View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
darkkobal123
03.Eylül.2012, 16:01
Zarate transferi iyi olur ancak biraz pahalı bir transfer olur.
Bordo61Mavi
03.Eylül.2012, 16:16
Gokhan Suzen haberi ne kadar dogru ?
erdem344
03.Eylül.2012, 16:22
Tribun Dergi @tribundergi
Besiktas, Istanbul BB'den Gokhan Suzen'i 3 yilligina renklerine bagladi.
uAburak89
03.Eylül.2012, 16:26
200 bin avro + Emre Özkan karşılığında transfer edilmiş.
titates1
03.Eylül.2012, 16:28
iyi transfer gibi duruyor ama büyük takımda ne yapar bilinmez tabi.
footballer33
03.Eylül.2012, 16:33
Drenthe'yi veto edip aynı bölgede oynayan Gökhan Süzen'i alarak ne düşündüler acaba? :) Ayrıca, 200 bin euro artı Emre Özkan verilecek kadar iyi bir transfer mi, bakacağız. Hayırlı olsun, umarım faydalı olur.
wladcas
03.Eylül.2012, 16:37
Gökhan Süzen iyi oldu bence.
GebzeLi1907
03.Eylül.2012, 16:50
Emre Özkan nasıl bir oyuncu bilmiyorum da 200 bin euro gayet uygun bir rakam.Derinlik katacaktır kadroya.
Uğur önde oynayabilir böylelikle
darkkobal123
03.Eylül.2012, 17:09
Tarzı Özer Hurmacı'ya benzer, sert şutları vardır. Hayırlısı olur umarım.
El Barto
03.Eylül.2012, 17:37
Tuncayi alsalar cok iyi olur.
O artık Bursalı. :)
GeNç KaRTaL
03.Eylül.2012, 17:47
Eğer haber doğruysa hayırlı olsun.İhtiyacımız olan bölgelerdendi orası.Gökhan hakkında pek fikrim yok ama belli bir kalitesi olduğu söyleniyor.Doğrudur umarım.
Tuncay'ı ben de istiyordum doğrusu.Taraftar tepkisinden mi çekinildi,yoksa maliyeti riskli bir transfer olduğu için göze mi alınılamadı bilmiyorum ama çok maliyetli olmayacaksa Tuncay transferine ben hayır demezdim.Mevcut şartlarda bu tarz kumarlar oynamak zorundayız.
GebzeLi1907
03.Eylül.2012, 19:07
Beşiktaş Sezer'i istemiş bizden.Transfer yarın bitecek deniyor.
Semih'i de istemişler bonserviste anlaşmamış iki klup.
Kaynak ntvspor
Semih'i keşke verseymişiz.
GebzeLi1907
03.Eylül.2012, 19:09
Aynen Sezer yerine Semih'in gitmesini isterdim.
Sezer'i hiç izleyemedik hiç şans vermedi Aykut hoca yazık etti diyebilirim
sui generis
03.Eylül.2012, 19:10
Semih'e ne bonservis istediysek , tövbe tövbe. kaldık belaya ya :) Sezer giderse kesinlikle parlayacak tekrardan o yüzden adam akıllı bir şeyler almamız lazım Beşiktaş'tan.
eGowiCh
03.Eylül.2012, 19:10
Sezer Öztürk Beşiktaş'a hayırlı olsun. Bence çok iyi transfer. Fenerbahçe de yine büyük bir hata yaptı. Madem satacaktın, neden transfer ettin? Adamı oynatmadan yolladılar. Söyleyecek söz bulamıyorum. Sezer için dünyanın parasını verdin Eskişehirspor'a, şimdi çok daha ucuza vermişlerdir Beşiktaş'a. İkinci Burak Yılmaz vakası olabilir.
KanaKe
03.Eylül.2012, 20:06
Tuncay'i istesenizde gelmezdi Tuncay Fenerbahce'li dir.
darkkobal123
03.Eylül.2012, 20:12
Fenerbahçe'de harcanan yeteneklerden biri. Bizde yıldızı tekrar parlayacaktır Sezer'in, umarım gerçekleşir bu transfer.
Bujsas
03.Eylül.2012, 20:15
Sezerin yıldızı parlarmı bilmiyorumda adamın 1 yıldır ayağına top değmedi antremanlarda bile yok nerdeyse adam heralde bakalım ne olacak :)
Ralph
03.Eylül.2012, 21:45
Gökhan Süzen çok ucuza ve harika bir transfer oldu. Artık doğru işler yapılmaya başlandı sonunda transferde. Sezer'i de alırsak dört dörtlük olacak. Yani harika diyemem ama en azından ucuza ve bu fiyatlara olabileceğinin en iyi kadroyu kurduk. Sezer'i de alırsak tabi. Sezer'den çok umutluyum Fenere gittiğinde çok üzülmüştüm.
GeNç KaRTaL
03.Eylül.2012, 21:50
Sezer'i Fenerbahçe'ye gelmeden önceki sezonun devre arasında baya istemiştik ama Eskişehir yönetimi çok fazla istediği için olmamıştı sanırım.Bakalım bu sefer olursa nasıl olacak.Malesef maddi durumumuzdan dolayı böyle ya tutarsa tarzı transfere hayır diyemiyoruz.
Bence bu tarz söylemler çok gereksiz.Hele ki yakın zamanda Necati örneği varken.Tuncay'ı yakından tanımıyorsun sonuçta.
Bence bu tarz söylemler çok gereksiz.Hele ki yakın zamanda Necati örneği varken.Tuncay'ı yakından tanımıyorsun sonuçta.
necatiye nolmuş ki ?
Nedvedmania
03.Eylül.2012, 22:10
Aynen Necatiye ne oldu ? Adam Galatasaray'lı olduğu için Beşiktaş'tan gelen teklifi reddetti.
RaSenGan
03.Eylül.2012, 22:15
Gökhan Süzen çok ucuza ve harika bir transfer oldu. Artık doğru işler yapılmaya başlandı sonunda transferde. Sezer'i de alırsak dört dörtlük olacak. Yani harika diyemem ama en azından ucuza ve bu fiyatlara olabileceğinin en iyi kadroyu kurduk. Sezer'i de alırsak tabi. Sezer'den çok umutluyum Fenere gittiğinde çok üzülmüştüm.
İBB'de ilk 11'e giremeyen adam nasıl harika transfer oluyor ? Şişirmeyin bu kadar :)
darkkobal123
03.Eylül.2012, 22:20
Maçlarda oynadıkça, ileride de A milli takıma kadar yükselince görüşürüz arkadaşlar. :) İsim değil, genç ve yetenekli olması önemli. Çokta yerinde bir transfer oldu bana göre.
uAburak89
03.Eylül.2012, 22:22
İyi diyenler kaç kere izledi acaba ?
GeNç KaRTaL
03.Eylül.2012, 22:28
necatiye nolmuş ki ?
Aynen Necatiye ne oldu ? Adam Galatasaray'lı olduğu için Beşiktaş'tan gelen teklifi reddetti.
Necati parayı armaya tercih etmez denmişti.Para için Eskişehir'e gittiği açıklandı.O açıdan söyledim.
pele96
03.Eylül.2012, 22:28
Burak Yilmaz ve Tumer Metin Besiktasli olup gidebildigine gore?
Ralph
03.Eylül.2012, 22:29
İBB'de ilk 11'e giremeyen adam nasıl harika transfer oluyor ? Şişirmeyin bu kadar :)
Peki... :)
Cengo
03.Eylül.2012, 22:35
Sezer'i Fenerbahçe'ye gelmeden önceki sezonun devre arasında baya istemiştik ama Eskişehir yönetimi çok fazla istediği için olmamıştı sanırım.Bakalım bu sefer olursa nasıl olacak.Malesef maddi durumumuzdan dolayı böyle ya tutarsa tarzı transfere hayır diyemiyoruz.
Tuncay sırf Fenerbahçe ile imzalamak 1-1.5 aydır bekliyordu ve bunu da saklamıyor, açık açık söylüyor. Tuncay bu işi profesyonel olarak yapan biri değil, sırf sevdiği için oynuyor. Sakaryaspor'dan gelirken Fenerbahçe'de oynamak için diğer teklifleri reddetmiş bir adam kendisi.
Maçlarda oynadıkça, ileride de A milli takıma kadar yükselince görüşürüz arkadaşlar. :) İsim değil, genç ve yetenekli olması önemli. Çokta yerinde bir transfer oldu bana göre.
eğer Sezer'den bahsediyosan 27 yaşına gelmiş neresi genç bunun :D gökhan süzende 25 yaşına gelmiş oda genç değil aslında :D
Necati parayı armaya tercih etmez denmişti.Para için Eskişehir'e gittiği açıklandı.O açıdan söyledim.
Para için mi gitmiş oynayabilmek içinmi yoksa geçen sene antalyada aldığının yarısına (bi devrede aldığının yarısına) bize geldi Necati bu sene oynayamıcağı için 11 de oynamak istediği için gitti - ki bence yanlış - ama para için gitti denilemez Beşiktaş ta istiyodu benim bildiğim Necatiyi Beşiktaş Eskişehirden fazla para veremicekmiydi nie Beşiktaş değilde Eskişehire gitti ?
GeNç KaRTaL
03.Eylül.2012, 22:56
Para için mi gitmiş oynayabilmek içinmi yoksa geçen sene antalyada aldığının yarısına (bi devrede aldığının yarısına) bize geldi Necati bu sene oynayamıcağı için 11 de oynamak istediği için gitti - ki bence yanlış - ama para için gitti denilemez Beşiktaş ta istiyodu benim bildiğim Necatiyi Beşiktaş Eskişehirden fazla para veremicekmiydi nie Beşiktaş değilde Eskişehire gitti ?
A.Albayrak'ın Necati'ye çok iyi para önerdiler,o yüzden gitti diye açıklaması var.Sanırım 1.6 milyon avro alacak yıllık.Bizim teklifimizi 1 ay önce reddetmiş zaten.O zaman bizim yönetimin ne kadar teklif ettiğini bilmediğim için o konuda bir yorum yapamayacağım ama bu 1.6 milyon kadar iyi bir teklif değildir.Sonuç olarak ben onu,Necati paraya tamah etmez denilmesine örnek olarak göstermiştim.
Tuncay sırf Fenerbahçe ile imzalamak 1-1.5 aydır bekliyordu ve bunu da saklamıyor, açık açık söylüyor. Tuncay bu işi profesyonel olarak yapan biri değil, sırf sevdiği için oynuyor. Sakaryaspor'dan gelirken Fenerbahçe'de oynamak için diğer teklifleri reddetmiş bir adam kendisi.
Ben diyorum ki Beşiktaş'tan teklif gelse,kabul edip etmeyeceğini bilemeyiz.Sizin söyledikleriniz de,benim söylediklerimde varsayımda kalırlar ancak.Eğer Beşiktaş ve Bursaspor yakın şartlarda teklif yapmış olsa,ancak o zaman anlayabiliriz.Ya da bir şekilde Tuncay'ın direk ağzından bu konuda açıklamasını duymamız gerekir.
KanaKe
03.Eylül.2012, 23:10
Burak Yilmaz ve Tumer Metin Besiktasli olup gidebildigine gore?
onlari tuncayla kiyaslaman cok yanlis.. tuncay kac ay bekledi feneri besiktas istedi mi bilmiyorum ama isteseler bile red ederdi.. burak ile tümer paragöz adamlar.. tuncay farkli zamaninda aziz yildirimin ona sundugu oldukca iyi bir sözlesmeyi imzalamayarak avrupaya gitti paragöz olsa o dönemde takimda kalirdi.
footballer33
03.Eylül.2012, 23:23
Sezer'i Eskişehirspor'dayken çok istiyordum; ama şimdi nötrüm. Uzun süreli sakatlık yaşadı ve F.Bahçe'de forma şansı bulamadı. Bu noktalardan bakınca riskli bir transfer olabilir. Ayrıca, geçen yılki malum şike olaylarına adı karıştığı için rahat bırakmayacaklarından da çekiniyorum. Bu konuda, Beşiktaş taraftarlarının bile isteksizliğini gördüm bazı ortamlarda ve forum sitelerinde. Umarım, hayırlısı olur herkes için.
pele96
03.Eylül.2012, 23:27
Gok vehan Suzen'i FMden takip ettigim kadariyla yetenekli bir oyuncu.Abdullah Avcininda tek yanlisi oynatmamasi olarak soyleniyor.O yonde iyi transfer olarak nitelendiriyorum.Ayrica Sol Bek ve OrtaSahanin ortasinda oynamasida avantaj(FMden bildigim kadariyla.)
Cengo
04.Eylül.2012, 00:23
A.Albayrak'ın Necati'ye çok iyi para önerdiler,o yüzden gitti diye açıklaması var.Sanırım 1.6 milyon avro alacak yıllık.Bizim teklifimizi 1 ay önce reddetmiş zaten.O zaman bizim yönetimin ne kadar teklif ettiğini bilmediğim için o konuda bir yorum yapamayacağım ama bu 1.6 milyon kadar iyi bir teklif değildir.Sonuç olarak ben onu,Necati paraya tamah etmez denilmesine örnek olarak göstermiştim.
Ben diyorum ki Beşiktaş'tan teklif gelse,kabul edip etmeyeceğini bilemeyiz.Sizin söyledikleriniz de,benim söylediklerimde varsayımda kalırlar ancak.Eğer Beşiktaş ve Bursaspor yakın şartlarda teklif yapmış olsa,ancak o zaman anlayabiliriz.Ya da bir şekilde Tuncay'ın direk ağzından bu konuda açıklamasını duymamız gerekir.
Twitter'da yazıyor görüşlerini, okuyabilirsiniz. Açık açık Fenerbahçe için bekliyorum, o yüzden kimse ile anlaşmıyorum, bonservisimi aldım diyordu günlerdir.
besiktas1903
04.Eylül.2012, 00:55
Gökhan süzen iyi transfer oldu bence yararli olur.
eXcitinG
04.Eylül.2012, 01:23
Zarate geLsin. Başka da kimse geLmesin.
footballer33
04.Eylül.2012, 02:44
Zarate geLsin. Başka da kimse geLmesin.
Seyit Ateş, Zarate veya Cacau demiş; ama ben neden bir türlü güvenemiyorum acaba yöneticilerimizin sözüne? :roll:
Mamadou
04.Eylül.2012, 04:20
Sanki Milevsky - Almeida takası olacak gibi geliyor bana. İnşallah olur isterim. Sezer'i alarak Hasan Türk ve Oğuzhan gibi genç oyuncuların önü kapanmasın yazıktır.
El Barto
04.Eylül.2012, 11:24
Çok sığ bir bakış açısı. Kefen giyerim o formayı giymem diyenler giydiler o formayı. Ya da her transferinden sonra ben zaten çocukluğumdan beri bu takımlıydım diyenlerin olduğu bir ortamda hissi duygular geri planda kalıyor. :)
Parasını verirsen her oyuncuyu getirirsin özellikle Türk ise.
LaigLeNoiR
04.Eylül.2012, 13:02
Zarate'nin gelmesini ben de çok istiyorum, kiralık olarak anlaşabiliriz.
Öte yandan Sezer gelirse Fernandes ile birlikte orta alanda ne yaparlar merak ediyorum.
eXcitinG
04.Eylül.2012, 18:19
Zarate nin TR oynamak istememesi üzerine rotanın PSG nin BreziLyaLısı Nene ye döndüğü söyLeniyor. Hatta NENE son maçta İbra abi iLe tartışmış ve resmen ayrıLmak için kuLübüne kararını biLdirmiş.
Suicider
04.Eylül.2012, 18:31
Nene'nin futbolculuğunu konuşmaya gerek yok ama şahsen kendisinin yıllık ücretini Beşiktaş'ın karşılayamayacağını düşünüyorum.
LaigLeNoiR
04.Eylül.2012, 19:03
Nene gelirse Quaresma'da geri döner o zaman :D
Nedvedmania
04.Eylül.2012, 19:07
Gökhan Süzen hala açıklanmadı bu arada.
GeNç KaRTaL
04.Eylül.2012, 19:14
Borsaya görüşmelere başlandığı bildirildi.Yakında anlaşma duyurulur büyük ihtimalle.
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=235162
uAburak89
04.Eylül.2012, 19:33
Portekiz basınına göre Q7 Zenit yolunda.
twitter şakası olabilir.
darkkobal123
04.Eylül.2012, 19:46
Nene mühtiş bir oyuncu, çok teknik ve sol ayağı harika ancak bize geleceğini sanmam. Quaresma'da bu saatten sonra bir yere gitmez.
LaigLeNoiR
04.Eylül.2012, 21:16
Gökhan Süzen hala açıklanmadı bu arada.
Resmi olarak açıklanmadıysa neden başlıkta var oyuncunun adı :)
Mamadou
05.Eylül.2012, 02:20
Fransız kaynakları Nene'nin Beşiktaş ile anlaştığını yazıyorlar.
Nedvedmania
05.Eylül.2012, 02:22
Resmi olarak açıklanmadıysa neden başlıkta var oyuncunun adı :)
Sen eklediğin için olabilir mi acaba :)
footballer33
05.Eylül.2012, 03:33
Sen eklediğin için olabilir mi acaba :)
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Futbolcu Gökhan Süzen ve Kulübü İstanbul Büyükşehir Belediye Spor A.Ş ile transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Bir de böyle bir şey var; ama bilmiyorum, gördün mü? :icon_smile:
Nedvedmania
05.Eylül.2012, 03:40
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Futbolcu Gökhan Süzen ve Kulübü İstanbul Büyükşehir Belediye Spor A.Ş ile transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Bir de böyle bir şey var; ama bilmiyorum, gördün mü? :icon_smile:
Haberim var ona bakarsan bizde Assaidi ile görüşüyorduk, adam istanbula gelmişti vs :) Ben resmi anlaşmanın imzalanmamasından bahsediyorum.
footballer33
05.Eylül.2012, 03:42
Haberim var ona bakarsan bizde Assaidi ile görüşüyorduk, adam istanbula gelmişti vs :) Ben resmi anlaşmanın imzalanmamasından bahsediyorum.
Öyle söylesene o zaman en baştan. Bildirim yapıldı; ama resmi imza nerede desen bizi de yormazdın. :)
200 bin euro artı Emre Özkan karşılığı 3 yıllık imzaladı diye söylenmişti zaten. Sadece, medya önünde resmiyete dökülmedi sanırım.
Nedvedmania
05.Eylül.2012, 03:50
Öyle söylesene o zaman en baştan. Bildirim yapıldı; ama resmi imza nerede desen bizi de yormazdın. :)
200 bin euro artı Emre Özkan karşılığı 3 yıllık imzaladı diye söylenmişti zaten. Sadece, medya önünde resmiyete dökülmedi sanırım.
Ben Murat abiyle konuşuyordum zaten :) Onunla daha önceden de konuşmuştuk. O anlıyor yani neyi kastettiğimi :)
LaigLeNoiR
05.Eylül.2012, 09:59
E Tuncay Şanlı'yı da eklemiştim ama o kaldırldı nedense ???
eXcitinG
05.Eylül.2012, 12:03
Nene Beşiktaş`ta !
PSG'nin Brezilyalı futbolcusu Nene ile anlaşan Beşiktaş yönetimi bu tranfer sonrası Halil Altıntop'u transfer etmekten vazgeçti.
Bilgilerine başvurduğumuz yöneticiler; "Bu transfer ile ilgili ayırdığımız bütçemizi Nene için kullandık. Nene'yi bonservisi ile aldık. Kendisi kulübü ile anlaşarak serbest kaldı. 2.150.000 Euro kendisi alacak, 250 bin Euro da menajerlik ücreti ödeyeceğiz. Bu durumda Halil Altıntop'u alma şansımız kalmadı. Belki bir ihtimal Sezer Öztürk ile ilgili ilerleyen saatlerde 1 gelişme olabilir."
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
KanaKe
05.Eylül.2012, 12:18
nene besiktasi ucurur gelirse.. bu arada halil altintop ta neyin nesi :D
pele96
05.Eylül.2012, 12:59
Nene harika oldu.
Edit:Christian Santos Istanbula geliyormus imza icin gerek yok bence
LaigLeNoiR
05.Eylül.2012, 13:19
Nene gerçek mi inanmıyorum, harika transfer olur da dediğim gibi inanamıyorum.
Ralph
05.Eylül.2012, 13:46
FM'den gördüğüm kadarıyla çok teknik, çok yönlü, topu sürebilen ve frikik kullanabilen bir oyuncu. Ortasahada sağlı sollu her tarafta oynayabiliyor.
Dikkatimi çeken asıl şey ise oyuncu kulübünden feshederek ayrılıyor. Hep bizim başımıza gelirdi bu durum ama ilk defa biz yararlanıyoruz. Çok güzel bir transfer sezonu geçirdik diye düşünüyorum ben. Abartılı bir kadromuz yok evet ama Sezer Öztürk'te gelirse tamam olacak.
Golleri: http://skorer.milliyet.com.tr/VideoDetay/Anderson-Luiz-de-Carvalho-%E2%80%9DNene%E2%80%9D/1X1USG4RzOT2/default.htm
pele96
05.Eylül.2012, 13:59
Sezere gerek yok Muhammedi kullanalim bu sezon.
besiktas1903
05.Eylül.2012, 14:04
Nene hakkında daha resmi açıklama yok bende daha inanamadım
eXcitinG
05.Eylül.2012, 14:06
Nene için bonservis ödenmeyecek. Kendisi yıLLık 2,150.00 Euro aLacak deniyor. İbrahimoviç iLe geçen hafta kavga etmesi bizim işimize geLdi. Geçen sezon tek başına PSG yi taşıdı. Fransa gibi fizik gücü yüksek bir Ligde böyLe başarıLı oLması bizim Ligimize aLışması bakımından zorLuk taşımayacak gibi. Geçen sezon 15-20 maçını canLı izLemiş birisi oLarak Beşiktaş`a sınıf atLatacak bir oyuncu diyebiLirim. TopLa çok hızLı ve soL ayağı muhteşem. Sadece Fernandes iLe duran top kavgası yapmasınLar yeter. :D
Herşey tamam, sadece PSG den sözLeşme fesih mektubu bekLeniyormuş açıkLanmak için.
GeNç KaRTaL
05.Eylül.2012, 14:45
Nene inşallah olur.Kadroya baya güç katar.
mustangshelby
05.Eylül.2012, 15:31
Yanına birde Zarate gelse of ki ne of :)
LaigLeNoiR
05.Eylül.2012, 15:35
Hayrettin abi Zarate ve Quaresma'yı da açıklasana artık :)
darkkobal123
05.Eylül.2012, 15:37
Hastasıyız NENE ! :D
manager725
05.Eylül.2012, 15:37
KAP'a hala bildirilmedi.Umarım bu akşama kadar bildirilir.
Nne,yıllık 1.6 milyon euro istiyormuş.Kesinlikle verilebilir rakam.
RaSenGan
05.Eylül.2012, 15:38
Nene gelirse ligteki en iyi kanat oyuncusu olur.
Nene için bonservis ödenmeyecek. Kendisi yıLLık 2,150.00 Euro aLacak deniyor. İbrahimoviç iLe geçen hafta kavga etmesi bizim işimize geLdi.
İbrahimovic geleli daha noldu hemen kavga etmiş biriyle :D
pele96
05.Eylül.2012, 15:46
Umut verdiler olmazsa isyan cikar.
sananes
05.Eylül.2012, 16:08
nene beşiktaş'ı tek başına şampiyon bile yapabilir ki yalnızda değil. Beşiktaş şampiyonluğun güçlü adaylarından biridir bana kalırsa. Taraftar çok kızıyordu ama Samet Aybaba başarılı gidiyor.
titates1
05.Eylül.2012, 16:14
Nene tam bir İnside Forward , mükemmel bir oyuncu , galatasaray'a gelecek dendiğinde açık söylüyorum hiç istememiştim ama beşiktaş'a gelmesini isterim iki takımın arayı daha fazla açmaması ve nene'yi türkiye'de izleme şansı bulma açısından.
hatta biz alsak niye aldılar demem , isterim bile =)
Suicider
05.Eylül.2012, 16:53
FEDA yapılan bir yıl.Kadın basketbol kapanma aşamasına geldi son anda dönüldü.Gidip yıllık 2m dan fazla alacak bir oyuncu transfer edilirse söylenenlerle yapılanlar biraz ters düşmüş olacak gibi yanılıyor muyum?
sui generis
05.Eylül.2012, 16:56
yanılıyorsunuz elbette. sonuçta bu takım Beşiktaş. her zaman şampiyonluğa oynaması şart , bu da mevcut kadroyla pek mümkün görülmemiş olabilir. ve böyle bir adamı böyle uygun fiyatlara almaları çok normal. Nene'nin alacağı 2M , Beşiktaş'a çok daha fazlasını kazandırır.
manager725
05.Eylül.2012, 17:04
yanılıyorsunuz elbette. sonuçta bu takım Beşiktaş. her zaman şampiyonluğa oynaması şart , bu da mevcut kadroyla pek mümkün görülmemiş olabilir. ve böyle bir adamı böyle uygun fiyatlara almaları çok normal. Nene'nin alacağı 2M , Beşiktaş'a çok daha fazlasını kazandırır.
Doğru.Çok güzel anlatmışsın durumu.:)
eXcitinG
Hayrettin abi Zarate ve Quaresma'yı da açıklasana artık :)
Zarate oLmadığı için sanırım Nene ye yöneLdiLer. Nene mi Zarate mi ? Tabi ki Nene.. Quaresma da er ya da geç bu takıma girecek zaten. AçıkLanacak birşey yok :D
KAP'a hala bildirilmedi.Umarım bu akşama kadar bildirilir.
Nne,yıllık 1.6 milyon euro istiyormuş.Kesinlikle verilebilir rakam.
Gece 00,00 a kadar bitecek inşaLLah.
Nene gelirse ligteki en iyi kanat oyuncusu olur.
İbrahimovic geleli daha noldu hemen kavga etmiş biriyle :D
İbra bu, uçan tekme feLan atıpta, orasını burasını yaraLamış oLmasa bari. :P
FEDA yapılan bir yıl.Kadın basketbol kapanma aşamasına geldi son anda dönüldü.Gidip yıllık 2m dan fazla alacak bir oyuncu transfer edilirse söylenenlerle yapılanlar biraz ters düşmüş olacak gibi yanılıyor muyum?
Bonservis bedeLi oLmayan ve kendisini ispatLamış bir adam için bu rakam çok ta fazLa değiL. KaLdı ki en fazLa 2-3 yıL oynayacak. Zaten sezon başLarken de bir oyuncu için veriLebiLecek max miktar 2 miLyon euro oLarak açıkLAnmıştı ve bu hedefi geçmeyen bir rakam. Quaresma bu rakama inmediği için haLa tek başına çaLışıyor.
fotosuki
Doğru. Fakat amatör şubelerin neredeyse hiç geliri yok, sadece gideri var. Beşiktaş şu an sadece futbol şubesinden kâr getirebilir. O yüzden bu paranın futbola yatırılması normal karşılanabilir.
sui generis
05.Eylül.2012, 17:28
transfer 17.00 de mi son 00.00 da mı ?
Suicider
05.Eylül.2012, 17:29
Oyuncunun kalitesine hiç bir şekilde lafım yok.Bir ara bizim gündemimizdeyken de çok istiyordum.Çok fazla şey katacaktır beşiktaş'a bu ayrı bir olay.
Geçen Fenerbahçe konusunde Meireles ile ilgili yazdığım gibi pek fazla para konularına girmeyi sevmem sonuçta bu iş yöneticilerin işi.Eğer bu maaşı vermeyi göze aldılarsa bir ödeme planları vardır diye umuyorum.Çünkü 2 ay sonra oyuncu parasını alamıyor diye oynamamaya başlayabilir.
Biz işi yine yöneticilere bırakalım ve gelirse Nene'yi izlemenin zevkini yaşayalım :) Eğer daha sonraları sorun çıkarsa ozaman sallarız :)
eXcitinG
05.Eylül.2012, 17:29
TFF açıkLama yaptı.
Transfer bu gece 00,00 da sona erecek.
sui generis
05.Eylül.2012, 17:30
o zaman sıkıntı olmaz, yapılır transfer.
eXcitinG
05.Eylül.2012, 17:31
Beşiktaş kulübü Nene transferi için seferber oldu. Oyuncu ile irtibatta olan yöneticiler, Federasyona vermeleri gereken bütün talimatları ve yatırılacak paraları hazırlayarak Fransa'dan gelecek cevabı bekliyor.
Kulüp yetkililerinden aldığımız bilgiye göre, Nene'nin PSG kulübünde işlemlerini tamamladıktan sonra 17.30'da kendisini İstanbul'a getirecek uçağa binecek. Beşiktaş'lı yöneticiler Brezilyalı oyuncunun uçağa bindiği anda TFF ile işlemleri başlatacak. Herhangi bir aksilik olmaz ise Nene'nin saat 20.30 gibi İstanbul'da olması bekleniyor. Menajerlerin şu anda Fransız kulübü ile hararetli bir çalışma içinde olduğu ve Nene'yi İstanbul'a gönderebilmek için büyük gayret sarfettikleri öğrenildi.
goosfraba
05.Eylül.2012, 17:50
nene fark yaratır.
Nedvedmania
05.Eylül.2012, 18:28
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Fikret Orman demin bana dedi ki "Bonservis söz konusu ise Nene'yi almayız.."
Mamadou
05.Eylül.2012, 18:30
Atakan Kurt @atakankurt2
Ahmet Nur Çebi: PSG yepyeni tekliflerle geldi Nene transferi olmadı.
LaigLeNoiR
05.Eylül.2012, 19:01
Bebe'yi aldık olmadı sıra NENE'de, o da olmazsa Dede'yi alırız Eses'den :D
eXcitinG
05.Eylül.2012, 19:03
Nene transferi yatmış :(
besiktas1903
05.Eylül.2012, 19:16
Halil Altintop'u almasinlar simdi..
LaigLeNoiR
05.Eylül.2012, 19:19
Görüşmeler devam ediyormuş ve gece 00.00'a kadar süre varmış.
Drenthe'Nin de arasında bulunduğu 3 kişiyle kesin olarak anlaşılmış ancak Nene'den gelecek kesin habere göre o isimlere yönelecekmişiz.
Bu gece kesin bir transfer varmış orası ayrı.
Mamadou
05.Eylül.2012, 19:30
Nene transferi olmadı diye Halil veya Sezer'den birini almazlar inşallah. Sırf transfer yapmak için transfer yapmasınlar. Gökhan Süzen transferi de kesinleşmedi daha. Tanju,Burak,Atınç gibi genç oyuncularda başka takımlara kiralanmadı. Bide Q7'nin durumu var.. :(
darkkobal123
05.Eylül.2012, 19:48
Nene transferi umarım gerçekleşir.
Mamadou
05.Eylül.2012, 20:35
Gökhan Süzen transferi Emre Özkan'ın İBB'yi istememesinden dolayı olmamış. Hayırlısıyla yönetim sapıtmadan bitseydi bugün. Transferde istemiyorum anasını satayım. Gidip saçma sapan bi transfer yapmazlar umarım.
zeck17
05.Eylül.2012, 20:39
nene gelmiyorsa drenthe gelir hem o istekliydi gelmeye ama nene yaşı kalitesiyle çok kalite katar ve tüm gençlere örnek olurdu hepsi ondan bir şeyler katardı kendine
manager725
05.Eylül.2012, 20:54
Kimse gelmeyecek.
uAburak89
05.Eylül.2012, 21:09
Şirketimiz, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor A.Ş'nin futbolcusu Gökhan Süzen'in transferinden vazgeçmiştir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=235895
Nedvedmania
05.Eylül.2012, 21:13
Dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi :D
Eurosport.com TR @EurosportCom_TR
Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama: Şirketimiz, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor'un futbolcusu Gökhan Süzen'in transferinden vazgeçmiştir.
pele96
05.Eylül.2012, 21:13
nene borsaya bildirilmismiydi ?Bence Nene gelmezse Drenthe veya Halile yonelecekler.
attirson
05.Eylül.2012, 21:16
Nene'yi beklerken eldeki de gitti. :D
pele96
05.Eylül.2012, 21:21
Şu An İçin Tek Tesellimiz Gökhan Ünal'ın Karabük'e Transferi
Begedim bunu :D
Facebookta Feda sayfasinda gordum.
besiktas1903
05.Eylül.2012, 21:25
Quaresma TFF'ye verilen kadro da yok...
attirson
05.Eylül.2012, 21:27
Gitmeyecekse saçma bir karar.Adam oturdugu yerden para mı kazanıcak yani tüm sezon.
pele96
05.Eylül.2012, 21:34
Nene lig arasinda iznini kullanmak için monacoya gitmisdi orda Besiktas yetkilileriyle bulusan nene T. saati ile sabahin 01.30 una kadar pazarlik yapan nene anlasmaya ulasdi. Bu sabah paris takimiyla masaya oturan Besiktas hersey yolunda giderken gs.nin devreye girmesiyle sarsildi. gs Besiktas'in çok üstünde bir rakkam teklif etti.
Herseye ragmen paris idarecilerinin kis transfer dönemini beklemek istemelerine ragmen bu teklifler karsisinda ne yapacagini merakla bekliyorum, ama bugün neneyi transfer edemezsek bunu tek sebebi ezelli dostumuz oldugunu ama her firsatda yolumuza tas koymaya Galatasaraydir. gelisme olursa bu yaziya yorum olarak eklerim.
giragos camkerten
fransa
Biryerini degistirdim hakaret vardi cunku.Gercek degildir umarim
Mamadou
05.Eylül.2012, 21:45
Sağ salim bugün bir bitse yoksa taraftar bir olumsuz haberi daha kaldıramaz. Taraftarı komaya sokacaklar :D
darkkobal123
05.Eylül.2012, 21:53
Sağ salim bugün bir bitse yoksa taraftar bir olumsuz haberi daha kaldıramaz. Taraftarı komaya sokacaklar :D
Aynen öyle. :D
LadroN
05.Eylül.2012, 21:54
Biryerini degistirdim hakaret vardi cunku.Gercek degildir umarim
Madem fiyat yukselttik bu adam niye bize gelmedi?yoksa fiyat yukseltip kosrak uzaklastik mi oradan?Saçma.
Mamadou
05.Eylül.2012, 21:55
Ahmet Kavalcı: ''Hocamız oyuncu almamıza gerek olmadığını iletti. Transferi kapadık.''
İyi bari..
RaSenGan
05.Eylül.2012, 22:04
Şaşırmıştım zaten Nene'yi görünce :) Transferin son günü boşuna ümitlendi taraftar.
Kaka Leite
05.Eylül.2012, 22:05
Ahmet Kavalcı: ''Hocamız oyuncu almamıza gerek olmadığını iletti. Transferi kapadık.''
İyi bari..
Yahu kimi almaya çalışsanız hocanın istemediğini söylüyorlar..
darkkobal123
05.Eylül.2012, 22:13
Şaşırmıştım zaten Nene'yi görünce :) Transferin son günü boşuna ümitlendi taraftar.
Bende baya heyecanlanmıştım ama geçen senenin gol kralı olmuş bir adamı PSG kolay kolay bırakmazdı zaten.
KanaKe
05.Eylül.2012, 22:19
Yahu kimi almaya çalışsanız hocanın istemediğini söylüyorlar..
aynen.. samet hoca saf mi nene gibi adami istemesin :) alamadiklari adamlari hoca istemedi diyorlar.
darkkobal123
05.Eylül.2012, 22:20
Çocuğun sevinci de kursağında kaldı. O yüzden üzüldüm Gökhan Süzen transferinin gerçekleşmemesine.
Nedvedmania
05.Eylül.2012, 22:23
Beşiktaş gittikçe zayıflıyor. Önce çok iyi yıldızlar gelmişti (Guti, Q7, Almeida vs) ama şimdi elde sadece Fernandes kaldı.
Ralph
05.Eylül.2012, 22:48
Transferi kapattık diye açıklama yapılmış. Açıkçası Nene ve Sezer Öztürk açıklamalarından sonra helal olsun sonunda iyi bir yönetim yapılıyor dedim ama ligde 1 galibiyet aldık diye "takım yeterli" açıklaması yapılıyor. Bu kadar içler acısı bir durum olamaz. 2 gün sonra yenildiğimizde şu yok bu yok, orası eksik burası eksik diye nasıl söyleyecek acaba yönetim. Bu kadar olamaz. Bu kadar amatörce yönetilemez bir takım.
fotosuki
05.Eylül.2012, 22:53
Forvet, kanat almayı istemek doğru da bu takımın orta sahasında kim oynayacak? Orta saha resmen takviye istiyor.
eXcitinG
05.Eylül.2012, 23:05
Forvet, kanat almayı istemek doğru da bu takımın orta sahasında kim oynayacak? Orta saha resmen takviye istiyor.
Ben oynarım. Fena da oynamam yani.
Yönetim son dakika ya kadar bizi umutLandırdı, umutLandırdı ve sonunda resmen batırdı.
zeck17
05.Eylül.2012, 23:05
beşiktaş çok başarılı olacak uzun vadede bu sezon ise teklemezlerse bu kadroyla ilk 4 garanti benim için eğer drenthe nene vs gelmeyecekse halile filan hiç ihtiyaç yok koy gençleri terletsin formayı
darkkobal123
05.Eylül.2012, 23:07
Ben oynarım. Fena da oynamam yani.
Yönetim son dakika ya kadar bizi umutLandırdı, umutLandırdı ve sonunda resmen batırdı.
http://i.imgur.com/bf7EM.jpg
manager725
05.Eylül.2012, 23:08
Beşiktaş gittikçe zayıflıyor. Önce çok iyi yıldızlar gelmişti (Guti, Q7, Almeida vs) ama şimdi elde sadece Fernandes kaldı.
Ne zayıflaması ya,güçleniyoruz.Q7'yi pek istediğimi söyleyemem zaten,takımı bozuyor.Almeida'da Beşiktaş'ı istemiyorsa oynamaz,onu da istemiyorum.Geçen haftada kadroda olan kimse gitmedi.GS ile 3-3 berabere kaldık.Karabük'ü 3-0 yendik.İkisinde de bir tek Fernandes vardı.Takım daha çok koşuyor.Gördüğün gibi gidişat iyi,futbol isimlerle oynanmıyor.Sonuna gülücük koysan şaka yapıyorsun zannederdim ama ciddi söylemişsin.Zannediyorum ki Galatasaraylısın.
Nedvedmania
05.Eylül.2012, 23:11
Beşiktaşın bu sene başarılı olacağını hiç düşünmüyorum. Bekleyip görelim :)
zeck17
05.Eylül.2012, 23:15
Galatasaray maçındaki beşiktaşı değerlendirmek bence çok saçma ilk yarının tek hakimi galatasaraydı beşiktaş ilk isabetli şutunu 36.dakikada atmıştı(doğru hatırlıyorsam) galatasaray rakibi alçak görmenin azizliğine uğradı ilk yarıda rehavete katıldı.ikinci yarı fatih hoca orta sahada mücadele eden adamları çıkarıp daha çizgiye yakın futbolcular alınca beşiktaş bundan çok iyi yararlandı ve 88.dakikada malum burak'a gerçekte ceza sahasının dışında yapılan faülle penaltı kazanıldı filan falan beşiktaş her maç 2.yarıdaki oynaması için çok yol gitmesi lazım ve beşiktaşlı oyuncular bu kadar çok koşarsa bence takım yakında revire dönebilir
Mamadou
05.Eylül.2012, 23:30
zeck17 İlk yarının hakimi Galatasaray'dı diyorsun peki oyunun hakimi olan bir takım nasıl rehavete kapılır yahu :) Çok alakasız olmuş. İkinci yarı Fatih Terim'in orta sahayı boşaltması Fatih Terim'in yanlışıdır. Evet saçma sapan, uyduruk bir penaltı ile iki puanımız gasp edildi resmen. Bu kadar eminsiniz yani Beşiktaş'ın başarısız olacağından, oyuncularının sakatlanacağından. İyi bari..
http://img547.imageshack.us/img547/1944/kalkalim.gif
manager725
05.Eylül.2012, 23:34
Bekleyip görelim...şuanki durum için söylenecek son söz:Maşallah,şampiyonluk için:İnşallah.
pele96
05.Eylül.2012, 23:36
Nene gibi bir adamla ilgiilenip sonra transfere gerek yok demek cok sacma.
zeck17
06.Eylül.2012, 00:15
zeck17 İlk yarının hakimi Galatasaray'dı diyorsun peki oyunun hakimi olan bir takım nasıl rehavete kapılır yahu :) Çok alakasız olmuş. İkinci yarı Fatih Terim'in orta sahayı boşaltması Fatih Terim'in yanlışıdır. Evet saçma sapan, uyduruk bir penaltı ile iki puanımız gasp edildi resmen. Bu kadar eminsiniz yani Beşiktaş'ın başarısız olacağından, oyuncularının sakatlanacağından. İyi bari..
http://img547.imageshack.us/img547/1944/kalkalim.gif
maçtan önce olan bir rehavetti: biz zaten bu beşiktaşı yeriz düşüncesi olamaz mı sizce benim gördüğüm açık ve net şekide oldu bu ve ben beşiktaşın eğer sakatlık olmazsa ilk 4de olacağını söylüyordum bir önceki sayfalarda beşiktaş doğru yolda olduğunu söyledim.
playeray
06.Eylül.2012, 00:22
"Gerekirse A2'den oyuncu alırız" demiş Aybaba
Bordo61Mavi
06.Eylül.2012, 00:40
Bari Queresmayi kazanmaya calisaydilar.
footballer33
06.Eylül.2012, 00:46
Şöyle 1-2 ay öncesine dönüp bakıyorum da, Aluko'ya bile fittik. Derken;
Aluko ile görüşülüyor, Lazovic geliyor, Drenthe ile anlaşıldı, Adrian Mutu İstanbul'da, Sezer Öztürk kiralanıyor, Volkan Şen ve Halil Altıntop geliyor, Chamakh kiralanıyor, Baros gelebilir, Nuri Şahin'e teklif yapıldı, Macheda sürprizi mi, Gökhan Süzen ile görüşmeler başladı, Nene ile % 95 anlaşıldı, transfer sezonu kapanışı 00.00'a ertelendi.
Ve nitekim;
Ahmet Kavalcı, '' Transferi sezonunu kapattık.''
Hayırlı işler!
LaigLeNoiR
06.Eylül.2012, 01:00
Kanatta oyuncu eksiğimiz var,direkt olarak kanatta oynayacak bir hücum oyuncumuz yok, kimisi forvetten kimisi bekten kimiside orta sahadan devşirme.
Zarate tarzında hem hücumda hem de kanatta rahatlıkla iş görecek birisini almalıydık.
Ralph
06.Eylül.2012, 01:27
Seyredin şimdi Fernandes sakatlandığında ne yapacağız :) A2 den takım alır sevgili teknik direktörümüz onun yerine.
pele96
06.Eylül.2012, 01:29
Seyredin şimdi Fernandes sakatlandığında ne yapacağız :) A2 den takım alır sevgili teknik direktörümüz onun yerine.
Adini duymadigimiz kucuklugunden 20-22 yaslarina kadar Besiktasta olan.Kimsenin bilmedigi kaliteli birini surer sahaya.
GeNç KaRTaL
06.Eylül.2012, 01:58
Şaşırdım mı ? Hayır.Allah yardımcımız olsun.Bundan başka ne desek boş.
LaigLeNoiR
06.Eylül.2012, 02:00
Hayır bu son dakika transferi muhabbeti çıkana kadar herkesin kafası rahat aklında transfer yoktu ama ne olduysa yine bomba patlatma mevzusuna girdi yönetim ve yine ellerinde patladı.
LaigLeNoiR
06.Eylül.2012, 02:04
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.
LaigLeNoiR
29.Kasım.2012, 10:41
Artem Milevskyi eski formunun çok uzağında, şu an için yabancı hakkını forvetten yana kullanmak mantıksız duruyor.
Savunmanın soluna alınabilir bir yabancı oyuncu duruma göre kanata bile alınabilir.
Forvete ise Türk forvet bulmamız lazım en iyisi bu olacaktır takım için.
footballer33
29.Kasım.2012, 15:10
Artem Milevskyi eski formunun çok uzağında, şu an için yabancı hakkını forvetten yana kullanmak mantıksız duruyor.
Savunmanın soluna alınabilir bir yabancı oyuncu duruma göre kanata bile alınabilir.
Forvete ise Türk forvet bulmamız lazım en iyisi bu olacaktır takım için.
Bir forvet mutlaka alınacak ve bu kişi yüksek ihtimalle yabancı olacak. Nene ve Milevskiy gelirse çok iyi bir hamle olacağını düşünüyorum ben. Yerli golcü alınacaksa da, Ömer Şişmanoğlu'nu tek geçerim; ama onu da Antalya bırakmaz. Cenk Tosun, eski formunda değil şu an; Muhammed Demir de, sezonu kapattı. Başka da yerli forvet yok.
Savunmanın soluna bence de, mutlaka bir transfer yapılmalı. Yerli olarak Gökhan Süzen, yabancı olarak Royston Drenthe aklıma gelen isimler. Aslında; Samet Aybaba, Tanju'yu takıma kazandırsa tekrar Uğur'dan kötü olacağını düşünmüyorum.
LaigLeNoiR
29.Kasım.2012, 16:53
Şişmanoğlu'nu Antalya bırakmaz tabi beleşe aldı sanırım, Kayserispor serbest bırakmıştı onu.
footballer33
29.Kasım.2012, 17:40
McGregor
Veysel Sarı - Sivok - Ersan - G.Süzen (İsmail)
Necip
Oğuzhan - Fernandes - Nene
Milevskiy - Almeida
Cenk
Hilbert - Toraman - S.Aziz - E.Özkan
Hasan Türk
Volkan Şen (Sercan Sararer) - Muhammed - Olcay (Erkan Kaş)
Holosko - Pektemek
M.Akgün, Uğur, Veli, Batuhan, Escude, M.Akyüz gibi futbolcuların yanı sıra; Samet Aybaba tarafından kadro dışı bırakılan Quaresma, Rıdvan, Atınç, Tanju ve Burak Kaplan'ı takas yoluyla göndererek üstteki kadroları kurmak zor olmasa gerek.
Bunların hepsi devre arasında olacak iş değil tabii ki. Bir kısmı devre arasında, diğer kısmı sezon sonunda gerçekleştirilebilir.
Mamadou
29.Kasım.2012, 20:15
Gökhan Süzen transferi yattığında olsa da olur olmasa da olur diye düşünmüştüm ama İBB maçlarını izledikçe bu konuda yanıldığımı anladım. İzlediğim İBB maçlarında gayet iyi performansı vardı. Transferi yatmasaydı bu takımda direk oynayacak kapasitede bir oyuncu. Yönetim yarım bıraktığı işi devre arasında keşke bitirebilse ama bir daha oyuncuyla ilgileneceklerini sanmıyorum. Bir daha olmaz o iş.
Serdar Aziz konusunda fazla ümitlenmeyin. Bursaspor en az kapıyı 8 Milyondan açar. Kulübü ile anlaşsalar iki kulüp arasındaki husumetten dolayı oyuncu gelmez istemez. Kolay kolay Bursaspor'dan kopartamaz kimse Serdar Azizi. Adam her şeyden önce Bursaspor taraftarı ve o kulübün alt yapısından yetişmiş bir oyuncu. Bursaspor'dan sonraki durağı Avrupa olur.
Nene PSG'de mutlu olduğunu açıklamıştı geçenlerde o transfer bence zora girdi.
Devre arasında büyük ihtimal Escude ile yollar ayrılır. Transferlerin durumuna göre Mehmet Akgün ve Mehmet Akyüz'de satılır. Bu kafayla devam ederse sezon sonu Batuhan'ın yüzüne bile bakmazlar. Bazı genç oyuncularda oynayacağı takımlara kiralık gönderilir. Mesela Berat Adana Demirspor'da devamlı oynuyor. Şans bulamayan genç oyunculardan bazıları kiralanırsa çok iyi olur.
İsterim ki devre arasında sola Gökhan Süzen alınsın forvete de Adanaspor'dan M'Billa gerisini boş verin :D
nouma16
03.Aralık.2012, 19:36
Serdar Aziz konusunda fazla ümitlenmeyin. Bursaspor en az kapıyı 8 Milyondan açar. Kulübü ile anlaşsalar iki kulüp arasındaki husumetten dolayı oyuncu gelmez istemez. Kolay kolay Bursaspor'dan kopartamaz kimse Serdar Azizi. Adam her şeyden önce Bursaspor taraftarı ve o kulübün alt yapısından yetişmiş bir oyuncu. Bursaspor'dan sonraki durağı Avrupa olur.
serdar aziz'i cuma çıkışında arkadaşım görmüş.
"seneye beşiktaş'a gel" gibisinden birşeyler söylemiş.
serdar aziz de "inşallah" diyerek cevap vermiş.:icon_smile:
zeck17
03.Aralık.2012, 19:38
2-3 hafta önce samet aybaba adanaya gelmişti mbilla'yı izlemek için bildiğim kadarıyla hedeflerle arasında mbilla ve bu haberden sonra o da baya vites artırdı muhteşem oynamaya başladı
Bulstrap87
04.Aralık.2012, 13:34
bir tane forvet birtane kanat birtane ortasaha birtanede bek aldık mı bu takım şampiyon olur :)
illla yıldız almak sart degil mücadele eden takım oyununu benimsemis orta düzeyde oyuncular alsak yeterli olur bizim icin..
kanat icin ozan ipek ortasaha icin veysel sarı(cok yönlü) yada alper potuk bek icin gökhan süzen alındıgında süper oluruz. forvet icin adanasporlu mbilla olabilir hzlı ve güclü bi adam..
keske istedigimiz transferler yapılabilse..
ama transfer yapılmasa bile beşiktaş sadece ligde mücadele edecegi icin sezonu ilk 2de bitirecegimizi düsünüyorum umarım mental olarak düşüş yaşamayız..
LaigLeNoiR
04.Aralık.2012, 14:54
Mbilla'yı Webo ve Milevskyi'den daha çok isterim gelmesini. Kendini kanıtlama çabası ve yetenekleri ortada ayrıca Türkiye'yi de tanıyor.
ozan42
04.Aralık.2012, 16:11
Şu sıralar Nene,Babel gibi takım oyununu bilmeyen oyuncular var gündemimizde,sizde bunlar yararlı olurmu ? bence olmaz daha cok takım oyunu bilen oyuncular lazım bize.
Bulstrap87
04.Aralık.2012, 16:13
bnce neneye hic ihtiyac yok onun yerine adanalı mbilla cok daha faydalı olur eger ucuza kapatabilirsek belkide yeni bir emenike cıkarır 10m a satarız :)
Ralph
05.Aralık.2012, 16:24
"Marsilya'nın teklifini kabul etti"
Bugün gündeme gelen "Quaresma, Marsilya ile anlaştı" iddiaları üzerine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, HABER1903'e konuyla ilgili açıklama yaptı.
İşte Fikret Orman'ın, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma hakkındaki açıklaması;
"Öncelikle altını çizmek istediğim bir konu var. Benim Beşiktaş Başkanı olarak kimse ile şahsi olarak alıp veremediğim bir konu yok.
Marsilya Kulübü'nün, Quaresma ile ilgilendiği ve oyuncunun da onların şartlarını kabul ettiği bilgisi bana geldi. Ancak Quaresma gitmek istiyorsa önce Beşiktaş Kulübü ile anlaşması lazım. Biz kendisine Ocak ayına kadar olan alacaklarından indirim yapması halinde bu transfere sıcak bakacağımızı bildirdik. Şartlarımızı kabul ederse gidebilir.
Benim için önce Beşiktaş'ın menfaatleri gelir. Kabul etmez ise verdiğimiz idman programlarını yapmaya devam eder."
Kaynak: http://www.haberedikkat.com/haber_50272_marsilyanin-teklifini-kabul-etti.html
barahir
05.Aralık.2012, 16:27
Sanki oyuncu paf takıma yollandığında maaş verilmiyo kendisine.. Yolluyolarsa yollasınlar artık..
Mamadou
05.Aralık.2012, 18:00
Umarım indirimi kabul ederde Fransa'nın yolunu tutar.
Kaka Leite
05.Aralık.2012, 19:35
Ntv'ye çıktığında ben kaybediyorsam, o da kaybediyor dedi ve kendisini gösteremediğini ima etti.
Ancak oynamayarak ve kendisini gösteremeyerek Fikret Orman 2 katı kaybediyor hem klüp bulmakta zorlanıyor hem de boşa para veriyor..
Bulstrap87
05.Aralık.2012, 21:11
yönetim iyi yolda
LaigLeNoiR
05.Aralık.2012, 21:14
Madem ceza vereceksin Quaresma'ya parasını öde sözleşmesi bitene kadar futbol oynamasın. Öylece tatil yapsın.
Bulstrap87
05.Aralık.2012, 21:17
yönetim kararını vermis sonucta artık zaten q7 geri dönsün derse yönetim o zaman şüphe duyarım onların samimiyetinden. kararlarından dönmezler umarım q7 ye bu takımda ihtiyac yok bana göre takım gayet iyi oynuyor takım oyunu oynuyoruz geçen sene görüyorduk q7 aldıgı her topu eziyordu hilbert sürekli depara kalkmaktan ernst deli gibi kosmaktan isyan etmis durumdaydı adamlar haklıda yani. q7 bizim bu takımın tüm oyun planını bozar hic gerek yok. baskan dogru yolda eger alacaklarından vazgecerse yarı dönemde göndersin eger vazgecmezse göndermeyin arkadas sezon sonuna kadar para öderiz zaten ödüyoruz parasını sorun degil o kendisi kaybeder q7 1yıl oynamamıs idman ve mac eksigi olan futbolcu kendini ne kadar sürede toparlar bilemiyorum.yönetim iyi yolda arkandayız fikret orman..
footballer33
05.Aralık.2012, 23:46
yönetim kararını vermis sonucta artık zaten q7 geri dönsün derse yönetim o zaman şüphe duyarım onların samimiyetinden. kararlarından dönmezler umarım q7 ye bu takımda ihtiyac yok bana göre takım gayet iyi oynuyor takım oyunu oynuyoruz geçen sene görüyorduk q7 aldıgı her topu eziyordu hilbert sürekli depara kalkmaktan ernst deli gibi kosmaktan isyan etmis durumdaydı adamlar haklıda yani. q7 bizim bu takımın tüm oyun planını bozar hic gerek yok. baskan dogru yolda eger alacaklarından vazgecerse yarı dönemde göndersin eger vazgecmezse göndermeyin arkadas sezon sonuna kadar para öderiz zaten ödüyoruz parasını sorun degil o kendisi kaybeder q7 1yıl oynamamıs idman ve mac eksigi olan futbolcu kendini ne kadar sürede toparlar bilemiyorum.yönetim iyi yolda arkandayız fikret orman..
Doğru, sen de haklısın. Kulübün kasasından oynamayan futbolcuya çıkan 3 milyon 750 bin euro nedir ki zaten? Çerez!
fotosuki
06.Aralık.2012, 03:47
Doğru, sen de haklısın. Kulübün kasasından oynamayan futbolcuya çıkan 3 milyon 750 bin euro nedir ki zaten? Çerez!
Sence oynamalı mı Quaresma?
Mamadou
06.Aralık.2012, 04:15
Tanju Kayhan Ausburg ile antrenmanlara çıkıyormuş. Büyük ihtimal anlaşma sağlayacakmış. Teknik heyete tek kızdığım nokta şu adama bir şans verilmemesi. Tanju Kayhan ve Burak Kaplan şu kadroda olsaydı fena mı olurdu.
footballer33
06.Aralık.2012, 14:34
Sence oynamalı mı Quaresma?
Bunu 2 ay önce sorsan oynamalı derdim; ama şimdi iş işten geçti. Oynasa da bir yol olmaz artık. Benim derdim, oynamayan adama bu kadar para vermeye devam etmeleri. Quaresma'yı, sezon başından beri göndermeyi kafasına koymuşlar zaten yöneticiler ve başkanımız. Hiç değilse, vitrine koysalardı en azından Türkiye Kupası'nda ve hazırlık maçlarında oynatsalardı. Hem adamı itin bir yerine sokup çıkarıyorlar hem oynatmayıp yattığı yerden tıkır tıkır ödüyorlar parasını. Sonra da 'FEDA' diyorlar. Gönderilmesi düşünülen bir futbolcunun bu şekilde bir muameleye maruz kaldığı nerde görülmüş?
Bulstrap87
06.Aralık.2012, 21:14
arkadasım yönetim sezon basından beri göndermeye calısıyor oyuncuyu ama q7 inat etti gitmicem diye yönetimde bu konuda bir ceza uygulamıs oluyor eger bu karardan dönüp oynatırlarsa eger o zman yönetimin hic bir önemi kalmaz. dogru yoldalar ben takdir ediyorum suanki yönetimi..
footballer33
06.Aralık.2012, 23:45
arkadasım yönetim sezon basından beri göndermeye calısıyor oyuncuyu ama q7 inat etti gitmicem diye yönetimde bu konuda bir ceza uygulamıs oluyor eger bu karardan dönüp oynatırlarsa eger o zman yönetimin hic bir önemi kalmaz. dogru yoldalar ben takdir ediyorum suanki yönetimi..
Birader, ben de sana oynatılsın demiyorum. Oynamayan adama o kadar para vereceğine, sezon öncesinde pazarla, vitrine koy ve sat diyorum. Bak üstte de yazdım. 2 ay önce olsa, hâlâ oynamalı derdim; ama şimdi o tren kaçtı. Ne Q7 Beşiktaş'a fayda sağlar artık ne de Beşiktaş'tan Q7'ye yol olur. Yönetimin arkasında durman iyi, hoş da; bir futbolcuya bu şekilde davranılması da hoşuna gidiyor mu peki? Hakkında çıkarılan söylentiler, verilen röportajlar, yapılan açıklamalar ortada. Ne diyorsun bu duruma?
Ralph
07.Aralık.2012, 00:19
En başından beri Quaresma'ya karşı çıkan bendim. Herkes desteklerken ben gitsin diyordum ki yönetim de aynı benim gibi düşündü ve oynatmadı. Sonuç? Quaresma'sız Beşiktaş çok çok daha iyi. Ama gerçekten de adama yapılan muamele yanlış. Adamın futbol hayatını bitiriyoruz resmen. Aylardır maça çıkmadı adam ve böyle yetenekli bir adam bundan sonra ya düşüşe geçerse? Günahına girmiş olduk. Haklıyken haksız olduk.
Bulstrap87
07.Aralık.2012, 21:08
Birader, ben de sana oynatılsın demiyorum. Oynamayan adama o kadar para vereceğine, sezon öncesinde pazarla, vitrine koy ve sat diyorum. Bak üstte de yazdım. 2 ay önce olsa, hâlâ oynamalı derdim; ama şimdi o tren kaçtı. Ne Q7 Beşiktaş'a fayda sağlar artık ne de Beşiktaş'tan Q7'ye yol olur. Yönetimin arkasında durman iyi, hoş da; bir futbolcuya bu şekilde davranılması da hoşuna gidiyor mu peki? Hakkında çıkarılan söylentiler, verilen röportajlar, yapılan açıklamalar ortada. Ne diyorsun bu duruma?
hakkında cıkan söylentileri kimse bilemez yöneticiler ve q7 dısında olayı tam anlamıyla bilen yok o yüzden yorum yapamayacagım. gecen sene bu adam oynadı o kadar cıksaydı o kadar oynamısken vitrine cıkardı sezon sonunda giderdi ama kimse almadı adam bi sezon oynamısken kimse almıyorsa bu adamı nasıl vitrine koyacaksın? adamı oynatmaya calısarak takımın ritmini bozmak cok kötü olurdu sezon basından beri bu hava yakalanamazdı diye düsünüyorum. ayrıca adam sorumsuz madem kadro dısı bırakılıyor bu kadar ünlü adam gidip bi takımla sadece antreman icin anlasamaz mı? kac aydır antreman yaptıgı yok..
uAburak89
10.Aralık.2012, 16:18
Q7 Porto ile anlaşmış, alacaklarına karşılık sözleşmesi feshedilecekmiş.
Ralph
10.Aralık.2012, 16:18
SON DAKİKA: BEŞİKTAŞ - Ricardo Quaresma Porto ile anlaştı. Sezon sonuna kadar olan alacakları karşılığında sözleşmesini feshedecek.
Şükürler olsun :)
ReaList
10.Aralık.2012, 16:20
İyi haber mi kötü haber mi tartışılır. Quaresma'ya biraz şans verilerek Rus veya Arap kulüplerine çok güzel bir parayla satılabilirdi.
Lucas Neill
10.Aralık.2012, 16:34
Q7'yi Rusya'ya satamamak büyük sanssizlik, keske devre arasinda bize gelseydi sezon sonu okuttururduk Rusya'ya Katar'a falan.
RaSenGan
10.Aralık.2012, 16:35
Beşiktaş'ın zararına olmuş.Zaten her türlü parasını alacaktı en azından bonservis alınabilirdi birkaç milyon.
Ralph
10.Aralık.2012, 16:50
Bugün basında çıkan "Quaresma, Porto ile anlaştı" haberlerinin ardından Ricardo Quaresma'nın menajeri Ahmet Bulut ve Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı konu ile ilgili açıklama HABER1903'e yaptı.
Ricardo Quaresma'nın menajeri Ahmet Bulut yaptığı açıklamada; "Bizim Porto ile anlaştığımız yok. Mendes ile bu sabah görüştüm. Böyle bir anlaşma olsa bana bildirirdi. Çıkan haberler asılsızdır." diyerek sözlerini tamamladı.
Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı ise; "Böyle bir şey yok. Biz de televizyonların alt yazısından gördük. Bize gelen bir bilgi yoktur." dedi.
Öte yandan HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Ricardo Quaresma'nın alacaklarından vazgeçmediği gelen haberler arasında...
darkkobal123
10.Aralık.2012, 17:12
İnşallah Haber 1903'ün haberi doğrudur.
Suicider
10.Aralık.2012, 17:56
Haluk Yürekli @Hyurekli
Q7 Haberini yalanlamak için sıraya girmişsiniz.Porto forması giydiğinde ne yapacaksınız bakalım :)
Ntvspor spor müdürü yazmış.
Mamadou
10.Aralık.2012, 18:30
Q7'ye sezon başı Rusya'dan teklifler olduğunu başkan açıklamıştı. Ama Quaresma Rusya'dan gelen teklifleri kabul etmemiş.
Porto veya Marsilya. Hayırlısı ile bir gitseydi.
footballer33
10.Aralık.2012, 22:34
Q7, öyle ya da böyle gidecek; bari devre arasında takasla falan yollayalım da kulüp de kazansın. Gönül isterdi ki, kalsın ve oynasın; ama o iş bitti artık. En az zararla kapatılır umarım bu dava.
Ralph
18.Aralık.2012, 00:25
@ibrahimseten
SON DAKİKA: Lokomotif Moskova, Fernandes için Beşiktaş'a 13 milyon € teklif etti. Fikret Orman "20'den aşağı olmaz" diyerek teklifi reddetti
LaigLeNoiR
18.Aralık.2012, 01:02
Tutalım ki 50 Milyon euro verdi bir takım ve Fernandes'i sattık, sonrası ?
footballer33
18.Aralık.2012, 01:03
Fernandes ve Almeida, sezon sonuna kadar kalır. Orta sahada ve forvette iş yapabilen başka adam yok çünkü, şu anki kadroda. Sözleşmeleri zaten 2014 Mayıs'ta bitecek. Uzatmazlarsa, sezon sonunda satılırlar. Fernandes, yazıldığı gibi 20 milyona satılırsa muhteşem olur; fakat Fernandes+Almeida'nın satışından gelecek paranın 20'yi geçeceğini sanmıyorum.
NOT: Sözleşme uzatırlarsa, kalmaları daha iyi olur.
footballer33
18.Aralık.2012, 01:07
Tutalım ki 50 Milyon euro verdi bir takım ve Fernandes'i sattık, sonrası ?
Varsayım da olsa, ütopik olmuş. 50 milyon değil, 20 milyon veren bile çıkmıyor. En yüksek teklif 15'e yaklaşmış değil henüz. Ha, söylemek istediğin de anladım tabii. :icon_wink:
Bence; iyi bir teklif gelirse, yönetim satar Fernandes'i ve gelecek paraya Fernandes'in bölgesinde oynayan bir futbolcu transferi yapılır; ama bu isim, Fernandes kadar etkili olamaz. Bu konuya kalıbımı basarım. Borçların da acil olanlarından bir kısmını kapatabilirler, bunun yanında.
LaigLeNoiR
18.Aralık.2012, 01:12
Borç kapatmak için FEDA diyelim, oyuncu satalım e sonra bu taraftar kimi izleyecek ? Uğur Boral'ı mı ?
Ralph
18.Aralık.2012, 01:18
Murat sen niye böyle karamsarsın :)
Ralph
18.Aralık.2012, 01:25
http://img23.imageshack.us/img23/8661/ekranalntsnp.jpg (http://img23.imageshack.us/i/ekranalntsnp.jpg/)
footballer33
18.Aralık.2012, 01:31
Borç kapatmak için FEDA denmesi bana da saçma geliyor zaten. Birkaç futbolcunun parasında indirim yaparak mı bitecek borçlar? Neyse...
Ziegler haberi doğrudur umarım. Ben, kiralık olarak gelmesini isterim. Hem has bir sol bek hem Türkiye'yi bilen bir futbolcu hem de eldeki alternatifler içinden en iyisi. Üstelik Uğur Boral'ı izlemekten kurtulacağız. :icon_smile: Umarım gelir Ziegler.
LaigLeNoiR
18.Aralık.2012, 01:48
Murat sen niye böyle karamsarsın :)
İnan beni hayata küstüren tek neden şu.
https://fys.tff.org/TFFUploadFolder/KisiresimleriTemp/498758.jpg
Ralph
18.Aralık.2012, 01:51
İnan beni hayata küstüren tek neden şu.
https://fys.tff.org/TFFUploadFolder/KisiresimleriTemp/498758.jpg
Hiç güleceğim yoktu gece gece. Bir de üşenmemiş fotoğrafını koymuş. :icon_biggrin: Büyük ihtimal Ziegler geliyor kurtuluyoruz merak etme.
Lucas Neill
18.Aralık.2012, 01:53
Ziegler de feda demis galiba. Sol bek de iyi is yapar.
Kaka Leite
18.Aralık.2012, 04:29
Beşiktaş gibi kadro kalitesinden çok istek,arzu ve hırs ile ayakta duran bir ekip için nokta transfer diyebilirim.
Ziegler de bunların hepsi var.Gördüğüm en iyi profesiyonel ve en hırslı oyunculardan birisi çok iyi transfer hayırlı olsun..
Ayakta durandan kastım şampiyonluk yarışında olmalarıdır, yanlış anlaşılma olmasın da..
Bulstrap87
18.Aralık.2012, 10:16
ziegler iyi olur sol bek sıkıntı gercekten. pektemek dönecek o güzel ama birde nene gibi bir adam cok iyi olur bana göre birde ortasaha oldu mu tamam takım iyi olur alternatif lazım insallah iyi olacagız..
darkkobal123
18.Aralık.2012, 16:40
Sen kal biz Rusya'ya gidelim Fernandes. :D Bu adamı takımda tutmak için yönetim ne gerekiyorsa yapmalı.
Gönlümden geçen Gökhan Süzen'di ancak Ziegler'de hayal kırıklığı yaşatmaz. Hem bütçe bakımından hem de ihtiyaç bakımından yapılabilecek en iyi transferlerden biri.
Ralph
18.Aralık.2012, 17:11
@ibrahimseten
375 bin €'luk son pürüz de çözülebilirse bu akşam Quaresma'nın Beşiktaş'la sözleşmesi feshedilecek.. G.Saray'a giderse hiç şaşırmam..
footballer33
18.Aralık.2012, 17:19
Quaresma gitsin, eyvallah; ama GS'ye giderse edeceğim lafları buraya yazarsam direk atılırım. O günleri görmem umarım.
Ralph
18.Aralık.2012, 17:24
Quaresma gitsin, eyvallah; ama GS'ye giderse edeceğim lafları buraya yazarsam direk atılırım. O günleri görmem umarım.
Bana da gs ye gidecek gibi geliyor.
uAburak89
18.Aralık.2012, 17:27
Bizim yönetim gündemimizde yok diyor, kaç aydır yatan adamı napalım ayrıca, rahat olun bize gelmez bence.
Ralph
18.Aralık.2012, 17:48
http://img836.imageshack.us/img836/9303/ekranalntssr.jpg (http://img836.imageshack.us/i/ekranalntssr.jpg/)
Ersan Gülüm @GlmErsan
Ziegler cevresine : Fenerbahce eski doktoru Ertugrul'a belimi gosterecegim.Yobo ve volkan ile yemek yiyecegim haftayada bjk ya imza atacagim
davidvilla
18.Aralık.2012, 18:45
Yok biz fernandes'i alcaz rahat ol :P
footballer33
18.Aralık.2012, 18:47
Yok biz fernandes'i alcaz rahat ol :P
İmzalı formasını yollarız, sıkma canını! :icon_wink:
davidvilla
18.Aralık.2012, 18:49
olur valla yollasana bana :)
Unutmaki paranın satın alamayacagı şeyler vardır, geri kalan herşey portekizce konuşan futbolculardır :)
footballer33
18.Aralık.2012, 18:51
En az 15 milyon euro verebiliyorsanız, buyrun! :icon_smile: Q7 bedava gideceği halde, Türkiye'de başka takımda oynayamaz ibaresi varken, Fernandes'i alabileceğinizi düşünmen ütopik kaçar biraz. Üstelik, yurt dışında onca alıcısı çıkacakken.
Ralph
18.Aralık.2012, 18:54
İmzalı formasını yollamaya gerek yok. En yakın Kartal Yuvası'na gidip alıversinler, katkıda bulunmuş olurlar bize :)
davidvilla
18.Aralık.2012, 18:56
En az 15 milyon euro verebiliyorsanız, buyrun! :icon_smile: Q7 bedava gideceği halde, Türkiye'de başka takımda oynayamaz ibaresi varken, Fernandes'i alabileceğinizi düşünmen ütopik kaçar biraz. Üstelik, yurt dışında onca alıcısı çıkacakken.
This is Turkey you know diye bir reklam vardı eskiden :) Herşey olur. Kefen giyerim Gs forması giymem diyen adam Gs'lı oldu zamanında, ayarlarız :) Hea ben sana takılıyorum tabi ki şu anda zor bir transfer ama böyle böyle söylentileri çoğaltırsak bence işe yarar :D
davidvilla
18.Aralık.2012, 18:57
İmzalı formasını yollamaya gerek yok. En yakın Kartal Yuvası'na gidip alıversinler, katkıda bulunmuş olurlar bize :)
Yuvada imzalısı var mı ki :) Ya da tesislere gelsem Gs forması imzalar mı bir sorsanıza :) İyi adamdır o ama kırmaz heralde.:)
footballer33
18.Aralık.2012, 18:59
This is Turkey you know diye bir reklam vardı eskiden :) Herşey olur. Kefen giyerim Gs forması giymem diyen adam Gs'lı oldu zamanında, ayarlarız :) Hea ben sana takılıyorum tabi ki şu anda zor bir transfer ama böyle böyle söylentileri çoğaltırsak bence işe yarar :D
Takıldığını biliyorum zaten. Ben de sana gerçekleri hatırlatmak istedim sadece. :icon_smile: Ederini verirseniz, alırsınız ancak. Başka türlüsü zor dostum, zor! :icon_biggrin:
darkkobal123
18.Aralık.2012, 19:14
Geldiği ilk gündeki heyecanı, coşkuyu hatırlıyorum. Keşke başladığı gibi bitseydi ama olmadı. Yolun açık olsun Q7, herşey için teşekkürler.
uAburak89
18.Aralık.2012, 19:26
Bu İbrahim Seten nasıl biliyor herşeyi herkesten önce, yönetimlerde adamımı var ya da dediği gibi bizzat başkanlar mı söylüyor herşeyi bu adama. Neredeyse her takım için konuşuyor rahatlıkla genelde de tutuyor söyledikleri, kulüplerde kurumsallık sıfır.
Ralph
18.Aralık.2012, 21:04
@firatgunayer
Son dakika!! Fikret Orman:Quaresma bizim sözleşmeli futbolcumuz..Herhangi bir gelişme yok
uAburak89
18.Aralık.2012, 21:42
Cidden Galatasaray devrede ve transfer etmek istiyor galiba, ne yapacaksak Q7'yi. Fatih Terim A7 yerine Q7 istiyor demek oyuna sonradan sokmak için.
RaSenGan
18.Aralık.2012, 22:18
Cidden Galatasaray devrede ve transfer etmek istiyor galiba, ne yapacaksak Q7'yi. Fatih Terim A7 yerine Q7 istiyor demek oyuna sonradan sokmak için.
Yazın istemişiz zaten Quaresma'yı.Amrabat yerine o gelebilirdi.Hatta takasta falan Baros kullanılacaktı sanırım ama orda bir pürüz çıkınca yatmış iş.Şimdi gerek yok Quaresma'ya.Öyle bir girişim olmaz zaten.
uAburak89
18.Aralık.2012, 22:50
Yazın istemişiz zaten Quaresma'yı.Amrabat yerine o gelebilirdi.Hatta takasta falan Baros kullanılacaktı sanırım ama orda bir pürüz çıkınca yatmış iş.Şimdi gerek yok Quaresma'ya.Öyle bir girişim olmaz zaten.
Aygün bana hava yapma, yaz dönemini bende biliyorum. :D
Ertem Şener'e göre, Q7 Marsilya'ya kiralık gidiyormuş, sezon sonu da bizdeymiş. :D
Mamadou
19.Aralık.2012, 03:30
Romanya basını, Beşiktaş'ın Marius Alexe'e ile ilgilendiğini duyurmuş.
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/oferta-care-o-poate-salva-pe-dinamo-un-club-puternic-din-europa-vrea-sa-dea-milioane-de-euro-pentru-alexe-10395564
Samet Aybaba Lig TV'ye katıldığı programda yanılmıyorsam forvet arkası oynayan bir oyuncu alacağız demişti.
ozan42
19.Aralık.2012, 06:13
Almeidanın dediği gibi Nene forvet değil gerçekten saglam bir forvet lazım ya
Mamadou
24.Aralık.2012, 15:30
Ankaragücü takımından Sinan Kurumuş transfer edilmiş. 360 bin TL + Sinan'ın Kurumuş'un alacaklarına karşılık. Ankaragücü başkanı açıklamış. İzlediğim Ankaragücü maçlarında göze çarpan 2,3 oyuncudan biriydi. Gelecek adına iyi bir transfer olabilir.
darkkobal123
24.Aralık.2012, 16:18
30 yaşın üstündeki yabancıları yıldız oyuncu diye getirmektense genç Türk oyunculara yatırım yapmak çok doğru olur. Güzel transfer.
footballer33
24.Aralık.2012, 16:24
Hayırlı olsun. Mehmet Akyüz yedek bekleyeceğine, 18 yaşındaki gençlere şans verilir en azından.
Ralph
24.Aralık.2012, 16:31
Mehmet Akyüz ve Akgün'de bir an önce gönderilmeli. Boşuna para veriyoruz.
darkkobal123
24.Aralık.2012, 16:37
Akyüz devre arası kiralanır, Akgün sakat diye biliyorum. Sezon sonu ikisi de gider zaten.
Ralph
24.Aralık.2012, 18:14
400 bin Euro vermişiz bu transfer için Ankaragücü'ne. Oyuncuya da yıllık yüz bin Euro. Umarım yine saçma sapan bir transfer değildir. 1-2 yıl yedek durup giden oyuncuların haddi hesabı yok.
vego
24.Aralık.2012, 18:54
400 bin Euro vermişiz bu transfer için Ankaragücü'ne. Oyuncuya da yıllık yüz bin Euro. Umarım yine saçma sapan bir transfer değildir. 1-2 yıl yedek durup giden oyuncuların haddi hesabı yok.
Lira .
footballer33
24.Aralık.2012, 18:56
360 bin tl + 90 bin tl de futbolcunun alacakları karşılığı bu transferi bitirdik diye biliyorum. Euro da nereden çıktı? :confused:
Ralph
24.Aralık.2012, 19:27
Alışkanlık yahu :icon_biggrin: Özür
footballer33
25.Aralık.2012, 23:04
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sinan Kurumuş'un transferini KAP'a bildirdi.
Sinan Kurumuş transferine ilişkin MKE Ankaragücü Spor Kulübü ile aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.
Beşiktaş A.Ş. transferden kaynaklanan ödemeleri aşağıda belirtildiği üzere gerçekleştirecektir.Transfer bedeli, futbolcunun yetiştirme tazminatı ve KDV dahil toplam 360.000 TL dir, bu tutar aşağıdaki şekilde ödenekcektir;
24.12.2012 peşinat olarak nakit 160.000 TL (Yüzatmış Bin)
30.01.2013 çek olarak 50.000 TL (Elli Bin)
27.02.2013 çek olarak 50.000 TL (Elli Bin)
30.03.2013 çek olarak 50.000 TL (Elli Bin)
30.04.2013 çek olarak 50.000 TL (Elli Bin)
Ayrıca, Futbolcu Sinan Kurumuş ile aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.
Futbolcuya tüm sezonlarda ; Profesyonel futbol A Takım kadrosunda yer aldığı her resmi maç için 10.000 TL maç başı ücret ödenecektir. Maç başı ödemeler 30 ( otuz ) maç ile sınırlıdır. Futbolcu her sezon için en fazla 300.000 TL Maçbaşı ücret hak edebilir.
Futbolcuya 2012/2013 sezonu için;
275.000 TL garanti ücret ödenecek olup, işbu tutarın 75.000 TL’si peşinat olarak 15.01.2013 tarihine kadar ödenecektir, kalan bakiye tutar 200.000 TL nin 75.000 TL lik bölümü 16.01.2013 tarihinde tek ödeme şeklinde ödenecek olup kalan bakiye 125.000 TL ise 2013 Ocak ayından başlamak üzere ve takip eden her ayın 30’unda 5 eşit taksit halinde ödenecektir ( 5 X 25.000 TL=125.000 TL)
Futbolcuya 2013/2014 sezonu için;
350.000 TL garanti ücret ödenecek olup, işbu tutar 2013 Ağustos ayından başlamak üzere her ayın 30’unda 10 eşit taksit halinde ödencektir (10X35.000 TL= 350.000 TL)
Futbolcuya 2014/2015 sezonu için;
400.000 TL garanti ücret ödenecek olup, işbu tutar 2014 Ağustos ayından başlamak üzere her ayın 30’unda 10 eşit taksit halinde ödencektir (10X 40.000 TL= 400.000 TL)
Futbolcuya 2015/2016 sezonu için;
450.000 TL garanti ücret ödenecek olup, işbu tutar 2015 Ağustos ayından başlamak üzere her ayın 30’unda 10 eşit taksit halinde ödencektir (10X45.000 TL= 450.000 TL)
Futbolcuya 2016/2017 sezonu için;
500.000 TL garanti ücret ödenecek olup, işbu tutar 2016 Ağustos ayından başlamak üzere her ayın 30’unda 10 eşit taksit halinde ödenecektir (10X50.000 TL= 500.000 TL)
Sözleşme 4,5 yıllık. Hayırlı olsun.
Ralph
28.Aralık.2012, 18:16
Lig TV'de Lua Lua ile ilgilendiğimiz yazıyor.
darkkobal123
28.Aralık.2012, 18:48
Küçük takımın büyük oyuncusu, umarım gelmez.
ozan42
28.Aralık.2012, 19:16
Biz şu Emenikeyi alsak ne iyi olur he :D
kalemci
28.Aralık.2012, 19:32
Sinan Kurumuş'taki transfer politikamız da gösteriyor ki artık yardırmalı forvet yerine hava toplarında başarılı, ayağı yumuşak kule tipi forvet kullanacağız. İşi gol atmaktan çok kanatları pozisyona sokmak olan oyuncular alacağız. Lua Lua inandırıcı gelmiyor.
fotosuki
28.Aralık.2012, 20:41
Lua Lua olmaz. Zaten çok müthiş bir performans sergilediğini de söyleyemeyiz, sadece vasat bir takımın çıkış yapan oyuncusu konumunda. Ayrıca 32 yaşında.
footballer33
28.Aralık.2012, 21:07
Lua Lua olmaz. Zaten çok müthiş bir performans sergilediğini de söyleyemeyiz, sadece vasat bir takımın çıkış yapan oyuncusu konumunda. Ayrıca 32 yaşında.
Şimdi, olaya yaştan girersek; Nene ve Webo da 31 yaşında. :icon_smile: Yaşla alakalı değil de, bize uygun olmadığını düşündüğüm için istemem Lua Lua'yı. Karabük'ten bir futbolcu alınacaksa, bu ismin Ahmet İlhan olmasını dilerim.
Mamadou
28.Aralık.2012, 21:55
Lua Lua nedir ya geçin :) Karabükspor'dan alınacak bir oyuncu varsa oda Ahmet İlhan. Hızıyla bile iş yapar ama Karabük çok para ister.
besiktas1903
28.Aralık.2012, 22:00
Yönetim iyi yolda devam ediyor, güveniyorum yönetime. Eski yönetim olsaydi suan Gökhan Süzen'i almistik mesela. Lua Lua bencede yalan haberdir.
kaanbjk07
29.Aralık.2012, 20:02
Yönetim iyi iş yapıyor ama güvenemiyorum bazı sebeplerden ötürü. Transfer hakkında ince eleyip sık dokumaları çok iyi.
MeliksahAydogan
29.Aralık.2012, 20:08
Şimdi, olaya yaştan girersek; Nene ve Webo da 31 yaşında. :icon_smile: Yaşla alakalı değil de, bize uygun olmadığını düşündüğüm için istemem Lua Lua'yı. Karabük'ten bir futbolcu alınacaksa, bu ismin Ahmet İlhan olmasını dilerim.
Lua Lua nedir ya geçin :) Karabükspor'dan alınacak bir oyuncu varsa oda Ahmet İlhan. Hızıyla bile iş yapar ama Karabük çok para ister.
Eğer Beşiktaş Ahmet İlhan'ı alırsa İnşallah Yiğit Gökoğlan gibi çıkmaz çünkü ben çok benzetiyorum özelliklerini kontra atak oyuncusu gibi çok fazla da izlemedim ama.
Biz 2.5 Mn € 'yu Yiğit gibi birine vererek çöpe attık İnşallah size de aynı durum olmaz hele bu zor döneminizde.
Mamadou
29.Aralık.2012, 22:00
Gökhan Süzen Beşiktaş'ta oynama isteğine rağmen kulübü satmamakta diretiyor. Bu oyuncuyu alamayız gibi geliyor. Yada olabilecek senaryo oyuncu gitmekte diretir ve kulübü de diğer taliplilerinden birine satar. Oyuncuya başka tekliflerde varmış. Altı ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncuya istenilen para çok. Gökhan Süzen alınamazsa sol beke yabancı bir oyuncu alınır tahminimce. Sol açığa da yerli alınır.
GeNç KaRTaL
30.Aralık.2012, 14:19
Gökhan Süzen Beşiktaş'ta oynama isteğine rağmen kulübü satmamakta diretiyor. Bu oyuncuyu alamayız gibi geliyor. Yada olabilecek senaryo oyuncu gitmekte diretir ve kulübü de diğer taliplilerinden birine satar. Oyuncuya başka tekliflerde varmış. Altı ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncuya istenilen para çok. Gökhan Süzen alınamazsa sol beke yabancı bir oyuncu alınır tahminimce. Sol açığa da yerli alınır.
Sezon sonu bitmiyormuş,uzatmış sözleşmesini.
Mamadou
30.Aralık.2012, 21:30
Zor gerçekleşir o zaman oyuncunun transferi :) İran'ın Tractor Sazi takımında forma giyen Ehsan Hajsafi ile ilgileniyorlarmış sol bek için. Bu oyuncu sezon başı öncesi Güntekin Onay'ın programında önerdiği oyuncu dimi.
Bulstrap87
30.Aralık.2012, 22:13
güntekin onay programında 1tane iranlıdan bhsetmisti ama o forvet oyuncusuydu bu adam degil..
footballer33
30.Aralık.2012, 22:47
O isim, Karim Ansarifard. 22 yaşındaki İranlı forvet futbolcusu ve Persepolis'te oynuyor.
Ralph
31.Aralık.2012, 00:27
Beşiktaş'ta hedef Razvan Rat!
http://haber1903.com/Besiktas-7757-besiktasta_hedef_razvan_rat.html
ozan42
31.Aralık.2012, 00:33
Ne güzel Ziegler ile anlaşmıştık noldu ya :(
kaanbjk07
31.Aralık.2012, 00:50
Razvan Rat'ı hiç izlemedim FM'den bildiğim ve yaşı nedeniyle alınmasını tercih etmiyorum.
footballer33
31.Aralık.2012, 00:53
Razvan Rat'a şahsen olumsuz bakmıyorum. Uğur Boral gibi devşirme bir bek değil en azından. Tabii ki, gönül ister ki; Taiwo, Ziegler, Gökhan Süzen gibi isimlerden biri alınsın. Ancak bu adamları alamıyorsak, Razvan da fena bir transfer sayılmaz.
Bu arada, Sercan Sararer, kulübü tarafından satış listesine konulmuş ve 2 milyon euro bedel biçilmiş. Fiyat, pazarlıklarla daha da aşağılara çekilebilir. Kaçırmamak lazım kesinlikle.
Rat ve Sercan gelirse, başka bir isme ihtiyaç kalmaz diye düşünüyorum.
Ralph
31.Aralık.2012, 01:30
Oh yahu sonunda adam gibi bir sol bekimiz oluyor. Rat büyük ihtimal geliyor.
LaigLeNoiR
31.Aralık.2012, 01:57
Uğur Boral'dan sonra Messi gibi olur :)
darkkobal123
31.Aralık.2012, 16:30
Deneyimli bir oyuncu, kesinlikle yararlı olacaktır.
Mamadou
01.Ocak.2013, 23:55
Ahmet Nur Çebi Trabzonspor'da ilk 18'e bile giremeyen Ferhat Öztorun'u istemiş. Nevzat Şakar Haber 1903'e açıklamış. Yönetimin transferde şu hamlesi bile beklentileri yüksek tutmamamızı gösteriyor. Razvan Rat transferine de Lucescu izin vermemiş.
darkkobal123
02.Ocak.2013, 00:12
Ferhat'ı beğenmiyorum ben, çok yetersiz bi' oyuncu. Gelmez umarım.
footballer33
02.Ocak.2013, 00:18
Ben, nedense bizim yönetimin transfer yapamayacağını düşünüyorum. Sol beki takım içinden halledecekler, forvet için de Pektemek'in dönmesini bekleyecekler.
uAburak89
02.Ocak.2013, 00:20
Hakan Balta + Yekta paketini istemiş Beşiktaş Q7'ye karşılık bizden. Biz de buna karşılık Hakan + Baros'u önermişiz basına göre. Bir yandan Ferhat, Gökhan Süzen isimleri geçiyor Beşiktaş için. Samet Aybaba yerli sol bek istiyor herhalde, alt yapıdan çıkmış Emre Özkan'ı niye düşünmüyor anlamıyorum, Uğur Boral'dan iyi oynar her türlü.
@ErayEAydemir
Emre Öztürk transferi için Beşiktaş Kayseri Erciyesspor'a resmi teklif yaptı
Mamadou
02.Ocak.2013, 16:00
Ben, nedense bizim yönetimin transfer yapamayacağını düşünüyorum. Sol beki takım içinden halledecekler, forvet için de Pektemek'in dönmesini bekleyecekler.
Sol bek transferi yapılmazsa hoca Antalya kampında Hasan Türk'ü solda deneyecekmiş.
Mamadou
04.Ocak.2013, 01:40
Rıdvan Şimşek Gaziantepspor'a satılmış.
Kaynak (http://www.tribundergi.com/haber/ridvan-simsek-gaziantepspor-da)
footballer33
04.Ocak.2013, 11:09
Gaziantep de, bizim sırtımızdan geçinmeye devam ediyor. Ekrem'den sonra bedava bir transfer daha. Onlardan aldığımız isimleri ve onlara verdiğimiz paraları konuşmaya lüzum yok zaten.
Rıdvan, sağ bekte bir alternatif olabilirdi; ama şans bulamayacağı malumdu zaten. Neyse, hayırlısı olsun. Biz de Serdar'ı geri alabilsek keşke Gaziantep'ten.
uAburak89
04.Ocak.2013, 16:09
Burak Kaplan ayrılmış Beşiktaş'tan, Almanya 3. liginde bir takımla antremanlara çıkıyormuş.
darkkobal123
04.Ocak.2013, 16:27
Sakatlıklardan kurtulabilseydi aslında iyi bir sağ bekti. Hayırlı olsun.
Suicider
04.Ocak.2013, 16:42
Sağ ve Sol açıkta oynamıyormuydu Burak Kaplan?
ozan42
04.Ocak.2013, 17:25
Evet ben birkaç kez izledim şutları ve çalımları güzel fakat cok bireysel bir oyuncu pas vermiyordu izlediğim zaman quaresmaya benzıyordu fakat daha yeteneksiz türk hali işte burak
drazen44
04.Ocak.2013, 18:32
Kadir Arı'yı Turgutluspor'a kiralıyorlarmış.
himone
04.Ocak.2013, 18:41
2 yıl önce burada Simao, Quaresma Almeida gibi adamlar tartışılırdı şimdi Burak Kaplan, Kadir Arı gibi adamların ismi geçiyor Beşiktaşın geçirdiği evrime bakarmısın. Umarım takım mali durumu biraz düzeltince yine çıldırmaz ve başarılı olur. Böylelikle Türk futbolunun değişmesinde öncü olabilir.
Mamadou
05.Ocak.2013, 00:40
Arkadaş Rıdvan Şimşek'ten bahsetmiş. Doğrusu katılıyorum ciddi bir sakatlık geçirmeseydi kendisini geliştirebilirdi. Tam oynamaya başlamışken sakatlanmıştı. Sakatlıktan sonra hiç bir zaman fırsatları değerlendiremedi. İnşallah Gaziantepspor'da başarılı olur.
Kaka Leite
05.Ocak.2013, 01:44
Sakatlıklardan kurtulabilseydi aslında iyi bir sağ bekti. Hayırlı olsun.
Reha Muhtar :(
Bence iyi adamda keşke yollanmasaydı..
Tekniği harika bir çocuktu. Yazık oldu hiç şans tanınmadı. Harika bir bek olacak ve pişman olacağız.
sananes
05.Ocak.2013, 22:05
NTVSPOR'un son dakika alt yazısına göre Gökhan Süzen 5 yıllık sözleşme imzalamış. Eğer sol bek oynayabilirse büyük oyuncu olabilir.
goosfraba
05.Ocak.2013, 22:05
NTV SPOR @ntvspor (https://twitter.com/ntvspor) SON DAKİKA: Beşiktaş, Gökhan Süzen için İstanbul BB ile 1.1 milyon euro karşılığında anlaştı.
Sözleşmesi bitmeyecek miydi bu adamın sene sonunda?
goosfraba
05.Ocak.2013, 22:14
evet sezon sonunda bitecek. sanırım 6 ay daha beklemek istemedi beşiktaş. ama bonservis için verilen para çok.
Bu yönetime de güvenemeyeceğiz anlaşıldı transfer konusunda. 6 ay sonra kontratı bitecek adama 1 milyon veriyorsun, yazık. Uğur idare edemez miydi yani anlamıyorum ben. Böyle bir zamanda nedir bir milyon Euro.
darkkobal123
05.Ocak.2013, 23:09
Ara transfer döneminde gelmesini en çok istediğim oyuncuydu. Çok iyi bir oyuncu aldık, camiamıza hayırlı olsun.
fotosuki
05.Ocak.2013, 23:20
Bu adam benim içime sinmedi umarım yanılırım.
ozan42
05.Ocak.2013, 23:21
Direk olarak izlemedim ama 6 ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncuyla 1m euro fazla gibi geldi banada bir de 5 yıllık bıraz fazla degılmı değecek bir oyuncumu oyuncuyu ızleyenlere soruyorum ?
besiktas1903
05.Ocak.2013, 23:45
Bence 1m euro Gökhan Süzen için fazla degil ama 6 ay sonra sözlesmesi bitecek olan bir oyuncu için çok fazla. Yönetimden beklemezdim
footballer33
05.Ocak.2013, 23:53
Bu yönetimin icraatlarını ben de beğenmiyorum, bilen biliyor; ama şöyle de bir şey var:
http://a1301.hizliresim.com/15/5/hpfr2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Bu arada, transfer hayırlı olsun. G.Süzen'e Uğur Boral'dan ötürü olumsuz bakmıyorum, hatta faydalı olacağına inanıyorum. Allah utandırmasın.
barahir
05.Ocak.2013, 23:55
Yapmayın, takımın sol beke şuan ihtiyacı var, bir sonraki sezon değil..
LaigLeNoiR
05.Ocak.2013, 23:58
Bu yönetime de güvenemeyeceğiz anlaşıldı transfer konusunda. 6 ay sonra kontratı bitecek adama 1 milyon veriyorsun, yazık. Uğur idare edemez miydi yani anlamıyorum ben. Böyle bir zamanda nedir bir milyon Euro.
İdare falan edemezdi Görkem, görmüyor musun her maçta oradan dalga dalga geliyorlar. Bıktım Uğur'U görmekten. En acil yerdi sol bek ve para da oraya harcanmış. Bence isabetli karar.
İdare falan edemezdi Görkem, görmüyor musun her maçta oradan dalga dalga geliyorlar. Bıktım Uğur'U görmekten. En acil yerdi sol bek ve para da oraya harcanmış. Bence isabetli karar.
Yani aciliyeti olduğu doğru, ihtiyaç olduğu da doğru ama ne bileyim bana kalırsa Özgür Çek ile 2 senelik bir kontrat yapılıp, sene sonunda da bedava alınabilirdi. Yanılıyor muyum? Sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor ve 1 milyon veriyoruz. Ne biliyim bana garip geldi.
footballer33
06.Ocak.2013, 00:15
Yani aciliyeti olduğu doğru, ihtiyaç olduğu da doğru ama ne bileyim bana kalırsa Özgür Çek ile 2 senelik bir kontrat yapılıp, sene sonunda da bedava alınabilirdi. Yanılıyor muyum? Sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor ve 1 milyon veriyoruz. Ne biliyim bana garip geldi.
Görkem, benim üstte eklediğim fotoyu görmedin sanırım ya da hiç görünmüyor. :)
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2394402&postcount=1044
uAburak89
06.Ocak.2013, 00:17
Gözükmüyor foto.
LaigLeNoiR
06.Ocak.2013, 00:17
Özgür Çek ne kadar oynadı Süper Lig'de ? Ne kadar tecrübesi var ? Tam bir muamma. Yıllardır beklenen bomba ama ne ses var ne seda. Bence o Büyük Takım trenini kaçırdı.
Gökhan ise yerli olarak akla gelebilecek 3-4 sol bekten birisi. O şekilde düşünmek lazım. Ne paralar nerelere harcandı 1.1 Milyon Euro birşey değil. Öte yandan henüz net açıklama da gelmedi.
LaigLeNoiR
06.Ocak.2013, 00:19
Resmi göremeyenler için;
http://b1301.hizliresim.com/15/5/hpfmc.png (http://bit.ly/c25MCx)
footballer33
06.Ocak.2013, 00:23
Linki yeniledim, resmi göremeyenler olduğundan. Bu arada, şöyle bir haber de var ayrıca. Fiyatın neden fazla olduğunun sebebini Atakan Kurt açıklamış:
http://www.ligtv.com.tr/haber/gokhan-suzen-besiktasta
besiktas1903
06.Ocak.2013, 00:47
Bu yönetimin icraatlarını ben de beğenmiyorum, bilen biliyor; ama şöyle de bir şey var:
http://a1301.hizliresim.com/15/5/hpfr2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Bu arada, transfer hayırlı olsun. G.Süzen'e Uğur Boral'dan ötürü olumsuz bakmıyorum, hatta faydalı olacağına inanıyorum. Allah utandırmasın.
Bende bakmistim ama oyuncu hareketlerine bakmadim ve lisans bilgilerinde sözlesme bitis tarihi 31-05-2013 yaziyor. o zaman ödedigimiz rakam yüksel degil.
petrol_fb12
06.Ocak.2013, 01:27
Nokta transfer hayırlı uğurlu olsun.
Şimdi anlaşıldı neden fazla para verildiği tamam :)
Bu arada yanlış anlaşılmasın, ben Gökhan'ın alınmasına çok sevindim.
@Muratozen1903
Gokhan Suzen transferi yoneticilik basarisi degil, futbolcunun karakteristik ozelliginden olan bir transferdir. Karakterli futbolcuymus.
Çok doğru yazmış.
GeNç KaRTaL
06.Ocak.2013, 10:25
Hayırlı olsun.En çok ihtiyacımız olan bölgeydi sol bek.İsmini çok duydum ama seyretmişliğim yok.Umarım sol bek ihtiyacına ilaç olur.Gerçi Uğur Boral'dan her türlü iyi olur sanırım.Bonservis bedeli ise Türk futbol piyasası ve yerli sol bek kıtlığını göz önünde bulundurduğumuzda makul bence.
Lucas Neill
06.Ocak.2013, 14:38
Benim bildigim Gökhan sol aciktan kirma bi sol bek oyuncusu yani Ugur Boral gibi. Iyi oyuncu ama bence o bölgeye Sivas'tan Ziya daha iyi olurdu.
sananes
06.Ocak.2013, 14:45
Sol açıktan kırma sol bek bence faydalı olur 3 büyüklerde. Ama tabi Uğur Boral veya bizim Caner gibi değil. Çünkü bu ikisi teknik ve oyun bilgisi olarak yeterli değiller.
Mesela Andre Santos tam bir sol bek değildi. Fenerbahçe tarihinin ise en iyi sol bek performansını göstermiş olabilir. Gökhan Süzen'in bir orta sahanın ortası oyuncusu zekasına sahip olduğunu düşünüyorum aynı andre santos da olduğu gibi ve bilekleri yumuşak bir adam. Kısacası bana göre eğer yeterli sertliği gösterirse beşiktaş için inanılmaz bir transfer haline gelebilir.
sui generis
06.Ocak.2013, 15:54
iyi transfer yaptı bence Beşiktaş. Tebrikler. Beşiktaş formasını giydikten sonra Hasan Ali'yle kapışırlar milli forma için.
Mamadou
06.Ocak.2013, 16:20
Gökhan'ın alınması çok iyi oldu. Bence de oyuncunun Beşiktaş'ı ısrarla istemesinden dolayı bu transfer gerçekleşti. Yoksa arada fiyat arttıran o kadar takım varken bu paraya satmazdı İBB.
Mamadou
07.Ocak.2013, 18:10
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=254945
Gökhan'ın transferi resmi olarak açıklandı. Yönetim iyi iş çıkardı tabi bide oyuncunun Beşiktaş'ta ısrarla oynamak istemesi var.
Erciyesspor Emre Öztürk için 3 milyon avro istemiş. O adam 3 milyon avro ediyorsa Emre Özkan'da çok rahat o para eder :)
darkkobal123
07.Ocak.2013, 21:21
K.Erciyesspor o kadar parayı bir arada görmüş mü acaba ? :)
footballer33
07.Ocak.2013, 22:11
O paraya Kerim Frei ya da Sercan Sararer'in bonservisi alınır, üstüne de sezon sonuna kadar ki maaşını ödersin. Şu kan emici Anadolu takımları gibisini görmedim dünyada. 8 milyon euro opsiyonu olan Fernandes'i bile 2 milyon euroya alırken; Emre Öztürk kim oluyor ki 3 milyon euro ediyor, anlamak güç! Sanırım, K.Erciyes Başkanı'nın kafası güzeldi bu miktarı telaffuz ederken!
darkkobal123
07.Ocak.2013, 22:25
O paraya Kerim Frei ya da Sercan Sararer'in bonservisi alınır, üstüne de sezon sonuna kadar ki maaşını ödersin. Şu kan emici Anadolu takımları gibisini görmedim dünyada. 8 milyon euro opsiyonu olan Fernandes'i bile 2 milyon euroya alırken; Emre Öztürk kim oluyor ki 3 milyon euro ediyor, anlamak güç! Sanırım, K.Erciyes Başkanı'nın kafası güzeldi bu miktarı telaffuz ederken!
Büyük bir takım futbolcu isteyince " ne koparırsak kâr " mantığı yüzünden böyle gençler heba oluyor, yazık.
footballer33
08.Ocak.2013, 23:05
Trabzonspor altyapısından Batuhan Bilgiç'i transfer etmişiz. 1995 doğumlu, forvet oyuncusu. Umarım, sonu adaşına benzemez ve çalışıp faydalı olur.
Eğer gerekli şans verilirse ve çalışırlarsa; Batuhan, Furkan Yaman ve Sinan, bir 15 yıl kadar forvetimizi sağlama alırlar.
ReaList
08.Ocak.2013, 23:10
Nene serbest kalmış bakalım Beşiktaş alacak mı ?
darkkobal123
08.Ocak.2013, 23:14
2. Batuhan vakası olmaz umarım, hayırlı olsun.
LaigLeNoiR
08.Ocak.2013, 23:16
Nene Al-Ahli'ye gidiyor.
C h A o S
10.Ocak.2013, 15:38
Beşiktaş,O.Lyon forması giyen 27 yaşındaki santrfor Jimmy Briand ile ilgileniyor. (L'Equipe)
Bulstrap87
10.Ocak.2013, 16:46
Beşiktaş,O.Lyon forması giyen 27 yaşındaki santrfor Jimmy Briand ile ilgileniyor. (L'Equipe)
bence yalan haber bizde para yok bana göre maliyeti yüksek olur jimmy briand ın..
ozan42
10.Ocak.2013, 17:45
Dk da bir yeni isim görüyoruz bakalım kımı alıcaz :D
uAburak89
11.Ocak.2013, 03:09
Nene geliyor galiba.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=43446
LaigLeNoiR
11.Ocak.2013, 10:26
Gelmesin ya napıcaz Nene'yi, Olcay'ı kaybedicez o zaman.
darkkobal123
11.Ocak.2013, 17:46
Fiyat düşürürse buyursun gelsin derim.
Mamadou
12.Ocak.2013, 02:30
Nene transferi yatmış. Oyuncunun kendisi yıllık 3.5 + 1.5 imza parası istemiş. Çüşş derler. Beşiktaş o yollardan geçti. Bedelini en ağır şekilde ödedi ve ödemeye devam ediyor. Avrupa kupalarından men edildik bunun en büyük sebebi sırf popülizm olsun diye yapılan transferler oldu. Şu an gündemde adı geçen oyunculardan Kalou,Briand bu oyuncuların hiç birisi gelmesin şahsen istemem. Şu anki takım maçlarını bir hırsla, coşkuyla oynuyor. Mevcut kadroya doymuş oyuncuları kazandırarak bir şey elde edemeyiz. Aksine zararlı bile çıkarız. Fikret Orman açıklamasında dengeleri bozacak hamleler yapılmayacağını söylemiş. Dediğim gibi gibi sırf popülizm ayağına transfer yapıp başarı beklemek Beşiktaş'a ters bunu gördük. Beşiktaş'ın tarihinde kazanılmış kupalar hep mücadeleci kadrolarla veyahut altyapısından yetişmiş isimlerle kazanılmış. Bu yüzden Nene değilde Sinan Kurumuş transferine daha olumlu bakıyorum. İlerde belki İlhan Mansız gibi bir gol kralı çıkarırız. İlhan Mansız'da zamanında bir umutla transfer edilmişti. Beşiktaş şu anki devam ettiği yoldan devam ederse her yada er geç ortaya güzel şeyler çıkacak. Diğer türlü sonuçlarına katlanıldı.
footballer33
12.Ocak.2013, 15:03
Marius Alexe'ye yok demem şahsen. İnşallah onu alırız ve alabiliyorsak Veysel Sarı'yı da transfer edip olayı noktalarız.
Mamadou
13.Ocak.2013, 02:55
Sinan Bolat ile ilgileniyormuşuz. Mc Gregor ve Cenk var diye alınmamazlık yapılmamalı. Çıkan haberlere göre istenilen bonservis ücreti ve oyuncunun istediği yıllık maaş eğer doğruysa direk alınmalı. Cenk güven vermiyor tabi potansiyeli var elbet ama Mc Gregor geçici. İleride yabancı kısıtlaması olacağını düşünürsek Sinan Bolat hamlesi çok yerinde olur. İnş. çıkan haber doğrudur yönetim Sinan'ı kadroya katar.
http://www.haber1903.com/Besiktas-8167-sinan_bolatda_hizli_gelisme.html
LaigLeNoiR
13.Ocak.2013, 03:00
Sinan alınırsa muhteşem olur, McGregor'da yollanıp kontenjan boşaltılır ve aslı yedekli iki iyi Türk kalecimiz olur.