View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
footballer33
06.Haziran.2013, 19:23
tolganin hala turkiyede kaldigina inanamiyorum, trabzonla gecirdigi avrupa macerasi inanilmaz bir performansti. onurdan da iyi bir kaleci bence, besiktas onu alirsa buyuk is yapar. sinan onun yaninda vasat kalir.
Ben de performansını daha çok beğendiğim için yaşı da daha uygun olan Onur'un gelmesini daha çok istiyorum; fakat bonservisi çok. Bizim yönetim de, 'bir kere al, sağlam al' demez ve 7,5 milyon euroyu vermez, gidip ucuz diye Tolga'yı alır. Tolga'nın gelmesine karşı değilim; ancak Onur'u alıp 10 sene kale sıkıntısı yaşamamak varken Tolga'nın tercih edilmesini istemem şahsen.
Bu arada, yarın transferde bir hareketlilik olacağını söyledi Hakan Gündoğar. Sanırım, Tolga ya da G.Töre açıklanacak.
byariff
06.Haziran.2013, 19:26
29 yas bence normal bir kaleci için 36-37 ye kadar rahat oynar tolga.
TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2013, 19:29
tolga ne zaman 30 olmus yaw, hic gostermiyor adam. :n:
yine de en az 5 yil ust duzey kalecilik yapar, onur dedigin gibi cok masrafli olur.
berkebjk1
06.Haziran.2013, 19:32
Tolga'yla Gökhan Töre'nin alınmasını çok istiyorum. Tolga alınırsa büyük bir iş yapmış oluruz.
Bordo61Mavi
06.Haziran.2013, 20:51
Yapilan haberlere gore 2 milyon onermis Besiktas :) gulup gecerim ben o rakama. McGregoru bedavaya al, 2.5'a sat gel Tolgaya 2 ver
footballer33
06.Haziran.2013, 21:03
Yapilan haberlere gore 2 milyon onermis Besiktas :) gulup gecerim ben o rakama. McGregoru bedavaya al, 2.5'a sat gel Tolgaya 2 ver
Ederi zaten 3 milyon değil mi? Pazarlık payı da mı olmasın? Ayrıca, haberlere göre diyorsun. Kesin bir şey yok ki!
Bu arada, McGregor satılmadı henüz. :icon_wink:
Bordo61Mavi
06.Haziran.2013, 21:06
Neye gore konusacagiz ? :D yoneticiyi arayip "hakket Besiktas bize 2 mi verdi" sorusunumu yoneltim.
footballer33
06.Haziran.2013, 21:09
Neye gore konusacagiz ? :D yoneticiyi arayip "hakket Besiktas bize 2 mi verdi" sorusunumu yoneltim.
Yazılan her şeye inanma demek istedim. 1. ağızdan ya da transferle ilgilenen kişilerden bir açıklama gelmesini bekleyebiliriz.
Bordo61Mavi
06.Haziran.2013, 21:13
Tolganin gonlunun Besiktasta oldugunu soylemis menajeri bence bunu kullanip pazarlik yapmaya calisiyordur BJK
footballer33
07.Haziran.2013, 00:12
Hakan Gündoğar @gufy_donalds 1 sa
Gökhan töre hayırlı olsun. Yarın borsaya bildirilir.
Hakan Gündoğar @gufy_donalds 53 dk
@GokhanTore1 hayırlı olsun.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/89051/besiktas-mutlu-sona-yakin?po=1
anil luque
07.Haziran.2013, 00:38
Çok iyi oldu bu. Yerli kanat oyuncusu. Tekrar kendini gösterebilmek için de elinden geleni yapacaktır. Her türlü fayda sağlar.
Corpus
07.Haziran.2013, 00:46
Beşiktaş iyi bir yapılanmaya giderse 3-4 sene sonra çok canlar yakabilir. Olcay - Töre- Pektemek - Oğuzhan , bu oyuncular müthiş gelişme gösterebilirler. Özellikle Pektemek
darkkobal123
07.Haziran.2013, 01:47
Kaleci Günay tam bir kapalı kutu. Tek umudum Almanya'da altyapılar Türkiye'den her türlü daha iyi olduğu için kumaşı sağlam bir kaleci olabilir. Hayırlı olsun ne diyelim. Gökhan Töre haberleri ise umarım doğrudur, çok istiyorum gelmesini.
anil luque
07.Haziran.2013, 18:11
Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş., futbolcu Günay Güvenç ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklamalar şöyledir:
“Profesyonel futbolcu Günay Güvenç ile 07.06.2013-31.05.2017 tarihlerini kapsamak üzere anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya;
2013-2014 sezonu için 175.000 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro Maçbaşı ücreti,
2014-2015 sezonu için 175.000 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro Maçbaşı ücreti,
2015-2016 sezonu için 175.000 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro Maçbaşı ücreti,
2016-2017 sezonu için 175.000 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro Maçbaşı ücreti,
Ödenecektir.
Profesyonel futbolcu Günay Güvenç’in transferi ile ilgili olarak futbolcunun kulübü Sv Stuttgart Kickers ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Sv Stuttgart Kickers kulübüne 200.000 Avro transfer bedeli ödenecektir.”
Ralph
07.Haziran.2013, 18:14
Olcay'dan sonra ilginç bir transfer daha..
footballer33
07.Haziran.2013, 18:16
Olcay için neden ilginç dedin Görkem? Hayırlı olsun. 3. kaleci ya da A2 kalecisi olarak yararlanırız bence.
Serdar Gürler de geliyor.
Kartal gün sayıyor! Prensip anlaşması
Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai veren siyah beyazlı yönetim genç futbolcunun transferini bitirmek üzere...
2012-2013 sezonunda sağ kanatta ofansif anlamda Holosko'yu kullanan ve bu oyuncudan ligin ilk yarısında iyi bir verim alan Beşiktaş, ikinci yarıda Holosko'nun formunun düşmesinin ardından büyük sıkıntı çekmişti.
Bu pozisyondaki sıkıntıyı gidermek için harekete geçen siyah beyazlı yönetim, bir süredir yakından takip ettikleri Sanica Boru Elazığsporlu Serdar Gürler ve kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.
Beşiktaş yönetimi oyuncuyla ve kulübüyle her konuda anlaşırken transferin kısa sürede bitmesi bekleniyor.
,
FRANSA ALTYAPISINA SAHİP
2012-2013 sezonunun başında Sanica Boru Elazığspor tarafından transfer edilen genç futbolcu profesyonel futbol hayatına Sochaux takımının alt yapısında başladı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 23 maça çıkan 21 yaşındaki Serdar, 6 kez gol sevinci yaşadı 2 kez ise asist yapma başarısını gösterdi.
SPORX.COM
Ralph
07.Haziran.2013, 18:22
Olcay için neden ilginç dedin Görkem? Hayırlı olsun. 3. kaleci ya da A2 kalecisi olarak yararlanırız bence.
Serdar Gürler de geliyor.
Kartal gün sayıyor! Prensip anlaşması
Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai veren siyah beyazlı yönetim genç futbolcunun transferini bitirmek üzere...
2012-2013 sezonunda sağ kanatta ofansif anlamda Holosko'yu kullanan ve bu oyuncudan ligin ilk yarısında iyi bir verim alan Beşiktaş, ikinci yarıda Holosko'nun formunun düşmesinin ardından büyük sıkıntı çekmişti.
Bu pozisyondaki sıkıntıyı gidermek için harekete geçen siyah beyazlı yönetim, bir süredir yakından takip ettikleri Sanica Boru Elazığsporlu Serdar Gürler ve kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.
Beşiktaş yönetimi oyuncuyla ve kulübüyle her konuda anlaşırken transferin kısa sürede bitmesi bekleniyor.
,
FRANSA ALTYAPISINA SAHİP
2012-2013 sezonunun başında Sanica Boru Elazığspor tarafından transfer edilen genç futbolcu profesyonel futbol hayatına Sochaux takımının alt yapısında başladı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 23 maça çıkan 21 yaşındaki Serdar, 6 kez gol sevinci yaşadı 2 kez ise asist yapma başarısını gösterdi.
SPORX.COM
Bilinmeyen transfer anlamında ilginç dedim dostum :)
darkkobal123
07.Haziran.2013, 18:25
Serdar alternatif açısından alınmalı, çok iyi olur.
footballer33
07.Haziran.2013, 18:27
Bilinmeyen transfer anlamında ilginç dedim dostum :)
Eyvallah kardeşim, anladım. :icon_wink:
Bu arada; Gökhan Töre ve Serdar Gürler gelirse, kanat transferini halletmiş olacağız. Olcay ve Töre ilk 11, Gürler ve Holosko yedek başlar.
anil luque
07.Haziran.2013, 18:33
Şu anda ismi geçenlerle bir kadro oluştursak ;
-----------------------------------------Tolga-------------------------------------------
Hilbert-------------P.Franco-----------------Sivok-------------------İsmail
-----------------------------------Necip---------------------------------------
----------------Oğuzhan-----------------------Ferdi-------------------------
Töre-----------------------------------------------------------Olcay
---------------------------Pektemek----------------------------------
Sağlam bir forvet alınsa aslında taş gibi takım olur. Amokachi etkisi yapabilecek birini bulamadık yıllardır. Carew bir nebze denebilir ama tam manasıyla Amokachi bulsak dadından yenmez.
darkkobal123
07.Haziran.2013, 18:40
-----------------------------------------Tolga-------------------------------------------
Sağlam bir forvet alınsa aslında taş gibi takım olur. Amokachi etkisi yapabilecek birini bulamadık yıllardır. Carew bir nebze denebilir ama tam manasıyla Amokachi bulsak dadından yenmez.
Aslında Bony o etkiyi yapabilir ama fiyatı sıkıntı işte abi.
byariff
07.Haziran.2013, 18:49
hilbert gidicek diye biliyorum o yuzden besiktas sag bek ariyor ya.
footballer33
07.Haziran.2013, 18:58
Ben sadece ismi geçenlerden bir 11 oluşturabilirim sanırım:
Tolga (Sinan, Onur, Ospina)
Veysel (Serdar K.) - Aykut - Franco - Rat
S.Gürler - Tiago - Töre - Ronaldinho
Bony - Mevlüt Erdinç
Bakıldığı zaman, 2-3 isim haricindeki futbolcuların hepsi gelsin isterim ve ihtiyacımız olan bölgelerin futbolcuları zaten.
anil luque
07.Haziran.2013, 20:48
Rat gitti abi yalan oldu o. West Ham aldı yanlış hatırlamıyorsam.
Bony ve Ronaldinho hikaye. Veysel gelir büyük ihtimal bize. Aykut'a fahiş bir fiyat isterler diye düşünüyorum.
William Rookwood
07.Haziran.2013, 21:22
Rat gitti abi yalan oldu o. West Ham aldı yanlış hatırlamıyorsam.
Bony ve Ronaldinho hikaye. Veysel gelir büyük ihtimal bize. Aykut'a fahiş bir fiyat isterler diye düşünüyorum.
Hangi Aykut?
Bordo61Mavi
07.Haziran.2013, 21:32
Demir'dir
Trabzon Tolganin satilmasindan vazgecmis.
darkkobal123
07.Haziran.2013, 22:01
2 çok iyi kaleci size fazla değil mi abi ? Verin işte birini. :)
Mamadou
07.Haziran.2013, 22:40
Bu kadro şampiyonluk yarışı için bence yetersiz kalır. Kaleye Tolga tamam ama Hilbert'in yerine orijin bir sağ bek, Necip'in yerine savunması kuvvetli bir ön libero, sağ açık ve forvet transferi gerekli.
titates1
07.Haziran.2013, 22:41
franco kim yeni transfer falan mı ? kaçırmış olabilirim ?
darkkobal123
07.Haziran.2013, 22:44
franco kim yeni transfer falan mı ? kaçırmış olabilirim ?
Yeni transfer değil, sadece ismi geçiyor.
footballer33
08.Haziran.2013, 00:26
Demir'dir
Trabzon Tolganin satilmasindan vazgecmis.
Dün, Tolga hayırlı olsun derken; bugün, Tolga'nın satılmasından vazgeçildiğini yazmışsın. Yanlış anlama, lafım sana değil; ama şu transfer dönemini işte bu yüzden sevmiyorum. Bir gün tamam, bitti, geliyor dedikleri futbolcu için ertesi gün olmadı, vazgeçildi, transferi yattı denilebiliyor.
Beyler, üstte yazdığım kadro bizimle ismi geçen futbolcular sadece. Kesinleşen bir transfer yok aralarında. :)
berkebjk1
08.Haziran.2013, 02:11
Olcay'da bence Beşiktaş'ın oyuncusu değil ancak ilk 18'de bulunabilir. Tek bir özelliği var ceza sahasına koşu yapıp attığı goller.Adam geçme,orta yapma gibi kanat oyuncularının olmazsa olmazı olan özellikler yok. Beşiktaş'ın kanat oyuncusu adam geçebilen teknik bir kanat oyuncusu olmalı.Açığa transfer şart Gökhan gelirsede şart.
Bordo61Mavi
08.Haziran.2013, 02:21
Trabzona para lazim, parada oyuncu satisi ile gerceklesir. Benim gorusum Tolga kalacak ve Onur gidecektir.
SAİT71
08.Haziran.2013, 03:30
Beşiktaş Ronaldinho’dan Haber Bekliyor
Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların hoca adaylarını ve gündemdeki bomba transfer hakkında bilgiler verdi.
http://www.turkiyesporgazetesi.com/wp-content/uploads/2013/06/ronaldinho-579x331.jpg
Haber1903.com’a konuşan Çebi, Fernandes ile sözleşme uzatacaklarını, Hilbert’e ise kendi tekliflerini yaparak yanıt beklediklerini belirtti ve ekledi: “Atletico Mineiro forması giyen Ronaldinho’ya teklifimizi yaptık. Ondan cevabını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
ÖNCE ÖZEN SONRA YÖNETİM
Hoca adayları listesini de açıklayan Ahmet Nur Çebi, “Teknik adam konusunda Önder Özen’in çalışması devam ediyor. Bunun ardından yöneticiler olarak bir değerlendirme yapacağız. Prosinecki (Kayserispor), Bielsa (A.Bilbao) ve Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia da gündemimizde bulunmaktadır. Bu isimler arasında en doğrusun seçeceğiz” diye konuştu.
http://www.turkiyesporgazetesi.com/besiktas-ronaldinhodan-haber-bekliyor/120872-haberi
Corpus
08.Haziran.2013, 03:35
Ronaldinho' ya bayılırım. Ama 2 senedir oynadığı futbol Türkiye' de olmaz. Gelir parasını alır gider maalesef. Quaresma' ya katlanamamış bir takım Ronaldinho'ya hiç katlanamaz.
Deus Dominus
08.Haziran.2013, 03:40
Quaresma ile Ronaldinho'yu aynı kefeye koyamazsın. Öyle söylemişsin ki sanırsın Quaresma'nın kariyeri Ronaldinho'dan çok daha büyük... Bir kere adamın hedefi Brezilya 2014'te yer alabilmek, onun için hem göz önünde olmak ister, hem kendini formda tutmak, fit olmak. Yalnız Beşiktaş'a transferi çok uzak ihtimal olarak görüyorum. Maliyetini karşılamak çok güç olur.
Corpus
08.Haziran.2013, 03:43
Quaresma ile Ronaldinho'yu aynı kefeye koyamazsın. Öyle söylemişsin ki sanırsın Quaresma'nın kariyeri Ronaldinho'dan çok daha büyük... Bir kere adamın hedefi Brezilya 2014'te yer alabilmek, onun için hem göz önünde olmak ister, hem kendini formda tutmak, fit olmak. Yalnız Beşiktaş'a transferi çok uzak ihtimal olarak görüyorum. Maliyetini karşılamak çok güç olur.
Kesinlikle bir tutmuyorum kariyerlerini. Ronaldinho' nun da hastasıyımdır. Ancak ne kadar seversem seveyim gözle görülür şeyler var ortada. Oynadığı futbol ortada. Umarım gelir ben de maça giderim orası da var tabi :)
Deus Dominus
08.Haziran.2013, 03:47
Gelmesin usta, niye gelsin. Gelecek hem Beşiktaş'ı borca sokacak, hem dünyanın tekmesini yiyecek, sakatlık yaşayacak, hem belki parasını alamayacak... Dünya Kupası hedefine burada ulaşamaz. Kalsın Brezilya'da :)
Corpus
08.Haziran.2013, 03:49
Gelmesin usta, niye gelsin. Gelecek hem Beşiktaş'ı borca sokacak, hem dünyanın tekmesini yiyecek, sakatlık yaşayacak, hem belki parasını alamayacak... Dünya Kupası hedefine burada ulaşamaz. Kalsın Brezilya'da :)
Canlı canlı Ronaldinho izlemeyek mi mahrum mu kalak :D
Deus Dominus
08.Haziran.2013, 03:55
Gelecek yaz TRT'de izleriz işte canlı canlı. Davulun sesi uzaktan hoş gelir, durduk yere Ronaldinho'dan da soğumayalım, küfür etmek zorunda kalmayalım. :D
europeanconquer
08.Haziran.2013, 07:21
Ronaldinho her türlü iş yapar Türkiye'de.Gelsin isterim Beşiktaş'a ama yıllık isteyeceği ücret çok sıkıntı.
Ralph
08.Haziran.2013, 11:59
Ronaldinho Beşiktaş'ta en az iki sene iş yapar. Ben isterim gelmesini açıkçası. Ancak 4-5 milyon Euro'dan fazla bonservis verilmemesi şartı ile. Bir aralar 15 milyon Euro'lar konuşuluyordu. O para direk çöp demek. 4-5 milyon bile fazla o yaştaki futbolcu için. Sonuçta performansından yararlanacağız, satarak para etmeyecek.
anil luque
08.Haziran.2013, 12:12
Yeni stad yapılmış olsaydı transfere çok yüksek ihtimal gözüyle bakardım ama biz şimdi şansa bala gider bu adamı alırız sonra gider Olimpiyat Stadı'nı seçeriz. Adam geldiğine bin pişman olur :)
Ayrıca geleceğini de sanmıyorum.
SAİT71
08.Haziran.2013, 12:40
Gelirse Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde maç alan futbolcusu olur bence BJK'ın. Denildiği gibi rahat iki sene hatta 3 sene götürür. Ronaldinho Q7 gibi bir oyuncu değil. Hem daha yetenekli hemde daha futbola bağlı bir oyuncu. Üstelik milli takım hedefliyor. Fakat 2014 vesilesiyle belki ülkesinden uzakta olmak istemez. Orda daha göz önünde olurum düşüncesi ile gelmeyebilirde.
footballer33
08.Haziran.2013, 14:10
Ronaldinho gelirse, FEDA sezonu bitmiş demektir. :) 33 yaşındaki bir futbolcunun büyük paralar verilerek getirilmesini istemem şahsen.
Facx
08.Haziran.2013, 14:37
Ronaldinho nun maaşını karşılamaz Beşiktaş zaten milli takıma katılmak istediği için ilk önceliği kendi liginde kalmak
KanaKe
08.Haziran.2013, 15:45
ronaldinho gelmez türkiyeye
Mamadou
08.Haziran.2013, 16:15
Olcay'da bence Beşiktaş'ın oyuncusu değil ancak ilk 18'de bulunabilir. Tek bir özelliği var ceza sahasına koşu yapıp attığı goller.Adam geçme,orta yapma gibi kanat oyuncularının olmazsa olmazı olan özellikler yok. Beşiktaş'ın kanat oyuncusu adam geçebilen teknik bir kanat oyuncusu olmalı.Açığa transfer şart Gökhan gelirsede şart.
Adam 11 gol atıp, 7 asist yaptı. Artık senin dediğin gibi adam geçip, sıfıra indikten sonra orta açan kanat oyuncuları yerine daha komplike kanat oyuncuları iş yapıyor. Her şey hızda, adam geçmede bitmiyor maalesef. Olcay ona yakın oynayan oyuncuları devamlı destekleyen, takım oyununa ayak uyduran kanat oyuncusu. Senin dediğin Quaresma tipi kanat oyuncuları tamamen takım oyunundan bağımsız oynayan oyuncular. Artık teknik adamların sahada kanat oyuncularından bekledikleri de bu değil. Olcay gibi bir tanede sağ tarafa bulsak daha ne. Olcay yeteri kadar hızlı bir oyuncu değil bunu yazabilirim. Sadece çizgiyi kullanan kanat oyuncuları Beşiktaş'ta oynamasın istemem.
sarianet
08.Haziran.2013, 16:49
Fotomaç sponsor olursa gelir adamlar 10 senedir getiremediler adamı
darkkobal123
08.Haziran.2013, 18:25
Ronaldinho transfer dedikodusu tamamen seçim kozu, bu adam hayatta gelmez bize.
footballer33
08.Haziran.2013, 19:23
Ronaldinho transfer dedikodusu tamamen seçim kozu, bu adam hayatta gelmez bize.
Bana da öyle geliyor. Fikret Orman, Ronaldinho için ''çok para istedi, sponsor bulamadık'' der ve gidip Sezer'i alırsa, teknik direktör olarak da Bielsa FEDA demedi diyip Ziya Doğan'ı falan getirirse şaşırmam. Biraz, komplo teorisi gibi oldu; ama ben beklerim böyle bir şeyi.
Seçim öncesi her iki başkan adayı da, koz olarak kullanıyordur bazı şeyleri muhakkak.
berkebjk1
08.Haziran.2013, 22:17
Adam 11 gol atıp, 7 asist yaptı. Artık senin dediğin gibi adam geçip, sıfıra indikten sonra orta açan kanat oyuncuları yerine daha komplike kanat oyuncuları iş yapıyor. Her şey hızda, adam geçmede bitmiyor maalesef. Olcay ona yakın oynayan oyuncuları devamlı destekleyen, takım oyununa ayak uyduran kanat oyuncusu. Senin dediğin Quaresma tipi kanat oyuncuları tamamen takım oyunundan bağımsız oynayan oyuncular. Artık teknik adamların sahada kanat oyuncularından bekledikleri de bu değil. Olcay gibi bir tanede sağ tarafa bulsak daha ne. Olcay yeteri kadar hızlı bir oyuncu değil bunu yazabilirim. Sadece çizgiyi kullanan kanat oyuncuları Beşiktaş'ta oynamasın istemem.
Ben Quaresma'yı kast etmedim.Q7 taraftarıda değilim. Olcay'ın 11 golü var bide kaçırdığı,ezdiği auta attığı her maçta kaç tane pozisyon var.ŞL Ligi finalinde Bayern Münih kupayı benim dediğim oyuncu tarzında bi Robbene sahip olduğu için kazandı. Senin dediğin tarzdaki oyuncu Großkreutz o maçta bi varlık gösteremedi. Großkreutz ve Olcay tarzı oyuncular oynuycak oyuncular değil oynatılan oyunculardır. Dünyadaki top class tüm takımlar Real Madrid,Barça, gibi takımların ve hocaların hepsi bu tür adam eksilten oyuncuları kullanıyorlar. Çünkü gol atmak için kale önüne gitmek lazım. Kale önüne gitmek içinde bu tür adam geçebilen oyuncular lazım.Bu sene bizde bu işi Fernandes ve Oğuzhan yaptı. O 2sinden birinin oynamadığı maçlarda pozisyon üretmekte ve gol atmakta çok zorlandık.
TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Haziran.2013, 22:22
@berkebjk1
gokhan tore aciklandi mi bilmiyorum ama tam istedigin tipte bir oyuncu kendisi. olcay da oyledir aslinda, oyle olmasa ters ayakli oynatilmazdi kanatta. attigi gol sayisi da bunu acikliyor zaten.
berkebjk1
08.Haziran.2013, 22:33
Gökhan benim dediğim tipde bir oyuncu ama aşırı bencil. Q7'nin kopyası gibi saha içinde. Bu tür oyuncularda bazen insanı sinir edebiliyor. Boşta adam varken kaleyi vurmak gibi hareketleri oluyor genelde bu tür oyuncuların.Ama adam eksilten oyuncu olması lazım kanat oyuncusunun gol atmak ve topu kale önüne getirebilmek için.
footballer33
09.Haziran.2013, 14:14
+BUGÜN GAZETESİ MUHABİRİ: Beşiktaşlı yöneticiler, Ronaldinho'ya teklifte bulunduklarını söylüyorlar?
-MİGUEL GONZALEZ (Ronaldinho'nun menajeri): Bunu onlara sormak gerekir, bizi aramadılar. Eğer bu seçimde koz olarak Ronaldinho'nun ismi gündeme getiriliyorsa, bu yapılan çok yanlış. Futbolcumuzun ismi böyle kullanılamaz. Biz teklif almadık.
http://www.haber1903.com/Besiktas-13490-menajerinden_besiktas_aciklamasi.html
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2479268&postcount=1729
Ve son cümle: http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2479297&postcount=1730
darkkobal123
09.Haziran.2013, 14:47
Dediğimiz gibi oldu abi.
footballer33
09.Haziran.2013, 14:51
Dediğimiz gibi oldu abi.
Öyle kardeşim, zaten o alıntıyı da senden yapmıştım. :) Bana, Adalı başkan olursa daha iyi olacak gibi gelmeye başladı şu son 2-3 günkü gelişmeleri takip ettikten sonra. Tek korkum, yargı sürecinin sona ermemesi.
darkkobal123
09.Haziran.2013, 14:59
Öyle kardeşim, zaten o alıntıyı da senden yapmıştım. :) Bana, Adalı başkan olursa daha iyi olacak gibi gelmeye başladı şu son 2-3 günkü gelişmeleri takip ettikten sonra. Tek korkum, yargı sürecinin sona ermemesi.
Banada öyle geliyor abi ama işte dediğin gibi yargı süreci korkutuyor. Söylenecek birşey yok, sözün bittiği yerdeyiz, az kaldı az. :)
footballer33
09.Haziran.2013, 15:31
Serdar Adalı'dan Fenerbahçe'ye Cardozo çalımı
Paraguaylı golcü yıllık 3 milyon 500 bin euro istiyor. Fenerbahçe de dahil, talipleri bunun altında rakam veriyor. Adalı, temsilcisini Benfica ile ön protokol yapması amacıyla Lizbon’a gönderdi. Transfer için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmayacak
Paraguaylı golcü yıllık 3 milyon 500 bin euro istiyor, Fenerbahçe de dahil, talipleri bunun altında rakam veriyor. Adalı, temsilcisini Benfica ile ön protokol yapması amacıyla Lizbon'a gönderdi. Transfer için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacak
Beşiktaş'ta 15 Haziran'da yapılacak seçimler yaklaştıkça başkan adayları Fikret Orman ve Serdal Adalı arasındaki yarış da hızlanıyor. Genel kurul üyelerinden gelen geri bildirimlere göre başkan Fikret Orman yarışı çok önde götürüyor. Buna karşın Serdar Adalı son bir hafta içerisinde, önemli hamleler yaparak arayı kapatmaya çalışacak.
BUGÜN, Serdar Adalı'nın transfer içerikli hamlelerinin detaylarına ulaştı. Cardozo'dan başlayalım; Fenerbahçe'nin transferine yoğunlaştığı Paraguaylı golcü Oscar Cardozo için Benfica'yla ön protokol yapmak amacıyla temsilcisini Lizbon'a gönderdi.
Cardozo yıllık 3 milyon 500 bin euro istiyor. Kendisine talip olan takımlar Fenerbahçe'de dahil bunun altında bir fiyat teklif ettiler. Adalı, fedakârlıktan kaçmayacak. Cardozo yarışını Adalı'nın mı yoksa Fenerbahçe'nin mi kazanacağı merak konusu.
Magath'tan söz alındı
Serdal Adalı'nın teknik direktörlüğe kimi getirmeyi planladığı da belli; Felix Magath. Alman çalıştırıcıdan söz alındı. İspanya ve Uzak Doğu'dan da teklifler alan Magath, Beşiktaş için bu teklifleri bir süre daha öteliyor.
Alman çalıştırıcı ekibiyle Beşiktaş'a gelecek. En az 4 sağlam, yıldız niteliğinde transfer istiyor. Bu isimlerin içinde eski öğrencileri Edin Dzjeko ve Farfan'ın da olduğu dile getiriliyor.
Havutçu ve Quaresma
Beşiktaş taraftarının sevdiği isimlerden olan Tayfur Havutçu idari bir pozisyonda tekrar göreve gelecek. Almanya'da yetişmiş olması, Almancayı iyi konuşuyor olması, Magath ile uyumu açısından son derece önemli. Adalı, transferde ise Quaresma'yı takıma yeniden kazandırmayı amaçlıyor. 2010-11 ve 2011-12 sezonlarında Siyah-Beyazlı formayı terleten Q7, devre arasında Al Ahli'ye gönderilmişti.
Müthiş sambacı hedefte
Bir çalışma da Atletico Mineiro forması giyen Ronaldinho ile ilgili. Menajeri Gonzales, BUGÜN'e Türkiye'den teklif almadıklarını söyledi. Adalı ilk teklifi yapıp Brezilyalı yıldızı ikna etmeye çalışacak. Cardozo için Lizbon'a giden Adalı'nın temsilicisi, bu transfer için de orada bulunan Gonzales'le transfer pazarlığı yapıp, hafta başına kadar sonuç almaya çalışacak.
Ronaldinho'nun seçimden önce açıklanması planlanıyor.Adalı seçimden birkaç gün önce tüm bunları açıklayarak aradaki farkı kapatmayı amaçlıyor.
ÖZGÜR SANCAR - BUGÜN GAZETESİ
------------------------------------------------------------------------------
Vay babanın kemüğüneee! :D Tamam, Adalı gözünü karartmış olabilir; fakat bu kadarına, Adalı'nın sözlerine güveniyor olmama rağmen ben de inanmadım. Çok zor, bunların hepsinin birden gerçekleşmesi. Öpücükle gelmeyecek bu adamlar sonuçta. 50 milyon euroyu bulur bu isimler.
OrcunFB
09.Haziran.2013, 15:34
Cardozo'yu yedirmeyiz. :schaf:
Mamadou
09.Haziran.2013, 18:00
Ben Quaresma'yı kast etmedim.Q7 taraftarıda değilim. Olcay'ın 11 golü var bide kaçırdığı,ezdiği auta attığı her maçta kaç tane pozisyon var.ŞL Ligi finalinde Bayern Münih kupayı benim dediğim oyuncu tarzında bi Robbene sahip olduğu için kazandı. Senin dediğin tarzdaki oyuncu Großkreutz o maçta bi varlık gösteremedi. Großkreutz ve Olcay tarzı oyuncular oynuycak oyuncular değil oynatılan oyunculardır. Dünyadaki top class tüm takımlar Real Madrid,Barça, gibi takımların ve hocaların hepsi bu tür adam eksilten oyuncuları kullanıyorlar. Çünkü gol atmak için kale önüne gitmek lazım. Kale önüne gitmek içinde bu tür adam geçebilen oyuncular lazım.Bu sene bizde bu işi Fernandes ve Oğuzhan yaptı. O 2sinden birinin oynamadığı maçlarda pozisyon üretmekte ve gol atmakta çok zorlandık.
Benim dediğim tarzdaki oyuncunun tanımı zaten Robben kardeşim :D Di Maria ve Lucas'ı sayabilirim. Großkreutz daha çok savunması kuvvetli bir kanat oyuncusu. Olcay biraz daha hızlı bir oyuncu olsa daha iyi olacak. Benim karşı çıktığım kanat oyuncu tarzı Quaresma, Robinho diyeyim.
berkebjk1
10.Haziran.2013, 03:11
Benim dediğim tarzdaki oyuncunun tanımı zaten Robben kardeşim :D Di Maria ve Lucas'ı sayabilirim. Großkreutz daha çok savunması kuvvetli bir kanat oyuncusu. Olcay biraz daha hızlı bir oyuncu olsa daha iyi olacak. Benim karşı çıktığım kanat oyuncu tarzı Quaresma, Robinho diyeyim.
Bize o tür bir oyuncu şart.Oğuzhan ve Fernandes'in saha içindeki yükünün azalması bakımından. Olcay biraz daha hızlı olsa Reus gibi olacak :).
Ralph
10.Haziran.2013, 11:42
Gökhan ile bugün görüşülecekmiş
anil luque
10.Haziran.2013, 14:27
Gökhan Töre Kazan'a ayrılmak istediğini söylemiş , prensip anlaşmasına varmış bizimle.
C h A o S
10.Haziran.2013, 17:01
Trabzon ne yapmış öyle.Abartmışlar olayı.Çoğumuzun Fm'de yaptğı gibi satmak istemediğimiz adama teklif gelince yüksek bedel koymuş.Nasıl olsa red edilecek diye.Trabzon'da o hesap.
Trabzonspor, Beşiktaş'tan Tolga Zengin karşılığında 10 milyon Dolar bonservis bedeli ve bir futbolcu istedi. Bu istek üzerine siyah-beyazlılar transferden vazgeçti. (DHA)
Fearless Coward
10.Haziran.2013, 17:05
Hacı abi rakiplerine oyuncu vermeyecek anlaşılan. :D
darkkobal123
10.Haziran.2013, 17:28
Buna 10 vereceğimize Onur'a 7 verir onu alırız.
footballer33
10.Haziran.2013, 18:58
Haber 1903'te Ünal Karaman, bize gelen bir teklif yok demiş. Satılık listesinde oyuncuları olmadığını da belirtmiş.
darkkobal123
10.Haziran.2013, 19:07
Daha geçen gün bizimkiler Tolga ile görüşüyoruz demişlerdi. Kafa mı buluyor bizimle bunlar anlamıyorum ki.
Mamadou
11.Haziran.2013, 00:55
Fernandes ile 3 yıllığına anlaşılmış. Hakan Gündoğar Twitter'da yazdı.
Ralph
11.Haziran.2013, 00:56
Evet bende sabah NTVSpor'da görmüştüm. Çok sevindim gerçekten. Zaten sıkıntı Samet Aybaba ile ilgiliydi.
footballer33
11.Haziran.2013, 01:05
Çok güzel bir haber. Hayırlı olsun. Şimdi sıra, Almeida'nın akıbetini neticelendirmeye geldi. Ya satılacak ya da 2-3 yıllık daha sözleşme uzatacak.
anil luque
11.Haziran.2013, 01:38
Almeida satılır en azından üç beş para kazanılır. Malum fondan kalan para.
darkkobal123
11.Haziran.2013, 02:02
Fernandes'in Beşiktaş'ı ve kendisini çok seven Beşiktaş taraftarını bu kadar kolay silmeyeceğini biliyordum, çok sevindim bu habere. Almeida ise bence gönderilmemeli.
berkebjk1
11.Haziran.2013, 08:45
Yalnız Fernandes'te 2. yarının 2-3 maçı dışında fazla iyi değildi tamamen onada bel bağlamamak lazım.
berkebjk1
11.Haziran.2013, 08:49
Almeida gidebilir Almeida'nın alacağı parayla Bobo ve Gekas alınabilir. Her 2 oyuncununda Almeida'nın b u sene verdiği katkının 2 katını vereceğine eminim. Üstelik bu 2 oyuncunun bedeli Almeida'nın şu anki bedeli etmez.
LaigLeNoiR
11.Haziran.2013, 09:36
Almeida'nın bu sene sakatlanmadan önceki halini hatırlayın, bize geldiğinden beri en etkili olduğu dönemdi sonrasında sakatlık belasını tutulmuştu.
İyi bir Almeida her zaman iş yapar hele hele Fernandes ile birlikte çok iyi işler yapar.
LaigLeNoiR
11.Haziran.2013, 12:20
Gökhan Töre Beşiktaş yolunda!
11 Haziran 2013 11:03 NTVSpor.net
Beşiktaş, Rubin Kazan’da forma giyen milli futbolcu Gökhan Töre ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılar, oyuncunun transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/389/torehaber_LFBS0.jpg
Beşiktaş, Gökhan Töre'yi satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istiyor.
Siyah-beyazlılar, İstanbul’da bulunan 1992 doğumlu Gökhan Töre ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı.
Beşiktaş, transferle ilgili ilk resmi adımını da oyuncu ve kulübü Rubin Kazan ile görüşmelere başladığını borsaya bildirerek yaptı. 21 yaşındaki Gökhan Töre, geçen sezon Hamburg'tan Rubin Kazan'a transfer olmuştu.
Genç oyuncu, Rus ekibinde bu sezon ligde sadece 5 maç forma giymiş ve bunlardan ikisinde ilk 11'de oynamıştı. UEFA Avrupa Ligi'nde de 2 maçta sonradan forma giymişti.
anil luque
11.Haziran.2013, 12:34
İyi iyi Gökhan'ın gelmesi güzel.
Bu arada Almeida'nın para kazandırabilme potansiyeli yüksek olduğundan dolayı satılsın dedim yerine Bobo , Gekas alınsın diye değil. Adam sakatlanmadan önce 16 maçta 9 gol atıp 6 asist yaptı herşey mükemmel giderken takımımızın makus talihi yine buldu oyuncumuzu. Performanstan ötürü gönderilsin diyemem hiç bir zaman Hugo'ya.
footballer33
11.Haziran.2013, 13:29
Gökhan Töre hayırlı olsun. Anlaşma detayları, Kazan'ın istediği kiralama bedeli 400 bin euro, Gökhan'ın istediği ücret ise, 1 milyon euro. Görüşmeler devam ediyormuş.
darkkobal123
11.Haziran.2013, 14:44
Gökhan Töre çok iyi transfer, hayırlı olsun. Devamını bekliyoruz. :)
Almeida'nın sakatlığı takımı olumsuz etkiledi. Rastgele atılan uzun topları alıp takıma kazandırıyordu, savunmaya gelip yardım ediyordu. Kontraya dayalı vasat bir sistemin en önemlisiydi yani. Güzel bir sağlık ekibi lazım bu sene, yoksa yine sakat vermeye devam ederiz.
berkebjk1
11.Haziran.2013, 15:35
Almeida kötü oyuncu demiyorum. Ama aldığı ücret bence verdiği performansa denk değil 2,5 m € alıyor. Klubün mali yapısınıda düzeltmek açısındanda iyi bi hamle olur gitmesi.Gideceğini sanmıyorum Türkiye ve Katardan başka bu paraları başka yerde alması zor. Bu dediğim 2 oyuncuyu alsak.Her ikisininde en az Almeida kadar gol atacağına eminim.
manager725
11.Haziran.2013, 16:49
Gaziantepspor'un futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl, transferde ismi çok sık telaffuz edilen Cenk Tosun ve Serdar Kurtuluş, için Galatasaray'dan direkt bir teklif almadıklarını, Beşiktaş'ın ise iki futbolcuyu da ciddi biçimde istediğini söyledi.
ReaList
11.Haziran.2013, 18:28
Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer'in verdiği bilgiye göre ;
Gökhan Töre için Rubin Kazan'a 350 bin Euro verilecek..1 yıl kiralanacak..Yıllık 900 bin Euro alacak..Maç başı 10bin..
byariff
11.Haziran.2013, 18:46
buda imza ani
http://turkfutbol.com/images/news/gokhan_imza.jpg
+ Gökhan Töre'nin satın alma opsiyonu Beşiktaş'ta..Ücret 7,5 milyon euro..
Tribun Dergi @tribundergi şimdi
Fikret Orman, yeniden başkan seçilmesi halinde Beşiktaş'ı Prosinecki'ye emanet edecek. (NTV Spor)
darkkobal123
11.Haziran.2013, 19:27
İnşallah hayırlı olur Beşiktaşımıza.
anil luque
11.Haziran.2013, 19:44
kafasini kullanirsa 7.5 milyon euroya alinip cok rahat daha fazlasina satilabilir. o yetenek kesinlikld mevcut ama biraz sorumsuz bir vatandas gokhan. insallah duzeltir kendini.
bu arada fikret baskan oyle bir hata yapmaz umarin. prosinecki falan bunlar hikaye bana kalirsa.
byariff
11.Haziran.2013, 20:04
Hakan Gündoğar :
Yayında söyledim dinlemeyenlere duyurayim. F.Orman seçilirse prosinecki , S.Adalı seçilirse felix magath Beşiktaş teknik direktörü olur.
anil luque
11.Haziran.2013, 20:12
Önder Özen'i getiren sanki Fikret Orman değil de Serdal Adalı. Adam teknik direktör tanımı yaparken bence Prosinecki'den kesinlikle bahsetmiyordu.
darkkobal123
11.Haziran.2013, 20:59
Bielsa gelecek eminim.
Mamadou
11.Haziran.2013, 21:20
Bielsa tam Beşiktaş'a uyacak bir hoca. Bize Luce gibi , Denizli gibi üçlü savunma ile oynatacak hoca lazım :icon_biggrin: Gerçi Denizli başlarda üçlü savunma oynatmıştı. Prosinecki'de olur ama tercihim Bielsa. Yerlilerden olacaksa bir tek Şifo derim.
footballer33
11.Haziran.2013, 22:42
Hakan Gündoğar :
Yayında söyledim dinlemeyenlere duyurayim. F.Orman seçilirse prosinecki , S.Adalı seçilirse felix magath Beşiktaş teknik direktörü olur.
Maalesef, aradaki düşünce yapısı farkını ortaya koyan bir seçim. Umarım, Prosinecki gelmez.
G.Töre'de de gündüz yazdığım miktara göre, çok düşük bir indirim yapılmış. Opsiyonu da çok fazla. 7,5 milyon euro etmez.
Mamadou
12.Haziran.2013, 01:30
Prosinecki'yi neden istemiyorsunuz ki. Adam Kayseri'yi küme düşme hattında iken aldı. Ligin sonunda Avrupa kupalarına katılmayı kıl payı kaçırdı. Oynattığı futbol öyle her Anadolu takımının oynadığı kontra atak futbolu da değil. Prosinecki geldikten sonra Kayseri gayet dengeli bir takım görüntüsündeydi. Tamam Serdal Adalı'nın başkanlığını isteyebilirsiniz ama sırf bu yüzden Fikret Ormanın hoca tercihini eleştirmeniz gaddarca. Prosinecki gayet iyi bir hoca. Bende derim ki Magath gelirse uymayabilir. Öyle yok düşünce farkı, biri iyi diğeri kötü gibisinden yorumlarsanız hafife almış olursunuz.
byariff
12.Haziran.2013, 02:11
prosinecki hem turk futbolunu tanidi bence hemde basarili bir grafik cizdi kayseride oynattigi futbolda goze hos geliyor sahsen besiktasa uygun bir hoca.
darkkobal123
12.Haziran.2013, 02:25
Ligi tanıması büyük avantaj, potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Ya Bielsa ya da Prosinecki gelecek. Bielsa'nın gelmesini çok istiyorum, umarım o gelir.
C h A o S
12.Haziran.2013, 12:09
Önder Özen'in açıklamaları aklıma geldi.
"Hoca konusunda tecrübeli olmalı,56-57 yaşını aşmış,uluslararası bir deneyimi olmalı dedi."
Şimdi bakıyorsun 44 yaşında bir Prosinecki.Tamamen Önder Özen'in açıklamalarına ters birisi.Tecrübeside yeterli değil.Kayseri'ye geldikten sonra iyi bir sezon geçirmesi bence Beşiktaş için yeterli değil.Kayseri'nin kadrosu iyi bir kadro sorun Şota'daydı.
Bu yüzden dakika bir gol bir Önder Özen için.Tabi gelirse.
anil luque
12.Haziran.2013, 13:51
"Hoca konusunda tecrübeli olmalı,56-57 yaşını aşmış,uluslararası bir deneyimi olmalı dedi."
Şimdi bakıyorsun 44 yaşında bir Prosinecki.Tamamen Önder Özen'in açıklamalarına ters birisi.Tecrübeside yeterli değil.Kayseri'ye geldikten sonra iyi bir sezon geçirmesi bence Beşiktaş için yeterli değil.Kayseri'nin kadrosu iyi bir kadro sorun Şota'daydı.
Tamı tamına anlatmak istediğim buydu , ağzına sağlık kardeşim.
byariff
12.Haziran.2013, 13:53
duz mantik yaparsak besiktasin kadrosu daha iyi besiktasi sampiyon yapar ozman bu adam kayseriyi kume potasindan aldi lig maratonu 2-3 mac daha uzun olsa su an uefadaydi kayseri :D
anil luque
12.Haziran.2013, 14:05
duz mantik yaparsak besiktasin kadrosu daha iyi besiktasi sampiyon yapar ozman bu adam kayseriyi bu adam kume potasindan aldi lig maratonu 2-3 mac daha uzun olsa su an uefadaydi kayseri :D
Düz mantık yapma Arif :D
C h A o S
12.Haziran.2013, 14:27
Tamı tamına anlatmak istediğim buydu , ağzına sağlık kardeşim.
Eyvallah.
duz mantik yaparsak besiktasin kadrosu daha iyi besiktasi sampiyon yapar ozman bu adam kayseriyi kume potasindan aldi lig maratonu 2-3 mac daha uzun olsa su an uefadaydi kayseri :D
Önder Özen'in açıklamarına ters düşen bir isim.Yoksa senin düz mantık gibi şampiyon yapabilir niye yapamasın:DAncak Beşiktaş'ta,Kayseri'de yaptığı çıkışı yapamazsa "tecrübesiz,büyük takım antrenörü" değil eleştirileri çok yapılır.
Bence Beşiktaş Önder Özen'in tarifine uyan daha iyi birisini getirebilir ve getirmelidirde.Prosinecki'nin yeterli olmadığını düşünüyorum.
darkkobal123
12.Haziran.2013, 14:49
" Beşiktaş’ın hocası ya 55-56 yaşlarında ve uluslararası alanda başarılı olmuş biri olacak ya da bunu başarma potansiyeli olduğunu gösteren daha genç biri olacak. "
C h A o S
12.Haziran.2013, 15:48
" Beşiktaş’ın hocası ya 55-56 yaşlarında ve uluslararası alanda başarılı olmuş biri olacak ya da bunu başarma potansiyeli olduğunu gösteren daha genç biri olacak. "
Önder Özen'i dinlerken koyulaştırdığım yeri kaçırmışım yada başka bir demecinde vermiş olabilir.
Yinede "başarma potansiyeli olduğunu gösteren" kriterinede uygun olduğunu düşünmüyorum.En azından sadece Kayseri'de çıkış yakaladı diye Beşiktaş'ın hocalığını yapmaya yetmez.Kayseri'de tam bir sezonu geçirdikten sonra daha iyi fikir sahibi olabiliriz.
Jimmy Durmaz,Beşiktaş benimle ilgileniyor demiş.Gelirse yararlı olur diye düşünüyorum.
darkkobal123
12.Haziran.2013, 16:31
Önder Özen'i dinlerken koyulaştırdığım yeri kaçırmışım yada başka bir demecinde vermiş olabilir.
Yinede "başarma potansiyeli olduğunu gösteren" kriterinede uygun olduğunu düşünmüyorum.En azından sadece Kayseri'de çıkış yakaladı diye Beşiktaş'ın hocalığını yapmaya yetmez.Kayseri'de tam bir sezonu geçirdikten sonra daha iyi fikir sahibi olabiliriz.
Jimmy Durmaz,Beşiktaş benimle ilgileniyor demiş.Gelirse yararlı olur diye düşünüyorum.
Büyük ihtimal kaçırmışsındır, yoksa her yerde bunu söylüyor. Hırslı, genç ve hedefleri olan Prosinecki faydalı olur. Ancak ilk tercih Bielsa olmalı.
footballer33
12.Haziran.2013, 16:41
Prosinecki'yi neden istemiyorsunuz ki. Adam Kayseri'yi küme düşme hattında iken aldı. Ligin sonunda Avrupa kupalarına katılmayı kıl payı kaçırdı. Oynattığı futbol öyle her Anadolu takımının oynadığı kontra atak futbolu da değil. Prosinecki geldikten sonra Kayseri gayet dengeli bir takım görüntüsündeydi. Tamam Serdal Adalı'nın başkanlığını isteyebilirsiniz ama sırf bu yüzden Fikret Ormanın hoca tercihini eleştirmeniz gaddarca. Prosinecki gayet iyi bir hoca. Bende derim ki Magath gelirse uymayabilir. Öyle yok düşünce farkı, biri iyi diğeri kötü gibisinden yorumlarsanız hafife almış olursunuz.
Fikret Orman'ı hafife almıyorum, direk vizyonunu eleştiriyorum. Bielsa, uluslararası deneyime sahip Alman bir çalıştırıcı vs. derken Prosinecki gelirse olmaz. Önder Özen'in açıklamalarına, yaptığı hoca tarifine de ters bir isimdir Prosinecki. Geçen seneki; Luce, M.Denizli, Van Gaal hamlelerinin üstüne Samet Aybaba'nın gelmesi gibi bir şey bu.
Ayrıca, Kayserispor ile Beşiktaş'ı kıyaslayamayız. Büyük takım ortamı ve baskısı çok önemli. Magath, belki aradığımız hoca değildir, bunu gelirse zaman gösterir; ama Prosinecki'ye tercih ederim. Orası bir gerçek.
Mamadou
12.Haziran.2013, 16:55
Tecrübe, büyük takım baskısı diyorsanız o zaman Daum ismine de karşı çıkmazsınız o halde.
footballer33
12.Haziran.2013, 16:57
Daum da mı gündeme geldi? Biz, bahsi geçen isimler üzerinde tartışmıyor muyuz?
byariff
12.Haziran.2013, 18:01
onder ozende cok yanlis dusunceye sahip bircogumuzun anlamadigi birsey var mourinho,klopp,terim,rijkaard,low,van gaal vesaire vesaire hepsi analarinin karnindan tecrubeli basarili hoca olacak diye dogmadi tecrube diyorsunuz eyvallah ama nice tecrubeli hocalar geldi geçti basarisizliklarini cogumuz biliyoruz bir adam ya iyi hocadir yada degildir liderlik vasfi varsa vardir yoksa yoktur yillar geçtikçe bir insan yaslaninca maalesef tecrubeli bu isin piri hoca sayilmiyor bana gore.
darkkobal123
12.Haziran.2013, 18:02
onder ozende cok yanlis dusunceye sahip bircogumuzun anlamadigi birsey var mourinho,klopp,terim,rijkaard,low,van gaal vesaire vesaire hepsi analarinin karnindan tecrubeli basarili hoca olacak diye dogmadi tecrube diyorsunuz eyvallah ama nice tecrubeli hocalar geldi geçti basarisizliklarini cogumuz biliyoruz bir adam ya iyi hocadir yada degildir liderlik vasfi varsa vardir yoksa yoktur yillar geçtikçe bir insan yaslaninca maalesef tecrubeli bu isin piri hoca sayilmiyor bana gore.
Yoo gayet doğru düşünüyor.
manager725
12.Haziran.2013, 19:21
Önder Özen de senin gibi düşünüyor işte ne istiyorsun anlamadım.
Mamadou
12.Haziran.2013, 21:30
Daum da mı gündeme geldi? Biz, bahsi geçen isimler üzerinde tartışmıyor muyuz?
Gündemde olup olmaması önemli değil ki. Ben sadece bir örnek verdim. Diyelim ki Daum gündeme geldi. Daum Türkiye'de çalıştırdığı takımları hep kafaya oynattı. Yani tecrübe diyorsunuz Daum istediğiniz nitelikte hoca. Daum'u Beşiktaş'ın başında görmek ister misiniz mesela böyle sorayım.
Ralph
12.Haziran.2013, 23:15
http://img707.imageshack.us/img707/2647/ekranalntsgs.png (http://img707.imageshack.us/i/ekranalntsgs.png/)
http://img802.imageshack.us/img802/9618/scdy.png (http://img802.imageshack.us/i/scdy.png/)
Addolorato
13.Haziran.2013, 00:40
Ben Ömer Şişmanoğlu'nu çok beğeniyorum. Antalyaspor'da fazla şans bulamadı fakat düzgün ilk 11'de oynarsa potansiyelli bir forvet bana göre. 1021 dakikada 14 gol atmış bu sezon. 90 dakika bazında hesaplarsak 11.3 maçta 14 gol gayet iyi bir istatistik.
Mamadou
13.Haziran.2013, 01:00
Gençlere yöneliyoruz iyi ama birde şu Hakan Çalhanoğlunu biri çıkıp transfer etse ne güzel olur.
anil luque
13.Haziran.2013, 01:39
Holmeni almasinlar gerisi onemli degil.
footballer33
13.Haziran.2013, 02:34
Gündemde olup olmaması önemli değil ki. Ben sadece bir örnek verdim. Diyelim ki Daum gündeme geldi. Daum Türkiye'de çalıştırdığı takımları hep kafaya oynattı. Yani tecrübe diyorsunuz Daum istediğiniz nitelikte hoca. Daum'u Beşiktaş'ın başında görmek ister misiniz mesela böyle sorayım.
Daum, bunların arasında istisna. Ona bakacak olursak, Yılmaz Vural da tecrübeli. Benim anlatmak istediğim şey, biz deneme tahtası değiliz. Tecrübenin yanında, başka şeyler de aranmalı muhakkak. Mesela, Bielsa ismine hiç kimse hayır demezdi. Daum ise, gündeme farklı konularla gelen ve son zamanlarda düşüşte olan bir isim. Onun gelmesini istemem, istediğiniz cevap buysa.
Holmen'e ben de karşıyım. Ömer ise, iyi bir yedek olur.
Mamadou
13.Haziran.2013, 03:00
Yılmaz Vural örneğini veriyorsan o halde Samet Aybaba'da gayet tecrübeliydi.
footballer33
13.Haziran.2013, 03:05
Yılmaz Vural örneğini veriyorsan o halde Samet Aybaba'da gayet tecrübeliydi.
Anlaşamıyoruz. Ben tecrübenin yanında, başka şeyler de önemli diyorum; sen Samet Aypara'dan bahsediyorsun. :icon_smile:
berkebjk1
13.Haziran.2013, 05:24
Kariyerli bi Alman çalıştırıcı o olmazsa Prosinecki taraftarıyım. Felix Magath'ın ismi geçiyor o gelirse onun antreman teknikleriyle bizim sağlık ekibini bir arada düşünemiyorum.
Bulstrap87
13.Haziran.2013, 10:51
fikret orman umarım secimi kazanır cünkü ben para ile saadet olacagını düsünmüyorum.
Prosinecki gelirse iyi olur diye düsünüyorum. bize uygun bir yapısı var..
LaigLeNoiR
13.Haziran.2013, 11:27
Adalı, İlkay Gündoğan'ı işaret etti!
Başkan adaylarından Serdal Adalı, göreve gelmesi halinde 3 yıldız isme siyah beyazlı formayı giydireceğini söyledi.
http://cdn.sporx.com/img/3/2013/ilkay.jpg
Beşiktaş Kulübü’nün başkanlığına talip olan Serdal Adalı, dünya çapında üç yıldız vaadinde bulundu. Adalı, şampiyonluğun vazgeçilmez sloganları olduğunu belirterek, hedefi olan futbolculara yöneleceklerini kaydetti. Adalı, UEFA Disiplin Komitesi’ne verilmesine dairse camia olarak oyunu bozacaklarını söyledi.
‘BİR ALMAN MİLLİ’
Adalı, eşi Eren Adalı ile Mariott Otel Asya’da 3 bin kongre üyesi ve 83 dernek başkanına yönetici adaylarını tanıttığı toplantıda iddialı konuştu. Adalı, “İngiltere ve İspanya’da ünlü iki oyuncu ile görüştüm. Alman Milli Takımı’ndan Türk asıllı 1 oyuncuyla söz kestim. Bu oyuncular tamamen sponsor desteği ile gerçekleşecek. Emirates, stadımızın yapımı için teklifte bulundu” dedi.
'ŞAMPİYONLUK SÖZÜ'
Adalı, en önemli noktanın finansal durumun iyileştirilmesi olduğunu söyleyerek, “Beşiktaşımız için gerekli finansal içeriği sağlamak adına şahsi kefaletlerle sağladığımız kaynağı, usulüne uygun olarak yaratacağız. Güçlü yeni oyuncular, mevcut kadro ile zirveye oynayacağız. Ancak böyle şampiyonluk hedefiyle içimiz rahat yola çıkabiliriz” dedi. Adalı, Şan Ökten Futbol Vadisi projesini de hayata geçireceğini kaydetti.
ERDOĞAN ADALI'YI BEĞENDİ
BEŞİKTAŞ Asbaşkanı Levent Erdoğan, başkan adaylarının listesini değerlendirdi. İçinde bulunduğu Orman yönetimine bayrak açan Erdoğan “Serdal Adalı iş dünyasının tanınmış isimlerini toplamış. Orman daha güçlü isimler alabilirdi” dedi.
'EN İYİ TARAFTAR BİZDE'
Siyah beyzalı kulüp ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Gökhan Töre, Beşiktaş’ın Türkiye’nin en iyi taraftarına sahip olduğunu belirterek elinden gelenin en iyisini yapma gayretinde olacağını söyledi. Rubin Kazan’dan kiralanan genç futbolcu dün sağlık kontrolünden geçti. Gökhan Töre, “Beşiktaş’ın uzun süredir beni takip ettiğini biliyordum. Beklentilerin farkındayım. Taraftarımızı biliyorum. Türkiye’nin en iyi taraftarına sahibiz” diye konuştu.
Ralph
13.Haziran.2013, 12:25
http://img521.imageshack.us/img521/8155/ekranalntsuz.png (http://img521.imageshack.us/i/ekranalntsuz.png/)
anil luque
13.Haziran.2013, 12:28
Başkan adaylarından Serdal Adalı, göreve gelmesi halinde 3 yıldız isme siyah beyazlı formayı giydireceğini söyledi.
Beşiktaş Kulübü’nün başkanlığına talip olan Serdal Adalı, dünya çapında üç yıldız vaadinde bulundu. Adalı, şampiyonluğun vazgeçilmez sloganları olduğunu belirterek, hedefi olan futbolculara yöneleceklerini kaydetti. Adalı, UEFA Disiplin Komitesi’ne verilmesine dairse camia olarak oyunu bozacaklarını söyledi.
‘BİR ALMAN MİLLİ’
Adalı, eşi Eren Adalı ile Mariott Otel Asya’da 3 bin kongre üyesi ve 83 dernek başkanına yönetici adaylarını tanıttığı toplantıda iddialı konuştu. Adalı, “İngiltere ve İspanya’da ünlü iki oyuncu ile görüştüm. Alman Milli Takımı’ndan Türk asıllı 1 oyuncuyla söz kestim. Bu oyuncular tamamen sponsor desteği ile gerçekleşecek. Emirates, stadımızın yapımı için teklifte bulundu” dedi.
'ŞAMPİYONLUK SÖZÜ'
Adalı, en önemli noktanın finansal durumun iyileştirilmesi olduğunu söyleyerek, “Beşiktaşımız için gerekli finansal içeriği sağlamak adına şahsi kefaletlerle sağladığımız kaynağı, usulüne uygun olarak yaratacağız. Güçlü yeni oyuncular, mevcut kadro ile zirveye oynayacağız. Ancak böyle şampiyonluk hedefiyle içimiz rahat yola çıkabiliriz” dedi. Adalı, Şan Ökten Futbol Vadisi projesini de hayata geçireceğini kaydetti.
ERDOĞAN ADALI'YI BEĞENDİ
BEŞİKTAŞ Asbaşkanı Levent Erdoğan, başkan adaylarının listesini değerlendirdi. İçinde bulunduğu Orman yönetimine bayrak açan Erdoğan “Serdal Adalı iş dünyasının tanınmış isimlerini toplamış. Orman daha güçlü isimler alabilirdi” dedi.
'EN İYİ TARAFTAR BİZDE'
Siyah beyzalı kulüp ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Gökhan Töre, Beşiktaş’ın Türkiye’nin en iyi taraftarına sahip olduğunu belirterek elinden gelenin en iyisini yapma gayretinde olacağını söyledi. Rubin Kazan’dan kiralanan genç futbolcu dün sağlık kontrolünden geçti. Gökhan Töre, “Beşiktaş’ın uzun süredir beni takip ettiğini biliyordum. Beklentilerin farkındayım. Taraftarımızı biliyorum. Türkiye’nin en iyi taraftarına sahibiz” diye konuştu.
İlkay hikaye. Adam bu sene efsane performans gösterdi , Beşiktaş'a bırakmazlar.
Ralph
13.Haziran.2013, 12:30
İlkay gelirse harika olur ama bende zannetmiyorum geleceğini.
Namzet
13.Haziran.2013, 12:39
İlkayın uğrayacağı son adres Türkiye olur,çok zor
Nocna Mora
13.Haziran.2013, 12:39
‘BİR ALMAN MİLLİ’
'ŞAMPİYONLUK SÖZÜ'
ERDOĞAN ADALI'YI BEĞENDİ
'EN İYİ TARAFTAR BİZDE'
Adalı bol keseden sallıyor gibime geliyor.. :)
zeck17
13.Haziran.2013, 12:43
Adamı barcelona istiyordu imkansız kesinlikle
O türk asıllı Alman da serdar taşçı filandır nuri bile gelmez
berkebjk1
13.Haziran.2013, 12:43
http://www.haber1903.com/Besiktas-13615-adali_etooya_ucuyor.html
Fikret Orman'da Vodafone'la ön anlaşma imzalamış.Türk spor tarihinin en büyük anlaşması olacağını söylüyor.Serdal Adalı'nın Fly Emirates hamlesine karşılık.
manager725
13.Haziran.2013, 13:05
http://www.haber1903.com/Besiktas-13615-adali_etooya_ucuyor.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.haber1903.com% 2FBesiktas-13615-adali_etooya_ucuyor.html)
Fikret Orman'da Vodafone'la ön anlaşma imzalamış.Türk spor tarihinin en büyük anlaşması olacağını söylüyor.Serdal Adalı'nın Fly Emirates hamlesine karşılık.
Serdal Adalı Emirates olayı yalan öyle bir anlaşma yok. Fikret Orman'ın ki kesinse sponsor bulan ilk isim de Fikret Orman olmuş olur.
edit: kesinmiş hayırlı olsun.
Ralph
13.Haziran.2013, 13:12
http://img822.imageshack.us/img822/2315/ekranalntsay.png (http://img822.imageshack.us/i/ekranalntsay.png/)
http://img819.imageshack.us/img819/9149/ekranalntswu.png (http://img819.imageshack.us/i/ekranalntswu.png/)
manager725
13.Haziran.2013, 13:20
Eto'o..........Yaş 32.............Senelik kazancı 20 Milyon Euro (dünyada rekor).............1 sene içinde yine mi bu hallere düşeceğiz????
footballer33
13.Haziran.2013, 14:15
Yahu İlkay ve Eto'o nedir abi? Sallıyorsanız, destekli sallayın bari! Sonra da Serdal Adalı'ya verip veriştirecek herkes, ''hani transferler, hani şu adamı alacaktık?'' falan diye.
Mamadou
13.Haziran.2013, 15:30
Etoo'yu anladık İlkay ne abi :n:
C h A o S
13.Haziran.2013, 15:47
Serdal Adalı,Ligtv'de konuşuyor.
Transferler konusunda taraftar rahat olsun,Gs-ve Fb bu kadar rahat olamayacak dedi.
Eto'o ile ilgileniyorlarmış.Ronaldinho ile ilgilenilmiyor.Önder Özen kabul ederse onunla yola devam edicez dedi.
Önemli biriyle TD için anlaşılmış.Seçim bittiği gün açıklayacakmış.
Sohbet konusuna yazıcaktım ancak buraya yazayım.
Bayan basketbol şubesi kapatılmayacak.Kesinlikle Beşiktaş'ta şube kapatmak zulümdür dedi.
Erkek basketbolda,Euroleague seviyesinde kadro kurulacakmış.Birde voleybol ve basketbolda sponsor için yabancı bir sigorta şirketi ile anlaşılmış.
anil luque
13.Haziran.2013, 16:00
Adalı bol keseden sallıyor gibime geliyor.. :)
Belki Serdar Taşçı falandır ne atar yapıyorsun Taylan :)
Mamadou
13.Haziran.2013, 16:55
Etoo'nun zaten kulübüyle 2014'e kadar sözleşmesi varmış. Adam kulübünde yıllık 20 milyon kazanıyor. Ve hala çıkıp arkadaşlar çalışıyor dedi. Ne yapacaklar acaba yıllık 5 milyona falan bağlayacaklarını düşünüyorlar herhalde. Getirmesinler yıldız falan istemiyorum abi. yeter.
ozan42
13.Haziran.2013, 22:33
Valla adamın adı Serdar Adalı kimse öyle gelmez felan gibi açıklamalar yapmasın quaresma guti simao örnekleri var banada pek mantıklı gelmiyor ama bu serdal baskandan korkulur ne yapacagı belli olmaz. bu arada resimleri çıkmıs eto'nun menejeri ile
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/LinkImage/fft30mm2354878.jpg
berkebjk1
13.Haziran.2013, 22:33
Serdal Adalı Emirates olayı yalan öyle bir anlaşma yok. Fikret Orman'ın ki kesinse sponsor bulan ilk isim de Fikret Orman olmuş olur.
edit: kesinmiş hayırlı olsun.
Yalan değil o anlaşmada ama Fikret Orman'ınki daha garanti gibi duruyor.
http://www.haber1903.com/Besiktas-13625-adem_yilmazdan_emirates_aciklamasi.html
europeanconquer
13.Haziran.2013, 23:19
Beşiktaş'ın normal bütçesiyle Eto'o tarzı yıldız oyuncuları alması imkansız,Beşiktaş'ı geçtim Türkiye'den bir kulübün alması imkansız.Serdal Adalı'da kendi cebinden verirse hiç bir anlamı kalmaz kulüp yine borca girer,sırf transfer için büyük paralar verebilecek bir sponsor bulduysa eğer helal olsun.
Fenerbahçe ve Galatasaray rahat olamayacak derken,ligden bahsediyor sanmıştım,transferden bahsediyormuş,enteresan bir adam.
Nocna Mora
13.Haziran.2013, 23:43
Yahu ne gerek var Eto'o ya biri acıklasın bana. Elinde Almeida, Pektemek gibi kaliteli oyuncular var zaten.
Facx
13.Haziran.2013, 23:47
serdal adalı tam demirören veliahtı gelsin 2 seneye batırır kulübü
manager725
13.Haziran.2013, 23:48
Yalan değil o anlaşmada ama Fikret Orman'ınki daha garanti gibi duruyor.
http://www.haber1903.com/Besiktas-13625-adem_yilmazdan_emirates_aciklamasi.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.haber1903.com% 2FBesiktas-13625-adem_yilmazdan_emirates_aciklamasi.html)
Emirates yalanladı haberi medya acayip yerlerinden Serdal Adalı'yı övmek için atıyor bu haberleri.(::)
Cengo
14.Haziran.2013, 00:45
serdal adalı tam demirören veliahtı gelsin 2 seneye batırır kulübü
Serdar Adalı, alacak-borç düzeni yeni rayına giriyorken Yıldırım Demirören'den daha kötü yapar. Kulübü altından hiç kalkmayacağı bir borca sokar.
Ayrıca Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferlerine karışmak, engellemeye çalışmak ne demektir? Bu kafa ile hiçbir zaman şampiyon olamaz Beşiktaş. Bu iki takım, kendi eksiklerine ve oyuncunun takımın sistemine ne kadar katkı verebileceğine göre liste hazırlıyor.
Beşiktaş delegelerinin açık ara Fikret Orman'ı seçmesi en doğru olanı ve öyle yapacaklardır. Beşiktaş'ın yeniden yapılanmaya ihtiyacı var. Sağdan soldan transferler ile toplama kadro kurup şampiyonluk beklemeye değil. Oyuncular robot değil. Özelliklerine göre uyum sağlayanların üzerine, uyum sağlamayanları göndererek her sene sisteme uygun oyuncu ekleyeceksin ki çekirdek kadroyu oturtabilesin. Yine de risktir transfer.
Bir senede bir çok oyuncu doldurursan onun adı risk olmaz, intihar olur. Serdal Adalı ne yaptığını bilmiyor. Koltuğu kapıp mahkemede Beşiktaş seyircisini arkasına almaya, baskı kurmaya çalışıyor. Başka bir hedefi yok. Eto'o ile göz boyayıp yine şampiyonluğu kaçırmaya hevesli ile Beşiktaş delegeleri, seçebilirler. Kendi düşen ağlamaz.
berkebjk1
14.Haziran.2013, 01:15
Emirates yalanladı haberi medya acayip yerlerinden Serdal Adalı'yı övmek için atıyor bu haberleri.(::)
O haberi duymamıştım yeni gördüm. Evet Fikret Orman en iyi seçim gibi geliyor. Eto'o ya falan gerek yok bence. Genç ve ileriye dönük transferler yapmalıyız.
Ben onu bunu geçtim bu Serdal Adalı ve Yıldırım Demiören tarzı kişilerin bazı kurumlar tarafından Beşiktaş'ı batırmak için yollandıklarını düşünmeye başladım. Bu kadar berbat bi yönetim tarzı olamaz.
anil luque
14.Haziran.2013, 01:22
Serdar Adalı, alacak-borç düzeni yeni rayına giriyorken Yıldırım Demirören'den daha kötü yapar. Kulübü altından hiç kalkmayacağı bir borca sokar.
Ayrıca Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferlerine karışmak, engellemeye çalışmak ne demektir? Bu kafa ile hiçbir zaman şampiyon olamaz Beşiktaş. Bu iki takım, kendi eksiklerine ve oyuncunun takımın sistemine ne kadar katkı verebileceğine göre liste hazırlıyor.
Beşiktaş delegelerinin açık ara Fikret Orman'ı seçmesi en doğru olanı ve öyle yapacaklardır. Beşiktaş'ın yeniden yapılanmaya ihtiyacı var. Sağdan soldan transferler ile toplama kadro kurup şampiyonluk beklemeye değil. Oyuncular robot değil. Özelliklerine göre uyum sağlayanların üzerine, uyum sağlamayanları göndererek her sene sisteme uygun oyuncu ekleyeceksin ki çekirdek kadroyu oturtabilesin. Yine de risktir transfer.
Bir senede bir çok oyuncu doldurursan onun adı risk olmaz, intihar olur. Serdal Adalı ne yaptığını bilmiyor. Koltuğu kapıp mahkemede Beşiktaş seyircisini arkasına almaya, baskı kurmaya çalışıyor. Başka bir hedefi yok. Eto'o ile göz boyayıp yine şampiyonluğu kaçırmaya hevesli ile Beşiktaş delegeleri, seçebilirler. Kendi düşen ağlamaz.
Bu nerden çıktı abi ?
Gncl1905
14.Haziran.2013, 01:43
Fikret Orman aklı selim insanlar tarafından tekrar seçilir bence. Beşiktaşlı arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum ama bana Serdal Adalı'nın yapacağım dedikleri olabilecek şeyler gibi gelmiyor. Fikret Orman'a kulüp en azından bir dönem daha teslim edilmeli. Kulübü toparlayacak bence.
Cengo
14.Haziran.2013, 01:46
Bu nerden çıktı abi ?
Serdar Adalı'nın kendi açıklaması. Kolay transfer yapamayacakmışız. Boş laf. Söylediği gibi yaparsa Beşiktaş bütçesi yer ile yeksan olur.
Beşiktaş küçülmesin istiyorsunuz ama Beşiktaş küçülmeden büyüyemez. Takımda fazlalık isimleri göndereceksiniz, takıma yerli rotasyonunu arttıracak potansiyelli genç yerli oyuncu avı yakalamanız ve en az 3-4 oyuncu almanız lazım. Yabancı oyuncu için önce hocayı belirleyeceksiniz. Onun kullanmak istediği sistemlere ait özellikleri taşıyan genç yetenek oyuncular arayacaksınız. Takıma abilik edecek ve yaş ortalamasını yükseltecek 2-3 yabancı oyuncu da iyi olabilir (Biri Fernandes).
Beşiktaş doğru scouting ile 2 senede 145-150 CA arası seviyeye çıkabilecek genç oyuncu bulabilir. Bu döneme kadar sivrilmiş yetenekleri ile sisteme katkı verip şampiyonluk favorisi yapabilir.
Bu genç oyuncuların aranılan ilk özellikleri mutlaka çok sivrilmiş olmalı. Mental özellikleri kısmen zayıf oyuncular olabilir ya da geliştirebilecek ölçüde temel teknik almış tekniğini geliştirebilecek oyuncular olabilir.
Bu yapılanma en az 2 sezonu nadasa atacak bir yapılanma olmak zorunda. Üzerine koya koya gideceksin. 1 sezonda sağdan soldan toplayarak şampiyon olamazsın. Bunu Türkiye'de yapan tek takım var, o da 1988-89 sezonu toplama kadro ile 103 gol atan (rekorun sahibi) Fenerbahçe. Ardındaki sezon takım baştan dağıtılıp güya kalitesi arttırılacaktı ve yeni sezonda bu yeni toplama kadro sezon Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde 2. bitirdi.
Yine Brezilyalıların başına Zico gelmesi ile kazanılan ivme gibi. Doğru yere doğru ismin bu şekilde gelmesi 40 yılda 1 olur. O da tüm kalemlerin baştan aşağıya değişmesi ile olur.
2 ya da 3 transfer Beşiktaş'ın futbolunu kökten değiştirmez, çözüm olmaz. Beşiktaş'ın bireysel olarak oyuncu kalitesi çok düşük durumda. Oyunu değiştiren sadece Fernandes var, o da bir yere kadar. Yerli kalitesini arttırmazsan yine yabancı transferi işe yaramaz, günü kurtarır. Yabancı oyuncu bir süre sonra üzerine binen yükten temposu düşünce kötü gidiş başlar, o sinerji takıma çöküş getirir. Şampiyonluk istiyorsa rotasyonun kalitesini de arttırmak için genç oyuncuların oynatıp seviyelerini arttırmaya çalışmalısın. Kemik kadronun kalitesini arttırınca kalite yabancı oyuncu transfer etmek zor değil. O zaman başarılı olursun.
Beşiktaş geleceği olan ve belirli bir seviyenin üzerine çıkmış tüm yerli oyuncuları Fenerbahçe ve Galatasaray'a kaptırdı gibi. Boşuna Alper kapışması olmadı.
Bu arada Fikret Orman nokta atışı açıklamalar yapmış.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=59816
anil luque
14.Haziran.2013, 13:13
Serdar Adalı'nın kendi açıklaması. Kolay transfer yapamayacakmışız. Boş laf. Söylediği gibi yaparsa Beşiktaş bütçesi yer ile yeksan olur.
Beşiktaş küçülmesin istiyorsunuz ama Beşiktaş küçülmeden büyüyemez. Takımda fazlalık isimleri göndereceksiniz, takıma yerli rotasyonunu arttıracak potansiyelli genç yerli oyuncu avı yakalamanız ve en az 3-4 oyuncu almanız lazım. Yabancı oyuncu için önce hocayı belirleyeceksiniz. Onun kullanmak istediği sistemlere ait özellikleri taşıyan genç yetenek oyuncular arayacaksınız. Takıma abilik edecek ve yaş ortalamasını yükseltecek 2-3 yabancı oyuncu da iyi olabilir (Biri Fernandes).
Beşiktaş doğru scouting ile 2 senede 145-150 CA arası seviyeye çıkabilecek genç oyuncu bulabilir. Bu döneme kadar sivrilmiş yetenekleri ile sisteme katkı verip şampiyonluk favorisi yapabilir.
Bu genç oyuncuların aranılan ilk özellikleri mutlaka çok sivrilmiş olmalı. Mental özellikleri kısmen zayıf oyuncular olabilir ya da geliştirebilecek ölçüde temel teknik almış tekniğini geliştirebilecek oyuncular olabilir.
Bu yapılanma en az 2 sezonu nadasa atacak bir yapılanma olmak zorunda. Üzerine koya koya gideceksin. 1 sezonda sağdan soldan toplayarak şampiyon olamazsın. Bunu Türkiye'de yapan tek takım var, o da 1988-89 sezonu toplama kadro ile 103 gol atan (rekorun sahibi) Fenerbahçe. Ardındaki sezon takım baştan dağıtılıp güya kalitesi arttırılacaktı ve yeni sezonda bu yeni toplama kadro sezon Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde 2. bitirdi.
Yine Brezilyalıların başına Zico gelmesi ile kazanılan ivme gibi. Doğru yere doğru ismin bu şekilde gelmesi 40 yılda 1 olur. O da tüm kalemlerin baştan aşağıya değişmesi ile olur.
2 ya da 3 transfer Beşiktaş'ın futbolunu kökten değiştirmez, çözüm olmaz. Beşiktaş'ın bireysel olarak oyuncu kalitesi çok düşük durumda. Oyunu değiştiren sadece Fernandes var, o da bir yere kadar. Yerli kalitesini arttırmazsan yine yabancı transferi işe yaramaz, günü kurtarır. Yabancı oyuncu bir süre sonra üzerine binen yükten temposu düşünce kötü gidiş başlar, o sinerji takıma çöküş getirir. Şampiyonluk istiyorsa rotasyonun kalitesini de arttırmak için genç oyuncuların oynatıp seviyelerini arttırmaya çalışmalısın. Kemik kadronun kalitesini arttırınca kalite yabancı oyuncu transfer etmek zor değil. O zaman başarılı olursun.
Beşiktaş geleceği olan ve belirli bir seviyenin üzerine çıkmış tüm yerli oyuncuları Fenerbahçe ve Galatasaray'a kaptırdı gibi. Boşuna Alper kapışması olmadı.
Bu arada Fikret Orman nokta atışı açıklamalar yapmış.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=59816
Serdal Adalı'nın kendi açıklaması olduğunu biliyorum da ben farklı düşünüyorum senden. Yani şöyle düşün; özellikle 12-13 sezonunda Beşiktaş'ın yaşamış olduğu kriz küçülme politikası adı altında takımı kalitesizleştirmekten başka bir şey olmadı kadro olarak. Mehmet Akgünler Uğur Borallar efendim Gökhan Süzenler falan bunlar başarı getirecek oyuncular değiller , Beşiktaş formasını taşıyabilecek oyuncular hiç değiller. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği ölçüde ve Beşiktaş'a oranla çok daha fazla rahatlık içerisinde (mali açıdan) transferlerini yapabildiği bir yıl geçirdik ve bu transfer sezonunun açılmasıyla da kısmen devam ediyor bu. Artık Beşiktaş da hesaba katılarak takımların kadrolarına takviye yapacaklarını ifade edebilmek için böyle bir cümle kurduğunu düşünüyorum ben şahsen. Barcelona'nın Neymar hamlesinden sonra Real Madrid'in Bale'in peşinde pervane olması gibi.Geçen sene Alexis Sanchez geldi yine adı çıktı Bale'in ama fazla gerek duyulmadı. Bu sene Neymar gelince iş daha ciddi bir boyuta taşındı ve Bale'i kesinlikle kadrosuna katmak isteyecektir Real Madrid. He birer oyuncuyla olacak işler elbette değil bunlar ancak rakiplerinin hamlelerine karşılık verebilmek açısından önemli olaylar. Bence olay bundan ibaret.
footballer33
14.Haziran.2013, 13:57
Transferde, Serdal Adalı'yı Demirören ile kıyaslayanları anlamak güç. 1500 kere söyledim, Adalı'nın transferdeki başarısı ortada diye; ama anlatamadım. Bu sefer farklı bir şey söyleyim, Adalı, transferleri yaparken bütçeye sadık kalacaklarını açıkladı. Yani, bir transfer bütçesi olacak ve bu rakama uygun hamleler yapılacak. Bütçe yetişmediği durumlarda ise, sponsorları devreye sokacaklar veya kendi ellerini ceplerine atacaklar.
Kulübü de, kendilerine borçlandırma çabası içinde olduklarını sanmıyorum. Adalı'nın 2 yıl öncesinden alması gereken yaklaşık 10 milyon euro parası var ve istemedi hiç şu ana kadar bu parayı. 'Beşiktaş ne zaman düzlüğe çıkarsa, o zaman alırız, sorun yok' dedi. Fikret Orman ise, sermaye arttırımı yapılır yapılmaz, seçim telaşından da olsa gerek, bütün alacaklarını tahsil etti.
Şimdi objektif bakmak lazım olaya. Serdal Adalı için söylenenler, Allah'tan reva mı? Bir de, ona oy verecekleri aklı selim olmamakla ithaf ediyorsunuz. Tamam, biz gerizekalıyız o zaman, eyvallah!
darkkobal123
14.Haziran.2013, 14:07
Çok kararsızım, acayip zor bir seçim olacak. Hayırlısı neyse o olsun artık bundan sonra konuşmanın pek bir anlamı yok, Pazar gününü bekleyeceğiz.
mustinho03
14.Haziran.2013, 16:52
S.adali neyin kafasini yasiyor anlamadim ilkay da zaten diyormus aaa bak besiktas beni transfer etmek istiyormus en iyisi ben besiktasa gideyim.eto, ilkay bunlar tr ye gelmez hele eto 20 m € birakip besiktasa gelecek güldürmeyin insani :icon_lol:
Ralph
14.Haziran.2013, 16:56
Bazı arkadaşlar tam kanıksayamamış olayı gelip saçma buluyorum ediyorum falan diyor. Adam alacağız diye bir şey demedi. Nabız yokluyoruz dedi. İsterse gider Messi ile de görüşür, bu alacağı anlamına gelmez.
Ayrıca imkansız diye bir şey yoktur.
footballer33
14.Haziran.2013, 17:35
S.adali neyin kafasini yasiyor anlamadim ilkay da zaten diyormus aaa bak besiktas beni transfer etmek istiyormus en iyisi ben besiktasa gideyim.eto, ilkay bunlar tr ye gelmez hele eto 20 m € birakip besiktasa gelecek güldürmeyin insani :icon_lol:
Gülmek iyidir, vücuda çok önemli faydaları var.
Eto'o, 20 milyon euro alıyor diye güldürmeyin diyorsun da; Drogba, Çin'de 15 milyon euro alıyordu. Sponsor bulunduktan sonra, parasını verdikten sonra gelmeyecek futbolcu yoktur. Ayrıca, Görkem de dedi; 'görüşmek ayrı, almak ayrı' diye. ;;) Bahsi geçen ismin de İlkay değil, Serdar Taşçı olduğunu düşünüyorum.
Ralph
14.Haziran.2013, 17:43
Bonservisi elindeymiş etonun. Ayrıca Beşiktaş seyircisini beğeniyormuş. Serdal Adalı şu an açıkladı. Büyük ihtimal gelecek gibi.
europeanconquer
14.Haziran.2013, 17:46
Bu konuda pek konuşmak istemiyorum ancak söylemem gerekirse,Beşiktaş'ın bu durumda çok büyük paralara transfer yapması kendi zararına olur,yapamaz demiyorum ama yapılması akıl karı olmaz.
Ayrıca Drogba Çin'de 11 milyon alıyordu,şu an aldığı parayı da yıllığa dökersek 6 milyon euro ya denk geliyor,üstüne üstlük ŞL gibi bir kozumuz da vardı.Biz anca 5 milyon düşürebildik,Beşiktaş'ın da 5'ten fazla düşürebilmesine ihtimal vermiyorum.
Ralph
14.Haziran.2013, 17:48
Bu konuda pek konuşmak istemiyorum ancak söylemem gerekirse,Beşiktaş'ın bu durumda çok büyük paralara transfer yapması kendi zararına olur,yapamaz demiyorum ama yapılması akıl karı olmaz.
Ayrıca Drogba Çin'de 11 milyon alıyordu,şu an aldığı parayı da yıllığa dökersek 6 milyon euro ya denk geliyor,üstüne üstlük ŞL gibi bir kozumuz da vardı.Biz anca 5 milyon düşürebildik,Beşiktaş'ın da 5'ten fazla düşürebilmesine ihtimal vermiyorum.
Galatasarayın finansman anlamında bizden aşağı kalır yani yok (borç olarak). Yanılıyor olabilirim ama bildiğim kadarı ile pek de az borcu yok. Dolayısı ile sizin Drogba'yı alma politikanız ne kadar doğru ise (büyüme anlamında) bizim de Eto'yu alma politikamız o kadar doğrudur.
darkkobal123
14.Haziran.2013, 17:53
Bana kalırsa da işaret ettiği isim Serdar Taşçı ve gelirse mükemmel transfer olur. Adalı gelip sponsor bulursa Serdar'da gelir, Eto'o da gelir. Bırakın bu işleri, böyle transferler olmadan borçlar ödenmez, bu adamlar marka çünkü.
europeanconquer
14.Haziran.2013, 18:03
Galatasarayın finansman anlamında bizden aşağı kalır yani yok (borç olarak). Yanılıyor olabilirim ama bildiğim kadarı ile pek de az borcu yok. Dolayısı ile sizin Drogba'yı alma politikanız ne kadar doğru ise (büyüme anlamında) bizim de Eto'yu alma politikamız o kadar doğrudur.
Sermayemiz bizim Beşiktaş'a göre fazla abi,borca göre bakarsak Real Madrid'in sürünmesi gerekiyor o kadar borçla ama adamlarda bir sermaye var akıllara zarar.
Almayın demiyorum yine alın ancak sonunda olacaklar beni ilgilendirmez benim fikrim o yöndedir.
Ralph
14.Haziran.2013, 18:05
http://img153.imageshack.us/img153/5311/lmn.png (http://img153.imageshack.us/i/lmn.png/)
footballer33
14.Haziran.2013, 18:29
Siyah beyazlı takım, PSV'nin Hollandalı yıldızı ve Chelsea'nin Belçikalı golcüsü ile ilgileniyor.
Beşiktaş başkanlığı seçimine sayılı günler kala başkan Fikret Orman transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah beyazlıların listesinde genç fakat ünlü yıldızlar bulunuyor. Hedefte, Hollanda'lı genç yıldız Jeremain Lens ve Belçika'lı Romelu Lukaku var.
Beşiktaş, özellikle PSV'li genç yıldız Jeremain Lens'i çok istiyor ve görüşmeler çok ciddi bir şekilde ilerliyor. Hollanda kulübü, Lens'in bonservisi için 7,5 milyon euro talep etti. Beşiktaş'ın, bu transferi 5 milyon euro bonservis karşılığı bitirmek istiyor.
2010 yılında, PSV ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Jeremain Lens, bu sezon oynadığı 39 karşılaşmada 18 gol attı. Hollanda milli takımında da görev alan yıldız oyuncu, Dünya Kupası Elemelerinde oynadığı 5 karşılaşmada 4 gol kaydetti.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın diğer hedefi olan Romelu Lukaku'nun bonservis bedeli çok yüksek. Ayrıca Chelsea'nin genç oyuncusunu satmak istemediği biliniyor. Beşiktaş'ın bu transfer için kiralama yöntemini kullanarak transferi bitirmeyi planlıyor.
20 yaşındaki yıldız oyuncu, 2011 yılında Chelsea'ye transfer oldu fakat fazla forma şansı bulamadığı için geçtiğimiz sezon başında West Bromwich Albion'a kiralanmıştı. West Bromwich'te tekrar yıldızı parlayan Belçikalı yıldız, 38 karşılaşmada 17 gol attı. Yıldız oyuncu, Belçika milli takımında da başarıyla görev alıyor
Goal.com
Ralph
15.Haziran.2013, 00:50
@firatgunayer
Serdal Adalı'nın ekibi sadece Eto'o nun menajeriyle görüşmedi İtalya'da.
Bir isim daha var gündemde..Ciddi temaslar olmuş..Milan'da oynuyor.
@firatgunayer
Serdal Adalı,geçen sezon D.Kiev'de kiralık oynayan Taiwo için Milan'la temasa geçti.
Ralph
15.Haziran.2013, 00:54
http://img809.imageshack.us/img809/1816/f2at.png (http://img809.imageshack.us/i/f2at.png/)
footballer33
15.Haziran.2013, 00:57
Bir şey dikkatinizi çekti mi bilmiyorum; fakat Eto'o dışında ismi geçen futbolcuların tamamı duyum. Serdal Adalı başkan olursa ve bu isimler gelmezse, yalancılıkla suçlamazlar inşallah Adalı'yı. :) Ayrıca, biraz insaflı olun be! Her gün bir sürü yabancı futbolcuyu yazıyorsunuz, kontenjan denen bir şey var. Bunu da unutmayın, sayın duyumcular! :icon_smile:
darkkobal123
15.Haziran.2013, 01:14
Getir şunları kendimizden geçelim !
anil luque
15.Haziran.2013, 03:23
Lukaku kiralanabilir efsane de olur. Eto'o da ciddi gelişmeler olabilir, yazın bunu kenara. Görkem'e de katılıyorum , bu tarz oyuncularla reklam yapacaksın ki geri dönüşü olsun sana.
Mamadou
15.Haziran.2013, 03:45
Boateng, İlkay bu isimler hayal. kandırmayın Beşiktaşlıları.
anil luque
15.Haziran.2013, 18:29
Kesinlikle.
Corpus
15.Haziran.2013, 18:43
50 tane Boateng var piyasada. Birinden biri getirilir :D
footballer33
17.Haziran.2013, 19:33
Sezer Öztürk'ü bu defa ciddi ciddi alacağız sanırım. F.Bahçe'de olduğu gibi, bizde de yedek olarak bulunur kadroda.
Mamadou
17.Haziran.2013, 22:45
Hakan Çalhanoğlu'nu alsak çok iyi olurdu. Ama kulübü bırakmıyormuş.
Cengo
17.Haziran.2013, 23:13
Hakan Çalhanoğlu'nu alsak çok iyi olurdu. Ama kulübü bırakmıyormuş.
Geçen sezon başında 1.5 Milyon Euro'da tamam demişlerdi, imzaya kalmıştı ama Beşiktaş'a fazla geldi. Şimdi oyuncu da istemiyor, kulübü de. Artık imkansız gibi.
Facx
18.Haziran.2013, 00:44
Geçen sezon başında 1.5 Milyon Euro'da tamam demişlerdi, imzaya kalmıştı ama Beşiktaş'a fazla geldi. Şimdi oyuncu da istemiyor, kulübü de. Artık imkansız gibi.
ondan sonra hamburga 2.5 m € a transfer olup tekrar kiralandığı takımında efsane bi performans sergiledi bu sene bundesligada oynucak
bu arada Galatasaray'lıymış http://www2.sporx.com/ozel/roportaj/bu-sezonki-galatasaraySXHBQ306146SXQ :D
anil luque
18.Haziran.2013, 01:57
Samet efendi istememistir kesin.
LaigLeNoiR
18.Haziran.2013, 10:00
Yemişim Hakan Çalhanoğlu'nu ona gelene kadar elimizde Muhammet gibi bir oyuncu var ona baksınlar...
Del Piero_10
18.Haziran.2013, 12:33
Ronaldinho gelirse son yılların en büyük fiyaskosu olur. Tam bir Demirören tarzı transfer.
Ralph
18.Haziran.2013, 13:12
Ronaldinho gelirse son yılların en büyük fiyaskosu olur. Tam bir Demirören tarzı transfer.
Fiyasko derken? Adam hala fıstık gibi oynuyor oyununu. 1-1 sene daha da oynar. Fikret Orman'ında dediği gibi "çok para istiyor ama bizim kriterlere inerse gelir".
Neye göre fiyasko? Kaç maçını izledin?
manager725
18.Haziran.2013, 13:36
Ronaldinho kulübün cebinden 2,5 milyon Euro'yu geçmeyecek kadar maaş alıırsa 2 senelik anlaşma sağlanabilir. En büyük yararı da frikikleri olur. Kötü yanı ise koşmaması.
off adamdaki teknik yeter: http://www.skorer.tv/video-izle/Ronaldinho-orumcek-aglarini-temizledi--ImunfAVvJ1st.html
footballer33
18.Haziran.2013, 14:28
Ronaldinho kulübün cebinden 2,5 milyon Euro'yu geçmeyecek kadar maaş alıırsa 2 senelik anlaşma sağlanabilir. En büyük yararı da frikikleri olur. Kötü yanı ise koşmaması.
off adamdaki teknik yeter: http://www.skorer.tv/video-izle/Ronaldinho-orumcek-aglarini-temizledi--ImunfAVvJ1st.html
Bizim teklifimizin yıllık 4 milyon eurodan 2 yıllık sözleşme ve 4 milyon euro da imza parası olduğu konuşuluyor. Avrupa'dan bir takıma giderse, bonservis ödenmeyecek maddesi varmış sözleşmesinde, yani bonservisine para vermeyeceğiz. Sözleşme yenilenmek istenirse, 2 milyon euro daha verilecek.
Rsa
18.Haziran.2013, 15:47
Ömer Şişmanoğlu için teklif vermiş Beşiktaş.
http://www.antalyasporum.com/omer-sismanoglu-gorusmeleri-basladi/#more-1091
manager725
18.Haziran.2013, 16:59
Önder Özen'in konuşmasından çıkardığım en net transfer Pedro Franco. Umarım hayırlı olur...
Ralph
18.Haziran.2013, 19:32
Beşiktaş Önder Özenin ısrarla istediği Vedat Bora ile büyük ölçüde anlaştı.600 Bin TL yetiştirme bedeli ödenecek.
VEDAT BORA
İzlediğim kadarıyla yaratıcı, teknik, pasör ve mücadeleci bir oyuncu.
footballer33
18.Haziran.2013, 19:38
Bu tarz hamleleri çokça göreceğiz. Güzel şeyler olacağını umuyorum, Önder Özen ile birlikte. Umarım, bu oluşum uzun yıllar devam eder başarılı bir şekilde.
mustinho03
18.Haziran.2013, 21:09
Beşiktaş Önder Özenin ısrarla istediği Vedat Bora ile büyük ölçüde anlaştı.600 Bin TL yetiştirme bedeli ödenecek.
VEDAT BORA
İzlediğim kadarıyla yaratıcı, teknik, pasör ve mücadeleci bir oyuncu.
Vedat bora fm de potansiyeli nasil bakayim dedim özellikleri random girilmis ve de santrofor oyuncusu olarak görünüyor orta saha oyuncusu olmasina ragmen.insallah vedatta kaybolup gitmez cünkü genclere malesef ülkemizde cok az deger veriliyor nice cevherler var ülkemizde ama gel görki bir mac kötü oynasinlar tamam medya ve taraftarlardan aldiklari tepki elin yabancisina gösterilmiyor.
berkebjk1
19.Haziran.2013, 01:07
Sinan'ın menejeri İstanbul'a davet edildi.
footballer33
19.Haziran.2013, 02:56
Tolga, Onur veya Ospina kalemize geçsin isterdim. Sinan da kötü değil; ama Cenk'ten fazlası olduğunu düşünmüyorum. Tek güvencem, Deportivo'dan gelecek olan kaleci antrenörü. O da, gerçekten gelirse. :)
Mamadou
19.Haziran.2013, 03:15
Oyuncu alalım ama bir taraftan satalım yada gönderelim. Mc Gregor, Escude, Akgün, U.Boral, Akyüz bu oyuncuların Beşiktaş'ta yeri yok. Dentinho'nun kiralık sözleşmesi gelecek sezon sonu bitiyor diye biliyorum. Eğer öyleyse Dentinho'nun kalmasını isterim. O kadar kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Takımda kalmasında fayda olabilir. Hemen gelir gelmez çabucak etkisi yapmasını istedik. Bide sakatlığı vardı.
berkebjk1
19.Haziran.2013, 04:31
Cenk bence Süper Ligin en yetenekli kalecilerinden biri ilk 3te gelir yetenek olarak bana göre. Ama Süper Ligde hiç bi kalecinin yapmayacağı hatalar yapıyor bazen.Sinanda bu tür hatalar izlediğim kadarıyla pek görmedim.
Dentinho'yu adam gibi bi kere bile izleyemedikki Samet yüzünden. Fikir bile oluşamadı kafamızda adam hakkında. Sözleşmesi Ocak ayına kadar.
manager725
19.Haziran.2013, 12:24
Tolga, Onur veya Ospina kalemize geçsin isterdim. Sinan da kötü değil; ama Cenk'ten fazlası olduğunu düşünmüyorum. Tek güvencem, Deportivo'dan gelecek olan kaleci antrenörü. O da, gerçekten gelirse. :)
Ospina çok iyi bir kaleci değil. Ospina=Cenk=Sinan Bolat.
footballer33
19.Haziran.2013, 14:42
Ospina çok iyi bir kaleci değil. Ospina=Cenk=Sinan Bolat.
Ospina'yı bize Cordoba önerdi geçen sene ve benden bile iyi bir kaleci dedi. Ayrıca, milli takım kalesini de koruyor ve çok başarılı kurtarışları var. Tolga veya Onurla kıyaslasan anlarım da, Cenk ve Sinanla eşit seviyede görmen garip geldi bana.
ozan42
19.Haziran.2013, 17:25
Ospinanın kötü olduğunu ilk defa senden duyuyorum aynı ospinadan mı bassediyoruz acaba?
manager725
19.Haziran.2013, 22:01
1 sene Fransa Ligi'ndeki maçlarını izledim arkadaşlar, ben orasından burasından sallayan bir adam değilim.
Mamadou
20.Haziran.2013, 01:10
Ospina değilde keşke Sinan Bolat transfer edilse. Tolga'yı çok isterdim ama maalesef olmadı.
byariff
23.Haziran.2013, 22:26
SON DAKİKA: Beşiktaş Mevlüt Erdinç ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Detaylar birazdan http://www.amkspor.com 'da!
Ralph
23.Haziran.2013, 22:26
Süper haber
darkkobal123
23.Haziran.2013, 22:39
Ne Mevlüt'ü ya delirticek bu yönetim bizi. Sivok bile bu adamdan daha fazla gol atar.
Ralph
23.Haziran.2013, 22:45
Ne Mevlüt'ü ya delirticek bu yönetim bizi. Sivok bile bu adamdan daha fazla gol atar.
Yerli oyuncunun ülkemizde bu kadar değerli olduğu bir zamanda çok önemli bir transfer bu. Ayrıca kimin hangi takımda ne yapacağı belli olmaz.
anil luque
23.Haziran.2013, 22:50
Yerli oyuncu oneminin giderek artacahi yillar icin bence mukemmel bir hamle. Yanlis dusunuyorsun kardesim.
darkkobal123
23.Haziran.2013, 22:51
Yerli oyuncunun ülkemizde bu kadar değerli olduğu bir zamanda çok önemli bir transfer bu. Ayrıca kimin hangi takımda ne yapacağı belli olmaz.
Mevlüt dediğin adam Milli takımda saç baş yolduruyor, bize hiçbir faydası olmaz. Mustafa bu adama bin basar. Yabancı kontenjanı sınırlandırılıyor diye de her önümüze gelen yerliyi almak zorunda değiliz.
europeanconquer
23.Haziran.2013, 22:58
Mevlüt Erdinç Beşiktaş için alınabilecek en iyi yerli forvet,çünkü Burak Yılmaz'dan sonra forvet yok koca Türk milletinde.Muhammet Demir ve Cenk Tosun için fahiş fiyatlar ister Antep,onlar pek alınabilecek isimler değil.
Ralph
23.Haziran.2013, 23:03
Mevlüt dediğin adam Milli takımda saç baş yolduruyor, bize hiçbir faydası olmaz. Mustafa bu adama bin basar. Yabancı kontenjanı sınırlandırılıyor diye de her önümüze gelen yerliyi almak zorunda değiliz.
Rekabet yaratması, kulübede alternatif olarak kalması bile önemli bir şey (sadece bunu düşünürsen)
sakary Ali
23.Haziran.2013, 23:30
Mevlüt'ün Beşiktaş adına harika bir transfer olduğunu düşünüyorum. Onu Milli Takım performansıyla değerlendirmek anlamsız olur. Ligte en az 10 gol atacağını düşünüyorum. Hatta Türkiye'ye gelmesini Milli Takımdaki o felaket performansttan da kurtaracağını düşünüyorum. Çok çok iyi bir transfer.
Rsa
23.Haziran.2013, 23:37
Mevlüt iyi transfer olur. Fransa'dan gelen oyuncular genelde başarılı oluyor; Sow, Niang, Nouma gibi. Ayrıca Fransa'daki istatistiklerine Afrikalı bir oyuncu ulaşsaydı, ilah gözüyle bakarlardı adama.
anil luque
23.Haziran.2013, 23:39
Yalniz ben herhangi bir yerde gormedim bu isin asli astari nedir?
Facx
23.Haziran.2013, 23:40
mustafa müzmin sakat mustafaya güvenilerek yola çıkılmaz mevlüt bu açıdan iyi olur bence
europeanconquer
23.Haziran.2013, 23:46
Yalniz ben herhangi bir yerde gormedim bu isin asli astari nedir?
http://amkspor.com/2013/06/23/mevlut-erdinc-besiktasta.html
AMK bu kadar kesin konuşuyorsa,o iş bitmiştir abi,hayırlı olsun.
IcedEarth
24.Haziran.2013, 00:01
Mevlüt bahsedilen fiyata alınıyorsa gayet iyi transfer. Türkiye'de bu derecede forvet sıkıntısı yaşanıyorken Beşiktaş'ın yönelebileceği en iyi yerli isimlerden birisi Mevlüt. Fransa'dan gelenlerin genelde temiz performans sergilediği ligimizde Mevlüt de iş yapacaktır.
anil luque
24.Haziran.2013, 00:54
http://amkspor.com/2013/06/23/mevlut-erdinc-besiktasta.html
AMK bu kadar kesin konuşuyorsa,o iş bitmiştir abi,hayırlı olsun.
Sagol kardesim.
Mamadou
24.Haziran.2013, 00:55
Mevlüt alınırsa iyi transfer olur. Bide keşke Veysel Sarı ve Serdar Gürler transfer edilse.
ozan42
24.Haziran.2013, 00:57
Mevlütün alınmasını istemem begenmediğim bir forvet onun yerine baska bırı dusunulebilirki kesinlikle bir forvete ıhtıyacımız var.Bu arada Pedro Franco tranferi ne durumda bıtırın artık su trasferi
darkkobal123
24.Haziran.2013, 01:23
Mehmet Akyüz'den daha iyi bir yedek olur anca. Elimizde patlayacak net.
footballer33
24.Haziran.2013, 01:25
Mevlüt Erdinç'i ben de beğenmiyorum. Onun yerine; Umut Bulut, Cenk Tosun ve Ömer Şişmanoğlu 3'lüsünden 2'si transfer edilebilir bence.
Mevlüt transferi kesinleşirse bile, bir yerli golcü daha almamız gerektiğini düşünüyorum. Hugo Almeida gideceği için bir de yabancı bir forvet alınabilir. Yaya Sanogo'yu düşünseler keşke. Hem 20 yaşında hem serbest hem de gelişime açık bir isim.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/yaya-sanogo/profil/spieler_127194.html
Facx
24.Haziran.2013, 01:37
Mevlüt Erdinç'i ben de beğenmiyorum. Onun yerine; Umut Bulut, Cenk Tosun ve Ömer Şişmanoğlu 3'lüsünden 2'si transfer edilebilir bence.
Mevlüt transferi kesinleşirse bile, bir yerli golcü daha almamız gerektiğini düşünüyorum. Hugo Almeida gideceği için bir de yabancı bir forvet alınabilir. Yaya Sanogo'yu düşünseler keşke. Hem 20 yaşında hem serbest hem de gelişime açık bir isim.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/yaya-sanogo/profil/spieler_127194.html
sanogo arsenal le anlaştı diye biliyorum
footballer33
24.Haziran.2013, 01:41
sanogo arsenal le anlaştı diye biliyorum
Kaçan balık büyük olmuş. Zaten benimkisi bir istekti. Yönetimin böyle bir isimden haberdar bile olduğuna inanmıyorum. :)
Azıcık Fransa Ligi'ni takip etseler, her sene en az 2 genci bulurlar da, bunun için çok iyi bir ekip kurulması lazım öncelikle. O ekip de, umarım Önder Özenle rayına oturur inşallah.
Tek korkum, Önder Özen'in sonunun İbrahim Altınsay gibi olması. İşte o zaman çok zor toparlarız.
darkkobal123
24.Haziran.2013, 01:49
Kaçan balık büyük olmuş. Zaten benimkisi bir istekti. Yönetimin böyle bir isimden haberdar bile olduğuna inanmıyorum. :)
Azıcık Fransa Ligi'ni takip etseler, her sene en az 2 genci bulurlar da, bunun için çok iyi bir ekip kurulması lazım öncelikle. O ekip de, umarım Önder Özenle rayına oturur inşallah.
Tek korkum, Önder Özen'in sonunun İbrahim Altınsay gibi olması. İşte o zaman çok zor toparlarız.
Son gün Önder Özen teknik direktörlüğe getirilir olur biter abi. :)
LaigLeNoiR
24.Haziran.2013, 11:31
Ronaldinho adım adım Kartal'a...
http://media5.ligtv.com.tr/img/news/2013/6/24/ronaldd.jpg
Başkan Fikret Orman’ın en büyük seçim vaatlerinden biri olan ve tüm Beşiktaşlılar’ın uykularını kaçıran Ronaldinho rüyası artık gerçekleşmeye çok yakın.
33 yaşındaki Sambacı’nın Avrupa temsilcilerinden biri olan Kamil Cira, transfer süreciyle ilgili FANATİK’e konuştu. Beşiktaşlı yönetici Ahmet Nur Çebi’yle konuştuklarını ve görüşmelerde mesafe kat ettiklerini belirten Cira, “Ortada 8 milyon Euro’luk bir maliyet söz konusu. Bunun 4 milyon Euro’sunu Beşiktaş Yönetimi, kalan 4’ünü ise sponsporlar tarafından karşılanacak. Transfer ise önümüzdeki günlerde noktalanacak” sözlerini sarf etti.
Bonservis Sorunu yok
Öte yandan şu anda Brezilya’nın Atletico Mineiro takımında forma giyen yıldız oyuncunun, “Bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor, bonservis bedeli de söz konusu” şeklinde ortaya atılan iddiaların da gerçek dışı olduğu ifade edildi. Zira, Mineiro’ya imza atarken sözleşmesine, “İstediği takdirde hiçbir bonservis bedeli konmadan ayrılabilir” maddesi koyduran futbolcunun kulübüne herhangi bir bonservis ücreti ödemeyeceği bildirildi.
anil luque
24.Haziran.2013, 12:33
Ben hala geleceğine ihtimal vermiyorum. Stad yok ortada teknik direktör yok Ronaldinho'yu neyle ikna edecekler?
Ralph
24.Haziran.2013, 13:11
Eğer gelecek olursa çoğu maçta bizi ipten alabilir. Tek başına maç bile kazandırabilir.
BaGa TaRKaN
24.Haziran.2013, 13:33
http://media5.ligtv.com.tr/img/news/2013/6/24/ronaldd.jpg
Biraz Göbeklenmiş :D
Valla Ailton'dan Bir Farkı Olmaz Boşa Külfet Olur Artık Miadını Doldurmuş Ununu Elemiş Eleğini Asmış Bir Adamdan Hiçbir Hayır Gelmez Bize
darkkobal123
24.Haziran.2013, 15:58
Bu başkan ve yönetimin Ronaldinho'yu alabileceğine inanıyor musunuz harbi ? Sezer, Serkan, Sinan, Mevlüt çok bile bu vizyona. Fikret Orman'ın seçim öncesi göz boyaması ve türlü yalanlarından biri sadece.
LaigLeNoiR
24.Haziran.2013, 17:11
Mevlüt için büyük uğraş var sanırım kadromuza katıcaz.
Bulstrap87
24.Haziran.2013, 17:48
fikret ormandan ne bekliyorsunuz ben anlayamıyorum kulüp borc icinde alacak durum yok ne yapsın adam o da mı borclanıp oyuncu alsın maliyetleri düsürmeye calısıyor. siz sürekli yıldız transferi olsun paralar sacılsın istiyorsunuz yd döneminde bu oldu da ne oldu durum ortada serdal adalı da da aynı durum olacaktı bence istikrarlı olacak fikret orman biraz sabredin hersey zamanla olacak.
Ralph
24.Haziran.2013, 17:51
Kimse takıma çamur atmaya kalkmasın. Her şey dört dörtlük gidiyor, teknik direktörün belli olmaması ve buna bağlı olarak transferlerin başlamaması dışında. Onlarda bu hafta başlar diye umuyorum.
LaigLeNoiR
24.Haziran.2013, 17:53
Teknik Direktör'ümüz Bielsa olacak öyle hissediyorum. Önder Özen görüşme halindeymiş.
Ralph
24.Haziran.2013, 17:54
Teknik Direktör'ümüz Bielsa olacak öyle hissediyorum. Önder Özen görüşme halindeymiş.
Geçen günlerde Bielsa'yı "idolüm kendisi" şeklinde açıklamıştı Önder Özen. Ancak "Avrupa'nın bu tarafına henüz gelmek istemiyor" demişti. Umarım gelir bende istiyorum Bielsa'yı.
darkkobal123
24.Haziran.2013, 18:03
Sezon sonu hepinizle görüşeceğiz bu Fikret Orman'ı desteklediğinize çok pişman olacaksınız ama iş işten geçecek.
Ralph
24.Haziran.2013, 18:08
Sezon sonu hepinizle görüşeceğiz bu Fikret Orman'ı desteklediğinize çok pişman olacaksınız ama iş işten geçecek.
Sen her şeyin 1 sene içerisinde olmasını mı bekliyorsun anlamadım ben seni? Düşünüyorsan neye göre düşünüyorsun?
Gelecek vaadeden bir takım yaratılıyor. Biraz umutlu olmayı dene :)
darkkobal123
24.Haziran.2013, 18:10
Sen her şeyin 1 sene içerisinde olmasını mı bekliyorsun anlamadım ben seni? Düşünüyorsan neye göre düşünüyorsun?
Gelecek vaadeden bir takım yaratılıyor. Biraz umutlu olmayı dene :)
Adam gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor nesinden umutlu olayım ben. Hani seçimden sonra futbolcular, sponsorlar, Teknik Direktör açıklanacaktı, hani herşey hazırdı ? Ne oldu neden açıklamadılar hala ?
Ralph
24.Haziran.2013, 18:12
Adam gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor nesinden umutlu olayım ben. Hani seçimden sonra futbolcular, sponsorlar, Teknik Direktör açıklanacaktı, hani herşey hazırdı ? Ne oldu neden açıklamadılar hala ?
Teknik direktör gecikti haklısın orada. Ancak transferlerin bekletilmesi çok normal. Gelecek olan teknik direktör belki özel olarak adam isteyecek. Şimdi adam alsak belki gelecek olan teknik direktör onu istemeyecek...
Beklenmesi normal. Ama teknik direktörün bir an önce gelmesi gerek.
footballer33
24.Haziran.2013, 18:19
Yönetimden genel olarak ben de memnun değilim; ancak transferlerin ve hocanın bekletilme sebebi, UEFA kararı. Yarından itibaren bir hareketlenme yaşanacaktır. Sponsorların ise, neden bekletildiğini ben de anlamadım.
Ralph
24.Haziran.2013, 18:22
Yönetimden genel olarak ben de memnun değilim; ancak transferlerin ve hocanın bekletilme sebebi, UEFA kararı. Yarından itibaren bir hareketlenme yaşanacaktır. Sponsorların ise, neden bekletildiğini ben de anlamadım.
+ olarak UEFA var bekletilme nedeni evet. Onu unuttum söylemeyi.
darkkobal123
24.Haziran.2013, 18:30
Teknik direktör gecikti haklısın orada. Ancak transferlerin bekletilmesi çok normal. Gelecek olan teknik direktör belki özel olarak adam isteyecek. Şimdi adam alsak belki gelecek olan teknik direktör onu istemeyecek...
Beklenmesi normal. Ama teknik direktörün bir an önce gelmesi gerek.
Herşeyi Kayserinin hocasına bağlamışlar. Bir plan, bir alternatif yokmuş bunlarda. Transfer konusuna gelirsek ; Sportif Direktör denen makam TD'nin üstünde çalışacak. Hocanın tavsiye ettiği oyuncuyu almaya çalışır ancak karar verme hakkı yine ondadır. Sportif Direktör, futbolcuların maaşlarını, bütçeyi, takımı vs. herşeyi kendisi belirler. Hocaya laf düşmez. Hocanın eline malzemesini verir ve bununla başarılı ol der. Durum böyleyken, böyle bir sisteme geçilmişken nerede transferler ?
UEFA'nın kararına göre hareket etmekde acayip saçma. Diyelimki ŞL gideceğiz ne yapacaksın, Messi'yi mi alacaksın ? Ya da ilk maçlarda elenmeme garantin var mı ? Fikret Orman'ın beceriksizliğini kapatma çabanız nedendir ? Neymiş karara göre transfer yapacaklarmış. ŞL gidersek Messi, gidemezsek Serkan Balcı mı ? Sanki Türkiye Liginde şampiyon olacak kadromuz var, herşey güzelde Avrupayı bekliyoruz.
europeanconquer
24.Haziran.2013, 18:32
Kayseri'nin hocası sözleşme uzattı.
Ralph
24.Haziran.2013, 18:32
Herşeyi Kayserinin hocasına bağlamışlar. Bir plan, bir alternatif yokmuş bunlarda. Transfer konusuna gelirsek ; Sportif Direktör denen makam TD'nin üstünde çalışacak. Hocanın tavsiye ettiği oyuncuyu almaya çalışır ancak karar verme hakkı yine ondadır. Sportif Direktör, futbolcuların maaşlarını, bütçeyi, takımı vs. herşeyi kendisi belirler. Hocaya laf düşmez. Hocanın eline malzemesini verir ve bununla başarılı ol der. Durum böyleyken, böyle bir sisteme geçilmişken nerede transferler ?
UEFA'nın kararına göre hareket etmekde acayip saçma. Diyelimki ŞL gideceğiz ne yapacaksın, Messi'yi mi alacaksın ? Ya da ilk maçlarda elenmeme garantin var mı ? Fikret Orman'ın beceriksizliğini kapatma çabanız nedendir ? Neymiş karara göre transfer yapacaklarmış. ŞL gidersek Messi, gidemezsek Serkan Balcı mı ? Sanki Türkiye Liginde şampiyon olacak kadromuz var, herşey güzelde Avrupayı bekliyoruz.
Dostum sen bu karamsarlıkla bu sene maçları izleme bence :)
darkkobal123
24.Haziran.2013, 18:34
Dostum sen bu karamsarlıkla bu sene maçları izleme bence :)
İçimden desteklemek gelmiyor zaten bu sezon içimde hiçbir heyecan yok.
Ralph
24.Haziran.2013, 18:39
İçimden desteklemek gelmiyor zaten bu sezon içimde hiçbir heyecan yok.
Geçen sezondan kötü olamayız emin ol. Yine de bu kadar karamsar olma derim :)
darkkobal123
24.Haziran.2013, 18:40
Geçen sezondan kötü olamayız emin ol. Yine de bu kadar karamsar olma derim :)
Geçen sezonu mumla ararız bu gidişle.
Bulstrap87
24.Haziran.2013, 20:12
içinde heyecan yoksa destekleme arkadasım sen bu takımı yıldız oyuncular gelince mi destekliyceksen sadece bekle o zaman zengin baskan gelince desteklersin yada sabret fikret ormana izleme macları fln birkac sene sonra durum düzelince transferler olunca desteklersin yine tabii vicdanın el verirse..
öyle bir taraftar grubu olusmus ki üzülerek izliyorum yıldız oyuncu odaklı tamamen. bu taraftar grubu ileride kulüp araplara satılsın para yagsın yıldız alalım sampiyon olalım diye tutturmaya da baslar üzülerek söylüyorum bunları..
fikret orman dan tam olarak neler yapmasını bekliyorsunuz sihirli degnekle 1 senede düzeltsin mi herseyi?
sponsor acıklandı vodafone ortak toplantı yapıldı belki imzanın 1 ay sonraya atılmasınn sebebi kücük prüzlerdir(olusabilecek diger ayrıntıları da karsılaması icin bastırıyor olabilir kulüp)
teknik drektör konusunuda uefa kararını bekletiyor diye düsünüyorum mutlaka görüstügü secenekler vardır ancak uefa dan ceza alırsak bielsa gibi bi adama sadece türkiye ligi icin dünyanın parasını vermeye gerek duymuyor yönetim bana göre o yüzden bekletiyor. transferlerde bu boyutta bence ceza aldıgımız durumda bütceyi en aza indirgeyecek yönetim ona göre oyuncu secilecektir. transferler konusunda önder özene cok güveniyorum her iki durumdada en iyi tercihleri yapacaktır kulübümüz adına.
bence yönetime şans verin adamlar birseylerle ugrasmaktan kulübün iç işlerine tam anlamlı bakamıyor belli bu.
benim her zaman destegim fikret ormana bana göre efsane olacak..
Bulstrap87
24.Haziran.2013, 20:49
valla ne diyeyim kardeşim ortak nokta bulamayacagız belli sanırım kuşak farkı ortaya çıkıyor ikimizinde gördükleri aynı fakat yorumlama şeklimiz farklı.
ben senin kadar kötümser değilim ne olursa olsun her zaman desteklerim takımımı.
fikret ormana güveniyorum (basarılı olacagına inanıyorum senin düsünce tarzınla umarım diyorum)umarım yanıltır seni ve başarılar yaşatır takımımıza o zman hep beraber seviniriz..
darkkobal123
24.Haziran.2013, 20:54
Oradaki söylediğim şakayla karışık birşey, ifade koysam daha iyi anlaşılırdı. Tabii ki inşallah başarılı oluruz ve gerekirse burada özürde dilerim dediklerim çıkmazsa. Ancak görünen köy kılavuz istemez işte, durum ortada.
pele96
24.Haziran.2013, 21:38
darkkobala belli bir noktaya kadar katılıyorum ya yıldız alacağız ya yıldız üreteceğiz. Ürettiğimiz yıldız ortada Necip Uysal takım iyiken orta tak kötüyken kötü olan birisi ee üretemiyoruz ne yapacağız alacağız hani kimi aldık kimseyi.
besiktas1903
24.Haziran.2013, 21:59
Ahmet Nur Çebi, Ahmet Kavalcı ve Fikret Orman Biliç'i ikna etmek için yurt dışına uçtu HABER1903
pele96
24.Haziran.2013, 22:03
Biliç gelirse bu takımdan herşey olur yapacağı kritik transferlerle bizi çeyrek yarı final dahi oynatır.Hırvat milli takımındanda adam getirir diye düşünüyorum
anil luque
24.Haziran.2013, 22:57
İbrahim Seten "Bilic Beşiktaş'a hayırlı olsun" yazdı..
Allahım hadi inşallah..
footballer33
24.Haziran.2013, 23:21
Bilic'in, ismi geçen yabancı teknik direktörler içerisinde en zayıf halka olduğunu düşünüyorum. Prosinecki ile eşdeğer bana göre. Schaaf veya Bielsa'dan birisinin gelmesini çok isterim.
anil luque
24.Haziran.2013, 23:47
Bilic'in, ismi geçen yabancı teknik direktörler içerisinde en zayıf halka olduğunu düşünüyorum. Prosinecki ile eşdeğer bana göre. Schaaf veya Bielsa'dan birisinin gelmesini çok isterim.
Ne yaptın Mehmet abi Bilic ve Prosinecki he ? :confused:
anil luque
24.Haziran.2013, 23:56
Ömer Şişmanoğlu'nun da bittiği söyleniyor.
footballer33
24.Haziran.2013, 23:56
Ne yaptın Mehmet abi Bilic ve Prosinecki he ? :confused:
Prosinecki'nin, Hırvatistan'da Bilic'in yardımcı antrenörü olduğunu biliyor muydun Anıl? :icon_smile: Prosinecki, daha sonra Kızılyıldız ve Kayserispor'da hocalık yaptı ve başarısız değildi. Beşiktaş seviyesinde bir hoca olduğunu sanmıyorum, o ayrı.
Bilic ise, milli takımdan sonra çalıştırdığı ilk kulüp takımı Lokomotiv Moskova ile sezonu 9. tamamladı ve o 1 sezonun ardından görevine son verildi.
Kısaca, Bilic bizim aradığımız yabancı teknik direktörler arasında değil bana göre. Kulüp takımı çalıştırmak, milli takım çalıştırmaya benzemez. :icon_wink:
anil luque
25.Haziran.2013, 00:38
Prosinecki'nin, Hırvatistan'da Bilic'in yardımcı antrenörü olduğunu biliyor muydun Anıl? :icon_smile: Prosinecki, daha sonra Kızılyıldız ve Kayserispor'da hocalık yaptı ve başarısız değildi. Beşiktaş seviyesinde bir hoca olduğunu sanmıyorum, o ayrı.
Bilic ise, milli takımdan sonra çalıştırdığı ilk kulüp takımı Lokomotiv Moskova ile sezonu 9. tamamladı ve o 1 sezonun ardından görevine son verildi.
Kısaca, Bilic bizim aradığımız yabancı teknik direktörler arasında değil bana göre. Kulüp takımı çalıştırmak, milli takım çalıştırmaya benzemez. :icon_wink:
Olaya sadece teknik açıdan bakma bence abi. Bilic başarıya son derece aç bir adam müthiş hırslı. Bizim de istediğimiz biraz da bu değil mi zaten ?
Rusya Ligi oyuncu ve teknik adamlar için cidden kıstas alınacak son liglerden. O yüzden Lokomotiv kariyeri çok da önemli değil benim için.
footballer33
25.Haziran.2013, 01:10
Olaya sadece teknik açıdan bakma bence abi. Bilic başarıya son derece aç bir adam müthiş hırslı. Bizim de istediğimiz biraz da bu değil mi zaten ?
Rusya Ligi oyuncu ve teknik adamlar için cidden kıstas alınacak son liglerden. O yüzden Lokomotiv kariyeri çok da önemli değil benim için.
Hırsını kabul ediyorum, belki de bizim taraftarı görünce bu hırs, 2 katına çıkacak; fakat Schaaf, Bielsa, Tuchel, Favre, Renard gibi bir dünya ismin arasından Bilic tercihi ve kariyeriyle alakalı söylediklerim, benim olaya olumlu yaklaşmamı engelliyor. Umarım, haklı çıkan sen olursun ve bu sözlerden ötürü utandırır beni Bilic, eğer gelirse.
darkkobal123
25.Haziran.2013, 01:14
Daha geçen hafta '' Bilic, alternatif isimlerimiz arasında yok '' diyordu. Şimdi de yurt dışına çıkmışlar adamı getirmek için. Adam gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor işte.
byariff
25.Haziran.2013, 01:23
bilic onder ozenin tarifine uymuyor schaaf gelcek bence
Nedvedmania
25.Haziran.2013, 02:10
Slaven Bilic Beşiktaş'ta
Fearless Coward
25.Haziran.2013, 02:21
Belliydi zaten geleceği boştaydı da.Hayırlı olsun istediği adamlar alınırsa iyi işler yapabilir.
besiktas1903
25.Haziran.2013, 02:26
Bilic hayirli ugurlu olsun!
pele96
25.Haziran.2013, 02:29
Biliç ile Hırvat oyuncuları bekliyorum gayet yetenekli sağlam isimler var.
darkkobal123
25.Haziran.2013, 02:40
Seçimden önce Prosinecki ile hiçbir görüşmemiz yoktur demişti. Geçen gün çıktı alternatiflerimiz arasındaydı dedi. Ardından Bilic içinde alternatiflerimiz arasında yok dedi. Şimdi gitti takımın başına getirdi. Yalanlarından bıktım artık şu adamın.
Ruh olarak tam aradığımız adam ama Lokomotiv Moskova performansı düşündürücü. Hayırlı olsun ne diyelim.
footballer33
25.Haziran.2013, 02:42
Pek içime sindiğini söyleyemem; Schaaflar, Bielsalar, Renardlar, Tucheller konuşulurken. Taraftar yapısına uygun bir kişiliği ve gençlere verdiği önem dışında bana göre, önemli bir artısı yok Bilic tercihinin. Yine de, yerli bir isim gelmesinden iyidir.
İlk yıl yabancı bir ülkeye ve atmosfere geldiği için sabredip sonraki süreçte başarılı olmasını bekleyeceğim. Hayırlı olsun.
Börk
25.Haziran.2013, 02:44
Bilic harika bir adam,tekrardan Beşiktaş yarışa ortak oldu bence şimdiden.
ozan42
25.Haziran.2013, 02:50
Klüp kariyerinde başarısı olmayan bir adamı en dikkat çekici zamanda Beşiktaş teknik direktörlüğüne getirmek çok ilginç oldu ben pek memnuninet duymadım açıkcası çok ilginç oldu pek ümitli değilim :(
darkkobal123
25.Haziran.2013, 02:59
Klüp kariyerinde başarısı olmayan bir adamı en dikkat çekici zamanda Beşiktaş teknik direktörlüğüne getirmek çok ilginç oldu ben pek memnuninet duymadım açıkcası çok ilginç oldu pek ümitli değilim :(
En azından kendini bir kulüp takımında ispat etmek isteyen bir adamla karşı karşıyayız, bekleyip göreceğiz artık.
SAİT71
25.Haziran.2013, 03:03
Sempatimin olduğu bir isim. Yararlı olacağını düşünüyorum. Beşiktaş'ta önemli işler yapabilir. Hayırlı olsun. Biraz zaman verilmeli kendisine.
Facx
25.Haziran.2013, 03:41
anlaşma kesin mi ?
ozan42
25.Haziran.2013, 04:00
En azından kendini bir kulüp takımında ispat etmek isteyen bir adamla karşı karşıyayız, bekleyip göreceğiz artık.
Valla şu saatte sonra kimsenin kendini ispat etmesini felan çekemez bu taraftar aynı şekilde bende yeter yahu bu kadar konustular herseyı dört dörtlük yapıcaz dediler şuraya bak klüp kariyerinde başarısı olmayan adamı takımın başına getirdiler hey allahımm:0:
LaigLeNoiR
25.Haziran.2013, 09:46
Önder Özen ve Biliç eğer iyi anlaşırlarsa muhteşem bir ikili olacaklardır. Uzun süre de hizmet verebilirler başarılarıyla.
GeNç KaRTaL
25.Haziran.2013, 11:04
Bilic hayırlı olsun.Çok yüksek beklentim yok ama en azından umut var.
LaigLeNoiR
25.Haziran.2013, 11:23
Kartal Bilic'i açıkladı
http://media4.ligtv.com.tr/img/news/2013/6/25/bmmm.jpg
Beşiktaş, Hırvat teknik adam Slaven Bilic ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Beşiktaş Yönetimi dün anlaşmaya vardığı Bilic ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Siyah-Beyazlı kulübün KAP'a yaptığı açıklama şöyle:
"Slaven Bilic ile Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda görüşmelere başlanmıştır."
anil luque
25.Haziran.2013, 11:42
https://twitter.com/cArsi_1982/status/349426098049777664/photo/1
T-shirte dikkat :) çArşı'nın aradığı adam , tepeden tırnağa.
bjk_melo_151
25.Haziran.2013, 11:58
https://twitter.com/cArsi_1982/status/349426098049777664/photo/1
T-shirte dikkat :) çArşı'nın aradığı adam , tepeden tırnağa.
Yugoslavya gibi Sovyetik bir ülkeden çıkan her vatandaş gibi sol görüşlü olması veyahut o düşünceye ait bir figürü kullanması normal. :)
Ralph
25.Haziran.2013, 12:21
Önder Özen ya tecrübeli ya gelecek vadeden biri gelecek demişti. Gelecek vadeden seçeneği olmuş oldu böylece. Umarım hayırlı olur.
uAburak89
25.Haziran.2013, 12:26
https://pbs.twimg.com/media/BNj1BlGCUAACNZI.jpg:large
Gs ve Bjk maçlarına biraz daha heyecan gelecek gibi. :)
Bilic ile Bjk taraftarının kimyası tutabilir ama futbol takımı için o kadar emin değilim. Biraz riskli bir seçim.
Ralph
25.Haziran.2013, 12:29
https://pbs.twimg.com/media/BNj1BlGCUAACNZI.jpg:large
Gs ve Bjk maçlarına biraz daha heyecan gelecek gibi. :)
Bilic ile Bjk taraftarının kimyası tutabilir ama futbol takımı için o kadar emin değilim. Biraz riskli bir seçim.
Alınan her oyuncu, her teknik direktör risktir.
anil luque
25.Haziran.2013, 13:14
Yugoslavya gibi Sovyetik bir ülkeden çıkan her vatandaş gibi sol görüşlü olması veyahut o düşünceye ait bir figürü kullanması normal. :)
Hocam anormal olduğunu falan düşündüğümden yazmadım zaten :icon_wink:
darkkobal123
25.Haziran.2013, 13:39
Hemen Fatih Terim - Bilic olayına çevirmeyin daha durun bakalım. :) Fatih Terim son 2 senenin şampiyonu, geçen yılın Şampiyonlar Liginin çeyrek finalisti abi. Biliç ile karşılaştırmayın hemen adamı. Ayaklarımız yere basmalı, stadımız yok, kadro olarak Terim bizden çok ileride, sonra adam medyaya hakim. Bilic'i basın yarın öbür gün yazıp çizmeye başlar Schuster gibi. Fazla bu basına gelmeyelim getirmeyelim, yavaş yavaş geçen yıl gibi gitsin Aybaba'nın yaptığı hataları yapmasın yeter. Bu yönetimden şampiyonluk beklemiyorum zaten, bu adama sabredelim bakalım. Sıfır beklenti, sonsuz mutluluk. :)
pele96
25.Haziran.2013, 13:41
dMuhammed Demirci Manuel Fernandes ve Oğuzhan Özyakup gibi değerlere sahip çıksın , şampiyon olmasakta olur ilk sezon.
darkkobal123
25.Haziran.2013, 13:44
dMuhammed Demirci Manuel Fernandes ve Oğuzhan Özyakup gibi değerlere sahip çıksın , şampiyon olmasakta olur ilk sezon.
Daha ilk seneden şampiyonluk beklemek hayalcilik olur zaten.
ReaList
25.Haziran.2013, 14:55
Bundan daha iyisi olamazdı bence, İyi veya kötü olmasından ziyade dinamik ve iştahlı bir hoca olması Beşiktaş için oldukça avantaj olacaktır. Önder Özen iyi bir şekilde kontak kurup, Bilic'in isteyeceği bir kaç adamı da getirebilirse geçen sezonun çok çok üstünde bir Beşiktaş görebiliriz.
sarianet
25.Haziran.2013, 15:17
İlk seneyi kazasız atlatırsa bjkde iyi işler yapar
mpaker66
25.Haziran.2013, 19:22
http://totemspor.com/yazarlar/ali-ece/deli-mi-dahi-mi-250613
Buyrun arkadaşlar çok güzel bi yazı.
anil luque
26.Haziran.2013, 15:12
3 senelik anlaşma imzalandı. Allah utandırmasın , hayırlı uğurlu olsun..
LaigLeNoiR
26.Haziran.2013, 15:24
https://www.bjk.com.tr/images/news/bilicbbbb.jpg
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den KAP'a gönderilen açıklamada Slaven Bilic'in Futbol Takımımız'ın teknik direktörlüğü görevine getirildiği bildirildi.
Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir:
Slaven Bilic ile Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kendisine;
- 2013-2014 sezonu için 1.500.000 Avro
- 2014-2015 sezonu için 1.600.000 Avro
- 2015-2016 sezonu için 1.700.000 Avro
ödeme yapılacaktır.
footballer33
26.Haziran.2013, 15:28
Ücreti ve sözleşme süresi makul. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın.
Medya da, başlamış şimdiden Hırvatları transfer haberlerimizde yazmaya. D.Zagreb'ten 22 yaşındaki orta saha futbolcusu Arijan Ademi gündeme gelmiş. Hakkında bilgisi olan var mı? İş yapar mı eğer gelirse?
byariff
26.Haziran.2013, 16:24
yine yanlis bir sozlesme basarisiz olursa ne olcak ayni samet aybabanin durumu gibi olcak adam parasini çatir çatir alicak.
I3esiktas
26.Haziran.2013, 16:26
sezonu 5. bitirirsek bile bilic'in gönderilmemesinden yanayım
Ralph
26.Haziran.2013, 16:29
sezonu 5. bitirirsek bile bilic'in gönderilmemesinden yanayım
Kesinlikle.
Eğer Fikret Orman Bilic'i de hemen gönderirse ikinci sefer tükürdüğünü yalamış olacak. Ama ben devamlılığın geleceğini zannediyorum. Sık yapılan teknik direktör değişikliğinin bir faydası olmadığını artık anlamamız gerekiyor. Senin de söylediğin gibi, 5. bile bitirsek gitmemesinden yanayım.
Mamadou
26.Haziran.2013, 16:30
yine yanlis bir sozlesme basarisiz olursa ne olcak ayni samet aybabanin durumu gibi olcak adam parasini çatir çatir alicak.
1 yıllık sözleşmeyi herhalde hoca kabul etmezdi. 2+1 yıllık olabilirdi onun dışında 3 yıllık anlaşma gayet normal.
Ralph
26.Haziran.2013, 16:32
Direk 3 yıllık anlaşma olması demek, artık iyi sonuçta da kötü sonuçta da her şekilde Bilic ile devam edilecek demek. Ben bu sözleşmeden bunu anladım. 2+1 olsa belki bir şüphe olurdu kafamda. Yerinde bir sözleşme olmuş.
uAburak89
27.Haziran.2013, 01:31
Beşiktaş, bir süredir transferi için uğraş verdiği Ömer Şişmaoğlu'nun transferini noktalandırdı.
Siyah-beyazlılar, Medical Park Antalyaspor'un başarılı hücum oyuncusu ile 4 yıllık anlaşma sağladı.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/89880/omer-sismanoglu-besiktasta
attirson
27.Haziran.2013, 01:36
Ömer Şişmanoğlu resmen Beşiktaş’ta
Antalyasporum.com ‘un daha önce belirttiği gibi Ömer Şişmanoğlu, 1.5-2 Milyon euro arası bonservis bedeli, sonraki satışından % pay ve 1 veya 2 futbolcu takası karşılığında Beşiktaş’a satıldı.
Edinilen bilgilere göre Ömer Şişmanoğlu, 1 milyon 650 bin euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş’a verildi. Ayrıca futbolcunun sonraki satışından pay ile Beşiktaş’tan 1 veya 2 futbolcu Antalyaspor’a gelecek.
Beşiktaş’tan gelecek futbolcuların siyah beyazlı kulübün kampından sonra belli olacak. Ancak edinilen ilk bilgilere göre Mehmet Akyüz ismi ön plana çıkıyor.
pele96
27.Haziran.2013, 01:42
Sonraki satıştan pay bozmuş işi.
besiktas1903
27.Haziran.2013, 02:16
Sonraki satıştan pay bozmuş işi.
Evet ama takas güzel :D (bu isim Mehmet Akyüz ise)
uAburak89
27.Haziran.2013, 02:59
Tancredi Palmeri @tancredipalmeri 1 dk
Besiktas have made an offer for Uruguay international and Napoli midfielder Walter Gargano, according to Sky Italy
Kaan Souza
27.Haziran.2013, 05:45
Tancredi Palmeri @tancredipalmeri 1 dk
Besiktas have made an offer for Uruguay international and Napoli midfielder Walter Gargano, according to Sky Italy
Gargano Inter'de değil mi?
Börk
27.Haziran.2013, 05:55
Benim bildiğim Gargano co-owned.Yani bonservisi iki takım arasında paylaşılmış bulunmakta.İnter'de oynuyor herhalde bonservisi de Napoli'nin elinde.Beşiktaş o yüzden Napoli'yle anlaşmak zorunda.3 gün sonra İnter ile olan sözleşme sona eriyor ve 2016'ya kadar olan Napoli sözleşmesi devam ediyor.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/walter-gargano/profil/spieler_52266.html
pele96
27.Haziran.2013, 08:51
Evet ama takas güzel :D (bu isim Mehmet Akyüz ise)
Alınıp yüzünü görmediğimiz oyuncular varken en azından böyle değerlendirilmeli . Burak Kaplan , Tanju Kayhan geçenlerde Ankaragücünden bi forvet almıştık , Mehmet Akgün .
anil luque
27.Haziran.2013, 12:56
Ömer de alternatif olması açısından güzel transfer. Önder Özen etkisi diyorum başka bir şey demiyorum.
Bilic de Hırvatistan'dan Mateo Kovacic ayarında bir iki genç kapıp getirse dadından yenmez :)
mpaker66
27.Haziran.2013, 13:02
Kovacic ayarında?
Suicider
27.Haziran.2013, 13:04
Bu kadar bek sıkıntısı çekilen ülkede bence Tanju büyük takımlar için iyi bir alternatif olabilirdi ama hiç oynayamadı.İyi mi değildi hocadan mı kaynaklıydı bilmiyorum Beşiktaş'ı takip eden arkadaşlar daha iyi bilir.Aynı şekilde Burak Kaplan'da Leverkusen'de bazen ilk 11 çıkıyordu.
Ralph
27.Haziran.2013, 14:16
Bu kadar bek sıkıntısı çekilen ülkede bence Tanju büyük takımlar için iyi bir alternatif olabilirdi ama hiç oynayamadı.İyi mi değildi hocadan mı kaynaklıydı bilmiyorum Beşiktaş'ı takip eden arkadaşlar daha iyi bilir.Aynı şekilde Burak Kaplan'da Leverkusen'de bazen ilk 11 çıkıyordu.
Tanju'yu bir kaç maçta izlemiştim, fazlasıyla acemi olduğunu gözlemledim. Ancak 1-2 sene kiraya verilerek tecrübe sağlayabilirdik aslında.
anil luque
27.Haziran.2013, 15:42
Kovacic ayarında?
Potansiyelli.
anil luque
27.Haziran.2013, 15:42
Tanju bu sene kadroda düşünülüyor , aldığım duyumlara göre :)
footballer33
27.Haziran.2013, 16:39
DHA'nın haberine göre, G.Antep teklifimizi kabul ederse Cenk Tosun ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağız.
Sanırım, Ömer ismi Cenk'in fiyatını düşürmek için ortaya atılan bir yem ya da geçen sene yaşanan forvet sıkıntısı, bu sene de yaşanmak istenmiyor.
Daha Pektemek ve kalırsa Almeida, giderse yeni bir yabancı forvet de var. Arkadan gelecek olan gençlerin önü kesilmiş olur bence, hem Cenk hem de Ömer gelirse.
Benim isteğim, Ömer'in alınması ve Almeida'nın gönderilip 1 yabancı forvetin transfer edilmesi.