PDA

View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

uAburak89
02.Mart.2013, 02:30
Gelecek sezonun formaları için duyumlar gelmeye başlamış, tahmini çizimleri yapmışlar. Genelde tutturuyorlar.

http://galatasarayformalari.blogspot.com/

Corpus
02.Mart.2013, 02:53
Kırmızı mükemmel duruyor

Nocna Mora
02.Mart.2013, 10:26
Ben de siyahı çok beğendim :)

europeanconquer
02.Mart.2013, 10:53
Siyah muhteşem olmuş,inşallah doğrudur formalar.

davidvilla
02.Mart.2013, 11:49
Burak Yılmaz’la ilgili olarak kulübümüze ulaşan herhangi bir teklif yok. Ama sezon sonu yaklaştıkça elbette kapımızı aşındıran kulüpler olacaktır. Burak bizim için çok değerli bir yıldızdır. Ancak 40 milyon Euro’yu getiren olursa onu satabiliriz. Atletico Madrid’in golcüsü Falcao’nun bonservisi için 55 milyon Eurolar’dan bahsediliyorsa benim oyuncum da 40 milyon Euro eder.
Muslera için de 30-35 milyon Euro arası bir fiyat düşünüyorum. Ona da bu rakamlara yakın bir teklif gelmesi durumunda konuyu masaya yatırır ve gerekirse oyuncuyla yollarımızı ayırabiliriz.”

Bu adam klubü çok büyütüyor tam Porto mantığı böyle giderse ya batacagız ya da cok buyuk bir klüp olacağız.

europeanconquer
02.Mart.2013, 11:51
Açıkçası satmak istemiyor ama bir yandan da o parayı veren biri belki çıkar diye de açık kapı bırakıyor ama Burak'a şu an ki hali ile 40m euro çok fazla en fazla 20 eder.Muslera'ya katılıyorum 30-35 eder.

davidvilla
02.Mart.2013, 12:02
Açıkçası satmak istemiyor ama bir yandan da o parayı veren biri belki çıkar diye de açık kapı bırakıyor ama Burak'a şu an ki hali ile 40m euro çok fazla en fazla 20 eder.Muslera'ya katılıyorum 30-35 eder.

Porto mantıgıyla bak, Lisandro Lopez Lucho Gonzales zamanında 20m euro üzerinde eder miydi ?
Ama etti. Paranın karşılığını da pek veremediler.
İlk satarken Falcao da Porto'dan 40 m euro etmezdi. Ama adamlar sattı, Falcao da parasının hakkını verdi.

Oyuncularımızı cok kucumsuyoruz bunun sebebi de gidenlerin başarılı olamamaları. Arda bu konuda bize çok yardımcı oldu. Bir kaç oyuncu daha referans transfer gösterebilirsek 5-6 seneye porto bonservisleriyle oyuncu satmaya başlarız.

nannar
02.Mart.2013, 12:14
Burak'la şampiyonlar ligindeki forvetleri bir kıyaslayın. Adam bizden biri olunca sıradanlaşıyor ama dışardan bakınca attıgı goller,girdiği pozisyonlar ve sürekli oyunun içinde kalması onu çok büyük bir isim halne getirebilir. Yeterki şımarmasın. 2-3 yılda 50-60 tane gol atan adamın hala şanslı ve ballı olduğunu dile getiren bir topluluk varsa onlar da futbol izlemeyi bıraksınlar bir zahmet :n:

Hatırladıkça en çok güldüğüm olay ise Fenerbahçe ile Trabzon arasında olan Burak+para = Gökhan Ünal takası....

europeanconquer
02.Mart.2013, 12:16
Küçümsemiyorum.Falcao 40 ederdi,şimdi 60 eder.Falcao ile Burak'ı karşılaştırmayın,Falcao her şeyiyle muhteşem bir forvet,Porto'da da öyleydi.

Diğer ikisine gelirse,evet etmezlerdi,verdiler ancak ben Burak'a vermezler demiyorum ederi 40 olamaz Burak'ın,hayal kurmak iyidir ama abartmamak da fayda var.

davidvilla
02.Mart.2013, 12:48
Küçümsemiyorum.Falcao 40 ederdi,şimdi 60 eder.Falcao ile Burak'ı karşılaştırmayın,Falcao her şeyiyle muhteşem bir forvet,Porto'da da öyleydi.

Diğer ikisine gelirse,evet etmezlerdi,verdiler ancak ben Burak'a vermezler demiyorum ederi 40 olamaz Burak'ın,hayal kurmak iyidir ama abartmamak da fayda var.

Güzelim, bak ben çok net hatırlıyorum. Falcao'yu, daha Porto'ya gelmeden önce daha River'da oynarken gecenin 3ünde ntvsporda maçlarını izliyordum.
Porto Falcao'yu satmayacagım dedi. Vermek istemedi. City 23 milyon euroluk bir teklifde bulundu vermem dedi. Daha bir kaç sene oynatmayı düşünüyorlardı. Vereceksem çok astronomik bir rakama veririm dedi. Transferin son gunlerinde At Madrid 40milyon ile kapıyı çalınca hayır demediler. Falcao Porto'dayken kimse 40 milyon vermedi. Burak kadar da gol atmamıştı ;
Porto 2009-10 24maç - 20gol

Hatta Falcao 40m euro ya At Madrid'e geldiğinde dahi kimse bu kadar büyük bir patlama beklemiyordu. Hatta Aguero'nun yerini asla tutamaz, baskan yanlış iş yaptı diyen at madrid taraftarları vardı ortalıkta.

Şimdi Falcao ortalıgı dagıtınca diyorsunki Porto da 40 milyon ederdi. O zamanlar etmiyordu işte. He şimdi 100 milyon bile eder o ayrı.

europeanconquer
02.Mart.2013, 13:02
Falcao'nun 2010/2011 sezonunu yok mu ettin abi ? Porto ile Avrupa Ligi'ni kazandı ve gol kralı oldu.Başka bir şey demeye gerek yok sanırım.

O sezon 42 maçta 38 gol atıp 8 asist yaptı.O zaman ki Falcao ile şimdi ki Falcao arasında da çok büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Burak daha kendini geliştiremez mi geliştirir ancak şu an ki hali 40m euro edecek bir oyuncu değil Burak.

davidvilla
02.Mart.2013, 13:09
Benim demek istediğim öncesi işte. Tam anlatamamışım.
Bir sezonluk performansla bir adamın fiyatı 40 m euro olmuş.
Burak'ın background'u var. Şampiyonlar liginde oynamışlığı var. İstatistik olarak karşılaştırdığın zaman Falcao'nun tek artısı UEFA kupası. O dönem için baktıgında.
Bu sene de Burak'ın bir ceyrek finali olursa aşağı yukarı aynı olaya denk gelecek.

Şimdi ayrıca tabi ki Falcao ile Burak karşılaştırılamaz. Falcao first class, Burak ikinci kalite.
Ben o dönem için diyorum. Nasıl 40m para verildiğinden bahsediyorum.
Önceki sene lig gol kralı bu sene şampiyonlar ligi gol kralı ve ceyrek final yaşamış bir oyuncu olursa eğer Burak, o dönemki falcao 40 ise Bu Burak da rahat 40 eder bu durumda.

KaRaBükLü KraL
02.Mart.2013, 13:31
Füme formamız çok iyi de ben parçalıdaki kırmızı tona bayıldım eğer aynen öyle çıkarsa seneye parçalı formamı giyerim arkadaş :)

byariff
02.Mart.2013, 14:12
40 etmezsede 20-25"e satsak bile cok buyuk basari muslera"da o fiyata giderse 20-25 muthis olur ki ben musleranin yollanmasi tarafindayim komik gelcek ama antep"in kalecisi karcemarkas bence musleradan daha iyi :D

uAburak89
02.Mart.2013, 16:19
Hamit Direktendönentop :icon_biggrin:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151392258164193

Ünal Aysal Burak'ın bonservisi konusunda uçmuş ve bunu bilerek yapmış bence. Oyuncum değerlidir demek istiyor. :)

Sheriff
02.Mart.2013, 16:25
Zaten direk gol sayılsa Hamit gol kralı olacak.

meddah
02.Mart.2013, 16:31
Bu bahsedilen kıyas mekanizmasında ben de bir 100 bin falan ederim herhalde.

zeck17
02.Mart.2013, 19:04
Burak top class bir forvet değil ama onların bir tık altında bence şu anda ilk 25 e girer forvetler arasında (messi,ronaldo,ibrahimovic,suarez,falcao,rvp,roone y vb...)

sui generis
02.Mart.2013, 19:15
Burak bu kadar iyi bir forvetse Drogba niye alındı ?

zeck17
02.Mart.2013, 19:18
Burak bu kadar iyi bir forvetse Drogba niye alındı ?

Tecrübe ilerde top tutma diye onlarca sebep var drogbanın alınmasında doğru transfer yani

Cengo
02.Mart.2013, 19:40
Tecrübe ilerde top tutma diye onlarca sebep var drogbanın alınmasında doğru transfer yani

Drogba da pasör bir oyuncu değil. Oyun formatına uygun bir ikinci santrafor alınmadığını düşünüyorum. Sneijder o eksiği belki kapatabilirdi ama ciddi fiziksel düşüş var görünüyor ve çok ciddi oyununu etkiliyor.

Kaka Leite
02.Mart.2013, 19:46
Ben halen büyük maçlarda Burak Yılmaz'ın oyun olarak iyi olmadığını düşünüyorum.

Büyük maçlarda maalesef iyi verim alamıyor takım ondan, Sneijder ise beklendiği gibi değil henüz büyük ihtimalle gelecek sezon tam olarak iyi duruma gelecektir.

Burak Yılmaz'ı beğenmiyorum, belki kıskançlık falan diye düşünenler olabilir ancak ben bir türlü beğenemedim oyununu. Bir maç çok iyi bir maç çok sönük ancak genel olarak sönükken bile birşeyler yapıyor.

mpaker66
02.Mart.2013, 19:47
Drogba da pasör bir oyuncu değil. Oyun formatına uygun bir ikinci santrafor alınmadığını düşünüyorum. Sneijder o eksiği belki kapatabilirdi ama ciddi fiziksel düşüş var görünüyor ve çok ciddi oyununu etkiliyor.
Drogba'nın gelmesi Burak'a yaradı. Amaça bu değilmiydi zaten. Sneijder'de fiziksel olarak düzelince ön tarafta ki pas oyunu eksikliği giderilecektir. Böylece Drogba'nın performansıda artacaktır.

Börk
02.Mart.2013, 20:10

Tam tersi Muslera'da 30-35 etmez.Neuer bile 25'e gitmişti Bayern'e.Dünyada kaleci transferleri bu kadar pahalı paralarla gerçekleşmiyor.Muslera'yı da objektif olursak top 10 içerisinden en fazla 10.sıraya koyabiliriz.

uAburak89
02.Mart.2013, 20:11
Drogba'nın alınmasının sebebi hem Sneijder ile uyumlu oynayabilecek bir forvet olması, hem Burak'ın yanında Elmander ve Umut'a göre daha iyi bir isim olması, hem de taraftarın istemesi, başkanın yıldız bir isim alma istediğinden dolayı.

Burak Yılmaz ne yapsa yeterli görünmeyecek zaten böyle bir gerçek var. :) Diğer gerçekse rakamlar, ligde ve ŞL'de gol krallığında 1. sırada olan bir adam var ortada ama her türlü eleştiriliyor. Yapamıyor denilen ve varsa yapıyor Burak Yılmaz, her geçen gün daha iyiye gidiyor. Zamanında bende kendisini balon olarak görüyordum, son senelerde bu fikrim tamamen değişiyor. :)

Cengo
02.Mart.2013, 20:14
Drogba'nın gelmesi Burak'a yaradı. Amaça bu değilmiydi zaten. Sneijder'de fiziksel olarak düzelince ön tarafta ki pas oyunu eksikliği giderilecektir. Böylece Drogba'nın performansıda artacaktır.

Düzelip düzelemeyeceği konusunda fikir sahibi olamıyorum. Sneijder'in kilo fazlası olduğunu düşünüyorum. Oldukça hantal görünüyor fiziksel durumu.

europeanconquer
02.Mart.2013, 20:18
Tam tersi Muslera'da 30-35 etmez.Neuer bile 25'e gitmişti Bayern'e.Dünyada kaleci transferleri bu kadar pahalı paralarla gerçekleşmiyor.Muslera'yı da objektif olursak top 10 içerisinden en fazla 10.sıraya koyabiliriz.

Muslera'nın adı Barca ve Man Utd ile anılıyor.Neuer ise Bayern'e gitti.Sportif olarak aralarında bir fark olmasa da maddi olarak fahiş farklar var o yüzden her iki kulüpte istediğimiz parayı verebilir.Ona göre 30-35 eder dedim.Hani Messi + bir miktar para karşılığında verebiliriz :n:

Cengo
02.Mart.2013, 20:55
Bence orayi cok desme. (::) O aciklama talimatlari okuyunca pek anlamli degil. Zaten erdem344 yazmis yukarida nedenini.

Ben Fatih Terim'in uzun bir ceza alip maclari daha yukaridan izlemeye biraz alismasini umit ediyordum.

Bu arada cezanın yanlış ve eksik verildiği netleşti. Atladı herkes. Farkında olan tek kişi sendin abi.

Bugün bir kulübün başında olsam görevi kötüye kullanma ve yazılı kuralları uygulatmamaktan ötürü PFDK üyelerine dava açardım.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=17429

b. PFDK'ca; teknik sorumlu Fatih Terim'in, hakemin ihraç kararından sonra, müsabaka esnasında ve müsabakadan sonra, yedek kulübesiyle doğrudan veya dolaylı bir şekilde iletişim kurması şeklindeki eylemi, tedbire uyulmamak olarak değil "sportmenliğe aykırı hareket" olarak yorumlanıp ceza tayini yoluna gidilmişse de; FDT'nin 83.,85.,95/4. ve ilgili hükümleri ile UEFA ve FIFA mevzuatı karşısında, oyun disiplinini bozması veya cezai nitelikte bir fiil gerçekleşmesi nedeniyle müsabakadan ihraç edilen kişiler yönünden idari tedbirin, ihraç kararının verildiği anda başladığı hususunda tereddüt yoktur. Burada bahsi geçen idari tedbir esasında, müsabaka hakeminin ihraç kararına bağlanmış sonuçlardan biridir. Dolayısıyla, ihraç halinde ayrıca ve yeniden idari tedbir kararı verilmesine muhtaç bir durum yoktur. Böylece idari tedbirin ihraç kararına bağlanmış bir sonuç olması karşısında hakemin (müsabaka görevlisinin) de, idari tedbir kararı veren bir makam olarak algılanmaması gerekir. Hakem sadece ihraç kararını verir; idari tedbir ise kendiliğinden ve ihraç kararına bağlı olarak talimat hükmü gereğince yürürlüğe girer.

Diğer yandan, ilgili teknik sorumlunun ihraç anından sonraki bir tarihte idari tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin de önemi yoktur. Disiplin müfettişlerinin, FDT'nin 84/I. maddesinin verdiği yetkiye dayanarak uyguladıkları idari tedbir, kendi takdirlerinde olan bir tedbir olup sevklerinde belirtilen idari tedbir tarihi de kendi verdikleri idari tedbir kararının tarihidir. Esasında, idari tedbir kendiliğinden başladığından, disiplin müfettişlerince yeniden ve tekrar tedbir kararı verilmesi de gerekmemektedir. Ancak buna rağmen, mevzuattan doğan ve ihraç nedeniyle kendiliğinden yürürlüğe giren bir idari tedbirin başlangıç zamanının, disiplin müfettişleri tasarrufu ile ileri bir tarihe (sevk kararında geçen tedbiri tarihe) ertelenmesi de mümkün değildir.

Ayrıntısı gerekçeli kararda belirtileceği üzere tüm bu açıklamalar ışığında eylemin FDT'nin 51. maddesinde düzenlenen "cezaya ve tedbire uyulmaması" olarak nitelendirilip buna göre karar verilmesi gerektiği halde PFDK'ca eylemin "sportmenliğe aykırı hareket" olarak kabul edilmesi yerinde görülmemiş, ancak aleyhe itiraz olmaması ve cezanın re'sen aleyhe bozulamaması nedeniyle PFDK'ca teknik sorumlu Fatih Terim'e verilen 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 10.000.-TL para cezasının onanmasına oybirliği ile;

c. PFDK'ca, teknik sorumlu Fatih Terim'e; ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik "sportmenliğe aykırı hareket"i nedeniyle FDT'nin 36/1-c ve 35/4.maddesi uyarınca 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 10.000.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından talimata bir aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından yapılan itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliğiyle,

uAburak89
02.Mart.2013, 21:05
PFDK ile Tahkim'in çelişme sebebi bu olabilir;

http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/fifa-tahkimi-degil-pfdkyi-dogruladiSXHBQ317448SXQ

himone
02.Mart.2013, 22:41
Bu arada cezanın yanlış ve eksik verildiği netleşti. Atladı herkes. Farkında olan tek kişi sendin abi.

Bugün bir kulübün başında olsam görevi kötüye kullanma ve yazılı kuralları uygulatmamaktan ötürü PFDK üyelerine dava açardım.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=17429 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tff.org%2Fdefa ult.aspx%3FpageID%3D247%26ftxtID%3D17429)

Açtılar zaten, Trabzonlu bir grup avukat görevi kötüye kullanmaktan PFDK'ya dava açtı. Şike davasıyla ilgiliydi ve bence sonuna kadar haklılar.

europeanconquer
02.Mart.2013, 23:21
Taraftarımız her şeyimiz resmen.

Önümüzde ki 4 lig maçının 3 tanesi Arena'da;

G.Birliği
Kayseri (D)
İBB
Mersin

Evimizde ki maçları taraftarın etkisi ile büyük ihtimalle kazanırız,İBB ve Mersin pek oynayamıyor ancak Gençler'e dikkat etmek lazım.Deplasmanda takım ayırmadan her maça dikkat etmek lazım.

Her şey bir yana en önemlisi yenilmemek gerekiyor.

uAburak89
02.Mart.2013, 23:24
Haftaya Melo cezalı. Rakipte de Ermin Zec cezalı galiba.

Nocna Mora
03.Mart.2013, 00:03
Bugün kü maça 4-2-3-1 ile başladık. İkinci yarı 3-5-2'ye döndük. Özellikle 3-5-2 denemesi beni şaşırttı ve bence bu sayede beraberliği kurtardık. Tek sorun ilerde baskı yapamamamızdı. Böyle iyi pas yapan takımlara karşı ya tamamen yaslanıp kontra atak ile oynayacağız ya da ilerde pres yapıp oyunu ister istemez karşı sahaya yıkacağız. Bugün ikisini de yapmadık. Ne yapacagımızı şaşırdık. Bu yüzden zaten oyunun genelinde Eskişehir oynadı. Taktiksel olarak biraz daha çalışmak gerek. Takım oturursa iyi sentez yapılırsa çok güzel şeyler olacaktır..

ThersoN
03.Mart.2013, 02:43
Gençlerbirliği
Schalke (D)
Kayseri(D)
İBB
Mersin İY
Karabük (D)
Elazığ
G.Antep (D)
Sivas
Fenerbahçe (D)
Trabzon

ThersoN
03.Mart.2013, 02:45
Bu da Ligde şu an en yakın rakibimiz FB'nin lig maçları

Bursa
Antalya(D)
Akhisar
Ordu (D)
Eskişehir
Gençlerbirliği (D)
Kayseri
İBB (D)
Galatasaray
Karabük (D)

Plzen maçlarının tam tarihini bilmediğim için yazmadım.

mpaker66
03.Mart.2013, 02:46
Bize simetrik bi taktik lazım, olmuyor asimetrik taktik. Burak yada Drogba kanatta da yapamıyor.

byariff
03.Mart.2013, 03:00
sneijder luks bir transfer hocayida anliyorum o adami oynatmazsa kuser dunya yildizi sonuçta. geçen seneki oyunumuzun en ufak hali yok. bu takima engin baytar lazim hirsiyla herseyiyle rakibi ilerde bogan press yapan elmander ile birlikte tek adamimizdi.

Suicider
03.Mart.2013, 03:34
1 oyuncu kötü oynasa anlarım,2-3 oyuncu kötü oynasın anlarım hadi en fazla 4 oyuncu diyelim,nasıl oluyorda takımın tamamı(muslera hariç) kötü oynayabiliyor? En kötüsü de nasıl takım bu kadar kötü mücadele ediyor? Bu kesinlikle Fatih Terim'in takımı değil.FT'nin takımın da herkes çıkar aslanlar gibi basar,koşar.Yenilirse de boynunu aşağı eğmeden çıkar sahadan.Böyle olmalı en azından.Bu sene gerçekten geçen seneyi mumla arıyoruz.

Nocna Mora
03.Mart.2013, 12:04
Sorun oyuncularda değil sorun sistemde. Burak'ı kanatta deniyor olmuyor.. Büyük ihtimalle 4-4-2 'de Selçuk-Sneijder göbeği izleyeceğiz bir sonraki maç ki ben bunu tercih ederim bu durumda. Sağ ve sol kanatlarda basan adamlar lazım. Engin ve Emre gibi.

byariff
03.Mart.2013, 14:34
İngiliz yazar - yönetmen Andy Mitten, Galatasaray taraftarları ile ilgili kısa bir film için İstanbul'a geldi. İşte Mitten'in taraftar arasında maç izledi, yarattıkları coşkuyu filme aldı. İşte Mitten'in Galatasaray taraftarları ile ilgili izlenimleri...

http://www.ligtv.com.tr/haber/kayitlara-gecsin

E.Cartman
03.Mart.2013, 14:45
Sneijder Selçuk göbeği büyük risk öyle oynarsak kanatlara ve forvetlere çok iş düşer ayrıca orta sahada kafa topuda alamayız kolay kolay ama topu ayağımızda tutabilirsekte çok tehlikeli oluruz

byariff
03.Mart.2013, 14:52
ilerde pres adina su kadroyu tercih ederim hocada kaprisinden vazgecip engini yedeklere falan almali.

http://this11.com/boards/abEmgGkaiW.jpg

mpaker66
03.Mart.2013, 16:07
ilerde pres adina su kadroyu tercih ederim hocada kaprisinden vazgecip engini yedeklere falan almali.

http://this11.com/boards/abEmgGkaiW.jpg
Mantıklı kadro.

erdem344
03.Mart.2013, 16:28
Bence kötü kadro

Kanatlardakı oyuncular topla giden adam geçen şut atan topçular değil.

Orta alandaki Emre ve Şınayder top rakipteyken pek fazla adam kovalayan tipte oyuncu değiller.

Benim düşüncem :

Muslera - Semih - Danny - Balta - Eboue - Hamit - Selçuk - Melo - Amrabat - Sınayder - Burak

Cengo
03.Mart.2013, 19:39
Bence kötü kadro

Kanatlardakı oyuncular topla giden adam geçen şut atan topçular değil.

Orta alandaki Emre ve Şınayder top rakipteyken pek fazla adam kovalayan tipte oyuncu değiller.

Benim düşüncem :

Muslera - Semih - Danny - Balta - Eboue - Hamit - Selçuk - Melo - Amrabat - Sınayder - Burak

Melo Cezalı.

Muslera - Riera - Dany - Semih - Eboue - Engin - Yekta - Selçuk - Hamit - Drogba - Umut.

Ben böyle çıkmalı Galatasaray. Yoksa hep zaafiyet verecek bir taraftan.

byariff
03.Mart.2013, 21:06
bazen kaleci olmak istemezsin :D

https://pbs.twimg.com/media/BEcjHtzCMAEpm3k.jpg:large

E.Cartman
03.Mart.2013, 21:24
Bizim 3lünün frikikten gol atamama şansı var ama Milan'ın bu 3lüsünün kullandığı serbest vuruşun gol olmama gibi bi ihtimali yok :zuhaha

europeanconquer
03.Mart.2013, 21:27
Selçuk vuraydı iyiydi :n:

uAburak89
03.Mart.2013, 22:03
Bu durum aslında çok da iyi değil, her seferinde bir karmaşa oluyor. Ayrıca, örneğin Drogba vuruyor atamıyor, neden Selçuk vurmadı, Sneijder vurmalıydı tepkileri. Sneijder atamasa niye diğerleri vurmadı denilecek. En temizi hep Selçuk vursun, ona pek tepki gelmez. :)

byariff
03.Mart.2013, 22:05
kagit makas tas yapmalari lazim :D

europeanconquer
03.Mart.2013, 22:15
Beyler Nikon bize bir topçu alacaktı o iş noldu yahu ? :D

Walter Sakana
03.Mart.2013, 22:20

Keisuke Honda haberleri dolanıyor gene.

http://spor.gazetevatan.com/japon-isi-transfer/519008/5/Spor

E.Cartman
03.Mart.2013, 22:21

Keisuke Honda'yı aldılar ya işte

europeanconquer
03.Mart.2013, 22:22
Sanmam pek,Avrupa kariyerini CSKA'da bitirir o.

Facx
03.Mart.2013, 22:54
Sanmam pek,Avrupa kariyerini CSKA'da bitirir o.

sözleşmesi bitiyo bu sezon sanmam da biz hondayı alıp napıcaz ki honda daha çok hücuma dönük oynuyo

europeanconquer
03.Mart.2013, 23:30
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/4/3480/B_91ce34755e00172e809051441e486450.jpg

Şu adam niye şampiyonlukta hiç ortalıkta değildi çok merak ediyorum :D Hayır öyle karakteri kötü biri de değil ancak neredeyse bütün Galatasaraylıları kendinden soğutarak ayrıldı takımdan.

Alicanfmfan
03.Mart.2013, 23:45
Hırs bazen insanı bitirebiliyor. :)

IcedEarth
04.Mart.2013, 00:47
Taraftarımız her şeyimiz resmen.

Önümüzde ki 4 lig maçının 3 tanesi Arena'da;

G.Birliği
Kayseri (D)
İBB
Mersin

Evimizde ki maçları taraftarın etkisi ile büyük ihtimalle kazanırız,İBB ve Mersin pek oynayamıyor ancak Gençler'e dikkat etmek lazım.Deplasmanda takım ayırmadan her maça dikkat etmek lazım.

Her şey bir yana en önemlisi yenilmemek gerekiyor.

Şu dört maçtan 10 puan çıkarmak gerek. Kayseri maçında beraberlik yeterli, zira Avrupa dönüşü bir de deplasmandan puan çıkarmak zor olacaktır. Evimizde de Gençlerbirliği ile oynayacağımız maç sıkıntılı olabilir, ancak o maçı taraftar desteğiyle alacağımıza inanıyorum. Dediğim gibi 10 puan çıkarırsak şampiyonluk geldi diyebiliriz.

europeanconquer
04.Mart.2013, 00:57
Aslında belirli bir oyuncu illa gol atsın demem ancak Hamit'in artık atması gerekiyor.Atarsa performansında gözle görülür bir yükselme olacaktır.Adam çok şanssız bu şanssızlığı hem Hamit'in hem bizim oyunumuzu etkiliyor,artık bir gol atmalı yani.Hamama falan götürsünler şu adamı.Gençler maçında penaltı olursa Hamit kullansın.Gerçi o da direğe çarpar :D

uAburak89
04.Mart.2013, 00:58
Bence Hamit yedek kalsın, o olunca biz direklere takılıyoruz, yedek olunca Hamit'in laneti rakibe yansıyor, onlar direkleri dövüyor. :D

Börk
04.Mart.2013, 00:59
Hahahaha çok güldüm :D Hamit gol atmalı artık Akhisar maçında atacaktı en son orada da pas vermeyi tercih etti.

uAburak89
04.Mart.2013, 01:20
Son 4 maçta 10 puan aldık, yine bir 4 maçlık viraj var + Schalke maçı. Avrupa dönüşleri skor ne olursa olsun yenilmiyoruz. Kayseri'ye de şansımız tutuyor genelde, en kötü 1 puan diyorum. Bu 4 maçtan 12 puan çıkarırsak ki sanmıyorum, şampiyonluk şarkısı hafiften çalabilir. 10 puan ideal olan, 8-9 puan alırsak rakiplerin maçlarına göre yorum yapabiliriz ancak.

Kendi göbeğimizi kendimiz kesebiliriz, ipler elimizde yeter ki bırakmayalım. Eskişehir maçının tamamı ve ondan önceki maçların ilk yarılarını iyi analiz etmek lazım tabii. Oyunu düzeltemezsek işimiz pek kolay değil, her maç Muslera'ya bel bağlayamayız, oyuncular değil takım oyunu ön plana çıksa herşey çok daha iyi olabilir.

europeanconquer
04.Mart.2013, 01:35
https://pbs.twimg.com/media/BEda85oCEAA6dJ1.jpg:large

Şampiyonluk adaylarının kalan maçları.

Çok çok çok zor olacak ancak ben Fenerbahçe maçına kadar puan kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.

Edit:Yok vazgeçtim düşünmüyorum şimdi ilk maçtan kayıp veririz :n:

uAburak89
04.Mart.2013, 01:51
69 puanla tamamlayacağız ligi. 2 sene önce 8. bitireceğiz demiştim, bu sefer de 69 puan diyorum bakalım ne olacak. :D

Börk
04.Mart.2013, 01:53
Kayseri'de tökezleyeceğiz o kadar başka göremiyorum.

ThersoN
04.Mart.2013, 01:58
puan cetvelinin 10. sırasından sonrası çok değişik bir hal aldı. Akhisar ve Mersin'in işinin çok zor olduğunu düşünürsek, düşmenin 3. adayı için ligin 9. sırasına kadar olan takımların hepsi risk altında. Bu yüzden zirvedeki 3 takım için de puan kaybedilmez denilen maçlarda da sıkıntı olabilir. Bizim maçlara baktığımızda ilerleyen haftalarda; İBB, Karabük, Antep, Sivas maçları sıkıntılı olabilir. Saydığım takımlar iyi oynadıkları zaman baya dirençli olabiliyorlar. Sadece içerdeki Mersin ve Elazığ maçlarından korkmuyorum, iki takımın da baya sınırlı yetenekleri var. Her şeye rağmen kağıt üstünde en basit fikstür bizimki. Onun için kendi işimizi kendimiz görüp son iki haftaya kadar işi bitirebiliriz.

Alicanfmfan
04.Mart.2013, 02:51
Oynadığımız bu takımlara ilk 20 dakika içinde gol atmayı becerebilirsek, iş orada çözülür zaten. Gol atamadığımız her dakika bu tür rakip takımlara ekstra motivasyon olusturuyor ve zorlanıyoruz.

musleramicol25
04.Mart.2013, 03:00
gençler maçının cuma olması beni düşündürmüyor değil :D

uAburak89
04.Mart.2013, 03:01
Aynen Cuma olması sıkıntı + bir klişe daha var, akıllar Schalke maçındaydı. :D Bunlar puan kaybına zemin hazırlıyor. :)

byariff
04.Mart.2013, 03:12
rahat olun kazaniriz gençleri parçalariz.

davidvilla
04.Mart.2013, 10:59
Bu iyi günlerimiz :) Yarın obur gun Selcuk da rakip kovalamayı bırakırsa işte o zaman şenlik olur :)
Ortasahada topsuz alanda yüksek yer kaplayan,kapatan bir oyuncu yok. Geçen seneki Melo vardı bu sene o yok. 10numara gibi oynuyor Melo. Yekta da öyle bir oyuncu değil Emre hiç değil. Belki belki Engin var. O da her an penaltı/faul yapabilecek bir oyuncu. Yok yani kısacası. Sorun burada cıkıyor.
Geçen sene Emre melo selcuk engin çıktığımız maçlarda net ortasaha hakimiyeti bizde olurdu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında teknik direktör Fatih Terim'in cezalı olması nedeniyle kulübede tek sorumlu olan antrenör Ümit Davala'nın yanına giden ve "Ben sahadayken neden topu şişiriyoruz. Yerden oynamalıyız. Yeteri kadar pas alamıyorum. Selçuk ve defansa yakın oynuyorum ama onlar sürekli Burak ve Drogba'ya uzun oynuyorlar" diye isyan eden Hollandalı yıldız, aynı eleştirisini maçtan sonra soyunma odasında da dile getirdi. Sneijder'in bu uyarısı sonrasında Davala'nın Selçuk'a "Sneijder'e oyna" uyarısı yaptığı Selçuk'un ise "Defansa yardım etmekten hücumu düşünemez oldum. Orta sahada top tutamıyoruz" yanıtını verdiği öğrenildi.
Wesley Sneijder, Eskişehirspor maçıyla birlikte 7. kez Galatasaray formasını giydi ve Orduspor maçının ardından ikinci kez 90 dakikayı tamamladı. Sneijder, ayrıca Türkiye'deki ilk sarı kartını da Eskişehir maçında gördü.

Sporx

Walter Sakana
04.Mart.2013, 12:47
Şampiyonluk şansları:

Ligde 10 hafta kaldı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki puan farkı 7. Yani Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı geçebilmesi için kalan 10 haftada Galatasaray'ın en az 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alması, Fenerbahçe'nin de tüm maçlarını kazanması gerekiyor. Tabi bu şampiyonluğa yeter mi, Beşiktaş bu arada ne yapar o da ayrı konu.

Kalan maçlara baktığımızda Galatasaray 10 maçın 6'sını iç sahada oynayacak. Bunlar sırasıyla Gençlerbirliği, İstanbul BB, Mersin İY, Elazığspor, Sivasspor ve Trabzonspor'a karşı. Deplasman maçları ise Kayserispor, DÇ Karabük, G.Antep ve Fenerbahçe'ye karşı. En zor maçlar Kayseri, G.Antep ve Fenerbahçe maçları olarak gözüküyor.

Fenerbahçe'ye baktığımızda 10 maçın 5'ini iç sahada 5'ini ise deplasmanda oynayacak. İç sahada Bursaspor, Akhisar BLD, Eskişehirspor, Kayserispor ve Galatasaray ile karşılaşacak. Akhisar dışındakiler hep ligin üst sıralarında yer alan, Avrupa kupalarına katılma şansını kovalayan güçlü ekipler. Deplasman maçları ise Antalyaspor, Orduspor, Gençlerbirliği, İstanbul BB ve DÇ Karabük'e karşı. Kağıt üstünde bunlardan Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçları zorlu gözüküyor.

Beşiktaş'a baktığımızda bu son galibiyetle havaya girdiler belki ama işleri çok çok zor. Son 10 maçın 6'sı deplasmanda ve bunların 4'ü oldukça zorlu rakiplere karşı. Trabzonspor, Mersin İY, Bursaspor, Akhisar BLD, Eskişehirspor ve Kayserispor deplasmanlarından 8-9 puandan fazlasını çıkarabileceklerini sanmıyorum. İç sahada ise Kasımpaşa, Antalyaspor, Orduspor ve Gençlerbirliği ile karşılaşacaklar. İyi bir havayla 4'ünü de kazanabilirler.

Galatasaray her ne kadar parlak bir tablo sergilemese de şu şartlarda gene en avantajlı takım. Beşiktaş 5 puanlık farka ve şu fikstüre (+ sakatlıklara) rağmen şampiyon olmayı başarırsa hakikaten çok çok büyük bir başarı olur. Ama pek ihtimal vermiyorum. Galatasaray 3 hatta belki daha fazla maçta puan kaybedebilir ama Fenerbahçe'de en az 2-3 maçta puan kaybedecektir diye düşünüyorum. Bu yüzden Galatasaray'ın şampiyonluğa çok yakın olduğuna inanıyorum. Şampiyonlar ligi de bunda etkili olacaktır. Eğer Schalke'ye elenirsek bence ligde kalan haftalarda pek puan kaybetmeyiz.

Kısacası çoğu kişi Galatasaray'ın olası puan kayıpları üzerine kendi takımlarının şampiyonluk şansını değerlendiriyor ancak kendi takımlarının fikstürünü gözardı ediyorlar.

Galatasaray:

Kayseri (d)
İBB
Mersin
Karabük (d)
Elazığ
G.Antep (d)
Sivas
Fener (d)
Trabzon

Beşiktaş:

Trabzon (d)
Kasımpaşa
Mersin (d)
Bursa (d)
Antalya
Akhisar (d)
Ordu
Eskişehir (d)
Gençler
Kayseri (d)

Fenerbahçe:

Bursa
Antalya (d)
Akhisar
Ordu (d)
Eskişehir
Gençler (d)
Kayseri
İBB (d)
G.Saray
Karabük (d)

uAburak89
04.Mart.2013, 13:02
29. hafta sonunda ya ortaya net bir tablo çıkar ya da şampiyonluk yarışı iyice kızışır ve son 5 hafta heyecan fırtınası olur. Tabii temennimiz tablonun Galatasaray lehine netleşmesi. :)

perpetua
04.Mart.2013, 13:41
http://dosya.turksportal.net/research/Samp_Hesabi2.png

Gectigimiz sezon ile karsilastirma. Ligden dusen Ankaragucu, Manisa ve Samsun'un yerine Akhisar, Elazig ve Kasimpasa karsilastirilmistir.

Galatasaray gecen sezonun 8 puan gerisinde.
Fenerbahce 12 puan gerisinde.

Besiktas ise gecen seneden fazla 6 puan toplamis.

Fenerbahce'nin geri kalan maclarinda gecen sezon mac basina 1.6 puan toplamis. Simdiye kadar oynanmis maclarda ise 2.17 puan.

Besiktas ise geri kalan maclarinda gecen sezon mac basina 1.9 puan toplamis. Simdiye kadar oynanmis maclarda ise 1.5.

Fenerbahce'nin cok cok zorlu bir 10 haftasi var artik ve ligi 2. sirada bitirme konusunda bile tehlike yasayabilir.

Galatasaray gecen sezon kalan maclarindan ortalama 2.2 puan toplamis ama gecen sezonki organize takim yok ortada. Tek avantaj 6 macin iceride olmasi. Ama stadin zemini de dezavantaj.

Eger Besiktas geri kalan maclarinda gecen sezonki puan ortalamasini tutturur ve hatta gecerse (simdiye kadar oynanan maclarda yaptigi gibi), aradan sampiyon olarak bile cikabilir. Mantik Galatasaray'in kadro kalitesi ve derinligi buna izin vermez diyor ama bu Galatasaray'in bu kadro ile daha organize oynayabilmesine bagli.

nannar
04.Mart.2013, 13:44
Yahu arkadaş Eskişehir maçından sonra iyice uyuz oldum takıma. Türk futbolunda resmen kanser haline gelen oyuncuların etiketlenmesi iyice ayyuka çıktı. Neymiş efendim Sneijder koşmazmış, Amrabat savunma yapmazmış,Burak adam kovalamazmış... Barcelona'da top rakibe geçtiği anda Stoperler dışında 7-8 kişi aynı anda her bölgeye nasıl pres yapıyor arkadaş? Xavi, İniesta,Pedro ,Villa ve hatta Messi falan hepsi pres yapan oyuncular, bizim ülkede bir oyuncunun mevkisi kanat ,forvet ya da forvet arkası ise anında etiketi yapıştır "bu adam koşmaz" !!! ayıptır ,günahtır yahu! Verilen paralara yazıktır! Bana versinlero kadar tonla € , ben cigerim patlayana kadar koşarım! Eskişehirspor'da koşmayan tek adam varmıydı Allah aşkına ? Bizim oyuncular paşa çocuğu falan mı arkadaş? UEFA'yı aldığımız sene bu lüksü sadece Hagi'ye vermiştik fakat o da ayağına aldığı toplarda o kadar hareketli ve etkili oynuyordu ki bu lüksü sonuna kadar hak ediyordu... 1 kişinin açığını takım kapatabilir. Ama Burak,Drogba,Amrabat,Sneijder 4'lüsünden hangisi top rakibe geçtiği anda prese başladı? Hepsi de anlık saman alevi gibi pres yapıp arkadaşları gelmeyince geri bıraktı.Ne zaman takım olarak pres yapmaya başlarsak TR ligindeki her takıma en az 3 atarız. Fakat mücadele ve pres yapmazsak daha çok maç izleriz bu hafta sonundaki gibi...

uAburak89
04.Mart.2013, 14:07
Burak konusunda katılmıyorum, elinden geleni yaptı. Tek başına pres bir yere kadar. Drogba ve Sneijder'den baskı beklemiyorum şu andaki fiziksel durumlarıyla bu mümkün değil. Yoksa Sneijder eli belinde orta sahada bekleyen bir oyuncu değil, mücadeleden kaçınmıyor ancak maçın başından itibaren bunu yapsa ancak 45 dakika sahada kalır herhalde. Amrabat zaten faydasız ne yazık ki. Drogba'nın da yaşı belli, ondan da çok fazla beklentim yok.

Bence burada en büyük hata teknik ekipte. Orduspor maçının ikinci yarısından fazla etkilenmişler, bir kere Orduspor ile Eskişehirspor kıyas edilmez kaldı ki birisi içerde diğeri deplasmanda. Bizim deplasmanlarda özellikle zor deplasmanlarda muhakkak Umut veya Elmander'den yararlanmamız lazım. Ayrıca Amrabat yerine Emre de oynayabilir, Amrabat'a göre daha iyi savunma yapıyor bence. Her ne kadar sevmesem de hakkını yiyemem bu konuda. Her maç Drogba ve Sneijder oynayacak diye bir kural yok veya kötü olduklarında oyundan çıkmayacaklar şeklinde. Bu adamlar için büyük karakter deniliyorsa onlar zaten sorun etmezler bu tarz durumları, ayıp bir şey de değil. Sneijder ve Drogba ritim bulacak diye şampiyonluk kaçmamalı.

Rakip analiz edilmemiş, büyük takımız oynar kazanırız, ne kadar hücumcu o kadar iyidir mantığı ile çıkılmış. Bir de buna hiç tahmin edilmeyecek rezalet Melo performansı eklenince bu oyun kaçınılmaz. Sahada güçlü oyuncu yoktu resmen, Melo forma numarası gibi oynuyor, lakayıt, Selçuk garibim her yere koşuyor. Öndeki 4'lü kendi çapında takılıyor. Ujfalusi geçen sene topla orta sahaya kadar gelirdi çoğu zaman bu sene o da yok, Sabri de olduğu zaman o stoperler ve Sabri uzun toplara başlıyorlar. Drogba da geldi Orduspor maçında da indirdi topları, şişir yavrum şişir.

Hamit oynadığı zaman topu tutuyor diye eleştiriliyordu, Hamit olmasa çok basit oynayacaktık bazılarına göre, oysa bana göre Hamit sorumluluktan kaçmıyordu evet bazı pozisyonlarda özellikle kontralarda geç kalıyor topu çıkarmakta ama yeri geldiğin de takımı çok rahatlatıyor. Biz bu maçta topu hiç tutamadık, topa sahip olmada bu kadar geride ne zaman olmuştuk ligde bilen var mı ? Sahada varlığını unuttuğum Sneijder, şişirilen toplar olmasa unutacağım Drogba yerine güçlü bir Hamit, basacak bir Umut neden düşünülmedi. Ayrıca merak ettiğim başka bir konu daha var, Melo çıkıp Aydın girince ne değişmesi beklendi, bu tarz değişiklik yapılan ilk maç değil bu, Melo yerine kanat veya hücum oyuncusu alınıyor, hangi maç döndürülmüş bu şekilde. Berabereyken kazanmışmıyız, gerideyken 1 puan mı almışız, sanıyorum örneği yok.

Geri dörtlüyü oturmamız lazım, ön tarafta 1-2 değişiklik olabilir maçına göre ki olmalı da, her rakibin ayrı tehditi, ayrı zaafı var. Tabii ki büyük bir takım olarak öncelik bizim oyunumuz olmalı, ama rakibi de göz ardı etmememiz lazım. Eskişehir takır takır oyun kurdu savunmadan, her yerde üçgenler yaptılar, oyuncularımız çalım manyağı oldu, bu kadar mahkum oyun gerçekten çok zoruma gitti. Süper oynayıp yenilsek kimse bu kadar karamsar olmazdı, şanssızlık denirdi. Oyun bu şekilde olunca, teknik heyet bu kadar yetersiz kalınca bir sonraki maç yine acaba diyerek başlayacağız. Sonuç olarak 1 puan kötü değil, ama oyun böyle giderse tahminim olan 69 puan yerine 59 puanı zor alırız.

davidvilla
04.Mart.2013, 14:32
@nannar

Abi "koşan adam" olmak bir özellik değil zaten. Bizim dediğimiz de bu. Koşmayan Sneijder Amrabat Drogba oynayacağına elinde koşanın varsa onu oynat. Yoksa da yapacak bir şeyin yok adama istediğini söyle koşmuyorsa mücadele etmiyorsa yapabileceğin bir şey yok. Koşanını alacaktın o zaman. Bir Umut bir Engin daha çok formayı hakediyor bu bağlamda. Forma hakedene verilsin. Drogba yedek kaldı diye Fatih Terim'e laf söylense Terim bunu ne kadar takar ki kafasına. Buyuk hocaysa takmaz. Mourinho kimleri yedek bıraktı ama hala dimdik ayakta. Oyuncuya Yuzde yuz oynacaksın garantisini hissettirdiğin anda mücadeleyi bırakıyor taraftara oynamaya baslıyor.
Bariz gözüken bir şey var Selçuk harici topsuz alanda adam akıllı rakip kovalayan oyuncu yok sahada. BU iş böyle olmaz ki. Böyle değil eskisehir'e akhisar'a da kaybedersin puan Elazıg'ya da.

perpetua
04.Mart.2013, 15:43
Sneijder ve Drogba'nin cok fazla rakibe basmamasini bir nebze kabul edebilisin ki bence Sneijder rakibe basiyor, top kapma konusunda becerikli olmamasinin yaninda ikili mucadelede zayif olsa da rakibin topu kullanmasini geciktirerek diger oyuncularin pozisyon almasi icin biraz zaman kazandiriyor.

Burak ve Amrabat ise topa baski yapma konusunda gec kaliyor. Ve 433 oynandiginda yasanilan sorun da bu.

Eskisehir 3'lu savunma ile oynayip orta sahayi 6 kisi ile kurdu. Bu nedenle de 3 orta saha ile oynayan Galatasaray orta sahada hem top kapma, hem de top kullanmada cok zorlandi.

Ikinci yarida bu 3331'e karsilik, Galatasaray da 532'ye dondu ve Eskisehir'in hucum oyununu bozmayi basardi ama hucuma cikmakta zorlandi cunku kanat bekler yeterince cabuk ileriye cikmadi. Halbuki 3 stoper ile oynamanin guvenini hissederek bu iki kanat oyuncusunun surekli ileriye kosu yapmasi gerekliydi.

Bu da olmayinca bari 442'ye donelim dendi. Aydin girdi ama cikan orta sahadaki ikili mucadele becerisi en iyi olan Melo cikti. Orta saha tekrar Eskisehir'e gecti.

Bu nedenle de taktiksel esneklik acisindan zevkli bir macti.

Bu taktiksel denemelerde hata Aydin'in oyuna kanat oyuncusu olarak girmesiydi bence. Madem savunmadan cikmakta zorlaniyorsun ve donen toplari toplayarak hucuma cikmak istiyorsun, yapilacak en dogru sey gobegi kalabalik tutmak olmali, gobekten oyuncu azaltmak degil. Ama Aydin oyuna girip cizgiye yapisinca Drogba veya Burak'tan donen toplari Galatasaray hic alamamaya basladi. Yedeklerde varmiydi bilmiyorum ama Emre, Yekta veya Engin gibi oyuncularin maciydi bu. Riera veya Aydin gibi oyuncularin degil.

Bu taktiksel degisiklikler de bence Galatasaray'i bu macta Fatih Terim'in degil, Umit Davala'nin yonettiginin gostergesiydi.

europeanconquer
04.Mart.2013, 16:42
Yahu Galatasaray-Orduspor maçının öyküsü yayınlanmayacak mı ?

Her maçın öyküsünü yayınlamıştı bu yıl Lig TV ama şu gün oldu hala yok ortalıkta veya ben göremedim.

mpaker66
04.Mart.2013, 16:50
Herhangi bir hucüm planımızın olmadığını düşünüyorum öncelikle. Takım bu sezon tamamen doğaçlama oynuyor. Eğer böyle oynayıp şampiyon olursan çok acaip olur gerçekten. Selçuk topu ayağına aldığında eğer takım gerideyse gole ihtiyacı varsa ilk yapmak istediği şey direk Burak yada Umut'u defans arkasına kaçırmak oluyordu eskiden. Şimdide Drogba'ya top şişirmek oluyor. Ancak bunun için takımda yeterli altyapı yok. Seken topu alacak, almaya yeltenecek oyuncu yok. Böyle oynanmaz bence.

Takımın Emre çolak'ın yada engin'in eksikliğini hissettiğini düşünüyorum. Emre her ne kadar bizi kanser etsede takımın topu ayağında tutmasına fazlasıyla yardım ediyordu. Ama hemen akla Sneihder varken Emre'ye ne gerek var geliyor. Valla takım çok garip oldu. Umarım mücizevi bişeyler olur ve iyi oynamaya başlarız.

Suicider
04.Mart.2013, 16:55
Selçuk'ta kötü oynarsa orta sahamızın halini düşünemiyorum.Sene başından beri oyunu karşı alana yıktığımız,orta sahada hakimiyet kurduğumuz doğru dürüst bir maç hatılamıyorum.Varsa da bir elin parmaklarını geçmez.Büyük takımsak ve büyük hedeflerimiz varsa öncelikle şu topu kendimiz de tutup orta sahada hakimiyet kurmamız gerek.Ondan sonra yavaş yavaş oyunu karşı alana yıkarak uzaktan şutlar ve kanat ataklarıyla savunmaları açmalıyız.

Schalke maçında tek forvet çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.Bu isim de Burak olmalı ve orta sahayı kalabalıklaştırmalıyız yoksa yine hakimiyeti kaybederiz.İlerleyen dakikalarda skora göre Drogba ve Umut girip skora katkı yapabilirler.Ama öncelikle ilk yarı topu ayakta tutup gol yememek lazım.

---Muslera----
Eboue---Dany---Semih---Riera
Hamit--Melo(mecbur)--Selçuk---Amrabat
-----------Sneijder------
--------Burak---------

Duruma göre amrabat çıkıp Drogba girer.Hamit orta sahayı 3'ler ve 4-3-1-2 gibi oynarız.Böyle daha iyi olacağını düşünüyorum.

nannar
04.Mart.2013, 18:34
ben de aksine Sneijder'in yerine .Drogba ve solda Amrabat yerine Emre ile başlamak ve 4-4-2 oynamak gerekir diye düşünüyorum :)

davidvilla
04.Mart.2013, 18:36
ben de aksine Sneijder'in yerine .Drogba ve solda Amrabat yerine Emre ile başlamak ve 4-4-2 oynamak gerekir diye düşünüyorum :)

Ben de 4-4-2 diyorum emre yerine de Engin diyorum :)

Facx
04.Mart.2013, 18:46
Muslera
Eboue - Semih - Dany - Riera (Balta)
Hamit - Selçuk - Emre
Sneijder
Burak - Drogba

oynamalıyız bence hamit ve emre kanada açılabilen isimler tek dez avantaj hamit biraz ağır selçukta hızlı sayılmaz ama bi şekilde idare edilir hamit yerine engin de oynayabilir tabi ki de engin geçen seneki gibi oynayabilcek mi

uAburak89
04.Mart.2013, 18:49
Engin bitmiş yahu, bu sezonki hangi maçına bakarak Engin deniliyor anlamadım gitti. :)

Bana göre de Sneijder - Drogba - Burak 3'lüsü bir arada oynayacaksa, diğer 3'lünün Hamit - Selçuk - Emre olması gerekiyor. Taktik de 4-3-1-2 olabilir, daha doğrusu hücumda bu şekilde, savunma da Sneijder - Selçuk'lu bir 4-4-2 başka çare gözükmüyor. 3-5-2 falan oynamayacağımıza göre..

Maçların gidişatına göre de Amrabat, Umut, Melo takviye olabilir takıma.

Muslera - Eboue - Semih - Dany - Riera - Hamit - Selçuk - Emre - Sneijder - Burak - Drogba tek yol budur. :D

Edit:

@Facx

Kardeşim yazdığını görsem uğraşmazdım hiç yazmakla. :D

davidvilla
04.Mart.2013, 19:22
Engin bitmiş yahu, bu sezonki hangi maçına bakarak Engin deniliyor anlamadım gitti. :)

Bana göre de Sneijder - Drogba - Burak 3'lüsü bir arada oynayacaksa, diğer 3'lünün Hamit - Selçuk - Emre olması gerekiyor. Taktik de 4-3-1-2 olabilir, daha doğrusu hücumda bu şekilde, savunma da Sneijder - Selçuk'lu bir 4-4-2 başka çare gözükmüyor. 3-5-2 falan oynamayacağımıza göre..

Maçların gidişatına göre de Amrabat, Umut, Melo takviye olabilir takıma.

Muslera - Eboue - Semih - Dany - Riera - Hamit - Selçuk - Emre - Sneijder - Burak - Drogba tek yol budur. :D

Valla kardeşim sen neye göre Hamit diyorsan ben de ona göre Engin diyorum :) Adam en azından kötü oynasa da koşuyor. Engin kötü mücadele etmez. Olcay gibi düşün.

europeanconquer
04.Mart.2013, 19:24
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/11226_514468175278549_725392425_n.jpg

Hani oynamayacağını bilirsin de yine de umut edersin ya işte o çok koyuyor insana.

Koşulara başlamış Büyük Şef.

uAburak89
04.Mart.2013, 19:29
Valla kardeşim sen neye göre Hamit diyorsan ben de ona göre Engin diyorum :) Adam en azından kötü oynasa da koşuyor. Engin kötü mücadele etmez. Olcay gibi düşün.

Hamit de güçlü, Drogba'dan sonra takımın en güçlü oyuncusu. Engin bu sene hangi maçta mücadele etmiş ne yapmış, zaten hoca da farkında 18'e bile girememeye başladı. 11 maç ceza bitirdi Engin'i ne yazık ki.

davidvilla
04.Mart.2013, 19:57
Hamit de bu sene bir şey yapmadı valla. Ama onun kredisi Engin'de olmadı maalesef. Engin Hamit kadar forma şansı bulamadı maalesef. Bunda profesyonellik dışı davranışları en olmadık yerde takımını 10 kişi bırakması etkili oldu. Yoksa bir kaç maç oynasa Engin form tutardı. Hamit benim en son yazacagım adam olur. Ayrıca güçlü olmasına da hiç katılmıyorum. Evet iyi fiziği var ama ikili mücadelelerde çok fazla yerde kaldı bu sezon. Ayrıca üstüne üstlük inanılmaz derecede de agır. Takım savunmasına da katkısı pek olmadı normal bildiğimiz Hamit'in aksine. Engin en azından adam kovalar. O açıdan söylemiştim ben. Bizim takımın rahat Engin gibi Umut gibi oyunculara ihtiyacı var şu an. Hea bu arada Umut bir süre sağ kanat da oynamıştı Trabzon'da. 82 puanlık sezonda sanırım ya da bir önceki Burak forvete geçince o da sağ kanada geçmişti.

europeanconquer
04.Mart.2013, 20:08
Engin Cüneyt Çakır'a yaptığı hareketten sonra bitti,her manada.Hamit konusuna da katılıyorum o da kredisini tüketti.Sezon başından beri bekliyorum ancak şu son 1 ayda umudu kestim Hamit'den.Şu dakikadan sonra herhangi bir futbolcunun ne form tutacağını ne de formdan düşeceğini düşünmüyorum.Sezon sonuna kadar kör,topal ilerleriz.Sezon sonu ne konumda oluruz onu da takımda ki kilit oyuncular belirleyecek.Kadro konusunda kafa yorma zamanının çoktan geçtiğini düşünüyorum.

byariff
04.Mart.2013, 20:14
11 mac kolay degil , engin"in kotu hali hamitten iyidir.

europeanconquer
04.Mart.2013, 20:18
Sende ki Engin sevdası da bitmedi gitti abi.

616543132 haftadır Engin diyorsun,inşallah toparlar da kanatlarımıza hareket getirir biraz da olsa.

byariff
04.Mart.2013, 20:27
bu takimda hamit,aydin,balta,emre deger gorup oynuyorsa engin rahatlikla oynar hoca haksizlik yapiyor bu yil her konuda her konuda en kisa ornek kazanan kadro bozulmaz dedi melo"nun cezasi bitti direk yektayi kesti maalesef adaletli davranmiyor.

europeanconquer
04.Mart.2013, 20:47
Hamit 27 maç yaptı bu takımla,iyi kötü ancak 27 maç emek verdi.Engin ne yaptı ? Belki 2 maçla atlatacağı ceza hakeme saldırmasıyla oldu sana 11 maç,bitti sezonun ilk yarısı.Cezası bittikten sonra bir oyuncuyu kesip ''sorumsuz'' Engin'i oynatmak adalet ise ben almayayım.Hoş oynadığı maçlarda Hamit kadar da etkili olamadı Engin.Hangi futbolcu 25.haftada takıma monte edilip,oynadığı mevkiyi rahatlatmış ? Ne yazık ki şu an ki performanslarıyla Hamit'i kesebilecek bir oyuncumuz yok.Gönül ister ki düzelsinler,Hamit'i kessinler ancak yok arkadaş yok.

zeck17
04.Mart.2013, 22:08
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Galatasaray/2013/03/03/schalke-gsarayi-pacavraya-cevirir

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1sIDdofEc9o#t=3357s

Tur garanti

europeanconquer
04.Mart.2013, 22:16
O maç için herhangi bir yorum yapmak yanlış olur.Ne olacağı belli olmayan bir maç.

Alicanfmfan
05.Mart.2013, 00:43
Niye bu ülkede bütün yorumcular boş konusuyorlar. Çıksınlar bi yerlere icraat falan yapsınlar.

nannar
05.Mart.2013, 12:03
Bence oyuncuların formsuz gibi görünmesinin en büyük sebebi sistem. geçen sezon 4lü savunma, orta alanda emre-selçuk-melo-engin , ilerde elmander-necati vardı. bu sistem takır takır işliyordu çünkü Elmander sırtı dönük necati ise orta alana kadar gelip top alarak oynadığı için orta alanda daha topluca gdiyorduk.aynı zamanda emre çolak ve engin de çizgiden ziyade içe yanaşarak fm diliyle çalışkan kanat oyuncusu gibi oynadıklarından hücumda 6 kişi birbirine yakın gidip dönüşlerde de 6'sı birden yavaş yavaş ve blokları arasını daraltarak savunma yapıyordu.

Gelelim bu seneye.Sneijder ve Drogba geldikten sonra ben de 4-3-1-2 olsun falan dedim ama özellikle son maçlarda bu sistemi sahada görünce kesinlikle oynanmamasından yanayım. kanat beklerimizin çok teknik,süratli ve kondisyonlu olmaları lazım. öyle değiller. orta alanda sneijder'in arkasında oynayacak olan 3 oyuncunun çok koşup sirekli kanatları da kapatmaları lazım ,kapatamıyoruz. ilerdeki 3 oyuncunun rakip alanda 3'ünün birden prese başlamaları lazım,başlamıyorlar :) Bu yüzden bence mevcut kadroda kullanılabilecek en iyi 2 diziliş var. Eğer Sneijder oynayacaksa Burak ya da Drogba'yı kenarda oturtmayı göze alacağız ve Alex'li Fenerbahçe gibi 4-4-1-1 oynayacağız.Ya da Sneijder'i kenarda oturtup Drogba-Burak'lı 4-4-2 oynayacağız. 4-4-2'nin kenarında Hamit fena değil. Ama ne 4-2-3-1'de ne de 4-3-1-2'de iyi oynamıyor. Emre Çolak da aynı şekilde. Yalnız bir gerçek varki Amrabat bu sistemlerin ikisinde de bence ilk 11'e giremez :)

byariff
05.Mart.2013, 15:33
elmander kasimpasaya gidici galiba %95 oyle diyorlar

Suicider
05.Mart.2013, 15:59
Orta sahamız (Selçuk hariç) kanatlar dahil kötü bu sezon.Böyle olunca takım çift forveti kaldıramıyor.Çift forvet oynayacaksak orta sahaların hepsinin iyi oynaması gerekiyor.Çift forvet oynayınca zaten kötü olan orta sahaya ekstra yük biniyor.Bu da domino taşı gibi defansta çok pozisyon vermemize sebep oluyor.Sonra diyoruz ki bu sene defansımız kötü.Ben buna katılmıyorum,tamam bazen bireysel hatalar oluyor ama bu gayet doğal.Takımın bu kadar pozisyon vermesi defansın bireysel yeteneklerinden kaynaklanmıyor.Geçen seneden beri ısrarla çift forveti savunan biri olarak bu seneki orta sahayı görünce ya tek forvete dönmemiz gerektiğini ya da Sneijder'i yedek oturtup çift forvet oynamamız lazım ki o bile riskli bence.

europeanconquer
05.Mart.2013, 16:16
http://www.ligtv.com.tr/haber/serveti-cikarabilene-ask-olsun

Eskişehir maçının öyküsü yayınlanmış,Orduspor maçının öyküsü hala yok.

byariff
05.Mart.2013, 16:39
4-4-2"ye hoca tekrar doncen sneijder solda olcak gibi

davidvilla
05.Mart.2013, 16:41
Schalke maçında süpriz bir kadro cıkarabilir Fatih Terim. Yapmadıgı şey değil valla

nannar
05.Mart.2013, 16:56
4-4-2"ye hoca tekrar doncen sneijder solda olcak gibi

işte bu sonumuz olur.Sneijder maç eksiğini giderene kadar ancak AMC'de oynayabilir..

Suicider
05.Mart.2013, 17:14
Hagi Misimovic'i sol açık oynatmış köyü oynayınca da taraftardan tepki almıştı oyuncu.Umarım aynı şeyi Sneijder'de de yaşamayız.Çünkü onun bölgesi değil sol açık.Formdayken bile orda oynaması zorken şu anda daha da zor.Fatih Terim umarım ilk maçta ki hatayı yapmaz.Bence ilk maçta da o hatasını anladı ve 45 te sanırım amrabat girmişti onun yerine.Bakalım ne olacak.

Suicider
05.Mart.2013, 17:21
Galatasaray Spor Kulübü’nden Açıklama

Bilinmesini isteriz ki, kulübümüzün ve bağlı şirketlerimizin tüm kadrolu personeli içinde maaşları gecikmiş veya ödenmemiş hiçbir elemanımız yoktur ve personel maaş ödemelerimiz son derece titizlikle zamanında gerçekleştirilmektedir.

Galatasaray’ın başarıları devam ettikçe bazı medya organlarında bu tür karalamalar ne yazık ki hız kazanmaktadır. En üzücü olan husus ise, bu tür yanıltıcı saldırılara camia içinden de art niyetle çanak tutanların varoluşudur.

Galatasaray'ımızın tüm gücüyle atılıma geçtiği bu dönemde camiamızın her zamankinden daha dikkatli ve tedbirli olması gereği izahtan varestedir.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

byariff
05.Mart.2013, 17:56
Biletleri napti acaba yonetim bi aciklama gelmedi:)

uAburak89
05.Mart.2013, 18:32
http://www.ligtv.com.tr/haber/serveti-cikarabilene-ask-olsun

Eskişehir maçının öyküsü yayınlanmış,Orduspor maçının öyküsü hala yok.

Her maçın öyküsünü yapmıyorlar, bekleme boşuna. :)

europeanconquer
05.Mart.2013, 18:33
Galatasaray'ın 24 maçı var ligde,23 tanede maçın öyküsü var abi.

uAburak89
05.Mart.2013, 18:34
Valla ben bazen yapmadıklarını biliyorum, bir de çıkacaksa maçtan 2-3 gün sonra çıkıyor en geç.

ThersoN
05.Mart.2013, 18:41
Drogba resmileşip TR'ye adım atmadan önceki süreçte tüm spor yorumcularının taktiksel diziliş konuştuğu bir dönemde sürekli Burak-Umut ya da Elmander uyumunun nasıl değişeceği yönünde tartışmalar vardı. Benim mantıklı olarak gördüğüm ve aksi seçimlerin oynatılıp başarısızlıkla sonuçlandığı bir ortamda; ileri uçta Umut'un kesinlikle yer bulması taraftarıyım. Sonradan girmesi birşey ifade etmiyor. Takım oyunun başlangıcındaki boğucu presi uygulayamadığı zaman rakibin psikolojisi kuvvetleniyor. Akabinde zaten o presin meyveyi olarak erken de gol buluyorduk.

Özet olarak şu anki form durumlarıyla; çift forvet ve arkalarında bir AMC ile oynanacaksa, Sneijder-Drogba ve Burak'ın üçünün birden ilk 11 başlaması yanlış. Elmander'in sakatlığından dolayı verimsiz olacağını düşünürsek Umut ileride uygulanacak pres için kesinlikle ilk 11 başlamalı. Bence Fatih Terim bunun farkında, fakat büyük sıkıntı şudur ki; Drogba ya da Burak'ı kesmenin de bazı olumsuz sonuçları var. Benim tahminim hoca birkaç hafta daha bu dizilişte ısrar edecek, olası Schalke elenmesinden sonra Umut'u daha efektif kullanarak şampiyonluğu göğüsleyecektir gibi duruyor.

Börk
05.Mart.2013, 19:12
Orduspor maçı da yapılmaması gereken en son öykülerden biri olurdu.Neyse sağlık olsun :)

europeanconquer
05.Mart.2013, 22:53
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/644162_221159208024163_2138754398_n.jpg

Beyler bakın kimi buldum :D

darkkobal123
05.Mart.2013, 22:56
Aaa Aykut yaşıyormuş :n:

byariff
06.Mart.2013, 14:33
AMK Ozel Haber : Muslera’nın bu müthiş formu Avrupa devlerinin de ilgisini yakından çekmeye başladı. Uruguaylı kaleciyi ‘alıcı gözle’ izlemek için Manchester United, Barcelona gibi devler ajanlarını TT Arena’ya gönderdi. Ancak en ciddi teklifle Aslan’ın kapısını Liverpool çalmaya hazırlanıyor. Premier Lig devinin, Cimbom’un kalecisi için kasasından çıkarmayı düşündüğü rakam ise tam 22 milyon euro… Drogba, Sneijder gibi yıldızları kadrosuna katan G.Saray’da yönetimin hedefleri büyük ancak 22 milyon euro da reddedilecek bir teklif değil. Sarı-kırmızılı idarecilerin, Liverpool ile sezon sonuna doğru masaya oturması ve yüksek bonservis bedeliyle Muslera’yı satması bekleniyor.

http://amkspor.com/2013/03/06/muslera-gidiyor-kim-geliyor.html

22m ise 1 saniye durmasinlar satsinlar hemen.

uAburak89
06.Mart.2013, 14:40
Drogba antremana çıkmamış bugün. Gençlerbirliği maçında olmayabilir.

Gençlerbirliği'nde cezalı Zec ve Cem Can'ın dışında Hurşut da sakatlanmış, bizim maçta büyük ihtimal yokmuş.

Suicider
06.Mart.2013, 14:43
Hurşut olmasın da abi gerisi önemli değil.Bizim maçta messi vari oynuyor kendisi.

mpaker66
06.Mart.2013, 17:59
Sabahtan beri açtım geçen seneki maçlarımızın özetlerini izliyorum. Çok özlemişim o takımı. Melo'nun Engin'in ortalığı karıştıran koşuları Selçuk ve Emre'nin nokta pasları Elmander Necati'nin birbirlerine göre pozisyon alıp birinin defansın arkasına koştuğunda diğerinin onu boşa çıkarması top rakipteyken rakibi tüm takımın ısırması Eboue'nin sağ açık gibi oynaması... Daha neler neler. Malesef şu anki takımda bunların 10 da 1 i bile yok.

nannar
06.Mart.2013, 18:02
Geçen sezon takımın oyununu herkes özlüyordur :) 1 kere daha anlaşıldı ki futbol yıldızlarla değil mücadele ile daha güzel hal alıyor. Takım olmayı başarmamız lazım. Umarım sezon sonuna kadar takım olgumuz gelişir de seneye çok daha rahat maç izleriz.

mpaker66
06.Mart.2013, 18:09
Drogba,gönlünün sarı-kırmızı renklerde olduğunu doğrulamış.:icon_biggrin:

http://img190.imageshack.us/img190/8479/drogbagzgzde.jpg

Şu fotoğraf çok hoşuma gitti :D nostaji.

uAburak89
06.Mart.2013, 18:12
Eboue formsuz, Ujfalusi sakat, Hakan Balta kötü günlerine döndü, Melo çok uzun tatil yaptı, hazır olamadı, Engin ceza aldı fiziksel ve mental olarak çok geriledi, Emre Çolak 2-2'lik Fenerbahçe maçından beri kayıp, Elmander sakatlıklarla boğuşuyor, Necati gitti...

Geriye ancak o heyecan kaldı, geçen senede kusursuz değildik ama çoğu maçta keyif alıyorduk, daha rahat maç izliyorduk. Sonuçta da hak ederek şampiyon olduk zaten. Artık geçen seneyle kıyas yerine, gelecek sezon için 1-2 hamle ile doğru bir plan ve daha iyi futbolun hesabının yapılması lazım. Fazla yabancımız var, sol bek dışında yabancı alınmamalı, bazı isimlerle yollar ayrılmalı ve Türk oyuncular gelmeli bence. Bu sene şampiyon olursak iyi futbol oynamadan şampiyon olmuş olacağız ama sonuçta şampiyonluk en önemlisi. :)

Geçen sezonki takımı kuran da Fatih Terim, bu sezonki takımı kuran ve yöneten de Fatih Terim. 4 senelik ambargonun mimarı da Fatih Terim, Lucescu'nun yerine geldiğinde enkaz bırakıp giden de Fatih Terim. Yani her zaman iyi olmuyor, bu sezon da o iyi olmayan dönemlere benziyor, buna rağmen şampiyon olursak gelecek sezon için çok daha umutlu olurum şahsen. Tabii dediğim gibi doğru kadro planlamasının yapılması şart.

mpaker66
06.Mart.2013, 18:18
Aynen, bu sene için şampiyonluk çok önemli. Gelecek sezon takım planlamsı çok sağlıklı olur. Nokta atışı bi kaç transferle işi bitirebiliriz.

William Rookwood
06.Mart.2013, 18:27
Barcelona bile büyük bir düşüş yaşarken bence her takımın düşüş yaşama hakkı var. Hiç bir takım istikrarlı bir şekilde iyi olmuyor zaten bu insanın doğasına aykırı. Ben Sneijder'in ne için alındığını halen çözebilmiş değilim. Tamam büyük yıldız, büyük oyuncu ama sistemimize çok ters bir oyuncu. En basitinden oyunda nerede oynatacağımdan zorlanıyorum :)

europeanconquer
06.Mart.2013, 19:13
Yazıyorum,yazıyorum siliyorum.Geçen sene de maşallah ne oynamışız Barcelona'dan tek bir farkımız yokmuş.Geçen sene ki futbolu ben mi çok küçümsüyorum yoksa siz mi çok büyütüyorsunuz pek bir fikrim yok ama bu sene ki takıma gereğinden fazla yükleniliyor onu çok iyi biliyorum.

nannar
06.Mart.2013, 19:17
Geçen sene ne oynadıgımız ve 11'imiz belliydi. Bu sene ne oynadıgımız da 11'imiz de belli değil :D

mpaker66
06.Mart.2013, 19:24
Bu seneki takıma göre barca etkisi yapıyordu.

uAburak89
06.Mart.2013, 22:20
Önümüzde ligdeki ve Avrupa'daki kaderimizi belirleyecek maçlar var. Twitterda falan en çok konuşulan konu bilet. Schalke deplasmanı için ayrılan biletleri kulüp satacağız demesine rağmen, loca sahipleri, siyasiler falan kim varsa dağıtmış veya dağıtmak zorunda kalmış. Taraftar bilet diye isyan ediyor. Maç günü olay çıkarmakla tehdit edenler bile var. Haklıyken haksız durumu düştükleri yetmiyor, ortada sinerji falan kalmamış durumda. Galatasaray'ın en büyük rakibi Galatasaray resmen.

Stan13
06.Mart.2013, 22:52
Önümüzde ligdeki ve Avrupa'daki kaderimizi belirleyecek maçlar var. Twitterda falan en çok konuşulan konu bilet. Schalke deplasmanı için ayrılan biletleri kulüp satacağız demesine rağmen, loca sahipleri, siyasiler falan kim varsa dağıtmış veya dağıtmak zorunda kalmış. Taraftar bilet diye isyan ediyor. Maç günü olay çıkarmakla tehdit edenler bile var. Haklıyken haksız durumu düştükleri yetmiyor, ortada sinerji falan kalmamış durumda. Galatasaray'ın en büyük rakibi Galatasaray resmen.

Kulüp yönetimi kendi başını yaktı şuan. Ben ne Avrupa'da ne de Türkiye'de bunun gibi birşey görmedim. Deplasman maçının biletlerini bırakın satışa çıkarmayı, el altından bile satmadılar. Hepsi dağıtılmış ücretsiz olarak. Bu işi bir turistik gezi olarak görmek nasıl bir kafa yapısının ürünü anlamak güç. Yönetimden kimse bedava bilet de istemedi, istenen tek şey usulüne uygun olarak satışa çıkarılması. İşlerine gelince taraftarımız da taraftarımız demesini bilirler, onlara en çok ihtiyaçları olacak anlardan birinde kendileri bunu engelliyor. Hatalarını görürler mi orası da muamma. Binlerce kişi gerek ultrAslan'dan olsun gerek münferit olarak olsun, vizelerini çıkardılar, otellerini ayırttılar, uçak biletlerini aldılar, o kadar masraf yaptılar ama maç bileti yok ortada. Bu insanların büyük bir maddi yük altına girdikleri yetmiyormuşçasına bir de manevi olarak sinir harbi yaşıyorlar son birkaç gündür. Tek kelime ile SKANDAL.

uAburak89
06.Mart.2013, 23:02
Mağdur olanlar haklı zaten, sadece bazı lafları fazla. Senin amacın Galatasaray'a destekse yönetime olan tepkini olay çıkararak vermezsin. Her yerde haber oldu zaten bu. Yönetim her fırsatta taraftarın desteğini söylüyor, statta olay çıkmıyor, sahaya madde atılmıyor oluşunu övüyor. Bu yaptıkları tamamen yanlış oldu. Hem kendini bunun için hazırlayan insanlar için, hem de Almanya'da güzel bir destek oluşabilmesi için kemik tayfanın orada olması lazımdı. Şimdi gelenlerin tek amacı maç izlemek olacak, tribün falan olmaz.

Stan13
06.Mart.2013, 23:11
Mağdur olanlar haklı zaten, sadece bazı lafları fazla. Senin amacın Galatasaray'a destekse yönetime olan tepkini olay çıkararak vermezsin. Her yerde haber oldu zaten bu. Yönetim her fırsatta taraftarın desteğini söylüyor, statta olay çıkmıyor, sahaya madde atılmıyor oluşunu övüyor. Bu yaptıkları tamamen yanlış oldu. Hem kendini bunun için hazırlayan insanlar için, hem de Almanya'da güzel bir destek oluşabilmesi için kemik tayfanın orada olması lazımdı. Şimdi gelenlerin tek amacı maç izlemek olacak, tribün falan olmaz.

Sen hem taraftarı öv, hem de ona zorluk çıkart, işlerini engelle. Yok öyle iş. Şu verilen tepki de çok değil, az bile. Tekrar ediyorum, dünyada hiçbir kulübün bu tarz bir işe giriştiğini hiç sanmıyorum.

zeck17
06.Mart.2013, 23:29
Sezon sonu için genç oyunculara yatırım yapmanın vakti geldi şayet fatih hoca bu takımın başında uzun yıllar kalacak bu sefer ve kendi oyuncularımızı kendi sistemimize göre yetiştirmemiz lazım elimizde sneijder drogba uijfalusi taffarel gibi hem futbolcular hem de gençlere yardımcı olabilecek bir personel var baküdeki futbol okulu da çok güzel bir proje bu arada şu iki isme dikkat edin geleceğin yıldızları enes ünal ve berke yılmaz bir de ads alt yapısında genç yetenekli bir oyuncu vardı adı şu anda aklımda değil ama o da çok potansiyelli

davidvilla
07.Mart.2013, 11:33
Peste Elmander Drogba yaptım forveti harika oldu ya :) Bu anektodu paylaşayım dedim :)
Elmander - Drogba
Riera Melo Sneijder Hamit
Eboue Ujfalusi Dany Sabri
Muslera

Pesteki özelliklere göre Stamina çok yüksek bir takım çıktı acayip pres yaptım valla :)

LaigLeNoiR
07.Mart.2013, 11:40
Peste Elmander Drogba yaptım forveti harika oldu ya :) Bu anektodu paylaşayım dedim :)
Elmander - Drogba
Riera Melo Sneijder Hamit
Eboue Ujfalusi Dany Sabri
Muslera

Pesteki özelliklere göre Stamina çok yüksek bir takım çıktı acayip pres yaptım valla :)

9 Yabancılı bir takımı merak ediyorum gerçekten Avrupa'da :)

davidvilla
07.Mart.2013, 12:04
9 Yabancılı bir takımı merak ediyorum gerçekten Avrupa'da :)

Yabancı sınırı biraz engel sanki bizim takımlar için. Keşke kalksa da rahatlasak.
En azından AB yabancı sayılmasa ya da ne bileyim işte milli olmuş oyuncular yabancı sayılmasa vs.
Klüplerden Avrupa'da çok başarı bekliyoruz ama önlerine bir çok engel koyuyoruz.

europeanconquer
07.Mart.2013, 20:47
http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/16289.php

Taraftarımızın Bilgisine

12 Mart Salı günü oynanacak Şampiyonlar Ligi Schalke 04 deplasman maçımızın biletleri için taraftarlarımızdan son derece büyük bir talep gerçekleşmiştir. Günlerce önce belli olan bu talep fazlası karşısında evsahibi kulüpten yüzde 5’lik kontejanı arttırması ricamız ne yazık ki olumlu bir sonuç vermemiştır.Sonuç olarak buyoğun talebi karşılama imkanımız olamamış ve konu çeşitli yayın organlarında spekülatif haberlerin yer almasına yol açmıştır.

Öncelikle belirtelim, Schalke 04’ün kulübümüze tahsis ettiği bilet sayısı bazı organlarda yer aldığı gibi 7000 adet değil sadece 2700 adettir. Bu biletlerin tümü turizm acentasıvasıtasıyla ve doğrudan kulübe yapılan başvurular sonucu taraftarlarımıza intikal ettirilmiştir. 2700 bilet içinde tek bir biletin bile parasız verilmediğini özellikle belirtmek isteriz.

Galatasarayın başarılarının tüm Galatasaray taraftarlarını eskiden olduğu gibi yeniden heyecanlandırmış olması kulübümüz adına bizleri sevindirmiş olmakla birlikte bizim elimizde olmayan nedenlerle de olda bizi orada desteklemek isteyen daha binlerce taraftarımıza bu imkanı sağlayamamış olmak işin üzücü tarafıdır.

Galatasaray yönetiminin ilk önceliğinin vefakar taraftarını memnun etmek olduğu herkes tarafından bilinmelidir.

Taraftarlarımızın bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetimi

Stan13
07.Mart.2013, 21:03
Şaka gibi bir açıklama cidden.

uAburak89
07.Mart.2013, 21:05
Tatmin edici bir açıklama değil ne yazık ki.

Yarın maçta protesto olacağı söyleniyor. Kazanıp son 9 haftaya girilirken biraz daha rahatlama şansımız var, günlerdir konuşulan bilet olayı. Rakipler istese bu kadar karıştıramazdı herhalde camiayı.

Taraftarın tepkisini anlıyorum, hak veriyorum ama sen ne yaparsan yap olan olduysa geri dönüşü yoktur. İnatlaşmak, kutuplaşmak, tepki koyarken sınırı geçmek, hiç mantıklı değil. Schalke maçında orada olmayı dibine kadar hak edenler varken, konumu ve parasından dolayı orada olacakların olması bu düzenin göstergesi. Yönetim yanlış bir yola giriyor, iyi günde de kötü günde de şimdi kendini bilet diye yırtan insanlar olacak tribünde, Schalke maçı için bilet isteyen zengin ve mevki sahipleri eminim Braga maçını TV'den bile izlememiştir.

Herşeye rağmen aslolan Galatasaray'sa, yarın destek verilmesi gerekir. Bu olayı kaşımanın bir manası yok. Zaten puan kaybımız çok olası, protesto falan olursa rakipleri iyice ortak ederiz yarışa..

europeanconquer
07.Mart.2013, 21:21
Kulübün tek suçu biletleri sağlıklı bir şekilde satmamış olması.Biletler ne ara satıldı o da belirsiz.Taraftarın tepkisi tabi ki haklı ancak olası bir protesto haklıyken haksız konuma getirir taraftarı,en azından benim gözümde.

Homer J.S
07.Mart.2013, 21:25
Tatmin edici bir açıklama değil ne yazık ki.

Yarın maçta protesto olacağı söyleniyor. Kazanıp son 9 haftaya girilirken biraz daha rahatlama şansımız var, günlerdir konuşulan bilet olayı. Rakipler istese bu kadar karıştıramazdı herhalde camiayı.

Taraftarın tepkisini anlıyorum, hak veriyorum ama sen ne yaparsan yap olan olduysa geri dönüşü yoktur. İnatlaşmak, kutuplaşmak, tepki koyarken sınırı geçmek, hiç mantıklı değil. Schalke maçında orada olmayı dibine kadar hak edenler varken, konumu ve parasından dolayı orada olacakların olması bu düzenin göstergesi. Yönetim yanlış bir yola giriyor, iyi günde de kötü günde de şimdi kendini bilet diye yırtan insanlar olacak tribünde, Schalke maçı için bilet isteyen zengin ve mevki sahipleri eminim Braga maçını TV'den bile izlememiştir.

Herşeye rağmen aslolan Galatasaray'sa, yarın destek verilmesi gerekir. Bu olayı kaşımanın bir manası yok. Zaten puan kaybımız çok olası, protesto falan olursa rakipleri iyice ortak ederiz yarışa..

İcap ederse bu sezon şampiyonluk gidecek fakat seneye o taraftar Şampiyonlar Ligi maçlarını tribünden izleyebilecek. Etliye sütlüye karışmadan koyun gibi olmamak lazım. Gerekiyorsa kulüp karışsın.

uAburak89
07.Mart.2013, 21:31
İcap ederse bu sezon şampiyonluk gidecek fakat seneye o taraftar Şampiyonlar Ligi maçlarını tribünden izleyebilecek. Etliye sütlüye karışmadan koyun gibi olmamak lazım. Gerekiyorsa kulüp karışsın.

Sen de çoğu kişi gibi sinirle söylüyorsun bunları. Şampiyonluk giderse ve olayların etkisiyle başlayan bir bölünme süreci olursa adım gibi eminim en çok üzülenlerden biri olacaksın.

Kimse koyun gibi olmamalı ve zaten değil de, taraftar grubu bildiri yayınladı, onlarca mesaj atıldı internet üzerinden. Gazetelerde, sitelerde bahsedildi. Daha ne olacak ? Yarın 90 dakika protesto olsa ne değişecek ? Herşeyin bir yolu, yordamı var. Galatasaray yöneticisiyle, taraftarıyla, teknik heyetiyle, oyuncusuyla bir aile, bir bütün değil mi ? Sen evinde annenle, babanla tartışınca, sana haksızlık yapıldığını düşününce sokağa çıkıp bağırıyor musun ? Bana göre statta protesto = sokakta bağırma. Protesto ile, kulübün karışması ile hiçbir şey daha iyi olmaz, taraftar adına sıkıntıları, üzüntüleri ilk ağızdan dile getirecek birisi aracı olmalı, bu hatanın bir daha olmayacağı garanti altına alınmalı ve taraftarın bir şekilde gönlü alınmalıdır. Başka bir çözüm yok. İnşallah benim gibi düşünenler daha fazladır, sezon sonunda birlikte üzülmeyiz.

Edit: Ayrıca gözden kaçan bir detay, bu olaya tepki verenlerden bazıları da hiç masum değil. Şimdi loca sahiplerine, devlet erkanına biletler gitti, imtiyaz verildi diye tepki koyanların içinde Galatasaray sevgisi çok yüksek olanlar kadar, vizesini biletini herşeyini çoktan ayarlamış, nasıl olsa biletim garanti diye bakan taraftarlar da var. Kullanıcı adımda uA yazıyor, uA foruma üyeliğim var, Kocaeli'de okurken uA Kocaeli ile çok maça gittim ama körü körüne bağlı değilim kimseye zaten elimde olsa kullanıcı adımı da değiştiririm. Derbilere bilet bulunmuyordu, gişelere sıraya giriyorduk alamıyorduk, grubun liderleri bir şekilde buluyordu ama. Asla karaborsa falan görmedim ama geceden sıraya giren adam bulamazken onlar oturduğu yerden nasıl buluyordu ? İlla ki birileri haksızlığa uğruyor yani, bunu da göz ardı etmemek lazım.

zeck17
07.Mart.2013, 21:32
Biletler satılsa nolacaktı yine aynı olaylar olacaktı bu sefer yapan ultraslan olacaktı sadece çok şey oldu ama beraber hareket etmek lazım

europeanconquer
07.Mart.2013, 21:51
Yarın ''yönetim istifa'' diye bir slogan duyarsanız şaşırmayın,benim için üzücü ancak tribünde bu kafada bir çok taraftarımız var,anlık hareketlerle kulübü en yükseğe çıkarırken bir anda en dibe de indirebilen bir kitle var.

Stan13
07.Mart.2013, 22:09
Yarın ''yönetim istifa'' diye bir slogan duyarsanız şaşırmayın,benim için üzücü ancak tribünde bu kafada bir çok taraftarımız var,anlık hareketlerle kulübü en yükseğe çıkarırken bir anda en dibe de indirebilen bir kitle var.

Şu olaydan sonra oluşacak en ufak kötü durumun sorumlusu tamamen yönetimdir, kimse kusura bakmasın. Kendi kendilerine kriz yarattılar. Üç beş godoman turistik gezi yapıp maç izleyecek diye olası bir tur atlama durumunda orada olmayı hak eden, herkesten çok sevinmeyi hakeden adamlar orada olamayacak. Dahası, takım destekten maruz bırakılacak o çok önemli maçta. O taraftar değil miydi, hiç kimse Cluj'un Romanya takımı olduğunu bilmezken oraya giden, takımı destekleyen ? O taraftar değil miydi herkes umudu kesmiş, ümitsizlik içindeyken bilmem kaç bin km ötedeki Braga'ya giden ?

Protesto olmamalı falan bu lafları geçelim lütfen, yarın statta protestonun en babası yapılmalı.

europeanconquer
07.Mart.2013, 22:47
Şahsen taraftar benim umurumda değil,ben burada Gençlerbirliği deplasmanına bile gidemezken bırak deplasmana gitmeyi Galatasaray'ın maçlarını bile doğru düzgün seyredemezken Schalke deplasmanına gidemeyen kişiler için üzülecek değilim.Kulübün yaptığını da doğru bulmuyorum ancak böyle dandik bir bilet konusunda bu kadar büyük bir tantana yapılması yanlış.Tamam taraftar en büyük kozumuz ancak bu maçlık da böyle oldu,her deplasmanda böyle oluyormuş gibi bir hava yaratmaya çalışanları anlamıyorum.

di canio
07.Mart.2013, 22:55
Şahsen taraftar benim umurumda değil,ben burada Gençlerbirliği deplasmanına bile gidemezken bırak deplasmana gitmeyi Galatasaray'ın maçlarını bile doğru düzgün seyredemezken Schalke deplasmanına gidemeyen kişiler için üzülecek değilim.Kulübün yaptığını da doğru bulmuyorum ancak böyle dandik bir bilet konusunda bu kadar büyük bir tantana yapılması yanlış.Tamam taraftar en büyük kozumuz ancak bu maçlık da böyle oldu,her deplasmanda böyle oluyormuş gibi bir hava yaratmaya çalışanları anlamıyorum.

Şimdi tepki gösterilmezse bu keyfi (bence yönetimce menfi) uygulamaya, bundan sonraki maçlarda da bu uygulamanın yapılmayacağının garantisi yok. "Yılanın başı küçükken ezilmeli" demiş büyükler. Şimdi susulursa, ileride daha büyümüş bir sorun olur. Verilecek tepkinin ölçüsü de önemli. Takımı hedefinden saptırmayacak ama muhataplarına da bir daha taraftarı yok sayma cesareti vermeyecek bir tepki olmalı. 15-20 dakikalık bir protesto bence doğru olan. Bu da mçaın başında yapılır. Uyarı verilmiş olur. Galatasaray taraftarı hep dillendirdiği bir iddiaları var, Galatasaray taraftarındır diye. Yönetim de sanırım ayağını denk alır bir tepkiden sonra.

europeanconquer
07.Mart.2013, 22:59
Takıma zarar vermeyecek,doğru düzgün bir tepki verilirse ona bende bir şey demem ancak görüldüğü kadarıyla belli bir oluşum yok,belli bir fikir yok ve sadece eleştiri var.Buna göre gösterilecek tepkinin,yapılacak protestonun ölçüsünün normal düzeyde olacağını hiç sanmıyorum.

Alicanfmfan
08.Mart.2013, 03:15
İşler iyi giderken illa bir pürüzlük bulmak bizim halkımıza ait bir husus herhalde.

Suicider
08.Mart.2013, 17:41
Bizim takımdan da artık bir Harlem shake videosu bekliyoruz :D

Addolorato
08.Mart.2013, 17:46
http://www.youtube.com/watch?v=7IEcUHxyFmc

Sabri ve Eboue muhteşem gerçekten :D

Facx
08.Mart.2013, 20:29
http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/InnerNews/20xud1aq.jpg

ben saç şekliyle bu kadar çok oynayan bi adam görmedim :D arayışta heralde doğru olanı bulunca bırakıcak :D

europeanconquer
08.Mart.2013, 20:34
Maç saati gelsin,sahaya çıksın bu saçı baya bir dalga konusu olur :n:

urwrdskkn
08.Mart.2013, 21:49
Kesinlikle

uAburak89
09.Mart.2013, 01:39
https://pbs.twimg.com/media/BE3YcPKCIAAE7bL.jpg:large

IcedEarth
09.Mart.2013, 02:00
İstanbul'da olan arkadaşlara sesleniyorum. İşi gücü bırakın, Florya'ya gidin. Hamit'in kafasına sopayla vurup zorla arabaya bindirin, bildiğiniz en yakın hamama götürün.

OrcunFB
09.Mart.2013, 02:27
İstanbul'da olan arkadaşlara sesleniyorum. İşi gücü bırakın, Florya'ya gidin. Hamit'in kafasına sopayla vurup zorla arabaya bindirin, bildiğiniz en yakın hamama götürün.
Ahahaha. :n:

pele96
09.Mart.2013, 13:52
Editlemem gerekti ama orjinalligi bozulmadi :D
http://c1303.hizliresim.com/17/9/kw3wy.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

europeanconquer
09.Mart.2013, 13:57
Kale direklerinin kaldırılmasını yerine kablo kullanılmasını istiyorum Hamit'in oynadığı maçlarda.Kanser olacağım bu Hamit yüzünden.

Corpus
09.Mart.2013, 20:05
Schalke’de büyük şok!
G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Alman rakibi Schalke 04'e yıldız futbolcusundan kötü haber...

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Schalke 04′de yine sakatlık şoku yaşanıyor.

Bundesliga’da B. Dortmund’u konuk eden Schalke’nin Hollandalı yıldızı Huntelaar, karşılaşmanın 53. dakikasında sakatlandı.

Acı içinde yerde kalan yıldız golcü, oyun alanını sedye ile terk etti. Maçı canlı anlatan Schalke 04′ün resmi internet sitesinde, yıldız oyuncunun hiç de iyi görünmediği yorumu yapıldı.

byariff
09.Mart.2013, 20:39
draxler sakatlansaydi keske :D

ThersoN
09.Mart.2013, 20:51
Bild internet sitesinde geçmiş muhtemelen oynamayacak diye. Fakat ilk maç için de öyle söylentiler vardı. Tam bir tetkik yapılmadan kesin yorum yapılması mantıksız.

byariff
09.Mart.2013, 20:55
baros"a bak be bugun hattirick yapti 3 gol atarak.

Börk
09.Mart.2013, 21:00
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/734197_498980433493102_832700228_n.jpg

byariff
09.Mart.2013, 22:57
baros"un attigi 3 gol

http://www.youtube.com/watch?v=NT8cNrowfmc&feature=youtu.be

europeanconquer
09.Mart.2013, 22:59
Gönül isterdi ki hala bizde olsun,hala oynasın ancak olsun Banik'te inşallah çok daha başarılı olur.Güzel bir başlangıç yapmış :)

Puan farkı 4 oldu,biz sundukça rakipler şanslarını tepmeye devam ediyor.Cidden bir yandan çok şanssızken bir yandan da çok şanslıyız.Artık oyuncuların kendine gelmeleri lazım.

zeck17
10.Mart.2013, 00:12
Bu sene güzel bir tecrübe oldu şampiyonlar ligi en azından turdan önceye göre değerlendirmenin yanlış 2 maç arasında takım değerlendirilmesi yapılacağını öğrendik haftalardır başarısız sonuçlar alan schalke galatasaray maçından sonra toparlandı galatasaray ise aynı ivmeyle düşüyor(sonuçlara göre) tabi önümüzde 90 dakika var ne olacağı bilinmez ama bir daha böyle bir hata yapılmamalı ligimiz çok gerilerde kendimizi abartıyoruz ama inşallah bu sezonla birlikte hem galatasaray hem lig olarak çıkış yakalarız dediğimiz bahsettiğimiz yerlerde oluruz

Son olarak elenmişiz gibi konuştum ama Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır

manager725
10.Mart.2013, 15:48
Federasyon, yaptığı açıklamada, 16 Mart Cumartesi 19:00’da oynanacağı açıklanan Kayserispor-Galatasaray maçı ile 17 Mart Pazar günü 16:30’da oynanacağı açıklanan Beşiktaş-Kasımpaşa maçlarının yerlerin değiştiğini bildirdi.

Bu değişiklikle birlikte Kayserispor - Galatasaray maçı 17 Mart Pazar günü saat 16.30'da, Beşiktaş - Kasımpaşa karşılaşması ise 16 Mart Cumartesi saat 19.00'da oynanacak. Haftanın diğer maçlarının günlerinde ve saatlerinde ise bir değişiklik bulunmuyor.

ThersoN
10.Mart.2013, 16:19
AMK’nın haberine göre, geçen sezon kazanılan şampiyonlukta tecrübesi ve yaptığı kritik müdahaleler ile büyük bir katkı sağlayan Tomas Ujfalusi’nin sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi gündeme geldi. Bu yıl yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sadece 2 maçta forma giyebilen ve sezonun kalanını iyileşme sürecinde geçiren Çek yıldızın geleceği tartışılmaya başlanıyor. Geçen sezon 38 lig maçında forma giyen 35 yaşındaki futbolcudan önümüzdeki yıl da yararlanmak isteyen sarı-kırmızılılar, Ujfalusi tam olarak iyileşirse bir yıllık sözleşme önerecek.
Kewell taktiği
Ancak bu sözleşmeyle sahaya adım atmak zorunda kalacak. 2.2 milyon avro olan garanti ücreti yarı yarıya indirmek isteyen yönetim, maç başına ücretini arttıracak. Böylece Ujfalusi maç kaçırmazsa bu sezon kazandığı ücretin aynısını kazanabilecek. Daha önce taraftarın büyük isteği doğrultusunda Harry Kewell’a uygulanan bu taktik şimdi de Ujfalusi’ye önerilecek. Tam olarak iyileşmesi halinde, G.Saray’a borçlu olduğunu düşünen Çek yıldızın da önüne gelecek bu sözleşmeyi kabul etmesi bekleniyor.

Kaynak : AMK

---------------

Bence mantıklı olan da budur fakat oyuncunun kabul edeceğini sanmıyorum.

europeanconquer
10.Mart.2013, 16:30
Kabul etme ihtimali bence reddetmesinden daha olası.İnşallah 1 yıl daha uzatılır Büyük Şef'in kontratı.

E.Cartman
10.Mart.2013, 17:40
Bence mantıklı olan da budur fakat oyuncunun kabul edeceğini sanmıyorum.

Ujfalusi sakatlandıktan sonra maaşını almamak istemişti yanılmıyorsam eğer o gerçekse bunu hayli hayli kabul eder Big Chief, inşallahta kabul eder.

byariff
10.Mart.2013, 19:16
Bucaspor ile oynanan U16 maçını izleyen Elmander daha sonra genç oyuncularla sohbet ederek bir de sürpriz yaptı. İsveçli golcü oyuncu yanında getirdiği kramponları genç futbolculara hediye etti.

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/601122_10151297569671954_534166094_n.jpg

ForCimbom
10.Mart.2013, 19:34
julian draxler denen adam ilk maçın kahramanıydı bu maçta da en büyük kozları o adam. çok zeki tam bizim yumuşak karnımız savunma hattımız açısından, çok tehlikeli o yüzden.

Nocna Mora
10.Mart.2013, 20:51
Bucaspor ile oynanan U16 maçını izleyen Elmander daha sonra genç oyuncularla sohbet ederek bir de sürpriz yaptı. İsveçli golcü oyuncu yanında getirdiği kramponları genç futbolculara hediye etti.

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/601122_10151297569671954_534166094_n.jpg

Büyük topçu böyle olunur işte. Karakter herşeyin başı. 1 sezon daha yararlanılıp gönderilmesi taraftarıyım ama hazır para edebilecekken.. Para etmeyecekse teklif yoksa kalsın takımda öyle makul ücretle. ;)

Facx
11.Mart.2013, 01:30
http://www.kadronukur.com/_team/58bbac2fc7-4411.png (http://www.kadronukur.com/team/58bbac2fc7-4411.html)http://www.kadronukur.com/_team/2b201c120d-4413.png (http://www.kadronukur.com/team/2b201c120d-4413.html)

ikisinden biri gerisi yalan bence ah bikere şu soldaki 4-3-1-2 yi denesek tutucak bence de işte (tabi drogbaya top şişirip durmayı bırakmalıyız)

europeanconquer
11.Mart.2013, 01:33
4-4-1-1'de forvet Drogba olmalı bence.Pasları iyi olmasa da çabuk oynuyor olması işimize gelir.

Facx
11.Mart.2013, 01:35
4-4-1-1'de forvet Drogba olmalı bence.Pasları iyi olmasa da çabuk oynuyor olması işimize gelir.

yabancı sınırına takılıyo o zaman hakan sabri yekta 3lüsünden biri oynamak zorunda kalıcak ben hakan oynasın derim riera nın pek bi artısı yok bence

europeanconquer
11.Mart.2013, 01:40
Sneijder'i yedeğe çekeriz,Furkan oynar :n:

Şaka bir yana Hakan ile Riera arasında gerçekten büyük bir fark yok.Riera ne kadar ileriye çıksa da topların genelini eziyor ve kontra yiyoruz,gerçi ileri çıkmasa da sol bomboş kalıyor hep oradan geliyor rakipler.Gençlerbirliği maçında ki gol mesela,adam elini kolunu sallayıp geldi,ortayı açtı.

nannar
11.Mart.2013, 01:42
bu TFF ne yapmaya çalışıyor arkadaş ? cumartesiden pazara alınmış kayseri maçı. gündüz maçı zaten şanssızlık bizim için. bir de şimdi fenerliler konuşmaya başlayacak yine "rakiplerimiz bizden 1 gün fazla dinlenecek" diye... şu tff toptan gitse de ülke futbolu bir nefes alsa. bu süreç en çok telegol'e yaradı yalnız. her hafta olay. macerasız haftamız yok artık. allan yıldırım demirören'i bildiği gibi yapsın :)

sui generis
11.Mart.2013, 01:44
bu TFF ne yapmaya çalışıyor arkadaş ? cumartesiden pazara alınmış kayseri maçı. gündüz maçı zaten şanssızlık bizim için. bir de şimdi fenerliler konuşmaya başlayacak yine "rakiplerimiz bizden 1 gün fazla dinlenecek" diye... şu tff toptan gitse de ülke futbolu bir nefes alsa. bu süreç en çok telegol'e yaradı yalnız. her hafta olay. macerasız haftamız yok artık. allan yıldırım demirören'i bildiği gibi yapsın :)

Sizin talebinizmiş :)

Facx
11.Mart.2013, 01:44
Sneijder'i yedeğe çekeriz,Furkan oynar :n:

Şaka bir yana Hakan ile Riera arasında gerçekten büyük bir fark yok.Riera ne kadar ileriye çıksa da topların genelini eziyor ve kontra yiyoruz,gerçi ileri çıkmasa da sol bomboş kalıyor hep oradan geliyor rakipler.Gençlerbirliği maçında ki gol mesela,adam elini kolunu sallayıp geldi,ortayı açtı.

aynen riera yı beğenenleri hiç anlamıyorum bi tane olumlu ortası yok hakan en azından sneijder a asist yaptı :D

nannar
11.Mart.2013, 01:52
Sizin talebinizmiş :)

tff kimi gönülleyeceğini sapıttı zaten. kimin canı yansa hemen onu gönüllemeye çalışıyorlar. bu sezon sonuna kadar böyle iş yürütebilirler ama sezon sonunda 4 büyükler önderlik edip tüm kulüpler tepkiyi koymalı ve kulüpler birliği yazılı bir açıklama ile bence kesinlikle istifaya davet etmeli bu tff yönetimini. resmen her yeri bıçak ve nereye dönse birini keser hale geldi. tüm kulüplere ve en çok da türk futboluna zarar veriyorlar. yazıktır günahtır.resmen beşiktaştan sonra ülke futboluna kabus gibi çöktü adam!

byariff
11.Mart.2013, 02:27
furkani niye aldik anlamadim kayserideyken iyiydi begeniyordum fatih hoca istedi diye alindi ama ne kadroya aliniyor ne birsey.

mwaru
11.Mart.2013, 04:34
Bence Galatasaray Schalke maçına şu şekilde çıkmalı:

http://www.kadronukur.com/_team/2f4bd5996e-4426.png (http://www.kadronukur.com/team/2f4bd5996e-4426.html)

europeanconquer
11.Mart.2013, 10:06
https://o.twimg.com/1/proxy.jpg?t=FQQVBBgpaHR0cHM6Ly90d2l0cGljLmNvbS9zaG 93L2xhcmdlL2NhYm5ybS5qcGcUBBYAEgA&s=VJYHx6ybTPFhe16nh9Jt3afy3Nb-6F2An2-cL0Uuc3A

Bugun Parçalı Fil'in doğum günü :) 35 oldu ama umarım uzun yıllar bizimle beraber olur. 38-39 futbolu bırakmak açısından idealdir Drogba için :n: Ardından direk Altyapı'nın başına geçiririz :p

KaRaBükLü KraL
11.Mart.2013, 13:21
https://o.twimg.com/1/proxy.jpg?t=FQQVBBgpaHR0cHM6Ly90d2l0cGljLmNvbS9zaG 93L2xhcmdlL2NhYm5ybS5qcGcUBBYAEgA&s=VJYHx6ybTPFhe16nh9Jt3afy3Nb-6F2An2-cL0Uuc3A

Bugun Parçalı Fil'in doğum günü :) 35 oldu ama umarım uzun yıllar bizimle beraber olur. 38-39 futbolu bırakmak açısından idealdir Drogba için :n: Ardından direk Altyapı'nın başına geçiririz :p

Drogba'nın bakışı çok fena :zuhaha

europeanconquer
11.Mart.2013, 14:53
https://o.twimg.com/1/proxy.jpg?t=FQQVBBguaHR0cDovL21lZGlhLndob3NheS5jb2 0vMzA0MDUyLzMwNDA1Ml9sYWx0LmpwZxQCFgASAA&s=ofaGbUTuhPetyxMVpe4wtZdWtQB5E0wWXB3VMgUT65s

Amrabat bozmuş görüntüyü :n: :p

ShevAnil
11.Mart.2013, 15:02
Çocuk gibi duruyor :D

Börk
11.Mart.2013, 23:57
F Terim: Ligde iyi gitmiyoruz.Tam tersi Schalke iyi gidiyor. 2 kulvar farklı. Oyuncular, mücadelenin üst seviyede olması gerektiğini biliyor.

F Terim:Hedefimizi ilk 16 diye açıklamıştık ama GS'de hedef bitmiyor.Avrupa serüvenlerini yarıda bırakmadığımız için daha iyisini istiyorlar

F Terim: Sneijder ve Drogba gelmeden bu takım liderdi ve 16'ya girmişti. Onları kurtarıcı olarak görmek onların üzerinde fazla baskı yapar

Fatih Terim: Sonuç ne olursa olsun takımımla gurur duyacağım ve övüneceğim. Büyük konuşmuyorum ama iddialıyız.

Fatih Terim: Schalke'ye elenirsek üzülürüm. Çok üzülürüm.

Fatih Terim: Yarın Burak, Drogba ve Sneijder ilk 11'de olacak. Büyük maçlar büyük futbolcularla kazanılır.

barahir
11.Mart.2013, 23:59
F Terim: Sneijder ve Drogba gelmeden bu takım liderdi ve 16'ya girmişti. Onları kurtarıcı olarak görmek onların üzerinde fazla baskı yapar

Bu kısıma katılmıyorum.. Sıradan oyuncu değiller ve birisi Inter'in, diğeri Chelsea'nin kurtarıcılarıydılar..

manager725
12.Mart.2013, 00:07
Vleminckx, Belçika önde gelen spor mecralarından biri olan Telesport'a, attığı golü ve G.Saray karşısında aldıkları galibiyeti anlattırken dikkat çekici sözler sarfetti. Belçikalı futbolcunun Sneijder hakkında söylediği sözler ise oldukça ilginçti.

Vleminckx, "Wesley gol için beni tebrik etti. Çok konuşacak fırsatımız olmadı. Ama diyebilirim ki mutlu bir hali yoktu. Pişman bir ruh hali vardı diyebilirim" açıklamasında bulundu.

darkkobal123
12.Mart.2013, 00:18
Takımı kaybetti, mutlu olması beklenemez ki.

europeanconquer
12.Mart.2013, 00:46
Kimseyi zorla tutmuyoruz,mutlu değilse,pişmansa sezon sonu gider yani bu kadar basit.

E.Cartman
12.Mart.2013, 00:52
Yolanthe yenge çok mutlu valla :zuhaha Sneijder yenildi diye öyledir, zaten sinirliydi oyundan çıkarken, olmaz bi sıkıntı.

uAburak89
12.Mart.2013, 00:59
Bu kısıma katılmıyorum.. Sıradan oyuncu değiller ve birisi Inter'in, diğeri Chelsea'nin kurtarıcılarıydılar..

Toplantıyı izlemedim ama sanıyorum kastettiği bu takımın kurtarıcıya ihtiyacı olmadığı şeklinde. Geldikleri zaman da takıma 2 aslan daha katıldı diyerek aynı tarz konuşmuştu. Yoksa o da sonuna kadar farkındadır sıradan oyuncu olmadıklarının. Zaten birisi Akhisar maçını kurtardı, diğeri de Orduspor maçındaki geri dönüşün fitilini ateşledi. Diğer oyuncuların motivasyonu açısından yapılmış bir açıklama gibi geldi bana, toparlamak gerekirse.

zeck17
12.Mart.2013, 01:01
http://25.media.tumblr.com/7eb42b9f704439dbf57cf7abd2d7ca74/tumblr_mjih4iSY8C1qgl8oco5_400.gif

Futbolu bırakınca gel teknik direktör ol Selçuk Kaptan o ne karizma o :)

Videosunu da buldum https://www.youtube.com/watch?v=oSAqNQyUdIQ Fm14 e kapak yapsınlar bence :D

E.Cartman
12.Mart.2013, 01:06
Videoda Sneijder'i görebilen var mı ?

zeck17
12.Mart.2013, 01:09
11 saniyede yürüyen sneijder değil mi ve amrabat sneijder ufuk'un bu kadar benzemesi de anormal kim nerde belli olmuyor

Börk
12.Mart.2013, 01:10
Bence de 00.11 Snejder gibi

E.Cartman
12.Mart.2013, 01:12
Bende Ufuk'a daha çok benzettim onu. Toplu fotoğrafda da sağ altta Balta'nın yanında duran da Sercan Yıldırım gibi gözüküyor, bu nasıl iş arkadaş :zuhaha

Kaka Leite
12.Mart.2013, 01:16
Hd yaptım izledim, Ufuk o beyler.

Facx
12.Mart.2013, 01:16
1080 p indirip baktım tek tek ciddi ciddi sneijder yok sercan var :D emre çolak ve enginde çok komik durmuş :D

zeck17
12.Mart.2013, 01:17
Videoyu çeken Sneijder olabilir mi? :D

europeanconquer
12.Mart.2013, 01:21
Sneijder'in telif hakları var beyler :n: :p

Videoda ki en gevşek kişi Emre Çolak,adam mübaşir gibi :n:

Sanıklar gelsiiin :0:

davidvilla
12.Mart.2013, 10:32
http://25.media.tumblr.com/7eb42b9f704439dbf57cf7abd2d7ca74/tumblr_mjih4iSY8C1qgl8oco5_400.gif

Videosunu da buldum https://www.youtube.com/watch?v=oSAqNQyUdIQ Fm14 e kapak yapsınlar bence :D

Aynen taktige falan gerek yok kenarda öyle dursun yeter :)

LaigLeNoiR
12.Mart.2013, 11:05
Videoda Sneijder'i görebilen var mı ?

24.saniyede olan toplu çekilmiş fotoğrafta orta grupta bize göre en sağdaki değil mi Sneijder ?

E.Cartman
12.Mart.2013, 11:50
Sneijder değil abi o. Ben çözdüm işi zaten videonun sonundaki toplu olay epey eski Cris bile var en üstte Umut'un yanında duruyor. Drogba'ya dikkatli bakınca sonradan eklendiği belli oluyor zaten. Sneijder'in bu kıyafetlerli giymiş olduğunu biliyoruz üstteki fotodan. Ya Sneijder'in fotoğrafını çekemediler montajlamak için ya unuttular ya da Sneijder'in kendi sponsorluk anlaşmaları ile ilgili bir şey var.

Edit: Şimdi gördüm Barış Çakır da orda mesela halbuki o da bıraktı görevi artık, yeni doktor geldi.

ThersoN
12.Mart.2013, 15:55
Yanlış görmediysem Ujfalusi de yok. Drogba'nın da toplu resimdeki montajı aşırı belli olmuş. Sneijder'in sponsorluk anlaşmaları ile ilgili bir problem vardır. Zira adam İnter'den ayrılırken de bazı problemler olmuştu bu konuda.

Edit: Bu arada Ufuk'u Sneijder olarak yedirtmeye çalışmış olabilirler. :D

Nedvedmania
12.Mart.2013, 17:49
Bence de 00.11 Snejder gibi

Ufuk yahu o :D

Alicanfmfan
12.Mart.2013, 17:55
Hakan Balta'da ki karizma daha fena yalnız.

uAburak89
13.Mart.2013, 01:49
Akıllar Schalke maçındaydı bahanemiz akıllar x maçında olarak güncelledi, tarihi bir gece yaşarken hem muhtemel rakipleri hem de akıllar başka yerlerde olabileceği için ligi düşünüyorum. Ağız tadıyla sevinemiyorum çünkü Fatih Terim başka bir yere doğru gidiyor, çok riskli bir oyun oynuyoruz.

ThersoN
13.Mart.2013, 02:29
Malaga - Porto maçından çıkan ya da PSG gelirse turun yine ortada olduğu bir eşleşme izleriz. Şahsen Porto'yu PSG ve Malaga'dan daha tehlikeli buluyorum. Kim gelirse gelsin çok zor olacak. Yine mucizevi bir özveri göstermemiz gerekiyor. Motivasyonun üst düzey olması ve elenirsek doğal karşılanacak bir rakip gelmesi bence daha iyi olur.

Bu arada turun geçilmesi ile lig baya tehlikeli duruma geldi.

Alicanfmfan
13.Mart.2013, 03:04

Dostum bu videodaki Sarar reklamında çalan müziğin ismini biliyor musun veya biliyor musunuz ?

Corpus
13.Mart.2013, 13:30
Gördükçe gülüyorum :n:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/484676_562321980467567_2016586370_n.jpg

byariff
13.Mart.2013, 14:01
çekecek demedide çekebilir dedi :D

hakan769
13.Mart.2013, 16:30
Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Liginden 32 Milyon Euro gelir elde etti.

zeck17
13.Mart.2013, 19:39
Dostum bu videodaki Sarar reklamında çalan müziğin ismini biliyor musun veya biliyor musunuz ?

Ben de videonun altında gördüm Ben Cocks - So Cold iyi şarkı galatasarayla ilgili başka kliplerde de kullanılabilir :)

europeanconquer
13.Mart.2013, 22:26
http://img543.imageshack.us/img543/8985/c7a14a83eaed4bb18ea8473.png

Bunu Emre paylaşsa bir etki yaratmaz ancak şu adam paylaşınca düşüncesi bile insanı çıldırtmaya yetiyor :0:

Alicanfmfan
13.Mart.2013, 23:51
Ben de videonun altında gördüm Ben Cocks - So Cold iyi şarkı galatasarayla ilgili başka kliplerde de kullanılabilir :)

Sağolasın ancak bu şarkınız klipteki gibi sözsüz olan versiyonu var mıdır ?

Alicanfmfan
14.Mart.2013, 00:55
Ahahaha bizim Kayseri maçına hakem olarak Mete Kalkavan atanmış. Biz bi yandan Avrupada sevinirken arkamızdan çok haince imha planları kuruyor Tff.

Mamadou
14.Mart.2013, 03:30
Ahahaha bizim Kayseri maçına hakem olarak Mete Kalkavan atanmış. Biz bi yandan Avrupada sevinirken arkamızdan çok haince imha planları kuruyor Tff.

Eğer Mete Kalkavan GS'a haksız bir penaltı verir ve o penaltı sonucunda GS maçı kazanırsa yorumun nasıl olur acaba :) Bence her takım taraftarı artık hakemler konusunda yorum yapmaktan kaçınmalı. Her takımın aleyhine ve lehine kararlar çıkıyor. Hakemlerin standardı yok hiç bir zamanda olmayacak. Alayı kötü ben doğru düzgün maç yöneten Türk hakemi göremiyorum izlediğim maçlarda. Bizim maçada Cüneyt Çakır'ı vermişler. Bu haftaki hakem atamalarına baktığım zaman bol bol hakemlerin konuşulacağı bir hafta olacak gibi geliyor bana.

Alicanfmfan
14.Mart.2013, 04:22
Eğer Mete Kalkavan GS'a haksız bir penaltı verir ve o penaltı sonucunda GS maçı kazanırsa yorumun nasıl olur acaba :) Bence her takım taraftarı artık hakemler konusunda yorum yapmaktan kaçınmalı. Her takımın aleyhine ve lehine kararlar çıkıyor. Hakemlerin standardı yok hiç bir zamanda olmayacak. Alayı kötü ben doğru düzgün maç yöneten Türk hakemi göremiyorum izlediğim maçlarda. Bizim maçada Cüneyt Çakır'ı vermişler. Bu haftaki hakem atamalarına baktığım zaman bol bol hakemlerin konuşulacağı bir hafta olacak gibi geliyor bana.

Öyle bir olaydaki yorumum, Galatasaray-Gençlerbirliği maçındaki yoruma benzer olur. Haksızlık varsa lehimize yada aleyhimize herkesten önce biz konusuruz. Umarım düzgün bir maç yönetir.

uAburak89
14.Mart.2013, 22:18
Duygulanmayan bizden değildir.
Galatasaray - Re-Conquest of Europe

Homer J.S
14.Mart.2013, 22:40
Emre yardırmış yine eline sağlık

Özgür Çetin
14.Mart.2013, 22:40
Rıdvan dilmenin öyle demedigini herkes biliyor.O tarihli yayın kaydında bile öyle birşey yok

europeanconquer
14.Mart.2013, 22:49
Haftanın 11'i ;

http://img266.imageshack.us/img266/8383/eef5ccfa4cca409f9209de8.png

erdem344
14.Mart.2013, 23:18
3'üde hakketti.

Burak yılmaz leblebi gibi gol atıyor helal olsun.

titates1
15.Mart.2013, 03:18
http://spor.haber3.com//ultraslandan-fenere-buyuk-jest-haberi-1842398h.htm

uzun yıllar sonra , son bir kaç haftadır çok güzel bir hava yakaladık ilişkilerde , ünal başkan'ın , aykut hoca'nın açıklamalarından sonra , ultraslan'ın bunu paylaşması , fenerbahçeliler'in desteklemeye gitmesi , hala çok art niyetli ve holigan kafasında olan kişiler olsa da , ben kendi adıma sağduyulu olan ve bu havayı yakalamamızda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.umarım hep böyle devam eder ve birbirimize köstek yerine , destek oluruz.

davidvilla
15.Mart.2013, 11:18
http://spor.haber3.com//ultraslandan-fenere-buyuk-jest-haberi-1842398h.htm

uzun yıllar sonra , son bir kaç haftadır çok güzel bir hava yakaladık ilişkilerde , ünal başkan'ın , aykut hoca'nın açıklamalarından sonra , ultraslan'ın bunu paylaşması , fenerbahçeliler'in desteklemeye gitmesi , hala çok art niyetli ve holigan kafasında olan kişiler olsa da , ben kendi adıma sağduyulu olan ve bu havayı yakalamamızda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.umarım hep böyle devam eder ve birbirimize köstek yerine , destek oluruz.

Ben sana olacakları söyleyeyim ligde en ufak bir hakem hatası, en ufak bir tartışmalı olaydan sonra yine herkes kanlı bıcaklı olur. Burada da çatır çatır tartışır kavga ederiz.

byariff
15.Mart.2013, 14:22
Corriere dello Sport yazarı Andrea De Pauli:""Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İtalya Ligi takımlarından Roma ile anlaştı"

umarim yalandir... hoca birakmaz bizi planlari var cunki galatasaray ile ilgili.

pele96
15.Mart.2013, 15:18
Real Madrid vs Galatasaray
Mourinho vs Fatih Terim
Ronaldo vs Burak Yilmaz umitsizlige kapilmaya gerek yok gercekten eleyebilecek guce hakim bir takim galatasaray.

Corpus
15.Mart.2013, 15:35
final

Daha önce yendik. Yine yeneriz...

Revolution
15.Mart.2013, 16:23
Allah yardimcimiz olsun.

titates1
15.Mart.2013, 17:23
Ben sana olacakları söyleyeyim ligde en ufak bir hakem hatası, en ufak bir tartışmalı olaydan sonra yine herkes kanlı bıcaklı olur. Burada da çatır çatır tartışır kavga ederiz.

hayal işte bizimkisi , belki süper kupa'da karşılaşırız , biz süper kupayı alırız , siz şampiyonlar lgiini , onun için kavga ederiz :)

NeymaR
15.Mart.2013, 18:56
Oyuncular yürekten oynarsa yenemiyeceğimiz takım yok

himone
15.Mart.2013, 19:28

Ligde birbirimizi yine yiyelim zaten zevki öyle çıkıyor :D. Ama Avrupa'da böyle birlik olmak gurur verici oluyor.

zeck17
15.Mart.2013, 20:06
http://oi50.tinypic.com/19tdsi.jpg

http://copa.imguol.com/2010/copadomundo/2010/06/25/felipe-melo-de-costas-e-pepe-brigam-pelo-bola-no-empate-entre-brasil-e-portugal-1277482686834_470x315.jpg?1277498608575

http://www.bigglook.com/biggfootball/gs/Wallpaper/gs-figo.jpg

http://www.itusozluk.com/image/25-agustos-2000-galatasaray-real-madrid-maci_152124.jpg

http://en.classics.uefa.com/match=67654.html

Sneijder tekme tokat gönderildiği takıma karşı oynayacak

Defanslarda Semih ve Varane var her ikisi de çok gençler

Sağ bekler Eboue-Ramos neredeyse bu ligde aynı sayıda maça çıkmış 2 oyuncu

İyi gününde olan güçlü Drogba 10 tane benzema ve higuain i cebinden çıkarır

Ronaldo eşsiz bir futbolcu söze gerek yok

Burak'ı bu 2 maçta 2 golü olacağına inanıyorum eğer bernabeuda gol atarsa güzelce susturabilir madridi

Bernabeuda ev sahibi gibi oynayacak olacağız yine sonuçta old trafford'da susmuş bir manu var maçın başından beri hücum oynayacağımıza da eminim

Hamit Di maria'ya göre baya kalıplı ve güçlü di marid ise daha teknik ve hızlı

Fatih Terim Mourinho da güzel eşleşşme bu kupa Mou'nun son şansı ve eski öğrencilerine karşı sınavı ve ve ve Mourinho çok çalışacaktır bu maçlara Türk futbolculara çok önem veriyor

Selçuk zaten tam bir maestro

Muslera Diego Alves de ilginç olacak Alves formda ama Muslera da şu an bu ligde oynayan ilk 3 kaleciden (Buffon-Neuer-Muslera)

Her açıdan güzel eşleşme güzel maçlar olacak

Nocna Mora
15.Mart.2013, 20:21
Oyuncular açısından tek farkı Galatasaray da Dany ve Madrid'de Ronaldo - Di Maria - Khedira yaratıyor bence. İyi bir sistem ile Sneijder'in Khedira - Alonso arasına gömülmesi engellenilip, Ronaldo'ya açık alan verilmezse ve göbek iyi savunulursa çok gol yemeyiz gibi. Bakalım neler olacak. Zevkli bir eşleşme.. :)

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho, kurayı değerlendirdi.

Portekizli ünlü teknik adam, "Zor bir eşleşme oldu. Bu eşleşmeye kolay diyen futboldan anlamayandır. Karşımızda Drogba, Sneijder, Selçuk, Burak, Hamit ve en önemlisi Fatih Terim olacak." ifadesini kullanarak Galatasaray'ı küçümsemediklerini aksine ciddiye aldıklarını belirtti.

Ayrıca Real Madrid Dış İlişkiler Direktörü Emilio Butragueno da kurayı şöyle değerlendirdi:

"Galatasaray, mücadeleci bir takım, çok dikkatli olmalıyız" dedi.

Özgür Çetin
15.Mart.2013, 21:35
Sezon başı dedim..Galatasaray bu sene yarı final oynar..TEk korktugum Barca ve Munih Madridi eleriz ama 2si gelmesin demilştim..Aynı kanıdayım.. Gs rahat olacaktır yenilsen kimse niye yenildin demez.. Sonuna kadar ınanıyorum takımımı ilk maç deplasmanda olması avantaj orada öyle 3-4 gol falany emeyiz kesinlikleç..Ve eger madride gol atabilirsek eleniriz ki hızlı oynayan takımlara karşı çok gol yiyorlar burak hızını iyi kullanırsa Pepeyi dagıtır.Ronaldoda danny i tabi

Nocna Mora
15.Mart.2013, 22:00
Sezon başı dedim..Galatasaray bu sene yarı final oynar..TEk korktugum Barca ve Munih Madridi eleriz ama 2si gelmesin demilştim..Aynı kanıdayım.. Gs rahat olacaktır yenilsen kimse niye yenildin demez.. Sonuna kadar ınanıyorum takımımı ilk maç deplasmanda olması avantaj orada öyle 3-4 gol falany emeyiz kesinlikleç..Ve eger madride gol atabilirsek eleniriz ki hızlı oynayan takımlara karşı çok gol yiyorlar burak hızını iyi kullanırsa Pepeyi dagıtır.Ronaldoda danny i tabi

Sistem savaşı olacak. Bakalım..

E.Cartman
15.Mart.2013, 23:32
Yalnız Burak'ın atlamaları bu eşleşmede Pepe gibi çoğu kişinin ön yargılı olduğu bir oyuncu karşısında oldukça işimize yarayabilir.

Börk
15.Mart.2013, 23:47
İsimle mi oluyor herşey ? O zaman ismi güzel olana,iyi olana verelim gitsin değil mi ne gerek var oynamaya ? 2000 yılında da aynı şimdi de aynı.Çünkü zihniyet hep aynı,insanlar gerçek hayatlarında da böyle olmuşlar artık.Türk futboluymuş hikaye yahu şu anki Türkiye'nin halinin son noktası zaten.Tebrik ederim kardeşim güzel futbol anlayışın ve maçı mükemmel yorumlayışından dolayı.

europeanconquer
16.Mart.2013, 00:04
Ujfa noldu yahu tam iyileşme sürecini bilen var mı ? :D

Alicanfmfan
16.Mart.2013, 02:29
Nisan'da öyle bir fikstürümüz var ki , dillere destan. 30 Mart günü Belediye ile evimizde oynayacağız, ondan 4 gün sonra Santiago Bernabeu'ya gideceğiz. 3 gün sonra yine evimizde yani 6 Nisan'da Mersin ile oynayacağız. Yine 3 gün sonra 9 Nisan'da Real'i evimizde ağırlayacağız.

10 günde 4 maç, bunların ikiside Real'le üstelik. Ne diyelim, Allah utandırmasın, Allah yardımcımız olsun...

pele96
16.Mart.2013, 10:25
Nisan'da öyle bir fikstürümüz var ki , dillere destan. 30 Mart günü Belediye ile evimizde oynayacağız, ondan 4 gün sonra Santiago Bernabeu'ya gideceğiz. 3 gün sonra yine evimizde yani 6 Nisan'da Mersin ile oynayacağız. Yine 3 gün sonra 9 Nisan'da Real'i evimizde ağırlayacağız.

10 günde 4 maç, bunların ikiside Real'le üstelik. Ne diyelim, Allah utandırmasın, Allah yardımcımız olsun...

Ligten puan kaybi olursa hem Galatasaray hemde Fenerbahce icin Besiktasin isine yarar.Gecen senede aynisi Bize olmustu ama biz toplayamamistik.Sampiyonlar Ligini Galatasaray Uefayi Fenerbahce Super Ligide Besiktas alsa herkesin istedigi olur :D

uAburak89
16.Mart.2013, 13:11
Turu geçtiğimizde yazmıştım, lig gitti o gün. Takımın 2. devre iyi oynadığı 3 maç var, Antalya maçında iyi takım savunması, Gençlerbirliği maçının ilk yarısı, Schalke maçının ilk yarısı. Fatih Terim'in cezasından sonra 2 maçta 1 puan aldık, bu haftada 1 puan bekliyorum açıkçası. Bu da rakiplerin aradaki farkı 1 maça indirgemesi demek. Elimizdeki fırsatı değerlendiremedik, işi zora soktuk.

erdem344
16.Mart.2013, 14:08
TFF Tahkim Kurulu, 2 maç ceza alan Galatasaraylı Gökhan Zan'ın cezasını 1 maça indirdi, bu cezayı da 1 yıl erteledi.

anil luque
16.Mart.2013, 14:08
TFF Tahkim Kurulu, 2 maç ceza alan Galatasaraylı Gökhan Zan'ın cezasını 1 maça indirdi, bu cezayı da 1 yıl erteledi.

Güzel mesele..

furkan58
16.Mart.2013, 14:12

Olaylar, olaylar...

erdem344
16.Mart.2013, 14:14
Terim , Schalke maçından sonra mesejı vermişti zaten anlaşılan mesaj alınmış.

OrcunFB
16.Mart.2013, 14:17
Senaryolar, oyunlar...

byariff
16.Mart.2013, 14:25
olmasi gerekende buydu zaten ne senaryosu ne oyunu ? gokhan rakibe vurmuyor ki

OrcunFB
16.Mart.2013, 14:27
Caner de rakibe küfretmemişti ama ? :)

byariff
16.Mart.2013, 14:32
emreye ve aziz yildirima say sen onlari :))

OrcunFB
16.Mart.2013, 14:34
emreye ve aziz yildirima say sen onlari :))
Fatih Terim'in de ertelenmişti. :)

furkan58
16.Mart.2013, 14:37

Vurma eyleminde bulunuyor. Yumruk sallıyor orada maç konusunda da herkes doğru derken şimdi mi vurmuyor ki oluyor yapma Arif :)

byariff
16.Mart.2013, 14:39
furkan tek tarafli bakiyorsun gokhan zan hani vurmusya vurdugu adam bak ne diyor roportajda aç bi dinle :)

furkan58
16.Mart.2013, 14:41
furkan tek tarafli bakiyorsun gokhan zan hani vurmusya vurdugu adam bak ne diyor roportajda aç bi dinle :)

Link atarsan dinlerim. Zaten sorun yumruğun rakibe gelip gelmemesi değil. Orada yumruk sallıyor teşebbüsde bulunuyor yani. Hatta şimdi maç konusunu açtım bütün gsli arkadaşlarda doğru karar diyor. Bunun savunulucak bir tarafı yok.

byariff
16.Mart.2013, 14:50
buyur sporx ve sabah

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/petrovic-gokhan-zan-bana-vurmadiSXHBQ318475SXQ

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2013/03/09/petrovicten-gokhan-zan-itirafi

bu arada marca burak yilmaz vs ronaldo yapmis.

http://www.marca.com/videosmarca/?v=pllepBSr817

furkan58
16.Mart.2013, 14:59
buyur sporx ve sabah

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/petrovic-gokhan-zan-bana-vurmadiSXHBQ318475SXQ

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2013/03/09/petrovicten-gokhan-zan-itirafi

bu arada marca burak yilmaz vs ronaldo yapmis.

http://www.marca.com/videosmarca/?v=pllepBSr817

Bende diyorum zaten vurmasa bile o kolu sallaması teşebbüste bulunması bile yeterlidir. Hadi kırmızı kart yanlıştı diyelim bir sürü hatalı kırmızı çıkıyor hangisinin cezası ertelendi ? 1 maça düşürürsün eyvallah ertelemek ? Caner'in "Lan" demeden kırmızı aldı üstüne Veysel açıklama da yaptı ben dedim diye. Cezada bırak ertelemeyi indirim bile gelmedi. Niyet belli stoper sorunu yaşıyordu gs çözüm tahkimden geldi :)

byariff
16.Mart.2013, 15:04
caner konusunda herkes hem fikirdi zaten hatali oldugunu medyada dahil hatirlarsan hakemin evine vs gitmislerdi galiba tam hatirladigim kadariyla bu arada lua lua"ninda cezasi 1 yil ertelendi ibrahim toroman"a kafa attigi icin o attiydi tabi ama. neresinden tutarsan tut mhk fedarasyon cok yanlis isler yapiyor dik duramiyorlar.

Namzet
16.Mart.2013, 15:07
Federasyonun yaptığı işleri anlamak mümkün değil çok çelişkili kararlar veriliyor

Nedvedmania
16.Mart.2013, 15:10
Fatih Terimin cezasinin ertelenmesini de dogru bulmamistim bunu da bulmuyorum. Ceza varsa vardir arkadas. ya 2 mactan 0 a indirirsin ya da 1e indirir oynatmazsin. Ertelemek ne demek ? Mantigi ne ? Cok sacma cok.

musleramicol25
16.Mart.2013, 15:19
orda vurmuyor ya da yumruk atma teşebbüsünde bulunmuyor. sadece rakibin rahatsız etmesinden dolayı elini indirmeye çalışıyor tabi o sırada rakip kameralara oynayınca yumruk atmış gibi duruyor. ceza alacak bi hareket mi evet öyle ama yumruk falan yok.

MeMo
16.Mart.2013, 15:41
Semih'in de durumu belli değilmiş galiba. Pes doğrusu.

Gncl1905
16.Mart.2013, 15:45
Bundan sonra TFF'den mantıklı bir karar beklemiyorum. Zaten kötü olan yönetim şike olaylarından sonra iyice zıvanadan çıktı. Aynı olaylardan birine A cezası verilir birine B. Ceza ertelenmesi tam komedi. Sonumuz hayrolsun ne diyelim daha çok tartışırız biz bu TFF'yi.

himone
16.Mart.2013, 15:45
Neresinden bakarsan bak son derece hatalı bir karar. Sene başından beri verilen inanılmaz hatalı kararlara biri daha eklendi. GS ile alıp veremediğim yok hatta Gökhan bütün maçlarda oynasın benim için daha iyi. Ama bu harekete nasıl indirim verip üstüne 1 yıl ertelersin. Vurmamış olabilir ama elini o şekilde savurması bile yeterli, ve gözlerine bile baksanız durumu anlarsınız zaten. Üstüne Caner olayında alınan karar, Lua Lua olayı ve şimdi de bu olay. Yazıklar olsun gerçekten nasıl bir kurumla karşı karşıyayız görülüyor. Meireles ve Fatih Terim olayları da cabası. Şu TFF, PFDK ve Tahkimden biran önce kurtulmamız gerek, Türk futbolunu uçuruma sürüklüyorlar.

anil luque
16.Mart.2013, 15:47
Bu yorumumda art niyet aramayın diyeceğim ama farklı yerlere çekilmek istenecek. Ha iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye de bir laf var o yüzden ben de çok masumane düşüncelerle yazmıyorum belki bu yorumu onu da belirtmek isterim ancak böylesine kritik bir maç öncesi takımın en önemli savunmacısının da oynamama ihtimalinin yükselmesiyle bu kararın verilmesi "enteresan".

sakary Ali
16.Mart.2013, 15:49
Bence vurmuyor, vurmuyordanda öte o hareketi vurmak için yapmadı diye hatırlıyorum.

Cezanın tamamen kalkması gerekirdi.

europeanconquer
16.Mart.2013, 15:57
Valla şu mesajlardan tahrik olan tahrik de edendir,gereksiz lüzumsuz tartışmalar bunlar.

NeymaR
16.Mart.2013, 16:32
zan ordaki baskıdan refleksle kurtulmak için dönüyor eli çarpmıyor bile zaten rakip oyuncuda vurmadı diyor hala niye yanlış karar diyorsunuz anlamıyorum kırmızı kart bile yanlıştı

furkan58
16.Mart.2013, 17:06
Kırmızı kart maç konusunda herkes tarafından doğru denilirken bi anda yanlış olmuş :) Neyse doğru yada yalnış görülen kırmızı kartın cezası en az 1 maçtır bu ertelenemez. Caner'in "Lan" demediği de ortadaydı orada bırakın ertelemeyi 2 maçtan 1 maça bile indirilmedi. Doğru diyenler tamamen işlerine yaradıkları için diyorlar tarafsız bakan biri ertelemenin yanlış olduğunu rahatlıkla söyleyebilir.

Oceanus
16.Mart.2013, 17:10
Kırmızı kart maç konusunda herkes tarafından doğru denilirken bi anda yanlış olmuş :) Neyse doğru yada yalnış görülen kırmızı kartın cezası en az 1 maçtır bu ertelenemez. Caner'in "Lan" demediği de ortadaydı orada bırakın ertelemeyi 2 maçtan 1 maça bile indirilmedi. Doğru diyenler tamamen işlerine yaradıkları için diyorlar tarafsız bakan biri ertelemenin yanlış olduğunu rahatlıkla söyleyebilir.

Sen Tarafsızmı bakıyorsun buna gülerim sadece. :)

furkan58
16.Mart.2013, 17:13
Sen Tarafsızmı bakıyorsun buna gülerim sadece. :)

Gül o zaman. Fanatiklik yaptığımız da olmuştur ama şu konuda fanatikliğe hiç gerek yok. Gözle görülür bir şekilde hatalı karar.

darkkobal123
16.Mart.2013, 17:21
Saçma sapan işler yapıyorlar ya. Uygulamayacaksanız niye veriyorsunuz şu cezayı anlamıyorum ki. Her takım için geçerli bu dediğim.

GeNç KaRTaL
16.Mart.2013, 17:31
Demirören TFF'ye başkan olduğunda böyle şeyler olacağı belliydi zaten.

uAburak89
16.Mart.2013, 17:56
Erteleme kuralı ülkemize kim veya kimler için getirildi bilen biliyor. Bu sezon bu kuralın uygulandığı 6. veya 7. isim olabilir Gökhan Zan. Kırmızı kart yanlıştı zaten. Karar güzel olmuş. Lua Lua'ya falan da erteleme geldiğinde sorun yok, Galatasaray'dan biri olunca yaygara koparın. Güzel iş.

darkkobal123
16.Mart.2013, 18:00
Erteleme kuralı ülkemize kim veya kimler için getirildi bilen biliyor. Bu sezon bu kuralın uygulandığı 6. veya 7. isim olabilir Gökhan Zan. Kırmızı kart yanlıştı zaten. Karar güzel olmuş. Lua Lua'ya falan da erteleme geldiğinde sorun yok, Galatasaray'dan biri olunca yaygara koparın. Güzel iş.
STSL Sohbet Alanına gir bak, kimsenin sadece Gökhan Zan'a özel olarak yaygara çıkardığı falan yok.

mwaru
16.Mart.2013, 18:06
Erteleme kuralı kimler için getirilmiş ben bilmiyorum.Ciddiyim.

uAburak89
16.Mart.2013, 18:07
STSL Sohbet Alanına gir bak, kimsenin sadece Gökhan Zan'a özel olarak yaygara çıkardığı falan yok.

Ben her konuyu okurum forumdaki, okumadan haybeye yazmam için rahat olsun. Neden alındığını da anlamadım, gördüğüm kadarıyla yaygara kelimesi ile kastettiğim grupta değildin.

Facx
16.Mart.2013, 18:27
Fatih Terimin cezasinin ertelenmesini de dogru bulmamistim bunu da bulmuyorum. Ceza varsa vardir arkadas. ya 2 mactan 0 a indirirsin ya da 1e indirir oynatmazsin. Ertelemek ne demek ? Mantigi ne ? Cok sacma cok.

aynen tam eyyamcı tayfa bu tahkim melo gibi önemli bi oyuncumuzun cezasını azaltmadılar ya onu telafi ediyolar kafalarında gökhan zan 1 maç 2 maç oynamasa ne olur oynasa ne olur kaldırıcaksan cezayı kaldırırsın ertelemek nedir ?

byariff
16.Mart.2013, 19:02
madrid"in unlu meydanidiri plaza mayor.

http://i.imgur.com/C5O1InB.jpg

ForCimbom
16.Mart.2013, 19:06
kırmızı kart gören adamın en az 1 maç ceza alması gerekmiyor mu? ne bu saçmalık anlamadım

NeymaR
16.Mart.2013, 19:17
tff artık doğru karar veremiyor

byariff
16.Mart.2013, 19:31
fatih hoca su an madriddeymis maci izlicekmis yarin mourinho ile kayseriye gelir artik uçakda sohbet ede ede :))

nannar
16.Mart.2013, 20:31
:n: Yahu komik olmayın! Siz hala TFF ,MHK ve Tahkim kurulu gibi kurum ya da kurumlarda mantık mı arıyorsunuz cidden? :D

Türk futbolunun ölüm tarihi 3 Temmuz, Defin işlemleri Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olduğu gün.Futbolumuz artık şu anda kabir azabı çekiyor :n: Ama elbette günahlar ve sevapların sorgulanacağı ahiret günü de gelecek :)

zeck17
16.Mart.2013, 20:41
Yanlış bir erteleme bu arada ne pozisyonu izledim ne de o maçı ama bugün karar alınıp yapılmaz bu perşembe alacaktın bu kararı ya da haftaya salı da toplanıyor herhalde o zaman son olarak eğer itiraf varsa cezanın ertelenmesi değil kaldırılması gerekirdi bu karar pfdk'da konuşulurken her iki taraftan da yanlış karar yani

europeanconquer
16.Mart.2013, 22:03
Hayat güzel beyler,erteletme şansı varsa erteletiriz,tepki koyan olabilir ancak tahrik etmeye,senaryolar üretmeye gerek yok,siz de yapıyorsunuz demeyin büyüklük sizlerde kalsın.

Suicider
17.Mart.2013, 00:35
Fatih Terim Bernabeu'da

http://c1303.hizliresim.com/17/j/l4gz8.jpg

ThersoN
17.Mart.2013, 22:04
Hoca bir süre inat ettikten sonra Sneijder'i kendi bölgesinde oynatmaya başladı ve iyi verim almaya başladık. Gönül isterdi ki Kayseri maçında skoru yakaladıktan ve savunma yapma baskısı ortadan kalktıktan sonra 60. dk'da değil de 70 ya da 75 alsaydı oyundan Ümit&Hasan Hocalar :). Bu hafta Drogba'nın da oynama iştahına bayıldım. İkinci yarıdan itibaren bir de gol atmasını çok istedim ama nasip değilmiş. Milli maç arasına moralli girdi takım. Zira kağıt üstünde zor bir maçtı Kayseri en azından Gençlerbirliği maçını bi nebze telafi etmiş oldu. Melo ve Eboue'yi de biraz toparlanmış gördüm. Eboue ve Drogba milli takıma çağırmamış diye duydum. Melo da çağırılmıyor zaten. Bu milli takım arasını iyi değerlendirip formlarını bu düzeyde tutmaları lazım hem lig hem de R.Madrid maçları için sezon başından beri form dalgalanması yaşayan hem de takıma yeni katılan hazır olmadığı söylenen isimlerin daha da form tutması için bu arayı iyi değerlendirmek şart.

uAburak89
17.Mart.2013, 22:13
Drogba takımın saha içi lideri resmen. Muhteşem bir oyuncu.

Önümüzdeki iki maç nispeten kolay ve ikisi de içerde. İBB ve Mersin yenilmeyecek takım değiller ama tek korkum zemin. Takım pas yapmaya başladı, Arena'nın zemininde nasıl olacak bakalım.

europeanconquer
17.Mart.2013, 22:15
Sahada son maç 8 Mart'da yapıldı,İBB maçı 30 Mart'da,bu sürede zemin kendine gelir bence.

nannar
17.Mart.2013, 22:15
4-1-3-2 süper işliyor 2 maçtır :D Bu şekilde puan kaybı zor.Yalnız eğer seneye de böyle oynayacaksak Eboue ve Riera yerine iki yönlü ve üst düzey bekler alınmalı...

uAburak89
17.Mart.2013, 22:16
İnşallah, en büyük temennimiz o. Sadece oyun anlamında değil hem bizim hem de rakipler için sakatlık açısından da büyük sıkıntı.

Eboue üst düzey bir bek aslında, iyiye de gidiyor. Riera yerine gerçek bir bek gelirse harika olur.

ThersoN
17.Mart.2013, 22:22
4-1-3-2 süper işliyor 2 maçtır :D Bu şekilde puan kaybı zor.Yalnız eğer seneye de böyle oynayacaksak Eboue ve Riera yerine iki yönlü ve üst düzey bekler alınmalı...

Eboue son iki maçtır oynadığı gibi oynarsa problem yaratmaz. Ancak Eboue kadar iyi bir sol bek alabilirsek çok kaliteli bir takım olabiliriz. Riera hücum yaparken çok katkı sağlıyor ancak savunma da Eboue kadar iyi değil. Eğer Riera'nın yerine savunma yapabilen hücumda da Riera kadar etkili olabilen (mümkünse siyahi genler taşıyan :) ) bir oyuncu alınabilirse, stoperlerin iş yükü azalacağı gibi kafaları da psikoljik olarak bir nebze rahatlayacak.

byariff
17.Mart.2013, 22:25
hasan hocam senin gibi futbol bilgisi adam nasil olurda eboueye ust duzey demez yillarca arsenalda oynamis oyuncu avrupadaki en iyi 10-15 bekten birisi eboue , riera icin haklisin agir kaliyor biraz ama azimi ve caliskanligi ile kapatiyor carlinhos olsa oraya 4-1-3-2"de iki kanatta tikir tikir isler. birde 4-1-3-2"de bence selcuk sola yakin degilde hamit sola yakin oynamali selcuk sag tarafta oynasin.

nannar
17.Mart.2013, 22:25
Eboue'nin oyununa değil,sürekli kendini yerlere atmasına kıl oluyorum ben. yoksa orada sıkıntı yok

Homer J.S
17.Mart.2013, 23:48
Şu an en büyük dileğim Sneijder'den aynı verimin alınmaya devam etmesi, çok seviyorum yahu adamı

mpaker66
18.Mart.2013, 00:57
Bence eboue'nin bi sorunu falan var. En ufak darbede acaip canı acıyor ve yere yatıyor. Bilerek değil yani yatması.

Facx
18.Mart.2013, 01:01
Bence eboue'nin bi sorunu falan var. En ufak darbede acaip canı acıyor ve yere yatıyor. Bilerek değil yani yatması.

aynen 3. gol sevincinde de eboue sevinmeyi bırakıp acısının derdine yandı :D

Walter Sakana
18.Mart.2013, 19:01
Çok kritik bir 1 aylık sürece girdik. Önümüzde 4'ünü de rahatlıkla kazanabileceğimiz 3'ü iç sahada olmak üzere 4 maç var. Sırasıyla İBB, Mersin, Karabük (dep) ve Elazığ karşısına çıkacağız. İBB eskisi kadar güçlü değil, Webo'nun da gidişiyle iyice güç kaybettiler. Mersin ve Karabük de kötü durumda. Elazığ iyi sonuçlar alıyor ancak onlara karşı TT Arenada puan kaybetmemiz zor.

Fenerbahçe ise Akhisar maçının ardından 2'si deplasmanda olmak üzere 3 zorlu sınav verecek; Akhisar, Ordu (dep), Eskişehir ve Gençlerbirliği (dep). Ordu çok kritik bir durumda, zor bir deplasman olacak. Eskişehir ligin ilk yarısındaki formundan uzak olsa da çok tehlikeli bir takım. En azından bu sezon Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenen takımlardan daha iyiler. Gençlerbirliği deplasmanı da oldukça zorlu. Bence biz 4'te 4 yaparsak bu iş biter. Çünkü Fenerbahçe'nin bu süreçte oynayacağı 4 maçın 2'sinde puan kaybedeceğini düşünüyorum ki sadece 1 maçta puan kaybetseler de aynı.

europeanconquer
18.Mart.2013, 19:08
Ben artık böyle hesaplar yapmaktan bıktım :D Çok güzel 8 maç izleyeceğiz,ben çok umutluyum takımdan.Gençlerbirliği maçını sezonun kalanı açısından dönüm maçı olarak görüyorum.

Sneijder süper futbolcu ancak onu geçin,abi Drogba derken bile elim ayağım titriyor :D Çok büyük bir adam,çok büyük bir futbolcu.Bunları söylerken takımda ki diğer oyuncuları unutuğum sanılmasın,Selçuk hala bir numara :0: Gerçi ben unutsam nolur,sal gitsin :n: