PDA

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Hugo
28.Temmuz.2012, 15:09
Sezer Özmen'den yararlanmalıydı bence beşiktaş. Onu da satacaklar diye bir haber okudum. Rize'ye gider belki yine. Rıdvan Şimşek de yetenekli bir oyuncuydu onu da gönderecekler galiba. Tanju ve Burak da kiralanacak diyordu haberde ama linki bulamadım 1gün önce okumuştum.

pele96
28.Temmuz.2012, 15:13
batuhan çok yetenekli oyuncudur ama bu onu iyi bi forvet yapmaz tuncay burak umut mevlüt belki pektemek yazmışsın cenk tosunun dan muhammet demirine hatta abartarak söylüyorum sercan yıldırımına kadar herkez batuhandan iyidir şuanda he batuhandaki potansiyel bana görede hiç birinde yok ama kabul etmek lazım ki batuhandaki mental gerililik sercan yıldırımda bile yok :0:
Batuhan'a gerekli ilgi gösterilmedi.Hala gerekli ilgi gösterilirse Türkiye'nin en iyi forvetlerinden olur.Ne sercan ne muhammet onun potansiyeline ulaşamaz.Batuhanın şu halini 2sinede tercih ederim.Adam hem yırtıcı hem bitirici.

Sezer Özmen'den yararlanmalıydı bence beşiktaş. Onu da satacaklar diye bir haber okudum. Rize'ye gider belki yine. Rıdvan Şimşek de yetenekli bir oyuncuydu onu da gönderecekler galiba. Tanju ve Burak da kiralanacak diyordu haberde ama linki bulamadım 1gün önce okumuştum.
Bende okumuştum aynısını :D Bulamadım şimdi eve gidince bakarım geçmişten.

pele96
28.Temmuz.2012, 17:10
Aybabanın raporu hazır !

Bonservis bedelleri ile takımdan gönderilecekler: RIDVAN ŞİMŞEK, SEZER ÖZMEN, FURKAN ŞEKER, CANER TURP ve yaklaşık 2 ay önce Sakaryaspor'dan transfer edilen BERAT ÇETİNKAYA

KİRALIKLAR: TANJU KAYHAN, BURAK KAPLAN, MERTCAN DEMİRER VE ATINÇ NUKAN

TAKIMDA KALANLAR: EMRE ÖZKAN, ERKAN KAŞ, MERTCAN AKTAŞ, HASAN TÜRK, KADİR ARI, ÜMİT KARAAL VE MERTCAN TUNCA

Facebook'tan buldum.

kalemci
28.Temmuz.2012, 17:20
DHA haberi o.

footballer33
31.Temmuz.2012, 00:15
Aybabanın raporu hazır !

Bonservis bedelleri ile takımdan gönderilecekler: RIDVAN ŞİMŞEK, SEZER ÖZMEN, FURKAN ŞEKER, CANER TURP ve yaklaşık 2 ay önce Sakaryaspor'dan transfer edilen BERAT ÇETİNKAYA

KİRALIKLAR: TANJU KAYHAN, BURAK KAPLAN, MERTCAN DEMİRER VE ATINÇ NUKAN

TAKIMDA KALANLAR: EMRE ÖZKAN, ERKAN KAŞ, MERTCAN AKTAŞ, HASAN TÜRK, KADİR ARI, ÜMİT KARAAL VE MERTCAN TUNCA

Facebook'tan buldum.
Saçmalık! Berat'ı 480 bine aldılar, satsınlar aynı paraya, kime satacaklarsa. Rıdvan Şimşek sağ bek için alternatif olamaz mıydı? Hadi onu gönderiyorsun, Tanju da kiralıklar arasında. Sağ tarafta Hilbert'in alternatifi Mehmet Akgün mü olacak? :icon_eek: Burak Kaplan ve Atınç Nukan da alternatif olarak kalabilirdi, hatta Burak ara sıra 11'de bile olurdu. Çok ilginç bir liste olmuş. Genç futbolcu avcısı Samet Aybaba'nın bir bildiği vardır diyelim! :)

Addolorato
31.Temmuz.2012, 00:35
Sezer Özmen için gelecek vaad ediyordu falan deniyordu.

Mamadou
31.Temmuz.2012, 02:15
Yalnız kalan oyuncular isabetli olmuş. Hasan Türk'ten çok umutluyum. A2 takımında oynadığı zaman taraftarlar baya övüyordu. Hazırlık maçlarında da beğeni topladı. Muhammed'i zaten biliyoruz. İyi bir fizik yüklemesi yapılırsa bu yıl değilde gelecek sezon artık oynamaya başlar. Kadir Arı,Erkan Kaş hazırlık maçlarında iyiydiler. Emre Özkan Süper Lig deneyimi olan oyuncu. Geçen yıl Orduspor'da oynuyordu.

pele96
31.Temmuz.2012, 02:17
Yalnız kalan oyuncular isabetli olmuş. Hasan Türk'ten çok umutluyum. A2 takımında oynadığı zaman taraftarlar baya övüyordu. Hazırlık maçlarında da beğeni topladı. Muhammet'i zaten biliyoruz. İyi bir fizik yüklemesi yapılırsa bu yıl değilde gelecek sezon artık oynamaya başlar. Kadir Arı ve Erkan Kaş hazırlık maçlarında iyiydiler. Emre Özkan Süper Lig deneyimi olan oyuncu. Geçen yıl Orduspor'da oynuyordu.

Muhammed başlar bu sene

Mamadou
31.Temmuz.2012, 03:00
Muhammed'in bu sezon oynayacağı maç sayısı bence 6'yı geçmez. Belli olmaz yinede tabi :) ben gelecek yıllar için beklentilerim var şahsen.

anil luque
31.Temmuz.2012, 03:14
Şu Chamakh'ı kiralasak ne güzel olacak yau. Kaç gündür haberi dolaşıyor ortalıkta.

Ralph
31.Temmuz.2012, 03:20
Chamakh az paraya gelmez ama zannetmiyorum.

fotosuki
31.Temmuz.2012, 03:30
Chamakh'ı ne yapacağız? Almeida, Mustafa ve Chamakh üçlü forveti mi yapacağız? Çift forvet mi oynanacak? Eğer öyleyse kim oturacak? Tek forvet mi oynanacak? O zaman kim 18 dışında kalacak?

LaigLeNoiR
31.Temmuz.2012, 03:40
Robinho tarzında kısa boylu siyahi ve pırpır bir forvet lazım.

Estranged
31.Temmuz.2012, 03:59
Aybaba Chamakh'la ilgilenmediklerini açıkladı.

Deus Dominus
31.Temmuz.2012, 14:04
Chamakh'ı ne yapacağız? Almeida, Mustafa ve Chamakh üçlü forveti mi yapacağız? Çift forvet mi oynanacak? Eğer öyleyse kim oturacak? Tek forvet mi oynanacak? O zaman kim 18 dışında kalacak?

Trabzonspor Mustafa Pektemek'e talip, bu transfere zemin hazırlanıyor olabilir.

footballer33
31.Temmuz.2012, 17:00
Trabzonspor Mustafa Pektemek'e talip, bu transfere zemin hazırlanıyor olabilir.
Chamakh'ı kiralayıp eldeki tek yerli forveti, üstelik Türkiye'nin en iyi yerli genç forvetlerinden birini satmak... :icon_surprised:

Defansta 4 yabancı, Fernandes etti 5. Almeida mı oturacak, Chamakh mı? Böyle bir hamle gerçekleşirse fiyasko olur.

Rsa
01.Ağustos.2012, 12:53
Liverpool, Fernandes'i istiyormuş.

http://tr.eurosport.com/futbol/spor-toto-super-lig/2011-2012/fernandes-liverpool-kartal_sto3369945/story.shtml

mustangshelby
01.Ağustos.2012, 13:38
Beşiktaş'ta II. Cisse devri.

http://www.fanatik.com.tr/II-Cisse-devri_3_Detail_33_271390.htm

Djibril Cisse valla tam aradığımız tipte bir forvet gelmesini isterimde soru işaretleri var eski formundamı gerçi eski formunda olsa bize gelmez :)

anil luque
01.Ağustos.2012, 13:48
Taraftar üzerinde yapacağı etki bile yeter o adamın ama balon haberdir bence.

enesemin53
01.Ağustos.2012, 14:40
Beşiktaş'ın Quaresma,Simao,Guti vb. bunlardan sonra daha da bitik bir o kadar da sorunlu Cisse'yi alıp vol.85'i yaşama hevesi şaşırtır beni.

playeray
03.Ağustos.2012, 09:17
Galatasaray ve Fenerbahçe dünya kadar paraları harcarken biz niye 1 sene savurganlık yaptık diye batıyoruz anlamadım. Neden fakir yav bizim takım? Şöyle formunda olan tanınmış birini getiremedik hiç.

Ralph
03.Ağustos.2012, 14:40
Cisse'mi kalmış artık gözünüzü seveyim yahu yapmayın :) Bu arada Fernandes'e ciddi ciddi teklif varmış adadan.

Forvete 4 Kıtadan Aday

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş dört futbolcu üzerinde yoğunlaştı. Adaylar Amerika'dan, Avrupa'dan, Asya'dan ve Afrika'dan.

Beşiktaş'ın listesinde Arjantinli Cavenaghi, Tunuslu Lassad, İranlı Ansarifard ve İspanyol Alvaro Vazquez bulunuyor

Fernando Cavenaghi: 29 yaşındaki Arjantinli golcü kariyerinde River Plate, Spartak Moskova, Bordeaux, Mallorca, Internacional takımlarında oynadı. 328 maçta 152 gol kaydetti. 4 kez Arjantin Milli Takımı forması giyen Cavenaghi, geri döndüğü River'da 37 karşılaşmada 19 gol buldu.

Lassad Nouioui: 26 yaşındaki forvet, Tunus Milli Takımı'nın 4 kez formasını giydi. Fransa'da Ajaccio ve Chateauroux takımlarının ardından İspanya'nın Deportivo takımına transfer oldu. Mavi-beyazlılarda 99 maçta 24 gol kaydetti.

Karim Ansarifard: 22 yaşındaki İranlı futbolcu, milli takımda 30 kez forma giyip 7 gol attı. Saipa'da 123 mücadelede 56 gol kaydetmesinin ardından 2012'de bir başka İran Ligi takımlarından Persepolis'e transfer oldu.

Al varo Vazquez: 14 yaşından bu yana İspanya'nın Espanyol takımında forma giyen Vazquez, 21 yaşında. Mavi-beyazlılarda 58 maçta 10 gol buldu.

Kaynak: Sabah

anil luque
03.Ağustos.2012, 18:26
Hiçbirini istemem.

LaigLeNoiR
03.Ağustos.2012, 18:35
Al benden de o kadar Bobo hepsinden 5 gömlek üstte ama ne yaparsın işte...

Addolorato
03.Ağustos.2012, 20:09
Alvaro hariç hepsini at çöpe.

IcedEarth
03.Ağustos.2012, 20:09
Cavenaghi iyidir aslında.

footballer33
03.Ağustos.2012, 21:09
İngiltere Ligi'nden; Bebe gibi genç, siyahi bir forveti getirip koysunlar işte takıma. Kiralık da olur, fark etmez. :)

Nedvedmania
03.Ağustos.2012, 21:10
Beşiktaş bi ara kaleci alıyordu ne oldu o adam ? Boşta duran bir kaleciydi sanırım.

RaSenGan
03.Ağustos.2012, 21:11
Beşiktaş bi ara kaleci alıyordu ne oldu o adam ? Boşta duran bir kaleciydi sanırım.

Adam maça bile çıktı Cihan :D

Nedvedmania
03.Ağustos.2012, 21:14
Adam maça bile çıktı Cihan :D

Harbi mi diyon :D Beşiktaş'ın maçlarını hiç takip etmedim ama transferden niye haberim olmadı yahu :icon_confused:

İşte başlığa eklemiyorsunuz bunları sonra haberimiz olmuyor :n:

anil luque
03.Ağustos.2012, 21:17
Cihan sezon bitti sonra sen uyudun yeni sezon başlıyor 2 haftaya :)

Önder HOCA
03.Ağustos.2012, 21:54
Fernandesin sözleşmesinin bitimine ne kadar kaldı

LaigLeNoiR
03.Ağustos.2012, 21:59
31 Mayıs 2014

Sözleşme bitiş tarihi.

Önder HOCA
03.Ağustos.2012, 22:20
31 Mayıs 2014

Sözleşme bitiş tarihi.

hmm daha varmış sağolasın

Mamadou
03.Ağustos.2012, 22:30
Kul fanidir, yol mukaddes Beşiktaş'ındır Manuel Fernandes.

pele96
04.Ağustos.2012, 14:15
Kul fanidir, yol mukaddes Beşiktaş'ındır Manuel Fernandes.

Beğendim bu sözü :D

mustangshelby
05.Ağustos.2012, 15:40
Son Kartal : Adrian Mutu

Kaynak : Fanatik

NisRoc
05.Ağustos.2012, 20:29
Son Kartal : Adrian Mutu

Kaynak : Fanatik

Trabzon ve Beşiktaş için yazıldı. Sıra Fenerbahçe de sanırım :)

Bordo61Mavi
05.Ağustos.2012, 20:33
Kasimpasada diyorlar ne kadar dogru ne kadar yalan bilinmez. Menajeri pazarlamaya calisiyor

Addolorato
06.Ağustos.2012, 12:17
Beşiktaş Zenit'ten Danko Lazovic ile prensipte anlaşmış.

anil luque
06.Ağustos.2012, 12:32
Kaynak nedir Eralp ?

futureless
06.Ağustos.2012, 12:39
Lig Tv Son Dakika olarak verdi Anıl.

Hugo
06.Ağustos.2012, 12:45
http://www.ligtv.com.tr/haber/kartal-golcusunu-buldu-3

Beşiktaş, Zenit'te oynayan santrfor Danko Lazovic ile prensipte anlaştı. 29 yaşındaki Sırp futbolcunun hafta içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

pele96
06.Ağustos.2012, 13:18
Görüyoruz ki gençleştirme çalışması profesyonel olarak yürütülüyor ve süper bir hız kazanmış (!)

C h A o S
06.Ağustos.2012, 14:41
Lazovic Almeida'yı veya Pektemek'i kesicek biri değil.Holosko oynasa oda aynı performansı verir.Hatta daha çok verimli olur.Eğer olursa bu tranfer 3 tane 30'una merdiven dayamış yabancı almış oluyor.Aybaba'nın söyledikleriyle yaptıkları bam başka.Hayırlısı olsun ancak bu kafayla bir yol alamaz.

GeNç KaRTaL
06.Ağustos.2012, 15:40
Beyler daha kaç defa yazmam gerekecek bilmiyorum ama Altınsay'ın istifa etmesiyle gençleştirme operasyonu rafa kalktı.Samet Aybaba takımı tamamen gençlerden kurmayacak,eldeki gençlerden hazır olanları (Oğuzhan Özyakup,Hasan Türk,Muhammet Demirci,Erkan Kaş,Emre Özkan vs.) kadroya monte etmeye çalışacağını söyledi.Sizce bu mantıksız bir şey mi?

Ralph
06.Ağustos.2012, 15:41
Ücret ödenmeyecekmiş bu yönden iyi. İzleyen ya da bilen var mı golcülüğü nasıl?

Edit: Ayrıca bütün oyuncuların genç olması çok kötü bir şey. Arada tecrübeli futbolcularında olması gerekiyor.

anil luque
06.Ağustos.2012, 16:15
Bonservis yoksa fena transfer değil bence. Boş adam olmadığını herkes biliyor. Ekstra etki yapacak bir oyuncu da değil ama orta şekerli işte. Hayırlısı olsun.

pele96
06.Ağustos.2012, 16:20
Gereksiz bir transfer Koyacaksın forvete Holoskoyu önüne at topu gitsin vursun.Yeterli yani.

futureless
06.Ağustos.2012, 16:24
Ücret ödenmeyecekmiş bu yönden iyi. İzleyen ya da bilen var mı golcülüğü nasıl?

Edit: Ayrıca bütün oyuncuların genç olması çok kötü bir şey. Arada tecrübeli futbolcularında olması gerekiyor.

PSV'den hatırladığım kadarıyla iki forvetli sistemde Almeida veya Pektemek hangisi oynarsa onun arkasında ikinci forvet olarak oynar.FM'deki Advanced Forward özelliği verdiğimiz oyuncular gibi oynar.Kalite açısından yeterlidir diyebilirim ancak şu anki formundan hiç haberim yok.

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam FM'de AM RLC olmuştu son dönemde.

C h A o S
06.Ağustos.2012, 16:26
Solda ve sağda oynayabiliyor.Belki forvette Almeida-Pektemek,soldada Lazovic oynar.

Mamadou
06.Ağustos.2012, 16:45
Beyler daha kaç defa yazmam gerekecek bilmiyorum ama Altınsay'ın istifa etmesiyle gençleştirme operasyonu rafa kalktı.Samet Aybaba takımı tamamen gençlerden kurmayacak,eldeki gençlerden hazır olanları (Oğuzhan Özyakup,Hasan Türk,Muhammet Demirci,Erkan Kaş,Emre Özkan vs.) kadroya monte etmeye çalışacağını söyledi.Sizce bu mantıksız bir şey mi?

Ülke futbolunda taraftarın gençleştirmeyi farklı şekilde algıladığı bir gerçek. İbrahim Altınsay'da yönetimde olsaydı şu anki durumdan pek bir farksız olmazdı ki zaten böyle olması gerekiyor. İbrahim Altınsay yönetimde olsaydı belki daha fazla gelecek vaad eden genç oyuncu transfer edilirdi. Oğuzhan gibi. Bildiğim kadarıyla Oğuzhan İbrahim Altınsay'ın transferiydi. Gençleştirme operasyonu ilk 11'de 11 oyuncununda genç olmasıyla olmaz. Gençleştirme operasyonu tecrübeli oyuncuların arasına 2 bilemedin 3 oyuncu sivriltip ilk 11'e monte edebilirsen işte gençleştirme budur. 28 üstü transfer edilen her oyuncudan sonra gençleştirme böyle olacak mıydı diye eleştirmekte ayrı bir olay. Beşiktaş'lı olduğum için yazmıyorum ama forvet transferi bir an önce bitirilir ve gözden çıkartılan oyuncularda bir an önce elden çıkartılırsa çok dengeli bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Samet Aybaba'nın kadroda tuttuğu genç oyuncularda potansiyel var. Bu oyunculardan en az ikisinin kendilerini kanıtlayıp ilk 11'in vazgeçilmezleri olacağını düşünüyorum. Genç oyuncular için durum buna musait. Yeter ki şu artıklardan kurtulup ayak bağı olmasınlar takıma.

KanaKe
06.Ağustos.2012, 18:42
pektemek varken forvet transferi gereksiz bence.. lazovic besiktasa ne verecek bu saatten sonra orasida tartisilir..

Ralph
06.Ağustos.2012, 18:49
Sylvester Igboun geliyormuş. Özelliklerine FM'de baktım da tam bize lazım olan forvet tipi. Hızlı ve çalım atabilen bir golcü olarak görülüyor.

Edit: Recep Cetin olumsuz rapor verdi,Nijeryali Sly'in transferinden vazgeçildi (Haber1903)

Mamadou
06.Ağustos.2012, 18:55
Almeida,Pektemek ve Mehmet Akyüz ile sezonun sonunu getiremezsin. Mehmet Akyüz bence yetersiz. Almeida ve Pektemek'ten biri Allah korusun sakatlansa forvet sıkıntısı yaşanır. Almeida zaten sürekliliği olmayan bir isim. Forvet transferi mutlaka şart.

Addolorato
06.Ağustos.2012, 18:56
Almeida,Pektemek ve Mehmet Akyüz ile sezonun sonunu getiremezsin. Mehmet Akyüz bence yetersiz. Almeida ve Pektemek'ten biri Allah korusun sakatlansa forvet sıkıntısı yaşanır. Almeida zaten sürekliliği olmayan bir isim. Forvet transferi mutlaka şart.

Holosko ve gelirse Lazovic'te var.

Mamadou
06.Ağustos.2012, 19:00
Holosko kalacaksa forvet transferi yapılmasın zaten ama Holosko'nun takımda kalacağını düşünmüyorum. En kötü ihtimal başka bi takıma kiralanır bence. Lazovic'te kesinleşen bir şey yok. Aradığımız isimde değil bence. Çift forvet oynayacaksak eğer tamamlayıcı forvet lazım. Sly olabilirdi ama hoca istememiş oyuncuyu.

besiktas1903
06.Ağustos.2012, 20:44
06.08.2012 11:11:03
Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, bugün basında yer alan forvet transferleri hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Kavalcı, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

"Recep Çetin, Sly için Danimarka'ya gitti. Kendisi oyuncuyu izleyecek. Ondan gelecek olan rapora göre hareket edeceğiz. Danko Lazovic ise şu anda gündemimizde bulunmamaktadır." dedi.

Gündemde yokmus ama su anda demis

Ralph
06.Ağustos.2012, 22:04
Sezer Özmen 350.000 TL karşılığında Rizespor'a satılmış.

Edit : Ayriyeten: http://bjkmedya.com/haber_detay.asp?haberID=2715

LaigLeNoiR
06.Ağustos.2012, 22:24
Lazoviç iyi transfer, bu dönemde işimizi görür.

footballer33
06.Ağustos.2012, 23:08
Lazovic'in gelmesini isterim. Holosko'yu gönderirlerse alınmalı. Forvet transferi konusunda genç, potansiyelli ve İngiltere Ligi'nden siyahi bir forvet isterdim; ama Lazovic de burun kıvırılacak bir forvet değil bence.

Sezer Özmen'in satışı da iyi olmuş. En azından ufak da olsa bir nakit girişi yapıldı. Böylece, kiralık değil; direk bonservisiyle gitti Rize'ye en sonunda. :)

eXcitinG
07.Ağustos.2012, 01:21
Q7 yarın yapıLacak topLantıdan sonra büyük ihtimaL takımda kaLacak. En büyük transfer oLur. Hatta ben Aybaba nın yerinde oLsam Q7 yi ALmeida ya da Pektemek iLe beraber iLeri uçta oynatırım. Kendi evimde ki maçLarda 4-3-1-2 de ki serbest adam oLarak forvet arkasında oynatırım. Onun ceza sahası önünde ve içinde ki adam geçebiLme yeteneği bize boL boL, pozisyon, serbest vuruş feLan kazandırır. Amerika yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Q7 geLdiğinden beri en iyi futboLunu forvet ya da forvet arkasında serbest adam oLarak oynadığı maçLarda oynadı.

GeNç KaRTaL
07.Ağustos.2012, 01:23
Q7 yarın yapıLacak topLantıdan sonra büyük ihtimaL takımda kaLacak. En büyük transfer oLur. Hatta ben Aybaba nın yerinde oLsam Q7 yi ALmeida ya da Pektemek iLe beraber iLeri uçta oynatırım. Kendi evimde ki maçLarda 4-3-1-2 de ki serbest adam oLarak forvet arkasında oynatırım. Onun ceza sahası önünde ve içinde ki adam geçebiLme yeteneği bize boL boL, pozisyon, serbest vuruş feLan kazandırır. Amerika yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Q7 geLdiğinden beri en iyi futboLunu forvet ya da forvet arkasında serbest adam oLarak oynadığı maçLarda oynadı.

Ben de Quaresma eğer kalırsa,bu bölgelerde faydalı olur diye düşünüyorum.

KanaKe
07.Ağustos.2012, 01:39
Quaresma kalirsa Aybaba'nin onu oynatacagini mi saniyorsunuz siz :) ya tribünde yada yedek kulübesinde oturtur, oynatirsada türkiye kupasinda 3. lig takimlarina karsi oynatir

pele96
07.Ağustos.2012, 01:44
Quaresma hiç bir zaman Forvette başarılı olamadı.Braga maçları örnektir.

Quaresma kalirsa Aybaba'nin onu oynatacagini mi saniyorsunuz siz :) ya tribünde yada yedek kulübesinde oturtur, oynatirsada türkiye kupasinda 3. lig takimlarina karsi oynatir
O parayı ben alsam beni tek başıma sürer oyuna.Hedef Adam , Oyun Kurucu , Kaleci ,Defans ne varsa ben olurum oyunda :D

C h A o S
07.Ağustos.2012, 01:46
Aybaba,Quaresma için defalarca kadromda düşünmüyorum dedi.Beşiktaş geri adım atarsa hata yapar.Yaklaşık 4 milyon euro ödeyecekler 1 senede.Açıkcası o kadar şey söyle sonra oyuncuyu geri kadroya al.Bence olmaz bu iş.Tükürdüğünü yalayacak Aybaba.Çok eleştirilir Q7'yi takıma geri alırsa.

mustangshelby
07.Ağustos.2012, 01:51
Ben de Quaresma eğer kalırsa,bu bölgelerde faydalı olur diye düşünüyorum.

Quaresma kenar dışında oynayamaz dönerse ve sistem değiştirmeyip Almeidanın yanına koyarsa eğerki Q7'yi çok büyük bir hata olur şuanki sistemdede görülceği üzere Q7 nin oynayabileceği bir düzen olmadığına göre tahminim yedek kalır. (Umarım Almeida'nın yanına koymak gibi bir hata yapmaz)

eXcitinG
07.Ağustos.2012, 02:01
Quaresma kenar dışında oynayamaz dönerse ve sistem değiştirmeyip Almeidanın yanına koyarsa eğerki Q7'yi çok büyük bir hata olur şuanki sistemdede görülceği üzere Q7 nin oynayabileceği bir düzen olmadığına göre tahminim yedek kalır. (Umarım Almeida'nın yanına koymak gibi bir hata yapmaz)

Zaten Aybaba çift forvet oynayacağız dedi ama Hedef santraforun yanında ki oyuncu geneLde ya sağa, ya da soLa kaçıyor sürekLi. Tam forvet iLe yan yana oynamıyor. Quaresma bu şekiLde oynadığında çokta zorLanmaz hatta markajdan daha da rahat kaçar. ÇakıLı çift forvet oynayacak oLsa tamam eyvaLLah ama takım zaten çakıLı çift forvet oynamıyor.

pele96
07.Ağustos.2012, 02:02
Quaresma ücretinde indirim yapmazsa Kaledede olsa oynar. !

LaigLeNoiR
07.Ağustos.2012, 02:08
Quaresma Manisa maçında sahalara dönüş yapmıştı ve yanlış hatırlamıyorsam forvet olarak oyuna almıştı ve 2 gol birden atmıştı o maçta.

Aslında bizim oyun sitilimize göre Almeida,Quaresma ve Fernandes 3'ü arka arkaya oynamalı. FC-AMC-MC hesabı.

Sheriff
07.Ağustos.2012, 02:09
Zaten Aybaba çift forvet oynayacağız dedi ama Hedef santraforun yanında ki oyuncu geneLde ya sağa, ya da soLa kaçıyor sürekLi. Tam forvet iLe yan yana oynamıyor. Quaresma bu şekiLde oynadığında çokta zorLanmaz hatta markajdan daha da rahat kaçar. ÇakıLı çift forvet oynayacak oLsa tamam eyvaLLah ama takım zaten çakıLı çift forvet oynamıyor.
Hatta bu şekilde C.Ronaldo etkisi bile yaratabilir(di).

eXcitinG
07.Ağustos.2012, 02:26
Sistem futboLcuLara göre kuruLur. Quaresma dan geLdiğinden beri isteniLdiği şekiLde yararLanıLamıyorsa bu tek tarafLı bir hata değiLdir. İsteniLdiği zaman verim nasıL aLındığının örnekLeri mevcut. Koca Beşiktaş takımı ve Aybaba efendinin Quaresma gibi bir adamı ben istemiyorum, benim sistemime uymuyor demeye hakkı yok. Gerekirse Quaresma ya göre sistem yapacaksın..

pele96
07.Ağustos.2012, 02:30
Alacaksın Usain Bolt'u atacaksın arapası defansta olsa gelir yetişir :D

Mamadou
07.Ağustos.2012, 03:00
Quaresma takımda kalacaksa yönetim o zaman forvet transferi yapmasın. 5752828575 yabancıyla oynayacak değiliz yaa. Quaresma'nın takımda kalması halinde transfer edilecek oyuncu ilk 11'de nasıl şans bulacak merak ediyorum. Quaresma konusunda hocaya sallamayı da bir zahmet bırakın. Oyuncuyu yönetimin satmak istediği bariz bir şekilde belli haklı olarak. Hoca maşa olarak kullanıldı. Quaresma takımda kalırsa Samet Aybaba onu en başta ilk 11'e yazar. Sanmıyorum Quaresma'yı yok sayacağını.

Yönetimin Quaresma'yı satmak istemesini başından beri doğru buluyorum. Koca iki sezonda saysan üç en fazla dört maçı tek başına alıp götürdü. Performans olarak kesinlikle vasatı aşamadı. Yaşadığı sakatlıklarda çabası ama yönetimin uyguladığı politika yanlıştı. Oyuncunun değerini düşürdüler. Yazılacak en doğru şey elde patladı.

Gidişat Quaresma'nın takımda kalacağı yönünde. Yönetim Quaresma'yı takımda tutup, diğer Portekizlilerden (Fernandes,Almeida) birini ilk ciddi teklifte satar ve Quaresma'da gelecek sezon beklentileri yine karşılayamazsa bu takım bir daha iflah olmaz. Böyle bir şey bekliyorum doğrusu. Ha eleştirildiği zaman, dibe vurduğu zamanlar Quaresma'nın hırs yaptığı bir gerçek ama sürekliliği konusunda şahsen yanıltmayacağını düşünüyorum. Mevki olarak kanatlarda değilde serbest bir şekilde oynatılması konusunda bende katılıyorum arkadaşlara.

vego
08.Ağustos.2012, 17:52
Futbolcularımız Sezer Özmen ve Cumali Bişi Rizespor Futbol Yat. San. Ve Tic. A.Ş.'ne ; 300.000,- TL'sı karşılığı transfer edilmiştir. Sezer Özmen 'in Rizespor Futbol Yat. San. Ve Tic. A.Ş. ile arasındaki sözleşme devam ettiği sure içerisinde Rizespor Futbol Yat. San. Ve Tic. A.Ş. Süper lige yükseldiği takdirde ayrıca 100.000,- TL'sı ek ücret alınacaktır.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=228451

Şanlı Beşiktaş Blog ‏@SanliBJKBlog
TRANSFER: Berat Çetinkaya kiralık olarak Adana Demirspor'da. (via @cezasahasi)

MeliksahAydogan
08.Ağustos.2012, 18:04
Beşiktaş ne yapmaya çalışıyor gerçekten anlaşılması güç.

anil luque
08.Ağustos.2012, 18:17
Futbolcu satamaz mı Beşiktaş ?

MeliksahAydogan
08.Ağustos.2012, 18:19
Futbolcu satamaz mı Beşiktaş ?

Hayır hocam yanlış anladın satabili gayet doğal fakat gençlere en çok ihtiyacı olduğu zamanda neden Sezer Özmen satılıyor açıkcası şaşkınlığım bu yüzden en azından alternatif olabilirdi.

Fearless Coward
08.Ağustos.2012, 18:22
Ula A.D.S'ye gideceğine bize geri gelseydi keşke :D

BaGa TaRKaN
08.Ağustos.2012, 18:22
Cumali 4 Sene Önce Yenekli Olarak Genç Takımın Gözdesiydi Ama 4 Senedir Üzerine Bir Şey Koyamadı Gitmesi Mantıklı Olmuş En Azından Rize Gibi Takımda Oynaması Kendine Hayrı Dokunur.

Sezer'e Gelince İzlemedim Ama Tipik Servet Tarzı Bir Adam Gibi Lanse Ediliyordu Ağır Adam Ama Geçen Seneki Ortamda Oynayacak Olması Avantajlı Olur Sezer İçin.

sananes
08.Ağustos.2012, 18:23
Sezer Özmen çok yetersiz bir oyuncuydu bence Aybaba doğru karar vermiş. Yıllar içerisinde de göreceğiz Sezer'in büyük bir futbolcu olamayacağını bana kalırsa.

Zaten Beşiktaş'da yığınla stoper var. Genç alternatif stoper mevkisi için şart değil.

anil luque
08.Ağustos.2012, 18:25
Hayır hocam yanlış anladın satabili gayet doğal fakat gençlere en çok ihtiyacı olduğu zamanda neden Sezer Özmen satılıyor açıkcası şaşkınlığım bu yüzden en azından alternatif olabilirdi.
Eldeki gençler içinde en yetersizi oymuş demekki abicim düşünüp taşınmadan iş yapılmıyor merak etme :)

Berat'ta bir gelecek görülmüş ki kiralanmış ama Sezer bunca yıldır kiralanıyor hala bir iş yok , satılmış.

MeliksahAydogan
08.Ağustos.2012, 18:29
Eldeki gençler içinde en yetersizi oymuş demekki abicim düşünüp taşınmadan iş yapılmıyor merak etme :)

Berat'ta bir gelecek görülmüş ki kiralanmış ama Sezer bunca yıldır kiralanıyor hala bir iş yok , satılmış.

Bilmiyorum daha önce Sezer'in gelecek vadeden ve yetenekli bir oyuncu olduğunu okumuştum tek sorun olarak çabukluğu ve hızı gösteriliyordu. :) Ek olarak tabi bir Beşiktaşlı olarak siz daha iyi bilirsiniz.

kalemci
08.Ağustos.2012, 18:42
Bilmiyorum daha önce Sezer'in gelecek vadeden ve yetenekli bir oyuncu olduğunu okumuştum tek sorun olarak çabukluğu ve hızı gösteriliyordu. :) Ek olarak tabi bir Beşiktaşlı olarak siz daha iyi bilirsiniz.

Bide izlesen kim olursa hep okuyosun zaten :n:

MeliksahAydogan
08.Ağustos.2012, 18:44
Bide izlesen kim olursa hep okuyosun zaten :n:

Yurtta kaldığım için izleme imkanı çok fazla olmuyor bende inceleme vs. okuyorum :)

besiktas1903
08.Ağustos.2012, 19:22
Ben Sezer'den çok sey bekliyordum, umit milli takimindaki performansindan dolayi, ama onu izleyen hocalar yetersiz bulmus demekki. Zaten Samet hoca bazi oyunculari satacagiz git gel yapmasinlar diye dediginde anlamistim Sezer'in satilacagini. Bu sezon Sivok, Escude, Ersan ve Toraman varken sans bulamazdi

MeliksahAydogan
08.Ağustos.2012, 19:47
Ben Sezer'den çok sey bekliyordum, umit milli takimindaki performansindan dolayi, ama onu izleyen hocalar yetersiz bulmus demekki. Zaten Samet hoca bazi oyunculari satacagiz git gel yapmasinlar diye dediginde anlamistim Sezer'in satilacagini. Bu sezon Sivok, Escude, Ersan ve Toraman varken sans bulamazdi

Benim merak ettiğim konu acaba Ersan ne yapacak uzun sakatlık dönemi sonrası ...

besiktas1903
08.Ağustos.2012, 20:07
Benim merak ettiğim konu acaba Ersan ne yapacak uzun sakatlık dönemi sonrası ...

Açikcasi hazirlik maçlarinda izledigim kadariyla iyi bir performans sergilemedi ve hoca zaten büyük ihtimal Sivok ve Escude'yi oynatir bunlarin yedekleri Ibrahim Toramanve Ersan olur. Umarim yinede sans bulur ve eminimki oynadikca daha iyi bir performans sergiler.

anil luque
08.Ağustos.2012, 23:02
Forvet transferinde son durum nedir , teknik dehamız ısrarla istiyor mu forvet ?

GeNç KaRTaL
09.Ağustos.2012, 00:24
Forvet transferinde son durum nedir , teknik dehamız ısrarla istiyor mu forvet ?

Lazovic kiralık deniliyor.

footballer33
09.Ağustos.2012, 00:26
Berat'ın kiralanması mantıklı olmuş. Sezer ve Cumali de artık her sezon, kamp öncesi takıma dönüp kamp sırasında kiralık gönderilmekten kurtuldu ve böylesi daha iyi oldu her iki taraf için de. :)

pele96
09.Ağustos.2012, 14:53
Lazovic kiralık iyi olur 29 yaşındaki adamın bonservisini almak gereksiz.

Ralph
09.Ağustos.2012, 22:25
TANJU KAYHAN: S.Aybaba kadroda dusunmuyor saygı duyuyorum.N.Demır'de calısıyorum ve gelecek teklıflerı beklıyorum.Ama gelen teklıf olmadı

footballer33
09.Ağustos.2012, 22:38
Ne yapacağı belirsiz bir Mehmet Akgün'ü transfer edip hem sağ hem de sol bekte oynayan Tanju Kayhan'ı göndermek sağlıklı bir hamle gibi görünmüyor. Geçen sene izlediğim Tanju da fena değildi üstelik. F.Bahçe maçının 2. yarısı hala aklımda mesela. İnşallah o bölgede sıkıntı yaşamayız.

pele96
09.Ağustos.2012, 23:01
Yeter be Aybaba !
Carlos Carvalhal in Aybaba Out !

Ralph
10.Ağustos.2012, 18:00
Umut Kaya Denizlispor'da.

MeliksahAydogan
10.Ağustos.2012, 19:39
Tanju'yu keşke biz alsak :)

Bordo61Mavi
12.Ağustos.2012, 02:23
Batuhan Besiktasami geliyor ?

pele96
12.Ağustos.2012, 02:24

Fanatikte haber var ben gelmesinden yanayım.

Bordo61Mavi
12.Ağustos.2012, 02:25
Bizim Baris Memis yeni takimin hayirli olsun yazmis twiiterdan kendisine, Batuhanda 2 saat once "FEDA" yazmis. Oldu heralde transfer

pele96
12.Ağustos.2012, 02:29
Bizim Baris Memis yeni takimin hayirli olsun yazmis twiiterdan kendisine, Batuhanda 2 saat once "FEDA" yazmis. Oldu heralde transfer

Hadi Hayırlısı...
Ek: Sanırım o Eskişehirsporda geçirdiği 3.5 yıla Feda demiş :D

Batuhan Karadeniz ‏@bthn65
3.5 yilim eskisehirspor için feda olsun FEDA

Bordo61Mavi
12.Ağustos.2012, 02:38
Sadece FEDA yazmisligida var :) hayirlisi olur insAllah.

footballer33
12.Ağustos.2012, 22:02
Batuhan gelirse, Pektemek'i mi kesecek Almeida'yı mı yoksa yabancı golcüyü mü? Hepsini geçtim, o karakter fakiri ÇOCUK bize gelirse taraftardan çok tepki alırlar hem kendisi hem de yönetim.

uAburak89
13.Ağustos.2012, 17:58
Fikret Orman Batuhan ile ilgileniyoruz demiş.

muhammet ali gençcan: ''oyuncum m.pektemek, bjk'dan ayrılabilir hem alacağı var hem indirim istiyorlar.''

muhammet ali gençcan: ''almanyadan ciddi teklifler var.ancak bonservis ödemiyorlar.aylardır yabancılar para alıyor. biz alamıyoruz.''

muhammet ali gençcan: ''alacaklarımızı yada bonservisimizi istiyoruz.maaş da indirim de yapmıcaz.her ikiside olmazsa uefa yolumuz açık.''

muhammet ali gençcan: ''türkiyeden sadece ts bizle ilgileniyor ve bu durumun çözülmesini bekliyorlar.''

kalemci
13.Ağustos.2012, 18:08
Kaynak ne twitter mı ?

uAburak89
13.Ağustos.2012, 18:09
Kaynak ne twitter mı ?

Aynen, tarzından anlaşılıyor diye belirtmemiştim.

kalemci
13.Ağustos.2012, 18:31
O adamın tivitırı yok ki, yazılanlarda tivitırda arayınca çıkmıyor.

Ralph
13.Ağustos.2012, 18:35
Batuhan'ı hiç ama hiç sevmiyorum ama fiziğini de (eğer futbolunuda geliştirirse) bir o kadar çok seviyorum. Kişilik olarak Beşiktaş'a yakıştırmıyorum. Alınırsa üstünde çok durulması gereken bir futbolcu.Quaresma'dan çok daha sorunlu birisi.

uAburak89
13.Ağustos.2012, 18:36
O adamın tivitırı yok ki, yazılanlarda tivitırda arayınca çıkmıyor.

Ben uydurdum. :D

Yazan başkası zaten, Batuhan haberi lig tv de girildi, diğerinin de kokusu çıkarsa şaşırmam.

Ralph
13.Ağustos.2012, 18:40
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Beşiktaş'ın Batuhan Karadeniz ile ilgilenmesinin ardından HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Ünal, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

"Fikret Orman, bugün beni aradı. Yarın sabah Batuhan'ın transferi konusunda bir görüşme yapacağız. Kendisi Ankara'daymış. Ben de bugün İstanbul'a geleceğim. Beşiktaş ile aramızda sorun olmaz. Her türlü anlaşırız. Yarın Fikret Orman ile oturur orta yolu bulur ve anlaşırız." dedi.

GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2012, 20:31
Batuhan'a karakterinden dolayı sıcak bakmıyorum.Yetenekleri de tartışılır gerçi.Kaç senedir Eskişehirspor'da,ne yapmış sanki? Forvet arayışında Batuhan'a kadar düşmüş olmamız çok kötü bir durum gerçekten.

byariff
13.Ağustos.2012, 20:32
Baros"u verelim.. :D

Haber1903'e konuşan BJK eski yöneticisi Sinan Vardar: Batuhan'ın hataları var. Ama şanssız bir çocuk. Onla ilgilenecek bir TD'ye rastlamadı.

Sinan Vardar: Batuhan ile ilgilenecek bir TD olursa, iddia ediyorum Batuhan, 30 golden aşağı atmaz. Avrupa'nın en iyi forveti Batuhan'dır.

http://www.haber1903.com/Besiktas-3305-batuhan_30_golden_asagi_atmaz.html

Ralph
13.Ağustos.2012, 23:26
Gelen eleştiriler üzerine bunu demiş sanırım:

@Batuhan Karadeniz
Kardeşinin hatasını gördüğünde kınamayıp düzelmesi için dua edene Teşekkürler kınayanada eyvallah

semih99999
13.Ağustos.2012, 23:34
barosu verelim harbiden bjk ona ilaç gibi gelir vardar haklı beyler avrupanın en iyi forveti :D

pele96
13.Ağustos.2012, 23:45
Batuhan ile her konuda anlaşmışız.Eskişehir ile birkaç pürüz varmış.

anil luque
13.Ağustos.2012, 23:51
İnşallah büyür fazlalaşır o pürüzler.

pele96
13.Ağustos.2012, 23:55
Batuhan yarın en geç çarşamba bizde.Bu sezonda minimum 10 gol atar.

Ralph
13.Ağustos.2012, 23:57
Batuhan yarın en geç çarşamba bizde.Bu sezonda minimum 10 gol atar.

Yahu senin bu polyannacığına bayılıyorum :icon_biggrin:

fotosuki
14.Ağustos.2012, 00:00
Ne Batuhan'ı ya. Şaka gibi.

pele96
14.Ağustos.2012, 00:00
Yahu senin bu polyannacığına bayılıyorum :icon_biggrin:

Adamı beğeniyorum.Bende ki bu hastalığın teşhisi değil adı dahi konulmamış.Nerde sorunlu oyuncu hoop en beğendiğim oyuncu :D

anil luque
14.Ağustos.2012, 00:18
Yav herşeyi geçtim yani Batuhan'ın kişilik problemleri bilmem nesi onları bir kenara koydum teknik açıdan da yanlış transfer bu. Almeida'dan eksiği var fazlası yok. Birebir aynı tipte oyuncular ve Almeida tabii ki daha kaliteli. Bize eğer alınacaksa lazım olan kısa boylu pırpır birşey yani fırsatçı olacak böyle. Yok ama Batuhan nedir ya.

Ralph
14.Ağustos.2012, 00:44
Aslında varya biraz adam olabilse Türkiye'nin en iyi forveti olmaya aday. Öyle bir cüsse var ki çocukta... Aaahh ahh işte Allah bir yerden alıp diyer yerden veriyor :)

anil luque
14.Ağustos.2012, 00:52
Adamda oyun karakteri olmayınca isterse dünyanın en yetenekli insanı olsun olmuyor aga.

Quaresma gibi bir örnek varken elimizde gidip ikincisini alıyoruz.

uAburak89
14.Ağustos.2012, 00:54
Tamer Kıran değil miydi imza töreninde duruş diye üstüne basa basa söyleyen ?

anil luque
14.Ağustos.2012, 01:07
Buradan anlaşılıyor ki duruş muruş hikaye. Amaç Q7'yi gönderirken kılıf uydurmak.

Ralph
14.Ağustos.2012, 01:43
Batuhan imzalamış diye haberler dolaşıyor.

LaigLeNoiR
14.Ağustos.2012, 01:49
Hiç merak etmeyin ilk günden beri rahatım. Quaresma bir yere gidemez.

1-2 maç kadro dışı ardından af.

Ralph
14.Ağustos.2012, 02:34
BATUHAN KARADENIZ: Ben Besıktas'ın cocuguyum.Gerı donmek uzere ayrılmıstım ve Allahımın ıznıyle yuvama dondum.Cok basarılı olacagım

BATUHAN KARADENIZ:Cok ıyı bır sezon bası kampı gecırdım.Hazır durumdayım.Sadece 1-2 kılo fazlam var.Nasıl katkı saglayacagımı herkes gorecek

BATUHAN KARADENIZ:Ben Besıktaslıyım.Besıktas sevdalısıyım.Taraftarlarda benı kazanacagımız basarılardan sonra cok sevecek ve benımseyecek

GebzeLi1907
14.Ağustos.2012, 02:53
Batuhan aklını başına toplayabilecek mi ? Bence hayır bakınız Engin Baytar.
F.Terim bile adam edemediyse bu tip sorunlu oyuncuları kimse edemez.
İyi hazırlanıp kendine bakarsa iyi bir performans göstermesi olası, ancak öyle laubali öyle saygısız öyle sorunlu bi adam ki gelir bi takımın içine bombayı patlatır tüm taraftarı isyan ettirir.
Büyük kumar bakalım ne olacak

footballer33
14.Ağustos.2012, 03:09
Batuhan bu defa da adam olmazsa ki, umudum yok; bir daha geri dönmemek üzere gider artık. Bakalım yabancı forvet alınacak mı, alınırsa kimi alacaklar?

Ralph
14.Ağustos.2012, 03:14
Ben bütün bunlardan çok bonservisi ve yıllık alacağı parayı merak ediyorum

kalemci
14.Ağustos.2012, 03:27
Benim Batuhan'dan aşırı derecede umudum var.

byariff
14.Ağustos.2012, 04:39
batuhandan umutluyum ki batuhan evlendiginden beri sorunsuz son olaya bakmayin eskisehirin yerel gazetesindede cikmisti hoca direk batuhana kufur etmis e napsin cocuk cikip gitmis antremandan.

MeliksahAydogan
14.Ağustos.2012, 06:18
batuhandan umutluyum ki batuhan evlendiginden beri sorunsuz son olaya bakmayin eskisehirin yerel gazetesindede cikmisti hoca direk batuhana kufur etmis e napsin cocuk cikip gitmis antremandan.

Evlenen adam biraz daha akıllanıyor bizim takımdan örnek verelim ;

Bknz : Aydın Yılmaz

murat taşlı
14.Ağustos.2012, 12:26
futbolcular sorunlu olabilir ama yetenekli oyuncuları oynatıp kazanmak mesele zaten bu sadece burda değil dünyada var teknik adamlar bunun için varlar oynatmak futbol yetenekli adamlarla oynanır

Ralph
14.Ağustos.2012, 14:25
SAMET AYBABA:Batuhan transferi %100 bitti.Ben onu oynatacağım.Gerekirse her gün konuşup yakından ilgileneceğim.Bize büyük katkı sağlayacak

pele96
14.Ağustos.2012, 14:40
atuhan Karadeniz yeniden Beşiktaş’ta.. Golcü oyuncunun önümüzdeki saatlerde 1+1 yıllık sözleşmeyi imzalaması bekleniyor..

Batuhan’a karşılık Beşiktaş’ın Burak Kaplan(kiralık)+para vereceği ve verilecek para konusunda çok küçük pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

Read more: http://www.bjkgazetesi.com/2012/08/13/batuhan-karadeniz-besiktasta/#ixzz23W2n9a1y
Hayırlı Olsun.Tekrar söylüyorum.Batuhan yılın patlamasını yapacak.

C h A o S
14.Ağustos.2012, 14:43
Şimdi Almeida-Batuhan'mı oynayacak forvette?2'sini yan yana oynatmak mantıksız olur.Batuhan'ı madem oynatıcam diyor o zaman Almeida'yıda kesmiyeceğine göre forvet hattı bu ikiliden oluşur.Olan Mustafa'ya olur.Aybaba'da ne yaptığını bilmiyor.Lazovic ile ilgileniyorsun sonra Batuhan'ı getiriyorsun.2'si çok farklı türde oyuncu.

MeliksahAydogan
14.Ağustos.2012, 14:46
Şimdi Almeida-Batuhan'mı oynayacak forvette?2'sini yan yana oynatmak mantıksız olur.Batuhan'ı madem oynatıcam diyor o zaman Almeida'yıda kesmiyeceğine göre forvet hattı bu ikiliden oluşur.Olan Mustafa'ya olur.Aybaba'da ne yaptığını bilmiyor.Lazovic ile ilgileniyorsun sonra Batuhan'ı getiriyorsun.2'si çok farklı türde oyuncu.

Ben Almeida'nın iyi paraya gönderilse daha çok işe yarayacağına inanıyorum.

Forvette Batuhan-Mustafa çok can yakar.

uAburak89
14.Ağustos.2012, 14:47
Lazovic'i de alacaklarmış.

pele96
14.Ağustos.2012, 14:48
Lozavic'e gerek yok artık.Almeida-Batuhan oynar.Form durumuna göre Pektemek girer.En kötü Holosko var.

berkay123456
14.Ağustos.2012, 14:48
Lazovic iyidir zaten forvet değil.Ama tuzlu olabilir biraz.

C h A o S
14.Ağustos.2012, 14:57
Lazovic'i de alacaklarmış.

O zaman Lazovic'i kanatta kullanır heralde.

pele96
14.Ağustos.2012, 14:58
Juan Pablo Pino twitterda BJK yazmış 40 Dakika sonra silmiş.Pino'da yararlı olur bonservissiz bir oyuncu.

Ralph
14.Ağustos.2012, 14:59
http://www.ligtv.com.tr/haber/ben-onu-adam-ederim

RaSenGan
14.Ağustos.2012, 16:06
1 yıllığına kiralık olarak Batuhan alınmış.

MeliksahAydogan
14.Ağustos.2012, 16:08
Son Dakika !

Ntvspor ; Beşiktaş , Eskişehirspor'dan Batuhan Karadeniz'i 1 yıllığına kiraladı.

C h A o S
14.Ağustos.2012, 16:11
Demekki bonservisini riske edip alamadılar.Sonunu görüyorum Beşiktaş'ta Batuhan'ın.
1 yıl vasat performans sergiler ve Es-Es'e geri döner.Hatta Batuhan'ın saha içerisinde herhangi bir lakayt davranışında yada şöyle 2-3 maç formsuz döneminde direk tribünler tarafından tepki alır.

Ralph
14.Ağustos.2012, 16:19
Çok akıllıca bir hamle oldu işte bu tebrikler. Transfer edilseydi direk Batuhan belki eski Batuhan olurdu ama şimdi kiralık olunca bonservisinin alınması için canla başla oynayacaktır.

anil luque
14.Ağustos.2012, 16:22
Kiralık olmasına sevindim işte bak.

C h A o S
14.Ağustos.2012, 16:40
900 bin euro garanti ve maç başı 12.500 euro.
Es-Es'e 250.000 euro kiralama bedeli.
3 milyon euro satın alma bedeli.

Ralph
14.Ağustos.2012, 16:42
Bjk Batuhan'ı kiraladı..250.000 Euro kiralama bedeli..Batuhan'a 900bin garanti + maç başı 12.500.. 3m satış opsiyonu

besiktas1903
14.Ağustos.2012, 16:45
Hayirli olsun, istemiyordum ama basarili olacak gibime geliyor

Bordo61Mavi
14.Ağustos.2012, 17:46

Demistim. Batuhan bu sansi aslinda haketmiyor ama insAllah Besiktasin formasiyla kendini artik gelistirmeye baslar.

GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2012, 17:47
900 bin euro garanti ve maç başı 12.500 euro.
Es-Es'e 250.000 euro kiralama bedeli.
3 milyon euro satın alma bedeli.

900 bin TL.Neyse en azından bu riskli transfer çok maliyetli olmamış.İnşallah verilen şansı değerlendirir.

pele96
14.Ağustos.2012, 18:01
Aklıma şöyle bir senaryo geldi.Eskişehir Batuhan'ı kaybetmek istemiyor.Ersun Yanal ile belli bir yere gidecekler.Ersun Yanal'ın kötü bir anında kovulacak.Böylece Batuhan'ı kaybetmeyecekler.

Ralph
14.Ağustos.2012, 18:06
Aklıma şöyle bir senaryo geldi.Eskişehir Batuhan'ı kaybetmek istemiyor.Ersun Yanal ile belli bir yere gidecekler.Ersun Yanal'ın kötü bir anında kovulacak.Böylece Batuhan'ı kaybetmeyecekler.

Öyle bir lüksleri yok ki. Opsiyonlu aldık. İstediğimiz an alabiliriz 3 milyona.

Bordo61Mavi
14.Ağustos.2012, 18:26
Besiktas have confirmed that Espanyol have enquired about signing Portuguese playmaker Simao Sabrosa. The Turkish club are keen to sell the 32-year-old but are yet to decide upon a fee.

RaSenGan
14.Ağustos.2012, 18:41
Q7'yle uğraşamayacak olan hoca Batuhan'la her gün ilgilenecek.İlginç.

Ralph
14.Ağustos.2012, 18:47
Q7'yle uğraşamayacak olan hoca Batuhan'la her gün ilgilenecek.İlginç.

Batuhan hem yerli hemde bu takımın alt yapısından çıkma bir oyuncudur. Bu konuda biraz daha anlayışlı olmalarının sebebi o :)

Mamadou
14.Ağustos.2012, 19:09
Quaresma'nın gönderilmesi tamamen yönetimin tasarrufu. Batuhan transferi ile Quaresma'nın gönderilmek istenmesi tamamen farklı. 21 yaşında ve kulübün alt yapısından yetişmiş bir oyuncu sorunlu olsa ne olur sorunlu olmasa ne olur. En fazla zararı ne olabilir ki. Batuhan için Beşiktaş bir fırsat. Kendini ispatlarsa uzun yıllar Beşiktaş'ta oynar. Aksi taktirde sonu Serdar Özkan gibi olur. Transferi şahsen istemiyordum ama olan oldu.

C h A o S
14.Ağustos.2012, 19:23
900 bin TL.Neyse en azından bu riskli transfer çok maliyetli olmamış.İnşallah verilen şansı değerlendirir.

Doğru yanlış görmüşüm...

Acaba Aybaba Pektemek'ten memnun değil mi?3lü forvet çıkmayacağına göre Pektemek'e gözükür kulübe.Batuhan anladığım kadarıyla as çıkar.Almeida'yıda Aybaba kesmez.Aybaba geldikten sonra takımdan gönderilmesini istemediğini söylemişti.Batuhan'ı kazanmaya çalışırken Pektemek körelicek.

kalemci
14.Ağustos.2012, 19:32
Pektemek kampın en vasatlarındanmış okuduğuma göre.

Suicider
14.Ağustos.2012, 19:41
Yanlış anlamayın arkadaşlar ama başarılı olacağını hiç düşünmüyorum.Belki başlarda biraz hırslı olabilir iyi gözükmek için ama ne biliyim zor yani.Keşke başarılı olsada milli takımda iyi bir forvet kazansa.

anil luque
14.Ağustos.2012, 20:04
Twitterda kendisine olumsuz yönde çok tivit atıldı. Sırf bunları kafaya takıp hırs yapsa şampiyon eder bizi o derece ama söz konusu Batuhan olunca işte..

footballer33
15.Ağustos.2012, 01:01
İnşallah futboluna bakar da, beni ve bu transfere benim gibi olumsuz bakanları utandırır. Yalnız, satarken bile 2 milyon € almıştık, opsiyonuna 3 milyon € koymak ağır geldi biraz. Değerini arttıracak bir performans göremedik zira.

sui generis
15.Ağustos.2012, 01:04
Quaresma'nın maaliyeti çok çok fazla. Batuhan ile kıyaslanamaz. Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum benzin parasını bile kulüp karşılıyormuş.

LaigLeNoiR
15.Ağustos.2012, 02:18
Yıllık Beşiktaş adına gideri 11-12 Milyon Euro diye okumuştum. Benzin parasının yanı sıra her türlü Uçak masrafı vs de klüp tarafından ödeniyor.

eng1n
15.Ağustos.2012, 02:55
Yıllık Beşiktaş adına gideri 11-12 Milyon Euro diye okumuştum. Benzin parasının yanı sıra her türlü Uçak masrafı vs de klüp tarafından ödeniyor.

bu adamın yıllık maaşı 3.5 veya o civarda bir şey değil mi ? maç başı ile olsun 4.5 - 5. Antremana her gün uçakla gelmiyorsa bence o rakam doğru değildir.

William Rookwood
15.Ağustos.2012, 05:01
Çok düz ve ağır bir oyuncu Batuhan çok abartıldı bence

Deus Dominus
15.Ağustos.2012, 09:05
Ben Baros'u bekliyordum Beşiktaş'tan, Batuhan çıktı. Hadi bakalım hayırlısı.

Her yıl buna benzer transferler gerçekleşiyor ligimizde, her seferinde benzer şeyleri söylüyoruz... " bu son şansı, bu son fırsatı, hırs yaparsa, aklını başına toplarsa" gibi. "Son" fırsatı değerlendiren bir tek Burak'ı gördüm bu güne kadar.

Ralph
15.Ağustos.2012, 12:23
Kaybedeceğimiz pek bir şey yok aslında. Sonuçta kiralandı ve 1 yıl oynayacak. İlk maçta ne olduğunu belli edecek bir oyuncu zaten Batuhan. Göreceğiz ne olup ne olamayacağını.

IcedEarth
15.Ağustos.2012, 13:11
4-4-2 için Batuhan-Pektemek iyi bir ikili. Batuhan yerine Almeida, Pektemek yerine Holosko da kullanılabilir.

Mamadou
15.Ağustos.2012, 20:00
Almeida bu takımın as forveti. Batuhan,Holosko ikilisi Almeida ve Pektemek'in alternatifi olur. Holosko hazırlık kampına götürülmediği için hazır değildir.

Yönetim Batuhan'ın alınmasından sonra transferi büyük ölçüde kapayacaktır. Forvet hattında Almeida,Pektemek,Batuhan,Holosko,Mehmet Akyüz yeterli. Yabancı bir forvet alıp inşallah kadroyu şişirmezler. Artık oyuncu alımı yerine oyuncu satışı yapılmalı. Samet Aybaba'nın kampa götürüp elediği oyunculardan (Tanju,Burak) bazıları hala boştalar. Bu oyuncular inşallah başka takımlara kiralanır. Alves ve Simao bu oyuncularda hala bizde.

IcedEarth
15.Ağustos.2012, 21:49
Almeida bu takımın as forveti. Batuhan,Holosko ikilisi Almeida ve Pektemek'in alternatifi olur. Holosko hazırlık kampına götürülmediği için hazır değildir.

Yönetim Batuhan'ın alınmasından sonra transferi büyük ölçüde kapayacaktır. Forvet hattında Almeida,Pektemek,Batuhan,Holosko,Mehmet Akyüz yeterli. Yabancı bir forvet alıp inşallah kadroyu şişirmezler. Artık oyuncu alımı yerine oyuncu satışı yapılmalı. Samet Aybaba'nın kampa götürüp elediği oyunculardan (Tanju,Burak) bazıları hala boştalar. Bu oyuncular inşallah başka takımlara kiralanır. Alves ve Simao bu oyuncularda hala bizde.

Quaresma ve Simao kullanılmayacaksa takım kanat kanat diye bağırıyor. Hatta kullanılacaksa bile en azından 1 tane yedek olarak lazım.

footballer33
15.Ağustos.2012, 23:31
Quaresma ve Simao kullanılmayacaksa takım kanat kanat diye bağırıyor. Hatta kullanılacaksa bile en azından 1 tane yedek olarak lazım.
Aynı düşüncedeyim. Q7 kalsın, Simao yollansın. :) Kanatlardan birine de 1 yerli alternatif alınsın isterim. Olcay-Q7 ve yedek kanat oyuncusu yeterli olur.

ForsakeN
16.Ağustos.2012, 01:27
Batuhan ilk birkaç maç iyi oynayacaktır. Sonra adından olumlu bahsedilmeye başlandıktan bi süre sonra gereksiz haberler,diyaloglarla gazetelerde çıkmaya başlar. Sonra kulüpten ceza alır, biriyle tartışır vs. Kira sonunda Eskişehir'e geri döner.

eXcitinG
16.Ağustos.2012, 03:35
Simao büyük ihtimaL EspanyoL`a gidiyor. ALves`e de yurtdışında bir takım buLunmuş ve kiraLık gidecek. Q7 ye Aybaba 7 numaraLı formasını da verdiğine göre ve geriye de bir tek Q7 kaLdığına göre GS maçında Q7 yi kuLübede görebiLiriz. Artık vazgeçin şu inadınızdan da Q7 dönsün geri.

Revolution
16.Ağustos.2012, 04:11
Q7 hakikaten oynamalı. Yazık oluyor o yeteneğe. Adam makul bir indirim de yapıyor diyorlar, kusura bakmayın ama 2.700'den vs aşağıya da Quaresma Türkiye'de oynamaz.

ForsakeN
16.Ağustos.2012, 05:40
Q7 hakikaten oynamalı. Yazık oluyor o yeteneğe. Adam makul bir indirim de yapıyor diyorlar, kusura bakmayın ama 2.700'den vs aşağıya da Quaresma Türkiye'de oynamaz.

Bi de şöyle birşey var; kusura bakma ama 2.7'den fazla da Quaresma'ya Türkiye'den başka yerde vermezler.

MeliksahAydogan
16.Ağustos.2012, 05:45

Bi de şöyle birşey var; kusura bakma ama 2.7'den fazla da Quaresma'ya Türkiye'den başka yerde vermezler.

Her iki durumda doğru :) , Beşiktaşlılar da sanıyorum ikiye bölündüler Q7 konusunda.

besiktas1903
16.Ağustos.2012, 06:32
Bu Quaresma, Simao, Alves ve diger gidecekler bir an önce sonuclansin. Ayrica Alves'e hoca neden sans tanimiyor anlamiyorum, Simao ve Quaresma'yi yeterince izlemistirde ama Alves'i izledigini sanmiyorum.

anil luque
16.Ağustos.2012, 12:30
O bölgemiz en kalabalık olan bölge o yüzden pek düşünmüyordur kendisini. Oğuzhan , Necip , Veli , Fernandes , Hasan Türk gibi isimlerin arasından Alves'in sıyrılması zor. Kaldı ki zaten yabancı konusunda biraz sıkıntımız olacak gibi yerli bir sağ bek oynatmadığımız takdirde.

anil luque
16.Ağustos.2012, 13:48
SON DAKİKA : Simao Espanyol kulübü ile anlaşmaya vardı. (ntvspor)

Çok büyük karşılığı sıfır olan bir maliyetten daha kurtulduk.Güzel oldu.

Ralph
16.Ağustos.2012, 14:16
Alves'de kiralık gidiyor.

sarianet
16.Ağustos.2012, 20:12
batuhan bu sene bjk maçlarını izleme sebebim olacaktır severim bu tip topçuları

Mamadou
16.Ağustos.2012, 21:10
HABER1903

Alves Sporting Lizbona 1 yıllığına kiralandı.

Ralph
16.Ağustos.2012, 23:00
Güzel haber de Sporting ne yapacak Alves'i :)

footballer33
17.Ağustos.2012, 01:01
Bugünkü gelişmelere sevindim. Alves'i kiralama bedeli de alırız umarım. Simao alacaklarını bırakıp bonservisini almış zaten, orada sorun yok. :)

Ralph
17.Ağustos.2012, 01:16
Siamo 700 bin alarak ayrılıyormuş diye duydum.

footballer33
17.Ağustos.2012, 01:35
Siamo 700 bin alarak ayrılıyormuş diye duydum.
Öyleyse iyi değil; ama 1 milyondan fazla istiyordu, o açıdan bakarsan eh işte! :)

eng1n
17.Ağustos.2012, 02:13
Alves'in %50 si Atletico da falan diye haberler vardı. satılırsa ne olacak bonservisin yarısı atleticoya mı gidilecek ?.

besiktas1903
17.Ağustos.2012, 03:07
Obrigado Simao! sevdigim bir oyuncuydu ama malesef pek katki saglamamisti gittigi iyi oldu. Alves'in kiralanmasina sevindim umarim orda bolca sans bulur.

GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2012, 03:10
Simao ilk geldiği dönem baya iyiydi.Ancak sonraki sezon hayal kırıklığıydı.Bunda pas yapma ve hücumda çoğalma konusunda sıkıntılı bir takımda oynaması etkili oldu.Tabii yaşlanmasının getirdiği fiziki zayıflık ve babasının vefatının da önemli payı vardı.Yolu açık olsun.A.Madrid'e ve Fenerbahçe'ye attığı golleri hiç unutmayacağım.

GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2012, 15:43
Takım içi ücret dengesini sağlamak için artırıma gitmişler herhalde.Başka bir mantıklı açıklaması yok ama çok fazla olmuş bence.Neyse umarım Cenk kendisini bu sezon toparlar da (pek umudum yok) aldığı parayı hak eder.

Yeni sözleşmesi;

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:

Şirketimiz, Kalecisi Cenk Gönen ile 2014-2015 sezon sonuna kadar devam eden sözleşmesinin şartlarını aşağıdaki şekilde yeniden düzenlenmiştir.

Futbolcunun kendisine her sezon için; 1.500.000 TL’sı garanti ücret ve 10.000 TL maç başı ücret ödenecektir.

Eski sözleşmesi;

Cenk Gönen Beşiktaş'tan 2010-2011 sezonu için 500.000 lira garanti 10.000 lira maç başı ücreti, 2011-2012 sezonu için 600.000 lira garanti 11.000 lira maç başı ücreti, 2012-2013 sezonu için 675.000 lira garanti 12.000 lira maç başı ücreti, 2013-2014 sezonu için 700.000 lira garanti 13.000 lira maç başı ücreti, 2014-2015 sezonu için de 800.000 lira garanti ve 15.000 lira maç başı ücreti alacak.

Ralph
17.Ağustos.2012, 15:47
Ben hiç bir anlam veremedim. Takımda herkes hak ettiğini alıyor zaten. Çok yüksek alanlar dışında. Cenk'te fiyat arttırmayı hak edecek bir performans sergilemedi. Bana kalırsa saçma sapan bir sözleşme imzalandı. Gereksiz.

C h A o S
17.Ağustos.2012, 15:56
Simao'nun,Fenerbahçe'ye gelişine vurduğu o golü hiç unutmam.Ligimizde atılan en güzel 15 gole sokarım o golü.Çok fena vurmuştu.

Ralph
17.Ağustos.2012, 16:30
Redd'in solisti de FM'ci sanırım :)

http://img221.imageshack.us/img221/6158/ekranalntsm.png (http://img221.imageshack.us/i/ekranalntsm.png/)

vego
17.Ağustos.2012, 19:44
https://p.twimg.com/A0gsiIQCcAE0eWC.jpg

byariff
21.Ağustos.2012, 02:21
Fernandes ve Almeida, Besiktas'tan ayrilmak istediklerini Samet Aybaba'ya bildilrdiler . (LigTV /Atakan Kurt)

C h A o S
21.Ağustos.2012, 02:23
Fernandes ve Almeida, Besiktas'tan ayrilmak istediklerini Samet Aybaba'ya bildilrdiler . (LigTV /Atakan Kurt)

Atakan Kurt bildiğim kadarıyla Beşiktaş'ı takip eden muhabir.Böyle dediyse içeriden bir bilgi olabilir.Almeida değilde Fernandes giderse Beşiktaş için bu sene çekilmez olur.Taraftar isyan eder.

Revolution
21.Ağustos.2012, 02:24
E hani kalmak istiyordu bu oyuncular kendileri de söylemişti. Sezon başladıktan sonra yapılacak şey mi bu?

LaigLeNoiR
21.Ağustos.2012, 02:34
Portekiz oyunları başladı, Quaresma'dan kaynaklı bunlar. Affedilirse sorunlar kalkacak ortadan. Ancak eğer kalmak istemiyorlar gidebilirler. Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir.

Night_Mare17
21.Ağustos.2012, 02:45
Portekizli tayfanın bir araya gelip karar verdiğini düşünüyorum.

besiktas1903
21.Ağustos.2012, 11:45
Hollanda'da Basininda Theo Janssen haberleri.

Ralph
21.Ağustos.2012, 16:59
2 gündür internete giremedim. Ortasahaya ya da forvete transfer düşüncesi var mı Samet hocanın İBB maçından sonra?

footballer33
21.Ağustos.2012, 19:01
2 gündür internete giremedim. Ortasahaya ya da forvete transfer düşüncesi var mı Samet hocanın İBB maçından sonra?
Theo Jansen haberleri çıktı işte. Orta sahada oynuyor. Forvet için de Lazovic ve Q7-Baros takası konuşuluyor, yalanlamalar sürse de. Fernandes ve Almeida'nın yerini bu şekilde doldurmaya çalışacaklarını sanıyorlar ve ben sadece gülüyorum. :)

Ralph
21.Ağustos.2012, 22:17
Bütün forvet tiplerimiz aynı be abi. Ortasahamız aslında ligin en iyi mücadeleci ortasahalarından. Ama bütün oyuncularımız Fernandes'e bağlı oynuyor. Bir takım eğer bir oyuncunun ayağına bakıyorsa o takımdan bir halt olmaz ki. Önce bizim anlayışı değiştirmemiz lazım. Ondan sonra ona göre oyuncu almak lazım. Beşiktaş sohbet konularında bazen görüyorum bazı kişiler şu şu iyi oynarsa kazanırız yazıyor. Çok yanlış bu.

sui generis
22.Ağustos.2012, 11:53
Q7 nere Baroş nere ? yahu Baroş'u alacağına Beşiktaş bizden Bienvenu'yu kiralasın daha iyi. sadece maaşını karşılarlar :)

Ralph
22.Ağustos.2012, 12:28
Olay sonuçlanmış sanırım

http://www.ntvspor.net/video-galeri/dev-takasta-son-sozu-besiktas-soyledi

uAburak89
22.Ağustos.2012, 16:14
Futbolcumuz Simao Pedro Fonseca Sabrosa ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Futbolcunun kendisine fesih bedeli olarak toplam 1.0000.000. Euro aşağıda belirtilen vadelerle ödeme yapılacaktır.

Vade Tutar
30.10.2012 65.000 Euro
30.11.2012 65.000 Euro
30.12.2012 65.000 Euro
30.01.2013 65.000 Euro
28.02.2013 65.000 Euro
30.03.2013 65.000 Euro
30.04.2013 65.000 Euro
30.05.2013 65.000 Euro
30.06.2013 65.000 Euro
30.07.2013 65.000 Euro
30.08.2013 65.000 Euro
30.09.2013 65.000 Euro
30.10.2013 65.000 Euro
30.11.2013 65.000 Euro
30.12.2013 90.000 Euro
Toplam 1.000.000.Euro

Ralph
22.Ağustos.2012, 16:20
Bir transfer rezilliği daha ama biz alıştık Beşiktaşlılar olarak.

Bunun dışında, hakikaten futbolcu olmak var şu hayatta. Adam her ay 120 bin lira kazanacak neredeyse. Yeni takımında alacağı para hariç üstelik.

LaigLeNoiR
22.Ağustos.2012, 16:58
Ne güzel ya dediğin gibi Beşiktaş'a kapağı attın mı gerisi gelir :)

footballer33
23.Ağustos.2012, 00:34
En azından tamamını vermedik. Yaklaşık yarısına kurtardık paçayı. Bir de bu yönden bakın. :D :icon_evil:

titates1
23.Ağustos.2012, 14:18
http://haber1903.com/Besiktas-3605-maalesef_dogru.html

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncuları Almeida ve Fernandes ailevi sebeplerden dolayı Beşiktaş'ta kalmak istemediklerini Beşiktaşlı yöneticilere bildirdi.

Beşiktaşlı yöneticilerde kendilerine "Zorla kimseyi tutamayız. Beşiktaş'ın da menfaatleri doğrultusunda teklif getirdiğiniz taktirde gitmenize izin verebiliriz" dediği öğrenildi.

Bunun yanında Portekizli oyuncuların menajerleri HABER1903'e yaptıkları açıklamada; "Her iki oyuncunun da takımda kalmak istemediği doğru. Fernandes bonservisi ile birlikte kendine kulüp bulabilir. Ancak Almeida'yı belki bir takıma kiralayabiliriz." diyerek sözlerini tamamladı.

Ralph
24.Ağustos.2012, 16:27
Alves kesin olarak gitmiş. Bütün alacaklarını Sporting kulübü karşılayacakmış.

KanaKe
24.Ağustos.2012, 17:56
alvesin zaten niye transfer edildigini kimse anlayamadi, potansiyali var dendi ama göremedik bi numarasini :) olan besiktasa oldu ne kadar vermislerdi atletico ya 3,5 milyon mu?

Ralph
24.Ağustos.2012, 17:57
alvesin zaten niye transfer edildigini kimse anlayamadi, potansiyali var dendi ama göremedik bi numarasini :) olan besiktasa oldu ne kadar vermislerdi atletico ya 3,5 milyon mu?

Kiralık gitmiş. Maaşını karşılayacaklar sadece. Ayrıca onlar neden aldı onu da çözemedim ben.

besiktas1903
24.Ağustos.2012, 17:59
Alves transferin arkadinda bir is var zaten, bence diger portekizlerin transferinde böyle bir anlasma yapmislardir.

besiktas1903
24.Ağustos.2012, 18:34
Furkan seker 275.000 TL ye Göztepe'ye transfer oldu.

LaigLeNoiR
24.Ağustos.2012, 18:42
Fernandes ve Almeida da yolcu herhalde Samet Aybaba açıklama yapmış. Bravo beyler böyle devam...

Ralph
24.Ağustos.2012, 18:43
Takımda birliktelik duygusu denen bir şey kalmadı.

Facx
24.Ağustos.2012, 18:57
alves transferi açık açık menajer yolunu bulsun diye yapılmış bi transferdi bence

footballer33
25.Ağustos.2012, 00:23
Furkan seker 275.000 TL ye Göztepe'ye transfer oldu.
Böyle gençleri oynatmayacaksan, elden çıkarmak en iyisi. Hem harcanmıyor hem de iyi kötü bir para alıyorsun transferden.

Hayırlı olsun.

Ralph
25.Ağustos.2012, 18:45
Gosso alınacakmış diye haberler dolanıyor.

kalemci
25.Ağustos.2012, 18:46
Gosso çok iyi olur. Eğer doğruysa bonservisine de bakmak lazım tabi ki.

Ralph
25.Ağustos.2012, 18:54
Yaşı biraz fazla ama fena bir oyuncu değil açıkçası.

Edit: Quaresma'ya talip varmış:

http://iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=12436

Ralph
25.Ağustos.2012, 21:22
Drenthe Beşiktaş'ta. Sonunda back sorununa çözüm üretmeye çalışılıyor.

byariff
25.Ağustos.2012, 21:37
Drenthe besiktasta hizli bir sol bek , galiba ugur açik oynucak yada drenthede oynuyabilir.

eXcitinG
25.Ağustos.2012, 21:39
Sonunda iyi bir transfer.
Geçen yıL Everton da zaman zaman forvet arkası oynadı. GeneLde Baines in önünde soL açık ta görev yaptı ve çok etkiLi oLduğu maçLarı var. Uzaktan şutLarı çok iyi ve en önemLisi kanattan iyi ortaLar açabiLiyor. Bu da ALmeida için iyi bir işaret.

Ralph
25.Ağustos.2012, 21:41
Quaresma'nın oynatılmak istenmemesi kesinleşmiş oldu böylece diyebilir miyiz?

Escochae
25.Ağustos.2012, 21:42
Sol bek diye alındıysa daha iyileri varken neden Drenthe alınır ki diye sorarım ? Ama joker gibi sol açık hatta ortasahada bile oynatılacaksa izlemeden yorum yapmamak en mantıklısı.

Ralph
25.Ağustos.2012, 21:43
Sol bek diye alındıysa daha iyileri varken neden Drenthe alınır ki diye sorarım ? Ama joker gibi sol açık hatta ortasahada bile oynatılacaksa izlemeden yorum yapmamak en mantıklısı.

Takımdan Ekrem Dağ gitti. Onun yerine joker bulmak zorundaydık :)

RaSenGan
25.Ağustos.2012, 21:43
Bu sezonki en iyi transferi şu an Beşiktaş'ın.

Escochae
25.Ağustos.2012, 21:45
Takımdan Ekrem Dağ gitti. Onun yerine joker bulmak zorundaydık :)

hahahaha onun yeri dolmaz halen daha unutamam o inönüdeki fenere attığı golü :D :D

Ralph
25.Ağustos.2012, 21:55
Ahmet kavalcı: Royston drenthe ıle gorusmedık bıle ne anlasması.ımzalamadıkta anlasmadıkta hatta yemın bıle edebılırım.

Ralph
25.Ağustos.2012, 22:06
Drenthe gerçeği:

http://www.haber1903.com/Besiktas-3695-drenthe_gercegi.html

Corpus
25.Ağustos.2012, 22:19
Drenthe iyi bir transfer olur halbuki.

Umarım transfer edilmiştir.

kalemci
25.Ağustos.2012, 22:52
Aman diyim Drenthe gelmesin, yeterince sorunlu var takımda.

burak95
26.Ağustos.2012, 00:28
Fernandes gidiyor mu arkadaşlar ?

KanaKe
26.Ağustos.2012, 01:54
drenthe'yi abartmayin hemen real de oynadi diye :) bana göre ismail'den artisi yok.. ismail iyilesene kadar ugur boral da oynar orda..

eXcitinG
26.Ağustos.2012, 02:56
Drenthe gerçeği:

http://www.haber1903.com/Besiktas-3695-drenthe_gercegi.html

Güntekin Onay da kaynağın sağLam oLduğu ve transferin bittiği söyLedi bu açıkLamaya rağmen.

meddah
26.Ağustos.2012, 04:30
Epeydir gündem takip edemediğim için tam anlayamadım, kusura bakmayın: Simao, üste para verilerek mi satıldı, yoksa bana mı öyle geldi?

Ralph
26.Ağustos.2012, 04:35
Epeydir gündem takip edemediğim için tam anlayamadım, kusura bakmayın: Simao, üste para verilerek mi satıldı, yoksa bana mı öyle geldi?

Alacaklarının karşılığı verildi ve gönderildi.

meddah
26.Ağustos.2012, 04:39
Açıkçası bir tane haber okudum bununla ilgili; "Beşiktaş kulübü, Espanyol ile anlaşan futbolcusu Simao Sabrosa ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti" gibisinden bir şeyler yazıyordu. Haber yanlış değilse buradan, en iyimser ihtimalle, adamın alacaklarının değerinden fazla olduğu sonucu çıkıyor.

sui generis
26.Ağustos.2012, 12:28
Açıkçası bir tane haber okudum bununla ilgili; "Beşiktaş kulübü, Espanyol ile anlaşan futbolcusu Simao Sabrosa ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti" gibisinden bir şeyler yazıyordu. Haber yanlış değilse buradan, en iyimser ihtimalle, adamın alacaklarının değerinden fazla olduğu sonucu çıkıyor.

adama 1M verildi giderken.

mwaru
27.Ağustos.2012, 04:25
Forvet yok Beşiktaş'ta kiralasalar ya Bienvenu'yu.

Mamadou
27.Ağustos.2012, 04:55
Almeida kesin gidici gibi. Pektemek'te sakatlandı. Batuhan ve Holosko ile sezonun sonunu getiremezsin. Yönetimden Lazovic hamlesi bekliyorum, umuyorum.

kalemci
27.Ağustos.2012, 08:59
Lazovic forvet değil diye biliyorum. Oyunu açık olan bi teyit ederse iyi olur.

Ralph
27.Ağustos.2012, 15:43
Samet Aybaba, Drenthe transferini veto etti. Beşiktaş, 4 yıllık anlaşmaya vardığı Hollandalı oyuncunun transferinden son anda vazgeçti.

sui generis
27.Ağustos.2012, 15:46
Lazovic forvet değil diye biliyorum. Oyunu açık olan bi teyit ederse iyi olur.

http://www.netteresim.com/pictures/95f3f0497ab0ece478ce9a251c3ce205.png (http://www.netteresim.com)

http://www.netteresim.com/pictures/ed14d9f13d3f5a88ebb44d9d0d9077a1.png (http://www.netteresim.com)

MeliksahAydogan
27.Ağustos.2012, 15:55
Samet Aybaba, Drenthe transferini veto etti. Beşiktaş, 4 yıllık anlaşmaya vardığı Hollandalı oyuncunun transferinden son anda vazgeçti.

Ne güzel gerçekleşecekti transfer ne oldu şimdi birden ?

anil luque
27.Ağustos.2012, 15:57
Ne güzel gerçekleşecekti transfer ne oldu şimdi birden ?
Mustafa'nın sakatlığından dolayı önceliği forvet tranfserine vermiş , bu yüzden vazgeçmiş.

LaigLeNoiR
27.Ağustos.2012, 16:07
Almeida için 1 forvet alınacaktı şimdi bir de Mustafa'nın yerine birisini almamız lazım.

En az 2 forvet lazım bize. İlk olarak Muhammet Demir alınabilir korkusuz bir forvet her yerden vuruyor çekinmiyor.

byariff
27.Ağustos.2012, 16:13
muhammet demir bencede etkili olur samet hoca gençlere onem veren birisi zaten kalitesi tartisilmaz bir cok futbolcu kazandirdi ki muhammette yetenekli birisi.

Ralph
27.Ağustos.2012, 16:16
Muhammet için çok para isterler.

anil luque
27.Ağustos.2012, 16:47
Gerek yok. Gaziantep'ten topçu almayalım.

mustangshelby
27.Ağustos.2012, 17:01
webo'yu alsak veya djibril cisse

Facx
27.Ağustos.2012, 17:26
beşiktaş bence şuan adı sanı pek duyulmamış ama yetenekli birini bulmalı artık gözlemci ekibimi bulur samet aybaba mı bulur orasını bilemem veya almeida yı takasta kullanabilir tabide kendi keşfettiği bi oyuncuyu hem ucuza mal eder hemde ilerde büyük meblalara satabilir eğer tutarsa

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 17:27
beşiktaş bence şuan adı sanı pek duyulmamış ama yetenekli birini bulmalı artık gözlemci ekibimi bulur samet aybaba mı bulur orasını bilemem veya almeida yı takasta kullanabilir tabide kendi keşfettiği bi oyuncuyu hem ucuza mal eder hemde ilerde büyük meblalara satabilir eğer tutarsaBu dediklerin bu ortamda olmaz. Anca FM'de olur. :)

Facx
27.Ağustos.2012, 17:53
Bu dediklerin bu ortamda olmaz. Anca FM'de olur. :)

çok basit bi örnek vericem Colman :0: Bobo :0: daha niceleri

erdem344
27.Ağustos.2012, 17:54
Luka modric , hulk , falcao , lawandowski

Sistemi kurduktan sonra her ortamda olur

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ağustos.2012, 18:00
Luka modric , hulk , falcao , lawandowski

saydigin isimlere kluplerinin verdigi katkilar onemli bir fark yalniz. hulk ya da lewandowski turkiyeye gelse bu degere ulasabilir miydi sence. bence de genc yetenek bul, 10-15 katina sat utopik bir yaklasim. hele ki boyle bir durumda, hic hesapta yokken olusan bir acik dolayisiyla yapilacak transfer icin.

edit: sonradan mesajina ekledigin sekilde olursa tabii ki bunu gerceklestirmek kolay olur ama Turkiyede oyle bir sey olabilecegini dusunuyor musun :D

ShevAnil
27.Ağustos.2012, 18:05
saydigin isimlere kluplerinin verdigi katkilar onemli bir fark yalniz. hulk ya da lewandowski turkiyeye gelse bu degere ulasabilir miydi sence. bence de genc yetenek bul, 10-15 katina sat utopik bir yaklasim. hele ki boyle bir durumda, hic hesapta yokken olusan bir acik dolayisiyla yapilacak transfer icin.

edit: sonradan mesajina ekledigin sekilde olursa tabii ki bunu gerceklestirmek kolay olur ama Turkiyede oyle bir sey olabilecegini dusunuyor musun :D

Buna da yakın zamandaki en güzel örnek Bobo'dur bence. Bobo yanılmıyorsam 20-21 yaşlarında Beşiktaş'a geldi. Hollanda'ya, Almanya'ya falan transfer olsaydı Beşiktaş yerine şuan da çok farklı yerlerde olabilirdi.

eng1n
27.Ağustos.2012, 18:09
Luka Modric örneği de ilginç olmuş Tottenham'a 21 milyon € ya geldi. Euro 2008 de parlamıştı zaten herkes peşindeydi Tottenham en yüksek parayı verdi.

Facx
27.Ağustos.2012, 18:15

10 a 15 e satmasına gerek yok alsın kullansın yeter bence :D işte daha önce dediğim gibi Bobo ve Colman büyük örnek Bobo ya özellikle vaktinde Marsilyaya 8 m € a vermemişti Beşiktaş keza şuanda Colmanın gidiceği konuşuluyor Trabzonda bi 7 m € kadar alır diye tahmin ediyorum çok zor bişey değil bence bu oyuncuları keşfetmek Kayseriye bakıyosun Cangele , Amrabat , Biseswar , Mouche daha önceden bi çok futbolcu böyle sayabilceğim hatta gurbetçi olarak H.Ali , S.Kesimal vs. vs. denemeden bu tip oyuncular bulamazsın Beşiktaş'ın kaybedicek bişeyi yok bana kalırsa kadro sınırlamasıda yok özellikle gurbetçilere bol bol yatırım yapması lazım

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 18:28
Beşiktaş'ın önceliği alıp satmak olmamalı. Zaten bir hedef için alıyorsan maddi boyutu sonra düşünmen daha makul olur.

eXcitinG
27.Ağustos.2012, 21:22
Bu saatten sonra ALmeida gitmez. 1 forvet transferi oLacak. Benim gönLüm Webo dan yana ama İBB hayatta bırakmaz gibi. Zaten bu saatten sonra aLınacak forvet ne kadar katkı verebiLir orası tartışıLır. BreziLya ya da Arjantin Liginden seçim yapmak daha mantıkLı. Sezon ortasına geLdiLer ve oradan herhangi bir takımın as forvetini transfer etmek çokta zor oLmaz.

Ralph
27.Ağustos.2012, 23:52
Samet Aybaba yönetimle konuşup forvet konusunda şartların zorlanmasını istemiş. Twitter'da görmüştüm bugün.

Corpus
27.Ağustos.2012, 23:59
Beşiktaş bu kadar genç bir takım kuruyorken forvet için tam bitirici bir forvet almalı bence. Yaşı hiç önemli değil. Yoksa bu proje bozulur. Bir şekilde takım puan alsın ki gençler ile oynanmaya devam edilsin.

darkkobal123
28.Ağustos.2012, 01:52
Mustafa Pektemek'in talihsiz sakatlığı çok kötü oldu, geçmiş olsun diyelim. Forvet transferi ise kesinlikle şart oldu artık. Koşan, defansı yıpratan ve bitirici bir santrafor hiç fena olmaz.

Mamadou
28.Ağustos.2012, 01:55
Keşke Adanaspor'dan zencileri alabilsek :) Cuk diye oturur hem M'Bila hemde Kibong. İki oyuncuda Süper ligde oynayacak seviyede.

pele96
28.Ağustos.2012, 02:48
Forvete Sambacı gelecek hissediyorum.

playeray
28.Ağustos.2012, 02:52
Drenthe iptal edilmiş

edit: bahsedilmiş bi önceki sayfada :/

vego
28.Ağustos.2012, 03:00
Drenthe iptal edilmiş

edit: bahsedilmiş bi önceki sayfada :/

Tamer Kıran açıkladı.İptal değil askı.Forvet Türk olursa alacakmışız.

playeray
28.Ağustos.2012, 04:07
İptal değil askı.

Fark ne? Şu an bakıyorum iki duruma göre de oyuncu hala bizde değil. Demek ki fark yok.

vego
28.Ağustos.2012, 04:41
Fark ne? Şu an bakıyorum iki duruma göre de oyuncu hala bizde değil. Demek ki fark yok.

Peki .

Deus Dominus
28.Ağustos.2012, 04:47
Bakış açısı :)

darkkobal123
28.Ağustos.2012, 20:29
Tottenham, ısrarla kadrosuna katmak istediği Hugo Almeida'ya karşılık Beşiktaş'a Giovani Dos Santos ve 3 milyon avro teklif etti. Siyah-beyazlı yöneticilerin gelişme üzerine Teknik Direktör Samet Aybaba ile bir araya geldi.

- Tekniğine hayran kaldığım bir futbolcu. Eğer doğruysa harika olur bu transfer.

byariff
28.Ağustos.2012, 20:31
dogruysa harika bir haber

Fearless Coward
28.Ağustos.2012, 20:34
Eklediğiniz haberlerde kaynak vermeyi unutmayın arkadaşlar...Bence çokta güvenilir bi kaynak değildir o yüzden sanmıyorum geleceğini...

Ralph
28.Ağustos.2012, 20:44
Böyle bir şey varsa bizim için büyük bir piyango bu.

Deus Dominus
28.Ağustos.2012, 21:10
Kaynak Takvim, internette gördüm bende. Tottenham Almeida'yı gerçekten istiyor mu? Adebayor'u aldılar diye biliyorum ama.

Ralph
28.Ağustos.2012, 21:38
Vallahi benimde pek inanasım gelmedi ama inanmak istiyor insan.

footballer33
29.Ağustos.2012, 00:41
Kaynak takvim ve forveti Adebayor olan bir takımın Almeida ile ne işi olur. Bence, sallama bir haber. Bize direk forvet oyuncusu lazım Pektemek'in de sakatlığından sonra, devşirme değil. Ayrıca Drenthe gelirse sevinirim; fakat illa bir bek alınacaksa öncelik sağ bek olmalı. Hilbert'ten başka kimse yok orada bana göre.

Mamadou
29.Ağustos.2012, 00:55
Forvet alınmalı bir an önce.

LaigLeNoiR
29.Ağustos.2012, 00:56
Yok canım ne acelesi var :) Daha çoook uzun zaman var. Bu kadar rahatız...

Ralph
29.Ağustos.2012, 00:59
Sercan Yıldırım "dedikoduları" var

vego
29.Ağustos.2012, 02:05
Bizde transfer 5'inde bitiyor.Yönetim o yüzden 1-5 arası hamle yapabilir.Avrupa'da takımlar ellerinden çıkaramadıkları oyuncuları beleşe yollayabilir.

Bordo61Mavi
29.Ağustos.2012, 02:07
Tottenham Dembele'yi aliyor Fulham'dan, Almeida haberi asilsizdir bence.

Ralph
30.Ağustos.2012, 16:50
Yeni Malatyaspor'un altyapısında yetişen 17 yaşındaki Engin Yıldız, Beşiktaş'a transfer oldu.

Antrenör Mahmut Evren'in girişimleri neticesinde Beşiktaş altyapısına kazandırılan genç futbolcu, takımının İskenderunspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında, ikinci yarıda görev aldı.

Genç oyuncu Beşiktaş altyapısına transferiyle ilgili, "Mahmut Evren hocamızın destekleriyle hayallerimi süsleyen Beşiktaş'a transfer oldum. Takımıma faydalı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=31374

ommix
30.Ağustos.2012, 17:21
Beşiktaş Getafe'nin forvet oyuncusu Adrian Colunga ile anlaşmaya vardı.
Getafe Kulübü ise Beşiktaş'ın Colunga'yı resmen istediğini duyurarak görüşmelerin başladığını doğruladı. Getafe'nin bu sabahki antrenmanını yarıda bırakarak tesisleri terk eden Colunga'nın Beşiktaş'a yola çıktığı iddia edildi. Getafe'de pek forma şansı bulamayan İspanyol forvet geçtiğimiz sezon Sporting Gijon forması giymişti. Bu sezon Getafe'nin iki karşılaşmasında da forma şansı bulan Colunga 28 yaşında.

Adrian Colunga Perez

Doğum tarihi: 17.11.1984
Doğduğu il: Oviedo
Uyruk: İspanya
Pozisyon: Forvet - Santrafor

KAYNAK : KRALSPOR

sarianet
30.Ağustos.2012, 17:23
inşallah yalan haberdir ispanyadan buraya gelip de yarayanı görmedim

Ralph
30.Ağustos.2012, 17:27
Hiç bir yerde görmedim böyle bir haber doğrulup payı nedir bakalım görelim.

ommix
30.Ağustos.2012, 17:34
http://kralspor.ensonhaber.com/besiktas-adrian-colunga-anlasti-2012-08-30.html

http://www.tumspor.com/besiktas/haber/919547-ispanyollar-besiktasa-gitti-dedi

Şu linklerde var haber.

footballer33
02.Eylül.2012, 15:18
Kaynaklar çok cırt. Zaten haber de yalan, belli.

Engin Yıldız, gençlerin oynadığı bir hazırlık maçı 11'indeydi ve herkes bu Engin kim diyordu. Şimdi öğrenmişlerdir sanırım, ben de dahil tabii. :)

KanaKe
02.Eylül.2012, 15:35
28 yasinda 1,72 boy muhtemelen gücsüz bir fizige sahip süratli bir oyuncumu acaba? ben kendisini tanimiyorum taniyan varsa yazsin.. birde transferin son günü böyle sirf transfer yaptilar densin diye tutupta adi sani duyulmamis bir forvet getirmek cok sacma.. zamaninda fenerde yapiyordu bunu.

uAburak89
02.Eylül.2012, 23:32
Sansal Buyuka: "Lazio'lu Zarate, Besiktas'a geliyor."

pele96
02.Eylül.2012, 23:45
Tuncayi alsalar cok iyi olur.

Facx
03.Eylül.2012, 00:02
Sansal Buyuka: "Lazio'lu Zarate, Besiktas'a geliyor."

beşiktaşın mali durumu zarateyi kaldırmaz bence