View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
nekop
05.Ağustos.2011, 04:57
Bobo hanhangi bir takımla anlaştı mı?
SyNdRoMe23
05.Ağustos.2011, 05:07
Bobo hanhangi bir takımla anlaştı mı?
hayır ben sürekli takipteyim :(
vego
05.Ağustos.2011, 14:28
Benfica’dan uçuk istek
Beşiktaş’ın kadrosuna katmak istediği Oscar Cardozo için kulübünün parmak ısırtacak bir istekte bulunduğu bildirildi. Record Gazetesi’ne göre Benfica Yönetimi, 28 yaşındaki golcü oyuncu için siyah-beyazlı ekipten Hugo Almeida + 15 milyon euro talep ediyor
05 Ağustos 2011 Cuma - 09:11
Milliyet
Portekiz’in ünlü spor gazetelerinden Record, Beşiktaş’ın istediği Oscar Cardozo için Benfica’nın astronomik bir rakam istediğini yazdı.
Gazeteye göre Benfica’nın Oscar Cardozo için Hugo Almeida’nın yanı sıra 15 milyon euro talep ettiği ifade edilirken, Benfica’nın Paraguaylı golcüyü gözden çıkardığı, Almeida’nın da Portekiz’e gelmeye gönüllü olduğu bilgisi verildi.
http://www.sporx.com/img/2011/08/05/record.jpgBeşiktaş’ın Benfica’nın istediği bu teklif karşısında şu an için ne yanıt vereceği bilinmezken, siyah-beyazlı takımın önümüzdeki günlerde bu teklife bir reaksiyon göstereceği kaydedildi. Teknik Direktör Carvalhal’ın, yöneticilerle yaptığı toplantıda Cardozo’nun alınmasını çok istediği ve bu transferin takas yoluna gitmeden çözümlenmesini beklediği öğrenildi.
Yönetimin önümüzdeki günlerde Benfica ile temasa geçeceği ve şartların uygun olması halinde transferin gerçekleşebileceği kaydedildi.
Jesus’tan olumlu sinyal
Trabzonspor’u Şampiyonlar Ligi’nde 3. Eleme Turu’nda eleyen ve bu maçta Oscar Cardozo’ya görev vermeyen Benfica’nın teknik direktörü Jorge Jesus ise Paraguaylı oyuncunun gidebileceğinin sinyallerini verdi. Trabzonspor karşılaşması sonrasındaki basın toplantısında Jesus, Cardozo’nun planları dahilinde olduğunu ifade ederken “Ancak transfer dönemi hâlâ açık. Futbolda her an herşey olabilir” diyerek Paraguaylı oyuncunun gidişini onayladığını ima etti.
GeNç KaRTaL
05.Ağustos.2011, 14:29
tayfur kalsa kesin 4-3-3 oynardık ama şu durumda ne oynanır bilemiyorum
Carvalhal 4-3-3 düşünüyorum demişti.Açıklamalarını Beşiktaş sohbette paylaşmıştım.
Tatanga17
05.Ağustos.2011, 16:07
Beşiktaş bu sene Portekiz milli takımı kurmaya çalışıyor sanırım. Açıkcası bir takımda 3 aynı ırktan fazlası zarar diye düşünüyorum. Bu senede başarı beklemek zor.
SyNdRoMe23
05.Ağustos.2011, 17:30
Beşiktaş bu sene Portekiz milli takımı kurmaya çalışıyor sanırım. Açıkcası bir takımda 3 aynı ırktan fazlası zarar diye düşünüyorum. Bu senede başarı beklemek zor.
süper tespit vallahi, srıf bi ülkeden 3 oyuncudan fazla var diye başarısız oluyoruz.
footballer33
06.Ağustos.2011, 00:36
Fenerbahçe, yıllarca takımı Brezilya karmasına çevirdi; ama o kadrolarla şampiyon da oldu, şampiyonlar liginde çeyrek final de oynadı, Türkiye Kupası'nda defalarca finale de çıktı. Neye dayanarak bunları söylediniz, merak ettim açıkçası. :)
eXcitinG
06.Ağustos.2011, 00:39
ALmeida yı verip Cardozo tarzında aynı tip adamı aLmak mantıksızLıktan başka birşey oLmaz. HeLe üstüne para vererek aLacaksak tamamen fiyasko oLur. Anca onLar bize para + Cardozo verirse o zaman bu transfer düşünüLebiLir. Hem Cardozo dan daha potansiyeLLi ve daha genç bir oyuncuyu hem bedavaya gönderip, hemde üstüne para vererek neden aynı tip, aynı kaLibre ve yetenekte oLan bir adamı aLaLım ki ?
GeNç KaRTaL
06.Ağustos.2011, 00:44
Kafa kafaya takas olacaksa bence iyi olur Cardozo - Almeida takası.Almeida gol yükünü çekebilecek santrafor değil gözlemlediğim kadarıyla.
Tatanga17
09.Ağustos.2011, 18:26
Fenerbahçe, yıllarca takımı Brezilya karmasına çevirdi; ama o kadrolarla şampiyon da oldu, şampiyonlar liginde çeyrek final de oynadı, Türkiye Kupası'nda defalarca finale de çıktı. Neye dayanarak bunları söylediniz, merak ettim açıkçası. :)
Tamamen kendi düşüncelerimdir;
Şampiyonlar liginde çeyrek final oynarken başında Zico vardı. Bunu Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Sergen'in söylediklerine göre değerlendiriyorum. Zamanında, yabancıları 30 bin alıyor 3 maç oynayıp 15 maç yatıyor. Türk oyuncular haftalık 3 bil alıyor 30 maç mücadele ediyor ondan sonra kulüp niye iyi gitmiyor, hocalar gönderiliyor. Aslında sorun kulübün içerisinde ki oyuncularda. Bence büyük takımları Türk teknik direktörler yönetmeli ve kaliteli Türk oyuncuları olmalı. Galatasaray'ın UEFA'yı kazandığı zaman çok kaliteli Türk oyuncuları vardı. Bursaspor şampiyon olduğu zaman takımın yıldızları Türktü. Şimdi Beşiktaş'ta kaliteli Türk futbolcu var mı, sorun bu. İlk olarak kaliteli Türklerin olması lazım başarının gelmesi için. Bence Beşiktaş portekizlilieri takımda toplayarak yanlış yapıyor, umarım beni yanılırım
byariff
11.Ağustos.2011, 17:57
CNNTURK SON DAKİKA: Yıldırım Demirören şu an Madrid'e gidiyor.Diego Forlan Transferi için gittiği yüksek ihtimal
Revolution
11.Ağustos.2011, 18:03
Gecen gun Forlan yillik 6.800 istiyor diye Fatih Terim veto etmisti. Demiroren bu ucreti indirip transferi gerceklestirirse buyuk is yapar.
goosfraba
11.Ağustos.2011, 18:04
sponsor olmadan bu tarz transferlerde zorluk yaşar türk kulüpleri.
GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2011, 18:07
Umarım takım içindeki dengeleri sarsmayacak bir ücrete anlaşılır Forlan ile.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Ağustos.2011, 18:17
Umarım Şemsi Abi'nin dediği gibi çok uçuk bi fiyat olmaz,olursa sponsorla olur.
GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2011, 18:20
Umarım Şemsi Abi'nin dediği gibi çok uçuk bi fiyat olmaz,olursa sponsorla olur.
Quaresma 3.5 alırken Forlan 5-6 alırsa,sıkıntı olabilir.Zaten ilk biz ilgilenmiştik Forlan ile ve bu yüzden vazgeçilmişti transferinden.Sponsorla falan ödenmesi de çözüm değil yani olası sıkıntı için.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Ağustos.2011, 18:21
Quaresma 3.5 alırken Forlan 5-6 alırsa,sıkıntı olabilir.Zaten ilk biz ilgilenmiştik Forlan ile ve bu yüzden vazgeçilmişti transferinden.Sponsorla falan ödenmesi de çözüm değil yani olası sıkıntı için.
Serdal Adalı da olmadığı için :uzgun: transfer zor bence...
footballer33
11.Ağustos.2011, 22:34
D.Forlan'a gerek yok o rakamları isteyecekse. Geri dönüşümü de olmayan bir futbolcu zira. En azından, şikeyle ilgili kararlar kesin olarak verildikten sonra transfer girişimlerinin başlaması gerektiğini düşünüyorum. Zaman var çünkü daha.
GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2011, 01:14
Bebe'nin yerine Pizzi'nin ismi gündemdeymiş.
İlk videoda Porto'ya karşı hat-trick yapan eleman:
http://www.youtube.com/watch?v=A78tkzoEhYQ
Bu da başka bir golü:
http://videos.sapo.pt/S8Qhtu08vBT8ZudkSCDR
Tatanga17
12.Ağustos.2011, 01:25
Adam tek başına maçı kazanmış, goller akıl dolu ve harika.
garydelgadov
12.Ağustos.2011, 01:28
Hareketli bir oyuncu.Önemli bir eksiği var Bobo gibi sırtını kaleye döndüğünde kaleye 534543 saatte gitmiyor.Bu önemli bir eksiklik bence böyle bir oyuncu yerine hemen Bobomuzu alalım.
Bitiriciliği de hiç fena değil.Bu kadar açık alan bulabilir mi bilinmez ama deplasmanlarda çok faydalı olur gibi.
anil luque
12.Ağustos.2011, 01:34
Porto'ya attığı son gol baya iyiymiş. Bu videolardan yorum yapmak zor tabi ama bakalım.
SyNdRoMe23
12.Ağustos.2011, 02:25
Pizzi'nin fiziği çok zayıf ama son vuruşları inanılmaz iyi. araştırmalarım sonucu aldığım bilgi böyle :D
bjk_melo_151
12.Ağustos.2011, 11:34
Pizzi aradığımız tipte bir oyuncu değil bence. Üstelik kendisi orta saha oyuncusu. Simao ve Quaresma varken lüks kaçar. Malum yabancı sınırı var.
vego
12.Ağustos.2011, 17:57
"Adalı olmayınca görüşmeler durdu"
12 Ağustos 2011 14:00 | NTV Spor ve Ajanslar
Belçika'nın Standard Liege takımının formasını giyen milli kaleci Sinan Bolat'ın menajeri Kısmet Eriş, genç kaleci için Serdal Adalı ile görüştüklerini ancak yaşanan olaylardan sonra görüşmelerin durduğunu söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/175/sinanbolatttt_1JM96.jpg
A Milli Takımı'nın Estonya ile oynadığı özel maçta forma giyen Milli kaleci Sinan Bolat'ın maç sonrasında basında çıkan "Beşiktaş'ın Sinan Bolat'ı izlediği" haberleri ile ilgili menajeri Kısmet Eriş, haber1903.com sitesine açıklamalarda bulundu.
"BEŞİKTAŞ'TA SADECE ADALI İLE GÖRÜŞMÜŞTÜK"
Beşiktaş'ta Serdal Adalı'dan başka hiç kimseyle görüşmediğini dile getiren Kısmet Eriş, "Ben yaşanan bu şike olaylarından birkaç hafta önce Beşiktaş'tan Serdal Adalı ile görüşmüştüm. Daha sonra Beşiktaş'tan kimseyle görüşmedim. Beşiktaş'ın Sinan Bolat'a karşı bir transfer isteği varsa eğer gelecek hafta federasyon tarafından yapılacak açıklamalardan sonra belki görüşme olabilir, diye düşünüyorum" dedi.
"ŞU ANDA RESMİ BİR TEKLİF YOK"
Serdal Adalı hariç kimsenin kendisini aramadığını söyleyen Eriş, "Bizle irtibat halinde olan Serdal Adalı'ydı. Yaşanan olaylardan sonra kimse beni aramadı. Şu anda resmi bir teklif yok. Beşiktaş'ın başka sıkıntıları var" dedi.
"SİNAN İLE İLGİLENEN BAŞKA TAKIMLAR DA VAR"
Bazı takım yöneticileriyle ayaküstü görüşmelerin olduğunu söyleyen Eriş, "Sinan Bolat ile ilgilen başka takımlar var. Federasyonun gelecek hafta yapacağı açıklamalardan sonra her şey daha da belirgin hale gelecek" diye konuştu.
"ESTONYA MAÇINDA BAZI KULÜP YÖNETİCİLERİYLE GÖRÜŞTÜM"
Eriş, "Türkiye-Estonya karşılamasında oradaydım. Çünkü benim ve Sinan için o maçın çok ayrı bir anlamı vardı. Sinan, ilk defa milli formayı giydi. Geldiğimde bazı kulüplerin yöneticileriyle görüşmem de oldu. Bunlar sadece ayaküstü bazı konuşmalardı ama bu konuşmaların Beşiktaş, Fenerbahçe ya da diğer büyük takımlarla alakası yok. Bu konuşmalarda 'Sinan'ın kişiliği, iyi ve beğenilen bir kaleci olduğu, transferi olursa iyi olur' şeklinde sohbetler oldu. Bir şey netleşmeden isim vermek istemiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
vego
14.Ağustos.2011, 18:48
Beşiktaş, Pizzi'yi beklemeye aldı
Bebe'nin yerine Pizzi'yi gündemine alan Beşiktaş, transfer için TFF'nin yarın şike davası ile ilgili açıklayacağı kararı bekleyecek
14 Ağustos 2011 Pazar - 09:21
Sabah
Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/), (http://www.sporx.com//) sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Bebe (http://www.sporx.com/bebe/)'nin yerine düşündüğü Portekizli futbolcu Pizzi (http://www.sporx.com/pizzi/) konusunda aceleci davranmıyor. İspanya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/)'da menajer Jorge Mendes (http://www.sporx.com/jorge-mendes/) ile bir araya gelerek hem Bebe (http://www.sporx.com/bebe/)'nin durumunu görüşen hem de yeni futbolcu bakan başkan Yıldırım Demirören (http://www.sporx.com/yildirim-demiroren/)'in, transferi beklemeye aldığı öğrenildi. Önce Türkiye (http://www.sporx.com/turkiye-futbol-federasyonu/)Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Federasyonu'nun şike (http://www.sporx.com/sike/) davasında yarın açıklayacağı kararı görmek isteyen başkan Demirören'in ayrıca menajer Mendes'e, "Pizzi'nin dışındaki alternatifleri de değerlendirelim. Biz genç, yetenekli, gelecek vaat eden bir futbolcu bakıyoruz. Sen bize önerilerini sun, hocamızla da görüşüp son kararımızı verelim" dediği öğrenildi.
BEBE İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Bu arada 1 yıllığına kiralanan Bebe (http://www.sporx.com/bebe/)'nin sözleşmesinin fesh edilmesi konusunda kulübü Manchester United (http://www.sporx.com/manchester-united/) ile de görüşmelerin sürdüğü gelen haberler arasında. Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) yönetimi, 1 milyon Euro'ya alınan ancak Portekiz Ümit Milli Takımı'nda sakatlandığı için hiç oynatılamayan Bebe (http://www.sporx.com/bebe/) için para ödemek istemiyor.
runforafall
14.Ağustos.2011, 19:34
ManU oyuncu göndermek zorunda mı?
Yani sizi kızdırmak için söylemiyorum, genel bi kural mıdır bu diye soruyorum.
garydelgadov
14.Ağustos.2011, 20:02
ManU oyuncu göndermek zorunda mı?
Yani sizi kızdırmak için söylemiyorum, genel bi kural mıdır bu diye soruyorum.
Hayır bizimki hayal sadece.:)
runforafall
14.Ağustos.2011, 20:05
Hayır bizimki hayal sadece.:)
Valla, öyle bi kural yoksa.
Ben ManU olsam, niye vereyim kardeşim derim. Futbolcu bu yani, yoğurt değil ki bu, bozuldu alın bunu yenisini verin diyesin. :)
Hayal kalır gibime geliyo.
Besiktas adına talihsizlik..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ağustos.2011, 21:47
Aynen bizim ki sadece hayal.Ama yani Bebe'yi alıp,Welbeck'i verseler de hiç fena olmaz :p
footballer33
14.Ağustos.2011, 21:56
Carlos Vela ismi çoğalmaya başladı, gelmesini isterim şahsen. Bizde Bebe'nin yerine geçip direk 11'e girebilecek 1 futbolcu.
DİPNOT: Futbolcunun menajeri Jorge Mendes. :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ağustos.2011, 22:58
DİPNOT: Futbolcunun menajeri Jorge Mendes. :)
O zaman alma şansımız bayağı yüksek :D
Bulstrap87
15.Ağustos.2011, 02:53
carlos vela fln bizde oynayamaz bize güclü futbolcu lazım bebe iyiydi ancak cok nazar degdi adama ya
KaPaLı
16.Ağustos.2011, 01:12
Vela, Sociedad'a gidiyor :) Bu arada Nihat nerede ?
GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2011, 03:21
Vela, Sociedad'a gidiyor :) Bu arada Nihat nerede ?
Bobo gibi kayıplarda.İspanya'dan birkaç takımla görüştüğünü söylemişti sözleşmesi feshedildiği zaman.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Ağustos.2011, 15:10
Harbiden ben de merak ediyorum Nihat'ın neden bi takıma gidemediğini.Normalde İspanya'da reputation'u yüksek bir oyuncu Nihat.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Ağustos.2011, 15:56
Postiga bir adım öne geçti
Siyah-Beyazlı yönetim listesindeki isimlerden Carlos Vela ve Pizzi'yi 2. plana iterken gözünü Helder Postiga'ya çevirdi. 29 yaşındaki oyuncu için kulübüne 5 milyon Euro'luk teklif sunuldu.
Bebe'nin sakatlanarak 6 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanmasıyla harekete geçen Siyah-Beyazlı yönetim listesine aldığı 3 isimden Sporting Lizbon'lu Helder Postiga'yı listenin en başına aldı.
CARVALHAL YÖNETİCİLERLE GÖRÜŞTÜ
Siyah-Beyazlılar, Mendes'in ortağı olduğu menajerlik şirketi Gestifute'ye bağlı olan Postiga için girişimlerine başladı. Teknik Direktör Carvalhal yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Bebe çok genç ve istikbali olan bir oyuncuydu. Onun sakatlanması gerçekten bizim için bir yıkım oldu. Ancak Postiga'yı alırsak çok önemli bir ismi renklerimize katmış oluruz" dedi.
ALTERNATİFLERİ İSE HAZIR
Portekizli hocanın tavsiyesine uyan yöneticiler 29 yaşındaki oyuncu için 5 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Sporting Lizbon'un bu rakamı düşük bulması üzerine Başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu'nun bu hafta içinde Sporting Lizbon'lu yöneticilerle yeni bir görüşme yapmasının planlandığı öğrenildi. Portekiz'in üst düzey golcülerinden biri olan Postiga'yı kadrolarına katmak isteyen yönetim ayrıca Braga'lı Pizzi ve Arsenal'li Carlos Vela üzerinde de duruyor. Ancak Helder Postiga'nın şimdilik bir adım öne geçtiği gelen bilgiler arasında
HELDER POSTİGA'NIN KARİYERİ PARLAK
Beşiktaş'ın transferde hedeflediği 1 numaralı isim olan Helder Postiga daha önce Porto, Tottenham ve Saint Etienne'de oynadı. Porto'nun 2003' te UEFA Kupası'nı kazandığı kadroda yer alan Postiga son vuruşlarda çok başarılı
Haber Kaynağı: Takvim
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Ağustos.2011, 15:57
"Transfer için acele etmeyiz"
Beşiktaş Futbol Komitesi üyesi Zülfikaroğlu, mevcut kadroyla yola devam edeceklerinin sinyalini verdi
“Uzun maratonda başımıza gelebilecek kötü sürprizleri düşünerek bol alternatifli bir takım kurduk. Bebe bu takımın olmazsa olmazı değil.. Ama hocamız isterse, bütçemizi aşmayacak bir oyuncu alırız.”
YURT dışı kamplarında siyah-beyazlı takımı bir an olsun yalnız bırakmayan ve zor günler geçiren futbolculara sürekli destek veren Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, transfer konusunda VATAN’a özel açıklamalar yaptı. Bol alternatifli kadroyla yola devam edebileceklerinin sinyallerini veren Zülfikaroğlu, Bebe’nin olmazsa olmaz bir oyuncu olmadığının altını çizdi. Takımın teknik patronu Carlos Carvalhal’ın raporuna bakarak hareket edeceklerini de sözlerine ekleyen tecrübeli yönetici, siyah-beyazlı taraftarlara şu mesajları yolladı:
‘BU KADRO YETER’
“SEZON başında bu takımı kurarken, geniş bir kadro oluşturduk. Bu uzun maratonda başımıza gelebilecek her türlü sıkıntıya karşı tedbirlerimizi almıştık. Çünkü geçen sene yaşanan şanssızlıklar bize iyi bir ders olmuştu. Bu transfer döneminde gereken çalışmaları çok önceden yaptık ve her mevkiye yerli ve yabancı alternatifler aldık. Açık olmak gerekirse Ersan Gülüm’ün geçen yıl yaşadığı sakatlığın ardından o bölgede bayağı bir sıkıntı çekmiştik. Ama Bebe’nin 6 ay sahalardan uzak kalacak olması bizim stratejimizi çok da etkilemedi.
BEBE bu takımın olmazsa olmazı değil. Tabii ki her iki oyuncumuzun da yokluğunu arayacağız. Bu durum bizi çeşitli arayışlara sokabilir. Ama mutlaka forvet alacağız veya defansa takviye yapacağız diye bir şey yok. Eğer bütçemizi aşmazsa Carlos Carvalhal ve Tayfur Havutçu’nun hazırladığı rapor doğrultusunda takıma kısa sürede uyum sağlayabilecek bir forvet transferi yapabiliriz. Ama golcü almasak da mevcut kadronun içinden Bebe’ye alternatif olabilecek isimler çıkacaktır.
‘SON GÜNÜ BEKLERİZ’
TRANSFER sezonunun bitmesine daha çok uzun bir süre var. Aceleci davranıp, boş yere dünyanın parasını vermeye gerek yok. Son güne kadar bekleyip, salim kafayla, uzun araştırmalar sonrasında son kararımızı vereceğiz. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun, gereken neyse onu yaparız.”
Haber Kaynağı: Vatan
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Ağustos.2011, 15:57
İşte Bobo'nun yeni takımı
Maddi konularda anlaşmazlığa düştüğü için Beşiktaş'tan ayrılan Bobo futbol hayatına ülkesinde devam etme kararı aldı.
Yıldız golcü Brezilya'nun köklü takımlarından Cruzeiro ile sözleşme imzaladı.
Haber Kaynağı: Ligtv.com.tr
garydelgadov
16.Ağustos.2011, 16:23
Marsilyayla Sporting Lizbon çok yarışmışlar yarışmışlar yorulmuşlar Cruzeiro kapmış.
byariff
16.Ağustos.2011, 16:30
Bobo Cruzerio ile anlasti, nihat Ispanyaya gelen yabanci topcular arasinda zamanida en iyilerdendi cunki ispanyada 60-70 gol atmak buyuk bir basaridir Nihat"i su an niye bir takim istemiyor ispanyada sorusuna nihat sakat oldugu icin Villeral zaten nihat"i bu yuzden birakti sakat oldugu icin sonrada besiktasa geldi zaten.
footballer33
17.Ağustos.2011, 01:19
Nihayet Bobo'ya bir alıcı çıktı. Zaten onca zaman geçtikten sonra hiçbir Avrupa kulübü almayacaktı, boşu boşuna zaman kaybetti. Neyse, başarılar dilerim artık bundan sonra kendisine. Nihat kime gidecek bakalım?
GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2011, 01:20
Nihat'a teklifler varmış.Görüşüyormuş.Kendisi söylemiş dün Ntvspor'da.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Ağustos.2011, 02:48
Sociedad'a dönecek deniyor bakalım...
eXcitinG
17.Ağustos.2011, 04:08
Bobo 900 bin DoLara anLaşmış yıLLık. Beşiktaş ın 1,5 miLyon euroLuk tekLifini az diye kabuL etme, sonra 900 e git. Ne anLadım ki bu işten ben.
SAİT71
17.Ağustos.2011, 04:35
Bobo aklını kullansaydı Bjk ile imzalardı. Erken yaşta ülkesine dönecek. Bence daha büyük işler başarmalıydı. Nihatta La Ligaya giderse baya bir Türk izleyecez orada...
garydelgadov
17.Ağustos.2011, 04:37
Ehehehe gram şaşırmadım.Ben Katar falan bekliyordum ayrıldığı andan itibaren.İyi bir takıma gitti yine de.
anil luque
17.Ağustos.2011, 13:05
Bobo da ne kadar düşüncesiz bir futbolcu olduğunu gözler önüne serdi. Aslında paradan ziyade mücadeleden çekindi bence. Almeida'nın gölgesinde kalmaktan. Çünkü kendisi geldiği andan beri bu takımın 1 numaralı santrforu. Almeida gelince baktı ki artık forma aslanın ağzında , korktu kaçtı bu kadar basit.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Ağustos.2011, 16:20
Bence Figer'in oyunları yüzünden bu kadar bu hale geldi iş.Yoksa Bobo'nun 1.5 MN €'Yu reddedip,900 bin Dolara imzalayacak kadar akılsız olduğunu düşünmüyorum :D
titates1
17.Ağustos.2011, 19:53
Almeida Benfica'ya mı satıldı ?
garydelgadov
17.Ağustos.2011, 20:28
Almeida Benfica'ya mı satıldı ?
Sanmıyorum Benfica'nın Almeidayı alacağını.
sananes
17.Ağustos.2011, 22:04
Sanmıyorum Benfica'nın Almeidayı alacağını.
mynet'in haberine göre almış bile.
eXcitinG
17.Ağustos.2011, 22:21
CarvaLhaL böyLe birşey oLmadığını ve ALmeida nın bu sezon takımda oLacağını açıkLadı. Zaten ALmeida geLdiği 2. günden itibaren başka bir takıma transfer oLup, duruyor.
kalemci
17.Ağustos.2011, 22:57
1 yıllık sözleşme imzalamış ve sözleşme şartları biraz değişikmiş avrupa maddesi varmış prim filan baya baya iyiymiş
garydelgadov
17.Ağustos.2011, 23:17
Neye inanak şimdi en alttaki entrye mi üstündekine mi?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Ağustos.2011, 23:21
Almeida nerde ? Benim de kafam karıştı ya :D
footballer33
18.Ağustos.2011, 02:46
Almeida nerde ? Benim de kafam karıştı ya :D
Karışma, bizde. :D Yalnız, Almeida'yı yollamadıkları gibi bir de forvet almamız lazım takıma ayrıca.
ozaniel
18.Ağustos.2011, 03:03
Bobo daha az kazanıyor ama her oyuncu için ülkesinde oynamak daha önemlidir. Bobo için ikna edici bir para verememişiz demekki.
KaPaLı
18.Ağustos.2011, 12:40
Bebe'nin yerine Pizzi'nin ismi gündemdeymiş.
İlk videoda Porto'ya karşı hat-trick yapan eleman:
http://www.youtube.com/watch?v=A78tkzoEhYQ (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DA78tkzoEhYQ)
Bu da başka bir golü:
http://videos.sapo.pt/S8Qhtu08vBT8ZudkSCDR (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fvideos.sapo.pt%2FS 8Qhtu08vBT8ZudkSCDR)
Geçmiş olsun. Pizzi, Atletico'yla 5 yıllık imzalayacak. 8 milyon € transfer ücreti .
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2011, 12:45
Bild: Beşiktaş Raul ile ilgileniyor.
Aslında ısrar edilirse olabilir diye düşünüyorum,hem kankası Guti filan da var :D
anil luque
18.Ağustos.2011, 13:04
Bu haberler tamamiyle boş. Ben bu saatten sonra böyle ses getirecek bir transfer yapacağımızı sanmıyorum ki gerek yok zaten. Almeida'yı idare edebilecek bir santrfor yeter bence. Mehmet Akyüz ve Pektemek de var onları unutuyoruz.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2011, 14:08
Raul, Beşiktaş'a mı geliyor?
Bebe'nin sakatlığı nedeniyle yeni golcü arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın Raul ile ilgilendiği iddia edildi.
Manchester United'dan kiralanan Bebe'nin Portekiz U21 Milli Takımı forması ile oynadığı maçta sakatlanmasından sonra yeni golcü arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın Schalke'nin İspanyol golcüsü Raul ile ilgilendiği iddia edildi.
Haber Kaynağı : Goal.com
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2011, 14:09
“Beşiktaş'ta mutluydum“
Brezilya'nın Cruzeiro kulübü ile sözleşme imzalayan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Bobo, Beşiktaş'ta iyi yıllar geçirdiğini, ancak Brezilya'da oynamak istediği için Cruzeiro ile anlaştığını söyledi.
2005-2006 sezonunun devre arasında Brezilya'nın Corinthians takımından Beşiktaş'a transfer olan ve Siyah-Beyazlı kulüpte beş buçuk yıl forma giyen Bobo, Brezilya'nın Cruzeiro Kulübü ile anlaşma imzaladı. Beşiktaş'ta oynadığı süre içinde 227 maça çıkan ve 97 gol atan Bobo, yeni sezon öncesi Siyah-Beyazlı kulüp ile anlaşmazlık yaşamış ve ülkesine dönmüştü. Yaklaşık 2 aydır yeni bir kulüp ile anlaşamayan Bobo, bir süredir antrenmanlarına çıktığı Cruzeiro ile mukavele imzaladı.
Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Bobo, Beşiktaş'ta iyi yıllar geçirdiğini, ancak Brezilya'da oynamak istediği için Cruzeiro ile anlaştığını söyledi. Bobo, şu ifadeleri kullandı:
"Beşiktaş'ta beş buçuk yıl forma giydim. İstanbul'da iyi bir dönem geçirdiğimi söyleyebilirim. Beş buçuk yılda 227 maça çıktım ve 97 gol attım. Artık değişiklik yapma zamanı gelmişti. Ailem ile de görüştüm ve Brezilya'ya dönemeye karar verdim. Türkiye'de ve Beşiktaş'ta yakaladığım başarılı dönemi Cruzeiro'da yaşamak için çok çalışacağım. Beşiktaş'ta mutluydum, yeni kulübümde de mutlu olacağımı düşünüyorum."
Bobo'nun Cruzeiro ile kaç yıllığına anlaştığı ve yıllık ne kadar ücret alacağı henüz açıklanmadı.
Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2011, 14:10
“Barcelona'nın dikkatini üzerine çekti“
Türkiye Okul sporları Federasyonu Avea sponsporluğu'nda Türkiye'den yetenekli öğrencileri ve oyuncuları tespit ederek Barcelona'ya gönderdi.
Beşiktaş Kulübünden organizasyona dahil edilen Mete Düzgün, oynadığı futbol ile Barcelona altyapı hocalarının dikkatini çekmeyi başardı.
Konu ile ilgili ulaştığımız Beşiktaş Kulübü U13 Minik Takım antrenörü Fahrettin Eldek HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
Eldek HABER1903'e yaptığı açıklamada;
"Türkiye Okul sporları Federasyonu Avea sponsporluğu'nda Türkiye'den yetenekli öğrencileri ve oyuncuları tespit ederek 7-13 Ağustos tarihleri arasında Barcelona'da Barcelona'nın futbol takımı kampına götürdü. Beşiktaş Kulübü'nden de Mete Düzgün katıldı. Mete orada bulunan oyunculardan 1 yaş küçük olarak katıldı. Mete'nin orada çok başarılı bir performans sergilediği söyleyeniliyor. Barcelona altyapı hocası Mete ve farklı bir oyuncunun oldukça üzerinde durmuş. İleri ki tarihte Mete ile ilgili Barcelona Kulübü'nden bir teklif gelebilir. Kulübümüzde bu tür oyuncular çok fazla bulunuyor. Uluslararası müsabakalar devam ederse, oyuncularımız avrupada kendini gösterebilirler." diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
footballer33
19.Ağustos.2011, 00:21
Raul olursa hiç de fena olmaz. Forlan Forlan diyoruz, fakat yaş ve yapabilecekleri açısından eksik değil hatta hangisi gelirse gelsin süper olur. Ama bence bu transfer gerçekleşmeyecek. Ya Holosko'yla idare edeceğiz, en azından devre arasına kadar ya da Bebe tipinde ve onun mevkisine yakın bir isim alacağız.
vego
19.Ağustos.2011, 00:25
“Bebe'nin yerine oyuncu düşünebiliriz“
18 Ağustos 2011 Perşembe 23:05
http://www.haber1903.com/images/haberler/bebenin_yerine_oyuncu_dusunebiliriz_1313698811.jpg Beşiktaş teknik direktörü Carlos Carvalhal, Beşiktaş - Alania karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.
İşte Carvalhal'in açıklamaları;
Akıllı bir futbolla karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıklarını vurgulayan teknik adam; "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Performanlarını çok beğendim. Zor bir takıma karşı oynadık. Bu zorlu mücadeleyi oynadığımız akıllı futbolla atlattık." dedi
Oyuncu değişikliklerinin karşılığını aldıklarını dile getiren Carvalhal; "Oyun içerisinde bir kaç değişiklik yapmak zorunda kaldık. Mustafa, çok efor sarfetti. Karşılaşmanın sonlarına doğru Mustafa ve Holosko'nun oynadığı pozisyonlarda biraz aksama oldu. Daha sonra yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle orta sahada daha çok topa sahip olduk. Böylece bunun meyvesini aldık. Ama turu geçtik diyemeyiz. Çünkü biz daha 90 dakikamızı oynadık. " dedi.
Son olarak Bebe'nin sakatlanmasına değinen Carvalhal, " Bebe'nin sakatlanmasında dolayı o bölgeye bir oyuncu transferi düşünebiliriz. " diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: Haber1903
GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2011, 04:31
Raul olursa muhteşem olur.Forlan gibi dengeleri etkileyebilecek bir ücrette istemez.Bakalım,hayırlısı olur inşallah.
SaLviO
19.Ağustos.2011, 04:49
Raulun geleceğini pek zannetmiyorum.
SyNdRoMe23
19.Ağustos.2011, 05:24
Raul'un schalke'de sorunları var, biz istersek kesinlikle gelir ama öyle bir girişimimiz yoktur zannetmiyorum
GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2011, 20:47
Braga'dan Lima ile ilgilendiğimiz yönünde iddialar söz konusu.
footballer33
19.Ağustos.2011, 23:04
Allah korusun. :) Ya adam akıllı birini alsınlar, en azından Bebe gibi genç ve potansiyelli birini ya da eldekilere güvensinler.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Ağustos.2011, 23:14
Lima'nın Braga'da çıktığı 82 maçta 26 Gol 12 Asisti varmış.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ağustos.2011, 17:47
DHA: ''Beşiktaş,İtalyan Oyuncu Matteo Ferrari ile sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etti.'' :)
Lucas Neill
21.Ağustos.2011, 18:51
Bjk degil Ferrari feshetmis sözlesmeyi parasini alamadigi gerekcesiyle.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ağustos.2011, 20:43
Farketmez sonuçta gitmiş,mutluyuz... :)
Lucas Neill
21.Ağustos.2011, 20:50
Farketmez sonuçta gitmiş,mutluyuz... :)
Dava acacakmis Bjk'ye parasini alamadigi gerekcesiyle.
anil luque
21.Ağustos.2011, 22:50
Dava acacakmis Bjk'ye parasini alamadigi gerekcesiyle.
Kendisi kaybeder. Haftalarca notere zabıt tutturuldu antrenmanlara katılmadığı gerekçesiyle.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ağustos.2011, 23:09
Kendisi kaybeder. Haftalarca notere zabıt tutturuldu antrenmanlara katılmadığı gerekçesiyle.
Aynen.Takım daha Temmuz'un başında antremanlara başlarken,beyefendi şimdiye kadar hiç katılmadı antremanlara..
Cengo
21.Ağustos.2011, 23:48
İş mahkemeleri işçi lehine karar verir.
İşveren tüm yükümlülüklerini yerine getirmek zorunda, ödemeleri aksayan oyuncu bundan yararlanarak maddi tazminat davası açabilir. Dava CAS'a gidecek gibi görünüyor, oyuncular CAS'tan hep istediklerini alarak ayrıldılar.
BJK henüz şikayetçi bile olmadı.
Zannımca BJK bu davadan pek kârlı çıkamayacak.
footballer33
22.Ağustos.2011, 01:48
Beşiktaş'ın da elinde kendince haklı olabileceği kozları var. ;) Mesela futbolcunun antrenmanlara çağrılması ve kendisinin gelmek istememesi, hatta ülkesine kaçması gibi. Bu işten zararlı çıkabileceğimizi de düşünmüyorum şahsen ve umarım da öyle olur. Böylece kazasız, belasız kurtuluruz bu adamdan.
Bujsas
22.Ağustos.2011, 20:57
''Adebayor Beşiktaş forması giyebilir''
Kuyumcu, Siyah – Beyazlı kulübün Adebayor’u kadrosuna katacağını iddia etti. Togolü golcünün Beşiktaş forması giymeye çok yakın olduğunu söyleyen Kuyumcu, “Adebayor gelirse Beşiktaş için muhteşem bir transfer olur. Ayrıca kesinlikle Türkiye’de yılın transferi olacaktır. Almeida ve Adebayor’lu bir forvet hattını kimse durduramaz” dedi.
1903 Cemiyeti Başkanı Kuyumcu, Alania maçında takımı genel olarak iyi gördüğünü belirterek “Ligde ses getirecek bir ekip oluşturuldu. Özellikle yıllardır sıkıntı yaşadığımız sağ ve sol kanatta problemimiz kalmadı. Şimdi kanatlar çok iyi çalışıyor. Rapid Wien’den transfer edilen Tanju ve Veli’yi eski takımındayken de izlemiştim. Gerçekten çok kaliteli futbolcular. Bu isimler Beşiktaş’a kazandırıldığı için çok mutluyum. Keşke takım arkadaşları Yasin Pehlivan da alınsaydı. (Yasin Gaziantepspor’a transfer oldu) Guti, Alania maçında oldukça etkisiz ve isteksizdi ancak yakın zamanda eski gücüne kavuşacaktır. Bence Fernandes’in o bölgede oynaması takım için daha faydalı olur. Artık ağır oyuncuların Beşiktaş’ta oynaması zor. Hızlı bir takımımız var. Fernandes, Quaresma ve Simao’ya daha iyi ayak uyduruyor. Necip ve Ernst’in önünde Fernandes’in oynayacağı bir orta sahanın çok başarılı olacağını düşünüyorum” ifadesini kullandı.
kaynak = kartalhaber
footballer33
22.Ağustos.2011, 22:48
Kartalhaber=Kolpahaber... :) Geçiniz.! :)
Bujsas
22.Ağustos.2011, 22:57
onlar yazmış bunları söyleyen çoşkuz özarı galiba böyle demiş.
footballer33
22.Ağustos.2011, 23:04
Kuyumcu, Siyah – Beyazlı kulübün Adebayor’u kadrosuna katacağını iddia etti.
Haberde Kuyumcu diyor, Coşkun Özarı nereden çıktı? O adam 2 ay önce öldü zaten, yoksa canlandı da bizi mi takip ediyor? :)Tövbe yaa.
Bujsas
22.Ağustos.2011, 23:19
Bende inanamıyorum valla o adamıda tanımıyorum vallaha senden duydum öldüğünü nerden salladıysam ama biri söylemişti işte :)
footballer33
22.Ağustos.2011, 23:21
O biri kimse iyi eğlenmiş olmalı. Neyse, Coşkun Özarı'nın da öldüğünü öğrenmiş oldun işte bu vesileyle. :)
eXcitinG
22.Ağustos.2011, 23:47
Bu saatten sonra iyi bir oyuncu aLmak çok zor. Neredeyse bütün LigLer başLadı. TakımLar kiLit adamLarını satmak istemeyecektir. HuLk`a saLdıraLım diyeceğim ama FaLcao yu 40 satan Porto HuLk`a 70 feLan ister herhaLde.
garydelgadov
23.Ağustos.2011, 17:01
Lütfen Sercan haberleri gerçek olmasın lütfen.
Bursaspor
23.Ağustos.2011, 17:04
Sabah haberi ilk duyurduğumuzda Holosko ve Fink deniyordu sonra Holosko + 2milyon € oldu, bu olmazsa Fink + para olacak deniyor, bizim için ikisi de çok iyi olur. Dilerim gerçekleşir, Sercan'da huzuru İstanbul'da bulur.
garydelgadov
23.Ağustos.2011, 17:10
2si de gitmememeli.Fink bu sene çok işimize yarayabilir kont problemi yok ihtiyaç olduğunda ki oluyor iş yapacaktır.Holoskoyu da göndermenin anlamı yok aralarındaki tek fark Sercanın Türk olması.Holosko daha iyi bir bitirici hatta.
eXcitinG
23.Ağustos.2011, 20:15
Sercan geLeceğine Tabata yı geri aLaLım hatta Hugain geLsin, SchiLdenfeLd geLsin ama Sercan geLmesin.
SAİT71
27.Ağustos.2011, 04:36
Beyler BJK Júlio Alves'i alacak diye ciddi istihbaratlar dönüyor. Portekiz U20'de oynuyor. 20 yainda ve Bruno Alvesin kardesi. Rio Ave'de oynuyor
GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2011, 06:53
Beyler BJK Júlio Alves'i alacak diye ciddi istihbaratlar dönüyor. Portekiz U20'de oynuyor. 20 yainda ve Bruno Alvesin kardesi. Rio Ave'de oynuyor
Kaynak twitter mı yoksa antu'da falan mı gördün? :)
SAİT71
27.Ağustos.2011, 06:55
Twitterda ısrarla yazılıyor ...
anil luque
27.Ağustos.2011, 12:46
Hugo Almeida'nın FON'daki haklarının devralınması ile ilgili görüşmelere başlandığı borsaya bildirildi.
Ntv Spor'dan son dakika..
Güzel haber bu. Tabi tüm haklarını aldıktan sonra satmazlar umarım.
GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2011, 13:02
Muhtemelen ciddi teklifler var ve bırakmak istemediğimiz için tüm haklarını satın alıyoruz.
KanaKe
27.Ağustos.2011, 14:18
bence ciddi teklifler varsa besiktas düsünmeden satmali almeidayi
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2011, 15:49
Julio Alves olursa çok sevinirim. :)
Deus Dominus
27.Ağustos.2011, 20:35
Benim düşüncemde Hugo Almeida'nın haklarını Beşiktaş'a satmak için bu fon şirketinin transfer haberleri ürettiği...Kendi çıkarlarını düşünürler öncelikle. Başka bir kulübe satılması mı Beşiktaş'ın alması mı daha karlı olur düşünmüştürler herhalde...İnşallah çok başı ağrımaz Beşiktaş'ın bu fon ve Jorge Mendes yüzünden.
footballer33
28.Ağustos.2011, 02:19
Hugo Almeida'yı şimdi satmaya kalksak elimizde kalacak bir adam değil kesinlikle, yaşı da 27 falan. O yüzden, alınan kararı doğru buluyorum ve sevindim şahsen. Julio Alves'i de hiç duymadım, genç olması avantajı. :)
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2011, 05:34
Franco Jara (benfica) ismi de gündemdeymiş.
besiktas1903
28.Ağustos.2011, 15:52
Hugo Almeida'nın FON'daki haklarının devralınması ile ilgili görüşmelere başlandığı borsaya bildirildi.
Ntv Spor'dan son dakika..
Güzel haber bu. Tabi tüm haklarını aldıktan sonra satmazlar umarım.
zamaninda alinmadi 2 milyona al git öde simdi 2/3/4 katini
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2011, 16:00
zamaninda alinmadi 2 milyona al git öde simdi 2/3/4 katini
4 milyona alma hakkımız var sanırım.
besiktas1903
28.Ağustos.2011, 16:08
4 milyona alma hakkımız var sanırım.
4 milyon yine pek fazla degilmis ama yinede 2 milyon için fon ile oyunca almak gereksiz bence
vego
29.Ağustos.2011, 14:28
Julio Regufe Alves'in transferine ilişkin olarak, Alves ve kulübü Atletico Madrid ile görüşmelere başlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=168735
Facx
29.Ağustos.2011, 14:33
bu jorge mendes midir o menajer beşiktaşa güiza yı önerip çok iyi forvet desin beşiktaş gene gider alır iyi görmüyorum bu durumu şahsen ben
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2011, 14:47
Bu Portekizlilerin sonu gelmeyecek herhalde :)
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_fm_34.jpg
vego
29.Ağustos.2011, 14:49
Bak bu kötü transfer çünkü ihtiyaç bu değil klasik santrafordu.
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2011, 14:53
GELİYOR
Siyah beyazlı ekibin yeni transferi Julio Regufe Alves, bugün saat 16.00'da İstanbul'da olacak.
byariff
29.Ağustos.2011, 14:58
besiktas icin bence gereksiz bir transfer ve takimda baya bi portekizli oldu bu arada arkadasim bole soledi dogrumu yanlismi bilemem ; 2 yıl resmi kariyerinde golü yokhenüz
Facx
29.Ağustos.2011, 15:01
bruno alvesin kardeşiymiş
goosfraba
29.Ağustos.2011, 15:04
besiktas icin bence gereksiz bir transfer ve takimda baya bi portekizli oldu bu arada arkadasim bole soledi dogrumu yanlismi bilemem ; 2 yıl resmi kariyerinde golü yokhenüz
kaç maç oynadığı da önemli. ben hiç duymadım bu adamı.
vego
29.Ağustos.2011, 15:06
kaç maç oynadığı da önemli. ben hiç duymadım bu adamı.
A. Madrid B'de oynuyormuş.
besiktas1903
29.Ağustos.2011, 15:13
bende tanimiyorum, dogrumu bilmiyorum ama wiki'de orta saha oyuncusu oldugu yaziyor
C h A o S
29.Ağustos.2011, 15:55
Beşiktaş bana kalırsa Portekiz pazarına açılma işini abarttı biraz.A.Madrid'in B takımındaki adamı nerden izleyipte almışlar merak ettim.Büyük ihtimal menajerler önermiştir.Ama çok daha iyilerini getirebilirlerdi.
vego
29.Ağustos.2011, 16:52
Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre; siyah-beyazlı takımın daha önce Almeida (http://www.sporx.com/hugo-almeida/)'nın transferinde işbirliği yaptığı Quality Football Ireland Limited Fonu şirketiyle yine işbirliğine girdiği transferde, 20 yaşındaki oyuncunun da %50'lik hakkının bu fon şirketine verildiği bildirildi. Oyuncunun satın alma bedeli konusunda henüz kesin bir açıklama yapılmazken, futbolcuya yıllık 350 bin Euro ödeneceği ifade edildi.
Alves'in bu akşam saatlerinde İstanbul (http://www.sporx.com/istanbul/)'a gelmesi ve yarın resmi imzayı atması bekleniyor.
Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'ın Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama şöyle:
"Julio Regufe Alves'in transferine ilişkin olarak, Alves ve kulübü Atletico (http://www.sporx.com/atletico/) Madrid ile görüşmelere başlanmıştır."
SAİT71
29.Ağustos.2011, 17:17
Beyler BJK Júlio Alves'i alacak diye ciddi istihbaratlar dönüyor. Portekiz U20'de oynuyor. 20 yasinda ve Bruno Alvesin kardesi. Rio Ave'de oynuyor
İstihbarat sağlam çıktı :D
Umarım yararlı olur :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ağustos.2011, 17:35
Son Dünya Kupasında Portekiz U-20 Milli Takımında oynamış. Hemde yılda 350 bin € hiçbirşey değil. :) Bence denemeye değer. :)
vego
29.Ağustos.2011, 17:51
Yalnız ofansif ortasaha değil ortasahaymış.Isıran basan kart gören cinsinden.Cüneyt Çakır'danda sarı kart görmüş :n:
besiktas1903
29.Ağustos.2011, 18:36
Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Portekizli genç oyuncu Julio Alves İstanbul'a geldi.
Hadi bakalim hayirlisi
byariff
29.Ağustos.2011, 19:13
ibrahim seten ; beşiktaş 1 santrfor almak için girişimlere başladı. adını öğrendiğim zaman bilgi vereceğim. amauri vardı pahalı diye gündemden kalktı mesela
GeNç KaRTaL
29.Ağustos.2011, 22:53
Orta saha alacağımıza bir sağ bek alsaydık daha iyi olurdu.Yine de hayırlı olsun.İnşallah çok iyi bir performans gösterir.
IcedEarth
29.Ağustos.2011, 23:57
Böyle bir transfere gerek var mıydı bilemiyorum.. Savunmaya veya forvete bir transfer daha iyi olurdu sanki..
footballer33
30.Ağustos.2011, 00:31
Orta saha alacağımıza bir sağ bek alsaydık daha iyi olurdu.Yine de hayırlı olsun.İnşallah çok iyi bir performans gösterir.
Aynen. :) Bu transferin yerine bir sağ bek alıp, bir de o düşünülen forveti alarak transferi kapatabilirdik. Duruma göre de devre arası alırdık yine eksik bölgeye 1-2 isim. Gereksiz bir transfer olduğunu düşünüyorum, hayırlısı.
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2011, 03:07
Aynen. :) Bu transferin yerine bir sağ bek alıp, bir de o düşünülen forveti alarak transferi kapatabilirdik. Duruma göre de devre arası alırdık yine eksik bölgeye 1-2 isim. Gereksiz bir transfer olduğunu düşünüyorum, hayırlısı.
Aslında bakarsak Ernst-Guti-Aurellio'nun yaşları toplamının 100 olmasından dolayı,pek aciliyeti olmasa da böyle bir transfer lazımdı.Ancak sağ bek ve forvet transferinin aciliyeti (forvet alınacak deniliyor) çok çok daha öncelikliydi.
besiktas1903
30.Ağustos.2011, 03:35
Aslında bakarsak Ernst-Guti-Aurellio'nun yaşları toplamının 100 olmasından dolayı,pek aciliyeti olmasa da böyle bir transfer lazımdı.Ancak sağ bek ve forvet transferinin aciliyeti (forvet alınacak deniliyor) çok çok daha öncelikliydi.
Evet katiliyorum. Guti Ernst Aurelio 30+ ve Fernandes, Necip ve Julio (Veli ve Muhammed'de var)
World Hollow o1
30.Ağustos.2011, 09:54
O değilde birileri Beşiktaş'ı öyle böyle sömürüyor yanlış anlaşılmasında bu kadar portekizli adamın alınması hiçde benim gözüme hoş gelmiyor...
vego
30.Ağustos.2011, 14:52
Sercan için sıkı pazarlık
30 Ağustos 2011 Salı 05:41
http://www.haber1903.com/images/haberler/sercan_icin_siki_pazarlik_1314672213.jpg Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, dün Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile Sercan Yıldırım için masaya oturdu. Daha önce yeşil-beyazlı kulübün 5 milyon euroluk bonservis bedeli isteğine Holosko+para şeklinde bir öneri sunan Başkan Demirören, olumsuz yanıt alınca bu kez bonservisi 3 milyon euroya düşürmek için pazarlığa tutuştu. Bursaspor, Beşiktaş ile anlaşma sağlayamazsa Sercan'ı, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına kiralayacak.
Haber Kaynağı: Yeni Şafak
footballer33
31.Ağustos.2011, 00:45
İnşallah anlaşamayız ve Dinamo Kiev'e gider Sercan. Hiç istemiyorum gelmesini. Forlan, Jara ve Macheda listedeki alınması düşünülen golcü futbolculardı, ama 3'ü de başka takımlara gitti. Bunlardan birini alabilseydik çok iyi olacaktı.
GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2011, 01:03
Düşündüğümüz forvetlerin çoğu gitti evet,Niang ismi geçiyor.Alabilirsek müthiş bir transfer olur ama alabilirmiyiz işte.:)
RaSenGan
31.Ağustos.2011, 01:06
Çok gereksiz bir transfer olmuş bence.Suyunu çıkardılar Portekiz olayının.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ağustos.2011, 01:07
Niang gerçekten fark yaratır Almeida'dan sonra :)
vego
31.Ağustos.2011, 18:29
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Schalke O4 kulübü oyuncusu Eduardo Goncalves de Oliviera'nın kiralık olarak transferi konusunda, futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.
(http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=168748)
uAburak89
31.Ağustos.2011, 18:29
Schalke O4 kulübü oyuncusu Eduardo Goncalves de Oliviera'nın kiralık olarak transferi konusunda, futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.
Night_Mare17
31.Ağustos.2011, 18:38
Edu iyidir iyi .
eXcitinG
31.Ağustos.2011, 19:39
SchaLke de 45 küsür Lig maçında 5 goL atmış bir adamdan ne bekLiyoruz, kafam aLmıyor. KaLdı ki ALmanya Liginde forvetLer LebLebi gibi goL atar, orada savunmaLar çok sert değiLdir. Bizim gibi sert futboLun oynandığı bir Ligde o zaman hiç goL atamaz bu adam. Takım forvetsiz kaLdığında Quaresma yı forvet oynat, daha verimLi oLur.
byariff
31.Ağustos.2011, 19:43
Besiktas"da yabanci sayisi baya bi fazla oldu iyi guzel sinirlama kalktida bu kadar transfere ne gerek var besiktas cok yanlis isler yapiyor
besiktas1903
31.Ağustos.2011, 20:11
bende bu transferden pek umutlu degilim. tanimiyorum pek ama aradigimiz golcu (leblebici) degil
Aşk-ı Şehir
31.Ağustos.2011, 21:31
Beşiktaş çok gereksiz oyuncular transfer ediyo yahu...
garydelgadov
31.Ağustos.2011, 21:43
Hehehe Nobrenin boşluğu hemen doldu.Menajeri kim acaba bu arkadaşın?
Hugo
31.Ağustos.2011, 21:53
Saçma sapan bir transfer olur Edu.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ağustos.2011, 22:19
Bu adam harbiden saçma oldu yalnız. :/
vego
31.Ağustos.2011, 22:31
Hehehe Nobrenin boşluğu hemen doldu.Menajeri kim acaba bu arkadaşın?
Fink,Hilbert ve Ernst'inki ile aynıymış.
footballer33
31.Ağustos.2011, 22:50
Gönül, tabii ki çok daha iyilerini isterdi, ama Avrupa'nın tamamında ligler başlamışken üst düzey bir futbolcu da alınamazdı. Ayrıca Bebe gibi 'yedek' olabilecek bir golcü transferi yaptık, Almeida'yı direk kesecek bir adam alsaydık o adam ne olacaktı bir de onu düşünmek lazım. Hem kiralık, baktın tutmadı yollarsın. Ha transferi beğendim mi, beğenmedim. Ama durum bu.
Revolution
31.Ağustos.2011, 22:59
Hayırlı olsun.
LaigLeNoiR
01.Eylül.2011, 02:44
Bence Edu o kadar kötü değil. İyi bir transfer yaptık. Almeida'nın yokluğunda oynar.
Ayrıca ne bekliyordunuz ki Almeida'ya yedek olarak ?
garydelgadov
01.Eylül.2011, 04:28
Yani Almeidanın yedeğinden gol atmasını beklemek komik oldurdu.:) Önce as adam bir atsın.
A.FaruK
01.Eylül.2011, 05:25
http://devrimderki.blogspot.com/2011/08/eduardo-goncalves-de-oliveira.html
Edu hakkında ufak bir yazı.
GeNç KaRTaL
01.Eylül.2011, 10:15
Beklentiler Almeida'nın yanında oynayabilecek,hızlı ve bitiriciliği iyi bir forvet alınması yönündeydi.Fakat Edu geldi.Transfer döneminin son günlerinde zaten çok iyi bir transfer beklemek biraz hayalcilikti.Ayrıca şu da var; mali olarak transfer için yeterli kaynak yok anladığım kadarıyla.Tüm bunları göz önüne aldığımızda Edu alternatif forvet olarak fena değil diyebilirim.Fakat şunu da söylemek lazım; forvetlerimiz gelecek sezon için bizi hedeflerimize taşıyabilecek performansı sergileyebilecekler mi büyük bir soru işareti.Hayırlı olsun diyelim.İnşallah diğer mevkidaşlarıyla birlikte beklentileri karşılarlar.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Eylül.2011, 15:29
http://devrimderki.blogspot.com/2011/08/eduardo-goncalves-de-oliveira.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fdevrimderki.blogsp ot.com%2F2011%2F08%2Feduardo-goncalves-de-oliveira.html)
Bu yazıyı okudum da Oğuzhan'ın dediği gibi Nobre'yle birebir uyuyor :D ''Defansif Forvet'' :D
Bulstrap87
01.Eylül.2011, 16:19
bizde hala bitirici bir forvet yok ya bu cok üzücü bir durum. almedia iyi güclü fln ancak bitirici degil bize topu aldıgında direk kaleye gidebilecek son vurusları iyi bir forvet lazım. gerci forvet alsak ne olacak oda ayrı bir konu cünkü hep tek forvet oynuyoruz buda anlasılacak bir durum degil taktigimiz kötü bnce..
Tatanga17
01.Eylül.2011, 16:21
Eduyu almak yerine nobre takımda tutulsa daha iyi olurdu en azından Türk statüsünde :)
Addolorato
01.Eylül.2011, 16:22
Yabancı sınırının kalkmasının ilk meyvelerini alıyoruz. Atletico B takımından adı sanı duyulmamış ortasahalar futbola stoper başlamış topa vurmayı bilmeyen forvetler. Beşiktaş'ı transfer politikası yüzünden tebrik ederim.
Bulstrap87
01.Eylül.2011, 16:26
allahtan kiralıyoruz furtbolcuları birde alsak daha kötü en azından birsey ckmazsa yollarız
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Eylül.2011, 16:31
Asıl transferleri Haziran'da bitirince bizim yönetimin canı sıkıldı ki heralde Edu'yu aldık :D Yoksa harbiden saçma transfer olmuş. Ayrıca Eralp sana Julio Alves konusunda katılmıyorum. Portekiz U20 Milli Takımının oyuncusu,gelecek vaadediyor. Böyle transfere kızmam ben,hatta sevinmek gerekir.
eXcitinG
01.Eylül.2011, 16:40
Eduyu almak yerine nobre takımda tutulsa daha iyi olurdu en azından Türk statüsünde :)
Hiç birşey yapmayarak takımdan 2,2 miLyon Euro aLan bir adamdan kurtuLduğumuza sevinmek gerek.
garydelgadov
01.Eylül.2011, 16:49
Hiç birşey yapmayarak takımdan 2,2 miLyon Euro aLan bir adamdan kurtuLduğumuza sevinmek gerek.
Aynen öyle.Evlat acısı gibi geliyordu o herifin aldığı her kuruş.
GeNç KaRTaL
01.Eylül.2011, 18:04
Edu hakkında bir blog yazısı daha.
http://cartalete.blogspot.com/2011/09/edu-ile-budu.html
Addolorato
01.Eylül.2011, 18:10
Asıl transferleri Haziran'da bitirince bizim yönetimin canı sıkıldı ki heralde Edu'yu aldık :D Yoksa harbiden saçma transfer olmuş. Ayrıca Eralp sana Julio Alves konusunda katılmıyorum. Portekiz U20 Milli Takımının oyuncusu,gelecek vaadediyor. Böyle transfere kızmam ben,hatta sevinmek gerekir.
Julio Alves'i bonservisiyle alsanız tamam. İyi oynasa seneye gidecek kötü oynasa yine zarar.
SyNdRoMe23
01.Eylül.2011, 21:39
Julio Alves'i bonservisiyle alsanız tamam. İyi oynasa seneye gidecek kötü oynasa yine zarar.
e o zaman hiç kiralık oyuncu almayalım biz. iyi oynasa seneye gidecek kötü oynasa zarar.
Cengo
01.Eylül.2011, 21:45
e o zaman hiç kiralık oyuncu almayalım biz. iyi oynasa seneye gidecek kötü oynasa zarar.
:D :D
Future fee belirlersin, mesele değil bu.
Belirlemezsen "iyi oynasa seneye gidecek kötü oynasa zarar" olabilir :D
SyNdRoMe23
01.Eylül.2011, 21:53
ya böyle bi adamda satın alma opsiyonu olsa da uçuk olur. zaten adam iyi oynasa atletico bi şekilde aklını çeler istediğin kadar opsiyonun olsun.
kira tercih edilmemel tabii, ama mecbur kalırsan yapıyorsun. kimi kiralık alırsan al bu durum geçerli. zamanında fiyasko olmuş adamlarda durum farklı sadece ama 19 yaşında aldığınız kiralıkta bu durumu beklemek insafsızlık
garydelgadov
01.Eylül.2011, 22:31
Arkadaşlar Türkiyede yaşadığımızı unutuyorsunuz.Kimse geleceğe yatırım yapmaz.Herkes 1 senelik düşünür.Bu durumda da kiralık transferler gayet ideal.En azından üstüne para verip gönderme derdin yok,bir şey olsa serum merum her şey var...
Flawless Victory
01.Eylül.2011, 22:34
Kiralama olayı bence de mantıklı. Öyle 10 milyon eurolar vermeye gerek yok zaten yabancı oyuncuların iyisi şımarık oluyor. Ya da biz şımartıyoruz.
garydelgadov
01.Eylül.2011, 22:37
Kiralama olayı bence de mantıklı. Öyle 10 milyon eurolar vermeye gerek yok zaten yabancı oyuncuların iyisi şımarık oluyor. Ya da biz şımartıyoruz.
Biz baya şımartıyoruz bence.11'in değişmezi yapıyoruz,yetmiyor kaptan yapıyoruz.Yakında kulübün hisselerinden de veririz motivasyonu artın diye.:)
garydelgadov
01.Eylül.2011, 23:07
Fink transferinin detaylarını öğrendim.Böyle bir yönetimin yönettiği takımı tutmaktan utanıyorum.Bu kadar amatörlük olmaz yahu.2012'de sözleşmesi bitecek olan adamı 1 sene kiralık veriyorsun ve maaşının yarısını karşılıyorsun.Sonra da hiçbir katkısı olmadan gidiyor.Üstelik yabancı kontenjanı yok ve lazım olduğunda sorun çıkartmadan oynayabilecek bir oyuncu.Allaha haval ediyorum sizi diyorum başka da bir şey demiyorum.Beşiktaşa verdiğiniz zarar umarım hayatınızda bir yerlerde karşınıza çıkar.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Eylül.2011, 23:47
Fink transferinin detaylarını öğrendim.Böyle bir yönetimin yönettiği takımı tutmaktan utanıyorum.Bu kadar amatörlük olmaz yahu.2012'de sözleşmesi bitecek olan adamı 1 sene kiralık veriyorsun ve maaşının yarısını karşılıyorsun.Sonra da hiçbir katkısı olmadan gidiyor.Üstelik yabancı kontenjanı yok ve lazım olduğunda sorun çıkartmadan oynayabilecek bir oyuncu.Allaha haval ediyorum sizi diyorum başka da bir şey demiyorum.Beşiktaşa verdiğiniz zarar umarım hayatınızda bir yerlerde karşınıza çıkar.
Hep Serdal Başgan içerde olduğu için oluyor bunlar :uzgun:
uAburak89
02.Eylül.2011, 01:52
Julio Regufe Alves'in transferine ilişkin olarak, futbolcunun ekonomik haklarının %50'si kulübü Atletico Madrid'den 3.100.000.avro'ya satın alınmıştır. Alves ile 5 yıllık anlaşılmış olup; oyuncuya her sezon için 300.000.avro garanti ücret ödenecektir. Oyuncunun 12.000.000.avro'ya serbest kalma hakkı bulunmaktadır.
Schalke 04 kulübü oyuncusu Eduardo Goncalves de Oliveira'nın 2011-2012 sezonunda kiralık olarak transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma karşılığında Schalke 04 kulübüne 500.000.avro kiralama bedeli, Oliveira'ya ise 2011-2012 sezonu için 1.150.000.avro garanti ücret ödenecektir. Şirketimizin oyuncuyu 2.000.000.avro bedelle satın alma opsiyonu bulunmaktadır.
------------------------------------------------------------------------------
Bu arada Alves'in bonservisini 2.5 milyon euro'ya almış Madrid, şimdi yarısını 3.1'e Beşiktaş'a vermişler. Enteresan.
SyNdRoMe23
02.Eylül.2011, 01:56
şimdi herkes memnun olmuştur umarım adamın yarısı bizim basit bi kiralama değil transfer
Suicider
02.Eylül.2011, 03:15
%50 si için 3.100 çok gözüktü bana.Tabi adamı izlemedim nasıldır bilmiyorum umarım iyi çıkar.
Suicider
02.Eylül.2011, 14:32
firatgunayer fırat günayer
Mendes show..Bjk'nin yüzde 50'sini 3.1 milyon euro'ya aldığı Julio Alves sadece 35 gün önce A.Madrid'e 2.5 milyon euro'ya transfer olmuş.
Bu doğruysa eğer gerçekten çok yazık.
eXcitinG
02.Eylül.2011, 16:19
Serdar AdaLı iLe düzene giren transfer yöntemimiz adamın tekrar içeri girmesi iLe beraber aLLak, buLLak oLdu.
footballer33
02.Eylül.2011, 16:25
Serdar AdaLı iLe düzene giren transfer yöntemimiz adamın tekrar içeri girmesi iLe beraber aLLak, buLLak oLdu.
Tüm yorumların özeti budur.
SAİT71
02.Eylül.2011, 17:15
Bu %50 olayı İtalyadaki gibi mi yoksa başka türlü mü?
eXcitinG
02.Eylül.2011, 17:57
Bu %50 olayı İtalyadaki gibi mi yoksa başka türlü mü?
Ona benzer birşey sanırım. Fon iLe aLındığı için oyuncu üzerinde 2 takımın hakkı mevcut. Yarın A.Madrid ya da Beşiktaş oyuncuyu satacak oLsa o transferden geLen parayı %50 oLarak böLüşecek. Ama oynama hakkı bizde oLacak. Oyuncu bizde oynayacak, A.Madrid taş atmadan, koLunu yormadan para kazanacak bu işten.
uAburak89
03.Eylül.2011, 15:03
Quaresma, Fernandes, Simao, Almeida... Bunları ayrı tutmak ve getiren menajerin hakkını vermek lazım. Jorge Mendes... Ardından Sidnei, Bebe ve son olarak Julio Alves... Bebe'yi Manchester United'a transferinden ve sıradışı kariyer başlangıcından dolayı çok insan hatırlıyordur ama Sidnei için izleyelim, görelim demek yerindeydi. Bebe sakatlanınca golcü arayan Beşiktaş'a santrfor olmayan bir genç geldi bir anda. Julio Alves... Ardından da Edu girdi aynı kapıdan.. Julio Alves hakkında ne biliyoruz. Zenit'te oynayan, kıtanın en iyi stoperlerinden biri olan Bruno Alves'in ufak kardeşi.. Portekiz'de anlam ifade eden bir kariyere sahip değil. 20 yaş altı milli takımında oynuyor ve Atletico Madrid B Takımı'nda. Sonuncusu doğru değilmiş. Julio Alves, Atletico Madrid formasını hiç sırtına geçirmedi. Vicente Calderon Stadı'na imzaya da gelmedi. Madrid'deki iki büyük gazeteden onu gören de yok. Temmuz ayında bir haber çıkmış. Caminero hayır almıyoruz demiş Alves için. O zaman dolaşan rakam bonsevisi için 2.5 milyon Euro. Sonra ne oldu? Aradan iki ay geçti. Pizzi'yi alan Atletico Madrid, federasyona Alves'in alınıp Beşiktaş'a kiralandığını bildirdi. İspanyol medyası da buna garip transfer manşetini attı. Çünkü Beşiktaş, Atletico Madrid ile transfer görüşmelerine başladığında ve oyuncu İstanbul'a geldiğinde Atletico Madrid, Alves'i kadrosunda göstermemişti. Sonra borsaya yapılan açıklama. Alves'in bonservisinin yüzde 50'sine Beşiktaş 3 milyon Euro ödeyeceğini bildirdi. Yani fiyatı 6 milyon Euro olan bir adamdan bahsediyoruz. Spor gazeteleri değil, El Pais en geniş yer ayıran gazete oldu. Jorge Mendes'in Atletico Madrid'i paravan olarak kullandığını iddia ettiler. Şimdi harbiden mesele Alves'in nasıl bir futbolcu olduğu mudur?
Bülent Timurlenk
anil luque
04.Eylül.2011, 18:34
Serdal başgan çık artık gel işinin başına geç böyle olmuyor..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Eylül.2011, 20:46
Serdal başgan çık artık gel işinin başına geç böyle olmuyor..
Aynen yahu :/ Hep bu yüzden oluyo bunlar... :/
garydelgadov
05.Eylül.2011, 00:00
Sercan Galatasaraydaymış hepimize hayırlı olsun.:)
anil luque
05.Eylül.2011, 00:07
Sercan Galatasaraydaymış hepimize hayırlı olsun.:)
Eyvallah Oğuzhan bu güzel haberi paylaştığın için :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Eylül.2011, 00:07
Mutlu oldum net :D
LaigLeNoiR
05.Eylül.2011, 00:42
Arkadaşlar her konuyu yerinde konuşalım burası Beşiktaş Transfer Haberleri.
Bu arada NTVSPOR'da izlediğim bir spor programında Julio Alves'in çok iyi olduğu önümüzdeki günlerde herkesin göreceği.
Umarım bu şekilde olur.
garydelgadov
05.Eylül.2011, 01:02
Arkadaşlar her konuyu yerinde konuşalım burası Beşiktaş Transfer Haberleri.
Bu arada NTVSPOR'da izlediğim bir spor programında Julio Alves'in çok iyi olduğu önümüzdeki günlerde herkesin göreceği.
Umarım bu şekilde olur.
Bahsi geçen oyuncu Beşiktaş'ın da gündeminde olduğu için burada da olması gerekiyor bence.
footballer33
15.Eylül.2011, 23:54
TRTSPOR: Baros'un Sivok üzerinden Beşiktaş'la teması var. Beşiktaş'ın devre arasındaki flaş transferi olabilir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Eylül.2011, 01:00
Çok isterim gerçekten. Türkiye'de ki en kaliteli ST'dir Baros :)
Bhaguandas
16.Eylül.2011, 01:04
kesinlikle olmaz pili bitmiş artık onun
Sirius Black
16.Eylül.2011, 10:34
Bence de olmaz pili bitmiş artık Baros'un beyler almamalısınız. :)
byariff
08.Ekim.2011, 15:17
Beşiktaş yönetimi Quaresma ve Mustafa Pektemek'in haklarının yüzde 50'sini Jorge Mendes'in şirketine 10M Euro'ya satmak üzere.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Ekim.2011, 15:18
Te Allam ya.Sıktı artık bu Mendes meselesi,klübü oyuncağı yaptı resmen.
GeNç KaRTaL
08.Ekim.2011, 15:38
Beşiktaş'ta dün yapılan icra kurulu toplantısı sert tartışmalara sahne oldu. Quaresma ve Mustafa Pektemek'in de Menajer Jorge Mendes'in ortağı olduğu fon şirketine verilmesi kararı alındı. Yönetici Ertunç Soğancıoğlu, malî işler görevini bıraktı.
Beşiktaş'ta dün yapılan icra kurulu toplantısında Siyah-Beyazlı kulübü derinden etkileyecek kararlar alındı. Futbolcuların durumundan malî işlere kadar birçok konu görüşüldü. Menajer Jorge Mendes'in ortağı olduğu fon şirketi ile yeni bir anlaşmanın yapılması kararlaştırıldı. Yöneticiler arasında tartışmalara sebep olan toplantının detayları şöyle:
Toplantıda öncelikle olarak borçların her geçen gün artması ve acil kaynak bulunması gündeme geldi. Daha önce Necip Uysal, Atınç Nukan ve Muhammet Demirci'nin bonservis haklarının bir bölümünün fon şirketine verilmesi gündeme gelmişti. Bu toplantıda ise oyuncu sayısının artırılması kararı çıktı. Siyah-Beyazlı takımın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma ile Mustafa Pektemek'in de bonservis haklarının bir bölümünün fona bırakılması düşünüldü. Bu anlaşmanın gerçekleşmesi halinde Beşiktaş'ın 10 milyon Euro'luk ek gelir elde etmesi öngörüldü. Borçların bu kadar yükselmesinin geçmiş dönemde yapılan transferlere bağlanması, bazı yöneticilerin mali işlerden sorumlu olan Ertunç Soğancıoğlu ile tartışmasına yol açtı.
Daha önce sponsorlukların sorumluluğunu bırakan Soğancıoğlu, ithamlar karşısında malî işlerdeki görevinden de istifa etti. İcra kurulundan kararların bir türlü çıkmamasını ve işlevini tam olarak yapamamasını öne süren tecrübeli yönetici görevini bıraktı. Tartışmalar bununla da kalmadı. Bir yıl önce yönetimde ele alınan ve Başkan Yıldırım Demirören'in de onay verdiği işten çıkarmalar gündeme geldi. Demirören hâlâ bu işin çözülmediğini öğrenince, "Kulüp çalışan sayısı ve maliyetleri normalin üç katına çıkmış. Bu zamana kadar neden çözülmedi? Bir hafta içinde bu işler yapılsın." dediği belirtildi.
Bunun üzerine sadece eleman çıkartımı değil, yüksek maaş alan üst düzey yöneticilerin ücretlerinde de indirim yapılacak. Başta Beşiktaş AŞ'nin müdürü Murat Ülgen olmak üzere Metin Emirkadı ve Levent Çifter gibi isimlerin de maaşları büyük oranda düşecek.
Haber Kaynağı: Zaman
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Ekim.2011, 15:41
Mali olarak harbiden durum kötü ve bunun önüne geçilemiyor.
kalemci
08.Ekim.2011, 15:42
Zaman gazetesinin haberi resmi bir şey yok.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Ekim.2011, 15:44
Yine de ben endişeleniyorum bu durumdan ve Mendes konusuna çok canım sıkılıyor.
GeNç KaRTaL
08.Ekim.2011, 15:49
Sabah'ta da bir haber var.Bu haberin doğru olma olasılığı düşük değil gibi geliyor bana.Ah Demiören,ah diyorum,başka da bir şey demiyorum.
kalemci
08.Ekim.2011, 15:51
Bende garip bir şekilde Mendes hakkında rahatım.Yani bi Ahmet Bulut, Figer gibi gelmiyor bana. Real, Manu, Chelsea dahil dünyanın büyük kulüpleriyle çalışan bi adam sonuçta.Simao ve Fernandes'i bedellerinin çok altında da getiren bu adam.
Ayrıca Q7+Pektemek %50'si 10 milyon euro ise hiç fena değil. Q7 yi satmaya kalksak Avrupada verecekleri 10 veya 12. Pektemek te 6 etsin. Satsak dahi karlı çıkarız diye düşünüyorum.
GeNç KaRTaL
08.Ekim.2011, 15:54
Bende garip bir şekilde Mendes hakkında rahatım.Yani bi Ahmet Bulut, Figer gibi gelmiyor bana. Real, Manu, Chelsea dahil dünyanın büyük kulüpleriyle çalışan bi adam sonuçta.Simao ve Fernandes'i bedellerinin çok altında da getiren bu adam.
Ayrıca Q7+Pektemek %50'si 10 milyon euro ise hiç fena değil. Q7 yi satmaya kalksak Avrupada verecekleri 10 veya 12. Pektemek te 6 etsin. Satsak dahi karlı çıkarız diye düşünüyorum.
Sorun Mendes'te değil,sorun borçlar ve kısa vadeli borçları ödeyebilmek için bu tarz işlere girmek zorunda kalmamız.
kalemci
08.Ekim.2011, 16:00
O dediğin gibi büyük sorun. Ama çözülebilitesi çok zayıf malesef. Taraftara çok büyük görev düşüyor. Forma ve komine satışları ciddi anlamda çok düşükmüş.Hersene Q7 gibi yıldız gelirse mi artacak satışlar.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Ekim.2011, 16:02
Sorun Mendes'te değil,sorun borçlar ve kısa vadeli borçları ödeyebilmek için bu tarz işlere girmek zorunda kalmamız.
O dediğin gibi büyük sorun. Ama çözülebilitesi çok zayıf malesef. Taraftara çok büyük görev düşüyor. Forma ve komine satışları ciddi anlamda çok düşükmüş.Hersene Q7 gibi yıldız gelirse mi artacak satışlar.
Her ikisine de katılıyorum,ama bir an öncede çözülmesi lazım bu işin,mali yapı kötü durumda :/
Trabzonspor
08.Ekim.2011, 16:33
Yıllarca saçma sapan transferlere birsürü para harcadı demirören.Bunca hatadan sonra kulüp bu hale gelmekte haklı.Bisürür gereksiz transferler yapıldı.Her yıl 10 tane adam alıp bunları ertesi yıldığını 4'te 1'ine satarsan olacağı bu.
Ralph
14.Kasım.2011, 15:50
Beşiktaş'ta Guti krizi artık son aşamaya geldi. Siyah-beyazlı kulübün İspanyol yıldızla olan sözleşmesini bugün feshetmesi bekleniyor.
http://img233.imageshack.us/img233/4610/avcihaberici9qm70.jpg (http://img233.imageshack.us/i/avcihaberici9qm70.jpg/)
Beşiktaş, 2010-2011 sezonunun başında Real Madrid'den kadrosuna kattığı Guti Hernandez ile yollarını ayırıyor.
Milli maçlar için verilen arada ülkesine giden, ancak hala İstanbul'a dönmeyen İspanyol futbolcu ile olan sözleşmenin gün içinde resmi olarak feshedilmesi bekleniyor.
Sezon başından bu yana fazla forma şansı bulamayan ve sık sık özel hayatıyla gündeme gelen 35 yaşındaki oyuncunun avukatlarıyla, karşılıklı fesih için son görüşmeler yapılıyor.
Görüşmeler sonrası Guti'nin 2012 yılının mayıs ayında bitecek olan mukavelesinin karşılıklı olarak feshedilmesi bekleniyor.
NTVSPOR
EDİT : AYNISINI KUAREJMA İÇİN BEKLİYORUM YÖNETİMDEN!
anil luque
14.Kasım.2011, 16:12
1.4 milyon euro karşılığında fesh konusunda anlaşılmış diye biliyorum. Böyle olması kötü oldu ama faydadan çok zararı dokunmaya başlamıştı. Bu olayla 7den 70 e herkes görmelidir ki kimse veya hiç birşey Beşiktaş'tan üstün değildir.
Ralph
14.Kasım.2011, 16:19
1.4 milyon euro karşılığında fesh konusunda anlaşılmış diye biliyorum. Böyle olması kötü oldu ama faydadan çok zararı dokunmaya başlamıştı. Bu olayla 7den 70 e herkes görmelidir ki kimse veya hiç birşey Beşiktaş'tan üstün değildir.
Yıllardır Demirören şu olayı yapıyor. Oyunculara yığınla tazminat veriyoruz. Bu karar doğru, hak veriyorum ama Demirören bunu çok yapıyor. Kulübün parası haybeye gidiyor sürekli. Ama Guti'nin gitmesine sevinmedim desem yalan olur. Veli Guti'yi aratmayacak ileri günlerde. Bir form tutsun şu takım, devrilemeyecek.
anil luque
14.Kasım.2011, 16:25
İnşallah dediğin gibi olur Görkem. Ben de Veli'ye çok güveniyorum ve en azından şu haldeki bir Guti'yi aratmayağı kesin ama Guti bambaşka bir dünya onu da unutmamak lazım :)
Demirören'in bu huyu konusunda da katılıyorum sana. Ama zararından neresinden dönsen kardır kafası yaşıyor her seferinde. Kendince haklı ancak her seferinde böyle nereye kadar.
Ralph
14.Kasım.2011, 16:26
Tabi ki zararın neresinden dönülse kardır. Bazen doğru bir karardır bu hak veriyorum zaten. Ama her zamanda değil. Demirören için bu konuda yığınla örnek verilir ne yazık ki.
besiktas1903
14.Kasım.2011, 16:44
Gitmesi bizim için daha iyi olacak zaten oynamiyordu. Yine'de Guti'yi Besiktas formasi altinda izlemek güzeldi, özellikle geçen sene'nin ilk yari performansi ve inanilmaz paslari.
Del Piero_10
14.Kasım.2011, 17:11
Artık tüm kulüpler böyle 34'lük kazıklardan uzak durur İnşAllah.
eXcitinG
14.Kasım.2011, 17:24
HoşçakaL Guti 14.
Az oynadın ama keşke daha önce geLseydinde, geLdiğinde oLduğu gibi göstereceğin performansLar giderken de seni doğru düzgün uğurLayabiLseydik.
GeNç KaRTaL
14.Kasım.2011, 19:00
Guti'den sadece yarım devre yararlanabilmiş olmamız gerçekten çok kötü bir durum bizim için.Keşke güzel hatıralarla ayrılsaydı bizden.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Kasım.2011, 19:46
Sevindim. Umarım Fernandes artık kendine gelir.
benim anlamadığım sözleşmesini fesh etceğinize bonservissiz bi amerikan kulübüne satsanıza
pele96
14.Kasım.2011, 20:54
Gitmesi İyi Olmuş bildiğim kadarıyla Tazminat Ödenmedi.Ayrıca Biri Gider Biri Gelir.Şimdi Beckham Transferi konuşuluyor.Yaşlı Diyeceksiniz ama Frikikleri Yeter ;)
Trabzonspor
14.Kasım.2011, 21:25
Bu kadar para kaybetmenin mantığını anlamıyorum.Ne bekliyorlardı ki alırken?Guti gelip 2-3 yıl üst düzey oynayıp takımı başarıdan başarıya koşturmasını mı?Çok ama çok yanlış politikalar yüzünden dünyanın parasını kaybediyor kulüplerimiz.Yazık günah.
Gitmesi İyi Olmuş bildiğim kadarıyla Tazminat Ödenmedi.Ayrıca Biri Gider Biri Gelir.Şimdi Beckham Transferi konuşuluyor.Yaşlı Diyeceksiniz ama Frikikleri Yeter ;)
beckham başkadır tabikide o adamı ve karısını türkiyede yaşatabilcek bi güç yok c.ronaldo gelir beckham gelmez :D adam kurmuş düzenini amerikada gitse gitse ingiltereye döner
footballer33
14.Kasım.2011, 23:43
Medya başını yedi Guti'nin, şimdi kına yaksın. Sırada Quaresma ve Fernandes var sanırım. Guti, alemlerde göründü tamam eyvallah. Hataları var tabii ki, hiç hatası yok diyemeyiz ve hatta biraz da kendisi istedi böyle olmasını. Fakat medya da abarttıkça abarttı haber yaparken, orası da bir gerçek. ''O alemden o aleme koştu, içkili bir şekilde idmana geldi.'' diye haber yapmayı bildiler de, şunu niye haber yapmadılar ya da ön plana çıkarmadılar? Neden hiç iyi yönlerini göstermediler?
http://www.burasikapali.com/wp-content/uploads/2011/04/guti_ersan.jpg
Sözleşmesi zaten bitiyordu 6-7 ay sonra, sezonu tamamlamasını isterdim ve bu şekilde ayrılmasını beklemezdim. Her neyse, yolun açık olsun Guti. FORZA GUTİ ALÊ...!!!
Night_Mare17
15.Kasım.2011, 01:13
SON DAKIKA: Besiktas,Guti'nin sozlesmesinin feshi konusunda gorusmelere baslandigini KAP'a bildirdi.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=177269
kalemci
15.Kasım.2011, 01:41
Hz. Guti #14
Zidane: Guti durduramayacağınız tek oyuncudur. Bunun sebebi daha kuvvetli veya hızlı olması değil, sizden daha zeki olmasıdır.
Xabi Alonso: Guti bir dahi. O, beraber oynadığım en eşsiz futbolcu. Gördüğüm en inanılmaz oyun vizyonuna sahip.
Dennis Bergkamp
15.Kasım.2011, 03:54
Çocukken parklarda Guti Guti diye dolaşırdım hatta futbol oynadığım dönemlerde 14 numara giymemin en büyük sebeplerindendi.Rakip takıma gelmesine rağmen çok sevinmiştim belki dünya gözüyle çocukluk kahramanımı görürüm diye.Gördüm de ama o çocukken parklarda adını söyleye söyleye koşturduğum adam değildi.Her geçen gün kendinden daha da soğudum ama yine de ileride en iyi zamanlarında mevkisinin en önemli oyuncularındandı diyebilmeme izin verdiği için bunu da demeyecek hale getirmeden gittiği için kendisine teşekkür ediyorum.Keşke gerçek Guti'yi izleyebilseydik..
BaGa TaRKaN
15.Kasım.2011, 16:59
Guti'nin Sözleşmesi Feshedildi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Guti'nin sözleşmesinin feshedildiğini KAP'a bildirdi.
http://www.bjk.com.tr/images/news/gutikkk_2.jpg
Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:
"Profesyonel futbolcularımızdan Gutierrez Hernandez ile aramızdaki mevcut sözleşme, futbolcunun kalan alacaklarına istinaden 1.400.000.€ ödenmek suretiyle, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir."
BJK.COM.TR
footballer33
15.Kasım.2011, 21:53
Guti alê, Guti alê... Forza Guti, Guti alê...!!!
http://www.turkspor.net/images/news/guti_ayyildiz_opuyor.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Kasım.2011, 22:28
Hz. Guti #14
Zidane: Guti durduramayacağınız tek oyuncudur. Bunun sebebi daha kuvvetli veya hızlı olması değil, sizden daha zeki olmasıdır.
Xabi Alonso: Guti bir dahi. O, beraber oynadığım en eşsiz futbolcu. Gördüğüm en inanılmaz oyun vizyonuna sahip.
Şunu yapmayın bari :n:
kalemci
15.Kasım.2011, 22:51
" Hz." sadece peygamberlerimiz için kullanılan bir ifade değil :)
Hazretleri, değerli anlamına geliyor Arapçada ve yanlış bilmiyorsam hazret-i şeklinde yazılıyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Kasım.2011, 23:06
" Hz." sadece peygamberlerimiz için kullanılan bir ifade değil :)
Hazretleri, değerli anlamına geliyor Arapçada ve yanlış bilmiyorsam hazret-i şeklinde yazılıyor.
Öncelikle katılmıyorum :p Futbolcular için filan kullanılmasını hiç doğru bulmamakla birlikte senin demek istediğin 'Guti Haz.' abi. :)
kalemci
15.Kasım.2011, 23:58
Futbolcular için değil Guti için kullanırım ve hala da derim Hz.Guti.
Bu arada dipnot Araplar Peygamberlerimiz için Hazret-i kelimesini kullanmıyorlar :)
Redrum
16.Kasım.2011, 00:05
Öncelikle katılmıyorum :p Futbolcular için filan kullanılmasını hiç doğru bulmamakla birlikte senin demek istediğin 'Guti Haz.' abi. :)
Hz. : Hazret-i, Hazretleri'nin kısaltılmışıdır ve saygı belirten bir ifadedir. Peygamberlere saygıdan Hz. denir. Ama aleyhisselam (A.S.) veya sallallahü aleyhi vesellem (S.A.V.) gibi dini bir ifade değil yani.
Ayrıca benim bildiğim o Guti'nin formasındaki Hz., İsminin Gutierrez Hernandez olmasından kaynaklanıyor :)
footballer33
16.Kasım.2011, 22:08
Hz. : Hazret-i, Hazretleri'nin kısaltılmışıdır ve saygı belirten bir ifadedir. Peygamberlere saygıdan Hz. denir. Ama aleyhisselam (A.S.) veya sallallahü aleyhi vesellem (S.A.V.) gibi dini bir ifade değil yani.
Ayrıca benim bildiğim o Guti'nin formasındaki Hz., İsminin Gutierrez Hernandez olmasından kaynaklanıyor :)
"H" harfini kendi ismindeki Hernandez'den esinlenerek formasına yazdıran Guti, "A" harfini oğlu Aitor ve "Z" harfini de kızı Zaira için kullanıyor. Hernandez Aitor Zaira... ;;)
kalemci
24.Aralık.2011, 17:25
Kartalbakisi.nete göre Holosko ile lige damga vuracak bir yerli takası yapılacakmış.
kalemci
24.Aralık.2011, 17:29
Kartalbakisi nete göre o isim Olcanmış.
GeNç KaRTaL
24.Aralık.2011, 17:33
İlk mesajı görünce aklıma Olcan gelmişti.Eğer olursa çok iyi olur bizim için.
kalemci
24.Aralık.2011, 18:42
Holosko Ozan İpek takası da olabilirmiş.
Aşk-ı Şehir
24.Aralık.2011, 20:10
Ertuğrul Sağlam takımdaki çalım atabilecek tek oyuncuyuda göndermeye çalışıyo sanırım? :D Yadırgamam bu transferi. :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Aralık.2011, 22:43
Gaymaklı Ekmek Gadayıfından da lezzetli bişey olur :p
Mamadou
24.Aralık.2011, 23:34
4 yıl transfer yasağı yesek ne güzel olur..
Ralph
24.Aralık.2011, 23:38
Holosko - Ozan İpek takası mükemmel olur bizim için. İlaç olur, taze kan olur.
anil luque
25.Aralık.2011, 00:00
Ozan İpek'i bedava verseler istemem.
Ralph
25.Aralık.2011, 00:01
Ozan İpek'i bedava verseler istemem.
Neden abi yetenekli çocuk ya :icon_razz:
anil luque
25.Aralık.2011, 00:28
Yok Görkem ya çok şımarık. Bursa'da şampiyonluktan sonra bi havalara girdiler Beşiktaş'a gelince kantarın topuzunu iyice kaçırırlar. Serdar Özkan da yetenekli çocuktu Burak Yılmaz da Gökhan Güleç de. Gençlere şans vereceksek Necip gibi işinde gücünde olacak , efendi olacak. O zaman canımı yesin.
footballer33
25.Aralık.2011, 02:47
4 yıl transfer yasağı yesek ne güzel olur..
O kadarına gerek yok. 2013 seçimlerine kadar yesek o yasağı yeter. :)
Ozan İpek'i istemem ben şahsen, Olcan'ı tercih ederim. Fakat, bize bunlardan önce en fazla gerekli olan bölge sol bek. ;) İsmail dışında adam yok orada.
LaigLeNoiR
25.Aralık.2011, 02:51
Ne Olcan ne de Ozan şu anda Beşiktaş'a gelse gidişatı değiştirecek isimler değil.
Olcan geldi diyelim kimi kesip de oynatacaksın ?
Q7 ve Simao yokken düşünelim. Veli'yi kestin. Olcan, Veli kadar çalışkan veya çabalayan bir oyuncu mu ? Değil. Daha çok ayağına top geldiğinde ve oyunun ofansif tarafında etkili olabilen birisi. Bu durumda ben Veli'yi tercih ederim. Aynı şekilde Ozan İpek'de geçerli söylediklerim.
Mamadou
25.Aralık.2011, 02:55
O kadarına gerek yok. 2013 seçimlerine kadar yesek o yasağı yeter. :)
Haklı olarak o kadar uçmaya gerek yok diyorsun :) Şaka maka Ozan İpek Holosko ile takas edilecekse iyi bir transfer olur.
footballer33
25.Aralık.2011, 02:55
Ne Olcan ne de Ozan şu anda Beşiktaş'a gelse gidişatı değiştirecek isimler değil.
Olcan geldi diyelim kimi kesip de oynatacaksın ?
Q7 ve Simao yokken düşünelim. Veli'yi kestin. Olcan, Veli kadar çalışkan veya çabalayan bir oyuncu mu ? Değil. Daha çok ayağına top geldiğinde ve oyunun ofansif tarafında etkili olabilen birisi. Bu durumda ben Veli'yi tercih ederim. Aynı şekilde Ozan İpek'de geçerli söylediklerim.
Hocam, yanlış anlaşılma olmasın. Ben zaten Olcan mutlaka gelsin demedim, sadece Ozan'a tercih ederim dedim. Ayrıca, Olcan'dan önce bize en gerekli isim değil, ama mevki sol bektir. :) Olabilitesi en yüksek kişi Özgür Çek'ti, fakat sanırım F.Bahçe'ye gidecek. Hasan Ali dersek Kayserispor bırakmaz, bıraksa da ucuza alamazsın. Antalyaspor'dan Musa Nizam kalıyor geriye bir tek.
LaigLeNoiR
25.Aralık.2011, 02:57
Bence transfere ihtiyaç yok. Bek'lerde alternatifler var. Tanju Kayhan sağlam bir bek aslında ancak hiç fırsat bulamadı. Eğer bir bek daha alınacaksa bu kadar bek'i ne yapacağız. Ya da elden çıkarmalıyız.
Night_Mare17
25.Aralık.2011, 03:17
Bébe dönmüyor mu ?
attirson
25.Aralık.2011, 03:20
Bebe'de son durum ne oynıycak mı 2. devre ?
LaigLeNoiR
25.Aralık.2011, 03:23
Ben BEBE'yi de merak ediyorum açıkcası. Carvalhal'da Bebe'nin durumuna göre transfere karar vericekmiş.
byariff
25.Aralık.2011, 03:27
almeida,holosko bence yollanmali hani bole guzel kadroya bu adamlar yakismiyor gibi daha hizli daha iyi adam lazim almeida yerine.
fotosuki
25.Aralık.2011, 04:21
Takıma kısa boylu sprinter ve mümkünse siyahi bir forvet oyuncusu lazım. İşte o zaman Fernandes'i kimse tutamaz.
Night_Mare17
25.Aralık.2011, 04:22
Takıma kısa boylu sprinter ve mümkünse siyahi bir forvet oyuncusu lazım. İşte o zaman Fernandes'i kimse tutamaz.
Bébe ....... :smismileyiw2:
GeNç KaRTaL
25.Aralık.2011, 04:29
Bebe'den pek umudum yok şahsen.Şubat veya Mart'ta tam olarak sakatlığı bitecekmiş.O kadar uzun süren bir sakatlıktan sonra toparlanması da baya uzun sürecektir.Bu yüzden bu sezon pek faydalanabileceğimizi sanmıyorum.Keşke sezon başında sakatlanmasaydı.Çok faydası olacağına inanıyordum.
anil luque
25.Aralık.2011, 04:29
Böyle konuştukça farkediyorum ki şu Bebe takıma bir dönse yahu ne güzel olacak.
footballer33
25.Aralık.2011, 04:33
Bebe'den bu sene umudu kestim ben. Şubat-Mart gibi dönerse, demek ki daha en az 2 ay var. Geldi, form tuttu, kondisyon yüklendi, maç eksiğini kapattı vs. vs. vs. derken lig biter zaten. :) Mehmet Akyüz, Tanju, Burak Kaplan, Alves, Muhammed gibi gençleri oynatalım, transferin kralını yapalım. Gerçi sol bek konusunda ısrarlı isteğim devam ediyor, ama onun dışında özel olarak istediğim bir mevki veya futbolcu ismi yok şu an için.
anil luque
25.Aralık.2011, 04:38
Şu anda takıma eğer illa transfer yapılacaksa dediğiniz gibi Martins tipinde ok gibi fırlayıp gidecek forvet lazım. Onun dışında İsmail'in kulağını çekersin misler gibi oynar orda. Alternatifi yok diye bu kadar saldı. Hep söyledim yine söylüyorum. Tanju'nun tehlikesini bi hissetse adam akıllı oynar.
Fearless Coward
25.Aralık.2011, 14:52
Lig zaten Nisan'da bitecek Bebe Şubat'ta dönse bile az oynayacak :D Bebe işini unutun bence o kadar maç yapmamış adam çok çokta iyi performans gösteremez...
Nocna Mora
25.Aralık.2011, 16:25
Yine de takımda tutulmalı Bebe. Önümüzdeki sene yararlanılabilir. Çok yetenekli bir oyuncu sonucta.
anil luque
25.Aralık.2011, 16:45
Holosko büyük ihtimal gidici Edu'nun da kirası bitecek, Simao'nun yaşı kemale eriyor yavaş yavaş. O yüzden Bebe kesinlikle takımda tutulmalı.
Trabzonspor
25.Aralık.2011, 16:50
Holosko2nun bize gelmesini isterim.Geçen sene Burak aynı roldeydi sağ açıkta o alınıp oraya koyulabilir.
El Barto
25.Aralık.2011, 17:19
Bebe kiralık değil mi? Sezon biter Bebe gider. Sakatlığı atlatıp form tutana kadar iş yapmaz gibi duruyor. 1-2 maç kurtarsa yeter bence. :)
eXcitinG
25.Aralık.2011, 21:56
Mendes bize SaLihoviç ve Aimarı önermiş. FutboL oynamaya başLadığımdan beri hayranLık duyduğum Adam Aimar ı takımda görmeyi çok isterim ama mantıken bakınca gerek yok. SaLihoviç ise Ernst in yerine muhteşem bir aLternatif oLur.
eXcitinG
25.Aralık.2011, 21:57
Bebe kiralık değil mi? Sezon biter Bebe gider. Sakatlığı atlatıp form tutana kadar iş yapmaz gibi duruyor. 1-2 maç kurtarsa yeter bence. :)
Bebe Mart sonunda ancak dönecek ve pLay-off Lara kaLırsak beLki o zamana kadar anca hazır oLur. Ayrıca sakatLandığından doLayı Manu geLecek yıL da bize BEBE yi kiraLayabiLeceğini beLirtmiş. SakatLandıktan sonra tedavi konusu için İngiLtereye gidiLdiğinde bizimkiLer kontratını fesh edeLim derken onLar böyLe bir tekLif yapınca geri adım atıLdı. MuhtemeLen BEBE geLecek yıL da bizde oLacak.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Aralık.2011, 22:24
Veli görüldü ki en azından bu sezonluk yeterli değil. Yabancı değil,yerli ve maliyeti çok fazla olmayan iyi bir AMC'ye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Soner Aydoğdu'yu alsak ne güzel olur aslında. 1-2 Milyon €+Mehmet Akyüz filan gibi şeyler düşünülebilir bence.
LaigLeNoiR
25.Aralık.2011, 22:25
Yabancı olarak belki Grosiçki şu anda istediğim tek yabancı. Ha bir de tutup Wagner Love falan gelse hoş olur :)
anil luque
25.Aralık.2011, 22:35
Abi Grosiçki falan bunlar kurtarmaz bizi :)
byariff
25.Aralık.2011, 22:42
Abi Grosiçki falan bunlar kurtarmaz bizi :)
Simao,holosko,ve q7 bu adamlara gore istikrarli bir oyuncu.
kalemci
25.Aralık.2011, 23:14
Grosicki'yi önceki sezonlardan ne kadar izledin de böyle bi yargıya vardın :) Geçen 2. yarıdaki Cenk Tosun durumu olmasın Grosickide.
Fener Krasic derken Beşiktaş Grosicki olmamalı bence. Hatta sadece forvet alınmalı alınacaksa. Bide İsmaile alternatif.
LaigLeNoiR
26.Aralık.2011, 02:02
Sergen Yalçın: Beşiktaş Tevez ve Chelsea'li Alex ile görüşüyor.
Show Tv | 1'e 1 Futbol
Cengo
26.Aralık.2011, 02:18
Sergen Yalçın: Beşiktaş Tevez ve Chelsea'li Alex ile görüşüyor.
Show Tv | 1'e 1 Futbol
Sergen bilmeden konuşuyor. Tevez için Milan bonservisi konusunda görüşüyor günlerdir.
anil luque
26.Aralık.2011, 02:18
Tevez falan hikaye gibi geliyor bana ya. Zamanında Oktay'ın "İspanya'dan haber var , Eto'o bitmiş" muhabbeti gibi olur. En azından bana öyle geliyor. Şu aşamada Tevez'in maliyetini karşılayamayız. He ama şöyle de bir durum var Tevez demek milyonlarca liralık reklam anlaşmaları demek. O zaman işin rengi değişebilir :)
LaigLeNoiR
26.Aralık.2011, 02:21
Sergen'İn demesine göre Milan Tevez'in bonservisini almak istemiyor. Beşiktaş'ta görüşüyormuş.
anil luque
26.Aralık.2011, 02:37
Holosko + 5 MN Euro falan diyor Sergen. İyice batırdı sanırım :) City ne yapsın Holosko'yu.
footballer33
26.Aralık.2011, 02:40
Ya birileri Sergenle iyi eğlenmiş ya da Sergen bizimle kafa buluyor. :D Bu kadar borçla, tasarruf tedbiriyle, en önemlisi 50 milyona yakın maliyeti olan bir futbolcuyu Serdal Adalı da yokken nereye alıyoruz? :D Bence bize bir sol bek yeter, bir de altyapıya ve yedekte bekleyen gençlere şans verilsin en güzeli.
Fearless Coward
26.Aralık.2011, 02:41
Sergen ne içti aynısından istiyorum :D reyting için yapıyor bunları biliyoruz hepimiz Tevez demedi mi yahu bundan sonraki durağım Arjantin diye...Hatta isyanlardaydı bizim takımda alayı para için oynuyor vs. diye... :D
Ralph
26.Aralık.2011, 03:16
Holosko + 5 MN Euro falan diyor Sergen. İyice batırdı sanırım :) City ne yapsın Holosko'yu.
Holosko ilaç olur City'e:icon_biggrin::icon_biggrin:
Cengo
26.Aralık.2011, 03:18
Tevez falan hikaye gibi geliyor bana ya. Zamanında Oktay'ın "İspanya'dan haber var , Eto'o bitmiş" muhabbeti gibi olur. En azından bana öyle geliyor. Şu aşamada Tevez'in maliyetini karşılayamayız. He ama şöyle de bir durum var Tevez demek milyonlarca liralık reklam anlaşmaları demek. O zaman işin rengi değişebilir :)
Onu ben hatırlattım geçenlerde bir kaç ay önce Antu'da, dağıldı konudan koptu insanlar. Baktım ardından ek$i'de de yazmışlar. Eto'o bitmiş jargon oldu ehehe.
ewrim_FB
26.Aralık.2011, 03:25
Beşiktaş'a sağ-sol bek lazım Hilbert ve İsmail'le bir yere kadar
anil luque
26.Aralık.2011, 13:36
Onu ben hatırlattım geçenlerde bir kaç ay önce Antu'da, dağıldı konudan koptu insanlar. Baktım ardından ek$i'de de yazmışlar. Eto'o bitmiş jargon oldu ehehe.
Öyle yani abi o başka bir yere varmaz bu muhabbet. Hele ki işin içine holosko girince :D
Ralph
26.Aralık.2011, 14:28
Bursaspor'un yetenekli sol açığı Ozan İpek için Beşiktaş kulübünden takas teklifi geldiği, görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında istediği sonuçları alamayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Bursaspor'da, gösterdiği performans ile Türkiye'nin en iyi sol açığı gösterilen Ozan İpek için Beşiktaş'tan teklif geldiği öğrenildi. Siyah beyazlı yönetiminin Holosko artı para teklifinde bulunduğu, tarafların görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi. Beşiktaş'ta Portekizli teknik adamı Carlos Carvalhal ve futbol direktörü Tayfur Havutçu'nun ısrarla istediği kaydedilen 25 yaşındaki futbolcunun siyah beyazlı kulübe devre arasında transfer olabileceği gelen haberler arasında.
MİLLİYET
anil luque
26.Aralık.2011, 14:32
Türkiye'nin en iyi sol açığı he ?
Ralph
26.Aralık.2011, 14:33
Türkiye'nin en iyi sol açığı he ?
Milliyet'in yalancısıyım :icon_razz:
anil luque
26.Aralık.2011, 14:36
Ya abi bıraksınlar bu ayakları :) Ben mi bir tek bu adamı beğenmiyorum anlamadım herkesin dilinde bir Ozan İpek. Burak Kaplan oynasın onu alacağımıza ya.
Ralph
26.Aralık.2011, 14:44
Ozan İpek'in gerçekte 2-3 maçını izledim onlarda da baya iyi oynamıştı. Sürekli takip ettiğim bildiğim bir futbolcu değil. Hani Holosko'yu verip üzerine de abartı bi para ödemeden, makul bi fiyata alınabilir bence abi. Hatta keşke direk parasız takas yapılsa ama Holosko yürüyen cenaze modunda bu sene. O yüzden imkansız şu anda. Ha bide gider orada performansını tavan yapar o ayrı. Beşiktaş'ın hep başına gelen bir şey bu. Onun dışında haklısın, keşke Burak Kaplan'a forma şansı verilse.
Onun dışında kafamı kurcalayan bir şey var; haftalardır Q7 ve Simao kadroda yok. Neden acaba hiç şans verilmedi. Sadece bir kere verildi oda ikinci yarıda. Onda da bence gayet iyi oynadı. Onun dışında neden şans verilmedi acaba? Antrenmanları izleyemediğimiz için bilemiyoruz belkide. Yetersiz mi görülüyor nedir anlamadım gitti.
anil luque
26.Aralık.2011, 15:40
Yetersiz olsa Samsun'daki o berbat zeminde dökülürdü Burak. Ama ayağına ne kadar hakim olduğunu , kondisyon açısından eksiği olmadığını da gösterdi bence. Carva şans vermiyor nedenini çözemediğim bir şekilde.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Aralık.2011, 18:42
Musa Nizam=Julio Alves (kiralık)+Mehmet Akyüz deniyor.
Olmasını isterim.
footballer33
27.Aralık.2011, 01:15
Musa Nizam çok istediğim bir sol bek, ama önerilen isimler biraz fazla kaçmış. Ozan İpek'i alacağımıza Holosko'yu Antalya'ya verip Musa ile takas etsek daha şık olmaz mı acaba? Alves kiralık bile olsa gitsin istemiyorum. Mehmet Akyüz de gidecekse bonservisiyle değil, kiralık gönderilmeli. Musa Nizam'ı alırsak eksik bölge kalmayacak takımda forvet dışında. Onu da; Edu (gitmezse), Almeida ve Pektemek ile idare ederiz. Fakat Edu giderse, kesinlikle bir forvet gerekecektir takıma.
GeNç KaRTaL
27.Aralık.2011, 01:28
Carvalhal,Edu'ya,Holosko'ya,Ekrem'e verdiği şansların 1/10'unu Burak'a,Alves'e,Mehmet Akyüz'e neden vermedi,hala anlayabilmiş değilim.Bu adamlar bu kadar mı kötü oyuncular arkadaş,ver şansı biz de görelim.Sanki sezon boyunca kayıpsız gittik de,iyi giden kadroyu bozmamaya özen gösterdi.Hocamıza en çok kızdığım noktalardan bir tanesi bu.
ForzaRQ7
27.Aralık.2011, 18:57
4 Milyon €, Necip ve Holosko?
Beşiktaş'ın nabız yokladığı futbolcu için kulübünden şok bir yanıt geldi.
http://www.kartalbakisi.com/r/_foto/4-milyon-euro-necip-ve-holosko-_2706103.jpg
Ara transfer döneminde yerli oyuncu kalitesini artırmak isteyen Beşiktaş, Carvalhal ve Tayfur Havutcu'nun görüşleri sonrasında belirlenen isimler üzerinde derinden bir çalışma yürütüyor.
Gözden çıkarılan Holosko'yu takasta kullanmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Teknik heyetin işaret ettiği oyuncular ve kulüpleri ile bazı ön görüşmeler de yapıyor.
Pazarlıkların kızışmasından çekinen Beşiktaş cephesi, görüşülen oyuncuları sır gibi saklarken, liste de olan Eskişehirspor'un 23 yaşında ki oyuncusu Veysel Sarı için geçtiğimiz günlerde Eskişehir'in kapısını çalan Beşiktaş, şok bir geri dönüş ile karşılaştı.
Eskişehir ile Sözleşmesini 2014 yılına kadar uzatan Veysel karşılığında Beşiktaş'dan Holosko + Necip ve de üzerine 4 Milyon £ isteyen Eskişehirspor Beşiktaş'lı idarecileri şaşırttı. Bunun üzerine şaşkınlıklarını gizleyemeyen idarecilerin "Quaresma ile Simao'yu verelim olsun bitsin" diyerek Eskişehir'li yöneticilere aynı oranda şaşırtıcı bir karşılık verdiği belirtildi.
Stoper ve Ön Libero mevkisinde oynayabilen oyuncudan tamamen vaz geçmediği öğrenilen siyah beyazlıların, Veysel'in sözleşmesinde bulunan "1 Milyon € getirise serbest kalır" maddesini devreye sokarak bu transferi yeniden gündemine almaya hazırlanıyor.
www.kartalbakisi.com Özel Haber
byariff
27.Aralık.2011, 19:00
Anadolu Takimlari hadlerini asiyor bence 1m oyuncuya 10m fiyat biciyorlar.
Trabzonspor
27.Aralık.2011, 19:02
Herhalde kafası güzeldi o isteği yapanın yada haber yalan.
ForzaRQ7
27.Aralık.2011, 19:02
'Bu İki İsmi İstiyorum'
Carlos Carvarhal yönetime transfer için iki futbolcunun ismini verdi.
http://www.kartalbakisi.com/r/_foto/bu-iki-ismi-istiyorum_8052375.jpg
Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvarhal'in yönetime ara transfer dönemi için iki futbolcunun ismini verdiği öğrenildi.
AZ VE ÖZ TRANSFER İSTİYOR
Kartalbakisi.com'un edindiği bilgiye göre Portekizli çalıştırıcı takımın ilk yarıda ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu ve radikal bir transfer politikası izleyerek bu uyumu bozmak istemediğini yönetime bildirdi.
'ŞARTLAR UYGUN OLURSA O İKİSİNİ ALIN'
Bu yüzden Carvarhal siyah beyazlı yönetimin futbol komitesine, eğer ekonomik olarak şartlar kulübün istediği şekilde olursa, iki futbolcuyu kadroda görmek istediğini bir raporla bildirdi.
O İSİMLERDEN BİRİ BURSASPOR FORMASI GİYİYOR
Kartalbakisi.com'un duyumlarına göre Carlos'un istediği iki isimden biri Bursaspor formasını giyen yerli bir futbolcu. Diğer futbolcunun ismi ise bir sır gibi saklanıyor.
OPERASYON BAŞLADI
Beşiktaş yönetimi şimdiden bu oyuncuların takıma katılması için çalışmalar başlattı. Bu futbolcuların, kulüpleri ve kendileri ile anlaşılması durumunda ise ikinci yarıda siyah beyazlı formayı giyecekleri öğrenildi.
Kartalbakisi.com özel haberidir
Almeida İçin Flaş Teklif
Hugo Almeida'ya bir Çin kulübü servet önerdi.
http://www.kartalbakisi.com/r/_foto/almeida-icin-flas-teklif_2373278.jpg
Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Hugo Almeida'nın talipleri artıyor.
UZAKDOĞU'DAN TEKLİF VAR
Geçtiğimiz sezon devre arasında Werder Bremen'den 2 Milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilerek 3,5 yıllık sözleşmeye imza atan başarılı forvet için Uzakdoğu'dan cazip bir teklif geldiği ortaya çıktı.
TEKLİF ÇOK YÜKSEK
Kartalbakışı'nın edindiği bilgiye göre siyah beyazlı yönetimle bağlantıya geçen Çin Futbol Ligi'nde mücadele eden bir kulüp, Portekizli futbolcu için dikkat çekici bir teklif yaptı. Yönetimin, yapılan yüksek teklif karşısında kafasının karıştığı ve satışa sıcak baktığı öğrenildi.
20 MİLYON EURO'LUK CAZİP TEKLİF
Beşiktaş Yönetimini de şaşırtan bu teklifin 20 Milyon Euro civarında olduğu ve Çin kulübünün transferi gerçekleştirmek için çok istekli olduğu belirtiliyor. Tasarruf tedbirlerini yürürlüğe koyarak ekonimik olarak kulübü istenen noktaya getirmek isteyen yönetimin bu teklifi büyük bir fırsat olarak gördüğü ve Almeida'yı Çin'e gitmeye ikna etmeye çalıştığı ifade ediliyor.
ALMEIDA İKNA OLURSA TRANSFER GERÇEKLEŞECEK
İspanya'dan da teklifler aldığı iddia edilen Almeida'nın Çin'de oynamayı kabul etmesi durumunda transferin kısa süre içerisinde netlik kazanabileceği ve Portekizli oyuncunun Beşiktaş'tan ayrılmasının an meselesi olduğu öğrenildi.
Kartalbakisi.com özel haberidir
Trabzonspor
27.Aralık.2011, 19:10
O paraya gözleri kapalı versinler.
goosfraba
27.Aralık.2011, 19:12
ben de yönetimin yerinde olsam o paraya satar, daha yırtıcı bir forvet alırdım. (bkz: moussa sow)
kalemci
27.Aralık.2011, 20:23
Eğer doğruysa teklif gider banko. Almeida için 20 milyon öneren futbolcuya da iyi para teklif etmiştir.
Aşk-ı Şehir
27.Aralık.2011, 20:23
4 Milyon �, Necip ve Holosko?
Ara transfer döneminde yerli oyuncu kalitesini artırmak isteyen Beşiktaş, Carvalhal ve Tayfur Havutcu'nun görüşleri sonrasında belirlenen isimler üzerinde derinden bir çalışma yürütüyor.
Gözden çıkarılan Holosko'yu takasta kullanmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Teknik heyetin işaret ettiği oyuncular ve kulüpleri ile bazı ön görüşmeler de yapıyor.
Pazarlıkların kızışmasından çekinen Beşiktaş cephesi, görüşülen oyuncuları sır gibi saklarken, liste de olan Eskişehirspor'un 23 yaşında ki oyuncusu Veysel Sarı için geçtiğimiz günlerde Eskişehir'in kapısını çalan Beşiktaş, şok bir geri dönüş ile karşılaştı.
Eskişehir ile Sözleşmesini 2014 yılına kadar uzatan Veysel karşılığında Beşiktaş'dan Holosko + Necip ve de üzerine 4 Milyon £ isteyen Eskişehirspor Beşiktaş'lı idarecileri şaşırttı. Bunun üzerine şaşkınlıklarını gizleyemeyen idarecilerin "Quaresma ile Simao'yu verelim olsun bitsin" diyerek Eskişehir'li yöneticilere aynı oranda şaşırtıcı bir karşılık verdiği belirtildi.
Stoper ve Ön Libero mevkisinde oynayabilen oyuncudan tamamen vaz geçmediği öğrenilen siyah beyazlıların, Veysel'in sözleşmesinde bulunan "1 Milyon � getirise serbest kalır" maddesini devreye sokarak bu transferi yeniden gündemine almaya hazırlanıyor.
www.kartalbakisi.com Özel Haber
Haber yalan Veysel Sarı sözleşmesini uzattı ve takımda kalacak.
Anadolu Takimlari hadlerini asiyor bence 1m oyuncuya 10m fiyat biciyorlar.
Veysel Sarı'yı kaç defa izlediniz? Tamam 10 milyon € eder demiyorum ama Alper'den daha iyi bi oyuncu Veysel..
byariff
27.Aralık.2011, 20:27
Haber yalan Veysel Sarı sözleşmesini uzattı ve takımda kalacak.
Veysel Sarı'yı kaç defa izlediniz? Tamam 10 milyon € eder demiyorum ama Alper'den daha iyi bi oyuncu Veysel..
Veysel sari icin demedim genel degerlendirme yaptim.
Bordo61Mavi
27.Aralık.2011, 20:33
Ondan sonra niye anadoludan sampiyon cikmiyor deniyor. Birakin bu isi ticaret olarak gormeyi yaw.
Satacagina git baskasindakini almaya calis, takim buyusun istikrar olsun.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Aralık.2011, 22:45
Oha dedim teklifi görünce. Eğer gerçekse Almeida derhal satılmalı. Yerine Umut Abi'nin dediği gibi zenci,taraftarı da ateşleyecek bi forvet alınmalı. Benim önerim Cristian Benitez olur. Bu adam 25 yaşında ve hala Santos Laguna'da oynuyor ya inanamıyorum :) Dikkat çekmek için Santos Laguna dedim,almamız daha da kolay olur maliyet anlamında. Moussa Sow şu aşamada bizi aşar bu kadar borç varken :)
attirson
27.Aralık.2011, 23:15
Eğer Almeida haberi gerçekse ben o Çin kulübünün aklını seveyim. :D
footballer33
27.Aralık.2011, 23:39
Almeida haberi bana göre külliyen yalan, yalan değilse bile Çin'e gitmez Almeida.
Eskişehirspor'un Veysel Sarı için o teklifi sunduğunu düşünmüyorum. Aşk-ı Şehir de haberin yalan olduğunu söylemiş.
Carvalhal'in istediği iki isimden biri habere bakacak olursak Ozan İpek. Diğeri de inşallah Musa Nizam'dır.
LaigLeNoiR
28.Aralık.2011, 00:20
4 Milyon €, Necip ve Holosko?
Stoper ve Ön Libero mevkisinde oynayabilen oyuncudan tamamen vaz geçmediği öğrenilen siyah beyazlıların, Veysel'in sözleşmesinde bulunan "1 Milyon € getirise serbest kalır" maddesini devreye sokarak bu transferi yeniden gündemine almaya hazırlanıyor.
www.kartalbakisi.com (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.kartalbakisi.c om) Özel Haber
Veysel kesinlikle benim de beğendiğim bir oyuncu ancak haberde çok büyük bir saçmalık var.
Eğer sözleşmesinde 1 Milyon Euro'Luk madde varsa Beşiktaş direkt alır zaten. Yani Eskişehir yönetimi bu oyuncuya 1 Milyon Euro dese Beşiktaş almayacak mı ? Bence sözleşmede öyle bir madde yok. Yalan haber geldi bana.
anil luque
28.Aralık.2011, 01:13
Necip'le direkt olarak bile takas etmem ben. Üstüne bir de Holosko + 4milyon euro vereceğim he ? Sanki Tottenham'dan Gareth Bale'i alıyoruz.
Mamadou
28.Aralık.2011, 01:42
En son izlediğim Eskişehirspor - Kayserispor maçında yerden hiç kalkmadı. Forumlarda o maçta zamanı geçirmeye yönelik hareketlerinden dolayı Kayserispor taraftarları tepki göstermişti. Ayrıca Eskişehirspor'un hucum hattında Holosko kalitesinde bir tane oyuncu yazabilecek olan var mı merak ediyorum. Tamam Beşiktaş'ta istenileni veremiyor ama geçen sezon Belediye'de yarım sezonda neler yaptığını izledik. Anadolu takımları daha çok kontra atak futbolu oynadıkları için Holosko gideceği Anadolu takımlarının birinde çok rahat oynar.
Deus Dominus
28.Aralık.2011, 16:20
Holosko'nun kalitesi mi kaldı Allah aşkına? İzlerken kanser oluyorum onu. İnşallah Ozan İpek'le takası gerçekleşmez elimizdeki en iyi yerliyi verip yerine hızlı ama kafası çalışmayan bir oyuncu gelsin hiç istemem. Hele ki gol üretemeyen bir takım olduk çıktık, üstüne bir son vuruş kazması daha çekemem.