View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı
PaVLeNKo
12.Nisan.2013, 10:04
Olamazlardı ve asla da olamayacaklar,çünki bu futbolu onlar yönetmiyor..
davidvilla
12.Nisan.2013, 12:11
Gokhan "Terry" Zan :D
OKU (http://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/g-sarayin-stoperine-premier-lig-yakistirmasiSXHBQ323222SXQ)
PaVLeNKo
12.Nisan.2013, 12:16
Gokhan "Terry" Zan :D
OKU (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww2.sporx.com%2Ff utbol%2Fsuperlig%2Fgalatasaray%2Fg-sarayin-stoperine-premier-lig-yakistirmasiSXHBQ323222SXQ)
Şaka olsa gerek :)
europeanconquer
12.Nisan.2013, 17:47
Adamın hasıdır ! Adamsın Drogba !
http://instagram.com/p/YANed9OjOs/#
antrenman sahasının bahçıvanları adamın dibidir. bu adamlar her zaman saygımı kazanır...
Tarzı bir şey yazmış.Ekşi'de gördüm :)
davidvilla
12.Nisan.2013, 17:51
Hakkaten şu Drogba inanılmaz adam ya.
Yıllarca abzürt yabancılara ne paralar verdik
Şimdi bu adam yıllık 20 milyon euro alsa ne olur yani. Helali hoş olsun.
Tek bu foto için değil. Saha içi/dışı süper örnek bir insan.
Unal baskan yeni sezonda da bunlardan istiyoruz !! :D
E.Cartman
12.Nisan.2013, 17:54
Yanılmıyorsam "Antrenman sahamızda bahçıvanlarla foto, bu adamlara her zaman saygım var" demiş :)
europeanconquer
12.Nisan.2013, 17:56
Valla Ekşi'de gördüm diye belirttim ben :D Orada ki kişi böyle çevirmiş.
E.Cartman
12.Nisan.2013, 17:58
Valla Ekşi'de gördüm diye belirttim ben :D Orada ki kişi böyle çevirmiş.
Yok yahu onu anladım ben zaten, Ekşi'deki de iyi yardırmış zaten :zuhaha Ben sadece eli yüzü düzgün bi çeviri yapmak istedim.
davidvilla
12.Nisan.2013, 18:06
Yok yahu onu anladım ben zaten, Ekşi'deki de iyi yardırmış zaten :zuhaha Ben sadece eli yüzü düzgün bi çeviri yapmak istedim.
Shoot out diyor. Belki penaltı çektim bizim bahcıvanlara diyor nereden biliyorsun :D
E.Cartman
12.Nisan.2013, 19:41
Shoot out diyor. Belki penaltı çektim bizim bahcıvanlara diyor nereden biliyorsun :D
yapmamıştır onu heralde :n::n:
europeanconquer
12.Nisan.2013, 20:10
Sneijder
Bu adamı iyice kendimizden biri yaptık 2,5 ayda :D
Acı seviyorum ÇOK ÇOK ÇOK seviyorum :D
darkkobal123
12.Nisan.2013, 20:50
Adanalı Sneijder :D
zeck17
12.Nisan.2013, 22:10
Böyle karakterli içten futbolcular görmeyi istiyoruz artık takımda adam gibi adamlar :)
Night_Mare17
12.Nisan.2013, 22:19
ultrAslan'ın protesto yürüyüşü için bestesi çok güzel ve anlamlı.
ultraslan.com
mwaru
13.Nisan.2013, 00:30
"Teknik Direktörümüz Fatih Terim ile ilgili olarak T.F.F. Disiplin Kurulu tarafından açıklanan cezada; Disiplin Kurulu’nun bir kez daha tek taraflı davrandığı görülmüş ve Hocamıza yapılan ağır tahrikler göz önüne alınmadan cezalandırma en basit ve ağır şekilde uygulanmıştır.
Tahkim Kurulu'na gerekli başvurular gerekçe ile beraber en kısa zamanda yapılacaktır.
Kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü"
Bence Fatih Terim tahkime gidilmesine karşı çıkar çünkü maç sonunda gitmeyeceğim demişti.
zeck17
13.Nisan.2013, 00:58
Ben ifade vermeyeceğim dediğini hatırlıyorum öyle demedi mi yoksa
Namzet
13.Nisan.2013, 01:24
Tahkime gitmeyeceğim dedi giderse şaşırmam
byariff
13.Nisan.2013, 02:53
tahkime gitmicem dedi hoca , kisiler ve kurumlari bir tutmayin arkadaslar :)
Walter Sakana
13.Nisan.2013, 09:44
Fatih Terim, PFDK’dan çıkan ceza için Tahkim’e gitmek isteyen yönetime karşı çıktı.
Mersin maçında hakem Süleyman Abay ile tartışan ve ardından da tribüne gönderilmesiyle çileden çıkan Fatih Terim’e toplam 9 maç ceza gelince yönetim de harekete geçme kararı aldı. Mersin karşısındaki hareketleri nedeniyle kurt hocaya 7 maç ceza gelirken geçen sezon ertelenen 2 maçlık men cezası da ertelenince Terim sadece sezonu kapatmakla kalmadı, aynı zamanda gelecek sezon ligdeki ilk 3 maçta da takımından ayrı kaldı.
Sarı-kırmızılı yönetim, önceki gün PFDK’dan çıkan kararın ardından kolları sıvarken TFF Tahkim Kurulu’na başvurup cezanın indirilmesini talep etme kararı aldı... Ancak burada devreye giren G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, buna karşı çıkıp itirazda bulunulmamasını istedi.
Süleyman Abay’ın yanı sıra TFF temsilcisine de hakarette bulunan Terim, karşılaşmanın ardından stat çıkışında yaptığı açıklamalarda da hakemin kendisini tribüne göndermesinin ardından yaptığı her şeyin arkasında olduğunu vurgulamıştı.
TOPLANACAKLAR!
Yönetim özellikle ligin son iki haftasındaki F.Bahçe deplasmanı ile Arena’daki Trabzon maçlarında Terim’in takımın başında olması için itiraz etmek istediği öğrenildi. Ancak deneyimli hocanın verilen cezanın tamamını çekmek istediği ve de bu yüzden yönetimin Tahkim Kurulu’na yapmayı planladığı itirazın önüne geçerek 9 maç takımından ayrı kalmayı kabul ettiği belirtildi. Terim ile yönetimin Karabük maçı sonrasında bir toplantı yapması bekleniyor.
http://spor.gazetevatan.com/9-maca-itiraz-etmem/529632/5/haber
Suicider
13.Nisan.2013, 14:03
Fenerbahçe-Eskişehir maçının olduğu hafta,Galatasaray'ın maçının olduğu gün 'Alper Potuk Gs ile söz kesti' diye haberin çıkması ne kadar tesadüf değil mi? Hiç kimsenin aklına Emenike haberi gelmemiştir herhalde ? :) İyi oynarsa Alper söylenicekler belli 'Zaten Gs ile maçtan önce anlaşmıştı' vıdı vıdı.Ah ah medya ne güzel yönlendiriyor insanları.
byariff
13.Nisan.2013, 14:11
Galatasaray AŞ'nin 9 aylık mali tabloları açıklandı. İlk 9 ayda 222 m TL gelir, 59 m TL net zarar açıklandı.
GS AŞ'nin geçen sene ilk 9 ayda geliri 141 m TL iken bu sezonun ilk 9 ayında gelir 222 m TL'ye yükseldi.
Galatasaray AŞ geçen sezon ilk 9 ayı 20,4 m TL zarar ile kapatmıştı bu sezon ilk 9 ayda zarar %188 artarak 58,9 m TL oldu.
Galatasaray AŞ'nin geçen seneye göre geliri ilk 9 ayda %57 artarak 222 M TL'ye ulaştı.
Galatasaray Futbol Faaliyetlerinden (Faiz Hariç) 30,3 M TL zarar ederken, lisanlı ürün satışlarından 5 m TL kar elde etti.
Galatasaray AŞ'nin sezon başında 171m TL olan banka borçları 9 ay sonunda 197 m TL oldu. Ticari borçlar ise 59,8mTL'den 108,2mTL'ye çıktı.
Galatasaray AŞ'nin ticari borçlarının 44,3mTL'lik kısmı diğer kulüplere bonservis borçları.
Galatasaray AŞ'nin alacakları ise 47mTL.
GS AŞ'nin en yüksek geliri 18,5mTL'den 49,8mTL'ye çıkan Store gelirleri.Onu 48mTL ile CL gelirleri ve 42mTL ile STSL yayın gelirleri izliyor
GS AŞ'nin 222mTL geliri içinde kombine ve loca gelirleri yok.
Galatasaray sezonun ilk 9 ayında futbolcular teknik ekip ve futbol idari personeline 148mTL maaş ödedi, geçen sene rakam 110mTL'ydi.
GS AŞ ve Denizbank arasında 2013-14 ikinci yarısından 2016-17 ilk yarısı sonuna kadar 4.2m$ değerinde sponsorluk anlaşması imzaladı.
https://twitter.com/kakbas
GebzeLi1907
13.Nisan.2013, 17:00
galatasaray zarar etmeye devam ediyor finansal rakamlardan anladığım o. geçen sene 70 milyonmuş zarar bu yıl 59, yeni bir sermaye arttırımı olabilir..
gerçi özkaynaklar da -29 milyona inmiş..
erdem344
13.Nisan.2013, 17:16
Neredeyse bütün borsacı ve finansdan anlayan kişiler batma yakın diyorlar bakalım görelim
Corpus
13.Nisan.2013, 17:21
Ben mali tabloda bir gerileme göremiyorum. Sanırım benim bilgim yetmiyor. Gider artmış tamam kabul ancak gelirler daha fazla artmış. Bu durumda batma yakın diye birşey söz konusu olamaz gibi geliyor bana. Bunlara ek olarak bu gelirlere loca ve bilet gelirleri eklenmemiş.
Ünal Başgan işini bilir
GebzeLi1907
13.Nisan.2013, 17:23
çok anlamamak ile birlikte net anladığım birşey var, galatasaray şuan teknik iflas konumunda.
dün gece kapa gönderdiği 2030 yılına kadar tahmini yayın geliri, uefa gelirleri, ve sponsorluk tarzı tüm gelirlerini spkya kabul ettirebilirse ancak öyle kurtulacak iflastan.
spk nasıl cevap verecek bakalım son bir saattir dikkatimi çekti bu konu..
ünal aysal müthiş bir yönetim ve finansal manevra kabiliyetine sahip, neredeyse hiç bir garantisi olmayan uefa gelirlerini 2030 kadar spk ya kabul ettirebilirse efsaneliği kesinleşir :)
bu da kapa gönderdiği bildiri
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=274108
europeanconquer
13.Nisan.2013, 17:23
“Galatasaray’ın mali durumunu bilmeseydim başkanlığa soyunmazdım”
Ünal Aysal
2009 yılında borcumuz 570 milyon liraya kadar çıktı.O zaman batmadık şimdi mi batacağız ? :)
GebzeLi1907
13.Nisan.2013, 17:28
Ben mali tabloda bir gerileme göremiyorum. Sanırım benim bilgim yetmiyor. Gider artmış tamam kabul ancak gelirler daha fazla artmış. Bu durumda batma yakın diye birşey söz konusu olamaz gibi geliyor bana. Bunlara ek olarak bu gelirlere loca ve bilet gelirleri eklenmemiş.
Ünal Başgan işini bilir
galatasarayın öz kaynağı -29.7 milyon tl konumunda.
klup şuan borçla dönüyor halde
spkya göre elindeki sermayenin en az yarısını karşılayacak kadar öz kaynağın olması lazım, iflas etmemen için
galatasarayın açıkladığı eldeki sermaye 13 milyon tl civarında.
eger dün gece kapa gönderdiği bildiri spk tarafından kabul edilirse o zaman sorun yaşamazlar.2030 yılına kadar gelirlerini tahaüüt ediyor ve diyor ki 2030 yılında benim öz kaynağım 780 milyon tl olacak :)
güzel planlama ancak bu kadar sonucu kestirelemeyen bir spor dalına bu kadar uzun vadeli plan yapıp her sene başarılı olma garantisini spk kabul edicek mi ? bence etmemeli.
ThersoN
13.Nisan.2013, 17:39
Batalım da bazıları rahatlasın. :)
GebzeLi1907
13.Nisan.2013, 17:40
Bu arada Galatasarayın bu gelirlerini araştıran derleyen denizbank.
Denizbank ruslara geçince de Yönetim kurulunun başına kim atanmış dersiniz ?
Deniz Ülke ARIBOĞAN :)
İşin içine baktıkça vay anasını diyorum.Bence kesin ve kesin birşeyler dönüyor; usüllü ama etik dışı yada hem usulsüz hem etik dışı
iş ekonomistlere ve devletin maliyecilerine düşüyor eğer bir dolap varsa çıkar umarım ortaya.
Corpus
13.Nisan.2013, 17:51
Bir yerden bir dolap çıkacaksa bakılacak yer belli. Bizimle zaman kaybetmezler :)
byariff
13.Nisan.2013, 17:52
Mali Tablomuz.
http://i.imgur.com/ielh7BT.jpg
"Bu işlerimizin iyi gittiğinin net olarak algılanmasıdır. Bunca saldırıya karşı bizim planımız karşı saldırı değildir. Galatasaray olarak rakipleri aşağı çekmek ve mutluluklarını engelemek değildir. Buzim görevimiz, sadece Galatasaray için çalışmaktır. 3 yıl aradan sonra şampiyon olmuş, 6 yıl aranın ardından Şampiyonlar Ligi'ne katılmış, 18 yıl aradan sonra borçlarımızın azaltılması sonucu, neden zafer konuşması yapamıyorum? Mesnetsiz saldırılar sadece dışarıdan gelmiyor. Borçlarımız azaldıkça, sportif başarılarımız dışarıda ses getirdikçe; maalesef içeriden de saldırılar oluyor. Dostlarımız sadece medyada değil, devlet kademesinde de bizi zor durumda bırakmaya çalışıyor. Eleştirmek, daha iyisini istemek hepimizin görevi. Ancak mali genel kurula bir kaç hafta kala televizyon kanallarına çıkıp, 'Galatasaray'ın 150 milyon dolar'ı nereye gitti, arıyoruz bulamıyoruz' demeleri üzücü. Galatasaray'ın tüm gelir gideri kayıt altındadır. Verilecek cevabın iyi anlaşılması için tüm genel kurul üyelerinin orada olmasını istiyoruz" diye konuştu.
Aysal sözlerini şöyle bitirdi, "Sevgili Galatasaraylılar, dostlarım; şampiyonluklar, başarılar, Galatasaray için ara duraktır. Galatasaray'ın yolculuğunda, misyonu bellidir. Bizler bu misyona sadık kalarak, mümkün olan en kısa sürede bu yolu almak istiyoruz. 2020 yılına kadar kulübümüzü Avrupa'nın en saygın 10 kulübünden biri yapmak istiyoruz. 30 Mart itibariyle genel kurulda geldiğimiz aşamayı paylaşacağız. Muhtemelen o paylaşımlar sonucu bazı dostlarımız yine üzülecek. Ancak bilsinler ki; yüzmeye devam edeceğiz. Bizler Ali Sami Yen'in atalarıyız. Bizlerin gücü atalarından geliyor" diyerek sözlerini bitirdi.
http://www.ligtv.com.tr/haber/gsarayin-yukselisi-engellenemeyecek
Galatasaray SK 2012 gelirlerinin %23'u Stadyum, %20'si yayin haklari, %14'u GS Store, %12'si UEFA primleri, %11'i sponsorluk geliridir.
Galatasaray SK 2012 giderlerinin %60'I sporcu & teknik kadro ucretleri, %10'u amortisman, %9'u ticari mal maliyeti, %7'si personel gideridir
Kulup ve bagli ortakliklar olarak, Galatasaray'in konsolide net borc/alacak farki 377,1 milyon TL'dir (bir senede 98,8 milyon TL azalma)
G.Saray'ın 2011 yılı geliri 251 milyon TL iken 2012 yılında bu rakam 405 milyon TL oldu...
Galatasaray'ın açtığı 30 adet isim hakkı davanın 23'ü takım lehine sonuçlandı. 7'si sürüyor. Buradan 1.2 milyon dolar gelir elde edilecek.
Divan Kurulu Raporu: Galatasaray hisselerinin 55.4'ü Sportif A.Ş'ye 44.6'sı ise İMKB'ye yani halka ait.
Galatasaray'ın 2012 yılı ''Bütçelediği ve Gerçekleştirdiği'' gelirleri...
http://i.imgur.com/QItZPP4.jpg
Divan Kurulu'nda Galatasaray şirketinin değeri 568 milyon TL olarak açıklandı.
Divan'da Basketbol Şubesi'ne tepki var. Gider var başarı yok. 2011 Erkek-Kadın şubesi gider 50 milyon TL, 2012 yılı için de 70 milyon TL.
Futbolculara ödenmesi gereken 330 milyon TL (taksit, bonservis vs) 3 yıllık yani 2016 yılına dek
5-10 sayfa geridede yazmistim resmi rakamlar bunlar o arkadasta kap"tan almis galiba batma soz konusu degil kesinlikle.
bu arada madrid"in maç programi belli oldu turkiyede var listede buyuk ihtimal galatasaray ile hazirlik maçi yapicak.
http://i.imgur.com/p7MIr9q.jpg
GebzeLi1907
13.Nisan.2013, 18:00
Galatasarayın batması spk nın vereceği karara bağlı şuanki durumda net olarak ortada. Dün gece verdiği bildiriyi koydum
teknik iflasa karşılık olarak koyulmuş o bildiri galatasaray tarafından.
futbol gibi çok değişkenli bir oyunda 2030 yılına kadar gelirlerim bu kadar olacak deyip onu kabul ettirebiliyorlarsa bu yasalara ve ekonominin mantığına uygunsa(genel olarak konuda yorum yapan uzmanlar değil diyor ama ben bilemiyorum yinede) o zaman galatasaray batmaz.
spk eger 2030 a kadar gelir tahaüütünü kabul ederse de dünyada hiç bir klubün batmaması lazım.
2000 yılında bakıldığında Galatasaray ne kadar gelir tahaüüt ederdi acaba, futbol o kadar önü görülebilen bir oyun değil doğal olarak ona bağlı gelirler de
öyleyse de vay anasını deyip geçeceğiz artık, denizbank gs arıboğan ilişkileri yine de biraz insanı rahatsız eden bir bağ ne olursa olsun..
zeck17
13.Nisan.2013, 18:07
Galatasaray aş ve dernek ayrı anlamıyorsunuz herhalde kombine loca gelirleri filan hepsi derneğe ait ve bu takım iflas etmez hem işi bilen adamlar var ve hem gelirler artıyor ona bakılırsa real madridin filan borçları 800milyonun üstünde deniliyor ekonomik krizle daha da artığı söyleniyor yani batma ya da iflas gibi bir sorun olamaz
Son olarak galatasaray türk telekomla sözleşmesi bittiğinde fly emirates ile forma sponsorluğu anllaşması yapacakmış yıllık 10m'den şu real madrid'in büyük ihtimalle yeni sponsoru olacak milanın sponsoru psgnin sponsoru ve mancity'Nin sahibi olun firmayla
europeanconquer
13.Nisan.2013, 18:09
Yalnız Fly Emirates ile forma sponsorluğu anlaşması yaparsak süper olur.Formada da çok güzel durur.
mwaru
13.Nisan.2013, 18:47
Devlet büyük kulüplerin batmasına izin vermez.Kim olursa olsun.
Night_Mare17
13.Nisan.2013, 18:50
Stad içinde yabancı bir isimle sponsorluk duymuştum ama kimdi hatırlamıyorum. Türk Telekom'un verdiği paranın 2.5 katını verenle anlaşma hakkımız varmış.
zeck17
13.Nisan.2013, 19:01
Gazprom veya Samsung olabilir mi bahsettiğiniz çünkü bu şirketler bu forma reklamı işiyle daha fazla uğraşıyor
Night_Mare17
13.Nisan.2013, 19:20
Beyler üçünden biri olacağı kesin gibi galiba. Üç şirketten teklif varmış Samsung , Gazprom , Fly Emirates. Bence en fazla parayı Gazprom verir ama Samsung'u istiyorum :D
semih99999
13.Nisan.2013, 19:24
Samsung , Gazprom , Fly Emirates bunlardan üçüyle anlaşma şansımız yok mu beyler hepsine bi tribünün adını veririz yeter ki para gelsin :D
zeck17
13.Nisan.2013, 19:31
Forma sponsorluğu anlaşması şansımız yok 3üyle ama başka yönlerden olabilir mesela manu'nun 30dan fazla sponsoru var aynı şekilde barcelona real madrid bayern gibi takımların da
Sirius Black
13.Nisan.2013, 19:34
Gazprom adı çok karizma duruyor o olsun. :)
Tabi haberler ne kadar gerçek bilemiyorum.
Önder HOCA
13.Nisan.2013, 19:35
Son olarak galatasaray türk telekomla sözleşmesi bittiğinde fly emirates ile forma sponsorluğu anllaşması yapacakmış yıllık 10m'den şu real madrid'in büyük ihtimalle yeni sponsoru olacak milanın sponsoru psgnin sponsoru ve mancity'Nin sahibi olun firmayla
arsenal'inde sponsoru, fly emirates güzel olur olursa
europeanconquer
13.Nisan.2013, 22:31
http://i.imgur.com/6COy7gk.jpg
Deus Dominus
13.Nisan.2013, 22:33
fıla yemireyts yerine törki şeğırlayns daha güzel ve daha anlamlı durur :)
europeanconquer
13.Nisan.2013, 22:38
Rıdvan Dilmen çok önemli konuya değindi;
Fatih Terim'in duran top konusunda ki kaosa son vermesi gerekiyor.
Nocna Mora
13.Nisan.2013, 23:03
http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2013/04/13/drogba-g-saray-a-hoca-oldu--3190835.Jpeg
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala, cezaları nedeniyle Karabük deplasmanında tribünde yer aldı.
Claudio Taffarel'in yönetiminde maça hazırlanan sarı-kırmızılılarda, maç öncesi ilginç bir görüntü ekranlara yansıdı. Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Drogba, maç öncesi ısınma hareketleri esnasında takım arkadaşlarına teknik direktör edasıyla taktikler verdi ve arkadaşlarına sık sık uyarılarda bulundu.
darkkobal123
13.Nisan.2013, 23:07
Serbest vuruşları Selçuk'a vermemek adama karşı bir küfürdür yani. :D
europeanconquer
14.Nisan.2013, 19:53
Beyler Selçuk'tan bizde nasibimizi almışız :D
http://www.ligtv.com.tr/goller/spor-toto-super-lig#video
2006/2007 Sezonu 3.Hafta Manisaspor 2-2 Galatasaray maçında ki golüne dikkat :)
FelipeMelo
14.Nisan.2013, 20:00
Mondragon'un Turkiye'de yedigi ilk frikik golu diyorlardi twitterda. Bilmiyorum nekadar dogru yanlis.
europeanconquer
14.Nisan.2013, 20:02
İlk mi son mu bilemem ancak çok fena yemiş.
byariff
14.Nisan.2013, 21:11
muthis
http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2013/097/c/4/galatasaray___sen_sampiyon_olacaksin__by_pesimist6 0-d60r792.jpg
http://distilleryimage9.ak.instagram.com/ebb2f33ca51111e2b6f822000a1f8cdf_7.jpg
ağır subliminal mesaj içerir :D
darkkobal123
15.Nisan.2013, 19:34
Angry Birds yakıyor. :D
europeanconquer
15.Nisan.2013, 20:02
Lan 17 yıldır Türkiye dışına çıkmamış insanım,şu Sneijder'in reklamdaki gibi bir sofra görmedim hayatımda.
Lahmacun,çiğ köfte,kebab oh oh oh :n:
http://www.youtube.com/watch?v=9sZeHw1JgxQ
Lan 17 yıldır Türkiye dışına çıkmamış insanım,şu Sneijder'in reklamdaki gibi bir sofra görmedim hayatımda.
Lahmacun,çiğ köfte,kebab oh oh oh :n:
http://www.youtube.com/watch?v=9sZeHw1JgxQ
kilo aldırcaklar adama :p
Nocna Mora
16.Nisan.2013, 15:54
2007-2008 21. Hafta'da Selçuk ve Burak Galatasaray'a gol atıyorlar ve goller de birbirinden güzel. Bir bakın derim :)
europeanconquer
16.Nisan.2013, 15:57
Selçuk'un bize attığı goller efsane valla :D
nannar
16.Nisan.2013, 16:09
Selçuk sadece Galatasaray'ın değil şu anda Türkiye'nin en iyi ve bence avrupanın da en iyilerinden biri frikik konusunda ama ne hikmetse Drogba ve Burak adamın elinden topu alıyorlar resmen. Fatih Hoca bu işe ne zaman el atacak bilinmez...
davidvilla
16.Nisan.2013, 16:53
Hıncal Uluç son yazısında Selcuk İnan'ı 18 kişilik kadroya bile almam diye belirtmiş.
Odunu vermiş de vermiş Hıncal yine :)
Ahan da burada (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/g-saray-kadikoyde-6dan-fazla-yerSXHBQ323821SXQ)
ThersoN
16.Nisan.2013, 16:55
Hıncal Uluç son yazısında Selcuk İnan'ı 18 kişilik kadroya bile almam diye belirtmiş.
Odunu vermiş de vermiş Hıncal yine :)
Ahan da burada (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/g-saray-kadikoyde-6dan-fazla-yerSXHBQ323821SXQ)
Ya bu adam bi şekilde ortadan kaldırılmalı artık. Yaşlandıkça çekilmiyor.
europeanconquer
16.Nisan.2013, 17:09
Hıncal Uluç diyorsa doğrudur :)
Şu adam ne yaptı da spor yorumcusu oldu hala anlamış değilim.
davidvilla
16.Nisan.2013, 17:11
Adam bundan para kazanıyor yıllardır. Herkes kötü herşey kotü. Herkesin begendiği şey tüh kaka, herkesin yerdiği şey süper dünya dogrusu. Adam ekmek yiyor işte başka bir şey değil.
himone
16.Nisan.2013, 17:17
"Muslera Kaleci değil"
"Selçuk'u 18 kişilik kadroya bile almam"
"Bu takım FB'den 6 dan fazla yer"
"Arda Messi'den daha iyi"
Futbolun duayeninden önemli açıklamalar geliyor, kulak vermek gerekli!
Bu adam evin yaşlı dedeleri gibi, ortada gençler sohbet ederken alakasız bir konudan sohbete dahil olmak ister gibi bir hali var. Ona da yazık ama adamı yıllardır hiçbirşeyin parçası yapmamışlar o da bu şekilde intikam alıyor.
Bordo61Mavi
16.Nisan.2013, 17:41
Ahh ahh bunlari spor yorumcusu yapanda kabahat :D
https://pbs.twimg.com/media/BH-5D7YCYAIUiLN.jpg
:D yabancı bi sayfa yapmış bide :D
sui generis
16.Nisan.2013, 19:39
yabancı sayfa yapmamıştır. adamlar ENGLİSH , STADİUMS falan yazmazlar :D
europeanconquer
16.Nisan.2013, 19:45
Yabancı,yerli fark etmez tam bir rezillik :D Adam düştükten sonra da iyi toparladı da sağ taraftaki gibi kaysaydı daha böyle oturaklı bir gol sevinci olurdu,yerden yere attını kendini.
Koskoca Drogba'yı bile şaklabana çevirdik :n:
byariff
16.Nisan.2013, 20:13
zemini islamak lazim yada drogba gol attiginda o tarafta iki kisi beklicek hemen suyu yere dokcekler :D
Walter Sakana
16.Nisan.2013, 20:13
muthis
http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2013/097/c/4/galatasaray___sen_sampiyon_olacaksin__by_pesimist6 0-d60r792.jpg
Şu anki arkaplan resmim sayende. Çok güzel duruyor, uzun zamandır ilk kez resim kullanıyorum.
himone
16.Nisan.2013, 20:33
https://pbs.twimg.com/media/BH-5D7YCYAIUiLN.jpg
:D yabancı bi sayfa yapmış bide :D
Harbiden sesli güldüm :D.
E.Cartman
16.Nisan.2013, 21:19
muthis
Oooo felaket resim sağolasın İspanyol(:D) bende arkaplan yaptım
uAburak89
16.Nisan.2013, 21:21
19. Şampiyonluk Geliyor
İnşallah diyelim..
Night_Mare17
16.Nisan.2013, 22:27
19. Şampiyonluk Geliyor
İnşallah diyelim..
Videonun başındaki cümleler ...
europeanconquer
16.Nisan.2013, 22:31
Emre Çolak'a değinmek isterim;
"Seni buraya getiren yeteneğindir,burada kalmanı sağlayacak olan şey ise karakterindir."
Bu adamı devre arasında kiralayacaktık Sercan ve Ceyhun ile beraber.Biz de oynadığı sürece saf zarar veren topçudur,gitsin bir Anadolu takımına asıl futbolu öğrensin,yanında ki futbolcular iyi olunca kendini de iyi sanan futbolcunun teki oldu,çıktı.Yetenekli bir futbolcu,ancak hayatımda gördüğüm en aptal futbolcu,bir insan kendini bu kadar kolay harcayamaz.Dile kolay 09/10 sezonunun yarısından beridir düzenli olarak as takımda oynuyor,bir türlü bekleneni veremedi,geçen yıl bir ara düzeldi,bu sezona da iyi başladı ancak hepten sapıttı ondan sonra,gelecek yıl bu takımda yeri yok,kesinlikle yok.
yabancı sayfa yapmamıştır. adamlar ENGLİSH , STADİUMS falan yazmazlar :D
valla ben yabancı bi twitter sayfasında gördüm o yüzden öle dedim hiç dikkat edmedim i ı ya :D
Redrum
16.Nisan.2013, 23:42
Hıncal Uluçun haklı oldugu noktalar var. Ama rakip full kapanıyordu, hızlı hücum yapma şansımız olmadı. Yoksa hızlı hücum yapmasını da bilir bizim takım, özellikle Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımlara karşı :)
byariff
17.Nisan.2013, 13:23
2012 yilinda tesislere yapilan harcamalar
https://pbs.twimg.com/media/BICikMhCUAEEcBf.jpg:large
sui generis
17.Nisan.2013, 23:03
Verilecek cezaya itiraz etmeyeceğim diyen Terim , cezasında indirim isteyecekmiş :)
uAburak89
17.Nisan.2013, 23:05
Şikenin 3 maç ile cezalandırıldığı yerde, 7 maç ceza fazla. Üstelik ağır tahrik var. İtirazı da kulüp yapar, Fatih Terim'in savunma vereceğini sanmıyorum. Zaten itirazdan da bir şey çıkmaz.
sui generis
17.Nisan.2013, 23:09
Kişisel cezaya kulüp nasıl itiraz edebilir ? Altta Terim'in imzası olur ve hatta benim bildiğim Terim gider orda sözlü savunma yapar.
uAburak89
17.Nisan.2013, 23:10
Prosedürü net bilmiyorum, öyle bir şey yaparsa boşuna yapmış olacak. Umarım yalandır bu çıkan haberler.
europeanconquer
17.Nisan.2013, 23:26
İtiraz edip savunma yapsa ne olacak ki ? Hiç bir şey fark etmez,bu memlekette çok şey gördük biz,Fatih Terim'in ne yapıp yapmayacağı da Fatih Terim'i ilgilendirir,ondan başka kimseyi değil.
Fatih Terim üzerinden Galatasaray'ı yıpratmaya çalışanlar bir şeyi unutuyorlar;
Aslolan Galatasaraydır.
sui generis
17.Nisan.2013, 23:28
Bu adam çıkıp söyledikleriyle , yaptıklarıyla olay oluyor ve günlerce konuşuluyorsa herkesi ilgilendirir.
İtiraz etmeyeceğim diyen Terim itiraz edecek deniyor bakalım ne yapacak ?
europeanconquer
17.Nisan.2013, 23:29
Beni ilgilendirmiyor valla siz nem kapıyorsanız onu bilemem :)
KanaKe
17.Nisan.2013, 23:29
Bu adam çıkıp söyledikleriyle , yaptıklarıyla olay oluyor ve günlerce konuşuluyorsa herkesi ilgilendirir.
İtiraz etmeyeceğim diyen Terim itiraz edecek deniyor bakalım ne yapacak ?
fatih terim itiraz etmezde itiraz ettirirler nede olsa galatasarayin elemani patronlarinin sözünü dinlemek zorunda :)
europeanconquer
17.Nisan.2013, 23:33
Fatih Terim üzerinden Galatasaray'ı yıpratmaya çalışan kafa yapısı üstteki mesaj gibi beyler,aldırmayın yani.
byariff
18.Nisan.2013, 00:03
bu arkadaslar hala anlamamis kisiler ve kurumlari bir tutmayin bunu diyen sizlerdiniz :)
KanaKe
18.Nisan.2013, 00:09
Fatih Terim üzerinden Galatasaray'ı yıpratmaya çalışan kafa yapısı üstteki mesaj gibi beyler,aldırmayın yani.
alakasi yok.. ciddi oldugumu sanmiyorsunuz heralde :) arada sirada bu tür sakalar olmali sabaha kadar tartismakta bir süre sonra insani yoruyor :) eger kaldiramiyorsaniz orasi sizin sorununuz benim amacim kimseyi kiskirtmak yada galatasarayi yipratmak degildi.. galatasarayi niye yipratmak istiyelim ayrica? galatasaray olmasa sampiyonluk yarisinin bir anlami kalmaz bizim icin :)
europeanconquer
18.Nisan.2013, 00:21
Kusura bakmayın hocam anlayamamışım şaka yaptığınızı.
byariff
18.Nisan.2013, 19:25
haydi bakalim herkes muradina erdi gs lobisi gerçektende cok gucluymus :p
Tahkim Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen 9 maçlık cezayı onadı.
mpaker66
18.Nisan.2013, 20:00
Ne bekleniyorduki zaten.
Kryptonite
18.Nisan.2013, 21:16
Olması gereken oldu.
byariff
19.Nisan.2013, 00:22
eboue roportaji gerçekten cok guzel olmus.
http://amkspor.com/2013/04/18/arenaya-hayranim.html
edit : Unal Aysal : "FB'den direk davet gelirse Lisbon'a giderim"
umarim oyle bir hata yapmaz baskan.
Aysal: Bir sene kaldı
"Bazı köşe yazarları, 'Galatasaray iflas etti' diye açıklamalar yapıyor. Onlara gülüp geçiyorum. Galatasaray'a geldiğimden bu yana basit söylemlerde bulundum, basit işler yaptım. Ekonominin gereği neyse onu yaptım. Bazı hamleler insanların hoşuna gitmeyebilir ancak yapılan hamleler ile iyileşiyoruz, güzelleşiyoruz. Gecikmiş bazı ekonomik hamleler yaptık.
"Finansal Fair Play kuralları var. Bunlara uymak durumundasınız. Galatasaray, iki sene sonra bu kuralların tümüne uymuş konuma gelecek.
"Ben başkanlığa gelirken kendime üç yıllık görev planlaması yaptım. Şu anki mevcut sistemimizi korursak, Galatasaray bir yıl içinde Avrupa'nın en büyük 10 kulübünden biri olur.
"Benim kafam, yatırımcı biri gibi çalışır. Drogba, Ahmet, Mehmet benim için yatırımdır. Şu anda yaptığınız bir forma satışı yatırımın karşılığını vermiyor. Önemli olan marka değeridir. Şu anda yapılan çalışma da ağırlıklı olarak kurumsal bir yönetime sahip olmak ve kulüün futbol dışı gelirini yatırımlarla arttırmaktır."
kisa kisa kesitler ;
Ünal Aysal: Seneye digital alanda yatırımlarımız olacak buradan senede 5-6 m € gelir bekliyoruz.
Unal Aysal : "Taraftar basina harcama yapan ulkeler arasinda 10.yuz Avrupa'da. 7 Dolar ile. Ingiltere'de 57 Dolar.
Ünal Aysal: Ali Sami Yen stadı arazisinin yanında bizim 1 arsamız daha var oraya iş hanı kuruyoruz.
Ünal Aysal: Tüm planlarımı 3 senelik yaptım. 1 sene sonra Avrupa nın en büyük 10 kulübünden biri haline geleceğiz.Söz veriyorum.
Ünal Aysal: Real Madrid'in yıllık bütçesi 600 m €,Galatasaray'ın 200 m € bunu arttırmamız lazım.
byariff
20.Nisan.2013, 01:51
bu sarkinin ismi ne acaba
http://s7.directupload.net/images/130419/3kz9cklj.swf
Corpus
20.Nisan.2013, 02:16
şarkı ismi : Move To Da Gyal Dem
şarkıda tek söylediği şey de bu zaten orjinalini bilmem ama. İsmi buldum tamamını dinlemedim:D
europeanconquer
20.Nisan.2013, 15:03
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/86772/hakan-balta-2-yil-daha-galatasarayda
Hakan Balta'nın sözleşmesi 2 yıl uzatılmış,ben olumlu bir adım olarak görüyorum.Şu an sol bek çıkarma özürlüsü ülkemizde en iyi 2-3 sol bekten birisi Hakan Balta,alacağımız sol bek ile beraber mutlu mesut oynarlar işte.
mpaker66
20.Nisan.2013, 16:17
sol bek gelir ama yinede seneye.
Yabancı sınırından dolayı bundan sonraki haftaları Semih-Gökhan Zan ikilisiyle tamamlarız sanırım.
europeanconquer
20.Nisan.2013, 18:47
Nevizade
Sanırım Arena'da pek sık söylenmiyor.Millet bilmiyor gibi eşlik eden pek fazla değil.Sami Yen'de çok sık söylenirdi,Lig Tv sesi kısmadığı zaman çok net şekilde duyulurdu.
2-0 galip geldiğimiz İBB maçından görüntüler.
uAburak89
20.Nisan.2013, 20:42
Yaş 35, takımın yarısı.
Drogba için atılan bir tweet. :)
Hagi'den sonra en çok aradığımız şey saha içinde bir liderdi, geçen sene Ujfalusi yaptı bunu ama mevkisi gereği ağırlıklı etkisi savunmaya oldu, gol yememe serimiz vardı, savunma anlamında çok başarılıydık. Bu senenin 2. yarısı birlikte sahne Drogba'nın, oynuyor, oynatıyor, sürekli maçın içinde, Fatih Terim'in yokluğunda yeni bir misyonu da var artık. Hagi'den sonra ben saha içinde bu kadar dominant bir oyuncumuz olduğunu hatırlamıyorum. Chelsea'de hayranlıkla izlediğimiz Drogba'dan esintiler görüyoruz her maçta, kalitesi belli olan ligimize bu bile fazla geliyor. Umarım sakatlık yaşamaz ve gelecek sene 1 senelik daha kontrat yapılır. Onu Galatasaray forması ile izlemek hem gurur veriyor, hem de çok büyük bir keyif.
Nedvedmania
20.Nisan.2013, 22:35
Nevizade
Sanırım Arena'da pek sık söylenmiyor.Millet bilmiyor gibi eşlik eden pek fazla değil.Sami Yen'de çok sık söylenirdi,Lig Tv sesi kısmadığı zaman çok net şekilde duyulurdu.
2-0 galip geldiğimiz İBB maçından görüntüler.
Dün söylendi. Ben duydum şahsen :)
europeanconquer
20.Nisan.2013, 22:37
Sami Yen'de ki maçları televizyondan izlerken daha çok duyardım ancak Arena'ya geçtik geçeli pek duymuyorum,hatta hiç duymuyorum.Böyle tribünde çekilen videolar paylaşılırsa fark ediyorum.Lig Tv sesi kısmayaydı iyiydi.
Walter Sakana
21.Nisan.2013, 16:02
Beşiktaş'ın Akhisar'a yenilmesiyle Şampiyonlar Ligine katılmayı garantiledik. Darısı şampiyonluğu, dolayısıyla ŞL'ye direk katılmayı garantilemeye.
Nedvedmania
21.Nisan.2013, 22:51
Hadi hayırlı olsun beyler :)
byariff
21.Nisan.2013, 22:53
Sampiyo... daha bitmedi Gaziantep maçini kazanalim ozman sampiyonuz iste.
uAburak89
2 galibiyet bizi şampiyon yapacak, 4 maçta 2 galibiyet. Buradan vermeyiz inşallah.
Nedvedmania
Biz Ordu maçından sonra şampiyon olduk zaten :)
europeanconquer
21.Nisan.2013, 22:54
Daha 4 hafta var hiç bir şey belli olmaz,öncelikle Antep maçına konsantre olmamız gerekiyor.
C h A o S
21.Nisan.2013, 22:57
K O N S A N T R A S Y O N !
Rehavete kapılmak yok.Şu anda en büyük düşmanımız rahatlamak ve rahavete kapılmak olur.Önümüze altın tepsi ile fırsat geldi.Antep maçı şampiyonluk maçı gibi oldu.Yenersek o zaman bu iş biter.
uAburak89
21.Nisan.2013, 22:58
Antep'i yenip, Sivas maçıyla şampiyonluğu ilan ederiz inşallah. Drogba duy bu sesi. :)
Mamadou
21.Nisan.2013, 23:00
4 maç kalmış ve fark 7. Buradan şampiyonluk verilirse adama gülerler :D Siz takımın taraftarı diye daha garanti değil diye yazıyorsunuz. Taraftar psikolojisi. Galatasaray Sivas maçında şampiyonluğu garantiler.
LadroN
21.Nisan.2013, 23:02
Hadi artık son 2
uAburak89
21.Nisan.2013, 23:02
STSL'de 28 haftadır lider olan takımımız, en uzun süreli liderlik serisini tekrar etmeyi garantiledi. (1999-00, Galatasaray, 5-34)
darkkobal123
21.Nisan.2013, 23:04
Buradan verirseniz döverler adamı. :D
zeck17
21.Nisan.2013, 23:06
Fatih Terim'in olduğu yerde rehavet olması pek mümkün değil ve son 54 haftadır lidersin son 4 hafta kala liderliği veriyorsan git kumda oyna
europeanconquer
21.Nisan.2013, 23:07
Kimse bu dakikadan sonra şampiyonluğu vereceğimizi düşünmüyordur ancak ipi sağlam kazığa bağlamak gerekir,rakip ne yaparsa yapsın rehavete kapılmadan kalan maçlarımızın hepsini kazanıp şampiyon olmalıyız.
Night_Mare17
21.Nisan.2013, 23:25
Son TS maçına gidemiyordum Türkiye'de olamayacağım için ama 2 maçıda yenersek Sivas maçında Ali Sami Yen'de şampiyonluğu kutlayabileceğim en çok sevindiğim olay bu. Bu takıma helal olsun , yine hak ettik şampiyonluğu yine alnımızın teriyle şampiyonluk kupamızı alıyoruz.
C h A o S
21.Nisan.2013, 23:34
Haftayada şampiyonluk gelebilir.Kayseri,Kadıköy'de yenerse,bizde Antep maçını alırsak erken kutlama olur.Ama böyle olmasın Antep'i yen,Sivas maçında işi bitir Arena'da kutla.
Night_Mare17
21.Nisan.2013, 23:41
Haftayada şampiyonluk gelebilir.Kayseri,Kadıköy'de yenerse,bizde Antep maçını alırsak erken kutlama olur.Ama böyle olmasın Antep'i yen,Sivas maçında işi bitir Arena'da kutla.
Yada Sivas'dan bir sonrasına da bırakabiliriz :D
byariff
21.Nisan.2013, 23:44
Dayanamadim :) benden size gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=vbD4y_Ylcfc
uAburak89
21.Nisan.2013, 23:56
http://instagram.com/p/YYQuITOjG_/
Drogba'm verdi coşkuyu, duydu sesimi. :)
europeanconquer
22.Nisan.2013, 00:01
Gökmen Özdenak
Drogba'm benim ! :n:
Alicanfmfan
22.Nisan.2013, 00:36
En yakın rakibimizle 7 puanlık bir fark var. Büyük bir avantaj ancak yinede herzaman ki konsantrasyonla oynamalıyız Antep ve Sivas maçlarını. Özellikle rakibimizin teknik direktörününde açıklamaları bu yönde. Baktı ki fark açıldı; nereden vursam mantığı ile bizi yıpratmaya çalısıyor. Ancak aynı hırs aynı konsantrasyonla oynayıp kazanmamız lazım maçlarımızı...
nannar
22.Nisan.2013, 00:39
Aynen... hiç cıvımadan 4 maçı da kazanmamız lazım!
uAburak89
22.Nisan.2013, 00:40
Ne demişti Fatih Terim bu senenin başlarında; bizim daha önemli işlerimiz var. ;;)
footballer33
22.Nisan.2013, 00:43
Ligde ilk 2 sıranın şekli, G.Birliği-F.Bahçe maçından sonra kesinleşti. G.Saray şampiyonluğu buradan bırakmaz artık. F.Bahçe de, 2. olarak ön elemeden katılır Şamp. Ligi'ne. Sanırım, uzun zaman sonra ilk defa bir FB-GS derbisi amaçsız oynanacak.
petrol_fb12
22.Nisan.2013, 00:47
Galatasaray şampiyonluğu burdan verirse artık YUH ! Yani..
Galatasaraylı arkadaşları kutluyorum şampiyonluk hayırlı uğurlu olsun.
europeanconquer
22.Nisan.2013, 00:49
''Başarı,başarı,başarı''
Ünal Aysal - 14.05.2011
İnşallah devam edecek bu güzel günler.
Corpus
22.Nisan.2013, 00:55
Son 4 hafta kala ortam loşlaştı, 2 hafta sonra da tamamen ışıkları söndürürüz heralde :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/16917_10151338269394389_1556235487_n.jpg
Walter Sakana
22.Nisan.2013, 12:39
04.03.2013:
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2429681&postcount=10872
18.03.2013:
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2437112&postcount=11099
19.04.2013:
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2452236&postcount=105
uAburak89
22.Nisan.2013, 12:56
04.03.2013:
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2429681&postcount=10872
18.03.2013:
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2437112&postcount=11099
19.04.2013:
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2452236&postcount=105
Öngörülerin çok başarılı abi, saygı duyuyorum. :)
Geçen sene Kadıköy'den şampiyon ayrılmıştık, bu sezon da şampiyon olarak döneriz inşallah. Hatta orada kazanıp kutlamalara devam etmek lazım.
Kryptonite
22.Nisan.2013, 13:18
Ligde ilk 2 sıranın şekli, G.Birliği-F.Bahçe maçından sonra kesinleşti. G.Saray şampiyonluğu buradan bırakmaz artık. F.Bahçe de, 2. olarak ön elemeden katılır Şamp. Ligi'ne. Sanırım, uzun zaman sonra ilk defa bir FB-GS derbisi amaçsız oynanacak.
Aslında amacı çok büyük Fenerbahçe için.Taraftara kendini affettirme maçıdır o maç.
europeanconquer
22.Nisan.2013, 14:30
Şampiyon olmamız halinde şöyle bir tişört çıkartılırsa çok güzel olur;
http://3.bp.blogspot.com/-DcylSuL5fn0/UVsso-KPi8I/AAAAAAAAA30/0iJKXwlmHW0/s1600/Ringer-Ghosted-FrontA.png
Deus Dominus
22.Nisan.2013, 15:15
2812/2813 mü? :D
"0"lar olmamış usta, 8 gibi duruyor. STSL yi de beğenmedim. Bizımla değilsın...
byariff
22.Nisan.2013, 15:23
bende begenmedim :D
europeanconquer
22.Nisan.2013, 15:52
Yazı fontu bir yana o halledilir ben 3,5 yıldızı beğendim orada ki,4.ye çağrışım yapıyor.
E.Cartman
22.Nisan.2013, 18:13
İşte Terim’in projesi!
Mersin karşılaşmasının ardından “Başka projelerim vardı ama kalıp mücadele edeceğim” demişti Terim... İsteği takımı şampiyon yapıp futbolun başına geçmek, kulübeye de Hamza Hamzaoğlu’nu getirmekti.
G.Saray’ı aşağı çekmek için Fatih Terim üzerinden oynanan oyunlara İmparator, Mersin maçı sonrası ‘kükreyen’ açıklamalarıyla cevap vermişti… O maçta hakem Süleyman Abay tarafından tribüne gönderilen Terim’in birçok sözü arasında dikkat çekici olanlarından birisi de “Bu olaylar beni daha da hırslandırdı. Benim başka projelerim vardı ama bu olaylar beni daha da hırslandırdı. Burada kalmam gerektiğine inanıyorum. Kalıp mücadele edeceğim” şeklindeydi. Üzerinden haftalar geçti ama akıllara kazınan o sözün altında yatan gerçeği AMK ortaya çıkardı.
PATRON OLACAKTI
Fatih Terim, sezon sonunda G.Saray’ı şampiyon yapıp artık kulübeden çekilecekti. Başkan Ünal Aysal ile koordineli götürdüğü görüşmelerde Terim’in önümüzdeki sezondan itibaren futbolun başındaki profesyonel olarak görev yapması konusunda anlaşılmıştı. Terim’in yerine kulübenin başına da Akhisar Bld’de kısıtlı kadroyla mucizeler yaratan Hamza Hamzaoğlu geçecekti. Türk futbolunun saygın ve sevilen isimlerinden olan Hamzaoğlu’na kulüp içinde de destek büyüktü. Ancak G.Saray’a karşı yapılan ‘asimetrik’ saldırıya karşı kulübün maaşlı çalışanı değil, sarı-kırmızı renklere bağlı bir gönüldaşı olarak davranan Terim bu projesini şimdilik rafa kaldırdı. Hedefi önce takımı şampiyon yapıp, önümüzdeki yıllarda da Avrupa’da zaferler yazmak.
Bahadır ÇOKİŞLER / Açık Mert Korkusuz
europeanconquer
22.Nisan.2013, 18:21
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/04/21/U3eOl.jpg
Kral ve Error!!+!')^!?!'^!
Çok büyüksün be Drogba...
Nedvedmania
22.Nisan.2013, 18:24
Daha büyük halini ekleseydin, odamıza asardık :D
sağol ya yarım saatte açıldı sayfa sayende :D
europeanconquer
22.Nisan.2013, 18:32
O zaman sadece link halini koyayım da bilgisayarların çökme sebebi olmayayım :n:
KaRaBükLü KraL
22.Nisan.2013, 18:41
İşte Terim’in projesi!
Mersin karşılaşmasının ardından “Başka projelerim vardı ama kalıp mücadele edeceğim” demişti Terim... İsteği takımı şampiyon yapıp futbolun başına geçmek, kulübeye de Hamza Hamzaoğlu’nu getirmekti.
G.Saray’ı aşağı çekmek için Fatih Terim üzerinden oynanan oyunlara İmparator, Mersin maçı sonrası ‘kükreyen’ açıklamalarıyla cevap vermişti… O maçta hakem Süleyman Abay tarafından tribüne gönderilen Terim’in birçok sözü arasında dikkat çekici olanlarından birisi de “Bu olaylar beni daha da hırslandırdı. Benim başka projelerim vardı ama bu olaylar beni daha da hırslandırdı. Burada kalmam gerektiğine inanıyorum. Kalıp mücadele edeceğim” şeklindeydi. Üzerinden haftalar geçti ama akıllara kazınan o sözün altında yatan gerçeği AMK ortaya çıkardı.
PATRON OLACAKTI
Fatih Terim, sezon sonunda G.Saray’ı şampiyon yapıp artık kulübeden çekilecekti. Başkan Ünal Aysal ile koordineli götürdüğü görüşmelerde Terim’in önümüzdeki sezondan itibaren futbolun başındaki profesyonel olarak görev yapması konusunda anlaşılmıştı. Terim’in yerine kulübenin başına da Akhisar Bld’de kısıtlı kadroyla mucizeler yaratan Hamza Hamzaoğlu geçecekti. Türk futbolunun saygın ve sevilen isimlerinden olan Hamzaoğlu’na kulüp içinde de destek büyüktü. Ancak G.Saray’a karşı yapılan ‘asimetrik’ saldırıya karşı kulübün maaşlı çalışanı değil, sarı-kırmızı renklere bağlı bir gönüldaşı olarak davranan Terim bu projesini şimdilik rafa kaldırdı. Hedefi önce takımı şampiyon yapıp, önümüzdeki yıllarda da Avrupa’da zaferler yazmak.
Bahadır ÇOKİŞLER / Açık Mert Korkusuz
Proje güzel proje aslında ama böyle bir şey olmuş olsa H.Hamzaoğlu'nun Avrupa tecrübesi hakkında soru işaretleri kalırdı kafamda.Yoksa çokta hoş bir proje imiş:)
byariff
22.Nisan.2013, 19:04
bunlar hangi kafayla yaziyor abi cidden ne iciyor bunlar ya.
https://pbs.twimg.com/media/BIdWWt8CUAEZAIe.jpg:large
europeanconquer
22.Nisan.2013, 19:09
Ahahahahaha :n:
mwaru
22.Nisan.2013, 20:08
@byariff sanırım adam trollemiş,dalga amaçlı yapmış.
uAburak89
22.Nisan.2013, 21:25
http://instagram.com/p/YaktVkujD1/
Drogba iyi ki geldin be.
europeanconquer
22.Nisan.2013, 21:33
Adam inceden inceden mesajı veriyor;
''Ben efsane olacağım.''
europeanconquer
22.Nisan.2013, 22:32
"Henüz bitmiş bir şey yok. Önümüzde önemli maçlarımız var. Bugün her şey için son olsun. Maça kadar herkes iyi konsantre olsun ve iyi yaşasın. Bir işi yapıyorsak daima ciddi yapacağız. Daha dört maçımız var. Ve bu dört maç şimdi daha da zor. Ciddiyetten uzaklaşmadan en iyi şekilde maçlarımızı oynayıp kazanmamız gerekiyor"
-Fatih Terim
http://instagram.com/p/YaktVkujD1/
Drogba iyi ki geldin be.
hagiye maradonanın bim versiyonu demiş (bkz. le maradona) :uzgun:
tamam tamam vurmayın :D
nannar
23.Nisan.2013, 13:38
Drogba futboluyla da çok şey katıyor takıma ama saha dışında kattıkları ve saha içindeki örnek davranışları bize çok şey kazandırıyor. Alacaksak bu tarz yabancılar alalım.Sadece sahada futbol yeteneği önemli değil, adam gibi adam olmalı! Bkz: Elmander,Ujfalusi
zeck17
23.Nisan.2013, 13:47
https://pbs.twimg.com/media/BIhsCmsCQAEGsjd.jpg:large
Fatih Hoca takmış 4.yıldızı geleceği görmek böyle bir şey olsa gerek :D
uAburak89
23.Nisan.2013, 13:51
4. yıldız illa ki gelecek, mühim olan ne zaman geleceği. Temennimiz gelecek sene sonunda 20. şampiyonluğun gelmesi, bunun için önce bu seneyi şampiyon tamamlamak lazım. :)
Kalan maçlardan korkum yok, rakibe göre oynayabiliyoruz artık, belirli bir standardımız var, tek çekincem Antep maçı o da oyun olarak değil, Drogba, Burak, Sneijder ve Selçuk 4'lüsüne çok sert fauller yapılacağını düşünüyorum.
europeanconquer
23.Nisan.2013, 13:52
Yer açmış 4. yıldıza :D O metalik kaplamanın 4.sü henüz takılmamış :D
Edit:
Aslında takılmışta tam değil yahu,kafam karıştı.
uAburak89
23.Nisan.2013, 18:21
Yer açmış 4. yıldıza :D O metalik kaplamanın 4.sü henüz takılmamış :D
Edit:
Aslında takılmışta tam değil yahu,kafam karıştı.
http://instagram.com/p/YcvJOLJN-o/
Yıldızları da kendi içinde bölmüşler, o yüzden tam değil.
http://instagram.com/p/YcvJOLJN-o/
Yıldızları da kendi içinde bölmüşler, o yüzden tam değil.
aman 4. yıldızı taktığımızda 1 yıldızı 10 şampiyonluğa düşürüp 2 yıldız bırakmasınlar da
europeanconquer
23.Nisan.2013, 20:56
Bu arada tekrarlamak istiyorum,Allah aşkına sezon sonu biri Emre Çolak'ı bir Anadolu kulübüne kiralasın,gerçi o da yaramaz ama artık Emre Çolak'ı kazanmamız için kalan tek yol bu.
KaRaBükLü KraL
23.Nisan.2013, 21:27
Sedat Doğan 21 gün hak mahrumiyeti cezası almış sportmenliğe aykırı açıklamalardan dolayı.
europeanconquer
23.Nisan.2013, 22:40
http://amkspor.com/2013/04/23/g-antep-g-saray-biletleri-satista.html
Sanırsın Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçı.
Night_Mare17
23.Nisan.2013, 23:33
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/525348_537602736298426_1425827954_n.jpg
europeanconquer
24.Nisan.2013, 00:41
Biri şu Dany'ye İngilizce tweet attırsın yahu attığı hiç bir tweeti anlamıyorum :(
europeanconquer
24.Nisan.2013, 01:07
Flood olacak ama yazımın tam ardına Dany Türkçe tweet attı :D
https://twitter.com/NounkeuD/status/326803772741390337
byariff
24.Nisan.2013, 19:09
Elmander : "En yakisikli Muslera"
Elmander : "Takimda en bonkor Drogba ama takimdaki herkes bu konuda cok iyi"
Elmander : "Takimda en cimri sanirim Amrabat"
Elmander : "Takimda en babacan herkese yardim etmek isteyen Gokhan Zan"
Elmander : "Takimda en cok uykuyu seven Engin"
su an canli yayinda elmander
http://galatasaray.com/
europeanconquer
25.Nisan.2013, 19:46
Bizim Portakal tedbir amaçlı antrenmana çıkmamış ve tedavisine devam edilmiş.
Antep maçına yetişse de olur yetişmese de olur.Sistem güzel şekilde oturmuş durumda,Fatih Hoca takımı oyun olarak düzene oturttu yine Drogba'da form tutmaya başladı.İnşallah galip geliriz pazar günü.
caglaruzun
25.Nisan.2013, 21:13
Flood olacak ama yazımın tam ardına Dany Türkçe tweet attı :D
https://twitter.com/NounkeuD/status/326803772741390337
Bu arada yazdığının türkçesini yazmış :)
uAburak89
25.Nisan.2013, 21:18
Sneijder yokmuş Antep maçında, kötü oldu bu.
europeanconquer
25.Nisan.2013, 21:31
Bu arada yazdığının türkçesini yazmış :)
Yok yani farklı bir dilde anlayabileceğim bir şey yazsın anlamında sitem ettim ben :D
Fearless Coward
25.Nisan.2013, 21:37
Sneijder'in olamaması kötü olmuş hadi Elazığ maçı neyse de bu maç çok kritik onun yokluğunda zorlanacağımız kesin.
europeanconquer
25.Nisan.2013, 21:40
Antep'e götürülür,ilk 18'e de alınır,eğer zorlanırsak son yarım saatte oynar.
C h A o S
25.Nisan.2013, 21:55
AMK'da yazıyor bir tek Sneijder olmayacak diye.İçimden bir his pazar günü oynar diyor.Olursa güzel olur.Antep kritik bir viraj kayıpsız dönmek önemli.Bu yüzden isim isim değilde kim oynarsa oynasın o sahada inşallah inanan bir 11 sahada olucak.
davidvilla
27.Nisan.2013, 13:47
webaslanda anket yapmışlar takımda en cok görmek istediğimiz oyuncu Kerim Frei çıkmış.
Umarım olur çocuk yetenekli gerçekten.
europeanconquer
28.Nisan.2013, 09:19
28 haftadır lideriz eğer kalan maçlarda da sıralama değişmezse 32 hafta boyu lider kalarak rekor kıracağız zaten puan farkına baktığımızda rekoru egale ettik.
http://i.imgur.com/EXTPe1w.png
uAburak89
28.Nisan.2013, 12:25
Liderlik ruhumuzda var. :)
6. Süper Lig şampiyonluğu olarak değişecek inşallah.
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/31594_349071778524213_1600874304_n.jpg
byariff
28.Nisan.2013, 13:33
tuyler diken diken abi yok boyle birsey.
http://www.youtube.com/watch?v=AMUWPg3n2Gs&feature=youtu.be
europeanconquer
28.Nisan.2013, 13:40
93 Akdeniz Oyunları'nda da U-21 Milli Takımı'mızı şampiyon yapmıştı Fatih Hoca.
SAİT71
28.Nisan.2013, 13:56
Fatih Hoca'nın penaltıdan sonra oturup ağladığı görüntü insanı çok duygulandırıyor. Çok güzel bir görüntü.
Night_Mare17
28.Nisan.2013, 20:47
Böyle şampiyonlukta bir ilginç. Geçen seneki heyecandan istiyorum ben :)
europeanconquer
28.Nisan.2013, 20:49
Bir desdur Tuğrulum hayırlısıyla şu önümüzde ki iki maçı da alalım,sonra şampiyonluk.
Night_Mare17
28.Nisan.2013, 22:59
Bir desdur Tuğrulum hayırlısıyla şu önümüzde ki iki maçı da alalım,sonra şampiyonluk.
Kaldı bir :schaf:
Sneijder'li ve Dünya'nın en iyi taraftarıyla olacağız haftaya. Muhteşem bir atmosfer olacaktır :)
Redrum
28.Nisan.2013, 23:23
beyler bu alaba ne ayak yahu bilen var mı durumu ? Yani tamam almamıx imkansız da belki de onun gibi oynayan bir kuzeni falan vardır da onu alıyoruzdur :D
uAburak89
28.Nisan.2013, 23:24
Alaba ile Emre Can çok yakın arkadaşmış, Emre Can'da Galatasaraylı denilene göre. Bir de zamanında Antalya kampta galiba bizim taraftarlarla tezahürat falan yapmış, mevzu hakkında bildiklerim bunlar. :)
Fearless Coward
28.Nisan.2013, 23:25
Drogba,Hamit ve Emre Can faktörü büyük ihtimalle.Onlar için izliyor olabilir bizim maçları Hamit ve Emre Can'dan kapmıştır bi şeyler onun zamanında var mıydı gerçi pek hatırlamıyorum ama. :D
uAburak89
28.Nisan.2013, 23:36
Sen Şampiyon Olacaksın!
Night_Mare17
28.Nisan.2013, 23:36
http://www.youtube.com/watch?v=OpA1TVKj1XE
Alaba'dan Cimbombom tezhauratı : )))
Revolution
29.Nisan.2013, 00:16
Alaba baya uzun suredir takip ediyor. 1 mac kaldi sadece kazanmamiz gereken,allahin izniyle onu da kazanacagiz.
europeanconquer
29.Nisan.2013, 00:57
Burak Yılmaz'ın paylaştığı fotoğraf;
https://pbs.twimg.com/media/BI93kHNCQAEgc16.jpg:large
Aklıma şu geldi;
-Eboue,Eboue,Eboue...Dany...Dany oğlum o....Dany,Dany,Dany
Hani nerede Eboue ? :(
Fearless Coward
29.Nisan.2013, 01:15
Alaba yalnız akıllı adam işi biliyor 2 tweet attı adam takipçi sayısı 101.000 oldu :D
C h A o S
29.Nisan.2013, 13:17
Yine ısmarlama haberler gelmeye başlamış.
http://i.imgur.com/CrfvK9K.jpg
darkkobal123
29.Nisan.2013, 14:50
Alaba'nın demek ki GS sempatisi var, çok abartmamak gerek. Münih bence Alaba'yı çok zor bırakır. Eboue'de Burak ile tartışmıştı maçtan sonra, onun etkisi var sanırım.
0xjasaitis
29.Nisan.2013, 15:39
http://www.youtube.com/watch?v=sYahzn2Dt7E (http://www.youtube.com/watch?v=sYahzn2Dt7E)
İyi cevap vermiş çocuk
--Sow sen puan durumuna baktın mı :)
byariff
29.Nisan.2013, 15:59
Fatih Terim dönemindeki 267 haftanın liderlik sıralaması: Galatasaray : 145 Besiktas = 50 Fenerbahce : 44 Bursaspor,Gençlerbirliği : 7
europeanconquer
29.Nisan.2013, 17:56
Beyler gelecek hafta şampiyon olursak büyük ihtimalle kutlamalar da aynı gün yapılacak,Lig Tv geçen yıl ücretsiz yayınlamıştı,bu yılda ücretsiz yayınlarlar mı ?
Fearless Coward
29.Nisan.2013, 18:02
Sanmam Trabzon maçından sonraki gün Pazartesi büyük ihtimalle asıl kutlamalar o zaman olur Ligtv'de ücretsiz yayınlar tabi ki.
europeanconquer
29.Nisan.2013, 18:08
Neyse hayırlısıyla pazar günü kazanalım da bunlar önemli değil.
C h A o S
29.Nisan.2013, 19:15
Son 6 gün 1 saat 45 dk.
europeanconquer
01.Mayıs.2013, 01:25
http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/16838.php
Sneijder antrenmanın tamamında takımla çalışmış.
Çağlar tedaviye devam :D
Farklılık ise Kenan İmirzalıoğlu'nun antrenmanı takip etmesii ve Berk İsmail Ünsal'ın A Takım ile antrenmana çıkması.Sivas maçında şampiyonluk gelirse son 2 maçta da az da olsa forma şansı bulacağını düşünüyorum Berk'in.
nannar
01.Mayıs.2013, 02:06
Eğer Sivas maçında şampiyon olursak Kadıköy'e paf kadro ile gidilmesinden yanayım...
Night_Mare17
01.Mayıs.2013, 02:26
Eğer Sivas maçında şampiyon olursak Kadıköy'e paf kadro ile gidilmesinden yanayım...
Ama yanlarında Drogba olmalı :n: Ben Drogba'yı hep o maça bekliyorum.
Alicanfmfan
01.Mayıs.2013, 02:33
Öyle birşey olamaz olmamalı. Zamanında ''Sulu Derbi'' de de aynı şeyler konusuluyordu ama Fenerbahçe tam kadro çıkmıstı. Bizde tam kadro çıkmalıyız. Ki inşallah şampiyon oluruz bu hafta tabi.
nannar
01.Mayıs.2013, 10:07
Bak ne de güzel söyledin Alican. Burası ispanya değil ki karşımızdaki takım barcelona'nın real madrid'i yaptıgı gibi alkışlayarak sahaya alsın. Sıkıntı bu noktada.Geçen sezon kadıköyde şampiyon olduk diye ışıklar kapanmadı mı? Sayın (!) TFF başkanı kupayı kucagımıza atıp kaçmadı mı? Ama eğer Fenerbahçe yönetimi resmi bir açıklama ile ortamı yumuşatırsa ben de isterim iki takım da tam kadro çıksın ve zevkli bir maç izleyelim ama işte eğer aksi bir 90 dakika olacaksa hiç gerek yok yıldızları oraya götürüp küfür yedirmeye....
europeanconquer
01.Mayıs.2013, 10:41
Şahsen senin gibi düşünmüyorum hocam,34 maçın 34'ü de benim için aynı önemde,ne olursa olsun karşımızda ki rakibin kim olduğunu düşünmeden kendi oyunumuzu,as oyuncularımızla oynamamız gerekiyor.Zaten dediğin şey de pek olağan durmuyor.
sui generis
01.Mayıs.2013, 11:04
Fenerbahçe finale çıkarsa ve Galatasarayda garantilemiş olursa Fenerbahçe zaten yedeklerle çıkacak. 3 gün sonra Avrupa finali varken oturup Galatasaray maçını düşünecek değil ya. Galatasaray da garantilemiş olursa yedeklerle çıkması kadar doğal bir şey yok.
E.Cartman
01.Mayıs.2013, 13:18
Fenerbahçe finale çıkarsa ve Galatasarayda garantilemiş olursa Fenerbahçe zaten yedeklerle çıkacak. 3 gün sonra Avrupa finali varken oturup Galatasaray maçını düşünecek değil ya. Galatasaray da garantilemiş olursa yedeklerle çıkması kadar doğal bir şey yok.
Eğer dediğin gibi bi durum olursa maçın erteleneceğini düşünüyorum ben. 2 takımda kabul edecektir bunu. Ayrıca yedeklerle ya da paf'la çıkma gibi bir durum olacağını da düşünmüyorum. Fenerbahçe - Galatasaray maçı her koşulda Fenerbahçe - Galatasaray maçıdır, ortamı, konsantrasyonu, önemi çok farklıdır.
uAburak89
01.Mayıs.2013, 13:31
Biz niye kabul edelim ertelemeyi ?
pele96
01.Mayıs.2013, 13:36
Biz niye kabul edelim ertelemeyi ?
Tupcu erteler bence yani sormaz size :D
nannar
01.Mayıs.2013, 13:38
eğer türk futbolu adına önemli bir maç oynanacaksa ben de ertelenmesinden yanayım...
Fearless Coward
01.Mayıs.2013, 13:54
Ne ertelenmesi yahu başka liglerde daha önce finale kalan takımların önemli bir maçı ya da normal bir maçı ertelenmiş mi ? Zannetmiyorum öyle bir şey olacağını.
Redrum
01.Mayıs.2013, 14:04
Ne ertelenmesi yahu başka liglerde daha önce finale kalan takımların önemli bir maçı ya da normal bir maçı ertelenmiş mi ? Zannetmiyorum öyle bir şey olacağını.
Biz aynı durumdayken ertelenmiş. Ertelensin canım ne olacak yahu? Bırakın bahaneleri olmasın işte. Derbideki maçta yenseler de yenilseler de bahane üretmesinler :)
zeck17
01.Mayıs.2013, 14:06
daha şampiyon değiliz ve fenerbahçe de uefa finaline çıkmadı bence bu konuşmalar için 6 mayısı beklemek lazım..
uAburak89
01.Mayıs.2013, 14:13
Biz aynı durumdayken ertelenmiş. Ertelensin canım ne olacak yahu? Bırakın bahaneleri olmasın işte. Derbideki maçta yenseler de yenilseler de bahane üretmesinler :)
http://targetstriker.blogspot.com/2013/04/erteleme-detaylar.html
sui generis
01.Mayıs.2013, 14:25
Erteleme olayı tabii ki saçma. ne diye ertelenecek ? 3 gün ara var . sen 3 kupada oynayacaksan bunu kabul etmiş oluyorsun. GS şampiyon olmuş olursa Aykut Kocaman kesinlikle yedek kadroyla çıkar , öyle de yapmalı (finale çıkmamız durumunda)
ne ertelemesi arkadaş derbi olmasa ertelicekler miydi sanki
Sekopej
01.Mayıs.2013, 14:54
Derbi olmasa daha kolay ertelenirdi bence maç, ki ertelenirse zaten oynatacak takvimde yer yok, kupada da finale kalırsa maç kupa finali sezon bittiğinde oynanabiliyor, derbi de o final maçından sonra oynanabilir ertelenirse.
Ama sanmıyorum, finale kalırsak eğer, Aykut Kocaman'ın erteleme talebi olmaz, yedeklerle yine çıkar maça.
mwaru
01.Mayıs.2013, 15:43
Ertelenmesin.Benfica'yı geçelim de gerisi şimdilik önemli değil.
europeanconquer
01.Mayıs.2013, 18:21
https://pbs.twimg.com/media/BJLc2izCAAAEqld.jpg:large
Tek galibiyet kaldı,saldır Galatasaray !
C h A o S
01.Mayıs.2013, 18:44
Son 4 gün 2 saat 16 dakika.
Yarın biletler Gsbonuslulara çıkıyormuş.Bakalım almayı deniyeceğim.Zaten 3-5 bin bilet bile çıkmaz diye düşünüyorum.Kombinelerin çok satılması iyide işte böyle tek maça gidecekler için kötü oluyor.
Fearless Coward
01.Mayıs.2013, 18:47
Niye şimdi gidiyorsunuzki Trabzon maçında gidin asıl kutlamalar o gün değil mi ?
europeanconquer
01.Mayıs.2013, 18:53
Bir şampiyon olalım da önemli değil kutlamalar.
Ayrıca eklemek gerekirse Sivas maçında garantilersek en fazla 45 dakika stadta kutlanır ve oradan Florya'ya geçilir,asıl kutlamalar hep Florya'da oluyor.
Fearless Coward
01.Mayıs.2013, 18:55
Tabi canım orası öyle bi olalım da hayırlısıyla.Umarım oyuncular rehavete kapılmazlar Sivas maçında işi bitirirler.Sivas'ın kupa mesaisi olacak hafta içinde bu yüzden belki rotasyona da gidebilirler sonuçta hedefleri kupa.
C h A o S
01.Mayıs.2013, 19:02
Niye şimdi gidiyorsunuzki Trabzon maçında gidin asıl kutlamalar o gün değil mi ?
Valla bence şampiyon olduğun an daha önemli.Trabzon maçında kutlamalar olsada Sivas maçında şampiyonluk gelirse maç sonu yaşanacak sevinç daha güzel olur.Son hafta oyuncularda ve taraftarda doymuşluk olur:)
ThersoN
03.Mayıs.2013, 01:38
Bu Çağlar'ın durumu ne olacak yahu. Adam sürekli tedavide. :D
Gncl1905
03.Mayıs.2013, 01:47
Bu Çağlar'ın durumu ne olacak yahu. Adam sürekli tedavide. :D
Adamı sosyal sorumluluk projesi adına aldık. İnşallah futbolu bırakana kadar iyileştirip topluma kazandıracağız; inancımız tam :)
europeanconquer
03.Mayıs.2013, 14:34
Adam ne oynuyor bilmiyoruz ki,3 yılda toplam 18 maçta 1240 dakika forma giydi topu topu,belki iyi topçu ancak sakat olmak için futbolcu olmuş herhalde :n:
Redrum
03.Mayıs.2013, 14:42
gervinho haberi çok çıkıyor yahu. Şöyle bir kadro fena mı olurdu sizce:
...............................Drogba............. ..............
Robben................Sneijder............Gervinho
...........Selçuk......................Melo....... ...............
Adriano........lescott.......semih.......eboue...
.........................muslera.................. ......
Sadece şampiyonlar liginde çıkabilecek bir 11 oldu gerçi :D
europeanconquer
03.Mayıs.2013, 14:45
Robben,Lescott ve Adriano,bu 3'lü bize gelmez.
Gervinho,Eboue ve Drogba ve tabi ki ŞL faktörü ile belki gelebilir.
davidvilla
03.Mayıs.2013, 14:47
Valla all-star olur ancak ne olursa olsun diziliş ya böyle olmalı ya da dunkü Benfica gibi 4-4-2(4-2-4) olmalı.
Yani cabuk kanat oyuncuları bizim gibi oynayan takımlar için şart bence. Baklava diamond falan olmaz yani.
Ayrıca yabancı sınırının bizi ne kadar frenlediği de ortaya cıkmış oluyor.
Aziz Yıldırım ile belki de ortak oldugum tek payda bu idi.
KaRaBükLü KraL
03.Mayıs.2013, 14:48
Bu kadro Şampiyonlar Ligini almaya oynar gerçekten efsane kadro olmuş fakat çok zor:)
Redrum
03.Mayıs.2013, 15:08
Aslında fazla havalara uçmaya gerek yok , seneye yine hedefimiz şampiyon olup direk katılmak, ve şampiyonlar Liginde gruptan çıkmak olmalı. Bunun için de ruh korunmalı, artı alper, sol bek, stoper alınması yeterli olacaktır gibi geliyor bana.
byariff
03.Mayıs.2013, 15:40
abi ne gervinhosu adam bitmis okeye donuyor
darkkobal123
03.Mayıs.2013, 15:45
Yabancı kontenjanını düşünürsek Gervinho transferinin olmayacağını düşünüyorum.
europeanconquer
03.Mayıs.2013, 17:11
http://amkspor.com/2013/05/03/ardadan-duygusal-mektup.html
Dön be 66#
goosfraba
03.Mayıs.2013, 17:38
gervinho yerine gökhan töre daha mantıklı olur.
europeanconquer
04.Mayıs.2013, 14:58
Yarın 4 branş da şampiyon olma ihtimalimiz var;
Futbol,
Bayan Basketbol,
Tekerlekli Sandalye Basketbol,
Kürek
İnşallah 4 kulvarda da şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.
uAburak89
04.Mayıs.2013, 20:43
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/16871.php
Güzel iş.
europeanconquer
04.Mayıs.2013, 20:50
Aynen,Man City'nin kanalı gibi zevkli paylaşımlar yapabilirler.Tabi onların ki kadar kaliteli olurmu bilinmez ancak bu da bir şey yani Dailymotion'da kanalımız var ancak o hiç güzel değil.
Nedvedmania
05.Mayıs.2013, 02:52
Evde şuan 50 meşale 80 torpil var. Şampiyonluk yakın :)
Alicanfmfan
05.Mayıs.2013, 03:08
Beyler heyecan ve stres bir tek bende mi var ? Yoksa sizde de aynı şeyler var mı ?
Fearless Coward
05.Mayıs.2013, 03:15
Bende o kadar çok yok geçen seneye göre yani.Takım haftalardır kazanıyor ve kazandıkça daha da rahatlatıyorlar bizi onlara iyice güvenmemizi sağlıyor bu hayırlsıyıla inşAllah 21:45'te kutlamalara başlayacağız.
europeanconquer
05.Mayıs.2013, 11:40
Aslolan Galatasaray
O kadar güzel bir beste değil ancak sözleri anlamlı.
mpaker66
05.Mayıs.2013, 12:07
Şampiyonluk yakııınn
C h A o S
05.Mayıs.2013, 13:59
Yarın 4 branş da şampiyon olma ihtimalimiz var;
Futbol,
Bayan Basketbol,
Tekerlekli Sandalye Basketbol,
Kürek
İnşallah 4 kulvarda da şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.
Ve ilk şampiyonluğumuz geldi.
Galatasaray kürek takımı Fenerbahçe'yi geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu.
http://i.imgur.com/YWcQuXq.jpg
byariff
05.Mayıs.2013, 14:26
tekerlekli sandalye zaten gozu kapali sampiyon 2/2 say sen onu
ahaha drogbam benim ya. kendi hesabindan paylasmis
http://instagram.com/p/Y7U37hOjIK/
Nedvedmania
05.Mayıs.2013, 15:36
Son 4 dakika, fark 17. #EngelsizAslanlar'da aldı artık kupayı. 2'de İkiiiiiiiii !!!
C h A o S
05.Mayıs.2013, 15:47
Engelsiz aslanlarımız Şampiyon Kulüpler Kupası finalinde Santa Lucia'yı 71-50 yenerek şampiyon oldu.Tebrikler kürek ve basket takımımıza.Özellikle engelsiz aslanlarımız kulübün yüz akı.Her sene kupalar kazandırıyorlar.
Beşiktaş'ta 3.lük maçını kaybedip 4.olmuş.Onlarada tebrikler.Keşke finalde karşılaşsaydık.
http://www.bsrvalladolid.com/champions/partido.php Buradan kupa törenini izleyebilirsiniz.
darkkobal123
05.Mayıs.2013, 15:51
Gönül isterdi ki finalde karşılaşalım ancak olmadı, tebrikler.
zeck17
05.Mayıs.2013, 18:49
Erkek basketbol takımımız normal sezonu lider olarak ve rekorlarla bitirdi
Üst üste 17 galibiyet %90 galibiyet oranı
Bayan basketbol takımımız ise şu sıralar fenerbahçe ile 2-2 devam eden seri de 5.maçı oynuyor
erdem344
05.Mayıs.2013, 18:51
61 - 54 FB önde
64 54 oldu
66-57 oldu
68-59
68-62
70-62 :)
Kupa Fenerbahçe Kadınlar'ın oldu. (44)
zeck17
05.Mayıs.2013, 19:08
son topa kalan 2.maça ve fenerbahçe 3. maçtaki 3lük yüzdesine yanarım seride iyi olan taraf bizdik ama fenerbahçe şampiyon oldu tebrikler :)
Fearless Coward
05.Mayıs.2013, 19:11
Belliydi şampiyon olacakları benim pek bi beklentim yoktu bayan basketten o hakem hatasından sonra.Savaştıkları için bayanlarımıza sonsuz teşekkürler seneye alacağız bayan basketi de inşAllah.
C h A o S
05.Mayıs.2013, 19:11
Sayfada ne güzel ahenk vardı yakışmadı şu kupa Fenerbahçe lafı.:D
Zaten tek fire vericeğim branş kadın basketboluydu.Yinede şaşıttılar beni 2 maç aldılar.Işıl Alben olduğu sürece zaten kaybederiz.Çıldırtmış yine bugün milleti.
uAburak89
05.Mayıs.2013, 22:34
Tartışmasız liderlik, haftalarca, dibine kadar hakederek elde edilmiş bir şampiyonluk daha ! ŞL'de çeyrek final ! Herşey net, herşey ortada, şampiyonluk kutlu olsun tüm Galatasaray'lılara !
Şampiyon Cimbombomum Ne İstersen İste Benden !
zeck17
05.Mayıs.2013, 23:02
T-shirtler geliyor siteye coming soon yazan atkı çok iyi :)
uAburak89
06.Mayıs.2013, 00:16
Fatih Terim GSTV birazdan..
nannar
06.Mayıs.2013, 00:51
Aykut Kocaman Galatasaray'ı alkışlamayacağız demiş. Sen alkışlamasan da olur sayın Kocaman,bu takımı tüm Avrupa alkışladı bu sezon :)
europeanconquer
06.Mayıs.2013, 01:45
https://pbs.twimg.com/media/BJc2QRkCMAATh6a.jpg:large
byariff
06.Mayıs.2013, 02:25
Ahaha muslera , riera , elmander sampiyonlugu burger kingde kutluyorlar :D
https://pbs.twimg.com/media/BJiPlCPCAAISGYM.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BJiPob-CQAEp02n.jpg:large
europeanconquer
06.Mayıs.2013, 02:29
Chicken Royale menü alsınlar iyi gider :n:
erdem344
06.Mayıs.2013, 02:42
Beyler Eboue Müslüman mı ?
Corpus
06.Mayıs.2013, 02:50
Beyler Eboue Müslüman mı ?
Bırakın şu adamların dinini sorgulamayı. Ne değiştirecek adamın dinini öğrenmeniz.
Futbolcuların başka özelliği kalmadı şimdi de dinlerine mi sarıyoruz anlamıyorum ki
erdem344
06.Mayıs.2013, 03:13
Kardesim kotu anlamda sormadim ben neden bu kadar tepki verdin anlamadim ? Beyaz tvye konusurken Allahu ekber der gibi birsey duydum sanki
petrol_fb12
06.Mayıs.2013, 03:16
Kardesim kotu anlamda sormadim ben neden bu kadar tepki verdin anlamadim ? Beyaz tvye konusurken Allahu ekber der gibi birsey duydum sanki
Ellerini açtı dua etti.Sonra haç çıkardı yumruğuna sardı. istavroz çıkardı.
Müslüman Değil.Yada bütün dinlere inanıyor.
Mamadou
06.Mayıs.2013, 03:20
Drogba Müslüman mı ?
Alicanfmfan
06.Mayıs.2013, 03:26
İkiside hristiyan diye biliyorum.
ShevAnil
06.Mayıs.2013, 03:27
Sadece smiley atmak yasak olmasaydı keşke :n:
Corpus
06.Mayıs.2013, 03:28
Sana özel değil 1-2 konuda daha soruldu da orada da yazdım. Bence böyle şeyler konuşulması yanlış. Fazla reaksiyon gösterdiysem kusura bakma
Alicanfmfan
06.Mayıs.2013, 03:30
Sana özel değil 1-2 konuda daha soruldu da orada da yazdım. Bence böyle şeyler konuşulması yanlış. Fazla reaksiyon gösterdiysen kusura bakma
Bak bak , hem suçlu hem güçlü. Fazla reaksiyon gösterdiysen diyor. :p
MoisHaLe
06.Mayıs.2013, 03:51
Aslanlarım benimm bee son 2 yılda inanılmaz bir performans ile hakederek buralara geldik herkese teşekkürler.
Elmander- Riera- Muslera maç sonu Burger King'deler :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/482444_544509808932991_1001503247_n.jpg
europeanconquer
06.Mayıs.2013, 14:09
https://pbs.twimg.com/media/BJjCjWoCYAA0Eit.jpg:large
İpi koparmışlar :n: Sneijder çok iyi çıkmış ama :D
europeanconquer
06.Mayıs.2013, 14:34
Derbinin günü ve saati belli oldu;
12 Mayıs 2013 Pazar günü,saat 20:00'de.Hayırlısı ile kalan maçlarımızı da kazanıp ligi güzel şekilde bitirelim.
Corpus
06.Mayıs.2013, 14:40
Hamit:icon_eek::icon_eek::icon_eek:
mpaker66
06.Mayıs.2013, 14:49
Hamit naptın yaa :D. Bu durumda kalan maçları kazanmak zor
europeanconquer
06.Mayıs.2013, 15:00
Melo sezon boyu öyle poz veriyor bir şey yok,Hamit şampiyon olunca poz veriyor auuuvvvvvvv :n:
darkkobal123
06.Mayıs.2013, 15:47
Hamit'in neden direklere takıldığı belli oldu. :D
anil luque
06.Mayıs.2013, 17:02
Hamit'in neden direklere takıldığı belli oldu. :D
Şimdi bunu yazacaktım :D :D
davidvilla
06.Mayıs.2013, 17:06
Çarşı kafası aynı çalışıyor demekki :)
Nocna Mora
06.Mayıs.2013, 17:30
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/eboue-costu-hasan-abi-tafi-abi-abi-abiSXTVQ45634SXQ
haha everybody abi :D
europeanconquer
06.Mayıs.2013, 17:57
Ujfalusi bir sene daha oynamayı düşünüyorum diye açıklama yapmış,umarım takımda kalır ve o eski performansını aratmaz gelecek sezon.
byariff
06.Mayıs.2013, 22:57
Selçuk İnan: Galatasaray'a gelerek doğru bir yol seçmişim. Beni burada kaptanlığa layık gören herkese çok teşekkür ediyorum.
Kendime bir hedef belirledim. Her sezon en az 30 maç oynamaya çalışıyorum.
Galatasaray'a geldiğimde ligi 8. bitirmiş bir takım vardı. Şimdi ise 2 senedir şampiyon oluyoruz. Hedeflerimiz sürekli artarak ilerliyor. Daha da ileri gideceğiz!
Şampiyonluğu ifade edecek bir şey bulamıyorum. Allah herkese nasip etsin. Harika bir duygu.
Ben alt yapıdan beri frikiklere çalışıyorum. Gol atmak istiyorsanız barajı geçmek en önemlisi. Ben buna çok çalıştım.
Galatasaray'da en beğendiğim frikik golüm, Süper Final'de Fenerbahçe'ye attığım gol. Frikik gollerinde kaleci hatalarından çok benim düşüncelerim de etkili. Kalecilerin tahmin ettiği yerin tam tersine atıyorum. Frikiklerde kalecileri de takip ediyorum.
Kaleye yakın olduğunda Drogba zaten bana bırakıyor. ''Yakın olduğunda sen kullan diyor.'' Duran top olduğunda 'ben, ben ben' sesleri yükseliyor hemen. O gün kendini iyi hisseden kullanıyor.
Eskiden hocamız bize ileri gelişigüzel vurmayın diyordu. Ama şimdi Drogba var. Sıkıştığınızda ileri vurun diyor.
Muslera bizim bir tanemiz. Her şeyiyle bir numara. Bence dünyanın en iyi kalecisi.
Burada her şey Allaha şükür ki çok iyi gidiyor. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadık. Ama Avrupa'dan da teklif gelirse, ve takımımın menfaatleri doğrultusunda anlaşabilirsek gidebilirim.
Maç öncesi konuşmalarda 'İnşallah kazanırız. 1-0 olsun bizim olsun' diyorum. Burak ''O bir golü ben atayım'' diyor.
Kaptanlık benim için çok büyük bir olay. Hocama çok teşekkür ediyorum. Kaptanlık bandı ile sahaya çıkmanın nasıl bir duygu olduğunu anlatamam.
Hamit ağabey hep benden fazla koşuyor. 10 kilometre altında koşarşam hoca beni kovar zaten.. Ama bu maça göre değişiyor. 3-0 olduğu zaman örneğin ekonomik oynuyoruz.
Mersin İdman Yurdu maçında oynamadığım zaman çok kötü oldum. Dışarıda elin kolun bağlı oluyor.
Semih'in 2 senedir maşallahı var. Herkes Drogba, Sneijder, Burak'ı konuşuyor ama Semih`e ayrı bir parantez açmamız gerekiyor. Bu kadar büyük futbolcularla bu kadar büyük arenalarda oynaması çok önemli. Ben onun yaşındayken Çanakkale'de oynuyordum. Ona ayrı parantez açmak lazım.
Emre (Çolak) bizim yıldızımız. O biraz duygusal.
İki forvet oynarken iki oyuncunun da aynı tip olması bizim için kötüydü. Drogba transferi bu yüzden iyi oldu. Melo ile ikimiz arasında birinin fiziği kötü olunca çok büyük yük biniyordu.
Dün attığım ikinci golde, kafa ile kontrol ettiğimde ''tamam bu pozisyon gol'' dedim.
Örnek alacaksam Xavi'yi alırım. O sadece kendi oynamıyor. Tüm takımı oynatıyor. Bir de Zidane var.
Burak Yılmaz: Gol atmaktan yorulmuyorum tabi ki. Gol atmak benim için büyük bir mutluluk. Arkamda Selçuk, Melo, Sneijder ve yanımda Drogba ile oynamaktan büyük bir keyif alıyorum.
Galatasaray'a transfer olurken zor bir süreç yaşadım. Galatasaray'ı seçtiğim için inanılmaz mutluyum. Attığım golleri taraftarlarımıza armağan ediyorum. Arena'ya çıktığımda kendimi evimde gibi hissediyorum.
Gol sevinçlerim hep doğaçlama oluyor. Sadece Cluj maçında Ronaldo'nun sevincini yapmıştım. O maçı anlatacak olursam; rakip taraftarlar bizim üzerimizde yoğun bir baskı kurmuştu. Ben de onlara bir cevap vermek istedim. Gol attığımda da onları kızdırmak için bu sevinci yaptım.
Eğer Umut ilk yarıdaki kadar oynama şansı bulsaydı beni geçerdi. Onun performansını da unutmamak gerek.
Drogba takımdaki diğer forvetlerden farkı bir yapıda. Onunla birbirimizi tamamlıyoruz. Hepsi ile rahat oynuyorum ama Drogba farklı.
En beğendiğim gol, ilk yarıda Gaziantepspor'a attığım gol. 'Kral Hakan Şükür' golü. Hakan ağabeyin benim için değeri ayrı. Aynı zamanda bu sezon attığım gol de çok önemli. Bursaspor'a atığım gol.
Kafa gollerimin artmasındaki etken sistemin değişik olması. Orada daha çok merkezden geliyorduk. Galatasaray'da set oyunu oynuyoruz. Tabi ki buna çalışıyorum da.
Her insanın aynı bir yeteneği oluyor. Bazılarında ayak için daha iyi oluyor. Ben de ayak içi iyi vuruyorum.
Eskiden çok düşüyordum. Bu sezon yıkamıyorlar. Bunun en büyük etkeni performans uzmanı Scott Piri.
Allah kimseyi Drogba ile çarpıştırmasın. Çok kuvvetli..
İyi yaşıyorum. Futbolla yaşıyorum. Buraya geldiğimde kariyerimde bir yek şampiyonluk eksikti. Geçen sene onlara çok imrendim. Yaşıma göre şampiyonlukta geç kaldım. Ben Trabzonspor döneminde de iyi yaşıyordum. Kendime iyi bakıyorum.
Diğer takımlar tarafından istenilmek güzel bir şey. Ama ben takımımla 5 senelik sözleşme imzaladım. İlk senemde şampiyon olmak çok güzel oldu. Trabzonspor zamanında söz hakkı benimdi. Şimdi ise söz hakkı Galatasaray'da.
Ben maçtan bir gün önce yatarken rüyamda gol pozisyonuna giriyorum. Ofsayta bile kalıyorum.
Antalya maçındaki o vuruşum 2 hafta oynamamanın hırsı ileydi. Fatih Terim bana ceza vermişti. İyi ki de verdi.
Fatih Hoca 'kendi istediğinizi değil benim istediğimi oynayacaksınız' diyor. Ben de onun dediği gibi oynamaya çalışıyorum.
Ordu maçında kazanacağımıza inandık. Braga maçında soyunma odasına gitmiştik ilk yarı. Hoca girdi. Çıt çıkmıyordu. İki değiliklik yaptı. Çok sakindi. Ben inanamadım. 'Çıkın ne yapıyorsanız yapın' dedi. Ben Selçuk'a baktım ne oluyor diye.
Emre Çolak çok saygılı. Hiçbir özelliği kötü değil.
Ben kendime Real Madrid'li Karim Benzema'yı örnek alıyorum.
Fatih Terim: Selçuk'u alırken ne kadar doğru bir iş yaptığımızı görüyoruz. Burak'a gelince. Olduğu yerden asla mutlu olmaması gereken bir oyuncu. Olağanüstü yetenekleri var. Bunu maçta kısa zamana yayıyor. Ufak şeylerle mutlu olmaması lazım. Daha da gelişir inşallah.
Bir futbolcunun devamlı sahada kalmak istemesi önemli bir şey. Umarım bundan sonra mesaj vermek zorunda kalmam. O da almak zorunda kalmaz.
Bir çok silahınız olursa rakip sizi durduramaz. Hangi birine önlem alacaklar? O yüzden Burak'ın diğer yeteneklerini de kullanmasını istiyorum. Burak umarım hem milli takımda hem de Galatasaray'da daha çok özel goller atacaktır.
Seneye Burak'ı çok önemli bir sürpriz bekliyor! Seneye 11 kilometreden aşağı koşmayacak. Ben ondan olmayan bir yeteneği istemiyorum. Onda zaten var. Oyuncuya yetenek veremezsiniz ama fizik kapasitesini artirabilirsiniz. Allah vergisi yetenekleri degistiremezsiniz.
Önümüzdeki sene ileride baskı yapan bir Galatasaray izleyeceksiniz. Öyle olacak, olmak zorunda. Bu söylediklerim sadece yerliler için değil yabancılar için de geçerli.
İkisini de çok seviyorum. İkisi de çok iyiler.
Burak sen benzemadan daha iyi forvetsin son 3 yila gore bakacaksak.
erdem344
06.Mayıs.2013, 23:00
Fubol sadece koşmak mı ...
byariff
06.Mayıs.2013, 23:01
kosmadan maç kazanabiliyormusun bak bakalim dortmund-real barca-munih istatistiklerine.
erdem344
06.Mayıs.2013, 23:03
kosmadan maç kazanabiliyormusun bak bakalim dortmund-real barca-munih istatistiklerine.
Sen ordaki ironiyi anlamadın bosver :D
europeanconquer
07.Mayıs.2013, 00:09
2011/2012 sezonun da ki oyun anlayışı 4-3-1-2 ye monte edilecek herhalde :) 11/12 sezonun da ki gibi bir oyun anlayışı ve daha kaliteli oyuncularla gelecek sene çok can yakarız.Tabi önce Allah'ın izniyle 6 puan alıp ligi bitirelim,şu an önemli olan o.
byariff
07.Mayıs.2013, 00:12
Ünal Aysal: Lig daha bitmedi iki tane maçımız var. Şampiyon olmak müthiş bir duygu. Tüm futbolcular, teknik adamlar ve yöneticiler bunun için çalışıyor. Önemli olan sağlıklı bir şekilde bitmesi.
Fenerbahçe taraftarının bizi alkışlaması o kadar önemli değil. Fenerbahçe camiası çok büyük. Bir kısmı alkışlar bir kısmı alkışlamaz. Herkesin kendi hür iradesine bırakmak lazım.
Aykut Hoca'ya haksızlık yapmamak lazım. Ben hatırlıyorum eski başkanımız Özhan Canaydın Fenerbahçe'yi başarılarından dolayı alkışlamıştı. Camiadan biraz tepki çekti ama fair-play ödülünü de kazandı kanımca.
Başarı başarıdır. Alkışlansa da alkışlanmasa da bu değişmeyecek.
Fatih Terim seneye tabi ki kalacak. Kontratımız bu şekilde. 3 sene ile de sınırlı kalmayacak. Önümüzdeki senenin sonunda oturup konuşuruz.
Hakemlerin, yöneticilerin de formsuzluğu olabilir. Hakemlere yüklenmemek lazım. Hakemlik müessesi hepimizin saygı duyması gereken bir yer. Hakemler de kendi mesleklerine saygı duymalı.
(Yabancı sınırı hakkında) Genel olarak bakmalıyız. Bugün Türk futbolunun kendisini Avrupa'da tanıtma savaşı verdiği süreçte kötü yönde etkili olacaktır. İç piyasada da haksız rekabet olacak ve futbolcuların fiyatları yükselecek. Önümüzdeki günlerde tartışma yaratacak bir konu bu.
Yorgunluğumuzu atar atmaz ilk konumuz yabancı sınırı olacak. Federasyondan randevu alacağız.
Kulüp içinde farkı fikirler her zaman olur. Ama hoca ile teknik konularda farkı fikirlerde olmamız mantık dışı. Piyasa faktörleri vs diğer etkenler. Olabilecek transferleri tabi ki gerçekleştiririz. Aramızda bir uyumsuzluk yok.
(Muslera transferi hakkında) Muslera gerçekten iyi bir kaleci. Kendisinden son derece memnunuz. Bu konuda benim önüme gelmiş ciddi bir teklif yok. Bizim elimize geçen bir teklif yok. Eğer gelirse; gayet tabi değerlendiririz. Futbolcumuza sorarız. Gitmek istiyorsa önünü açarız.
(Melo konusunda) Melo hakkında girişimimizi yaptık. Arkadaşlarımız müzakereleri devam ettiriyor. Geçen sene çok zor oldu. Yine aynı şekilde başladı devam ediyor. İnşallah aynı şekilde bitmez. Bir an evvel olumlu anlamda neticelenir.
Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaşadık. Hedefimiz ilk 16'ydı. Hedefi aştık! Erken geldik o noktaya. İnşallah gerçek hedefimiz olan ilk 8'e yeniden gireriz.
(Alper Potuk hakkında)Lig daha bitmedi. Lig bitene kadar Alper hakkında bir karar vermemiz zor. İki hafta sonra açıklık ortaya çıkar. Benim görüşüm şu; Eskişehir'in önemli bir oyuncusu. Eskişehir'in de önemli maçları var. Onlar bittikten sonra konuşacağız.
(Burak Yılmaz hakkında) Muslera için söylediğim sözler Burak için de geçerli. Oyuncumuz isterse ve şartlarda anlaşırsak gidebilir. Tüm oyuncularımız için aynı şekilde.
Bizim hedeflerimiz belli teklif verecek takımlar bunun bilincinde olmalı.
Şampiyonluk kupasını saat 19.05 'te almak istiyoruz. Yarından itibaren gerekli temasları gerçekleştireceğiz.
byariff
07.Mayıs.2013, 01:48
Ahahaha gokmen ozdanak :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=FqdR_eEUhgw&feature=youtu.be
erdem344
07.Mayıs.2013, 01:57
Bu adamlara helal olsun . Futbolun F'sini bile bilmiyorlar ama futbol programında yorumculuk yapıyorlar
uAburak89
07.Mayıs.2013, 13:15
https://pbs.twimg.com/media/BJpiLUcCQAAJSGE.jpg:large
C h A o S
07.Mayıs.2013, 13:32
Maç bitiminde şampiyonluk sevincinde bir şey dikkatimi çekti.Tribünde maç kadrosunda olmayan Ujfa-Elmander-Aykut--Hakan sahaya inmiş ancak Engin-Çağlar-Ufuk-Emre gibi oyuncular yok.Mutlaka olmaları lazımdı.Devre arası gelen ancak kadroya bile hiç girmemiş Aykut Erçetin bile kendini takıma ait hissedip sevinci yaşıyor.Mutlaka Engin-Ufuk-Emre-Çağlar'da sevince katılmalıydı.Emre Çolak gider mi bilmem ancak zaten diğer 3 oyuncu kesin yeni sezonda olmamalı zaten.
Ayrıca Ujfa-Hakan-Çağlar-Emre-Elmander maçta tribünde beraberdiler ancak Engin ve Ufuk'u göremedim.Maça gelip gelmedikleri bile meçhul.
byariff
07.Mayıs.2013, 13:43
engin gunah cikartiyor.
europeanconquer
07.Mayıs.2013, 14:13
Bu tarz şeylere takılmamak gerek,eğer kendini takıma ait hissetmeyen,şans bulamadığı için oturup üzülen,hatayı kendinde değilde başkasında arayan varsa sezon sonu ayrılacaktır ve de ayrılır umarım.Kimsenin yeri doldurulamaz değil.
Edit:
Burak golü atmadan önce Sneijder seviniyor :n:
http://www2.sporx.com/img/2013/05/07/burak_sneijder.jpg
uAburak89
07.Mayıs.2013, 14:28
Ünal Aysal'ın rasyonel bakışı, demogoji yapmaması, arabeske bağlamaması, Fatih Terim kazandığı 15 kupaya rağmen asla kaybetmediği hırsı, kazanma açlığı, takımda Drogba gibi, Sneijder gibi, Selçuk gibi, Muslera gibi her zaman güven veren isimlerin olması, gelecek sezon için daha da umutlandırıyor beni. İskeleti koruyup, yararlanmadığımız isimleri elden çıkarıp hem ilk 11 hem de yedek kulübesi için takviyeler yaparsak, gelecek sezonun favorisi olmamamız için bir sebep yok. Ligde şampiyonluk, Avrupa'da gruptan çıkmak, Türkiye kupasını kazanmak ve tabii ki sezon başında oynanacak Süper Kupa'yı müzemize götürmek hedef olmalı. 8 yıldır Türkiye Kupasını alamıyoruz, belirli bir noktaya kadar rotasyon yapmak gerekiyor bu kupada, bunun için kendini göstermek isteyen genç isimlere ihtiyacımız var.
Ünal Aysal, Fatih Terim, Hasan Şaş, Drogba hep gelecek sezona yönelik konuşuyor, bu benim umutlarımı arttırıyor, belli ki bir hazırlık var şimdiden, dün Fatih Terim Maraton'a bağlandığında güzel şeyler söylemiş, Burak Yılmaz daha çok koşacak diyor bu da demek ki geçen sezon ile bu sezonun 2. yarısı oynanan futbolu birleştirmek istiyor, önde baskı ile rakibini yıldıran, topa sahip olduğunda iyi pas yapan bir takım olursak gol zaten gelir, usta ayaklar var sahada. İnşallah kalan 2 maçı da kazanırız, başarımız taçlanır.
byariff
07.Mayıs.2013, 14:33
http://s1.directupload.net/images/130507/ctg2rd2s.swf drogbaa :D
zeck17
07.Mayıs.2013, 20:39
Sezonun kaybı Abdürrahim Albayrak olur iyi giderken yine ayağımıza sıkmaya başladık..
C h A o S
07.Mayıs.2013, 20:57
Sezonun kaybı Abdürrahim Albayrak olur iyi giderken yine ayağımıza sıkmaya başladık..
Ne oldu Abdürrahim reyize?
KaRaBükLü KraL
07.Mayıs.2013, 21:03
Şampiyonluğu kutladıkları yere çağırılmamış galiba.
europeanconquer
07.Mayıs.2013, 21:11
Çağrılmış mı çağrılmamış mı bilemem ancak asparagas haberdir.
Bu arada Kadıköy'den Şampiyon çıktık,Şampiyon gidiyoruz,alışkanlık haline geldi :D
1 senede değişen tek şey arada ki puan farkı oldu.
zeck17
07.Mayıs.2013, 21:11
telegole şampiyonluktan sonra konuşması var arkamdan iş çevriliyor dedi sonra ünal aysalı dolduruyorlar bşr de kafile başkanı olmasına rağmen konuşamamasından dem vurdu son olarak da melo ile pitbull sevinci yaptığı için yönetimin tepkisini çekmiş..
Tabi bence de yakışmıyor ama bu adam galatasaraylı çim biçme ekibinde bile çalışırım diyor tğm vaktini galatasaraya ayırıyor hayatını galatasaraya adamış fatih terimin can yoldaşı en azından saygı duyulması gerek..
Son olarak 1999'da shell ve pirelli'nin bayiliklerini almış bu 2sinin ortak yanı da sarı kırmızı olması logolarının :)
Hastayım diyip kendisi gitmemiş adnan öztürk de kızıyla eve dönmüş o da gitmemiş
C h A o S
07.Mayıs.2013, 21:27
telegole şampiyonluktan sonra konuşması var arkamdan iş çevriliyor dedi sonra ünal aysalı dolduruyorlar bşr de kafile başkanı olmasına rağmen konuşamamasından dem vurdu son olarak da melo ile pitbull sevinci yaptığı için yönetimin tepkisini çekmiş..
Tabi bence de yakışmıyor ama bu adam galatasaraylı çim biçme ekibinde bile çalışırım diyor tğm vaktini galatasaraya ayırıyor hayatını galatasaraya adamış fatih terimin can yoldaşı en azından saygı duyulması gerek..
Son olarak 1999'da shell ve pirelli'nin bayiliklerini almış bu 2sinin ortak yanı da sarı kırmızı olması logolarının :)
Hastayım diyip kendisi gitmemiş adnan öztürk de kızıyla eve dönmüş o da gitmemiş
Vay be Abddürrahim reyize bak dolmuş adam.Ama gidecek biri varsa o kesinlikle Abdürrahim Albayrak olmamalı.Ne yapar ne edilir Aysal ve Terim olduğu sürece Galatasaray'da kalır.
mpaker66
08.Mayıs.2013, 17:07
Fenerbahçe deplasmanında bakalım nasıl bir kadroyla çıkacaz. Zira sneijder'in oynamasını çok istiyorum. Onun için yabancı sınırından yer açmak lazım. Danny yerine Gökhan oynadı son maç ama Fener'in forvetlerinden dolayı danny oynamalı eboue zaten çok formda o kesilemez riera oynamasa Hakan yeni sakatlıktan çıktı önünde de kimse olmayacak tempoyu kaldıramaz. Bakalım kim oynayacak kadro nasıl olacak.
byariff
08.Mayıs.2013, 17:37
Sneijder oynamayabilir cunki 2 gundur ulkesinde annanesi yada babahannesi vefat etmis ulkesine gitmisti izin alarak.