View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
guarin14
29.Mayıs.2011, 04:28
yaşı 27ymiş galiba küçümsemek için söylemiyorum ama tanju ve rıdvan durur sağ bekte yine para verip almasınlar :)
Orası doğru tabiki,bedava olsa düşünülebilirdi ama Bjk yönetiminin bonservis bedeli verip alacagını zannetmiyorum
bjk4ever
29.Mayıs.2011, 11:14
Su sisirmelere tav oluyorum yahu. Adam 27 yasinda, 2. ligde ve Dani Alves oyle mi? Ilhan Eker icin de Puyol demisti bazi arkadaslar, gulup geciyorum.:)
Tamam, kalitesini degil oyun tarzini karsilastiriyorsunuz biliyorum da, biraz sakil duyuror.:)
Aşk-ı Şehir
29.Mayıs.2011, 12:12
Su sisirmelere tav oluyorum yahu. Adam 27 yasinda, 2. ligde ve Dani Alves oyle mi? Ilhan Eker icin de Puyol demisti bazi arkadaslar, gulup geciyorum.:)
Tamam, kalitesini degil oyun tarzini karsilastiriyorsunuz biliyorum da, biraz sakil duyuror.:)
Bank Asya'nın Dani Alves'i demiş arkadaş. Stil olarak andırıyo evet ama uygulamada yanından geçemez. :) Çok iyi duran top kullandığı bir gerçek ama Beşiktaş'ta duran topları yedirmezler ona...
di canio
29.Mayıs.2011, 13:22
Bu başlığa mı yazmıştım bilmiyorum ama daha önce de yazmıştım; Erdem Özgenç 1. Lig'e fazla bir oyuncu. Bu sezon yayınlanan maçlarından birçoğunu izledim Boluspor'un. Mental açıdan bencil ve biraz da şımarık bir yapısı var gibi. Kendine de büyük güveni var.
guarin14
29.Mayıs.2011, 13:35
Dani Alves dedim de al Barçaya koy Dani Alves'i keser demedim :icon_cool: .Bank Asya standartlarına göre öyle bir oyun yapısı var hücuma çok çıkan,duran toplarda etkili birisi.O zaman şey diyim Bank Asya'nın Gökhan Gönül'ü;bu biraz daha güzel oldu :icon_biggrin:
GS Ersan'dan vazgeçti deniyor ama bakalım.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, dünya çapında bir golcünün peşinde olduklarını ve bu transferi bitirmek için çalıştıklarını söyledi.
45 dakika önce (http://twitter.com/#%21/besiktas_haber/status/74769683068366848) Favorilere ekle (http://twitter.com/#) Retweetle (http://twitter.com/#) Yanıtla (http://twitter.com/#)
http://a3.twimg.com/profile_images/1044663111/bjk_haber_05_normal.jpg
besiktas_haber (http://twitter.com/#%21/besiktas_haber) Beşiktaş
Forvet hattını kaliteli bir yabancı transferiyle güçlendirmeyi planlayan Beşiktaş'ın, yine 'fon' aracılığıyla hamle yapacağı öğrenildi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2011, 14:25
Heyecanlandım birden :) Ama olursa yine Fabiano olur diye düşünüyorum. Hem Sao Paolo'ya gittiği için transferi daha kolay olur bence.
Beşiktaş'ın kısa süre içerisinde transferi tamamlayacağı ifade edildi
http://www.ajanskartal.com/resimler/4EC_bjk2zsm4.pngİbrahim Akın için geri sayım başladı.
Beşiktaş Yönetimi, Akın için ‘Holosko artı bir miktar para’ önerdi. Bu teklife ‘tamam’ yanıtını veren Gümüşdağ, “Her şey güzel, ama Holosko sizden yıllık 1.8 milyon Euro alıyor. Biz bu rakamı veremeyiz” dedi. Ancak bu konunun da önümüzdeki günlerde çözüme kavuşacağı ve transferin gerçekleşeceği bildirildi.
Beşiktaş'ın, yine 'fon' aracılığıyla forvete hamle yapacağı öğrenildi.
Fonun önerdiği Berbatov, Adebayor, Klose ile Sao Paulo’da forma giyen Lucas’ın maliyetleri el yakıyor. Yaşı daha 18 olmasına rağmen 6 milyon 500 bin Euro bonservisiyle Brezilyalı futbolcu Lucas’ın da transferi rafa kaldırılırken, Siyah-Beyazlılar’ın rotasını İspanya’ya çevirdiği bildirildi. Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu’nun hafta başında İspanya’ya gidip fon ile diğer alternatif isimler için masaya oturacağı belirtildi.
Burak Kaplan'ı en iyi tanıyan iki isim olan Erdal Keser ve Fuat Usta'ya sorduk.
Keser, “Burak, sol ayağını çok iyi kullanıyor. Sol bek, sol kanat ve stoper oynayabilir. Beşiktaş geleceğe dönük iyi bir transfer yaptı” dedi. Usta ise, “Yeterli şansı bulursa başarılı olur” diye konuştu.
Forlan transferine Serdal Adalı açıklık getirdi.
Adalı, şunları söyledi: “Forlan’ın maliyeti yüksek olduğu için transferde geri adım attık. Eğer isteseydik ilk günden imza attırırdık. 8 milyon Euro bonservisine, 4.5 milyon Euro da yıllık ücretine vermeyi uygun bulmadığımız için sözleşme yapmadık. Eksik bölgelere takviyelerimiz olacak, ama bizim istediğimiz şartlarda...”
Mustafa Pektemek ile yerli transferinde bombayı patlatan Kara Kartal, G.birliği'nin en iyi müşterisi oldu.
İşte Başkent ekibinden alınan 12 isim: Youla, Ahmed Hassan, Veysel Cihan, Baki Mercimek, Ali Eren, Ali Tandoğan, Okan Koç, Tolga Doğantez, Rahim Zafer, Tuna Üzümcü, Ali Günçar, Mustafa Özkan.
Beşiktaş, savunma sorununu kökten çözebilmek için elini çabuk tutuyor.
Ferrari ve Sivok ile yollarını ayırmanın hesaplarını yapan Kartal, stoperde önceliği Ersan Gülüm’e vermişti. Ancak bu futbolcunun kulübü Adanaspor’un bonservis bedelini yüksek tutması karşısında siyah-beyazlılar, Ersan’ın alternatifini bulmak için harekete geçti. Tayfur Havutçu’nun liste başında yer alan Sao Paolo’nun stoperi Miranda için girişimde bulunan Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncunun transferi konusunda önemli mesafe kaydetti.
Atletico Madrid’in de istediği belirtilen Brezilyalı savunmacının siyah-beyazlılara daha yakın olduğu ifade edildi. İspanyol ekibinin CEO’su Gil, 4 oyuncu ile anlaştıklarını, bunlardan birinin Miranda olduğunu belirtmesine rağmen Beşiktaş’ın, transferde güçlü rakibini saf dışı ettiği vurgulandı. 26 yaşındaki stoperin de Kartal’ı istediği öğrenildi.
Havutçu bizzat izlemiş
Veli Kavlak, Burak Kaplan ve Tanju Kayhan transferleriyle dikkatlerini üzerine çeken Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun bu oyuncuları uzun zamandır izlediği ortaya çıktı. Siyah-beyazlı teknik adamın, Mustafa Denizli döneminden beri bu üç gurbetçiyi bizzat gözlemlediği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi, bu üç oyuncuyu Tayfur Havutçu’dan geçer not aldıktan sonra transfer ettiği bildirildi.
ajanskartal
bjk_melo_151
29.Mayıs.2011, 16:01
Fon kâr amaçlı transferlerde kullanılır bana kalırsa; yani piyasası olan ve para kazandıracak oyuncular için kullanılıyor. Kim gelecekmiş? meraktayım.
Rehavi
29.Mayıs.2011, 17:58
İnşallah şu forvet dedikleri oyuncu ikinci forvet tarzı birşey olur. Geçen sene ki gibi Almeida mı Bobo mu diye her maç başında düşünülmesi, bence özellikle forvet oyuncularını karşı karşıya kalınan pozisyonlarda zorda bırakıyor. Rekabet mücadeleyi pozitif etkiliyor ama iki tane aynı seviyede forvet olması hoşuma gitmiyor benim. Kimin birinci forvet kimin yedek olduğu açıkça belli olmalı. O yüzden Fabiano gibi üst düzey bir forvete yok demek zordur ama madem seviyeleri buralara kadar çektik, forvet arkası oynayabilecek Guti den daha golcü bir adam lazım bize...
Bu arada haberde Burak Kaplan için stoper denmiş ama 1.68 adam nasıl stoper olacak kafam karıştı açıkcası.
kalemci
29.Mayıs.2011, 18:00
kaplan stoper değil ofansif orta saha sağ-sol-orta veya çok ihtiyaç durumunda ileri uçtada oynar.
bjk4ever
29.Mayıs.2011, 18:31
Fon olayina ben cok karsiyim, cunku oldugun yerde kaziklaniyorsun. BJK satan degil alan kulup olmali, kendisine katki saglayan oyunculari isterse tutabilmeli, baskalarinin sozune bakmamali. Fon olayi Genclerbirligine yakisir, BJK'ye degil.
GeNç KaRTaL
29.Mayıs.2011, 18:39
Bu arada haberde Burak Kaplan için stoper denmiş ama 1.68 adam nasıl stoper olacak kafam karıştı açıkcası.
Haber masa başında yazılmış işte.:) O değilde Tuna'nın bir sezon bizde forma giydiği tamamen aklımdan çıkmış.Haberde görünce araştırdım.Ancak hatırlayabildim.O da çok net değil.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2011, 18:46
Haber masa başında yazılmış işte.:) O değilde Tuna'nın bir sezon bizde forma giydiği tamamen aklımdan çıkmış.Haberde görünce araştırdım.Ancak hatırlayabildim.O da çok net değil.
Tuna dediğin Tuna Üzümcü mü Şemsi Abi ? Eğer oysa aklında kalmaması doğal çünkü hiç lig maçında forma giymemişti.
GeNç KaRTaL
29.Mayıs.2011, 18:48
Tuna dediğin Tuna Üzümcü mü Şemsi Abi ? Eğer oysa aklında kalmaması doğal çünkü hiç lig maçında forma giymemişti.
Evet.Aşağıdaki haberde Gençlerbirliği'nden aldığımız oyuncuların arasında ismi var.Oradan gördüm.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2011, 18:50
Evet.Aşağıdaki haberde Gençlerbirliği'nden aldığımız oyuncuların arasında ismi var.Oradan gördüm.
Ben Tuna'nın sadece Shaktar'la oynadığımız hazırlık maçında oynadığını hatırlıyorum,başka da bişey yok :D
GeNç KaRTaL
29.Mayıs.2011, 19:03
Ben bizimkilerin yerinde olsam,eğer Galatasaray yönetimi Ersan transferinde ısrarcı olmaya devam edecekse,sırf arıza çıkarmak maksadıyla uzun süredir Galatasaray'ın ilgilendiği söylenilen Drogba için devreye girer,transferi baltalamaya çalışırdım.Arkadaşlar için etik değerler,iki kulübün arasının bozulması falan önemli değilmiş ya ne de olsa.
kalemci
29.Mayıs.2011, 19:13
Demiröreni tanımıyorlar en sağlam başkan olmayabilir belki ama en zengin ve en cömert başkan bu unutulmamalı :)
E.Cartman
29.Mayıs.2011, 19:17
Şemsi abi girin araya nası olsa geleceği yok Drogba'nın bari ekşın olur, heyecan olur :D:D:D
Bi de şu fonla satın almak nasıl oluyor tam olarak biri açıklayabilir mi?
Yine,yeni, yeniden...
29 Mayıs 2011 15:45 | NTV Spor ve Ajanslar
Altay'dan Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilip siyah beyazlı kulüpte beklentileri karşılayamadan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan İbrahim Akın yine büyüklerin gündemine geldi. Beşiktaş, İbrahim Akın'ın transferi için Belediye ile bu hafta içi görüşecek. Galatasaray da İbrahim'i transfer etmek isteyen kulüpler arasında...
http://media1.ntvspor.net/C/I/151/%C4%B0bo1_VIM96.jpg
2004 yılında büyük umutlarla İbrahim Akın'ı Altay'dan transfer eden Beşiktaş, hayalkırıklığıyla 2007 yılında genç futbolcuyu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a göndermişti. Bu kulüpte 4 yıl boyunca çok iy bir futbol sergileyen ve takımının en etkili ismi haline gelen İbrahim Akın'ı Beşiktaş tekrar transfer etmek istiyor. İbrahim Akın, 2004-2007 yılları arasında forma giydiği Beşiktaş'ta 88 maçta 15 gol kaydetmişti.
Siyah-beyazlı takım, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen İbrahim Akın'ı renklerine bağlamak için girişimlere başladı.İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, yaptığı açıklamada, Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın, İbrahim'in transferi için kulüp başkanları Göksel Gümüşdağ'dan randevu talep ettiğini belirterek, bu konudaki görüşmenin hafta içinde yapılacağını bildirdi. Dizar, Galatasaray Kulübü'nün de İbrahim Akın'ı transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu ifade etti.
GeNç KaRTaL
29.Mayıs.2011, 20:00
Galatasaray'ın İbrahim Akın ile ilgilenmesi gayet normal.Bizim verdiğimizin iki katını verip alabilirler.Bunda bir sıkıntı yok bence.
kalemci
29.Mayıs.2011, 20:04
umarım alırlar i.akını çok severim kendisini ama yedek klübesinde oturunca rahat durmamasından korkuyorum.
GeNç KaRTaL
29.Mayıs.2011, 20:12
O değilde,Mustafa Pektemek için borsaya bildirim yapıldığında daha kesin değil muhabbeti geçmişti.Borsaya görüşmelere başladık diye açıklama yaptığımız transferleri bitirme geleneğimiz devam ediyor.2 tane istisna var bu konuda.Onlar da harbiden istisna olacak transfer hareketleriydi zaten.
kalemci
29.Mayıs.2011, 20:13
istisnalar hangileri ?
kalemci
29.Mayıs.2011, 20:17
ayrıca ersan ersan diyoruz da 3 gün oldu neredeyse çıkıp bi açıklama yapması gerekmezmiydi daha ne ses var ne soluk
Rehavi
29.Mayıs.2011, 20:23
ayrıca ersan ersan diyoruz da 3 gün oldu neredeyse çıkıp bi açıklama yapması gerekmezmiydi daha ne ses var ne soluk
Bence büyük ihtimalle Galatasaray la anlaşacak, açıklama yapmaması da hala kafasının karışık olduğunu gösterir. Üstünden birkaç gün daha geçerse kendisi için mantıklı olanı yapar. Keşke istemese gitmeyi...
İbrahim Akın a gelirsek, bu kadar transferimizden sonra umarım bize gelmez ya da Galatasaray daha fazlasını verir. Hiç gerek yok artık, elimizdeki oyuncuları düşününce.
İstisnalar Topuz la Nuri Şahin.
kalemci
29.Mayıs.2011, 20:27
Bence büyük ihtimalle Galatasaray la anlaşacak, açıklama yapmaması da hala kafasının karışık olduğunu gösterir. Üstünden birkaç gün daha geçerse kendisi için mantıklı olanı yapar. Keşke istemese gitmeyi...
İbrahim Akın a gelirsek, bu kadar transferimizden sonra umarım bize gelmez ya da Galatasaray daha fazlasını verir. Hiç gerek yok artık, elimizdeki oyuncuları düşününce.
İstisnalar Topuz la Nuri Şahin.
evet hatırladım :) nuri gelmek istemeyerek çok doğru bi iş yapmış bu arada.Ersan ise Terim faktörü olmasaydı büyük ihtimal gitmeyeceğim diyebilirdi.
kalemci
29.Mayıs.2011, 20:42
trtturkun yurtdışı bürolarının başı olan one ajans ın genel yayın yönetmeni.
http://img402.imageshack.us/img402/676/adszaig.png (http://img402.imageshack.us/i/adszaig.png/)
GeNç KaRTaL
29.Mayıs.2011, 20:43
Nuri için Dortmund ile 2 milyona anlaşmıştık.Şaka gibi değil mi? :icon_biggrin: O zamanlar gözden çıkartmıştılar sanırım.Ama Nuri gelmek istememişti.M.Topuz transferini de biliyorsunuz zaten.
kalemci
29.Mayıs.2011, 20:45
tivitirda diren ve efsane ol ersan kısmına yarım saatte 30 tivit geliyor :)
kalemci
29.Mayıs.2011, 20:47
ajansspor yazmış
Akgül'den Ersan açıklaması..
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Beşiktaş ve Galatasaray'ın istediği futbolcuları Ersan Gülüm konusunda açıklama yaptı..
HABER: SERKAN ŞENYÜREK
Bayram Akgül, Ersan'ın transferi konusunda Beşiktaş ile yaptıklarını görüşmelerde sonuç alamadıklarını hatırlattı ancak bu transferle ilgili siyah beyazlı takımla bağlarının kopmadığını tekrarladı. 'Galatasaray ile anlaştınız mı veya söz verdiniz mi sorusuna' ise Bayram Akgül, "Şu ana kadar hiçbir kulüple anlaşmadık veya söz vermedik" diye cevap verdi.
GeNç KaRTaL
29.Mayıs.2011, 20:53
Adanaspor başkanının açıklamalarına güvenmiyorum ben.Beşiktaş ile görüşmelerden hemen kısa zamanda Galatasaray ile anlaşması nedeniyle çevirdiği işlerin ortaya çıkmasından çekindiği için böyle açıklamalar yapıyor olması yüksek muhtemel.
kalemci
29.Mayıs.2011, 20:53
"ERSAN TRANSFERİ MUAMMA"
Sinan Vardar HABER1903'e konuştu.
29.05.2011 16:33:36
Beşiktaş Kulübü Altyapıdan Sorumlu Üyesi Sinan Vardar, Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.
Vardar yaptığı açıklamada;
- İSABETLİ TRANSFERLER YAPILDI -
Bu sezon yapılan transferlerin iyi olduğunu dile getiren Sinan Vardar, " Bu sene yapılan transferlerden memnunum. Beşiktaş’ın geleceği için genç futbolcular alındı. Egemen, benim yıllardır istediğim bir oyuncuydu. Gurbetçi oyuncular gelecek vaat eden futbolcular. Bu nedenle isabetli transferler yapıldı. " dedi.
- ERSAN TRANSFERİ MUAMMA -
Adanaspor başkanının verdiği sözleri tutmamasına vurgulayan Vardar, " Ersan transferi tam bir muamma. Adanaspor Başkanı verdiği sözleri tutmuyor. Yıldırım Başkan ve Serdal Adalı bu transfer üzerinde duruyorlar. İnşallah transfer gerçekleşir. Türkiye’de bir takım, bir oyuncuya talip olduğu zaman başka kulüpler de o oyuncuyu istemeye başlıyor. Üç büyük kulüp arasında bu devamlı gerçekleşen bir olay. İbrahim Akın beğendim bir futbolcu. İnşallah Beşiktaş’a gelir." diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
kalemci
29.Mayıs.2011, 20:55
Nuri için Dortmund ile 2 milyona anlaşmıştık.Şaka gibi değil mi? :icon_biggrin: O zamanlar gözden çıkartmıştılar sanırım.Ama Nuri gelmek istememişti.M.Topuz transferini de biliyorsunuz zaten.
tivitırdan ersana yakın biri ersan gitmek istemiyor başkanların savaşının arasında kaldığını söylüyor diye bişey gönderdi az önce.baktım profillerine cidden arkadaşı.
GeNç KaRTaL
29.Mayıs.2011, 20:58
tivitırdan ersana yakın biri ersan gitmek istemiyor başkanların savaşının arasında kaldığını söylüyor diye bişey gönderdi az önce.baktım profillerine cidden arkadaşı.
Kerem Kırçuval'ı diyorsun sanırım.Evet onu ben de gördüm ve forza'da güvenilir bir gazeteci olduğunu,yalan söylemeyeceğini söylemiş birisi hakkında.Bakalım tek umudum Ersan'ın Galatasaray'a gitmemek için direnmesi.Galatasaray'ın teklifini kabul etmediği sürece sıkıntı yok.Gerisi bir şekil halledilir.
kalemci
29.Mayıs.2011, 21:01
peki bu kullanıcıyı biliyormusun takipçilerinde sadece Beşiktaşlılar var bi kaç kişiye sordum camiaya yakın biriymiş kimdir nedir tanımıyorum malesef.
http://img812.imageshack.us/img812/1365/asdat.png (http://img812.imageshack.us/i/asdat.png/)
RasAnt
29.Mayıs.2011, 21:05
Bir mehmet topuz olayını daha kaldıramaz sanırım taraftar :)
kalemci
29.Mayıs.2011, 21:13
şuanda tivitırda ersan ikna edildi GS haberleri dolanıyor ayrıca Demirören ve Aysal görüşecekmiş bu gün.
Revolution
29.Mayıs.2011, 21:20
Yilan hikayesine dondu bu mevzu.
DisCo
29.Mayıs.2011, 21:20
Ben Ersan'ın Adanaspor'dan alınması için Beşiktaş Beşiktaş dediğini düşünüyorum. Yıldızı iyice parlayınca zaten her takım isteyecektir. Yaptığı açıklamada o zamanın şartları yüzünden elinde patladı. Orhan Şam'ın açıklamalarını dinledim. Fenerliyim, istediğim takıma geldim gibi konuşmadı çok hoşuma gitti. Türkiye'nin büyük klüplerinden birine geldim tarzı yaklaşması geleceği için doğru bir adımdı. Ersan'da Beşiktaş'ta oynamak gurur verir deseydi keşke.
RasAnt
29.Mayıs.2011, 21:23
Ben Ersan'ın Adanaspor'dan alınması için Beşiktaş Beşiktaş dediğini düşünüyorum. Yıldızı iyice parlayınca zaten her takım isteyecektir. Yaptığı açıklamada elinde patladı. Orhan Şam'ın açıklamarını dinledim. Fenerliyim, istediğim takıma geldim gibi konuşmadı çok hoşuma gitti. Türkiye'nin büyük klüplerinden birine geldim tarzı yaklaşması geleceği için doğru bir adımdı.
Aynen bende beğendim konuşmasını gayet profesyoneldi.Adam başka takımı tutuyor olabilir veya Fenerli olabilir ancak sen şuan profesyonel futbolcusun bırak bu konuyuda büyük kulübe gelmenin,ünlü olmanın,para kazanmanın,futbol oynamanın keyfine bak Orhanda bunu yaptı aferin.
Rehavi
29.Mayıs.2011, 21:43
Hiç deme Mehmet Topuz hala içimizde yaradır :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2011, 22:39
sırf arıza çıkarmak maksadıyla uzun süredir Galatasaray'ın ilgilendiği söylenilen Drogba için devreye girer,transferi baltalamaya çalışırdım
Çok fena olur yanlız off :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2011, 22:39
Bu arada İbrahim Akın için gerçekten Galatasaray'ın da ciddi girişimleri varmış. Umarım GS'ye gider.
nouma16
29.Mayıs.2011, 23:44
gayet kabullenebilirim.
adamın gönlünde beşiktaş sevgisi var fener'de top oynuyor. bir tanede aynısından galatasaray'da olsun.
Rehavi
30.Mayıs.2011, 01:19
gayet kabullenebilirim.
adamın gönlünde beşiktaş sevgisi var fener'de top oynuyor. bir tanede aynısından galatasaray'da olsun.
Öyle deme Q7 topu her ayağına aldığında ben neredesin Mehmet Topuz diyorum :D
besiktas1903
30.Mayıs.2011, 02:06
Ersan defteri kapandi bence. Tv8'de Sinan Engin 1 yabanci forvet ve 1 yabanci stoper gelecek diyor.
besiktas1903
30.Mayıs.2011, 02:24
Ersan demin Twitterinden mesaj verdi resmini bir kaç dakikalik degistirerek.
footballer33
30.Mayıs.2011, 02:26
nevzatdindar Nevzat Dindar
Galatasaray Ersan Gulum defterını kapattı..Transferde boyle gel-gıtlerın olmasını yadırgamayın.
ShevAnil
30.Mayıs.2011, 02:27
Ne yapmıştı ? :)
anil luque
30.Mayıs.2011, 02:27
Aynen öyle. 'Diren Ve Efsane Ol Ersan' yazılı resim var ancak paintle sanırsam yazıyı kapatmış sadece Çarşı'yı simgeleyen A var. Adamsın Ersan adamsın.
ShevAnil
30.Mayıs.2011, 02:28
Aynen öyle. 'Diren Ve Efsane Ol Ersan' yazılı resim var ancak paintle sanırsam yazıyı kapatmış sadece Çarşı'yı simgeleyen A var. Adamsın Ersan adamsın.
Demekki Galatasaray'a transfer olmuyor :D
besiktas1903
30.Mayıs.2011, 02:30
Yanliz bunuda demek istemis olabilir: Ben direniyorum ve kalmak istiyorum ama olmayacak gibi..
besiktas1903
30.Mayıs.2011, 02:35
Telegol'e birazdan Bayram Akgül baglanacak
anil luque
30.Mayıs.2011, 02:37
Demekki Galatasaray'a transfer olmuyor :D
Olabilir :)
Yanliz bunuda demek istemis olabilir: Ben direniyorum ve kalmak istiyorum ama olmayacak gibi..
Ama olmayacak gibi' kısmı nereden geliyor ki :D Bence o kadar da göz boyayacak bir insan değil Ersan. Öyle bir şeyin ardına sığınacak olsa ben her fırsatta dile getirdim ancak olmadı gibisinden konuşur. Resim koyacak falan filan.. Bir bildiği var:)
barahir
30.Mayıs.2011, 02:38
Bayram Akgül Telegol'de Beşiktaş dışında kimseyle görüşmediklerini, kimseye söz vermediklerini belirtti.. Tekrar görüşülebileceğini söyledi..
anil luque
30.Mayıs.2011, 02:40
Bayram Akgül Telegol'de Beşiktaş dışında kimseyle görüşmediklerini, kimseye söz vermediklerini belirtti.. Tekrar görüşülebileceğini söyledi..
Bu adamın şizofren olma ihtimali nedir ?
ShevAnil
30.Mayıs.2011, 02:40
Ayrıca, Ersan'ın kendisine profesyonel bi oyuncu olduğunu her takımda oynayabilceğini söylemiş olduğunu söyledi
barahir
30.Mayıs.2011, 02:42
Şimdi Serhat Ulueren sordu bayram akgüle :" Benim aldığım ciddi bilgilere göre Ersan Galatasaray'da"
Başkan : "Kesinlikle şuan böyle bişey söz konusu değil.."
Night_Mare17
Serhat Ulueren Ersan Galatasaray'lı dedi . Adanaspor başkanı kesin ve net olarak yok öyle bir şey dedi kimseyle görüşmedik dedi. Demekki daha belli bir şey yok.
kalemci
beklemedeyim sabaha kadar gelişmeleri takip edeceğim şuan tivitten Beşiktaşa yakın, GSye yakın gazeteciler yorumcular, ersan, ersanın kız kardeşi ve ersanın kuzenin sayfaları açık her gelişmeye bakıyorum :D yarında finalim var artık sonumuz hayrola
kalemci
30.Mayıs.2011, 02:44
nevzatdindar Nevzat Dindar
G.Saray Ersan Gulum konusunda fazla ısteklı olmadı.2 mılyon euronun uzerıne cıkmadılar.Ama asıl onemlısı ıse Be$ıkta$a dostluk elı uzatıldı
barahir
30.Mayıs.2011, 02:44
beklemedeyim sabaha kadar gelişmeleri takip edeceğim şuan tivitten Beşiktaşa yakın, GSye yakın gazeteciler yorumcular, ersan, ersanın kız kardeşi ve ersanın kuzenin sayfaları açık her gelişmeye bakıyorum :D yarında finalim var artık sonumuz hayrola
Kardeşim yat uyu ya :) Altı üstü transfer, finallerden önemli değil, elbet öğreneceksizn olursa transfer..
besiktas1903
30.Mayıs.2011, 02:45
Olabilir :)
Ama olmayacak gibi' kısmı nereden geliyor ki :D Bence o kadar da göz boyayacak bir insan değil Ersan. Öyle bir şeyin ardına sığınacak olsa ben her fırsatta dile getirdim ancak olmadı gibisinden konuşur. Resim koyacak falan filan.. Bir bildiği var:)
Bencede degilde sonra hayal kirikligi olmasin diye bu ihtimali kafamda bulunduruyorum :p
nevzat dindarı boşverin siz adam hem GS düşmanı hem bol keseden sallıyo
http://a0.twimg.com/profile_images/1374013595/ersan.png
http://a0.twimg.com/profile_images/1372861447/dayan.jpg
bu resimlerden sonra açıkcası ersanın bize gelmesini istemiyorum
Rehavi
30.Mayıs.2011, 02:53
Eğer denenler doğruysa ve 2 milyon euro teklif edildiyse helal olsun derim Galatasaray yönetimine...
GeNç KaRTaL
30.Mayıs.2011, 02:59
Dostum boşver Ersan'ı falan.Eğer çalışman gerekiyorsa çalış,çalışman gerekmiyorsa da uyu.Ersan bizde kalmak için direnebilir de,Galatasaray'a gitmeyi de kabul eder.Hiç belli olmaz.Profesyonel futbolcu sonuçta.Bizim umudumuz Galatasaray'a gitmemek için direnmesi yönünde tabii ama bu transfer için de bir şeylerden ödün vermenin bir anlamı olmaz.:)
kalemci
30.Mayıs.2011, 03:11
Dostum boşver Ersan'ı falan.Eğer çalışman gerekiyorsa çalış,çalışman gerekmiyorsa da uyu.Ersan bizde kalmak için direnebilir de,Galatasaray'a gitmeyi de kabul eder.Hiç belli olmaz.Profesyonel futbolcu sonuçta.Bizim umudumuz Galatasaray'a gitmemek için direnmesi yönünde tabii ama bu transfer için de bir şeylerden ödün vermenin bir anlamı olmaz.:)
yönetim ve takım ödün vermesin GS ye gitmese bile 5.5 tu şuydu buydu anlaşmasınlar duruşunu bozmasınlar sadece biz desteğe devam edelim :)
Kardeşim yat uyu ya :) Altı üstü transfer, finallerden önemli değil, elbet öğreneceksizn olursa transfer..
yok be dostum yarın ki final çok önemli değil bir mucize lazım kesin kaldım gözüyle bakıyorum :)
kalemci
30.Mayıs.2011, 03:18
şuan ekşide ersan için 73 sayfa olmuş son 3 sayfa 5 günde :)
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ersan+adem+g%C3%BCl%C3%BCm&kw=&a=&all=&v=&fd=&td=&au=&g=&p=73
kalemci
30.Mayıs.2011, 03:22
tivitırdaki diren ve efsane ol trendsine girilen tivit beş dakikada 100e yaklaştı :)
http://twitter.com/#!/search?q=%23DirenVeEfsaneOlErsan
barahir
30.Mayıs.2011, 03:31
yok be dostum yarın ki final çok önemli değil bir mucize lazım kesin kaldım gözüyle bakıyorum :)
Bu tür finallere bayılıyorum.. En rahat sınavlar onlar oluyor :)
kalemci
30.Mayıs.2011, 03:32
Bu tür finallere bayılıyorum.. En rahat sınavlar onlar oluyor :)
aynen bu dönem 7 dersim var 2 si bu şekilde geri kalan 5ten 3ü hakkındada malesef pek bi fikrim yok Allah'tan kimsenin fikri yok bölümde :D
barahir
30.Mayıs.2011, 03:33
aynen bu dönem 7 dersim var 2 si bu şekilde geri kalan 5ten 3ü hakkındada malesef pek bi fikrim yok Allah'tan kimsenin fikri yok bölümde :D
Bak işte o da güzel :)
kalemci
30.Mayıs.2011, 03:38
Bak işte o da güzel :)
şuan için güzelde notlar açıklanıp yaz okulu resmiyet kazanınca pekte güzel olmayacak benim için :)
KESER'DEN GEÇER NOT
TFF'nin Almanya temsilcisi, Beşiktaş'ın yeni gurbetçileri konusunda olumlu rapor verdi
TFF'nin Almanya temsilcisi, Beşiktaş'ın yeni gurbetçileri konusunda olumlu rapor verdi
Veli istikrarlı olmalı
FUTBOL Federasyonu'nun Almanya temsilcisi Erdal Keser, Kartal'ın anlaşma sağladığı Veli Kavlak, Tanju Kayhan ve Burak Kaplan konusunda olumlu ifadeler kullandı. Keser, Veli için "Bir süredir sakat ama oldukça yetenekli. İstikrarı yakalarsa çıkış gerçekleştirir" ifadesini kullandı.
Tek dezavantaj boyu
TANJU konusunda "İstikrarlı, disiplinli ve çalışkan. Yetenekleri sınırlı ama tam bir takım oyuncusu, görev adamı" yorumunu yapan Keser, Burak'ı da şu sözlerle değerlendirdi: "Yetenekli ve hızlı bir futbolcu. Tek dezavantajı boyu. Kendisi için ödenen paradan çok daha fazla eder."
indie
30.Mayıs.2011, 06:33
Ben Ersan'ın Adanaspor'dan alınması için Beşiktaş Beşiktaş dediğini düşünüyorum. Yıldızı iyice parlayınca zaten her takım isteyecektir. Yaptığı açıklamada o zamanın şartları yüzünden elinde patladı. Orhan Şam'ın açıklamalarını dinledim. Fenerliyim, istediğim takıma geldim gibi konuşmadı çok hoşuma gitti. Türkiye'nin büyük klüplerinden birine geldim tarzı yaklaşması geleceği için doğru bir adımdı. Ersan'da Beşiktaş'ta oynamak gurur verir deseydi keşke.
Şimdi Ersan'ın daha Beşiktaş ile adı bile geçmeden Beşiktaşlı olduğunu, hatta odasının beyaz döşenmiş olduğunu bir cebimize koyalım. Çocuk büyük bir kısmetle de istediği takıma geliyor. Beğeniliyor da, önü açık. Elbette istediğini söyleyecek.
Bunu M. Topuz ile karıştırmamak lazım. Mehmet çocukluğundan beri tuttuğu takımda oynayıp da çok başarılı bir sezon geçirmemişti. Kiralık dahi olsa Beşiktaşta forma giyen Beşiktaşlı adamı, bonservisini alıyoruz diye koparmaya çalışmakla anadolu kulübünde parlamış bir futbolcuyu almak için yarışmak aynı şeyler değildir.
Çok değil 8-9 sene önce Mondragon (ki baktığınızda elin kolombiyalısıydı o zamanlar, Gs ile ne kadar gönül bağı olabilirdi - hatta eşinin Galatasaraylılar tarafından tehdit edildiği dahi söylenmişti, Beşiktaş'a gitmesin diye.) Gs'de kiralıkken Bjk tarafından alınmaya çalışıldığında "Mondragon Galatasaraylı, Bjk'ye gitmek değil burada kalmak istiyor, aslansın, kaplansın Mondi" denirken, birebir aynı durumdaki Ersan'ın senelerdir tuttuğu takımda kalmak istemesi fazlasıyla makul ve yadırganamayacak bir durumdur.
Neyse, Eğer Ersan Beşiktaş'ta kalırsa son 2 haftada neler olduğunu anlatır. Yok bir şekilde ikna edilip Galatasaray'a giderse, Mehmet Topuz'un yaptığını yapıp susacaktır.
bjk4ever
30.Mayıs.2011, 10:03
Ersan alinsin veya alinmasin insallah yabanci stoper gelmez, cunku Sivok'u kesebilecke kadar iyi bir oyuncu alabilecegimizi zannetmiyorum.
Ersan konusunda da inanilmaz bilgi kirliligi var. Dun GS'liler 2-3 kiytirik ne idugu belirsiz twitter haberiyle sevinmisti, simdi de bizimkiler seviniyor. Bekleyip gorelim, belli olur bir haftaya kadar.
Ama bence B.Akgul yine yalan soyluyor, bir yandan gorusme yok diyor, diger yandan cumle arasinda bize istediklerine dair bilgiler geldi diyor, kivirma payi birakiyor.
Rehavi
30.Mayıs.2011, 12:41
'GÜLÜM' SENI KOPARMIŞLAR...
Erdem Ulus'dan Ersan Gülüm olayına farklı bir bakış...
Aslında 1 sezon önce “Her ihtimale karşı” gerçekleştirildi transferi.
Belli ki, uzun vadeli ihtiyaç duyulacağı düşünülmedi. Ödünç olarak istendi.
Tribünlerin, onu benimsemesi ise, Villareal ile sezon başında oynanan son hazırlık maçına denk geldi.
Kolay değil tabi, Adana’nın 5 Ocak’ın dan San Sebastian’a. Üstelik de üzerine tam oturan Beşiktaş formasıyla.
Oyuna girer girmez, “Lise takımında seçmelere katılan ve kendini ispatlamaya çalışan bir çocuk gibiydi.
“Adanalı Hemşo” dan geri verilmek kaydıyla alınan Gülümün, yüreklere ilk saplanışı da Dragao’ da ki Porto maçına denk geldi.
1-1 devam eden maçın 79.dakikasında öyle bir çıkarma yaptı ki, Ertem Şener’in tabiriyle, “Yüreğimiz göğüs kafesimizde takla attı”. Ersan gole giden topu da, kazanılan 1 puanı da çizgiden çıkarttı.
Kapı gıcırtısına bile beste yapan Beşiktaş taraftarı, Dolmabahçe’de onu bağrına bastı.
Güçlü yapısı ve uzun saçlarıyla bir futbolcudan çok, “Gladyatör'ü andıran 22 yaşındaki bu adamı bir savaş müziğiyle değil, İbrahim Tatlıses’in unutulmaz bir bestesi ile selamlandı.
“Gülüm benim, Gülüm benim, Ersan Adem Gülüm benim”
Serdal Adalı, aynı zamanda “Toprağı” olan, Bayram Akgül’e, ilk kez o günlerde gitti. Hemşeriliğinde vermiş olduğu rahatlıktan olsa gerek, sorun çıkmayacağından emindi.
İşler hiç de beklenildiği gibi gitmedi.
Karşılıklı söz düelloları önce gazetelere, oradan da televizyonlara sıçradı.
İşler kızıştı, çok farklı noktalara gitti, işte o günlerde aslında Beşiktaş Ersan’ın üstünü çizdi.
Bayram Akgül’ün "Ben Beşiktaş Başkanı ile konuşurum benim muhatabım Yıldırım Demirören’dir” açıklaması, her şeyin bittiğinin göstergesiydi. Bu ifadeler medyaya çok derinlemesine irdelenmese de Serdal Adalı’ da çok derin bir yer etti.
“Benim muhatabım Yıldırım Demirören’dir” demek aynı zamanda Serdal Adalı’yı muhatap almamak demekti.
Sadece Beşiktaş’ın değil Türk futbol tarihinin de en sansasyonel transferlerine imza atan, ilk yılında cebinden 10 milyon Euro’yu bir çırpıda çıkaran adam, bir futbolcu için bu lafları yutamazdı, yutmadı.
Konuyu Başkan Demirören ile konuştu, durumu aktardı ve yapılması gerekenleri anlattı.
Ne pahasına olursa olsun Adanaspor’la pazarlık yapılmayacak, Bayram Akgül muhatap alınmayacaktı.
Beşiktaş Başkanı’nın Adanaspor başkanıyla medyaya yansıyan görüşmeleri bana kalırsa tam bir formaliteydi,
Bayram Akgül yakın çevresine Beşiktaş başkanı ile son görüşmesini şu ifadelerle anlattı.
“Demirören ile ilk görüşmemizde para detayları üzerinde fazla konuşmadık, bir sonraki görüşmede medya ya yansıyan rakamların çok altına anlaşacağımızı düşünüyordum, buluştuk. Sayın başkan gelinen noktada bu transferden vaz geçtiklerini söyledi, şaşırdım. Demirören kalkmaya hazırlanırken, kendisine “Başka takımlarla görüşebilir miyim” diye sordum, kafasını onay verircesine sallayarak kalktı ve gitti”
TERİM DE ALMAYACAK VE ERSAN ADANA’NIN ELİNDE PATLAYACAK
Özellikle Ersan Gülüm konusunda G.Saray’ın devrede olduğu hatta Adanaspor ile prensipte anlaştığı yönünde ki haberler ise, şu aşamada gerçeği yansıtmıyor.
Serdal Adalı ve Fatih Terim çok yakın dostlar ve ikisi de Adanalı. Fatih Terim olayın bu boyutunu biliyor ve Serdal Adalı’dan yana tavır alıyor. Adanaspor Başkanının Adalı’ ya karşı takındığı çirkin tavır yüzünden Beşiktaş’ın "İlgilenmiyoruz” dediği milli oyuncu ile masaya oturmuyor.
AH GÜLÜM VAH GÜLÜM
Öyle görünüyor ki Ersan, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’ün ’ tavırları yüzünden ortada kalacak. Yani, ne G.Saray alacak ne de Beşiktaş’ta kalacak. F.Bahçe devreye girer mi? Zannetmem. Çünkü sarı lacivertliler de gelişmeleri yakından takip ediyor.
Her şey birkaç gün içinde belli olacak, Ersan, ya rest çekip, Ali Turan gibi davranacak, ya da Adana’nın yolunu tutacak.
Galatasaray mı ?
Sadece Beşiktaş onay verirse Terim, Ersan’ı korumaya alır, hepsi o kadar.
Erdem ULUS
www.kartalbakisi.com
footballer33
30.Mayıs.2011, 16:32
NAKİ GÖZ KIRPTI
Deniz Naki, Galatasaray ve Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde değerlendireceğini söyledi.
St. Pauli'de forma giyen Türk kökenli futbolcu takımının 2. Lige düşmesinden büyük üzüntü duyduğunu belirterek; Galatasaray ve Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde değerlendireceğini söyledi.
Almanya Birinci Futbol Liginden (Bundesliga) bu sezon 2. Lige düşen St. Pauli'de forma giyen Türk kökenli futbolcu Deniz Naki, takım olarak bu sezon birinci ligi hak etmediklerini söyledi.
Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, St. Pauli takımının 2. Lige düşmesinden büyük üzüntü duyduğunu belirterek, ''Sezonun ilk yarısında iyi oynamıştık ancak daha sonra kendimizi toparlayamadık. Her maçı kaybettik. Açıkçası Birinci Lig'de kalmayı hak etmedik. Umarım yeni sezona iyi başlar ve tekrar birinci lige yükseliriz'' dedi.
Kendisinin de zaman zaman hatalar yaptığını ve bu konuda teknik direktörü suçlamak istemediğini ifade eden Deniz, ''Bir ara antrenmana geç kalmıştım ve beni oynatmamıştı. Ama suç bendeydi. Yeni sezona çok iyi hazırlanacağım. Tekrar toparlanacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
Alemannia Aachen takımından teklif aldığını ancak kendi kulübü ile 1 yıllık sözleşmesi daha olduğunu ve bu süre içinde St. Pauli'de oynamak istediğini kaydeden Deniz, ''Şimdilik Alemannia Aachen takımında oynamak istemiyorum'' dedi.
Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Nuri Şahin'in çok iyi bir oyuncu olduğunu ve transferinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Deniz, Nuri'nin, Almanya'nın en iyi futbolcularından biri olduğunu söyledi.
Fenerbahçe'nin şampiyon olmasına da sevinmediğini belirten Deniz, ''Fenerbahçe şampiyonluğu hak etti ancak ben Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerini desteklediğim için fazla sevinemedim. Kalbim Galatasaray ve Beşiktaş'tan yana atıyor. Onlardan teklif gelirse gitmeyi düşünürüm'' şeklinde konuştu.
- AA -
ozaniel
30.Mayıs.2011, 16:46
Tabata'nın durumu ne oldu, Al-Rayyan bonservisini satın aldı mı?
footballer33
30.Mayıs.2011, 16:52
LİGTV: Nobre ve Bobo ile yollar ayrıldı. Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu çarşamba yurt dışına gidiyor. İbrahim Akın-Filip Holosko takası gündemde.
Revolution
30.Mayıs.2011, 17:16
İbrahim Akın-Holosko takası İBB'nin de işine gelir. Kabul edeceklerdir bence.
besiktas1903
30.Mayıs.2011, 17:29
Ersan Güüm'e bir şekilde ulaştik,konusma yasağı varmiş bizde işareler ile anlaştik:) az sonra sitede durumunu anlatan bir haber yapacak.
Erdem Ulus
anil luque
30.Mayıs.2011, 17:38
Haydı bakalım neler olacak
footballer33
30.Mayıs.2011, 17:45
Ersan Gülüm'e bir şekilde ulaştik,konusma yasağı varmiş bizde işareler ile anlaştik:) az sonra sitede durumunu anlatan bir haber yapacak.
Erdem Ulus
Kartalbakisi.com, Beşiktaş transfer gündeminin bir numaralı ismi Ersan Gülüm'e ulaştı.
Kartalbakisi.com, Beşiktaş'ın Adanaspor ile bonservisi konusunda henüz bir anlaşmaya varamadığı Ersan Gülüm'e transferi hakkındaki son durumu sordu.
Kendis...ine verilen talimat nedeni ile transferindeki son durum hakkında açıklama yapamayacağını belirten Gülüm şu ifadeleri kullandı;
'Konu hakkında konuşmam mümkün değil. Bana verilen talimat basına açıklama yapmamam yönünde. Ancak anlaşmaya varılmamasının sorumlusu olarak görülmek de istemem. Bu konuda benim kesinlikle bir tasarrufum yok. Ben zaten Beşiktaş'ı ne kadar sevdiğimi ve siyah beyazlı formayı giymek istediğimi defalarca ifade ettim. Bunu tekrarlamaya gerek bile duymuyorum.'
'PROFİL RESMİMİ TARAFTAR İÇİN DEĞİŞTİRDİM'
'Beşiktaş taraftarı son günlerde bana büyük destek oluyor. İnternet üzerinden takımda kalmam için kampanyalar düzenliyorlar. Bunların hepsini takip ediyorum. Hatta Twitter'daki profil resmimi, kampanyada kullandıkları resmimle değiştirdim. Sanıyorum bu beni anlamaları için yeterli olur. '
'YORUMLAR BENİ DUYGULANDIRIYOR'
'İnternet siteleri ve sosyal medyada benim için yapılan yorumları yakından takip ediyorum. Beşiktaş taraftarının benim için yazdığı güzel şeyleri okurken duygulandığımı itiraf etmeliyip. Bana destek veren ve sevgi gösteren tüm Beşiktaşlılara teşekkür ederim. Bilsinler ki onların görüşlerine büyük önem veriyorum ve yakından takip ediyorum.'
'TRANSFERİN NOKTALANMASINI BEKLİYORUM'
'Herkes gibi ben de sonucun ne olacağını merak ediyorum. Evde transferin noktalanmasını bekliyorum. Söylediğim gibi son durumla ilgili herhangi bir açıklama yapmam sözkonusu değil'
Kartalbakisi.com özel haberidir
İyi ki konuşma yasağı getirmişler yani. :D Ersan'ın bu hafta içinde biteceğini umuyorum, istiyorum.
anil luque
30.Mayıs.2011, 17:50
Ersan Beşiktaşlı işte bunu anlayın artık , bizden başkasını İS-TE-Mİ-YOR !!!
Revolution
30.Mayıs.2011, 17:55
Ersan Beşiktaşlı işte bunu anlayın artık , bizden başkasını İS-TE-Mİ-YOR !!!
Başka ilgilenen yokmuş zaten Anıl :D Beşiktaşlı olduğu belli adamın, helal olsun valla.
[Beşiktaş'ın gurbetçileri İstanbul'da
30 Mayıs 2011 15:10 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş'ın Rapid wien takımından transfer ettiği gurbetçi futbolcular Veli Kavlak ve Tanju Kayhan İstanbul'a geldi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/151/bjk600_4G29L.jpg
Beşiktaş Kulübü ile anlaşmaya varan Türk asıllı futbolcular Veli Kavlak ve Tanju Kayhan İstanbul'a geldi.
Avusturya'nın Rapid Wien takımında top koşturan Veli Kavlak ve Tanju Kayhan, THY'nin tarifeli uçağıyla saat 13.50'de İstanbul'a geldi. Beşiktaş takımının görevlileri tarafından karşılanan futbolcular, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına birlikte poz verdi.
Babasıyla beraber İstanbul'a gelen Veli Kavlak basın mensuplarının sorusu üzerine Beşiktaş'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "İnşallah başarılı oluruz" dedi. Kavlak, son yıllarda Türkiye ligini fazla takip etmediğini belirterek, "Türkiye'de başarılı olacağımıza inanıyorum. Beşiktaş'a geldiğim için çok çok mutluyum, bir rüyam gerçekleşti" diye konuştu.
Tanju Kayhan da Beşiktaş gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada kalıcı olmak istiyorum ve onun için elimden gelen her şeyi yapacağım. Beşiktaş'a gelmek herkesin hayalinde vardır, bu gerçekleştiği için çok çok mutluyum" dedi. Veli ve Tanju'nun yarın sabah Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecekleri bildirildi.
"Beşiktaş'a kapıları kapatmadık"
30 Mayıs 2011 14:42 | NTVSpor.net
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, NTV Spor canlı yayında telefonda 14-16 programında Dilara Gönder'in sorularını yanıtladı. Ersan transferi hakkında konuşan Akgül, Beşiktaş ile görüştüklerini ve henüz siyah-beyazlı takımla kapılar kapanmadığını söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/151/akgulhaber_IHX1D.jpg
NTV Spor'da Dilara Gönder'in sunduğu 14-16 programına telefonla bağlanan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Ersan transferine açıklık getirdi.
Son günlerde Beşiktaş ile anlaşamadı ve Galatasaray'a gidecek dedikodularını kendilerinin de duyduğunu belirten Akgül, sarı-kırmızılı takımdan kesinlikle resmi bir teklif gelmediğini söyledi.
"GELECEK TEKLİFLERE DE AÇIĞIZ"
Akgül, "Son günlerde konu çok speküle edildi. Biz Beşiktaş ile geçen hafta içerisinde görüşme yaptı bir sorun çıkmadı ama ondan sonra bazı basın organlarında Galatasarayla anlaştı şeklinde bir takım haberler çıktı. Bize gelmiş Galatasarayla ilgili herhangi bir ciddi resmi teklif yok. Öyle söylentiler bizim de kulağımıza geldi. Şu an Beşiktaş ile kapılar kapatılmış değil. Ama gelecek tekliflere de tabiki açığız. Bundan daha da normal bir şey olamaz, çünkü iyi bir stoper iyi de oyuncu. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde hangi takıma gidecek belli olacak zannediyorum" diye konuştu.
"SADECE BİZ DEĞİL, ERSAN'IN DA MUTLU OLMASI LAZIM"
Ersan'ın profesyonel bir futbolcu olduğunun altını çizen Akgül, "Burada sadece Adanaspor'un mutlu olması önemli değil Ersan'ın da mutlu olması önemli. Yani bu alışverişte Adanaspor mal satmıyor, bir oyuncu satıyor. Oyuncu bonversini devredecek. Dolayısıyla burada bizim herhangi bir zorlamamız olamaz. Ama bakıldığı zaman her iki tarafın da mutlu olması gerekiyor. Dolayısıyla Ersan ile yaptığımız en son Cumartesi günkü görüşmede profesyonel hayat, onun için profesyonellik neyi gerektiriyorsa onu yapması gerektiğini bana söyledi. Dolayısıyla önümüzdeki gühlerde bu belli olacak sanıyorum" dedi.
"RAKAM SÖYLEMEM DOĞRU OLMAZ"
Akgül, "Herkes bir şeyler yazıp çiziyor ama bizim tarafımızdan herhangi bir rakam deklare edilmedi. Kaldı ki Galatasaray'ın da bize rakam teklif ettiği söyleniyor. Hiç görüşme olmadan nasıl para teklif edilir onu da anlamış değilim. Ama Beşiktaş ile belli bir yerlere geldik, aramızda bir rakam farkı kaldı ama onu burada söylemem doğru olmaz, piyasayı kızıştıran kulüp pozisyonuna düşerim. Dolayısıyla rakam konuşmam doğru değil" şeklinde konuştu.
"GALATASARAY'DAN TEKLİF BİLE GELMEDİ"
Bayram Akgül, "Galatasaray ile kulüp içerisinde kimseyle görüşmedik. Zaten resmi bir teklif gelmediğini söyledim. Dışarıda konuşulan rakamlar var. Bir kulüple görüşmeden nasıl teklif yapılır? Yani biraz speküle ediliyor bu konu. Yani Galatasaray'dan resmi bir teklif yok" diyerek sözlerine son verdi.
besiktas1903
30.Mayıs.2011, 18:12
Helal Ersan :)
Yeni transferlerimiz Veli Kavlak, Tanju Kayhan ve Burak Kaplan bu aksam Beşiktaş tv'de canli yayinda olacak.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Mayıs.2011, 18:23
Ersan'a gerçekten helal olsun be. :) Başka da bişey söylenilmez heral.
Revolution
30.Mayıs.2011, 18:37
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
Skybet'e göre Diego Forlan transfer bahsinde durum: Besiktas 2/1, Tottenham 3/1, Barcelona 3/1, Chelsea 16/1, R.Madrid 16/1, Manu 16/1
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Mayıs.2011, 18:38
Geçen yılki Robinho transferinden sonra hiç güvenmiyorum ya Skybet'e :D
footballer33
30.Mayıs.2011, 18:43
Forlan için Ömer Güvenç'in söylediklerine bakacak olursak A.Madrid 9 milyon eurodan 6'ya indirmiş fiyatı, ayrıca bizim 3.5 verdiğimiz futbolcu 5 milyon istiyormuş ve futbolcuyu ikna etmemiz halinde kulübü kolaylık sağlayacakmış bonservis konusunda. Bekleyip göreceğiz gelişmeleri, ancak Forlan'a bizim önerdiğimiz fiyat teklif edebileceğimizin en iyisi. Daha fazlası uygun olmaz Forlan da olsa, çünkü yaşı 32. Bonservisine de 5'ten fazla verilmemeli. Bunlar benim düşüncem tabi. :)
Revolution
30.Mayıs.2011, 18:46
Forlan ve Drogba da gelirse eğer Türkiye'ye... İzlenesi bir lig oluruz sonunda yurtdışında :D
footballer33
30.Mayıs.2011, 18:47
http://img687.imageshack.us/img687/3034/forlankartal2.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/687/forlankartal2.jpg/)
:D
GeNç KaRTaL
30.Mayıs.2011, 19:26
Ben Adanaspor başkanının açıklamaları ne kadarı doğrudur şüpheliyim doğrusu.Ersan'ın kesinlikle Beşiktaş'tan başka takımda oynamam diye bir düşüncesi yok anladığım kadarıyla.Bu yüzden avatarımı ve imzamı değiştiriyorum.Hayırlısıysa gelsin diye düşünüyorum artık.
besiktas1903
30.Mayıs.2011, 19:28
Mete Düren’den Açıklama
30.05.2011 18:16
Basın Sözcümüz Prof. Dr. Mete Düren, Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda açıklama yaptı.
Mete Düren, "Kamuoyunu meşgul eden Ersan Adem Gülüm'ün transferi ile ilgili olarak Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül'ün, kulübümüze vermiş olduğu sözün arkasında duracağına inanıyoruz" diye konuştu.
GeNç KaRTaL
30.Mayıs.2011, 19:35
Bu arada iki gurbetçi transferimiz gelmiş.İnşallah beklentileri karşılarlar.Özellike Tanju'nun iyi çıkması bizim için çok iyi olur gerçekten.
http://www.sporaktif.com/videogaleri.asp?vid=157772
Ilhan
30.Mayıs.2011, 19:38
forlan yerine diego costa'yi almali besiktas'im. kendisi tribunleri costuracak bir isim ve ayrica yasli degil.
GeNç KaRTaL
30.Mayıs.2011, 19:42
Tabata'nın durumu ne oldu, Al-Rayyan bonservisini satın aldı mı?
Tabata ile ilgili resmi bir gelişme yok.4 milyon satış opsiyonuyla kiralamıştık.Ve çok iyi bir performans sergiledi orada Tabata.Hatta sanırım şampiyon olmuş kulübü ve şampiyonluk golü Tabata'dan gelmiş.Valla aslında Serdal başkan biraz uğraşsa,4'ten fazlaya da satabilir belki.Araplarda para bol zaten.:icon_biggrin:
Suicider
30.Mayıs.2011, 20:34
Burak kaplan kaşlarını falan alıyor sanırım :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Mayıs.2011, 20:54
forlan yerine diego costa'yi almali besiktas'im. kendisi tribunleri costuracak bir isim ve ayrica yasli degil.
Diego Costa müthiş olur gerçekten... Ama henüz 22 yaşında bildiğim kadarıyla,Atletico bırakmaz gibi.
eng1n
30.Mayıs.2011, 20:55
Beşiktaş, Tanju falan diyerekten bizi kandırıyor Resmen Aguero lan o.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Mayıs.2011, 20:58
Beşiktaş, Tanju falan diyerekten bizi kandırıyor Resmen Aguero lan o.
Harbiden benziyor ama :D
İSPANYA'YA UÇTULAR
30.Mayıs.2011 19:24
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/ispanya_ya_uctular_2968093.jpg
Bugün yapılan yönetim kurulu toplantısından sonra Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıdırım Demirören ve Transfer Komitesi başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfükaroğlu'nun özel bir uçak ile İspanya'ya gittiği öğrenildi.
Bunun yanında İbrahim Akın için İstanbul Büyükşehir Belediyspor yönetimi ile görüşülmesi beklenen görüşme ileri bir tarihe atıldı.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz
NOBRE İLE YOLLAR AYRILIYOR
30.Mayıs.2011 12:51
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/nobre_ile_yollar_ayriliyor_3987717.jpg
Siyah beyazlı yönetim, Mustafa Pektemek transferinin ardından sık sakatlanan ve bekleneni veremeyen tecrübeli golcü Mert Nobre'nin sözleşmesini feshedecek.
31 Mayıs 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen son dönemlerde bir türlü bekleneni veremeyen Türk vatandaşı olan sambacıyı Beşiktaş, önümüzdeki günlerde çağırıp sözleşmesinin fesihi için anlaşma sağlayacak.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
HAVUTÇU'NUN GENÇLEŞTİRME OPERASYONU
30.Mayıs.2011 13:26
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/havutcu_nun_genclestirme_operasyonu_7837652.jpg
Genç futbolculara verdiği önemi kanıtlarcasına transfer hamleleri yapan ve altyapıdaki oyunculara sahip çıkarak alkış toplayan teknik direktör Tayfur Havutçu, takımını mümkün olduğunca ‘dinç’ tutmaya çalışıyor. Necip Uysal’ı Bernd Schuster’in kulübe hapsinden kurtaran 41 yaşındaki teknik adamın, yönetime verdiği ‘gönderilecekler listesinde’
31 yaşındaki Ferrari, 30 yaşındaki Erhan Güven ve senelik 2.2 milyon Euro alan 30 yaşındaki Nobre ile 32 yaşında sözleşmesi feshedilen Nihat Kahveci dikkat çekiyor. Sezon ortasında göreve gelen Havutçu’nun, altyapıdaki oyuncularını sahaya sürerek onlara güvendiğini belirtmesi, gençlere verdiği önemin en büyük göstergesi. Geçen sene yaş ortalaması 28,2 olan Kara Kartallar’ın yeni sezonda Havutçu’nun yönetime verdiği rapor doğrultusunda yapılacak transferler ile gönderilecek oyuncularla birlikte bu rakamın 24,8’e kadar düşmesi bekleniyor.
Yapılan transferlerde 22 yaşındaki Veli Kavlak, 21 yaşındaki Tanju Kayhan ile 20’lik Burak Kaplan, takımın yaş ortalamasını aşağı çeken oyuncuların başında geliyor. Atletico Madrid’den 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu Forlan’la anlaşma sağlayamayan ancak partneri 22’lik Diego Costa’ya yönelen Siyah-Beyazlılar’ın, önümüzdeki hafta bu oyuncunun işini bitirmeye çalışacağı kaydedildi.
Guti’ye alternatif bakılıyor
Havutçu’nun ise, “Savunma ve orta alana bir de Bobo’nun durumuna göre forvet alacağız. Ancak savunmaya kesinlikle bir yabancı takviyesi şart. Guti’nin bize yararı tartışılmaz ama o bölgeye de bir alternatif şart. Forvette belirsizlik var. Parasal açıdan Bobo ile kulüp arasında uçurum var. Bobo’nun kalmasını isterim ama o da her gün farklı konuşuyor. Almeida kalmak istiyor. Kendisi çok kaliteli bir futbolcu ancak ailesini tam anlamıyla ikna etmiş sayılmaz. Kampa kadar bunları aşmamız gerekiyor” diyerek yönetime dert yandığı öğrenildi.
Alınanlar: Veli Kavlak (22), Tanju Kayhan (21), Burak Kaplan (20), Mustafa Pektemek (22), Fernandes (24), Egemen (28)
Transfer listesi: Diego Costa (22), Kemal Tokak (22), İbrahim Akın (26), İbrahim Öztürk (28), Atila Turan (19), Deni Alar (21)
Gönderilecek listesi: Ferrari (31), Erhan Güven (30), Holosko (27), Hakan Arıkan (29), Nobre (30)
Gönderilenler: Nihat Kahveci (32), İbrahim Üzülmez (35)
- FANATİK -
anil luque
31.Mayıs.2011, 01:30
Tayfur Hoca'nın bu tutumu Forlan'ın veya bir başka dünya starının bize gelme olasılığından yahut gelmelerinden daha çok mutlu ediyor beni..
eXcitinG
31.Mayıs.2011, 01:49
Adanaspor başkanı da kıvırma operasyonuna başLadı.
Bu arada Fenerbahçe Yobo dan vazgeçmiş. Tez eLden aLınmaLı asLında. Gerekirse Sivok biLe gözden çıkarıLmaLı.
GodfatheR
31.Mayıs.2011, 01:55
En büyük transfer Nobre'nin gitmesidir.
Bir F.BahçeLi olarak ben bile sinir oluyorum hiç birşey yapmadan bu kadar para almasına :D
Rehavi
31.Mayıs.2011, 02:07
Yobo yu Fenerbahçe bile almıyorsa, biz kesinlikle almamalıyız. Lugano ile gayet uyumlular, bize gelse ne olacağı meçhul ve muhtemelen bonservisi tuzlu biraz.
Rehavi
31.Mayıs.2011, 02:08
Bu arada yukarıdaki Fanatik haberi nasıl bir sallamadır Allahım :) Adamlar haber doğru çıksın diye İbrahim Öztürk ü 2 yaş küçük gösteriyorlar :D
anil luque
31.Mayıs.2011, 02:49
En büyük transfer Nobre'nin gitmesidir.
Bir F.BahçeLi olarak ben bile sinir oluyorum hiç birşey yapmadan bu kadar para almasına :D
Allah razı olsun kardeşim duygularıma tercüman oldun:D
kalemci
31.Mayıs.2011, 03:06
nobre nobre nobre nobree marciooo nobre :) valla pek özleyeceğimi sanmıyorum ama en çok özleyeceğim özelliği topu ezmesi ve kendine has topun sağına ve soluna vurarak atamadığı çalımını izlemek olacak :)
besiktas1903
31.Mayıs.2011, 03:15
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/30/2058.jpg
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/31/39.jpg
hehe :p (forza'dan alinti)
kalemci
31.Mayıs.2011, 03:28
nobreeee daha hiç bi skıntısını duymadım bu adamın yıllardır gerçi o paraya ne sıkıntısı yaşayacak ki
Rehavi
31.Mayıs.2011, 13:19
Reyes in adı geçmeye başladı... Güzel şeyler bunlar...
GodfatheR
31.Mayıs.2011, 13:39
:n: :n: :n:
çok iyi bu ya :D
Tamam lan tamam gidiyorum :zuhaha
nouma16
31.Mayıs.2011, 14:01
yav adı geçmiyor ama kevin gameiro'nun gelmesini çok isterim.
2008/2009 sezonu: 37 maç 11 gol 10 asist
2009/2010 sezonu: 35 maç 17 gol 8 asist
2010/2011 sezonu: 36 maç 22 gol 5 asist
adam bildiğin gol makinesi. istikrarlı forvet. fransız liginin gol kısırlığını iddaacı arkadaşlarda bilirler. umarım bu adamı transfer ederiz.
anil luque
31.Mayıs.2011, 14:28
Kendisi bir hayli tuzlu kardeşim :)
A.FaruK
31.Mayıs.2011, 14:30
:n: :n: :n: Ersan beraber direnelim mi hacı :n:
anil luque
31.Mayıs.2011, 14:38
yav adı geçmiyor ama kevin gameiro'nun gelmesini çok isterim.
2008/2009 sezonu: 37 maç 11 gol 10 asist
2009/2010 sezonu: 35 maç 17 gol 8 asist
2010/2011 sezonu: 36 maç 22 gol 5 asist
adam bildiğin gol makinesi. istikrarlı forvet. fransız liginin gol kısırlığını iddaacı arkadaşlarda bilirler. umarım bu adamı transfer ederiz.
he bu arada yanlış hatırlamıyorsam dev kulüplerin de listesinde olan bir oyuncu. bizden başka devlerin de gözdesi o :p
besiktas1903
31.Mayıs.2011, 17:11
Orduspor Sivok,Fink ve Tabata'yı istiyor. AZ SONRA HABER1903'DE
Revolution
31.Mayıs.2011, 17:11
Orduspor Sivok,Fink ve Tabata'yı istiyor. AZ SONRA HABER1903'DE
Ordu ve Beşiktaş'a faydalı olur bu gelişme :)
Rehavi
31.Mayıs.2011, 17:50
Bize uzun stoper lazım :) Sivok gitmeyecek yalnız yönetim açıklamıştı...
besiktas1903
31.Mayıs.2011, 18:05
Yanliz Ferrari'nin kapi gibi sözlesmesi var bu yüzden Ferrari kalirsa ve Sivok giderse sasirmam
Revolution
31.Mayıs.2011, 18:10
Ben Ferrari'yi beğeniyorum hala. Bu sene hiç oynamayıp birden oynatılınca, Lugano'nun gazabına uğradı biraz. Geçen sene gayet iyi performansı vardı. Düzenli oynatılırsa bence faydalı olur.
RT @Muratozen1903: 2012-2013 / 2013-2014 ve 2014-2015 sezonları için ise sezon başına 400.000.Euro garanti ücret ve 15.000.Euro maçbaşı ücreti ödenecektir.
RT @Muratozen1903: 2011-2012 sezonu için 600.000.Euro garanti ücret ve 10.000.Euro maçbaşı ücreti,
RT @Muratozen1903: yuncu Veli Kavlak'ın transferi konusunda 4 yıllık (2014-2015 sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya istinaden futbolcuya;
RT @Muratozen1903: Anlaşmaya istinaden futbolcuya yıllık 350.000.Euro garanti ücret ve 11.000.Euro maçbaşı ücreti ödenecektir. .
RT @Muratozen1903: yuncu Burak Kaplan'ın transferi konusunda 4 yıllık (2014-2015 sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır.
RT @Muratozen1903: Anlaşmaya istinaden futbolcuya yıllık 350.000.Euro garanti ücret ve 11.000.Euro maçbaşı ücreti ödenecektir
RT @Muratozen1903: Oyuncu Tanju Kayhan'ın transferi konusunda 4 yıllık (2014-2015 sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır.
Rehavi
31.Mayıs.2011, 18:16
Bende eski günlerini özlüyorum açıkcası Ferrari nin... Eski hali olsa bize yeter, yabancı stopere de gerek kalmaz ama zor gibi... Aynı şekilde Toraman ın da sağ bekte eski performansı çok iyi gelir bize.
Kartal'a yeni Robinho!
http://1903haber.net/NewsImages/Arsiv/lucas_sao_paulo.jpg
Beşiktaş'ta ilk hedef 18’lik Sambacı Lucas...
Siyah- Beyazlılar’ın uzun süredir takip ettiği Brezilyalı futbolcu Lucas'ın menajerleriyle görüşmek için İspanya'ya gittikleri öğrenildi. Kartal’ın eski futbolcusu Zago’nun alınmasını ısrarla tavsiye ettiği Lucas için Hugo Almeida transferindeki gibi ‘fon’ sisteminin devreye sokulacağı belirtildi. 18 yaşındaki orta saha Lucas. Forvet arkası mevkisinde oynayan ve ‘Yeni Robinho’ olarak tanınan genç yıldızın bonservisi 8 milyon Euro. Bu transferi tamamlamak için Kartal yoğun çaba sarf edecek.
1903haber
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Mayıs.2011, 19:25
Kartal'a yeni Robinho!
http://1903haber.net/NewsImages/Arsiv/lucas_sao_paulo.jpg
Beşiktaş'ta ilk hedef 18’lik Sambacı Lucas...
Siyah- Beyazlılar’ın uzun süredir takip ettiği Brezilyalı futbolcu Lucas'ın menajerleriyle görüşmek için İspanya'ya gittikleri öğrenildi. Kartal’ın eski futbolcusu Zago’nun alınmasını ısrarla tavsiye ettiği Lucas için Hugo Almeida transferindeki gibi ‘fon’ sisteminin devreye sokulacağı belirtildi. 18 yaşındaki orta saha Lucas. Forvet arkası mevkisinde oynayan ve ‘Yeni Robinho’ olarak tanınan genç yıldızın bonservisi 8 milyon Euro. Bu transferi tamamlamak için Kartal yoğun çaba sarf edecek.
1903haber
Çok zor almamız,ama alırsak olağanüstü olur. Forlan'dan daha çok sevinirim :)
titates1
31.Mayıs.2011, 20:00
Çok zor almamız,ama alırsak olağanüstü olur. Forlan'dan daha çok sevinirim :)
edit:bu adam tamam bir de diğer lucas var
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Mayıs.2011, 20:03
edit:bu adam tamam bir de diğer lucas var
Bu Lucas o Lucas :p
titates1
31.Mayıs.2011, 20:05
Bu Lucas o Lucas :p
kafam karıştı bir an =) geçen 6.5 milyon euro istediler beşiktaş kabul etmedi gibi bir haber görmüştüm , 10 lira da isteseler veririm ben bu adama
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Mayıs.2011, 20:13
Chelsea'nin genç yeteneği Gökhan Töre, açıklamalarda bulundu.
A Milli Takımımız'da Belçika maçıyla ilk kez aday kadroya çağrılan Chelsea'nin genç yeteneği Gökhan Töre, açıklamalarda bulundu.
Töre yaptığı açıklamada;
“Türkiye’de tuttuğum takım Beşiktaş. Siyah-Beyazlı renklere hastalık derecesinde aşığım. Beşiktaş’ı kalpten yaşıyorum. Eski takım arkadaşım Burak Kaplan da öyleydi. O tercihini Türkiye’ye dönmekten yana kullandı. Bunu yapmadan benimle de konuştu. En yakın arkadaşımın tuttuğum takım Beşiktaş’a gitmesine çok sevindim. Çok yetenekli ve Türkiye’de başarılı olacağını düşünüyorum.”
HABER1903
Bu tür açıklamalarda çoğaldı ya :p
Rehavi
31.Mayıs.2011, 20:14
Hazır Pektemek e 4 vermişken Lucas a da varsın 8 verelim...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Mayıs.2011, 20:15
Hazır Pektemek e 4 vermişken Lucas a da varsın 8 verelim...
Aynen.....
SAİT71
31.Mayıs.2011, 22:41
Aslında Nobreye en uygunu şu söz olacaktır:
Direnme, çek git Efsane ol :D
footballer33
31.Mayıs.2011, 23:46
Atletico Madrid takımında forma giyen Reyes’in 30 Haziran 2011′de İspanyol Kulübü ile sözleşmesi sona eriyor. Adı Beşiktaş ile anılıyor.
Kaynak : Sporx
Antonio Reyes'in sözleşmesi bitmiş mi yav? :D Bu arada Lucas yaşına göre baya ederi olan bir adam ve yeni Robinho falan dediklerine göre kaçırılmaması lazım. Tam da ihtiyacımız olan bölgenin adamı zaten zira Guti kalsa bile son senesi bizimle. Umarım alabiliriz, 8 milyon euro da Serdal Adalı farkıyla 5'e 6'ya falan iner zaten. :)
GeNç KaRTaL
31.Mayıs.2011, 23:54
Miranda,Forlan,Lucas,Ersan Gülüm,Serdar Kulbilge gündemimizdeki isimlermiş.
footballer33
01.Haziran.2011, 00:04
Kaynak? Serdar ne alaka ya, ne yapacağız ki onu? :confused: Lucas ve Ersan'ı alıp bir de sağ bek transfer ederek transferi kapatmalıyız bence.
eXcitinG
01.Haziran.2011, 00:05
Lucas CheLsea İle anLaşmadı mı ? 2012 sezonu sonunda CheLsea takımına katıLacak.
Rehavi
01.Haziran.2011, 00:07
Serdar la falan ne işimiz var. Hakan 3. kaleci olmak istemiyorsa genç takımdan biri konur ya da genç bir kaleci alınır. Rüştü-Cenk ikilisi en az 2-3 sene daha birlikte götürebilir ilk ikiyi.
Bu arada Reyes in kontratı transfermarkt e göre 2014 de bitiyor.
BaGa TaRKaN
01.Haziran.2011, 00:10
Miranda Atletico Madrid'e Transfer Oldu Diye Biliyorum Temmuzda Takıma Katılmayacak mıydı?
footballer33
01.Haziran.2011, 00:15
Lucas CheLsea İle anLaşmadı mı ? 2012 sezonu sonunda CheLsea takımına katıLacak.
O Lucas, başka Lucas. Bahsettiğin, Lucas Piazon ve yaşı da 17. Bizim Lucas ile bir ilgileri yok yani. :)
GeNç KaRTaL
01.Haziran.2011, 00:36
Kaynak bugün Tayfur hocayla görüştüğünü söyleyen elemanın birisi forza'da.Uzaktan akrabalıkları varmış.Bu isimlere teklif yapıldı demiş.
Serdar bence iyi olur Hakan eğer gidecekse.Valla geçen seneki sakatlık sendromundan sonra bu sene 3 tane iyi kaleciyle yola çıkmakta fayda var diye düşünüyorum.Bu yüzden Hakan'ın gönderilmemesi gerektiğini düşünüyorum ama eğer gitmek istiyorsa Serdar iyi bir alternatif olur bence.Miranda ile ilgili At.Madrid'e transfer olduğunu ben de okumuştum ama kesin değilmiş sanırım.
Aşk-ı Şehir
01.Haziran.2011, 00:52
Miranda Atletico Madrid'e Transfer Oldu Diye Biliyorum Temmuzda Takıma Katılmayacak mıydı?
Aynen abi. Miranda Atl. Madrid'e transfer oldu...
bjk_melo_151
01.Haziran.2011, 01:05
Aynen abi. Miranda Atl. Madrid'e transfer oldu...
Sonuçlanmadı daha...
kalemci
01.Haziran.2011, 01:10
banko iki santrafor almamız şart bizim.almeida pektemek bi yere kadar.bobo gitti nihat gitti nobrede gidecek gibi sıkıntı yaşarız.
BaGa TaRKaN
01.Haziran.2011, 01:11
Fm'de Madde Bile Var Sezon Sonunda Madride Katılıyor
Rehavi
01.Haziran.2011, 01:18
banko iki santrafor almamız şart bizim.almeida pektemek bi yere kadar.bobo gitti nihat gitti nobrede gidecek gibi sıkıntı yaşarız.
İyi hoş da tek santraforla oynuyoruz zaten ne yapacağız onca santraforu u? Bana kalsa bir Forlan ya da türevi, bir sağ bek, birde stoper yeterlidir.
footballer33
01.Haziran.2011, 01:23
İyi hoş da tek santraforla oynuyoruz zaten ne yapacağız onca santraforu u? Bana kalsa bir Forlan ya da türevi, bir sağ bek, birde stoper yeterlidir.
Tam aklımdan geçen şeyi yazmışsın, sen benden çok yaşayacaksın. :) Aynen katılıyorum yorumuna.
kalemci
01.Haziran.2011, 01:26
geçen senede tek santraforla oynadık ama bobonun sakatlığı çoğu şeyin sonu oldu almeida gelene kadar almeida geldi bi ara 2si birden sakatlandı nihatta yoktu nobreye kaldık filan bu sorunları yaşamamamız lazım.A 2 de defans, ortasaha çok ama forvet pek yok gibi.ordan kullansak iyi olurdu.Bu senede 3 kulvardayız.Almeida yı o güçlü fiziğine rağmen ben sakatlanmaya müsait bi oyuncu olarak görüyorum.
kalemci
01.Haziran.2011, 01:29
ayrıca bizim alt yapıdan yetişen santrafor Adem Büyük Bank Asyada yılın futbolcusu seçildi :)
bjk_melo_151
01.Haziran.2011, 01:46
ayrıca bizim alt yapıdan yetişen santrafor Adem Büyük Bank Asyada yılın futbolcusu seçildi :)
Süperlig'de tutunabilmesi için fiziğini geliştirmek zorunda. Onun dışında çabuk değil. Boş alana iyi sarkıyor, vuruşları da iyi.
kalemci
01.Haziran.2011, 01:54
ilk başta fiziğini değiştirmek zorunda okudum Allah Allah diyorum bi insan nasıl değiştirebilir fiziğini :D
anil luque
01.Haziran.2011, 02:05
Uyku saati :D
Lucas transferi zor ama bir o kadar mükemmel olur :)
kalemci
01.Haziran.2011, 02:21
aynen finaller belimi fena büktü gerçi bi işe yarasa yanmayacağımda :)
lucas bencede iyi olabilir ama yine yerli biriyle anlaşılacak diye düşünüyorum.Millet gereksiz diyebilir ama 3.forvet olarak Mehmet Yıldız alınabilir.Almeida veya Pektemek Gol Demek için yedek olarak
bjk4ever
01.Haziran.2011, 12:02
Iki brezilyaliya da gerek yok, stoper Sivok varken gereksiz olur. Ayrica Lucas kaliteli oyuncu, yetenekli ama golcu bir oyuncu degil, topla katedebilecek zaten bircok oyuncumuz var, ceza alanina sokabilecegimiz oyunculara ihtiyacimiz var bizim, adam gecen oyunculara degil.
Rehavi
01.Haziran.2011, 12:40
Tam aklımdan geçen şeyi yazmışsın, sen benden çok yaşayacaksın. :) Aynen katılıyorum yorumuna.
Allah korusun kardeşim çok yaşamak iyi değildir :p
geçen senede tek santraforla oynadık ama bobonun sakatlığı çoğu şeyin sonu oldu almeida gelene kadar almeida geldi bi ara 2si birden sakatlandı nihatta yoktu nobreye kaldık filan bu sorunları yaşamamamız lazım.A 2 de defans, ortasaha çok ama forvet pek yok gibi.ordan kullansak iyi olurdu.Bu senede 3 kulvardayız.Almeida yı o güçlü fiziğine rağmen ben sakatlanmaya müsait bi oyuncu olarak görüyorum.
Bobo-Holosko-Nobre-Nihat vardı... Sezon sonu bir maçta 4 ü birde yoktu ama bence çok ekstraydı, şimdi kalkıp o bir maç için 1 milyon euro verirsek bir oyuncuya yazık olmaz mı? İkinci yarıda da yine 4 forvetimiz vardı Almeida-Bobo-Nihat-Nobre... Nihat a uç forvet olarak hiç gerek kalmadı diye hatırlıyorum, 1-2 maçta Nobre oynadı o kadar. İşte bu sene de örneğin Forlan alınırsa Almeida-Forlan-Pektemek olur. Zaten yine o kadar sakatlık yaşarsak başarılı olma ihtimalimiz yok. Bir pozisyona 4 alternatifle sezona girmemiz demek, en basitinden sol bekte, ofansif orta sahada sürekli problem yaşayabileceğimiz anlamına gelir. Şu an sol bek oynayabilecek 3, ofansif orta saha oynayabilecek Nobre ve Fernandes dahil yine 3 oyuncumuz var.
Diğer konuya gelirsek, Sivok un yanına hava toplarında iyi bir stoper lazım, bence Sivok yabancı kontenjanının derinliklerinde alternatif olurken, bir yabancı stoper ya da sağ bek alıp onlara göre Toraman ın mevkisini belirlemeliyiz. Gerçi garip olan, Toraman ı bu sene en azından 2-3 maç sağ bekte deneseydik, en azından bir fikrimiz olurdu, sağ bek oynar mı oynayamaz mı diye...
Yönetim yine yabancı kontenjanı yok gibi davranıyor ama bu sene de eğer defans 4 lüsünü ligde ayrı Avrupa da ayrı kurarız diye düşünüyorlarsa inşallah bu tavırdan vazgeçerler. Artık sabit bir kaleci ve defans 4 lüsüne sahip olmamız gerekiyor. Eğer bu 5 inden 1 i yabancı olacaksa hangi mevkide olacağı belirlenmeli. Yok iki yabancı kullanılacaksa, lig maçlarında Guti nin yerine Türk statüsünde bir oyuncuyla her maça başlanmalı. Bu oyuncu Veli-Burak-İbrahim Akın dan biri olabilir. Fernandes yerine Aurelio da düşünülebilirdi ama Fernandes in sürekli olarak oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Sezon içinde duruma göre inşallah Toraman-Ersan(olursa)-Egemen üçlüsünden ikisi maçları kaldırabilecek performansta olurda hiç yabancı sıkıntısı çekmeyiz. Yoksa geçen seneki gibi olursa her an kendimizi Ekrem e emanet etmiş olarak bulabiliriz. Keşke Ersan alınsa ve eski haline dönse de Ersan-Toraman ikilisinin uyumunu tekrar yakalasak.
Rehavi
01.Haziran.2011, 12:42
Beşiktaş'tan İspanya'ya!
Beşiktaş A2 takımında forma giyen genç kaleci Umut Kaya İspanya La Liga yolunda.
01 Haziran 2011 Çarşamba - 00:42
Sporx.com
Beşiktaş'ta A2 takımının genç kalecisi Umut Kaya, İspanya Ligi takımlarından Getafe'den teklif aldığını doğruladı. Beşiktaş TV'de yayınlanan 'Transfer Dosyası' programına katılan genç kaleci önemli açıklamalarda bulundu.
Siyah-beyazlı kulüpten ayrılan Alman teknik direktör Bernd Schuster'in beğendiği kalecilerden biri olan Umut yaptığı açıklamada, "Schuster beni antrenmanlarda çok beğeniyordu. Menajerlerim aracılığıyla Getafe'den teklif aldığım doğru. İlk hedefimde tabii ki Beşiktaş var. Ama Avrupa'da oynamak istiyorum" şeklinde konuştu.
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun gençlere önem veren bir çalıştırıcı olduğunun altını çizen 21 yaşındaki oyuncu, "Bana göre Türkiye'nin Jose Mourinho'su Tayfur hocadır" dedi.
İdol olarak Rüştü Reçber ve Iker Casillas'ı gösteren Umut, "Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşmem daha var. Fakat İspanya benim için çok iyi bir tercih olacaktır. La Liga kaleciler açısından kabus ama başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu.
Eksilerinin ve artılarının ne olduğu şeklindeki soruya ise genç file bekçisi, "Schuster de dahil, yan toplarda çok başarılı olduğumu herkes
söylüyor. Eksiğime geçecek olursak, maçlardaki konsantrasyonumu daha da artırmam gerekiyor" yanıtını verdi.
Sporx'ten bir not : 1 Ocak 1990 doğumlu olan Umut Kaya, bu sezon Beşiktaş A2 Takımı'nda 15 maç oynamış ve başarılı kurtarışlarıyla dikkat çekmişti. 1.88 boyundaki genç kaleci, Umut'un, Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi kamplarında da A takımla beraber çalışacağı öğrenildi.
uAburak89
01.Haziran.2011, 12:46
Sporx Ersan ile röportaj yapmış, bir kısmını ekliyorum, merak edenler siteden okuyabilir.
- Sakatlığın ne durumda? Tamamen geçti mi?
"Sakatlığımın üzerinden 4 ay geçti. Şu an Allah'a şükür geçti ve tamamen toparlandım. Hiç bir ağrım yok, kendimi çok iyi hissediyorum. Lig bitti ama ben hala güçlü kalmak için antrenmanlarımı düzenli yapıyorum. Sezon başı kampına tam olarak hazır katılabileceğim."
Dün gazetelerin bazılarında senin ağzından 'Beşiktaş'tan başka hiç bir takımda oynamam' diye açıklamalar yer aldı. Böyle bir açıklaman oldu mu?
"Bu tarz bir açıklamam kesinlikle olmadı. Zaten futbolda geleceğinizle ilgili bu kadar net konuşamazsınız. Yalnızca Beşiktaş'ta mutluyum, inşallah başkanlar anlaşır demiştim. Ama şu an görüşmeler devam ediyor ve ne olacağını bekliyorum."
- Beşiktaş dışında teklifler geliyor mu?
"Şu an için fikrim yok, tatildeyim ve özel antrenmanlarımı sürdürüyorum. Bayram başkanımla sürekli telefonlaşıyorum. Tabii onun görüşmeleri oluyor. Bu telefonlan bugün biraz yoğunlaştı. Sanırım bugün yarın bir şey olacak. Bu kadar söyleyeyim…"
- Beşiktaş ile sözleşmen bugün sona erdi. Yeniden Adanaspor'un futbolcususun...
"Evet yeniden Adanaspor'un futbolcusuyum. Hayat bu belli olmaz belki Adanaspor'a dönerim ve Adanaspor'u şampiyon yaparız."
- Hiç bir takıma sözün var mı? Bu konuda da çok fazla haber çıktı...
"Kesinlikle hiç bir takıma sözüm yok. Görüşmeler sürüyor ve ne olacağını ben de bilmiyorum."
Bugün yine İtalya medyasında adın geçiyordu. Yurt dışı ile ilgili bir şey var mı?
"Evet var. Menajerim Kazım Avcı bu konuyla ilgileniyor. Yurt dışına da gitme ihtimalim var. UEFA maçlarında ortaya koyduğum performans nedeniyle beni beğenmişler. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ü arayıp benimle ilgili görüşmüşler. Bakarsınız yurt dışına giderim"
- Kulüpler anlaştı, senin için de şartlar aynı olursa Türkiye'de mi kalırsın, yurt dışına mı gidersin?
"Yurt dışında oynamak isterim."
Galatasaray olabilir mi?. Adın bu kulüple çok anılıyor?
"Tam bilmiyorum ama bazı görüşmeler ve temasları olmuş galiba. Bayram başkanımla konuştuğumda öyle sezdim. Bu olaylarda medyaya yansıyınca G.Saray'daki yakın arkadaşlarım hemen telefona sarılıp beni aradılar. Manisaspor'da oynadığım dönemde Arda, Hakan Abi, Selçuk İnan ve kaleci Ufuk'la çok iyi arkadaştım. Beni arayıp “geliyorsun bize dimi” diyorlar. Ben bilmiyorum. Benim bu konuda tek dileğim ve duam var o da “Allah'ım benim hakkımda hangisi hayırlıysa o olsun” diyorum. Ben profesyonel bir futbolcuyum"
anil luque
01.Haziran.2011, 13:07
Allah'tan transferi ile ilgili konuşması yasaktı he bi de yasak olmasa..
GeNç KaRTaL
01.Haziran.2011, 13:59
Ersan'ın ille de Beşiktaş'ta oynayacağım gibi bir düşüncesi olmadığı çoktandır belliydi.Zaten bu yüzden avatarımı değiştirmiştim.Bizim için hayırlısı neyse onun olmasını diliyorum.
bjk4ever
01.Haziran.2011, 16:13
Besiktas'a yakisan bu transferden vazgectigini belirtip kamuoyuna aciklamak. Bizde oynamak icin yeterince istekli olmayan adamin pesinden kosmaya gerek yok, ne idugu belirsiz adamlarin (B.Akgul) bu camiayla oynamaya hakki da yok, hele Besiktas'in Ersan'a hic ihtiyaci yok.
“Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş. olarak, spor kamuoyunu günlerdir meşgul eden Faryd Mondragon’un transferinden, FC Metz ile imzalanmış bir anlaşmanın ve oyuncunun menajeriyle varılan mutabakatın mevcudiyetine rağmen, adı geçen futbolcunun sonu gelmeyen tutarsız davranışları ve Beşiktaş formasını giymek için yeterince istekli davranmadığı görüldüğünden, Beşiktaş ilkelerine uymayan bu davranış karşısında teknik direktörümüz sayın Mircea Lucescu’nun da isteği doğrultusunda vazgeçilmiştir.”
Rehavi
01.Haziran.2011, 17:10
Besiktas'a yakisan bu transferden vazgectigini belirtip kamuoyuna aciklamak. Bizde oynamak icin yeterince istekli olmayan adamin pesinden kosmaya gerek yok, ne idugu belirsiz adamlarin (B.Akgul) bu camiayla oynamaya hakki da yok, hele Besiktas'in Ersan'a hic ihtiyaci yok.
“Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş. olarak, spor kamuoyunu günlerdir meşgul eden Faryd Mondragon’un transferinden, FC Metz ile imzalanmış bir anlaşmanın ve oyuncunun menajeriyle varılan mutabakatın mevcudiyetine rağmen, adı geçen futbolcunun sonu gelmeyen tutarsız davranışları ve Beşiktaş formasını giymek için yeterince istekli davranmadığı görüldüğünden, Beşiktaş ilkelerine uymayan bu davranış karşısında teknik direktörümüz sayın Mircea Lucescu’nun da isteği doğrultusunda vazgeçilmiştir.”
Bu kadar basit... Diren efsane ol fotoğrafını kendi twitter ından paylaşan, sonrada herşey açık değil mi diyerek net olarak tutumunu ortaya koyan bir oyuncu tabi ki mecbur kalırsa başka takımlarda da oynayacaktır. Kendisinin kulüpteki herhangi bir oyuncu kadar Beşiktaşlı olduğunu düşünsemde eğer gittiği takımın içi rahatsa yolu açık olsun.
bjk4ever
01.Haziran.2011, 17:16
Mecburiyet diye birsey yok. GS'ye gitmiyorum der olur biter. Eger delikanliysa, sozunu adamiya tabii. Besiktas'li olmak ayri sey, profesyonel olmak ayri sey, delikanli karakterli olmak baska sey. Rustu de FB'li, ilk geldigi gun ben FB'liyim demisti, ama delikanli ve adam gibi adam.
kalemci
01.Haziran.2011, 17:41
hayırlısı olsun ben sadece çok aceleci olmak istemiyorum Ersan konusunda konuşmak için.
anil luque
01.Haziran.2011, 17:53
Bir futbolcu ve kendisinin transferi hakkında bu kadar uzun süre polemik yapmak hem oyuncunun kendisine hem de adı geçen kulüplere ziyadesiyle zarar verir. Her şey oluruna bırakılsın , zaman içinde transfer ya gerçekleşir ya gerçekleşmez. Ersan'ı bu kadar baskı altında bırakmak çok yersiz. Yok Beşiktaş'tan başkasında oynamam dedin mi? Beşiktaş senin için ne ifade ediyor ? Yok yere oyuncuyu hırpalar bu sorular ama hiç birimiz farketmeyiz. Üstelik bu oyuncu çok ağır bir sakatlık geçirdi ve kendisini tamamiyle iyileşme sürecine odaklamak mecburiyetinde. Ama gelip görelim ki transfer dedikodularına her gün bir yenisi ekleniyor.
grkm33
01.Haziran.2011, 18:09
Hakan Arıkan Miy almıştır Hayırlı olsun iki takımada :)
bjk_melo_151
01.Haziran.2011, 18:10
Hakan Arıkan Miy almıştır Hayırlı olsun iki takımada :)
Kerem'le bir dakika bile gitmezdi. İyi haber.
grkm33
01.Haziran.2011, 18:14
Kerem'le bir dakika bile gitmezdi. İyi haber.
Kerem iyi kaleci ama çok top sektiriyor...
kalemci
01.Haziran.2011, 18:20
demek ki 3.kaleci alacağız korcanı tutmak isterlerse bilemem tabiki.
bjk_melo_151
01.Haziran.2011, 19:16
Kerem iyi kaleci ama çok top sektiriyor...
Hakan da topu sektiriyor; ayrıca yan toplarda da zayıf, topu iyi kullanamıyor. Hakan'ın refleksi, Kerem'e göre daha iyi. Yoksa benzer tipte kaleciler. Kerem çok hantal ve sönük kalıyor Hakan'a göre.
grkm33
01.Haziran.2011, 19:31
Hakan da topu sektiriyor; ayrıca yan toplarda da zayıf, topu iyi kullanamıyor. Hakan'ın refleksi, Kerem'e göre daha iyi. Yoksa benzer tipte kaleciler. Kerem çok hantal ve sönük kalıyor Hakan'a göre.
Hakan ı bu 1 adım öne geçiriyor :)
bjk_melo_151
01.Haziran.2011, 19:41
Hakan ı bu 1 adım öne geçiriyor :)
:) Evet, savunmanın iyi kurgulanması gerekiyor, yoksa dönen toplar Mersin İdman Yurdu'nun canını yakar. Kalecinin elinden kaçırdığı her top tehlikelidir.
burak95
01.Haziran.2011, 19:53
http://adanaspor.org/index.php?option=com_content&task=view&id=2429&Itemid=1
sanırsam ersansız kalıcaz
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Haziran.2011, 20:37
Kurtulduk mu Hakan'dan ya ? :D
anil luque
01.Haziran.2011, 20:37
Öyle gözüküyor :D
Rehavi
01.Haziran.2011, 20:46
Öyle demeyin 3. kaleci olarak iyiydi :) Neyse hayırlı olsun.
GeNç KaRTaL
01.Haziran.2011, 21:07
3.kaleci olarak iyiyidi evet ama düşündüm de geçtiğimiz sezon yaptığı hatalarla puan kaybettiğimiz maçları...İyi oldu gibi.
kalemci
01.Haziran.2011, 21:08
korcandan haber var mı
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Haziran.2011, 22:29
korcandan haber var mı
Yok gibi. Dönse de 3.kaleci olacak gerçi...
ozaniel
01.Haziran.2011, 22:46
Bence Ersan'a biraz ağır tepki vermişsiniz, bir futbolcu mantıken öncelikle kendini düşünmelidir bence, Ersan Galatasaray'a gitmem dese Beşiktaş kesin alacak mı Ersan'ı? Adanaspor'da kalsa daha mı iyi olacak? Ersan şimdi Beşiktaş'tan başka takıma gitmem dese blöften farksız olacak ve sonunda Mehmet Topuz gibi mecbur kalacak imzalamaya.
Yeterince istemedi diye Beşiktaş Ersan'ı almazsa (ki Mustafa Pektemek, Veli Kavlak, Egemen gibi oyuncuların Ersan'dan daha fazla istediğini düşünmüyorum) çok büyük bir saflık yapmış olur, taraftara yaranmak için delikanlı gözükmüş olurlar. En nefret ettiğim şey kulübün gelenekleri, yok Beşiktaşlı duruşu, yok bilmem kimin giydiği forma diyerek bütün oyunculardan İbrahim Üzülmez kadar sadıklık beklenmesi ve hem takıma hem de oyuncuya zarar verilmesi.
Sonuçta burda yapılan şey bir spordur, bir oyuncu için iş ve bir taraftar için ise (en azından benim için) tuttuğu takımı takip ederek keyif almaktır. Ben Ersan'ı sahada görmekten keyif alıyorum, sahada gerçekten gayretli, istekli ve yetenek olarak da üst seviye bir oyuncu, Galatasaray'a giderse de saygı duyarım, en sevdiğim Türk oyunculardan biri olduğunu değiştirmez.
bjk4ever
02.Haziran.2011, 10:37
Ersan GS'ye gitmiyorum dese bence er ya da gec BJK'ye verirlerdi, buna mecburlar....
kalemci
02.Haziran.2011, 12:28
ersan konusunu kapatalım bence arkadaşlar dünkü açıklamalarını okuduk hepimiz.eğer doğruysa nasıl istiyorsa öyle yapsın.çok istese yönetime resti çeker çünkü biz öyle az buz para vermedik yani 4 milyon euro gsde 4.5 milyon euro veriyormuş top ersanda artık.
eXcitinG
02.Haziran.2011, 13:22
500 bin Euro için bizi değişecek adamLar iLe işimiz yok bizim. Arada 2-2,5 miLyon Euro fark oLur, anLarım. Derim tamam da 500 bin Euro Luk takım değiLiz biz.
kalemci
02.Haziran.2011, 13:31
aynen katılıyorum artık hayırlısı olsun diyorum o yüzden
di canio
02.Haziran.2011, 13:52
Ersan resti çeksin demek bizler için kolay. Ersan'ın yerine koyun kendinizi. ozaniel'in de yazdığı gibi, Ersan Galatasaray'da oynamam dese Beşiktaş ile Adanaspor hemen anlaşacak mı? Ya anlaşamazlarsa yine ve Ersan söylediğine rağmen Galatasaray'a gitmek durumunda kalırsa? Mehmet Topuz en taze örnek. Ayrıca rest çeksin deniyor da aklıma Ali Turan geldi. Koca yarım sezonu futbol oynamadan geçirdi Galatasaray için. Sonrası malum. Ersan için bu transfer futbol hayatının en kritik dönemlerinden birisi durumunda. Ve akıllıca davranması gayet doğru.
besiktas1903
02.Haziran.2011, 14:07
Ersan resti çeksin demek bizler için kolay. Ersan'ın yerine koyun kendinizi. ozaniel'in de yazdığı gibi, Ersan Galatasaray'da oynamam dese Beşiktaş ile Adanaspor hemen anlaşacak mı? Ya anlaşamazlarsa yine ve Ersan söylediğine rağmen Galatasaray'a gitmek durumunda kalırsa? Mehmet Topuz en taze örnek. Ayrıca rest çeksin deniyor da aklıma Ali Turan geldi. Koca yarım sezonu futbol oynamadan geçirdi Galatasaray için. Sonrası malum. Ersan için bu transfer futbol hayatının en kritik dönemlerinden birisi durumunda. Ve akıllıca davranması gayet doğru.
resti cekerse bize satmak zorunda kalir Adanaspor. yani bence Adanaspor göze alamaz bizim önerdigimiz para'da az degil..
footballer33
02.Haziran.2011, 14:10
Ne Ersan'mış arkadaş, sanki Puyol. :) Valla biz de alsak, G.Saray'a da gitse öyle pek bir tepki vereceğimi sanmıyorum. Yolu açık olsun veya hayırlı olsun der çekilirim. Bir hayli kabak tadı verdi çünkü bu iş.
di canio
02.Haziran.2011, 14:18
resti cekerse bize satmak zorunda kalir Adanaspor. yani bence Adanaspor göze alamaz bizim önerdigimiz para'da az degil..
Ali Turan örneğini verdim. Resti çekti, Kayserispor satmadı. Bu durumda Adanaspor'un Beşiktaş'a satması mantıklı olan. Ama ya satmazlarsa. Beşiktaş'a birşey olmaz, Galatasaray'a birşey olmaz, Adanaspor'a fazla birşey olmaz. Olan ortada kalan Ersan'a olur. Beşiktaşlıyım, orada oynarım olayları 80'lerde, 90'ların başında kaldı maalesef. Bu işte bu kadar para dönerken kimse futbolcuları amatör ruhla davranmıyor diye suçlayamaz.
kalemci
02.Haziran.2011, 14:20
önünde mehmet topuz gibi bir örnek vardı yiyemeyeceğin şeyi söylemeyeceksin benim demek istediğim bu bak mehmet topuz aynı hataya düştü dediğin gibi sen profesyonelsin nerde konuşup nerde susman nasıl konuşman gerektiğini bileceksin.sonra böyle sıkıntı çekersin çektirirsin.
Eminoski
02.Haziran.2011, 14:22
Ne Ersan'mış arkadaş, sanki Puyol. :) Valla biz de alsak, G.Saray'a da gitse öyle pek bir tepki vereceğimi sanmıyorum. Yolu açık olsun veya hayırlı olsun der çekilirim. Bir hayli kabak tadı verdi çünkü bu iş.
aynen katılıyorum.birde böyle oyuncular genelde rahat oldukları pek fazla birşey beklenmediği rahat takımlarda başarılı oluyorlar.Şimdi Beşiktaş yada Galatasaraya gelse bence bu kadar beklenen önemli performans sergilermi mechul,çok fazla baskı var üzerinde hangi takıma gitse herkes birşeyler beklicek buda oyuncuyu etkiler.Birçok örneğide var 3 büyüklerin yarışıp 1 tanesinin alıp elinde patladığı.
TR.CaPTaiN
02.Haziran.2011, 16:05
Lucas Neill'den Beşiktaş'a teklif
Galatasaray ile olan sözleşmesi sona ermesine rağmen Türkiye'de kalmaya sıcak bakan Lucas Neill, Beşiktaş'a mesaj gönderdi.
Türkiye'de transfer dönemi çok hızlı başladı. Üç büyük takım transfere hızlı bir giriş yaparken, Anadolu takımları şimdilik daha temkinli davranıyor. Transferin en hızlı takımlarından biri bu sezon da Beşiktaş olacak gibi gözüküyor. Kadrosunu Egemen ve Mustafa Pektemek gibi isimlerin yanı sıra üç gurbetçi oyuncu ile takviye eden siyah-beyazlılarda önümüzdeki sezon tanıdık bir ismi de görebiliriz.
Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde takımdan gönderdiği 5 isim arasında yer alan Avustralyalı futbolcu Lucas Neill'in, siyah-beyazlı takıma transfer olmaya sıcak baktığı iddia ediliyor.
Siyah - beyazlı yöneticilere, Beşiktaş'a transfer olmak için haber yollayan Neill'in, İstanbul'u çok sevdiği ve Türkiye'den ayrılmak istemediği için Beşiktaş'a transfer olmak istediği öğrenildi.
Savunmaya takviye yapmayı düşünen Beşiktaşlı yöneticilerin bu teklife ne cevap vereceği şu an için belirsizliğini koruyor.
Galatasaray'dan gönderilmesine karşın ortaya koyduğu futbolla geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı takımın önemli isimlerinden biri olan Avustralyalı milli oyuncu, Manly United, Millwall, Blackburn Rovers, West Ham United, Everton ve son olarak da Galatasaray formalarını giydi.
33 yaşındaki deneyimli oyuncu, Galatasaray formasıyla bu sezon çıktığı 32 maçta 9 sarı kart gördü.
Bu olayın bir benzeri de daha önce bayan basketbolunda yaşanmıştı. Fenerbahçe'nin uzun görüşmeler sonucunda anlaşamadığı bayan basketbolunun dünyadaki en önemli isimlerinden olan Taurasi, İstanbul'da kalmak için Galatasaray'lı yöneticilere haber yollamış ve sarı-kırmızılı takıma transfer olmuştu.
Sporx
kalemci
02.Haziran.2011, 16:10
bence çok güzel olru defans sağ için :)
Lucas Neill
02.Haziran.2011, 16:14
Ben nicki degistiririm artik :D:D
kalemci
02.Haziran.2011, 16:16
Lucas Neill Beşiktaş Transfer Haberleri alanında :D
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2011, 16:29
Ersan veya Kemal Tokak'ı alırsak olabilir aslında Neill.Hem sağ bek,hem stoper,hem de bonservissiz.Daha ne olsun.
Night_Mare17
02.Haziran.2011, 16:32
Sidnei Beşiktaş'ta Lig TV.
Ziya38
02.Haziran.2011, 16:34
Beşiktaş, yabancı stoperini Portekiz'de buldu. Siyah beyazlılar, Benfica'nın genç oyuncusu Sidnei ile anlaşmaya vardı. 21 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, satın alma opsiyonuyla kiralandı. Sidnei, bu sezon ligde oynadığı 16 maçta 3 gol atmıştı.
deniz.91
02.Haziran.2011, 16:36
Sidnei faydalı olabilecek bir oyuncu sanırım kadroda ferrari ve sivokta duruyor kimler gidecek acaba
Revolution
02.Haziran.2011, 16:39
Beşiktaş Portekiz'den devam :) Genç olması avantaj, hayırlı olsun. Neill'ı da Beşiktaş forması altında görmek istemem açıkçası, kahrolurum.
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2011, 16:48
http://www.dailymotion.com/video/x8di2l_sidnei-anula-hulk_sport
Adam,Hulk'u sahadan silmiş beyler.:icon_razz: Şaka bir yana seyretmedim daha önce hiç.Pek fikrim yok.FM'de baktım fena değil özellikleri.İnternette hakkındaki yorumlar da olumsuz değil.Makul bir fiyata opsiyonla kiralandıysa güzel bir transfer diyebiliriz.
footballer33
02.Haziran.2011, 16:50
Sidnei'yi fmden biliyorum. :) Bizde nasıl bir performans gösterecek merak ediyorum, ancak takıma yabancı stoper yerine sağ bek alınması daha mantıklı olurdu. Bu transferle birlikte Ersan'ın gelmeyeceği anlamını çıkarabiliriz ya da Ferrari ile birlikte Sivok da yolcu sanırım. Bakalım hangisi gerçekleşecek?
Revolution
02.Haziran.2011, 16:58
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
DEDIKODU Besiktas, Atletico Madrid'den Diego Costa'ya her an imza attirabilir.
eXcitinG
02.Haziran.2011, 17:00
İyi bari Sidnei yi satın aLma opsiyonu iLe kiraLamışız. Artık bu saatten sonra Ersan transferi oLmasada oLur. KaLiteLi bir stoper aLdık. Hem hızLı, hemde çok yerinde müdahaLeLer yapabiLen bir stoper. Tam aradığımız tip. Tayfur hoca sanırım Ligde İsmaiL-Toraman-Egemen-Sivok iLe oynayacak Avrupa maçLarında da İsmaiL-Sivok-Sidnei-Toraman iLe oynayacak. Gerçekten kaLiteLi bir savunma hattı.
footballer33
02.Haziran.2011, 17:07
Diego Costa Beşiktaş'a göz kırptı.
Transfer görüşmeleri ile ilgili görüştüğümüz Beşiktaşlı yöneticiler Diego Costa konusunda görüşmelerin hızlandırıldığını 1-2 gün içinde bu transferin neticeleneceğini bildirdiler.
Tayfur Havutçu'nun da bu sene santrafor mevkiinde Almeida, Mustafa Pektemek ve Diego Costa'dan oluşturmak istediği öğrenildi.
Diego Costa transferi bitmesi halinde Beşiktaş yabancı transfer dosyasını kapatıp, gönderilecek oyuncular ile ilgili çalışmalara başlayacak.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Yanlış oldu ya, Diego Costa'yı değil, Diego Forlan'ı alacaktınız. İsimler ve takımlar aynı olunca bizimkiler karıştırdı galiba. :D
eXcitinG
02.Haziran.2011, 17:09
A.Madrid garip işLer yapıyor. ForLan gitti, büyük ihtimaL Aguero da gidecek. Bir tek eLLerinde forvet oLarak Diego Costa kaLmıştı. Onu da bize satarLarsa vay adamLarın haLine.
Rehavi
02.Haziran.2011, 17:11
Güncelleme yaparsak;
Sivok ve Hilbert in gitmeyeceği açıklandı. Bobo gidiyorsa yerine biri gelecek ve forvete 2 yabancı kontenjanı ayrılacak. Fernandes-Ernst zaten kalıyor. Q7-Simao da kalıyor. Guti de kalıyor. Bu gelen oyuncuyla birlikte yabancı kontenjanını doldurmuş bulunmaktayız. Bu da demektir ki Holosko-Fink-Tabata kesin olarak yolcu. Holosko hakkında tereddütlerim vardı ama gidiyor artık netleşti. Bu vakitten sonra yok Neill mış yok sağ bekmiş boşuna kimse beklemesin. Yabancı kontenjanından sadece forvete bir takviye yapılır. Saydığım üç yabancı da elden çıkarılır. Bu transferle de İbrahim Öztürk ten kesin olarak vazgeçilmiştir diye düşünüyorum. Egemen-Tanju-Rıdvan bolca forma şansı bulabilirler... Üçüne de kesin sıra gelecek, şansını iyi değerlendiren formayı kapar. Son bir ihtimal de Guti nin yerine 11 de Veli ya da alınırsa İ. Akın ikilisinden biriyle başlanıp iki yabancı stoper de oynatılabilir. Tayfur Hoca son yabancı transferinden sonra hazırlık maçlarında bunları deneyip karar verecektir diye düşünüyorum.
Transfere gelirsek, mantıklı bir transfer gibi duruyor. 2008 de Benfica ya 5 m euro ya gelmiş. Şu an 21 yaşında... 18 yaşında o para verilmişse boş bir adam değildir ama belli ki Benfica da isteneni verememiş. Satın alma opsiyonlu bir genç oyuncuyu almamız güzel bişey. Fernandes de olduğu gibi tutarsa devam ederiz, tutmazsa devre arasında bile gönderilebilir. Brezilya lı ve Portekiz den gelmesi, elimizdeki Portekizli oyuncuların varlığı açısından uyum sürecini hızlandırabilir. Şu an için tek korkum disiplinli ve ciddi olabilecek mi? Yaşı da genç, kiralık olarak geliyor, kendini ispat çabasına girmezse oynadığı mevki itibariyle, hataları pahalıya mal olabilir. Birde satın alma opsiyonundaki fiyat gelsinde ona göre değerlendirelim.
Revolution
02.Haziran.2011, 17:13
Diego Costa'yı çok az izledim, yorum yapamayacağım :)
Rehavi
02.Haziran.2011, 17:13
İyi bari Sidnei yi satın aLma opsiyonu iLe kiraLamışız. Artık bu saatten sonra Ersan transferi oLmasada oLur. KaLiteLi bir stoper aLdık. Hem hızLı, hemde çok yerinde müdahaLeLer yapabiLen bir stoper. Tam aradığımız tip. Tayfur hoca sanırım Ligde İsmaiL-Toraman-Egemen-Sivok iLe oynayacak Avrupa maçLarında da İsmaiL-Sivok-Sidnei-Toraman iLe oynayacak. Gerçekten kaLiteLi bir savunma hattı.
Geçen seneki gibi defans dörtlümüzü bozma yanlışına düşmeyeceğimizi umuyorum. Geri 4 lüyü bozmak tehlikelidir, gerekirse Guti siz başlayalım ama defansı bozmayalım.
eXcitinG
02.Haziran.2011, 17:23
Geçen seneki gibi defans dörtlümüzü bozma yanlışına düşmeyeceğimizi umuyorum. Geri 4 lüyü bozmak tehlikelidir, gerekirse Guti siz başlayalım ama defansı bozmayalım.
Birşey oLmaz. Zaten geçen yıL defans 4 lüsü mü vardı ? SürekLi biriLeri sakat ve cezaLıydı her maç farkLı 4 Lü iLe çıkıyorduk.
barahir
02.Haziran.2011, 17:24
Opsiyon olayını imzaya dökmüşlerdir inşallah..
Rehavi
02.Haziran.2011, 17:31
Birşey oLmaz. Zaten geçen yıL defans 4 lüsü mü vardı ? SürekLi biriLeri sakat ve cezaLıydı her maç farkLı 4 Lü iLe çıkıyorduk.
Sorun da oradaydı ya zaten. Yoksa Ekrem hariç kötü oyuncular değildi defansta oynayanlar. Bir Ekrem de bu kadar fark yaratmamalı diye düşünüyorum.
Neyse hayırlı olsun, izleyelim bakalım inşallah iyi çıkar, FM serilerinde iyi görünüyordu.
eXcitinG
02.Haziran.2011, 17:46
Sorun da oradaydı ya zaten. Yoksa Ekrem hariç kötü oyuncular değildi defansta oynayanlar. Bir Ekrem de bu kadar fark yaratmamalı diye düşünüyorum.
Neyse hayırlı olsun, izleyelim bakalım inşallah iyi çıkar, FM serilerinde iyi görünüyordu.
Ben 8-10 maç arasında izLedim bu sezon. Aimar ve SavioLa hayranLığımdan doLayı internetten arada Benfica maçLarını takip ederim. Dediğim gibi kaLiteLi bir stoper. HızLı ve müdahaLeLeri çok yerinde. Beşiktaş a büyük fayda sağLayacaktır.
SAİT71
02.Haziran.2011, 17:56
Sidnei'yi fmde takımıma hep alırdım. Tabi o zaman yanılmıyorsam Internacional mi neydi öyle bir takımdaydı. Defansif olarak çok etkiliydi fm'de. Gerçektede öyleyse tam FM'lik bir transfer olmuş :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Haziran.2011, 18:06
Sevindim Sidnei transferine :) Güzel gider DC'ye :)
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2011, 18:12
@Rehavi
Sivok'un takımda kalacağını Serdal Adalı söylemişti de,Hilbert için öyle bir açıklama yok benim bildiğim.Hatta Hilbert için teklifler de varmış.Kesin takımda kalacağını neye göre söylüyorsun?
Opsiyon olayını imzaya dökmüşlerdir inşallah..
O konuda bir sıkıntı olma ihtimali yok bence.:)
vego
02.Haziran.2011, 18:23
Beşiktaş Benfica'nın oyuncusu Sidnei ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.
Portekiz futbol takımlarından SL Benfica oyuncusu Sidnei Rechel Da Silva Junior'un kiralanması konusunda görüşmelere başlanmıştır.
- HABER1903 -
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Rehavi
02.Haziran.2011, 18:27
@Rehavi
Sivok'un takımda kalacağını Serdal Adalı söylemişti de,Hilbert için öyle bir açıklama yok benim bildiğim.Hatta Hilbert için teklifler de varmış.Kesin takımda kalacağını neye göre söylüyorsun?
Ligtv nin bir haberi varmış, Hilbert kesinlikle kalıyor diye, Tayfur Havutçu nun ağzından... Sanki güvendiğim bir yerden daha duymuştum ama hatırlayamadım şimdi.
anil luque
02.Haziran.2011, 18:28
Sidnei mükemmel transfer bence. Yıllardır defanstan yana çektiğimiz sıkıntıyı giderebilecek kapasitede bir isim. Porto şimdi çıksın karşımıza bakalım :P :D
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2011, 18:31
Sidnei KAP'a bildirildiğine göre hayırlı olsun diyebiliriz.Umarım Fernandes gibi gönüllerimizi fetheder.Acaba opsiyon ne kadar olacak.
Ligtv nin bir haberi varmış, Hilbert kesinlikle kalıyor diye, Tayfur Havutçu nun ağzından... Sanki güvendiğim bir yerden daha duymuştum ama hatırlayamadım şimdi.
Hayırlısı olsun diyelim o zaman.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Haziran.2011, 18:40
Sidnei KAP'a bildirildiğine göre hayırlı olsun diyebiliriz.Umarım Fernandes gibi gönüllerimizi fetheder.Acaba opsiyon ne kadar olacak.
Hayırlısı olsun diyelim o zaman.
Evet abi ben de Tayfur Hoca'nın Hilbert kesinlikle kalacak diye bir demecini hatırlıyorum sanki.
Rehavi
02.Haziran.2011, 19:17
Yalnız bu Diego Costa nın da FM profili bayağı iyiymiş...
vego
02.Haziran.2011, 19:26
SON DAKİKA: Besiktas, Mehmet Akyüz ile transfer görüsmelerine basladigini borsaya bildirdi: http://bit.ly/mDYmvh
Night_Mare17
02.Haziran.2011, 19:27
Bjk 1-0 Galatasaray :) Eşitlenecek :n:
anil luque
02.Haziran.2011, 19:29
Abartmayaydık iyiydi ama..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Haziran.2011, 19:42
En fazla yedek olacak zaten ama hiç tutmadım bu Mehmet Akyüz transferini...
footballer33
02.Haziran.2011, 19:55
Sanırım G.Saray'a misilleme olarak yapıldı bu transfer, ancak son derece gereksiz bir hamle. Mehmet Akyüz'ün bize hiçbir getirisi olmayacak bence çünkü o bölgede zaten Almeida, Pektemek ve olası yabancı golcü olacak. Sidnei de düşünürsek Ersan'ı G.Saray'a kaptırdık sanırım. Parçaları birleştirince ortaya çıkan tablo bu.
Revolution
02.Haziran.2011, 20:05
İnsallah Mehmet'i Besiktas alir. Simdi gordum borsaya bildirmisler tam da Galatasaray transfer haberlerine yazmistim Besiktas alsin diye, kalbim temizmis :) Besiktas'in bence Mehmet'e ihtiyaci yok, yararli olacagini da sanmiyorum. Bu bir misillemeyse boyle misilleye can kurban :)
Rehavi
02.Haziran.2011, 20:09
Misillemeyse saçma sapan bir hamle, değilse birşeyler görmüş olacaklar ki alıyorlar... Geçen 4. forvete ihtiyaç var mı diye tartışıyorduk, İ.Akın olmadı herhalde ki, son bir alternatif daha aldılar. Bonserviste önemli, eğer ucuzsa çok sorun yok.
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2011, 20:09
Misilleme değil sanki.Çünkü çok önceden ismi anılıyordu bu elamanın bizimle.Tayfur hocanın yerli oyuncular arasında takip ettiği oyuncular baya fazla bildiğim kadarıyla.Alternatif olarak alındı büyük ihtimal.Hayırlı olsun diyelim.Bir tane de iyi bir yabancı forvet alsak tamamdır bence.
Rehavi
02.Haziran.2011, 20:12
Misilleme değil sanki.Çünkü çok önceden ismi anılıyordu bu elamanın bizimle.Tayfur hocanın yerli oyuncular arasında takip ettiği oyuncular baya fazla bildiğim kadarıyla.Alternatif olarak alındı büyük ihtimal.Hayırlı olsun diyelim.Bir tane de iyi bir yabancı forvet alsak tamamdır bence.
Forvetten başka eğer Kemal in fiyatını da Galatasaray çok yükseltmediyse onu da almaya niyeti vardı Serdal Adalı nın. Gerçi bana kalsa Atınç-Sezer e şans verilmeli artık ya neyse...
İşin güzel kısmı, transferlerimiz 2 haziran itibariyle neredeyse bitti. Herşey gayet güzel gidiyor şu ana kadar...
nouma16
02.Haziran.2011, 20:12
mehmet akyüz sadece uyarı ateşi eğer ersan'ı alırsa galatasaray çok daha ilginç transferler olabilir. belkide forlan'dan drogba için vazgeçilmiştir.
vego
02.Haziran.2011, 20:13
31 maç 14 gol fena değil.Ama Kemal Akbaba felan A2'de ne bileyim.
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2011, 20:15
mehmet akyüz sadece uyarı ateşi eğer ersan'ı alırsa galatasaray çok daha ilginç transferler olabilir. belkide forlan'dan drogba için vazgeçilmiştir.
Forlan'dan vazgeçildiyse bu yaşından ve istediği garanti paranın bizim standartlarımızın üstünden dolayı olmasından dolayı bence.Anladığım kadarıyla bizim yönetim Ersan konusunda çok istekli değil.Yoksa sürecin bu kadar uzamasına izin vermeden basar parayı alırlardı.
vego
02.Haziran.2011, 20:16
Bence o basıp parayı alma işi bitti.Yoksa Ersanda istekli olduklarını düşünüyorum.Forlan'ada basıp alabilirlerdi sonuçta.
nouma16
02.Haziran.2011, 20:17
Forlan'dan vazgeçildiyse bu yaşından ve istediği garanti paranın bizim standartlarımızın üstünden dolayı olmasından dolayı bence.Anladığım kadarıyla bizim yönetim Ersan konusunda çok istekli değil.Yoksa sürecin bu kadar uzamasına izin vermeden basar parayı alırlardı.
şu anda bekletiliyor forlan. basında diego costa haberleri çıkıyor. başkan o adam için ispanya'ya gitmez. şu chelsea yeni menajerini belirlesede drogba olayı netlik kazansa. beşiktaş alamayacak olsa bile fiyat yükseltmek için teklif yapacak chelsea'ye belki şartlar uyar alınıır drogba.
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2011, 20:18
Bence o basıp parayı alma işi bitti.Yoksa Ersanda istekli olduklarını düşünüyorum.Forlan'ada basıp alabilirlerdi sonuçta.
Mustafa Pektemek için 4 milyon verildi.Sebebi Tayfur hocanın çok istemeseymiş.Ersan'ı çok isteseler,1 milyon daha fazla veremezler miydi?
vego
02.Haziran.2011, 20:22
Mustafa Pektemek için 4 milyon verildi.Sebebi Tayfur hocanın çok istemeseymiş.Ersan'ı çok isteseler,1 milyon daha fazla veremezler miydi?
Oda doğru.Belkide Sidnei daha makul gelmiştir.
Rehavi
02.Haziran.2011, 20:30
şu anda bekletiliyor forlan. basında diego costa haberleri çıkıyor. başkan o adam için ispanya'ya gitmez. şu chelsea yeni menajerini belirlesede drogba olayı netlik kazansa. beşiktaş alamayacak olsa bile fiyat yükseltmek için teklif yapacak chelsea'ye belki şartlar uyar alınıır drogba.
Hiç gerek yok, yönetiminde böyle çocukça şeylere takılmayacağını düşünüyorum. Ersan ı saçma sapan bi başkan yüzünden ve kendi beceriksizliğimizden elimizden kaçırdık, üstüne bu tür saçmalıklar binmese iyi olur. Almeida ile Drogba birbirine tarz olarak çok yakın iki santrafor, hangisini yedeğe çekeceğiz.
Rakibimizde bu tür düşünceler varsa bizimle yarıştıklarını sanabilirler ama yönetim Ersan da fiyatı yükseltmeyerek ve (bugünkü İBB yönetiminin açıklamalarına göre ve Mehmet Akyüz transferi ile) İ. Akın da da fazlasını vermeyerek bu tür işlerle ilgilenmediğini göstermiş oldu bana kalırsa. Kaldı ki Galatasray yönetiminin de böyle bir düşüncesi yoktur.
footballer33
02.Haziran.2011, 20:40
Costa olmamış, başka isimlere yönelmişiz (Ligtv).
Forlan'ı isterük. :p
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2011, 20:45
Espanyol'dan Osvaldo diye bir elemanın ismi geçmişti.Başkan bu akşam Bjk Tv'ye çıkacaktı.Acil bir şekilde yurt dışına gitmesi gerektiği için pazar gününe ertelendi.Acaba transfer için mi gitti? Transfer için gittiyse önemli bir oyuncu için gitmiştir.
vego
02.Haziran.2011, 20:48
Espanyol'dan Osvaldo diye bir elemanın ismi geçmişti.Başkan bu akşam Bjk Tv'ye çıkacaktı.Acil bir şekilde yurt dışına gitmesi gerektiği için pazar gününe ertelendi.Acaba transfer için mi gitti? Transfer için gittiyse önemli bir oyuncu için gitmiştir.
http://img718.imageshack.us/img718/2751/danielosvaldoprofilzell.png
http://img580.imageshack.us/img580/1822/danielosvaldoprofilpozi.png
http://img89.imageshack.us/img89/9906/danielosvaldogemikariye.png
I3esiktas
02.Haziran.2011, 20:56
Osvaldo'yu transfer edeceklerini düşünmüyorum. Bobo'yu göndermezlerdi çünkü.
Rehavi
02.Haziran.2011, 21:21
İspanya dan geldikleri gibi İbrahim Akın a gittiler dendi. Sonra defans transferi açıklandı, muhtemelen ilk alternatif Miranda ya da başka biri olmayınca. Daha sonra İbrahim Akın a da çok istenince alternatif Mehmet Akyüz ü alıp yurtiçi transferi kapadılar. Yurtdışına da son transferi bitirmeye gitti muhtemelen... Ayrıca Ersan-Kemal-İbrahim Öztürk ten hala biri alınabilir ama keşke alınmasa... Nasıl senaryo :D
kalemci
02.Haziran.2011, 21:52
ersan yerine kemali alalım o zaman ersana verdiğimiz bonservisi verelim gerekirse.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Haziran.2011, 22:32
ersan yerine kemali alalım o zaman ersana verdiğimiz bonservisi verelim gerekirse.
Kaç gündür söylüyorum. Kemal Tokak gelsin Kemal Tokak... :)
titates1
02.Haziran.2011, 23:21
Beşiktaş Sidnei'yi bitirmiş Benfica'dan
Rehavi
02.Haziran.2011, 23:31
Önceki sayfada kaldı :)
besiktas1903
02.Haziran.2011, 23:42
Mehmet Akyüz alternatif için iyi oldu cünkü gecen sezonda gördük oynayacak forvet kalmamisti..
Sidnei'yi tanimiyorum ama genç ve kiralik(opsiyonlu) olmasi iyi :)
Böylece genç ve yetenekli oyuncularimiz cogaldi.
Burak Kaplan, Veli Kavlak, Tanju Kayhan, Necip, Ridvan, Sidnei, Ismail, Atinç, Sezer Özmen, Furkan seker, Onur bayramoglu, Cenk gönen, Mustafa Pektemek ve Fernandes'i de ekleyebiliriz
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Haziran.2011, 00:04
Burak Kaplan, Veli Kavlak, Tanju Kayhan, Necip, Ridvan, Sidnei, Ismail, Atinç, Sezer Özmen, Furkan seker, Onur bayramoglu, Cenk gönen, Mustafa Pektemek ve Fernandes'i de ekleyebiliriz
Evet çekirdek kadromuz biraz yaşlı gibi gözükebilir ama gerçekten çok iyi gençlerimiz var :)
KaPaLı
03.Haziran.2011, 00:06
Beşiktaş boşuna stoper bakıyor. Sezer Özmen her türlü kapatır stoper açığını. Hiç gerek yok aramaya.
eXcitinG
03.Haziran.2011, 00:07
YaşLı adam kaLmadı ki takımda. Bir Guti var, AureLio var, birde Rüştü var. Simao benim için daha 18 yaşında onu ayrı tutuyorum :P
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Haziran.2011, 00:10
Beşiktaş boşuna stoper bakıyor. Sezer Özmen her türlü kapatır stoper açığını. Hiç gerek yok aramaya.
Gerçekten İso Abi. Bu 2 maçta parmak ısırttı Sezer bizlere. Mükemmel oynuyor ya :)
eXcitinG
03.Haziran.2011, 00:12
Sezer`i iLk maçta izLedikten sonra bizimkiLer boşuna yırtınıyor Ersan için şu çocuğu aLsınLar 20 yıL stoper sıkıntısı çekmezLer demiştim. Adam bizim adammış, bizim Sezer miş yahu. Gerçekten bu çocuğu bu yıL ki kamp programına aLıp, yavaş yavaş takıma monte etmeye başLanmaLı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Haziran.2011, 00:14
FM'de de -9 PA zaten... :)
A.FaruK
03.Haziran.2011, 00:19
Rizesporda bu sezon genelde stoper yerine daha çok bek oynadı ama sırıtmadı yinede ileri çıkışlarda sıkıntı yaşadı bununda nedeni stoper olması. Kademe anlayışı bence çok iyi bakma Ümit Kayıhan gibi adamın elinde pek işe yaramıyor. Belki doğum yeri İzmir olsaydı oda oynardı ama yinede oynadığı maçlarda vasatın üstündeydi zaten milli takımda kaptanlık yapıyodu ama son bi kaç maçta kaptan değildi sanırım. Bence böyle yüksek meblağları ödemek yerine böyle bir potansiyel kullanılabilir.
Aşk-ı Şehir
03.Haziran.2011, 00:23
Sezer`i iLk maçta izLedikten sonra bizimkiLer boşuna yırtınıyor Ersan için şu çocuğu aLsınLar 20 yıL stoper sıkıntısı çekmezLer demiştim. Adam bizim adammış, bizim Sezer miş yahu. Gerçekten bu çocuğu bu yıL ki kamp programına aLıp, yavaş yavaş takıma monte etmeye başLanmaLı.
Şu mesajı yazmak için geldim bende Hayrettin abi. Beşiktaş hiç Ersan Gülüm'ü almak için felan uğraşmasın. Şimdilik Sidnei, Sivok, İbrahim Toraman yeter. U19 Milli Takımının 2 stoperide (Sezer Özmen - Furkan Şeker) Beşiktaş'lı ve çokta iyi iki stoper. Modern stoper ikiside. Ben 4 milyon € vermem Ersan Gülüm'e bu şartlarda...
Rehavi
03.Haziran.2011, 00:35
Birde Egemen var bizde :)
ForsakeN
03.Haziran.2011, 00:50
Zaten Sidnei ve Egemen transferlerinden sonra Ersan'ın alınacağını düşünmüyorum artık. Galatasaray'a hayırlı olsun Ersan
anil luque
03.Haziran.2011, 00:56
Bence de bu saatten sonra Ersan alınmaz.
ShevAnil
03.Haziran.2011, 01:01
İbrahim Toraman sağ bek oynayabilir gibi bu sene.
anil luque
03.Haziran.2011, 01:07
Ya bu arada 2 yabancı hakkımızı stoperde kullanmak gibi bir saçmalık yapmayız değil mi ? İlerdeki 5liyi bozmak akıl karı olmaz.
Fernandes-Necip
Guti
Simao-Almeida-Q7
Rehavi
03.Haziran.2011, 01:20
Ya bu arada 2 yabancı hakkımızı stoperde kullanmak gibi bir saçmalık yapmayız değil mi ? İlerdeki 5liyi bozmak akıl karı olmaz.
Fernandes-Necip
Guti
Simao-Almeida-Q7
Türk statüsündeki oyuncular oynayamazsa mecburen Guti den vazgeçebiliriz. Aslına bakarsan ben Guti nin ilk 11 de çıkmasına zaten karşıyım da, belki alacakları yabancı forveti Guti nin yerine düşünürse o zaman değişir işler. Her maça ikinci yarı oyuna giren Guti oyunu rahatlatır, gerideyken de, öndeykende...
Sanki sağ beki yine çok boşladık... Tanju-Rıdvan-Ekrem-Toraman... Bunların içinden bir Toraman a güveniyorum o mevkide, onu da stoper de kullanmak zorunda kalabiliriz ama... İnşallah Tanju ya da Rıdvan iyi oynar da, hiçbir şeye ihtiyacımız kalmaz. Toraman ın yanına yabancılardan birini koyar, ileride de keyfimize bakarız.
Revolution
03.Haziran.2011, 01:37
Toraman-Sidnei cok ideal olur bence. Sadece biraz kisa kalabilirler. Gerci Sidnei 185 cm.
besiktas1903
03.Haziran.2011, 01:43
Forlan olmasada Almeida'nin arkasinda oynayabilen golcu bir ortasaha/forvet lazim
ozaniel
03.Haziran.2011, 02:11
Bence Toraman'ı ilk 11'de düşünmemeliyiz, zaten Ersan'ın asıl olayı ilk 11'de gönül rahatlığıyla oynayabilecek Türk stoper olması. Ersan-Sivok ikilisi ve ikisinin sakatlanması durumunda yedekten gelecek Sidnei ve Egemen var. Toraman da sağ bek ve ön liberoda alternatif olmalı bence.
Sidnei'yi oynarken görenimiz yok herhalde, FM'de Portekiz datasına güvenmek hata olur, ilk 11 oynayacak seviyede olmasının garantisi yok, oynarsa bile 2 stoperin yabancı hakkını kullanması çok kötü olur.
Eğer Ersan'ı alamazsak Egemen o bölgede oynayabilir ve bence fiziği, hırsı ve konsantrasyonu ile işi kotarır ama ileride kurulmuş bir savunma düzeninde rahatça oynayabilen, geriden top çıkarabilen modern Türk stoper bir tane var, onu alabiliyorsak 7 milyon € gibi fantastik bir fiyat istenmedikçe almalıyız.
Guti'nin yeri için bence Guti, Fernandes ve ekstra durumlarda oraya geçebilecek Veli yeterli.
kalemci
03.Haziran.2011, 02:50
sidnei toplasan 1-2 maçını seyretmiştim. ama hiç izlemeyenler için SIDNEI
(http://www.haber1903.com/futbol/hulku-isyan-ettirdi-h88.html) :) bence direk sidnei egemen oynasın stoperde :)
GeNç KaRTaL
03.Haziran.2011, 02:57
Eğer Galatasaray yönetimi,Adanaspor başkanın istediği parayı verirse alacaklardır Ersan'ı.6 ay sakatlanmış bir oyuncu için o kadar ücret ödemek sağlam risk.Bir kaç gün önce bu transfer için tavrımı belirlemiştim.Bizim için hayırlısı neyse o olsun.Yani olmazsa olmaz değil benim için artık.
Bu arada Mehmet Akyüz için bir tane eleman inceleme yapmış.Biraz abartılı yazmış ama az çok fikir veriyor hiç izlemeyenler için.Video da hazırlamış.Valla izlenimim Nobre'den daha iyi bir alternatif olacağı yönünde.İnşallah bizde kendisini ilertletir Ersan gibi.
http://bahismuptelasi.com/2011/05/25/transferin-yildizi-olacak-adam-mehmet-akyuz/comment-page-1/
BaGa TaRKaN
03.Haziran.2011, 03:12
Sidnei, Yeniden Ronaldo'muza Kavuştuk. Pek Bilmiyorum Ama Profili Ronaldo Gibi Biraz Yavaş Gibi Ama Pozisyon Alması Falan Güzel Duruyor.
Benfica Bize Hep Yarıyor Zaten Simgelerimizin Aynı Olmasıda Benfica'yı Bizden Bir Takım Gibi Yapıyor :)
nekop
03.Haziran.2011, 04:56
FOX'ta Sidnei'in transfer haberini verirken kendi kalesine attığı golü gösterdiler 50 defa. İçten içe kötü transfer mi demek istiyorlar acaba. :D
GeNç KaRTaL
03.Haziran.2011, 05:21
FOX'ta Sidnei'in transfer haberini verirken kendi kalesine attığı golü gösterdiler 50 defa. İçten içe kötü transfer mi demek istiyorlar acaba. :D
Youtube'da Sidnei yazınca maç içerisindeki görüntüsü olan başka bir video yok sanırım.:icon_biggrin: Halbuki biraz araştırmacı olsalar,dailymotion'da Hulk'a karşı sergilediği performansı olan 2-3 dakikalık bir video var.Paylaşmıştım bu konuda hatta.:)
Suicider
03.Haziran.2011, 05:23
Takma sen onlara ntvsporda zokoranin hakeme itirazlarini ve gördugu kirmizi karti gösteriyodu sürekli :)
nekop
03.Haziran.2011, 07:37
Takma sen onlara ntvsporda zokoranin hakeme itirazlarini ve gördugu kirmizi karti gösteriyodu sürekli :)
Evet onuda gördüm. :D Adam gibi bir video izlemek için forvet oyuncusu almak şart bu ülkede. :D
bjk_melo_151
03.Haziran.2011, 09:36
Evet onuda gördüm. :D Adam gibi bir video izlemek için forvet oyuncusu almak şart bu ülkede. :D
Basının düşünce yapısı değişmediği sürece hiçbir şey olmaz. Hücum oyuncusu hakeme itiraz ederken ya da kavga ederken (bkz.Carlos Diogo ve Luis Fabiano (http://www.youtube.com/watch?v=gh0odXIVtGM) kavgası) çekilmiş görüntüler döner.
nouma16
03.Haziran.2011, 13:00
dün drogba olayını yazmıştım size. bugün trtspor'da haberi çıktı demirören londra'dan drogba ile dönerse şaşırmayın diye.
Rehavi
03.Haziran.2011, 13:06
'BEŞIKTAŞ'TA SEVE SEVE OYNARIM'
Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Samsunsporlu genç savunma oyuncusu Kemal Tokak, siyah beyazlı formayı giymekten dolayı gurur duyacağını söyledi.
Kemal, "Samsunspor'un sözleşmeli oyuncusuyum takımımla bir yıllık daha sözleşmem var. Samsunspor çok büyük bir camia; ama hir futbolcunun gönlünde büyük takımlarda oynamak vardı. Ben da aynı arzudayım. Onun için her şey kısmet diyorum; umarım önümüzdeki günlerde her şey netlik kazanır" dedi.
Kendine güveninin tam olduğunu vurgulayan genç futbolcu, "Kulüpler anlaştığı taktirde ben de Beşiktaş gibi büyük bir camiada seve seve forma giymek isterim. Kendime güvenim sonsuz, transferim gerçekleşirse çalışarak formayı alacağıma inanıyorum" diye konuştu.
Kemal Tokak, kendisine Milan'ın efsane oyuncularından Paolo Maldini'yi örnek aldığını belirterek, "Maldini'yi kendime örnek alıyorum. Her oyuncunun olduğu gibi benim de eksiklerim var; örneğin oyun kurmakta ama bunları giderebilirim" şeklinde konuştu.
Kaynak: Radyospor
Sidnei Resmen Beşiktaş'ta
03 Haziran 2011 Cuma 10:58
Beşiktaş Benfica'nın oyuncusu Sidnei sezon sonuna kadar kiraladı.
Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada;
Sidnei Rechel Da Silva Junior'un kiralanması konusunda SL Benfica kulübü ile, sezon sonunda transfer opsiyonumuz bulunmak kaydıyla, anlaşmaya varılarak, futbolcu 2011-2012 sezon sonuna kadar kiralanmıştır. Anlaşma karşılığında Kulübüne 200.000.Euro ödenecektir.
Haber Kaynağı: Haber1903
KaPaLı
03.Haziran.2011, 13:33
10 defansla oynayacak herhalde Beşiktaş. İbrahim Toraman, Sivok, Egemen, Sidnei, Sezer, Furkan, Atınç.
World Hollow o1
03.Haziran.2011, 13:36
10 defansla oynayacak herhalde Beşiktaş. İbrahim Toraman, Sivok, Egemen, Sidnei, Sezer, Furkan, Atınç.
Sezer, Furkan, Atınç
abi daha bunlar Süper Lig'de oynucak kapasitede değiller.
indie
03.Haziran.2011, 14:43
Sezer bence oynayabilir kısıtlı sürelerle de ola. Ama Sivok da kalıyorsa (bence kalabilir) gerek yok tabii, 4'ü yeter.
footballer33
03.Haziran.2011, 15:59
Beşiktaş Kulübünde bekleneni veremeyen Mert Nobre'nin Spor Toto Süper Ligin yeni takımlarından Mersin İdman Yurdu ile anlaşmak üzere olduğu gelen haberler arasında.
Beşiktaş Kulübü yöneticilerinin, Mersin İdman Yurdu yöneticileri ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği ve bu transferin Pazartesi günü sonuçlandırabileceği öğrenildi.
ForsakeN
03.Haziran.2011, 16:09
Beşiktaş'tan aldığı ücretin 10'da 1'ine falan anlaşır heralde :D
GeNç KaRTaL
03.Haziran.2011, 16:17
Hadi bakalım inşallah.Nobre'den ve şu maaşından bir an önce kurtulalım artık.
anil luque
03.Haziran.2011, 17:01
Mersin İdman Yurdu büyüksün.
A.FaruK
03.Haziran.2011, 17:05
Mersin, Beşiktaşın pilot takımı gibi bişey oldu galiba (:
SAİT71
03.Haziran.2011, 17:07
Umarım anlaşır. Çünkü BJK kadrosuna yakışmayan bir oyuncu. Hem yaşı, hem yetenekleri hemde aldığı ücret dolayısı ile BJK takımında oynamayı haketmeyen bir oyuncu. M.İ.Y'nu aşşağılamak maksadıyla söylemiyorum ama Nobre bu tür takımlara daha uygun bir oyuncu. Keşke FM'de de böyle oyuncuları alabilsek. Mesela Ordu ile Süper Lig'e çıktım. Süper Lig'den uyduruk bir oyuncuya bile gücüm yetmiyor. Sürünüyorum valla ligde...
grkm33
03.Haziran.2011, 17:11
Umarım anlaşır. Çünkü BJK kadrosuna yakışmayan bir oyuncu. Hem yaşı, hem yetenekleri hemde aldığı ücret dolayısı ile BJK takımında oynamayı haketmeyen bir oyuncu. M.İ.Y'nu aşşağılamak maksadıyla söylemiyorum ama Nobre bu tür takımlara daha uygun bir oyuncu. Keşke FM'de de böyle oyuncuları alabilsek. Mesela Ordu ile Süper Lig'e çıktım. Süper Lig'den uyduruk bir oyuncuya bile gücüm yetmiyor. Sürünüyorum valla ligde...
Nobre bencede Miy de çok işler yapar.Ama Miy yönetimi açıklamasında bütçemizi aşan oyuncuları almıcaz bunlardan biri de Nobre demişti.Alacağını sanmıyorum.Ama gelmesini çok istiyorum :)
Rehavi
03.Haziran.2011, 18:11
Bence Beşiktaş son sene kontratının bir kısmını Nobre ye verecektir. Yoksa adam niye kabul etsin durduk yere onca paradan vazgeçmeyi... Zaten Nobre bu sene kabul etmese, seneye bu tür kontratlara gidecek... Sinan Engin döneminden kalma öyle büyük yanlışlarımız var ki...
Corpus
03.Haziran.2011, 18:14
Alex Silva haberleri dönüyor. Umarım bu kadar sevdiğim bir oyuncu Beşiktaş' a gelmez:) Ancak Beşiktaş anlaşırsa kendileri için çok güzel bir transfer olur.
footballer33
03.Haziran.2011, 18:29
Mersin, Beşiktaşın pilot takımı gibi bişey oldu galiba (:
Onun olması için Tabata, Fink, Aurelio ve Holosko'yu da almaları lazım daha. :D Bu sene Mersin'de eski Beşiktaş'ı izleyeceğiz sanırım. :D
GeNç KaRTaL
03.Haziran.2011, 18:38
Tabata,Katar'da kalacak yüksek ihtimal.Aurellio ile alıp veremediğiniz ne onu merak ediyorum.Adam hem çok para almıyor,hem yerli statüsünde,hem de görev verildimi istenileni yapıyor iyi kötü.
footballer33
03.Haziran.2011, 18:41
Tabata,Katar'da kalacak yüksek ihtimal.Aurellio ile alıp veremediğiniz ne onu merak ediyorum.Adam hem çok para almıyor,hem yerli statüsünde,hem de görev verildimi istenileni yapıyor iyi kötü.
Hepsine eyvallah, ama yaşlandı artık ve takımda onun bölgesinde ondan önce oynayacak 3 tane çok iyi orta saha var. Bu bizde geçireceği son sezonu olacaktır zaten muhtemelen. Bir de şu habere bakın derim. :D
ÖZEL HABER
Beşiktaş Kulübü Gelecek Sezon ;
Nobre,Hakan Arıkan,Erhan Güven,Ferrari,Bobo,Fink(Kir),Tabata(Kir),Holosko(K ir) Yollarını Ayıracağı Kesinleşti.
Aldığımız Bilgilere Göre Ersan Gülüm Transferi İçin Adanaspor İle 4.250.000 Euro'ya Anlaşılmaya Varıldı.
Sidnei , Veli Kavlak , Burak Kaplan , Tanju Kayhan , Mustafa Pektemek , Mehmet Akyüz İle Anlaşmaya Varan Beşiktaş Kulübü Hasan Ali Kaldırım , Kemal Tokak , İbrahim Akın , Murat Ceylan , Deniz Naki İle Görüşmelerini Sürdürüyor.
Beşiktaş Samuel Eto'o'nun Kulübü İnter İle 17.000.000 Euro'ya Anlaşmaya Vardı.
Beşiktaş Yönetimi Sağ Bek Transferi İçin Londra'da Görüşmelerini Sürdürüyor.
HoLİGan HaBeR
Salladıkça sallamışlar. :) Bari biraz ölçülü olsaydı değil mi? :D Egemen'i unutmuşlar bir de. :)
Rehavi
03.Haziran.2011, 18:51
Aurelio bencede şu an bizim için iyi bir alternatif. Zaten kontratı da bitiyor seneye... Cumali yi falan direk onun yerine koyacaklar sanırım.
bjk4ever
03.Haziran.2011, 19:20
S.Adali zaten bu sene ve onuzdeki sene agirlikli olarak bonservissiz ve kiralik oyuncu alacagimizi soylemisti, istisna varsa da Pektemek ile yapilmistir zaten. 17 milyonu kim kaybetmis ki biz bulduk???
footballer33
03.Haziran.2011, 19:32
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Oyuncu Mehmet Akyüz'ün transferi konusunda anlaşma sağlanmış olup; TKİ Tavşanlı Linyitspor'a sözleşme fesih bedeli olarak 900.000.TL ödenecektir. Oyuncuya ise;
2011-2012 sezonu için 450.000.TL garanti ücret ve 25.000.TL maçbaşı ücreti,
2012-2013 sezonu için 550.000.TL garanti ücret ve 30.000.TL maçbaşı ücreti,
2013-2014 sezonu için 700.000.TL garanti ücret ve 30.000.TL maçbaşı ücreti,
2014-2015 sezonu için 850.000.TL garanti ücret ve 30.000.TL maçbaşı ücreti ödenecektir.
Suicider
03.Haziran.2011, 20:56
Hayırlı olsun.
Revolution
03.Haziran.2011, 21:06
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Oyuncu Mehmet Akyüz'ün transferi konusunda anlaşma sağlanmış olup; TKİ Tavşanlı Linyitspor'a sözleşme fesih bedeli olarak 900.000.TL ödenecektir. Oyuncuya ise;
2011-2012 sezonu için 450.000.TL garanti ücret ve 25.000.TL maçbaşı ücreti,
2012-2013 sezonu için 550.000.TL garanti ücret ve 30.000.TL maçbaşı ücreti,
2013-2014 sezonu için 700.000.TL garanti ücret ve 30.000.TL maçbaşı ücreti,
2014-2015 sezonu için 850.000.TL garanti ücret ve 30.000.TL maçbaşı ücreti ödenecektir.
Çok sevindim bu habere, hayırlı uğurlu olsun Beşiktaş'a :)