Log in

View Full Version : Büyük Şike Soruşturması

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

byariff
10.Temmuz.2011, 19:34
CnnTürk Son dakika : Aziz Yıldırım'ın sorgusu tamamlandı.

hadi bakalim turk futbolu icin hayirlisi ne ise o olsun

bursa_mc
10.Temmuz.2011, 19:50
Bağdat caddesi çok kalabalık..

attirson
10.Temmuz.2011, 19:53
İnşallah kötü birşey çıkmaz .

anil luque
10.Temmuz.2011, 19:54
Eli kulağında karar açıklanır. Herkes için hayırlısı neyse o olsun , kazanan Türk futbolu olur umarım. Kişisel rekabetler , menfaatler , rakibini ezme düşüncesi bizlere birşey kazandırmayacak.

bursa_mc
10.Temmuz.2011, 20:04
Eğer Aziz Yıldırım suçluysa umarım tutuklanır.

sananes
10.Temmuz.2011, 20:20
an itibariyle avukatlar içeri girmiş, karar açıklanıyor.

Dooki
10.Temmuz.2011, 20:20
Karar açıklanıyor.

sarianet
10.Temmuz.2011, 20:21
Mamadou Niang
Feneriumda Alış veriş yapmadan Kasaya Para Bırakanlar Var !

sanırım bu ileti her şeyi anlatıyor

sananes
10.Temmuz.2011, 20:23
tutuklandı, geçmiş olsun.

Dooki
10.Temmuz.2011, 20:24
Aziz Yıldırım Tutuklandı!

Vieri
tutuklanmış

sarianet
hadi geçmiş olsun :D

byariff
Son dakika : Aziz Yıldırım tutuklandı.

eXcitinG
Artık oLacakLarı tahmin etmek çok zor değiL sanırım.

TheWizard
10.Temmuz.2011, 20:25
SON DAKİKA:Aziz yıldırım örgüt kurmak,örgüt yöneticiliği yapmak ve şikeden tutuklandı :(.seneye trt 1 akar :S

Night_Mare17
10.Temmuz.2011, 20:26
Aziz Yıldırım tutuklandı.

bursa_mc
TFF,Fenerbahçe için kötü bir karar vermek zorunda kalacak..

Gncl1905
Şimdi Kanal D muhabirini tartakladılar, o adamın ne suçu varsa...

Bekliyordum bunu, o kadar hastayken sorgulamanın devamı gelmezdi birşey olmasaydı.Sıra federasyonda, bu hafta içinde kararı vermesi lazım...

E.Cartman
10.Temmuz.2011, 20:27
Aziz Yıldırım tutuklanmış. Bu saatten sonra Fenerbahçe küme düşmezse benim federasyona olan inancım azalır. En azından düşürmeseler bile -30'la başlamalı bu seneye.

guarin14
10.Temmuz.2011, 20:28
Türk futbolu için hayırlı olsun.Umarım gazeteciler ve taraftarlar arasında bir arbede yaşanmaz.

Night_Mare17
10.Temmuz.2011, 20:29
Türk futbolu için hayırlı olsun.Umarım gazeteciler ve taraftarlar arasında bir arbede yaşanmaz.

Yaşandı bile.

attirson
Hadi geçmiş olsun ama Fenerbahçe için Aziz Yıldırım ekimde serbest yazın bunu bir kenara .

di canio
Arkadaşlar suç hala sabit değil. Tutuklu yargılama kararı bu. Henüz mahkemesi olmadı.

sarianet
bağdat caddesi adliyeye gitme kararı almış deniliyor

sananes
10.Temmuz.2011, 20:30
Vay arkadaş herkesin içinde bir savcı, hakim yatıyormuşta biz bilmiyormuşuz, durun bakalım beyler, bayanlar bi deliller tff'ye gitsin, dava bitmedi insanlar tutuksuz ve tutuklu yargılanıyorlar.

Ayrıca bıkmadı bu ülkenin hakimleri insanların yargılama aşamasında içerde hastalanıp ölmelerinden, bravo ne de olsa size bi yaptırımı yok.Ölen ölsün, sağlığını kaybeden kaybetsin.

BaFraLı
Halen Aziz Yıldırım'ı savunan olacak mı bakalım. Bende en çok bunu merak ediyorum. Suçsuzluğu açıklanırsa medya dahil herkes kapak olacak ama şike dışındada başka tür suçlardanda yargılanıyor Aziz Yıldırım.

Chinatown
evet, bazı Fenerbahçeli taraftarlar suçluları buldular. 7 gündür gece gündüz nöbet tutan muhabir ve haberciler. en ilkeli yayını yapan ligtv muhabiri canlı yayını kesmek zorunda kaldı.

guarin14
10.Temmuz.2011, 20:31
Yaşandı bile.

Gazeteciye niye saldırıyorlar anlamıyorum onlar mı tutuklandılar Aziz Yıldırım'ı :mad:

eXcitinG
10.Temmuz.2011, 20:31
Ortada çok net bir deLiL oLmasa, karşıLarında bu kadar güçLü bir isim oLmasına karşı, ciddi sağLık probLemeLerine karşı tutukLu yargıLama kararı veriLiyorsa daha sonra ki mahkeme sürecinde de işi zor Aziz YıLdırımın.

Bhaguandas
10.Temmuz.2011, 20:32
gerçekten üzüldüm bakalım bundan sonra neler olucak

di canio
Halen Aziz Yıldırım'ı savunan olacak mı bakalım. Bende en çok bunu merak ediyorum.

Halen Aziz Yıldırım'ı savunuyorum. Bu alınan karar nihai bir karar değil. 2 sonuç vardı; ya tutuklu yargılanacak, ya da tutuksuz yargılanacak. Tutuklu yargılanmasına karar verildi. Tutuklu yargılama diyorum çünkü henüz yargılama başlamadı. Mahkemesi yapılmadı henüz ve suçu ispat edilmiş değil.

sarianet
Halen Aziz Yıldırım'ı savunan olacak mı bakalım. Bende en çok bunu merak ediyorum. Suçsuzluğu açıklanırsa medya dahil herkes kapak olacak ama şike dışındada başka tür suçlardanda yargılanıyor Aziz Yıldırım.

kalemi kırılmadı sadece tutuklandı dava devam ediyor.

bursa_mc
Aziz Yıldırım ceza evinde fazla kalmaz,sağlık sorunları yüzünden hastahaneye sevk ederler.

sakary Ali
10.Temmuz.2011, 20:35
"yargılanma" ne zaman gerçekleşir ?

sarianet
10.Temmuz.2011, 20:35

yirmi güne adli tatil başlıyor sanırım en az iki üç ay beklerler içerde

EndlessDark
10.Temmuz.2011, 20:36
Hala Aziz Yıldırımı savunan fenerbahçeli renkdaşlarımı görüyorumda şaşırıyorum nesini savunuyorlar bu adamın hayret ediyorum.

di canio
10.Temmuz.2011, 20:36

Mahkeme başladığı zaman başlar, bitince de biter. Sonra davalının temyiz hakkı var, bir üst mahkemeye taşıma hakkı var. Eğer kullanırsa tabi.

Revolution
10.Temmuz.2011, 20:37
Gecmis olsun tum futbolseverlere. Aziz Yildirim ve ekibi cok saglam bir delil olmasa tutuklanamazdi ben boyle dusunuyorum. İsleri cok ama cok zor bu saatten sonra. Olan Fenerbahce Spor Kulubu'ne oldu.

Night_Mare17
10.Temmuz.2011, 20:38
Adamı hapse atıyorlar hala savunuyorsunuz . İnsanları öyle boşu boşuna tutuklamazlar. Fenerbahçe'nin 3-4 yöneticisi şikeden tutuklanıyorsa artık şike olduğuna inanabiliriz.

eGowiCh
10.Temmuz.2011, 20:38
Tutuklanmak demek, mahkum olmak demek değildir. Aziz Yıldırım'ın tutuklanması suçlu olduğu veya Fenerbahçe'nin şikeye bulaştığı anlamına gelmez.

Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilip beraat ediliyor yargılama sonucunda. Ceza yargılamasının sonucunu bekleyeceğiz.

Tutuklama kararına bir üst mahkemede itiraz edilecektir muhtemelen. İtiraz sonucu da beklenmeli. İtiraz sonucu tutuklama tedbiri kaldırılmaz ama yargılama hızlı bir şekilde başlamalı, iddianame hazırlanmalı.

sakary Ali
10.Temmuz.2011, 20:40
Mahkeme başladığı zaman başlar, bitince de biter.

güzel :) .

Night_Mare17
10.Temmuz.2011, 20:40
Olay bitmiştir zaten . Fenerbahçe Başkanı ve yöneticileri atıldıysa içeri.

Fearless Coward
10.Temmuz.2011, 20:41
Gecmis olsun tum futbolseverlere. Aziz Yildirim ve ekibi cok saglam bir delil olmasa tutuklanamazdi ben boyle dusunuyorum. İsleri cok ama cok zor bu saatten sonra. Olan Fenerbahce Spor Kulubu'ne oldu.
Kesinlikle sağlam bir delil olmasa ortada bu kadar kişi tutuklanmazdı...Artık top federasyonda...

eGowiCh
Adamı hapse atıyorlar hala savunuyorsunuz . İnsanları öyle boşu boşuna tutuklamazlar. Fenerbahçe'nin 3-4 yöneticisi şikeden tutuklanıyorsa artık şike olduğuna inanabiliriz.

Boşu boşuna tutuklanmaz diye bir şey yok. Tutuklama, adı üstünde "suç şüphesi" üzerine olur. Bakın "şüphe" diyorum, kesinlik değil.

Hukuk nosyonumuz bu kadar zayıfken Mustafa Kemal Atatürk'ün hedeflediği çağdaş uygarlık seviyesinde olamıyoruz, bu çok normal. Bence bu sayfadaki yorumlar gayet açık gösteriyor :)

Henüz iddianame bile hazırlanmamışken, üstelik hazırlanacak iddianamenin mahkemece kabul edileceği bile kesin değilken, Aziz Yıldırım şike yapmıştır, suçludur, cezasını çekecektir denmeye başlandı.

Allah akıl fikir versin.

sarianet
konu bi süre yıllanmaya bırakılmalı bence herkes bi sakin olsun sonra açılsın :)

attirson
10.Temmuz.2011, 20:43
Taraftarların böyle yapmasına neden şaşırılıyor ?Fenerbahçe 1 haftadır yerden yere vuruluyor medya tarafından .

Revolution
Aynen mahkeme baslayana kadar kapatilsin konu bence de.

kalemci
Olay bitmiştir zaten . Fenerbahçe Başkanı ve yöneticileri atıldıysa içeri.

katılıyorum kesinlikle. ama işte insanlar karalama kampanyası olarak görüyor bu durumu.yanarım yanarımda 100 yıllık Fenerbahçe Spor Kulübüne yanarım.Cidden yazık..Bir Beşiktaşlı olarak sonuna kadar pek haz etmesemde Fenerbahçe Spor Kulübün arkasındayım, destekçisiyim.Şahısların değil..

sananes

öncelikle teşekkürler bu başlık altında yaptığın tüm yorumların için fazlasıyla olgun bir rakip takım taraftarısın gerçekten.

Bunun dışında ben de delillerin olduğuna inanıyorum ama bunun şike ile ilgili değil suç örgütü ve menejerlik sınavı gibi olaylarla alakalı olduğunu düşünüyorum, umuyorum daha doğrusu.Çünkü medyadan takip ettiğimiz kadarıyla şikenin belgesi diye dağıtılan dökümanlar çok ama çok yetersiz.Ben şike olayının sadece duyum ve ihtimaller üzerine olduğunu düşünüyorum.Dava bitmeden de şike yapıldığını kabul etmiycem.

Diğer konu biraz daha karışık gibi duruyor ama şike konusuna gelince ben fenerbahçenin son 5-6 yıldır tüm maçlarını izlemiş biri olarak hiç bu seneki kadar dirençli oynayan rakiplerle karşılaşmadım.Bu şartlarda şike yapılması hem de tutuklu sadece tek futbolcu varken saçma geliyor bana.

Bakalım iddianameyi bekleyip göreceğiz durum nedir.

Gncl1905
10.Temmuz.2011, 20:44
Hala basın mensuplarına saldırılar yapılıyor, cam şişeler atılıyor vs. vs.

Muhabir şişe geliyor diyor, sanki savaşta bomba yolluyolar :)

Del Piero_10
Aynen mahkeme baslayana kadar kapatilsin konu bence de.

Bizi ilgilendiren olayın mahkeme tarafı değil, sportif tarafı ve bu süreç hala devam ediyor.

kalemci
konu bi süre yıllanmaya bırakılmalı bence herkes bi sakin olsun sonra açılsın :)

ben 2-3 gün önce önerdim onu sadece yöneticilerin bilgi paylaştığı bizimde takip edebileceğimiz bi duruma gelsin diye ama olmadı olaylar fena karışır 1-2 saate :)

BaFraLı
10.Temmuz.2011, 20:45
Boşu boşuna tutuklanmaz diye bir şey yok. Tutuklama, adı üstünde "suç şüphesi" üzerine olur. Bakın "şüphe" diyorum, kesinlik değil.

Hukuk nosyonumuz bu kadar zayıfken Mustafa Kemal Atatürk'ün hedeflediği çağdaş uygarlık seviyesinde olamıyoruz, bu çok normal. Bence bu sayfadaki yorumlar gayet açık gösteriyor :)

Henüz iddianame bile hazırlanmamışken, üstelik hazırlanacak iddianamenin mahkemece kabul edileceği bile kesin değilken, Aziz Yıldırım şike yapmıştır, suçludur, cezasını çekecektir denmeye başlandı.

Allah akıl fikir versin.

Hadi ben 18 yaşındayım daha liseye gidiyorum cahilim. Yani hiç aklınız mantığınız alıyormudur ama koskoca ülkede adı sanı duyulan koskoca Fenerbahçe'nin başkanını '' suç şüphesi '' taşıdığı için dört duvar arasına atıyorlar.

O zaman denirki yurtdışı yasağı olur birşey olur. Üstelik bu adamın bir ayağı çukurda resmen. Ama buna rağmen ve mahkemenin olması en az 4-5 ay bulabilicek derken adamı cezaevine koyuyorlar :). İlginç gelende bu bana zaten. Buna dayanarakta birşey varki içeri atılıyor diye düşünüyorum ben.

Vieri
10.Temmuz.2011, 20:46
neyse ergenekondan sonra futbolda da herkes yargılama sistemini öğreniyor, ne nasıl oluyor :)

sarianet
10.Temmuz.2011, 20:46
ben 2-3 gün önce önerdim onu sadece yöneticilerin bilgi paylaştığı bizimde takip edebileceğimiz bi duruma gelsin diye ama olmadı olaylar fena karışır 1-2 saate :)

ben bi hatfadır diyorum millet boş yere biririni kırıyor.
herkes ya savcı ya avukat oluyor forum düzeni açısından biraz kilitlense iyi olur :)

Revolution
10.Temmuz.2011, 20:47
öncelikle teşekkürler bu başlık altında yaptığın tüm yorumların için fazlasıyla olgun bir rakip takım taraftarısın gerçekten.

Bunun dışında ben de delillerin olduğuna inanıyorum ama bunun şike ile ilgili değil suç örgütü ve menejerlik sınavı gibi olaylarla alakalı olduğunu düşünüyorum, umuyorum daha doğrusu.Çünkü medyadan takip ettiğimiz kadarıyla şikenin belgesi diye dağıtılan dökümanlar çok ama çok yetersiz.Ben şike olayının sadece duyum ve ihtimaller üzerine olduğunu düşünüyorum.Dava bitmeden de şike yapıldığını kabul etmiycem.

Diğer konu biraz daha karışık gibi duruyor ama şike konusuna gelince ben fenerbahçenin son 5-6 yıldır tüm maçlarını izlemiş biri olarak hiç bu seneki kadar dirençli oynayan rakiplerle karşılaşmadım.Bu şartlarda şike yapılması hem de tutuklu sadece tek futbolcu varken saçma geliyor bana.

Bakalım iddianameyi bekleyip göreceğiz durum nedir.

Rica ederim, olmasi gereken bu bence :)

Twitter'da suc orgutune uye olmak, onculuk etmek ve sikeden tutuklandigi yaziyordu cogu kisi tarafindan. Yanlissa bilen varsa bir duzeltsin lutfen.

barahir
10.Temmuz.2011, 20:48
neyse ergenekondan sonra futbolda da herkes yargılama sistemini öğreniyor, ne nasıl oluyor :)

En kötü günde bile bi faydamız dokunuyor işte :)

eGowiCh
10.Temmuz.2011, 20:49
Hadi ben 18 yaşındayım daha liseye gidiyorum cahilim. Yani hiç aklınız mantığınız alıyormudur ama koskoca ülkede adı sanı duyulan koskoca Fenerbahçe'nin başkanını '' suç şüphesi '' taşıdığı için dört duvar arasına atıyorlar.

O zaman denirki yurtdışı yasağı olur birşey olur. Üstelik bu adamın bir ayağı çukurda resmen. Ama buna rağmen ve mahkemenin olması en az 4-5 ay bulabilicek derken adamı cezaevine koyuyorlar :). İlginç gelende bu bana zaten. Buna dayanarakta birşey varki içeri atılıyor diye düşünüyorum ben.

Hukuk fakültesi öğrencisiyim. Aklım mantığımla yorum yapıyorum burada. Ayrıca hukukta "koskoca Fenerbahçe başkanı" diye bir şey yoktur. Anayasanın 10. maddesi gayet açık, kanun önünde herkes eşittir. Mahkeme "Fenerbahçe başkanı" olmasına bakmaz. Bu tür yorumlar yanlış. Orgeneral bile bugün tutuklu.

Mahkeme demek ki kuvvetli suç şüphesinin yanı sıra Aziz Yıldırım'da kaçma şüphesi veya delilleri karartma tehlikesi de görmüş ki tutuklama kararı veriyor.

Revolution
10.Temmuz.2011, 20:50
Allah sizi adliyeye düşürmesin arkadaşlar. Aman ha, yarın bir suçtan dolayı aynı duruma düşer, hakkınızda suç şüphesi oluştuğundan tutuklanırsınız, "suçlu" yaftası yersiniz sonra. Tutuklu günlerinizde dışarıdan size "suçlu" denmesi ne kadar hoş olurdu, değil mi? Burada yaptığınız yorumları hatırlarsınız o zaman.

Aziz Yildirim'la beni ayni kefeye mi koyuyor saniyorsunuz mahkemenin :) Aziz Yildirim sucsuz bulunsa ona "pardon" diyebilirler mi? Hayatlari kayar, yasatmazlar bu ulkede o savciyi, o mahkeme heyetini. Ama beni tutuklayip sonra biraktiklarinda pardon derlerse ben "yarabbi sukur" der, gobek atarim. İnsanlar iste bunun uzerine diyorlar bunlari. :)

Zekirdek
10.Temmuz.2011, 20:50
Davanın en erken 4.5 ay sonra başlıyacağını düşünüyorum. 15-20 gün sonra adli tatil başlıyacağını söylüyorlar ve adli tatili 4 ay diye biliyorum.

Benim merak ettiğim başkanlığa kimin gececeği ve seçimlerin ne zaman olacağı. Tam hatta hiç hukuk bilgim olmamasına rağmen yönetimin düşeceğini düşünüyorum. Umarım Aziz Yıldırım aklanır.

C h A o S
10.Temmuz.2011, 20:51
Herkes bir galeyan içinde.1-2 haftaya belli olur heralde her şey.Kişisel görüşüm Fenerbahçe bu sürecin ardından ceza almadan sıyrılamayacak gibi.

Vieri
10.Temmuz.2011, 20:53
net delilleri görmeden inanasım gelmiyor nedense..

Revolution
Kanun onunde herkesin esit olmasi da sadece kagit ustunde Turkiye'de, yapmayin etmeyin. Bazi arkadaslar hukuk sistemine salliyor komplo diye, bazilari kanun onunde esit diyor. Turkiye'de boyle adamlari iceri atmak yurek ister. Baya buyuk bi yurek hem de :)

BaFraLı
ee güzel kardeşim bu ülkede ergenekoncu diye tutuklanıp ceza evinde hastalanıp ölen sonra da adı iddianamede bile geçmeyen insanlar yaşadı.18 yaş bunu bilmeye yeter bence.

Ben ülke meselelerinden ve siyasetten hiç anlamam. Ama bu ülkede parası olanın adı sanı geçenenin hakları geçtiğinden bu yüzden koskoca Aziz Yıldırım diyorum. Çünkü koskoca başkanı bile tutukladıklarına göre illaki vardır bişeyler.

Hukuk fakültesi öğrencisiyim. Aklım mantığımla yorum yapıyorum burada. Ayrıca hukukta "koskoca Fenerbahçe başkanı" diye bir şey yoktur. Anayasanın 10. maddesi gayet açık, kanun önünde herkes eşittir. Mahkeme "Fenerbahçe başkanı" olmasına bakmaz. Bu tür yorumlar yanlış. Orgeneral bile bugün tutuklu.

Mahkeme demek ki kuvvetli suç şüphesinin yanı sıra Aziz Yıldırım'da kaçma şüphesi veya delilleri karartma tehlikesi de görmüş ki tutuklama kararı veriyor.

Evet işte bunu diyorum zaten. Mahkemenin elinde sağlam delil yada belgeler varki Aziz Yıldırım için tutuklama kararı çıkartıyorlar. Bende buna dayanarak birşey varki işte şike yada başka bişey içeri alıyorlar Aziz Yıldırım'ı diyorum. Ama 6 ay sonra aklanırsada bişey diyemeyiz işte. 6 Ay içerde boşa yatmış olur.

ancar
Neyse olan oldu artık yapacak bir şey yok Aziz Yıldırım için mahkemesinin başlamasını bekleyecez. Artık top tamamen TFF'de onlarda büyük olasılıkla yarın yada Salı günü nihai kararı açıklarlar

BaFraLı
10.Temmuz.2011, 20:54
Aziz Yildirim'la beni ayni kefeye mi koyuyor saniyorsunuz mahkemenin :) Aziz Yildirim sucsuz bulunsa ona "pardon" diyebilirler mi? Hayatlari kayar, yasatmazlar bu ulkede o savciyi, o mahkeme heyetini. Ama beni tutuklayip sonra biraktiklarinda pardon derlerse ben "yarabbi sukur" der, gobek atarim. İnsanlar iste bunun uzerine diyorlar bunlari. :)

Heh işte helal olsun kardeşim. Bunu düşünüyorum 2 saattir ama anlatamıyorum.

eGowiCh
10.Temmuz.2011, 20:54

Anayasanın 10. maddesine göre kanun önünde herkes eşittir. Aziz Yıldırım ile sen aynı kefedesin kısacası. Eğer dediğin gibi olsaydı, Aziz Yıldırım da bugün tutuklu olmazdı, muvazzaf askerler de tutuklu olmazdı (orgeneral dahil). Bu da anayasanın 10. maddesinin açıkça uygulandığını, kanun önünde herkesin eşit olduğunu gösteriyor.

Aziz Yıldırım suçsuz bulunsa mahkeme heyetine de Cumhuriyet savcısına da hiçbir şey olmaz. Anayasada yargı bağımsızlığı ve yargıç teminatı düzenlenmiştir. Bu sebeple senin söylediğin gibi yürümüyor işler. Hakim-savcıya hiçbir şey olmaz. O kadar basit değil. Dizi-film değil bu arkadaşım.

Del Piero_10
10.Temmuz.2011, 20:56
Anayasanın 10. maddesine göre kanun önünde herkes eşittir.

Aziz Yıldırım suçsuz bulunsa mahkeme heyetine de cumhuriyer savcısına da hiçbir şey olmaz. Anayasada yargı bağımsızlığı ve yargıç teminatı düzenlenmiştir. Bu sebeple senin söylediğin gibi yürümüyor işler. Hakim-savcıya hiçbir şey olmaz. O kadar basit değil. Dizi-film değil bu arkadaşım.

En azından mesleki kariyerlerini riske atıp böyle bir tutuklamaya imza atmazlar bana göre.

sananes
10.Temmuz.2011, 20:56
Umarım hemen yarın karar verir TFF. yetti bu mesele artık.

eGowiCh
10.Temmuz.2011, 20:58
En azından mesleki kariyerlerini riske atıp böyle bir tutuklamaya imza atmazlar bana göre.

Tutuklama kararını veren İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi. Mesleki kariyerlerini riske atmak diye bir şey yok, zira bu mahkeme özel yetkili bir mahkeme. Sürecin sonunda Aziz Yıldırım aklansa bile hakim-savcılar teminat altında oldukları için en ufak bir şey olmaz.

eXcitinG
10.Temmuz.2011, 20:58
TFF nin vereceği kararı şimdi daha iyi anLayabiLiriz. Tabi süreLer ne kadar oLur, onu biLemeyiz. Fenerbahçe nin üç yöneticisi ve Başkanı tutukLanmışken TFF nin Fenerbahçe için oLumLu kararLar vereceğini bekLeyemeyiz.

eXcitinG
10.Temmuz.2011, 21:00
Tutuklama kararını veren İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi. Mesleki kariyerlerini riske atmak diye bir şey yok, zira bu mahkeme özel yetkili bir mahkeme. Sürecin sonunda Aziz Yıldırım aklansa bile hakim-savcılar teminat altında oldukları için en ufak bir şey olmaz.

İyi güzeL diyorsunda bu durum farkLı bir durum. Şimdi bu karara istinaden TFF karar vericek. Daha sonra ki süreçte Aziz YıLdırım ın en ufak bir akLanma şansı biLe oLsa SavcıLar ve Mahkeme tutukLanmasına karar vermezdi. TFF nin yakında vereceği karar beLLi. Senin dedikLerine göre 6ay sonra Türk futboLu ne haLe geLir tahmin edebiLiyormusun. Bunu savcısı, mahkemesi düşünmemişmidir. BöyLe birşey yok bence. ELLerinde kesinLikLe çok net deLiL ve kanıtLar var. Yoksa 6 ay sonra Türk futboLu biter.

Revolution
10.Temmuz.2011, 21:02
Heh işte helal olsun kardeşim. Bunu düşünüyorum 2 saattir ama anlatamıyorum.

Tesekkur ederim :)

@egowich dediklerinizde baktiginizda haklisiniz ama Fenerbahce taraftarini gunlerdir goruyoruz, elinde saglam bir delil olmadan destekcisi bu kadar cok ve aktif olan Turkiye'nin en buyuk camialaindan birinin baskanini iceri atmak imkansiza yakindir. Altindan kimse kalkamaz bunun, hesabi cok agir sorulur. Dediginizde teori olarak haklisiniz ama pratikte imkansiz bu is Turkiye'de.

Arkadasimi aradim az once caddede agliyordu cocuk benim gibi en az 100 kisi kaldirimlara oturmus agliyor dedi. İcim parcalandi yemin ederim. Kimsenin bunlari yasatmasina hakki yok insanlara. Aziz Yildirim eger sucluysa yazik, gunah degdi mi yahu? Zaten suclu degilse benden cok hesap soracak milyonlar var.

mpaker66
10.Temmuz.2011, 21:03
Revolution adlı arkadaşın tüm yazdıklarının altına imzamı atarım...Bundan sonra top federasyonda..Bence yeterli deliller olmasaydı Aziz Yıldırım tutuklanmazdı..Adli tatil başlıyo 15 gün sonra ekime kadar içerdeler.Ama Yıldırım sanırım hastanede yatar...Bide yarını bekleyelim sonra bu konu bence kapansın..Bi Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe taraftarına haksızlık yapıldığınıdüşünyorum.Medya çok karaladı fb'nin üzerini...Hadi Hayırlısı...

di canio
10.Temmuz.2011, 21:11
Olayı abartmaya gerek yok arkadaşlar.

Bu karar olağandı. Ya bu alınacaktı ya da tutuksuz yargılanması. Bu kararla Aziz Yıldırım, Fenerbahçe ve diğer yöneticilerimiz, Fenerbahçe dışında kalan diğer isimler suçlu ilan edilmiş değiller. Sadece yargılanacakları mahkemeyi tutuklu olarak bekleyecekler. Bu dava da sadece şike ve teşvik primi davası değil. Bu karar çıktı diye şike ve teşvik primi iddiaları da doğrulanmış olmuyor.

Özellikle Fenerbahçe taraftarı arkadaşlardan ricam, herkes soğukkanlı olsun, sağduyulu davransın. Ben inanıyorum ki bir suç varsa bu Fenerbahçe ile ilgili değil. Ortalığı velveleye vermeye gerek yok. Bence suçsuzdurlar. Ancak suçları da ispat edilirse, şahıslar Fenerbahçe'nin üzerinde değildir. Suçları ve suçlulukları kesinleşirse tepkimizi gösteririz.

Lütfen yazacağımız yorumlarda hassas davranalım.

ancar
10.Temmuz.2011, 21:13
Kombine mi bile almıştım peh :( şimdi ne olacak bakalım

Chinatown
10.Temmuz.2011, 21:17
karar garip değil, bu karar verilmeseydi bu sefer diğer yöneticilerin durumu havada kalacaktı. Aziz Yıldırımın tutuklanması birşeyin ispatı değil aslında, sadece Fenerbahçenin yönetimsel bir değişiklik yapması gerekecek o kadar.

önemli olan TFF kararı, savcı gizlilik soruşturmasından TFF ye briefing vermeli kesinlikle. Aksi halde bütün sorumluluk TFF'ye kalacaktır.

TFF adaletin iki önemli kuralı arasında seçim yapacak.

1. Kimse suçu ispat edilene kadar suçlu değildir.
2. Geç kalmış adalet adalet değildir.

Bu iki kural arasında bir karar vermeli TFF. Şimdilik en zor görev onlarda gibi duruyor.

uAburak89
10.Temmuz.2011, 21:17
Suçlu ya da değiller, Fenerbahçe taraftarı takımını her şartta destekleyecek mi ? Destekleyecek. Hangi takımın taraftarı takımından vazgeçer ki ? Suç varsa bu şahısların suçudur çünkü kulübü yöneten onlardır. Tabii ki bu durum kulübü etkiler, ciddi ve olumsuz bir biçimde ancak kulübü suçlu yapmaz. Şahısların yanlışı, kulübe bedel ödetir sadece.

En başından beri aynı şeyi düşünüyor ve kendime soruyorum, 13 yıllık bir başkan, başkanın avukatının hocamız dediği yılların hukukçusu bir yönetici. Kulübe her alanda fayda sağlamayı amaç edinmişler, hangi akıl ve mantıkla böyle bir amatörlük yapsınlar ki ? Bir şampiyonluk uğruna hem kendilerini hem kulüplerini yaksınlar ki ? Üstelik ligin üzerinde bir kadro kalitesi, en büyük camialardan birisi, şampiyon olması çok olağan karşılanan bir kulüp. Niye böyle riske girsinler ? Ben cevap veremiyorum bu sorulara.

William Rookwood
10.Temmuz.2011, 21:19
Suçlu ya da değiller, Fenerbahçe taraftarı takımını her şartta destekleyecek mi ? Destekleyecek. Hangi takımın taraftarı takımından vazgeçer ki ? Suç varsa bu şahısların suçudur çünkü kulübü yöneten onlardır. Tabii ki bu durum kulübü etkiler, ciddi ve olumsuz bir biçimde ancak kulübü suçlu yapmaz. Şahısların yanlışı, kulübe bedel ödetir sadece.

En başından beri aynı şeyi düşünüyor ve kendime soruyorum, 13 yıllık bir başkan, başkanın avukatının hocamız dediği yılların hukukçusu bir yönetici. Kulübe her alanda fayda sağlamayı amaç edinmişler, hangi akıl ve mantıkla böyle bir amatörlük yapsınlar ki ? Bir şampiyonluk uğruna hem kendilerini hem kulüplerini yaksınlar ki ? Üstelik ligin üzerinde bir kadro kalitesi, en büyük camialardan birisi, şampiyon olması çok olağan karşılanan bir kulüp. Niye böyle riske girsinler ? Ben cevap veremiyorum bu sorulara.

Ben vereyim; koltuğunu sağlama almak, üçüncü bir facianın önüne geçmek. Herkes kendisini düşünür, diğerleri ikinci planda gelir. Üçüncü bir şampiyonluğu son haftada kaybetmek büyük bir başarısızlıktır (bizim için). Bizim gibi sabırsız bir millete bu durum pekte hoş karşılaşanmaz. bkz: Geçen sene stadın yakılması gibi

attirson
10.Temmuz.2011, 21:23
Yarın ki TFF toplantısında kulüp baskanları arasında bir oylama yapılabilir düsürülme konusunda öyle birşey olursa düsürülmesin fazla çıkar bakalım neler olacak yarın ki toplantıdan sonra ...

di canio
10.Temmuz.2011, 21:26
Varsayımdır, üzerinde konuşulması boşunadır ama şunu da yazayım; eğer Federasyon Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu iptal edip, Şampiyonlar Ligi hakkını elinden alır da, küme düşürme kararı vermezse bu büyük bir skandal olur.

Night_Mare17
10.Temmuz.2011, 21:30
Yarın ki TFF toplantısında kulüp baskanları arasında bir oylama yapılabilir düsürülme konusunda öyle birşey olursa düsürülmesin fazla çıkar bakalım neler olacak yarın ki toplantıdan sonra ...

O işlere oylama ile karar verilmez.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Son dakika..Aziz Yıldırım'In avukatları başkanın hastaneye gitmesi için infaz savcısına rapor sundu..

Del Piero_10
10.Temmuz.2011, 21:32

Böyle bir usul yok.

ancar
10.Temmuz.2011, 21:34
@ Del Piero_10

Şu Juventus'un tam düşme nedeni neydi usta

Del Piero_10
10.Temmuz.2011, 21:37
@ Del Piero_10

Şu Juventus'un tam düşme nedeni neydi usta

İki yöneticinin hakem atamalarından sorumlu şahıs ile telefonda görüşmesi. Görüşmelerde şike içeriği olmamasına rağmen yeni bir uygulama ile küme düşürüldü.

RaSenGan
10.Temmuz.2011, 21:38
Ben olaya hukuki yanının dışında bakıyorum.Bunca sağlık sorunu varken gözaltına alındığı andan bu ana kadarki zamanın 3/4'ünü hastanede geçirmiş bir adamı tutuklu yargılamak zor iştir.Bunun için de bazı şeylerin az çok belli olması lazımdır bence.Allah korusun şimdi bu adama içerde bir şey olsa bundan bir süre sonra suçsuz olduğu belli olursa olacakları tahmin bile edemiyorum.Adamların elinde sağlam şeyler var demek ki Aziz Yıldırım şu an tutuklu.Yasayı,kanunu bilmem etmem.Mantıklı bir şekilde düşününce böyle bir kanıya varıyorum ben.

b7baris
10.Temmuz.2011, 21:50
Son dakika..Aziz Yıldırım'In avukatları başkanın hastaneye gitmesi için infaz savcısına rapor sundu..

BAŞVURUYA RET
Avukatların infaz savcılığına başvurusu kabul edilmezken, Aziz Yıldırım Metris Cezaevi'ne götürüldü.

http://www.ajansspor.com/futbol/federasyon/h/20110710/yildirim_metrise_goturuluyor.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ajansspor.com% 2Ffutbol%2Ffederasyon%2Fh%2F20110710%2Fyildirim_me trise_goturuluyor.html)

Suicider
10.Temmuz.2011, 22:03
Yarın TFF nin toplantısı var.Büyük ihtimal süreç ile ilgili bir açıklama yapacaklardır.Ben hiç bir ceza vermeden devam edeceklerini sanmıyorum.Heleki başkan ve bazı yöneticiler tutuklu yargılanırken.Ceza gelecektir ama nası bir ceza gelecek önemli olan taraf orası.

sarianet
10.Temmuz.2011, 22:04
aydınlar daha önce p.tesi bi karar çıkmaz demişti. ben bi karar beklemiyorum

Suicider
10.Temmuz.2011, 22:06
aydınlar daha önce p.tesi bi karar çıkmaz demişti. ben bi karar beklemiyorum

Yok yarın bende bir karar çıkacağını zannetmiyorum sadece süreç ile ilgili bilgi verilir.Mesela p.şembe günü yapacağımız toplantıda karar vericez tarzında.

sarianet
10.Temmuz.2011, 22:07
zaten e kadar uefaya liste gönderilecek diye hatırlıyorum bu hafta içi karar verilir.

DisCo
10.Temmuz.2011, 22:09
Mahkemesi sonuçlanmadı diye herkes suçsuzdur deniyor ama mahkeme sonuçlansa bile olayın adı daha ilk pazardan koyulmuştu. Aziz Yıldırım suçlu olamaz bu bir bitirme işidir diye.

Nasıl ki bu kadar kişi savcı ve hakim kesilmişse bir o kadarı doktor kesildiyse çoğu kişide polyanna kesildi. Mesela Şekip Mosturoğlu'nun sorgusu başladı. Öyle birşey yoktur dendi. Tutuklandı. Şikeden değil kesin örgüt kurmaktandır dendi. Yani bir türlü kabul edilmeyip şikeden uzak senaryolar yazılıyor. Örgüt kurmuşlarsa bile o örgütün şikede kullanılmış olma ihtimali bir hayli yüksektir.

Fenerbahçe bu işi yapmadı ama kişilerin hatalarını Fenerbahçe ister istemez çekecektir. Bu arkadaş arasında dalga konusu olacaktır, yarın öbür gün olası hakem ve oyuncu hatalarında gündeme gelecektir. Bunuda artık kabul etmek gerekiyor. Mahkeme sonuçlanmadan nasıl suçludur denmiyorsa birileri tutuklandıktan sonra bu kişi suçsuzdur denmemelidir. Neden derseniz onuda söyliyim. Ben bugüne kadar sorguda suçsuz çıktığı halde hala mahkemeye çıkarılanı görmedim. Peki hiç mi olmadı derseniz suçsuz yere mahkemeye çıkmayı bırak içerde yıllarca yatanlar vardır. Ama istisnalar kaideyi bozmaz. Aziz Yıldırım'da istinaysa bu da bir ihtimaldir.

Suicider
10.Temmuz.2011, 22:15
Bu yazının altına parmak basarım.

attirson
10.Temmuz.2011, 22:19
Federasyon başkanı delil yok demisti delil olmadan bir takım küme düsürülemez yarın o delil konusundada bir açıklama yaparsa TFF iyi olur .

eng1n
10.Temmuz.2011, 22:25
Karar büyük ihtimal düşmemiz yönünde olacak. Bir Tv'de TFF'nin vereceği kararın biraz şans olacağını eğer düşürme verirse FB avukatlarının hemen CAS'a gideceğini konunun uzayabileceğini belirtmişti o zaman ŞL gideriz ama böyle bir şey yapmaz umarım avukatlar Haketmiyorsak ŞL'ye de gitmeyelim.

Nedvedmania
10.Temmuz.2011, 22:27
Delil olmadan nasıl bu kadar olay çıkartılabiliyor ? Sadece bir şüphe üzerinde bu kadar olay çıkarılmaz. Bence hala gizlenen birşeyler var. Kişiler üzerindeki incelemeler devam ediyor olabilir.

sui generis
10.Temmuz.2011, 22:34
karar garip değil, bu karar verilmeseydi bu sefer diğer yöneticilerin durumu havada kalacaktı. Aziz Yıldırımın tutuklanması birşeyin ispatı değil aslında, sadece Fenerbahçenin yönetimsel bir değişiklik yapması gerekecek o kadar.

önemli olan TFF kararı, savcı gizlilik soruşturmasından TFF ye briefing vermeli kesinlikle. Aksi halde bütün sorumluluk TFF'ye kalacaktır.

TFF adaletin iki önemli kuralı arasında seçim yapacak.

1. Kimse suçu ispat edilene kadar suçlu değildir.
2. Geç kalmış adalet adalet değildir.

Bu iki kural arasında bir karar vermeli TFF. Şimdilik en zor görev onlarda gibi duruyor.

2.maddenin kural olduğunu bilmiyorum. öyle bir kural var mı? ek olarak savcının TFF'ye bilgi vermesi gibi bir durumun söz konusu olamaz bence.

Revolution
10.Temmuz.2011, 22:40
Metrisin onunde Fenerbahce ve Trabzonsporlular arasinda arbede yasanmis. Fenerbahceliler Baskan'i metristen alacagiz diye E5'e dokulmustu en son ama Trabzonsporlular'in ne isi var orada cozemedim.

Chinatown
10.Temmuz.2011, 22:43
2.maddenin kural olduğunu bilmiyorum. öyle bir kural var mı? ek olarak savcının TFF'ye bilgi vermesi gibi bir durumun söz konusu olamaz bence.

ben orada anayasal kurallardan bahsetmedim, örf adet kuralları gibi, yazılı olmayan, ama hukukun evrensel amaçlarından biri olan çabuk çözüm, yani gözaltıların ceza olmamasını, ya da gerçek suçluların yıllarca etrafta gezmesini engellemeyi amaçlayan iki yönlü bir temenni.

şu anda Fenerbahçenin yönetimi için de geçerli o ikinci kural, 6 ay sonra salınırlarsa geç gelen adalet adalet olacakmı? boşa yatmış olacaklar.

savcı TFF ye bilgi vermezse karar verilemez. tüm süphelilerin pazartesiden önce içeri alındığını düşünürsek gayettabi bilgi verebilir savcı.

NisRoc
10.Temmuz.2011, 22:44
Metrisin onunde Fenerbahce ve Trabzonsporlular arasinda arbede yasanmis. Fenerbahceliler Baskan'i metristen alacagiz diye E5'e dokulmustu en son ama Trabzonsporlular'in ne isi var orada cozemedim.

Haklarını çaldığı iddia edildiği için protesto amaçlı gitmiş olabilirler.

Chinatown
10.Temmuz.2011, 22:51
Haklarını çaldığı iddia edildiği için protesto amaçlı gitmiş olabilirler.

evet bu yüzden, malum yönetim ve teknik kadrodan çıt yok. ama genel olarak temkinli kesim daha fazla, bizim için de iddaalar var, sanırım ankara tayfası bugünkü buluşmasını iptal etti bu yüzden.

sui generis
10.Temmuz.2011, 22:55
siz Aziz Yıldırım'ın tutuksuz yargılanmasını düşünüyor muydunuz? ben sadece sağlık sorunları sebebiyle tutuksuz olursa olur diyordum yoksa başka hiçbir imkan vermiyordum. onun altları içerdeyken onu dışarıda bırakmaları zaten mantıksız olurdu. tutuksuz olabileceği tek şey sağlık sorunları içindi ama ona da mahkeme öyle karar kılmamış.

Varonil
10.Temmuz.2011, 22:57
Eve şimdi geldim.Bugün caddede vazifemizi gerçekleştirmenin vermiş olduğu huzurla uyuyacağım gece.Yürüyüş baştan sona tek kelimeyle harikaydı.Sesimiz gitmesi gereken yerlere gitti.Fakat E5'te yaşanan hengamenin tam ortasındaydım.Orada gördüklerimi hayatım boyunca unutamayacağım.

Bu davadan ne çıkarsa çıksın bizim Fenerbahçe sevgimiz daimidir.Zaten bugün de bunu bütün Türkiye'ye duyurduk.

vego
10.Temmuz.2011, 23:25
Son dakika..Aziz Yıldırım'ın tutuklanma kararı Trabzonspor taraftarlarını sokağa döktü.Kentin çeşitli yerlerinde kutlamalar var (DHA)

attirson
10.Temmuz.2011, 23:25
Karar büyük ihtimal düşmemiz yönünde olacak. Bir Tv'de TFF'nin vereceği kararın biraz şans olacağını eğer düşürme verirse FB avukatlarının hemen CAS'a gideceğini konunun uzayabileceğini belirtmişti o zaman ŞL gideriz ama böyle bir şey yapmaz umarım avukatlar Haketmiyorsak ŞL'ye de gitmeyelim.

Küme düşersek ŞL'ye rezil olmaya gideriz bence bir sürü oyuncumuz gidicek .

ForsakeN
10.Temmuz.2011, 23:30
Son dakika..Aziz Yıldırım'ın tutuklanma kararı Trabzonspor taraftarlarını sokağa döktü.Kentin çeşitli yerlerinde kutlamalar var (DHA)

Ben de bunu anlamıyorum. Adliye önünde, cezaevi önünde Fenerlilerle kavga da edilmiş. İnşallah Trabzonspor da ceza alır bu işin sonunda da görürler.

Küme düşürülürsek, Trabzonspor şampiyon ilan edilirse sevinsinler sonuna kadar haklarıdır da, şu zamanda, taraftar şu psikolojideyken daha fazla üzerlerine gitmek provakasyon değildir de nedir?

ancar
10.Temmuz.2011, 23:33
Şike soruşturmasında tutuklanan Aziz Yıldırım Metris Cezaevine konuldu

Kaynak: AA

DisCo
10.Temmuz.2011, 23:37
Bujsas'ın bir mesajı vardı. Ekiden bir entry linki vermişti. Bence çok güzel bir yazı fakat neden mesajı silindi anlıyamadım.

Bildiğiniz gibi konu içerisinde siyaset yasaktır. Tabi biz başlangıçta izin verelim dedik. Bazı arkadaşlarımız fikirleri gereği bu olay siyasidir dedi. Bunun söylenmesinde elbette bir sorun yoktur. Ancak bazılarımız Ak partiden girdi, milletvekilinden çıktı, ergenekondan girip deniz feneri davasına kadar uzattı. Yani ipin ucu ayarlanamadı. Kimimiz derdimizi normal yollarla kimimiz farklı yollarla anlatıyoruz. Bu nedenle herkesten aynı duyarlılığı göremiyoruz. Taraftar forumlarında veya siyasetin yasak olmadığı ortamlarda bunları konuşabilirsiniz.

Kuralları benden iyi bilmenize rağmen hala bunları yazmanızı ve üstüne silinince de silinme nedenini anlayamamanızı bende anlamıyorum. O yüzden bir kez daha yazmamanız konusunda ricada bulunuyorum.

Trabzonspor
10.Temmuz.2011, 23:43
Ben de bunu anlamıyorum. Adliye önünde, cezaevi önünde Fenerlilerle kavga da edilmiş. İnşallah Trabzonspor da ceza alır bu işin sonunda da görürler.

Küme düşürülürsek, Trabzonspor şampiyon ilan edilirse sevinsinler sonuna kadar haklarıdır da, şu zamanda, taraftar şu psikolojideyken daha fazla üzerlerine gitmek provakasyon değildir de nedir?

Fenerlilerle Trabzonspor taraftarının kavga ettiğinide nereden çıkardınız?Ben öyle birşey duymadım,görmedim hiçbiryerde.

Ayrıca şu anda sevinmek için erken.Daha karar çıkmadan hiçbirşey yapılmaz.O sevinenler sabırsız insanlardır.

BeeTLeJuiCe
10.Temmuz.2011, 23:53

Fenerbahçe şike yaptı denip küme düşürülürse lig tescillenmemiş sayılıyor. Bu senenin bir şampiyonu olmayacak. Kazanılan kupalar ve madalyalar TFF'ye iade edilecek. Trabzon Şampiyonluk primini, kupa ve madalyayı almayacak. Sadece ŞL'ye katılma hakkını kazanacak.

Zekirdek
10.Temmuz.2011, 23:55
@Disco

Açıklama için teşekkür ederim.

Trabzonspor
10.Temmuz.2011, 23:56
Fenerbahçe şike yaptı denip küme düşürülürse lig tescillenmemiş sayılıyor. Bu senenin bir şampiyonu olmayacak. Kazanılan kupalar ve madalyalar TFF'ye iade edilecek. Trabzon Şampiyonluk primini, kupa ve madalyayı almayacak. Sadece ŞL'ye katılma hakkını kazanacak.

İnter şampiyon olmuştu.Juve'den alınıp.Şimdi de Juve şampiyonluğu geri istiyor.Bizim federasyonda farklı mı kurallar.

Ben şampiyonluktan çok Şampiyonlar ligini istiyrum :)

Bujsas
Fenerbahçeyi ligden düşürmezler ama aziz yıldırım ve en yakın 2 dostu kurtulamıcak.

ForsakeN
Fenerlilerle Trabzonspor taraftarının kavga ettiğinide nereden çıkardınız?Ben öyle birşey duymadım,görmedim hiçbiryerde.

Ayrıca şu anda sevinmek için erken.Daha karar çıkmadan hiçbirşey yapılmaz.O sevinenler sabırsız insanlardır.
http://gundem.milliyet.com.tr/cezaevi-onunde-taraftarlar-birbirine-girdi/gundem/gundemdetay/10.07.2011/1412656/default.htm
Trabzon taraftarı daha sonra sayıca arttı. Karşı kaldırıma aldı polis onları Birbirlerine taş attılar vs. Televizyondan da izledim.

anil luque
11.Temmuz.2011, 00:04
Lig Tv'de şu sıralarda 6-0 lık maçın veriliyor olması da ilginç..

Revolution
11.Temmuz.2011, 00:06
Gunlerdir veriliyor Anil eski maclar, tesaduf olabilir.

anil luque
11.Temmuz.2011, 00:07
Denk gelmemiştim Kaan şaşırdım bir an. Sağol bilgi için kardeşim.

Revolution
11.Temmuz.2011, 00:10
Denk gelmemiştim Kaan şaşırdım bir an. Sağol bilgi için kardeşim.

Ne demek kardesim, denk gelmeyen birisinin yanlis dusunmesi normal :)

kalemci
11.Temmuz.2011, 00:11
dünde fenerin bizi 2-0 yendiği maçı verdiler tesadüf :)

anil luque
11.Temmuz.2011, 00:13
Ne demek kardesim, denk gelmeyen birisinin yanlis dusunmesi normal :)
Aynen öyle ya bugüne denk gelince özellikle. Neyse artık nostalji yapalım biz de:)

Trabzonspor
11.Temmuz.2011, 00:18
Yaklaşık 1 haftalık süre içerisinde ülke gündemini meşgul eden futbola yönelik hukuki süreç, kulübümüz tarafından da büyük bir ilgi ve dikkatle takip edilmektedir.

Adalet sisteminin sırasıyla emniyet, savcılık ve mahkeme boyutunda cereyan eden gelişmeler, sonuçları itibariyle üzerinde yorum yapılamayacak kadar hassas bir içerikte sürmektedir.
Bu gerçekler ışığında, camiamızın bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de sağduyu ve sükûnetini koruması büyük önem taşımaktadır.
Böylelikle, başta taraftarlarımız olmak üzere tüm kesimlerin toplumun tansiyonunu daha da yükseltecek eylem ve söylemlerden kaçınmaları, süreci sakinlikle değerlendirmeleri gerekmektedir.
Aksi halde sergilenecek davranışların camiamıza ve toplumsal huzurumuza hiçbir faydası dokunmayacağı gerçeğinden hareketle, konuya gereken duyarlılığın gösterileceğine inanıyor, saygılar sunuyoruz.

Trabzonspor resmi sitesinden açıklama.Sadri Şenerden açıklama bekleyenler okusun.

sananes
11.Temmuz.2011, 00:23
Ben Sadri Şener'den açıklamayı olurda TFF, mahkemenin verdiği karara kadar karar vermemeyi doğru buluyoruz ve bu yüzden aynen devam etmeyi düşünüyoruz gibi bir açıklama ile fenerbahçenin şampiyonluğunu almazsa bekliyorum:)

kalemci
11.Temmuz.2011, 00:55
Haber 1903 11 tane soru sormuş cevap bekleyen.

Fenerbahçe Kulubü baskanı Aziz Yıldırımın tutuklu yargılanmasına karar verilmesinden sonra, kafalarda bir çok yanıtsız soru birikti.

1- 2010/2011 sezonu şampiyonu değişecek mi?
2- Trabzonspor Şampiyonlar Ligine ön eleme oynamadan mı gidecek?
3- Geçen senenin gol kralı değişecekmi?
4- Fenerbahçe Bank Asya Ligine düşecek mi?
5- Olası bir durumda Fenerbahçe küme düşürülürse yerine hangi takım süper lige gelecek?
6- UEFA kupasında oynayacak takımlar değişecek mi?
7- Fenerbahçe küme düşerse futbolcular serbest kalacak mı?
8- Beşiktaş Süper Kupa finalini hangi takımla oynayacak?
9- Gecen sene iddia veya sportoto oynayanlar kayıplarından dolayı dava açabilecek mi?
10- Borsada Fenerbahçe hisselerinde zarar edenler zararlarını kimden telafi edecek?
11- Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi halinde yayıncı kurumun sözleşmeyi iptal etme hakkı var mi? Yoksa yayın gelirlerinin paylaşma oranı ne olacak?

Revolution
11.Temmuz.2011, 00:59
9 ve 10'a Federasyon ve Yargı'nın yapacak hiçbirşeyi yok. Şans yani o artık.

Trabzonspor
11.Temmuz.2011, 01:19
http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/43970/blatterden-omur-boyu-men-uyarisi

Blatterden açıklama.

IcedEarth
11.Temmuz.2011, 01:21
Federasyonun mahkemenin sonuçlanmasını bekleyecek zamanı yok.. Tahmini bir 10 gün içinde sonuçlandırmak zorundalar. Mevcut tutuklamalara bakarsak Fenerbahçe'nin bu bataklıktan kurtulma şansı yok denecek kadar az..

SaLviO
11.Temmuz.2011, 01:23
Küme düşücez sonra kongre olucak yeni başkan topcular gidicek zarar en az 250 m $ en az 5 yıl kendimize gelemicez bu süreçte türk futbolu en az 10 yıl geriye gidicek

AZİZ YILDIRIM ŞİKE YAPTI DİYE FENERBAHÇE KÜME DÜŞÜRÜLEMEZ !

sananes
11.Temmuz.2011, 01:24
http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/43970/blatterden-omur-boyu-men-uyarisi

Blatterden açıklama.

doğru bir açıklama ama bizim şu an içinde bulunduğumuz durum için geçerli değil henüz.Zaten bu haber gündüz de konuşulmuştu bu başlık altında.

Şike tamamen ispatlandığında gerekeni TFF yapmazsa onlar yapacaklardır bu çok olağan bir şey zaten ama zaten TFF ya şimdi ya da mahkeme bittiğinde karar verecektir ve şike yapıldığını düşünerek karar verirse gerekeni de yapacaktır.O yüzden türk futbolunu bir tehlike beklemiyo.Aziz Yıldırım ve diğer suçlu olduğu iddia edilen kişileri kapsıyo.

Revolution
11.Temmuz.2011, 01:25
Küme düşücez sonra kongre olucak yeni başkan topcular gidicek zarar en az 250 m $ en az 5 yıl kendimize gelemicez bu süreçte türk futbolu en az 10 yıl geriye gidicek

Aziz Yıldırım şikeyi kendi halı saha takımına yapmıyor, Fenerbahçe'ye yapıyor. Galatasaray'ı mı küme düşürecekler? Fenerbahçe'yi düşürecekler tabii. Dünya'nın her yerinde şike yapan takımın cezası en az 1 lig düşmektir.

sananes
11.Temmuz.2011, 01:28
Aziz Yıldırım şike yapmışsa ve bunun sonucunda biz bir kazanç elde etmişsek sonucunda küme düşeriz diye biliyorum yönetici olduğu için.Bunu yukarda düşürülemez yazan renkdaşıma yazdım.

Bunun dışında ben eğerki deliller TFF'ye iletilmezse gizlilikten ötürü, TFF düşürme kararı veremez diye düşünüyorum.Kimsenin böyle büyük bir kararı kaba düzen alma hakkı yoktur zaten.Bu yüzden dava sonuçlanana kadar küme düşürülme gibi bir karar çıkacağını düşünmüyorum.Çünkü daha iddianame bile yok ve TFF 2-3 gün içerisinde karar vermek zorunda.

Crocodile1963
11.Temmuz.2011, 01:36
Bursa'da saha dışı olaylar yüzünden Bursaspor'a, bir daha bu tür olayalar yaşanmasın diyerek "ibretlik" cezalar verenler, gazetelerde ve televizyonlarda Bursaspor küme düşürülmeli diyerek atıp tutanlar, maçın başlamasına yarım saat kala televizyonlara çıkıp açıklama yapan TFF yetkilileri şimdi hepsi sus pus oldular nedense. Koskoca İtalyan devi Juventus düşürülmüş, marka değerini korumak isteyenler bu olay karşında gereken cezayı vermeli. Bana kalsa geriye dönük ne var ne yok ortaya çıkarılsın ucu kime dayanıyorsa herkes hakkettiği cezaları alsın.

Aziz Yıldırım şike yaptı diyerek Fenerbahçe'yi değil Göztepe'yi mi düşürcekler !

Trabzonspor
11.Temmuz.2011, 02:31
doğru bir açıklama ama bizim şu an içinde bulunduğumuz durum için geçerli değil henüz.Zaten bu haber gündüz de konuşulmuştu bu başlık altında.

Şike tamamen ispatlandığında gerekeni TFF yapmazsa onlar yapacaklardır bu çok olağan bir şey zaten ama zaten TFF ya şimdi ya da mahkeme bittiğinde karar verecektir ve şike yapıldığını düşünerek karar verirse gerekeni de yapacaktır.O yüzden türk futbolunu bir tehlike beklemiyo.Aziz Yıldırım ve diğer suçlu olduğu iddia edilen kişileri kapsıyo.

Daha nasıl ispatlansın diye bekliyorsunuz?Arkadaş bu o kadar kolay iş değil neyi nasıl ispat edecen cinayet yok ortada parmak izi falan tehşis edesin test yapıp ortaya çıkarasın.Ses kayıtları resimler vs var.

Kanıtlansın diyor herkez,daha ne olacak bende onu anlamadım.

sananes
11.Temmuz.2011, 02:49
Daha nasıl ispatlansın diye bekliyorsunuz?Arkadaş bu o kadar kolay iş değil neyi nasıl ispat edecen cinayet yok ortada parmak izi falan tehşis edesin test yapıp ortaya çıkarasın.Ses kayıtları resimler vs var.

hani nerde ses kayıtları ve resimler? resim dediklerin o medyada çıkanlarsa öyle delil olmaz.Zaten konuyla alakalı alakasız herkes o fotoların maç yemeği olduğunu, siyah çanta dediklerininde bilet ve davetiye ile dolu olduğunu söyledi.

misal polis baskın yapsaydı o çantanın içinde para bulsaydı somut delil olsaydı.İçinde para olduğunu iddia ediyorsa bunu yapmalıydı.

-Ne yani şu ana kadar medyada gördüğümüz, duyduğumuz şeylere bakarak fenerbahçe küme düşürülmeli mi diyorsunuz siz? Bence üzgünüm ama o haberlerin %80i'de asparagasken çok beklersiniz gibi geliyor bana.

sarianet
11.Temmuz.2011, 02:51

bi insanın hürriyeti söz konusu bir kulübün itibarı söz konusu milyonlarca taraftarın gururu söz konusu borsada kaybedilen milyarlar söz konusu verilen emeklerin elden gitmesi söz konusu.
o yüzden umarım deliller tatmin edicidir bizde tatmin oluruk

Chinatown
11.Temmuz.2011, 03:30
daha durun bakalım federasyon başkanı görmeden görüntüleri bizim nasıl haberimiz olsun. birkaç görüntü sızdı, burada da dahil birçok arkadaş tepki gösterdi, kamuoyunda da aynı şekilde. bunun üzerine görüntüleri, ses kayıtlarını açık etmek zor.

Fearless Coward
11.Temmuz.2011, 03:55
Fenerbahçeli arkadaşlarım maalesef çok iyimserler bu kadar kişi hapse girmiş Aziz yıldırım sayamadım kaç kez hastahaneye kaldırıldı demekki öyle deliller varki adam habire fenalaşıyor zaman kısıtlı TFF'nin delilleri görüp karar vermesi gerekiyor 19 maçta şike var demedilermi Süper Lig'de diyelim 1 maçta şike var bu maçın Fenerbahçe'ye ait olma olasılığı %70'tir...Sivasspor-Eskişehir maçında şike olacak hali yok ya...

Fearless Coward
11.Temmuz.2011, 04:00
Tesadüf demek çok iyimsi bir cevap olmuş. Dijitürkün yancı oldugunu 7 yaşındaki çocuk bile anladı. Bilerek vermiyorlar. Çünkü işlerine gelmiyor. Sonra adaletten etten püften bahsediyorlar...

Şansal Büyükağa nerelerde yahu sesi çıkmıyor. ''hatırlarsnız bu şampiyonluk analarının süt gibi helal demişti...''

Rıdvan Dilmeden ortalılarda yok. Hepsai safa yapttı. çıkıp konuşamıyorlar....

TFF den Yunus Eğemenoğlunuda görmek istiyoruz. Bizim BJK sıkıntımızda her tvde boy gösterdi. Şimdi yemiyor çıkıp konuşmak. Bu isanlar böyle...
Nası çıksınlarki Fenerbahçe küme düşerse daha da çıkmazlar diye düşünüyorum...

Bordo61Mavi
11.Temmuz.2011, 04:02
Kamuoyuna uyarıhttp://trabzonspor.com/images/theme/a1.gifhttp://trabzonspor.com/images/theme/a2.gifhttp://trabzonspor.com/images/theme/a3.gifhttp://trabzonspor.com/images/theme/a4.gifhttp://trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/logo5.jpgYaklaşık 1 haftalık süre içerisinde ülke gündemini meşgul eden futbola yönelik hukuki süreç, kulübümüz tarafından da büyük bir ilgi ve dikkatle takip edilmektedir.

Adalet sisteminin sırasıyla emniyet, savcılık ve mahkeme boyutunda cereyan eden gelişmeler, sonuçları itibariyle üzerinde yorum yapılamayacak kadar hassas bir içerikte sürmektedir.
Bu gerçekler ışığında, camiamızın bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de sağduyu ve sükûnetini koruması büyük önem taşımaktadır.
Böylelikle, başta taraftarlarımız olmak üzere tüm kesimlerin toplumun tansiyonunu daha da yükseltecek eylem ve söylemlerden kaçınmaları, süreci sakinlikle değerlendirmeleri gerekmektedir.
Aksi halde sergilenecek davranışların camiamıza ve toplumsal huzurumuza hiçbir faydası dokunmayacağı gerçeğinden hareketle, konuya gereken duyarlılığın gösterileceğine inanıyor, saygılar sunuyoruz.

Bordo61Mavi
11.Temmuz.2011, 04:07
Tesadüf demek çok iyimsi bir cevap olmuş. Dijitürkün yancı oldugunu 7 yaşındaki çocuk bile anladı. Bilerek vermiyorlar. Çünkü şlerine gelmiyor. Sonra adletten etten püften bahsediyorlar...

Şansal Büyükağa nerelerde yahu sesi çıkmıyor. ''hatırlarsnız bu şampiyonluk analarının süt gibi helal demişti...''

TFF den Yunus eğemenoğlunu görmek istiyoruz. Kendisi sözde hukukcu.Bizim BJK sıkıntımızda her tvde boy gösterdi. şimdi yemiyor çıkıp konuşmak. Bu isanlar böyle...

Su 2ci dalga olaylari felan deniliyor bence medya bolumu cikacak bu 2ci dalga, onda karsimiza cikabilir Sansal.

Trabzonspor
11.Temmuz.2011, 04:29
Tesadüf demek çok iyimsi bir cevap olmuş. Dijitürkün yancı oldugunu 7 yaşındaki çocuk bile anladı. Bilerek vermiyorlar. Çünkü şlerine gelmiyor. Sonra adletten etten püften bahsediyorlar...

TFF den Yunus eğemenoğlunu görmek istiyoruz. Kendisi sözde hukukcu.Bizim BJK sıkıntımızda her tvde boy gösterdi. şimdi yemiyor çıkıp konuşmak. Bu isanlar böyle...

Bnede bunu yazacakdım.Bursa'da olaylar olduğunda Şansal sürekli sersenişlrde bulunuyordu Bursa aleyhinde ama şimdi ortalarda yok.Lig tv her zamanki yanlı tavrını zaten olayın başından beri sergiliyor.

Yukarıda alıntı yapan arkadaşlar ben maedyada olan kanıtlardan değil emniyetin yaptığı açıklamadan yola çıkarak söyledim.Hem siz anlamadınız sanırım hala bu şike ve teşvik operasyonu öyle sizin şu olayı kabullenmenizi sağlayacak sağlam delil bulmak zor.Belkide bulmuştur emniyet tabi onuda bilemeyiz.

sui generis
11.Temmuz.2011, 05:53
ben zaten rıdvan ı silmiş durumdayım nerde bu adam? demek iyi gün dostuymuş o da. eğer 2. dalga falan olmazsa zaten boşta kalır. daha öncede dedik ya: 19 maçta şike 1 futbolcuyla yapılmaz.

sui generis
11.Temmuz.2011, 09:19
sadri şener gözaltına alındı. ntvspor

Varonil
11.Temmuz.2011, 09:20
Sadri Şener gözaltında.Bakalım bu sefer ateş olmayan yerden duman çıkacak mı?

Suicider
11.Temmuz.2011, 09:39
Aha yine karışcak ortalık.Bugün ve yarın yeni isimler görücez demek oluyor bu.Bence en iyisi ligi kapatalım oynanmasın bu sene :D

Vieri
11.Temmuz.2011, 09:55
trabzonspor'un sessizliği de az buçuk anlaşıldı..

kalemci
11.Temmuz.2011, 10:03
Adalı diyorlar da bi türlü bulamadım ntvsporda goal com'da yazmıyor.

murat taşlı
11.Temmuz.2011, 10:18
haydi şimdi gelsin yorumlar....

Rsa
11.Temmuz.2011, 10:19
Levent Kızıl, Mümtaz Karakaya ve Serdar Kulbilge de gözaltına alınmış.

sui generis
11.Temmuz.2011, 10:34
trabzonspor'un sessizliği de az buçuk anlaşıldı..

evet abi bencede öyle. yoksa o yaptıkları açıklamadan olduğunu sanmıyordum.

Revolution
11.Temmuz.2011, 10:54
Eger bu gozaltilar da tutuklamaya sonuclanirsa, ligde takim kalmayacak :D

BeeTLeJuiCe
11.Temmuz.2011, 10:54
Kötü geçen sezonun ardından Galatasaray adım adım şampiyonluğa yaklaşıyor. Anteple Kayseride aradan çıkarsa tamamdır bu iş =)

Revolution
11.Temmuz.2011, 11:02
Kötü geçen sezonun ardından Galatasaray adım adım şampiyonluğa yaklaşıyor. Anteple Kayseride aradan çıkarsa tamamdır bu iş =)

:zuhaha Bizden once Besiktas var abi :D

Chinatown
11.Temmuz.2011, 11:35
sanırım ligde bütün başkanlar konu hakkında yorum yapmışda bir Sadri Şener yapmamış, sessiz kalmış..

bazı iddaalar vardı hakkımızda, iyi oldu. ak mı kara mı belli olsun herşey, suçlu olan bizde olsak en ağır ceza verilsin. kimsenin hakkı yenmesin, kimse başkasının emeğini çalmasın.

murat taşlı
11.Temmuz.2011, 11:38
şu an yurt dışında olanlar gelince onlarda alınacak heralde bakalım kimler var başka bu dalga bitmez....

Revolution
11.Temmuz.2011, 11:47
CNN'de Serdal Adali'nin gozalti karari olan belgeyi gosterdiler.

murat taşlı
11.Temmuz.2011, 11:49
2-3 futbolcu b.şehir blelediyeden birde demirören de olabilir isimleri geçiyordu...

BaFraLı
11.Temmuz.2011, 12:10
Mahmut Özgener'de gözaltına alınmış.

NTVspor

Aşk-ı Şehir
11.Temmuz.2011, 12:22
Şimdi seyreyleyin gümbürtüyü. :)

goosfraba
11.Temmuz.2011, 12:24
bu saatten sonra pek gümbürtü olacağını sanmıyorum.

sarianet
11.Temmuz.2011, 12:40
mahmut özgener de alınmış:D

Zekirdek
11.Temmuz.2011, 12:40
Sadri Şener'i alacakları zaman Aziz Yıldırım'ın alındığı zaman alacaklardı. Aradan 8 gün geçmiş. Ortada ne belge kalır ne başka birşey. Sadece gönül almaya çalışıyor, daha doğrusu ortamı sakinleştirmeye çalışıyorlar.

murat taşlı
11.Temmuz.2011, 12:50
Sadri Şener'i alacakları zaman Aziz Yıldırım'ın alındığı zaman alacaklardı. Aradan 8 gün geçmiş. Ortada ne belge kalır ne başka birşey. Sadece gönül almaya çalışıyor, daha doğrusu ortamı sakinleştirmeye çalışıyorlar.

gönül alma !!! :) bence alınan ifadelere göre hareket ediyorlardır...

sarianet
11.Temmuz.2011, 12:52
tribundergi Tribun Dergi
Futbolda şike soruşturması başlangıcından bu yana FB Sportif hisseleri %35,25 düşerken, Trabzonspor Sportif hisseleri %11,20 artış gösterdi.

Bujsas
11.Temmuz.2011, 12:55
Sadri şenerde göz altında bakalım neler çıkıcak daha 2.dalga ve 3.dalgada :)

Flawless Victory
11.Temmuz.2011, 13:00
Federasyon bu işin içinden çıkamaz. En kolay çözüm şöyle olacaktır : Başkan veya yönetim kurulundan biri tutuklanan klüpler bir alt lige gönderilip diğer klüpler için bireysel cezalar verilir. Ayrıca olaya karışan herkese ömür boyu men cezası gelir.

Nedvedmania
11.Temmuz.2011, 13:04
İyi oluyor. Bütün pislikler temizlensin. Gerekirse Adnan Polatıda alsınlar. Kim suçluysa sonuna kadar çeksin cezasını.

SaLviO
11.Temmuz.2011, 13:05
Aynen katılıyorum.

Flawless Victory
11.Temmuz.2011, 13:13

Yahu devlet kurumlarını böyle saf saf eleştirmeyin. Böyle önyargılar yüzünden kimse polisi askeri sevmiyor.

eGowiCh
11.Temmuz.2011, 13:14
Sadri Şener gözaltında. Hadi günlerdir avaz avaz konuşan Trabzonsporlu arkadaşların yorumlarını bekliyoruz. Masumiyet karinesine rağmen Aziz Yıldırım'ı şike yapmakla suçlayan ve Fenerbahçe'yi küme düşüren Trabzonsporlu arkadaşlar, şimdi konuşun bakalım.

Serdar Adalı ile İ.Akın da gözaltına alınacak. O zaman da Beşiktaşlı arkadaşların yorumlarını görmek isteriz.

Beşiktaş bugün Trabzonspor'u şampiyon ilan etti sitesinden (Çarşı'nın sitesi). Yarın Serdar Adalı da içeri alınınca ne diyecekler acaba, merak ediyorum.

sarianet
11.Temmuz.2011, 13:16

ya gönül almak için başka bi adam zan altında bırakılır mı nasıl hukuk anlayışı nasıl bakış açısı anlayamadım bir türlü çocuk oyuncağımı bu işler.

byariff
11.Temmuz.2011, 13:19
Sadri Şenerin avukatı gözaltı yok ifade alınıyor, buradan adliyeye gideceğiz dedi (LİG TV)

Zekirdek
11.Temmuz.2011, 13:25
Yahu devlet kurumlarını böyle saf saf eleştirmeyin. Böyle önyargılar yüzünden kimse polisi askeri sevmiyor.

Tamam belki haksız şekilde eleştirmiş olabilirim. Kabul ediyorum fakat neden Sadri Şener, Aziz Yıldırım'dan 8 gün sonra gözaltına alınıyor. Bence ikiside eş zamanlı şekilde gözaltına alınmalıydı.

Varonil
11.Temmuz.2011, 13:31

Polisi sevmememiz için sadece dün uzunçayırda olanlar yeterli. ;;)

Futbolun baş aktörü futbolculardır.Şike ispatlanırsa en ağır şekilde ceza verilsin fakat içeride sadece 1 futbolcu varken de kulüplerin cezalandırılması bana mantıklı gelmiyor.

besiktas1903
11.Temmuz.2011, 13:34
Sadri Şener gözaltında. Hadi günlerdir avaz avaz konuşan Trabzonsporlu arkadaşların yorumlarını bekliyoruz. Masumiyet karinesine rağmen Aziz Yıldırım'ı şike yapmakla suçlayan ve Fenerbahçe'yi küme düşüren Trabzonsporlu arkadaşlar, şimdi konuşun bakalım.

Serdar Adalı ile İ.Akın da gözaltına alınacak. O zaman da Beşiktaşlı arkadaşların yorumlarını görmek isteriz.

Beşiktaş bugün Trabzonspor'u şampiyon ilan etti sitesinden (Çarşı'nın sitesi). Yarın Serdar Adalı da içeri alınınca ne diyecekler acaba, merak ediyorum.

neyi merak ediyorsun? Eger yaptilarsa sike versinler cezayi.

Ferrari sike sorusturmasi yüzünden kaçti diyorlar..

Flawless Victory
11.Temmuz.2011, 13:39
Polisi menfaatine uymayanlar sevmez. Doğruyu da yapsa kendi menfaatine uygun değilse sevmez doğal olarak. Sen şehir trafiğini birbirine kat ondan sonra polis niye müdahale etti. Ortalık böylesine karışıkken böyle protestolara izin verilmez. Oraya Trabzon taraftarı gelse kavga çıksa, polis müdahale etmese 3-4 kişi ölse o zaman da polis işini yapmadı, polisin yüzünden oldu dersin sen.

barahir
11.Temmuz.2011, 13:45
Gönül alma olduğunu sanmıyorum, deliller de otadan kalkamaz zaten geçen pazar aranmıştı Trabzon klübü, varsa delil almıştır emniyet zaten.. Bence bu sorgu sonucu verilen ifadelerden sonra gözaltı kararları alındı..

Varonil
11.Temmuz.2011, 13:45
Polisi menfaatine uymayanlar sevmez. Doğruyu da yapsa kendi menfaatine uygun değilse sevmez doğal olarak. Sen şehir trafiğini birbirine kat ondan sonra polis niye müdahale etti. Ortalık böylesine karışıkken böyle protestolara izin verilmez. Oraya Trabzon taraftarı gelse kavga çıksa, polis müdahale etmese 3-4 kişi ölse o zaman da polis işini yapmadı, polisin yüzünden oldu dersin sen.

Burada Fenerbahçe taraftarının yaptıklarını savunmuyorum.E5'te yürünmesi kesinlikle doğru değildi.Fakat orada kendi gözlerimle polisin kadınları coplamasını,küçücük çocuklara biber gazı sıkmasını gördükten sonra siz de bana polisi savunamazsınız.Yapılması gereken müdahele bu şekilde ağır olmamalıydı.Tabi sizin fikirlerinizi de değiştiremem bu konuda.Zaten değiştirmeye de çalışmıyorum.

LaigLeNoiR
11.Temmuz.2011, 13:48
Sadri Şener, Levent Kızıl, Serdar Kulbilge ve Mümtaz Karakaya gözaltına alındı. (NTVSpor)

Flawless Victory
11.Temmuz.2011, 13:50
Burada Fenerbahçe taraftarının yaptıklarını savunmuyorum.E5'te yürünmesi kesinlikle doğru değildi.Fakat orada kendi gözlerimle polisin kadınları coplamasını,küçücük çocuklara biber gazı sıkmasını gördükten sonra siz de bana polisi savunamazsınız.Yapılması gereken müdahele bu şekilde ağır olmamalıydı.Tabi sizin fikirlerinizi de değiştiremem bu konuda.Zaten değiştirmeye de çalışmıyorum.

Hata yapan polisi sevmiyorum diye rahat söyleyebiliyorsun ama hata yapan taraftarı sevmiyorum diye söyleyemiyorsun. İşte önyargın bu. Polisten nefret ediyorum demek daha kolay gelebiliyor. Neyse konumuz bu değil, konu dışına çıkmayalım.

sakary Ali
11.Temmuz.2011, 13:50
Fenerbahçe'li arkadaşların yorumlarını beğeniyle takip ediyorum.Polis kötü, savcılık kötü, siyasettekiler kötü, medya kötü, diğer takımlar kötü, o kötü bu kötü ama Fenerbahçe temiz.

sananes
11.Temmuz.2011, 13:51
Renkdaşlarım sakin olun lütfen.Günlerdir suçluluğu ispatlanana kadar herkes suçsuzduru savunduk yine öyle yapalım. Sadri Şener belkide savcıdan sonra direkt serbest kalacak bu bile belli değil ki oldu da azizm yıldırım gibi tutuklandı, bu bize hiç bir şey ifade etmez.Yargılama süreci bitmeden kimseyi suçlu ilan edemeyiz.Her ne kadar günlerdir bize aynı şeyler yapılarak sinirlerimiz alt üst edilmiş olsa da.

Revolution
11.Temmuz.2011, 13:52
Yanlış düşünüyorsun. Aziz Yıldırım alındığında Trabzonspor Kulübü de arandı, Serdal Adalı'nın ofisi de. Teknik takip aylardır sürüyormuş. Ortada birşey varsa, Sadri Şener veya Serdal Adalı da belgeleri yok etmeye kalktıysa/ettiyse, delil karartmadan ekstra ceza yerler. Ne emniyet ne savcılık Fenerbahçelilerin gönlünü almaya çalışmakla vakit geçirmez. Sadri Şener'le Serdal Adalı iskele babası mı da Fenerbahçeliler'in gönlünü almak için bu adamları maşa yapsınlar?

Şu sözümü üzerinize alınmayın genele söylüyorum. Bu ülkede Fenerbahçe aleyhine işleyen herşeye, herkese "Fenerbahçe Düşmanı" etiketini yapıştırmayın. Antipatik ve komik oluyor ziyadesiyle. Hatasız kul olmaz. Aziz Yıldırım da hata yapabilir, taraftar da. Önceden yazdığımı tekrar yazıyorum emniyetin bu adamları içeri aldıktan sonra "pardon" deme şansı yoktur. Koskoca camiayı temsil eden isimler bunlar. Seni-beni içeri alır gibi alamazlar. Orgeneraller içeride diyorsunuz, orgeneraller içeri alındığında kim yürüyüş yaptı? Kim böylesine organizasyonlar yaptı? Sadece 50ye yakın içeri alınanların yakınları Beşiktaş'ta trafiği kapatıp ufak çaplı protesto yaptılar o kadar. Belki de çoğunuzun bundan haberi dahi yok. Anlatmak istediğim bu adamları içeri aldığınızda rahatsız edebileceğiniz kitle. Orgeneraller "pardon" denip salınsa, karşı dava açılır ama yakınları da kendileri de "yarabbi şükür" derler, çok da üzerine gitmezler. Aziz Yıldırım'ı hele bir salsınlar bakalım "pardon" deyip o zaman neler oluyor görelim. Türkiye'deki bütün Fenerbahçeliler Adliye Sarayı'ndan o savcıyı da mahkeme heyetini de alır, emniyete girer emniyet müdürünü de alır denize dökerler. Barınamaz o adamlar Türkiye'de.

Uzun lafın kısası; Fenerbahçeli olmayanların sabretmesi gerektiği kadar Fenerbahçeliler de sabretmeli net konuşmak için. Ama görünen köy kılavuz istemez. Bu ülkenin gerçeklerini, sistemini masaya yatırdığınız zaman, herşey daha netleşecektir. Bu konunun başından beri sağduyulu olduğumu da konuyu takip edenler bilirler zaten. Ama bana da Fenerbahçe düşmanı diyenler çıkacaktır. Başım gözüm üstüne.

ForsakeN
11.Temmuz.2011, 13:53
Trabzon'da bir gözaltı daha!

Futbolda teşvik ve şike iddialarına yönelik devam eden operasyonlarda Trabzon'da kimliği açıklanmayan bir şahıs gözaltına alındı.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan iş adamı Zeki M, Trabzon Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Trabzon'da gözaltına alınan ve ilk etapta adı açıklanmayan iş adamı Zeki M, evinde yapılan aramanın ardından Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Özel güvenlik şirketi bulunan Zeki M'nin, Trabzonspor'un bazı kuruluşların özel güvenlik işlerini yürüttüğü öğrenildi.

sporx

ancar
11.Temmuz.2011, 13:54
Dalga yeni başlıyor bence bunun sonucunda her şey meydana çıkacak

sarianet
11.Temmuz.2011, 13:55
Fenerbahçe'li arkadaşların yorumlarını beğeniyle takip ediyorum.Polis kötü, savcılık kötü, siyasettekiler kötü, medya kötü, diğer takımlar kötü, o kötü bu kötü ama Fenerbahçe temiz.

yada şöyle söyleyelim fenerbahçe pislik içinde diğer kulüpler tertemiz zemzem suyuyla yıkanmış :)

Flawless Victory
11.Temmuz.2011, 13:55
Elde bazı deliller varsa, bu deliller kişilerin tutuklanmasına yetmiyorsa, bu o kişinin yasal olarak suçsuz olduğunu gösterebilir ama vicdanen suçu yine büyük olacaktır. Yasalar cansızdır ama duygularımız canlı, o yüzden bu olayda adı geçen ve kendisi hakkında somut deliller bulunan hiç kimse artık futbol içine girememeli, bunların futbol ile bütün bağlantıları kesilmelidir. Aksi halde toplumun vicdanında bir yara olarak kalacaktır.

sakary Ali
11.Temmuz.2011, 14:03
yada şöyle söyleyelim fenerbahçe pislik içinde diğer kulüpler tertemiz zemzem suyuyla yıkanmış :)

Onu kastetmedim.Objektif düşünemiyorlar sadece.

eXcitinG
11.Temmuz.2011, 14:29

Bizim birşeyden korkumuz yok. Varsa öyLe birşey daha iLk andan itibaren tepkimi ve tepkimizi koyarız. Sizin gibi dün Aziz YıLdırım ın tutukLanmasına karar veriLdikten sonra %70 taraftar gibi sessizLiğe gömüLmeyiz. Ben açıkca söyLüyorum; Eğer Serdar AdaLı veya Başkan gözaLtına aLınır ve tutukLanırsa Fenerbahçe taraftarı gibi de koruma aLtına girmem, ne kadar eLeştiri varsa yaparım.

RasAnt
11.Temmuz.2011, 14:43
Topuk Yaylasında Galatasaray'lı birkaç taraftar Fenerbahçe taraftarlarıyla birlikte takıma destek veriyorlar.

Yaşanan süreçte hiçbir gsli arkadaşımın dalga geçtiğini görmedim,aksine onlarında yüzünde bir tedirginlik,şaşknlık var bunlar güzel şeyler.

sarianet
11.Temmuz.2011, 14:47
Topuk Yaylasında Galatasaray'lı birkaç taraftar Fenerbahçe taraftarlarıyla birlikte takıma destek veriyorlar.

Yaşanan süreçte hiçbir gsli arkadaşımın dalga geçtiğini görmedim,aksine onlarında yüzünde bir tedirginlik,şaşknlık var bunlar güzel şeyler.

arkadaş çevrenle gurur duyabilirsin benim çevrem nedense öyle değil
ama ben kendi takımımla dalga geçtiğim için onların dalga geçmesi bir şey ifade etmiyor benim için :)

http://www.facebook.com/CimbomSayfasi

Revolution
11.Temmuz.2011, 14:53
arkadaş çevrenle gurur duyabilirsin benim çevrem nedense öyle değil
ama ben kendi takımımla dalga geçtiğim için onların dalga geçmesi bir şey ifade etmiyor benim için :)

http://www.facebook.com/CimbomSayfasi
Cemal Nalga olayında Fenerbahçeliler sağduyunun s'sini göstermedi. Facebook'ta kart cezalısı Milan Baros'un Gökhan Zan formasıyla saha çıkacağı öğrenildi diye birşey vardı herkes paylaşıyordu. Herkesten aynı sağduyuyu beklemeniz hayalcilik. Dalga geçen çok insan olacak, sağduyululardan kat kat fazla hem de. Dünya'nın neresine giderseniz gidin bu böyle.

sarianet
11.Temmuz.2011, 14:55
Cemal Nalga olayında Fenerbahçeliler sağduyunun s'sini göstermedi. Facebook'ta kart cezalısı Milan Baros'un Gökhan Zan formasıyla saha çıkacağı öğrenildi diye birşey vardı herkes paylaşıyordu. Herkesten aynı sağduyuyu beklemeniz hayalcilik. Dalga geçen çok insan olacak, sağduyululardan kat kat fazla hem de. Dünya'nın neresine giderseniz gidin bu böyle.

aynı şeyi söylüyoruz zaten yani problem yok :)

ForsakeN
11.Temmuz.2011, 15:00
Bu olmadı bu. E şmdi Trabzonspor başkanı da gözaltında. Bursaspor'u da kutlayacaklar mı acaba?

http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/T%C3%BCrkiye/carsi-trabzon-kutlariz.hlarge.jpg

RasAnt
11.Temmuz.2011, 15:11
Çarşı adlı grup kendine göre şampiyonu Trabzon yapmış olabilir ciddiye alınacak bir durum değil.Herkez kendi işine bakmalı.

sui generis
11.Temmuz.2011, 15:27
işler çok farklı boyut kazandı. ben tff nin bir şeye karışacağını sanmıyorum. mahkeme kararını bekleyecektir. feneri düşürür ve ts'yi şampiyon ilan edemez şu durumda. tff'nin kararını şu durumda kestirmek zor değil bence.

Trabzonspor
11.Temmuz.2011, 15:31
Bizim birşeyden korkumuz yok. Varsa öyLe birşey daha iLk andan itibaren tepkimi ve tepkimizi koyarız. Sizin gibi dün Aziz YıLdırım ın tutukLanmasına karar veriLdikten sonra %70 taraftar gibi sessizLiğe gömüLmeyiz. Ben açıkca söyLüyorum; Eğer Serdar AdaLı veya Başkan gözaLtına aLınır ve tutukLanırsa Fenerbahçe taraftarı gibi de koruma aLtına girmem, ne kadar eLeştiri varsa yaparım.

Aynen abi yaptıysa çeksinler cezalarını her kim olursa olsun..

RaSenGan
11.Temmuz.2011, 15:37
Beyler konuyla alakasız muhabbetler olmasın :)

LaigLeNoiR
11.Temmuz.2011, 15:40
Bende Hayrettin abi gibi dusunuyor ve katiliyorum.

RasAnt
11.Temmuz.2011, 15:41
TFF şuanda herşey kaldığı yerden devam demeli ki öyle diyecektir.

Yargının sonucu beklenmeli buda uzun bir süreç demek.

Fearless Coward
11.Temmuz.2011, 15:44
Trabzonspor başkanı tutuklandı da bizim mi haberimiz yok...Serbest bırakılmayacağı ne malum Özgeneri bile almışlar sadece ifade alabilirler...

Trabzonspor
11.Temmuz.2011, 15:45
Sadri Şener esprilerini polis sorgusunda yapmaz umarım :D

Birkaç yerde,kara para aklama ve tehdit yüzünden alındı diye okudum.Bazı gazteciler öyle mi ne söylemiş.

Revolution
11.Temmuz.2011, 15:45
Sadri Şener de tutuklama istemiyle savcılığa sevk edilirse, iş içinden çıkılmaz hale gelir.

RaSenGan
11.Temmuz.2011, 15:46
Kimi yerde Özgener'in kendisinin emniyete gelip ifade vermek istediği yazıyor.

Fearless Coward
11.Temmuz.2011, 15:46
Şampiyonluk Bursa'ya kalır :D :D :D

Trabzonspor
11.Temmuz.2011, 15:48
http://arsiv.sabah.com.tr/2006/02/03/gnd114.html

İçeri alınan iş adamıyla ilgili bir haber.Bu adam kulüple alakalı değil.Olgun Pekerle alakalı sanırım.

William Rookwood
11.Temmuz.2011, 15:51

O nasıl oluyor ya. Başkan yapsın asbaşkan yardımcı herhangi biri yapsın yine küme düşüyor

Trabzonspor
11.Temmuz.2011, 15:52
Zaten pek bir değeri olmayan borsa kagıtlar bugün %15 düşüşteymiş oh ohhh.

RasAnt
11.Temmuz.2011, 15:53
Şampiyonluk Bursa'ya kalır :D :D :D

Şampiyonluk Trabzona kalmazsa lig tescil edilmez Bursaya falan kalmaz yani.

işin garibi bursanın 1-2 mmaçıda şüpheli :) antepe flan gidecek

Revolution
11.Temmuz.2011, 16:06
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
SON DAKİKA: Eski MHK başkanı Ufuk Özerten Bodrum'da gözaltına alındı.

_____

Bir sonraki dalga futbolcu veya hakemlere olabilir.

RasAnt
11.Temmuz.2011, 16:16
TFF bugün karar vermeyeceğini açıkladı.

Revolution
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
SON DAKIKA - Besiktas yoneticisi Serdar Adali, ifadesi alinmak üzere İstanbul'a cagrildi.

RaSenGan
SON DAKIKA - Besiktas yoneticisi Serdar Adali, ifadesi alinmak üzere İstanbul'a cagrildi.

europeanconquer
11.Temmuz.2011, 16:28
Bu kadar iddaanın arasında 4 büyük takımdan sadece Galatasaray'ın adının geçmemesi şahsen beni sevindiriyor ama bu büyük kuluplerin adının geçmesi ise üzüyor.Umarım akda karada ortaya çıkar ve Türk Futbolu kurtulur.

RaSenGan
11.Temmuz.2011, 16:29
Bu kadar iddaanın arasında 4 büyük takımdan sadece Galatasaray'ın adının geçmemesi şahsen beni sevindiriyor ama bu büyük kuluplerin adının geçmesi ise üzüyor.Umarım akda karada ortaya çıkar ve Türk Futbolu kurtulur.

E bize zahmet adımız çıkmasın :) Şikeyle 8.olunur mu :D

Trabzonspor
11.Temmuz.2011, 16:31
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=95157

Sadri başkanın avukatından.

europeanconquer
11.Temmuz.2011, 16:31
O da doğru :0: Ama yine de sevindirici :D

attirson
11.Temmuz.2011, 16:33
Valla topluca Bank Asya ile Spor Toto Süper ligdekiler degisicek sanırım :D

Revolution
11.Temmuz.2011, 16:33
Adnan Polat varsa işin içinde beklerim :D

SyNdRoMe23
11.Temmuz.2011, 16:35
Daha öncede yazmıştım Beşiktaş olaylarla alakamız olduğunu zannetmiyorum. Belki de Korcan ile ilgili çağırmış olabilirler diye düşündür Adalı'yı. Ama yinede adımızın geçmesi bir şüphenin olması hoş bir şey değil.

Neyse en kötü Demiören'den kurtuluruz :D

sarianet
11.Temmuz.2011, 16:49
Adnan Polat varsa işin içinde beklerim :D

aziz yıldırımla yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi:D

Flawless Victory
11.Temmuz.2011, 16:59
Aslında Galatasaray da şike yaptı 18. olacakken yukarıya çıktı. :)

eGowiCh
11.Temmuz.2011, 17:04
Helal olsun Galatasaray taraftarına.

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-11_taraftarbasin1.jpg

Matteo Ferrari
11.Temmuz.2011, 17:07
Serdal Adalı için yakalama emri veya gözaltı kararı yok.
Büyük ihtimalle sadece ifadesine başvurulup gönderilecek.
Şahsen ben çok rahadım Serdal Adalı ve Beşiktaş'ın temiz çıkacağına adım gibi eminim(tıpkı fenerbahçeli arkadaşların kendi takımları ve başkanlarında olduğu gibi).
Bu arada bu kullanıcı adını değiştiremiyor muyuz ?

EreN
11.Temmuz.2011, 17:17
Tesadüf demek çok iyimsi bir cevap olmuş. Dijitürkün yancı oldugunu 7 yaşındaki çocuk bile anladı. Bilerek vermiyorlar. Çünkü işlerine gelmiyor. Sonra adaletten etten püften bahsediyorlar...

TFF den Yunus Eğemenoğlunuda görmek istiyoruz. Bizim BJK sıkıntımızda her tvde boy gösterdi. Şimdi yemiyor çıkıp konuşmak. Bu isanlar böyle...
şimdi anladın mı lig tv iptalleri ne işe yarıyor coşkun ;)

sanırım ligde bütün başkanlar konu hakkında yorum yapmışda bir Sadri Şener yapmamış, sessiz kalmış..

bazı iddaalar vardı hakkımızda, iyi oldu. ak mı kara mı belli olsun herşey, suçlu olan bizde olsak en ağır ceza verilsin. kimsenin hakkı yenmesin, kimse başkasının emeğini çalmasın.
Helal olsun. Tam olarak düşündüğüm. Çevremdeki Fenerbahçelilerin düşündüğü şey bu. Aksini isteyen veya düşünen tek bir fenerbahçeli de yoktur eminim ki.

Bordo61Mavi
11.Temmuz.2011, 17:24
Yaptiklari yanlislar var ise cekelim cezasini :) Turk futbolu kazansin, takimlar degil.

sarianet
11.Temmuz.2011, 17:26
cavcav açıklama yapıyor ntvspor canlı

EreN
11.Temmuz.2011, 17:31
Yaptiklari yanlislar var ise cekelim cezasini :) Turk futbolu kazansin, takimlar degil.

Başında sonuna tüm fenerbahçelilerin yorumlarını okuyun %80in dile getirmeye çalıştığı senin yazdığının aynısı. Tek farkı aziz başkana yapılan insanlık dışı olayın tepki görmesi.
Sadri başkan sanırım 5 saatten fazladır sorguda yanılıyor muyum?
Ve tek bir görüntü tek bir haber bile yok. İşte olması gereken buydu. Şimdi bir de Aziz Başkan'ın gözaltı zamanlarını düşünün.

Varonil
11.Temmuz.2011, 17:32
Cavcav'ın açıklamasından anladığım kadarıyla:Kulüpler başta Fenerbahçe olmak üzere adı geçen kulüplerin küme düşmesini istemiyorlar.Fakat buna rağmen - puanla başlatmak gibi bir öneri getirmiş olabilirler federasyona.

sarianet
11.Temmuz.2011, 17:33
bende öyle anladım ama bu kararda ne kadar etkili olacak derseniz etkili olacağını sanmıyorum

sui generis
11.Temmuz.2011, 17:35
daha önce de dediğimiz gibi - puanı kesinlikle kabul etmemeliyiz. varsa şike düşürsünler.

Trabzonspor
11.Temmuz.2011, 17:38
Başında sonuna tüm fenerbahçelilerin yorumlarını okuyun %80in dile getirmeye çalıştığı senin yazdığının aynısı. Tek farkı aziz başkana yapılan insanlık dışı olayın tepki görmesi.
Ve tek bir görüntü tek bir haber bile yok. İşte olması gereken buydu. Şimdi bir de Aziz Başkan'ın gözaltı zamanlarını düşünün.

Gözaltına alındığında vs görüntüler var Sadri Şener'in.

Bordo61Mavi
11.Temmuz.2011, 17:42

Aziz Yildirimdaki suclamalar ayri br boyutta. Tabi haliyle Turkiyenin en buyuk klubunun baskani ve son sampiyonun baskani.

Ha bide Aziz Yildirim yaptiysa o ceksin, Fenerbahce onun cezasini cekmesin dusunceleride vardi. Sonra Aziz Yildirima destek cikilanlarda vardi.

Bilmiyorum yaslari kac yas bu adamlarin ama bence polis sabahin 6 sinda her 2 dalgadada bu adamlari almasi ilgincti. Ki aliyorsan beraber alda medya 1 hafta ortaligi gersin 2 ci haftaya durulsun heryer. Tam sular durulcak derken bide bu :) Aslinda iyide oldu, suclu succuz Fenerli arkadaslar onlara yapilanlari bizim sebep oldugumuzu dusunuyordu sanki.

EreN
11.Temmuz.2011, 17:43
Gözaltına alındığında vs görüntüler var Sadri Şener'in.

sadece götürülürken :)
Aziz yıldırımın tuvalete gidip ishal mi, kabız mı yaptığını bile öğreniyorduk emniyet sağ olsun. Sonra emniyet fotoğrafları vs..

Varonil
11.Temmuz.2011, 17:44
sadece götürülürken :)
Aziz yıldırımın tuvalete gidip ishal mi, kabız mı yaptığını bile öğreniyorduk emniyet sağ olsun. Sonra emniyet fotoğrafları vs..

Bakalım Sadri Şener'in eşgal tanıma fotoğraflarını görebilecekmiyiz yarın gazetelerde manşetlerde? Özellikle Habertürk gazetesinin tutumunu çok merak ediyorum.

goosfraba
11.Temmuz.2011, 17:46
hiçbirşey çıkmaz 2. dalgadan.

Bordo61Mavi
11.Temmuz.2011, 17:47
Ben en cok Senol Gunesi cileden cikartan Hurriyet gazetesini merak ediyorum :)

RaSenGan
11.Temmuz.2011, 17:50
Ben en çok Fotospor'u merak ediyorum :icon_biggrin:

EreN
11.Temmuz.2011, 17:50
hiçbirşey çıkmaz 2. dalgadan.

Bence de, Aziz yıldırım tutuklandı çünkü yurt dışına kaçma, delil karartma gibi şeylere önlem alınmak istendi. Suçlu bulunduğu için tutuklanmadı. Eh 1 haftadır suçlu bile olanlar delil melil bırakmamıştır ortada. Emniyetteki her şeyide temizlemişlerdir. Dışarı bu kadar rahat bilgi sızan bir emniyetin içine sızmakta bir o kadar kolaydır.

di canio
11.Temmuz.2011, 17:52
İlk operasyon sürecinde yaşananlar, maruz kalınanlar standartlar dışında, rutin olmayan eylemler olduğu için aynı şeyleri ya da benzerlerini beklememek gerekir. O zaman öyle yapılmıştı, şimdi niye aynısı yapılmıyor yanlış bir düşünce olacaktır. O zaman yapılan yanlıştı, hukuksuzdu. Bir daha yanlış ya da hukuka aykırı bir eylem tekrarlanmaz umarım.

EreN
11.Temmuz.2011, 17:56
İlk operasyon sürecinde yaşananlar, maruz kalınanlar standartlar dışında, rutin olmayan eylemler olduğu için aynı şeyleri ya da benzerlerini beklememek gerekir. O zaman öyle yapılmıştı, şimdi niye aynısı yapılmıyor yanlış bir düşünce olacaktır. O zaman yapılan yanlıştı, hukuksuzdu. Bir daha yanlış ya da hukuka aykırı bir eylem tekrarlanmaz umarım.

Umarım olmaz.

Chinatown
11.Temmuz.2011, 17:56
Beşitaş taraftar sitesinin Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlaması ne kadar işgüzarlık ise, Galatasaray'ın Fenerbahçe kampına yaptığı ziyaret de o kadar işgüzarlık.. Birini helal olsun deyip, diğerine yanlış demek de doğru değil. Zaten ortalık karışık, yargıya intikal eden haksız kazançlar ortadayken neyin desteği bu anlamak zor. Bizim yöneticiler olsun, Fenerbahçe yöneticileri olsun sporun en utanılacak davası ile itham ediliyorlar.

sui generis
11.Temmuz.2011, 18:00
Beşitaş taraftar sitesinin Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlaması ne kadar işgüzarlık ise, Galatasaray'ın Fenerbahçe kampına yaptığı ziyaret de o kadar işgüzarlık.. Birini helal olsun deyip, diğerine yanlış demek de doğru değil. Zaten ortalık karışık, yargıya intikal eden haksız kazançlar ortadayken neyin desteği bu anlamak zor. Bizim yöneticiler olsun, Fenerbahçe yöneticileri olsun sporun en utanılacak davası ile itham ediliyorlar.

ikisini aynı kefeye koymak çok yanlış bence. galatasarayın soruşturma boyunca davranışı takdir edilir. taraftarlar da destek vermek istemiş. çıkıp şampiyonluk hakkında konuşmamış. diğeri ise kendince şampiyonu değiştirmiş. çok farklı şeyler çok...

Flawless Victory
11.Temmuz.2011, 18:01

Kesinlikle katılıyorum. Bu durumda davanın sonuçlanmasını beklemek lazım.

Bordo61Mavi
11.Temmuz.2011, 18:02
Bi sonraki dalga icin bahisleri acalim :D

Adnan Polat
Sansal Buyuka
Ridvan Dilmen
Ibrahim Akin

:D

sui generis
11.Temmuz.2011, 18:03
ilhan cavcav olabilir. rıdvan da olabilir. çünkü onun da sesi soluğu hiç çıkmıyor.

galatsaraylı taraftarla Fenerbhaçeye şampiyonlu sizin siz şike yapmadınız demiyor burdaki suçlunun Futbolcular olmadığına dikkat çekiyor

GeNç KaRTaL
11.Temmuz.2011, 18:07
ikisini aynı kefeye koymak çok yanlış bence. galatasarayın soruşturma boyunca davranışı takdir edilir. taraftarlar da destek vermek istemiş. çıkıp şampiyonluk hakkında konuşmamış. diğeri ise kendince şampiyonu değiştirmiş. çok farklı şeyler çok...

Şöyle bir durum var.Forza adminlerine forza'da bir çok kişiden olumsuz tepki geldi o intro'dan dolayı.Fenerbahçe kampına giden Galatasaray'lılar bütün Galatasaray taraftarlarını bırak,çoğunluğunu bile temsil etmiyor bence.Yani bu iki olaya bakıp genelleme yaparak Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları arasında karşılaştırma yapmak mantıklı değil kanımca.

sui generis
11.Temmuz.2011, 18:10
tamam bende onu demek istedim zaten anlatamamış heralde. benim taraftardan kasıt o gruptu zaten genelleme yapmak istemedim. dediğim gibi çok farklı şeyler.

bu arada

Trabzonspor Asbaskani Nevzat Sakar, ifade vermek icin KKTC'den Istanbul'a geliyor. @tribundergi

Chinatown
11.Temmuz.2011, 18:10
Galatasaray'ın soruşturma boyunca takındığı tavırın diğer 17 klüpten pek farkı yok, hiçbir takım bu dava hakkında süre içinde ileri geri konuşmadı. Ben söylenen lafların içeriğine karışmıyorum, neticede benim takımımın taraftarının yaptığı şey değil, mühim olan 'destek'. Galatasaray ve Beşiktaş taraftarlarının bazıları gereksiz destek içerisindeler. Yarın öbür gün bu insanlar kesin hüküm giyerlerse şık durum olmaz.

Revolution
11.Temmuz.2011, 18:13
Duzce Galatasaraylilar Dernegi'nden bir kac Galatasarayli gitti destek vermeye. Kimseye yaranma cabamiz yok. Bizim derdimiz bize yeter.

Night_Mare17
11.Temmuz.2011, 18:44
İstanbul BB futbolcusu İbrahim Akın Slovenya kampından ifade için İstanbul'a çağrıldı

vego
11.Temmuz.2011, 18:51
dipnottv: Futbolda Şike Soruşturması: Sinan Engin, Rıza Çalımbay ve Tayfur Havutçu da ifade verecek

Ntvspor son dakika:İBB'den İbrahim Akın ve İskender Alın ifade için Slovenya kampından İstanbul'a çağrıldı

Revolution
11.Temmuz.2011, 18:53
İşler iyice karıştı. Futbolcular ifade için çağrılmış olabilir Emenike-Sezer örneğinde olduğu gibi ama yöneticilerin çoğunun tutuklanması istenebilir.

Revolution
11.Temmuz.2011, 18:58
Loveforfootball (http://twitter.com/#%21/Loveforfootball) Love Football
İBB maçındaki olaylar sebebiyle Tayfur Havutçu'da İFADE vermeye çağırıldı.

futureless
11.Temmuz.2011, 18:58
Tayfur Havutçu ve Sinan Engin de ifade için çağırıldılar şu an.

attirson
11.Temmuz.2011, 19:02
Cuma günü neler olucak gerçekten çok merak ediyorum .

eng1n
11.Temmuz.2011, 19:04
bundan 1 hafta önce emniyet basına fenerbahçe'li bir kişiyle görüşürken İbrahim Akın'ın fotoğraflarını dağıtmadı mı daha yeni mi çağırıyorlar İbo'yu.

sarianet
11.Temmuz.2011, 19:19
NTV Spor
Beşiktaş Yöneticisi Serdal Adalı, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, İstanbul BB futbolcusu İbrahim Akın ile İskender Alın, spor yorumcusu Sinan Engin ve Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu futbolda 'Şike Soruşturması' kapsamında ifade vermek için çağrıldı.

di canio
11.Temmuz.2011, 19:27
Federasyon açıklama yapıyor.

"Elimizde herhangi bir delil olmadığı için lig planlandığı şekliyle devam edecek." diye açıklama yapıldı. Lig 5 Ağustos'ta başlayacak. 31 Temmuz'da Fenerbahçe ve Beşiktaş Süper Kupa finalini oynayacak. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılmasına bir engel yok.

vego
11.Temmuz.2011, 19:27
Mehmet Ali Aydınlar: "İddianame olmadan karar veremeyiz. Savcılığı bekleyeceğiz. Şu anda elimizde delil ve belge bulunmuyor. "

20 saniye önce (http://twitter.com/#%21/sporxcom/status/90441951983312898)
http://a2.twimg.com/profile_images/256964789/sx_logo_normal.png
sporxcom (http://twitter.com/#%21/sporxcom) SPORXCOM

Mehmet Ali Aydınlar: "31 Temmuz tarihinde Süper Kupa Finali Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak. Lig planlandığı şekilde oynanacak."

futureless
11.Temmuz.2011, 19:28
NTV Spor
Mehmet Ali Aydınlar :
Lig planlandığı gibi başlayacak.Elimizde herhangi bir delil veya belge yok.Süper Kupa finali 31 Temmuzda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacaktır.
Gelen bir soru üstüne de cevabı şu oldu : lig tescil edilmiştir ve UEFA'ya sıralama bildirilmiştir.

Bu Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun alınmayacağını mı gösteriyor şimdi ? ( Süper Kupa Finali oynayacağına göre yani )

vego
11.Temmuz.2011, 19:30
İddianame hazırlanana kadar yaptırım yok.Fenerbahçe suçlu bulunursa alınabilir şampiyonluğu ama herşey şimdilik normal devam.

TR.CaPTaiN
11.Temmuz.2011, 19:30
Geçen hafta Aziz Yıldırım gözaltına alındığında tüm yöneticiler kamuoyu tarafından yargılanmış ve Fenerbahçe küme düşürülmüştü. Bu hafta aynı yanlışa düşülmedi. Ancak 26 isim gözaltına alındı deniliyor; sadece Sadri Şener, Levent Kızıl ve 2-3 kişinin daha ismi dönüyor. Gözaltına alınan diğer isimler kimler hala öğrenemedik.

Aydınlar TFF'nin elinde herhangi bir delil yok, soruşturma için iddianameyi bekleyeceğiz dedi. Yani mahkeme sonucu beklenecek. Olur da mahkeme sonucunda Fenerbahçe ve ismi geçen diğer kulüpler suçlu bulunursa fatura o gün kesilecek. Beklenen gelişme bu yöndeydi; doğru karar verildi.

futureless
11.Temmuz.2011, 19:31
İddianame hazırlanana kadar yaptırım yok.Fenerbahçe suçlu bulunursa alınabilir şampiyonluğu ama herşey şimdilik normal devam.

Anlıyorum , fakat iddianamenin 2 aylık bir zaman diliminde hazırlanacağı söyleniyor.Lig devam ederken mi verilecek karar.Diyelim düşürme kararı çıktı ; lig devam ederken mi düşecek.Bunu merak ettim.

eGowiCh
11.Temmuz.2011, 19:31
Sonuç: Şampiyonluk alınmadı. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak. Küme düşmeyecek.

Herkes için hayırlısı olsun.

30 Temmuzda Süper Kupa finali Beşiktaş-Fenerbahçe arasında oynanacak.

Günlerdir savunduğum şey gerçek oldu. Mahkeme süreci daha başlamamışken küme düşme, şampiyonluk alınma vb. gibi zor kararları kimse alamazdı. Basın 1 haftadır her türlü rezilliği yaptı, resmen Fenerbahçe'yi düşürmek için çabaladılar ama olmadı.

Revolution
11.Temmuz.2011, 19:33
Bu iş çok su kaldırır. Şike çıkarsa işin içinden Avrupa Kupaları'ndan men ediliriz. Eğer ki çıkmazsa tarihi bir karar olur bu.

vego
11.Temmuz.2011, 19:35
Anlıyorum , fakat iddianamenin 2 aylık bir zaman diliminde hazırlanacağı söyleniyor.Lig devam ederken mi verilecek karar.Diyelim düşürme kararı çıktı ; lig devam ederken mi düşecek.Bunu merak ettim.
Suçlu bulunursa evet.Ligin ortasında düşürülmek zorunda suçlu bulunan her takım.

futureless
11.Temmuz.2011, 19:38
Suçlu bulunursa evet.Ligin ortasında düşürülmek zorunda suçlu bulunan her takım.

Teşekkür ederim cevabınız için.

Night_Mare17
Emniyeti takan yok. :confused: :icon_cool: :8:

EreN
TFF BAŞKANI; İncelemelerimiz sonucunda elimizde hiç bir delil veya suç belirtisi yok. Bu sebepten yargısız infaz veya cezai uygulama kararı veremeyiz. Lig tecil edildiği gibi başlayacak ve şampiyonlar ligine FENERBAHÇE gidecektir.
Ne oldu belgeler? deliller? bilgiler?

not: yargılama demek deliller ve eldeki belgelerin incelenip suç mu değil mi belirlenmesi demektir.
not2: tutuklu yargılanmak demek delil karartma ve yurt dışına kaçmayı engellemek için yapılır yai sen SUÇLUSUN demek değildir. anlayana.. nokta.

tıpkı şu an sadri başkan, tayfur, ahmet mehmet suçlu olmadığı gibi.

vego
11.Temmuz.2011, 19:42
Eren abi TFF başkanı savcılık bize belge göndermedi dedi.Belge yok demedi.Onun dışında haklısın.

Varonil
11.Temmuz.2011, 19:45
Federasyon vermesi gereken en doğru kararı vermiştir.Türk futbolu için hayırlısı olsun.

RasAnt
11.Temmuz.2011, 19:45
Sonuç: Şampiyonluk alınmadı. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak. Küme düşmeyecek.

Herkes için hayırlısı olsun.

30 Temmuzda Süper Kupa finali Beşiktaş-Fenerbahçe arasında oynanacak.

Günlerdir savunduğum şey gerçek oldu. Mahkeme süreci daha başlamamışken küme düşme, şampiyonluk alınma vb. gibi zor kararları kimse alamazdı. Basın 1 haftadır her türlü rezilliği yaptı, resmen Fenerbahçe'yi düşürmek için çabaladılar ama olmadı.

Katılıyorum benimde düşüncelerimde bu şekildeydi.

Bu iş çok su kaldırır. Şike çıkarsa işin içinden Avrupa Kupaları'ndan men ediliriz. Eğer ki çıkmazsa tarihi bir karar olur bu.

Şike çıkarsa Türk kulüplerinin ve milli takımımızın men edilme gibi bir durum söz konusu değil,şike çıkarda gereken yapılmazsa men ediliriz.UEFA nın maddesi varmış kesin suçlama olmayana kadar mücadele edilebilir ancak suçlama kesinleştiği zaman gereken yapılmalı yani turnuva devam ederken suçlu bulunursa kulübümüz hem turnuvadan men edilecek hemde gereken prosüdür uygulanacak.

Gereken yaptırımlar doğru şekilde ve zamanda uygulanırsa problem teşkil etmiyor.

guarin14
11.Temmuz.2011, 19:46
Aynı tas aynı hamam ;)

Chinatown
11.Temmuz.2011, 19:48
Federasyon bir karar verdi, beğeniriz beğenmeyiz saygı duymak lazım. Yapacak birşey yok, suçluluk karinesi kuramına ithafen şu anda yaptırım yok, umarım bundan sonraki süreçte işe adı karışmış biz, Fenerbahçe, Sivasspor, Beşiktaş ilerde bazı takımların hakkını yemiş olmayız. Belki suç ispat edilince klüp küme düşürülür ama tekrar söylüyorum,

* Şampiyonlar Ligine katılım, ve bu lige katılınmasının maddi manevi artıları,
* Bu sene küme düşen, ama 2-3 takım düşerse düşmemesi icap eden Konya, Buca, Kasımpaşa üçlüsünün düşmesi geri getirilemez eylemlerdir.

Yani bizler eğer suçlu olursa 3-4 ay sonra, yine birçok klübün hakkını yemiş olacağız. ve bu 3-4 ay boyunca takımlarımız sürekli ne olacağını bilmeden, geleceklerini görmeden maçlara çıkacaklar. Bu da inanılmaz bir konsantre kaybı olacaktır.

Varonil
11.Temmuz.2011, 19:51
ve bu 3-4 ay boyunca takımlarımız sürekli ne olacağını bilmeden, geleceklerini görmeden maçlara çıkacaklar. Bu da inanılmaz bir konsantre kaybı olacaktır.

bu kısım oldukça önemli.Allah Fenerbahçe,Eskişehirspor ve Sivasspor futbol takımlarının ve teknik heyetinin yardımcısı olsun.

RasAnt
11.Temmuz.2011, 19:51
Emniyeti takan yok. :confused: :icon_cool: :8:

Emniyeti takmama gibi bir durum söz konusu değil,

Emniyet görevini yaptı suçlu sıfatı taşıyan kişileri kanıtlarla mahkemeye çıkardı şimdi sıra yargıda toplanılan deliller vs bu süreçte kullanılacak.Mahkeme sonuçlanıncada kesin hüküm ortaya çıkacak.

EreN
11.Temmuz.2011, 19:52
not3: eğer suçlu bir durum ortaya çıkarsa gereken yapılır. gerçekten suçluysak zaten çekeriz. ama medya gibi ilk günden şikeci ilan edip ikinci günden düşürmek olmaz.

Revolution
11.Temmuz.2011, 19:53
Yanlis anlamisim, ozur dilerim. M.A Aydinlar topu yargiya atmis tamamen. Adli tatil girmeden iddianame hazirlanacaktir bence. 15 Temmuz'dan once de hazirlanacagini dusunuyorum.

C h A o S
11.Temmuz.2011, 19:56
Federasyon şu anki duruma göre doğru olanı yaptı.Asıl süreç bundan sonra başlıyor.Emniyetin elinde sağlam dediller varsa o zamanda gerekeni yaparlar.Fenerbahçe Şl katıldıktan sonra suçlu bulunursa Uefa ile hem Fenerbahçe hemde federasyon ciddi sıkıntı yaşar.Affetmez Uefa sonra.

vego
11.Temmuz.2011, 19:58
Yanlis anlamisim, ozur dilerim. M.A Aydinlar topu yargiya atmis tamamen. Adli tatil girmeden iddianame hazirlanacaktir bence. 15 Temmuz'dan once de hazirlanacagini dusunuyorum.
Listedeki herkes gözaltına alınmadan,İfadesi alınmadan iddianame hazırlanabilir mi?Cahilliğimden soruyorum.

sananes
11.Temmuz.2011, 19:58

ben de senin gibi topu yargıya attığını düşünüyorum ama iddianameye bakarakta karar veremezki aslında.Sonuçta adı üstünde onlar iddia, bence topu uzun süreli olarak yargıya attı.Bu olayların kararının verilmesi 3-5 yılı bulacaktır.Mahkeme bitecek, yargılananlar suçlu bulunursa bir üst mahkemeye gidecek vs vs vs. Mehmet Ali Aydınlar ve ekibi bir kaç dönem TFF'de devam etmezlerse kararı vermek zorunda bile kalmayabilirler.

Hayırlısı olsun bakalım.

Facx
11.Temmuz.2011, 20:02
Geç gelen adalet adalet değildir tff bi an önce delillere bakarak düzgün bi karar vermelidir o ne arkadaş bi kulübün yönetimindeki herkez şikeden içeri alıyo ama aynı tas aynı hamam devam ediyo 3-5 yıl sonra davanın bitmesi beklenirse zaman aşımından dolayı feneri zaten düşüremezler ki !

vego
11.Temmuz.2011, 20:04
Savcılık açıklama yapmış.TFF'ye belge gönderilmeyecek.Çünkü TFF'de gözaltına alınacaklar var.(DHA)

EreN
11.Temmuz.2011, 20:05
Geç gelen adalet adalet değildir tff bi an önce delillere bakarak düzgün bi karar vermelidir o ne arkadaş bi kulübün yönetimindeki herkez şikeden içeri alıyo ama aynı tas aynı hamam devam ediyo 3-5 yıl sonra davanın bitmesi beklenirse zaman aşımından dolayı feneri zaten düşüremezler ki !

Herkes dediğin kim? Bize ulaşmış bir delil yok sadece iddia ve duyumlar var onlarda suçlamak için yetersizdir iddianameyi bekleyeceğiz dediler. daha ne bekliyorsun?

EreN
11.Temmuz.2011, 20:06
TFF nin yaptığı açıklama skandaldır.

Kanıt yok delil yok içerideki başkanlar, futbolcular vs. ne suç ,işlemişler ?

Kanıt yok delil yok, emniyet neden 19 maçta şike ve teşvik olduğu delillerle ispatlanmıştır dedi ?

İçerde dediğin? Adli süreci bil önce coşkun. Tutuklu yargılamak demek ssen suçlusun demek değildir unutma. Deliller incelenecek iddianame sunulacak suçluysan tutuklu yargıdan hapis cezasına dönüşecek demektir.

di canio
11.Temmuz.2011, 20:06

Kanıt yok delil yok, emniyet neden 19 maçta şike ve teşvik olduğu delillerle ispatlanmıştır dedi ?

Emniyetin yetkisi dışında zaten böyle bir açıklama. Yapamaz. Emniyet hüküm verme makamı değildir.

Defalarca yazıldı ama tekrar yazalım. İçerideki kişiler suçlu oldukları için içeride değiller. Henüz mahkemeye bile çıkmadılar, haklarında iddianame bile hazırlanmadı. Haklarında iddia edilenler iddianame ile mahkemeye sunulur, deliller mahkemede incelenir, yargılama yapılır. Suçlu hükmü konur, suçlular cezalarını çeker.

Tekrar edeyim, içerideki kişiler sonucunda suçlu ya da suçsuz çıkacakları mahkemeyi tutuklu olarak bekleyen kişiler. Suçlu değiller.

sananes
11.Temmuz.2011, 20:07
Yahu arkadaşlar ne bekliyosunuz? TFF'ye belge gönderilmemiş ki gönderilmiş bile olsa bunlar gerçekten delil mi yoksa medyada "şikenin kanıtı" diye ortaya çıkan abuk subuk fotoğraflar mı onu da bilmiyoruz. Neyin kararını bekliyorsunuz.Bu takımlar şike yaptı denilen her takımı düşürmeli mi federasyon insanların gerçekten suçlu olup olmadığını bilmediği halde?

Neyin peşindesiniz? Neyin hırsındasınız? Bu ne acele? Taurisi olayına dönmesin lütfen dikkat edinde.

Facx
11.Temmuz.2011, 20:07
Herkes dediğin kim? Bize ulaşmış bir delil yok sadece iddia ve duyumlar var onlarda suçlamak için yetersizdir iddianameyi bekleyeceğiz dediler. daha ne bekliyorsun?

aziz yıldırım , şekip mustaroğlu ve bi as başkan daha vardı bunlar gayette yeterlidir . bizde duyumlar var savcılıkta ve emniyette deliller var . delil olmadan sadece duyumlarla bu adamları içeri alamazlardı

sarianet
11.Temmuz.2011, 20:08
bu iyi oldu şimdilik avatarımı değiştirebilirim:D

Varonil
11.Temmuz.2011, 20:08

19 maçta şike ve teşvik olduğu dellilerle ispatlanmıştır dediler fakat sadece içeride tek bir futbolcu var o nasıl oluyor peki?(ki o futbolcuyu bile içeride tutmak için yeterli delil yok ellerinde) başkanlar kendi aralarında mı şike yapıyorlar kale direklerini filan satın alarak?

di canio
11.Temmuz.2011, 20:10
aziz yıldırım , şekip mustaroğlu ve bi as başkan daha vardı bunlar gayette yeterlidir . bizde duyumlar var savcılıkta ve emniyette deliller var . delil olmadan sadece duyumlarla bu adamları içeri alamazlardı

Tekrar edelim içeri alınmak (genel algı bu yönde) hüküm giyerek tutuklanmak değil. Bu kişiler haklarındaki iddialardan suçlu ya da suçsuz çıkacakları mahkemeyi bekliyorlar sadece. Suçlu değiller.

Gizli yürütülen bir soruşturma. Savcılık ellerindekileri paylaşamıyor kimseyle. Federasyon da delil olarak nitelendirilenleri görmeden, duyum üzerine karar veremeyiz diyor.

Chinatown
11.Temmuz.2011, 20:10
aslında bu karar en çok suçlu olduğu ispatlanan klüplerin zararına olacaklar. misal X klübü şu anda düşürülse seneye süper lige dönebilir, ama sezon ortasında düşürülürse sezon sonuna kadar yatıp seneye bank asyada oynayacak. yani 1 sene boşa, oyuncuların 8 ay maç yapmadan yatması da cabası.

sananes
11.Temmuz.2011, 20:11
İddianemeden hemen sonra karar vermeyeceklerdir ayrıca hukuki süreci bekleyeceklerdir.3 ay sonra karar verip fenerbahçeyi düşürmek demek, 2 seneyi heba etmek demektir. bu da kabul edilemez, ne fenerbahçe için ne başka takımlar için.bu olay çok uzun süre çözülmez anlaşıldı yeni gözaltılara da bakıldığında.

RasAnt
11.Temmuz.2011, 20:12

Tutuklu Yargılanacaklar !

di canio
11.Temmuz.2011, 20:13
Nevzat Şakar havaalanında gözaltına alınmış.

Varonil
11.Temmuz.2011, 20:17
Dikkat edersen sadece 19 maçta şike vardır demiyor. Bu suçların yazılan maçların tahminimce çoğu teşvik üzerinden yapılan eylemler. Geri kalanlarda şike olabilir.

Yine de TFF'nin yapmış olduğu bu açıklamayı skandal olarak nitelendirmek,Fenerbahçe'nin küme düşürülme temennilerinizin boşa çıktığını görmek için yeterli olabiliyor.Tekrar hatırlatım şu anda içerde olan kişiler,tutuklu yargılanıyor.

Trabzonspor
11.Temmuz.2011, 20:21
Haberlerde dinledim de ulan ne fakir takımız be:D

Aziz Yıldırımın şike yapacağını öğrenen Sadri başkan teşvik pirimi vermek istiyor ama teşebbüste kalıyor.Sebep;parayı denkleştirememesi:D

Suicider
11.Temmuz.2011, 20:21
Tüh be bende diyodum Fenerbahçe küme düşer bank asyada -20 yle falan başlatırlar olmadı demekki.Kısmet başka zamana hevesim kursağımda kaldı :)