PDA

View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58

byariff
26.Aralık.2014, 20:44
yala bakalim albayrak...

footballer33
26.Aralık.2014, 21:04
Alem adam şu Albayrak. :)

https://www.youtube.com/watch?v=FxQxmKnc_BI

Homer J.S
26.Aralık.2014, 21:20
İğrenç yönetim, iğrenç adamlar. Buluşmanın gerçekleştiği saatlerde Olcan, instagramdan Ali İsmail Korkmaz ve davasıyla ilgili fotoğrafları beğeniyordu. Bu adam tesellim.

davidvilla
27.Aralık.2014, 09:24
Olm nerde bu 20 milyon gs taraftari ? Aksaray ziyaretinden memnun olan 1 gsli gormedim :)

europeanconquer
27.Aralık.2014, 15:12
https://twitter.com/GalatasaraySK/status/548810598868201472

Hahahah bu ney lan :zuhaha

europeanconquer
08.Ocak.2015, 13:40
Herşey iyi giderken Neden Norwich'e kiralandın ?
Elmander:"Türkiye'de kurallar değişti. Yabancı sayısı azaldı."

Ağlayacağım :(

dAleksic
11.Ocak.2015, 16:43
Mancini'den kalecilik dersleri vol.1 :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=8vO2Vyd3dMw

mpaker66
15.Ocak.2015, 17:01
Beyler takımın Alanya'da giydiği antreman formasından bulabilir miyiz? Bu siyah gibi griye yakın.

europeanconquer
15.Ocak.2015, 17:28
Bulsan bulsan GS Store'larda bulursun.

Şu an yoktur gerçi ama en yakın zamanda satışa sunulur.

E.Cartman
15.Ocak.2015, 18:03
Futbolcuların giydiği özel ürünlerin bazılarını satışa sunmuyorlar. Mesela şu alttaki sweatshirtün sarısı ve kırmızısı da var ama bir tek bu satılıyor. Nike'la anlaştığımızdan beri bu tarzdaki ürünlerin hiçbiri satılmadı, satılsa koşa koşa gidip alıcam ama satmıyorlar. Yani demem o ki muhtemelen yeni antrasit serinin de muhtemelen bir çoğunu satmayacaklar.

http://www.gsstore.org/images/Urun/o33086-1.jpg

davidvilla
16.Ocak.2015, 00:12
Bu da ayri bir sacmalik. Klup ne guzel para kazanacak iste neden satmazsiniz. Az once porto storedaydim o kadar kaliteli o kadar guzel seyler var ki para bayilmamak icin zor tuttum kendimi oglum ozi sakin ol sen cimbomlusun fln dedim icimden herseyi düşünmüş adamlar herseyi. Barça store'a ise hic girmiyorum zaten.

mpaker66
16.Ocak.2015, 00:19
Saçmalık aynen o gri ürün satılsa neler kazanır klüp.

europeanconquer
17.Ocak.2015, 21:01
https://pbs.twimg.com/media/B7kfMsjIIAARygd.jpg

Maç başladı bakalım ne yapacağız.

europeanconquer
17.Ocak.2015, 21:26
Hamit,Tarık,Yasin ve Umut çok kötüler.

Sinan Gümüş,ise pırıl pırıl :zuhaha Mükemmel oynuyor.

europeanconquer
17.Ocak.2015, 23:08
Normal süre 1-1 bitti,penaltılarla 6-5 elendik.

Daha iyi oldu şimdi 3.lük maçında Neymar'ın takımına bir 4-5 tane atarız :zuhaha

Corpus
17.Ocak.2015, 23:11
Manşet : Aslan, "Çoluk çocuğa" yenildi

europeanconquer
17.Ocak.2015, 23:16
Severim öyle çoluk çocuğu,kasap doldurmuşlar takıma :zuhaha

davidvilla
18.Ocak.2015, 11:24
Haydaa ne maci la bunlar boyle river plate naalaka

europeanconquer
18.Ocak.2015, 11:55
Bu arada iddaa ediyorum Sinan Gümüş Gökhan Töre'den sonra yaşıtları arasında ki en iyi yerli kanat bu ligde.

Hızı,top sürme becerisi ve bizim ligimizde en dikkat çekici özellik olan fiziği ile fark yaratıyor.Kendini Robben'e benzetmişti yani stil olarak,cidden de benzemiyor değil.Stil olarak hani oyun olarak ayrı bir olay Robben :zuhaha

Edit:

Takımın iyiliği için Sinan Gümüş direkt olarak ilk 11'e monte edilmelidir.Umut Bulut yerine hemde.Umut Bulut benim gördüğüm en yeteneksiz forvetlerden birisidir.Bunu sağ olsun dünde gösterdi,iki hafta önceki derbide de gösterdi.

http://www.footballuser.com/formations/2015/01/1185192_Galatasaray_SK.jpg

Burak çok ofsayta düşüyor ondan Sneijder'i forvete koydum yoksa ikilinin görevleri aynı,biri gol attırmak,diğeri gol atmak için oynayacak.Chedjou dönene kadar da yabancı kontenjanı Bruma için kullanılmalı.

dAleksic
19.Ocak.2015, 03:53
Bu arada iddaa ediyorum Sinan Gümüş Gökhan Töre'den sonra yaşıtları arasında ki en iyi yerli kanat bu ligde.

Hızı,top sürme becerisi ve bizim ligimizde en dikkat çekici özellik olan fiziği ile fark yaratıyor.Kendini Robben'e benzetmişti yani stil olarak,cidden de benzemiyor değil.Stil olarak hani oyun olarak ayrı bir olay Robben :zuhaha

Edit:

Takımın iyiliği için Sinan Gümüş direkt olarak ilk 11'e monte edilmelidir.Umut Bulut yerine hemde.Umut Bulut benim gördüğüm en yeteneksiz forvetlerden birisidir.Bunu sağ olsun dünde gösterdi,iki hafta önceki derbide de gösterdi.

Burak çok ofsayta düşüyor ondan Sneijder'i forvete koydum yoksa ikilinin görevleri aynı,biri gol attırmak,diğeri gol atmak için oynayacak.Chedjou dönene kadar da yabancı kontenjanı Bruma için kullanılmalı.

+1, başarılı

yasink12
19.Ocak.2015, 04:30

Edit:

Kesinlikle. Sinan gibi yetenekli gençleri oynatmak için daha fazla beklemenin manası yok. Direkt olarak olmasa 4-5 maç 18e alınıp sezon bitmeden takıma monte edilmeli. Sonrasında Umut'tan çok daha fazla fayda sağlar bize. Maliyetsiz, problemsiz, tertemiz genç. Hem de fazlasıyla yetenekli. Geldiği günden beri hiçbir ilerleme kaydedemeyen Bruma'dan, yeteneksiz faydasız Umut'tan çok daha fazla şansı hakediyor bence. Şu kadroda rahatlıkla 11 oynayabilecek kapasitesi var.

Ayrıca Umut - Sinan değişikliği olursa hem artık 10 kişi değil 11 kişi oynarız hem de Sneijder asıl mevkisine geçer, maksimum verim sağlar. Burak yine Umut varken olduğu gibi geriye gelip top alan, ikinci forvet gibi - Sneijder serbest oyuncu - Sağda Sinan - solda Emre.. Tutmasa bile en azından denendiğini görmek isterim. Elimizde böyle bir değer varken neden bekliyoruz ki?

· Mobilden gönderildi

europeanconquer
19.Ocak.2015, 11:41
Semih 1,5 ay yok.Büyük ihtimal Chedjou'da o süreye yakın olmayacak.Koray ise 10 gün içinde toparlanır diye düşünüyorum.

Hakan Balta-Emre Can ikilisi oynayacaktır Koray dönene kadar veya Hakan-Melo yapabilir Hamza Hoca.

Bu arada Serdar Aziz'i sezon sonuna kadar kiralamak için girişimleri başlatmışız.

E.Cartman
22.Ocak.2015, 22:07
Melo'dan stoper olmaz

E.Cartman
25.Ocak.2015, 18:41
GALATASARAY.ORG (http://www.galatasaray.org)

Site değişmiş beyler hayırlı uğurlu olsun.

byariff
02.Şubat.2015, 19:55
Yazik elimizdeki genç cevherleri satiyoruz..

Abdullah Avcı, Galatasaray'ın 19 yaşındaki genç yıldızı Hüseyin Altuğ Taş (140 maç, 110 gol) ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

https://twitter.com/sporx/status/562284358107553793?s=08

deMarcos
02.Şubat.2015, 22:50
Yazik elimizdeki genç cevherleri satiyoruz..

Abdullah Avcı, Galatasaray'ın 19 yaşındaki genç yıldızı Hüseyin Altuğ Taş (140 maç, 110 gol) ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

https://twitter.com/sporx/status/562284358107553793?s=08

Apo akıllı adam. Bu sezon en azından kafasına saksı felan düşmüş galiba. :D
Not: Abdullah Avcı'dan bahsediyorum. :D

europeanconquer
03.Şubat.2015, 00:28
Ben de seneye Altuğ as takıma katılır diye hayal kuruyordum.Artık 5 yıl sonra 10 milyon öder geri alırız.

Nocna Mora
03.Şubat.2015, 20:03
İBB'de gereksiz forvet bolluğu var. Şans bulabileceğini sanmıyorum ben pek.

E.Cartman
03.Şubat.2015, 20:43
Şimdi GS'de kadro şansı bulamazdı kolay kolay, muhtemelen gelişemeyecekti de zaten gitmesi iyi oldu, tutarsa zaten dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanı olacağı için sorun yok. Ayrıca tutacağı ne malum, biz ne gençler gördük yapmayın beyler. Cafercanlar, Özgürcanlar falan da böyle ses getirdi zamanında hep, çok da karalar bağlamanın anlamı yok bence. Hee kiralık gitseydi daha iyiydi tabi ama olsun.

jevox06
03.Şubat.2015, 21:22
Cem Sultan olma ihtimali de var Arda Turan olma ihtimali de var. Ama ne olursa olsun bu adama profesyonel sözleşme imzalatmamak büyük saçmalık. Hayırlısı olsun

europeanconquer
03.Şubat.2015, 23:19
Özgürcan,Cafercan veya Cem Sultan bir halt olamadı diye bu adamda mı olamayacak.Tamam olamayacak diyelim,alt yaş gruplarında sivrilen bir oyuncuydu Altuğ,elde tutmamak büyük aptallık,onun gelecekte iyi olması,kötü olması bir şey değiştirmez,kendi yaş gruplarında iyiyse,takımda kalmayı hak ediyordu.

Genel konuşuyorum,bu berbat altyapı sisteminin olduğu ülkede ''As takıma alınmadı demek ki kötüymüş.'' demek kadar sığ bir yorumda olamaz ayrıca.Biz Gökhan İnler'i üç büyük takımda da deneyip postalamış adamlarız.Şimdi ki dünya yıldızlarını zamanında ''Bundan bir halt olmaz.'' diyerek geri çeviren insanlarız.

Ya daha doğrusu sistemi olmayan bir ülkenin boş konuşan ve sadece konuşan insanlarıyız.İcraate gelince herkes kaçıyor bir şeyler yapmaktan,buna bizlerde dahiliz.

E.Cartman
04.Şubat.2015, 13:24
Bu altyapıyla tam gelişemeyeceğini hepimiz biliyoruz. O dünya yıldızlarının da Gökhan İnler'in de burda beğenilip kalmaları durumunda şimdiki hallerinin çeyreğine bile ulaşamayacaklarını biliyoruz. Ben zaten tutmayacak falan demedim. Çok da karalar bağlamaya gerek yok çünkü alttan gelen Arda dışında bir adam yok onun da buradaki haliyle İspanya'daki hali belli.

europeanconquer
04.Şubat.2015, 19:42
Dünya yıldızı olsun demiyoruz,en kötü bir Emre Çolak bile olsa iyidir bizim ligimizde.Tarık'a kaç para verdik mesela,Tarık'ı o paraya alacağımıza daha kötüsünü altyapıdan yetiştirelim,oynatalım yani en azından boşa çarçur edilmez paralar.

himone
04.Şubat.2015, 21:45
Dünya yıldızı olsun demiyoruz,en kötü bir Emre Çolak bile olsa iyidir bizim ligimizde.Tarık'a kaç para verdik mesela,Tarık'ı o paraya alacağımıza daha kötüsünü altyapıdan yetiştirelim,oynatalım yani en azından boşa çarçur edilmez paralar.

Benim gibi düşünen bir genç görmek ne güzel, her oyuncu star olacak diye birşey yok. Zaten star diye aldıklarımız da ortada, kadrolarımızda milyon Eurolar verip adam akıllı oynatmadığımız bir dünya oyuncu var ve onların hepsinin yerine çok ucuza altyapı oyuncuları çıkarılabilir. Aman aman bir altyapıya da gerek yok, önemli olan oynatmak.

E.Cartman
04.Şubat.2015, 22:20
Bi anlaşamadık la senle de europ. Daha doğrusu benim asıl demek istediğimi atlıyon hep :zuhaha Dediklerine lafım yok benim de üşüncem aynı zaten dediğim çok yaygara koparmaya da referanslarımıza bakıldığında bir Maxim Tsigalko bir Freddy Adu olma ihtimalı çok daha yüksek. Ayrıca en kötü Emre Çolak ne demek olum :D Ülke ortalamasının çok üstünde bir yeteneğe sahip Emre çözmesi gereken 1-2 sorunu var, çözebilirse önü çok açık.

Nocna Mora
04.Şubat.2015, 22:57
Galatasaray daha sittin sene altyapıdan oyuncu çıkaramaz. Beşiktaş çıkarır mesela. Neden ? Çünkü maaş dengesi yerinde. Biz de ki maaşlar o kadar fazla ve gereksiz yere o kadar çok transfer yapıyoruz ki. Yasin 2.5 milyon euro bonservis, Tarık bir o kadar, Olcan bir o kadar. Rezalet paralar bunlar. Sinan Gümüş Yasin kadar oynamıyor mu ? Oynuyor. Beşiktaş Olcay Şahan'ı nasıl keşfetti ? Ya da Oğuzhan'ı ? Güvenip formayı verdiler. Biz hala 21 yaşındaki oyuncuyu son 10 dakika oyuna alalım. Çok soğudum bu nedenlerden ötürü Galatasaray'dan ben.

deMarcos
05.Şubat.2015, 00:09
Galatasaray daha sittin sene altyapıdan oyuncu çıkaramaz. Beşiktaş çıkarır mesela. Neden ? Çünkü maaş dengesi yerinde. Biz de ki maaşlar o kadar fazla ve gereksiz yere o kadar çok transfer yapıyoruz ki. Yasin 2.5 milyon euro bonservis, Tarık bir o kadar, Olcan bir o kadar. Rezalet paralar bunlar. Sinan Gümüş Yasin kadar oynamıyor mu ? Oynuyor. Beşiktaş Olcay Şahan'ı nasıl keşfetti ? Ya da Oğuzhan'ı ? Güvenip formayı verdiler. Biz hala 21 yaşındaki oyuncuyu son 10 dakika oyuna alalım. Çok soğudum bu nedenlerden ötürü Galatasaray'dan ben.

Fatih Terim kalsaydı, veya Mancini'ye bir şans daha verilseydi böyle olmazdı. Prandelli zaten en baştan bozdu takımı, Hamza hoca'da her ne kadar sevdiğim biri olsa da forma seçimleri adaletli değil ve güven vermiyor maalesef.

byariff
05.Şubat.2015, 00:37
yasin bence gayette etkili bir kanat oyuncusu sadece fazla bencil giderilcek bir sorunmu evet... peki ya 15m euroluk bruma yine goruyoruz amator takimlara karsi birsey yapamiyor... yasin guzel rotasyon adami olur... olcani geri postalamak lazim.. brumayida ver kiraya gitsin gs oyuncusu degil suanda.

Nocna Mora
05.Şubat.2015, 00:37
Fatih Terim kalsaydı, veya Mancini'ye bir şans daha verilseydi böyle olmazdı. Prandelli zaten en baştan bozdu takımı, Hamza hoca'da her ne kadar sevdiğim biri olsa da forma seçimleri adaletli değil ve güven vermiyor maalesef.

Fatih Terim takımı batırmıştı. Mancini benim izlediğim en iyi taktisyendi Galatasaray'dan geçen. Kalsaydı bence Emre Çolak'tan bir oyun kurucu DMC, Semih'ten sağ bek, Koray'dan TAŞ GİBİ bir stoper, Sinan Gümüş'ten de iyi verim alırdı.

Benim anlamadığım şeyse oyunculara istenen 7.5 Milyon Euro gibi bonservisleri çok görüp, Olcan'a 5, Yasin'e 3, Tarık'a 3 falan vermek. Oysa bu 3ünün yerine 10 milyon'a Podolski gelse herşey farklı olurdu. Biraz futboldan anlamıyor bizim yöneticiler. Trabzon örnek alınmalı. Adamların inanılmaz bir satış yetenekleri var.

E.Cartman
05.Şubat.2015, 15:21
Fatih Terim takımı batırmıştı. Mancini benim izlediğim en iyi taktisyendi Galatasaray'dan geçen. Kalsaydı bence Emre Çolak'tan bir oyun kurucu DMC, Semih'ten sağ bek, Koray'dan TAŞ GİBİ bir stoper, Sinan Gümüş'ten de iyi verim alırdı.

Benim anlamadığım şeyse oyunculara istenen 7.5 Milyon Euro gibi bonservisleri çok görüp, Olcan'a 5, Yasin'e 3, Tarık'a 3 falan vermek. Oysa bu 3ünün yerine 10 milyon'a Podolski gelse herşey farklı olurdu. Biraz futboldan anlamıyor bizim yöneticiler. Trabzon örnek alınmalı. Adamların inanılmaz bir satış yetenekleri var.
Tutamadık be Mancini hocamızı şu takımda Taylan :D Fatih Terim'in gittiği sezonda takım dökülüyordu ne fiziken ne mental ne de taktiksel olarak takımın hazır olmadığı çok belliydi. Mancini'ni de taktiksel olarak üst düzeyde olsa da sanırım takımla kafalar uyuşmadı. Prandelli de tüyü dikti zaten.

Nocna Mora
06.Şubat.2015, 17:28
Tutamadık be Mancini hocamızı şu takımda Taylan :D Fatih Terim'in gittiği sezonda takım dökülüyordu ne fiziken ne mental ne de taktiksel olarak takımın hazır olmadığı çok belliydi. Mancini'ni de taktiksel olarak üst düzeyde olsa da sanırım takımla kafalar uyuşmadı. Prandelli de tüyü dikti zaten.

Takımla kafalarda uyuşmuştu fakat adam dedi ki bana düzgün 2-3 oyuncu alın. Onun yerine paramız yok, kemer sıkıcaz dediler. Gidip Olcan'a 5, Yasin'e 2, Tarık'a 2 vs. bir sürü gereksiz transfer yaptilar. Pandev'e, Hamit'e, Selçuk'a, Burak'a, Dzemaili'ye toplam 16 milyon euro maaş verdiler 1 yıllık. Rezalet.

byariff
10.Şubat.2015, 21:25
chedjouya bak sen :D fanta lutfen fanta lutfen :D

https://vine.co/v/OUxjdwhPu6A

Nocna Mora
12.Şubat.2015, 20:54
Tarık Çamdal çöp resmen. Djalma gibi bir oyuncuya karşı bir tane doğru pozisyon alması, bir tane ayakta kaldığı ikili mücadele yok. 4.750.000 EUR bonservis bedeli verdik bu adama. Ağlayasım geliyor.

Olcan Adın sol bekte Telles'ten daha verimli top oynuyor. Telles'in abartılacak bir yetenek olduğunu düşünmüyorum. Seneye istediği kadar oynasın, yabancı sınırı varken oynaması bence gereksiz. Onun kontenjanı forvette Pandev'e harcasak daha faydalı olur.

Lig için

Muslera

Tarık
Chedjou
Koray
Olcan

Emre
Selçuk
Melo
Sneijder

Burak

Pandev

çok güzel olur bence.

byariff
12.Şubat.2015, 20:57
lig icin soyle oynasak daha iyi..

muslera
sabri-koray-chedjou-olcan

emre-selcuk-melo-sneijder-yasin

burak

E.Cartman
12.Şubat.2015, 22:52
Benim ideal kadrom bu şu an için

http://i.imgur.com/2XGvE2B.jpg

Nocna Mora
13.Şubat.2015, 01:59
Benim ideal kadrom bu şu an için

http://i.imgur.com/2XGvE2B.jpg

Burak'la Emre'nin yerini değiştir tamamdır. Önde basmak mı gerekiyor çıkar Emre'yi koy Sabri'yi. Temiz.

europeanconquer
13.Şubat.2015, 09:51
http://www.footballuser.com/formations/2015/02/1202137_Galatasaray_SK.jpg

Sinan şu takımda mutlak 11 olmalı,yerine oynayacak başka oyuncu yok,kanatlı oyun oynuyorsan şu an kanatlarda oynamayı hak eden iki oyuncu varsa Sinan&Yasin'dir.Pandev'i çıkarırsın,Sneijder'i ortaya çeker sola Yasin'i koyarsın ancak ben paslaşarak bir üretkenlik ortaya koyma konusunda Pandev&Burak&Sneijder üçlüsünün sürekli yer değiştirip birbirlerine pozisyon yaratacağını ve Sinan'ın savunma arkasına yapacağı koşularla etkili olabileceğimizi düşünüyorum.

E.Cartman
13.Şubat.2015, 16:22
Bence Sinan'ın hala zamana ihtiyacı var. Bruma kadar olmasa da o da mental açıdan hazır değil henüz. Yasin şu an için orayı en çok hakeden yedek.

Bu arada bir kaç hafta sonra öldürücü Sneijder totemimi devreye sokuyorum beyler haberiniz olsun :zuhaha

europeanconquer
22.Şubat.2015, 22:08
Kayseri'yi haftaya yenip derbide de yenilmezsek önümüzü açık görüyorum ben.

Bunlar olursa 33. haftaya kadar en sıkıntılı maç Trabzon deplasmanı olacaktır.

dAleksic
23.Şubat.2015, 17:13
Melo, bel fıtığı teşhisiyle ameliyata alınmış. Büyük bir ihtimalle sezonu kapattığı söyleniyor...

europeanconquer
23.Şubat.2015, 18:43
https://pbs.twimg.com/media/B-iSUguIAAAp_t2.jpg

Takımda yeri dolmayacak üç isimden birisiydi Melo,sezonu kapattığını düşünmüyorum ancak en az 3-4 maçı kaçıracaktır.Yokluğunda Dzemaili verilen şansı değerlendirecektir,inanıyorum ona,inanmaktan başka çaremiz yok.

deMarcos
23.Şubat.2015, 19:16
Chedjou'yu denemeliyiz, Hakan Balta defansi toparlar.

Tapatalk ile gönderildi.

europeanconquer
23.Şubat.2015, 20:18
4-6 hafta içinde fizyoterapi çalışmalarına başlayacakmış Melo,7-8 haftaya da takımla çalışmaya başlasa,cidden sezonu kapattı diyebiliriz.Bu sene hiç zorlamadan tedavisini yapsın,kimse maçlara falan yetiştirmeye çalışmasın.Melo güçlü bir oyuncu,en kısa sürede toparlanıp dönecektir ama bu sezon için geçerli değil bu.

Fıtık bile olsa ameliyat bu,benim arkadaşım Ağustos ayında basit bir ameliyat oldu,ona rağmen hala oynayamıyor,oynamaya çekiniyor.

Bu işler öyle oldu bittiye getirilmemeli Melo ne kadar önemli bir oyuncu olsa da kalan futbol hayatında verimli olmak istiyorsa,bu sezon artık oynamamalı.

europeanconquer
23.Şubat.2015, 23:10
Bizim lig 21 hafta değil miydi ya ? Hazır Melo'da sakatken,lider de olmuşken bitirelim hemen.

Nocna Mora
23.Şubat.2015, 23:54
Melo'nun yerinde Chedjou'yu denemeli Hamza Hoca. Baya benzer tipte oyuncular. Stoper de Semih - Koray ikilisini izleyebiliriz. Fena da olmaz.

http://www.footballuser.com/formations/2015/02/1209019_Galatasaray_SK.jpg

Olabilir. 1 yabancı hakkı da açılmış olur. Pandev, Telles de oynayabilir.

europeanconquer
24.Şubat.2015, 00:02
http://www.footballuser.com/formations/2015/02/1209024_Galatasaray_SK.jpg

Kayseri maçında bu şekil oynamalıyız.Burak'ın sakatlığı varmış hafif,riske etmeye gerek yok bence.Bruma yerine de Sinan oynamalıdır,gerçi Telles'i yazacaktım ancak Sinan benim favorilerimden birisi haline geldi,hızı,top sürüşü ve fiziği ile bizim ligde her türlü götürür kanatları.

E.Cartman
24.Şubat.2015, 00:50
Bu hafta Dzemaili'nin durumunu görmek lazım. Eğer iyiyse FB 11'im budur benim. Eğer Dzemaili toparlayamamışsa ya Chedjou'yu öne atıp yerine Balta'yı koyulacak ya da Dzemaili yerine Yekta'yı oynayacak.

http://i.imgur.com/Ok6wuMN.jpg

GicaHagi
24.Şubat.2015, 00:59
Dzemaili Melo'nun alternatifi olmaz cünkü iki farkli tipte oyuncular.

Dzemaili top tasiyan dikine oynayan savunmasi yetersiz oyuncu. Melo ise aksine savunmada cok iyi ki ligin en cok kritik top kapan oyuncusuymus mac basina 8 ile sanirim.

Dzemaili-Hamit-Selcuk 3lüsünü birarada görürsek daha iyi olur.

Ayrica Semih ve Koray ikilisiyle savunmanin kevgire dönecegi düsüncesindeyim özellikle Semih iki sezondur kötü.

europeanconquer
24.Şubat.2015, 14:36
Hamit oynamasın arkadaş,Hamit varsa şampiyonluk yoktur.Adam o kadar kötü ki dayanamıyorum sahada görmeye,ne attığı pasta ne yaptığı mücadele de bir olay var,normal bir orta saha oyuncusu rakibi ile ikili mücadeleye girmeden topu takım arkadaşına yollar,bu adam pası alıyor gidiyor bir güreşiyor rakibiyle,topu kurtarırsa amenna pası atıyor,kurtaramazsa kontra yiyoruz,her maç kilit 4-5 tane top kaybı oluyor.

Sivasspor maçında iyi oynadı diyende net yanlıştır.Sivasspor o kadar boş bıraktı ki bizi Melo olsa maç 4-5 farka giderdi ilk yarıda,ama Hamit o kadar net pas hataları,yanlış tercihler yaptı ki televizyon karşısında delirdim.

byariff
24.Şubat.2015, 14:38
selcuk-sabri yapardim ben ortasahayi... sabrinin orda oynamisligi var hirsiylada birseyler yapar bence...

E.Cartman
24.Şubat.2015, 16:31
Dzemaili Melo'nun alternatifi olmaz cünkü iki farkli tipte oyuncular.

Dzemaili top tasiyan dikine oynayan savunmasi yetersiz oyuncu. Melo ise aksine savunmada cok iyi ki ligin en cok kritik top kapan oyuncusuymus mac basina 8 ile sanirim.

Dzemaili-Hamit-Selcuk 3lüsünü birarada görürsek daha iyi olur.

Ayrica Semih ve Koray ikilisiyle savunmanin kevgire dönecegi düsüncesindeyim özellikle Semih iki sezondur kötü.
Oynar orda Cemal oynar :D Orada oynamayı bilir, Melo kadar etkin olamasa da sağlıklı bir Cemal orada Hamit'ten falan çok daha iyidir. Ben Hamit'i zaten yazmıyorum kadroya bile :D

dAleksic
24.Şubat.2015, 17:14
Cemal'i detaylı olarak takip eden birisi olarak, savunma yapmayı çok iyi biliyor. Fakat bilmekle, uygulamak arasında çok fark var. Eğer dikkat ettiyseniz, karşısında topla gelen rakibe karşı hep sağ tarafını kapatıyor ve soldan geçmesi için rakibe adeta tuzak kuruyor. Genelde de bu şekilde çok iyi bir top kapma yüzdesi yakalamıştı Napoli'de. Bu tarz zeki oyuncular, oyunun her yönünde olumlu katkı verir. Yeter ki şans verilsin, güvenilsin.

davidvilla
26.Şubat.2015, 10:29
Madem herkes onermis ben de telles I öneriyorum ortasahada :)

E.Cartman
26.Şubat.2015, 15:44
Madem herkes onermis ben de telles I öneriyorum ortasahada :)
Aslında olabilir :D Oyun zekası ve teknik kapasitesiyle kotarabilir orayı ama fiziksel olarak zorluk çeker bence. Selçuk yerine kullanılabilir de Melo yerine kullanılması zor gibi.

nannar
26.Şubat.2015, 17:43
4-5-1e dönmek zorundayız melo yokken. 4-2-3-1'de onun yerine maalesef oyuncumuz yok. savunma önünde hamit,dzemaili,selçuk 3 mc olarak oynamalı. sola yakın dzemaili, sağa yakın hamit. sol açık sneijder,sağ açık bruma,forvette de burak. savunma 4'lüsü olcan,semih-koray-sabri. bu diziliş ve 11 melo'nun açığını hissettirmez ve ortasahada da dirençli olur... inşallah tek ön libero olarak hamit-dzemaili ya da yekta'yı oynatmaz hamza hoca...Kesinlikle DMC'siz ve 3 MC ile sahaya çıkılmalı...

europeanconquer
27.Şubat.2015, 00:00
Hocam Chedjou'yu niye gömdünüz hemen :D

Redrum
27.Şubat.2015, 11:31
Hamit dmc, selçuk sagMC (dlp veya b2b) ve sneijder sol MC (AP) oynayabilir. Bu durumda yasin sol mcnin defansis açığını kapatan bir ml-aml oynar tıpkı Olcay sahan gibi. Bruma daha ofansif Amr oynar.

nannar
27.Şubat.2015, 15:15
siz melo'nun defansif yönünü küçümsüyorsunuz. fb de mehmet topal'dan başkası tek dmc oynamaz... Gs de melo'dan başkası tek dmc oynamaz... eğer melo yoksa 3 mc'den farklı sistemler bizi sıkıntıya sokar...3 mc'nin içinde de kesinlikle sneijder,emre çolak gibi yaratıcı ama top kapma kabiliyeti zayıf oyuncular olmamalı. hamit-selçuk-dzemaili-yekta 4'lüsünden 3 tanesi inşallah bu akşam ilk 11 ve MC'de oynar...

chedjou konusunda ben stoperlerin içinden en çok onu begeniorum ama 2 türk olacaksa koray-semih olur dedim. zaten semih olmadıgına göre chedjou oynayacak

davidvilla
27.Şubat.2015, 16:25
Hamit dmc, selçuk sagMC (dlp veya b2b) ve sneijder sol MC (AP) oynayabilir. Bu durumda yasin sol mcnin defansis açığını kapatan bir ml-aml oynar tıpkı Olcay sahan gibi. Bruma daha ofansif Amr oynar.
Ne yaptin kardeşim sen :) elek oluruz boyle un elerler cay demlerler suzgec oluruz :)
Zaten takim savunmasi adina bi emare yok takimda biteriz yemim ederim :)

Redrum
28.Şubat.2015, 02:26
Üç maçtır benim yazdığımın daha ofansifini oynuyoruz abi :D(4-4-1-1 yerine 4-2-3-1)

davidvilla
28.Şubat.2015, 09:35
Üç maçtır benim yazdığımın daha ofansifini oynuyoruz abi :D(4-4-1-1 yerine 4-2-3-1)
Iste fener macina da öyle oynamayiz inşallah :)
Dun gordun kazanmaya inanci sifir Erciyes bile karsimizda barca gibi top yapti :)

ama dogru diyorsun dizilim olarak senin yazdığından daha ofansif yalan yok :)

europeanconquer
08.Mart.2015, 22:26
İki haftada elimize geçen fırsat ve bugün kazanmış olsaydık Fenerbahçe adeta şampiyonluktan elini ayağını çekecekti ama olmadı.Sağlık olsun.

Her şeye rağmen yine bizim elimizde lig,lider hala biziz,orada kalmak da bizim elimizde.Evet mağlubiyet moral bozdu ama bundan etkilenmeden devam etmek lazım.

davidvilla
09.Mart.2015, 15:47
4 lerden buralara geldik sampiyon olursak saglam bir hikayesi olacak. Şampiyon olamazsak da ben bu takima kizamam. Su an eldekiyle maksimum yapabilecegimizi yapiyoruz

europeanconquer
13.Mart.2015, 00:39
Umut Bulut'u oynatmasın artık şu adam,kampanya falan yapalım ya,geniş kitleli bir şey yapalım gönderilmesi için,imza toplayalım sokağa çıkıp,o imzaları da kulübe fakslayalım.

Ayıptır günahtır Umut Bulut gibi yetenek fakiri milyon eurolar kazanırken halı sahalarda ne adamlar yok oluyor.Torpili sağlam yerdense demek ki Fransa'ya bile gitti.

dAleksic
20.Mart.2015, 13:12
İşte Galatasaray'ın borcu! - Amk Spor Gazetesi (http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/03/19/iste-galatasarayin-borcu-2-404493/)

Galatasaray 'Burger' açıyor! (http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/03/20/galatasaray-burger-aciyor-404745/)

Bu iki haber, kulüple ilgili bizlere aktarılmayan birçok şeyi açıklar nitelikte..

Artık maddi sıkıntılardan dolay her türlü sektörden medet ummaya başlar oldu camia.

Eğer bu sezon şampiyon olamazsak, çok zor günler bizi bekliyor. Belki de önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılamayabiliriz ve daha da ilerisi yani 4-5 sezon içinde de yokları oynarız. Allah yardımcımız olsun..

europeanconquer
20.Mart.2015, 13:50
Kulübün elinde gayrimenkul var en azından,onlar satılır borcun büyük bir bölümü eritilir.Olmadı en kötü bir sponsor bulmak gerekir,gerçi o kadar büyük meblağlar verebilecek sponsoru nereden bulacağız onu da bilmiyorum.

Doğru bir planlama ve gereksiz harcama yapmadan bu borcu kapatabiliriz.Bunun da en az bir 10 yılı var.

Bu arada borç 300 milyon euro bile etmiyor,öyle haberlerde şaşalı 831 milyon yazmayı biliyorlar.Riva'yı satsak zaten borcun %60-70'i ödenir ama bir de şu var,o borcun büyük kısmı banka kredileri,onlarda taksit taksit ödeniyor Denizbank'a,yani ödenecek deniyordu :zuhaha

Galatasaray, Denizbank ile kredi anlaşması imzaladı (http://ekonomi.haberturk.com/is-yasam/haber/948194-galatasaraydan-yeni-kredi-anlasmasi)

Buyurun.

byariff
20.Mart.2015, 13:56
galatasaray batmaz ki yada iflas etmez gs mal varliklarini satsa turkiyenin yarisini satin alir o derece. :D

bu arada medya manipulasyon yapiyor yine borç konusunda

Dolar artmis GS borcu $ olarak azalmis ama medya yuksek gorunsun diye bu sefer TL vermis ve 4 yil onceki borcla ayni

E.Cartman
20.Mart.2015, 14:16
Şu burger meselesi bence doğru hamle. Kulüplerin halkla daha çok buluşması lazım, güzel bir yöntem ama Burger King veya Mc'Donalds yerine bir Arby's bir Carl's Jr. olsa çok daha iyi olur be :zuhaha Borç konusuna da gelirsek Galatasaray'ın herhangi bir zaman diliminde batması diye bir şey söz konusu olamaz, bu kadar iddialıyım.

jevox06
21.Mart.2015, 15:45
GS Riva'yı satsa İstanbul'un yarısını satın alır ne batması :0:

byariff
22.Mart.2015, 02:43
defansa terry"i al gel bizim defansi tas yapar tas... melo-selcuk yaslandi artik 1 tane onlarin ayarinda adam lazim...ben olsam dany alvesi alirim bonservissiz ayrilcak sezon sonunda tabi gelirmi bilmem... sol bek idare eder tellesin uzerinde durulmali.. brumayi kirala superlige yada ingiltereye fizigini gelistirsin. umut-olcan-yekta-pandev yolla gitsin... 1 tane sag acik sart ters ayakli robben-g.tore tarzinda bu sinan gumus olabilir tabi hocanin guvenmesi lazim.. amrabati cagir gelsin cok iyi yardimci forvet ve yedek olur... herseyden once defans bence temel sorun terryi almaliyiz... veya onun ayarinda tecrubeli yasli kurt...

europeanconquer
22.Mart.2015, 12:34
Abi saydığın adamları almak olmaz,fazla maliyetliler,özellikle Alves daha fazla para kazanmak için ayrılıyor Barca'dan,bize gelmesi mümkün değil.Yabancı sınırı da kalktı,artık ucuz maliyetli genç oyuncular alınması lazım,yaşlı alınacaksa da Ujfa kadar Elmander kadar yaşlı oyuncu alınmalı.Elmander 30 yaşında,Ujfa 33 yaşında geldi.

Terry gelmiş 35 yaşına,bırak gitsin Amerika'ya Çin'e falan,gelmesin bize.Dani Alves zaten gelmez.

Mesela şöyle bir kadro planlaması ;

Kaleciler ; Fernando Muslera,Sinan Bolat(satın alınabilir bence,fazla yerin dibine sokmaya gerek yok,maliyeti de fazla tutmaz),Alperen Uysal

Defans ; Sabri Sarıoğlu,yeni sağ bek,Semih Kaya,Koray Günter,Aurelien Chedjou,Hakan Balta,yeni stoper,Alex Telles,Ali Adnan(kesinlikle almalıyız Rize'den,en fazla 1-2 milyon euro olması şartıyla)

Orta Saha ; Selçuk İnan,Felipe Melo,Birhan Vatansever,Blerim Dzemaili,Hamit Altıntop,Emre Çolak,2x(yeni orta saha)

Forvet arkası ; Sneijder ve yeni bir forvet arkası

Kanatlar ; Bruma,Yasin Öztekin,Amrabat,Sinan Gümüş ve yeni bir kanat

Forvetler ; Burak Yılmaz,yeni bir forvet ve kiralık olarak alınmış Oumar Niasse :zuhaha

byariff
22.Mart.2015, 20:21
bence ali adnana gerek yok... rizede kadroya zor giriyor ilk senesinde iyiydi ama sonra sakatlik sonrasi formayi alamadi. terry 35 yasindada olsa alinmali bence defans icin yas onemli degil 1-2 yil oynar bizde zaten ligimizin kalitesi neyki ? semihi korayi tecrubelendirir.. alves konusunda haklisin cok para icin ayriliyor barcadan... yabanci serbest diye umarim menajerlerin oyununa gelmeyiz adam akilli 3-4 yabanci alsak yeterli.

europeanconquer
22.Mart.2015, 20:31
Bu takıma bir sağ bek,bir sol bek,bir stoper,iki orta saha,bir kanat,bir forvet arkası ve iki tane de forvet gerekiyor.

Kim alınır bilmiyorum ancak ihtiyaçlar bu şekilde.

davidvilla
22.Mart.2015, 20:36
Bu takıma bir sağ bek,bir sol bek,bir stoper,iki orta saha,bir kanat,bir forvet arkası ve iki tane de forvet gerekiyor.

Kim alınır bilmiyorum ancak ihtiyaçlar bu şekilde.
Oha :) alışveriş listesi gibi olmuş :)

E.Cartman
22.Mart.2015, 20:45
Orta sahaya 2 zenci, biri uzun boylu hava hakimiyeti yüksek öteki orta boylu ciğersiz ve mümkünse en azından birinin ayağı temiz olsun. Kanatlara da birer Keita forvete de Huntelaar ya da Dzeko'yu aldık mı cayır cayır takım oluruz aslında. Saçmalanmadığı sürece namağlup bir şampiyonluk görebiliriz :zuhaha

europeanconquer
22.Mart.2015, 20:55
Oha :) alışveriş listesi gibi olmuş :)
Eee haksız mıyım abi ? :n:

dAleksic
23.Mart.2015, 03:20
Chelsea'den Obi Mikel'i alsak hem stoper hem de ortasaha transferi yapmış oluruz. Maliyeti de çok el yakmaz gibi. Onun haricinde Burak'a destekçi bir forvet alınsa Muhammet ya da Enes olabilir. Ve tabi bir de sağ bek lazım- Şener ya da Koray Altınay- Bunların haricinde yapacağımız her transfer ihtiyaç fazlası olur, hele ki mevcut mali koşullar altında, çok akıllıca davranması lazım teknik heyetin.

Nocna Mora
23.Mart.2015, 04:27
Saçmasapan transferler yapacaklar yine. Ona sinirleniyorum. Çok yaşlı takım. Çok maaş alıyorlar. Sıfırdan kurmak lazım.

davidvilla
23.Mart.2015, 09:59
Sifirdan kurmak imkansiz. Terim'in 3.gelisindeki gibi iki uc tane kaliteli yabanci alabilirsek op başına koy :)

europeanconquer
23.Mart.2015, 17:43
Hakan Balta bugün 32 yaşına girmiş,kulüpte 8. sezonunu geçiriyor,iyisiyle kötüsüyle 8 yıl boyunca formamızı terletti,terletmeye devam ediyor,formayla 7 tane kupa sevinci yaşadı.Öyle futbol romantiği olmak istemiyorum ancak Hakan Balta bana göre Galatasaray'ın simgelerinden birisidir,Kadıköy'de kazandığımız şampiyonlukta pazubandı Hakan'ın kolundaydı,var mıdır ötesi ? :zuhaha

https://pbs.twimg.com/media/CAvDeVkVAAAg3J5.jpg

Futbol romantiği nice yıllar diler :n:

davidvilla
23.Mart.2015, 17:44
Balta gibi balta dogum gunu kutlu olsun. Hem severiz hem söveriz :)

Unsal123
28.Mart.2015, 18:50
Büyük Başkan ne konuşuyor be.

byariff
28.Mart.2015, 19:51
iste bu buyuk baskan aysal ibra edildi , genc kongre uyelirimizde bugun catir catir dusmanlari vurdular helal olsun hepsine.

baskan aysal mayista aday olcakmis hadi insallah. :)

europeanconquer
28.Mart.2015, 20:05
http://pbs.twimg.com/media/BARzbgpCMAQxuLf.jpg

Winter is coming...

ya da

http://img.webme.com/pic/c/cimbom-gltsry/gs.jpg

Your Nightmare Is Back Again !

Adnan Öztürk'ü de destekliyorum ama Ünal Aysal aday olursa inanılmaz olur,şu Galatasaray camiasında yöneticiler bazında Galatasaraylılığını tartışacağım son isimdir Ünal Aysal,hataları olmuş olabilir ama adamın vizyonu var vizyonu.Karşıt görüşler tabi ki olabilir ama benim görüşüm budur.

mwaru
29.Mart.2015, 08:08
Vizyon dediğiniz İtalyan hoca aşkı heralde. Aysal'ın bu kulube çok fazla zararı oldu lakin Gs taraftarı istiyorsa hay hay buyursun gelsin.

roomonecool
29.Mart.2015, 11:04
Aysal'ın gelmesi Gs için kötü olur şahsen yeni çilekler gelir yeni borçlar gelir

europeanconquer
29.Mart.2015, 11:36
Aysal illa gelsin demiyorum ama Ünal Aysal projeleri olan bir insandı,ilk 2 sene çok iyi gitti ondan sonra Terim ile arasında ergenlerin yapmayacağı bir tartışma gereksiz bir ego savaşı çıktı,o da işte ne kadar bana göre Aysal haklı olsa da sonun başlangıcını getirdi.Başta Terim'i çok seven oyuncular,küstüler adeta,belki de birilerinin kuyusunu kazmaya çalıştılar ve en önemlisi o lanet devre arası transfer dönemi geldi,inanılmaz saçma transferler yaptık,ben o gün transferleri desteklemiştim ama bende bir şey bilmiyormuşum,alınan oyunculardan bir tek Telles doğru düzgün top oynayabildi,onun da sınırları var.

Mali duruma gelince Aysal planlı işler yaptı ama o planları düşlediği gibi gitmedi,mesela sponsor bulamadık,sermaye arttırımı yapamadık ama en azından borçları yapılandırdık,Denizbank'a ödüyoruz ay ay.

Her şeyin yanında büyük düşünen bir adam Ünal Aysal,başarısız olması veya başarılı olması büyük düşünmeyen biri olmadığını kanıtlamaz.Yapmak istediklerini hep destekledim,aday olursa da onu destekleyeceğim.

Başka bir konuya gelirsek,artık genç birisinin başkan olması gerektiğini düşünüyorum ve bana göre de en uygun isim zaten aday olan Adnan Öztürk'tür,yıllardır başkanlık için bileniyor ve bence artık zamanı da geldi,yaş ortalaması 89789798 olan lise tayfası yine yaşı 185 olan bir adayı seçmezlerse,Adnan Öztürk bu Mayıs'ta başkan olacaktır.

Unsal123
29.Mart.2015, 11:48
Aysal illa gelsin demiyorum ama Ünal Aysal projeleri olan bir insandı,ilk 2 sene çok iyi gitti ondan sonra Terim ile arasında ergenlerin yapmayacağı bir tartışma gereksiz bir ego savaşı çıktı,o da işte ne kadar bana göre Aysal haklı olsa da sonun başlangıcını getirdi.Başta Terim'i çok seven oyuncular,küstüler adeta,belki de birilerinin kuyusunu kazmaya çalıştılar ve en önemlisi o lanet devre arası transfer dönemi geldi,inanılmaz saçma transferler yaptık,ben o gün transferleri desteklemiştim ama bende bir şey bilmiyormuşum,alınan oyunculardan bir tek Telles doğru düzgün top oynayabildi,onun da sınırları var.

Mali duruma gelince Aysal planlı işler yaptı ama o planları düşlediği gibi gitmedi,mesela sponsor bulamadık,sermaye arttırımı yapamadık ama en azından borçları yapılandırdık,Denizbank'a ödüyoruz ay ay.

Her şeyin yanında büyük düşünen bir adam Ünal Aysal,başarısız olması veya başarılı olması büyük düşünmeyen biri olmadığını kanıtlamaz.Yapmak istediklerini hep destekledim,aday olursa da onu destekleyeceğim.

Başka bir konuya gelirsek,artık genç birisinin başkan olması gerektiğini düşünüyorum ve bana göre de en uygun isim zaten aday olan Adnan Öztürk'tür,yıllardır başkanlık için bileniyor ve bence artık zamanı da geldi,yaş ortalaması 89789798 olan lise tayfası yine yaşı 185 olan bir adayı seçmezlerse,Adnan Öztürk bu Mayıs'ta başkan olacaktır.
Ki borç diyorlar o zaat-ı muhterem 118 milyon harcama yapmış diğerleri 25 ve 19 milyon harcama yapmış. Neye göre borç, kime göre borç?

Nocna Mora
29.Mart.2015, 15:18
Gelir artarsa giderde artar. Adam gelirleri arttırdı, o oranda harcama yaptı. Marka değerini yükseltti, başarı getirdi. Bence gayet başarılı bir dönem geçirdi. Tek hatası Prandelli'dir. Mancini ile devam etmeyi seçseydi şu an bambaşka bir takım izliyor olurduk. Adnan Öztürk ya da Ünal Aysal farketmez ki ben Adnan Öztürk'ün almasını istiyorum seçimleri, Galatasaray için iyi olacaktır gibime geliyor.

europeanconquer
30.Mart.2015, 16:03
Galatasaray'a şok ceza !

FIFA Izet Hajrovic'e 92.500 euro tazminat ödememize karar vermiş.

Değdi mi ulan Sercan Yıldırım'ın akrabası :zuhaha

Hee olan 3,5 milyon euro bonservise oldu ama hiç yoktan iyidir.

Unsal123
30.Mart.2015, 23:11
Karabük maçı için baya bilet satılmış. Şampiyonluğa inandı artık taraftarlar. O zaman napıyoruz Şampiyon Cimbom Yazdırıyoruz!

byariff
31.Mart.2015, 03:36
Buyuk baskan mayista aday insallah.

https://pbs.twimg.com/media/CBX-EAJVEAE_IkO.jpg

davidvilla
31.Mart.2015, 10:11
bize adnan öztürk gibi gerçekçi adam lazım. liseci zihniyeti, adam kayırmaları çatır çatır bitirecek adam lazım, daha çok borca sokacak adam değil.
desteğim tabi ki adnan öztürk'e.

europeanconquer
31.Mart.2015, 20:37
https://pbs.twimg.com/media/CBcCIcKUgAArYUj.jpg

Bugün antrenmana çıkmış,Antep maçına yetişir umarım,beklenenden çok iyi toparladı Melo.

Gncl1905
31.Mart.2015, 20:55
İnternette bir sözlükte 'derin galatasaray' veya öyle bir ad rumuzlu bir kişi aylar öncesinden Ünal Aysal'ın tekrar aday olacağını söylemişti ama inanmamıştım. Sanırım gerçek olacak.

Ben gelip gelmemesi konusunda çekimserim. Eski hatalarını tekrarlamayacaksa gelebilir. İlk yıllarda her şey iyiydi. Sonrasında görevden uzaklaştırdığı adamlar, verdiği kararların bir kısmı yanlıştı ve o kararlar bize bazı şeyleri kaybettirdi. Ekonomik gelirleri arttırmış olabilir ama o gelirleri iyi kullanabildiği söylenemez ki şu anki durumumuz ortada.

Galatasaray için hangisi iyiyse o başkan olsun.

europeanconquer
31.Mart.2015, 20:56
Bu arada Burak Yılmaz'ın Nazlı adında bir kızı,Blerim Dzemaili'nin de Luan(Aslan anlamına geliyor ama Galatasaray'a dair bir şey değil,zaten belliymiş önceden) isimli bir oğlu oldu.

İkisini de tebrik edelim :0:

Önder HOCA
01.Nisan.2015, 00:42
Bu arada Burak Yılmaz'ın Nazlı adında bir kızı,Blerim Dzemaili'nin de Luan(Aslan anlamına geliyor ama Galatasaray'a dair bir şey değil,zaten belliymiş önceden) isimli bir oğlu oldu.

la burak yılmaz daha yeni evlenmedi mi :S

europeanconquer
01.Nisan.2015, 11:47
Adam golcü abi,belki de o yüzden evlendi :zuhaha

byariff
02.Nisan.2015, 01:15
buyuk baskan 10 nisanda aciklicakmis aday olup olmucagini ve bu sefer yonetiminde ali sabanci ve haldun ustunberk vs olcak diyorlar... twitterdeki bazi gs kongre uyeleri falan aday olucak diyorlar ama bakalim ne olcak...

https://vine.co/v/OLYQixDamd7

Unsal123
02.Nisan.2015, 13:59
Bu yeni sesi soluğu çıkanlar daha önce nerdeydi? Tabii şampiyonluğu oynayan takım ardından gelecek paralar az çakal değiller.

E.Cartman
02.Nisan.2015, 16:40

GS TV'de Galatasaray'dan dolayı Aslan koyduğunu söylemişti Cemal.

Unsal123
02.Nisan.2015, 22:38
www.youtube.com/watch?v=XzyRm2gjPk0

Çok güzel bir video yapmışlar, tekrar tekrar gaza geliyorum.

E.Cartman
06.Nisan.2015, 12:57
Footyheadlines'a göre gelecek sezonun 2. ve 3. forması

http://2.bp.blogspot.com/-NrD2ptcCVR8/VMOBJsgQEKI/AAAAAAAAfKU/dvIz6rxZpEY/s650/galatasaray-15-16-away-kit.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-lB0gzvyvCoQ/VSJAFfyG5qI/AAAAAAAAgxA/Z1YnEoO2G3w/s650/galatasaray-15-16-third-kit.jpg

Barak
06.Nisan.2015, 13:05
1. Forma pembe mi yine :n: onu merak ettim şimdi

Nocna Mora
07.Nisan.2015, 08:03
Sarı ağırlıklı parçalı olur büyük ihtimalle.

Pod
07.Nisan.2015, 11:08
Siyah forma çok iyi duruyor.

Nedvedmania
07.Nisan.2015, 13:46
İki forma da çok kötü.

europeanconquer
07.Nisan.2015, 18:18
Siyah forma idare eder ama o kırmızı iğrenç olmuş.

E.Cartman
07.Nisan.2015, 20:40
Kırmızının aslı bence muhteşem gözükecek ve muhtemelen en çok satan forma olacak, inşallah reklam bozmaz formaları.

europeanconquer
09.Nisan.2015, 17:53
Ünal Aysal aday olmuyor,Adnan Öztürk hayırlı olsun.

byariff
09.Nisan.2015, 18:31
aysal aday olmucakmis ama dursun ozbeke destek vercekmis basketbolada sponsor olcakmis. eger dursun ozbek kazanirsa.

byariff
10.Nisan.2015, 01:01
sneijder be izledikce izleyesi geliyor insanin

https://twitter.com/GSarayHD/status/584781439650107392

europeanconquer
10.Nisan.2015, 15:35
Yahu ben yaşlı adam istemiyorum ya,sezon başında da bahsetmiştim genç teknik adam almalıyız diye,gidip 60 yaşına merdiven dayamış Prandelli geldi.Başkan genç olsun dedik 77 yaşında ki Duygun Yarsuvat geldi.

Ondan sonra Prandelli kovuldu,henüz 45 yaşında olan Hamza Hamzaoğlu getirildi,politik bir kaç sorun dışında mükemmel bir seçimdi.

Şimdi Mayıs ayında bir seçim daha var.Adaylar Turgay Kıran ( 66 ),Dursun Özbek ( 66 ) ve Adnan Öztürk (52)

Burada tabi ki Adnan Öztürk'ü istiyorum ben,nedeni sadece genç olması,yani rakiplerine göre genç.

byariff
11.Nisan.2015, 03:24
Romanya arjantin macinda hagi-maradona mucadelesi topcunun dibiymis resmen be..
https://www.youtube.com/watch?v=fjuohM5Yi4s

E.Cartman
13.Nisan.2015, 23:28
Eyvahlar olsun :n::n:

https://pbs.twimg.com/media/CCfuUvvWIAAR3XB.jpg:large

Unsal123
13.Nisan.2015, 23:37
Eyvahlar olsun :n::n:

https://pbs.twimg.com/media/CCfuUvvWIAAR3XB.jpg:large
Arkadaşım bu arda isimli şahsın saçmalığını neden paylaşıyorsun?

E.Cartman
13.Nisan.2015, 23:39
Arkadaşım bu arda isimli şahsın saçmalığını neden paylaşıyorsun?
Eski kaptanımızdır sonuçta.

Unsal123
13.Nisan.2015, 23:46
Eski kaptanımızdır sonuçta.
Kimine göre kaptan, kimine göre şimdi yazacam uyarı :D

E.Cartman
13.Nisan.2015, 23:48
Kimine göre kaptan, kimine göre şimdi yazacam uyarı :D
Hep yazıcam, söylicem, bik bik bik, yaz da görelim Ünsalcım.

Unsal123
13.Nisan.2015, 23:50
Hep yazıcam, söylicem, bik bik bik, yaz da görelim Ünsalcım.
Tahrik etme lütfen, sövdürtme bana, futboldan anladığın yok gelmişin burda yok öyle, yok böyle sen çok biliyorsun ya. Sen git takımını satanlara gaptan de.

E.Cartman
13.Nisan.2015, 23:56
Tahrik etme lütfen, sövdürtme bana, futboldan anladığın yok gelmişin burda yok öyle, yok böyle sen çok biliyorsun ya. Sen git takımını satanlara gaptan de.
Hayır yani tanımasam üst düzey bir futbol bilgin var zannedicem. Söyleyecek bir sözün olmadığı için kıvırıyosun :0:

Unsal123
14.Nisan.2015, 00:15
Hayır yani tanımasam üst düzey bir futbol bilgin var zannedicem. Söyleyecek bir sözün olmadığı için kıvırıyosun :0:
Suskunluğum asaletimdendir,
Her lafa verecek bir cevabım var lakin,
Bir lafa bakarım laf mı diye,
Birde söyleyene bakarım adam mı diye! Bu klasik lafı demeseydim ayıp olurdu.

Nedvedmania
14.Nisan.2015, 01:37
Gençler mesajları silecektim normalde ama sanırım yakın arkadaşsınız, şakalaşıyorsunuz :) Yine de dışarıdan farklı gözükebilir, smile kullanırsanız iyi olur :)

europeanconquer
14.Nisan.2015, 01:40
Hahaha valla hiç farklı falan görmüyorum ben,yesinler birbirlerini.

Arda'yı artık bende pek sevmem ama güzel laf koymuş,onun da paylaşılacak yeri burasıdır :zuhaha

Unsal123
14.Nisan.2015, 02:15
Hahaha valla hiç farklı falan görmüyorum ben,yesinler birbirlerini.

Arda'yı artık bende pek sevmem ama güzel laf koymuş,onun da paylaşılacak yeri burasıdır :zuhaha
Hatırlarsan sana da çok güzel laf söylemiştim...

E.Cartman
14.Nisan.2015, 10:36
Suskunluğum asaletimdendir,
Her lafa verecek bir cevabım var lakin,
Bir lafa bakarım laf mı diye,
Birde söyleyene bakarım adam mı diye! Bu klasik lafı demeseydim ayıp olurdu.
Ağır klişeye girmişsin devam ettirmiyorum bu olayı, hiç beklemezdim senden bunu :(

Arkadaş Arda konusunda bile hareketlendiremedik bölümü ya, daha ne yapalım biz :zuhaha

byariff
15.Nisan.2015, 12:44
Galatasaray batiyor galiba :p

europeanconquer
15.Nisan.2015, 16:29
Adnan Öztürk seçimden çekiliyor sağlık sorunları nedeniyle.

Bu adam başkan olacak bir gün,yıllardır olamıyor,her işte bir hayır vardır deyip gelecek yılları bekleyelim.

Unsal123
15.Nisan.2015, 17:24
Adnan Öztürk seçimden çekiliyor sağlık sorunları nedeniyle.

Bu adam başkan olacak bir gün,yıllardır olamıyor,her işte bir hayır vardır deyip gelecek yılları bekleyelim.
Bence gelmesin gelirse yıldız mıldız göremeyiz. Kötü olur :(

E.Cartman
15.Nisan.2015, 17:40
Şu Adnan Öztürk bi bana mı yanlış adammış gibi geliyor ya. Bu adamda GS'ye başkan olacak kapasite yok arkadaş, iyi bir yönetici olabilir ama başkanlık ayrı bir şey.

europeanconquer
15.Nisan.2015, 19:46
Özgür 20 yaşında,arkadaşları ona Einstein diyor.

Başkanlık nasıl oluyor kardeş,bizim millet başbakan böyle olur diye diye badem bıyıklıyı cumhurbaşkanı yaptı,sence nasıl olur başkan ?

E.Cartman
15.Nisan.2015, 20:39
Özgür 20 yaşında,arkadaşları ona Einstein diyor.

Başkanlık nasıl oluyor kardeş,bizim millet başbakan böyle olur diye diye badem bıyıklıyı cumhurbaşkanı yaptı,sence nasıl olur başkan ?
Tepedekiler değişik diye bizim başkanımız da değişik olmak zorunda değil. Herkes yanlış yapıyor diye biz de yanlış mı yapıcaz? Nasıl olur anlatamam pek de Adnan Öztürk olmaz, bir şeyler eksik o adamda. Başkan dediğin aynı zamanda bi figür olacak, Ünal Aysal, Faruk Süren vs. Adnan Polat bile daha başkan şimdiki adaylardan.

dAleksic
16.Nisan.2015, 08:35
Aslan'ın Ukraynalı rüyası! Sıcak temas... - Galatasaray (http://www.sporx.com/aslanin-ukraynali-ruyasi-sicak-temas-SXHBQ457159SXQ)

Şu haberde isimleri geçen oyunculardan 2 tanesi bile alınsa süper olur, fakat biz yine gider 25 yaş üstü, sözleşmesi bitmiş, paragöz topçular alırız.

Cascades
16.Nisan.2015, 15:35
Aslan'ın Ukraynalı rüyası! Sıcak temas... - Galatasaray (http://www.sporx.com/aslanin-ukraynali-ruyasi-sicak-temas-SXHBQ457159SXQ)

Şu haberde isimleri geçen oyunculardan 2 tanesi bile alınsa süper olur, fakat biz yine gider 25 yaş üstü, sözleşmesi bitmiş, paragöz topçular alırız.

Konoplyanka ve Rabiot gelsin taksimde bağırırım.

byariff
17.Nisan.2015, 18:57
rabiotu bir tek barca macinda izledim ben pek begenmedim agir bir oyuncu geldi bana. keske khedirayi alabilsek.

Unsal123
21.Nisan.2015, 00:08
Beyler rahat olun, sezon sonu şampiyonuz. Fikstürümüz rahat ciddiyetle çıktıkları halde 7/7 yaparız. Fener'in çoğu maçı sıkıntılı. 31 Mayıs'ta kutlamaları yapacağız.

aytekin79
21.Nisan.2015, 09:24
Beyler rahat olun, sezon sonu şampiyonuz. Fikstürümüz rahat ciddiyetle çıktıkları halde 7/7 yaparız. Fener'in çoğu maçı sıkıntılı. 31 Mayıs'ta kutlamaları yapacağız.

Valla takımın bu hali ile 7 de 7 çok ütopik :) Ama inşallah dediğin gibi olur

urwrdskkn
21.Nisan.2015, 09:36
melo ve semih kaya nın yavaştan da olsa monte olmaları lazım yoksa şampiyonluk elden gidecek.

Unsal123
21.Nisan.2015, 17:29
Valla takımın bu hali ile 7 de 7 çok ütopik :) Ama inşallah dediğin gibi olur
Bence takım evdeki maçları oynamasa bile taraftar sayesinde kazanır. Deplasmanlarımız pek sıkıntı değil. Rize zaten en son hafta her türlü galibiyet gerektirecek. Akhisar biraz sıkıntı olabilir, ama bence onları da geçeceğiz.

Önder HOCA
21.Nisan.2015, 21:00
GS Store davasında ceza yağdı - CNN TÜRK (http://www.cnnturk.com/turkiye/gs-store-davasinda-ceza-yagdi)

europeanconquer
21.Nisan.2015, 21:44
Fazla umutlanmayın beyler,ben o kadar umutlu değilim çünkü,her şey düzgün giderken fantastik seçimler bizi sıkıntıya sokabiliyor.

davidvilla
22.Nisan.2015, 12:08
melo geri dönünce o ortasahadaki yol geçen hanı kapanacağı için ben de umutluyum şampiyonluk adına.

dAleksic
22.Nisan.2015, 14:13
Hamza hoca laflarını bir bir yiyor. Adaletten,haktan, hukuktan bahseden adam, tam tersi yönde tercihlerde bulundu ve yavaş yavaş gözünden de düştü taraftarın, yani şahsen benim gözümde iradesiz bir insan. Ya çok duygusal ya da bilmiyorum başka herhangi bir kelime yazsam ağır olur..

byariff
25.Nisan.2015, 19:46
aysal baskan persembe gunu baskanligini aciklayacak diyorlar... hadi insallah don be buyuk baskan. :D

dAleksic
26.Nisan.2015, 00:12
aysal baskan persembe gunu baskanligini aciklayacak diyorlar... hadi insallah don be buyuk baskan. :D

İnşallah ! Ve gelirse eğer ben şahsen Hamzayla yola devam edeceğini düşünmüyorum. Lucescu'yu getirebilir :)

europeanconquer
29.Nisan.2015, 14:44
İçimden geldi bir yazayım.

Bruma Galatasaray'ın elinde ki en iyi sağ kanattır,Yasin'den sonra da en iyi sol kanattır.

byariff
29.Nisan.2015, 18:49
galatasarayda orjinal kanat yokki zaten yasin ve brumadan baska :D :D aydin deme oynamiyor zaten.

E.Cartman
30.Nisan.2015, 16:32
Bielsa Marsilya'yı bırakabilirmiş sezon sonu, tutup kolundan getirelim, hatta kaçıralım direk :zuhaha

Unsal123
30.Nisan.2015, 20:01
Bielsa Marsilya'yı bırakabilirmiş sezon sonu, tutup kolundan getirelim, hatta kaçıralım direk :zuhaha
Bi halt yapamaz.

Unsal123
30.Nisan.2015, 21:20
Bruma'ya kanat diyen var hala. Onu geçtim topçu diyen var.

europeanconquer
30.Nisan.2015, 21:21
Marcelo Bielsa'ya bi halt yapamaz demek kendini bilmezliktir. :0:

Unsal123
30.Nisan.2015, 21:22
Marsilya'yı görüyoruz. Bruma'ya topçu demek intihar sebebidir.

europeanconquer
30.Nisan.2015, 21:29
Bruma topçudur,asıl topçu olmayan Umut Bulut'tur.

BaGa TaRKaN
30.Nisan.2015, 21:32
Ağalar Siz Neyin Kafasını Yaşıyorsunuz! :n:

europeanconquer
30.Nisan.2015, 21:35
Daha kafası gelmedi abi gelince yazarım.

Unsal123
30.Nisan.2015, 22:25
Önündeki adama pas atamayan, koşan adamın gerisine pas atan, bire birde rakip geçemeyen topçu, adam gibi topçudur.

europeanconquer
01.Mayıs.2015, 11:50
Bruma düşmanlarını yeneceğiz,sabırla.

Unsal123
01.Mayıs.2015, 13:44
20 sene sonra kariyerini bitirince, evet.

aytekin79
01.Mayıs.2015, 15:48
Bruma çok yetenekli olduğu kadar 0 özgüvene sahip bir arkadaştır. Özgüven olmadan maalesef büyük topçu olunamaz

himone
01.Mayıs.2015, 18:56
Şu futbolculara gösterilen sıfır toleransı görünce gerçekten üzülüyorum. Daha geçen sene Selçuk İnan ve Burak Yılmaz(bir kesim hala aynı şeyleri düşünüyor tabiki) topçu değil denilerek yuhalanıyordu, şimdi takımın vazgeçilmezleri olmuş durumdalar. Bu futbolcular buralara kendilerini ispatlayarak geldiler, eğer imkan verilirse gelişim gösterip iyi oyuncu olurlar. Bruma Türkiye'ye geldiğinde herkes helal olsun demişti, şimdi çocuğa futbolcu değil diyoruz. Asıl sorun Bruma'ya gelişimi konusunda yardımcı olması gereken antrenörlerde. Güzelim futbolcuları beş para etmez adamların eline verirseniz bu olur. Geçen hafta Bayern Dortmund maçında 2 tane tüyü bitmemiş çocuk oynadı, bizde olsa kupa yarı finalinde böyle önemli bir maçta genç oyuncu oynatılır mı diye kıyamet kopartılır. Örneğin bizde Bursa maçında Uygar'ın oynamamasına çok sinirlendim, Kupa yarı finaline kadar oynatılan bir oyuncuya resmen tamam artık buralar senin harcın değil dediler ve ben takımdaki birçok orta sahadan daha iyi olduğuna inanıyorum. Şimdi sen adama en kritik yerlerde sana güvenmiyorum dersen, nasıl bir özgüven bekliyorsun ben de onu merak ediyorum.

europeanconquer
01.Mayıs.2015, 20:16
Sana katılıyorum abi ben şu takımda Bruma,Sinan Gümüş,Koray Günter,Kaan Baysal,İbrahim Coşkun,Yavuzhan Keleşoğlu,Birhan Vatansever ve daha nicesine üzülüyorum.Ama tabi Aydın Yılmaz'ı Umut Bulut'u falan kazanmaya çalışıyor bizim Hamza hoca,onları kazansın ama kaybettiği daha çok olacak,Hamza Hoca'yı sayıyorum,seviyorum,oynattığı oyundan da memnunum ancak oyuncu seçimleri çok önemlidir,doğru tercihi çoğu zaman yapamıyor.Gerçi Türkiye bile değil Dünya genelinde ki teknik direktörlerin %80'i bu şekilde çalışıyor.

Aydın Yılmaz'ı da teknik direktörlerin bu seçimlerinden dolayı kaybettik,Aydın yetenekli bir oyuncuydu ama kimse tutup da sahip çıkmadı,yalan mı değil.

Saydığım oyuncular içinde en çok inandığım oyuncu Yavuzhan Keleşoğlu,gerçekten şans vermeye değecek bir sol bek kendisi.Sinan Gümüş için izlediğim A2 maçlarında hep dikkatimi çekti.

aytekin79
01.Mayıs.2015, 20:35
Arkadaşlar Bruma'ya nasıl bir tolerans gösterilebilir ki daha. Adam çok önemli maçlarda da oynadı hala da oynamaya devam ediyor . Karar mekanizması zayıf bir adam. Maçlarda bu o kadar belli ediyor ki kendisini . Pas vereceği yerde şut çekip şut çekeceği yerde pas veriyor. Farklı pas alternatifleri ortaya çıktığında hızlı ve doğru karar alamıyor. Herşeyi antrenörler kazandıramaz. Bazı özellikler doğuştan gelir diye düşünüyorum. Birkaç futbolcu üzerinden örnek vereyim size Batuhan Karadeniz ve Arda'daki doğuştan gelen özgüven patlamasının çok değil 10 da 1 'i Bruma'da olsaydı bugün Bruma GS de değil Real'de Barça'da olabilirdi. Gerçek olan maalesef mental olarak sıkıntısı büyük. Benim gibi dışarıdan biri bunu ancak şimdi görebiliyor. U20 dünya kupasında ve öncesinde Bruma'yı takip eden ,izleyen yetenekli gözlemciler bunu çok iyi analiz etmişler anlaşılan..

Unsal123
01.Mayıs.2015, 20:47
Bu sezon toplam 30 maça çıkıp bir maç bile kendini beğendirememiş adama tölerans gösterilemez. Neyin töleransını göstereceğiz daha? Adam önündeki adama pas atamıyor, Selçuk dün koşu yoluna istiyor arkadaş topu nereye atıyorsa artık.

erdem344
01.Mayıs.2015, 21:18
İlk geldiği gün en fazla Stoch etkisi yapar demiştim onu bile yapamadı.

Bence bizim ligimize uygun bir oyuncu değil gitsin Hollanda liginde oynasın

himone
01.Mayıs.2015, 22:34
Zaten ben de adam çok iyi demiyorum, tabiki eksikleri çok fazla ama dediğiniz gibi topçu değil söylemine katılmıyorum bence hala potansiyeline ulaşabilir. GS'ın ilk yarı izlediğim maçların hepsinde aynı sorun vardı, takımda düzgün kanat oyuncusu olmadığı için alan boşaltamıyordu ve gerideki açıklar da sıkıntı oluşturuyordu. Eğer hatırlamak isterseniz sürekli Avrupa'da Türkiye'de 4 yediğiniz maçlara bakabilirsiniz. Ne zaman takıma Yasin ve Bruma gibi alan boşaltıp rakibin dengesini bozan oyuncular katıldıysa GS daha verimli oynamaya başladı. Şu an bizim en büyük sorunumuz da bu mesela, Kuyt ve Sow gibi alan boşaltıp savunmanın dengesini bozamayan kanatlarla oynadığımız için hücumlarımız çok verimsiz oluyor savunması kolaylaşıyor. Siz de eğer inanmıyorsanız kanatlara tekrar ilk yarıda oynatılan oyuncuları koyarak deneyebilirsiniz. Futbolda bazı oyuncular sırf süratleri ve sprint özellikleri sayesinde tercih edilebilir Bruma da bunlardan biridir, zamanında Dos Santos da aynı özelliklerdeydi sonradan kendisini inanılmaz geliştirdi keza Carlos Vela. Bazı oyuncular mental olarak çok geç gelişebiliyor, takımınızdaki Burak Yılmaz bile buna bir örnek. Türk Milli takımında nasıl söylüyorsak ligdeki takımlar için de geçerli bir konu var, kendimizin farkında olmamız gerekiyor. Bu şekilde genç oyunculara 1-2 yıl bile şan vermeyeceksek hiç boşuna şikayet etmeyelim. Bizden hiçbir şey olmaz, kendimizi dev aynasında gördüğümüz için Bruma gibi oyunculara burun kıvırıyoruz. erdem344 de Stoch örneği vermiş, şimdi bizim takımda olması için neleri vermezdim. Ama bu dediklerim tamamen boşuna, futbolu galibiyet ve şampiyonluktan ibaret gören insanlar benim gibi futbolu sırf futbol olduğu için güzel futbol izlemek için sevenleri anlayamaz. Her şey başarı ve galibiyet değildir. Bugün Bruma'ya Sinan Gümüş'e Uygar'a verilecek şanslar, ileride bu ülkenin iyi bir altyapıya sahip olmasına öncülük edebilir. Ben açıkçası Rusya, Ukrayna olmaktansa Belçika olmayı tercih ederim.

Unsal123
01.Mayıs.2015, 22:44
Zaten ben de adam çok iyi demiyorum, tabiki eksikleri çok fazla ama dediğiniz gibi topçu değil söylemine katılmıyorum bence hala potansiyeline ulaşabilir. GS'ın ilk yarı izlediğim maçların hepsinde aynı sorun vardı, takımda düzgün kanat oyuncusu olmadığı için alan boşaltamıyordu ve gerideki açıklar da sıkıntı oluşturuyordu. Eğer hatırlamak isterseniz sürekli Avrupa'da Türkiye'de 4 yediğiniz maçlara bakabilirsiniz. Ne zaman takıma Yasin ve Bruma gibi alan boşaltıp rakibin dengesini bozan oyuncular katıldıysa GS daha verimli oynamaya başladı. Şu an bizim en büyük sorunumuz da bu mesela, Kuyt ve Sow gibi alan boşaltıp savunmanın dengesini bozamayan kanatlarla oynadığımız için hücumlarımız çok verimsiz oluyor savunması kolaylaşıyor. Siz de eğer inanmıyorsanız kanatlara tekrar ilk yarıda oynatılan oyuncuları koyarak deneyebilirsiniz. Futbolda bazı oyuncular sırf süratleri ve sprint özellikleri sayesinde tercih edilebilir Bruma da bunlardan biridir, zamanında Dos Santos da aynı özelliklerdeydi sonradan kendisini inanılmaz geliştirdi keza Carlos Vela. Bazı oyuncular mental olarak çok geç gelişebiliyor, takımınızdaki Burak Yılmaz bile buna bir örnek. Türk Milli takımında nasıl söylüyorsak ligdeki takımlar için de geçerli bir konu var, kendimizin farkında olmamız gerekiyor. Bu şekilde genç oyunculara 1-2 yıl bile şan vermeyeceksek hiç boşuna şikayet etmeyelim. Bizden hiçbir şey olmaz, kendimizi dev aynasında gördüğümüz için Bruma gibi oyunculara burun kıvırıyoruz. erdem344 de Stoch örneği vermiş, şimdi bizim takımda olması için neleri vermezdim. Ama bu dediklerim tamamen boşuna, futbolu galibiyet ve şampiyonluktan ibaret gören insanlar benim gibi futbolu sırf futbol olduğu için güzel futbol izlemek için sevenleri anlayamaz. Her şey başarı ve galibiyet değildir. Bugün Bruma'ya Sinan Gümüş'e Uygar'a verilecek şanslar, ileride bu ülkenin iyi bir altyapıya sahip olmasına öncülük edebilir. Ben açıkçası Rusya, Ukrayna olmaktansa Belçika olmayı tercih ederim.
Artık topçu değil dediğine göre bunu bana diyorsun. :D Ama sende izlersen bu adamı 90 dakika kanser olmaman için hiçbir sebep yok. :D

himone
01.Mayıs.2015, 22:53
Artık topçu değil dediğine göre bunu bana diyorsun. :D Ama sende izlersen bu adamı 90 dakika kanser olmaman için hiçbir sebep yok. :D

Evet yanılmıyorsam sen topçu değil demiştin ama sadece sana demiyorum, birçok kişi var senin gibi düşünen topçu değil denmese bile Bruma'nın oynatılmaması gerektiğini düşünüyorlar. Kanser etme konusunda haklı olabilirsin ama bu daha genç bir futbolcu 25-26 yaşına gelmemiş ve gelişime müsait bir de yerine bekleyen adam da Quaresma falan olsa yine anlarım. Asıl sorun böyle bir futbolcuyu geliştirip satabileceğini düşünerek transfer edenlerde. Bize 27-32 yaşları arasında her şeyiyle hazır oyuncular lazım, altyapıdan da 10 yılda bir oyuncu çıkartırsak yeterli. GS gibi altyapısı ile övünen bir takım bile bu oyuncuları bu kadar çabuk silecekse biz ölelim.

Unsal123
01.Mayıs.2015, 22:57
Evet yanılmıyorsam sen topçu değil demiştin ama sadece sana demiyorum, birçok kişi var senin gibi düşünen topçu değil denmese bile Bruma'nın oynatılmaması gerektiğini düşünüyorlar. Kanser etme konusunda haklı olabilirsin ama bu daha genç bir futbolcu 25-26 yaşına gelmemiş ve gelişime müsait bir de yerine bekleyen adam da Quaresma falan olsa yine anlarım. Asıl sorun böyle bir futbolcuyu geliştirip satabileceğini düşünerek transfer edenlerde. Bize 27-32 yaşları arasında her şeyiyle hazır oyuncular lazım, altyapıdan da 10 yılda bir oyuncu çıkartırsak yeterli. GS gibi altyapısı ile övünen bir takım bile bu oyuncuları bu kadar çabuk silecekse biz ölelim.
Sende haklısın ama, bu adam geldiğinde iyi oynuyordu doğruyu söyleyelim ancak sakatlık ardından böyle bir rezillik yok. Ne yapıyor, ne oynuyor belli değil ve şampiyonluk yolunda olan bir takımda bu kadar hatalı oynaması taraftarı delirtiyor. Kaç maç 11 başladı gram top oynasın, canımı vereyim. Ama olmayınca olmuyor, bu adam burada gelişemez, bence pekte iyi futbolcu olamayacak, gitsin bizden en iyisi.

europeanconquer
02.Mayıs.2015, 01:04
Şimdi son günlerde övülen Yasin Öztekin'e bakalım,kendisi hızlı koşuyor değil mi ? Dribbling yapıyor,çizgiye iniyor ve pas veriyor(isabetli veya isabetsiz önemli olan o değil).Bunu maç başına ortalama 5-6 kez yapıyor,en fazla 1 tanesi gol oluyor.Bruma niye yapmıyor ? Hızlı olmadığı için mi dribbling yapamadığı için mi ? Bu adamın özellikleri bunlar zaten,peki maçlarda kullanıyor mu ? Hayır,niye sizce ? Öz güven eksikliği mi ? Gram alakası yok,Akhisar maçında yaptığı o dribblingi bu ligde yapabilecek oyuncu yok.

Ben Bruma'nın Hamza Hoca tarafından kısıtlandığına inanıyorum,maçlarda daha çok pas oyununu deniyor,takım oyununa girmeye çalışıyor ve Yasin'in aksine bir dezavantajı var o da Sneijder'ın sol tarafa yakın oynaması.Şimdi siz hızlı koşuyorsunuz,top sürme özelliğiniz var,o özelliğinizi bütün alem bilirken,bütün herkesi geçtim en iyi siz biliyorken niye denemezsiniz ? Dün oynanan maçta mesela sağ kanattan topu getirip,klas bir hareketle Yasin'in önüne çok güzel bıraktı ama Yasin çok amatörce bir kontrol yaptı ve olası bir asisti ve golü hiç etti.O yaptığı hareket konuşulmuyor ama Selçuk adlı kaplumbağanın koşu yoluna pas istemesi sonucunda saçma bir dikine koşuya istediği pası atamaması konuşuluyor.Normal olan Bruma'nın çapraz koşu yapıp Selçuk'un pas atması değil mi ? Pas atma görevi Bruma'nın değil ve ayrıca Bruma öyle çok kötü pas atan bir oyuncu değil sadece,pası doğru yere atamıyor,o da düzeltilemeyecek bir şey değil.Allah doğuştan kazmalık vermesin.

Soruyorum Yasin sağ kanatta Bruma sol kanatta oynasa şu an Bruma'mı çok övülüyordu ? Yasin mi övülüyordu ? Hadi geçtim övülmeyi,Bruma'nın çok daha etkili olacağı %100 kesin bir olay.

Burada amacım Yasin'i kötülemek değil sadece karşılaştırma yapmak.Neyse kim ne derse desin,bu takım kanatlı oynuyorsa bir kanadı Yasin dışında Bruma'nın hakkıdır ondan sonra da Sinan Gümüş'ün hakkıdır,ne kazma Umut Bulut ne de maç kondisyonu olmayan çok ağır bir sakatlıktan dönmüş pek de umut vermeyen Aydın Yılmaz oynamaz,göbekli Olcan Adın oynamaz,hızı güven vermeyen Emre Çolak oynamaz,orta sahanın merkezinde oynayan Dzemaili oynamaz,kanat dediğin Yasin,Bruma ve Sinan'dır.Ama bakıyoruz Bruma ve Sinan Allah'a emanet oynuyor,Hamza Hoca yanlışlıkla falan koyuyor herhalde,fark edince de ayıp olmasın diye çıkarmıyor kadrodan.Antep maçında 18'de olan Sinan Gümüş kupa maçında 18'de yok,yahu o adamın 11'de olmayışı fiyasko iken adamı ilk 18'e almıyor.

Bruma ve Sinan gibi oyunculara değil 30 maç 90 maç bile katlanılır,onlar ışık veriyorlar,yaptıkları bir hareket ile bir farklılık yapabilirler,o yetenek var onlarda ama Umut Bulut gibi düz adamlar,Olcan gibi 30 yaşına gelmiş göbekli adamlar,hiç bir zaman bekleneni veremeyen 27 yaşında ki Aydın bana bir ışık,ümit vermiyor.Siz yerin dibine sokmaya çalıştıkça ben yukarı doğru ittirmeye çalışacağım Bruma ve benzeri yetenekleri.

Gözlemcilik ve potansiyel olayına gelirsek bu adam Cristiano Ronaldo olacak demiyorum ben,bize yetecek bir şey olsa yeter.

Gncl1905
02.Mayıs.2015, 01:41
Bruma kötü değil çok kötü. Kaybettiği topların haddi hesabı yok. 2-0'dan 2-2'ye gelen Başakşehir maçında yediğimiz ikinci golde faulü yapıp golü yediren oydu. Muslera'nın çıkardığı frikiğe de sebep olan ya oydu ya da Hamit idi. Aynı maçta asist yapmış da olabilir ya da asistlik pas vermiş de olabilir çünkü aklımda öyle kalmış ama kaç tane de basit basit pas hatası yapıp tüm takımı yordu. Tam takımca rakip yarı alana yüklenmişiz, bekler taa rakip bek mevkine kadar açılmış Bruma efendi 1 metre yan pas yapamayıp rakibe kaptırıyor. Hoop kontra, tüm takım topluca geri koş işin yoksa. Bir değil iki değil artık kafayı yedirmişti o maçta bana. Bu maçta da böyle saçmalıklar yaptığı oldu. Yasin'e bir pas verebildi şükür onu da yapsın artık o kadar atağı baltaladıktan sonra.

Bruma solda, sağda, ortada, uzayda nerede oynarsa oynasın ciddi gelişim şart. Solda oynadığı zamanda Sneijder'i çileden çıkarıyordu. Adam pas veriyor geri alamıyor. Yasin'de en azından az buçuk al ver var, nereye koşacağını falan biliyor. Bruma'nın topu sağ kanatta Hamit'e bırakıp Hamit'in arkasına geçip beklediğini gördü bu gözler. Bir koş bir boşluk yarat :) Belli başlı yetenekleri var ancak kullanmasını da bilmek lazım.

Türkiye'de 25'li yaşlardan itibaren kendini bulan o kadar çok kişi var ki birine kolay kolay adam olmaz demiyorum. Ancak Bruma'nın alması gereken çook yol var.

Unsal123
02.Mayıs.2015, 11:10
Bruma kötü değil çok kötü. Kaybettiği topların haddi hesabı yok. 2-0'dan 2-2'ye gelen Başakşehir maçında yediğimiz ikinci golde faulü yapıp golü yediren oydu. Muslera'nın çıkardığı frikiğe de sebep olan ya oydu ya da Hamit idi. Aynı maçta asist yapmış da olabilir ya da asistlik pas vermiş de olabilir çünkü aklımda öyle kalmış ama kaç tane de basit basit pas hatası yapıp tüm takımı yordu. Tam takımca rakip yarı alana yüklenmişiz, bekler taa rakip bek mevkine kadar açılmış Bruma efendi 1 metre yan pas yapamayıp rakibe kaptırıyor. Hoop kontra, tüm takım topluca geri koş işin yoksa. Bir değil iki değil artık kafayı yedirmişti o maçta bana. Bu maçta da böyle saçmalıklar yaptığı oldu. Yasin'e bir pas verebildi şükür onu da yapsın artık o kadar atağı baltaladıktan sonra.

Bruma solda, sağda, ortada, uzayda nerede oynarsa oynasın ciddi gelişim şart. Solda oynadığı zamanda Sneijder'i çileden çıkarıyordu. Adam pas veriyor geri alamıyor. Yasin'de en azından az buçuk al ver var, nereye koşacağını falan biliyor. Bruma'nın topu sağ kanatta Hamit'e bırakıp Hamit'in arkasına geçip beklediğini gördü bu gözler. Bir koş bir boşluk yarat :) Belli başlı yetenekleri var ancak kullanmasını da bilmek lazım.

Türkiye'de 25'li yaşlardan itibaren kendini bulan o kadar çok kişi var ki birine kolay kolay adam olmaz demiyorum. Ancak Bruma'nın alması gereken çook yol var.
Tam benim diyeceklerimi demişin, teşekkür ederim. 90 maç katlanılır demek ne kadar saçma, 90 maç 11 kişi oynamak yerine 1 kişiyi kazanmak için 10 kişi oynamak, bilemiyorum yani. Teknik direktörde bunu diyebilirsin, işler yolunda gitmiyordur falan filan ama oyuncu da bu çok saçma.

europeanconquer
02.Mayıs.2015, 11:33
2-0 dan 2-2'ye gelen Başakşehir maçında Bruma'nın yaptığı faul demek :) Yasin'i çıkarıp Dzemaili'yi kanada almanın hiç bir etkisi yok yani ?

Gerçi bu memlekette niye futbol konuşuyoruz ki biz ?

Türkiye'ye Gelip Sonra Yıldız Olan Futbolcular - Sayfa 1 - Galeri - Spor Magazin - 02 Mayıs 2015 Cumartesi (http://www.fotomac.com.tr/multimedya/galeri/spormagazin/turkiyeye_gelip_sonra_yildiz_olan_futbolcular_5356 04606250)

Buyrun sizin zihniyetinizin bu ülkeye kaybettirdikleri.Sanki Galatasaray'ın sağ kanadında Arjen Robben var,o kadar acımasız eleştiriyorsunuz Bruma'yı.Size Umut Bulut,Aydın Yılmaz falan layık.

İnşallah gelecekte işinizde veya şu an ki işinizde Bruma'nın kaldığı muameleye maruz kalmazsınız.

Unsal123
02.Mayıs.2015, 13:42
İşini doğru yapan böyle muameleye maruz kalmaz. Bizim kanadımızda Robben yok, ama bir kanadın nasıl oynayacağını, neler yapması gerektiğini, onları geçtim önündeki adama pas atmayı bilmesini gerektini biliyorum.

BaGa TaRKaN
02.Mayıs.2015, 14:47
Sincanlım Bruma'nın Sponsoru Falan mısın? Yok Yani Kardeşini Bu Kadar Savunmazsın Valla.

Sen Git Bir An Önce Okulunu Kazan, İşini Kur Böyle Şeyler İçin Kafanı Yorma Bunlar Sana İnan Hiçbir Şey Kazandırmaz.

Tapatalk 2 ile gönderildi

E.Cartman
02.Mayıs.2015, 19:36
Sincanlım Bruma'nın Sponsoru Falan mısın? Yok Yani Kardeşini Bu Kadar Savunmazsın Valla.

Sen Git Bir An Önce Okulunu Kazan, İşini Kur Böyle Şeyler İçin Kafanı Yorma Bunlar Sana İnan Hiçbir Şey Kazandırmaz.

Tapatalk 2 ile gönderildi
Dede ünvanını alma nedeninin yaş olmadığını bir kez daha kanıtladın dedem :zuhaha Dur tartışsın tosunum yahu, seviyeli seviyeli gidiyorlar, sıkıntı yok.

BaGa TaRKaN
02.Mayıs.2015, 19:55
Dede ünvanını alma nedeninin yaş olmadığını bir kez daha kanıtladın dedem :zuhaha Dur tartışsın tosunum yahu, seviyeli seviyeli gidiyorlar, sıkıntı yok.

Uleyn Özgür Senin Amacın Başka :D Adamlar Boş Boş Tartışırken Sen Reyting (Forumu Hareketlendirme) Peşindesin Sanırım :D

Ama Bu Konu Kimseyi Vezir Yapmaz Göreceli Kavram Çünkü.

europeanconquer
02.Mayıs.2015, 21:09
Sponsoru değilim,sadece umut ediyorum,yarın Bruma gitse Sinan Gümüş'e takacağım,Sinan gitse yeni bir genç kanada takacağım.Bende takıntılar bitmez,umutlar bitmez,futbol bu,bir genç gider bir genç gelir,iyi bir futbolcu olduğunu,olacağını umut etmekten öte bir şeyimiz yok.Bruma'da bana umut veriyor diğer arkadaşların aksine,bu kadar basit bu olay.

BaGa TaRKaN
02.Mayıs.2015, 21:57
Umut Fakirin Ekmeği Diyorsun Yani :zuhaha

Hayal Etmek Güzeldir, Umutlanmak İyidir Ama İş Sadece Bununla Bitmiyor.

aytekin79
03.Mayıs.2015, 15:29
Bu Bruma'dan adam olmaz arkadaşlar yormayalım kendimizi :)

Önder HOCA
03.Mayıs.2015, 21:16
geldiğindede dedim,şimdide diyorum issiar dia dan yaşı harici bi farkı yok

erdem344
03.Mayıs.2015, 22:24
Dia da devamlılık olsaydı - en azından - hala bizde oynuyor olurdu

Bruma'nın herşeyinde eskik var tam yapabildiği hiç birşey yok.

Mehmet Topuzdan çok daha büyük kazıktır

roomonecool
04.Mayıs.2015, 18:01
Dia da devamlılık olsaydı - en azından - hala bizde oynuyor olurdu

Bruma'nın herşeyinde eskik var tam yapabildiği hiç birşey yok.

Mehmet Topuzdan çok daha büyük kazıktır
Çok Güzel soylemis her seyden az az var bir ozelligi bile tam değil

Unsal123
04.Mayıs.2015, 22:11
Görelim meşaleleriiii

urwrdskkn
04.Mayıs.2015, 23:20
evet en zor deplasmanı da kayıpsız atlatmayı başardık şimdi ise en zor dönemece girmiş bulunuyoruz. üst üste zorlu maçlara çıkacağız. ancak bizim oyuncular bu yoğunluğa alışkın olduklarından 33. haftaya minimum hasarla geleceklerdir.

mwaru
05.Mayıs.2015, 00:06
bence en zor deplasmanınız Mersin İdman yurdu. Beşiktaşı hafife almayın arkadaşlar eğer Cimboma beraberlik yeterse o zaman yenilir aksi halde Bjk çok dengeli ve kompakt oyunuyla herşeyi yapabilir. İlk yarıdaki maç, rezalet zeminden dolayı yetenkli hiçbir oyuncusu devreye giremedi.

Unsal123
05.Mayıs.2015, 22:20
bence en zor deplasmanınız Mersin İdman yurdu. Beşiktaşı hafife almayın arkadaşlar eğer Cimboma beraberlik yeterse o zaman yenilir aksi halde Bjk çok dengeli ve kompakt oyunuyla herşeyi yapabilir. İlk yarıdaki maç, rezalet zeminden dolayı yetenkli hiçbir oyuncusu devreye giremedi.
Beşiktaş maçı büyük ihtimal ligin sonucunu belirleyecek maç olacaktır. Eğer Galatasaray maçı kazanıp şampiyonluğu alacaksa, orada çıkması çok zor Beşiktaş'ın, Bilic'in oyuncuları çok çok iyi hazırlaması gerek. Eğer Beşiktaş maçını alıp olacaksak şampiyon o maçtan adım kadar eminim Beşiktaş yenilir.

europeanconquer
08.Mayıs.2015, 22:03
Evet kaldı 4 hafta,bu kalan maçları da Aslanlar gibi çıkıp kazanırız inşallah.

Unsal123
08.Mayıs.2015, 22:17
O değilde Bruma ne top oynadı be, hayran kaldım her maç böyle devam.

europeanconquer
08.Mayıs.2015, 22:26
Bruma'yı dövsünler yahu,ne uğraşacağım şu dakika seninle.

Ne güzel kazanmışız maçı,onun keyfini yaşıyorum.

aytekin79
08.Mayıs.2015, 22:29
Hakan Balta'nın uğuru diyorum galibiyet için :)

Unsal123
08.Mayıs.2015, 22:41
Ben sana laf etmiyorum, Bruma'ya ediyorum.

byariff
09.Mayıs.2015, 03:12
Bruma bugunde sasirtmadi bizi ozellikle ilk yarida berbat otesi bir top oynadi... gs tarihinin demeyim turk futbol tarihinin gelmis gecmis en buyuk kazigidir bana gore.

Nocna Mora
09.Mayıs.2015, 04:07
Kötü oyunla gelen bir galibiyet. Selçuk, Olcan ve Sabri hariç takım sapır sapır dökülüyordu.

Unsal123
09.Mayıs.2015, 21:27
4/4 geliyor, gelecek. Herkes rahat olsun.

Namzet
10.Mayıs.2015, 00:11
Galatasaray,salı günü Mersin'i yenerse %90 şampiyon

Unsal123
10.Mayıs.2015, 13:22
Galatasaray,salı günü Mersin'i yenerse %90 şampiyon
Bu düşüncenin arkasında yatan sebebleri öğrenebilir miyim? :D

Namzet
11.Mayıs.2015, 12:51
Bu düşüncenin arkasında yatan sebebleri öğrenebilir miyim? :D

Nedeni basit,kazanırsa önündeki 2 maçı iç sahada oynayacak ve Fenerbahçe de üst üste 2 deplasman yapacak,ipler Galatasaray'ın elinde

dAleksic
11.Mayıs.2015, 20:17
Tek maçla buralara kadar gelmedik ve tek bir maç da bizi şuan için şampiyon yapar diyemeyiz. Çıkıp Aslanlar gibi 4 maçı da kazanalım şampiyon olalım, bu kadar basit.

europeanconquer
11.Mayıs.2015, 20:50
Fazla strese gerek yok,bunlar 90 dakikalık maçlar,savaşa çıkmıyoruz,kaybetmek var,kazanmak var,önemli olan yarışmayı bırakmamak.

Diyeceğim odur ki,en önemlisi KONSANTRASYON !

byariff
12.Mayıs.2015, 20:07
Yasin guzel atti 0-1 suan.

Unsal123
12.Mayıs.2015, 21:54
Muslera yok, Sinan 1 maçlığına idare eder. Erkenden koparıp sıkıntısız bitirmeliyiz. Şampiyonluk çok yakın çok.

Unsal123
13.Mayıs.2015, 21:51
Tur'a çıkmaya çok yakınız :D

byariff
14.Mayıs.2015, 01:28
Sampiyon galatasaraydir bu saatten sonra vermez...

dAleksic
14.Mayıs.2015, 01:41
Gençlerbirliğini yendiğimiz taktirde şampiyonuz.

BaGa TaRKaN
14.Mayıs.2015, 09:08
Bende Diyorum ki;

Bu Akşam Akhisar ve Sonra ki Hafta da Galatasaray'ı Yendiğimiz Zaman Şampiyon Beşiktaş'tır.

aytekin79
14.Mayıs.2015, 11:17
Kupanın kulbundan tuttuk hadi hayırlısı ...

Başkan Beşiktaş bugün puan kaybeder , Vaz Te 'nin golü var yaz bir kenara :)

europeanconquer
14.Mayıs.2015, 18:43
Bende Diyorum ki;

Bu Akşam Akhisar ve Sonra ki Hafta da Galatasaray'ı Yendiğimiz Zaman Şampiyon Beşiktaş'tır.
Konya'dan da bedava 3 puan geliyor herhalde.

Unsal123
14.Mayıs.2015, 20:29
Galatasaray'ı yenmek ha :D

Unsal123
14.Mayıs.2015, 21:41
Buyur gel Beşiktaş :D

Banega
14.Mayıs.2015, 22:28
Sinan Engin bildi, tebrikler.Besiktas Arena`ya 4 puan farkla gelir demisti. :)

dAleksic
15.Mayıs.2015, 00:12
Bjk en son kendi sahamızda hangi sezon yendi bizi, hatırlayamıyorum da ?

CaptainAmerica
15.Mayıs.2015, 01:32
Bjk en son kendi sahamızda hangi sezon yendi bizi, hatırlayamıyorum da ?
Rezil olduğunuz bi sezon vardı ya ha işte o zaman hatırlamamanız normal :)

dAleksic
15.Mayıs.2015, 01:36
Rezil olduğunuz bi sezon vardı ya ha işte o zaman hatırlamamanız normal :)

Biz bir sezon olduk belki ama siz her sezon rezilsiniz ona ne demeli ? :D

CaptainAmerica
15.Mayıs.2015, 01:38
Biz bir sezon olduk belki ama siz her sezon rezilsiniz ona ne demeli ? :D
Rezilliği sadece ilk 2 ye girememe sayıyorsak yakın tarihin sıralamalarına bi göz at derim 1 sezon mu değil mi o zaman görürsün :) bide bu arada bu sezonda rezil olmamış gibi davranmayın :)

CaptainAmerica
15.Mayıs.2015, 01:46
Neyse bekledim cevap yok uyudu galiba yazarsan neden cevap vermedin deme diye yazıyorum bu mesajıda :)

dAleksic
15.Mayıs.2015, 01:55
Rezilliği sadece ilk 2 ye girememe sayıyorsak yakın tarihin sıralamalarına bi göz at derim 1 sezon mu değil mi o zaman görürsün :) bide bu arada bu sezonda rezil olmamış gibi davranmayın :)

Neyse bekledim cevap yok uyudu galiba yazarsan neden cevap vermedin deme diye yazıyorum bu mesajıda :)

Adım adım şampiyonluğa koşan bir takıma da rezil oldular diyorsan bu da senin futbol bilgini gözler önüne seriyor. Bu takım Prandelli gibi bir badireyi atlattı ve Hamza hoca resmen bir enkazı devralıp ligin son 3 haftasına şampiyonluk avantajını yakalamış bir şekilde getirdi. Sen bu takıma rezil diyorsan, bir de kendi takımına bak. Her sezon aynı hikaye, ilk 5-6 hafta " ooo süperiz bu sezon lig bizim", derbi maçları gelir ve hüsrana uğrarsınız "bu ligde adalet yok vsvs" sezon sonu şampiyon olamayıp, Avrupa bileti kovalarsınız ve sonra rezil olan takım GS olur. Senin mantığınla bu böyleyse, sana selamet diliyorum dostum.

Ben ortaya bi laf attım, çok dokundu sanırım. Rezil olmayan takım mı var 4 büyüklerde ? Biri şike yapar, diğeri 4 yer gelenden geçenden, biri de feda feda der, kendisini rezil eder :) Sonraki mesajına da cevap vermeyeceğim, gereksiz muhabbet yapıyorsun, yat uyu belki rüyanda şampiyon görebilirsin takımını, ancaa ;)

byariff
15.Mayıs.2015, 02:05
Bende Diyorum ki;

sen once bi akhisari yen dede :D :D

CaptainAmerica
15.Mayıs.2015, 10:50
Adım adım şampiyonluğa koşan bir takıma da rezil oldular diyorsan bu da senin futbol bilgini gözler önüne seriyor. Bu takım Prandelli gibi bir badireyi atlattı ve Hamza hoca resmen bir enkazı devralıp ligin son 3 haftasına şampiyonluk avantajını yakalamış bir şekilde getirdi. Sen bu takıma rezil diyorsan, bir de kendi takımına bak. Her sezon aynı hikaye, ilk 5-6 hafta " ooo süperiz bu sezon lig bizim", derbi maçları gelir ve hüsrana uğrarsınız "bu ligde adalet yok vsvs" sezon sonu şampiyon olamayıp, Avrupa bileti kovalarsınız ve sonra rezil olan takım GS olur. Senin mantığınla bu böyleyse, sana selamet diliyorum dostum.

Ben ortaya bi laf attım, çok dokundu sanırım. Rezil olmayan takım mı var 4 büyüklerde ? Biri şike yapar, diğeri 4 yer gelenden geçenden, biri de feda feda der, kendisini rezil eder :) Sonraki mesajına da cevap vermeyeceğim, gereksiz muhabbet yapıyorsun, yat uyu belki rüyanda şampiyon görebilirsin takımını, ancaa ;)

Hem rezil oldunuz dedim diye savunmaya geçiyosun 1 paragraf sonra dediğime geliyosun sonra da futbol bilgime laf ediyosun :icon_biggrin:

europeanconquer
15.Mayıs.2015, 11:35
Rezil de olunur vezir de olunur,futbol bu her şey olabilir ancak unutmamak gerekiyor,yarın Galatasaray Beşiktaş'la oynamıyor,Gençlerbirliği ile oynuyor,bizim tek hedefimiz şu an Gençlerbirliği'ni mağlup edip(mümkünse ilk yarıda işi bitirip) rakiplerimizin yine puan kaybetmesini ummaktır.

Beşiktaş maçına gelmedi daha sıra.

byariff
15.Mayıs.2015, 19:51
:D :D

https://scontent-mad.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11150999_1012164485480715_5973194023858107192_n.jp g?oh=995318afbcbbd638e50a0dddcdb09391&oe=55BEBD67

europeanconquer
15.Mayıs.2015, 23:06
Emre Çolak Gençlerbirliği maç kadrosunda yok.Bundan sonra hocasının uzattığı eli sıkmasını bilecek,geçtim hocayı,herhangi bir insan sana elini uzatıyorsa o eli boş bırakmazsın.

Güzel ceza,daha ağır ceza verilebilirdi ancak lüzumu yok,hele bir lig bitsin.

Unsal123
15.Mayıs.2015, 23:33
Emre Çolak Gençlerbirliği maç kadrosunda yok.Bundan sonra hocasının uzattığı eli sıkmasını bilecek,geçtim hocayı,herhangi bir insan sana elini uzatıyorsa o eli boş bırakmazsın.

Güzel ceza,daha ağır ceza verilebilirdi ancak lüzumu yok,hele bir lig bitsin.
Bravo tebrik ettim, doğru yorum yapmışın. Haketti.

europeanconquer
16.Mayıs.2015, 11:38
Bugün günlerden Galatasaray !

Bugün günlerden Wesley Sneijder'ın Galatasaray'da ki 100.resmi maçı ! Yüzümüzü güldür Portakalım !

europeanconquer
16.Mayıs.2015, 16:37
Bruma'da maç kadrosunda yok :zuhaha Büyük ihtimal Olcan sol kanat,Yasin sağ kanat oynayacak veya tam tersi.

Unsal123
16.Mayıs.2015, 21:59
Şampiyonluk baya yakın baya

ThersoN
16.Mayıs.2015, 22:31
yine kendilerini kanıtlıyorlar.. NTVspor'da Rıdvan ve Güntekin somurtuyor. Melo üzerinden yürüyor. TRT'de Emre Çolak konusu deşiliyor yani bu konu bile değil de olumsuz ortam yaratmaya çalışıyorlar.

aytekin79
16.Mayıs.2015, 22:45
Şampiyonluk geliyor rahat olun ;) Son haftalarda 1-0 1-0 kazanan bir takım şampiyon olur .. Muslera'sız kazanmak da iyi oldu takım açısından.

Barak
17.Mayıs.2015, 00:14
Gençlerbirliği kalecisi yemek için elinden geleni yaptı.

byariff
17.Mayıs.2015, 00:52
kimse tatava yapmicak sen evinde erciyesi yenemiyorsan imali imali konusmucan , ligin vasat takimi akhisari yenemiyorsan hic konusmucan hadi bakalim simdi 2.lik icin mucadele edin.

aytekin79
17.Mayıs.2015, 01:41
Stancu için kimse birşey yazamamış bakıyorum da. Allahtan adam GS ' ye zamanında gol ve goller attı yoksa mazallah sonuna kadar giderlerdi bu olayın da :)

dAleksic
17.Mayıs.2015, 02:06
Bu maçı aldığımız taktirde %99 şampiyonuz demiştim. Yarın Fbnin ertesi gün Bjknin maçlarının skorlarına göre belki de bu hafta tur atarız hiç belli olmaz.

Ayrıca bu kadar kaçırdı takım, elbet bi tanesi gol olacaktı. HAK ederek kazanıyoruz sonuçta darılmaca gücenmece yok beyler :)

mwaru
17.Mayıs.2015, 05:38
Valla şike mike bilmem de kaleci bariz elini geri çekiyor.

sananes
17.Mayıs.2015, 09:45
https://vine.co/v/eKYX9uIhgla

insanlarda utanma olur.

Birde utanmadan tescilliler falan diyor bazıları. Bu iş mahkemeyle oluyorsa merak etmeyin çok kalmadı şike davasından fenerbahçe suçsuz bulunacak. O zaman susacak mısınız? Hayır. Bu şike davaları olmadan önce şikeci fenerbahçe demiyor muydunuz? diyordunuz.

Sadece dikkatimi çeken birşey var. Kaleci hatalı gol yedi, elini çekti diyoruz. Başkası da yedi diyorsunuz. gençlere şike yapmış olabilirsiniz diyoruz siz önce şunu şunu yenseydiniz diyorsunuz. Aynı yorumları biz o şikeli denilen sezon için yaparsak ikna olacak mısınız?

Unsal123
17.Mayıs.2015, 11:38
Fenerbahçe - Karabük maçını hatırlayın ey Fenerliler. Waterman topu içeriye nasıl atıyor? Ha doğru siz temizsiniz. Haksız yere 5 10 penaltı alarak zaten buraya geldiniz hala tatava yapıyorsunuz. Önce Akhisar'ı Erciyes'i yenin sonra konuşun.

Burak Akmanoğlu
17.Mayıs.2015, 11:54
Ey gözü boyanmış taraftar açıpda bir kendi tarihine bak..

https://www.facebook.com/notes/bjk-medya/92-93-sezonunda-iki-tak%C4%B1m-%C5%9Fampiyonluk-yolunda/138338939604291

Gözler o kadar köreltilmiş ki bahaneleri siz yaptınız oluyor..Biz yaptık o sene Galatasaray,Beşiktaş,Trabzonspor dahil tüm takımları satın aldık 2.Devre namağlup götürdük her maça para götürdük ekstra'dan.Arena'nın açılışın'da cuzi bir miktara anlaştık ^^

Hayatımı Fenerbahçe'ye adamış ve sırf Fenerbahçe yüzünden 1 sene sınıfta kalmış birisi olarak at gözlüklerinizi atın ve dün ki maçı bir kez daha tarafsız olarak izleyin.

europeanconquer
17.Mayıs.2015, 11:55
Sizinle aramızda ki fark şu,10-11 sezonu sonunda burada herkes Fenerbahçe'yi tebrik etti,Trabzon'u da mücadelesinden dolayı tebrik etti.O günleri çok çabuk unutuyorsunuz,ortada bir belge,iddaa,soruşturma yokken böyle şeylerin yazıldığı anda mesajlar silinir,yazan kişi uyarı alırdı.3 Temmuz'dan sonra ne yazıldıysa,yazıldı,çizildi.

Şimdi ne oldu da o hadsizliği yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz ? Yaptığınız şey iftiradır ve hukuken cezası da vardır.

Ben şike var veya yok demiyorum ancak bir kanıt olmadan,soruşturma olmadan,bir kuruluşun(TFF,CAS,UEFA vb.) verdiği karar olmadan buraya gelip bir ithamda bulunuyorsanız sizin bir kanıtınız olmak zorunda,her kalecinin kalecilik hayatında en az 20-30 kere benzer şekilde yediği gole şike imasında bulunmak ve hiç bir belge olmadan bunu yapmak nasıl bir çaresizliktir.

Burak Akmanoğlu
17.Mayıs.2015, 11:58
Sizinle aramızda ki fark şu,10-11 sezonu sonunda burada herkes Fenerbahçe'yi tebrik etti,Trabzon'u da mücadelesinden dolayı tebrik etti.O günleri çok çabuk unutuyorsunuz,ortada bir belge,iddaa,soruşturma yokken böyle şeylerin yazıldığı anda mesajlar silinir,yazan kişi uyarı alırdı.3 Temmuz'dan sonra ne yazıldıysa,yazıldı,çizildi.

Şimdi ne oldu da o hadsizliği yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz ? Yaptığınız şey iftiradır ve hukuken cezası da vardır.

Ben şike var veya yok demiyorum ancak bir kanıt olmadan,soruşturma olmadan,bir kuruluşun(TFF,CAS,UEFA vb.) verdiği karar olmadan buraya gelip bir ithamda bulunuyorsanız sizin bir kanıtınız olmak zorunda,her kalecinin kalecilik hayatında en az 20-30 kere benzer şekilde yediği gole şike imasında bulunmak ve hiç bir belge olmadan bunu yapmak nasıl bir çaresizliktir.

Şike var yada yok dememiş burada okuduğum kadarı ile arkadaş gelmiş Gençlerbirliği kalecisinin yedi gole bak tarzı yorum yapmış ? herkes hata yapar değil mi ?

Hatalı gol yedi diye 7 Ay hapis yatan Korcan varken bu adamın ömür boyu yatması lazım bence bu daha çok hatalı...

europeanconquer
17.Mayıs.2015, 12:01
Şike var yada yok dememiş burada okuduğum kadarı ile arkadaş gelmiş Gençlerbirliği kalecisinin yedi gole bak tarzı yorum yapmış ? herkes hata yapar değil mi ?

Hatalı gol yedi diye 7 Ay hapis yatan Korcan varken bu adamın ömür boyu yatması lazım bence bu daha çok hatalı...
Ben sana yazmadım onu Burak,92-93 yılının bana göre 65-66 sezonundan farkı yok yani daha doğmamışım,o günleri yaşamadan da bir yorum yapamam.

Burak Akmanoğlu
17.Mayıs.2015, 12:01
G.Saray Doktoru Yener İnce: "Selçuk İnan'da kopma söz konusu değil ama ciddi bir ödem var."

Galatasaraylı arkadaşların haberi olsun burada dursun buda

Burak Akmanoğlu
17.Mayıs.2015, 12:03
Ben sana yazmadım onu Burak,92-93 yılının bana göre 65-66 sezonundan farkı yok yani daha doğmamışım,o günleri yaşamadan da bir yorum yapamam.

2 Durumuda yaşamadın bence :) 3 Temmuz olayını dışarıdan ezeli rakibin olarak gördüğün bir takımın çabasıyla gördün içinde değildin :) bence fark yapmıyor 2 durumda.Dediğin mantıklı tamam doğmamışsın etmemişsin,bunıda en içten yaşamamışsın dışarıdan görmüşsün. :)

europeanconquer
17.Mayıs.2015, 12:05
2 Durumuda yaşamadın bence :) 3 Temmuz olayını dışarıdan ezeli rakibin olarak gördüğün bir takımın çabasıyla gördün içinde değildin :) bence fark yapmıyor 2 durumda.Dediğin mantıklı tamam doğmamışsın etmemişsin,bunıda en içten yaşamamışsın dışarıdan görmüşsün. :)
Olum ben 3 Temmuz'a da yorum yapmadım ki,yapmama da gerek yok,ortada UEFA ve CAS tarafından onaylanmış bir şey var,ben şike yok desem UEFA ve CAS var diyor.

Burak Akmanoğlu
17.Mayıs.2015, 12:07
Olum ben 3 Temmuz'a da yorum yapmadım ki,yapmama da gerek yok,ortada UEFA ve CAS tarafından onaylanmış bir şey var,ben şike yok desem UEFA ve CAS var diyor.

Bunu ancak ne zaman öğrenirsin biliyor musun belki saçma gelecektir sizlere bilemem.Aziz Yıldırım çıkıp ben yaptım derse öğrenirsin birde Ahirette öğrenirsin başka bir şekilde öğrenemezsin.Ayrıca UEFA ve CAS var demedi.

europeanconquer
17.Mayıs.2015, 12:09
Ayrıca UEFA ve CAS var demedi.

:zuhaha

Bu nasıl bir tesellidir olum,madem var demedi niçin 3 yıl men edildiniz Avrupa kupalarından.

Nedvedmania
17.Mayıs.2015, 12:11
Açıkçası ben attığımız golden rahatsızım. Dün maçı izlerken arkadaşlarıma da dedim. Kaleci bilerek yedi resmen. Böyle bişey olmaz. Umarım 3 puan farkla veya şampiyon oluruz da içim rahat olur en azından.

Stancu konusunda ise yine şüphem var. Bir yandan "Eski maçlarda bize hep gol atıyordu. Öyle bir şey düşünmez" diyorum. Bir yandan da bu "Bu sefer ligin sonundayız" deyip şüpheleniyorum. Dediğim gibi Stancu'yı bilmem ama kalecinin yaptığı kabul edilemez bir şey.

Burak Akmanoğlu
17.Mayıs.2015, 12:12
gereksiz yazmaya gerek yokmuş

Nedvedmania
17.Mayıs.2015, 12:16
Her insan hata yapar bunu bu şekilde düşünsek ? Korcan'da hata yapmış denilse mesela ? Kusurusz insan yoktur her insan 10/10 oynamaz,oynayamaz .. :)

Ne diyorsun ? Neyin amacındasın ?

Aşağıda biri "Galatasaraylılarla konuşulmuyor" gibi bişey demişti. İşte asıl sizinle konuşulmuyor. Size yetmiyor. Ben bir Galatasaraylı olarak dünkü golden rahatsız olduğumu söylüyorum. Sizin gibi şike sürecindeki her şeyi, her maçı, her fotoğrafı, her konuşma kayıtlarını görmezden gelmiyorum. Bir tane yediğimiz golden bile rahatsız olduğumu söylüyorum.

Burak Akmanoğlu
17.Mayıs.2015, 12:17
Sizin dediğiniz olsun tamamdır

Nedvedmania
17.Mayıs.2015, 12:20
Şu an twitterda şunu gördüm. Bu da baya ilginç :)

https://www.youtube.com/watch?v=BSS3_dmb7k0&app=desktop

Barak
17.Mayıs.2015, 12:30
Gençlerbirliği kalecisi yemek için elinden geleni yaptı

Ne garip insanlarsınız ya :) Ben burada şike mi var dedim :) Bu golden önce Yasin'in boş kaleye atamadığı golde de kalecinin ıskaladaığı topi hadi bu da hata olsun. Ama o yediği golde bilerek yedi. Ama bunun adı şike değil. Sadece kalecinin. Zaten bu kadar olaydan sonra kimse şikeye teşebbüs dahi edemez. Kaldı ki GS Başkan'ı çok önemli ve Onurlu bir Avukatken kendine böyle bir leke sürmez.

Tüm GS'li arkadaşlardan fanatikliği bir kenara bırakıp, ülke'nin Deniz Feneri davasından başlayarak Ergenekon , Balyoz, Şike, Paralel yapı , Tutuklanan polisler, savcılar hakimler, kaset sıkandalları v.s
siz bu ülkede olanları evet tüm bunlar hukuki süreç olarak doğru işlemiştir diyorsanız evet Fenerbahçe şike yaptı. Orgeneraller Terör örgütü kurdu.

europeanconquer
17.Mayıs.2015, 12:36
Ben valla bilmiyorum,bunu kalecilere sormak lazım,yorum yapmıyorum pozisyonla ilgili,ortamda bir sürü kaleci var,Rüştü,Şenol Güneş gibi eski hatta Volkan,Mert,Günay,Tolga,Cenk,Hakan,Onur,Ertuğrul gibi iyi,kaliteli sayabileceğimiz kaleciler var,bu gol kaleci hatası mıdır yoksa biliçli yenilen bir gol mü en iyi onlar bilir.O golün kale arkası çekimini de görmek gerekir bence.

Barak
17.Mayıs.2015, 12:48
Ben valla bilmiyorum,bunu kalecilere sormak lazım,yorum yapmıyorum pozisyonla ilgili,ortamda bir sürü kaleci var,Rüştü,Şenol Güneş gibi eski hatta Volkan,Mert,Günay,Tolga,Cenk,Hakan,Onur,Ertuğrul gibi iyi,kaliteli sayabileceğimiz kaleciler var,bu gol kaleci hatası mıdır yoksa biliçli yenilen bir gol mü en iyi onlar bilir.O golün kale arkası çekimini de görmek gerekir bence.

Hata ve kasıtlı hata çok farklı bir şey. Kendimden örnek vermek gerekiirse, Ben hesap uzmanıyım. Denetimler de bir çok hata görebiliyoruz. Fakat her hata görüldüğü gibi olmuyor. Hata ile kötü niyetli hatayı bir birinden ayırman gerekiyor. Bazen o masumca yapıldığı zannedilern hata görüldüğü gibi olmaya biliyor.

Şimdi son haftalarda Volkan Demirel'in yediği goller hata ama elini topa uzatıp, uzanıp çelebileceğini anlayınca geri çeken haysiyetsizinki ise kötü niyetli hataya örnek olabilir. Özetle senin dediğin gibi bunu en iyi eski kaleciler yada alanında uzman kişiler neticelendire bilir. Bizimki sadece yorum olur.

europeanconquer
17.Mayıs.2015, 12:54
O yorumu bende yapabiliyorum Allah'a şükür.Benim yorumum,kaleci uzanamayacağını anladı,vücuduna zarar vermemek için dirseğiyle yerden destek aldı,elini çekerken top gol olmuştu bile.Ama benim yorumumla olmuyor bu işler,gerçekten bir şey olabilir golde ve Ferhat açıklama yapmak zorundadır.Ferhat'a inanmıyorlarsa bir kalecinin fikri alınabilir.Diyeceksiniz ki şike yapmış adamın şike yaptım diyecek hali yoktur,tabi ki yoktur,o zaman bir belge olmak zorunda elinizde.

Bir de diyorlar ki top yavaştı,arkadaş Sneijder 10 yaşında çocuk mu o topu yavaş olsun,en yavaş zorlasan 60-70 km falandır o topun hızı.

aytekin79
17.Mayıs.2015, 13:37
Ligin sonunda bu tarz düşüncelerin çıkacağını heralde az çok herkes tahmin ediyordu. 3 takım birden yarışın içinde ise hele bir de. Yok kaleci hatalı yedi , yok topu tutabilecekken elini çekti bunlar çok basit düşünceler arkadaşlar , bir insana ki ekmeğini bu işten kazanan bir insan bu, çamur atmak en basitinden ayıptır. Bu Korcan da olsa aynı Volkan da olsa aynı Sinan da olsa aynı .. Aynı maçta Sinan çok bariz tutamayacağı topa uçtu bomboş kaçırdı eleman bana göre , biliyorum o pozisyon gol olsaydı ve GS puan kaybetseydi vay Sinan'ın haline olacaktı o zaman da. Yazık , basit hesapların peşinde koşmasın kimse.

dAleksic
17.Mayıs.2015, 15:34
Sneijder'in golü Avrupa basınında - AMK Spor (http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/05/17/sneijderin-golu-hollanda-basininda-417850/)

Şu gavurlara şike hakkında konuşma cüreti VERENLER utansın...

E.Cartman
17.Mayıs.2015, 15:48
Ey gözü boyanmış taraftar açıpda bir kendi tarihine bak..

https://www.facebook.com/notes/bjk-medya/92-93-sezonunda-iki-tak%C4%B1m-%C5%9Fampiyonluk-yolunda/138338939604291

Gözler o kadar köreltilmiş ki bahaneleri siz yaptınız oluyor..Biz yaptık o sene Galatasaray,Beşiktaş,Trabzonspor dahil tüm takımları satın aldık 2.Devre namağlup götürdük her maça para götürdük ekstra'dan.Arena'nın açılışın'da cuzi bir miktara anlaştık ^^

Hayatımı Fenerbahçe'ye adamış ve sırf Fenerbahçe yüzünden 1 sene sınıfta kalmış birisi olarak at gözlüklerinizi atın ve dün ki maçı bir kez daha tarafsız olarak izleyin.
Epeydir yazmıyordum foruma ama şu 92-93 sezonu goygoyunun tekrar geldiği iyi oldu. Türk futbol kamuoyunun en güzel kandırıldığı olaydır bu. Geldiniz 3-5 kişinin gazına bakmadınız araştırmadınız bir de inatlaşıyorsunuz.

Gelin 92-93 sezonunun 29. haftasına bakalım. Galatasaray 14. haftada deplasmanda 3-1 yendiği Beşiktaş'la 1-1 berabere kalmış, +45 averajı var ve lider. Beşiktaş ise +43 averajla ikinci sırada. İki takımında puanları eşit. Burda bir sorun yok. Şimdi o çok meşhur son haftaya gelelim. Beşiktaş Gençler'i 3-1'le geçiyor ve averajını +45 yapıyor, toplamda 68 gol atmış ve 22 gol yemiş bir takım olarak ligi 2. sırada bitiriyor. Galatasaray son maç oynanmadan önce 66 atmış - 21 yemiş durumda ve +45 averajı var ayrıca ikili averajda Beşiktaş karşısında üstün durumda. Lig sıralamasında neye bakılıyordu bilmiyorum o yüzden bütün ihtimalleri yazacağım. İkili averaja bakılıyorsa herhangi bir galibiyet yetiyor liderliğe, genel averaja bakılıyorsa yine herhangi bir galibiyet yetiyor, atılan gole bakılıyorsa 3+ atıp galibiyet alması yetiyor, yenilen gole bakılıyorsa yemeden galibiyet alırsa yetiyor. TFF'nin sitesinde sıralamalar maçlar hafta hafta var, açın okuyun biraz 1992-1993 Sezonu TFF (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=560&hafta=29#grp)

At gözlüklerinizi atmanıza gerek yok, gözlerinizi kapalı tutmayın yeter, dar açıdanda olsa bir şeyleri görebilirsiniz en azından. Bu kadar kolay kandırılmazsınız.

Hee gol konusunda kendi fikrimi söyleyeyim. Yavaş çekimde dünyada atılmış bütün golleri izleyin böyle elini çekti diyebileceğiniz sayısız gol görürsünüz. Şutta kaleci ilk kendini sola atıyor Wesley o tarafa vuracak diye ama yakın direğe gelince topa geç atlıyor mecbur. Kolu uzatacak kıvama geldiğince top çoktan çizgiyi geçmiş, kalecinin arkasına geçmiş durumda. Çok uğraşmayın golle boşu boşuna. GS'de en ufak bir şike durumu söz konusu olursa üyeler o adamları diri diri gömer. Herkesten önce cezayı kendi keser, merak etmeyin. Galatasaray kongresi fazlasıyla dürüst ve adildir.

europeanconquer
17.Mayıs.2015, 16:04
Buyurun tribün çekimleri golün.

https://www.youtube.com/watch?v=sxQ-1eM-5rs

https://www.youtube.com/watch?v=OdE-_cy3RZk

https://www.youtube.com/watch?v=IFwwvZsGwXM

Son video da çok net gözüküyor pozisyon ama ben yorum yapmıyorum yine de.

Nedvedmania
17.Mayıs.2015, 17:12
Şu an twitterda şunu gördüm. Bu da baya ilginç :)

https://www.youtube.com/watch?v=BSS3_dmb7k0&app=desktop

Şu gole Fenerbahçeli arkadaşların yorumu nedir ?

Banega
17.Mayıs.2015, 17:31
Buyurun tribün çekimleri golün.

https://www.youtube.com/watch?v=sxQ-1eM-5rs

https://www.youtube.com/watch?v=OdE-_cy3RZk

https://www.youtube.com/watch?v=IFwwvZsGwXM

Son video da çok net gözüküyor pozisyon ama ben yorum yapmıyorum yine de.

Ben macin son dakikalarindan itibaren izlemistim o yuzden golu gorememistim, simdi ilk kez gole bakiyorum.Son linkteki videodan baktim, normal gol.Herhangi bir cakallik goremedim.Kaleci ters ayakta yakalanmis.

Bunu Galatasaray oldugu icin soylemiyorum, Volkan da yese, Gunay da yese ayni seyi derim.Bir kaleci ters ayakta yakalandi mi, muazzam bir refleksi yoksa o golu yer.

Ha, gene de kesin diyemem.Kalecinin o an ne dusundugunu bilmiyorum cunku.Fakat buna benzer dunyada onlarca,yuzlerce pozisyon vardir.

Barak
17.Mayıs.2015, 17:31
Körmüsünüz? Volkan'ın 1 metre soluna bırakmış. Diğeri uzanma mesajesinde. Şuanda tüm Avrupa'da gazetelerde GS - Gençlerbirliği maçı Şike olarak konuşuluyor.

Banega
17.Mayıs.2015, 17:42
Körmüsünüz? Volkan'ın 1 metre soluna bırakmış. Diğeri uzanma mesajesinde. Şuanda tüm Avrupa'da gazetelerde GS - Gençlerbirliği maçı Şike olarak konuşuluyor.

:)

Mahmut Uslu: 'Başbakan'ın verdiği söz üzerine...' - Hürriyet Futbol (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25621488.asp)

Aziz Yıldırım: Şike davasında asıl hedef Erdoğan'dı - Hürriyet Futbol (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27821741.asp)

Aziz Yıldırım: Başbakan'ın çok yardımı oldu ? Fotomaç ? 12 Şubat 2014 (http://www.fotomac.com.tr/fenerbahce/2014/02/12/aziz-yildirim-canli-yayinda)

Barak
17.Mayıs.2015, 18:14
Vay vay vay yeni bir bomba daha Melo'lu GS ligde kırmızı görmeyen tek takım :) Çok temiz bir LİG

byariff
17.Mayıs.2015, 18:35
ahaha hukumet yalakasi gs :D :D buda iyiymis :D hukumete kim yalaka belli sike olaylarindan beri sorsan son kaleyiz derler :D :D + arastir bakalim ligde en cok penalti kime calinmis

E.Cartman
17.Mayıs.2015, 18:39
Vay vay vay yeni bir bomba daha Melo'lu GS ligde kırmızı görmeyen tek takım :) Çok temiz bir LİG
Hmm Emre Belözoğlu hala futbol oynayabiliyor demek ha

aytekin79
17.Mayıs.2015, 19:12
GS hükümet yalakası olduğu için merak etmeyin size soruşturma açmazlar

Fenerbahçe UEFA ve CAS'a rağmen aklandığından bundan sonra kimse soruşturma açmaya gerek duymaz ..

europeanconquer
17.Mayıs.2015, 19:22
Avrupa'da şu an tüm gazeteler bizim maçı konuşuyorlarmış :zuhaha

byariff
17.Mayıs.2015, 19:26
bunlari konusan varmi yok mesela , kaleci hatasi denildi gecildi daha nice maclar rize macini açip inceleseler neler dondu allah bilir.

https://vine.co/v/OBXQOM92QWX
https://vine.co/v/OrWX1KX6u9g

Unsal123
17.Mayıs.2015, 20:27
Bu ülkede şikenin cezası yok. Biz de yaptık var mı zoruna gidenin? Yaptık, yapacağız Beşiktaş maçını da bağladık görün Günay nasıl hatalı goller yiyecek.

europeanconquer
18.Mayıs.2015, 00:19
Kaldı 2 maç.Sıra geldi en önemli maça.Bu maçta birilerinin canı çok yanacak,hem de çok.Tek dileğim bu biz olmayız umarım.

Konsantrasyon !

Barak
18.Mayıs.2015, 12:14
Hmm Emre Belözoğlu hala futbol oynayabiliyor demek ha

Tekrar oku diye alıntılıyorum sadece

Fenerbahçe UEFA ve CAS'a rağmen aklandığından bundan sonra kimse soruşturma açmaya gerek duymaz ..

Sıkıntı şurada UEFA ve CAS kumpas delillerine göre hareket etti. Adamın senin ülkende olan kumpas veya sahte delil üretmen onları bağlamıyor.
Onlarda suçu ispatlanana kadar masumiyet karinesi de yok. Çünkü adın dahi geçse sıfır tolerans var. Neyse uzatmayım. Zalad'ı ve Malatya'yı herkes biliyor zaten :)

Avrupa'da şu an tüm gazeteler bizim maçı konuşuyorlarmış :zuhaha

İspanya'da, İngiltere'de ve Hollanda'da o golle ilgili şike mi değil mi diye anket açıldı çok büyük bir bölüm şike dedi gelen yorumlarda o şekilde zaten...

Bu arada gençler 3-5 GS'li daha gelsin. Kesmiyor verdiğiniz cevaplar :n:

William Rookwood
18.Mayıs.2015, 14:36
Şu olaylarda olmasa foruma yorum atılmayacak doğrusu. :) Onu bunu bilmem ama şampiyonluk yarışında hangi takım olursa olsun kalan maçlarını kazanıp, rakiplerinin puan kaybetmesini beklemesi gerek. Sen evinde kazanamayıp puan kaybediyorsan o zaman suç sende. Gidip kalecisine ona buna suç bularak kendini kandırmaktan başka bir şey yapmazsın. Bu her takım için geçerli. Şike iddiaları benim tahmin ettiğimden çok daha fazla bulandırdı ortalığı. Artık kim hatalı gol yese sen şike yaptın o kaleciyi kaça satın aldınız gibi düşünceler ortaya atılıyor. Bakalım nereye kadar devam edecek bu durum?

Banega
18.Mayıs.2015, 16:39
Yanliz Felipe Melo, 3 yıllık İspanya kariyerinde 27 sarı kart ve 2 kırmızı kart gördü.Ayrica, Melo Italya Liginde 75 kusur macta sadece ``2``(Ikinci Saridan) kirmizi kart gormustur.

http://i.hizliresim.com/vEbQo4.jpg (http://hizliresim.com/vEbQo4)

Unsal123
18.Mayıs.2015, 17:21
Ya bırakın beyler bunlar hep böyle boşverin, şampiyonluğa odaklanalım. Kupa'yı aldıktan sonra istedikleri kadar tatava yapsınlar.

Unsal123
18.Mayıs.2015, 22:31
Beşiktaş'a son darbeyi vurup şampiyonluğu alıyoruz.

KONSANTRASYON!

europeanconquer
18.Mayıs.2015, 22:36
Valla ben düşündükçe stres oluyorum,umarım bizim takım sürprize mahal vermeden son haftaya lider girer.Ben şahsen maçı kazanırsak 25 Mayıs akşamı şampiyonluğu ilan edeceğimizi düşünüyorum ama nolur ne olmaz,diğer maçlar bizi ilgilendirmiyor şimdilik,takımın elinden geleni yapıp son haftaya lider girmesi gerekiyor.

Unsal123
18.Mayıs.2015, 22:38
Valla ben düşündükçe stres oluyorum,umarım bizim takım sürprize mahal vermeden son haftaya lider girer.Ben şahsen maçı kazanırsak 25 Mayıs akşamı şampiyonluğu ilan edeceğimizi düşünüyorum ama nolur ne olmaz,diğer maçlar bizi ilgilendirmiyor şimdilik,takımın elinden geleni yapıp son haftaya lider girmesi gerekiyor.
Stres bende de vardı geçti yahu. Beşiktaş'ın rahat gelmesi bizim için bi o kadar iyi. Baskıyı kabul ediceklerdir, basar geçeriz. Şampiyonluk geliyooooooor.

Barak
19.Mayıs.2015, 00:44
GALATASARAY'IN ŞEREFLİ TARİHİNDEN KESİTLER. VE ŞEREFLİ İKİNCİLİKLER
İlginçtirki yine başrolde İlhan Cavcav ve TemizLİG'çi Adnan Polat var

http://i.imgur.com/G4wY7LB.jpg (http://imgur.com/G4wY7LB)

2-93 sezonu. Şerefli ikincilikler lafının çıktığı dönemler ya da. İki takım kafa kafaya şampiyonluk mücadelesi veriyor. Beşiktaş İnönü'de Gençlerbirliği ile oynuyor ve maçı 3-1 alıyor. Ne var ki, bu galibiyet şampiyonluk için yeterli olmuyor. Galatasaray deplasmanda Ankaragücü'yle karşılaşıyor. Maçın sonucu ise 0-8.

Bu maçı üzerine yıllarca konuşulur. Ankaragücü kalecisi Zalad'ın yediği garip goller bilhassa kafa karıştırır, Yurdeşen Karahasan'ın kendisine şahsi prim verdiği iddia edilir... Öte yandan Ankaragücü takımı o sezon yine kendi evinde oynadığı maçta Beşiktaş'tan 6 gol yemiştir. Lakin bu olay bazı Galatasaraylı arkadaşların iddia ettiği gibi sezonun bitimine 2 hafta kala değil, 8 hafta önce oynanmıştır (22.haftaydı yanılmıyorsam).

Yıllar sonra bu maç hakkında konuşulurken yapılan espriler ise hoştur. Misal; "ikili averaj olayını Türkiye'ye getiren takım Galatasaray gibi.." ya da " Zalad devre arasında oyundan çıkarıldı. Oradan yedek kulübesine, oradan da direkt Yugoslavya'ya. Kendisinden bir daha hiç haber alınamadı" gibi.

Bu olayda şike, şaibe var mıdır? Net bir şey söylemek zor. Her kafadan bir ses çıkmakta. Önce Galatasaraylıların savunmalarına bakmak gerek. O dönemin Galatasaray'ı İnönü'de Beşiktaş'ı 3-1, Kadıköy'de de Fenerbahçe'yi 4-1 yenmiştir. Buna ek olarak, o sezon bol gollü maçlar olduğundan bahsederler. Misal, Fenerbahçe'nin Karşıyaka'yı 7-1 yenmesi, aynı Karşıyaka'nın Ankara'da Ankaragücü'nü 5-0 yenmesi gibi. 1992-93 sezonun flaş(!) takımı Ankaragücü'ne 2 maçta hiç gol yemeden 10 gol atmıştır Beşiktaş. Onu da belirtelim..

Dönelim yine o sezona ait gündeme yansıyan bazı demeçlere.

Lig 28.haftaya kadar bir şekilde gelir. O hafta Galatasaray, ünlü hakemimiz Vahap Beyaz'ın (ki kendisinin adının zikredildiği hoş bir beste vardır, eskiler bilir) yönettiği maçta 9 kişi kalan Konyaspor'u 5-0 yener. Beşiktaş ise Kocaeli deplasmanından 2-0 galibiyetle döndüğü halde, liderliği kaybeder. İki takımın da puanı 62dir. Averajlarda ise +45 Gs ve + 43 Bjk şeklindedir.. Bu arada Galatasaraylı bazı yöneticiler her ne kadar 5 atsalar da, Konyaspor'u şerefsizlik ve teşvik primi almakla suçlarlar. Bazıları da Kocaelispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar'ın maçtan iki gün önce İstanbul'da kaldığını iddia ederler.

29. haftada ise derbi vardır. Ahmet Çakar'ın yönettiği sonucu merakla beklenen maçta, iki takım birbirini yenemez ve maç 1-1 biter. Bu arada maçta Gs bir penaltı kaçırmıştır.

Son haftaya girilirken, yazının başında da belirttiğim gibi Bjk'nin rakibi Gençlerbirliği, Gs'ninki ise Ankaragücü'dür. Bu iki takımın adı hafta boyunca teşvik primi, şike vb. söylemlerle anılır. Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav:"Mazimiz tertemiz, böyle bir şerefsizliği kimse yapmaz. Teşvik priminin tek adı vardır o da şike. Buna alet olan kulüpte yaşayamaz" açıklamasını yapar. Ankaragücü başkanı Emin Gök ise "Teşvik primi almak bize yakışmaz. Bu olayı kınıyoruz. Galatasaray önünde futbolcularım onur mücadelesi verecekler" der.

Bütün bu olanların üstüne ileriki yıllarda rakiplerin korkulu rüyası olacak isim Adnan Polat devreye girer. "Bu lekeyi temizlemeleri lazım" giriş cümlesiyle Beşiktaş'ı topa tutar. Gençlerbirliği'nde maç öncesi kadro dışı kalan Kazım ve Kemalettin'in neden böyle bir uygulamaya tabi tutulduklarını sorgular ve şu cümleleri kurar;" Beşiktaş son beş yılda Gençlerbirliği’ni sadece bir kez yenebilmiş. Şimdi Beşiktaşlı futbolcular Gençlerbirliği’ne 8–10 gol atacaklarını söylüyorlar. Bunu neye güvenerek söylüyorlar? Gerçekten Beşiktaş çıkıp maçı 10–0 kazansa bile bir şaibe konuldu. Bunun üstüne bir çamur atıldı. Galatasaraylı taraftarlardan yüzlerce telefon geliyor, sessiz kalmamamızı istiyorlar. Artık bu iş sporu aştı, biz Ankaragücü’nü 1–0 yenersek Beşiktaşâ€™ın 3–0 kazanması gerekiyor. Bu şaibeler altında Beşiktaş şampiyon olacaksa bizim söyleyecek bir şeyimiz yok. Böyle bir kupayı kabul ediyorlarsa alsınlar, biz öyle kupa istemiyoruz. Neden Türk futbolu ilerlemiyor diye konuşmamamız lazım, olay ortada."

Bu olay üstüne Futbol Federasyonu , üç futbolcusunu kadro dışı bırakan ve takım kaptanına ağır para cezası veren İlhan Cavcav hakkında soruşturma dosyası açar. İlhan Cavcav ise bu kararı kendisinin değil İcra Komitesi’nin aldığını söyler.

Adnan Polat'a ilk cevabı Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba verir:“Adnan Polat'ın açıklamalarına yönetim kurulu olarak çok sinirlendik. O’nun seviyesine inmek istemiyorum. Bizim şampiyonluk şansımız Galatasaray kadardır, mühim olan dostlukların bozulmamasıdır. 90 yıllık Beşiktaş'a kimse dil uzatamaz. Beşiktaş şampiyonlukları hep bileğinin hakkıyla kazanmıştır. Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerinin berrak geçmişlerini hiç yaşamamış, okumamış ve öğrenmemiş bir kişinin hezeyanlarını ciddiye almak niyetinde değiliz. Galatasaray'n amacı çok bellidir, Beşiktaş – Gençlerbirliği maçını gündemde tutup, Ankaragücü – Galatasaray maçını kamuoyunun dikkatinden uzak tutmak. Bir süredir Beşiktaşâ€™la ilgili polemikler üretip sorumsuz davranışlar sergileyen Adnan Polat, bu defa şanlı Beşiktaş tarihine dil uzatma cüretinde bulunmuştur. Bu hezeyanların ayrıntılarına girip O’nun seviyesine inmeyeceğimizi tekrarlarım.â€

Adnan Polat ise bu açıklamaların kendisini tatmin etmediğini belirtir, öte yandan Ankaragücü kalecisi Zalad yaptığı açıklamada kendisi hakkında çıkan dedikoduları değerlendirir ; “Yedi yıldır Türkiye’de profesyonel futbol oynuyorum. İcraatım ortada. Maç günü sahaya çıkıp en iyi şekilde topumu oynarım."

Yönetici Mehmet Cansun, Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne başvuracaklarını açıklayarak Gençlerbirliği futbolcularının maç gününe kadar takip edilmesini istediklerini söyler. Herhangi bir kanıt bulunması halinde Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulanacakları bilgisini veren Cansun, kadro dışı bırakılan 3 futbolcu ile İlhan Cavcav’ın banka hesapların kontrol edilmesi gerektiğini ifade eder. Maçların oynanacağı gün Galatasaray Kulübü bir açıklama yaparak şampiyon olsalar da olmasalar da hem Gençlerbirliği hem de Beşiktaşâ€™ı UEFA’ya şikayet edeceklerini açıklar. Yöneticiler, Avrupa basınında bile şike ve teşvik primi haberlerinin yer aldığını öne sürerek bu gazeteleri kanıt göstereceklerini ve şikayet dosyasının hazırlıklarına başladıklarını söylerler.

Dönelim tekrar 30 Mayıs 1993'e. Türk futbol tarihinin önemli günlerinden birisi olan 30 Mayıs 1993’te Beşiktaş, Gençlerbirliği’ni 3–1 yenerken ligin şampiyonu Ankaragücü’nü 8–0 yenen Galatasaray’dır. Galatasaray daha maçın 6 ıncı dakikasında ilk golü bulurken hakem Ünsal Çimen bu golde önce auta giden topa korner kararı verir, arkadan da kornerden gelen topta Stumpf’un rakibine yaptığı faulü atlar.

Maç sonu Beşiktaşılar, tabir-i caizse, Adnan Polat'a öfke kusarlar..

Ali Gültiken: Bu kupa Adnan Polata yakışır. Galatasaraya yakışmaz. Beşiktaşa kimse dil uzatamaz.â€

Rıza Çalımbay: 8-0ık skoru Ankaragücüne yakıştıramadım. Konyaspora 5 tane gol atan takımın Ankara’da 8 gol atması şaşırtıcı. Gençlerbirliği’de çok iyi oynadı. Herhalde onlara da prim verdiler. Başta Adnan Polat olmak üzere Galatasarayı tebrik ediyoruz. Sezon boyunca bizimle uğraştılar.â€

İhsan Kalkavan: Adnan Polatâa iki çift sözüm var. Yanlışlıkla 8 golü biz atsak, onlar da 3“1 galip gelselerdi neler söyleyecekti. Tarih hiçbir zaman kirli işleri gizleyemez. Şike paçalarından akıyor.

Süleyman Seba: “Şampiyon olmadığımız için hiç üzülmüyorum. Yeşil sahaların gerçek şampiyonu Beşiktaşâtır. Beni en çok üzen Türk sporunun hale düşmesidir. Tarihimize dil uzatanlar şimdi ne diyecekler acaba? Kimin ne yaptığı ortada.â€

Asbaşkan Recep Yazıcı: Türk futboluna teşvik primini Ergun Gürsoy, şikeyi ise Adnan Polat getirdi. Adnan Polat teneke kupayı istemediğini açıklamıştı. Acaba bu kupayı ne yapacak? Galatasaray yazdığı şike kitabının doktorasını Ankara’da yaptı. Kaleci Zalad’ın yediği goller şikenin en büyük kanıtıdır.â€

Yönetici Yüksel Ülken: “Beşiktaşâ€™a atılmak istenen çamur Adnan Polat’ın üstünde kaldı. Polat bu lekeyi ömrü boyunca taşıyacak.â€

Yönetici Metin Keçeli: “Adnan Polat bizi UEFA’ya şikayet edecekmiş, biz de onları Türk kamuoyuna şikayet ediyoruz. Asıl şikeyi Galatasaray yapmıştır. Başkanımız Süleyman Seba bugüne kadar hep bizi susturdu. Bileğimizin hakkıyla şampiyonluklar kazandık. Ancak Galatasaray’ın Avrupa Kupalarında hakemlere verdiği dolarları kimse inkar edemez. Biz gerçek şampiyonuz.â€

Adnan Polat: Gençlerbirliği onuru için oynadı. Haysiyet savaşı verdiler. Onları tebrik ediyoruz. Beşiktaşlı futbolcuların benim aleyhimde konuşmalarına çok üzüldüm. Oysa ben onları her zaman göklere çıkarmıştım, demek ki yanışmışım.â€

Mehmet Cansun: İnanın her şey bizim bu işin üstüne gitmemizle değişti. Eğer biz konuşmasaydık, hakkımızı aramasaydık, Beşiktaş ile Gençlerbirliğiâ™ni frenleyemezdik. Üstlerine gitmeydik kesinlikle şampiyon olamazdık.

Ankaragücü ise 8-0’lık yenilgiden sonra yeni sezon için tepeden tırnağa yenileceğini açıklarken Zalad, Sabotiç, Erhan, Hayrettin gibi 9 isimle sözleşme yenilenmeyeceği belirtilir.

DURUN DURUN 8-0'DAN 6 YIL ÖNCE

TÜRK FUTBOL LİTERATÜRÜNE İLK KEZ DUYACAĞIMIZ BİR KAVRAM DAHA GİRİYOR: "TEŞVİK PRİMİ "

Haftanın başı, 19-05-1987 tarihli "Hürriyet" spor sayfasının manşeti:
GALATASARAY`IN BÜTÜN UMUDU MALATYASPOR`DA.Hala matematiksel olarak şampiyonluk şansı taşıyan sarı-kırmızılıların, Beşiktaş'ı yenmesi durumunda Malatyaspor`lu futbolculara toplam 32 Milyon lira teşvik primi vereceği iddia edildi. Buna göre maçı kazandıkları taktirde oynayan ve yedek kulübesinde oturan Malatyaspor`lu futbolcular 2`şer milyon lira alacaklar...Maç günü, 24-05-1997 tarihli "Cumhuriyet" gazetesinde Hilmi Turkay imzalı yazı:"KENT BİR GÜNLÜĞÜNE GALATASARAY'LI.

Kent bir günlüğüne Galatasaray'lı oldu.Kaldığımız iki gün boyunca hep "Para" konuşuldu kentte...Simitçisinden kasabına kadar herkes ağzında aynı şeyleri mırıldanıyordu.Galatasaray'ın adam başı 3`er milyon ve bu teşvik pirimine gecenin geç saatlerine doğru birer tane de Doğan marka otomobil eklendi. Arabaları verecek kişinin Ergün Gürsoy olduğu soyleniyor...(Olayların daha iyi kavranabilmesi için bir açıklama getireyim.Malatyaspor yönetiminin o maç için bütün takıma vaadettiği galibiyet pirimi toplam 600 Bin liraydı...Galatasaray kulübü ise oyuncu başına, bütün takıma önerilen pirimin 5 mislini veriyordu.."Doğan" marka otomobil, o yıllarda otomobil ithalinin kısıtlı olduğu ülkemizde son derece kıymetliydi...Böyle bir araba sahibi olabilmek için Tofaş`a parasını yatırıyor, 4 ile 6 ay bekledikten sonra otonuzu teslim alabiliyordunuz...)

Ve Türk futbolunda bir UTANÇ senaryosu Malatya`da sahneye konuyordu. Malatyaspor`a Derwall tarafından Almanya`dan özel olarak getirilen "doping iğneleri"nin teslim edildiği basında alenen yazılıyor, futbol kamuoyunda konuşuluyor, ama Ali Uras fedarasyonu olayları sadece izlemekle yetiniyordu(!..)Yapılan duyurulara ve şikayetlere federasyon kulaklarını tıkıyordu…Ne bir doping kontrolü ne de bir soruşturma yapılmıyordu...Ağzından salyalar akıtacak kadar gücüne güç katmış Malatyaspor'lu futbolcular, Beşiktaş'a 1-0 galip geliyor ve puanlar eşitleniyordu... (Ancak Beşiktaş'ın averajla liderliği sürüyordu....)

Olaylar o kadar çirkin, o kadar UTANÇ verici ki, başına kolay kolay demeç vermeyen başkan Seba bile patlıyor:
27-05-1987 tarihli "TERCÜMAN" gazetesi, Bülent Kığan imzalı haber: "LANET OLSUN BÖYLE LİGE!" Sonunda Seba patladı:Türk futbolu bir takım çirkin olaylarla bir seviyeye gelecekse lanet olsun böyle lige! Açıkça yapılan çirkef olaylar neden hala telakki edilemiyor?Takım çıkarmakta bile güçlük çeken ekipler, bizimle karşılaştıklarında adeta aslan kesiliyorlar.Genclerbirliği ile yaptığımız lig maçından önce Gençlerbirliği antranörüne (Metin Türel) gelecek sezon Galatasaray'ı çalıştırması için teklifte bulunulduğu oğreniliyor.Şampiyonluk yarışında bizi çelmeyecek takımlara, "TEŞVİK" adı altında süper pirimler dağıtılıyor.Beşiktaş'a karşı dönen entrikalara artık dur demenin zamanı geldi.""

Barak
19.Mayıs.2015, 00:45
YAZININ DEVAMI

Yine 27-05-1987 tarihli "GÜNEŞ" gazetesinde yazar Faik Gürses, "IĞNE, PARA, ARABA.SONRA SAMPİYONLUĞA" başlıklı yazısında olayları bir bir yazıyordu...Aynı gün(27 Mayıs 1987) tarihli "HÜRRIYET" gazetesinde ise Metin Keçeli`nin sözleri Onur Belge imzasıyla yayınlanıyordu:"Bu ne futbol çirkinliğidir? Yeter artık, gırtlağımıza kadar geldi.Her şey alenen cereyan ediyor…Gazetelerde yazılıyor.Gerekli merciler neden bir şey yapmıyor?"Gerçektende her şey spor kamuoyunun gözleri önünde ceryan ediyor, Ali Uras fedarasyonu ise kulaklarını tıkamış, gözlerini yummuş, kılını bile kıpırdatmıyordu...

Bir sonraki hafta Denizlispor karşılaşmasında da, aynı utanç verici senaryonun ikinci perdesi sergileniyordu...Aradaki tek fark, formül kısaltılmıştı, "İĞNE+ARABA" olarak uygulanmıştı...Bir hafta evvel "Doğan"lar fazla göze batmış olmalıydı...Maçın bitimine 5 dakika kala beraberlik golünü atan Denizlisporlu oyuncuların, maç bitiminde bizlerin şaşkın bakışları arasında şampiyon olmuş gibi sevinmelerini, taklalar atmalarını, oradan oraya koşuşturarak birbrlerine sarılmalarını ve bütün bu hareketleri yaparken sanki hiç maç oynamamış kadar dirilikte(!!!) olmalarını unutamam....

Galatasaray böylece 1 puan öne geçiyor, ondan sonraki hafta, UTANÇ senaryosunun son perdesini sahneye koyuyor,

Eskişehir`le ASY'de yaptığı maçta, Prekazi serbest vuruş sırasında Sırpça olarak Eskişehir kalecisi Zalad'a topu atacağı köşeyi bildiriyor, (bu olay tesadüfen Sırpca bilen Eskişehir'li göçmen futbolcu tarafından maçın hakemine iletiliyor ama hakem oralı bile olmuyordu)...Zalad topun gittiği köşeye atlamıyor,

Eskişehir'i yenen Galatasaray 14 sene sonra şampiyon oluyordu...2 puanlık sistemde, Galatasaray 1 puan farkla, bütün değerleri ve kuralları delik deşik ederek, şampiyon oluyordu...Başkanları Ali Tanrıyar TV kameraları karşısında tam kendisine yakışan lafı ediyordu: "Seni sevmeyen ölsün!"…"BAŞARI İÇİN HER YOL MÜBAHDIR" ilkesi Galatasaray'ın sportif anlayışında zirveye yerleşiyordu...(Bu arada meşhur hakem AHMET AKÇAY`dan bahsetmeden edemeyeceğim…Akçay o sezon yönettiği Ankaragücü-Beşiktaş karşılasmasında, ne işi varsa kale direğine 4 metre mesafede duruyor, 85.dakikada Ankaragüçlü oyuncunun çektiği şut tesadüfen(!!!) hakemin omuzuna çarparak yön değistiriyor ve Beşiktaş ağlarıyla buluşuyordu.Maçı "1-0" kaybeden Beşiktaş 1 puanı Ankara`da bırakıyordu...

Aynı hakem Eskişehir-Galatasaray maçında, Yusuf`un kalecinin elindeki topu faulle alıp ağlara göndermesine gol kararı veriyor, televizyon görüntüleri üzerine, "Gözüme kar suyu kaçtı, göremedim!" şeklinde kendini komikçe savunuyordu...Bir puan ordan, bir puan burdan, şampiyonu belirleyen hakem olarak tarihe geçiyordu...Artık Türk futbolunda kanunlar kurallar terkedilmiş, minareyi çalan kılıfını hazırlamış, yapanın yanına kar kalır olmuştu...

Bu iki ayrı olayı okumak istemeyenler için çok kısa bir özet geçeyim. '' Şike GS ile başladı. Rahmetli Süleyman Seba Şerefli 2.likleri GS'ye karşı aldı.NOKTA

dAleksic
19.Mayıs.2015, 01:10
Barak, neyin çabası kardeşim bu ?? Öyle yazıyla, makaleyle şikeci olunmuyor maalesef. FIFA ve CAS'ta "KAPAK" gibi dava dosyası olan, 2 yıl Avrupa'dan men edilen ve hala gözetim altında olan, başkanı hapis yatan, en gözde topçuları arkasına bakmadan kaçan, ligden düşürülmemek için devlete yancılık yapıp binbir takla atan ve en sonunda kendini çeşitli komik kampanyalarla aklamaya çalışan takım "ŞİKECİ" oluyor.

Yanlış anlama seninle polemiğe girmem asla, azçok muhabbetimiz de var yani fakat boşa yıpratıyorsun kendini, herkes neyin ne olduğunu biliyor FB taraftarı hariç. Gerçekler acı da olsa kabullenmek de aynı derece zor ve meşakatli. Sen de bence boşuna elini, parmaklarını yorma, herşey apaçık ortada.

Unsal123
19.Mayıs.2015, 01:11
Bu arada şunu da söyleyeyim. Beşiktaş o sene Ankaragücü'nü 6-0 yenmiştir. hadi kolay gelsin.

Gncl1905
19.Mayıs.2015, 14:16
Foruma mesaj atılıyor, bu da bir şey :D

Biri, anlamak isteyene, hatalı yenilen golü açıklayarak anlatmış(kaldı ki kaleci Ferhat mı ne adını ilk defa duydum, sanki Buffon gol yedi de olay oldu). Adam Türk ama İngilizce anlatmış.
https://www.youtube.com/watch?v=LzQa3ykrIJ8&feature=youtu.be

Ayrıca birçok yerde görüyorum; 'Fenerbahçe böyle gol atsaydı şike davası açılırdı' da bilmem ne deniyor. Dava yenilen/atılan gollere bakılarak açılmadı; o kadar tape boşuna değil(zaten dava geçti geçeli Fenerbahçe kaç tane rakiplerin hatasıyla gol attı ek dava falan açılmadı). Tapelere de kurmaca diyorsunuz gerçi ama yanlış hatırlamıyorsam Aziz Y. bile kabul etmişti. 'Konuştuk ama anlamı o değil' demişti. Her şey montaj, kurmaca, yanlış anlaşılma bizim ülkede zaten :) Daha da konuşmak yersiz bu konuları ama devamlı yara deşiliyor.

Sanki tek hatalı gol yiyen bu kaleci ve sırf Galatasaray'dan yiyor gibi kamuoyu oluşturulmaya çalışılınıyor her zamanki gibi. Bu sezon Fenerbahçe'nin attığı bazı golleri hatırlıyorum, komediydi.

Her neyse konuşmak yersiz zaten. Asıl meselemiz şampiyonluğa dönersek artık şampiyonluk yakın. Sezon başında Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını düşünüyordum ama artık kupaya en yakın biziz. İnşallah kazasız belasız 4 puan alıp şampiyon oluruz. 4. yıldız için değilde ŞL gelirleri için istiyorum daha çok. O gelirler olmazsa bu kötü kadroyu seneye de çekebiliriz. Hazır yabancı sınırı da kalkmışken adam akıllı bir kadro kurmak şart.

Nocna Mora
20.Mayıs.2015, 02:03
Zamanında Galatasaray'da yapmıştır, Beşiktaş'ta yapmıştır bütün takımlar yapmıştır. Maç ayarlamak vesaire 2.lig'de eskiden çok olan bir şeydi. Spor toto, iddaa vesaire bundan ne paralar kazandı kulüp başkanları, futbolcular, cikarlari olan insanlar. Futbolda modernleşme vesaire yani milenyum sonrası dönemde ise göze soka soka şikeyi yapan takım Fenerbahçe'dir ve bunu taraftarlar değil UEFA, CAS söylemektedir. Bu sebepten dolayı Fenerbahçe 2 sene AVRUPA KUPALARI'na gidememiştir. İtalya Ligi'ndeki gibi adaletli bir federasyon olsaydı Juventus'a olduğu gibi Fenerbahçe'de küme düşürülmüştü herkes gayet iyi biliyor. AMA SIZDE YAPTINIIIIIZ ! şeklinde cocukca serzenişler cok anlamsız. Aziz Yıldırım şike yapmış bir insandır ve hala Fenerbahçe'nin başkanıdır. Hala Fenerbahçe'nin başkanı ne anlama gelmektedir ? Bir suçlu takımın başkanlığını yapmaktadır. Bu durumda insanlar Fenerbahçe'yi halen şikeci diye suçlayabilirler fakat 1980 yılında yapıldığı söylenen bir şike için kimse Beşiktaş'ı ya da Galatasaray'ı mevcut durumda şikeci diye yaftalayamaz. Mevcut durumda şikeci olan takım Fenerbahçe'dir, takım olarak cezasını çekmiş olsa da bunu yapan kişiler halen görevdedir. Fenerbahçe taraftarları ona buna saldıracaklarına kendi kulüplerini bu pis insanlardan arıtmalılar diye düşünüyorum.

aytekin79
20.Mayıs.2015, 08:52
Zamanında Galatasaray'da yapmıştır, Beşiktaş'ta yapmıştır bütün takımlar yapmıştır. Maç ayarlamak vesaire 2.lig'de eskiden çok olan bir şeydi. Spor toto, iddaa vesaire bundan ne paralar kazandı kulüp başkanları, futbolcular, cikarlari olan insanlar. Futbolda modernleşme vesaire yani milenyum sonrası dönemde ise göze soka soka şikeyi yapan takım Fenerbahçe'dir ve bunu taraftarlar değil UEFA, CAS söylemektedir. Bu sebepten dolayı Fenerbahçe 2 sene AVRUPA KUPALARI'na gidememiştir. İtalya Ligi'ndeki gibi adaletli bir federasyon olsaydı Juventus'a olduğu gibi Fenerbahçe'de küme düşürülmüştü herkes gayet iyi biliyor. AMA SIZDE YAPTINIIIIIZ ! şeklinde cocukca serzenişler cok anlamsız. Aziz Yıldırım şike yapmış bir insandır ve hala Fenerbahçe'nin başkanıdır. Hala Fenerbahçe'nin başkanı ne anlama gelmektedir ? Bir suçlu takımın başkanlığını yapmaktadır. Bu durumda insanlar Fenerbahçe'yi halen şikeci diye suçlayabilirler fakat 1980 yılında yapıldığı söylenen bir şike için kimse Beşiktaş'ı ya da Galatasaray'ı mevcut durumda şikeci diye yaftalayamaz. Mevcut durumda şikeci olan takım Fenerbahçe'dir, takım olarak cezasını çekmiş olsa da bunu yapan kişiler halen görevdedir. Fenerbahçe taraftarları ona buna saldıracaklarına kendi kulüplerini bu pis insanlardan arıtmalılar diye düşünüyorum.

Sana katılmakla beraber şunu da hatırlatmadan geçmeyeyim. Fanatizm penceresinden bakan insanlar sabit fikirlidir ,onlara birşeyleri anlatmak da neredeyse imkansızdır.Algı kapısı kapalıdır , tarafgirlik almış başını yürümüştür. Kral - kralcı ilişkisi daha naif kalır burada.

Barak
20.Mayıs.2015, 09:39
Sana katılmakla beraber şunu da hatırlatmadan geçmeyeyim. Fanatizm penceresinden bakan insanlar sabit fikirlidir ,onlara birşeyleri anlatmak da neredeyse imkansızdır.Algı kapısı kapalıdır , tarafgirlik almış başını yürümüştür. Kral - kralcı ilişkisi daha naif kalır burada.

Sabit fikirlilikle alakası yok. Yukarıdaki GS'lilerin yorumlarını okuyun önce, biz hiç böyle şeyler yapmadık diyolar ona istinaden bunları yazdım.

aytekin79
20.Mayıs.2015, 09:43
Sabit fikirlilikle alakası yok. Yukarıdaki GS'lilerin yorumlarını okuyun önce, biz hiç böyle şeyler yapmadık diyolar ona istinaden bunları yazdım.

Aslına bakarsan bunu genel anlamda söyledim :)

urwrdskkn
20.Mayıs.2015, 12:45
Bazı Şeylere Saplandıkça Daha'da Çok Battığımızın Farkında Olmuyoruz. Beşiktaşlı Arkadaşlar Kızmasın Ama Şerefli 2.likten Bahsederek O Şampiyonluğu Getiremezler.

europeanconquer
20.Mayıs.2015, 15:15
Hamzaoğlu beni her geçen gün hayal kırıklığına uğratıyor.Oynanan oyun da bir sıkıntı yok,ondan değil sıkıntım,oynayan oyuncularda.Arkadaş Umut Bulut sevdası bir bitmedi gitti,aylardır 4-2-3-1 oynayan takımı,zorla Umut'u da oynatacağım diye 4-4-2 benzeri saçma bir dizilişle oynatıyor.Bu saçma tercih yüzünden Fenerbahçe ve Trabzonspor'a yenildik.Soruyorum Umut Bulut Beşiktaş maçında da sağ kanatımsı bir pozisyonda oynatılırsa kazanma ihtimalimiz kaç ? Ben cevaplayayım,Fenerbahçe ve Trabzonpsor maçlarından fazla değil.

Dün mağlup olmamızın birinci derece nedeni buydu.İkinci nedeni ise şampiyonluğa odaklanmış as takım oyuncularını oynatmasıydı,Telles,Sabri,Emre,Umut,Olcan,Semih lay lay lom oynadılar adeta,gram zorlamadılar kendilerini.Yahu tamam yedek oyuncular kötü de 4-1'in rövanşında Sivas'a turu kaptıracak kadar mı kötülerdi ?

http://www.footballuser.com/formations/2015/05/1259328_Galatasaray_SK.jpg

Dün maçta oynaması gereken ilk 11 buydu.Emre'nin,Yekta'nın,Dzemaili'nin atması gereken tüm topları Pandev attı,ileri de de Umut olduğu için pozisyonlardan hiç bir halt olmadı.

Nocna Mora
20.Mayıs.2015, 15:17
Genç oyuncu oynatma 0, rotasyon 0. Sıktı artık.

byariff
20.Mayıs.2015, 18:59
onceden demistim sampiyon yapsada acilen kovulmali galatasaray hocasi olacak kapasitesi yok.

Unsal123
20.Mayıs.2015, 21:00
onceden demistim sampiyon yapsada acilen kovulmali galatasaray hocasi olacak kapasitesi yok.
yaptı ya :D

dAleksic
21.Mayıs.2015, 03:15
İçimden bir ses ne yapıp ne edip Feneri şampiyon YAPACAKLAR diyor, hakkımızda hayırlısı..