sonuçta ikinci sezonunu tamamladı. Artık taraftarın başarı istemesi haktır. Yönetimin transferde çok doğru adımlar atması lazım. Gelecek sezon mutlaka taraftarın beklentileri karşılanmalı.
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2014, 18:34
Benim bu transfer sezonunda beklentilerim yüksek. Ya adam akıllı kalite (duyulmuş olmasına gerek yok) transferler yapılır ya da bu yönetime inancım sıfır olur.
Ben umudu kestim tamamen bu son Diego olayıyla birlikte.Çünkü işleri güçleri şov yapmak.Yahu arkadaş sana kimse Nene,Ronaldinho,Diego gibi yüksek maliyetli,ismi olan adamları transfer et diye baskı yapmıyor.Adamların ceplerinde beş kuruş paraları yok,iş bitirme kabiliyetleri yok ama dil pabuç gibi.Tamam bu isimleri alamıyorsun,kulübün durumu yok anlıyoruz bir nebze de neden sürekli reklam yapıp sonra da yüzünüze gözünüze bulaştırıp her seferinde kulübün prestijini beş paralık ediyorsunuz arkadaş.Hiç mi akıllanmaz bu insanlar yahu.Her seferinde mi aynı hataya düşülür.Benden bundan şunu çıkartıyorum.Bu adamların derdi Beşiktaş falan değil abi.Kendi egolarını düşünüyorlar.Böyle olduğu zaten en başından İbrahim Altınsay'ı kulüpten kaçırtmalarından çok net belliydi.Para yok deniliyor,gidip Eneramo,Sezer,Danny gibi bir ton gereksiz adama bir ton gereksiz para saçılıyor.İşi profesyonellere devredeceğiz deniliyor,her işe burunlarını sokuyorlar.Fikret Orman da YD gibi kulübe faydasından çok zararı dokunmasına rağmen başkanlık koltuğuna kazık çakmanın peşine düşmez inşallah.Yoksa yine yıllarca hüsran yaşayacağız.
footballer33
19.Mayıs.2014, 23:15
Şemsi'ye katılmakla birlikte bir söz var: 'Ucuz mal alacak kadar zengin değilim' diye. Para yok, eyvallah; ama 6-7 gereksiz adam alacağınıza aynı parayı 2 sağlam adama verin ya genç gurbetçilere yönelin ya da altyapıya. Bu durumda kimse de çıkıp bir şey söylemez yönetime, eminim. Ama iş bilmez, ağız ishali o kadar çok yöneticimiz var ki; bu söylediklerimiz gerçekleşmiyor maalesef.
HeracLes
20.Mayıs.2014, 00:42
İki yıl çok uzun bir süre. Fikret Orman yönetiminin artık zaman demeye hakkı yok. Sonuçta ikinci sezonunu tamamladı. Artık taraftarın başarı istemesi haktır. Yönetimin transferde çok doğru adımlar atması lazım. Gelecek sezon mutlaka taraftarın beklentileri karşılanmalı.
Kardeşim Beşiktaş en son ne zaman şampiyon oldu ? 10 yılda kaç şampiyonluğumuz var haberin var mı ? İki yıl çok uzun süreyse 10 yıl ne demek oluyor bir açıklayabilir misin ? Başarı isteme hakkını Demirörene niye göstermediler peki. Ailton, Kleberson, Ferrari, Guti, Quaresma diye diye buralara geldik. Haa anladıım heralde taraftarın beklentilerini karşıladı tüpçü zamanında bu transferlerle.
Ne yazıkki utanarak söylüyorum bir Beşiktaşlı olarak Beşiktaş taraftarının büyük çoğunluğu skor ve transfer taraftarıdır. Önder Özen'in ve Bilic'in yapmaya çalıştıklarını göremeyenleri gördükçe kendimi bitiriyorum, birden sinirleniyorum. Bana kalsa her ikisiyle de 10 yıl sözleşme yaparım. İnsanlar benim gördüklerimi neden göremiyor anlayamıyorum.
Ralph
20.Mayıs.2014, 00:55
Kardeşim Beşiktaş en son ne zaman şampiyon oldu ? 10 yılda kaç şampiyonluğumuz var haberin var mı ? İki yıl çok uzun süreyse 10 yıl ne demek oluyor bir açıklayabilir misin ? Başarı isteme hakkını Demirörene niye göstermediler peki. Ailton, Kleberson, Ferrari, Guti, Quaresma diye diye buralara geldik. Haa anladıım heralde taraftarın beklentilerini karşıladı tüpçü zamanında bu transferlerle.
Ne yazıkki utanarak söylüyorum bir Beşiktaşlı olarak Beşiktaş taraftarının büyük çoğunluğu skor ve transfer taraftarıdır. Önder Özen'in ve Bilic'in yapmaya çalıştıklarını göremeyenleri gördükçe kendimi bitiriyorum, birden sinirleniyorum. Bana kalsa her ikisiyle de 10 yıl sözleşme yaparım. İnsanlar benim gördüklerimi neden göremiyor anlayamıyorum.
Önder Özen, Fikret Orman geldiğinden beri anlatmak istediğim işte bu. Ondan hep diyorum 2-3 sene sonra Beşiktaş çok iyi olacak diye. Tebrik ederim düşüncelerimi dökmüşsün.
footballer33
20.Mayıs.2014, 01:04
Burada Önder Özen veya Bilic için ağır eleştiriler, onu da bırak sıradan eleştiriler bile okumadım ben. Hatta, bu yönetim Bilic'i de harcarsa çok ağır tepkiler de gelir. Önder Özen'e ise sadece Dany transferi için kızıldı, onda da boş yere sinirlenmedik. Dany'nin nasıl bir bomba olduğunu G.Saray'dan beri biliyoruz. Ne diye alıyorsun ki o adamı, hem de parametreler ortaya dökerek. Dany'den başka dünyada stoper mi kalmadı? Onun dışında, genel olarak Önder Özen ve Bilic ile uzun yıllar devam edilmesi gerektiğini ben de düşünüyorum.
Yönetime tepki koymakta da haklıyız. Mesela, Ronaldinho ve Diego transferlerinde ne durumlara düşürdüler bizi, görmedin mi? O isimler ortaya atılmasa alın, getirin; niye alamıyorsunuz, beceriksizler diye yaygara mı koparacaktık? Ya da burada herkes dünya çapında yıldızlar alalım, basalım parayı, getirelim mi diyor? Eneramo'yu ameliyat masasında transfer eden, Sezer Öztürk'ü Beşiktaş'a getiren başka bir yönetim miydi? Nene deyip Dentinho'yu, Adebayor deyip Eneramo'yu, Lescott deyip Dany'yi vs. transfer eden de bu yönetim değil miydi? Yönetimin zayıf, iş bilmeyen insanlarla dolu olduğunu da sen görmüyor olmalısın. Demirören'i de isteyen kimse yok burada, onunla kıyaslaman gereksiz bence; ancak Fikret Orman'ı da sırf stad yapıyor diye sindirecek halimiz yok.
Skor ve transfer taraftarı demek ağır bir ifade olur. Bu hiç kimsenin haddine düşmez. Ben de gelip senin ya da bir başkası için Beşiktaşlılığı sorgulayıcı ifadeler kullanamam.
Son olarak, benim gönlümdeki tek başkan İbrahim Altınsay'dır; ancak onun da sağlam bir lobisi, arkasında yeterli desteği yok ne yazık ki. Öyle olsa 1 ayda onu da yemezlerdi.
İyi forumlar...
E.Cartman
20.Mayıs.2014, 01:09
Skor ve transfer taraftarı olayına müdahil olmak istiyorum ben. Bunu Beşiktaş'a indirgemek yanlış olur. Ülke halkı olarak başarıya endeksli bir toplumuz. Genel olarak skor ve transfer taraftarıyız hatta skor ve transferden çok goygoy taraftarıyız birşeyler olsun da goygoyunu yapalım diye bekliyoruz futbolu, basketbolu falan sevmiyoruz. Ufak bi yüzdelik dilim sadece gerçekten futbolsever, sporsever romantiğiz :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2014, 01:37
@Spy.94
futbol zaten izlenesi bir spor degil bence, goygoyu da olmasa cekilmez. ozellikle son yillarda yememe uzerine kurulmus sistemler daha da sogutuyor insani. eski amator zamanlari daha keyifliymis sanki.
en guzel tarafi yazin yapilan transfer goygoylaridir bu arada. millet niye bundan sikayet eder ki.
basarili basarisiza da cok takilmamak lazim. temasadan keyif almaya bakalim.
davidvilla
20.Mayıs.2014, 01:48
Bjk velilerle olcaylarla oguzhanlarla cok buyuk basarilar yakalayacaktir. Diegolarla falan olmaz. Yeterki orman sacmalamaya devam etmesin ve taraftar da sabırlı olabilsin.
E.Cartman
20.Mayıs.2014, 02:35
@Spy.94
futbol zaten izlenesi bir spor degil bence, goygoyu da olmasa cekilmez. ozellikle son yillarda yememe uzerine kurulmus sistemler daha da sogutuyor insani. eski amator zamanlari daha keyifliymis sanki.
en guzel tarafi yazin yapilan transfer goygoylaridir bu arada. millet niye bundan sikayet eder ki.
basarili basarisiza da cok takilmamak lazim. temasadan keyif almaya bakalim.
Transfer dönemi goygoyu değil benim bahsettiğim şey abi yoksa o goygoyun tadı zaten bi çok şeyde yok :D Genel, farazi şeyler üzerinden yapılan boş muhabbetler. Takır takır oynasında konuşalım diyen az, kavga çıksın da onu konuşalım birbirimize girelim istiyor millet o saçmalıkta bir goygoy.
Bana kalırsa futbol doğru oynandığında gayet izlenesi bir spor. Ronaldinho'lu Barcelona'yı izlemek müthiş zevk veriyordu mesela bana veya Jupp Heynckes dönemi Bayern'i, Klopp'un Dortmund'u, 2000'in Galatasaray'ı, süper finalli sezonun Galatasaray'ı, bu sezonun Fener'i vs artırılabilir binlerce örnek var. Guardiola bitirdi futbolu bana kalırsa. Guardi tiki taka da çok coşunda Mourinho'da savunma oyununu abarttı işler iyice sarpa sardı :D
anil luque
21.Mayıs.2014, 12:00
Dün Demba Ba'nın , Çarşı'nın "Biz seni görmeden sevdik ya Resulallah" pankartını paylaştıktan sonra dönen goygoyu gördünüz mü :zuhaha
E.Cartman
21.Mayıs.2014, 13:42
Dün Demba Ba'nın , Çarşı'nın "Biz seni görmeden sevdik ya Resulallah" pankartını paylaştıktan sonra dönen goygoyu gördünüz mü :zuhaha
Giden mentionlar efsane müthiş yardırdılar :zuhaha
europeanconquer
21.Mayıs.2014, 13:47
Fikret Basgan @_FikretBasgan 14 sa.
Gel de Cuma'ya gidek.. @dembabafoot
adamı kandırma lan türbünün yarısı atayiz sjhsjsökhgç
Diren @DirenJK 14 sa.
Gel ulan gel Eyüp Sultan'a teravihe gideriz gel @dembabafoot
Bunlar benim dikkatimi çekenler :n:
anil luque
21.Mayıs.2014, 14:15
https://twitter.com/hzGuti/status/468861731633397760
uAburak89
21.Mayıs.2014, 19:06
Fikret Orman her röportajında minimum bir defa kendisi ile çelişiyor, adeta yalanlıyor. Alamadığı her oyuncu için de bizim önceliğimiz değildi zaten cümlesi ile teselli buluyor. Stadı yapması dışında bence hiç de başarılı bir profil çizmiyor. Bilic & Önder Özen seçimi doğru belki ama seçtiği yöneticiler de aynı kendisi gibi. Lafları ile icraatları birbirini tutmuyor.
Transferi de kendisi yönetecekmiş, aktif olarak. Bilic kendi ekibiyle çalışır ama ben de bir tane Türk hoca olsun istiyorum diyor. Karşısına düzgün bir aday çıkarsa bence bir daha seçilemez Fikret Orman.
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mayıs.2014, 19:22
bjk stadini yapmadan bence kimse citayi yukseltmemeli. fikret ormandan cok sey bekleniyor da nasil olcak o is, cebinden mi cikaracak parayi. bir yerde butceyi asinca mecbur u donusu yapiliyor. mali yapi duzene girdiginde, stad da bitince bjk yaristaki yerini alacaktir. hatta ben yakin zamanda bjk dominasyonu bekliyorum. artik zamani geldi, geciyor bile.
Ralph
21.Mayıs.2014, 19:29
Fikret Orman her röportajında minimum bir defa kendisi ile çelişiyor, adeta yalanlıyor. Alamadığı her oyuncu için de bizim önceliğimiz değildi zaten cümlesi ile teselli buluyor. Stadı yapması dışında bence hiç de başarılı bir profil çizmiyor. Bilic & Önder Özen seçimi doğru belki ama seçtiği yöneticiler de aynı kendisi gibi. Lafları ile icraatları birbirini tutmuyor.
Transferi de kendisi yönetecekmiş, aktif olarak. Bilic kendi ekibiyle çalışır ama ben de bir tane Türk hoca olsun istiyorum diyor. Karşısına düzgün bir aday çıkarsa bence bir daha seçilemez Fikret Orman.
Fikret Orman'ın en büyük handikapı çok konuşması bence. Bu kadar fazla konuşmasa aslında bu kadar ön planda olmayacak.
footballer33
28.Mayıs.2014, 14:12
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/76389/Besiktas_Carsi_yi_sildi.html
Ralph
30.Mayıs.2014, 22:35
Beşiktaş, Belçika 2. Lig takımı Roeselare ile pilot takım uygulaması için anlaştı.
Beşiktaş, Belçika 2. Lig takımı Roeselare ile pilot takım uygulaması için el sıkıştı. Siyah-beyazlılar, böylelikle transferlerde ödenen yüksek komisyon ve bonservis bedellerinin önüne geçmek istiyor.
Beşiktaş, pilot takım için Belçika 2. Lig takımı Roeselare anlaştı.
Transferlerde ödenen yüksek komisyon ve bonservis bedellerinin önüne geçmek isteyen Beşiktaş'ta sportif direktör Önder Özen, ilk adımları attı.
Belçika 2. Lig takımlarından Roeselare ile pilot takım için anlaşma yapan Özen, bonservis bedelleri çok yüksek olmayan ve gelecek vadeden futbolcularla anlaşmak üzere Güney Amerika turuna çıktı. Önder Özen, buradan yapmayı planladığı transferleri pilot takım Roeselare'e monte ederek tecrübe kazanmalarını sağlanacak.
Beşiktaş, geçtiğimiz sezon ortasında Nijerya'da getirilen Musa Muhammed'in de yeni sezonda bu takıma gönderecek. Eski futbolcuları Fabian Ernst'in takımın başına geçirmek isteyen siyah-beyazlılar, futbolcuların antrenmanından, özel hayatlarına kadar her konuyla ilgilenecek.
playeray
30.Mayıs.2014, 23:19
O nasıl pilotluk maşallah kulübü satın almışız gibi sanki :d
footballer33
31.Mayıs.2014, 00:08
Çok güzel hareketler bunlar... :) Heyecanlandım vallahi, haberi okurken. Allah utandırmasın.
SAİT71
31.Mayıs.2014, 01:08
Gerçekten çok iyi bir anlaşmaymış, Baya bir faydası olacaktır...
footballer33
31.Mayıs.2014, 22:21
Apoel, AEL Limassol'u 1-0 yenerek şampiyon oldu ve Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'nde seri başı oldu. Muhtemel rakiplerimiz de; AEL Limassol, Feyenoord, Grasshoppers, Panathinaikos ve Dnipro.
AEL ya da Grasshoppers'ten birisi gelsin istiyorum ben.
davidvilla
31.Mayıs.2014, 22:24
Apoel, AEL Limassol'u 1-0 yenerek şampiyon oldu ve Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'nde seri başı oldu. Muhtemel rakiplerimiz de; AEL Limassol, Feyenoord, Grasshoppers, Panathinaikos ve Dnipro.
AEL ya da Grasshoppers'ten birisi gelsin istiyorum ben.
Cek bi skibbe diyorsun yani :)
footballer33
31.Mayıs.2014, 22:35
Cek bi skibbe diyorsun yani :)
Hocası pek önemli değil, eleme ihtimalimizin daha kuvvetli olduğu takımlar olduğu için istiyorum. :) Skibbe varsa elemek kolay olur tabii. :icon_smile:
davidvilla
01.Haziran.2014, 01:48
Hocası pek önemli değil, eleme ihtimalimizin daha kuvvetli olduğu takımlar olduğu için istiyorum. :) Skibbe varsa elemek kolay olur tabii. :icon_smile:
Oyle dusunme bak bu sezon harikaydi grasshopers. E tabi isvicre takimi sonucta oyle aman aman degil ama baselden kesinlikle eksigi yoktu bu sezon.
footballer33
01.Haziran.2014, 02:41
Oyle dusunme bak bu sezon harikaydi grasshopers. E tabi isvicre takimi sonucta oyle aman aman degil ama baselden kesinlikle eksigi yoktu bu sezon.
Elbette futbol, sahada oynanılmadan kazanılmıyor; fakat İsviçre'de çekindiğim tek takım Basel. Daha önce Sion, Zürich, Grasshoppers gibi takımların hepsi geldi Türk takımlarının karşısına; ancak hiçbirinin bizi geçtiğini hatırlamıyorum ben. Grasshoppers, o 5 takım içinde çekebileceğimiz en iyi kura bence. AEL deplasmanını ve deplasmanın şartlarını düşününce AEL'den bile daha uygun.
playeray
01.Haziran.2014, 03:57
Bi ara kıbrıs takımları türklerle eşleşince turnuvadan çekiliyordu ya noldu o iş :D
eng1n
01.Haziran.2014, 04:16
Dnipro gelirse elenir Beşiktaş, Feyenoord sıkıntılı olsa da BJK daha iyi takım diğerlerini de rahat geçer.
ozan42
01.Haziran.2014, 05:58
Orda yazan her takımı geçebiliriz.Fakat 2. turda işimiz zor.İlk turu geçip 2. turda kalırız gibime geliyor, tabi yeni transferleride beklemek lazım artık Almeida yok :D 10 pozisyondan 5 tanesi çöpe gitmeyecek içimi rahatlatan bir sebep bu.
Night_Mare17
01.Haziran.2014, 16:11
Pana gelirse taraftarlar çatışır :D
Fearless Coward
01.Haziran.2014, 18:03
Beşiktaş'ın bu turu geçeceğini düşünüyorum ben. Ama play-off'ta elenip UEFA'ya gider temsilcimiz.
I3esiktas
02.Haziran.2014, 02:03
Gönlümdeki takım Panathinaikos
uAburak89
02.Haziran.2014, 21:45
Bütün programı izledim ben, çok ilginç açıklamalar yaptı. Gidenin arkasından konuşmak istemiyorum diyerek herkese salladı. Quaresma'ya kızmış, Fernandes'e kızmış, Almeida'ya kızmış, Gökhan Töre'ye kızmış. İstediği transfer şeklinin Cenk Tosun gibi olduğunu söyledi, Cenk Tosun tüm teklifleri Beşiktaş'lıyım ve Beşiktaş'a gideceğim diye reddetmiş. Her oyuncudan bu tarz yaklaşım beklemesi tuhaf yalnız, sonuçta artık para konuşuyor bu devirde.
Fikret Orman'ın mantığı belli, almaya çalış, olmadığı zaman kötüle, itibarsızlaştır ki taraftar tepkisi minimuma insin. Benim gözlemlediğim Beşiktaş taraftarının büyük bir kısmı bunu yemiyor, tepkisini de koyuyor.
himone
02.Haziran.2014, 21:55
Başkanımız 4 senedir sakatlanmayan Demba Ba'ya 29 yaşında kronik sakat demiş. (sakatlık geçmişine transfermarkt'ten baktım ne kadar doğru bilmiyorum)
Bu Senegalliler hep kronik sakat oluyor.
Not: nasıl oldu bilmiyorum ama playeray 'dan alıntılayarak yazdığım mesaj önce geçti :D.
uAburak89
02.Haziran.2014, 22:03
Bu Senegalliler hep kronik sakat oluyor.
Not: nasıl oldu bilmiyorum ama playeray 'dan alıntılayarak yazdığım mesaj önce geçti :D.
Ben de ondan sonra yazdım ama benim ki de önce gözüküyor. Forumda bir sıkıntı var herhalde.
footballer33
02.Haziran.2014, 22:06
Başkanımız 4 senedir sakatlanmayan Demba Ba'ya 29 yaşında kronik sakat demiş. (sakatlık geçmişine transfermarkt'ten baktım ne kadar doğru bilmiyorum)
Ama sorsan Eneramo zımba gibi, fişek gibi, 3 bacaklı birisi. Biri Eneramo'nun bize nasıl geldiğini (ameliyat masasında imza attı) ve yaşını hatırlatsın.
Yemin ediyorum, başkan konuştukça bunalıma giriyorum. Bugünden sonra da canlı olarak dinlemeyi düşünmüyorum başkanı. Açıklamalarını daha sonra okurum internet üzerinden. Sinirlerim de daha az bozulur böylece.
playeray
02.Haziran.2014, 22:46
uAburak89
06.Haziran.2014, 21:29
Beşiktaş bir sezon daha Olimpiyat stadını kullanacakmış;
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/108392/en-az-8-aylik-gecikme-yasanabilir
anil luque
06.Haziran.2014, 22:31
Belli olan bir şeydi , tescillenmiş oldu.
uAburak89
08.Haziran.2014, 20:44
Fikret Orman kadroda olacaksınız, Bilic performansa bakacağım, Önder Özen yoksunuz. Kafalar karışık herhalde Beşiktaş'ta. Sezer'in kendini yerli Alex olarak değerlendirmesi de onun kafa karışıklığını gösteriyor.
Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen'in “Yeni sezonda da kadroda düşünmüyoruz" dediği Sezer Öztürk, NTV Spor'a konuştu. Sezer, Önder Özen'e sert ifadelerle yüklendi.
Sezer, "Böyle bir durumdan haberi olmadığını söylerken, yaklaşık 1 ay önce teknik direktör Bilic’in gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sezer ve İbrahim cezalarını çektiler, artık gösterecekleri performans göre karar vereceğim” açıklamasını hatırlattı.
"ÖNDER ÖZEN BENİM KALİTEMİ KONUŞAMAZ"
"Bilic’in yaptığı açıklama sonrası ben yeni sezon kampını beklemeye başladım” diyen genç oyuncu, "Tatil döneminde özel kondisyoner eşliğinde çalışıyorum. Ancak Önder Özen’in kamp kadrosunda yoklar açıklamasına anlam veremedim. Başkanımız Fikret Orman da bana kampta yer alacağımı söylemişti. Biz son 1 ayda İbrahim ile beraber maç mı yaptık da Bilic performansımıza bakıp karar verdi. Bize kesin bir şey söylesinler. Önder Özen kalitemizin yetersiz olduğunu ifade etmiş. Bizim kalitemiz hakkındaki belirlemeyi Önder Özen yapamaz. Benim kariyerim ortada. Fenerbahçe’ye yerli Alex olarak gittim. Orada sakatlık yaşamadığım dönemde neler yapacağımı gösterdim. Diğer takımlarda da sağlıklı olduğum zamanlarda nasıl oynadığımı herkes biliyor. Önder Özen benim kalitemi konuşamaz. İbrahim Toraman da herksin tanıdığı bir futbolcu son 10 yıldır üst düzey futbol oynayan bir isim” dedi.
"YALNIZ BIRAKILDIK"
Sezer, ayrıca Önder Özen’in gece kulübünde silahla yaralanan, milli takım kampında takım arkadaşlarını silahla tehdit ettiği iddia edilen oyuncuları savunduğunu, kendisinin ve İbrahim'in yalnız bırakıldığını söyledi.
"BİZ BARDA VURULMADIK"
"Biz İbrahim ile bir olay yaşadık ve sonra konuyu kapattık” diyen Sezer, "O dönem çok ağır ceza aldık. Süresiz kadro dışı bırakıldık. Ama biz barda vurulmadık. Milli takım kampında arkadaşımızın ağzına silah sokmadık. Önder Özen bizi görmezden gelirken, bu olaylarla adı anılan futbolcunun avukatlığını yaptı, ona kefil oldu. Bizimle ne derdi var bilmiyorum. Şahsi egolarını tatmin etmek için böyle davrandığını düşünüyorum. Ceza almadan önce de Özen sahaya çıkmamamız için elinden geleni yaptı. Hazırlık maçlarında bile çok az şans verildi" şeklinde konuştu.
"YÜZÜMÜZE BAKAMAYANLAR..."
Sezer, "Bizi takımda istemiyorlarsa çıksın söylesinler. Odasına girdiğimizde konuşurken yüzümüze bakamayanlar, basın aracılığı ile bize mesaj yollamasınlar. Ben ne yapacağımı, kime inanacağımı bilmiyorum. Başkanımız kampa gideceğimi söyledi. Şimdi Önder Özen yoklar diyor. Ben tekrar başkanımıza bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra eğer düşünülmüyorsak açık açık söylesinler, biz de kararımızı verelim" dedi.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/108465/ozen-benim-kalitemi-konusamaz
anil luque
08.Haziran.2014, 22:24
Sezer Öztürk yerli Alex he ? :zuhaha hiç güleceğim yoktu. Bu mental seviyesiyle zaten bizde oynamasın.
footballer33
09.Haziran.2014, 01:25
Sezer'i de Toraman'ı da istemem şahsen. Yerli transferinde takas yoluyla elden çıkarılabilir.
Ralph
11.Haziran.2014, 15:54
Ahmet Kavalcı futbol şubesindeki görevini bıraktı.
anil luque
11.Haziran.2014, 16:04
Durup dururken ne oldu acaba merak ettim doğrusu.
anil luque
11.Haziran.2014, 16:13
Sonraki istifanın Özen'in istifası olacağı konuşuluyor.
Özen'den vazgeçen Beşiktaş'ın geleceğinden vazgeçer , net.
ANÇ'nin işleri bunlar. Faydasız herif , faydası olmadığı giib zararı dokunuyor.
footballer33
11.Haziran.2014, 20:42
Ahmet Nur Çebi geçecekmiş futbol şubesinin başına, Ahmet Kavalcı'nın yerine. Önder Özen hemen istifa etmez belki; ama ömrü de uzun olmaz. Ondan sonra yönetim de ömrünü kısaltmış olur tabii, o ayrı.
uAburak89
12.Haziran.2014, 21:44
Beşiktaş Olimpiyat'ta devam edecekmiş. Bilic harbiden şanssız adam, bu sene de işi zor olacak.
GeNç KaRTaL
12.Haziran.2014, 23:32
Bahçeşehir stadı olsaydı daha iyi olurdu hiç yoktan.
Bordo61Mavi
17.Haziran.2014, 18:32
Besiktas, kampin ikinci kismini Ingilterede yapacakmis. Bu bilgiyi dogrulayacak biri varmi ?
besiktas1903
17.Haziran.2014, 18:55
Besiktas, kampin ikinci kismini Ingilterede yapacakmis. Bu bilgiyi dogrulayacak biri varmi ?
Futbol Takımımızın Kamp Programının 2. Etabı Belli Oldu
Beşiktaşımız, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını 13-24 Temmuz tarihleri arasında İngiltere'de gerçekleştirecek.
Futbol Takımımızın 2014-2015 sezonu hazırlıkları çerçevesinde yapacağı yurtdışı hazırlık kampı 2. etabının programı belli oldu.
Yeni sezon hazırlıklarına 24 Haziran Salı günü başlayacak olan siyah-beyazlılarımız, 29 Haziran-10 Temmuz arasında yapılacak Almanya kampının ardından, 13-24 Temmuz tarihleri arasında İngiltere'de Leeds şehrinin Yorkshire bölgesinde yer alan De Vere Oulton Hall&Spa Resort'ta kamp yapacak. Futbol takımımız İngiltere kampı boyunca 4 hazırlık maçı oynayacak
Bordo61Mavi
17.Haziran.2014, 19:04
Iyi iyi 14'de gidip kampi ziyaret ederiz insAllah.
E.Cartman
18.Haziran.2014, 16:28
Beşiktaş eski Asbaşkanı Levent Erdoğan, adını Fernandes koyduğu horozunu, disiplinsiz davranışları nedeniyle keseceğini söyledi.
Levent Erdoğan: ''Horozum aynı Fernandes gibi işine geldiğinde kümesten çıkıyor gelmediğinde çıkmıyor. Fernandes artık beni de bıktırdı.''
ahahahahah bu nasıl espri anlayışı arkadaş :n::n:
Edit:
https://pbs.twimg.com/media/BqZpYvnCAAE3Zh3.png:large
Ralph
18.Haziran.2014, 20:56
@firatgunayer: BJK'de görev değişikliği..
A.Nur Çebi, futbol şubesinin başına geçti..
Yeni genel sekreter Ahmet Ürkmezgil..
Basın sözcüsü Metin Albayrak..
@firatgunayer: Beşiktaş'ta futbol komitesi kaldırıldı..
Futboldan tek sorumlu yönetici Ahmet Nur Çebi oldu..
footballer33
19.Haziran.2014, 01:05
Önder Özen'e ne olacak bu durumda?
Ralph
20.Haziran.2014, 14:34
Beşiktaş, Önder Özen'le yolları ayırıyor. Futbolun yeni patronu olan Ahmet Çebi, Özen'i gönderme kararı aldı. (Sabah)
Bence yalan. Yıpratma haberleri gibi geliyor bana.
Bordo61Mavi
30.Haziran.2014, 00:49
http://m.sporx.com/smart/haber_detay.php?frm_id=392775&utm_source=&utm_medium=widget&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas
Ne insanlar var
footballer33
30.Haziran.2014, 02:25
http://m.sporx.com/smart/haber_detay.php?frm_id=392775&utm_source=&utm_medium=widget&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas
Ne insanlar var
Külliyen yalan! Şerefli (!) medya yine element uydurmuş. Almanya'da yaşayan ve bugün bizzat takımı karşılamaya giden bir taraftar, yok öyle bir şey dedi. Sezonu sadece futbol takımı bazında açmamışız anlaşılan.
anil luque
30.Haziran.2014, 12:52
Ooo basın erken başlamış mesaiye :)
Ralph
30.Haziran.2014, 20:55
Fikret Orman ve kurmaylari istifa.
ozan42
01.Temmuz.2014, 00:35
Nerden çıkarıyorsun bunları
Ralph
02.Temmuz.2014, 16:19
Ooouuuu Cenk Tosun Beşiktaşlı olmuş :)
Bordo61Mavi
02.Temmuz.2014, 18:40
Yine sakatliklarla baslamis Besiktas, antreman sahasindami sikinti var nedir boyle
mustangshelby
02.Temmuz.2014, 18:49
Yine sakatliklarla baslamis Besiktas, antreman sahasindami sikinti var nedir boyle
yok alamanyada hazırlık yapıyorlar buda demek oluyor ki kanımızda var :)
Bordo61Mavi
02.Temmuz.2014, 18:54
yok alamanyada hazırlık yapıyorlar buda demek oluyor ki kanımızda var :)
Hemen Almanyaya gecis yaptilarmi ya ? Tolga izinli yaziyordu dedim Turkiyeden baska bir yerde olamazlar.
Neyse zaten bu ayin 13'de gidip gorecegim Besiktasi bide ben bakim dertleri neymis niye hemen sakatlaniyorlarmis :D
mustangshelby
02.Temmuz.2014, 20:00
Hemen Almanyaya gecis yaptilarmi ya ? Tolga izinli yaziyordu dedim Turkiyeden baska bir yerde olamazlar.
Neyse zaten bu ayin 13'de gidip gorecegim Besiktasi bide ben bakim dertleri neymis niye hemen sakatlaniyorlarmis :D
evet gittiler Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında bulunan Hotel Klosterpforte'de kamp yapıyorlar. bendende selam söyle gittiğinde :P
Bordo61Mavi
02.Temmuz.2014, 20:16
evet gittiler Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında bulunan Hotel Klosterpforte'de kamp yapıyorlar. bendende selam söyle gittiğinde :P
Ben Leeds'de geldiklerinde gidecem sanirsam buraya 13'de geliyorlar. Tolga ile daha once tanisma firsatim olmustu, bu sefer daha cok Bilic ile tanismak icin gidiyorum :0:
mustangshelby
02.Temmuz.2014, 20:22
Ben Leeds'de geldiklerinde gidecem sanirsam buraya 13'de geliyorlar. Tolga ile daha once tanisma firsatim olmustu, bu sefer daha cok Bilic ile tanismak icin gidiyorum :0:
İyi bakalım imzada alırsınız artık :)
footballer33
02.Temmuz.2014, 20:33
Ooouuuu Cenk Tosun Beşiktaşlı olmuş :)
İşte şimdi Beşiktaş'a geldiğine inandım. :)
Bordo61Mavi
05.Temmuz.2014, 12:08
Bir daha küfür edersen tavrım farklı olur
Spor
FATİH DOĞAN
Cumartesi 05.07.2014
Antrenmanda bir pozisyon sonrası kendisine Türkçe küfür eden Ersan'a çok sinirlenen Beşiktaş'ın Çek stoperi Sivok, takım arkadaşını sert şekilde uyardı
Almanya kampına devam eden Beşiktaş'ın dünkü idmanında Sivok ile Ersan arasında gerginlik yaşandı. Bir pozisyon sonrası tartışma yaşayan ikiliden Ersan, çalışmanın sonunda kenardaki bankta oturdu. Yanına giden Sivok, arkadaşına parmağını sallayarak İngilizce olarak, "Sen Türkçe olarak anneme küfrettin. Ben bunu anladım" dedi. Ersan ise, "Sana küfür etmedim. Hadi git işine" karşılığını verdi. Daha çok sinirlenen Çek stoper, "Bir daha küfür edersen tavrım farklı olur" diyerek arkadaşını sert şekilde uyardı.
ÖNDER ÖZEN DEVREYE GİRDİ
BJK TV çalışanları ve malzemecilere yakın bir yerde yaşanan bu gerilim sonrası olay Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen'e iletildi. Özen'in ne olduğunu sorduğu Ersan, "Ben bir pozisyon sonrası ortaya küfür ettim. Sivok'u kastetmemiştim. Gereksiz alınganlık yaptı. Sorun yok" dedi. Tartışma ilgili görüşünü aldığımız Sivok ise, "Problem yok. Ben işimi yapıyorum. Bir yıllık daha sözleşmem var ve burada kalacağım" diye konuştu.
Varmidir dogruluk payi ?
anil luque
05.Temmuz.2014, 12:17
Bir daha küfür edersen tavrım farklı olur
Spor
FATİH DOĞAN
Cumartesi 05.07.2014
Antrenmanda bir pozisyon sonrası kendisine Türkçe küfür eden Ersan'a çok sinirlenen Beşiktaş'ın Çek stoperi Sivok, takım arkadaşını sert şekilde uyardı
Almanya kampına devam eden Beşiktaş'ın dünkü idmanında Sivok ile Ersan arasında gerginlik yaşandı. Bir pozisyon sonrası tartışma yaşayan ikiliden Ersan, çalışmanın sonunda kenardaki bankta oturdu. Yanına giden Sivok, arkadaşına parmağını sallayarak İngilizce olarak, "Sen Türkçe olarak anneme küfrettin. Ben bunu anladım" dedi. Ersan ise, "Sana küfür etmedim. Hadi git işine" karşılığını verdi. Daha çok sinirlenen Çek stoper, "Bir daha küfür edersen tavrım farklı olur" diyerek arkadaşını sert şekilde uyardı.
ÖNDER ÖZEN DEVREYE GİRDİ
BJK TV çalışanları ve malzemecilere yakın bir yerde yaşanan bu gerilim sonrası olay Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen'e iletildi. Özen'in ne olduğunu sorduğu Ersan, "Ben bir pozisyon sonrası ortaya küfür ettim. Sivok'u kastetmemiştim. Gereksiz alınganlık yaptı. Sorun yok" dedi. Tartışma ilgili görüşünü aldığımız Sivok ise, "Problem yok. Ben işimi yapıyorum. Bir yıllık daha sözleşmem var ve burada kalacağım" diye konuştu.
Varmidir dogruluk payi ?
Medya bizle o kadar çok uğraşıyor ki doğruluk payı varsa bile yok diyorum ben.
Bordo61Mavi
05.Temmuz.2014, 12:28
Bende boyle haberleri bir Besiktasta goruyorum nedense. 14'de gidip bir kampi gozetliyelim bakalim bu gazeteciler bizim gormedigimiz neyi goruyor
anil luque
05.Temmuz.2014, 12:36
Bende boyle haberleri bir Besiktasta goruyorum nedense. 14'de gidip bir kampi gozetliyelim bakalim bu gazeteciler bizim gormedigimiz neyi goruyor
Valla çok iyi olur abi:)
Fırat Günayer her antrenmanımızı an be an takip eden birisi. Beşiktaş muhabiri zaten. Hiç ağzından böyle şeyler çıkmıyor ama nedense bazı medya kuruluşları antrenmanda şut çalışmasını "kalecinin üzerine bilerek vurdular" diye anlatacak neredeyse.
footballer33
06.Temmuz.2014, 21:56
Az önce biten hazırlık maçını 3-1 kazandık, 3 golü de M.Pektemek attı. Oğuzhan maçın ilk yarısında sakatlanıp oyundan çıktı. Ozzy çıkmadan önce maç 3-0 iken, o çıktıktan sonra orta sahanın üreticiliği azaldı ve gol bulamadık.
Pektemek'in bu 3 golünden sonra yönetim golcü almaktan vazgeçmez umarım. :)
Bordo61Mavi
06.Temmuz.2014, 22:32
Ingilteredeki yapilacak maclarin stadlari bellimi ? Baktim bir kac yere ama stad detaylari yok
manager725
10.Temmuz.2014, 13:01
Uçma Vakti
On numara reklam olmuş umarım formalar da öyle olur.
besiktas1903
10.Temmuz.2014, 19:31
Ingilteredeki yapilacak maclarin stadlari bellimi ? Baktim bir kac yere ama stad detaylari yok
belli olmus:
Siyah-beyazlılar 24 Temmuz'a kadar sürecek İngiltere kampında 4 hazırlık maçı oynayacak. Beşiktaş'ın hazırlık maçı programı şöyle:
15 Temmuz Salı
Beşiktaş - Wigan Athletics (Leigh Sports Stadium)
19 Temmuz Cumartesi
Beşiktaş - KV Oostende (Manchester Munipal City Stadium)
21 Temmuz Pazartesi
Beşiktaş - Notss Country (Meadow Lane, Nottingham)
24 Temmuz Perşembe
Beşiktaş - FC Mainz (Manchester Munipal City Stadium)
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2014, 20:38
Aşağıdaki linkte Önder Özen ile ilgili bir değerlendirme yazısı var.Gerçi son dönemlerde aktif değil ama yazar tanıdık,bizim anilton.:) Yazı biraz uzun ama geniş bir bakış açısıyla değerlendirmiş.Okumanızda fayda var bence.
http://t.co/KFM9BJD0yD
Bordo61Mavi
11.Temmuz.2014, 08:20
belli olmus:
Siyah-beyazlılar 24 Temmuz'a kadar sürecek İngiltere kampında 4 hazırlık maçı oynayacak. Beşiktaş'ın hazırlık maçı programı şöyle:
15 Temmuz Salı
Beşiktaş - Wigan Athletics (Leigh Sports Stadium)
19 Temmuz Cumartesi
Beşiktaş - KV Oostende (Manchester Munipal City Stadium)
21 Temmuz Pazartesi
Beşiktaş - Notss Country (Meadow Lane, Nottingham)
24 Temmuz Perşembe
Beşiktaş - FC Mainz (Manchester Munipal City Stadium)
Kamp yapilacak yerden epey uzak. Niye oralari secmisler anlamadim.
Neyse gidip sadece kampta goruruz :)
Ralph
11.Temmuz.2014, 20:55
Besiktas ve vodafone arenanin twitter sayfalarini gordunuzmu? Abi komedi degil mi? Yakinda birbirlerine uclude cektirir bunlar. Ergen hesabi gibi nedir bu boyle sen resmi bir kurumsun.
Gun gectikce daha da soguyorum takimimin basindakilerden. Hepsi defolup gitsin.
Lesandro Parleo
13.Temmuz.2014, 14:26
http://img.hurriyet.com.tr/_np/6011/25186011.jpg
Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama 3. formamızın turuncu olacağı söyleniyor.
Bence kötü olmamış, özellikle yakası çok hoşuma gitti bu sezonun modası böyle heralde :)
anil luque
13.Temmuz.2014, 14:27
Turuncu formanın söz konusu olmadığı açıklanmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Lesandro Parleo
13.Temmuz.2014, 14:35
Turuncu formanın söz konusu olmadığı açıklanmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Öyle bir açıklama yapılmadı. Turuncu forma büyük bir ihtimalle doğrudur.
anil luque
13.Temmuz.2014, 14:37
http://www.kartalbakisi.com/futbol/turuncu-forma-cikacak-mi-h31876.html
Lesandro Parleo
13.Temmuz.2014, 14:50
Yalanlama 10 Temmuz'da ama formanın çıkacağına dair haberler düne ait.
Salı günü forma tanıtımı var o zaman öğreniriz.. :)
manager725
13.Temmuz.2014, 15:07
Turuncu forma falan yok. Formaların biri beyaz, biri siyah, üçüncü forma da kırmızı. Yakası da böyle olan forma yok. Turuncu da neymiş uzak olsun şu renk formalar zaten çıkmaz da ama ortalığı kızıştırıyorlar.
playeray
13.Temmuz.2014, 17:41
Üçüncü formanın tamamen değişik renk olması gerekir zaten turuncu bence gayet güzel olmuş. Ama 2 sezon önceki kırmızıyı tercih ederim. Geçen seneki gibi saçma sapan siyah-beyaz-gri üçlemesi yapmasınlar da.
footballer33
13.Temmuz.2014, 18:06
Formaların üçü de iyi olsun da, hangisini alacağımıza karar veremeyelim. Turuncu olacağını sanmıyorum, manager725'in dediği gibidir. Belki beyaz olmaz, çubuklu olur.
Ralph
13.Temmuz.2014, 19:49
Formaların kralını yapsalar, bedava verseler yine almam bu sene. 3 senedir her sezon formasını alıyorum, feda tşörtü aldım ama hava cıva. Stadyumu bitirsin defolsun gitsin. Önder Özen'de alsın bavulunu gitsin. Perşembe netleşecek dedi Önder Özen, aradan 3 hafta geçti. Adam olun doğruları söyleyin önce. Yalçın Ayhan nedir? Şaka mısınız abi siz?
footballer33
13.Temmuz.2014, 22:07
Formaların kralını yapsalar, bedava verseler yine almam bu sene. 3 senedir her sezon formasını alıyorum, feda tşörtü aldım ama hava cıva. Stadyumu bitirsin defolsun gitsin. Önder Özen'de alsın bavulunu gitsin. Perşembe netleşecek dedi Önder Özen, aradan 3 hafta geçti. Adam olun doğruları söyleyin önce. Yalçın Ayhan nedir? Şaka mısınız abi siz?
Görkem; Önder Özen, perşembe belli olacak derken futbolcunun olumlu ya da olumsuz olarak geri döneceği süreyi göz önüne alıp yaptı o açıklamayı. İmzalar atılacak, transfer bitecek anlamında demedi. Yalçın Ayhan konusunda ise haklısın. Dany'den dili yanmamış demek ki.
Ralph
13.Temmuz.2014, 22:24
Görkem; Önder Özen, perşembe belli olacak derken futbolcunun olumlu ya da olumsuz olarak geri döneceği süreyi göz önüne alıp yaptı o açıklamayı. İmzalar atılacak, transfer bitecek anlamında demedi. Yalçın Ayhan konusunda ise haklısın. Dany'den dili yanmamış demek ki.
Vallahi benim hatırladığım hangi oyuncunun alınacağı kararı perşembe belli olacak şeklindeydi. Ama karar verilen ya da alınan bir şey göremiyorum ben. Yahu her şeyi geçtim, sırf Yalçın Ayhan'a onay vermesi bile gitmesi için yeterli bir sebep, dediğin gibi Dany hatasından sonra bide...
bilmania
14.Temmuz.2014, 01:44
Dany ile Yalçın Ayhan'ı bir tutmayın bence. Tamam Yalçın Ayhan beklenen transfer değil ama iyi bir yedek olur Beşiktaş için. Ayrıca NTV Spor'da Demba Ba'nın bittiği gibi bir haber var.
manager725
14.Temmuz.2014, 18:44
İşte özenilmiş 14-15 Formaları (!)
http://i.hizliresim.com/1j4mB5.jpg (http://hizliresim.com/1j4mB5)
Bu formadan Milan arması çıkartılmış olup yerine Beşiktaş arması konulmuştur. Fly Emirates yerine de kırmızı kısma Vodafone yazılmıştır.
http://i.hizliresim.com/5p4r3D.jpg (http://hizliresim.com/5p4r3D)
Milan 12-13 formalarında bir diğeri. Kollardaki çizgiler turuncu mudur? Kırmızı mıdır? Her ne ... renkse işte Milan'da kırmızıydı.
http://i.hizliresim.com/vYmdGp.jpg (http://hizliresim.com/vYmdGp)
Dekolteli forma bu da. Kırmızı bir de turuncu olabilir bu diyorlar.
Vodafone Beşiktaş'a sponsor mu oldu, kulübün yüzde ellisini mi aldı? Siyah Beyaz Forma yok.:uzgun:
besiktas1903
14.Temmuz.2014, 18:54
Siyah formayi begendim güzel olmus bence. Bu sene formalarin kollari biraz daha kisa gibi sonunda hep uzun oluyordu.
GeNç KaRTaL
14.Temmuz.2014, 19:11
Eğer formalar bunlarsa gerçekten şu siyah formada kırmızı çizgiler yerine beyaz çizgiler olsaydı daha güzel olurdu.Geçen sene benzer siyah forma da o çizgileri gri yapmışlardı,pek içime sinmemişti doğrusu.Beyaz formada da ortadaki şeritlerden siyah kısmın boş olması sırıtıyor açıkcası.Oraya vodafone logosu koyulabilirdi hiç olmadı.Genel olarak fena değil formalar ama daha güzel olabilirdi açıkcası.
anil luque
14.Temmuz.2014, 19:11
Bence formalar güzel. Özellikle siyah.
Ralph
14.Temmuz.2014, 19:38
Gecen seneki formalardan sonra bence kume dusmusuz. Bi tek kirmizi idare eder digerlerini begenmedim.
Uc senedir aliyorum ama bu sene almiycam. Bes kurus kazandirmayi dusunmuyorum bu sene.
SAİT71
14.Temmuz.2014, 19:53
Tasarımlar fena değil ama sanki malzeme adidasın ın değilde pazardaki çakma bir mal gibi duruyor. Bu arada en efsane de kırmızı forma olmuş çok iyi tasarım.
CocukMenajer
14.Temmuz.2014, 19:58
Beyaz forma kötü olmuş. SAİT71'e katılıyorum :D
GeNç KaRTaL
14.Temmuz.2014, 21:08
Tasarımlar fena değil ama sanki malzeme adidasın ın değilde pazardaki çakma bir mal gibi duruyor. Bu arada en efsane de kırmızı forma olmuş çok iyi tasarım.
Fotolarda böyle gözüküyor olabilir.Bu sene Adidas Beşiktaş formalarını en üst kaliteyle üretecek deniliyor.Bu yüzden formalar da 130 liradan satılacakmış hatta.
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Temmuz.2014, 22:27
bu resimler daha cok imitasyonlari gibi duruyor. formalarin bu sekilde sizdirilmasi eger ki bu sekilleri dogruysa buyuk bir pazarlama fiyaskosu. orjinale en yakini siyah olani gibi duruyor. yaka dizayni falan almanyanin dunya kupasinda giydigi formadakiyle ayni.
OrcunFB
14.Temmuz.2014, 22:57
Önder Özen istifa ediyormuş.
Ralph
14.Temmuz.2014, 23:03
Önder Özen: Ailem ve dostlarımla görüşerek kesin kararımı vereceğim. Kararımı yarın kamuoyu ile paylaşacağım.
mustangshelby
15.Temmuz.2014, 00:03
bu yönetiminde suyu ısındı hatta kaynadı desenize.
besiktas1903
15.Temmuz.2014, 01:39
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10487480_811520532200159_4436612182923692801_n.jpg
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10489979_811520568866822_1428034015285871318_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10329115_811520585533487_2550241750705665875_n.jpg
Ben begendim yalniz Beko yazisi biraz daha küçük olsa idi daha güzel olurdu. Geçen sene sansima formalari arka tarafa sponsor daha belli olmadan almistim.
TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Temmuz.2014, 02:00
formaya numara almazsan beko teknisyen tisortu gibi olur sanki :n:
sirt reklaminin ustte olmasina hala alisabilmis degilim. cok sacma geliyor bana.
Ralph
15.Temmuz.2014, 02:11
Yalnız bu fotolarda çok daha iyi çıkmış formalar fikrim değişti :icon_biggrin:
LaigLeNoiR
15.Temmuz.2014, 02:24
Beyaz forma çok kötü ya. Kırmızı fena değil ama siyah güzel olmuş.
CocukMenajer
15.Temmuz.2014, 02:32
Beşiktaşlı olsaydım siyah formayı alırdım :D
Namzet
15.Temmuz.2014, 02:45
Siyah güzel.Kırmızı idare eder.Beyaz berbat ötesi.
Ralph
15.Temmuz.2014, 03:09
Siyah tam kravat takmalık
SAİT71
15.Temmuz.2014, 03:11
Şu sırt reklamlığını hiç sevmiyorum. 2-3 milyon euroysa bence hiç alınmamalı. Ya da alta alınmalı oluyorsa. Formalar güzel. Tek sevmediğim forma beyaz oldu, önündeki şerit bence iyi durmuyor. Birde Beko yazısı haddinden fazla büyük, öndeki reklam anlaşmasından daha karlı olmuş Beko adına :D Belki önceki sponsorlukların hatrına büyük yazılmış olabilir. Bu adidas formalarında en ayar olduğum nokta omuzdaki çizgiler. Arkadaş her formaya çizgi koyuyorlar. Bence formayı basitleştiriyor o çizgiler.
Ralph
15.Temmuz.2014, 13:35
Kim yazdıysa elleri dert görmesin. İbrahim Altınsay olayının iç yüzünü anlatıyor okuyun üşnmeyin
https://eksisozluk.com/entry/44223141
anil luque
15.Temmuz.2014, 14:17
Okurken aynı anda hem sinirden deliye dönüp hem aklımdakileri birer birer yazdığı için rahatladım.
Ralph
15.Temmuz.2014, 14:20
Aynen abi insanın içi gidiyor. Üzülüyorsun falan. Ne olabilirmişiz biz... Şimdi ise neyiz.
anil luque
15.Temmuz.2014, 14:30
Aynen öyle. Bildiğin FM oynar gibi ambargo koyabilecek bir takım olmanın kıyısından dön(dürül)müşüz.
Ralph
15.Temmuz.2014, 15:47
Özen istifa etti, kulüpten ayrıldı. Karanlığa doğru yola devam. Bizi ne zaman adam akıllı bir yönetim devralacak?
uAburak89
15.Temmuz.2014, 16:04
Beyaz forma Milan'ın (2012) formasına çok benziyor.
Ralph
15.Temmuz.2014, 16:08
Beyaz forma Milan'ın (2012) formasına çok benziyor.
https://twitter.com/taci_kalkavan/status/489018306373120000
SAİT71
15.Temmuz.2014, 16:10
Sanırım Adidas'ın aynı kalıbı kullanmasından dolayı öyle. ?
mustangshelby
15.Temmuz.2014, 16:25
Beşiktaş'ın çocuğu denenlerin gösteremediği Beşiktaşlılık duruşunu Önder Özen yapmış..Başkan'a "hak etmediğim tek kuruşu almam" demiş..
uAburak89
15.Temmuz.2014, 16:27
İstifa eden adam tazminat alamaz ki zaten, istifa tek taraflı bir olay.
mustangshelby
15.Temmuz.2014, 16:37
İstifa eden adam tazminat alamaz ki zaten, istifa tek taraflı bir olay.
Önermiş olabilir F.O buda kabul etmemiş büyük ihtimal bilmiyorum.
Bu arada fikstürde baya ilginç çıkmış ikinci yarıda hiç bir derbi maçı yeni stadda oynayamicaz tabi yetişirse :) şansın bukadarı nasılda denk gelmiş deme....
2. Hafta: Trabzonspor-Fenerbahçe
6. Hafta: Galatasaray-Fenerbahçe
8. Hafta: Beşiktaş-Fenerbahçe
10. Hafta: Galatasaray-Trabzonspor
12. Hafta: Beşiktaş-Trabzonspor
16. Hafta: Beşiktaş-Galatasaray
manager725
15.Temmuz.2014, 16:54
Mevcut düzende parası olanlar konuşup, kulüpte istediğini yaptığı takdirde futbol bilen her adam kaçacaktır. Bknz. İbrahim Altınsay, Önder Özen.
Parasını verdiği halde aylarca hatta yıllarca kongre üyesi olamayan tanıdıklarım var. Listeden atılmış durumdalar. Suçları ise normal bir taraftar, Beşiktaş seveni olmaları. Her zengin, ensesi kalın kendi adamlarını kongreye üye yaptığı sürece Beşiktaş'ta sportif başarı hayal. Menfaatçiler bu takımdan gerekirse zorluk çıkartarak atılmalıdır.
Beşiktaş'ın Sahibi Taraftarıdır
Evet bugün bir futbol bilgisi üst düzey olan adamı daha kaybettik. Bu düzende bu işler böyle devam eder...
footballer33
15.Temmuz.2014, 18:21
Bu yönetimle bizden bir yol olmadı, olmayacak, olmaz da. İbrahim Altınsay gider, Önder Özen gelir; Önder Özen gider, Metin Tekin gelir; Metin Tekin gider, bir başkası gelir. Olan taraftara oluyor sürekli. Önder Özen karşıtları da memnunlardır hallerinden. Kına da isterler hatta şimdi. Ne diyim, yazıklar olsun!
'YETER ARTIK FİKRET, BEŞİKTAŞ'I TERK ET!'
Mamadou
15.Temmuz.2014, 18:30
Önder Özen'in istifasına hiç üzülmedim.
A.FaruK
15.Temmuz.2014, 19:16
Önder Özen insan olarak çok iyi biri, iş futbol yorumlamaya geldiği zamanda bu konuda da çok çok iyi gerçekten dinlemesi keyif veren bir isim lakin iş takım yönetmeye geldiğinde burada başarısız olduğunu görmüştük bu da tescili oldu. Ben sevindim açıkcası, inşallah bi kanalda işe başlarda tekrar dinleriz :)
Yalçın muhabbeti konuşuldu bitti mi bilmiyorum ama bizim Türk futbolu olarak sadece Beşiktaş değil yanı genel bi ayıp etme alışkanlığımız var. Bu goygoyu sevmiyorum ama başka yerde yok bi Türkiyede var. Bunu Fenerbahçede de gördüm bi çok kez. Ayıp olmuş Yalçın'a
nerazzuri
15.Temmuz.2014, 20:04
fikret orman heralde futbol direktörlüğüne soyunacak. ibrahim'i, sezer'i kadroda görmek istiyorum, takımdan göndermek istediğim bir kaç futbolcu var diye açıklamalarda bulunmuş. bir fenerbahçe'li olarak fikret orman'ı bu güne kadar savunduysam önder özen projesi yüzündendir. şuna inanıyorum ki önder özen'in istediği şekilde transferler gerçekleşseydi beşiktaş önümüzdeki haftalarda ön eleme oynamayacak, şampiyonlar ligine direk gidecekti.
lanzini,mitroglou transferlerinide fikret orman'ın veto ettiğine inanıyorum. yoksa çoktan bitmiş olabilirdi bu transferler.
geçmiş olsun beşiktaş'a bu saatten sonra. önder özen gibi işinin hakkını veren, titiz çalışan bir adam daha zor bulur yönetim.
GeNç KaRTaL
15.Temmuz.2014, 20:05
Bu istifaya şaşırmadım.Çünkü Fikret Orman ve yönetimi geldiklerinden beri sürekli egolarını arka planda tutmayı başaramadılar,başaramayacaklar da.İbrahim Altınsay'ı ve diğer bir çok değerli yöneticiyi kulüpten kaçırtan bu zihniyetin Önder Özen ile de çok iyi geçinmeleri düşük bir olasılıktı zaten,sonunda da bu istifa olayı patlak verdi.Futboldan anlamayan bu yönetici topluluğu futbolla alakalı her işe burnunu sokarlarsa kim gelirse gelsin biz yine nalları toplarız ancak.Bu kulübün başına adam gibi bir başkan ve yönetim gelene kadar YD döneminden beri süre gelen benzer sıkıntıları yaşayıp duracağız malesef.
jevox06
15.Temmuz.2014, 20:24
Önder Özen'de ne bulduğunuzu anlamış değilim. İyi bir hitabet yeteneğinden başka neyi var bu adamın. Kimse üzülmesin Önder Özen'in gitmesine.
GeNç KaRTaL
15.Temmuz.2014, 20:46
Önder Özen'de ne bulduğunuzu anlamış değilim. İyi bir hitabet yeteneğinden başka neyi var bu adamın. Kimse üzülmesin Önder Özen'in gitmesine.
Sıkıntı Önder Özen'in gitmesinde değil.Bu adamlar benim gözümde ondan çok daha değerli olan İbrahim Altınsay'ı da kulüpten kaçırdılar.Sıkıntı yönetimin mantalitesinde ve vizyonsuz oluşlarında.Önder Özen gitti,yerine gelecek adama daha iyi şartlar mı sağlanacak? Hayır.Yine bu adamlar her işe burunlarını sokacaklar.Önder Özen'e sağlayamadıkları maddi/manevi imkanları yeni gelecek isime de sağlayamacaklar.Biz sabırsız bir toplumuz.İstiyoruzki birşeyler hemen gerçekleşsin.Senin aklında var mı birisi Önder Özen'in yerine gelip bütün bu bahsettiğim kötü şartlara rağmen sihirli değnekle dokunmuş gibi bütün sorunları halledebilecek birisi? Varsa söyle üzülmeyelim.:)
ReaList
15.Temmuz.2014, 20:54
Bence Önder Özen oldukça başarılıydı.
Kerim Frei, Tolga Zengin, Gökhan Töre, Pedro Franco, Cenk Tosun gibi isimler tamamen onun vizyonunda şekillendi. En çok eleştirildiği konu ise Dany transferi oldu. Siz adamın eline bütçe verdiniz mi ki adam daha iyisini bulsun getirsin? Demirören dönemindeki bütçeler Özen'in elinde olsaydı daha iyisini de yapardı.
Futboldan anlayan bir adam. Gerçekten futbolu konuşmakla, yönetmekle anlamak arasında çok fark var. Maalesef büyük kulüplerin yöneticileri ego tatmini çok yüksek insanlar. Her şeyin en iyisini biz biliriz kafasındalar.
Yönetimlerle Takım arasında mutlaka bir koordinatör olmak zorunda. Beşiktaş için büyük bir kazanç büyük bir kayıp oldu. Keşke Fenerbahçe de böyle bir yapılanmaya gitse diyecem ama takımı neredeyse Aziz Başkan yönetecek, nasıl olur da futbol konusunda başkasına söz hakkı verebilir ki? : ))
Ralph
15.Temmuz.2014, 21:09
Bir mucize olsa da Altınsay katılsa yönetime ne olurdu sanki.
jevox06
15.Temmuz.2014, 21:09
Önder Özen'i herkes başarılı buluyor ama bence göründüğü kadar başarılı değil. Şimdi öncelikle Tolga transferi bir kere Ahmet Nur Çebi'ye ait. Oyuncuyu ve kulübü o ikna etmiş. Daha sonra Eneramo transferi. 1.2 M € verildi bu adama ve hiç birşey yapmadı. Biliç bu transferi istedi dendi ama Önder Özen senelerdir bu ligde o bilmiyorda Biliç mi izleyio yapıyor bu transferi. Bu mali sıkıntı içinde 1.2 M € büyük kayıp. Daha sonra Atiba alınıyor 1 M €'ya. Önder Özen bu transferden şüphe duyduğunu bizzat televizyonda açıklıyor ama Atiba en iyi transferlerden biri oluyor. Ömer Şişmanoğlu 850.000 €'ya geliyor, 4 yıllık sözleşme imzalıyor.3.4 milyon Euro’luk bir yatırım. Bu bizzat Özen'in isteği. Peki, gerek var mı? Sonra bence en büyük fiyasko, Hilbert gönderiliyor, yerine Özen tarafından Serdar Kurtuluş getiriliyor. Yine senelik 850 bin Euro’dan 3 yıllık 2.550 milyonluk yatırım! Serdar o kadar yavaş bir oyuncu ki, bu seviyede olmadığını 2. kez kanıtladı. Bu iki isme toplam 6 milyon Euro’luk yatırım gerekli miydi? Serdar bence Eneramo'yla birlikte sezonun en kötü transferi oldu. Sonra hücumda fark yaratacak bir oyuncuyu bütün Ocak ayında arayıp sonunda 700 bin Euro’ya defansif özellikleri ön plana çıkan Jones’u getirmek de hiçbir yaraya merhem olmadı. Hele 600 binlik Dany transferi.
Mesela iyi transfer Pedro Franco senelerdir kulüp için çalışan, kulübün profesyonel scout departmanının bulduğu bir oyuncu. 600 bin Euro’ya oynuyor ve sezonun 2. yarısında şans bulduğundan beri oldukça iyi bir görüntü sergiledi. Yaşı da henüz 23! Önder Özen bütün bir yıl boyunca gönüllü scout dedi ama yapılan tek gelecek vaat eden transfer kulübün scoutları sayesinde bulundu.
Ama tabi daha iyisi gelebilir mi derseniz zor. Gelse bile bu yönetimle hiç bir şey yapamaz. Öncelikle Fikret Orman ve yönetiminin gitmesi lazım.
TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Temmuz.2014, 21:24
Önder Özen'i herkes başarılı buluyor ama bence göründüğü kadar başarılı değil. Şimdi öncelikle Tolga transferi bir kere Ahmet Nur Çebi'ye ait. Oyuncuyu ve kulübü o ikna etmiş. Daha sonra Eneramo transferi. 1.2 M € verildi bu adama ve hiç birşey yapmadı. Biliç bu transferi istedi dendi ama Önder Özen senelerdir bu ligde o bilmiyorda Biliç mi izleyio yapıyor bu transferi. Bu mali sıkıntı içinde 1.2 M € büyük kayıp. Daha sonra Atiba alınıyor 1 M €'ya. Önder Özen bu transferden şüphe duyduğunu bizzat televizyonda açıklıyor ama Atiba en iyi transferlerden biri oluyor. Ömer Şişmanoğlu 850.000 €'ya geliyor, 4 yıllık sözleşme imzalıyor.3.4 milyon Euro’luk bir yatırım. Bu bizzat Özen'in isteği. Peki, gerek var mı? Sonra bence en büyük fiyasko, Hilbert gönderiliyor, yerine Özen tarafından Serdar Kurtuluş getiriliyor. Yine senelik 850 bin Euro’dan 3 yıllık 2.550 milyonluk yatırım! Serdar o kadar yavaş bir oyuncu ki, bu seviyede olmadığını 2. kez kanıtladı. Bu iki isme toplam 6 milyon Euro’luk yatırım gerekli miydi? Serdar bence Eneramo'yla birlikte sezonun en kötü transferi oldu. Sonra hücumda fark yaratacak bir oyuncuyu bütün Ocak ayında arayıp sonunda 700 bin Euro’ya defansif özellikleri ön plana çıkan Jones’u getirmek de hiçbir yaraya merhem olmadı. Hele 600 binlik Dany transferi.
Mesela iyi transfer Pedro Franco senelerdir kulüp için çalışan, kulübün profesyonel scout departmanının bulduğu bir oyuncu. 600 bin Euro’ya oynuyor ve sezonun 2. yarısında şans bulduğundan beri oldukça iyi bir görüntü sergiledi. Yaşı da henüz 23! Önder Özen bütün bir yıl boyunca gönüllü scout dedi ama yapılan tek gelecek vaat eden transfer kulübün scoutları sayesinde bulundu.
Ama tabi daha iyisi gelebilir mi derseniz zor. Gelse bile bu yönetimle hiç bir şey yapamaz. Öncelikle Fikret Orman ve yönetiminin gitmesi lazım.
yoneticilikle sportif direktorluk gorevini corba yapmissin, kusura bakma. basari kriterlerin bana hic uygun gelmedi. cizdigi cerceve ve olusturdugu vizyon ile onder ozen ve olusturulmak istenen yapi turkiyeye ornek olacak bir calismaydi. her zamanki gibi cok bilmis yoneticilerimizin sacmasapan adimlariyla bu cati da cokmus oldu.
Kim yazdıysa elleri dert görmesin. İbrahim Altınsay olayının iç yüzünü anlatıyor okuyun üşnmeyin
https://eksisozluk.com/entry/44223141
yasananlar su yazida zaten cok acik ortaya konulmus. uzerine konusulacak sey kalmamis.
GeNç KaRTaL
15.Temmuz.2014, 21:27
Sinan Yılmaz'ın yazısını okuduktan sonra böyle düşünmeye başladın sanırım.Yazdıkların oradan alıntı yanlış hatırlamıyorsam.Orada bazı yanlış bilgiler var ama onları düzeltmeye gerek yok bence.Çünkü olayları dar açıdan değerlendiriyor bir çok kişi.Ben sana diyorumki yönetim sürekli burnunu sokuyor her işe.Bu şartlar altında nasıl Önder Özen başarısız oldu diye değerlendirmede bulunabiliriz ki? Hem de sadece yapılan transferler üzerinden.Bu adam sadece transfer yapmak için o görevde değildi ki sadece transferler üzerinden başarılı oldu başarısız oldu diye değerlendirmede bulunalım.Bu adam ilk başta göreve getirilirken denildiği gibi futbolun patronu olsaydı,hadi bir nebze yine anlarım salt yapılan transfer üzerinden eleştirilmesini.Yazdığın yazıda diyor ya neden Eneramo,Danny alındı vs.Ben de diyorumki arkadaş bu adam futbolla alakalı kararları alan adam değildiki bunlardan dolayı bu adamı eleştirelim.Daha bugün başkan Toraman gibi yıllardır bu kulübe yararından çok zararı dokunanan adamın takıma dönmesi gerektiğiyle ilgili fikir beyan ediyor medyaya.Daha neyin tartışmasını yapıyoruz ki biz?
Beşiktaş'lı değilsin,o yüzden pek ilgini çekmeyebilir bu yazı ama Sinan Yılmaz'ın yazdığı siteden bir arkadaşın Önder Özen ile ilgili bir yazısını paylaşmıştım geçenlerde burada.Bir göz atabilirsin istersen.Belki sana olayları dar açıdan değerlendirmemek gerektiğiyle alakalı biraz fikir verir.:)
http://t.co/KFM9BJD0yD
jevox06
15.Temmuz.2014, 22:08
Ondan alıntı yaptım çoğu yerde. Zaten yazıyıda paylaşmıştım gene burada. Evet yazıyı okuduktan sonra fikirlerim değişti. Ve paylaştığın yazıyı da okudum. O da güzel bir yazı. Şimdi soru şu. Futbolun patronu olmak ne demek ? Şimdi paylaştığın yazı da Özen'in 6 vaadinden bahsedilmiş. Aslında bunları sorgulayınca başarısız olduğu ortaya çıkıyor. Ama mesela dersin ki kardeşim yönetim bırakmadı ki adam rahat çalışsın ya da maddi destek sağlamadı haklısın derim bende öyle düşünüyorum. Mesela vaadlerinden Scouting'i değerlendirelim. Adam Gönüllü Scout diye bir şey çıkardı. Araştırın bulun bize gönderin beğenirsek alalım dedi ama size beş kuruş para yok. Ama takımın elindeki tek potansiyelli adam Pedro Franco kulübün scoutları sayesinde bulundu. A Takım Planlaması ile ilgili vaadlerinde başarılı olamadığını yukarıda ki yazımda yazdım zaten(ya da alıntıladığım yazım :) ) Diğer vaadleri daha çok yönetimi de ilgilendiren vaadler olduğu için onlarla ilgili bir eleştirim yok çünkü yönetimi bende başarısız buluyorum. Ama Önder Özen konuşurken sanki Ajax, Barcelona falan olacak takım diyoruz ama hiç öyle şeyler olmuyor. Bende bu vaadleri ve sonucu kıyaslayınca adamın başarısız olduğunu düşünüyorum.
GeNç KaRTaL
15.Temmuz.2014, 22:30
Yönetimin kötü olduğu konusunda hem fikiriz.O zaman pekala bu başarısız yönetimin Önder Özen'in başarısız gözükmesinde büyük payı olduğunu da kabul ediyorsundur o zaman.Bu durumda Önder Özen'in görev yaptığı süre boyunca başarısız olduğunu söylemek ne kadar sağlıklı bir değerlendirme olabilirki? Ayrıca bahsettiğin Ajax,Porto,Barcelona vs. gibi sistemlerin oluşması takdir edersinki öyle 1-2 senede olacak işler değil.Heleki Türkiye'de hiç değil.Futbolun patronu söylemini Fikret Orman kendisi seçimlerde ortaya atmıştı.Yöneticiler branşlara karışmayacak,profesyoneller yönetecek demişti.Ben o zaman geçmişteki söylem ve yaptıklarından dolayı bu söylediğinin olmayacağını çok net biliyordum ama bir umut belki gerçekleşir diye bekledik.Bugün gelinen noktada yanılmadığımı da görüyorum.Velhasılı kelam bu sportif direktörlük muhabbeti mevcut yönetici zihniyetleriyle hiç bir zaman sağlıklı bir şekilde bu ülkede işlemeyecek.Bunu bir kez daha görmüş olduk.
Banega
16.Temmuz.2014, 16:19
Mehmet Demirkol, Onder Ozen ve Turkiye`de sportif direktorlukle ilgili aciklama aciklama yapmis.Sonuna kadar hakli.
http://www.ntvspor.net/video-galeri/onder-ozene-gitme-demistim
Mamadou
16.Temmuz.2014, 19:45
Bence Önder Özen oldukça başarılıydı.
Kerim Frei, Tolga Zengin, Gökhan Töre, Pedro Franco, Cenk Tosun gibi isimler tamamen onun vizyonunda şekillendi. En çok eleştirildiği konu ise Dany transferi oldu. Siz adamın eline bütçe verdiniz mi ki adam daha iyisini bulsun getirsin? Demirören dönemindeki bütçeler Özen'in elinde olsaydı daha iyisini de yapardı.
Futboldan anlayan bir adam. Gerçekten futbolu konuşmakla, yönetmekle anlamak arasında çok fark var. Maalesef büyük kulüplerin yöneticileri ego tatmini çok yüksek insanlar. Her şeyin en iyisini biz biliriz kafasındalar.
Yönetimlerle Takım arasında mutlaka bir koordinatör olmak zorunda. Beşiktaş için büyük bir kazanç büyük bir kayıp oldu. Keşke Fenerbahçe de böyle bir yapılanmaya gitse diyecem ama takımı neredeyse Aziz Başkan yönetecek, nasıl olur da futbol konusunda başkasına söz hakkı verebilir ki? : ))
Önder Özen gelmeden önce Tolga gündemde olan bir isimdi. Kerim Frei kaç maç oynamış oda var. Pedro Franco dışında ben pek bir icraat göremedim. Açıklamalarıyla yaptıkları ters düştü. Danny ve Jones transferleri ortada. Birde son olarak 32' lik Yalçın transferi öncekilerde olduğu gibi es geçilmeyip önlem alındı. Sabır sabır deniliyor ama bu adam 15 ay gibi uzun bir süre görevinin başındaydı. Ortada bir proje varsa bu kadar uzun bir sürede belli şeyler yerine otururdu. Şahsen Önder Özen istifa etti diye yönetime kızmam. Yönetime kızdığım konu başka en başta stat konusu.
Madem Önder Özen'in arkasından iş çevrildi. Önder Özen o iş çevirenleri çıksın tek tek söylesin. Basındaki senaryolara inanacak değilim.
mustangshelby
17.Temmuz.2014, 00:32
http://store.donanimhaber.com/5d/0e/be/5D0EBEF2C85BFA6A38DDC4C315C08A75.jpg
Sambade'nin yaptırdığı antrenman :) Bu adam türünün en iyisi ya sıradışı bir antrenör Önder ÖZEN'in yaptığı güzel işlerden biri inşallah uzun süre gitmez.
GeNç KaRTaL
17.Temmuz.2014, 01:05
Adam ne yaptıki.:) Gitti Dany,Eneramo gibi saçma sapan adamlarla takımı doldurdu.Halbuki bütün transferlere tek karar veren isim oydu ve elinde de müthiş bir bütçe vardı.O elindeki bu müthiş imkanlara rağmen mahvetti takımı.:) Başkanın kendi isteğiyle Beşiktaş'a transfer ettiği söylenen Sezer transferi bile tamamen Önder Özen'in sorumluluğudur.Çünkü dediğim gibi o futbolun patronuydu ve futbolda bütün kararları o alıyordu.Hiç kimse karışmıyordu ona.:)
Mehmet Demirkol güzel özetlemiş.Türkiye'de bu yönetici vizyonu varken (parayı veriyorum her işe karışırım kafası) ve taraftar bile bu mantalitedeyken sportif direktörlük falan işlemez bu ülkede.Anca günah keçisi olursun.:) Sana vaad ettiği ortamı sağlamayan,bundan dolayı istifa edince sıkıntı sendeymiş gibi hareket eden yöneticilerin hiç suçu yoktur zaten.
Özen'in yaptığı güzel işlerden bir tanesini daha paylaşacağım ama Özen'in görevini sadece transfer yapmak sanan ve yapılan bütün transferlerin tek karar vericisi Özen sananları ne kadar etkiler bilinmez gerçi.:)
https://twitter.com/KSVR134/status/489158809752182784
mustangshelby
17.Temmuz.2014, 01:27
Türkiye'de hiç bir kulüp Başkanı futbolun tek patronu diye adam getirip karışmamazlık yapmaz burası yurt dışı değil Sammer, Sabatini, Zubizaretta, Völler gibi takım planlamasını kendi yapıcak genç yeteneği tutup çat diye takıma alıcak kimse karışmicak burda bir adam almaya kalktığında 123198237 tane soru sorarlar adama. Eneramo Bilic'in ısrarıydı (Lokomotif'e dahi istemişti), Sezer'i Başkan aldı Önder ÖZEN'in fikrinin sorulmadığınıda düşünüyorum sorulsa veto yerdi, Dany konusunda zaten nereye çıktıysa sorumluluk bende hata benim dedi, pilot takım uygulamasının Önder ÖZEN'den sonra yürüyeceğine/devam edileceğine inanıyorsan kendini kandırıyorsun.
GeNç KaRTaL
17.Temmuz.2014, 02:39
Dany konusunda sorumluluğu üzerine almıştı ama ben o transferde asıl sorumlunun Bilic olduğunu,çok ısrar ettiğini düşünüyorum.He ben burada Önder Özen'in kulüpten kaçırtacak raddeye getirip istifa ettirenleri eleştiriyorum ama bu demek değil ki Önder Özen 4/4 lük her işini mükemmel yapan birisiydi.Onun da hataları vardı elbet ama kulüpten kaçırtılması doğru değildi ve ortada henüz ayrılmasını gerektirecek başarısız olduğuna dair somut bir veri yoktu.Çok sabırsızız,istiyoruzki her şey hemen rayına otursun,hemen ortaya gözle görülür bir şeyler çıksın.Sonra da neden biz bir Porto,Barcelona olamıyoruz vs.Aynısı genç oyuncuların gelişiminde de var.Hem oyuncular kendilerini geliştirmek için çok çaba sarf etmiyorlar,hem de bizler bir an önce bu gençlerin sahaya çıkıp harika işler yapmalarını bekliyoruz.Yapamıyorsa salla gitsin.
Walter Sakana
17.Temmuz.2014, 03:26
Adam 1 senede çöktü be :D
http://www.haberler.com/haber-resimleri/298/slaven-bilic-besiktas-ta-4764298_1841_o.jpg
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/517/bb2_NAF42.jpg
sarianet
17.Temmuz.2014, 03:36
1 sene sonra kurtlar vadide ömer babanın yerine oynar o derece olmuş:D
GeNç KaRTaL
17.Temmuz.2014, 05:06
Bize geldikten sonra daha bir çöktü adam evet ama yukarıdaki fotoğraf sanırım 3 sene önceki Hırvatistan ile oynadığımız play-off maçından.Bize geldiğinde zaten o halinden eser kalmamıştı pek.
Leonadias
17.Temmuz.2014, 06:19
O fotoğraf 3 sene önce gibi duruyor ya ?
Corpus
17.Temmuz.2014, 06:42
Aykut Kocaman' a rakip
anil luque
17.Temmuz.2014, 10:52
Takıma uyum sağlıyor işte daha ne istiyorsunuz. Siyahların arasına hafiften beyazlar :0:
footballer33
17.Temmuz.2014, 18:42
Abartılacak kadar büyük bir fark yok bence. Üstelik 3 sene önceki haliyle kıyaslanmış. Sakalları kessin, siz de anlarsınız çok büyük değişimler olmadığını.
Önder Özen'in gidişinin canımızı en çok sıkacak yönlerinden birisi, pilot takım olayı. Dikilitaş ve Roeselare ile devam edilir umarım. Afrika'dan ve Güney Amerika'dan da birer takım bulunacaktı, o iş yatar artık.
nerazzuri
18.Temmuz.2014, 14:24
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda, Feyenoord ile eşleşti.
anil luque
18.Temmuz.2014, 14:26
Rakibimiz Hollanda ekibi Feyenoord oldu.
Takımı epey dağıttılar diye biliyorum bu transfer döneminde. En önemli kayıpları zaten Graziano Pelle.
Önümüzdeki hafta en azından 1 transfer daha yapsaydık daha rahat olabilirdim ama şu an çok da çantada keklik değil.
manager725
18.Temmuz.2014, 14:28
Bunu geçsek bir sonraki tur Arsenal ya da Napoli gelir. Beşiktaş'ın kura şansı hiçbir zaman olmadı olmayacak.:(
Feyenoord kolay olmayacak ama geçmeliyiz.:uzgun:
Kaka Leite
18.Temmuz.2014, 14:31
Sneijder ve Kuyt geldiğinden beridir bir Hollanda elektriklenmesi yaşanıyor ülkede. Dünya Kupası elemeleri, Avrupa Şampiyonası derken şimdi de 3. tur rakibimiz bir Hollanda ekini oldu.
Umarım geçeriz turu zor rakip açıkcası. Limassol falan gelse çok güzel olurdu ama Feyenoord her zaman tehlikeli takımdır.
Leonadias
18.Temmuz.2014, 14:35
Çok iyi bir kura çekti Beşiktaş bence , takımın en önemli oyuncuları Graziona Pelle vr Bruno Martis İndi başka takımlara gitti ve hali hazırda transfer yaptılar mı bilmiyorum fakat geçebileceği bir tur oneml olan oradaki maçta Beşiktaş'a yakışmayacak hatalar yapmasınlar
Fearless Coward
18.Temmuz.2014, 14:39
De Vrij'de onlarda oynuyor. Koeman ayrıldı ancak. Yeni hocayla yeni bir düzene geçecekler zamana ihtiyaçları var. Bu açıdan iyi bir kura çekti temsilcimiz. Geçerler diye düşünüyorum.
anil luque
18.Temmuz.2014, 14:42
Pelle , Martins İndi ve Janmaat şu an benim aklıma gelen kayıpları. 3'ü de direkt ilk 11 oyuncusu. Önemli bir avantaj bizim için.
besiktas1903
18.Temmuz.2014, 14:46
Pelle , Martins İndi ve Janmaat şu an benim aklıma gelen kayıpları. 3'ü de direkt ilk 11 oyuncusu. Önemli bir avantaj bizim için.
Vrij'da her an gidebilir.
anil luque
18.Temmuz.2014, 15:03
Vrij'da her an gidebilir.
Aynen o da yolcu olabilir her an.
Kısacası çok ciddi manada güç kaybeden bir Feyenoord var karşımızda. Bunu değerlendirmemiz lazım.
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Temmuz.2014, 18:36
feyenoord kurasi bence avantajli olmus. hem hocalarini hem de en skorer isimlerini kaybettiler. indi portoya, janmaat da newcastlea gitti. 1 hafta icinde transferleri bitirmesi lazim besiktasin. dem babanin gelmesi iyi oldu. en acil ihtiyac forvetti. sakatlanmaz da oynar insallah :)
Leonadias
18.Temmuz.2014, 18:45
Ben 2 hatırlıyordum şimdi Janmaat'ı da hatırladım, Vrij'de gider büyük olasılıkla Beşiktaş bu turda favoridir net.
besiktas1903
18.Temmuz.2014, 22:30
Feyenoord de Vrij için lazio ile anlasti.
Daha kolay kura çekebilirdik, ama Feyenoord'un önemli oyuncularini kaybetmesi ve antrenör degisikliginden ötürü biz biraz daha avantajliyiz.
GeNç KaRTaL
18.Temmuz.2014, 22:31
Her ne kadar önemli isimleri ayrılmış olsa da Feyenord muhtemel rakipler arasında en güçlü ekiplerin başında geliyordu.Kuralardaki şansızlığımız devam ediyor fakat bu bizim için bahane olmamalı.Feyenord'u geçemiyorsak ŞL'ye katılmamamız bizim için daha hayırlı olacaktır zaten.
sarianet
18.Temmuz.2014, 22:32
o kadar da karamsar olmamak lazım :)
besiktas1903
18.Temmuz.2014, 22:41
Eksik bölgelere transfer yapilsaydi iste pek zor olmazdi
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Temmuz.2014, 03:29
Her ne kadar önemli isimleri ayrılmış olsa da Feyenord muhtemel rakipler arasında en güçlü ekiplerin başında geliyordu.Kuralardaki şansızlığımız devam ediyor fakat bu bizim için bahane olmamalı.Feyenord'u geçemiyorsak ŞL'ye katılmamamız bizim için daha hayırlı olacaktır zaten.
bak bu cok yerinde bir yorum olmus. dunya kupasinda haketmeden yarifinale gelen brezilyayi gorduk, ne hale geldiler. feyenoord su haliyle cok buyutulecek bir takim degil gerci ama dedigin gibi bu turda takilacaksan hic katilma. ben bu turda butun takimlarin denk oldugunu dusunuyorum, sampiyon kontenjanindan gelemeyen takimlar olarak. esas eslesmeler playoffta. orayi gecersen zaten SL takimi olmayi hakedersin.
davidvilla
19.Temmuz.2014, 12:36
O clasie var ya o clasie. Hala orda mi o ?
anil luque
19.Temmuz.2014, 12:39
Maalesef orada abi :)
O'nunla birlikte Vilhena kaldı zaten elde avuçta. Başka kayda değer adamları kalmadı.
Fearless Coward
19.Temmuz.2014, 20:41
De Vrij'i unutmayın gençlerrr. Gerçi Lazio'ya gitmiş galiba o da. :D O zaman rahat geçer artık Beşiktaş. :)
ozan42
19.Temmuz.2014, 21:00
Şu yeni beste güzelmiş.:D Dinlemeyenler için
http://www.fanatik.com.tr/video-galeri/besiktas/vodafone-arena-bu-beste-ile-inleyecek-52221
egmnblgn
19.Temmuz.2014, 21:24
Ne olursa olsun arkadaslar, bu turu kesinlikle gecmemiz lazim.
Walter Sakana
20.Temmuz.2014, 18:05
Spor dünyasının taraflı tarafsız herkes tarafından sevilen nadir kişiliklerinden güzel insan VEDAT OKYAR'ı sevgi saygı ve özlemle anıyorum.
http://media5.ligtv.com.tr/img/news/2009/7/20/mu_Vedat_Okyar05.jpg
anil luque
21.Temmuz.2014, 10:15
Spor dünyasının taraflı tarafsız herkes tarafından sevilen nadir kişiliklerinden güzel insan VEDAT OKYAR'ı sevgi saygı ve özlemle anıyorum.
http://media5.ligtv.com.tr/img/news/2009/7/20/mu_Vedat_Okyar05.jpg
Dün foruma giremedim bir türlü , geç de olsa vazifemizi yerine getirelim.
Nur içinde yat büyük kaptan.
Bordo61Mavi
22.Temmuz.2014, 02:33
Sonunda takimi gormek icin bir uygun zaman bulduk. Yarin 3 gibi Leeds'de olacagiz
serkankeyvan
22.Temmuz.2014, 04:15
Bu maça Fener forması giyip gitsem başıma birşey gelir mi? Yanlış anlamayın Beşiktaş taraftarını hepimiz biliriz, aklı başında bir topluluktur fakat her takımda abartan insanlar oluyor malesef. Bu maçta bu tür insanlarla karşılaşma olasılığımız nedir sizce?
Süper final zımbırtısında Kadıköy'de Beşiktaş formalı bir abla bizimle maçı izlemişti ne güzel.
Leonadias
22.Temmuz.2014, 04:33
İngiltere'de böyle bir olay yaşayacağını sanmıyorum ama bir Bjk atkısıda al yanına hepten Fenerli gitme :) yada Türk forması giy ne gerek var reklama :D
SAİT71
22.Temmuz.2014, 04:43
Forma giymeye ne gerek var :)
GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2014, 05:34
Gurbetçiler genelde Türkiye'deki taraftarlara göre daha aklı başında bir profil çiziyorlar ama bazı aralarından dengesizler çıkabilir tabii,böyle bir ihtimal de var.
davidvilla
22.Temmuz.2014, 10:29
Gurbetçiler genelde Türkiye'deki taraftarlara göre daha aklı başında bir profil çiziyorlar ama bazı aralarından dengesizler çıkabilir tabii,böyle bir ihtimal de var.
Ayrica gurbetciler özellikle yabancı ulke dogumlu olan bizim yaslarimizdali nesil futbolu bizim Türkiye deki taraftarimizdan cok daha iyi biliyor. Buyuk bir genel kultur ve bakis acisi farki var.
Lesandro Parleo
22.Temmuz.2014, 19:05
Forma reklamımız muhteşem olmuş !
Ayrıca reklamda Malzemeci Süreyya'nın oynaması da ayrı güzel :)
#BuFormayıTaşımak Büyüklük İster!
GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2014, 19:06
Ben de tam bu reklamı buraya eklemeye gelmiştim.Çok güzel olmuş gerçekten.
Düzeltme: Yalnız o Olcay kısmı sırıtmış.Herhalde mevcut oyunculardan birisini koymak istediler ama eski oyunculardan çok daha önemli isimler mevcut o kısım için.
Bordo61Mavi
22.Temmuz.2014, 21:49
http://img.tapatalk.com/d/14/07/23/dahyzy8y.jpg
mustangshelby
22.Temmuz.2014, 22:04
Bu sizmisiniz hocam gitcem felan diyordunuz yanlış hatırlamıyorsam bi imza felan alsaydınız Demba Ba'dan felan :P
Bordo61Mavi
23.Temmuz.2014, 00:32
Antremandan yeni gelmislerki kacirdik hepsini.
Fikret Orman, Tolga ve en onemlisi Bilic ile gorustuk.
Bordo61Mavi
23.Temmuz.2014, 00:41
Demba Ba kampta oruc tutan tek futbolcuymus. Buna ragmen antremanda kalitesini belli ediyormus.
Askeriye kampi gibiymis. Oyuncular baya yorulmus.
Tolga bizden yana dert yandi, ki hakli oldugu konularda var. Besiktas taraftarini cok seviyor, ve kariyerini Besiktasta noktalamak istiyor.
besiktas1903
23.Temmuz.2014, 01:23
Fotograf güzel çikmis
Feyenoord maçina bir hafta var umarim Gökhan Töre transferi bir an önce gerçeklesir
footballer33
23.Temmuz.2014, 14:11
İnternetten uzak kaldım oldukça. Yorumu da ancak şimdi yapabiliyorum.
Feyenoord kötü bir kura olmamış kaybettikleri futbolcuları ve hocalarını düşününce. Tabii Hollanda futbolu bir ekol ve ne olursa olsun dikkatli olmak lazım.
Transferleri en geç yarın akşama kadar tamamlamalıyız, aksi halde bu turda oynatamayacağız. Gökhan Töre ve Lanzini'den en az birini bitirebilirsek çok iyi olur.
Bordo61Mavi
23.Temmuz.2014, 18:40
http://img.tapatalk.com/d/14/07/23/esesuter.jpg
mustangshelby
23.Temmuz.2014, 18:46
Transferleri sorsaydın hocam ne alemde diye :)
Hsyn53Yvz
23.Temmuz.2014, 18:50
Beşiktaş'ın forma reklamı muhteşem olmuş, Fenerbahçeliyim ama ben bile etkilendim.
Transferleri sorsaydın hocam ne alemde diye :)
"Haftaya netleşir" :)
Bordo61Mavi
23.Temmuz.2014, 21:40
http://img.tapatalk.com/d/14/07/24/y5u7yryn.jpg
1 picture 2 legends :D
Bordo61Mavi
23.Temmuz.2014, 21:41
http://img.tapatalk.com/d/14/07/24/a2ara2a5.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/07/24/huvepumy.jpg
Tolga 2007'deki resimlerine bakarken
Hsyn53Yvz
23.Temmuz.2014, 22:38
XI (Mainz 05): Cenk, Serdar, Pedro, Ersan, Motta, Veli, Atiba, Kerim, Oğuzhan, Olcay, Cenk Tosun.
GeNç KaRTaL
24.Temmuz.2014, 03:21
Fotoları milletten topluyorsun sanırım.:D Bu arada sakalları kesmişsin,dikkatimden kaçmadı değil.:)
Bordo61Mavi
24.Temmuz.2014, 04:00
Besiktasli bir arkadas vardi kamera getirmeyi bi onlar akil etti. Daha kaliteli resimler, bugun yolliyabildiler.
Coskun Gulbahar'la sohbet yapma imkanimiz oldu. Yazilan cizilen haberleri yalanlamaktan biktik diyor adam :)
10 numaramizi bekliyoruz diyor, uzun surdu ama gelecektir yakinda dedi. Yabanci sag bek haberleri var aldiris etmeyin gibi birseylwr daha soyledi.
Bilic arkadasi ile sohbet ederken bizim kamerayi gorunce "tamam, haydi" deyip bizi cagirdi.
Teknik direktor olarak en cok begendigim adamlardan biri, onunla tokalasip "nice to meet you" diyipte ayni sekilde cevap almak guzeldi. Hani bu yasimiza kadar cok teknik adam gorduk futbolcu gorduk resim cekildik ama bu resmin yeri baska olacak bende :)
10 numara teknik direktorunuz, 10 numara kaleciniz var degerlerini bilin.