View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı
SaLviO
27.Mart.2012, 00:34
Katılıyorum
C h A o S
27.Mart.2012, 00:38
Nedim Türkmen'in Fatih Terim Hazirana kadar kalmaz kimse garanti veremez gibisindende bir açıklaması olmuştu.Nedim beyin açıklamalarını takip ediyorum ve baya iddaalı ve kendisinden emin konuşuyor.Her kamera uzatana konuşuyor maşallah.Galatasaray kongre üyeliğinden istifasıda isabet olmuş.
SaLviO
27.Mart.2012, 00:39
nedim türkmen kongre üyesimi ?
C h A o S
27.Mart.2012, 00:42
Evet bu sene istifa etti.
Nedim Türkmen'in Fatih Terim Hazirana kadar kalmaz kimse garanti veremez gibisindende bir açıklaması olmuştu.Nedim beyin açıklamalarını takip ediyorum ve baya iddaalı ve kendisinden emin konuşuyor.Her kamera uzatana konuşuyor maşallah.Galatasaray kongre üyeliğinden istifasıda isabet olmuş.
Nedim Türkmen bu kulüpler birliği toplantısına bir takımın başkanıyla gitmiş. O takımın başkanının başının etini yemiş ben başkan olacağım görürsün diye. Kulüpler birliğinde tek kelime etmemiş ama. O kulüp başkanıda Manisaspor başkanıydı sanırım. Tamamen şov adamı. Bir ara Aziz Yıldırım'a da salladı Aziz Yıldırım'da TFF'nin kendisine yolladığı mektubu basınla paylaşmasını isteyince sesi soluğu kesildi.
sarianet
27.Mart.2012, 00:52
58.madde olayında da kavga eden bu değil miydi hanimanisa başkanı dayak atmış buna :D
sui generis
27.Mart.2012, 01:27
ben de çıkıp ateş olmayan yerden duman çıkmaz tarzında yorumlar yapmak istiyorum ama boş. zaten unutulan bir şey var. Şekip Mosturoğlu; transfer şikesi diye bir kavramın olmadığını açıklamıştı. ama işte oynamamaktaki amaç ne ? Biz doktor raporuyla Emenike'nin oynamadığını/oynamaması gerektiğini spatladık. inşallah Culio için de açılmıştır bir inceleme. ve gereken kişiler gerekenleri açıklarlar. tabii onların temiz olduklarını ispatlamalarına gerek yok. karşı taraf suçlu olduğunu ispatlamalı. ama biz aylardır temiz olduğumuzu ispatlıyoruz. GS için gerekli hukuk kaidelerinin işleyeceğine hiç şüphem yok.
sarianet
27.Mart.2012, 01:29
an itibarıyla telegolda ateşli bi şekilde konu irdeleniyo hep bizemi saracaklar biraz da siz düşünün :D
byariff
27.Mart.2012, 01:34
Nedim Turkmen: "Culio'nun Taffarel ve Muslera ile gorusmesi normaldir. Guney Amerikali oyuncular bunlar. Arkadaslar, ne var bunda?"
Nedim Turkmen: "Culio 1.5 ay once bana geldi GS'a donmek istiyorum dedi."
Nedim Turkmen: "Biz Fatih Hoca ile Haziran'da Culio konusunu konusmak uzere sozlesmistik."
Nedim Turkmen: "Culio'nun sozlesmesini bugun feshetmeden once GS'a bir yazi yazarak opsiyonu kullanmayacagimizi belirttik"
Erman Toroglu: "Culio seneye GS'da oynarsa, bunun gecen yil Emenike'nin FB'ye gitmesinden hicbir farki yok gozumde"
Gokmen Ozdenak: "Emenike mevzusu ile Culio konusunun hicbir benzerligi yok
Nedim Turkmen: "4 ay once Galatasaray kongre uyeligimden istifa ettim"
sarianet
27.Mart.2012, 01:37
Culio bizim oyuncumuz diyenler türkmen açıkladı 1.5 m opsiyonu varmış ve sezon başı 4 yıllık sözleşme imzalanmış nedim türkmenin dediğine göre fatih terimin art arda verdiği demeçlerle oyuncunun aklı çelinmiş
hani sizin oyuncunuzdu adam 4 yıllık sözleşme imzalamış bu kadar ayıp olmaz yani
Night_Mare17
27.Mart.2012, 01:39
Nedim Türkmen kafayı yemiş etik kurula başvuracakmış , adam pisliğine yapıyor kendi fesh ediyor sonra karsısındaki ni sucluyor. Nelerle uğraşıyoruz ya.
sui generis
27.Mart.2012, 01:42
ohooo siz buna nelerle uğraşıyoz diyosanız biz ne diyelim :)
byariff
Culio bizim oyuncumuz diyenler türkmen açıkladı 1.5 m opsiyonu varmış ve sezon başı 4 yıllık sözleşme imzalanmış nedim türkmenin dediğine göre fatih terimin art arda verdiği demeçlerle oyuncunun aklı çelinmiş
hani sizin oyuncunuzdu adam 4 yıllık sözleşme imzalamış bu kadar ayıp olmaz yani
once bi arastir laf atma :)
Galatasaray Kulübü, Arjantinli futbolcusu Emmanuel Culio'nun Orduspor Kulübü'ne 350 bin Euro'ya kiralandığını açıkladı.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği yazıda şi ifadeler yer aldı:
"Profesyonel futbolcumuz Juan Emmanuel Culio'nun Orduspor Kulübü'ne 2011-12 sezonunda 350 bin Euro bedelle kiralanması için anlaşma sağlanmış olup, Orduspor'un 2011-12 sezonu sonunda 1 milyon 550 bin Euro bedelle Culio'yu satın alma opsiyonu vardır."
Bordo61Mavi
Boyle birsey bekliyordum :) ama sakatlik felan olur dedim, kadro disi biraz agir geldi.
Oynamamasi daha guzel olur, gonlu Galatasarayda yatan bir adamin karsi takimda ne isi var.
Riera'dan cok daha fazla katkisi olur takima.
Nedim Turkmen icinse denecek fazla soze gerek yok :) nerde celiski, Nedim baskan orda.
byariff
27.Mart.2012, 01:44
Sporx Yazari Fatih Demirelli ; Playoff oynamayan takımlar neredeyse 1,5 ay futbolcularına boşuna maaş ödemek zorunda. Görünen o ki, bundan kurtulmanın yolları aranıyor.
Night_Mare17
27.Mart.2012, 01:45
ohooo siz buna nelerle uğraşıyoz diyosanız biz ne diyelim :)
Adama oyuncu kiraladık , fesh ediyor arkasından şikayet ediyor e kardeşim niye fesh ediyon o zaman kendi sorununu şikayet ediyor adam. B
sarianet
27.Mart.2012, 01:46
once bi arastir laf atma :)
Galatasaray Kulübü, Arjantinli futbolcusu Emmanuel Culio'nun Orduspor Kulübü'ne 350 bin Euro'ya kiralandığını açıkladı.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği yazıda şi ifadeler yer aldı:
"Profesyonel futbolcumuz Juan Emmanuel Culio'nun Orduspor Kulübü'ne 2011-12 sezonunda 350 bin Euro bedelle kiralanması için anlaşma sağlanmış olup, Orduspor'un 2011-12 sezonu sonunda 1 milyon 550 bin Euro bedelle Culio'yu satın alma opsiyonu vardır."
eee benim yazdığımda ne yanlışlık var dikkatli okumadın sanırım nedim türkmen açıkladı sezon başı 4 yıllık sözleşme imzaladık diye sen biraz araştır bence yazdıklarımı anlamadan beni itham edemezsin
byariff
27.Mart.2012, 01:49
eee benim yazdığımda ne yanlışlık var dikkatli okumadın sanırım nedim türkmen açıkladı sezon başı 4 yıllık sözleşme imzaladık diye sen biraz araştır bence yazdıklarımı anlamadan beni itham edemezsin
yahu ne satmasi ne 4 yilligi kiraladik adami borsaya bile kiralik olarak bildirildi odami yalan
sarianet
27.Mart.2012, 01:50
yahu ne satmasi ne 4 yilligi kiraladik adami borsaya bile kiralik olarak bildirildi odami yalan
ya kiralamış olabilir ama adamın elinde opsiyon hakkı var oyuncuyla da anlaşmış sezon sonu opsiyonu kullanacak 4 yıllık imzalayacakmış ama adamın aklını çelmişler anladın :)
Lucas Neill
27.Mart.2012, 01:51
Vurmayin bu kadar Fb'li arkadaslar savunma hakki nerde ama :(
byariff
27.Mart.2012, 01:53
ya kiralamış olabilir ama adamın elinde opsiyon hakkı var oyuncuyla da anlaşmış sezon sonu opsiyonu kullanacak 4 yıllık imzalayacakmış ama adamın aklını çelmişler anladın :)
buda olabilir
Playoff oynamayan takımlar neredeyse 1,5 ay futbolcularına boşuna maaş ödemek zorunda. Görünen o ki, bundan kurtulmanın yolları aranıyor.
meddah
27.Mart.2012, 02:31
Nasıl yahu maaş? Senelik yapılmıyor mu genellikle bizim memlekette anlaşmalar?
LaigLeNoiR
27.Mart.2012, 02:35
Nedim Türkmen kafayı yemiş etik kurula başvuracakmış , adam pisliğine yapıyor kendi fesh ediyor sonra karsısındaki ni sucluyor. Nelerle uğraşıyoruz ya.
Neden pisliğine yapsın ki.
Sezon sonunda 1.550 milyon dolar verirse Nedim Türkmen kim isterse istesin bu oyuncu Orduspor'un oyuncusu olur.
Culio çıkıpta G.Saray'a karşı oynamak istemiyorum sezon sonu oraya gideceğim derse Nedim Türkmen'de sözleşmesini fesih ederek Federasyona bu şekilde şikayet etmesi gayet doğaldır.
Stan13
27.Mart.2012, 02:36
Benim anlamadığım satış opsiyonu verilerek kiralandıysa nasıl 4 yıllık sözleşme yapılıyor. Buna kafam basmadı bir türlü ?
LaigLeNoiR
27.Mart.2012, 02:39
Benim anlamadığım satış opsiyonu verilerek kiralandıysa nasıl 4 yıllık sözleşme yapılıyor. Buna kafam basmadı bir türlü ?
Bunu ben de anlamadım, sanırım sezon sonu gerekli parayı verince otomatik olarak 4 senelik sözleşmesi olacak.
LaigLeNoiR
27.Mart.2012, 02:43
Fatih Terim'in bu gece benim gözümde bütün otoritesi bitmiştir. Konuşma tarzı, üslubu kesinlikle hoş değil.
Nedvedmania
27.Mart.2012, 02:53
Neden bunları söylediği için mi ? (Tam konuşmasını bulamadım sadece bu iki cümleyi buldum. Varsa kötü bir lafı ekleyin :) )
Fatih Terim: "Eger biz bir oyuncunun kafasini karistirip galip geleceksek nalet olsun oyle galibiyete..."
Fatih Terim: "Galatasaray'in hocasi açıcak bir kulube şunu oynatmayin, bunu oynatmayin diyecek. Galatasaray ne böyle galibiyet ister, ne de şampiyonluk ister."
Suicider
27.Mart.2012, 02:54
Fatih Terim: "O programda biriniz yargic, biriniz savci, karsinizda da yalanci sahit. Asip kesiyorsunuz.."
Fatih Terim: "Nedim Bey telefonda baska, ama basina baska konusuyor. Siyasete girecegi icin hazirlik yapiyor galiba"
Fatih Terim: "GS'in hocasi acicak bir kulube sunu oynatmayin, bunu oynatmayin diyecek. GS bole ne galibiyet ister, ne sampiyonluk ister
Fatih Terim: "Ocak ayini biz transfer donemi ilan etmedik. Yigit, Manisa'da bize karsi en iyi oynayan oyuncu degil miydi??"
Fatih Terim: Galatasaray Kulübü'nü kimse kullandırtmaz Nedim Türkmen'e
Fatih Terim: "Amrabat Kayserispor'da bize karsi en iyi oynayan oyuncu degil miydi? Tum basin yazdiniz bunu, yazmadiniz mi?"
Fatih Terim: "Nedim Bey, Terim oyuncunun aklini karistirdi dediniz. Beyfendi benim iznim olmasa siz sezon basinda zaten alamazdiniz ki"
Fatih Terim: Nedim bey Orduspor başkanı gibi hareket etmiyor. Bizden oyuncu isterken kuzu gibi. Şimdi bakıyorum resmen suçlanıyoruz.
Fatih Terim: "Eger biz bir oyuncunun kafasini karistirip galip geleceksek nalet olsun oyle galibiyete..."
Fatih Terim: "Bu aksam sizin programiniza baglanmamak icin 1 saat direndim ama artik o kadar yalan dolan tavan yapti ki. Ayiptir arkadaslar"
F.Terim: "Erman dilinin altindaki mesaji biz anlamiyor muyuz saniyorsun?"
F.Terim: "Erman, madem oyle fikri takip yap; Culio'ya kim GS'a donerse oynar garantisi vermis bul cikar ortaya...
LaigLeNoiR
27.Mart.2012, 02:58
Neden bunları söylediği için mi ? (Tam konuşmasını bulamadım sadece bu iki cümleyi buldum. Varsa kötü bir lafı ekleyin :) )
Fatih Terim: "Galatasaray'in hocasi açıcak bir kulube şunu oynatmayin, bunu oynatmayin diyecek. Galatasaray ne böyle galibiyet ister, ne de şampiyonluk ister."
Söylediklerinden ziyade konuşma üslubu ve tarzı bu geceki Telegol'de.
Karşısında bir Süper Lig Klübü Başkanı var ve teknik direktör olarak saygısızca konuştu bana göre.
Nedvedmania
27.Mart.2012, 02:59
Fatih Terim: "Nedim Bey, Terim oyuncunun aklini karistirdi dediniz. Beyfendi benim iznim olmasa siz sezon basinda zaten alamazdiniz ki"
Ouu Head shot :n:
Fatih Terim: "O programda biriniz yargic, biriniz savci, karsinizda da yalanci sahit. Asip kesiyorsunuz.."
Çok iyi konuşmuş bence. Telegoldekilerin ağzının payını vermiş. Sizde bu şekilde düşünmüyormuydunuz zaten sürekli ?
Fatih Terim: "Bu aksam sizin programiniza baglanmamak icin 1 saat direndim ama artik o kadar yalan dolan tavan yapti ki. Ayiptir arkadaslar"
Burdan da anlaşılıyorki FT çok kızmış. Ee imparatoru kızdırırsanız böyle patlar adam :)
meddah
27.Mart.2012, 03:01
Eski Terim perdeyi aralamış camdan. Sezon başından bu yana gayet iyi gidiyordu halbuki.
LaigLeNoiR
27.Mart.2012, 03:02
Ne olursa olsun Fatih Terim gibi bir hocaya ben yakıştıramadım.
Benim gözümdeki Fatih Terim imajı zedelendi. Söyledikleri doğru veya yanlış olabilir ona takılmıyorum ben.
Suicider
27.Mart.2012, 03:07
Fatih Terim'de insan.Sene başından beri okadar olay oluyor ben 1 kere sinirlendiğini görmedim.Fatih Terim böyle patladıysa düşününki bu adamı nasıl sinirlendirmişler.He bu kadar ağır konuşmasına gerek var mıydı? Bence yoktu.Ama her zamanki gibi hırsızın hiç suçu yok.
LaigLeNoiR
27.Mart.2012, 03:10
Bu ülkede ne insanlara ne suçlar, ne lekeler atılıyor. Biz bile birbirimize yeri geldiğinde neler sallıyoruz ancak bir üslup vardır.
Fatih Terim gibi benim tüm Türkiye'de hatta Dünya'da en çok saygı duyduğum bir teknik adama yakıştıramadım. Bu kişisel birşeydir. Genel olarak algınmasın.
meddah
27.Mart.2012, 03:12
Hırsız zaten hırsız; ona kimsenin laf edeceğini sanmıyorum. Böyle bakarsak cinayeti bile meşrulaştırmak mümkün.
Ben bu yeni Fatih Terim'i sevmiştim. Eskisini pek sevmezdim.
Suicider
27.Mart.2012, 03:13
Zaten yine telegol konuşulmaz,tahrikler konuşulmaz,Fatih Terim neden böyle konuştu olur.Şimdi biz hafta sonu yendik diyelim Ordu'yu yine olaylar çıkacak ' Tabi oynatmadınız oyuncuları alırsınız maçı' bunu dedirtmemek içinde Ordu inanılmaz asılacak maça.Zaten istenen de bu değil mi? Bence başarılı olundu.Son hafta da Manisayla ilgili birşeyler bulunur.
LaigLeNoiR
27.Mart.2012, 03:16
Telegol'de de Serhat Ulueren ve Kaya Çilingiroğlu'nun tavırları da hiç hoş değil.
Nedim Türkmen hakkında çok laubali konuşuyorlar. Acaba Orduspor'Un başkanı değilde G.Saray'ın, F.Bahçe'nin veya Beşiktaş'ın başkanı olsaydı da böyle konuşabilecekler miydi ?
Çok yazık gerçekten Televizyon önünde bu şekilde tavırlar.
byariff
27.Mart.2012, 03:21
Culi oynamicam diye birsey demedi"ki :)
adam ne demiş: "Oynamak istemezdim ama oynayacağım
Lucas Neill
27.Mart.2012, 03:31
http://herseyspor.com/video/22748-haberin-videosu.aspx
Fatih Terim aciklamis herseyi herkes izlesin
http://www.youtube.com/watch?v=WRZaWEPtfDM
Nedvedmania
27.Mart.2012, 03:33
Serhat U. nun tipi nasıl düşmüş :D
Lucas Neill
27.Mart.2012, 03:38
Fatih Terim'den sonra site sustu bi an :D
meddah
27.Mart.2012, 03:39
Yazılmıştı daha önce zaten söyledikleri.
byariff
27.Mart.2012, 03:56
serhat ulueren korkmus :D
William Rookwood
27.Mart.2012, 04:22
Fatih Terim: Sizinkiler biraz agir olmuyor mu? Koskoca bi Camiadan bahsediyorsunuz!
Helal olsun sana gerçek GALATASARAYLI, gerçek bir teknik direktör.
Fatih Terim : umit ediyorum ben kapattiktan sonra bir daha aramam icab etmez...
Night_Mare17
27.Mart.2012, 09:13
Sssstttt tamam beyler artık susalım bu kadarını kaldiramazlar terim den sonra
Akıllarınca Galatasaray'a da şikeci damgası vuracaklar.
Benim renktaşlarıma tavsiyem bırakın böyle mutlu olsunlar.
anil luque
27.Mart.2012, 10:56
Serhat Ulueren'in ya aklı melekelerinde sıkıntı var ya da laf olsun diye program yapıyor. Adam diyor ki ben basın mensuplarına söyledim , bu saçsız hala diyor ki Fatih Terim'e böyle birşey söylediniz mi?. Ben bile sinir oldum :D
anil luque
27.Mart.2012, 11:10
Tamam bu da soru değil mi hocam kısmı da güzelmiş :D
Sekopej
27.Mart.2012, 11:24
Aslında anlaşılması gereken nokta şu, aylardır bir süreç yaşanıyor, sizin şu anda çok saçma bulduğunuz, üzerine konuşulması bile gereksiz dediğiniz olayın daha saçmaları, 5 kat 10 kat saçmalarını aylardır görüyoruz.
Umuyorum ki empati yaparak, ne durumda olduğumuzu anlarsınız, 1 tane böyle bir iddia çıkmış, 2 saat konuşulmuş ve yıkmışsınız ortalığı tepkiden, sonra da Aykut Kocaman konuşunda, yöneticiler konuşunda çok konuştu oluyor.
Düşünün Fatih Terim liderliğimizde leke yok, öylesini istemem diyor, diğer tarafta da şampiyon olmuş takım için söylenenler var, anormalin üzerinde tepki vermesi normal değil mi?
Art niyetli bir savcı olsa, alır bu olayı şike girişimi der, kafasına göre yorumlar, 2-3 telefon görüşmesini de orasından burasından kesip sunar önümüze, ne farkı var? Alex, Vederson ile görüştü diye, şike konuşması yaptı diyenler, Taffarel'in görüşmesine de gayet rahat şike görüşmesi diyebilirler, yeter ki art niyetli olsunlar.
İşte sizin saçma bulduğunuz bu olay gibi, bunun benzeri, hatta daha saçmalarıyla dolu iddianame. Şimdi oraya yazanları, savcı söyledi, emniyet söyledi doğrudur deyip, bize soruşturma yok, bu saçmadır demek vicdana sığar mı?
Pek çok takımın, pek çok şekilde karşılaştığı durumları herkes biliyorken, Fenerbahçe söz konusuysa damgalanıyor, neden art niyetli savcı yüzünden.
Hele ki, sizin yine saçma ve kasıtlı olduğunu düşündüğünüz kayıp 1 milyon gibi bir olayı da yok Fenerbahçe'nin. Şike için kullanılan denilen paraların hepsinin faturası, makbuzu neyse ki var, eğer ortada bir de kayıp para olsa, neler neler denirdi Fenerbahçe'ye bilemiyorum.
Biraz empati, en azından bu olay, sağduyulu bakabilenlerin 2 taraf arasında nefretinin azalmasına vesile olur, hırstan düşünme yetisini kaybetmişler de, benzer olaylarda farklı yorumlarla eğlenmeye devam ederler, onlara pek fayda etmez, empati kuramadıkları için.
ReaList
27.Mart.2012, 12:00
Şike davasının başındandır salyalar akıtılarak izlenen, yere göre sığdırılamayan bu bilmem ne gol ekibi ve her konuşmasında Fenerbahçe'yi küçük düşürmeye çalışan ve rakip takım taraftarları tarafından pohpohlanan Nedim Türkmen'in rüzgarı biraz tersine dönderince aynı kişiler tarafından yerin dibine sokulmaya çalışılması ne ilginçtir. Bazı şeyleri anlamak için illa zararının bize dokunması mı lazım ?
Aylardır bu gibi programlarda insanlar asılıp kesiliyor Galatasaray'lılar şanslı böyle programlara katılıp kendini savunma şansları var. Peki o şansı olmayanlar ? Toplumun önünde üzerine atılan o çamurla yaşamaya devam etmek zorunda kalıyorlar. Hayat çok garip.
Alicanfmfan
27.Mart.2012, 13:12
Ah bizim basınımız var ya bizim basınımız.
Aslında anlaşılması gereken nokta şu, aylardır bir süreç yaşanıyor, sizin şu anda çok saçma bulduğunuz, üzerine konuşulması bile gereksiz dediğiniz olayın daha saçmaları, 5 kat 10 kat saçmalarını aylardır görüyoruz.
Umuyorum ki empati yaparak, ne durumda olduğumuzu anlarsınız, 1 tane böyle bir iddia çıkmış, 2 saat konuşulmuş ve yıkmışsınız ortalığı tepkiden, sonra da Aykut Kocaman konuşunda, yöneticiler konuşunda çok konuştu oluyor.
Düşünün Fatih Terim liderliğimizde leke yok, öylesini istemem diyor, diğer tarafta da şampiyon olmuş takım için söylenenler var, anormalin üzerinde tepki vermesi normal değil mi?
Art niyetli bir savcı olsa, alır bu olayı şike girişimi der, kafasına göre yorumlar, 2-3 telefon görüşmesini de orasından burasından kesip sunar önümüze, ne farkı var? Alex, Vederson ile görüştü diye, şike konuşması yaptı diyenler, Taffarel'in görüşmesine de gayet rahat şike görüşmesi diyebilirler, yeter ki art niyetli olsunlar.
İşte sizin saçma bulduğunuz bu olay gibi, bunun benzeri, hatta daha saçmalarıyla dolu iddianame. Şimdi oraya yazanları, savcı söyledi, emniyet söyledi doğrudur deyip, bize soruşturma yok, bu saçmadır demek vicdana sığar mı?
Pek çok takımın, pek çok şekilde karşılaştığı durumları herkes biliyorken, Fenerbahçe söz konusuysa damgalanıyor, neden art niyetli savcı yüzünden.
Hele ki, sizin yine saçma ve kasıtlı olduğunu düşündüğünüz kayıp 1 milyon gibi bir olayı da yok Fenerbahçe'nin. Şike için kullanılan denilen paraların hepsinin faturası, makbuzu neyse ki var, eğer ortada bir de kayıp para olsa, neler neler denirdi Fenerbahçe'ye bilemiyorum.
Biraz empati, en azından bu olay, sağduyulu bakabilenlerin 2 taraf arasında nefretinin azalmasına vesile olur, hırstan düşünme yetisini kaybetmişler de, benzer olaylarda farklı yorumlarla eğlenmeye devam ederler, onlara pek fayda etmez, empati kuramadıkları için.
Şike davasının başındandır salyalar akıtılarak izlenen, yere göre sığdırılamayan bu bilmem ne gol ekibi ve her konuşmasında Fenerbahçe'yi küçük düşürmeye çalışan ve rakip takım taraftarları tarafından pohpohlanan Nedim Türkmen'in rüzgarı biraz tersine dönderince aynı kişiler tarafından yerin dibine sokulmaya çalışılması ne ilginçtir. Bazı şeyleri anlamak için illa zararının bize dokunması mı lazım ?
Aylardır bu gibi programlarda insanlar asılıp kesiliyor Galatasaray'lılar şanslı böyle programlara katılıp kendini savunma şansları var. Peki o şansı olmayanlar ? Toplumun önünde üzerine atılan o çamurla yaşamaya devam etmek zorunda kalıyorlar. Hayat çok garip.
Bunlara ek olarak:
Kimse sizin şike yaptığınızı iddaa etmiyor. Hani siz Buca maçında 3-1'den sonra 3-5 olmasına şike diyorsunuzya, o zaman sizinde Samsun maçında 2-0'dan 2-4 yaptığınızda şike oluyor işte. SİZİN MANTIĞINIZA GÖRE tabii ki. Ama burada herkes 2000 ruhu geri döndü diyordu :) Aynı şey Buca maçında olunca ve farklı konuşunca insan şaşırıyor.
Emenike olayının benzeri tam 4 defa oldu Galatasaray'a. Evet hepsi tesadüf kabul ediyorum fakat Emenike olayı olduğunda transfer şikesi diyenler şimdi aynı olay kendilerine olunca olabilir tesadüftür diyor.
Burada kimse Galatasaray'ı suçlamıyor. Bize olduğunda açık arayan basın, taraftarlar, yorumcular aynı şey Galatasaray'a olunca en ufak bir şekilde bahsedilmiyor bile.
Sonra laf söylediğimizde; siz abartıyorsunuz, kendinizi üstün görüyorsunuz, bu sebeple sizden nefret ediyorlar falan deniyor.
sarianet
27.Mart.2012, 13:58
adaletli düşünmeyip bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyip üstüne haksız yere iddialara dayanıp hakaretlerle suçlarsanız işte yılan gelir bigün sizi de ısırır bunu galatasaraylı kardeşlerim umarım anlamıştır ve şike konusunda yazarken on kere düşünüp bir kere yazarlar umarım bundan sonra
byariff
27.Mart.2012, 14:13
EK olarakda fatih terim sene boyunca sustu kimse hakkinda konusmadi hep arkadan atildi tutuldu en sonunda patlamasi dogru.
Emenike olayina kisa bir açiklama getireyim emenike transferi daha lig bitmeden 5-6 hafta once ortaya cikmadimi arkadaslar ? evet oyle cikti ve sonra emenike fener macinda oynamadi burda supheyi tek ben aramam herkes arar. bizim istedigimiz amrabat,necati,yigit, hepsi transfer doneminde olan seylerdir.
Lucas Neill
27.Mart.2012, 14:13
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/12977.php
Galatasaray’ı Kirli Oyunların İçine Çekemezsiniz
Culio bizim Orduspor’a kiralık vermiş olduğumuz bir oyuncumuzdur. Orduspor’la kulübümüzün yapmış olduğu sözleşmede “Orduspor’un Süper Lig’de kalması halinde Galatasaray A.Ş’ye 1.550.000 Euro ödemek suretiyle futbolcuyu kesin transfer etmek yükümlülüğü altındadır” maddesi yer almaktadır. Orduspor Kulübü 26 Mart 2012 tarihinde yazmış olduğu bir yazıyla bunu bir opsiyon olarak nitelendirerek “bu opsiyonu kullanmayacağını” tarafımıza bildirmiştir. Bu yükümlülüğün herhangi bir nedenle yerine getirilmemesi halinde futbolcumuzla kulübümüz arasındaki sözleşmedeki vecibelerimizi yerine getirmek durumundayız.
Fatih Terim hocamızın aylar önce sorulan bir soru üzerine son derece samimi ve açık bir biçimde “Arda gideceğini daha önce söyleseydi Culio’yu vermezdim” demiş olması, medyada “Fatih Hoca Culio’nun kafasını karıştırdı” şeklinde yansıtılarak yapay bir krize dönüştürülmeye çalışılmaktadır.
Üstelik Culio geçen hafta maç sonrası yapılan röportajda Galatasaray’a karşı oynamayacağım dememiş “oynamak istemezdim ama bir profesyonelim ve kulübüme ve taraftarıma saygım var. Bu nedenle çıkıp oynayacağım“ demiştir, Orduspor Başkanı Sayın Nedim Türkmen de “bizim Galatasarayla ilgili bir sorunumuz yoktur, futbolcumuzla bizim aramızda bir olaydır” diyerek meseleye açıklık getirmiştir.
Öncelikle tüm kariyeri boyunca verdiği hiç bir kiralık oyuncuya Galatasaray’a karşı oynama yasağı koymamış Fatih Terim hocamızın buna tenezzül etmeyeceğini tüm spor dünyamız bilir. Bilmeyenler de son 20 yıla bakarak öğrenebilirler.
Galatasaray’ın etik değerlerini en üst düzeyde temsil etmeye kariyeri boyunca büyük bir özen göstermiş Fatih Terim’in son derece doğal ve samimi bir açıklamasının hangi amaçlara hizmet etmek için çarpıtıldığı ortadadır.
Galatasaray Spor Kulübü olarak bu tür oyunlara gelmeyeceğimizin herkes tarafından bilinmesini isteriz.
Galatasaray Spor Kulübü
Yönetim Kurulu
C h A o S
27.Mart.2012, 14:56
Açıklama konulmuş tamda mesajımı editlicektim silinmiş hemen:D
Gereken cevap verilmiştir.Nedim Türkmen kaale alınacak biri değil.Yaygaracı adam.
Üstelik Culio geçen hafta maç sonrası yapılan röportajda Galatasaray'a karşı oynamayacağım dememiş "oynamak istemezdim ama bir profesyonelim ve kulübüme ve taraftarıma saygım var. Bu nedenle çıkıp oynayacağım" demiştir, Orduspor Başkanı Sayın Nedim Türkmen de "bizim Galatasarayla ilgili bir sorunumuz yoktur, futbolcumuzla bizim aramızda bir olaydır" diyerek meseleye açıklık getirmiştir.
Corpus
27.Mart.2012, 15:02
Basit bir atasözü "holiganlık" olduysa vay halimize.
Sinyor Terim gerekli cevabı vermiş. Konuyuda noktalamış. Başka konularla karışmaması gerektiğini belirtip Galatasaray' a ayıp edildiğini 30 dakikada Telegol programına anlatmış. Tebrik ve teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Not: Biraz holiganca mesaj oldu ama idare edin artık.
Fenerbahçe'nin yalnız Emenike olayından yargılanmadığını hatırlatmak isterim.
Mesela aynı gün içerisinde Fenerbahçe başkanı ve bir yönetici görüşüyor. Görüşme bitiminde o yönetici İbrahim Akın'ın menajeri aranıyor, aynı gün bu ikisi buluşuyor. Sonra menajer ile İbrahim Akın buluşuyor. Sonra İbrahim akın hocaya şikeyi soruyor. Aynı zamanda diğer İBB'li oyuncu kız arkadaşına şike teklifinden bahsediyor. Ben bunları tesadüfle açıklayamam. Arkadaş, o gün İBB'li oyuncular için şike üzerine şaka yapma(İbrahim Akın hocayla şakalaşıyormuş ya) günüydü normal diyemem. Daha bunun gibi bir çok olay var.
Ben bütün oyunculara talip olurum. Hepsini de sezon sonunda alırım. "Önemli olan seni alacağız hele bize karşı bir oynama" dememendir. Onca şüphe arasında Emenike içinde bir şeyler sezilmiş ki Emenike konusunda yargılama içinde yer alıyor. Galatasaray'da böyle bir durum olmadığı gibi şüphe de yok. Elinde kanıtı olan varsa suç duyurusunda bulunsun.
Buna bunu diyenler şunu demiyor, vicdan, hak, hukuka gireceksek, basına yalan haber yazdırmayı, o hafta oynayacakları rakipleri hakkında rakip oyunculardan bilgi toplamayı, kendine muhalefet olanı şiddet bastırmayı normal sayanların dünyada yaşamaması lazım, bırak bu konulara yorum yapmayı.
meddah
27.Mart.2012, 15:09
Basit bir atasözü "holiganlık" olduysa vay halimize.
İkinci cümle de atasözünün bir parçası mıydı?
Yazdığın mesajın alakasız bir kısmını alıp, bağlantılı kuralın alakasız bir kısmıyla ilişkilendiriyorsun.
di canio
27.Mart.2012, 15:12
Fenerbahçe'nin yalnız Emenike olayından yargılanmadığını hatırlatmak isterim.
Mesela aynı gün içerisinde Fenerbahçe başkanı ve bir yönetici görüşüyor. Görüşme bitiminde o yönetici İbrahim Akın'ın menajeri aranıyor, aynı gün bu ikisi buluşuyor. Sonra menajer ile İbrahim Akın buluşuyor. Sonra İbrahim akın hocaya şikeyi soruyor. Aynı zamanda diğer İBB'li oyuncu kız arkadaşına şike teklifinden bahsediyor. Ben bunları tesadüfle açıklayamam. Arkadaş, o gün İBB'li oyuncular için şike üzerine şaka yapma(İbrahim Akın hocayla şakalaşıyormuş ya) günüydü normal diyemem. Daha bunun gibi bir çok olay var.
Ben bütün oyunculara talip olurum. Hepsini de sezon sonunda alırım. "Önemli olan seni alacağız hele bize karşı bir oynama" dememendir. Onca şüphe arasında Emenike içinde bir şeyler sezilmiş ki Emenike konusunda yargılama içinde yer alıyor. Galatasaray'da böyle bir durum olmadığı gibi şüphe de yok. Elinde kanıtı olan varsa suç duyurusunda bulunsun.
Buna bunu diyenler şunu demiyor, vicdan, hak, hukuka gireceksek, basına yalan haber yazdırmayı, o hafta oynayacakları rakipleri hakkında rakip oyunculardan bilgi toplamayı, kendine muhalefet olanı şiddet bastırmayı normal sayanların dünyada yaşamaması lazım, bırak bu konulara yorum yapmayı.
Yalnızca Emenike nedeniyle yargılanmıyor. Ama aynı davada Emenike transferi nedeniyle ayrıca suçlanıyor. Sezer Öztürk transferi nedeniyle de. O gün o bununla konuşuyor, o şununla konuşuyorun cevabı verildi. İbrahim Akın'la ilgili durumun da cevabı kanıtlarla verildi. Savunmalarda mevcut. Fatih Terim Telegol'de konuşup, gerekli cevabı verdi suçlamalara. Ee, Fenerbahçeliler de verdi mahkemede. Fatih Terim'e itibar edilip, Fenerbahçelilere itibar edilmemesi de ilginç bir nokta. "Birşeyler sezilmiş ki, yargılamada yer alıyor" ülkemiz yargısı için geçerli değil çoğu zaman maalesef. Birşeyler sezildiği için içeride tutulan, ama neyle suçlandıklarını bile bilmeyen yazarlar, yıllardır yargılanmayı bekleyen ama yargılanmayan milletvekilleri var. Konu siyasete uzanır.
Sonuç olarak Aziz Yıldırım'ın ve diğer Fenerbahçeli yöneticilerin mahkemedeki savunmalarında sadece Galatasaray'a çamur attığını düşünenler, lütfen bir daha okusunlar savunmayı. Hepsi için bence mantıklı cevaplar verilmiş. Yaşamak, muhalefete şiddet, rakip takım hakkında bilgi alma, yalan haberler yazdırmayı normal sayanların da hakkı. Onların da rengi sadece Sarı Lacivert değil.
Corpus
27.Mart.2012, 15:16
İkinci cümle de atasözünün bir parçası mıydı?
Yazdığın mesajın alakasız bir kısmını alıp, bağlantılı kuralın alakasız bir kısmıyla ilişkilendiriyorsun.
Yarası olan gocunur. Siz konuyla ilgili temiz olmayanların olduğunu düşünüyorsanız mesajı silmekte haklısınız. Yok temiz olmayanların olmadığını düşünüyorsanız silmekte hakkınız yok çünkü o mesajın gittiği bir yer yoktur.
"Birşeyler sezilmiş ki, yargılamada yer alıyor" ülkemiz yargısı için geçerli değil çoğu zaman maalesef. Birşeyler sezildiği için içeride tutulan, ama neyle suçlandıklarını bile bilmeyen yazarlar, yıllardır yargılanmayı bekleyen ama yargılanmayan milletvekilleri var. Konu siyasete uzanır.
Bizim öncelikli bakış açımız "bir şeyler sezilmiş ki" olmalıdır. Yani bu sadece adalette değildir. Ameliyata girdiğinde bu doktor beni iyileştirecek diye girersin. Ancak içerde narkozu verir tecavüz eder. Buna rağmen başka bir ameliyata da iyi olmak için girersin, düzen budur. O yüzden konuların temelinde gitmek lazım. Sağa sola çok kaydığımız zaman her cümlenin bir aması bulunur.
Yaşamak, muhalefete şiddet, rakip takım hakkında bilgi alma, yalan haberler yazdırmayı normal sayanların da hakkı. Onların da rengi sadece Sarı Lacivert değil.
Burada Fenerbahçe'liler böyle yapıyor demedim. Bu şekilde bir anlam çıkıyorsa yanlış anlattığımı kabul etmeliyim.
Ben burada insanların adaletine, vicdanına laf söyleyenleri görüyorum. Söyleme nedenleri de sen şu konuya şunu dememiştin, bugün böyle diyorsun diyorlar. Böyle bir yaklaşım olmaz. Şayet olsaydı yukarda saydıklarımı normal karşılayan bu forum insanının konuşmaya hakkı hiç olmazdı.
Çünkü rakibin kadrosunu gizliden öğrenme işine "ne var, zaten maç başladığında öğrenmeyecekmiydi" diyenler vardı. İlla alıntı yapmayayım.
Sekopej
27.Mart.2012, 15:33
Yalnızca Emenike nedeniyle yargılanmıyor. Ama aynı davada Emenike transferi nedeniyle ayrıca suçlanıyor. Sezer Öztürk transferi nedeniyle de. O gün o bununla konuşuyor, o şununla konuşuyorun cevabı verildi. İbrahim Akın'la ilgili durumun da cevabı kanıtlarla verildi. Savunmalarda mevcut. Fatih Terim Telegol'de konuşup, gerekli cevabı verdi suçlamalara. Ee, Fenerbahçeliler de verdi mahkemede. Fatih Terim'e itibar edilip, Fenerbahçelilere itibar edilmemesi de ilginç bir nokta. "Birşeyler sezilmiş ki, yargılamada yer alıyor" ülkemiz yargısı için geçerli değil çoğu zaman maalesef. Birşeyler sezildiği için içeride tutulan, ama neyle suçlandıklarını bile bilmeyen yazarlar, yıllardır yargılanmayı bekleyen ama yargılanmayan milletvekilleri var. Konu siyasete uzanır.
Sonuç olarak Aziz Yıldırım'ın ve diğer Fenerbahçeli yöneticilerin mahkemedeki savunmalarında sadece Galatasaray'a çamur attığını düşünenler, lütfen bir daha okusunlar savunmayı. Hepsi için bence mantıklı cevaplar verilmiş. Yaşamak, muhalefete şiddet, rakip takım hakkında bilgi alma, yalan haberler yazdırmayı normal sayanların da hakkı. Onların da rengi sadece Sarı Lacivert değil.
Katılıyorum, Fatih Terim konuştuğunda olay bitmiştir, kapanmıştır ama diğer tarafta her konuşmayı, her olayı açıklayarak anlatılan, üstelik mahkemeye verilen savunma görülmez.
Ayrıca savunmanın daha açık hali, savcının maçlar hakkındaki suçlamaları da tek tek Fenerbahçe televizyonunda avukatlar tarafından anlatıldı. O kaydı da izleyebilirsiniz, şu şunla konuştu, acaba burada bunu mu ima etti, ne demiş ki acaba gibi yorumlara kaçmak yerine, düşünmek yeter.
Size diyorum ki, savcının şike/teşvikte kullanıldığı dediği paraların, aslında gerçekten inşaat işinde ve başka işlerde kullanıldığı, belgelerle, makbuzlarla, faturalarla ispatlandı. Eee o paralar şike parası değilse, nereden geldi şike parası? Ayrıca savcının kulüpten şu tarihte şu kadar para çıktı gibi bir iddiası var ki, o gün kulübe para giriş çıkışı hiç olmamış.
Para sayan futbolcular, para dolu çantalar, para dolu poşetler hep konuşuldu ama ortaya hiç bir görüntü çıkmadı.
Ayrıca Karabük maçıyla alakalı Seyitlerin karıştırılması olayı var ki, komediden de öte, bakın bu size istenildiğinde nasıl da işine geldiği gibi görüşmeler yorumlanabilir örnek. Karabük ile hiç alakası olmayan birisi dinleniyor, konuşmalarından cımbızla kelimeler seçilip, burada şunu demiş ama aslında bunu demek istemiş mantığıyla, Fenerbahçe, Karabük'e şike/teşvik girişiminde bulunmuş sonucu çıkıyor.
Ve bunun gibi, pek çok ciddiyetsiz yanlışlıklar. Mesela Bursaspor'un Trabzonspor ile oynadığı maç, orada da teşvik primi vermiş güya Fenerbahçe ama savcının verdiği tarihlere bakarsak, İstanbul'da yapılan buluşma ile Trabzon'da oynanan maç aynı gün, bu nasıl oluyor.:p Ve bunlar ciddiye alınıp, inanılırken, benzerleri, bizim başkanımız, bizim teknik direktörümüz ne derse doğrudur, gerisi hikaye mantığıyla yaklaşılırsa hoş olmuyor.
Savcı art niyetli olduktan sonra soruşturma açabilir, başka bir savcı da Galatasaray'ın kayıp 1 milyonu için açtı mesela, bir başkası çıkıp o gün Culio'nun birisiyle konuşmasını dinlediyse, aynı gün konuştuğu kişi bir de Galatasaray yönetiminden birisiyle konuştuysa al sana şike deyip açar soruşturma, bu kadar basit işte bu ülkede olaylar.
di canio
27.Mart.2012, 15:39
Bizim öncelikli bakış açımız "bir şeyler sezilmiş ki" olmalıdır. Yani bu sadece adalette değildir. Ameliyata girdiğinde bu doktor beni iyileştirecek diye girersin. Ancak içerde narkozu verir tecavüz eder. Buna rağmen başka bir ameliyata da iyi olmak için girersin, düzen budur. O yüzden konuların temelinde gitmek lazım. Sağa sola çok kaydığımız zaman her cümlenin bir aması bulunur.
Örnek doğru değil bence. Seni ameliyat olmak zorunda bırakan var bahsettiğim adalet sisteminde. Yargının bir unsuru seni birçok çelişki ve yanlış iddia ile ameliyat olmak zorunda bırakıyor. Aynı yargının başka bir unsurundan adalet bekliyoruz. Ki hepsinin üstünde de bir siyasi irade var.
Örnek bakış açısı yönünden doğrudur.
Geçmişte siyasi olaylar oldu diye Fenerbahçe'ye karşı da bu siyasi operasyondur diyemem. Bir şeyler sezilmiş ki yargılanıyor derim. Fenerbahçe'ye siyasi operasyon yapıldı diye bundan sonraki tüm davalara siyasidir diyemem. Bir şeyler sezilmiş ki yargılanıyor derim. Aynen ameliyata girişteki düşünceler gibi.
Geçmişte suçlu olduğu halde bazı davalardan kurtulanlar var diye Aziz Yıldırım suçsuz bulunursa "vay güçlüye bir şey olmuyor" denmeyeceği gibi. Demek ki suçsuzmuş beraat etti denir. İlk bakış açısı budur.
goosfraba
27.Mart.2012, 15:44
Terim konuşunca birşey yok, Aykut konuşunca aaooouuv...
Suicider
27.Mart.2012, 16:05
Valla güzel malzeme çıktı he ligin sonunu getirir bu olay.Birde Ordu maçının sonucuna göre bişeyler çıksa tamamdır.Play-off u bile götürebiliriz.Israrla bizi olayların içine çekmek isteyenler var.Girmicez dostlarım siz yalnızsınız o olaylarda biz yokuz çekmeye de çalışmayın.
Sekopej
27.Mart.2012, 16:29
Valla güzel malzeme çıktı he ligin sonunu getirir bu olay.Birde Ordu maçının sonucuna göre bişeyler çıksa tamamdır.Play-off u bile götürebiliriz.Israrla bizi olayların içine çekmek isteyenler var.Girmicez dostlarım siz yalnızsınız o olaylarda biz yokuz çekmeye de çalışmayın.
Peki şöyle desem, siz olayın daha da ilerisindesiniz, çünkü kasanızdan çıkmış ve nereye gittiği ispatlanamamış 1 milyon var. En azından Fenerbahçe'nin hesaplarında açık yok.
Bu laflarım tahrik edici değil mi? O nedenle biraz düşünüp, biz bu denilenler saçma diyoruz ama 1 senedir bunlar Fenerbahçe için deniyor, acaba o söylenenler de saçma mı diye azıcık düşünün lütfen. Takındığınız üslupta olursanız, yukarıdaki gibi bir mesaj geldiğinde feryat etmeyin.
Bu arada ilk cümlemi, yazdıklarınızın bizim üzerimizde bıraktığı etkiyi görmeniz açısından yazdım yoksa mahkeme zaten haziranda ve Adnan Polat'ın mutlaka kendini savunup, bir şeyler söyleyeceğini biliyorum.
Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz :)
Bucaspor - Fenerbahçe İlk yarı: (3-1), İkinci yarı: (3-5) = Şike
Samsunspor - Galatasaray İlk yarı: (2-0), İkinci yarı (2-4) = GS'nin 2000 ruhu :)
Emanuel Emenike: 1 maç önce sakatlandı oynamadı ve Fenerbahçe maçında oynamadı = Şike
Yiğit İncedemir: Galatasaray'a transferi gümdemdeyken yine Galatasaray maçında alakasız bir kırmızı kart = Tesadüf
Necati Ateş: Antalya maçına 3-4 gün kala gelen transfer(alacaklarından feragat etmesi dolayısıyla bonservissiz) = Tesadüf
Culio: Galatasaray ile oynanacak maç öncesi yaptığı açıklamalar sebebiyle kadro dışı = Tesadüf
Stancu: Galatasaray ile oynanacak maçtan 2 maç önce sakat. Bu maçta sakat ve oynamayacak(Emenike olayıyla birebir aynı) = Tesadüf
Tesadüf üstüne tesadüf. Aynısı Fenerbahçe'ye olunca şike var diye ortalıkta dolananlar kendi başlarına gelince ne var bunda tesadüf işte diye rahatlıkla işin içinden sıyrılıyor.
Galatasaray'ın bu tür basit şeyler yapacağını düşünmüyorum. Sadece bizimde yapmadığımızı söylüyorum ve yorum yaparken kendinizi bizim yerimize koymanızı istiyorum.
Emenike 9 Milyon Euro'ya geldi ve MECBUREN 10 Milyon Euro'ya satıldı. 9 Milyon ödedik diye basın yerden yere vurmuştu bizi. İşte transfer şikesi vs :) Ayrıca para sayma görüntüsü vs. vardı. Ne oldu o :)
Ayrıca Volkan Babacan Kayserispor'da oynarken Kadıköy'de ilk golde hata yapmıştı ve Sadri Şener: "Tanıdık bir yüz, tanıdık bir oyuncu" diye imalı bir söz söylemişti. Sadece 1-2 hafta sonra Trabzonspor'un kendi maçlarında Kayseri'nin yabancı kalecisi topu uzaklaştırırken hata yaptı ve Kayserispor gol yedi.
Suicider
27.Mart.2012, 17:54
Fener'in durumu beni ilgilendirmiyor.Ben okudum bütün konuşmaları ve bana göre ceza alması gerekiyor.He mahkeme karar verir suçsuz bulur bişey diyemeyiz özür dileriz dediklerimiz için suçsuzmuşsunuz deriz.Ben burda bizim durumdan bahsediyorum siz inadına karşılaştırma yaparak biz yaptıysak siz de yaptınıza getiriyorsunuz olayı.İsteyen istediği gibi düşünme hakkına sahip.Demek ki fenerli bir savcı yok hala dava açmadıklarına göre.
sui generis
27.Mart.2012, 18:01
bence GS ceza almalı.
furkan58
27.Mart.2012, 18:04
Fener'in durumu beni ilgilendirmiyor.Ben okudum bütün konuşmaları ve bana göre ceza alması gerekiyor.He mahkeme karar verir suçsuz bulur bişey diyemeyiz özür dileriz dediklerimiz için suçsuzmuşsunuz deriz.Ben burda bizim durumdan bahsediyorum siz inadına karşılaştırma yaparak biz yaptıysak siz de yaptınıza getiriyorsunuz olayı.İsteyen istediği gibi düşünme hakkına sahip.Demek ki fenerli bir savcı yok hala dava açmadıklarına göre.
Anlamak istemediğiniz nokta bize suçlu derken aynı şeyi sizin yapıp sizin masum olmanız . Tabi anlamak istemekle alakalı . Bize olan şeyin 4 kere daha fazlasını siz yapıyorsunuz sizinkiler tesadüfken biz 8 - 10 aydır yargılanıyoruz . Biz maç çevirince suçlanırken siz çevirince o ruhu bu ruhu oluyor . Tekrar diyorum anlamak istemekle alakalı .
byariff
27.Mart.2012, 18:06
Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz :)
Samsunspor - Galatasaray İlk yarı: (2-0), İkinci yarı (2-4) = GS'nin 2000 ruhu :)
Emanuel Emenike: 1 maç önce sakatlandı oynamadı ve Fenerbahçe maçında oynamadı = Şike
Yiğit İncedemir: Galatasaray'a transferi gümdemdeyken yine Galatasaray maçında alakasız bir kırmızı kart = Tesadüf
Necati Ateş: Antalya maçına 3-4 gün kala gelen transfer(alacaklarından feragat etmesi dolayısıyla bonservissiz) = Tesadüf
Culio: Galatasaray ile oynanacak maç öncesi yaptığı açıklamalar sebebiyle kadro dışı = Tesadüf
Stancu: Galatasaray ile oynanacak maçtan 2 maç önce sakat. Bu maçta sakat ve oynamayacak(Emenike olayıyla birebir aynı) = Tesadüf
Tesadüf üstüne tesadüf. Aynısı Fenerbahçe'ye olunca şike var diye ortalıkta dolananlar kendi başlarına gelince ne var bunda tesadüf işte diye rahatlıkla işin içinden sıyrılıyor.
Galatasaray'ın bu tür basit şeyler yapacağını düşünmüyorum. Sadece bizimde yapmadığımızı söylüyorum ve yorum yaparken kendinizi bizim yerimize koymanızı istiyorum.
Emenike 9 Milyon Euro'ya geldi ve MECBUREN 10 Milyon Euro'ya satıldı. 9 Milyon ödedik diye basın yerden yere vurmuştu bizi. İşte transfer şikesi vs :) Ayrıca para sayma görüntüsü vs. vardı. Ne oldu o :)
Ayrıca Volkan Babacan Kayserispor'da oynarken Kadıköy'de ilk golde hata yapmıştı ve Sadri Şener: "Tanıdık bir yüz, tanıdık bir oyuncu" diye imalı bir söz söylemişti. Sadece 1-2 hafta sonra Trabzonspor'un kendi maçlarında Kayseri'nin yabancı kalecisi topu uzaklaştırırken hata yaptı ve Kayserispor gol yedi.
bunlarin aynisini savciliga dilekce olarak ver dostum :)
Biri Ligin sonu biri daha ligin baslari ligin basindami sike yapilir yoksa sonundami ? fenerbahce sike yapti demiyorum , ama biraz dusununce hangisi daha mantikli ? ligin basindami sike , yoksa sonundami ?
Yiğit İncedemir ; geçen yil kirmizi kart falan gormedi , hem bizim macda hem bizim mactan once kirmizi falan gormedi.
Necati Ates ; Devre Arasinda Transfer Yapmicagizda Ne Zaman Yapicagiz Bi Soylermisin ?
Culio: oynamak istemezdim ama bir profesyonelim ve kulübüme ve taraftarıma saygım var. Bu nedenle çıkıp oynayacağım“ demiştir..
Stancu: Bak kendin diyorsun 2 maç onceden sakatlanmis , emenike 1 maçtan once sakatlanmis ve tesaduf"ki oda fenerbahce maci.
ve emenike transferi daha lig bitmeden 4-5 hafta once patladi anlasildi falan denildi. yigit,necati,amrabat transferlerine bak hepsi devre arasinda istenilmis oyuncular.
adnan ozturkun lafi dogru boyle olaylarda galatasarayin ismi yok , galatasarayi sike olaylarina karistirmak istiyorlar dedi ne kadarda dogru cikti medya galatasarayin uzerine geliyor.
Suicider
27.Mart.2012, 18:09
Anlamak istemediğiniz nokta bize suçlu derken aynı şeyi sizin yapıp sizin masum olmanız . Tabi anlamak istemekle alakalı . Bize olan şeyin 4 kere daha fazlasını siz yapıyorsunuz sizinkiler tesadüfken biz 8 - 10 aydır yargılanıyoruz . Biz maç çevirince suçlanırken siz çevirince o ruhu bu ruhu oluyor . Tekrar diyorum anlamak istemekle alakalı .
Sizin üzerinize oyunlar oynanıyor.Biz hükümet yandaşı olduğumuz için kurtarıyoruz paçayı şansızlık diyelim.Bak hükümetin kongreside TT Arena'da olacakmış.Tesadüf olacak hali yok herhalde.Neyse ki Fenerli savcı ve yandaşların ihalesini almaya çalışan başkanımız yokta kurtarıyoruz paçayı.O yüzden rahat rahat yapıyoruz bu tip şeyleri sorun olmuyor.
furkan58
27.Mart.2012, 18:14
Sizin üzerinize oyunlar oynanıyor.Biz hükümet yandaşı olduğumuz için kurtarıyoruz paçayı şansızlık diyelim.Bak hükümetin kongreside TT Arena'da olacakmış.Tesadüf olacak hali yok herhalde.Neyse ki Fenerli savcı ve yandaşların ihalesini almaya çalışan başkanımız yokta kurtarıyoruz paçayı.O yüzden rahat rahat yapıyoruz bu tip şeyleri sorun olmuyor.
Nerelere çekiyor neler anlıyorsunuz . Burada hiç bir arkadaş size bunları kastetmiyor sadece empati kurmanızı istiyor . Bizi kaç aydır kemirmeye çalışan sizler , olay sizin başınıza gelince saçmalaşıyor başka yerlere çekiliyor . Anlamak istemiyorsunuz bazı şeyleri hazmedemiyorsunuz çünkü .
Suicider
27.Mart.2012, 18:17
Nerelere çekiyor neler anlıyorsunuz . Burada hiç bir arkadaş size bunları kastetmiyor sadece empati kurmanızı istiyor . Bizi kaç aydır kemirmeye çalışan sizler , olay sizin başınıza gelince saçmalaşıyor başka yerlere çekiliyor . Anlamak istemiyorsunuz bazı şeyleri hazmedemiyorsunuz çünkü .
Tamam dostum anlaşmamız için aynı fikirde olmamıza gerek yok sen öyle düşünüyosun bende böyle düşünüyorum.Herkes herşeyi bilecek doğru düşünecek diye birşeyde yok burda herkes kendi aklındakini karşısındakine dikte etmeye çalışıyor.Hiçbirşeyi hazmedemediğim yada anlamadığım yok ben böyle düşünuyorum sadece olay bu.
bence GS ceza almalı.
Mesela bu arkadaşta böyle düşünüyor saygı duyuyorum eğer birşeyler yaptıysak tabiki cezasınıda çekeceğiz.
meddah
27.Mart.2012, 18:19
Geçen hafta Almanya Kupası'nda Gladbach - Bayern maçı vardı. Maç 0-0 bitti ve penaltılara kaldı. Gladbach adına Dante, 3. penaltıyı üstten auta vurdu. Bayern maçı kazandı.
Dante, önümüzdeki sezon için Bayern ile çoktan anlaşmış durumda. Herhalde bizim memlekette olsa, futbol hayatı bitmek üzere olurdu.
byariff
27.Mart.2012, 18:25
Geçen hafta Almanya Kupası'nda Gladbach - Bayern maçı vardı. Maç 0-0 bitti ve penaltılara kaldı. Gladbach adına Dante, 3. penaltıyı üstten auta vurdu. Bayern maçı kazandı.
Dante, önümüzdeki sezon için Bayern ile çoktan anlaşmış durumda. Herhalde bizim memlekette olsa, futbol hayatı bitmek üzere olurdu.
milan-barcelona macinda sampiyonlar liginde yani , barcelona milanin savunma oyuncusu thiago silvaya teklif yapti transfer donemi vs yokken , ve milan hemen oyuncuya kaptanlik onerdi. bizim ulkemizde olsa neler olcak allah bilir.
Nocna Mora
27.Mart.2012, 19:11
bence GS ceza almalı.
Bütün konu bir tarafa nedir bu mesajın amacı anlayamadım.
Neyse Bayern örneği çok iyi bence. Bırakalım bu işleri sahaya bakalım. Şike şike şike diye kafayı yiyecegiz yoksa. Bence bu sene gayet temiz bir lig oluyor.
Night_Mare17
27.Mart.2012, 19:12
bence GS ceza almalı.
Nedeni ne ?
byariff
27.Mart.2012, 19:44
iste bu. 2 haftadir iyi sonuclar alamadik ama takimda moraller son derece yuksek imparator farki.
Galatasaray
C h A o S
27.Mart.2012, 19:54
Ceza bekleyenler beklemeye devam etsin diyeceğim tek şey...
Yiğit İncedemir ; geçen yil kirmizi kart falan gormedi , hem bizim macda hem bizim mactan once kirmizi falan gormedi.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=29&macId=98996
Ayrıca savcılık olayını küçümseme. Bir şey çıkarsa burada yazan herkes ifadeye çağırılır :) Küçümsenecek, alay edilecek bir şey değil bu.
byariff
27.Mart.2012, 21:16
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=29&macId=98996
Ayrıca savcılık olayını küçümseme. Bir şey çıkarsa burada yazan herkes ifadeye çağırılır :) Küçümsenecek, alay edilecek bir şey değil bu.
Emenike olayini deyince sen bir an aklim geçen yil"a gitti. evet bu yil kirmizi gordu ama 1-0 ondeydik o maçta ve arenada idi. yigit incedemir transferi falanda gerceklesmedi.
Emenike olayini deyince sen bir an aklim geçen yil"a gitti. evet bu yil kirmizi gordu ama 1-0 ondeydik o maçta ve arenada idi. yigit incedemir transferi falanda gerceklesmedi.
Gerçekleştiğini iddaa etmedim zaten.
Emenike bizim maçımızdan önce sanırım bir pozisyonda koşarken sakatlanmış ve o maçı tamamlayamamıştı(maçı izlemedim arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla). Bir sonraki maç Fenerbahçe maçıydı evet. Bugün arkadaşım bana doktor raporunun olduğunu söyledi. Yani oynayamayacağına dair bir rapor. Bilen biri yanıtlarsa sevinirim arkadaşımın yalancısıyım. Yanlışta olabilir.
Galatasaray geçen sene ya da ondan önceki sene tam hatırlamıyorum ama rakip kim olursa olsun rakibin forvet oyuncusu Galatasaray'ın transfer etmek istediği oyuncu diye gazetelere çıkıyordu. Hatta aşırı tepki gelmişti bu olaya. Aklı çeliniyor vs. diye.
europeanconquer
27.Mart.2012, 21:30
Fatih Terim konuşmuş zaten.Ağzına da sağlık çok güzel konuşmuş.
Edit:Hatta ben şöyle düşünüyorum.Culio, eğer oynatabiliyorsak Manisaspor maçında oynamalı :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Mart.2012, 21:35
Açıklama konulmuş tamda mesajımı editlicektim silinmiş hemen:D
Gereken cevap verilmiştir.Nedim Türkmen kaale alınacak biri değil.Yaygaracı adam.
Üstelik Culio geçen hafta maç sonrası yapılan röportajda Galatasaray'a karşı oynamayacağım dememiş "oynamak istemezdim ama bir profesyonelim ve kulübüme ve taraftarıma saygım var. Bu nedenle çıkıp oynayacağım" demiştir, Orduspor Başkanı Sayın Nedim Türkmen de "bizim Galatasarayla ilgili bir sorunumuz yoktur, futbolcumuzla bizim aramızda bir olaydır" diyerek meseleye açıklık getirmiştir.
Eger dedigin gibiyse durum daha vahim. Madem profesyonelim deyip oynayacam demis Culio, hangi mantikla adami gonderirsin ki. Cok tutarsiz bir baskan bu Nedim Turkmen. Ortaligi bulandirmaktan baska yaptigi bir is yok. Sahsen bu davranisiyla zaten GS sempatisi olan bir baskanin yaptiklarinin altinda baska nedenler ararim[GS kulubunun olaylarla ilgisi oldugunu dusunmuyorum]. Keske bu tip bir olay meydana gelmemis olsaydi. Oldu olacak diger yabancilari da yollasin, nasilsa ligde kalmayi garantilediler.
TFF amacsiz takim kalmasin mantigiyla playoff falan koydu ama yine abuk subuk seyler olmaya devam ediyor. Dusmeye de playout koysalardi keske.
byariff
28.Mart.2012, 03:07
Culio: Öncelikle konuyu açığa kavuşturmak istiyorum. Kendimi yanlış ifade ettiğim için Ordu halkından özür diliyorum.
Culio: Birilerine zarar verdiysem ya da birilerini üzdüysem de özür diliyorum. Çünkü niyetim zarar vermek ya da üzmek değildi.
Culio: Orduspor'un her maçında yer almak istedim. Sezon boyunca her maçta bunu gösterdim.
Culio: Önümüzdeki iki maçı da oynamak istiyordum ama yönetim kurulu sözleşmeyi feshetme kararını aldı.
Culio: Ailem de Ordu'dan çok iyi bir hatırayla ayrılacak, bunun için çok mutluyuz. Ordu halkı bana hep saygıyla davrandı.
Nedvedmania
28.Mart.2012, 04:23
Fatih Terimden Önce - Sonra
http://g1203.hizliresim.com/v/w/3w58c.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Corpus
28.Mart.2012, 04:28
Youtube' daki videonun altındaki yorumlarıda okumanızı tavsiye ederim. Çok güzel tespitler var :D
Bence bunun espirisinin yapılmaması lazım. Şahsen kendi programında bu duruma düşmesine üzüldüm. Kendini bu duruma sokmasın diyebiliriz ama üzüldüğüm konu şartların eşit olmamasıdır.
Fatih Terim'in arkasında ciddi bir kitle var. Acaba Serhat Ulueren'in de arkasında böyle bir kitle olsa ya da Orduspor başkanı ne kadar hatalı olsa da onun arkasında ciddi bir kitle olsa Fatih Terim böyle konuşabilirmiydi?
Nedvedmania
28.Mart.2012, 04:53
Valla abi ben hiç üzülmedim aksine büyük zevk aldım. Yıllardır yalan dolanla reyting için yapmadıkları şey kalmadı. Bu halleri hakettiklerinin %1 i bile değil. (Gerçi ders almamışlar ki FT telefonu kapattıktan sonra yine aynı davranışlarına geri döndüler)
Adam gibi, doğru düzgün, dürüst bir program yapsalar haklısın ama işleri yalan dolan değil mi bunların ? Kendi programını bu hale getiren o zaten :)
byariff
28.Mart.2012, 04:54
f.t bida arasa yayini kapatcaklardi galiba :D
Doğru düzgün yapmıyorlar ama yıllardır var. Yani izleniyor. İzlemeyin yapılmasın.
Burada bu programı eleştiren ne kadar kişi varsa hepsi izliyor. Demek ki biz toplum olarak doğru düzgün olmayan şeyleri izliyoruz adamlarda ona göre program yapıyor.
Nedvedmania
28.Mart.2012, 05:42
Burada bu programı eleştiren ne kadar kişi varsa hepsi izliyor. Demek ki biz toplum olarak doğru düzgün olmayan şeyleri izliyoruz adamlarda ona göre program yapıyor.
Ben kendi adıma konuşayım : Hiç izlemiyorum :)
Fatih Terimden Önce - Sonra
http://g1203.hizliresim.com/v/w/3w58c.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
3 Temmuz sonrası adeta GS TV'nin programı gibiydi. Ucu size dokununca aynı tepkileri veriyor olmanızı görmek güzel :)
ForCimbom
28.Mart.2012, 14:11
3 Temmuz sonrası adeta GS TV'nin programı gibiydi. Ucu size dokununca aynı tepkileri veriyor olmanızı görmek güzel :)
eh, aziz yıldırım etkisi ortadan kalkınca demek ki işler değişiyor.
de gstv ne alaka onu bilemedim. bu program ben bildim bileli galatasaraylı gökmen'iyle serhat'ıyla bizim aleyhimize yayın yaptı.
ForCimbom
28.Mart.2012, 14:13
Doğru düzgün yapmıyorlar ama yıllardır var. Yani izleniyor. İzlemeyin yapılmasın.
genelleme yapmak genellikle yanlış sonuçlar doğurur.
benim çok zorda kalmadığım sürece(özet bulmam gerektiğinde falan) bu programı gördüğüm anda değiştiriyorum.
bilmiyorum haklısınız genellikle durum dediğiniz gibi gerçekten. ama misal ben kendi adıma konuşayım, yıllardır hürriyet'in internet sitesine tıklamamaya çalışıyorum. son 3-4 yılda 2-3 defa belki girmişimdir.
ForCimbom
28.Mart.2012, 14:17
Bence bunun espirisinin yapılmaması lazım. Şahsen kendi programında bu duruma düşmesine üzüldüm. Kendini bu duruma sokmasın diyebiliriz ama üzüldüğüm konu şartların eşit olmamasıdır.
Fatih Terim'in arkasında ciddi bir kitle var. Acaba Serhat Ulueren'in de arkasında böyle bir kitle olsa ya da Orduspor başkanı ne kadar hatalı olsa da onun arkasında ciddi bir kitle olsa Fatih Terim böyle konuşabilirmiydi?
nabza göre şerbet. :)
bu adamlara yıllardır yönetim denen korkuluk misali adamlar cevap veremedi, karşı koyamadı. adnan polat'ından tut bilmem nesine kadar, hepsi gidip bunların programına katıldı üstüne üstlük daha da şaklaban oldular.
bu adamların amacı belli.
cevap ve tepkinin dozajı terim örneğindeki kadar olmazsa aynı terbiyesizlikliere devam ediyorlar .
yıllardır kimsenin yapamadığını yaptı terim. koskoca galatasaray'ı bir Allah'ın kulu sahiplenemiyordu. terim değiştirdi bunu.
C h A o S
28.Mart.2012, 14:18
Geçen sene kötü geçirdiğimiz sezon boyunca programı Galatasaray'la açıp Galatasaray'la kapattılar.Yerden yere vurdular.O zaman yönetimden felan kimse çıkıp bir şey demedi.Ama şimdi anlamışlardır bazı şeyleri.
meddah
28.Mart.2012, 15:01
Bu programın basit bir formatı var senelerdir: Her yapımcı, programda ele alınan kulüp hakkında mümkün mertebe olumlu şeyler söyleyip o kulüp taraftarının ilgisini çekmeye çalışır; bunlar ise ele aldıkları kulübü hedef tahtası haline getirip diğer kulüplerin taraftarlarının ilgisini çekmeye çalışıyorlar. Başarıyorlar da açıkçası: Her takım taraftarı, rakip takım hakkında yapılan yayınları heyecanla izleyip kendi takımları hakkındaki yayınlara veryansın ediyor.
Fatih Terim'in nesini alkışlıyorsunuz, anlamadım; kahvehane düzeyine inip cevap verdi adam. Kime hem de? Köyün delisine... Halbuki sezon başından bu yana ağırbaşlılığı ile, babacanlığı ile dikkat çekiyordu.
Serhat Ulueren'in suratı program başında şöyleyken, Terim bağlanınca böyle olmuş da bilmem ne. Program bitince "oh, yandan yandan" diye göbek atıp oynamıştır, onu hiç hesaba katmıyorsunuz.
ForCimbom
28.Mart.2012, 15:16
medya önemlidir. köyün delisine indirgenemez.
meddah
28.Mart.2012, 15:21
:)
Medya bir köyse, delisi de bunlar işte.
Lucas Neill
28.Mart.2012, 15:31
Sekip Mosturoglu iceriden ciktiktan sonra medyanin Gs üzerine gelmesi kadar dogal bisey yok zaten.
sarianet
28.Mart.2012, 15:35
Sekip Mosturoglu iceriden ciktiktan sonra medyanin Gs üzerine gelmesi kadar dogal bisey yok zaten.
vay be olayı çözdü arkadaş dağılın :D
uAburak89
28.Mart.2012, 16:01
Teknik direktör nasıl bir başkana öyle der zihniyetini ben anlamadım şahsen. Nedim Türkmen kim ki Fatih Terim'in yanında ? Parası var başkan olmuş diye hem sporcu hem de teknik direktör kişiliğiyle bu ülkenin önemli bir evladı olan Fatih Terim el pençe divan durup eyvallah büyük başkan falan mı demeliydi ?!
Bu Culio'nun olayının zamanlaması manidar oldu, 1 ay önce falan dediyse niye şimdi fesih ediliyor. Olayda 3 taraf var en azından birininin yalan söylediği aşikar, umarım o taraf Galatasaray kulübüne mensub biri değildir.
Zamanlamasında bir mana aramaya gerek yok diye düşünüyorum.
10 yıl önce Culio Galatasaray'a gideceğim demiş olsa bile 10 yıl önce Galatasaray maçı öncesi "ben bu maçta oynamak istemezdim ama profesyonelim elimden geleni yapacağım" demedi. Sözleşmenin o dönemde feshedilmemesinin nedeni budur.
İş toplumun önüne yansıyınca yani Culio arka planda söylediklerini bugün toplumun önünde de tekrarlayınca ne kadar ilkeli Orduspor Başkanı var densin diye bu kararı alıyorlar. Oysa Fatih Terim başka bir konuda "basına böyle demeç vermem lazımdı" demedin mi diye Orduspor Başkanının yüzüne vurdu. Bu konuşmada doğru olmayabilir ama herkesin perde önünde ayrı arkada ayrı oynadığını söylemiştim.
Zamanlamada bir manidarlık varsa o zamanlama Culio'nun açıklamasındaki zamanlamadır. Bir maç daha bekleyemedin mi? Ortalık çok temiz olsa bile bu lafı etmen Galatasaray'ın ve senin başına işler açar. Hele şike davasının sürdüğü bir süreçte...
genelleme yapmak genellikle yanlış sonuçlar doğurur.
benim çok zorda kalmadığım sürece(özet bulmam gerektiğinde falan) bu programı gördüğüm anda değiştiriyorum.
bilmiyorum haklısınız genellikle durum dediğiniz gibi gerçekten. ama misal ben kendi adıma konuşayım, yıllardır hürriyet'in internet sitesine tıklamamaya çalışıyorum. son 3-4 yılda 2-3 defa belki girmişimdir.
Sana katılmıyor değilim. Zaten sende takdir edersin ki Türkiye'deki takım profilini bizler oluşturmuyoruz. Bu forumun tamamı bu programı izlemiyor olabilir. Bu forum istisna olur. Bu forum izlerken sen izlemiyorsan istisna olursun.
Bu programı izleyenlerin sporla hiç alakası olmadığını düşünemeyiz. Bu programı bir kitle izliyor ve bunlarda taraftarsa bizlerden oluşuyordur.
uAburak89
28.Mart.2012, 17:18
@DisCo
Kastettiğim şey son paragrafın, burda işgüzarlık yapan Culio bence de.
Bu arada Culio oynasa bizim için daha iyi olurdu zira geçen sene Galatasaray'daki en verimli oyuncu olan Culio yok bence bu sene. Son dönemde oldukça isteksiz ve vurdumduymaz oynuyordu Orduspor'da. Şimdi onun yerine oynayan oyuncu ön plana çıkmak adına iyi işler yapabilir.
Zamanlamasında bir mana aramaya gerek yok diye düşünüyorum.
10 yıl önce Culio Galatasaray'a gideceğim demiş olsa bile 10 yıl önce Galatasaray maçı öncesi "ben bu maçta oynamak istemezdim ama profesyonelim elimden geleni yapacağım" demedi. Sözleşmenin o dönemde feshedilmemesinin nedeni budur.
İş toplumun önüne yansıyınca yani Culio arka planda söylediklerini bugün toplumun önünde de tekrarlayınca ne kadar ilkeli Orduspor Başkanı var densin diye bu kararı alıyorlar. Oysa Fatih Terim başka bir konuda "basına böyle demeç vermem lazımdı" demedin mi diye Orduspor Başkanının yüzüne vurdu. Bu konuşmada doğru olmayabilir ama herkesin perde önünde ayrı arkada ayrı oynadığını söylemiştim.
Zamanlamada bir manidarlık varsa o zamanlama Culio'nun açıklamasındaki zamanlamadır. Bir maç daha bekleyemedin mi? Ortalık çok temiz olsa bile bu lafı etmen Galatasaray'ın ve senin başına işler açar. Hele şike davasının sürdüğü bir süreçte...
Böyle düşünebilirsiniz fakat yıllarca Fenerbahçe'li başkanların takımı Fenerbahçe'ye yenilince eleştirildi. Şimdi Orduspor başkanı 1 ay öncenin açıklamasından GS maçı öncesi oyuncusunun sözleşmesi fesh ediyor. Biz laf edince ya mesajımız siliniyor ya da tepki geliyor. İyide zaten bunlar bize yapıldı zamanında. Bize ne laflar söylendi. Bir arkadaş TFF'ye oy vermeyen 2 takım sırasıyla harcandı dedi ve mesaj silinmedi. O takımlardan biri Fenerbahçe, söyleyende Fenerbahçe'li olsa herhalde Futbol forumundan yasaklanırdı o arkadaş. :)
Nedvedmania
28.Mart.2012, 18:08
:) İnanayım mı?
Emin ol izlemiyorum abi :) Hatta Forcimbom'un dediği gibi Hürriyet'in de ne sitesine girerim ne gazetesini okurum. Dediğin gibi böylelerine para kazandırmamak için ben elimden geleni yapıyorum.
Demek telegol yalan dolan haber yapıyor :)
Night_Mare17
28.Mart.2012, 20:33
Lig Tv : Fatih Terim'in sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.
Harika , mükemmel bir haber.
byariff
28.Mart.2012, 20:36
evet 2 yil uzatmislar hoca ile hayirlisi bakalim..
nannar
28.Mart.2012, 20:41
Lig Tv : Fatih Terim'in sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.
Harika , mükemmel bir haber.
hobaaaa!!! günün en güzel haberi
byariff
28.Mart.2012, 20:41
acaba niye unal aysal 3 yillik gorevim var dedi.? sahsen uzun yillar kalmasini isterim
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın bu yanıt üzerine, teknik direktör Fatih Terim'e, "Benim görev süremin bitmesine 2 yıl daha var. Ben görevdeyken de sizinle çalışmak isterim" dediği bildirildi.
Corpus
28.Mart.2012, 20:57
Sözleşme sürelerine pek takılmamak lazım bence :)
mpaker66
28.Mart.2012, 21:33
bekliyordum uzun zamandır.uzattılar sonunda.Terim hep bizmle kalacak inşallah.Sonrada Şaş geçecek inşallah. :)
acaba niye unal aysal 3 yillik gorevim var dedi.? sahsen uzun yillar kalmasini isterim
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın bu yanıt üzerine, teknik direktör Fatih Terim'e, "Benim görev süremin bitmesine 2 yıl daha var. Ben görevdeyken de sizinle çalışmak isterim" dediği bildirildi.
ilk başta sadece bu görev süresinde bulunucam diyodu ancak son zamanlarda bundan sonraki seçimede girebilirim diyo :D
byariff
29.Mart.2012, 16:08
Su an a2 macini izliyorumda sag bek ugur tokmakda iyi bir oyuncuya benziyor.
Revolution
29.Mart.2012, 17:09
İnşallah Fatih Terim'e şartlar ne olursa olsun sabredilir, eski hatalar yapılmaz ve bizim Alex Ferguson'umuz/Arsene Wenger'imiz olur. Ama eğer Avrupa yasağı gelirse -tüm takımlara- ne Fatih Terim kalır ne de bu yönetim. Öyle bişey olursa ben bu takımın ligden çekilmesini isterim.
SaLviO
29.Mart.2012, 17:12
avrupa yasağı felan gelmez rahat olun ya :D
Lucas Neill
29.Mart.2012, 19:49
İnşallah Fatih Terim'e şartlar ne olursa olsun sabredilir, eski hatalar yapılmaz ve bizim Alex Ferguson'umuz/Arsene Wenger'imiz olur. Ama eğer Avrupa yasağı gelirse -tüm takımlara- ne Fatih Terim kalır ne de bu yönetim. Öyle bişey olursa ben bu takımın ligden çekilmesini isterim.
Baskan aciklamisti sanirim Lig Tv'deydi eger avrupa yasagi Gs'nin de basina gelirse istifa edicek.
byariff
29.Mart.2012, 20:57
Elmander takim ile calismalara baslamis
SaLviO
30.Mart.2012, 00:08
orduspor resmi sitesinden fatih terime gönderme yapmış :D
C h A o S
30.Mart.2012, 00:15
Ordu'nun resmi sitesi değil orası.Ayrıca ilk önce Culio yazmasını öğrensinler.
SaLviO
30.Mart.2012, 00:18
pardon beyler yanlış anons :D kaldırıyorum hemen :D
SaLviO
30.Mart.2012, 00:39
abdurrahim albayrak maçtan sonra rahatsızlanmış geçmiş olsun diyelim ...
byariff
30.Mart.2012, 00:41
Abdurrahim Albayrak Bakırköy Acıbadem'e kaldırılmış. Çıkan arbedeyi önlemek için araya giriyor..Kalp spazmı deniliyor..
https://p.twimg.com/ApLmMrRCQAE-uIP.jpg
byariff
30.Mart.2012, 01:05
Son dakika : A. Albayrak az sonra hastaneden taburcu edilecek.
Mamadou
30.Mart.2012, 01:12
Candan çok kıymetli sanki kendisini bu kadar kaptırıyor. Geçmiş olsun.
C h A o S
30.Mart.2012, 01:15
Candan çok kıymetli sanki kendisini bu kadar kaptırıyor. Geçmiş olsun.
Aslında doktor yasağı var derbileri felan izlemesi yasak.Önce sağlık.Ama adam kalp felan dinlemiyor kaptırıyor kendini.İnşallah daha kötüleri gelmez başına.
byariff
30.Mart.2012, 01:57
A.Albayrak'ı ayakta şuan Hastaneden çıkıyor yanında Fatih Terim var Ntvspor.
A.Albayrak : "Taraftarımıza çok yoğun şiddet uygulandı bu da beni çok etkiledi, çok üzüldüm"
A.Albayrak : "3-4 arkadaşımızı yerde görünce panikledim. Bu gece burda kalmam lazımdı ama F.Terim Florya'ya gidiyoruz dedi gidiyoruz şimdi"
abdurrahim albayrak
byariff
30.Mart.2012, 14:55
Ujfalusi gençliginde kime benziyor acaba :D
http://cdn.webaslan.com/img/2012/03/23/yabancilarin_gecmisinden_kareler_ef1ad_400.jpg
Corpus
30.Mart.2012, 15:24
Esmer Kurt Cobain :n:
byariff
30.Mart.2012, 15:34
Leonardo DiCaprio"ya benzettim bende :D
SaLviO
30.Mart.2012, 16:48
ronaldoya benzettim :D
Lucas Neill
30.Mart.2012, 18:51
Galatasaray Spor Kulübü’nden Açıklama
Bilindiği üzere 03.07.2012 tarihinden beri ülkemiz gündeminin önemli konularından birisi de sporumuzu ve futbol camiamızı olumsuz yönde derinden etkileyen bazı kulüp ve yöneticileri hakkındaki şike ve teşvik primi iddialarıdır.
Galatasaray Spor Kulübü bu iddiaların muhatabı olmamasına rağmen, bu süreçte kesin bir biçimde tarafsızlığını ve hukuka bağlılığını ortaya koymuş ve bireylerin adil yargılanma hakkına ve yargının adil yargılama yükümlülüğüne olan hassasiyetini sürekli olarak ifade etmiştir.
Hal böyle olmasına rağmen özellikle son günlerde, Sayın Başkan yardımcımız Adnan ÖZTÜRK’e yöneltilen ve bugün ifade alınması ile sonuçlanan “suç duyurusu” olmak üzere; Kulübümüz ve yöneticilerinin hukuksal ve maddi dayanaktan yoksun, gerçekdışı birtakım isnatlar ve kurgular ile bu tartışmaların içine çekilmeye çalışıldığı gözlemlenmektedir.
Bu tür isnatların başta “suçlu olmadıkları bilindiği halde bireyler hakkında kovuşturma ve soruşturma makamlarına şikayet ya da ihbarda bulunularak, haklarında soruşturma başlatılmasını sağlayacak nitelikte hukuka aykırı bir fiil isnat etmek” şeklindeki TCK’nın 267. maddesinde düzenlenen “İFTİRA” ve 271. maddesinde düzenlenen “SUÇ UYDURMA” suçları olmak üzere sair suçları oluşturduğu her türlü kuşkudan aridir.
Bilinmelidir ki; bugünden itibaren kulübümüz yönetimi ve yöneticileri benzeri konularda gerçekdışı isnatlar ile kendilerini taciz etmeye çalışan ve haklarında soruşturma yapılmasını sağlamaya çalışan her birey ile bunların azmettiricilerinin ciddi ve ısrarlı takipçisi olacaktır.
Yönetimimiz bu olay ile bundan sonra gerçekleşecek benzeri asılsız suç isnatlarında bulunan ve bulunduranlar hakkında başta TCK m. 267 ve 271 olmak üzere ilgili ve benzer tüm suçlarda adli makamlara suç duyurusunda bulunma kararı almıştır.
Kamuoyumuz en kısa zamanda tepkimizi ve boyutunu görecektir.
Adaletin ne derece kararlı olarak yanında isek, aynı kararlılıkla adaletsizliğin karşısında olacağımız da bilinmelidir.
Saygılarımızla.
Galatasaray Spor Kulübü
byariff
30.Mart.2012, 19:02
Bu Kirli oyuna galatasarayin ismini çekemezsiniz :)
necati transferini herkes biliyor devre arasinda yapildigini , devre arasi transferi yapmicagiz"da ne zaman yapicagiz. ?
Lucas Neill
30.Mart.2012, 19:20
TARAFTARIMIZA YAPILAN MUAMELE KABUL EDİLEMEZ
Dün akşam oynanan Galatasaray Medikal Park – Fenerbahçe Bayan Basketbol takımları arasında oynanan maçtan önce, maç sırasında ve maçtan sonra taraftarımıza güvenlik güçleri tarafından yapılan muamele hiç bir mazerete sığdırılamaz ve asla kabul edilemez.
Maç öncesinde bilet sırasındayken özel güvenlik görevlisi ile münakaşa eden bir taraftarımıza, tehdit veya hayati bir tehlike yokken, bir emniyet görevlisi tarafından silah çekilmiş, taraftarımızın kafasına silah kabzası ile vurularak kafasının yarılmasına sebep olunmuştur.
Maça girerken taraftarımız tepeden tırnağa aranmış olmasına rağmen geç gelen ve kapıyı kırarak giren diğer takım seyircisinin üzeri aranmamış ve bunun sonucu olarak maç sırasında gerek taraftarımızın üzerine gerekse sahaya onlarca yanıcı ve patlayıcı madde atılmış, onlarca taraftarımız yaralanarak hastaneye kaldırılmıştır.
Patlayıcıları ve yanıcı maddeleri atan gurubun belli olmasına rağmen güvenlik güçleri yöneticilerimizin ısrarla uyarmalarına rağmen “şimdi alırsak olay çıkar” bahanesiyle bu kişileri engellemekten imtina etmiştir.
Son olarak maçın bitmesine az bir süre kala rakip takım taraftarı arasından taraftarımızın üzerine güçlü bir ses bombası atılmış ve çıkan panikte kol ve bacağı kırılanlar olmuştur. İhmal ve vurdumduymazlık bununla da kalmamış güvenlik güçlerini göreve ve yardıma çağıran taraftarımız coplanmış ve göz yaşartıcı gaza muhatap olmuştur.
Hiç bir olay çıkarmamış, sahaya ve rakip takım taraftarına en ufak bir fiziki müdahalede bulunmamış ve kendisine karşı yapılan tahrike/yaralayıcı müdahalelere rağmen vakarını korumuş olan taraftarımızı korumakla görevli olan emniyet güçlerinin bu tutumu kulübümüzce kesinlikle kabul edilemez.
Güvenlik güçleri bu konuda açıklama yapmak ve bunun bir daha tekrarlanmayacağının garantisini kulübümüze ve kamuoyuna vermek zorundadır.
Görevini yapmaktan imtina eden kişilerle ilgili olarak gerek sayın Valilik ve gerekse Sayın Emniyet Genel Müdürlüğü nezdinde girişimlerimiz başlamıştır.
Bu vesileyle yaralanan ve insanlık dışı muameleye muhatap olan tüm taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, konunun takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla
Galatasaray Spor Kulübü
byariff
30.Mart.2012, 19:28
hadi hepsini geçtim ama gercekten yaziklar olsun.
Maç öncesinde bilet sırasındayken özel güvenlik görevlisi ile münakaşa eden bir taraftarımıza, tehdit veya hayati bir tehlike yokken, bir emniyet görevlisi tarafından silah çekilmiş, taraftarımızın kafasına silah kabzası ile vurularak kafasının yarılmasına sebep olunmuştur.
Nedvedmania
31.Mart.2012, 13:00
Tarihi itiraf !
Habertürk’e konuşan Hakan Şükür “İlk golümü Fener’e attım, ilk teklifi de Fener’den aldım. Kadıköy’de bir otelde misafir edildim. İki kulübün anlaşması için beklerken sıkıldım, 3. gün ayrıldım. O dönem Fener’e gidebilirdim” dedi
HTSPOR / Erhan Telli
Şike davasında tutuksuz yargılanan Yavuz Ağırgöl’ün önceki gün yapılan duruşmada ortaya attığı “Hakan Şükür’ü otelde saklıyordum. Bir işim çıkıp ayrılınca Hakan gitmiş. Yoksa Fener’deydi” iddiası efsane golcü tarafından doğrulandı.
Konu ile ilgili olarak HABERTÜRK’ün sorularını yanıtlayan Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, “Sakaryaspor forması altında ilk golümü o yıllarda kalesini Schumacher’in koruduğu F.Bahçe’ye attıktan sonra transfer teklifi geldi. Bir sezon önce Sakarya’dan F.Bahçe’ye giden Oğuz abi (Çetin), ‘iyi futbolcu, mutlaka alın’ diye beni tavsiye etmiş. Eğer o dönem iki kulüp anlaşsaydı ve ben de isteseydim F.Bahçe’de olacaktım” dedi.
‘BABAM İSTEDİ, BEN PEK NİYETLİ DEĞİLDİM...’
Hakan Şükür, babasının koyu bir F.Bahçeli olması, babasının arkadaşı olan Serkan Acar’ın da araya girmesiyle ikna edilerek Yavuz Ağırgöl tarafından Kadıköy’de bir otelde üç gün boyunca misafir edildiğini belirtip “Tabii o zamanlar profesyonel sözleşmem olmadığı için F.Bahçe’nin önce Sakaryaspor’la anlaşması gerekiyordu. Babam F.Bahçe’ye gitmemi isterken ben ise G.Saraylı olduğum için pek de istekli değildim açıkçası. İki kulübün anlaşması için üç gün boyunca otelde beklerken sıkıldım ve ayrılıp Sakarya’ya geri döndüm” diye konuştu.
“HAYALLERİMİ SÜSLEYEN G.SARAY’A GİTTİM”
Kulüpler anlaşamayınca bir sezon daha Sakarya’da oynayıp Bursaspor’a transfer olduğunu hatırlatan Şükür, şöyle devam etti: “Oradan da hayallerimi süsleyen G.Saray’a geldim. Dedikleri gibi eğer o dönem yine büyük camilarımızdan biri olan F.Bahçe’ye de gidebilirdim. Ama nasibimiz böyleymiş. Sonraki yıllarda da F.Bahçe’den birçok kez teklif aldım, ama kabul etmeyerek G.Saray’da kaldım.”
byariff
31.Mart.2012, 14:03
Ünal Aysal : Aslantepeye salon projemiz tamamlandı
Ünal Aysal: Tenis şubesi için ipek senoglu ile anlaştık
Ünal Aysal: Fatih Terim ile anlaştık. Kendisi görev süremiz boyunca bizimle olacak
U.Aysal acikladi ; Fatih Terim ile anlastik, biz yonetimde oldukca hocamiz olarak kalacak. Hatta 2020 yilina kadar uzanan planlar yapiyoruz.
Ünal Aysal: Basketbol maçlarında salondaki doluluk oranımız geçen yıla göre %311 arttı.Bu bize yeni bir salon yapma cesareti veriyor
Ünal Aysal: Stadyumda doluluk oranımız %68'i buldu. Avrupa ortalamasının oldukça üzerindeyiz fakat bunu yüzde 80'lere çekmeye çalışıyoruz.
Ü.Aysal:"Futbolda bizi yurt dışında bekleyen daha önemli sınavlar için yeni takviyelerin gerektiği çok açık.
Ü.Aysal:Fatih Terim'le beraber bu konuda ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Arkadaşlarımız dünyanın her yerinde araştırma içerisindeler.
Revolution
31.Mart.2012, 15:30
Başkan yüreğime su serpti adeta.
mpaker66
31.Mart.2012, 16:05
Seneye çok daha iyi olacak inşallah.Terim ve yardımcılarıyla.Ve genç yıldızlarıyla...
Revolution
31.Mart.2012, 16:25
Avrupa cezası almayız inşallah, Şampiyonlar Ligi atmosferini çok özledim açıkçası.
mpaker66
31.Mart.2012, 16:29
Avrupa cezası almayız inşallah, Şampiyonlar Ligi atmosferini çok özledim açıkçası.
özlenmez mi yahu? 5 senedir yokuz ŞL'de.Ama bi gelcez tam gelcez inşaallah.
Homer J.S
31.Mart.2012, 17:08
Tarihi itiraf !
Habertürk’e konuşan Hakan Şükür “İlk golümü Fener’e attım, ilk teklifi de Fener’den aldım. Kadıköy’de bir otelde misafir edildim. İki kulübün anlaşması için beklerken sıkıldım, 3. gün ayrıldım. O dönem Fener’e gidebilirdim” dedi
HTSPOR / Erhan Telli
Şike davasında tutuksuz yargılanan Yavuz Ağırgöl’ün önceki gün yapılan duruşmada ortaya attığı “Hakan Şükür’ü otelde saklıyordum. Bir işim çıkıp ayrılınca Hakan gitmiş. Yoksa Fener’deydi” iddiası efsane golcü tarafından doğrulandı.
Konu ile ilgili olarak HABERTÜRK’ün sorularını yanıtlayan Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, “Sakaryaspor forması altında ilk golümü o yıllarda kalesini Schumacher’in koruduğu F.Bahçe’ye attıktan sonra transfer teklifi geldi. Bir sezon önce Sakarya’dan F.Bahçe’ye giden Oğuz abi (Çetin), ‘iyi futbolcu, mutlaka alın’ diye beni tavsiye etmiş. Eğer o dönem iki kulüp anlaşsaydı ve ben de isteseydim F.Bahçe’de olacaktım” dedi.
‘BABAM İSTEDİ, BEN PEK NİYETLİ DEĞİLDİM...’
Hakan Şükür, babasının koyu bir F.Bahçeli olması, babasının arkadaşı olan Serkan Acar’ın da araya girmesiyle ikna edilerek Yavuz Ağırgöl tarafından Kadıköy’de bir otelde üç gün boyunca misafir edildiğini belirtip “Tabii o zamanlar profesyonel sözleşmem olmadığı için F.Bahçe’nin önce Sakaryaspor’la anlaşması gerekiyordu. Babam F.Bahçe’ye gitmemi isterken ben ise G.Saraylı olduğum için pek de istekli değildim açıkçası. İki kulübün anlaşması için üç gün boyunca otelde beklerken sıkıldım ve ayrılıp Sakarya’ya geri döndüm” diye konuştu.
“HAYALLERİMİ SÜSLEYEN G.SARAY’A GİTTİM”
Kulüpler anlaşamayınca bir sezon daha Sakarya’da oynayıp Bursaspor’a transfer olduğunu hatırlatan Şükür, şöyle devam etti: “Oradan da hayallerimi süsleyen G.Saray’a geldim. Dedikleri gibi eğer o dönem yine büyük camilarımızdan biri olan F.Bahçe’ye de gidebilirdim. Ama nasibimiz böyleymiş. Sonraki yıllarda da F.Bahçe’den birçok kez teklif aldım, ama kabul etmeyerek G.Saray’da kaldım.”
Hakan Şükür seneler geçtikçe Galatasaray taraftarının gözündeki değerini yitiriyor zaten. Keşke gitseymiş Fener'e üzülmezdim.
byariff
31.Mart.2012, 17:15
Ünal Aysal ''Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın yanına inşa edilecek kapalı spor salonumuz 10.160 seyirci kapasiteli olacak'
Ali Sami Yen Spor Lisesi Projesi
http://d1203.hizliresim.com/v/z/3z64f.jpg
Kapalı Spor Salonu Projesi.
http://d1203.hizliresim.com/v/z/3z64p.jpg
Sağlık Merkezi ve Müze Projesi.
http://d1203.hizliresim.com/v/z/3z64w.jpg
Night_Mare17
31.Mart.2012, 17:32
Riva'ya ali sami yen spor okulu açlıacak. Çok büyük bir kampüs alt yapı öğrencileri hem okul hem de futbola devam edecekler orada. Yatılı olacak La Masia 'ya benzetiyorlar.
Revolution
31.Mart.2012, 17:42
Muhteşem bir proje ama yurdum ailesinin çocuğunu spor lisesi'ne ha deyince vereceğini düşünmüyorum. Takdir edersiniz ki altyapıdaki her sporcu maalesef oyuncu olamıyor.
Kaka Leite
01.Nisan.2012, 15:22
1 Nisan 2012 14:00 | NTV Spor ve Ajanslar
Galatasaray'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Emmanuel Eboue, Galatasaray'a transfer olmasını kimin tavsiye ettiğini açıkladı. İşte bu sorunun cevabı..
http://picturf.com/i/3Rc
Galatasaraylı futbolcu Emmanuel Eboue, Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in kendisine Galatasaray'a gitmesini tavsiye ettiğini söyledi.
Fildişi Sahilli futbolcu, Galatasaray Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nde yer alan söyleşisinde, Arsenal'da fazla forma şansı bulamayacağını anladıktan sonra Wenger ile görüştüğünü ifade ederek, "Kendisine, 'Artık eskisi kadar süre alma fırsatım olmayacak. Bu yüzden daha fazla forma şansı bulabileceğim bir takıma gitmem için bana izin verin' dedim. Arsene Wenger beni çağırdı ve Fatih Terim'in beni istediğini söyledi. Tavsiyesi kesinlikle Galatasaray'a gitmem üzerine oldu. Terim'in basın toplantısında, 'Emmanuel Eboue'yi istiyorum' açıklamasını gördüğüm an ikna oldum. Kendimi özel hissetmiştim" diye görüşlerini aktardı.
"FATİH TERİM ÇOK İYİ BİR İNSAN"
Teknik direktör Fatih Terim ile görüştüğünü ve yüzündeki gülümsemeyi gördüğünü anlatan Eboue, "Bu bana büyük güven verdi. Gün geçtikçe kendisini daha iyi tanıyorum. O, gerçekten çok iyi biri. Herkese karşı çok kibar. İşini büyük bir tutkuyla yapıyor. Yaptığı işten keyif aldığını, büyük fedakarlıklar yaptığını, her an daha iyisine ulaşabilmek için sürekli hedefine odaklandığını rahatlıkla görebiliyorsunuz. İşini seviyor, bu çok önemli, dahası Galatasaray'ı çok seviyor. Bu yüzden taraftarlar da ona büyük saygı duyuyor. Onunla beraber çalıştığım için mutluyum. Takım olarak da her gün birbirimizi daha iyi anlıyoruz. Sıkı bir aile gibiyiz. Yabancısı, yerlisi, herkes birbirini seviyor. Ve bu ortamın yaratılmasında Fatih Terim'in payı çok büyük" şeklinde konuştu.
"SEMİH VE EMRE BENİM KÜÇÜK KARDEŞİM GİBİ"
Eboue, sezon başındaki birkaç maçın kendisi için iyi geçmediğini ancak Kayserispor maçından önce Fatih Terim ile yaptığı konuşma sonrasında en sevdiği pozisyonda oynamaya başladığını ve o günden beri kendisini daha iyi hissettiğini dile getirdi.
Fildişi Sahilli futbolcu, genç oyuncular Semih Kaya ve Emre Çolak ile birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Semih Kaya ve Emre Çolak'ı karşıma çıkardığı için Tanrı'ya şükrediyorum. Bu iki genç adam, benim küçük kardeşim gibiler. Takımdaki herkesi seviyorum. Ama onlarla ilişkim biraz daha farklı. Henüz çok gençler. Tecrübeli oyuncuların onlara doğru yolu göstermeleri gerekiyor. Ben sürekli ikisiyle beraberim, bana ihtiyaçları olduğu her anda onların yanında yer almaya çalışıyorum. İkisinin iyi oynadıklarını görünce takım halinde mutlu oluyoruz. Ben de onlara çok başarılı bir kariyer diliyorum. Umarım çok iyi yerlere gelecekler" ifadelerini kullandı.
"BU KÜLÜP İÇİN BİR ÇOK ŞEYİ YAPABİLİRİM"
Eboue, zaman zaman attığı goller sonrasında farklı bir dans figürü sergilediğinin hatırlatılması ve "Ama mutlaka henüz görmediğimiz bir kutlama dansı vardı. Repertuvarında muhtemel şampiyonluk kutlamasında sergilemek üzere saklı tuttuğu bir dans figürü var mı?" sorusunu, "O günü bekliyorum. O güne odaklanıyoruz takım halinde. Eğer şampiyonluğu yaşarsak, bu kulüp için birçok şeyi yapacağımın sözünü verebilirim" diye cevapladı.
İç saha veya dış saha fark etmeden, her maç sonrası soyunma odasına en son giden Eboue, Galatasaray taraftarıyla ilgili bir soru üzerine de "Onların sevgisine karşılık vermek istiyoruz. Onlar için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
byariff
01.Nisan.2012, 15:24
Eboue gerçekten cok mukemmel bir sag bek , emre ve semih ilede çok ilgileniyor onlara umarim tecrubesi ile dogru yolu gosterir. uzun yillar umarim takimda kalir eboue
di canio
01.Nisan.2012, 16:51
Galatasaray'ın mali durumu nedir? UEFA'nın Finansal Fair Play kriterine takılma gibi bir durumu var mı?
byariff
01.Nisan.2012, 16:55
Başkan Aysal, görev geldikleri 11 Mayıs 2011 tarihinden bu yana borçları, verilmiş teminatları ve gelirler üzerindeki temlikleri azalttıklarını ifade etti.
Geldikleri noktanın, arzuladıklarının 2-3 ay gerisinde ama doğru istikamette olduğunu anlatan Aysal, ''Borcun yükselmesi durdurulmuş, azaltma süreci hız kazanmaya başlamıştır. Göreve geldiğimizde toplam borç-alacak farkımız 315 milyon dolardı. Bunu 251,9 milyon dolara indirdik. 850 milyon dolar olan teminatlar, 531 milyon dolara çekilmiştir. 252 milyon dolar olan temlikler 101 milyon dolar seviyesine inmiştir. Buna rağmen mali açıdan henüz rahatladığımızı söyleyemeyiz. Ekonomideki mucizeler, sadece disiplinin devamı ve yönetimin kararlılığıyla gerçekleşebilmektedir'' şeklinde konuştu.
Başkan Aysal, sermaye artışı kararlarından sonra bazı yazarların kendilerini adeta soyguncu olarak ilan ettiklerini hatırlatarak, ''Ancak, biz kararla şirketimizi güçlendirmeyi hedefledik. Aldığımız bu karardan sonra 142 liraya kadar düşmüş olan hisse senetlerimiz, geçtiğimiz hafta 255 lira, bu sabah da 248,5 lira olmuştur. Yatırımcımıza kazandırdığımız için seviniyoruz ve mutluyuz. Sportif şirket hisselerinden kısa sürede kar beklememek gerekir'' dedi.
di canio
01.Nisan.2012, 16:58
UEFA'nın Finansal Fair Play kriterine takılma durumu sözkonusu mu peki?
E.Cartman
01.Nisan.2012, 17:40
Derneğe giden gelirlerin Sportif A.Ş'ye aktarılmasıyla Finansal Fair Play'den bu sezon geçmeyi garantiledik diye biliyorum şahsen. Yani bu tarz bi olay vardı :D
LadroN
01.Nisan.2012, 18:03
Öyle bir durum olsaydı çokça konuşulurdu.Avrupa'ya gitme yasağı olmaması halinde seneye Avrupa'ya gideriz diye düşünüyorum.Zaten Ünal Aysal'ın açıklamaları da bu yönde.Birde şu sermaye arttırımı falan vardı.
di canio
01.Nisan.2012, 18:07
Ben de bir haber okudum, UEFA'nın Finansal Fair Play'i katı bir şekilde uygulayacağı ile ilgili. Haberde Galatasaray'ın bu mali tablosuyla bu kriteri aşamayabileceği yazıyordu. O yüzden sordum.
byariff
01.Nisan.2012, 18:14
Ben de bir haber okudum, UEFA'nın Finansal Fair Play'i katı bir şekilde uygulayacağı ile ilgili. Haberde Galatasaray'ın bu mali tablosuyla bu kriteri aşamayabileceği yazıyordu. O yüzden sordum.
bu yil icin degil 3 yil sonra uygulamaya baslancak
di canio
01.Nisan.2012, 18:24
bu yil icin degil 3 yil sonra uygulamaya baslancak
Öyleyse tamam. Ben önümüzdeki yıl sandım.
byariff
02.Nisan.2012, 13:44
Avrupada Devre Arasi Transferinde Takimina "GOL" katkisi sagliyan isimler.
http://c1204.hizliresim.com/w/2/40ypk.jpg
SaLviO
02.Nisan.2012, 13:49
Sow 13 e gelmediki
Suicider
02.Nisan.2012, 14:04
Sarı kart cezaları Play-off'a yansımıyor siliniyor hepsi.Fakat son maçta kırmızı kart görürsek play-off ilk maçında oynayamaz oyuncu.O yüzden dikkatli olması lazım oyuncuların.
Revolution
02.Nisan.2012, 15:45
Sow da konuşulmadı ama kaşla göz arası sallamış 5 tane :D
di canio
02.Nisan.2012, 15:55
En golcüleri dense daha doğru olur liste için. Yarar, sadece golle olmuyor.
Deus Dominus
02.Nisan.2012, 17:28
Sebastian Pinto'yu da ekleyelim bir zahmet o listeye :) 12 lig maçı 7 gol, 1 kupa maçı 1 gol. Toplam 13 maç 8 gol, ortalama yaklaşık 0.62
byariff
02.Nisan.2012, 17:30
listeyi ben yapmadim :D yapanlar unutmus galiba
byariff
02.Nisan.2012, 19:19
Muslera, Bleacher Report'a göre dünyanın en iyi 7.kalecisiymiş.
muslera
Night_Mare17
02.Nisan.2012, 19:45
Muslera, Bleacher Report'a göre dünyanın en iyi 7.kalecisiymiş.
muslera
Fifa Sıralamasında da öyleydi.
byariff
03.Nisan.2012, 14:26
Felipe Melo: Sezon başı Sao Paulo veya PSG'ye gidecektim. Hatta Real Madrid'e bile Diarra takası ile gitme durumum vardı.
Felipe Melo: Galatasaray beni çok istedi, bu da kendimi çok önemli hissettirdi. Ancak Türkiye'yi tanımadığım için kaygılarım vardı.
F.Melo: Bu sezon sadece Alex'i tutamadım, çünkü o gerçekten iyi oyuncu. Derbide de golünü attı. Ancak Fenerbahçe bizi bu sezon yenemedi.
SaLviO
03.Nisan.2012, 17:22
F.Melo: Bu sezon sadece Alex'i tutamadım
Sen yenisin galiba :D
eng1n
03.Nisan.2012, 17:48
Fifa Sıralamasında da öyleydi.
Fifa sıralaması değil o. IFFHS diye bir kurumun hazırladığı sıralamaydı IFFHS pek ciddiye alınacak bir kurum değil.
byariff
03.Nisan.2012, 17:50
Fifa sıralaması değil o IFFHS diye bir kurumun hazırladığı sıralamaydı IFFHS pek ciddiye alınacak bir kurum değil.
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu oha ciddiyie alincak degil yani (aa)
eng1n
03.Nisan.2012, 17:52
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu oha ciddiyie alincak degil yani (aa)
İsmine bakma arif resmi bir kurum değil. Türkiye de ki basın dışında ciddiye alan yok zaten, internet de biraz hazırladıkları listelere bakarsan anlarsın niye ciddiye alınmaması gerektiğini.
RaSenGan
03.Nisan.2012, 18:06
Baros ve Gökhan antrenmanda çarpışmış.Baros'un burnu kırılmış.Gökhan'la ilgili bir şey yazmıyor ama o iki sezonu kapamış olmalı :D
Aynı kurum geçen sene dünyanın en iyi kalecilerinde Rüştü'yü 23. olarak göstermişti.
IFFHSnin açıkladığı Dünyada 21. yüzyılın En İyi Kalecileri listesinde Beşiktaşın 38 yaşındaki eldiveni 23. sırayı alırken G.Saraylı Fernando Muslera da 21. basamakta gösterildi.
di canio
03.Nisan.2012, 18:12
Ciddiye alınması gereken bir kurum ama onların "en iyi futbolcu", "en iyi takım" diyerek verdikleri liste için hesapları, formülleri bizim algıladığımızdan ya da algılamak istediğimizden farklı. Farklı bir metodları var.
byariff
03.Nisan.2012, 18:40
F.Terimden Centilmenlik...
Terim,Centilmenlik
Revolution
03.Nisan.2012, 18:49
Görmek istediğimiz şeyler bunlar, helal olsun. Bir de Gökhan Gönül'ün yaptığı birşey vardı hangi maç şimdi hatırlayamıyorum, o da çok önemliydi.
Herşeyi geçtim Yalçın da hakeme bile bakmadan topu istiyor Fatih Hoca'dan :D
RaSenGan
03.Nisan.2012, 19:23
Biz alkışladık bunu stadta :p
byariff
05.Nisan.2012, 16:24
GALATASARAY'DA ŞOK KAVGA... Galatasaray'da antrenman sonrası Melo ve Riera soyunma odasında kavga etti. NTVSPOR
Açıklama: '' Birbirleri ile tartışan Melo ve Riera için kulübümüz iç disiplin talimatı uygulanacaktır ''
anil luque
05.Nisan.2012, 16:25
Ben de bu haberi yazacaktım şimdi.
Ne oldu acaba merak ettim. Riera'nın etliğe sütlüğe karışacak bir hali yoktur pek.
byariff
05.Nisan.2012, 16:28
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/13083.php
SaLviO
05.Nisan.2012, 16:33
kadro dışı kalırlar bu hafta sonra barıştık süsü verirler
byariff
05.Nisan.2012, 16:36
Para cezasi verirler
SaLviO
05.Nisan.2012, 16:37
yumruk yumruğa kavga mı etmişler yoksa it dalaşımı :D :D :D
Suicider
05.Nisan.2012, 16:41
Güzel beyler tam play-off öncesi böyle birşey olmalıydı.Birde Elmanderle Eboue girsin birbirine işte ozaman şampiyon olmamayı başarabiliriz.Hadi çocuklar yapabilirsiniz bunu(!)
ReaList
05.Nisan.2012, 16:44
İkisi de kovulsun, hatta olaya şahit olan Elmander, Muslera ve Eboue'de : )
Şaka bir yana olur öyle şeyler, biz halı saha macı yaparken bile arkadaşlarla tartışırız ama sonra her şey biter, unutulur ve kendi haline döner.
byariff
05.Nisan.2012, 16:45
Basına kapalı calismada çıkan kavga Gs int sitesinden bildiriliyorsa kavganın boyutu buyuk olabilir.
Bu tip şeyler normal bence de ama bu sefer iş büyük gibi gözüküyor.
RaSenGan
05.Nisan.2012, 17:25
Fatih Terim gereken ayarı verir.Zaten sezon sonu birisi kesin gidecek diğeri belli değil.Ben araları bayağı iyi diye biliyordum şaşırdım bu olaya.
Lucas Neill
05.Nisan.2012, 17:46
Riera'nin bu sekilde hirslanmasi güzel playoffda umarim iyi oynar.
Revolution
05.Nisan.2012, 18:03
Takım içinde tartışmalar da kavgalar da olur. Bunlar gayet doğal. Fatih Terim de Tarih Yazanlar programında demişti abartılı olmamak kaydıyla takım içi münakaşa yoksa orada bir sıkıntı vardır diye. Eğer olayın sonu tatlıya bağlanırsa bırakın zararı bu takıma yarar sağlar. Ama aralarında inşallah ciddi bir problem yoktur.
Lucas Neill
05.Nisan.2012, 18:32
Kavga ciddiymis sanirim Riera'nin kasi acilmis. Takim tam playoff öncesi Melo'nun kadro disi kalmasini kaldiramaz umarim öyle bi karar verilmez. Zaten Melo kadro disi kalirsa sansimiz yok hic.
furkan58
05.Nisan.2012, 18:37
Riera'nın hastanelik olduğu söyleniyor ne kadar doğrudur bilemicem .
anil luque
05.Nisan.2012, 18:39
Yok artık. Topla tüfekle mi daldılar birbirlerine ne ettiler?
Lucas Neill
05.Nisan.2012, 18:40
Riera'yi soyunma odasinda dövmüs deniyor Melo icin baya saglam dövmüs sanirim ki hastanelik etmis. Ben Fatih Terim'i taniyorsam cok büyük ceza verir ikisine belki de sezon sonu Melo Juve'ye geri döner ama Melo gibisini bulamayiz yazik oldu.
goosfraba
05.Nisan.2012, 18:44
terim ikisini de kadro dışı bırakır, sene sonu da gönderir bence.
Fearless Coward
05.Nisan.2012, 18:45
Ah be çocuklar bi dişinizi sıkamadınız şurda kaldı 7 maç...Melo'yu oynatır Terim ama gelecek sezon istemez gibime geliyor yani bonservisini almayız bence...
anil luque
05.Nisan.2012, 18:47
Eğer söylentiler doğruysa affedilecek cinsten değil bir oyuncunun takım arkadaşını hastanelik etmesi.
C h A o S
05.Nisan.2012, 18:56
"HİÇKİMSE GALATASARAY'DAN BÜYÜK DEĞİL"
Albayrak 'Futbolcuların kadro dışı bırakılması gibi bir durum söz konusu mu' sorusuna ise "Onun kararını Fatih Terim verecek. Şu anda bir şey söylemek için çok erken. Hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Galatasaray'a neler geldi neler gitti. Ama her şeyden önce sistem ve disiplin önemli. Hocamız da buna çok önem verdiği için böyle bir karar aldı. Bu karar tamamen hocaya aittir" diyerek yanıtladı.
RaSenGan
05.Nisan.2012, 18:57
Kaşı yarılmış sanırım Riera'nın.
sui generis
05.Nisan.2012, 18:57
Manisa ya gitmezler, play off larda barışmış olurlar. sıkıntı kalmaz.
C h A o S
05.Nisan.2012, 19:17
Riera'da hastanelik bir şey olsa kesin fotoları felan nete düşerdi.Melo'nun o kadar şiddet uygulayacağını sanmıyorum.Florya'da o kadar doktor felan var.Hastenelik olması için iç kanama felan geçirmesi lazım.
Ayrıca Riere,Melo'ya nasıl karşılık verdi merak ediyom:DPsikopat bu Melo.
Kaka Leite
05.Nisan.2012, 19:28
Hastanelik bir olaysa iş büyük, Terim ikisinide kadro dışı bırakır bence
Edit: ORHUN GENCER™ @OrhunGencer
Aldığım son duyuma göre Riera ile kavga eden Felipe Melo kadro dışı bırakılmış... (kaynak kesin değil ama bence olmuştur)
byariff
05.Nisan.2012, 19:36
Adem Kabayel : 1.5 saatir B.Evler M.Park Hast. Önündeydm. Riera'nın tedavisi tamamlanıp gönderildi...
Kaka Leite
05.Nisan.2012, 20:03
5 dikiş atmışlar kaşına Riera'nın
Night_Mare17
05.Nisan.2012, 20:19
Riera ile Melo Oly ile olan hazırlık maçında da tartışma yaşamıştı. Melo oynar sezon sonu alınmaz Riera'da yolcu.
Cengo
05.Nisan.2012, 20:22
Eğer söylenildiği gibi Melo kapıyı kitleyip Riera'yı hastanelik etti ise gönderilmesi gerekir. Böyle kötü bir olay duymadım hayatım boyunca doğru ise.
Tomas'ın formayı çıkarıp yere atmasından çok üzüntü duymuştum, çok da farklı değil bugün. O gün yönetimin yaptığı çok doğruydu. Bu tarz oyuncuların yeri yok futbolda. Futbolcu profesyonel olmalı, örnek olmalı yaşamı ile. Hiçkimse Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş vs kulüplerimizden daha büyük değil. Biri gider biri gelir, bu oyuncular bunu bilmeli, profesyonel olmalı.
Lucas Neill
05.Nisan.2012, 20:42
Eğer söylenildiği gibi Melo kapıyı kitleyip Riera'yı hastanelik etti ise gönderilmesi gerekir. Böyle kötü bir olay duymadım hayatım boyunca doğru ise.
Tomas'ın formayı çıkarıp yere atmasından çok üzüntü duymuştum, çok da farklı değil bugün. O gün yönetimin yaptığı çok doğruydu. Bu tarz oyuncuların yeri yok futbolda. Futbolcu profesyonel olmalı, örnek olmalı yaşamı ile. Hiçkimse Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş vs kulüplerimizden daha büyük değil. Biri gider biri gelir, bu oyuncular bunu bilmeli, profesyonel olmalı.
Florya'da soyunma odasi kapilari sifreliymis yani oyuncular kilitleyemez o yalan.
Riera 5'e 2 oynarlarken Melo'ya ana avrat sövmüs o da dövmüs deniyor :)
furkan58
05.Nisan.2012, 20:54
Florya'da soyunma odasi kapilari sifreliymis yani oyuncular kilitleyemez o yalan.
Riera 5'e 2 oynarlarken Melo'ya ana avrat sövmüs o da dövmüs deniyor :)
Şifreli olunca oyuncular kilitleyemiyo mu kapıları ? Oyunculardan mı saklıyolar şifreleri ?
eng1n
05.Nisan.2012, 20:56
benim aklıma gelen Tiago Juventus başkanını tuvalete kitlemiş 1 saat sonra Del Piero kapıyı kırıp kurtarmıştı başkanı.
olaya gelirsek Melo takım için önemli oyuncu. bu hafta maçta oynamazlar play off öncesi barışırlar.
Lucas Neill
05.Nisan.2012, 20:56
Şifreli olunca oyuncular kilitleyemiyo mu kapıları ? Oyunculardan mı saklıyolar şifreleri ?
Yav oyuncu nereden bilecek sifreyi laf olsun tartisma ciksin diye konusuyorsun oranin görevlileri vardir onlar acar kapiyi malzemeleri koyarlar ki öyleymis Florya'da calisanlar bunu söylüyor.
Sirius Black
05.Nisan.2012, 21:01
Söylentiler üzerine konuşmanın bir anlamı yok şu an. Durumun ciddiyetini öğrenmek lazım önce.
furkan58
05.Nisan.2012, 21:04
Yav oyuncu nereden bilecek sifreyi laf olsun tartisma ciksin diye konusuyorsun oranin görevlileri vardir onlar acar kapiyi malzemeleri koyarlar ki öyleymis Florya'da calisanlar bunu söylüyor.
Laf olsun tartışma çıksınla alakası yok . Oyuncular niye bilmesin şifreleri yani bu kadar basit . Bilmezler olabilir ama şifre var diye melo kapıyı kitleyemez demek yanlış belki biliyodur şifreyi . Ama bilmiyolarsa bilemem .
Dün Volkan'a atılan çakının açık olup olmadığı tartışıldı.
Bugünde kavga ederlerken kapı kilitli mi kilitli değil mi diye tartışılıyor. :D
furkan58
05.Nisan.2012, 21:08
Dün Volkan'a atılan çakının açık olup olmadığı tartışıldı.
Bugünde kavga ederlerken kapı kilitli mi kilitli değil mi diye tartışılıyor. :D
Ayrıntılara takılan bir milletiz :)
Night_Mare17
05.Nisan.2012, 21:09
Melo ısırdı bence :D
Suicider
05.Nisan.2012, 21:19
Riera sen neyine güveniyorsun arkadaş Melo ile dalaşıyorsun.
futureless
05.Nisan.2012, 21:26
Aslan kafesine parmak uzatma demişler , Melo zaten hırslı birisi , Riera ne yaptıysa artık , hayatının hatasını yapmış :D
nannar
05.Nisan.2012, 21:33
:) melo pataklamış mı riera'yı yani? hayır kavga eden adamları soyunma odasına gönderdiniz tamam da yanlarına 1-2 adam versenize madem :D bu iş büyük olmasa yani kavga itiş kakışla bitse resmi açıklama gelmezdi. baya iyi girmişler demekki. hayırlısı olsun.
C h A o S
05.Nisan.2012, 21:44
Melo ve Riera Manisa maçında oynamaz birde 50.000 tl felan para cezası alırlar.Takımın önünde özür dilerler ve kadroya girerler.Hep böyle olur.Bu olayda bence böyle olucak.
RaSenGan
05.Nisan.2012, 22:01
Yalnız Melo hep saha içinde bir şey yapacak bir maç yakıcak bizi diye düşünüyorduk ama yanılttı bizi içerden birini indirdi :D
E.Cartman
05.Nisan.2012, 22:13
Sırf bu tartışmadan dolayı ikisini de gönderebilir Fatih Terim.
europeanconquer
05.Nisan.2012, 22:14
Önce kendimi sonra onu vururum Melo'yu gönderirse :uzgun:
RaSenGan
05.Nisan.2012, 22:20
Yarın basın açıklaması yapıcaklarmış.İdman da basına açılıcakmış.
Lucas Neill
05.Nisan.2012, 22:24
Iki oyuncu da Fatih Terim'den özür dilemis. Sanirim kadro disi falan yok.
di canio
05.Nisan.2012, 22:24
Yarın basın açıklaması yapıcaklarmış.İdman da basına açılıcakmış.
İdman basına açıldığına göre barış sağlanmış mesajı verilecek demektir. Her kavga sonrası alışıldığı üzre idman gayet neşeli geçer :)
byariff
05.Nisan.2012, 23:10
iki futbolcuda ozur dilemis yarin aciklama yapcaklar ve aylar sonra terim ilk kez idmani basina acik yapicak
footballer33
05.Nisan.2012, 23:58
Vay arkadaş, ne kavgaymış böyle? Hastanelik durumlar, kaşa dikiş atmalar... Sezon sonunda Melo ve Riera kesin yolcu. Melo zaten kiralıktı ve bonservisi yüksekti, yani alınıp alınmayacağ netleşmemişti; ama bu olaydan sonra Fatih Terim tutmaz takımda. Playoffta oynatır ve yollar. Riera da geldi geleli fayda sağlayamadı, onu da sözleşmesini fesheder ya da uygun bir paraya satar elden çıkarırlar.
Nedvedmania
06.Nisan.2012, 00:04
Vay arkadaş :) Neyin ne olduğunu anlamadan, bilmeden asıp kesmek ne kadar kolay :)
footballer33
06.Nisan.2012, 00:05
Bilmeden asıp kestiğimiz yok. Atılan twitlere ve ortalıkta dolanan haberlere göre konuşuyoruz. İşkembeden sallamıyoruz.
byariff
06.Nisan.2012, 00:24
ingilizcesi olanlar vardir burda ne demek istiyor acaba
http://sports.yahoo.com/soccer/news?slug=ap-galatasaray-match-fixing
E.Cartman
06.Nisan.2012, 00:29
5 yıl Avrupa'ya gitmeme olayını istemediğimizi, zararları falan anlatmış yanlış anlamadıysam.
Nedvedmania
06.Nisan.2012, 00:32
Bilmeden asıp kestiğimiz yok. Atılan twitlere ve ortalıkta dolanan haberlere göre konuşuyoruz. İşkembeden sallamıyoruz.
Twitter'de dolanan haberlerin kaçı doğru acaba ? Daha kavganın sebebini bile bilen yok.
footballer33
06.Nisan.2012, 00:39
Doğru olmasa resmi sitenizde ne diye açıklama yapılsın? Amaç ne yani, eğer ortada bir şey yoksa. Ben tahrik edip ortamı germeden, kişisel düşüncemi yazdığım halde ne diye taktınız attığım yoruma, hangi ifadem size ters geldi, onu da anlamış değilim. Enteresansınız. :)
Nedvedmania
06.Nisan.2012, 00:43
Doğru olmasa resmi sitenizde ne diye açıklama yapılsın? Amaç ne yani, eğer ortada bir şey yoksa. Ben tahrik edip ortamı germeden, kişisel düşüncemi yazdığım halde ne diye taktın attığım yoruma, hangi ifadem size ters geldi, onu da anlamış değilim. Enteresansınız. :)
Kavga olduğu doğru. Ben ona birşey demiyorum zaten. Ama sebebini, sonucunu bilmeden millet atıp tutuyor. Yorumuna takmak gibi bir olay yok. Bana garip gelen biz kendi oyuncularımızı bu kadar eleştirmezken dışardan birisinin o gitsin, bu kesin gider tarzında yorum yapması. Zaten yorum yapamazsınız demiyorum. İstediğinizi diyebilirsiniz. Ben de sizin yorumunuza karşı düşüncemi belirttim :)
Sonuç olarak yarın basın karşısına çıkıp özür dilenecek ve neşeli bir idman yapılacak. Büyütmeye gerek yok.
footballer33
06.Nisan.2012, 00:46
Bir önceki mesajımda da söyledim, şimdi de söylüyorum. Bunlar benim düşüncem. Gönderileceği konusunda kesin ve net bir iddiam yok, sadece kişisel tahminim o yönde. Bunu söyleyen tek kişi de ben değilim.
Neyse, yarın toplantıdan çıkacak sonucu siz son cümlenizde yazmışsınız zaten. İyi paylaşımlar. :)
Deus Dominus
06.Nisan.2012, 01:07
Ama tahminini yaparken 'bence', 'bana kalırsa', benim düşüncem', sanırsam' vb. kelimeler kullanırsan 'galiba' bu kadar tepki vermez insanlarda :) Kesin gider, kesin öyle olur böyle olur dediğin zaman farklı yere gider o yorum. Kelimeleri doğru seçmekte fayda var.
Nedvedmania
06.Nisan.2012, 01:09
Olay orda zaten de neyse :)
footballer33
06.Nisan.2012, 01:16
Yaptığım yorumun benim düşüncem olduğu açıkça ortada değil mi? Bence, bana kalırsa diye yorum yapıp tepki alanları da gördüm burada, neyse uzatmaya gerek yok. Bundan sonra bence ile başlarım yorumlara, sizin dediğiniz olsun. :)
Nedvedmania
06.Nisan.2012, 01:58
Yaşanan olayların ardından, iki oyuncu teknik direktör Fatih Terim'den görüşme talebinde bulunsa da Terim buna sıcak bakmayarak talebi reddetti.
NtvSpor
Eğer haber doğruysa yarınki basın açıklamasından kötü bir sonuç çıkacak demektir.
europeanconquer
06.Nisan.2012, 10:21
Olayları ne de güzel bağlıyorsunuz yahu :) Kimse kavga olmamış demiyor.Sadece Cihan abi olayların doğrularını bilmeden bu kadar kesin yorum yapmayın demiş.
attirson
06.Nisan.2012, 10:24
Bide yanlarında adam da gönderselermis soyunma odasına diyenlerde var.Bunlar 30 yaşında adamlar hemde profesyonel futbolcu hırsına sinirine hakim olamıyorsa zaten ne yaşının ne profesyonelliğinin hakkını veremiyor demektir.
nannar
06.Nisan.2012, 11:07
Bide yanlarında adam da gönderselermis soyunma odasına diyenlerde var.Bunlar 30 yaşında adamlar hemde profesyonel futbolcu hırsına sinirine hakim olamıyorsa zaten ne yaşının ne profesyonelliğinin hakkını veremiyor demektir.
ya bıraksana. ne profesyonelliği ? uluslar arası kupada maç esnasında zidane gibi bir isim rakibe kafa atabiliyorsa antremanda tartışan 2 oyuncunun sakinleştirilmeden soyunma odasına yanlarında kimse olmadan gönderilmesi hatadır. oyuncuların yaptıkları dogrudur demiyorum ama kavga eden iki oyuncunun yanına bir adam verip soyunma odasına gönderirsin,sakinleşirler.
Kaka Leite
06.Nisan.2012, 12:41
Melo ve Riera bugün yapılan antremana katılmamış.
sarianet
06.Nisan.2012, 12:46
benim düşüncem rieyra takımdan uzaklaştırılır melo ile gsnin kanı bu kadar uyuşmuşken meloyu gözden çıkaracaklarını sanmıyorum. belki orduspora kiralanır rieyra kimbilir:D
Suicider
06.Nisan.2012, 12:48
Fatih Terim: Olmuş bir olayı saklamanın gereksiz olduğunu düşünüyoruz. Kamuoyu ve Galatasaraylılarla olayı paylaşmak istedik
Fatih Terim: Yazılanları söylenenleri gördüğümüzde, bilgi kirliliğini önlemek istedik. Herşeyi doğru ve yerli yerine koyalım.
Fatih Terim: Dün antreman sırasında rutin olaylardan birisi olmuştur. Sen girdin, ben girdim şeklinde oldu ama olay devam etti.
Fatih Terim: Ben araya girdim ve oyuncuları soyunma odasına gönderdim. Melo arkadaşına vurmuş, Riera'nın kaşı açıldı.
Fatih Terim: Riera olay sonrasında hastahaneye gitti, sonrasında buraya geldi ve birlikte yemek yedik. Hadise tamamen bundan ibaret..
Fatih Terim: Bunu Galatasaraylılarla ve futbol kamuoyuyla doğru bir şekilde paylaşmak istedik. Buraya getirip öpüştürürdüm ama doğru değil.
Fatih Terim: İkisi de ceza alacak, Galatasaray'ın disiplin talimatı var. Ama bu talimatlardan evvel kendi değerleri var.
Fatih Terim: Ben yönetimimize oyunculara alacakları en yüksek para cezasını almalarını talep ettim.
Fatih Terim: Bugün takımdan ayrı çalışacaklar, bir antrenör nezaretinde başka bir sahada çalışacaklar.
Fatih Terim: Şampiyonluk yürüyüşüne katılıp, katılmayacaklarına önümüzdeki günlerde karar vereceğim.
Fatih Terim: Bizimle Manisa deplasmanına gelmeyecekler, bir süre antremana da çıkmayacaklar. Gereken en büyük para cezasını da alacaklar.
Fatih Terim: 2-3 hafta evvel Juventus kulübü ile görüşme yaptık. Sportif direktörleriyle Melo hakkında görüşme gerçekleştirdik.
Fatih Terim: Şampiyonluk yolunda bizim kolumuza girip, girmeyeceklerine önümüzdeki günlerde ben karar vereceğim.
Fatih Terim: Galatasaraylılar merak etmesin, biz bu işi çözeriz. Buradan Galatasaray yara almadan, güçlenerek çıkar.
Fatih Terim: Yalandan bir sahne ayarlayarak, yalandan öpüştürerek bunun üzerini kapatmanın alemi yok.
Fatih Terim: Galatasaray'ın kendine ait değeleri vardır; Asıl olan Galatasaray'dır. Bugün tam söylenecek olan budur..
Fatih Terim: Ufak tefek nazar boncukları olacaktır. Bunun cezasız kalması mümkün değildir. Ceza bir kaç şekildir ve bunları göreceğiz.
Fatih Terim: "iddia ediliyor" kelimesi çok esnek bir kelime, üzerine destan yazılır.. Ben size doğrusunu söylüyorum, gerçekleri söylüyorum.
Fatih Terim: Son bitim yeri benim bulunduğum çizgidir. Bu çizgiden sonra herşey biter.. Çizgiyi aştıkları için konuyu paylaşıyoruz.
Fatih Terim: İki oyuncunun da görüşme teklifini de kabul etmedim. En azından 48 saatin geçmesini bekledim.
Fatih Terim: Bütün disiplin cezaları dünden itibaren zaten işleme alındı ama şampiyonluk yolunda bizimle olacaklar mı, göreceğiz.
Fatih Terim: Felipe Melo ve Albert Riera'nın çok üzgün olduklarını biliyorum. Ama kendileriyle görüşmedim.
C h A o S
06.Nisan.2012, 12:48
Melo ve Riera, Manisa'da yok!
Galatasaray'ın Perşembe günü yapılan antrenmanında kavga eden Felipe Melo ve Albert Riera antrenmana çıkmadı.
Dünkü antrenmanda kavga eden Felipe Melo ve Albert Riera, Galatasaray'ın bu sabahki antrenmanında yer almadılar.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman basına açık olarak yapılıyor.
Teknik direktör Fatih Terim konu hakkında basın mensuplarına açıklamada bulundu
'KİMSEDEN SAKLAMADIK'
"Olmuş bir hadiseyi saklamanın gereksiz olduğunu düşünerek hareket ettik ve kamuoyuyla paylaştık. Tabii yaşananlar ve söylenenleri gördüğümüzde bilgi kirliliğini önlemek istedik ve bu basın açıklamasının daha doğru olduğuna karar verdik. Melo Riera'ya vurmuş ve Riera'nın kaşı açılmış biz de hastaneye götürüp tedavisini yaptırdık. Ben buraya Melo'yu da Riera'yı da getirebilirdim ancak bu doğru olmazdı. Konuyla ilgili spekülasyonları önlemek için ben karşınızdayım.Önce bizim doğruları paylaşmamız gerekiyor. Hadiseyi size aktardım. Olay bundan ibaret."
CEZA GELİYOR
"İki oyuncumuz da muhakkak ceza alacak. Disiplin talimatımız var ancak ilk öncesinde Galatasaray'ın bazı değerleri var. Profesyonel oyuncularla ilgili kontratlar var. Prosedüre uyuyoruz. İki oyuncumuz da muhakkak ceza alacak. Disiplin talimatımız var ancak ilk öncesinde Galatasaray'ın bazı değerleri var. Profesyonel oyuncularla ilgili kontratlar var. Prosedüre uyuyoruz. Olaydan üzgünüz. Bizim kapattığımız veya hallettiğimiz o kadar çok var aslında ancak bu paylaşılması gereken bir durum. Fiziki bir olay var, dört-beş dikiş var. Bizimle Manisa'ya gelmeyecekler, para cezası alacaklar, ancak şampiyonluk yürüşünde bizle olup olmayacaklarına ilerleyen günlerde karar vereceğim"
'KARARI DUYURACAĞIZ'
"Juventus kulübüyle Melo konusunda daha önce görüştük. İki seçeneğimiz var; Super Final öncesi ve sezon sonu karar alınabilir ancak ilerleyen günlerde iki oyuncu ile ilgili karar size duyurulacak. Yalandan öpüşürek olayları kapatmaya gerek yok. Biz bu sorundan daha güçlenmiş bir şekilde çıkarız. Galatasaray taraftarının endişesi olmasın."
"BAZEN GÖRMEZDEN GELDİK"
"Melo sadece bugün bir şey yapmadı. Bu durum tüm oyuncular için de geçerli. Zaten mesele burada. Oyunculara taviz vermeden bazen görmezden geldiğimiz durumlar oldu. Galatasaray Kulübü zeki bir davranış sergileyerek oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray'ın kendine ait değerleri vardır. Aslolan Galatasaray'dır. Ancak bu kadar doğru ve iyi giderken, ufak tefek nazar boncukları olacak. Yaşananaların cezası kalması mümkün değil."
"GÖRÜŞME TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİM"
"Eğer bir takımda bir sezon boyunca ufak arızalar çıkmıyorsa o takımı tedaviye götürmek lazım. Bu insanlardan çok şey bekleniyor. 20 yaşında olan oyuncuların bazı yükleri kaldıramaması normal. İnişler çıkışlar normaldir. Dünyanın her yerinde bu tip inişler çıkışlar olur. Benim bulunduğum çizgide her şey biter. Çizgiyi aştıkları için sizlerle paylaştım. Muhakkak çok üzgünüz. Görüşme teklifini kabul etmedim. Melo'nun da Riera'nın da çok üzgün olduğunu biliyorum. İki oyuncumuzun durumunu da ilerleyen günlerde göreceğiz."
"STATÜLERİ FARKLI"
Riera ile Melo'nun statüleri farklı. Riera bizim malımız Melo ise kiralık. Ancak bu durum iki oyuncuya da farklı bir uygulama yapacağımız anlamına gelmez. Galatasaray'ın kendi dinamikleri var. Biz internet sitemizden dergimizden de cevap vermeyi bilirdik ancak sizlerle konuyu paylaşmak istedik.
Alicanfmfan
06.Nisan.2012, 12:49
Umarım en yakın zamanda Melo-Riera krizi çözülür. Play-Off'ta her futbolcudan yararlanmalıyız.
ReaList
06.Nisan.2012, 12:53
"BAZEN GÖRMEZDEN GELDİK"
"Melo sadece bugün bir şey yapmadı. Bu durum tüm oyuncular için de geçerli. Zaten mesele burada. Oyunculara taviz vermeden bazen görmezden geldiğimiz durumlar oldu. Galatasaray Kulübü zeki bir davranış sergileyerek oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray'ın kendine ait değerleri vardır. Aslolan Galatasaray'dır. Ancak bu kadar doğru ve iyi giderken, ufak tefek nazar boncukları olacak. Yaşananaların cezası kalması mümkün değil."
Melo ile ilgili kesin bir sıkıntı olduğu ortada, dün olur böyle şeyler her takımda oluyor dedim ama herhalde sadece bir olay değil ki özellikle Melo üzerinde durmuş Fatih Terim. Şimdi bundan sonra olay Melo'nun göstereceği reaksiyona bağlı, eğer aynı düzeyde bir reaksiyon gösterirse süper final bitmeden gönderirlerse şaşılacak bir durum olmaz.
Kaka Leite
06.Nisan.2012, 12:53
Fatih Terim: Riera olay sonrasında hastahaneye gitti, sonrasında buraya geldi ve birlikte yemek yedik. Hadise tamamen bundan ibaret..
Fatih Terim: Felipe Melo ve Albert Riera'nın çok üzgün olduklarını biliyorum. Ama kendileriyle görüşmedim.
Yemek yedim diyo ve görüşmediğini söylüyor ?
Alicanfmfan
06.Nisan.2012, 12:56
Takımla yemek yenmiştir. Birebir görüşme olmamıştır.
Kaka Leite
06.Nisan.2012, 12:56
Takımla yemek yenmiştir. Birebir görüşme olmamıştır.
Anladım, orda yazanla tutmayınca kafam karıştı :icon_biggrin:
Alicanfmfan
06.Nisan.2012, 12:59
Belkide beraber yemek yemiş olabilirler, ancak o konu üstünde konuşmamışlardır.
Suicider
06.Nisan.2012, 13:05
Ah be beyler biraz daha dayanamadınız di mi kavga etmek için? Tam play-off öncesi olacak iş değil.Hani bu tip olaylarda tartışma oldumu fazla uzamadan biter.Ama işin içinde melo oldu mu napıcağı hiç belli olmuyor.
byariff
06.Nisan.2012, 14:20
adamsin hoca..
Fatih Terim: Yalandan bir sahne ayarlayarak, yalandan öpüştürerek bunun üzerini kapatmanın alemi yok.
F.Terim:Gs zeki olduğunu gösterdi o yüzden Melo'yu kiraladı. Gs'nın kendine ait değerleri vardır. Bu olayın cezasız kalması mümkün değildir.
eng1n
06.Nisan.2012, 18:52
adamsin hoca..
F.Terim:Gs zeki olduğunu gösterdi o yüzden Melo'yu kiraladı. Gs'nın kendine ait değerleri vardır. Bu olayın cezasız kalması mümkün değildir.
şu 2.açıklama ile Melo'nun sezon sonu bonservisi alınmayacağı kesinleşti bence.
sananes
06.Nisan.2012, 21:03
Melo soyunma odasının kapısını kilitleyip Riera'yı dövmüş diyorlar.Hürriyet'in haberi yani Riera ise karşlık vermemiş.
Lucas Neill
06.Nisan.2012, 21:06
Melo soyunma odasının kapısını kilitleyip Riera'yı dövmüş diyorlar.Hürriyet'in haberi yani Riera ise karşlık vermemiş.
Fatih Terim'in aciklamalarini dinleseydin bunun yalan haber oldugunu ögrenirdin.
http://www.ntvspor.net/video-galeri/terimden-riera-ve-melo-aciklamasi
sananes
06.Nisan.2012, 21:10
Fatih Terim'in aciklamalarini dinleseydin bunun yalan haber oldugunu ögrenirdin.
http://www.ntvspor.net/video-galeri/terimden-riera-ve-melo-aciklamasi
Fatih Terim'in açıklamaları dinlemek zorunda olmadığım gibi Fatih Terim'in söylediklerinin hepsinin gerçek olduğuna inanmak zorunda da değilim sanırım.
Suicider
06.Nisan.2012, 21:21
Fatih Terim'in açıklamalarının gerçek olmadığını düşünüp Hürriyetin haberine gerçek olarak inanmanız dediğiniz gibi tamamen sizin bileceğiniz iş.
Corpus
06.Nisan.2012, 21:25
Fatih Terim'in açıklamaları dinlemek zorunda olmadığım gibi Fatih Terim'in söylediklerinin hepsinin gerçek olduğuna inanmak zorunda da değilim sanırım.
Takımın patronunu dinlemiyorsanız eğer Galatasaray ile ilgili çıkan haberleri de boşuna okumayın derim. Hatta boşuna yorumda yapmayın.
Aslında biz de gerçek değiliz ! Yokuz Yokuz !
Nedvedmania
06.Nisan.2012, 21:29
Yani ne diyelim ki. Hürriyetin absürt haberine inanıp FT'nin sözlerine inanmamak .
sananes
06.Nisan.2012, 21:29
Şimdi kurallar çerçevesinde herkes heryere istediğini yazar "Ya sev ya terk et" faşizanlığına da hayranım bu ülkenin her tarafındaki.
Neyse Fatih Terim'in söylediği çoğu şeyin doğru olma ihtimali bence yüksek ama klasik "öpüşüp barışın bakıyım" muhabbeti yapılmadığına göre ortada ciddi bir fiziki temasın olduğu kaçınılmaz. Ha belki Riera'da karşılık vermiştir ya da soyunma odası kapısının kilitlenmesi gibi bir durum yoktur ya da koridorda girmişlerdir birbirlerine o kadarını bilemiyoruz.Sonuç olarak klasik futbolcu didişmesinden öte bir durum olduğu aşikar,en azından ben buna inanıyorum.
Ayrıca o mesajımın neresinde hürriyet gerçekleri yazmış gibi şeyler var anlamadım? bir anlatın arkadaşım bana ben hürriyet'in yazdıklarına inanıyorum mu demişim? Hürriyet böyle bir haber yapmıştan öte ne yazmışım.
Night_Mare17
06.Nisan.2012, 21:31
Gs Fatih Terim'den sorulur.
Lucas Neill
06.Nisan.2012, 21:35
Melo'nun gitmesini o kadar cok istiyor ki rakipler bu onlar icin sampiyonluktan da daha önemli sanirim. Saha icinde derbilerde falan nasil korkuttuysa artik. O yüzden Melo ne yapilip edilip alinmali sezon sonunda.
Suicider
06.Nisan.2012, 21:35
Ortada bir gerçek var.Melo ile Riera kavga etmiştir.Melo Riera'nın kaşını patlatmıştır ve Riera hastahaneye kaldırılmıştır.Bizim bildiğimiz gerçekler bunlar.Geri kalan içerde ne olmuştur kafa mı atmıştır? tekme mi atmıştır? Yoksa arkadaşına mı dövdürtmüştür? Bunları bilemeyiz.Gazetelerde bu bilenmeyenlerden yola çıkıp senaryo yazarak para kazanıyorlar zaten.
sananes
06.Nisan.2012, 21:40
Fatih Terim gibi bir adam Melo'yu transfer etmeyecektir.Çünkü kaliteli bir insan kendisi ama keşke alınsa sene sonu.
Galatasaray'ın şampiyonluğundan çok korkan,tırsan sahada melo'yu görmekten ölümüne çekinen rakip taraftarım evet,hay yarabbim ya :D
RaSenGan
06.Nisan.2012, 21:52
Play offta ikisi de oynar sonra yol verilir ikisine de.
SaLviO
06.Nisan.2012, 21:55
Camiadan özür dilemeden ikiside top oynayamaz
sui generis
06.Nisan.2012, 21:59
bana kalırsa Melo'nun kumaşı tutmuşken gönderilmemeli. yerine alınacak adam riskdir, elinde böyle bir adam varken gerek yok. manisa maçında oynamazlar, play off zamanı da affedilirler bence GS'nin menfaatleri şu zamanda da bunu gerektirir. iyi bir para cezasına çarptırırsın, özür diletirsin sonra da formayı verirsin. yaptığı büyük hata, ama gitmesine gerek yok bana kalırsa. Fatih Terim en iyi kararı verecektir GS için ama Melo'nun play off da olmamasını isterim şahsen :)
SaLviO
06.Nisan.2012, 22:01
Bir şey sormak istiyorum şimdi bu melo ile riera antremanda heralde tartışmışlar sonra fatih hoca bunları içeriye göndermiş heralde yumuşasınlar diye bunlarda içerde yumruk yumruğa kavga etmişler olay bumudur yoksa ben yanlış mı biliyorum
RaSenGan
06.Nisan.2012, 22:02
Caner ve Arda da basının önünde kapıştılar bir şey olmadı :)
SaLviO
06.Nisan.2012, 22:04
o zaman fatih hoca yoktu
SaLviO
07.Nisan.2012, 13:38
http://d1204.hizliresim.com/w/7/45lpp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Gs muhabiri Erhan Telli olayin detaylarını yazmis..Guvenlik kameralari Melo'nun yerde yatan Riera'yi 45 saniye tekmeledigini görüntülemiş.Adam tam psikopat
Revolution
07.Nisan.2012, 13:39
Erhan Telli yazdıysa sıkıntı yok demektir :) Fatih Terim'in açıklamalarından başka birşeyi dikkate almam. Bu tabii ki hoş birşey değil ama kavga ettilerse zaten bir tarafın kaşının gözünün patlaması çok şaşılacak birşey değil. Bu kadarı olmamalıydı o ayrı. Fatih Terim en doğrusunu yapacaktır.
E.Cartman
07.Nisan.2012, 13:58
Erhan Telli yazdıysa kesin böyle bi olay olmamış demektir.
anil luque
07.Nisan.2012, 14:12
Riera'nın göz sıkıntı. Bu hale getirecek ne olay yaşandı çok merak ediyorum doğrusu. Olayın çıkış noktası belli mi ?
mpaker66
07.Nisan.2012, 14:23
olayın çıkış noktası ne olursa olsun böyle olmamalı. melo play-off tada olmaz.
SaLviO
07.Nisan.2012, 14:24
bencede kesinlikle sadece para cezası olarak kalmaz
Gncl1905
07.Nisan.2012, 14:42
Öncelikle Melo olmak üzere ikiside gitsin tabi basın abartmıyorsa(abartılmadığını düşünüyorum aslında ama bizim basına da güven olmaz). Riera'nın göze bakılırsa durum fena kaş falan kapalı onlar ne alemde acaba.
Birde Riera İngilitere'ye neden gidiyor onu anlamadım.
europeanconquer
07.Nisan.2012, 14:47
Valla Melo iyi hoşda Fatih Terim gözünü karartmış.5 değil 10 değil 20 değil diyor adam.Demek Melo çıldırtmış Terim'i.Melo süper finalde falan oynamaz.Şapiyonlukdan da olsak.Fatih Terim oynatmaz Melo'yu.Ceyhun oynar,Yekta oynar,Emre oynar,Engin oynar hatta Ayhan bile oynar ama Melo oynamaz.Fatih Terim disiplinsiz oyuncuya en ağır cezayı verir.Ama benim görüşüm Melo'nun oynaması yönünde.Melo'yu oynatmamak gibi bir riski ancak Fatih Terim alabilir zaten.
Bordo61Mavi
07.Nisan.2012, 14:56
Boyle futbolcular Galatasaraya zarar vermekten baska hic birsey yapmaz.
Su super final oncesi yapilacak haraketmi ? Okadar takim arkadasina saygisizlik.
C h A o S
07.Nisan.2012, 15:01
Riera'nın göz sıkıntı. Bu hale getirecek ne olay yaşandı çok merak ediyorum doğrusu. Olayın çıkış noktası belli mi ?
Şöyle bir haber var.
Kavgayı bu söz başlattı
Galatasaray'daki şok kavganın başlangıcında Melo’nun sözlerinin yattığı iddia edildi.
Galatasaray camiası, önceki gün Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan kavga ile şok yaşarken tartışmanın nasıl başladığı konusunda da çeşitli iddialar ortaya atılıyor.
Vatan Gazetesi'nini iddiasına göre; Terim yönetimindeki idmanda 5'e 2 çalışmasında Riera, Sambacı'ya pası atarken topu kaçıran Melo, sert tepkiyle karşılaşınca işler de çığrından çıktı.
Lafın altında kalmayan Brezilyalı futbolcu, “Sen önce aldığın paranın hakkını ver. Sahada dekor gibi duruyorsun” sözleriyle fitili ateşledi.
Tartışmanın boyutunu gören Terim, her iki oyuncuyu da “Siz ne yapıyorsunuz” diyerek fırçalamış ve soyunma odasına gönderirken kavga daha da şiddetlendi.
Melo'nun bu dakikadan sonra yaptıkları ise adeta sonun başlangıcı niteliğindeydi. Her iki oyuncu da koridorda kavgaya devam ederken soyunma odasında yumruklar konuştu. Özellikle Melo, İspanyol oyuncuya yumruk üzerine yumruk savururken kaşı açılan Riera, soyunma odasında bulunan diğer kişiler tarafından zorlukla kurtarılabildi ve ikilinin kavgası sona erdi.
anil luque
07.Nisan.2012, 15:02
Valla Melo iyi hoşda Fatih Terim gözünü karartmış.5 değil 10 değil 20 değil diyor adam.Demek Melo çıldırtmış Terim'i.Melo süper finalde falan oynamaz.Şapiyonlukdan da olsak.Fatih Terim oynatmaz Melo'yu.Ceyhun oynar,Yekta oynar,Emre oynar,Engin oynar hatta Ayhan bile oynar ama Melo oynamaz.Fatih Terim disiplinsiz oyuncuya en ağır cezayı verir.Ama benim görüşüm Melo'nun oynaması yönünde.Melo'yu oynatmamak gibi bir riski ancak Fatih Terim alabilir zaten.
Oğuzum düşünki Süper Final'de işleriniz yolunda gitmedi. Fenerbahçeyle son maça kaldınız. çok kritik bir maç. Melo orda takımı yaktı. O zaman "zaten böyle olacağı belliydi" der misin ? :)
di canio
07.Nisan.2012, 15:03
Olayların ne şekilde geliştiğini, nelerin buna sebep olduğunu bilmeden asıp kesmemek gerek oyuncuları da. Bizler için önemli olan oynadıkları futbol olduğu için sadece futbolcu olarak görüyoruz bu isimleri. Ama onlar da insan. Her birinin ayrı düşünce yapısı, ayrı kişliği, ayrı bir özel hayatı var. Birçoğunun ticari girişimi, maddi yaşantısı var. Yani tamamen sağlıklı bir kafayla dolaşmıyorlar sürekli. Senin, benim sevgilim yüzünden çektiğim sıkıntı varsa bu adamların da var. Duyumlara göre yaşananlar insani bir davranış olmasa da, duruma insani olarak bakmak gerek. Hangisinin ne sorunu var bilemeyiz. 30 kişilik bir topluluk, herkesin birbiriyle iyi geçinmesi beklenemez. Bir olay yaşandı diye de oyuncular silinip atılmamalı. Bu olay defalarca tekrarlanmış, takım içinde sıkıntı yaratıyorsa kadro dışı bırakılsın, eyvallah. Ama takım içinde huzursuzluk yaratmayacak, olmuş bitmiş bir olaysa eğer, oyunculara yüksek para cezası verirsin, takımı da onsuz bırakmazsın.
anil luque
07.Nisan.2012, 15:04
Şöyle bir haber var.
Kavgayı bu söz başlattı
Galatasaray'daki şok kavganın başlangıcında Melo’nun sözlerinin yattığı iddia edildi.
Galatasaray camiası, önceki gün Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan kavga ile şok yaşarken tartışmanın nasıl başladığı konusunda da çeşitli iddialar ortaya atılıyor.
Vatan Gazetesi'nini iddiasına göre; Terim yönetimindeki idmanda 5'e 2 çalışmasında Riera, Sambacı'ya pası atarken topu kaçıran Melo, sert tepkiyle karşılaşınca işler de çığrından çıktı.
Lafın altında kalmayan Brezilyalı futbolcu, “Sen önce aldığın paranın hakkını ver. Sahada dekor gibi duruyorsun” sözleriyle fitili ateşledi.
Tartışmanın boyutunu gören Terim, her iki oyuncuyu da “Siz ne yapıyorsunuz” diyerek fırçalamış ve soyunma odasına gönderirken kavga daha da şiddetlendi.
Melo'nun bu dakikadan sonra yaptıkları ise adeta sonun başlangıcı niteliğindeydi. Her iki oyuncu da koridorda kavgaya devam ederken soyunma odasında yumruklar konuştu. Özellikle Melo, İspanyol oyuncuya yumruk üzerine yumruk savururken kaşı açılan Riera, soyunma odasında bulunan diğer kişiler tarafından zorlukla kurtarılabildi ve ikilinin kavgası sona erdi.
Eğer bu doğruysa Melo'nun mental anlamda ne denli sıkıntılı bir oyuncu olduğu açıkça ortaya çıkıyor.
byariff
07.Nisan.2012, 15:07
melo hakli , riera aldigi paraciklarin hakkini versin :D
C h A o S
07.Nisan.2012, 15:07
Melo'nun bu saatten sonra 13milyon euro verilipte alınıcağını sanmıyorum.Çok isterdik kalmasını ama kendisini yaktı adeta.Galatasaray kadar ona kendini değerli hissettiren ve Galatasaray taraftarı kadar ona destek veren bir yer bulamaz.Kendiside her fırsatta bunları belirtiyordu.
Riera'da gider inşallah.Onada bir türlü ısınamadık.Katkısı yok takıma.Fuzuli bir adam.
Fearless Coward
07.Nisan.2012, 15:09
Şampiyon olursak buluruz bence Melo gibisini...
RaSenGan
07.Nisan.2012, 15:11
Riera'nın kaşı açılmış diyorlar da göz daha da fena :) Bakalım ne kararlar alınacak merak ediyorum.
Homer J.S
07.Nisan.2012, 15:38
Melo bu saatten sonra kalmamalı.
Eğer bu doğruysa Melo'nun mental anlamda ne denli sıkıntılı bir oyuncu olduğu açıkça ortaya çıkıyor.
Aynen.Hırslı,bizim iyi bir şekilde kullandığımız deli bir oyuncu olabilir ama hakikaten sıkıntılı gibi duruyor Melo hareketleriyle,davranışlarıyla.
E.Cartman
07.Nisan.2012, 19:26
Riera'nın kaşı açılmış diyorlar da göz daha da fena :) Bakalım ne kararlar alınacak merak ediyorum.
Gözünün morarması normal Aygün. Vücuttaki en emici yerlermiş gözaltları. Göz çevresinde oluşan bir yarada, kanamada oralar kanı çektiği için direk morarır, normaldir. Tecrübe konuşuyor :n::n:
europeanconquer
07.Nisan.2012, 19:33
Oğuzum düşünki Süper Final'de işleriniz yolunda gitmedi. Fenerbahçeyle son maça kaldınız. çok kritik bir maç. Melo orda takımı yaktı. O zaman "zaten böyle olacağı belliydi" der misin ? :)
Abi elbet Melo'nun oynamayışının etkisi olur ama bütün yükü onun üstüne yıkamayız.Yani o zaman ki psikolojime bağlı :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Nisan.2012, 20:03
Şöyle bir haber var.
Kavgayı bu söz başlattı
Spor medyasinin yaraticiliginin hastasiyim. Hemen olayi kurgulamislar. Olay aynen boyle olmus, sebebi cok basit yani :zuhaha En has senaryo yazarlarini bile sollar bunlar.