View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı
Corpus
20.Temmuz.2013, 17:01
Fume forma evet biraz sade ama kumas kalitesi ve kalip olarak ezer o formayi
Aradan 7 yıl geçmiş kumaş kalitesi ve kalıp olarak bir zahmet ezsin zaten. Yıllardır tekstil sektörü o kadar değişti ki bir belirtisini göstersinler.
Facx
20.Temmuz.2013, 21:50
Aradan 7 yıl geçmiş kumaş kalitesi ve kalıp olarak bir zahmet ezsin zaten. Yıllardır tekstil sektörü o kadar değişti ki bir belirtisini göstersinler.
tabi o da var da nike adidas açısından bakarsak nike formaları daha kaliteli bunu demek istedim
bu arada
https://twitter.com/GeniusFootball/status/358536066719961088/photo/1
gurur point :D
byariff
21.Temmuz.2013, 20:45
Malaga maçı 11'i: Eray-Eboue,Gökhan,Dany,Riera-Hamit,Engin,Selçuk,Emre-Sneijder-Drogba
hamitte ne ariyor anlamis degilim.
byariff
21.Temmuz.2013, 21:50
oha sneijder harika atti. golun yarisi danye ait yalniz :D
Fearless Coward
21.Temmuz.2013, 22:02
Sneijder yine atmış bu sene çok can yakacak anlaşılan çok istekli.
byariff
21.Temmuz.2013, 22:04
http://www.youtube.com/watch?v=VV71MjUgba4
sneijderin golu
adamimsin engin her turlu kadroya girmesi lazim emre ve hamiten kat kat yararli bir futbolcu.
Börk
21.Temmuz.2013, 22:08
Müthiş gol atmış yalnız :D
byariff
21.Temmuz.2013, 22:20
https://pbs.twimg.com/media/BPt6BXiCQAE83dR.jpg:large
drogbanin golu
http://s1.directupload.net/images/130721/bpaanqi6.swf
Fearless Coward
21.Temmuz.2013, 22:30
Takım çok iyi nazar değmesin Riera'nın ortaları yine kalite kokuyor sol bek alınmayacaksa pek sıkıntı olmaz bence savunma anlamında sıkıntı yaşarız biraz o da olsun o kadar.Drogba ve Sneijder reyiz döktürecekler inşAllah bu sezon.
Corpus
22.Temmuz.2013, 01:32
Riera' nın ortaları beni bitiriyor yahu. Canlı olarak da birçok kez tanık oldum. Efsane orta açıyor bu adam.
E.Cartman
22.Temmuz.2013, 02:08
Sneijder ve Drogba'nın golleri harbi süper goller. Maçın ilk yarısını izledik yarım yamalak gollerde sırf beni gıcık etmek için laf atacak arkadaşlarım bile vay vay vay vay çekti refleks olarak :zuhaha
Maçın Özeti
titates1
22.Temmuz.2013, 02:12
Chedjou çok kötüymüş galiba herkes onu konuşuyor var mı maçı izleyen ?
C h A o S
22.Temmuz.2013, 02:20
Chedjou çok kötüymüş galiba herkes onu konuşuyor var mı maçı izleyen ?
Chedjou gerçekten kötüydü.Sanırım takıma daha alışamadı.Biraz ayağında çok top tutan bir tip.Riskli oynuyor.
Kendiside farkında zaten kötü oynadığının.Umarım lige kalan 1 aylık sürede tam hazır hale gelir.
Maç sonu açıklamaları.
Uyum sürecini atlatmak için biraz zaman isteyen Chedjou, "Ben de %100 hazır değilim ama her geçen gün daha da alışacağım.Yeni bir takım, yeni bir hoca ve tatilden döndüm zamanla daha da iyi olacağım" ifadelerini kullandı.
eng1n
22.Temmuz.2013, 02:25
Defans alışması daha uzun olan bir mevki. Fransa liginden bildiğim Chedjou bu ligin en iyi 3 stoperinden biri olur.
Börk
22.Temmuz.2013, 02:48
Biz neredeyse bütün oyuncularımızı değiştirmemize rağmen Malaga hiç oyundu değiştirmedi desek doğru olur.
Fearless Coward
22.Temmuz.2013, 03:12
Skora aldanmamak lazım tüm oyuncularımızı değiştik ilk yarıdaki kadro çok iyiydi 2. yarısını izlemedim ama özetten baktığımız kadarıyla oyuncu değişiklikleri pek etkili olmamış hazırlık maçı sonuçta oyuncuları görüyoruz Sabri ortalarını geliştirmiş reyiz rotasyonda iyi yararlancaz reyizden. :D Kazım'da bu takımda banko kalmalı bu sezon rotasyonda ona ihtiyacımız var özellikle ligde.
darkkobal123
22.Temmuz.2013, 03:19
Skora aldanmamak lazım tüm oyuncularımızı değiştik ilk yarıdaki kadro çok iyiydi 2. yarısını izlemedim ama özetten baktığımız kadarıyla oyuncu değişiklikleri pek etkili olmamış hazırlık maçı sonuçta oyuncuları görüyoruz Sabri ortalarını geliştirmiş reyiz rotasyonda iyi yararlancaz reyizden. :D Kazım'da bu takımda banko kalmalı bu sezon rotasyonda ona ihtiyacımız var özellikle ligde.
Reyiz son golde asist yapmış. :icon_biggrin:
byariff
22.Temmuz.2013, 03:23
chedjou kotuydu ama endiselenmiyorum sahsen daha hazir degil adaptasyon sorunu olcaktir
hep demisimdir hamit emre ceyhun bu takimda isi olamaz diye kadro kurucak olursak kesinlike boyle birsey bekliyorum sahsi dusuncem
engin onemli bir oyuncu cok akilli yerde press yapip rakipten topu cok iyi kapiyor ayrica dikine gidicek oyuncu lazim o adamda kesinlike engin.
http://this11.com/boards/abFbc8laj7.jpg
7 yabanci oluyor ligde olmaz gibi bu ozman en zayif halkayi kescez riera. hoca artik ermanimi sol bek yapar sabriyimi sol bek yapar eboueyimi sol bek yapar bakacagiz..
Fearless Coward
22.Temmuz.2013, 03:27
chedjou kotuydu ama endiselenmiyorum sahsen daha hazir degil adaptasyon sorunu olcaktir
hep demisimdir hamit emre ceyhun bu takimda isi olamaz diye kadro kurucak olursak kesinlike boyle birsey bekliyorum sahsi dusuncem
engin onemli bir oyuncu cok akilli yerde press yapip rakipten topu cok iyi kapiyor ayrica dikine gidicek oyuncu lazim o adamda kesinlike engin.
http://this11.com/boards/abFbc8laj7.jpg
Hamiti artık kesmek lazım bencede ama hoca Hamit'te çok ısrarcıdır yine onla oynamaya başlar maçlarda kötü giderse artık Engin-Erman ikilisinden birini oynatır hoca diye düşünüyorum.Bu 11 bizi her türlü götürür ŞL'de ligde de Riera ya da Eboue birisi kesik yer Sabri ve Balta ligde bizi götürür diye düşünüyorum olmadı Melo kesik yer Ceyhun oynar.Rotasyonumuz çok iyi özellikle Kazım-Ceyhun-Erman-Engin-Emre 2. yarıda alınıp iyi işler yapabilecek oyuncular.Bu sezon Fatih hocayla en sağlam sezonumuz olabilir sağlam geliyoruz gerçekten.
LadroN
22.Temmuz.2013, 04:03
Maçla ilgili birkaç şey yazayım:
Eray bana hiç iyi bir kaleci olacakmış gibi gelmiyor.Çok hantal, top tutuşu iyi değil.Kötü olmasını sadece tecrübesizlikle açıklayamayız.Ama umarım iyi kaleci olabilir.
Chedjou: Çok kötüydü bugün.Ama daha yeni oynamaya başladı.Kendini toparlayacak inşallah.Çok atletik ama riskli oynuyor.Konsantre olamamış.
Sneijder: Yine çok harika oynadı.Bir sakatlık sorunu olmazsa sezonun yıldızı olur net.
Amrabat: Asrın kazığı.Başka bir şey söylemeyeyim.
Drogba: Her zaman ki gibi.Bu sezon ligde 15-20 gol bandında olacaktır.Oyuna etkisi hala geçen seneki gibi.
Bu oyuncalar dışındaki bütün oyuncular geçen senenin aynısıydı :)
Takım formunu bulduğunda ve as kadro ile oynadığımızda yine şampiyonluğun en büyük adayıyız.
Facx
22.Temmuz.2013, 04:19
Eray bana hiç iyi bir kaleci olacakmış gibi gelmiyor.Çok hantal, top tutuşu iyi değil.Kötü olmasını sadece tecrübesizlikle açıklayamayız.Ama umarım iyi kaleci olabilir.
aynen ben hiç umutlu değilim bu çocuktan en fazla aykut olur gibi geliyor bana
Corpus
22.Temmuz.2013, 05:21
Sneijder ' e maşallah deyin yahu. Aman nazar değmesin
davidvilla
22.Temmuz.2013, 09:39
savunmada bir gram iyileşme yok, yine kalp krizi.
uAburak89
22.Temmuz.2013, 12:32
Sadece bir takviye yapıldı savunmaya o da Ujfalusi tarzında bir isim değil. Dany'nin bir üst versiyonunu aldık. Melo'nun takıma katılmasıyla savunma rahatlayacaktır. Hasan Şaş'ın dediği gibi Napoli ve Emirates Cup'ta yapacağımız maçlar önemli, Süper Kupa maçına daha vakit var.
Şu ana kadar en çok öne çıkan isim Sneijder, dün de ampul gibi asmış resmen. İmza gollerini atmaya başlaması çok iyi bir gelişme, onun Sneijder markası haline gelmesini sağlayan performanslarını görecek gibiyiz. Umarım minimum sakatlıkla atlatır sezonu.
mpaker66
22.Temmuz.2013, 14:12
Hoca yalnız hep tek forvet çıkıyo 4-4-1-1 oynuyo. Bu sene çok görecez sanırım bu taktiği.
davidvilla
22.Temmuz.2013, 15:17
Evet acaba Burak ile Drogba'yı birbirine mi yedekleyecek ne yapacak ?
Ya da Burak'ı sağ kanat mı kullanılacak?
Yine işler karışık bakalım.
@uAburak89
Kardeşim Melo da olsa o stoper ikilisi çok önemli. Bence çok canımız acıyacak bu sene. Allah Semih'e sakatlık falan vermesin inşallah.
E.Cartman
23.Temmuz.2013, 13:23
Elmander :n::n::n:
https://pbs.twimg.com/media/BP2BHXfCUAARSJK.jpg:large
uAburak89
25.Temmuz.2013, 15:58
Evet acaba Burak ile Drogba'yı birbirine mi yedekleyecek ne yapacak ?
Ya da Burak'ı sağ kanat mı kullanılacak?
Yine işler karışık bakalım.
@uAburak89
Kardeşim Melo da olsa o stoper ikilisi çok önemli. Bence çok canımız acıyacak bu sene. Allah Semih'e sakatlık falan vermesin inşallah.
Bu sene daha fazla rotasyon görebiliriz, yabancı kontenjanı zorunlu kılıyor bunu. Takım 4-4-2, 4-2-3-1, 4-1-3-2, 4-4-1-1 gibi sistemleri oynayabilecek durumda. Hepsini deniyor ve bence doğru yapıyor. Tabii ki dominant bir anlayışımız, belirli bir tarzımız olmalı ama her rakibe de aynı şekilde oynamamalıyız. Arada şaşırtmak iyidir. :)
Stoper ikilisi önemsiz demiyorum zaten, Semih - Chedjou, Semih - Dany ikililerini görecek gibiyiz. Öncelik Chedjou da olur hem daha iyi oyuncu hem de Dany sürekli Fatih hocadan uyarı alıyormuş. Hızlı fakat savruk bir isim Dany. Semih daha dengeli, özellikle sol stoper olarak oynadığında Riera - Semih uyumuyla Semih daha değerli hale geliyor. Stoper ikilisi geçen seneye göre çok daha iyi olmaz ama asla da daha kötü olmaz bence. Sakatlık durumlarında da Gökhan Zan var, geçen sezon ne zaman ihtiyaç duysak işini yaptı, sırıtmadı takımda Gökhan onu da yabana atmamak lazım. Bunlara ek olarak Melo gerçekten önemli, tek ön libero veya Selçuk'la ikili olarak oynadığında her açıdan savunmayı çok rahatlatıyor. Hem yaptığı müdahaleler, hava toplarındaki başarısı, top çalma becerisi hem de savunmadan çıkarken ki rahatlığı önemli. Hazırlık maçları hatta Süper Kupa maçı bile ölçü değil bence, ligde yapacağımız 3-4 maça kadar değerlendirme yapmak için beklemek lazım. İdmanları takip edenlerin yorumlarına bakılırsa hoca geçen sezona göre daha üst seviye bir futbol bekliyor, daha çok koşu, daha çok baskı, daha hızlı bir takım. Bence daha fazla gol atarız, yediğimiz de geçen sezonki kadar olsa kafi.
İdeal kadroya yakın bir takım göremedik 90 dakika, Muslera, Semih, Melo da oynamaya başlasın özellikle savunmayı o zaman değerlendirmek lazım. Chedjou'nun bu 3 isimle kuracağı iletişim çok önemli. Semih röportajında 10 dakika oynadık, çok konuşan bir oyuncu demiş, bana herşey iyi olacakmış gibi geliyor umarım sezona iyi başlarız, ilk devre 12-13 galibiyet alabilirsek şampiyonluk yolunda çok büyük avantajımız olur.
mpaker66
25.Temmuz.2013, 16:59
Her şey banada güzel olacak gibi geliyor. Ve bu güzellik süper kupa maçıyla başlayacak. (ATV'de imiş maç)
Emirates cup maçlarında bence ideal kadro ve diziliş ile çıkarız.
Valla şimdiden şampiyonlar ligi maçlarını özledim hemen başlasın. Dün NTV Spor'da CL maçlarının geniş uzun özetleri vardı. O Anki maçları izlerkenki heyecanımı hatırladım. Hele de cluj maçı arenada ki.
Kısaca yine her şey güzel olcak :)
byariff
25.Temmuz.2013, 20:15
fatih hoca sozumu dinlemis ermani sol bek yapmis :)
Ufuk-Sabri-Chedjou-Ceyhun-Erman-Kazım-Yekta-Melo-Amrabat-Elmander-Umut
Olimpia Ljubjana ile antreman maci yapiyormussuk su an.
uAburak89
26.Temmuz.2013, 19:15
Fatih Hoca 3-5-2 denese nasıl olur acaba;
Muslera - Chedjou - Gökhan - Semih - Hamit - Melo - Sneijder - Selçuk - Riera - Burak - Drogba gibi bir kadro kağıt üzerinde fena olmaz gibi duruyor.
byariff
26.Temmuz.2013, 19:56
riera hadi neysede hamit agziyla kus tutsa almam kadroya.
buraya yaziyorum sol bek transferi yapmazsak buyuk ihtimal erman sol bek olacak gibi. dun bunun gostergeleri vardi.
arti hoca buraktan memnun degilmis kosmuyormus kampin en iyisi snijdermis
benim kadrom boyle hazirlik maci tabiki olcu degil ama engin cok iyiydi maclarda.
Muslera
Eboue-Semih-Chedjou-Erman
Engin-Selcuk-Melo
Sneijder
Drogba-Burak
Nocna Mora
26.Temmuz.2013, 23:04
Yahu Erman'dan sol bek mi olur yapmayın Allah aşkına ya :)
E.Cartman
26.Temmuz.2013, 23:30
Yahu Erman'dan sol bek mi olur yapmayın Allah aşkına ya :)
Olacak, mecbur, başka şansımız yok
byariff
26.Temmuz.2013, 23:34
rieradan olursa ermandanda olur
europeanconquer
27.Temmuz.2013, 00:00
Sol bek zaten Allah'a emanet,kim oynarsa eyvallahım var benim.Orta saha için Melo-Selçuk-Engin-Sneijder 4'lüsü gerçekten aşırı üretken olabilir,tabi deneyip görmek gerek.
Edit:
Belirtme ihtiyacı duydum,mümkünse Dany Nounkeu bir daha Galatasaray forması giymesin.Adam ayaklı hata makinesi,bu kadar çok hata yapan bir stoper ömrüm hayatım boyu göremedim.Bir sezon boyu nasıl o kadar şans buldu hayret ediyorum.
byariff
27.Temmuz.2013, 00:39
ozguveni fazlaydi ligde ama cl de siritmadi bence ronaldoyu pazara yolladigini unutmadik :0:
europeanconquer
27.Temmuz.2013, 00:42
Ronaldo'yu pazara değil isterse mezara yollasın.Her tarafı sırıtıyor o adamın.Çok cesur oynuyor,bazen işe yarıyor geçen sene çoğu kez yaradı veya Muslera'nın özel çabalarıyla paçayı kurtardı ancak bu sene baktığımız zaman toplam 4 yedik,4 tanesine bakarsanız,öyle veya böyle Dany'nin hatası var her türlü.
mpaker66
27.Temmuz.2013, 01:52
Danny hızına çok güveniyor, ona göre oynuyor. Hata yaptı mı o yüzden çok göze batıyo çünkü rakibin direk önü boş kalıyor.
davidvilla
27.Temmuz.2013, 10:12
Ya ne Dany'si allasen Bu Antep'te de aman aman top oynamıyordu niye alındı zaten anlamamıştım.
Bu arada bknz: Kazım'ın asistliyle Selcugun boş kaleye attıgı gol, GS-Antep maçı önceki senelerde.
europeanconquer
27.Temmuz.2013, 10:50
Formalar 11/12 sezonunda 109 liraydı,geçen sene 119 liraydı,bu yıl da 129 lira,birde bunun isim yazdırması ile 139 liraya çıkıyor.
El insaf yahu,her sene forma almaya niyetleniyorum,fiyatlara bakıyorum,sonra almaktan vazgeçiyorum.İyice suyunu çıkartmaya başladılar bu forma işinin.
C h A o S
27.Temmuz.2013, 15:34
Pazartesi günü I'Acqua Lete Cup'ta Napoli ile oynuyacağımız maç çok çetin olucak.Şimdiden 45 bin bilet satılmış.60 bin kişi olucak maçta.
Ayrıca Napoli maç öncesi yeni marşını,formalarını ve Higuain'i tanıtıcak.San Paolo'nun ateşli ortamında bakalım nasıl performans göstericeğiz.Napoli'de ŞL'de.Belki olası bir eşleşmenin provası olur.
byariff
27.Temmuz.2013, 18:19
Ahahaha
http://instagram.com/p/cRaSpyx4eQ/#
Mamadou
27.Temmuz.2013, 18:55
En arkada oynayan Sabri mi :n: Yalnız efsane olmuş.
byariff
27.Temmuz.2013, 18:58
aynen o sabri :D melonun donunuda sneijder indiriyor arkadan :D
europeanconquer
27.Temmuz.2013, 19:08
Sabri süper ahahahahaha :n:
Takımı böyle görmek çok mutlu ediyor insanı :0:
E.Cartman
27.Temmuz.2013, 21:56
arıza bi tane değil ki anasını satıyım hareketlere bak şunların :n::n: arkadaşlık, eğlence işini fazla abarttı bunlar :D:D
europeanconquer
27.Temmuz.2013, 23:06
Teknik direktörü arıza olan takımın futbolcusu da öyle olacak tabi ki :0: :n:
Gncl1905
28.Temmuz.2013, 03:06
Aslan, 2013-2014 sezonu için 45 bin kombine sattı.
2012-13 sezonunda 41 bin kombine satarak Türkiye rekorunu kıran Galatasaray, 2013-14 sezonu için tam 45 bin kombine bilet sattı ve kendi rekorunu kırdı.
Sarı-Kırmızılı ekip son kalan 1000 kombineyi geri çekme kararı aldı ve satılıkta kalan son kombinelerde gün içerisinde çabucak tükendi.
Cimbom, 45 bin kombine üzerinden yaklaşık olarak 70 milyon dolar elde etti.
Goal.com
Corpus
28.Temmuz.2013, 03:20
Olayımız rekor kırmak olsa 52 bini de satardık. Bizim sıkıntımız her kombi alanın kişinin sürekli olarak maça gelmiyor oluşudur. Kombine alanların bir kısmı öğrenci diğer kısmı da iyi şirketlerde çalışan kişiler. Özellikle cuma veya p.tesi maçları olursa bu kişiler gelmesi gerçekten çok zor oluyor ve çoğu da gelmiyor zaten. Bir de bazı kişiler maçlara ancak ligin üst tarafından takımlar olursa gidiyorlar. Bunun sonucunda ancak 30-35 bin kişilik bir taraftar topluluğu oluyor maçlarda
Facx
28.Temmuz.2013, 03:45
Olayımız rekor kırmak olsa 52 bini de satardık. Bizim sıkıntımız her kombi alanın kişinin sürekli olarak maça gelmiyor oluşudur. Kombine alanların bir kısmı öğrenci diğer kısmı da iyi şirketlerde çalışan kişiler. Özellikle cuma veya p.tesi maçları olursa bu kişiler gelmesi gerçekten çok zor oluyor ve çoğu da gelmiyor zaten. Bir de bazı kişiler maçlara ancak ligin üst tarafından takımlar olursa gidiyorlar. Bunun sonucunda ancak 30-35 bin kişilik bir taraftar topluluğu oluyor maçlarda
52 bini nereye satıyon zaten kalan 7 bin in büyük bölümü sponsor deplasman ve tff ye gönderiliyo :D (hatta tamamı bile bu şekilde bitiyo olabilir :D ) bu arada dediğin şeye hak veriyorum keşke o internet üzerinden kiralama olayına daha bi önem verseler bide şu site bi adam gibi olsa
KaRaBükLü KraL
28.Temmuz.2013, 04:20
52 bini nereye satıyon zaten kalan 7 bin in büyük bölümü sponsor deplasman ve tff ye gönderiliyo :D (hatta tamamı bile bu şekilde bitiyo olabilir :D ) bu arada dediğin şeye hak veriyorum keşke o internet üzerinden kiralama olayına daha bi önem verseler bide şu site bi adam gibi olsa
Ya senin deplasman dediğin gruptan kaç kişi gelecek.Görüyosun işte Anadolu maçlarında küçük bir grup dışında kim uğrar TT Arena'ya maç günü :)
Facx
28.Temmuz.2013, 05:01
Ya senin deplasman dediğin gruptan kaç kişi gelecek.Görüyosun işte Anadolu maçlarında küçük bir grup dışında kim uğrar TT Arena'ya maç günü :)
ne yani deplasman takımından 100 kişi gelir diye geriye kalan (atıyorum) 2400 kişilik deplasman tribünü koltuklarını kombine olarak bizim taraftara mı satsınlar ?
europeanconquer
28.Temmuz.2013, 15:44
Galatasaray
Fransa hani :0: Tanınacağız tabi ki bizim memleket ne de olsa :n:
Kaka Leite
28.Temmuz.2013, 16:50
Galatasaray
Fransa hani :0: Tanınacağız tabi ki bizim memleket ne de olsa :n:
Siyahi adamın da Fenerbahçe demesi :icon_biggrin:
europeanconquer
28.Temmuz.2013, 16:56
O adam Mersin'de dedi ama :D
OrcunFB
28.Temmuz.2013, 17:55
Adamın Mersinli arkadaşı vardır. :D
KaRaBükLü KraL
28.Temmuz.2013, 18:19
ne yani deplasman takımından 100 kişi gelir diye geriye kalan (atıyorum) 2400 kişilik deplasman tribünü koltuklarını kombine olarak bizim taraftara mı satsınlar ?
Evet.Gelen seyirci sayısı geçen senelere göre belli olur.Her takıma ona göre ortalama çıkarsınlar ona göre bilet verelim kalanları biz alalım.Derbilerde %5 denen olay hikaye oluyor da bunlar da mı olmayacak.
grkm33
28.Temmuz.2013, 18:34
Mersin Heryedeyiz sloganını boşuna kullanmıyor :D
Hugo
29.Temmuz.2013, 16:36
http://www.radikal.com.tr/spor/cinden_115_milyonluk_drogba_faturasi-1143859
Çin'den 11.5 milyonluk Drogba faturası
Çin Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın Didier Drogba için 11.5 milyon euro ödemesine karar verdi.
Bir şey çıkacağını düşünmesem de paylaşmakta fayda var.
uAburak89
29.Temmuz.2013, 20:34
Selçuk İnan 2012-2013
Milimetrik pasların adamı, frikiklerin ustası, kaptan gibi kaptan, adamın ham maddesi Selçuk İnan !
Parçalı en çok ona yakışıyor..
byariff
29.Temmuz.2013, 20:46
çok iyi oyuncu ortasahimiza resmen 10 level atlatti. tek eksigi birazcik hantal ve çalim atma yetenegi yok...
europeanconquer
29.Temmuz.2013, 21:15
Hantal demeyelim ona yavaş diyelim,Selçuk yavaş bir oyuncu olmasına rağmen son derece çevik.Çalım atma yeteneği yok yerine gereksiz yere çalıma girmiyor diyelim,Sivasspor maçında attığı ikinci gol bunun en güzel örneği.Letonya maçında da attığı şık çalımı da hatırlarsınız.
LadroN
29.Temmuz.2013, 21:28
yorumsuz
Cilekler ise yaramis.
grkm33
29.Temmuz.2013, 22:11
Selçuk hızını aldı mı çalım atabiliyor benim gözlemlediğim
byariff
29.Temmuz.2013, 22:33
Muslera, Eboue, Dany, Chedjou, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Sneijder, Burak, Drogba
Eh be hoca ne ariyorsun su hamitte ya.
uAburak89
29.Temmuz.2013, 22:41
Dany yerine Semih olsa tam bir ŞL kadrosu.
europeanconquer
29.Temmuz.2013, 22:58
Yine Dany yine Dany !
Pandev attı.
uAburak89
29.Temmuz.2013, 22:59
Dany çok kötü gözüküyor, Riera da çok sert fauller ile başladı maça.
grkm33
29.Temmuz.2013, 22:59
dany kanıtladı Gs oyuncusu olmadığını :)
byariff
29.Temmuz.2013, 23:00
Riera ve dany hatasindan yedik..
byariff
29.Temmuz.2013, 23:14
senin ben hamit gibi... ne kadar gereksiz bir oyuncu.
europeanconquer
29.Temmuz.2013, 23:27
Burak çok tutuk oynuyor.
europeanconquer
29.Temmuz.2013, 23:41
İlk yarı bitti Sneijder,Drogba ve Melo iyi oynuyor,Burak sahada yok,Selçuk ve Hamit'te ara sıra çıkıyor ortaya.Dany zaten felaket.Geriye kalan isimler bildiğimiz gibi.
Takımın genel performansına bakarsak daha hazır değiliz,bir de Napoli'nin sıcağı fena halde etkiledi oyuncuları.
C h A o S
29.Temmuz.2013, 23:44
Takım olarak iyi oynadık ilk yarı diye düşünüyorum.Dany çok kötü gerçekten.Semih ve Gökhan Zan keser bunu bu gidişle.Semih zaten kesicekte Gökhan Zan diğer alternatif olur.Zaten Dany'nin kamptaki performası beğenilmediği için kiralık gönderilmesi gündemdeymiş.
Sneijder ve Drogba'nın pozisyonlarını kalecileri iyi çıkardı.Özellikle Sneijder'in şutu iyiydi.Bu sene bol bol uzaktan çakar gibi Sneijder.
byariff
29.Temmuz.2013, 23:45
bizim adimiza etkili 2 atak
http://s1.directupload.net/images/130729/qkxu8xuk.swf
http://s7.directupload.net/images/130729/aaimfnnm.swf
hamit bildigimiz gibi gereksiz engin yada erman girmeli. burak yerinede amrabat girmeli tek forvet oynuyalim biraz
europeanconquer
29.Temmuz.2013, 23:48
bizim adimiza etkili 2 atak
http://s1.directupload.net/images/130729/qkxu8xuk.swf
http://s7.directupload.net/images/130729/aaimfnnm.swf
hamit bildigimiz gibi gereksiz engin yada erman girmeli. burak yerinede amrabat girmeli tek forvet oynuyalim biraz
Hamit yerine Erman Burak yerine Engin girsin o zaman 4-2-3-1'in kanatlarında Engin ve Erman ile tehlikeli gelebiliriz,Amrabat fena dökülüyor,genel olarak.
Fearless Coward
29.Temmuz.2013, 23:53
Bu kadro olmamış yalnız hoca ŞL'de böyle bir kadro düşünmüyordur inşAllah.Semih gelecek gerçi hocanın Hamit'te de ısrarı beni üzüyor inşAllah en kısa zamanda keser Hamit'i hoca.Erman ve Engin daha çok hakediyor formayı.
byariff
30.Temmuz.2013, 00:01
hamit hala sahada.....
europeanconquer
30.Temmuz.2013, 00:06
Ahahaha Sabri Hamit'e ne güzel kafayla pas attı :D
europeanconquer
30.Temmuz.2013, 00:11
Offff offff offff Amrabat ne astı beeee !
byariff
30.Temmuz.2013, 00:11
Amrabat :)
http://s7.directupload.net/images/130729/8lxa33cr.swf
Fearless Coward
30.Temmuz.2013, 00:23
Amrabat Galatasaray'da !
byariff
30.Temmuz.2013, 00:35
yine dany :(
europeanconquer
30.Temmuz.2013, 00:35
Dany Nounkeu ömrümü yedin ömrümü,bırak git bizim takımı Allah aşkına yollayın şu adamı ya.
Hazırlık maçlarında 6 tane gol yedik,hepsine dikkatli şekilde bakarsanız,hepsinde Dany'nin muhteşem hatalarına rast gelirsiniz :)
byariff
30.Temmuz.2013, 00:37
Ujfalusi olcakti ki ah ah..
europeanconquer
30.Temmuz.2013, 00:41
Böyle giderse Engin Hamit'i çok güzel şekilde keser,Emre'de keser,Erman'da keser.Hamit'in çok çalışması gerekiyor çok.
byariff
30.Temmuz.2013, 00:43
yine dany 10 kisi birakti bizi.
europeanconquer
30.Temmuz.2013, 00:44
Dany rekor kıracak yemin ediyorum.
Fearless Coward
30.Temmuz.2013, 00:47
Dany'e yol verilmeli artık bi adam bu kadar mı değişir yahu Real maçından sonra çok bozdu gerçekten.
byariff
30.Temmuz.2013, 00:48
bu arada napoli sanki CL yi aldi adamlar hazirlik macini bilmiyorlar gibi. :D
europeanconquer
30.Temmuz.2013, 00:48
Yalnız istisnasız Notts County'den yenilen 1 golde Malaga ve Napoli'den yenilen 3 golde bakın hangi oyuncunun hatası var ? Ben cevaplayayım;
13 numaralı formasıyla Dany Nounkeu !!!!!!!
C h A o S
30.Temmuz.2013, 00:51
Ulan maça bak Muslera bile kırmızı yedi:DHakkaten Napoli sanki ŞL maçı gibi sevindi.Sanırım onlar için hazırlık maçıda olsa sezona kupa ile başlamak önemliydi.
Ben takımı genel olarak beğendim.Dany istisnasız takımı baltalıyor.Bence Fatih Terim ipini çeker.Kiralık olarak gider.Elmander'de girdikten sonra çok etkisizdi.Oda sanırım gidiceğinin farkında ve kasmıyor gibi.
byariff
30.Temmuz.2013, 00:52
danyicim herturlu hazirlik maçi agir idman geçiriyor oyuncular 1-2 hafta sabredin az.
Fearless Coward
30.Temmuz.2013, 00:56
Dany ve Hamit oynamazsa Emirates ve Süper Kupa'da iyi işler çıkarırız gibime geliyor.
europeanconquer
30.Temmuz.2013, 00:59
Engin/Erman/Emre'den biri Hamit yerine ilk 11'e monte edilmeli,Dany'nin yeri zaten kayboldu.Sezon içinde Chedjou/Semih/Gökhan üçlüsünden formayı alamaz,hatta Ceyhun'dan bile alamaz,Ceyhun bile daha iyi oynar stoperde.
Maçın skoru pek önemli değilde Dany'ye çok kızgınım,acaip sinirlendim şu an elim ayağım titriyor.
byariff
30.Temmuz.2013, 01:00
o degil erman niye oynamiyor anlamiyorum
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2013, 01:01
Bu kırmizi kartlar sonradan bela acmaz dimi basimiza SL de falan...
Corpus
30.Temmuz.2013, 01:16
Dany gitmemek için böyle oynuyor olmasın ?
Bu haliyle kimse almaz bunu.
E.Cartman
30.Temmuz.2013, 01:17
Bu kırmizi kartlar sonradan bela acmaz dimi basimiza SL de falan...
Cezası 3 maç ve üstü olan hareketlerden kırmızı yenirse hazırlık maçlarında o zaman resmi maçlara işliyor. Yani Suarez gibi rakibi ıssırmadığımız sürece sıkıntı yok :n::n:
ReaList
30.Temmuz.2013, 01:24
Tff talimatlarına göre Muslera ve Dany 1 maç üzerinden cezalandıralacak olsa ne kadar güzel olurdu ...
Corpus
30.Temmuz.2013, 01:25
Allah Muslera, Semih , Melo, Selçuk , Sneijder ve Drogba' yı başımızdan eksik etmesin.
Amin.
byariff
30.Temmuz.2013, 03:36
maaelesef gerçek hakem olumsuz rapor verirse muslera super kupada cezali.
E.Cartman
30.Temmuz.2013, 03:43
Hareketleri şimdi gördüm. Ben zannetmiyorum hakemin raporuna ceza aldıracak bir şey yazacağını en azından Dany yemez cezayı ama Muslera'nın ki tamamen hakeme bağlı gibi.
Nocna Mora
30.Temmuz.2013, 04:57
Muslera'nın ilk golde yetersiz oldugunu düsünen bi ben miyim acaba ? Ve de hatalı cıkışları da cabası. Hazır gözükmedi bana pek.
Dany oldukca iyi niyetli, cabalıyor ve notts county macını da 90 dakika izlemis biri olarak söylüyorum macın iyilerinden biriydi her acıdan fakat bugün cok fazla hata yaptı. Bütün gollerde hatası var neredeyse. ya konsantrasyon eksiği ya da pozisyon bilgisi yetersizligi bunu bilemeyecegim fakat bugün onun günü değildi. asıp kesmeler baslamıs yine gordugum kadarıyla. dany ilk 11 oyuncusu olamaz boyle oynayacaksa aynı fikirdeyim. Semih oynar herhalde. Gökhan Zan'da bol bol şans bulur.
Sneijder, Drogba, Melo ve Selçuk yine iyiydiler.
Hamit her zaman ki kötüydü.
Burakta fazlasıyla tutuktu neredeyse görmedim mac boyu.
Corpus
30.Temmuz.2013, 05:12
Bu Hamit'te bizim göremediğimiz ne var çok merak ediyorum. Yedek kulübesinden izleyince Gerrard gibi mi oynuyor anlamıyorum ki
Facx
30.Temmuz.2013, 05:12
Muslera'nın ilk golde yetersiz oldugunu düsünen bi ben miyim acaba ? Ve de hatalı cıkışları da cabası. Hazır gözükmedi bana pek.
Dany oldukca iyi niyetli, cabalıyor ve notts county macını da 90 dakika izlemis biri olarak söylüyorum macın iyilerinden biriydi her acıdan fakat bugün cok fazla hata yaptı. Bütün gollerde hatası var neredeyse. ya konsantrasyon eksiği ya da pozisyon bilgisi yetersizligi bunu bilemeyecegim fakat bugün onun günü değildi. asıp kesmeler baslamıs yine gordugum kadarıyla. dany ilk 11 oyuncusu olamaz boyle oynayacaksa aynı fikirdeyim. Semih oynar herhalde. Gökhan Zan'da bol bol şans bulur.
Sneijder, Drogba, Melo ve Selçuk yine iyiydiler.
Hamit her zaman ki kötüydü.
Burakta fazlasıyla tutuktu neredeyse görmedim mac boyu.
muslera sezon başları hep formsuz oluyo toplar kendini 5-6 maç yapsın ısınsın kereta :D
dany nin pozisyon bilgisi zayıf bide üstüne konsantrasyon eksiği var konsantre olduğunda kapatıyo o açığı ama her zaman konsantre olamıyo malesef
hamitten hiç umudum yok şahsen tecrübe gerekicek yerlerde çıksın ortaya yeter
burak geçen sezonda tutuk başlamıştı hazırlık maçlarına kendini veremiyo olabilir sezon başlasın hepsi toplar savunmada oturur ben rahatım şahsen
uAburak89
30.Temmuz.2013, 06:59
Muslera'nın yaptığı büyük sorumsuzluk, hiç yakıştıramadım. Hazırlık maçında yapılacak iş değil.
davidvilla
30.Temmuz.2013, 11:00
Muslera'nın ilk golde bence hatası yoktu harika bir kafa vuruşu yaptı pandev.
Dany için artık 1 sene oldu söyleye söyleye dilimde tüy bitti.
4-3-1-2 de ne kadar zorlandığımızı ve yerleşik savunma karşısında nasıl tel tel dokuldugumuzu bir kez daha gördük. Buradaki herkes Fm gibi sanıyor gerçek hayattaki futbolu ama gerçekte alanı daraltmış yerleşmiş bir savunmanın üzerine cizgilere kadar inip genişlemezseniz hiç bir şansınız yoktur. Duvardan döner gibi toplar döner ve tonlarca top kaybı yaparsınız paslaşayım derken.
Melo hazır değil ama dün çok top kaybı yapmasının sebeplerinden biri de buydu. Selcuk da öyleydi.
Ardından ikinci yarı başlar başlamaz 4-2-3-1 e donunce Amrabat sayesinde özellikle kanatlara işlevsellik kazandırdık ve Sneijder'in harika pasını Amrabat'ın yetenekleriyle birleştirerek çok güzel bir gol kazandık. Değişikliklere kadar çok etkili olduk Napoli'yi pek çıkarmadık.
Chedjou çok sogukkanlı ve akıllı bir stoper fakat biraz ürkek, sert değil. Yine de Semih ile uyumlu olacaklardır diye düşünüyorum.
Değişiklikler geldikten sonra sahaya dizilişin ne oldugunu da pek anlayamadım futbolcular da anlayamadı ve kontrolu Napoli'ye verdik.
Son dakikada Muslera neden o kadar sinirlendi bir anlam veremedim. Tamam evet faul yoktu fakat sadece bir hazırlık maçı ne gerek var ki? Konfederasyon kupasından döndüğü için mental olarak deşarj olamadıgını dusunuyorum, takımca iyi bir turnuva geçirmelerine ragmen bir kaleci olarak talihsiz goller yemişti, kafasını rahatlatması lazım biraz.
Onun dışında Riera ve Amrabat'a ayrı parantez açmak istiyorum. Bir sol bek ve bir sol kanat oyuncusundan daha ne istenebilir ki, ikisi de gayet iyi iş çıkardılar.
Hamit yine aynı Hamit kanat oyuncusu olarak süper etkisiz 3lü ortasahanın sağında da bir o kadar kötüydü.
Sonuç olarak 4-2-3-1 de form tuttugumuz zaman Avrupa'nın hatrı sayılır ekiplerinden biri oluruz.
Muslera
Eboue Semih Chedjou Riera
Hamit Selcuk Melo Amrabat
Sneijder
Drogba
Bu bizim ideal 11imiz olmalı bence fakat yabancı sınırına takıldıgı için Melo Amrabat yerine Engin ve Emre Colak'ı Eboue yerine sabri Riera yerine Balta'yı, Drogba yerine Umut ve Burak'ı düşünebiliriz. Tabi Fatih Terim bu şekilde düşünür mü tam emin değilim.
davidvilla
30.Temmuz.2013, 11:04
bu arada napoli sanki CL yi aldi adamlar hazirlik macini bilmiyorlar gibi. :D
İşte hazırlık maçı böyle oynanır kardeşim.
byariff
30.Temmuz.2013, 11:16
sanki 4-2-3-1 de iyiydik yonetim yine bir arda cikartmasi yapmis keske gelse kaptan....
muslera
eboue-semih-chedjou-riera
arda(engin)-selcuk-melo-sneijder-amrabat
drogba
kesinlikle cl de boyle oynanmali ligde 4-3-1-2 isler ama avrupada SIKINTILI drogba ve burak pres yapmiyan oyuncular.
anil luque
30.Temmuz.2013, 11:31
Galatasaray savunma hattını oturtamadığı sürece büyük sıkıntılar yaşar gibime geliyor. Chedjou'nun takıma alışması biraz zaman alacak gibi.
europeanconquer
30.Temmuz.2013, 11:31
Valla gündeme Robben,Nani,Arda ve bir kaç kanat oyuncusu daha gelmişti,Robben imkansız tamam ama o kanat transferi yapılmadığı sürece 4-2-3-1'i unutun.Sezon boyu 4-3-1-2'ye devam ederiz,dün zaten takım kötü değildi,Dany çok kötü oynadı.Cidden tamamen Dany'ye bağlıyorum bunu.Tabi Hamit yerine de Engin oynarsa çok etkili bir 11'e sahip oluruz.Havanın sıcaklığı ile de mayıştı oyuncular.Ben beğendim genel olarak takımı.Hazır değiliz daha ama yine de beğendim.
İngiltere'de çok daha iyi bir Galatasaray izleyeceğimizi düşünüyorum,Süper Kupa maçı derbi olduğu için ölçü değildir benim gözümde.
C h A o S
30.Temmuz.2013, 13:00
Peki Muslera ceza alırsa Emirates Cup'ta oynanacak maçlarda niye geçerli olmuyor?
europeanconquer
30.Temmuz.2013, 13:15
http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/07/drogba11.jpg
GS Store'larda yerini almış diyorlar.
byariff
30.Temmuz.2013, 13:23
Galatasaray'ın yıldızı Drogba, Engin Baytar'ı övdü! Drogba, "böyle yetenek çok az gördüm" dedi.
Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan ancak bu sezon Fatih Terim'in tercihleri arasında yer alan Engin Baytar'a Drogba'dan övgü geldi...
Engin'in çok yetenekli olduğunu ifade eden Drogba, milli futbolcunun kendine bakması halinde sıra dışı işlere imza atabileceğini savundu.
Özel bir sohbette takım arkadaşlarını değerlendiren Drogba, Galatasaray'ın en yetenekli oyuncusu olarak Engin Baytar'ı gösterdi.
Fildişili yıldız, "Engin, gördüğüm en iyi yeteneklerden biri. Kendine bakar ve futbola konsantre olursa elit oyuncu seviyesinde yeteneklere sahip" dedi.
Radyospor.com
Drogba bile soylemis fazla soze gerek varmi ? engin kafa olarak duzgun olsaydi turkiyenin en iyi topcusu olurdu ama kahrolsun iste o mental eksiklikler...
titates1
30.Temmuz.2013, 13:27
Chedjou ne alemde maçı izlemedim , yine herkes kötü yazıyor ?
europeanconquer
30.Temmuz.2013, 13:27
Engin'in ''futbol'' açısından Galatasaray seviyesinde mental olarak çok fazla sorunu yok ancak ''kişilik'' bakımından mental olarak Süper Lig'in topçusu değil,Fatih Hoca ona inandı ve bir şans daha tanıdı.Umarım bu şansı,isteği ve hırsı ile birleştirip ilk sezondan çok daha iyi bir Engin Baytar seyrettirir.Gerçi Fenerbahçe maçı yaklaşıyor yine bir olay görebiliriz Engin'den :D
@titates1
Çok iyi denemez ancak Dany'nin hataları sonucu savunma da beraber oynadıkları için göze batıyor.Semih gelince onun nasıl bir stoper olduğunu görecektir herkes.Ayağı yere sağlam basan,Dany tarzında riskli oynayan ama Dany'den çok üst düzey bir stoper.
byariff
30.Temmuz.2013, 13:29
Chedjou ne alemde maçı izlemedim , yine herkes kötü yazıyor ?
bu mac pek birseyi yoktu kotu degildi ama belli istenilen seviyede degil daha
C h A o S
30.Temmuz.2013, 13:37
Chedjou'nun takıma alışamadığı çok belli.Uyum sorununu lige katar üzerinden atar diye düşünüyorum.
byariff
30.Temmuz.2013, 13:41
cimbom old boys tribunlerine donuyormus bu yil...
http://www.youtube.com/watch?v=o9HN6lzJ4M0
titates1
30.Temmuz.2013, 14:04
bu mac pek birseyi yoktu kotu degildi ama belli istenilen seviyede degil daha
Duzelir herhalde , yanindaki oyuncuyla uyumu da onemli begendigim bir stoperdi , sasiriyorum boyle kotu olunca.
Facx
30.Temmuz.2013, 21:47
http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/07/drogba11.jpg
GS Store'larda yerini almış diyorlar.
yok öyle bir şey daha 2 gün önce forma aldım zaten formalarda isim yoktu bu fotoğrafta 2 gün önce çıktı gene ondan sonra maç oldu ve drogba 12 numaralı formayı giydi
C h A o S
31.Temmuz.2013, 14:56
Tarihte Bugün - 31 Temmuz 1996 | Gheorghe Hagi, resmen Galatasaray’da!
http://i.imgur.com/9ffShsL.jpg
davidvilla
31.Temmuz.2013, 16:35
Sneijder'i milli takım kadrosuna almamış Van Gaal.
europeanconquer
31.Temmuz.2013, 17:30
Hollanda kaybeder :0: :p
uAburak89
01.Ağustos.2013, 01:41
Hagi için yazılmış güzel bir yazı;
http://www.totemspor.com/haber/futbol/galatasarayin-en-buyuk-oyuncusu-310713
Onu izlemek çok büyük bir keyifti..
byariff
01.Ağustos.2013, 01:45
net turkiyeye gelmis en iyi oyuncudur hagi.
http://www.rerererarara.net/hagi.jpg
uAburak89
01.Ağustos.2013, 01:47
http://wwwextensor.blogspot.com/2013/07/hic-unutmadgm.html
Gece gece dertlendim iyi mi..
davidvilla
01.Ağustos.2013, 10:43
http://wwwextensor.blogspot.com/2013/07/hic-unutmadgm.html
Gece gece dertlendim iyi mi..
Ne denir ki...
uAburak89
01.Ağustos.2013, 19:21
Sağlık Raporu: Gökhan Zan ve Burak Yılmaz
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Gökhan Zan ve Burak Yılmaz'ın sağlık durumları hakkındaki açıklama şu şekilde:
Tedavisine devam edilen Gökhan Zan, tedavi programına İstanbul'da devam edecek. Son antrenmanda sağ üst adalede sertleşme bulunan ve tedavisine başlanan Burak Yılmaz ise tedbir amaçlı olarak [Emirates Cup öncesinde] kamp programından çıkartıldı.
Burak zaten hazır değildi, kötü olmuş. Bu sezonun da ilk yarısı takım istikrarsız gidecek ve sonradan açılacak gibi duruyor..
C h A o S
01.Ağustos.2013, 19:30
Lige ve öncesinde Fenerbahçe maçına hazır hale gelsinler Emirates Cup önemli değil.
eng1n
01.Ağustos.2013, 19:31
Gökhan Zan sezonu açmış
Ralph
01.Ağustos.2013, 19:33
SON DAKİKA |||
Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündeminde olan B.Münihli Emre Can , Bayer Leverkusen'de ... (via BEYAZ TV SPOR SERVİSİ)
zeck17
01.Ağustos.2013, 19:41
SON DAKİKA |||
Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündeminde olan B.Münihli Emre Can , Bayer Leverkusen'de ... (via BEYAZ TV SPOR SERVİSİ)
Leverkusen önceden de teklif yapmıştı reddetmişti o teklifi gitmeez bence
Bu arada galatasaray sözlük neden kapalı günlerce girilen entryler görülmüyor yazar değilim diye mi acaba
Facx
01.Ağustos.2013, 21:45
Leverkusen önceden de teklif yapmıştı reddetmişti o teklifi gitmeez bence
Bu arada galatasaray sözlük neden kapalı günlerce girilen entryler görülmüyor yazar değilim diye mi acaba
çıkan siyasi polemiklerin ardından kapandı açılır heralde ilerde
byariff
02.Ağustos.2013, 21:44
Ottencup u-19
Galatasaray vs FC Barcelona
devre arasi su an 0-2 barca yeniyor
http://www.psv.tv/live/
europeanconquer
03.Ağustos.2013, 15:38
GSTV 10 Ağustos'tan itibaren Full HD yayın yapacakmış,desenize 2 megapiksel yayınlardan kurtuluyoruz artık.
byariff
03.Ağustos.2013, 16:00
iyiymis valla emirates cupdan 1.5m gelir elde edicekmisiz.
emirates cup ilk 11imiz
http://i.imgur.com/IhXvGQ8.png
hamit... ayrica erman niye yedekde yok anlamadim..
europeanconquer
03.Ağustos.2013, 17:00
Maç başladı,başarılar Galatasaray'ım.
Suicider
03.Ağustos.2013, 17:06
ilk 5 dakika Hamit 2 top kaybı.
ShevAnil
03.Ağustos.2013, 17:06
Hamit yine formda.
europeanconquer
03.Ağustos.2013, 17:12
Hakemde çok güzel çelişkili kararlar veriyor.Hamit bitmiş,ölmüş.
Suicider
03.Ağustos.2013, 17:12
ilk 10 dakika Selçuk,Hamit,Hakan balta etkisiz.
europeanconquer
03.Ağustos.2013, 17:18
Dany siftah yaptı yine.Penaltı kullanacak Porto.
Edit:
Muslera !!!! Kurtardı !!!
Ralph
03.Ağustos.2013, 17:21
Hangi kanalda maç?
europeanconquer
03.Ağustos.2013, 17:24
Hangi kanalda maç?
Lig Tv'de.
Suicider
03.Ağustos.2013, 17:26
Dany 3 maçta 3 penaltı ile formda başladı sezona.
europeanconquer
03.Ağustos.2013, 17:29
Drogba ve Sneijder hücumu çok iyi yönlendiriyorlar ama geri kalan oyuncular baya etkisiz.
byariff
03.Ağustos.2013, 17:34
muslera guzel cikartti penaltiyi hamit gereksiz gercekten cok gereksiz sabrim yok su adama.
europeanconquer
03.Ağustos.2013, 17:39
Şu an ki 11 tam bir felaket,ne dizilişte oynadığımız ne yapmaya çalıştığımız belli değil,Drogba yapa yalnız kalıyor ileride Hamit'in orta saha çizgisini geçtiğini göremedim bile.Eboue ile beraber sağ bek oynuyorlar,Selçuk'ta topla çok buluşamıyor.
ReaList
03.Ağustos.2013, 17:42
@europeanconquer
Galatasaray uzun süredir çift forvet oynadığından bu oyun sistemine adapte olması biraz zaman alacaktır ama özellikle elinizde Amrabat-Sneijder-Burak ve Drogba varsa bunları aynı anda sahada tutmak Şampiyonlar Liginde intihar etmek olur, ya çift forvet oynayıp Sneijder'den feregat edilecek ya da tek forvet ve arkasında Sneijder olacak.
europeanconquer
03.Ağustos.2013, 17:45
İyi de Galatasaray'ın dizilişi 4-3-1-2 bu değişmez ancak şu an oynadığımız oyun 4-1-1-1-1-1-1 gibi bir şey ama benim tahminim şöyle ki;
http://www.footballuser.com/formations/2013/08/785536_Galatasaray_SK.jpg
Böyle bir oyun tarzı ile tabi ki başarı gelmez.
Sneijder,Drogba,Chedjou iyi oynadılar ilk yarıda,Amrabat'da biraz kıpırdandı,Dany ve Hamit vasat bile değildi,Eboue,Selçuk ve Melo etkisizdiler biraz.
Muslera zaten her zaman bildiğimiz gibi :)
byariff
03.Ağustos.2013, 17:46
ilk yari bitti chedjou duzelmis gibi eboue iyi amrabat birseyler yapmaya calisiyor drogba iyi melo baya baya hazir tatilde calismis diyorlardi
hamit beter her zaman ki gibi selcuk silikti ilk yari dany ye ne oldu anlamiyorum geçen yil muthisti bana gore..
eng1n
03.Ağustos.2013, 17:49
https://pbs.twimg.com/media/BQvndBxCUAAXlZ7.jpg:large
:D
europeanconquer
03.Ağustos.2013, 18:13
O Drogba'ya yapılan hareketin daha kabul edilebilir bir tarafı yok ama Drogba kalıplı ya bütün hakemler müsamaha gösteriyor.
europeanconquer
03.Ağustos.2013, 18:27
Eboue yardırdı ve penaltıyı kaptı ! Hadi beyler !!
Edit:
Meloo 1-0 !
Ralph
03.Ağustos.2013, 18:29
Galatasaray lige bir hayli hazır görünüyor.
europeanconquer
03.Ağustos.2013, 18:34
Penaltı falan değil,topa müdahale.Neyse olsun.
Edit:
Kaçırdılar !!
Corpus
03.Ağustos.2013, 18:35
Maç keşke hiç oynanmayıp direk penaltılara gitseymiş
Gncl1905
03.Ağustos.2013, 18:37
Maçı bir 10 dk izledim 2 penaltı çalındı :D
europeanconquer
03.Ağustos.2013, 18:41
Hamit yine oyunda kalmayı başardı ama hakkını vereyim 2. yarı biraz toparladı kendini.Yine de çıkması gerekirdi.
Umut ve Engin girdi Sneijder ve Drogba çıktı.
Edit:
Emre girdi Amrabat çıktı.
Semih girdi Melo çıktı.
KaRaBükLü KraL
03.Ağustos.2013, 18:49
Sonunda kendi ayarımızda bir takımı yendik.Bravo cimbomum :)
William Rookwood
03.Ağustos.2013, 18:50
Şu takımda sırıtan tek adam Hakan Balta.
europeanconquer
03.Ağustos.2013, 18:52
Oynadığımız oyun ikinci yarıda çok iyiydi,ilk yarı pek iyi değildik.Tabi ki kazanmak sevindirici ama oyunumuz daha tam kıvamında değil.Chedjou'nun performansı mutluluk vericiydi.Sneijder ve Drogba yanlarına Burak eklenince çok can yakarlar.
@William Rookwood
Hamit ?
byariff
03.Ağustos.2013, 18:54
2. yari iyiydik baya
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Ağustos.2013, 18:57
terim hangi yabancilardan vazgecicek superligde, zor bir karar olacak gibi. 2-3 tane yerli oyuncu vardi ilk 11de, onlar da macta siritti diyorsunuz. super kupa maci bir fikir verebilir bu acidan. bu yabanci kurali en cok da cimbomu etkileyecek belli ki. danny, amrabat, riera ilk ustu cizilenler olacak bence ama onlar bile takimin onemli parcalari baktiginda.
europeanconquer
03.Ağustos.2013, 19:05
terim hangi yabancilardan vazgecicek superligde, zor bir karar olacak gibi. 2-3 tane yerli oyuncu vardi ilk 11de, onlar da macta siritti diyorsunuz. super kupa maci bir fikir verebilir bu acidan. bu yabanci kurali en cok da cimbomu etkileyecek belli ki. danny, amrabat, riera ilk ustu cizilenler olacak bence ama onlar bile takimin onemli parcalari baktiginda.
Ben olsam ligde şu kadroyu oynatırım;
Muslera
Eboue
Chedjou
Semih
Hakan(mecburen)
Melo
Selçuk
Engin(Hamit'in formuna göre değişebilir)
Sneijder
Burak
Drogba
William Rookwood
03.Ağustos.2013, 19:07
Ligde Semih ve Chedjou ikilisi oynayacaktır. En çok sorun yaşayacağımız bölge sol bek olacağını düşünüyorum. Yabancı sınırlamasından sonra Riera'nın oynayamaması durumunda Hakan Balta oynar.
Napoli maçında kanatsız oynayacağınca ne kadar kötü bir futbol sergildiğimizi gördük. Açıkçası bu takımı kanatsız oynatmak diğer oyuncularında performansını düşürüyor.
Corpus
03.Ağustos.2013, 19:08
Fatih Hoca
http://s1.directupload.net/images/130803/kq4tq7gi.swf
Nocna Mora
03.Ağustos.2013, 19:20
Sol bekte Eboue oynar. Sağ bekte Sabri. İş çözülür.
C h A o S
03.Ağustos.2013, 19:27
Hakan Balta'ya bari şu kadroda sırıtmasın diyoruz ancak hücum yönü hiç olmayınca takımı duraksatıyor.Çok top eziyor,pas kaybediyor.
Avrupa maçlarında Riera olucağı için sadece ligte oynar Hakan Balta.Birde lig maçlarında neler yapıcak onu görmek lazım.
Bunun dışında kontenjan sıkıntısı olmaz.Lig maçlarında Riera dışarıda kalıcak gibi.Baktığımızda rakiplerimizde de var sol bek sıkıntısı.
Bizim sıkıntımız geçen sene ligin en iyi sol beki Riera'nın dışarıda kalıcak olması.O yönden Hakan Balta çok zayıf halka durumunda.
byariff
03.Ağustos.2013, 20:26
Fatih TERİM:
"Tabiki Dany'in hatası vardı.
Ama hızı ve çeviklik bakımından en iyi oyuncumuz.
Penaltının dışında en iyi oynadığı maçtı."
Corpus
03.Ağustos.2013, 20:28
Bu arada Amrabat, geldiğinden beri en iyi sezonunu yaşayacak gibi duruyor. Ancak biraz geç kaldı sanki
Frexy
03.Ağustos.2013, 20:58
Ya kadronun içinden bir sol bek bulacağız Erman , Eboue vs. herhangi biri olacak yada yabancı bir sol bek alıp , her hafta yabancılarımızdan birini rotasyona sokacağız. Toplamda 7 as yabancı olacak :
Muslera
Eboue
Chedjou
Sol bek
Melo
Sneijder
Drogba
byariff
03.Ağustos.2013, 21:14
Emirates Cup Puan Durumu ;
1.Galatasaray 4 puan
2.Arsenal 3 puan
3.Napoli 3 puan
4.Porto 0 puan
darkkobal123
03.Ağustos.2013, 21:15
Fatih Hoca
http://s1.directupload.net/images/130803/kq4tq7gi.swf
Koy Hamit'in yerine oynasın. :D
Fearless Coward
03.Ağustos.2013, 21:52
Emirates Cup Puan Durumu ;
1.Galatasaray 4 puan
2.Arsenal 3 puan
3.Napoli 3 puan
4.Porto 0 puan
Bu nasıl puan durumu la :D 1 maç yendik 4 puan ne :D bi de şampiyon neye göre belli olacak Napoli ile maçımız yok çünkü.
byariff
03.Ağustos.2013, 22:03
Bu nasıl puan durumu la :D 1 maç yendik 4 puan ne :D bi de şampiyon neye göre belli olacak Napoli ile maçımız yok çünkü.
Tribun Dergi @tribundergi
Emirates Cup'da ilk gunun lideri Galatasaray (4) Arsenal ve Napoli 3'er puanda. Porto'nun puani yok.
2-2 biten Arsenal - Napoli macinda takimlar beraberlikten 1'er puan, 2ser gole karsilik da 2'ser puan toplamda 3'er puan elde ettiler.
kurallar boleymis :D
Fearless Coward
03.Ağustos.2013, 22:07
O zaman yarın Arsenal'i yenelim şampiyon olalım. :D
darkkobal123
03.Ağustos.2013, 22:30
Porto'yu yendiniz 3 puan, 1 gol attınız 3+1=4 puan. Ne kadar gol atarsan o kadar puan ekleniyor. Çok değişik birşey. :D
europeanconquer
03.Ağustos.2013, 22:55
Amrabat gerçekten çok boş oynuyor,çabalıyor falan ama yok,o kafasını kullanamadığı sürece isterse üst üste 4-5 çalım atsın son paslarında,son vuruşlarında 1 tane olumlu hareketi yok.
mpaker66
04.Ağustos.2013, 02:33
Amrabat gerçekten çok saçma kararlar veriyo. Halısahada görüyordum arada böyle adamlar. Bu iflah olmaz son 15 dk girip koşacak. Oda ligde imkansız zaten.
Semih Kaya form tutacak mı bu kafamı kurcalıyor. Umarım Semih aynen döner.
Hakan balta maçta hiç gözükmüyor. Defansif açıdan iyi yinede. Ofanta toptan kaçıyor.
Drogba inanılmaz oynuyor. Mükemmel gerçekten. Her topu olumlu kullanıyor her topu indiriyor.
Bakalım yarında yedekleri görecez ne olacak.
byariff
04.Ağustos.2013, 03:32
kafama takilan sorular erman neden oynamiyor oynamayi birak yedeklerdede yoktu napolide ve bu porto macinda ayrica neden hamitte israrli anlamiyorum 3xhamit = engin.
unal baskan proje pesinde galiba emiratesden kopya cekiyor :D
https://pbs.twimg.com/media/BQyDSbkCcAAuhoY.jpg
mpaker66
04.Ağustos.2013, 14:18
Bizin stadın zemini hala yenilenmemiş. Çok kötüymüş. Neyi bekliyorlar arkadaş kafayı yicem.
europeanconquer
04.Ağustos.2013, 14:27
Stadın zemini yenileneli 7 ay oldu,tekrar bir yenileme söz konusu olmaz ancak şu yapay güneş etkisi yapan aletlerden daha fazla almamız gerekiyor,yetmiyormuş.Zaten zemin fazla güneş alamadığı için bu halde.
William Rookwood
04.Ağustos.2013, 17:10
Bu arada Arsenal maçı saat kaçta?
byariff
04.Ağustos.2013, 18:37
18.20 turkiyeye gore galiba
yeter be hoca yeter ne bu hamit israri yahu ya.
https://pbs.twimg.com/media/BQ1NJ13CYAA_hUk.jpg
edit : takim kaptanimiz eboue bugun
Suicider
04.Ağustos.2013, 18:47
Hoca Eboue'yi kaptan çıkartarak jest yapmış.
byariff
04.Ağustos.2013, 19:55
bizde en iyi adam engindi sakatlandi cikti oda sanssizlik.
Fearless Coward
04.Ağustos.2013, 20:11
Drogba-Sneijder'siz harbi bir hiçiz.Hoca da artık Hamit'e dayanamıyor anladığım kadarıyla Süper Kupa maçında oynatmaz herhalde bıktım valla şu adamdan takımı baltalıyor resmen.Ayrıca Elmander-Umut çok kötüler top tutamıyoruz ilerde Semih'i de özlemişiz valla Chedjou-Semih iyi götürür bizi bu sezon.
byariff
04.Ağustos.2013, 20:48
chedjou baya baya iyiyi su ana kadar. amrabata beyin lazim biraz..
uAburak89
04.Ağustos.2013, 20:55
Takımın başında yaşayan en büyük Türk var, azıcık rahat olun. :)
KaRaBükLü KraL
04.Ağustos.2013, 21:01
Sabri harika topuk pası verdi keza Sneijder'de efsane pas attı Riera'ya :)
uAburak89
04.Ağustos.2013, 21:03
Drogba iyi ki gelmiş ya, inanılmaz keyif alıyorum onu izlerken. :)
Suicider
04.Ağustos.2013, 21:06
ADAM DROGBA ya :D
ReaList
04.Ağustos.2013, 21:07
Drogba çok özel bir oyuncu, Sabri'nin uzun pasları ve Emre'nin 180 derece dönüşleri de olmasa maç zevkliydi (:
KaRaBükLü KraL
04.Ağustos.2013, 21:08
#çaredrogba boşuna denmiyor demek ki :)
Geri dönüş hem de rakibin sahasında çok harikaydı.Üstüne kupa da aldık :D
uAburak89
04.Ağustos.2013, 21:08
Ne çektin be Arsenal..
byariff
04.Ağustos.2013, 21:09
Drogba iste baska soze gerek yok helal olsun....
LadroN
04.Ağustos.2013, 21:13
We have a Drogbaaaaaaaaa
davidvilla
04.Ağustos.2013, 21:14
bu ikili bi harika dostum
Corpus
04.Ağustos.2013, 21:16
We have a Drogbaaaaaaaaa
Oradaki "a" yı kaldırsak daha iyi olur sanki :D Adama ayıp
davidvilla
04.Ağustos.2013, 21:16
Drogba çok özel bir oyuncu, Sabri'nin uzun pasları ve Emre'nin 180 derece dönüşleri de olmasa maç zevkliydi (:
Maç sonu Sabri topuk pasım ibrahim içindi demiş :D
şaka bi yana da hala sabri aynı sabri
IcedEarth
04.Ağustos.2013, 21:17
Yazıklar olsun Drogba. Şimdi ben parayı nereden bulup da forma alacağım?
Corpus
04.Ağustos.2013, 21:19
GsTv' de yorumcu, maçı "yıldız farkından" dolayı kazandık gibi birşey söyledi. Rakip Arsenal, biz yıldız farkıyla maç kazanıyoruz :)
LadroN
04.Ağustos.2013, 21:20
Oradaki "a" yı kaldırsak daha iyi olur sanki :D Adama ayıp
harbiden yanlış olmuş heyecandan :D
byariff
04.Ağustos.2013, 21:25
sabride her yerden cikiyor arkadas birak kupayi ebouenin ellerine :D
http://24.media.tumblr.com/778743257a483990da8567f1057e2a9a/tumblr_mr0o17fxNc1rxy0xbo1_1280.jpg
Frexy
04.Ağustos.2013, 21:40
Drogba sen nasıl bir efsanesin öyle , senin gibisi bir daha gelir mi acaba.
Bu arada bu takıma bir sol bek + Arda'yı al sonra arkana sakın bakma.
Muslera
Eboue Semih Chedjou Yabancı
Selçuk Melo
Burak Sneijder Arda
Drogba
(Burak gizli forvet şeklinde)
Muslera
Eboue Semih Chedjou Yabancı
Selçuk Melo
Engin Sneijder Arda
Drogba/Burak
Bu şekilde de olabilir Burak'tan o şekilde verim alamazsak.
Her hafta bir yabancımızı rotasyona sokarız , ayrıca daha bu işi sakatlığı , cezası , ŞL'de önemli maç öncesi dinlendirmesi , ŞL'de yorucu bir maçtan sonra dinlendirmesi , Türkiye Kupası vs. gibi durumları var rahat rahat götürürüz sezonu.
C h A o S
04.Ağustos.2013, 21:43
Kimse beklemiyordu heralde Porto ve Arsenal'i yenmemizi.2 maçında ilk yarıları son derece kötü bir oyun vardı.Ancak ikinci yarılar takım olması gerektiği gibi oynadı ve maçları kazandı.
Kupayı almak kuşkusuz takımı baya morallendirmiştir.Hazırlık maçıda olsa Arsenal'i yenmek çok güzel.
Arseneal taraftarına bu gece uyku yok:D
Kaka Leite
04.Ağustos.2013, 21:43
Kupa hayırlı olsun.
Penaltı biraz basit olmuş, Drogba gerçekten çok beğendiğim bir oyuncu yine yapmış şovunu tebrikler.
Ancak dediğim gibi penaltı'ya kendisi bile inanmamıştır bence :n:
europeanconquer
04.Ağustos.2013, 22:03
Ünal Başgan @UnalBasgan 50 dk
Kupa dediğin Türkiye'de Fenerbahçe'den, Avrupa'da Arsenal'den alınır.
:n:
Tebrikler Galatasarayım,tebrikler ''Drogbam benim be'' ! Sezona kupayla başlamak harika oldu ancak asıl alınması gereken kupa için 1 hafta var,inşallah,Allah'ın izniyle onu da alacağız.
Bu arada Didier Drogba Arsenal'i yine boş geçmiyor :) Arsenal'e attığı 15.gole ulaşmış bu 2 gol ile.
24kobebryant
04.Ağustos.2013, 22:15
Dostlar öncelikle şampiyonluğumuz , kupamız hayırlı olsun.Napoli'yle neden oynamadık biri söyleyebilir mi ?
darkkobal123
04.Ağustos.2013, 22:18
Drogba tam bir superstar abi, helal olsun gerçekten. Tebrik ederim Galatasaray'ı, sezona prestijli ve mükemmel bir başlangıç yapmış oldu. Süper Kupa maçı öncesi de bu kupa büyük moral olmuştur.
europeanconquer
04.Ağustos.2013, 22:28
Dostlar öncelikle şampiyonluğumuz , kupamız hayırlı olsun.Napoli'yle neden oynamadık biri söyleyebilir mi ?
Fikstür ve statü gereği öyle oldu,garip bir sistemi var bu Emirates Cup'ın,mesela atılan her gol de 1 puan sayıldı.
Gncl1905
04.Ağustos.2013, 22:30
Arsenal'den bir kupa daha almışız, tebrikler aslanlarımıza :)
24kobebryant
04.Ağustos.2013, 22:31
Fikstür ve statü gereği öyle oldu,garip bir sistemi var bu Emirates Cup'ın,mesela atılan her gol de 1 puan sayıldı.
Evet çok garip bir statüsü var.Teşekkürler.
europeanconquer
04.Ağustos.2013, 22:37
Bu arada günün anlam ve önemi;
https://pbs.twimg.com/media/BQ1y6gaCYAA4ylf.jpg:large
Nocna Mora
04.Ağustos.2013, 23:07
Tek forvet ile oynanan 4-4-1-1 gayet iyi bir sistem. Drogba ve Burak dönüşümlü oynasa daha etkili oluruz bence böylece.
Sirius Black
05.Ağustos.2013, 00:23
Burak pas oyunundaki yetersizliğini ve top rakipteyken etkisiz oyununu sürdürürse kulübede Engin'le yer dönüştürür en fazla.
SAİT71
05.Ağustos.2013, 01:16
Emirates Kupası içerik olarak Amsterdam Kupasıyla hemen hemen aynı. Her yıl turnuvada ayarlandığı şekilde her takım karşısındaki 3 takımdan bir tanesiyle maç yapmaz. Galibiyet ve beraberliğe normal şekilde puan verilir, takımları gole teşvik içinde atılan her gol için artı 1 puan verilir. Örnek Porto Galatasaray'a kaybetti. 0 puandayken Napoliyi yendi ve 3 puan aldı. 3 gol attığı içinde 3 puan daha eklendi ve 6 puanla turnuvayı tamamladı. Galatasaray ise Portoyu ve Arsenal'i yendiği için normal 6 puanı aldı. Bunun yanında 2 maçta toplam 3 gol attığı için artı 3 puan toplamda 9 puan ile şampiyon oldu. Çok güzel bir sistem. Bizdede Efes Cup vardı ama tabi bu kadar popüler değildi. Kesinlikle Amsterdam turnuvası, Emirates Kupası gibi hatta 4-5 güne yayılabilecek kapsamlı bir turnuva düzenlenmeli. Mesela Antalya'da Efes Cup olsa toplam 2 grupta 8 takım oynasa. İlk 2 çıksa yarı final ve final sistemiyle şampiyon belirlense süper olur :)
sentugo
05.Ağustos.2013, 01:30
Yapmayın arkadaşlar Burak gerek Türk olması sebebiyle gerekse uzun senelerdir süre gelen formu sebebiyle o kadroya Muslera gibi Drogba gibi Selçuk gibi Melo gibi gözü kapalı yazılır.
Facx
05.Ağustos.2013, 01:35
Yapmayın arkadaşlar Burak gerek Türk olması sebebiyle gerekse uzun senelerdir süre gelen formu sebebiyle o kadroya Muslera gibi Drogba gibi Selçuk gibi Melo gibi gözü kapalı yazılır.
sorma valla anlamıyorum adam ne yapsa yaranamıyor hayır özellikle bu 2 maçta dikkat edin drogba ne zaman kanatlara açılsa içeride gol atıcak adam arıyo sneijder dışında bunu yapabilcek adamda yok gibi
europeanconquer
05.Ağustos.2013, 01:46
Şimdi takıma bakıyorum,ilk 11'e yazılması gereken 5 yerli oyuncu; Selçuk,Semih,Burak,Engin ve Hakan,kalan 6 yabancı ise ; Muslera,Drogba,Sneijder,Melo,Chedjou,Eboue.
Bu oyunculardan herhangi birinin sakatlığı veya cezası olmadığı sürece hepsi düzenli 11 oynamalıdır.Hakan'ı yokluktan yazdığımı tahmin ediyordur herkes.
Rotasyonda sık kullanılacak bir kaç oyuncu da bellidir;
Hamit,Amrabat,Gökhan,Sabri,Riera,Erman,Umut,Kazım ve Emre
Geriye kalan oyuncuların çok fazla şans bulacağını sanmıyorum.
C h A o S
05.Ağustos.2013, 01:48
Burak bana görede kadroya direk yazılacak 2-3 oyuncudan bir tanesi.Adam avrupada,milli takımda,havada,karada her yerde gol atıyor.Gol yükünü neredeyse tek başına çekti geçen sene.Bırakında pas yapamasın,top rakipteyken baskı yapmasın.Bir forvet Burak gibi makine düzeninde gol atıyorsa gerisi tırı vırı.Drogba zaten Burak'ın yapamadıklarını yapıyor ve açıkları kapıyor.
Gerçekten Burak'ı kadroda düşünmeyenleri anlamak güç.Şu anda ligde rakiplere göre en önemli avantajımız Burak gibi fark yaratan bir yerli oyuncumuzun olması.
Facx
05.Ağustos.2013, 01:52
Şimdi takıma bakıyorum,ilk 11'e yazılması gereken 5 yerli oyuncu; Selçuk,Semih,Burak,Engin ve Hakan,kalan 6 yabancı ise ; Muslera,Drogba,Sneijder,Melo,Chedjou,Eboue.
Bu oyunculardan herhangi birinin sakatlığı veya cezası olmadığı sürece hepsi düzenli 11 oynamalıdır.Hakan'ı yokluktan yazdığımı tahmin ediyordur herkes.
Rotasyonda sık kullanılacak bir kaç oyuncu da bellidir;
Hamit,Amrabat,Gökhan,Sabri,Riera,Erman,Umut,Kazım ve Emre
Geriye kalan oyuncuların çok fazla şans bulacağını sanmıyorum.
maçı tamamen izleyemedim ama ceyhun da bu maç çok iyi oynamış sanırım ekşisözlükte methiyeler diziyolar :D
Frexy
05.Ağustos.2013, 01:54
Burak kesinlikle Semih , Selçuk , Engin ve mecburi olarak Hakan ile birlikte as takıma direk yazılacak olan yerlilerden biri , kesilmesi , gönderilmesi , oynatılmaması vs. komik olur açıkçası.
europeanconquer
05.Ağustos.2013, 01:57
maçı tamamen izleyemedim ama ceyhun da bu maç çok iyi oynamış sanırım ekşisözlükte methiyeler diziyolar :D
Sık kullanılacak dedim zaten :D Bu yıl her oyuncu -Aykut ve Ufuk hariç- en az 7-8 maçta oynar diye düşünüyorum ben.Çok kötü bir rakamda değil yani :0:
ReaList
05.Ağustos.2013, 02:00
Tek forvet ile oynanan 4-4-1-1 gayet iyi bir sistem. Drogba ve Burak dönüşümlü oynasa daha etkili oluruz bence böylece.
Elinizde Sneijder varken oynanacak en ideal oyun budur. 4-3-1-2 takımı kilitler, Tamam Galatasaray'da tam anlamıyla kanat oyuncusu yok, Amrabat biraz bunu zorluyor ancak oyunu göbeğe kurmak ve kanatlardan yararlanmamak Galatasaray adına oyunu kilitler, Ligde daha çok Burak, Avrupa maçlarında daha çok Drogba'nın kullanılması, maçın akışına göre Sneijder'in oyundan alınıp tekrar çift forvete dönderilmesi diğer aksiyonlar gibi görünüyor. En kötü olansa Sneijder-Burak-Drogba'nın aynı anda sahada olması ve Selçuk-Melo ikilisinden birinin sahada olmaması olur, takım direncini oldukça düşüren bir hamle olacaktır. Şu takımda Sneijder'in olması büyük şans çünkü tüm kilit sistemler onun ayağına bakıyor, Galatasaray bu sezon da çok iddialı bir takımla lige başlayacak.
Gncl1905
05.Ağustos.2013, 02:13
Şimdi kızacaksınız ama Hamit yerine Emre Çolak'ı denemeliyiz bence 4-3-1-2'de(açıkçası Drogba, Burak ve Sneijder'in kesik yiyeceğini düşünmediğimden sistemin değişeceğini de düşünmüyorum). Emre sol içe Selçuk da sağ içe geçer. Hamit'ten de kurtulmuş oluruz. Selçuk da rahat eder biraz daha. Bir taşta iki kuş. En azından ligde denenip provası yapılabilir. Emre çok dengesiz 1 maç var 5 maç yok ama Hamit'in de ondan aşağı kalır yanı yok yani. Emre genç üstelik; belki üstündeki korkaklığı biraz olsun oynayarak atabilir.
Hazırlık maçlarının hiçbirini izlemedim ama genel yorumları okudum. Dany ve Hamit çok ciddi eleştirilmiş. Dany yerine Semih zaten hazır da Hamit yerine de Engin mi olur Emre mi olur birini bulmamız lazım.
europeanconquer
05.Ağustos.2013, 02:17
Ne kızması,Hamit yerine;Engin,Emre,Erman ve Yekta bile oynasa ağzımı açmam ben.Hamit'in hızı bildiğin bir kaç ton mal yüklü tırlara dönmüş,çok ağır kalıyor öyle böyle değil,Porto maçında ilk 5 dakika da o ağır oyunundan 2 kez top kaptırdı orta sahada,saydığım dörtlü arasından Erman ve Engin çok enteresan işler yapabilirler o bölgede.
C h A o S
05.Ağustos.2013, 02:21
Eğer Hamit kesilecekse onun yerine Yekta bana göre en uygun aday.Hazırlık kampında hoca nedense Erman ve Yekta'yı pek kullanmadı.
Ancak önce Hamit'in takımdan kesilmesi lazım.Fatih hoca ona çok güvendiği için sanırım kesilmesi zor gözüküyor.
Gncl1905
05.Ağustos.2013, 02:25
Erman'ı unutmuşum o da denenebilir aslında. Yekta da aynı şekilde. Kısaca Hamit kesik yesin de biri gelsin :) Geçen sene bıkmıştım adamdan, bu sene de aynı demek ki.
sentugo
05.Ağustos.2013, 02:32
Hamit'te de top saklama kabiliyeti ve deneyim var. Avrupa maçlarında çok fark ediyor bu.
Corpus
05.Ağustos.2013, 03:00
Hamit'te de top saklama kabiliyeti ve deneyim var. Avrupa maçlarında çok fark ediyor bu.
Hamit' in Avrupa maçlarıyla lig maçları arasında da çok fark oluyor. Avrupa maçlarına daha istekli, kendini göstermeye yönelik çıkıyor. Lig maçlarında ise bitse de gitsek havasında
byariff
05.Ağustos.2013, 03:28
aman aman top tutmasi kalsin onun engin baytar her turlu is yapar hamitten kotu oldugu konu sadece sutlari takimdada var zaten yeterince sut atan adam selcuk,sneijder,drogba,burak yeri gelince melo vuruyor zaten engini her turlu tercih ederim.
Fearless Coward
05.Ağustos.2013, 04:04
Hamit ve Dany'siz şu takımı yıkacak takım çok az bence.4-4-1-1 Bize çok iyi gider aslında ama Burak-Drogba ikilisi kesilmez herhalde.Ceyhun çok iyiydi bu maçta ondan bu sezon yararlanırız inşAllah tam Busquets görünümü veriyor bende boy olsun oyun tarzı olsun. :D
byariff
05.Ağustos.2013, 05:20
asaletine kurban ozlemisim kaymasini
http://24.media.tumblr.com/e8995b13f5769545bb42676ee82c36f3/tumblr_mr0p7k3g0V1s8zayso1_r1_400.gif
Börk
05.Ağustos.2013, 07:45
Arif,bazen yemin ediyorum kendi kendime şu Engin kötü oynasa diyorum.Nedir bu Engin sevdası bitmedi gitti her oyuncuya Fatih hoca var sıkıntı olmaz gözüyle bakıyorsunuz.Bu adam Fatih hoca zamanında almadı mı o cezayı ? Ben bu adamın bi tane sakin maçını izlemedim adamın içinde olacak aga kardan adam olur Engin'den adam olmaz aha bu kadar da büyük konuştum.
europeanconquer
05.Ağustos.2013, 12:25
asaletine kurban ozlemisim kaymasini
http://24.media.tumblr.com/e8995b13f5769545bb42676ee82c36f3/tumblr_mr0p7k3g0V1s8zayso1_r1_400.gif
İyi bakın buna,Arena'da böyle asla kayamaz :( Mersin maçında ki gibi olur.
davidvilla
05.Ağustos.2013, 13:00
inşallah pazar akşamı da böyle kayacak :D (yani gol atıp)
Zorunlu Not: Sadece küçük bir espridir, alınma gücenme yok.
Sirius Black
05.Ağustos.2013, 13:09
Galatasaray'ın 4-4-1-1'de 4-3-1-2'den çok daha etkili oynadığını çok kez gördük. Emirates Cup'ta bu düzende oynadık ve Porto'yu da Arsenal'i de geçtik. İçerideki Real maçını hatırlayın ilk yarı Drogba-Umut oynamıştık ve verimsiz bir futbolla 1-0 mağlup girmiştik soyunma odasına. Ne zaman 4-2-3-1 / 4-4-1-1 dizilimine geçtik takım coştu, maç bir anda 3-1'e geldi.
Burak makine gibi gol atabilir, toplara güzel vurabilir. Ancak futbolun en temel özelliklerinden yoksun. En yakınına pas atmaktan aciz. Top kontrolü çok zayıf. Koşmuyor, kovalamıyor. Dribbling'i yok denecek kadar az. Sadece FM diliyle off the ball ve finishingle forvet olunmaz bana göre. Yani tamam goller atarsınız ama takımınıza ne derece faydalı olursunuz burası muamma. Zira ligte oynanan futbollara bakarsak 2011-2012 sezonu, 2012-2013'ten çok daha parlaktı bunu da reddedemezsiniz. Ama golcülere baktığımız zaman çok daha homojen bir dağılım vardı.
Sonuca gelirsek, Burak Yılmaz top rakipteyken kafaca sahada kalmayı, çabuk ve doğru pas yapmayı, takım arkadaşlarını bozmamayı öğrendiği zaman evet işte direkt oynatalım diyeceğim bir adam olacak.
europeanconquer
05.Ağustos.2013, 13:16
Çok kafa yormaya gerek yok bence,Hamit yerine Engin,Emre ve Erman'dan birisi oynadığı sürece 4-3-1-2 tıkır tıkır işler.Süper Kupa maçında bunun gerçekleşeceğine inanıyorum.
byariff
05.Ağustos.2013, 13:47
Arif,bazen yemin ediyorum kendi kendime şu Engin kötü oynasa diyorum.Nedir bu Engin sevdası bitmedi gitti her oyuncuya Fatih hoca var sıkıntı olmaz gözüyle bakıyorsunuz.Bu adam Fatih hoca zamanında almadı mı o cezayı ? Ben bu adamın bi tane sakin maçını izlemedim adamın içinde olacak aga kardan adam olur Engin'den adam olmaz aha bu kadar da büyük konuştum.
enginin en kotu oynadigi mac hamitin en iyi macidir evet israrliyim cunki engin iyi oyuncu begeniyorum ben ilk seneyide unutmuyalim enginin katkisi buyuktu sampiyonlukta. terim sever zaten agrasif oyunculari adamligini biz bilemeyiz taniyormusun engini hayir sadece sahadaki hareketlerini biliyorsun saha disindan tanimiyorsun o yuzden adamlik konularina hic girme.
mpaker66
05.Ağustos.2013, 15:37
Engin diyen arkadaşlar dünkü maçı izledi mi merak ediyorum. Engin in çok net kilo fazlası var. Halısahada top oynayan arkadaşlar bilir uzun süre top oynamayınca ilk maçında topu kontrol ettikten sonra topa ikinci hamleyi zor yaparsın ayak gitmez. Enginde dün aynen böyleydi. Dönüşleri falan çok hantaldı. Zaten sakatlanıp çıktı. Maçtan sonra da terim'e Engin çıkana kadar sahanın iyiliklerindendi denildi alaycı bi şekilde gülüp çok şey bekliyoz dedi.
Şimdi gelelim Ceyhun'a. Tek kelime ile nefisti. 2. Yarıdaki baskılı oyunumuzun temel faktörlerimizden biriydi. Tüm seken topları topladı ve çok olumlu kullandı. Melo ile oynarken rol karmaşasından olacakki biraz tutuktu ama Emre ile çok iyi oynadı. Fiziğini çok iyi kullandı ayaklarınada hakim. Bikaç şok presle top kaptı. Yani diyeceğim o ki Ceyhun oynar bu sezon.
EndoplazmiK RetikuluM
05.Ağustos.2013, 21:57
Ünal Aysal kamera gördüğü yerde yabancı sınırlamasından bahsetmeyi kesmeli artık, yakışmıyor. Galatasaray'a bu sınırlama varsa Fenerbahçe'ye de var, Beşiktaş'a da var, Erciyes'e de var. Elin Fransız'ı görse sadece Galatasaray'a sınırlama var sanacak.
europeanconquer
05.Ağustos.2013, 22:40
Galatasaray başkanı yabancı sınırlaması var diye Fenerbahçe'yi mi konuşacak ? Şahsen Süper Lig'de ki diğer 17 takım zerre umrumda değil benim.Tabi ki sırf sadece biz istiyoruz diye bu sınırlamanın kalkması beklenmez ancak bu konuyla ilgili bir çok Süper Lig kulübünün başkanı eleştiri yaptı,onlar herhangi bir takım için mi yaptılar ? Kendi takımları için yaptılar,Ünal Aysal'da göz önünde bir insan olduğu için,transfer dönemi de hala açık olduğu için basın mensupları durmadan benzer soruları soruyorlar,Ünal Aysal'da patavatsız,saygısız bir insan olmadığı için hepsine aynı şekilde efendice cevaplar veriyor.Belki cevap vermese de olur ama o onun bileceği iş.
Facx
06.Ağustos.2013, 02:00
Ünal Aysal kamera gördüğü yerde yabancı sınırlamasından bahsetmeyi kesmeli artık, yakışmıyor. Galatasaray'a bu sınırlama varsa Fenerbahçe'ye de var, Beşiktaş'a da var, Erciyes'e de var. Elin Fransız'ı görse sadece Galatasaray'a sınırlama var sanacak.
arsenale yok milana yok chelsea ye yok yerimizde saymamızın en büyük sebebi bu ; vizyon darlığı , amaç şampiyonlar liginde daimi başarı yakalamak sen gelmiş ligdeki takımlardan bahsediyosun ayrıca ne yapsın sizin başkan gibi rakip takımlara mı sallasın
Kaka Leite
06.Ağustos.2013, 02:04
arsenale yok milana yok chelsea ye yok yerimizde saymamızın en büyük sebebi bu ; vizyon darlığı , amaç şampiyonlar liginde daimi başarı yakalamak sen gelmiş ligdeki takımlardan bahsediyosun ayrıca ne yapsın sizin başkan gibi rakip takımlara mı sallasın
Sınırlama kalkınca Arsenal, Milan, Chelsea mi olacaksınız ?
Ve ya olacağız, yapma Allah aşkına sıralama kalkınca olacak şey PSG'den başka birşey değil. Paraları verip verip 30 yaş üstü bizim ligimize göre yıldız denecek diğer liglerin yaşlı diyeceği adamları almış olacağız..
Arsenal, Chelsea, Milan sınırlama yok diye öyle başarılı değiller, hepsi oyuncu buluyor. Gözlem ağı yüksek takımlar..
Ayrıca her dakika yabancı sınırı olayı söylenmesinden ben de rahatsızım ancak bunda basının da suçu var. Her 2 sorudan birisi yabancı olayı diğeri de transfer zaten.
Ünal başkanın da artık kendi içinde halletmesi gerek bu işi madem karşısın her dakika dile getirince bir şey olmayacak.
Börk
06.Ağustos.2013, 02:04
enginin en kotu oynadigi mac hamitin en iyi macidir evet israrliyim cunki engin iyi oyuncu begeniyorum ben ilk seneyide unutmuyalim enginin katkisi buyuktu sampiyonlukta. terim sever zaten agrasif oyunculari adamligini biz bilemeyiz taniyormusun engini hayir sadece sahadaki hareketlerini biliyorsun saha disindan tanimiyorsun o yuzden adamlik konularina hic girme.
ispanya'dan farklı mı gözüküyor diyecem de orada da lig tv'den veriliyor maçlar :) bende aksine beğenmiyorum ve engin'i beğenmeyen 1000 kişi varsa karşısında beğenen 1 kişi vardır.istediği kadar katkısı olsun şampiyonlukta sen oyuncuyu,takımı başarıya göre mi seversin ? bir de şu şekil bir şey vardır karakteri sağlam olan adam zaten sahada o hareketleri yapmaz,sen hakemin boğazına sarılıyorsan psikolojik sorunların vardır.
SAİT71
06.Ağustos.2013, 02:06
Sıralama kalka şuanki durumdan daha iyi oluruz ancak ben yinede hiç bir takımın transfer politikasında başarılı olacağını sanmıyorum. Bir çok gereksiz transfer olacaktır o zamanda. Bence transferin yanında alt yapıda büyük takım olmak için önemli. Tabi kaliteli gözlemci ekibinde olmalı...
Facx
06.Ağustos.2013, 02:09
Sınırlama kalkınca Arsenal, Milan, Chelsea mi olacaksınız ?
Ve ya olacağız, yapma Allah aşkına sıralama kalkınca olacak şey PSG'den başka birşey değil. Paraları verip verip 30 yaş üstü bizim ligimize göre yıldız denecek diğer liglerin yaşlı diyeceği adamları almış olacağız..
Arsenal, Chelsea, Milan sınırlama yok diye öyle başarılı değiller, hepsi oyuncu buluyor. Gözlem ağı yüksek takımlar..
Ayrıca her dakika yabancı sınırı olayı söylenmesinden ben de rahatsızım ancak bunda basının da suçu var. Her 2 sorudan birisi yabancı olayı diğeri de transfer zaten.
Ünal başkanın da artık kendi içinde halletmesi gerek bu işi madem karşısın her dakika dile getirince bir şey olmayacak.
şampiyonlar liginde yarıştığımız takımlardan bahsettim ve evet geçen sene ilk 8 e girdik 2-3 sene üst üste gene ilk 8 e girersek onlardan biri olmamız çok yüksek ama yabancı sınırı buna engel oluyor ayrıca bizim transfer politikamız ile kendininizin kini karıştırmayın yaşlı olarak aldığımız drogba ve ujfalausi var 3 senedir onlarında oynadıkları zaman neler yaptığı belli (bonservissiz drogba , cüzi miktarda bonservisli ujfalusi)
EndoplazmiK RetikuluM
06.Ağustos.2013, 02:12
Bizim ligimizdeki yabancı sınırlamasından bahsederken Chelsea'ye yok, Arsenal'e yok mu diyeyim ? Elbette bizim ligimizdeki takımlardan bahsedeceğim. Bu sınırlamayı kimse desteklemiyor ama Ünal Aysal açıklamalarında sanki bu sınırlama Galatasaray'a çelme takmak için çıkartılmış gibi açıklamalar yapıyor. Hak, hukuk arama yeri TV değildir.
Sen de bizim başkandan geri kalmıyorsun ayrıca :) Ne bizim başkandan bahsettim ne Ünal başgana salladım bu tepkin garip geldi.
Kaka Leite
06.Ağustos.2013, 02:18
şampiyonlar liginde yarıştığımız takımlardan bahsettim ve evet geçen sene ilk 8 e girdik 2-3 sene üst üste gene ilk 8 e girersek onlardan biri olmamız çok yüksek ama yabancı sınırı buna engel oluyor ayrıca bizim transfer politikamız ile kendininizin kini karıştırmayın yaşlı olarak aldığımız drogba ve ujfalausi var 3 senedir onlarında oynadıkları zaman neler yaptığı belli (bonservissiz drogba , cüzi miktarda bonservisli ujfalusi)
Genç olarak aldığınız kim var ?
Sizi bizi yok bu işin bu ülkede sınır kalksa herkes PSG gibi paralar vererek adamlar almaya başlayacak. Bir nevi para saçmaya başlayacak, ayrıca biz AB ülkesi olmadığımız halde oyuncular yabancı sayılmasın deniyor.
Öyle şey mi olur ?
Milan ve Chelsea gibi büyük klüp kolay olunmuyor, transfer yapılarak da olunmuyor maalesef.
Facx
06.Ağustos.2013, 02:54
Bizim ligimizdeki yabancı sınırlamasından bahsederken Chelsea'ye yok, Arsenal'e yok mu diyeyim ? Elbette bizim ligimizdeki takımlardan bahsedeceğim. Bu sınırlamayı kimse desteklemiyor ama Ünal Aysal açıklamalarında sanki bu sınırlama Galatasaray'a çelme takmak için çıkartılmış gibi açıklamalar yapıyor. Hak, hukuk arama yeri TV değildir.
Sen de bizim başkandan geri kalmıyorsun ayrıca :) Ne bizim başkandan bahsettim ne Ünal başgana salladım bu tepkin garip geldi.
Sınırlamayı kimse desteklemiyo mu ? kendi başkanın destekliyo aç bi bak röportajlarına istersen
@kaka leite
büyük kulüp olmak sadece oyuncu yetiştirip iyi gözlem ağı kurmakla mı oluyo chelsea son 1-2 yıldır gözlem ağı kurdu onun dışında chelsea nasıl büyük kulüp oldu bi bak bakalım önce verdiğin örneğe bak uyuyo mu ayrıca son 3 yıldır hem gözlem ağımızı kurduk (emre utkucan ve ekibi) hemde altyapıya önemli yatırımlar yaptık kısa vadede başarıda transfer ile sağlanıyo malesef ki biz bu başarının bir kısmını geçen sene yakaladık mevcut kadromuzu güçlendirebildiğimiz takdirde bu sene daha iyisini niye başaramıyalım neden 6+0+4 gibi saçmalık yüzünden diğer avrupa kulüplerinden geri kalalım neden sol bekte hakan baltaya katlanmak zorunda kalalım ?
Kaka Leite
06.Ağustos.2013, 02:58
Sınırlamayı kimse desteklemiyo mu ? kendi başkanın destekliyo aç bi bak röportajlarına istersen
@kaka leite
büyük kulüp olmak sadece oyuncu yetiştirip iyi gözlem ağı kurmakla mı oluyo chelsea son 1-2 yıldır gözlem ağı kurdu onun dışında chelsea nasıl büyük kulüp oldu bi bak bakalım önce verdiğin örneğe bak uyuyo mu ayrıca son 3 yıldır hem gözlem ağımızı kurduk (emre utkucan ve ekibi) hemde altyapıya önemli yatırımlar yaptık kısa vadede başarıda transfer ile sağlanıyo malesef ki biz bu başarının bir kısmını geçen sene yakaladık mevcut kadromuzu güçlendirebildiğimiz takdirde bu sene daha iyisini niye başaramıyalım neden 6+0+4 gibi saçmalık yüzünden diğer avrupa kulüplerinden geri kalalım neden sol bekte hakan baltaya katlanmak zorunda kalalım ?
Valla benim görüşüm belli bu konuda kural saçma olabilir ancak Türkiyenin durumu göz önüne alınınca hak veriyor insan birazda.
Katlanmak zorunda değilsin, yetiştir :)
Senin verdiğin örnekler tutmuyor bence kuruldu diyerek bir şey ifade edemezsin bana elle tutulur bir örnek vermen gerek şu adam var diye. Üstüne genç olarak alınıp şuan adını duymadığımız adamları söylemiyorum bile.
Her neyse bu kural madem Chelsea olmamıza engel oluyor, kalksın ne diyelim :)
darkkobal123
06.Ağustos.2013, 03:18
6+0+4 kuralıyla ilgili şöyle birşey var birde ; Oyuncunun formu oynadığı maç sayısıyla sürekli azalır. Bu yüzden oyuncuların formunu yüksek tutmak, korumak için TR'de rotasyon yapılır. Hiç forma şansı bulamayan oyuncuların morali de yavaş yavaş düşer ama rotasyon ile bu sorunu da ortadan kaldırırsın. Tüm oyuncuların hazır hale gelir işte, Avrupa'da pek bocalamazsın. Tek iyi yanı bu sanırım. :)
mpaker66
06.Ağustos.2013, 03:32
@kakaleite
Kardeş sen kendi dediğinle çekiliyorsun. Yabancı sınırı diye bi şey var de mi? Yani sen istediğin kadar Scout ekibi kur ama yabancı sınırı olduğu için gidip genç yabancı alıp bu kontenjanı riske etmezsin de mi?
Diyosun ki kimse desteklemiyor yabancı sınırını sonrada diyosun ki aslında ben destekliyorum yabancı sınırını.
Ünal aysal TV'ye çıkıp adama bu soruyu sorarlarsa oda cevaplar bu kadar basit.
europeanconquer
06.Ağustos.2013, 03:51
6+0+4 içinden tepki 0 olan yere olmalı,sen hem yerli oyuncular şans bulsun diye sınırlamayı getiriyorsun hemde kulüplere 4 tane yabancıyı kenarda oturtup boş yere para vermesini söylüyorsun.
4+2+4 olsa buna bile belli bir kulp bulursun ama 6+0+4 nedir la ? 6+4 yap işte kurtul.Hadi bu seneyi geçtim saçma sapan sebeplerle geçiştirdiler,gelecek sene ne yapacaklar çok meraklıyım.
Kaka Leite
06.Ağustos.2013, 03:57
@kakaleite
Kardeş sen kendi dediğinle çekiliyorsun. Yabancı sınırı diye bi şey var de mi? Yani sen istediğin kadar Scout ekibi kur ama yabancı sınırı olduğu için gidip genç yabancı alıp bu kontenjanı riske etmezsin de mi?
Diyosun ki kimse desteklemiyor yabancı sınırını sonrada diyosun ki aslında ben destekliyorum yabancı sınırını.
Ünal aysal TV'ye çıkıp adama bu soruyu sorarlarsa oda cevaplar bu kadar basit.
Valla çekilme nedir bilmem de çelişme olacak sanırım o.
O kuralın +4 kısmına genç oyuncuları alabilirsin mesela ayrıca Scout sadece yabancı oyuncu araştırmaz, Türk oyuncu da araştırır.
Kimse desteklemiyor olayını ben söylemedim. Ayrıca ben destekliyorum da demedim hak veriyorum dedim :)
Gncl1905
06.Ağustos.2013, 04:03
Genç olarak aldığınız kim var ?
Sizi bizi yok bu işin bu ülkede sınır kalksa herkes PSG gibi paralar vererek adamlar almaya başlayacak. Bir nevi para saçmaya başlayacak, ayrıca biz AB ülkesi olmadığımız halde oyuncular yabancı sayılmasın deniyor.
Öyle şey mi olur ?
Milan ve Chelsea gibi büyük klüp kolay olunmuyor, transfer yapılarak da olunmuyor maalesef.
Genç alınmamasının bir nedeni de sınır aslında. Zaten sınırlı yabancı alınabiliyor. Alınca kendini ispatlamış oyuncu almak lazım geliyor o zaman(büyük takımlar için). Misal Stoch genç alındı ama o da Hollanda'da bir şeyler ispatlamıştı. Biz mesela Ali Adnan'ı yabancı sınırı yüzünden alamadık belki de. Belki de adam Rize'de çok çok iyi performans gösterecek, belki de hiç bir varlık gösteremeyecek. Bilemeyiz. Genç oyuncu demek biraz da kumar demek. O kumarı da büyük takımken pek oynayamazsın. Alacağın yabancılar maksimum performans göstermeli ki ligde şampiyonluk yarışında olabilesin ya da ŞL'de varlık gösterebilesin. Hem genç hem varlık gösterecek adam da Türkiye'ye zor gelir zaten :) Bir de öyle bir durum var.
mpaker66
06.Ağustos.2013, 04:32
+4 e genç oyuncu alınacak ama senede 5 maça çıkacak. Gelişir mî? Saçma değil mi? Neden para vereyim ki? Dünyada Türk oyuncu mu var? Yada varsa Türkiye'ye gelmek istiyor mu? Emre can mesela. Ayrıca sen Porto'nun öyle 300 bine oyuncu alıpda mı genç aldığını düşünüyosun? Adamlar 3 tane colombialı aldı 20 milyon ödedi, az para mı? Yada diğer takımların, shaktar vs.. Bizim takımın standartı değil 3 oyuncu 20 milyon. Yani fm oynamıyosun kardeş. Sırf muhalefet olmak için konuşmak zorunda değilsin. @kakaleite
Kaka Leite
06.Ağustos.2013, 04:39
+4 e genç oyuncu alınacak ama senede 5 maça çıkacak. Gelişir mî? Saçma değil mi? Neden para vereyim ki? Dünyada Türk oyuncu mu var? Yada varsa Türkiye'ye gelmek istiyor mu? Emre can mesela. Ayrıca sen Porto'nun öyle 300 bine oyuncu alıpda mı genç aldığını düşünüyosun? Adamlar 3 tane colombialı aldı 20 milyon ödedi, az para mı? Yada diğer takımların, shaktar vs.. Bizim takımın standartı değil 3 oyuncu 20 milyon. Yani fm oynamıyosun kardeş. Sırf muhalefet olmak için konuşmak zorunda değilsin. @kakaleite
Muhalefet falan değilim yahu.
Ben kendi fikrimi destekliyorum, nerede konuşup nerede konuşmayacağımı da ben bilirim.
Gerçek bir tartışma yapacaksanız düzgünce konuşalım olayı böyle başka yerlere çekecekseniz de ben ona yokum.
Yabancı sınırı kalksın ya da kalkmasın ben kendimce fikrimi belirttim.
Bir orta yol bulunur umarım, bu konuda tam ortadayım. Bizim de yabancı sayımız ortada bu yüzden sınır kesinlikle kalkmasın gibi bir durumum da yok.
Frexy
06.Ağustos.2013, 05:03
Türk Futbolu'nun gelişmesi için altyapı atılımı ve nitelikli oyuncu yetiştirme konusunda büyük mesafeler almak şart.
Fakat biz bu konuda zaten sınıfta kalmışız ki , uluslararası turnuvaların hiçbirinde yokuz.
Hem Yıldırım Demirören , Aziz Yıldırım gibi diktatör karakterli yöneticiler temizlenmediği sürece futbolumuzun gelişmesini beklemek hata olur buda benim düşüncem.
O yüzden madem Milli Takım bazında puan toplayamıyoruz , kulüplerimizin Avrupa'da önünü açalım ki büyük Avrupa kulüpleri ile daha rahat rekabet edip ülkemize puan getirsinler.
Adam gibi altyapı atılımı yap , oyuncu yetiştirme sistemi kur ondan sonra tekrar düşürürsün , çok iyi oyuncular çıkmasına rağmen takımların yabancı hayranlığı yapıyorsa hala ancak çok iyi yerli oyuncu çok değil 3-5 adamdan sonrası fos , Avrupa'da imkanı yok rakiple baş edemezler.
sui generis
06.Ağustos.2013, 05:22
Fatih Terim, alınan bu kararın (6-0-4) uygulanacağını bilmiyorduk demiş heralde, ilginç doğrusu. o kararı süs olarak aldılar heralde.
Corpus
06.Ağustos.2013, 05:33
Fatih Terim, alınan bu kararın (6-0-4) uygulanacağını bilmiyorduk demiş heralde, ilginç doğrusu. o kararı süs olarak aldılar heralde.
Kastettiği Ünal Aysal ile aynı şey ; bu kararın uygulanabilir bir karar olmadığını ve TFF' nin bu mantıksız hamlesini geri çekeceğini düşünüyor olmaları.
Maalesef, böyle bir öngörüye göre transfer planları yapılması onların hataları oldu
Frexy
06.Ağustos.2013, 06:06
Süs kadar bile değeri ve mantığı olmayan bir karar , ne kadar lüzumsuz ve saçma olsa da TFF'nin belki bir şekilde kısa bir süreliğine zekice düşünüp en azından bunu uygulamamasını beklemişler doğru hata etmişler , çünkü malum bu federasyondan hiç bir şey olmaz.
sui generis
06.Ağustos.2013, 06:10
Kastettiği Ünal Aysal ile aynı şey ; bu kararın uygulanabilir bir karar olmadığını ve TFF' nin bu mantıksız hamlesini geri çekeceğini düşünüyor olmaları.
Maalesef, böyle bir öngörüye göre transfer planları yapılması onların hataları oldu
Demirören'in bu kararı alırken kulüplerin onayını aldık sözünü Aysal'ın yalanladığını görmedim ben.
Corpus
06.Ağustos.2013, 06:14
Demirören'in bu kararı alırken kulüplerin onayını aldık sözünü Aysal'ın yalanladığını görmedim ben.
Aysal ve Terim' in son zamanlarda söyledikleri benim yazdığım şekilde, ötesi berisi konusunda yeterli takibi yapmadım o yüzden bilemiyorum.
ek: Aysal' ın hatırladığım konuşmasının tarihine baktım şimdi, 17 Nisan' mış. Link (http://spor.gazetevatan.com/haber/yabancida-kisitlama-olmasin/530967/1)
mpaker66
06.Ağustos.2013, 13:53
Yekta neden hazırlık maçlarında fazla şans bulamadı acaba?
C h A o S
06.Ağustos.2013, 13:54
Demirören istediği kadar yabancı sınırını indirsin.2 sene sonra yeni gelecek yönetimin ilk icraatı yabancı sınırını arttırmak olacaktır.Bunu kendide biliyordur.En fazla 2 sene sürecektir bu saçma kuralın uygulanması.
Muhtemel senaryo Haluk Ulusoy gibi Galatasaray camiasına yakın biri gelir.Yani aynı devran döner durur.Biz nasıl Demirören ile cebelleşiyorsak,bu seferde Fenerbahçe cebelleşir 3-4 sene.
uAburak89
06.Ağustos.2013, 14:34
Ali Ece bizi değerlendirmiş;
http://www.totemspor.com/yazarlar/ali-ece/galatasarayin-yeni-sifreleri-060813
Frexy
06.Ağustos.2013, 19:55
Demirören istediği kadar yabancı sınırını indirsin.2 sene sonra yeni gelecek yönetimin ilk icraatı yabancı sınırını arttırmak olacaktır.Bunu kendide biliyordur.En fazla 2 sene sürecektir bu saçma kuralın uygulanması.
Muhtemel senaryo Haluk Ulusoy gibi Galatasaray camiasına yakın biri gelir.Yani aynı devran döner durur.Biz nasıl Demirören ile cebelleşiyorsak,bu seferde Fenerbahçe cebelleşir 3-4 sene.
Kesinlikle hocam , böyle olacağı belli şimdiden fakat ben Demirören'in önümüzde ki 2014-2015 sezonunu dahi o koltukta görmeyeceğinden eminim.
zarateray
06.Ağustos.2013, 21:25
Kerim Frei Galatasaray'da deniliyor
E.Cartman
08.Ağustos.2013, 01:41
Sanırım harikalar.
http://cdnimage.gsstore.org/images//Urun/o25555-2.JPG
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=25555
http://cdnimage.gsstore.org/images//Urun/o25562-1.JPG
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=25562
uAburak89
08.Ağustos.2013, 13:51
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA tarafından bu yıl 15.’si düzenlenecek Elit Teknik Direktör Forumu’na davet edildi.
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/super-lig-fatih-terim-elit-teknik-direktor-forumunda_sto3874156/story.shtml
KanaKe
08.Ağustos.2013, 14:19
ürünler güzelmis galatasrayli olsam valla aninda alirdim birer tane :) fermuarli olan cok hos duruyor.
Kaan Souza
08.Ağustos.2013, 14:59
Fiyatlar uçuk olmasa iyiydi.
E.Cartman
08.Ağustos.2013, 15:23
Fiyatlar uçuk olmasa iyiydi.
o da Nike temelli zaten, bu tarz ürünlerinin fiyatları hep aynı. aslında normal şartlarda pahalı değil ama Türkiye şartlarına göre pahalı. Ancak ne yapıp edip alıcam kapşonluyu, iddaa tutarsa ikisini birden :D
LadroN
08.Ağustos.2013, 17:44
fermuarlının kırmızısı da var.bende var şu an ama tek sorunu fermuarının ters olması :D
E.Cartman
10.Ağustos.2013, 14:48
Drogba bu sefer 11 numarayı almış.
http://s1.directupload.net/images/130809/t59lriyt.swf
uAburak89
10.Ağustos.2013, 14:49
Galatasaray SK @GalatasaraySK
Bilgi | Didier Drogba yarin 11 numarali formasiyla sahada olacak. Albert Riera ise 77 numarali formayi giyecek.
europeanconquer
10.Ağustos.2013, 15:00
Drogba bu sefer 11 numarayı almış.
http://s1.directupload.net/images/130809/t59lriyt.swf
Ahahaha şarkı tam uymuş :n:
Yalnız Drogba'ya 11 numaranın verilmesi dopingden de etkili bir güç arttırıcı.
Facx
10.Ağustos.2013, 15:05
Galatasaray SK @GalatasaraySK
Bilgi | Didier Drogba yarin 11 numarali formasiyla sahada olacak. Albert Riera ise 77 numarali formayi giyecek.
fontlardan dolayı 7 1 e benziyo heralde yoksa 7 boşken 77 almasının anlamı yok :D aslında var da neyse :D
europeanconquer
10.Ağustos.2013, 15:53
http://i.radikal.com.tr/GaleriHaber/2010/09/14/fft22_mf540689.Jpeg
En solda ki Abdurrahim Albayrak ?
Suicider
10.Ağustos.2013, 15:58
Harbi Abdurrahim Albayrak galiba ulan ne güldüm ya ahaha :D
SAİT71
10.Ağustos.2013, 18:33
Zaten belliydi böyle bir şey olduğu. Sen git zombi filminde oyna çaktırmadan :n:
Guglielmo
11.Ağustos.2013, 00:49
http://s7.directupload.net/images/130809/2yfmjnfh.swf bu da güzel
europeanconquer
11.Ağustos.2013, 16:36
https://pbs.twimg.com/media/BRYoAsCCMAAHduW.jpg:large
Efsane olmuş.
uAburak89
12.Ağustos.2013, 00:33
Fatih Terim, 2 sezon 4 kupa. Avrupa Çeyrek Final, ManU, Schalke, R. Madrid galibiyetleri. Gel de dilenme, Allah uzun ömür versin.
byariff
12.Ağustos.2013, 01:36
kesinlikle erman oynamali hamit yerine.
E.Cartman
12.Ağustos.2013, 03:19
https://pbs.twimg.com/media/BRa7KamCMAADrAR.png
byariff
12.Ağustos.2013, 15:52
melih abi uzun zaman sonra analiz yapmis hakli bence..
13. geliyoruz ofansif kurguya. burada iki yıldan beri düzelmeyen ve sırıtan bir gerçek var. galatasaray tempolu ve hızlı oynayamıyor.
14. buna dünkü maçta 4-4-1-1 formasyonu yüzünden ortaya çıkan bir sorun daha eklendi. o da drogba'nın "key passes"larından yararlanamamak.
15. drogba pivot santrfor tiplemesinin ötesinde asist ve golle sonuçlanacak asist öncesini de (key passes) yapabilen bir oyuncu.
16. drogba'nın bu özelliğinden yararlanmak için onun açtığı koridorlara sızacak , özellikle de burak yılmaz gibi futbolcular gerekiyor.
17. dün gece maçta çalışmayan şey buydu. ve umut bulut bu haliyle drogba'nın "key passes"larından yararlanabilecek bir durumda değil.
18. umut bulut'un dün yaptığı en önemli katkı gol pozisyonunda hasan ali'yi oyalayarak drogba'yla kadlec'in tek başına kalmasını sağlamaktı.
19. buradan geliyoruz drogba'ya. inanılmaz bir oyuncu. kupayı getirdi. ama fizik olarak geride. bu nedenle ardışık hareketleri bitiremiyor.
20. fizik olarak % 20 daha iyi olsaydı metin oktay'a ait bir maçta fenerbahçe'ye en çok gol atan galatasaraylı oyuncu rekorunu kırardı.
21. geliyoruz temel önerilere. galatasaray'da çok önemli iki temel sorun var. ilk olarak takım rakip ataklarında yerleşim hatası yapıyor
22. ikinci olarak da galatasaray'ın fizik kalitesi sanıldığı gibi iyi değil. bunu napoli maçında çok belirgin biçimde gördük.
23. bu sorunların 2 çözümü var. öncelikle galatasaray italya orijinli bir savunma antrenörüyle mutlaka çalışmalı. seviye böylece artacaktır.
24. ikinci olarak da scott piri yine italya-ispanya modeli fizik antrenman ve çalışmalara yönelmeli.
25. galatasaray fizik kalitesini artırmadan tempolu ve hızlı oynayamayacak. drogba, sneijder ve hamit'ten daha az verim alacak.
26. elbette kupa almak çok güzel. ama kazanırken eksiklikleri görmek daha da güzel.
europeanconquer
12.Ağustos.2013, 15:57
O kadar şey yazmış ancak hepsi aynı kapıya çıkıyor.
byariff
12.Ağustos.2013, 16:18
13 ve 22 den sonralari cok dogru
bu arada erman reyiz sabri ile ahahah
http://s14.directupload.net/images/130812/ovt4j6g6.swf
ForsakeN
12.Ağustos.2013, 16:30
Arda neden döner ki Türkiye'ye? Bir Fenerbahçeli olarak değil, futbol seyircisi olarak bana garip geliyor. Orda rahat etmek, ismini duyurmak varken, her yaptığın hareketin eleştiri alacağı, sokakta gezemeyeceğin ülkene geri dönmek neden?
ShevAnil
12.Ağustos.2013, 17:00
Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Johan Elmander'in transferi için Galatasaray ve İsveçli oyuncuya transfer teklifi yaptıklarını açıkladı.
C h A o S
12.Ağustos.2013, 17:00
http://s7.directupload.net/images/130812/8bxdu3h8.swf
hakankor
12.Ağustos.2013, 18:40
http://s7.directupload.net/images/130812/8bxdu3h8.swf
ahahah aynısını atmaya gelmiştim :D
perpetua
12.Ağustos.2013, 20:05
Arda neden döner ki Türkiye'ye? Bir Fenerbahçeli olarak değil, futbol seyircisi olarak bana garip geliyor. Orda rahat etmek, ismini duyurmak varken, her yaptığın hareketin eleştiri alacağı, sokakta gezemeyeceğin ülkene geri dönmek neden?
Evlenmek icin doner. Onun disinda da donmesi icin pek bir neden yok bence.