View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
LaigLeNoiR
01.Temmuz.2009, 15:09
Ferrari transferi çok iyi oldu.
Sivok'u da satıp Metzelder'i alalım kimsenin aklında birşey kalmasın :D
Bir kadro da ben kurayım.
----------------------Rüştü----------------
Ekrem---Metzelder--Ferrari---İsmail
------------Ernst--Fink--Tello-----------
Holosko----------------------------Nihat
---------------------Nobre-----------------
anilton
01.Temmuz.2009, 16:03
Fotoğraflarla Ferrari;
http://cache.daylife.com/imageserve/0aJncGQ7Cg5x0/340x.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/05oS5M627T3BJ/610x.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/0fQYdW73Ok8Jv/340x.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/06RE4CBann4hX/610x.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/06yD1Ih4AB6J4/340x.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/06IZg8fbS34RU/340x.jpg
http://p3.focus.de/img/gen/f/i/HBfikGMm_Pxgen_r_467xA.jpg
http://soccernet-assets.espn.go.com/design05/images/Lorenzo/Matteoferrari200x275.jpg
http://img245.yukle.tc/images/6174ROMA.jpg
eGowiCh
01.Temmuz.2009, 16:50
FM'de Roma'yı aldığımda (FM 2007 olması lazım) Ferrari ile Mexes'i oynatıyordum defansta, kupa bırakmamıştım İtalya'da ve Avrupa'da. Ferrari kaliteli futbolcu, çok başarılı olur. Toraman'dan 10 gömlek kadar üstün, aynı şekilde G.Zan'dan da.
King_91
01.Temmuz.2009, 16:59
kesinleşti mi ferrari transferi ? kesinleştiyse çok iyi transfer . demirörenin kafasına geçen sene taşı kim düşürdüyse helal olsun :D
LaigLeNoiR
01.Temmuz.2009, 17:02
Ferrari'nin alınması için yabancı kontejyanı sorunu yok mu ?
Sivok,Zapo,Tello,Holosko,Bobo,Ernst,Fink,Delgado (8 tane)
Zapo gitti galiba kesin ?
Zapo yerine Ferrari yazarsak 8 kaliteli yabancı hangi 2 tanesi oynamayacak merak konusu :D
anilton
01.Temmuz.2009, 17:10
Önprotokol imzalandı.Zapo gittiği an resmen imzalayacak.Zapo Antep'e çocuklarının eğitimi için gitmek istememiş,İstanbul'da kalmak istiyormuş.İBB'ye gidecek büyük ihtimalle...
Delgado sakat,sözleşmesi dondurulabilir.Sahaları dönmesi 4-6 ayı bulacakmış...
Estranged
01.Temmuz.2009, 17:23
ernst fink değişmeli oynayabilir,sivokla ferrari de rotasyona girebilir toromanı sabit oynatırlarsa.
Addolorato
01.Temmuz.2009, 18:20
Delgado ile Fink , +2'yi oluşturur bence. Yusuf geldi 35 yaşına Delgado satılıp yerine başka bir oyuncu alınmalı ama Delgado ameliyat olacakmış yada olmuş emin degilim 6 ay sahalarda yok.
anilton
01.Temmuz.2009, 19:25
Çok denendi Sivok o bölgede,yeterli değil.Sivok'un önlibero oynadığı maçlarda Ernst'inde performansı düşüyor.Sivok çünkü stoper oynama alışkanlığından dolayı hep geriye ya da yana oynuyor.Çok geride kalıp stoperlerin içine giriyor.Kendiside söyledi ben orta saha oynamayı sevmiyorum,stoper oynamalıyım diye.Onun önlibero oynadığı maçlarda savunma ile orta saha arasında inanılmaz boşluk oluyor ve orta saha tek başına Ernst'e kalıyor.Cisse bile sırf bu yüzden son zamanlarda çok iyi göründü.Ernst ile oynayacaksan yakın oynayacaksın ona,dikine oynacakasın ve arkasını sağlam tutup hücuma destek vermesini sağlayacaksın.Bu yüzden orada yetersiz Sivok...
eXcitinG
01.Temmuz.2009, 19:33
DeLgado en az 4 ay oLmayacak. Fizyoterapi biLmem ne derken en az 5-6 ay sahaLardan uzak oLacak. Her türLü riski aLır karşıLıkLı sözLeşmeyi fesih eder, MetzeLder ve Ferrari yi direk aLırdım..
Kadro şöyLe oLur..
GK- Rüştü
DR- Toraman
DL- İsmaiL Köybaşı
DC- Ferrari
DC- MetzeLder
AML - TeLLo
AMR - HoLosko
MC - Fink
MC - Ernst
FC - Nobre
FC - Nihat
Uefa da da iş yapar, Türkiye Liginde de esip gürLer. Daha ne.
vandal59
01.Temmuz.2009, 19:37
Ya ben birşey söylemek istiyorum.Gerçekten çok seviyeli bir forum burası.Bakıyorumda hiç fanatizm yok yorumlarda.Objektif yaklaşıyor olaylara herkes.Sizlerin arasında yeniyim ama sizleri tebrik ederim bu ortamdan dolayı.Hayran kaldım.
eXcitinG
01.Temmuz.2009, 19:38
HoşgeLdin arkadaşım aramıza.
eGowiCh
01.Temmuz.2009, 19:43
DeLgado en az 4 ay oLmayacak. Fizyoterapi biLmem ne derken en az 5-6 ay sahaLardan uzak oLacak. Her türLü riski aLır karşıLıkLı sözLeşmeyi fesih eder, MetzeLder ve Ferrari yi direk aLırdım..
Kadro şöyLe oLur..
GK- Rüştü
DR- Toraman
DL- İsmaiL Köybaşı
DC- Ferrari
DC- MetzeLder
AML - TeLLo
AMR - HoLosko
MC - Fink
MC - Ernst
FC - Nobre
FC - Nihat
Uefa da da iş yapar, Türkiye Liginde de esip gürLer. Daha ne.
Toraman'ın sağ bek oynaması dışında kadroya tamamen katılıyorum. Fink'i izlemedim hiç, o yüzden nasıl oynar bir bilgim yok, o yüzden ben oraya Sivok'u koydum. Tam düşündüğüm gibi bir kadro, daha önceki mesajımda da yazmıştım zaten.
UEFA'da iş yapmayı bırak, ŞL'de de sürpriz yapabilir.
eXcitinG
01.Temmuz.2009, 19:46
Toraman ın sağ bek oynaması bence iLeri de geri ye hiç dönmeyen HoLosko yüzünden daha iyi oLur. Toraman pek atakLara katıLmayan bir oyuncu. Daha çok defansif oLarak böLgesinde oynuyor. Ekrem ya da Rıdvan Lı bir bek kurgusu daha çok açık vermemize neden oLabiLir. Ön tarafta tam bir kanat değiLde daha çok ofansif bir tip oyuncu varsa arkasında daha defansif anLayışLı bir adam daha mantıkLı oLabiLir gibi.
deniz.91
01.Temmuz.2009, 19:51
Ben olsam Metzelderi tercih ederim üstün alman teknolojisi:)
Del Piero_10
01.Temmuz.2009, 20:20
Ferrari, Türkiye şartlarında gayet iyi transfer olur. Biraz ağır oluşu dışında eksiği yok gibi. Kaç para verileceğini merak ettim, sonuçta Genoa için önemli bir oyuncu.
bjk_melo_151
01.Temmuz.2009, 20:52
Ferrari, Türkiye şartlarında gayet iyi transfer olur. Biraz ağır oluşu dışında eksiği yok gibi. Kaç para verileceğini merak ettim, sonuçta Genoa için önemli bir oyuncu.
katılmıyorum. Ferrari, Sivok'tan ve Zapo'dan hızlıdır.
Knightmare
01.Temmuz.2009, 21:17
Zapo kiralık, Delgado sözleşme dondurulsun :D ikiside gelsin çok sevdim bu iki oyuncunun transferi konusunda gelişme kaydetmemize. alalım ikisinide :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sevindim* olucaktı pardon :p
Mercenary
01.Temmuz.2009, 21:23
sivokla zapoyu yolla ferrariyle metzelderi al iste :P
vaktı zamanında demıstım cıkacak sanırım :D keske baska bısı deseydım :D besıktas torresı alsın falan :icon_cool:
brotha
01.Temmuz.2009, 21:34
vaktı zamanında demıstım cıkacak sanırım :D keske baska bısı deseydım :D besıktas torresı alsın falan :icon_cool:
sivoku gondermek cok buyuk bir hata olur, ferrari sag bekte oynayabilen bir isim bana gore ortada metzelder sivok sagda ferrari cok iyi olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TURKEY/ BEŞIKTAŞ, Keen On Mutu
According to Turkish media sources, Beşiktaş are interested in acquiring the services of Fiorentina's Romanian forward Adrian Mutu (30) and have invited the player's manager to Istanbul for negotiations.
http://www.onlysoccer.net/?action=read&idsel=38459
kaynak olarak turk basinini gostermis ama mutu haberi cikmasi bile beni cok heyecanlandirdi. bobo gider mutu gelir, zapo delgado gider ferrari materazzi gelir ise eger boyle birsey olursa herhalde sevincten istanbul sokaklarinda ciplak kosarim :D :D . saka bir yana bu transferler gerceklesir ise samp liginde gruptan cikmak surpriz olmaz.
Mercenary
01.Temmuz.2009, 21:48
dostum bu dedıgın olursa ınonu ve deplasman farketmez gıderım herhalde butun maclara okulu asarım sampıyonlar lıgı macı ıcın yurtdısına bıle gıderım ıns ama ıns bole olur.
bıde sıvoku ben olesıne solemıstım gıtsın dıe bı derdım yok :D
Onurap
01.Temmuz.2009, 22:13
Sivoku nasıl beğeniyorsunuz anlamyorum çok gereksiz bi adam bence..Stoperdede iyi değil..
Ferraira iyi transfer metzelderde alınırsa defans oturur..Ama hala sağbek eksik ekremin asl yeri orası değil türkiye liginde idareten oynar..
goosfraba
01.Temmuz.2009, 22:17
katılmıyorum. Ferrari, Sivok'tan ve Zapo'dan hızlıdır.
Zaten Sivok'tan ve Zapotocny'den yavaş dememiş ki :)
brotha
01.Temmuz.2009, 22:19
Sivoku nasıl beğeniyorsunuz anlamyorum çok gereksiz bi adam bence..Stoperdede iyi değil..
Ferraira iyi transfer metzelderde alınırsa defans oturur..Ama hala sağbek eksik ekremin asl yeri orası değil türkiye liginde idareten oynar..
arkadasim sen pek takip etmiyosun sanirim. sivok gercekten cok kaliteli bir adam, pozisyon almasini ve topa hamle yapmasini cok iyi biliyor. gerektigi yerde sertde olabiliyor bazen ayari kaciriyor ama olsun. ayrica topu oyuna iyi sokuyor , dan dun oynamiyor yani. zaten bu yuzden orta sahadada oynayan bir futbolcu. mental ve fizik olarak iyi bir oyuncu. hem daha 25 yasinda sanirim.cok genc degil tabiki ama cok calisan bir oyuncu bence kesinlikle kalmali 1-2 seneye kalmaz kendini cok gelistirip avrupadan teklifler alacaktir.
anilton
01.Temmuz.2009, 23:09
İlginç gelişmeler ardı ardına yaşanıyor...
Şu anda Ferrari ve Metzelder elde.Ancak kontenjan açılmadan resmi imzaların atılması mükün değil.Yani kontenjan boşaldığı anda Denizli'nin tercih ettiği isim Beşiktaş'a gelecek...
Bunda sorun yok.Yeni gelişme ise şu;
Bu iki isimden daha iyi bir isimle anlaşma zemini aranıyor ve heran sürpriz olabilir ve o isim gelebilir...
İsim belli değil ancak aklıma Lucio geliyor...
Mercenary
01.Temmuz.2009, 23:23
Brezilya dızısıne dondu ıyıce olay bnce kabak tabı vermeden halletsınler ısı.
Enterokinaz
01.Temmuz.2009, 23:23
Şu anda Ferrari ve Metzelder elde.Ancak kontenjan açılmadan resmi imzaların atılması mükün değil.Yani kontenjan boşaldığı anda Denizli'nin tercih ettiği isim Beşiktaş'a gelecek...
Bu iki isimden daha iyi bir isimle anlaşma zemini aranıyor ve heran sürpriz olabilir ve o isim gelebilir...
lucio halen daha dünya'nın en iyi stoperlerinden birisi. 30 yaşında iken türkiye'ye gelmesi pek mümkün değil bana göre.
metzelder ve ferrari uygun isimler beşiktaş için. kaçırılmamalı bence.
anilton
01.Temmuz.2009, 23:50
Ferrari ile Metzelder'in kaçırılma gibi bir ihtimali yok zaten şuanda.İkisi garanti...
Kontenjan boşaldığı anda Hoca'nın "olsun" dediği kişi imza atacak...
Ancak bu iki isimden daha iyi ve Başkan'ın belki sürpriz yapabilirim dediği kişi içinde anlaşma zemini aranıyor...
Bu isim olmadığı taktirde zaten Ferrari-Metzelder(bence Ferrari) ikilisinden birisi gelecek...
Universal
02.Temmuz.2009, 00:05
Ferrari geldi mi? NTVSpor'u izliyordum orada sağ tarafta yapılan transferleri gösteren listede, Beşiktaş'ın yaptığı transferlerde Ferrari yazıyordu.
Mercenary
02.Temmuz.2009, 00:15
İmza atılmadı resmı bır acıklamada yapılmadı dıe bılıorum ben.
farfarforfor
02.Temmuz.2009, 00:18
şimdi gordonu kiralamışız strum graz'a 1 senelik biraz olsun kontenjan açıldımı iş burada da bitmiyor delgado var fenerin appiah olayında ki gibi bizde delgadonun sözleşmesini dondururuz ve deriz ki arkadaş kendine takım ara düşünmüyoruz seni der bi kontenjan daha açarsın ferrariye imzayı attırırsın gönül ister ki zapo gitsin belki ama şu an için zapoyu gönderemezler arkadaşlar çünkü adam gitmek istemiyor adam buradan aldığı parayı hiç bir avrupa takımından alamaz bence cok fazla ümitlenmeyin bi tek ferrariye attıra biliriz imza belki bobo giderse o adamada hiç bir avrupalı kulüp türkiyedeki bir oyuncuya 10 15 milyon avro vermez baliç için verildi avrupada madrid maskara olmustu ve en kötü transferi olmuştu klübün
anilton
02.Temmuz.2009, 00:18
Önprotol imzalandı...
Kontenjan boşalmadan resmi olarak imza atamaz zaten arkadaşlar...
Mercenary
02.Temmuz.2009, 00:23
Zapoyu Istanbulspora verecekler dıe duydum ben sabah en ıyı teklıfı veren ıstanbulspormus way halımıze
anilton
02.Temmuz.2009, 00:25
İBB o,İstanbulspor değil...
Eski takımı S.Liberec'e de kiralanabilir...
brotha
02.Temmuz.2009, 00:25
Zapoyu Istanbulspora verecekler dıe duydum ben sabah en ıyı teklıfı veren ıstanbulspormus way halımıze
istanbulspor degil, ibb
Mercenary
02.Temmuz.2009, 00:30
tamam pekı sızı mı kıracam ıbb olsun yanlıs duymusum demekki
vandal59
02.Temmuz.2009, 00:32
Tekirdağspor'a kiralanma ihtimali varmış Zapo'nun.
brotha
02.Temmuz.2009, 00:46
bence bu isim nesta, ama turkiyeye gelmez.
eGowiCh
02.Temmuz.2009, 00:59
Beşiktaş da buldu da dahasını istiyor :) Yahu Ferrari de Metzelder de çok üst düzey stoperler, daha kimi arıyor Beşiktaş? Cannavaro'yu mu? Puyol'u mu? :) Al işte ikisini de (bence), veya istediğini, ikisi de iyi sonuçta.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Temmuz.2009, 01:06
Beşiktaş da buldu da dahasını istiyor :) Yahu Ferrari de Metzelder de çok üst düzey stoperler, daha kimi arıyor Beşiktaş? Cannavaro'yu mu? Puyol'u mu? :) Al işte ikisini de (bence), veya istediğini, ikisi de iyi sonuçta.
Hakikatende bende anlamadım bu işi ama ben olsam Zapo'yu İBB'ye kiralayıp,Delgado'nun sözleşmesini feshederdim...Böylecede her iki oyuncuyuda alırdım defansım daş gibi olurdu daş...;)
brotha
02.Temmuz.2009, 01:13
Hakikatende bende anlamadım bu işi ama ben olsam Zapo'yu İBB'ye kiralayıp,Delgado'nun sözleşmesini feshederdim...Böylecede her iki oyuncuyuda alırdım defansım daş gibi olurdu daş...;)
zaten yonetimde onu yapmaya calisiyo ama biraz zor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Temmuz.2009, 01:15
zaten yonetimde onu yapmaya calisiyo ama biraz zor.
Aslında Fenerbahçe'nin Appiah'ta yaptığını Delgado'da yapabiliriz...
Zapo zaten büyük ehtimal kiralanır.
Mercenary
02.Temmuz.2009, 01:16
buarada o suprız ısımın defans oyuncusu olacagı ne malum? sonucta delgadonun yerıne gelecek bırı olamazmı?
anilton
02.Temmuz.2009, 01:21
Ferrari geliyor Ferrari...:)
Mercenary
02.Temmuz.2009, 01:23
Lamborghini Lamborghini bnce :D Son zamanlarda Y.Demiroren'in gozumdekı degerı arttı ınanıorum ben ona :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Temmuz.2009, 01:41
Ferrari geliyor Ferrari...:)
Mustafa Denizli Ferrari'yi mi tercih etmiş ?
Hayırlı Olsun Matteo Ferrari :)
eXcitinG
02.Temmuz.2009, 02:05
Sonuçta fazLa düşünmeye gerek yok, süper bir stoper geLecek işte, fazLa takıLmamak gerek :D
nerazzuri
02.Temmuz.2009, 02:07
Ferrari çok iyi seçim-ona baktıkca Ronaldo'yu görüyorum:icon_biggrin:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Temmuz.2009, 02:09
Kadromuz bayağı iyi oldu valla :)
eXcitinG
02.Temmuz.2009, 02:11
DeLgado gönderiLmeLi zaten, ne bekLiyoruz ki. Adam zaten oynayamayacak, ona yer kaLmıyor, boşu boşuna yattığı yerden para ödenmesin. Yerine Ferrari+MetzeLder yaparız.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Temmuz.2009, 02:14
DeLgado gönderiLmeLi zaten, ne bekLiyoruz ki. Adam zaten oynayamayacak, ona yer kaLmıyor, boşu boşuna yattığı yerden para ödenmesin. Yerine Ferrari+MetzeLder yaparız.
Bizde onu diyoruz işte Delgado'nun sözleşmesi dondurulup Metzelder alınsın :)
anilton
02.Temmuz.2009, 02:27
Delgado yarın basın toplantısı düzenleyecek...
Umarım, "sakatlığım dolayısıyla kulübümünde isteğiyle sözleşmemin dondurulmasını kabul ettim" der...:)
eXcitinG
02.Temmuz.2009, 02:29
İnşaLLah öyLe der.
Pazartesi günü Nihat, MetzeLder ve Ferrari den oLuşan bir imza show yapar, yoLa devam ederiz :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Temmuz.2009, 02:35
evet inşAllah öyle der,ayrıca Hayrettin Abinin dediği imza show süper olur :p
tarikko
02.Temmuz.2009, 04:01
İspanya'nın Marca Gazetesi'nde Beşiktaş'ın, Christoph Metzelder ile anlaştığı haberleri çıkarken, Alman oyuncunun menajeri bu iddiaları sert bir dille yalanladı!..
Real Madrid'in stoperi Metzelder'in Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşma sağladığı haberleri gündeme bomba gibi düştü ancak bu habere yalanlama Metzelder'in menajeri Jörg Neubauer'den geldi!..
İddialar üzerine Alman basınına konuşan Neubauer, "Kimse ile temasımız yok. Bu iddialar çok saçma! Eğer ikinci bir Christoph Metzelder yoksa bu iddialar doğru değil!" dedi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Alicanfmfan
02.Temmuz.2009, 04:05
İddialar üzerine Alman basınına konuşan Neubauer, "Kimse ile temasımız yok. Bu iddialar çok saçma! Eğer ikinci bir Christoph Metzelder yoksa bu iddialar doğru değil!" dedi.
Bu cümleye koptum vallahi :D
vandal59
02.Temmuz.2009, 04:11
Ferrarininde menejeri yalanlamıştı :D
anilton
02.Temmuz.2009, 04:11
Aynı yalanlamayı 3-4 gün önce Ferrari'nin menajeride yapmıştı...
Menajerlerin ciddi anlamda ne iş yaptıklarını düşünmeye başladım...
Neyse,Ferrari önplana çıktı zaten,kontenjan boşaldığı an o geliyor bir aksilik olmazsa...
Cengo
02.Temmuz.2009, 04:57
Ferrarininde menejeri yalanlamıştı :D
Çarşı Lamborgini'ye karşı :p
farfarforfor
02.Temmuz.2009, 14:47
arkadaşlar maraton dan cıkan haberlere inanmayın adamların işi gücü asparagas haber yapmak değilmi zaten bence güvenirliği hiç yok...
Mercenary
02.Temmuz.2009, 14:50
Kıskanclık ve cekememe insani ne hallere dusurur inanmamak lazım zaten
bjk_melo_151
02.Temmuz.2009, 15:10
arkadaşlar maraton dan cıkan haberlere inanmayın adamların işi gücü asparagas haber yapmak değilmi zaten bence güvenirliği hiç yok...
Haberler, kendi haberleri olsa ona da tamam. Oradan buradan "çaldıkları" yazıları sitelerinde özel haber olarak yayınlıyorlar.
anilton
02.Temmuz.2009, 16:00
Delgado basın toplantısınıda şunları söyledi;
Sakatlığımı biran önce atlatıp futbol oynamak istiyorum.Üç ay içinde hazır duruma gelebilirim.Ne ben bedavaya futbol oynamak istiyorum ne de oynamadığım zaman para almak istiyorum.Beşiktaş ile sözleşmem sürüyor.Sözleşmem bitene kadar en iyi şekilde devam etmek istiyorum.Beklentileri karşılamak için çalışacağım,buraya transfer olmamın sebebini göstereceğim...
Kulüpten bana sözleşme dondurma teklifi gelmedi,sözleşmeye uyulması gerektiğini düşünüyorum.Benim başkanla iyi ilişkilerim var.Böyle bir teklif gelirse otuturur konuşuruz...
eXcitinG
02.Temmuz.2009, 16:14
Başkan iLe iyi iLişkiLerim var ne demek :D
Varsa madem, dondur sözLeşmeni. Sende rahat et, bizde rahat edeLim.
anilton
02.Temmuz.2009, 16:16
Dondurmaz Hayrettin abi...
Adam lig başladıktan 1 ay sonra sahalara döneceğim diyor.Bu adam dondurmaz kesinlikle...
eXcitinG
02.Temmuz.2009, 16:41
6 Ay deniLiyordu şimdi 1 ay mı oLdu. Gerçi adamdan daha iyi biLecek değiL kimse ama. Zaten asLında artık bizim DeLgado ya da ihtiyacımız yok. Sakat oLmasa, oynasa nerede oynayacak, kim kesiLecek te DeLgado oynayacak.
King_91
02.Temmuz.2009, 17:13
tek sorunlu 10 numara bizde değilmiş :D gitseler de kurtulsak artık .
LaigLeNoiR
02.Temmuz.2009, 17:55
Ferrari,Metzelder,Mutu ohh :D Ne oluyor yahu biraz sakin.Alışkın değilim ben.
anilton
02.Temmuz.2009, 18:12
Susana beee,Mutu sürpriz olacak,ne söylüyosun...:D:D
Aşk-ı Şehir
02.Temmuz.2009, 18:20
Murat dediya gelmez kesin. :n:
RoNNiE91
02.Temmuz.2009, 18:56
Giunti'den uyarı gelmiş Ferrari transferi konusunda.Çok ciddi bir sakatlık geçirmiş ve tüm İtalya'nın bildiği söyleniyor.
Addolorato
02.Temmuz.2009, 19:07
Ferrari geçen sezon sanırım 30 maçta ilk 11 çıkıp 90 dakika oynamış. Sakatlıgından kurtulmuş gibi gözüküyor.
farfarforfor
02.Temmuz.2009, 19:12
ne güzel adam gelir bir kaç maç oynar sonra sakatlığı gene nükseder ve müzmin sakatlar arasına girer
anilton
02.Temmuz.2009, 22:49
Hemen galeyana geliyorsunuz yahu...
Haberin aslı şu;
Beşiktaş
Giunti'den Beşiktaş'a uyarı
Beşiktaş'ın unutulmaz oyuncularından İtalyan Giunti Beşiktaş'ı Ferrari konusunda uyardı
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Giunti, yöneticilerin Ferrari transferini yaparken çok dikkatli olmasını istedi. Giunti, "Beşiktaş'tan alacağım olmasına rağmen Siyah-Beyazlı taraftarların üzülmesini istemem. Ferrari çok ciddi bir sakatlık geçirdi. Bunu tüm İtalya biliyor. Böyle bir konuyu Beşiktaşlı yöneticiler nasıl bilmiyor anlamıyorum. Ben futbol oynarken Beşiktaşlı yöneticiler tüm ligleri çok iyi takip ederlerdi. Beşiktaş'ta Galiba Beşiktaş'ta yönetici profilleri çok değişmiş. Ferrari sakatlanmadan önce iyi bir futbolcuydu ama sonrası tam bir soru işareti. Benden uyarması" dedi. Gelişmeler kartalhaber.com'da...
Bu sitenin ne olduğunu biraz araştırırsanız anlarsınız.Ve ya Beşiktaş'ı yakından takip eden birisine sorarsanı bu siteyi ilk duyacağınız şey küfürdür...:)
Sakat falan değil Ferrari...
tarikko
02.Temmuz.2009, 22:51
Geçen sezon Serie A'da 23 maç oynamış adam bence sakatlığı falan yok Ferrari'nin uydurmuşlar..
anilton
02.Temmuz.2009, 22:55
Ferrari geçen sezon 33 Serie A 2'de Kupa İtalya olmak üzere toplam 35 maçta forma giydi...
tarikko
02.Temmuz.2009, 23:00
Ferrari geçen sezon 33 Serie A 2'de Kupa İtalya olmak üzere toplam 35 maçta forma giydi...
Goal'de 23 maç yazıyor heralde yanlış yazmışlar..
anilton
02.Temmuz.2009, 23:05
Evet yanlış yazmışlar...
LaigLeNoiR
02.Temmuz.2009, 23:40
Cisse Marsilya ile anlaşmış hayırlı olsun.
RoNNiE91
02.Temmuz.2009, 23:43
Nihat Kahveci İstanbul'da!
Beşiktaş Kulübü'nün, İspanya'nın Villarreal takımından transfer ettiği Nihat Kahveci, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'na menajeri Murat Kuş ile birlikte gelen milli futbolcu Nihat, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, transferi ve Beşiktaş ile ilgili şu an için birşey konuşmak istemediğini, resmi imzanın atılmasının ardından gereken açıklamaları yapacağını ifade etti.
Öte yandan, milli futbolcunun gelişini çok sayıda basın mensubu takip etti.
02.07.2009
Kaynak : DHA
tarikko
02.Temmuz.2009, 23:44
Edouard Cisse Marsilya'da..
anilton
03.Temmuz.2009, 03:23
Ah yönetim ah,sana düzeldin diyoruz mutlaka bir yerden gaz kaçırıyorsun...
Ferrari 1 haftaya yakın süredir anlaşılmasına rağmen hala imza atmadığı için burun kıvırmaya başlamış.İnşallah vazgeçmez...
Haklı adam,bir kontenjanı boşaltamadınız...
Mercenary
03.Temmuz.2009, 03:36
Ah yönetim ah,sana düzeldin diyoruz mutlaka bir yerden gaz kaçırıyorsun...
Ferrari 1 haftaya yakın süredir anlaşılmasına rağmen hala imza atmadığı için burun kıvırmaya başlamış.İnşallah vazgeçmez...
Haklı adam,bir kontenjanı boşaltamadınız...
yalan haber bunlar ona bakarsan bı kac yerdede aılesı gelmek ıstemıyormus da ferrarıde besıktasa olmaz demıste ohooooo bunlara ınanmayalım arkadaslar bugun yarın ferrarı ımzayı atar bence.
Alicanfmfan
03.Temmuz.2009, 03:40
Marsilya , Cisse'yi ne yapacaksa Lucho'yuda aldılar...
Enterokinaz
03.Temmuz.2009, 03:44
Nihat Kahveci İstanbul'da!
Beşiktaş Kulübü'nün, İspanya'nın Villarreal takımından transfer ettiği Nihat Kahveci, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'na menajeri Murat Kuş ile birlikte gelen milli futbolcu Nihat, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, transferi ve Beşiktaş ile ilgili şu an için birşey konuşmak istemediğini, resmi imzanın atılmasının ardından gereken açıklamaları yapacağını ifade etti.
Öte yandan, milli futbolcunun gelişini çok sayıda basın mensubu takip etti.
02.07.2009
Kaynak : DHA
nihat sanki zorundan gelmiş gibi Türkiye'ye. :)
RoNNiE91
03.Temmuz.2009, 12:14
Haber vermek istedim.
Mercenary
03.Temmuz.2009, 15:31
Sakatlığı yüzünden yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacak olan Matias Delgado’nun boşluğunu doldurmak için çalışmalara başlayan Beşiktaş’ın, Arjantinli genç yıldız Diego Buonanotte’yi renklerine bağlamak istediği öğrenildi.
River Plate Kulübü Başkanı Jose Maria Aguilar, forvet arkasında görev yapan 21 yaşındaki Buonanotte için siyah-beyazlı yönetimle yaptıkları görüşmelerin sonuçlanma aşamasına geldiğini ifade etti.
Bonservis bedeli konusunda Beşiktaş’la anlaşmaya vardıklarını belirten Aguilar, transferi resmileştirmek için siyah-beyazlı kulüpten faks beklediklerini söyledi.
Başkan Aguilar, Kartal’ın, Buonanotte için önerdiği 5 milyon euroluk teklifi kabul ettiklerini de vurgulayarak kısa süre içinde bitmesini beklediklerini sözlerine ekledi.
MEHMET ÇİFTÇİ/MİLLİYET
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Matias Delgado’nun sakatlığı nedeniyle 4 ay sahalardan uzak kalacak olması, Beşiktaş Yönetimi’ni kırmızı alarma geçirmişti. Siyah-Beyazlılar’ın, yüksek maliyet nedeniyle Stuttgart’ın elden çıkarmak istediği Yıldıray Baştürk’ü listeye aldığı öğrenildi. Alman kulübü ağır yükten kurtulmak için Yıldıray’ın bonservisini bedavaya vermeye hazır. Ancak oyuncunun Türkiye’ye gelmek istememesi transferin önündeki en büyük sorun. Siyah-Beyazlılar, Yıldıray’ı ikna ederse transfer bitecek.
STAR
vandal59
03.Temmuz.2009, 15:39
Buonannote gelsin varya 3 tane formasını almayan :)
eXcitinG
03.Temmuz.2009, 17:00
Nihat imza için Demirörenin ViLLareaLden bonservisini getirmesini bekLiyor. Demirören de sanırım Zapo nun gitmesini bekLiyor haLa dönmedi, geLirken yanında Ferrari ya da MetzeLder ikiLisinden birisini getirmek için.
Yabancı kontenjanı ciddi sıkıntı yaratıyor.
IceX
03.Temmuz.2009, 19:12
Bu işte hakkaten FM'nin parmağı var kesin Oğlundan gördü başkan, Geçen ay EuroSport ta gösterilen Fransa'da düzenlenen Youth Cup festivalinde çok iyi oynadı arjantin formasıyla Buaonotte inşallah gelir hemen formasını alırım.
goosfraba
03.Temmuz.2009, 19:15
Mustafa Denizli, Brezilya ve Arjantin'li oyuncu istemiyordu :)
tarikko
03.Temmuz.2009, 19:27
Arjantin ekibi River Plate, Beşiktaş’ın Diego Buonanotte için yaptığı teklifi reddetti.
Geçtiğimiz yaz döneminde birçok Avrupa kulübü tarafından istenen Buonanotte’nin ismi bu transfer sezonunda ise Benfica, Porto ve Beşiktaş ile anılmıştı.
Beşiktaş’ın Arjantinli oyuncu için yaptığı 5.7 milyon avroluk teklifi River Plate kulübü reddetti.
Buonanotte ise yaptığı açıklamada futbol kariyerine River Plate’de devam etmek istediğini belirtirken yaşanan finansal sıkıntıların ayrılmasına sebep olabileceğini söyledi.
OLE’ye konuşan Arjantinli oyuncu, “Kulübümde kaldığım için mutsuz değilim sadece geleceğimi düşünmek zorundayım. Her zaman söylediğim gibi River’da kalmak istiyorum çünkü burası benim evim. 9 senemi burada geçirdim” dedi.
Son olarak River Plate’in finansal olarak sıkıntı yaşadığını belirten Buonanotte, “Herkesin söylediği gibi benim de hayalim sıçrama yaparak Avrupa liglerinde forma giyebilmek” diye konuştu.
21 yaşındaki Diego Buonanotte, 2006 yılından beri profesyonel olarak River Plate formasıyla mücadele ediyor. Orta saha oyuncusu oynadığı 46 maçta 13 gol atmayı başardı.
Goal
29 Haziranda'ki haber..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Temmuz.2009, 19:41
inşAllah Ferrari'de bi sorun çıkmaz...
Buonanotte ise alınmayacak bence
brotha
03.Temmuz.2009, 19:48
haberi yapan mehmet ciftci best fm e cikip river baskaninin aciklamalarina gore bu haberi yaptigini soylemis, o adam sanirim ispanyada muhabirlik yapiyormus. bence diegoyu besiktas alacak demis.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Temmuz.2009, 19:54
Gelirse güzel olur ama önce Delgado'nun gitmesi gerekiyor ?
sananes
03.Temmuz.2009, 19:55
buoanotte türkiyeye gelecekse 5 degil 10 verilsin getirsin büyüklerden biri ama ben fenerin getirmesinden yanayım:) gelecegin en büyük star adaylarından yahu bu cocuk
eXcitinG
03.Temmuz.2009, 20:01
Bounanotte geLmez gibi. Mustafa DenizLi ArjantinLi feLan istemiyorum demişti. Zaten DeLgado dan da pek memnun değiL. Yerine iki yönLü oyuncu ister Ernst gibi. Zaten TeLLo var, Yusuf var, geLirse ne işimize yarayacak mantıkLı bakmak gerek. Ha TeLLo ve DeLgado yu da yoLLarsan o zaman tamam eyvaLLah ta.
Tam bir saLLama haber bence.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Temmuz.2009, 20:02
Bencede balon haber...
brotha
03.Temmuz.2009, 20:20
Bounanotte geLmez gibi. Mustafa DenizLi ArjantinLi feLan istemiyorum demişti. Zaten DeLgado dan da pek memnun değiL. Yerine iki yönLü oyuncu ister Ernst gibi. Zaten TeLLo var, Yusuf var, geLirse ne işimize yarayacak mantıkLı bakmak gerek. Ha TeLLo ve DeLgado yu da yoLLarsan o zaman tamam eyvaLLah ta.
Tam bir saLLama haber bence.
abi buonanotte gelirse delgadonun mevkisinde oynamicakki. yani bence adami forvet solda oynatmak icin alir denizli alirsak eger. zaten o mevkide sikinti var bana gore, tello o mevkide yeterli degil , serdar ozkan ise ne olacagi belli degil. gecen seneye bakarsak biraz yusuf biraz tello birazda s.ozkan oynadi.yusufun yasi ve fizigi belli, s.ozkan cok kotu oynadi, en uygunu tello o da adam eksiltmede o kadar basarili degil. telloyu orta sahada sol ic veya 2 linin onunde kullanirsak daha basarili olur. sola benayoun,buonanotte gibi bir adam lazim, adam eksiltip gol atip gol attiricak. holosko veya nihati orda yazanlar var o da olmaz.
brotha
03.Temmuz.2009, 20:39
bide bu ogan tarhan gs scoutu degilmi transferlerde bize yardimci oluyor hep :D , ayrica m.denizli ile hep gorusup fikir alisverisi yapiyorlarmis
eXcitinG
03.Temmuz.2009, 21:15
DeLgado zaten mecvut sistemde de artık yer aLması zor. DeLgado artık anca kupa maçLarında ve zorLuk seviyesi düşük maçLarda görev aLır. ŞampiyonLar Liginde, Ligde büyük derbi maçLarda DeLgado iLe başLamaz zaten DenizLi. Bounanotte çok iyi bir topçudur, geLecek vaad eden en büyük isimLerden dir ama şu anda Beşiktaş ın sistemine ve mevcut oLan oyuncuLarına göre kadro içerisinde yer vermek taşLarı yerinden oynatır. Nihat, Bobo, HoLosko üçLüsünün biz bir arada nasıL oynayacağını hesap edemez iken birde Bounanotte ismi daha da oLayLarı karıştırır. En kötü bize bir iki yönLü oyuncu daha gider. Fink,Ernst ikiLisi iLe beraber oynayacak.
TeLLo zaten soL gibi oynamıyor daha serbest oynayan bir isim, Yusuf da zira aynı, Bounanotte geLdi diyeLim bu sefer TeLLo nun da kesiLmesi demek oLur. Yani böyLe bir ihtimaLLer varken çok zor. Ha dediğim gibi yine TeLLo ve DeLgado yu da gönderirsiniz beraber o zaman işte o isim süper oLur, harika oLur.
Bana kaLsa zaten Zapo, TeLLo ve DeLgado yu gönderip, MetzeLder, Ferrari ve Bounanotte yi aLırım. Muhteşem ötesi bir takım oLuruz.
SAİT71
03.Temmuz.2009, 21:59
Bence Genç arjantinliyi alsın BJK Matias'tan bin kat daha iyi iş yapar. Biz kaç yıl önce keşfediyoruz adamların haberi yok..
Geneç tvde Velez'in maçını izliyordum Zuculini'yi. Gol'de atmıştı. Keşke dedim bizim Türk takımlarından biri alsa şunu diye geçirdim ama Hoffenheim kapmış. İçim eziliyor Fm'deki yeteneklileri kapınca yabancılar..
Fm'dede Sivas'a almıştım :) Bjk Diego'yu kaçırmasın bence. Süper yetenek
anilton
03.Temmuz.2009, 23:00
Matteo Ferrari Beşiktaş'a hayırlı olsun...
tarikko
03.Temmuz.2009, 23:02
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören , İtalya’da her konuda anlaştığı Ferrari’yi yarın saat 15:30’da İstanbul’a getirecek…
Maraton
Hayırlı Olsun çok iyi transfer..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sporx'de saat 14:00'de diyor hangisi doğru ? :D
Mercenary
03.Temmuz.2009, 23:08
Camiamıza Hayırlı Ugurlu Olsun.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buarada Ek haber olarakta
http://www.biletix.com/static/images/news/specials/images/peace1.jpg
http://www.biletix.com/static/images/news/specials/images/peace2.jpg (http://bulten.biletix.com/mailer/redirect?d=dWv72FaaoA%2FYjP15C7oFHw%3D%3D&j=6caiVjjeSf8%3D&c=OazfVPeGXcQ%3D)
RoNNiE91
03.Temmuz.2009, 23:41
Ferrari geldi.Hayırlı olsun.
KaF KeF
04.Temmuz.2009, 00:12
Bobo Olimpiakos'ta oynamak istediğini yönetime bildirmiş.Artık Türkiye'de oynamak istemiyormuş..NTVSPOR
bjk_melo_151
04.Temmuz.2009, 00:12
Nesta bile olsa oynamadan bilemeyiz. Uyum meselesi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Temmuz.2009, 00:32
Hayırlı Olsun Ferrari'miz :D ...
Sen meraklanma efenberg kardeşim Ferrari kaliteli futbolcudur,hemen uyum sağlayacak bence :)
anilton
04.Temmuz.2009, 00:37
Savunma oyuncuları en verimli dönemlerini 30'lu yaşlarda yaşarlar,heleki İtalyansa...:)
Bobo gitmek istiyorsa gerçekten kesinlikle tutulmaya çalışılmamalı.Zorla tutsan bile istediğin verimi alamazsın.Onuda geçtim,yeni sözleşme imzalamaz,seneye beleşe gider...
Bobo'yu satıp bir forvet ya da sol ofansa adam alınabilir...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Temmuz.2009, 00:57
Şuanda Bobo için hali-hazırda iyi bir teklif var mı Anıl Abi ?
anilton
04.Temmuz.2009, 01:01
Bilmiyorum,Başkan Bobo'nun değeri altında gelen teklifler benim için ciddi değildir demişti.Ama Bobo gerçekten ayrılmak istiyorsa gelen teklifler istedikleri gibi olmasada değerlendirmek zorundalar...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Temmuz.2009, 01:07
Doğrudur,oyuncu verimsiz olur o zaman,hem de önümüzdeki yıl beleşe gider öyle satılmazsa :s
Universal
04.Temmuz.2009, 02:31
Bobo Olympiakos'a Doğru
Beşiktaş'ın Brezilyalı golcü futbolcusu Bobo, futbol hayatını Yunanistan'da sürdürmek ve Olympiakos'a gitmek istediğini yönetime bildirdi.
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/boboolympiakos.widec.jpg
Matteo Ferrari’yi kadroya dahil etmek için yabancı kontenjanını açmaya çalışan Beşiktaş’ta çok sıcak bir gelişme yaşandı.
Zapotocny’nin gönderilmesi düşünülürken, Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Bobo artık futbol hayatını Türkiye’de sürdürmek istemediğini ve Yunanistan’dan gelen teklifi değerlendirmek istediğini bildirdi.
Bu gelişme sonrası Beşiktaş yönetiminin ne yapacağı merak edilirken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor ve Eskişehirspor’un istediği Zapotocny de Beşiktaş’tan ayrılmak istemediğini bildirdi.
Kaynak: NTVSpor
anilton
04.Temmuz.2009, 05:37
Aldık diyoruz bir sorun daha çıkıyor...
Ferrari'nin Genoa'dan alacağı varmış ve onu almadan imzalamam diyormuş...
Bunun için Pazartesi günü Genoa'lı yöneticilerle konuşarak alacak sorununu halledip öyle imza atacağım demiş...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buda haberi;
"Ferrari ile anlaştık"
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Ferrari transferinde yaşanan problemi Ligtv.com.tr'ye açıkladı !.. Cezayir asıllı İtalyan futbolcu Ferrari ile her konuda anlaştıklarını ancak henüz resmi sözleşme imzalamadıklarını belirten Beşiktaş Başkanı, "Futbolcunun kulübü Genoa ile arasında alacak sorunu var. Alacak konusunu halletmeden ben sözleşme imzalamam" dedi.
Demirören, Ferrari transferiyle ilgili gündeme gelen çelikili haberler üzerine Ligtv.com.tr Haber Müdürü Erdem Erol'a yaptığı açıklamada, futbolcuyla aralarında bir sorun olmadığını söyledi.
Beşiktaş olarak hem Ferrari hem de kulübü Genoa ile her konuda anlaştıklarını ifade eden Demirören, "Futbolcuyla kulübü arasında olan bir alacak konusu var. Biz Ferrari ile anlaştık. Kulübüyle de anlaştık. Menajerinin rakam yükseltme gibi bir durum söz konusu değil. Ancak futbolcunun kulüpten alacakları var. Futbolcu, kulübüne 'Paramı verin öyle gideyim' diyor. Miktar, büyük. Futbolcu bu alacağını kulübüyle halletmeden ben sözleşme imzalamam. Hafta sonu olduğu için, pazartesi-salı yeniden görüşeceğiz. Ama çözülemeyecek bir sorun değil" dedi.
Beşiktaş Başkanı Yıldırırm Demirören'in Ferrari'ye imza attırdığı ve bugün öğleden sonra İtalyan futbolcuyu İstanbul'a getireceği haberleri gündeme gelmişti
LİGTV
Universal
04.Temmuz.2009, 14:05
Yıldırım Demirören, Nihat'ın Villareal'den alacağı olduğu için sözleşme imzalamak istemiyordu ama; alacağını kendi cebiden ödeyeceği için söz verdi. :) Ben olsam iyi bir takım kurulmaya karar verdi, böyle bir stoper geliyor. Genoa ile anlaşırım borcunu Beşiktaş öder, bonservisden bu para indirilir.
anilton
04.Temmuz.2009, 16:46
Nihat 21 gün askerlik yapacak...
goosfraba
04.Temmuz.2009, 16:49
Emre B. gibi olacak o zaman, fit olarak döner takıma :)
I3esiktas
04.Temmuz.2009, 16:49
1 Sene sonra Yapmıcakmıydı ya :confused:
Addolorato
04.Temmuz.2009, 17:08
1 Sene sonra Yapmıcakmıydı ya :confused:
Askerlik degişiyor sanırım artık başvuran herkes Er oluyor ve uzun dönem askerlik yapıyor Nihat'ta uzun dönem yapmamak için erken gidiyor sanırım.
Universal
05.Temmuz.2009, 03:32
Nihat'ın menejeri açıklama yaptı, Nihat halen Villareal'in oyuncusudur, askerlik bittikten sonra karar vereceğiz, her an herşey olabilir dedi.
anilton
05.Temmuz.2009, 03:33
Nihat'ta sorun yok,Nihat Beşiktaş'ın futbolcusudur...;)
ForsakeN
05.Temmuz.2009, 03:51
Nihat'ın menejeri açıklama yaptı, Nihat halen Villareal'in oyuncusudur, askerlik bittikten sonra karar vereceğiz, her an herşey olabilir dedi.
Onu söylemesinin nedeni Nihat'ın Temmuz ayında askerliğini yapmasını sağlaması
Nihat'ın Temmuz celbinde askerlik yapabilmesi için halen Villareal'in futbolcusu olarak gözükmesi gerektiği olduğu ortaya çıktı.
Nihat Kahveci'nin dövizle askerlik hizmetini yapabilmesi için yurt dışında 3 yıllık oturma veya çalışma izni ile bulunma süresini doldurmasına rağmen, Temmuz celbinde askerlik hizmetini yapabilmesi için halen yurt dışında çalışıyor olması gerekmesi, durumun bu noktaya gelmesine sebep oldu. Milli futbolcu 21 gün sonra yani 25 Temmuz'da askerlik görevini tamamlayacak ve Beşiktaş ile resmi sözleşmeyi imzalayacak.
Sporx
Universal
05.Temmuz.2009, 03:58
Onu söylemesinin nedeni Nihat'ın Temmuz ayında askerliğini yapmasını sağlaması
Doğru bunu düşünmedim, Beşiktaş'a imza atsaydı bedelli askerlik yapamıyacaktı. :n:
Sekopej
05.Temmuz.2009, 04:38
Transferler ile ilgili konuşmaya devam edelim.:)
Nihat askelik nedeniyle kendisi açıklamıyor sanırım, Beşiktaş tarafından sağlık kontrolü bile yapıldı, artık dönüşü olmaz.
eXcitinG
05.Temmuz.2009, 17:44
Bizim medya abartıyor herşeyi. Yok menajeri daha birşey yok feLan diyor.
İşin garibi bunun haberi yapıLırken menajerinin bahsettiği şey hakkında arkada da Nihat ın İstanbuLa geLişini gösteriyorLar. Yine Medya ya göre Nihat hiçbirşey konuşmak istemiyorum, resmi imzadan sonra feLan konuşacam diye söyLüyorLar ama arkada ki görüntü de Nihat bir gazetecinin mikrofonuna Tekrar Beşiktaşa geLdiğim için çok mutLuyum diye konuşuyor.Ne kadar saçma sapan haberLer yapıyor bizim medyamız.
El Barto
05.Temmuz.2009, 19:07
Hala Nihat daha imza atmadı mı diyorsunuz yahu? :D
Villarreal CF and Besiktas reach agreement over Nihat move
The Turkish striker will start next season at the club where he began his footballing career.
Villarreal, Besiktas and Nihat Kahveci have reached an agreement that means the Turkish international striker will start next season’s campaign with the Istanbul club. It also marks a return to the club where the Istanbul born forward played for five years after coming through the club’s youth ranks.
During his time in a Villarreal shirt over a period of three seasons, Nihat played 62 games in La Liga, four in the Copa del Rey, four in the Intertoto, six in the UEFA Cup and four matches in the Champions’ League.
The club would like to thank the player for his hard work, dedication and commitment in the Yellows’ colours and wishes him every success for this latest step in his footballing career.
http://www.villarrealcf.es/
Ama ilginçtir kadroda adı yazmıyor ne meraklılarmış postalamaya Nihat'ı.
Goalkeepers
Oliva
13 Diego López
26 Juan Carlos
Defenders
I. Marcano
2 Gonzalo
4 Godin
5 Capdevila
17 Javi Venta
18 Ángel
20 Fuentes
31 Joan Oriol
36 Kiko
37 Mario
Midfielders
6 Eguren
7 Pires
8 S. Cazorla
10 Cani
11 Ibagaza
19 Marcos Senna
21 Bruno
27 Jordi Pablo
32 Matilla
33 Cristóbal
Forwards
16 Llorente
22 Rossi
30 Joan Tomás
Selman Ozturk
05.Temmuz.2009, 19:25
Ben şu an Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin (özellikle Beşiktaş'ın) içinde bulunduğu sancılı transfer durumunun sebebini yönetim yanlışlarına bağlıyorum. "E abi zaten transferi yönetim yapıyor, tabi yönetim yanlışı olacak" denmeden önce açıklayayım ne demek istediğimi...
Gelişen ve değişen futbolda artık yönetim tercihleri de yavaş yavaş kabuk değiştirmeye başladı. "Taraftar yönetici" değil de "Yöneten, bilgili yönetici" kalıpları tercih edilmeye başlandı. Bu doğru mu peki ? Hem de cümle sonundaki noktasına kadar doğru...
Şöyle bir düşünelim Galatasaray'daki başarılı transferlerin sebebi olarak Haldun Üstünel'i gösteriyoruz, hepimiz, herkes... Peki şu anda Haldun Üstünel değil de bu görevi Abdürrahim Albayrak yapıyor olsaydı (geçmişte olduğu gibi)... Acaba hangi transfer ya da hangi uluslararası proje başarıyla sonuçlanırdı? Düşünemiyorum...
Artık futbol kulüpleri tıpkı bir şirket gibi işlemeye başladı. Disiplinli, tertipli, düzenli, ne zaman nasıl hareket edeceğini bilen... Geçmişte böyle değil miydi? Çok değil 90'lı yılları bir hatırlayalım bu sorunun cevabını bulmak çocuk oyuncağı...
Yönetimlerimizin, ya da şöyle düzeltelim, kulüp içerisindeki projelerde (transfer,tesis vs.) yer alacak yöneticilerin internasyonel, vizyonu geniş, yöneticilik kabiliyetleri gelişmiş ve birçok konuda bilgi sahibi (Yabancı bir atasözü var; Birşeyin herşeyini herşeyin bir şeyini bileceksin, diye.İşte aynen bu şekilde) olması gerekir.
Galatasaray'da şu an işler iyi gidiyorsa bunun sebebi yukarıdaki özellikleri barındıran Haldun Üstünel'dir. Fenerbahçe dediğimde de her ne kadar alaşağı edilmiş olsa da Hakan Bilal Kutlualp geliyor aklıma. Ali Koç da bu özellikleri barındırıyor ancak onun da kişisel işleri nedeniyle çok zaman ayırdığına inanmıyorum.
Beşiktaş'ın böylesine sıkıntı çekmesinin sebebi bu özelliklerde bir yönetici barındırmamasıdır. Levent Erdoğan mı ? Kenan Öner mi ? Yıldırım Demirören mi ? Ertuğrul Kumcuoğlu mu ? Hangisi yukarıdaki özellikleri barındırıyor? Hiçbiri...
Asla bu isimleri küçümsemek haddime değil ancak ne yazık ki gerçekler bunlar. Naçizane görüşlerim, elbette katılmayanlar da olacaktır. Saygı duyarım...
Fenerbahçe için de birebir aynı olmasa da benzer durumlar mevcut. Ali Koç'un biraz daha bu işlere kendini vermesi gerekiyor. Aziz Yıldırım'ın kendini biraz daha geri plana çekip ilk sözleri değil son sözü söylemesi gerekiyor.
Futbolumuzun ilerlemesini istiyorsak önce takımlardan değil, çekirdekten; yani yönetimlerimizden başlamamız gerekiyor...
murat taşlı
05.Temmuz.2009, 19:54
Ben şu an Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin (özellikle Beşiktaş'ın) içinde bulunduğu sancılı transfer durumunun sebebini yönetim yanlışlarına bağlıyorum. "E abi zaten transferi yönetim yapıyor, tabi yönetim yanlışı olacak" denmeden önce açıklayayım ne demek istediğimi...
Gelişen ve değişen futbolda artık yönetim tercihleri de yavaş yavaş kabuk değiştirmeye başladı. "Taraftar yönetici" değil de "Yöneten, bilgili yönetici" kalıpları tercih edilmeye başlandı. Bu doğru mu peki ? Hem de cümle sonundaki noktasına kadar doğru...
Şöyle bir düşünelim Galatasaray'daki başarılı transferlerin sebebi olarak Haldun Üstünel'i gösteriyoruz, hepimiz, herkes... Peki şu anda Haldun Üstünel değil de bu görevi Abdürrahim Albayrak yapıyor olsaydı (geçmişte olduğu gibi)... Acaba hangi transfer ya da hangi uluslararası proje başarıyla sonuçlanırdı? Düşünemiyorum...
Artık futbol kulüpleri tıpkı bir şirket gibi işlemeye başladı. Disiplinli, tertipli, düzenli, ne zaman nasıl hareket edeceğini bilen... Geçmişte böyle değil miydi? Çok değil 90'lı yılları bir hatırlayalım bu sorunun cevabını bulmak çocuk oyuncağı...
Yönetimlerimizin, ya da şöyle düzeltelim, kulüp içerisindeki projelerde (transfer,tesis vs.) yer alacak yöneticilerin internasyonel, vizyonu geniş, yöneticilik kabiliyetleri gelişmiş ve birçok konuda bilgi sahibi (Yabancı bir atasözü var; Birşeyin herşeyini herşeyin bir şeyini bileceksin, diye.İşte aynen bu şekilde) olması gerekir.
Galatasaray'da şu an işler iyi gidiyorsa bunun sebebi yukarıdaki özellikleri barındıran Haldun Üstünel'dir. Fenerbahçe dediğimde de her ne kadar alaşağı edilmiş olsa da Hakan Bilal Kutlualp geliyor aklıma. Ali Koç da bu özellikleri barındırıyor ancak onun da kişisel işleri nedeniyle çok zaman ayırdığına inanmıyorum.
Beşiktaş'ın böylesine sıkıntı çekmesinin sebebi bu özelliklerde bir yönetici barındırmamasıdır. Levent Erdoğan mı ? Kenan Öner mi ? Yıldırım Demirören mi ? Ertuğrul Kumcuoğlu mu ? Hangisi yukarıdaki özellikleri barındırıyor? Hiçbiri...
Asla bu isimleri küçümsemek haddime değil ancak ne yazık ki gerçekler bunlar. Naçizane görüşlerim, elbette katılmayanlar da olacaktır. Saygı duyarım...
Fenerbahçe için de birebir aynı olmasa da benzer durumlar mevcut. Ali Koç'un biraz daha bu işlere kendini vermesi gerekiyor. Aziz Yıldırım'ın kendini biraz daha geri plana çekip ilk sözleri değil son sözü söylemesi gerekiyor.
Futbolumuzun ilerlemesini istiyorsak önce takımlardan değil, çekirdekten; yani yönetimlerimizden başlamamız gerekiyor...
aynen katılıyorum.
anilton
05.Temmuz.2009, 19:55
Bu sene özellikle M.Denizli'nin katkılarıyla düzelmeye yüz tutmuş bir politika izlensede kesinlikle yeterli değil...
Son derece doğru bir değerlendirme.Beşiktaş yönetiminde futboldan anlayan,bu işleri bilen adam yok.Transfer işleri Kenan Öner ile Mario Berk'e kalmış.Onlarda birşeyi beceremiyorlar zaten.Hep Başkan bitiriyor işi,onlar yalandan gezip,seyahat ediyorlar.Nihat'ı başkan bitirdi,Ferrari transferi ile yine Başkan gitti bizzat ilgilendi.İsmail transferini yakın ilişkiler içinde olduğu İbrahim Kızıl'ı ikna ederek kendi bitirdi...
Yani Beşiktaş'ta yönetici bazında futboldan en iyi anlayan,bu işleri en iyi yapan Yıldırım Demirören,gerisini düşünün artık...
Ne kadar yanlışları olsada ben Yıldırım Demirören'in Başkanlığını devam ettirmesi görüşündeyim.Yalnız,ekibi baştan sona değişmeli.Mevcut yönetimde Beşiktaş yöneticiliğinin gerekliliklerini yerine getirebilecek yönetici profili yok denecek kadar az.Yıldırım Demirören hep yanındakiler sayesinde kötü adam oldu,istenmeyen adam haline geldi.Çünkü doğal olarak "Başkan" sıfatıyla önplanda.Ama baktığımız zaman,neticede yönetici kadrosunu belirleyen kişide o.Bu noktada hataları var.Umarım bu hatalarından döner ve yanındaki kişileri belirlerken daha titiz davranır.Çünkü onu yüceltecek kişilerde yanındakiler,rezil edecek kişilerde.Biz şuana kadar hep rezil olma kısmını görmüş bulunmaktayız...
Bu sene görüyoruz işte,sadece M.Denizli'nin varlığı işleri biraz toparlamaya,doğruya doğru çevirmeye yetiyor.Umarım yönetici kadrosuda değişir ve bu düzelmenin devamı gelir...
murat taşlı
05.Temmuz.2009, 19:56
dahada ötesi artık transferleri sportif direklerin yapması lazım.
brotha
05.Temmuz.2009, 19:57
ben delgadonun durumu disinda bu seneki transfer politikasindan memnunum. devre arasindan beri iyi isler yapiliyor bu da tabiki buyuk olcude mustafa denizlinin sayesinde bana gore. panige gerek yok yani yine en iddiali takim biz olacagiz bu sene.
zapo en kisa zamanda gider umarim,ferrari gelirse bu ligin en kaliteli stoperi olur.gecen gun ligradyo dinlerken sunucu cok guzel bir sey soyledi. fenerbahce turkiye liginin sivassporunun flas stoperini, besiktas ise serie a nin sivassporunun yani genoanin flas stoperini aldi. bana gore ferrari en az lugano kadar iyi oyuncu.
bobo giderse forvette olabilir,sol kanada adam eksiltebilen adam da alinabilir.ama flas bir isim alinmasi sart bana gore. keske delgadoda gitse hem forvete hem sola bir adam alsak ama bakalim gorucez.
murat taşlı
05.Temmuz.2009, 19:58
Direktör demek istedim:icon_biggrin:
bjk_melo_151
05.Temmuz.2009, 22:48
Biz Director'e "Yönetici" diyoruz:) Türkçe karşılığı var.:)
Aşk-ı Şehir
06.Temmuz.2009, 04:37
Nihat yanılmıyorsam Beşiktaş'a resmi imzayı atmış olsa daha fazla askerlik yapacak. Sırf o yüzden daha Beşiktaş'a imza atmadı deniliyor. Mantıklı bir neden.:)
LaigLeNoiR
06.Temmuz.2009, 04:41
Tabata & Mutu haberleri çıkmaya başladı yine.
Estranged
06.Temmuz.2009, 04:44
direktör de aslı türkçe olmasa da türkçe bi kelime sayılır :) director(dayrektır) demiyoruz ki,direktör diyoruz sonuçta :)
neyse ya :D
sananes
06.Temmuz.2009, 04:52
Nihat yanılmıyorsam Beşiktaş'a resmi imzayı atmış olsa daha fazla askerlik yapacak. Sırf o yüzden daha Beşiktaş'a imza atmadı deniliyor. Mantıklı bir neden.:)
imza ile alakası yok yurt dışında belli bi süre çalışmış herkesin askerligi kısa yapma hakkı var.Geçen yıl emre imzaladı ondan sonra askere gitti diyebiliyorum ben ama fark etmez zaten ibrahim kutluayda kısa yaptı türkiyede oynuyodu hemde
E.Cartman
06.Temmuz.2009, 05:30
Bence sporculara taviz verilmeli askerlik konusunda yani daha geç yapabilmeliler sanırım geçen sene sporcuların askerliğini 35 yaşından sonra yapabilecekleri yada o tarz bi yasa çıkmıştı...
sananes
06.Temmuz.2009, 05:41
Eğer BJK ile sözleşme imzalasa idi uzun dönem yapacaktı. Öyle bir madde var.
hayır öyle bi madde yok."dövizli askerlik yurtdışında 1095 iş günü çalışan türkiye cumhuriyeti vatandaşlarına tanınan bir haktır." der yasalar nihatta bundan faydalanıyo emrede ibrahim kutluayda faydalandı yada almanyada yasayan gurbetciler.Mesela bi kac gün önce basbakanın küçük ogluda dövizli askerlik yapmak için birliğine teslim oldu futbolcularla yada tekrar türkiyeye dönüş yapmakla bi alakası yok bunun diye biliyorum ben en azından
brotha
06.Temmuz.2009, 06:30
hayır öyle bi madde yok."dövizli askerlik yurtdışında 1095 iş günü çalışan türkiye cumhuriyeti vatandaşlarına tanınan bir haktır." der yasalar nihatta bundan faydalanıyo emrede ibrahim kutluayda faydalandı yada almanyada yasayan gurbetciler.Mesela bi kac gün önce basbakanın küçük ogluda dövizli askerlik yapmak için birliğine teslim oldu futbolcularla yada tekrar türkiyeye dönüş yapmakla bi alakası yok bunun diye biliyorum ben en azından
hayir, yurda kesin donus yapmamasi gerekiyor. emre resmi imzayi atmadan once o askerligi yapti, gurbetciler ise zaten orda yasarken gelip askerlik yapiyorlar.
Dövizle Askerlik Hizmetinden Yararlanma Şartları
4. Dövizle askerlik hizmeti kapsamında ödemelerini ve temel eğitimini tamamlayıncaya kadar;
a. Yurda kesin dönüş yapmamak,
b. Bir takvim yılında (01 Ocak-31 Aralık tarihleri arası) temel askerlik eğitiminde geçen 21 günlük süre hariç olmak üzere toplam olarak altı aydan fazla süre ile yurt içinde bulunmamak,
c. Yabancı ülkede oturma veya çalışma iznine sahip olsalar dahi, meslek ve sanatını fiilen yurt içinde icra etmemek,
5. Yükümlülüklerin devamı süresince yabancı ülkedeki statüsünü muhafaza etmek,
http://www.asal.msb.gov.tr/
Alicanfmfan
06.Temmuz.2009, 17:48
"Biz manken değil, futbolcu istedik"
Beşiktaş’ın transferini bitirme noktasına getirdiği Matteo Ferrari’de hesapta olmayan bir pürüz çıktı.
Başkan Yıldırım Demirören, İtalya’ya giderek Genoa Kulübü yöneticileri ve Ferrari ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Ancak, Cezayir asıllı stoperin sevgilisi Aida Yespica’nın bitmek tükenmek bilmeyen istekleri Demirören’i çıldırttı.
“Biz manken değil, futbolcu istedik” diyen Demirören, Ferrari transferini askıya aldıklarını açıkladı.
İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin şöhrete kavuşturduğu isimlerden biri olan Venezuella’nın eski güzellik kraliçesi Aida Yespica, Ferrari’nin sözleşmesine kendisi adına Türkiye’deki üç televizyon kanalında magazin ve şov programı yapma garantisi isteyince pürüz çıktı.
Özel protokol yapmayız
İtalya’nın tanınmış modellerinden biri olan Aida Yespica’nın bu talebine büyük tepki gösteren Yıldırım Demirören, “Biz Beşiktaş’a manken değil oyuncu alıyoruz. Gelmek isteyene kapımız açık. Kimseyle özel protokol yapamayız. Aida Yespica’nın şartları Ferrari’den daha ağır. Bu, gerçekten çok şaşırtıcı” dedi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in teknik direktör Mustafa Denizli’nin kasetlerden izleyip beğendiği Ferrari’yi almak için tüm şartları zorladığı hatta Cezayir asıllı stoperin sevgilisi Aida Yespica için Number One TV’de sunuculuk ve şov programı için görüşme yaptıkları iddia edildi.
Çarşambaya kadar...
Sevgilisinin istekleri nedeniyle transferi askıya alınsa da Beşiktaş, Ferrari’den vazgeçmiş değil. Ferrari’nin menajeri Gianni Corci’nin Türkiye’de diploması olmayan korsan menajerlerin işi karıştırdığını iddia edip görüşmelerin devam ettiğini ifade ederken Beşiktaş Yönetimi de Genoa’dan alacağı olan 1 milyon 200 bin Euro’yu siyah beyazlılardan isteyen İtalyan stopere çarşamba gününe kadar süre tanıdı. Siyah beyazlıların, “Şartlarımızı kabul ederse sözleşme imzalarız” dediği Ferrari’nin sevgilisini ikna etmesi durumunda bu transferin gerçekleşeceği ifade edildi.
İkinci Drpic vakası
İstekleriyle Beşiktaşlıları çıldırtan Ferrari’nin sevgilisi Aida Yespica, akıllara 1,5 yıl önce anlaşmaya varılan ancak karısının çıplak fotoğrafları yüzünden son anda vazgeçilen Hırvat stoper Dino Drpic’i getirdi.
1 Şubat 2008’de Drpic’in transferi için Dinamo Zagreb’le anlaşmaya varan siyah beyazlılar, Hırvat stoperle yapılan görüşmeleri borsaya bildirmesine rağmen aynı gün Drpic’in internet sitelerine yansıyan görüntüleri şok etkisi yaratmıştı. Hırvat futbolcunun şortunu indirerek tribünlere yaptığı protesto, sıradışı eşi Nivez Celcius’un geçmişte Playboy’a soyunması, hamile olarak bir dergiye verdiği çıplak pozlar bardağı taşıran son damla olmuş ve Drpic’in yerine aynı takımdan Gordon Schildenfeld transfer edilmişti.
Demirören İstanbul’a döndü İtalya’da Genoa takımının savunma oyuncusu Matteo Ferrari’nin transferi için görüşmelerde bulunan başkan Yıldırım Demirören, dün özel uçakla İstanbul’a yalnız gelirken, herhangi bir açıklama yapmadan Genel Havacılık Terminali’nden ayrıldı.
05.07.2009
Kaynak : Hürriyet
anilton
06.Temmuz.2009, 18:14
Yalan haber,Demirören'in böyle bir açıklaması yok...
Drpic ile hiç alakası yok,bu basın nasıl haber yapıyor anlamak mümkün değil...
Ferrari ve Genoa ile anlaşıldı.Ferrari Genoa ile olan alacak sorununu halledip yarın ve ya çarşamba günü İstanbul'a gelecek...
RoNNiE91
06.Temmuz.2009, 18:15
...Türkiye’deki üç televizyon kanalında magazin ve şov programı yapma garantisi isteyince...
Doğru demiş Demirören.Şu isteğe bak.
Selman Ozturk
06.Temmuz.2009, 18:20
Evinin kadını, çocuklarının anası olacaksın Yespica... :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah benim Türk medyam...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Temmuz.2009, 18:23
Basın artık haber bulamıyor,iyiden iyiye saçmalama moduna geçtiler
RoNNiE91
07.Temmuz.2009, 00:36
Anıl Quaresma haberleri doğru mu?Durum nedir?
LaigLeNoiR
07.Temmuz.2009, 00:51
Ne Quaresma'sı allah aşkına 87 tane sağ kanat oldu.
anilton
07.Temmuz.2009, 00:52
Valla haberi yapan www.transfermarketweb.com adlı sitede çalışan Yusuf Atahan Erim...
Quaresma için 11 milyon € teklifi haberi var...
Kendisiyle mail yoluyla haberleşildi.Kendisi yalan haber yapmadığnı,kaynağının Jorge Mendes olduğunu söyledi...
Jorge Mendes C.Ronaldo'nun,Deco'nun,Pepe'nin,Quaresma'nın ve Tello'da dahil olmak üzere birçok ünlü futbolcunun menajeridir...
http://img117.imageshack.us/img117/6424/jorgemendesinterview1pt7.jpg
Ne tesadüftür ki Başkan bugün İtalya'ya gitti tekrar.Ferrari için gittiği söyleniyor ancak Ferrari çoktan bitmişti,bekleyip göreceğiz neler olacak...
Oghuse
07.Temmuz.2009, 00:55
TRT'de izledim Mustafa Denizli bikaç gün içersinde gurbetçi bir oyuncu ile sözleşme imzaladıklarını söylemiş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit: imzalayacaklarını.. :D
LaigLeNoiR
07.Temmuz.2009, 00:57
Bende duydum 2 gün içinde gurbetçi bir oyuncu imzalayabilirmiş.Kimmiş acaba merak ediyorum bu kadar haber çıktığına göre kaliteli bir gurbetçidir.
anilton
07.Temmuz.2009, 01:00
Evet var öyle bir haber,kim olduğu merak konusu?
Bugün Ntvspor'da Deniz Naki ismi çıktı.Ancak daha yeni St.Pauli'ye gitti Deniz...
Addolorato
07.Temmuz.2009, 01:01
Nuri Şahin olabilirmi acaba ? Eskiden ilgileniyordu sanırım Beşiktaş (:
farfarforfor
07.Temmuz.2009, 01:01
bu gurbetçi oyunculardan ikisi herhalde bir tanesi veli kavlak diğeri deniz naki zannedersem çünki bi kaç yerde gurbetçilerin bunlar olabileceği yazıyordu
anilton
07.Temmuz.2009, 01:03
Nuri Şahin Dortmund ile 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı ve şu aşamada Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini belirtti...
Veli Kavlak'ın da adı geçiyor.Geçtiğimiz sezon Frankfurt'a transfer olan Ümit Korkmaz'ın adı geçiyor....
Bakalım kim olacak bu isim...
Addolorato
07.Temmuz.2009, 01:07
Ümit Korkmaz'ı Euro 2008 maçlarında izlemiştim oldukça hızlı ve adam eksiltebilen bir oyuncu sanırım ayagı kırılmıştı geçen sezon ama sakatlıgını tam atlattıysa çok yararlı olabilir Beşiktaş'a. Ama Beşiktaş'ın bir sürü kanat oyuncusu var + Quaresma ile görüştügünü söylüyorsun Anıl abi.
RoNNiE91
07.Temmuz.2009, 01:11
Abi Quaresma gelsin de tek derdimiz o olsun :D
anilton
07.Temmuz.2009, 01:21
Sol ofansa adam lazım Eralp.Sağda Holosko oynayacak solada o tip süratli adam geçen,aynı zamanda bitiriciliğide iyi olan bir kanat oyuncusu lazım...
Tello sol içte oynayacak bu sene...
eXcitinG
07.Temmuz.2009, 01:24
Quaresma SoL kanatta da oynayabiLiyor, hatta sağdan daha iyi oynuyor :)
KanaKe
07.Temmuz.2009, 01:33
transfermarktweb.com sitesi balon haberleriyle ünlü bir sitedir. Fenerbahce'ye Eto'o,Ronaldinho,Henry gibi isimleri yazanlarda onlardi :)
anilton
07.Temmuz.2009, 01:38
transfermarktweb.com sitesi balon haberleriyle ünlü bir sitedir. Fenerbahce'ye Eto'o,Ronaldinho,Henry gibi isimleri yazanlarda onlardi :)
Şu detaya dikkat!
Hep Türk medyası örnek verilerek yapılıyordu o haberler...
Bu haberin kaynağı kendileri ve haberi yapan kişi kaynağını söyledi...
anilton
07.Temmuz.2009, 01:50
Şöyle birşeyde var;
Teklif yapmak ayrı transfer yapmak ayrı...;)
Ancak Quaresma'ya teklif yapmış olmak bile insanı mutlu ediyor...:)
Quaresma gelir mi,bence gelmez...
farfarforfor
07.Temmuz.2009, 01:51
bence Quaresma gelmesse riverdan buonanotte gelsin kaç kere adamın haberi çıktı beşiktaşa geliyor die keşke buonanotte gelse keşke ama :D :D bence bu senede en idaalı takım beşiktaş arakadaşlar içinizi rahat ttutun gene çifte kupa şampiyonu olacaz inşallah
Alicanfmfan
07.Temmuz.2009, 01:53
Porto'nun sol acıgı Rodriguez gitmemşise Porto'dan tam Beşiktas ın aradıgı adam ilaç gibi gelir sol kanada ama porto bırakmaz:D
RoNNiE91
07.Temmuz.2009, 02:12
Quaresma Porto'da değil ki İnter'de.
Mercenary
07.Temmuz.2009, 02:55
yahu heryerde yabancı transfer ıcın esıp gurledıgımız soylenıyor yok tabata yok marek sapara, quaresma vs.vs.vs. bnce ferrarıden sonra baska bı yabancı yalan olacak gıbı ya hadı hayırlısı
farfarforfor
07.Temmuz.2009, 03:21
şurada anket düzenlesek tabatayı kim seçer hala anlamadılarmı biz şampiyonlar ligine gidecez ve önümüze bi hedef almışsak küçük takımların küçük oyuncularını almıcaz avrupa liginde oynamış tecrübeli futbolcular yada genç yetenekler ama ne yazık ki bizim kulüpte fazla genç yeteneklere önem vermiyor bi ismail ve rıdvan transferi hariç çok basit adamlar alıyoruz daha ofans gücü ve tekniği iyi bir oyuncu alınması lazım
LaigLeNoiR
07.Temmuz.2009, 03:23
Ben isterim şahsen Tabata'yı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Temmuz.2009, 03:27
Quaresma alınabilirse süper olur yahu :)
tarikko
07.Temmuz.2009, 03:52
Beşiktaş'ın gizli yürüttüğü Tabata bombası patladı. Kulüp akşam saatlerinde Tabata'yla anlaşmaya varıldığını açıkladı
Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Gaziantepspor forması altında başarılı maçlar çıkartan Tabata için Kırmızı-Siyahlı kulüple anlaştı..
Brezilyalı oyuncu için Antep Başkanı İbrahim Kızıl ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı akşam saatlerinde gündeme bomba gibi düşerken Gaziantepli yöneticiler de transfer olayını doğruladılar.
Beşiktaş'ın bu transfer için Gaziantepspor Kulübüne 8.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ileri sürüldü.
Tabata olayında bu gelişmeler yaşanırken Siyah-Beyazlı kulübün 6.5 milyon euro ve 3 futbolcu karşılığı Gaziantep'ten daha önceden transfer ettiği İsmail Köybaşı'na henüz imza attırmaması da kafaları karıştırırken, Beşiktaş'ın bu oyuncunun transferinden vazgeçip Tabata'ya yöneldiği iddiaları ortaya atıldı.
Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncunun transferini yarın borsaya bildireceği de iddia edildi
internethaber
Alicanfmfan
07.Temmuz.2009, 03:54
Murat abi dedin ve geldi nasıl bir agzın varya :D
anilton
07.Temmuz.2009, 03:57
Tabata'ya 8,5 milyon €'mu?
İsmail'i geri mi verecekmişiz?
:D:D
Bknz.
Zokaspor (Turksportal Gazetesi) Transfer ve Bilimum Spor Haberleri
Mercenary
07.Temmuz.2009, 04:04
http://www.haber1903.com/images/space.gif Bugün basın organlarında çıkan, Beşiktaş`ın Gaziantepspor`lu Tabata`nın transfer edildiğine dair haberlere Siyah Beyazlı yönetimden yalanlama geldi. Beşiktaş`lı yöneticiler ``Çıkan bu haberler asılsızdır, yabancı kontenjanımız zaten dolu. Tabata ile ilgili transfer haberleri gerçeği yansıtmamaktadır`` açıklamasında bulundu.
Sheriff
07.Temmuz.2009, 04:07
Quaresma'nın Türiye'ye gelme ihtimali bile kulağa çok hoş geliyor. Tabata ile ilgili haberlere zaten inanmamıştım..
Mercenary
07.Temmuz.2009, 11:29
Mustafa Denizli’nin ‘Birkaç gün içinde bir gurbetçi futbolcuyu transfer edeceğiz’ açıklamasının altından Ümit Korkmaz çıktı.. Bundesliga’da Eintracht Frankfurt forması giyen 21 yaşındaki sol ayaklı orta saha oyuncusu ile Kartal’ın her konuda anlaştığı belirtildi. Alman yöneticiler, 2012’ye kadar anlaşması olan Ümit için 2.5 milyon euro bonservis bedeli istedi.
farfarforfor
07.Temmuz.2009, 14:47
iyi de ümit korkmaza 2.5 milyon vereceğiyemize o zaman aydın karabulutu niye gönderdik ümitten dahamı kötü bi futbolcu hayır değil tabikide herhalde yönetime şampiyonluk parası kupa parası ligi bitirme parası falan filan bunlar fazla geldi sacıyorlar hepsini ya bide giden futbolcularda beleşe gitti onamı yanarız
anilton
07.Temmuz.2009, 15:39
Ferrari öğleden sonra geliyor,Zapo Kasımpaşa'ya...
Enterokinaz
07.Temmuz.2009, 21:02
Ferrari öğleden sonra geliyor,Zapo Kasımpaşa'ya...
zapo kiralık mı gidiyor yoksa bonservisiyle mi ?
anilton
07.Temmuz.2009, 21:06
Tam emin değilim ancak Zapo kiralık gidiyor...
Daha iyisini alırsan göndereceksin tabi Zapo'yu.Zapo kötü olduğu için gitmiyor,çok daha iyisi geldiği için gidiyor.Bu arada Zapo 4,5 milyon €'ya alındı(4 yıllık taksit) ama yıllık 750 bin € gibi bir rakama oynuyor Zapo...
LaigLeNoiR
07.Temmuz.2009, 22:05
Zapo + 4 mn euro ya Tabatayla anlaşmışız diye duydum.Doğrumu bu haber ?
anilton
07.Temmuz.2009, 23:07
Zapo Kasımpaşa'ya gidiyor,Tabata haberi yalan...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Temmuz.2009, 23:12
vay be Zapo Kasımpaşa'ya mı gidiyor şimdi ? :D
Bu arada Anıl Abi Ferrari galiba bugünde gelmedi...
anilton
07.Temmuz.2009, 23:18
Geliyor 10 dakikaya Ferrari...:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Ferrari İstanbul'da..!
eXcitinG
08.Temmuz.2009, 00:00
Resim ekLe AnıL.
RoNNiE91
08.Temmuz.2009, 00:00
Biraz önce geldi Ferrari.BJK TV'den canlı izledim.25 kişi falan vardı heralde karşılamaya gelen :D:D
Sheriff
08.Temmuz.2009, 00:03
Güzel transfer Ferrari.. Bizde Porsche'yi alırız :p
Kariyeri olsun futbolculuğu olsun gerçekten güzel bir futbolcu.
RoNNiE91
08.Temmuz.2009, 00:04
http://img7.imageshack.us/img7/2510/adszbtz.jpg (http://img7.imageshack.us/i/adszbtz.jpg/)
anilton
08.Temmuz.2009, 00:07
Özel uçakla geldi ve Sivil Havacılık Liman'ına indirildi...
Herkes bilmiyordu zaten geleceğini,belli kişilere haber verildi ve kalabalık olmaması istendi...
Hayırlı uğur olsun...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hayırlı uğurlu olsun...:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://i25.tinypic.com/199lok.jpg
anilton
08.Temmuz.2009, 00:38
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/ferrariistanbuldakapakta.hlarge.jpg
eXcitinG
08.Temmuz.2009, 00:39
Zago dan sonra süper bir stoper geLdi sonunda. Savunma hattımız gerçekten süper oLdu. GeLecek yıL savunmadan yana sıkıntı çekmeyiz artık. FM de biLe süper profiLi var :D
anilton
08.Temmuz.2009, 00:42
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=23953&tipi=K
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=23954&tipi=K
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=23955&tipi=K
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Temmuz.2009, 00:43
Zago dan sonra süper bir stoper geLdi sonunda. Savunma hattımız gerçekten süper oLdu. GeLecek yıL savunmadan yana sıkıntı çekmeyiz artık. FM de biLe süper profiLi var :D
ekle o zaman Hayrettin Abi şuanda tatildeyimde kullandığım PCde Fm 2009 yok :D
RoNNiE91
08.Temmuz.2009, 00:52
Hazır şuan oyundaydım.Ekliyim madem.Hayrettin abiyide zahmetten kurtariyim :)
http://img199.imageshack.us/img199/1637/ferrariv.jpg (http://img199.imageshack.us/i/ferrariv.jpg/)
brotha
08.Temmuz.2009, 01:09
ferrari hayirli olsun cok iyi transfer bana gore, turkiyenin en iyi stoperine sahibiz su anda. su seneye kadar en cok begendigim stoper olan luganodan eksigi yok fazlasi var. umarim aksilik,sakatlik,uyumsuzluk olmaz ise cok katki yapar bize.
ayrica quaresma ile ilgilendigimiz sanirim dogru, haberi turk gazetelerinden degil jorge mendesi kaynak gostererek yayinladi bir cok yabanci site. goal.com ve transfermarketweb den sonra interin taraftar haber sitesindede yayinlandi. ayrica haberi footballpress e koyan yusuf atahan erim isimli kisiyle forzadan maillesen birisi oldu maili koyiyim buraya.
---kaynak Italya, maalesef daha fazla soyleyemem cunku Turk gazetecilerhaberimizi calmaya calisiyor. Ayni zamanda Ferrari haberini BJK aciklamadan3 saat evel ben verdim. Quaresma hakkinda aldigim bilgilere gore BJK veInter gorusmelerinde 4-5 milyon euro fark kaldi.
bir baska arkadasa bu maili atmis
---biz ferrari haberi borsaya bildirilmeden yaklasik 3 saat evel verdik .ben takim tutmam sadece haber yazarim ve kaynak guvenilirse yazarim.
Italyada saglam bir kaynakdan geldi. Kaynak haberi Jorge Mendes diye
birisinden aldigini soyledi.
http://www.goal.com/es/news/21/fichajes/2009/07/06/1367971/mercado-el-besiktas-quiere-a-quaresma
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=6205
http://footballpress.net/?action=read&idsel=38802
ayrica buonanotte haberleri cok cikmaya basladi.riverin taraftar sitesinde bile var.zor olsada quaresma veya buonanotte super olur.
http://www.riverplate.com/news/3650-buonanotte-lo-tomo-como-una-despedida.html
http://www.record.pt/noticia.aspx?id=c7d16d2f-4323-4ef8-9733-39c6435c08b2&idCanal=00000011-0000-0000-0000-000000000011
http://www.derf.com.ar/despachos.asp?cod_des=274530&ID_Seccion=31
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=it&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.itasportpress.it%2Findex.php%3F action%3Dread%26idnotizia%3D9623
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Temmuz.2009, 01:26
Özellikleri gerçekten süpermiş Ferrari'nin :)
bu arada ben Quaresma'yı isterim alabiliyorsak...
Hem Buonanotteyi aldık diyelim nerde oynatacağızki ? Bizde 4-3-3 oynuyoruz...
Alicanfmfan
08.Temmuz.2009, 01:32
Buo soldada oynar var :)
Bu arada sadece Ferrari mi geldi nerede Aida :(
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Temmuz.2009, 01:34
Buo soldada oynar var :)
Bu arada sadece Ferrari mi geldi nerede Aida :(
Ben sadece AMC diye biliyorum :)
Sen ve Eralp'in inadına gelmemiştir belki Alican :p
Alicanfmfan
08.Temmuz.2009, 01:41
yok yok buo soldada oynar solda oynarsa rakiplerin işi daha kötü hem yırtıcı hem teknik hem cevik hemde hızlı :D
anilton
08.Temmuz.2009, 01:52
Burası futbol forumu ve dolayısıyla bizi ilgilendiren futbolcu,karısı,kızı değil arkadaşlar.Hayranıysanız,çok beğeniyosanız sohbet bölümünde tartışırsınız...
Buonanotte sol ve sağ ofansta oynar,artı kulübede otursa aldığın paraya satarsın...
deniz.91
08.Temmuz.2009, 01:58
Hayrılı olsun çok iyi bir transfer Bjk defansı iyi sağlamlaştırdı ŞLde başarılı olruusnuz umarım
Mercenary
08.Temmuz.2009, 01:59
Beşiktaş'ımıza hayırlı ugurlu olsun. Güzel oldu walla buarada transfere bu kadar para harcayacaklarına kombınelerın fıyatlarını dusursunler ıyıce 3-5 tane alalım :D
RoNNiE91
08.Temmuz.2009, 02:03
Hayılrı olsun külubümüze Matteo Ferrari.Umarım katkı sağlar takımımıza.Quaresma veya Buonanotte'den biri gelse süper olur.Ayrıca unutmamak lazım ki Buonanotte ve Ferrari size kombine sattırmaz ama Quaresma sattırır.
Mercenary
08.Temmuz.2009, 02:07
Saka maka bı yana Demiroren baskanlıgı ıyıce ogrendı yerınde transferler yerınde demecler vs.vs.vs sanırım seneye dahada ıyı bı yonetım gorecegız ben sımdıden gercek anlamda mutlu ve umutluyum hadı hayırlısı
Alicanfmfan
08.Temmuz.2009, 02:11
Bir iki espri yapmayada gelmiyor ...
Enterokinaz
08.Temmuz.2009, 02:12
quaresma bu lig için şu anda hayal bir isim. ronaldo'nun küçük versiyonu, inter'de ne kadar kötü olsa da yedirmezler onu beşiktaş'a.
buonanotte alınabilir ama yüksek bonservis bedeli istenir. sonuçta bu isim gelecekte dünya futboluna yön verecek isimlerden birisi olması muhtemel olan bir isim. zor ama sanmıyorum gerçekleşeceğini.
ferrari ise iyi transfer. beşiktaş bu yıl transferde iyi gidiyor. tebrikler.
anilton
08.Temmuz.2009, 02:17
Bir iki espri yapmayada gelmiyor ...
Konu espri yapmanız değil,ben iyi niyetli olduğunuzu biliyorum.Ama biri çıkar sen git takımındaki futbolcunun karısına bak,onunla ilgilen dese tartışma çıkacak.Buna mahal vermemek için burada "futbol" yorumları yapalım,magazin konuları sohbet bölümünde konuşulsun dedim...
eXcitinG
08.Temmuz.2009, 02:53
Qua geLirse yer yerinden oynar. Bounanotte geLirse iki katına iki sezon sonra satarız. Eğer Qua ve herhangi biriLiri iLe iLgiLenmeye devam etmemiz Bobo nun artık gitti gidicek aşamada oLduğunun göstergesidir.
anilton
08.Temmuz.2009, 02:59
Olympiakos Bobo teklifini 6 milyon €'ya çıkarmış.7'ye verecekmişiz heralde...
eXcitinG
08.Temmuz.2009, 03:17
VersinLer ya, yerine Qua yı aLırız daha ne :D
Knightmare
08.Temmuz.2009, 03:31
üstüne 10 koyar alırız :D İnter kaça almıştı Quaresma'yı?
tarikko
08.Temmuz.2009, 03:35
üstüne 10 koyar alırız :D İnter kaça almıştı Quaresma'yı?
25 milyon euro'ya almışlardı :)
KanaKe
08.Temmuz.2009, 03:36
yanilmiyorsam 35 milyon € ödemislerdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon 25 yazacaktim ;) yanlislik oldu :)
Knightmare
08.Temmuz.2009, 03:38
o zaman Quaresma hayalden öte bişey şu an :D
Alicanfmfan
08.Temmuz.2009, 03:41
Aslında elden cıkarmak isterlerse dahada ucaza kapatabilir Beşiktaş
anilton
08.Temmuz.2009, 03:44
Arkadaşlar soun bonservis değildir,Quaresma gelmez...
İnter 10 milyon €'ya bonservisinin %50'sini Genoa'ya vermeyi kabul etti,Quaresma reddetti.Düz mantıkla 20 milyon €'ya İnter tamam...
Bobo'yu sattın diyelim 7'ye,13'te eklersin.Quaresma geldiğinde zaten fazlasıyla çıkartırsın bu parayı...
Ama bu ülkeye futbolcu getirmek zor!..
Knightmare
08.Temmuz.2009, 03:44
Aslında elden cıkarmak isterlerse dahada ucaza kapatabilir Beşiktaş
elden çıkarmak isterseler bizim haricimizde büyük kulüplerde sıraya dizilir Quaresma için :)
Enterokinaz
08.Temmuz.2009, 03:48
quaresma bu yıl çıkış yapmış bir takım olsa da genoa'ya gitmedi. kaldı ki italya ligi gibi bir ligde oynayacaktı yine.
türkiye'ye gelmez yani. :)
Alicanfmfan
08.Temmuz.2009, 04:06
Genoa ile Beşiktas bir mi , biri Şampiyonlar Liginde garanti :)
King_91
08.Temmuz.2009, 04:15
Genoa ile Beşiktas bir mi , biri Şampiyonlar Liginde garanti :)
eğer beşiktaş italya liginde olsaydı zaten gelirdi
brotha
08.Temmuz.2009, 04:16
aynen oyle , genoa uefaya katilan bir ekip. sonucta genoa gecen yil cikis yapti ama elindeki oyunculari kaybetti. besiktas ise direk sampiyonlar liginde gruplarda oynayan bir takim. ustune buyuk hedefleri olan buyuk transferler yapmaya calisan bir takim. ayni fenerbahce anelka iliskisine benzetiyorum bu transfer haberini. quaresmada bizde oynayip, anelkanin yukselise fenerbahcede gectigi gibi transfer yapabilir.
turkiyeye gelirmi o bir soru isareti. eger iyi bir para verirsen ve seneye su kadar paraya avrupanin buyuk takimindan teklif gelirse satariz sozu verirsen bir ihtimal gelebilir.
farfarforfor
08.Temmuz.2009, 04:42
arkadaşlar bobonun bonservisi 9 mliyon avro 6 veya 7 gibi rakamlar yazmayın yönetim 9'dan aşağı satmayacak ve ferrarimiz beşiktaşımıza hayırlı olsun
Enterokinaz
08.Temmuz.2009, 04:46
ortadaki lig farkı büyük bir sorun. onu anlatmak istemiştim ama gece kafası, biraz kaydı. :n: :D
DeNiZ_1903
08.Temmuz.2009, 15:37
Ferrari'yi tanıyan herkes müthiş şeyler söylüyor hakkında.Özellikle videosundan çok etkilendim.Defans işi tamamdır.Şu Quaresma'nın gelmesi gerçekten müthiş birşey olur.Diğer transfere milyonlar harcayan yönetim bunda artık gerekli bir parayı gözden çıkarmak zorunda.
KaPaLı
08.Temmuz.2009, 15:42
Ferrari'yi tanıyan herkes müthiş şeyler söylüyor hakkında.Özellikle videosundan çok etkilendim.Defans işi tamamdır.Şu Quaresma'nın gelmesi gerçekten müthiş birşey olur.Diğer transfere milyonlar harcayan yönetim bunda artık gerekli bir parayı gözden çıkarmak zorunda.
Ferrari çok sağlam oyuncu Deniz. 03-04'ten beri sürekli takip ettiğim oyuncu. 1 sezon sanırım sakatlıktan çok çekmişti ama Genoa'da tekrar kendini buldu.
Mustafa Denizli çok iyi iş yaptırıyo yönetime. Yoksa Yıldırım Demirören böyle adamları bulamaz.
Del Piero_10
08.Temmuz.2009, 16:22
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligine direk katılmasının Quaresma için tercih sebebi olacağını zannetmiyorum. Oyuncular Şampiyonlar Liginde kendini gösterip vitrine çıkarak büyük liglere zıplamaya bakar. Quaresma zaten 3 büyük ligde de oynamış ve hepsinde başarısız olmuş bir futbolcu.
brotha
08.Temmuz.2009, 17:17
TURKEY/ BESIKTAS, Update On Quaresma
09:54| Yusuf Atahan Erim | read 1130
Source: Portale FP, goal.com, espnstar.com, Hurriyet
International media is closely following the state of negotiations between Besiktas and Inter for the services of Ricardo Quaresma (25). Portuguese Portale FP and American ESPN reports that Quaresma has rejected a move to Genoa and seems closer to Besiktas as Champions League Football is more attractive. However, Turkey's Hurriyet newspaper reports that Besiktas manager Mustafa Denizli has told agent Dino Pasalic that he does not want Quaresma beacuse of the expensive price tag. Sources close to negotiations state that Besiktas, which opened negotiations at 11 million euro, has raised its bid to 12.5 million euro while Inter wants at least 17 million for Quaresma.
GeNç KaRTaL
08.Temmuz.2009, 17:18
Öncelikle Ferrari transferi hayırlı olsun.Kaliteli bir oyuncu olduğunda bir çok kişi hemfikir.İnşallah uyum,sakatlık vb.şeyler yaşamadan katkı sağlar bize.Bence bu transferle birlikte transfere son verebiliriz.Tabii eldeki isimlerin çok daha iyisi bir isim alınırsa onada hayır demem.Genel olarak baktığımızda transfere biraz geç başladık gibi gözüktü ama geç olsun güç olmasın demiştik.Öyle oldu gibi.İnşallah oyuncular beklentimizi karşılarlar ve geçen senenin üstüne koyarak başarılarımıza devam ederiz.Bu konuda her zaman söylediğim gibi Mustafa hocaya güvenimiz tam..
anilton
08.Temmuz.2009, 17:19
İnter 17 milyon € istiyormuş,bizde 11 milyon €'luk teklifi 12,5 milyon €'ya çıkarmışız sanırım...
brotha
08.Temmuz.2009, 17:29
evet oyle olmus orda yazilana gore. forzadan bir arkadas bu haberi yazan yusuf atahan erime tekrar mail atmis, cevap olarak sunu almis:
Atahan Bey,
Hurriyetin haberi gercegi yansıtmıyor, İsmail Er yalan haber vermekle unludur.
Quaresma konusunda onemli gelismeler var mı? Fiyat arttırdıgımız dogru mu? Sizce bu transferin olma olasılıgı nedir?
Cevap: evet dogru. Hurriyet gelcek haber alamiyor diye cildiriyordur. Kac tane gazete bana ulasmaya calisiyor ama ben sadece Italyanlar icin calisiyorum. Bu arada biz yenileme gecdik. bu konuda en guzel kaynak biz ve Portale FP. Benim hem Portalede hemde Jorge Mendesin yaninda saglam kaynak var.
eger gercekten boyle bir girisim varsa, interle eninde sonunda anlasilir , quaresma gibi bir oyuncu icin 3-4 m euro fark onemli degil bana gore ama onemli olan quaresmayi ikna etmek o da cok zor. hayirlisi olsun.
brotha
08.Temmuz.2009, 19:55
bir arkadas kenan oner ile konustu forzadan, quaresmayi sormak icin aradi. 3 dakika surmus konusma,kenan oner musait olmadigini aksam aramasini soylemis. aksam saat olarak sozlesmisler arkadas arayacak ve quaresmayi sorucak. bakalim gercekmi yalanmi :D . ayrica aksam konusmak icin sozlestigine gore var birseyler , olmasa quaresma falan yok deyip kesip atardi :D
anilton
08.Temmuz.2009, 19:57
Bu akşam Dolmabahçe Sarayı'nda Şampiyonluk Balosu var.Belki birşeyler olabilir...
anilton
08.Temmuz.2009, 22:26
Ferrari ve İsmail'in fiyatları belli oldu;
Ferrari'nin bonservisi 4,5 milyon €...
İsmail'in ise takas falan yok,S.Kurtuluş'u bonservisiyle biz satmışız Antep'e.İsmail'in bonservisi 5,5 milyon €...
PesimiSTyLa
08.Temmuz.2009, 22:32
5.5 Milyon cok para. Yabancı kontenjanından faydalanıp 3 büyüklerin istedigi futbolcularına astronomik fiyatlar istiyo anadolu kulüpleri. İsmail kesinlikle 5.5 Milyon etmez.
farfarforfor
08.Temmuz.2009, 22:45
yaaa 5 milyon avro yok 10 milyon avro yaa 34 yaşında adam alıyorlar adama senelik 3.5 milyon avro veren klüpler var biz almışız 18 yaşındaki genç ve yetenekli bi adama 5.5 milyon avro vermişiz olay oluyor rıdvanı aldık 1.200.000tl olay oluyor avrupada manchester brezilyadan getirdiği andersona ne kadar astronomik teklif verdi neden orda olay değilde burda olay türkiyenin ekonomik faktörleri diyeceksiniz yok canım fenerbahce yapacak türkiyenin 50 milyon avrosunu avrupaya verecek beşiktaşa gelince şşşşşş!!!! diyorlar olmaz bu adamlar genç ve önü açık bu bonservis bedelini hak ediyorlar yıllık ücretleri 500.000$ bu isamilin bu da dipnot
Alicanfmfan
09.Temmuz.2009, 03:31
Cok para vermişler yaw :s
farfarforfor
09.Temmuz.2009, 03:53
hele maçlar başlasın arkadaşlar ben ismailin arkasındayım niye türk çünkü hakikatten beşiktaş parasını sokağamı atmış yoksa gerçek bi yatırımmı yapmışız görecez bobo 2.300.000tl aldık adam 9 milyon avro oldu bu ismailde 2 sene 3 sene sonra 15 olacak ve geleceği mükkemmel bir adam kazandırcaz herşey lig başlıyınca görecez arkadaşlar
anilton
09.Temmuz.2009, 04:04
İsmail ilk alındığında fiyatı ile ilgili çıkan spekülasyonlar için yaptığım yorumu yineliyorum;
Diyelimki İsmail'e 10 millyon € vermişiz.Benim için hiç mi hiç sorun yok.Vedat Okyar'ın dediği gibi "ben kulübün muhasebecisi değilim,futbolcu iyi mi ona bakarım".İsmail geçen sezonun tartışmasız en iyi çıkış yapan gençlerinin başında geliyor.Ve bu oyuncu Türkiye'de ve dünyada kanayan yara olan sol bekte oynuyor.Bizim futbolu bıraksın diye yırtındığımız adam milli takımda banko oynuyor.Bu derece eksiğimiz var bölgede.Hakan Balta'dan başka adam sayamıyoruz.Oda hücumda zayıf olduğu halde.Artı benim sol bekim yıllardır adam gibi bir futbolcu görmemiş.Yani en çok ihtiyacım olan bölge için alıyorum bu oyuncuyu.Ve bu oyuncu 1989 doğumlu henüz.Biz zaten nasıl bir yetenek olduğunu izleyip görüyoruz,ama Hocaların söyledikleri;
Arif Erdem Four Four Two dergisinde tüm zamanların en iyi 11'ine sol beke İsmail'i koymuştur...
Nurullah Sağlam; " üstüne basarak söylüyorum,Beşiktaş İsmail için basamak olur.Avrupa'ya gidebilecek ender Türk futbolcularındandır"
Yusuf içinde neler söylendi,Ernst içinde neler söylendi,Holosko içinde.Ama sonuç ortada...
Ben İsmail'e güveniyorum.Yakın zamanda milli takımın sol bekini alacaktır...
Alicanfmfan
09.Temmuz.2009, 04:10
alınan para ile ilgili nasıl karısmassınz cok mu azmı olacagını söylemek lazımdı bi genç futbolcuya cok para bence , beşiktas diger oyuncularınada cok para dagıtıyor.
Oynamayan Nobre'ye yılda 2.200 aynı şekilde 2.100 ferrari'ye de yıllık 2.500 verilecekmiş ve nihata yılda 3.000 bu paralr takım içinde huzur bozabilir bi gün cıkar Holosko der yılda 800 küsur alıyorum her maca oynuyorum her macı kurtarıyorum bende 2.000 küsur istiyorum derse takımın dengesi allak bullak olur ben perfonsa bakarım banane paradan demek yanlıs olur ha aynı durum Lincoln ve Carlos içinde geçerli :)
Varonil
09.Temmuz.2009, 04:15
Özellikle Türk futbolunda son dönemlerde fazla sol bek çıkartamadığımızı düşünürsek,İsmail Beşiktaş için gerçekten iyi bir transfer oldu.Sırıtmadan çalışmaya devam ederse önce Beşiktaş'ta,sonra da Milli Takım'da ilk 11'e yükselebilecek bir oyuncu.
farfarforfor
09.Temmuz.2009, 04:22
ben bonservis bedelinden bahsediyorum ki zaten isamil yılda 500.000avro kazanacak o da yarısı peşin veriyorlar yarısınıda maç başı olarak verecekler tabiikide holosko bobo tello zaten tello kazan kaldırmaya başladı bence bu kadar para nasıl veriliyor nerden geliyor bu suyun kaynağı arkadasımın dediği gibi yabancılar cok alıyor ve peşin alıyorlar türk futbolcular gibi maç başı para ile oynamıyorlar yazık ki bizi bu hale getiren herkese bol kepçeden veriyor başkan bakalım bu sene mali açıdan nasıl bir sezon geçirecez bide Quaresma'nın geldiğini düşünün bi 4 milyon avro ona bunu adaletli bir biçimde dağıtılması lazım çünkü bu paralar maça gelen bilet alan kombine alan lisanslı ürün alan taraftarlardan cıkıyor
Varonil
09.Temmuz.2009, 04:29
Bonservis bedeli konusundaki olumsuz eleştirilere katılmıyorum,paran varsa öder alırsın,bu kadar.Bu oyuncu oynadığı paraya değecek mi,maçlar başladığında göreceğiz.Yabancı oyuncuları buraya getirebilmek için onlara garanti bir miktar para ödemek zorundasın,maç başı paraya oynamazlar.Fakat aradaki uçurum çok fazla olduğu zaman takımın kötü olduğu dönemlerde bazı yerli oyuncular "banane onlar daha çok kazanıyorlar,takımı onlar kurtarsın" diyebilirler (genelleme yapıyorum,yanlış anlaşılmasın) Ki bu durumu sezon içerisinde Fenerbahçe ve Galatasaray da yaşadı.
anilton
09.Temmuz.2009, 04:30
alınan para ile ilgili nasıl karısmassınz cok mu azmı olacagını söylemek lazımdı bi genç futbolcuya cok para bence , beşiktas diger oyuncularınada cok para dagıtıyor.
Oynamayan Nobre'ye yılda 2.200 aynı şekilde 2.100 ferrari'ye de yıllık 2.500 verilecekmiş ve nihata yılda 3.000 bu paralr takım içinde huzur bozabilir bi gün cıkar Holosko der yılda 800 küsur alıyorum her maca oynuyorum her macı kurtarıyorum bende 2.000 küsur istiyorum derse takımın dengesi allak bullak olur ben perfonsa bakarım banane paradan demek yanlıs olur ha aynı durum Lincoln ve Carlos içinde geçerli :)
Bonservise karışmam tabi hakkını verirse oyuncu.Bonservisle denge mi bozulur?Ferrari ne diyecek; "İsmail'in bonservisine niye 5,5 verdinizde beni 4,5'a aldınız,ben İsmail kadar etmezmiyim" mi diyecek?...
Yıllık 500 bin dolar alacak İsmail...
Nobre'yi daha iyi takip et,oynayıp oynamadığını anlarsın...;)
Bu yıllık ücret-denge olayına girersek F.Bahçe ve G.Saray'ı günlerce tartışmak gerek.Bu konuda en dengeli takım Beşiktaş'tır.Bizim 10-15 tane futbolcunun yıllığını toplasak G.Saray ve F.Bahçe'li 2-3 oyuncunu yıllığına denk gelir...
Alicanfmfan
09.Temmuz.2009, 04:35
Öyle birşey diyemez sonucta bonservisi kulüpler belirliyor.
Yıllık ücret konusunda Nobre'yi savunman cok sacma Beşiktaş'a kaç maç kazandırmıs bir elin parmak sayısın geçmez nobre serbest kalıyordu naz çekti yönetim şampiyonluk yolunda dengelerin yüzünden bozulmaması için ucuk bir rakam önerdi ...
Hak eden 5.000 de alır yolda 10.000 da ama dedigim gibi hak eden , Beşiktaş'ta hak etmeyen oyuncu sayısı cok fazladır ...
anilton
09.Temmuz.2009, 04:41
Nobre'yi savunmadım.Sadece oynamadı demişsin,oynadığını belirttim.Fazla olabilir,ama M.Denizli Nobre'nin kalması için aşırı derecede ısrarcı oldu.Hatta bu uğurda Bobo'nun satılmasına vize verdi.Yönetimde bundan dolayı sözleşme yenileyebilmek için biraz yüksek bedel verdi.Nobre'ye vermiyoruz deyip bedavaya gitseydi o zamanki kopacak fırtınayı düşünemiyorum.Nobre'yi nasıl kaçırdın elinden,nasıl bedavaya verdin,Yıldırım Demirören hep böyle yapıyor gibi yorumlar geleceğinden eminim...
Nobre geçen sene sakatlanana kadar M.Denizli'nin ileri uçtaki ilk tercihiydi.Ve çok faydalı oldu geçen sene.Bu senede öyle olacak...
farfarforfor
09.Temmuz.2009, 04:44
Herkes hak ettiği değeri bizde görür sanki bu sezon fenerde, galatasarayda cokmu hak eden futbolcu vardıda ligi o yüzden mi 4 ve 5.bitirdiler artık para var eskisi gibi amatör ruh yok o amatör ruhu kuracak ekiplerde yok bence bu saatten sonra kimse hangi takım oyuncuya neden bu kadar fazla para verdi demeyelim sezon içersinde görecez kimin hak edip haketmediğini
Alicanfmfan
09.Temmuz.2009, 04:51
Yalnız ben Galatasaray da ve Fenerbahçe de yok demedim olmaz olur mu her takımda var.
farfarforfor
09.Temmuz.2009, 04:57
yaa arkadaşlar bu konu bizleri aşar :D bu Quaresma konusu ne oldu o da herhalde beşiktaşa gelmek istiyormuş klüpler anlaşırsa seve seve oynarım demiş bu konuda bilgisi olan varmı?
anilton
09.Temmuz.2009, 04:59
Nerde demiş,yok öyle birşey...
Bana göre Quaresma'nın gelme ihtimali %1...
İnşallah gerçekleşir o ihtimal orası ayrı...:)
bjk_melo_151
09.Temmuz.2009, 12:09
Lincoln'ün disiplinine sahip bir adam hiç istemiyorum.
Profesyonel kelimesini yalnızca söz olarak kullanan oyuncu da istemiyorum.
Adam gibi takımla çalışmalara katılan,
Takımı için oynayan oyuncu istiyorum.
Varsın çok para alsın.
eXcitinG
09.Temmuz.2009, 13:10
İsmaiL e veriLen para yüksek gibi görünsede mantıken baktığınız zaman Türk futboLunda en eksik böLgeye yıLLarca sıkıntı çekmeyeceğiniz bir adamı aLdığını düşünürseniz o zaman pekte kimse homurdanmaz. Ben bir sağ bek e o kadar para versek isyan ederdim ama İsmaiL gibi geLecekte MiLLi takımında beki oLacak potansiyeLde ki bir isim için veriLen bu ücret doğaLdı. OturaLım düşüneLim bakaLım Türkiye de soL bekte oynayacak bir isim transfer edeLim herkes kimi aLıcak..Sonuçta Antep te bunun biLincindeydi ve bu kozu kuLLanarak yüksek fiyata sattı, İbrahim üzüLmez de oLduğu gibi.
Zapo Kasımpaşa iLe bu gün imzaLayacak Ferrari de bu gün imzaLar herhaLde. Çok kaLiteLi bir stoper aLdık. Türkiye ye Popescu, Zago ve Lugano iLe beraber geLmiş en iyi yabancı savunma oyuncusudur bana göre.
Bobo durumuna göre iyi bir fiyata satıLırsa yönetim yine iyi bir transferi yapıcak ama Bobo konusunda da rahat takıLıyorLar. Gitsede oLur, gitmesede oLur havaLarı var bu yüzden de yaptıkLarı düşünce de farkLı. Zaten Bobo kaLırsa bizim için iyi oLur ama giderse ve yerine yine iyi bir transfer geLiceksede bizim için iyi oLacak. O yüzden fazLa takıLmaya gerek yok.
titates1
09.Temmuz.2009, 13:35
İsmail'in geleceği çok parlak sol ayaklı olması kredisini artırır ve inşallah beşiktaşı ibrahim üzülmez vakasından kurtarır milli takımımızı da kurtarır ama hakan balta konusunda katılmıyorum ibrahim üzülmezi çok rahat 2ye 3e katlar hakan balta bence bu sözü tartışma konusu olsun diye söylemedim sadece kendi düşüncemi söylüyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şunu da söylemeden geçemicem Roberto Carlos her ne kadar parasını çıkarsada bence Fenere performans açısından verdiği tartışılmalıdır. Dikkat ederseniz özelliklede bu sene Fenerbahçe gollerini hep Carlos'un kanadından yedi...
neticede hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ismail konusunda =) roberto carlos da ilk geldiği sene de gayet iyi oynadı ama sonradan düşüş yaşadı sözleşmesi bitince yollanmalıydı yönetim hata yaptı uzatarak o başka , ama hakan balta konusunda katılamıycam benim için üzülmez daha iyi bir futbolcu euro2008 de bana saç baş yoldurmuştu bu da benim görüşüm tabi
E.Cartman
09.Temmuz.2009, 15:12
neticede hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ismail konusunda =) roberto carlos da ilk geldiği sene de gayet iyi oynadı ama sonradan düşüş yaşadı sözleşmesi bitince yollanmalıydı yönetim hata yaptı uzatarak o başka , ama hakan balta konusunda katılamıycam benim için üzülmez daha iyi bir futbolcu euro2008 de bana saç baş yoldurmuştu bu da benim görüşüm tabi
zaten İsmail konusunda kimsenin itirazı olmamalı bonservisini bu kadar arttıran Türkiye'de sıkıntılı bir bölgede oynadığı ve yaşının genç olması. Ama bonservis biraz daha aşağı çekilebilirmiydi o nu bilemem...
anilton
09.Temmuz.2009, 17:33
Delgado'nun mukavelesi askıya alınıyor
Beşiktaş, sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Arjantinli oyuncusu Matias Delgado'nun sözleşmesini askıya almak için TFF'ye başvuru yaptı.
NTV Spor
Güncelleme: 12:23 TSİ 09 Temmuz. 2009 Perşembe
Beşiktaş kulübü, yabancı kontenjanını boşaltmak için operasyon geçiren ve sahalardan ne kadar uzak kalacağı belli olmayan Matias Delgado'nun sözleşmesini askıya almak için Futbol Federasyonu'na başvurdu.
Hafta içinde karın kaslarındaki ağrıları nedeniyle İspanya'da operasyon geçiren ve uzun süre yeşil sahalardan uzak kalacağı bildirilen Delgado'nun sözleşmesini sağlık sorunları nedeniyle askıya almayı planlayan Beşiktaş'ın, bu şekilde yabancı kontenjanını boşaltmayı hedeflediği ileri sürüldü.
Daha önce Fenerbahçe'nin Appiah'ta uyguladığı yöntemin benzeri bir uygulama için harekete geçen siyah beyazlı kulübün, Arjantinli futbolcu için askı süresini 6 ay olarak belirlediği kaydedildi. Beşiktaş yönetiminin Delgado'nun sağlık raporlarını önümüzdeki günlerde Futbol Federasyonu'na iletmesi bekleniyor.
Beşiktaş, Delgado ile 1 Haziran 2009 tarihinde iki yıllık sözleşme yapmış ve Arjantinli futbolcunun sözleşmesini 31 Mayıs 2011'e kadar uzatmıştı.
Sheriff
09.Temmuz.2009, 17:51
Bizim Appiahla yaşadığımız sorunların sebebi bu girişimimiz olmuştu. Şimdi Beşiktaşta aynı sorunla karşılaşabilir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Temmuz.2009, 18:25
Delgado'nun sözleşmesi sonunda donduruluyor demek...
eXcitinG
09.Temmuz.2009, 18:26
Bu demek oLuyor ki Bobo takımda kaLıcak ve Quaresma, Bounanotte ikiLisinden birisi geLicek :)
anilton
09.Temmuz.2009, 18:30
Quaresma yalan oldu,zaten bana göre daha öncede belirttiğim gibi gelme ihtimali %1'di.Ama Buon gelirse mükemmel olur...
Quaresma'yı menajerler önermiş bize,bizim bir girişimimiz olmamış.Bonservis +3 yıllık 40 milyon €'ya varan bir bedel çıkmış ortaya...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Temmuz.2009, 18:34
Bu demek oLuyor ki Bobo takımda kaLıcak ve Quaresma, Bounanotte ikiLisinden birisi geLicek :)
Bounanotte gelirse süper olur Hayrettin Abi...:)
anilton
09.Temmuz.2009, 18:34
Delgado’nun Ameliyatı İyi Geçti
09.07.2009 13:33
Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, İspanya'da ameliyat olan Kaptanımız Matias Delgado'nun durumu ile ilgili açıklama yaptı.
Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, Delgado'nun dün İspanya'nın Barselona kentinde doktor Cugart tarafından ameliyat edildiğini söyledi.
Kasığından çift taraflı olarak gerçekleştirilen ameliyatın 2,5 saat sürdüğünü belirten Urgun, "Delgado 3 gün boyunca hastanede yatarak tedavi olacak. Daha sonra yaklaşık 1 ay boyunca pansuman ve kontroller için hastaneye gidip gelecek. Ardından durumuna tekrar bakılacak" dedi.
Doktor Cugart ile görüşerek bilgi aldığını anlatan Devrim Urgun, ameliyatın çok başarılı geçtiğini ve Delgado'nun tahmin edilenden daha önce toparlanabileceğini söyledi.
LaigLeNoiR
09.Temmuz.2009, 18:43
Bu haberler ne kadar gerçek olsa da Delgado sağlıklı bir şekilde futbola dönmesi için yaklaşık bi 5 ay geçmesi lazım.Bu dönemde sözleşmesi dondurulup yerine genç bir yabancı alınabilir.
Buonanotte mi ne karın ağrısıysa o alınsın isterim ben :D
anilton
09.Temmuz.2009, 18:47
"Delgado'yu dondurabiliriz"
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacak Delgado'nun sözleşmesini geçici bir süre dondurabileceklerini söyledi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında gazetecilerle sohbet eden Mustafa Denizli, bir gazetecinin ''Delgado'nun sözleşmesini geçici bir süre dondurmak için Federasyona başvurmuşsunuz? Bu konuda ne söyleyeceksiniz?'' sorusu üzerine, ''O denenebilir, ortak karar verme aşamasındayız'' dedi."
Delgado ile konuştuğunu belirten Denizli, ''Delgado olumlu yaklaştı. Hatta bu, 'kendisinden geldi' diyebilirim. Burada alacağımız her karar, hem kulübün, hem takımın, hem de futbolcunun lehine olacak karardır. Şu anda 4 ay itibariyle istifade edemeyeceğiz bir futbolcunun, eğer öyle bir imkanı çıkarsa ortaya, niye istifade etmeyelim'' diye konuştu.
Mustafa Denizli, ''Delgado'nun sözleşmesi dondurulursa, onun yerine 10 numara pozisyonunda Gaziantepsporlu Tabata olabilir mi?'' şeklindeki bir soru üzerine de, ''Her ihtimal olabilir. Alternatif düşüncelerimiz içinde her şey olur ama önce şartların ortaya çıkması lazım. O da bugün yarın çıkar'' dedi.
-''HER FUTBOLCUYA TEKLİF GELEBİLİR''-
Mustafa Denizli, transfer teklifleri aldığı söylenen Bobo'nun kafasının rahat olması gerektiğini kaydetti.
Denizli, ''Bobo'nun kafası rahat mı?'' sorusu üzerine, şunları ifade etti:
''Rahat olması lazım. Dünyanın her ülkesinde, her futbolcuya belli kulüplerden teklifler gelebilir. Değerlendirmeyi futbolcu yapar. Futbolcunun bütün amacı kontratı yaptığı zaman, hangi kulüpte olursa olsun, daha iyi bir teklifle karşılaşmaktır. O zaman bazı oyuncuların kafasında soru işaretleri gelebilir. Bunlar sadece bizim Bobo için değil, her takım futbolcusu için olabilir. Galatasaraylı Arda ve Servet'in de kontratları devam ediyor, ama istenen oyuncular.''
Mustafa Denizli, ''Bu düşünceniz teknik direktörler için de geçerli olabilir mi?'' şeklindeki soruya karşılık, ''Olduğu zaman düşünülür, ama ben hariç konuşuyorum. Biz kararımızı verdik'' dedi.
-''TAKIMIN KAPTANLARI BELLİ''-
Mustafa Denizli, takımın kaptanlarının belli olduğunu, takımda 'kaptanlık' diye bir sorun olmayacağını söyledi.
Delgado'nun olmadığı süreçte dün akşamki şampiyonluk balosunda kupayı taşıyan İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Nobre ve Serdar'ın o görevi yapacak yetenekte, yapmayı da hak etmiş futbolcular olduğunu vurgulayan Denizli, ''Ayrıca bizim takımda kaptanlık diye bir sorun olmaz. Hiç düşünmediğiniz oyuncuya o bandı takıp, sahaya kaptan olarak çıkartabilirim. Bant çok önemli değil, ben 12 sene bantsız çıktım'' diye konuştu.
Mustafa Denizli, sol kanatta oynayan genç bir gurbetçi oyuncuyla iki defa görüştüğünü, transferinde çok önemli bir sorun kalmadığını belirterek, bu transferin önümüzdeki günlerde bitebileceğini ifade etti.
Denizli, ''Bu sene yaptığınız transferler, önümüzdeki 5-6 senenin planları mı?'' şeklindeki bir soru üzerine de ''Şu anda düşüncemiz Türkiye'de ön plana çıkan genç oyuncuların bazılarını takıma katmak. Bunların arasına Necip'i de koyarsak, 3-4 tanesi bu kadrolar için yeterli'' dedi.
Zapotocny'nin Kasımpaşa'ya transferiyle ilgili bir soruya karşılık Denizli, ''Zapotocny burada çalışıyor. 'Zapotocny gidecek' diye bir şey yok. Şartlar takım için hangi ortamın uygun olduğunu gösterirse onu uygularız. Burada hem kulübün, hem takımın hem futbolcunun ortak menfaatleri önemlidir. Kontenjan sorun değil, açılır'' diye konuştu.
İnternette forumlarda yazışan taraftarların Batuhan'ın takımda kalmasını istediği şeklindeki haberlerle ilgili de Denizli, ''Onları sizden duyuyorum. Şu anda öyle bir düşüncem olsa sizinle paylaşırım'' demekle yetindi.
Mustafa Denizli, ''Futbolcular röportajlarda şampiyonluğu size mal ediyorlar. 'Hoca bu işi biliyor' diyorlar. Siz ne diyorsunuz?'' şeklindeki soruya da, ''Ben şampiyonluğu bilmiyorum, ben onları biliyorum. Onları bildiğim için öyle söylüyorlar. Onlarındır o. Ben başlarında organize eden kişiyim'' derken, bir gazetecinin, ''Futbolcular ligdeki Fenerbahçe maçından sonra hepimizin suratı asık, tek yüzü gülen Denizli'ydi' dediler'' şeklindeki sözleri üzerine de ''Bir musibet, bin nasihattan iyidir'' diyerek, sözlerini tamamladı.
09.07.2009
Kaynak : AA
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Temmuz.2009, 00:26
Gordon kiralık gitmiş--->
Schildenfeld kiralık gitti
Beşiktaş Kulübü, futbolcusu Gordon Schildenfeld'i Avusturya'nın Sturm Graz takımına 1 yıllığına kiraladı.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İMKB'ye gönderilen yazıda, ''Şirketimiz profesyonel futbolcusu Gordon Schildenfeld, Avusturya'nın Sturm Graz takımına, 1 yıllığına kiralanmıştır'' denildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak: LigTv
Lionel Andres Messi
10.Temmuz.2009, 01:10
buonanotte de sağlam fizik olsaydı bence çoktan avrupanın sayılı klüplerinden birinde ilk 11 bile giyebiliyor olabilirdi teknik ve zekası çok iyi tartışmasız ama tsl de ne yapar tam bir muamma.ama ben en az delgado kadar oynar diyorum en kötü fiziki haliyle bile yırtıcı bir yapısı var bence.
barahir
10.Temmuz.2009, 01:23
Gordon kiralık gitmiş--->
Schildenfeld kiralık gitti
Beşiktaş Kulübü, futbolcusu Gordon Schildenfeld'i Avusturya'nın Sturm Graz takımına 1 yıllığına kiraladı.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İMKB'ye gönderilen yazıda, ''Şirketimiz profesyonel futbolcusu Gordon Schildenfeld, Avusturya'nın Sturm Graz takımına, 1 yıllığına kiralanmıştır'' denildi.
Kiralaya kiralaya sözleşmesini dolduracaklar:) akıllıca bi yöntem aslında..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Temmuz.2009, 01:24
evet gayet akıllıca :D
Selman Ozturk
10.Temmuz.2009, 01:48
evet gayet akıllıca :D
Ancak Graz maaşın yüzde yüzünü mü ödüyor; orası da var. Eğer öyleyse tazminat ödemektense kiralanması en mantıklısı...
Knightmare
10.Temmuz.2009, 02:12
yok ödemez, ödeyemez :D Beşiktaş'tan aldığı parayı kimse vermez ona :D
tarikko
10.Temmuz.2009, 14:01
Yönetime sürekli ameliyat (http://milarsiv.milliyet.com.tr/ameliyat/1/1116102/) için başvurdum, reddettiler. Bazıları sanki bilerek ameliyatımı geciktirdi
6 aylık askı için kimse benden onay almadı. Böyle bir girişimde bulunamazlar. Avukatımla görüşüyorum
Ameliyat sonrası ne bir yönetici ne de hocamız aradı. Beşiktaş (http://milarsiv.milliyet.com.tr/Beşiktaş/1/1116102/)’ın terk edilmiş kaptanı olarak hastanedeyim
Beşiktaşlı (http://milarsiv.milliyet.com.tr/Beşiktaşlı/1/1116102/) Delgado (http://milarsiv.milliyet.com.tr/Delgado/1/1116102/)’yu, Barcelona (http://milarsiv.milliyet.com.tr/Barcelona/1/1116102/) da yıldız futbolcu ve sanat (http://milarsiv.milliyet.com.tr/sanat/1/1116102/)çıların tedavi olduğu Quiron Hastanesi’nin 7. katında, 702 numaralı odada tek başına TV izlerken buldum. Türk gazetecisi olduğumu söyleyince, önce durakladı, sonra “Hakkımda yalan yazacaksan hemen söyle. Çünkü buna alıştım. Tek sakatlık geçirdim, siz Türk gazeteciler, ‘Delgado yine sakatlandı... Müzmin sakat’ diye başlıklar attınız” yakınmasında bulundu. Ben de Milliyet gazetesinden geldiğimi hatırlattım ve söyleyeceklerini, her zamanki gibi virgülüne dokunmadan yazacağımı ilettim.
Ve bu kısa sohbetten sonra işte bu açıklamalar ortaya çıktı:
-Geçmiş olsun, ameliyat (http://milarsiv.milliyet.com.tr/ameliyat/1/1116102/) nasıl geçti?
Teşekkürler. İspanya (http://milarsiv.milliyet.com.tr/İspanya/1/1116102/)’da Eto (http://milarsiv.milliyet.com.tr/Eto/1/1116102/)’o, Puyol (http://milarsiv.milliyet.com.tr/Puyol/1/1116102/) gibi yıldızları da ameliyat eden Dr.Ramon Cugat tarafından yapılan başarılı bir operasyon (http://milarsiv.milliyet.com.tr/operasyon/1/1116102/) geçirdim. Bir-iki gün sonra taburcu olup, evde dinleneceğim. Doktorumun söylediğine göre en geç 3 ay içinde takımdaki yerimi alırım. Bunu erken tarihe çekmeye de çalışacağım. Eylül’de takımın başındayım. Çünkü dedikodular beni rahatsız ediyor.
-Evet futbolundan çok, sakatlığın gündeme geliyor Türkiye’de...
Neden geldiğini bir de bana sorun. Beşiktaş (http://milarsiv.milliyet.com.tr/Beşiktaş/1/1116102/)’a transfer (http://milarsiv.milliyet.com.tr/transfer/1/1116102/) olduktan sonra sadece bir sakatlık geçirdim. Yönetime sürekli ‘Önemli bir ameliyat değil, bırakın hemen halledeyim’ dememe rağmen, bana ‘Sakin ol sırası gelir’ yanıtı verip, geçiştirmeye çalıştılar. Haftalarca ağrılarla, ağrı (http://milarsiv.milliyet.com.tr/ağrı/1/1116102/) kesicilerle futbol (http://milarsiv.milliyet.com.tr/futbol/1/1116102/) oynamaya çalıştım. Kendimi yüzde yüz futbola veremedim. Performansım düştü. Ertuğrul Sağlam (http://milarsiv.milliyet.com.tr/Ertuğrul%20Sağlam/1/1116102/) beni istemiyordu. Uzun süre futbol oynamadım. O sürede, yönetime ‘Madem oynamıyorum. Bırakın bu ameliyatı aradan çıkartayım’ dedim. Bana ret cevabı verdiler.
Bakın bundan daha ilginci; geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ın, Ankaraspor (http://milarsiv.milliyet.com.tr/Ankaraspor/1/1116102/) ile oynadığı son karşılaşmadan sonra forma giymedim. O arada yine ameliyat için başvurmuştum. Ligin bitimine 1 ay vardı. Bir ay da tatille geçti. Etti iki ay. Ligin başlamasına daha 1 ay var. Alın size 3 ay. Beni dinleselerdi, şimdi ligin baslangıcında takımımın başındaydım.
Komple teorilerine inanmak istemiyorum. Ama bazıları sanki bilerek ameliyatımı geciktirdi. Şimdi tam ameliyat dönemime denk gelen bir tarihte, bonservisimin askıya alınması için federasyona başvurulduğu haberleri gelmeye başladı.
-Ben de tam bu konuda soru sormak istiyordum. 6 ay askıya alınacakmışsın.
Nasıl alacaklarmış, anlatsınlar da biz de anlayalım. Birincisi; benim onayım alındı mı ? Hayır. ikincisi; sadece 5-6 hafta takımdaki yerimi alamayacağım. Öyle 6 aylık sorunum yok. Eylül’de takımdayım. Üçüncüsü; bu takımın kaptanıyım. 10 numaraya lâyık görüldüm. Takımını yarı yolda bırakacak başka kaptanlara benzemem. Kartal’a yakışan durumda geri döner, ilk 11’de yer bulmaya çalışırım.
-Beşiktaş senden onay alındığını, hem de yasal (http://milarsiv.milliyet.com.tr/yasal/1/1116102/) olarak askı hakkının olduğunu açıklıyor.
Benden kimse onay almadı. Kimseye de onay vermedim. Benim bu onayım olmadan da bu girişimde bulunamazlar. Avukatımla görüşüyorum. 6 ay oynamama gibi bir riskim yok. Neye dayandırarak, hangi yasaya bağlı bunu yapacaklar.
-Beşiktaş’ın niyeti ne olabilir ?
Anlamak zor. Beni istemiyorlar desek, o zaman geçen yıl neden sözleşme yenilediler ? Başkan, bana sürekli ‘Seninle beraberiz’ mesajları verdi. Geçtiğimiz sezon Espanol takımından ciddi bir teklif aldım. Başkan’a ‘Gideyim’ dedim, ‘Bir yere gidemezsin. kaptan olacaksın” diye geri çevirdi. Ben de kaldım. Sorunlu bir futbolcu değilim. Herkesle iyi ilişkilerim var. Beşiktaş’ı da çok seviyorum. Yan gelip, yatarak, maaş alan futbolcu olmak istemiyorum. Bu nedenle ameliyat için defalarca talepte bulundum. Ameliyatım bitti, hiçbir şey yapmadan para (http://milarsiv.milliyet.com.tr/para/1/1116102/) kazanmamak için, hemen çalışmalara başlayacağım.
-Hastanede yalnızsın. Beşiktaş’tan kimse sana eşlik etmiyor mu ?
Güldürme beni... Bırak Beşiktaş doktorunun yanımda olmasını, ameliyat sonrası bir arayan bile olmadı. Ne bir yönetici, ne de hocamız Mustafa Denizli (http://milarsiv.milliyet.com.tr/Denizli/1/1116102/) durumumu sordu. Ailemin dışında benimle ilgilenen yok. Beşiktaş’ın, terk edilmiş kaptanı olarak hastanedeyim. Federasyondan önce sağlık (http://milarsiv.milliyet.com.tr/sağlık/1/1116102/) gelir ! Oraya lisansımın askıya alınması için başvurmadan önce, kaptanlarının durumunu sorsalar daha iyi olurdu.
Parası ödenecek
Delgado’nun sözleşmesini askıya alma kararı veren Beşiktaş’ın Arjantinli oyuncuya hak edişlerini düzenli olarak ödeceyeği bildirildi. Sözleşmesini 6 ay süreyle askıya almak için federasyona başvuran siyah-beyazlı kulübün bu süreçte futbolcunun kazanımlarını aksatmayacağı vurgulandı. Beşiktaş’ın 6 ay sonra Delgado’nun sağlık durumuna göre ya yollarını ayıracağı ya da bir başka kulübe transferine olanak tanıyacağı ileri sürüldü.
Milliyet
anilton
10.Temmuz.2009, 14:46
-Hastanede yalnızsın. Beşiktaş’tan kimse sana eşlik etmiyor mu ?
Güldürme beni... Bırak Beşiktaş doktorunun yanımda olmasını, ameliyat sonrası bir arayan bile olmadı. Ne bir yönetici, ne de hocamız Mustafa Denizli (http://milarsiv.milliyet.com.tr/Denizli/1/1116102/) durumumu sordu. Ailemin dışında benimle ilgilenen yok. Beşiktaş’ın, terk edilmiş kaptanı olarak hastanedeyim. Federasyondan önce sağlık (http://milarsiv.milliyet.com.tr/sağlık/1/1116102/) gelir ! Oraya lisansımın askıya alınması için başvurmadan önce, kaptanlarının durumunu sorsalar daha iyi olurdu.
Milliyet
Yazıklar olsun sana Milliyet,bu kadarda yalan haber olmazki kardeşim...
Deelgado bu sözleri söyleyecek en son kişidir...
Demek kimse ilgilenmiyormuş onunla he.Kulüp doktoru bu bilgileri bir yerlerinden mi uydurdu?
Delgado’nun Ameliyatı İyi Geçti
09.07.2009 13:33
Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, İspanya'da ameliyat olan Kaptanımız Matias Delgado'nun durumu ile ilgili açıklama yaptı.
Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, Delgado'nun dün İspanya'nın Barselona kentinde doktor Cugart tarafından ameliyat edildiğini söyledi.
Kasığından çift taraflı olarak gerçekleştirilen ameliyatın 2,5 saat sürdüğünü belirten Urgun, "Delgado 3 gün boyunca hastanede yatarak tedavi olacak. Daha sonra yaklaşık 1 ay boyunca pansuman ve kontroller için hastaneye gidip gelecek. Ardından durumuna tekrar bakılacak" dedi.
Doktor Cugart ile görüşerek bilgi aldığını anlatan Devrim Urgun, ameliyatın çok başarılı geçtiğini ve Delgado'nun tahmin edilenden daha önce toparlanabileceğini söyledi.
Beşiktaş
Demek kimse ona sözleşme konusunda birşey sormamış he,Mustafa Denizli biryerlerinden mi uyudurdu?
Hayır bunlar biryerlerinden uydurmadı ama sen herzamanki gibi yine işkembeden salladın...
BJK Nevzat Demir Tesisleri"nde yapılan antrenman sırasında gazetecilerle sohbet eden Mustafa Denizli, bir gazetecinin ""Delgado"nun sözleşmesini geçici bir süre dondurmak için Federasyona başvurmuşsunuz? Bu konuda ne söyleyeceksiniz?"" sorusu üzerine, ""O denenebilir, ortak karar verme aşamasındayız"" dedi.
Delgado ile konuştuğunu belirten Denizli, ""Delgado olumlu yaklaştı. Hatta bu, "kendisinden geldi" diyebilirim. Burada alacağımız her karar, hem kulübün, hem takımın, hem de futbolcunun lehine olacak karardır. Şu anda 4 ay itibariyle istifade edemeyeceğiz bir futbolcunun, eğer öyle bir imkanı çıkarsa ortaya, niye istifade etmeyelim"" diye konuştu.
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2009, 18:11
Delgado'nun sözleşmesi dondurulup yerine bir oyuncu alınacaksa Şampiyonlar Ligi'nde iş yapacak bir adam bakmalıyız bence.Tabata'ya şu an için pek sıcak bakmıyorum doğrusu.Çünkü yerel başarı için faydalı olur bence.Lig için o mevkide Tello ve Yusuf işimizi görür..
Addolorato
10.Temmuz.2009, 18:58
Bence Beşiktaş'ın daha transfere ihtiyacı yok. Gayet güzel kadro kurdular.
anilton
10.Temmuz.2009, 19:39
Mustafa Denizli'nin karşı tarafın çekinceleri var ancak transferi bir kaç gün içinde gerçekleşebilir dediği gurbetçi ismin Gökhan Töre olabileceği konuşuluyor...
Gökhan Chelsea'ye daha yeni transfer oldu,neden gelsin?Orası bir soru işareti ancak gelirse süper ötesi olur...
KaPaLı
10.Temmuz.2009, 19:48
Anıl Gökhan Töre çok çok çok zor. Devre arası onu Fenerbahçe çok istemişti ama tercihini Chelsea'ye gitmekten yana kullandı. Ümit Korkmaz gelir büyük ihtimalle. Ama sorarlar adama madem Ümit gelecekti Aydın ne diye yollandı.
anilton
10.Temmuz.2009, 19:52
Aynen çok çok çok bile yetmez çooooooook çoooooooook çoooooooook zor...:)
Aydın konusu çok farklı.Futbolu ile falan alakalı değil.M.Denizli ile bir çok kez forma pazarlığı yapmış.Bursa'ya gitmek istemedi PAF'a yollandı.M.Denizli tekrar affetti A takıma aldı.Aydın tekrar forma garantisi isteyince postayı yedi.Aydın mükemmel bir yetenek.Ankarada bu sene patlar.G.Saray,F.Bahçe ve ya Trabzon'a transfer olur...
RoNNiE91
10.Temmuz.2009, 23:43
Oralara gitse bile yine forma garantisi isteyebilir.Bence aklı varsa Avrupa'ya gitsin bir an önce.
Knightmare
11.Temmuz.2009, 15:49
Beşiktaş'a pivot santrfor
İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Beşiktaş, Matteo Ferrari'nin ardından bir İtalyan'ı daha kadroya katmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların, Sampdoria'nın dev forveti Emiliano Bonazzoli'nin peşine düştüğü öne sürüldü.
11.Tem.2009 08:08:22
http://i.media.goal.com/g/35797_news.jpg
UEFA Kupası: Emiliano Bonazzoli (Sampdoria) (Grazia Neri)
Goal.com
Matteo Ferrari'nin ardından Beşiktaş, bir başka İtalyan'a yöneldi. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre siyah-beyazlılar, yönünü geçtiğimiz sezon Sampdoria'dan Fiorentina'da kiralık olarak oynayan 30 yaşındaki forvet oıyuncusu Emiliano Bonazzoli için girişimlere başladı.
Haberde, Bonazzoli'nin Reggina'ya transfer olmak üzere olduğu, ancak Andrea Caracciolo'nun da bu takıma katılmasıyla kadroda yer bulmasının zor olacağı için Beşiktaş'ın teklifine daha sıcak bakacağı belirtildi.
30 yaşındak İtalyan forvet 1.92'lik boyuyla hava toplarının mutlak hakimi. Bonazzoli geçtiğimiz sezon Sampdoria'dan Fiorentina'da kiralık olarak forma giymiş ve 12 maçta 1 gol atabilmişti.
Futbola Brescia'da başlayan Bonazzoli, sırasıyla Cesena, Parma, Verona, Reggina ve Sampdoria forlmaları giydi. Özellikle 2000-2002 yılları arasında Parma'da oynadığı dönemde geleceğin İtalyan golcüsü olarak gösterilse de o mertebeye hiç ulaşamadı ve milli takımda sadece bir kez forma giyebildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Delgado yönetimi sinirlendirdi
Milliyet gazetesine verdiği röportajda yönetimi eleştiren Matias Delgado'ya 100 bin avroluk para cezası kesileceği belirtildi.
11.Tem.2009 09:28:51
http://i.media.goal.com/g/51307_news.jpg
Barcelona’daki ameliyatının ardından Milliyet’e verdiği röportajla bir anda gündemi sarsan Matias Delgado’ya, Beşiktaş Yönetimi’nden ceza geleceği öğrenildi. Siyah - beyazlı idarecilerin, Arjantinli oyuncunun demecinden sonra Teknik Direktör Mustafa Denizli ile görüşerek, bu oyuncu hakkında rapor isteyeceği vurgulandı.
Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Denizli’nin de görüşünü alacak olan siyah-beyazlı yönetim, hocanın istemesi durumunda Delgado’ya 100 bin avroluk bir para cezası kesecekleri bildirildi.
Arjantinli oyuncunun yönetim hakkındaki zehir zemberek demeçlerine oldukça sinirlenen Beşiktaş Yönetimi’nin, cezanın yanı sıra sert bir uyarıda bulunacakları da öğrenildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
milliyet'in haberi doğruymuş galiba :0:
anilton
11.Temmuz.2009, 16:36
Ne doğrusu yahu,külliyen yalan...
Bu ceza haberide onların...
Kendileri yazdı,kendileri oynamaya devam ediyor...:D
Bu arada Tello'nun yüksek maaş istemesi karşısında yönetim geri adım atmadı ve sen bilirsin dedi...
Sapara düşünülüyor...
anilton
11.Temmuz.2009, 17:35
Tello maaşına %100 zam istemiş.Verilmediği taktirde ayrılacağını söylemiş...
Yöneticiler bunu M.Denizli'ye iletmişler.M.Denizli'de Tello geçen senenin kilit oyuncularından birisi ancak böyle diretirse tutmanın bir mantığı yok.Her futbolcunun yeri dolar demiş...
Bakalım neler olacak...
Del Piero_10
11.Temmuz.2009, 17:44
Tello'ya %100 zamlı maaş teklif eden takım mı varmış?
anilton
11.Temmuz.2009, 17:52
Orası ayrı muamma.Sözleşmesinde aldığı yıllık maaşın iki katını verirse gidebilir gibi bir madde mi ne varmış.900 bin € alıyor.Yani 1.8 milyon € verirse serbest kalma durumu var...
Ancak Tello'ya bu yaşından sonra,hele ki Avrupa'da 1 milyon €'dan fazla maaş veren bir takım çıkmaz...
%100 olmasada biraz iyileştirme yapılır ve takımda kalır...
Mercenary
11.Temmuz.2009, 21:59
Nobrenin maasi arttırıldı(bence takımdakı en gereksız adam gecen sezon yattı yattı ve yatttttııııııı) delgadonun maası arttırıldı ( cok lazımdı sankı takıma katkısı yok bısıyı yok) ama sen gel sampıyonlukta bence ernst kadar emegı olan telloya maas zammı yapma yazıklar olsun Besıktas yonetımı yazıklar olsun Yıldırım Demıroren.
eXcitinG
12.Temmuz.2009, 01:55
TeLLo ve HoLosko sonuna kadar hakLı. Ben onLarın tarafındayım. Yönetim bunLarı da düşünmeLiydi. HoLosko en az 2, TeLLo da 1,8 i en az hakediyor. O adamLara veriyorsan bu adamLarada vericeksin arkadaş, öyLe yağma yok.
Cengo
12.Temmuz.2009, 06:40
Mustafa Denizli'nin karşı tarafın çekinceleri var ancak transferi bir kaç gün içinde gerçekleşebilir dediği gurbetçi ismin Gökhan Töre olabileceği konuşuluyor...
Gökhan Chelsea'ye daha yeni transfer oldu,neden gelsin?Orası bir soru işareti ancak gelirse süper ötesi olur...
Bir oyuncu, bir sezon 3 ayrı takımda oynayamaz.
FIFA kuralları gereği bu sezon imkansız.
anilton
12.Temmuz.2009, 14:34
Bir oyuncu, bir sezon 3 ayrı takımda oynayamaz.
FIFA kuralları gereği bu sezon imkansız.
Gökhan Ocak ayında transfer oldu Chelsea'ye...
Zaten Gökhan Chelsea'dan ayrılmayacağını söyledi.Scolari kalsaymış bu sene A takıma çıkacakmış.Ancelotti ile ne olacak bilmiyorum diyor.Ama ne olursa olsun Chelsea'den ayrılmam diyor...
En iyisini yapıyor...
Aşk-ı Şehir
12.Temmuz.2009, 17:07
Anıl Zapo'yla ismimiz geçiyor. Bir duyumun var mı? :)
anilton
12.Temmuz.2009, 17:16
Zapo İstanbul dışında çıkmak istemiyor.Yoksa Antep'e gidecekti.Kasımpaşa ile anlaştığını ve menajerini beklediğini biliyorum.Menajeri uçaktan korktuğu için karayolu ile geliyor,onu bekliyorlar.Kasımpaşa'ya giedecek büyük ihtimalle...
Aşk-ı Şehir
12.Temmuz.2009, 17:36
Zapo İstanbul dışında çıkmak istemiyor.Yoksa Antep'e gidecekti.Kasımpaşa ile anlaştığını ve menajerini beklediğini biliyorum.Menajeri uçaktan korktuğu için karayolu ile geliyor,onu bekliyorlar.Kasımpaşa'ya giedecek büyük ihtimalle...
Hmm bilgi için teşekkür ederim Anıl. Bize çok yarar sağlardı yahu.:)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Temmuz.2009, 13:43
Aceto'nun Ferrari ile ilgili yazısı--->
Matteo Ferrari transferini iki perdede değerlendirmek lazım. Birbirine karıştırmadan. Bonservisi, aldığı ücret ve kariyeri/yeteneği... Bugünlerde artık ezbere girmeye başladı bu laf: "O parayı vermezsen zaten Türkiye'ye gelmez". Evet doğrudur. Bizim transfer piyasamızda ödenen bonservis rakamları ve yıllık ücretlerden sadece biz haberdar değiliz. Avrupalı menajerler de; medya da, futbolcular da Türkiye'de dönen rakamları ağızlarını şapırtadarak bakıyorlar. Ferrari'nin Beşiktaş'a transferi de bir menajerlik başarısı. Türk menajeri -Ali Egesel- tebrik ediyorum. İtalyanların 5.6, Beşiktaş'ın 4.5 milyon euro olarak açıkladığı bir maliyeti var Ferrari'nin. Aynı paraya geçen sezon gelen Zapo' ya bakınca; ucuza mal edildiğini söyleyebiliriz(!) Ferrari geçen sezon herkesi şaşırtıp Serie A'da zirvenin eteklerini zorlamış Genoa'da banko oynamış bir savunmacı sonuçta. Aldığı yıllık ücret de 2.5 milyon euro. Genoa'da bu rakamı geçen sezon bırakın onu; takımın golcüsü -bugün Inter'de olan- Milito bile kazanmıyordu. Ferrari'nin aldığı rakam 1.1 milyon euro idi. 30 yaşında yurt dışına giden bir İtalyan futbolcu; hele ki milli takımında oynamıyorsa bu rakam kariyerinin en büyük piyangosudur. Para konuşmak eninde sonunda sıkar insanı. Demirören'in hesaplarının muhasebesini de biz tutmuyoruz neticede. Meşhur takım içi dengelere gelirsek; sistemi, onbiri kurmak, çalıştırmak teknik adam maharetiyse, ücret dengesi de -yıldızlar hariç- yönetimin işidir. Yıldırım Demirören, dünya futbolunda ilginç bir model başlattı. Takımın en çok para kazanan oyuncuları artık bir ön libero ve stoper. (Bunlara rakama açıklandığı zaman Nihat da eklenecek.)
"Stoper Serie A'dan olsun; taştan olsun" diye not düşmüştüm Ferrari transferi dedikodu olmaktan çıktığında. İlk milli maçına Türkiye'ye karşı oynaması bir rastlantı elbette Ferrari'nin. Geçen sezon transferde adı geçen Legrottaglie'den daha az futbolcu değildir Ferrari. Kariyer dediğin biraz da talih meselesidir. Yıllar önce Serie A'nın bidonu seçilmiş Legrottaglie bugün Juventus'tan İtalyan milli takımına yükselmişse, oturup bakmak lazım o defanstan kimler gitmiş; kimler futbolu bırakmış,;kimler ağır sakatlık geçirmiş? Kariyer talihi dediğim Inter'de oynamak mesela. O çarkın içinde forma şansı bulamaması çok anormal değil. Parma döneminde iyi performansı var. Cannavaro sonrası takıma alınmıştı. Roma'da ilk onbirin stoperleri sakatlandığı forma şansı bulmuştu. Sırasını beklerken önündeki adamların Chivu ve Mexes olduğunu belirtelim de; fasulyeden defans sayılmasın. Chivu gittikten sonra ilk onbir şansını da Spalletti'nin Juan transferiyle kaybettiğini düşündü ve geçen sezon başında Genoa'nın yolunu tuttu. Aynı ligden Beşiktaş'a gelen Zago'dan iyi bir adam değil elbette, iyimser tahminle bir gömlek aşağısı. 3 büyüklerin tüm stoperleri arasında Servet'ten sonra ikinci sıraya da yazarım Lugano'nun gidişi sonrasında. İtalyan bir baba ve Gineli bir annenin oğlu. Aida Yespica ile uzun yıllardır İtalya'nın Şamdan, Hafta Sonu muadili dergilerinde bol bol boy gösterir. Aida hep büyük şehirde yaşamak ister, Matteo kariyerine bakar, sonra kavga ederler. Her daim çıkan haberleri budur. Beşiktaş'a gelirken de Aida Yespica yine arıza çıkardı. Ferrari'nin iyi transfer olduğunu Aida referansıyla görmek lazım (!) İtalya'da şov dünyasının afetleri boş topçuya gönül vermezler! Bu kazan-kazan politikasıdır. Inzaghi, Vieri çok ekmeğini yemiştir bu win-win'in! Ferrari Beşiktaş'a hayırlı olsun...
Son bir not; Manchester, Roma'ya 7 gol attığında Ferrari yedek kulübesindeydi, kimse günahını almasın...
eGowiCh
13.Temmuz.2009, 19:01
İsmail Köybaşı'na inanılmaz yüksek bir bedel verilmiş. 6.5 milyon Euro geçiyordu ama 5.5 milyon Euro'ymuş, bence çok fazla. Ferrari'nin 4.5 olduğu ortamda İsmail 5.5 ise daha fazla yoruma gerek yok. Tabata için de 10 ister G.Antepspor.
anilton
13.Temmuz.2009, 20:08
Tello yıllık maaşında %100 bir zam istemiş ve 1.8 milyon € talep etmişti.Bunun üzerine Başkan Tello'nun menajeri ile görüşerek maaşını 1.2 milyon €'ya çıkarma teklifi yapmış.Büyük ihtimalle kabul edecek ve sorun çözüme kavuşacak...
Lionel Andres Messi
13.Temmuz.2009, 22:52
İsmail Köybaşı'na inanılmaz yüksek bir bedel verilmiş. 6.5 milyon Euro geçiyordu ama 5.5 milyon Euro'ymuş, bence çok fazla. Ferrari'nin 4.5 olduğu ortamda İsmail 5.5 ise daha fazla yoruma gerek yok. Tabata için de 10 ister G.Antepspor.
kızıl 88 milyon euro verseler bile satmayız dedi antep sıradan bir takım değil iddialı güçlü bir takım olma yolunda ilerliyor dedi az önce ntvsporda tabatayı unutsunlar diye tekrarladı.
anilton
13.Temmuz.2009, 23:02
Resmi siteten Tabata haberlerini yalanladık zaten sabah bizde.Sadece satıp satmayacağını sormuş şampiyonluk balosunda Kızıl'a.Oda satmayacağım deyince olay kapanmış.Ne resmi bir teklif nede görüşme olmamış.M.Denizli'nin alternatiflerinden birisiymiş Tabata.Yani şuanda Tabata-Beşiktaş transferi diye birşey yok...
LaigLeNoiR
13.Temmuz.2009, 23:52
Tabata'nın menejeri 10 milyon euroya hemen satın ben size o paraya 88tane Tabata daha bulurum demiş.
Diye biliyorum bende.
LaigLeNoiR
14.Temmuz.2009, 00:05
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs122.snc1/5251_102846908389_37161473389_2006874_1345501_n.jp g (http://www.facebook.com/photo.php?pid=1557311&id=37161473389)
Quaresma haberleri var Facebook'da.Bir de resim yapmışlar.Hayırlı olsun diyorlar bu konuda bir bilgisi olan varmı ? Son gelişmeler nelerdir.
El Barto
14.Temmuz.2009, 00:07
Evet sabah gazetelerde bende gördüm Quaresma haberlerini ama ben pek ihtimal vermiyorum. Hem zaten çok maliyetli olur bir de Quaresma'yı getirmek. İpin ucunu kaçırmamak lazım. :)
Bordo61Mavi
14.Temmuz.2009, 00:09
Queresma ya ne gerek var Holosko varken. Hadi Holosko sakatlansa sag kanata Nihatida cekersin. Cok yanlis transfer olur
LaigLeNoiR
14.Temmuz.2009, 00:17
Bobo satılırsa olabilir.
İlerde Holosko oynar sağda Quaresma ortada Nihat.
anilton
14.Temmuz.2009, 00:23
Yönetici Hakan Aksoy açıkladı.Quaresma ile geçen sezonun ikinci yarısından beri görüşüyoruz diye.Şuanda net birşey söyleyemem dedi...
Quaresma'nın mevkisini mi tartışıyorsunuz...:)
Quaresma gelsin,kulübede beklesin...
Varonil
14.Temmuz.2009, 00:32
Quaresma'nın hayali bile çok güzel,ama gelmesi çok zor cidden.Fakat fazla kötü düşünmemek lazım gelmez dediğimiz ne futbolcular geldi bu ülkeye değil mi ? :)
LaigLeNoiR
14.Temmuz.2009, 00:33
Bence de Quaresma gelsin de yedekte beklesin :D Biz kimleri bekletmedik kulübede :D