PDA

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

KanaKe
16.Haziran.2012, 18:32
bu fikret ormanin futboldan anlamadigi belli oldu.. samet aybabanin kendine hayri yok bjk seneye kümede kalmaya oynarsa sasirmasin kimse... tayfur bile ondan daha iyi teknik direktördür benim gözümde..

pele96
16.Haziran.2012, 18:37
Beşiktaş'ın resmi sitesinde görüşmelere başlandı diyor.Yabancı birinin gelmesinder iyidir.Türk olarak gelebilecek en iyi 3. kişi. Mustafa Denizli veya Hikmet Karaman gelseydi daha iyi olurdu.

ReaList
16.Haziran.2012, 19:20
http://www.ligtv.com.tr/haber/besiktas-aybabayi-acikladi

Hayırlı olsun.

Mamadou
16.Haziran.2012, 19:30
bu fikret ormanin futboldan anlamadigi belli oldu.. samet aybabanin kendine hayri yok bjk seneye kümede kalmaya oynarsa sasirmasin kimse... tayfur bile ondan daha iyi teknik direktördür benim gözümde..

Tabi böyle yazması kolay ama bilmen kaç yılına kadar kulübün gelirlerine temlik konulmuş, görüşülen hocaların isteklerine bile yaklaşamamış, yüksek maaş alan oyuncuların sayesinde söz hakkının oyuncularda bulunduğu, gelecek sezon Avrupa'dan men cezası almış ve ondan sonraki sezonlar Avrupa kupalarına katılması soru işareti olan bir takımın yönetimi yanlış mı yaptı yoksa doğru mu yaptı bunu bence zaman gösterecektir. Yanlış anlaşılmasın karşılaştırma yapmak istemiyorum ama Aykut Kocaman'da Fenerbahçe'yi çalıştırmadan önce Anadolu kulüplerinde sürünerek tecrübe kazandı. Samet Aybaba'da bu konumda diye düşünüyorum. Hiç bir teknik direktörlük tecrübesi olmayan efsanevi oyuncuların takımın başına getirilip başarısızlıkta harcamak yerine tecrübesi olan bir ismi başa getirmek daha mantıklı. Ha önceden çalıştırdığı takımlarda başarılı olmuş veya başarısız olmuş hiç bir önemi yok. Önemli olan Beşiktaş'ta neler yapacağı ve bunu dediğim gibi zaman gösterecek. Yönetimin kararına saygı duyulmalıdır. Beşiktaş şov yapacak ne bir teknik direktör nede bir oyuncu getirecek konumda. Son olarak Tayfur Havutçu Allah'a yakın Beşiktaş'a uzak olsun. Tayfur Havutçu ilk önce oyuncusu hakkında nasıl konuşacağını öğrensin. Görevine son verildiğinde yeni yönetimi taraftarın önüne atması zaten Tayfur Havutçu'dan bir hayır gelmeyeceğinin kanıtıydı.

GeNç KaRTaL
16.Haziran.2012, 19:30
Hayırlı olsun.Umarım başarılı olur.

Deus Dominus
16.Haziran.2012, 19:43
En çok İbrahim Seten'e üzüldüm. Twitter'da "Samet Aybaba gelirse lepiska saçlarımı keserim" demişti... :D

uAburak89
16.Haziran.2012, 19:48
Samet Aybaba ile 4 yıllığına anlaşılmıştır.

kendisine;
2012-2013 sezonu 1.400.000 TL'sı
2013-2014 sezonu : % 10 artış,
2014-2015 sezonu : % 8 artış ,
2015-2016 sezonu : % 6 artış yapılacaktır.

pele96
16.Haziran.2012, 19:50

kendisine;
Ucuza gelmiş sanırım 2 gün sonra başarısız diye kovulmazsa iş yapar gibi.

Cengo
16.Haziran.2012, 20:44
Beşiktaş'ta Aykut Kocaman'ın yolunda Rıza Çalımbay gidebilirdi, Samet Aybaba değil bence.

Hata yaptıklarını düşünüyorum, güvenmiyorum.

footballer33
16.Haziran.2012, 21:07
Samet Aybaba, adaylar arasında en zayıf halkaydı bana göre ve maalesef şartlar gereği onunla anlaşmak durumunda kaldı yönetim. Bu saatten sonra ne söylesek boş. Hayırlı olsun, başarılı olacağına inanmak istiyorum.

byariff
16.Haziran.2012, 23:26
Her Ne kadar begenmesinizde adam elini tasin altina koydu ve zor bir gorevi devir aldi burda kostek yerine besiktas taraftarinin destek olmasi lazim hayirli olsun.

footballer33
16.Haziran.2012, 23:45

kendisine;
Sözleşme düzeltildi:

2012-2013 sezonu: 1.400.000 TL
2013-2014 sezonu: 1.550.000 TL,
2014-2015 sezonu: 1.650.000 TL,
2015-2016 sezonu: 1.750.000 TL.

---------------------------------------------------------

@byariff;

Hocaya köstek olmak değil de, beklentilerden çok farklı bir isimle anlaşılmış olması ve doğal olarak buna bağlı bir hayal kırıklığı yaşıyoruz diyelim. En azından kendi adıma öyle.

Ben; Samet Aybaba ile her yıl 1-2 tane genç futbolcu kazanmamızın bile bizim için bir artı olacağına inanıyorum. Haber doğruysa, ilk iş olarak Cumali Bişi ile 2016 yılına kadar sözleşme imzalanmış bile.

KanaKe
16.Haziran.2012, 23:49
ben en fazla 2 ay süre veriyorum 2 ay sonra ya kendi istifa eder yada fikret orman yönetimi gider :)

byariff
16.Haziran.2012, 23:54
@byariff;

Hocaya köstek olmak değil de, beklentilerden çok farklı bir isimle anlaşılmış olması ve doğal olarak buna bağlı bir hayal kırıklığı yaşıyoruz diyelim. En azından kendi adıma öyle.

o cok farkli isimler iste daha fazla miktar istedi + transfer istedi demekki samet aybabanin bi istegi yokki fazla takima geldi nese umarim basarili olur.

Ralph
17.Haziran.2012, 00:08
Yazıklar olsun gerçekten. Başka bir şey demiyorum Samet Aybaba imzası için.

byariff
17.Haziran.2012, 01:12
Firat gunayer guzel yazi yazmis.

Beşiktaş'ın Samet Aybaba tercihi tartışılıyor.
Kulübün net borcu 580 milyon 994 bin 498 lira.
Fulya ve Plaza kira gelirleri, 2016 Eylül tarihine kadar temlikli.
Federasyon gelirleri, 2016-2017 sezonu dahil temlikli.
Gişe hasılatı 2014 sezon sonuna kadar kullanılamayacak.
Kulüp aleyhine açılan dava sayısı 142.
Davalar için harcanan para (icra takibi,mahkeme masrafları) 50 milyon lira.

Kulüp personelinin maaşı aylarca ödenmemiş.
Yabancı oyuncuların büyük çoğunluğu Uefa'ya başvurmuş durumda.
Yabancısı insafsız da yerlisi insaflı mı?
Beşiktaş'ın Çocuğu da alacaklarının peşinde.
Başkan 'ödeyeceğiz' diyor... 'O' faizini de istiyor...

Gündemde 20 tane hoca ismi.
Büyük çoğunluğu yabancı.
Çok fazla araştırma yapmalarına gerek yok.Google'ı açıp,Beşiktaş yazsalar,Görecekler manzarayı.
Hepsi tedbirini almış durumda.
Bol tazminat, az vaat öneriyorlar.
Almanı Bundesliga'dan oyuncu getireceğim diyor.
Hollandalısı kapıyı 3,5 milyon euro'dan açıyor.

Yerliye dönelim diyorlar..Hepsinin bir kulbu var.
Kimisine vizyonsuz deniyor,kimisine şovmen.
İtiraz edilmeyecek tek isim Büyük Mustafa..
O da 'yıldızlar kalsın,kariyerimi FEDA edemem' diyor..
Kim o yıldızlar?
Almeida,Simao,Quaresma,Fernandes..
Yıllık ücretleri ne kadar? 12 milyon euro (27 milyon lira)
Kulübün bu ücreti verebilecek parası var mı? Yok.
Bu yıldızlar parasını alamayınca ne yapıyor? Uefa'ya gidiyor.
Uefa ne yapıyor? Avrupa'dan men ediyor.

Kulübün önünde alacaklı menajerler cirit atıyor.
İcra memurları 2 günde bir kulübe geliyor.
Başkan Fikret Orman ''Yanan eve daldım,Allahsızlık yapmayın diyor''

Beşiktaş'ın hala Samet Aybaba tercihi tartışılıyor...

http://www.turkcemag.com/firat-gunayer/samet-aybaba

byariff
17.Haziran.2012, 20:36
Samet Aybaba: 3-4 gün hiç dışarı çıkmadan tesislerde kalacağım. Burda birçok şeyi değiştirmek istiyoruz.

Samet Aybaba: Hiçbir şekilde korkmuyorum. Beşiktaş benim takımım.

Samet Aybaba: Kaleci antrenörüyle beraber 3 tane yardımcım olacak. 6-7 kişilik bir çekirdek kadro yapacağız perşembe gününe kadar.

Samet Aybaba: Yurtdışında bir kamp yapacağız. İkinci kamp döneminde 5 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz.

Samet Aybaba: Bazı oyuncuları çok istediğimiz halde feda etmek zorunda kalabiliriz.

Samet Aybaba: Tayfur Havutçu ve Carvalhal kulübeye oturtturamadı diyorsunuz, biz takıma fayda vermeyen adamı sahaya çıkarmayız.

Samet Aybaba: 20 yaşında genç oyuncu olmaz. İyi ve kaliteli oyuncu 17 yaşında oynar.

Samet Aybaba: 2 tane genç oyuncu var alacağımız. Brezilya'dan izlediğimiz oyuncular var.

kaynak Sporx

William Rookwood
17.Haziran.2012, 21:02
Samet Aybaba Beşiktaş'ın çocuğudur yararlı olacağına inanıyorum

anil luque
18.Haziran.2012, 17:41
Egemen Korkmaz 3 yıl daha Beşiktaş'ta..

GeNç KaRTaL
18.Haziran.2012, 17:46
Harika bir haber.

Ralph
18.Haziran.2012, 18:14
Aynı sözleşme ile devam edecekmiş. Samet Aybaba gitmesin demiş.

C h A o S
18.Haziran.2012, 18:37
Şimdi diğer oyuncularda der Egemen'de indirim yapılmadı bizde istemiyoruz diye:)

GeNç KaRTaL
18.Haziran.2012, 20:36
Garanti ücreti çok yüksek değil zaten ama maç başı ücretinde indirime gitseydi iyi olurdu.Herşeye rağmen aldığı paranın sonuna kadar hakkını veren nadir oyuncularımızdandı geçen sezon.Ayrılsa yerini doldurmakta zorlanırdık,hele ki bu şartlar altında.Kalması güzel bu açıdan.Diğer oyunculardan hak etmeyenler Egemen'i örnek gösterirlerse,yollar ayrılır.Yapacak bir şey yok.:)

footballer33
19.Haziran.2012, 01:19
Şimdi diğer oyuncularda der Egemen'de indirim yapılmadı bizde istemiyoruz diye:)
Şemsi'nin dediği gibi; hak edene hak ettiğini verirler, hak etmeyene de yolu gösterirler. Egemen'i örnek gösterecek olan futbolcunun en az onun kadar fayda sağlamış ve onun kadar maça çıkmış olması lazım önce. Adam hiç değilse, Holosko gibi 10 maça çıkıp 2 milyon euro garanti para almadı. O parayı sonuna kadar hak etti. ;;)

Egemen haberi, bugün Beşiktaşla ilgili aldığım en güzel haber oldu. Bu güzellikler umarım devam eder. :)

Ralph
20.Haziran.2012, 11:53
Samet Aybaba Futbolcu izlemek için Brezilya'ya gitmiş.

Radyospor'dan Figen Civan ve İlker Koç'un edindiği bilgiye göre; Önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyen Pilip Holosko'ya karşılık Eskişehirspor'un tecrübeli defansif orta saha oyuncusu Hürriyet Gücer'i kadrosuna katmayı planlıyor.

http://bjkmedya.com

sarianet
21.Haziran.2012, 15:14
beşiktaşla ziglerin adı geçiyor gelirse sevinirim tabi fenerbahçe adına :D

KanaKe
21.Haziran.2012, 18:36
Samet Aybaba Futbolcu izlemek için Brezilya'ya gitmiş.

Radyospor'dan Figen Civan ve İlker Koç'un edindiği bilgiye göre; Önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyen Pilip Holosko'ya karşılık Eskişehirspor'un tecrübeli defansif orta saha oyuncusu Hürriyet Gücer'i kadrosuna katmayı planlıyor.

http://bjkmedya.com

demedimmi ben size 2. sinif transferlere hazir olun diye :D tamam hürriyet kötü adam degilde besiktasa bu saatten sonra ne verebilir.. hürriyeti alana kadar ernstin ücretinde indirime git neciple ikisini oynat..

byariff
21.Haziran.2012, 18:38
1.ci sinif transfer beklememek lazim zaten su an besiktastan ki brezilyada umarim bulurlar yetenekli oyuncu.

KanaKe
21.Haziran.2012, 18:40
zaten kimse yildiz transferi beklemiyor fakat besiktas hürriyete kadar da düsmedi kardesim.. takimda kapi gibi ernst var ücretinde indirime gidilsin sorun cikaracagini sanmiyorum efendi bir oyuncudur ernst hadi onu gectim necip var cocuga yazik edecekler hürriyet geldimi necipi dogru dürüst oynatmaz samet aybaba

El Barto
21.Haziran.2012, 18:41
Ernst mi sorun çıkarmayacak? :)

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=10851

KanaKe
21.Haziran.2012, 18:50
Ernst mi sorun çıkarmayacak? :)

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=10851

valla ben daha gecen gün sporx te mi ne röportajini okumustum ücretimde indirime giderim sorun cikarmam demisti..

footballer33
21.Haziran.2012, 23:59
Hürriyet nedir yahu? Biz daha ölmedik başkanım, o kadar da değil! :icon_eek: Umarım doğru değildir bu haber.

pele96
22.Haziran.2012, 11:12
Aybaba gereksiz bir iş yapmış Brezilyada tüm Dünya Klüplerinin scoutları var.İzleme komiteleri var.Genç bir yetenek çıksa 2 gün sonra haberlere çıkıyor zaten.Gideceğiz Maldonada gibi bir oyuncuya 3-4 M € verip geleceğiz.

vego
22.Haziran.2012, 16:50
'FEDA'ya Ersnt de katıldı!

22 Haziran 2012 15:27 NTV Spor
Siyah-Beyazlı takımın içinde bulunduğu mali krizden dolayı futbolculardan birkaçı alacaklarından indirime giderek Beşiktaş'ın kalkınmasına yardımcı oluyorlar. Daha önce indirime giden Ersan Gülüm ve kaptan İbrahim Toraman'dan sonra bu oyunculara Fabian Ersnt de eklendi.

Facebook'ta Paylaş (http://www.facebook.com/share.php)

http://media1.ntvspor.net/C/I/274/fabian1_LOD2M.jpg
Beşiktaş'ta ücretinde indirime giden oyuncular arasına Fabian Ernst de katıldı. Alman oyuncu, yönetimin talebini geri çevirmedi ve 400 bin euroluk indirimi kabul etti. Siyah-beyazlı yönetimin şimdiki hedefi Portekizli yıldızlar.
Beşiktaş yönetiminin ekonomik koşullar nedeniyle iç transferde sözleşme yenileme çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlı yönetim, bu doğrultuda kapısını çaldığı Ersan Adem Gülüm ve İbrahim Toraman'dan sonra Fabian Ersnt'ten de olumlu yanıt aldı.

Beşiktaş'la 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Alman futbolcu, ücretinde indirim teklifini kabul etti. Buna göre bu sezon için 1 milyon 500 bin euro alması gereken Ernst'in, 1 milyon 100 bin euroluk yeni sözleşmeyi önümüzdeki hafta içinde imzalaması bekleniyor.
Ernst'ten istediği yanıtı alan Beşiktaş yönetimi, gözünü Portekizli futbolculara çevrildi. Yönetim, Quaresma, Almeıda, Sımao ve Fernandes'ten de ücretlerinde indirime gitmelerini isteyecek. Portekizli yıldızların vereceği cevap merakla beklenirken, bazı yöneticiler 4 ismin de satılmasından yana. Ancak bu konuda son kararı Teknik Direktör Samet Aybaba verecek. Quaresma ve Almeıda'nın Portekiz'in Euro 2012 kadrosunda bulunması nedeniyle yöneticiler, 4 portekizliyle turnuva sonrası masaya oturacak.

KanaKe
22.Haziran.2012, 17:41
ben dedim size ernst efendi adamdir sorun cikarmaz diye sakalimiz yokki beni dinleyesiniz :)

pele96
22.Haziran.2012, 21:07
Aybabadan haber yokmu :D

byariff
22.Haziran.2012, 21:12
Yildiz avinda hoca rahatsiz etmeyin

pele96
22.Haziran.2012, 21:18
Yildiz avinda hoca rahatsiz etmeyin
Birde Neymar'ı getirmesin :o

footballer33
22.Haziran.2012, 21:47
Teşekkürler Fabian. :)

Ernst dışında yabancılardan indirimi kabul edecek kimseyi göremiyorum şahsen. Belki yanılırım ve yanıldığıma da sevinirim; ama düşüncem bu yönde. :)

Mamadou
22.Haziran.2012, 21:55
Takımda fedakarlık beklediğim oyuncular maaşında indirime gitti. Maaşında indirim yapılması istendiği halde fiyat indirimini kabul etmeyecek (haklı olarak) iki oyuncu var takımda. Egemen ve Fernandes. Birisi haklı olarak kabul etmedi ama takımda kaldı. İnşallah ne pahasına olursa olsun Fernandes indirimi kabul etmese de takımda kalması sağlanır :)

Önder HOCA
22.Haziran.2012, 22:36
Teşekkürler Fabian. :)

Ernst dışında yabancılardan indirimi kabul edecek kimseyi göremiyorum şahsen. Belki yanılırım ve yanıldığıma da sevinirim; ama düşüncem bu yönde. :)

bence ernst ve fernandes haricindeki yabancıların gönderilmesi lazım zaten

Addolorato
22.Haziran.2012, 22:38
Samet Aybaba Wederson , Tita , Jaba üçlüsünü bulmuştu Brezilya'dan yine öyle sürprizler yapabilir. İlk getirdiğinde Ankaraspor'a bayağı sağlam oynuyordu Wederson Roberto Carlos etkisi yapmıştı Jaba'nın da 15 civarı golü vardı ligde keza Tita hala ligimizin saygı gören adamlarından Wederson Fenerbahçe'de oynadı.

footballer33
22.Haziran.2012, 22:47
bence ernst ve fernandes haricindeki yabancıların gönderilmesi lazım zaten
Sivok ve Hilbert de gönderilmemeli. Kalmasını pek istemesem de; Almeida da, golcü transferi yapılmayacaksa kalacaktır.

vego
23.Haziran.2012, 00:49
Hala takımda o kalsın bu kalsım muhabbetleri dönmesi inanılmaz.

footballer33
23.Haziran.2012, 00:53
Hala takımda o kalsın bu kalsım muhabbetleri dönmesi inanılmaz.
Kendimizce düşüncelerimizi paylaşıyoruz vego. Başka ne yapmamızı önerirsin? Sen de kendi düşüncelerini paylaş, bilelim.

vego
23.Haziran.2012, 00:57
Kendimizce düşüncelerimizi paylaşıyoruz vego. Başka ne yapmamızı önerirsin? Sen de kendi düşüncelerini paylaş, bilelim.
Bence ben belli ettim.Düşüncem basit.Herkes gidebilir.Herkes kalabilir.Zerre umurumda değil.Kimseyi mutlaka tutmalıyız diye bir düşüncem yok.Bence Egemen'de yollanmalıydı.Çünkü indirimi kabul etmedi.Güzel bonservise okutulurdu FB'ye.

Takımın açık ara en iyi oyuncusu eyvallah.Ama biz onu karşılayamıyoruz.Hayırlısı.

kalemci
23.Haziran.2012, 01:03
Ben asla taviz verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Sivok'un da gitmesinin nasıl faydalı olacağını gelecek sene anlayacağımızı iddia ediyorum. Zamanlama hataları, defansif yan toplarda zaaf.. Bunlar yüzünden aşırı puan kaybı yaşandı.

Şuanki maddi yapı her kim olursa olsun tamam denilmeyecek düzeyde. Ücrette indirime gidilmesini kabul etmeyen oyuncular Nobre, Holosko gibiler yüksek maaşlar almasaydı eğer yine de istedikleri rakama imza atabileceklermiydi.

Niyazilerle, Ahmet Yıldırımlarla, Ekremle, Zanlarla şampiyon olunmuştu zamanında ve herhangi bi kısıtlama yoktu henüz. Bu saatten sonra neden olmasın ?

Ralph
23.Haziran.2012, 01:06
Egemen konusunda Fikret Orman tükürdüğünü yaladı açıkçası bende rahatsız oldum. İyi oyuncu olabilir ama madem tavizler verecekti o zaman kesin konuşmayacaktı. Beni de rahatsız etti geri dönüş.

footballer33
23.Haziran.2012, 01:08
@vego; Karşılayamama diye bir şey yok. Öyle olsa, Samet Aybaba takımda kalsın diye rapor vermezdi Egemen için. Bizim karşılayamadığımız oyuncular ortada ve Avrupa Şampiyonası'nın bitmesi bekleniyor. Sezonu 50 maç ile tamamlayan ve performansı iyi olan bir stoperi yollamak, hele de Sivok gidiciyken bunu yapmak mantıklı olmazdı bence. Esas yollanması gerekenler; Ekrem, Holosko, Alves, M.Akyüz, Simao vs. tarzı ya hiç oynamayan ya da çok az oynayıp çok fazla maaş alan futbolculardır. Bunları yollarsan, Egemen'de yapmadığın indirimi de karşılarsın zaten. Misal kiralıklar ve sözleşmesi biten bazı futbolcular gönderildi ve onların maaş yükünden kurtularak şimdiden az da olsa giderler azaltıldı.

Herkes gider görüşüne de, sadece değerini veren çıkarsa gider diyerek katılıyorum. Nakit girişine ihtiyacımız var diye, futbolcuları yok pahasına satacak halde de değiliz. Ayrıca tüm takımı yollayarak da hallolmayacak bu işler maalesef; çünkü yerine koyacağın futbolcuları da dışardan getireceksin. Tamamını altyapıdan çıkaracak durumumuz yok neticede. :)

Anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir umarım. Daha uzun uzun yazardım da, sıkmak istemiyorum kimseyi. ;;)

GeanyGS
23.Haziran.2012, 01:13
Beşiktaş bence yeni stadına geçene kadar gözle görünen bir küçülmeye gidecektir, başarıya aç ve savaşan futbolcularla Avrupa vizesi için savaşacaktır (ekstra gelir için) yeni stada geçileceği sezon daha ciddi transferler yaparak hem stad geliri ve yakalayacakları hava ile tekrar atağa geçecektir GS örneğinde olduğu gibi.

RaSenGan
23.Haziran.2012, 01:17
Sivok da gidiyormuş sanırım Sevilla'dan teklif varmış.

C h A o S
23.Haziran.2012, 01:20
Mustafa Pektemek'e teklif varmış.Ukrayna'dan bir takım adını unuttum.8 milyon euro vermişler.Samet Aybaba'da Beşiktaş menfaatleri açısından satabiliriz demiş.Ligtvde dinlemiştim öğlen.

Kişisel yorumum,8 veriyorlarsa düşünmeden satsınlar.

anil luque
23.Haziran.2012, 01:23
Mustafa'nın gitmesini istemezdim normalde ama bu şartlar altında hele ki bahsedilen mebla doğruysa , gitsin. Ama Ukrayna'da kendini bitirir orası ayrı.

kalemci
23.Haziran.2012, 01:31
Eğer Metalist'e giderse Pektemek orada kral olur. 1-2 ay önceden de söylemiştim tekrar söylüyorum biraz dar bakıp küçük düşünmemiz lazım artık en azından 1-2 sene. En fazla ne kaybederiz ki. Avrupa'ya gidemeyiz, 10.oluruz belki ama en az 4-5 seneyi kurtarmış oluruz. Başka türlü temizlenmez bu enkaz.

Bu arada Denizli yine istifa etmiş.

Persepolis Futbol Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, tecrübeli teknik direktörün ailevi sorunlar nedeni ile istifa ettiği kaydedildi. :)

C h A o S
23.Haziran.2012, 01:36
Metalist değildi.Ayrıca Fernandes ilede ilgileniyorlarmış.

Siyah-Beyazlılar’ın 4 milyon Euro bonservis bedeliyle aldığı genç golcüye Juande Ramos’un çalıştırdığı Dnipro talip oldu.

Ukrayna ekibi 8 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Karar için ABD’de olan başkan Fikret Orman bekleniyor.

kalemci
23.Haziran.2012, 01:39
Kiev, Shaktar, Metalist dışında bilgim yok diğer takımlar hakkında nasıl oynadıklarıyla ilgili. Hayırlısı olsun.

Ralph
23.Haziran.2012, 01:39
Hergün hayal kuruyorum; keşke diyorum başkan çıksa, bütün bu olanlar bir şaka ve hiç borcumuz yok dese. 3-4 tane kalite transfer ile karşımıza çıksa diyorum :) Aaaah ah

GeNç KaRTaL
23.Haziran.2012, 03:09
Hergün hayal kuruyorum; keşke diyorum başkan çıksa, bütün bu olanlar bir şaka ve hiç borcumuz yok dese. 3-4 tane kalite transfer ile karşımıza çıksa diyorum :) Aaaah ah

Malesef öyle bir Dünya yok aga.:icon_smile: Bu durumdan kısa sürede ancak bir para babası bizi satın alırsa kurtulabiliriz belki,o da Türkiye'de mümkün müdür bilmiyorum.Mümkün olsa bile öyle birisi neden bizi alsın orası da ayrı bir konu zaten.Bir de bizim taraftarın çoğunluğu böyle bir şeye şiddetle karşı çıkıyorlar.Bana kalsa öyle bir şey olsa keşke.

Bir de Dnipro Rus takımı değil miydi? Mustafa haberlerini çok önceden duymuştum.6 vermişler,bizimkiler 8 istemiş.Mustafa'nın ayrılmasını istemem aslında ama şartlar malum.

berkay123456
23.Haziran.2012, 10:06
Malesef öyle bir Dünya yok aga.:icon_smile: Bu durumdan kısa sürede ancak bir para babası bizi satın alırsa kurtulabiliriz belki,o da Türkiye'de mümkün müdür bilmiyorum.Mümkün olsa bile öyle birisi neden bizi alsın orası da ayrı bir konu zaten.Bir de bizim taraftarın çoğunluğu böyle bir şeye şiddetle karşı çıkıyorlar.Bana kalsa öyle bir şey olsa keşke.

Bir de Dnipro Rus takımı değil miydi? Mustafa haberlerini çok önceden duymuştum.6 vermişler,bizimkiler 8 istemiş.Mustafa'nın ayrılmasını istemem aslında ama şartlar malum.

Dnipro Ukrayna takımı, fena takım değiller ama Shakhtar,Kiev ve Metalist'in arkasında pek gözükmüyorlar.

Ralph
25.Haziran.2012, 12:06
3 bölgeye nokta transfer yapmak için G.Amerika'da ava çıkan Samet Aybaba, A.Bragantinolu stoper Rafael Caldeira, Gremio'nun kalecisi Victor ve Goianiense'li Bueno'dan oluşan listeyi yönetime iletti.

Beşiktaş'la anlaştıktan sonra Brezilya'ya çıkarma yapan teknik direktör Samet Aybaba, önceki gece İstanbul'a döndü.. 3 gün boyunca Güney Amerika'da çıplak gözle futbolcu izleyen tecrübeli teknik adam, yaklaşık 6 aydır göz hapsinde tuttuğu gelecek vadeden yıldızlarla ilgili detaylı bir rapor hazırladı.

Vatan Gazetesi'nden Ömer Güvenç, Aybaba'nın futbol komitesine ilettiği transfer listesinde yer alan üç ismi köşesine taşıdı.

İLK ADAY VICTOR BAGY

Finlandiya maçında Türk Milli Takımı'ndan emekli olan Rüştü Reçber'i gelecek sezon kadroda düşünmeyen Aybaba, 1 numaralı forma için ilk adayını belirledi.. Gremio'da forma giyen 29 yaşındaki Victor Bagy, 2009 yılından bu yana sakat ve cezalı olmadığı her maça 11'de başladı.. İstikrarıyla dikkatleri üzerine çeken Victor, Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.
Takımın iskeletinde kilit nokta oynayacak isimleri siyah-beyazlıların bünyesine katmak isteyen Aybaba, Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı için papatya falları açılan Tomas Sivok'un da alternatifini buldu..

http://img823.imageshack.us/img823/1228/victorfx.png (http://img823.imageshack.us/i/victorfx.png/)

ÇİFT YÖNLÜ CALDEIRA

Neymar'ın da formasını giydiği Santos'un A.Bragantino'ya kiralık olarak verdiği 1991 doğumlu stoperi Rafael Caldeira da başarılı çalıştırıcının dikkatini çeken bir başka isim oldu. 1.80'lik boyuna rağmen hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çeken Caldeira'nın sol bekte de görev yapabiliyor olması bu oyuncuyu daha cazip kılan bir başka özellik.

http://img27.imageshack.us/img27/5828/dasgfdhf.png (http://img27.imageshack.us/i/dasgfdhf.png/)

FORVETE RICARDO BUENO

Taraftarların en çok merak ettiği konu ise forvete kimin alınacağı.. Aybaba bu ismi de belirlemiş durumda.. Goianiense'de forma giyen 24 yaşındaki Ricardo Bueno'nun tekniğine hayran kalan kurt hoca, transfermarkt.com'a göre değeri 600 bin Euro civarındaki 24 yaşındaki forveti yöneticilere öve öve bitiremedi. Son 3 sezonda toplam 5 gol atsa da geleceği parlak futbolcular arasında yer alan Goianiense'li santrfor, sağ ve sol açıkta da oynayabiliyor.

http://img840.imageshack.us/img840/2181/buenoy.png (http://img840.imageshack.us/i/buenoy.png/)

TOP YÖNETİMDE

Aybaba'nın yönetime verdiği isimler şimdilik bunlar. İlk etapta bu 3'lü için fiyat soruşturması yapacak olan yönetim, belirlenen oyuncuların bütçeyi aşmaması halinde beklemeden işi resmiyete dökecek.

Aybaba Brezilya sevdalısı

Samet Aybaba, Bursa, Buca ve Ankara'da çalışırken de Brezilyalı oyuncuları tercih etmişti. Türk futboluna onlarca genç yetenek kazandıran Beşiktaş'ın yeni patronu Sambacılar diyarında da birçok futbolcuyu Türkiye'ye getirmişti. Bu isimlerden bazıları ülkemizde kalıcı olurken, birkaçı ise hayâl kırıklığının ötesine geçemeyip, Brezilya'ya geri dönmüştü.

- Jaba: 2004-05'te Ankaraspor'a geldi. 33 lig maçında 17 gol attı. Şu an Antalya için ter döküyor.

- Tita: Jaba'yla birlikte geldi. Süper Ligde 31 maçta 6 kez fileleri havalandırdı. O da Antalyaspor'da.

- Vederson: Tecrübeli sol bek de Ankaraspor patentli. Oradan F.Bahçe'ye sıçrama yapan başarılı kanat oyuncusu şimdilerde Bursa'da top koşturuyor.

NOT: MERAK EDENLER İÇİN FM ÖZELLİKLERİNİ DE KOYDUM.

http://live.sporx.com

RaSenGan
25.Haziran.2012, 12:49
Leandro Damiao'yu falan alsa bari oralara kadar gitmişken :D

pele96
25.Haziran.2012, 12:58
2 Gün önce gazetede okumuştum Aybabanın Listesi :
Aranguiz
Francisco Castrox
Rodrigo Passebon
Luan Michel de Souza
Patrik Leonardo Silva
Romarinho
Arouca Marcos
Rafael
Keirrison de Souza

Brezilya ligini ve Milli takımını takip etmediğimden bana tanıdık gelen oyuncu yok :)

Fearless Coward
25.Haziran.2012, 13:01
Aybaba sanırım Brezilya karması yapacak :D Portekiz'den sonra yeni modaları olur artık :D

Zekirdek
25.Haziran.2012, 13:16
Ricardo Bueno'nun geleceği gerçekten parlak olduğu son 3 sezonda attığı 5 golden belli. (!) Haberi ilk spor servisinde duydum adamı stoper sandım. Allah Beşiktaş'lılara sabır versin.

pele96
25.Haziran.2012, 13:22
Ricardo Bueno'nun geleceği gerçekten parlak olduğu son 3 sezonda attığı 5 golden belli. (!) Haberi ilk spor servisinde duydum adamı stoper sandım. Allah Beşiktaş'lılara sabır versin.
2010 yılında o kadarda kötü değilmiş 19 maç 16 gol güzel bir istatistik sonradan sakatlık felanmı geçirmiş acaba :S

Zekirdek
25.Haziran.2012, 13:35
2010 yılında o kadarda kötü değilmiş 19 maç 16 gol güzel bir istatistik sonradan sakatlık felanmı geçirmiş acaba :S

Şu an çoğu kişi Brezilya 1. Ligini iplemezken 19 maçta 16 gol attığı takım Serie D yani Brezilya 4.ligine tekabül ediyor. FM'de bile yok.

pele96
25.Haziran.2012, 13:40
Şu an çoğu kişi Brezilya 1. Ligini iplemezken 19 maçta 16 gol attığı takım Serie D yani Brezilya 4.ligine tekabül ediyor. FM'de bile yok.
Zaten Brezilya'dan nasıl iyi adam getirebiliriz ki ? İngiltere , İspanya , Almanya gibi büyük ligleri büyük takımlarının orda scout , gözlemci ekipleri var , İyi bir yetenek çıktığı anda adamlar direk işe giriyor , transfer ediyor.Brezilyada kalanlar Ortaseviye oyuncu bile kalmıyor Beşiktaş gidip brezilyadan getirebileceği maksimum oyuncu Baroni gibi bir oyuncu olur.

E.Cartman
25.Haziran.2012, 14:03
Brezilya eski popülerliğini kaybetti zaten. Bi Neymar bi Ganso'nun adı geçiyor devlerle. Artık Avrupalılar da anladı, çalışacak, disiplinli, fiziken güçlü adamları istiyorlar. Defansın olmadığı ligde şov yapanları değil. Yoksa çok isteselerdi Neymar'ı da Ganso'yuda 1000 kez almışlardı.

footballer33
25.Haziran.2012, 14:29
Brezilya pazarını hiç istemiyorum. Kaleye bonservisi olmayan Paul Robinson, forvete sözleşmesi seneye bitecek ve fazla bonservis istemeyeceklerini düşündüğüm Bragalı Lima'yı tercih ederim şahsen. Orta sahaya da Deretti alınsa çok iyi olur; ama bizimkisi de bir istek işte, gerçekleşeceğinden mi? :icon_neutral:

Ralph
25.Haziran.2012, 14:39
Samet Aybaba'nın bulacağı genç yetenekler en fazla orta seviyede genç yeteneklerdir. Zaten kimse üst düzey bekleyemez. Keza Brezilya'dan çıkacak üst düzey bir genç yeteneği kolay kolay getirecek bir durumda değiliz. Bu durumda tek yapacağımız bu konuda hocaya güvenmek olacak. Aslında sadece Brezilya pazarına dalmak bence filtreyi daraltmak anlamına geliyor. Sonumuz hayır olsun inşallah.

pele96
25.Haziran.2012, 14:49
Samet Aybaba'nın bulacağı genç yetenekler en fazla orta seviyede genç yeteneklerdir. Zaten kimse üst düzey bekleyemez. Keza Brezilya'dan çıkacak üst düzey bir genç yeteneği kolay kolay getirecek bir durumda değiliz. Bu durumda tek yapacağımız bu konuda hocaya güvenmek olacak. Aslında sadece Brezilya pazarına dalmak bence filtreyi daraltmak anlamına geliyor. Sonumuz hayır olsun inşallah.
Alex'i orta seviye olarak düşünürsek ortaseviye bile fazla gelir bizim için.

Facx
25.Haziran.2012, 15:33
Brezilya eski popülerliğini kaybetti zaten. Bi Neymar bi Ganso'nun adı geçiyor devlerle. Artık Avrupalılar da anladı, çalışacak, disiplinli, fiziken güçlü adamları istiyorlar. Defansın olmadığı ligde şov yapanları değil. Yoksa çok isteselerdi Neymar'ı da Ganso'yuda 1000 kez almışlardı.

kesinlikle öyle değil bu iş şans işi birazda, iyi bi jenerasyon çıkarsa mesela 94-2002 arasındaki brezilya gibi dağıtır şuanki ispanyayı :D

goosfraba
25.Haziran.2012, 16:34
Şirketimiz, Futbol A Takımımızın Yardımcı Antrenörlük görevi için, Ulvi Güveneroğlu ve Recep Çetin ile 2 yıllığına sözleşme imzalamıştır. Sözleşme bedeli olarak Ulvi Güneroğlu'na aylık 20.000 TL ve Recep Çetin'e aylık 20.000 TL'sı ödenecektir.

---

Şirketimizin profesyonel futbolcularından Korcan Çelikay'ın Sivasspor Kulübü'ne 200.000.TL sözleşme fesih bedeli karşılığında transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır.

pele96
25.Haziran.2012, 16:47
Brezilya pazarını hiç istemiyorum. Kaleye bonservisi olmayan Paul Robinson, forvete sözleşmesi seneye bitecek ve fazla bonservis istemeyeceklerini düşündüğüm Bragalı Lima'yı tercih ederim şahsen. Orta sahaya da Deretti alınsa çok iyi olur; ama bizimkisi de bir istek işte, gerçekleşeceğinden mi? :icon_neutral:
Robinson imza atacak deniliyor.

Ralph
25.Haziran.2012, 17:03
Brezilya pazarı her zaman iyidir bence. Eski tadı olmayabilir ama sürekli jenerasyon değişiyor. Ne yani Neymar ve Ganso dışında iyi oyuncu yok mu sanıyorsunuz Brezilya'da :) Ayrıca bizimkiler neden Arjantin olayına girişmiyorlar acaba merak ediyorum. Brezilya ve Portekiz ekolünden sonra Arjantin ekolüne de el atmak lazım :)

Ralph
25.Haziran.2012, 17:15
Erkut Şentürk, Eskişehirspor ile 3 yıllık anlaşma yapmak üzere. Erkut'un bu akşam Eskişehirspor idmanına katılması bekleniyor.

Ben bu çocuğun gelişeceğine inanıyordum keşke kalsaydı.

footballer33
25.Haziran.2012, 17:56
Brezilya pazarı her zaman iyidir bence. Eski tadı olmayabilir ama sürekli jenerasyon değişiyor. Ne yani Neymar ve Ganso dışında iyi oyuncu yok mu sanıyorsunuz Brezilya'da :) Ayrıca bizimkiler neden Arjantin olayına girişmiyorlar acaba merak ediyorum. Brezilya ve Portekiz ekolünden sonra Arjantin ekolüne de el atmak lazım :)
Görkem, üstteki yazında da Brezilya pazarına dalmak filtreyi daraltmak demek demişsin. Hangi dediğin gerçek düşüncen, şaşırdım şimdi. :)

Erkut'un bizimle 5 yıllık sözleşme imzalayacağını okuyordum sürekli. İmzalamamış demek ki. Umarım, pişman olmayız ilerde. Önemli bir genç yeteneği kaybettik demektir çünkü. :uzgun:

Sezer Özmen de Eskişehirspor yolundaymış bu arada. Keşke Erkut'u bize bırakıp Sezer'i alsalar.

EDİT: Haberlerin kaynağı, haber1903.

Ralph
25.Haziran.2012, 18:00
Görkem, üstteki yazında da Brezilya pazarına dalmak filtreyi daraltmak demek demişsin. Hangi dediğin gerçek düşüncen, şaşırdım şimdi. :)

Erkut'un bizimle 5 yıllık sözleşme imzalayacağını okuyordum sürekli. İmzalamamış demek ki. Umarım, pişman olmayız ilerde. Önemli bir genç yeteneği kaybettik demektir çünkü. :uzgun:

Tam olarak anlatamadım o zaman :) Şimdi şöyle, Samet Aybaba direk Brezilya odaklı düşünüyor. Halbuki futbol bir tek orada oynanmıyor. Tamam çok kaliteli isimler var ama başa gelir gelmez direk oraya gitti. Bu anlamda filtreledi dedim yanlış anlaşılma olmasın :)

footballer33
25.Haziran.2012, 18:09
Anladım Görkemciğim, tamam. :) Katılıyorum sana. İskandinav ülkelerine veya Afrika kökenli futbolculara da bakabilir bence. Fransa Ligi'nde çok genç ve potansiyelli futbolcular var; Almanya Ligi'nde bir dolu futbolcu var. Oralara da gidip araştırmalar yapabilir. 3-4 Brezilyalı alınacağına her ülkeden 1'er futbolcu alsa hem gruplaşma ve huzursuzluk olmaz hem de faydasını daha çok görürüz. Portekiz Çetesi'nden sonra Brezilya Çetesi hiç hoş gelmiyor kulağa.

Ralph
25.Haziran.2012, 18:10
Aynen demek istediğim de bu işte. Sen benim düşüncemi benden daha iyi anlattın :)

footballer33
25.Haziran.2012, 18:14
Estağfurullah. :) Aklın yolu bir.

Robinson imza atacak deniliyor.
İnşallah. :) Şu şartlarda, daha iyisini bulacak değiliz sonuçta.

Ralph
25.Haziran.2012, 20:04
Erkut Eskişehirspor'da. Yazık oldu.

http://img137.imageshack.us/img137/9365/605403805.jpg (http://img137.imageshack.us/i/605403805.jpg/)

Addolorato
25.Haziran.2012, 22:11
Ben bu adamı böyle esmer kara kuru kısa boylu birşey olarak hayal etmiştim. Bildiğin kız gibi çocukmuş valla :D.

pele96
25.Haziran.2012, 22:18
Anladım Görkemciğim, tamam. :) Katılıyorum sana. İskandinav ülkelerine veya Afrika kökenli futbolculara da bakabilir bence. Fransa Ligi'nde çok genç ve potansiyelli futbolcular var; Almanya Ligi'nde bir dolu futbolcu var. Oralara da gidip araştırmalar yapabilir. 3-4 Brezilyalı alınacağına her ülkeden 1'er futbolcu alsa hem gruplaşma ve huzursuzluk olmaz hem de faydasını daha çok görürüz. Portekiz Çetesi'nden sonra Brezilya Çetesi hiç hoş gelmiyor kulağa.
Portekiz Çetesi dağılmadıki Takımda türk kalmayacak Brezilyalı Portekizliler doldurulacak :D Alves gibi 3-4 tane daha Portekizli , Brezilyalı getirilir 5 sene sonra hepsi Türk oh :D

Erkut Eskişehirspor'da. Yazık oldu.

http://img137.imageshack.us/img137/9365/605403805.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg137.imageshack. us%2Fi%2F605403805.jpg%2F)
Geçen sene 5 Yıl uzatılmıştı ucuza gitmiş olmasın bağre. Eskişehirden kazık yemekte üstümüze yok Batuhan , Erkut yakında Muhammed ve Atınçıda satarız.

Suicider
25.Haziran.2012, 23:44
Ntvspor Sondakika: G.rangers kalecisi Allan Mcgregor'un menajeri Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

BaFraLı
25.Haziran.2012, 23:45
İskoç kaleci Allan McGregor'ın menajeri Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a gelmiş.

Fearless Coward
25.Haziran.2012, 23:50
Rangers'in durumu ortada Beşiktaş bundan iyisini bulamazdı şu durumda tabi anlaşırlarsa :D kaleciyi FM'de çok seviyorum çok işimi görmüşlüğü var gerçekte de izledim Süper Lig için yeterli bi kaleci diyebiliriz...

Önder HOCA
26.Haziran.2012, 00:09
bence rüştü bir sene daha durabilirdi en azından yabancı statüsü için önemli

footballer33
26.Haziran.2012, 01:26
Bence; Brezilya Ligi'nin ne idüğü belirsiz kalecilerine bakacağımıza, McGregor gelsin. G.Rangers'in kalecisi sonuçta. Paul Robinson veya McGregor'dan birini alırız umarım.

byariff
26.Haziran.2012, 03:03
Kartalhaber özel haberi... Beşiktaş'ın başı büyük belada...

http://www.kartalhaber.com/images/userfiles/1340657020905.jpg

Beşiktaş'ta büyük bir rezalet yaşandığı ortaya çıktı.
Beşiktaş transfer komitesinin yaklaşık 15 gün önce İsveçli ünlü teknik direktör Göran Eriksson'la sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Beşiktaş transfer komitesinin bu durumu başkan Fikret Orman'dan bile sakladığı iddia edildi.
Transfer komitesi yıllık 1.3 milyon euroya ünlü teknik adamla sözleşme imzaladı ancak daha sonra Eriksson'a "Biz bu transferden vazgeçtik" mesajını iletti. Ancak Eriksson Beşiktaş yönetimine başvurarak,, "Sizin vazgeçmeniz beni ilgilendirmez. benimle çalışıp çalışmamanız çok umrumda değil. Madem imzalar atıldı ve siz vazgeçtiğiniz o zaman bir yıllık ücretimi isterim" diye karşılık verdi. İsveçli teknik adamın avukatları geçtiğimiz gün bu parayı tahsis etmek için Beşiktaş kulübü'ne başvurdu. Büyük şok yaşayan yönetim kurulu olayı kapatmak için harekete geçti.

Tamer Kıran Milano'ya gitti
Beşitaş yöneticisi Tamer Kıran bu rezaleti örtbas etmek için İtalya'nın Milano kentine uçtu. Kıran yarın sabah saat 11.00'de Göran Eriksson'la pazarlık masasına oturacak ve İsveçli teknik adamın elindeki sözleşmeyi almaya çalışacak.

http://www.kartalhaber.com/haber/13066340/yok-boyle-bir-rezalet.html

attirson
26.Haziran.2012, 03:09
Yok artık.

Walter Sakana
26.Haziran.2012, 03:33
Beşiktaş sohbet alanında paylaşıldı Arif:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=2277229#post2277229

Ralph
26.Haziran.2012, 11:46
G.Saray istedi, Beşiktaş aldı

Beşiktaş, Galatasaray'ın uzun süredir takip ettiği İskenderun Amatör Küme takımı Karaağaçspor'un 14 yaşındaki genç yeteneği Sebahattin Gizlen'i transfer etti.

Beşiktaş sürpriz bir genç futbolcu transferine imza attı. Berat, Mehmet, Oğuzhan gibi genç oyuncuları renklerine katan Beşiktaş, transferdeki uzun süreli suskunluğunu dün bozdu. Beşiktaş, G.Saray'ın da 10 yaşından beri renklerine katmak istediği İskenderun Amatör Küme takımı Karaağaçspor'un 14 yaşındaki genç yeteneği Sebahattin Gizlen'i transfer etti.
10 yaşındayken G.Saray'ın renklerine bağlamak için İstanbul'a getirdiği, hatta GS Store'a götürüp sarıkırmızılı formalar giydirdiği Sebahattin Gizlen, daha sonra A.Gücü ve Ankaraspor ile anlaşmıştı. Selçuk İnan'ın da yetiştiği Karaağaçspor'da her geçen gün yıldızı parlayan genç yeteneğin Beşiktaş'ı tercih etmesindeki neden ise Samet Aybaba.

LAKABI MESSI

İskenderunspor'dan Beşiktaş'a transfer olan ve şimdi de teknik direktörlük koltuğuna oturan Samet Aybaba, 14'lük Sebahattin'in ilham kaynağı olmuş. Sol ayağını iyi kullanan ve "Messi" lakabı takılan Sebahattin Gizlen, G.Saray'ı ve diğer bütün kulüpleri elinin tersiyle iterek Beşiktaş'a "Evet" dedi.

http://live.sporx.com

C h A o S
26.Haziran.2012, 14:24
Ula bu ülkede de her genç yetenek Messi mübarek.Bir tanesinede Ronaldo deyin mübarekler.

BaFraLı
26.Haziran.2012, 15:21
Hayır alınan bu genç yeteneklerin bir taneside ligimizde adam gibi forma giyse dişimi kırıcam. Hani nerde Muhammet Demirciler, Berkin Arslanlar, Cem Sultanlar. Yazık yemin ediyorum ya. Messi diye lanse edilip sonrasında alt yapılarda çürütülüyor bu adamlar.

Ben kimseyi tanımıyorum, böyle messiydi şuydubuydu diye lanse edilip adam gibi istikrarlı süper ligte oynayan bu genç oyunculardan.

Ralph
26.Haziran.2012, 15:56
SON DAKİKA : Sivok ile yollar ayrıldı.

KanaKe
26.Haziran.2012, 16:54
Ula bu ülkede de her genç yetenek Messi mübarek.Bir tanesinede Ronaldo deyin mübarekler.

bütün genc oyuncular nedense messi ama biz daha 1 messi bile cikaramadik

Zekirdek
26.Haziran.2012, 20:08
Bence Beşiktaş yöneticileri bu Erik Son başka bulamayız diye alelacele sözleşme imzalattılar. :D :D :D

SaLviO
26.Haziran.2012, 21:13
Bence Beşiktaş yöneticileri bu Erik Son başka bulamayız diye alelacele sözleşme imzalattılar. :D :D :D

çok iyisin sen ya :D :D :D

Mamadou
27.Haziran.2012, 00:30
Eriksson haberi şahsen bana yalan gibi geliyor. Eriksson yıllık 1.3 Milyon Euro'ya çalışacak bir isim değil.

KanaKe
27.Haziran.2012, 01:10
Eriksson haberi şahsen bana yalan gibi geliyor. Eriksson yıllık 1.3 Milyon Euro'ya çalışacak bir isim değil.

niye calismasin kac senedir bosta bekliyor :)

Nocna Mora
27.Haziran.2012, 01:51
Cenk'e neden güvenilmiyor anlayamıyorum.

footballer33
27.Haziran.2012, 02:44
Cenk'e güvenilmeme değil; Rüştü gitti, Korcan satıldı, Umut Kaya çok tecrübesiz, şu sıra ancak 3. kaleci olabilir. Haliyle bir kaleci şart oluyor.

Sivok'un yolu açık olsun, gittiği yerde başarılar dilerim. 4 sene hizmet etti layıkıyla, bunun için de teşekkürler.

Fearless Coward
28.Haziran.2012, 15:06
Ekrem Dağ ile yollar ayrılıyor

28 Haziran 2012 13:11 NTVSpor.net

Beşiktaş ile Ekrem Dağ'ın yolları ayrılıyor. Siyah beyazlı yönetim, deneyimli oyuncu ile sözleşmesinin fesh edilmesi konusunda anlaşma sağladı.

Suicider
28.Haziran.2012, 15:15
Ekrem alacaklarına karşılık bonservissiz ayrılmış.

Ralph
28.Haziran.2012, 15:22
Ekrem Beşiktaş'ta bir tek Fenerbahçe maçında işe yaradı heralde :) Şükür gitti.

furkan58
28.Haziran.2012, 17:16
ertem şener ‏@_ertemsener
son dakika olcay şahan beşiktaş'ta !!!

attirson
28.Haziran.2012, 18:35
Borsaya bildirilmis.

footballer33
28.Haziran.2012, 19:00
Ohaaaaaaaaa, Ekrem gitti mi la? :n: Ben 1 sene daha çekeriz bu derdi diyordum. Oh beeee! Bugün aldığım en güzel haber.

Olcay da hayırlı olsun. Böyle futbolculara ihtiyacımız olacak bu sene. :)

Facx
28.Haziran.2012, 20:51
mehmet akyüz v2 :D geçen senede onu sözde biz alıcaktık beşiktaş aldı ben 25 yaşına kadar hiç adı duyulmamış bi futbolcunun pek bişey yapıcağını düşünmüyrum açıkcası Beşiktaş ve Galatasaray seviyesinde tabi yanılabilirim de ama çok bişey beklememeli beşiktaşlılar bence

GeNç KaRTaL
28.Haziran.2012, 20:54
Ekrem Beşiktaş'ta bir tek Fenerbahçe maçında işe yaradı heralde :) Şükür gitti.

Ekrem ilk geldiği sezon,Ertuğrul Sağlam onu oynatmıyordu ama Mustafa Denizli geldikten sonra joker olarak bir çok mevkide denedi ve o sezon şampiyonlukta payı olan oyunculardandı.Sonradan çok bozdu orası ayrı tabii,sadece Fenerbahçe maçında attığı golle işe yaradı demek haksızlık olacağı için yazma gereksinimi hissettim.

footballer33
29.Haziran.2012, 00:05
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba yeni sezonu açmaya hazırlanırken, İstanbul'da bırakacağı yabancı futbolcuları da belirledi.

Ekrem Dağ'ın alacaklarına karşı bonservisinin verilmesi, 1.5 milyon Euro'da direten Sivok'un ayrılmasından sonra Quaresma, Simao, Holosko, Ernst, Rüştü ve Alves de kampa götürülmeyecek.

Haber Kaynağı: DHA

----------------------------------------------

Ernst ve Quaresma... :confused:

Facx
29.Haziran.2012, 00:21
Quaresma neysede Ernst e üzüldüm şahsen

GeNç KaRTaL
29.Haziran.2012, 01:00
Haber doğruysa eğer çok gereksiz bir hareket olur.Tamam kadroda düşünmeyebilirsin ama kamp kadrosuna almamak mantıksız bence.Ayrıca Alves neden götürülmüyor onu da anlamadım.Bir gör belki adam işine yarayacak.Görmeden gözden çıkartmanın manası nedir Allah aşkına.

byariff
29.Haziran.2012, 01:18
33 yasindaki kaleci Paul Robinson, Besiktas'a transfer oldu. Yarin İstanbul'da imzaya geliyor.

edit Kaynak : Ligtv

footballer33
29.Haziran.2012, 01:25
Kaynak nedir? Facebook'ta bir arkadaş paylaştı aynı şeyi; ama aklıma gelen tüm sitelere baktım, NTVSpor'u açtım göremedim hiçbir haber bununla ilgili.

byariff
29.Haziran.2012, 01:30
Ligtv soledi ve tribundergi yarin gelecekmis diye

footballer33
29.Haziran.2012, 01:38
Hayırlı olsun o zaman. Yarın ola hayrola.

Ralph
29.Haziran.2012, 01:41
Beşiktaş'ın gelenekselleşen saçma sapan transferlerinden biri daha. Yaşlı diye Rüştü'yü gönderiyoruz ve 33 yaşındaki kaleciyi alıyoruz. Bir de yabancı. Olacak iş değil. Fikret Orman tükürdüğünü yaladı ve Rüştü'ye çok ayıp oldu.

eXcitinG
29.Haziran.2012, 01:43
Robinson geLse biLe Cenk 1.kaLeci oLacaktır. 39 yaşında her yan topta aha yedik diye sıkıntıLar yaşamaktansa Cenk ve Robinson u daha da tercih ederim.

eXcitinG
29.Haziran.2012, 01:52
Ayrıca kamp iLe iLgiLi oLarak;

Fikret Orman, HABER1903'e yaptığı açıklamada; "Bu sene hazırlık kampımız iki etaptan oluşacak ve ilk etapta biz yerli ve genç oyuncularımızı şans vereceğiz. Yabancı oyuncular zaten kendilerini ispatlamış durumdalar ve onları ikinci etaptaki kampımıza dahil edeceğiz. Bundaki amaç basında çıkan haberlerde yansıtıldığı gibi sözleşmelerinde indirime gitmemeleri değildir. Hiçbir futbolcumuza böyle bir mesaj verme çabasında değiliz" dedi.

LaigLeNoiR
29.Haziran.2012, 02:20
Bu başlık altından transfer yorumlarını yapabilirsiniz.

footballer33
29.Haziran.2012, 03:01
Az önce, eski transfer haberi konusunda ''kim ne yazmış'' diye yeniledim sayfayı, cevap yaz butonunu görmeyince ''atıldım mı, ne oldu'' diye kaldım bir an. :)

Konuyla alakalı yazacak olursam, Samet Aybaba'nın yabancılarla alakalı aldığı kararı anlamadım, çözemedim eğer yazılanlar doğruysa. Takım kaynaşması, uyum, birbirleriyle olan iletişimleri çok önemliyken yabancıları ilk etap çalışmalarına almamak da nedir? Çok enteresan.

RaSenGan
29.Haziran.2012, 03:52
Kaleci Paul Robinson'ın yarın İst'a gelip Beşiktaş ile sözleşme imzalayacağı söyleniyor.

eXcitinG
29.Haziran.2012, 13:44
Az önce, eski transfer haberi konusunda ''kim ne yazmış'' diye yeniledim sayfayı, cevap yaz butonunu görmeyince ''atıldım mı, ne oldu'' diye kaldım bir an. :)

Konuyla alakalı yazacak olursam, Samet Aybaba'nın yabancılarla alakalı aldığı kararı anlamadım, çözemedim eğer yazılanlar doğruysa. Takım kaynaşması, uyum, birbirleriyle olan iletişimleri çok önemliyken yabancıları ilk etap çalışmalarına almamak da nedir? Çok enteresan.

Eski konuda payLaşmıştım. Fikret Orman açıkLAma yaptı. İki etapLı kamp yapacağız. İLk etap kampına yabancıLarımızın bir çoğunu götürmeyeceğiz. AğırLıkLı genç oyuncuLardan ve geçen yıL az oynamış oyuncuLardan oLuşacak bir ekip oLacak dedi. İkinci etap kampına tam kadro gidiLecek diye beLirtti. Medya da çıkan haberLerde ki gibi yabancıLArın ücretLerinde indirim yapmaLarı adına gözdağı vermek amacı iLe yapıLmış bir oLay değiL. Medya hemen Beşiktaşa saLdırmaya hazır zaten.

uAburak89
29.Haziran.2012, 13:55
Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş gündemi hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Aybaba yaptığı açıklamada;

- QUARESMA'YI DÜŞÜNMÜYORUM -

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Quaresma'yı takımda düşünmediğini dile getiren Aybaba, "Beşiktaş Kulübü'ne katkısı olacak futbolcuları elimizde tutacağız, olmayanları göndereceğiz. Benim hiç bir oyuncu ile kişisel sorunlarım olmamıştır. Ancak Quaresma'nın maliyetine ve Beşiktaş takımına katkısına baktığımız zaman Quaresma'nın takımda kalmaması gerektiğini düşünüyorum ve Beşiktaş yönetimine de verdiğim raporda bunu dile getirdim." dedi.

- ROBİNSON İLE ANLAŞMADIK -

Beşiktaş gündeminde 2-3 kaleci isiminin olduğu ve Robinson ile anlaşma sağlanmadığını vurgulayan Aybaba, " Paul Robinson ile anlaştığımız doğru değil. Gündemimizde 2-3 tane kaleci var. Tabii bu isimler sadece bizim istememiz ile olmuyor. Kaleci antrenörlüğü konusunda Mehmet Tezcan ile anlaştık. " dedi.

- ALPER VE VEYSEL İLE İLGİLENİYORUZ -

Eskişehirsporlu futbolcular Alper Potuk ve Veysel Sarı ile de ilgilendiklerini duyuran Aybaba, " Alper Potuk ve Veysel Sarı transferi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Ralph
29.Haziran.2012, 14:20
Sırf Quaresma'yı istememesi bile beni sevindirdi. Doğru yolda Samet hoca.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın siyah beyazlı takımın Portekizli oyuncusu Quaresma hakkında yaptığı açıklamaların ardından Ricardo Quaresma'nın menajeri Ahmet Bulut, konu ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Bulut, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

" Quaresma dün Milli takımdan geldi. Şu an için bir şey yok. Beşiktaş Kulübü, Quaresma'yı düşünmüyor. Samet hocada bunu açıkladı. Quaresma'nın takım bulması için çalışmalara yeni başladık. Önümüzdeki hafta bu konu kesinleşir." diyerek sözlerini tamamladı." diyerek sözlerini tamamladı.

enesemin53
29.Haziran.2012, 16:18
Beşiktaş Olcay'ı bitirdi.

Futbolcu Olcay Şahan'in transferi konusunda kendisi ile görüşmeler devam etmekte olup; Kulubü F.C. Kaiserslautern ile anlaşma sağlanmıştır. Sözleşme fesih bedeli olarak F.C. Kaiserslautern'e 15.07.2012 tarihine kadar 400.000.Euro ve 01.07.2013 tarihine kadar 400.000. Euro olmak üzere toplam 800.000.Euro ödenecektir.Futbolcunun başka bir Kulube satılması halinde F.C. Kaiserslautern'e % 10 pay verilecektir.(KAP)

RaSenGan
29.Haziran.2012, 16:23
Ernst'i de kadroda düşünmüyormuş Aybaba.İlginç geldi bana.

Fearless Coward
29.Haziran.2012, 16:32
Olcay hayırlı olsun ilk 11 oyuncusu olur çok büyük ihtimalle...Q7,Almeida ve Simao'nun durumları ne beyler kalacaklar mı ?

pele96
29.Haziran.2012, 17:25
Q7 Bence kalmalı . Yeteneğiyle tecrübesiyle ismiyle oynuyla yeter artar bile geçen sezon Almeida'ya çıkartığı topları ne Stoch ne Olcan ne de Riera , Quaresma takıma gelmeden önce bencil oyuncu sıfatıyla geldi burada ne yaptıysa bencil denilmekten kurtulamadı.Ben Quaresma'nın hak ettiği şeklinde sevilmediğinden yanayım.Simao ne yaptıda Quaresmadan daha az eleştiriliyor ? yada Almeida ne yaptı ? En verimli yabancı denilen Fernandes derbiler öncesi kırmızı kart yiyerek derbilerden kaçmadımı ? Yada Sivok maaşında 2 kuruş inmediği için şuanda sözleşmesi bitmedi mi ? Bütün sene sakat geçiren Hilberte ne demeli ? Sezon başında kiralanan Bebe de bütün sezon sakat değilmiydi yada Edu ne koştu , ne pas verdi , ne adam geçti 2 tane şut çekti 1si gol oldu diyemi Quaresmadan az eleştiriliyor ? Takıma bence 3 tane verimli yabancımız vardı ; Quaresma , Ernst , Fernandes gerisi boştu.

GeNç KaRTaL
29.Haziran.2012, 23:23
Olcay hayırlı olsun.Daha önce hiç izlemediğim için pek fikrim yok.İnşallah başarılı olur.

William Rookwood
30.Haziran.2012, 13:15
Çok uzağa gitmeye gerek yok Karcemarskas alınsın :)

attirson
30.Haziran.2012, 15:49
Yıllık 1 mn alıcakmış Olcay.

pele96
30.Haziran.2012, 15:51
Kaleci çok gerekliyse Onur Kıvrak veya Sinan Bolat alınsın.Onun haricinde defansa Egemen'in yanına Atınç monte edilsin.

Facx
30.Haziran.2012, 15:56
Kaleci çok gerekliyse Onur Kıvrak veya Sinan Bolat alınsın.Onun haricinde defansa Egemen'in yanına Atınç monte edilsin.

valla bahsettiğin isimler pek ucuza alınabilcek isimler değil beşiktaş bence cenkle devam etmeli

pele96
30.Haziran.2012, 15:57
valla bahsettiğin isimler pek ucuza alınabilcek isimler değil beşiktaş bence cenkle devam etmeli
Cenk maç esnasında çok hata yapıyor. Koltuk altından top kaçırmalar , Havadan gelen topu Falcao Kafayla gol atıyor Cenk izliyor daha çok var. Cenk yedek kaleci olmalı eğer kaleci alacaksak sağlam birtane alalım sonradan sıkıntı çekmeyelim.

europeanconquer
30.Haziran.2012, 16:05
Karcemarskas iyi olur Beşiktaş için.

Facx
30.Haziran.2012, 16:18
Cenk maç esnasında çok hata yapıyor. Koltuk altından top kaçırmalar , Havadan gelen topu Falcao Kafayla gol atıyor Cenk izliyor daha çok var. Cenk yedek kaleci olmalı eğer kaleci alacaksak sağlam birtane alalım sonradan sıkıntı çekmeyelim.

volkanda ayağının altından top kaçırmıştı koltuk altından top kaçırma zaafı vardı ki hala biraz var ayağına gelen topu rakibe atıyodu ama güvenildi ve şuan kalitesini kimse tartışamaz güvenilmeli bence cenke

Ralph
30.Haziran.2012, 16:21
Cenk aslında çok iyi bir kaleci ama onun tek sorunu yaşına göre fazla özgüveni var. Bu özgüven ona pahalıya maloluyor bazen. Yoksa dünya üzerinde refleksleri harika olan sayılı kaleciler arasında bence.

pele96
30.Haziran.2012, 16:22
volkanda ayağının altından top kaçırmıştı koltuk altından top kaçırma zaafı vardı ki hala biraz var ayağına gelen topu rakibe atıyodu ama güvenildi ve şuan kalitesini kimse tartışamaz güvenilmeli bence cenke
Volkan zamanında tecrübeli bir Rüştü vardı şuanda ki Rüştü yaşlanmış oyuna ayak uyduramıyor , zaten Beşiktaş'a kim geldiyse 2 sezon önce Hakan , Rüştü , Cenk'i değişmeli geçen sezonda Rüştü , Cenk'i değişmeli oynatıyordu bir maç bu bir maç şu diye.Sinan Bolat gelse Cenk sürekli yedek oturacak diye birşey yok oda girer arada.

Facx
30.Haziran.2012, 16:39
Volkan zamanında tecrübeli bir Rüştü vardı şuanda ki Rüştü yaşlanmış oyuna ayak uyduramıyor , zaten Beşiktaş'a kim geldiyse 2 sezon önce Hakan , Rüştü , Cenk'i değişmeli geçen sezonda Rüştü , Cenk'i değişmeli oynatıyordu bir maç bu bir maç şu diye.Sinan Bolat gelse Cenk sürekli yedek oturacak diye birşey yok oda girer arada.

işte yanlış olan bu kalecide isiktrar sağlanmalı sadece kupa maçlarında yedek kaleci oynamalı

GeNç KaRTaL
30.Haziran.2012, 16:40
Ücret dengesi adına önemli oyuncularımızı gözden çıkartan yönetimin Olcay'a yıllık 1 milyon avro garanti para teklif etmesi büyük çelişki.Bu yönetimin verdiği sinyaller gelecek için hiç olumlu değil.Allah sonumuzu hayır etsin.

mustangshelby
30.Haziran.2012, 17:26
Ücret dengesi adına önemli oyuncularımızı gözden çıkartan yönetimin Olcay'a yıllık 1 milyon avro garanti para teklif etmesi büyük çelişki.Bu yönetimin verdiği sinyaller gelecek için hiç olumlu değil.Allah sonumuzu hayır etsin.

Bu yıllık 1m avro banada biraz fazla gibi geldi ama futbolcuyu hiç izlemediğimden şimdilik yorum yapmayacağım oynasın ondan sonra görelim. ama 750 yeterdi gibi...

Facx
30.Haziran.2012, 19:04
egemen gibi kendini kanıtlamış bi adam yıllık 1.2 m € alırken indirime git diyipte olcay gibi 25-26 yaşında adı sanı daha yeni duyulmaya başlayan birinin 1 m € garanti para alarak kontrat imzalaması banada ironik geldi

pele96
30.Haziran.2012, 19:45
Bu yıllık 1m avro banada biraz fazla gibi geldi ama futbolcuyu hiç izlemediğimden şimdilik yorum yapmayacağım oynasın ondan sonra görelim. ama 750 yeterdi gibi...
Oynaması için mi alındı sanki oda köşede bekleyecek 1 sezon nasıl ; Alves , Sidnei , Mehmet Akyüz , Bebe , Burak Kaplan , Tanju Kayhan , Guti beklediyse oda bekleyecek.

KanaKe
30.Haziran.2012, 19:49
adam 27 macta 1 gol 2 asist yapmis gecen sene bundesligada.. bir sag aciga göre kötü bir istatistik.. egemen gibi bir adam 1 milyon euro alirken indirime git diye israr etmeleri böyle bi adama 1 milyonu gözü kapali vermeleri gercekten düsündürücü.. bjk li arkadaslar alinmasinda ben daha öncedende yazmistim fikret orman futboldan pek anlamiyor sanki..

pele96
30.Haziran.2012, 19:50
adam 27 macta 1 gol 2 asist yapmis gecen sene bundesligada.. bir sag aciga göre kötü bir istatistik
Oyuna katkısı varsa istatistik o kadar da önemli değil.

KanaKe
30.Haziran.2012, 19:51
Oyuna katkısı varsa istatistik o kadar da önemli değil.

sag acigin görevi nedir? asist yapmak gol atmak attirmak.. istatistiklerden de anlasilacagi gibi oyuna katkisi pek yok gibi.

Ralph
30.Haziran.2012, 19:57
Oynaması için mi alındı sanki oda köşede bekleyecek 1 sezon nasıl ; Alves , Sidnei , Mehmet Akyüz , Bebe , Burak Kaplan , Tanju Kayhan , Guti beklediyse oda bekleyecek.

Bence bu sene ön yargılarımızla bizi ters düşürecek Aybaba. Gençlere önem veren bir isim bildiğimiz gibi. Şimdiye kadar forma şansı bulamayan Alves, Burak vs gibi oyunculara şans verir gibi geliyor bana. Olcay'da bunlardan biri olur büyük ihtimal.

1 milyon luk ücretine gelecek olursak da, bana da çok gibi geliyor ama eminim iyi izlemişlerdir. Zira o yaştaki adamların bu parayı alması normal ama bahsettiğimiz isim tanınmadık bir isim.

pele96
30.Haziran.2012, 20:32
Brezilyadan hala ses yok değil mi ?

Ralph
30.Haziran.2012, 21:11
Ben duymadım daha.

pele96
30.Haziran.2012, 21:12
Aybaba Brezilyaya tatile gitmiş olmasında.

GeNç KaRTaL
30.Haziran.2012, 21:44
Bu arada Ekrem'in ayrılması kesinleşmiş.Şampiyon olduğumuz sezon katkı sağlamıştı ama sonraki sezonlar felaketti açıkcası.Bekte oynarken yedirdiği goller falan.Tabii suç onda değil,bu hatalarına rağmen ısrarla bekte oynatan hocalardaydı.Neyse yolu açık olsun Ekrem'in,efendi adamdı.

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Futbolcumuz Ekrem Hayyam Dağ ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Futbolcunun kendisine fesih bedeli olarak herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.

mustangshelby
01.Temmuz.2012, 00:22
adam 27 macta 1 gol 2 asist yapmis gecen sene bundesligada.. bir sag aciga göre kötü bir istatistik.. egemen gibi bir adam 1 milyon euro alirken indirime git diye israr etmeleri böyle bi adama 1 milyonu gözü kapali vermeleri gercekten düsündürücü.. bjk li arkadaslar alinmasinda ben daha öncedende yazmistim fikret orman futboldan pek anlamiyor sanki..

İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir, ama asıl görünmesi gerekeni göstermez..

Cengo
01.Temmuz.2012, 00:59
Aybaba Brezilyaya tatile gitmiş olmasında.

Bu vakitte Brezilya'ya tatile gidilir mi? Kış :)

footballer33
01.Temmuz.2012, 01:01
1 milyonun yanında artı maç başı yoksa kabul edilebilir de, bir de maç başına ücret varsa sözleşmede niye indirimden bahsediyoruz ki o zaman? Egemen'e indirim bir yana zam yapılması lazım bu durumda. :)

Olcay için dileyeceğim tek şey: 'Umarım aldığı parayı hak eder.'

Börk
01.Temmuz.2012, 01:02
sanırım sizin için sadece yaz turizmi var :)

besiktas1903
01.Temmuz.2012, 01:18
Herkesten indirim bekliyorken daha kendini ispatlamamis bir futbolcuya 1 milyon veriyorlar.. umarim bir bildikleri vardir..

GeNç KaRTaL
01.Temmuz.2012, 03:32
1 milyonun yanında artı maç başı yoksa kabul edilebilir de, bir de maç başına ücret varsa sözleşmede niye indirimden bahsediyoruz ki o zaman? Egemen'e indirim bir yana zam yapılması lazım bu durumda. :)

Olcay için dileyeceğim tek şey: 'Umarım aldığı parayı hak eder.'

Abi maç başı ücret yok,olsa açıklarlardı.Ama maç başı ücretlerle maksimum 1 milyon avro kazanma olasılığı olsa kimse bir şey demezdi.Bu adam yeterli performansı sergileyemeyip yedek kalsa veya uzun süreli sakatlansa bile bu parayı alacak.Neyse olan olmuş artık.İnşallah kazandığı paranın hakkını verir de,bunları sorgulamamamız değerini yitirir.

footballer33
01.Temmuz.2012, 03:50
Haklısın Şemsi, garanti ücret olarak da 1 milyon çok zaten. Ben 500.00 euro garanti, 5000 euro da maç başı verilir diye bekliyordum tahminen. Her neyse, olan oldu artık.

Bu da son açıklamalar:

Bugün basında çıkan "Beşiktaş'ta Yattara sesleri" ve "Robinson Beşiktaş'a doğru" haberlerinin ardından Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yattara transferi ile ilgilenmediklerini söyleyen Kavalcı, Robinson ile şu an için resmi bir anlaşma sağlanmadığını vurguladı.

HABER1903

Oh bee, diyebilir miyiz? :roll:

pele96
01.Temmuz.2012, 12:08
Edit: Yanlış görmüşüm pardon :D

uAburak89
01.Temmuz.2012, 12:15
Robinson diyor haberde, Robinho değil.

pele96
01.Temmuz.2012, 12:17
Robinson diyor haberde, Robinho değil.
Hay gözlerimi varya :D Kalkar kalkmaz bilgisayara geçersen olacağı bu :D Neyse mesajı editleyeyim :D

Kaka Leite
01.Temmuz.2012, 19:00
Ertem Şener Twitter;

-Son dakika ! Quaresma sanırım artık Beşiktaş'ta Oynamayacak

Bunu bide neye dayanarak söyledin yazsaydın keşke :icon_frown:

Cengo
01.Temmuz.2012, 19:08
Ertem Şener Twitter;

-Son dakika ! Quaresma sanırım artık Beşiktaş'ta Oynamayacak

Bunu bide neye dayanarak söyledin yazsaydın keşke :icon_frown:

Bir kaç gün önce Twitter'dan yazdım. Samet Aybaba, Quaresma ile çalışmayacağını söyledi. Menajeri de takım arıyoruz, istenmiyoruz dedi.

Ralph
01.Temmuz.2012, 19:33
Bugünleride mi görecektim :) Dualarım kabul oldu çok şükür.

KanaKe
01.Temmuz.2012, 19:38
Bir kaç gün önce Twitter'dan yazdım. Samet Aybaba, Quaresma ile çalışmayacağını söyledi. Menajeri de takım arıyoruz, istenmiyoruz dedi.

quaresmayi bu haliyle hangi takim kabul eder gerci orasi düsündürücü :D rusya ya felan gidebilir bu saatten sonra avrupa liglerinde oynayamaz yada portoya gider..

Ralph
01.Temmuz.2012, 19:45
Bu arada Sivok tekrar dönüyorum biliyorsunuz değil mi?

vego
01.Temmuz.2012, 20:17
Olcay şimdilik kötü transfer.Göreceğiz.

Hugo
01.Temmuz.2012, 21:53
Yeni teknik direktörü Samet Aybaba ile anlaştıktan sonra takımda revizyona giden ve mali sıkıntı nedeniyle oyuncuların kontratlarında indirim isteyen Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Sözleşmesi biten ve istediği yıllık 1,5 Milyon Euro garanti para nedeniyle anlaşılamayan Sivok, Beşiktaş'la tekrar sözleşme imzalamaya çok yakın.

Cnntürk'e konuşan Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi, Sivok'la tekrar görüşmeye başladıklarını ve anlaşmaya çok yakın olduklarını açıkladı. Beşiktaş'ın ilk olarak önerdiği yıllık 600 Bin Euro'yu az bulan ve 1,5 Milyon Euro isteyen Sivok ile Beşiktaş ortada bir miktarı bulmaya çok yaklaştı.

28 yaşındaki başarılı stoper, 2008 yılından beri Beşiktaş forması giyiyor. Taraftarın sevgilisi haline gelen Sivok, toplamda 93 maça çıktı ve 8 gol attı.

Diğer yandan Egemen konusunda da açıklama yapan Çebi, "Egemen sözleşmesinde indirime gitmemişti ve var olan sözleşmesiyle devam etme kararı almıştık karşılıklı anlaşarak. Ancak 3-4 gündür Egemen bize haber yolluyor. Belli ki bazı sıkıntılar var. Anlayamadık biz de. Yarın oturup konuşacağız" dedi.

http://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=529

pele96
01.Temmuz.2012, 22:01
Egemen + Sivok muhteşem olur , Sadece Egemen veya Sivok olması gerekir.Yani birinden birisi olması şart benim önceliğim Egemen olur yanına koyarsın Atınç'ı sırıtmaz.Sivokta olursa daha iyi olur gibi.

Ralph
01.Temmuz.2012, 22:22
Atınç'a güvenerek koca bir sezona başlayamayız. Çocuk daha doğru düzgün oynamadı ligde.

pele96
01.Temmuz.2012, 22:30
Atınç'a güvenerek koca bir sezona başlayamayız. Çocuk daha doğru düzgün oynamadı ligde.
Sivok + Egemen Lüks olur .Egemen + Toraman + Atınç yada Sivok + Toraman + Atınç ideal.Önümüzde Semih Kaya örneği var.

Ralph
01.Temmuz.2012, 22:34
Sivok + Egemen Lüks olur .Egemen + Toraman + Atınç yada Sivok + Toraman + Atınç ideal.Önümüzde Semih Kaya örneği var.

Semih Kaya zaten biliniyordu. Ama Atınç daha süper lig tecrübesi edindi mi onu bile hatırlamıyorum. Sevmediğim Toraman'ı bile ona tercih ederim. Tamam gelecek vadeden bir defans Atınç ama önce bir pişmesi gerekiyor. Ki neden hala kiraya vermiyorlar anlamış değilim.

Hugo
02.Temmuz.2012, 01:25
İbrahim Seten twitterda: LATE NİGHT TWEET: Beşiktaş, Hamburg'un kalecisi Jaroslav Drobny'yi alıyor.. Samet Aybaba'dan teyitli:)

KanaKe
02.Temmuz.2012, 01:43
drobny'yi ben begenmiyorum öyle bi adam alinana kadar kapi gibi rüstü vardi kadroda 1 sene daha oynayabilirdi sonucta bjk avrupayada gitmiyor onu gectim cenk oynasin bari öyle bi adam alinacaksa..

footballer33
02.Temmuz.2012, 02:28
Bence kaleye McGregor geçecek yeni sezonda. G.Rangers'in durumu netleştikten sonra belli olur.

nekop
02.Temmuz.2012, 04:58
Jaroslav Drobny Hertha Berlin'de oynarken izlemiştim gayet iyi maçlar çıkartıyordu, hala o seviyedeyse veya üzerine bir şeyler koymuşsa bence başarılı olabilir. Cenk varken gerek ekonomik gerekse yabancı sınırlaması açısından ne kadar doğru olur orası tartışılır.

uAburak89
02.Temmuz.2012, 17:58
Beşiktaş Macheda'yı kiralıyormuş.

mustangshelby
02.Temmuz.2012, 18:50
Almeida Deportivo'yla anlaştı diye bi haber duydumda doğrumudur duyan varmı böyle birşey?

mustangshelby
02.Temmuz.2012, 19:31
"Antrenörümüz Roland Bernhard Koch ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Fesih bedeli olarak 180.000. Euro ödeme yapılacaktır."

Kaynak : Fanatik

Addolorato
02.Temmuz.2012, 19:52
Aybaba Lig Tv'ye konuştu. Büyük ihtimal Quaresma'yı gönderiyoruz dedi. Fernandes ve Almeida ile çalışmak istiyorum bir sorun yok dedi. 2-3 güne kaleci geliyormuş birde forvet gelecekmiş. Egemen'de sıkıntı var , Sivok ile anlaşmaya yakınız dedi.

KanaKe
02.Temmuz.2012, 20:08
roland koch olayinda yönetimin bir parmagi oldugunu sanmiyorum samet aybaba calismak istememistir kendisiyle türk olmadigi icin

pele96
02.Temmuz.2012, 20:11
Türk olarak alabileceği fazla isim gelmiyor aklıma geçen Trabzonspordan ayrılan birisi vardı o olabilir belkide eski Beşiktaşlılardan birisi gelir.

besiktas1903
02.Temmuz.2012, 21:19
Egemen gidici gibi haberlere bakarsak. Gitmek istiyorsa gitsin yeterince stoper var takımda nasıl olsa Avrupa'da yokuz. Ersan formunu yakalarsa ve Berat'da Ersan gibi çıkarsa aramayız egemeni.

Koch'un yerine stefano'nun gelmesini isterim ama ismi hiç geçmiyor.

GeNç KaRTaL
02.Temmuz.2012, 21:27
Egemen geçen sezon çok iyi oynadı fakat şu zor durumumuzda para için gitmek istiyorsa -ki daha önceki kulüplerinden ayrılışını göz önünde bulundurduğumuzda böyle yapması muhtemel-gitsin.Yapacak bir şey yok.Bize şartlarımızı kabul edecek ve yürekten oynayacak adamlar lazım.

RaSenGan
02.Temmuz.2012, 23:35
Egemen alacaklarına karşılık olarak bonservisini alıp ayrıldı.

GALATAS4R4Y
02.Temmuz.2012, 23:38
Nolursa olsun adam 50 maça çıkmış istikrar konusunda bi sıkıntısı yok en azından Egemen'in bakalım hangi takıma gidecek

SaLviO
02.Temmuz.2012, 23:39
egemenin bu şekilde bize gelmesi ne kadar doğru bilemiyorum ama gelmesini isterim

GALATAS4R4Y
02.Temmuz.2012, 23:46
sonuçta profesyonel futbolcu

SaLviO
02.Temmuz.2012, 23:48
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Futbolcumuz Egemen Korkmaz ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir.

uAburak89
02.Temmuz.2012, 23:49
Beşiktaş'ın yeni yönetiminin olumlu yönde 1 tane bile hamlesi yok herhalde, çok uzun ömürlü olmayacaklar gibi.

SaLviO
02.Temmuz.2012, 23:51
olcay şahan aylık 1 m£ alıyor egemene 1.4 m£ verilmiyor ilginç

GeNç KaRTaL
03.Temmuz.2012, 00:00
Beşiktaş'ın yeni yönetiminin olumlu yönde 1 tane bile hamlesi yok herhalde, çok uzun ömürlü olmayacaklar gibi.

Daha önce yönetimle alakalı fikrimi belirtmiştim.Açıkcası bu olayın arka planını bilmiyorum.Egemen'e ne kadar borç var,bu borçlar yüzünden sözleşmesini feshetme hakkına sahip mi? Belki bunlardan dolayı yönetimin eli kolu bağlanmış olabilir bu konuda ama normal şartlar altında Egemen'i bu şekilde Fenerbahçe'ye kaptırmak çok büyük bir beceriksizlik örneğidir.Tamam Egemen illa kulüpte kalmak zorunda değil ama en azından bonservisinden para kazanılabilirdi ama dediğim gibi olayın arka planını bilmediğim için bu konuda yapacağım eleştiri sağlıklı olmayacaktır.

Fearless Coward
03.Temmuz.2012, 00:07
Egemen resmen ayrılmış...Berat adına sevindim ilk 11 çıkar inşAllah maçlara...

Ralph
03.Temmuz.2012, 00:17
Bedava geldi büyük kazanç oldu, bedava gitti utanç oldu takımımız için. Daha da bir şey demiyorum.

El Barto
03.Temmuz.2012, 00:20
Hahaha Egemen'in sözleşmesini feshetmişler. Daha da bir şey demiyorum.

futureless
03.Temmuz.2012, 00:22
olcay şahan aylık 1 m£ alıyor egemene 1.4 m£ verilmiyor ilginç

Bildiğim kadarıyla 1.4 Beşiktaş'ın önerdiği , Egemen fazla istiyordu.Emin değilim.

Bordo61Mavi
03.Temmuz.2012, 00:25
Nasil bir insan cozemedim :D

Trabzonsporda en guzel yillarimi gecirdim diyor ayriliyor sebep istedigi kontrat verilmiyor Besiktasta mac basi ile beraber daha cok alabilecek. Besiktasa geliyor takimin ekonomik sorunlari var, herkes yardim etse birseyler olacak o bonservisini eline aliyor gidiyor. Bursadanda oyle ayrilmisti sanirsam.

Facx
Bildiğim kadarıyla 1.4 Beşiktaş'ın önerdiği , Egemen fazla istiyordu.Emin değilim.

kontratı devam ederken nası istiyo anlamadım alıcaklarını verip 1.4 e oynatabilirlerdi

kalemci
YD ?

Özledik be abi.. kjsdfglasknf :n:

El Barto
03.Temmuz.2012, 00:26

2 milyon istesin yahu insan en iyi oyuncularından birini bedava bırakır mı? Aradaki 600 bin euro'ya Egemen kalitesinde 2 tane topçu mu getirecekler?

Böylece Fikret Orman ve taifesinin de futboldan zerre anlamadığını öğrenmiş olduk. Yakında Yıldırım Demirören geri gel diye bağırırız biz bu kafa ile.

C h A o S
03.Temmuz.2012, 00:29
Beşiktaş'ın bu yönetimle işi zor.Quaresma,Egemen,Ernst,Simao şimdiden gitti.Fernandes ve Almeida'da kaçar gider.Bu maddi durumla Beşiktaş belini zor doğrultur.Vasat bir kadro ile sezona girilir muhtemelen.Allah sabır versin...

kalemci
03.Temmuz.2012, 00:31
Olcay Şahan dışında futbol konusunda yaptıkları hamleleri doğru buluyorum. Eğer bonservissiz yılda 400-500 bine oynasaydı Olcay'ı da desteklerdim.

Ayrıca aman diyim Sivok gibi bi hataya düşülmesin. Zaten Avrupa yok. Berat, Atınç, Toroman, Ersan gerekirse bi tanede ucuza dandirik birini kiralasınlar ama Sivok'la imzalanmasın.

Bordo61Mavi
03.Temmuz.2012, 00:48
"kulüp zora düşünce futbolcular gider , adamlar kalır" P.Nedved

zeck17
03.Temmuz.2012, 01:03
bence quaresma yı simaoyu holoskoyu da göndermeliler bukulübün acilen paraya ihtiyacı var yoksa bu stat işi filan uzar ve uzaması da dahafazla zarar anlamına denk geliyor bana kalırsa fernandes almeida da satılmalı gelecek gelirlerden ipotekleri kaldırılmalı

futureless
03.Temmuz.2012, 01:04
kontratı devam ederken nası istiyo anlamadım alıcaklarını verip 1.4 e oynatabilirlerdi

Beşiktaş yönetimi Egemen'den aldığı ücrette indirim yapmasını talep etti.Kontratı devam ederken isteme olayı o.

2 milyon istesin yahu insan en iyi oyuncularından birini bedava bırakır mı? Aradaki 600 bin euro'ya Egemen kalitesinde 2 tane topçu mu getirecekler?

Böylece Fikret Orman ve taifesinin de futboldan zerre anlamadığını öğrenmiş olduk. Yakında Yıldırım Demirören geri gel diye bağırırız biz bu kafa ile.

Maalesef katılıyorum abi. Ligimizdeki en iyi defans oyuncularından biri kendisi sonuçta , agresifliğini sevmesem de pek.Egemen ile falan değil de keşke önce bi Portekizlilere el atılsaydı kontratlar konusunda.Yerli oyuncu kaybı çok daha fazla zarar veriyor.

Ralph
03.Temmuz.2012, 01:05
Yazık yazık. İçler acısı bir hale geldik. Bizi bu hallere getirenlere yazıklar olsun. Koskoca Beşiktaş kulübünün taraftarının (ve diğer taraftarların) konuştuğu şeylere bak. İki kuruşa muhtaç durumdayız. Ne diyeyim ki... Belanızı bulasınız inşallah. Haketmedik biz bunları yaşamayı. Bu taraftar haketmediği her şeyi yaşadı ama hakettiği hiç bir şeyi yaşamadı.

GeNç KaRTaL
03.Temmuz.2012, 01:28
Ahmet Nur Çebi Egemen Açıklaması

Kaka Leite
03.Temmuz.2012, 01:32
Yazık cidden Beşiktaş dağılmaya devam ediyor.

Umarım bu günlerini aramaz, yakındır kadro daha da dağılır bu gidişle...

KaPaLı
03.Temmuz.2012, 01:36
"kulüp zora düşünce futbolcular gider , adamlar kalır" P.Nedved

Direk bu mesajı aradı gözlerim konuda.

Sen gidip Olcay Şahan'a 1 milyon € garanti para vereceksin Sivok için 1.4 milyon € garanti + maç başı ödeyeceksin ama geçen sezon 50 maça çıkmış adama 1.2 istiyor diye yol vereceksin. Fikret Orman onu düzelticem bunu düzelticem diye uğraşırken takımın kalibresi en az 2-3 gömlek düşüyor haberi yok.

LifeYourself
03.Temmuz.2012, 01:54
birde iyi yanından bakamaz mıyız?
Zor ama belki Beşiktaş bu kötü olay sayesinde 4-5 tane genç oyuncu çıkarır altyapıdan.
bardağın dolu tarafını görmüş oluruz belki o zaman:)

GeNç KaRTaL
03.Temmuz.2012, 01:54
Sivok ile anlaşıldığı duyumlarını okumuştum ama 1.4 milyon artı maç başı olduğunu nerede gördün İsmail abi?

footballer33
03.Temmuz.2012, 02:09
Kulübün şartları malumken, takımın ne durumda olduğu ortadayken bunu düşünmeyen ve feda yerine vedayı tercih eden Egemen'e mi, yoksa takımı benim dediğim olacak dayatmalarıyla dağıtma aşamasına getiren ve diğer konularda da icraatleriyle sınıfta kalmış yönetime mi kızayım, bilemedim. Egemen'in önceki takımlardan da güzel anılarla ayrılmadığını biliyorum; fakat yine de bir sezonda 50 maç oynamış, istikrarı tavan yapmış bir futbolcuyu bu şekilde göndermemeliydik. Egemen'i sezon içerisinde aramayız umarım. Sivok ile anlaşırlar sanırım bu durumda.

Estranged
03.Temmuz.2012, 03:30
Sivok da yollanmalı. Bir işi yapıyorsan tam yapacaksın, Egemen'i 300-500 bin euro için yollayıp sivok'u kadroda tutmak akılsızlık olur. Ersan Gülüm, Toraman, Atınç vb. oyuncular bu kadroda bol, gerekirse yeni oyuncular kiralanır da o bölgeler doldurulur.

Samet Aybaba takımın kalibresini eski takımlarına kadar düşürecek bu gidişle, fakat bana kalırsa Beşiktaş'ın forması bu ligde ilk 8'e girmeye yeter. Altyapıdan 11 oyuncu çıkarsan da fark etmez.

Egemen'e verilmeyen maaşlar Quaresma'ya, Ernst'e de verilmeyecek, buraya kadar sorun yok ama diğer yüksek maaşlı oyuncular için de aynı şeyin yapılması gerekiyor. Olcay, Oğuzhan, Necip, belki Muhammet, Atınç, Tanju gibi oyuncular önümüzdeki sene Türk futboluna kazandırılacak oyuncular olmalı, bu iş için en doğru adam Samet Aybaba benim gözümde.

Beşiktaş adına, Beşiktaşlılar kadar umutsuz değilim. Bir sonraki sezon UEFA için yeterli bir sıralamayla sezonu bitireceklerini düşünüyorum. Bu kadar büyük bir camianın batması bu kadar kolay olamaz.

RaSenGan
03.Temmuz.2012, 03:31
Tamam bu sene Avrupa yok da bu kafayla gelecek senelerde de olmayacak.

Estranged
03.Temmuz.2012, 03:35
Tamam bu sene Avrupa yok da bu kafayla gelecek senelerde de olmayacak.

Bunun garantisi yok. Beşiktaş Türkiye'nin en büyük taraftar kitlesine sahip takımlardan biri. Borçların yavaş yavaş, taraftarın, futbolcuların ve yönetimin gayretleriyle kapatılacağından eminim. Kadro kalitesine gelince, geçen sezon Quaresma, Simao mükemmel mi oynuyordu? Egemen dışında yollanan kim sizce yeri mevcut oyuncularla doldurulamayacak oyuncular? Ernst'in yaşı gelmişti, Quaresma ve Simao yokları oynuyordu. Geçen sene 13 yabancısı olan bu takım bu sene 3 yabancıyla oynamalı. Sezon başladığında herkes karamsarlığını üzerinden atacak, sadece beklemek lazım.

footballer33
03.Temmuz.2012, 04:37
@Estranged

Benim diyen bir Beşiktaşlı'nın bile bakamayacağı kadar olumlu bakmışsın olaylara. :) Senin söylediklerinin gerçekleşmesini istemeyecek Beşiktaşlı da yoktur sanırım; ama açıkçası ben ne yazık ki, her şeyin o kadar da iyi gideceğini düşünmüyorum bu sezon. Önümüzdeki en az 1-2 sene başarıdan yana umudum yok. Bahsettiğin gençleri kazanalım kafi benim gözümde.

GeNç KaRTaL
03.Temmuz.2012, 09:07
Valla İbrahim Altınsay istifa ettirilmeseydi,ne Quaresma'nın,ne Egemen'in ne de başka bir oyuncumuzun gitmesi beni çok umutsuzluğa sevk etmezdi.Bilirdim ki bir projenin içerisindeyiz ve sabredersek bunun meyvelerini alacağız.Fakat bu yönetim plansız projesiz hareket ediyor.İşimiz Samet Aybaba'nın mucize işler yapmasına kalmış durumda.

KaPaLı
03.Temmuz.2012, 20:20
Sivok ile anlaşıldığı duyumlarını okumuştum ama 1.4 milyon artı maç başı olduğunu nerede gördün İsmail abi?

Şemsi dün gece Hakan Gündoğar söyledi.

Tabi Sivok için adı geçen takımlar epey fazla avrupadan. Mesela şöyle bir haber var.

27 Haziran tarihli ;
Southampton are chasing Czech Republic defender Tomas Sivok, who is a free agent after letting his Besiktas contract run out. (The Sun)

Bundan hariç Sevilla içinde yazmıştı İngiliz medyası sıkça.

Suicider
03.Temmuz.2012, 20:22
''3 günde gidipte kimsenin bulamadığı Brezilyalı oyuncu bulursan sana sihrbaz derler, yada S ile başlayan başka birşey derler' Güntekin Onay

pele96
03.Temmuz.2012, 20:26
Seneye küme düşmesek yeter.

Trabzonspor
03.Temmuz.2012, 20:27
Şu Bamba yerine Sivok olsun isterdim bende.

GeNç KaRTaL
03.Temmuz.2012, 20:33
Samet hoca Lig Radyo'ya bağlanmış.Fernandes ve Almeida'nın kalmasını istiyormuş.Brezilya'da izlediği kişiler askıya alınmış.(bu arada bu elemanları uzun süredir izlediği söyleniyordu,3 günlük izleme değil yani) Yabancı kaleci alınacakmış.2 aday varmış.Birisi McGregor,diğeri Fransa'danmış.(muhtemelen Ospina) Egemen ile anlaşılmış ama son anda ödeme konusunda sorun çıkmış.Bu arada Sivok ile görüşmeler devam ediyormuş.

pele96
03.Temmuz.2012, 20:37
Egemen 500 Bin € verecek sanırım o da iyidir :D 1.4 M € alacağıydı 1.9 M € Satmış gibi olduk.

sananes
03.Temmuz.2012, 20:37
Samet Hoca enteresan yani bir bir elindeki önemli oyuncuları kaybetme tehlikesi var ama milli takıma kadar yükselmiş bir kalecinin yanına yabancı kaleci istiyor hala. Cenk beşiktaş'ı bu ligde götürür, bir sürü sorun çözüldü de kaleci mi kaldı?

Nocna Mora
03.Temmuz.2012, 22:25
Cenk'i neden istemiyor Beşiktaş. Ne icmis bu yönetim.. :)

pele96
03.Temmuz.2012, 22:33
Beşiktaş'ın Çocuğu sadece Beşiktaş'ın Taraftarıdır ! Beşiktaş'ın çocuğu denen Quaresma , Egemen , Carvalhal gibi isimler gelip geçicidir.

uAburak89
03.Temmuz.2012, 22:40
Ernst gidecekmiş, yerine de Hürriyet gelecekmiş.

LadroN
03.Temmuz.2012, 22:50
Genç takım kurmayacak mıydı Beşiktaş ?

Küçüleceğiz diye Samet Aybaba bildiğin takımı 5 gömlek düşürüyor.

Homer J.S
03.Temmuz.2012, 23:39
Uğur Boral diyolar Beşiktaş için?

KanaKe
04.Temmuz.2012, 00:35
Ugur iyi oyuncudur Hürriyet gibi adamlari alacaklarina Ugur gibi adamlari almak daha dogru olur büyük takim ortami görmüs efendi birisidir..

LaigLeNoiR
04.Temmuz.2012, 02:28
Ne Uğur ne de Hürriyet bunları ben Giresunspor'da bile istemem, Samet Aybaba'da istemez diye ümid ediyorum.

footballer33
04.Temmuz.2012, 02:38
Hürriyet nerden çıktı bilmiyorum; ama Ernst giderse Veysel Sarı gelebilir. Alper Potuk'u da isterdim de, satmayı düşünmüyorlar sanırım Eskişehirli yöneticiler.

Trabzonspor
04.Temmuz.2012, 02:40
Satmayi dusunmuyor degil dunyayi istiyorlar.

footballer33
04.Temmuz.2012, 02:44
İşte o dünyaları da, satmamak için, elde kalsın diye istiyorlar. :) Yeni sezonda Avrupa'da olacaklar ve bu yüzden kaçırmak istemiyorlar Alper'i bir yere. Takasta şansımız yok zaten almaya, para desen o hiç yok. Sadece, Veysel olur gibi görünüyor.

nekop
04.Temmuz.2012, 02:57
Şu Bamba yerine Sivok olsun isterdim bende.
Ben Sivok'la anlaşmadığımız için memnunum. Beşiktaş'lı arkadaşlar elbet daha fazla izlemişlerdir, daha iyi bilirler ama bence geçen sezon Beşiktaş'ın yediği gollerin birçoğunda Sivok'un hataları mevcut. Bamba ne kadar faydalı olur belli degil ama Sivok'un pek faydalı olmayacağı kesindi benim gözümde.

GeNç KaRTaL
04.Temmuz.2012, 04:36
Uğur Boral duyumları çoktandır var.Olması muhtemel.Ayrıca Ömer Aysan da gelebilir.

kalemci
04.Temmuz.2012, 05:07
Taraftar olarak ne yardan geçerim ne serden geçiyoruz vallahi, daha da bişey diyemiyorum :)

Hürriyet'i gerektiğinden fazla izleyen biri olarak isterim. Uğur'u da isterim, Simao'dan ne kadar kötü oynayabilir. Ömer Aysan'ı Ekrem'den düşük maliyete ikna edebilirsek buyursun gelsin. Tek istemediğim yabancı kaleci o kadar. Ama koca sezon Cenk ile geçilmez. Cenk & Sivok mahvoluruz. Ayrıca Cenk takımda ki en sevdiğim oyunculardan biri o ayrı :)

GeNç KaRTaL
04.Temmuz.2012, 05:15
Ospina veya McGregor'dan birisi gelecekse ben karşı değilim doğrusu yabancı kaleciye.Ama gidip sırf yabancı diye saçma bir isim alacaklarsa kaleye,hiç gerek yok gerçekten.

Trabzonspor
04.Temmuz.2012, 12:48
Ben Sivok'la anlaşmadığımız için memnunum. Beşiktaş'lı arkadaşlar elbet daha fazla izlemişlerdir, daha iyi bilirler ama bence geçen sezon Beşiktaş'ın yediği gollerin birçoğunda Sivok'un hataları mevcut. Bamba ne kadar faydalı olur belli degil ama Sivok'un pek faydalı olmayacağı kesindi benim gözümde.

Bilmiyorum Serhat ben bu Bamba'ya ısınamadım.Fizik olarak çok iyi ama izlediğim videolarda mental açıdan çok geride gibi geldi bana.Neyse bekleyip görecez.

Kaka Leite
04.Temmuz.2012, 13:24
Savic'i istediğiniz söyleniyor.Fm'den gördüğüm kadarıyla harika bir kardeşimiz :)

C h A o S
04.Temmuz.2012, 16:20
Fernandes'e ilk resmi teklif

Rubin Kazan'ın izleme komitesindeki Stjepan Tomas, "Fernandes'in transferi için Beşiktaş’a resmi teklifimizi yaptık" açıklamasında bulundu.

04 Temmuz 2012 Çarşamba - 14:19
Sabah

Beşiktaş'ın gözde isimlerinden Fernandes'e ilk resmi teklif Rubin Kazan'dan geldi.

Beşiktaş'ta ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Manuel Fernandes'e ilk resmi teklif Rusya'nın Rubin Kazan takımından geldi. Teklif ise daha önce Fenerbahçe ile Galatasaray formaları giyen ve şimdi Rubin Kazan'ın izleme komitesindeki Stjepan Tomas aracılığıyla yapıldı.

Best FM Spor Müdürü Özkan Öztürk'e konuşan Stjepan Tomas, "Rubin Kazan olarak Beşiktaş'a resmi teklifimizi yaptık. Resmi yazışmalar oldu. Beşiktaş bizden 8-10 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Biz ise 5 milyon euro teklif ettik. Bugün bir kez daha görüşeceğiz. Eğer anlaşırsak hemen Fernandes ile temasa geçeceğiz" dedi.

Beşiktaş eğer Fernandes'i 5-6 milyon euro gibi düşük bir rakama bırakırsa taraftar heralde yönetim binasını basar.

Ralph
04.Temmuz.2012, 16:21
Dalga mı geçiyorlar arkadaş ya :) Dilenciye sadaka mı atıyorsun sen?

KanaKe
04.Temmuz.2012, 16:50
Adamlar belliki tok alici rolünü oynuyorlar onlarin kasasindan fazla para cikmayacaktir..

El Barto
04.Temmuz.2012, 16:53
Yok mu Gaziantep'ten alınacak şöyle güzel bir oyuncu? :)

LadroN
04.Temmuz.2012, 17:04
Dalga mý geçiyorlar arkadaþ ya :) Dilenciye sadaka mý atýyorsun sen?

Fernandes iyi oyuncu tamam.ama 5 milyon euro için dilenciye sadaka mi atiyorsun lafi komik olmuş.5 milyon euro yahu 5 lira değil.

Fearless Coward
04.Temmuz.2012, 17:06
Kesinlikle katılıyorum Doğukan'a...Fernandes 5 Milyon Euro etmeyebilir ama abartmamak lazım...Zaten Sabah'ın haberine pek takılmamak lazım Fernandes Beşiktaş'ta kalır bu sezon...

uAburak89
04.Temmuz.2012, 17:10
Fernandes kaça geldi Beşiktaş'a ?

KanaKe
04.Temmuz.2012, 17:14
2 milyon euroya gelmis

Bordo61Mavi
04.Temmuz.2012, 17:14
Milli takima girebilseydi daha yuksek rakam talep edilebilirdi ama bu haliyle en fazla 8'e satilir dusuncesindeyim.

uAburak89
04.Temmuz.2012, 17:16
Vay, şaşırtıcı. Çok ucuza gelmiş.

Ralph
04.Temmuz.2012, 17:41
Ben ettiği değere göre konuşuyorum yalnız. 5 milyon Euro tabi ki az bir para değil ama Fernandes'in ettiği de 5 milyon değil yani.

meddah
04.Temmuz.2012, 17:47
Yok mu Gaziantep'ten alınacak şöyle güzel bir oyuncu? :)

Antep'in oyuncularını Federasyon milli takıma bonservis ödeyerek çağırmaya başlayacakmış bundan sonra. Beşiktaş artık kolay kolay rekabet edemez o pazarda.

pele96
04.Temmuz.2012, 19:32
Arda'nın 12 M € ettiği yerde Fernandes 10'dan aşağıya gitmez.

sarianet
04.Temmuz.2012, 20:52
ardayla fernandezi kıyaslamak ne kadar doğru bilemiyorum

pele96
04.Temmuz.2012, 22:17
ardayla fernandezi kıyaslamak ne kadar doğru bilemiyorum
Mevkisel değil de oynadıkları futbol hemen hemen aynı Fernandes biraz daha iyi.Bunu reddeden yoktur umarım.

footballer33
05.Temmuz.2012, 00:31
Vay, şaşırtıcı. Çok ucuza gelmiş.
Serdal Adalı farkı.

Fernandes, Hilbert hariç kamp kadrosuna alınan tek yabancı. Bir yere gitmiyor yani. Ayrıca, Samet Aybaba oyun sistemini Ferdi'nin üzerine kuracağını da söylemişti.

Bu arada, Q7 için de çok saçma bulduğum iddialar var. Q7 takımdan gönderilmeyecekmiş; fakat şu an gönderilecek gibi açıklamaların yapılma sebebi, 'sen de vazgeçilmez değilsin' mesajı vermekmiş. Bu sayede, Samet Aybaba, Q7'nin üzerinde otorite kurmak istiyormuş. Mış'larla miş'lerle konuşmayı sevmem; fakat dün bir sitede okudum bu haberi. Site ismi, aklıma gelmiyor şu anda. Çok komik bir düşünce bu eğer gerçekse; değilse de, haber çok komik olmuş.

Ralph
05.Temmuz.2012, 00:31
Büyük ihtimal Uğur Boral'da gelecek gibi görünüyor.

Önder HOCA
05.Temmuz.2012, 00:41
Hem serbest hemde Simao'dan daha yararlı olur

eXcitinG
05.Temmuz.2012, 13:40
Bu arada, Q7 için de çok saçma bulduğum iddialar var. Q7 takımdan gönderilmeyecekmiş; fakat şu an gönderilecek gibi açıklamaların yapılma sebebi, 'sen de vazgeçilmez değilsin' mesajı vermekmiş. Bu sayede, Samet Aybaba, Q7'nin üzerinde otorite kurmak istiyormuş. Mış'larla miş'lerle konuşmayı sevmem; fakat dün bir sitede okudum bu haberi. Site ismi, aklıma gelmiyor şu anda. Çok komik bir düşünce bu eğer gerçekse; değilse de, haber çok komik olmuş.

Benim öngörüm de bu şekiLde. Dediğim gibi oLacağını da hepimiz beraber göreceğiz. Avusturya ya çağırmışLar Quaresman nın menajerini. Neden çağrıLıyor ? Yüksek bir bedeL taLebi var. Quaresma ya Avrupa da bu paraLarı verecek takım yok. Hadi bonservis tamam, hangi takım Quaresma ya yıLLık 3,5 küsür miLyon Euro verir. Seve seve bir sezon daha takımda kaLacak, ondan sonra yarım sezon performansına göre mukaveLe yapıLır, oLmadı bedavaya gider.

OLay bu.

footballer33
06.Temmuz.2012, 00:31
Sözleşme yenilemeyecekse kalmasını istemem. 7.3 milyon euro verip aldığımız bir ismi (hele de bu isim Quaresma ise), bedavaya yollamak akıl karı olmaz. Sözleşmesini indirmezse gideceğini düşünüyorum, indirirse de zaten yeni mukavele yaparlar 2-3 yıllık.

eXcitinG
06.Temmuz.2012, 02:03
Fikret Orman ın katıLdığı canLı yayında payLaştığı bazı önemLi notLar;

"FENERBAHÇE VE G.SARAY BİZDEN 30 MİLYON DOLAR DAHA FAZLA KAZANIYOR"
"Stat konusunda acele etmiyoruz. 5 senedir uğraşılıyor. Ben artık stat inşaatının bir an önce başlamasını istiyorum. Çünkü rakiplerimiz her sezon Beşiktaş'tan 30 milyon dolar daha fazla kazanıyor. Beşiktaş'ın kasasına böyle bir para girmiyor. Artık acele etmemiz lazım. Fenerbahçe bu işi 10 sene önce yaptı. Biz öyle bir statta oynasak belki de böyle bir borcumuz olmazdı."

DEMİRÖREN'E KÜFÜR MÜ EDEYİM?"

"Denetlemenin bitmesini bekliyoruz. Bunun sonucunda gerekeni yapacağız. Ne yapabilirim Demirören'e küfür mü ediyim? Ne yapmamı bekliyorsunuz? Takim Meydanı'na mı çıkıyım? Beşiktaş Başkanı'na hesap sorulacak bir şekil vardır. Eğer dava açılması gerekiyorsa açılır. Popülarist bir şaklaşım sergilemem. ne ekerseniz onu biçersiniz. Taraftarla gelen taraftarla gitti."

"QUARESMA ÖDEMESİ 2 GÜN GECİKSE TEBLİGAT ÇEKİYOR"

"Quaresma'ya 7,5 milyon bonservisi var. Senelik 8 milyon euro Beşiktaş'a masrafı var. Türk Lirası olarak 20 milyon. Geçen sezon ne yaptı? 3 milyon TL'ye bir gol atmıştır. İki gün ödemesi gecikse tebligat geliyor. Kampa gitmeden yine bir tebligat geldi. Biz bunları ödeyeceğiz diyoruz. Quaresma oyuncu da Mustafa Pektemek değil mi? Cenk 600 bine oynuyor. Bu bir takım oyuncu. Herkes aynı ücreti tabi ki almayacak ama uçurumlar da olmamalı. Ben Quaresma gitsin ya da kalsın demedim. Beşiktaş takımın hocası var."

"EGEMEN'E 4 YILLIK KONTRAT ÖNERDİK OLMADI"

"Egemen ile 4 senelk bir kontrat yapılmış. İstikrarlı ve iyi oyuncu. Kontratına baktığımızda maç başına 25 bin Euro gibi ücretle oynuyor. Bizde bu sözleşmeyi 4 sene yapalım ve belirli daralmalar ile devam edelim dedik. Hiç bir karşı teklif bize gelmedi. Zihniyet itibari ile yabancılara yapılan ödemeler, bize yapılmıyor dendi. Ayrılmak istiyorum dedi ve karşılık olarak sözleşmesini fesih ettik. Benim vazgeçemeyeceğim tek şey formanın amblemi ve renkleridir. Biz duruşumuz itibari ile bunu göstermek zorundaydık. Ersan sakatlığını söyledi ve sözleşmesini yeniledik. Yeni aldığımız oyuncularda da bu dengeyi aynı seviyede tutuyoruz"

BASKETBOL TAKIMI İÇİN 5 GRUP İLE GÖRÜŞÜYORUZ, KAYBEDİLEN BİR ŞEY YOK"

"Basketbol Takımımız çok iyi olacak. Bugün Basketbol Şube Sorumlusuna da söyledim. Beşiktaş sponsor bulacaktır. Milangaz'ın ilk günden çekileceğini tahmin ediyordum. Benim bildiğim kadarı ile hoca oyuncular ile devam etmek istiyor. Hepsinin bir bütçesi var. Beşiktaş'ın bir sponsoru olacak. En az 5 grup ile görüşmelerimiz oluyor. Basketbolda geçen sene Milangaz'ın sponsor olma tarihine bakalım. Şu anda kaçan bir şey yok. Biz bir bütçeyi verdik."

"HAWKİNS ŞUAN İÇİN HALA BEŞİKTAŞ'IN OYUNCUSUDUR"

"Beşiktaşlılar endişe etmesin. Beşiktaş sponsor bulacaktır. Milangaz'ın çekileceğini ilk günden beri tahmin ediyordum. Kimseye 'Geldi, sponsoru kaçırdı' kozu vermek istemedim. Bu sponsorluğun bu sene biteceğini biliyordum, tahmin ediyordum. Hawkins bir yere gitmedi. Kim diyor gitti diye? Hawkins'in Türkiye'de bir yere gitmesi için bize bonservis bedeli yatması gerekiyor. Biz böyle bir ücret almadık. Hawkins için 1 milyon dolar yatırılması gerekiyor. Bize yatırılmış bir şey yok. Oyuncular gitmek isterse gider. Bonsu ve diğerleriyle hoca devam etmek istiyor. Beşiktaş'ın sponsoru olacak. Olmazsa bile Beşiktaş Kulübü gerekeni kendi yapacak. Sahaya inmeye daha çok vakit var. Gerekli olan bütçeyi biz onlara verdik. Sponsorlar var olmazsa biz finansmanı sağlayacağız. "

"BU SEZON TARİHİMİZİN EN FAZLA FORMA VE KOMBİNE SATIŞ RAKAMLARINA ULAŞACAĞIZ"

"Üç aydır iş yerime gitmedim. Beşiktaş için uğraşıyorum. Kolay değil zor bir süreç. Bilerek geldim ama bana da hak verin. 10 kilometre koşacağım dersiniz ama 1 kilometre de yoruldum daha ne kadara koşacağım dersiniz. Zorlanıyorum ama yapacağım. Göreceksiniz Beşiktaş tarihihin en fazla kombinesini ve formasını satacağız. Bunları yeni sezonda yapacağız. O oyuncu geldi diey değil, simge olacağı için alacak. Beşiktaş taraftarı gereken yapıyor. FEDA bir gelir projesi değildir, Beşiktaşlıları bir yerde toplama projesidir. Kombinelerde adil bir fiyat politikası belirleyeceğiz. Daha iyi gören noktalar daha pahalı olacak. Adalate gelecek.

"QUARESMA İLE İLGİLİ GELEN RESMİ BİR TEKLİF YOK "

"Quaresma Beşiktaş'ın 1 sene daha kontratı olan bir oyuncusu. Hoca, Quaresma ile ilgili olan görüşünü açıkladı. Quaresma ile ilgili de bize gelen resmi teklif yok. Samet hocaya teknik konularda bunu sorarsınız ben daha fazla bu konuda konuşmak istemiyorum"

"SCOUT EKİBİ İÇİN CİDDİ BİR YATIRIM OLACAK"

"Bundan sonra hocaya endeksli değil, sisteme göre transfer olacak. Scout ekibi ile ilgili ciddi bir yatırım olacak. Hocanın da fikri alınacak ama scout ekibi gerekli araştırmaları yapacak. Samet Hoca'dan önceki isimleri gerekli çalışmalar sonucunda aldık. Samet Hoca geldikten sonra beraber karar verildi. Samet Hoca, Almanya'da gelen Olcay'ı kendi istedi."

"FORMALAR KIRMIZI, SİYAH VE BEYAZ OLACAK"

"Formalarımız 15 Temmuz'da çıkacak. Kırmızı, Siyah, Beyaz renkler olacak. Güzel formalar oldu. Önümüzdeki sene çok iddialıyız. Yeni mağaza açılışlarımız var. Orada imalatçılar ile sıkıntılarımız var. Hepsini yavaş yavaş çözüyoruz."

KALİTELİ BİR KALECİ ALACAĞIZ VE FERNANDES KALACAK"

"Beşiktaş genç takım gibi bir takımla kampa gitti. Hoca önce bunları görmek istiyorum dedi. Bunun üzerine yeni transferler yapacağız. Kaleci arayışımız var, kesin bir kaleci alacağız. Belki santrafor alacağız. Orta sahaya bir isim düşünüyoruz. Sol tarafa İsmail'in sakatlığından dolayı bir isim alacağız. Hoca Fernandes'i oynatmak istiyor. Fernandes maddi açıdan Beşiktaş'ta kalabilecek bir oyuncu. Bizim 2 sene daha oyuncumuz. 'Satmıyoruz' dersek kisme bizden alamaz."

anil luque
06.Temmuz.2012, 02:07
Bu scouting olayında niye 2012 yılına kadar beklendi onu da anlamış değilim ya neyse..

eXcitinG
06.Temmuz.2012, 02:09
BöyLece Egemen in para için gittiği tesciLLendi. Adam maç başı 25 bin aLırken gittiği takıma 15 bine imza atıyor. Bize geLince burun kıvırıyor ama. Quaresma nın da artık tez eLden gönderiLmesi gerektiği ve Samet hoca tarafından niye dışLandığı da ortada. Adamda takım ruhu diye birşey yok.

Neyse; bu takım gün geLecek herkese bunLarın hesabını soracak ama. Bu zamana kadar buLunduğumuz durum hakkında yorum yapmadım, bu yorumLarı herkese bu takım yapacak inşaLLah.

Sadece Fernandes oLsun yeter. Gerisi Nedved in futboLcuLar sınıfında bence.

besiktas1903
06.Temmuz.2012, 02:24
Baskan güzel konustu umarim dediklerini gerçeklestirir, gerçeklestirmessi için camia olarak birlik olmamiz lazim ve baskanin arkasinda durmaliyiz.

ForCimbom
06.Temmuz.2012, 02:29
Bu scouting olayında niye 2012 yılına kadar beklendi onu da anlamış değilim ya neyse..

aslında bu, bundan sonra da bekleneceği anlamına çıkan düşünce yapısına da bir antitez üretemiyor. yani aslında her seferinde, mütemadiyen klüplerimiz yeniden yapılanmaya , yeni sistemler uygulamaya misalen scouting uygulamasına gidileceğini belirtiyor. lakin o vaat uzun yıllar gerçekle buluşmuyor. biz de bu tutarsızlığa alıştığımız için tepki vermeyip onun yerine bu asılsız söylemlere tekrara tekrar inanıyoruz.

galatasaray açısından söyledim bunu aslında, yıllardır scouting scouting dendiği halde elde kalanın sıfır olması kısır döngüsünü bildiğim için beşiktaş hakkında da bunu söylüyorum

besiktas1903
06.Temmuz.2012, 02:57
yalniz quaresma'nin masrafi nasil senelik 8 milyon euro oluyor?

NisRoc
06.Temmuz.2012, 05:41
Fernandes 8-10 milyonsa Fenerbahçe hiç uzaklara gitmesin o zaman.

eXcitinG
06.Temmuz.2012, 12:40
Fernandes 8-10 milyonsa Fenerbahçe hiç uzaklara gitmesin o zaman.

Fernandes in kesinLikLe satıLmayacağını söyLedi zaten Başkan. ALmeida, Quaresma feLan istiyorsanız vereLim.

Ralph
06.Temmuz.2012, 12:41
Ben Egemen'in gitmesine gram kızmadım. Hatta hak verdim. Adam bütün bir sene neredeyse maaşının çoğunu alamamış, buna rağmen kulübe hiç bir şekilde ihtarname falan yollamamış ve bütün bunlar yetmez gibi parasını alıyor gibi tüm hırsıyla formasını terletmiştir. Bütün bunlar olurken birden senin maaşını aşağılara çekmek istiyorlarsa gitmesi gayet profesyonelce bir harekettir diye düşünüyorum. Ha ben olsam gitmezdim orası ayrı çünkü ben profesyonellikten çok Beşiktaşlılığı düşünürüm. Ama adam bizim altyapımızdan değil bir şey değil. Bursa, Trabzon, Fener vs takımlarda oynamış olacak. Dolayısı ile adam sadece işini düşünüyor takımı değil. Bu sebepten ben kızmıyorum.

Diyeceğim şu ki Egemen'e kızanlar neden Quaresma'ya kızmıyor acaba? Adam yıllık tonla para alıyor, maaşı 2 gün yatmadı diye kulübe ihtarname gönderiyor. Sonra da hala Çarşı, Quaresmada Quaresma diye tutturuyor. Ne var bu adamda yahu ben anlamıyorum. Nereden bakarsan bak offside adam. Şımarık, takım ruhu yok, burnu havada, milyonlar alıyor ama oyun desen hiç bir şey yok.. Hala bu adamın nesini istiyorsunuz çok garibime gidiyor benim. Ya ben futboldan anlamıyorum ya da Quaresma destekçisi olanlarda bir takım düşünce eksikliği var. Hakikaten bir tane destekçisi çıksın ve desin ki bana, şu şu şundan ötürü ben bu adamı seviyorum, bize yararlı vs bir şeyler anlatsın bana ne olur yahu.

goosfraba
06.Temmuz.2012, 13:06
Quaresma'ya şaka gibi teklif
Beşiktaş'ın 5 milyon euro fiyat biçtiği Quaresma'ya Sporting Lizbon sadece 750 bin euro önerdi.

İspanya'dan Real Zaragoza 3.5, Deportivo La Coruna ise 4 yıla yayılmak üzere 4 milyon euro önermeye hazırlanıyor. Dubai'den 7.5 milyon euroluk bir teklif alan Quaresma, menajeri Jorge Mendes'e 'Kesinlikle Körfez'e gitmem' dedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın 'Onu takımımda istemiyorum' dediği Quaresma, beklendiği gibi Siyah-Beyazlıların dün başlayan Avusturya kampında yoktu. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bonservis ücretini 5 milyon euro olarak açıkladığı Q7'ye henüz resmi bir teklif gelmedi. Kartal, 7.3 milyon euroya aldığı Q7'yi 5 milyona satamıyor.

Q7'YE JARDEL TAKTİĞİ

Daha önce G.Saray'dan Mario Jardel'i 4 oyuncu artı para karşılığında transfer eden Sporting Lizbon'un Quaresma için Beşiktaş'ın kapısını benzer bir şekilde çalacağı öğrenildi. Portekiz temsilcisinin Q7 için Beşiktaş'a Santiago Arias, Renato Neto ve Amido Balde ile birlikte 750 bin euro teklif götüreceği öğrenildi.
Quaresma ile ilgili transfer dedikoduları bitmek bilmiyor. İspanya'nın Real Zaragoza takımının 3.5 milyon euro, Deportivo La Coruna'nın ise 4 yıla yayılmak üzere 4 milyon euro önermeye hazırlandığı gelen haberler arasında. Portekiz ve İspanyol kulüplerinin yanı sıra Dubai'den 7.5 milyon euroluk bir teklif alan Portekizli yıldız, menajeri Jorge Mendes'e, 'Kesinlikle Körfez'e gitmem. Avrupa'dan kulüp bul' dedi.

MENAJERLER DEVREDE

Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ricardo Quaresma için Ahmet Bulut'un Türkiye, Jorge Mendes'in de İspanya ve Portekiz'de devam eden görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor. Q7 için 5 milyon euroluk bonservis bedeli belirleyen Beşiktaş'a henüz bu rakamı vereceğini taahhüt eden bir kulüp çıkmadı. Belki de en komik önerinin Sporting Lizbon'dan gelmesi bekleniyor. Beşiktaş, Quaresma'nın yanı sıra Simao'yu da gözden çıkardı.

Kaynak: stargazete.com

KanaKe
06.Temmuz.2012, 14:26
galatasaray alsaya q7 yi :D fatih hoca adam eder onu

anil luque
06.Temmuz.2012, 14:38
750.000 euroya q7 jip alın siz aslanlar.

Homer J.S
06.Temmuz.2012, 14:41
750.000 euroya q7 jip alın siz aslanlar.

Aynen abi sağ açık oynatırız, çok iyi kaçıyo 2012'leri :D

anil luque
06.Temmuz.2012, 14:47
Aynen abi sağ açık oynatırız, çok iyi kaçıyo 2012'leri :D
Aslanlar dediğim Sporting olum onlar o kadar teklif etmiş ya :D

footballer33
06.Temmuz.2012, 15:47
Quaresma'ya şaka gibi teklif
Beşiktaş'ın 5 milyon euro fiyat biçtiği Quaresma'ya Sporting Lizbon sadece 750 bin euro önerdi.

İspanya'dan Real Zaragoza 3.5, Deportivo La Coruna ise 4 yıla yayılmak üzere 4 milyon euro önermeye hazırlanıyor. Dubai'den 7.5 milyon euroluk bir teklif alan Quaresma, menajeri Jorge Mendes'e 'Kesinlikle Körfez'e gitmem' dedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın 'Onu takımımda istemiyorum' dediği Quaresma, beklendiği gibi Siyah-Beyazlıların dün başlayan Avusturya kampında yoktu. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bonservis ücretini 5 milyon euro olarak açıkladığı Q7'ye henüz resmi bir teklif gelmedi. Kartal, 7.3 milyon euroya aldığı Q7'yi 5 milyona satamıyor.

Q7'YE JARDEL TAKTİĞİ

Daha önce G.Saray'dan Mario Jardel'i 4 oyuncu artı para karşılığında transfer eden Sporting Lizbon'un Quaresma için Beşiktaş'ın kapısını benzer bir şekilde çalacağı öğrenildi. Portekiz temsilcisinin Q7 için Beşiktaş'a Santiago Arias, Renato Neto ve Amido Balde ile birlikte 750 bin euro teklif götüreceği öğrenildi.
Quaresma ile ilgili transfer dedikoduları bitmek bilmiyor. İspanya'nın Real Zaragoza takımının 3.5 milyon euro, Deportivo La Coruna'nın ise 4 yıla yayılmak üzere 4 milyon euro önermeye hazırlandığı gelen haberler arasında. Portekiz ve İspanyol kulüplerinin yanı sıra Dubai'den 7.5 milyon euroluk bir teklif alan Portekizli yıldız, menajeri Jorge Mendes'e, 'Kesinlikle Körfez'e gitmem. Avrupa'dan kulüp bul' dedi.

MENAJERLER DEVREDE

Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ricardo Quaresma için Ahmet Bulut'un Türkiye, Jorge Mendes'in de İspanya ve Portekiz'de devam eden görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor. Q7 için 5 milyon euroluk bonservis bedeli belirleyen Beşiktaş'a henüz bu rakamı vereceğini taahhüt eden bir kulüp çıkmadı. Belki de en komik önerinin Sporting Lizbon'dan gelmesi bekleniyor. Beşiktaş, Quaresma'nın yanı sıra Simao'yu da gözden çıkardı.

Kaynak: stargazete.com

Haberin doğruluğunu veya yanlışlığını değil de, şu isimleri merak ettim ve internetten baktım:

Santiago Arias 20 yaşında sağ bek ve sağ açık oynuyor. Renato Neto ve Amido Balde ise 21 yaşlarındalar ve Neto orta saha, Balde ise forvet mevkiinde mücadele ediyor.

Futbolcuları tanımıyorum; ama S.Lizbon böyle gençleri bize ne diye önersin? Ya Q7'yi çok istiyorlar ve bu amaçla gençleri feda ediyorlar ya da bu adamların hepsi tırt, en kolay yoldan elden çıkarmanın yollarına bakıyorlar.

Homer J.S
06.Temmuz.2012, 16:49
Aslanlar dediğim Sporting olum onlar o kadar teklif etmiş ya :D

Ha pardon ya bi ara bizim de vardı ya teklif ondan dedim :D

LifeYourself
06.Temmuz.2012, 18:24
Haberin doğruluğunu veya yanlışlığını değil de, şu isimleri merak ettim ve internetten baktım:

Santiago Arias 20 yaşında sağ bek ve sağ açık oynuyor. Renato Neto ve Amido Balde ise 21 yaşlarındalar ve Neto orta saha, Balde ise forvet mevkiinde mücadele ediyor.

Futbolcuları tanımıyorum; ama S.Lizbon böyle gençleri bize ne diye önersin? Ya Q7'yi çok istiyorlar ve bu amaçla gençleri feda ediyorlar ya da bu adamların hepsi tırt, en kolay yoldan elden çıkarmanın yollarına bakıyorlar.
niye önereceğini bilmem ama gs ye önerdiği 4 oyuncuyu toplamda 10 maç oynatmayıp sattık öyle diyim:zuhaha
fena kazıklıyorlar:D

footballer33
06.Temmuz.2012, 19:37
Bence de kazıklanma ihtimalimiz daha ağır basıyor. Yoksa, 3 genç futbolcunun birden verilmesi mantıklı değil. Haber ne kadar doğru, onu da bilmiyoruz gerçi. :)

Önder HOCA
06.Temmuz.2012, 20:02
Beşiktaş'ın Inter'den ayrılması beklenen kaleci Julio Cesar için İtalyan kulübü ile temasa geçtiği iddia edildi. (TMW)

attirson
06.Temmuz.2012, 20:06
Julio Cesar bir yere gitmiyorum diye açıklama yaptı diye hatırlıyorum.

Önder HOCA
06.Temmuz.2012, 20:07
Sporx'te iddia edildi diye yazıyordu

http://www.sporx.com/futbol/transfer/canli/

RaSenGan
06.Temmuz.2012, 20:17
Gitse bile bu takım Beşiktaş olamaz.

RaSenGan
06.Temmuz.2012, 20:27
Uğur Boral'ı almış Beşiktaş.

Ntvspor

Ralph
06.Temmuz.2012, 20:28
Simao ve Quaresma'dan etkili olacağına adım gibi eminim. Hayırlı olsun.

Önder HOCA
06.Temmuz.2012, 20:29
Oh be Uğur için sevindim tekrar izlemek güzel olucak

footballer33
06.Temmuz.2012, 20:30
Görkem'in söylediğine ek olarak, İsmail'in yokluğunda sol bekte de işimize yarayacaktır. Hayırlı olsun.

Anlaşma 3 yıllık ve ücret 700 bin euro artı 10 bin euro maç başı. Fazla gibi geldi bana.

uAburak89
06.Temmuz.2012, 20:34
700.000 euro yıllık, 10.000 euro maç başı.

RaSenGan
06.Temmuz.2012, 20:34
"700 bin Euro yıllık 10 bin Euro mac bası. 3 yıllık anlaşma Uğur Boral ile." deniliyor.

attirson
06.Temmuz.2012, 20:39
Samsun'da kendini gösteremedi.Bakalım Bjk'de neler yapacak.

Ralph
06.Temmuz.2012, 20:42
Uğur Boral, transferinin ardından ilk kez, HABER1903'e konuştu.

"İnşallah 2 taraf içinde hayırlı olur. Bende çok oynamak istiyordum. Sonuçta Beşiktaş'a faydalı olmak için elimden geleni yapacağım. Samet Aybaba'nın duruşu bu transferde önemli oldu. Kendisi ile çok çalışmak istiyordum. Yarın sağlık kontrolünden geçeceğim. Umarım Beşiktaş'a yararlı olurum." diyerek sözlerini tamamladı.

pele96
06.Temmuz.2012, 20:46
Ben Egemen'in gitmesine gram kızmadım. Hatta hak verdim. Adam bütün bir sene neredeyse maaşının çoğunu alamamış, buna rağmen kulübe hiç bir şekilde ihtarname falan yollamamış ve bütün bunlar yetmez gibi parasını alıyor gibi tüm hırsıyla formasını terletmiştir. Bütün bunlar olurken birden senin maaşını aşağılara çekmek istiyorlarsa gitmesi gayet profesyonelce bir harekettir diye düşünüyorum. Ha ben olsam gitmezdim orası ayrı çünkü ben profesyonellikten çok Beşiktaşlılığı düşünürüm. Ama adam bizim altyapımızdan değil bir şey değil. Bursa, Trabzon, Fener vs takımlarda oynamış olacak. Dolayısı ile adam sadece işini düşünüyor takımı değil. Bu sebepten ben kızmıyorum.

Diyeceğim şu ki Egemen'e kızanlar neden Quaresma'ya kızmıyor acaba? Adam yıllık tonla para alıyor, maaşı 2 gün yatmadı diye kulübe ihtarname gönderiyor. Sonra da hala Çarşı, Quaresmada Quaresma diye tutturuyor. Ne var bu adamda yahu ben anlamıyorum. Nereden bakarsan bak offside adam. Şımarık, takım ruhu yok, burnu havada, milyonlar alıyor ama oyun desen hiç bir şey yok.. Hala bu adamın nesini istiyorsunuz çok garibime gidiyor benim. Ya ben futboldan anlamıyorum ya da Quaresma destekçisi olanlarda bir takım düşünce eksikliği var. Hakikaten bir tane destekçisi çıksın ve desin ki bana, şu şu şundan ötürü ben bu adamı seviyorum, bize yararlı vs bir şeyler anlatsın bana ne olur yahu.
Yeteneği ve ismi yeter maaş'ında az indirim yapsa Uğur boral ile ikisi kanatları götürür.

Görkem'in söylediğine ek olarak, İsmail'in yokluğunda sol bekte de işimize yarayacaktır. Hayırlı olsun.

Anlaşma 3 yıllık ve ücret 700 bin euro artı 10 bin euro maç başı. Fazla gibi geldi bana.

700.000 euro yıllık, 10.000 euro maç başı.

"700 bin Euro yıllık 10 bin Euro mac bası. 3 yıllık anlaşma Uğur Boral ile." deniliyor.
3nüz ard arda maaşını yazmışsınız :D
Simao'dan katkat iyi olacaktır.

Trabzonspor
06.Temmuz.2012, 20:50
Yuh!Bu darlıkta o kadar maaş verilir mi yahu Uğur Boral'a.

Ralph
06.Temmuz.2012, 20:51
Yeteneği ve ismi yeter maaş'ında az indirim yapsa Uğur boral ile ikisi kanatları götürür.

Vallahi koskoca bir sezon yeteneği ve ismi hiç bir şey katmadı bize. Dediğin gibi yeteneği ve ismi olsaydı satabilirdik adamı rahat bir şekilde şu anda :) Hatta dediğin gibi olsaydı neden satalım ki bizde kalırdı.

Yuh!Bu darlıkta o kadar maaş verilir mi yahu Uğur Boral'a.

100 bine mi oynatacağız yahu daha neler artık. O kadar da verilir yani. Tabi dalga geçtiysen o ayrı :)

Bordo61Mavi
06.Temmuz.2012, 20:54
Iyi para kazanacak Ugur ama tabi bunu hakedebilecek potansiyelide var, Iyi bir kamp donemi gecirirse Ismailin yoklugunu aratmaz.

pele96
06.Temmuz.2012, 20:56
Vallahi koskoca bir sezon yeteneği ve ismi hiç bir şey katmadı bize. Dediğin gibi yeteneği ve ismi olsaydı satabilirdik adamı rahat bir şekilde şu anda :) Hatta dediğin gibi olsaydı neden satalım ki bizde kalırdı.

100 bine mi oynatacağız yahu daha neler artık. O kadar da verilir yani. Tabi dalga geçtiysen o ayrı :)
Ben futbolunu çok beğeniyorum top her ayağına gelişinde nefes almadan izliyorum diyebilirim.Biraz disiplinsiz ve başına buyruk adam akıllı çeksen köşeye konuşsan belkide çözülecekti sorunlar.Ön planda olmayı seven bir oyuncu.Takımda kalmasını istediğim 3 yabancıdan birisi.

Trabzonspor
06.Temmuz.2012, 20:59
Yanlış hatırlamıyorsam Uğur sakatlık yaşamıştı ve bir süre oynamamıştı Fenerde.Geçen yıl 2,3 maça çıktı sonra Samsun'a gitti orada da pek bir varlık gösteremedi.Son yıllarda sürekli maç oynamamaış,sakatlıklar yaşamış,geçtiğimiz yıl 16 maça çıkmış 21 yaşına gelmiş bir oyuncucbu yüzden de verimli olacağını düşünmüyorum ver verimli olmayacak bir isimede garanti 700 bin € çok.Maç başını yüksek tutarsın garanti ücreti ona göre daha az verirsin verim alamasanda zararın çok olmaz.

Önder HOCA
06.Temmuz.2012, 20:59
Q7' yi şu zamana kadar kimler çekmiştir kenara değiştirememiştir bundan sonrada değişmez he çekseler tekrardan 1-2 maç oynar savunmaya yardım filan eder sonra eski tas eski hamam devam eder bir söz vardır can çıkar huy çıkmaz