PDA

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48

mayfaka
22.Temmuz.2014, 14:43
Olcay bu takıma ilk yazılan isim olur.
Katılıyorum

anil luque
23.Temmuz.2014, 09:43
Lanzini'nin bugün KAP'a bildirilmesi bekleniyor, pürüzler giderilmiş sanırım. Artık gelsin şu adam. Yarın geceye kadar UEFA'ya liste verilecek. Ortada 10 numara yok hala. Sağ beki zaten geçtim, isim dahi konuşulmuyor.

LaigLeNoiR
23.Temmuz.2014, 09:57
Norveç'ten bir oyuncunun adı geçiyordu sağ bek için haklarını yemeyelim :)

Ah ah, Hilbert'i geri alsınlar hiç uzakta aramasınlar.

anil luque
23.Temmuz.2014, 11:18
Hiç sorma be abi. Ah Hilbert vah Hilbert yani.

egmnblgn
23.Temmuz.2014, 12:04
Sağ bek için Levante'li 33'lük papazı getirecekler diye duymuştum en son dün gece. Ntvspor hatta bilic onu istemiş felan şeklinde haberi belirtti. Escude (2) olur ondan başka da birşey olmaz. Bek arıyoruz, 33'lük adamların isimleri geciyor hala neyin kafası bu ya.

Lanzini lanzini, töre töre, bitmedi bu cile cile..

Başkanın tek yaptığı şu !

http://i.hizliresim.com/Q1lobg.jpg (http://hizliresim.com/Q1lobg)

kaanbjk07
23.Temmuz.2014, 12:11
Lanzini ve G.Töre ile anlaşmışız sanırım. Sırada bek ve stoper kaldı..

anil luque
23.Temmuz.2014, 12:16
Sağ bek için Levante'li 33'lük papazı getirecekler diye duymuştum en son dün gece. Ntvspor hatta bilic onu istemiş felan şeklinde haberi belirtti. Escude (2) olur ondan başka da birşey olmaz. Bek arıyoruz, 33'lük adamların isimleri geciyor hala neyin kafası bu ya.

Lanzini lanzini, töre töre, bitmedi bu cile cile..

Başkanın tek yaptığı şu !

http://i.hizliresim.com/Q1lobg.jpg (http://hizliresim.com/Q1lobg)

Balon haber bence o ya. 33 yaşındaki adamı getirmesinler yani zahmet olacak.

egmnblgn
23.Temmuz.2014, 12:16
Lanzini ve G.Töre ile anlaşmışız sanırım. Sırada bek ve stoper kaldı..

İmzayi atıcaklar oyle inanırım. Gökhan'da 3'ün 5'in lafını yapmasın gelsin, iyice sinir hastası ettiler taraftarı.

footballer33
23.Temmuz.2014, 14:20
Ben de dün akşam üzeri NTVSpor'da dinledim Loukas Vytra haberini. Gereksizin de ötesinde bir transfer olur gelirse. Lanzini ve Töre en geç yarına kadar resmileşsin, razıyım. Kalan 1-2 (sağ bek ve defansif orta saha) transferi sonraki tura kadar hallederiz elbet. Halletmek zorundayız da.

egmnblgn
24.Temmuz.2014, 09:55
Lanzini olayı kapanmış, geçmiş olsun, bize transfer haram.

anil luque
24.Temmuz.2014, 10:04
Bu kadar uzamasından belliydi zaten. Bir yandan eğer Fikret Orman'ın dedikleri doğruysa (River işin cılkını çıkarmış pazarlık konusunda) iyi ki vazgeçmişler diyorum. Bir yandan da aklıma bu zamana kadar ki transfer vukuatları geliyor , yine bir işi beceremediler millete sallıyorlar diyorum.

egmnblgn
24.Temmuz.2014, 10:13
Transfer haberlerimiz dilden dile dolasiyor, olmayinca da boyle rezil gibi ortada kaliyoruz. Biraz daha sessiz ve derinden halletmemiz lazım. Birine talip oluyoruz, sağır sultanım bile haberi var. Oyuncularında piyasasını arttırıyoruz böyle olunca.

LaigLeNoiR
24.Temmuz.2014, 10:20
Şöyle bir başkanımız olsa keşke;

Lanzini ve River Plate 'e kızıp gidip alın kardeşim parasıyla değil mi Ronaldinho'mu istiyosunuz, atla gel uçakla. Bitti gitti.

bjk_melo_151
24.Temmuz.2014, 16:31
Şöyle bir başkanımız olsa keşke;

Lanzini ve River Plate 'e kızıp gidip alın kardeşim parasıyla değil mi Ronaldinho'mu istiyosunuz, atla gel uçakla. Bitti gitti.

Para olsa...:icon_biggrin:

LaigLeNoiR
24.Temmuz.2014, 16:46
Para olsa...:icon_biggrin:

Parası yoksa başkan olmasın :)

Zorla mı getirdiler, parası olmayan adam çıkıp da başkanlık yapmasın bir zahmet.

bjk_melo_151
24.Temmuz.2014, 17:01
Parası yoksa başkan olmasın :)

Zorla mı getirdiler, parası olmayan adam çıkıp da başkanlık yapmasın bir zahmet.

Başbakan ve Demirören getirdi.

Leonadias
24.Temmuz.2014, 19:36
Loukas Vyntra Beşiktaş'ta

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2014/07/24/fft104mm3049681.jpg?v=2014-07-24

Hürriyet'in haberine göre Siyah-Beyazlılar, İspanya La Liga ekibi Levante’nin Yunan sağ beki Loukas Vyntra’yla iki senelik anlaşma sağladı.

Doğru mu bu haber ?

SAİT71
24.Temmuz.2014, 20:32
Geçmiş olsun o halde :)

uAburak89
24.Temmuz.2014, 20:35
33 yaşında bu adam, yalandır bence.

Ralph
24.Temmuz.2014, 21:23
1 haftadır ismi dolanıyordu, araştırdım ben biraz. Stoper asıllı bek oyuncusu, yani yine çakma bir bek. Hantal ve hücum yönü zayıf MIŞ.

sarianet
24.Temmuz.2014, 21:37
bjk yönetimi ne zaman transferde sıkıntı yaşasa ronaldinho ile uyutuyor taraftarı yine öyle bi haber geçer taraftar her şeyi unutur heyecanla bekler :)

Hsyn53Yvz
24.Temmuz.2014, 23:08
Kaç para ulan bi Lanzini? :D

footballer33
25.Temmuz.2014, 01:26
Kaç para ulan bi Lanzini? :D
7 milyon euro. Bizimkilerin önerdiği son rakam ise 5 milyon euro; ama Fikret Orman'a göre onlar sürekli fiyat yükseltiyorMUŞ, Lanzinilerini tepe tepe kullansınlarMIŞ!!!

Bu takım, gelecek hafta şampiyonlar ligi ön elemesine çıkacak. Hem de Hollanda futbolunun en iyi takımlarından birine karşı. Cenk Tosun, Demba Ba ve gününde olursa Oğuzhan'dan başka güvenebileceğimiz hücuma yönelik futbolcu yok elimizde. Nasıl olacak bakalım!

GeNç KaRTaL
25.Temmuz.2014, 02:13
Ne Lanzini transferinin gerçekleşmemesine,ne de Vyntra gibi ne vereceği şüpheli bir adamın alınmak istenmesine şaşırmıyorum.Çünkü kulübün mali sıkıntısı malum.Yöneticilerin de ne mal olduklarını biliyoruz.:) Yalnız Bilic istiyor deniliyor bu Vyntra'yı.Eğer öyleyse Dany ve Eneramo vakalarından sonra Bilic'in oyuncu değerlendirme yetisinden iyice şüphe duymaya başlayacağım.

anil luque
25.Temmuz.2014, 09:08
Rakitic'e daha 18 - 19 yaşındayken güvenip , O'ndaki ışığı görüp Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynatan adam nasıl oluyor da böyle boş beleş adamları takıma istiyor anlamış değilim. Bence Bilic falan istemiyor bu adamı. Elimizdeki en iyi seçenek bu hoca , canın isterse deniyordur adama. Çünkü bonservisi yok , istediği ücret de fazla değil. Ben beklerim yönetimden bunu.

LaigLeNoiR
25.Temmuz.2014, 09:25
Bursaspor'dan örnek alın işte, dün akşam rezil kepaze oldu resmen Gürcistan Ligi'Nin 4.sü olan takıma. Ne posizyona girdi ne birşey yapabildi, ne de penaltı atabildi.

Çünkü takımda oynayacak doğru dürüst oyuncu yoktu bizimkiler de bunun üstüne hala birşey yapmıyorlar.

Taraftarın canı fena sıkılıyor yalnız başkan bunu unutmasın. Hele ben o stad konusundaki tarih belirsizliğinden acaip rahatsızım.

bjk_melo_151
26.Temmuz.2014, 17:24
Benim esasen şaşkınlığım, Balkan kökenli hiçbir oyuncuya yönelmeyişimiz ile ilgili. Hajduk Split, Dinamo Zagreb, Partizan Belgrad, Crvena Zvezda gibi birçok genç yetiştiren klüp var. Bu güne kadar hiç ama hiç buralara bakmadılar. Üstelik Biliç referansı var.

Mamadou
27.Temmuz.2014, 13:20
Lanzini transferi gerçekleşmeliydi. Eğer Lanzini alınmayacaksa bile Lanzini ayarında bir oyuncu alınmalı. Yada Oğuzhan'ı 10 numara pozisyonunda oynatıp orta sahaya oyunun iki yönünü oynayabilecek bir oyuncu alınmalı. Sağ bek için adı geçen Yunan oyuncu gelmez inşallah. Oyuncu + para karşılığında ESES'den Tarık Çamdal alınsa çok iyi iş yapılmış olur ama nerede... Galatasaray kapmak üzere.

playeray
28.Temmuz.2014, 13:22
NTV Spor'a göre Bryan Ruiz'de 4 milyona inmişiz. Alabilmemiz olası.

Ralph
28.Temmuz.2014, 13:24
Diego alternatifimizdi nasılsa, Lanzini'de kesin alternatiftir. Ruiz alınırsa birini seçeneğimiz olur alınamazsa alternatifimiz olur muhtemelen.

footballer33
29.Temmuz.2014, 00:35
Ruiz veya Lanzini ve G.Töre alınsın, transferi kapatsalar da olur benim için. Sağ bek de önemli; ama bu yönetimle bu kadarı da başarı.

Mamadou
29.Temmuz.2014, 15:35
Bana göre Ruiz transferi şu şartlarda Lanzini ve Töre transferinden daha zor. Adam dünya kupasında çok iyi performans gösterdi. PSV'deki performansı da çok iyiydi. Başka bir takım kapmaz ve bizimkiler alırsa şaşırırım. Ba transferinden sonra Ruiz iyi gider.

Hsyn53Yvz
30.Temmuz.2014, 15:52
Lanzini ve Ruiz artık olmaz gibi benim gözümde, o bölgeye daha düşük kalitede bir oyuncu alır Beşiktaş yönetimi ve Gökhan Töre'yi de bitirirler yakında artık. Sağ bek mevkine de ucuz veya serbest bir adam bekliyorum alırlarsa.

Namzet
31.Temmuz.2014, 15:14
Beşiktaş, iki genç oyuncusu Muhammed Demirci ile Günay Güvenç'in kiralık olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Mersin İdmanyurdu'na verileceğini borsaya bildirdi.

Banega
01.Ağustos.2014, 00:23
Belhanda transferini 2.Feyenord macina yetistirmeye calisiyorlarmis NTV Muhabiri soyledi.

Falcao9
01.Ağustos.2014, 00:24
Belhanda için konuşulan bonservis ne kadar?

Facx
01.Ağustos.2014, 01:17
Belhanda transferini 2.Feyenord macina yetistirmeye calisiyorlarmis NTV Muhabiri soyledi.

yetişse ne olucak ki kaydedilmiyo diye biliyorum ben anca playoff larda oynar

Banega
01.Ağustos.2014, 01:37
yetişse ne olucak ki kaydedilmiyo diye biliyorum ben anca playoff larda oynar
Kaydedilen bir oyuncu cikarilip, yerine kayit edilebiliyormus yeni transfer.Haberde oyle diyordu.

footballer33
01.Ağustos.2014, 01:57
Oğuzhan sakatlandı, Muhammed kiralandı, Sezer zaten kadro dışı; sanırım 10 numara transferi sonuçlanır rövanş maçından önce. Altyapıdan bir ismi çıkarıp onun yerine listeye ekleriz ve oynatırız umarım yeni transferi.

footballer33
02.Ağustos.2014, 00:13
Ömer Şişmanoğlu, 1 yıl kiralık olarak Eskişehirspor'da. Kiralama bedeli almışızdır inşallah. Adamlar bir Tarık için 5 milyon € istemeyi biliyorlar, kiralama parası da versinler öyleyse.

karakartalbjkk
03.Ağustos.2014, 02:09
Ömer Şişmanoğlu, 1 yıl kiralık olarak Eskişehirspor'da. Kiralama bedeli almışızdır inşallah. Adamlar bir Tarık için 5 milyon € istemeyi biliyorlar, kiralama parası da versinler öyleyse.

Umarım öyledir.. Adamlar 4 büyükleri resmen keriz yerine koyuyorlar. Bizim kulüp açısından bakarsak hepsi o tüpçünün yüzünden, hiç unutmam kardeş sende biliyorsundur gaziantepspor'dan tabata diye bir adam aldık ya 5 yada 8 milyon € vermiştik. Bir cacık olmamıştı. Artık Fikret başkan daha dikkatli davranmaya çalışıyor. Oda muhakkak hata yapmak istemiyor, iyi niyetinden bir şüphem yok.

Belhanda transferi kapandı. Dinamo Kiev başkanı satmak istemiyormuş ki bende kulübümüzün alacağına pek ihtimal vermiyorum. Yıllık ücreti de 3 milyon € diyorlar. Bence Bryan Ruiz + Gökhan Töre + Vyntra yada Lines sağ bek transferleriyle takım oturur.

bjk_melo_151
03.Ağustos.2014, 13:33
Umarım öyledir.. Adamlar 4 büyükleri resmen keriz yerine koyuyorlar. Bizim kulüp açısından bakarsak hepsi o tüpçünün yüzünden, hiç unutmam kardeş sende biliyorsundur gaziantepspor'dan tabata diye bir adam aldık ya 5 yada 8 milyon € vermiştik. Bir cacık olmamıştı. Artık Fikret başkan daha dikkatli davranmaya çalışıyor. Oda muhakkak hata yapmak istemiyor, iyi niyetinden bir şüphem yok.

Belhanda transferi kapandı. Dinamo Kiev başkanı satmak istemiyormuş ki bende kulübümüzün alacağına pek ihtimal vermiyorum. Yıllık ücreti de 3 milyon € diyorlar. Bence Bryan Ruiz + Gökhan Töre + Vyntra yada Lines sağ bek transferleriyle takım oturur.

Fikret Orman'ın Beşiktaş'ı Demirören'den daha kötü bir yere götüreceğini düşünüyorum. Bu vizyon eksikliğiyle bu iş bilmezlikle bizim yönetimden bir şey çıkmaz.

Mamadou
03.Ağustos.2014, 14:50
FO yönetimi ile YD yönetimi arasında dağlar kadar fark var. FO yönetiminin yanlışları olsa da YD yönetimi ile asla kıyaslamam. YD BJK tarihinde kara bir leke.

bjk_melo_151
03.Ağustos.2014, 16:15
İkisi de aynı zihniyet olarak. İkisinin arkasında da başbakan vardı. Çeşitli işlerini klüp üzerinden görüyorlar, ego problemleri, profesyonel değiller ve beceriksizler.

footballer33
03.Ağustos.2014, 20:21
Kısacası, al birini vur ötekine!

http://i.hizliresim.com/Q1M0p3.jpg (http://hizliresim.com/Q1M0p3)

A.FaruK
04.Ağustos.2014, 01:03
Fikret Orman daha ne yapsın. Seversin ya da sevmezsin ama adam enkaz devraldı şimdi borcu Gsden az bu takımın. Büyük paralar verse büyük topçu yine aynı bataklığa sürüklenecek bu takım. Beşiktaş yine iyi kötü şampiyonluğa oynar ismi ile. İlerisi için sağlam adımlar atmak lazım.

Beşiktaşa isim değil oynayan topçu lazım. Feyenordu elesin yeter bence, Avrupa Ligi kötü bir hedef değil.

karakartalbjkk
04.Ağustos.2014, 11:08
Fikret Orman'ın Beşiktaş'ı Demirören'den daha kötü bir yere götüreceğini düşünüyorum. Bu vizyon eksikliğiyle bu iş bilmezlikle bizim yönetimden bir şey çıkmaz.

Demirören'in geçmişte büyük futbolcular alıp borç altına borç yapıp kulübü nerden nereye götürdüğünü cümle alem sağır sultan biliyor. Fikret Orman da kulübün paralarını artık eskisi kadar havrulup savrulmayacağını yıldız oyunculardan daha çok geleceğe dönük para kazandırabilecek oyuncuları tercih edebileceklerini hep söyledi. Şimdiki yönetimin hiç mi hatası olmadı oldu tabiki de.. Transferler konusunda biraz daha o işi anlayabilecek türden adamların sahnede olması lazım. Şuan yönetimdeki en etkili isim Ahmet Nur Çebi.. Adamın transferler bağlantıları çevreyle olan ilişkileri üstdüzeyde.. ama tek başına değil bir kaç isim daha gerek mesela Sinan Engin ama o yıldız oyuncu getirelim takımı batıralım edelim diye düşünüyor. Onunda çünkü konuşmalarını takip ediyorum.

Bizim yönetim yıldız oyuncu almayarak ve gelecek vaad eden oyuncular alarak takımın oturup kalıcı başarılar elde ederek ses getirici sportif başarılar elde etmesini bekliyor. Kısacası B.Dortmund - Porto - A.Madrid gibi.. bunlarında hiç o kadar kolay olamayacağını hele hele bu ülkede, zaten maddi açından kurtulup rahatlamamız gerek ki oda öz yuvamız stadımızın olması lazım. Bunun içinde yönetim öyle yada böyle çalışıp stad yapmaya çalışıyor. Devletten tek bir kuruş almadan yapılacak ilk stadlar arasında yer alması güzel bir olay.. Ama şunu unutmayalım o stadın istenilen şekilde olması için gereken izinleri almak adına kaç kere Gençlik ve Spor Bakanlığı - Kültür Bakanlığı ve Başbakanlığa kaç kere gidildi edildi resmen, insanların peşinden koştular ama bunu başarmak zorundayız diyip bazı şeylere de başkan susmak zorunda kalmıştı. Çünkü hepsi beşiktaşın menfaati içindi..

Kısacası yönetimin şuana kadar tek böyle göze batacak iyi yönleri
Yeni stadımız için gereken kararlılığı gösterip yapması..
Kulübe gelen haciz işlemlerine dur demesi ve geçmişten kalan uefadaki aleyhimize olan dosyaları sıfırlaması
Yeni sponsorlar yaratarak ekonomik anlamda kulübe kalıcı maddi güç katması örnek; Vodefone - Kalde

Yönetim umarım bundan sonra daha iyi adımlar atar. Feyenoord maçını inşAllah alırız da Şampiyonlar Ligi için önemli adım atmış oluruz, Avrupa Ligine de katılırsak üzülmem çünkü yaklaşık 2.5 yıldır takım Avrupa da yok o yüzden ligi de unutmamalıyız. Bütün Beşiktaşlı kardeşlerimi de çarşamba günkü maça davet ediyorum. Ne kadar destek olursak renklerimize olan bağlılığımızı bir kez daha dışarıya göstermiş oluruz.

bjk_melo_151
04.Ağustos.2014, 15:00
Demirören'in geçmişte büyük futbolcular alıp borç altına borç yapıp kulübü nerden nereye götürdüğünü cümle alem sağır sultan biliyor. Fikret Orman da kulübün paralarını artık eskisi kadar havrulup savrulmayacağını yıldız oyunculardan daha çok geleceğe dönük para kazandırabilecek oyuncuları tercih edebileceklerini hep söyledi. Şimdiki yönetimin hiç mi hatası olmadı oldu tabiki de.. Transferler konusunda biraz daha o işi anlayabilecek türden adamların sahnede olması lazım. Şuan yönetimdeki en etkili isim Ahmet Nur Çebi.. Adamın transferler bağlantıları çevreyle olan ilişkileri üstdüzeyde.. ama tek başına değil bir kaç isim daha gerek mesela Sinan Engin ama o yıldız oyuncu getirelim takımı batıralım edelim diye düşünüyor. Onunda çünkü konuşmalarını takip ediyorum.

Bizim yönetim yıldız oyuncu almayarak ve gelecek vaad eden oyuncular alarak takımın oturup kalıcı başarılar elde ederek ses getirici sportif başarılar elde etmesini bekliyor. Kısacası B.Dortmund - Porto - A.Madrid gibi.. bunlarında hiç o kadar kolay olamayacağını hele hele bu ülkede, zaten maddi açından kurtulup rahatlamamız gerek ki oda öz yuvamız stadımızın olması lazım. Bunun içinde yönetim öyle yada böyle çalışıp stad yapmaya çalışıyor. Devletten tek bir kuruş almadan yapılacak ilk stadlar arasında yer alması güzel bir olay.. Ama şunu unutmayalım o stadın istenilen şekilde olması için gereken izinleri almak adına kaç kere Gençlik ve Spor Bakanlığı - Kültür Bakanlığı ve Başbakanlığa kaç kere gidildi edildi resmen, insanların peşinden koştular ama bunu başarmak zorundayız diyip bazı şeylere de başkan susmak zorunda kalmıştı. Çünkü hepsi beşiktaşın menfaati içindi..

Kısacası yönetimin şuana kadar tek böyle göze batacak iyi yönleri
Yeni stadımız için gereken kararlılığı gösterip yapması..
Kulübe gelen haciz işlemlerine dur demesi ve geçmişten kalan uefadaki aleyhimize olan dosyaları sıfırlaması
Yeni sponsorlar yaratarak ekonomik anlamda kulübe kalıcı maddi güç katması örnek; Vodefone - Kalde

Yönetim umarım bundan sonra daha iyi adımlar atar. Feyenoord maçını inşAllah alırız da Şampiyonlar Ligi için önemli adım atmış oluruz, Avrupa Ligine de katılırsak üzülmem çünkü yaklaşık 2.5 yıldır takım Avrupa da yok o yüzden ligi de unutmamalıyız. Bütün Beşiktaşlı kardeşlerimi de çarşamba günkü maça davet ediyorum. Ne kadar destek olursak renklerimize olan bağlılığımızı bir kez daha dışarıya göstermiş oluruz.

Finans problemi olan kulüpler yarışmacılığı geri planda tutup altyapıya önem verirler. Uzun süre bu yönde çalışırlar. Konjonktürel bakmazlar. Bizde öyle değil maalesef. Hele ki kulüp üç büyükten biriyse. İyi seçimlerle pekala genç bir kadro kurulabilirdi. Hem maliyeti az olurdu, hem de uzun süre aynı oyuncular oynardı; ama ülkenin genel durumunda şu var: transfer hastalığı. Senede 1 düzine futbolcu alıp göndermeden kendine gelemiyor takım yöneticileri. İşin içinde rant var, sadakat eksiği (kulüp yöneticilerinin oyunculara) var, senin de bahsettiğin gibi yıldız alma hastalığı var. (Yıldız algısını da bir türlü çözmüş değilim. Yıldız dediğin koca ligde bile 1-2 tane olur. Maşallah bizde herkes yıldız. İyi oyuncu olur, kötü oyuncu olur, efendi oyuncu olur, kasap oyuncu olur vb.) Metin, Ali, Feyyaz döneminde çok küçüktüm. Son dönemlerine yetiştim. Tam anlamıyla bu üçlü hakkında bilgi sahibi değilim; fakat 30 senedir bu üçlünün en azından birini çıkarabildik mi altyapıdan? Altyapıdan çıkıp da sürekli 11 oynayan kaç tane oyuncumuz var? (Mehmet Sedef, Serdar Özkan dışında Necip Uysal var. Ki, Mehmet ve Serdar parlayıp anında söndüler. Muhammed ve Batuhan ise bana göre tam olarak fiyasko...)

GeNç KaRTaL
04.Ağustos.2014, 22:16
Fikret Orman,Yıldırım Demirören'den yönetim olarak pek iyi değil malesef.En göze çarpan farkları; YD kadar zengin değil.O yüzden para olmadığı için mecbur tasarruf yoluna gidiyorlar.Bir de çok fazla reklam peşinde.(YD bu kadar kameralara oynamıyordu) Fikret Orman yönetiminde de YD dönemini hatırlatan işler yapılıyor.(bir ton gereksiz adama harcanan bir ton gereksiz para,işi profosyonellere emanet etmek yerine parayı ben veriyorum benim dediğim olur mantalitesi vs.) Bunlar ülke futbolunun artık iyice yerleşmiş genel özellikleri.Bunların değişmesi için tam manasıyla bir zihniyet devrimi olması gerekiyor.Bu da İbrahim Altınsay gibi adamlarla olur.Sistem de böyle adamların başa gelmesine izin vermiyor.Olay bu kadar basit.

karakartalbjkk
05.Ağustos.2014, 04:15
Finans problemi olan kulüpler yarışmacılığı geri planda tutup altyapıya önem verirler. Uzun süre bu yönde çalışırlar. Konjonktürel bakmazlar. Bizde öyle değil maalesef. Hele ki kulüp üç büyükten biriyse. İyi seçimlerle pekala genç bir kadro kurulabilirdi. Hem maliyeti az olurdu, hem de uzun süre aynı oyuncular oynardı; ama ülkenin genel durumunda şu var: transfer hastalığı. Senede 1 düzine futbolcu alıp göndermeden kendine gelemiyor takım yöneticileri. İşin içinde rant var, sadakat eksiği (kulüp yöneticilerinin oyunculara) var, senin de bahsettiğin gibi yıldız alma hastalığı var. (Yıldız algısını da bir türlü çözmüş değilim. Yıldız dediğin koca ligde bile 1-2 tane olur. Maşallah bizde herkes yıldız. İyi oyuncu olur, kötü oyuncu olur, efendi oyuncu olur, kasap oyuncu olur vb.) Metin, Ali, Feyyaz döneminde çok küçüktüm. Son dönemlerine yetiştim. Tam anlamıyla bu üçlü hakkında bilgi sahibi değilim; fakat 30 senedir bu üçlünün en azından birini çıkarabildik mi altyapıdan? Altyapıdan çıkıp da sürekli 11 oynayan kaç tane oyuncumuz var? (Mehmet Sedef, Serdar Özkan dışında Necip Uysal var. Ki, Mehmet ve Serdar parlayıp anında söndüler. Muhammed ve Batuhan ise bana göre tam olarak fiyasko...)

Dostum altyapı konusunda zaten gelen de giden de aynı Fikret Orman başkan da çok fazla ilgilenmiyor. Futbol seçmeleri bile buna dahil yönetim için bunu söylüyorum. Torpilli değil hakiki genç oyuncular seçilsin altyapıda oynasın buna bile razıyım. Ben işte yıldız oyuncu alındı da ne oldu ki sanki diyorum aslında Quaresma, Fernandes bu adamlar kaç maç oynadılar ? 34 lig müsabakasının en az 25sinde falan oynayabildiler mi.. üst düzey performans gösterebildiler mi.. 3-5 maç oynayıp maç seçen adamların benim gözümde yeri yok. Ben bunları alanlara çok kızıyorum. Yönetim yada o zamankiler her kimse gidip balkanlardan afrikalardan ucuz yetenekli adamları alıp paralar kazanabilirdik. Hep günü kurtarmalık transfer politikaları taraftara karşı göz boyayıp hataları örtbas etmek gibi.. Altyapıdan şuan Necil Uysal fena değil ama geliştirmesi lazım. Mami ile Atınç ise oynayarak kendilerini mental ve fizik olarak geliştirmeliler. İnşallah öyle olur diyorum. Çünkü Beşiktaşımız için iyi artık düşünmek istiyorum. Eminim sende böyle düşünüyorsun.

Fikret Orman,Yıldırım Demirören'den yönetim olarak pek iyi değil malesef.En göze çarpan farkları; YD kadar zengin değil.O yüzden para olmadığı için mecbur tasarruf yoluna gidiyorlar.Bir de çok fazla reklam peşinde.(YD bu kadar kameralara oynamıyordu) Fikret Orman yönetiminde de YD dönemini hatırlatan işler yapılıyor.(bir ton gereksiz adama harcanan bir ton gereksiz para,işi profosyonellere emanet etmek yerine parayı ben veriyorum benim dediğim olur mantalitesi vs.) Bunlar ülke futbolunun artık iyice yerleşmiş genel özellikleri.Bunların değişmesi için tam manasıyla bir zihniyet devrimi olması gerekiyor.Bu da İbrahim Altınsay gibi adamlarla olur.Sistem de böyle adamların başa gelmesine izin vermiyor.Olay bu kadar basit.

Valla arkadaşım o kadar çok iyi değildi o zaman bu yönetimi o kongre üyeleri neden 2 kez seçti? Serdar adalı gelseydi en büyük rakibi oda Y.D. farksız işler yapacaktı. Y.D. kadar zengin olması şart değil ki.. Fikret Orman'ın iyi yönleri Y.D yaptığı iyi yönlerden on kat daha iyi bence sen böyle düşünmüyorsan fikrine saygı duyarım. Ben Fikret Ormanın zaten hatasız kul olmadığını önceki yorumlarda ima ettim. Yani oda hatalar yaptı zaten kabul etti yani.. Önemli olan Tabata olayı gibi olaylarının tekrar olmaması gibi.. zaten kendisi gönüllü olarak bu takımın başkanı olup bu zor günlerden takımı çıkarmaya çalışıyor. Buna cesaret etmesi çok iyi bir şey en azından iyi niyetinden şüphem yok. Y.D. döneminden kalma davalar ile haciz olaylarını kapatması çok iyi.. Enkaz aldı kulübü oda düzlüğe çıkartmaya çalışıyor. Şu stad işi bir olsun, biraz da sportif başarı gelince o zaman her şey yoluna girer diye düşünüyorum. Şuan Fenerbahçe ile Galatasaray'ın bizlerden önde olması bazı sistemin oturması ve stad gelirlerinin olması zaten yetiyor.. O profesyonel kısımlarda ise taraftar baskı ile kongre üyelerin baskısı kısacası kamuoyu baskını iyi yönlendiremediler. Örnek o Önder Özen'in istifasını.. ben aslında devam etmesinden yanaydım 1 sene daha kalsaydı düşündüğü sistem oturacaktı ama olmadı. Belki bir gün tekrar geri döner. İbrahim Altınsay da aslında çok makul bir aday oda olabilirdi. Ama işte sistem diyorum.. :)

bjk_melo_151
05.Ağustos.2014, 09:34
Dostum altyapı konusunda zaten gelen de giden de aynı Fikret Orman başkan da çok fazla ilgilenmiyor. Futbol seçmeleri bile buna dahil yönetim için bunu söylüyorum. Torpilli değil hakiki genç oyuncular seçilsin altyapıda oynasın buna bile razıyım. Ben işte yıldız oyuncu alındı da ne oldu ki sanki diyorum aslında Quaresma, Fernandes bu adamlar kaç maç oynadılar ? 34 lig müsabakasının en az 25sinde falan oynayabildiler mi.. üst düzey performans gösterebildiler mi.. 3-5 maç oynayıp maç seçen adamların benim gözümde yeri yok. Ben bunları alanlara çok kızıyorum. Yönetim yada o zamankiler her kimse gidip balkanlardan afrikalardan ucuz yetenekli adamları alıp paralar kazanabilirdik. Hep günü kurtarmalık transfer politikaları taraftara karşı göz boyayıp hataları örtbas etmek gibi.. Altyapıdan şuan Necil Uysal fena değil ama geliştirmesi lazım. Mami ile Atınç ise oynayarak kendilerini mental ve fizik olarak geliştirmeliler. İnşallah öyle olur diyorum. Çünkü Beşiktaşımız için iyi artık düşünmek istiyorum. Eminim sende böyle düşünüyorsun.

Valla arkadaşım o kadar çok iyi değildi o zaman bu yönetimi o kongre üyeleri neden 2 kez seçti? Serdar adalı gelseydi en büyük rakibi oda Y.D. farksız işler yapacaktı. Y.D. kadar zengin olması şart değil ki.. Fikret Orman'ın iyi yönleri Y.D yaptığı iyi yönlerden on kat daha iyi bence sen böyle düşünmüyorsan fikrine saygı duyarım. Ben Fikret Ormanın zaten hatasız kul olmadığını önceki yorumlarda ima ettim. Yani oda hatalar yaptı zaten kabul etti yani.. Önemli olan Tabata olayı gibi olaylarının tekrar olmaması gibi.. zaten kendisi gönüllü olarak bu takımın başkanı olup bu zor günlerden takımı çıkarmaya çalışıyor. Buna cesaret etmesi çok iyi bir şey en azından iyi niyetinden şüphem yok. Y.D. döneminden kalma davalar ile haciz olaylarını kapatması çok iyi.. Enkaz aldı kulübü oda düzlüğe çıkartmaya çalışıyor. Şu stad işi bir olsun, biraz da sportif başarı gelince o zaman her şey yoluna girer diye düşünüyorum. Şuan Fenerbahçe ile Galatasaray'ın bizlerden önde olması bazı sistemin oturması ve stad gelirlerinin olması zaten yetiyor.. O profesyonel kısımlarda ise taraftar baskı ile kongre üyelerin baskısı kısacası kamuoyu baskını iyi yönlendiremediler. Örnek o Önder Özen'in istifasını.. ben aslında devam etmesinden yanaydım 1 sene daha kalsaydı düşündüğü sistem oturacaktı ama olmadı. Belki bir gün tekrar geri döner. İbrahim Altınsay da aslında çok makul bir aday oda olabilirdi. Ama işte sistem diyorum.. :)

Parası olmayan kulüp, maaşları arttıramaz ve yüksek maaşa oyuncu alamaz. Ben yönetimi son derece iki yüzlü buluyorum. Kimleri hangi paraya aldılar? Transferde başarı, peşinden koşup batırdığın transferlerden sonra şans eseri anlaştığın oyuncuyla olmaz. Ucuza aldığın iyi oyuncuyla başarılı transfer yaparsın. Manuel Lanzini dediğin adam hiçbir şekilde 5 milyon avroluk oyuncu değil, tamamen menajerle transfer yürütmenin hatası. Beşiktaş'ın transferlerinde menajerlik şirketlerinin payı olduğunu görmek lâzım. Tam anlamıyla bir scout ekibi falan yok. Tombala usulü oyuncu alınıyor. Demba Ba piyangodur, ama [gelemeyenler] Lanzini, Edgar Balanta, Mitroglou murdar; [gelenler] Ömer Şişmanoğlu, Sezer Öztürk, Uğur Boral, Gökhan Süzen ise amorti bile değiller. Son olarak saydığım 4 oyuncudan 4'ü de gereksiz transferlerdi ve maaşları da epey yüksekti. Şimdi bunun neresini başarı, neresini "zararın neresinden dönersek kârdır"la açıklayalım? Demirören'in tıpkısının aynısı. Yine vizyonsuz, yine beceriksiz bir yönetim. Gündem değiştirerek idari hataları örtbas etmeye çalışan, yıldız transferleriyle takımın dengesini bozan; daha sonra paramız bitti deyip dandik oyuncuları yüksek maaşla transfer eden bir idare başarılı falan değildir. Bu gelenek Serdar Bilgili devrinden beri var. Seba, maalesef şanssız bir adam. Yönetimi bıraktığı çocukların hepsi de aynı vizyon eksiğiyle klübü idare ediyorlar. Bazen diyorum, acaba Seba'yı falan klonlasaydık da bugünleri görmese miydik diye...

egmnblgn
05.Ağustos.2014, 10:10
Fikret adam yönetiminden bir haberdi, Yıldırım para yönetiminden. İkisinin karışımı biri zamanında vardı, Serdar Bilgili. Adama sövdüler, o günden beri belimizi doğrultamıyoruz.

karakartalbjkk
05.Ağustos.2014, 11:28
Parası olmayan kulüp, maaşları arttıramaz ve yüksek maaşa oyuncu alamaz. Ben yönetimi son derece iki yüzlü buluyorum. Kimleri hangi paraya aldılar? Transferde başarı, peşinden koşup batırdığın transferlerden sonra şans eseri anlaştığın oyuncuyla olmaz. Ucuza aldığın iyi oyuncuyla başarılı transfer yaparsın. Manuel Lanzini dediğin adam hiçbir şekilde 5 milyon avroluk oyuncu değil, tamamen menajerle transfer yürütmenin hatası. Beşiktaş'ın transferlerinde menajerlik şirketlerinin payı olduğunu görmek lâzım. Tam anlamıyla bir scout ekibi falan yok. Tombala usulü oyuncu alınıyor. Demba Ba piyangodur, ama [gelemeyenler] Lanzini, Edgar Balanta, Mitroglou murdar; [gelenler] Ömer Şişmanoğlu, Sezer Öztürk, Uğur Boral, Gökhan Süzen ise amorti bile değiller. Son olarak saydığım 4 oyuncudan 4'ü de gereksiz transferlerdi ve maaşları da epey yüksekti. Şimdi bunun neresini başarı, neresini "zararın neresinden dönersek kârdır"la açıklayalım? Demirören'in tıpkısının aynısı. Yine vizyonsuz, yine beceriksiz bir yönetim. Gündem değiştirerek idari hataları örtbas etmeye çalışan, yıldız transferleriyle takımın dengesini bozan; daha sonra paramız bitti deyip dandik oyuncuları yüksek maaşla transfer eden bir idare başarılı falan değildir. Bu gelenek Serdar Bilgili devrinden beri var. Seba, maalesef şanssız bir adam. Yönetimi bıraktığı çocukların hepsi de aynı vizyon eksiğiyle klübü idare ediyorlar. Bazen diyorum, acaba Seba'yı falan klonlasaydık da bugünleri görmese miydik diye...

Valla arkadaşım düşüncelerine saygı duyuyorum. Ama transfer konusunda zaten yönlendirebilecek yetkili böyle bir kişi yada insan yok. Bunu bir tek Fikret Ormana yamalamak doğru olmaz diye düşünüyorum. Ondan başkada yetkili insanlar var. O yüzden adam gibi transferler yapamadığımız için ki Türkiye'de o sistem de yok. Kısacası transferlerimizin çoğunu doğru bulduğum söylenemez. En çok sinir olduğum transferleri bak sana rahatlıkla söyleyebilirim. U.Boral, S.Öztürk, Nihat bunlar gibi adamlara çok kıl olmuştum. Kerim Frei - Atiba - Tolga Zengin - Ramon Motta - Oğuzhan bunlar son derece iyi transferlerdi.. Scout ekibimiz var ama ne işe yarıyorlar bende senin gibi merak ediyorum. :)

GeNç KaRTaL
05.Ağustos.2014, 19:58

Serdal Adalı da gelseydi bugün her şey güllük gülistanlık olmayacaktı büyük ihtimal.Bunu o dönem Serdal Adalı'yı desteklemiş birisi olarak söylüyorum.Çünkü onunda mantalitesi farklı değil.

Öncelikle şunu söyleyeyim.Beşiktaş kongresi Beşiktaş taraftarının geneliyle ters yapıda.Bu kongre zamanında tekrar YD'yi seçen,YD'yi ibra eden bir topluluk.YD'nin Beşiktaş'ı ne hallere soktuğu herkesin malumu.Adamlar yeni üyelerin kongreye kaydolmasını engellemek için de ellerinden geleni yapıyorlar.Çünkü ne kadar genişlerse o kadar kongre üzerindeki kontrollerini kaybedecekler biliyorlar.Birilerinin kongreye toplu üyelikler yaptırması,toplu şekilde üyelerin aidatlarını ödemesi kongre üzerinden ne pis oyunlar döndüğünün açık kanıtı.

Tüm bunlara rağmen Fikret Orman seçilirken bir sürü yalan söyledi.Ben ve yönetimim farklı olacak dedi.Bugün geldiğimiz nokta bu söylediklerinin bir çoğunu yerine getirmediğini görüyoruz.YD'den hesap soracağız dedi,soramadı.Soramamasına bir şey demiyorum,YD'nin elinde senetler var sonuçta,yapamayacağı şeyin iddiasında bulunması yanlış. Beşiktaş'ın parasını çarçur etmeyeceğiz dedi.Tuğrul Yenidoğan'ından tut,Sezer Öztürk'e,Gökhan Süzen'e,Danny'e,Enaramo'ya,hatta İbrahim Toraman'a kadar bir çok gereksiz adama gereksiz paralar ödendi.Madem para yok,neden bu adamlara gereksiz paralar ödeniyor kardeşim? Futbol yönetimini futbolu bilen,profesyonellere teslim edeceğiz.Yöneticiler karışmayacak dedi.Önce İbrahim Altınsay gibi değerli bir adam kaçırtıldı kulüpten,arkasından durmadı başkan.Sonra aynısı Önder Özen için de yapıldı.Önder Özen durduk yere istifa etmedi herhalde.Adamı resmen kaçırttılar.Bunda da parayı ben veriyorum,benim düdüğüm öter mantalitesi ağır bastı hep.(verdikleri para da ahım şahım bir şey olsa keşke) Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuz zaman FO'nun YD'den pek farkı kalmıyor benim gözümde.

He diyeceksinki hiç mi iyi bir şey yapmadı bu adamlar.Tabii ki var.Sponsorluklar konusunda iyi iş çıkartıldı.Yıllardır başlatılamayan stad inşaatının başlatılması çok önemli.Yalnız burada da yine saçmalandı.Ağustos'ta bitecek diye saçma sapan bir iddia atıldı,o da gerçekleşmedi daha önceki bir çok söylem gibi.Takım içi maaş dengesi de FO yönetiminin artılarından.Tabii burada da bazen çok abarttılar.Mesela Quaresma'ya 500 bin/1 milyon fazla vermemek için inat yapıldı,adamdan hem yararlanamadık,hem parasını ödedik,hem de 5 kuruş kazanamadan elimizden çıktı.Yani görüyorsun,ne iş yapsalar arkasında mutlaka bir saçmalama var.Mesela oyunculara parasını günü gününe ödüyoruz diyor Fikret Orman ama o da yalan.

Yani dostum anlayacağın,bu adamların işi gücü yalan dolan.Tamam ellerini taşın altına koydular ama karşılığını da reklamlarını yaparak çatır çatır alıyorlar.Bu ülkedeki bir çok kulübün yönetiminde böyle.

anil luque
05.Ağustos.2014, 20:57
Lanzini için teklifimizi yükseltip River'a bildirmişiz. Demba Ba gibi mi olacak acaba bu da o defter kapandı derken..?

bjk_melo_151
05.Ağustos.2014, 21:07
Lanzini için teklifimizi yükseltip River'a bildirmişiz. Demba Ba gibi mi olacak acaba bu da o defter kapandı derken..?

Gökhan Töre transferine dönecek bence. Kiralık alabilirlerse kiralık getirip bonservisini sonra alabilirler. Her kötü şeyi beklerim, bu yönetimden.

footballer33
05.Ağustos.2014, 21:53
Lanzini ya da Belhanda, G.Töre ve sağ bek transferleriyle eksikleri tamamen kapatmış olacağız. Bu 3 transferi yapmak, çok zor olmasa gerek. Toraman, Sivas'a kiralık gidiyor; Ömer, Eskişehir'e gitmişti zaten. Holosko, Eneramo, Uğur Boral, G.Süzen ve Sezer de elden çıkarılırsa bu adamlara ödenen maaşlarla bahsettiğim 3 transferi halledebiliriz pekala. Bonservislerinin ilk taksitlerini karşılamış oluruz en azından.

Feyenoord maçının ardından beklenen hamlelerin geleceğini düşünüyorum ben artık.

anil luque
05.Ağustos.2014, 22:00
Bence de Feyenoord'u Allah'ın izniyle eledikten sonra bir iki şey daha kutlayacağız :)

anil luque
06.Ağustos.2014, 00:31
Lanzini olacak galiba.

GeNç KaRTaL
06.Ağustos.2014, 02:54
Toraman'ın Sivas'a kiralanacağı,ayrıca sözleşmesinin de uzatılacağı söyleniyor.Eğer doğruysa yeter artık yahu.Yıllardır kurtulamadık şu adamdan.Ersan,Veli,Pektemek gibi adamların sözleşmelerinin son senesine girerken Toraman ile sözleşme uzatmak nedir? Saçmalamanın da bir sınırı var.Resmen sen şimdilik bi git,bu hoca seneye olmazsa dönersin takıma demektir bu sözleşme imzalanırsa.

Namzet
06.Ağustos.2014, 03:14
Toraman'ı madem istemiyorsun bırak,sözleşme uzatıp niye kiralarsın...Çok ilginç bir karar

egmnblgn
06.Ağustos.2014, 09:47
Alabiliyorsak, Belhanda seçiminin daha iyi olacağını düşünüyorum. Onun yanında Lazini'nin adı bile geçmemeli.

LaigLeNoiR
06.Ağustos.2014, 09:51
Ne Lanzini ne de Belhanda çok fazla nazlandı, çok dedikodusu çıktı sevmemeye başladım artık.

Bryan Ruiz'i alamıyorlar mı onu da çözemedim, tam takım oyuncusu takır takır oynar.

egmnblgn
06.Ağustos.2014, 09:55
Ne Lanzini ne de Belhanda çok fazla nazlandı, çok dedikodusu çıktı sevmemeye başladım artık.

Bryan Ruiz'i alamıyorlar mı onu da çözemedim, tam takım oyuncusu takır takır oynar.

3 milyon euro'ya anlaşıldı diyorlar. Bende dünya kupası izledim fena gelmedi gözümme, bir sürü yorumcu kendisinin iyi bir futbolcu olduğunu da söyledi. 3 milyona bırakmaları sacma geldi veya bizim yalan haberlerimizden birtanesi daha..

LaigLeNoiR
06.Ağustos.2014, 10:09
Ruiz Fulham'da, Championship'e düştüler fiyatı kulübe göre çok bile, ne olursa olsun takıma katılmalı. Lanzini'ye 5.5-6 verene kadar 3'e al bunu 3'de bi sağ beke para ver tamam işte.

egmnblgn
06.Ağustos.2014, 10:20
Ruiz Fulham'da, Championship'e düştüler fiyatı kulübe göre çok bile, ne olursa olsun takıma katılmalı. Lanzini'ye 5.5-6 verene kadar 3'e al bunu 3'de bi sağ beke para ver tamam işte.

Takımı taşıyabilecek mi sorusuna net olarak ''evet'' dedirtebilecek bir topçu değil bence. Keza belhanda ve lanzini içinde bunlar söylenebilir.

Leonadias
06.Ağustos.2014, 10:28
Lanzini'yi tanınıyorum benim için muamma bir isim ve sanki fazla şişirildiğini düşünüyorum. Belhanda ise teknik ve yetenek anlamında sıkışan oyunu açabilecek cinsten bir futbolcu . Olacaksa ilk sıra Belhanda'nın 2. Her ne kadar muamma olarak gorsem de Ruiz'in oyun mantalitesini gozumun onune getirdiğimde Lanzini . En son seçenek ise Ruiz olmalı, yonetiminde böyle düşunduğu için pek fazla Ruiz ismine yanaşmıyor yoksa olmaması için pek neden yok hala daha kendine bir kulüp bulamamışken Beşiktaş'ı reddedeceğini düşünmüyorum.

anil luque
06.Ağustos.2014, 11:45

Abi iyi hoş diyorsun ama verecekleri katkı olsa olsa eşit olur Lanzini Ruiz'den aşağı kalmaz ancak ileride Lanzini sana %300 kar ettirir Ruiz'i serbest bırakırsın en fazla. Onu da düşünmek gerek :)

nerazzuri
06.Ağustos.2014, 12:13
ruiz bundan 2 sene önce hızlı mı hızlı bir kanat oyuncusuydu. şu an yavaş mı yavaş hantal bir oyun kurucu oldu. :)

lanzini bana göre doğru transfer olur. riskleri var ama almaya değer. ruiz'in daha çok riski var. yaş ve potansiyel bakımından lanzini her daim doğru transfer olur.

Ralph
06.Ağustos.2014, 13:09
Lanzini'de bu kadar ısrar ediliyorsa vardır bir şey diye düşünüyorum. Marin garanti mesela, Ruiz ve Belhanda ise alternatif.

CocukMenajer
06.Ağustos.2014, 14:41
Marin neden alınmıyor Ruiz ve Belhanda dan çok katkı yapar bence

GeNç KaRTaL
06.Ağustos.2014, 17:59
Ruiz'in yavaş olmasının yanında şöyle bir handikapı da var.Dünya kupasından sonra evlenmiş,balayı filan derken hazırlık kampına katılmamış.Gelirse hazır olarak gelmeyecek.Bu da önemli bir handikap.Tecrübesi ve tekniği en büyük avantajları.Lanzini ve Belhanda'da hazır olmama gibi bir sıkıntı yok.Lanzini'nin de Avrupa deneyimi olmaması en büyük sıkıntısı olarak göze çarpıyor.Bir de fiziği sıkıntı olabilir bizim ligde ama hızıyla bunun sıkıntı olmasını engelleyebilir.Aralarından en mantıklısı Belhanda olur.Hem Fransa'da kendisini kanıtlamış bir oyuncu,hem de fizik ve teknik açıdan eksiği yok ama onun da maliyeti çok yüksek.

Ralph
06.Ağustos.2014, 18:09
Ruiz'in yavaş olmasının yanında şöyle bir handikapı da var.Dünya kupasından sonra evlenmiş,balayı filan derken hazırlık kampına katılmamış.Gelirse hazır olarak gelmeyecek.Bu da önemli bir handikap.Tecrübesi ve tekniği en büyük avantajları.Lanzini ve Belhanda'da hazır olmama gibi bir sıkıntı yok.Lanzini'nin de Avrupa deneyimi olmaması en büyük sıkıntısı olarak göze çarpıyor.Bir de fiziği sıkıntı olabilir bizim ligde ama hızıyla bunun sıkıntı olmasını engelleyebilir.Aralarından en mantıklısı Belhanda olur.Hem Fransa'da kendisini kanıtlamış bir oyuncu,hem de fizik ve teknik açıdan eksiği yok ama onun da maliyeti çok yüksek.

Şemsi o evlendiyse ve balayından geldiyse kondisyonunun düşük olmasına ihtimal vermiyorum ben, herkesten daha iyi seviyededir ;)

footballer33
06.Ağustos.2014, 18:29
Değinilen konulara ek olarak bizim playmakere mi yoksa hücum oyuncusuna mı ihtiyacımız var, bunu da düşünerek adım atmalıyız. Hücum oyuncusu derken kanat forvet olarak da oynayabilir yeri geldiğinde. Mesela Lanzini bu kategoriye giriyor. Ruiz ise playmaker olarak düşünülür gelirse.

Benim fikrim, Belhanda'yı bonservisiyle alamıyorsak kiralık getirmek. Önümüzdeki sene de Lanzini'yi bedava transfer etmek. Sözleşmesi 2015 Haziranı'nda bitecekmiş çünkü Lanzini'nin.

karakartalbjkk
07.Ağustos.2014, 03:28
Değinilen konulara ek olarak bizim playmakere mi yoksa hücum oyuncusuna mı ihtiyacımız var, bunu da düşünerek adım atmalıyız. Hücum oyuncusu derken kanat forvet olarak da oynayabilir yeri geldiğinde. Mesela Lanzini bu kategoriye giriyor. Ruiz ise playmaker olarak düşünülür gelirse.

Benim fikrim, Belhanda'yı bonservisiyle alamıyorsak kiralık getirmek. Önümüzdeki sene de Lanzini'yi bedava transfer etmek. Sözleşmesi 2015 Haziranı'nda bitecekmiş çünkü Lanzini'nin.

Yani diyorsun ki 1 taşla 2 kuş vuralım :) umarım böyle bir şey de olur. Çünkü adı geçen oyuncular öyle dandik oyuncular değil.. İnşallah iyi transferlerle yere sağlam basarız.

GeNç KaRTaL
07.Ağustos.2014, 04:16
Şemsi o evlendiyse ve balayından geldiyse kondisyonunun düşük olmasına ihtimal vermiyorum ben, herkesten daha iyi seviyededir ;)

Ahahah.:D Aslında düşününce tamamen salmamıştır herhalde,bireysel antremanlarına devam etmiştir eşek değilse.:D Ama yine de denildiği gibi hazırlık kampı geçirmemişse bu büyük bir handikap.

GeNç KaRTaL
07.Ağustos.2014, 05:36
https://twitter.com/nailgonenli/status/497065654923841537

Kim bu eleman bilmiyorum ama doğruysa gerçekten yazıklar olsun.Toraman yıllardır karakteri ve performansıyla Beşiktaş'a ve heleki kaptanlığa hiç yakışmamasına rağmen nasıl bir lobisi varsa kulüple bağı bir türlü kopmuyor herifin.Bu sözleşme uzatma doğruysa bu Bilic'e yapılmış büyük bir saygısızlıktır.Ya ondan sonra neymiş Fikret Orman yanan eve girmiş de falanmış da filanmış.Geçen de bir tane yönetici "Almeida'ya 2.5 milyon avro önerdik ama kabul etmedi,şimdi 800 bine teklif bulamıyor,demekki doğru yoldayız." diye bir açıklama yaptı.Bunları gördükten sonra insan iyice soğuyor valla bu iş bilmezlerden.

HeracLes
07.Ağustos.2014, 16:05
10 numara transferinde ilk aday Belhanda imiş. Southampton ve Crystal Palace'ın teklif verdiği ve Dinamo Kiev'in bunları koz olarak kullandığı söyleniyor ama teklifler 4 milyon civarındaymış. Kiev 8 istiyormuş, 5,5-6 civarına çekilirse olur bu iş. O olmazsa Lanzini en mantıklı aday, ileride para kazanma açısından. İçlerinde en garanti tabiki Ruiz. 2. ligde oynayacağını sanmıyorum.

Edit: Ayrıca altyapıya geçen yıl transfer edilecekken Eskişehir yönetiminin engel olduğu Devran Çamurdaş ile Fenerbahçe u-19 kaptanı Çağrıhan Ağaç transfer edilmiş.

footballer33
07.Ağustos.2014, 23:05
Kartal'a transfer şoku!

Manuel Lanzini, 6 milyon euro karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Jazira takımına transfer oldu.

Bir süredir Beşiktaş ile adı geçen ve siyah beyazlı kulübün 7 milyon avro teklif götürdüğü söylenen River Plate'li futbolcu Manuel Lanzini sonunda kararını verdi. Lanzini, Birleşik Arap Emirlikleri'nde oynayacak. Arjantin'de liglerin başlamasına iki gün kala River Plate Başkanı Roberto D'Onofrio, Lanzini'nin Al-Jazira kulübüne satıldığını duyurdu.

"Bizim niyetimiz aslında kulüpte kalmasıydı. Menajeriyle konuşup kulüpün sahip olmadığı yüzdesini satın almayı önerdim, ancak Lanzini gitmek istedi" açıklamasını yapan D'onoofrio, Al-Jazira kulübünün Lanzini için 10 milyon dolar ödeyeceğini, bunun 6 milyon dolarının kulüp kasasına aktarılacağını söyledi.

CANAN KAYA - BUENOS AİRES / DHA

bjk_melo_151
07.Ağustos.2014, 23:06
Lanzini mideye oturdu.

http://www.fanatik.com.tr/2014/08/07/kartala-transfer-soku-380789

Ralph
07.Ağustos.2014, 23:08
Bizdeki baskan tam bir ölü öpücü oldugu icin sasirmadim :) belhanda gelir umarim.

footballer33
07.Ağustos.2014, 23:12
Belhanda ya da Ruiz'den hangisi gelirse gelsin fitim. Lanzini'yi gelecek sezon bedava alma şansını da kaybetmiş olduk.

Ralph
07.Ağustos.2014, 23:19
Ben arap ulkelerini para icin kabul eden futbolcunun kisiligine aciyorum. Bana vizyonsuz geliyor acikcasi. İdeali olan ve potansiyeli olan genc yetenek oraya gitmez. İyiki gelmedi. Belhanda gelsin.

bjk_melo_151
07.Ağustos.2014, 23:26
Belhanda ya da Ruiz'den hangisi gelirse gelsin fitim. Lanzini'yi gelecek sezon bedava alma şansını da kaybetmiş olduk.
Yaz boyu bir halt edemezsek alırlar başkaları. Beceriksizliğin dik âlâsı. Bu yönetimin binlerce kez tekrarladığı beceriksizlik olayı. Daha ne gelecek başımıza, bilmem.

SAİT71
07.Ağustos.2014, 23:43
6'da çok fazla değilmiş aslında, alınamaz mıydı 6 milyona.

Banega
07.Ağustos.2014, 23:53
Bence yonetimle alakasi yok bu sefer.Adam tercih etmis Katar`i.

anil luque
08.Ağustos.2014, 00:11
Ya da kulübü parayı görünce adamın elini kolunu bağladı , bilinmez.

karakartalbjkk
08.Ağustos.2014, 00:53
Lanzini transferinde eminim o katar kulübü kadar bizimkiler de çaba sarfetmiştir. Ama bizimkiler muhtelemen parayı peşin ödemek yerine bir miktar peşin+geriye kalanı da taksit şeklinde düşünüp ödemek istemişlerdir ama bunu kabul etmeyince aç gözlü Arjantin kulübün başkanı da adamı pisi pisine katar kulübüne bence sattı. Lanzini'ye o kulübün başkanına ve menajerlerine de yazıklar olsun. Bence Belhanda gelmeli..

Bu arada gökhan töre ve kulübüyle de kesin anlaşmışız. Artık hayırlısı olsun..

Alıntı: http://www.sondakika.com/haber/haber-besiktas-rubin-kazan-la-gokhan-tore-konusunda-6353088/

LaigLeNoiR
08.Ağustos.2014, 01:30
Çok sevindim gerçekten Lanzini'nin gitmesine es kaza bize gelse Delgado kadar bile etkili olamayacaktı.

En başından beri Ruiz'i isteyen nadir insanlardan biriyim ama çok gösterişli olmayıp bize maksimum verimi verip başarılı olacak oyuncudur.

Töre transferide iyi olur Kerim Gökhan çekişmesi başarıyı getirecektir.

Leonadias
08.Ağustos.2014, 01:33
Katar gibi bir kulübe bu yaşta giden bir futbolcu gerçekten rengini belli ediyor, Beşiktaş için en hayırlısı olmuş.
Karakteri değil cebi sağlammış adamın.
Ruiz gelir büyük olasılıkla bu gelişmenin ardından

footballer33
08.Ağustos.2014, 02:18
Gökhan Töre, yarın kesin olarak KAP'a bildirilmeli bu kadar haberin üzerine. Bir de, şl playoff turu listesi için son tarih 11 Ağustos ve önümüzde 3 günlük bir süre var. Bu sürede sağ bek ve 10 numara transferlerini de tamamlamalıyız. Bakalım neler olacak şu 3 gün içerisinde?

Leonadias
08.Ağustos.2014, 02:21
10 milyon Euro'ya transfer olmuş Lanzini bu arada

mustangshelby
08.Ağustos.2014, 03:03
10 milyon Euro'ya transfer olmuş Lanzini bu arada

10 milyon dolardır o yanlışın var.

anil luque
08.Ağustos.2014, 11:34
SON DAKİKA: Beşiktaş, Gökhan Töre ile 5 yıllık anlaşma sağladığını borsaya bildirdi.

Bonservis bedeli 4.5 milyon euro. Net transfer başarısı. Hayırlı olsun.

besiktas1903
08.Ağustos.2014, 11:43
sonunda bildirildi :D

-2014-2015 sezonu için 1.400.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2015-2016 sezonu için 1.500.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu için 1.600.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu için 1.700.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu için 1.800.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.

rexpo1994
08.Ağustos.2014, 12:00
Gökhan hayırlı olsun.:)Çok iyi transfer.

kaanbjk07
08.Ağustos.2014, 12:35
Lanzini transferi olmalıydı..

Bordo61Mavi
08.Ağustos.2014, 12:56
Besiktasin en onemli transferiydi bu

bjk_melo_151
08.Ağustos.2014, 13:23
Lanzini transferinde eminim o katar kulübü kadar bizimkiler de çaba sarfetmiştir. Ama bizimkiler muhtelemen parayı peşin ödemek yerine bir miktar peşin+geriye kalanı da taksit şeklinde düşünüp ödemek istemişlerdir ama bunu kabul etmeyince aç gözlü Arjantin kulübün başkanı da adamı pisi pisine katar kulübüne bence sattı. Lanzini'ye o kulübün başkanına ve menajerlerine de yazıklar olsun. Bence Belhanda gelmeli..

Bu arada gökhan töre ve kulübüyle de kesin anlaşmışız. Artık hayırlısı olsun..

Alıntı: http://www.sondakika.com/haber/haber-besiktas-rubin-kazan-la-gokhan-tore-konusunda-6353088/

Lanzini ve River Plate başkanı D'Onofrio'nun çok umrundaydı. :) Arkadaş köle satışıdır, transfer işleri. Maalesef böyledir. Dünün gladyatörü bugünun futbolcusu, basketbolcusu, boksörü vs. vs. Lanzini bir Arjantinli, dolayısıyla Türkiye'ye gelmesiyle Katar'a gelmesi onun için çok da önemli değil. Maddi çıkarı önce gelir. Türkiye Ligi çok itibarlı bir lig değil birçok Avrupa'daki liglere göre öyle; ama elle tutulur başarılar çeşitli turnuvalarda zaman zaman sağlanıyor. Transfer olayına gereğinden fazla anlam yüklenmemeli. Elinizde epey fazla ihtimal olmalı. Desteksiz barut atmanın affı yoktur bu işte. Desteksiz atarsan kaybedersin. Bırakalım bu duygusal ayakları... :icon_smile:

Namzet
08.Ağustos.2014, 13:44
Gökhan Töre'yi iyi pazarlıklar sonucu almış Bjk hayırlı olsun

LaigLeNoiR
08.Ağustos.2014, 14:30
Ahmet Nur Çebi Ntvspor'da konuşuyor, Sağ bek ve Forvet arkası transferi için görüşmeler sürüyor 2 transferi de bitireceğiz dedi.

footballer33
08.Ağustos.2014, 14:43
Eleştirdiğimiz gibi tebrik etmeyi de biliriz. :) Gökhan Töre, gerçek anlamda bir transfer başarısıdır. Hayırlı olsun Beşiktaş'a. Bir de Porto, Leverkusen veya Zenit'i çekseydik de; sevincimiz kursağımızda kalmasaydı keşke!

10 numara ve sağ bek transferlerinin de en geç 3 gün içinde KAP'a bildirilmesi gerekiyor ayrıca. Listeyi tam kadro yollamalıyız, ne olursa olsun.

GeNç KaRTaL
08.Ağustos.2014, 21:26
Gökhan Töre piyasa koşullarında ödenecek bonservis ve maaş açısından çok uygun bir transfer oldu.Tabii bunda Gökhan'ın isteği de önemli rol oynamıştır.İhtiyacımız olan bir isimdi Gökhan ama opsiyondaki 7.5'da çok olurdu şimdiki Gökhan için.Gökhan'ın geçen sezonun üstüne koyması gerekiyor.Umarım gelişimine devam eder.Hayırlı olsun.Emeği geçenlere de teşekkürler.

erdemzorer10
08.Ağustos.2014, 23:33
Garip gelebilir ama ben transfer ekibinde olsam Celutska'yı önerirdim hocaya.Hem bonservisi elinde hem sağ bek hem stoper oynayabiliyor,bonservisi elinde.Performans-maç primi esaslı bir sözleşmeyle katkı verebileceğini düşünüyorum ben kısa vadede.

anil luque
08.Ağustos.2014, 23:45
Garip gelebilir ama ben transfer ekibinde olsam Celutska'yı önerirdim hocaya.Hem bonservisi elinde hem sağ bek hem stoper oynayabiliyor,bonservisi elinde.Performans-maç primi esaslı bir sözleşmeyle katkı verebileceğini düşünüyorum ben kısa vadede.
İyiki transfer ekibinde değilsin hocam :)

Şaka bir yana kendi kulübünden performans düşüklüğü nedeniyle gönderilen oyuncuların Beşiktaş'ta şans bulmasına deli oluyorum. Dany bunun en sıcak örneği. Hiç gerek yok.

erdemzorer10
08.Ağustos.2014, 23:56
İyiki transfer ekibinde değilsin hocam :)

Şaka bir yana kendi kulübünden performans düşüklüğü nedeniyle gönderilen oyuncuların Beşiktaş'ta şans bulmasına deli oluyorum. Dany bunun en sıcak örneği. Hiç gerek yok.

1+1 yıllık performansa dayalı bir kontrat denenebilir bence :) Açıkçası formda dönemini hatırlayan biri olarak Serdar Kurtuluş'tan daha iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum.Ama katılıyorum,görsel olarak da biraz sıkıntılı bir icraat olabilir.Dany konusuna hiç girmemek gerek zaten :)

SAİT71
09.Ağustos.2014, 00:45
Yabancı hakkını bence daha verimli olabilecek bir adamdan yana kullanmak mantıklı. NE performans vereceği meçhul olan bir oyuncu riskli olacaktır bence de :) BJK'nin sağ tarafı bugün açık verdi Chelsea'ya. Sağ tarafı da sağlama alsalar 10 numara olur. Ömer'i de izlediğim kadarıyla beğendim. Güzel topçu gibi.

anil luque
09.Ağustos.2014, 00:47
Sait aklımdan geçenleri foruma döktü:)

LaigLeNoiR
09.Ağustos.2014, 00:48
Transfere ne gerek var, hem Chelsea'yi hem de F.Bahçe'yi yendik :p

SAİT71
09.Ağustos.2014, 00:49
Unutmadan Atınç'da iyi olacak ancak oynaması lazım. Umarım fos çıkmaz, boyu falan iyi ama :)

HeracLes
09.Ağustos.2014, 01:03
Öncelikli değil ama bu aralar aklımı Mbia aldı. Hem stoperde oynayabiliyor hem de defansif orta sahada. Atiba'nın Kamerunlu versiyonu, bir başka deyişle az teknikli hali. Bonservisi elindeyken böyle bir oyuncuyu kaçırırsak yazık olur hali hazırda Atiba'nın takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu anlamışken. Olası 2 sakatlıkta orta sahada alternatif yok. Kadro genişliği açısından rahatlık da sağlar. Keşke menajerler felan önerse de bizimkiler bir sürpriz yapsa. Öyle menajerin elini öperim.

footballer33
09.Ağustos.2014, 01:55
Unutmadan Atınç'da iyi olacak ancak oynaması lazım. Umarım fos çıkmaz, boyu falan iyi ama :)
Atınç'ı 3 sene evvel çıplak gözle izlemiştim. Son derece soğukkanlı ve güven veren bir oyun tarzı vardı. Ne oldu, neyi beğenilmedi de kiralık gönderildi anlamadım. Üzerine düşülseydi, Dany gibi gereksizleri falan almayıp kendi altyapımızdan yetişen adama inansaydık Atınç, çok daha iyi durumlarda olabilirdi. Umuyorum, bu sene kiralık falan gönderilmez ve Ersan'ın yedeği olarak tutulur takımda.

Sağ bek %1.000.000 şart bu takıma. Serdar+Necip'ten ancak yarım sağ bek çıkar bana göre. Martin Linnes ismi geçiyor ve yöneticiler de sağ bek alınacağını söylüyorlar. Linnes iyidir işte, alıp getirsinler hemen.

HeracLes'in düşüncelerine de bire bir katılıyorum. Bize defansif orta saha da lazım. Veli veya Atiba olmadığında o bölgede oynatacağımız sağlam bir adam yok.

mustangshelby
09.Ağustos.2014, 02:01
Atınç'ı 3 sene evvel çıplak gözle izlemiştim. Son derece soğukkanlı ve güven veren bir oyun tarzı vardı. Ne oldu, neyi beğenilmedi de kiralık gönderildi anlamadım. Üzerine düşülseydi, Dany gibi gereksizleri falan almayıp kendi altyapımızdan yetişen adama inansaydık Atınç, çok daha iyi durumlarda olabilirdi. Umuyorum, bu sene kiralık falan gönderilmez ve Ersan'ın yedeği olarak tutulur takımda.

Sağ bek %1.000.000 şart bu takıma. Serdar+Necip'ten ancak yarım sağ bek çıkar bana göre. Martin Linnes ismi geçiyor ve yöneticiler de sağ bek alınacağını söylüyorlar. Linnes iyidir işte, alıp getirsinler hemen.

HeracLes'in düşüncelerine de bire bir katılıyorum. Bize defansif orta saha da lazım. Veli veya Atiba olmadığında o bölgede oynatacağımız sağlam bir adam yok.

Jones'i yollamak hataydı adam hem az maaş alıyordu yedek olsada ses çıkarmıyordu hemde defansif ortasahada kullanılabilecek çok iyi bir kesiciydi..

footballer33
09.Ağustos.2014, 02:08
Jones'i yollamak hataydı adam hem az maaş alıyordu yedek olsada ses çıkarmıyordu hemde defansif ortasahada kullanılabilecek çok iyi bir kesiciydi..
Jones, kendisi ayrılmak istedi sanırım. Açıklamaları da vardı hatta Türk medyasına. Yönetimin ağırdan alması, bu durumda etken olabilir, bilemiyorum. Ben de isterdim kalmasını, çok rahat 1 yıl oynardı bizde.

Ralph
09.Ağustos.2014, 02:37
Jones'un bize hiç bir yararı yoktu. Onun yerine alt yapıdan bir adam oynasın daha iyi.

GeNç KaRTaL
09.Ağustos.2014, 03:43
Önce bir ofansif ortasaha ile sağ beki alalım da,orta saha için artık gerektiğinde Serdar ve Franco'yu kaydıracağız,idare edeceğiz bir şekilde.Para yok çünkü.:)

karakartalbjkk
09.Ağustos.2014, 07:10
Bize acilen sağ bek ile 10 numara lazım. Yoksa hakikaten bu iyi giden hava bozulacak.İnşallah Yönetim doğru adımlar atar. Herhalde bugün yarın belli de olur diye düşünüyorum.

HeracLes
09.Ağustos.2014, 16:20
Jones'un zamanı geçti artık, Serdar'ı hiç orta sahada kullanmadık. Adam Gaziantep'te milli takıma kadar yükseldi orta sahada oynayarak. Bilic de kadro derinliğinden bahsetti turnuva sonrası. Mbia tarzı bir oyuncu olursa ki bedelsiz ben olsam kaçırmam, büyük rahatlık sağlar. Bizim takım sakatlıktan çok çekti. Bu riski göze almamaları lazım.

Börk
09.Ağustos.2014, 16:39
Jones'un zamanı geçti artık, Serdar'ı hiç orta sahada kullanmadık. Adam Gaziantep'te milli takıma kadar yükseldi orta sahada oynayarak. Bilic de kadro derinliğinden bahsetti turnuva sonrası. Mbia tarzı bir oyuncu olursa ki bedelsiz ben olsam kaçırmam, büyük rahatlık sağlar. Bizim takım sakatlıktan çok çekti. Bu riski göze almamaları lazım.

Çok haklısın öyle sert bir adam kesinlikle lazım Beşiktaş'a.

Ralph
09.Ağustos.2014, 23:46
Beşiktaş, Belhanda için 7 milyon euro'yu gözden çıkardı. Teklif kabul edilmezse Bryan Ruiz'e yönelecek. (NTV Spor)

HeracLes
10.Ağustos.2014, 00:05
Beşiktaş, Belhanda için 7 milyon euro'yu gözden çıkardı. Teklif kabul edilmezse Bryan Ruiz'e yönelecek. (NTV Spor)

İçimde Belhanda olacağına dair bir his var. Ama 1-2 saat önce ntvsporda miktar 7 değil 9 yazıyordu bence 9'a kadar çıkamayız. En fazla 7 verilebilir, zaten bu yılın bütçesini aşmış durumdayız. Aslında acelemiz olmasa 8,5'a almış Kiev biraz daha indirebiliriz ama zaman daralıyor.

footballer33
10.Ağustos.2014, 00:18
3'e 5'e bakmadan ne lazımsa alınsın. Gerekirse devre arası ve önümüzdeki sezonun bütçesinden de kullanılsın, önemli değil. Nasıl olsa oturmuş bir takıma 1-2 takviye dışında fazlası gerekmiyor. Bkz. F.Bahçe.

En geç pazartesiye kadar Belhanda ve Linnes açıklansın; ötesi olmasa da olur, ne yapalım.

Bu arada Lanzini, Al Jazira'ya 4 yıllık imzayı atmış. 10 gün sonra Arsenal'e karşı sahaya çıkmayı değil de, Arap sıcaklarını tercih etti. Kendisi bilir. :)

Ralph
10.Ağustos.2014, 15:15
Belhanda ECC'de mücadele eden bir kulüpte devam etmek istediğini açıkladı. Umarım teklif kabul edilir. En baştan beri Belhanda'nın gelmesini istiyorum.

mustangshelby
10.Ağustos.2014, 16:26
Bryan Ruiz gelmesinde kim gelirse gelsin.

karakartalbjkk
11.Ağustos.2014, 12:35
Bugün Allah'ın izniyle Belhanda'yı transfer ettik diye bir yazı görmek istiyorum. Cidden artık bugün yarın belli olmalı.. Sağ bek ile oyun kurucu 10 şart..

Kaka Leite
11.Ağustos.2014, 12:40
3'e 5'e bakmadan ne lazımsa alınsın. Gerekirse devre arası ve önümüzdeki sezonun bütçesinden de kullanılsın, önemli değil. Nasıl olsa oturmuş bir takıma 1-2 takviye dışında fazlası gerekmiyor. Bkz. F.Bahçe.

En geç pazartesiye kadar Belhanda ve Linnes açıklansın; ötesi olmasa da olur, ne yapalım.

Bu arada Lanzini, Al Jazira'ya 4 yıllık imzayı atmış. 10 gün sonra Arsenal'e karşı sahaya çıkmayı değil de, Arap sıcaklarını tercih etti. Kendisi bilir. :)
Futbolu sadece para olarak gören zihniyetten birisiymiş Lanzini de yazık diyelim.

Bu tarz adamların ligimizde yeri yok. Başarı kovalayan, hırslı kişiler bu lige gelmeli iyi ki Lanzini'yi alamamış Beşiktaş.

Falcao9
11.Ağustos.2014, 12:49
Lanzini saha için de aklını pek kullanamaz. Anlaşılan saha dışında da aklını pek kullanamıyormuş.

bjk_melo_151
11.Ağustos.2014, 13:21
Lanzini saha için de aklını pek kullanamaz. Anlaşılan saha dışında da aklını pek kullanamıyormuş.

Futbolu sadece para olarak gören zihniyetten birisiymiş Lanzini de yazık diyelim.

Bu tarz adamların ligimizde yeri yok. Başarı kovalayan, hırslı kişiler bu lige gelmeli iyi ki Lanzini'yi alamamış Beşiktaş.

Ciğer+kedi=murdar :icon_biggrin: Duygusallığın dibine vurdunuz, maşallah. :) Adama Türkiye neresi diye sorsanız belki Arap Yarımadası'nı gösterir. Türkiye hakkında yeterli derece bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum. Beşiktaş'ın transfer konusunda profesyonel olduğunu da sanmıyorum. Lanzini adını neredeyse 6 aydır haberlerde görüyorum. 6 ayda bir transfer yapamıyorsan, başkası bitirir. "El elden üstündür." Beceriksizim demiyorsun, adama kulp takıyorsun. Resmen iki yüzlülük örneği. :icon_smile: Belhanda'ya gelince; oldukça tuzlu bir transfer olur. En az Demba Ba kadar para harcanır. Geçen yıl ya da önceki yıldı sanırım, Fenerbahçe transfer etmeye çalışmıştı. Montpellier Dinamo Kiev'e uygun fiyata okutunca (8,5 m € + maaşı da kim bilir ne kadar? en az 14-15 m € harcanmıştır; çünkü mukavelesi 2018'de bitiyor.) Fenerbahçe saf dışı kalmıştı. O dönem de hatırlıyorum. Fenerbahçeli taraftarlar ve birtakım yorumcular Belhanda'ya kara çalıyorlardı. Bunlara hiç ama hiç gerek yok, bence. Dinamo harcadığı miktarın en azından bir yıllık kısmını çıkarmak isteyecektir. Ukrayna'daki performansı vasat. Bunda iklim vs. etkili olsa da Fransa'daki gibi bir ortam bulamadığı aşikâr. Montpellier'de Giroud'la beraber öne çıkan iki üç isimden biriydi kendisi, ama orası Montpellier'di. Ne Olympique Lyon, ne de Marseille. Beşiktaş'ta fark yaratır mı? İstatistiklere bakınca tamamen kapalı kutu. İki sene Fransa gibi bir yerde 10 golün üstünde gol atmış. Fena geçmemiş bir Dinamo Kiev macerası var. Eğer Dinamo Kiev, bonservisine fazla yüklenmeseydi, belki transferi toplamda 8-10 m €'ya tamamlardık, maaşı ve imza parası falan. Ama tecrübelerim yanıltmıyorsa aşağı yukarı en az 12-13 m € harcanır, şayet kulüpler anlaşırsa. Demba Ba'dan sonra ikinci pahalı transfer olur.

uAburak89
11.Ağustos.2014, 19:27
Beşiktaş'a uygun olan isim Belhanda değil, Ruiz bence. Hem maliyeti de daha düşük olur. Ruiz tam takım oyuncusu.

karakartalbjkk
11.Ağustos.2014, 23:43
Arkadaşlar Belhanda transferinde gelişme varmış. Ahmet Nur Çebi D.Kiev yöneticileriyle transferle alakalı olarak pazarlık halindeymiş. Her an yani Belhanda Beşiktaş'ta anlaştı geliyor haberi duyabiliriz.

Kaynak: http://www.ntvspor.net/haber/futbol/111720

footballer33
12.Ağustos.2014, 00:00
ŞL listesi bildirildi, Gökhan Töre'den başka yeni isim yok. Maçtan 1 gün öncesine kadar zamanımız var 1 ismi çıkarıp yenisini eklemek için. En fazla 1 hafta daha bekleyeceğiz demek oluyor bu.

bjk_melo_151
14.Ağustos.2014, 21:33
Adil Ta'rabat gündemdeymiş.

http://www.sporx.com/demba-ba-gibi-gelecek-SXHBQ400526SXQ

Nocna Mora
16.Ağustos.2014, 13:38
Bence transfere falan ihtiyacı yok Beşiktaş'ın. 10 numaraya hele hiç ihtiyacı yok. Nereden geliyor bu sevda anlamıyorum ben pek. 4-4-1-1 i zaten en iyi şekilde oynayan takım Beşiktaş ki yedekte Oğuzhan var.

bjk_melo_151
16.Ağustos.2014, 14:05
Bence transfere falan ihtiyacı yok Beşiktaş'ın. 10 numaraya hele hiç ihtiyacı yok. Nereden geliyor bu sevda anlamıyorum ben pek. 4-4-1-1 i zaten en iyi şekilde oynayan takım Beşiktaş ki yedekte Oğuzhan var.

sağ bek'e ciddi anlamda ihtiyaç var. 10 numara takıntısı konusunda sana katılıyorum. 4-1-3-2 ve 4-2-3-1 şeklinde dönüşümlü oynayan bir takımda Oğuzhan yeter de artar bile.

karakartalbjkk
16.Ağustos.2014, 14:11
Arkadaşlar Belhanda transferinden vazgeçilmiş. Dinamo Kiev fiyat konusunda abartmış. Belhanda 17 Milyon euro etmez. En az şuan 8 - 10 eder.

Kaynak: http://www.ntvspor.net/haber/futbol/111993/belhanda-defteri-kapandi

footballer33
16.Ağustos.2014, 14:24
Süleyman Seba'ya armağan edilmesi gereken bir şampiyonluk var ortada. Bunun için, transferde ne gerekiyorsa yapılmalı. Bu yüzden, 10 numaraya da ihtiyacı var takımın bence. Şöyle ki; Oğuzhan o bölgede değil, MC pozisyonunda oynayabilen ve daha verimli olan bir futbolcu bana göre. Ayrıca Oğuzhan olmadığı zamanlarda kimi koyacağız, bir de o var. 10 numara alınmaması için 4-4-2 sistemine dönmemiz gerekiyor, o da zor görünüyor. Sergen veya Yusuf Şimşek tarzında, topa basan ve tabelaya etkisi olan bir orta saha işimizi görür.

jevox06
16.Ağustos.2014, 14:30
Bence de 10 numaraya gerek yok. Bir kere 10 numarada oynayan oyuncuyu topu aktaramazsanız bu oyuncu verimli olamaz. Takımın orta sahasında Veli ve Atiba oynuyor. İkisi de teknik oyuncular değil ve topu aktarmada sorun yaşayabilirler. Eğer Oğuzhan deneyelim derseniz o zaman da 4-2-3-1 oynayacağınız için büyük defansif sıkıntılar olur. Bence bu takımın 4-3-3 oynaması daha mantıklı olur. Derinde Atiba, Sol haf Veli, Sağ haf Oğuzhan hem 3. Bölgeye top aktarmakta zorlanmazlar hem de defansif zaaflar ortadan kalkmış olur.

bjk_melo_151
16.Ağustos.2014, 14:37
Bence de 10 numaraya gerek yok. Bir kere 10 numarada oynayan oyuncuyu topu aktaramazsanız bu oyuncu verimli olamaz. Takımın orta sahasında Veli ve Atiba oynuyor. İkisi de teknik oyuncular değil ve topu aktarmada sorun yaşayabilirler. Eğer Oğuzhan deneyelim derseniz o zaman da 4-2-3-1 oynayacağınız için büyük defansif sıkıntılar olur. Bence bu takımın 4-3-3 oynaması daha mantıklı olur. Derinde Atiba, Sol haf Veli, Sağ haf Oğuzhan hem 3. Bölgeye top aktarmakta zorlanmazlar hem de defansif zaaflar ortadan kalkmış olur.

Sağ haf sol haf? :) Eski dönem stoperlerinin adıydı. Kendimi 60li-70li yıllardaymışım gibi hissettim. :icon_biggrin:

Ralph
16.Ağustos.2014, 15:00
Nasıl 10 numaraya ihtiyaç yok? Feyenoord maçında Demba ba o 3 golü attı ama nasıl attı? Adam bir çok kez isyan etti top istedi ama atan yoktu. O 3 gol her zaman olmaz. Adam bizde erir gider. 10 numarasız olmaz bizim takım. Takımda pas atan, oyun kuran, duran top kullanan adam yok. Nasıl ihtiyaç yok bunlar varken onu anlamadım ben.

Falcao9
16.Ağustos.2014, 15:27
Beşiktaş'ın sıradan bir 10 numaraya ihtiyacı yok. Lider bir 10 numaraya ihtiyacı var. Hücum hattını yönetecek bir 10 numaraya ihtiyacı var.

bjk_melo_151
16.Ağustos.2014, 15:31
Nasıl 10 numaraya ihtiyaç yok? Feyenoord maçında Demba ba o 3 golü attı ama nasıl attı? Adam bir çok kez isyan etti top istedi ama atan yoktu. O 3 gol her zaman olmaz. Adam bizde erir gider. 10 numarasız olmaz bizim takım. Takımda pas atan, oyun kuran, duran top kullanan adam yok. Nasıl ihtiyaç yok bunlar varken onu anlamadım ben.

Oğuzhan ve Kerim Frei ne zaman süre alıp kendilerini gösterecekler? Yahu kadro zaten kalabalık. Bir de üstüne transfer gelirse olmaz o iş. Gökhan Töre'yle Olcay Şahan kesin kez kanatlarda oynayacaklar, kesilmezler. Frei ve Oğuzhan pekâlâ iş görür 10 numara pozisyonunda. Veli ve Atiba gerilerinde kalırlar. Esas sağ bek lâzım. Necip ve İsmail'i devşiremeyiz oraya. Serdar Kurtuluş da Atiba ve Veli'nin yedeği olmalı. Onu sağ bekte hırpalıyoruz. Adam oynayamadığını bize gösteriyor resmen. Her maçta o bölgeden yiyoruz atağı. Ramon tarzı bir sağ bek lâzım.

Ralph
16.Ağustos.2014, 15:56
Oğuzhan ve Kerim Frei ne zaman süre alıp kendilerini gösterecekler? Yahu kadro zaten kalabalık. Bir de üstüne transfer gelirse olmaz o iş. Gökhan Töre'yle Olcay Şahan kesin kez kanatlarda oynayacaklar, kesilmezler. Frei ve Oğuzhan pekâlâ iş görür 10 numara pozisyonunda. Veli ve Atiba gerilerinde kalırlar. Esas sağ bek lâzım. Necip ve İsmail'i devşiremeyiz oraya. Serdar Kurtuluş da Atiba ve Veli'nin yedeği olmalı. Onu sağ bekte hırpalıyoruz. Adam oynayamadığını bize gösteriyor resmen. Her maçta o bölgeden yiyoruz atağı. Ramon tarzı bir sağ bek lâzım.

Sen ECC'ye katılma adayı olan bir kulüpsün. Şu aşamadaki bir Kerim ile, bir var bir yok Oğuzhan ile olmaz bu iş. Kerim'de kumaş var ama daha pişmesi lazım. Oğuzhan'ın fizik ve devamlılık kazanması lazım.

Kadro geniş diyorsun, hiç bir şekilde katılmıyorum. Daha as kadroda boşluklar var -ki yedek kulübesini hiç söylemiyorum bile. Oyunu değiştirecek, müdahele edip skoru değiştirmeye yönelik oyuncu kim var? Ligimizden kıyaslayalımi, bir Galatasaray'ın yedeklerine bak bir bize bak. Nasıl kadro geniş onu da anlamadım ben :)

Yukarıda arkadaşın dediği gibi lider bir 10 numara lazım. Kornerleri, frikikleri, her türlü duran top organizasyonlarını kullanabilen bir usta ayak olacak, bitirici akıl dolu paslar atacak, top dağıtacak bir 10 numara. Eğer alınmazsa ne ECC'de Arsenal'i geçeriz, ne de UEFA'da gruptan çıkarız. Ha bir de, ne de ligde şampiyon oluruz. Demba Ba'da garibim bütün sene yıprandığıyla kalır.

bjk_melo_151
16.Ağustos.2014, 18:01
Sen ECC'ye katılma adayı olan bir kulüpsün. Şu aşamadaki bir Kerim ile, bir var bir yok Oğuzhan ile olmaz bu iş. Kerim'de kumaş var ama daha pişmesi lazım. Oğuzhan'ın fizik ve devamlılık kazanması lazım.

Kadro geniş diyorsun, hiç bir şekilde katılmıyorum. Daha as kadroda boşluklar var -ki yedek kulübesini hiç söylemiyorum bile. Oyunu değiştirecek, müdahele edip skoru değiştirmeye yönelik oyuncu kim var? Ligimizden kıyaslayalımi, bir Galatasaray'ın yedeklerine bak bir bize bak. Nasıl kadro geniş onu da anlamadım ben :)

Yukarıda arkadaşın dediği gibi lider bir 10 numara lazım. Kornerleri, frikikleri, her türlü duran top organizasyonlarını kullanabilen bir usta ayak olacak, bitirici akıl dolu paslar atacak, top dağıtacak bir 10 numara. Eğer alınmazsa ne ECC'de Arsenal'i geçeriz, ne de UEFA'da gruptan çıkarız. Ha bir de, ne de ligde şampiyon oluruz. Demba Ba'da garibim bütün sene yıprandığıyla kalır.

Demirören devrinden bu yana 10 numaradır gidiyor. Herkes teknik direktör, herkes başkan. Gerçek verilerle fikir beyan edilmiyor ki. Daha yeni, borç açıklandı. Maalesef Fikret Orman bütçedeki açığı kapayamayacak. Sürekli kredi alıyoruz. Demba Ba'ya 8,5 m € ödendi. Hadi diyelim hak etti. Üstüne Gökhan Töre 4,5 m €. Bir de bu oyuncuların maaşları var. Keza Ramon 1,1 m € gibi iyi bir paraya geldi, onun maaşı da maşallah. Böyle bir vaziyette bütçe de kalmaz. Zaten bütçe yaratılarak bir şey yapılıyor(muş) O halde Rosicky, Nedved, Ortega tarzı adamı bulman için epey para harcaman lâzım. Onu harcayacak durumun yok. Beşiktaş 10 numaralı bir taktikle çıkmıyor ki, 4-2-2-2'yi denedi en son. Bence bu taktik gider. 4 forvet var takımda. Bu kadro 4-4-2 (baklava orta saha) ile oynayamaz. Sadece 10 numara transferiyle bir 4-4-2 ve 4-2-2-1-1 ile oynamak mümkün mü? Bu taktikle (4-4-2 baklava) Olcay, kondüsyonu iyi olduğu için kotarır belki ama Gökhan'ı hiç sanmıyorum. Bir defa sağ bek yok. 10 numara'ya bu kadar anlam yüklemek afaki kalıyor, sağ beke nazaran. Üstelik sağ bekte yedek de yok. Muhammed'in üzerine titreseydik bu kadar zorlanılmazdı. Üstüne kiralık gönderdik. Bu çocuğun çoktan oynayacak duruma gelmesi lâzımdı. Üç vakte kadar adam 20 yaşına girecek. Elde hiçbir şey yok. Kadro neden geniş? Çünkü altyapıdan gelen iki-üç isim oynayacak düzeyde. Tugay, Ümit, Atınç bence yedekte iş görürler. Şimdi Mehmet Ekici transferini öğrendik. Beşiktaş'a gelseydi fena olmazdı. Eğer bu kadar önemli idiyse; pekâlâ Sinan Kurt gibi genç bir oyuncu da alınabilirdi. 27-28 yaşındaki oyuncular geliyorlar ve 2-3 sene berbat oynayıp gidiyorlar. Delgado bizim için fiyasko misal. Adam şimdi şimdi yaşlı. Şu zamana kadar kadroda olabilirdi. Adam gönderildiğinde Beşiktaşlıların çoğu bayram etti. Üstüne Tabata faciası var, ki kendisini Brezilya'da oynadığı dönem beğeniyordum, o da yüklü kontratla bitirdi işi. Bu bölgeye transfer olacaksa, Ruiz ve Belhanda,Taarabt falan değil; Marek Hamsik, Luka Modric vs. gelmesi lâzım. Onu da mümkün değil yapamayız.

LaigLeNoiR
16.Ağustos.2014, 19:06
En başından beri Ruiz'i isteyen nadir insanlardan biriyim Belhanda transferinin yatmasına çok sevindim. Bizim için en hayırlısı olacak adama kaldık.

Inşallah yönetim bu transferi eline yüzüne bulaştırmadan halleder ve Ruiz B. kadromuza katılır.

Ralph
16.Ağustos.2014, 19:19
Demirören devrinden bu yana 10 numaradır gidiyor. Herkes teknik direktör, herkes başkan. Gerçek verilerle fikir beyan edilmiyor ki. Daha yeni, borç açıklandı. Maalesef Fikret Orman bütçedeki açığı kapayamayacak. Sürekli kredi alıyoruz. Demba Ba'ya 8,5 m € ödendi. Hadi diyelim hak etti. Üstüne Gökhan Töre 4,5 m €. Bir de bu oyuncuların maaşları var. Keza Ramon 1,1 m € gibi iyi bir paraya geldi, onun maaşı da maşallah. Böyle bir vaziyette bütçe de kalmaz. Zaten bütçe yaratılarak bir şey yapılıyor(muş) O halde Rosicky, Nedved, Ortega tarzı adamı bulman için epey para harcaman lâzım. Onu harcayacak durumun yok. Beşiktaş 10 numaralı bir taktikle çıkmıyor ki, 4-2-2-2'yi denedi en son. Bence bu taktik gider. 4 forvet var takımda. Bu kadro 4-4-2 (baklava orta saha) ile oynayamaz. Sadece 10 numara transferiyle bir 4-4-2 ve 4-2-2-1-1 ile oynamak mümkün mü? Bu taktikle (4-4-2 baklava) Olcay, kondüsyonu iyi olduğu için kotarır belki ama Gökhan'ı hiç sanmıyorum. Bir defa sağ bek yok. 10 numara'ya bu kadar anlam yüklemek afaki kalıyor, sağ beke nazaran. Üstelik sağ bekte yedek de yok. Muhammed'in üzerine titreseydik bu kadar zorlanılmazdı. Üstüne kiralık gönderdik. Bu çocuğun çoktan oynayacak duruma gelmesi lâzımdı. Üç vakte kadar adam 20 yaşına girecek. Elde hiçbir şey yok. Kadro neden geniş? Çünkü altyapıdan gelen iki-üç isim oynayacak düzeyde. Tugay, Ümit, Atınç bence yedekte iş görürler. Şimdi Mehmet Ekici transferini öğrendik. Beşiktaş'a gelseydi fena olmazdı. Eğer bu kadar önemli idiyse; pekâlâ Sinan Kurt gibi genç bir oyuncu da alınabilirdi. 27-28 yaşındaki oyuncular geliyorlar ve 2-3 sene berbat oynayıp gidiyorlar. Delgado bizim için fiyasko misal. Adam şimdi şimdi yaşlı. Şu zamana kadar kadroda olabilirdi. Adam gönderildiğinde Beşiktaşlıların çoğu bayram etti. Üstüne Tabata faciası var, ki kendisini Brezilya'da oynadığı dönem beğeniyordum, o da yüklü kontratla bitirdi işi. Bu bölgeye transfer olacaksa, Ruiz ve Belhanda,Taarabt falan değil; Marek Hamsik, Luka Modric vs. gelmesi lâzım. Onu da mümkün değil yapamayız.

Hakli oldugun noktalar var ancak diyecegim tek sey var, 10 numara gelmezse demba ba is yapmaz.

footballer33
16.Ağustos.2014, 20:28
Linnes'ten de vazgeçildi diye okumuştum, Ntvspor'daydı yine sanırım. Ruiz ve Tarık Çamdal bir an önce transfer edilir umarım. Tarık için Eskişehir 5 milyon gibi saçma rakamlarla uçarsa da o paranın da aşağısına gidip Joao Pereira'yı alabiliriz Valencia'dan. Sözleşmesi seneye bitiyor, öyle yüksek meblağlar da isteyemezler.

Nocna Mora
17.Ağustos.2014, 16:14
Beşiktaş'ın mevcut düzeninde, sisteminde 10 numaralık bir yer yok. 4-4-1-1 oynuyor takım ki forvet arkasında oynayan isim yani Mustafa deli gibi koşuyor, pres yapıyor, arkadaşlarının yükünü hafifletiyor. Onun yerine koyacağın bir 10 numara takımı savunmada 9 kişi bırakacaktır ve oyunun temposunu düşürecektir. Olcay zaten sol kanattan ziyade serbest bir 10 numara gibi oynuyor hücumda ki bu gayette yeterli. Hem iyi savunma hem de iyi hücum yapmak istiyorsa Beşiktaş bu taktiği bozmamalı. Eğer ki bir 10 numara alınırsa borç batağında olan ve kendi oyuncularını parlatarak ancak bundan kurtulabilecek Beşiktaş için tamamen yanlış bir politika izlenmiş olur.

İsmail'in de üstüne düşülmeli. Bilic sağ bekte onu oynatacaktır bence Arsenal karşısında.

LaigLeNoiR
17.Ağustos.2014, 19:15
Sağ beke Southampton da oynayan Clyne var 23 yaşında 5 verilcekse ona versinlerde en azından uzun süre bek aramayız.

Facx
18.Ağustos.2014, 02:40
Sağ beke Southampton da oynayan Clyne var 23 yaşında 5 verilcekse ona versinlerde en azından uzun süre bek aramayız.

s'oton gibi oyuncu pazarlama konusunda uzman bi takımın clyne ı 5 m € ya bırakacağına inanıyomusun cidden ? :D

E.Cartman
18.Ağustos.2014, 03:28
s'oton gibi oyuncu pazarlama konusunda uzman bi takımın clyne ı 5 m € ya bırakacağına inanıyomusun cidden ? :D
Şimdi pazarlama konusunda uzman demeyelim. O işin başında Porto geliyor. Southampton özellikle geçen sezon iyi prim yaptı. Adamlar değerlerini sağlam katladılar, S'oton'da biraz tok satıcı konumunda tuttu kendini sağlam da pazarlık yaptılar. Hee Clyne'a 15-20 fiyat çekerler şu aşamada minimum o ayrı.

jevox06
18.Ağustos.2014, 09:13
Veli ve Atiba orta sahasıyla 10 numara iş yapmaz. Hele Ruiz gibi geri top almaya gelmeyen bir 10 numara hiç olmaz. Ruiz daha çok 2. Forvet gibi oynayan bir oyuncu. Beşiktaş'a yarayacak oyuncu geriye gelip top alması lazım. Çünkü Veli ve Atiba ileriye top aktarmada başarısız. Ya 4-3-3 sistemine geçip bir ayağı iyi orta saha alınacak(ki bu daha kolay ve ucuza bulunur) ya da geriye gelip top alan bir 10 numara alınacak.

ForsakeN
18.Ağustos.2014, 10:30
Veli ve Atiba orta sahasıyla 10 numara iş yapmaz. Hele Ruiz gibi geri top almaya gelmeyen bir 10 numara hiç olmaz. Ruiz daha çok 2. Forvet gibi oynayan bir oyuncu. Beşiktaş'a yarayacak oyuncu geriye gelip top alması lazım. Çünkü Veli ve Atiba ileriye top aktarmada başarısız. Ya 4-3-3 sistemine geçip bir ayağı iyi orta saha alınacak(ki bu daha kolay ve ucuza bulunur) ya da geriye gelip top alan bir 10 numara alınacak.

Oğuzhan'dan neden bu kadar umudu kestiniz? Tam da dediğiniz oyuncu Oğuzhan

anil luque
18.Ağustos.2014, 11:05
Oğuzhan yetenek olarak kesinlikle ihtiyacımız olan adam ama süreklilik olarak pek değil. Fizik olarak da 2 senedir bir arpa boyu yol katedemedi. Onu çözmüş bir Oğuzhan olsa transfere gerek dahi kalmayabilir.

ForsakeN
18.Ağustos.2014, 11:09
Oğuzhan keşke 1-2 sene daha Arsenal'de idman yapsaydı diye düşünüyorum hep

anil luque
18.Ağustos.2014, 11:17
Bu sefer bizim o paraya almamız zor olabilirdi :)

Hatta parayı geçtim almamız direk zor olabilirdi.

jevox06
18.Ağustos.2014, 11:28
Oğuzhan'dan neden bu kadar umudu kestiniz? Tam da dediğiniz oyuncu Oğuzhan

Teknik olarak yeterli ama hem fiziksel hem de zihinsel özellikler bakımından çok yetersiz. Güçlü değil , dayanıklı değil, agresif değil, cesur değil. Ve 2 senedir kendini hiç geliştiremedi. Hem de yeterince süre almasına rağmen. İş ahlakı yönünden de yetersiz olabilir. O kadarını bilemiyorum. Açıkçası bu saydığım özellikleri geliştirmesi konusunda da pek ümitli değilim.

anil luque
18.Ağustos.2014, 11:32
Teknik olarak yeterli ama hem fiziksel hem de zihinsel özellikler bakımından çok yetersiz. Güçlü değil , dayanıklı değil, agresif değil, cesur değil. Ve 2 senedir kendini hiç geliştiremedi. Hem de yeterince süre almasına rağmen. İş ahlakı yönünden de yetersiz olabilir. O kadarını bilemiyorum. Açıkçası bu saydığım özellikleri geliştirmesi konusunda da pek ümitli değilim.

Açıkçası Fernandes gitti gideli ben daha ümitliyim. Fernandes kalaydı eğer ümidi keserdim ben de.

jevox06
18.Ağustos.2014, 11:57
Açıkçası Fernandes gitti gideli ben daha ümitliyim. Fernandes kalaydı eğer ümidi keserdim ben de.

8-9 kızla eğleniyolardı ikisi :n::n: Valla kendisi bilir. Önünde bir Sergen örneği var. Ya onun gibi ben yetenikliyim çalışmasam da hallederim derse Türkiye'den dışarı çıkamaz ve asla iyi bir oyuncu olamaz ve son senelerini 3. Ligde geçirir. Ama çalışırsa geleceği çok parlak.

Bir de onun hakkında şöyle bir düşüncem var. Eğer bu oyuncunun çalışma ahlakı yüksek olsa, profesyonel birisi olsa Arsenal böyle yetenekli bir oyuncuyu bırakmazdı.

anil luque
18.Ağustos.2014, 12:05
Arsenal'in bırakması gözüyle bakmak yanlış olur. Gençlere önem veren bir adam diyoruz Wenger için ama Carlos Vela gibi bir adamı harcamış biri kendisi. Kiralık göndere göndere bir hal oldu. Şimdi istese alamaz Sociedad'dan. Chamberlain ve Sanogo transferleri ses getirir dedik Chamberlain bizim maçın listesinde yokmuş bile. Sanogo'nun da geçen sene esamesi bile okunmadı. O yüzden Arsenal bırakmazdı gözüyle bakmıyorum ben olaya.

BaGa TaRKaN
18.Ağustos.2014, 15:04
Çok Doğru Bir Tespit Yapmışsın Anıl Bende Bunları Söylemek İçin Girmiştim Konuya :)

anil luque
18.Ağustos.2014, 15:31
Sen yorulma dedecim :0:

jevox06
18.Ağustos.2014, 16:07
Carlos Vela bir istisna olabilir ama bu Arsenal'in çok başarılı bir altyapısı olduğunu ve çok iyi gençler yetiştirdiği gerçeğini değiştirmez. Bu saydığın son iki oyuncunun profesyonelliklerine ve iş ahlaklarına bakmak lazım. Sorun bu oyuncularda olabilir. Arsenal'de oynayan oyuncuların %32'si bu kulüpte yetişen oyuncular. Wenger gençlere önem veriyor kesinlikle. Ama şöyle de bir durum var belki de Oğuzhan'da bir istisna olur :) Ama sanmıyorum pek :n::n:

egmnblgn
18.Ağustos.2014, 17:33
Sergen ve oğuzhanı aynı yazı içerisinde gördüm az önce. Şu haliyle Sergen'in tırnağı bile olamaz.

jevox06
18.Ağustos.2014, 17:53
Sergen ve oğuzhanı aynı yazı içerisinde gördüm az önce. Şu haliyle Sergen'in tırnağı bile olamaz.

Orada kıyasladığım sadece kişilerin profesyonellikleri ve iş ahlakları üzerindeydi
Teknik bakımdan kıyaslamadım.

Facx
18.Ağustos.2014, 23:30
Şimdi pazarlama konusunda uzman demeyelim. O işin başında Porto geliyor. Southampton özellikle geçen sezon iyi prim yaptı. Adamlar değerlerini sağlam katladılar, S'oton'da biraz tok satıcı konumunda tuttu kendini sağlam da pazarlık yaptılar. Hee Clyne'a 15-20 fiyat çekerler şu aşamada minimum o ayrı.

porto dan iyi demedim ki ben :D ama pazarlama konusunda en iyi takımlardan altyapısı sağlam bi kere bu senenin öncesinde walcott bale chamberlain falan var yani

egmnblgn
19.Ağustos.2014, 01:25
Orada kıyasladığım sadece kişilerin profesyonellikleri ve iş ahlakları üzerindeydi
Teknik bakımdan kıyaslamadım.

Dostum sana laf carpirtmadim kesinlikle yanlış anlama ;)

HeracLes
20.Ağustos.2014, 14:42
Arsenal'in bırakması gözüyle bakmak yanlış olur. Gençlere önem veren bir adam diyoruz Wenger için ama Carlos Vela gibi bir adamı harcamış biri kendisi. Kiralık göndere göndere bir hal oldu. Şimdi istese alamaz Sociedad'dan. Chamberlain ve Sanogo transferleri ses getirir dedik Chamberlain bizim maçın listesinde yokmuş bile. Sanogo'nun da geçen sene esamesi bile okunmadı. O yüzden Arsenal bırakmazdı gözüyle bakmıyorum ben olaya.

Hocam güzel yazmışsın da yanlış bilgi çok. Carlos Vela'yı çok fazla kiraladılar ve sonunda kendisini Sociedad'da buldu. Çok da iyi oynuyor ama istese alamaz dediğin adamı, 20 milyonluk Vela'yı 3 milyon euroya kolayca alabilir. Sözleşmesinde geri alma maddesi var. Bonservisiyle verdiği adamların çoğuna böyle yapıyor. Ama Oğuzhan'da bunu uygulayamamış.

Sanogo konusunda haklı olabilirsin ama premier lig seviyesinde değil bence. Chamberlain ise sende farketmişsindir dünkü maçta oynadı. 18'lik sağ bek Chambers'ı şampiyonlar ligi maçında stoper olarak oynatması bile gençlere verdiği önemi gösteriyor.

HeracLes
21.Ağustos.2014, 19:31
Juan Quintero ismi konuşuluyor. 1 milyondan az bir miktara kiralayabilirsek ben razıyım. Turu geçemezsek elde nakit para yok. Gelecek sezon Ruiz'i veya başka bir ismi daha rahat alabiliriz. Yanılmıyorsam sözleşmesi bitiyor.

İsmail sağda iyi oynadı ama sağlı sollu sol bek oynatacaksak Ümit Karaal'ı da oyuna dahil etmeli ya da bir tane bek almalıyız alternatif veya as.

Beşiktaş'ın oynadığı oyun umut veriyor, sadece kadro derinliği lazım.

Kaka Leite
21.Ağustos.2014, 21:25
Quintero'yı kiralamak büyük başarı olur bana kalırsa ve eğer kiralanacaksa satın alma opsiyonu koydurmak gerek.

Bu meblağ yüksek olur belki ama koydurmak mantıklı olacaktır. Porto'nun kiralayacağını ben pek sanmıyorum ama göreceğiz.

SAİT71
21.Ağustos.2014, 23:19
O adamı öyle kolay kolay satın alma opsiyonuyla vereceklerini sanmam. Çok tuzlu olacaktır olsa bile. 21 yaşında geleceği olan, Porto'nun iyi para kazanabileceği bir oyuncu. 1 yıl kiralansa bile iyi olur en azından bu sezon kurtarılmış olur. Hemde çok katkısı olur :)

anil luque
22.Ağustos.2014, 10:15
Hocam güzel yazmışsın da yanlış bilgi çok. Carlos Vela'yı çok fazla kiraladılar ve sonunda kendisini Sociedad'da buldu. Çok da iyi oynuyor ama istese alamaz dediğin adamı, 20 milyonluk Vela'yı 3 milyon euroya kolayca alabilir. Sözleşmesinde geri alma maddesi var. Bonservisiyle verdiği adamların çoğuna böyle yapıyor. Ama Oğuzhan'da bunu uygulayamamış.

Sanogo konusunda haklı olabilirsin ama premier lig seviyesinde değil bence. Chamberlain ise sende farketmişsindir dünkü maçta oynadı. 18'lik sağ bek Chambers'ı şampiyonlar ligi maçında stoper olarak oynatması bile gençlere verdiği önemi gösteriyor.

Wenger'in kurnazlığı değil Sociedad'ın beceriksizliğidir o zaman o sözleşme :)

Chamberlain'i bir haber sitesinde ismi verilmeyen oyuncular arasında gördüm diye hatırlıyordum , yanılmışım.

He bir de Chambers dışında stoper yoktu takımda , yani biraz da zorunluluk durumu var ortada. Tamamiyle öyle güvenden falan değil :)

bjk_melo_151
22.Ağustos.2014, 18:34
Onay'dan Beşiktaş Yönetimine öneri

http://haber1903.com/uploads/news/ih_onaydan_besiktas_yonetimine_oneri_1408710068.jp g

Beşiktaşlılığı ile bilinen Ntvspor'un sevilen programcısı Güntekin Onay, Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

Onay yaptığı açıklamada;

- FUTBOLDA 10 NUMARA DİYE BİR ŞEY YOK -

“ Futbolda 10 numara diye bir şey yok. Ben buna inanmıyorum. 10 numara olayı 70-80’lerde kaldı.Artık modern futbolda 10 numara kavramı kalktı. Kaka, Robinho, Ronaldinho gibi 10 numaralar Avrupa’da barınamadı ve Brezilya’ya gittiler. Futbolcu çok yönlü olacak. Bunun yanında skora değiştirecek yetenekleri olanlarda Süper Yıldız oluyor. Beşiktaş’ın 10 numaradan ziyade, pas kalitesi yüksek, deneyimli, tecrübeli, oyun kuruculuk vasıfları olan, oyunun iki yönünde oynayan, mücadeleci, zeki ve mümkünse duran top kullanan oyuncuya ihtiyacı var. Bu transfer gerçekleşirse harika olur. “ dedi.

- DOUGLAS COSTA'YI ALSINLAR -

“Beşiktaş’a şöyle bir önerim var. Basında geçen rakamlar eğer verilecekse gitsinler Shakhtar Donetsk’de forma giyen Douglas Costa’yı transfer etsinler. Öyle bir oyuncu alıncaksa alsınlar. Direk seni kaleye götürebilecek oyuncu.” İfadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER (http://haber1903.com/Besiktas-29452-onaydan_besiktas_yonetimine_oneri.html)

Ralph
22.Ağustos.2014, 21:54
Lig başlıyor, ECC maçlarını oynuyoruz ve bu maç Arsenal ile ama hala ne sağ bek ne de ortasaha transferi var. Belhanda'ya 8 milyon verebilen bu yönetim nasıl bu fiyata transfer yapamıyor?

Ha bu arada sağ bek transferini, ortasaha transferine tercih ederim. Yeterki adam akıllı bir bekimiz olsun artık.

bjk_melo_151
22.Ağustos.2014, 22:23
Lig başlıyor, ECC maçlarını oynuyoruz ve bu maç Arsenal ile ama hala ne sağ bek ne de ortasaha transferi var. Belhanda'ya 8 milyon verebilen bu yönetim nasıl bu fiyata transfer yapamıyor?

Ha bu arada sağ bek transferini, ortasaha transferine tercih ederim. Yeterki adam akıllı bir bekimiz olsun artık.

İsmail beni maçtaki performansıyla büyüledi, vallaha. Hâlâ oradayım. Çok iyi oynadığı için transfer falan istemiyorum. :icon_razz:

ForsakeN
22.Ağustos.2014, 22:55

Yanıtı basit aslında, bildikleri baska oyuncu yok. Vizyonları dar. Fenerbahceden örnek vereyim. Aziz Yıldırım her roportajında kasıla kasıla marifetmiş gibi "bu sene başka oyuncu almayacağız " deyip duruyor. Oysa o kadar utanılması gereken bi açıklama ki. Adama sorarlar senin transfer komiten, scoutların bütün sene ne yaptı, hiç mi cazip bir oyuncu çıkmadı, yabancı sınırlaması falan hikaye. En kotu ihtimal genç oyuncuyu alıp kiraya verirsin. Bunların önüne menajer getirecek oyuncuyu anca öyle transfer yaparlar. Bir takıma takviye yapılmaması acizlikten başka bi şekilde açıklanamaz.

Ralph
22.Ağustos.2014, 23:00
Yanıtı basit aslında, bildikleri baska oyuncu yok. Vizyonları dar. Fenerbahceden örnek vereyim. Aziz Yıldırım her roportajında kasıla kasıla marifetmiş gibi "bu sene başka oyuncu almayacağız " deyip duruyor. Oysa o kadar utanılması gereken bi açıklama ki. Adama sorarlar senin transfer komiten, scoutların bütün sene ne yaptı, hiç mi cazip bir oyuncu çıkmadı, yabancı sınırlaması falan hikaye. En kotu ihtimal genç oyuncuyu alıp kiraya verirsin. Bunların önüne menajer getirecek oyuncuyu anca öyle transfer yaparlar. Bir takıma takviye yapılmaması acizlikten başka bi şekilde açıklanamaz.

Belhanda olmadı ama Ruiz kesindi falan... Aacaba diyorum biz mi çok gazına geliyoruz medyanın?

İsmail beni maçtaki performansıyla büyüledi, vallaha. Hâlâ oradayım. Çok iyi oynadığı için transfer falan istemiyorum. :icon_razz:

Yok, acaip sırıttı İsmail. Dediğin gibi güzel oynadı evet ama idare etti. Adam "hazır ters ayaktayım bulduğumu vurayım bari" kafasındaydı. Çıkış var zaten İsmail'de. Umarım motta değil de o oynar.

Ahmet Göktaş
23.Ağustos.2014, 02:11
Onay'dan Beşiktaş Yönetimine öneri

http://haber1903.com/uploads/news/ih_onaydan_besiktas_yonetimine_oneri_1408710068.jp g

Beşiktaşlılığı ile bilinen Ntvspor'un sevilen programcısı Güntekin Onay, Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

Onay yaptığı açıklamada;

- FUTBOLDA 10 NUMARA DİYE BİR ŞEY YOK -

“ Futbolda 10 numara diye bir şey yok. Ben buna inanmıyorum. 10 numara olayı 70-80’lerde kaldı.Artık modern futbolda 10 numara kavramı kalktı. Kaka, Robinho, Ronaldinho gibi 10 numaralar Avrupa’da barınamadı ve Brezilya’ya gittiler. Futbolcu çok yönlü olacak. Bunun yanında skora değiştirecek yetenekleri olanlarda Süper Yıldız oluyor. Beşiktaş’ın 10 numaradan ziyade, pas kalitesi yüksek, deneyimli, tecrübeli, oyun kuruculuk vasıfları olan, oyunun iki yönünde oynayan, mücadeleci, zeki ve mümkünse duran top kullanan oyuncuya ihtiyacı var. Bu transfer gerçekleşirse harika olur. “ dedi.

- DOUGLAS COSTA'YI ALSINLAR -

“Beşiktaş’a şöyle bir önerim var. Basında geçen rakamlar eğer verilecekse gitsinler Shakhtar Donetsk’de forma giyen Douglas Costa’yı transfer etsinler. Öyle bir oyuncu alıncaksa alsınlar. Direk seni kaleye götürebilecek oyuncu.” İfadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER (http://haber1903.com/Besiktas-29452-onaydan_besiktas_yonetimine_oneri.html)

Kaka ronaldinho robinho avrupada barınamadı demek çok saçma olmuş. Üçü de avrupaya öyle yada böyle damga vurmu adamlardır. Robinho dediğin adam ne olursa olsun 10 senedir avrupada top class oynuyor. Kaka zaten madridte kimyası uyuşmadı ama milanı tek başına taşıyordu. Ronaldinho için yorum bile yapmıyorum hala barça taraftarları arasında messiden daha iyiydi diyenler var r10 için.

kaldı ki robinho bir 10 numara değildi ikinci forvetti. g. onay'ın futbol bilgisinden böyle cahilce bir açıklama beklemezdim

footballer33
23.Ağustos.2014, 02:14
@Ahmet Göktaş;

Ben de Güntekin Onay'ı bildiğimden beri hiç böylesi saçmaladığını görmemiştim. Ayrıca, Douglas Costa dediği adamı almak o kadar kolay değil. Bizim bütçeyi aşar bence. Alabiliyorsan Belhanda'yı al, yoksa Ruiz'i getir. Maceraya gerek yok artık.

bjk_melo_151
23.Ağustos.2014, 10:48
Ruiz konusunda hâlâ kuşkularım var. José Sosa haberleri üç-dört gündür çıkıyor. Sosa, Ruiz'e göre belki yetenek olarak çok farklı hatta biraz daha düz veya bir sınıf aşağı gibi görünüyor olsa da bize daha uygun bir transfer olur. Hem maaş, hem oyun tarzı olarak ihtiyacı giderebilir. Ruiz'e nazaran daha çabuk ve daha çok pas işini yapabilen bir oyuncu. Oğuzhan'ın bir üst modeli. Kalite olarak birbirlerine çok benziyorlar. Sanıldığının aksine Sosa, alamadığı sürelerin ceremesini çekmiş bir oyuncudur. Bayern Münich'te yıllarca yedek kaldı. Napoli ve Atletico'da biraz kendini gösterme fırsatı buldu. O nedenle onun hakkında bilgi sahibi olabildim. 1985 doğumlu, bildiğim kadarıyla. (Ruiz'le yaşıt.) Sosa ve Linnes'le transfer bitmeli, eğer transfer olacaksa. Ruiz şuan medyanın gazıyla Beşiktaş'a epey masraflı olacak gibi görünüyor.

davidvilla
23.Ağustos.2014, 10:53
Fenerbahce'de skora direkt katkı verip sezon içinde 10 golü aşma potansiyeli olan oyuncular;
sow emenike kuyt webo diego
Galatasaray'da;
burak umut sneijder
Beşiktaş'ta;
olcay pektemek demba (ve beeelki töre)

işte sıkıntı burada beyler. sırf bu yüzden bile fenerbahçe ligin en büyük favorisi.

bunun dışında farklı sıkıntılar da yok değil. ama ortasahada hamallık olsun bekler olsun bir türlü kadro içinden çözebiliyorsun, fakat bitiriciliği asla çözemiyorsun.

Fearless Coward
23.Ağustos.2014, 16:35
Sosa alınacakmış. Bence tatmin edici bir transfer olmaz.

karakartalbjkk
23.Ağustos.2014, 19:38
Bence Linnes ile Ruiz transferleriyle bu transfer işi bir an önce bitmeli. Konu uzadıkça takımda sıkıntıya yol açacak.

footballer33
23.Ağustos.2014, 22:53
Fırat Günayer, Belhanda için son bir görüşme daha olacak dedi. Keşke o adamı alabilsek, kiralık bile olsa razıyım. Sağ beke de Linnes veya Pereira'dan birini alıp kapatsınlar transferi artık. Duruma göre, devre arasında bir çift yönlü orta saha ve stoper alınabilir. Şu an geç kalındı o bölgeler için.

karakartalbjkk
23.Ağustos.2014, 22:59
Fırat Günayer, Belhanda için son bir görüşme daha olacak dedi. Keşke o adamı alabilsek, kiralık bile olsa razıyım. Sağ beke de Linnes veya Pereira'dan birini alıp kapatsınlar transferi artık. Duruma göre, devre arasında bir çift yönlü orta saha ve stoper alınabilir. Şu an geç kalındı o bölgeler için.
İnşallah.. Belhanda gelirse güzel olur. Zaten adam ordaki savaş ve huzursuzluktan ötürü gelmek istiyor. Tek sorun D.Kievin bu adama ödediğim transfer parasını bizden çıkarmaya çalışması.. Bendeki asıl olay haftaya cumaya kadar bütün transferlerimiz biterse güzel gözüyle bakıyorum artık.. Kura çekimleri olacak ya hadi hayırlısı..

footballer33
23.Ağustos.2014, 23:02
İnşallah.. Belhanda gelirse güzel olur. Zaten adam ordaki savaş ve huzursuzluktan ötürü gelmek istiyor. Tek sorun D.Kievin bu adama ödediğim transfer parasını bizden çıkarmaya çalışması.. Bendeki asıl olay haftaya cumaya kadar bütün transferlerimiz biterse güzel gözüyle bakıyorum artık.. Kura çekimleri olacak ya hadi hayırlısı..
D.Kiev inat etti zaten, yoksa şimdiye çoktan bitmişti o iş.

Mersin İY maçına yetişmeyecek o transferler, ben de bu gözle bakıyorum. :) 1 Eylül'e kadar belirlenen 2 bölgeyi hallederlerse şampiyonluk için daha emin sözler kullanabiliriz.

karakartalbjkk
23.Ağustos.2014, 23:26
D.Kiev inat etti zaten, yoksa şimdiye çoktan bitmişti o iş.

Mersin İY maçına yetişmeyecek o transferler, ben de bu gözle bakıyorum. :) 1 Eylül'e kadar belirlenen 2 bölgeyi hallederlerse şampiyonluk için daha emin sözler kullanabiliriz.

Valla hocam hakkımız da hayırlısı diyorum. :) Yeter ki o mevkilerimize transferler olsun da, bizlerde maçlarda kalpten gitmeyelim. :) Yalnız bu Sosa transferi bize daha bir yakınmış gibi gözüküyor. Çünkü fiyatı ucuzmuş öyle diyorlar. O konuda bir duyumun var mı?

footballer33
24.Ağustos.2014, 02:26
Yok ya, ne duyumu? Duyum kim, ben kim? :) Yalnız twitterde yine Ronaldinho haberleri hortlamış. Hiç istemiyorum bu adamın gelmesini.

karakartalbjkk
24.Ağustos.2014, 12:02
Yok ya, ne duyumu? Duyum kim, ben kim? :) Yalnız twitterde yine Ronaldinho haberleri hortlamış. Hiç istemiyorum bu adamın gelmesini.

Evet bu sabah ki bazı siteler de gördüm. İnşallah gelmez. Gelirse paracıklara kıyım olur. Ruiz ile anlaşmışız Kosta Rika basınına göre..

Kaynak: http://www.sondakika.com/haber/haber-besiktas-kosta-rikali-futbolcu-bryan-ruiz-in-6409282/

anil luque
24.Ağustos.2014, 12:59
Fenerbahce'de skora direkt katkı verip sezon içinde 10 golü aşma potansiyeli olan oyuncular;
sow emenike kuyt webo diego
Galatasaray'da;
burak umut sneijder
Beşiktaş'ta;
olcay pektemek demba (ve beeelki töre)

işte sıkıntı burada beyler. sırf bu yüzden bile fenerbahçe ligin en büyük favorisi.

bunun dışında farklı sıkıntılar da yok değil. ama ortasahada hamallık olsun bekler olsun bir türlü kadro içinden çözebiliyorsun, fakat bitiriciliği asla çözemiyorsun.

Umut'un potansiyeli var ama Cenk Tosun'un yok he abi :)

bjk_melo_151
25.Ağustos.2014, 12:09

Yangına benzinle gitme. :) Kendince tespit yapmış. Ben %1,000,000 katılmıyorum, tespitlerine. Son derece uçuk bir tespit, gülmelik...

davidvilla
25.Ağustos.2014, 12:33

Cenk'i unutmuşum haklısın onu da sayabiliriz.

ama ne sizin ne de bizim ileride oynayan oyuncularımız fenerinkiler kadar kaliteli değil.
bahsettiğim buydu.

cenk'i umut'a tercih ederim tabi ki :) orası ayrı konu. gözümden kaçmış sadece.

yine bakalım;

fener: kuyt sow emenike webo diego
gs: burak umut sneijder
bjk: olcay demba mustafa cenk

sence de fener bu konuda bizlerden çok önde değil mi ?

davidvilla
25.Ağustos.2014, 12:37
Yangına benzinle gitme. :) Kendince tespit yapmış. Ben %1,000,000 katılmıyorum, tespitlerine. Son derece uçuk bir tespit, gülmelik...

aklınca eziyorsun da karşıt görüş oluştur gel tartışalım ne dersin ?

tüm oyuncuların geçen sezon kaç gol kaç asist yaptığını falan ekle mesela karşıt görüş olsun bir şeyler kat bir şeyler ver.

varsa yoksa fanatizm.

aslına bakarsan ben senin gibilere gülüyorum, tuttuğu takım dünyanın en düzgün takımı, kendi formasını terleten oyuncuyu dünya yıldızı sanan senin gibiler.

anil luque
25.Ağustos.2014, 12:56
Cenk'i unutmuşum haklısın onu da sayabiliriz.

ama ne sizin ne de bizim ileride oynayan oyuncularımız fenerinkiler kadar kaliteli değil.
bahsettiğim buydu.

cenk'i umut'a tercih ederim tabi ki :) orası ayrı konu. gözümden kaçmış sadece.

yine bakalım;

fener: kuyt sow emenike webo diego
gs: burak umut sneijder
bjk: olcay demba mustafa cenk

sence de fener bu konuda bizlerden çok önde değil mi ?

Çok önde değil abi. Evet skor potansiyeli olarak daha yüksek bir hücum hattına sahip Fenerbahçe ancak bu onları ligin açık ara favorisi yapacak bir düzeyde değil. Kaldı ki takım savunması olarak -hazırlık maçları itibariyle söylüyorum- yerlerde sürünüyor Fenerbahçe. Hücum maç kazandırır savunma şampiyonluk getirir unutmayalım :)

Volkan desen kalede var mı yok mu belli değil.

Siz bu konuda Fenerbahçe'ye göre bir adım daha ötedesiniz bizden de bir tık geridesiniz bence. Muslera çok büyük bir güvence eyvallah ama hal-i hazırda bizim gibi sağ bek sorununa sahipsiniz. Semih'in yanında bir türlü dikiş tutturamayan (bence çok kaliteli bir isim olmasına rağmen) bir türlü beğenilmeyen bir Chedjou var , henüz doğru düzgün forması terlememiş bir Koray Günter var.

Var oğlu var yani. Tüm bunları göz önünde bulundurmadan Fenerbahçe ligin en büyük favorisi demek "bana kalırsa" yanlış bir düşünce.

mustangshelby
25.Ağustos.2014, 13:03
Martin Linnes dünkü maçta show yaptı 2 gol 1 assist inşallah gelir dicemde zor.

davidvilla
25.Ağustos.2014, 13:08
Çok önde değil abi. Evet skor potansiyeli olarak daha yüksek bir hücum hattına sahip Fenerbahçe ancak bu onları ligin açık ara favorisi yapacak bir düzeyde değil. Kaldı ki takım savunması olarak -hazırlık maçları itibariyle söylüyorum- yerlerde sürünüyor Fenerbahçe. Hücum maç kazandırır savunma şampiyonluk getirir unutmayalım :)

Volkan desen kalede var mı yok mu belli değil.

Siz bu konuda Fenerbahçe'ye göre bir adım daha ötedesiniz bizden de bir tık geridesiniz bence. Muslera çok büyük bir güvence eyvallah ama hal-i hazırda bizim gibi sağ bek sorununa sahipsiniz. Semih'in yanında bir türlü dikiş tutturamayan (bence çok kaliteli bir isim olmasına rağmen) bir türlü beğenilmeyen bir Chedjou var , henüz doğru düzgün forması terlememiş bir Koray Günter var.

Var oğlu var yani. Tüm bunları göz önünde bulundurmadan Fenerbahçe ligin en büyük favorisi demek "bana kalırsa" yanlış bir düşünce.

saygı duyarım. yani bizim lig ispanya ligi olsa dediklerin çok doğru.
fakat bizim ligin değişik kriterleri var.
savunmada uzun boylu güçlü oyuncular olacak aynı şekilde hücumda yıkılmayan güçlü fuleli oyuncular olacak.

çünkü bizim ligde acayip derecede futbol uzun topa dayalı.

yani şu ki rakip takım da şişiriyor sen güçlü sindirebilen stoperlerinle topu bir daha dolduruyorsun bir daha bir daha ve böylelikle baskı kurup gol buluyorsun.

ligde gollerin yuzde 80'i böyle.

semih chedjou koray, bunların hiçbiri bu ligde egemen'in alves'in bekir'in yaptığı katkıyı yapamaz.
ayrıca dediğin çok doğru savunma şampiyon yapar. ama bizim lig için yine geçerli değil.

mesela geçen sene fener'in attığı 74 yediği 33
bizim attığımız 59 yediğimiz 32
sizin attığınız 53 yediğiniz 33

bu gol istatistiklerinde gördüğün gibi gözümüze net vuran olay fener'in attığı.
bu istatistiklerle adamlar nisan'da şampiyon oldular.

ve gollere dikkat edersen aynen yukarıda bahsettiğim gibi ya stoperler doldurmuş ya da caner - gökhan çok uzaklardan orta yapmışlar.
orta 3lü de ha babam koşmuş. zaten o tarz oyunculardan oluşturulmuş genelde.

set hücumuyla yerden top cevirerek atılan gol çok çok az.

her ligin belli başlı dinamikleri oluyor. bunu herşey etkiler. zemin kalitesi de dahil.

eski dönemlerdeki şampiyonluklara da bakabilirsin. ben bizim özelimizde söyleyeyim ne zamanki 4-5 tane çatır çatır skor yapan oyuncumuz oldu o zaman şampiyon olduk.
ve bu skor yapan oyuncuların genelde ortak özellikleri fiziki kuvvetleri.

anil luque
25.Ağustos.2014, 13:27
Senin de haklı olduğun yanlar var.

Ben de duble yaptığımız sezona bakıyorum , kupayı pek fazla baz almamak gerekir ama ligde 60 gol atıp 28 gol yiyerek şampiyon olduk. 4 tane 1-0 kazandığımız maç var. Savunma Sivok-Toraman , yani dediğin gibi öyle güçlü yıkıcı savunmacılar sayılmazlar. Forvetimiz Bobo-Nobre. Nobre zaten dokunduğunda yere düşen bir oyuncu :) Bobo O'na nazaran biraz daha mücadeleci.

İlk cümlemde de dediğim gibi haklı olduğun noktalar var ama bahsettiğin şeyler kalıplaşmış şeyler değil bana kalırsa. Sivasspor geçen sene bizden yanılmıyorsam 1 ya da 2 gol fazla attı ama yediği gol en az 10 fazla. Bu fark 9 puana tekabül etti bizden 2 maçta 4 puan almalarına rağmen. Attığının önemi var elbet ama yediğinin önemi de böyle noktalarda çıkıyor ortaya bence.

bjk_melo_151
25.Ağustos.2014, 17:07
aklınca eziyorsun da karşıt görüş oluştur gel tartışalım ne dersin ?

tüm oyuncuların geçen sezon kaç gol kaç asist yaptığını falan ekle mesela karşıt görüş olsun bir şeyler kat bir şeyler ver.

varsa yoksa fanatizm.

aslına bakarsan ben senin gibilere gülüyorum, tuttuğu takım dünyanın en düzgün takımı, kendi formasını terleten oyuncuyu dünya yıldızı sanan senin gibiler.

"Tuttuğu takımı dünyanın en düzgün takımı, kendi formasını terleten oyuncuyu da dünya yıldızı sanan senin gibiler." aynen bumerang... Yazdığın yorumların %90'ı bu minvaldeyken ve üstelik yaptığın tespitin hakkında sadece fikrimi belirtip şahsına hakaret etmememe rağmen alınganlık gösterip bir de üste yapmadığım şeyler hakkında suçlama yöneltmen senin kendi çelişkin. Tespitlerin ve yorumların hakkında bundan sonra cevap vermeyeceğim. Fikirden bahsetmişsin. Basit bir şekilde tespitini eleştirdim. Özellikle transfer forumuna post bırakanlar, hiçbir realiteyi tınmadan direkt bodoslama takım kadroları çıkarıyorlar. Birçoğu da sürrealist kadrolar. Öncelikle tespitinle ilgili son mesajım olacak; ama yine de belirteyim, madem istiyorsun.

Cenk'le başlayayım:
http://s15.postimg.org/wcfou7qaj/cenk.png
kaynak: TFF (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=1391900)

Cenk, kaç yaşında? 7 Haziran 1991'da doğduğuna göre günümüzde 23 yaşında. Resimde Türkiye'ye geliş devri olarak 2010-2011 sezonunun devre arası gözüküyor. 19 yaşındayken transfer olmuş oluyor.Yani takriben, Cenk 3,5 yıldır Türkiye'de oynuyor.

3,5 yılda Türkiye'de toplamda oynadığı maç sayısı 124 (SL+TK), attığı gol sayısı da 49 (SL+TK). Oynadığı maçların % 39 (http://s3.postimg.org/8bpgzpjer/golyuzdesi.jpg)'unda en az bir golü var.

İlk sezonunda; 18 maç (http://s7.postimg.org/l4bxr4gh7/cenk_2010_11.png)a çıkıp 12 gol (http://s7.postimg.org/452zbv59n/cenk_2010_11_gol.png) atmış. Hem 19 yaşında bunu yapmış hem de yarım sezonda.

İkinci sezonunda; 39 (http://s30.postimg.org/gven4f0r5/cenk_2011_12_part1.jpg) maç (http://s30.postimg.org/pce5fc5g1/cenk_2011_12_part2.jpg)ta (http://s30.postimg.org/eoaeghvgx/cenk_2011_12_part3.jpg), 12 (http://s30.postimg.org/ijdsj2emp/cenk_2011_12_goller.jpg) gol atmış.

Üçüncü sezonunda; 35 (http://s22.postimg.org/ormoc46zl/cenk_2012_13_part1.jpg)maç (http://s22.postimg.org/nqmfmzq01/cenk_2012_13_part2.jpg)ta (http://s22.postimg.org/43o0xdlr5/cenk_2012_13_part3.jpg) 11 (http://s22.postimg.org/4ugr35o4h/cenk_2012_13_goller.jpg) gol atmış.

Dördüncü sezonunda, yani geçen yıl; 32 (http://s13.postimg.org/kfnf3ydxj/cenk_2013_14_part1.jpg) maç (http://s13.postimg.org/6kp4lhjif/cenk_2013_14_part_2.jpg)ta (http://s13.postimg.org/e4i7njcp3/cenk_2013_14_part3.jpg) 14 (http://s13.postimg.org/8rtd9eosn/cenk_2013_14_goller.jpg) gol atmış.

Salt istatistikle durum bu. Böyle bir oyuncu şahsen şu istatistiklere baktığımda anormal veya abartılı derecede kötü bir durum görmüyorum. Gayet iyi bir kariyer. Daha 23 yaşında bir oyuncu. Üstelik Fatih Terim faktörü unutulmadan milli takıma da pek çağrılmamış. (Çağrılmak ve oynamak için bir Anadolu ve Trakya klübünde oynayan oyuncu illa 3 büyüklere kapağı atmak zorunda sanki!) Daha bitmedi; burada da oynadığı mevkiler ve goller:

2011-2014 arası
http://s4.postimg.org/jhn48li7x/cenk_footballlineups.jpg

kaynak: football-lineups (http://www.football-lineups.com/footballer/47388/Analysis/)

Son olarak sakatlık raporu:

http://s28.postimg.org/b5ghknffx/cenk_sakatl_k_raporu.png

kaynak: transfermarkt (http://www.transfermarkt.com.tr/cenk-tosun/verletzungen/spieler/45671)

Afaki yorum yapmak kadar kolay iş yok. Atıp tutarak iş tutulmuyor, maalesef. Daha da tartışmalara girmeyeceğim. Hoş değil, bu şekilde bilgisizce tartışmak...
Başka bir şey?

davidvilla
25.Ağustos.2014, 17:23
Senin de haklı olduğun yanlar var.

Ben de duble yaptığımız sezona bakıyorum , kupayı pek fazla baz almamak gerekir ama ligde 60 gol atıp 28 gol yiyerek şampiyon olduk. 4 tane 1-0 kazandığımız maç var. Savunma Sivok-Toraman , yani dediğin gibi öyle güçlü yıkıcı savunmacılar sayılmazlar. Forvetimiz Bobo-Nobre. Nobre zaten dokunduğunda yere düşen bir oyuncu :) Bobo O'na nazaran biraz daha mücadeleci.

İlk cümlemde de dediğim gibi haklı olduğun noktalar var ama bahsettiğin şeyler kalıplaşmış şeyler değil bana kalırsa. Sivasspor geçen sene bizden yanılmıyorsam 1 ya da 2 gol fazla attı ama yediği gol en az 10 fazla. Bu fark 9 puana tekabül etti bizden 2 maçta 4 puan almalarına rağmen. Attığının önemi var elbet ama yediğinin önemi de böyle noktalarda çıkıyor ortaya bence.

Anıl anladığım kadarıyla çok iddialısınız bu sezon.

çok güzel örneklemişsin aslında sivok-ibo + bobo nobre.
denizli döneminden bahsediyoruz sanırım ki.

yorumlarına tabi ki saygılıyım fakat bir sivok+ibo ikilisine bak o dönemki bir de bizim semih chedjou.

arada muthiş bir sertlik farkı var.
ayrıca bobo nobre. nobre için hep yere düşüyordu demişsin. o kendini atıp faul alıyordu güçsüz oldugu için değil. bu ligde son yıllarda iyi hava topuna cıkıp bir çok kafa golu atan adam varsa o da nobre'dir zaten.

gelelim bu sezona. nasıl bu kadar iddialı olabiliyorsunuz anlamıyorum. bir kere lig uzun bir maraton ve bu sene avrupa kupalarında da olacaksınız muhtemeln ilerleyen turları göreceksiniz.
bir kere bu kadro derinliği ne kadar yeterli olacak muamma.

demba ba afrika kupasına da gidecek öyle de bir durum var. ayrıca ona bir şey olsa yerini tutabilecek adam cenk. cenk ne kadar o tarz bir futbolcu tartışılır.

siz geçen sezon da sezona böyle başlamıştınız hatta daha bile iyiydiniz. biz sizi olimpiyatta yenene kadar.

ondan önce aybaba döneminde takım savunması şöyle iyi böyle süper deniyordu. taa ki fb maçına kadar.

bjk hala takım gibi değil ve çok genç oyuncular var. hala çok heyecanlı bir futbol oynuyorlar.
her topu direkt ileri taşımak istiyorlar hiç top ceviremiyorlar neredeyse.

ortasahada necip ve veli ? gelse gelse atiba gelecek ne kadar guvenebilirsin bu 3 oyuncuya ? yani hatırlamadığım baska biri varsa söyle.

savunmada ersan OK 10 numara bir stoper bana kalırsa turkiye'nin en iyisi.
fakat yanındaki pedro soru işareti.
bek konusuna gelirsek sizinle bizim sorunlarımız aşağı yukarı aynı. sizde en azından bir motta var ki bizim telles'ten daha iyi gözüküyor şu an. bizde o da yok :)

taraftar profili olarak çok erken parlıyorsunuz her konuda. 3 büyüklerin taraftar profili çok değişti son yıllarda o tabi bambaşka bir konu.

ama bana kalırsa bjk'ın alması gereken çok yol var. bir kere önder özen'in gidişi uzun vadede çok zarar verecek klube benim tahminimce.

gelelim fenerbahce'ye.
gökhan egemen alves caner
mehmet topal.

bu 5li zaten fizik olarak tüm rakipleri çiğniyor

ileride oynama potansiyeli olan 5 oyuncu da;
webo kuyt sow emenike diego.

yanlarında 2-3 tane de baglantı oyuncusu var emre alper meireles gibi.

yani sahayı 3 e bölersek bu 3 bölgede de üst düzey 2 ya da 3 oyuncusu var fener'in.

tek handikapı hoca değişikliği.

neyse çok fazla analizlere girdik bana kalırsa bjk'ın kesinlikle transfere ihtiyacı var.

kesinlikle bir kanat oyuncusu daha almalıydı mesela bizim aldığımız olcan ya da yasin gibi.
onur ayık var mesela hala söylüyorum :) karabük almış onu bu sene.

ortasahaya bir selçuk inan/emre şart. tecrübeli oyun bilgisi üst düzey. mesela giunti kalkıp gelse.

ya oguzhan. bana kalırsa müthiş bir yetenek fakat senin de bildiğin üzere istikrar problemi var ve saha içi kaybolup gidebiliyor bazen.

sağ kanatta gökhan töre ve mustafa pektemek orayı halledecek gibi.

yani kısacası bir peri masalı olur eğer bjk bu sene şampiyon olursa.
para çok önemli bir olay bir atletico madrid olmak gerçekten çok zor bir şey.

hele hele bizim ligimizde, çok zor.

davidvilla
25.Ağustos.2014, 17:26
@bjk_melo_151

eyvallah istatistikler şahane de,

keşke okusaydın üstte yazdıklarımı. ben Cenk'i unutmuşum onu da ekledim yani 10 gol potansiyelinde olmadığını iddia etmiyorum asla :)

yani bu da olmamış kardeş. ama bilgi kattın güzel bir şey bu. en azından yok gülünmelik yok bilmemnelik diye damgalamamışsın. keşke o mesajı yazmak yerine bu istatistikleri koyarak beni morartsaydın çok daha iyi olurdu o şekilde.

tekrarlıyorum cenk'i eklemeyi unutmuşum sadece. bir sonraki yazımda söyledim zaten.

anil luque
25.Ağustos.2014, 20:28
Anıl anladığım kadarıyla çok iddialısınız bu sezon.

çok güzel örneklemişsin aslında sivok-ibo + bobo nobre.
denizli döneminden bahsediyoruz sanırım ki.

yorumlarına tabi ki saygılıyım fakat bir sivok+ibo ikilisine bak o dönemki bir de bizim semih chedjou.

arada muthiş bir sertlik farkı var.
ayrıca bobo nobre. nobre için hep yere düşüyordu demişsin. o kendini atıp faul alıyordu güçsüz oldugu için değil. bu ligde son yıllarda iyi hava topuna cıkıp bir çok kafa golu atan adam varsa o da nobre'dir zaten.

gelelim bu sezona. nasıl bu kadar iddialı olabiliyorsunuz anlamıyorum. bir kere lig uzun bir maraton ve bu sene avrupa kupalarında da olacaksınız muhtemeln ilerleyen turları göreceksiniz.
bir kere bu kadro derinliği ne kadar yeterli olacak muamma.

demba ba afrika kupasına da gidecek öyle de bir durum var. ayrıca ona bir şey olsa yerini tutabilecek adam cenk. cenk ne kadar o tarz bir futbolcu tartışılır.

siz geçen sezon da sezona böyle başlamıştınız hatta daha bile iyiydiniz. biz sizi olimpiyatta yenene kadar.

ondan önce aybaba döneminde takım savunması şöyle iyi böyle süper deniyordu. taa ki fb maçına kadar.

bjk hala takım gibi değil ve çok genç oyuncular var. hala çok heyecanlı bir futbol oynuyorlar.
her topu direkt ileri taşımak istiyorlar hiç top ceviremiyorlar neredeyse.

ortasahada necip ve veli ? gelse gelse atiba gelecek ne kadar guvenebilirsin bu 3 oyuncuya ? yani hatırlamadığım baska biri varsa söyle.

savunmada ersan OK 10 numara bir stoper bana kalırsa turkiye'nin en iyisi.
fakat yanındaki pedro soru işareti.
bek konusuna gelirsek sizinle bizim sorunlarımız aşağı yukarı aynı. sizde en azından bir motta var ki bizim telles'ten daha iyi gözüküyor şu an. bizde o da yok :)

taraftar profili olarak çok erken parlıyorsunuz her konuda. 3 büyüklerin taraftar profili çok değişti son yıllarda o tabi bambaşka bir konu.

ama bana kalırsa bjk'ın alması gereken çok yol var. bir kere önder özen'in gidişi uzun vadede çok zarar verecek klube benim tahminimce.

gelelim fenerbahce'ye.
gökhan egemen alves caner
mehmet topal.

bu 5li zaten fizik olarak tüm rakipleri çiğniyor

ileride oynama potansiyeli olan 5 oyuncu da;
webo kuyt sow emenike diego.

yanlarında 2-3 tane de baglantı oyuncusu var emre alper meireles gibi.

yani sahayı 3 e bölersek bu 3 bölgede de üst düzey 2 ya da 3 oyuncusu var fener'in.

tek handikapı hoca değişikliği.

neyse çok fazla analizlere girdik bana kalırsa bjk'ın kesinlikle transfere ihtiyacı var.

kesinlikle bir kanat oyuncusu daha almalıydı mesela bizim aldığımız olcan ya da yasin gibi.
onur ayık var mesela hala söylüyorum :) karabük almış onu bu sene.

ortasahaya bir selçuk inan/emre şart. tecrübeli oyun bilgisi üst düzey. mesela giunti kalkıp gelse.

ya oguzhan. bana kalırsa müthiş bir yetenek fakat senin de bildiğin üzere istikrar problemi var ve saha içi kaybolup gidebiliyor bazen.

sağ kanatta gökhan töre ve mustafa pektemek orayı halledecek gibi.

yani kısacası bir peri masalı olur eğer bjk bu sene şampiyon olursa.
para çok önemli bir olay bir atletico madrid olmak gerçekten çok zor bir şey.

hele hele bizim ligimizde, çok zor.

Abi çok güzel uzun uzun açıklamışsın ama ben biz kesinlikle iddialıyız diye bunca şeyi yazmadım ki :)

He önceki sezonlara göre daha umutla baktığım doğru , 1 sağ bek ve 1 on numara transferiyle senin dediğin gibi çok iddialı konuma bile gelebiliriz benim gözümde. Ben sadece Fenerbahçe'nin işinin senin anlattığın kadar kolay olmadığı görüşündeyim. Avrupa'da olmamaları onlar için bir avantaj evet ama aynı zamanda bir rehavet sebebiyle bir handikap da olabilir. Olmaz diye bir şey yok.

He lafı geçmişken de belirteyim Önder Özen konusunda sonuna kadar katılıyorum sana.

Nocna Mora
25.Ağustos.2014, 20:57
Beşiktaş'ın 10 numaraya değil Atiba profilinde bir oyuncuya ihtiyacı var. 10 numara hiç bir şey katmaz bu takıma.

anil luque
25.Ağustos.2014, 21:00
Beşiktaş'ın 10 numaraya değil Atiba profilinde bir oyuncuya ihtiyacı var. 10 numara hiç bir şey katmaz bu takıma.

Yaratıcılık namına çok az şey var takımda Taylan , 10 numara lazım.

Nocna Mora
26.Ağustos.2014, 01:29
Katılıyorum. Fakat 10 numara pozisyonundaki oyuncu takım savunmasını çok düşürecektir ve de topun arkasına çabucak geçmeyeceği ve sık sık ileride dinlenmeyi seçeceği için rakip takımlar oyunu direk orta sahaya karşı kuracaklardır. Bu da takımın savunma dengesini oldukça bozacaktır. Beşiktaş'a lazım olan tam anlamıyla bir 5 numara. Oyuncu profili olarak örnek vermek gerekirse Belluschi diyebilirim. 10 numara pozisyonundaki bir oyuncu kadar yaratıcılığı ve tekniği olacak fakat savunma çabası ve pozisyon alma bilgisi en az bir Atiba kadar olacak. Klasik bir 10 numara Demba Ba'nın da ileride kaldığını düşünrsek takımı savunmada 9 kişi bırakır ve rakip takımlar oyunu direk orta sahadan kurarlar, Beşiktaş'ı hapsedeler. Veli - Atiba ikilisinin az bişey önünde Emre Belezoğlu tipinde bir oyuncuya ihtiyacı var Beşiktaş'ın.

Tolga

İsmail
Pedro
Ersan
Motta

Olcay
Veli
Atiba
Gökhan

??

Demba Ba

Cengo
26.Ağustos.2014, 01:51
Beşiktaş'ta ana problem oyunu 3 bölgeye çıkartmakta zorlanması. Bunu şimdiye dek uzun oynayıp pres yaparak çözmeye çalıştılar. Eldeki kadro gayet pasör br kadroydu, geçen sezon kanıtladılar.

Dribbling yapabilen elde Oğuzhan ve Gökhan var. Olcay çok zorluyor ama etkili dribbiling yapıyor demek zor. Top orta sahada sıkıştığında Oğuzhan top sürüp baskıyı aşıyor gerekirse ama Gökhan ise geri gelip top almadığından 3. bölgede ayağına geldikçe yapıyor bu işleri. Bütün yük Oğuzhan'ın üzerine binmiş durumda. Pres yedikçe baskı altında daha çok hissedilecektir. Bunun sıkıntısı aslında beklerin son çizgiye kateden hücum aksiyonları yapamaması, dolayısı ile oyunun genişleyememesi ya da dribbling ile top taşıyamamaları. Ramon o tip bir oyuncu değil. Oldukça teknik ve pas oyununa giriyor orta sahaya. Serdar Kurtuluş çok ağır. Atiba savunmayı kıvırıyor ama Ramon gibi orta sahaya pas oyununa giriyor, öne çıkmıyor.

Belhanda ciddi bir çözüm olabilir. Belhanda geriden top alıp dribbling ile oyunu açabilen bir playmaker. Oğuzhan ile beraber top taşıma sıkıntısını bölüşebilirler. Aksi durumda rakibin pas açılarını kapatması Beşiktaş'ı her zaman çok zorlayacak.

Arsenal'i gördünüz. Sürekli pas ile tempo yapmaya çalışan, yıllarca tempoyu hiç düşüremediğinden maç sonunda hep rakibi canlandıran dengesiz bir takım. Liverpool da böyle. Hep 3. bölgede bir kademe hatası ile oyuncu kaçırmaya çalışıyor. Halbuki pas ile tempo yapamazsınız, oyunun rölantiye alıyorsunuz. Barcelona gibi tek kanatta sıkışan oyunu 40 metre nokta pasla ters kanattaki adamınızın ayağına atıp oyuncunuzu gol pozisyonuna sokan bir kadro yok Avrupa'da. Top diğer kanata pasla gidene dek rakip savunmayı ters tarafa rahatça kaydırıyor.

Diğer bir sorun Ba'nın yedeğinin olmaması. Arsenal karşısında Pektemek sahte sağ açık oynadı. Bol bol pres yaptı. Gökhan hazır değil o yüzden oynadı, o ayrı. Dolayısı ile takımın gol sıkıntısı yaşaması muhtemelen. Sadece Ba'ya yüklenip 3 turnuvada gidebilmek imkansız gibi. Pektemek fiziksel mücadelede zayıf kalıyor, top saklayamıyor. Yardımcı forvet gibi. Cenk de top saklayabiliyor ama ağır kalıyor. Oyunu statikleştirir. Pas oyununa uygun olur. Ba'nın defansı yıpratan koşuları ve kanatlara kaçışı ortaya kateden Bjk kanat oyuncularına koridor açıyor. Ba'nın yaptığını yapabilecek bir miktar Pektemek var ki, o da defoları ile götürebilecek mi emin değilim. Bekler oyunu genişletmediği için kanatların marke edilmesi ve pozisyon alınması kolaylaşır. Ba bu yüzden önemli.

Bitiricilik konusunda bir tartışma olmuştu. Oyun formatı değiştiğinde haklılık payı olabilir ama bitirici bir playmaker bu eksiği de büyük ölçüde kapatır. Bir nevi sahte 9. Tabi savunmada alan doldurması, mücadele etmesi şart. Emre eski Emre değil. Fiziği daha çok kateden oyuncu konumunundan uzaklaştı, pasör oyuncuya dönüştü. Önliberoda mücadele ederse 60 dakikayı çıkaramıyor. Kalınlaştıkça çevikliği, çabukluğu ve hızı düşüşte.

mpaker66
26.Ağustos.2014, 02:27
Bence Beşiktaş'ın 10 numara oyuncu aramasına gerek yok. Beşiktaş kanatlarda da oynayan pasör özelliği önplanda olan bi oyuncu almalı. Bu bağlamda Bryan Ruiz tam isabet. Yabancı sınırını göz önüne alırsak Form tutmuş bir Pektemek'i kaybetmemeli Beşiktaş ve ana taktiği bu sezon 4-4-2 olmalı. Kesinlikle Ba ve Pektemek çift santrafor için biçilmiş kaftanlar. Hem sırtı dönük hem dikine çok iyiler. Beşiktaş bi sağbek ve Ruiz transferleri ile çok lükse kaymadan şampiyonluğun 1 numaralı adayı.

Ralph
26.Ağustos.2014, 23:14
İnönü'de son golümüzü atan Holosko'da takımdan ayrılıyor. Rize ile anlaşılmış. ...+para geyikleri de bitmiş olacak.

footballer33
27.Ağustos.2014, 00:48
İyi ve sempatik bir insan; ama Beşiktaş seviyesinde olamadı ne yazık ki. Gitmesi herkes için hayırlı oldu.

Güle güle manyak Filip! :)

Holosko

karakartalbjkk
27.Ağustos.2014, 02:53
Holosko Çaykur Rizespor'a gidiyor tabi gitmesine de transferin içeriğini belki bilemeyenler vardır. Bende kaynak olarak paylaşıyorum, herkesin bilgisine sunarım.

Kaynak: https://www.ntvspor.net/haber/futbol/112575/holosko-rizespor-ile-anlasti

Sanırım perşembe yada cuma günü 2 transfer ya aynı anda söylenecek yada 1 tanesi kesin söylenecek gibime geliyor. İnşallah saçma sapan başka birşeyle karşı karşıya kalmayız.

bjk_melo_151
27.Ağustos.2014, 08:18
Ayağındaki platin vida, temposunu bozdu. Daha iyi yerlerde olabilecekken yedek kalmasına sebep oldu. İyi bir insan ve iyi bir gençti. Onun için sakatlıktan önce ve sonra demek, daha doğru.

Ralph
27.Ağustos.2014, 12:09
Holosko resmen Rizespor'da. 1 yıllık kiralık sözleşmeye imza atıldı.

davidvilla
27.Ağustos.2014, 12:44
Holosko resmen Rizespor'da. 1 yıllık kiralık sözleşmeye imza atıldı.
Rize'de gol krali olup bize gelir 1 2 seneye :)

anil luque
27.Ağustos.2014, 12:48
Rize'de gol krali olup bize gelir 1 2 seneye :)

Bize uyar :0:

footballer33
27.Ağustos.2014, 20:17
Türk vatandaşı olsa eyvallah da, Filip'in bizde işi kalmadı bundan sonra. Yaşı da 30'u geçiyor zaten, genç değil artık.

Leonadias
28.Ağustos.2014, 13:35
Beşiktaş, Küçükçekmecespor'un 1996 doğumlu oyuncusu Hasan Ali Ozan'ı transfer etti.

Falcao9
29.Ağustos.2014, 12:58
10 numara alırsanız Oğuzhan'ı 8 numaraya çekin. Bence 8 numara için daha uygun.

anil luque
29.Ağustos.2014, 13:06
Ben Arfa ismi ciddi ciddi geçmeye başladı. Kadro dışı kakmış olması elimizi güçlendiriyor. İngiltere'den isteyen takımlar varmış ama Avrupa'da olup da şu an O'nu isteyen bir takım yoktur bence İngiltere Ligi'nde. Bu yüzden biraz daha avantajlı olabiliriz.

Kesinlikle alınmasını isterim , çok çok beğendiğim birisi Ben Arfa. Son derece sıkıntılı olduğumuz yaratıcılık konusunda çağ atlatır bize.

Linnes transferinde de büyük aşama kaydetmişiz. En azından ligin ikinci haftasına yetişse şu oyuncular.

Ralph
29.Ağustos.2014, 13:08
Linnes hayirli olsun. Fena oyuncuya benzemiyor. 10 da gelsin artik :)

Falcao9
29.Ağustos.2014, 13:13
Ben Arfa şu ana kadar Beşiktaş ile adı anılan bütün 10 numaralardan daha iyidir. Dünyanın sayılı yeteneklerinden birisidir. Ben Arfa'yı Trabzonspor formasıyla görmek hayalimdi. Beşiktaş'a gelirse çok üzülürüm.

anil luque
29.Ağustos.2014, 13:18
Ben Arfa şu ana kadar Beşiktaş ile adı anılan bütün 10 numaralardan daha iyidir. Dünyanın sayılı yeteneklerinden birisidir. Ben Arfa'yı Trabzonspor formasıyla görmek hayalimdi. Beşiktaş'a gelirse çok üzülürüm.

Aynen öyle. Abarttığımızı düşünenler olabilir ama adam ciddi manada yetenek abidesi. Quaresma'nın 10 numara oynayanı. Yetenek limitleri zorlayacak düzeyde ama disiplin bir o kadar yerlerde. Gerçi Ben Arfa Quaresma'dan disiplin konusunda 5-10 boy farkla ilerde ama Premier Lig'e yetecek düzeyde olamadı işte.

Falcao9
29.Ağustos.2014, 13:26
Aynen öyle. Abarttığımızı düşünenler olabilir ama adam ciddi manada yetenek abidesi. Quaresma'nın 10 numara oynayanı. Yetenek limitleri zorlayacak düzeyde ama disiplin bir o kadar yerlerde. Gerçi Ben Arfa Quaresma'dan disiplin konusunda 5-10 boy farkla ilerde ama Premier Lig'e yetecek düzeyde olamadı işte.
Evet, disiplin sorunları var. Disiplin sorunları olmasaydı, mental açıdan iyi olsaydı dünya devlerinden birinde olurdu. 2-3 maçını izleyen birisi bu adamın Newcastle'de ne işi var diye sorar.

anil luque
29.Ağustos.2014, 13:40
Evet, disiplin sorunları var. Disiplin sorunları olmasaydı, mental açıdan iyi olsaydı dünya devlerinden birinde olurdu. 2-3 maçını izleyen birisi bu adamın Newcastle'de ne işi var diye sorar.

Yani şu iki gol fazlasıyla açıklıyor bazı şeyleri :)

Blackburn defansıyla alay ederken ;

https://www.youtube.com/watch?v=0NgRybIZ4eo

Bu da Bolton'u ortadan yarıp geçerken ;

https://www.youtube.com/watch?v=WpuFePHvLUM

anil luque
29.Ağustos.2014, 13:43
Bu arada NTV Spor Linnes için Molde ile 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığımızı söylüyor. Oyuncuyla da 5 yıllık anlaşma.

footballer33
29.Ağustos.2014, 17:01
Başkan da, NTVSpor'a bağlanıp pazartesiye kadar vaktimiz var, Linnes için de bitmiş bir şey yok dedi. Son güne kadar bekleyeceğiz anlaşılan. Transfer yapmayacaklarını bile düşünmeye başladım artık.

karakartalbjkk
29.Ağustos.2014, 17:48
Ya şu Linnes ile 10 numara artık bitsin ya valla bıktık usandık. Bugün cuma oldu başkan hala devam diyor. O kadar pazarlık için zaman harcadılar elde hala 0.. Bari hafta sonu bir şeyler olsun. Linnes için kesin diyor musunuz %90 ?

bjk_melo_151
29.Ağustos.2014, 20:53
Bizim yönetimle hiçbir şey olmaz. Be-ce-rik-siz-ler!

zarateray
29.Ağustos.2014, 21:03
Ben Arfa cok yetenekli ama son halini gordunuz mu bilmiyorum acayip kilo fazlasi var yine de yetenekli bir isim ama surekliligi olan bir isim degil

Falcao9
29.Ağustos.2014, 21:15
Ben Arfa cok yetenekli ama son halini gordunuz mu bilmiyorum acayip kilo fazlasi var yine de yetenekli bir isim ama surekliligi olan bir isim degil

kadro dışı kalma sebebi 1,5 kilo fazlası olmasıydı.

footballer33
29.Ağustos.2014, 21:36
Yanılıyorsun, öyle abartılacak kadar kilo fazlası yok. Ben Arfa bize gelse ilk maçtan sonra milli maç arası da gireceği için bir sıkıntı olmaz. Tabii, bizim aradığımız bölge olan forvet arkası için uygun düşer mi bu transfer, orası meçhul.

Kaka Leite
29.Ağustos.2014, 21:47
Tam FM transferi varya :n:

Gerçekten yararı olmasa da FM de kupa dahi kazandıracak oyuncudur Ben Arfa. :n:

zarateray
30.Ağustos.2014, 03:40
Jose Sosa Besiktas' ta haberleri dönüyor

Falcao9
30.Ağustos.2014, 12:01
Sosa 4 milyon euro'ya alınmış.

Ralph
30.Ağustos.2014, 15:33
Sosa'nın bitirici vuruşlarını çok beğeniyorum. Umarım faydalı olur.

anil luque
30.Ağustos.2014, 18:37
Kesin mi değil mi belli değil. Menajeri kesin olarak anlaştık diyormuş. Fransa'da haber çıkıyor bitti diye. Bizde bir numara yok ne KAP ne resmi ağızdan bir açıklama. Hayırlısı olsun demekten imanımız gevredi.

Ralph
30.Ağustos.2014, 19:25
Newcastle teklifi kabul etti. Hatem Ben Arfa, Beşiktaş'a olumsuz yanıt verdi.

footballer33
30.Ağustos.2014, 20:09
Linnes'in de twitter hesabından, kulübünün kendisini bırakmadığını yazdığı söyleniyor. Bu durumda, sağ beke Valencia'dan Pereira ya da M.City'den Richards'ı alsınlar isterim. Sağ bek şartoğlu şart!

Falcao9
30.Ağustos.2014, 22:31
Fikret Orman canlı yayında biriyle anlaşıldığını söyledi. Yarın açıklanır/basına düşer gibisinden bir şey söyledi.

Ralph
30.Ağustos.2014, 22:33
Sosa 'dır kesin

karakartalbjkk
31.Ağustos.2014, 00:25
Bana öyle geliyor ki Sosa ile Richards kesin geliyor gibi.. Sosa gelirse de ön yargılı davranmayacağım. Ama çok geç transfer ediyoruz. Umarım uyum sürecini çabuk atlatır.

Namzet
31.Ağustos.2014, 01:24
Beyaz TV'nin son dakikasına göre SOSA sabah saatlerinde kapa bildirilecekmiş..

footballer33
31.Ağustos.2014, 01:43
Bugün Olcay'ı ve G.Töre'yi görünce Sosa transferinin daha büyük bir ihtiyaç olduğunu anladım. Tipik 10 numara gelseydi Pektemek de yedek kalabilirdi. Böylesi daha iyi olur belki bizim için.

Sağ bek ve Eneramo'yu yollayıp bir box to box da alabilirsek çok daha sağlam bir takıma sahip olacağız.

footballer33
31.Ağustos.2014, 15:40
Bu akşam 19.30'da İstanbul'da olacak. Hoşgeldin Jose Ernesto Sosa.

http://i.hizliresim.com/V2JgZV.jpg (http://hizliresim.com/V2JgZV)

dAleksic
31.Ağustos.2014, 16:45
Fiyasko olur gibi

Cengo
31.Ağustos.2014, 17:15
Linnes'in de twitter hesabından, kulübünün kendisini bırakmadığını yazdığı söyleniyor. Bu durumda, sağ beke Valencia'dan Pereira ya da M.City'den Richards'ı alsınlar isterim. Sağ bek şartoğlu şart!

Öyle yazmamış. "Kulüpler bir transfer için bir çözüm bulamıyor gibi görünüyor. Hâlâ bir Molde oyuncusuyum." demiş. İngilizce'yi de yeni öğreniyor herhalde.

Linnes ofansif bek. Richards stoperden bozma savunma beki. Richards yanlış iş olur bence.

footballer33
31.Ağustos.2014, 17:54
Öyle yazmamış. "Kulüpler bir transfer bir çözüm bulamıyor gibi görünüyor. Hâlâ bir Molde oyuncusuyum." demiş. İngilizce'yi de yeni öğreniyor herhalde.

Linnes ofansif bek. Richards stoperden bozma savunma beki. Richards yanlış iş olur bence.
Evet, sonradan ben de senin söylediğin gibi yazdığını okudum. Bana göre de, öncelik Linnes olmalı. Gerekirse Molde'ye ödenecek rakamı 500 bin euro daha arttırıp bitirmeliyiz bu transferi.

Sosa'nın fiyasko olacağını düşünmüyorum. Türkiye şartlarında iyi bir transfer. Orta sahanın her bölgesinde oynuyor; sağ açık, sol açık, orta ofans. Kariyeri de sağlam ve geçen sene La Liga şampiyonu, Şampiyonlar Ligi finalisti A.Madrid ile başarılı maçlar çıkardı.

HeracLes
31.Ağustos.2014, 18:15
Jose Sosa'yı 2-3 yıldır takip ediyorum. Bayern Münih, Napoli gibi takımlarda oynamasına rağmen bence kariyerinin en iyi döneminde. Adı geçen isimler içerisinde fiziği en iyi olan isim ayrıca duran top sorunumuzu da çözebilecek biri. Parası da fena değil. Bence iyi bir transfer, beklentileri karşılayacaktır.

Cengo
31.Ağustos.2014, 18:15
Evet, sonradan ben de senin söylediğin gibi yazdığını okudum. Bana göre de, öncelik Linnes olmalı. Gerekirse Molde'ye ödenecek rakamı 500 bin euro daha arttırıp bitirmeliyiz bu transferi.

Sosa'nın fiyasko olacağını düşünmüyorum. Türkiye şartlarında iyi bir transfer. Orta sahanın her bölgesinde oynuyor; sağ açık, sol açık, orta ofans. Kariyeri de sağlam ve geçen sene La Liga şampiyonu, Şampiyonlar Ligi finalisti A.Madrid ile başarılı maçlar çıkardı.

Bu gece Molde'nin şampiyonluk maçı varmış. Kazanırsa bırakırlar görüşü hakim.

Fearless Coward
31.Ağustos.2014, 18:19
Molde 50 puanda en yakın rakibi 45. Daha bitime 8 hafta var. Molde yense bile şampiyon olmuyor. Tabi kapanması güç bi fark ama matematiksel olarak iş bitmiyor. Yine de Linnes gitse de o fark kolay kolay kapanmaz. Kaliteli oyuncu Beşiktaş için önemli bir transfer olur kesinlikle.

Leonadias
31.Ağustos.2014, 18:24
Beşiktaş'ın gündeminde olan Bryan Ruiz, Beşiktaş'ın resmi twitter hesabını takibe aldı.

footballer33
31.Ağustos.2014, 18:25
Sosayla birlikte Ruiz de mi geliyor diyeceğim de, hem maddi açıdan hem de kontenjan açısından çok zor bir iş artık. Sağ bek ve olursa bir orta saha alalım, yeter bize.

HeracLes
31.Ağustos.2014, 18:47
Fenerin işine dönecek bu iş. Hem Cardozo'yu hem de Emenike'yi bildirmişlerdi. Ruiz'in gelme ihtimali varsa şu saatten sonra ancak kiralık olarak olabilir. Öyle olursa çok iyi çok da iyi güzel olur yani.

karakartalbjkk
31.Ağustos.2014, 20:02
Bence Sosa yerinde bir transfer maliyeti ve kumaşı iyi yani.. Tabi burada da uyum sürecini atlatırsa kan tutarsa tamamdır :) birde sağ bek transferi var. Linnes gelmezse Pereira gelsin. Bu arada Bryan Ruiz'in geleceğine inanmiyorum. Gelirse çok güzel olur ama sanmıyorum.

E.Cartman
31.Ağustos.2014, 20:13
Bu bi ara FM'in ağır toplarından olan Sosa mı yoksa başka Sosa mı beyler

dAleksic
31.Ağustos.2014, 20:23
Joao Pereira kalitesi ve tecrübesiyle en az 3 sezon götürür Bjk'yi. Linnes alınacağına Pereira alınmalı bence.

Oghuse
31.Ağustos.2014, 21:13
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=382070

anil luque
31.Ağustos.2014, 21:29
Bu bi ara FM'in ağır toplarından olan Sosa mı yoksa başka Sosa mı beyler

Bildiğim kadarıyla o Sosa Özgür.

Uyum sorunu yaşayacağını sanmıyorum. Ukrayna'da oynayan adam bizim ligimizde de oynar.

Kalitesiyle çok şey katacaktır bize. Allah utandırmasın.

mustangshelby
31.Ağustos.2014, 21:36
Bu Linnes gelirse herkese benden çayyyy adam döktürüyor ya 3 maçtır izliyorum sağ kanadı her maç domine ediyor.

anil luque
31.Ağustos.2014, 22:13
http://i.hizliresim.com/0b5ydY.jpg (http://hizliresim.com/0b5ydY)

Geldi koçusu.

mustangshelby
31.Ağustos.2014, 22:21
Askerde hergün çıkar pırasa
İDO ara (http://forum.donanimhaber.com/m_87500928/mpage_535/tm.htm#)da yakalanır lodosa
Sivil polisler yillarca bindi torosa
Beşiktaş'a hosgeldin Jose Sosa

SAİT71
01.Eylül.2014, 00:10
sosa sosa dedikleri Arjantinli bir adam
Bryan Ruiz miş ben arfaymış hadi lan ordan
beşiktaşa hoşgeldin karaoğlan :D

Ralph
01.Eylül.2014, 00:36
Ulan ne adamsınız :D

davidvilla
01.Eylül.2014, 00:59
Gecen sene atmde her oyuna girisinde oyunu mahfeden cocuk degil mi bu ?

Bence yararli olmaz ama hayırlısı olsun ne diyelim.

footballer33
01.Eylül.2014, 01:06
Sezer Öztürk ve Eneramo Başakşehirspor'da deniyor. Eneramo, G.Birliği ile anlaşamamış demek ki.

Bu arada;

Ahmet Nur Çebi: "Molde, bu akşam kazandı. Yani sağ bek mevkiine Norveçli Martin Linnes transferi ağırlık kazandı. Artık haber bekliyoruz."

anil luque
01.Eylül.2014, 01:52
Şu Linnes'i de alsak ;

------------------Tolga--------------------
Linnes---Pedro----Ersan-----İsmail
--------Atiba--------Oğuzhan-------
---------------Jose Sosa-------------
Pektemek------Demba---------Töre

5 yabancı ile temiz temiz oynarız. Yedek kulübesinde Kerim , Cenk , Veli , Necip , Olcay , Ramon, Sivok gibi oyunculara sahip oluruz. Alternatifli güzel bir kadro kurulmuş olur Linnes'in de gelişiyle.

fbdevil190737
01.Eylül.2014, 02:07
Şu Linnes'i de alsak ;

------------------Tolga--------------------
Linnes---Pedro----Ersan-----İsmail
--------Atiba--------Oğuzhan-------
---------------Jose Sosa-------------
Pektemek------Demba---------Töre

5 yabancı ile temiz temiz oynarız. Yedek kulübesinde Kerim , Cenk , Veli , Necip , Olcay , Ramon, Sivok gibi oyunculara sahip oluruz. Alternatifli güzel bir kadro kurulmuş olur Linnes'in de gelişiyle.

Sosa Töre'nin olduğu bölgede oynadığında daha verimli olur kanımca . Forvet arkası Oğuzhan düşünülüp orta sahada Veli ya da Necip oynamalı Atiba'nın yanında , bu kadro savunma dengesini de sağlayacaktır .

footballer33
01.Eylül.2014, 02:24
Tolga

Linnes - Pedro - Ersan - İsmail

G.Töre - Veli - Atiba - Sosa

Ba - Pektemek

Sağ bek alın, yeter!

mustangshelby
01.Eylül.2014, 15:23
sağ bek gelsin herkeze benden çay.

Leonadias
01.Eylül.2014, 18:45
https://pbs.twimg.com/media/BwdHZ2QIUAE50Fn.jpg

footballer33
01.Eylül.2014, 22:47
Sağ bek ve defansif orta saha alamadık. Linnes, ocak ayına kaldı kesin olarak.

Ah ulan Molde, önce tamam dediniz, son anda niye vazgeçtiniz ki adamı vermekten! Kaç aydır istiyoruz zaten Linnes'i, bulsanıza siz de bir sağ bek! :icon_sad:

Umarım, İsmail ve Necip o bölgeyi götürürler ocak ayına kadar.

Ralph
01.Eylül.2014, 22:47
3 ayda bir sag bek bulamayan bu yonetimi ayakta alkisliyorum. Ciddiyim , saygiyla onunde egiliyorum. Kolay bir is degil.

Leonadias
01.Eylül.2014, 23:05
Beşiktaş, Eneramo'nun sözleşmesinin feshedildiğini ve Sezer Öztürk'ün Başakşehir'e kiralandığını KAP'a bildirdi.

footballer33
01.Eylül.2014, 23:09
Eneramo'ya fesih bedeli için 500 bin euro ödenmiş. 1 yıl boyunca gereksiz yer işgal ederek 1 milyon 200 bin euro almasından iyidir. Keşke G.Süzen, Eneramo ve Sezer'den edilen tasarufla bir sağ bek transferini bitirebilseydik gün içerisinde. Kiralık da olsa sağ bek şarttı, yazık oldu bence.

anil luque
02.Eylül.2014, 01:53
Bu Muhammed Musa hepten lala mıydı acaba anlamadım ki bir gösteremedi kendini.

Ralph
02.Eylül.2014, 02:10
Bizi zorla İsmail'e küstürecekler anlaşıldı. Bu transfer komitesi ve bu yönetim istifa etmeli.

anil luque
02.Eylül.2014, 02:25
Görkem ne istiyorsun bu adamlardan ? :D

besiktas1903
02.Eylül.2014, 02:46
Sag bek alamadik ya la

Leonadias
02.Eylül.2014, 03:16
Gelen - Giden Listesi

https://pbs.twimg.com/media/BweygmeIcAE8caO.jpg

E.Cartman
02.Eylül.2014, 04:03
Holosko nasıl gider ya hala anlam veremiyorum hem de takassız

playeray
02.Eylül.2014, 21:23
Bedelsiz giden oyuncular en az 10 milyon ederdi şu paralara yazık

karakartalbjkk
03.Eylül.2014, 10:44
Holosko kiralık olarak verildi diye biliyorum? Arkadaşlar zamanında Fernandes ile Almeida'yı satsaydık şuan kar olarak biz olurduk. Maalesef şartlar kulübü bu hale getirdi. Önümüze bakalım geçmişden de tabiki iyi dersler çıkartılmalı.

Ralph
03.Eylül.2014, 14:20
Görkem ne istiyorsun bu adamlardan ? :D

Sağ bek istiyorum hacı :( bir takımda yıllardır bek sorunumu olur

footballer33
15.Ekim.2014, 21:38
AÇIKLAMA:
Jose Ernesto Sosa'nın transfer hakları, kiralık sözleşmesindeki opsiyon kullanılarak FC Metalist kulübünden satın alınmıştır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=388721

Hayırlı olsun.

Ralph
15.Ekim.2014, 22:00
Hayırlı olsun. Sosa nokta transfer bence.

footballer33
21.Ekim.2014, 16:53
Beşiktaş, Martin Linnes ile anlaştı

Beşiktaş, Molde'ye Martin Linnes transferi için 300 bin euro kapora bile verdi. 23 yaşındaki sağ bek, 2.5 milyon euroya ocakta Siyah-beyazlılar'a imza atacak.

Beşiktaş, devre arasında sağ bekine kavuşuyor. Siyah-Beyazlılar, Molde forması giyen Martin Linnes ile kesin olarak anlaştı.

Hatta Molde kulübüne 23 yaşındaki sağ bek için 300 bin euro kaporasını bile verdi. Linnes, devre arasında 2.5 milyon euroluk bonservis bedeli ile Beşiktaş'a imza atacak. Bu sezon 25 maçta 4 gol, 6 asist yapan 23 yaşındaki oyuncu, Beşiktaşlı yöneticileri bir hayli memnun etti.

DEVRE ARASI GELİN KONUŞALIM
Beşiktaş yönetimi, sezon başında Martin Linnes ile kesin olarak anlaşmaya varmıştı ama Molde ekibi, "Ligde şampiyonluğa gidiyoruz. Devre arası gelin konuşalım. Oyuncunun gidişine o zaman izin veririz" diyerek transfere engel koymuştu. Molde, Norveç Ligi'nin bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Odds BK'ya 10 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan etti.

Ralph
30.Ekim.2014, 02:13
Beşiktaş'ın transfer etmeyi düşündüğü Norveçli futbolcu, kulübü Molde ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

Cengo
30.Ekim.2014, 03:01
Beşiktaş, Martin Linnes ile anlaştı

Beşiktaş, Molde'ye Martin Linnes transferi için 300 bin euro kapora bile verdi. 23 yaşındaki sağ bek, 2.5 milyon euroya ocakta Siyah-beyazlılar'a imza atacak.

Beşiktaş, devre arasında sağ bekine kavuşuyor. Siyah-Beyazlılar, Molde forması giyen Martin Linnes ile kesin olarak anlaştı.

Hatta Molde kulübüne 23 yaşındaki sağ bek için 300 bin euro kaporasını bile verdi. Linnes, devre arasında 2.5 milyon euroluk bonservis bedeli ile Beşiktaş'a imza atacak. Bu sezon 25 maçta 4 gol, 6 asist yapan 23 yaşındaki oyuncu, Beşiktaşlı yöneticileri bir hayli memnun etti.

DEVRE ARASI GELİN KONUŞALIM
Beşiktaş yönetimi, sezon başında Martin Linnes ile kesin olarak anlaşmaya varmıştı ama Molde ekibi, "Ligde şampiyonluğa gidiyoruz. Devre arası gelin konuşalım. Oyuncunun gidişine o zaman izin veririz" diyerek transfere engel koymuştu. Molde, Norveç Ligi'nin bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Odds BK'ya 10 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan etti.

Kapora ne yahu? Araba mı alıyorsun, ev mi alıyorsun, dükkan mı kiralıyorsun? Kapora ne abi?

playeray
30.Ekim.2014, 03:43
Belli ki almamışız Linnes'i. Üzdü.

footballer33
30.Ekim.2014, 20:46
Önden bir miktar para verildi diyorlardı, ne oldu ki şimdi bir anda? Daha fazla para koparmak için sözleşme uzatmış olabilirler. Başka bir şey gelmiyor aklıma.

ozan42
23.Aralık.2014, 07:00
Devre arası için Gökhan İnler konuşuluyor.3m euro gibi bir fiyata bırakacaklarmış pek sanmıyorum ama olsa iyi olur Atiba veya Velinin oynamadığı maçlarda ortasaha güç kaybediyor.

playeray
23.Aralık.2014, 14:49
Gökhan İnler veya Pasalic diyorlar. Zouma da kiralanabilirmiş. Sağ beke yine Linnes konuşuluyor

footballer33
23.Aralık.2014, 20:08
İçimde ya hiç transfer olmayacak ya da farklı isimler gelecek şeklinde yine ters köşe olacağız gibi bir his var; ama ismi geçen futbolcuların en azından 2'sini alabiliriz umarım.

Ralph
23.Aralık.2014, 20:43
Gökhan İnler çok güzel olur o bölgeye transfer şart. Bir de sağ bek gelirse takım tamamdır. Seneye de Sivok'un yerine daha iyi bir stoper gelir.

footballer33
29.Aralık.2014, 04:23
Muhammed Salah haberleri iyice yayılmaya başladı; ama bize öncelikle sağ bek ve merkez orta saha lazım. Bütçe kalırsa bir de stoper tabii.

nerazzuri
29.Aralık.2014, 21:20
Olcay, Kerim varken Salah'da neyin nesi? :) Bence hiç gerek yok.

Chelsea'den Ake kiralanacakmış sanırım.

byariff
31.Aralık.2014, 01:46
Aik kulubun genc stoperi Alex Milosovic Besiktasa transfer oldu haberleri var...

LaigLeNoiR
31.Aralık.2014, 10:08
Atiba'nın yaşı geçiyor birazda formdan düşmeye başladı. Onun yerine Gökhan İnler efsane transfer olur. Bir de sağ bek aldık mı kalitelisinden tadından yenmez.

BaGa TaRKaN
31.Aralık.2014, 10:12
Aik kulubun genc stoperi Alex Milosovic Besiktasa transfer oldu haberleri var...

Yabancı Diye Genç Stoperi As da Oynat Sen Ama Atınç'ı Yerli Diye Oynatma. Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu ?

DenizlispoR
31.Aralık.2014, 11:42
NTVSpor altyazı geçiyor şu an Milosevic'i,4 yıllık anlaşma sağlandı diyor.

footballer33
31.Aralık.2014, 12:06
Beşiktaş, İsveç'in AIK Stockholm takımında forma giyen 22 yaşındaki defans oyuncusu Alexander Milosevic ile 4 yıllık anlaşma sağladı.Siyah beyazlılar, 22 yaşındaki Sırp asıllı İsveçli stoperle İstanbul'daki pazarlıklarını tamamladı. Genç futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan siyah beyazlılar, Miloseviç'le devre arası tranfer dönemi başladığında resmi imzayı atacak.

Bu sezon AIK Stockholm formasıyla 28 maça çıkan Alexander Milosevıc, 3 gol - 2 asistle oynadı.

Tanımıyorum elemanı, hayırlısı olsun.

BaGa TaRKaN
31.Aralık.2014, 13:12
Âdettendir FM Profilini Ekleyelim;

http://i.imgur.com/TG8oQqo.png

Uzun Boylu ve Savunma Özellikleri Bu Görsele Göre Çok Muazzam Bir Oyuncu Olacağını Gösteriyor. Ayrıca Bekte Oynama Potansiyeline de Sahip. Çünkü Bekte Oynayabilecek Özellikleri de Fena Değil. Tek Eksiği Top Tekniği ve Fiziksel Gücü Gibi Görünüyor Onu da Zamanla İyi Çalışırsa Kapatabilir.

footballer33
31.Aralık.2014, 13:23
Böyle bir bilgi var:

Sivok gidecek Milosevic o yüzden alındı
Anderlecht - Werder Bremen - Ajax - Tottenham gibi kulüplerin almak istediği bir oyuncu .. Normalde sezon sonu alinacakti lakin aktifbanktan alınan 100 milyon TL lık krediden sonra alindi ..
Sırada Linnes var ..