Log in

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

anilton
04.Haziran.2010, 19:41
Güle güle Büyük Mustafa...

Yaşattığın mutluluklar için müteşekkiriz sana.

En büyyük başarın çifte kupa değil,Yıldırım Demirören gibi bir yöneticiye bile "istikrar" kavramını öğretebilmiş,benimsetebilmiş olmandır.Ancak sağlık herşeyden önce gelir.Seviyoruz seni Beşiktaşlı Mustafa Denizli..!

http://4.bp.blogspot.com/_q5yTSNxUwZg/TAkdk4VNafI/AAAAAAAAAPU/Qv8ns32TSxo/s400/mustafa-denizli-ile-yollar-ayrildi-676402.Jpeg

anilton
04.Haziran.2010, 19:51
“En Zor Toplantım”
04.06.2010 18:47

Başkanımız Yıldırım Demirören; Yönetim Kurulumuz, Divan Kurulu Başkanımız ve Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli ile birlikte yaptığı basın toplantısında, Denizli’nin sağlık sorunları nedeniyle görevini bıraktığını açıklarken, “10 yılda yaptığım en zor açıklama” ifadesini kullandı.

Kulübümüz’e 20 yıl sonra, geçen sezon çifte şampiyonluğu getiren teknik direktörümüz Mustafa Denizli’nin sağlık sorunları nedeniyle görevini bıraktığı açıklandı... Bütün Beşiktaşlılar’ı çok üzen bu gelişme, Başkanımız Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulumuz, Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz ve Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli’nin katıldığı basın toplantı ile kamouyuna duyuruldu...

Başkanımız Yıldırım Demirören sözlerine başlarken, yönetici ve başkan olarak 10 yıldır Beşiktaş Kulübü’nün içinde olduğunu hatırlarken, “Bugüne kadar sayısını hatırlamadığım kadar çok basın toplantısı yaptım. Ama benim için en zor toplantıyı bugün gerçekleştiriyorum. Çünkü Beşiktaş tarihinde 20 senedir olmayanı başarmış, Beşiktaşlılık duruşunu en iyi şekilde temsil etmiş hocamızla maalesef yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Bunun tek sebebi de değerli hocamızın sağlık durumudur. Biz hocamızla profesyonel başarıları konuşurken bir abi-kardeş ilişkimiz de vardı. Kendisi bana futbol dışındaki konularda da çok yol göstermiştir. Bu nedenlerle, bu kararı açıklamak gerçekten çok zor. Bir yerden de çok üzüldüğümüz; hocamızı, Beşiktaş Yönetim Kurulu’nu, beni sahtekar yerine koyan bazı kalemler var. İnsan karşısındakini kendi gibi düşünürmüş ama biz onlar gibi değiliz. Maalesef, çok üzülerek açıklıyoruz ki hocamızın sağlık durumundan dolayı bu anlaşma bitiyor. Ben o yazanlara ve Beşiktaş’ın önde geleniyim diye konuşanlara (eğer biz sahtekarsak en büyük sahtekar onlar) diyorum. Beşiktaş’ı yıpratmak, bir değeri yıpratmak, Beşiktaş Başkanı’na ve Yönetim Kurulu’na ve bir profesöre (sahtekar) demek basına yakışmaz. Basında konuşan ve bunu yazanlara yakışmaz. Bizim tek isteğimiz, başarıları, şampiyonlukları yaşadığımız hocamızla devam etmek isterken, Salı gününden beri ani bir şekilde olaylar gelişti. Ben tekrar hocamıza teşekkür ediyorum. Hocamıza da teklifimiz şu: Beşiktaş’ın kapısı her zaman kendisine açıktır. Hangi mevkiide görev almak istiyorsa, dinledikten sonra hep yanımızda olacaktır. Ona da inanıyoruz. Zaten az önce de yönetim kurulunda aynı bu konuşmayı yaptık. Ve basında yine çıkan haberlere yönelik şunu söylemek istiyorum; biz hiçbir hocayla görüşmedik. Yarından itibaren, -yönetim kurulundan tekrar yetki aldım-, 6 hocayla görüşmeye başlayacağız. Çünkü Beşiktaş Kulübü 23 Haziran’da yeni sezon dönemine başlıyor.”

Başkanımız Yıldırım Demirören’in ardından Mustafa Denizli de şunları söyledi:

“Değerli basın mensubu arkadaşlar, yaklaşık iki yıldır birlikte görev yaptığımız başkanım, aramızda olan yöneticilerimiz ve benim geldiğim dönemde yönetimde görev alan arkadaşlarımıza bugüne kadar bana gösterdikleri destek, yakınlık ve güvenden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’de birçok büyük camiada görev yaptım. Fakat bu camiaların içinde Beşiktaş benim çocukluk aşkımdı. Bunu hem Galatasaray’ın hem de Fenerbahçe’ni başındayken de rahatlıkla ve gururla söyledim. Bugün de değişen bir şey yoktur. 50 yıl önce hislerim neyse bugün de odur. Birkaç gündür beni çok üzen, fakat başkanımızın ve yöneticilerimizin dönüşünü beklediğim için açıklama yapamadığım konularda sizlere bilgi vermek istiyorum. Bu ne kadar sürer bilemiyorum; Beşiktaş’la olan ayrılığım. Fakat son derece sıhhatli bir yapıya tekrar kavuşmam için önümde bir sürece ihtiyacım var. Bu süreci büyük heyecanlardan, büyük mücadelelerden biraz uzakta geçirmek mecburiyetindeyim. O bakımdan başkanımızdan ve yönetim kurulumuzdan izin rica ettim. Daha evvel birlikte imzaladığımız kontratla ilgili yürürlüğe konmamasını rica ettim. Başkanımız’ın da belirttiği gibi Salı günü olan gelişmelerden sonra, bu konuyla ilgili hem Beşiktaş’a sağlıklı hizmet edemeyeceğim bir süreç olacağı için hem de benim bir müddet bu aşırı heyecanlardan, mücadelelerden uzak kalmam gerektiği için böyle bir kararı birlikte aldık. Onun dışında konuşulan ve yazılan hiçbir şey doğru değildir. Ben Beşiktaş’ta son derece mutluydum. Fakat şartlar bu mutluluğun bir süre birlikte yürümemize mani olduğu görüşünde fikir birliği sağladı. Yani özellikle benim buna ihtiyacım var. Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun bu konuda da bana yardımcı olmalarından ötürü kendilerine ve Camiamıza teşekkür ederim. Olağanüstü günler yaşadık, mutluluklar yaşadık, hüzünler yaşadık. Bunu hissetmek, derinlerde hissetmek burada daha kolay oldu. Onun için bu süreci hem sizlerden hem camiadan bir müddet için dönüşümüm daha güçlü, kuvvetli, daha faydalı olabilmesi için hem Türk futboluna hem camiamıza böyle bir kararı bugünden itibaren uygulamaya koyduk. Hatta şunu belirteyim, başkanımız ve yönetimimiz bu konuda birkaç gün kaybetmiştir. Bu kararı aldıktan sonra ben başkanımızdan ve yöneticilerimizden hemen takımımızın başına bir teknik adamı nereden olursa olsun, Beşiktaş’la eşdeğer verileri, değerleri taşıyan bir teknik adamı Kulübümüzün ve Takımımızın başına getirmesi başta benim dileğimdir. Gelecek olan teknik adama yaptığımız çalışmalarla ilgili arzu ederse iki yıllık raporumuzu sunacağız. Beşiktaş’ın önümüzdeki sezonun belirsizliğinden bahseden yazılar okuyorum. Bunlar son derece yanlıştır. Beşiktaş Türkiye’de gelecek sezonun programını ilk yapan kulüptür. Önümüzdeki yılın programı şu anda şekillenmiştir. 23’ünde sezon çalışmaları başlayacaktır. Temmuz 3, 6 ve 8’inde üç tane hazırlık maçı, 1. Eleme’den önce oynanacaktır. Ama medya bunları takip etmiyorsa bu konuda Beşiktaş’a ve bize haksızlık etmesine müsaade edemeyiz. Bunların bilinmesini rica ediyorum. Diğer konuda siz değerli arkadaşlarımızla iki yıla yakın bir süreç geçirdik. Zaman zaman birbirimizden uzaklaştık, çalışmalarımızın gereği. Zaman zaman birlikte olduk. Bu konuda benle birlikte Beşiktaş için görev yapan, vaktini harcayan tüm arkadaşlarıma özellikle teşekkür etmek istiyorum. Çalışma döneminde zaman zaman farklı görüşler ortaya çıkabilir. Bizim aramızda da çıkmıştır. Ama hiçbir konuda hiçbirinize herhangi bir şekilde bir sitemde bulunmaya ihtiyacı hissettim. Bu bir çalışma dönemidir. Hepimizin mutlu olması mümkün değildir. Bunun için de hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Benim söyleyeceklerim bu kadardır.”

Mustafa Denizli’ye Kulübümüz’e yaşattığı büyük başarılar için teşekkür ediyoruz... Hocamızın, Beşiktaşımız’a yaşattığı tarihi zaferler, hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Resmi Site

RasAnt
04.Haziran.2010, 20:04
Bakalım kim gelecek bjk için kötü oldu bence.

anilton
04.Haziran.2010, 20:04
Başkanın 6 aday diye açıkladığı listenin ilk ismi Mircea Lucescu

GeNç KaRTaL
04.Haziran.2010, 20:08
Başkanın 6 aday diye açıkladığı listenin ilk ismi Mircea Lucescu

En iyi seçim Lucescu ama geleceğini sanmıyorum.

Sekopej
04.Haziran.2010, 20:09
Fenerbahçe için adı anılıyor dendiğinde hiç içime sinmemişti, umarım Beşiktaş istiyordur, çünkü Lucescu için ilk tercih Beşiktaş olacaktır muhtemelen.

ShevAnil
04.Haziran.2010, 20:11
Dünyada başka teknik direktör kalmadımı ki? (: Hayırlısı. Denizli'yede geçmiş olsun.

I3esiktas
04.Haziran.2010, 20:19
MUTLU SONA DOĞRU...

Beşiktaş`ta yaşanan fırtınalı günlerin ardından, transfer çalışmaları yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Çok önemli kaynaklardan aldığımız bilgiye göre Başkan Yıldırım Demirören`in Quaresma konusunda ciddi adımlar attığı, bu oyuncuyla ufak pürüzlerin kaldığı, mutlu sona çok yaklaştığı öğrenildi. Demirören`in Portekizli oyuncunun menajeri ile yaptığı görüşmeler sonucunda bu transferi %80 oranında bittirdiği bildirildi.

-HABER1903-

*Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903©

anilton
04.Haziran.2010, 20:35
Bu arada Roberto Hilbert Beşiktaş'ta...

vego
04.Haziran.2010, 20:42
DAKİKA... Beşiktaş Stuttgart'ta forma giyen Roberto Hilbert ile görüşmeler başlandığını borsaya duyurdu.

Ntv Spor

Rsa
04.Haziran.2010, 20:42
Hilbert çok iyi transfer.

vego
04.Haziran.2010, 20:58
İşte 8 aday!

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin bugün görevinden ayrıldığını açıklamasının üzerine Siyah-beyazlı yönetim yeni teknik adam arayışlarına hızla başladı.
Başkan Demirören'in bugün yapılan basın toplantısında 6 teknik adamın listelerinde olduğunu söylemişti. Ancak Beşiktaş'ın 8 teknik adamla görüşme yapacağı kaydedildi. Bu isimlerden 2'sinin yerli olduğu öğrenilirken, yerli adayların Mehmet Özdilek ve Samet Aybaba olduğu kaydedildi.
Yabancı teknik adam olarak da Bernd Schuster, Joachim Löw, Pellegrini, Lucescu ve Liverpool'dan iki gün önce ayrılan Benitez olduğu belirtildi. Bu isimlerin dışında adı açıklanmayan bir Brezilyalı teknik adamla da görüşüleceği ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin en geç pazartesi gününe kadar teknik adam sorununu çözmeye çalışacağı ve önümüzdeki hafta yeni teknik adamın Siyah-beyazlı takımda göreve başlayacağı öğrenildi.

04.06.2010

Kaynak : Sporx.com

footballer33
04.Haziran.2010, 21:18
İsmi açıklanmayan Brezilyalı Bunyodkor'dan ayrılan Scolari olabilir. Şahsen gelmesini de isterim. İstemediğim 2 adam ise, Luce ve Pellegrini. Mehmet için zaten erken, Samet Aybaba ise mümkün değil gelmez, her hoca arayışında ismi gündemde zaten, onu geçelim. Hilbertin de imza attığını görmeden bir şey yazmak istemiyorum. Ricardo Quaresma gibi olmaz belki, ama olsun yine de. Mustafa Denizli'ye de sonsuz teşekkürler hizmetleri ve ilk sezonunda yaşatığı çifte kupa sevincinden ötürü. Umarım sağlığına kavuşur en kısa sürede.

vego
04.Haziran.2010, 21:40
benim aklımada Zico gelmişti:)

goosfraba
04.Haziran.2010, 21:45
yıldırım demirören açıklama yapmış. yarın 6 teknik direktör ile görüşeceğiz diye. bu kadar amatör bir açıklama görmedim. görüşeğin teknik direktörler türkiye basınını araştırıyorsa bunu mutlaka görecekler. ve senin yapacağın teklifte ne kadar samimi ve ciddi olacağı düşünecekler. bence yıldırım demirören basına nasıl demeç vereceğini bilmiyor.

vego
04.Haziran.2010, 21:49
Teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen Roberto Hilbert'i renklerine kattı.

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/hilberttt.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 20:42 TSİ 04 Haziran. 2010 Cuma
Teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen roberto Hilbert'i renklerine kattı. Sağ kanatta görev yapan 26 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllığına anlaşıldı. Hilbert'in bonservisi de elinde bulunuyordu...
Teknik Direktör Mustafa Denizli ile sağlık sorunları nedeniyle yollarını ayıran Beşiktaş, bir yandan yeni teknik adamını belirlemeye çalışırken, diğer yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Sağ kanadına takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen Roberto Hilbert ile 3 yıllığına anlaştı...
2. lig takımlarından Fürth'de gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Hilbert, 2006 yazında Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'a transfer oldu. Kulüpteki henüz ilk sezonunda düzenli olarak ilk 11'de forma giymeye başlayan 26 yaşındaki oyuncu, 2007'de Stuttgart ile şampiyonluk sevinci yaşadı. Genelde orta sahanın sağında görev yapan Hilbert, görev verilmesi halinde sağ bek olarak da takımına yarar sağlayabilecek bir oyuncu. Hilbert, Stuttgart'ın şampiyon olduğu 2007 yılında, golcü Mario Gomez'in sakatlanmasının ardından, daha fazla hücuma dönük oynamış ve takımına şampiyonluğu getiren bazı kritik gollerin altına imza atmıştı...

12 kez 21 yaşaltı Alman Milli Takımı'nın formasını giyen Hilbert, bir kez de Alman Milli takımında oynadı.

eXcitinG
04.Haziran.2010, 22:04
Benitez ve Lucescu ikisinden birisini istiyorum. PLase Schuster. HiLbert çok yerinde bir transfer oLdu.

AyrıLda geL be Quaresma artık.

anilton
05.Haziran.2010, 00:24
Lucescu
Magath
Schuster
Löw
Pellegrini
Koeman

farfarforfor
05.Haziran.2010, 00:58
hilbert çok çok iyi neden çünkü hem bonservis bedeli yok olur ki fos çıktı seriç gibi yaa biz bu adamı bu kadar milyon avro verdik nasıl göndercez telaşı yok zaten seriç gibi çıkması imkansız ötesi bişey :) şu varki sadece ama sadece tazı gibi koşan bir adam çokta görseliği yok sağ kanattan alacak içe geçecek çalım atacak aradan pas verecek bu tipte adam değil ama hırslı birisi quaresma olsada olur olmasada olur adam 2 senedir oynamıyor çok kafa karışıtırıcı bir transfer ama gelirse bu sene fenerinde galatasarayında yapacağı bütün transferleri gölgede bırakır teknik adamda ben schuster'i isterim adam dobra dobra söylüyor futbol olarakta akıcı ve görsel oynatır defansif oynattığı halde takımın aslında tam defansif olmamakla beraber bol bol kontra atak yaptıran bir hoca lucescu shaktardan ölse gelmez adamın tazminatı var bize bi morinyo olur :) herşey hayırlısı çarşamba belki q7 gelebilir

indie
05.Haziran.2010, 01:41
Şimdi Hilbert trivelayla, rabonayla, marsilya ruletiyle, flip-flaple şov yapmaz ama ne yapar? Rakip atağa çıkarken adamını kovalayıp topu çalar, hızla çıkıp önündeki bekten süratiyle sıyrılır, çizgiye iner ve ceza sahasını tutturacak şekilde sert ortasını yapar. Peki bunu yapabilecek adam var mıydı Beşiktaşta? Bakalım:

Ekrem Dağ: Topu kapar, hızla çıkar, önündekinden Allah yardım ederse sıyrılır, çizgiye inmeden yaptığı orta rakip stopere çarpar, taç olur. İdeal yeri sağ bektir.

Holosko: Hızla çıkar, önündekinden sıyrılır, sonra içeri girmeye kalkar, stopere toslar. Zaten bu adam forvettir.

Nihat: Top alır, omuz yer, düşer. Düşmeden 30 metre çaprazdan şutunu çekebilirse ne ala. Adam 10 senedir forvet oynuyor, ne işi var kanatta?

Uğur İnceman: Sağ kanatta topu kapar, gitse gidemez, geriye ya da orta yuvarlağa döner pas verir.

Erkan Zengin: 82. dakikada şanslıysa oyuna girer, ayağına 3 kez top değmeden maç biter.

Serdar Özkan: Topu falan kapmaz ama kendi bekinden alır, önüne gelen ilk adama çarpıp düşer, hakeme bakar. Olur da geçerse iki kişi daha kestirir gözüne, tam aralarına dalar, yere düşer. Haydi top önüne düştü, önü açık, Bobo içeride bekliyor, hiç bakmaz direk şutunu çeker, farklı auta gider.

Bu sene böyle geçti, hatta sağ kanattan çizgiye inip isabetli ortalarla asist yapan yegane adamlarımız Ernst ve Fink'ti ki anlayın durumumuzu. O bakımdan Hilbert'e olumlu bakıyorum. Bu adam Stuggart şampiyon olurken Volkan Şen'in bu seneki hali gibi coşmuştu, sonra fiziği ve atletik özellikleri de müsait olduğundan gittikçe basit ve defansif bir futbol karakteristiği kazandı. Takımı yavaşlatmayacağı ve kanadına işlerlik kazandıracağı kesin bence. En azından safkan kanat oyuncusu ki bizde onlardan pek bulunmuyor.

Ama dediğim gibi yetmez, öyle çalımlısından, şutlusundan bir yabancı kanat adamı ve iki yerli/gurbetçi alternatif daha gerekiyor.

GeNç KaRTaL
05.Haziran.2010, 04:18
Hilbert'i hiç canlı olarak seyretmedim.Hakkında yapılan yorumları takip ettiğim kadarıyla;çalışkan,efendi ve tekniği vasat bir kanat oyuncusu aldık.Açıkcası taraftarın çoğunluğunun beklentisi Quaresma gibi teknik,olmadık zamanda olmadık işler yapabilecek birisi.Geçen sene sihirli bir ayağımızın olmamasının sıkıntısını fazlasıyla yaşadık.Elimizdeki kanatta kullanılan oyuncuların hepsi düz oyuncular.Bu yüzden Hilbert transferi bence eğer Quaresma'yı da -veya onun tarzında birisini- alabilirsek daha manalı olacaktır.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Haziran.2010, 12:42
Schuster ve Guti

Marca, Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'nin yerine Bernd Schuster'in teknik direktör olacağına kesin gözüyle bakarken, Alman teknik adamın, İspanyol futbolcu Guti'yi İstanbul'a götürmek istediğini ileri sürdü.

''Schuster'in Beşiktaş'a gidişi, Guti'nin geleceği için belirleyici olabilir'' diye yazan Marca, ''Galatasaray'ın alamadığı Guti'yi Beşiktaş'ın alabileceğini'' savundu. Haberde Guti'nin, Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına ve fikir değiştirip kalmak istemesine rağmen yeni teknik direktör Jose Mourinho tarafından gelecek sezon için hesaba katılmadığı belirtildi.
33 yaşındaki orta saha oyuncusunun, başlangıçta Galatasaray ile görüştüğü iddia edilip, ''Rijkaard, Guti'nin alınması için yöneticilere çok ısrar etti ve görüşmeler çok ilerlemişti, ancak Galatasaray Kulübü söz verdikleri miktarı teklif etmedi ve transfer durdu. Şimdi Schuster'in sahneye girmesi her şeyi değiştirebilir ve Beşiktaş'a yarar sağlayabilir. Guti, Schuster'in Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde tartışılmaz isimlerden biriydi. Schuster, bu futbolcudan mükemmel bir verim almayı başarmıştı'' yorumu yapıldı.

LigTv

Bordo61Mavi
05.Haziran.2010, 13:06
Hani gorusulmemisti :) Varya nasil bi mantikla aciklama yapiyoruz anlamadim :D

GeNç KaRTaL
05.Haziran.2010, 13:10
Birileri yalan söylüyor ama basın mı yönetim mi bilemiyorum.İki tarafta birbirinden beter.Al birini vur ötekine.Schuster-Guti ve Quaresma gelse güzel olur sanırım.

I3esiktas
05.Haziran.2010, 13:18
Hani gorusulmemisti :) Varya nasil bi mantikla aciklama yapiyoruz anlamadim :D

Denizli kesin ayrılacagı belli olmadan önce görüşülmedi denildi. Denizli ayrıldıktan sonra görüşülecek listesindeki olan teknik adam zaten. Medyaya inansak Şuan ülkemizde Dünya yıldızları olurdu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Haziran.2010, 14:12
Birileri yalan söylüyor ama basın mı yönetim mi bilemiyorum.İki tarafta birbirinden beter.Al birini vur ötekine.Schuster-Guti ve Quaresma gelse güzel olur sanırım.
Herşeyi özetliyor...:u:

Varonil
05.Haziran.2010, 14:25
Magath'la anlaşsa Beşiktaş herhalde getirebileceği en iyi teknik direktörü getirmiş olur.Ama Schalke'den ayrılacağını düşünmüyorum o ayrı.

Sanıyorum Schuster olacak Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü.

CeNTeR_TR
05.Haziran.2010, 14:54
http://www.superdeporte.es/valencia/2010/06/05/joaquin-oferta-mareante-turquia/96910.html

Galiba Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Joaquin'i istediğini söylüyor.

Güzel haber umarım olur bir gelişme.Süper ligde izlemek güzel olur Joaquin'i.

Fearless Coward
05.Haziran.2010, 17:44
İspanyol medyasında yer alan haberlere göre, Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni sezonda Bernd Schuster'e emanet olacak. Schuster gelirken yanında Guti'yi de getirecek.

http://www.gazeteport.com.tr/stellent/groups/public/documents/site_studio_images/gp_700575.jpg

İspanyol spor gazetesi Marca, Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'nin yerine Bernd Schuster'in teknik direktör olacağına kesin gözüyle bakarken, Alman teknik adamın, İspanyol futbolcu Guti'yi İstanbul'a götürmek istediğini ileri sürdü.

''Schuster'in Beşiktaş'a gidişi, Guti'nin geleceği için belirleyici olabilir'' diye yazan Marca, ''Galatasaray'ın alamadığı Guti'yi Beşiktaş'ın alabileceğini'' savundu.

Haberde Guti'nin, Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına ve fikir değiştirip kalmak istemesine rağmen yeni teknik direktör Jose Mourinho tarafından gelecek sezon için hesaba katılmadığı belirtildi.

33 yaşındaki orta saha oyuncusunun, başlangıçta Galatasaray ile görüştüğü iddia edilip, ''Rijkaard, Guti'nin alınması için yöneticilere çok ısrar etti ve görüşmeler çok ilerlemişti, ancak Galatasaray Kulübü söz verdikleri miktarı teklif etmedi ve transfer durdu. Şimdi Schuster'in sahneye girmesi her şeyi değiştirebilir ve Beşiktaş'a yarar sağlayabilir. Guti, Schuster'in Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde tartışılmaz isimlerden biriydi. Schuster, bu futbolcudan mükemmel bir verim almayı başarmıştı'' yorumu yapıldı..

Kaynak : NtvSpor

LaigLeNoiR
05.Haziran.2010, 23:43
Schuster gelirse Guti'de gelecek.

Yoksa Lucescu gelecek.

Quaresma ve Hilbert transferleri de bitti zaten hayırlı olsun.

Cengo
05.Haziran.2010, 23:59
Antrenör aramıyoruz

Her gün yüzlerce menajer‚ avukat kulübü arayıp futbolcu‚ hoca öneriyor. Montes ile görüşmeyi yaparken‚ Aykut Kocaman da yanımdaydı.

Celal Kolot´a göre‚ Schuster´in menajeri olan Vicente Montes İstanbul´a Beşiktaş için gelmiş. Hatta sözleşmeyi onun yanında Milano´ya fakslamış .

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım´ı aradım. Gazetelerde Real Madrid´den ayrılan Pellegrini´ye Fenerbahçe´nin antrenörlük teklif ettiğinizi yazıyordu..

Doğru mu diye sordum..
Şaşırdı..
´Ciddi misin?´ dedi..
Evet‚ İspanya gazeteleri böyle yazmış cevabını verdim..
O vakit‚ sen doğrusunu yaz diye şöyle anlattı..

DAUM´LA OTURUP KONUŞUCAĞIZ
´Her gün kulübe yüzlerce menajer‚ avukat telefon edip‚ faks çekerek antrenör‚ futbolcu öneriyor.. Fenerbahçe o kadar büyük kulüp ki‚ ünlü hocalar‚ futbolcuların hepsi gelmeye can atıyor.. Biz Pelligrini için kimse ile konuşmadık‚ teklif de yapmadık.. Tam tersine Josico´nun menajeri Vicente Montes telefon ederek bu hocayı bize önerdi. Hatta konuşmayı yaparken Aykut Kocaman da yanımdaydı.. Ve kendisine açık açık hoca aramadığımızı‚ bizim böyle bir sorunumuzun olmadığını da söyledim.´
Bu cevap karşısında insanın aklına iki soru geliyor.
´Ya Daum kaldı veya Daum gidecek‚ takımı Aykut Kocaman çalıştıracak..´
Onu da sordum.
´ Şu anda Fenerbahçe´nin sorunu hoca değil‚ eksik yerlerimize alacağımız oyuncular.. Görüştüğümüz‚ konuştuğumuz futbolcular var. İsmini açıkladığımız anda rakamlar yükseliyor. İşi bitirmeden‚ imzayı atmadan kimseye bir şey söylemeyeceğiz.. Daum ile de oturup konuşacağız.. Ortak bir noktayı bulursak da el sıkışıp‚ ayrılacağız..´
Telefonu kapattım.
İkinci bir haber ile karşılaştım.
O da Josico´nun menajerinin Türkiye´ye Fenerbahçe için değil‚ Schuster bağlantılı Beşiktaş içinmiş. Celal Kolat´a göre‚ Vicente Montes aynı zamanda Schuster´in menajerlik şirketinin önemli ismiymiş.. Kolot diyor ki ´Montes ile yemek yedim. Bana Beşiktaş için geldiğini‚ hatta iki yıllık sözleşme bile imzaladıklarını anlattı... Daha sonra ben de yanındayken sözleşmeyi cep telefonundan Milano´ya faksladı...´

Alaattin METİN
AKŞAM

goosfraba
06.Haziran.2010, 00:02
haber doğruysa, schuster hayırlı olsun

anil luque
06.Haziran.2010, 00:49

Yoksa Lucescu gelecek.

Abi Hilbert tamam da Quaresma gelmek istemediğini söyledi ve o defter kapandı ..
Ben tabiki Lucescu'dan yanayım ama onun gelmesi için bir dizi yükümlülüklerin yerine getirilmesi lazım ve onlar şu an için kulübü zorlar .. Schuster en mantıklısı ya da Scolari olabilir bence çünkü iki hoca da işlerinde kalitelerini ispatlamışlar ve dahası ikisi de şu an boşta..

KanaKe
06.Haziran.2010, 01:08
Hilbert Stuttgart'ta uzun süre oynadi fakat sürekli istenmeyen adam oldu insallah Besiktas'a yarar saglar..

GeNç KaRTaL
06.Haziran.2010, 01:15

Yoksa Lucescu gelecek.

Abi nasıl bu kadar net ifadeler kullanabiliyorsun merak ettim.

anil luque
06.Haziran.2010, 01:24
Ben de pek anlayamadım Şems =) Ama bir bildiği vardır elbet .. Bu arada ben Quaresma işi olmadı diye biliyorum o yüzden öyle yazdım..

GeNç KaRTaL
06.Haziran.2010, 01:28
Ben de pek anlayamadım Şems =) Ama bir bildiği vardır elbet .. Bu arada ben Quaresma işi olmadı diye biliyorum o yüzden öyle yazdım..

Quaresma konusunda haber1903 yeni bir iddia attı ortaya en son.%80 transfer gerçekleşecek diye.Teminat mektubu istemiş İnter ve Quaresma.Demirören onu ayarlamaya çalışıyormuş.

LaigLeNoiR
06.Haziran.2010, 01:28

Yönetime yakın bazı arkadaşların söyledikleri şeyler.

Sadece duyum ama kesin birşey yok tabii ki.

Büyük ihtimalle de Schuster gelecek takımın başına.

Quaresma transferi ise 10'unda açıklanacakmış diye duydum.

KanaKe
06.Haziran.2010, 01:31
Yönetime yakın bazı arkadaşların söyledikleri şeyler.

Sadece duyum ama kesin birşey yok tabii ki.

Büyük ihtimalle de Schuster gelecek takımın başına.

Quaresma transferi ise 10'unda açıklanacakmış diye duydum.
quaresma transferi kesin olsa aninda aciklarlar bekletmezler :)

anil luque
06.Haziran.2010, 01:32
Aslında dediklerin doğru kesin olmamakla beraber abi haklısın.. 10 haziran resmi transferin başlangıç tarihi ilk gün bomba patlatmak falan istiyor olabilirmiiş yönetim bir de yeni formaların çıkışı mıymış neymiş tam anlamadım aynı zamana denk getirmek istiyorlar yani öyle olabilir ..

LaigLeNoiR
06.Haziran.2010, 01:40
10 Haziran'da yeni sezon formaları tanıtılacak ve transfer dönemi de başlayacak. İlk defa böyle bir tarihe denk getirdiler. Oldukça geç tanıtılıyordu formalar.

O gün farklı şeyler olabilir. Hatta yeni transferlerin formaları tanıtırken sahnede olabileceğini bile düşünüyorum.

anil luque
06.Haziran.2010, 01:43
Evet ben de onu demek istedim abi yeni formaların tanıtımı vs vs .. Eğer öyle birşey olursa gerçekten çok güzel olur yani hem yeni formaların hevesi hem de transferlerin çoşkusuyla Kartal Yuvası gelir patlaması yaşar valla yurt genelinde =)

BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2010, 01:44
10 Haziran'da yeni sezon formaları tanıtılacak ve transfer dönemi de başlayacak. İlk defa böyle bir tarihe denk getirdiler. Oldukça geç tanıtılıyordu formalar.

O gün farklı şeyler olabilir. Hatta yeni transferlerin formaları tanıtırken sahnede olabileceğini bile düşünüyorum.

Hatta ilk defa formalar üstündeyken, forma tanıtımında duyruluyomuş transferler. (= Daha bi şok olur.

anil luque
06.Haziran.2010, 01:49
Hatta ilk defa formalar üstündeyken, forma tanıtımında duyruluyomuş transferler. (= Daha bi şok olur.
Çok mu fantezi oldu ne ? =D

LaigLeNoiR
06.Haziran.2010, 02:35
Neden olmasın. Olabilir...

indie
06.Haziran.2010, 03:11
Quaresma -muhtemelen 100. kez- bitti deniliyor :)

Hadi hayırlısı.

GeNç KaRTaL
06.Haziran.2010, 15:10
Aynen.O bittiler kaç kere söylendi.Bu yüzden Quaresma ile anlaştık diye resmi ağızlardan bir açıklama gelmediği sürece inanmak istemiyorum bu tür duyumlara,haberlere vs.

anilton
06.Haziran.2010, 17:20
10 Haziran'da sadece tek bir formanın tanıtılacak olmasından da kuşkulanmıyor değil insan.Diğer formalar ileri bir tarihte tanıtılacak...

anil luque
06.Haziran.2010, 17:29
Yeni sezonun tüm formaları tanıtılmıyor mu 10 haziranda adaş ?

anilton
06.Haziran.2010, 17:37
Hayır sadece Quaresma için özel olarak tasarlanıldığı düşünülen beyaz forma tanıtılacak...:)

anil luque
06.Haziran.2010, 18:41
Hadi inşallah diyelim o zaman ..=)

RasAnt
07.Haziran.2010, 00:27
Schuster ile anlaşmaya varılmış.

CreaterS
07.Haziran.2010, 09:10
Valla demirören formaların cıktıgı gün quaresmaı getirecekmişş.. öyle yazıyor

anilton
07.Haziran.2010, 12:52
Holosko + Zapo = Sercan

GeNç KaRTaL
07.Haziran.2010, 13:33
Holosko + Zapo = Sercan

Geçenlerde "Beşiktaş asla olmaz,kesinlikle." demiş Sercan.Ben de pek sıcak bakmıyorum zaten Sercan'a.Baskıyı kaldıramıyor.Bizde hiç yapamaz.Bizim için kötü bir anlaşma olur.

anil luque
07.Haziran.2010, 14:02
Sercan Bursaspor'da oynamaya devam etsin canım kardeşim , ya da bize gelecekse çok çalışsın sınırları zorlayan yeteneklerini heba etmesin ..

LaigLeNoiR
07.Haziran.2010, 14:10
Sercan Beyaz Show'da Beşiktaş''lımısın gibilerinden bir söze asla falan dedi tam hatırlamıyorum.

Ben de Sercan'ı istemiyorum ancak Volkan olabilir.

footballer33
07.Haziran.2010, 16:14
Bursaspor'dan istemediğim tek adamdır Sercan. Volkan ya da Ozan İpek gelsin gelecekse. Ayrıca Holosko o kadar değersiz mi abi, adam Dünya Kupası'nda oynayacak. Nedir yani Sercanla takas falan, üstüne 4.5 milyon euroluk Zapo da verilerek. Sercan 15 falan ediyor, öyle mi yani? Geçiniz...

Crocodile1963
07.Haziran.2010, 16:17
İyi de BJK bu takas teklifinde neden ödediği parayı baz alıyor. Satsın o zaman 5M€ ya Holosko'yu 4.5M€ ya Zapo'yu. Geçiniz. . .

footballer33
07.Haziran.2010, 16:20
Bir kere Holosko'nun değeri 5 milyon euro değil, çünkü alındığında yanında Burak ve Koray da verildi. Ayrıca şimdi Dünya Kupası'nda da oynayacağı için kapı bence 10 milyondan açılır, ha 7'ye 8'e iner ama o kadar, daha fazla inilmez. Yıllık ücretler vs. de eklenince Sercan'ın ederi 15 milyon euro ediyor ki, Robinho bile almaya kalksak anca o kadar eder. Sen Sercan'ın 15 milyon euro edecek bir futbolcu olduğunu düşünüyorsan da o senin görüşündür derim. ;) Bu arada, Beşiktaş transferde ödediği parayı baz almıyor, ben ödediği bonservisleri baz alarak konuşuyorum.

Crocodile1963
07.Haziran.2010, 16:33
BJK zaten Holosko'ya yaptığımız teklifi reddetmiş, iki takım arasında görünen takas teklifi yok . . .

anilton
07.Haziran.2010, 20:11
Schildenfeld 400.000 €'ya S.Graz'da.Başka bir takıma transferi halinde %20 pay var sözleşmede.

Gordon Schildenfeld’in Transferi
07.06.2010 19:11

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Gordon Schildenfeld'in SK Sturm Graz'a transfer olduğunu duyurdu.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimizin profesyonel futbolcularından Gordon Schildenfeld’in SK Sturm Graz’a 400.000.Euro sözleşme fesih bedeli karşılığında transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme şartlarına istinaden futbolcunun SK Sturm Graz tarafından başka bir kulübe transferi durumunda SK Sturm Graz kendisine ödenecek olan sözleşme fesih bedelinin tamamı üzerinden %20'sini Şirketimize ödemekle yükümlüdür. Bu hükümler futbolcunun SK Sturm Graz ile anlaşarak sözleşme imzalaması durumunda geçerlilik kazanacaktır."

Teknik Direktör İçin Görüşmelere Başlandı
07.06.2010 19:06

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda teknik direktör konusunda görüşmelere başlandığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Mustafa Denizli’nin ayrılması ile boşalan Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlük görevi için, Yönetim Kurulumuz’un verdiği yetkiye istinaden, Yönetim Kurulu Başkanımız öncelikli olarak ;

- Bernhard Schuster
- Manuel Pellegrini,
- Felix Magath
- Mircea Lucescu
- Ronald Koeman
- Juande Ramos

ile teknik direktörlük görevi için yurtdışında görüşmelere başlamıştır."

GeNç KaRTaL
07.Haziran.2010, 20:13
2 milyona almıştık.5 te birine gönderiyoruz.Neyse üstüne para verip göndermekten iyidir en azından.

Fearless Coward
07.Haziran.2010, 20:16
Koeman gelirse döktürür valla açıkcası hepside kaliteli isimler hangisi gelirse gelsin h.olsun derim bunlar değilde başkası gelirsede şaşırmam yani..

Hugo
07.Haziran.2010, 20:41
Magath olursa süper..

anilton
07.Haziran.2010, 20:46
Benim tercihim;

1-Luce
2-Magath
3-Schuster

Koeman'ı istemem...

Varonil
07.Haziran.2010, 20:46
Felix Magath gelse ne kadar güzel olur aslında.Ama çok zor.Bernd Schuster Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olacak gibi.

anilton
07.Haziran.2010, 20:50
Başkan Luce'yi çok istiyor ama tazminatı sorun...

Keza Magath'ın da Schalke ile sözleşmesi devam ediyor...

Schuster olur gibi duruyor...

GeNç KaRTaL
07.Haziran.2010, 20:52
Adaylardan ülkemizi tanıması ve yaptıklarıyla Lucecsu ön plana çıkıyor; ama gelme olasılığı da en az olan Lucescu bence.Bir de Magath.O da Lucescu'dan sonraki en iyi seçimdir.Onun da gelme olasılığı az.Schuster ve Pellegrini kaliteli hocalar.İkisininde kariyerinde Real Madrid var.İkisinden birisi gelirse ülkeyi tanıyana ve uyum sağlayana kadar sıkıntı yaşarız;ancak sabredilebilirse başarıların gelme olasığı fazla olur diye düşünüyorum.Ramos ve Koeman ise bence bu listede en kötü seçenekler.İkiside son dönemlerde hep kısa dönem çalışmışlar takımlarında.Ülkemizdeki ortamı da göz önünde bulundurursak iyi seçim olmazlar gibi geliyor bana.Diğer 4 hocaya göre geçmişte yaptıkları ilerisi için umut vermiyor.

Bir de şöyle bir durum var.Schuster daha Mustafa hocanın ayrılması kesinleşmemişken,hatta gündemde bile değilken ortaya çıktı.Schuster anlaşılıpta sırf Mustafa hoca takımın başındayken başka hocayla görüştüler havası vermemek için böyle bir liste ortaya da atılmış olabilir.Valla yapar bizim yönetim.En hayırlısı hangisiyse bizim adımıza inşallah o olur.

anilton
07.Haziran.2010, 21:01
Bir de şöyle bir durum var.Schuster daha Mustafa hocanın ayrılması kesinleşmemişken,hatta gündemde bile değilken ortaya çıktı.Schuster anlaşılıpta sırf Mustafa hoca takımın başındayken başka hocayla görüştüler havası vermemek için böyle bir liste ortaya da atılmış olabilir.Valla yapar bizim yönetim.En hayırlısı hangisiyse bizim adımıza inşallah o olur.

Şemsi yok böyle birşey.Yıldırım Demirören geldiğinden beri en çok arkasında durduğu isim M.Denizli'dir.Sezon başı yoruldum,bırakmak istiyorum dediğinde bile yalvar yakar takımda tuttu onu.Onun arkasından iş çevirme gibi bir durum söz konusu olamaz.M.Denizli,bırakma durumundan 1 hafta kadar önce "hoca arayışlarına başlayın,iyi değilim" demesine rağmen başkan kimseyle görüşmdi.Schuster olayı,Türkiyede ki menajerinin teklifiydi...

Yani basının dediği gibi Schuster geldi Denizli bıraktı durumu yok ortada.Hatta Denizli teknik adam seçimi konusunda tavsiyelerde bile bulunduğunu söyledi...

Ama şuanda en büyük adaylardan biri Schuster,orası ayrı...

Aşk-ı Şehir
07.Haziran.2010, 21:50
Anıl Uğur İnceman'ı istediğimiz söyleniyor. Var mıdır bir duyumun bu konu ile ilgili? :)

anilton
07.Haziran.2010, 21:57
Valla Buca istiyormuş Mustafa.Eskişehir ve Antalya haberleri çıktı basında ama ben Uğur'un gideceğini düşünmüyorum...

ozaniel
07.Haziran.2010, 21:59
Uğur bence kalmalı. Yedeklikte sorun çıkarmayan, oynadığı zaman da kötü oynamayan birisi.

Aşk-ı Şehir
07.Haziran.2010, 22:02
Valla Buca istiyormuş Mustafa.Eskişehir ve Antalya haberleri çıktı basında ama ben Uğur'un gideceğini düşünmüyorum...

Hmm tamamdır Anıl teşekkürler. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Haziran.2010, 22:05
Uğur bence kalmalı. Yedeklikte sorun çıkarmayan, oynadığı zaman da kötü oynamayan birisi.
Aynı görüşleri paylaşıyorum...Bence de kalmalı,iyi bir yedek.

indie
07.Haziran.2010, 22:07
Uğur bence de kalmalı. O bölgenin bir anda kart ve sakatlıklarla boşalması felaket sonuçlar doğurabiliyor.

Bu arada artık ben bizim Es Es'den transfer yapmamızı istiyorum. Mesela sağ bekte Rıdvanın yokluğunda çıkışa geçmiş bir Koray Aslan, ileriye yerli alternatif Sezer hoş olmaz mıydı :)

Aşk-ı Şehir
07.Haziran.2010, 22:15
Uğur bence de kalmalı. O bölgenin bir anda kart ve sakatlıklarla boşalması felaket sonuçlar doğurabiliyor.

Bu arada artık ben bizim Es Es'den transfer yapmamızı istiyorum. Mesela sağ bekte Rıdvanın yokluğunda çıkışa geçmiş bir Koray Aslan, ileriye yerli alternatif Sezer hoş olmaz mıydı :)

Adem Sarı - Koray Arslan - Sezer Öztürk. Cumartesi günü yapılan kongrede bu oyuncuların kesinlikle satılmayacağı açıklandı. :)

ThersoN
07.Haziran.2010, 22:26
6 isim çok fazla değil mi ya bir de isimlerinin verilmesi yanlış mı anladım bilmiyorum ama biraz reklam kokan hareketler gibi algıladım ben bu hamleyi

anilton
07.Haziran.2010, 22:33
6 isim çok fazla değil mi ya bir de isimlerinin verilmesi yanlış mı anladım bilmiyorum ama biraz reklam kokan hareketler gibi algıladım ben bu hamleyi

Bu liste yönetim kurulu ve Mustafa Denizli tarafından belirlendi.Ve bu isimlerle görüşülecek-bazıları ile görüşülmeye başlandı- ve birtanesi gelecek.Beşiktaş da prosedür gereği SPK'ya bildirmek zorunda olduğu için bildiriyor.Yoksa ceza alır.Niye reklam olsun ve ya bu isimlerin yazılması Beşiktaş'a ne kazandırır.Öyle birşey yapılacak olsa Hilbert yerine Messi,Ronaldo isimleri bildirilir SPK'ya...:)

Merev
08.Haziran.2010, 05:03
Besiktas'ta Gordon ile yollar ayrıldı.

Haber ajanslarına daha yeni düşen bu haberi TFM 28 Mayıs'ta açıklamıştı. Gordon'u kiralayan Sturm Graz, 400.000 Avro karsılıgında bonservısınıde aldı.

Link : http://turkishfootballmedia.blogspot.com/2010/05/besiktasin-basi-yabanclarla-dertte.html

Böylelikle bir yabancısından kurtulmus olan Besiktas'ta yabancı sayısı 10'a düştü ve yönetim bir nebze de olsa rahatladı.

TFM : Bizi izleyin, haberiniz olsun !

Kaynak : http://turkishfootballmedia.blogspot.com/2010/06/bjkta-bir-yabanc-gonderildi-tfm-28.html

Trabzonspor
08.Haziran.2010, 13:13
Ne kadar ücrete alınmıştı Gordon?

eXcitinG
08.Haziran.2010, 13:31
2,5 miLyon Euro.

anilton
08.Haziran.2010, 14:15
Schildenfeld'e 2 milyon € ödemiştik.Daha doğrusu Drpic'e ödedik bu parayı.Şöyle ki; Beşiktaş takımı Drpic için kulübü ve kendisi ile anlaştı.Hatta Drpic formayı bile giydi;

http://www.sporx.com/images/1/29/2026_B_drpic.jpg

Beşiktaş 2 milyon €'yu D.Zagreb hesabına yatırdı.Ardından ortaya Drpic'in skandal fotoğrafları ve videoları çıkınca,basınımızda bunun üstüne tüm gücüyle gidince Beşiktaş yönetimi,daha önce Pascal'da da olduğu gibi "etik değerler" adına bize yakışmayacağını düşünerek transferden vazgeçti.Ama parayı hesaba yatırdığı için D.Zagreb takımından başka bir oyuncuyu almak zorunda kalacaktı.O dönem bize stoper transferi gerekli olduğu için,D.Zagreb'te düzenli oynadığı için,genç olduğu için,Hırvat milli takımında oynadığı için Gordon alındı.Bu transferde yönetime pek kızamıyorum açıkçası.Böyle garip bir hikayesi var bu transferin...

Teknik direktör konusuna gelince benim en büyük kıstasım sezonuda açmamıza az bir süre kaldığı için takıma uyum ve adaptasyon süreci.Bu açıdan Türk teknik adam isterdim.Maalesef adaylar arasında bile yok.

Dolayısıyla ülkeyi,ligi ve camiayı yakından bildiği için Lucescu ilk tercihim ancak devam eden sözleşmesi ve tazminatı yüzünden çok zor.

İkinci tercihim takımda Alman ve Almanca bilenlerin çokluğu(Tafyur Havutçu,Ernst,Fink,Ekrem,Uğur İnceman + Hilbert) nedeniyle Alman teknik adamlar Magath ve Schuster.Lucescu'da olduğu gibi Magath'ın da Schalke ile sözleşmesi var...

Şu aşamda Schuster en uygun ve oluru en yüksek isim gibi duruyor...

KanaKe
08.Haziran.2010, 14:53
Drpic saglam oyuncuydu keske Drpici alsaydi BJK zamaninda.. Gordon'un hatta bir ara gözlerinde problem var deniliyordu 5 metre ötesini zor görüyormus.

anilton
08.Haziran.2010, 14:58
Drpic saglam oyuncuydu keske Drpici alsaydi BJK zamaninda.. Gordon'un hatta bir ara gözlerinde problem var deniliyordu 5 metre ötesini zor görüyormus.

İlginçtir şuanda Hırvat milli takımında Schildenfeld...

KanaKe
08.Haziran.2010, 15:00
İlginçtir şuanda Hırvat milli takımında Schildenfeld...
kendisini pek takip etmiyorumda oynuyormu? oynuyorsa niye verdi BJK? Drpic'te cogu kez cagirilmisti fakat 1 mac oynadi

titates1
08.Haziran.2010, 15:04
Beşiktaşlı bir agabeyim , o dönem Hırvat basınında gordon'un yollanmasıyla alakalı çok dalga geçildiğini söylemişti bjk'yle ... bütün hırvatistan göz problemi olduğunu biliyormuş , nasıl araştırmadan alınır diye.

anilton
08.Haziran.2010, 15:08
Hırvatistan'ın son 3 maçının ikisinde 90 dakika oynadı...

Bütün Hırvatistan göz problemi olduğunu biliyormuşta neden ülkenin en büyük takımının bankosuymuş,neden Hırvat milli takımında oynuyor.Neden S.Graz'ın geçen sezon en istikrarlı futbolcusu oldu acaba...

Bu arada;

TRANSFERLERDE SON DURUM

- HABER1903 -

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, resmi sitesinden açıkladığı altı teknik adam ile görüşmelerini son noktaya getirerek karar aşamasına geldi.

- ŞARTLAR MAGATH`A UYMUYOR -

Son olarak Felix Magath ile görüşmeler yapan Beşiktaş yönetimi Alman hocanın isteklerini yüksek bulunca bu isimden vazgeçme aşamasına geldi. Bunun yanı sıra Magath`ın Stuttgart kulübü ile yakın temasta olduğuda gelen haberler arasında...

- ALMAN SCHUSTER CEPTE -

Geçtiğimiz gün bir diğer Alman teknik adam Bernhard Schuster ile görüşmeler yapan yöneticilerin bu isim ile şartlar konusunda anlaşma sağladı ve karar verilmesi durumunda Alman hocanın Beşiktaş`a `` Evet`` diyeceği öğrenildi.

- RAMOS İLE GÖRÜŞÜLECEK-

Beşiktaş`lı yöneticilerin Magath`ı tercihler arasından çıkarıp Schuster`le de gerekli anlaşmaları yaptıktan sonra da bugün Türkiye saati ile 17:00`da İspanyol teknik adam Ramos ile masaya oturacağı ve bu görüşmeden çıkacak sonuca göre yeni teknik direktörünü belirleyeceği ifade edildi.

- EN YAKIN ADAY SCHUSTER -

Diğer adaylardan Ronald Koeman`ı çok fazla düşünmeyen, Mircea Lucescu ile de kulübü ile olan sözleşmesi gereği anlaşma sağlayamayan siyah beyazlı yönetimin, Manuel Pellegrini ismini de ikinci planda düşündüğü öğrenilirken, Bernhard Schuster ve Ramos isimlerinin ön planda olduğu ortaya çıktı.

Bugün kü görüşmenin ardından, Beşiktaş yönetiminin Ramos ile sorun yaşaması durumunda çok büyük bir olasılık ile Beşiktaş`ın yeni hocası Alman Bernhard Schuster olacak. Fakat Ramos ile de şartlar üzerinden anlaşma sağlanırsa, iki teknik adam arasında ki kararı Beşiktaş yönetimi yapacağı son toplantıda verecek.

- Q7`DE SON DURUM -

Beşiktaş yönetiminin iki aydır yoğun bir şekilde görüşmelerini yürüttüğü Q7 konusunda oyuncunun kararı bekleniyor.Siyah beyazlı idarecilerin İnter kulübü ile kesin olarak anlaşmaya vardığı ancak oyuncunun Atletico Madrid kulübü tarafından aklının çelinmeye çalışıldığı gelen haberler arasında.

Beşiktaş yönetiminin bu transferde İnter kulübü ile anlaşarak 8 Milyon Euro bonservis ücreti teklif etmesi ve bu teklifin şuana kadar İtalyan kulübüne sunulan en iyi teklif olması bu transferde Beşiktaş`ın elini güçlendiriyor.

İspanyollar Quaresma`nın kafasını karıştırmaya çalışırken, İnter kulübü ise oyuncuya İstanbul`a gitmesi yönünde baskı yapıyor. Bu gelişmeler çerçevesinde menajerlerin Beşiktaş`lı yöneticileri arayarak kendilerine; `` İnter kulübünün tavrı son derece sert.Biz Beşiktaş ile anlaştık, en kısa zamanda sizde anlaşın`` dediği öğrenildi.

Quaresma`nın menajeri Jorge Mendes`in oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı ve Beşiktaş`lı yöneticilere de `` Çok az daha bekleyin.Size evet diyecek`` dediği gelen duyumlar arasında.

- HABER1903 -

titates1
08.Haziran.2010, 15:13
Bilmiyorum şu an ne yaptığını ilgilenmiyorum da ,ben zaten mış - muş yazdım dikkat edersen , ki geldi burda göz problemi olduğu oynayamadığı gözüktü , gönderilmek için bir ton takla atıldı pek te haksız değilmişim heralde.

anilton
08.Haziran.2010, 15:31
Bende biliyorum Beşiktaşta oynayamayıp gönderilmek için takla atıldığını,konu o değil.Konu, Beşiktaş'a geldiğinde Hırvatların hepsi göz problemini biliyormuşta dalga geçmişler demen.Bende diyorum ki madem dalga geçmişlerde şimdi milli takımda ne işi var veya niye o dönem ülkenin en büyük takımının bankosuydu.

titates1
08.Haziran.2010, 16:17
Bende biliyorum Beşiktaşta oynayamayıp gönderilmek için takla atıldığını,konu o değil.Konu, Beşiktaş'a geldiğinde Hırvatların hepsi göz problemini biliyormuşta dalga geçmişler demen.Bende diyorum ki madem dalga geçmişlerde şimdi milli takımda ne işi var veya niye o dönem ülkenin en büyük takımının bankosuydu.

Bak kardeşim 2.kez yazıyorum , ben söylemiyorum , mış-miş diyorum ? bilmem farkında mısın ? öyle duymuştum , ben de burda paylaştım anladın ? yani ne benim düşüncelerim , ne de bir kesinliği olduğunu iddia ediyorum

anilton
08.Haziran.2010, 16:45
Bak kardeşim 2.kez yazıyorum , ben söylemiyorum , mış-miş diyorum ? bilmem farkında mısın ? öyle duymuştum , ben de burda paylaştım anladın ? yani ne benim düşüncelerim , ne de bir kesinliği olduğunu iddia ediyorum

Bende sana sormuyorum dalga geçti dediğin kişilere soruyorum zaten...

titates1
08.Haziran.2010, 17:08
Bende sana sormuyorum dalga geçti dediğin kişilere soruyorum zaten...

Ne yazık ki burda değiller =) neyse transfer haberlerine devam etsin konu uzatmayalım

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2010, 20:44
Joaquin'e üçlü kıskaç!

Valencia'nın yıldız futbolcusu Joaquin'in ismi Türk futbolunun dev takımlarıyla anılıyor... Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın İspanyol yıldızı transfer etmek için yarışa girdiği iddia edildi. Lig TV'nin ilgiyle izlenen programı Transfer Dosyası'nda gündeme getirilen haberde İspanyol basını Valencia'nın kanat oyuncusunu Üç Büyükler'in transfer etmek istediğini yazdı.

LigTv

anilton
08.Haziran.2010, 21:25
Bugün Türkiye saatiyle 17:00 de Juande Ramos ile bir araya gelen Başkan Yıldırım Demirören, Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu İspanyol Hocayla yaptıkları görüşmeden sonuç alamadı.

Yıllık ücreti konusunda, yüksek bir rakam talep eden Ramos`un Siyah Beyazlı yönetimden Yıllık 3 milyon€ yardımcıları için ise 1milyon€ istedi. İspanyol teknik adamın ayrıca kendi getireceği 3 ya da 4 yabancı futbolcu ile de anlaşma yapılması şartı koyduğu da gelen haberler arasında .

Bunun üzerine Başkan Demirören`in "Transfer politikamız belli, şu an Quaresma transferi konusunda girişimlerimiz devam ediyor aksi bir durumda birlikte belirleyeceğimiz farklı bir yıldız oyuncuya yönelip transferi noktalamak istiyoruz. Gelecek hocadan da en önemli beklentimiz alt yapıya önem veren zihniyette olması, tüm Dünya da yaşanan ekonomik kriz ortada, bizimde bir tavan bütçemiz var" dediği öğrenildi.

Ramos konusunu kendi aralarında bir kez daha görüşecek olan Siyah Beyazlı yönetimin, daha sonra rotayı Şili` de bulunan Şilili Teknik adam Pellegrini` ye çevirdiği ve kendisinden teklif istendiği gelen haberler arasında.

Beşiktaş Yönetiminin Teknik Direktör`ler ile görüşmelerini en geç Cuma gününe kadar sonuçlandıracağı ve takımın başına getireceği ismi hafta sonuna kadar açıklayacağı konuşuluyor.

Şu ana kadar yapılan görüşmelerden çıkan sonuç ise konuşulan isimler arasında en kuvvetli adayın Schuster olduğu yönünde...

- HABER1903 -

indie
08.Haziran.2010, 21:26
Haber903'e göre Hilbert ile sözleşme imzalanmış, İstanbul'a geliyormuş.

anilton
09.Haziran.2010, 13:01
http://img710.imageshack.us/img710/6021/ramosadalizulfikaroglu.jpg

Juande Ramos - Serdar Adalı - Cengiz Zülfikaroğlu

KaPaLı
09.Haziran.2010, 13:03
2. Del Bosque ve Aragones faciası gelmek üzere.

anilton
09.Haziran.2010, 13:09
Bu fotoğrafı açıklanan isimler bahane,görüşülmez bile,reklam yapılıyor vs. diyenler için koydum...

Zaten Ramos ile anlaşılamamış.Şu ana kadar görüşülenler arasında şartları en uygun Schuster.

eXcitinG
09.Haziran.2010, 13:12
Q7 nerde. Hani geLiyordu ? :)

anilton
09.Haziran.2010, 13:19
Tamamen teknik adam transferine yönelinmiş durumd.Quaresma'ya da son teklif yapıldı.Quaresma'nın Türkiye'ye gelme konusunda çekinceleri devam ediyor.İnter Quaresma'ya "Beşiktaş'a git" diye baskı yapıyor.Çünkü bizim verdiğimiz parayı kimse vermiyor şuanda...

Sekopej
09.Haziran.2010, 15:38
Schuster zaten kesin gelecek, niye böyle garip açıklamalar ve işler yapıyorlar ki? Schuster'dan başka bir hocanın gelme ihtimaline %1 bile vermiyorum, getirin adamı, başlayn transfer çalışmalarına.

indie
09.Haziran.2010, 16:46
Schuster zaten kesin gelecek, niye böyle garip açıklamalar ve işler yapıyorlar ki? Schuster'dan başka bir hocanın gelme ihtimaline %1 bile vermiyorum, getirin adamı, başlayn transfer çalışmalarına.

Eğer durum buysa -ki büyük ihtimalle öyle-, ben bu durumun oluşmasında bizim yönetimin acayipliği kadar spor kamuoyunun gereksiz yaygarasını da kabahatli buluyorum. Denizli'nin rahatsızlığı yeni bir olay değil, muhtemelen yönetim bizden çok önce de biliyordu, ne olmuş alternatif bir plan olarak Schuster ile temas kurmuşlarsa? Bu ülkede sanki ilk defa teknik adamla problem yaşanıyor. Luce'yi, Del Bosque'yi, Faih Terim'în geliş gidişlerini, Skibbe'ye, Tigana'ya yapılanları (adamlar gitsin diye yardımcılarını kovdular), Aragones'i falan geçtim, bizzat Mustafa Denizli'nin geliş sürecini ve E. Sağlam'ın nasıl gittiğini hatırlayalım. Sonuçta bu işleri Mustafa Hoca bilir ve öyle bir durum olsa dahi olay yaratmaz. Ama Rijkaardın düğününe kadar sorgulayan malum medyamız elbette bu fırsatı da kaçırmayıp olmadık yerden kriz yarattı. Bizimkiler de balıklama atladılar her zamanki gibi.

Sekopej
09.Haziran.2010, 16:50
Ben o gün çıkan ve büyütülen haberlere de şaşırmıştım, adam rahatsızım bırakıyorum diyor ne var ki bunda? Medya dediğin gibi, hocanın arkasından iş çevirdiler demesin diye, yönetim görüştükleri isimleri açıkladı, bakın biz 6 kişiyle görüştük, bize uyan Schuster oldu, anlaştık diyecek.

TR.CaPTaiN
09.Haziran.2010, 20:56
İşte Yusuf'un yeni takımı!

Beşiktaş'ın veteran yıldızı Yusuf Şimşek'in yeni adresi belli oldu! Siyah beyazlıların çifte şampiyonluğunda büyük katkısı olan tecrübeli oyuncu, bu sezon Süper Lig'den düşen Denizlispor'la her konuda anlaştı. Transfer Dosyası programına telefonla katılan Denizlispor Yöneticisi Hasan Kıbrıslıoğlu, Yusuf'un menajer-oyuncu olarak takıma geleceğini belirtti. İşte Yusuf transferinin perde arkası...

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=73565

footballer33
10.Haziran.2010, 13:22
SCHUSTER İMZAYA KALDI

Mustafa Denizli`den sonra boşalan teknik direktörlük koltuğuna Bernhard Schuster getiriliyor.

Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören teknik direktör Bernhard Schuster ile her konuda anlaşıp fikir birliğine vardı.Yıldırım Demirören yarın (bugün) durumu yönetim kuruluna bildirerek onayı aldıktan sonra Bernhard Schuster ile kontrat imzalayacak.

Yıldırım Demirören`in Alman teknik direktör ile bir senesi opsiyonlu 2012 yılına kadar anlaştığı ve Bernhard Schuster yıllık maaşının 2.5 milyon Euro olduğu öğrenildi.

- HABER1903 -

Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©

DenizlispoR
10.Haziran.2010, 15:10
NTV Spor'a göre Bernd Schuster ile anlaşmaya varıldığı açıklanmış .

Universal
10.Haziran.2010, 15:17
Schuster, Beşiktaş'a geldi. Hayırlı uğurlu olsun. R.Madrid'i şampiyon yapan bir teknik adam, umarım Beşiktaş için hayırlı olur.

LeqenDary
10.Haziran.2010, 15:29
Zaten 1 haftadır geleceği apaçık ortadaydı, ilk Ntvspor geçen çarşamba kesin anlaşıldığını duyurmuştu..Beğendiğim bir teknik adam inşallah Beşiktaş'a hayırlı olur..

Sekopej
10.Haziran.2010, 15:29
Zaten belliydi, başka hocanın geleceğine ihtimal veren yoktu ki zaten, en azından diğer adaylarla tanışıp, konuşma fırsatı yakalamış oldular.:p

Şimdi transferleri görmek gerek, mutlaka istediği 2-3 özel yabancı oyuncu vardır, takıma katacağı. Ülkemize gelen kariyerli hocalar, bazı büyük oyuncuları da ikna edebilir gelmeleri için, bu nedenle getireceği isimleri merak ediyorum.

LeqenDary
10.Haziran.2010, 15:36
Şimdi transferleri görmek gerek, mutlaka istediği 2-3 özel yabancı oyuncu vardır, takıma katacağı. Ülkemize gelen kariyerli hocalar, bazı büyük oyuncuları da ikna edebilir gelmeleri için, bu nedenle getireceği isimleri merak ediyorum.
Hilbert'in onun doğrultusunda alındığını duydum..Ayrıca Guti'yi de istiyormuş..

DisCo
10.Haziran.2010, 15:38
Hayırlı olsun.

Beşiktaş'tan transfer bütçesi istiyor haberleri vardı. 20 milyon avro...Yalan mı doğru mu bilinmez ama Beşiktaş iyi transferler yapabilir.

Fearless Coward
10.Haziran.2010, 16:01
Hayırlısı olsun..Bence çok iyi isimler getirebilir BJK'ye..

anilton
10.Haziran.2010, 16:13
Teknik direktör konusuna gelince benim en büyük kıstasım sezonuda açmamıza az bir süre kaldığı için takıma uyum ve adaptasyon süreci.Bu açıdan Türk teknik adam isterdim.Maalesef adaylar arasında bile yok.

Dolayısıyla ülkeyi,ligi ve camiayı yakından bildiği için Lucescu ilk tercihim ancak devam eden sözleşmesi ve tazminatı yüzünden çok zor.

İkinci tercihim takımda Alman ve Almanca bilenlerin çokluğu(Tafyur Havutçu,Ernst,Fink,Ekrem,Uğur İnceman + Hilbert) nedeniyle Alman teknik adamlar Magath ve Schuster.Lucescu'da olduğu gibi Magath'ın da Schalke ile sözleşmesi var...

Şu aşamda Schuster en uygun ve oluru en yüksek isim gibi duruyor...

Benim daha önce belirttiğim düşüncelerim bunlardı teknik adam konusunda.İstediğim olduğu için sevindim açıkçası...

Schuster'in "kazanmak yetmez,taraftarlarımıza zevk vermeliyiz" felsefesi Beşiktaş taraftarının yıllardır istediği bir felsefe.Klasik Alman futbolunun(disiplin ve yardımlaşma) yanına göze hoş gelen,topa hakim bir futbolda eklenince tadından yenmez.

Ancak Schuster kadroyu Mustafa Denizli'nin tam tersine hücum yönü ağır basan oyunculardan kuran bir teknik adam.Rijkaard Süper Ligi bilmediği için bunun sıkıntısını yaşadı.Çok hücumcuyla başarılı olmanın kolay olmadığı örneğini,sadece bir kaç maçta farklı skorlarla tat vermekten başka bir işe yaramadığını bu seneki Rijkaard'ın G.Saray'ı ile gördük.Keza Daum'da ilk yarı itibariyle öyle bir futbol oynuyordu,ikinci yarı kontrollü ve ilk hedef savunma taktiğini benimsedikten sonra aldı yürüdü.

Schuster konusunda tek çekincem bu.Hücum,göze hoş gelen futbol deyip takım savunmasına gereken önemi göstermemesi.Ki Türkiye liginde şampiyonluğun yolu takım savunmasından geçiyor.Bunu Tayfur hocanında katkılarıyla öğrenecektir umarım...

Hayırlı,uğurlu olsun...

Hoşgeldin Bernd Schuster

indie
10.Haziran.2010, 16:36
Benim daha önce belirttiğim düşüncelerim bunlardı teknik adam konusunda.İstediğim olduğu için sevindim açıkçası...

Schuster'in "kazanmak yetmez,taraftarlarımıza zevk vermeliyiz" felsefesi Beşiktaş taraftarının yıllardır istediği bir felsefe.Klasik Alman futbolunun(disiplin ve yardımlaşma) yanına göze hoş gelen,topa hakim bir futbolda eklenince tadından yenmez.

Ancak Schuster kadroyu Mustafa Denizli'nin tam tersine hücum yönü ağır basan oyunculardan kuran bir teknik adam.Rijkaard Süper Ligi bilmediği için bunun sıkıntısını yaşadı.Çok hücumcuyla başarılı olmanın kolay olmadığı örneğini,sadece bir kaç maçta farklı skorlarla tat vermekten başka bir işe yaramadığını bu seneki Rijkaard'ın G.Saray'ı ile gördük.Keza Daum'da ilk yarı itibariyle öyle bir futbol oynuyordu,ikinci yarı kontrollü ve ilk hedef savunma taktiğini benimsedikten sonra aldı yürüdü.

Schuster konusunda tek çekincem bu.Hücum,göze hoş gelen futbol deyip takım savunmasına gereken önemi göstermemesi.Ki Türkiye liginde şampiyonluğun yolu takım savunmasından geçiyor.Bunu Tayfur hocanında katkılarıyla öğrenecektir umarım...

Hayırlı,uğurlu olsun...

Hoşgeldin Bernd Schuster

Kontrolsüz hücum futbolu elbette her zaman risklidir. Ancak Beşiktaş'ın İtalyan ve Alman patentli, altyapıları sağlam savunma oyuncuları bulunduran kadro yapısı rakiplerine nazaran hücum futbolunu daha çok tolere edebilir gibi duruyor. Ancak hücum oyuncularının formları sıkıntı yaratabilir. Bu sene asıl Bobo-Holosko-Nihat-Delgado'nun ne yapacağı önemli.

ThersoN
10.Haziran.2010, 16:51
yeni hoca hayırlı olsun

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Haziran.2010, 16:57
Hayırlı Olsun Bernd Schuster...:)

Varonil
10.Haziran.2010, 18:33

Beşiktaş zaten savunma anlamında ligin en iyi takımlarından.Ligde geçen sezon en az gol yiyen takımlardan biriydi Beşiktaş.Savunmada Ferrari-Sivok önlerinde de Ernst-Fink bloğuyla çok iyiydi geçen sene.Bunun bozmadan üstüne hücumda Schuster etkisi Beşiktaş'ı daha ön plana çıkartacaktır.

anilton
10.Haziran.2010, 18:37
Beşiktaş zaten savunma anlamında ligin en iyi takımlarından.Ligde geçen sezon en az gol yiyen takımlardan biriydi Beşiktaş.Savunmada Ferrari-Sivok önlerinde de Ernst-Fink bloğuyla çok iyiydi geçen sene.Bunun bozmadan üstüne hücumda Schuster etkisi Beşiktaş'ı daha ön plana çıkartacaktır.

Sorunda orada zaten,savunma yaparak şampiyon olmuş,savunma yaparak maç kazanmış bir takımdan aniden hücuma dönüş yaparsa sıkıntı doğurabilir bu durum...

Örneğin;Ferrari-Sivok ikilisi geride bekledikleri için çok iyiydiler.Özellikleri buna müsait çünkü.Bu isimlerle önde basmsaya kalkarsanız Aragones'in F.Bahçe'si gibi olur...

KanaKe
10.Haziran.2010, 18:38
Schuster cok kaliteli bir hoca hayirli olsun.

GeNç KaRTaL
10.Haziran.2010, 18:53
Bernd Schuster hayırlı olsun kulübümüze.Getafe ve Real Madrid'de yaptıklarıyla kalitesini kanıtlamış bir hoca.Ligimize uyum sağlaması,oyuncularımızın sistemine uyum sağlaması çok sıkıntılı olmazsa başarılı olacaktır diye düşünüyorum.

eXcitinG
10.Haziran.2010, 20:50
Artık Quaresma ikna oLur herhaLde.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Haziran.2010, 21:12
Artık Quaresma ikna oLur herhaLde.
inşAllah abi.

nannar
10.Haziran.2010, 21:12
Bernd Schuster hayırlı olsun :) Devre arasına kadar yönetimle birbirine girmeseler bari.Adama fena sivri dilliymiş :n:

LaigLeNoiR
10.Haziran.2010, 21:19
Schuster hayırlı olsun. Transfer çalışmalarını bekliyoruz artık...

eng1n
10.Haziran.2010, 21:21
Bernd Schuster hayırlı olsun :) Devre arasına kadar yönetimle birbirine girmeseler bari.Adama fena sivri dilliymiş :n:

Mehmet Demirkolun anlattığına göre sisteme isyanı olan,iskanyar bir adammış Beşiktaş seyircisi sever böyle adamları :)

Varonil
10.Haziran.2010, 21:23
Mehmet Demirkolun anlattığına göre sisteme isyanı olan,iskanyar bir adammış Beşiktaş seyircisi sever böyle adamları :)

Tam Çarşı'ya göre bir teknik direktör o zaman desenize :n: Şaka bir yana ben de Schuster'in Beşiktaş'a ve Türk futboluna katacaklarını merakla bekliyorum.Umarım Beşiktaş Avrupa Ligi'nde iddaalı olmak için iyi transferler yapar.

nannar
10.Haziran.2010, 21:25
Yeni Pascal Nouma he! :n:

anilton
10.Haziran.2010, 21:36
Yeni Pascal Nouma he! :n:

Gören görmüştür,kaldıralım:)

LaigLeNoiR
10.Haziran.2010, 22:32
Bugün yapılacak olan forma tanıtımı formada kullanılan yazı fontlarının beğenilmemesinden dolayı bir kaç gün ileri tarihe ertelendi.

GeNç KaRTaL
10.Haziran.2010, 22:47
Bugün yapılacak olan forma tanıtımı formada kullanılan yazı fontlarının beğenilmemesinden dolayı bir kaç gün ileri tarihe ertelendi.

Ülker,Cola Turka yerine Metro yazmasını istiyormuş.Bundan dolayı anlaşmazlık çıktı diye bir iddia da var.Forma tanıtımına belki Quaresma gelir diye bir umut vardı ama en iyisi tamamen umudu kesmek bu transferden.

LaigLeNoiR
10.Haziran.2010, 23:46
Dün gece 1903radyo 'ya bağlanan yönetici fontu beğenmediklerini ve 1-2 gün daha ertelendiğini söyledi.

LaigLeNoiR
11.Haziran.2010, 13:17
Beşiktaş’ın iki senelik resmi sözleşme imzalattığı Bernd Schuster’in siyah-beyazlı yöneticilere istemeleri halinde Guti ile Robinho’yu getirebileceğini söylediği öğrenildi. Özellikle Robinho’nun Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı bildirildi. Beraberinde bir kaleci antrenörü, bir de kondisyoner getirecek olan Schuster’in önümüzdeki hafta İstanbul’a geleceği kaydedildi.

Milliyet
11.06.2010 06:10

KaPaLı
11.Haziran.2010, 13:19
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs525.ash1/30841_10150210953130705_128446205704_12767225_2651 32_n.jpg

Fanatik çok fena başlık atmış..

di canio
11.Haziran.2010, 15:41
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs525.ash1/30841_10150210953130705_128446205704_12767225_2651 32_n.jpg

Beşiktaş yönetimi sert bir açıklama yapmış bu tarz yazılarla ilgili. Medya-Beşiktaş kavgası çıkacak sanırım.

eng1n
11.Haziran.2010, 17:00

bayılıyorum şu gazetelerin bir takım transfer yaptıktan sonra o transferin eski gazetelerdeki haberlerini yayınlamalarına ulan zaten 5 tane teknik direktör getiriyosun her gün bir takıma sonrada biri gelince BİZ DEMİŞTİK gibi bir hava yaratıyolar :D

Merev
11.Haziran.2010, 18:21
Schuster'e güvenoyu...

Fanatik'in internet sitesinde yapılan ankette ''Schuster BJK'ta başarılı olabilecek mi?'' sorusuna %75 oranında ''Evet'' cevabı geldi.

Besiktasli taraftarlar durumdan oldukça memnun görünüyorlar.

Rijkaard'ın belalısı : Schuster !

2007-2008 Sezonunda Rijkaard'lı Barcelona ile karşılaşan Schuster, iki maçta da rakiplerine puan vermemişti!

F.Ernst'in açıklaması : Transferine çok sevindim, çok başarılı bir hoca. Kendisiyle konuştum. İnanıyorum ki önümüzdeki yıl hem Avrupa'da hem de lig de çok daha iddialı olacagız.

Kaynak : TFM - Turkish Football Media

anilton
11.Haziran.2010, 21:51
Kulübümüz’den Açıklama
11.06.2010 14:14

Bugün bazı medya organlarında Kulübümüz ve Yönetim Kurulumuz ile ilgili yazılan haberler, yapılan yorumlar, atılan başlıklar Türk spor basını açısından utanç sayfalarıdır...

2 Haziran Çarşamba günü Sayın Mustafa Denizli’nin ciddi sağlık sorunlarıyla başlayan ve dün Kulübümüz’ün Sayın Schuster ile anlaşmasıyla sona eren süreçte, bazı medya organları gerçeklerin değil, ısrarla kendi yazdıkları senaryoların takipçisi olmuşlardır.

Bugün, Kulübümüz’ü yalancılıkla, komedi filmi çevirmekle suçlayan, “biz demiştik” diyen bu gazeteler Sayın Mustafa Denizli’nin ciddi bir sağlık problemiyle tedavi altına alındığı tarihte, konuyu kamuoyuna;
“... Mustafa Denizli, Schuster ile görüşüldüğünü öğrenince patladı ve isyan etti... Yönetim olayı sağlık sorunu olarak lanse etti... Kalbiyle ilgili sağlık sorunları yaşayan Denizli’yi devre dışı bırakan Yönetim, Schuster ile anlaştı... Schuster ile bir kez daha görüşülmesini kaldıramayan Denizli, bu takımı kaç tane hoca çalıştıracak çıkışını yaptıktan sonra istifa etti....” senaryolarıyla duyurmuşlardır...

3 Haziran Perşembe günü bu iddialarla kamuoyunu yanıltan bu gazeteleri, bilindiği gibi 4 Haziran Cuma günü Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Sayın Mustafa Denizli, Sayın Yönetim Kurulumuz ve Divan Kurulu Başkanımız Sayın Yalçın Karadeniz’in de yer aldığı basın toplantısıyla yalanlamış ve gerçekleri kamuoyuna açıklamışlardır.

Basın toplantısında Sayın Denizli’nin de açıkladığı gibi; değerli hocamız sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakmak zorunda kalmış, bu durum Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz başta olmak üzere Kulübümüz’de büyük bir üzüntüyle karşılanmış, pinokyo gazetecilerin iddia ettiği gibi Denizli sağlık sorunları bahane edilerek gönderilmemiştir...

Kamuoyunun da bildiği gibi Kulübümüz’ü son derece üzen bu gelişmenin ardından Futbol Komitemiz, isimleri açıklanan teknik direktörlerle tek tek görüşmüş ve Yönetim Kurulumuz Beşiktaş’ın yapısına ve şartlarına en uygun ismin Bernhard Schuster olduğuna karar vererek, Alman hoca ile anlaşma sağlamıştır. Öte yandan basın toplantısında da açıklandığı gibi Sayın Denizli’ye Beşiktaş’ın kapıları her zaman açıktır. Değerli hocamızın sağlığına kavuştuktan sonra Beşiktaş’taki mesaisine devam etmesi her iki tarafın da isteğidir...

Durum böyleyken, kendi yalanlarına inanan bu gazeteler, gerçeklerin değil, ürettikleri senaryoların takipçisi olmuşlar ve artık tahammül sınırlarını aşmışlardır.

Dünyaca ünlü bir teknik direktörü kısa sürede Takımımız’ın başına getiren Yönetim Kurulumuz’u tebrik etmek yerine, yaşanan her şeyi çarpıtan, sürekli olumsuz haber üreten bu kişilerin amacı gazetecilik yapmak değil, kamuoyunu kendi senaryolarına inandırmaya çalışarak Kulübümüz’ü yıpratmaktır.

Kulübümüz, Sayın Mustafa Denizli’nin sağlık sorunlarıyla başlayan bu süreci insani, vicdani, ahlaki ve profesyonel kurallara uygun olarak, Beşiktaş’a yakıştığı gibi yürütmüş ve sonuçlandırmıştır.

Bunun aksini iddia edenlerin sadece kendi çıkarlarını gözeten bir takım hesapları olduğu Camiamız tarafından çok iyi fark edilmekte ve görülmektedir.

Kamuoyuna saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

LaigLeNoiR
12.Haziran.2010, 00:34
Salı günü Quaresma transferinin açıklanacağı söyleniyor. Hayırlısı olsun.

GeNç KaRTaL
12.Haziran.2010, 01:08
Salı günü Quaresma transferinin açıklanacağı söyleniyor. Hayırlısı olsun.

Salı günü gelince de Cuma'ya erteleniyor.:icon_smile: Bu kaç kere oldu sayısını bilmiyorum valla.Bu transferi kafamızdan çıkarmamız lazım artık.

RoNNiE91
12.Haziran.2010, 01:11
Valla ya artık açıklansın da rahat edelim olsun veya olmasın.

indie
12.Haziran.2010, 04:18
Salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişanlıktır, cuma mübarek gündür, cumartesi pazar borsa kapalı diye diye yerli transferini unuttuk. Altyapıdakiler hala profesyonel sözleşme bekliyor. Takımın en az 3 kanat oyuncusuna ihtiyacı var, yabancı kontenjanı dolu. Schuster ne bilsin Türkiyede Yekta'yı, Hurşut'u, Yiğit'i, sen şimdiden al da takımda bulunsun işte.

TR.CaPTaiN
12.Haziran.2010, 14:35
Robinho: “Beşiktaş’a giderim”

Manchester City’den ayrılmak istediğini her fırsatta dile getiren Robinho, Bernd Schuster ile beraber çalışma fikrine sıcak bakıyor.

İngiltere’de futbol oynamak istemediğini belirten Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Robinho, Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Bernd Schuster ile beraber çalışma fikrine sıcak bakıyor.

Mustafa Denizli’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Alman teknik adam, 2008 yılında Real Madrid’de görev yaparken Robinho ile şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Santos ile sözleşmesi Dünya Kupası sonrası biten ve İngiltere’ye dönmek istemeyen Robinho, “Eğer Schuster Beşiktaş’a giderse, ben de gelmeyi düşünebilirim” dedi.

Manchester City yönetimi Brezilyalı yıldızı, kadrolarında katmak istedikleri Zlatan Ibrahimovic ile takas etmeyi düşünüyor. Beşiktaş’ın transferdeki bir diğer sıkıntısı da Robinho’nun yüksek maliyeti.

Goal.com

SAİT71
12.Haziran.2010, 14:52
Bence Tr'ye gelmesi çok zor ama yinede belli olmaz.. Dünya Kupası'nda patlama yapabilirse yeniden dev kulüplerde oynayabilir..

bjk_melo_151
12.Haziran.2010, 17:07
Robinho: “Beşiktaş’a giderim”

Manchester City’den ayrılmak istediğini her fırsatta dile getiren Robinho, Bernd Schuster ile beraber çalışma fikrine sıcak bakıyor.

İngiltere’de futbol oynamak istemediğini belirten Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Robinho, Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Bernd Schuster ile beraber çalışma fikrine sıcak bakıyor.

Mustafa Denizli’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Alman teknik adam, 2008 yılında Real Madrid’de görev yaparken Robinho ile şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Santos ile sözleşmesi Dünya Kupası sonrası biten ve İngiltere’ye dönmek istemeyen Robinho, “Eğer Schuster Beşiktaş’a giderse, ben de gelmeyi düşünebilirim” dedi.

Manchester City yönetimi Brezilyalı yıldızı, kadrolarında katmak istedikleri Zlatan Ibrahimovic ile takas etmeyi düşünüyor. Beşiktaş’ın transferdeki bir diğer sıkıntısı da Robinho’nun yüksek maliyeti.

Goal.com

Üfürükten teyyare selam söyle o yare denilecek türden bir haber. Beşiktaş taraftarı olarak olamaz diyorum.

Hugo
12.Haziran.2010, 17:30
Goal.com internetin Fotomaçı oldu çıktı zaten son günlerde.

anilton
12.Haziran.2010, 20:43
Robinho Brezilya milli takımının en büyük kozu,menajerleri Brezilya ile görüşüyor ne Beşiktaş'ı...

di canio
12.Haziran.2010, 20:46
Olmaz denemez. Gelmez denen birçok oyuncu geliyor artık ligimize. Robinho da gelebilir.

LaigLeNoiR
12.Haziran.2010, 23:08
O da gelsin kimler gelmedi ki.

Deus Dominus
12.Haziran.2010, 23:35
Söylemiştim ama Schuster'den sonra Robinho haberlerini de bekliyorum diye :) gelmeye başladı bile. Olur mu olur, bonservisiyle imkansıza yakın ama belki kiralık olarak kadroya katma fırsatı doğabilir Beşiktaş için.

Fearless Coward
13.Haziran.2010, 00:19
zamanında Baros gelmez bile diyenler olurdu TSL'ye ama geldi Robinho'da niye olmasınki Schuster'de geldi aynı Rijkaard'ın Dos Santos'un gelmesinde payının büyük olduğu gibi olur eğer Robinho gelirse Schuster için...Bana kalırsa %50 şansı var BJK'nin tabi haberler doğrumu bilmem..

nerazzuri
13.Haziran.2010, 00:25
Ligimiz artık çıtayı yükseltti, bana göre artık herkes gelebilir.

anilton
13.Haziran.2010, 00:57
Şimdi de Podolski...:)

Merev
13.Haziran.2010, 03:43
Yerel Basın Yine Çoştu !

Resimler PhotoZoom ile küçültüldüğü için yükleme uzun sürüyor.

Ronaldinho, Podolski, Robinho ile Ballack diyorum ve sizi gazete başlıklarıyla (Fotograflarla suslu) basbasa bırakıyorum.

Link : http://turkishfootballmedia.blogspot.com/2010/06/pavlyuchenko-ve-ronaldinho-fbde-ballack.html

Ayrıca TFM de Pazartesi gününden itibaren Fanatik & Fotomaç & HT Spor'un ilk sayfalarını bulabileceksiniz!

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Haziran.2010, 10:00
Quaresma'ya teklif yağıyor!

Beşiktaş'ın "henüz vazgeçmedik" dediği Interli Ricardo Quaresma'nın talipleri her geçen gün artıyor. Son olarak Portekizli oyuncuyu eski kulübü Porto'nun gündemine aldığı ileri sürüldü.
Inter'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız oyuncuya Porto'nun teklif yapmaya hazırladığı iddia edildi.
Bilindiği gibi Quaresma 2008 yılında Porto'dan Inter'e transfer olmuş ancak İtalyan şampiyonunda bekleneni verememişti.
Tuttomercato'da yer alan haberde, Porto yönetiminin Quaresma'yı transfer etmek için harekete geçtiği ve Inter'e 12 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ifade edildi. Ancak Quaresma'nın ülkesine dönmeye sıcak bakmadığı ve kariyerine yurt dışında sürdürmek istediği belirtildi.

Portekiz'in Dünya Kupası'ndaki kadrosunda yer almayan yıldız oyuncuya Atletico Madrid ve Bayern Münih'in de talip olduğu belirtildi.
(Ligtv.com.tr)

I3esiktas
13.Haziran.2010, 14:29
Beşiktaş`lı taraftarların merakla beklediği Ricardo Quaresma Beşiktaş kulübü ile anlaştı.

Ricardo Quaresma Çarşamba yada Perşembe Türkiye`ye geleceği bildirildi.

Quaresma Beşiktaş`a hayırlı olsun...

- HABER1903 -

nerazzuri
13.Haziran.2010, 14:33
:) Sonunda. Hayırlı olsun Beşiktaş ve ligimiz için.

anilton
13.Haziran.2010, 14:33
Quaresma Beşiktaş'ta..!

TR.CaPTaiN
13.Haziran.2010, 14:34
Beşiktaş'ın elinde ŞL gibi bir koz olmamasına rağmen Quaresma'yı renklerine bağlamasına transfer başarısı diyebiliriz. Dünya'nın üst seviye takımlarında bekleneni veremese de bir alt seviye takımlarda çok başarılı oldu. Hayırlı olsun.

Fearless Coward
13.Haziran.2010, 14:36
Doğruysa süper bir iş başardı BJK..Resmi sitede olmadan inanmam ben gerçi..

tarikko
13.Haziran.2010, 14:36
Besiktas'in resmi sitesi acikladi Quaresma Besiktas'ta..Hayirli olsun..

fm_monster
13.Haziran.2010, 14:38
hayırlı olsun. q7 geldi sonunda ligde kalite iyice artmaya başladı.

Fearless Coward
13.Haziran.2010, 14:39
O zaman hayırlısı olsun bu sene dahada kaliteli bir lig bekliyor bizi..Hilbert,Q7,Stoch..

BaFraLı
13.Haziran.2010, 14:40
Hadi hayırlı olsun. Hem Beşiktaş'a hem ligimize hayırlı olsun. Ligimizin kalitesi yükseliyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Haziran.2010, 14:44
Hayırlı Olsun Quaresma...Sonunda geldi be ! :)

izmer96
13.Haziran.2010, 14:44
FLAŞ! BOMBA PATLADI!

Turkcell Süper Lig takımlarından Beşiktaş, transferdeki bombayı patlattı! Anadolu Ajansı'nın son dakika şeklinde geçtiği habere göre; Beşiktaş Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ile anlaşmaya vardı.

medievil
13.Haziran.2010, 14:46
Her ne kadar yıldızı sönmüş 2 senedir yatan bir isim olsada yinede bjk için çok büyük bir olaydır. Riski bir transfer ama tutarsa bjkyi alır götürür. Umarım başarılı olur. Hayırlı olsun Beşiktaşa. Beşiktaş tarihinin en önemli transferidir isim bazında.

Crazycat
13.Haziran.2010, 14:47
Hayırlı olsun.Kaç para verildiği daha belli değil sanırım.Yanılıyor muyum?

Lucas Neill
Portodaki basarili performansini burda da sürdürebilir cok iy bi transfer hem Bjkye hem ligimize hayirli olsun.

GeorgeWeah
Bu transferlerin gerçekleşmesi ligimiz için çok önemli. Beşiktaşa hayırlı olsun.

LaigLeNoiR
13.Haziran.2010, 14:48
Hayırlı olsun.

sananes
13.Haziran.2010, 14:52
bonservisine 7.3 milyon euro verilmiş kendisine ödenen henuz acıklanmamıs. çok başarılı bir transfer oldu tebrikler hayırlı olsun umarım istanbul gecelerine kendi kaptırıp futbolu 2. plana atmaz

garydelgadov
13.Haziran.2010, 14:53
Voov!
Kuarejma iLe futboLa hafif dönüş hayırLı oLsun.:D

TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Haziran.2010, 15:01
Qarismaniz hayirli ugurlu olsun. Buyuk sukse yaptiniz bu transferle !

LaigLeNoiR
13.Haziran.2010, 15:02
Bir kaç yabancıyı elden çıkartıp başka yabancılar da almalıyız.

Crazycat
13.Haziran.2010, 15:07
bonservisine 7.3 milyon euro verilmiş kendisine ödenen henuz acıklanmamıs. çok başarılı bir transfer oldu tebrikler hayırlı olsun umarım istanbul gecelerine kendi kaptırıp futbolu 2. plana atmaz
Bizim Mehmet Topuz'dan ucuza gelmiş.Mehmet Topuz'a yanılmıyorsam 10 milyon dolar ya da 10 milyon Euro verilmişti.Şu yabancı kontenjanının bira an önce serbest bırakılması gerek.

goosfraba
13.Haziran.2010, 15:33
hilbert ile de anlaşılmıştı sanırım. şimdi ne olacak?

eng1n
13.Haziran.2010, 15:36
Müthiş bir transfer yapmış BJK ligin şuana kadar yapılan en iyi transferi heralde.
Hilbert'i sağda Quaresma'yı solda oynatabilirler ama AMR' de Hilbert'ten çok verim alamaz gibi orta sahanın ortasındada oynayabiliyordu sanırım Hilbert

footballer33
13.Haziran.2010, 16:04
Ve nihayet haftalar, aylar süren çalışma sonucunu verdi. Oluyor olmuyor, gelecek gelmeyecek dedikodularının bitecek olması da sevindirdi beni. Çok büyük bir yıldız aldık, hatta yılın transferini yaptık diyebilirim. Umarım futbolu da transfer gibi müthiş olur, hayırlı olsun.

yunusgs
13.Haziran.2010, 16:05
Harika bir transfer yaptı Beşiktaş,hayırlı olsun.Ligimizin kalite çıtasını bir kademe daha arttıran bir oyuncu oluyor böylelikle Quaresma.

di canio
13.Haziran.2010, 16:06
Çok büyük transfer yaptı Beşiktaş. Emeği geçenlere tebrikler, Quaresma'yı canlı izleme ihtimali doğrudukları için de teşekkürler. Burada mı yazdım başka bir yerde mi emin değilim ama bu transferi gerçekleştiremediler diye Demirören'e laf atmıştım, kapak olsun bana da.

BeeTLeJuiCe
13.Haziran.2010, 16:07
Quaresma, Tabata ve Mehmet Topuz'un bonservisinden, Sercan ve bilimum Türk oyuncusu için istenen bedelden daha ucuza transfer edildi. Yabancı sınırında yapılacak bir düzenleme ile Lig içindeki oyuncuların fiyatları düşeceği gibi, daha fazla bonservis bedeline daha kaliteli yabancılar transfer edilebilir.

Volkan Şen
13.Haziran.2010, 16:10
Hayırlı olsun beşiktaş çok güzel bir transfer yaptı darısı bursamızın başına. :D

Nedvedmania
13.Haziran.2010, 16:19
Tebrikler. Quaresma'yı izlemek zevkli olur inşallah :)

Bordo61Mavi
13.Haziran.2010, 16:30
Super lig her sene dahada super oluyor

Besiktasa hayirli olsun, yoneticilerede ayri tessekurler boyle kaliteli transferlerle ligimizin marka degerini artirdiklari icin

titates1
13.Haziran.2010, 16:52
Hayırlı olsun , en az sizin kadar sevindim , lig kalitesi açısından

izmer96
13.Haziran.2010, 17:05
Personal information
Full name Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
Date of birth September 26, 1983 (1983-09-26) (age 26)
Place of birth Lisbon, Portugal
Height 1.73 m (5 ft 8 in)
Playing position Winger
Club information
Current club Beşiktaş

Number TBA

Youth career
2000–2001 Sporting CP

Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
2001–2003 Sporting CP 67 13
2003–2004 Barcelona 26 2
2004–2008 Porto 112 32
2008–2010 Internazionale 24 1
2009-2010 Chelsea (loan) 4 0
2010- Beşiktaş 0 0

National team‡
2003– Portugal 34 5

Arbitre
13.Haziran.2010, 17:07
hayırlısı olsun.süper bir isim

vego
13.Haziran.2010, 17:08
'Futbolcuya ödenecek rakamı borsaya bildirdikten sonra açıklamak zorunda olduklarını kaydeden Adalı, bonservisi için ise Inter kulübüne 7 milyon 300 bin avro ödeyeceklerini kaydetti.'

3,5 milyon euro alır herhalde en az.

goosfraba
13.Haziran.2010, 17:11
ertem şener,

quaresma ilk yıl 3.5, ikinci ve üçüncü yıl 3.750 m euro alacak.

demiş.

izmer96
13.Haziran.2010, 17:11
'Futbolcuya ödenecek rakamı borsaya bildirdikten sonra açıklamak zorunda olduklarını kaydeden Adalı, bonservisi için ise Inter kulübüne 7 milyon 300 bin avro ödeyeceklerini kaydetti.'

3,5 milyon euro alır herhalde en az.

alsin, 4 alsin 5 alsin aldigini hakketsinde kac aldiginin cokda onemi yok

GeNç KaRTaL
13.Haziran.2010, 17:13
Bilgisayarı açtığımda ilk başta sporx'e girerim bakarım spor gündeminde neler olmuş diye.Quaresma Beşiktaş'ta haberini görünce bir sevinç coşkusu oldu.Uzun süredir gündemdeydi.Ha geldi,ha gelecek.Salı görüşülecek,Cuma kararını verecek derken uzun bir süre geçti.Bir sürü haber yapıldı.İlk başta umutluydum transferin gerçekleşebileceği yönünde ama zaman geçtikçe bu umutlar azaldı.En son Quaresma Türkiye'ye gelmek istemiyor haberleri çıktıktan sonra büyük bir hüsran oldu tabii.Sonrasında çıkan daha bu transfer bitmedi açıklamalarına rağmen pek umutlanmak istemedim.Ancak insan ister istemez umut beslemeden edemiyor.Ve en sonunda bugün beklenen haber geldi.

Quaresma transferi iyi bir transfer,aynı zamanda riskli bir transfer.Dünyanın en üst seviyesindeki takımlarda isteneni veremedi.Ancak bir alt seviyede oynadığı takımlarda döktürdü.Yetenekli bir oyuncu olduğundan kimsenin şüphesi yok ama mental olarak sıkıntı olabilir.Eğer buraya top oynamaya geliyorsa,ateşli taraftarımızın vereceği destekle o bildiğimiz Quaresma'yı seyredebiliriz.Böyle olmasını umuyorum.Kendisi için ödenen miktar da iyi bir rakam bence.Bu yaşta bu kadar ünlü bir oyuncunun gelmesi ligimiz adına da olumlu bir durum.

Hayırlı olsun Quaresma.İnşallah beklentileri karşılar.

GodfatheR
13.Haziran.2010, 17:23
Kendini yeniden futbola verirse güzel transfer. Ama İnter ve Chelsea günleri devam ederse boşa atılmış bir para olacak.

RasAnt
13.Haziran.2010, 17:27
Hayırlı olsun bakalım

Varonil
13.Haziran.2010, 19:00
Hayırlısı olsun.Yetenekleri tartışılmayacak derecede iyi bir futbolcu.Bernd Schuster ile birlikte Beşiktaş'a çok büyük faydası olacaktır,tabi kafasını sadece futbol oynamaya verirse.

farfarforfor
13.Haziran.2010, 19:47
Siyah-beyazlı kulüp bunlarla yetinmedi ve şimdi de devlerin peşinden koştuğu Bursaspor'un yıldız oyuncusu Sercan Yıldırım'ın transferini bitirdi. Kartal genç oyuncu için yeşil-beyazlılara Holosko'nun yanı sıra, Bursaspor'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Zapotocny'nin bonservisini ve 3 milyon euro verecek.
Transferin ise en kısa sürede açıklanması bekleniyor.

titates1
13.Haziran.2010, 19:48
Holosko +- zapo + 3 milyon euro vericekse Bursa hemen satsın , bence o kadar etmez

eXcitinG
13.Haziran.2010, 19:52
http://www.youtube.com/watch?v=T90PeKW8-CU

izmer96
13.Haziran.2010, 22:21
''Duyum aldim'' diye yazmiyorum yazmamda , fakat Besiktas Sercan konusunda bugun bayagi yol katetti 1-2 gune kadar bitirirlerse o transferide kimse sasirmasin

Revolution
13.Haziran.2010, 22:38
Gerçekten inanılmaz bir transfer.. Hayırlı olsun Beşiktaş camiasına.

Deus Dominus
13.Haziran.2010, 22:58
Harika bir iş başarmış Beşiktaş yönetimi. Gün geçtikçe kulüplerimiz daha da güçleniyor, aradaki farkı kapatmaya başladık avrupa takımlarıyla.

LaigLeNoiR
13.Haziran.2010, 23:09
Holosko + Zapo + 3 'e Sercan bitecek gibi görünüyor.

Bu transfere bakarken 2 yabancıdan kurtulup gelecek vaadeden bir yerli forvet alıyoruz.

Fakat Holosko'nun fiyatına 4 milyon desek Zapo'da 1.5-2 olsa bu teklif sonucu Sercan 8.5-9 milyona geliyor ki çok fazla bence.

Üzülmeyeceğim son nokta ise Holosko + Zapo X Sercan olur. Ama üste 1 kuruş bile verilse etmez.

Alicanfmfan
13.Haziran.2010, 23:24
Müthiş transfer , Beşiktaş'a ve Türkiye Liglerine hayırlı olur umarım.

El Barto
13.Haziran.2010, 23:34
Sercan'ı Beşiktaş formasıyla görmek mi? Allah göstermesin. ;)

Sheriff
13.Haziran.2010, 23:42
Dünyanın en yetenekli oyuncularından birini aldı Beşiktaş. Hayırlı olsun...

LaigLeNoiR
14.Haziran.2010, 00:38
Mynet / 13.06.2010 18:33:44

http://img4.mynet.com.tr/spr3/sercann-24083_501.jpg

Beşiktaş, teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü çalıştırıcı Schuster'i getirmesinin ardından bugün öğle saatlerinde Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'yı kadrosuna katmıştı.

Siyah-beyazlı kulüp bunlarla yetinmedi ve şimdi de devlerin peşinden koştuğu Bursaspor'un yıldız oyuncusu Sercan Yıldırım'ın transferini bitirdi. Kartal genç oyuncu için yeşil-beyazlılara Holosko'nun yanı sıra, Bursaspor'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Zapotocny'nin bonservisini ve 3 milyon euro verecek.

Transferin ise en kısa sürede açıklanması bekleniyor.

KanaKe
14.Haziran.2010, 00:41
Sercan'ı Beşiktaş formasıyla görmek mi? Allah göstermesin. ;)
Sercan zaten aslan gibi Besikasli odasi siyah beyazmis :) daha ne istiyorsun :D

nerazzuri
14.Haziran.2010, 00:43
Sercan çok büyük ihtimal Beşiktaş'ta...

eXcitinG
14.Haziran.2010, 00:43
Üstüne para veriLmezse karLı bir transfer oLur. Zaten işimize yaramayan Zapo yu eLden çıkarmış oLacağız, yabancı kontenjanında boşLuk yaratmak için HoLosko eLden çıkacak, yerine aynı özeLLikLerde Sercan`ı aLacağız. Ama üstüne para verirsek küLLen zarar etmiş oLuruz. Ama Sercan`ı Beşiktaş ta görmek isterim. Bizde çok faydaLı oLacaktır.

farfarforfor
14.Haziran.2010, 00:51
yaaa tabatayı veripte AC MİLANA ronaldinhoyu alsak :D hem bu daha karlı bir transfer olur tabata=ronaldinho valla şaka maka ama bu sene ben farklı bir beşiktaş görüyorum eğer sercan gelirse belki avrupada daha farklı bir beşiktaş izleme olanağına inşallah sahip oluruz ama şu tabata takası olsa güzel olur :P

TR.CaPTaiN
14.Haziran.2010, 00:55
Bugün bazı basın organlarında Bursaspor'un yıldız oyuncusu Sercan Yıldırım'ın Beşiktaş'a transfer olduğu yönünde yer alan haberler ortalığı karıştırdı. Quaresma transferiyle ilk bombasını patlatan Beşiktaş'ın ikinci bombasının ise Sercan olduğu iddia edildi.

Bu gelişmeler üzerine editörümüz Hilmi Sever, Bursapsor Başkanı İbrahim Yazıcı'ya ortaya atılan bu iddiaları sordu. Bu haberler nedeniyle oldukça sinirli olduğunu söyleyen Yazıcı, sürekli olarak bu tarz haberlerin yapılmasına sert tepki gösterdi.

Yazıcı şu an için hiçbir net gelişmenin olmadığını söylerken, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sercan'ın transfer haberlerini yalanlamaktan artık dilimde tüy bitti. Şu an için net bir şey yok. Sercan'ı satmayız diye de bir şey yok, Beşiktaş'ta dahil olmak üzere çok sayıda takım Sercan'ı kadrolarına katabilmek için tekliflerini yaptılar. Ancak dediğim gibi şu an bizim kabul ettiğimiz bir teklif yok. Ayrıca şunu da anlamış değilim, basın Sercan'ı her gün bir takıma transfer ediyor. Sonunda da birisi tutturabilir. Ne diyecekler, biz yazdık oldu mu? Ya böyle bir transfer hiç olmazsa biz hata yaptık diyecekler mi? Dediğim gibi kulüpte her oyuncumuz satılabilir ancak istediğimiz paralar verildiği takdirde. Sercan'ı da müthiş bir teklif gelmedikten sonra asla bırakmayacağız."

Hilmi SEVER/Sporx

Beşiktaş teklif yapmış ancak teklif kabul edilmemiş. Demek ki pazarlıklar devam ediyor, orta nokta bulunursa transfer gerçekleşecek.

ozaniel
14.Haziran.2010, 00:57
Sercan haberinin gerçek olmadığına inanmak istiyorum. Holosko Dünya Kupası'nda ve ayrıca takım için oldukça değerli bir futbolcu. Sercan'a bire bir bile takas edilmemeli.

Quaresma'nın gelmesi ise süper bir haber. Beşiktaş ilk kez bu kadar isimli bir yıldızı kadrosuna katıyor.

Addolorato
14.Haziran.2010, 00:58
Hilbert geldi Quaresma geldi. Holosko'ya gerek kalmadı takımda iyi transfer olur. Nobreyide satarsa Beşiktaş iyi bir temizlik yapmış olur.

anilton
14.Haziran.2010, 01:08
Beşiktaş'ın tek bir teklifi var oda; Holosko+Zapo = Sercan.Bursa üstüne para istiyor,biz vermiyoruz...

Crocodile1963
14.Haziran.2010, 01:11
Bende diyorum 1 haftadan beri Sercan haberlerinde bir sessizlik vardı derinden gidiyorlarmış demekki :D:D:D

Sekopej
14.Haziran.2010, 01:11
Ligimize, iş yapsa da yapmasa da, böyle oyuncuların geliyor olması gelecek adına da sevidirici, umarım takımlarımız artık saçma isimlere milyonları dökmez ve böyle isimleri takıma kazandırırlar.

Devamının geleceğini düşünüyorum, yeni hoca mutlaka kendi istediği 2-3 yabancı getirecektir, bunlar da ses getirecek isimler olacaktır. Hayırlı olsun Beşiktaş'a ve Türk futboluna, rakiplerin kıskanılacak transfer yapması, diğelerinin de yıldız getirmelerini sağlayacaktır.

LaigLeNoiR
14.Haziran.2010, 01:16
Quaresma ve Hilbert'ten sonra Holosko'nun gitmesi taraftarıyım bende ama makul olduğu bir şekilde. Üste para istiyorsa Bursa ve bizde vermiyorsak, bu transferde de sona gelinmiştir demek ki.

Ertuğrul hoca çok istiyor çünkü Holosko'yu. Bu uğurda Sercanı feda edip aynı zamanda Zapo'yuda kadrosun katmış olacak.

ne kadar koparırsam kardır düşüncesi devam ediyor bence Bursaspor'da, üstüne belki 1 milyon euro veya belki bir genç oyuncu daha verilip iş bağlanır gibime geliyor.

anilton
14.Haziran.2010, 01:20
Bu arada düzelteyim; Holosko+Zapo+3 milyon € = Sercan teklifini yapan Bursa,Beşiktaş değil.Serdal Adalı açıkladı; Holosko olayını dünya kupasından sonra gelebilecek tekliflere göre değerlendireceğiz dedi...

ozaniel
14.Haziran.2010, 01:21
Schuster eğer 4-4-2 oynatacaksa(kendi takımlarında öyle oynattı) Holosko o zaman çok daha etkili olur ve Quaresma ve Hilbertle de birlikte oynayabilir.

World Hollow o1
14.Haziran.2010, 01:34
Eğer o kadar Real Madrid'i burada ağırlamak istiyoruz, Ronaldo bana faul yaptığında ona diklenmek gibisi yok dedikden sonra Beşiktaş'a giderse harbiden yazık derim..

aerysnmz
14.Haziran.2010, 01:37
Keşke Holosko Dünya Kupası'nda iyi oynasa da satılsa.Son dönemde gerçekten Holosko acayip düşüşte.Sağ kanatta oynadığı dönemde çalım atmayı bırak top bile süremiyordu

Trabzonspor
14.Haziran.2010, 01:38
Yuh Holosko+Zapo bide 3 m oha derim ben buna Sercan o kadar abartılacak bir adam mı ya?Ne katkı sağladıki şampiyonluğa da o kada şeyden vazgeçiyor Beşiktaş.

Crocodile1963
14.Haziran.2010, 01:45
Başkan çok net konuştu az önce TV8'de . . .

aerysnmz
14.Haziran.2010, 01:48
Başkan çok net konuştu az önce TV8'de . . .

Hangi başkan

Crocodile1963
14.Haziran.2010, 01:49
İbrahim Yazıcı

MyLifer
14.Haziran.2010, 01:49
Quaresma benim için özellikle Türk futbolu açısından önemli bir transfer. Beşiktaş'ta ne kadar başarılı olacağını bilemiyorum son dönem düşüşteydi ama burada çıkış yakalayabilir.

LaigLeNoiR
14.Haziran.2010, 01:58
İbrahim Yazıcı

Ne konuda kesin konuştu ?

World Hollow o1
14.Haziran.2010, 02:08
Satmıyoruz. Şampiyonluk yarışında olan rakibimize satacak oyuncumuz yok dedi. Çok istiyorsa Beşiktaş Holosko + Zapo + 3 Milyon Euro para , + Sercanın Bir sonra ki satışında %25 pay vereceklerse oturup konuşurzz.

Eğer o kadar Real Madrid'i burada ağırlamak istiyoruz, Ronaldo bana faul yaptığında ona diklenmek gibisi yok dedikden sonra Beşiktaş'a giderse harbiden yazık derim..

Olay budur..:p

KanaKe
14.Haziran.2010, 02:14
Satmıyoruz. Şampiyonluk yarışında olan rakibimize satacak oyuncumuz yok dedi. Çok istiyorsa Beşiktaş Holosko + Zapo + 3 Milyon Euro para , + Sercanın Bir sonra ki satışında %25 pay vereceklerse oturup konuşurzz.
komple besiktasi isteseymis daha gercekci olurmus :) Sercan icin cok az bu istedikleri :p

indie
14.Haziran.2010, 02:45
Quaresma transferine sevindim. Takımda topu ayağına aldı mı topla uçabilecek, önüne sıralanan savunma oyuncularını hamle yapmaya tereddüt ettirecek oyuncu eksikliği bir nebze giderildi. Ancak yetmez, benzer stilde yerli-yabancı en az 3 oyuncu daha şart. İnşallah bu transferin sonlanmasıyla artık yerli transferi ön plana alınır.

Sercan mesela bu tarz bir oyuncu, ancak değil bahsedilen rakamlar, asla Holosko ile kafa kafaya bile takas istemem. Ayrıca ağzından çıkanı kulağı duymayan bir garip çocuk, Beşiktaşa laf dokundurup imajını zedeliyor, sonra gidiyo Bilicaya atıf yapıp Fenerbahçelilere dokunduruyor, yetmiyor Eskişehirspor tribününe hareket çekiyor, vukuatları say say bitmez. Bu kafayla giderse Türk futbolunun en antipatik karakterlerinden biri olacak. Kafasını düzeltecekse, Zapo üzerine makul bir miktar paraya gelecekse buyursun gelsin. Seneye muhtemelen en iyi ihtimalle apar topar 3-4 milyona elden çıkartılacak.

GeNç KaRTaL
14.Haziran.2010, 02:46
Quaresma'yı da bir sene kiralık verelim üstüne hazır bu kadar vermişken? :icon_smile:

TR.CaPTaiN
14.Haziran.2010, 03:36
Bild gazetesi Fenerbahçe ve Beşiktaş için Halil'i yazmış.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/frankfurt/2010/06/14/halil-altintop/doch-nach-istanbul.html

Bordo61Mavi
14.Haziran.2010, 03:55
Zapo ya ne kadar para odendigini hatirlamiyorum ama sanirim Holosko ya 5 arti 3 futbolcu verilmisti. Toplam degeri 8-9 denilebilir, Zapoyuda 2 say, arti 3 milyon :D

14 milyon felan cikiyor birde bi sonraki satistan yuzde 25 :D

Sercan degilde sanirsinki Aguero

indie
14.Haziran.2010, 04:22
Zapo ya ne kadar para odendigini hatirlamiyorum ama sanirim Holosko ya 5 arti 3 futbolcu verilmisti. Toplam degeri 8-9 denilebilir, Zapoyuda 2 say, arti 3 milyon :D

14 milyon felan cikiyor birde bi sonraki satistan yuzde 25 :D

Sercan degilde sanirsinki Aguero

Zapotocny'e 3 taksitte (hala ödüyoruz) 4,5 milyon euro ödendi.
Holosko için 5 milyon euro + Burak Yılmaz (bence beş para etmezdi o zaman da) ve Koray Avcı (asıl buna üzülmüştüm) verilmişti.

Sercan'ı bu şartlarda Demirören bile almaz diyeceğim ama, bir keresinde bu kalıbı Tabata ve 8,5 milyon euro için kullanmıştım, sonunda kapak bana takıldı :)

Ayrıca ben Holosko'nun kalması taraftarıyım. Saçma sapan bir takasa kurban gitmezse Schuster'in kilit oyuncularından biri olacağına eminim.

vuque
14.Haziran.2010, 08:16
Gelirse Çok Faydalı Olacağını Düşünüyorum...
Bence Çok Büyük Transferdir...
Çok Beğendiğim Bir Oyuncu.Ligimizde İzlemek Zevk Vericek...
Zamanında Söylüyordum Hala Söylüyorum.Yetenek Olarak Çok Üst Düzey Bir Oyuncu.Ancak Hem Şanssızlık Hemde Mental Eksiklikler Yüzünden Hak Ettiği Noktaya Bir Türlü Gelemedi...
Teknik Olarak Bence Cristiano Ronaldo'dan Daha İyi...
Keşke Fenerbahçe'ye Gelseydi.Ancak Yinede Mutluyum Quaresma'yı Ligimizde İzleyeceğimiz İçin :)
5 Mayıs'ta yazdığım yazı ;;)

nouma16
14.Haziran.2010, 11:48
umarım sercan'da gelir. çünkü holosko ve sağ açık nede forvet oyuncusu. topu kaval kemiğiyle kontrol edip adamın içinden geçmek istiyor. hiç beklemesinler dünya kupasını falan. zaten şu anda sakat kalan 2 maçtada en fazla 90 dk. oynar. tur atlasalar bile onun oynaması çok zor. çift forvet oynayacaksak bobo-sercan-nihat-nobre bizim için çok güzel olur.

edit: birde batuhan ve sercan'ı yanyana oynarken görmek isterdim.

Fearless Coward
14.Haziran.2010, 12:24
Sercan: Gelişmelerden haberim yok

14 Haziran 2010 09:47
Bursaspor'un genç yıldızı Sercan, transferiyle ilgili söylentilere cevap verdi. NTVSPOR.NET'e konuşan Sercan yaşanan gelişmelerden haberinin olmadığını ve tatilini yapmaya devam ettiğini söyledi.

http://media1.ntvspor.net//C/I/41/SERCANMANŞETBÜYÜK_ZWGS9.jpg

Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, son zamanlarda adının sıkça transfer haberleriyle anılmasının ardından tatilini sürdürdüğü Marmaris'te NTVSPOR.NET'ten Devrim Çetin'e konuştu.

Holosko, Zapotocny ve 3 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a verildiği haberleri akşam saatlerinde ajanslara düşmüştü. Genç futbolcuyla konuşan ekibimiz, yıldız oyuncuya yaşanan gelişmelerdeki son durumu sordu.

"BEŞİKTAŞ'IN SERCAN YILDIRIM ATAĞI" HABERİ İÇİN TIKLAYIN (http://www.ntvspor.net/haber/futbol/18718/yeni-bomba-sercan-mi)

Sercan Yıldırım, "Benim bir şeyden haberim yok, bana yapılmış resmi bir teklif yok, tatilime devam ediyorum" dedi.

El Barto
14.Haziran.2010, 12:24
Tabata'ya 8 milyon ödemiş bir takımın yapacağı hiç bir transfer bence pahalı, abartı bir rakam diye nitelendirilemez.

titates1
14.Haziran.2010, 12:26
Tabata'ya 8 milyon ödemiş bir takımın yapacağı hiç bir transfer bence pahalı, abartı bir rakam diye nitelendirilemez.

Bir hata yaptılar ve bu hatanın farkındalar , sürekli bir şekilde aynı politikayı izlemelerini gerektirmez ki bu , ne yani bütün transferlerinin tabataya verilen para üzerinden mi değerlendiricez(cekler)

El Barto
14.Haziran.2010, 12:28
Sadece bir hata değil ki, Gordon, Zapo, Tabata vs... :)

eXcitinG
14.Haziran.2010, 12:37
Atak varyasyonuna bak;

Ernst Sağdan bindiren HiLbert`ı gördü, HiLbert yerden içeri ortaLadı Nihat topun üstünden atLadı ve top Bobo da, Bobo soLdan bindiren Quaresmanın önüne açtı topu, Quaresma soL çizgide topLa dans ediyor, neLer yapıyorsun Quaresma :)

titates1
14.Haziran.2010, 12:50
Sadece bir hata değil ki, Gordon, Zapo, Tabata vs... :)

1 veya 2 farketmez hepimiz , hepimizin takımı birsürü hata yapıyor :icon_smile:

eXcitinG
15.Haziran.2010, 00:21
ALbin haberLeri de var.

Ahmet Göktaş
15.Haziran.2010, 00:27
Albin %10000 yalan.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Haziran.2010, 01:26
Şov başlıyor!

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Alman Bernd Schuster'in bugün İstanbul'a geleceği açıklandı.
Akşam saatlerinde İstanbul'da olması beklenen Alman teknik adamın, yarın da basın önünde imza atıp, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ni gezmesi ve yönetim kurulu üyeleriyle tanışması bekleniyor.

Bu arada, siyah-beyazlıların Portekizli yeni transferi Ricardo Quaresma için de BJK İnönü Stadı'nda taraftarlara açık bir imza töreni planlanıyor. Bu törenin ise bu Cuma veya Cumartesi günü yapılacağı ifade edildi.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Haziran.2010, 01:28
Q7 ne kadar alacak?

Inter'li yıldızı renklerine bağlayarak transfer borsasını sallayan Beşiktaş'ın Quaresma'ya ödeyeceği ücret de belli oldu!
Siyah beyazlı kulüp, borsaya yaptığı açıklamada transferini gerçekleştirdiği Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'ya 3 yılda toplam 11 milyon euro ödeyeceğini duyurdu.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi A.Ş'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamada, Quaresma ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilerek, ''Sözleşme karşılığında oyuncuya 2010-2011 sezonu için 3.500.000, 2011-2012 sezonu için 3.750.000 ve 2012-2013 sezonu için 3.750.000 Avro ödenecektir. Inter kulübüne ise futbolcunun sözleşme fesih bedeli olarak 7.300.000 Avro ödenecektir'' denildi.

LigTv

Fearless Coward
15.Haziran.2010, 02:15
Albin'de sona doğru!
14 Haziran 2010 12:32

İspanyol basını Beşiktaş'ın Getafe'den Juan Angel Albin'in transferini sonlandırmaya az kaldığını iddia etti
http://media1.ntvspor.net//C/I/41/ALBİNENBÜYÜK_M9MCW.jpg
İspanyol spor gazetesi AS, Getafe'de oynayan Uruguaylı ortasaha oyuncusu Juan Angel Albin'in Beşiktaş'a transferinin çok yakın olduğunu söyledi..

''Albin'in Beşiktaş'a transferine bir adım kaldı'' diye yazan AS, geçtiğimiz mayıs ayı sonunda başlayan Beşiktaş ile Albin arasındaki görüşmelerin şu anda çok ileri düzeyde olduğunu belirtti.

Teknik direktör Bernd Schuster'in Beşiktaş'a gitmesinin Albin'in transferini de kolaylaştıracağı, Getafe'nin de bonservis bedelinde indirim yapabileceği ileri sürüldü.

23 yaşında ve 4 yıldır Getafe formasını giyen Albin'in sözleşmesi gelecek yıl sona erecek.

deniz.91
15.Haziran.2010, 20:30
Quaresma büyük transfer bjk kulübüne teşekkür ederim seneye süper ligde böyle bir oyuncu izleyeceğimiz için

anilton
15.Haziran.2010, 21:00
Schuster omuzlarda geldi...

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster, İstanbul'a geldi.

Yaklaşık 1.5 saat gecikmeyle İstanbul'a gelen Schuster'i, Atatürk Havalimanı'nda Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Transfer Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve siyah-beyazlı taraftarlar çiçeklerle karşıladı. Taraftarlar, Alman teknik adama Beşiktaş şapkası ve kaşkolu taktı, daha sonra da omuzlara alarak aracına kadar götürdü. Yaklaşık 30 kadar taraftar, sürekli ''Bernd Schuster'' diye tezahüratlar yaptı, Alman teknik adam da el sallayarak taraftarları selamladı.

Schuster, havalimanında yaptığı açıklamada, taraftarların kendisini karşılamasıyla ilgili olarak ''Fantastik bir ortam var'' dedi, sözlerini ''Buraya ilk kez geliyorum ama şu an sanki hep buradaymışım gibi hissediyorum. Böyle atmosfere gelmekten dolayı mutluyum. Böyle bir ilgiyi beklemiyordum. Çok güzel günler yaşayacağız. Beşiktaş'ı defalarca televizyondan izledim. Şimdi takımın başında olacağım'' diye sürdürdü.

Taraftarların ilgisi nedeniyle şaşıran Alman çalıştırıcı, omuzlara alınıp arabaya taşınması sırasında zor anlar yaşadı. Schuster'in gelişini çok sayıda basın mensubu da izledi.

Bernd Schuster, yarın sağlık kontrolünden geçip, BJK İnönü Stadı'nı gezdikten sonra saat 14.00'e BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın önünde sözleşme imzalayacak.

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/galeri_resim/_3_100615193349.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/galeri_resim/_7_100615193349.jpg

Cuma günü için Quaresma'nın ciddi anlamda hayati tehlikesi var...:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Haziran.2010, 21:04
Q7 İnönü'ye geliyor!

Beşiktaş'ın yeni transferi Portekizli Ricardo Quaresma, 19 Haziran Cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda imza atacak.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, imza töreninin saat 18.30'da gerçekleştirileceği belirtilerek, şöyle denildi:

''Hem Avrupa hem de Türkiye'de büyük yankı yaratan transfer başarımızı BJK İnönü Stadı'nda taçlandırıyoruz. İtalya'nın Inter takımından transfer ettiğimiz dünyaca ünlü Portekizli yıldız futbolcumuz Ricardo Quaresma, cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda taraftarlarımız ile buluşuyor. Quaresma, binlerce Beşiktaşlı ile buluşacağı bu özel günde tezahüratlar eşliğinde sözleşme imzalayacak. Tüm Beşiktaşlılar'ı bu özel anlara şahit olmaya çağırıyoruz.''

LigTv

Fearless Coward
15.Haziran.2010, 21:07
Q7'nin karşılaması muhteşem olur kesinlikle..Öyle taraftarı anca rüyasında bulur bir daha..

footballer33
15.Haziran.2010, 21:09
Albin resmi sitede yalanlandı, Halille birlikte. Sercan için de İbrahim Yazıcı'nın söyledikleri doğruysa yanında bir de Bobo ve Quaresmayı da ister misiniz diye sormak lazım! O kadar da değildir diye düşünüyorum. Ama o kadar haberin üstüne, Holosko+Zapo=Sercan birebir takas olursa ona pek bir şey demem her ne kadar Sercan'ı istemesem de. Benim gönlümden geçen ise Zapo+Tabata(kiralık)=Volkan Şen. :)

LaigLeNoiR
15.Haziran.2010, 22:06
Albin gelsin daha da bişey istemem :p

Sağda Quaresma solda Albin. Ortayada Guti olsun ooh :p

bjk_melo_151
15.Haziran.2010, 22:22
Albin gelsin daha da bişey istemem :p

Sağda Quaresma solda Albin. Ortayada Guti olsun ooh :p

Fenerbahçe olma yolunda ilerliyoruz. Yıldız aşığıymışız haberimiz yok. Umarım bu paraları altyapı için de harcarlar diyorum, başka da bir şey demiyorum.

eXcitinG
15.Haziran.2010, 22:41
Fenerbahçe olma yolunda ilerliyoruz. Yıldız aşığıymışız haberimiz yok. Umarım bu paraları altyapı için de harcarlar diyorum, başka da bir şey demiyorum.

Tabi yıLLardır yıLdız isimLeri kadromuzda görmediğimiz için bir yıLdız aşıkLığı var tabi.

indie
15.Haziran.2010, 22:53

Biri bana şu altyapıyla para ilişkisini açıklasın. Ne oluyor yani bilgisayar oyunundaki gibi altyapı hesabına 5 milyon yatırınca 2 sene sonra çıkan oyuncuların güçleri mi artıyor? Mesela Beşiktaş Ayhan Akman'a, Fazlı'ya, Ailton'a falan para vermeseydi bugün Serdar Özkan 5 kişi çalımlayan, şutları zımba gibi bir çocuk mu olacaktı? İbrahim Kaş adam kaçırmayacak mıydı? Yoksa Pedro'yu, Hazard'u, Giovinco'yu, Dzeko'yu biz mi çıkaracaktık? Sırf Tabata'ya 8 milyon verdik diye Muhammed Demirci şimdi fos mu çıkacak?

Juan albin yalanlandı ama bence takıma cuk oturacak, genç , yetenekli ve herşeyden önemlisi gerçek bir sol açık oyuncusuydu. Bunun yıldız aşığı olmakla ne ilgisi var? Guti'yi ise ben şahsen yaşından dolayı istemem. Mükemmel oyuncudur ama hem ona hem bize yazık olur maddi ve manevi anlamda ikna etseler bile.

Ha oldu da aldılar, hoca istedi (isteyebilir, Real'de favorilerindendi), ne yapalım yönetim binasını mı taşlayalım Guti'yi Beşiktaş'a getirdiler diye?

Ahmet Göktaş
15.Haziran.2010, 23:25
Bende yıldız oyunculara antipatisi olanları anlamıyorum. Yahu yıldız oyuncun , üst düzey oyuncun olmadan derbi kazanamazsın işte. Bunun örneğini Fenerin dünya yıldızlarını aldıgı dönemde her maç içerde dışarda bizi yenmesiyle gördük.

neden Galatasaray son 2 senedir Samiyende bize 3-4 ten aşağı atmıyor. Bu yüzden. Çünkü ne kadar kötü formda bir Galatasaray olursa olsun Ekremin Holoskonun attıgı pas ile Kewell'ın Elanonun attıgı paslar aynı olmuyor.

Altyapıdan çıkardıgın adamları Holoskonun , Ekremin , Uğur İncemanın , İbrahim Kaşın yanına koyarsan o da çürür gider.

Bu görüş yüzünden 2005den bu yana yıldız oyuncuya hasret kaldık. İyi olan çıkıyor , FM değil bu , ne kadar para o kadar oyuncu değil işte , en azından Türkiyede.

Necip , Arda , Batuhan , Muhammed, İsmail , Özer vs. gençler nasıl kulüplerinin altyapılarından çıktıysa iyi olan hakeden her oyuncuda A takıma çıkar.

GeNç KaRTaL
16.Haziran.2010, 04:27
Taraftarın çoğu hücum hattında Ekrem,Holosko,Serdar Özkan,Nobre gibi adamları seyretmekten bıktığı için yıldız oyuncu hevesinde.Bu saydığım adamlar koşarlar,mücadele ederler-günümüz futbolun gerektirdiği gibi-ama her maçta ıkına tıkına bir gol atarsak maçı alabiliriz.Schuster umarım bu dengeyi iyi sağlayarak şampiyon olmamızı sağlar.

Estranged
16.Haziran.2010, 10:39

Beşiktaşın altyapısına yapılan yatırım yıllık 1 Milyon Dolar,bunu bir anda 20 milyon dolara çıkarmazlar.

Açıklama Batuhan'ın satılmasından sonra yanlış hatırlamıyorsam Altyapı Sorumlusu tarafından yapıldı.

eXcitinG
17.Haziran.2010, 10:40
Schuster in İmza töreninde Quaresma iLe iLgiLi soruya verdiği yanıt süperdi. ''BöyLe yetenekLi yıLdız oyuncuLarın istikrar sağLaması için küçük numaraLar yok değiLdir''

GeNç KaRTaL
17.Haziran.2010, 10:57
Robinho veya Guti'den birisi ile bir tane yerli transferle transfer kapanacak demiş Demirören.Robinho'nun transferi daha zor.İkisi de gelsin isterim ben açıkcası ancak birisi gelecekse o Robinho olsun isterim.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Haziran.2010, 11:40
Demirören'in uçağı ile geliyor!

Beşiktaş, cumartesi günü İnönü Stadı’nda Ricardo Quaresma için imza şov hazırlığı yaparken, başkan Yıldırım Demirören de bir sorun çıkmaması için elinden geleni yapıyor.
Karayipler’de tatil yapan Portekizli yıldız, bu akşam İspanya’ya geçecek. Başkan Demirören de yılın bombasını İstanbul’a getirmek için özel uçağını buraya gönderecek.

Yıldız oyuncu yarın akşam ya da cumartesi sabahı İstanbul’a gelecek. Kulüpten yapılan açıklamada ise taraftarların sabırsızlıkla beklediği imza töreninin saat 18.30’da yapılacağı açıklandı.
Kaynak: Hürriyet

eXcitinG
17.Haziran.2010, 11:43
İzdihamda adam daha oynamadan sakatLamasak bari :D

footballer33
17.Haziran.2010, 16:10
Robinho'nun gelmesi Q7 kadar zaman almaz, ama bonservisiyle de alınmaz. Kiralık gelmesine bile razıyım. Yerli olarak da bir kaleci(Cenk) ve bir stoper şart. Bir de Hilbert olayı var daha. Hâlâ bilmiyorum ben gelip gelmeyeceğini. İyice unutuldu Q7-Robinho-Guti falan derken.

LaigLeNoiR
17.Haziran.2010, 22:55
Q7'nin yanı sıra Hilbert'in de gelmesi biraz karıştırdı kanat olaylarını.

Robinho ismi de var piyasada ben pek ihtimal tanımıyorum ancak oldu diyelim, Solda Robinho sağda Quaresma ee Hilbert ne olacak.

Robinho solda ortada Quaresma sağda Hilbert olursa da Quaresma'dan fazla verim alamayız.

Zamana bırakalım en iyisi herşeyi.

SAİT71
17.Haziran.2010, 23:14
BJK Robinho'yuda alabilirse bomba gibi bir takım olurlar.. Hele Hilbert'te gelirse :D

Aşk-ı Şehir
18.Haziran.2010, 01:17
Robinho ile ilgili bir girişim olduğu kesin mi? Robinho haberleri dolaşıyor...

indie
18.Haziran.2010, 01:30
Girişim olduğu kesin gibi, ancak kulüpler bazında. Sanırım opsiyonlu kiralama için zemin arıyorlar, olumlu sonuç gelirse işin Robinho kanadını Schuster'e bırakacaklar.

Ancak imzalar atılmadan bunun borsaya bildirilmesini beklememek lazım, çünkü böylesi bir isim borsaya bildirilirse ve sonradan işler bozulursa etkisi felaket olur. O bakımdan bu yönde bir çaba varsa dahi kesinleşmeden yetkili ağızlardan doğrulatmak mümkün olmayacak.

Nedvedmania
18.Haziran.2010, 17:26
Quaresma istanbulda. Beşiktaşlılar hepiniz bilmemne çocuğusunuz diye bağırıyor. Polise diyorlar sanırım.

GeNç KaRTaL
18.Haziran.2010, 18:28
http://img571.imageshack.us/img571/2162/qq8s.jpg

http://img229.imageshack.us/img229/2454/qq7z.jpg

footballer33
18.Haziran.2010, 18:56
Hoşgeldin Q7. Umarım bu büyük ilgiye layık bir futbol ortaya koyar ve havaalanını salladığın gibi futbolunla ligi de sallarsın.

GeNç KaRTaL
18.Haziran.2010, 18:58
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28495

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28498

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28499

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28500

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28501

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28503

di canio
18.Haziran.2010, 19:03
Çok önemli bir transfer. İnşallah ayarlayabilirsem Saraçoğlu'ndaki maçta izlerim :)

izmer96
18.Haziran.2010, 20:01
cok iyi transfer tartismasiz BJK ye hayirli olsun , umarim bir gun GS , BJK , FB olarak oyuncuyu bu sekilde karsilamanin hicde iyi birsey olmadigini anliycaz , oyuncu ya bu sekilde ''tanri'' muamelesi yaparsan olmaz bu isler , birak kendi halinde kalsin isini yaparsa her turlu sevgi yi gosterirsin zaten stadda

nerazzuri
18.Haziran.2010, 20:57
Dublörü bu ya. :p

anilton
18.Haziran.2010, 21:57
Bu arada Quaresma'nın giydiği forma ilk yeni forma.Bu forma yarından itibaren satışa çıkarılacak.Diğer formalar daha sonra tanıtılacak;

İkinci fotoya dikkatli bakarsanız "kartal desenlerini" görebilirsiniz

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28512
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28510
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28511

Quaresma T-Shirtleri
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28484
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28486

Varonil
18.Haziran.2010, 22:04
Bu beyaz forma çok güzel olmuş kartal desenleriyle,altına da beyaz şort olsa daha güzel olurmuş ama :)

SAİT71
18.Haziran.2010, 22:06
Alt resimde tıpkı Baros ve Burak arası bir kişi gibi :D

Bu arada formalar süper olmuş. Geçen seneki formaları beğenmiyordum ama forma numara ve fontlarıda harika duruyor..

goosfraba
beşiktaş'ı bu transferden ötürü kutlamak gerek. önemli bir yıldızı ligimize kazandırdılar. öyle zannediyorum ki bu transfer sezonunda birçok bomba daha patlayacak.

anilton
Bu beyaz forma çok güzel olmuş kartal desenleriyle,altına da beyaz şort olsa daha güzel olurmuş ama :)

Siyah Şort-Beyaz Forma Beşiktaş taraftarının en çok görmek istediği şey.Bunu dikkate aldılar...

goosfraba
18.Haziran.2010, 22:08
bu arada serdar adalı, robinho geliyor daha durun demiş sanırım :)

bununla ilgili kulüpten bir haber, duyum vs var mı ?

anilton
18.Haziran.2010, 22:12
bu arada serdar adalı, robinho geliyor daha durun demiş sanırım :)

bununla ilgili kulüpten bir haber, duyum vs var mı ?

Var ...:D

goosfraba
18.Haziran.2010, 22:22
Var ...:D

bekliyoruz :D

GeNç KaRTaL
18.Haziran.2010, 22:35
Temmuz'da açıklanacakmış Robinho transferi.:icon_razz:

Yarınki imza törenine kesin gitmem lazım.Kaçmaz.

eXcitinG
18.Haziran.2010, 23:08
Yetmez, YıLdırım Demirören Yetmezzz.

Bu arada HiLbert transferi de sanırım Robinho ya bağLı oLacak. Robinho geLirse HiLbert tan vazgeçiLecek, geLmezse HiLbert ve bir yerLi transferi iLe transfer kapanacak.

vego
19.Haziran.2010, 00:00
Q7 yi karşılamaya 7000 kişi gitmiş polis kayıtlarına göre.

indie
19.Haziran.2010, 00:20
Yetmez, YıLdırım Demirören Yetmezzz.

Bu arada HiLbert transferi de sanırım Robinho ya bağLı oLacak. Robinho geLirse HiLbert tan vazgeçiLecek, geLmezse HiLbert ve bir yerLi transferi iLe transfer kapanacak.

Robinho-Hilbert olayı mantıklı ancak yerli transferinde umarım tek gündem Sercan değildir. Orhan, Onur, Cumali gibi isimler kadroya dahil edilecekler mi bilmiyorum ancak şu haliyle ortasahada Uğur İnceman, Necip ve Yusuf (ki artık Yusuf'tan beklentimiz sınırlı olmalı) dışında yerli alternatifimiz yok (Ekrem'i göbek oyuncusu saymazsak).

Yine Forzada çok kesin bir dille Veli Kavlak'ın Beşiktaş'la anlaştığı söylenmişti. Umarım göbeğe gösterişsiz de olsa yerli takviye düşünüyorlardır.

Ahmet Göktaş
19.Haziran.2010, 00:28
Türkiyeye gelmiş en yetenekli futbolcu hayırlı olsun kulübümüze.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Haziran.2010, 09:42
Şimdi gözler Robinho'da!

Beşiktaş'ın flaş transferi Quaresma'nın İstanbul'a gelmesinden sonra gözler Brezilyalı yıldız Robinho'ya çevrildi. Robinho ile ilgili İngiliz Mirror gazetesi bir iddia ortaya attı.

Gazetedeki haberde Robinho'nun Manchester City'den kurtulmak için Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'den yardım istediği ileri sürüldü. Siyah beyazlı kulübün de Robinho'yu almaya hazır olduğu belirtilirken, Schuster'in "Onunla Madrid’de çok iyi ilişkilerimiz vardı. Eğer Beşiktaş’ı seçerse takım içinde bambaşka bir kimliğe sahip olacak" dediği belirtildi.

Robinho, M.City tarafından geçtiğimiz sezon Brezila’nın Santos takımına kiralanmıştı.

LigTv

//

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Haziran.2010, 09:44
Q7 için kapılar kaçta açılacak?

Yeni sezonun ilk flaş transferini yapan Beşiktaş'ta gözler, Ricardo Quaresma'nın imza törenine çevrildi.
Siyah-beyazlı kulüp, Quaresma'nın imza töreninin taraftarların huzurunda yapılacağını bir kez daha duyururken, BJK İnönü Stadı'nın kapılarının saat 17.00'de açılacağını açıkladı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, taraftarların yoğunluğuna bağlı olarak eski ve yeni açık tribünlerin de açılacağı bildirildi.

LigTv

Homer J.S
19.Haziran.2010, 11:32

Katılmıyorum Ahmet sana burada.

Yetenekli olmasına yetenekli ama en yetenekli değil bence, ondan yetenekli olarak Türkiye'ye gelmiş Hagi var mesela, neyse burası tartışılır, herkesçe değişebilir.

Ama şunu da unutmamak gerek en büyük yetenek istikrardır.

Bu son söylediğim söze rağmen Quaresma'nın ligimize renk katacağına eminim, çok yetenekli.

HooijDonk07
19.Haziran.2010, 11:59

Bende sana katılmıyorum Hagi ve Alex'in hakkını yememek lazım ondan öncede gelenler Elano, Kewell, HooijDonk , Anelka daha fazla sayılır bunların şuan oynamaya devam edenlerinden 3'ü Dünya Kupası'nda.

BeeTLeJuiCe
19.Haziran.2010, 12:24
Başarı ile yeteneği karşılaştırmayalım, Quaresma TR'ye gelen oyuncular içerisinde yetenek bakımından ilk 5'e girer. Sırasıda herkesin düşüncesine göre değişebilir. Ama ilk 5'te olacağı kesindir. Tabi bu yeteneği ne kadar kullanacağıda başarısını belli eder.

Quaresma'yı alarak çok iyi transfer yaptı BJK. Umarım beşiktaş'ta ritmini bulurda güzel futbol izleriz (=

Revolution
19.Haziran.2010, 20:40
Quaresma'nın imza törenini izledim de ben hayatımda böyle bir taraftar görmedim Beşiktaş taraftarından başka bir taraftarın da bu denli muhteşem olabileceğini sanmıyorum.. Gerçekten inanılmazdı.

Ahmet Göktaş
19.Haziran.2010, 20:44
Katılmıyorum Ahmet sana burada.

Yetenekli olmasına yetenekli ama en yetenekli değil bence, ondan yetenekli olarak Türkiye'ye gelmiş Hagi var mesela, neyse burası tartışılır, herkesçe değişebilir.

Ama şunu da unutmamak gerek en büyük yetenek istikrardır.

Bu son söylediğim söze rağmen Quaresma'nın ligimize renk katacağına eminim, çok yetenekli.

Beyler yetenek olarak bence Quaresma 1. , Ortega 2.'dir.

Hagi ve Alex yetenekten ziyade lider oyunculardır. Biliyordum bir galatasaraylının hagi ve bir fenerlinin Alex diyeceğini.

Alex ve Hagi Quaresma kadar yetenekli değil.
Quaresmada Hagi ve Alex kadar ligder değil.

Revolution
19.Haziran.2010, 21:08
Quaresma-Hagi tartışmasına döndürmek istemiyorum bu konuyu ama eğer Hagi yetenekli bir oyuncu olmasaydı -Quaresma kadar- Real Madrid'de 64 maçta forma giyemezdi, aynı şekilde Barcelona'da da 35 maçta oynayamazdı.. Balotelli,Pandev çok lider oyuncular mıydı ki Inter'de o kadar maç forma giydiler veya Ronaldinho,Deco lider olamadığı için mi gönderildi Barça'dan ?

KanaKe
19.Haziran.2010, 21:14
Quaresma yeryüzünde teknik kapasitesi en iyi olan oyunculardan birisi.. Alex ve Hagi ile kiyaslanamayacak bir teknik kapasitesi var ayrica süratli bir futbolcu fakat tek eksigi istikrarsizligi eger besiktasta istikrari saglayabilirse türkiye liginin altini üstüne getirir.. kaliteli bir transfer her ne kadar son 2 sezon düsüs icinde olsada..

SAİT71
19.Haziran.2010, 21:14
Beşiktaş'a bir Galacticos!

http://www.sporx.com/images/1/29/5214_B_r001.jpg
Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'yı kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş, transferde hız kesmiyor. Siyah-beyazlı takımın Brezilyalı yıldız Robinho'nun ardından tecrübeli golcü Raul Gonzales ile ilgilendiği ileri sürüldü.
İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden AS'ta yer alan habere göre; Bernd Schuster, Beşiktaş'ın gol yollarındaki yaşadığı sıkıntıyı Raul ile çözmeyi planlıyor. Raul'un Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakmadığı ileri sürülen haberde, Bernd Schuster'in açıklamalarına da yer verildi.
Beşiktaş'ın çiçeği burnundaki teknik adamı Schuster yaptığı açıklamada, "Golcü bir futbolcuya ihtiyacımız var. Beşiktaş, geçen yıl sadece 45 gol atabilmiş ve en golcü oyuncumuz sadece 13 kez rakip fileleri havalandırmış. Bu sorunu çözmememiz için santrfor bölgesine takviye yapmamız şart. Ancak Raul'un Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini şu anda tam olarak bilmiyorum" dedi.
Jose Mourinho'nun takımın başına geçmesinden sonra 12 yıldır formasını giydiği Real Madrid'den kopma noktasına gelen Raul'un gelecek yıl ABD'de forma giyeceği her geçen gün daha yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
Altyapı kariyerine Atletico Madrid'de başlayan Raul, 1992 yılında bir başka Madrid temsilcisi Real Madrid'e geçti. 1994 yılından bu yana Real Madrid'de forma giyen İspanyol yıldız, takımı ile çıktığı 550 maçta 228 golün altına imza attı.
Oynadığı başarılı futbol ve attığı goller ile bir Real Madrid efsanesi olan 32 yaşındaki golcü, 1996-2006 yılları arasında oynadığı İspanya Milli Takımı'nda da 44 kez rakip fileleri havalandırdı.

sporx.com

Addolorato
19.Haziran.2010, 21:20
Raul Real Madrid forması altında futbolu bırakır olması gerekende budur. Fakat olurda Beşiktaş alırsa çok katkı sağlar fakat ben pek ihtimal vermiyorum.

Revolution
19.Haziran.2010, 21:22
Bence de Raul artık son demlerini yaşıyor futbolda.. Futbolu da Real Madrid'de bırakacaktır diye düşünüyorum...