View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı
KaRaBükLü KraL
13.Ocak.2013, 18:44
Şu söylediklerimin o olanlarla gram alakası yok.
Galatasaray bu maçı kazansa ne olur kaybetse ne olur. Önemsiz, uyduruk bir maç. Böyle bir maçta yapması tamamen taraftara hoş görünmek için. Bir lig maçında, ŞL maçında aynısını yapsın hakkını vereyim. Bu yaptığı tamamen şov. Tıpkı Meireles'in çıkarken formayı öpmesi gibi. Anlamışsındır umarım.
Niye onlarla alakası olmasın ki Burak Yılmaz'ın Beşiktaş maçında kendini atıp haksız penaltı kazandırması ile Anelka'nın elle attığı gol atarak haksızlık yapması neden alakasız olsun ki ?
Artı hazırlık maçı falan demişsin de kişinin yaptığı doğru bir davranışı öyle ya da böyle küçümsemek çok yanlış.
KaRaBükLü KraL
13.Ocak.2013, 18:46
Anelka'nın kaç tane el ile golü varda golleri diyorsun , ama Burak her maç kendini atıyor :)
He birde Cris aynısını yapmışken sizin böyle bir şey demeniz ne kadar doğru bilinmez :)
Konya maçında attığı gol yetmiyor mu.Yanlış bir ler lar eki koymuşuz diye o kadar yerden bir orası dikkatini çekmiş ilginç:)Hem kardeşim sende mübalağa etmişsin.Burak her maç atıyor falan.Sow her maç kendini atsa haksızlığın karşısında aynen duracak mısın açıkçası tavrını merak ederim
furkan58
13.Ocak.2013, 19:02
Konya maçında attığı gol yetmiyor mu.Yanlış bir ler lar eki koymuşuz diye o kadar yerden bir orası dikkatini çekmiş ilginç:)Hem kardeşim sende mübalağa etmişsin.Burak her maç atıyor falan.Sow her maç kendini atsa haksızlığın karşısında aynen duracak mısın açıkçası tavrını merak ederim
Tamam Konya maçında ki golü var bi tek başka yok ama ediğim gibi Burak her maç atıyor kendini hakem yerse tak penaltı yemezse devam. Sow atmıyor varsayım atsa hoşuma gitmez doğrusu. Bana göre haksızlıktır kendini yere atması.
Neyse bu hareketini bir ŞL yada lig maçında görürsek düzeldiğinin işareti olabilir.
He birde Cris aynısını yapmışken sizin böyle bir şey demeniz ne kadar doğru bilinmez :)
video yu ver de biz de görelim cris yapmış mı yapmamış mı
OrcunFB
13.Ocak.2013, 19:41
video yu ver de biz de görelim cris yapmış mı yapmamış mı
http://www.youtube.com/watch?v=4jXA42n0uoA
Penaltı noktasında ama kazıyor mu kazımıyor mu o belli değil.
OrcunFB
13.Ocak.2013, 19:51
Penaltı noktasında ama kazıyor mu kazımıyor mu o belli değil.
Evet ama sonuçta orada duruyor. Kazmasa niye orada durup bön bön penaltı noktasına bakacak ki ? :D
barahir
13.Ocak.2013, 20:00
Evet ama sonuçta orada duruyor. Kazmasa niye orada durup bön bön penaltı noktasına bakacak ki ? :D
Hasret gideriyodur..
hakan769
13.Ocak.2013, 20:05
çocuk gibi sidik yarışımı yapıyorsunuz he.
uAburak89
13.Ocak.2013, 20:07
"Kazma" eylemi görünmüyor videoda, varsayım üzerinden konuşmak da oldukça saçma.
byariff
13.Ocak.2013, 20:12
Ehehe masallah gençler çalisiyor adam sadece orda durmus ayagini hareket bile ettirmiyor ha belki sizin deyiminize gore telepati yoluyla kaziyordur.
ForsakeN
13.Ocak.2013, 20:27
Ehehe masallah gençler çalisiyor adam sadece orda durmus ayagini hareket bile ettirmiyor ha belki sizin deyiminize gore telepati yoluyla kaziyordur.
Penaltı noktası çok hoşuna gitmiş o zaman, izlemeyi seçmiş.
Bu arada konu Burak Yılmaz'ın hazırlık maçında bile kendini yere atması, sonra hazırlık maçında olduğunu hatırlayıp hakeme penaltı değil demesi değil miydi?
uAburak89
13.Ocak.2013, 20:31
Değildi, ortada kendini atma falan yoktu dün. Her düşme kendini atma değildir, dün Cluj maçındaki gibi berbat bir zemin vardı, pozisyon icabı düştü ve penaltı noktasına doğru gelen hakeme müdahale yok işareti yaptı.
ForsakeN
13.Ocak.2013, 20:34
Değildi, ortada kendini atma falan yoktu dün. Her düşme kendini atma değildir, dün Cluj maçındaki gibi berbat bir zemin vardı, pozisyon icabı düştü ve penaltı noktasına doğru gelen hakeme müdahale yok işareti yaptı.
Cluj maçı falan demişsin. Peki aynı Burak Yılmaz'ın o maçta aynı pozisyon yaşansa yine hakeme dönüp penaltı değil diyeceğine inanıyor musun, o maçı geçtim Elazığspor maçında bile kendini yere atar, ve penaltı diye sevinir. Çok gördük çünkü. Şimdi önemsiz bir hazırlık maçında böyle yaptı diye göklere çıkarılmasını mı bekliyorsunuz
hakan769
13.Ocak.2013, 20:38
Cluj maçı falan demişsin. Peki aynı Burak Yılmaz'ın o maçta aynı pozisyon yaşansa yine hakeme dönüp penaltı değil diyeceğine inanıyor musun, o maçı geçtim Elazığspor maçında bile kendini yere atar, ve penaltı diye sevinir. Çok gördük çünkü. Şimdi önemsiz bir hazırlık maçında böyle yaptı diye göklere çıkarılmasını mı bekliyorsunuz
Forsaken avatarındaki arkadaş çok terbiyeli bi insan Burak Yılmaz'ı eleştirmene katılıyorum.
Night_Mare17
13.Ocak.2013, 20:39
Tabi ki demeyecek faul varsa hakem verir zaten yoksa da vermez. He hakem veriyorsa da gerizekalı değil Burak penaltı değil desin.
ForsakeN
13.Ocak.2013, 20:39
Forsaken avatarındaki arkadaş çok terbiyeli bi insan Burak Yılmaz'ı eleştirmene katılıyorum.
Konuyu saptırmakta üstünüze yok vallahi. Meireles o yaptığı hareketleri alışkanlık haline getirmemiş Allah'tan.
uAburak89
13.Ocak.2013, 20:40
Cluj maçındaki gibi zemin dedim, sen olmayan birşeyi olmuş gibi göstermeye çalışıyorsun yazdığın mesajla. Hazırlık maçında kendini yere atma ve sonrasında yazdığın kısım palavra oluyor. Elma ile armut karışmasın, genelleme yapmadım.
ŞL maçında veya lig maçında hatta milli maçta bundan sonra ne yapacağını bilemem, ön göremem şu anda. Huylu huyundan vazgeçecek mi bunu zaman gösterecek, dünkü hareketi en azından bir başlangıçtır, bu açıdan da paylaşılmıştır. Her platformda saldırı yapılıyor Burak'a ama Galatasaray taraftarı zaten savunmuyor, anlayamadığınız nokta bu.
Kendini atmaya bıraksa bile kafayı takan kesim, "zamanında atıyordu" vurgusu yapacak bunu da herkes çok iyi biliyor. Neyse uzatmayacağım daha fazla, çok kısır bir tartışma bu.
hakan769
13.Ocak.2013, 20:40
Konuyu saptırmakta üstünüze yok vallahi. Meireles o yaptığı hareketleri alışkanlık haline getirmemiş Allah'tan.
Burak'ı eleştirebiliyorsun ama bu adamın yaptığı şeyi gururla taşır gibi avatar resmi yapıyorsun benim de eleştirim buna.
ForsakeN
13.Ocak.2013, 20:41
Burak'ı eleştirebiliyorsun ama bu adamın yaptığı şeyi gururla taşır gibi avatar resmi yapıyorsun benim de eleştirim buna.
Orda armayı öpüyor tabiki gururla avatar resmim yapabilirim. Hakeme işaret yaparkenki resim mi o? Dipnot: Konu Burak Yılmaz
hakan769
13.Ocak.2013, 20:42
Orda armayı öpüyor tabiki gururla avatar resmim yapabilirim. Hakeme işaret yaparkenki resim mi o?
Hakeme dünya hakaret ettikten sonra armayı öpüyor buda fenerlilerin hoşuna gidiyor adam çözmüş sizi.
RaSenGan
13.Ocak.2013, 20:44
Hayırdır ya napmış Burak ? Hakeme gay işareti mi yapmış,elle gol mü atmış,penaltı noktası mı kazmış,şike mi yapmış napmış ?
ForsakeN
13.Ocak.2013, 20:45
Cluj maçındaki gibi zemin dedim, sen olmayan birşeyi olmuş gibi göstermeye çalışıyorsun yazdığın mesajla. Hazırlık maçında kendini yere atma ve sonrasında yazdığın kısım palavra oluyor. Elma ile armut karışmasın, genelleme yapmadım.
ŞL maçında veya lig maçında hatta milli maçta bundan sonra ne yapacağını bilemem, ön göremem şu anda. Huylu huyundan vazgeçecek mi bunu zaman gösterecek, dünkü hareketi en azından bir başlangıçtır, bu açıdan da paylaşılmıştır. Her platformda saldırı yapılıyor Burak'a ama Galatasaray taraftarı zaten savunmuyor, anlayamadığınız nokta bu.
Kendini atmaya bıraksa bile kafayı takan kesim, "zamanında atıyordu" vurgusu yapacak bunu da herkes çok iyi biliyor. Neyse uzatmayacağım daha fazla, çok kısır bir tartışma bu.
Bence de kısır bir tartışma haklısın. Burda bazı arkadaşlar neden Burak bu hareketinden dolayı takdir edilmiyor demiş de, bizim komiğimize giden bu. Burak bu sonuçta daha önceki hareketleri malum :) Şu maç yüzünden helal be koçum mu diyeceklerdi yani.
Hakeme dünya hakaret ettikten sonra armayı öpüyor buda fenerlilerin hoşuna gidiyor adam çözmüş sizi.
Güzide tespitlerinizden dolayı teşekkür ediyorum tüm Fenerbahçe taraftarı adına.
Hayırdır ya napmış Burak ? Hakeme gay işareti mi yapmış,elle gol mü atmış,penaltı noktası mı kazmış,şike mi yapmış napmış ?
Aygün aç youtube'u izle Burak'ın özel olarak hazırlanmış videoları var. Ayrıca konu Burak Yılmaz. Neden ısrarla değiştirilmeye çalışılıyor ben anlayamadım :D
Neyse..
hakan769
13.Ocak.2013, 20:47
Güzide tespitlerinizden dolayı teşekkür ediyorum tüm Fenerbahçe taraftarı adına.
Burak'a sürekli emek hırsızı derken bir insana hakaret eden başka birini örnek alabiliyorsun ama?
hakan769
13.Ocak.2013, 20:48
Burak Yılmaz Galatasaray'da başarılı oldukça ilk sızlanan rakipler olacak ve bu Burak'ı gittikçe güçlendirecek.
E.Cartman
13.Ocak.2013, 20:48
Bu atlama olayınında suyu çıktı artık. Burak ŞL maçlarında atlasa "Afferin olum, eloğlu atlıyor sende atla, müstahak bunlara" diye tepki verenler, verecekler ligde atlayınca adaletin bekçisi oluyor, aynı şey değil mi yahu bu ben mi yanlış değerlendiriyorum. Son olarak rakibine tekme tokat girerek defans oynayan adamların prim yaptığı bir ülkede atlayan, yatan adamın bu kadar eleştirilmesi çok ironik. Geçin bunları.
hakan769
13.Ocak.2013, 20:50
Bu atlama olayınında suyu çıktı artık. Burak ŞL maçlarında atlasa "Afferin olum, eloğlu atlıyor sende atla, müstahak bunlara" diye tepki verenler, verecekler ligde atlayınca adaletin bekçisi oluyor, aynı şey değil mi yahu bu ben mi yanlış değerlendiriyorum. Son olarak rakibine tekme tokat girerek defans oynayan adamların prim yaptığı bir ülkede atlayan, yatan adamın bu kadar eleştirilmesi çok ironik. Geçin bunları.
Luganon'un 10 dan fazla rakibe kasti hareketi vardır ama adam omuzlarda uğurlandı.
RaSenGan
13.Ocak.2013, 20:52
Aygün aç youtube'u izle Burak'ın özel olarak hazırlanmış videoları var. Ayrıca konu Burak Yılmaz. Neden ısrarla değiştirilmeye çalışılıyor ben anlayamadım :D
Burak'ın neler yaptığı ortada zaten.Bir maçta kendini yere atınca hakeme bir şey yok diye alkışlamak tebrik etmek komik olur zaten.Ama bana komik gelen bir şey daha var.O da çok büyük bir maçta gereksiz yere kırmızı kart görüp takımı yüz üstü bırakan ardından hakeme yaptığı davranışlarla kulübün imajını zedeleyen adamı savunup avatarlara konu etmek.Neyse konuyu çok da dağıtmayalım.Burak yaptığı şeyle "Değişiyorum" mesajı vermek istemiş.Umarım bu davranışına diğer maçlarda da devam eder.
byariff
13.Ocak.2013, 21:02
12numarada fazla takiliyor he diyin geçin cris kazmaz kazdi derler , burak duser birsey yok der bunlar kendini yere atti derler o yuzden he deyip geçmek lazim.
furkan58
13.Ocak.2013, 21:05
Luganon'un 10 dan fazla rakibe kasti hareketi vardır ama adam omuzlarda uğurlandı.
Lugano'ya ceza sahası içinde formasının yırtıldığı hareketlerde var hakemlerin devam ettirdiği. O yüzden omuzlarda adam savaştığı
Arkadaşım her penaltı noktasının üzerine geçen kazıyor mu oluyor nasıl bir mantık nasıl bir düşünce bu.Görüntünün daha netini gösterin kazıdığını eyvallah diyelim ama kendi takımınıza varsayımlarla konuşturmuyorken burada aynı şeyi yapmayın,yakışmıyor :)
furkan58
13.Ocak.2013, 21:09
12numarada fazla takiliyor he diyin geçin cris kazmaz kazdi derler , burak duser birsey yok der bunlar kendini yere atti derler o yuzden he deyip geçmek lazim.
Cris zaten penaltı noktasıyla aşk yaşıyor orda :D Burak'ta her maç darbeye maruz kalıyor hatta bazen öyle oluyor ki havalarda uçuyor bkz. http://www.youtube.com/watch?v=e7unQgxBZRs o yüzden he deyip geçilcek bişi yok doğrular konuşuluyor.
byariff
13.Ocak.2013, 21:13
son macla ilgili dedim furkan anladin orda ne demek istedigimi ama anlamamazliga getirdin burak kendini yere atmiyor demiyorum tabiki atiyor e konu galatasarayda olunca yukleniyor millet geçmis senelerde kimse birsey demiyordu :icon_smile:
Her oyuncunun karakteri konumuz Burak diyorsunuz ama bu Burak'dan çıkar gider.Lugano'nun yaptıklarını da,Bilica'nın,Volkan'ın,Emre'nin yaptıklarını da biliyoruz hepimiz önemli olan bunları değiştirebilmek.
uAburak89
13.Ocak.2013, 21:14
İsteyen istediğini avatar yapar yahu, çok alakasız yerlere çektiniz konuyu.
furkan58
13.Ocak.2013, 21:15
son macla ilgili dedim furkan anladin orda ne demek istedigimi ama anlamamazliga getirdin burak kendini yere atmiyor demiyorum tabiki atiyor e konu galatasarayda olunca yukleniyor millet geçmis senelerde kimse birsey demiyordu :icon_smile:
O zaman da deniliyordu geçmiş mesajlara bakarsan görürsün :) Burak'ın hazırlık maçında yaptığı hareketi çoğu kişinin konuşmaması normal sonuç olarak hazırlık maçı Galatasaraylılar'dan başkası izlemiyordur. Ama lig veya ŞL oldu mu herkes izliyor ve göz önüne geliyor böyle bi durumda var.
Konu avatar yapması değil zaten avatar yapınca o hareketi savunur hal alıyor durum.Bir yanlışı kötülürken,diğerini savunmak kendiyle çelişmek demek zaten :)
darkkobal123
13.Ocak.2013, 21:16
Konu nereden nereye gelmiş arkadaş. :D Her neyse, kendini atmamaya sürekli dikkat etmesi lazım, o alışkanlığı bırakması lazım. Bir kere penaltı değildi demekle huy çıkmıyor yani.
Kaka Leite
13.Ocak.2013, 21:23
Karakter olayını bu kadar uzatmasak ?
Karakter öyle saha içinde belli olacak tarzda bişey değil çünkü ve biz kimsenin karakterine yorum yapamayız.
uAburak89
13.Ocak.2013, 21:38
Sneijder transferi ile gündeme gelen denge muhabbetiyle ilgili tribündergi oyuncuların maaşlarını incelemiş, dikkat çekici bir nokta var. Furkan Özçal 700 bin euro alırken, Semih Kaya 450 bin TL alıyor. Semih'e iyileştirilme yapılması lazım, ayıptır bu.
IcedEarth
13.Ocak.2013, 23:42
Sneijder transferi ile gündeme gelen denge muhabbetiyle ilgili tribündergi oyuncuların maaşlarını incelemiş, dikkat çekici bir nokta var. Furkan Özçal 700 bin euro alırken, Semih Kaya 450 bin TL alıyor. Semih'e iyileştirilme yapılması lazım, ayıptır bu.
Semih bu takımda herkesten fazla hakediyor parayı aslında. En azından 1-1,5 milyon civarına şöyle 5 senelik bir kontrat yapsak aslanıma.
RaSenGan
13.Ocak.2013, 23:44
Semih'in sözleşmesi zaten geçen sene yenilenmişti diye hatırlıyorum birkaç maç oynadıktan sonra.Ilk oynadığı zamanlar 40 bin mi ne alıyordu.Altyapıdan çıkan oyunculara karşı biraz adaletsizlik olabiliyor maaş durumlarında.Nasılsa camianın evladı diye bakılarak.
bu furkan özçal ne yapmışta 700 bin € alıyo ya engin bile 400-500 alıyo diye biliyorum
europeanconquer
14.Ocak.2013, 01:12
Beyler Facebook'da ki 12 imzalı forma uygulaması çekilişle belirlenecek değil mi ?
byariff
14.Ocak.2013, 19:59
TRANSFERDE son bes sezonun kar zarar tablosu super lig tek galatasaray degil.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sueper-lig/transferentwicklung/wettbewerb_TR1.html
Nocna Mora
14.Ocak.2013, 20:47
24.895.000 € Kayserispor'un elde ettiği transfer kârı 4 senede. Vay anasını.. :)
davidvilla
15.Ocak.2013, 13:01
herşey iyi güzel de, e stoper yok :D
byariff
17.Ocak.2013, 20:29
UEFA'nın yılın 11'i oylamasında Burak Yılmaz kadroda kendine yer bulamamasına rağmen bir birinden önemli yıldız isimleri geride bıraktı.
UEFA.COM YILIN TAKIMI FORVETLERİN ALDIĞI OY SAYISI
Lionel Messi.............353 bin 853
Cristiano Ronaldo.....255 bin 803
Radamel Falcao............174 bin 22
Burak Yılmaz.................111 bin 609
Zlatan İbrahimoviç....................111 bin 592
Robert Lewandowski..................56 bin 439
Didier Drogba...............................42 bin 296
Edson Cavani...............................26 bin 730
Sergio Kun Agüero.......................25 bin 370
Mario Gomez................................20 bin 316
Klaas Jan Huntelaar......................7 bin 829
http://turkfutbol.com/detay.asp?id=1114
Hayatım Futbol @HayatimFutbol
Tottenham Hotspur, sezon sonu için anlaşılan Lewis Holtby'yi bu ay kadroya katmak için Schalke 04 ile görüşüyor
önce affelay ın sakatlığı şimdide bu gerçekleşirse çok iyi olur :D
uAburak89
18.Ocak.2013, 02:02
Bugün günlerden Galatasaray !
İkinci devreye iyi başlarız, iyi bitiririz inşallah.
uAburak89
19.Ocak.2013, 02:19
<.>
İmparator
mpaker66
19.Ocak.2013, 03:02
Umarım Aysal bugün divanda güzel bi açıklamayla herkesi mutlu eder özellikle Imparatoru.
Suicider
19.Ocak.2013, 03:10
Takım başarılı ve iyi gidiyorken nasıl beceriyorlar,ne yapıp edip sorun çıkartıyorlar bir şekilde.Hiç olaysız şöyle 2 yıl bile üst üste geçirmemişizdir.Ya yönetimde arıza çıkar,ya hoca kötü olur,ya oyuncular kötü olur bir türlü oturtamadık düzeni arkadaş.Bizim gibi başarılı olanın hemen kuyusunun kazıldığı bir ülkede harbiden herkesin işi çok zor.
Alicanfmfan
19.Ocak.2013, 04:36
Zirvede isen yani güçlü isen herzaman yalnızsındır. Bunu bugünlerde daha iyi anlıyorum.
davidvilla
19.Ocak.2013, 10:49
Takım başarılı ve iyi gidiyorken nasıl beceriyorlar,ne yapıp edip sorun çıkartıyorlar bir şekilde.Hiç olaysız şöyle 2 yıl bile üst üste geçirmemişizdir.Ya yönetimde arıza çıkar,ya hoca kötü olur,ya oyuncular kötü olur bir türlü oturtamadık düzeni arkadaş.Bizim gibi başarılı olanın hemen kuyusunun kazıldığı bir ülkede harbiden herkesin işi çok zor.
Kardeşim iş biraz topçularda bitiyor.
Sen çıkıp Kasımpaşa'ya mahkum olarak maç kaybedersen herkes her yerden konuşur.
Hoca mı Selcuk'a yanındaki adama pas atama diyor. Ya da hoca mı emre'ye Burak boştaysa pas atma sakın kaleye vur mutlaka mı diyor. Oyuncular aralarında biraz birliği beraberliği sağlayacak. Herseyi de hoca yapamaz yani ki birlik beraberlik söz konusu oldu mu bu ülkede Terim'den daha iyi sağlayanı var mıdır?
Hoca bir antrenman programı dahilinde çalışmalar yaptırır ama sen oyuncu olarak bu çalışmalarda "kaçak dövüşürsen" kendini çalışmalara adamazsan kendini zorlamazsan hala antrenman eksiğin varmış gibi durur. Mesela Melo tamam anladık sezon başını kaçırdı da ya 6 ay oldu be arkadaş kaç maç geçti kaç idman geçti hala mı sokaktan geçen adam kadar fizik gucun var.
Sportif başarıyı geçtim. Yönetim bazında da başarısızlık var. Sneijder transferi geyiği var. Sen yönetim olarak da başarısız olursan herkes herseyi konusur. Bunun yerine iki günde carlinhos transferini halletseydin bunların hiç biri konuşulmazdı şimdi.
Yani kısaca Türkiye'de sonuca endekslidir herşey. Sen çıkıp oynar ve kazanırsan başarılısındır ve kimse bir şey diyemez.
sananes
19.Ocak.2013, 11:28
Gaatasaray bizim fenerbahçe gibi değil çok zor bir camia. Liseli ekolü var bir kere. bu adamlar beyaz türk denilen kesimden. Son yıllarda daha az hissettiriyorlardı kendilerini ama başarı gelince onlar da hortladı gibi oldu biraz.
Sürekli garip bir tartışma var cidden öyle. Başkan bunu dedi,Adnan Öztürk şunu yaptı,Terim mutsuz vs vs haberler dönüyor. Başkanın Fatih Terim için söylediği içerisinde "eleman" geçen açıklamaya bakıyorum aslında yanlış bir şey yok ama şirketini yönetirken. Futbolda bu işler öyle değil,sen şirketin sahibi olarak genel müdürlerinden birisine eleman diyebilirsin o adam buna içerlemez. Fatih Terim ise tüm türk futbol tarihinin en büyük teknik adamı olarak gösteriliyor. Yanlış veya kötü bir şey söylemek istemediği belli Ünal Aysal'ın ama kelimeleri özensiz seçiyor gibi.
Her neyse bu gereksiz polemikler diğer takımlara yarıyor,başkan biraz daha Fatih Hoca'ya önemli olduğunu hissettirmeye başlamalı.
uAburak89
19.Ocak.2013, 15:21
https://pbs.twimg.com/media/BA9cmlHCEAEahOI.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BA95lnGCYAA1YWu.jpg:large
İyi ki yemek yesinler dedik. :D
ThersoN
19.Ocak.2013, 15:51
Kusura bakmasınlar ama Fatih Hoca haklı.. Adam Sneijder'e 'hayır', Kaka'ya 'evet' dedi. Lig başladı ne Sneijder var ne de Sneijder yüzünden rafa kalkan sol bek ve stoper transferi. Ligin ilk yarısı biterken dediler ki net 3 adam alacağız şimdi kimse yok. Üstüne üstlük sürekli başkanın 'eleman', 'yanımda maaşlı çalışan' lafları büyütülüyor. Ben de olsa rahatsız olurum.
Homer J.S
20.Ocak.2013, 23:53
Olur olur sıkmayın canınızı, Fatih Terim açık sözlü adam - yanlış da olsa basın toplantısında bunu gösterdi - Ünal Başkan'la bu sorunu çözerler.
nannar
21.Ocak.2013, 01:09
Haydi sistemleri ve 11'i konuşmaya başlayalım artık
4-2-3-1 oynanmalı. 4'lü savunma önünde melo (Hamit) ve selçuk,önlerinde sneijder , sağda Burak,Engin ya da Umut,solda Ambrabat ilerde elmander ile oynarım ben olsam Kesinlikle sağ kanatta Hamit'i kullanmamak lazım...
LadroN
21.Ocak.2013, 01:20
Sneijder gelince yabancı sınırlamasından kim kesilecek acaba.Büyük bir ihtimalle Elmander ile Sneijder'i aynı anda oyunda göremeyeceğiz.
Gncl1905
21.Ocak.2013, 01:27
Sneijder gelince yabancı sınırlamasından kim kesilecek acaba.Büyük bir ihtimalle Elmander ile Sneijder'i aynı anda oyunda göremeyeceğiz.
Zaten görebiliyor muyduk ki? Muslera, Dany, Eboue, Riera, Melo, Amrabat etti 6. Elmander'in formsuz olması da etken oldu tabi formayı Umut'a kaptırmıştı.
europeanconquer
21.Ocak.2013, 01:28
Ben yerli bir stoper alınacağını düşünüyorum,o yüzden yabancı sınırlamasında bir sıkıntı olmaz.
sakary Ali
21.Ocak.2013, 01:34
Beyaz TV'de muhteşem bir yayın yapıyorlar. :D
Bu yönetim - Fatih Terim sorununu konuşuyorlar, benimde kafam karıştı :D
sakary Ali
21.Ocak.2013, 02:18
Fatih Hoca'nın basın toplantısını dinlememiştim. Şuan dinledim. Bence ciddi bir sorun var ortada.
Burak Akmanoğlu
21.Ocak.2013, 02:49
Yönetim Fatih Terimi yoksayarak bu transferi yaptı.Fatih Terim istemeden oldu.
hakan769
21.Ocak.2013, 02:50
vay be
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/6357_10151265247326843_1191089976_n.jpg
Corpus
21.Ocak.2013, 02:54
O kadar emin yazmışsın ki sanki Terim ile birlikte yaşıyorsun :D
Gncl1905
21.Ocak.2013, 02:54
Hayırdır Fatih Terim'le direk mi konuştunuz :)
Fatih Terim ile Ünal Aysal zıtlaştıktan sonra bir araya geldiler. İnşallah barışmışlardır da. Sneijder ilk tercihi değildi bildiğimiz kadarıyla. Tamamen istenmiyor değildi yani. Sözlerinden çıkardığım anlam buydu birkaç açıklaması vardı.
Basının gazına gelmemek lazım. Bu tip konularda. Yok eleman demişmiş, yok Sneijder istenmiyormuş yok maliyeti 30 MN imiş vs. vs. :)
Suicider
21.Ocak.2013, 02:55
Fatih Terim Sneijder,Diego ve Kaka arasından tercihinin Kaka olduğunu söylemişti.Sneijder'i istemiyorum diye bir şey söylemedi yani.
byariff
21.Ocak.2013, 03:01
sistem 4-2-3-1 amrabat eboue vs gelene kadar boyle oynucaz.
Muslera
Sabri-Semih-Dany-Riera
Hamit-Melo-Selcuk-Sneijder
Burak-Umut(elmander)
Eboue amrabat gelince ;
Muslera
Eboue-Dany-Semih-Riera
Hamit-Melo-Selcuk-Sneijder-Amrabat
Burak
Burak Akmanoğlu
21.Ocak.2013, 03:02
O kadar emin yazmışsın ki sanki Terim ile birlikte yaşıyorsun :D
Hayırdır Fatih Terim'le direk mi konuştunuz :)
Fatih Terim ile Ünal Aysal zıtlaştıktan sonra bir araya geldiler. İnşallah barışmışlardır da. Sneijder ilk tercihi değildi bildiğimiz kadarıyla. Tamamen istenmiyor değildi yani. Sözlerinden çıkardığım anlam buydu birkaç açıklaması vardı.
Basının gazına gelmemek lazım. Bu tip konularda. Yok eleman demişmiş, yok Sneijder istenmiyormuş yok maliyeti 30 MN imiş vs. vs. :)
Yapılan açıklamalara göre dedim Galatasarayı takip etmem ama sayfada rastladım buna. :)
LaigLeNoiR
21.Ocak.2013, 03:31
O değilde Amrabat ne yaptı da bu kadar formayı garantiledi. Bence hala geldiğinden beri vasatı oynuyor. Kayserispor'daki ilk sezonu gibi değil. Büyük takımda oynamak kolay değil. Bence Fatih Terim iki forvetten vazgeçmez, ve geçmemeli de bana göre. Arkalarına da 4'lü baklava şeklinde Melo-Selçuk-Hamit-Sneijder konmalı.
--------------------------Muslera---------------------
Eboue-------Semih--------------Dany------Riera
--------------------------Melo-------------------------
-----------Hamit-------------------Selçuk-----------
-----------------------Sneijder------------------------
-----------Burak-------------------Umut-------------
ShevAnil
21.Ocak.2013, 03:35
Milan'ın Gattuso - Pirlo - Seedorf(Rui Costa) - Kaka şekildeki 4-3-1-2 diamond'u bize çok uygun bence.
Hamit - Melo - Selçuk - Sneijder
Kaka Leite
21.Ocak.2013, 03:39
Milan'ın Gattuso - Pirlo - Seedorf(Rui Costa) - Kaka şekildeki 4-3-1-2 diamond'u bize çok uygun bence.
Hamit - Melo - Selçuk - Sneijder
Gattuso tarzı tekmeye kafa atacak birisi yok ama Galatasaray da , bana göre o orta alanı taşıyan isimlerin başında idi Gattuso.
Suicider
21.Ocak.2013, 03:43
Gattuso tarzı tekmeye kafa atacak birisi yok ama Galatasaray da , bana göre o orta alanı taşıyan isimlerin başında idi Gattuso.
Melo geçen seneki formunda olsa aslında az çok o oyuncu tipini karşılar ama formundan çok uzak bu sene.
ShevAnil
Doğrudur, fakat şu anda orta saha yükünü çeken Melo ve Seçluk var takımda. Sneijder geldikten sonra hem Selçuk hem de Melo rahatlayacaktır. Melo'nun sadece savunmaya odaklanması bile yeterli bu dizilişte. Çünkü top dağıtımı ve yaratıcılık konusunda Hamit, Selçuk ve Sneijder yeterli 3'lü.
ve tabi Hayırlı olur umarım Sneijder, keşke bu kadar çabuk tüketmeseydik sevinemedim bile. :)
uAburak89
O değilde Amrabat ne yaptı da bu kadar formayı garantiledi. Bence hala geldiğinden beri vasatı oynuyor. Kayserispor'daki ilk sezonu gibi değil. Büyük takımda oynamak kolay değil. Bence Fatih Terim iki forvetten vazgeçmez, ve geçmemeli de bana göre. Arkalarına da 4'lü baklava şeklinde Melo-Selçuk-Hamit-Sneijder konmalı.
--------------------------Muslera---------------------
Eboue-------Semih--------------Dany------Riera
--------------------------Melo-------------------------
-----------Hamit-------------------Selçuk-----------
-----------------------Sneijder------------------------
-----------Burak-------------------Umut-------------
Riera'nın yerine bir transfer olursa kağıt üzerinde en ideal diziliş bu bence de. Geçen seneye yakın bir oyun görebiliriz, merkez ağırlıklı. Bekler de hücuma destek vererek kanat organizasyonlarına katkı sağlayabilirler.
Benim uzun zamandır merak ettiğim bir şey var, bir türlü göremedim, yukarda şablonda Hamit - Selçuk değişimi olsa, sol içte Hamit oynasa daha iyi olur gibi geliyor nedense. Özellikle etkili şutlarından dolayı.
Sneijder öyle bir transfer oldu ki, formunu yakalarsa banko yazılabilir, maç içinde rahatlıkla sistem değişikliğine gitmemizi sağlayabilir. Kağıt üzerinde 1 transfer ama hiç fena olmadı, Yekta, Engin, Amrabat, Elmander gibi isimler de yedek olacak. Fatih Terim'in yükü biraz daha arttı, inşallah iyi yansır bu transfer takıma. Ben Schalke maçları için umutlandım özellikle, Şampiyonlar Ligi bir vitrin, Ünal Aysal'a katılmıyorum bence Sneijder'ın son transferi olmayacak, kendini gösterip yeniden kanıtlayarak büyük bir lige geçebilir ve bunun başlangıcı bu sezondan olabilir.
Corpus
21.Ocak.2013, 03:53
https://pbs.twimg.com/media/BARzbgpCMAQxuLf.jpg:large
Çok iyi :D
byariff
21.Ocak.2013, 04:04
sol bek turk olmasi lazim ama iste yok arkadas kaliteli yok ozan ipek"i alip sol bekmi yapsak napsak..
Bordo61Mavi
21.Ocak.2013, 06:38
http://videogaleri.gazetevatan.com/19429_1_Hadi-yiyor-mu
Cok komik adam bu Sinan Engin
Alicanfmfan
21.Ocak.2013, 13:45
Kanatsız oynasakta birşey farketmez zaten. Şu ana kadar kanatları kullanabildik mi ? Melo daha geride, önlerinde Hamit(Gerçek mevkisinde) Selçuk, onunda önünde Forvet arkası Sneijder. Sneijder'in gelişi sırf forvet arkasını değil bence Hamit ve Selçuk'unda performansını katlayacak. Özellikle taraftarımızın gerekesiz yere günah keçisi ilan ettiği Hamit'in ortada nasıl oynayacağını bence herkes görecek. Seviniyorum kanatsız oynayacağımızı böylelikle Emre Çolak'ı izlememiş olacağız.
uAburak89
21.Ocak.2013, 13:49
Kanatsız oynasakta birşey farketmez zaten. Şu ana kadar kanatları kullanabildik mi ? Melo daha geride, önlerinde Hamit(Gerçek mevkisinde) Selçuk, onunda önünde Forvet arkası Sneijder. Sneijder'in gelişi sırf forvet arkasını değil bence Hamit ve Selçuk'unda performansını katlayacak. Özellikle taraftarımızın gerekesiz yere günah keçisi ilan ettiği Hamit'in ortada nasıl oynayacağını bence herkes görecek. Seviniyorum kanatsız oynayacağımızı böylelikle Emre Çolak'ı izlememiş olacağız.
Aynen ya, bir taşla 3-4 kuş vurmuş olacağız. Adamım Hamit sağ kanattan kurtulacak, Emre Çolak devre dışı kalacak, 90 dakika iş yapamayan Amrabat gidişata göre oyuna dahil olacak, artık farklı hücum aksiyonları görebileceğiz, sahada iki akıl olacak Sneijder & Selçuk, bundan sonra gol kaçınca Emre bu da kaçar mı be değil, yapma be Sneijder diyeceğiz, lükse bak. :D
Alicanfmfan
21.Ocak.2013, 13:53
Aynen ya, bir taşla 3-4 kuş vurmuş olacağız. Adamım Hamit sağ kanattan kurtulacak, Emre Çolak devre dışı kalacak, 90 dakika iş yapamayan Amrabat gidişata göre oyuna dahil olacak, artık farklı hücum aksiyonları görebileceğiz, sahada iki akıl olacak Sneijder & Selçuk, bundan sonra gol kaçınca Emre bu da kaçar mı be değil, yapma be Sneijder diyeceğiz, lükse bak. :D
Aynen öyle, özellikle oyun kurma formatı 90 dakika boyunca garibim Selçuk'un üstüne kalmayacak, resmen üzerine yıkılan bu görevden dolayı şut atamıyor reyiz. :) Amrabat'ı zaten skor olarak üstün olduğumuz maçlardan sonra kullanırsak, bizim için daha büyük bir silaha dönüşür. Ama maçların skoru ne olursa olsun, ister 3-4 farklı garanti altına alsakta maçı, Sneijder'in oyundan çıkıp yerine Emre Çolak'ın girmesini hazmedemem buda bir lüks. :D
davidvilla
21.Ocak.2013, 13:59
Kanat kullanmayacagız ? Kapanan takıma ne yapacagız o zaman arapası mı atacagız boyna ? Ortadan dikine dikine verkaç yapmaya mı calısacagız.? Kolay mı o iş. Oyunu genişletmeden kanatlara acmadan kapanan takımlar açılabilir mi? 4 3 1 2 bile oynansa orta 3 lünün sagındaki ve solundaki adamların cok cabuk ve dayanıklı olması lazım ki hucumda hem genişletebilsin cizgiye inebilsin hem de savunmada içeri cabuk kapanabilsin. Kolay iş değil. Emre ile Okan ile yapılır ama Hamit ile Selcuk ile yapılmaz. Sneijder de gelince 3 tane oyun kurucu özellikli oyuncu oynatmaktan bahsediyorsunuz. Bence Terim öyle oynatmayacaktır. O gorevde 3lünün solunda anca Emre çolak ya da en fazla Yekta buna uygun oyuncu. Hamit ve Selcuk asla değil. Onlar koşmaktan cok topu ayagına bekleyen ve koşan oyuncuları yonlendiren tarzda oyuncular. Sneijder de öyle topu onune değil ayagına isteyen bir oyuncu. 3 tane oyun kurucu yani. he ama dersen ki hamit selcuk orta gobek kanatlarda da 2 oyuncu onlerinde sneijder ve tek forvet. O zaman uygun olur. Melo'nun yaptıgı defansı Selcuk da yapar Hamit daha iyisini bile yapar.
erdem344
21.Ocak.2013, 13:59
Ben size 3 5 2 desem ?
Muslera - Danny - semih - transfer - riera - melo - selçuk - şınayder - hamit - burak - umut
hakan769
21.Ocak.2013, 14:01
------------Muslera----------
Eboue Semih Dany Riera
--------------Melo----------
-----Hamit --------- Selcuk---
------------Sneijder----------
-----Burak --------- Elmander----
europeanconquer
21.Ocak.2013, 14:39
Noktasına virgülüne katılıyorum.
byariff
21.Ocak.2013, 14:41
galatasarayin hucum kanatlari riera-eboue iste geçen seneki gibi. 2-1-4-2 gibi birsey
Suicider
21.Ocak.2013, 15:16
Türkiye'ye gelipte oyununu bozmayan adam çok az.Her gelen 1-2 maç iyi oynuyor sonra sıradan bir futbolcu gibi devam ediyor.Sanırım antremanda etrafına bakıp 'Bunlar yatarak para kazanıyor ben niye oynuyorum ki zaten el üstündeyim' diye düşünüyor.O yüzden umarım bu sefer bu transferimiz bozmaz kendisini de güzel bir performans sergiler.
Nocna Mora
21.Ocak.2013, 16:43
Emre'nin gerçek mevkiisi forvet arkası yalnız..
europeanconquer
21.Ocak.2013, 21:52
https://pbs.twimg.com/media/BA4tUQ-CEAAVNjs.jpg
Amrabat'ın Afrika Kupası'nda giyeceği kramponlar :)
Alicanfmfan
21.Ocak.2013, 22:13
Emre'nin gerçek mevkiisi forvet arkası yalnız..
Bence kale arkası, gerçek mevkisi.
OrcunFB
22.Ocak.2013, 02:11
galatasarayin hucum kanatlari riera-eboue iste geçen seneki gibi. 2-1-4-2 gibi birsey
Geçen sene 10 kişi mi oynuyordunuz ? :n:
KaRaBükLü KraL
22.Ocak.2013, 02:17
Geçen sene 10 kişi mi oynuyordunuz ? :n:
10 kişiyle aldık şampiyonluğu öyle takımdık işte:p
byariff
22.Ocak.2013, 03:34
eksik yazmisiz :D 2-1-5-2 gibiydik :D
semih-ujfa
melo
Eboue-engin-selcuk-emre-hakan balta
Elmander-baros(necati) gibi yani :D
bu arada sneijderin 5 kusur dakika attigi paslarin videosu varmis
http://www.youtube.com/watch?v=fByO8gU0ovk
davidvilla
22.Ocak.2013, 12:42
eksik yazmisiz :D 2-1-5-2 gibiydik :D
semih-ujfa
melo
Eboue-engin-selcuk-emre-hakan balta
Elmander-baros(necati) gibi yani :D
bu arada sneijderin 5 kusur dakika attigi paslarin videosu varmis
http://www.youtube.com/watch?v=fByO8gU0ovk
Evet var da Sneijder pas özelliği ile ön plana çıkan bir oyuncu değil yanlız. Yıllardır izliyoruz. Bir Alex pasları beklemeyin sakın yanılırsınız. Video yaptıktan sonra ne videolar var :D
mert_53_91
22.Ocak.2013, 13:35
Hata oldu. Silindi.
C h A o S
22.Ocak.2013, 15:27
Gelir gelmez kebaba verdi kendini.:D
http://i.imgur.com/wFDa11F.jpg
uAburak89
22.Ocak.2013, 15:28
Ali Ece süper yazmış;
http://www.totemspor.com/yazarlar/ali-ece/sneijder-pahali-mi-%E2%80%98yeni-hagi-olur-mu-220113
Birazdan idmana çıkıyor Sneijder.
byariff
22.Ocak.2013, 16:25
Sneijder , Muslerayada Frikik Atmis Bu Hic Yakismadi :D
https://www.youtube.com/watch?v=vIzmaIltkvU&feature=youtube_gdata_player
Night_Mare17
22.Ocak.2013, 16:56
Yalnız bu ligde Sneijder türünde oynayan her oyuncu başarılı oldu. Cernat , Batalla , Alex falan Sneijder bunların çok daha üst düzeyi bence çok iş yapacak bu adam.
C h A o S
22.Ocak.2013, 17:33
Yalnız bu ligde Sneijder türünde oynayan her oyuncu başarılı oldu. Cernat , Batalla , Alex falan Sneijder bunların çok daha üst düzeyi bence çok iş yapacak bu adam.
Zaten Sneijder'dende faydalanamazsak bir daha 10 numara transferi yapmayız heralde.
Önder HOCA
22.Ocak.2013, 17:59
http://www.galatasaray.com/
byariff
22.Ocak.2013, 18:28
italyan ve hollanda basinindan gelen gazeteciler falanda var kisaca tum dunya izliyor su anda.
Sneijder: "Hagi cok buyuk bir efsaneydi. Ben de buraya efsane olmaya geldim."
Sneijder: Galatasaray dışında teklifler oldu. En iyisini seçmek istedim ve bu yüzden Galatasaray'ı seçtim.
Sneijder : "Galatasaray CL'de oynuyor, en iyi kluplerden biri oldugu icin birinci sirada Galatasaray vardi"
Wesley Sneijder: Türkiye'den tek teklifi Galatasaray'dan aldım.
Wesley Sneijder: Muslera çok iyi bir kaleci ve ona gol atmakta çok zorlanmıştım. Onunla takım arkadaşı olduğum için çok mutluyum.
Sneijder: "Muslera ile takim arkadasi oldugum ve burada bulustugum icin mutluyum. Dunyadaki en iyi kalecilerden biri."
Night_Mare17
22.Ocak.2013, 19:04
Sneijder çok istekli gerçekten. Bir an önce sahaya çıkması lazım bu adamın.
europeanconquer
22.Ocak.2013, 19:06
Pazar günü mutlaka kulübede olması lazım,bu hırs bu azim taraftarın coşkusu ile birleşince ne olur bilemiyorum.Yeni bir Björn vakası izleriz umarım :n:
Corpus
22.Ocak.2013, 19:15
Wesley Sneijder: Türkiye'den tek teklifi Galatasaray'dan aldım.
Dün akşam Sinan Engin, "ben çok iyi biliyorum, Fenerbahçe Sneijder ve kulübü ile anlaşmıştı ve son noktaya kadar gelmişti ancak Meireles i alacakları için transferi iptal ettiler" gibi bir söylemde bulundu.
Bu sözün ardından bir sonraki programda bu adamın mosmor edilmesi lazım aslında.
europeanconquer
22.Ocak.2013, 19:29
http://cdn.galatasaray.org/images/giris/1600_sneijder.jpg
Night_Mare17
22.Ocak.2013, 19:31
Sneijder pazar 15 dakika oynasın golü var.
petrol_fb12
22.Ocak.2013, 19:37
"Pazar günü çok önemli bir maçımızı olduğunu biliyorum ve o maçta oynamak için kendimi hazırhissediyorum. Antremanlarıma hep devam ettim ve kendi yaptığım idmanlarla da hazır durumdayım. Hocamız da taktir ederse oynamak isterim derbi maçta..."
byariff
22.Ocak.2013, 19:38
Beyler iyi oyuncu ona laf yokta cok abarttiniz 15 dakkada gol falan atar diye rakip besiktas temkinli olmak lazim
davidvilla
22.Ocak.2013, 19:52
2 dakika oynasın 3 gol atar :)
footballer33
22.Ocak.2013, 19:57
Biz çıkalım o zaman sahadan. Sneijder takılsın tek başına! :icon_smile:
hakan769
22.Ocak.2013, 20:03
bekledik bunu çok bekledik
http://cdn.galatasaray.org/images/giris/1600_sneijder.jpg
hakan769
22.Ocak.2013, 20:27
futbolcunun eski kulübüne 7.500.000 eur bonservis ücreti,
2012-2013 2.yarı sezonu için 2.000.000 eur sabit transfer ücreti,
2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 sezonlarının herbirinde ise 3.200.000 eur sabit transfer ücreti,
25.000 eur maç başı ücreti (herbir sezon için ödenecek maç başı ücretinin toplam tutarı 500.000 eur'dan fazla olmamak şartıyla)
ayrıca futbolcuya ödenecek 3.900.000 eur tutarındaki imza ücreti de 2013-2014'ten başlamak üzere 3 sezona eşit olarak paylaştırılarak ödenecektir.
adam müthiş paraya gelmiş riera ile aynı parayı alıyor yahu şaka gibi :D
ForsakeN
22.Ocak.2013, 20:50
Yıllık 5M alacak yani kısaca. Sneijder için iyi para, önümüzdeki yıllar ŞL'ye tekrar kalınırsa çok rahat çıkarılır o para
Mamadou
22.Ocak.2013, 21:00
:)
http://img547.imageshack.us/img547/1944/kalkalim.gif
Sirius Black
22.Ocak.2013, 21:04
Kulübeden iki tane sallar en az. :D
İşin şakası bir yana, tamam dünyanın en elit oyuncularından birini aldık ama hiçbir takım tek oyuncuyla bir şey kazanamaz önemli olan onu sistemin en güzel parçası haline getirip oynadığınız futbolu ileri götürmektir, bence.
uAburak89
22.Ocak.2013, 21:45
Ünal Aysal, yönetimi ve Fatih Terim'i yemeğe davet etmiş, aile yemeği olacak dedi. Pek bir keyifli. :) Abarttılar bu yemek işini. :D
LadroN
22.Ocak.2013, 21:55
Sneijder gerçek hayatta nasıl bir performans gösterir bilinmez ama Pes 13'te pek bir işime yaradı:D.
Kendisini OOS pozisyonunda Elmander ve Umut'un arkasında oynattım.11 maç oynadım.Arkadaşıma attığım 40 golün 25'ini Sneijder attı.Beşiktaş'a da iki tane attı.Eğer derbide kim gol atar bahsi açılır Sneijder de listede olursa neyiniz var neyiniz yok Sneijder'e basın:D
byariff
23.Ocak.2013, 01:24
bir tarih yandi ama kimsenin umrunda degil.
darkkobal123
23.Ocak.2013, 01:34
Bir tarih alevler arasında yok oluyor maalesef.
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/45888_282814888510572_872646789_n.jpg
herşey bu kadar basit.yanıyor diye sevinenler var Allah düşürmesin kimseyi :)
europeanconquer
23.Ocak.2013, 01:58
İstanbul'un en ücra köşelerinde ki yangınlar bile 1-2 saatte söndürülürken,Boğaz'ın hemen dibinde olan tarihi bir yapı 4,5 saattir yanıyor.Yazık.
goosfraba
23.Ocak.2013, 03:13
hala söndüremediler mi?
http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/11452_229842704313_5429022_n.jpg
uAburak89
23.Ocak.2013, 03:22
Umut ben fotodan bir şey anlamadım, nedir bu ? :)
goosfraba
23.Ocak.2013, 03:29
adı galatasaray olan bir üniversite yanıyor diye sevinenler var.
yani sadece galatasaray taraftarı eğitim görmüyor bu okulda. resim de buna örnek olmuş.
uAburak89
23.Ocak.2013, 03:32
O zihniyet Galata kulesi yıkılsa ona da sevinir, içinde Galata geçiyor diye. Boş insanlar için üzülmekten başka yapacak bir şey yok ne yazık ki. Herşey futbol odaklı düşünülmeye başladı, gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor.
davidvilla
23.Ocak.2013, 10:31
:)
http://img547.imageshack.us/img547/1944/kalkalim.gif
Ahah çok güzelmiş bu :) BJK başkanına da benziyor tipi zaten :P
Bu arada adam Sniper yani bakarsın tribunden bile sallayabilir bir kaç tane :)
europeanconquer
23.Ocak.2013, 11:05
Umarım yıkmak yerine restore ederler,eğer restore edilmez ise sabotajdan %100 emin olacağım.
davidvilla
23.Ocak.2013, 11:11
Umarım yıkmak yerine restore ederler,eğer restore edilmez ise sabotajdan %100 emin olacağım.
Ali Ağaoğlu restore eder orayı sen rahat ol :)
europeanconquer
23.Ocak.2013, 14:24
Sneijder ilk antrenmanına çıktı,Riera ve Melo ile hemen kaynaştı :n:
RaSenGan
23.Ocak.2013, 14:51
Sneijder Esprisi
E.Cartman
23.Ocak.2013, 15:03
Sneijder Esprisi
adamlar masayı fırlattı anasını satıyım :n::n:
Corpus
23.Ocak.2013, 16:40
Dün akşamki yangına Ünal Aysal' ın gidip takip etmesi beni sevindirdi. Bu yapının başkalarının işine yarayacak hale getirilmesinin önüne geçilebileceği konusunda bir umut ışığı gördüm en azından.
hala söndüremediler mi?
http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/11452_229842704313_5429022_n.jpg
Üstüne alınıyorsan bu dediğimi ne mutlu sana :) Ben demek ki sevinenleri görmüşüm ki böyle diyorum o yüzden bilip bilmeden kimse sıkmasın tatlı canını :)
hakan769
23.Ocak.2013, 17:24
Bilgi | Hollanda'nın İtalya ile yapacağı hazırlık maçının kadrosuna Sneijder, Robben, Van der Vaart ve Stekelenburg çağrılmadı.
takıma alışma adına iyi oldu
europeanconquer
23.Ocak.2013, 17:52
Aylardır top oynamıyor,çağırılmaması normal.
Night_Mare17
23.Ocak.2013, 19:00
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/9/3360/B_1cb42819908560fa88011937307730d2.jpg
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/9/3360/B_5874e73f8c90e3ad602e8ce5ea800db5.jpg
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/9/3360/B_a6a5b85fbedc802be7fdad6a94badf9f.jpg
Rüya mı bu ?
Corpus
23.Ocak.2013, 19:04
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/530661_487345967990840_1624981728_n.jpg
Bu gerçek mi ?
Homer J.S
23.Ocak.2013, 19:09
Kuyt'ın çağırılıp Sneijder'in çağrılmamasıyla dalga geçen enteresan beyinler var. Sneijder, Ekim'den beri top oynamıyor. Kuyt ise düzenli top oynayan bir isim. Bunda dalga geçecek ne buluyorlar anlamak çok güç.
Bana kalırsa çağırılması kondüsyon kazanması açısından daha iyi olabilirdi fakat takıma alışma sürecinde de Florya'da bulunması gerektiğini düşünüyorum.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/543794_490485194343514_2015275191_n.jpg
Son bir notum var, facebookta gördüm. Ünal Aysal'ın duyarlılığını yürekten tebrik ediyorum.
22 Ocak 2013’de meydana gelen yangın nedeniyle Galatasaray Üniversitesi’ndeki binamız ağır hasar görmüştür. Camianın üzüntüsü büyüktür. Galatasaray Camiası, eğitim kurumları, eski öğrencileri, kulübü, dernekleri, vakıfları ve taraftarlarıyla en kısa sürede hasar gören binalarını yeniden inşa etme kararı almıştır.
Gün; birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. Yanan binanın küllerinden daha güçlü bir Galatasaray çıkacaktır.
BAĞIŞ YAPMAK İÇİN: http://www.gev.org.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=31&Itemid=71
byariff
23.Ocak.2013, 19:40
http://www.galatasaray.org/files/antrenman/02.JPG
http://www.galatasaray.org/files/antrenman/03.jpg
http://www.galatasaray.org/files/antrenman/02.JPG
http://www.galatasaray.org/files/antrenman/01.JPG
Night_Mare17
23.Ocak.2013, 20:22
https://pbs.twimg.com/media/BBO7HtLCMAAp2X4.jpg:large
IcedEarth
23.Ocak.2013, 21:57
Yalnız şöyle bir problem var. Sneijder şimdi frikiklerin hepsine talip olursa Selçuk huzursuz olacak. Sneijder kullanmazsa da Sneijder huzursuz olacak. İnşallah Fatih Terim bu konuda ağırlığını koyar. Benim gönlümden geçen 25 metre ve daha yakın mesafeler için Selçuk, daha uzak mesafeler için Sneijder.
europeanconquer
23.Ocak.2013, 22:01
Frikik kullanamadığı için huzursuz olacak biri olacaksa bu takımda hiç olmasın.Çocukca bir davranış olur.
IcedEarth
23.Ocak.2013, 22:16
Öyle düşünüyor olabilirsiniz, ama Selçuk'un frikikten verdiği katkı da ortada. Bu katkıdan mahrum kalmak istemeyecektir. Selçuk da öyle bir anda silinip atılacak adam değil. Sneijder geldi hepsini o vursun gibi bir tavır da doğru olmayacaktır. Sonuçta 2 senede 6-7 tane frikik golü atmış, bir o kadar da asistini yapmış adamın elinden bütün frikikleri alırsan ister istemez bir kırgınlık olacaktır. Çocukça veya değil, bunlar göz önünde bulundurulması gereken unsurlar.
Night_Mare17
23.Ocak.2013, 22:20
Yakının sağ tarafından Selçuk diğer geri kalan yerlerden Sneijder vurur. Arada Sneijder Selçuk'a da bırakır.
europeanconquer
23.Ocak.2013, 22:26
Öyle düşünüyor olabilirsiniz, ama Selçuk'un frikikten verdiği katkı da ortada. Bu katkıdan mahrum kalmak istemeyecektir. Selçuk da öyle bir anda silinip atılacak adam değil. Sneijder geldi hepsini o vursun gibi bir tavır da doğru olmayacaktır. Sonuçta 2 senede 6-7 tane frikik golü atmış, bir o kadar da asistini yapmış adamın elinden bütün frikikleri alırsan ister istemez bir kırgınlık olacaktır. Çocukça veya değil, bunlar göz önünde bulundurulması gereken unsurlar.
Ben o kullansın bu kullanmasın diye demedim zaten duruma göre Hamit,Sneijder ve Selçuk aralarında bir paylaşım yaparlar.Çok büyütülecek bir durum değil,büyüten olursa davranışı profesyonelce olmaz.
byariff
23.Ocak.2013, 22:30
yayin oralardan selcuk biraz uzagindan sneijder vurur , sneijder uzakdan daha etkili sert sutlari var.
IcedEarth
23.Ocak.2013, 22:33
yayin oralardan selcuk biraz uzagindan sneijder vurur , sneijder uzakdan daha etkili sert sutlari var.
Olması gereken bence de tam olarak bu.
uAburak89
23.Ocak.2013, 23:10
Milli Takım mevzusunda ülkemizden alışkın tabii herkes, performans değil, isim odaklı yürüdüğü için işler, şok şok şok diye haber geçiliyor. :) Bence çağırılsa şok olurdu, Abdullah Avcı zihniyetindekiler için çağırılmayınca şok.
Alicanfmfan
24.Ocak.2013, 00:05
Tüh çağrılmamış mı ya ? Boşuna verdik o kadar parayı o zaman ...
europeanconquer
24.Ocak.2013, 13:44
Sneijder geldi ya GSTV açık,her an antrenmandan görüntüler versinler diye hazırda bekliyorum :n: Geliyordu manyağa bağlamıştım,geldi hala manyak manyak hareketlerim var :D
byariff
24.Ocak.2013, 15:11
Tesekurler Unal aysal Tesekurler Imparator ve tum yoneticilerimiz.
Deloitte, Avrupa'nın en zengin kulüpler listesinde yer alan takımları açıkladı.
Deloitte, 2012 para ligi listesini yayımladı. Listenin zirvesinde, 500 milyon euroyu geçen yıllık geliri ile Real Madrid yer aldı. 2011-2012 sezonu rakamlarına göre, Galatasaray da, listenin 30. sırasında gösterildi.
1. REAL MADRİD: 512.6M EURO
2. BARCELONA: 483M EURO
3. MAN UTD: 395.9M EURO
4. BAYERN MÜNİH: 368.4M EURO
5. CHELSEA: 322.6M EURO
6. ARSENAL: 290.3M EURO
7. MAN CİTY: 285.6M EURO
8. AC MİLAN: 256.9M EURO
9. LİVERPOOL: 233.2M EURO
10. JUVENTUS: 195.4M EURO
http://amkspor.com/2013/01/24/devler-arasinda.html
themanticors
24.Ocak.2013, 16:02
Bu bilet.galatasaray.org sayfasında bilet bakabilen oldu mu bugün hiç. Sabahtan beri bekliyorum deli olacağım şu anda. Saat 11 de açtım 1:30 saat kuyruk var dedi ama sayfa saat 1 e kadar açılmadı kuyrukta durmaya devam ettim. PC başından bir 20dk kalkmam gerekti o ara açmış ama 10dk durma limiti verdiğinden sayfadan atıldım yine. Şu anda yine 1:30 saatlik kuyruktayım. Ne lanet sistemmiş biletixden rahat rahat alıyordum biletimi.
hakan769
24.Ocak.2013, 16:12
Bu bilet.galatasaray.org sayfasında bilet bakabilen oldu mu bugün hiç. Sabahtan beri bekliyorum deli olacağım şu anda. Saat 11 de açtım 1:30 saat kuyruk var dedi ama sayfa saat 1 e kadar açılmadı kuyrukta durmaya devam ettim. PC başından bir 20dk kalkmam gerekti o ara açmış ama 10dk durma limiti verdiğinden sayfadan atıldım yine. Şu anda yine 1:30 saatlik kuyruktayım. Ne lanet sistemmiş biletixden rahat rahat alıyordum biletimi.
6000 civarı bilet falan satılıyor yüz binlerce insan almaya çalışıyor. Çok doğal yoğunluğu.
45 bin kombine satıldı geriye 6000 7000 kalıyor işte.
themanticors
24.Ocak.2013, 16:34
6000 civarı bilet falan satılıyor yüz binlerce insan almaya çalışıyor. Çok doğal yoğunluğu.
45 bin kombine satıldı geriye 6000 7000 kalıyor işte.
Yoğunluğa laf söylemiyorum zaten. Sistemi aptalca bir şekilde kurmuşlar bence. Biletix zamanında da derbilerde aşırı yoğunluk olmuyormuydu oluyordu. Ama sayfaya girebiliyordun en azından. Burada bir kuyruğa sokuyor seni daha sayfaya bile girmeden saatlerce makinanın başında bekle bekleyebilirsen. 5 dakika önce netim gitti TTNet sağ olsun. 1 saattir beklediğim 2.kuyruğum iptal oldu başa döndüm yine.
uAburak89
24.Ocak.2013, 17:36
Tesekurler Unal aysal Tesekurler Imparator ve tum yoneticilerimiz.
Deloitte, Avrupa'nın en zengin kulüpler listesinde yer alan takımları açıkladı.
Deloitte, 2012 para ligi listesini yayımladı. Listenin zirvesinde, 500 milyon euroyu geçen yıllık geliri ile Real Madrid yer aldı. 2011-2012 sezonu rakamlarına göre, Galatasaray da, listenin 30. sırasında gösterildi.
1. REAL MADRİD: 512.6M EURO
2. BARCELONA: 483M EURO
3. MAN UTD: 395.9M EURO
4. BAYERN MÜNİH: 368.4M EURO
5. CHELSEA: 322.6M EURO
6. ARSENAL: 290.3M EURO
7. MAN CİTY: 285.6M EURO
8. AC MİLAN: 256.9M EURO
9. LİVERPOOL: 233.2M EURO
10. JUVENTUS: 195.4M EURO
http://amkspor.com/2013/01/24/devler-arasinda.html
Gelecek sene rakamlar açıklandığında ilk 20'de olabiliriz herhalde, işin içine ŞL gelirleri de girecek çünkü.
himone
24.Ocak.2013, 17:49
Gelecek sene rakamlar açıklandığında ilk 20'de olabiliriz herhalde, işin içine ŞL gelirleri de girecek çünkü.
Klubün 3 kısım tribünün 16 yıllığına hakkı devredildi, buradaki gelir 2011-12 sezonuna eklendi o yüzden gelir ortalama aynı seviyede olur belki de az. 10 basamak birden yükselmesi çok zor. Bu gelir de yaklaşık 200 milyon TL yanlış hatırlamıyorsam.
uAburak89
24.Ocak.2013, 18:04
Klubün 3 kısım tribünün 16 yıllığına hakkı devredildi, buradaki gelir 2011-12 sezonuna eklendi o yüzden gelir ortalama aynı seviyede olur belki de az. 10 basamak birden yükselmesi çok zor. Bu gelir de yaklaşık 200 milyon TL yanlış hatırlamıyorsam.
Tribün hakkı derken, Opel, Pegasus falan o sponsorluk anlaşmalarını mı kastediyorsun ? 16 yıl ilk defa duyuyorum yahu, dediğin gibiyse gelecek sene bu seneden daha gerilerde oluruz.
Bu arada Melo takıma yemek vermiş;
http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/15847.php
davidvilla
24.Ocak.2013, 18:13
Fotograflara bayıldım ya :)
Alicanfmfan
24.Ocak.2013, 22:37
Türk basını, yeni gelen oyuncuların dövmelerini ve eşlerini neden mercek altına alıyorlar acayip merak ediyorum.
sakary Ali
24.Ocak.2013, 22:40
Yemekte de Sniejder'in sağında solunda kimse yok, antremana ilk çıkış görüntülerini de görmüştüm. Biraz ilginç geldi. Dışlamayın adamı :D
edit Riera arkadan tercümana benziyor :D
Corpus
24.Ocak.2013, 22:41
Yemekte yanında Riera oturuyor. Bu Riera çok çakal adam. Takıma alışmasına yardım ediyorum ayağıyla seneye de takımda kalacak :D
RaSenGan
25.Ocak.2013, 00:00
Yabancı sayısı büyük sıkıntı yaratacak.Solda Emre Çolak oynayacak bu gidişle.Çok büyük bir tehlike bizim için.Sol kanat için yerli bir transfer harika olur.
Önder HOCA
25.Ocak.2013, 00:25
Yabancı sayısı büyük sıkıntı yaratacak.Solda Emre Çolak oynayacak bu gidişle.Çok büyük bir tehlike bizim için.Sol kanat için yerli bir transfer harika olur.
seneye onuru alırsınız rahat ol :)
alper potuk veya gökhan inler , kerim frei , serdar taşçı veya ömer toprak , onur , atilla turan seneye bu oyunculardan bazılarını bile alabilirsek yerli kalitemizi üst düzeye çekip rahatlarız aksi takdirde yabancı sınırı bizi bi yerde boğucak gibi geliyo toptan kalksa da rahatlasak keşke
zeck17
25.Ocak.2013, 01:51
türkiye futbol federasyonu zannediyor ki, yabancı oyuncu sınırı koyarsam türk futboluna büyük katkı yapıcam, bir sürü yerli oyuncu yetişecek ve bu sınırdan dolayı kulüplerde yerli oyunculara yönelicek oynatmak zorunda kalıcak ve türk futbolu dolayısı ile milli takım kazanıcak. alt yapı hocalarına yatırım nerde peki ya da oyuncularına, tesislerine ne kadar para ayırabiliyor kulüpler, bunun bir mecburiyeti var mı ya da federasyon olarak sen ne kadar bir bütçe ayırıyorsun altyapıya da kalkıp yabancı oyuncu sınırı koyabiliyorsun.
almanya gibi futbol konusunda örnek alınacak bir ülke varken hemen yanımızda, inatla görmezden geliniyor. adamlar önce stadlarını sonra da yatırım yaparak altyapılarını değiştirdiler. orda var mı peki yabancı sınırı? yok. uluslararası arenada haksız rekabet olmaması adına serbest tuttular yabancı oyuncu sayısını. ama altyapıdan çıkması gereken oyuncu sayısı 8. bunların 4’ü kendi alt yapında en az üç yıl oynamış olması gerekirken diğer 4’ü de herhangi bir kulübün alt yapısında en az 3 yıl oynamış olması gerekir. milliyet yok, 21 yaş altı sınırı var sadece. bunun dışında 24 kişilik kadronun en az 12’si alman olmak durumunda. yabancı sayısı serbest. alman kulüplerinin hepsi avrupada yoluna devam ediyor bu sene.
yabancı oyuncu sınırı sadece; paranın içerde kalmasına, yerli oyuncuların bonservisinin 10 katı artmasına ve yeteneksiz bir çok oyuncunun götlerinin kalkmasına yarayacak saçma bir uygulamadır. futbolda söz sahibi adamlar yıldırım demirören ve suat kılıç olursa bu işler zerre düzelmez.
----------------------alıntıdır-------------
E.Cartman
25.Ocak.2013, 02:12
@zeck17
Yazı çok güzel yazı ama işi YD ve Suat Kılıç'a bağlamak tamamen muhalefet için yazılmış kıvamına getiriyor yazıyı. Bu iş sadece tepedekilerle çözülecek iş değil. İş tabanda bitiyor. Bu işe ne kulüpler ne de taraftar ses çıkarıyor. Eğer adam gibi bir birliktelik sağlanıp tepki konulursa değil Demirören veya Suat Kılıç, Obama gelse karşısında duramaz bu işin.
Yabancı sınırını kaldırmak için önce bu olayı iyice açıklayıp, örneklendirip, anlatıp sadece itiraz etmek yerine çözüm göstererek herkese anlatmalıyız. Ancak ondan sonra çoğunluğu aynı fikre toplayıp bu işi halledebiliriz.
zeck17
25.Ocak.2013, 02:32
@zeck17
Yazı çok güzel yazı ama işi YD ve Suat Kılıç'a bağlamak tamamen muhalefet için yazılmış kıvamına getiriyor yazıyı. Bu iş sadece tepedekilerle çözülecek iş değil. İş tabanda bitiyor. Bu işe ne kulüpler ne de taraftar ses çıkarıyor. Eğer adam gibi bir birliktelik sağlanıp tepki konulursa değil Demirören veya Suat Kılıç, Obama gelse karşısında duramaz bu işin.
Yabancı sınırını kaldırmak için önce bu olayı iyice açıklayıp, örneklendirip, anlatıp sadece itiraz etmek yerine çözüm göstererek herkese anlatmalıyız. Ancak ondan sonra çoğunluğu aynı fikre toplayıp bu işi halledebiliriz.
Bence de öyle bunu yapmamız gerekirken biz keskin bir geçiş yapmaya çalışıyoruz olmaz böyle bir şey çünkü futbol öyle eskisi gibi değil direkt onların yerini kapmamız imkansızdan ötedir zaten avrupanın en büyük 20 takımı belli yıllardır tabi son yıllarda 2-3 alman oraya girdi ama almanlar 2006dan beri uğraşıyorlar biz ise direkt olsun diyoruz yok öyle bir dünya
himone
25.Ocak.2013, 10:47
Tribün hakkı derken, Opel, Pegasus falan o sponsorluk anlaşmalarını mı kastediyorsun ? 16 yıl ilk defa duyuyorum yahu, dediğin gibiyse gelecek sene bu seneden daha gerilerde oluruz.
VIP Koltuk, Batı-3 Loca ve Batı-4 Loca pazarlama hakları ve gelirlerinin devredilmesi ile Doğu-1, Doğu-4, Batı-1, Batı-4, Pegasus Kuzey, Güney, bölümlerinde yer alan kombine Koltuklar ile Güneybatı-3, Kuzeydoğu-4, Doğu-3, Doğu-4 bölümünde yer alan Locaların pazarlama hakları ve gelirlerinin devredilmesi ilgili bir anlaşma. Yanlız anlaşmaya göre 1 haziran 2014 başlangıç 2030 bitiş. Toplam gelir 445 milyon TL. Tabi bu parayı nasıl gelirleştireceklerini bilmiyorum. Bağımsız denetim raporuna göre önceki yıllarda gelir yazılamaz borç alınmış gibi gösterilir, Vergi kanununa göre direk gelir olur. Zaten kulübün şu an 580 milyon TL varlığı görünüyor ve 450 milyon TL'si bu rakam. GS borçlarını ve mevcut transferlerin finansmanını bu parayla sağlıyor.
hakan769
25.Ocak.2013, 13:25
"Erman Hoca'ya bir müjdem var"
Wesley Sneijder, Lutfi Arıboğan’ın kanatları altında parçalı formayla poz vermeden sadece 8 saat önce, İngiltere’deki tüm internet haber portallarının manşetinde Liverpool’un efsane kaptanı Steven Gerrard’ın şu ifadesi vardı:
“Wesley ile aynı takımda top oynamayı çok isterim…”
Ada’da bu cümleler sarf edilirken, Milano’da son sözler çoktan söylenmiş, ‘Liverpool’un hayali Galatasaray’ın gerçeği’ olmak üzere bavulunu toplamaya başlamıştı bile.
Aynı saatlerde Türkiye’de bambaşka şeyler anlatılıyordu.
İçi en boş olanı, ama en fazla gürültü koparanı her zamanki gibi Erman Hoca’nın söyledikleriydi…
“Dağdaki çobanın, Karabük’teki işçinin, senin, benim, 70 milyonun 1’er lirası gitti Wesley Sneijder’e… Yazıktır, günahtır” mealinde şeyler söylüyordu Toroğlu.
Günde 1 saat çalışıp asgari 12 saat konuşma üzerine kurulu engin kahvehane kültürüne sahip yurdum insanı için bulunmaz malzemeydi Erman Hoca’nın cümleleri…
Ama tabii ki gerçeklik payı sıfıra yakındı…
“Gerçekler yakın, meşaleleri yakın” diyerek durumu izah etmeye çalışayım:
Galatasaray, bu yıl yaptığı transferler için 29.1 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Hamit için 3.5 milyon Euro, Burak için 5 milyon Euro, Amrabat için 8 milyon Euro, Dany için 3 milyon Euro, Melo için 1 milyon 750 bin Euro, Umut için 350 bin Euro ve Sneijder için 7.5 milyon Euro verildi.
Gelin bir de Şampiyonlar Ligi’nden gelenlere bakalım.
Katılım geliri 8.6 milyon Euro alındı… 3 galibiyet 1 beraberlik için toplam 3.5 milyon Euro yazıldı… Gruptan çıkma bonusu 3.5 milyon Euro daha kazanıldı…
Sezon sonunda netleşecek olan ve Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalamadığı için Galatasaray’ın tek başına alacağı ‘Market Pool’ geliri ise yaklaşık 15 milyon Euro olarak hesaplandı.
Tüm bunların toplamı 30.6 milyon Euro ediyor. Yani, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi geliri, bonservis giderinden 1.5 milyon Euro fazla.
Sponsorluk, pazarlama, loca, kombine, oyuncu satışı gibi gelirleri bu hesaba katmıyorum bile…
Gelir gideri aştı ki…
Bunca rakamdan iki cevap çıkıyor aslında…
Biri, Sneijder görüşmeleri başladığında “Galatasaray bu parayı nereden bulacak” diyen Fenerbahçeli yönetici Abdullah Kiğılı’ya; diğeri 1 lirasının hesabını soran Erman Toroğlu’na.
Sayın Kiğılı; siz Şampiyonlar Ligi’ne giremediğiniz için Galatasaray’ın Market Pool’dan fazladan aldığı 7.5 milyon Euro, Sneijder’in bonservisi olarak Inter’e ödendi. Kabullenmesi zor biliyorum ama para, sizin paranız aslında!
Ve Sayın Toroğlu: Eğer Galatasaray’ın kasasından yapılan transfer harcamalarının gerçekten her Türk vatandaşının cebinden çıktığını düşünüyorsanız size bir müjdem var.
Gelir gideri aştı! 1 liralık katkınızı belgelemeniz kaydıyla, payınıza düşen 5 kuruşluk kar payınızı almak üzere G.Saray Sportif AŞ’ye uğrayabilirsiniz.
AMKSpor - İskender Baydar
çok güzel bir yazı
byariff
25.Ocak.2013, 15:57
Asil Okunulmasi Gerekilen yazi bu.
Sneijder’in parası!
Oyuncuya ödenecek para hakkında eleştirileriniz varsa ılık su için.. Bırakın Aysal düşünsün…
3,5 yıl boyunca, yani Sneijder bu ülkeyi terk edene değin, biz Hollandalı oyuncunun aldığı parayı ve maliyetini konuşuyor olacağız. Sadece rakamların kabarıklığının goygoyunu yapmakta pek mahir olduğumuz, Sneijder’in transferi süresince ülkeyi etkileyen spor programlarında bir kez daha tescillendi.
BURSASPOR’UN stoper Serdar Aziz’e 10 milyon bonservis bedeli biçtiği yerde; Sneijder’e 7.5 milyon pahalı diyorsanız, ben daha da konuşmam zaten. Oyuncuya ödenecek para hakkında yoğun endişeleriniz (!) varsa; arkanıza yaslanın, ılık bir su için. Önce size ne! Bırakın Ünal Aysal düşünsün.
SNEIJDER bir yatırımdır. Hem de doğru bir yatırımdır. G.Saray önümüzdeki 2 sezon daha Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı başarırsa, Sneijder’in ve üstüne diğer oyuncuların da parası çıkarılmış olur. Ünal Aysal ve arkadaşları bunu planlıyor. Bundan sonrası Sneijder’in saha içi verimliliğidir. Asıl kritik süreç bu noktadır. Inter’de 3 aydır resmi maç oynamayan oyuncu bir dönem burda da tutukluk yapabilir.
ÇABALAR OLACAK!
HOLLANDALI oyuncunun doğru yatırıma dönüşmesi, uyum süreci ve verimliğinin artırılmasında en büyük sorumluluk doğal olarak Fatih Terim’indir. Hemen derbide oynatmak, bütün gözlerin üzerinde olduğu bir adamda doğal baskı yaratacaktır. Sneijder tecrübeli, Real Madrid ve İnter’de de uyum sorunu çekmemiştir; kabul. Fakat bu topraklar ivedici insanların kontrolünde.
Şeytana bile feleğini şaşırtmış bir toplum olarak, şüpheniz olmasın Sneijder’i harcama yolunda çok ciddi çabalar sarfedilecektir.
Bu sadece Sneijder’e yapılmayacak, eğer transferi F.Bahçe’ye gerçekleşirse Belhanda için de taarruza geçilecektir. Bol tartışmalı spor programlarında Wesley Sneijder’in eşinin bile sıklıkla konu edilmesi bunun açık kanıtıdır.
Sıkar mı Sinan Engin?
G.SARAY’DA Aysal-Terim gerginliği geçen haftanın en çok konuşulan olaylarındandı. Aysal’ın ‘eleman’ tanımlaması sonrasında, Terim’in Kasımpaşa maçının ardından açıklaması G.Saray’ı gerdi. Ve bu tartışmaya bodoslama dalan yorumcu Sinan Engin, G.Saray Başkanı Aysal’a diklenip, “Sıkıyorsa Terim’i kovsana” dedi. Sevgili Engin, bırak koca G.Saray’ı, TV ekranında bir amatör kulübün başkanına bile sıkıyorsa diye diklenmek kimsenin haddine değildir, bu üslup spor yorumculuğu olamaz.
Aysal’ın her eyleminin hesabını da, iyi bilesin ki G.Saray camiası en ince detayına kadar sorar. Hadi sen sıkıyorsa Aziz Yıldırım’ı bir kez eleştirsene, sıkmaz ama değil mi? Sevgili dostumuz Engin artık bu yanlı ve birinin maşası gibi TV ekranında boy göstermek, inan sana yakışmıyor.
SneIjder’in ismi F.Bahçe ile anılınca “Muhteşem, binlerce forma satttırır. Büyük iş” diyorsun. Sneijder G.Saray yolunu tutunca “Yaşlı, çok pahalı forma satışı ile bu iş kurtulmaz” yorumunu yapıyorsun. Olmuyor sevgili Sinan, daha fazla saygımızı yitirmeden biraz adil ol ve Yıldırım’ın ağzı ile konuşmaktan vazgeç. Çok sakil duruyor bu durumun.
G.Saray’ın mali kongre tarihi neden belli değil
G.SARAY’IN mart ayında mali kongresi yapılacak ancak tarihi netleşmiyor. Sneijder’in transferi sonrasında gider bütçesi yükseldı.. Bütçe rahatlığı için SPK’dan haber bekleniyor ancak bir sıkıntı olduğu kesin. Ünal Aysal ve ekonomik kararlara imza atan arkadaşları aceleye getirerek, gerçekleştirdikleri ikinci sermaye artırımı nasıl sonuçlanacak merak ediyoruz.
ÜNAL Aysal’ın içinin pek rahat olduğunu sanmıyorum. Umarım bu gidişat G.Saray’ın ekonomik dengesini alt üst etmez. Ancak gelen haberler iyi değil bilesiniz. Bu arada mali kongrenin tarihi belirlesiniz isabet olur. Yoksa kulüp üyeleri, olağanüstü seçim kongresi için bir tarih mi belirlemek zorunda kalacak?
http://haber.gazetevatan.com/sneijderin-parasi/508815/4/Haber#.UQJAIm064rc.twitter
europeanconquer
25.Ocak.2013, 19:20
Beyler bu Facebook'da ki ''Ben Galatasaraylıyım'' adlı uygulama ne zaman son bulur hiç bir bilginiz var mı ?
uAburak89
25.Ocak.2013, 22:04
Galatasaray'ın lisanslı ürün gelirleri geçen seneye göre 22mioTL artarak 11mioTL'den 33mioTL'ye çıktı.
Ayrıca 199 TL'den satışa çıkan 10.000 imzalı Sneijder forması tükenmek üzereymiş, GS Store internet sayfasında sadece M beden kalmış durumda.
mpaker66
26.Ocak.2013, 12:56
Bu günes doğmasın... diye başlayan yeni beste tribünlerde ndn hala söylenmiyor? Bence harika beste.
Nocna Mora
26.Ocak.2013, 13:39
Ölüm varmış, korku varmış da cok güzel bence ama hiç söylenmiyor. Zaten artık pek mars söylenmiyor.. ;)
Nedvedmania
26.Ocak.2013, 13:41
Ölüm varmış, korku varmış da cok güzel bence ama hiç söylenmiyor. Zaten artık pek mars söylenmiyor.. ;)
Olum varmis, korku varmis takim yeniliyorken soylenir :)
byariff
26.Ocak.2013, 14:38
yaraticilikta sinir tanimiyoruz :D
http://inciswf.com/didier.swf
mpaker66
26.Ocak.2013, 15:26
Su besiktaş maçında 90 dakka hiç susmayan,yeri göğü inleten bi tribün olur inş.
Crazycat
27.Ocak.2013, 03:18
Sergen Yalçın'ın Sneijder yorumu;
http://s14.directupload.net/images/130126/3l78r63c.swf
uAburak89
27.Ocak.2013, 03:33
Çok iyiymiş yorumu, gülmemek için kendini zor tutuyor. :D
28 yaşında, Hollanda milli takım kaptanı gelmez dedi, geldi. Şimdi de 3.5 sene kalamaz diyor, hayırlısı. :)
darkkobal123
27.Ocak.2013, 03:35
Hasan Mezarcı aklıma geldi bu yorumu ile. :D
petrol_fb12
27.Ocak.2013, 03:48
Hasan Mezarcı aklıma geldi bu yorumu ile. :D
Şimdi onu yazıcaktım :)
Nocna Mora
27.Ocak.2013, 05:09
-Neye dayanarak söylüyorsun ?
-Koltuğa :n:
Yorumsuz :D
Nocna Mora
27.Ocak.2013, 15:40
Galatasaray, İnter'in Hollandalı oyuncusu Wesley Sneijder transferi ile haftaya damgasını vurdu. Özel uçakla İstanbul'a getirilen Sneijder'in transferinin Galatasaray'a toplam maliyeti yaklaşık 25 milyon euro'yu bulacak.
Gündeme bomba gibi düşen transfer haberi sarı kırmızılı taraftarlar tarafından sevinçle karşılanırken, Galatasaray aynı sevinci taraftarına ve yatırımcısına borsada yaşatamadı. Geçen yıl bedelli sermaye artırımı ve hisse satışları ile yatırımcılardan 294 milyon lira kaynak toplayan Galatasaray Sportif A.Ş. yatırımcısını borsada yüzde 26 oranında zarara uğratırken, topladığı bu kaynak ile Sneijder'in parasını da küçük yatırımcıya ödetmiş oldu. Galatasaray Sportif A.Ş. geçen yıl ilk bedelli sermaye artırımını 18 Haziran'da gerçekleştirdi. Sermayesini 2.788.084 TL den yüzde 400 bedelli artırarak 13,940,422 TL'ye yükseltti. Hisse başına rüçhan hakkını 1 TL yerine 25 TL'den kullandırdı. Galatasaray Sportif A.Ş. bu sermaye artırımı ile toplam 278.8 milyon TL kaynak topladı. Galatasaray Derneği bilet satışına karşılık borcundan düştü ve bedelliye katılarak bir nakit girişi olmadı. Yani yatırımcıdan 125 milyon TL toplandı. 152 milyon TL Galatasaray Derneği'ne olan borçtan düşüldü.
TAM PROFESYONEL İŞİ
Mart ayında fiyatı 248 liraya kadar çıkan, sermaye artırımı öncesi ise 157 liradan işlem gören Galatasaray Sportif AŞ'nin fiyatı ise sermaye artırımının ardından önce 63 TL'ye ardından 53 TL'ye kadar geriledi. Yatırımcı üzülse de profesyonel olarak bakıldığında Galatasaray oldukça büyük bir operasyonu başarıyla geride bırakmış oldu.
Hisse satışından 168.8 milyon lira
GALATASARAY Sportif A.Ş. sermaye artırımının yanısıra yine Haziran 2012 tarihinde borsada 772 bin 456 adet hisse satarak 168.8 milyon liralık gelir sağladı. Bununla da yetinmeyen şirket, 13 Eylül 2012 tarihinde yaptığı açıklama ile yüzde 300 bedelli sermaye artırımına gideceğini açıkladı. İkinci sermaye artırımı kararının ardından Galatasaray hisselerinin fiyatı 48.3 liraya kadar geriledi. Sermaye artırımından önce 804.3 milyon TL olan şirketin piyasa değeri ise 2012 sonu itibariyla 564.5 milyon liraya kadar indi.
Payığnı korumak isteyen kasaya para koymalı
l BEDELLİ sermaye artırımının arkasındaki neden kasaya para koymak. Bu para mevcut yatırımcılardan ya da yeni yatırımcılardan toplanabilir.
l MEVCUT ortakların bedelli sermaye artırımına katılma hakkına 'rüçhan hakkı' deniyor.
l ORTAKLAR sermaye artırımına katılmazsa şirketteki hisseleri sermaye artırımı oranında geriliyor. Yani yatırımcı mevcut hissesini korumak istiyorsa sermaye artırımına katılmak zorunda.
Bu kez 30 lira istiyor
l PEKİ ikinci sermaye artırımına onay çıkarsa ne olacak? Galatasaray yüzde 300'lük bu sermaye artırımı için rüçhan hakkını 10 TL'den kullandıracak. l YATIRIMCIDAN hisse başına 30 TL istenecek. l BUGÜN GS hissesinin değeri 44 lira. 30 lira eklediğimiz durumda kasaya koyduğumuz para 74 lira oluyor. Fakat sermaye artırımı sonunda yatırımcının bir değil 4 hissesi oluyor (yüzde 300 sermaye artırımı).
Rüçhan hakkı 1 TL değil 25 TL'ydi
l YATIRIMCININ elinde 1 adet Galatasaray hissesi olduğunu düşünelim. Mesela bunun değeri de 200 lira. l GALATASARAY ilk sermaye artırımında rüçhan hakkını 1 yerine 25 TL'den kullandırdı. Sermaye yüzde 400 artırıldığı için yatırımcıdan 100 TL istendi. l YATIRIMCININ elindeki hisse sayısı da sermaye artırımına paralel arttı. Yani yüzde 400 artış sonunda yatırımcının artık 1 değil 5 hissesi oldu. l BAŞTA hissenin değeri 200 liraydı. Sermaye artırımı için de 100 lira kondu. Yani 5 hisse için yatırılan para 300 TL oldu. Yani bir hissenin değeri 60 liraya indi.
İkincisi onay bekliyor
GALATASARAY Sportif AŞ'nin kararına tepki gösteren yatırımcılar, ikinci sermaye artırımı kararının iptali için dava açtı. İkinci sermaye artırımı kararı halen SPK'nın onayını bekliyor. Onayın alınması halinde şirkete sağlanacak 110 milyon liralık kaynağın yaklaşık 50 milyon lirası yine yatırımcılardan elde edilecek.
Sneijder transferinin G.Saray'a 3.5 yıllık maliyeti 24.8 milyon Euro
İmza parası 3.9 milyon euro
Yarım sezon ücreti 2 milyon euro
2013-2014 sezonu ücret 3.2 milyon euro
2014-2015 sezonu ücret 3.2 milyon euro
2015-2016 sezonu ücret 3.2 milyon euro
3.5 yıllık maç başı alacağı ücret 1.8 milyon euro
Bonservis bedeli: 7.5 milyon euro
TOPLAM: 24.8 milyon euro
(Akşam)
Galatasaray SK @GalatasaraySK
BİLGİ | Takımımız, son iki sezondaki 17 derbi maçın 16'sında puan aldı. Selçuk İnan, bu maçlarda altı gol attı ve 11 asist yaptı.
Fstats Analiz @FstatsAnaliz
Emre Çolak ve Riera, bu sezon Süper Lig’de ilk gollerini attı. İki oyuncu da son lig gollerini 368 gün önce A.Gücü'ne karşı atmıştı.
Tribun Dergi tarafından retweetlendi
:D
uAburak89
28.Ocak.2013, 00:56
Sneijder'ın ilk maçıydı, ekstra şeyler oldu, en uçta oynamak durumunda kaldı ama iki şey dikkat çekti. Tek pası seviyor ve doğru noktalara hamle yapıyor, 1-2 pozisyonda uygun durumdayken Engin özellikle göremediği için şut şansları kaçtı. Fizik olarak da çok hazır gözükmüyor, 3-4 maç daha lazım gibi.
Homer J.S
28.Ocak.2013, 01:19
Ben bugünden sonra şöyle bir kadro istiyorum Galatasaray'a.
Muslera-Sabri-Dany-Semih-Riera-Hamit-Selçuk-Yekta-Amrabat-Sneijder-Elmander
Alicanfmfan
28.Ocak.2013, 01:28
Elmander tek forvet yapamaz keza Umut'da öyle, elimizde tek forvete en yakın aday Burak'tır. Çift forvetli sistemde de Burak olunca hem kendini hemde partnerini öldürüyor.
Sakın maliyet hesabına girmeyin,şöyle dizilişli sistemli yorumlar yapın da şenlensin buralar.Bence olması gereken:
http://this11.com/boards/abD9K91acI.jpg
Night_Mare17
28.Ocak.2013, 02:53
Sakın maliyet hesabına girmeyin,şöyle dizilişli sistemli yorumlar yapın da şenlensin buralar.Bence olması gereken:
Amrabat sola Hamit sağa Melo olmayacaksa Yekta ortaya bence :)
uAburak89
28.Ocak.2013, 02:53
Amrabat'ı sola çekip, Burak'ı sağ açık olarak kullansak bence çok daha iyi olur :)
@Night_Mare17
Hamit'in ortada daha iyi oynayacağını düşünüyorum,gerek şut çekme açısından gerek atacağı ara paslar açısından.
@uAburak89
Emre Çolak'ı zorunluluktan koydum oraya :D sağda Burak bilmiyorum,bu kadar gole aşık olan bir adam için kanat oynamak,zor olur,bizim Sow gibi habire kendini ceza alanına atmak isteyecektir.
uAburak89
28.Ocak.2013, 03:00
Burak hızlı, kanat bölgesinde oynamışlığı var. Gol atabilmek için ceza sahasına girmesi de hiç fena olmaz. Arka direk koşuları iş yapabilir, arkasında oynayacak Eboue zaten hücumu seviyor, destek verecektir. :)
Sheriff
28.Ocak.2013, 03:03
Burak hızlı, kanat bölgesinde oynamışlığı var. Gol atabilmek için ceza sahasına girmesi de hiç fena olmaz. Arka direk koşuları iş yapabilir, arkasında oynayacak Eboue zaten hücumu seviyor, destek verecektir. :)
Valla kanat bölgesinde oynamışlığından çok oynayamamışlığına şahit olmuştuk biz :D
GebzeLi1907
28.Ocak.2013, 03:04
Burak sağ açıkda bence saç baş yoldurur bizdeyken orada deneniyordu aragones tarafından hiç verim alamamıştı.
galatasaray drogba da gelirse mecbur sistem değişikliğine gider.
burak umut tan birini ancak oturtabilirsin umut neyse ama burak sonuçta gol atan adam avrupada formda oynatılması gerekir ki ben burak ın oynamazsa takımı karıştırabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
4 3 1 2 en mantıklı diziliş gibi gs için ama türkiye ligi için bu sistem işler mi kanat olmadan muamma bekleyip göreceğiz.
gerets zamanı böyle oynuyordu gs iliç necati hakan(ümit) cok pozisyona giriyor cok gol atıyor ancak bir o kadar da yiyordu ki şimdi bu sistem ile oynarsa yine aynı sıkıntı olacak
melo da oynamaz ise ortasaha defansif açıdan zaafiyet verir zaten defansı da çok güven veriyor denemez ..
iyi kadro kuruluyor ama alışılmış sisteme uyması zor oyuncular bunlar.bakalım geçiş dönemi nasıl oalcak.
bu kadroyu taçlandıracak olacak isim ya serdar aziz ya da ömer toprak tır bakalım alabilecekler mi gökhan inler de olabilir ilaveten.
uAburak89
28.Ocak.2013, 03:05
Valla kanat bölgesinde oynamışlığından çok oynayamamışlığına şahit olmuştuk biz :D
:D Ya o dönem başka ama fizik açısında çok geliştirdi kendini, deparları falan. Zaten genelde sağa yakın oynuyor forvette oynadığı zamanda, bana olabilirmiş gibi geliyor ama bakalım. Fatih Terim'in ne yapacağını kestirmek güç, bugün Burak banko bekleniyordu Umut - Elmander yaptı hücum hattını.
nannar
28.Ocak.2013, 03:26
Bence gayet makul bir 11 olur :) Zaten Melo Sneijder'in gelmesini hazmedemedi sanırım ve o yüzden sezonu bitiremeyebilir...Yemek vermeler falan... Maça Sneijder girdikten 2-3 dk sonra kırmızı yiyip çıktı adam :) tükürdü ya da tükürmedi bilemem ama bence orta alan selçuk hamit sneijder 3 lüsünden kurulmalı
GebzeLi1907
28.Ocak.2013, 03:32
barca da bile busquest oynuyor arkadaşlar şu günümüz futbolunda bu 3lü barça gibi pas bile yapsa selcuk hamit sneijder göbeği takım savunmasını alt üst eder :)
mutlaka oraya kesici sağlam bir adam lazım
en uygun isim melo o da ya gönderilecek ya iyi ceza alacak ya yabancı sınırına takılacak vs vs
melo orda oynar diyemiyor kimse, bence galatasarayın oraya da bir çare düşünmesi şart.
gökhan inler i gidip alırsa bu takım efsane olur tam anlamıyla.alper olursa yine bişey değişmez, alper e ihtiyacı yok alper in olmuşu selcuk inan zaten.
alper de aynı eldekiler gibi daha oyun kurucu ileriye oynayan bir adam.
ya da diğer ihtimal defansla kaleyi türkleştirecek.ömer toprak onur kıvrak gibi iki isim de çok yerinde transfer olur ortasahada yabancı oynatabilirsin böylelikle.
ShevAnil
28.Ocak.2013, 03:33
Ben klübün mali tablosunu çok iyi bilen birisi değilim, ama 20 yaşındayım ve hatırlayabildiğim kadarıyla bu kadar büyük bir maliyetin altına ilk kez girdik(Sneijder), bir ikincisi Drogba olacak gibi duruyor. Bu iki büyük maliyetin aynı zamanda transfer edilmesi ya büyük bir kumar ya da Galatasaray ekonomisi artık eski günlerini unutturacak şekilde ilerliyor.
Drogba'nın da alındığını varsayıp kötü bir tablo ortaya koyarsak, Schalkeye elendik ve ligde de şampiyonluğu kaçırdık, seneye bu kadar gelir olacak mı elimizde? Klübün gelirleri bu başarısızlığa rağmen bu maliyetleri karşılayabilecek düzeydi mi? Aramızda bu konularla ilgili bilgili olan, araştıran bir üye varsa beni ve benim gibi merak edenleri aydınlatırsa sevinirim. :)
europeanconquer
28.Ocak.2013, 03:34
Bence Jem Karacan gelecek sene için süper olur.
byariff
28.Ocak.2013, 03:35
Muslera
Eboue-Semih-Dany-Riera
Burak-Hamit-Selcuk-Sneijder-Amrabat
Drogba !
yabanci sinirlamasina takiliyoruz Riera yada amrabat kesilcek galiba :/
Bülent Timurlenk @timblnt (https://twitter.com/timblnt)
Real Madrid taraftarının analizi güzel: "Galatasaray'ın transferlerine bakıyorum bence Mourinho bizden oraya gider.
nannar
28.Ocak.2013, 03:36
Riera'yı mı Türk vatandaşı sayacaz Arif ? :n: Gerçi Eboue daha uygun dimi?
GebzeLi1907
28.Ocak.2013, 03:38
Ben klübün mali tablosunu çok iyi bilen birisi değilim, ama 20 yaşındayım ve hatırlayabildiğim kadarıyla bu kadar büyük bir maliyetin altına ilk kez girdik(Sneijder), bir ikincisi Drogba olacak gibi duruyor. Bu iki büyük maliyetin aynı zamanda transfer edilmesi ya büyük bir kumar ya da Galatasaray ekonomisi artık eski günlerini unutturacak şekilde ilerliyor.
Drogba'nın da alındığını varsayıp kötü bir tablo ortaya koyarsak, Schalkeye elendik ve ligde de şampiyonluğu kaçırdık, seneye bu kadar gelir olacak mı elimizde? Klübün gelirleri bu başarısızlığa rağmen bu maliyetleri karşılayabilecek düzeydi mi? Aramızda bu konularla ilgili bilgili olan, araştıran bir üye varsa beni ve benim gibi merak edenleri aydınlatırsa sevinirim. :)
zaten farkettiysen galatasaray bu transfer ataklarını aykut kocaman takımın başında kalınca yaptı :)
yani bence risk oranının minumuma inmesini beklediler ve öyle olunca da aldılar bu riski
ki oyunculara bakınca da alınmayacak risk değil..
sneijder in imzalı forması bir günde tükendi 200 liradan arkadaşım arayıp bulamadı.kaç bin tane saattı bilgim yok ama yine de bu oyuncuları paraya çevirmeye biliyor bence mevcut galatasaray yönetimi.
bu sene şampiyonluk %90 gibi schalkeyi elemek %60 70 lerde
ha patlarsa tabi en düşük ihtimaller gerçekleşip çok kötü patlar..
ama en kötü muslerayı 10 15 milyon euroya satıp yine bir şekilde aza indirirler zararı.
europeanconquer
28.Ocak.2013, 03:40
Valla bizim sıkıntı stoperde,sol bek de Riera'ya güvenim sonsuz,biraz aksıyor ama çok sık olan bir şey değil.Dany biraz daha sağlam oynasa stoper de de sıkıntı olmayacak zaten Mart ayının ortasından sonra Ujfa tam olarak döndümü kalan maçlarda büyük şanssızlık olmazsa alırız.
Edit:Ligi alırız yani :n:
nannar
28.Ocak.2013, 03:50
Drogba da gelse ve iki oyuncunun da forması 100 TL'den 400.000 adet satılsa , 40 milyon TL , yani 17 milyon € yapar. Bu kadar satar mı? Orasının bilemem ama uzak bir ihtimal değil bence... Hesap dogru değil mi?
uAburak89
28.Ocak.2013, 03:50
Ligde 2. olup şampiyonlar ligi elemelerine geçebilirsen çok bir şey değişmez çünkü şampiyonla 2. arasında çok büyük bir gelir farkı yok, anahtar faktör şampiyonlar ligi.
Borçlar azaltılıyor, gelir yaratılıyor, sponsorluk vs. Ünal Aysal başkan adayıyken söylemişti zaten, ben Galatasaray'a para vermeyeceğim zaten buna ihtiyaç yok, Galatasaray markasını doğru kullanırsak, 2-3 sene içerisinde işler lehimize dönecekti demişti. Hatta bir oyuncuya 10 milyon euro verilmez, ama benim stadım boşsa, gelirim yoksa ve o oyuncu tribünleri dolduracaksa ben 10 milyon euro veririm demişliği de var. Olay tamamen vizyondan dolayı, büyük düşünüyorum, büyük risk alıyorum deniyor. Bu tarz maliyetlere girerken aldığın isimler önemlidir, Sneijder 28 yaşında Hollanda milli takım kaptanı, sözleşmesinin 3. senesinde belki satabilirsin bile veya ciddi başarı sağlayabilir takımında. Drogba yaş 34 ama hem ŞL hem lig için çok faydalı transfer, maliyeti de çok uçuk değil. Teori de mantıklı yapılan işler, pratiği göreceğiz. En kötü senaryo da çözüm bazı isimlerin satışı olacak, bunu da düşünüyorlardır muhakkak.
petrol_fb12
28.Ocak.2013, 03:52
Drogba da gelse ve iki oyuncunun da forması 100 TL'den 400.000 adet satılsa , 40 milyon TL , yani 17 milyon € yapar. Bu kadar satar mı? Orasının bilemem ama uzak bir ihtimal değil bence... Hesap dogru değil mi?
Hepsi galatasaraya gitmiyor ama ordan belkide 5 Milyon Euro Galatasaraya gidiyor.Çünkü Nike geliri var rekalmcı şirketin geliri var.Net kar 6-7 Milyon Euro para kalıyor galatasaraya. yani en az 1 milyon forma satarsa o zaman 20-25 milyon euro'yu görür
europeanconquer
28.Ocak.2013, 03:52
Evet,40m tl oluyor.
Hepsi galatasaraya gitmiyor ama ordan belkide 5 Milyon Euro Galatasaraya gidiyor
Hocam forma zaten 120 tl formaların yapımı yaklaşık 17 tl kalan para direk Galatasaray'ın kasasına gidiyor.5 milyon euroyu nerden çıkardınız onu anlamadım.
uAburak89
28.Ocak.2013, 03:59
Bu forma muhabbeti çok büyük yalan, bir formadan kulübe max 30 lira kalıyordur fazlası değil. Kısacası hiçbir büyük transferin maliyeti forma ile çıkmaz. :)
Bu arada Chelsea Drogba'ya geri dön demiş, ingiliz basını öyle diyor.
LaigLeNoiR
28.Ocak.2013, 03:59
Kimsede demiyorki burada 7 yabancı var diye :D
nannar
28.Ocak.2013, 04:00
Bence en azından yarısı kalıyordur.Bugün manav bile % 40 kar marjıyla satıyor :n:
nannar
28.Ocak.2013, 04:01
Kimsede demiyorki burada 7 yabancı var diye :D
Ben dedimya artık Riera ya da Eboue Türk vatandaşı sayılacak diye :D
europeanconquer
28.Ocak.2013, 04:03
Geçen hafta geri dön dediyse niye 4-5 gün önce menajeri Drogba'yı Galatasaray'a önerdi ?
:D ben onu ŞL için yaptım
Night_Mare17
28.Ocak.2013, 04:34
Yalnız maç başındaki atkı show olarak Dünya'nın en iyisiyiz bu konuda kimesyle tartışmaya girmem.
uAburak89
28.Ocak.2013, 04:41
Önümüzdeki 3 maç Bursaspor (D) Antalya (E) Akhisar (D) sonra da Schalke maçı var.
Bursaspor'da işler karışık ama teknik direktörlük değişikliği takımlara her zaman yaramıştır, zor deplasman. Antalya'da ciddi biri düşüş var, çıkışa geçmek isteyeceklerdir ama içerde oynayacağız önemli bir avantaj. Akhisar elindeki kısıtlı imkanlara rağmen güzel top oynamaya çalışıyor, Gekas'ı da aldılar dikkat edilmesi lazım. 3 maçtan 7 ya da 9 puan çıkarabilirsek ciddi avantaj sağlayabiliriz. Rakiplerin de fikstürleri pek rahat değil.
byariff
28.Ocak.2013, 06:07
kisa ve net bence en iyi kadromuz bu.
http://this11.com/boards/abD9OeZahY.jpg
seneyede soyle bir kadro muthis olur :D
http://this11.com/boards/abD9Oh8aoS.jpg
Nocna Mora
28.Ocak.2013, 06:21
Ömer Toprak gelmez çünkü hedefi çok daha büyük. Sinan Bolat'ın da aynı şekilde sanmıyorum. Shaqiri'yi Bayern aldı halen Galatasaray'a geleceğini düşünmek saçmalık. Alper Potuk'ta abartıldığı kadar iyi bir oyuncu değil. Fos.. ;)
Sistemimiz 4-2-3-1 olacaksa sıkıntılar olacaktır ki bugün bunu denedi Fatih Terim. Çift forvette ısrarcı olmak her zaman iyidir..
byariff
28.Ocak.2013, 07:01
shaqiri bayernde pek forma sansi bulamiyor , omer toprak turk ve turk kategorisinde en iyi defans su an bence. kaleci konusunda ise volkani zaten almayiz gelmezde zaten,onur tolga trabzon hayatta birakmaz akillanmistir yonetimleri :D geriye sinan bolat kaliyor olabilir aslinda. alper yerine iyi bir yabanci olabilir ozman.
davidvilla
28.Ocak.2013, 10:57
Bu transferler bizi bjk durumuna getirebilir 2 3 seneye feda deriz.
Drogba Sneijder gibi oyuncular tabi ki süper topçular fakat bir takım düzenini yeni yeni oturtuyorduk. Yeniden bozuyoruz. Olmuş bölgeleri değiştiriyoruz.
nannar
28.Ocak.2013, 11:16
neresi olmuş allah aşkına? hakan balta'dan sonra sol beke geçen riera mı olmuş? :)
davidvilla
28.Ocak.2013, 11:20
neresi olmuş allah aşkına? hakan balta'dan sonra sol beke geçen riera mı olmuş? :)
Yok yahu. Cift forvet olmuş 4-4-2 olmuş. ortasahaların milli oyuncu yıldız oyuncu, forvetlerin öyle.
Ama sen gidip bu en "olmuş" bölgelere transfer yapıyorsun. Demek istediğim buydu yani.
Alicanfmfan
28.Ocak.2013, 11:25
Umut 11, Burak 15 gol civarı atmış, bunun üzerine Forvet alıyorsa bir kulüp, bunu forvet oyuncularımızın düşünmesi lazım.
mpaker66
28.Ocak.2013, 12:15
Maç öncesı atkı show inanılmazdı, süperdi, ürperticiydi.
Bu arada zemini beğenmeyen bi tek ben miyin?
europeanconquer
28.Ocak.2013, 12:17
İlk maç olduğu için zeminin biraz sıkıntı yaratması normal.Stad ilk açıldığı zamanlarda da böyle bir sorun vardı bir kaç maç sonra ortadan kalktı.
KaRaBükLü KraL
28.Ocak.2013, 13:21
Şimdi aklıma geldi de Drogba transferi de bitti sayarsak Sabri Drogba ve Sneijder'in kaptanı mı oldu şimdi:D
europeanconquer
28.Ocak.2013, 13:40
http://inciswf.com/cocuklukaskimsin2.swf
Son yıllarda gördüğüm en iyi bestelerden.Tabi herzaman ki gibi tribünde çok söylenmiyor :)
LaigLeNoiR
28.Ocak.2013, 13:44
Tribünde söylenecek türden değil de ondan :) Bu en fazla 40-50 kişiyle söylenecek bir beste bunu 25-30 bin kişi söyleyemez.
europeanconquer
28.Ocak.2013, 13:47
O laylaylay kısmı söylenmeden gayette tribünde söylenilebilecek bir beste bence.
Edit:Bu arada Facebook ve Twitter'da Galatasaray'a karşı çok ağır ithamlar kullanılıyor.Demek ki başarılı olan her zaman bu tarz şeyler ile uğraşıyormuş.Başarılı olalım da isteyen istediği ithamı kullansın,pek umurumda değil.
LadroN
28.Ocak.2013, 14:57
http://f1301.hizliresim.com/15/v/jfx2l.jpg
europeanconquer
28.Ocak.2013, 15:34
http://img21.imageshack.us/img21/4370/galatasarayzz.gif
Ahahahahahaha :n: Sol ortada Emre'yi kesss
Night_Mare17
28.Ocak.2013, 15:38
shaqiri bayernde pek forma sansi bulamiyor , omer toprak turk ve turk kategorisinde en iyi defans su an bence. kaleci konusunda ise volkani zaten almayiz gelmezde zaten,onur tolga trabzon hayatta birakmaz akillanmistir yonetimleri :D geriye sinan bolat kaliyor olabilir aslinda. alper yerine iyi bir yabanci olabilir ozman.
Onur'un serbest kalma maddesi var sanırım.
uAburak89
28.Ocak.2013, 15:42
Schalke Bastos'u 1.5 yıllık kiralamış. Kötü haber. İyi haber de var ama Holtby sezon sonu değil, 1-2 güne Tottenham'a gidiyor deniyor.
europeanconquer
28.Ocak.2013, 16:39
Beyler şu resimdeki kırmızılı arkadaş kim ?
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/9/3377/B_7c9877c2de1ffcc746a4d022172a0fe0.jpg
zeck17
28.Ocak.2013, 16:41
Furkan olabilir mi?
O değilse İsmail Berk Ünsal da olabilir ona da benziyor
Tamam tamam futbolcu değilmiş farklı giymiş :D
uAburak89
28.Ocak.2013, 16:42
http://www.galatasaray.org/idariteknikkadro/pages/profil_1091.php
Tam çıkaramadım ama..
KaRaBükLü KraL
28.Ocak.2013, 17:36
http://www.galatasaray.org/idariteknikkadro/pages/profil_1091.php
Tam çıkaramadım ama..
Doğru çıkarmışsın o arkadaş
europeanconquer
28.Ocak.2013, 17:39
Kondisyonermi olsam ya :D
davidvilla
28.Ocak.2013, 18:28
Herşey bir yana. Eboue Dany Drogba Toure bizim Selçuk ile Sabri ile aynı soyunma odasında mı soyunacak ? Makaraya gel şimdi :)
Night_Mare17
28.Ocak.2013, 19:08
@ultrAslan
GELİYORUZ !
https://o.twimg.com/1/proxy.jpg?t=FQQVBBgpaHR0cHM6Ly90d2l0cGljLmNvbS9zaG 93L2xhcmdlL2J6MHU1ZS5qcGcUAhYAEgA&s=wGfnO21FX0XNfa-9gk5Pccj4q4ccFoarGTCirjQjLmc
uAburak89
28.Ocak.2013, 19:40
Şampiyonluk, Süper Kupa, liderlik, ŞL'de son 16, Selçuk, Semih, Elmander, Hamit, Burak, Sneijder ve gelirse Drogba. En önemlisi Fatih Terim. Hayat bize mi güzel nedir ? :)
Night_Mare17
28.Ocak.2013, 19:41
Şampiyonluk, Süper Kupa, liderlik, ŞL'de son 16, Selçuk, Semih, Elmander, Hamit, Burak, Sneijder ve gelirse Drogba. En önemlisi Fatih Terim. Hayat bize mi güzel nedir ? :)
Arena , ultrAslan , kareografilerimiz :)
europeanconquer
28.Ocak.2013, 19:43
En güzel olan şey Sarı ve Kırmızı :)
nannar
28.Ocak.2013, 20:25
Karaboğa Arena'ya mı inecek şimdi sarı kırmızı parçalı forma ile ? :n: Amanın !!!!!
uAburak89
28.Ocak.2013, 20:27
Karaboğa Arena'ya mı inecek şimdi sarı kırmızı parçalı forma ile ? :n: Amanın !!!!!
Kollarını açarak ve kayarak sevinecek bile. :) Bir açıklansa. :)
LadroN
28.Ocak.2013, 20:34
Sneijder-Burak-Drogba uclusunu ayni anda sahada gorme ihtimali heyecan verici.
nannar
28.Ocak.2013, 20:36
https://twitter.com/iskenderbaydar/status/295931147488210944/photo/1
Chelsea geri istemiş ama adam bizi seçmiş yahu :)
Night_Mare17
28.Ocak.2013, 20:37
Chelsea'nin tekrar teklif yapacağı belliydi. Geçen maç tribünlerde Drogba Legend diye pankart açılmıştı.
Night_Mare17
28.Ocak.2013, 20:42
Alıntı.
1,5 yilda 150m euroluk takim kuran,borclari 100m dolar asagiya ceken,dunyada vizyonumuzu yeniden en üst seviyelere tasiyan ve bunlari yaparkende soylendigi gibi tek kurtulus olarak gorulen riva ve floryaya dokunmayan bir baskana anca sapka cikarilir ve dua edilir allah basimizdan eksik etmesin adamsin adam.
Önder HOCA
28.Ocak.2013, 20:51
canaydının emeği büyük
nannar
28.Ocak.2013, 20:53
Ünal Başkan'ın başarılı olacağını ilk geldiğinde kurduğu cümleden tahmin etmiştim;
"Ben iş adamıyım.Futboldan anlamam ama futbolu anlayandan anlarım."
Adam çok kaliteli ve üst düzey bir iş adamı.Yurt dışı bağlantıları falan da çok iyiymiş zaten.Bunları da kulübün menfaatleri doğrultusunda kullandı hep. İnşallah daha da güzel günler göreceğiz.
Fatih Terim'in planları önemli... Şu son yaşanan "eleman" krizi eğer aklında yer ettiyse bence en fazla 2 sezon kalır...İnşallah en az 4-5 sezon kalır ve alt yapıya da yatırımlar yapılarak küçük Barcelona sistemi kurulur.Yoksa taşıma su ile değirmen dönmez... Böyle "olmuş" adamlara çok para vererek tüm takımı bu tarz oyunculardan kurmak yerine alt yapıdan çıkardıklarımızın yanına 3-4 tecrübeli isim alınmalı ilerleyen yıllarda.Sneijder ve Muslera önümzdeki 5 yıl mutlaka kulüpte tutulmalı. Dediğim gibi diğerleri ya yaşlı ya da çok üst düzey oyuncular değil. En azından kadromuzda yani ilk 18'de 7-8 tane Semih tarzı oyuncu lazım...
uAburak89
28.Ocak.2013, 20:53
Başkan'ın ciddi yanlışları da oldu ama iyi yaptığı şeyler çok daha fazla. Zaten kusursuz birini beklemiyordum. :)
Temellerini attığı yapı çok önemli, üstlendiği misyon ve sahip olduğu vizyon karalar bağlayan camianın havasını ciddi şekilde değiştirdi. Başkan genç değil, yaşı belli Allah uzun ömür versin ama bir şey olsa kendisine, geride de ciddi bir ekip var. Albayrak patavatsız, heyecanlı, profesyonel değil ama içten ve Galatasaray aşığı, kulübe uçak almaya niyetlenmiş birisi. Adnan Öztürk çekinmeden konuşabilen, bakanın olduğu ortamda Galatasaray'ın haklarını yedirmeyen, kulübü ezdirmeyen bir kişi. Ali Dürüst yönetimin içinde en önemli parçalardan, Fatih Terim ile başkan arasındaki soğukluğu bitirmeye yönelik fikirler tamamen kendisinden gelmiş. Zaten seçim zamanı camianın ileri gelenleri tarafarından ısrarla yönetime sokulmuştu Ali Dürüst, asla şov peşinde olmayan Galatasaray'a çok emeği geçen bir kişi. Sedat Doğan genç ve dinamik, açıklamalarını hep beğenmişimdir. Ünal Aysal'ın başkanlığı bittiğinde başkanlığa en büyük aday şu Adnan Öztürk gibi gözüküyor, bu yönetimin kurmaya çalıştığı yapının devam etmesini sağlayabilir. Ünal Aysal'ın seçildiğinde söylediği gibi, başarı, başarı, başarı. Bize lazım olan bu, borçların bitmesi, kulübün istediği noktaya gelmesi için bu sene şampiyonluk çok önemli.
zeck17
28.Ocak.2013, 21:12
canaydının emeği büyük
Kesinlikle haklısınız en büyük pay sahiplerinden büyük takımların stat gelirleri de büyük olur stadın açılmasında büyük katkısı vardı ve zaten Ünal Aysal'da stadın bu muhteşem gelirinden yararlanıyor
ThersoN
28.Ocak.2013, 21:29
Tottenham Holtby ile ara transfer döneminde takıma katılması için anlaşmış Schalke ile. Schalke'nin Lyon'lu Bastos için girişimleri varmış.
europeanconquer
29.Ocak.2013, 01:39
Emre Çolak umarım bu attığı golden sonra performansını arttırır,arttıracaktır,arttırmalı.
Özgür Çetin
29.Ocak.2013, 02:07
Drogbada geldi.. Pes 2014 te Galatasarqayı alacagız bu kesin..Ünal başkan bu transferleri lig içni yapıyor..Şampiyon olalım parayla kapatırız hesabı kı haklıda..
Başarılı olacagız.Şu takım avrupada çeyrek final görse yeter.. 1 stoper de aldıkmı tamamdır.
Burakı kanatta görebiliriz Drogbanın gelmesiyle birlikte
KaRaBükLü KraL
29.Ocak.2013, 02:19
Ya maçla ilgili buraya yazma gereği hissettim.Bahseden yok galiba.Maçta Melo'nun kırmızı kartı ve bir kaç pozisyon sonrası Yıldırım Demirören yeter tezahüratı vardı.Ceza yemezsek iyidir stadla ilgili
uAburak89
29.Ocak.2013, 02:24
Son transferlerin de etkisiyle Twitter'da en çok takipçisi olan 3. takım durumundayız, 1. Barca ve 2. R. Madrid'den sonra.
lionelforlan
29.Ocak.2013, 02:25
Son transferlerin de etkisiyle Twitter'da en çok takipçisi olan 3. takım durumundayız, 1. Barca ve 2. R. Madrid'den sonra.
Bu mükemmel prestije bak :0:
Night_Mare17
29.Ocak.2013, 03:06
Selçuk - Melo - Sneijder - Drogba - Burak
Problem ?
hakan769
29.Ocak.2013, 03:18
Problem ?
Arda Lincoln Kewell Elano Baroş a benzedi sonumuz benzemez imparator var :)
Night_Mare17
29.Ocak.2013, 03:24
Arda Lincoln Kewell Elano Baroş a benzedi sonumuz benzemez imparator var :)
Lincoln artı Elano < Sneijder.
Arda artı Baros < Drogba :D
lincoln le elano aynı takımda oynamadı lincoln yerine keita yazsanız neysede :D
lexoqe
29.Ocak.2013, 04:19
Problem ?
Problem Melo işte :)
Night_Mare17
29.Ocak.2013, 04:25
Problem Melo işte :)
Bir Gökhan İnler iyi gider oraya :) Şampiyonlar Ligin'de yarı final falan yaparsak yönetimden bekliyorum Gökhan İnler hamlesi gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama teklif yaparız bence.
lexoqe
29.Ocak.2013, 04:46
Bir Gökhan İnler iyi gider oraya :) Şampiyonlar Ligin'de yarı final falan yaparsak yönetimden bekliyorum Gökhan İnler hamlesi gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama teklif yaparız bence.
Neden gelmesin şimdi ki oynadığı kulüp daha mı iyi bizden :)
OrcunFB
29.Ocak.2013, 04:48
Neden gelmesin şimdi ki oynadığı kulüp daha mı iyi bizden :)
Evet daha iyi. :D
byariff
29.Ocak.2013, 04:51
unal baskana solerim bak alir getirir.
lexoqe
29.Ocak.2013, 04:52
unal baskana solerim bak alir getirir.
Onu ben getirecem artık :P
Evet daha iyi. :D
cavani yi çık ordan bişey kalmaz :icon_razz: :D hamsik az zorlar o da bi yere kadar :D
Night_Mare17
29.Ocak.2013, 05:40
cavani yi çık ordan bişey kalmaz :icon_razz: :D hamsik az zorlar o da bi yere kadar :D
Hamsik'i sayma Sneijder var ondan iyi bizde. Diğer orta sahalarında iyiyiz bir tek Gökhan İnler ile Melo aynı gibi. Cavani bir çok iyi de orda da Drogba var bizde :D
Kaka Leite
29.Ocak.2013, 05:42
Hamsik'i sayma Sneijder var ondan iyi bizde. Diğer orta sahalarında iyiyiz bir tek Gökhan İnler ile Melo aynı gibi. Cavani bir çok iyi de orda da Drogba var bizde :D
Keşke 1 ay öncesine kadar bunları sayabilseydik.
2 oyuncu ne çabuk değiştirdi taraftarı :D
OrcunFB
29.Ocak.2013, 05:47
Önemli olan oyuncular değil. Adamlar İtalya Ligi'nde 2. GS'dan daha fazla puan toplamışlar. :D
lexoqe
29.Ocak.2013, 05:47
Gökhan'ın Türk vatandaşı değil mi ?
OrcunFB
29.Ocak.2013, 05:49
Gökhan'ın Türk vatandaşı değil mi ?
Türk asıllı İsviçreli.
Night_Mare17
Keşke 1 ay öncesine kadar bunları sayabilseydik.
2 oyuncu ne çabuk değiştirdi taraftarı :D
Bu oyuncular gelmese Napoli bizden iyiydi işte bunlar gelince onlardan eksik tarafımızı kapattık hatta daha iyi olduk :D
lexoqe
O zaman yabancı sınırına giriyor Gökhan yanılmıyorsam.
Night_Mare17
29.Ocak.2013, 05:50
2. vatandaşlığı Türk olanlar yabancı sınırına girilmiyor. Bu popülariteyle sene sonu Serdar Taşçı ve Gökhan İnler'e parasını veririsen getirirsin.
Kaka Leite
29.Ocak.2013, 05:51
O zaman yabancı sınırına giriyor Gökhan yanılmıyorsam.
Türk sayılıyor.
Henüz alınan 2 adam takıma adapte olmadı, olmadıyı bırak henüz oynamadı bile Napoli'den iyi olduk demek sadece kağıt üzerinde olur..
lexoqe
29.Ocak.2013, 05:51
2. vatandaşlığı Türk olanlar yabancı sınırına girilmiyor. Bu popülariteyle sene sonu Serdar Taşçı ve Gökhan İnler'e parasını veririsen getirirsin.
O zaman Gökhan her türlü Melo'dan daha iyi :)
Night_Mare17
29.Ocak.2013, 05:52
O zaman Gökhan her türlü Melo'dan daha iyi :)
O bakımından öyle bize daha çok yararı olur Gökhan'ın ben performans açısından şey etmiştim :D
OrcunFB
29.Ocak.2013, 05:52
Hele yabancı sınırlaması olacağı için kesin bizim kulüpler hücum ederler Gökhan'a. :D
Night_Mare17
29.Ocak.2013, 05:54
Ben yabancı sınırının 5'e düşmeyeceğine inanıyorum diğer kulüplerde artık itiraz eder çünkü piyasada kimse Türk oyuncusunu satmıyor. Anadolu kulüpleri bile alamıyor artık diğer kulüplerden yerli oyuncuları doğru düzgün işin suyu çıktı.
Önemli olan oyuncular değil. Adamlar İtalya Ligi'nde 2. GS'dan daha fazla puan toplamışlar. :D
demek istediğim oyuncu kalitesi değildi o takımdan biri cavaniyi alsa - ki yazın alıcak - gene en fazla uefa ya oynar demek istedim :D adam çoğu maç tek başına sırtlıyo takımı :D
lexoqe
29.Ocak.2013, 06:32
http://www.youtube.com/watch?v=2rAXiCE4YkA
:D
byariff
29.Ocak.2013, 06:39
eboue matrak adam kral adam sakaci adamda dans ettigini hic gormedim :D
sampiyonlar liginde boyle oynasakda fena degil :D
http://i.imgur.com/83uFlxC.jpg
Alicanfmfan
29.Ocak.2013, 13:06
Selçuk'u tek başına orada oynatırsan ne olur biliyor musun ? Haşat ederler haşat kaldı ki Selçuk çok ağır bir oyuncu tek başına orayı kesinlikle yapamaz.
himone
29.Ocak.2013, 13:20
FB en paralı ve formda olduğu dönemde G.İnler'i alamamıştı, o sene 20 milyon EURO karşılığında Napoli'ye gitti ayrıca Napoli maddi sıkıntı yaşamayan nadir kulüplerden birisi ve başarılı. Gökhan İnler'i almak gerçekten çok zor. Sneijder'i aldık Gökhan'ı mı alamayacağız diyenler olacaktır ama durumun aynı olmadığını herkes biliyor.
Alicanfmfan
29.Ocak.2013, 13:24
FB en paralı ve formda olduğu dönemde G.İnler'i alamamıştı, o sene 20 milyon EURO karşılığında Napoli'ye gitti ayrıca Napoli maddi sıkıntı yaşamayan nadir kulüplerden birisi ve başarılı. Gökhan İnler'i almak gerçekten çok zor. Sneijder'i aldık Gökhan'ı mı alamayacağız diyenler olacaktır ama durumun aynı olmadığını herkes biliyor.
O istediğiniz sene Gökhan İnler'in en verimli dönemlerinden biriydi, sezonlar ilerledikçe oyuncular için seçenekler azalıyor. Onun için fırsat yoklanabilir.
davidvilla
29.Ocak.2013, 13:29
Selçuk'u tek başına orada oynatırsan ne olur biliyor musun ? Haşat ederler haşat kaldı ki Selçuk çok ağır bir oyuncu tek başına orayı kesinlikle yapamaz.
Şöyle olur bak (taktiksel açıdan söylüyorum)
Eboue Semih Dany Carlinhos
Hamit Selcuk Melo
Sneijder
drogba burak
Bu durumda 3 lü göbek ortasahan olur. Kanat beklerin ileri geri sürekli gidebilen oyuncular olur.
maç içinde 2 5 3 gibi bir diziliş varmış gibi gozukur.
Ancelotti'nin Milanı böyleydi.
Sag kanat açısından bunu oluşturabiliriz ama sol bek Riera o kadar git gelli oyuncu değil. O yuzden bir sol kanat oynatmak zorunda kalırız ve bu durumda göbekte zayıflamış oluruz.
Carlinhos gelseydi bunu yapabilirdik.
himone
29.Ocak.2013, 13:30
O istediğiniz sene Gökhan İnler'in en verimli dönemlerinden biriydi, sezonlar ilerledikçe oyuncular için seçenekler azalıyor. Onun için fırsat yoklanabilir.
Oyuncu o sene dediğin gibi çok verimliydi ama hala verimli bir de artık olay sadece Gökhan'ı ikna etmek değil varlıklı, başarılı ve hedefleri olan bir kulüpten transfer yapacaksın benim tahminim yüksek bir bonservis isterler, en azından 15 milyona aldıkları adamı (bonservisi 15 milyonmuş vikipediadan baktım) yine 15'in altına vermezler diye düşünüyorum. Oyuncuya da yıllık 3-3,5 arası versen Sneijder'den pahalıya geliyor :D.
Alicanfmfan
29.Ocak.2013, 13:39
Hamit Selcuk Melo
Sneijder
drogba burak
Bu durumda 3 lü göbek ortasahan olur. Kanat beklerin ileri geri sürekli gidebilen oyuncular olur.
Sag kanat açısından bunu oluşturabiliriz ama sol bek Riera o kadar git gelli oyuncu değil. O yuzden bir sol kanat oynatmak zorunda kalırız ve bu durumda göbekte zayıflamış oluruz.
3'lü orta saha da Selçuk daha çok iş yapar, ama tek başına kaldıramaz. 3'lü göbektede maç içinde kanat varyasyonları olmayacağı için bek oyuncuları çok önemli oluyor dediğin gibi hem ileri hem geri, Eboue bu konuda iyi (bazen geride problemler yaşasada)ancak Riera hem ileri hem geri soru işareti .
Oyuncu o sene dediğin gibi çok verimliydi ama hala verimli bir de artık olay sadece Gökhan'ı ikna etmek değil varlıklı, başarılı ve hedefleri olan bir kulüpten transfer yapacaksın benim tahminim yüksek bir bonservis isterler, en azından 15 milyona aldıkları adamı (bonservisi 15 milyonmuş vikipediadan baktım) yine 15'in altına vermezler diye düşünüyorum. Oyuncuya da yıllık 3-3,5 arası versen Sneijder'den pahalıya geliyor :D.
15'e aldım ya 15'e satarım ya da daha fazlasına diye mantık kalmadı bence. Artık kar olarak oyuncunun kalan sözleşmesindeki senelerin, almadığı parayı bile hesaplıyorlar. Kar mantığı olmaz kulüple bir şekilde anlaşılır önemli olan bence oyuncunun istemesi, dediğim gibi fırsat yoklanabilir.
uAburak89
29.Ocak.2013, 14:22
Hamit Selcuk Melo
Sneijder
drogba burak
Benim de beklediğim diziliş bu yönde, Fatih Terim'in Fiorentina ile 4-0 kazandığı Milan maçının taktiği de bu şekilde. Hagi, Rui Costa gibi oyuncularla çalışan Fatih Terim'in Sneijder'i de iyi kullanacağını düşünüyorum. Bu taktik ligde iş yapabilir, mühim olan beklerin performansı olur sıkıntı burada. Eboue kesik yiyebilir, Sabri hiç fena oynamıyor ve enerjisini hepimiz iyi biliyoruz. Hakan Balta'ya sol emanet edilirse felç olabiliriz, o bölge de Riera kullanılacaktır.
Çok uzak ihtimal ama Sneijder ile 4-4-2 denerse de şaşırmam, sol kanada Sneijder'ı koyup geçen seneki anlayış devam edebilir. Ne Emre ne de Engin kanat oyuncuları değildi ama kanatta kullanmıştık, Sneijder iki ayağını da etkili kullanabilen bir oyuncu, sol da görürsek şaşırmam.
LadroN
29.Ocak.2013, 14:25
Eboue'yi sol bek denesek bir kere.ne olur acaba?
E.Cartman
29.Ocak.2013, 14:38
Eboue'yi sol bek denesek bir kere.ne olur acaba?
Geçen sezon denedik, olmuyor, Balta'dan farkı kalmıyor.
byariff
29.Ocak.2013, 15:08
melo"yu yazmayin hoca artik zor kadroya alir eger adaletli davranirsa.