View Full Version : Büyük Şike Soruşturması
uAburak89
24.Ağustos.2011, 21:03
Gürcan Bilgiç formunda, içimizdeki İrlandalılar istedi, şikayet etti Uefa yaptı diyor. Ne güzel dünya, Galatasaray'ın oyuncağı federasyondan sonra, Galatasaray'ın oyuncağı Uefa.
deniz.91
24.Ağustos.2011, 21:07
gürcan bilgiç saçmalıyor şuan ntvsporda
uAburak89
24.Ağustos.2011, 21:08
gürcan bilgiç saçmalıyor şuan ntvsporda
İçimizde halledelim dedi ya, başına güneş geçmiş herhalde, olayın boyutunu idrak edemeyen adama olayı yorumlatan ntvspor da bir garip.
partizanlion
24.Ağustos.2011, 21:09
Gürcan Bilgiç formunda, içimizdeki İrlandalılar istedi, şikayet etti Uefa yaptı diyor. Ne güzel dünya, Galatasaray'ın oyuncağı federasyondan sonra, Galatasaray'ın oyuncağı Uefa.
Ah ah söyleyecek çok şey var fakat gülüyorum artık.. Konuşunca suçlusu bizdik şimdi Uefa2dan biz istedik feneri atın şl'den diye. hadi bir de zaten gs uefa kupasını da böyle aldı falan konuları açılsın tam olsun :)
Sadece dediğimize geldiniz mi Tff demek geliyor içimden okadar..
comandante
24.Ağustos.2011, 21:09
gürcan bilgiç in ufku o kadar aga takmaya değmez söylediklerini...tff ye dinletemdi gs sözünü ueafaya söz geçirdi evet...uefa da maldı zaten takip etmiyodu olayı basında gs çağırınca düğmesini ilikledi geldi...
canavar20
24.Ağustos.2011, 21:10
''Hakkinda şike soruşturması olan hatta yerel federasyondan ceza alan Porto Şampiyonlar Ligi'nde temsil edildi. Karar UEFA'nın değil, TFF'nin.''
Night_Mare17
24.Ağustos.2011, 21:11
Dış basında haberler Fenerbahçe şike yüzünden Şampiyon Ligi'nden men edildi diye geçiyor .
NikolaiBelinski
24.Ağustos.2011, 21:13
Kura çekimine 1 gün kala verilen karar bakalım bizleri nereye sürükleyecek.
LadroN
24.Ağustos.2011, 21:14
Benim için önemli olan Lube Ayar'ın değerli açıklamaları.Gürcan Bilgiç de neymiş?Bakalım bu olaydan sonra hangi yöneticimizin telefon görüşmesini yayınlayacak?
comandante
24.Ağustos.2011, 21:14
''Hakkinda şike soruşturması olan hatta yerel federasyondan ceza alan Porto Şampiyonlar Ligi'nde temsil edildi. Karar UEFA'nın değil, TFF'nin.''
Portonun cezasında uefa hiçbir şekilde devreye girmedi portekiz federasyonu karar verdi...porto da cas a gitti karar iptal edildi...burada uefa yetkilileri bizzat okudu dosyayı..farklılık yaratabilir diye söylüyorum tam hakim değilim konuya...ama fenerbahçe nin de yolunda cas gözüküyo açıkcası...
nannar
24.Ağustos.2011, 21:18
Eeee, şimdi Trabzonspor ne olacak? Madem men edilecekti baştan Trabzonspor'u direk soksaydık da 3. sıradaki takımı verseydikta ŞL'ye. Ülke futboluna en az zararı vererek süreci yöneteceğiz derken telafisi mümkün olmayan yaralar açıyor TFF.
uAburak89
24.Ağustos.2011, 21:21
53 yıllık ligimizin en gerekeiz tartışmalarından birini geride kalan haftada play-off tartışmasıyla yaşadık. Baştan beri kriz yönetilemiyor.
Deniyor ki "UEFA, Şampiyonlar Ligi'ne çok önem veriyor." Biz Süper Lig'e önem vermiyor muyuz? UEFA buraya geldi, sanki 'sömürge valisi' gibi davrandı; "Siz bu sorunu çözemiyorsunuz" dedi.
Burnumuz çok kötü bir şekilde kırıldı. Hala 3'üncü dünya ülkesi gibiyiz yönetimde.
Yukarıdaki abilerimiz karar veriyor. Ben bu Federasyon'un istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Kaosu hep erteledik. Sorun daha da büyüdü. Bir an önce lige başlayalım dedik. Fikstür çekilecek ama ne olacak?
Birbirini incitici onca tezahürat olacak, taraftarlar karşı karşıya gelecek.
Masa başı ligi sahipleri bu ortamı meydana getirdi. En iyisi biran önce La Liga başlasın. Diğer liglerle kendimizi tedavi etmeye çalışacağız.
Uğur VARDAN
di canio
24.Ağustos.2011, 21:23
TFF bu kararla sadece Fenerbahçe'nin değil, Trabzonspor, Bursaspor, Gaziantepspor ve Kayserispor'un da tazminat davalarıyla karşı karşıya kalacaktır.
perpetua
24.Ağustos.2011, 21:23
Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin 6. maddesi der ki:
"Bir suç ile itham edilen herkes, suçluluğu yasal olarak sabit oluncaya kadar suçsuz sayılır. "
Hangi maksatla böyle bir karar alındı, akla mantığa uymuyor. Fenerbahçe beraat ettiği takdirde, bu sene Şampiyonlar Ligi prestiji ve gelirinden mahrum olacak, bunu kim telafi edecek?
UEFA ve TFF, Fenerbahçe'nin savunmasını almadan Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden nasıl ihtaç edebilir?
Tedbir deniyor, bu tedbir değil, yaptırımdır.
Egemen tabii hukuk okuyan sensin, ben de pek anlamam ama AIHM sadece gercek kisilerle ilgili yaptirimlarla ilgileniyor yanilmiyorsam. AIHM'de tuzel kisilerin uyelerinin haklarinin ihlal edildigini ileri surme hakki yok bildigim kadariyla.
GALATAS4R4Y
24.Ağustos.2011, 21:26
sanırım uefa listesinde puanı en yüksek olan play-off elemelerinden elenen bir takım katılacak fenerin yerine buda büyük ihtimalle kopenhagmış
nannar
24.Ağustos.2011, 21:27
TFF bu kararla sadece Fenerbahçe'nin değil, Trabzonspor, Bursaspor, Gaziantepspor ve Kayserispor'un da tazminat davalarıyla karşı karşıya kalacaktır.
Orası kesin...Vaktinde verilmeyen her karar bundan sonra da zarar vermeye devam edecek Türk futboluna. Şimdi nasıl çıkacaklar bu işin içinden bilmiyorum.TFF olumlu ya da olumsuz bir karar vermeyi becerebilse çoktan çözülmüştü bu olay.
LadroN
24.Ağustos.2011, 21:28
Bağış Erten:
Biz yarayı pansumanla tedavi etmeye çalışırken ameliyat geldi.
Biz bu süreci iyi yönetemiyoruz. Bu ortaya çıktı.
Erteleyerek, mümkün olduğunca ileri atarak çözmeye çalıştığımız süreci UEFA öne aldı.
UEFA, "Siz karar vermezseniz, Fenerbahçe karar vermezse" ben karar veririm dedi. Yaptırımlarının neler olduğunu ortaya koydu.
Avrupa'ya giden diğer takımların da sıkıntıyı yaşayabilme durumu var. Diğer takımlar da karar verilmeden Avrupa'ya giderse o zaman işler tamamen karışabilir.
UEFA kanaat bildirmiyor ama verirsem ağır cezalar olur diyor.
Bu kararın bu şekilde alınmasında sorumlu sadece Federasyon değil aynı zamanda gizlilik kararı alan mahkeme ve bu yargı sürecini yöneten savcılıktır.
Mehmet Demirkol:
Keşke bu işi kendimiz halledebilseydik.
Mert Aydın:
TFF, deve kuşunu oynamaktan UEFA sayesinde kurtuldu. Fenerbahçe, şu anda isyanlarda ama belki de gelecek yıllarda yaşanabilecek sıkıntılardan kurtulmuş oldular.
Uğur Vardan:
53 yıllık ligimizin en gerekeiz tartışmalarından birini geride kalan haftada play-off tartışmasıyla yaşadık. Baştan beri kriz yönetilemiyor.
Deniyor ki "UEFA, Şampiyonlar Ligi'ne çok önem veriyor." Biz Süper Lig'e önem vermiyor muyuz? UEFA buraya geldi, sanki 'sömürge valisi' gibi davrandı; "Siz bu sorunu çözemiyorsunuz" dedi.
Burnumuz çok kötü bir şekilde kırıldı. Hala 3'üncü dünya ülkesi gibiyiz yönetimde.
Yukarıdaki abilerimiz karar veriyor. Ben bu Federasyon'un istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Kaosu hep erteledik. Sorun daha da büyüdü. Bir an önce lige başlayalım dedik. Fikstür çekilecek ama ne olacak?
Birbirini incitici onca tezahürat olacak, taraftarlar karşı karşıya gelecek.
Masa başı ligi sahipleri bu ortamı meydana getirdi. En iyisi biran önce La Liga başlasın. Diğer liglerle kendimizi tedavi etmeye çalışacağız.
Gürcan Bilgiç:
Bence şok yaşanıyor. Kimsenin beklemediği bir karar ve süreç. UEFA, bugüne kadar kimseye yapmadığı bir yaklaşımı Fenerbahçe için gerçekleştirdi.
Daha önce böyle bir olayda ve soruşturmada içişlerine karıştığını bilmiyorum. Dava sürecine gelinmemiş bir olay. Bu kararda, Türkiye'de yapılan açıklamaların rolü olduğuna da inanıyorum.
Daha iddianame açıklanmadan, eğer UEFA bu şekilde bir yazı yazıyorsa başka dinamiklerin de rol aldığına inanıyorum.
Onlar 1'i 5 yapmayı çok iyi bilir. Büyük ihtimalle Türkiye içerisinden gelen itirazlar da var. Kendi içimizde İrlandalılar da vardır.
UEFA, Yunanistan'ı bekledi, Portekiz'i bekledi. Türkiye'yi neden beklemedi?
Bu son karar Federasyon tarafından çekilen beyaz bayraktır. Ben Sayın Mehmet Ali Aydınlar'ın da yanlış yönlendirildiğine inanıyorum.
nannar
24.Ağustos.2011, 21:29
Yazık... Şampiyonlar Ligine 1 takım bile gönderememek çok yazık... Alınacak olan para ne olacakmış acaba? Fenerbahçe'ye vermedikleri parayı Kophenag mı alacak?
Facx
24.Ağustos.2011, 21:33
küme düşme konusunda savunma bekliyosunuzda nie şl konusunda beklemiyosunuz veya madem şl konusunda savunma beklemiyosunuz küme düşme konusunda da beklemeyin arkadaş
eGowiCh
24.Ağustos.2011, 21:34
Egemen tabii hukuk okuyan sensin, ben de pek anlamam ama AIHM sadece gercek kisilerle ilgili yaptirimlarla ilgileniyor yanilmiyorsam. AIHM'de tuzel kisilerin uyelerinin haklarinin ihlal edildigini ileri surme hakki yok bildigim kadariyla.
Fenerbahçe bir tüzel kişidir, doğrudur, ama benim söylediğim şey, "masumiyet karinesi"dir. Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nde belirtilen bu durum, gerçek kişiler için elbette geçerlidir. Ancak tüzel kişiler, organları olan ve organları gerçek kişilerden oluşan bir hukuk kişisidir. Bu sebeple Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin 6. maddesi ile söz konusu durumu bağdaştırdım.
Fenerbahçe, bu konuyla ilgili önce UEFA, akabinde FIFA ve en sonunda da CAS'a kadar gidebilir.
Ayrıca yine bildiğim kadarıyla, eğer Fenerbahçe beraat ederse tüm zararları tazmin edilecektir. Şampiyonlar Ligi'ne ayakbastı parası, maçlarda alınan galibiyet ve beraberlik primleri, kaybedilen hasılatlar, yayın gelirleri, marketing vb. tazmin ettirilecektir. Prestij kaybı da cabası.
comandante
24.Ağustos.2011, 21:34
küme düşme konusunda savunma bekliyosunuzda nie şl konusunda beklemiyosunuz veya madem şl konusunda savunma beklemiyosunuz küme düşme konusunda da beklemeyin arkadaş
küme düşnme konusunda bekleyen tff i, şl konusunda beklemeyen uefa..
Rick Nelson
24.Ağustos.2011, 21:37
Ne dedi bu Gürcan Bilgiç ya ? Saçmalamaktan başka yaptığı bir şey yok.
Federasyon iddianameyi bekleyeceğiz dedi.UEFA 2-3 ay bekleyecek mi yani ? TFF'nin veremediği kararı UEFA verdi.Bazı kişiler yüzünden Türk Futbolu çok büyük zarar aldı..
RaSenGan
24.Ağustos.2011, 21:39
Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin 6. maddesi der ki:
"Bir suç ile itham edilen herkes, suçluluğu yasal olarak sabit oluncaya kadar suçsuz sayılır. "
Hangi maksatla böyle bir karar alındı, akla mantığa uymuyor. Fenerbahçe beraat ettiği takdirde, bu sene Şampiyonlar Ligi prestiji ve gelirinden mahrum olacak, bunu kim telafi edecek?
UEFA ve TFF, Fenerbahçe'nin savunmasını almadan Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden nasıl ihtaç edebilir?
Tedbir deniyor, bu tedbir değil, yaptırımdır.
Bunu sen biliyorsun da yıllardır bu işi adamlar bilmiyor mu abi :) Elbet onlar de biliyordur bu maddeleri yasaları.
nannar
24.Ağustos.2011, 21:39
Türkiye ligi bize ait :) Burda TFF isterse 10 yıl bekler karar için.Buna UEFA karışmaz. Fakat karar verilene kadar Fenerbahçe 34'te 34 bile yapsa UEFA onu Avrupa kupalarına almayacağı mesajını verdi. Bu yüzden TFF'nin bu süreci olabildiğince hızlı sonuçlandırması en çok Fenerbahçe'nin lehine olacaktır.Karar süreci uzadığı sürece kendi ülkemizde kendimizi kandırarak maçlar oynarız sadece.
furkan58
24.Ağustos.2011, 21:52
Ligden çekilelim daha fazla oyuncak olmayalım bu lige !
tosunpasa
24.Ağustos.2011, 21:53
ya adam qibi çık fenerbahçe şike yapmıştır de liqden düşür şl'ye katılma hakkımızı elimizden al yada elimizde belqe yok savunma yok kararsızız deyip iki qün sonra şl'den men etme kararı alma. şu saatten sonra liqden inşallah düşürülürüz. düşürmezlersede yönetimimiz qereqini yapıp çekilmeli liqden
World Hollow o1
24.Ağustos.2011, 22:05
Fenerbahçe suçsuz çıkarsa bu olaydan ne olacak bilgisi olan varmı? ya da suçsuz çıkma şansı nedir? :)
eXcitinG
24.Ağustos.2011, 22:07
Fenerbahçe suçsuz çıkarsa bu olaydan ne olacak bilgisi olan varmı? ya da suçsuz çıkma şansı nedir? :)
VaLLa bana öyLe geLiyor ki konu bu noktaya geLdikten sonra Fenerbahçe suçsuz da oLsa bunLarı yapanLar suçLu iLan eder. Ne yazık ki durum bu.
nannar
24.Ağustos.2011, 22:09
Bence de özellikle bu geceki karardan sonra suçlu olsa da olmasa da geri dönüşü olmayan bir yola girildi. Böylesine bir olayda gizlilik kararı olmamalıydı,TFF erken karar vermeliydi, UEFA'ya kalmamalıydı bu iş... Ama tabi bunların hepsi artık geride kaldı. Tren kaçtı.
sananes
24.Ağustos.2011, 22:11
Ya tamam fenerbahçeyi men et bi yere kadar eyvallah derim de diğer adı geçen kulüplerle ilgili sorulan soruya Aydınlar'ın verdiği cevap rezilliğin dik alasıdır.
eXcitinG
24.Ağustos.2011, 22:13
Ya tamam fenerbahçeyi men et bi yere kadar eyvallah derim de diğer adı geçen kulüplerle ilgili sorulan soruya Aydınlar'ın verdiği cevap rezilliğin dik alasıdır.
Ne cevap verdi ?
MeMo
24.Ağustos.2011, 22:13
Ne cevap verdi ?
ŞL daha önemliymiş.
nannar
24.Ağustos.2011, 22:17
UEFA Şampiyonlar Ligini çok önemsiyor, diğer takımlar Avrupa liginde falan dedi,geveledi,kaçtı Hayro :)
eXcitinG
24.Ağustos.2011, 22:17
ŞL daha önemliymiş.
Adam skandaL üstüne skandaL ekLemeye devam ediyor. UEFA da veya ŞL de oLsun farketmez. FİFA nın kuraLLarı net. Bu iki organizasyondan birisine takımLarın gitmesine izin veriyorsa, sonrasına oLuşacak durumda birşey çıkması durumunda ÜLkemizi 3-5 yıL arası tüm organizasyonLardan Men etme hakLarı var. Bu adam kuraL, kanun biLmiyor sanırım.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2011, 22:22
MAA Show devam ediyor...
GALATAS4R4Y
24.Ağustos.2011, 22:22
Be adam voleybolda devam etsene ne diye futbola burnunu sokarsın.
sananes
24.Ağustos.2011, 22:24
Daha da vahim bir şey var 2006da hepimiz biliyoruz italya'da şike yaptığı gerekçesiyle milan -8 puanla lige başladı.O milan o sene Şampiyonlar ligine gitti biliyo musunuz:) Aynı sene lige -3 puanla başlayan Lazio ise uefaya gidemedi.
Bursaspor
24.Ağustos.2011, 22:29
Calciopoli'de UEFA duruma el atmamıştı. Bütün kararları İtalya Futbol Federasyonu vermişti. Ki cezaların açıklanması vs. Temmuz sonuna gelmişti, bizdeki gibi Ağustos sonuna değil.
Sadece Lazio'nun UEFA Kupası hakkı değil, Juventus'un ve Fiorentina'nın da Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elinden alınmıştı. Sadece Milan'ın hakkı alınmadı.
nannar
24.Ağustos.2011, 22:29
Yarınki fikstür çekimine Fenerbahçe temsilci yollamayacakmış
perpetua
24.Ağustos.2011, 22:30
Fenerbahçe bir tüzel kişidir, doğrudur, ama benim söylediğim şey, "masumiyet karinesi"dir. Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nde belirtilen bu durum, gerçek kişiler için elbette geçerlidir. Ancak tüzel kişiler, organları olan ve organları gerçek kişilerden oluşan bir hukuk kişisidir. Bu sebeple Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin 6. maddesi ile söz konusu durumu bağdaştırdım.
Fenerbahçe, bu konuyla ilgili önce UEFA, akabinde FIFA ve en sonunda da CAS'a kadar gidebilir.
Ayrıca yine bildiğim kadarıyla, eğer Fenerbahçe beraat ederse tüm zararları tazmin edilecektir. Şampiyonlar Ligi'ne ayakbastı parası, maçlarda alınan galibiyet ve beraberlik primleri, kaybedilen hasılatlar, yayın gelirleri, marketing vb. tazmin ettirilecektir. Prestij kaybı da cabası.
TFF'nin sana gore delil yok demesinden, nerelere geldik degil mi? Dahasi da gelecek bence. Lig hala baslamamali diyorum.
Bu bir ceza davasi degil. Federasyon acisindan bu bir disiplin sorusturmasi. Herhalde bunun da kendine ozgu usulleri, kurallari vardir.
comandante
24.Ağustos.2011, 22:30
sınıflar arası turnuva yönetemicek adamı tff nin baş adamı yaparsan olacaklara da katlanırsın
Time Cris
24.Ağustos.2011, 22:31
Peki ŞL ye kim gidecek?
deniz.91
24.Ağustos.2011, 22:33
Peki ŞL ye kim gidecek?
öyle bir hak kalmadı sağolsun tff yüzünden
Bursaspor
24.Ağustos.2011, 22:34
Buna UEFA karar verebilir, Türkiye'den bir takım atayabilir ya da elenen takımlar arasında katsayısı en yüksek takımı gruplara alabilir. Ki büyük ihtimalle elenenlerden birini alacaktır.
hakankor
24.Ağustos.2011, 22:36
Buna UEFA karar verebilir, Türkiye'den bir takım atayabilir ya da elenen takımlar arasında katsayısı en yüksek takımı gruplara alabilir. Ki büyük ihtimalle elenenlerden birini alacaktır.
Eğer Türkiye'den bir takım alırsa çok çok iyi olacak.
eXcitinG
24.Ağustos.2011, 22:36
Fenerbahçe yarın ki fikstür çekimine temsiLci yoLLamayacağını açıkLadı.
sananes
24.Ağustos.2011, 22:42
Fenerbahçe yarın ki fikstür çekimine temsiLci yoLLamayacağını açıkLadı.
daha duygusal davranmalı fenerbahçe yöneticileri,arkadaşına küsmüş gibi verdikleri tepki.Temsilci yollasan ne yollamasan ne? çekilsene ligden biz razıyız sonuçlarına,kulübün sahipleri olarak.
Ayrıca olan digiturke olacak hemen yarın iptal faksını çekeceğim.
nannar
24.Ağustos.2011, 22:42
Gün; yurtdışına çıkış yasağı varken kendi takımının maçına dahi gidemeyen başkanların, kendisini pür-i pak gösterme çabalarını izleme; kendilerinden istenen belgeleri dahi teslim edemeyen ancak her fırsatta yurtdışına jurnalcilik yapan kulüplerin, kafa karıştıran demeçlerini dinleme zamanı değil, başımızı ellerimizin arasına alıp Türk futbolunun geleceğini düşünme günüdür. Gün; hep birlikte Türk futbolunu daha iyi bir noktaya taşıma ve uluslararası alanda haklarımızı koruma adına, adımlar atmak günüdür. Fenerbahçe'nin açıklamasından
Galatasaray ve Trabzonspor'a laf giydirmeye çalışıyorlar böyle bir güde bile :) Garip...
RaSenGan
24.Ağustos.2011, 22:44
25 milyondan euro'dan olmuş Fenerbahçe.
GeorgeWeah
24.Ağustos.2011, 22:46
Rıdvan Dilmen de ligten çekilin dedi ve artık futbolda olmayacağını açıkladı. NTVden ayrılmış. Ayrıca taraftar Saracoğlu'na gidiyor. Ligden çekilsin diye baskı yapacaklarmış yönetime.
uAburak89
24.Ağustos.2011, 23:01
Şenol Güneş: FB'nin, ŞL'den men edilmesine şok oldum. Futbolda iyi kötü günlerimiz oldu ama bunu ilk defa görüyorum. Üzüntülü ve sinirliyim.
Ş Güneş: Uzun yıllarını futbola vermiş biri olarak, Türk futbolunun bitme noktasında olduğunu düşünüyorum.Çok kötü yönetildik, yönetiliyoruz.
Ş Güneş: Birbirimizle kavga etme adına ülke futbolunu batağa götürdük. Bundan hiç kimseni menfaati olamaz.
Ş Güneş: Suçu kovalayacağımıza birbirimizi kovaladık. Bugünkü karar, Türk futbolunun ayıbı ve Türk futboluna vurulmuş önemli bir darbedir.
Şenol Güneş: Galatasaray'ın yaptığı açıklamanın üzerine gidildi ama bugün Galatasaray haklı çıkıyor.
Ş Güneş: Ülke futbolunu hep birlikte yok etmiş sayılıyoruz. Burada FB'ye veya başka takıma olmuştur diye bakarsak yine hata yapmış oluruz.
Şenol Güneş: Keşke benim futbol hayatım bitseydi de Türk futbolunu bu halde görmeseydim.
Şenol Güneş: TR'de futbolun sahibi olmadığını söylediğimde kızanlar, bugün bunu görmüşlerdir. Söylediklerimi zaten anlayan ve dinleyen yok.
nannar
Ş Güneş: Uzun yıllarını futbola vermiş biri olarak, Türk futbolunun bitme noktasında olduğunu düşünüyorum.Çok kötü yönetildik, yönetiliyoruz.Birbirimizle kavga etme adına ülke futbolunu batağa götürdük. Bundan hiç kimseni menfaati olamaz.Suçu kovalayacağımıza birbirimizi kovaladık. Bugünkü karar, Türk futbolunun ayıbı ve Türk futboluna vurulmuş önemli bir darbedir.Galatasaray'ın yaptığı açıklamanın üzerine gidildi ama bugün Galatasaray haklı çıkıyor.Ülke futbolunu hep birlikte yok etmiş sayılıyoruz. Burada FB'ye veya başka takıma olmuştur diye bakarsak yine hata yapmış oluruz.Keşke benim futbol hayatım bitseydi de Türk futbolunu bu halde görmeseydim.TR'de futbolun sahibi olmadığını söylediğimde kızanlar, bugün bunu görmüşlerdir. Söylediklerimi zaten anlayan ve dinleyen yok
Adam gibi adam Şenol Hoca...
BaGa TaRKaN
Yazık Hemde Çok Yazık !
sananes
24.Ağustos.2011, 23:04
Şenol Güneş'e katılmıyorum.Olay yetersiz bir yönetim göstermesidir TFF'nin olay Türkiye lobisinin yetersizinde yetersizi olmasıdır.Şenes Erzik'de bu konuda yetersiz kalmıştır.Suçu ispat edilen milan dahi avrupaya katılmışken bu yapılanın başka izahı olamaz.
Varonil
24.Ağustos.2011, 23:12
9 gün önce "kendilerini şüpheli görenler katılmasın" diyebilen bir federasyon başkanı nasıl olur da bugün böyle bir karar verebiliyor? uefa el attı palavrasını sakın sıkmayın,milan ve porto örnekleri ortada.karar uefa'nın değil,yerel federasyonundur.
TFF bu kararıyla UEFA'nın bir soruşturma açmasını,bu sayede bağımsız ve adil bir ortamda Fenerbahçe'nin kendini savunmasına engel olmuştur.
bugün geldiğimiz nokta Türk futbolunun kara günüdür,bittiği noktadır.
şike sebebiyle Şampiyonlar Ligi'ne göndermediğin bir takımı kendi ligine alamazsın.9 Eylül'de neler olabileceğini kimse tahmin edemez.
elalem dosyaları kozmik odadan çıkartıp,UEFA'ya gönderip,fransızca şikayet mektubu yazıp,varolan herşeyi abartarak baskısını kuruyor ve istediği kararı çıkarttırıyor.
Fenerbahçe yönetiminin de burada üstüne düşen takımı acilen ligden çekmektir!
hiçbir UEFA kuralına,kararına,uygulamasına,dayanmadan Fenerbahçe'nin hakkını gaspeden TFF bunun hesabını verecek.
BleedingMoon
24.Ağustos.2011, 23:13
çoğu fenerbahçeli gibi takımın ligden çekilmesi taraftarıyım. bu karar karşı çıkanların belirttiği gibi duygusal değil, haksızlığa boyun eğmeyen bir karar olacaktır.
eXcitinG
24.Ağustos.2011, 23:14
Trabzonspor ŞampiyonLar Liginde.
Kaka Leite
24.Ağustos.2011, 23:14
Trabzonspor direk gidicekmiş yerimize :(
RaSenGan
24.Ağustos.2011, 23:15
Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde.
uAburak89
Trabzonspor şampiyonlar liginde.
http://www.uefa.com/uefa/mediaservices/mediareleases/newsid=1666864.html
eXcitinG
Bu yaşananLarı sanırım hayatımızın sonuna kadar unutmayacağız. Spor tarihinde bizim açımızdan bu kadar oLayLarın yaşandığı bir dönem daha oLmamıştır sanırım.
goosfraba
24.Ağustos.2011, 23:16
trabzonspor'un başkanı tutuksuz yargılanırken trabzon nasıl gidiyor cl'ye?
sananes
24.Ağustos.2011, 23:16
ve trabzonspor şampiyonlar liginde sanırım şimdi türkiyenin %70'i tatmin olmuştur:) Ligden çekilme kararı almazsa fenerbahçe yönetimi yazıklar olsun onlara.
RaSenGan
24.Ağustos.2011, 23:17
trabzonspor'un başkanı tutuksuz yargılanırken trabzon nasıl gidiyor cl'ye?
E düne kadar sizin başkanınız içerdeyken siz CL'ye gidince sorun yoktu.
Nedvedmania
24.Ağustos.2011, 23:17
Ts direkt olarak katılıyor.
TS - A.bilbao maçı iptal
sananes
24.Ağustos.2011, 23:20
yahu genç arkadaşım düne kadar trabzon'da zaten elemelere katıldı değil mi? Anlayamıyo musun anlamak mı istemiyosun bilmiyorumda, söylenen soruşturmada adı geçen takımları avrupaya yollamak doğru olmadığından fenerbahçeyi yollamıyorsanız adı geçen başka takımları nasıl yolluyorsunuz?
GeorgeWeah
24.Ağustos.2011, 23:20
Bu karar verildiyse Fenerbahçe'nin küme düştüğü açıklanması lazım. Çünkü lig şampiyonu Trabzon oluyor bu haliyle.
di canio
24.Ağustos.2011, 23:21
İşte demek istediğimiz de o. Fenerbahçe soruşturmada adı geçtiği için men edilirken, aynı soruşturmada adı geçen Trabzonspor nasıl katılıyor? UEFA Şampiyonlar Ligi'ni Avrupa Ligi'nden daha fazla önemsiyor demişti Mehmet Ali Aydınlar. Trabzonspor da men edilecek mi?
cimboom
24.Ağustos.2011, 23:22
Mehmet Ali Aydinlar'a tesekkurler bu kaosu yarattigi icin -.-
uAburak89
24.Ağustos.2011, 23:22
Bu olayın iç yüzünde bir şey var, Uefa'nın açıklaması yeterli değil. Bu karar Trabzonspor'un gayriresmi olarak şampiyon ilan edilmesi demek. Ne acayip bir gün oluyor..
RaSenGan
24.Ağustos.2011, 23:23
yahu genç arkadaşım düne kadar trabzon'da zaten elemelere katıldı değil mi? Anlayamıyo musun anlamak mı istemiyosun bilmiyorumda, söylenen soruşturmada adı geçen takımları avrupaya yollamak doğru olmadığından fenerbahçeyi yollamıyorsanız adı geçen başka takımları nasıl yolluyorsunuz?
Ben anlıyorum fakat sizlerin de anlaması gereken şeyler var bence.Bu alınan kararların gösterdiği şeyler çok açık.
Varonil
24.Ağustos.2011, 23:23
Nasıl bir mantıktır bu? Anlayamıyormusunuz orada demek istenileni.Fenerbahçe bu olayın içinde ve Şampiyonlar Ligi'ne gönderilemiyorsa,Trabzonspor ve Beşiktaş nasıl Avrupa Kupalarına yollarına devam ediyorlar? Bu takımlar men edilmeyecek mi peki?
GodfatheR
24.Ağustos.2011, 23:24
Bi yaşıma daha girdim. Ligden çekilmek şart oldu . Karşıydım ama başka çare yok.
GeorgeWeah
24.Ağustos.2011, 23:25
Bu gece ya da yarın Fenerbahçe'nin küme düştüğü açıklanacak.... Demedi demeyin... TFF kararlarını korktuğu için açıklayamadı. UEFA sayesinde açıklayacak...
eXcitinG
24.Ağustos.2011, 23:26
Trabzonspor yerine UEFA ya hangi takım gidecek peki ?
hakan769
24.Ağustos.2011, 23:27
bilbao sanirsam
GeorgeWeah
Büyük ihtimal Bilbao.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
Bilbao gruplara kalacak diye biliyorum ben abi.
Varonil
Bir nokta da burada.Bursaspor,Gaziantepspor ve Kayserispor TFF'ye hesap sorsa kim verecek bu hesabı?
RaSenGan
İşte demek istediğimiz de o. Fenerbahçe soruşturmada adı geçtiği için men edilirken, aynı soruşturmada adı geçen Trabzonspor nasıl katılıyor? UEFA Şampiyonlar Ligi'ni Avrupa Ligi'nden daha fazla önemsiyor demişti Mehmet Ali Aydınlar. Trabzonspor da men edilecek mi?
Mehmet Ali Aydınlar kendi dediğinin ne anlama geldiğini kendisi bile bilmiyordur ki :) Ortada bazı belli şeyler var bence.Yakın zamanda açıklanır herhalde.Ve bu şeyler de Fenerbahçe'nin suçlu Trabzonspor'un suçsuz olduğu yönünde şeylerdir.
GeorgeWeah
Acıbadem ile yollar ayrıldı...
BaGa TaRKaN
Bu Sorular Bitmez, Bu Kaos Kara Bir Leke Olarak Kalacaktır Zihinlerde
Nedvedmania
MA. Aydinlar : " Bu olaylarin olacagini bilsem federasyon baskani olmazdim" !
Şimdei bas istifayı o zaman
Canlı yayında Habertürkte
Varonil
24.Ağustos.2011, 23:28
İşte beklediğim hamle.Daha yeni başlıyor.
footballer33
24.Ağustos.2011, 23:29
Türk futbolu günden güne kaosa sürükleniyor, bitme noktasına geliyor ve bunu başaran da daha göreve başlayalı 1.5 ay olan MAA ve ekibi. Yazıklar olsun...!!!
TFF istifa.!
uAburak89
24.Ağustos.2011, 23:29
Uefa açıklamasında Fenerbahçe'nin şikeye karıştığını yazıyor, ihtimal vermiyordum ama bu kadar kolay mı bir kulübü karalamak ? Trabzonspor'u aklarken, Fenerbahçe için tam tersi durum söz konusu. Birilerinin net konuşması lazım, bu gizlilik saçmalığı bitsin artık..
sananes
24.Ağustos.2011, 23:30
İşte beklediğim hamle.Daha yeni başlıyor.
Başka hiç bir şey yapmaz bizim basiretsiz yönetim.
goosfraba
24.Ağustos.2011, 23:30
bugün ligden çekildiiğimizi açıklayabilirmişiz.
goosfraba
24.Ağustos.2011, 23:31
Uefa açıklamasında Fenerbahçe'nin şikeye karıştığını yazıyor, ihtimal vermiyordum ama bu kadar kolay mı bir kulübü karalamak ? Trabzonspor'u aklarken, Fenerbahçe için tam tersi durum söz konusu. Birilerinin net konuşması lazım, bu gizlilik saçmalığı bitsin artık..
bu da ayrı bir fıkra olmuş. :)
sananes
Ben UEFA yetkilisi geldiğinde de yazmıştım diye hatırlıyorum Savcı Berk'le görüşürseler yandık,çünkü savcı Berk "Türkiye Buluttan Nem Kapma" şampiyonudur.Ola ki fenerbahçe suçsuz bulunursa ilerleyen süreçte Türkiye'de yer yerinden oynar.
attirson
Trabzonspor ŞL'de inşallah her türlü yere basvururlar .
uAburak89
24.Ağustos.2011, 23:32
Acıbadem'le yolların ayrılması da manidar, ŞL'ye giderken sorun yok, aleyhine kararda ilişkiyi kes..
Nedvedmania
24.Ağustos.2011, 23:33
Haber resmileşti sanırım. Fener MAA ya neden tepki gösteriyor ki ? Onun aldığı bir karar yok. UEFA'nın verdiği emri yerine getirdi. Tepki gösterecekse UEFA'ya göstermeli.
Gerçi tepki göstermesi benim için daha iyi. Belki bi umut baskılar sonunda istifa eder :)
uAburak89
24.Ağustos.2011, 23:33
bu da ayrı bir fıkra olmuş. :)
Hangi açıdan ?
sananes
24.Ağustos.2011, 23:35
Acıbadem'le yolların ayrılması da manidar, ŞL'ye giderken sorun yok, aleyhine kararda ilişkiyi kes..
Bundan daha doğal ne var afedersiniz? çok merak ediyorum bundan daha doğal ne var? İnsanlar ya da kurumlar haksızlığa uğradıklarını düşünürlerse tepki gösterirler.Yeter yahu herkes bi garip!
Nedvedmania
MAA: UEFA Eğer Fener aklanırsa biz gerekli tazminatı öderiz dedi.
goosfraba
Hangi açıdan ?
senlik bir durum yok burak, direk uefa ile alakalı :)
yoksa dediğine katılıyorum. uefa hukukla ilişkisini kesmiştir bu işle.
GeorgeWeah
24.Ağustos.2011, 23:37
Bu saatten sonra Fenerbahçe'nin yapacakları ile ilgili anlam aramak mantıklı değildir.Bize yapılanlar ne kadar anlamlı ise bizim yapacaklarımız da o kadar anlamlı olmalı...
BleedingMoon
uefa tazminat ödeyecek ama yerle bir olan (hatta kalmayan) prestijimizi nasıl geri verecek?
eXcitinG
Saha kapatmayacağız dedi, İLk vukuatta saha kapattı.
LigLer zamanında başLayacak dedi, bir gün sonra 1 ay öteLedi.
Somut deLiL yok dedi, Fenerbahçe nin ŞL ye gitmemesine göz yumdu.
PLay-off sistemi zaten ayrı bir komedi.
Off FutboLdan nefret ediyorum. İngiLtere Premier Ligi üyeLiği aLdım dün gece. Artık Everton un maçLarını takip edeceğim. Nefret ediyorum Türkiye Liginden.
uAburak89
24.Ağustos.2011, 23:38
Bundan daha doğal ne var afedersiniz? çok merak ediyorum bundan daha doğal ne var? İnsanlar ya da kurumlar haksızlığa uğradıklarını düşünürlerse tepki gösterirler.Yeter yahu herkes bi garip!
Sakin. Galiba ilişkiyi kesen Fenerbahçe değil, Acıbadem grubu. Ben diyorum ki ne alakası var ? O zaman başkan olduğunda kesilmeliydi bu ilişki çok alakalıysa. Federasyonun başkanın sahip olduğu grup Fenerbahçe'ye sponsor, bu da saçma.
senlik bir durum yok burak, direk uefa ile alakalı :)
yoksa dediğine katılıyorum. uefa hukukla ilişkisini kesmiştir bu işle.
Yok aga üstüme alınmadım zaten, hakikaten uefa'nın ikinci hamlesi bir garip. Benim aklım almadı. Ellerinde çok net bir şeyler olması lazım.
sananes
24.Ağustos.2011, 23:40
uefa tazminat ödeyecek ama yerle bir olan (hatta kalmayan) prestijimizi nasıl geri verecek?
Tazminat konusunda UEFA TFF'yi kandırdı bana kalırsa.Resmi olarak kararı TFF aldı yani tazminat gibi bir durum ortaya çıkarsa bu TFF'ye kalacaktır.
Buraya yazıyorum o tazminat günü gelecek ve şimdi fenerbahçe düştü diye burda sevinenler,"o kadar yüklü tazminatı TFF nasıl ödesin türk futbolu düşmanı mısınız?" diye çığırtkanlık yapacaklar o gün geldiğinde.
GeorgeWeah
hakikaten uefa'nın ikinci hamlesi bir garip. Benim aklım almadı. Ellerinde çok net bir şeyler olması lazım.
MAA açıkladı onu. Gazetedki haber bile UEFA için yeterliymiş.
BleedingMoon
m.ali aydınlar uefa'nın kanıtlara göre değil, medyaya göre karar verdiğini söyledi fatih altaylı karşısında.
deniz.91
Peki trabzonun uefa hakkı ne olacak oda kayseriye verilmeli o zaman
GeorgeWeah
24.Ağustos.2011, 23:41
Tazminat konusunda UEFA TFF'yi kandırdı bana kalırsa.Resmi olarak kararı TFF aldı yani tazminat gibi bir durum ortaya çıkarsa bu TFF'ye kalacaktır.
Buraya yazıyorum o tazminat günü gelecek ve şimdi fenerbahçe düştü diye burda sevinenler,"o kadar yüklü tazminatı TFF nasıl ödesin türk futbolu düşmanı mısınız?" diye çığırtkanlık yapacaklar o gün geldiğinde.
Ve o vakit gelirse TFF yüklü tazminat ödeyeceği için kulüplere payını vermeyecek. Bu sefer yine suçlu Fenerbahçe olacak.
eXcitinG
Ha Medya demek yarın çıksa Türkiye Liginde Artvin Hopa Spor şike yaptı dese, onu da düşürecek demek sayın MAA.
sananes
uAburak89
kardeşim o tepki sana değil fenerbahçe tepki gösteriyor diye saçma sapan konuşan herkeseydi.
Sponsorluk olayı hukuki olarak yasak olması aslında ama futbol ve voleybol aynı değil gibi saçma bir yöntemle devam ediyordu sanırım.Zaten hukuki olsa bile etik değildi, bi şekilde bitmesi doğru oldu.
di canio
24.Ağustos.2011, 23:42
Sakin. Galiba ilişkiyi kesen Fenerbahçe değil, Acıbadem grubu. Ben diyorum ki ne alakası var ? O zaman başkan olduğunda kesilmeliydi bu ilişki çok alakalıysa. Federasyonun başkanın sahip olduğu grup Fenerbahçe'ye sponsor, bu da saçma.
Yok aga üstüme alınmadım zaten, hakikaten uefa'nın ikinci hamlesi bir garip. Benim aklım almadı. Ellerinde çok net bir şeyler olması lazım.
Şaka gibi, Mehmet Ali Aydınlar'ın dediğine göre Polis öyle diyorsa vardır birşey, basında yazılıyorsa yanlış olmaz tarzı şeyler söylemiş UEFA'dan gelen müfettiş. Bunun üzeirine mi men ediliyor Fenerbahçe. Şaka gibi gerçekten :)
uAburak89
24.Ağustos.2011, 23:42
Medyaya göre karar mı ? Öyle saçma şey mi olur, Trabzonspor'un da adı geçti bu süreçte. Ya Aydınlar saçmalıyor, ya da hakikaten dünya tersine dönüyor..
Nedvedmania
24.Ağustos.2011, 23:43
MAA az önce canlı yayında "Gerekli tazminatı UEFA ödeyecek" dedi. Söz ağızdan çıktı. TFF değil UEFA ödeyecek.
BleedingMoon
24.Ağustos.2011, 23:43
Ve o vakit gelirse TFF yüklü tazminat ödeyeceği için kulüplere payını vermeyecek. Bu sefer yine suçlu Fenerbahçe olacak.
orası ayrı bir komedi. "uefa tazminat veririz dedi." imiş... lafa bak hizaya gel.
GeorgeWeah
24.Ağustos.2011, 23:44
Ligten çekilme gerçekleşiyor galiba. Bütün menejerler kulübe çağrılmış diye haber varmış.
uAburak89
24.Ağustos.2011, 23:45
uAburak89
kardeşim o tepki sana değil fenerbahçe tepki gösteriyor diye saçma sapan konuşan herkeseydi.
Sponsorluk olayı hukuki olarak yasak olması aslında ama futbol ve voleybol aynı değil gibi saçma bir yöntemle devam ediyordu sanırım.Zaten hukuki olsa bile etik değildi, bi şekilde bitmesi doğru oldu.
Eyvallah, ben de diyorum ben ne dedim de kızdırdım bu kadar.
İlk hamle doğruydu ancak bu Trabzonspor olayını oturtamıyorum. Aydınlar dışında birisi çıkıp şu işi bir anlatsa ne güzel olacak, her kafadan ayrı ses var federasyon başkanı sürekli boş konuşuyor. Fenerbahçeli arkadaşlara sabır diliyorum.
sananes
24.Ağustos.2011, 23:45
MAA az önce canlı yayında "Gerekli tazminatı UEFA ödeyecek" dedi. Söz ağızdan çıktı. TFF değil UEFA ödeyecek.
yapma kardeşim sen galatasaraylısın MAA'ın sözlerine mi inanır oldun :) Resmi olarak kararı TFF vermişse tazminatı da TFF ödemek zorunda kalacak demektir.Söze değil resmi evrağa bakar böyle işler.
sananes
24.Ağustos.2011, 23:47
MAA diyorki beşiktaş kupayı iade ettiği için UEFA mest olmuşta o yüzden onlara bişey olmamış, hadi ordan be adam çocuk oyuncağı mı bu? 10 yaşında çocuğu kandırdığını zannediyor galiba.
GodfatheR
Bu ligten nefret ediyorum. Aynı düzende başlarsa bile izlemeyi düşünmüyorum. benim spormax'im var. Oturur Lpool maçlarını izlerim. Bu ülkedeki artık futbol değil.
Ayrıca bir kulübün kaderiyle bu kadar oynanmaz. Daha öncede dedim zamanında ceza verilmeliydi bu düşmede olabilir puan silme de somut delil yoksa aklamalıydı bizi TFF. Ama işin suyunu çıkardılar. Bi gün öyle bi gün böyle. Olmaaz. Ben en çok bu kulübe yapılan zulme üzülüyorum.
acaba bu oyuncular ne halde hiç düşünen var mı?
Başkanı tutuksuz yargılanan bir takımında sütten çıkma ak kaşıkmışcasına şampiyonlar ligine alınması çook garip.
Fenerbahçe yıkılmaz ! 104 yıllık tarihi olan kulübümüz insan ırkı sürdükçe yaşamaya devam edecektir. Kimsenin gücü bizi yıkmaya yetmez. Bu olaylardan daha da güçlenerek çıkıcaz inşallah. Toparlanmamız 10 yılda sürebilir belki daha da fazla ama kulübümüze desteğimiz artarak sürecektir.
Herkes unutur Fenerbahçe taraftarı unutmaz , bunu da kimse unutmasın.
World Hollow o1
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılmasına izin vermeyen TFF'nin Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın grup başkanlığını yaptığı Acıbadem Sağlık Grubu ile Bayan Voleybol Takımının sözleşmesini fesh etti..
sui generis
Şaka gibi, Mehmet Ali Aydınlar'ın dediğine göre Polis öyle diyorsa vardır birşey, basında yazılıyorsa yanlış olmaz tarzı şeyler söylemiş UEFA'dan gelen müfettiş. Bunun üzeirine mi men ediliyor Fenerbahçe. Şaka gibi gerçekten :)
aynen böyle şaka gibi. soruşturma hani gizliydi kimse bilgilendirilmiyordu ya da fenere savaş açan savcıyı dinleyerek mi karar verdi uefa. yazıklar olsun!
ligden çekilme kararı yarına kalmamalı! bu gece açıklanmalı!
cimboom
Bir soru arkadaslar? Fener ligden cekilirse oyunculari ne olacak?
GeorgeWeah
24.Ağustos.2011, 23:48
Serbest kalır herhalde.
World Hollow o1
24.Ağustos.2011, 23:49
Menajerleri vasıtasınla herkes kendisine kulüp bulacak Ankaraspor'a olduğu gibi..
hakan769
24.Ağustos.2011, 23:49
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=beyaz
izlemenizi tavsiye ederim ahmet çakar tartışıyor canlı yayın
BleedingMoon
24.Ağustos.2011, 23:50
Serbest kalır herhalde.
genç oyuncular hariç tek tek satılırlar.
uAburak89
24.Ağustos.2011, 23:51
Başta Galatasaray olmak üzere bu Aydınlar'ı destekleyen bütün kulüplere çok kızıyorum, nereden çıkarıp getirdiler bu adamı. Çok zor bir dönemdi, tecrübesizdi bir yere kadar. Ülke futbolu en karmaşık gününde, adam hikaye anlatıyor. Dedikleri hiç mantıklı değil.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2011, 23:52
Lugano Juventus'ta haberlerini görür gibiyim...
GeorgeWeah
Satılsınlar. Yeniden yapılanırız. Bu yapılanlar karşısında ezilmekten daha iyidir. Taraftar yönetimin arkasında. Çeksinler takımı ligden. Çekilecek cefa varsa çekeriz. Derlerse mali olarak sıkıntıdayız. Onu da karşılamaya gücümüz yeter Allaha şükür.
di canio
Arkadaşlar bugünü, bu operasyonu dikkatlice izleyin. Türk spor tarihinin gördüğü, görebileceği en büyük skandallardan birisi yaşanmakta.
Bordo61Mavi
MAA istifa etsin , sampiyonlar liginide istemiyorum. Bukadar insani bosuna oyaladi.
GALATAS4R4Y
24.Ağustos.2011, 23:53
oyuncu menajerler toplantıya çağrılmış ligden çekilme gerçekleşebilir
Nedvedmania
24.Ağustos.2011, 23:55
yapma kardeşim sen galatasaraylısın MAA'ın sözlerine mi inanır oldun :) Resmi olarak kararı TFF vermişse tazminatı da TFF ödemek zorunda kalacak demektir.Söze değil resmi evrağa bakar böyle işler.
Yani. MAA yine bir kıvırtma yolunu bulur :)
sui generis
24.Ağustos.2011, 23:56
UEFA belge gormedi mi? gormeden nasil kanaate vardi? gorduyse gizlilik noldu? @banu yelkovan
sadece bunu soruyorum..
EndoplazmiK RetikuluM
24.Ağustos.2011, 23:57
Çekilme ihtimalinin sonuna kadar arkasındayım. Yaptıkları zulüm yeter artık.
LadroN
24.Ağustos.2011, 23:59
Koskoca Tff başkanı hiç bir hukuki dayanak olmadan nasıl Uefa'ya güveniyor.Olurda Fenerbahçe suçsuz çıkar tazminat durumu ortaya çıkarsa bu tazminatı paşa paşa TFF öder.
sananes
25.Ağustos.2011, 00:00
Koskoca Tff başkanı hiç bir hukuki dayanak olmadan nasıl Uefa'ya güveniyor.Olurda Fenerbahçe suçsuz çıkar tazminat durumu ortaya çıkarsa bu tazminatı paşa paşa TFF öder.
İşte o tazminat türk futbolunu bitirir.Juventus'un istediği tazminattan haberi yok zannediyorum federasyon yöneticilerinin.
partizanlion
uefa falan ödemez o parayı aydınlar şimdi böyle diyor. az önce tv'de bir kanalda tff karşılayacak olası zararları deniliyor.
Crocodile1963
Bu kadar rezil bir yönetim olamaz. Basketbolu mu yönetirler voleybolu mu bilmem ama Türk futbolunun içine ettikleri kesin.
cimboom
25.Ağustos.2011, 00:01
Ben sahsen cekilmelerini istemiyorum, adam gibi MAA bank asyaya gönderecekse biran önce göndersin ve orda adam gibi oynayip tekrar yukselip tekrardan sampiyonluga oynayan Fenerbahce görelim yada bu ligde kalsin devam etsin böyle, ama tabiki isler karisik simdi. Fenersiz bir lig olurmu ya.
eXcitinG
25.Ağustos.2011, 00:01
DiyeLim Fenerbahçe akLandı. UEFA da tazminatı ödedi. Herşey bitecekmi ? bu kadar mı oLacak, bumudur durum yani ? BeLki Fenerbahçe şu andan itibaren takımda ki en önemLi oyuncuLarını kaybedecek. UEFA ya da TFF bu oyuncuLarı sonra geri transfer edecekmi ?
World Hollow o1
25.Ağustos.2011, 00:02
Tazminatını yemişim yahu bizim onurumuzu yerle bir ettiler neyin tazminatı alıcan ondan ya.?
GeorgeWeah
25.Ağustos.2011, 00:02
Yönetimden Mesaj
Toplantiya bir renkdasimiz girdi ( tribunden soner abi) yonetime taraftarin istekleri iletildi. Yonetimden;
Ligden cekilme bizi 10 yil geriye goturur‚ amator kumeden baslatirlar ‚ simdi olagan ustu kongreye gidiyoruz‚ yarinda Aziz baskanla gorusecegiz aciklamasi geldi ...
http://forum.antu.com/images/bos.gif
Alıntı:Antu
di canio
25.Ağustos.2011, 00:03
Fenerbahçe'yi göndermeme kararını veren TFF. UEFA biz karşılarız dedi deniyor ama UEFA'dan gelen resmi bir taahhüt var mı acaba TFF'nin elinde? Yoksa eğer paşa paşa TFF ödeyecek o tazminatı tazminat gerektiren bir durum olursa.
Nedvedmania
Abi sinir oldum ya. Habertürkte adama her soruya bilmiyorum diye cevap veriyor. Önünü göremeyen bir adam koyarlarsa başa böyle olur. Adamın hiç ileri görüşlülüğü yok.
sananes
DiyeLim Fenerbahçe akLandı. UEFA da tazminatı ödedi. Herşey bitecekmi ? bu kadar mı oLacak, bumudur durum yani ? BeLki Fenerbahçe şu andan itibaren takımda ki en önemLi oyuncuLarını kaybedecek. UEFA ya da TFF bu oyuncuLarı sonra geri transfer edecekmi ?
Maalesef eski güce ulaşmak öyle kolay olmayacak.En büyük örnek Juventus'tur.İtalya futbolunun gerilemesine rağmen yine de yetişemiyor yıllardır en tepeye hala Juventus.Ve tazminatı UEFA'da asla ödemez.Kararı TFF aldı.Sorumluluk federasyonda yani.
sui generis
abi o oyuncuların bonservisini falan maddi zarar kapsamında öder. ama aynı adamları bulamayacağımız kesin..
sananes
25.Ağustos.2011, 00:05
Yönetimden Mesaj
Toplantiya bir renkdasimiz girdi ( tribunden soner abi) yonetime taraftarin istekleri iletildi. Yonetimden;
Ligden cekilme bizi 10 yil geriye goturur‚ amator kumeden baslatirlar ‚ simdi olagan ustu kongreye gidiyoruz‚ yarinda Aziz baskanla gorusecegiz aciklamasi geldi ...
Alıntı:Antu
yönetim yanlış biliyor sanırım amatör kümeye değil bir alt lige gönderirler.Ayrıca gerekirse amatöre düşelim sorun değil bu gerçek taraftar için 10 yıl bekleriz gerekirse,Gerekirse gider amatör maçlarında o stadı full doldururuz.
SAİT71
25.Ağustos.2011, 00:06
Maddiyatı geçtim manevi değerlerimizi kim ödeyecek olası bir aklanma durumunda ?
GeorgeWeah
25.Ağustos.2011, 00:07
Şimdi bu gece kesin karar alınacakmış. Yönetim taraftara güveniyor deniyor. Sponsorluklar dahil herşey gözden geçiriliyormuş. Yani tepki olarak her anlaşma iptal edilecek gibi geliyor bana. Ama ligden çekilme olur mu bilmiyorum. Şu anda genel kurul sözkonusu gibi.
Ayrıca Aykut Kocaman'ın istifa ettiği haberleri geliyor. Birde futbolcu menejerleri çağrılmış. Oyuncu satışı olacak ŞL'de olmayacağımız için herhalde...
Nedvedmania
25.Ağustos.2011, 00:07
Nihat Özdemir Habertürkte. Toplantı sonucu bir karar alınmamış sanırım. Bir açıklama yok.
sananes
25.Ağustos.2011, 00:08
Şimdi bu gece kesin karar alınacakmış. Yönetim taraftara güveniyor deniyor. Sponsorluklar dahil herşey gözden geçiriliyormuş. Yani tepki olarak her anlaşma iptal edilecek gibi geliyor bana. Ama ligden çekilme olur mu bilmiyorum. Şu anda genel kurul sözkonusu gibi.
Ayrıca Aykut Kocaman'ın istifa ettiği haberleri geliyor. Birde futbolcu menejerleri çağrılmış. Oyuncu satışı olacak ŞL'de olmayacağımız için herhalde...
yapma aykut hocam.
Nedvedmania
25.Ağustos.2011, 00:09
Vay be Teke tek programı gerçekten teke tek oldu :D Nihat Özdemirle MAA karşı karşıya.
Ama MAA gibi bir adamla da tartışılmaz ki. Adam sürekli kıvırıyor.
hakan769
25.Ağustos.2011, 00:10
Nihat Özdemir : Bizi Bank Asyaya düşürsün biz şampiyon olur yeniden süper lige çıkarız.
GeorgeWeah
25.Ağustos.2011, 00:11
MAA bizi düşürsün diyor ligden. Şerefli şekilde Bank Asya'da şampiyon olup geri gelelim.
eXcitinG
25.Ağustos.2011, 00:11
Nihat Özdemir çok net konuştu.
MAA nın ve TFF madem böyLe birşey yapıyor o zaman bizim hakkımızda en ufak şüphesi varsa Lütfen bizi Bank Asya ya düşürsün. Bunu kendisinden rica ediyorum dedi.
sananes
25.Ağustos.2011, 00:12
Nihat Özdemir net ve güzel konuştu ayrıca sözü bölünmese bunu yapmaz ise diye devam ediyordu, devamında biz çekiliriz tarzı bir cümle gelebilirdi.Zannediyorum 1 seneden fazla kaybetmemek için düşürün diyor yoksa çekilme ihtimalimizin de hala olduğunu düşünüyorum.
C h A o S
25.Ağustos.2011, 00:13
Fenerbahçe'nin zaten radikal bir karar alıp ligden çekileceğini hiç sanmıyordum.Çünkü maddi açıdan toparlanamaz bir hale gelebilirlerdi.
GeorgeWeah
25.Ağustos.2011, 00:15
Olmadı Nihat Başkan. O kadar konuştun. Ligten çekiliyoruz demedin. Neyi bekliyorsunuz?
hakan769
25.Ağustos.2011, 00:16
çok geyik şeyler dönüyo habertürk de maa diyoki nihat özdemir önce başka şimdi başka konuşuyor :))
sananes
25.Ağustos.2011, 00:16
Fenerbahçe'nin zaten radikal bir karar alıp ligden çekileceğini hiç sanmıyordum.Çünkü maddi açıdan toparlanamaz bir hale gelebilirlerdi.
Nasılsa yakında TFF ödeyecek maddi kaybımızın misli mislisini bu konuda rahatım sorun manevi kayıplar,50 yıl sonra gazete arşivleri açıldığında "Şikeci Fenerbahçe" yazacak gazetelerde.
Ayrıca tribüne oynamak diyor Aydınlar şu an ve asıl tribüne kendisi oynuyor.Bir kurum doğru yapıldığını düşündüğünde doğru yapıyosunuz der.Fenerbahçede bunu yaptı.Sonrasında o doğru düşüncenin tam tersini yaparsa federasyon,bi öyle bi böyle diyebilir insanlar bunun nesi garip.
Ayrıca sabah 7'de uçak varmış gidip savunmalıymışız kendimizi:) ne konuda iddianame yok,deliller soruşturma gizli.Ne konuda Aydınlar ne konuda!
runforafall
25.Ağustos.2011, 00:17
çok geyik şeyler dönüyo habertürk de maa diyoki nihat özdemir önce başka şimdi başka konuşuyor :))
Kendisi aynı cümle içinde bile çelişiyo gün oluyo ki, programı izlemiyorum ama :)
hakan769
25.Ağustos.2011, 00:18
mehmet ali aydinlar dediki dün yaptığımız işlere doğru diyen nihat özdemir şimdi yaptığımız işlere yanlış diyor
sananes
25.Ağustos.2011, 00:18
Bu prosedür dediği şeyler avrupaya farklı türkiye'ye nasıl farklı olabiliyor anlamıyorum.Konu aynı,karar farklı.Kafayı yediğini düşünmeye başlıyorum Mehmet Ali Aydınlar'ın.
uAburak89
25.Ağustos.2011, 00:19
Bu prosedür dediği şeyler avrupaya farklı türkiye'ye nasıl farklı olabiliyor anlamıyorum.Konu aynı,karar farklı.Kafayı yediğini düşünmeye başlıyorum Mehmet Ali Aydınlar'ın.
Aga bir tarafımızı yırttık tabiri caizse kaç gündür adam sanki başka bir gezegende yaşıyor. Neyin kafasında benim aklım almıyor, boşver izleme tamamen boş konuşuyor.
AykutKocaman
25.Ağustos.2011, 00:19
Nihat Özdemir gerektiği gibi konuştu. TFF bizi düşürsün biz yine çıkar şampiyon oluruz.
di canio
25.Ağustos.2011, 00:20
"Fenerbahçe suçlu değil ki. Fenerbahçe şu an şüpheli" dedi Aydınlar. Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını şüpheyle engelliyorsan, diğer şüpheli takımların Avrupa'da mücadele etmesine nasıl müsaade ediyorsun?
goosfraba
maa dedi ki, ''sanki uefa benim, kararı ben aldım.''
uefa ve tff bombayı birbirlerine atıyorlar.
sananes
mehmet ali aydinlar dediki dün yaptığımız işlere doğru diyen nihat özdemir şimdi yaptığımız işlere yanlış diyor
dün yaptığı şeyle bugün yaptığı şey aynı olmadığı için normal bir şey bu.Aynı şeye dün iyi derken bugün kötü demiyor Nihat Özdemir.Federasyonun alakasız şekilde karar değiştirmesiyle alakalı yorum yapması,isyan etmesi normal Nihat Bey'in.
Nedvedmania
MAA : Nihat Özdemir Daha Önce Beni Destekliyordu Yaptıklarımızın Doğru Oldugumuzu Söylüyordu Şimdi Bize Karşılar.
sui generis
25.Ağustos.2011, 00:21
altaylı da kafayı yedi. gs kendisi düşüyordu dedi. açıklamaya bakar mısın ya.
aydınlar ise ligden çekilirsek nereye düşeceğimizi bilmiyor.
GeorgeWeah
25.Ağustos.2011, 00:22
Benim anlamadığım Fenerbahçe ligde nasıl oynayacak. Antuda taraftar yönetim takımı ligden çekmezse biz çekeriz diyor. Bu saatten sonra olacakların önüne kimse geçemez. Bu sene ligde olmamalıyız. Herşeyin hayırlı olması için.
cimboom
Aykut Kocaman istifa ettigi dogrumu :o
Varonil
MAA 9 önce söylediği birşeyin bugün tam tersini söylüyor.Bu durumda hala desteklememizi mi bekliyor acaba kendisini?
runforafall
kararı TFF nin verdiğini söylememiş miydi :s
BleedingMoon
25.Ağustos.2011, 00:23
sürekli çelişiyor maa. önünü alamıyoruz.
uAburak89
25.Ağustos.2011, 00:24
altaylı da kafayı yedi. gs kendisi düşüyordu dedi. açıklamaya bakar mısın ya.
aydınlar ise ligden çekilirsek nereye düşeceğimizi bilmiyor.
Aydınlar neden Altaylı'nın programında sanıyorsun, birbirlerini en iyi o ikisi anlar.
goosfraba
25.Ağustos.2011, 00:24
şu an sadece dedikodu. umarım gerçekleşmez.
hakan769
25.Ağustos.2011, 00:25
ağladı ağlayacak maa çok kötü durumu.
sui generis
25.Ağustos.2011, 00:25
sanmıyorum aykut kocamının istifa edeceğine. fenerbahçe beni kovana kadar burdayım demişti.
SAİT71
25.Ağustos.2011, 00:26
Genç Fenerbahçelilerin internet sitesindeki ankette büyük çoğunluk ligden çekilelim diye oy kullanmış. Yönetim kulak verip ligden çekmeli bu takımı. Ne olursa olsun...
World Hollow o1
25.Ağustos.2011, 00:27
Değil! herkes bırakır o bırakmaz ;)
RaSenGan
25.Ağustos.2011, 00:28
TFF değil UEFA Trabzonspor'u ŞL'ye almış.
hakan769
25.Ağustos.2011, 00:28
ligden cekilmek o kadar kolaymı kardeşim zaten 25 milyon £ kaybetti takım ligden çekilmek ne demek biliyorsun ne kadar sponsorun varsa fesh olacak lig gelirlerin olmayacak daha bir çok şey .
GeorgeWeah
25.Ağustos.2011, 00:29
ligden cekilmek o kadar kolaymı kardeşim zaten 25 milyon £ kaybetti takım ligden çekilmek ne demek biliyorsun ne kadar sponsorun varsa fesh olacak lig gelirlerin olmayacak daha bir çok şey .
Olabilir. Biz de bunların farkındayız. Herşeyi göze alıp ligden çekilelim diyoruz. Kuru gürültü değil yani...
sui generis
25.Ağustos.2011, 00:29
trabzon u ben almadım diyor. e be adam avrupa ya katılan takımları federasyon belirlemiyor mu ?
hakan769
25.Ağustos.2011, 00:30
maa : nba dede play off var kardeşim
sdflksjdflksdjflksdj kop ya
sananes
25.Ağustos.2011, 00:31
Play off sistemini savunurken NBA'den örnek veriyor adam :) helal Aydınlar :D
sui generis
maa : nba dede play off var kardeşim
sdflksjdflksdjflksdj kop ya
nba dedi yok artık
ParduS
Her şeye rağmen ligden çekilmeyelim. Kalalım ve mücadelemizi edelim. Tabi geriye neyimiz kalırsa.
Flawless Victory
Oh her beğenmediğimiz kararda ligden çekilelim, iyi valla. Bu kafayla bir yere varamayız.
Nedvedmania
Çıldırtır bu adamı ya. Diyorki Play off sistemini dünyaya yayıcaz, biz bunu yapamazmıyızi biz o kadar güçsüzmüyüz :mad:
Aydınlar neden Altaylı'nın programında sanıyorsun, birbirlerini en iyi o ikisi anlar.
Hahaha :D Aynen öyle
GeorgeWeah
25.Ağustos.2011, 00:34
Oh her beğenmediğimiz kararda ligden çekilelim, iyi valla. Bu kafayla bir yere varamayız.
Beğenmediğimiz karar değil. Apaçık haksızlık var ortada. Ne yapsak haklı çıkacağımızı düşünmediğimiz için bu son çaremiz. Keşke tapelerden küme düşürülüp şampiyonluğumuz alınıp ve ŞL'ye gitmeseydik. Bu olmadı hem de hiç olmadı...
Varonil
25.Ağustos.2011, 00:34
Elbette ligden çekilmenin zorlukları olacak.Bir daha öyle kolay kolay lige ambargo koyamayabiliriz belki.Derbilerdeki ezici üstünlüğümüzü de kaybedelim ama olsun.Ben Fenerbahçe'yi artık bu kirli oyunun içinde görmek istemiyorum.Ligden çekilme kararı olacaksa da sonuna kadar arkasındayım.Yeniden toparlanana kadar Ertuğrul ile,Hasan ile,Gökay ile,Recep ile,Berk ile sahaya çıkarız.O gençler mabedin kokusunu bir kere çekseler içlerine,bağırlarımıza basarız onları.Biz üstümüze düşeni yapmasını biliriz."Fenerbahçe benim!" diyen Ayetullah bey ruhuyla sahip çıkarız bu kulübe.Ama şu da unutulmasın.1907'ye geri döner yeniden güçlenir,döneriz.Peki ya sonra? :)
GeorgeWeah
25.Ağustos.2011, 00:36
Elbette ligden çekilmenin zorlukları olacak.Bir daha öyle kolay kolay lige ambargo koyamayabiliriz belki.Derbilerdeki ezici üstünlüğümüzü de kaybedelim ama olsun.Ben Fenerbahçe'yi artık bu kirli oyunun içinde görmek istemiyorum.Ligden çekilme kararı olacaksa da sonuna kadar arkasındayım.Yeniden toparlanana kadar Ertuğrul ile,Hasan ile,Gökay ile,Recep ile,Berk ile sahaya çıkarız.O gençler mabedin kokusunu bir kere çekseler içlerine,bağırlarımıza basarız onları.Biz üstümüze düşeni yapmasını biliriz."Fenerbahçe benim!" diyen Ayetullah bey ruhuyla sahip çıkarız bu kulübe.Ama şu da unutulmasın.1907'ye geri döner yeniden güçlenir,döneriz.Peki ya sonra? :)
Tekrardan hızımızı kesmek için birşeyler bulunur, başa döneriz. Bu döngü insanlık boyunca devam eder...
GeorgeWeah
25.Ağustos.2011, 00:41
Ligden çekilme yarın açıklanacakmış. Stad önündeki taraftarlara yönetim söylemiş.
Kaynak:Antu
İnşallah doğrudur.
sui generis
25.Ağustos.2011, 00:42
istifa yok..
Flawless Victory
25.Ağustos.2011, 00:42
Bana göre Fenerbahçe'nin çok önceden ŞL'ne gidemeyeceği söylenmeliydi, geç kalınmış bir karardır. Evet federasyon hata yapmıştır, geç kalmıştır. Ben sadece tüm Türk takımlarının ceza almadığına seviniyorum. Her şey açıkken federasyon korkak davranmıştır. UEFA'da böyle şeylere tahammül yok, Türkiye'de ise herkes birbirine atıyor topu, federasyon büyük klüplerin maşası gibi.
uAburak89
25.Ağustos.2011, 00:43
Arkadaşlar bazılarınız öyle bir yazıyor ki, şikenin olmadığına %100 eminsiniz yani. Kimsenin Aziz Yıldırıma kızdığı yok, olay tamamen kurgu ve komplo üzerinden dönüyor. Yarın öbür gün mahkeme tarafından şike sabit görülürse ne olacak ? Bu sözleriniz çok iddiali.
Ben şikeye ihtimal vermiyordum ama bugünkü uefanın olayından sonra kıllanmaya başladım. Aydınlar'ın gizlilik kararı nedeniyle belge göremediler lafı inandırıcı gelmiyor.
SAİT71
25.Ağustos.2011, 00:43
İnşallah ligden çekilme kararının açıklanacak olması uydurma bir haber değildir.
Oyuncak ettiler yahu. Madem kanıt var düşür gitsin. Düştüğümüz durumlara bak :S
cimboom
25.Ağustos.2011, 00:46
Feneri bitirir bu ligden cekilme olayi, hic istemem gerceklessin.
Estranged
25.Ağustos.2011, 00:47
"Karari TFF aldi. UEFA degil. UEFA'nin talebi dogrultusunde aldik bu karari. Nihayi karari veren biziz." Kendisini bir iş yapmış gibi göstermek istiyor sanırım.
"soruşturması gizli olan ve ifadeleri henüz alınmayan takımla ilgili tff nasıl karar aldı" diye sormuş mehmet baransu
Aydınlar bombayı bir sağ eline bir de sol eline alıyor :) Aynı kelimeleri kullanmasa gam yemem de, tutarsızlık had safhada.
sananes
25.Ağustos.2011, 00:47
fenerbahçe'nin şampiyonlar liginden men edilme kararınını tff verdiği halde topu uefa'ya atıyor aydınlar. uefa hiçbir belge görmeden nasıl böyle bir karar verebilmektedir? dava açılması men edilmesine yeterli ise aynı davadan yargılana trabzonspor ve beşiktaş neden devam edebilmektedir? eğer fenerbahçe şike suçu işlemişse süper lige neden devam edebilmetedir? gerçekten kendisi çok zor bir durumdadır.
eksisözlükten bir alıntı.Saçma sapan sohbet edeceklerine şu soruları yanıtlasa keşke Aydınlar.
Flawless Victory
25.Ağustos.2011, 00:49
Şampiyonlar Ligi'ne Kasımpaşa gitmelidir. :D Üsttekiler yaramaz. :D
sananes
25.Ağustos.2011, 00:50
Fenerbahçeli yetkililerin Cenevre'ye gitmesini tavsiye etmiş, e be adam bu senin işin.
SAİT71
25.Ağustos.2011, 00:51
Neden sadece olay Fenerbahçe üzerinden gidiyor? Beşiktaş'ında yöneticisi ve teknik adamı içeride. Onlar neden devam edebiliyor?
Ahmet Çakar'da daha dün yerden yere vuruyorken şimdide bu tarz konuşmalar yapıyordu...
goosfraba
25.Ağustos.2011, 00:52
Neden sadece olay Fenerbahçe üzerinden gidiyor? Beşiktaş'ında yöneticisi ve teknik adamı içeride. Onlar neden devam edebiliyor?
maa dedi ki, '' beşiktaş kupayı iade etti, iyi niyetini gösterdi. uefa da bunu olumlu karşıladı, bu yüzden yoluna devam ediyor.''
Varonil
25.Ağustos.2011, 00:52
Mehmet Ali Aydınlar:Beşiktaş'ın iyi niyetli olması ve kupayı iade etmesi onları kurtardı.uefa bu tavrı olumlu karşıladı.
sananes
25.Ağustos.2011, 00:53
Aydınlar beşiktaşlı yöneticinin içerde olduğunu unuttu sanırım kendince, yönetici tutuklu olunca daha ciddi oluyo futbolcu teknik direktör olunca bireysel bakabiliyolar olaya dedi.UEFA'yı kast ederek.
cimboom
25.Ağustos.2011, 00:53
Ertem Sener: A.Kocaman istifa etti.
Varonil
25.Ağustos.2011, 00:54
Selçuk Şahin: Sahada akittigimiz terle gozyasiyla hakettigimz sampiyonlar ligine baska takim gidiyor, emegimizi alinterimizi calanlara hakkimi helal etmiyorum
SAİT71
25.Ağustos.2011, 00:54
Yahu iyi niyet ne demek. Madem öyle niye içeride hala personelleri? Skandal bir yorum olmuş.
eGowiCh
25.Ağustos.2011, 00:58
Nihat Özdemir, M.Ali Aydınlar'a harika şeyler söyledi. Ağzına sağlık.
Derhal Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi lazım. Bu yapılanın hiçbir mantıklı gerekçesi yok.
Şampiyonlar Ligi'nden Fenerbahçe'yi men eden TFF, nasıl olur da Trabzonspor'u men etmez? Madem biz şüpheliyiz, bize tölerans gösterilmiyor, şüpheli olan Trabzonspor'a neden tölerans gösteriliyor?
İşin hukuki, sportif boyutunu, her şeyini geçtim, aşağıya yazacağım şey, sanırım bu kararın ne kadar ADALETTEN YOKSUN olduğunu gösterecektir.
Trabzonspor'un kurası yarın çekildi, grubunda Barcelona, Milan, Zenit olduğunu varsayalım. Trabzonspor bu üç takımla deplasmanda maç oynayacak. İşin tuhaf ve komik yanı, TRABZONSPOR BAŞKANI SADRİ ŞENER, ŞİKE SORUŞTURMASI KAPSAMINDA HAKKINDA YURTDIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI TEDBİRİ GEREKÇESİYLE TRABZONSPOR'UN DEPLASMANDAKİ MAÇLARINA GİDEMEYECEK!
UEFA'ya selam olsun. Sıfır tolerans anlayışınız buysa, helal olsun. TFF'nin de sıfır tolerans anlayışı buysa, söyleyecek bir şey yok. Helal olsun.
Edit: Bunun adı sıfır tolerans değil, Fenerbahçe'yi suçlu ilan etmek, Trabzonspor'u suçsuz ilan etmektir.
sananes
25.Ağustos.2011, 01:01
Bu takımı ligden çekip dik durması gerek yönetimin.Sonuçları ne olursa olsun biz bu durumda radikal bir karar almalıyız.Alabilecek kadar güvenli olmalı yönetimimiz.
Aydınlar,Aziz Yıldırım'a giydiriyo hafiften şu an.
KanaKe
25.Ağustos.2011, 01:01
aydinlarin tff nin basina getirilmesi resmen fenerin sonunu getirdi
Del Piero_10
25.Ağustos.2011, 01:02
Bir takımın ligden çekilme durumunda amatör ligden başlaması gerekmez mi?
eGowiCh
25.Ağustos.2011, 01:03
Hayır. Fenerbahçe 2 Süper Lig maçına çıkmazsa otomatik olarak bir alt lige düşürülüyor.
SAİT71
25.Ağustos.2011, 01:03
TFF derhal seçime gitmeli. Aydınlar istifasını vermeli. Daha fazla futbolun canını almadan bıraksında futboldan anlayan bir kişi geçsin. Olmuyor yapamıyorsun be adam bırak...
sananes
25.Ağustos.2011, 01:04
Eğer tüzükte böyle bir şey ifade edilmemişse gerekmez ama ifade ediliyor deniyor.Bir takım ligde 2 maça çıkmazsa o sene küme düşürülür.Takımı ligden çekmekte bunun aynısıdır aslında.2 maça çıkmayan takım bir alt kümeye gönderilir ve o sene başka maç yapamaz diye biliyorum ben.
GeorgeWeah
25.Ağustos.2011, 01:04
Çekilme durumunda bir alt ligden başlanıyor şu anki talimatlara göre.
besiktas1903
25.Ağustos.2011, 01:05
Beşiktaş Kuülbü Hukuk İşlerinden Sorumlu Üyesi Ahmet Akpınar, Uefa'nın ve Türkiye Futbol Federasyonunun almış olduğu karar ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
Akpınar yaptığı açıklamada;
- BU KARARI BEKLİYORDUK -
"Uefa Fenerbahçe'nin önce kendi rızası ile çekilmesini istemiş. Fenerbahçe bunu kabul etmeyince TFF bu kararı aldı. Beşiktaş ile ilgili bir karar verilmemesini normal karşılıyoruz. Zaten beklentimizde buydu. Bunun aksini düşünmemiz arkadaşlarımızın suçlu oldugu anlamına gelirdi. Biz arkadaşlarımızın böyle bırşey yapmadığını biliyoruz." dedi.
- UEFA'NIN ALMIŞ OLDUĞU KARAR ARKADAŞLARIMIZIN SUÇSUZLUĞUNU ORTAYA KOYMUŞTUR -
"Uefa'nin kararını bekliyorduk. Bu nedenle Uefa'nin verdiği kararı yerinde buluyoruz. Bu Uefa'nın yollamış olduğu yazı bile arkadaşlarımızın sucsuzlugunu ortaya koymuştur. Uefa gelip burada sayın savcı ile görüştü. Gerekli doneleri aldı. Öyle bir aksi kanat olsaydı herhalde Beşiktaş'a yaptırım uygulardı." dedi.
- UEFA BEŞİKTAŞ'A YAPTIRIM UYGULATMADI -
"Yarın sabah TFF'den aldığımız çıktı ile birlikte savcılığa başvuracağız. Tff yayınladığı yazıda Uefa'nın kendisine yazdığı yazıyı ve kendilerinin bu kararı almak zorunda olduklarını açıkladı. Burada Uefa sadece Fenerbahçe ile ilgili bir yaptırım uygulayın dedi. Uefa Beşiktaş'a yaptırım uygulatmadı. Buda Beşiktaş'ın Uefa kriterlerine göre aykırı harekette bulunmadığını, Uefa kriterlerine göre bir suç eyleminin bulunmadığını ortaya koymuştur. İtiraz dilekçemizi verirken bununda göz önünde bulundurulmasını talep edeceğiz. Sayın savcı bu konuda gerekli kanaati yerine getircektir. Adalete hepimiz güvenmeliyiz. Elinde sonunda hak yerini bulacaktır. "
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Trabzonspor
25.Ağustos.2011, 01:07
Şimdi Trabzonspor'umuzu şampiyonlar ligine gönderiyorlarsa.Şampiyon da biz mi sayılacaz ben şimdi öğrendim bu olayları?
2 saat kaybolduk neler olmuş.
TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2011, 01:09
Biz belge göremedik, bize verilenlerde yeterli kanıt yoktur dolayısıyla iddianame beklenecek diyerek ligi olduğu gibi devam ettir ama UEFA'nın eğer sonradan birşeyler çıkarsa yanarsınız sözünden korkup Fenerbahçe'yi ŞL'den men et. Ben Fenerbahçe'nin maçını teyzemin düğününe tercih etmiş bir insanım, Fenerbahçe'nin maçının bittiği dakikadan itibaren diğer haftanın gelmesini iple çeken bir insanım ama şu şartlarda Fenerbahçe'nin ligde olmasının bir manası yok. Yönetim taraftarın sesine kulak vererek takımı ligden çekmelidir. Başka bir yol göremiyorum.
http://i51.tinypic.com/11gq2w1.jpg
Antu
BaGa TaRKaN
25.Ağustos.2011, 01:12
Keşke Fener'de Şampiyonluk Kupasını İade Etseydi de Olmasaydı Bunlar
SAİT71
25.Ağustos.2011, 01:13
Niye iade edelim ki?
sananes
25.Ağustos.2011, 01:14
Keşke Fener'de Şampiyonluk Kupasını İade Etseydi de Olmasaydı Bunlar
Böyle bir şeyi aklın alıyor mu? Çok komik değil mi demir parçasını verelim ama nimetlerinden yararlanalım.Aydınlar'ı bugün tamamen izledim bu sözü dahil her sözü türk futbolu için fiyaskodur.Benim için bir sorun yok artık takip etmeyeceğim ama sizler için büyük sorun bu kafada bir adamın yönetmesi futbolu.
ozaniel
25.Ağustos.2011, 01:14
Yalnız Fenerbahçe'yi men edip Beşiktaş'ı iyi halden devam ettirmek kadar saçma bir karar yok. İyi hal suçlu kişiyi birden suçsuz yapmaz, tek açıklaması Fener'in kesin olarak şike yaptığı ve Beşiktaş'ın kesin olmadığı olabilir ama böyle bir durum olsa Fenerbahçe ligden düşmüş olurdu.
Bence Fener'in men edilmesi mantıklı bir karar ama Beşiktaş'ın da aynı cezaya tabi tutulması gerekiyordu, UEFA'ya kupa yoluyla gittik ne de olsa.
Fenerbahçe'nin ligden çekileceğini hiç sanmıyorum, böyle bir şeyi iddia etmek çok kolaydır (Beşiktaş'ın yaptığı gibi) ama uygulamaya konulması da bir o kadar zordur. Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi finansal olarak çöküşü demektir.
Heroon
25.Ağustos.2011, 01:15
Beşiktaş iyi niyetini göstermişte ondan almıslar uefaya yoruma bak madem öyle trabzonspor ne ara iyi niyet göstermiş ? iyi niyet göstermek ne demekse madem Türkiyeden takım alıncak illa cl ye ozaman şike soruşturması dışında bi takım yollansaydı
BaGa TaRKaN
25.Ağustos.2011, 01:15
Ne Bileyim Uefa Madem İyi Niyet Olarak Algılamış Kupa İadesini, Heralde Bunuda İyi Niyet Algılardı ?
eGowiCh
25.Ağustos.2011, 01:16
Nihat Özdemir gerekli çağrıyı yaptı: "Bizi Şampiyonlar Ligi'ne göndermeyerek bir kanaate varan TFF, bizi düşürün. Şerefimizle Bank Asya'da oynarız."
Etik Kurul tarafından 25 gün incelenip de somut bir karar çıkmıyor, hatta "kanaat uyandıracak delil yoktur, şüphelerimiz desteklenmiyor" açıklaması yapılıyor. UEFA bir günde böyle bir karar alıyor, Fenerbahçe'yi suçlu, Trabzonspor'u suçsuz sayıyor. Şaka gibi. TFF de en ufak bir müdahalede bulunmuyor.
TFF halk tabiriyle delikanlıysa, samimiyse, yakışanı yapacak, Trabzonspor'u da Şampiyonlar Ligi'ne göndermeyecekti, Beşiktaş'ı da. Sadece Fenerbahçe'ye uygulanan bu yaptırımın sonunda Türk futbolu zararlı çıkacak.
Derhal ligden çekilme kararı alınsın. Tüm decoder'larımızı iptal ettirelim, olsun bitsin. Sen sağ, ben selamet.
Chinatown
25.Ağustos.2011, 01:17
Trabzonspor'un kurası yarın çekildi, grubunda Barcelona, Milan, Zenit olduğunu varsayalım. Trabzonspor bu üç takımla deplasmanda maç oynayacak. İşin tuhaf ve komik yanı, TRABZONSPOR BAŞKANI SADRİ ŞENER, ŞİKE SORUŞTURMASI KAPSAMINDA HAKKINDA YURTDIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI TEDBİRİ GEREKÇESİYLE TRABZONSPOR'UN DEPLASMANDAKİ MAÇLARINA GİDEMEYECEK!
Peki Fenerbahçenin EVİNDE oynayacağı maçları Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu izleyebilecekmiydi? Bu neyin savunması anlamadım. Sadri Şener'in şike yüzünden değil yurtdışı yasağı.
valla genel olarak Fenerbahçeli arkadaşlar takımlarının suçsuz olabileceğini çok güzel anlıyorlar, umuyorlar ama suçlu olabileceklerini hiç düşünmüyorlar. Şu süre zarfına sizin kadar sıkıntıyı biz de çektik. Hem de fazlasını.. Takım dağıldı, taraftar yıkıldı. 1 ay önceden sezon açtık.. Biz herşeyi kabullendik suçumuz yokken. Size suçu kabullenin demiyorum. Sadece bu işin olmadığından emin olmayın..
sui generis
25.Ağustos.2011, 01:18
Ben boyle birsey gormedim sahada kavga eden biziz birbirimizle kenetlenip alin terimizle aldigimiz sampiyonlugu hice sayip C.L ne gidemiyorz @semih şentürk
nekop
25.Ağustos.2011, 01:18
Fenerbahçeli arkadaşlar Trabzonspor açısından herşey mükemmel gidiyor gözüyle bakmaktan vazgeçsinler olaya. Onlar kadar olmasada bizde çok zarar gördük bu soruçturmanın gecikmesiyle. En basitinden kadro planlaması vs. hepsi lig ve olursa uefa'ya göre planlandı.
sananes
25.Ağustos.2011, 01:19
Peki Fenerbahçenin EVİNDE oyayacağı maçları Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu izleyebilecekmiydi? Bu neyin savunması anlamadım. Sadri Şener'in şike yüzünden değil yurtdışı yasağı.
valla genel olarak Fenerbahçeli arkadaşlar takımlarının suçsuz olabileceğini çok güzel anlıyorlar, umuyorlar ama suçlu olabileceklerini hiç düşünmüyorlar. Şu süre zarfına sizin kadar sıkıntıyı biz de çektik. Hem de fazlasını.. Takım dağıldı, taraftar yıkıldı. 1 ay önceden sezon açtık.. Biz herşeyi kabullendik suçumuz yokken. Size suçu kabullenin demiyorum. Sadece bu işin olmadığından emin olmayın..
yurt dışı yasağının sebebi nedir?
Varonil
25.Ağustos.2011, 01:19
Peki Fenerbahçenin EVİNDE oyayacağı maçları Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu izleyebilecekmiydi? Bu neyin savunması anlamadım. Sadri Şener'in şike yüzünden değil yurtdışı yasağı.
Önce şunu bir anlayın.Fenerbahçe'ye şikeci damgasını yapıştırıp Şampiyonlar Ligi'ne göndermiyorsanız,soruşturmada adı geçen Trabzonspor'u nasıl Şampiyonlar Ligi'ne alıyorsunuz? Siz takımınızın soruşturmada adı geçmesine rağmen suçsuz olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz peki?
RaSenGan
25.Ağustos.2011, 01:20
Ben boyle birsey gormedim sahada kavga eden biziz birbirimizle kenetlenip alin terimizle aldigimiz sampiyonlugu hice sayip C.L ne gidemiyorz @semih şentürk
Durduk yere gidemiyorlar sanki.Ben anlayamıyorum bu adamları.Sanki hiçbir şey yok ortada da o yüzden böyle şeyler yaşanıyor.
SAİT71
25.Ağustos.2011, 01:20
Madem ortada suç ve suçsuzluk belli değil ve bizim gibi 2 takım daha var ama sadece zararını biz çekiyoruz o zaman tepkimizi gösteririz.
World Hollow o1
25.Ağustos.2011, 01:22
Rıdvan hoca çok fena bombaladı FBTV'de yanlız...
MeMo
25.Ağustos.2011, 01:22
Durduk yere gidemiyorlar sanki.Ben anlayamıyorum bu adamları.Sanki hiçbir şey yok ortada da o yüzden böyle şeyler yaşanıyor.
Onların alın terini,saha içini,onların inancını onlardan daha mı iyi bileceksin ? Sen ve bir kaç arkadaş burada inananların fikrini her mesajda değiştirmeye çalışabilirsiniz ama tüm çabalar boşa Aygün.
eGowiCh
25.Ağustos.2011, 01:23
Peki Fenerbahçenin EVİNDE oynayacağı maçları Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu izleyebilecekmiydi? Bu neyin savunması anlamadım. Sadri Şener'in şike yüzünden değil yurtdışı yasağı.
Sadri Şener hakkındaki yurtdışına çıkış yasağı 13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ (yanlış hatırlamıyorsam) tarafından alınmış olup ŞİKE SORUŞTURMASI kapsamındadır.
İzleyemeyeceklerdi. Zaten bu yüzden BİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN MEN EDİLMEDİK Mİ? Öyleyse siz niye men edilmiyorsunuz?
Benim ne demek istediğimi anlamışsındır umarım. Bu çifte standart niye? Hukuk, adalet nerede?
Bizim bilmediğimiz bir şey mi var? Yani ortada "Fenerbahçe hakkında hüküm verilmiştir, diğer takımlar aklanmıştır." gibi bir karar mı var da Fenerbahçe'ye uygulanıyor bu yaptırım?
GeorgeWeah
25.Ağustos.2011, 01:24
Ligden kendimiz çekilelim. MAA'nın Nihat Özdemir'in çağrısına kulak vereceğini düşünmüyorum ve bizi düşüreceklerine de inanmıyorum. Hem soruşturma sonunda suçlu da çıkarsak TFF'yi düşürme sıkıntısından kurtarmış oluruz.
Varonil
25.Ağustos.2011, 01:24
Şampiyonluk mücadelesini sahada o takımla vermediğin için istesen de anlayamazsın o yüzden fazla yorma kendini.
Heroon
25.Ağustos.2011, 01:25
Zaten sorunda orda ya gerçektende ortada hiç bir şey yoksa adamların akıttığı alın terinin hesabını kim verecek
Trabzonspor
25.Ağustos.2011, 01:26
Aziz Yıldırımın evci çıkıp iç saha yada deplasmana gider.Sadri başkan gidemez ki yaşağı var.
sananes
fenerbahçe tv'de konuşan bir hanımefendi var ismini bilmiyorum ama kendisini eskiden de severdim şu an çok mantıklı şeyler söylüyor.Program tekrar programıymış ama benim gibi izlemeyenler varsa faydalı olabilir izlemeleri
Ayrıca yine aynı hanımefendinin söylediğine göre kozmik odadaki belgeler uefa'ya federasyon içinden sızdırıldı,sızdırılıyor gibi 2-3 gündür çok net söylentiler varmış zaten.
DisCo
Hangi takımın ligde kaldığı hangisinin düştüğünün bir önemi yoktur. Ben lig düzgün bir şekilde ne zaman başlayacak onun derdindeydim. Geçmişte Türk futbolu temizlensin diyen herkesin bugün günü kurtarmaya çalıştığını görüyoruz.
Takımlar düşmesin ve para kaybetmesinler diye Lig Tv'nin gösterdiği bu çabadan sonra artık Maraton'da, Pazartesi Gecesi Futbolunda adaletten, haktan, hukuktan nasıl bahsedecekler.
Daha geçen gün doğru işler yapıyorlar denilen federasyon bugün yerden yere vuruluyor. Ne değişti.
Canı yanan durumu kurtarmak için olmayanıda olur kabul ediyor, gözardı edilmeyeceğide gözardı ediyor. Bunu gördük.
En azından kendi adıma benim gibi ligin kurtulmasını isteyenlerde bu savaşın kurbanı olmuşlardır.
sui generis
25.Ağustos.2011, 01:27
Aziz Yıldırımın evci çıkıp iç saha yada deplasmana gider.Sadri başkan gidemez ki yaşağı var.
sizi anlamak gerçekten güç!
Sadri Şener hakkındaki yurtdışına çıkış yasağı 13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ (yanlış hatırlamıyorsam) tarafından alınmış olup ŞİKE SORUŞTURMASI kapsamındadır.
İzleyemeyeceklerdi. Zaten bu yüzden BİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN MEN EDİLMEDİK Mİ? Öyleyse siz niye men edilmiyorsunuz?
Benim ne demek istediğimi anlamışsındır umarım. Bu çifte standart niye? Hukuk, adalet nerede?
Bizim bilmediğimiz bir şey mi var? Yani ortada "Fenerbahçe hakkında hüküm verilmiştir, diğer takımlar aklanmıştır." gibi bir karar mı var da Fenerbahçe'ye uygulanıyor bu yaptırım?
Varonil
fenerbahçe tv'de konuşan bir hanımefendi var ismini bilmiyorum ama kendisini eskiden de severdim şu an çok mantıklı şeyler söylüyor.Program tekrar programıymış ama benim gibi izlemeyenler varsa faydalı olabilir izlemeleri
Ayrıca yine aynı hanımefendinin söylediğine göre kozmik odadaki belgeler uefa'ya federasyon içinden sızdırıldı,sızdırılıyor gibi 2-3 gündür çok net söylentiler varmış zaten.
Ebru Köksaldı sanırım.Twitter'dan da takip edebilirsiniz kendisini.
SAİT71
Adamın demek istediğini anlamamışsınızki :
Aziz Yıldırım zaten gidemeyecek...
F.Bahçeyi bu yüzden men ediyorsunuz ama Trabzonspor'u neden alıyorsunuz diyor???????????
sananes
bak yukarda bi alıntı var senin alıntı yaptığın mesajdan yine zannediyorum EGOWİCH tarafından onu oku da ona cevap ver,verebiliyorsan.Yazı çifte standartla ilgili.
sananes
25.Ağustos.2011, 01:29
Hangi takımın ligde kaldığı hangisinin düştüğünün bir önemi yoktur. Ben lig düzgün bir şekilde ne zaman başlayacak onun derdindeydim. Geçmişte Türk futbolu temizlensin diyen herkesin bugün günü kurtarmaya çalıştığını görüyoruz.
Takımlar düşmesin ve para kaybetmesinler diye Lig Tv'nin gösterdiği bu çabadan sonra artık Maraton'da, Pazartesi Gecesi Futbolunda adaletten, haktan, hukuktan nasıl bahsedecekler.
Daha geçen gün doğru işler yapıyorlar denilen federasyon bugün yerden yere vuruluyor. Ne değişti.
Canı yanan durumu kurtarmak için olmayanıda olur kabul ediyor, gözardı edilmeyeceğide gözardı ediyor. Bunu gördük.
En azından kendi adıma benim gibi ligin kurtulmasını isteyenlerde bu savaşın kurbanı olmuşlardır.
çok mu zor neyin değiştiğini anlamak.Federasyon dün ak derken bugün kara diyor.Bu yüzden dün doğru bulanlarda bugün eleştiriyor.Misal sizlerde dün eleştirirken bugün federasyonu savunuyorsunuz.
sui generis
25.Ağustos.2011, 01:30
ne mi değişti. abi yapma Allah aşkına.. biz federasyona körü körüne mi bağlıyız. doğrusu da az da olsa vardı yanlışı da vardı. şartların nasıl değiştiğine bakmak tepkimizi ifade eder.
Trabzonspor
25.Ağustos.2011, 01:30
UEFA Şampiyonlar liginin marka değerini korumak için bu kararın alınması gerektiğini söylemiş.Bizim ligde değer olmadığı için yapılanlar gözardı edilebiliyor.Yeter ki cepler dolsun.
Chinatown
25.Ağustos.2011, 01:32
Sadri Şener kefalet ile serbest bırakıldı. Kefalet 3 yıla kadar olan cezalar içindir. Şike ise 5 yıldan başlıyor yeni yönetmelikte. Bu hukuksal yanı.
Duyum yanı ise Sadri Şenerin şike adına duyum aldığı bazı oyuncu menejerlerini arayıp tehdit etmesi olarak söyleniyor. Tehditler biraz sertmiş. Misal olarak Sivassporda 4 tane Trabzon doğumlu oyuncu var. Ama tabi bu olayın magazini, net bilmiyorum.
@varonil
ben kimseye şikeci demedim demem. hatta ve hatta ben şikeyi vereni değil alanı suçlarım. bir de 8 tane yöneticimiz dinlendi, soruşturmaya alındı. ama hiçbirine tutuklama kararı gelmedi. yolda kese kağıdı bulsa gizli belge belliyen bozulmuş adalet bizimkilerde birşey bulamamışsa suçsuz olabileceğimizi düşünüyorum.
guarin14
25.Ağustos.2011, 01:32
M.A.A Nihat Özdemir programa katıldıktan sonra bir söz etti;daha dün beni arayıp,kararınızı beğendik,takdir ettik diyenler şimdi ise Tff'nin bu soruşturmada baştan beri yaptıgı herşey yanlıştı diyor.Açıkcası tribünlere oynamakdır bu dedi ve bana da öyle geldi!
MeMo
25.Ağustos.2011, 01:34
M.A.A Nihat Özdemir programa katıldıktan sonra bir söz etti;daha dün beni arayıp,kararınızı beğendik,takdir ettik diyenler şimdi ise Tff'nin bu soruşturmada baştan beri yaptıgı herşey yanlıştı diyor.Açıkcası tribünlere oynamakdır bu dedi ve bana da öyle geldi!
Dünkü kararla bugün ki karar farklı yönlerde değil mi ? Ee olması gerekende bu zaten.
Bunun neresi anlaşılmadı biri bana izah ederse gerçekten sevinirim.Bir şeyleri atlıyorum ama...
sananes
25.Ağustos.2011, 01:34
ne alaka merak ettim? TFF'nin aynı kararına bir iyi bir kötü mü demiş Nihat Özdemir? TFF dün söylediğinin tam tersini yaparsa bugün bunu eleştirmek tribüne oynamak mıdır? Samimiyetsiz,saçma bir mantıkmış bu bana kalırsa.
SAİT71
25.Ağustos.2011, 01:35
TFF dün doğru karar alır doğru dersin ama ertesi gün aa ben bunu böyle yapmıyorum böyle yapıyorum der o zaman karşı çıkarsın. Normaldir.
sui generis
25.Ağustos.2011, 01:36
Fenerbahçe AİHM-CAS ve Danıştaya gidiyor yarın davalar açılıyor.
Varonil
25.Ağustos.2011, 01:37
@varonil
ben kimseye şikeci demedim demem.hatta ve hatta ben şikeyi vereni değil alanı suçlarım. bir de 8 tane yöneticimiz dinlendi, soruşturmaya alındı. ama hiçbirine tutuklama kararı gelmedi. yolda kese kağıdı bulsa gizli belge belliyen bozulmuş adalet bizimkilerde birşey bulamamışsa suçsuz olabileceğimizi düşünüyorum.
döner muhabbetinden şike bulan,"bilyoneri kapatalım" lafını bahis manüplasyonu olarak yorumlayan levent'teki billiıonaire club'tan habersiz olan insanlar tarafından yürütülen bir soruşturma içindeyiz.ben böyle şeyler görünce fenerbahçe'yi bu işin içinde tutacak hiçbir delil olmadığına inanıyorum.mücadelem de bu yüzdendir.
guarin14
25.Ağustos.2011, 01:37
ne alaka merak ettim? TFF'nin aynı kararına bir iyi bir kötü mü demiş Nihat Özdemir? TFF dün söylediğinin tam tersini yaparsa bugün bunu eleştirmek tribüne oynamak mıdır? Samimiyetsiz,saçma bir mantıkmış bu bana kalırsa.
Nihat Özdemir'in HaberTürk kanalında Teke Tek programında dediği şu;Tff bu soruşturma sürecinde baştan sona hatalıydı.
M.A.A'da en son cevap olarak;Daha dün arayıp aldığımız kararları takdir edenler bugün baştan sonra yanlıştır diye açıklama yapıyor dedi.
Cümleler harfiyen aynı olmasa da diyalog bu şekildeydi.
Varonil
25.Ağustos.2011, 01:38
9 gün önce "Kendisini şüpheli gören bir kulüp varsa Avrupa Kupalarına katılmayabilir" demişti MAA.Takdir edilme,karar beğenilme durumu buradadır.Fakat bugün tam tersi bir karar çıkıyorsa eleştirilmesi gayet normaldir.Bilmiyorum yeterince açıklayıcı oldu mu?
MeMo
25.Ağustos.2011, 01:39
Nihat Özdemir'in HaberTürk kanalında Teke Tek programında dediği şu;Tff bu soruşturma sürecinde baştan sona hatalıydı.
M.A.A'da en son cevap olarak;Daha dün arayıp aldığımız kararları takdir edenler bugün baştan sonra yanlıştır diye açıklama yapıyor dedi.
Başta sona hatalıydı zaten iddianameyi bekleme kararı,baskı sonrasında bu kararı çekmeleri,sonra yine geri adım atmaları.Bunlar hatalar silsilesi.
Son alınan karar ise doğrusuydu zaten.Nihat Özdemir süreçten bahsetmiş olabilir.
sananes
25.Ağustos.2011, 01:40
bak şimdi sürecin başı fenerbahçenin takdir ettiği dönemdir sonu ise bugün yapılandır.Yani sürecin başı ve sonunda gidilen yolda çok saçma ve zıt şeyler yapılırsa başından sonuna hatalı denilebilir.Çünkü düne kadar başından sona hemen hemen aynı şeyi söyleyen federasyon bugün ise başında söylediği şeylerden çok farklı şeyler söylüyor.
guarin14
25.Ağustos.2011, 01:40
9 gün önce "Kendisini şüpheli gören bir kulüp varsa Avrupa Kupalarına katılmayabilir" demişti MAA.Takdir edilme,karar beğenilme durumu buradadır.Fakat bugün tam tersi bir karar çıkıyorsa eleştirilmesi gayet normaldir.Bilmiyorum yeterince açıklayıcı oldu mu?
İnsan şüpheli olsa bile ya benim bazı şüphelerim var katılmasak mı acaba der mi hayır.Demek ki Uefa sezmiş ki o şüpheyi men etti Fener'i!
DisCo
25.Ağustos.2011, 01:41
Kimse yanlış anlamasın. Ben o günde durumu yönetemediklerini, dertlerinin Fenerbahçe (Fenerbahçe'yi kolluyorlar deniyordu) ya da Türk futbolu olmadığını sadece bu kararı alırken kendilerini kurtarabilmek adına her yola girdiklerini söylemiştim.
Elbette görüşlere göre yanlış yapılan birşey varsa eleştiri gelecektir. Sizlerde bu uygulamayı eleştiriyorsunuz. Ancak Fenerbahçe tarafından karar alırken yanlışlarını konuşmuyordunuz. Bu anlamda ne değişti diyorum.
guarin14
25.Ağustos.2011, 01:42
bak şimdi sürecin başı fenerbahçenin takdir ettiği dönemdir sonu ise bugün yapılandır.Yani sürecin başı ve sonunda gidilen yolda çok saçma ve zıt şeyler yapılırsa başından sonuna hatalı denilebilir.Çünkü düne kadar başından sona hemen hemen aynı şeyi söyleyen federasyon bugün ise başında söylediği şeylerden çok farklı şeyler söylüyor.
Bunun özü şudur dostum;Federasyon bana birşey yapmadığı sürece kraldır,şampiyondur.Bana dokunursa tüh kakadır!
MeMo
25.Ağustos.2011, 01:43
Kimse yanlış anlamasın. Ben o günde durumu yönetemediklerini, derdinin ne Fenerbahçe (Fenerbahçe'yi kolluyorlar deniyordu) ne Türk futbolu olduğunu sadece bu kararı alırken kendilerini kurtarabilmek adına her yola girdiklerini söylemiştim.
Elbette görüşlere göre yanlış yapılan birşey varsa eleştiri gelecektir. Sizlerde bu uygulamayı eleştiriyorsunuz. Ancak Fenerbahçe tarafından karar alırken yanlışlarını konuşmuyordunuz. Bu anlamda ne değişti diyorum.
O zaman yanlış değildi demek ki ? Savunduğumuz şey bize doğru size yanlış olabilir. Bizim savunduğumuza yakın karar alınmışsa doğru deriz. Bundan normal ne var ?
MeMo
25.Ağustos.2011, 01:46
Yarın sabah Tahkime başvuracağız.
DisCo
25.Ağustos.2011, 01:46
O zaman yanlış değildi demek ki ? Savunduğumuz şey bize doğru size yanlış olabilir. Bizim savunduğumuza yakın karar alınmışsa doğru deriz. Bundan normal ne var ?
Bunun adı çıkarına göre saf değiştirmektir. Bizim seninle normallerimiz biraz farklı olabilir. Saygı duyarım.
Varonil
25.Ağustos.2011, 01:47
İnsan şüpheli olsa bile ya benim bazı şüphelerim var katılmasak mı acaba der mi hayır.Demek ki Uefa sezmiş ki o şüpheyi men etti Fener'i!
Peki aynı UEFA'nın soruşturmada adı geçen diğer kulüplerden hiç mi şüphesi yokmuş acaba? Benim haberim yok da Beşiktaş ve Trabzonspor tamamen aklandılar mı yoksa?
AC Milan ve Porto örnekleri nedir peki? UEFA orada sezemedi de burada mı sezdi? Hakkında şike soruşturması olan hatta yerel federasyondan ceza alan Porto Şampiyonlar Ligi'ne katıldı.-8 puan ile lige başlayan AC Milan o sene Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu.
UEFA bu konuda 5,7 ve 12 Temmuz olmak üzere 3 defa açıklama yaparak kararı TFF'nin vereceğini,suçluluğu kesinleşene kadar adı geçen kulüplerin tüm haklarını kullanabileceğini söyledi.
sananes
25.Ağustos.2011, 01:48
Bunun adı çıkarına göre saf değiştirmektir. Bizim seninle normallerimiz biraz farklı olabilir. Saygı duyarım.
bakın federasyon dün ak diyordu ak bizim doğrumuzdu ve bunu savunduk bugün ise damdan düşer gibi kara diyor.Dün de bizim doğrumuz ak idi bugün de ak.Yani doğrumuzu savunuyoruz hala ve bugün ki kara yorumlarını eleştiriyoruz.Bunu nasıl çıkarcılık olarak algılabiliyorsunuz aklım almıyor.
Trabzonspor
25.Ağustos.2011, 01:49
Kimse yanlış anlamasın. Ben o günde durumu yönetemediklerini, dertlerinin Fenerbahçe (Fenerbahçe'yi kolluyorlar deniyordu) ya da Türk futbolu olmadığını sadece bu kararı alırken kendilerini kurtarabilmek adına her yola girdiklerini söylemiştim.
Bende bunu yazacaktım.TFF dosyaları görp karar alacaz dediğinde herkez ayağa kalktı sonra 'Savunma almadan karar alamayız' dedi herkez oturdu.TFF'nin sırtını sıvazladı.Şimdi karar değişti herkez yine ayakta.
sui generis
25.Ağustos.2011, 01:49
aksine savunduğu düşüncenin peşinden gitmektir. biz kalkıpta federasyon haklı. o nederse o demiş olsaydık saf değiştirmiş olurduk. ama hiçbir zaman o safta değildik ki.
MeMo
25.Ağustos.2011, 01:50
İlgisi yok.
Savunduğumuz şeyler yapılırsa doğrudur zaten savunmuşuz aksi yapılırsa yanlış çünkü aksini savunmuşuz :)
Ayrıca TFF'nin ne kadar birbirini reddeden kararlar verdiği de ortada.Bu yüzden genel bir eleştiri tutarsızlık olmaz.
sananes
25.Ağustos.2011, 01:51
Bende bunu yazacaktım.TFF dosyaları görp karar alacaz dediğinde herkez ayağa kalktı sonra 'Savunma almadan karar alamayız' dedi herkez oturdu.TFF'nin sırtını sıvazladı.Şimdi karar değişti herkez yine ayakta.
"herkez" diye yazdığınız herkes fenerbahçeliler sanırım.EE güzel kardeşim tersi de sizin için geçerli değil mi?Siz kendi doğrunuzu savunuyosunuz biz kendi doğrumuzu bunun nesi yanlış
sui generis
25.Ağustos.2011, 01:51
Kulübümüz avukatları yarın sabah saat 09:00'da TFF Tahkim Kuruluna kulübümüz ile ilgili olarak alınan UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men kararının iptali ve yürütmesinin durdurulması başvurusunda bulunacaktır. Kulübümüze tanınan sürenin de kısıtlı olmasını TFF'nin göz önüne alması ve Şampiyonlar Ligi kura çekiminden önce başvurumuzu değerlendirmesini bekliyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
danıştay a da gidilmeli!
guarin14
25.Ağustos.2011, 01:52
Peki aynı UEFA'nın soruşturmada adı geçen diğer kulüplerden hiç mi şüphesi yokmuş acaba? Benim haberim yok da Beşiktaş ve Trabzonspor tamamen aklandılar mı yoksa?
AC Milan ve Porto örnekleri nedir peki? UEFA orada sezemedi de burada mı sezdi? Hakkında şike soruşturması olan hatta yerel federasyondan ceza alan Porto Şampiyonlar Ligi'ne katıldı.-8 puan ile lige başlayan AC Milan o sene Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu.
UEFA bu konuda 5,7 ve 12 Temmuz olmak üzere 3 defa açıklama yaparak kararı TFF'nin vereceğini,suçluluğu kesinleşene kadar adı geçen kulüplerin tüm haklarını kullanabileceğini söyledi.
Demek ki kararını değiştirdi adamlar,Uefa'nın içinde olsam yorum yapabilirdim ama şu an diyebileceğim tek şey demek ki Uefa ya birşeyden kıllandı ya da arkasını sağlama almaya çalışıyor,kura çekimine 24 saat kala verilen kararın nedeni bu olabilir anca.
Porto,Milan örneklerine gelince belki de yemedi men etmek,Milan'ın veya Porto'nun işine geldi onların Cl'de oynaması.Belki de Uefa'nın hukukuna göre ceza teşkil etmiyordu yaptıkları.Sonuçta federasyonların ve Uefa'nın kararı bir olmayabilir.
sananes
25.Ağustos.2011, 01:53
Bu kararın beklenip beklenip son saniyede verilmesi de ayrı olay.İtiraz şansımızı elimizden alıyorlar resmen oldu bittiye getirerek.
DisCo
Federasyonun kararlarına takıldıkça ben madalyonun bir yüzünü anlatacağım, lafımdan kendine pay çıkaran herkeste diğer yüzünden anlatacak ve anlaşamayacağız. Gerçi anlaşmamız şart değil. Fikir çarpıştırıyoruz fakat en azından birbirimizi anlayamayacağız.
Ben söylenileni anlıyorum. Sizin doğrunuz Fenerbahçe'nin ligde kalmasıydı ve federasyon bu yönde bir adım attı. Çünkü elde delil olmadığı için bir takımı düşürmesi mantık çerçevesinde olamaz. Federasyonun bu hamlesini bende doğru buluyorum. Siz bu karar üzerinden yorumluyorsunuz.
Bende diyorum ki federasyon Fenerbahçe'yi düşürmemekle doğru yapmış olabilir. Ancak süreci yanlış yönettiler. Tüm takımların hakkı yendi ve Türk futbolunun geleceğini zarar altına soktular. Bunu yaparkende tek dertleri bu kararı verirken adımız tarihe geçmesindi. Bu yanlışları görmek için 6-7 göze gerek yoktur.
Fenerbahçe'nin düşürülmemesi doğru karardı. Çünkü deliller yoktu. Federasyon buna rağmen bu işi yanlış yürütmüştür. Siz Fenerbahçe ile ilgili karar verilirken iyi federasyon, zararına karar verildiğinde kötü yaptınız.
Bu federasyon baştan beri kötüydü zaten. Sizler bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediniz.
Night_Mare17
Ee Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne alınırsa bu sefer Trabzon'a haksızlık olacak . Adamlar Bilbao maçı iptal edildi diye belki antremanı kestiler o maç için . Gruplara kalmak için hazırladılar kendilerini .
Trabzonspor
"herkez" diye yazdığınız herkes fenerbahçeliler sanırım.EE güzel kardeşim tersi de sizin için geçerli değil mi?Siz kendi doğrunuzu savunuyosunuz biz kendi doğrumuzu bunun nesi yanlış
Yo ben savunmalar alınmalı dediklerinde hiç kalkıp oturmadım ki.Haklılar,savnma alamdılar.
Ayrıca biz herşeyi kabul edip.Takımımı UEFA Avrupa kupasında destekledim.Maça gidip desteklemeye de devam edecektim.
'S' yanlışımı düzelttiğin için teşekkür ederim.
cimboom
25.Ağustos.2011, 01:54
Biraz alakasiz olacak ama, Disco abiye soru?
Imzanda niye fenerbahce imzasi var? Galatasarayli oldugun halde? sadece merak ediyorum dikkatimi cekti?
MeMo
25.Ağustos.2011, 01:54
Federasyonun kararlarına takıldıkça ben madalyonun bir yüzünü anlatacağım, lafımdan kendine pay çıkaran herkeste diğer yüzünden anlatacak ve anlaşamayacağız. Gerçi anlaşmamız şart değil. Fikir çarpıştırıyoruz fakat en azından birbirimizi anlayamayacağız.
Ben söylenileni anlıyorum. Sizin doğrunuz Fenerbahçe'nin ligde kalmasıydı ve federasyon bu yönde bir adım attı. Çünkü elde delil olmadığı için bir takımı düşürmesi mantık çerçevesinde olamaz. Federasyonun bu hamlesini bende doğru buluyorum. Siz bu karar üzerinden yorumluyorsunuz.
Bende diyorum ki federasyon Fenerbahçe'yi düşürmemekle doğru yapmış olabilir. Ancak süreci yanlış yönettiler. Tüm takımların hakkı yendi ve Türk futbolunun geleceğini zarar altına soktular. Bunu yaparkende tek dertleri bu kararı verirken adımız tarihe geçmesindi. Bu yanlışları görmek için 6-7 göze gerek yoktur.
Fenerbahçe'nin düşürülmemesi doğru karardı. Çünkü deliller yoktu. Federasyon buna rağmen bu işi yanlış yürütmüştür. Siz Fenerbahçe ile ilgili karar verilirken iyi federasyon, zararına karar verildiğinde kötü yaptınız.
Bu federasyon baştan beri kötüydü zaten.
Ben iyi federasyon diyen görmedim.Doğru karar verdim dedim şahsen.
ThersoN
25.Ağustos.2011, 01:55
Benim anlamadığım; FB yöneticileri TFF'nin aldığı her karara eleştirecek birşey bulabiliyorlar. Bu olaylardan anladığım kadarıyla men etme kararını UEFA almış, TFF de amiri olan UEFA'nın sözünü dinlemek zorundadır, sonuçta UEFA'nın elinde kozlar var, tüm Türk takımlarını belli süreler boyunca men edebilir. Anlatmak istediğim bu kararın verilmesi sürecinde TFF'nin eli kolu son derece bağlı durumdadır. Biz FB'yi men edemiyoruz diyecek bir güçte değildir.
Ayrıca M.A.A.'ı şu Nihat Özdemir hadisesinden sonra daha iyi anlamaya çalıştım. Sürecin en başından beri adam TFF adına ne yapsa birilerinin hoşuna gitmiyor. Sonuç olarak adama 'önce alkışladınız doğru dediniz şimdi ne yaptın sen yaa' dedirttiler. TFF'nin süreç boyunca bi suçu olduğuna inanmıyorum. Büyük bir kulübü hukuki süreç başlamadan ya da bitmeden, sonuç kesinleşmeden, belgeleri inceleyip düşürmek kolay birşey değil. ayrıca sadece FB olsa tamam diyecem, işin içinde Digiturk ve diğer mali konular da var.
Varonil
25.Ağustos.2011, 01:57
Ee Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne alınırsa bu sefer Trabzon'a haksızlık olacak . Adamlar Bilbao maçı iptal edildi diye belki antremanı kestiler o maç için . Gruplara kalmak için hazırladılar kendilerini .
İçiniz rahat olsun Trabzonspor bu sene Şampiyonlar Ligi'nde.Karar öyle bir tarihte açıklandı ki itirazın tahkimden geri dönme şansı imkansız gibi.
Nocna Mora
25.Ağustos.2011, 01:58
Şimdi Trabzonspor 2010-2011 yılı lig şampiyonu mu oldu ?
DisCo
25.Ağustos.2011, 02:00
Biraz alakasiz olacak ama, Disco abiye soru?
Imzanda niye fenerbahce imzasi var? Galatasarayli oldugun halde? sadece merak ediyorum dikkatimi cekti?
Bu sezon Galatasaray çok kötü günler geçirdi. Ne olursa olsun Galatasaray, Galatasaray'dır gerçeği değişmezdi. Kendi takımım için böyle düşünüyorum.
Bugün Fenerbahçe'li yöneticilerde yanlış işlere girdiler mi bilmiyorum. Eğer girmişlerse Fenerbahçe, Fenerbahçe'liğinden birşey kaybetmez. Onu anlatıyor.
guarin14
25.Ağustos.2011, 02:00
Eğer Fener başvurabileceği her yere başvurdu ve sonucunda haklı çıkmış oldu ve hakkı yendiği mahkemelerce anlaşıldı,bu arada da Cl maçlarının ortalarına gelindi.Fener bu işten sadece maddi bir kazanç mı sağlayabilecek?
cimboom
25.Ağustos.2011, 02:02
Bu sezon Galatasaray çok kötü günler geçirdi. Ne olursa olsun Galatasaray, Galatasaray'dır gerçeği değişmezdi. Kendi takımım için böyle düşünüyorum.
Bugün Fenerbahçe'li yöneticilerde yanlış işlere girdiler mi bilmiyorum. Eğer girmişlerse Fenerbahçe, Fenerbahçe'liğinden birşey kaybetmez. Onu anlatıyor.
Guzel dusunce DisCo abi :D
Trabzonspor
25.Ağustos.2011, 02:03
Şimdi Trabzonspor 2010-2011 yılı lig şampiyonu mu oldu ?
Bunu bende merak ediyorum sordum ama baya arkada kaldı.
SaLviO
25.Ağustos.2011, 02:04
Şampiyon fenerbahçe trabzon değil.
eGowiCh
25.Ağustos.2011, 02:05
Sadri Şener kefalet ile serbest bırakıldı. Kefalet 3 yıla kadar olan cezalar içindir. Şike ise 5 yıldan başlıyor yeni yönetmelikte. Bu hukuksal yanı.
Duyum yanı ise Sadri Şenerin şike adına duyum aldığı bazı oyuncu menejerlerini arayıp tehdit etmesi olarak söyleniyor. Tehditler biraz sertmiş. Misal olarak Sivassporda 4 tane Trabzon doğumlu oyuncu var. Ama tabi bu olayın magazini, net bilmiyorum.
El insaf.
http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=189699
Bu da ilk karara yapılan itirazın sonucu, yani nihai karar:
Sadri Şener'in yurtdışı çıkış yasağının kaldırılmasına ilişkin itiraz da reddedildi.
SADRİ ŞENER’E DE RET
Öte yandan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in yurtdışı yasağı konularak serbest bırakılmasına da avukatları itiraz etmişti. Bu itirazı da değerlendiren İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, Sadri Şener hakkında yurtdışı çıkış yasağı uygulanmasının devamına karar verdi
Selahattin GÜNDAY İSTANBUL DHA
Bu ilk karar:
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında nöbetçi mahkeme tarafından yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.
Nöbetçi hakimlik, savcı Berk'in 200 bin liralık kefalet talebini uygun görmeyerek, CMK'nın 109. maddesinde düzenlenen ve adli tedbir uygulaması olarak geçen yurt dışına çıkış yasağı koyarak Sadri Şener'i serbest bıraktı.
UZUN LAFIN KISASI:
Sadri Şener hakkında şike soruşturması kapsamında yurtdışına çıkış yasağı konmuştur.
Bu haberi bile kabul etmeyen sana tek yorumum: "El insaf."
Yurtdışına çıkış yasağı da koruma tedbiridir, tutuklama da koruma tedbiridir. Haliyle tutuklama daha ağır bir tedbirdir.
Sıfır toleransı (UEFA'nın sözde sıfır toleransı - sadece Fenerbahçe'ye uygulanan bir tolerans bu, TFF de öyle yapıyor) mantıklı ve gerekçeli olarak izah edebilecek biri varsa, her Şampiyonlar Ligi maçında Trabzonspor forması giyip maç izler, sonuna kadar desteklerim.
sui generis
25.Ağustos.2011, 02:05
Bunu bende merak ediyorum sordum ama baya arkada kaldı.
şuan da resmi olarak öyle bir şey yok ama bir önemi kalmadı öyle denilebilir.
Varonil
25.Ağustos.2011, 02:19
MAA:"Fenerbahçe genel kurul kararı alsaydı Şampiyonlar Ligi'ne katılabilirdi"
Programı izlemedim,cidden dedi mi böyle birşey?
FenoMachine
25.Ağustos.2011, 02:20
Samimi bir Fenerbahce li olarak bir takımın bir cezası varsa çekmelidir bu her takım olursa olsun isterse Türkiye milli takımı olsun Ben işin içinde sadece Fenerbahce olduğunu düşünmüyorum
Fakat bulunan deliller sadece Fenerbahce yi gösteriyorsa ceza Sadece FB ye verilmelidir
şuan daha soruşturma bitmedi inşallah futbolun daha temiz olabilmesi için herkez açık sözlü olur Tek Ümidim artık Türk futbolunun daha temiz bir şekilde yönetilmesidir.
Bence şu saatten sonra kimse hiçbirşey yok kimse suçlu değil diyemez herkez elini vicdanına koyup gerekenleri yapması gerekiyor...
Chinatown
25.Ağustos.2011, 02:20
@eGowich
şimdi ben sana Sadri Şener'in neden şikeyle alakalı olmadığını söyledim, sen yurt dışına çıkış yasağı belgesini sunuyursun bana. Ben bu cezayı almadı demiyorum. Kefalet ile serbest bırakıldı. Yurt dışına da çıkışı yasaklandı. Tamam. Ama tutuklanmadı, yargılanmıyor da. Yani Sadri Şener neyse şu anda, Emre, Sezer, Emenike öyle. Sadece yurtdışı yasağı o kadar.
Yani 7-8 yöneticisi tutuklu (yargılanacak) olan takımını bir tane yurtdışı çıkış yasaklı başkanla (eğer yeni bir dalga olmazsa yargılama gözükmüyor) bir tutuyorsun, bir de el insaf diye bana sitem ediyorsun.birşey diyemeyeceğim..
Bir de o Benfica maçından önce verilen itiraz reddi doğaldı, zaten karar açıklanalı 3-5 gün olmuştu. bir anda karar değişmesi beklenemezdi zaten.
GodfatheR
25.Ağustos.2011, 02:21
Başkanımızı satmadık diye bu dertleri çekiyoruz.
eGowiCh
25.Ağustos.2011, 02:25
MAA:"Fenerbahçe genel kurul kararı alsaydı Şampiyonlar Ligi'ne katılabilirdi"
Programı izlemedim,cidden dedi mi böyle birşey?
Bunların amacı Fenerbahçe'nin yönetiminin değişmesini sağlamak mı, adaletli, hukuka uygun kararlar alıp Türk futbolunu kaostan kurtarmak mı? Gördüğüm kadarıyla, Fenerbahçe'nin iç işlerine müdahaleye varan şeyler var. Genel kurul kararıyla falan ilgisi yok bunun. Trabzonspor genel kurul kararı mı aldı ki Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor?
Aydınlar bugün Teke Tek programında açıklamalarıyla büyük bir hüsrana uğratmıştır beni. Nihat Özdemir'in söylediklerine tek laf edemedi, savunma dahi yapamadı. Aydınlar'a karşı alınan, Acıbadem'le yolların ayrılması kararı çok yerinde ve doğru oldu. Ve derhal Aydınlar'ın kongre üyeliğinden ihracı da sağlanmalı.
**
Yarın Tahkim Kurulu'ndan karar çıkarsa -ki hemen karar verilmeli, acil değerlendirme yapılmalı- benim beklentim, kurul TFF'nin aldığı kararı iptal edecek ve yürürlüğü de durduracaktır. Yargıtay eski Başkanı Hasan Gerçeker gibi değerli bir hukuk adamının başında bulunduğu Tahkim Kurulu, büyük olasılıkla Fenebahçe lehine bir karar verecektir.
guarin14
25.Ağustos.2011, 02:25
Başkanımızı satmadık diye bu dertleri çekiyoruz.
Fenerbahçe kulübünün peşinden değilde bir bireyin peşinden gittiğiniz için bu dertleri çekiyorsunuz.
eGowiCh
25.Ağustos.2011, 02:29
@eGowich
şimdi ben sana Sadri Şener'in neden şikeyle alakalı olmadığını söyledim, sen yurt dışına çıkış yasağı belgesini sunuyursun bana. Ben bu cezayı almadı demiyorum. Kefalet ile serbest bırakıldı. Yurt dışına da çıkışı yasaklandı. Tamam. Ama tutuklanmadı, yargılanmıyor da. Yani Sadri Şener neyse şu anda, Emre, Sezer, Emenike öyle. Sadece yurtdışı yasağı o kadar.
Yani 7-8 yöneticisi tutuklu (yargılanacak) olan takımını bir tane yurtdışı çıkış yasaklı başkanla (eğer yeni bir dalga olmazsa yargılama gözükmüyor) bir tutuyorsun, bir de el insaf diye bana sitem ediyorsun.birşey diyemeyeceğim..
Bir de o Benfica maçından önce verilen itiraz reddi doğaldı, zaten karar açıklanalı 3-5 gün olmuştu. bir anda karar değişmesi beklenemezdi zaten.
Atladığın noktayı yazacağım sadece, gerisini sen anlarsın zaten:
"... tutuksuz yargılanmak üzere Sadri Şener'i serbest bıraktı."
Fenerbahçe'nin başkanı tutuklu yargılanıyor. Trabzonspor'un başkanı tutuksuz yargılanıyor (+ Trabzonspor başkanı hakkında yurtdışına çıkış yasağı var.)
Umarım bunca mesajın sonunda bir çıkarıma varırsın.
Chinatown
25.Ağustos.2011, 02:35
Atladığın noktayı yazacağım sadece, gerisini sen anlarsın zaten:
"... tutuksuz yargılanmak üzere Sadri Şener'i serbest bıraktı."
Fenerbahçe'nin başkanı tutuklu yargılanıyor. Trabzonspor'un başkanı tutuksuz yargılanıyor (+ Trabzonspor başkanı hakkında yurtdışına çıkış yasağı var.)
Umarım bunca mesajın sonunda bir çıkarıma varırsın.
evet Fenerbahçe başkanı için yurtdışı yasağı yok. bir de bu cümleyi nereden aldın?