PDA

View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

nannar
10.Mart.2012, 09:39
harika bir adam olacak bu ya. takımda yabancıların samimiyeti çok hoşuma gidiyor benim. iyi anlaşıyor herkes birbiriyle. kazım'ın gitmesi biraz ortamı bozabilir diyordum ama bozulmamış gibi görünüyor. :)

byariff
12.Mart.2012, 16:26
Dun gece telegolde adnan polatin duygulu anlari...
http://www.dailymotion.com/video/xpe06r_boyle-mi-sona-erecekti-ali-sami-yen-klibi_sport

byariff
12.Mart.2012, 16:49
Arda: Galatasaray'da kendi taraftarımdan ilk küfür yediğim zaman gitmeyi kafama koymuştum. Ayrılık nedenimde kesinlikle maddiyat yok.

byariff
13.Mart.2012, 14:19
ovv guzel olmus

http://imgim.com/elmanderr.jpg

Corpus
13.Mart.2012, 14:42
Daha iyisi var :D

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421154_10151390582885164_15802420163_23383118_1841 995441_n.jpg

europeanconquer
13.Mart.2012, 14:54
Oha Eboue tam olmuş :n:

sarianet
13.Mart.2012, 15:08
maaşallah tosuna bak tosuna :D

ForCimbom
13.Mart.2012, 15:10
fenerbahçe 3-2 galatasaray. skor bence böyle olacak :)

C h A o S
13.Mart.2012, 15:24
Bu nasıl :)

http://i.imgur.com/eDdBh.jpg

byariff
13.Mart.2012, 15:33
Riera ney ya olmamis hic :D

ReaList
13.Mart.2012, 15:33
Riera, Selçuk, Necati kopardı : )

Corpus
13.Mart.2012, 15:36
Riera' nın birşeyi de iyi olsun be arkadaş :n: Futbolculuk kötü , tip kötü, fotojenik değil :D

Gncl1905
13.Mart.2012, 16:57
Galatasaray'ın en etkili taraftar grubu olan ultrAslan, 17 Mart Cumartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde büyük bir organizasyona imza atacak.

Spor Toto Süper Lig'de Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbi maça artık sayılı günler kaldı. Her geçen saat müthiş derbinin tansiyonunu biraz daha arttırırken; Kadıköy'e gidemeyecek olan Galatasaray taraftarı muhteşem bir organizasyona hazırlanıyor.

Beşiktaş maçında hazırladıkları kareografi ile sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da büyük ses getiren sarı-kırmızılı taraftarlar, 17 Mart Cumartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nden son yıllarda benzeri görülmemiş bir uğurlama töreninin altına imza atmayı planlıyor.

PANKART ŞOVLAR VAR

17 Mart Cumartesi günü sabahın ilk saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanacak olan sarı-kırmızılı taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara moral vermek için takım otobüsünün hareket saatine kadar tesislerde bekleyecek. Takıma moral vermek ve destek olmak adına çeşitli gösteriler hazırlayan sarı-kırmızılı taraftarlar, çeşitli tezahüratlar ve pankart şovlarla bir kez daha Türkiye'nin gündemine oturmayı hedefliyor.

Galatasaray'ın en büyük taraftar grubu olan ultrAslan, konu hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak sarı-kırmızılı taraftarları Florya Metin Oktay Tesisleri'ne devam edecek. 17 Mart Cumartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nden mahşer yerini andıran bir kalabalık toplamayı planlayan ultrAslan, organizasyonun detayları hakkında da kısa bir süre içerisinde bilgi verecek.

OĞUZ ALTAY: "ETKİLEYİCİ OLACAK"

ultrAslan Grubu Genel Koordinatörü Oğuz Altay, Fatih Şamlıoğlu'na yaptığı açıklamada, "Biz, Kadıköy'e gidemiyoruz bu sebepten dolayı da takımımız muhteşem bir şekilde uğurlamak istiyoruz. Bunun için bir süredir hazırlık halindeyiz ve artık son rötüşları yapıyoruz. Cumartesi günü Florya'da olacağız ve takımımızı en iyi şekilde uğurlayacağız. Bunun basit bir uğurlama töreni olacağını düşünenler yanılabilir. Çok farklı bir organizasyon olacak." dedi.

3-5 BİN TARAFTAR DEĞİL, ÇOK DAHA FAZLA

Florya'da sadece 3-5 bin taraftarın olmayacağını belirten Altay, "Daha önceden bu tarz bir organizasyon yapıldı mı bilmiyorum ama etkileyici bir şey olacağından eminim. Orada 3-5 bin Galatasaraylıdan daha fazla hedefimiz var, hayallerimiz ve hedeflerimiz daha geniş. Bunu da yapacağız" ifadelerini kullandı. Galatasaray taraftarı, İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş maçından önce de takımlarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nden uğurlamıştı.

Kaynak: Sporx.com

byariff
13.Mart.2012, 17:00
yine dunyada konusulcak birseyler hazirlaniyor :) :)

byariff
13.Mart.2012, 17:23
Felipe Melo sol kasık adelesindeki sertleşme nedeniyle tedbir amaçlı olarak günü tedaviyle geçirdi.

eng1n
13.Mart.2012, 17:48
Bu nasıl :)

http://i.imgur.com/eDdBh.jpg

Melo ile Selçuk arasında biri mi var beyler ? :D eboue neredeyse görünmeyecek.

Night_Mare17
13.Mart.2012, 18:12
Sarıyla Kırmızı bir ateştir kalplerde
Milyonlar heryerde bu renklerin peşinde
Nesiller büyüyor senin büyük sevginle
Seninle birlikte koşuyor zaferlere
Galatasaray'sın sen zaferin adısın
Sahada savaşıp şampiyon olacaksın.

Bu bestenin sözleri çok iyi.

ForCimbom
13.Mart.2012, 18:36
berbat bence :)

Nocna Mora
13.Mart.2012, 18:37
Melo çok iyi olmus ya :n:

byariff
13.Mart.2012, 18:49
Ne Kadar Dogru Bilmiyorum

http://imgim.com/an3-glmcmaatb1x.jpg

eng1n
13.Mart.2012, 21:11
Ne Kadar Dogru Bilmiyorum

http://imgim.com/an3-glmcmaatb1x.jpg

yamulmuyorsam sadece bilyoner üyeleri arasında oluşturulan bir haritaydı bu.

SaLviO
13.Mart.2012, 21:25
tugay kerimoğlu noldu gs de ? devam ediyormu hala yoksa gönderdilermi

europeanconquer
13.Mart.2012, 21:32
Hayır.Sözleşmesi hala devam ediyor.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=219&antID=10082

hakankor
14.Mart.2012, 01:40
Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz. Muslera: Ben tutarım.
Tam olmuş :D

byariff
14.Mart.2012, 15:14
Abdürrahim Albayrak: Florya’da çok iyi bir hava var. Elbette kazanmak istiyoruz ama her şeyden önemlisi dostlu

Abdürrahim Albayrak: Milyonlar muhteşem bir derbi izleyecek. Kim kazanırsa, kaybedenin elini sıktığı bir maç olmalı.

Abdürrahim Albayrak: Geçen sene 8. olan takım bu sezon lider ve en yakın rakibinden 9 puan önde. Demek ki Galatasaray’da çok şey değişti.

Abdürrahim Albayrak: Dolayısıyla geçen sezonlardan kalma fobi, baskı gibi bir unsur bizim takımımızda olmaz.

Ünal Aysal: Çağ kavga değil, dostluk çağıdır. Kadıköy'de bir futbol bayramı yaşanacak.

Ünal Aysal: Biz elimizden geldiği kadar dostlarımızı iyi ağırlamaya çalıştık, maç sonunda futbolcuları restoranımızda konuk ettik.

Ünal Aysal: Kazanmak istemem kadar doğal bir şey yok, önce hem saha içinde hem saha dışında centilmenlik dışı bir şey olmamasını istiyorum.

Ünal Aysal: Kaybedilen puanların telafisi her zaman olabilir, ancak bozulan dostlukların düzelmesi çok zor.

Ünal Aysal: Enerjimizi ve konsantrasyonumuzu dostluk için kullanmalıyız. Son günlerde yaşananlara cevap verme gereği duymuyorum.

Ünal Aysal: Rakibimizde tıpkı bizim kendilerine ilk maçta gösterdiğimiz gibi bize saygı gösterecektir.

sarianet
14.Mart.2012, 15:38
Abdürrahim Albayrak: Dolayısıyla geçen sezonlardan kalma fobi, baskı gibi bir unsur bizim takımımızda olmaz.

10 senedir gsnin bizden kadro ve moral olarak kat kat üstün olduğu ve tek favori olarak çıktığı maçlar vardı bence bu çok saçma bi teori ama bir fenerbahçeli olarak galatasarayın ilk defa bu kadar 3 puana yaklaştığını düşünüyorum bu sene bu hesap kapanmazsa ilerde zor kapanır

açıklamalar gerçekten yapıcı ve dostluk kokan bi açıklama ünal aysal adnan polat tarzı yerine sanırım özhan canaydın tarzı bi yönetimi tercih ediyor.

byariff
14.Mart.2012, 17:28
Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında oynayacağımız Fenerbahçe maçı öncesinde bugün yazılı basında takip ettiğimiz bazı haberler bizleri hayal kırıklığına uğratmıştır.

Teknik Direktörümüz Fatih Terim’in ağzından Fotomaç Gazetesi’nde “Bize Sökmez”, Fanatik Gazetesi’nde ise “Bir Gol Kuzuya Çevirir” başlığı altında yayınlanan haberler tamamen hayal ürünüdür.

Hürriyet Gazetesi’nde ise futbolcumuz Necati Ateş’in GSTV’ye verdiği roportajın hiçbir satırında yer almayan “Fenerbahçeliler Beni İyi Bilir” sözleriyle başlık yaratılmış ve derbi öncesinde tarafımıza ait olmayan söylemler üretilmiştir.

Hiçbir şekilde gerçeği yansıtmayan bu tip haberler ve bu uslupta gazetecilik anlayışıyla hafta sonu oynanacak derbi öncesi suni gündem oluşturarak gerginliği arttırmaktan öte hiçbir amaca hizmet edilmeyeceği aşikârdır.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilme hakkının saptırılmamasını ve bu tarz haberlere itibar edilmemesini rica ediyoruz

Galatasaray Spor Kulübü

Night_Mare17
14.Mart.2012, 20:28
Cumartesi Florya'da ON Binlerce ultrAslan. İNANanların şampiyonluk MELOdisi söylenecek.
Aslanlar nasıl uğurlanıyorsa, öyle gidecekler ! Başları dik gidip, başları dik gelecekler !

ultrAslan.

byariff
15.Mart.2012, 00:48
oktay mahmuti bu sezon üst üste 10 galibiyet alıp fatih hocanın 9 maçlık serisini geride bıraktı :D

Nedvedmania
15.Mart.2012, 05:45
www.galatasaray.org

Daha önce tezahurat sesiyle açılış sayfası yapmamışlardı sanırım :)

Ziya38
15.Mart.2012, 11:27
www.galatasaray.org

Daha önce tezahurat sesiyle açılış sayfası yapmamışlardı sanırım :)

Yapilmisti :)

Corpus
16.Mart.2012, 04:53
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/420299_10150683528659265_91956264264_9068808_32817 9834_n.jpg

William Rookwood
16.Mart.2012, 05:05
http://www.dailymotion.com/video/xkh42z_necati-den-schalke-ye-muthiy-rovayata_sport

Bu golü kaç Galatasaray'lı hatırlıyor :)

DisCo
16.Mart.2012, 05:08
Final havasında oynanan bir hazırlık maçıydı. Gerçekten güzel bir gol.

byariff
16.Mart.2012, 17:24
Emmanuel Eboue: Biz puan sıralamasında onların üzerindeyiz, onlar bizi takip ediyorlar ve bu yüzden zor maç olacak. Ama biz de tamamen bu maça odaklandık. Zaten ligin ilk yarısında evimizdeki maçı kazanmıştık ve bu maçı da kazanacak gücümüz var.

Emre Çolak: Fenerbahçe maçları Galatasaray camiası için her zaman çok önemlidir. Bunu herkes biliyor ve herkes bu maçın farkında. Bizde son haftalarda çok iyi gidiyoruz ve bir galibiyet serisi yakaladık. İnşallah Fenerbahçe'yi de yenip liderliğimize devam etmek istiyoruz. Bu sezon çok önemli işler başardık ve şampiyonluğun en önemli adaylarından biriyiz. Fenerbahçe maçına da çok rahat bir şekilde çıkıp galibiyetle dönmek istiyoruz.

Tomas Ujfalusi: 6 maçtır kazanıyor olmamız çok önemli değil. Çünkü bu maç çok önemli bir mücadele ve büyük bir derbi. Kazanmak için herşeyi yapacağız. Komple bir takım oyunu ortaya koyarak defansta çok az hata yapmalıyız. Puanlar alıp evimize dönmek istiyoruz ve bu maça hazırız.

Johan Elmander: Çok zor bir maç olacak. Çünkü uzun zamandır kendi sahalarında maç kaybetmiyorlar. Biz de çok iyi oynayıp onları yenmek istiyoruz. Çünkü buradan alınacak puan çok önemli. Puan farkını 9'dan 12'ye çıkarmak için elimizden geleni yapacağız.

Necati Ateş: İnşallah oraya gittiğimizde çünkü çok iyi bir kadromuz var. Çok iyi bir hocamız var. Mükemmel bir taraftarımız var. Bunların hepsi bizde mevcut. Kazanmamak için hiçbir faktör yok diye düşünüyorum. Sadece saha içerisinde mücadele edip daha çok koşup her şeyi yapıp, elimizden geldiğince oradan 3 puanla dönmek. Bizim için gerçekten bu seriyi yakalamak ve 6'da 6 yapıp bu maça çıkmak çok önemli. Bu özgüvenimizi, sahada ne kadar birleştirici olduğunu gösteriyor. İnşallah bu özgüveni orda tekrardan mücadelemize katıp oradan iyi bir neticeyle döneriz. Yani tabii 5-1'lik kupa maçı, içeride oynadığımız 1-0'lık lig maçı. Fenerbahçe'yle oynadığımız maçlarda genelde goller atardım Ali Sami Yen'de. Çok güzel anılarım var. Gerçekten de Galatasaray-Fenerbahçe maçlarının önemi çok ve futbolcular için inanılmaz hatıralar kazandırıyor diye inanıyorum. İnşallah benim için güzel hatıralardan birini daha eklerim kendime.

Ufuk Ceylan: Derbiler her zaman özel ve keyifli karşılaşmalardır. İnşallah biz de oradan galibiyetle ayrılıp aradaki 9 puanlık farkı 12'ye çıkarmak istiyoruz. Bunu çok istiyoruz ve herkes bu maçın öneminin bilincinde. Umarım oradan 3 puan alarak ayrılmak istiyoruz.

Yiğit Gökoğlan: Beşiktaş maçında tribündeydim ancak abilerim ve arkadaşlarım için başarmalarını istiyordum. Fenerbahçe maçına bakacak olursak şu anda en büyük rakibimiz olarak görünüyorlar fakat dediğiniz gibi bir galibiyet serisine başladık ve puan farkını daha da açmak için uğraşacağız. Çünkü play off sisteminde puanlar yarıya düşeceği için maça rahat çıkıp puanları almak istiyoruz. Ne kadar puan farkını açarsak play off'larda o kadar rahat oluruz.

urwrdskkn
16.Mart.2012, 19:10
Ünal Aysal: Çağ kavga değil, dostluk çağıdır. Kadıköy'de bir futbol bayramı yaşanacak.

Ünal Aysal: Biz elimizden geldiği kadar dostlarımızı iyi ağırlamaya çalıştık, maç sonunda futbolcuları restoranımızda konuk ettik.

Ünal Aysal: Kazanmak istemem kadar doğal bir şey yok, önce hem saha içinde hem saha dışında centilmenlik dışı bir şey olmamasını istiyorum.

Ünal Aysal: Kaybedilen puanların telafisi her zaman olabilir, ancak bozulan dostlukların düzelmesi çok zor.

Ünal Aysal: Enerjimizi ve konsantrasyonumuzu dostluk için kullanmalıyız. Son günlerde yaşananlara cevap verme gereği duymuyorum.

Ünal Aysal: Rakibimizde tıpkı bizim kendilerine ilk maçta gösterdiğimiz gibi bize saygı gösterecektir.
Başkanımızın söylediklerini takdir ediyorum inşallah bu zor ortamda sıkıntılı bir maç izlemeyiz ve gülen taraf biz oluruz İNŞALLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH :D :D :D :D :D :D

Corpus
17.Mart.2012, 02:10
http://youtu.be/ho0os-FxXQQ

Yakaladığımız hava gerçekten çok güzel.

byariff
17.Mart.2012, 07:28
Bogayi gercektende sari kirmiziya bogamislar :)

http://imgim.com/bogaaaa.jpg

byariff
17.Mart.2012, 07:37
Baskin Videosuda Geldi :D

zemlinskis
17.Mart.2012, 07:50
Yarın kazanırsak öyle ya da böyle bu iş biter. Ya kaybedersek işte orasını düşünmek bile istemiyorum.

Nedvedmania
17.Mart.2012, 07:52
Kaybedersek çok birşey olmaz aslında. Hala 6 puan farkla önlerinde oluruz. Bizim kaybedicek birşeyimiz yok yani. Ama onlar kaybederse fark 12'ye çıkar ve biz işi nerdeyse garantileriz.

nannar
17.Mart.2012, 09:54
Samandıra Baskını

KFY Florya'yı bastı diye haber çıkmıştı ama işin aslını UltrAslan video ile ortaya koydu :schaf:

RaSenGan
17.Mart.2012, 12:17
Bilgisayar başında oturup TT yapmakla olmuyormuş o işler :)

Corpus
17.Mart.2012, 15:34
Onu bunu bırakın bugün Türkiye' de futbol bayramı var :) Dünya'da milyonlar izlecek. Eğlencemize bakalım. Vizelerimi bugün bitirdim kafam da rahat :D

europeanconquer
17.Mart.2012, 15:38
Dünya'da mı :D Hocam dünya genelinde sadece Lig TV yayınlıyor bizim muhteşem ''Dünya Derbisi''ni

Corpus
17.Mart.2012, 15:39
Dünya'da mı :D Hocam dünya genelinde sadece Lig TV yayınlıyor bizim muhteşem ''Dünya Derbisi''ni

Yahu internetten izlenmiyor mu bu maçlar ? :) Biz River-Boca maçını izliyoruz :D

sarianet
17.Mart.2012, 15:47

twitteri takip etmiyorsunuz sanırım roberto karlos luciano niang fenerbahçeden giden bütün futbolcular bu konuda yorum yapıyorlar o kadar da küçümsememek lazım tamam türk futbolu dibe vurdu ama kendimizi bu kadar da ezik duruma düşürmeyelim

europeanconquer
17.Mart.2012, 15:50
Dünya derbisi diyoruzda dünyada yayınlayan 1 tane televizyon kanalı yok diyorum acaba nasıl anladınız bilmem.Everton-Sunderland maçını 19 ülke yayınlıyor mesela.

SaLviO
17.Mart.2012, 15:54
twitteri takip etmiyorsunuz sanırım roberto karlos luciano niang fenerbahçeden giden bütün futbolcular bu konuda yorum yapıyorlar o kadar da küçümsememek lazım tamam türk futbolu dibe vurdu ama kendimizi bu kadar da ezik duruma düşürmeyelim

o topcuların hepsi fener sevgisinden yazmışlardır bence derbiden değil :D

nannar
17.Mart.2012, 16:00
bu gece zevkli ve bol gollü bir maç izleriz inşallah. yenen biz olursak daha da mutlu oluruz :) Oyuncu sakatlıgı ve taraftar olayları da olmazsa türk futbolu adına güzel bir gece olur

Corpus
17.Mart.2012, 16:36
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421194_314447908609843_154106081310694_787457_1501 534956_n.jpg

Fotoğraf güzel hoş ancak ben başka bir noktaya değinmek istiyorum. Gökhan Gönül , Volkan' ın bacağına fena girmiş :D

attirson
17.Mart.2012, 17:04
İlginç cidden demek sadece Ligtv yayınlayacak.Şu Samiyen'de kavga çıkan amaçsız maçı bile 10-15 ülke yayınlamıştı şimdi Türkiye Ligi'nin kırılma maçını yayınlamıyorlar.

Corpus
17.Mart.2012, 17:05
Maç oynanmadan önce kavga çıkacağını nerden bilebilirlerdi ki ?

attirson
17.Mart.2012, 17:07
O anlamda demedim onu bi takım 4. öbürü 5.ydi.

Corpus
17.Mart.2012, 17:11
O anlamda demedim onu bi takım 4. öbürü 5.ydi.

Belki de play-off' ta 2 maç daha oynanacağını düşündüler. Bilemiyoruz

Night_Mare17
17.Mart.2012, 17:54
Baskın kiminmiş ? Basanın !

kalemci
17.Mart.2012, 17:57
Fenerbahçe sohbet alanına da yazdım buraya da ekleyim.

Vay arkadaş dün gece böyle bi olay oldu diye mutlu olan insanlar var. Saha içinde takımı desteklemek, bi yeri yırtılana kadar bağırmak, doğru olan saha dışı olaylar kadar saçma bi durum yok şu futbolda.

Kortejini yapar yürürsün stada, yada toplanırsın bi alanda rakip takımı anarsın istediğin gibi ama gecenin bi köründe Samandıraya, Floryaya, Kazana gidip şunu yaptık, bunu yaptık filan demek cidden çok çocukça.

Ayrıca bana göre belli bi eğitim almış, belli bi yaşa ulaşmış insanlara bunu yapmak veya bunu yapanlar adına sevinmek hiç yakışmıyor.

Night_Mare17
17.Mart.2012, 17:58
Bizim bunu yapma acamız yalanla dolanla kendilerin kandıranlara gerçeğini göstermek.

kalemci
17.Mart.2012, 18:00
Gerçek ne dostum sana göre ? Gidip taşkınlık çıkarmak mı ?

Kaka Leite
17.Mart.2012, 18:02

Ne dersen de o kendi bildiğini okuyacaktır.

Night_Mare17
17.Mart.2012, 18:02

Taşkınlık çıkardığımız yok ortada zarar vermek falan. Adamlar gelip Florya'yı bastık nasıl da bastık oleey hahaha gibi yalanlar atarlarsa bizde gidip Samandıra'da tezhauratımızı yaparız.

C h A o S
17.Mart.2012, 18:04
Gstv'yi açın.Binlerce kişi Florya'da.Harika bir atmosfer var.

http://www.dailymotion.com/GSTV#video=xne3bf

kalemci
17.Mart.2012, 18:05
Onlar da alkışı haketmiyor ki. Dün gece ikisi de twitterda tt olmuştu. Ben her kim bunlardan mutlu oluyorsa ona şaşırıyorum. Büyüklerimizin zamanında bu maçlar yan yana izlenirmiş baskın maskın ne Allah aşkına. Bunu kim yaparsa yapsın, kim bundan mutluluk duyarsa duysun yakışmıyor malesef.

Gstv'yi açın.Binlerce kişi Florya'da.Harika bir atmosfer var.

http://www.dailymotion.com/GSTV#video=xne3bf

Demek istediğim bu, güzel olanda bu.

Corpus
17.Mart.2012, 18:07
Ne dersen de o kendi bildiğini okuyacaktır.

"Tıpkı senin gibi.(!)"

Kusura bakma ama insanalara böyle ithamlar yapmak yanlış. Böyle yorum olmaz

byariff
17.Mart.2012, 18:10
Aydin ilk 11 oynucak haberleri geliyor

SaLviO
17.Mart.2012, 18:11
Fatih hocadan beklenir öyle şeyler ben şaşırmam

Night_Mare17
Aydin ilk 11 oynucak haberleri geliyor

Bugün kim oynarsa oynasın fark etmez. Yeter ki aslan gibi oynasınlar.

kalemci
Kırık ayağıyla Pino oynasa daha iyi bence Aydın yerine :n:

C h A o S
17.Mart.2012, 18:12
Muslera
Eboue
Semih-Ujfa
Hakan
Selçuk-Melo
Engin-Emre
Elmander-Necati

İle çıkmalıyız.Aydın kaldıramaz bu maçı.

semih99999
17.Mart.2012, 18:12
Bugün kim oynarsa oynasın fark etmez. Yeter ki aslan gibi oynasınlar.

orası öylede ama yine aydın oynamasın :D engin ve emre çolak olabilir kanatlarda

Nedvedmania
17.Mart.2012, 18:14
Ah şimdi Florya'da olmak vardı :)

byariff
17.Mart.2012, 18:16
A.Albayrak : "Buradan çıkmanın imkansız olduğunu görüyoruz, maça nasıl gideceğiz bilemiyorum."

en az 10 bin kisi oldugu solentisi var floryada.

http://imgim.com/floryaaaa.jpg

europeanconquer
17.Mart.2012, 18:18
Bende Aydın'ı ilk 11 de bekliyorum.Engin ikinci yarı oyuna girmeli.Yorulmuş bir Fenerbahçe savunmasını ikinci yarı oyuna girecek capcanlı bir Engin yıkabilir.Necati yerine de Baros'u bekliyorum ilk 11 de.Kazanalımda kim oynarsa oynasın önemli değil.

Nedvedmania
17.Mart.2012, 18:21
A.ALBAYRAK : Dün akşamdan beri burda olan taraftarlarımız var , işte Galatasaray sevgisi , Galatasaray aşkı bu. Taraftarlara teşeşkkür ediyoruz. Ama burdan nasıl çıkıcaz onu düşünüyoruz , emniyet yetkilileride giremiyorlar. 15000 seyirci var burada. Maça nasıl gidicez , burdan nasıl cıkıcaz şu anda onu düşünüyoruz.

:D

William Rookwood
17.Mart.2012, 18:21
Florya'da insan seli var şuan :D

Night_Mare17
17.Mart.2012, 18:26
Müthiş , inanılmaz.

sananes
17.Mart.2012, 18:27
Bu lig bu galatasaray'ı özlemişti işte. Umarım biz kazanırız ama taraftarların bağlılığı iki taraf içinde artarak çoğalır.

Kaka Leite
17.Mart.2012, 18:40
"Tıpkı senin gibi.(!)"

Kusura bakma ama insanalara böyle ithamlar yapmak yanlış. Böyle yorum olmaz

Arkadaşım yarım saattir iyi bişey yapıldığını sananlar var,esas böyle görmemezlik olmaz.

Her neyse uzatmak zaman kaybı olur.

nannar
17.Mart.2012, 18:47
Bugün Allah'ın izniyle galibiyet için sahaya çıkacağız. Bu sevgi seliyle uğurlanan takımın oyuncuları sonuna kadar galibiyet için elinden geleni yapacaktır.

Haydi bre aslanlar!!!

.......

byariff
17.Mart.2012, 18:56
Muslera sofor koltugunu ele gecirmis :D

http://imgim.com/musleraaaaaa.jpg

Florya gercektende yaniyor.

http://imgim.com/yaniyor.jpg

Nedvedmania
17.Mart.2012, 18:57
Yormasın kendini akşam çok iyi oynaması lazım :D

europeanconquer
17.Mart.2012, 18:59
Oyuncular gerçekten çok büyük bir moralle gidiyorlar Kadıköy'ün atmosferini etkileyiciğini düşünmüyorum.Akıllarında taraftarımız ve sadece galibiyet var.Fatih Hoca kimi oynatırsa oynatsın Servet'inden Elmander'ine Emre'sinden Yiğit'ine Semih'inden Sabri'sine herkes aslanlar gibi oynayacaktır :)

Corpus
17.Mart.2012, 19:03
Florya' da köprü trafiği var :D

semih99999
17.Mart.2012, 19:05
meşale dumanından otobüsü göremedim :D

C h A o S
17.Mart.2012, 19:07
Alev alev yanıyor Florya.Şampiyonluk kutlamasının provası yapılıyor.Devam playoflardan sonra.

William Rookwood
17.Mart.2012, 19:09
uf uf şuan Florya kırmızıya bürünmüş durumda ilk defa böyle birşey görüyorum hayatımda :D

MeliksahAydogan
17.Mart.2012, 20:03
Gözlerim doldu yemin ediyorum ... Allahım sana şükürler olsun bize böyle bir Galatasaray'ıda izleyebilmemizi sağlayan gözler verdiğin için.

byariff
17.Mart.2012, 20:03
"Emniyet rakamları Florya'da 16.000 kişi..."

europeanconquer
18.Mart.2012, 01:21
Felipe Melo ‏ @_FelipeMelo_
Congratulations to the galatasaray fans, I love you all I want to stay here many years!

Çevirisi:Tebrikler Galatasaray taraftarları,hepinizi seviyorum,uzun yıllar burada kalmak istiyorum.

byariff
18.Mart.2012, 01:45
Taraftarlar floryadan iceriye alindi canli izlemek icin buyrun muthesem.

http://galatasaray.com/

nannar
18.Mart.2012, 02:13
Dalga geçmedik, küfür etmedik,hakaret etmedik :) Sadece olanı söyledik ama nafile. yine de kapandı başlık :)

Gelin renktaşlar odaya,biz burda kutlayalım güzel oyunu ve cesur aslanların sahada koyduğu mücadeleyi.

Önder HOCA
18.Mart.2012, 02:15
iste bunu yapma hocam emre nasil kirmizilik hareket yapmadi ya ayip vallahi.

goruntu fılan varsa bulabılırsen bakıım kacırmıs olabılırım ama oyle emre colagın adamın topuguna basması ne bılım ataga kalkan bır pozısyonda rakıbın bacagına gırıp ındırme (semıh kaya %100 sarı kart) melonun macın basında gormedıgı kart var belki fenerli oldugumdan olabilir bizimkileri görmemişte olabilirim ama burda emreyi atmadı denirse gsliyi de atmadı derim neyse son olarak tekrar tebrik ederim

europeanconquer
Normal ligi şampiyon bitirmenin verdiği mutluluk paha biçilemez.Darısı play-off a inşallah :)

nannar
Bence bu geceyi cezasız atlatmak istiyorlarsa Fenerbahçe'li arkadaşlar "FB sohbet alanında" devam etsin , biz de burda takılalım :D en hayırlısı bu gibi şu anda.

Corpus
18.Mart.2012, 02:16
goruntu fılan varsa bulabılırsen bakıım kacırmıs olabılırım ama oyle emre colagın adamın topuguna basması ne bılım ataga kalkan bır pozısyonda rakıbın bacagına gırıp ındırme (semıh kaya %100 sarı kart) melonun macın basında gormedıgı kart var belki fenerli oldugumdan olabilir bizimkileri görmemişte olabilirim ama burda emreyi atmadı denirse gsliyi de atmadı derim neyse son olarak tekrar tebrik ederim

Onların hepsini görebilecek hakem ya Pierluigi Collina' dır ya da robottur :D

nannar
18.Mart.2012, 02:17

Diğer pozisyonları bilmem ama Melo'nun pozisyonda önce M. Topuz dirsek attı,Melo da karşılık verdi. Zaten maç çok gergin başladı. Bence iki oyuncuyu da oyunda tutarak dogru karar verdi hakem. Genel anlamda da hakem'i ben begendim. hataları tabiki de oldu ama eyyamdan uzak,olabildiğince iyi maç yönetmeye çalıştı

LaigLeNoiR
18.Mart.2012, 02:18
Arkadaşlar biraz daha dikkatli olalım, kendimizi karşıdaki insanın yerine koyarak yazalım mesajlarımızı. Kimsenin ceza almasını istemeyiz :)

Önder HOCA
18.Mart.2012, 02:20
Diğer pozisyonları bilmem ama Melo'nun pozisyonda önce M. Topuz dirsek attı,Melo da karşılık verdi. Zaten maç çok gergin başladı. Bence iki oyuncuyu da oyunda tutarak dogru karar verdi hakem. Genel anlamda da hakem'i ben begendim. hataları tabiki de oldu ama eyyamdan uzak,olabildiğince iyi maç yönetmeye çalıştı

hocam neyse b ırak su okul takımını da bizim takımın başına geç :D

byariff
18.Mart.2012, 02:21
Herseyi Anlatan bir kare :)

https://p.twimg.com/AoN3AWKCAAExyrE.jpg

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Mart.2012, 02:23
@nannar

Play off muhabbeti olmasa Kadıköy'de bayrağı asmış,şampiyon olmuştuk bu akşam. Vay arkadaş yaaa. Kim çıkardıysa şu illeti...

Playoff olmasaydi aradaki puan farki bu olmazdi bence. GS disindaki takimlar bu sezonki ozel durumlarini da bahane ederek zaten playoff olucak mantigiyla fazla rahat oynadilar. Aradaki puan farkinin matematigiyle ugrastilar.

Bu arada bu gidisle konular hepten kitlenicek :n:

Gs yi tebrik etmekten baska yapicak birsey yok. Bu sezonun bir numarali sampiyon adayi olduklarini gosterdiler. Izin verirsen ne kadar tehlikeli olabileceklerini 10 yildir kazanamadiklari mecralarda bile gosterebileceklerini kanitladilar.

nannar
18.Mart.2012, 02:26
hocam neyse b ırak su okul takımını da bizim takımın başına geç :D

öyle bir şansım olsa ve 100 milyon € verseler yine sarı lacıvert renkli takım çalıştırmam ben yahu :n:

Playoff olmasaydi aradaki puan farki bu olmazdi bence. GS disindaki takimlar bu sezonki ozel durumlarini da bahane ederek zaten playoff olucak mantigiyla fazla rahat oynadilar. Aradaki puan farkinin matematigiyle ugrastilar.

Bu arada bu gidisle konular hepten kitlenicek :n:

Gs yi tebrik etmekten baska yapicak birsey yok. Bu sezonun bir numarali sampiyon adayi olduklarini gosterdiler. Izin verirsen ne kadar tehlikeli olabileceklerini 10 yildir kazanamadiklari mecralarda bile gosterebileceklerini kanitladilar.

Evet Aytaç ustam, bu sene bizim takım istediğinde çok tehlikeli oluyor.Play off maçlarında neler olacak bakalım. çok olay çıkar o maçlarda

William Rookwood
18.Mart.2012, 02:28
Elmander için söylenecek birşey yok. Yani onun için söylenecek bir cümle bir kelime yok dilde. O yüzden birşey diyemiyorum onun için :)

nannar
18.Mart.2012, 02:31
Yahu bu Hakan Ünsal Gs düşmanı falan mı oldu ? Adam çıkmış "Elmander Sow gibi ekstra özellikli bir oyuncu değil,ama maksimum katkı sağlıyor" dedi :n: Valla evde eniştemler olmasa kahkaha atarak küfürü basacaktım. Elmander kadar savaşan,güçlü,rakibi bozan,savunmaya yardım eden,toplara hakim,iyi şut atan yani herşeyi iyi yapan bir adama "aslında sow gibi 1. sınıf değil ama çalışkan" dedi :n:

William Rookwood
18.Mart.2012, 02:34
Sow'un adı var ve attığı 25 gol. Elmander kariyerinde 15 golü geçemedi malesef bu onun en büyük şansızlığı. Ama şöyle bir gerçek var ki Elmander, Fransa, İngiltere, Danimarka liglerinde oynadı. Dünyanın en iyi liginde 2-3 yıl top koşturdu ve attığı golle premier ligin en iyi golü seçildi. Elmander Sow'a göre daha farklı oyuncu ikisi aynı değiller. Sow daha çok Baros tipinde bir futbolcu sezen, koklayan bitiren. Elmander ise savaşan, top çalan, defansa yardım eden, asist yapan, indiren vuran, atan attıran, koşan, mücadele eden savaşan bir oyuncu. Tam anlamıyla komple bir forvet

Fearless Coward
18.Mart.2012, 02:36
Elmander'in bu sezon büyük maçlarda neler yaptığını hepimiz görüyoruz Hakan Ünsal saçmalamış Elmander 1. sınıf değil de kim 1. sınıf ? Beşiktaş'a 2 maç 2 gol,Fenerbahçe'ye 2 maç 2 gol attı Trabzon'a da 1 maçta 1 gol attı...Haftaya atsın o da 2 olur :D

Alicanfmfan
18.Mart.2012, 02:42
Elmander mücadele etmekten daha fazla pozisyona giremiyor ki. :)

İnanılmaz mücadele ediyor , öyle böyle değil yani.

nannar
18.Mart.2012, 02:47
hayır ben Sow'u da beğendim bu maçta ama Baros tarzı işte dediğiniz gibi. Takıma Hakan Şükür'den sonra ilk kez böyle bir adam geldi.

attirson
18.Mart.2012, 02:54
Elmander'in bu sezon büyük maçlarda neler yaptığını hepimiz görüyoruz Hakan Ünsal saçmalamış Elmander 1. sınıf değil de kim 1. sınıf ? Beşiktaş'a 2 maç 2 gol,Fenerbahçe'ye 2 maç 2 gol attı Trabzon'a da 1 maçta 1 gol attı...Haftaya atsın o da 2 olur :D

Yalnız dediklerinin aynısını Sow'da yapıyor.2 derbi 2 gol. :)

Lucas Neill
18.Mart.2012, 03:01
Yalnız dediklerinin aynısını Sow'da yapıyor.2 derbi 2 gol. :)

Yalniz Sow hic bi zaman bi Elmander kadar mücadele edip savunma yapamayacak.

attirson
18.Mart.2012, 03:05
Yalniz Sow hic bi zaman bi Elmander kadar mücadele edip savunma yapamayacak.

Niye kahin misin ?

Lucas Neill
18.Mart.2012, 03:09
Niye kahin misin ?

Kahin olmaya gerek yok ikisinin özellikleri ayri.

attirson
18.Mart.2012, 03:11
Kahin olmaya gerek yok ikisinin özellikleri ayri.

Kendini o yönde geliştiricek belki hadi yapamıyor desen anlarımda yapamayacak ne alaka sanki 30unu geçmiş bir oyuncudan bahsediyoruz.

Fearless Coward
18.Mart.2012, 03:12
Attırson ben Sow'a bir şey demiyorum Elmander'in 1. sınıf niye olamıyor onu açıkladım bal gibi de oluyor ne desem bi yere getiriyorsunuz olayı taraftar için dediğim de çıktı siz konuşulanları farklı boyutlara getiriyorsunuz hep...Sow'da 1. sınıf golcüdür Elmander'de...Birisi hızlı poacher birisi güçlü bitirici komple bir forvet ikisi kıyaslanamaz Elmander'in çok gol atamaması biraz da buna bağlı Elmander başka işler de görüyor mücadele ediyor yardıma geliyor...

attirson
18.Mart.2012, 03:14
Attırson ben Sow'a bir şey demiyorum Elmander'in 1. sınıf niye olamıyor onu açıkladım bal gibi de oluyor ne desem bi yere getiriyorsunuz olayı taraftar için dediğim de çıktı siz konuşulanları farklı boyutlara getiriyorsunuz hep...Sow'da 1. sınıf golcüdür Elmander'de...Birisi hızlı poacher birisi güçlü bitirici komple bir forvet ikisi kıyaslanamaz Elmander'in çok gol atamaması biraz da buna bağlı Elmander başka işler de görüyor mücadele ediyor yardıma geliyor...

Tartışma çıkarmak istemediğimi smiley'dan anlayacağını düşünmüştüm ama anlamamıssın.

hakankor
18.Mart.2012, 04:05
Smiley olunca kavga çıkarmamak anlamına mı geliyor ?

KanaKe
18.Mart.2012, 11:35
elmander tecrübe bakimindan sow dan daha tecrübeli sonucta premier lig kariyeri var fransada da isim yapmis bir oyuncu fakat bence ne elmander nede sow 1. sinif golcü.. 1. sinif golcü drogba,agüero,ronaldo gibi adamlara denir.. zaten 1. sinif golcü olsalar tsl de isleri ne :)

nannar
18.Mart.2012, 13:17
elmander tecrübe bakimindan sow dan daha tecrübeli sonucta premier lig kariyeri var fransada da isim yapmis bir oyuncu fakat bence ne elmander nede sow 1. sinif golcü.. 1. sinif golcü drogba,agüero,ronaldo gibi adamlara denir.. zaten 1. sinif golcü olsalar tsl de isleri ne :)

1. sınıf golcü gelmez süper lige. Anelka geldi bir ama o da durmadı işte. :) Ama Elmander ve Sow kendi oyuncu tarzlarında bence ligimize alınabilecek en kaliteli isimlerdendir.

sarianet
18.Mart.2012, 15:05

daha hazırlıktalar abisi seneye 1.sınıfa geçerler :D

MeliksahAydogan
18.Mart.2012, 16:05
1. sınıf golcü gelmez süper lige. Anelka geldi bir ama o da durmadı işte. :) Ama Elmander ve Sow kendi oyuncu tarzlarında bence ligimize alınabilecek en kaliteli isimlerdendir.

Süper Mario Jardel ?? :confused:

europeanconquer
19.Mart.2012, 12:17
Eminim herkes fark etmiştir.Hani bir Aydın Yılmaz vardı kendisinden umut kestiğimiz.Son maçlarda yükselen performansı çok dikkat çekiyor.Baba olduğundanmıdır nedir artık :) Gittikçe daha da iyi olacaktır İnşallah ama şu sezon sonu Antalyaspor'a gitme işi olmaz umarım.Oyunda Antalya ile anlaşmış gözüküyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mart.2012, 01:08
Unal Aysal cok gereksiz bir polemik konusu acti maalesef. Ali Kocun verdigi cevap cok mantikli ama yine de bu tur gerilimlere yol acicak aciklamalardan uzak durulmali. Unal Aysal maalesef herkesin cok kizdigi "fanatik" Aziz Yildirim portresini ciziyor baskan oldu olali. Umarim takimi ve klubu basarilara tasir, ulke sporuna katkilar saglar obur yandan da ezeli rakiplerine satasarak seyircisinden nemalanmayi da birakir. Basarilar geldikce zaten yerini saglamlastiracaktir, bunlara hic gerek yok.

Corpus
20.Mart.2012, 02:14
Aydın' ın Antalya ile anlaşma olayı doğru mu ?

William Rookwood
20.Mart.2012, 02:20
Benim bildiğim kadarıyla Aydın transfer olmadı Antalyaspor'a oyunda da sezon sonunda Antalyaspor'a gitmiyor

europeanconquer
20.Mart.2012, 02:22
Gitmiyor mu ? 30.6.2012 tarihinde Antalyaspor'a katılacak diye yazı çıkıyor yapma ya :D

byariff
20.Mart.2012, 02:51
umarim gider aydin 6 yildir patlamasini bekliyoruz.

Facx
20.Mart.2012, 04:20
sitede aydın veya muadili başka bi oyuncu verilcek diyodu gitmeyebilir bize kalmış bişey :D

LadroN
20.Mart.2012, 04:27
Aydın ve muadili nedir yahu:D.Muadili biraz ilginç olmuş.Ek olarak sağ tarafa Hamit olsa çok iyi olur.Bir daha ki seneye kanatlara takviye düşünüyorlardır zaten.Yalnız Elmander'in yanına iyi değil çok çok iyi bir forvet almamız lazım fakat yabancı sınırına takılıyoruz.Forvete ve kanada yabancı alırsak Muslera-Eboue-Ujfalusi-Melo(umarım)-Yabancı kanat-Elmander-Yabancı Forvet.Ee kim oturacak kenarda.Fatih Terim'in işi zor olacak.

SaLviO
20.Mart.2012, 17:32
ts basket gs medical parkı şike yapmak ile suçlamış resmi sitesinden :D varmı basketi takip edenler

Lucas Neill
20.Mart.2012, 17:41
ts basket gs medical parkı şike yapmak ile suçlamış resmi sitesinden :D varmı basketi takip edenler

Ulen koskoca GS isi gücü yok Trabzonspor basketbolda küme düsecek diye sike mi yapacak hec yaa :D

SaLviO
20.Mart.2012, 17:44
sadri şenerin yeni hedefi belli oldu :D

Lucas Neill
20.Mart.2012, 17:56
sadri şenerin yeni hedefi belli oldu :D

O kupa ona verilmeden Sadri Sener'e ve bize rahat yok :D

byariff
20.Mart.2012, 19:04
GALATASARAY A.Ş. antrenörü HASAN ŞAŞ'ın, 17.03.2012 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına,

e yuh artik ne yapti yahu bu adam derbide yaziklar olsun gercekten , rakip takima kufur eder , oyunculara sopa hocalara para falan atarlar 2 mac gelir ayip yahu.

sui generis
20.Mart.2012, 19:12
nerden biliyorsun yapmadığını ? kameralar yedek kulübesini mi gösteriyor maç boyunca ?

Suicider
20.Mart.2012, 19:13
Ah be Hasan neden tahrik ediyosunki taraftarı hepsi senin yüzünden olmuş olayların.

furkan58
20.Mart.2012, 19:22
Yıllarca Volkan taraftarı tahrik ediyor dendi Hasan Şaş'ta pek rahat durcak biri değil özellikle Fenerbahçe taraftarına karşı olmuştur olaylar maç boyunca orayı izlemiyoruz bilemeyiz .

byariff
20.Mart.2012, 19:24
Hii lig tv kameralari gostermiyor , arkadaslar kendimizi kandirmayalim , onemli bir olay olunca sahada , ligtv hemen onlari gosteriyor , hasan sas tahrik etseydi emin olun onlarida gosterirdi , 55"bin statta çakmak atani buluyorlarda hasan sas"in tahrik etti diyorsunuz onu gostermicek yani he ?

furkan58
20.Mart.2012, 19:26
Sesi duyabiliyormusun ? Yada maç oynanırken ki el kol hareketlerini . Her şeyi göstermiyolarlar elbette .

semih99999
20.Mart.2012, 19:54
hasan şaşın alnını açan adam ceza alacakmı çok merak ediyorum

nannar
20.Mart.2012, 20:13
:) play off'lar başlayınca çok takım ceza alır yaw. Cidden bu yönde çalışma yapması lazım Galatasaray'ın. içerde ilk maçta olay çıksa diğer 2 maç seyircisiz olursa çok sıkıntı çıkar. aynı şey tüm rakipler için de geçerli

byariff
20.Mart.2012, 20:16
:) play off'lar başlayınca çok takım ceza alır yaw. Cidden bu yönde çalışma yapması lazım Galatasaray'ın. içerde ilk maçta olay çıksa diğer 2 maç seyircisiz olursa çok sıkıntı çıkar. aynı şey tüm rakipler için de geçerli

rahat ol hocam o konuda :)

attirson
20.Mart.2012, 20:26
Hii lig tv kameralari gostermiyor , arkadaslar kendimizi kandirmayalim , onemli bir olay olunca sahada , ligtv hemen onlari gosteriyor , hasan sas tahrik etseydi emin olun onlarida gosterirdi , 55"bin statta çakmak atani buluyorlarda hasan sas"in tahrik etti diyorsunuz onu gostermicek yani he ?

Hasan Şaş'ın ve Fatih Terim'in kafalarına gelen cisimler gösterilmedi mi ? Hasan Şaş'ta birşeyler yapmış olabilir.Yoksa boş yere ceza vericek halleri yok heralde.

Lucas Neill
20.Mart.2012, 21:29
Fatih Terim'e niye ceza verilmedi ki?

Volkan Demirel'e de raki sisesi atildi o zaman ona neden ceza verilmedi.

Ayrica bu cezayi salidan aciklayarak kupa macinda ceza cekmeleri saglandi ama inat olsun cümle aleme söke söke sampiyon olacagiz.

byariff
20.Mart.2012, 21:32
Ayrica bu cezayi salidan aciklayarak kupa macinda ceza cekmeleri saglandi ama inat olsun cümle aleme söke söke sampiyon olacagiz.

yazimmi yazmayimmi diye kararsizdim sen yazmissin :D , normalde cezalar persembe verilir , neden bugun sali verildi :) neyse tff yonetimi yeni diyerek art niyet aramiyorum :)

sui generis
20.Mart.2012, 21:36
bu kadar dar düşünüyorsunuz işte. o ceza sadece lig için mi oluyor ? TR kupası girmiyor mu ona ? neden samsunspor'un hakkının yenmesi gerektiğini düşünüyorsunuz ? ceza tabii ki o maçtan sonraki ilk maçta etkili olmalıdır.

ForCimbom
20.Mart.2012, 22:06
Hasan Şaş'ın ve Fatih Terim'in kafalarına gelen cisimler gösterilmedi mi ? Hasan Şaş'ta birşeyler yapmış olabilir.Yoksa boş yere ceza vericek halleri yok heralde.

iş kendi takımınızın dışına çıktığında nasıl da iyiniyetli, sorgusuz yaklaşıyoruz meselelere...

aysal'ın dedikleri çok basitti ama asıl polemik yanlıları işlerine geldiği yönde eğip büktüler demeçleri. galatasaray taraftarı geçmişte bizim yadırgadıklarımıza muadil davranışlarda bulunmuştur belki ancak mesele o değil işte onu anlamamışsınız. herkes 2007'deki sulu derbiyi sakız etmiş ağzına, dinmek bilmiyor temcit pilavı misali söylemler. evet tek başına düşünüldüğünde eleştirilmesi gereken kuraldışı kapsamına giren bir davranış. ancak derbinin ilk ayağında kadıköy'de gerets'in alnı yarılmıştı şuan hatırıma gelmeyen bilimum saldırı yapılmıştı kadıköy'de teknik ekibe(erdal keseri hatırlıyorum hayal meyal) vs.

bilinemeyen şudur ki, her sezon derbilerde belirlenmiş kasti bir basın-senaryo sistemi işliyor. bu seneye kadar son 5-6 yıldır ilk maç kadıköy'de ikincisi bizim evimizde oynandı. böyle bir fikstür durumu vardı onun için yazdım.

2009-2010 sezonunda ilk maçta tarık ongun'un kafası yarıldı. keita'ya tribünden su şişesi atıldı. arda'ya ana avrat küfür edildi.

dönelim, ikinci ayaktaki asy'deki maç öncesinde merhum Canaydın'ın malum haberiyle üzüldük. basında, çeşitli klüp kaynaklarında vs hep bir centilmenlik havası oluşturuldu. derbinin kardeşçe geçmesi, fair play yönünde çağrılarda bulunuldu, neredeyse seferberlik ilan edildi. sonra fenerbahçe'nin güzide kalecisi- milli takımımızın vazgeçilmezi beyefendi volkan demirel'in vücudunun çeşitli bölgelerini futbola kattığı maç esnasında, kadıköy'deki maçta yaşananlara istinaden yapılabilecekler, verilecek cevaplar ortaya konabilecekken, bu sıradışı çağrılar; nedense yaşananların hemen ardından örtbas edilmek yerine çatır çatır dillendirilmesi gerektiği halde es geçip bilmem kaç ay sonra akla gelenler nedeniyle, derbi normal seyrinde, sessiz sedasız centilmence geçmişti.

ha keza, bu yıl da , ünay aysal aslen demeye çalıştığı, asıl anlatmak istediği olan şey gerçekleşti. ttarena'daki derbide en ufak bir olay, küfür , yabancı madde vs söz konusu olmadı. ancak ne tuhaftır, kadıköy'deki maçta, ortada herhangi bir "başlatıcı" , tahrik edici etken yok iken, sahaya yabancı maddeler atıldı, kendi takımı 15. dakikada 2-0 öne geçen taraftar o anlarda küfürlü tezahüratlara girdi. sahaya bayrak sopaları atıldı- ki hiç alışılageldik, bilinen birşey olmadığı için çok ön plana çıkmadı ama birazdan belirteceğim gibi bence en tehlikeli olanlar bunlardı.- , terim'in hasan'ın alnı yarıldı, daha ilk dakikadan futbolcu-provokatörler(topuz'un durduk yerde tekme atıp agresifleşmesi, ardından bütün takımın toplanıp linç ortamı oluşturması, emre belözoğlu'nun ne idüğü belirsiz, sebepsiz saldırıları, tacizleri ) iş başına geçti, hakan balta golü atınca yüzüne bayrak sopaları yağmaya başladı. bir tanesi -Allah korusun- yarım santim aşağı gelse adamın gözü çıkabilirdi. hangi nedensellik hangi psikoloji bir insanın bu tür bir hayati tehlikeye yollanmasına bahane gösterilebilir, savunma kalkanı olarak kullanılabilir ki?

şimdi sorarlar adama, hep estirilmeye çalışılan centilmenlik rüzgarı, fair play çağrıları, maç öncesinde basında, klüplerde vs neredeydi? üstelik daha öncesinde provoke edici, tahriksel hiçbir aktüel durum yok iken neyin saldırısıydı bu?

aysal bunu anlatmaya çalıştı. kendilerinin yaptığından dem vurmayıp potansiyel bir tehlike yaklaştığında alarm çaldırıp barış sinyalleri verenler ortada birşey yokken sebepsiz bir biçimde bu tarz bir saldırıya girişirken özür dileyecekleri yerde bunların dile getirilmesi üzerine bir de üste çıkmaya çalıştılar.

aysal "a. yıldırım yok iken benim kadıköy'e gelmem uygun düşmez" dedi, sonra acımasızlıkla , politiklikle, yarayı dağlamakla suçlandı.(ne alakaysa artık).

biz sütten çıkmış ak kaşık değiliz, bunu kabul ediyoruz.-en azından ben-. diyin ki "galatasaray şunu yapmış , bu yanlıştır," bunu kabul ederiz/ederim, ama meseleyi olduğundan farklı biçime evirip üste çıkmaya çalışmayın. benim bunları dememin en büyük sebebi inanın o bayrak sopalarının , terim'e atılan şey herneyse onun, çok daha büyük acılara, zararlara, insan hayatını karartacak raddelere ulaşma ihtimali karşısında bu kadar duyarsız kalınması. misal Allah korusun hakan balta'nın gözüne gelseydi o adam ölme tehlikesi geçirecekti, kurtulsa bile hayatı boyunca yaşamını baştan başa değiştirecek bir yarayla yaşamını sürdürecekti. insan hayatı bu kadar ucuz değil. aynı şekilde asy'de köşe vuruşu kullanılırken tuncay'ın kafasına su şişesi atılması da benim kabulume giren bir insandışılık örneğidir. ama mesele şudur ki, ben onun savunmasını yapmam. derim ki bu yanlıştır, bunu belirtirim sonra gerets'in yarık alnının da hesabını isterim.

siz verilmesi gereken bir hesap yok iken, herşeyin insani çizgide olduğu bir aktüalite akabinde gerçekleşen bu fevrilik karşısında savunmaya geçiyorsunuz, hiçbirşeyi hiçbir yanlışı kabul etmeden.

eleştirilen nokta buydu. anlayana.

attirson
20.Mart.2012, 22:16
Kendi takımımız içinde bişey demiyoruz 2 maç ceza verilmiş dogrudur diyip geciyoruz.Ama şike meseleleriyle kıyaslıyorsan kıyaslaman bile komik.

sarianet
20.Mart.2012, 22:47
ünal aysalın yaptığı açıklama yüzünden hep bu tartışmalar barış duruş sadece tükürükle taş atmakla top tüfek atmakla olmaz ki sözlerinle de barışı sağlayacaksın ama ne oldu şimdi kültür karmaşası çıktı gelde çık şimdi işin içinden
umarım bu açıklamalar po da iki takım taraftarının da başına dert açmaz umarım

byariff
21.Mart.2012, 16:45
bu kadar dar düşünüyorsunuz işte. o ceza sadece lig için mi oluyor ? TR kupası girmiyor mu ona ? neden samsunspor'un hakkının yenmesi gerektiğini düşünüyorsunuz ? ceza tabii ki o maçtan sonraki ilk maçta etkili olmalıdır.

Galiba yeterlidir , Cunki kupa macinda seyircisiz oynancak , ayrica hasan sas"in cezasida kupa maçinda isledi.

http://imgim.com/sssssssssssssss.jpg

Sekopej
21.Mart.2012, 16:51
Galiba yeterlidir , Cunki kupa macinda seyircisiz oynancak , ayrica hasan sas"in cezasida kupa maçinda isledi.

İşine geldiği gibi görmemek gerekir olayı, cezalar perşembe günü toplanan disiplin kurulunda verilir çünkü disiplin kurulu, perşembeye kadar savunma hakkı tanır, bakın perşembeye kadar diyorum, yani perşembeden önce de ceza verilebilir.

Hal böyleyken, ortada da seyircisiz oynama cezası verilebilecekken, neden zaman kaybı yaşansın, kulüp savunmasını hemen gönderip, kararın çıkmasını bekleyebilir. Usule aykırı bir durum yoktur, derbi maçta bir oyuncu kırmızı kart görse, perşembe günü toplanacak disiplin kurulu kararını bekledikten sonra mı cezalı duruma düşecekti? Hayır. O nedenle kararın bu şekilde olması neden garipseniyor anlamadım, ülkemizde bir ceza uygulaması olacaksa, bu takip eden maçta işler. Fenerbahçe'nin kupa maçı olmasaydı, haftasonu da bir şekilde maçı olmasaydı, disiplin kurulu belki de kararını önümüzdeki hafta açıklardı.

Bu niye bu kadar büyük bir mesele oldu ya da büyük bir meseleymiş gibi gösterilme çabası var anlamış değilim?

byariff
21.Mart.2012, 16:52
ne demek istedigini anladim ama soylede birsey var her cezalar persembe verilirken , neden sali gunu verildi yeni tff degisiklimi yapti acaba ?

Sekopej
21.Mart.2012, 16:55
ne demek istedigini anladim ama soylede birsey var her cezalar persembe verilirken , neden sali gunu verildi yeni tff degisiklimi yapti acaba ?

Hayır, hafta içi resmi bir maç var, ilk devreyi hatırlayın, hafta içi lig maçı olduğunda da cezalar pazartesi ya da salı açıklanıyordu. Tersi olsaydı gariplik çıkardı ortaya, farz edelim ki Galatasaray derbisinden sonra Beşiktaş maçı var Fenerbahçe'nin ve maç çarşamba günü ama ceza perşembe açıklanacak diye Beşiktaş derbisi seyircili oynanacak sonra haftasonu maç mı seyircisiz olacak?

sui generis
21.Mart.2012, 16:57

dostum yanlış anlama da ne anlamam gerekiyordu o resimden :) maçın seyircisiz oynancağını mı ? eğer onu anlamam gerekiyorsa ben de zaten onu söyledim. ilk maçta etkili olmalıdır diye. ve ayrıca değişen bir şey yok bu kural yıllardır böyle. bence şimdi bu durum Fenerbahçe'nin başına geldiği için dikkatinizi çekti, ben hep böyleydi diye biliyorum.

Suicider
21.Mart.2012, 17:01
Kural doğru uygulandı sorun yok sadece Fenerbahçe'nin şansı biraz o maça denk gelmesi yapacak birşey yok :)

byariff
21.Mart.2012, 17:14
peki arkadaslar açiklamalarinizdan dolayi tesekurler

sabri ve ailesi bu arada :)

http://ajansspor.com/resimv3/sabri_Ailesi_dinozor.jpg

nannar
21.Mart.2012, 17:52
Reyiz dün yine girer girmez yaptıgı hatayla golü yedirdi bize :D

byariff
21.Mart.2012, 17:58
Olmadi bu :(

SON DAKİKA... Galatasaray - Johan Elmander, sakatlığı nedeniyle Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

sui generis
21.Mart.2012, 18:00
sakatlık değil ki cezalı.. dün sarı gördü.

RaSenGan
21.Mart.2012, 18:03
Elmander sakatlanmış bugün antrenmanda çok kötü oldu bizim için.Baros dün çok kötüydü.Trabzonspor maçında puan kaybedersek çok kötü olur.

byariff
21.Mart.2012, 18:03
elmander dun oynamadi ayrica turkiye kupasindaki sarilar , ligde gecerli degil

sui generis
21.Mart.2012, 18:15
pardon Ujfalusi ile karıştırdım.

nannar
21.Mart.2012, 19:53
Haydaaaa... Necati-Baros ikilisinin dün oynamasına çok sevindim o zaman. En azından Trabzon maçında daha iyi oynarlar, oynamalılar... Trabzon maçı zaten zor olacaktı,Elmander'in olmayışı ilerde top tutma ve hücum pres açısından çok büyük bir eksiklik olacak bizim açımızdan.İnşallah Necati-Baros ikilisi aratmaz Elmander'i.

Revolution
21.Mart.2012, 20:10
Elmander'in yokluğunda ve Sivas maçının moral bozukluğuyla Trabzon maçını kayıpsız geçersek normal sezonda puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Aydın'ı da unutmayalım bence ona da çok ihtiyacımız olacak. Dünkü ilk 45 dakika unutulmasın. Sağlıcakla kalın.

europeanconquer
21.Mart.2012, 20:44
Sivasspor maçı ile gördük ki takım derbiden dolayı fazlaca rehavete kapılmış ve bu hiç iyi değildi.Sivas'ın bizi elemesi tam oldu.Takım kendine geldi diye düşünüyorum.Elmander'in olmayışını dert etmiyorum çünkü Necati ve Baros ikilisi birbirine alışık değildi.Bu maç birbirlerinden tam olarak istedikleri şeyleri sahaya yansıtacaklardır.Trabzon maçında onlardan iyi bir performans bekliyorum.

byariff
21.Mart.2012, 20:49
Baros"dan umitliyim ben trabzon savunmasi o kadarda iyi degil zaten dengesini bozabilir kosulariyla.

SaLviO
21.Mart.2012, 21:42
elmanderin yokluğu hem takım savunmasını etkiler hem orta alan ile forvet bağlantısını hemde forvetteki etkinliği

Alicanfmfan
22.Mart.2012, 01:13
Elmander'in olmaması başlı başına bir sorun. İleride yaptığı presle , savunmayı forvet hattından başlatıyordu. Gerek mücadelesi gerekse golü düşünmesi falan. Aynı şeyleri Baros ve Necati'den beklemek komik olur tabi ki. Ama ikiside inşAllah Elmander'i aratmayarak iyi işler yapabilir.

RaSenGan
22.Mart.2012, 01:14
elmanderin yokluğu hem takım savunmasını etkiler hem orta alan ile forvet bağlantısını hemde forvetteki etkinliği

Kısaca her şeyi :D

SaLviO
22.Mart.2012, 01:15
aynen öyle :D

sarianet
22.Mart.2012, 01:28
muslere "20 kez deneseler olmayacak goller!"

sowu bilmem ama alexin gollerini hiç izlememiş sanırım :D

LadroN
22.Mart.2012, 02:41
Bu takımı zaten anca böyle birşey durdururdu.Ordu maçında oynar inşallah.İlk ve son kez uygulanan Play-Off sisteminin saçmalığı bu işte.Elmander ve atıyorum Melo uzun süreli sakatlıklar yaşasa(Allah korusun) Play-Off'ta bütün sistem çökecek.Bu sistemi getirenlere yazıklar olsun.Bu arada hangi lig maçı hatırlamıyorum ama bir lig maçında Elmander hayatında hiç sakatlanmamış diyen LigTv spikerine saygılarımı yolluyorum.Adam o günden beri belini doğrultamadı.

byariff
22.Mart.2012, 05:04
muslere "20 kez deneseler olmayacak goller!"

sowu bilmem ama alexin gollerini hiç izlememiş sanırım :D

sow konusunda hakli muslera 20 kez denese caprazdan o koseye gitmez , ama alex"inki usta golleri muslera tanimadigi icin demistir :D

Hugo
22.Mart.2012, 18:48
Elmander bizim takımdaki en akıllı adam. O yoksa her maç sıkıntı olabilir bizim için.

RaSenGan
23.Mart.2012, 23:59
Elmander İsveç basınına açıklama yapmış sezonu kapamış Play-offlarda oynayabilecekmiş.

Lucas Neill
24.Mart.2012, 01:13
Elmander İsveç basınına açıklama yapmış sezonu kapamış Play-offlarda oynayabilecekmiş.

Hikaye dendi o haber icin hatta Trabzon macina bile yetisebilir deniyoru

Alicanfmfan
24.Mart.2012, 01:15
Elmander bizim şahdamarımız. :D

Şaka maka umarım en yakın zamanda takımda ki yerini alır.

byariff
24.Mart.2012, 05:54
Elmander ordu macinda sahada olcak rahat olun :D

RasAnt
24.Mart.2012, 13:30
Dün Trabzon ve Ordu maçındao oynayamıcak dedi kanal d spor servisi

MeliksahAydogan
24.Mart.2012, 13:49
Elmander en fazla Trabzon ve Ordu maçlarında sahada olmayakmış hızlı bir iyileşme süreci geçiriyormuş yoğun çaba sarfediliyormuş sadece Trabzon maçnı kaçırcak deniliyor.

byariff
24.Mart.2012, 21:12
Muthis tam masaustu arka plan resimleri olur..

http://s14.directupload.net/images/120321/vuqaqihg.jpg
http://s7.directupload.net/images/120321/48km4c59.jpg
http://s1.directupload.net/images/120321/uwp69yh9.jpg

byariff
24.Mart.2012, 21:54
haha :D "Merhaba, nasılsın, iyimisin diyor cocuga muslera :D

http://s1.directupload.net/images/120322/9vmnruad.swf

Gncl1905
25.Mart.2012, 13:37
haha :D "Merhaba, nasılsın, iyimisin diyor cocuga muslera :D

http://s1.directupload.net/images/120322/9vmnruad.swf

Muslera ya :D Telaffuzu da iyiymiş :D

europeanconquer
25.Mart.2012, 23:09
Elmander'in yokluğunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyordum ama yanılmışım.Elmander ayrı bir şey.Adamın her hareketi yarar.Elmander iyi oynarsa bütün takım iyi oynuyor.Zaten kötü oynadığı bir maç yok.İnşallah bir daha sakatlık yaşamaz.Forvet hattındaki Baros-Elmander ikilisini özledim şahsen.Play-off'ta umarım bu ikili iyi işler yaparlar.Baros'un acilen toparlanması lazım.Çok önemli bir döneme giriyoruz.

Night_Mare17
25.Mart.2012, 23:25
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/556180_10151420718130459_28725395458_23340623_1379 153070_n.jpg

Bu takım şampiyon olacak , olacak engellemeye çalışşalar da olacak. Helal olsun sana Melo efsane olma yolunda ilerliyor.

RaSenGan
25.Mart.2012, 23:27
Beyler Ordu maçına gitmeyi düşünüyorum.Biletler hangi gün çıkar satışa :)

goosfraba
25.Mart.2012, 23:42
Bu takım şampiyon olacak , olacak engellemeye çalışşalar da olacak. Helal olsun sana Melo efsane olma yolunda ilerliyor.

kim engellemeye çalışsın ki sizi?

RaSenGan
25.Mart.2012, 23:42

Rakipler :p

Night_Mare17
25.Mart.2012, 23:43

Mesela yukarıdaki resimde Galatasaray'lı futbolcular hariç kim varsa onlar olabilir.

Nedvedmania
25.Mart.2012, 23:44

Atletico Madrid :D

europeanconquer
25.Mart.2012, 23:45

Güvenlik görevlileri :p

di canio
25.Mart.2012, 23:46
Puan kaybederken hakemler, federasyon engelliyor. Aşamadık bu düşünceyi hala. Herkes kendince mağdur. Doğru olan hakemlerimiz kötü. Yanlış kararlar veriyorlar sıklıkla. Yukarıdaki fotoğrafta hakem forması giyen kişi aynı maçta Galatasaray lehine de yanlış kararlar verdi. Galatasaray aleyhine karar verince Galatasaray'ı engellemek istiyor ama Galatasaray lehine verince Trabzonspor'u engellemiş olmuyor. Sonra da objektifiz, standart farkımız var.

Night_Mare17
25.Mart.2012, 23:46
Yalnız bu maç Emre Çolak müthişti takım o oynayana kadar onun ayağına baktı.

@di canio bizim lehimize yanlış karar verdiği bir pozisyonu örnek olarak gösterir misin ? hakem bizi gol pozisyonlarına girerken doğradı.

di canio
26.Mart.2012, 00:11
Yalnız bu maç Emre Çolak müthişti takım o oynayana kadar onun ayağına baktı.

@di canio bizim lehimize yanlış karar verdiği bir pozisyonu örnek olarak gösterir misin ? hakem bizi gol pozisyonlarına girerken doğradı.

Senin için yok işte. Anlatmaya çalıştığım da bu. Sen taraftarsın, tarafsız gözle bakamıyorsun. Ben de aynıyım, bu forumdaki birçok kişi de bu durumda. Tarafsız olmaktan uzağız. Aleyhimize en ufak birşeyde birileri bizi katletmeye çalışıyor diye feveran ediyoruz. Trabzonspor taraftarlarına sor. Onlar da eminim hakemden şikayetçilerdir. Geçen hafta Fenerbahçeliler de şikayetçiydi, onlarca Fenerbahçe'yi doğradığı düşünülüyordu hakemin. Galatasaraylılar tarafından da aynı şeyin kendilerine karşı yapıldığını düşünüyorlardı. Hakemlerimiz kötü. Galatasaray lehine de yanlışlar, Trabzonspor lehine de yanlışlar yaptılar. Her maçta her takım için yaptıkları gibi. Melo'nun, Eboue'nin Fatih Terim'in Selçuk'un itirazlarını farklı bir forma üzerlerindeyken kendi maçınızda görseniz 2-3 kez atılmalı dersiniz. Kendi futbolcunuz olduğu için efsane olduğunu dşünmektesiniz. Fatih Terim'in saha kenarında hakemlere yaptıkları tribüne gönderilmesini gerektirirdi bence. Ama olmadı diye hakem Galatasaray'ı kolluyor mu demem lazım?

byariff
26.Mart.2012, 14:13
Sezon sonunda Galatasaray'a donmek istedigini ifade eden oyuncumuz Emmanuel Culio, Orduspor yonetimi tarafindan kadro disi birakildi.

Alicanfmfan
26.Mart.2012, 14:18
En iyisi oldu. Maçta kötü oynasa hemen felaket senaryoları yazılacaktı.

byariff
26.Mart.2012, 14:20
aynen iyi oldu kadro disi kalmasi kotu oynasaydi bilerek oynamadi diyeceklerdi medyanin dilinden dusmucektik..)

Suicider
26.Mart.2012, 14:21
Şimdide bir sürü şey yazılacak senaristler için gün doğdu.

futureless
26.Mart.2012, 14:22
En iyisi hiç konuşmayıp oyununa bakmasıydı bence.Her işte bir hayır vardır neyse.

Suicider
26.Mart.2012, 14:29
Haftalardir giki cikmayan Culio'nun "ben GS'ye donecegim" aciklamasini tam da GS macindan once yapmasi transfer sikesi degil tesaduftur!

Nedim Türkmen üzerine düşeni yaptı; Culio, Galatasaray maçı öncesi kadro dışı bırakıldı.

Üstte twitterda daha olay olduğu gibi çıkan yorumlar bitaneside 12 numara.Birde oturup düşünüp yazılsa daha iyileri neden çıkmasın.

Bekq
26.Mart.2012, 14:31
Haftalardir giki cikmayan Culio'nun "ben GS'ye donecegim" aciklamasini tam da GS macindan once yapmasi transfer sikesi degil tesaduftur!

Nedim Türkmen üzerine düşeni yaptı; Culio, Galatasaray maçı öncesi kadro dışı bırakıldı.

Üstte twitterda daha olay olduğu gibi çıkan yorumlar bitaneside 12 numara.Birde oturup düşünüp yazılsa daha iyileri neden çıkmasın.

Önce Amrabat, sonra Necati, sonra Yiğit, şimdide Culio.

Bu kadar tesadüf olunca insan haliyle bir şeyler yazıyor.

byariff
26.Mart.2012, 14:32
hehe culioyu ayarttik beyler çaktirmayin :D

"Culio, dünkü Gençlerbirliği maçının ardından yayıncı kuruluşa sezon sonunda Galatasaray'a döneceğini söylemiş. Bunu söylemeye hakkı yok."

Türkmen, "Hiçbir futbolcu Orduspor'dan üstün değildir. Bugün sözleşmesini feshediyorum. Galatasaray'a da yazı göndereceğim ve opsiyonu kullanmayacağımızı bildireceğim" diye konuştu.

Suicider
26.Mart.2012, 14:33
Önce Amrabat, sonra Necati, sonra Yiğit, şimdide Culio.

Bu kadar tesadüf olunca insan haliyle bir şeyler yazıyor.

Tamam şike yapıyoruz Tff ve hakemlerde bizi koruyor.Yoksa bu durumda olmazdık.Nede olsa şikenin meşru olduğu bir ülkede yaşıyoruz.Problem?

Bekq
26.Mart.2012, 14:34
Tamam şike yapıyoruz Tff ve hakemlerde bizi koruyor.Yoksa bu durumda olmazdık.Nede olsa şikenin meşru olduğu bir ülkede yaşıyoruz.Problem?

Şike yaptığınızı iddaa etmedim. Twitter'da geçen konuşmaları da ben yazmadım. Sadece yazılma sebebini söyledim.

Suicider
26.Mart.2012, 14:36
Şike yaptığınızı iddaa etmedim. Twitter'da geçen konuşmaları da ben yazmadım. Sadece yazılma sebebini söyledim.

Hepsi oraya bağlanıyor sonuçta illa şike yaptınız demene gerek yok.Bu transferler tesadüf mü? ne demek.Oyuncuları ayartıyosunuz demek.E oda bir nevi şike yapıyosunuz la aynı kapıya çıkıyor.

Bekq
26.Mart.2012, 14:37
Hepsi oraya bağlanıyor sonuçta illa şike yaptınız demene gerek yok.Bu transferler tesadüf mü? ne demek.Oyuncuları ayartıyosunuz demek.E oda bir nevi şike yapıyosunuz la aynı kapıya çıkıyor.

Ben bunu demedim. Sadece peş peşe olanları söyledim. Yazılma sebebi de bundandır dedim.

Lucas Neill
26.Mart.2012, 14:48
Culio Playoff'larda oynayabilecek mi eger dönerse ?

byariff
26.Mart.2012, 14:52
Hayir Oynuyamiyor..

sarianet
26.Mart.2012, 14:54
burası tesadüfler ülkesi bu tip şeylere alışmamız lazım :)

Lucas Neill
26.Mart.2012, 15:43
Bi ara kiralanan oyuncular kendi takimlarina karsi oynatilmiyodu bu madde cok mu etikdi. Örnek olarak.

http://img15.imageshack.us/img15/5273/54242110150757656405269.jpg (http://img15.imageshack.us/i/54242110150757656405269.jpg/)

byariff
26.Mart.2012, 16:13
Son dakika! Orduspor, Galatasaray'dan kiralanan Emmanuel Culio'nun sözleşmesini feshetti. (TRTSPOR)

anil luque
26.Mart.2012, 16:14
Acaba Orduspor yönetimi velev ki ligde kalmayı garantilememiş olsalardı bu kadar kesin ve net bir şekilde bu kararı alabilir miydi ?

Şahsi görüşüm alamayacakları yönünde.

Bekq
26.Mart.2012, 16:31
Acaba Orduspor yönetimi velev ki ligde kalmayı garantilememiş olsalardı bu kadar kesin ve net bir şekilde bu kararı alabilir miydi ?

Şahsi görüşüm alamayacakları yönünde.

Şahsi görüşüm Orduspor başkanı bu kararı yediremedi. Çünkü GS istediği kadar ısrarcı olsun Culio kalmak istiyor diye bir açıklaması vardı. Sonrasında bu açıklama gelincede yaptırım uyguladı.

byariff
26.Mart.2012, 16:31
Yeterlidir diye dusunuyorum :)

Nedim Türkmen:Culio geçen ay bana gelip "Galatasaray'a dönmek istiyorum."dedi. Peki neden geçen ay kadro dısi kalmadı ?

Alicanfmfan
26.Mart.2012, 16:34
Orduspor başkanı dedi ya. Yıldızlar Ordu'ya gelmek için sırada. Şimdi teker teker alsınlar yıldızları.

RaSenGan
26.Mart.2012, 16:40
Orduspor başkanı dedi ya. Yıldızlar Ordu'ya gelmek için sırada. Şimdi teker teker alsınlar yıldızları.

Mehmet Yıldız'dan falan bahsediyordur :icon_biggrin:

SaLviO
26.Mart.2012, 16:48
culio olayı emenike olayının kopyasıdır aynı olay ikiside

Fernando Gago
26.Mart.2012, 17:20
Culio olayına şaşıran var mıdır :)

Nedvedmania
26.Mart.2012, 17:30
Haydi bakalım yine en başa döndük :D

SaLviO
26.Mart.2012, 17:35
ben kimseyi eleştirmedim ikiside aynı olay dedim sadece

Night_Mare17
26.Mart.2012, 17:44
Yalnız cuio zaten bizim oyuncumuzda transfer olayı yok.

ReaList
26.Mart.2012, 17:46
Bence Culio'nun oynamaması, oynamasından iyidir, Çünkü maçta yapacağı her şey didik didik takip edilecektir. Daha önceleri kiralık giden oyuncunun sözleşmesine "Bizim maçta oynayamaz" ibaresini ekledikleri için kulüplere kızardım ama mevcut futbol ortamında bu madde olmazsa olmaz.

sarianet
26.Mart.2012, 17:46
gsliler de fbliler de ne olduğunu biliyor kimse kendini kandırmasın uzatmaya da gerek yok :)

RaSenGan
26.Mart.2012, 17:47
culio olayı emenike olayının kopyasıdır aynı olay ikiside

Culio bizim oyuncumuzdu zaten orada kiralıktı.

Emenike o takımın oyuncusuydu.Biz onunla bununla anlaşınca demediğiniz kalmıyor siz sezon ortasına adamla anlaşıyorsunuz -hem de ligin en formda isimlerinden olan bu adamla- size karşı oynamıyor.İkisi çok farklı şeyler.

SaLviO
26.Mart.2012, 17:49
Bize karşı oynamıyorda şampiyonlukda ki rakibimiz ts ye karşı oynuyormu diğer 4 maçta oynuyor mu ?

byariff
26.Mart.2012, 17:49
yahu zaten culio bizim oyuncumuz neyin davasini yapiyorsunuz adam solemis 1 ay once ben galatasaraya geri doncem diye eee peki simdi niye cikartiyor orduspor baskani sirf ortaligi karistirmak icin

sarianet
26.Mart.2012, 17:50
Culio bizim oyuncumuzdu zaten orada kiralıktı.

Emenike o takımın oyuncusuydu.Biz onunla bununla anlaşınca demediğiniz kalmıyor siz sezon ortasına adamla anlaşıyorsunuz -hem de ligin en formda isimlerinden olan bu adamla- size karşı oynamıyor.İkisi çok farklı şeyler.

olay oyuncunun oynamaması değil mi ha sizin oyuncunuz olmuş ha başkasının ama gsde bu sanırım 4. oldu devre arasından beri kimse bana bunu tesadüfle açıklayamaz.

DisCo
26.Mart.2012, 17:59
Kabul etmek lazım ki bu tarz bir açıklamanın yeri ve zamanı değildi. Galatasaray'a geri dönmek istiyorsa ligin bitimine bir şey kalmamıştı zaten. Zamansız yapılan işler baş ağrıtır. Durum böyle olunca Galatasaray'ında ısrarla çekilmek istendiği şike davası için gün doğdu.

GeNç KaRTaL
26.Mart.2012, 18:05
Biz kupa maçından önce İBB'nin 2 oyuncusuyla transfer görüşmesi yaptığımız iddiasıyla şike soruşturmasının içine dahil edilirken Galatasaray'ın benzer 4 vakasının olması arasındaki adaleti açıklayacak bir babayiğit var mıdır?

DisCo
26.Mart.2012, 18:13
Ben varım ama biz inanmak istediğimiz şeylere inanmakta ustayız. Mesela 7 kişi ile 7-0 yendiğimiz hikaye gibi. Kimse bunun doğruluğuna bakmaz baksa bile slogan öyle tatlıdır ki gerçeği kabullenmek istemez. Yine Galatasaray'ın şampiyon olması için 8 tane atması gerekiyordu gitti Ankaragücü'ne 8 attı mevzusu gibi. Hikayeyi böyle kurgulayınca gerçekten şike kokuyorda Galatasaray'ın 8 tane atma zorunluluğu olmadığını görmezden geliyoruz ya da görmezden gelmek hoşumuza gidiyor.

Şimdi bu zihniyete neyi anlatacaksın.

Night_Mare17
26.Mart.2012, 18:15
Biz kupa maçından önce İBB'nin 2 oyuncusuyla transfer görüşmesi yaptığımız iddiasıyla şike soruşturmasının içine dahil edilirken Galatasaray'ın benzer 4 vakasının olması arasındaki adaleti açıklayacak bir babayiğit var mıdır?

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz artık bunu anlayın tüm takımlar anlasın öyle bir şey var sa bir şey olmuştur zevkten atmıyolar.

RaSenGan
26.Mart.2012, 18:16

Biz gizli saklı bir şey yapmadık.Apaçık teklifimizi sunduk.Yiğit ve Necati'yi aldık.Culio zaten bizim oyuncumuz dönücem diye kendi açıklamış.Amrabat'ı da kulübü satmadı.Öyle gizli kapaklı şeyler yapmadık biz.

furkan58
26.Mart.2012, 18:24
Geçen yıl Sezer ve Emenike transferlerinde yaygara koparıldı . Bu yıl Manisa maçı öncesi Yiğit , Antalya maçı öncesi Necati , Kayseri maçı öncesi Amrabat , Ordu maçı öncesi Culio hmm :)

GeNç KaRTaL
26.Mart.2012, 18:27
Şimdi bu zihniyete neyi anlatacaksın.

O konuda kesinlikle çok haklısın abi.:icon_smile: Kupa maçında son dakikada hakem Galatasaray'ın penaltısını vermeyince bir çok Gs'li burayı yıktı ama benim okuduğum kadarıyla bir tanesi de o kadar uzatma vermesinin doğru karar olup olmadığını sorgulamadı bile.(benim seyrettiğim kadarıyla o kadar uzayacak bir duraklama olmamıştı,ondan örnek veriyorum) Kaldı ki pozisyon 5 uzatma dakikası verilmesine rağmen 90+6'da olmuştu.Bu bakış açısındaki adamlalra hiç bir şey anlatamazsın.Adam gelmiş hala bizim tekliflerimiz gizli kapaklı değildi diyor.:icon_smile: Bizim ki de değildi ona bakarsan.Tayfur Havutçu bu oyuncularla ilglendiğini bir tv programında açıklamıştı.Aklandık mı şimdi böyle olunca? Diğer arkadaş da diyor ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Tamam işte,karşımızda 4 tane ateş var.Niye kendinizi sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterip iş başkasına gelince bu kadar iyimser olmuyorsunuz?

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz artık bunu anlayın tüm takımlar anlasın öyle bir şey var sa bir şey olmuştur zevkten atmıyolar.

Biz gizli saklı bir şey yapmadık.Apaçık teklifimizi sunduk.Yiğit ve Necati'yi aldık.Culio zaten bizim oyuncumuz dönücem diye kendi açıklamış.Amrabat'ı da kulübü satmadı.Öyle gizli kapaklı şeyler yapmadık biz.

RaSenGan
26.Mart.2012, 18:32
Stancu sakatlanmış birkaç hafta yokmuş.Evet biz yaptık sakatlan dedik sakatlandı :)

Night_Mare17
26.Mart.2012, 18:33
Geçen yıl Sezer ve Emenike transferlerinde yaygara koparıldı . Bu yıl Manisa maçı öncesi Yiğit , Antalya maçı öncesi Necati , Kayseri maçı öncesi Amrabat , Ordu maçı öncesi Culio hmm :)

Biz demiyoruz emniyet , savcı diyor hmm :)

Corpus
26.Mart.2012, 18:34
Söylentiye göre Tugay Kerimoğlu bizzat gidip Stancu' yu sakatlamış.

Bu haber ile birlikte hem "örgüt kurup" oyuncu sakatlamaktan hem de "şike" yapmaktan dolayı ceza almamız gerekiyor.

RaSenGan
26.Mart.2012, 18:36
Söylentiye göre Tugay Kerimoğlu bizzat gidip Stancu' yu sakatlamış.

Bu haber ile birlikte hem "örgüt kurup" oyuncu sakatlamaktan hem de "şike" yapmaktan dolayı ceza almamız gerekiyor.

Herkes yapıyor canım ne var bunda :icon_biggrin:

furkan58
26.Mart.2012, 18:38
Biz demiyoruz emniyet , savcı diyor hmm :)

Emniyet ve savcı boş konuşuyor o zaman delil kanıt ?

Stancu'dan kadroda çıkarılmış sakatlanmış . Emenike'nin sakatlığına inanmayanlar buna inanır mı acaba ?

RaSenGan
26.Mart.2012, 18:39

Stancu'dan kadroda çıkarılmış sakatlanmış . Emenike'nin sakatlığına inanmayanlar buna inanır mı acaba ?

"Bogdan Stancu'nun sakatligi onceki hafta oynanan G.Birligi macindan once antrenmanda olusmus ancak sakatlik süresi aciklanmamisti."

Night_Mare17
26.Mart.2012, 18:40

Emniyet , savcı boş konuşuyor siz çok biliyorsunuz tamam.

C h A o S
26.Mart.2012, 18:40
Acaba kendi oyuncumuzu yeniden bize getirmek için Ordu'ya ne kadar verdik.:DStancu'da sakatlanmış.Neler oluyor ne yapıyorsun yönetim.Kendine gel:n:

furkan58
26.Mart.2012, 18:42
"Bogdan Stancu'nun sakatligi onceki hafta oynanan G.Birligi macindan once antrenmanda olusmus ancak sakatlik süresi aciklanmamisti."

Emenike bizim maçtan sonra 2-3 hafta daha oynamadı öncesinde sakat olduğu açıklanmıştı zaten ama işte biri yaygara kopar diğeri normal karşılanır .

Emniyet , savcı boş konuşuyor siz çok biliyorsunuz tamam.

Kanıt yada delil var mı ? O oyuncuların hepsi dışarıda şuan takır takır top oynuyorlar bişi bilmeden konuşma .

RaSenGan
26.Mart.2012, 18:43
Uçtunuz iyice abartmayın konu nerden nereye geldi :D

Night_Mare17
26.Mart.2012, 18:43
Emenike bizim maçtan sonra 2-3 hafta daha oynamadı öncesinde sakat olduğu açıklanmıştı zaten ama işte biri yaygara kopar diğeri normal karşılanır .

Kanıt yada delil var mı ? O oyuncuların hepsi dışarıda şuan takır takır top oynuyorlar bişi bilmeden konuşma .

Tamam siz çok biliyorsunuz diyorum ya kanıtlar , deliller emniyette zaten rahat ol.

DisCo
26.Mart.2012, 18:44
O konuda kesinlikle çok haklısın abi.:icon_smile: Kupa maçında son dakikada hakem Galatasaray'ın penaltısını vermeyince bir çok Gs'li burayı yıktı ama benim okuduğum kadarıyla bir tanesi de o kadar uzatma vermesinin doğru karar olup olmadığını sorgulamadı bile.(benim seyrettiğim kadarıyla o kadar uzayacak bir duraklama olmamıştı,ondan örnek veriyorum) Kaldı ki pozisyon 5 uzatma dakikası verilmesine rağmen 90+6'da olmuştu.Bu bakış açısındaki adamlalra hiç bir şey anlatamazsın.Adam gelmiş hala bizim tekliflerimiz gizli kapaklı değildi diyor.:icon_smile: Bizim ki de değildi ona bakarsan.Tayfur Havutçu bu oyuncularla ilglendiğini bir tv programında açıklamıştı.Aklandık mı şimdi böyle olunca? Diğer arkadaş da diyor ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Tamam işte,karşımızda 4 tane ateş var.Niye kendinizi sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterip iş başkasına gelince bu kadar iyimser olmuyorsunuz?

Galatasaray'ın olayında zamanlama yanlışlığından sonuna kadar bahsedebiliriz. Ancak bahsi geçen konularla ilgili olarak Galatasaray'ın durumunu bir tutamayız.

Durumu bir tutma nedenini kendimce yorumlayayım; Beşiktaş'ta maç öncesi transfer görüştü, Galatasaray'da görüştü. Beşiktaş yargılanıyor, Galatasaray'a bir şey olmuyor. Sen burada sadece transfere odaklanırsan ya da gerçekten mevzu bu şekilde olsaydı haklı olabilirdin. Resmen Beşiktaş'a zulüm Galatasaray'a kayırma yapılıyor olurdu.

Unuttuğumuz konu Beşiktaş'ın sizi transfer edeceğiz ve kupa maçında fazla sıkmayın tarzı bir yaklaşımı var. Bu yaklaşımın varlığını tapelerle vs. sunarak Beşiktaş yargılanıyor. Galatasaray'da bunu göremiyoruz. Galatasaray'ın böyle bir şey yaptığına dair konuşma, bunu anlamlandıracak bir delil var ise Galatasaray'ın da yargılanması lazım. İşte o zaman Beşiktaş ile Galatasaray'ın durumu aynı olur.

Zihniyet olayına gelince herkesin yazdığına saygı duymakla beraber kopya kağıdı olduğunu görebiliyoruz. 4 isim sürekli söyleniyor. Basının yazması dışında Galatasaray'ın bir girişimine dair belge, kanıt var mı? Ben bizzat kullağımla dinledim. Başkan, Olcan Adın'la ilgilenmiyoruz demesine rağmen Antep Başkan'ı Galatasaray araya giriyor, dediğimiz parayı getirsinler gibi açıklama yapıyor. Başkan, bizim için Amrabat defteri kapandı diyor ama Hurmacı hala ayartıyorlar diyor. Basınında nasıl kalemşör olduğunu biliyoruz. Şike davası ortamında Galatasaray'ı ortaya çekmek için bu haberleri körüklüyorlar, ısrarla Galatasaray'ın oyuncularına ya da almak istediği adamlara Galatasaray'da oynamak istermisiniz diye kritik haftalarda soruyorlar. Basın bunu yapmaz diyemeyiz. Emenike'nin transfer olayında FB > GS'den yapılmaya çalışıldığını tapelerde gördük. Necati olayına ise hiç değinmeye bile gerek yoktur. Galatasaray transfer döneminde oyuncuyla görüşüyor ve devamında Antalyaspor maçı denk geliyor. Maçı yok mu sayalım ki nasıl sayacağız. Yoksa görüşmeyi yok sayalımda Necati maçta oynayıınca basın Galatasaray maç önü anlaştı diye koz mu yakalasın.

Galatasaray'ın sayılan tüm isimlere karşı seni alacağız ama bizim maçta oynama gibi bir yaklaşımı varsa bu hukuk sistemi çifte standart yapıyor. Yoksa Galatasaray'a karşı bu suçlamalar kendini rahatlatma tekniğidir.

furkan58
26.Mart.2012, 18:45
Tamam siz çok biliyorsunuz diyorum ya kanıtlar , deliller emniyette zaten rahat ol.

Neden o oyuncular top oynuyor o zaman hala ? Emenike Rusya'da döktürüyor . Sezer sakat olmasa bizde oynuyor . Kanıtlar deliller var ama onlar oynuyolar çok zekisin :) Kanıtları yok olsa o oyuncular cezaevinde yada tutuksuz yargılanıyo olurlardı serbest değil :)

Bekq
26.Mart.2012, 19:07
Millet gaza gelmis Stancu zaten dün de oynamamis. Aslinda tüm sike olaylari Gs'nin yüzünden.

Daha önce de dedim Platini Fransiz ve GS'nin Fransizlarla iliskisi biliniyor liseyi de onlar kurmadi mi zaten. FB'liler bu konuyu irdelemeli.

Stancu zaten dün de oynamamış ne demektir ya? Emenike Fenerbahçe maçından 1 maç önce oynamasa yine bu olaylar olacaktı. Adam arkasına bakmadan gitti Türkiye'den. Avrupa şampiyonu olacakken önce Taurasi, sonra Penny Taylor, sonra Emenike. Bunları yapan insanlar hala görevde. Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz diye boşuna demiyorlar.

eng1n
26.Mart.2012, 19:22

Beşiktaş'da gizli saklı bir şey yapmamıştı ki 6 ay önceden oyuncuyla anlaşmak gizli saklı bir şey değil kurallara göre.

GeNç KaRTaL
26.Mart.2012, 19:29
Galatasaray'ın olayında zamanlama yanlışlığından sonuna kadar bahsedebiliriz. Ancak bahsi geçen konularla ilgili olarak Galatasaray'ın durumunu bir tutamayız.

Durumu bir tutma nedenini kendimce yorumlayayım; Beşiktaş'ta maç öncesi transfer görüştü, Galatasaray'da görüştü. Beşiktaş yargılanıyor, Galatasaray'a bir şey olmuyor. Sen burada sadece transfere odaklanırsan ya da gerçekten mevzu bu şekilde olsaydı haklı olabilirdin. Resmen Beşiktaş'a zulüm Galatasaray'a kayırma yapılıyor olurdu.

Unuttuğumuz konu Beşiktaş'ın sizi transfer edeceğiz ve kupa maçında fazla sıkmayın tarzı bir yaklaşımı var. Bu yaklaşımın varlığını tapelerle vs. sunarak Beşiktaş yargılanıyor. Galatasaray'da bunu göremiyoruz. Galatasaray'ın böyle bir şey yaptığına dair konuşma, bunu anlamlandıracak bir delil var ise Galatasaray'ın da yargılanması lazım. İşte o zaman Beşiktaş ile Galatasaray'ın durumu aynı olur.

Zihniyet olayına gelince herkesin yazdığına saygı duymakla beraber kopya kağıdı olduğunu görebiliyoruz. 4 isim sürekli söyleniyor. Basının yazması dışında Galatasaray'ın bir girişimine dair belge, kanıt var mı? Ben bizzat kullağımla dinledim. Başkan, Olcan Adın'la ilgilenmiyoruz demesine rağmen Antep Başkan'ı Galatasaray araya giriyor, dediğimiz parayı getirsinler gibi açıklama yapıyor. Başkan, bizim için Amrabat defteri kapandı diyor ama Hurmacı hala ayartıyorlar diyor. Basınında nasıl kalemşör olduğunu biliyoruz. Şike davası ortamında Galatasaray'ı ortaya çekmek için bu haberleri körüklüyorlar, ısrarla Galatasaray'ın oyuncularına ya da almak istediği adamlara Galatasaray'da oynamak istermisiniz diye kritik haftalarda soruyorlar. Basın bunu yapmaz diyemeyiz. Emenike'nin transfer olayında FB > GS'den yapılmaya çalışıldığını tapelerde gördük. Necati olayına ise hiç değinmeye bile gerek yoktur. Galatasaray transfer döneminde oyuncuyla görüşüyor ve devamında Antalyaspor maçı denk geliyor. Maçı yok mu sayalım ki nasıl sayacağız. Yoksa görüşmeyi yok sayalımda Necati maçta oynayıınca basın Galatasaray maç önü anlaştı diye koz mu yakalasın.

Galatasaray'ın sayılan tüm isimlere karşı seni alacağız ama bizim maçta oynama gibi bir yaklaşımı varsa bu hukuk sistemi çifte standart yapıyor. Yoksa Galatasaray'a karşı bu suçlamalar kendini rahatlatma tekniğidir.

Tayfur Havutçu'nun Yusuf Turanlı ile yaptığı görüşmeler dinlenmeseydi,akabinde sezon sonu biz İbrahim Akın ile İskender'i alsaydık bile altında bir artniyet aranmazdı.Çünkü bu 2 oyuncu da o maçta bize karşı ellerinden geleni yaptılar.Bunun görüntülerle net kanıtları da var.

Galatasaray'ın Orduspor maçı öncesi oyuncusu Culio'ya haber gönderip seneye seni takıma geri almayı düşünüyoruz dediğini ne ben kanıtlayabilirim,ne de demediğini sen kanıtlayabilirsin.

Tayfur Havutçu'nun patavatsızlığı sonucu yapılmış bir geyiğin yüzünden Beşiktaş,Galatasaray'ın yaptığı gibi bir transfer teklifinden dolayı zarar görüyorsa,aynı şekilde Galatasaray'ın transfer muhabbetlerinin de araştırılması gerekir o zaman.

Ayrıca bu tekliflerin hep oyuncuların takımlarıyla yapılacak maçlar öncesinde denk gelmesini tesadüfle açıklamak için polyanna olmak gerekiyor.Tamam Galatasaray sırf bu oyuncuları transfer etmek için transfer etmemiştir kesinlikle ama hepsi de mi tesadüf be arkadaş? Tesadüf değilse her seferinde böyle olaylar yaşanması ne kadar doğru?

Burada takımları sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi hareket eden arkadaşlar,başka takımlar hakkında yorumlar yaparken,aynı şeylerin kendi takımlarının başına geldiğindeki bakış açısıyla yorum yapsalar hiç sıkıntı olmayacak aslında.He yapmazsalar da kendileri bilir.Çok da umrumda değil açıkcası.

Zekirdek
26.Mart.2012, 19:31
Emenike'nin doktor raporlu olayı transfer şikesi. Ama Necati, Culio, Stancu, Yiğit ve Amrabat olayları temiz. Bir gidini işinize. Ne bizi kandırmaya çalışmayın. Nede kendinizi kandırın.

titates1
26.Mart.2012, 19:36
olay galatasaray şike yaptı değil ama aynı olayların daha basitiyle , transfer şikesiyle suçlanıyorken ve bizi bu şeylerle yargılayıp , asmaya çalışırken siz , olay kendi takımınız olunca tamamen ters açıdan bakmanız ... olay objektiflik , olay adalet , olay insanlık ...

DisCo
26.Mart.2012, 19:46
Ayrıca bu tekliflerin hep oyuncuların takımlarıyla yapılacak maçlar öncesinde denk gelmesini tesadüfle açıklamak için polyanna olmak gerekiyor.Tamam Galatasaray sırf bu oyuncuları transfer etmek için transfer etmemiştir kesinlikle ama hepsi de mi tesadüf be arkadaş? Tesadüf değilse her seferinde böyle olaylar yaşanması ne kadar doğru?

Maç öncesine denk geldiğini nereden biliyorsun. Tesadüfen her maç öncesi böyle teklifler varmış gibi yazan basın var, tesadüfen de buna inananlar var. Ancak bütün tesadüflerin cevabını Galatasaray'ın vermesini bekliyoruz.

europeanconquer
26.Mart.2012, 19:51
Yalnız Stancu'nun bonservisi bizde hala Emenike olayı ile alakası yok bu konunun.Yoksa Orduspor'dan bir oyuncumu transfer ediyormuşuz da o mu oynamıyormuş ?

Edit:Ha tamam yine oyuncu ayartıyormuşuz , oldu o zaman iyi günler :)

Addolorato
26.Mart.2012, 19:57
Kendi sahamızda amaçsız Orduspor ile yapacağımız maçta Culio ve Stancu'nun oynamamasına kaldık. Fenerbahçe'li arkadaşların demek istediği bu sanırım. Amrabat falan demişlerde adam Fener'e karşı oynamadı geldi bize karşı Aslantepe'de çatır çatır topunu oynadı.

byariff
26.Mart.2012, 20:01
yok valla ispatlasakda kimse inanmaz :D

futureless
26.Mart.2012, 20:05
Emenike Trabzon'a karşı da oynamadı diye hatırlıyorum.

furkan58
26.Mart.2012, 20:09
Kendi sahamızda amaçsız Orduspor ile yapacağımız maçta Culio ve Stancu'nun oynamamasına kaldık. Fenerbahçe'li arkadaşların demek istediği bu sanırım. Amrabat falan demişlerde adam Fener'e karşı oynamadı geldi bize karşı Aslantepe'de çatır çatır topunu oynadı.

Biz Karabükle maçımızda Emenikenin oynayıp oynamamasına mı kalmıştık ? Amrabat olayı 2. yarıdaki maçta oldu zaten .

futureless
26.Mart.2012, 20:10
Arif ne güzel sıyrılmışın işten değiştirerek :D

byariff
26.Mart.2012, 20:12
Biz Karabükle maçımızda Emenikenin oynayıp oynamamasına mı kalmıştık ? Amrabat olayı 2. yarıdaki maçta oldu zaten .

amrabat her iki macimizdada oynadi ve kotude oynamadi , bilerek yapilmis birsey degil.

obur olaylara gelirsek yigit"i zaten 2 yildir istiyoruz az cok transferleri takip edersen bilirsin

necati transferine gelirsek ara transfer doneminde oyuncu istemicegizde ne isticez ? burda bir yanlis birsey yok.

ee culio zaten bizim oyuncumuz adam 1 ay once acikladi ben gs"ye doncem dedi peki ordu baskani niye simdi bole bir aciklama yapti 1 ay once solemedide niye simdi mactan once soledi bunlar oyun gelme bu oyunlara. :)

anil luque
26.Mart.2012, 20:16
Bazı arkadaşlar o kadar güzel demogoji yapıyor ki.. Yazın , kupa finalinden öncesini kapsayan ne idüğü belirsiz iddialar hakkında ne de güzel eleştiriler yapılıyordu Beşiktaş için. Şimdiyse 1 değil 2 değil 3 değil 4. kez aynı olay oluyor ama ses yok. Yanlış anlaşılmasın illa bu işin altında bir iş var demiyorum , ama zamanında Beşiktaş için futursuzca atıp tutanların şimdi bu kadar sakin olmaları büyük bir çelişki.

sui generis
26.Mart.2012, 21:30
transfer şikesi diye bir kavram varsa(sadece ülkemizde olduğu iddia edildi) araştırılması gereken bunlardır. nasıl Beşiktaş Akın ve İskender transferlerinden FB Emenike ve Sezer transferlerinden suçlanmış ise GS'nin hiçbir farkı yoktur bu olaylarda. gerçektir, yalandır falan değil tartıştığım sadece bizim suçlandığımız şeyin aynısı bugün GS kulübü içinde yaşanıyor.

ve Tuğrul kardeşim sana bir tavsiyem olacak: bu ülkede her söylenene inanma, yoksa çok kandırılırsın. savcıdan daha iyi mi bileceksiniz demişsin evet şuan da ondan fazla bildiğimiz şeyler var bana kalırsa ya da 3 maymunu oynuyor sayın savcı.

Addolorato
26.Mart.2012, 22:12

Açıkcası Emenike'nın Yobo'yu ne hallere soktuğunu unutmamak lazım. Emenike'li bir Karabük deplasmanı Fenerbahçe'yi şampiyonluktan edebilirdi.

William Rookwood
26.Mart.2012, 22:22
O maçta 1-0 yenmişti sanırım Lugano'nun attığı golle. Ancak bitmiş gitmiş şeyler artık oynanmış edilmiş tartışmaya girmenin hiç bir yararı olmaz

sarianet
26.Mart.2012, 22:25
hala birileri yok onlar bizim oyuncumuz diyor arkadaşım onlar sizin oyuncunuz değil ordusporun oyuncusu sezon sonuna kadar bonservisi sizde olabilir ama mal sizin kullanımı ordusporun iki olay da aynı tabi sütten çıkmış ak kaşık olduğunu iddia ediyosanız necati yiğit amrabat sonra kulyo buna kim inanır tabiki kadir inanır :D

SaLviO
26.Mart.2012, 22:27
Açıkcası Emenike'nın Yobo'yu ne hallere soktuğunu unutmamak lazım. Emenike'li bir Karabük deplasmanı Fenerbahçe'yi şampiyonluktan edebilirdi.

etmeyedebilirdi kimse bunun garantisini veremez

Sekopej
26.Mart.2012, 22:57
Aaa, bu hafta Galatasaray Ordu ile mi oynuyor? Hiç şaşırmadım...

Yorumları görüyorum da gülmemek elde değil, hani üzerinden çok zaman da geçmedi, ama düşünceler 180 derece değişebiliyormuş demek ki, benzer olaylar yaşanırken bir tarafa şikeyi damgası vurmak ama kendi takımın olunca buna gülüp geçmek, pek adil olmuyor. Vicdanınız varsa ki görüyorum ki o da yok kimilerinde, bu kadar hırs iyi değil, emniyet savcı deyip durmayın sürekli, bir de savunma kısmı var olayın, oraya da azıcık baksanız, çoğu şeyin kurgu olduğunu, zorlama hayal ürünü olduğunu çok net görürsünüz, bunun için okumuş olmaya, üstün zekalı olmaya gerek yok, bakmak yetiyor.

Sonra da gelip çok normal dediğiniz olaylara 7-8 aydır neler diyordunuz, onu düşünün?

Addolorato
26.Mart.2012, 22:57
Birde Emmanuel Culio'nun Galatasaray'a dönmek istemesi en büyük hakkı bence. Sonuçta ben bir futbolcu olsam ve x takımına kiraya verilsem seneye kendi takımıma dönmek isteyebilirim farkındaysanız Stancu'nun öyle bir söylemi yok çünkü Stancu yetersiz olduğu için gönderildi fakat Culio takımda yer bulabileceğine inandığı için dönmek istemesi en büyük hakkı. Sonuçta Galatasaray'da oynama şansı varken neden Orduspor'da kalsın ki ?

sarianet
26.Mart.2012, 23:00
Birde Emmanuel Culio'nun Galatasaray'a dönmek istemesi en büyük hakkı bence. Sonuçta ben bir futbolcu olsam ve x takımına kiraya verilsem seneye kendi takımıma dönmek isteyebilirim farkındaysanız Stancu'nun öyle bir söylemi yok çünkü Stancu yetersiz olduğu için gönderildi fakat Culio takımda yer bulabileceğine inandığı için dönmek istemesi en büyük hakkı. Sonuçta Galatasaray'da oynama şansı varken neden Orduspor'da kalsın ki ?

en büyük hakkı ama neden bu hafta ?

Lucas Neill
26.Mart.2012, 23:02

Baskana gecen ay ayrilmak istedigini söylemis baskanlari sirf kaos yaratip gündemde kalmak icin bugün feshetti.

sarianet
26.Mart.2012, 23:07
Baskana gecen ay ayrilmak istedigini söylemis baskanlari sirf kaos yaratip gündemde kalmak icin bugün feshetti.

bu işten karı ne ?

Addolorato
26.Mart.2012, 23:08
Feshetmesine bile gerek yoktu aslında. Culio bizde oynadığında gözlemlediğim kadarıyla profesyonel bir adam 2 maç daha elinden geleni yapıp lig bitince dönerdi. Suç Galatasaray'da değil Orduspor'da aslında ama herneyse.

Night_Mare17
26.Mart.2012, 23:08

Bunu geçen ay söyledi zaten Culio. İnadına bugün fesh ettiler.

Alicanfmfan
26.Mart.2012, 23:28
Ortalık gerilcek ya , Basında işini biliyor.

Nocna Mora
26.Mart.2012, 23:30
Culio'nun olayına şike şike şike şike şike varrrrr diyen Fenerbahçe'li, Beşiktaş'lı, Trabzonspor'lu, Orduspor'lu fanatikleri anlayamıyorum. Takım tutmama rağmen şu an tamamen dışardan bakıyorum olaylara ve bunun neresinde şike var anlayamadım. Komiksiniz gerçekten. Kafayı yemiş gibi duruyorsunuz dışardan bakınca. Böyle paranoyak, herşeyin altında bir şey arayan insanlar olmussunuz farkında bile değilsiniz.

Geçen ay söyledigi gibi geçtigimiz günlerdeki bir röpörtajında da önümüzdeki sene Galatasaray'a geri dönmek istiyorum diyor Culio. Ligde kalmayı garantilediği için Orduspor, başkanda Orduspor oyunculardan büyüktür gibi doğru bir hava yaratmak amacıyla sözleşmesini fesh ediyor. Bu fesih olayının Galatasaray maçı öncesine denk gelmesinin nedeni olarak Culio'nun "Önümüzdeki hafta Galatasaray'la karşılaşacaksınız, bu konuda düşüncelerin neler ?" tarzında ki bir soruyu cevaplamasını hiç mi düşünmediniz ? Zamanlamanın bu olmasının nedeni önümüzdeki hafta hakkında Culio'ya soru sorulmasıdır.

Diğer dava süreci hakkında hiç bir yorum yapmayacagım çünkü takip etmedim ki zaten siyasi olaylar oldugunu düşünüyorum. Fenerbahçe'nin büyümesinin engellendiği düşüncesindeyim. Ama bu başlık altında bu olay ile ilgili attıgınız yorumlar gerçekten de komik.

Biz ne yapıyoruz, neyi tartışıyoruz diye bir düşünün lütfen.

Bekq
26.Mart.2012, 23:36
Culio'nun olayına şike şike şike şike şike varrrrr diyen Fenerbahçe'li, Beşiktaş'lı, Trabzonspor'lu, Orduspor'lu fanatikleri anlayamıyorum. Takım tutmama rağmen şu an tamamen dışardan bakıyorum olaylara ve bunun neresinde şike var anlayamadım. Komiksiniz gerçekten. Kafayı yemiş gibi duruyorsunuz dışardan bakınca. Böyle paranoyak, herşeyin altında bir şey arayan insanlar olmussunuz farkında bile değilsiniz.

Geçen ay söyledigi gibi geçtigimiz günlerdeki bir röpörtajında da önümüzdeki sene Galatasaray'a geri dönmek istiyorum diyor Culio. Ligde kalmayı garantilediği için Orduspor, başkanda Orduspor oyunculardan büyüktür gibi doğru bir hava yaratmak amacıyla sözleşmesini fesh ediyor. Bu fesih olayının Galatasaray maçı öncesine denk gelmesinin nedeni olarak Culio'nun "Önümüzdeki hafta Galatasaray'la karşılaşacaksınız, bu konuda düşüncelerin neler ?" tarzında ki bir soruyu cevaplamasını hiç mi düşünmediniz ? Zamanlamanın bu olmasının nedeni önümüzdeki hafta hakkında Culio'ya soru sorulmasıdır.

Diğer dava süreci hakkında hiç bir yorum yapmayacagım çünkü takip etmedim ki zaten siyasi olaylar oldugunu düşünüyorum. Fenerbahçe'nin büyümesinin engellendiği düşüncesindeyim. Ama bu başlık altında bu olay ile ilgili attıgınız yorumlar gerçekten de komik.

Kimse şike demiyor. Sadece aynısı geçen sene bize olunca şike diye dolananlar şimdi normal bir şey diyorlar..

Bekq
26.Mart.2012, 23:38

Bizde dünya yıldızı İ. Akın'a kaldık ve gol atmaması için para ödedik :) İşler size dönünce normal, bize olunca şike. :)

Nocna Mora
26.Mart.2012, 23:40
O onların tutarsızlığı, fanatikliğidir o zaman. Ama Emenike olayında şike olarak geçsin geçmesin ayartma olduğu yani alıcaz biz bu adamı bize karşı oynatmayın olduğu belliydi zaten dışardan bakıncada. Araştırmaya da gerek yoktu. Ve su an yaşanan Culio olayının o olayla benzerliği yok bununda farkındadır umarım bu arkadaşlar..

Bekq
26.Mart.2012, 23:41
O onların tutarsızlığı, fanatikliğidir o zaman. Ama Emenike olayında şike olarak geçsin geçmesin ayartma olduğu yani alıcaz biz bu adamı bize karşı oynatmayın olduğu belliydi zaten dışardan bakıncada. Araştırmaya da gerek yoktu. Ve su an yaşanan Culio olayının o olayla benzerliği yok bununda farkındadır umarım bu arkadaşlar..

Yiğit, Necati neydi o zaman?

byariff
26.Mart.2012, 23:42

Sonunda anliyan biri cikmis demek istedigimi ozetlemis arkadas.

furkan58
26.Mart.2012, 23:43

Geçen yıl Sezer ve Emenike olaylarında da bu kadar objektif olabilseydiniz bu yorumların hiç biri olmıcaktı ...

Sekopej

Ayartma? Emenike şubat ayında kulübünden resmen istenmiş ve görüşmeler o zamandan beri devam etmiş, şubat ayında öngörüp son maçlarda bize karşı oynamasın diye mi o kadar para verdi Fenerbahçe Emenike'ye? Üstelik Emenike'nin oynayamayacağını gösteren doktor raporu dahi varken ortada, buna ayartma demek?

Bilgi sahibi olmadan yorum yapmayalım, takip etmediğinizi söylemişsiniz zaten, o nedenle bu yorum hoş olmamış, yeri değil ama sürekli Emenike deniyor, bilgilendirmek için yazdım.

Alicanfmfan
Yıllardır sunu söylüyorum. Türkiye Liginden ne oyuncu alalım nede oyuncu verelim. Mehmet Batdal'ın da sözleşmesi fesh edilip geri geldi. Karabükle de mi birşeyler yaptık ?

byariff
26.Mart.2012, 23:47

yigit"i 2 yildir istedigimizi dunya alem biliyor.

necati konusuna gelince devre arasi transferinde aldik devre arasinda oyuncu transfer etmicegizmi ?

Bekq
26.Mart.2012, 23:50

necati konusuna gelince devre arasi transferinde aldik devre arasinda oyuncu transfer etmicegizmi ?

Transfer dönemi 5 Ocakta açıldı. Necati transferi Şubat'ta yapıldı ve Antalya maçından 3-4 gün önce. Yani transfer dönemi bitmemişti tabii ki ama son anda oldu transfer.

furkan58
26.Mart.2012, 23:50

Biz sezon sonu oyuncu transfer edemeyecekmiyiz ?

Nocna Mora
27.Mart.2012, 00:05

Transfer dönemi bittikten sonraki maçın Antalyaspor maçı olması Galatasaray'ın mı hatası anlayamadım demek istediginizi. :) Yiğit'i de sene başından beri istedigimizi biliyorum. Bize karşı oynamaması gibi bir durum olmadı diye biliyorum.

Ayartma? Emenike şubat ayında kulübünden resmen istenmiş ve görüşmeler o zamandan beri devam etmiş, şubat ayında öngörüp son maçlarda bize karşı oynamasın diye mi o kadar para verdi Fenerbahçe Emenike'ye? Üstelik Emenike'nin oynayamayacağını gösteren doktor raporu dahi varken ortada, buna ayartma demek?

Bilgi sahibi olmadan yorum yapmayalım, takip etmediğinizi söylemişsiniz zaten, o nedenle bu yorum hoş olmamış, yeri değil ama sürekli Emenike deniyor, bilgilendirmek için yazdım.

Eger söyledikleriniz doğru ise ki dogru sanırım bana yanlış gelen şu, eğer para vermişsen ve anlaşmışsan ama devre arası alamadıysan ve o oyuncu 2.yarının çogunda oynayıp senin maçın geldiginde neden oynamıyor bir anda ? Bunda biraz artniyet ararım ben. Evet takip etmedim, etmiyorum da ama bana öyle geliyor. Kesin bir yargı değildi söylediğim ama Emenike konusu bana öyle geliyor, bilmiyorum net..

Bekq
27.Mart.2012, 00:07
Transfer dönemi bittikten sonraki maçın Antalyaspor maçı olması Galatasaray'ın mı hatası anlayamadım demek istediginizi. :) Yiğit'i de sene başından beri istedigimizi biliyorum. Bize karşı oynamaması gibi bir durum olmadı diye biliyorum.

Eger söyledikleriniz doğru ise ki dogru sanırım bana yanlış gelen şu, eğer para vermişsen ve anlaşmışsan ama devre arası alamadıysan ve o oyuncu 2.yarının çogunda oynayıp senin maçın geldiginde neden oynamıyor bir anda ? Bunda biraz artniyet ararım ben. Evet takip etmedim, etmiyorum da ama bana öyle geliyor. Kesin bir yargı değildi söylediğim ama Emenike konusu bana öyle geliyor, bilmiyorum net..

Emenike Fenerbahçe maçından önce koşarken sakatlandı. Yani o zamana kadar tüm maçlara çıkıp Fenerbahçe maçında oynamamazlık yapmadı. Ayrıca ilk yarıda da birkaç ay yoktu ve yerine İlhan Parlak oynamıştı. Bu sebeple belkide gol kralı olamadı.

Alicanfmfan
27.Mart.2012, 00:08
Aksine Yiğit bize karşı oynadı , 1-0 kazandığımız maçta. Hatta maç içinde bizden birileriyle tartıştı.

Sekopej
27.Mart.2012, 00:17

Şubat ayında görüşmelere başlıyorsun, verilen para az bir para değil, bunun üzerine uzunca süre transfer görüşmesi yapılması normaldir.

Emenike'nin sakatlığı doktor raporlarında vardır, ayrıca Fenerbahçe bir oyuncu için, oynasın kötü oynasın şikesi yaparken başka oyuncu için oynamasın şikesi mi yapıyor? Yapıyor olsalar, oynayıp, sakatlığını da bahane ederek kötü oynaması daha katkı verici olmaz mı? Peki sonra Trabzon maçında oynamaması?

Ve peki, saydığı paranın görüntüsü var diyenler, bu görüntü nedense çıkmadı ortaya?

europeanconquer
27.Mart.2012, 00:18
Kaç kez suçlama yapıldı kaç kez de aklandık.Suçlamaya devam aklanmaya da devam :) Siz güzel kafanızı yormayın.

sarianet
27.Mart.2012, 00:19
sanırım bu olay incelemeye alınmış güntekin onay öyle bir şeyler söylemişti

SaLviO
27.Mart.2012, 00:21
nedim türkmen :

fatih terim culioya garantayi vermiş dedi

sarianet
27.Mart.2012, 00:24
nedim türkmen :

fatih terim culioya garantayi vermiş dedi

fatih hoca bu kadar ufak hesaplar yapacak kadar küçülmez bence

C h A o S
27.Mart.2012, 00:25
Kayseri başkanı felan çıktı o kadar yaygara yaptı Amrabat olayınıda incelediler ne oldu?Bu ülkede Culio bize geri döndü diye ceza verecek bir merci verebiliyorsa versin.Yada ceza alacağımıza inananlar var mı?

Nocna Mora
Fatih Terim Culio'yu oynatacagını 4 aydır söylüyor arkadaşlar saçmasapan basın haberleri ile gelmeyelim buralara lütfen. :)

Serkan abi eğer dediğin gibiyse olay Fenerbahçe'ye bu konuda da haksızlık yapılıyor derim. Ama işler öyle bir hal aldı ki Fenerbahçe dünya kulübü olacakken önünü kestiler. Herşey karıştı acıkcası..

Night_Mare17
Hakkımızda bir iddia bile yok bu iddia yı Fenerbahçeliler oluşturuyor oh ne güzel. Bari bir şeyler çıksaydı da eleştirmeye hakkınız olsaydı.

SaLviO
27.Mart.2012, 00:27
ben uydurmadım nedim türkmen söyledi ama bende fatih hocanın bu kadar küçük pesaplar yapıcağını zannetmiyorum

C h A o S
27.Mart.2012, 00:30
Nerede söyledi Nedim Türkmen merak ettim.

byariff
27.Mart.2012, 00:31
ben uydurmadım nedim türkmen söyledi ama bende fatih hocanın bu kadar küçük pesaplar yapıcağını zannetmiyorum

kaynak alabilirmiyim

SaLviO
27.Mart.2012, 00:32
beyaz tv de

Sekopej
27.Mart.2012, 00:33
Nedim Türkmen'in ne olduğu ortada, Fenerbahçe'ye de sallıyordu bir ara gündemde kalmak için.