PDA

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48

KanaKe
04.Şubat.2014, 22:44
cenk tosun icin bu para oldukca fazla bu cocuk ne yaptida bu kadar yillik ücreti hakediyor? sirf bonservis vermediler diye oyuncunun yillik ücretinde bonkör davranmis yönetim

GeNç KaRTaL
05.Şubat.2014, 00:26
Cenk'in bu sezon ligde attığı 7 golü aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.Youtube'deki görüntüleri hep ilk geldiği döneme ait,bu sezon ne yapmış diye merak ettim ve ligtv'nin sitesinden tek tek araştırıp buldum,hazır bulmuşken sizinlede paylaşayım dedim.:)

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2013-2014/4/gaziantepspor/cenk-tosun-11792

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2013-2014/6/gaziantepspor/cenk-tosun-11951

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2013-2014/8/gaziantepspor/cenk-tosun-12127

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2013-2014/12/gaziantepspor/cenk-tosun-12449

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2013-2014/14/gaziantepspor/cenk-tosun-12625

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2013-2014/14/gaziantepspor/cenk-tosun-12629

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2013-2014/15/gaziantepspor/cenk-tosun-12717

GeNç KaRTaL
05.Şubat.2014, 00:33
http://www.fourfourtwo.com.tr/2014/02/04/cenk-tosun-hakkinda-her-sey/

Bu da Cenk Tosun ile ilgili bir yazı,hakkında size biraz fikir verebilir.

Kimi zaman düşüş yaşamış gibi gözükse de Cenk Tosun’un etiketinde, 2011’den bu yana attığı toplamda 43, ligde 38 golle Burak Yılmaz’dan sonra en golcü ikinci oyuncu unvanı yazılı.

Nocna Mora
05.Şubat.2014, 04:56
Nazar değdi iyi mi.. :D

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida'nın, bugünkü idmanda sakatlığı nüksetti.

İdmanı yarıda bırakan golcü oyuncu, moralsiz bir şekilde antrenmanı terk etti. Siyah Beyazlı ekipte dün de Manuel Fernandes idmanı yarıda bırakmıştı.

Beşiktaş, bu hafta Gaziantepspor'la deplasmanda karşılaşacak.

Sheriff
05.Şubat.2014, 05:16
İyi bir oyuncu aldı Beşiktaş. Esasında tam bizim taktiğe uygun bir oyuncuydu ama Beşiktaş elini çabuk tuttu ve işi bitirdi. Biz çok önceden almalıydık.

Bordo61Mavi
05.Şubat.2014, 07:46
Cenk o rakamlari hak etmek icin cok calismali.

KanaKe
05.Şubat.2014, 16:44
Cenk'in bu sezon ligde attığı 7 golü aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.Youtube'deki görüntüleri hep ilk geldiği döneme ait,bu sezon ne yapmış diye merak ettim ve ligtv'nin sitesinden tek tek araştırıp buldum,hazır bulmuşken sizinlede paylaşayım dedim.:)

ceza sahasi icinde ve hava toplarinda cok etkili :) besiktasa hayirli olsun... potansiyali var insallah kendini gelistirir..

footballer33
15.Şubat.2014, 01:25
Beşiktaş'ın Onur Çapın atağı

Beşiktaş Almanya'nın Hannover 96 takımında forma giyen Onur Çapın'ı takibe aldı. Siyah beyazlıların 17 yaşındaki genç santrforu sezon sonunda Alman kulübüyle sözleşmesinin bitiminin ardından kadrosuna katmayı düşündüğü öğrenildi.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/onur-capin/profil/spieler_223067.html

Sekopej
15.Şubat.2014, 11:36
Yakında avrupadan yetişmiş tüm Türk oyuncuları Türkiye'ye toplayacağız, orada da kalmayacak.:)

Ama bize daha küçükken alıştırılmış, burada yapılmışı var mantığı, ne uğraşacağım ya, nasılsa yapılmışı var...

mustangshelby
19.Şubat.2014, 01:46
Siyah-beyazlı ekip, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gomis için Fransız kulübüne bonservis bedeli ödemeyecek. 1+1 yıllık yapılan anlaşmaya göre; Gomis Beşiktaş'tan yıllık 1.1 milyon Euro ve maç başı 15 bin Euro ücret alacak.
Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Deniz Atalay da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Gomis ismini doğrulamıştı. 28 yaşındaki golcü futbolcu ile geçtiğimiz dönemlerde Fenerbahçe ve Trabzonspor ciddi şekilde ilgilenmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Kaynak : Habertürk.

Kryptonite
19.Şubat.2014, 02:04
Kesin anlaşma sağlandı mı Bafetimbi Gomisle?

mustangshelby
19.Şubat.2014, 03:10
bilmiyorum nekadar doğruda 1.1 m € hiç inandırıcı gelmedi bonservissiz iyi bir oyuncu için ama genede paylaşayım dedim duyumup doğrulayan veya yalanlayan olur diye.

footballer33
19.Şubat.2014, 03:13
bilmiyorum nekadar doğruda 1.1 m € hiç inandırıcı gelmedi bonservissiz iyi bir oyuncu için ama genede paylaşayım dedim duyumup doğrulayan veya yalanlayan olur diye.
Aynen bence de inandırıcı değil. Cenk Tosun bile seneye 2 milyona yakın para alacak, bu adamın talipleri varken 1,1 almaz bence. En az 2'ye oynar + maç başıyla birlikte 2,5 milyona patlar bize. Kaldı ki, Gomis gibi sağlam bir forveti alma imkanına sahipsek neden 1+1 yıllık anlaşma olsun ki? Yaşı 34 değil sonuçta, 28 henüz.

Kryptonite
19.Şubat.2014, 03:18
Bencede o kadar az paraya imza atmaz Bafetimbi.Gelirse ilaç olur ama BJKye o ayrı.

LifeYourself
19.Şubat.2014, 20:11
Avrupa'da ki genç Türk yetenekleri alıyoruz iyi hoşta oradaki eğitimlerinin aynısını verebilecek miyiz?
Bu işin birde şöyle bir kötü yanı var.Eğer sürekli getirdiğimiz bu genç Türkleri parlatamazsak Türkiye Mill'de kim oynayacak.?Umarım yine İngiltere'den 8 yenilen yıllara dönülmez.

Konuya dönersek Cenk iyi transfer. :)

Banega
23.Mart.2014, 20:35
Robinho'nun menajeri Santos İstanbul'a geldi.Fotomaç'ın haberine göre; Vodafone Arena için yıldız arayan Beşiktaş'ın; Santos'u Robinho için İstanbul'a davet ettiği iddia edilirken, Santos ise özel işleri için geldiğini ve Robinho konusunda herhangi bir görüşmesinin bulunmadığını söyledi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mart.2014, 21:40
robinho hala yildiz mi :zuhaha
once milani kurtarsin o :p

Banega
23.Mart.2014, 21:43
robinho hala yildiz mi :zuhaha
once milani kurtarsin o :p
Sorma hocam ya, nereden nereye geldi adam dibe vurdu resmen.Milan'da da doğru düzgün şans bulamıyor, bulduğunda da harcıyor.Beşiktaş yıldız transfer edecekse bir sürü opsiyon var, Robinho gelmesin ya artık heyecanlandırmıyor :D

Rehavi
23.Mart.2014, 21:57
Bizim yıldıza ihtiyacımız yok bence. Çok yıldızlar aldık, gördük sonunu... Mümkünse bize gelip yıldız olsun oyuncular, Oğuzhan, belki Atiba, Pedro Franco, Motta, Gökhan gibi. Sezon başı bir sürü boş oyuncu aldı Önder Özen deniyordu. Bence herkes yeni yeni anlıyor ne olduğunu. Patlama potansiyeli olan bir sürü oyuncu alındı. Toplam 10 m euro gibi bir para ödendi. Bir yıldız bonservisi yani...

footballer33
23.Mart.2014, 23:57
Bafetimbi Gomis'i Robinho'ya tercih ederim. Ne Robinho'su artık ya! Bir de bugün Van Der Vaart diyenler oldu da, öyle bir haber hiçbir yerde okumadım ben. Nereden çıktı bu?

besiktas1903
24.Mart.2014, 00:17
Sag bek kesinlikle alinmali onun disinda yaratici orta saha, Jones giderse yerine baska oyuncu . Gokhan tore ve ya baska bir sag kanat, yedek kanat ve yedek stoper.

Banega
25.Mart.2014, 15:15
Alman spor gazetesi Kicker'a göre Aaron Hunt'u almaya en yakın klüp Beşiktaş'mış..Başka bir gazete de menajerinin İstanbul'da olduğunu ve Beşiktaş'la görüştüğünü yazmış..

Ralph
25.Mart.2014, 15:30
Jones 'u 1-2 maç izledim pek beğenmedim. Seneye yedek kulübesinde olur zenginlik açısından.

BaGa TaRKaN
25.Mart.2014, 15:52
Alman spor gazetesi Kicker'a göre Aaron Hunt'u almaya en yakın klüp Beşiktaş'mış..Başka bir gazete de menajerinin İstanbul'da olduğunu ve Beşiktaş'la görüştüğünü yazmış..

Gençken Gelecek Vaat Eden İsimlerdendi Ama Sakatlıklar v.s Adamın Gelişmesini Etkiledi Sanırım Biraz Disiplinsiz Oyuncu

Sadixx
27.Mart.2014, 22:53
http://skorer.milliyet.com.tr/ilk-transfer-bombasini-besiktas/besiktas/detay/1858262/default.htm

Hunt sesleri :) Almış diyorlar.

GeNç KaRTaL
27.Mart.2014, 23:31
Hunt'la ilgilendiğimiz kesin,devre arasında da ismi geçmişti.Hiç izlemediğim için nasıl bir transfer olur bilmiyorum ama şu videodaki tavrı hoşuma gitti.

http://www.youtube.com/watch?v=6hZEPATNMxM

playeray
28.Mart.2014, 00:31
Sakatlıklardan oynayamaz bu adam paralar çöpe gider. Alınmaması en hayırlısı olur.

eng1n
28.Mart.2014, 00:37
Hunt mu :D

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/aaron-hunt/profil/spieler_4687.html?from=direktErgebnis

bi sakatlıkalra bakın beyler bu adamın Türkiyede bacağını eline verirler.

şunu bi alıntılayayım görmeyen varsa diye. Beşiktaş sağlık ekibiyle harika bir birleşim olur :D

Sadixx
28.Mart.2014, 01:37
Bjk sakat adam sever :))

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

footballer33
28.Mart.2014, 04:16
Bizde çok sakat var. :)

Şaka bir yana, Fernandes'in yerine düşünülebilecek bir isim; fakat sakatlık sorunu başımıza iş açacaksa ben de hiç istemem gelmesini. Hoş, sağlam adam bile bize gelince sakatlanıyor ve değişen bir şey olmuyor pek! :)

manager725
29.Mart.2014, 15:52
Fanatik

Werder Bremen'le sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki orta saha oyuncu Türk basın mensuplarının, "Beşiktaş'a gidecek misiniz?" sorusuna, "Gideceğim" cevabı verdi. Werder Bremen dışında başka takımda forma giyemeyen yıldız futbolcunun takımdan ayrılacak haberleri yeşil beyazlı taraftarları üzdü. Antrenman sonrası Hunt'un yanına giden ve imza alan taraftarlar O'nun takımdan ayrılacak olmasının üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdiler.

Artık kesinleşti gibi Hunt transferi.

Sadixx
29.Mart.2014, 16:27
Hunt'un karısı Türk müş . Bundan dolayı Türk vatandaşlığı alıp Türk statusunde oyniyabilir diyorlar.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

playeray
29.Mart.2014, 21:14
Yok yahu karısı bence etkilemez Türk statüsünü

Ralph
29.Mart.2014, 21:24
Karısının türk olmasıyla türk statüsünün ne alakası var yahu

footballer33
29.Mart.2014, 21:27
Türk vatandaşlığı için, ''her Türk annenin ya da Türk babanın çocuğu Türk'tür'' yazıyor Anayasa kitabında; ancak ben hiç ''her Türk kadının kocası ya da Türk erkeğin karısı Türk'tür'' diye bir şey görmedim. :icon_smile: Hunt da, gelirse Türk statüsünde oynamaz bence.

Rehavi
29.Mart.2014, 21:34
http://www.nvi.gov.tr/Files/File/Mevzuat/Yururlukten_Kaldirilanlar/Yonetmelik/pdf/turk_vatandasi_ile_evlenme_nedeniyle.pdf

Burada yazıyor, 3 yıldır evliyse ve Türkiye de ikamet ederse oluyormuş. Birkaç detay daha var sanırım. Bizim bir yönetici de paylaşmış böyle bir durumun olduğunu ve değerlendirileceğini... Ayrıca DHA nın haberi var, Hunt ın ağzından Beşiktaşla anlaştım şeklinde.

Facx
29.Mart.2014, 21:38
Türk vatandaşlığı için, ''her Türk annenin ya da Türk babanın çocuğu Türk'tür'' yazıyor Anayasa kitabında; ancak ben hiç ''her Türk kadının kocası ya da Türk erkeğin karısı Türk'tür'' diye bir şey görmedim. :icon_smile: Hunt da, gelirse Türk statüsünde oynamaz bence.

Türk statüsüne daha çabuk geçer sadece milli takımda oynadığı için yine 5 yıl sonra türk statüsünde oynayabilir

Rehavi
29.Mart.2014, 22:32
Yalnız Hunt ın Türk Vatandaşı olması, Türk statüsünde oynaması yeterliyse ki olmaması saçma olur :) Hunt ı kesin Türkiye den bir takım alır :)

Cengo
30.Mart.2014, 01:36
Hunt evliliğinin 3. yılını doldurdu ise Almanya'dan dahi Türk konsolosluğu aracılığı ile T.C. Vatandaşlığı alabilir. Türkiye'de lisansı çıkmadan önce (burası önemli) T.C. Vatandaşlığı alır ise yerli statüsünde oynayabilir.

Facx
30.Mart.2014, 03:33
Hunt evliliğinin 3. yılını doldurdu ise Almanya'dan dahi Türk konsolosluğu aracılığı ile T.C. Vatandaşlığı alabilir. Türkiye'de lisansı çıkmadan önce (burası önemli) T.C. Vatandaşlığı alır ise yerli statüsünde oynayabilir.

Şimdi bizim Hajrovic in lisansı var köklerinden dolayı T.C vatandaşlığı alır ise yerli statüsünde oynayamıcak mı şimdi ?

Cengo
30.Mart.2014, 03:42
Şimdi bizim Hajrovic in lisansı var köklerinden dolayı T.C vatandaşlığı alır ise yerli statüsünde oynayamıcak mı şimdi ?

Ömer Abi de, ben de açıklamıştım daha önce. Keza kökenleri nedeni ile zaten kazanması mümkün değil. Ebeveynleri T.C. Vatandaşı değil, amcasının sonradan kazandığı vatandaşlık etki etmez.

Türkiye'de lisanslı oyunculardan T.C. Vatandaşlık kazananlar için TFF'nin tüzüğündeki maddeler geçerli.

Banega
07.Nisan.2014, 14:56
Önder Özen Van Der Vaart ile Batefimbi Gomis'i takibe almış.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/105450/ozen-takipte

anil luque
07.Nisan.2014, 16:11
Van der Vaart'ın alınması Oğuzhan'ın yedeğe çekilmesi demek. İkisi bir arada oynayamaz. Oynasalar bile Veli'ye inanılmaz yük biner ki bu da vereceği verimi düşürür.

Ama Van der Vaart da Ajax'tan beri keşke gelse dediğim bir adam yahu :)

davidvilla
07.Nisan.2014, 16:32
V d vaart yanlış olur biraz oguzhan varken.

footballer33
07.Nisan.2014, 22:02
V d vaart yanlış olur biraz oguzhan varken.
Bir de şu var; Oğuzhan sahada olmadığında kim oynayacak, yıllardır bir şeyler yapmasını beklediğimiz ancak henüz kendini geliştirememiş Muhammed Demirci mi? Hem bence kiralık gönderilmesi bile gerekiyor bizde forma şansı bulamadığı için. A2 takımla ya da antrenmanlarla falan geliştiremez kendisini. Sözün kısası, Fernandes'in yerine alınabilir Van Der Vaart.

davidvilla
07.Nisan.2014, 23:06
Bir de şu var; Oğuzhan sahada olmadığında kim oynayacak, yıllardır bir şeyler yapmasını beklediğimiz ancak henüz kendini geliştirememiş Muhammed Demirci mi? Hem bence kiralık gönderilmesi bile gerekiyor bizde forma şansı bulamadığı için. A2 takımla ya da antrenmanlarla falan geliştiremez kendisini. Sözün kısası, Fernandes'in yerine alınabilir Van Der Vaart.

Alternatiflendirmek tabi ki sart ancak rotasyon oyuncusunu iyi secmen lazım. Oguzhan'in onune bir adam alirsan cocugu bozarsin bizim selcuk muhabbetine donebilir. Dikkatli davranmak lazım. Özellikle maas konusunda

besiktas1903
07.Nisan.2014, 23:24
Gelmesini istemem dediginiz gibi Oguzhan'in önünü keser. Oguzhan'i yedekliyebilen bir oyuncu lazim.

footballer33
07.Nisan.2014, 23:32
Oğuzhan'ın yedekleyeceği ve sorun çıkarmayacak bir futbolcu da aklıma gelmiyor benim. Yerli olarak belki Mehmet Ekici olabilir, yabancı isim bulamıyorum ama.

Banega
07.Nisan.2014, 23:40
Oğuzhan'ın yedekleyeceği ve sorun çıkarmayacak bir futbolcu da aklıma gelmiyor benim. Yerli olarak belki Mehmet Ekici olabilir, yabancı isim bulamıyorum ama.
Mehmet Ekici geçen gün açıklama yapmıştı, Türk Medyası çok saçma şeyler yazıyor, Almanya liginden ayrılmaya niyetim yok falan diyordu.Gerçi böyle diyip ertesi sezon Türkiye yolu tutan bir sürü futbolcu gördük.Hayırlısı bakalım..

davidvilla
07.Nisan.2014, 23:41

Oliver torres. Villareal.
Nihati araya sokup alın pisman olmazsiniz :)

footballer33
07.Nisan.2014, 23:47
Oliver torres. Villareal.
Nihati araya sokup alın pisman olmazsiniz :)
Önder Özen ve scout ekibi izleyip görüyorsa haberleri vardır belki Torres'ten. :) Yeni stada yeni yıldızlarla girme düşüncesi de var. Bu tarz transferler yapılacağını pek zannetmiyorum.

EDİT: Torres'i de bu genç yaşta bırakmaz Villarreal, bir de o var. :)

davidvilla
07.Nisan.2014, 23:49
Önder Özen ve scout ekibi izleyip görüyorsa haberleri vardır belki Torres'ten. :) Yeni stada yeni yıldızlarla girme düşüncesi de var. Bu tarz transferler yapılacağını pek zannetmiyorum.

Mutlaka vardır.

Ama basari buradan geciyor. Zamaninda bu hataya dustunuz siz. Biz de dustuk. Ama v der vaart hakikaten bitik. Olmaz yani. Bjk da atletico madrid isigi var bakalım seneye ne olacak.

playeray
08.Nisan.2014, 01:05
Torres Villarreal'de kiralık. At Madrid hayatta bırakmaz.

davidvilla
08.Nisan.2014, 01:46
Torres Villarreal'de kiralık. At Madrid hayatta bırakmaz.

Oyleyse o zaman seneye bjk kiralasin iste rotasyon degil mi?

GeNç KaRTaL
08.Nisan.2014, 02:07
Bizimkiler yeni stad,olursa ŞL gazına gelip umarım geçmişte isim yapıp şu an yokları oynayan oyuncu veya oyuncuları alma kumarına girmezler.Bu sezon belli başlı bir şeyler oturdu takımda.İhtiyacımız olan bölgelere Atiba tarzı iş yapacak adamlar kovalamalıyız.İsimli olup olmaması önemli değil.İş ahlakı yüksek ve formda isimler bu takımı ileri taşır.Buraya başarıya doymuş,sırf para için gelecek adamlarla olmadığını görmüş olmamız lazım artık.

playeray
08.Nisan.2014, 23:06
Fikret Orman Eto'o için İngiltere'ye gidecekmiş.

Rehavi
09.Nisan.2014, 01:19
Doğruluğundan şüpheliyim ama öyleyse bile istemiyoruz arkadaş. Eski yıldız, sönmüş yıldız, sönmek üzere yıldız, Avrupa nın en iyi takımlarında oynamış oyuncu... Şahsen bu kategorilerden hiç birini istemiyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Nisan.2014, 01:24
bence yeni stad icin yildiz getirmeye gerek yok, zaten yenilenmis haliyle bile cok seyirci cekecek o stad. mevcut takim bile yaristaydi bu sezon, bu iskeletin uzerine 1-2 takviye ile sampiyonluk yarisinda yine olur. hemen borca girip stad avantaji da yitirilmesin isterim sahsen.

Bordo61Mavi
10.Nisan.2014, 19:15
Besiktas officials are in London as they attempt to sign Chelsea striker Samuel Eto'o, 33, on a free transfer in the summer.

Full story: Metro

William Rookwood
10.Nisan.2014, 19:23
Eto'o Beşiktaş'a gelirse, Eto'o bitmiş geyikleride son bulur artık. :D

ozan42
10.Nisan.2014, 19:40
Chelsea yeni sezon için çoktan forvet ayarışlarına girdi.Mutlaka bir forvet alacaklar Diego Costa konuşuluyor ama olurmu bilmem.Eto maliyet bakımından çok büyük olur.Fakat bizimde artık yakaladığımızı atacak Bir forvete ihtiyacımız var.

anil luque
10.Nisan.2014, 19:43
Eto'o'nun ölüsü bile Türkiye Ligi'nde iş yapar bu bir gerçek. Mali külfetine bağlı olarak gelmesini isterim. Hem yıllardır özlemini çektiğimiz siyahi forvet hem de kalitesi tartışılmaz bir isim. Ancak dediğim gibi maliyet çok önemli. Astronomik ücretlerle kesinlikle oyuncu almamalıyız.

ozan42
10.Nisan.2014, 19:47
Yok yok 1 tane bulduğunu atacak bir forvete ne maliyetle olursa olsun almalıyız.Almeida sağolsun sadece kafasını kullanabildiği için 10 pozisyondan 3 ünü gol yapabiliyor.

Ralph
10.Nisan.2014, 19:52
Eto'ya yazık olacak. Sakatlanıp sakatlanıp gidecek ülkeden :(

byrocky
10.Nisan.2014, 19:54
Eto'o senelik 6 milyon € ve imza parası olarak 4 milyon € istedi bilmem bilginiz var mı ? Bence sonucu Ronaldinho gibi olacak, ayrıca takımları anlamıyorum işi bitmiş oyuncuları alıyorlar çuvallar dolusu paraya ne gerek var kardeşim ? Seneye ŞL ve ya AL de oynayacaksın yeni stadın yapılıyor tutturmuş yıldız yıldız. Oturmuş bir takım var zaten ligde şampiyonluk kovaladılar o kadar sakatlığa rağmen. Bence Eto'o yerine genç ve geleceği olan bir çok oyuncu alınabilir.

Ralph
10.Nisan.2014, 19:55
Eto'o senelik 6 milyon € ve imza parası olarak 4 milyon € istedi bilmem bilginiz var mı ? Bence sonucu Ronaldinho gibi olacak, ayrıca takımları anlamıyorum işi bitmiş oyuncuları alıyorlar çuvallar dolusu paraya ne gerek var kardeşim ? Seneye ŞL ve ya AL de oynayacaksın yeni stadın yapılıyor tutturmuş yıldız yıldız. Oturmuş bir takım var zaten ligde şampiyonluk kovaladılar o kadar sakatlığa rağmen. Bence Eto'o yerine genç ve geleceği olan bir çok oyuncu alınabilir.

Şampiyonlar Ligi'nde tecrübe istiyorlar reyis :) O dediğin gibi olmaz. Yıllardır Türk takımları bundan dolayı başarı sağlayamıyor.

Rehavi
10.Nisan.2014, 19:58
Eto'o gelirse bizde yatar arkadaş. 33 yaşında adam, vaktinde hızıyla fark yaratan oyuncu... Umarım yalandır, hiç istemiyorum.

1.5-2 M euro gelecek hali de yok sonuçta.

anil luque
10.Nisan.2014, 19:59
Şampiyonlar Ligi'nde tecrübe istiyorlar reyis :) O dediğin gibi olmaz. Yıllardır Türk takımları bundan dolayı başarı sağlayamıyor.

Maliyet önemli Görkem. Adam haklı. yıllık 6 milyon Avrupa ülkeleri için bile bazen lükse kaçabiliyor. Türkiye'de astronomik olur. Ben de isterim Eto'o gibi bir adam takımımızda oynasın ancak rasyonel düşünmek gerekir biraz.

Ralph
10.Nisan.2014, 20:02
Maliyet tabi önemli. Benim demek istediğim ayrıydı :)

byariff
10.Nisan.2014, 20:06
etoo drogbadan daha genç tabi resmi tutanaklara gore.. drogba bence is yapti turkiyede.. etooda yapar neden yapmasin bence besiktas mali durumu dusunmemeli yeni stad cunki getirisi cok fazla olucak etoo yada onun ayarinda bir forvet almali..

byrocky
10.Nisan.2014, 20:08

Galatasaray'ın UEFA kadrosunda Popescu ve Hagi dışında kim vardı dünya yıldızı denilebilecek ? Taffarel Mineiro'dan geldi. Aşağıda ki kadroda 30 oyuncu var kaçı yabancı sadece 6 ! Yabancı sempatizanlığını bırakalım lütfen. Fernandes nerede gözükmüyor, Oğuzhan, Tolga, Gökhan ve Olcay bu sene Beşiktaş'ın en iyileriydi tartışmasız. Almeida adam kazma Bienvenu'nun kafa vuruşları biraz iyi hali diyelim. Yerine alınacak forvet Almeida giderse tabi ki yabancı olmalıdır. Cenk Tosun da sezon sonu gelecek.

http://i.hizliresim.com/QXgW0Z.png

byariff
10.Nisan.2014, 20:10
taffarel dunya yildizi degildi ama brezilya milli takiminin kalecisiydi yanilmiyorsam o donemlerde

Ralph
10.Nisan.2014, 20:11
Galatasaray'ın UEFA kadrosunda Popescu ve Hagi dışında kim vardı dünya yıldızı denilebilecek ? Taffarel Mineiro'dan geldi. Aşağıda ki kadroda 30 oyuncu var kaçı yabancı sadece 6 ! Yabancı sempatizanlığını bırakalım lütfen. Fernandes nerede gözükmüyor, Oğuzhan, Tolga, Gökhan ve Olcay bu sene Beşiktaş'ın en iyileriydi tartışmasız. Almeida adam kazma Bienvenu'nun kafa vuruşları biraz iyi hali diyelim. Yerine alınacak forvet Almeida giderse tabi ki yabancı olmalıdır. Cenk Tosun da sezon sonu gelecek.

http://i.hizliresim.com/QXgW0Z.png

Başlarında Fatih Terim vardı, bu 1. Adam gaza getire getire zafer getirdi o takıma. Güzel bir ruh oluşturulmuştu.

2.si Avrupa takımlarına bir göz atabilirsin. Şu ana kadar Şampiyonlar Ligi'ni alan takımların oyuncularına bir bak :)

3. sü ise UEFA ve ECC bir değil. Karşılaştırmak büyük hata.

byariff
10.Nisan.2014, 20:15
ralph o donemde uefa daha populerdi ama. :D oyle kolay takimlar degildi

E.Cartman
10.Nisan.2014, 20:16
@byrocky

O kadrodaki yerlilerin çoğu Fatih Terim'in genç milli takımı yönettiğinden beri birlikte oynuyorlardı ve ülkenin en iyi yerlileriydi. Fatih Terim'in etkisiyle de Galatasaray'a gelmesi çok kolay oldu bir çoğunun. Buna ek olarak piyasa da bu halde değildi. Sağolsunlar son bir kaç yıldır birazcık parlayan oyuncuya 5-10 milyon € fiyat çekiyorlar. O dönem iyi bir jenerasyon yakalanmış ve o jenerasyon aynı takıma toplanmıştı. Yani aslında 2000 UEFA Şampiyonluğu farklı bir açıdan bakıldığında kesinlikle tesadüftü. Yabancı sınırı kalkmadığı sürece Avrupa'da kupa kazanmak için tesadüfleri beklemek zorunda oluruz gayet açık ve net.

Ralph
10.Nisan.2014, 20:16
ralph o donemde uefa daha populerdi ama. :D oyle kolay takimlar degildi

Ben takımlar kolay demedim ki. Ama daha popüler olduğuna katılmıyorum. Siz aldınız diye belki daha popüler geliyordur :p

byrocky
10.Nisan.2014, 20:25
Başlarında Fatih Terim vardı, bu 1. Adam gaza getire getire zafer getirdi o takıma. Güzel bir ruh oluşturulmuştu.

2.si Avrupa takımlarına bir göz atabilirsin. Şu ana kadar Şampiyonlar Ligi'ni alan takımların oyuncularına bir bak :)

3. sü ise UEFA ve ECC bir değil. Karşılaştırmak büyük hata.

Bilic çok kötü bir teknik direktör değil. Bence büyük başarı getirebilecek birisi Beşiktaş'ta şu anda o güzel ruh mevcut gibi.
Şampiyonlar Ligi'ni Türkiye'den 10 yıl içinde hiç bir takım kazanamaz bunu iddaa ediyorum. Alt yapı ve gençler her şeydir. Bunun örneğini o kupaları kazanan takımlara bakarak anlayabiliriz. Ajax-Benfica-Porto-Celtic-Feyenoord-PSV. Ha dersen ki Real-Barca-M.United bunlar alt yapıyla mı aldı bunlar farklı takımlar dünyanın en zengin takımlarındanlar. Türkiye'de buna imkan yok. STSL de bu zamana kadar yapılan en büyük transfer 17.050.000 € değerinde adamlar sadece Bale'a 91.000.000 € veriyorlar. Bu yüzden yaşlı oyuncu alıp yüksek para vermektense, genç oyuncu alıp bu paralara satma yandaşıyım. Belki bir Bale çıkmayacak ama onlarca-yüzlerce Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Arda Turan, Fatih Tekke, Gökdeniz, Sergen Yalçın çıkarabiliriz.

byrocky
10.Nisan.2014, 20:29
@byrocky

O kadrodaki yerlilerin çoğu Fatih Terim'in genç milli takımı yönettiğinden beri birlikte oynuyorlardı ve ülkenin en iyi yerlileriydi. Fatih Terim'in etkisiyle de Galatasaray'a gelmesi çok kolay oldu bir çoğunun. Buna ek olarak piyasa da bu halde değildi. Sağolsunlar son bir kaç yıldır birazcık parlayan oyuncuya 5-10 milyon € fiyat çekiyorlar. O dönem iyi bir jenerasyon yakalanmış ve o jenerasyon aynı takıma toplanmıştı. Yani aslında 2000 UEFA Şampiyonluğu farklı bir açıdan bakıldığında kesinlikle tesadüftü. Yabancı sınırı kalkmadığı sürece Avrupa'da kupa kazanmak için tesadüfleri beklemek zorunda oluruz gayet açık ve net.

İşte demek istediğim genç ve yerli oyuncularla her şey mümkündür. Yıldızı parlayan oyunculara yüksek fiyat çekiyorlar o doğru, ama o fiyatları çekenleri şimdi görüyoruz oyuncuları bedavaya gidiyor. Kayserispor-Gaziantepspor.

Banega
10.Nisan.2014, 20:32
Bence de tecrübesiz gençlerin yanına bir de yıldız lazım Beşiktaş'a.Fakat bu Eto'o olmamalı diye düşünüyorum.Onun yerine bonserviste anlaşılırsa 2-3 yaş genç Torres veya onun ayarında bir isim hem büyük reklam getirir hem de daha iyi olur.

Ralph
10.Nisan.2014, 20:32
Ben yanlış anlaşıldım galiba. Ben demiyorum ki "milyonlar verip yıldız alalım"

byrocky
10.Nisan.2014, 20:39
Ben yanlış anlaşıldım galiba. Ben demiyorum ki "milyonlar verip yıldız alalım"
Doğru anlaşıldın ben konuyu biraz kaydırdım :)

Bence de tecrübesiz gençlerin yanına bir de yıldız lazım Beşiktaş'a.Fakat bu Eto'o olmamalı diye düşünüyorum.Onun yerine bonserviste anlaşılırsa 2-3 yaş genç Torres veya onun ayarında bir isim hem büyük reklam getirir hem de daha iyi olur.

Eto'o son seçenek olmalı bencede senelik 6,000,000 € ne yahu. Eto'o yu alırlarsa o fiyata R10'u niye almadın diye sorar taraftar :confused:

Banega
10.Nisan.2014, 20:48
Eto'o son seçenek olmalı bencede senelik 6,000,000 € ne yahu. Eto'o yu alırlarsa o fiyata R10'u niye almadın diye sorar taraftar :confused:

Zaten bende Eto'o ya karşıyım.Bir tane Yıldız transferi yapılabilir, fakat Eto'o dan 2-3 yaş genç olmalı.
Şayet Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gidemezse ona da gerek yok.World Class değil de, mesela Dünya Yıldızı'na yakın bir isim alınabilir.(Örn. Eto'o World Class, Rodrigo Palacio,Gaston Ramirez,Pablo Osvaldo vb. SuperStar oyuncu.) Eto'o'ya verilecek yıllık ücret bunların bonservislerine verilerek uzun vadeli yararlanılabilir. :)

byariff
10.Nisan.2014, 22:16
Demba ba da uygun

anil luque
10.Nisan.2014, 22:44
Demba PSG'ye attığı golden sonra mukavelesini 3 yıl daha uzattı bence :D

Rehavi
10.Nisan.2014, 23:40
etoo drogbadan daha genç tabi resmi tutanaklara gore.. drogba bence is yapti turkiyede.. etooda yapar neden yapmasin bence besiktas mali durumu dusunmemeli yeni stad cunki getirisi cok fazla olucak etoo yada onun ayarinda bir forvet almali..

Yok biz o yoldan geçtik geri dönüyoruz... Düşünmeyip aldıklarımızın hatırasıyla hala takım kurup 3. olmaya çalışıyoruz.

Borcun çok olunca reklamın pek anlamı kalmıyor. D-Will, İverson, Guti geldi gitti bu takıma.

Doğru anlaşıldın ben konuyu biraz kaydırdım :)

6 M euro yu değil, 3 M euro yu benim bildiğim Önder Özen verdirmez. Sponsor falanla yıllık maliyet düşerse belki ama yine de kariyerinin sonuna gelmiş, buradan sonra eskiden oynadığı büyük takımlara asla tekrar ulaşamayacak bir Eto'o zoru gördü mü salıverir kendini. Kontratın sonuna kadar alır parasını emekli olur. Caner in bile sözleşmenin son senesinde 1 sene önceye göre kat be kat iyi oynadığı memlekette, Eto'o gibi adamlardan fazlasını beklemeyin.

footballer33
11.Nisan.2014, 00:19
Eto'o'nun onca isteğiyle ve kaprisiyle falan uğraşıp, Ronaldinho olayına benzer bir durum yaşayacağımıza alalım sözleşmesi biten Bafetimbi Gomis'i, verelim yıllık 3 milyon euroyu da. İmza parası da isterse yıllık ücretine yansıtılır, sorun değil. Ayrıca Diego da aynı şartlarda gelebilir zorlarsak. Van Der Vaart için hem bonservis hem yıllık ücret ve Eto'o için 6 milyon euroları falan harcayacağımıza bu şekilde bir transfer politikası izlense süper olur bence.

playeray
11.Nisan.2014, 01:00
Eto'o'nun onca isteğiyle ve kaprisiyle falan uğraşıp, Ronaldinho olayına benzer bir durum yaşayacağımıza alalım sözleşmesi biten Bafetimbi Gomis'i, verelim yıllık 3 milyon euroyu da. İmza parası da isterse yıllık ücretine yansıtılır, sorun değil. Ayrıca Diego da aynı şartlarda gelebilir zorlarsak. Van Der Vaart için hem bonservis hem yıllık ücret ve Eto'o için 6 milyon euroları falan harcayacağımıza bu şekilde bir transfer politikası izlense süper olur bence.

Diego'yu ben FM'de getirdim Beşiktaş'a, alabiliriz Diego'yu :D

GeNç KaRTaL
11.Nisan.2014, 02:02
Gelip buraya fark yaratmayacak adamlara bir sürü para saçmaya gerek yok.Eto'o zaten yaşlanmış,eski Eto'o değil.Bir de adam başarıya doymuş.Gelip burada ne yapacak Allah aşkına? Bunu son seçimde takıma çok daha iyi oyuncular transfer edeceğini düşündüğüm için Serdal Adalı'yı desteklemiş birisi olarak söylüyorum.Bize hedefleri olan, bu hedefleri doğrultusunda elinden geleni yapan veya iş ahlakı yüksek,aldığı paranın sonuna kadar hakkını vermeye çalışacak adamlar lazım.Hiç mi yok böyle adamlar dünyada? Eto'o gelip burada 30 gol atsa bir sezonda,eyvallah 5 milyon da verelim yıllık,6 milyon da.Ama açıkcası böyle bir şey bir olacağını pek sanmıyorum.Alacağı paranın hakkını veremez bence,bu yüzden daha belimizi doğrultmaya çalışırken böyle risklere girmeye hiç gerek yok.

ozan42
11.Nisan.2014, 02:15
Vallahi Ronaldinhoya 5m direk maaş teklif etmiştik sanırım 4 küsüratlıda olabilir yeni stada kesinlikle bir yıldız alacakları şart bomba bir Eto neden olmasın.

playeray
14.Nisan.2014, 19:38
Kagawa deniyor ama çok zor alınması.
Schöne ve Deniz Türüç ile ilgileniyormuşuz

anil luque
14.Nisan.2014, 20:11
Viktor Fischer'i alsak ya :0:

byrocky
15.Nisan.2014, 04:15
http://www.footballuser.com/formations/2014/04/974438_Besiktas_JK.jpg

Benim kafamdaki ve bonservissiz 11 bu Bilic duy sesimi :director: :D

Kadroda yazdığım ek oyuncuların hepsi bonservissiz Natcho'yu Galatasaray'la duymuştuk. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor videolarını felan izledim gayet sakin ve iyi bir oyuncu.

anil luque
15.Nisan.2014, 15:34
http://www.footballuser.com/formations/2014/04/974438_Besiktas_JK.jpg

Benim kafamdaki ve bonservissiz 11 bu Bilic duy sesimi :director: :D

Kadroda yazdığım ek oyuncuların hepsi bonservissiz Natcho'yu Galatasaray'la duymuştuk. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor videolarını felan izledim gayet sakin ve iyi bir oyuncu.

Veli'nin bu takımdan kesilmesi imkansız :)

byrocky
15.Nisan.2014, 16:57
Veli'nin bu takımdan kesilmesi imkansız :)

Öylesine yazdım zaten :) Veli'yi ne oynattığı belli değil son zamanlarda sağ bek oynatıyor.

ozan42
15.Nisan.2014, 17:47
Sağ tarafa hala nasıl Serdar Kurtuluşu yazabiliyorsunuz inanmıyorum size :D

footballer33
15.Nisan.2014, 23:36
Atibasız, sol bekte Mottasız bir 11 olmaz. Hele sağ bekte Serdar Kurtuluşla hiç olmaz. :)

byrocky
16.Nisan.2014, 01:48
Atibasız, sol bekte Mottasız bir 11 olmaz. Hele sağ bekte Serdar Kurtuluşla hiç olmaz. :)

Kaç yabancıyla oynayacak :D

footballer33
16.Nisan.2014, 15:53
Kaç yabancıyla oynayacak :D
Tolga

Atiba - Pedro - Ersan - Motta

Veli - Jones

G.Töre - Oğuzhan - Olcay

Almeida

Gördüğün üzere 5 yabancı. Seneye 5+0+3 uygulanırsa stopere bir yabancı ya da Ömer Toprak ayarında bir yerli alınır. Jones ve Almeida'nın bölgelerine de birer yabancı transfer edildi mi, kontenjan sıkıntısı yaşanmamış oluyor. Son olarak, Atiba'nın yerine de sağ beke Alparslan Öztürk, Tarık Çamdal veya Samsunsporlu Canberk gibi bir yerli bulunur. Hiç olmadı Musa Muhammed'i koyarız o bölgeye, takımda kalırsa. Atiba'yı da ortaya çekeriz. Yabancı sınırı konusunda en rahat takımız bence. Sözleşmesi biten ve kiralık sözleşmeye sahip toplamda 5-6 yabancı var elimizde şu an.

Kaka Leite
24.Nisan.2014, 12:17
Caner'i gidip Beşiktaş'a kaptırırsak net bir şekilde söylüyorum yönetim alsın başını yürüyüp gitsin.

Nedir bu artistlikler hiç anlamıyorum, adamı neden bekletiyoruz ki yani?

Otur masaya bas imzaları sonra bak yoluna. Çok saçma işler yapıyor bizim takım çook.

Kryptonite
24.Nisan.2014, 12:57
Sanmıyorum Canerin BJK gideceğini yada BJKnin Canere istediği parayı verebileceğini.

Suicider
24.Nisan.2014, 13:38
Büyük ihtimal menajerinin daha fazla para koparmak için oynadığı oyunlardır gideceğini sanmıyorum.

uAburak89
24.Nisan.2014, 13:40
Caner Beşikaş'a neden gitsin sorusuna verilebilecek bir tane bile mantıklı cevap yok.

Banega
24.Nisan.2014, 13:45
Yanlız Beşiktaş almak için elinden geleni yapıyormuş ve yüksek bir yıllık ücret önermiş deniyor.
Hatta yönetim Motta'nın bonservisini almaktan vazgeçip, tek yoğunluğunu Caner'e vermiş.

Ralph
24.Nisan.2014, 14:40
Caner Beşikaş'a neden gitsin sorusuna verilebilecek bir tane bile mantıklı cevap yok.

Neden gitmesin?

İşin ucunda para olduktan sonra... + Gelecek yıl biz şampiyonlar ligindeyiz büyük ihtimal ve Fenerbahçe değil.

Kaka Leite
24.Nisan.2014, 14:42
Neden gitmesin?

İşin ucunda para olduktan sonra... + Gelecek yıl biz şampiyonlar ligindeyiz büyük ihtimal ve Fenerbahçe değil.

Beşiktaş'ın vereceği paranın daha fazlasını Fenerbahçe verebilir.

Bence de çok mantıksız olur bizim ligimizden başka bir takıma gitmesi. İlla ki gidecekse Avrupa'dan bir takıma gider yani.

Ralph
24.Nisan.2014, 14:46
Beşiktaş'ın vereceği paranın daha fazlasını Fenerbahçe verebilir.

Bence de çok mantıksız olur bizim ligimizden başka bir takıma gitmesi. İlla ki gidecekse Avrupa'dan bir takıma gider yani.

Orasını bilemezsin yavru :icon_cool:

Kaka Leite
24.Nisan.2014, 15:11
Orasını bilemezsin yavru :icon_cool:

Valla ben o konuda eminim.

İşin içine para girerse Beşiktaş burada yarışa başlayamaz bile.

uAburak89
24.Nisan.2014, 15:20
Neden gitmesin?

Para; bir yarışa girilirse herkes biliyor ki Aziz Yıldırım muslukları açar. Şampiyonluğu getiren farkı yaratan isimlerin başında gelen adamı nasıl kaptırırsın sorusuna cevap vermekten daha kolay maddi açıdan gerekeni yapmak.

Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorsa Avrupa'ya gidebilir zaten.

Ersun Yanal sayesinde sıçrama yaptı, geçmişleri var. Taraftarı desen seviyor. Bence bu transferin ihtimali %0.1 bile değil.

William Rookwood
24.Nisan.2014, 15:24
Bence Caner sezon sonunda imzayı Fenerbahçe'ye atar. Fenerbahçe'de kalmazsa da Avrupa'da iyi olan bir kulübe gideceğini düşünüyorum.

Ralph
24.Nisan.2014, 15:37
Tümer'de Beşiktaş taraftarını çok seviyordu, son maçında fenerbahçeye küfür ettirdi taraftara yayın önünde. Bu işler belli olmaz, her an her şey değişebiliyor.

sui generis
24.Nisan.2014, 16:51
Caner Türkiye'de mutlu mu bilinmiyor. Gidecekse Avrupaya gider, gitmezse Fenerbahçe'de kalır. Macera aramaz. Fenerbahçe'den ayrılması için bir sebep olmalı, o da yok.

playeray
24.Nisan.2014, 16:57
Ben fm'de imzayı attırmıştım Beşiktaş'a bence alırız :p

E.Cartman
24.Nisan.2014, 16:57
Caner magazini öne sürüp Avrupa'ya kaçacakmış gibi geliyor bana.

Cengo
24.Nisan.2014, 17:00
Bugün çıkan Caner haberleri masabaşı yapılan uydurma haberler. Geçen çıkan haberlerden bıktığını söylemişti Twitter'da Batur Altıparmak. Batur Abi diye başlayarak sorun Twitter'dan, doğru üslup ile yazana cevap veriyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Nisan.2014, 17:30
caner pek de kararli bir futbolcu degil. sadik oldugunu soylemek zor, genc yasinda bir cok takim gezdi. neden besiktas olmasin ki bir sonraki duragi. onu fenerbahceye baglayan unsurlar o kadar kuvvetli mi bilmiyorum. cazip bir teklif ile avrupaya da gider besiktasa da. fenerbahce yonetiminin bu zamana kadar beklemesi sacmaliktan baska bir sey degil zaten. hizli bir sekilde cozume kavusturmak gerekir bu konuyu yoksa caner yuvadan ucabilir.

Cengo
24.Nisan.2014, 17:40
caner pek de kararli bir futbolcu degil. sadik oldugunu soylemek zor, genc yasinda bir cok takim gezdi. neden besiktas olmasin ki bir sonraki duragi. onu fenerbahceye baglayan unsurlar o kadar kuvvetli mi bilmiyorum. cazip bir teklif ile avrupaya da gider besiktasa da. fenerbahce yonetiminin bu zamana kadar beklemesi sacmaliktan baska bir sey degil zaten. hizli bir sekilde cozume kavusturmak gerekir bu konuyu yoksa caner yuvadan ucabilir.

Futbolcu olsam önümde şampiyonluk maçı varken bırak sözleşme görüşmelerini, kız istemeye bile gitmem. Futbolcunun kafasını karıştırmak için en kötü dönem şu an.

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Nisan.2014, 17:50
aman dokunmayayimla is yurumez ki, profesyonel futbolcu bunlar. kontrat icin masaya oturmakla kafasi karisacaksa pek hayir gelmez zaten o futbolcudan. yonetim kararli bir sekilde masaya oturup futbolcuyu istedigini belli etmeli. bu aman formu dusmesin, dokunmayalim mantigi dogmatik bir durum. mantikla hareket edilmeli. kafasi calisan herkes canerin o formundan sonra devre arasi yeni kontrat onerirdi. sampiyonluk da geldi sayilir, hala ne bekleniyor anlamis degilim.

Cengo
24.Nisan.2014, 17:55
aman dokunmayayimla is yurumez ki, profesyonel futbolcu bunlar. kontrat icin masaya oturmakla kafasi karisacaksa pek hayir gelmez zaten o futbolcudan. yonetim kararli bir sekilde masaya oturup futbolcuyu istedigini belli etmeli. bu aman formu dusmesin, dokunmayalim mantigi dogmatik bir durum. mantikla hareket edilmeli. kafasi calisan herkes canerin o formundan sonra devre arasi yeni kontrat onerirdi. sampiyonluk da geldi sayilir, hala ne bekleniyor anlamis degilim.

Hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz. Şampiyonluk geldi diye öngöremeyiz. Haftaya Pazartesi-Salı görüşme olmayacağını nereden biliyoruz? Her oyuncunun canını sıkar bu mevzular. Dolayısı ne yeri-ne zamanı şimdi.

GeNç KaRTaL
24.Nisan.2014, 18:03
İki ihtimal var.Ya basın uyduruyor,ya da menajeri daha yüksek ücret alabilmek için piyasaya yapıyor.Şu koşullar altında Caner'i Beşiktaş'a gelmeye ikna edecek tek unsur paradır.Bu unsur da Fenerbahçe bu sezonun en formda oyuncularından birisini rakibe kaptırmak istemeyeceği için çok etkili bir unsur değil.O yüzden gelirdi gelmezdi falan çok üzerinde tartışmanın manası yok.

himone
24.Nisan.2014, 19:08
Beşiktaş'ın şampiyonlar ligine gideceği henüz belli değil, 3. olursa kesinlikle gidemez. Futbolcular biraz akıllıysa bunu bilir. Bunun dışında tek faktör para, Caner'e büyük ihtimalle Gökhan Gönül sözleşmesi önerilecek(bence o bile fazla). Eğer o parayı da beğenmiyorsa istediği kulübe gidebilir. Ben Caner konusunda herkes gibi iyimser değilim, benim düşüncem seneye aynı performansı gösteremeyecektir. Bir de şampiyonlar ligi seviyesinde Caner kesinlikle sol bek olamaz, Avrupa'da büyük bir kulübe de giderse 1 sene sonra geri döner veya daha küçük bir takıma gider.

sakary Ali
24.Nisan.2014, 19:13
Belki çocukken Beşiktaş'lıydı :D

Kaka Leite
24.Nisan.2014, 20:34
Ligde 2. takımla aramızda 2-3 puan olsa bende derim ki, şampiyonluk yarışı var ne sözleşme önermesi ama büyük ihtimal bu hafta şampiyonluğu ilan ediyoruz.

Caner sözleşmeyi alınca yatışa geçebilir ama sanmıyorum böyle bir şey yapacağını. Şampiyonlar ligi seviyesinde olup olmadığını da bilemiyoruz. Biz bundan de önce Ziegler ve Hasan Ali ile oynuyorduk sanki eskiden orada Carlos varmış gibi abartmamak gerek.

Addolorato
24.Nisan.2014, 20:46
Ligde 2. takımla aramızda 2-3 puan olsa bende derim ki, şampiyonluk yarışı var ne sözleşme önermesi ama büyük ihtimal bu hafta şampiyonluğu ilan ediyoruz.

Caner sözleşmeyi alınca yatışa geçebilir ama sanmıyorum böyle bir şey yapacağını. Şampiyonlar ligi seviyesinde olup olmadığını da bilemiyoruz. Biz bundan de önce Ziegler ve Hasan Ali ile oynuyorduk sanki eskiden orada Carlos varmış gibi abartmamak gerek.

şimdi biri gelecek '' zaten eskiden orda Carlos vardı :D '' diyecek. Zaten amacın da bu galiba ?

Rsa
24.Nisan.2014, 20:46

Yalnız orada eskiden Carlos vardı. :D

İroni.

Kaka Leite
24.Nisan.2014, 20:55
şimdi biri gelecek '' zaten eskiden orda Carlos vardı :D '' diyecek. Zaten amacın da bu galiba ?

Amacım o falan değil.

Orada eskiden Carlos vardı ama biz Uefa da başarı aldığımız zaman Ziegler vardı. Caner onlara bakışla şuan zaten Carlos gibi.

En azından skor katkısı veriyor. Ziegler de ne savunma, ne de hücum vardı.

footballer33
25.Nisan.2014, 00:37
İki ihtimal var.Ya basın uyduruyor,ya da menajeri daha yüksek ücret alabilmek için piyasaya yapıyor.Şu koşullar altında Caner'i Beşiktaş'a gelmeye ikna edecek tek unsur paradır.Bu unsur da Fenerbahçe bu sezonun en formda oyuncularından birisini rakibe kaptırmak istemeyeceği için çok etkili bir unsur değil.O yüzden gelirdi gelmezdi falan çok üzerinde tartışmanın manası yok.
Düşüncem aynen bu şekilde. Çok çok zor bir ihtimal Caner'in bize gelmesi.

footballer33
27.Nisan.2014, 02:13
Sinan Engin: Beşiktaş, Gomis ve Sefa Yılmaz transferlerini büyük ölçüde bitirdi.

Olma ihtimali yüksek iki isim.

Banega
01.Mayıs.2014, 17:05
Beşiktaşın gündeminde yer alan Colman için siyah beyazlı klüp teklif yaparsa, Trabzonspor'un Colman'a karşılık Mustafa Pektemek'i isteyeceği konuşuluyor.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/colman-besiktasa-pektemek-trabzonspora/news/anzeigen_157871.html

GeNç KaRTaL
01.Mayıs.2014, 17:18
Ne Colman'ı yahu.Adam kaç senedir yokları oynuyor.Zaten yabancı kontenjanı azalacak.Umarım bizimkilerin böyle saçma sapan düşünceleri yoktur.Gerçi mevcut yönetimin yaptığı transferleri göz önünde bulundurunca olmayacak bir şey değil Colman transferi ama yapmazlar umarım.Para yok diye diye böyle gereksiz transferlere dünyanın parasını saçtık.

footballer33
02.Mayıs.2014, 16:39
SPORX.COM â€@sporx
Beşiktaş, Mario Balotelli için fiyat aldı. Yıllık 4.5 milyon € net maaş, 20 milyon bonservis. (Bugün)

:icon_biggrin:

BaGa TaRKaN
02.Mayıs.2014, 16:49
Balo Gelse Formasını Alırım Valla 1000 Lira Veririm Yine Alırım :)

Banega
02.Mayıs.2014, 16:51
İbrahim Toraman takıma geri dönerse Balotelli de alınırsa olacakları düşünemiyorum :zuhaha

Şaka bir yana, yönetim yapmaz herhalde böyle bir hata.

benzema35
02.Mayıs.2014, 16:52
SPORX.COM â€@sporx
Beşiktaş, Mario Balotelli için fiyat aldı. Yıllık 4.5 milyon € net maaş, 20 milyon bonservis. (Bugün)

:icon_biggrin:

Adamı bize yazıyorlardı şimdi de BJK'ye mi yazmışlar :)

İki kulüpte hayatta veremez o bonservisi hele birde bu finansal fair play dalgası çıkmışken :D

BaGa TaRKaN
02.Mayıs.2014, 16:54
Yatıp Kalkıp Dua Etsek Acaba Gerçekten Yönetim Yapar mı Bu Kıyağı ? Al Şu Adamı Hazır Milanda da Huzursuz 2.Melo Etkisi Yapar TR'de.

E.Cartman
02.Mayıs.2014, 16:55
GS bölümünde de yazmıştım burayada yazıyım. Türkiye henüz Balotelli'ye hazır değil daha Batuhan'la falan baş edemiyoruz biz :zuhaha

footballer33
02.Mayıs.2014, 16:55
Eneramo'yu geri getirmesinler de... Balotelli şöyle kenarda dursun, boşver! :)

BaGa TaRKaN
02.Mayıs.2014, 16:57
Baloyu Batuhan'ın Üzerine Bir Salarsak Süt Dökmüş Kedi Gibi Olur :D Adam Eder Onu Balo :D

playeray
02.Mayıs.2014, 22:57
Balotelli önümüzdeki 5 sene içerisinde Türkiye'ye sadece yazın tatil için gelir

Kaka Leite
02.Mayıs.2014, 23:03
Belli oldu bu adam Fenerbahçe'nin başına kalacak.

Böyle böyle döner dolaşır bizi bulur, bizde gidip alırız. Milan'dan gitti diye sevinirken gelir buraya yerleşir burada devam eder saçmalıklarına.

Tekrar söylüyorum Beşiktaş için de ; Haydi inşAllah alırsınız. :n:

davidvilla
03.Mayıs.2014, 00:10
Beşiktaş'a mi iteliyoz nedir :)

uAburak89
07.Mayıs.2014, 14:28
Beşiktaş Diego Ribas'ı alıyormuş, bonservis yok, yıllık 3.5 milyon euro ücret verilecekmiş.

byariff
07.Mayıs.2014, 14:34
diego iyi oyuncuda 3.5m euro cok fazla , tas catlasin 2.750 den fazla verilmez

anil luque
07.Mayıs.2014, 15:25
Orta alandaki yaratıcılık sorununa kökten çözüm olabilecek bir isim Diego. Kesinlikle gelmesini isterim. Ücretinin bir kısmının sponsor tarafından karışlanacağını da (öyle mi bilmiyorum , varsayım) düşünürsek bence makul bir fiyata denk geliyor.

I3esiktas
07.Mayıs.2014, 15:33
Türkiye'de oyuncuların aldığı maaşlara bakarsak Diego için 3.5 normal görünüyor ama bence gereksiz ve ücreti fazla transfer.

europeanconquer
07.Mayıs.2014, 15:43
Para önemli değil,Diego gibi bir oyuncuyu ülkemizde görmek isterim.Alacaksak böyle yabancılar almalıyız zaten ülkeye.Ronaldinho'yu artık gereksiz buluyordum ama Diego öyle değil,3-5 yıl daha üst seviye de oynar bizim ligimizde.

sananes
07.Mayıs.2014, 16:10
Bonservis olmadığı için 5'de verilse gayet makul bir transfer oluyor. Bu adamı kontratı varken almak istesen 8-10 milyon euro bonservis istenir, minimum 3 milyon'da oyuncu istese 17-20 milyon euro arası bir maliyet ortaya çıkıyor. 5*3 bonservissiz alındığında her halükarda güzel transfer olarak yorumlanabilir.

kumbara
07.Mayıs.2014, 16:39
Şimdi diego haberleri çıkıyor, ağustos ayında batalla-atıf-burhan gelir olay kapanır. Bu yönetimde ben diego vizyonu göremiyorum malesef.

SAİT71
07.Mayıs.2014, 16:51
Diego 10 numara bir topçu. Çok teknik, ligimize görede çok hızlı kalacak bir adam. Çok iyi bir transfer.

uAburak89
07.Mayıs.2014, 16:53
Bence tam bir Önder Özen transferi, Gary Medel haberleri çıkıyor o da aynı şekilde. Fikret Orman'ın Ahmet Nur Çebi, Kavalcı gibi isimleri aradan çıkarması lazım. Yabancı kuralı konusunda konuşmalarını bile bu konulardaki vizyon ve yetersizliklerini belli ediyor.

footballer33
07.Mayıs.2014, 17:19
Ronaldinho faciasını yaşamış biri olarak ve öncesinde yaşadıklarımızı da düşününce (Nene, Forlan, Robinho vs.) havaalanına gelip atkıyı takmadan hiçbir habere inanmam artık.

Bu arada, önümüzdeki sezon Sezer ve Toraman da affedilip A takımla çalışmalara başlayacakmış. Önder Özen onayı vermiş. Ne kadar doğru, bilmiyorum. Zamanla göreceğiz; ancak umarım doğru değildir.

Banega
07.Mayıs.2014, 18:11
Diego ile çok büyük oranda anlaşılmış.Bu sefer haberler çok ciddi yanlız.Diego baştan 5 M Euro istiyormuş yıllık, Beşiktaş 3.5'ta diretmiş, anlaşmışlar, küçük pürüzler kalmış.NTV Spor muhabiri, ''önümüzdeki 2-3 gün içinde imzalar atılırsa sürpriz olmaz'' dedi.

Diego çok teknik ve çok iyi bir futbolcu bence de.Gelirse çok iyi olur ama 29 yaşındaki bir adamın neden bonservisi elinde diye de insan soramadan edemiyor.

Şayet Beşiktaş'a gelipte Porto ve Werder Bremen zamanlarındaki futbolunu oynarsa Beşiktaş'ı uçurur.

Ralph
07.Mayıs.2014, 18:14
Eee ozaman Arron Hunt olayı yalan oldu öyleyse...

GicaHagi
07.Mayıs.2014, 20:31
Eee ozaman Arron Hunt olayı yalan oldu öyleyse...

Hunt gecenlerde BJK'ye gitmeyecegim diye aciklama yapmisti sanirim.

byariff
07.Mayıs.2014, 20:34
aynen , karisi istemiyormus turkiyede yasamayi bide turk karisi..

himone
07.Mayıs.2014, 20:46
Büyük ihtimalle Şampiyonlar ligi şartı vardır görüşmelerde. Takım 2. olursa anlaşırlar, 3. olursa transfer yatar gibi geliyor bana.

Banega
07.Mayıs.2014, 20:49
aynen , karisi istemiyormus turkiyede yasamayi bide turk karisi..
Face'de geçen gün bir resim görmüştüm, Beşiktaş'lı bir taraftar İnstagram'dan Hunt'un karısıyla konuşmuş.''Siz gelmek istemiyor musunuz?Türk basını böyle yazıyor'' demiş.
Kadın ''Yok öyle şey olur mu hahahaha'' gibisinden bir şey yazmıştı.Taraftar da ''O zaman kocanızı seneye Beşiktaş'a bekliyoruz'' diyince kadın da, ''Hayırlısı İnşallah'' demişti.

GeNç KaRTaL
07.Mayıs.2014, 22:21
Face'de geçen gün bir resim görmüştüm, Beşiktaş'lı bir taraftar İnstagram'dan Hunt'un karısıyla konuşmuş.''Siz gelmek istemiyor musunuz?Türk basını böyle yazıyor'' demiş.
Kadın ''Yok öyle şey olur mu hahahaha'' gibisinden bir şey yazmıştı.Taraftar da ''O zaman kocanızı seneye Beşiktaş'a bekliyoruz'' diyince kadın da, ''Hayırlısı İnşallah'' demişti.

Aynen bunu yazacaktım ben de.Hunt'un açıklaması Beşiktaş'a gitmeyeceğim şeklinde değil,oraya gitmem kesin değil tarzındaydı diye hatırlıyorum ayrıca.

Diego transfer haberlerine gelince,Fikret Orman yönetiminin daha önce bu tarz büyük isimleri transfer etme girişiminde yaşanılanları düşününce bekleyelim görelim diyorum.Ben geleceğini pek sanmıyorum şahsen.

ozan42
07.Mayıs.2014, 22:40
Diego transferi olursa cok sevinmeyeceğim maalesef son dönemde takım oyunu oynatmak isteyen bilic için çok ters düşen bir adam.Diegoyu amc ye koysa Oguzhan nerde oynucak.Oguzhan bu sefer kaybolacak ben transferin olma taraftarı değilim açıkcası.Onun yerine düzgün bir stoper, sağ bek ve sağlam bir siyahi forvet çok daha yararlı olacaktır.

footballer33
08.Mayıs.2014, 00:55
Sezerle Toraman'ı kimse konuşmamış. :) Diego ve stoper transferleri olmazsa Fikret Orman, 'Sezerle Toraman'ı affettik, bu seneki transferlerimiz onlar olacak, kendilerine inanıyoruz.' tarzı açıklamalarla gelebilir karşımıza. Alışkınız ne de olsa bu tarz şeylere. :) Ben böyle bir şey beklediğim için tepkim de büyük olmaz. Ne demişler: 0 beklenti, sonsuz mutluluk! :)

footballer33
09.Mayıs.2014, 00:10
Böyle bir haber çıkarmışlar. Bir Dany gidiyor, bir Danny geliyor. :)

http://www.3puan.com/gallery?id=81

http://forum.forzabesiktas.com/attachment.php?attachmentid=1141&d=1399563353

Facx
09.Mayıs.2014, 00:57

dany niye gitsin ya iyi bence :D

danny e gelirsek fernandes in daha ofansifi çok daha iyisi bence ama gelir mi zenit satar mı bilmiyorum en önemli oyuncularındandı zenitin bi ara gözden çıkardılarsa olabilir

davidvilla
09.Mayıs.2014, 03:04

Dany+3 milyon verelim geri donmesin :)

GeNç KaRTaL
09.Mayıs.2014, 13:03
Dany+3 milyon verelim geri donmesin :)

Adamın yüzünden şampiyonluk yarışından koptuk,ikincilik yarışında da dezavantaja sahip taraf biziz.Maddi zararı çok fazla yani.3 milyon kurtarmaz.:)

Banega
09.Mayıs.2014, 18:08
Gomis Beşiktaş için İstanbul'a geldi.İlk görüşmeden anlaşma çıkmadı.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/107026/istanbula-geldi-ama---

footballer33
09.Mayıs.2014, 19:55
İmza parası yıllık ücretinden fazla, bu nedir ya? Bu kadar para verilmez bence Gomis'e, gelmesini istesem de.

Kryptonite
09.Mayıs.2014, 20:11
Gomise o kadar para verileceğine Almeida ile sözleşme yenilensin daha mantıklı.Bonservis ücreti gibi para istemiş adam :D

GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2014, 01:05
Gomise o kadar para verileceğine Almeida ile sözleşme yenilensin daha mantıklı.Bonservis ücreti gibi para istemiş adam :D

Valla kim gelir bilmem ama Almeida'nın kesinlikle gitmesi gerekiyor.Çünkü artık bıktırdı.Hem gol atma konusunda becereksiz hem de her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmıyor.Almeida'dan daha iyisini almak için de paraya kıymak gerekiyor da Gomis o paranın hakkını verir mi açıkası pek emin değilim.Fransa liginde gol kralı olmuş Sow mesela 15 gol barajını aşamadı bizim ligde.(gerçi onun kendi pozisyonunda oynatılmasıyla ilgili problemleri oldu hep) Gomis kendi liginde 15 gol barajını aşamamış hiç.Almeida da atamıyor falan ama bi 10-12 sallıyor yine de.Demek istediğim bu parayı vereceğimiz adamın gelip burada farkını hissettirmesi gerekir.Öyle birisini bizim yönetim getirebilir mi o konuda da pek ümitli değilim doğrusu.İnşallah sonra Almeida'nın gitmesine bile pişman olmayız.

Banega
10.Mayıs.2014, 13:37
Hamburg'un Hollandalı yıldızı Rafael van der Vaart'ın menajeri Mustafa Demir, futbolcunun gönlünün Beşiktaş'tan yana olduğunu, ancak şu anki tek düşüncesinin kaptanı olduğu takımın ligde kalması olduğunu söyledi.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/107059/van-der-vaartin-gonlu-besiktasta

byariff
12.Mayıs.2014, 03:29
3puan yazdiysa yalan olma olasiligi %5 dir bence... diego ribas besiktastaymis

http://www.3puan.com/content?id=1909

playeray
12.Mayıs.2014, 05:49
NTV Spor altyazı geçmeden hiçbir habere inanmam

ozan42
12.Mayıs.2014, 08:58
Artık Ntvspor'da eski güveniirliğini yitirdi.Hatırlıyorum Forlan Reyes Ujfalusi transferlerinide altyazı geçmişlerdi.Artık sağlam kaynak bulmak çok zor.İmzalar atılmadan kesin dememek lazım.

byariff
12.Mayıs.2014, 14:34
3puan haluk yurekliye ait diye biliyorum , %95 dogru cikiyor onun haberleri...

ertem senere gorede fikret orman ingiltereye gidicekmis demba ba transferi icin sozlesme fesh bedeli 3m euroymus

footballer33
12.Mayıs.2014, 16:13
3puan haluk yurekliye ait diye biliyorum , %95 dogru cikiyor onun haberleri...

ertem senere gorede fikret orman ingiltereye gidicekmis demba ba transferi icin sozlesme fesh bedeli 3m euroymus
Demba Ba 3 milyon euroysa bir dakika bile beklemesinler. Diego, onun önünde Demba Ba... Baba gibi hücum hattına sahip oluruz be! :icon_biggrin:

Bu arada, dün Şansal Büyüka da Beşiktaş'ın Diego, Rusya'dan bir orta saha ve Ukrayna'dan bir stoper ile anlaştığını belirtti. Ukrayna'daki stoper için Chygrynskiy diyenler var. Rusya'daki orta sahanın da Zenit'teki Danny olduğunu düşünüyorum. Şu saydığımız adamların hepsini almak başkan Fikret Orman olduğu sürece çok ütopik duruyor; ama yeni stadın ve başarısızlığa tahammülü kalmayan bir camianın da böyle isimlere ihtiyacı var muhakkak. Sadece Chygrynskiy için çekimserim. Sakatlıklarla dolu sezon geçirdi son 2 senede.

GeNç KaRTaL
12.Mayıs.2014, 16:51
Demba Ba 3 milyon euroysa bir dakika bile beklemesinler. Diego, onun önünde Demba Ba... Baba gibi hücum hattına sahip oluruz be! :icon_biggrin:

Bu arada, dün Şansal Büyüka da Beşiktaş'ın Diego, Rusya'dan bir orta saha ve Ukrayna'dan bir stoper ile anlaştığını belirtti. Ukrayna'daki stoper için Chygrynskiy diyenler var. Rusya'daki orta sahanın da Zenit'teki Danny olduğunu düşünüyorum. Şu saydığımız adamların hepsini almak başkan Fikret Orman olduğu sürece çok ütopik duruyor; ama yeni stadın ve başarısızlığa tahammülü kalmayan bir camianın da böyle isimlere ihtiyacı var muhakkak. Sadece Chygrynskiy için çekimserim. Sakatlıklarla dolu sezon geçirdi son 2 senede.

Rusya'daki ortasaha için Noboa,Ukrayna'daki stoper için Moledo isimleri de geçiyor.Medyanın güvenirliği konusunda ise,medyadan önce ben bizim yönetime güvenemiyorum.Daha önce iş bitiricilik konusunda bir çok kez bizi hayal kırıklığına uğrattılar.Umarım bu transfer sezonunda böyle olmaz.

footballer33
12.Mayıs.2014, 18:38
Moledo, Önder Özen'in de düşündüğü bir isimdi bildiğim kadarıyla. Noboa da iyi bir transfer olur alınırsa. Yönetime ben de güvenmiyorum; ama elleri mahkum artık iyi transferler yapmaya.

footballer33
19.Mayıs.2014, 14:05
Beşiktaş'ta 25 golden aşağı atarsam para almam. Ara transferde Beşiktaş'a gelsem ligi gol kralı olarak tamamlardım.

Edinho

Ralph
19.Mayıs.2014, 14:18
Neden böyle bir şey demiş ki onu anlamadım

footballer33
19.Mayıs.2014, 14:40
Neden böyle bir şey demiş ki onu anlamadım
Bence sorulması gereken soru, 'Neden Beşiktaş, niye F.Bahçe ya da G.Saray değil de, Beşiktaş?' Eneramo, Edinho, seneye de Akhisar'dan Bruno Mezenga çıkıp konuşur artık. :icon_confused:

Bonservisi olmayan Gomis'i, Hunt'u, Alex'i şu ana kadar bitirmiş olmalıydık bence; ancak başkanımız Fikret Orman, yönetimimiz de Erdal Torunoğulları, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay gibi isimler olunca Edinho çıkıp konuşuyor işte, yol yapıyor bize gelmek için. :icon_smile: Bilic ya da Önder Özen'den birisi giderse şaşırmam. Zaten biri gittiğinde, diğeri de durmaz.

LaigLeNoiR
21.Mayıs.2014, 12:33
http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2014/05/21/kaka-transferinde-besiktas-in-eli-guclendi--4393620.Jpeg
Kaka transferinde Beşiktaş'ın eli güçlendi!

Milan’da sözleşmesini feshetme opsiyonu doğan sambacı için kesenin ağzı açıldı.

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin Türk menajerine yıllık 5 milyon euro garanti ücret önerdiği Kaka’da Beşiktaş’ın elini güçlendiren bir gerçek ortaya çıktı. Milan ile bir yıl daha kontratı bulunan sambacının sözleşmesinde, ‘Kulüp Avrupa kupalarına katılamazsa serbest kalma hakkı doğar’ maddesi olduğu öğrenildi. Kabus gibi bir sezon yaşayan Milan, Avrupa kupalarına katılma hakkı alamamıştı.

BONSERVİS DEĞİL İMZA PARASI
Kara Kartal’ın amacı, bu maddeden yararlanıp bonservise harcayacağı rakamı imza parası olarak Kaka’ya vermek ve böylece 32 yaşındaki yıldız oyuncuyu Süper Lig’e gelmeye ikna etmek. Şampiyonlar Ligi ön elemesini geçmek için çok güçlü bir kadro kurmak isteyen yönetim, aynı zamanda Kaka gibi bir yıldızla Vodafone Arena kombinelerini patlatmayı planlıyor. Türk menajer, Kaka’nn yetkili temsilcileriyle masaya oturduktan sonra kesin kararı önümüzdeki hafta Beşiktaş’a iletecek.

MILAN PANİKTE

Kaka’nın sözleşmesindeki fesih maddesi, Milan’ın da 1 numaralı gündemi. Kulübün ikinci başkanı Adriano Galliani, sözleşmedeki bu maddeyi doğrularken, “Kaka’nın bizimle kalacağına inanıyoruz” dedi. Yıldız futbolcu nisan ayında geleceğine sezon sonu karar vereceğini açıklamıştı.

(Amk)

anil luque
21.Mayıs.2014, 12:46
Ölüsü bile çağ atlatacak bir adam. Keşke gelse. Dünyanın kapristen en uzak yıldızı olabilir. En parlak dönemlerinde bile öyleydi. O açıdan da baş ağrıtacak bir transfer olmaz.

Ralph
21.Mayıs.2014, 14:48
Ben hic bir soylentiye inanmiyorum artik. Ntv spor bile kesmiyor beni. Ne zamanki oyuncu kontrol icin doktora goturdu ve kosu bandinda poz verdi, ozaman ok.

E.Cartman
21.Mayıs.2014, 14:51
Ben hic bir soylentiye inanmiyorum artik. Ntv spor bile kesmiyor beni. Ne zamanki oyuncu kontrol icin doktora goturdu ve kosu bandinda poz verdi, ozaman ok.
Sağlık kontrolünü geçemeyip transfer iptal olabilir abi sen ona da tam güvenme :n::n:

anil luque
21.Mayıs.2014, 14:54
Sağlık kontrolünü geçemeyip transfer iptal olabilir abi sen ona da tam güvenme :n::n:

Bizde o da olur. Ben resmi maça çıkmadan inanmam :0:

europeanconquer
21.Mayıs.2014, 14:55
Bir de bir oyuncu vardı Beşiktaş'a gelecekti,maçın tekinde soyunmuştu Beşiktaş transferden vazgeçmişti sanırım :n:

Ralph
21.Mayıs.2014, 15:24
-Fikret Orman'ı dinliyorum şu anda. Cenk Tosun hariç 5 oyuncu alacağız diyor. En az 3 ya da 4 ü yabancı diyor. 10-11 milyon euro harcayacağız diyor. 10-11 milyon hangi 5 oyuncuyu alacağız bakalım merak içindeyim.

-Olcan ile ilgileniyoruz ancak net bir şey yok dedi.

-Fernandes'e çok kızgın.

-Almeida daha profesyonelce davrandı.

-Gökhan Töre'ye maaş önerilmiş (kulübü ile konuşmadan önce) eğer anlaşılırsa kulübü ile görüşülecek. Ancak maaş olarak yüksek istiyormuş. 4-5 alternatif varmış.

-Diego'ya önce biz maaş önermişiz, bizden sonra Fenerbahçe daha yüksek bir para ödemiş ve o şekilde transfer olmuş fenere. Bunlar olağan şeyler rekabet var falan filan geveledi. Biz yıllık 2.5 milyon vermişiz. En üst limit buymuşşşş

Fazlası: http://haber1903.com/Besiktas-26419-fikret_orman_konusuyor.html

Suicider
21.Mayıs.2014, 15:43
Fenerbahçe'nin yaptığını biz yapsak etik etik diye ortalığı inletirdi Beşiktaş'lı yöneticiler.Neyse ki dost kulüp yapmış sorun yok.Yanlış anlaşılmasın zaten doğru olan bu,oyuncuya tüm takımlar teklifini yapar o da birini tercih eder.

europeanconquer
21.Mayıs.2014, 15:58
Ooo arada bize de laf çarpmış 34 yaşında ki Ronaldinho'nun 1 ay peşinden koşan adam.Sen 35 değil,36 değil 45 yaşında ki Drogba'ya kurban ol be.Vizyonsuz.

playeray
21.Mayıs.2014, 16:04
5 oyuncuya 10 milyon euro bütçe ile yine sezon sonu Eneramolara kalacağız demedi demeyin :n:

Ralph
21.Mayıs.2014, 16:12
Ooo arada bize de laf çarpmış 34 yaşında ki Ronaldinho'nun 1 ay peşinden koşan adam.Sen 35 değil,36 değil 45 yaşında ki Drogba'ya kurban ol be.Vizyonsuz.

Hop! Bizim çöplüğümüzde bizim başgana laf yok :mad:

europeanconquer
21.Mayıs.2014, 16:15
Hop! Bizim çöplüğümüzde bizim başgana laf yok :mad:

:icon_cool:

Bordo61Mavi
21.Mayıs.2014, 16:24
5 oyuncu 10milyon Euro ???

Samet Aybaba senmisin ?

Ahmet Göktaş
21.Mayıs.2014, 21:02
Diego ilk alternatifimiz değildi diyor , alışık olduğumuz üzere transferin son günü Erciyes'ten İbricic alınır ortasahaya. Kanat olarak Djalma Campos alınır bir tane de Fenerden çıkma 2.el bir oyuncu alınır Sezer tarzı transfer kapatılır.

Ben kesinlikle ironi yapmıyorum aynen bu tablo gerçekleşecek arkadaşlar abartma falan yok. En iyi ihtimal bonservissiz iki tane hayatımızda adını duymadığımız yabancı alınır , 1 tane anadolu takımlarından yabancı alınır 2 tane gurbetçi tamamdır.

10 milyon yuro bütçeyle afedersiniz ama günümüz futbol piyasasında dem babayı bile vermezler adama.

Banega
21.Mayıs.2014, 22:41
Beşiktaş, bu sezon Lille'de 38 lig maçında 16 gol atan Fildişi'li yıldız Salomon Kalou(28) ile görüşmelere başladı. (3puan.com)

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mayıs.2014, 22:49
bu nasil haber, sanki KAP a bildirim yapar gibi :n:

Ahmet Göktaş
21.Mayıs.2014, 23:12
KAlou kimdir abi ya , şöyle transfer yapacaksanız yapmayın gözünüzü seviyim. Hele forvet düşünülüyorsa kalou yandık demek ki.
Bu takımın 20-25 gol barajı geçip gol krallığına soktuğu adam olmadı 20 senedir.Bi son 10 yılda ilhan vardı o da 18 falan atmıştı Arifle beraber o kadar.

Forvet kalou falan olmaz , madem gruplara kalmak istiyorsun şampiyonlar liginde , ligde de Gs ve FB karşısına çıkınca ayakların titremesin korkudan istiyorsun , o zaman gidip yılda 25-30 golü kesin olan bir adamı getirip koyacaksın parası neyse de vereceksin.

Onu bulmak kolay mı diyeceksinizdir , kolay. İlla ki 23-25 yaşında olmasına gerek yok. Tamam bir gençlik projesi var ama abartmamak lazım. Getir koy Luca Toni'yi forvete sana 30 gol atsın yada Cladio Pizarro. Bunlar zor transferler değil. En olmadı yaşına başına bakma git getir LUis Fabiano'yu Brezilyadan bonservis falan da yok.

footballer33
22.Mayıs.2014, 00:05
Benim yönetimden beklentim, Edinho'nun açıklamalarından sonra yeni sezonda forvetimiz Edinho olur. Orta alana Burhan Eşer ya da Aatıf gelir, stoper için de Sivok'u takıma alıp (3. sınıf adam alacaklarsa ben razıyım) transferi bitirirler. Haa, 2-3 gurbetçi transferi de kesin tabii!

Önder Özen ve Bilic'i yiyecekler, en çok ona yanıyorum.

nerazzuri
22.Mayıs.2014, 00:55
taraftar olarak ne istediğinizi biliyor musunuz acaba?

takım borç batağında. şimdi istediğiniz senelik 3-4 m€ alan futbolcular şuursuzca, taraftarı coşturmak için alındığından. siz hala onlardan istiyorsunuz. (Diego,Demba Ba,Ronaldinho,Lescott vs.)

bu tip futbolcuların gelmemesi yönetim beceriksizliğinden değil, kulübün borcu olmasından dolayı. aynı futbolculara galatasaray veya fenerbahçe talip olduğunda farklı rakamlar mı isteyecekler? hayır.

önder özen bana göre başarılı ilerliyor. genç ve ilerde başarılı olabilecek bir kadro kuruyor. özellikle genç türk futbolculara dikkat çekiyorum, çünkü 1-2 sene sonra bu ligin tozunu attıracaklar.

yabancı konusuna gelirsek, imkanlar dahilinde bana göre nokta atışı yapıyorlar. (atiba,jones)
eneramo,dany gibi hatalar elbet olacaktır, doğal karşılamak gerekmez mi?

yine tekrarlıyorum, fazla haksızlık ediyorsunuz önder özen,bilic ve yönetime. beşiktaş en fazla 2 sene içinde bu ligi tek başına alıp götürecek.(eğer kontenjan serbest kalmaz ise) sezon başından beri bunları yineliyorum.

elinizde kaliteli,genç ve gelişime açık bir çok türk futbolcu var. şu sistemde inanılmaz bir artı beşiktaş için.

demirören yoluna sapmayacaktır fikret orman ve bu yüzden ne yazık ki sizler hiç bir zaman memnun olmayacaksınız.

Ahmet Göktaş
22.Mayıs.2014, 01:10

takım borç batağında. şimdi istediğiniz senelik 3-4 m€ alan futbolcular şuursuzca, taraftarı coşturmak için alındığından. siz hala onlardan istiyorsunuz. (Diego,Demba Ba,Ronaldinho,Lescott vs.)

bu tip futbolcuların gelmemesi yönetim beceriksizliğinden değil, kulübün borcu olmasından dolayı. aynı futbolculara galatasaray veya fenerbahçe talip olduğunda farklı rakamlar mı isteyecekler? hayır.

önder özen bana göre başarılı ilerliyor. genç ve ilerde başarılı olabilecek bir kadro kuruyor. özellikle genç türk futbolculara dikkat çekiyorum, çünkü 1-2 sene sonra bu ligin tozunu attıracaklar.

yabancı konusuna gelirsek, imkanlar dahilinde bana göre nokta atışı yapıyorlar. (atiba,jones)

yine tekrarlıyorum, fazla haksızlık ediyorsunuz önder özen,bilic ve yönetime. beşiktaş en fazla 2 sene içinde bu ligi tek başına alıp götürecek.(eğer kontenjan serbest kalmaz ise) sezon başından beri bunları yineliyorum.

elinizde kaliteli,genç ve gelişime açık bir çok türk futbolcu var. şu sistemde inanılmaz bir artı beşiktaş için.

demirören yoluna sapmayacaktır fikret orman ve bu yüzden ne yazık ki sizler hiç bir zaman memnun olmayacaksınız.

Taraftar zaten Ronaldinho , Diego falan istemiyor. Özen fanatiklerinin de şu huyunu anlamıyorum , yanlışlarını söyleyince hemen tabi ronaldinho istiyorsunuz , demirören zihniyeti , borçlar falan filan edebiyatı yapıyorsunuz.

Kimse Ronaldinho , Diego gelsin demiyor , ama para olmaması gidip rakibinin en dandik oyuncusunu kiralaman , 100 kiloluk eneramoyu almanı gerektirmez.

Paran mı yok , 10 milyon mu ayırabiliyorsun bütçe ? Gidersin en azından iskandinavyadan 2-3 tane adam gözlemlersin 23-25 yaşlarında , alırsın 3 yabancı iskandinavyadan , yada doğu avrupadan (polonya , çek, macar) getirirsin tutmazsa onlar tutmaz en azından , rakibne kontejyan açmamış olursun.

Beşiktaş'ın elindeki kadro ligin tozunu nasıl attıracak açıklar mısın 2-3 yıl sonra ? Kaç tane bonservisi bizde olup , genç olan ve yüksek potansiyeli olan genç var ? Oğuzhan , belki Veli ve muhtemelen önümüzdeki yıl yada bu yaz takasta kullanılacak bir Kerim Frei. Sağlam denilen kalecimiz bile ne geldiyse yedi geçen sezon. Rakibin ise Muslerayla mı devam etsek Onur'u mu alsak diyor .Yapmayın ya Beşiktaş'ta şuan öyle 2-3 sene sonra ligi süpürecek potansiyelde adamlar falan yok . Kandırmayın Beşiktaşlıları.

footballer33
22.Mayıs.2014, 01:59

Yahu, parasız büyük takım başkanı mı olur? Sportif başarı = Gelir. Bu 2+2=4, aynı şey. Sen 10 milyon euro transfer bütçesiyle kimi alabileceksin ki? O parayla getireceğin adamlar yine çöp çıktığında zarara sokmayacak mısın tekrar kulübü? Batuhan, Sinan Kurumuş, Gökhan Süzen, Uğur Boral, Mehmet Akyüz, Edu, Dentinho, Dany, Eneramo, Sezer Öztürk... Bunlara para yerine öpücük mü verdik?

Gel gelelim; F.Bahçe'nin, G.Saray'ın borçları çok mu az? FB; Mahmut Hanefiler'den, İsmail Güldürenler'den, Kemal Aslanlar'dan UEFA'da yarı final oynayan takım seviyesine ulaştı. GS desek Zapata, Stancu, Mustafa Sarp, Barış Özbek, Culio, Mehmet Batdal... Say say bitmez; ama şimdi 2 senedir üst üste gruptan çıkıyor Şampiyonlar Ligi'nde. Birinde de çeyrek final oynadı üstelik. Yapılanma diyorsan yapılanma budur! Basına Ronaldinho, Diego, Demba Ba, Eto'o deyip Dany'yi, Sezer'i Eneramo'yu almayacak o zaman. Böyle yapılanma olmaz. Ya susacak, işine bakacak ya da işi bilene bırakıp çekilecek kenara, stadla ilgilenecek. İlla gidip o yıldızları alsın da demiyoruz, boş boş konuşmasın yeter!

Hep aynı şeyleri yazıp durmayın Allah aşkına. Borcun alıp başını gittiğini biz de biliyoruz; fakat hal, durum bundan ibaretken taraftarla dalga geçer gibi Avrupa Kupası kaldıracağız da demesin. İlk geldiği zaman futboldan anlamam diyordu, gerçekten de anlamıyor; ama siz de Fikret Orman'ın Beşiktaş'ı yönetebilecek ayarda olmadığını anlamıyorsunuz bir türlü.

4 kupalı şampiyon basketbol takımını dağıtıp FEDA diye basketi de batırdı. Erkek voleybol takımı 1. Lig'e çıkmışken şubeyi kapattı, kadın voleybol ve basketbol takımları neredeyse düşmemeye oynuyordu vs. Neyse ki, bu sene sponsor buldu da amatör şubeleri biraz yoluna koyabildi.

Hataları bunlarla da sınırlı değil. Yönetimine aldığı veya aldırdığı isimler, Quaresma ve Fernandes vakalarında krizi yönetememiş olması (Q7'nin itibarını yerle bir etti), içimizdeki İrlandalıları bir türlü temizleyememesi, kendi taraftarıyla zıt gitmesi, Beşiktaş'ı F.Bahçe'yi savunduğu kadar savunamaması (her açıdan. TFF, hakem hataları, çArşı mevzusu ...). Saymakla bitmez maalesef. İki senede yaptığı olumlu tek iş, stad inşaatını başlatmış olması ve bununla paralel sponsor gelirleri.

Tek eleştiri sebebi transfer değil, transfer bunlardan bir tanesi sadece. Ayrıca lafımız yönetime, başkana. Önder Özen'e (Dany transferi hariç) ya da Bilic'e değil. Aynı şeyleri yazmaktan bıktım, usandım!

Matteo Ferrari
22.Mayıs.2014, 02:15
Eneramo - Almeida,
Sezer - Fernandes,
Erkan Kaş - Gökhan Töre,
Toraman - Sivok,
Süzen - Motta değişimleri olur. Boşuna transfer yapıp 10 Milyon Euro harcamalarına gerek yok. Zarara sokmasınlar klübü çünkü transfer yapmayı, takımın eksiklerini bilen tek adam yok.

uAburak89
23.Mayıs.2014, 14:32
11 milyon euro bütçe ile 1 Türk 3 yabancı alacakmış Beşiktaş;

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/107688/4-futbolcu-transfer-edecegiz

eng1n
23.Mayıs.2014, 14:58
bu 11 milyon sadece bonservis için belirlenen rakamsa 1 Türk 3 yabancı zor ama imkansız değil. örneğin geçen sene pedro franco'yu 2.4 e almışlardı.

uAburak89
23.Mayıs.2014, 14:59
Öyledir muhtemelen zaten. Bu bütçe ile Gökhan Töre'yi nasıl alacaklar esas merak ettiğim o, adamın opsiyonu 7.5 milyon euro.

LaigLeNoiR
23.Mayıs.2014, 15:00
Gökhan Töre için opsiyon kullanıp 7.5 mn euro vermek tam bir enayiliktir. Hiçbir takım vermez Gökhan Töre için o kadar para.

uAburak89
23.Mayıs.2014, 15:03
5+3 sonrası 3 büyükler de talip olur, bu da pazarlığın kızışması demek. 7.5 bence de çok ama, bir takım alacaksa bonservisini 5-6'dan aşağı bırakmaz bence Rubin.

eng1n
23.Mayıs.2014, 15:03
Gökhan Töre'yi 7.5 M € ya alamazlar zaten o kadar da etmez, rubin 3 M € ya almış o civarda bir fiyata bırakabilirler. Gökhan önemli oyuncu ama geçen sene ki performansı çok inişli çıkışlı, Beşiktaş için olmazsa olmaz değil bence onun yerini Kayseriden Sefa ile kapatabilirler.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2014, 16:28
Sefa ile sağ bek olarak anlaşmak üzereler zaten. Yabancı sorunu yoksa gokhan töre yerine orası için de kayserili pablo moucheyi yoklardım şahsen. Eğer ki daha ucuza mal edilecekse.

Banega
23.Mayıs.2014, 16:56
Sefa ile sağ bek olarak anlaşmak üzereler zaten. Yabancı sorunu yoksa gokhan töre yerine orası için de kayserili pablo moucheyi yoklardım şahsen. Eğer ki daha ucuza mal edilecekse.
Aynen abi dediğin gibi olabilir aslında, Beşiktaş'ın diğer klüplere oranla yabancı sorunu yok, Mouche iyi gider bence.Çünkü bütçe toplam 10 diyorlar zaten 3-4 oyuncu alacaklar en iyisi bu olur.
Hele mesela Scarione alınsa çok iyi iş yapar bence.Ama sanmıyorum, Kasımpaşa bırakmaz.

anil luque
23.Mayıs.2014, 17:02

Abi Mouche'ler bilmem neler bizi bir yere getirmez bunu artık dünyanın diğer ucunda futbolla ilgisi olmayan adam bile biliyor. Senelerce denedik de ne oldu ? Holosko dışında (ki onun da katkısı Mustafa Denizli sayesinde oldu) koca bir sıfır.

Vizyon sahibi olup fark yaratacak adamların peşinde koşmalıyız. İlla yıldız değil , fark yaratacak.

Angel Correa'yı Atletico'dan önce sen kapacaksın. Ülkende düzenlenen , bir nevi ayağına kadar gelip şov yapan Quintero'yu Porto'dan önce sen alacaksın.

Kayseri ile küme düşen Mouche'den hayır gelmez güzel abim :)

himone
23.Mayıs.2014, 19:59
Ben mi yanlış izledim yoksa Beşiktaş'ın bu sene maçlardaki en etkili oyuncusu Gçökhan Töre değil miydi? Sene başında Gökhan'ın bu kadar iyi oynayacağını düşünmemiştim, hatta bir ara beni haklı da çıkartıyordu ama sonradan çok iyi bir çıkış elde etti. Bence Beşiktaş Gökhan'ı almak için şartlarını zorlamalı. Zaten bayağı bir yabancıdan kurtuluyor ama yerli kalitesi hiç iyi değil, Gökhan da alınmazsa seneye sıkıntı olur. Rubin Gökhan'ı 5 milyona aldı 5-6 dan aşağı bırakmazlar bence. 11 milyon da çok az olmuş, 3 kupada da hüsran olmasın sonra.

ozan42
23.Mayıs.2014, 23:09
Arkadaşlar dün Önder Özen Beşiktaş Tv'ye açıklamalarda bulunmuş.O açıklamaları video linkini bulamadım, bulan varsa paylaşabilirse çok makbule geçer.

playeray
25.Mayıs.2014, 13:18
Akşam'ın haberine göre Mame Biram Diouf'u da düşünüyormuşuz

Fanatik'e göre Rakitic, Belhanda

Ralph
25.Mayıs.2014, 19:12
Defansa Moledo, Ortaya Belhanda, ileriye Gomis deniyor.

Önder HOCA
25.Mayıs.2014, 20:49
pektemek stoch takası konusuluyor :(

nerazzuri
25.Mayıs.2014, 20:53
rakitic'i unutun bence, hayalden öteye gitmez şu aşamada.

belhanda'nın ise olabilitesi var. kiev'de pek şans bulamıyor, üstelik mutsuz. kiev'inde öyle yüksek bedeller isteyeceğini zannetmiyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Mayıs.2014, 21:33

bjk almaz stochu, hem de pektemek ile takas hic olmayacak bir sey. keske olsa, sakaryalilar fenerde iyi tutuyor cunku. hem yerli hem de forvet, daha ne olsun. ama dedigim gibi imkansiz, ancak ustune para verirsek belki.

sui generis
25.Mayıs.2014, 21:34

Böyle saçma şey olmaz arkadaş. Stoch'u vermeyi geçtim, Pektemek ne alaka yahu. Transfer yapmak için transfer yapmış oluruz, rezillik.

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Mayıs.2014, 21:35
sana katilmiyorum muhammet, pektemek sakatlik sorunu disinda iyi bir isim. kenarda stochu tutacagimiza pektemek dursun. ama dedigim gibi pek olasi bir transfer degil.

mpaker66
25.Mayıs.2014, 21:35
Bu takasa iki tarafta karşı çıkıyor çok garip :D

Olabilitesi var. Cenk'i aldı Beşiktaş. Stoch forvet arkası daha etkili bi oyuncu olduğunu düşürsek iyi olabilir beşiktaş için.

sui generis
25.Mayıs.2014, 21:44
sana katilmiyorum muhammet, pektemek sakatlik sorunu disinda iyi bir isim. kenarda stochu tutacagimiza pektemek dursun. ama dedigim gibi pek olasi bir transfer degil.

Abi bizim forvete ihtiyacımız mı var ? Pektemek, Webo'dan daha mı iyi ? Stoch takımda kalsa 11 oyuncusu olmaz ama sonradan girip skora etki eder. Webo da aynı Stoch gibi sonradan girip etkili olabiliyor. Ama bence ne Pektemek ne de Mevlüt böyle isimler. Mevlüte biraz daha sıcak bakıyorum ama sürekli sakatlanan ve hiçbir ekstrası olmayan Pektemek'in bence bizde işi olmamalı.

SAİT71
25.Mayıs.2014, 21:56
Ne Pektemek'i yahu, onu geçtim Stoch gibi bir adam rakibe verilmemelidir. Tamamen aptalca bir transfer hamlesi olacaktır. Stoch dediğiniz adamı bir başka takımda izleyin bakalım nasıl oynuyormuş.

Ralph
25.Mayıs.2014, 21:59
Pektemek'i Beşiktaş bırakmaz zannetmiyorum. Her ne kadar sakatlıklardan sonra formunu yükseltemesede yönetim baya arkasında duruyor.

attirson
25.Mayıs.2014, 22:44
Bjk Aatif Şeşu'yla ilgileniyormus.Hala akıllanmadı Bjk yönetimi söyle sacma işlerle ugrasıyorlar.Eneramo , Şeşu , Ömer Sismanoglu cok gereksiz transferler.Her anadolu takımında parlayan oyuncuyu alacaklarsa ohoo. :D

footballer33
26.Mayıs.2014, 00:43
Stoch-Pektemek takası çok iyi olur bence. Elimizde Cenk ve Ömer var ve bir yabancı forvet daha alacağız, kanada adam arıyoruz, Stoch neden olmasın? Bu takasın gerçekleşmesini isterim şahsen.

HeracLes
26.Mayıs.2014, 00:44

Bilmiyorlar tabi kardeşim, gazeteler körüklüyor bizim taraftar inanıyor. Küçük çocuktan farkları yok. Parasız kulüp başkanı nasıl bir söylemdir aklım almıyor. Kulübün bir sahibi olsa da paraları savursa anlarım ama bre adam görmüyor musun Demirören'i, zengin başkan harcadı paralarını Beşiktaş için bak. İdari yönden Türkiye'de hiçbir başkan Fikret Orman'ın eline su dökemez. Beşiktaş Süleyman Seba'dan sonra ilk defa tesisler kazandı tesis de değil tesisler. Sportif açıdan ise başkanların yanlış transfer yaptıklarını söyleyerek bilen bir adamı getirdi.

Açık söylüyorum seçimle gelen seçimle gider. Bugün seçim olsa Fikret Orman yönetimi gene kazanır aday olduğu sürece. Yıllar geçtikçe Beşiktaş taraftarı değişiyor. Eskiden böyle değildi herhalde yeni nesilden kaynaklanıyor. Sabırsız, kendi futbolcusunu, yöneticisini, başkanını kötüleyen, yaşı geçmiş yıldızlardan medet uman bir taraftar topluluğumuz var aman ne güzel. Önce bu zihniyeti değiştirmek lazım. Birinin bunu yapması lazım. Yönetimin futbolcu transfer etmesine gerek yok. Almanya'dan taraftar transfer etsin herhangi bir kulüpten farketmez yeter ki skor taraftarı olmasın.

footballer33
26.Mayıs.2014, 01:26
Bilmiyorlar tabi kardeşim, gazeteler körüklüyor bizim taraftar inanıyor. Küçük çocuktan farkları yok. Parasız kulüp başkanı nasıl bir söylemdir aklım almıyor. Kulübün bir sahibi olsa da paraları savursa anlarım ama bre adam görmüyor musun Demirören'i, zengin başkan harcadı paralarını Beşiktaş için bak. İdari yönden Türkiye'de hiçbir başkan Fikret Orman'ın eline su dökemez. Beşiktaş Süleyman Seba'dan sonra ilk defa tesisler kazandı tesis de değil tesisler. Sportif açıdan ise başkanların yanlış transfer yaptıklarını söyleyerek bilen bir adamı getirdi.

Açık söylüyorum seçimle gelen seçimle gider. Bugün seçim olsa Fikret Orman yönetimi gene kazanır aday olduğu sürece. Yıllar geçtikçe Beşiktaş taraftarı değişiyor. Eskiden böyle değildi herhalde yeni nesilden kaynaklanıyor. Sabırsız, kendi futbolcusunu, yöneticisini, başkanını kötüleyen, yaşı geçmiş yıldızlardan medet uman bir taraftar topluluğumuz var aman ne güzel. Önce bu zihniyeti değiştirmek lazım. Birinin bunu yapması lazım. Yönetimin futbolcu transfer etmesine gerek yok. Almanya'dan taraftar transfer etsin herhangi bir kulüpten farketmez yeter ki skor taraftarı olmasın.
Yazdıklarına bakılırsa hedefin ben olduğum için cevap verme hakkımın da olduğunu düşünüyorum; ancak onca cümlenin, paragrafın arasından kendine göre bir söylemi cımbızla çekip çıkardığın için yazdıklarına tek tek uzun uzadıya yorum yapmayacağım. Bir tek şunu söyleyeceğim; beni tanımıyorsun ve belki ismimi bile bilmiyorsun. O yüzden benim Beşiktaşlılığımı sorgulamak senin haddine değil! Daha önce de uyarmıştım bu konuda; fakat sanırım dikkate almadın. Skor taraftarı, Almanya'dan taraftar transfer edelim, küçük çocuk falan... Bu muhabbetlere girmen, bu kadar ileri gitmen gereksiz yani.

Önce ne söylemek istediğimi, neleri eleştirdiğimi, doğrular olduğunda alkışlamayı da bildiğimi geçmiş yorumlara bakıp bir gör, ondan sonra yorum yap! Benim Beşiktaşlılığımı, ben biliyorum kimseye bir şeyi ispat etmenin derdinde değilim, kimin ne kadar Beşiktaşlı olduğunun da kararını sen veremezsin! Bilmeden, etmeden konuşmazsan iyi edersin. Bu günden sonra da laf anlatmaya çalışmayacağım artık kimseye bu konuda.

Önder HOCA
26.Mayıs.2014, 02:14
stoch gonderılecekse bonservisle yollanmalı 5 milyon filan kazanılır 2 milyonluk mustafayla takasta biz zararlı çıkarız

mpaker66
26.Mayıs.2014, 02:21
Mustafa'nın yurt içi fiyatı da en az 5m.

Kaka Leite
26.Mayıs.2014, 03:08
Bjk Aatif Şeşu'yla ilgileniyormus.Hala akıllanmadı Bjk yönetimi söyle sacma işlerle ugrasıyorlar.Eneramo , Şeşu , Ömer Sismanoglu cok gereksiz transferler.Her anadolu takımında parlayan oyuncuyu alacaklarsa ohoo. :D

Şeyşu, Ömer ve Eneramo ile bir mi yav?

Eneramo'nun bir parlama olayı falan da yoktu bence. Fiziksel olarak üstünlüğü olan gereksiz bir oyuncu idi ve alındı.

Ömer de sadece yedek kulübesi düşünülerek yapılacak bir transferdi. Şeyşu bu adamlarla bir tutulmamalı bence.

2 sezondur iyi işler yapıyor. Bu sezon hoca değişimi ile üst düzey oynadı orası ayrı.

E.Cartman
26.Mayıs.2014, 03:19
Valla genel eksikler bir yana Beşiktaş'a şöyle masaya yumruğu vurup takımı ateşleyebilecek bir adam lazım. Hırslı ve lider karakterli birini bulursa saha içinde pozitif anlamda çok etkiler Beşiktaş'ı. Çok eleştirilseler ya da bu özelliklerini biraz saklasalar da 2 rakibinde de böyle adamlar mevcut, Beşiktaş'ın her şeyden önce en net eksikliği bu bence.

BaGa TaRKaN
26.Mayıs.2014, 03:25
İçerdeki Sağlam Duyumlara Göre Bastian Schweinsteiger ile İlgileniliyormuş.

Keşke Alsak Adam Tam Bir Profesyonel ve Müthiş Bir Alman Zekasına Sahip Matthaus Etkisi Yaratabilir Takıma

Kaka Leite
26.Mayıs.2014, 03:28

Keşke Alsak Adam Tam Bir Profesyonel ve Müthiş Bir Alman Zekasına Sahip Matthaus Etkisi Yaratabilir Takıma

Yok artık abi şaka mı yapıyorsun? :icon_biggrin:

29 yaşında henüz bu adam ve bana kalırsa Bayern'den kıpırdamaz bile. Bu sezon oynamamış bir oyuncu olsa neyse de kendisinin Türkiye'ye gelmesi imkansız.

SAİT71
26.Mayıs.2014, 03:29
Schweinsteiger transferine inanıyon mu sen abi?

BaGa TaRKaN
26.Mayıs.2014, 03:33
Eğer Taraftarın Ağzına Bir Parmak Bal Çalmak İçin Çıktıysa Bu Haber Yazıklar Olsun.

Bekleyelip Görelim Beşiktaş'ın Sağı Solu Belli Olmaz Schweinsteiger Derler Giderler Hürriyet'i Alırlar :)

Kaka Leite
26.Mayıs.2014, 03:35
Eğer Taraftarın Ağzına Bir Parmak Bal Çalmak İçin Çıktıysa Bu Haber Yazıklar Olsun.

Bekleyelip Görelim Beşiktaş'ın Sağı Solu Belli Olmaz Schweinsteiger Derler Giderler Hürriyet'i Alırlar :)

Schweinsteiger hariç herkesi bekleyebilirsiniz bence ama bu adamın imkanı yok.

Xavi desen sıkılmıştır der inanırım bir nebze ama buna hiç inanasım gelmedi.

Facx
26.Mayıs.2014, 03:40

ne diyosun hocam sen sazan.avi falan mı bu ?

mpaker66
26.Mayıs.2014, 03:50
Schweinsteiger'i duyunca istemsizce kahkaha attım. Adamı City zor alır bence :D

footballer33
26.Mayıs.2014, 03:56

Buranın duyumcusu da sen misin abi? Ne yapak, inanak mı? :icon_biggrin:

O değil de, twitterdeki duyumcularda asıl mevzu. Biri Robinho %95 tamam, iş başkanın imzasına kaldı diyor, diğeri Robinho Brezilya'da kalacak, ne Robinho'su diyor. Yine bir tanesi M.Unitedli Anderson %5 ihtimal, çok çok zor diyor; diğeri 5,5 milyon euro isteniyor, teklif 3 şu ana kadar diye tweet atıyor. Bir de birbirlerine laf atmalar... Bildiğin şenlik var. :icon_biggrin:

Benim yorumum ise Demba Ba kiralık getirilsin, Olcan ya da G.Töre'den en az birini alalım, hatta oluyorsa ikisi birden alınsın, olmuyorsa alternatif olarak Sefa Yılmaz olabilir, Jimmy durmaz olabilir, Yasin Öztekin bile olabilir. Stopere Pedro gibi sağlam, güven veren; ama biraz daha hızlı birini getirsinler, sağ beke de Bursa'dan Şener'i alalım derim. 2 milyon euroya serbest kalma maddesi var diye biliyorum ben. Verilmeyecek bir para değil. Son olarak Motta'nın da bonservisini alıp transferi kapatsınlar.

Görüldüğü üzere çok büyük beklentiler ya da dünya yıldızı peşinde değilim. :icon_wink:

Tolga

Şener - Yabancı Stoper - Pedro - Motta

Veli - Atiba

G.Töre - Oğuzhan - Olcan Adın

Demba Ba

Şu kadro kurulmayacak bir kadro değil bence. 10 milyon euroluk bütçeye de uygun.

MoisHaLe
26.Mayıs.2014, 04:06
Gs-Fb-Bjk birleşse yinede o adam alınmaz yahu :)

Kaka Leite
26.Mayıs.2014, 04:07
Robinho'nun kendisine hayırı yok buraya gelse ne olur?

Yeni stad ve isim olarak takıma seviye atlatacak bir oyuncu aranıyorsa adam gibi birisi alınsın. Robinho'ya verilen para kesinlikle çöp olacaktır.

Beşiktaş'ın sistemine ters bir oyuncu kendisi.

Bu yıldız oyuncu alma işini bir türlü anlayamıyorum. Madem ki böyle bir topa gireceksin, birazcık araştır ve sana yarayacak bir oyuncuya bas paranı.

Robinho bu yaştan sonra ne katar bu takıma?

Ne zaman bir maçı 90 dakika çıkarmış bu adam?

footballer33
26.Mayıs.2014, 04:18
Robinho'nun kendisine hayırı yok buraya gelse ne olur?

Yeni stad ve isim olarak takıma seviye atlatacak bir oyuncu aranıyorsa adam gibi birisi alınsın. Robinho'ya verilen para kesinlikle çöp olacaktır.

Beşiktaş'ın sistemine ters bir oyuncu kendisi.

Bu yıldız oyuncu alma işini bir türlü anlayamıyorum. Madem ki böyle bir topa gireceksin, birazcık araştır ve sana yarayacak bir oyuncuya bas paranı.

Robinho bu yaştan sonra ne katar bu takıma?

Ne zaman bir maçı 90 dakika çıkarmış bu adam?
Sakin ol, bunlar duyumcuların uydurmaları. :) Ben de bu konuda katılıyorum sana. Robinho'ya harcanacak parayla Demba Ba alınır, işimizi de görür fazlasıyla. Zenit'ten Danny Miguel'i de isterdim mesela. Hücuma dönük her bölgede oynayabiliyor.

Önder Özen ve Bilic imzalı transferleri de çok merak ediyorum bu sene. Genç, ismi duyulmamış; ama bizim duyurabileceğimiz potansiyelde 1 yerli, 1 yabancı alsınlar yine iyi.

playeray
26.Mayıs.2014, 12:26
Hollanda gol kralı Finnbogason.

http://www.besiktasruhu.com/hollandanin-gol-krali-takipte.html

Valla Eredivisie'de gol kralı olan adama ne kadar güvenilir bilinmez

Mamadou
26.Mayıs.2014, 13:06

Tek Bastian kesmez :n: Yanına Yaya'yı almalıyız. Orta sahada Atiba - Veli ikilisinden Bastian - Yaya ikilisine geçiş. Püfff = )

anil luque
26.Mayıs.2014, 13:32
Hollanda gol kralı Finnbogason.

http://www.besiktasruhu.com/hollandanin-gol-krali-takipte.html

Valla Eredivisie'de gol kralı olan adama ne kadar güvenilir bilinmez

normalde hollanda ligi gol krallarına güven olmaz ama adamın kendisi kaliteli olduktan sonra ligin çok önemi yok. bölgeselde bile kral olsa kabulüm ama dediğim gibi adamın kendisinde iş olacak

finnbogason kesinlikle o oyunculardan biri. afonso alves gibi balon kral değil. luis suarez gibi hakeden kral. alınmasını çok isterim ancak demba ba ismi konuşuluyorken de yıllarca özlemini çektiğimiz siyahi forvet tercihimdir.

playeray
26.Mayıs.2014, 13:51
normalde hollanda ligi gol krallarına güven olmaz ama adamın kendisi kaliteli olduktan sonra ligin çok önemi yok. bölgeselde bile kral olsa kabulüm ama dediğim gibi adamın kendisinde iş olacak

finnbogason kesinlikle o oyunculardan biri. afonso alves gibi balon kral değil. luis suarez gibi hakeden kral. alınmasını çok isterim ancak demba ba ismi konuşuluyorken de yıllarca özlemini çektiğimiz siyahi forvet tercihimdir.

evet videosunu izledim topu alıp gidiyor finnbogason golleri de güzel. ben de demba ba'yı tercih ederim ama chelsea forvet almadan ba'yı bırakmaz bıraksa bile maliyeti ne kadar olur bilinmez. yıllık maaşı da fazla olur. bence alınacaksa finnbogason uzun vadede daha faydalı olur

SAİT71
26.Mayıs.2014, 15:11
Hollanda Ligi'ne güven olmaz sözüne katılmıyorum. Hollanda Ligi çerez bir lig olarak görülüyor ama bu mantıkla bakarak transfer yaparsak oradan yetişen hiç bir dünya yıldızının alınmaması lazım. Beşiktaş bu transferi hem ucuza yapabilir hemde bahanesi az olur (Hollanda gol kralını aldık ama olmadı yapacak bir şey yok vs.)

davidvilla
26.Mayıs.2014, 17:00
Afonso alves de kotu topcu degildi premier ligde kendini kaybetti sadece bir daha toparlanamadi. Alfred bir kuzeyli oldugi icin disiplinli calismaya nerede olursa olsun ne kazanirsa kazansin devam edecektir.

kumbara
26.Mayıs.2014, 18:17
http://www.fourfourtwo.com.tr/2014/05/26/yanlis-hesap-dublinden-donmedi/

okuyun, okutturun.

Ralph
26.Mayıs.2014, 19:34
http://www.ntvspor.net/video-galeri/besiktasa-buyuk-degil-buyutecek-isim-lazim

Ali Ece rahatsızlık falan mı geçirdi? Böyle çok enteresan bakıyor

footballer33
26.Mayıs.2014, 20:25
http://www.fourfourtwo.com.tr/2014/05/26/yanlis-hesap-dublinden-donmedi/

okuyun, okutturun.
Özellikle de bizi yıldız futbolcu meraklısı zannedenler iyi okusunlar!

EDİT: Bugsaşspor'dayken ilgilenip almadığımız Şener Özbayraklı'yı da bu listeye ekleyebiliriz.

Her zaman söylüyorum, yine söyleyeceğim. Beşiktaş'ın başkanı olmayı hak eden tek isim İbrahim Altınsay'dır bilgisiyle ve kültürüyle; ama ne yazık ki, yeterli lobisi ve desteği yok. 100. yıl döneminde yöneticilik yaptığını da unutmayalım.

Redrum
26.Mayıs.2014, 22:34
1998-99 Ruud van Nistelrooy 31 PSV
1999-00 Ruud van Nistelrooy 29 PSV
2000-01 Mateja Kežman 24 PSV
2001-02 Pierre van Hooijdonk 24 Feyenoord
2002-03 Mateja Kežman 35 PSV
2003-04 Mateja Kežman 31 PSV
2004-05 Dirk Kuijt 29 Feyenoord
2005-06 Klaas Jan Huntelaar 33 SC Heerenveen (17)
Ajax (16)
2006-07 Afonso Alves 34 SC Heerenveen
2007-08 Klaas Jan Huntelaar 33 Ajax
2008-09 Mounir El Hamdaoui 23 AZ
2009-10 Luis Suárez 35 Ajax
2010-11 Björn Vleminckx 23 NEC
2011-12 Bas Dost 32 SC Heerenveen
2012-13 Wilfried Bony 31 Vitesse

Hollanda ligi gol kralına güven olmaz da ne demek?

William Rookwood
26.Mayıs.2014, 23:23
Hunt'un transfer edilmesinden yanayım ben. Basında Anderson isimleri falan geçiyor. Fakat Beşiktaş'a en uygun olan futbolcu Aaron Hunt bence. Elini çabuk tutup bir an önce imza attırmak lazım.

nerazzuri
26.Mayıs.2014, 23:27
hunt, wolfsburg'a transfer oldu. geçmişler ola. :)

HeracLes
27.Mayıs.2014, 00:58
Yazdıklarına bakılırsa hedefin ben olduğum için cevap verme hakkımın da olduğunu düşünüyorum; ancak onca cümlenin, paragrafın arasından kendine göre bir söylemi cımbızla çekip çıkardığın için yazdıklarına tek tek uzun uzadıya yorum yapmayacağım. Bir tek şunu söyleyeceğim; beni tanımıyorsun ve belki ismimi bile bilmiyorsun. O yüzden benim Beşiktaşlılığımı sorgulamak senin haddine değil! Daha önce de uyarmıştım bu konuda; fakat sanırım dikkate almadın. Skor taraftarı, Almanya'dan taraftar transfer edelim, küçük çocuk falan... Bu muhabbetlere girmen, bu kadar ileri gitmen gereksiz yani.

Önce ne söylemek istediğimi, neleri eleştirdiğimi, doğrular olduğunda alkışlamayı da bildiğimi geçmiş yorumlara bakıp bir gör, ondan sonra yorum yap! Benim Beşiktaşlılığımı, ben biliyorum kimseye bir şeyi ispat etmenin derdinde değilim, kimin ne kadar Beşiktaşlı olduğunun da kararını sen veremezsin! Bilmeden, etmeden konuşmazsan iyi edersin. Bu günden sonra da laf anlatmaya çalışmayacağım artık kimseye bu konuda.

Benim yorumum sana özel değildi ve seni tanımıyorum ama kime bu yorum diye soruyorsan benim fikrime göre Beşiktaş taraftarının %60-70 civarı skor taraftarıdır, bu yorumum onlaraydı. Sende onlardan biriysen o yazdıklarım senin için de geçerli.

Bu kadar ileri gitmem gerçeklerin dışa vurumudur. Özellikle sosyal medyada liseliler diye tahmin ediyorum ki o yüzden küçük çocuk dedim arkadaş öyle bir transfer istekleri var ki sanki Manchester takımlarından birisiyiz. Bu taraftar ne zaman bir futbolcuya 2.5 milyon eurodan fazla veremeyeceğimizi anlarsa o zaman yola geliriz.

Son hafta Gençlerbirliği maçı bir de utanmadan 80000 kişi olimpiyata diye hashtag açtılar. Sonuç nedir ? Olsun gene de sayı tutmuş Soma'ya 80000 lira gönderdiler. Bütün gazetelerde, televizyon programlarında o gün sonuç önemli değil önemli olan mesaj diye manşetler atılırken takım berabere kaldığında ıslıkladı taraftar. Kendilerini küçük düşürüyorlar haberleri yok.

Demirören gittikten sonra takım taraftarıyla Dortmund gibi düştüğü yerden kalkar diye hayalim vardı ama Dortmund kiiim biz kim ? Adamların bir sezonda maça gelen taraftar ortalaması 80558. Bizim ortalama resmi veriler yok ama 10000 dolaylarındadır diye tahmin ediyorum. Daha sonra kalkıp 42000 kişilik stat mı olur 50000, 60000 yapsınlar diyen taraftar var. Sen inönü'yü dolduruyor muydun da daha fazlasını istiyorsun ?

Kusura bakmayın arkadaşlar bu konuda çok doluyum, bazen ağlayasım bile geliyor. Beşiktaş şerefli ikinciliklerin takımıdır, sevinmek için sevmedik diye beste yapılmıştır adına. Galatasaray ve Fenerbahçe'den farklı bir yanı vardı. Son zamanlarda bunu kaybetmek üzereyiz. Bizim son 10 yılda kaç tane şampiyonluğumuz var da bu taraftar bu kadar sabırsızlaştı. Neden bu kadar çok teknik direktör değiştiriyoruz veya yıldızlara bel bağlıyoruz ? Bunu bir sorun kendinize ya. Bu yeni nesilden mi kaynaklanıyor yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum. Bu takım bu sene 3. olabilir. Bilmiyor musunuz takımın yaşadıklarını, bilmiyor musunuz yönetimin altından kalkmaya çalıştıklarını. Neye bu isyan ? Beşiktaş'ın istikrara ihtiyacı var. O yüzden yönetimine, teknik direktörüne, oyuncusuna sahip çıkılmalıdır.

Son 10 yılda çok şey değişti. Zengin başkan vardı, dünyada isim yapmış antrenörler, hocalar vardı. Büyük kulüplerde oynamış yıldızlar vardı ama 1 kere oldu işte. Olmayınca olmuyor. Benimkisi suçu başka yerde aramak. Hoca beceremiyor mu değiştir sonuç yine olmadı, oyuncu mu olmadı değiştir yine olmadı ee nereye kadar ?

footballer33
27.Mayıs.2014, 01:30
Benim yorumum sana özel değildi ve seni tanımıyorum ama kime bu yorum diye soruyorsan benim fikrime göre Beşiktaş taraftarının %60-70 civarı skor taraftarıdır, bu yorumum onlaraydı. Sende onlardan biriysen o yazdıklarım senin için de geçerli.

Bu kadar ileri gitmem gerçeklerin dışa vurumudur. Özellikle sosyal medyada liseliler diye tahmin ediyorum ki o yüzden küçük çocuk dedim arkadaş öyle bir transfer istekleri var ki sanki Manchester takımlarından birisiyiz. Bu taraftar ne zaman bir futbolcuya 2.5 milyon eurodan fazla veremeyeceğimizi anlarsa o zaman yola geliriz.

Son hafta Gençlerbirliği maçı bir de utanmadan 80000 kişi olimpiyata diye hashtag açtılar. Sonuç nedir ? Olsun gene de sayı tutmuş Soma'ya 80000 lira gönderdiler. Bütün gazetelerde, televizyon programlarında o gün sonuç önemli değil önemli olan mesaj diye manşetler atılırken takım berabere kaldığında ıslıkladı taraftar. Kendilerini küçük düşürüyorlar haberleri yok.

Demirören gittikten sonra takım taraftarıyla Dortmund gibi düştüğü yerden kalkar diye hayalim vardı ama Dortmund kiiim biz kim ? Adamların bir sezonda maça gelen taraftar ortalaması 80558. Bizim ortalama resmi veriler yok ama 10000 dolaylarındadır diye tahmin ediyorum. Daha sonra kalkıp 42000 kişilik stat mı olur 50000, 60000 yapsınlar diyen taraftar var. Sen inönü'yü dolduruyor muydun da daha fazlasını istiyorsun ?

Kusura bakmayın arkadaşlar bu konuda çok doluyum, bazen ağlayasım bile geliyor. Beşiktaş şerefli ikinciliklerin takımıdır, sevinmek için sevmedik diye beste yapılmıştır adına. Galatasaray ve Fenerbahçe'den farklı bir yanı vardı. Son zamanlarda bunu kaybetmek üzereyiz. Bizim son 10 yılda kaç tane şampiyonluğumuz var da bu taraftar bu kadar sabırsızlaştı. Neden bu kadar çok teknik direktör değiştiriyoruz veya yıldızlara bel bağlıyoruz ? Bunu bir sorun kendinize ya. Bu yeni nesilden mi kaynaklanıyor yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum. Bu takım bu sene 3. olabilir. Bilmiyor musunuz takımın yaşadıklarını, bilmiyor musunuz yönetimin altından kalkmaya çalıştıklarını. Neye bu isyan ? Beşiktaş'ın istikrara ihtiyacı var. O yüzden yönetimine, teknik direktörüne, oyuncusuna sahip çıkılmalıdır.

Son 10 yılda çok şey değişti. Zengin başkan vardı, dünyada isim yapmış antrenörler, hocalar vardı. Büyük kulüplerde oynamış yıldızlar vardı ama 1 kere oldu işte. Olmayınca olmuyor. Benimkisi suçu başka yerde aramak. Hoca beceremiyor mu değiştir sonuç yine olmadı, oyuncu mu olmadı değiştir yine olmadı ee nereye kadar ?
'Parasız başkan mı olur ya' sözüme istinaden bir cümle kurdun bir önceki yazında, ben de ona istinaden bana karşı yazdığını düşündüm o yazıları. Hedefin ben değilsem bir yanlış anlaşılma olmuş. Kusura bakma o yüzden.

Genel olarak yazdıklarına katılıyorum. Ergen tipte taraftarların varlığını ve senin düşüncenle skor taraftarlarını ben de biliyorum, görüyorum ve rahatsızlık duyuyorum bu durumdan. Özellikle de sosyal medyada bunlara rastlamak mümkün.

Bilic'e, Önder Özen'e en azından sözleşmeleri bitene kadar sabır göstermek gerektiğini düşünenlerdenim. Hatta umarım çok başarılı olup uzun yıllar da kalırlar; ancak yöneticilerimiz ve başkanımız konusunda seninle aynı fikirde değilim. Fikret Orman ve ekibinin yetersiz olduğuna inanıyorum. Özellikle Deniz Atalay, Erdal Torunoğulları, Ahmet Kavalcı gibi boşboğazlara tahammül edemiyorum. Onların yüzünden Bilic ve Önder Özen de işlerini rahatça yapamıyorlar maalesef.

En büyük isteğim, stadın bir an evvel bitmesi ve bir sonraki başkanlık seçiminde İbrahim Altınsay'ın aday olup seçimi kazanması veya Fikret Orman'ın yönetimini büyük oranda değiştirmesi. Şu saydığım 3-5 gereksizden kurtulup işinin ehli adamları yönetimine alsa ona da razıyım.

playeray
27.Mayıs.2014, 01:51
Ajax (16)

Kezman, Afonso Alves, El Hamdaoui, Vleminckx ve Bas Dost'un sonraki istatistiklerini bir gözden geçir. Fiyasko. Evet Hollandalı forvetler yıldız oluyor ama Hollanda Ligi'nde oynayan yabancı forvetlerin bir numarası yok.

anil luque
27.Mayıs.2014, 01:52
Ajax (16)

kardeşim hollanda ligi gol kralına güven olmaz dediğim tek etiketi hollanda ligi gol krallığı olmamalı yani onu diyorum. yazdığın isimler içinde dünya starları var ama bu adamlar dediğim gibi zaten iyi olan adamlar , başarısını dışarıda da sürdürebilenler daha doğrusu bu potansiyeli dışarıya fazlasıyla gösterip transfer olabilenler.

sadece hollanda ligi gol kralı etiketi olanlar dışarıda fos çıktılar. afonso alver bunlardan birincisi. vleminckx , bas dost falan da üst düzey adamlar değiller bana kalırsa. diğer isimleri zaten tartışmaya gerek yok.

anil luque
27.Mayıs.2014, 01:55
Kezman, Afonso Alves, El Hamdaoui, Vleminckx ve Bas Dost'un sonraki istatistiklerini bir gözden geçir. Fiyasko. Evet Hollandalı forvetler yıldız oluyor ama Hollanda Ligi'nde oynayan yabancı forvetlerin bir numarası yok.

aynen öyle.

suarez bu listenin dışında tutulabilir ama o da 1 yıl ülkesinde prof futbol oynadıktan sonra direk gröningen'e geçiş yaptı ve 5 yıl boyunca hollanda futbolunun tozunu yuttu. kendi kalitesi zaten tartışılmaz.

Facx
27.Mayıs.2014, 02:24
en büyük balonda şu bas dost oldu heralde :D

Redrum
27.Mayıs.2014, 02:27

Hacım oyuncuları Real Madrid seviyesinde değil de Beşiktaş seviyesinde değerlendirmek lazım :)
Kezman ve El Hamdoui iyi topçulardı. Afonso Alves o dönem bombaydı tam anlamıyla ama yanlış tercihleriyle çok garip bir şekilde yalan oldu :) ama sonuç olarak hollanda ligi gol kralını küçümsememek lazım ki Finbogason kalitesini belli eden bir adam, herif iskandinav en basitinden :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Mayıs.2014, 03:51
goygoya erken basladik bu yil, bastian, finnbogason, ba, anderson, robinho. valla cok eglenceli :n:

besiktaslilar alinmasin, her takimin transfer goygoyu hosuma gidiyor. ironi olsun diye yazmadim :)
fenerin sadece biraz durgun, baskan diegoyu alcaz o kadar deyince goygoy bitti. gs ve bjk cok hareketli sagolsunlar :)

bu arada finnbogason ismi gecmis. adam izlandali, her turlu is yapar. besiktasa da yakisir. robinho falan olacagina 3-5 yil sonra misli misli degerine satabileceginiz bi finnbogason nokta transfer olur. pedro da var, gelecegin besiktasi kurulur. yerliler zaten 22 yas ortalama. efsane besiktas da boyle kuruldu zamaninda. metin ali feyyaz.

playeray
27.Mayıs.2014, 14:02
Hacım oyuncuları Real Madrid seviyesinde değil de Beşiktaş seviyesinde değerlendirmek lazım :)
Kezman ve El Hamdoui iyi topçulardı. Afonso Alves o dönem bombaydı tam anlamıyla ama yanlış tercihleriyle çok garip bir şekilde yalan oldu :) ama sonuç olarak hollanda ligi gol kralını küçümsememek lazım ki Finbogason kalitesini belli eden bir adam, herif iskandinav en basitinden :D

Yani iki önceki mesajımda belirtmiştim zaten Finnbogason'un videosunu izledim iyi topçuya benziyor golleri güzel diye. Bu adam gelecekse sorun olmaz :n:

Mamadou
27.Mayıs.2014, 14:17
Forvete siyahi yırtıcı bir forvet almalıyız. Genel olarak taraftarın istediği forvet tipi. Gomis alınsa aslında fena olmaz. Bizim için transferde kilit nokta stoper ve forvet transferleri. Gerisi fasa fiso. Savunmanın ortasına tecrübeli bir oyuncu alınmalı. Mesela PSG'den Alex'i çıkıp biri alsa getirse Beşiktaş'a : ) Tam aradığımız oyuncu.

ozan42
27.Mayıs.2014, 15:12
Manchester City'de Micah Richards vardı bir ara hem sağ bek hem stoper oynuyordu.Son zamanlarda hiç görünmüyor, gözden düşmüş galiba alabilsek çok işe yarar.

Mamadou
27.Mayıs.2014, 16:42
Manchester City'de Micah Richards vardı bir ara hem sağ bek hem stoper oynuyordu.Son zamanlarda hiç görünmüyor, gözden düşmüş galiba alabilsek çok işe yarar.

Sakatlanmıştı diye biliyorum. Sakatlıktan sonra kadroya giremiyor.

Ralph
27.Mayıs.2014, 19:27
Attığımız her adım yalan oluyor. Yine transfer son dakikalara kalacak yine her ilgilendiğimizi kaptırıcaz.

Bordo61Mavi
27.Mayıs.2014, 20:17
Olcan icin Besiktas ile gorusuyormusuz

footballer33
28.Mayıs.2014, 00:23
Olcan icin Besiktas ile gorusuyormusuz
Olcan bize gelirse Gökhan Töre de G.Saray'a gidebilir, ki bu hiç iyi olmaz. Hem Olcan hem G.Töre çok zor; ancak o zoru da resmiyete dökmeliyiz bence. Olcan için takas+para, G.Töre için de 3 ile 5 milyon euro arası bir bonservis yeterli olabilir.

HeracLes
28.Mayıs.2014, 00:28
'Parasız başkan mı olur ya' sözüme istinaden bir cümle kurdun bir önceki yazında, ben de ona istinaden bana karşı yazdığını düşündüm o yazıları. Hedefin ben değilsem bir yanlış anlaşılma olmuş. Kusura bakma o yüzden.

Genel olarak yazdıklarına katılıyorum. Ergen tipte taraftarların varlığını ve senin düşüncenle skor taraftarlarını ben de biliyorum, görüyorum ve rahatsızlık duyuyorum bu durumdan. Özellikle de sosyal medyada bunlara rastlamak mümkün.

Bilic'e, Önder Özen'e en azından sözleşmeleri bitene kadar sabır göstermek gerektiğini düşünenlerdenim. Hatta umarım çok başarılı olup uzun yıllar da kalırlar; ancak yöneticilerimiz ve başkanımız konusunda seninle aynı fikirde değilim. Fikret Orman ve ekibinin yetersiz olduğuna inanıyorum. Özellikle Deniz Atalay, Erdal Torunoğulları, Ahmet Kavalcı gibi boşboğazlara tahammül edemiyorum. Onların yüzünden Bilic ve Önder Özen de işlerini rahatça yapamıyorlar maalesef.

En büyük isteğim, stadın bir an evvel bitmesi ve bir sonraki başkanlık seçiminde İbrahim Altınsay'ın aday olup seçimi kazanması veya Fikret Orman'ın yönetimini büyük oranda değiştirmesi. Şu saydığım 3-5 gereksizden kurtulup işinin ehli adamları yönetimine alsa ona da razıyım.

İbrahim Altınsay konusuna da değinmek istiyorum. Yanılmıyorsam 1 transfer yaptı ve o da Oğuzhan. Performans-potansiyel/fiyat karşılaştırması yaptığımızda açık ara ligin en iyi oyuncusu. Bir arkadaşın paylaştığı yazıyı da okudum o Hakan'ı ve İshak'ı vs. Altınsay'ın istediği yazıyı. Açıkçası kaynağa pek güvenemedim ama adamın bir şeyler bildiğine inanıyorum.

Gel gelelim ayrıldığı sezonda yaşananlar beni kendisi hakkında olumsuz düşünmeye sevk etti. Sonuçta sen bir yöneticisin, dediğin kabul görmeyebilir. Böyle bir şey olduğunda direkt istifa ederek kulübü terk etmek mi gerekiyor ? Madem bir şeyler biliyorsan, Beşiktaş'ın kaderini değiştirebileceksin neden ısrar etmiyorsun ? İlk yıl Rangnick'in gelememesi ve Samet Aybaba'nın gelmemesi onda dediğim kabul görmüyor neden uğraşayım demesine sebep olabilir. Ama Altınsay'ın Önder Özen'li, Slaven Bilic'li bir ortama hayır diyeceğini asla düşünmüyorum. Biraz sabredebilseydi şu dönemde birlikte çok iyi işlere imza atabilirlerdi ama ne yazıkki benim gözümde kulübü terketti.

Altınsay ne iş yapar, başkanlığa aday olmak ister mi onlar da önemli bir konu ama bugün bir seçim olsa Fikret Orman'ı savunduğum yok, belki Altınsay ondan daha iyi işler yapabilir, ama Fikret Orman'ın kaybedeceğini sanmıyorum. Çünkü sportif başarıların dışında önemli işler yapıyor. Dediğim gibi sportif tarafına Altınsay kalsaydı da Bilic-Özen-Altınsay birlikte baksalardı çok acayip bir şey olurdu ama geldiğimiz durum bu.

Fearless Coward
28.Mayıs.2014, 00:28
Hunt'u da Wolfsburg kapmış bu arada.

footballer33
28.Mayıs.2014, 00:54
İbrahim Altınsay konusuna da değinmek istiyorum. Yanılmıyorsam 1 transfer yaptı ve o da Oğuzhan. Performans-potansiyel/fiyat karşılaştırması yaptığımızda açık ara ligin en iyi oyuncusu. Bir arkadaşın paylaştığı yazıyı da okudum o Hakan'ı ve İshak'ı vs. Altınsay'ın istediği yazıyı. Açıkçası kaynağa pek güvenemedim ama adamın bir şeyler bildiğine inanıyorum.

Gel gelelim ayrıldığı sezonda yaşananlar beni kendisi hakkında olumsuz düşünmeye sevk etti. Sonuçta sen bir yöneticisin, dediğin kabul görmeyebilir. Böyle bir şey olduğunda direkt istifa ederek kulübü terk etmek mi gerekiyor ? Madem bir şeyler biliyorsan, Beşiktaş'ın kaderini değiştirebileceksin neden ısrar etmiyorsun ? İlk yıl Rangnick'in gelememesi ve Samet Aybaba'nın gelmemesi onda dediğim kabul görmüyor neden uğraşayım demesine sebep olabilir. Ama Altınsay'ın Önder Özen'li, Slaven Bilic'li bir ortama hayır diyeceğini asla düşünmüyorum. Biraz sabredebilseydi şu dönemde birlikte çok iyi işlere imza atabilirlerdi ama ne yazıkki benim gözümde kulübü terketti.

Altınsay ne iş yapar, başkanlığa aday olmak ister mi onlar da önemli bir konu ama bugün bir seçim olsa Fikret Orman'ı savunduğum yok, belki Altınsay ondan daha iyi işler yapabilir, ama Fikret Orman'ın kaybedeceğini sanmıyorum. Çünkü sportif başarıların dışında önemli işler yapıyor. Dediğim gibi sportif tarafına Altınsay kalsaydı da Bilic-Özen-Altınsay birlikte baksalardı çok acayip bir şey olurdu ama geldiğimiz durum bu.
İbrahim Altınsay kalsaydı Önder Özen'e gerek kalmayacaktı; çünkü Özen'in işini yapıyordu zaten. Bilic de gelmezdi; zira İbrahim Altınsay, bildiğim kadarıyla Van Gaal ile anlaşmıştı. O dönemin yöneticisi Tamer Kıran da önce Sven Goran Eriksson ile anlaşıp sonra vazgeçince ve yönetim de SGE'ye tazminat ödeyip Samet Aybaba ile anlaşınca İbrahim Altınsay istifa etmişti. Belki ilk olayda çekip gitmesi seni kızdırmış olabilir; fakat suçun büyüğü, gördüğün üzere yönetimde. Arkadaşın 'okuyun' diyerek paylaştığı yazıda da bu görülüyor.

İbrahim Altınsay'ın gitmesi beni kızdırmaktan öte üzdü. Esas kızgınlığım, Tamer Kıran'ın işgüzarlığına oldu. Çok büyük bir fırsatı kaçırdık gerçekten de.

Ralph
28.Mayıs.2014, 01:13
Belhanda'nın da talipleri artıyormuş anlaşıldı o da gitti. Biz bu gidişe anca babangidayı alıcaz :)

Redrum
28.Mayıs.2014, 02:21
Belhanda'nın da talipleri artıyormuş anlaşıldı o da gitti. Biz bu gidişe anca babangidayı alıcaz :)

Babayaro futbola geri döner sizin için hatta abi :D

Ralph
28.Mayıs.2014, 02:30
Babayaro futbola geri döner sizin için hatta abi :D

Oda olur :icon_biggrin:

SAİT71
28.Mayıs.2014, 03:25
Oda olur :icon_biggrin:

Biseswar'da olabilir aslında :D

Bana göre Beşiktaş Gökhan'ı da almalı ancak onunda maliyetiyle birlikte artı Olcan'ın da gelmesiyle pek oluru yok gibi...

footballer33
28.Mayıs.2014, 14:18
R10, Diego ve Hunt olmadı, en azından Lasse Schöne'yi alabilsek Ajax'tan keşke. Bir ara gündeme de gelmişti sanırım.

Ahmet Göktaş
28.Mayıs.2014, 16:16
Arkadaşlar yönetim kurulu içindeki en sağlam kişilerden birinin ağzından çıkan 2.ağızdan aldığım net bir duyumları paylaşıcam. Doğruluğundan %100 eminim hepsinin çünkü aile bağlantıları sayesinde bir yöneticiyle çok yakınız ama yine de Beşiktaş bu olur olmaz bilemem.

* Önder Özen ve Bilic yönetimden Anderlecht'ten Dennis Praet'in ne pahasına olursa olsun alınmasını istemiş. Anderlet'te öyle çok uçuk bir bonservis istememiş ama kulübe yinede fazla gelmiş düşürmek için uğraşılıyormuş fiyat. (tahminimi söylüyorum sanırım 9 milyon gibi bir bedel talep etti anderlecht bizim mezarcılar da 7ye çekmeye çalışıyor)

*Medyada tüm transfer haberleri yönetimin verdiği yemmiş medyaya. (Yabancı oyuncularda) Yani hiç beklemediğimiz yabancılar gelebilir.

*Bütçe konusunda ise başkanın dediği 10-11 milyon euro alt tabanmış 25 milyona kadar bile çıkabilirmiş çünkü başkan bu yıl şampiyonluk istiyormuş.

* Anadolu kulüplerinden yabancı oyuncu transfer edilmeyecekmiş.

* 3 yabancı oyuncu alınacak Özen'in planına göre biri 20li yaşlarda genç olacakmış (sanırım praet olacak) birisi normal orta yaşlı performans verecek bir yabancı ve bedelsiz olacakmıs.3.yabancı ise flaş bir yıldız transfer olacakmış. Yıldız transfer Almanya'dan olacak bunu net olarak belirtti tanıdıgım kişi.

Ben kendi fikrimi yazacak olursam yine planlar yatacak ağustosa kalıcak transferler ve anadolu kulüplerinden bir yabancı alınır 1 tane içi geçmiş boş yabancı kiralanır transfer kapatılır. PRaet'e hiç ihtimal vermiyorum Belçika'da büyük umutlar var bu adam için.

playeray
28.Mayıs.2014, 16:30
Praet'i almak için Bruma'ya yapıldığı gibi çıkarıp parayı vermemiz gerek öyle az paraya yar etmezler

Ahmet Göktaş
28.Mayıs.2014, 16:32
Praet'i almak için Bruma'ya yapıldığı gibi çıkarıp parayı vermemiz gerek öyle az paraya yar etmezler

Sözleşmesinin son senesinde şimdi baktım. Ben de ihtimal vermiyorum çünkü CL'ye direkt gitmiş olsak olur derdim ama gelmesi için sebep göremiyorum o yaşta bir adamın.Ama umarım olur.

ozan42
28.Mayıs.2014, 17:38
Tiago,Gomis iddaaları hakkında bir bilgin var mı arkadaşım ?
Bide şu ukrayna ligindeki stoper hakkında

Ahmet Göktaş
28.Mayıs.2014, 18:03
Tiago,Gomis iddaaları hakkında bir bilgin var mı arkadaşım ?
Bide şu ukrayna ligindeki stoper hakkında

Gomis de Tiago da Önder Özen'in maliyetsiz , star ve genç olmayan performans oyuncusu kriterine uyuyor ama bir bilgim yok dostum. Ukraynadaki stoper Moledo deniyor , basındaki isimler yalan deniliyor ama yönetimde Deniz Atalay , Kavalcı falan medyaya reklamı seviyorlar bilgi servis ederek , Moledo ile gerçekten görüşülüyor olabilir ve bahsettiğim bu oyuncu Tiago Gomis gibi Moledo da olabilir. Hatta bence Moledo olması daha olası.

footballer33
29.Mayıs.2014, 01:13
Praet'i tanımıyorum ve hiç duymadım desem... :icon_smile: :smismileyiw2: Yine de yaşı genç ve yorumlardan anladığım kadarıyla potansiyeli var. Önder Özen de işin içinde olunca bu tarz bir transfer bekliyorum ben kesinlikle.

Bu arada, Almanya'dan alınabilecek yıldız futbolcu kim ola ki? Yoksa Baga Tarkan'ın dediği Bastian Şıvanştayger mi? :icon_surprised:

Bir de Demba Ba ne alemde? Keşke medyaya atılan yemlerden biri olmasa da gerçekten alabilsek.

Damigol
29.Mayıs.2014, 01:23
http://spor.haberler.com/hollanda-basini-besiktas-alfred-finnbogason-u-6082149-haberi/

Finnbogason ile ilgileniyormuşuz bu habere göre.Gelirse güzel olur ama.

Ahmet Göktaş
29.Mayıs.2014, 01:59
Praet'i tanımıyorum ve hiç duymadım desem... :icon_smile: :smismileyiw2: Yine de yaşı genç ve yorumlardan anladığım kadarıyla potansiyeli var. Önder Özen de işin içinde olunca bu tarz bir transfer bekliyorum ben kesinlikle.

Bu arada, Almanya'dan alınabilecek yıldız futbolcu kim ola ki? Yoksa Baga Tarkan'ın dediği Bastian Şıvanştayger mi? :icon_surprised:

Bir de Demba Ba ne alemde? Keşke medyaya atılan yemlerden biri olmasa da gerçekten alabilsek.

Praet iyidir dostum alınırsa bence yılın transferi yapılmış olur. Takım arkadaşı Tom de Sutter kendisi için yeni iniiesta demiş hatta. https://twitter.com/SportVoetbal/status/221216229883523073

Valla dostum tam ayrıntılı olarak bilmiyorum birinci ağızdan değil duyduklarım Tekirdağspor yöneticisi akrabamın Tekirdağsporun maddi destekçisi olan Beşiktaş yöneticisiyle olan masa sohbetleri yani samimiyetlerinden dolayı paylaştıkları. Kaptan Demir-Çelik diyim sadece.

Ama Demba Ba eğer yönetim tarafından star olarak görülmüyorsa ki yıldz isim Demba değildir muhtemelen , diğer iki kategoriye de uymuyor sanmıyorum olacağını ben.

footballer33
29.Mayıs.2014, 03:29
Praet iyidir dostum alınırsa bence yılın transferi yapılmış olur. Takım arkadaşı Tom de Sutter kendisi için yeni iniiesta demiş hatta. https://twitter.com/SportVoetbal/status/221216229883523073

Valla dostum tam ayrıntılı olarak bilmiyorum birinci ağızdan değil duyduklarım Tekirdağspor yöneticisi akrabamın Tekirdağsporun maddi destekçisi olan Beşiktaş yöneticisiyle olan masa sohbetleri yani samimiyetlerinden dolayı paylaştıkları. Kaptan Demir-Çelik diyim sadece.

Ama Demba Ba eğer yönetim tarafından star olarak görülmüyorsa ki yıldz isim Demba değildir muhtemelen , diğer iki kategoriye de uymuyor sanmıyorum olacağını ben.
Eyvallah, hayırlısı artık. :)

1-2 genç yerli ya da yabancı futbolcu, G.Töre, Motta, Moledo, Sefa ve Demba Ba ile transferi kapatsalar 'niye şunu da almadınız' diye yakınmam şahsen. Bakalım kimleri göreceğiz takımda?

footballer33
31.Mayıs.2014, 03:37
An itibariyle Dany, Escude, Motta, G.Töre, Fernandes, Jones ve Almeida Beşiktaş'ın futbolcusu değiller. Şu saydıklarım arasından Gökhan ve Motta dışında hepsinin gidişinden memnuniyet duyarım. Fernandes için, Lokomotiv Moskova ile anlaşmış diyorlar nitekim.

Ralph
31.Mayıs.2014, 03:42
Eğer gelirse yıllardır aradığımız o soğukkanlı ve bitiriciliği iyi forvetimize kavuşmuş oluruz.

sadasda

Buda Dennis Praet;

dsadadas

ozan42
31.Mayıs.2014, 13:08
Praet iyimiş fakat vardır böyle bir adamın talipleri.

BaGa TaRKaN
31.Mayıs.2014, 13:27
Ne Kadar Doğru Bilinmez Ama Önceki Mesajda Belirttiğim Scweinsteiger'e Yıllık 5,5M € Teklif Etmişiz.

Fotomaç'a Göre Birde Forvet İçin Anelka Diyorlar.

(Tapatalk)

ForsakeN
31.Mayıs.2014, 13:52
Fotomaçla Fanatik'i dikkate almayın artık yahu. Tiraj yükseltmek için uyduruyorlar işte.

Ralph
31.Mayıs.2014, 16:28
Ne Kadar Doğru Bilinmez Ama Önceki Mesajda Belirttiğim Scweinsteiger'e Yıllık 5,5M € Teklif Etmişiz.

(Tapatalk)

Böyle bir şey olamaz çünkü F.O geçenlerde verdiği röportajda maksimum limitimiz 2.5 demişti.

CocukMenajer
31.Mayıs.2014, 18:16

(Tapatalk)

Schweinsteiger zaten 10M euro kazanıyor.Beşiktaşa gelmesi kıyamet alameti gibi bir şey

Ralph
31.Mayıs.2014, 20:19
2 milyon euro ve Sivok ile Holosko'yu öneriyormuşuz Olcan için.

Escochae
31.Mayıs.2014, 20:27
Sivok neden veriliyor anlamadım ? Özelliklede stoper sıkıntısı varken.

Ralph
31.Mayıs.2014, 20:29
Sivok neden veriliyor anlamadım ? Özelliklede stoper sıkıntısı varken.

Sakatlıktan sonra düzelemedi o bi türlü. Kronik sakat gibi bişey olacak oda sanki öyle geliyor bana. Taze kanlar lazım bize artık. Yabancıda revizyon şart.

Facx
31.Mayıs.2014, 20:30

(Tapatalk)

http://transfermarkt.de/bastian-schweinsteiger/profil/spieler/2514

:D bu adamı almanın messi yi ronaldo yu almaktan hiç bi farkı yok yani cidden inanıyomusun bilmiyorum ama inanmamlısın bence :D

Bordo61Mavi
31.Mayıs.2014, 20:38
Bizim forumlarda gecen duyumlarda ise

2m + Pektemek + koybasi (kiralik) yaziliyor

2m'u garantide bence oyuncular uzerinde anlasilamiyor

Ralph
31.Mayıs.2014, 20:45
Olcan iyi ya da kötü bir şekilde gelecek bence. Kim karlı çıkar bu işten onu bilemem ama ben kesin olarak görüyorum. Tolga olayına benzedi.

eng1n
31.Mayıs.2014, 21:39

(Tapatalk)

Abi Bayern'in para + Sivok ve Holosko'yu istediği doğru mu ? öyle olursa karlı çıkan bayern olur.

Çok trabzon maçı izlemiyorum ama Olcan'da biraz bencillik var gibi duruyor fakat kısa vade de Gökhan Töre'den fazla katkı vereceğini düşünüyorum.

Bordo61Mavi
31.Mayıs.2014, 21:39
Bencede Besiktas alacak. Galatasaray daha cok Gokhan Toreyi istiyor gibime geldi.