PDA

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

RaSenGan
15.Temmuz.2010, 14:47
Haftaya geliyormuş Guti :)

I3esiktas
15.Temmuz.2010, 14:50
Düren: "Görüşmeler sürüyor ama imza yok"

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Real Madridli futbolcu Guti ile transfer görüşmelerinin sürdüğünü, ancak henüz imzalanmış bir anlaşmanın bulunmadığını söyledi.Mete Düren, AA muhabirine yaptığı açıklamada Guti ile sözleşme imzalanmadığını belirterek, ''Kesinleşmiş, imzalanmış bir anlaşma yok. Guti ile görüşmeler sürüyor. Bu transferin netlik kazanması, teknik heyetten gelecek rapor doğrultusunda takımdan ayrılacak yabancı oyuncuların belirlenmesinden sonra mümkündür'' diye konuştu.
Real Madrid'in golcü futbolcusu Raul ile ilgili bazı iddiaların da konuşulduğunu hatırlatan Düren, ''Transfer komitemiz Raul ile hiçbir zaman ilgilenmemiştir'' dedi.
Düren, İspanya'da bulunan kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile Transfer Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun bugün öğleden sonra İstanbul'a geleceklerini sözlerine ekledi.

Yabancı sayısından dolayı böyle bir açıklama yapılmıştır büyük ihtimalle yada Borsaya baglı bir kulüp oldugumuz için borsaya bildirmek içindir.

Aşk-ı Şehir
15.Temmuz.2010, 14:54
Verin Tello'yu Zapo'yu bize. Sizde rahatlayın bizde. :n:

eGowiCh
15.Temmuz.2010, 15:06
Beşiktaş bu sene şampiyon olur. Schuster zaten iyi bir hoca, alınan oyuncular da çok klas. Hele iyi de bir golcü alınırsa, Raul veya Altidore gibi, Beşiktaş'ı kimse tutamaz.

MeMo
15.Temmuz.2010, 15:23
Ben lig daha başlamadı diye biliyorum ama Beşiktaş çoktan şampiyon ilan edilmiş :)

I3esiktas
15.Temmuz.2010, 15:28
Her zaman Fenerbahçe veya Galatasaray sezon öncesi kesin şampiyon ilan ediliyor. Bi kerede şu önceden şampiyon ilan edilme tadına biz bakalım :)

KanaKe
15.Temmuz.2010, 15:45
besiktas güclü bir kadro kurdu guti iyi adam yasi dezavantaj bana göre fakat ne olursa olsun guti iste :) real madridden gelmis büyük futbolcu faydasi elbette dokunacaktir besiktas iyi bir forvet transferide yaparsa bu sene sampiyonlugun en büyük adayidir.

Ahmet Göktaş
15.Temmuz.2010, 17:05
Şimdi Beşiktaş'ın transferlerine 2 yönden bakmak lazım.

2- Maddi Anlamda;

İşin Beşiktaş açısından acı yönünün bu olacağını düşünüyorum. Gerek Quaresma gerekse Guti maddi külfeti oldukça fazla olan oyuncular. Dönen fiyatları takip ettik hepimiz. Hİlbert'i ve Cenk'ide sayarsak Beşiktaş'ın biraz daha zorlanacağı aşikar. Hal böyleyken Beşiktaş'ın geçen sene oyuncularının alacaklarını ödeyemediğinide göz önünde bulundurursak Beşiktaş çok çok çok zorlanacaktır. Hele ki Nobre'nin felan 2.5 Milyon € gibi bir maaşının felan bulunması tam fiyasko zaten. Ayrıca Delgado - Zapotocny - Tello gibi kontratı süren oyuncularıda aldığınız fiyatın çok çok altına göndermeniz gerekecek. Hele gönderemezseniz bu oyuncuları hem TFF'ye bildirmeyeceksiniz. Hemde maaşlarını ödemek zorunda kalacaksınız. Bunların üstüne birde Raul transferini düşünün. Üzerine Schuster'in ve ekibinin alacağı maaşı ekleyin. Üzerine takımda İbrahim Toraman - Sivok - Ferrari - Nobre - Nihat gibi yıllık maaşları oldukça yüksek olan futbolcuları ekleyin. Çok bilinmeyenli çözümü zor bir denklem.

Yayın gelirleri arttı tamam. Beşiktaş'ın borcu var zaten üstüne. Forma satışlarındanda bişeyler geldi diyelim. Yinede bunları karşılayabileceğini sanmıyorum Beşiktaş'ın. Bu maddi külfeti karşılamak için tek çıkar yol. Hem Avrupa'da hemde Türkiye'de dişe dokunur bir başarı...

Eğer o başarı gelmezse Yıldırım Demirören Beşiktaş'ı bir çıkmaza doğru sürüklüyor.

(Biraz uzun bir yazı oldu. Zahmet edip okuyanlara teşekkürler.)

Maddi anlamda Beşiktaş son 10 yılın en iyi transfer sezonunu geçirmiştir. Yıldız oyuncular getirilince hep bu yanılgıya düşüyor herkes.

Quaresma 7 milyon €
Guti - Bonservisi elinde
Raul- Bonservisi elinde (alınırsa)
Altidore- 4-5 milyondan fazla olmayacaktır (alınırsa)
Robinho - tüm bonservisi sponsor karşılayacak

Diyeceksinizki yıllık ücretleri.

Takımdan gidecek olan Tello-Fink-Zapo-Holosko-Nobre-Tabata-Delgado ve belki Bobo 'nun gidişiyle hem ciddi bir bonservis geliri elde edilecek (en az 8-10 milyon euro) , bonservisi para etmeyecek oyuncularda (nobre-tello) takasta kullanılacak ve karşılıklarında kaliteli yerliler alınacak.

Bu oyuncuların yıllık maaşları zaten gelecek olan yeni transferlerin yıllık ücretini karşılayacaktır. Elde edilen bonservis geliri kulübe kar kalacaktır.

Üstelik takas karşılıgında gelecek türk oyuncular ile kontejyan sorunu çözülmeside işin en büyük artısı.

Bu yüzden Beşiktaş geçtiğimiz 10 yıla göre transfer politikasını gerek maddi anlamda gerekse teknik anlamda en iyi yaptığı sene bu senedir.

Topalm vereceği bonservis bedeli Altidore gelmesi halinde en fazla 10-12 milyon euro olacakken

bahsettiğim oyuncuların gönderilmesiyle en az 8-10-12 milyon euro aralıklarında bir gelir elde edilmiş olacak takım ve yabancılardan da kurtulmuş olacaktır.

nannar
15.Temmuz.2010, 17:34
Yılın en iyi transferi Quaresma

http://www.spor3.com/images/news/360077.jpg
ESPN’nin internet sitesinde yapılan “2010 yazının en önemli 10 transferi” listesine, Ricardo Quaresma ilk sırada girdi.

ESPN’nin sitesinde Beşiktaş’ın yeni yıldızı için “Üstün yetenekli” değerlendirmesi yapılmasına karşın Q7’nin artık gelecek vaat eden genç yetenekler listesinde olmadığı da ifade edildi.

Quaresma’nın Barcelona ile Inter’de varlık gösteremediği ve Portekiz Milli Takımı’ndan da kesildiği hatırlatılan yazıda, Beşiktaş’ın ilk hazırlık maçında ortaya koyduğu oyunun ise ümit verici olduğu belirtildi. Ayrıca bu sezonun Q7’nin büyük potansiyelini bütün yıl boyunca sahaya sürüp süremeyeceği konusunda gerçekleri ortaya koyacağı görüşüne de yer verildi.

EN ÖNEMLİ 10 TRANSFER

Ricardo Quaresma Inter-Beşiktaş
Angel Di Maria Benfica-R.Madrid
David Villa Valencia-Barcelona
Joao Moutinho S.Lizbon-Porto
D.Chygrynskiy Barcelona-S.Donetsk
Cesar Azpilicueta Osasuna-Marsilya
Sidney Govou Lyon-Panathinaikos
Mark Janko Salzburg-Twente
Leonardo Bonucci Bari-Juventus
Simon Kjaer Palermo-Wolfsburg

:n:

bence bunların ardından gelir...bunlar da sıralı değil ama :D

Guti BJK'ye hayırlı olsun... Şu anki transfer gidişatı bizim geçen yılkine benziyor..allah sonunuzu benzetmesin :p

Aşk-ı Şehir
15.Temmuz.2010, 17:42
Quaresma 7 milyon €
Guti - Bonservisi elinde

İyi güzel demişsin Ahmet. Ancak; Quaresma için sadece bu sezon gidecek para 10 milyon € olacak. Guti'ninde 1 yılda 2.5 - 3 Milyon € aldığını düşün. Etti 12,5-13 Milyon €. Raul'unda bu kadar aldığını düşün. Etti 15-15.5 milyon €. Altidore 2 milyon € alsa 5 milyon €'da bonservisi olsa Eder 22-22.5 Milyon €. Robinho'nun bonservisi verilmeyecek okey. Yıllık en az 3.5 milyon € alsa. 25,5 - 26 milyon €. Bunlar 1 senede gidecek olan paralar. O dediğin oyuncuları en fazla ne kadara satacaksın. Bak Zapo ve Tello için en yüksek parayı biz teklif ediyoruz. Ancak gelmiyor adamlar. E gelmezse mecburen kelepir fiyata gidecek. Hepsi toplam 7 milyon €'ya gitse (ki gideceğini sanmıyorum.) 18,5 - 19 Milyon € sadece gidecek olan para. Futbolcuların alacaklarınıda çıkar.yıllık giderleride 5 milyon € olduğunu var sayalım. Geriye kalır 13.5 - 14 milyon €. Eskişehirspor'un 45. yılı kutlu olsuuuun. :p :)

barahir
15.Temmuz.2010, 17:51
Quaresma 7 milyon €
Guti - Bonservisi elinde

İyi güzel demişsin Ahmet. Ancak; Quaresma için sadece bu sezon gidecek para 10 milyon € olacak. Guti'ninde 1 yılda 2.5 - 3 Milyon € aldığını düşün. Etti 12,5-13 Milyon €. Raul'unda bu kadar aldığını düşün. Etti 15-15.5 milyon €. Altidore 2 milyon € alsa 5 milyon €'da bonservisi olsa Eder 22-22.5 Milyon €. Robinho'nun bonservisi verilmeyecek okey. Yıllık en az 3.5 milyon € alsa. 25,5 - 26 milyon €. Bunlar 1 senede gidecek olan paralar. O dediğin oyuncuları en fazla ne kadara satacaksın. Bak Zapo ve Tello için en yüksek parayı biz teklif ediyoruz. Ancak gelmiyor adamlar. E gelmezse mecburen kelepir fiyata gidecek. Hepsi toplam 7 milyon €'ya gitse (ki gideceğini sanmıyorum.) 18,5 - 19 Milyon € sadece gidecek olan para. Futbolcuların alacaklarınıda çıkar.yıllık giderleride 5 milyon € olduğunu var sayalım. Geriye kalır 13.5 - 14 milyon €. Eskişehirspor'un 45. yılı kutlu olsuuuun. :p :)

Hahaha :n: Bitiriş süper :)

Ahmet Göktaş
15.Temmuz.2010, 17:59

Guti BJK'ye hayırlı olsun... Şu anki transfer gidişatı bizim geçen yılkine benziyor..allah sonunuzu benzetmesin :p

Guti ve Quaresma transferler Jo,Santos transferleriyle karşılaştırılamaz bile.

nannar
15.Temmuz.2010, 18:19
Guti ve Quaresma transferler Jo,Santos transferleriyle karşılaştırılamaz bile.

devre arası değil sene başında Elano , Keita , Neill gibi isimler geldiğinden bahsediyorum :D Guti kesin yonar da ben Quaresma'dan hala şüpheliyim...

RiG0BeRT
15.Temmuz.2010, 18:29
Quaresma 7 milyon €
Guti - Bonservisi elinde
Altidore- 4-5 milyon

UEFA ve Süper kupayı almak pahabiçilemez :n:

El Barto
15.Temmuz.2010, 20:58

O hbaerin balon olduğunu bir önceki sayfada kanıtlarıyla şeyettik abi zaten. :)

Evet adı geçen sitede böyle bir haber var ama sıralama yok. :)

sananes
15.Temmuz.2010, 21:10
Futbol çok tanrılı bir din olsaydı eğer ben Guti'ye tapardım...teşekkürler beşiktaş fenerbahçe-beşiktaş maçında görüşmek üzere:)

izmer96
16.Temmuz.2010, 00:38
Marca reports that Real Madrid playmaker Guti will join Besiktas in Turkey. It is claimed that he will earn €5 million over two seasons, and that Besiktas president Yildirim Demiroren is so desperate to land Guti that he will personally fund €1.5 million of the player’s wages.

Marca'ya gore Guti'ye odenicek 5 milyon euronun 1,5 milyonunu Demiroren cebinden oduyormus

Ahmet Göktaş
16.Temmuz.2010, 01:11
Yalan haber. Guti yıllık 2.6 milyon Euro alacak. Nobre'den sadece 100 bin dolar fazla.

Serdal Adalı Gutiye 3 ten fazla vermez.

nerazzuri
16.Temmuz.2010, 01:16
Yalan haber. Guti yıllık 2.6 milyon Euro alacak. Nobre'den sadece 100 bin dolar fazla.

Serdal Adalı Gutiye 3 ten fazla vermez.
İyide zaten o 5 Milyon € 2 yıllık alacağı.

2.5 milyon € alacak yılda Guti.

Bunun 1.5 Milyon € sunu ise Demirören cebinden verecek.

Ahmet Göktaş
16.Temmuz.2010, 01:19
Pardon o zaman ben yıllık 5 milyon yazıyor sanmıştım.

Yıllık o zaman 2.5-2.6 gibi bir fiyat 2 yılda 5 milyon. 1.5 Demirören cebinden sanırım borç olarak yazdırmayacak.

Alicanfmfan
16.Temmuz.2010, 02:44
Herhangi bi istafa sesleri yükseldiginde bunu koz olarak kullanacaktır gibime geliyor.

bjk_melo_151
16.Temmuz.2010, 10:45
Herhangi bi istafa sesleri yükseldiginde bunu koz olarak kullanacaktır gibime geliyor.

Amacı o zaten; Koltukta kalmak.

GeNç KaRTaL
16.Temmuz.2010, 11:00
Guti mükemmel bir transfer.Dünya'nın yaratıcılık ve pas konusunda en iyi isimlerinden birisini Beşiktaş'ta seyredeceğiz.Gerçekten müthiş bir şey.Forvet'e de aynı klasta bir adam alırsak çok daha güzel olacak herşey.

KaPaLı
16.Temmuz.2010, 11:26
Delgado ve Holosko 1 yıl kiralık olarak Ankaragücü'nde..

Yönetime yakın birisi söyledi..

bjk_melo_151
16.Temmuz.2010, 12:32
Delgado ve Holosko 1 yıl kiralık olarak Ankaragücü'nde..

Yönetime yakın birisi söyledi..

iyi transfer. Vittek alınamadı sanırım.

KaPaLı
16.Temmuz.2010, 12:40
Kanat oynaması için isteniyo Holosko. Tello'nunda adı geçmişti ama ben ona ihtimal vermiyodum.. Ama onuda istemişler..

100. yılında iddialı bir kadro kurmak isteyen Ankaragücü, siyah beyazlıların 3 yıldız futbolcusu Arjantin`li yıldız Delgado,Şili`li yıldız Tello`yu ve Slovak oyuncu Holosko`yu kiralık olarak istedi.

Holosko transferinden para kazanmak isteyen Siyah beyazlılar`ın bu futbolcunun gönderilmesine sıcak bakmadığı gelen duyumlar arasında.

Özel işleri nedeni ile bir günlüğüne İngiltere`ye giden Başkan Yıldırım Demirören`in, Türkiye`ye döndükten sonra Gökçek ile bu oyuncular için masaya oturacağı ve transferilerin bu görüşmeden sonra netlik kazanacağı bildirildi.

- HABER1903 -

SAİT71
16.Temmuz.2010, 12:42
Vittek'in bonservisi alındı deniyordu akıbeti ne oldu acaba?

Varonil
16.Temmuz.2010, 12:48
2.15 M € karşılığında alındı bonservisi diye biliyorum ben.

efenberg
16.Temmuz.2010, 12:52
Bencede Vittek alındı fakat o oynamak istemiyordu sanırım Ankaragücü'nde :D

Fearless Coward
16.Temmuz.2010, 12:53
Vittek'i çoktan bitirmişti A.Gücü..Alındı bonservisi eğer Delgado ve Holosko'yu 1 yıllığına kiraladıysa A.Gücü iyi transfer yaptı demektir..Büyük ihtimal Tello ve Zapo'da yolcu gözüküyor..

eXcitinG
16.Temmuz.2010, 13:41
Sabah NTV de 7/10 programında Beşiktaş ın forma numaraLarı muhabbeti yapıLıyordu. İşte Guti geLince kaç numara giyecek, RauL kaç numara giyecek diye. Yorumcu işte henüz bir kesinLeşme yok onLar geLince feLan konuşuLur derken spiker birden Guti 11 numarayı giyecekmiş dedi. Yorumcu şaşkın bakarken az önce kuLağıma yönetmenimiz söyLedi 11 numarayı giyecekmiş dedi.

Sonra da transferin bittiğini ama kontenjanın boşaLmasının bekLendiği söyLendi. HoLosko ve DeLgado nun 1 yıL Ankaragücüne gideceği, TeLLo nun da TurkceLL süper Ligden bir takıma kiraLık ya da satıLık gönderiLeceği beLirtiLdi. Zapo ve Tabata kaLıcak sanırım. Guti de eşyaLarını topLuyordur.

KaPaLı
16.Temmuz.2010, 13:43
Hayrettin abi Tello'da olabilir. İlk onun haberi çıkmıtı ama yıllık alacağı ücret çok fazla. Beşiktaş yönetimi birazını karşılarsa eğer Tello - Delgado - Holosko alınacak. Eğer olmazsa Delgado - Holosko olacak.

eXcitinG
16.Temmuz.2010, 13:46
TeLLo, HoLosko ve DeLgado yu birden aLırsa Ankaragücü çok iyi işLer çıkarabiLir Ligde. Ben en çok şu yüzden seviniyorum gitmeLerine. AsLında TeLLo ve HoLosko yu çok severim ama TurkceLL süper Ligde farkLı takımLarda da göreLim bakaLım ne kadar oynayacakLar. Ne kadar göstericekLer yetenekLerini. Zapo Bursaya gitti çatır çatır oynadı, şimdi kaLıcak büyük ihtimaL. Bu adamLarı da görücez. TeLLo ve HoLosko dan şüphem yok ama DeLgado Amatör rakip iLe oynadığımız UEFA maçında ki gibi oynamaya devam ederse Ankaragücü kariyerinden sonra Bank Asyadan biLe tekLif aLmaz.

Ahmet Göktaş
16.Temmuz.2010, 14:16
Holosko ve Delgado'yu 1 sene dondursunlar ama yine de A.Gücü'ne göndermek gibi bir hata yapmazlar inşallah. Kimse kabullenmez bunu.

Varonil
16.Temmuz.2010, 14:19
1 sene futbol oynamamayı Holosko ve Delgado'da seve seve kabul etmişti zaten.

Ahmet Göktaş
16.Temmuz.2010, 14:30
1 sene futbol oynamamayı Holosko ve Delgado'da seve seve kabul etmişti zaten.

Eder eder takma kafana sen.

El Barto
16.Temmuz.2010, 14:37
Holosko ve Delgado'yu 1 sene dondursunlar ama yine de A.Gücü'ne göndermek gibi bir hata yapmazlar inşallah. Kimse kabullenmez bunu.

Kimse - ben demek ki. Ben kabulleniyorum çünkü. Adamlar gitsin oynasın. Nerede oynayacaklarının bir önemi yok benim için. Sadece taraftarı olduğunuz kulüp açısından değerlendirmemek lazım olayı. Birde futbolcu yani insani yönü var olayın.

Gidip oynasınlar hatta çok başarılı olsunlar isterim ben. Sonuçta sezon sonu dönecekleri yer yine Beşiktaş.

Varonil
16.Temmuz.2010, 14:39
Birde futbolcu yani insani yönü var olayın.
.

Benim söylemek istediğim buydu,biraz objektif bakmak lazım bazen.

Ahmet Göktaş
16.Temmuz.2010, 14:47
Kimse - ben demek ki. Ben kabulleniyorum çünkü. Adamlar gitsin oynasın. Nerede oynayacaklarının bir önemi yok benim için. Sadece taraftarı olduğunuz kulüp açısından değerlendirmemek lazım olayı. Birde futbolcu yani insani yönü var olayın.

Gidip oynasınlar hatta çok başarılı olsunlar isterim ben. Sonuçta sezon sonu dönecekleri yer yine Beşiktaş.

10 milyon kişiyi tek tek isim olarak sayamazdım zaten. Genel anlamda demek -kimse- demek.

Yoksa isim isim bütün taraftarları tanımam lazım isim kastetmek için.

Taraftarların büyük bölümü bunu kabul etmez çünkü muhtemelen kontejyan açılsın diye bedelsiz gidip oynayacaklar a.gücünde.

Takasta kullanılsınlar yada satılabilecek en iyi ücrete satılsınlar çok daha karlı.

King_91
16.Temmuz.2010, 14:49
Eder eder takma kafana sen.

kim eder bu nasıl bir mantık ki . geçen sene delgado sakattı falan hadi biraz fedakarlık da yaptı ama sapasağlam adamlar niye oynamasın ? onca adam görmüyomuyuz oynamak için büyük takımlardan küçük takımlara giden ?

El Barto
16.Temmuz.2010, 14:49
10 milyon kişiyi tek tek isim olarak sayamazdım zaten. Genel anlamda demek -kimse- demek.

Yoksa isim isim bütün taraftarları tanımam lazım isim kastetmek için.

Taraftarların büyük bölümü bunu kabul etmez çünkü muhtemelen kontejyan açılsın diye bedelsiz gidip oynayacaklar a.gücünde.

Takasta kullanılsınlar yada satılabilecek en iyi ücrete satılsınlar çok daha karlı.

Dilbilgisi dersimizi de aradan çıkarmış olduk işte fena mı? (::)

Yapılan transferler hepsini unutturur taraftara bence sorun bile olmaz. Sonuçta daha iyisi geldiği için gidiyor bu oyuncular.

Bir yıl orada bedelsiz oynayıp iyi bir performans göstersinler seneye 2 katı bedelle satar kulüp. Sözleşmeyi dondursan ne olacak 1 sene top oynamamış adamı bedava versen de almazlar.

SAİT71
16.Temmuz.2010, 15:07
Bence satmak için önce parlatmak lazım...

izmer96
16.Temmuz.2010, 15:10
Kac yabancisi var BJK nin toplamda ?

El Barto
16.Temmuz.2010, 15:13
Kac yabancisi var BJK nin toplamda ?

--------------tabata------------------
zapo---- sivok ---ferrari -----tello
-----------ernst----fink---------------
hilbert------guti-------queresma
--------------bobo------------------

Delgado (Yedek)

bu kadar. :D

Crocodile1963
16.Temmuz.2010, 15:14
Ferrari'ye yol göründü

Beşiktaş yönetimi Ferrari'yi gözden çıkardı. Vikingur maçının 18 kişilik maç kadrosuna da alınmayan İtalyan futbolcu için menajerler aracılığıyla kulüp arandığı ileri sürüldü.
Teknik Direktör Bernd Schuster'in yönetime Ferrari'nin topu oyuna iyi sokamamasından yakındığı ve "Savunmada tekniği iyi, orta sahaya destek verecek, top bizdeyken kenarlara açılıp oyuna katılacak futbolcu istiyorum. Ferrari bunu yapamıyor. Teklif varsa değerlendirebilirsiniz" dediği öğrenildi.
Schuster'in dünkü karşılaşma sonrası da başkan Yıldırım Demirören'e "Genelde takımdan memnunum. Maç boyunca toplam 35 orta yapmışız. Ancak sadece 3 gol atabilmişiz. Bir golcü ihtiyacımız olduğu kesin. Bunu çözmemiz gerek. Eğer iyi bir santrfor alırsak bu sıkıntı da ortadan kalkar" dediği belirtildi.
Başkan Yıldırım Demirören bugün özel işleri için ingiltere'ye gitti.Demirören'in yarın İstanbul'a döneceği ve yabancı kontenjanını boşaltmak için girişimlerde bulunacağı kaydedildi.
Tello ve Delgado için teklif yapan Ankaragücü ile görüşecek olan Siyah-Beyazlıların, kontenjan boşalınca Guti'yi İstanbul'a getirecekleri bildirildi. Delgado içinh İspanya'nın Getafe Kulübü'nün de 3 milyon Euro teklif yaptığı ifade edildi.

LigTV

KaPaLı
16.Temmuz.2010, 15:15
Delgado için Getafe'de devredeymiş..

izmer96
16.Temmuz.2010, 15:15
Ferrari'ye yol göründü

Beşiktaş yönetimi Ferrari'yi gözden çıkardı. Vikingur maçının 18 kişilik maç kadrosuna da alınmayan İtalyan futbolcu için menajerler aracılığıyla kulüp arandığı ileri sürüldü.
Teknik Direktör Bernd Schuster'in yönetime Ferrari'nin topu oyuna iyi sokamamasından yakındığı ve "Savunmada tekniği iyi, orta sahaya destek verecek, top bizdeyken kenarlara açılıp oyuna katılacak futbolcu istiyorum. Ferrari bunu yapamıyor. Teklif varsa değerlendirebilirsiniz" dediği öğrenildi.
Schuster'in dünkü karşılaşma sonrası da başkan Yıldırım Demirören'e "Genelde takımdan memnunum. Maç boyunca toplam 35 orta yapmışız. Ancak sadece 3 gol atabilmişiz. Bir golcü ihtiyacımız olduğu kesin. Bunu çözmemiz gerek. Eğer iyi bir santrfor alırsak bu sıkıntı da ortadan kalkar" dediği belirtildi.
Başkan Yıldırım Demirören bugün özel işleri için ingiltere'ye gitti.Demirören'in yarın İstanbul'a döneceği ve yabancı kontenjanını boşaltmak için girişimlerde bulunacağı kaydedildi.
Tello ve Delgado için teklif yapan Ankaragücü ile görüşecek olan Siyah-Beyazlıların, kontenjan boşalınca Guti'yi İstanbul'a getirecekleri bildirildi. Delgado içinh İspanya'nın Getafe Kulübü'nün de 3 milyon Euro teklif yaptığı ifade edildi.

LigTV

GS ye gelsin

Aşk-ı Şehir
16.Temmuz.2010, 15:18
Tello TSL'den bir takıma gidecekse bu Eskişehirspor olacak...

Ahmet Göktaş
16.Temmuz.2010, 15:20
Ferrari'yi keşfedememesi çok büyük bir hata Schuster için.

Türkiyenin en komple en iyi stoperini gönderip Zapo'yu oynatırsak tekrar 3 sene geriye döneriz.

Önemli olan , Guti-Quaresma gibi adamları getirip Ferrari gibi kaliteli adamları da elinde tutarak başarı yakalamak.

Yoksa bir yandan kaliteli adam alırken bir taraftaki kaliteli admaları göndermek hiçbirşey kazandırmaz.

izmer96
16.Temmuz.2010, 15:20

Neden ? Tello'dami Eskisehir taraftariki ?

Ahmet Göktaş
16.Temmuz.2010, 15:21

Abi güldürdün ya :icon_biggrin:

Aşk-ı Şehir
16.Temmuz.2010, 15:23

Ne demek bu şimdi? Abicim zeka demostrasyonu yapmaya gerek yok. Bir bildiğimiz var heralde...

El Barto
16.Temmuz.2010, 15:29
Tello'nun kaynı Es-Es'li. :)

Bence de Tello Es-Es'e gitsin Zapo ile beraber.

izmer96
16.Temmuz.2010, 15:31
Ferrari haberi buyuk ihtimalle yalan haberdir , Ferrari BJK de Quaresma , Guti ve Ernst ile birlikte bu takimi ileriye tasiycak kalitede bir adamdir , sanmiyorum gondersin Schuster...

He yok ben gondericem diyorsa Ferrari'yi bize gelsin mukemmel olur

El Barto
16.Temmuz.2010, 15:37
Ferrari bu takımdan gönderilsin Taksim meydanı'nda heykelin üstüne çıkar aşağı atlarım. :D

Haa iyi para veren olursa satsınlar ibo-sivok'ta götürür savunmayı. sağda kim oynar bilemem.

anilton
16.Temmuz.2010, 15:43
Ama tabi yine kararı verecek olan Schuster.Ferrari giderse şaşırmayın...

Bundan bir hafta kadar önce böyle bir yorum yapmıştım.Bu bir duyum değildi,Schuster'in planları doğrultusunda kendi çıkarımımdı.

Schuster'in daha önceki maceralarından da bildiğimiz üzere hücumu daha etkili hale getirebilmek için savunmayı önde kuracağını ve bu sistemde Ferrari'yi düşünmeyebileceğini seziyordum.

Dün oynanan oyuna bakarak savunmanın ne kadar önde kurulduğunu rahatlıkla görebiliriz.Toraman ve Sivok gibi Ferrari'ye oranla daha çabuk ve çevik adamlar bile zorlandılar.He Zapo bu sistemde oynayabilecek bir adam mı?Tabi ki hayır.Oda çabuk falan değil,tam "tek hamle" stoperi.Kaldı ki pozisyon bilgisi ve sezileri iyi olan bir adamda değil.Yani Zapo'yu Ferrari'ye tercih etmek pek mantıklı gelmiyor bana.

Ferrari ne olursa olsun bu ligdeki en zeki,en soğukkanlı,pozisyon bilgisi ve sezileri en iyi stoperlerden birisidir.Onu göndermenin helede bedelini bulmadan göndermenin büyük hata olacağını düşünüyorum.

Ahmet Göktaş
16.Temmuz.2010, 15:47
Zapo'nun Fener maçında 100 metreden gelen degajı sektirip gol yedirtmesi hala gözümün önünde. Zapo oynarsa hücumcu olarak Robniho da gelse birşey olmaz.

indie
16.Temmuz.2010, 17:59
Ben de Holosko, Tello, Delgado gibi kaliteli isimlerin Ankaragücü'ne verilmemesi taraftarıyım. Beşiktaş böyle adamları ligde birilerine hibe edecekse, komik değerlerle kiralayacaksa kendisine karşı durup dururken cephe almış, taraftarı kendisine her fırsatta küfür eden, deplasmana gittiğinde taciz eden ve herşeyden önemlisi, bunlara çanak tutan yönetimlere sahip olan takımlar dışında diğer 13-14 lig takımına da rahatlıkla verebilir.

Ha değerini verirler, bonservislerini öderler, parayı bastırıp alırlar, helali hoş olsun, güle güle kullansınlar. Ama beşiktaş'tan hatırla gönülle oyuncu alacak, dahası parasını da Beşiktaş'a ödetecek son kulüp Ankaragücü. Gitsinler Antalyaspor'a bedava versinler razıyım.

footballer33
16.Temmuz.2010, 21:49
DELGADO VE HOLOSKO GİDİYOR MU ?

Beşiktaş, Guti ve Raul transferine kilitlendi; ancak siyah beyazlı kulübün önünde büyük bir sorun duruyor: "Hangi yabancı futbolcularla yollar ayrılacak?"

Bu konuda teknik direktör Bernd Suchster`in haftasonu vereceği rapor belirleyici olacak. Herkez Zapatocny, Fink ve Tabata`nın gitmesini beklerken, Ferrari, özellikle Delgado ve Holosko`nun da ismi ön plana atılıyor.

Radyospor`dan Özgür Sancar, hem Filip Holosko hem de Matias Delgado`yla konuştu. Bu iki futbolcunun Ankaragücü`ne gideceği iddia ediliyor. Matias, bu söylentiden haberdar olduğunu; ancak böyle bir şeyin kendisi için mümkün olamayacağınoı söyledi. "Ben Vikingur maçında 80 dakika oynadım. Çok iyi olduğumu düşünüyorum. Kamptaki çalışmalarım da çok iyiydi. Ama Suchster, benim hakkımda ne düşünüyor bilmiyorum. Bana hiç bir şey söylemedi. Ben elimden geleni yapıyorum. Performansım ve taraftardan aldığım elektirik açısından hiçbir sorun yok. Beşiktaş`ta devam etmekten yanayım" şeklinde konuştu.

Getafe`den teklif alıp almadığını sorulması üzerine ise, "Bilmiyorum. Ama Getafe beni istiyorsa kesin giderim. Ankaragücü`ne ise kesin gitmem" dedi. Matias`ı önceki sezon Barcelona kentinin ikinci takımı Espanyol, ısrarla istemişti.

Şu anda ülkesinde tatilde olan Holosko, ise kendisiyle yaptığımız telefon görüşmesinde Ankaragücü`ne ya da başka bir takıma kiralık olarak verileceği yönünde bir bilgi almadığını söyledi. "Açıkcası ne olacağını bilmiyorum. Kadroda çok yabancı var. Pazartesi günü gelip çalışmalara başlayacağım. Bana kimse gideceksin demedi. Hiç bir şey diyemem" şeklinde var olan belirsizliği özetledi.

Radyospor

KaPaLı
16.Temmuz.2010, 22:08
Allah için gel Delgado. Sapara var zaten Delgado çok umrmda değil ama Holosko'nun gelmesini çok istiyorum..

KanaKe
17.Temmuz.2010, 00:41
Ferrari Fener'e gelsin 3-5 veririz ne kadar istiyorsa Demirören :D

bjk4ever
17.Temmuz.2010, 11:10
Guti Hollanda futbol sitesinde mansette"

‘Ik wil naar Besiktas, maar Real heeft het laatste woord’

Vrijdag, 16 juli 2010 om 23:04 | http://forum.turksportal.net/vb/images/logo_unibet.gif http://adserving.unibet.com/renderImage.aspx?pid=30840&bid=3218Live wedden op alle 65 WK wedstrijden (http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=30840&bid=3218)
Als het aan Guti ligt, ruilt hij Real Madrid deze zomer in voor een tweejarig avontuur bij Besiktas. De aanvallende middenvelder is echter niet van plan een transfer te forceren; na vijftien seizoenen in dienst bij De Koninklijke laat hij het laatste woord aan de Spaanse grootmacht. “Er is nog niets rond. Ik ga met de club praten, en daarna zien we het wel.”
http://81.173.100.44/vz/images/ori_280_210\6276666.jpg

(http://81.173.100.44/vz/images/originelen/guti740.jpg)De 33-jarige Guti krijgt de kans om in de herfst van zijn profloopbaan nog een buitenlands avontuur aan te gaan. Bernd Schuster ziet zowel hem, als ploeggenoot Raúl graag naar Turkije verkassen. Sinds zijn debuut in het seizoen 1995/96 speelde Guti in totaal liefst 387 wedstrijden voor Real Madrid, maar de laatste jaren is hij geen basisspeler meer. Met de nieuwe aankopen van José Mourinho in het achterhoofd, lijkt een vertrek de beste optie.
“Ik ben en blijf nu nog speler van Real”, laat Guti vrijdag weten in Marca. “Het is waar dat ik een interessant aanbod heb gekregen van Besiktas, en het is inderdaad een club waar ik graag naar toe zou gaan. Zeker omdat Schuster er de trainer is. Maar er is nog niets rond. Ik wil op 25 juli met de club (Real Madrid, red.) gaan praten en daarna zien we het wel.”
“Natuurlijk ben ik razend enthousiast over deze mogelijkheid, maar ik weet dat Real het laatste woord heeft bij deze transfer. Ik heb immers nog een jaar te gaan in mijn contract.” Op de vraag of een vertrek naar Turkije het laatste hoofdstuk van zijn loopbaan zou zijn, zegt Guti: “Dat kan ik niet zeggen, want dat weet ik niet. Ik wil met Jorge Valdano (technisch directeur, red.) spreken en met Florentino Pérez. Daarna zullen we de knoop doorhakken.”

Kisacasi: Besiktas'a gitmek istiyorum, fakat R.Madrid'in karari onemli. Hala R.Madrid'in oyuncusuyum ve oyle kalabilirim de, sonucta daha 1 yillik mukavelem var. 25 temmuz'da Valdano ile gorusup gelecek icin karar verecegiz. Ayni zamanda Besiktas'tan cok enteresan bir teklif aldigini, ve Schuster'den dolayi istekli oldugunu soyledi. Ancak kesinlikle Real'e transfer konusunda rest cekmeyecegini, tamamen isi onlara birakacagini soyledi. Yani Guti transfer en azindan 10 gun daha ertelenir, hatta Real'in tutumuna gore olmama ihtimali de var. Bu arada Raul ile de ilgilenildigi yaziyor.

Ahmet Göktaş
17.Temmuz.2010, 13:24
`BEŞİKTAŞ`TA OYNAMAK İSTİYORUM`
http://resim.haber1903.com/Manset/Gguti2.jpg

Real Madrid`in İspanyol yıldızı Guti, Beşiktaş`a transfer olmak için istekli olduğunu ancak son kararı Madrid`in vereceğini söyledi..

Kariyerinin tamamında Real Madrid forması giyen ve Beşiktaş`la anlaştığı belirtilen Guti, İspanyol Marca gazetesine açıklamalar yaptı.

Guti, "Real Madrid`in oyuncusu olmaya devam ediyorum. Beşiktaş`tan ilginç bir teklif aldığım doğru ve doğrusunu söylemek gerekirse özellikle teknik direktörleri Bernd Schuster nedeniyle gitmek istediğim yer orası. Fakat daha biten bir şey yok. Real Madrid ile 25 Temmuz`da konuşmaya çalışacağım ve bundan sonrasını hep beraber göreceğiz" dedi.

Beşiktaş`tan gelen teklifin kendisini heyecanlandırdığını belirten 33 yaşındaki oyuncu, "Son sözü Real Madrid`in söyleyeceğini biliyorum çünkü sözleşmemin bitmesine 1 yıl daha var" diye konuştu.

İstanbul`a gitmesinin an meselesi olup olmadığı yönündeki bir soruya Guti, "Bu soruya cevap veremem çünkü bilmiyorum. Tek yapmak istediğim genel menajer Jorge Valdano ve başkan Perez ile konuşmak" yanıtını verdi.

Real Madrid`de kalıp kalmayacağını bilmediğini söyleyen yıldız oyuncu, "Konuşmamız gerekiyor. Teknik direktör Jose Mourinho, Jorge ve başkanla konuştuktan ve ne istediklerini öğrendikten sonra karar vereceğiz. Şu zamana kadar Mourinho ile konuşmadım" ifadelerini kullandı.

Marca

nerazzuri
17.Temmuz.2010, 13:34
Bu sezon gelmezse, seneye gelir.

Hugo
17.Temmuz.2010, 13:39
Bu sene gelmeyecekse hiç gelmesin zaten.

izmer96
17.Temmuz.2010, 13:57
Yilan hikayesine dondu bu Guti transferi'de

RaSenGan
17.Temmuz.2010, 14:00
Robinho için %99 deniliyordu olmadı.Guti de olmazsa taraftar büyük hayal kırıklığına uğrar.

Sekopej
17.Temmuz.2010, 14:03
İyi de Guti zaten takımın sezon başlangıcı kampına çağrılmadı, başka isteyeni de yoksa (çıkıp bonservisine uçuk para verecek zengin kulüpler) kendisi zaten Beşiktraş'ın teklifinin etkileyici olduğunu söylemiş, Real Madrid'in bonservis isteyip istemeyeceği durumu var ortada sadece, onu da Guti halleder, başka sorun yok açıklamalara bakılırsa.

nerazzuri
17.Temmuz.2010, 14:11
Bu arada dikkatimi çeken birşey oldu Goal.com'da. Hani bitmişti? diye bir başlık var, sanki Beşiktaş çıkıp biz anlaştık dedi.

Hemen suçlamaya başladılar.

King_91
17.Temmuz.2010, 14:14
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_eq_guti001.jpg

"Beşiktaş'ın teklifi çok iyi ama..."

Beşiktaş'ın uzun süredir gündeminde olan Guti, transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İspanyol futbolcu Beşiktaş'ın teklifini "iyiden de öte çok cazip" şeklinde değerlendirirken, transferinde son sözü Real Madrid'in söyleyeceğini ifade etti.

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak üzere görüşmelerini sürdürdüğü İspanyol futbolcu Guti, ''Beşiktaş'ın teklifi iyiden de öte çok cazip, ama son sözü Real Madrid söyleyecek'' dedi.

İspanya'da bir golf sahasının açılışını yaptığı sırada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Real Madrid'in orta saha oyuncusu Guti, Beşiktaş'ın teklifinden ''heyecanlandığını'', ancak 1 yıl daha sözleşmesi bulunması nedeniyle son sözü kulübünün söylemesi gerektiğini vurguladı.

''Beşiktaş'tan teklif aldığım doğru ve burası gitmek istediğim bir yer. Çünkü özellikle Schuster orada'' diyen 33 yaşındaki yıldız futbolcu, ''Ancak bugün itibariyle ortada hiçbir şey yok. 25 Temmuz'da takıma dahil olacağım ve kulübe gidip konuşmaya çalışacağım. Daha sonra ne olacak, neye karar vereceğiz göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

Guti, ''Şu anda kendini Real Madrid'den çok Türkiye'ye mi yakın görüyorsun?'' sorusuna karşılık da ''Bunu söyleyemem, çünkü bilmiyorum. Jorge Valdano (Real Madrid Spor Direktörü) ve Başkanla (Florentino Perez) konuşmak istiyorum. Daha sonra karar vereceğiz'' dedi.

Bu arada 15 yıldır formasını giydiği Real Madrid'e de kapıyı kapatmayan Guti, yeni teknik direktör Jose Mourinho ile de konuşup, geleceğine karar vermek istediğini söyledi.

Guti, ''Ben rahatım. yazın tadını çıkartıyorum. 10 gün çabuk geçer, daha sonra geleceğim belli olur'' diye konuştu.

Real Madrid'in emektar kaptanı Raul ile kendisinin aynı durumda olduğunu ve geleceklerine karar vermek için zamana ihtiyaç duyduklarını dile getiren Guti, hem Real Madrid hem de kendileri için en iyi şeyin ''bekleyip görmek'' olduğunu kaydetti.

kaynak : ligtv.com.tr

deniz.91
17.Temmuz.2010, 14:20
Mourinho kadroda düşünmediğini açıklamştı sanırım bonservisin sorun olacağı sanmıyorum

Hugo
17.Temmuz.2010, 14:30
Bu arada dikkatimi çeken birşey oldu Goal.com'da. Hani bitmişti? diye bir başlık var, sanki Beşiktaş çıkıp biz anlaştık dedi.

Goal.com bildiğin Fotomaç oldu yahu. Eskiden ne güzel haberler yaparardı.

anilton
17.Temmuz.2010, 14:30
Guti'nin kendisi ile imzalanan ön sözleşme Beşiktaş'ın kasasında.Guti R.Madrid'ten alacaklarına karşılık bonservisini istiyor.Başkan Perez ve Valdano ile bu konuda görüşecekler.Mourinho ile olan görüşmelerinden sonra izin çıktı zaten...

Haftaya gelir...

Bu arada Ersan Adem Gülüm dedikoduları var.Gelirse eğer stoper için çok iyi bir alternatif olacaktır.

bjk4ever
17.Temmuz.2010, 16:28

Bende ona sinir oluyorum. QTM'nin sallama habelerini herhalde BJK resmi sitesi zannediyorlar. Maalesef ulkemizde Allah'in verdigi beyni tam randimanla cok kullanamayan cok insan var maalesef.....

bjk4ever
17.Temmuz.2010, 16:30
Guti'nin kendisi ile imzalanan ön sözleşme Beşiktaş'ın kasasında.Guti R.Madrid'ten alacaklarına karşılık bonservisini istiyor.Başkan Perez ve Valdano ile bu konuda görüşecekler.Mourinho ile olan görüşmelerinden sonra izin çıktı zaten...

Haftaya gelir...

Bu arada Ersan Adem Gülüm dedikoduları var.Gelirse eğer stoper için çok iyi bir alternatif olacaktır.

Sozlesme imzalandi mi bilmem, ancak hem Raul hemde Guti R.Madrid'in kampina katilmadi, antrenmana da cikmadilar zaten. Son transferlerden (Di Maria, Leon) sonra zaten maksimum 25 kisilik kadro olacagi icin illa birileri gidecek, hatta de La Red de donup antrenmana cikti. Guti ve Raul kesin olarak ayrilacak, sorun olacagini zannetmiyorum. Sorun ciksa bile en kotu baskan cebinden karsilar bonservisini.....

anilton
17.Temmuz.2010, 16:39
ERSAN HABER1903`E KONUŞTU

- HABER1903 -

Beşiktaş`ın Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor`dan transfer ettiği defans oyuncusu Ersan Ademgülüm, ilk kez Haber1903`e konuştu.

Ersan Haber1903`e yaptığı açıklamada;

`` Beni daha önce Galatasaray kulübü istiyordu. Fakat anlaşamadık. Daha sonra başkanım beni arayarak Beşiktaş kulübü ile kiralık olarak verildiğimi söyledi. Bunu duyunca çok sevindim. Muhtemelen Pazartesi yada Salı günü İstanbul`a gelerek kendimi Beşiktaş`lı yapan sözleşmeyi imzalayacağım. Umarım hepimiz için hayırlı olur. `` diyerek sözlerini tamamladı.

ERSAN ADEMGÜLÜM KİMDİR?

2011 yılına kadar Adanaspor’la sözleşmesi var. Avustralya’da futbola başlayan gurbetçi futbolcu, ülkemizde Manisaspor ve Elazığspor formaları giydi. 2 yıldır Adanademirspor formasını terletmekte. Geçen sene oynadığı futbolla Ersan taraftar için vazgeçilmezlerden biri oldu, bunun karşılığını da Bank Asya liginin en değerli 11`ine girerek aldı.

- HABER1903 -

El Barto
17.Temmuz.2010, 16:50
http://www.milliyet.com.tr/muthis-takas/spor/sondakika/17.07.2010/1264831/default.htm

Yok artık daha neler. :D

Servet-Ferrari takası. :zuhaha

bjk4ever
17.Temmuz.2010, 17:03
Bu takasin gerceklesmesi icin GS'nin ustune 5 milyon euro falan vermesi lazim. Ben Ferrari'nin gitmeyecegini umuyorum, cok saglam stoperdir. Belki ayagi Sivok kadar iyi degil, Toraman kadar hizli degil ama sezgisi ve ilk mudaheleleri cok cok iyi. Bize gol attigi zaman agzi kulaklarina varan vasat Zapo yerine her zaman Ferrair gibi kaliteli ve ust duzey bir stoperi tercih ederim.....

izmer96
17.Temmuz.2010, 19:02
Ben onceki sayfalardada yazmistim bu Ferrari'nin gidicegi haberleri kesinlikle yalandir , Ferrari - Lugano - Neill ligin en iyi 3 defans oyuncusu , hic bir takim bu adamlari gondermek istemez , ha yok olurda haber dogru ben yanlissam cok sevinirim Ferrari'nin gelmesine , buyursun gelsin basimizin ustunde yeri var

ToRoSKaPLaNı
17.Temmuz.2010, 22:55
ERSAN HABER1903`E KONUŞTU

- HABER1903 -

Beşiktaş`ın Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor`dan transfer ettiği defans oyuncusu Ersan Ademgülüm, ilk kez Haber1903`e konuştu.

Ersan Haber1903`e yaptığı açıklamada;

`` Beni daha önce Galatasaray kulübü istiyordu. Fakat anlaşamadık. Daha sonra başkanım beni arayarak Beşiktaş kulübü ile kiralık olarak verildiğimi söyledi. Bunu duyunca çok sevindim. Muhtemelen Pazartesi yada Salı günü İstanbul`a gelerek kendimi Beşiktaş`lı yapan sözleşmeyi imzalayacağım. Umarım hepimiz için hayırlı olur. `` diyerek sözlerini tamamladı.

ERSAN ADEMGÜLÜM KİMDİR?

2011 yılına kadar Adanaspor’la sözleşmesi var. Avustralya’da futbola başlayan gurbetçi futbolcu, ülkemizde Manisaspor ve Elazığspor formaları giydi. 2 yıldır Adanademirspor formasını terletmekte. Geçen sene oynadığı futbolla Ersan taraftar için vazgeçilmezlerden biri oldu, bunun karşılığını da Bank Asya liginin en değerli 11`ine girerek aldı.

- HABER1903 -

Ersan çok iyi bir futbolcu.Gitmesine gerçekten üzüldüm.Beşiktaşa 1 yıl kiralık gitmiş.4 milyon liralık satış opsiyonuyla birlikte.Yazık oldu.Takımımızın bel kemiğiydi.Yalnız yukarıdaki ersan kimdir başlığının altında turuncuya çevirdiğim kısım yanlış onun bilgisini verim.Demirspor bank asyada mı yaw bu haber1903 işine geldiği gibi mi yazıyor ne yapıyor.Bizim ismimizi kullanmak istemiyor herhalde.Demirsporla alakası yok futbolcunun.Hiçbir zamanda giymedi o takımın formasını.

bjk4ever
17.Temmuz.2010, 23:01
Dalginliktir herhalde, ilk satirda sonucta Adanaspor diye verilmistir.....

Ahmet Göktaş
17.Temmuz.2010, 23:51
http://i40.tinypic.com/33vm6x5.jpg

Oyuncu bu sanırım . Bir de FM profiline baksak koyacak olan varsa ? Pek bilgim yok ama umarım gelir de Toraman gibi efsane olur.

ToRoSKaPLaNı
18.Temmuz.2010, 00:08
Laa bu resmi nereden buldun ya şaka gibi.Demirspor atkılı adam Ersanla fotoğraf çektirmiş.Kabustamıyım neyim.Evet o Ersan ama yanındaki adam ne ayak onu anlamadım.
http://img1.loadtr.com/b-432089-Ersan_Adem_G%C3%BCl%C3%BCm.jpg

Yukarıda arkadaşın verdiği resimdende yanılgıya düşmesin kimse demirsporla uzaktan yakından alakası yok futbolcunun :D belki özenti demirsporlular kendilerinde böyle futbolcu olmadığı için hasret gideriyordur

Bu arada FM profili iç açıcı değildi.Çok iyi işler çıkartamıyor ama gerçekte Bank Asya adına süper bir futbolcu.Kendi üzerine koyarsa süper ligdede başarılı olur.Sahanın göbeğinden topu alıp ileriye doğru süper deparlar atabiliyor.

bjk4ever
18.Temmuz.2010, 00:20
Vay be fotografa bakilirsa Demirspor'a hayranligi var arkadasin herhalde. Demirspor'la kardes kulup sayiliriz zaten taraftardan dolayi, iyi oldu bu transfer.:p

bjk4ever
18.Temmuz.2010, 00:27
ESPN'de mansete ciktik:

With a new wave of followers in the wake of the one of the more interesting title stories last season, the Turkish league is continuing to make headlines that will raise its profile in the European game.

Ricardo Quaresma is paraded before the media.

The success of Bursaspor in breaking down the established order in Turkey saw them become only the second club outside of Istanbul to win a Super Lig title, but now the so-called 'big boys' are fighting back and attempting to bolster their ranks with some of the continent's finest talents.

Having already had a bold bid of £16.7 million for Man City's Brazilian misfit Robinho rejected, deposed champions Besiktas are leading the way as they have spent £6.1 million on bringing in former Barcelona and Inter forward Ricardo Quaresma; German winger Roberto Hilbert from Stuttgart has also arrived, while they are also finalising deals for former Real Madrid duo Guti and Raul.

The club's new appeal is down, in no small part, to the fact that they announced ex-Real coach Bernd Schuster as their manager in June and the German boss brings with him a wealth of contacts as well as the experience of managing in one of the world's most high pressure environments.

Quaresma is certainly the kind of player that can make a difference to a club like Besiktas and, despite his previous failings at some of Europe's elite, he will be key to their title aspirations. Rather than his skill or pace with the ball, Quaresma's main criticisms have come from his temperament and commitment to his team's efforts. Schuster will certainly have his hands full in keeping the new star of Turkish football happy, but he may not be the only one to appease.

Guti has long been viewed as one of the best technical players at Real Madrid, but his well-publicised indiscretions off the pitch have seen his impact limited to cameo roles in recent years. Schuster has direct experience of dealing with his unique talent from his six months in Madrid, yet the challenge of ensuring that the 33-year-old keeps his mind focused on the pitch is a tough one. Raul, should he arrive as well, will be a far easier proposition.

But Besiktas' pursuit of some of Europe's top talent has, of course, come at a price. The revelations in Marca, that chairman Yildirim Demiroren has been funding some of the club's wages out of his own pocket have been met with fury by the Turkish media.

While his boast that he would meet Guti's personal demands himself are an insight into his own personal fortune, the feeling is that he has let the club down with his remarks - showing it up as being unable to raise its own revenue and putting himself, not the club, firmly in the spotlight.

Besiktas, according to the clubs Auditing Organisation, is alleged to have around £114 million worth of debt, with a large amount of the money owed to the chairman himself. For the supporters it is a delicate balancing act of pride in their club and the realistic steps needed to be taken to ensure that last year's fourth placed finish in the league is not repeated.

The other two clubs playing catch-up, Galatasaray and Fenerbahçe, have also made moves in the transfer market.

Gala snapped up Sunderland's combative midfielder Lorik Cana for around £5 million, tempting him to Turkey with the promise of being closer to his family and offering Champions League football; while Fener ensured they got their own tricky winger as they spent £4.6 million on Chelsea's Miroslav Stoch.

While both are decent signings, one feels that they will have to bring in a few other targets if they are to keep pace with Besiktas next season. The likes of Asamoah Gyan and Milos Krasic have been linked, but there is doubt over whether the Turkish sides can compete with some of the other names reported to be interested.

Ironically, the best signing of the Turkish summer so far could come in the form of Slovakia's star striker Robert Vittek, who joined the former home of Darius Vassell, Ankaragucu, for £1.7 million from Lille. Perhaps not the kind of player who will light up a league, but there could certainly be a few more stellar names arriving in the Turkey before the season kicks off.

ToRoSKaPLaNı
18.Temmuz.2010, 00:28
Doğru zaten bende ondan şüphelendim zaten haberde filan sempati duyduğu kulüp demirsporun.Ne de olsa İstanbul yalakası takım.Ama büyük ihtimalle yukarıda resimdeki amca adanasporla ads nin düşmanlıklarından bir haber her ikisinin maçlarınada giden maraton seyircisinden birisidir.Yoksa Demirsporun neresine hayranlık duysun.18 yıldır 2. ligdeki takım.Sürekli pis işlerin döndüğü bir dernekten ibaret.Taraftar bazında beşiktaşla ads birbirine yakın ama yönetim bazında Adanasporla beşiktaş daha yakın.Serdar Adalı büyük ihtimalle devreye girdi ve Bayram Akgülü bir şekilde ikna etti.İyi arkadaşlar.Beşiktaştanda bir kaç oyuncu Adanaspora kiralanırsa hiç şaşırmayın

bjk4ever
18.Temmuz.2010, 00:53
Ferrari maalesef gidici herhalde, kendisi takimdan ayrilmak istiyormus ve Italya'dan bir kuluple gorusmus (Juve veya Sampdoria olabilir) bile. Ne diyim, gitmek istiyorsa yolu acik olsun, insallah iyi bir bonservis bedeli aliriz bari. Zapo da bu durumda kalacak herhalde. Pozitif yani ofansif ve savunma cizgisini ileride kuran takimda hizli Toraman ve teknik Sivok daha basarili olur, ama ozellikle zorlu Avrupa deplasmanlarinda arayacagiz Matteo'yu, tas gibi stoperdi.

indie
18.Temmuz.2010, 00:56
Merak edenler için fm 2010 profili.

http://i1007.hizliresim.com/2010/7/18/32.jpg

deniz.91
18.Temmuz.2010, 01:01
goal.comda ersana 4 milyon dolar verildiği söyleniyor

Ahmet Göktaş
18.Temmuz.2010, 01:29
Fm profili iyi ya iyi , Bank Asya oyuncusu oldugu için düşük tutuldugunu varsayarsak profilin , üst düzey bir oyuncu olabilir Ersan.

Şahsen çok sevindim ben bu transfere.

ToRoSKaPLaNı
18.Temmuz.2010, 13:49
goal.comda ersana 4 milyon dolar verildiği söyleniyor

Hayır şuan için ödenen bir mebla yok.Öğrendiğime göre Ersan bizimle 2013 e kadar sözleşme imzalayıp Beşiktaşa 1 senelik kiralık gidecek.Şayet beşiktaş beğenirse futbolcuyu 4 milyon lira yı bayılacak bize ve oyuncuyu bonservisiyle alacak.

footballer33
18.Temmuz.2010, 18:36
GÖNDERİLECEK İSİMLER BELLİ OLDU!

Schuster üç oyuncu hakkında karar verdi

Beşiktaş`ın yeni teknik direktörü Bern Schuster`in yeni transferler sonrası kadrodan gönderilecek üç yabancı oyuncu hakkında kararını bir türlü verememesi de bu sıkıntıyı arttırdı. Zapatocny, yeni transfer Hilbert, Tello, Holosko, Delgado, Fink ve Ferrari`nin isimleri Beşiktaş`tan gönderilecek isimler arasında anılmaya başlamış ancak son karar Alman teknik adam tarafından verilmemişti.

Bernd Schuster`in futbol komitesi ile yaptığı son görüşmede bu konu ile ilgili kararını verdiği öğrenildi. Alman teknik adamın Fink, Tello ve Holosko`nun ilk aşamada takımdan gönderilmelerine sıcak baktığı belirtti. Tello ve Holosko`yu henüz görmemesine rağmen bu iki oyuncu ile ilgili kasetleri izlediği ve kendi oyun sistemine uyum sağlayamayacakları sebebiyle Şilili ve Slovak oyuncuyu gözden çıkardığı kaydedildi. Fink`i ise yetersiz bulan Schuster`in, takıma yeni bir forvet oyuncusu alınması halinde bir yabancı futbolcunun daha adını futbol komitesine vereceği öğrenildi.

Beşiktaş kulübünün bu üç oyucu ile görüşmelere başladığı ve Tello`nun kendisine Türkiye`den ve yurtdışından gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye alacağı kaydedildi. Holosko`nun ise menajeri ile görüşüp Siyah Beyazlı futbol komitesi ile temasa geçeceği, Fink`in de büyük bir ihtimalle Almanya`ya geri döneceği belirtildi.

Dha

Umarım son isim de Zapo olur ve Ferrari gitmez. Tello ve Holosko'nun hangi takımlara gideceğini merak ediyorum. Bakalım o meşhur Sercan-Ozan takası için mi kullanılacak yoksa başka takımlara mı gidecekler.

bjk4ever
18.Temmuz.2010, 18:51
Tello ve Holosko dogru, Fink'e uzuldum acikcasi, ama Guti gelirse Fink pek aranmaz. Holosko yerine Tabata/Delgado'dan biri tercihimdir, cunku baska bir forvet gelmeden Holosko giderse sikinti olabilir, ama Sercan baya gundemde, o sorunu Sercan halledebilir. Zapo da gitmeli bence, bu kadar stopere gerek yok Ersan da geldikten sonra.....

Ahmet Göktaş
18.Temmuz.2010, 19:15
Fink'in Beşiktaş oyuncusu olmadığını Schuster gibi kaliteli bir hoca anlayabildi sonunda.
Almanyadan bi takıma 1-1.5 milyona satılsa kar etmiş oluruz.

Varonil
18.Temmuz.2010, 19:17
Bedavaya alınmıştı zaten Fink.1 yıllık maliyeti bir bonservise satılırsa kar etmiş olacak Beşiktaş.En doğrusu olur Fink'in gitmesi.

bjk4ever
18.Temmuz.2010, 19:17
Zapotocny, Tello, Holosko, Tabata, Delgado, Hilbert Besiktas'in oyuncusu da Fink mi degil?
Duyan da takimizda 11 tane Quaresma var zannedecek.....

izmer96
18.Temmuz.2010, 19:28
Fink'in Beşiktaş oyuncusu olmadığını Schuster gibi kaliteli bir hoca anlayabildi sonunda.
Almanyadan bi takıma 1-1.5 milyona satılsa kar etmiş oluruz.

alir TSL de bir takim , elde kalmaz fink

Ahmet Göktaş
18.Temmuz.2010, 19:32
Zapotocny, Tello, Holosko, Tabata, Delgado, Hilbert Besiktas'in oyuncusu da Fink mi degil?
Duyan da takimizda 11 tane Quaresma var zannedecek.....

Tello hariç hiçbiri değil zaten Beşiktaşın oyunucusu olacak kapasitede. Fink ise en zayıf halkaydı takımda. Pas bile atamayan bir önlibero Beşiktaşta oynamayaz kusura bakmayın.

Adam 20 metre yakınındaki arkadaşına pas atarken topla savaşıyor resmen yahu , savaşçı ruhlu olsun da rakibiyle savşasın topla değil. Fink Beşiktaşın en vasat , en gereksiz oyuncusuydu ve gitmesi iki tarf içinde hayırlı oldu.

bjk4ever
18.Temmuz.2010, 20:15
Yapmayin yahu, bu mu pas atamayan oyuncu? Gecen sene gayet iyi bir performans gosterdi Fink. Teknigi de bir onliberoya gore fena degil, kac defa tac cizgisinde calim atip adam gectigini gordum, uzaktan iyi sutlari da var. Belki ilk 11 degil ama kulube ve rotasyon icin kesinlikle faydali ve iyi bir adam, kesinlikle arayacagiz Fink'i....

yunusgs
18.Temmuz.2010, 20:26
Yapmayin yahu, bu mu pas atamayan oyuncu? Gecen sene gayet iyi bir performans gosterdi Fink. Teknigi de bir onliberoya gore fena degil, kac defa tac cizgisinde calim atip adam gectigini gordum, uzaktan iyi sutlari da var. Belki ilk 11 degil ama kulube ve rotasyon icin kesinlikle faydali ve iyi bir adam, kesinlikle arayacagiz Fink'i....

Bence aranmayacak bir isim.O bölgede daha Necip ve Uğur İnceman var.

uAburak89
18.Temmuz.2010, 20:29
Ernst'in üzerine çok yük biner Fink giderse. Ernst çok iyi bir oyuncu ama adam sonuçta makine değil hiç sakatlık yaşamasa bile ceza durumu falan olabilir, Uğur İnceman vasat bir oyuncu bana göre, Necip'in potansiyeli var ama kritik dönemlerde yetersiz kalabilir.

Ahmet Göktaş
18.Temmuz.2010, 20:29

Peki o zaman Schuster futboldan sizin kadar anlamıyor ne diyeyim haklısın. Ben fink yerine başka birini izledim sanırım bütün sezon.

ozaniel
18.Temmuz.2010, 20:34
Ben açıkçası Fink'i başarılı buluyorum, çünkü işini oldukça iyi yapıyor. Hücuma katkısı az ama Ernst'in ileri geri oynamasını sağlıyordu. Ama tek önliberolu sistemde yabancı olarak fazlalık ve gitmesi gerekiyor.

bjk4ever
18.Temmuz.2010, 20:53
Peki o zaman Schuster futboldan sizin kadar anlamıyor ne diyeyim haklısın. Ben fink yerine başka birini izledim sanırım bütün sezon.

Fink'i aldiran ve oynatan M.Denizli o zaman anlamiyor mu futboldan?
Veya Ferrari gidecek dese yine ayni tepkiyi verecek misin?

bjk4ever
18.Temmuz.2010, 20:54
Bence aranmayacak bir isim.O bölgede daha Necip ve Uğur İnceman var.

U.Inceman hem istikrarsiz hem yetersiz, Necip de cok potansiyelli olmasina ragmen kritik maclarda ne yapar belli degil, gecen sene zaten is isten gectikten sonra oynadi ve cogu macta arkasinda hem Ernst hem Fink vardi. Inonu'de tek onlibero ciksin bakayim Necip ne yapacak....

Revolution
18.Temmuz.2010, 21:58
Umarım Milliyet'in senaryosu doğru olur Ferrari-Servet takası olur gerekirse üstüne 5 Milyon veririz :D Şaka bir yana olası bir Ferrari-Neill,Lugano-Neill,Lugano-Ferrari ikilisi Çanakkale gibi olur gerçekten.

KaPaLı
18.Temmuz.2010, 22:28
Tello ve Holosko'nun Ankaragücü'ne gideceği konuşuluyor.. Holosko için Sapara ve Vittek devreye sokulmuş. Tello içinde sponsor aranıyor. Bonservisiyle alınacak gelecek sezon kontratı bittiği için Beşiktaş elden çıkarmak istiyo..

Delgado'dan vazgeçmişler sanırım yüksek ücreti sebebiyle..

tarikko
18.Temmuz.2010, 22:38
Delgado'yu alirsa cok iyi olur Ankaragucu icin..

Ahmet Göktaş
18.Temmuz.2010, 22:49
U.Inceman hem istikrarsiz hem yetersiz, Necip de cok potansiyelli olmasina ragmen kritik maclarda ne yapar belli degil, gecen sene zaten is isten gectikten sonra oynadi ve cogu macta arkasinda hem Ernst hem Fink vardi. Inonu'de tek onlibero ciksin bakayim Necip ne yapacak....

Ben senin 1 yıldır şu Necip düşmanlığını ve Fink sevdanı anlayamadım gitti.Hayır Necip'e çok içi boş sallıyorsun.

eGowiCh
18.Temmuz.2010, 23:05
Necip'i de öyle bir şişirdiler ki gören de Diarra falan sanacak. Bu kadar abartıya gerek yok. Nuri Şahin bile dünyanın en parlak geleceğe sahip yıldızları arasında gösterilmesine rağmen sönük kalmıştı, İlhan Parlak da öyle. Zaman zaman böyle şişirmeler yapılıyor ama içi hep boş oluyor. Mesela, Olcan, İ.Parlak, Aydın Yılmaz, A.Karabulut, Abdülkadir çok şişirildi medya ve "bizler" tarafından ama görünen bir şey yok.

Bu sebeple lütfen abartmayalım. Fink yerine Necip'i koymak hata olur orta alana. Fink beğenseniz de beğenmeseniz de belli bir çizgide olan oyuncu.

Raul transferi de sıkıntılı görünüyor anladığım kadarıyla, Schalke istiyormuş ve R.Madrid ancak Mario Gomez'i alırsa Raul'a yol verecekmiş.

Guti ise kesin kararını haftaya verecek galiba ama o büyük ihtimalle gelecek.

bjk4ever
18.Temmuz.2010, 23:19
Ben senin 1 yıldır şu Necip düşmanlığını ve Fink sevdanı anlayamadım gitti.Hayır Necip'e çok içi boş sallıyorsun.

Ben tam tersin senin Necip'i sisirmeni ve Fink dusmanligini anlamiyorum. Necip potansiyelli oyuncu, ama su ana kadar hicbirsey gostermedi. M.Denizli'nin 3 onliberolu sisteminde siritmadan oynadi, bu basari mi? Bunu Ugur da yapiyordu, Ekrem de. Ciksin bakayim Kadikoy'de veya Sami Yen'de tek onlibero olarak bakalim ne olacak. Fink bunu yapabilir ama, cizgisini bozmayan, belki ust duzey olmayan (burada haklisin), ama her zaman standartinda oynayan veonlibero kitligi yasayan takimda mutlaka yer almasi gereken oyuncu. Diyelim Fink gitti, ilk macta Ernst ayagini kirdi, ne yapacaksin? Yarim sezon Necip-Ugur ile ne olur sence? Fink bu kadroda kesinlikle olmali, kalmali, ilk 11 olmasa bile rotasyona girmeli.
Hayir, resmen sacmalik yahu. Takima ofansif orta saha ve forvet transfer ediyoruz yabanci olarak, ama gidenler stoper ve onlibero! Boyle mantik mi olur! Elimizde Tello, Holosko, Tabata, Delgado gibi iskartalar dururken niye zaten eksik olan bolgeden adam gonderelim? Hadi Zapo'yu anlarim, cunku Ferrari-Sivok-Toraman-Ersan-Erhan goturur, ama sadece Ernst-Ugur-Necip'in oldugu bolgeden oyuncu gondermek sacmalik, sirf adamin ismi yok ve bonservissiz geldi ve ucuza gonderilir diye!

bjk4ever
18.Temmuz.2010, 23:21
Necip'i de öyle bir şişirdiler ki gören de Diarra falan sanacak. Bu kadar abartıya gerek yok. Nuri Şahin bile dünyanın en parlak geleceğe sahip yıldızları arasında gösterilmesine rağmen sönük kalmıştı, İlhan Parlak da öyle. Zaman zaman böyle şişirmeler yapılıyor ama içi hep boş oluyor. Mesela, Olcan, İ.Parlak, Aydın Yılmaz, A.Karabulut, Abdülkadir çok şişirildi medya ve "bizler" tarafından ama görünen bir şey yok.

Bu sebeple lütfen abartmayalım. Fink yerine Necip'i koymak hata olur orta alana. Fink beğenseniz de beğenmeseniz de belli bir çizgide olan oyuncu.

Raul transferi de sıkıntılı görünüyor anladığım kadarıyla, Schalke istiyormuş ve R.Madrid ancak Mario Gomez'i alırsa Raul'a yol verecekmiş.

Guti ise kesin kararını haftaya verecek galiba ama o büyük ihtimalle gelecek.

Ben Schalke ve BJK arasinda bizi secer diye dusunuyorum, fakat Amerika'dan da teklifler varmis ve esi ozellikle Amerika'yi istiyormus. Raul bu saatten sonra zor, ki gelmese uzulmem, cunku bence Bobo-Nobre-Nihat yeterli, belki Holosko da kalir veya Sercan gelir.

Gencler konusunda haklisin, cok sisiriyoruz ve beklentiler buyuyor, beklentiye uymayinca da yerin dibine sokuyoruz. Genc oyuncularin normal rotasyon oyuncu olma hakki yok herhalde, ya yildiz olacak ya gonderilecek....

vego
18.Temmuz.2010, 23:33
Ben Schalke ve BJK arasinda bizi secer diye dusunuyorum, fakat Amerika'dan da teklifler varmis ve esi ozellikle Amerika'yi istiyormus. Raul bu saatten sonra zor, ki gelmese uzulmem, cunku bence Bobo-Nobre-Nihat yeterli, belki Holosko da kalir veya Sercan gelir.

Gencler konusunda haklisin, cok sisiriyoruz ve beklentiler buyuyor, beklentiye uymayinca da yerin dibine sokuyoruz. Genc oyuncularin normal rotasyon oyuncu olma hakki yok herhalde, ya yildiz olacak ya gonderilecek....
Raul gelmesede olur.Bu arada 2. parağrafa imzamı atarım.

bjk4ever
19.Temmuz.2010, 00:02
Tello ve Holosko'nun Ankaragücü'ne gideceği konuşuluyor.. Holosko için Sapara ve Vittek devreye sokulmuş. Tello içinde sponsor aranıyor. Bonservisiyle alınacak gelecek sezon kontratı bittiği için Beşiktaş elden çıkarmak istiyo..

Delgado'dan vazgeçmişler sanırım yüksek ücreti sebebiyle..

Yuh yani o kadar para sac yabancilara, sonra Tello icin mi sponsor gerek? A.Gucu 4 milyon euro versin hem Tello hem Delgado'yu alsin, bir de Holosko'nun maasini odeyip yarim sezon kiralasin yeter.

anilton
19.Temmuz.2010, 01:35
Bu arada Ferrari konusu belli oldu.

Kendisi gitmek istiyormuş ve İtalya'dan bir takımla anlaşmış...

Addolorato
19.Temmuz.2010, 01:39
Beşiktaş için büyük kayıp olur giderse. Ligimizdeki en iyi 3 stoperden biriydi..

C h A o S
19.Temmuz.2010, 01:45
Ferrari giderse kötü olur Bjk için.Bir yerden güçlenirken bir yerden güç kaybediyorlar.Ferrari takımda tutulmalıtydı.

Ahmet Göktaş
19.Temmuz.2010, 01:46
Durun yahu adam daha Beşiktaşta :) . Üstelik gideceği yönündeki haberlerin de transfer stratejisi olduğunu düşünüyorum :)

Alicanfmfan
19.Temmuz.2010, 02:21
Adam Beşiktaş'ta ama tünelin ucu gözüküyor gibi Ahmet , Beşiktaş hala yabancı oyuncu alıyor statü var elindeki yabancılarıda cıkarması gerek tabi Tello,Holosko,Fink zayıf halka ancak , Vikingur macına Zapo'yu ilk 18'e alıp , Ferrari'yi almaması insanı işkillendirio.

anilton
19.Temmuz.2010, 12:15
Ersan Adem Gülüm için Görüşmelere Başlandı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İMKB'ye gönderilen yazıda, Adanasporlu futbolcu Ersan Adem Gülüm'ün transferi için görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Adanaspor oyuncusu Ersan Adem Gülüm’ün transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

ToRoSKaPLaNı
19.Temmuz.2010, 12:43
Büyük ihtimalle başkanımız Ersana karşılık Beşiktaştan birkaç oyuncuyu kiralama yoluna gidecek

indie
19.Temmuz.2010, 13:25
Gençlerbirliğinden 22 yaşındaki ofansif ortasaha oyuncusu Kemal Akbaba da alınmış.

Ahmet Göktaş
19.Temmuz.2010, 13:30
guti ve Raul'e yaşlı yaşlı diye bağıran QTM 'yi bu transfer karşısında sessiz görüyoruz :)

anilton
19.Temmuz.2010, 16:00
Ersan arkadaşlarına veda etti;

http://forum.forzabesiktas.com/download/file.php?id=14546&mode=view
http://forum.forzabesiktas.com/download/file.php?id=14547&mode=view
http://media1.ntvspor.net//C/I/51/KAMP3_OWFF8_580x410.jpg
http://media1.ntvspor.net//C/I/51/KAMP4_PQ8BQ_580x410.jpg
http://media1.ntvspor.net//C/I/51/KAMP1_1YRZX_580x410.jpg

LaigLeNoiR
19.Temmuz.2010, 16:20
Fink ile de Lazio görüşüyormuş.

4 milyon euroyu gözden çıkardığı söyleniyor Lazio'nun.

Bonservissiz aldığımız oyuncudan 4 milyon euro kar edebilirsek çok iyi olur.

Ahmet Göktaş
19.Temmuz.2010, 16:54
Ahahaha Finke 1 milyon gelse sevinecem diyordum Lazio 4 teklif ediyor :D

Varonil
19.Temmuz.2010, 16:58
Ersan Beşiktaş'ta!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un defans oyuncusu Ersan'ın Beşiktaş ile anlaştığı bildirildi. Adanaspor'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Beşiktaş ile anlaşan Ersan Adem Gülüm, kulübünün Kartepe kampından takım arkadaşları ile vedalaştıktan sonra ayrıldı.
Adanaspor'u asla unutmayacağını belirten Ersan, şöyle devam etti: ''Hayalim Beşiktaş'ta oynamaktı. Başkanımız Bayram Akgül bu konuda önümü açarak bana yardımcı oldu. Teknik direktörümüz Kemal Kılıç ve ekibi de antrenmanlarda benimle yakından ilgilendiler. En zor günlerimde bana tribünden destek veren Adanaspor taraftarına da çok teşekkür ederim. Şimdi hedefim öncelikle siyah beyazlı formayı giymektir. İnşallah Adanaspor da bu sezon Süper Lige yükselir. Herkesin duası benimle olsun.''

Teknik direktör Kemal Kılıç da Ersan'ın çalışmayı çok seven bir oyuncu olduğunu belirterek, Beşiktaş'da başarılı olacağına inandığını kaydetti.

Ersan'ın topu iyi oyuna soktuğunu, hücuma başarılı çıktığını ve isabetli şut attığını belirten Kılıç, oyuncunun bulduğu şansı iyi değerlendireceğini ifade etti.

19.07.2010
Kaynak : AA

izmer96
19.Temmuz.2010, 16:59
Ahahaha Finke 1 milyon gelse sevinecem diyordum Lazio 4 teklif ediyor :D

Ahmet sen Fink'i pek sevmiyorsun galiba :) , aslinda fena oyuncu degil Fink , gorevini fazlasiyla yerine getiren bir adam , ama schuster'in sisteminde anladigim kadariyla 1 DMC olucak bu tek dmc de gorevini yerine getirmekden ziyade ekstra , iyi pas atmasi ,top cikartmasi , oyun sikistigi zaman dribling bile yapmasi gerekicek o yuzden Fink gonderiliyordur ki bu saydiklarimi Ernst fazlasiyla yapar

LaigLeNoiR
19.Temmuz.2010, 17:44
Fink'in ben hiç bir zaman kötü oynadığı bir maçı hatırlamıyorum. Görev adamı her zaman verilen görevi üstüne düşeni yapar.

Aslında iyi bir yedek olabilirdi ancak şu anda yabancı kontenjanından dolayı gitmesi gerekiyor.

4 milyon euro kâr etmek de iyi olacaktır.

GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2010, 18:23
Ferrari olmasın o Murat abi? :icon_smile:

Revolution
19.Temmuz.2010, 18:29
Fink tam bir görev adamı aslında Ernst'in yedeği olabilirdi ama yabancı olduğu için Uğur İnceman'a kaldı o iş :)

Oghuse
19.Temmuz.2010, 19:33
Guti'yi alırsa büyük iş başarır Beşiktaş, Guti kendi açıklama yapmıştı sanırım anlaşmanın cezbedici olduğu konusunda ancak hala görüşmeler sürüyor dendi. Keşke Türkiye'ye gelse..

http://www.youtube.com/watch?v=dwsmBdL9jR8 mükemmel bir topukpas :)

LaigLeNoiR
19.Temmuz.2010, 19:35
Ferrari olmasın o Murat abi? :icon_smile:

http://www.haber1903.com/Haber-14899-finke-italyadan-talip

Beşiktaş`ın Adanaspor`dan transfer ettiği genç futbolcu Ersan Adem Gülüm`ü Türkiye`ye getiren TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal, genç futbolcuyu Haber1903`e değerlendirdi.

Yanal, yaptığı açıklamada;

`` Ersan, Avustralya`dan buraya geldiği günden çok farklı. Kendisini çok geliştirdi. Avustralya`lı futbolcuları incelerseniz eğer, çok disiplinli ve profesyonel futbolcular oluyorlar. İşlerine son derece önem veriyorlar. Ersan`da öyle bir genç kardeşimiz. Çok profesyonel ve kendini geliştirmeye müsayit. Beşiktaş takımında kurdukları kadroda yer alabilmesi onun için çok önemli. Ersan iyi bir kesicidir. Verilen her görevi yapar. Savunma`da çok sağlam yere basar. Hucüm olarak Ersan`dan birşey beklemek yanlış olur. Toplara çok iyi vurur. Beşiktaş bu sene çok iyi kadro kuruyor fakat önemli olan takım olmak. Umarım takım olurlar. Beşiktaş için Ersan hayırlı olsun. `` diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Varonil
19.Temmuz.2010, 20:14
Avustralya Ümit Milli Takımında oynamış sanırım Ersan.Türkiye A Milli Takımında oynama şansı varmı çağrılması durumunda?

Ahmet Göktaş
19.Temmuz.2010, 20:32
Bence Ersan oyuncu , ama Beşiktaşa ayak uydurması lazım.

Revolution
19.Temmuz.2010, 20:51
Evet milli takımda oynayabilir..

LaigLeNoiR
19.Temmuz.2010, 21:19
Forvet için Raul ve Robinho'dan haber bekleniyormuş.

Revolution
19.Temmuz.2010, 21:20
Robinho Türkiye'ye gelmeyeceğini City olmazsa Santos'ta olmak istediğini çok önceden açıkladı.. Raul de büyük ihtimal Amerika'ya gidecek. İhtimal vermiyorum bu transferlere pek..

Ahmet Göktaş
19.Temmuz.2010, 21:21
Çok beklerler Robinho'yu:icon_biggrin:

bjk4ever
19.Temmuz.2010, 21:23
Robinho ve Raul'un gelme ihtimalini daha sifira yakin olarak goruyorum, gelmezlerse de pek farketmez, bu an forvet hattimiz bana gore yeterli zaten.

LaigLeNoiR
20.Temmuz.2010, 00:19
Bizim stadyum'da birazdan Beşiktaşla ilgili önemli gelişmeler olduğu ve Celal Kolot'un açıklayacağı söyleniyor.

anilton
20.Temmuz.2010, 00:32
Bizim stadyum'da birazdan Beşiktaşla ilgili önemli gelişmeler olduğu ve Celal Kolot'un açıklayacağı söyleniyor.

Guti'yi açıklar büyük ihtimalle...

LaigLeNoiR
20.Temmuz.2010, 01:32
Evet, Guti'yi açıkladı. Kesin olarak anlaşıldı 2-3 yabancının gitmesi bekleniyor falan dedi.

Fink, Zapo, Holosko, Tello ve Delgado dan 3 tanesi gidecekmiş.

vego
20.Temmuz.2010, 01:35
Tabata gitsin Delgado kalsın yaw

Aşk-ı Şehir
20.Temmuz.2010, 02:03

3-4 gün yokum ortalarda. Şu mesajı unutmayın...

GeNç KaRTaL
20.Temmuz.2010, 09:18
Fink, Zapo, Holosko, Tello ve Delgado dan 3 tanesi gidecekmiş.

Zapo,Holosko ve Delgado gitsin bence.

KaPaLı
20.Temmuz.2010, 11:14
http://www.sacitaslan.com/f1/_19224_7efa3.jpg

Ersan vakt-i zamanında böyle bir tshirtle çıkmıştı antrenmana :] Geçen seneydi sanırım bu. Bende baya yazmıştım çünkü bununla ilgili :]

El Barto
20.Temmuz.2010, 11:21
İddiadır o kaybetmiştir. :p

Varonil
20.Temmuz.2010, 11:23
Aynen benim de aklımdan o geçiyordu şimdi.Kaybedilen bir iddaadan dolayı öyle birşey yapmıştır.

izmer96
20.Temmuz.2010, 11:30
Cok yuzeysel bir yorum olucak ama bu Ersan'da futbolcu tipi var sanki buyuk bir topcu olucak BJK de

titates1
20.Temmuz.2010, 11:33
Yetiştiği ülkede hata yapınca oyuncular böyle kendilerini cezalandırırmış , o da büyük bir hata yaptığını düşünüp bunu yapmış , beşiktaş'ta yine hata yaparsam aynısını yaparım demiş.

KaPaLı
20.Temmuz.2010, 11:46
İddiadır o kaybetmiştir. :p

Aynen benim de aklımdan o geçiyordu şimdi.Kaybedilen bir iddaadan dolayı öyle birşey yapmıştır.

O maçta hata yapmıştı o yüzden giymişti. Kaleciyede giydirdiler diye hatırlıyorum ben :]

GeNç KaRTaL
20.Temmuz.2010, 12:41
Ersan hayırlı olsun kulübümüze.Hiç seyretmedim ve ismini duymamıştım ama nedense benim de içimde hoş umutlar var Ersan için.İyi performans sergiler inşallah.

aerysnmz
20.Temmuz.2010, 14:33
Ve Tello Eskişehirspor'da
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster'in kadroda düşünmediği Tello'nun Es-Es'e transfer olduğunu, Eskişehir'in hocası Rıza Çalımbay müjdeledi.

Ve günlerdir konuşulan transfer dedikodu olmaktan çıktı ve gerçekleşti. Uzun süredir Beşiktaşlı Rodrigo Tello'yla ilgilenen Eskişehirspor, Şilili yıldızla 3 yıllık anlaşma sağladı.. Şu an Viyana'da yeni sezon hazırlıkları için kampta bulunan Es-Es'te teknik direktör Rıza Çalımbay, "Başkan da az önce buraya geldi ve bize Tello'nun transferini bitirdiklerini söyledi" dedi. Şilili futbolcunun bonservis bedeliyle ilgili bir bilgisinin olmadığını ifade eden Çalımbay, Tello ile 3 yıllık anlaşma sağladıklarını belirtti.

El Barto
20.Temmuz.2010, 14:47
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1776492&postcount=4376

Yanaklarından öpüyorum Musticim. Tepe tepe kullanın. :p

footballer33
20.Temmuz.2010, 15:17
Gönderilmesini istemediğim tek adamdı yaa(gönderileceği konuşulan yabancı isimler arasında). Bir de anlamadığım kampa katılmadan nasıl yolladılar, hani önce Schuster görecekti, sonra karar verecekti. Sol kanatta umarım sıkıntı yaşamayız ve o bölgeye en az Tello kadar etkili olabilecek bir isim bulunur. Hayırlı olsun, tüm hizmetlerin için teşekkürler Tello.

NOT: Batuhan'ın geri dönmesi gündeme gelmiş, Tello ve Ali Kuçik karşılığında.

http://www.haber1903.com/Haber-14925-batuhan-geri-mi-donuyor (http://www.haber1903.com/Haber-14925-batuhan-geri-mi-donuyor)-?

King_91
20.Temmuz.2010, 15:17
eskişehir için iyi beşiktaş için kötü bi adım oldu bence her ne kadar beşiktaşın nasıl bir taktikle oynayacağını bilmesem de tello gibi bi adam çok yararlı olabilirdi .

El Barto
20.Temmuz.2010, 15:19
NOT: Batuhan'ın geri dönmesi gündeme gelmiş, Tello ve Ali Kuçik karşılığında.

Böyle bir şey gerçekleşirse bu kadar transferin yıldızı olduk falan diyen yönetimin itibarı yerlere düşer... :)

ozaniel
20.Temmuz.2010, 15:59
Tello geçen sene sol açıkta çok kötüydü. Oyun kurucu olarak ise iyi ama istikrarsızdı. Oyun kurucu olarak elimizde Delgado ve Tabata olduğu için ve Guti'nin de geleceği için gitmesi bence doğru hamle oldu. Yine de Tello'nun Manchester'a attığı golü hiç unutamayacağım.

eGowiCh
20.Temmuz.2010, 16:43
Beşiktaş iyi bir transfer sezonu geçiriyor. Tello'yu da göndermek başarıdır bence. Kontenjanı boş yere dolduran diğer isimlerle de (Zapotocny) yollar ayrılıp Guti alındı mı kadro epey iyi olacak.

bjk4ever
20.Temmuz.2010, 16:53
Tello bize bedavaya geldi, iyi isler cikardi, misyonunu tamamladi, simdi bedavaya gidiyor. Yolu acik olsun, su an yetersiz gozukse de zamaninda iyi katki yapti, aldigi paranin hakkini verdi. Zapo da gidecegine gore Ferrari kalacak demektir, ki bu durumda 3. isim acaba Fink mi Delgado mu Holosko mu olur? Ki birde muhtemel forvet transferi de var. Bence forvet ve Guti gelince Holosko ve Delgado gitsin, Fink'e ihtiyacimiz olacak, ayrica bu takima hem Delgado hem Tabata hem Guti fazla luks bence....

eGowiCh
20.Temmuz.2010, 16:58
Tello bize bedavaya geldi, iyi isler cikardi, misyonunu tamamladi, simdi bedavaya gidiyor. Yolu acik olsun, su an yetersiz gozukse de zamaninda iyi katki yapti, aldigi paranin hakkini verdi. Zapo da gidecegine gore Ferrari kalacak demektir, ki bu durumda 3. isim acaba Fink mi Delgado mu Holosko mu olur? Ki birde muhtemel forvet transferi de var. Bence forvet ve Guti gelince Holosko ve Delgado gitsin, Fink'e ihtiyacimiz olacak, ayrica bu takima hem Delgado hem Tabata hem Guti fazla luks bence....

Bence Delgado kesin gönderilmeli, geçen sene hiç oynamadı zaten, bu sene nasıl bir performans göstereceği muallak. Tabata en başından beri yanlış transferdi, Denizli'nin 10.5 numara adı altında attığı kazık olarak kalacak Beşiktaş'a. Tabata'ya verilen parayla ligin çok üstünde bir futbolcu alınırdı yurtdışından, bence yazık oldu. Tabata ve Delgado gönderilip, Guti ile forvet transferi olursa iyi olur.

anilton
20.Temmuz.2010, 16:59
BJK Futbol A.Ş.’den Açıklama

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Şilili futbolcu Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela’nın sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edildiğini duyurdu.

“Şirketimiz profesyonel futbolcularından Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela ile aramızdaki mevcut sözleşme, karşılıklı anlaşılarak, bedelsiz ve tazminatsız olarak feshedilmiştir”

Akaretler’deki kulüp binamızda Asbaşkanlarımız Serdal Adalı ve Ertunç Soğancıoğlu ile bir araya gelen Tello, Beşiktaş’ta çok güzel zamanlar geçirdiğini ve çok önemli başarılar kazandığı Beşiktaş’ı hiç unutmayacağını belirterek kendisine gösterilen ilgiden ötürü teşekkür etti.

Şilili futbolcuya bugüne kadar Beşiktaş'a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Asbaşkanlarımız Serdal Adalı ve Ertunç Soğancıoğlu, Tello'ya bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diledi.

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29114
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29110
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29112

bjk4ever
20.Temmuz.2010, 17:06
Bence Delgado kesin gönderilmeli, geçen sene hiç oynamadı zaten, bu sene nasıl bir performans göstereceği muallak. Tabata en başından beri yanlış transferdi, Denizli'nin 10.5 numara adı altında attığı kazık olarak kalacak Beşiktaş'a. Tabata'ya verilen parayla ligin çok üstünde bir futbolcu alınırdı yurtdışından, bence yazık oldu. Tabata ve Delgado gönderilip, Guti ile forvet transferi olursa iyi olur.

Tabata ve Delgado'dan biri kesinlikle kalmali Guti'ye alternatif olarak ve kalir da bence, ki bu durumda kalbim Delgado, mantigim Tabata kalir diyor. Bir forvet daha alinirsa Holosko tamamen iskarta olacak, vatandas olma ihtimali olmadigina gore kiralansin bence. 3 senelik sozlesmesi var, seneye kontenjan acilirsa geri donebilir......

GeNç KaRTaL
20.Temmuz.2010, 17:29
Açıkcası Tello'nun Eskişehirspor ile anlaşacağını pek düşünmüyordum.İyi para verdi herhalde Eskişehirspor.Hayırlı olsun.Güzel transfer onlar adına.

Tello'nun Bedelsiz gittiğini öğrenince Batuhan'ın geri dönme olasılığı aklıma geldi direk aklıma.Tamam yabancı kontenjanını boşaltmamız lazım ama Tello gibi bir adamı da bedelsiz göndermek çok akıl karı değil.Hoş Batuhan'ın geri dönmesi de çok akıl karı bir iş değil ama.Dönsün isterim yine de.

Son olarak Bjk4ever'ın gitmesi kalması gereken oyuncular hakkındaki düşüncelerine katılıyorum.

anilton
20.Temmuz.2010, 17:50
Ersan Adem Gülüm Beşiktaş’ta

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB’ye gönderdiği yazıda Ersan Adem Gülüm ile bir sezonluk sözleşme imzalandığını duyurdu.

“Şirketimiz, Adanaspor Kulubü futbolcusu Ersan Adem Gülüm'ün bir sezon için (31.05.2011 sonuna kadar) geçici transferi ile ilgili anlaşmaya varmıştır. Futbolcunun kendisine sözleşme bedeli olarak, 350.000,- TL garanti ücret ve 10.000 TL maçbaşı ücreti ödenecektir.”

Bugün Akaretler’deki kulüp binamıza gelerek Asbaşkanlarımız Ertunç Soğancıoğlu ve Serdal Adalı’yla bir araya gelen ve sözleşme imzalayan genç futbolcumuz, internet sitemize yaptığı açıklamada çok büyük bir camiaya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Gülüm, “Beşiktaş’a geldiğim için büyük gurur duyuyorum. İnönü Stadı’nda taraftarlarımızla buluşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Takım arkadaşlarımla tanışma konusunda da aynı oranda heyecanlıyım. İyi bir kadromuz var ve bu sene şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Beşiktaş için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Ersan Adem Gülüm Kimdir?

17 Mayıs 1987’de Avustralya Carlton’da doğdu. 1.85 cm boyundaki Gülüm, defans bölgesinde görev yapıyor. 2 kez Avustralya U-23 takımında görev yapan genç futbolcu, 2004-2005 sezonunda Hume City’de 22 maçta oynadı. Ersan, 2006-2008 yılları arasında Manisaspor’da, 2008 yılında Elazığspor’da, 2008-2010 yılları arasında ise Adanaspor’da forma giydi. Adanaspor’da toplam 59 kere forma giyen oyuncu, toplam 2 gol attı.

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29116
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29117
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29118

izmer96
20.Temmuz.2010, 22:02
Kartal istedi, Shakhtar kaptı

Arsenal'in Hırvat forveti Ukrayna'ya gidiyor...

http://u.goal.com/64500/64501_news.jpg

Skysports.com'un haberine göre Beşiktaş'ın da transfer listesinde bulunan Eduardo, 7 milyon avro karşılığında Arsenal'den Shakhtar Donetsk'e transfer oldu.

Revolution
20.Temmuz.2010, 22:12
Oha 7 milyon euro mu sadece??

bjk4ever
20.Temmuz.2010, 22:50
Arsene Wenger bundan bahsetmisti, Ingiltere'deki yeni home-grown kuralindan dolayi bazi oyuncularla yollarin ayrilacagi belliydi, biri de Eduardo oldu. Acikcasi uzulmedim, bence zaten forvet gelmesin bu saatten sonra, kulup zaten butcesini yeterince zorladi ve bana gore Bobo-Nihat-Nobre-Holosko yeterli su anda. Zapo ve Tello disinda Tabata/Delgado'dan biri gider, Holosko 4. forvet/kontra forvet olarak kalir, olur biter. Iyi beslenen bir forvet hattinda Bobo cok daha fazla is yapar, Nihat zaten iyi bir kamp gecirdi, kaliteli forvet, gecen seneki Nihat olmayacak, Nobre de ofansif oynayan ve kanatlari isleyen bir takimda is yapar, ondan herkesin aksine iyi bir performans bekliyorum seneye, ki Vikingur macindaki attigi gol tam dedigimin ozeti zaten.

Alicanfmfan
21.Temmuz.2010, 02:01
2 kere ayagı kırılmıstı zannedersem , Arsene Wenger dogru olanı yaptı.

Zaten böyle bi tip oyuncuyu getirmek risklidir.

LaigLeNoiR
21.Temmuz.2010, 13:12
Vittek ismini ortaya atmış Hürriyet ama haberin zerre kadar inandırıcılığı yok bence.

CeNTeR_TR
21.Temmuz.2010, 13:57
Şu quresma çok gereksizdi adam 2 senedir top oynamıyor.

Guti gelirse yaşından dolayı sıkıntı çeker Beşiktaş.

Ersan gülüm pehh Bank Asya'dan transfer mi yapılır !

Tello gibi adam gönderilirmi yahu ohaa (!)

Ne güzel(miş) böyle antilik yapmak..

LaigLeNoiR
21.Temmuz.2010, 13:58
:D :D

Ne kadan güzel ya böyle yorumlar görmek sağol Turgut bir tek bizim konuda eksikti :p

CeNTeR_TR
21.Temmuz.2010, 14:00
:D :D

Ne kadan güzel ya böyle yorumlar görmek sağol Turgut bir tek bizim konuda eksikti :p

Murat sizin konunun baş müdavimi bizlere yazıyor zaten.

Bende '' FikirLerimi '' belirtiyorum ;)

Fikir belirtmekde özgürüz dimi sonuçta :)

bjk4ever
21.Temmuz.2010, 14:13
Şu quresma çok gereksizdi adam 2 senedir top oynamıyor.

Guti gelirse yaşından dolayı sıkıntı çeker Beşiktaş.

Ersan gülüm pehh Bank Asya'dan transfer mi yapılır !

Tello gibi adam gönderilirmi yahu ohaa (!)

Ne güzel(miş) böyle antilik yapmak..

Quaresma'nin 2 senedir top oynamadigi takim Inter. Mourinho'nun forvetleri bile orta cizgiye cektigi ve efektif futbolun sahadaki can bulmus hali olan Inter, ki o takimda ayni tarzda olan Mancini de forma bulamadi. Quaresma riskli transferdir, ama BJK'nin mac kazandiracak, ust duzey kalitede bir yabanciya mutlaka ihtiyaci vardi, cunku bu bolgedeki 5 adami toplasan 1 adam anca ediyordu. Kaldi ki kanatlardan adam gecebilecek oyuncumuz yoktu, bu konudaki en maharetli oyuncumuz Holosko rakibinin icinden gecebilecegini sanan bir oyuncu.

Guti ise su an 33 yasinda, Alex'ten 1 yas genc. Hagi Turkiye'ye geldiginde 31 yasindaydi, UEFA Kupasini kaldirdiginda 35 yasindaydi. 10 numaralar icin yas onemli degildir fizik cok dusmedigi surece, ki bu adam gecen sene Inter'in gundeminde olan ve gecen sene R.Madrid gibi bir takimda 20 kusur mac yapmis bir adam, yani fiziksel olarak ciddi bir dusus soz konusu degildir herhalde.

Ersan Gulum transferi belki ust duzey transfer degil, fakat 1 yabanci stoper gidecegini dusunursek takimda sadece 3 stoper var (Ferrari, Sivok, Toraman), Erhan'i sagbek olarak sayiyorum, Atinc ve diger gencleri de saymiyorum, yani burada rotasyon sikintisi dogabilirdi. Piyasadaki vasat bir yerliye 3-4 milyon euro vermektense Bank Asya'da kendini kanitlamis bir oyuncuyu almak daha akillica, ki kotu ciksa bile rotasyon oyuncusu olacagindan takima pek zarari olmaz. Ben izlemedim oyuncuyu, yorum yapamam, ama izleyen arkadaslar gayet olumlu konusuyor, ki kotu ciksa bile transferin maliyeti 500.000 euro bile degil.

Tello Besiktas'a zamaninda katki yapmis, ama su an yetersiz gozuken bir oyuncu, ki gecen seneki performansi ortada. Onun oynayacagi mevkiye Quaresma ve Guti alindigina gore ve ustelik Tabata ve Delgado da kadroda olduguna gore iskarta, ki yabancilardan illa biri gidecek. Bu sene gitmese bile seneye bitecek sozlesmesi yenilenmeyecekti ve takimdan gidecekti.

Baska???

Ahmet Göktaş
21.Temmuz.2010, 14:20
Bjk4ever (k.bakma isim bilmiyorum) , CenterTr hafif bir kinaye yapmış sadece , uzun uzun teknik detay yazmışın sende hocam :) Okuyamadım üşendim k.bakma :D

Doğrudur kendisinin fikridir Center'ın , istediğini yazabilir illaki bir fikri kabul ettirmek zorunda değiliz.

Ayrıca şu konulara bizim konular sizin konular diyerek bu hale geldi tartışmalar zaten.

Tekrar konuya dönecek olursak , ne kadar güvenilir bilmiyorum ama Forza'da çok büyük bir yıldızla ve muhtemelen bu kişi Robinho , anlaşıldığı yazıyor.

Ben yine de inanmak istemiyorum Robinho vs. olaylarına ki hayal kırıklığı yaşamayalım sonra , Robinho falan diyerek Cardozo gelse forvete yönetime saldıracağız kim bu adam diye o kadar beklentiye giriyoruz yani.

Umarım gelir ama gelmezse de ne sıkırtı var ne tıkırtı :D

CeNTeR_TR
21.Temmuz.2010, 14:25
Bjk4ever (k.bakma isim bilmiyorum) , CenterTr hafif bir kinaye yapmış sadece , uzun uzun teknik detay yazmışın sende hocam :) Okuyamadım üşendim k.bakma :D

Baska???

Başkası yukarıda ;) İşte bak renk sevdası ! Biz nasıl senin düşüncelerini istediğin gibi incele kabul etmek zorunda değilsek bende senin düşüncelerini kabul etmek zorunda değilim.istediğin gibi incele bizde kabul etmek zorunda değiliz ;)

bjk4ever
21.Temmuz.2010, 14:26
Kinaye oldugunu biliyorum, zaten onun icin cevap yazdim.:)
Bu arada aranizda Forza accountu olan ve okumak icin kullanabilecegim bir accountu olan veya bilen var mi? Yurt disinda kaliyorum ve Turk pasaportum yok, Forza'yi da misafirlere kapadilar maalesef. Veya surayi surekli update edin.:)

Ahmet Göktaş
21.Temmuz.2010, 14:44
http://www.vikingur.fo/index.php?option=com_content&view=article&id=305:vaelkomin-besiktas&catid=1:tiltok&Itemid=60

:D Translate ama olsun :)

I3esiktas
21.Temmuz.2010, 19:07
Beşiktaş`ın transferini gerçekleştirmek için yoğun çaba sarfettiği Guti Hernandez`de sona yaklaştığı ve resmi imzanın bir hafta içinde atılacağı öğrenildi.

Şu an İbiza`da tatilini sürdüren yıldız futbolcu için Zenit`in devreye girdiği ve Rus Kulübünün Real Madrid`e bonservis için 2 milyon Euro teklif etmesine rağmen, yıldız oyuncunun Rusya`ya gitmek istemediğini, Beşiktaş ile prensip anlaşması yaptığını ve anlayış beklediğini Madrid kulübüne ilettiği gelen haberler arasında.

Öte yandan Dünyaca ünlü yıldız`ın Beşiktaş`ta oynama ısrarı bununla da sınırlı kalmıyor.

Menajeri`ni tatil yaptığı İbiza`ya çağıran Guti`nin Beşiktaş`a kendi adına sunduğu şartları yumuşatmasını ve tüm engelleri kaldırmasını istediği de Haber1903`ün edindiği özel bilgiler arasında...

ÖN PROTOKOLÜ İMZALADI

Öte yandan bu transferde Real Madrid engelini ortadan kaldırmaya çalışan Beşiktaş`ın,Guti ile özel bir ön protokol imzaladığı,Real`in kendisini başka bir kulübe satmasını da bu şekilde engellediği öğrenildi...

GUTİ`NİN İSTANBUL`DA Kİ EVİ HAZIR

Transfer ile ilgili farklı iddiaların atıldığı şu günlerde Haber1903 çok önemli bir bilgiye daha ulaştı.

Beşiktaş yönetimi`nin bugün Schuster için İstanbul Çamlıca Konaklarında tuttuğu evin yanı sıra, Guti Hernandez`e de aynı sitede bir daire kiraladığı ve ödemelerini dahi yaptığı bilgisi alındı.

SCHUSTER`DEN ÖZEL İDMAN PROGRAMI

Alman teknik direktör Bernd Schuster`in eski oyuncusuna tatilde uygulaması ve geldiğinde sıkıntı yaşamaması için özel antrenman programı gönderdiği ve Guti`nin Schuster`e durumu hakkında sürekli bilgi verdiği gelen haberler arasında.

HAFTAYA İSTANBUL`DA

Bir yandan bu gelişmeler yaşanırken Guti`nin önümüzdeki hafta İstanbul`a gelip, tıpkı Quaresma`da olduğu gibi görkemli bir tören ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

-HABER1903-

ForCimbom
21.Temmuz.2010, 19:28
güti gelse de izlesek diyorum ben.. umarım anlaşılır da gerçek bir maestro seyrederiz inönü'de...

RaSenGan
21.Temmuz.2010, 19:33
Ben de Guti'yi izlemek isterim açıkçası.Forması farketmez.Gelir 2 yıl falan oynar gider ama yine de bu ülkede onu izlemek güzel olur.

Revolution
21.Temmuz.2010, 20:46
Guti gelmesin izlemek istemiyorum :D

anilton
21.Temmuz.2010, 20:49
Guti gelmesin izlemek istemiyorum :D

Artık çok geç..;)

I3esiktas
21.Temmuz.2010, 20:53
Anıl raul'da tamam diye bir yerlerden duydum. Bilgin varmi ?

anilton
21.Temmuz.2010, 21:00
Benim duyumlarıma göre Raul Beşiktaş'ın gündeminde yok.Hedef şaşırtmaca...

I3esiktas
21.Temmuz.2010, 21:05
Bilmiyorum Geçen Uefa maçında bir kaç kişi ile bir araya geldikte Onların aldıgı duyuma göre gerçi Raul'da tamam dediler. Neyse ilerleyen zamanlarda anlarız

LaigLeNoiR
22.Temmuz.2010, 02:15
Robinho konusunda hala girişmler varmış Anıl senin bu konuda bir bilgin var mı ?

KanaKe
22.Temmuz.2010, 04:37
Guti gelecek mi gelmeyecek mi? Besiktas yönetimi borsaya bildirmemismiydi Guti'yi ? Robinho yalan olur derim o adami Türkiye'ye getirmek cok zor.

SAİT71
22.Temmuz.2010, 10:42
Robinho ile İnter'inde ilgilendiği haberleri vardı..

bjk4ever
22.Temmuz.2010, 12:20
Robinho gelmez arkadaslar. Ezelden beri diyorum, bu adami bize yar etmezler. Hos, zaten ucuk maliyeti var ve bize lazim degil, kanat desen Hilbert ve Q7 alindi, forvet desen Bobo'yu anca keser, Robinho-Nihat ikilisi de olmaz zaten ileride. Su an oturmus bir kadromuz var bana gore, Guti gelirse tamamlanmis olur, ihtiyacimiz olan alternatif yerli stoperi de aldik zaten. Su anda eksik diyebilecegimiz mevkiler belki yerli sagbek ve yerli ofansif kanat oyuncusu, ama piyasada alabilecegimiz oyuncu yok. Yerli sagbek olarak Orhan Sam var, ama o ne kadar faydali olur tartisilir. Kanat olarak Volkan ve Ozan'i birakmazlar, Yekta olabilir belki. Ki transfer yapilmasa bile bu bolgede Toraman, Erhan, Ekrem, Quaresma, Hilbert ve gerekirse Nihat ve genclerden Ali Kucik ve Erkan Kas (ve Holosko ve donecek Ridvan) var, yani cok buyuk sikinti olmaz. Sadece yerli rotasyonu dusunduruyor, cunku 2 tane saglam yerli oyuncumuz sakatlandigi an sikinti olabilir, ama Nobre, Ekrem, Erhan, Necip, Ugur gibi oyuncularin kendilerini asmalarini beklemekten baska care yok su an icin. Tabii bu soylediklerimin tamamini Fink ve Ferrari'nin kalacagi dusuncesiyle soyluyorum, bunlardan biri giderse cok buyuk sikinti yasariz, sampiyonluk sansimiz cok ciddi bicimde duser ve Avrupa liginde ceyrek finali zor goruruz.

bjk_melo_151
22.Temmuz.2010, 13:11
Robinho gelmez arkadaslar. Ezelden beri diyorum, bu adami bize yar etmezler. Hos, zaten ucuk maliyeti var ve bize lazim degil, kanat desen Hilbert ve Q7 alindi, forvet desen Bobo'yu anca keser, Robinho-Nihat ikilisi de olmaz zaten ileride. Su an oturmus bir kadromuz var bana gore, Guti gelirse tamamlanmis olur, ihtiyacimiz olan alternatif yerli stoperi de aldik zaten. Su anda eksik diyebilecegimiz mevkiler belki yerli sagbek ve yerli ofansif kanat oyuncusu, ama piyasada alabilecegimiz oyuncu yok. Yerli sagbek olarak Orhan Sam var, ama o ne kadar faydali olur tartisilir. Kanat olarak Volkan ve Ozan'i birakmazlar, Yekta olabilir belki. Ki transfer yapilmasa bile bu bolgede Toraman, Erhan, Ekrem, Quaresma, Hilbert ve gerekirse Nihat ve genclerden Ali Kucik ve Erkan Kas (ve Holosko ve donecek Ridvan) var, yani cok buyuk sikinti olmaz. Sadece yerli rotasyonu dusunduruyor, cunku 2 tane saglam yerli oyuncumuz sakatlandigi an sikinti olabilir, ama Nobre, Ekrem, Erhan, Necip, Ugur gibi oyuncularin kendilerini asmalarini beklemekten baska care yok su an icin. Tabii bu soylediklerimin tamamini Fink ve Ferrari'nin kalacagi dusuncesiyle soyluyorum, bunlardan biri giderse cok buyuk sikinti yasariz, sampiyonluk sansimiz cok ciddi bicimde duser ve Avrupa liginde ceyrek finali zor goruruz.

gruplardan çıkalım da :)

anilton
22.Temmuz.2010, 13:44
Robinho'da umutlar bitmez.Santos ile kiralık sözleşmesi bitsin hele...:)

LaigLeNoiR
22.Temmuz.2010, 13:45
1 Ağustos'ta mı bitiyor ?

anilton
22.Temmuz.2010, 13:46
4 Ağustos'ta bitiyor

LaigLeNoiR
22.Temmuz.2010, 13:51
Hadi bakalım. Demek olursa geç olacak baya.

Geç olsun da yine de olsun. Ne diyelim :p aslında pek gerek yok Robinho'ya da.

footballer33
22.Temmuz.2010, 15:48
Bize lazım olan sadece Tello'nun boşluğunu dolduracak bir sol açık ve pivot tabiriyle adlandırdığımız uzun boylu bir forvet. Alırız falan demiyorum, ama keşke alabilsek diyorum; Fernando Llorente. ;)

anilton
23.Temmuz.2010, 01:04
Hoca maçtan sonra "Zapotocny gidecek mi?" sorusuna,"takımda 4 stopere ihtiyacım var ve kalmasından mutluluk duyarım" demiş?

Toraman
Sivok
Ersan
Zapo

Bu da demek oluyor ki Ferrari gidiyor.Umarım ederi alınırda satılır...

ozaniel
23.Temmuz.2010, 03:20
Zapo'nun Ferrari'den ne artısı var ki?

El Barto
23.Temmuz.2010, 09:44
Ferrari'nin yolcu olduğu dün akşamki maçta açıkça belli oldu. 70. dakikalarda falan görmek için oyuna aldı sanırım Ferrari'yi. 1-2 kere arkaya adam kaçırdı. Birinde de sarı kart gördü ki bunları Vikingur'a karşı yaptı. :p

Schuster biletini kesmiştir Ferrari'nin dün akşam.

goosfraba
23.Temmuz.2010, 11:56
raul schalke 04'de

SAİT71
23.Temmuz.2010, 12:19
Raul gibi bir adamı şahsen izlemek isterdim ligimizde... Hayırlı olsun..

GodfatheR
23.Temmuz.2010, 12:22
Raul bu ligde çok iş yapardı, yazık olmuş.

LaigLeNoiR
23.Temmuz.2010, 12:43
Gelseydi bilmemkaç yaşında adam ne işi vardı olurdu gelmeyince tüh ah oldu.

Schuster maçtan sonra Ferrari, Fink ve Delgado'nun biletini kesmiş.

bjk4ever
23.Temmuz.2010, 12:57
Gelseydi bilmemkaç yaşında adam ne işi vardı olurdu gelmeyince tüh ah oldu.

Schuster maçtan sonra Ferrari, Fink ve Delgado'nun biletini kesmiş.

Dogruysa sampiyonluk sansimiz mucizelere kalir, Avrupa'da da ceyrek finali zor goruruz.....

RasAnt
23.Temmuz.2010, 13:05
İşiniz Fink Ferrariye kaldıysa görmeyin zaten o ÇEYREK finali

bjk4ever
23.Temmuz.2010, 13:19
5 yildir tek adam uzerine sistemi kurup onun ayagina bakan bir takimin taraftarinin (Alex) bunu soylemesi cok ironik geldi bana. Her takimda kilit oyuncular vardir. Barca'dan Xavi ve Messi'yi cikarirsan takimin gucu azalir. Yine Inter gecen sene Cambiasso ve Sneijder olmadan bu kadar basarili olabilir miydi? Hagi ve Taffarel olmasa GS UEFA kupasini alabilir miydi?
Ferrari Besiktas'in 3-5 kilit oyuncusundan birisidir, kalite olarak en iyi stoperidir acik ara. Sivok, Toraman, Zapo ile ligde ikina sikina sampiyon olursun, ama Avrupa'da Metalist'ten 4 yiyip elenirsin, CL'de Liverpool'dan 8 yersin. Takiminda Ferrari ve Fink varsa da gider Wolfsburg ve Man Utd deplasmanlarindan gol yemeden donebilirsin. Ferrari belki lig icin cok cok onemli degil, ancak Avrupa'da ilerki turlar icin cok cok onemli. Avrupa'da BJK ciddi basari istiyorsa BJK (ceyrek finalden otesi) Ferrari ve Fink'i takimda tutmak zorunda. Yarin oburgun Juventus veya M.City'nin karsisinda stoperde Sivok-Toraman, tek onlibero Ernst ile cikarsan adamin aklini alirlar.

ozaniel
23.Temmuz.2010, 14:21
Ferrari de Zapo da 45 dakika oynadı, bence Ferrari'nin gitmesi o kadar kesin değil.

Ahmet Göktaş
23.Temmuz.2010, 14:30
Zapo 90. dakika oynadı.

footballer33
23.Temmuz.2010, 23:40
Geçen yıl ligin en az gol yiyen takımı olmamızı sağlayan Sivok-Ferrari, Ernst-Fink 4'lüsü mutlaka korunmalı. Zapo, Delgado ve golcü gelirse Holosko elden çıkarılmalı. Yoksa başımız çok ağrır. Fink ve Tabata tribüne çıkınca da sorun yaşatmaz nasılsa.

KanaKe
23.Temmuz.2010, 23:54
Zapotocny bence Sivok'tan daha saglam bir oyuncu Sivok zaten aslen ön liberodur Mustafa Denizli onu stoper yapti fenada oynamiyor stoperde fakat Zapo bence 1 gömlek daha üstün.

Revolution
24.Temmuz.2010, 00:05
Beşiktaş bence 4-4-2 diamond dizilişinde oynayacak.. Bunu Schuster'in takımlarında oynattığı düzene göre söylüyorum sadece.

bjk4ever
24.Temmuz.2010, 11:30
Beşiktaş bence 4-4-2 diamond dizilişinde oynayacak.. Bunu Schuster'in takımlarında oynattığı düzene göre söylüyorum sadece.

4-4-2 diamond'dan ziyade asimetrik bir 4-2-3-1 veya 4-4-2 diyebiliriz.
4'lu bir defans, onunde tek onlibero (Ernst), onun yaninda ofansif rolde bir oyuncu kurucu (Delgado, Guti), kanatlarda 2 adam (Quaresma, Hilbert, Ekrem), ileride tek santrfor (Bobo, Nobre) ve arkasinda bir oyuncu (Nihat, Holosko?).

vego
24.Temmuz.2010, 16:37
Schuster'in kendi açıklaması vardı Lig maçlarında sadece Ernst'i bırakmak intihar olur diye.

Bence ideal kadromuz (sınırlama olmasa.)

Rüştü

Toraman Zapo Ferrari Üzülmez

Sivok Ernst

Nihat Delgado(Guti diyebiliriz herhalde) Q7

Bobo

7 yabancı oldu biliyorum bazı durumlarda toraman stoper Ekrem veya Erhan sağ bek Zapo yedek.Veya

Bobo yerine Nobre veya

Delgado yerine Q7 geçer Q7 yerine Ekrem.Veya

Sivok yerine İnceman Necip

bjk4ever
24.Temmuz.2010, 16:45
Ernst'in yanina Guti'yi koyabilirsin bence. Nihat zaten sag acikta oynamiyor, oynamayacak da, forvette oynuyor.

--------------------------Rustu------------------------------

Erhan---------Toraman---Sivok----------Uzulmez

Hilbert--------Ernst-------Guti----------Quaresma

----------------Nihat--------Bobo----------------------

Kolay maclarda backlerde Ismail ve Ekrem oynayabilir, Sivok yerine macina gore Ferrari de olabilir. Avrupa maclarindan forvetlerden birini cikartip veya Nihat'i sag tarafa ve Hilbert'i geriye cekerek ortaya Fink gelebilir (kalirsa), Guti de on tarafa kayar, gayet alternatifli bir kadromuz var aslinda, ama Fink ve Ferrari mutlaka kalmali.

vego
24.Temmuz.2010, 16:49
onu gizli forvet gibi düşünmüştüm ve Hilbert'i unutmuşum :D Ben onunda sağ bek olarak kullanabileceğimizi düşünüyorum.

Hilbert Yerine Ekrem geçen sene başarılı olan Sivok-Ferrei olabilir ama Guti gelirse ben fink değilde maliyeti ne olursa olsun Tabata veya Delgadonun gitmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ernst'e yedek lazım :)

Guti yerine tek tük te olsa Q7 de oynar Tabata ve Delgadonun biri lüks olur.

vego
24.Temmuz.2010, 16:55
Ama 11 yabancı oluyor ?

Belkide Rıdvan Dilmen haklı hem Delgado hem Tabata şutlanmalı.

bjk4ever
24.Temmuz.2010, 17:01
Hayir, Zapo ve Delgado/Tabata giderse ve Guti gelirse 10 yabanci oluyor.

Sivok-Ferro-Ernst-Fink-Hilbert-Q7-Guti-Tabata/Delgado-Holosko-Bobo, ekstradan bir de forvet alirlarsa (bence hic gerek yok) Holosko da gider.

bjk4ever
24.Temmuz.2010, 17:33
Guti ve Raul pazartesi basin toplantisiyla ayrildiklarini aciklayacaklar, sali gunu Guti geliyor buyuk ihtimalle imzaya. Hayirli ugurlu olsun.

footballer33
24.Temmuz.2010, 20:26
Büyük gün 27 Temmuz!

Quaresma ile transfer piyasasını sallayan Beşiktaş ikinci bombasını patlatmak üzere !.. İspanyol basını Real Madridli yıldızın salı günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a gideceğini iddia etti.

Beşiktaş'ta Fink, Holosko ve Delgado'nun takımdan gönderilmesi kesinleşince Ferrari de elde kaldı.Teknik direktör Bernd Schuster'le yöneticilerin takımın son durumunu değerlendirdikleri ve gidecek futbolcuları belirledikleri öğrenildi.

Buna göre sözleşmesi dondurulan Fink'in yanı sıra orta alanın ortasında Schuster'den geçerli not alamayan Delgado'nun bonservisleriyle beraber gönderileceği belirtildi.Holosko'nun ise kiralık verileceği kaydedildi.

Zapatocny'nin kesin olarak takımda kalmasını isteyen Schuster'in Ferrari içinse " Sezon içerisinde 4 tecrübeli savunma oyuncusuna ihtiyacım var. Bu nedenle Ferrari de kalabilir. Ama bu bölgede Zapatocny, Sivok ve İbrahim Toraman'a çok güveniyorum " şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Bu arada Başkan Yıldırım Demirören ,yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu menajer Ahmet Bulut pazartesi günü İspanya'ya gidiyor.

Pazartesi günü Guti ile bir araya gelecek yöneticilerin bu futbolcuyu salı günü İstanbul'a getirmeyi planladıkları öğrenildi.

İspanyol basını da, Guti'nin pazartesi günü Real Madrid ile sözleşmesini feshedeceğini ve salı günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a gideceğini iddia etti.

Real Madrid'in emektar iki futbolcusu Raul ve Guti'nin, 26 Temmuz'da takımlarına veda edeceğini bildiren İspanyol basını, iki futbolcunun da birer yıl kalan sözleşmelerini, pazartesi günü Real Madrid Spor Direktörü Jorge Valdano ile yapılacak toplantıdan sonra karşılıklı feshedeceklerini yazdı. Raul'un da Schalkeli olacağı haberlerde vurgulandı.

Bu arada Beşiktaş Kulübünün eski yöneticilerinden Şan Ökten, ölümünün 23. yılında kabri başında anıldı. Ökten, Beşiktaş'a kamp yeri bakmak için Bartın'a giderken yöneticiler Metin Keçeli ve Ergun Gökalp'le birlikte trafik kazası geçirmiş ve yaşamını kaybetmişti.

Keçeli ve Gökalp ise kazadan yaralı olarak kurtulmuşlardı. Şan Ökten'in Nakkaştepe Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine, Ökten'in ailesi ve yakınları ile kulüp ikinci başkanı Metin Keçeli, yönetim kurulu üyesi Orhan Saka,kulüp genel müdürü Murat Ülgen, divan, sicil ve müze kurulu üyeleri katıldı.

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=75582 (http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=75582)

bjk4ever
24.Temmuz.2010, 20:50
Ferrari kalir insallah. Haber dogruysa Fink'e uzulurum, keske Fink yerine Zapo gitse, ama bu durumda mesela defansta Zapo'yu ve baska bir stoperi (Toraman, Ferrari) kullanilip Sivok orta alana da gecebilir.

anilton
24.Temmuz.2010, 21:16
Getafe ve Zurich'in Delgado ile ilgili temasları var.İlerleyen günlerde bu konuda gelişmeler olabilir...

IcedEarth
24.Temmuz.2010, 22:35
Bence Beşiktaş'ta fazla olan isimler Zapo, Delgado, Tabata ve belki Holosko'dur. Rotasyon için Delgado-Tabata ikilisinden biri rotasyon için tutulabilir, Zapo'yu tutmanın hiçbir mantığı yok, yabancı oyuncu Türk alternatiflerden iyi olmalıdır bana göre, ama Toraman Zapo'dan daha iyi gibi..

Revolution
24.Temmuz.2010, 22:53
Bana kalırsa Zapo, Sivok'tan daha iyi bir stoper..

anilton
24.Temmuz.2010, 23:11
Bana kalırsa Zapo, Sivok'tan daha iyi bir stoper..

Bana kalırsa da Zapo üç büyüklerin hatta Trabzon ve Bursa'nın banko stoperi olamaz...

LaigLeNoiR
25.Temmuz.2010, 01:26
Bir forumda : m-oil sponsorluğunda robinho için city'e 27 milyon euro robinhoya da yıllık 6.5 milyon euro ödeneceği ve transferin bittiği bir kaç güne açıklanacağı yazılmış ama ne kadar doğru bilmiyorum.

CreaterS
25.Temmuz.2010, 01:30
Bir forumda : m-oil sponsorluğunda robinho için city'e 27 milyon euro robinhoya da yıllık 6.5 milyon euro ödeneceği ve transferin bittiği bir kaç güne açıklanacağı yazılmış ama ne kadar doğru bilmiyorum.

bunu ben de duymuştum.. başka bir forum sitesinde.. Zlatan ibrahimovic ile temaslara başlanmışş. ibrahimovic senelik 7.5m € istemiş.. diye duydum.

bjk4ever
25.Temmuz.2010, 01:31
Hicbir sirket cikarip da 30 milyon euro vermez bir oyuncu icin, balon haberdir. Ayrica sponsor bonservisini mi yillik maliyetini mi karsilar? Bence yillik maliyeti bize yuklerler, ki bu yuk bize fazla gelir, zaten kadro yapimizda Robinho'ya pek ihityac yok, en azindan yillik 6.5 milyon euro verecek kadar.

vego
25.Temmuz.2010, 01:34
Robinho kabul edelimki bize bir numara büyük be maliyet olarak.

anilton
25.Temmuz.2010, 01:37
Sponsor için iki seçenek var.İkisi aynı anda da olabilir hatta.M-Oil(Erdoğan Demirören) ve Mübariz Mansimov.

Kesin olan birşey var ki Robinho ya da ayarında bir futbolcu gelecekse Beşiktaş'ın kasasından para çıkmayacak...

CreaterS
25.Temmuz.2010, 01:42
Robinhoyu istemiyorum ben zatenn. şahsımca..

ama ibrahimovic'e doğru haberse hayır demem :)

anilton
25.Temmuz.2010, 01:48
İbrahimovic düşüncede dahi olamaz...

CreaterS
25.Temmuz.2010, 01:49
İbrahimovic düşüncede dahi olamaz...

1903 radyo'nun admini doğruladı..böyle bir gelişme var dedi.

anilton
25.Temmuz.2010, 01:51
1903 radyo'nun admini doğruladı..böyle bir gelişme var dedi.

Bahsi geçen kişi 1903 radyo'nun admini değil.Ayrıldı zaten oradan.Sadece menajerlerle yapılan bilgi alışverişleri onlar...

Corpus
25.Temmuz.2010, 01:52
İbrahimovic mi :zuhaha

Nerde yaşıyoruz yahu ? şaşırdınız mı ?

Addolorato
25.Temmuz.2010, 01:53
Ibrahimovic Türkiye'ye belki tatil için gelebilir ötesini sanmıyorum. Robinho için bahsi geçen paralarsa çok fazla geleceğini sanmıyorum. Keşke Raul'u alabilse Beşiktaş.

CreaterS
25.Temmuz.2010, 01:54
Bahsi geçen kişi 1903 radyo'nun admini değil.Ayrıldı zaten oradan.Sadece menajerlerle yapılan bilgi alışverişleri onlar...

Murat Özen'i tanıyorsunuzdur.. O bahsediyodu

Ahmet Göktaş
25.Temmuz.2010, 01:54
Şaşırdık. robinho da gelecek Gutide.

anilton
25.Temmuz.2010, 01:56
Murat Özen'i tanıyorsunuzdur.. O bahsediyodu

Tamam Murat Özen admin değil ve ayrıldı Haber1903'ten...

CreaterS
25.Temmuz.2010, 01:57
Tamam Murat Özen admin değil ve ayrıldı Haber1903'ten...

doğrudur.. ben admin biliodum.. ayrıldıgını yeni öğrendim.

TR.CaPTaiN
25.Temmuz.2010, 15:12
Real Madrid'in efsane futbolcularından Guti, bugün yaptığı basın toplantısında Madrid kariyerine son verdiğini ve Beşiktaş ile anlaştığını açıkladı.

Ayrıntılar birazdan...

Sporx

Hayırlı olsun.

anilton
25.Temmuz.2010, 15:12
Guti şuanda basın toplantısı yapıyor.R.Madrid'e veda ediyor.Beşiktaş'la anlaştığını açıklamış...

anilton
25.Temmuz.2010, 15:19
http://estaticos03.marca.com/imagenes/2010/07/25/futbol/equipos/real_madrid/1280055521_0.jpg

Ahmet Göktaş
25.Temmuz.2010, 15:19
Guti anlaştığını açıkladı.

Yıldız oyuncu, 15 yıldır formasını giydiği Madrid formasına ve Santiago Bernabeu'ya veda ederken gözyaşlarlarına hakim olamadı. :(

izmer96
25.Temmuz.2010, 15:25
VE GUTI AÇIKLADI

Real Madrid'in efsane futbolcularından "Guti" lakaplı Jose Maria Gutierrez Hernandez bugün yaptığı basın toplantısında Madrid kariyerine son verdiğini ve Beşiktaş ile anlaştığını açıkladı.Santiago Bernabéu Jorge Valdano ile basın mensuplarının karşısına geçen Guti, Beşiktaş'ın kendisine oldukça cazip bir teklif yaptığını ve Bernd Schuster'in de etkisiyle siyah-beyazlı takımı tercih ettiğini açıkladı.
Guti'nin basın toplantısından önce, İspanyol yıldızın Real Madrid forması altına kazandığı kupalar gösterildi. Jorge Valdano, Guti'nin Real Madrid tarihine önemli katkılar yaptığını ve kalitesini Beşiktaş'ta da göstereceğine inandığını söyledi.
Real Madrid'den resmen ayrılan Guti'nin 27 Temmuz Salı günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Beşiktaş ile iki yıllık sözleşme imzalaması beklenen 33 yaşındaki Guti'nin sezon başına 2,5 milyon ila 3 milyon avro arasında kazanacağı İspanyol basını tarafından sıkça konuşulmaya başlandı.

izmer96
25.Temmuz.2010, 15:26
arkadaslar kusura bakmayin nette sorun var galiba ben 1 kere yolladim nedense 4 kere cikti

bjk4ever
25.Temmuz.2010, 15:41
Şaşırdık. robinho da gelecek Gutide.

Robinho bence gelmez, gelmesin de zaten. Takimin dengesini her turlu bozar, zaten takimda yer yok ki bu adama. Onun tarzinda Q7 var, diger kenara koysan bu takim Q7+R8+Bobo+Nihat+Guti'yi zor kaldirir, yine forvete koysan Robinho-Nihat ikilisi iyi bir ikili olmaz. Takimin dengesi cok bozulur. Su an harbiden iyi bir kadro yapimiz var, ama sayet soylenildigi gibi Fink ve Ferrari giderse ve Robinho gelirse onumuzdeki sezon inanilmaz bir husran olur, buyuk hayal kirikligi olur....

Suicider
25.Temmuz.2010, 15:45
Bu saatten sonra diğer takımlar kimi alırsa alsın beşiktaş transfer gündemine damgasını vurmuştur umarım başarılı olurlar tebrikler..

bjk4ever
25.Temmuz.2010, 15:49
Bu arada marca'nin sitesine baktim, vasat Ispanyolcamla cikarabildigim kadariyla enteresan teklif var (oferta interesante del Besiktas) ama karar vermedim diyor (no lo he decidido).

'Aún no lo he decidido. Tengo una oferta interesante del Besiktas, pero aún no he decidido. Lo que sí sé seguro es que vaya donde vaya voy a dar lo mejor de mí'

bjk4ever
25.Temmuz.2010, 15:55
Gelirse harbiden cok saglam adam almis olacagiz. Dunyanin en buyuk kulubu bu oyuncun icin resmi sitesinden gule gule diyor ve bir veda videosu hazirlamis, basin toplantisinda da emegi gecen tum kupalari tanitmislar (oha).
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330009834703/noticia/Especiales/!Gracias,_Guti!.htm
http://i31.tinypic.com/6oeflh.jpg

CreaterS
25.Temmuz.2010, 15:57
guti messi farketmez.. ferrari gittikten sonra.. inşallah gitmez.

Lucas Neill
25.Temmuz.2010, 16:15
Gutinin gelmesi beni bile heyecanlandirdi cok sevdigim bi futbolcu Bjk'ye hayirli olsun.

SAİT71
25.Temmuz.2010, 16:39
Valla güzel transfer. Zamanında Bizde Carlos'u almıştık burdan böyle :)

Revolution
25.Temmuz.2010, 17:52
Biraz önce NTVSpor'da ayrıldığını ama daha hangi takımda oynayacağına karar veremediğini söylediğini geçtiler ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii..

El Barto
25.Temmuz.2010, 17:56
Öyle bir ortamda zaten Beşiktaş ile anlaştım demesi şık olmazdı ki o da demedi zaten. Muhtemelen kulübün açıklamasını bekleyecektir ki bilmem kaç yıldır hizmet ettiği takımdan ayrıldığını açıkladığı ve duygusal olduğu basın toplantısında Beşiktaş ile anlaştım demesini kimse beklemiyordu.

GeNç KaRTaL
25.Temmuz.2010, 18:05
Biraz önce NTVSpor'da ayrıldığını ama daha hangi takımda oynayacağına karar veremediğini söylediğini geçtiler ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii..

Ntvspor Beşiktaş muhabiri Hakan Gündoğan,Yıldırım Demirören Quaresma'yı uçağıyla getirmeye gittiğinde Quaresma henüz net kararını vermedi demişti.Bu aşamadan sonra Guti'nin gelmeme olasılığını düşünmüyorum açıkcası.Salı günü Türkiye'ye geleceği söyleniyor.Bakalım yine de inşallah bir aksilik çıkmaz.

Varonil
25.Temmuz.2010, 19:01
Guti gibi bir oyuncuyu ligimizde seyredecek olmak gerçekten heyecan verici bir olay.

footballer33
25.Temmuz.2010, 19:30
ROBINHO İLE İLGİLENMİYORUZ

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören Robinho konusunda tasarruflarının olmadığını söyledi.

Başkan Demirören, son günlerde basına yansıyan, Beşiktaş`ın Robinho ile ilgilendiği haberleri üzerine Haber1903`e yaptığı açıklamada; Robinho ile ilgili ilgilenmediklerini ve bu konuda tasarruflarının olmadığını belirtti.

-HABER1903-

Aynı sitede Guti ve Q7 için de olumsuz şeyler çıkmıştı ama 2'si de geldi. Resmi sitede yalanlanmadan ben bu habere inanmıyorum.

izmer96
25.Temmuz.2010, 21:19
ROBINHO İLE İLGİLENMİYORUZ

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören Robinho konusunda tasarruflarının olmadığını söyledi.

Başkan Demirören, son günlerde basına yansıyan, Beşiktaş`ın Robinho ile ilgilendiği haberleri üzerine Haber1903`e yaptığı açıklamada; Robinho ile ilgili ilgilenmediklerini ve bu konuda tasarruflarının olmadığını belirtti.

-HABER1903-

Aynı sitede Guti ve Q7 için de olumsuz şeyler çıkmıştı ama 2'si de geldi. Resmi sitede yalanlanmadan ben bu habere inanmıyorum.

Yildirim Demiroren Guti'yide almiyoruz demisdi , hic belli olmaz

deniz.91
25.Temmuz.2010, 21:23
Ligimizde böylesine bir maestro izlemek benide heyecanlandırıyor

Lorik Cana19
25.Temmuz.2010, 21:23
Guti yarın geliyormuş diyorlar.

LaigLeNoiR
25.Temmuz.2010, 23:40
E yani ne olacak ;

Quaresma-----------Guti----------Robinho

--------------------İbrahimoviç-----------------

böyle mi olacak mış :p

LaigLeNoiR
26.Temmuz.2010, 00:05
Evet yarın 15.30 da stadın önünden otobüsler kalkacakmış havaalanına Guti'yi karşılamak için.

CreaterS
26.Temmuz.2010, 00:06
Abi ben havalimanına gitmem valla :D Q7 yi karşılamaya gittim :D gitmez olaydım . Stada giderim.. Q7'nin Formasını aldım G14 dün kini de alırım.

MeMo
26.Temmuz.2010, 00:09
Robinho mu gelmiş?

LaigLeNoiR
26.Temmuz.2010, 00:29
Gelen giden yok henüz Memo, yarın Guti geliyormuş galiba.

Guti için salı günü stadda olacak diyorlar.

El Barto
26.Temmuz.2010, 00:33
Yalnız her tamamlanan transferden sonra sayfanın üstündeki değerlendirme yıldızlarından biri eksildi. Nedense artık? :zuhaha

LaigLeNoiR
26.Temmuz.2010, 01:08
Çekemeyenler var mı demek istiyorsun :p

anilton
26.Temmuz.2010, 13:05
Bir aksilik olmazsa Guti geliyor bugün...

anilton
26.Temmuz.2010, 14:09
18:30'da İstanbul'da Guti...

GeNç KaRTaL
26.Temmuz.2010, 14:21
En sonunda geliyor.Hayırlı olsun kulübümüze.Kalitemizi artıracak bir transfer.Çok sevinçliyim Guti'yi Beşiktaş forması altında seyredecek olmaktan dolayı.

vego
26.Temmuz.2010, 14:21
Hayırlı olsun Euro cup bizim dir :0::n:

El Barto
26.Temmuz.2010, 14:22
Bir forma alıp numarasına Guti ve Queresma'nın numaralarının karışımından oluşan bir numara yazdırıp üstünede "Guteresma" yazdıracağım kısmetse. :zuhaha

Lorik Cana19
26.Temmuz.2010, 14:24
Beşiktaş camiasına hayırlı olsun. Ligimizin kalitesi için çok önemli transferler. :)

I3esiktas
26.Temmuz.2010, 16:41
Real Madrid`de düzenlenen bir tören ve basın toplantısı ile veda eden 33`lük efsane golcü Raul Gonzales veda töreni sırasında da geleceği hakkında konuştu.

Almanya`nın Schalke 04 ekibi ile kesin anlaşmaya vardığı ve bu takıma transferine kesin gözü ile bakılan Raul düzenlenen veda toplantısında medya mensuplarının da sorularını yanıtladı.

TSİ ile 14.45`te karşısına geçen ve İspanyolca gerçekleştirilen bu toplantında Raul ilginç bir ifade kullandı.

Alman bir muhabirin İspanyolca sorduğu soru basın toplantısının en öne çıkan konusuydu.

Alman muhabir Raul`a: `Almanya`yı seviyorsunuz, sıcak bakıyormusunuz?` diye sorunca Raul gülerek:

`Almanya`dan da hoşlanıyorum, İngiltere`den de hoşlanıyorum, Türkiye`den de hoşlanıyorum.` dedi.

Beşiktaş`ın, Raul`a teklif yapması da bir anlamda doğrulandı.

Adı sürekli Almanya`nın köklü kulübü Schalke ile anılan Raul`a diğer kulüblerden de gelen teklifleri göz önüne seren cinstendi. Raul Schalke ile anlaştığı iddialarına hiç değinmeden toplantısını bitirdi.

-HABER1903-

KanaKe
26.Temmuz.2010, 16:44
Raul Almanya'ya kesinlikle gitmez giderse ya Ingiltere'ye City veya Liverpool'a gider yada Besiktas'a gelir Guti,Schuster ve paradan dolayi.

CreaterS
26.Temmuz.2010, 16:49
Bir forma alıp numarasına Guti ve Queresma'nın numaralarının karışımından oluşan bir numara yazdırıp üstünede "Guteresma" yazdıracağım kısmetse. :zuhaha

saçmalama :D:DD

farfarforfor
26.Temmuz.2010, 16:50
Beşiktaşımıza hayırlı ve uğurlu olsun diyorum bunun yanı sıra Beşiktaş Altidore ile ilgileniyormuş.

BENİM TAHMİNİM ALTİDORE

Transfer konusunda, 3 tane forvet adayı varmış 2`si İspanya`da, birinin uyruğu da belli değil. İbrahimoviç isimlerini de duyduk ancak İbrahimoviç`in Türkiye`ye gelmeye sıcak bakmadığını biliyorum. Kulübü olur der ancak ibrahimoviç sıcak bakmaz.
Benim diğer tahminim Altidore zaten bununla ilgili birkaç haber çıktı ancak kesin ve resmi bir şey yok şuan için.

-HABER1903-

Valla bu transferlerden sonra altidore ben beşiktaşa yakıştırmam çünkü avrupada zaten bobo gol atıyor nihatın performansı bu sene oynadığı mevk bakımından patlama yapacak arkasaında guti kanatta quaresma var bobo nihat iş yapar hemde çok iş yapar ancak illa bir forvet alınacaksa bununda bu isimler kadar yıldız bu isimler kadar beşiktaşta iş yapacak adam alınması lazım. Sercan derseniz sercan geçen sezon 4 go atabildi belki süretli beki kıvrak amason vuruşları çok kısır bir oyuncu genede bu sene yaptığı transferlerle beşiktaş rakiplerine göre çok önde duruyor...

TaşkınMahmut
26.Temmuz.2010, 17:18
İşte Beşiktaş formalı Guti
Beşiktaş'ın Real Madrid'den kadrosuna kattığı İspanyol oyuncu Guti Hernandez siyah-beyazlı formayı sırtına geçirdi.
Guti'nin Beşiktaş yöneticileriyle birlikte çektirdiği fotoğraflar kulübün resmi internet sitesinde yayınlandı. Bu akşam İstanbul'da olması beklenen ve Salı gecesi imza töreni planlanan Guti siyah-beyazlı kulüpte 14 numaralı formayı giyecek. İşte Beşiktaşlı Guti.

Siyah-Beyazlı kulüpten konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Transfer görüşmesi yaptığımız Guti, bugün İstanbul’da olacak.

Saat 16.00'da İspanya’dan yola çıkan Guti, yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ardından Atatürk Havaalanı’na inecek ve daha sonra otele yerleşecek.

Guti, yarın sabah saatlerinde Maslak Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçecek."

http://www.sporx.com/img/2010/07/261280150338.jpg

http://www.sporx.com/img/2010/07/261280150360.jpg

goosfraba
26.Temmuz.2010, 17:23
guti'yi ligimizde izlemek çok zevkli olacak. bu yüzden beşiktaş'a teşekkür etmek gerek.

Corpus
26.Temmuz.2010, 17:24
O pantolon ne öyle yahu :D

TaşkınMahmut
26.Temmuz.2010, 17:25
Çok güzel transferler. Ben yaşa bakmam günü kurtarmaya bakarım. Quaresma ve Guti. Helal olsun. 2 süper oyuncuyu Türkiye'de görmek muhteşem bişey.

Yeter Demirören :D Birazda bize adam bırak.

CreaterS
26.Temmuz.2010, 17:25

adamın bi pantolonu 2000 2500 dolar :D

GodfatheR
26.Temmuz.2010, 17:26

Apache Guti :D Böyle yıldızlar ligimize geldikçe avrupada da ligimiz daha çok takip ediliyor.

KanaKe
26.Temmuz.2010, 17:26
Guti'nin bacaklar bir futbolcuya göre cok ince yoksa banami öyle geliyor?

TaşkınMahmut
26.Temmuz.2010, 17:28
Guti'nin bacaklar bir futbolcuya göre cok ince yoksa banami öyle geliyor?

Baldırlar yeterince kalın. Bak kalça kısmından aşağısına hafifçe. Pantolon sıkışmış nerdeyse

farfarforfor
26.Temmuz.2010, 17:29
serda adalı kulübün çehresini nasıl 6 ayda değiştirileceğini gösterdi bize ve transferleri şaşkınlık ve heyecanla takip ediyorum inşallah beşiktaşa takımıma büyük bir katkı sağlar

anilton
26.Temmuz.2010, 17:34
Anlaşma 2 yıllık.

Guti yıllık 2.7 milyon € alacak.

Ahmet Göktaş
26.Temmuz.2010, 17:35
Nobre 2.5 , Guti 2.7 .... :uzgun:

vego
26.Temmuz.2010, 17:40
Hiç hatırlatma:mad:

CreaterS
26.Temmuz.2010, 17:44

Q7 3.5 G14 2.7 nobre 2.5 ve diğer oyuncular.

bir sene boyunca bu kadar para nerden gelicek ?

anilton
26.Temmuz.2010, 17:49
Serdal Adalı'nın ne kadar iyi bir yönetici olduğunu tarif eden bir şeyi söyleyeyim;

On gün kadar önce Guti ile ön anlaşma imzalanıyor.Bu ön anlaşmada Guti'nin kararını değiştirip başka bir takıma gitmesi halinde "Beşiktaş'a 5 milyon € tazminat verir" maddesi yer alıyor.

Yine Guti 2 yıllık sözleşmesi süresinde ayrılmak isterse Beşiktaş'a "5.4 milyon € ödeyecek".Bir nevi serbest kalma maddesi gibi birşey...

Ahmet Göktaş
26.Temmuz.2010, 17:52

Diğer kulüplerin nerden geliyorsa oradan.

GeNç KaRTaL
26.Temmuz.2010, 17:54
Serdal Adalı gerçekten çok iyi bir yönetici.Uzun süre sonra yönetim kadromuzda bu kadar iyi bir ismin olması çok güzel bir şey.Cengiz Zülfikaroğlu'nu da unutmamak lazım.Getirdikleri oyuncular hem kaliteli isimler,hem de çok astronomik fiyatlara gelmediler.Bu bir başarıdır kesinlikle.

TaşkınMahmut
26.Temmuz.2010, 17:59

Tamamen gelir-gider ile alakalı.

Örnek vericek olursak ;

Ben bile Galatasaray'lı olmama rağmen Beşiktaş maçlarına gitmeyi düşünüyorum (Özellikle Buca maçı)

Yani Guti ve Quaresma'yı izlemek için bir çok kişi akın edicek ve belkide bilet fiyatlarını kafasına bile takmıycak.

Arsenal - Man Utd maçında nasıl tek maçta 6 milyon Pound gelir yaptıysa (Guti ve Quaresmanın yıllık paraları tek maçta kazanılmış) Beşiktaşta 30 yerine 50 yapabilir bilet fiyatlarını. Ortalama bilet fiyatınında 60 olucağını düşünürsek (VİP,Kapalı falan hepsinin ortalaması) ;

60 x 32.000 kapasitenin 30.000'i dolsa maç başına 1,800,000 TL yapar. Forma gelirleri , sponsorlar , kombineler , maç başına kazanılan prim , Avrupa primi , sponsorlardan galibiyet primi vs. vs. vs. çok rahat ödeme yapılabilir.

farfarforfor
26.Temmuz.2010, 18:03
İbrahimoviçte gelsin bizi bu transferler kesmez :)

footballer33
26.Temmuz.2010, 18:30
http://img690.imageshack.us/img690/9558/37817427440668024752788.jpg

GUTI, bize lazım huni. :D

anilton
26.Temmuz.2010, 18:57
Guti bizim yöneticileri evinde ağırlamış heralde; :)

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29196
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29197

KanaKe
26.Temmuz.2010, 19:00
Baldırlar yeterince kalın. Bak kalça kısmından aşağısına hafifçe. Pantolon sıkışmış nerdeyse
bana göre cok ince bu zamana kadar gördügüm en ince futbolcu bacagi desem yalan olmaz :D neyse bacaklar önemli degil sadece dikkatimi cektigi icin söyledim :) futboluyla türkiye liginin tozunu attirir insallah.

anilton
26.Temmuz.2010, 19:06
bana göre cok ince bu zamana kadar gördügüm en ince futbolcu bacagi desem yalan olmaz :D neyse bacaklar önemli degil sadece dikkatimi cektigi icin söyledim :) futboluyla türkiye liginin tozunu attirir insallah.

Guti'nin bacakları sağlamdır yahu.Dar kot giydiği için öyle durmuş;

http://www.magazinsel.com/scripts/news/img/news/0110guti.jpg

Sen ince bacak görmemişsin;

Brezilyalı Ramires :D

http://1.bp.blogspot.com/_dCf3YNNKAyY/ShXq4Wp4tHI/AAAAAAAAASw/hltdMDaBACY/s400/ramires.jpg