PDA

View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

byariff
02.Mayıs.2012, 20:52
Yuruyus ile ilgili tum resimleri videolari burda gorebilirsiniz.

http://onrmdnci.tumblr.com/

Night_Mare17
02.Mayıs.2012, 23:59
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/528963_322485704479051_100001528727480_865043_1514 064802_n.jpg

Revolution
03.Mayıs.2012, 00:00
Takımın silkinip kendine gelmesi lazım. Bu kadar pozisyona girip 2 önemli maçlarda da değerlendirememek üzücü. Hala herşey bizim elimizde ama insanın içi acıyor bunca emeğe. Canları sağolsun.

europeanconquer
03.Mayıs.2012, 00:01
Necati gereksiz maçta varsın,gerekli maçta yoksun be abi.Yakaladıklarını atsaydın Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında şu an şampiyonluk turu atıyordu takım.Neyse İnşallah kalan 2 maçta atarsın :)

Revolution
03.Mayıs.2012, 00:03
Bilmediğimden soruyorum, puan eşitliğinde verdikleri buçuğu geri mi alıyorlar? Arkadaş söyledi de saçma geldi bana.

Fearless Coward
03.Mayıs.2012, 00:04
Terim umarım Beşiktaş maçında Necati'yi oynatmaz oda ders çıkarır böylece hatalarından...

europeanconquer
03.Mayıs.2012, 00:04
Evet şu an puan farkı 3 ama normalde 2.5.Yani Fenerbahçe kazanınca 0.5 puan önümüze geçiyor.

SaLviO
03.Mayıs.2012, 00:05
Bilmediğimden soruyorum, puan eşitliğinde verdikleri buçuğu geri mi alıyorlar? Arkadaş söyledi de saçma geldi bana.

puan farkı 9du ikiye bölündü 4.5 onu tama tamamladılar 5 oldu puan eşitliğinde haksızlık olmasın diye geri alıyorlar

byariff
03.Mayıs.2012, 00:05
rahat olun renktaslarim telaslanmaya gerek yok o takimin basinda "IMPARATOR" var ayaginizi denk alin yani :)

LifeYourself
03.Mayıs.2012, 00:06
haha nasıl bir ligdir ya işimiz buçuklara kalıyor:D

futureless
03.Mayıs.2012, 00:06

Evet . Mevcut durumda Fenerbahçe ile Galatasaray ' ın aynı durumda bitirme ihtimali yok . Şu an bir maç fazlasıyla Galatasaray 2,5 puan önde .

Revolution
03.Mayıs.2012, 00:08
Teşekkür ederim, keşke vermeselermiş o zaman yahu :)

futureless
03.Mayıs.2012, 00:09
İşte vermemişler diye farzet :D 3 değil 2,5 puan öndesiniz diye düşün :)

ReaList
03.Mayıs.2012, 00:19
Galatasaray maçlarının biletlerinin ortalama fiyatları ne kadar ? Çok pahalı olsa gerek, Stattaki boşluk Şampiyonluk mücadelesi veren takımın uzağındaydı.

Nedvedmania
03.Mayıs.2012, 00:20
Evet tribünler bu maç kötüydü. Bunda fiyatın etkisi çok.

Fearless Coward
Açıkcası pahalı hem de saat 22'de bitti maç milletin işi var gücü var yakındakiler geldi büyük ihtimal onun dışındakiler gelemediler tabi...Uzaktakilerin gitmesi zaten 2 saat sürer malum :) biraz da bundan dolayı...

Suicider
Ona bende kızdım.Madem maça gitmeyeceksiniz yarın yapın şu yürüyüşü.Ben direk herkes maça gidecek diye düşünüyodum.Millet yorgunluktan bayılmış zaten halleri kalmamış maça gitmeye.

RaSenGan
Galatasaray maçlarının biletlerinin ortalama fiyatları ne kadar ? Çok pahalı olsa gerek, Stattaki boşluk Şampiyonluk mücadelesi veren takımın uzağındaydı.

60 Tl en ucuzu.Haftaiçi olduğu için böyleydi.Yoksa böyle olmazdı stad.

ReaList
03.Mayıs.2012, 00:27
Evet tribünler bu maç kötüydü. Bunda fiyatın etkisi çok.

Hemde fazlasıyla, Arena'nın akustiği Saraçoğlundan kat be kat daha etkili. Fenerbahçe seyircisi stadını iyi kullanıyor, bana göre Galatasaray taraftarı bunu iyi bir şekilde kullandığı zaman, o stat rakipler için çıkılmayacak bir yer olacaktır.

Açıkcası pahalı hem de saat 22'de bitti maç milletin işi var gücü var yakındakiler geldi büyük ihtimal onun dışındakiler gelemediler tabi...Uzaktakilerin gitmesi zaten 2 saat sürer malum :) biraz da bundan dolayı...

60 Tl en ucuzu.Haftaiçi olduğu için böyleydi.Yoksa böyle olmazdı stad.

Onlarda bir etken tabi ama şurada kalmış 2 maç bazen fedakarlık göstermek gerek örneğin ben yarın yine derse giremeyecem ve bir dersim devamsızlık yüzünden sınırda olacak. Haftaya kupa maçını izlersem 2 dersten devamsızlık yüzünden kalıyorum :D Değer mi ? Değer : )

Ona bende kızdım.Madem maça gitmeyeceksiniz yarın yapın şu yürüyüşü.Ben direk herkes maça gidecek diye düşünüyodum.Millet yorgunluktan bayılmış zaten halleri kalmamış maça gitmeye.

Evet organizasyonun tribünlerdeki boşluğa etken olduğu kanısına bende katılıyorum.

sarianet
03.Mayıs.2012, 02:09

güler misin gülümser misin :)

SaLviO
03.Mayıs.2012, 12:28
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, şampiyonluk yolunda iki altın puan kaybettikleri maçtan sonra öfkesine hakim olamadı. Sarı-kırmızılı hocanın karşılaşmadan sonra soyunma odalarının girişinde beklediği hakemlere, el-kol hareketleriyle birlikte ağır sözler söylediği bildirildi.

Bir hayli sinirli olduğu gözlenen Fatih Terim'in tünelin önünde beklediği hakem Tolga Özkalfa, yardımcıları Cem Satman, Volkan Narinç ve 4. hakem İlker Meral'e verilen kararlar nedeniyle tepki göstererek, ağır ifadeler kullandığı vurgulandı. Hakem Özkalfa'nın, Terim'in sözlerini raporuna yazdığı ve sarı-kırmızılı teknik adamın bugün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edileceği kaydedildi.
Fatih Terim'in, Profesyonel Futbol Disiplin Talimatı'nın, "Sportmenliğe Aykırı Hareket" başlıklı 37. maddesine göre 1-3 maç veya 15-30 gün hak mahrumiyeti cezası alabileceği ifade edildi. Terim, 1 maç ceza alırsa Beşiktaş derbisini tribünden izlemek zorunda kalacak. PFDK'dan 2 maç ceza çıkması halinde Fatih Terim, Süper Final'in son haftasında Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak maçta da yedek kulübesinde yer alamayacak.
Bu arada Fatih Terim ilk yarı sonunda yayıncı kuruluşun kameramanına da yakından çekim yaptığı için tepki gösterdi.

uAburak89
03.Mayıs.2012, 12:42
Normal sezonda Kadıköy'deki maçta son dakikada Baros'un direğe nişanlanması, Trabzonspor maçında Mehmet Batdal'ın kaçırdığı..

Süper Final'de Fenerbahçe maçında gole çevrilemeyen pozisyonlar ve son olarak dün akşam Necati'nin rövaşatası..

Bahane üretmeye gerek yok, elimizdeki şampiyonluğu verdik. Geçmiş olsun.

europeanconquer
03.Mayıs.2012, 12:59
Bir şeyi unutmamak lazım,yıllar sonra bu yılı hatırladığımızda bizim müthiş oyunumuz hatırlanmayacak,hatırlanacak tek şey o kupayı kaldıran takım olacak.Hep iyi oyun iyi oyun diyoruzda gol atamazsan şampiyon olamazsın.Biraz şans da gerekiyor tabi o da bizim takımda yok.Oyuncular iki maçıda kazanıp şampiyon olmak zorundalar.Bu kadar hafta lider gidip şampiyonluğu verirlerse çok yazık olur.5 puanlık farkı ne yaptık ettik kendi kendimize kapatmayı başardık.İnşallah Fenerbahçe bugün puan kaybederde şu puan kaybı fazla üzücü olmaz.

DisCo
03.Mayıs.2012, 13:22
Yıllar sonra ne şampiyon ne de iyi oynayan hatırlanacaktır.

Fenerbahçeliler çektiği sıkıntıları diğerleri de Fenerbahçe'nin kollanışını hatırlayacaktır. Kim haklıdır derseniz Allah bilir.

Kaka Leite
03.Mayıs.2012, 13:42
Yahu henüz garantiledik mi şampiyonluğu nedir bu stres hem önceden Şampiyon belli tarzı şeyler söyleniyordu, hemde şimdi erken bizi şampiyon ilan ediyorsunuz.

Yapmayın şunu dün mesela birçok kişi komik duruma düştü.

byariff
03.Mayıs.2012, 14:26
Ünal Aysal: Şu anda oynanan bir lig var. Bu lig bitinceye kadar o ligi şaibeli hale getirecek görüşten kaçınmak lazım.

Ünal Aysal:Hiçbir şey zaman içinde kaybolmayacak.Hiçbir şey unutulmayacak. Hiçbir şey unutturulmayacak.Daha münasip zamanda cevap vereceğiz

byariff
03.Mayıs.2012, 16:39
Galatasaray - Besiktas macin hakemi Bülent Yildirim

uAburak89
03.Mayıs.2012, 16:40
2.5.2012 tarihinde oynanan Galatasaray-Trabzonspor müsabakasının devre arasında Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim ile Lig TV çalışanı olarak görev yapan bir kameraman arasında yaşandığı iddia edilen olay, bir gazeteye ait internet sitesinde gerçeğe aykırı olarak yayınlanmıştır.

Nitekim anılan internet sitesi, haberin doğruluk ve gerçeklik taşımaması karşısında duyarlılık göstermiş ve haber çok kısa bir sure sonra yayından kaldırılmıştır.

Bu vesile ile, basın ve yayın kuruluşlarının yayınlayacakları haberlerin doğruluk ve gerçeklik sınırlarını aşması halinde gerekli hukuki yollara başvurulacağını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.

Galatasaray Spor Kulübü

uAburak89
03.Mayıs.2012, 17:09
http://targetstriker.blogspot.com/2012/05/yuruyelim.html

Duygularıma tercüman olmuş..

furkan58
03.Mayıs.2012, 17:13
Yıllar sonra ne şampiyon ne de iyi oynayan hatırlanacaktır.

Fenerbahçeliler çektiği sıkıntıları diğerleri de Fenerbahçe'nin kollanışını hatırlayacaktır. Kim haklıdır derseniz Allah bilir.

Şampiyonlar Liginden men edilişiminizin kollanışı , 10 aydır içerde yatanların kollanışı dimi bunlar :)

Daha Play-Off başlamadan kendinizi şampiyon ilan ettiniz şimdi de bizi şampiyon yapanlar var daha durun 2 hafta var hem daha biz maçımızı oynamadık :)

Lucas Neill
03.Mayıs.2012, 19:55
Fatih Terim PFDK'ya sevkedilmis tedbirli olarak.

SaLviO
03.Mayıs.2012, 19:56
neden sevk edilmiş

Lucas Neill
03.Mayıs.2012, 19:57
neden sevk edilmiş

Mactan sonraki konusmasindan dolayidir muhtemelen ya da mac icinde bi ara hakem gelip uyarmisti.

Night_Mare17
03.Mayıs.2012, 19:57
Maç sonu konuşmalarından dolayı Fatih Terim tedbirli olarak PFDK'ya sevkedildi.

sui generis
03.Mayıs.2012, 19:58
soyunma odasına giderken hakemlere laf etmiş deniyor.

Lucas Neill
03.Mayıs.2012, 19:59
Keske bugünkü mac icin arastirilmali dikkatle izlenmeli falan deseydi hem gereksiz yere gündem yaratirdi hem de ceza almazdi.

Corpus
03.Mayıs.2012, 20:03
soyunma odasına giderken hakemlere laf etmiş deniyor.

O yalanlandı benim bildiğim Muhammet. O haberi yapanlar da kaldırmışlar sanırım. Yalan habermiş.

Lucas Neill
03.Mayıs.2012, 20:12
Sanirim Imparator BJK macinda yok bi daha ki toplanti saliymis

RaSenGan
03.Mayıs.2012, 20:18
MHK yetmedi sıra PFDK'de.Takımdan sonra Fatih Terim de sevkedilmiş.Bravo TFF'ye.

Alicanfmfan
03.Mayıs.2012, 20:42
Yazıklar olsun yazıklar tek kelimeyle.

SaLviO
03.Mayıs.2012, 20:45
sportlemliğe aykırı davranıştan 1 maç ceza verirler heralde ama çok gereksiz çok saçma iişler yapıyorlar zaten ortalık karışık bide böyle saçma işler ekliyorlar

Alicanfmfan
03.Mayıs.2012, 20:56
Bu iş çığırından çıkıyor arkadaşlar, ülkede iç karışıklık çıkarsa herhalde bu futbol yüzünden çıkacak.

europeanconquer
03.Mayıs.2012, 20:59
Şampiyonluk %80 ihtimal son haftaya kaldı.Ben şampiyonluğu kazansakta,kaybetsekte bunun Kadıköy'de olmasını istiyorum.

Lucas Neill
03.Mayıs.2012, 22:06
Galatasaray Spor Kulübü’nden Kamuoyuna Duyuru

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun Profesyonel Disiplin Talimatının 58. maddesinin değiştirilmesi ve yine aynı talimata 105. maddenin eklenmesine yönelik kararına karşı Galatasaray Sportif ve Sınai Yatırımlar A.Ş kararın iptali ve yürütmesinin durdurulması istemiyle Tahkim Kurulu nezdinde talepte bulunmuştur.

Tahkim kurulu nezdinde yapılmış olan talepte;
1- TFF Yönetim Kurulu düzenlemelerinin, UEFA; kurallarına, düzenlemelerine ve talimatlarına aykırı olduğu,

2- UEFA'nın TFF nin 58. maddede değişiklik yapma isteğine , "Genel Kurulda onaylanması şartı ile" izin verdiği,

3-Yapılan Genel Kurulda değişiklik talebinin reddedildiği,

4-Buna rağmen Yönetim Kurulunun 58. maddeyi değiştirmesinin "Karar almada en üst organ olan Genel Kurulun iradesine ters bir işlem olduğu,

5-Bu şekilde TFF Yönetim Kurulunun hem TFF statüsüne hem UEFA nın somut olaydaki talimatına,hem de UEFA statüleriyle Disiplin Talimatlarına aykırı davrandığı ifade edilmiştir.

6- Yine TFF Yönetim Kurulunun 105. madde "cezaların ertelenmesine ilişkin" düzenlemesinin her ne kadar UEFA disiplin talimatının "15bis" maddesinden esinlendiği gözükse de, UEFA disiplin talimatının bu maddesinin aynı talimatının 15. Maddesindeki "Kişilere İlişkin Yaptırımlar" maddesinin devamı niteliğinde olduğu,

7- Oysaki TFF Yönetim Kurulunun düzenlemesi ile bu ertelemelerin Kurumlar aleyhinde alınacak cezai kararlara da uygulanabileceği,

8-Halbuki Futbolda bir kurumun veya bir kulübün aleyhine verilecek olan, ve neticesinde bir hak kaybına sebep olacak cezaların, bir başka kurum veya kulübün hak kazanımı olarak tezahür edeceği, cezanın ertelenmesi nedeniyle hak kazanımı sağlayamayacak olan kurum veya kulübün haklarının zayi olacağı,

9- Bu şekilde toplumdaki adalet duygusunun zedeleneceği belirtilmiştir.

10-Aynı başvuruda TFF Yönetim Kurulu düzenlemelerinin kişiye özel af niteliğinde olduğu, bunun evrensel hukuk kurallarına aykırılığı ve sporun genel prensiplerinden olan "Oyun ve Ligler Başladıktan Sonra Kural Değişmez" ilkesine aykırı olması sebebiyle de hem genel hukuka hem de FIFA, UEFA ve TFF düzenlemelerine aykırı olması sebebiyle iptali gerektiği ifade edilmiştir.

Kamuoyuna Duyuru

Galatasaray Spor Kulübü

byariff
03.Mayıs.2012, 22:08
bu haber cok iyi degistirirler umarim.

RaSenGan
03.Mayıs.2012, 23:04
Pazar 20.45'te şampiyonuz olabiliriz :)

europeanconquer
03.Mayıs.2012, 23:05
İnandık Biz Sizlere!

Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden !

Night_Mare17
03.Mayıs.2012, 23:07
Haftaya Trabzonspor galibiyetinde Beşiktaş karşısında berabere bile kalsak şampiyonuz. Yani haftaya şampiyonluk için sahaya çıkıyoruz.

byariff
04.Mayıs.2012, 00:36
Sakin renktaslarim 5.ci haftada hersey belli olcak :)

Corpus
04.Mayıs.2012, 01:07
Keşke şampiyonluk son maça kalsa. 90+3 te Sabri uzaktan vursa, gol olsa biz de şampiyon olsak :D Çok mu şey istiyorum ?

SaLviO
04.Mayıs.2012, 01:08
Keşke şampiyonluk son maça kalsa. 90+3 te Sabri uzaktan vursa, gol olsa biz de şampiyon olsak :D Çok mu şey istiyorum ?

çok şey değil imkansıza kaçtın :D

RaSenGan
04.Mayıs.2012, 01:09

Sabri'yi çıkar ordan gerisi olabilir ama Sabri imkansız kılıyor :D

RaSenGan
04.Mayıs.2012, 01:11
Haftasonu bitsin abi son maça yürek dayanmaz.Son maça kalırsa o maç izlediğimiz ve izleyebileceğimiz en önemli derbi maçı olacak.Kalpler kaldırmaz o maçı :) O maçta şampiyon olacak olsak bile o stres o heyecan çok fena olur.Kalmasın o maça :D

SaLviO
04.Mayıs.2012, 01:12
süper finalse süper olmalı :D

RaSenGan
04.Mayıs.2012, 01:13
Yok yok :D Fenere kaybedip şampiyonluğu onlara vermek acayip koyar :D Feneri yenip şampiyon olmak hiç olmadığı kadar sevindirir coşturur ama kalmasın o maça düşünmek bile heyecanlandırıyo insanı :D

SaLviO
04.Mayıs.2012, 01:17
son maça kalmaz heralde ya

europeanconquer
04.Mayıs.2012, 01:20
son maça kalmaz heralde ya

Ağzından bal damlıyor :D

SaLviO
04.Mayıs.2012, 01:24
totemin dibine vuruyorum

europeanconquer
04.Mayıs.2012, 01:25
totemin dibine vuruyorum

Totem ne yemek gibi bir şey mi ? :p :n:

Gncl1905
04.Mayıs.2012, 01:29
Bence de son maça kalmasın. Kalırsa bu şehirde kan bile çıkar. Normal derbileri bile kaldıramayan taraftarlarımız böyle bir derbiyle şampiyonluğu kaybederse ciddi olaylar çıkabilir iki taraf açısından da konuşuyorum. Zaten sinirler iyice gerilmiş durumda...

Deus Dominus
04.Mayıs.2012, 01:36
Totem ne yemek gibi bir şey mi ? :p :n:

Öyle deme baatıl maatıl işe yarıyor :D
Bugün Bursaspor maçında oturduğum yerden kıpırdayamadım gol yicez diye :n: Ayağım uyuştu iki dakika uzatayım dedim, 2 gol yedik. Sonra oturdum yerime maça başladığım pozisyonda ( bağdaş kurarak :D) Batalla'nın golü geldi :0: Bir' daha sıkıyosa kıpırda yerinden.

byariff
04.Mayıs.2012, 01:38
sampiyonluk son haftaya kalirsa kan govdeyi goturur turkiyede :D

hadi cimbomum kupa askina 2 hafta daha kaldi :)

http://i.imgur.com/g9xxK.jpg

europeanconquer
04.Mayıs.2012, 01:44
Bugün Bursaspor maçında oturduğum yerden kıpırdayamadım gol yicez diye :n: Ayağım uyuştu iki dakika uzatayım dedim, 2 gol yedik. Sonra oturdum yerime maça başladığım pozisyonda ( bağdaş kurarak :D) Batalla'nın golü geldi :0: Bir' daha sıkıyosa kıpırda yerinden.
Desene her maç öyle yapsan Bursasspor Şampiyonlar Ligi'ni alacak :D

Deus Dominus
04.Mayıs.2012, 01:45
Olamaz mı, olabilir :p

europeanconquer
04.Mayıs.2012, 01:46
Olamaz mı, olabilir :p

Bir Eylül akşamında :p

Edit:Yok be o şarkı öyle değildi :n:

ReaList
04.Mayıs.2012, 02:04

: )
Evimde beleş beleş maçları izlemek varken, Bendeki batıl inanç ya şu süper final'in ilk maçını gittim kahvede izledim, kazandık, sonraki hafta yine gittim, sonra yine... ilk 3 maçta baktım kazanıyoruz saf ve temiz duygularımla kerametin kahvede olduğunu varsayarak tekrar gittim, sonra ne mi oldu ?

(/ü)

Batıl inanç bize ters , Her zaman beklediğiniz çıkmayabilir :D

Deus Dominus
04.Mayıs.2012, 03:09
Her maça farklı totem yapacaz o zaman :D Totemity!

Alicanfmfan
04.Mayıs.2012, 03:24
İnşAllah son maça kalmaz, Pazar günü şampiyon olarak turlarız, inşAllah tabi.

Vallahi ben Pazar günü saat 19:00'da son ses müzik, kulağımda kulaklık 2 saat yani 21:00'a kadar dışarıda yürüyeceğim. Heykel taraflarına gideceğim. Anlayacağınız 2 saatliğine dünyadan kopacağım. Cidden bu heyecanı izlersem, kalpten gidebilirim.

Nedvedmania
04.Mayıs.2012, 03:27
İnşAllah son maça kalmaz, Pazar günü şampiyon olarak turlarız, inşAllah tabi.

Vallahi ben Pazar günü saat 19:00'da son ses müzik, kulağımda kulaklık 2 saat yani 21:00'a kadar dışarıda yürüyeceğim. Heykel taraflarına gideceğim. Anlayacağınız 2 saatliğine dünyadan kopacağım. Cidden bu heyecanı izlersem, kalpten gidebilirim.
Ama o an şampiyon olursak o mütiş zevkten mahrum kalacaksın :D Denizli senesindeki mutluluğu hatırla :icon_cool:

Alicanfmfan
04.Mayıs.2012, 03:31
Denizli maçında da aynı stili uygulamıştım. Hatta 07-08 senesi Fener maçında da.

Cidden bana aşırı birşeyler oluyor, kalp atışlarımı sayamıyorum, yeminle. Engelleyemiyorum kendimi. He yeter ki şampiyon olalım, zaten o zaman hepsini unuturum.

Nedvedmania
04.Mayıs.2012, 03:36
Sen bilirsin o zaman :D

Bende denizli senesinde uğursuzluk getiriyor diye radyodan dinlemeyi kesmiştim. TV deki skor bölümüne bakıyordum. O da her alt yazı geçişinde gidip geliyordu bende maç bitti diye heyecanlanıyordum. Ama en sonunda o yazı gitti ve bir daha hiç geri gelmedi :)

nannar
04.Mayıs.2012, 09:24
Eğer son maça kalırsa Kadıköy'deki maçta çok büyük olaylar çıkar şampiyonluğu orada alırsak.Türk futbolunun iyiliği açısından bu pazar bitirelim biz bu işi :D

DisCo
04.Mayıs.2012, 12:55
Beyler,

Beşiktaş maçı için gs bonus kartı olan ve maça gitmeyecek birisi var mı? Yine bonus karta öncelik verilirse oradan bileti alıp maça gitmek istiyorum.

Buna ek olarak limango.com'da Galatasaray ürünleri indirimli olarak satılıyor. İlgilenenler bakabilir ama benim şöyle bir ricam olacak. Limago.com'un açılış sayfasındaki resmi nereden bulabiliriz.

http://b1205.hizliresim.com/x/4/58yu8.png

Ziya38
04.Mayıs.2012, 12:59
Beyler,

Beşiktaş maçı için bonus kartı olan ve maça gitmeyecek birisi var mı? Yine bonus karta öncelik verilirse oradan bileti alıp maça gitmek istiyorum.

Buna ek olarak limango.com'da Galatasaray ürünleri indirimli olarak satılıyor. İlgilenenler bakabilir ama benim şöyle bir ricam olacak. Limago.com'un açılış sayfasındaki resmi nereden bulabiliriz.

http://b1205.hizliresim.com/x/4/58yu8.png

Biletler satisa sunuldu sanirim : http://www.biletix.com/biletsec/NFC14/TURKIYE/tr

DisCo
04.Mayıs.2012, 13:01
Teşekkürler.

Walter Sakana
04.Mayıs.2012, 13:06
Eğer son maça kalırsa Kadıköy'deki maçta çok büyük olaylar çıkar şampiyonluğu orada alırsak.Türk futbolunun iyiliği açısından bu pazar bitirelim biz bu işi :D

Son maçın hakemi %99.9 Cüneyt Çakır olacak. O yüzden Pazar günü bitmeli bu iş.

nannar
04.Mayıs.2012, 13:14
Cüneyt Çakır olursa o maç asla normal bimez. Kesinlikle olaylar çıkar. İnşallah bu Pazar iş biter yoksa gelecek hafta çok sıkıntı çıkar.

ShevAnil
04.Mayıs.2012, 15:51
Galatasaray - Beşiktaş maçına bilet almak isteyip de alamayan olduysa yardımcı olabilirim. 3 adet Pegasus -5. kategori- bileti var elimde.

Walter Sakana
04.Mayıs.2012, 17:27
Bu sezon yola çıktığımız kadroya bakın:

İlk 11:

Muslera: Copa America’da yıldızlaşan, Dünyanın en iyi 7.kalecisi kabul edilen bir isimdi.
Eboue: Arsenal’de gözden düşen ve forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılan bir oyuncuydu.
Hakan: Özellikle geçmiş 2 sezonda oldukça eleştirilen, defalarca gönderilmesi gündeme gelen bir bek oyuncusuydu.
Ujfalusi: İstikrarlı, başarılı ancak Avrupa kariyerinin sonuna gelmiş bir oyuncuydu.
Semih: 2008’de A takıma yükseldiğinden beri Süperlig’de toplam sadece 4 maç (1’i Gaziantepspor’da) oynamış, yani Süperlig tecrübesi olmayan, 1.Lig’de de Kartalspor’la 18 maça çıkmış, altyapıdan yetişmiş bir oyuncuydu.
Melo: İtalya’da yılın bidonu seçilmiş, takımında gözden düşmüş bir oyuncuydu.
Selçuk: Geçen sezonun en iyi oyuncularından biriydi.
Engin: Ligin en sorunlu ve istikrarsız oyuncularından biriydi. Tamamen gözden çıkarılmıştı.
Emre: Altyapıdan yetişen ve çok az forma şansı bulabilen, Süperlig tecrübesi olmayan genç bir oyuncuydu.
Elmander: Kariyerinde hep belirli düzeyde takımlarda oynamış, forvet olmasına karşın bir sezonda en fazla 13 gol atabilmiş bir oyuncuydu.
Necati: Alınamayan onca forvetten sonra küme düşmekten son anda kurtulan Antalyaspor’dan transfer edilen bir oyuncuydu.

En çok forma şansı bulan yedekler;

Sabri: Yorum yapmaya bile gerek yok.
Riera: Kariyerinin düşüş döneminde olan bir oyuncuydu. Zaragoza’daki günlerine ne Liverpool’da nede Olympiakos’ta ulaşabildi.
Aydın: Bu zamana kadar kendisine tanınan tüm şansları en kötü şekilde kullanan, tüm umutların kesildiği bir oyuncuydu.
Baros: Geçirdiği sakatlıklardan dolayı geçen sezon doğru dürüst oynayamamış ve Fatih Terim tarafından pek istenmeyen bir oyuncuydu.
Sercan: Bursaspor’dan adeta kovulan, sorunlu ve istikrarsız bir oyuncuydu.

Diğer oyuncular:

Yiğit, Yekta, Servet, Gökhan, Çağlar, Ufuk, Aykut, Serkan, Ceyhun, Ayhan, Mehmet

Sezon başında ve ara transferde Forlan, Reyes, Drogba, Shaqiri, Podolski başta olmak üzere sayısız yıldızla anlaşamayan veya elinden kaçıran Galatasaray belki de taraftarları pek tatmin etmeyen bir kadroyla yola çıktı. Fatih Terim’in de son Galatasaray macerası pek iyi geçmediğinden kafalarda soru işaretleri vardı her ne kadar geçen sezondan daha kötü olamaz diye düşünülse de.

Ancak böyle bir kadrodan yani Muslera ve Selçuk dışındaki oyuncuların takıma ne derece faydalı olabileceği şüpheli olan bir kadrodan normal sezonu en yakın rakibinin 9 puan önünde bitiren ve oynadığı futbolla şampiyonluğu sonuna kadar hakeden bir takım yarattı Fatih Terim. Bugün ligin en iyi kalecisi, en iyi savunmacısı, en iyi orta sahası, en iyi forveti kabul edilen isimler bu kadrodan çıktı hep. Fatih Terim sadece teknik direktörlüğüyle değil, centilmeliğiyle de futbolun güzelliklerini yaşattı bu ülkeye. Rakip takımlar ve teknik direktörleri hakkında en ufak bi imada bulunmadı rakiplerinin aksine. Kafası yarıldığında bile rakip taraftarlar hakkında en ufak bir kötü söz kullanmadı. Eleştirdiği şey play-off sistemi oldu sadece, sezon boyunca dile getirdi bunu, rakipten gerideyken de 11 puan öndeyken de.

Sezon başında kimse Semih ve Emre’nin ilk 11’in değişmezi olacaklarını tahmin etmiyordu. Kimse Elmander’in bu kadar yürekten oynayacağını, bir forvet oyuncusunun bir takıma fazla gol atmadan bu kadar katkı yapabileceğini tahmin etmiyordu. Kimse Hakan’ın kariyerinin belki de en iyi sezonlarından birini geçireceğini tahmin etmiyordu. Ya Aydın? Aydın’ın yıllar sonra ilk kez hayal kırıklığı yaratmayacağını kim tahmin ediyordu acaba? Ya Melo’nun kaç kırmızı kart göreceği, ne zaman diğer Brezilya’lılar gibi takımda sorun yaratıp gideceğine dair bahisler dönerken herkese en güzel cevabı sahada vereceğini? Peki bunların hepsi tesadüf müydü? Bir anda takımdaki 11-12 oyuncunun sihirli değnek değmiş gibi kariyerinde zirve yapması?

Değildi elbette. Bir takımın kenetlendiği, takım olmayı başardığı zaman nelerin mümkün olduğunu gösterdiler sadece. Yakın geçmişte yabancısız, teknik direktörsüz ve parasız bir kadroyla gösterdikleri gibi, bahanelerin arkasına sığınmadan...

İşte bu yüzden biz, sezon bittiğinde yürekten alkışlayacağız Galatasarayımızı. Şampiyon olsa daaa olmasa da...

nannar
04.Mayıs.2012, 17:40
Bu sezon takımın mücadelesi kesinlikle takdire şayandı. Fatih Terim'i de tebrik etmek lazım oyuncuları bu denli kaynaştırıp bir takım oluşturdugu için

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Mayıs.2012, 17:42
Sercan en buyuk hayal kirikligi oldu bence. Bir adim bile ileriye gidemedi bu sezon. Gelismesi en cok beklenen potansiyelli oyunculardan biri halbuki.

RaSenGan
04.Mayıs.2012, 17:46
Döktürmüşsün Gabi abi eline sağlık :)

Walter Sakana
04.Mayıs.2012, 18:12
Fatih Terim'e 3 maç ceza verilmiş :)

Lucas Neill
04.Mayıs.2012, 18:13
Irkcilik mi yapti Fatih Terim ?

Fearless Coward
04.Mayıs.2012, 18:14
Şaka gibiler cidden ya la adam bişey demedi abarttılar...

Suicider
04.Mayıs.2012, 18:14
Hahahaha komedi şov devam.

byariff
04.Mayıs.2012, 18:15
Son dk.PFDK, Fatih Terim'e 3 maç ceza verdi

SaLviO
04.Mayıs.2012, 18:17
3 maç verildıyse bişey olmuş demekki açıklamalarılazım neden 3 maç

ReaList
04.Mayıs.2012, 18:20
PFDK'dan yapılan açıklama şöyle:
"GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM’in 02.05.2012 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. – TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına.

Ne bekliyodunuz Küfür edene ödül vermesini mi ? Emre küfürden 3 maç yedi, Rüştü 1 maç, Fatih Terim 3 maç. tutarsızlık burada var.

Nedvedmania
04.Mayıs.2012, 18:20
Bu kadar da korkulmazki bi takımdan. Yazıyorum yazıyorum siliyorum. Çünkü yazdıklarım kurallara uymuyor !

Suicider
04.Mayıs.2012, 18:21
Sen federasyona karşı gelirsen yersin 3 maç cezayı.

LifeYourself
04.Mayıs.2012, 18:21
Fatih Terim Tribündende yeter merak etmeyin:)

Lucas Neill
04.Mayıs.2012, 18:23
Bu takim hocasiz da bazilarina gereken dersleri verip sampiyon oldu yine sampiyon olacak hele ki bu yapilanlardan sonra takim kenetlenir kimse duramaz karsimizda. Ayrica kimilerine ceza vermemek icin kural degistirenler isin ucunda GS olunca hemen ceza veriyorlar.

Fearless Coward
04.Mayıs.2012, 18:25
O değil de son şampiyonluğumuzu hatırlayın 2008 Cevat Güler...Şimdi de 2012 Hasan Şaş - Ümit Davala :D

sananes
Açıklamada hakeme hakaret diyor. Emre'de hakaretten 3 maç ceza almıştı ne şaşırttı?

LadroN
Bu ceza Fatih Terim'e degil federasyona krsi gelen Galatasaray'a bir ceza.

furkan58
04.Mayıs.2012, 18:26
Bu kadar da korkulmazki bi takımdan. Yazıyorum yazıyorum siliyorum. Çünkü yazdıklarım kurallara uymuyor !

Hakaret edene 3 maç ceza vermek korkulmaksa Emre'ye 3 maç verildiğinde korku tavan yapmış demektir.

vego
04.Mayıs.2012, 18:27
Fatih Terim Şükrü Saraçoğlunda nerede oturacak?

Lucas Neill
04.Mayıs.2012, 18:27
Açıklamada hakeme hakaret diyor. Emre'de hakaretten 3 maç ceza almıştı ne şaşırttı?

Sorun o zaten görüntülerde ne dedigi belli oluyor Emrenin kimse kendini kandirmasin.

Keske Fatih Terim de emre gibi dingil deseydi hakeme.

sui generis
04.Mayıs.2012, 18:28

yahu kim korkuyor niye korkuyor ? Emre'ye verince ohh , Terim'e verince korktular. Fenerbahçe verdirdi bence cezayı !

furkan58
04.Mayıs.2012, 18:29
Sorun o zaten görüntülerde ne dedigi belli oluyor Emrenin kimse kendini kandirmasin.

Bu kadar ağız okuma biliyorsanız buralarda çürünüyorsunuz bence. Ayrıca Fatih Terim'in ki kameraya yansımamış nerden biliyorsunuz ne dediğini de Emre'ye göre karşılaştırıyorsunuz.

Suicider
Emre 2 maç almamış mıydı?

sananes

Emre'nin de gözlemci ya da hakem raporunda birşey yoktu. Fatih Terim'in tv görüntüsü ya da itirafı yok demekki bizzat hakem rapor etmiş hakareti.

SaLviO
04.Mayıs.2012, 18:30
Fatih Terim Şükrü Saraçoğlunda nerede oturacak?

sıkıntı . Şeref tribününde olur heralde

furkan58
04.Mayıs.2012, 18:30
Emre 2 maç almamış mıydı?

Bir maçta tedbir ile geçiştirdiler etti sana 3 maç.

Lucas Neill
04.Mayıs.2012, 18:32
Neyse bu kadar sorun etmeye gerek yok bayragi Imparator yerine Hasan Sas dikecek sahaya.

Suicider
04.Mayıs.2012, 18:33
Demirören,Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı güzelce çalışmaya başladı.Bu durumdan fenerbahçe'de muzdarip.Rüştü itiraf edip 1 maç alıyor.Diğerleri 3 er maç yazık.

ReaList
Trabzon maçından sonra şöyle bir haber vardı.

http://d1205.hizliresim.com/x/4/59cuz.jpg

"Tedbirli olarak sevk edilen Fatih Terim hakkında, Futbol Disiplin Talimatı’nın ilgili 37. maddesine göre işlem yapılırsa, sarı-kırmızılı teknik adam 1 ila 3 maç ceza alacak
Deneyimli çalıştırıcının sözkonusu eylemi, “Kişilik haklarına saldırı, hakaret ve tehdit” başlıklı 43. madde kapsamında değerlendirilirse, 3 ila 7 maçlık fatura kesilecek"

Kısaca her türlü ceza alacağı belliydi, çünkü ettiği hakaretler hakem raporlarına işlenmişti (ki ona göre tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkedildi) Ortada şaşılacak veya hayret edilecek bir şey yok, küfrü edersen cezayı yersin. Ortada bir şey yok TFF bizi cezalandırıyor demek, Hakareti meşrulaştırmaktan öteye gitmez. Emre ve Rüştü nasıl ceza aldıysa, Fatih Terim'de o şekil ceza aldı.

Bordo61Mavi
Pdfk calisiyor ne guzel :D

SaLviO
04.Mayıs.2012, 18:34
bu mesajını hatırlatıcam sana neil

hakankor
04.Mayıs.2012, 18:34

Tedbiri karıştırmadan kaç maç ceza aldı ?

Nedvedmania
04.Mayıs.2012, 18:35
Emre ve Rüştü nasıl ceza aldıysa, Fatih Terim'de o şekil ceza aldı.

Bizede 1 maç verseydiler o zaman.

furkan58
04.Mayıs.2012, 18:36

Sonuç olarak tedbir konuldu ve oynayamadı keyfinden değil yani 2+1 Maç Tedbir = 3 eder.

Emre 3 maç alırken bişi olmuyodu siz alınca 1 maç mı oldu :) Burada Rüştü'ye verilen ceza azdır yada Emre ve Fatih Terim'e verilen 3'er maç cezalar.

sananes
04.Mayıs.2012, 18:37

3 maç aldı. Açıklama yaptılar cezayı 3'e çıkarttık diye bir kaç gün önce.

hakankor
04.Mayıs.2012, 18:40
3 maç aldı. Açıklama yaptılar cezayı 3'e çıkarttık diye bir kaç gün önce.

Tamam bilgim yoktu sağol :)

Nedvedmania
04.Mayıs.2012, 18:40
Emre 3 maç alırken bişi olmuyodu siz alınca 1 maç mı oldu :) Burada Rüştü'ye verilen ceza azdır yada Emre ve Fatih Terim'e verilen 3'er maç cezalar.

Emre olayını karıştırma. Orda bana göre ırkçı kelime kullanmıştır sana göre sadece küfür etmiştir. O yüzden sadece Rüştüyle kıyaslıyorum.

furkan58
04.Mayıs.2012, 18:41
Emre olayını karıştırma. Orda bana göre ırkçı kelime kullanmıştır sana göre sadece küfür etmiştir. O yüzden sadece Rüştüyle kıyaslıyorum.

Emre cezayı hakaret ettiğinden dolayı aldığı için Emre ile kıyaslaman daha doğru Rüştü'de aynı şeyden aldı o yüzden 3'ünü bir kıyaslaman daha doğru.

Lucas Neill
04.Mayıs.2012, 18:42
Emre'ye az bile ceza verildi irkcilik yok falan demeyin ne dedigi belli oluyor Prick falan demedi acikca Nigga dedi zaten dudaklarini acarak söyledi o sekilde de Prick denmez.

Fatih Terim'e verilen cezayla sampiyonluga olan inancim daha da artti. Bu vakitten sonra yine oyunlar oynanacaktir hakemler daha da aleyhimize karar vereceklerdir ama inat olsun bazilarina and ictik sampiyonluga.

ReaList
04.Mayıs.2012, 18:44

Rüştü'ye neden 1 maç verildi bilmiyoruz, Fatih Terim'in hakaretinin ne derece olduğunu da bilmiyoruz. Emre'ye "D*ngil" sözünden 2 maç verildi aslında sırf itiraz dolayısıyla üzerinden 1 maç geçtiği için göstermelik ceza uzatıldı. Eğer Fatih Terim'e 3 maç verilmişse yaptığı hakaretin boyutu bunda etkili olmuştur. Maç bittikten sonra hakemlerin geçişi sırasında baya söz sarf etti. Keşke verilen cezaların gerekçeleri daha açıklayıcı olsa da gereksiz yere tartışmalar ve ithamlar olmasa.

furkan58
04.Mayıs.2012, 18:44
Emre'ye az bile ceza verildi irkcilik yok falan demeyin ne dedigi belli oluyor Prick falan demedi acikca Nigga dedi zaten dudaklarini acarak söyledi o sekilde de Prick denmez.

Fatih Terim'e verilen cezayla sampiyonluga olan inancim daha da artti. Bu vakitten sonra yine oyunlar oynanacaktir hakemler daha da aleyhimize karar vereceklerdir ama inat olsun bazilarina and ictik sampiyonluga.

Anlamak istemiyormusun Emre'ye ceza "Hakaret" dolayısıyla verildi aynı Fatih Terim'e verildiği nedenden yani.

2. Paragrafa dicek bişi yok zaten hep hakemler sizin aleyhinize kararlar veriyo biz hep yanlış maçlar izliyoruz :)

sananes
04.Mayıs.2012, 18:45

bak güzel arkadaşım emre diyelim ki ırkçılık yaptı gerçekten ama konu bu değil. Neden konu bu değil? Çünkü Emre 3 maç ceza alırken pfdk'nın kararı hakaret ettiği için ceza alıyordu. O yüzden Fatih Terim'in de Emre'nin de aldığı cezanın sebebi aynıdır. Süresi de aynıdır.Sorun Rüştü neden sadece 1 maç aldı.

Sirius Black
04.Mayıs.2012, 18:46
Hocasız şampiyonluğa alışkınız, merak etmeyin. :)

byariff
04.Mayıs.2012, 18:47
herkesin ici rahat olsun bu takim hocalida hocasizda sampiyon olcak baska yolu yok onumuze hangi tasi koyarlarsa koysunlar.

Lucas Neill
04.Mayıs.2012, 18:47
Allah allah zaten diyorum ki TFF'nin bi yerleri yemedi Emre'yi irkciliktan sevketmeye. Cünkü bu sucu ikinci kez isleyecekti ve futbol hayati büyük oranda bitecekti anlayamayan ya da hala anlamak istemeyen sizsiniz.

LifeYourself
04.Mayıs.2012, 18:49
Ya Galatasaraylı renktaşlarım niye bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum;)
Fener bu sene 2 kupa parolasıyla çıkmışlar(2-3 sene öncede öyledi ama neyse:icon_lol:) ve maç bizim sahaya kalırsak şampiyonuz beyler moddalar Ama!!!
1-Fenerin ligdeki rakibi Orduspor değil Galatasaray
2-Yanlış hatırlamıyorsam 28 senedir Türkiye kupasını kazanamadılar.
3-2.5 puan önlerindeyiz.Onların sahasında berabere kalırsakta biz şampiyonuz:0:(Son maçlar 2 takımd kazanır diye düşünülmüştür)
4-Belki eskiden bir Saracoğlu fobisi vardı ama bunu ezerek berabere kaldığımız maçta yıktık diye düşünüyorum.Şimdi olasılıklara gelirsekte bizim şansımız daha yüksek bence
Ezerek Yenmek-Düşük İhtimal
Ezilerek Yenmek-İmkansız
Ezerek Berabere Kalmak-Yükse İhtimal
Ezilerek Berabere Klamak-Orta İhtimal
Ezerek Yenilmek-Orta İhtimal
Ezilerek Yenilmek-İmkansız
Yani o maçı kazancağımızı bende düşünmüyorum ama %70 biz şampiyonuz.Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden diyorum:):p

Nedvedmania
04.Mayıs.2012, 18:50
Durduramazsınız !
http://d1205.hizliresim.com/x/4/59dx0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://d1205.hizliresim.com/x/4/59dt7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

sananes
04.Mayıs.2012, 18:50
Allah allah zaten diyorum ki TFF'nin bi yerleri yemedi Emre'yi irkciliktan sevketmeye. Cünkü bu sucu ikinci kez isleyecekti ve futbol hayati büyük oranda bitecekti anlayamayan ya da hala anlamak istemeyen sizsiniz.

ilki ne zaman olmuş :) ben aklandı diye biliyorum

LifeYourself
04.Mayıs.2012, 18:51
Durduramazsınız !
http://d1205.hizliresim.com/x/4/59dx0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://d1205.hizliresim.com/x/4/59dt7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)Terim görevimiz tehlike:D
Nasıl yakalamışlar o kareyi ya:icon_lol:

SaLviO
04.Mayıs.2012, 18:53
yasaklanmadımı o

Lucas Neill
04.Mayıs.2012, 18:54
ilki ne zaman olmuş :) ben aklandı diye biliyorum

Aynen aklanmis ben ceza aldi diye biliyordum. Ama yine de bu Emre'nin görüntülerle irkcilik yaptigi gercegini degistirmez ve bu yüzden Fatih Terim'le ayni kefeye konmasi imkansiz.

furkan58
04.Mayıs.2012, 18:54
Ya Galatasaraylı renktaşlarım niye bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum;)
Fener bu sene 2 kupa parolasıyla çıkmışlar(2-3 sene öncede öyledi ama neyse:icon_lol:) ve maç bizim sahaya kalırsak şampiyonuz beyler moddalar Ama!!!
1-Fenerin ligdeki rakibi Orduspor değil Galatasaray
2-Yanlış hatırlamıyorsam 28 senedir Türkiye kupasını kazanamadılar.
3-2.5 puan önlerindeyiz.Onların sahasında berabere kalırsakta biz şampiyonuz:0:(Son maçlar 2 takımd kazanır diye düşünülmüştür)
4-Belki eskiden bir Saracoğlu fobisi vardı ama bunu ezerek berabere kaldığımız maçta yıktık diye düşünüyorum.Şimdi olasılıklara gelirsekte bizim şansımız daha yüksek bence
Ezerek Yenmek-Düşük İhtimal
Ezilerek Yenmek-İmkansız
Ezerek Berabere Kalmak-Yükse İhtimal
Ezilerek Berabere Klamak-Orta İhtimal
Ezerek Yenilmek-Orta İhtimal
Ezilerek Yenilmek-İmkansız
Yani o maçı kazancağımızı bende düşünmüyorum ama %70 biz şampiyonuz.Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden diyorum:):p

1. si 2 Kupa parolasıyla çıkmadık.

Galatasaray rakibide Kayseri , Ordu , Antalya vs. değil Fenerbahçe
Türkiye Kupasını 28 senedir alamamak demek bu sene alamamak anlamına gelmez nasıl siz 13 senedir bizi yenemeyip bu yıl yenceğinizi düşünüyorsanız :)
2.5 puan önümüzdesiniz ama 2 maçı kazanınca şampiyon biz oluyoruz maç bizim sahamızda ve evimizdeki üstünlüğümüz ortada :)

Koyu yaptığım yeri de neye göre değerlendirdiğini bilmek isterim. Özellikle imkansız olanları :)

LadroN
04.Mayıs.2012, 18:57
Fenerbahce bali desem yeterli olur sanirim.

LifeYourself
04.Mayıs.2012, 18:58
1. si 2 Kupa parolasıyla çıkmadık.

Galatasaray rakibide Kayseri , Ordu , Antalya vs. değil Fenerbahçe
Türkiye Kupasını 28 senedir alamamak demek bu sene alamamak anlamına gelmez nasıl siz 13 senedir bizi yenemeyip bu yıl yenceğinizi düşünüyorsanız :)
2.5 puan önümüzdesiniz ama 2 maçı kazanınca şampiyon biz oluyoruz maç bizim sahamızda ve evimizdeki üstünlüğümüz ortada :)

Koyu yaptığım yeri de neye göre değerlendirdiğini bilmek isterim. Özellikle imkansız olanları :)

1-Sizi sahanızda yenmek zor olduğundan düşük ihtimal dedim
2-Sizin sahanızda iyi oynayıpta bu balla yenilmeniz olanaksız dedim
3-Bakınız bu seneki maç
4-Fenerbahçe ne yapsa yeridir dedim:p
5-Ordu değil Fenerbahçe olduğunuzu bildiğimden yenebilirsiniz dedim
6-Son maçlardaki performansınıza bakarak bizi ezerek yenmeniz imkansız dedim(Tabi 3-4 adamımız kırmızı kart görürse onu bilemiyeceğim yada 3 penaltı falan kullanırsanız:D)(Birde bunun büyük final olduğunu düşününce:u:)

sananes
04.Mayıs.2012, 19:00
Aynen aklanmis ben ceza aldi diye biliyordum. Ama yine de bu Emre'nin görüntülerle irkcilik yaptigi gercegini degistirmez ve bu yüzden Fatih Terim'le ayni kefeye konmasi imkansiz.

aslında aynı kefeye koymuyorum. Ben de Emre'nin ırkçılık yaptığını düşünüyorum en azından Zokora'ya ama sonuçta alınan kararların nedeni aynı mı aynı. O yüzden hukuk gözünde eşitler aynı cezaları almaları da çok doğru. Rüştü'de 3 maç almalıydı sadece standart açısından.

furkan58
04.Mayıs.2012, 19:02
1-Sizi sahanızda yenmek zor olduğundan düşük ihtimal dedim
2-Sizin sahnızda iyi oynayıpya bu balla yenilmeniz olanaksız dedim
3-Bakınız bu seneki maç
4-Fenerbahçe ne yapsa yeridir dedim:p
5-Ordu değil Fenerbahçe olduğunuzu bildiğimden yenebilirsiniz dedim
6-Son maçlardaki performansınıza bakarak bizi ezerek yenmeniz imkansız dedim(Tabi 3-4 adamımız kırmızı kart görürse onu bilemiyeceğim yada 3 penaltı falan kullanırsanız:D)(Birde bunun büyük final olduğunu düşününce:u:)

1'i anlarım.
2 futbolda bal yoktur atamayana atarlar vardır. O kadar bal bal dediniz Beşiktaş'a yenilmezdik bu kadar basit.
3- Bende bakınız son 13 seneki maç derim :) ( ki ezmek 2-0 geri düşmek ise bilemem :) )
4- Fenerbahçeyiz yaparız :)
5'i anlarım.
6- Derbi olduğunu hatırlatır ayrı motive olduğunu ve biz en kötü zamanımızda bile Kadıköy'de sizi yendiğimizi hatta bazı maçlar ezerek ( bkz: 2002 ) olduğunu hatırlatmak isterim :)

LifeYourself
04.Mayıs.2012, 19:04
bu sene oynadığımız 3 maçtada iyi oynadığınızı düşünüyorsanız bende tüm dediklerinizi anlıyorum ve susuyorum.Sonuçta ne kadar konuşsakta futbolcular oynadıkları futbolla bizi susturcaklar:D
Edit: bu arada Fener-bjk maç konusunda zaten bu sene hariç diğer her senelerde Fenerden derbilerde tokat yiyorduk diye yazmıştım.Ama bu sene gözümde GS biraz daha farklı oynuyor.Bu değerlendirmeyide bu sezona göre yaptım zaten:)

furkan58
04.Mayıs.2012, 19:07
bu sene oynadığımız 3 maçtada iyi oynadığınızı düşünüyorsanız bende tüm dediklerinizi anlıyorum ve susuyorum.Sonuçta ne kadar konuşsakta futbolcular oynadıkları futbolla bizi susturcaklar:D

Aynen öyle :) Aslında futbolda rakip takım taraftarıyla "Saygı ve seviye" çerçevesinde tartışmak zevkli oluyor ama forumda bunu yapabilen az sayıda insan var. Bende dahil pek çok arkadaşımız bunun dozunu kaçırıyoruz bazen gerçi ama olsun :n:

Nedvedmania
04.Mayıs.2012, 19:09
PFDK Fatih Terim'e 3 maç ceza verince Ünal Aysal açıklama yaptı: "Takımı motive etmemize gerek kalmadı, deliye döndüler, kupa hayırlı olsun"

Twitter'da gördüm bilmiyorum gerçek mi.

LifeYourself
04.Mayıs.2012, 19:11
Aynen öyle :) Aslında futbolda rakip takım taraftarıyla "Saygı ve seviye" çerçevesinde tartışmak zevkli oluyor ama forumda bunu yapabilen az sayıda insan var. Bende dahil pek çok arkadaşımız bunun dozunu kaçırıyoruz bazen gerçi ama olsun :n:

aslında bende dozunu kaçırırdım ama futbolda fanatiklikten biraz uzaklaşmam biraz daha sakin adam yaptı beni:icon_lol:
Dozunu kaçırmanız ne kadar sevdiğinizi gösteriyor takımlarınızı ama tabi birbirimizi kırdığımızdan sorun oluyor:icon_neutral:

DisCo
04.Mayıs.2012, 19:13
Emre ile bu konunun ne alakası var bilmiyorum. Federasyonun anormal olduğu konusunda ise hem fikirim.

Hakaret edersen ceza alırsın. Hakem her ne kadar kararlarıyla kışkırtsa da bu hakaret etme hakkını vermez. Emre Çolak topu ayağında tutunca deliren Fatih Hoca kendisi takımın en önemli döneminde bunu yapıyor.

Şimdi isteyen bunu isteyen Emre'yi isteyen federasyonu konuşsun.

Night_Mare17
04.Mayıs.2012, 19:34
Babam biletleri almış doğu alt gidiyorum. Maç sonu inşallah şampiyon olacağız ve imparator da tribünden sahaya inerek şampiyonluğu kutlayacak. Cezaya sadece gülüyorum siz kimsiniz ya böyle bir ceza verebiliyorsunuz hem de Fatih Terim'e !

furkan58
04.Mayıs.2012, 19:37
Babam biletleri almış doğu alt gidiyorum. Maç sonu inşallah şampiyon olacağız ve imparator da tribünden sahaya inerek şampiyonluğu kutlayacak. Cezaya sadece gülüyorum siz kimsiniz ya böyle bir ceza verebiliyorsunuz hem de Fatih Terim'e !

Fatih Terim'in dokunulmazlığı mı vardı da haberimiz yok ? :

Night_Mare17
04.Mayıs.2012, 19:38
Bu arada Fatih Terim, Leeds'e gidip 40 bin öfkeli taraftarın göbeğinde oturdu. Kadıköy, Leeds'in yanında huzurevi kalır. Sorun olmaz..

furkan58
04.Mayıs.2012, 19:39
Bu arada Fatih Terim, Leeds'e gidip 40 bin öfkeli taraftarın göbeğinde oturdu. Kadıköy, Leeds'in yanında huzurevi kalır. Sorun olmaz..

Olay çıkartmayınca huzur evi , olay çıkartsak aooov hangisini yapalım sen karar ver :)

DisCo
04.Mayıs.2012, 19:39

Şampiyon olsa bile sahaya giremez de cezayı hakeden herkese ceza verilir. Fatih Terim gerçekten bu ülkenin en iyi hocasıdır ama en iyi olmak her şeyi yapabileceksin anlamına gelmez.

Cezalarda tutarsızlık olduğu ise doğrudur.

Walter Sakana
04.Mayıs.2012, 19:40
Bekq'in yokluğunu aratmıyorsun Furkan :D

byariff
04.Mayıs.2012, 19:41
Neyden bahsediyoruzki arkadaslar irkciligin 2-3 mac oldugu sahaya inmenin 20 bin tl oldugu bir ulkede yasiyoruz

furkan58
04.Mayıs.2012, 19:44
Bekq'in yokluğunu aratmıyorsun Furkan :D

Sadece saçma gelen kısımları belirttim :D

Neyden bahsediyoruzki arkadaslar irkciligin 2-3 mac oldugu sahaya inmenin 20 bin tl oldugu bir ulkede yasiyoruz

Irkçılığa verilmedi hakarete verildi diyoruz anlamamakta ısrar ısrar :) Sahaya 5-10 kişi girdi oyunculara saldırdı da 20 bin TL verdiler haklısın.

europeanconquer
04.Mayıs.2012, 20:04

Yalnız Emre Trabzon maçında söyledi bunu Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında oynamadı.Dün sahadaydı Emre.2 maç yani.

furkan58
04.Mayıs.2012, 20:05
Yalnız Emre Trabzon maçında söyledi bunu Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında oynamadı.Dün sahadaydı Emre.2 maç yani.

Türkiye Kupası Yarı Final maçı Karabük ile olan saymadın galiba :)

meddah
04.Mayıs.2012, 20:06
Federasyon'un, cezayı kurala değil, kuralı cezaya uydurduğunu söyleyebilmemiz için artık ne bizim müneccim olmamıza ne de bunun Federasyon yönetmeliğinde yazmasına gerek yok. Bir çeşit alternatif resmi ağız geliştirip yer yer farklı konuşsak da hepimiz biliyoruz ki Emre'ye verilen ceza bir ırkçılık cezasıydı, sadece adını başka bir şey koydular.

europeanconquer
04.Mayıs.2012, 20:06
Türkiye Kupası Yarı Final maçı Karabük ile olan saymadın galiba :)

Pardon unutmuşum o maçı :n:

mustangshelby
04.Mayıs.2012, 20:13

arada birde kupa maçı vardı sanırsam.

berkay123456
04.Mayıs.2012, 20:14
Irkçılığa verilmedi hakarete verildi diyoruz anlamamakta ısrar ısrar :)
Kendin inanıyor musun ırkçılık yapılmadığına ?

Suicider
04.Mayıs.2012, 20:16
Şurda zaten düzgün yorum yapmaya çalışsak bile tuttuğumuz takımdan dolayı yanlış anlaşılıyor her şey.Böyle böyle diyor ama kesin kötü olanı kastetmiştir düşüncesi hakim.Herkes te bir her lafında laf sokmaya çalışmalar sona bir gülücük hop laf soktum rahat yatabilirim tavırları.Emre olayında hep federasyonun hatalı olduğunu söylüyorum ama kötü yönünden algılamayın.Eğer ırkçılık yaptıysa (görüntülerde f.. gözüküyor diğerini görmedim) 4-8 maç arası ceza alması gerekiyordu.Eğer yapmadıysa da hiç ceza verilmeyecekti.Ama sırf 2 tarafıda mutlu etmek için arasında bir ceza verildi.Bunu böyle söylediğimiz zaman Emre'ye ırkçı demiş oluyoruz daha nasıl açık yazıcam bilemiyorum.

Aynı şekilde eğer Fatih Terim sadece küfürden ceza aldıysa normal şartlarda en az 5-6 oyuncunun maçlardan sonra hakem raporuyla ceza alması gerekmiyor mu? Hakemler bu oyuncuları yazmayıp neden hocayı yazıyorlar? Eğer hoca yazıyolarsa neden oyuncular yazılmıyor? Çok enteresan şeyler.

Stan13
04.Mayıs.2012, 20:17
Emre'nin söylediği lafa hakaret diyenler en az onun kadar ırkçıdır benim gözümde, nokta.

furkan58
04.Mayıs.2012, 20:27
Kendin inanıyor musun ırkçılık yapılmadığına ?

İnanıyorum. Bu kadar ağız okumanız varsa buralarda çürüyorsunuz boşa gidin iş bulursunuz. Akıl var mantık var öyle bişey olsa Zokora gidip Emre'ye sarılmazdı bunu bir tek galatasaray taraftarı anlamıyor. Bazı şeyleri %100 bilmeden o kişiye sıfat takanlar taktıkları sıfatın aynısını kendisine koymaları lazım bence o insanın günahına giriyorlar boşa. Ha dediğim gibi demişse cezasını alsın ama almıyorsa ben o adam ırkçılık yaptı diyemem orada yanındamıydınız duydunuz mu ?

eng1n
04.Mayıs.2012, 20:29

Karabükspor ile kupa maçında da oynamadı.

edit : sayfayı yenilemeyi unutmuşum cevap çoktan verilmiş bile :D

berkay123456
04.Mayıs.2012, 21:02
İnanıyorum. Bu kadar ağız okumanız varsa buralarda çürüyorsunuz boşa gidin iş bulursunuz. Akıl var mantık var öyle bişey olsa Zokora gidip Emre'ye sarılmazdı bunu bir tek galatasaray taraftarı anlamıyor. Bazı şeyleri %100 bilmeden o kişiye sıfat takanlar taktıkları sıfatın aynısını kendisine koymaları lazım bence o insanın günahına giriyorlar boşa. Ha dediğim gibi demişse cezasını alsın ama almıyorsa ben o adam ırkçılık yaptı diyemem orada yanındamıydınız duydunuz mu ?

Valla orada yanında olamayacağımız kesin, bunu anlayacak yaşta olduğunu düşünüyorum.O zaman şöyle bakalım istersen, oyuncunun yanında değildik duymadık.O zaman dünya da ırkçılıktan ceza alan bi oyuncu göremezsin büyük ihtimal ve Emre suçunu hemen hemen itiraf etmişken ve Zakora'da böyle bişeyin olduğunu söylemişken hala ırkçılık yok demeniz komik.%100 kanıt istiyorsun heralde.Ben eminim ki Emre'nin forması, sarı kırmızı olsaydı, benden çok daha fazla itiraz edecektin bu olaya.Fanatiklik o kadar çok almış başını götürmüş ki sende ve bazı arkadaşlarda.

Ağız hareketlerini ise ben okumam, bu işten anlayan birisi okur, milleti bilgilendirir değil mi ?

Nedvedmania
04.Mayıs.2012, 21:05
Ağız hareketlerini okumak için uzman olmaya gerek yok. Prick demediği aşikar. Bu durumda Emre zaten yalancı çıkıyor. 1 kişi bile orda prick dediğini idda edemez heralde.

SaLviO
04.Mayıs.2012, 21:07
caner erkin has... dedi 3 maç aldı ceza normal ama niye verdiklerini açıklamalarılazım

Homer J.S
04.Mayıs.2012, 21:23
Rüştü de saydırdı hakeme aldı 1 maç. Ama şampiyonluğumuz engellenemeyecek rahat olsun herkes.

SaLviO
04.Mayıs.2012, 21:24
rüştü olayı hakem raporunda yoktu ama maçtan sonra söyledi fatih hocanın hakem raporunda var

Nedvedmania
04.Mayıs.2012, 21:26
Rüştününki niye hakem raporunda yok ? Birebir hakeme hakaret etmedi mi ?

SaLviO
04.Mayıs.2012, 21:28
onu bana sorma hakeme sor

furkan58
04.Mayıs.2012, 21:36
Rüştü de saydırdı hakeme aldı 1 maç. Ama şampiyonluğumuz engellenemeyecek rahat olsun herkes.

Şampiyonluğunuzu engellemeye çalışan kimse yok. Emre hadi ırkçılık yaptı örtüldü dediniz Caner hass....r dedi 3 maç ceza aldı ki her maç neler edilirken. Bunlar unutuldu ne dediğini bilmediğiniz halde savunmaya başladınız 3 maç verdilerse kötü bişey demiştir.

europeanconquer
04.Mayıs.2012, 21:36
Rüştününki niye hakem raporunda yok ? Birebir hakeme hakaret etmedi mi ?

Çünkü hakem de ona hakaret etti abi.Hakeme neden bir ceza gelmedi anlayamadım ben.

Sekopej
04.Mayıs.2012, 22:36
Caner küfür edip 3 maç alır, sorun yok, Fatih Terim küfür eder, hakem raporunda belirtmiştir, buna itiraz gelir.

Sezon başından beri yaşananlar ortada, hakaret ettiği için ceza aldı diye, şampiyonluğumuzu almak istiyorlar diyorsunuz, elinizi vicdanınıza koyun o zaman, sezon başından beri Fenerbahçe'ye yapılanlar ne amaçla o zaman?

Bu karara şampiyonluğu elimizden almak için diyorsanız, Fenerbahçe tarafının bu yaşananlar bizi bitirmek için söylemine de saygı duymak zorundasınız.

Emre'nin ırkçılığı konusunda mahkemenin almış olduğu gizlilik kararı var, şunu da söyleyeyim, herhangi bir şikayet olursa, bu konuda IP numaralarını vermekten çekinmem.

RaSenGan
04.Mayıs.2012, 22:38
PFDK görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor.Fatih Terim olsa da olmasa da şampiyon olucaz.İstedikleri kadar engellemeye çalışsınlar.

meddah
05.Mayıs.2012, 00:20
Bu Federasyon da, Galatasaray'ı engellemeye çalışıyor, Fenerbahçe'yi engellemeye çalışıyor, Beşiktaş'ı engellemeye çalışıyor... Trabzonsporlu arkadaşlar pek gündeme getirmese de, tahmin ediyorum Trabzonspor'u da engellemeye çalışıyordur.

Adamlar birinin şampiyon olmasını istiyorlar ama kimdir, ben çözemedim.

vego
05.Mayıs.2012, 00:25
Bu Federasyon da, Galatasaray'ı engellemeye çalışıyor, Fenerbahçe'yi engellemeye çalışıyor, Beşiktaş'ı engellemeye çalışıyor... Trabzonsporlu arkadaşlar pek gündeme getirmese de, tahmin ediyorum Trabzonspor'u da engellemeye çalışıyordur.

Adamlar birinin şampiyon olmasını istiyorlar ama kimdir, ben çözemedim.
Yönetim kurulunun Etimesgut Şekerspor'da çok hissesi varmış abi.Belki o olabilir.

Takımın ismine bayılıyorum yahu:Etimesgut Şekerspor

SaLviO
05.Mayıs.2012, 00:28
sergenide oraya satmamışlarmıydı :D :D

europeanconquer
05.Mayıs.2012, 00:30
Yönetim kurulunun Etimesgut Şekerspor'da çok hissesi varmış abi.Belki o olabilir.

Takımın ismine bayılıyorum yahu:Etimesgut Şekerspor

Bizim orası :D Hemen 2 km ötemiz Beypazarı Şekerspor'un tesisleri :D Beypazarı ilçesi ile alakası yok,maden suyu olan Beypazarı markası sponsor oldu sadece :D Kısa bir bilgilendirme yapayım dedim :0:

vego
05.Mayıs.2012, 00:34
Bizim orası :D Hemen 2 km ötemiz Beypazarı Şekerspor'un tesisleri :D Beypazarı ilçesi ile alakası yok,maden suyu olan Beypazarı markası sponsor oldu sadece :D Kısa bir bilgilendirme yapayım dedim :0:
Tamam işte sır yavaş yavaş aydınlanıyor. :n:

Gncl1905
05.Mayıs.2012, 00:37
FT eğer birşey dememiş olsa mutlaka açıklama yapardı ceza yanlış diyerek, demek ki kendini tutamamış(son 2 maç kala yaptığı yanlış). Bunun cezası kaç maç olurdu bilmiyorum ama sonuçta illa ki ceza gelecekti bu kadar olayı dramatize etmenin anlamı yok.

Benim bildiğim FT telefonla, telsizle, mektupla, vücüt diliyle olmadı tribünde tezahürat yaparak bile yönetir o maçları merak etmeyin :)

Alicanfmfan
05.Mayıs.2012, 01:01
Artık bugün verilen cezadan sonra Fedarasyon niyetini belli etti, Fenerli yada Beşiktaşlı demiyeceğim ancak Galatasaray düşmanı olduğu kesin.

Rüştü kendini ihbar ediyor, küfür ettim diye, 1 maç veriyorsun. Ama doğru Galatasaray maçında sahada olması lazım.

Fatih Terim'e 3 maç. Artık herkesin bir sabrı var, Bu sene müthiş bir taraftar profili çizen Galatasaraylıları çıldırtmaya devam ediyor. Çıkacak olaylardan kim sorumlu olacak ?

byariff
05.Mayıs.2012, 01:04
Hoca dedi zaten az kaldi sampiyon olursak konuscaklarim var insallah konusur ne dicegini cok merak ediyorum

byariff
05.Mayıs.2012, 01:38
Eboue"ye bak ya :D

Ebouee

byariff
05.Mayıs.2012, 03:03
Bu sezon yola çıktığımız kadroya bakın:

İlk 11:

Muslera: Copa America’da yıldızlaşan, Dünyanın en iyi 7.kalecisi kabul edilen bir isimdi.
Eboue: Arsenal’de gözden düşen ve forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılan bir oyuncuydu.
Hakan: Özellikle geçmiş 2 sezonda oldukça eleştirilen, defalarca gönderilmesi gündeme gelen bir bek oyuncusuydu.
Ujfalusi: İstikrarlı, başarılı ancak Avrupa kariyerinin sonuna gelmiş bir oyuncuydu.
Semih: 2008’de A takıma yükseldiğinden beri Süperlig’de toplam sadece 4 maç (1’i Gaziantepspor’da) oynamış, yani Süperlig tecrübesi olmayan, 1.Lig’de de Kartalspor’la 18 maça çıkmış, altyapıdan yetişmiş bir oyuncuydu.
Melo: İtalya’da yılın bidonu seçilmiş, takımında gözden düşmüş bir oyuncuydu.
Selçuk: Geçen sezonun en iyi oyuncularından biriydi.
Engin: Ligin en sorunlu ve istikrarsız oyuncularından biriydi. Tamamen gözden çıkarılmıştı.
Emre: Altyapıdan yetişen ve çok az forma şansı bulabilen, Süperlig tecrübesi olmayan genç bir oyuncuydu.
Elmander: Kariyerinde hep belirli düzeyde takımlarda oynamış, forvet olmasına karşın bir sezonda en fazla 13 gol atabilmiş bir oyuncuydu.
Necati: Alınamayan onca forvetten sonra küme düşmekten son anda kurtulan Antalyaspor’dan transfer edilen bir oyuncuydu.

Sabri: Yorum yapmaya bile gerek yok.
Riera: Kariyerinin düşüş döneminde olan bir oyuncuydu. Zaragoza’daki günlerine ne Liverpool’da nede Olympiakos’ta ulaşabildi.
Aydın: Bu zamana kadar kendisine tanınan tüm şansları en kötü şekilde kullanan, tüm umutların kesildiği bir oyuncuydu.
Baros: Geçirdiği sakatlıklardan dolayı geçen sezon doğru dürüst oynayamamış ve Fatih Terim tarafından pek istenmeyen bir oyuncuydu.
Sercan: Bursaspor’dan adeta kovulan, sorunlu ve istikrarsız bir oyuncuydu.

Diğer oyuncular:

Yiğit, Yekta, Servet, Gökhan, Çağlar, Ufuk, Aykut, Serkan, Ceyhun, Ayhan, Mehmet

Sezon başında ve ara transferde Forlan, Reyes, Drogba, Shaqiri, Podolski başta olmak üzere sayısız yıldızla anlaşamayan veya elinden kaçıran Galatasaray belki de taraftarları pek tatmin etmeyen bir kadroyla yola çıktı. Fatih Terim’in de son Galatasaray macerası pek iyi geçmediğinden kafalarda soru işaretleri vardı her ne kadar geçen sezondan daha kötü olamaz diye düşünülse de.

Ancak böyle bir kadrodan yani Muslera ve Selçuk dışındaki oyuncuların takıma ne derece faydalı olabileceği şüpheli olan bir kadrodan normal sezonu en yakın rakibinin 9 puan önünde bitiren ve oynadığı futbolla şampiyonluğu sonuna kadar hakeden bir takım yarattı Fatih Terim. Bugün ligin en iyi kalecisi, en iyi savunmacısı, en iyi orta sahası, en iyi forveti kabul edilen isimler bu kadrodan çıktı hep. Fatih Terim sadece teknik direktörlüğüyle değil, centilmeliğiyle de futbolun güzelliklerini yaşattı bu ülkeye. Rakip takımlar ve teknik direktörleri hakkında en ufak bi imada bulunmadı rakiplerinin aksine. Kafası yarıldığında bile rakip taraftarlar hakkında en ufak bir kötü söz kullanmadı. Eleştirdiği şey play-off sistemi oldu sadece, sezon boyunca dile getirdi bunu, rakipten gerideyken de 11 puan öndeyken de.

Sezon başında kimse Semih ve Emre’nin ilk 11’in değişmezi olacaklarını tahmin etmiyordu. Kimse Elmander’in bu kadar yürekten oynayacağını, bir forvet oyuncusunun bir takıma fazla gol atmadan bu kadar katkı yapabileceğini tahmin etmiyordu. Kimse Hakan’ın kariyerinin belki de en iyi sezonlarından birini geçireceğini tahmin etmiyordu. Ya Aydın? Aydın’ın yıllar sonra ilk kez hayal kırıklığı yaratmayacağını kim tahmin ediyordu acaba? Ya Melo’nun kaç kırmızı kart göreceği, ne zaman diğer Brezilya’lılar gibi takımda sorun yaratıp gideceğine dair bahisler dönerken herkese en güzel cevabı sahada vereceğini? Peki bunların hepsi tesadüf müydü? Bir anda takımdaki 11-12 oyuncunun sihirli değnek değmiş gibi kariyerinde zirve yapması?

Değildi elbette. Bir takımın kenetlendiği, takım olmayı başardığı zaman nelerin mümkün olduğunu gösterdiler sadece. Yakın geçmişte yabancısız, teknik direktörsüz ve parasız bir kadroyla gösterdikleri gibi, bahanelerin arkasına sığınmadan...

İşte bu yüzden biz, sezon bittiğinde yürekten alkışlayacağız Galatasarayımızı. Şampiyon olsa daaa olmasa da...

ellerin dert gormesin hocam gerçekten cok buyuk bir basari ilk 11 de oynuyan 10 tane oyuncumuz yeni sadece 1 tanesi eski oda hakan balta yani kisacasi 10 tane yeni oyuncu ile birbirini tanimayan oyuncu ile su an sampiyonlugun en buyuk favorisiyiz ve gerçektende cok iyi takim oyunu oynuyoruz pas yuzdesi su an en yuksek galatasarayda zaten tam emin degilim ama , birde fatih hocaya gelelim gerçektende fatih terim buyuk hoca turkiyenin en iyi hocalarindan biri floryayi adam etti resmen uzun yillar sonra oyuncular olsun personeller olsun hepsi birbiriyle butunlesti umarim sezon sonunda yuzumuz guler

Alicanfmfan
05.Mayıs.2012, 03:16
Bu hareketi ciddi ciddi birileri öğretiyor. Klasik Türk şakası. Muslera da yapmıştı. :D

GeanyGS
05.Mayıs.2012, 04:04
Herkes Caner örneğinden bahsetmişte Baros'un da hakeme el hareketinden dolayı kırmızı görüp yine 3 maç ceza aldığı unutulmuş. Ayrıca sezon başında belliydi hakemlerin ve M.Ali Aydınlar federasyonunun GS'a karşı tutumu. Arena'da 4-2 kaybedip 9 kişi bitirdiğimiz maçı hatırlayın mesela? Sabrinin 2.sarıdan kırmızı gördüğü pozisyonda adam artık hakem yüzünden sinir krizi geçirmişti. Sezon başından beri rakip taraftarların hakemle, kırmızı kartla götürdünüz işi diye maçları izlemeden fanatik.com u takip edip yorum yapanlar oldu. Bugün Dormund, Bayern, Barca gibi bulunuğu ligin üstünde top oynayan takımların istatistiklerine bakarsanız en çok penaltıyı kazanan ve rakibe en çok kırmızı kart gördüren takımlar olduklarını göreceksiniz. Verilenleri konuşmaya gelince herkes futbol profu ama verilmeyenleri sayan yok. Verilmeyen penaltımızla kupadan elendik, Caner Erkin 2 GS maçında da nasıl atılmadan sahada kaldı fenerliler bile şaşırmışlardı, en son Trabzon maçında Cech'in yaptığı hareket kırmızı değilde nedir? Arşive baksam çok daha fazlasını bulurum da şu an aklıma gelenler bunlar. Fatih Terim konusunda da objektif olmak istiyorum bu ceza çok önce verilmeliydi, sahanın ortasına kadar geldiği zamanlar oldu haklı olup olmaması tartışılır ama yapmaması gereken şeylerdi belki cezası zamanında verilseydi play-off'un son 2 maçına hocasız çıkmayacaktık, ceza verilmesi için bu zamanında beklenilmiş olduğunu da düşünüyorum bi yandan bu TFF ile herşey mümkün sonuçta.

Diğer bir konu ben fenerli arkadaşların kendilerini başarılı görmelerine de anlam veremiyorum. Tarihinin en kötü sezonunu geçirip ilk 11'nden 10 futbolcuyu değiştirdikten sonra ligi açık ara önde bitirmek mi başarıdır yoksa ortlaması 3-4 sezondur aynı takımda oynayan futbolcuların kendilerine haksızlık yapıldığını düşünerek kenetlenlendikten sonra liderden 9 puan fark yemesi mi? Herkes giden futbolculardan bahsediyor da Lugano dediğin adam zaten her sene 2-3 hafta geç geliyodu Avrupa'da kulüp bulmak için, önce rest çekiyodu sonra özür diliyodu taraftar da havaalanında karşılıyodu, Santos desen gittiği takım zaten Arsenal gerçekçi olalım Türkiye'de hangi takımın oyuncusuna Arsenal'dan teklif gelirde gitmez istemez? Giden tek adama Emenikeydi, iyide futbolcuydu ama yerine Sow geldi bi şekilde eksikliğini kapattı. Hatta Sow'u 2.yarı fener değilde GS alsaydı play-offlar formalite icabı oynanıyor olurdu. Fenerin bu sene ki başarılı gözükmesinin sebebi TS ve özellikle Beşiktaş'ın çok kötü ve istikrarsız bir sezon geçirmeleriydi.

Sözüm o ki fenerli arkadaşlarımız kendilerine haksızlık yapıldığını düşünerek, ne dediği açık açık belli olan Emre'ye sahip çıkarak, Aykut Kocaman'ı kazandığında göklere çıkarıp en ufak puan kaybında yerden yere vurarak ve en önemlisi Aziz Yıldırım'a hala bel bağlıyarak takımlarına zarar veriyorlar. Futbolda Türk takımlarının şimdiye kadar kazandığı en büyük başarıların (4 sene üst üste şampiyonlul, UEFA kupası, Super kupa) mimarı olan Faruk Süren bugün şikeden içeri alınacak olsa ve bi şekilde içeride tutulmaya devam edilse emin olun önce yönetimden ebediyen uzaklaştırılır sonrasında da türbünler de cezamızı verin gidelim pankartları görürsünüz.

Sözün özü bu sene feneri başarılı görmek polyanacılıktır, tüm fenerliler eli yüreğinde izledi bütün play-off maçlarını (saraçoğluna 4-2-4 ile çıkan Ş.Güneş hariç) kazandıklarınızı da kendi attığınızla değil rakibin kaçırdıklarıyla kazandınız. Bilmiyorum bu forumda da var mı olsun biz sizi daha çok yendik diyen ama her takım bu sene Galatasaray'ın başarısını kabul etmelidir ve bu senenin yeni bir periyodun başlangıcı olduğunu da bilmelidir.

Saygılarımla.

Walter Sakana
05.Mayıs.2012, 04:05
ellerin dert gormesin hocam gerçekten cok buyuk bir basari ilk 11 de oynuyan 10 tane oyuncumuz yeni sadece 1 tanesi eski oda hakan balta yani kisacasi 10 tane yeni oyuncu ile birbirini tanimayan oyuncu ile su an sampiyonlugun en buyuk favorisiyiz ve gerçektende cok iyi takim oyunu oynuyoruz pas yuzdesi su an en yuksek galatasarayda zaten tam emin degilim ama , birde fatih hocaya gelelim gerçektende fatih terim buyuk hoca turkiyenin en iyi hocalarindan biri floryayi adam etti resmen uzun yillar sonra oyuncular olsun personeller olsun hepsi birbiriyle butunlesti umarim sezon sonunda yuzumuz guler

En çokta ne zaman gururlandım biliyor musun? Normal sezondaki Fenerbahçe maçından 2 hafta önce hani sarı kart sınırındaki oyuncular mevzusu vardı. Fenerbahçe'nin sarı kart sınırındaki oyuncuları bilerek kart görüp sıfırlamışlardı. Forumdaki bazı arkadaşlarda bu konu gündeme geldiğinde sanki siz yapmayacaksınız diye atıp tutmuştu. İşte Fatih Terim farkı bir kez daha ortaya çıkmıştı orada. Hiçbir şeyden çekinmeden, ince hesaplar yapmadan çıktık oynadık aslanlar gibi maçlarımızı. Hiçbir oyuncumuz bilerek kart görmeden, derbiye eksik kadroyla çıkma riskini göze alarak.

Facx
05.Mayıs.2012, 05:13
En çokta ne zaman gururlandım biliyor musun? Normal sezondaki Fenerbahçe maçından 2 hafta önce hani sarı kart sınırındaki oyuncular mevzusu vardı. Fenerbahçe'nin sarı kart sınırındaki oyuncuları bilerek kart görüp sıfırlamışlardı. Forumdaki bazı arkadaşlarda bu konu gündeme geldiğinde sanki siz yapmayacaksınız diye atıp tutmuştu. İşte Fatih Terim farkı bir kez daha ortaya çıkmıştı orada. Hiçbir şeyden çekinmeden, ince hesaplar yapmadan çıktık oynadık aslanlar gibi maçlarımızı. Hiçbir oyuncumuz bilerek kart görmeden, derbiye eksik kadroyla çıkma riskini göze alarak.

ve normal sezon bitene kadar sınırdaki hiçbi oyuncu sarı kart görmemişti

ReaList
05.Mayıs.2012, 13:21
Galatasaray'ın eski başkanlarından Ali Uras hayatını kaybetmiş. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

europeanconquer
05.Mayıs.2012, 14:05
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Galatasaray'ın bu kadar büyük kulüp olmasının temellerini atan başkandı kendisi.

ve normal sezon bitene kadar sınırdaki hiçbi oyuncu sarı kart görmemişti

Engin gol atmadığı halde formasını çıkarıp gördü ve cezalı duruma düştü diye hatırlıyordum ben :D O da maçın dakikası ile ilgiliydi.3-2 biten Beşiktaş maçıydı :D :n: Hatırladıkça gülüyorum :n:

furkan58
05.Mayıs.2012, 14:18
Herkes Caner örneğinden bahsetmişte Baros'un da hakeme el hareketinden dolayı kırmızı görüp yine 3 maç ceza aldığı unutulmuş. Ayrıca sezon başında belliydi hakemlerin ve M.Ali Aydınlar federasyonunun GS'a karşı tutumu. Arena'da 4-2 kaybedip 9 kişi bitirdiğimiz maçı hatırlayın mesela? Sabrinin 2.sarıdan kırmızı gördüğü pozisyonda adam artık hakem yüzünden sinir krizi geçirmişti. Sezon başından beri rakip taraftarların hakemle, kırmızı kartla götürdünüz işi diye maçları izlemeden fanatik.com u takip edip yorum yapanlar oldu. Bugün Dormund, Bayern, Barca gibi bulunuğu ligin üstünde top oynayan takımların istatistiklerine bakarsanız en çok penaltıyı kazanan ve rakibe en çok kırmızı kart gördüren takımlar olduklarını göreceksiniz. Verilenleri konuşmaya gelince herkes futbol profu ama verilmeyenleri sayan yok. Verilmeyen penaltımızla kupadan elendik, Caner Erkin 2 GS maçında da nasıl atılmadan sahada kaldı fenerliler bile şaşırmışlardı, en son Trabzon maçında Cech'in yaptığı hareket kırmızı değilde nedir? Arşive baksam çok daha fazlasını bulurum da şu an aklıma gelenler bunlar. Fatih Terim konusunda da objektif olmak istiyorum bu ceza çok önce verilmeliydi, sahanın ortasına kadar geldiği zamanlar oldu haklı olup olmaması tartışılır ama yapmaması gereken şeylerdi belki cezası zamanında verilseydi play-off'un son 2 maçına hocasız çıkmayacaktık, ceza verilmesi için bu zamanında beklenilmiş olduğunu da düşünüyorum bi yandan bu TFF ile herşey mümkün sonuçta.

Diğer bir konu ben fenerli arkadaşların kendilerini başarılı görmelerine de anlam veremiyorum. Tarihinin en kötü sezonunu geçirip ilk 11'nden 10 futbolcuyu değiştirdikten sonra ligi açık ara önde bitirmek mi başarıdır yoksa ortlaması 3-4 sezondur aynı takımda oynayan futbolcuların kendilerine haksızlık yapıldığını düşünerek kenetlenlendikten sonra liderden 9 puan fark yemesi mi? Herkes giden futbolculardan bahsediyor da Lugano dediğin adam zaten her sene 2-3 hafta geç geliyodu Avrupa'da kulüp bulmak için, önce rest çekiyodu sonra özür diliyodu taraftar da havaalanında karşılıyodu, Santos desen gittiği takım zaten Arsenal gerçekçi olalım Türkiye'de hangi takımın oyuncusuna Arsenal'dan teklif gelirde gitmez istemez? Giden tek adama Emenikeydi, iyide futbolcuydu ama yerine Sow geldi bi şekilde eksikliğini kapattı. Hatta Sow'u 2.yarı fener değilde GS alsaydı play-offlar formalite icabı oynanıyor olurdu. Fenerin bu sene ki başarılı gözükmesinin sebebi TS ve özellikle Beşiktaş'ın çok kötü ve istikrarsız bir sezon geçirmeleriydi.

Sözüm o ki fenerli arkadaşlarımız kendilerine haksızlık yapıldığını düşünerek, ne dediği açık açık belli olan Emre'ye sahip çıkarak, Aykut Kocaman'ı kazandığında göklere çıkarıp en ufak puan kaybında yerden yere vurarak ve en önemlisi Aziz Yıldırım'a hala bel bağlıyarak takımlarına zarar veriyorlar. Futbolda Türk takımlarının şimdiye kadar kazandığı en büyük başarıların (4 sene üst üste şampiyonlul, UEFA kupası, Super kupa) mimarı olan Faruk Süren bugün şikeden içeri alınacak olsa ve bi şekilde içeride tutulmaya devam edilse emin olun önce yönetimden ebediyen uzaklaştırılır sonrasında da türbünler de cezamızı verin gidelim pankartları görürsünüz.

Sözün özü bu sene feneri başarılı görmek polyanacılıktır, tüm fenerliler eli yüreğinde izledi bütün play-off maçlarını (saraçoğluna 4-2-4 ile çıkan Ş.Güneş hariç) kazandıklarınızı da kendi attığınızla değil rakibin kaçırdıklarıyla kazandınız. Bilmiyorum bu forumda da var mı olsun biz sizi daha çok yendik diyen ama her takım bu sene Galatasaray'ın başarısını kabul etmelidir ve bu senenin yeni bir periyodun başlangıcı olduğunu da bilmelidir.

Saygılarımla.

Baroş her maç hakeme "F..k Off" diyor hareketler çekiyor Caner Erkin'in Has...r'i de onun gibi bişii ama bunu her oyuncu yapıyor ama Baroş direk hakeme söylüyor. Senelerdir bize karşı yapılan hakem hatalarını görememek sizin en kadar kör baktığınızı gösterir bir durum o da ayrı tabi. İyi ki bir maç 9 kişi kalmışsınız her maç rakipleriniz 10 kişi kalıyor ya da penaltı kazanıyorsunuz.

Diğer bir konu biz kendimizi başarılı görmemiz çok normal zor bir süreçten geçiyoruz sizin dışardan gördüğünüz kadar basit değil. Sen ve bazı galatasaraylı arkadaşlar anlamamakta ısrarcı ama bu süreç sadece oyuncuları kaybetmek değil bunu yaşarsanız daha iyi anlarsınız. Başkansız , transfersiz , o kadar eksikle oynayan bir takımın 2. olması mı başarıdır yoksa her şeyi yerinde olan bir takımın 1. olması mı sizin vicdanınıza kalmıştır. Sow transferi 2. yarı gerçekleşti bunuda hafızanıza sokun artık.

Siz başkanınıza istediğiniz gibi davranırsınız o sizin sorununuz. Biz takımımızı , oyuncumuzu , hocamızı sahipleniyoruz sahiplenmeyenler utansın. Siz kovarsınız biz suçsuz olduğunu düşünürüz aradaki fark bu.

Sözün özü bu dönemde Beşiktaş , Bursa ve Trabzonspor kötüyken Fenerbahçe ise saha dışında TFF , UEFA , Etik Kurul , Mahkemelerle uğraşırken kendini çook başarılı görmek iyimserlikten başka bişey değildir. Futbol'da puan iyi oynayana verilmiyor golü atana veriyor. Kaçırmıcaksın o zaman atıcaksın yapcak bişey yok.

Walter Sakana
05.Mayıs.2012, 14:50
Baroş her maç hakeme "F..k Off" diyor hareketler çekiyor Caner Erkin'in Has...r'i de onun gibi bişii ama bunu her oyuncu yapıyor ama Baroş direk hakeme söylüyor. Senelerdir bize karşı yapılan hakem hatalarını görememek sizin en kadar kör baktığınızı gösterir bir durum o da ayrı tabi. İyi ki bir maç 9 kişi kalmışsınız her maç rakipleriniz 10 kişi kalıyor ya da penaltı kazanıyorsunuz.

Diğer bir konu biz kendimizi başarılı görmemiz çok normal zor bir süreçten geçiyoruz sizin dışardan gördüğünüz kadar basit değil. Sen ve bazı galatasaraylı arkadaşlar anlamamakta ısrarcı ama bu süreç sadece oyuncuları kaybetmek değil bunu yaşarsanız daha iyi anlarsınız. Başkansız , transfersiz , o kadar eksikle oynayan bir takımın 2. olması mı başarıdır yoksa her şeyi yerinde olan bir takımın 1. olması mı sizin vicdanınıza kalmıştır. Sow transferi 2. yarı gerçekleşti bunuda hafızanıza sokun artık.

Siz başkanınıza istediğiniz gibi davranırsınız o sizin sorununuz. Biz takımımızı , oyuncumuzu , hocamızı sahipleniyoruz sahiplenmeyenler utansın. Siz kovarsınız biz suçsuz olduğunu düşünürüz aradaki fark bu.

Sözün özü bu dönemde Beşiktaş , Bursa ve Trabzonspor kötüyken Fenerbahçe ise saha dışında TFF , UEFA , Etik Kurul , Mahkemelerle uğraşırken kendini çook başarılı görmek iyimserlikten başka bişey değildir. Futbol'da puan iyi oynayana verilmiyor golü atana veriyor. Kaçırmıcaksın o zaman atıcaksın yapcak bişey yok.

Ya gözünü sevdiğim bizim yaşadıklarımız bizim yaşadıklarımız... O yaşadıklarınızın takıma ekstra hırs ve motisvasyon olarak yansıdığını görmüyor musunuz? Volkan'ın sırf bu süreçten hırslanması sebebiyle kaç maç kurtardığını? Stoch'un kaç maç kazandırdığını? Baroni'nin 40 yıllık Fenerbahçe'li gibi nasıl bir değişim gösterdiğini ve takıma yaptığı katkının kat be kat arttığını? Alex'in ayağım kopsa oynarım dediğini? Bu yaşadığınız süreç olmasaydı belki lig çoktan bitmişti şu anda. Yukarıda G.Saray için yazdığımı Fenerbahçe'ye uyarlayalım sezon başına göre;

Not: di ekleri sezona başlarken anlamında, artık öyle değiller anlamında değil :) (ve en iyi ifadeleri sizin yorumlarınıza göre)

Volkan: Türkiye’nin en iyi kalecisiydi.
Gökhan: Türkiye’nin en iyi sağ bekiydi.
Ziegler: Juventus’un başarılı performansı nedeniyle Sampdoria’dan transfer ettiği bir bek oyuncusuydu.
Yobo: Türkiye’nin en iyi savunma oyuncusuydu.
Serdar: Türkiye’nin en iyi yerli savunma oyuncusuydu. Milli takıma kadar yükselmişti.
Cristian Baroni: Fenerbahçe için yeterliliği zaman zaman tartışılan bir oyuncuydu.
Emre: Türkiye’nin en iyi orta saha oyuncusuydu.
Alex: Türkiye’nin en iyi yabancı oyuncusuydu ve ligin uzun yıllardır skora en çok etki eden oyuncusuydu.
Stoch: Geçen sezon beklenenden az forma şansı bulmuş ancak yeteneği tartışılmayacak çok hırslı bir oyuncuydu.
Mehmet: Geçen sezonlarda ligin en çok koşan ve taraftarların en beğendiği oyunculardan biriydi.
Sow: Fransa ligi gol kralıydı. Kaldı ki Fransa liginde gol kralı olan oyuncuların kariyerleri düşünülürse çok büyük bir transfer.

Bekir: Standart bir yedek olarak kabul edilen bir oyuncuydu.
Selçuk: Kariyerinde kritik gollerle Fenerbahçe’ye önemli yararlar sağlamış ancak oyun tarzı nedeniyle zaman zaman eleştirilen bir oyuncuydu.
Caner: Geçen sezonu G.Saray’da kiralık geçirmiş, istikrarsız bir oyuncuydu.
Dia: Fransa kariyeri gayet başarılı, ligin en süratli 2-3 oyuncusundan biriydi.
Bienvenu: Emenike’nin gitmesinden sonra alelacele transfer edilen tanınmayan bir forvet oyuncusuydu.
Semih: Geçen sezonki şampiyonluğa çok önemli katkılar yapan, taraftarların çok beğendiği bir oyuncuydu.
Özer: Alex’in veliahtı olarak gösterilen çok şeyler beklenen bir oyuncuydu.
Orhan: Gençlerbirliği’nde gösterdiği yüksek performanstan dolayı transfer edilmiş başarılı bir savunma oyuncusuydu.
Özgür: Fenerbahçe’nin altyapısından yetişmiş bir oyuncuydu.
Bilica: Pek sevilmeyen, kalitesi tartışılan bir oyuncuydu.

Diğer:

Mert, Serkan, Sezer, Gökay, Recep

Son şampiyon olarak sezona başlayan Fenerbahçe'nin şu yazdığım ilk 11'inden bir tek Baroni tartışılıyordu. Şimdi gidenleri falan geç, şu kadroyla G.Saray'ın kadrosunu sezon başına göre kıyasladığında hangisi daha ağır basıyor? Yaşadığınız sürecin hırs ve motivasyon olarak yansıması da düşünüldüğünde o 9 puanlık farkı bizim değil sizin yapmanız lazımdı asıl. Siz sürece değil, sezon başında takıma yeterince kondisyon yükleyememiş, Stoch ve Dia gibi ligin en iyi iki kanat oyuncusunu taktiksel saplantıları yüzünden yeterince iyi kullanamamış, takımın geriye çekilmesine engel olamamış Aykut Kocaman'a bağlayın bence başarı veya başarısızlığınızı (nasıl görüyorsanız).

furkan58
05.Mayıs.2012, 15:10
Sow 2. yarıda geldi tekrar ediyim.

Mehmet Topuz geçen seneden çok uzak. Ziegler kesinlikle bir Santos değil. Bekir , Serdar bir Lugano değiller. Bir tek Stoch patlama yapanlardan. Gökhan gene aynı şekilde pek çok maç etkisizdi. Ligin ilk yarısı zaten forvetsiz geçirdik.

Walter Sakana
05.Mayıs.2012, 15:36
Sow 2. yarıda geldi tekrar ediyim.

Mehmet Topuz geçen seneden çok uzak. Ziegler kesinlikle bir Santos değil. Bekir , Serdar bir Lugano değiller. Bir tek Stoch patlama yapanlardan. Gökhan gene aynı şekilde pek çok maç etkisizdi. Ligin ilk yarısı zaten forvetsiz geçirdik.

Bak ama ben orada sezon başına göre diye belirtiyorum. Yola çıkılan kadrolar bu şekildeydi her iki takımın. Sonuçta benim babam senin babanı döver tartışmasına getirmek değil tabi amacım :)

Anlatmak istediğim; yaşananlara en güzel cevabı sahada verme isteğinin getirdiği hırs ve motivasyona sahiptiniz. Ligin en iyi kadrosuna da sahiptiniz. Ha haftaya belki şampiyonluk turu atacaksınız onu bilemeyiz ama olamazsanız da biz yaşadıklarımızdan dolayı olamadık dememelisiniz, naçizane düşüncemdir.

Gökhan Gönül'ü çok severim, ve bu sezonki genel performansı hakikaten beklentilerin çok altında. Ama işte Trabzon maçı öncesi "ölmeye geliyoruz" yazan Gökhan'ın bu beklentinin altındaki performansı yaşadıklarınızdan mı yoksa her oyuncunun yaşadığı formsuzluk durumu mu tartışılır.

GeanyGS
05.Mayıs.2012, 15:52
Bana kimse bi sezonda en kötüsünün 2-3 milyon euro kazandığı bir takımda psikolojiden bahsetmesin. 2006 yılında GS'lı futbolcular para almadan, başlarında hoca olmadan forvet oynayanın orta saha oynadığı, yeri geldiğinde orta sahanın defansa geçtiği maçları kazanarak şampiyon olduğu dönemi hatırlarsanız bir takımın kenetlenmesi herşeyden önemlidir. Walter'ın dediği gibi kalesinde Volkan defansında G.Gönül, Yobo, Ziegler orta sahanında Alex, Stoch (Türkiye'de ki en iyi yabancı oyuncudur bana göre), Dia, Emre olan bir takımın 9 puan farkla ikinci olması bana göre başarısızlıktır. İlk 11'nden 10nu değişmiş bir takımın sene başında ilk 3e bile girmesini başarı olarak görecek GS'lıların şampiyonluğa bu kadar yakın olmaları da Türk futbol tarihinde bir ilktir.

Nedvedmania
05.Mayıs.2012, 15:52
Galatasaray Efsanelerini Anıyor

6 Mayıs Pazar günü Beşiktaş ile yapacağımız karşılaşma öncesinde antrenörlerimiz Ümit Davala, Hasan Şaş ve Claudio Taffarel taraftarı selamlayacak.

Sekopej
05.Mayıs.2012, 15:54
Oynanacak çoğu maç öncesi yapılan bir açıklama oluyordu, bu biz taraftarların bile moralini bozarken, oyuncuları düşünemiyorum bile.

Sezon öncesi zaten tam bir karmaşa, kaos. Oyuncuların sezona hazırlanması bile mucizeydi. Hatırlayın o dönemi her gün Fenerbahçe'yi düşüren gazeteciler vardı, ŞL'de oynama hayali kurarken oradan men edilen futbolcuların halini düşünün.

Hırs hırs hırs, elbette hırslanacaklar ama motivasyonlarını, morallerini kaybettiklerinde bunu hırsla kapatamazlar.

Burası Galatasaray sohbet alanı evet biliyorum ama Fenerbahçe bugün eğer hala son 3 maça 2 kupa iddiasını sürdürerek girdiyse, bu sürece rağmen, linç edilme, yok edilme kampanyasına rağmen bunu başardıysa, bu sadece takdir edilir.

Siz 34 maça göre şampiyonuz dersiniz ben de o 9 puanlık farkın play off sebebiyle geldiğini söylerim. Bizzat Fenerbahçeli oyuncuların söylemleri var, daha 10 maç kala biz play offları düşünmeye başladık, kaybetsek de orada puanlar yarıya inecek diye o maçları bekliyorduk şeklinde.

Kimse bilemez, play off olmasaydı Fenerbahçe'nin basit puanları kaybetmeyeceğini ya da Galatasaray'ı evinde yenmek için elinden gelenin daha fazlasını yapacağını, o nedenle değerlendirmeyi 34 değil 40 haftaya göre yapmakta fayda var.

Deplasmana maça gidiyorsun, seni TFF başkanı çağırıyor ve takımının başında deplasmana gidemiyorsun, sana yöneticilerin şike yapmış, küme düşersiniz diyor ve seninle pazarlık yapmak istiyor. Oradan çıkıp, deplasmana maça gidiyorsun, o hoca tamamen aklını sahaya sizce nasıl verebilir?

O kadar basit değil, Fenerbahçe'ye hırs kattı denecek kadar da hiç basit değil. Hedef maçları olduğunda bu elbette ekstra motivasyon sağlayabilir ama sezon geneline baktığınızda, avrupada adından söz ettirecek bir takım kurma hedefiyle sezona başlama planı yaparken, tepetaklak oluyorsun.

Niang gibi bir forvet elinden gidiyor ki Semih-Bienvenu-Sow, bu 3 oyuncuyu bir arada kullansanız ben Niang'ı yine daha değerli görürüm ve 25 maç neredeyse forvetsiz oynuyorsunuz. Sadece Niang kalmış olsaydı bile çok farklı olurdu.

Kadro kalitesi ve kadro zenginliği zaten tartışılmaz ama tüm sezon böyle değildi işler, daha 2 temmuz gecesindeki kadronun seviyesinde değil bu kadro, bu da bir gerçek.

furkan58
05.Mayıs.2012, 15:54
Bana kimse bi sezonda en kötüsünün 2-3 milyon euro kazandığı bir takımda psikolojiden bahsetmesin. 2006 yılında GS'lı futbolcular para almadan, başlarında hoca olmadan forvet oynayanın orta saha oynadığı, yeri geldiğinde orta sahanın defansa geçtiği maçları kazanarak şampiyon olduğu dönemi hatırlarsanız bir takımın kenetlenmesi herşeyden önemlidir. Walter'ın dediği gibi kalesinde Volkan defansında G.Gönül, Yobo, Ziegler orta sahanında Alex, Stoch (Türkiye'de ki en iyi yabancı oyuncudur bana göre), Dia, Emre olan bir takımın 9 puan farkla ikinci olması bana göre başarısızlıktır. İlk 11'nden 10nu değişmiş bir takımın sene başında ilk 3e bile girmesini başarı olarak görecek GS'lıların şampiyonluğa bu kadar yakın olmaları da Türk futbol tarihinde bir ilktir.

Sana göre 10 oyuncusu değişmiş takımın şampiyon olma ihtimali başarıdır. Bana göre haksızlıklarla boğuşan bir takımın şampiyon olma ihtimali başarıdır. Daha fazla tartışmak istemiyorum her mesajda belirttiğim gibi bu süreci anlamanızı beklemiyorum.

Facx
05.Mayıs.2012, 16:24
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Galatasaray'ın bu kadar büyük kulüp olmasının temellerini atan başkandı kendisi.

Engin gol atmadığı halde formasını çıkarıp gördü ve cezalı duruma düştü diye hatırlıyordum ben :D O da maçın dakikası ile ilgiliydi.3-2 biten Beşiktaş maçıydı :D :n: Hatırladıkça gülüyorum :n:

benim bahsettiğim fener maçına çıkarken 3-4 oyuncumuz sınırdaydı ondan önceki maçta aynı 3-4 oyuncu sınırdaydı sezon bitene kadar kart görmedi o oyuncular

bu arada sow 2. yarıda geldi diyosunuzda yanlış hatırlamıyosam biz arayı 2. yarıda daha çok açtık ( normal sezonda )

Walter Sakana
05.Mayıs.2012, 16:42
Peki bu oyuncular profesyonel değil mi? Şu yazacağımı Süperligdeki tüm kulüplerde oynayan futbolcular için söylüyorum; yoksa sadece sözleşmeler imzalanırken mi profesyoneller? Ona moralim bozuldu, buna canım sıkıldı diye performansı düşecekse ne anladık profesyonellikten? E onlar da insan değil mi elbette moralleri bozulacak diyeceksiniz bende takılmış plak gibi bu yazdıklarımı tekrarlayacağım. Ama ülkemizde maalesef profesyonellik kavramı yok gerçekten. Duygusalız, gelen yabancıları da duygusal olmadıkları için eleştiriyoruz. Bu duygusallık kimi zaman bizi Dünya 3.lüğüne, Uefa ve Süper kupaya taşıyor kimi zaman da Dünya kupası, Avrupa şampiyonası gibi organizasyonlara katılmaktan mahrum bırakıyor ya o yüzden haklısın aslında…

Şampiyonlar ligi konusunda haklısınız haksızsınız bunlara girmeyeceğim. Ama onu da bir avantaj sayabiliriz lig açısından. Beşiktaş ve Trabzonspor’un yoğun maç trafiğinden çektikleri ortada. Siz hele hele bu kondisyonla…

Fenerbahçe’yi düşüren gazeteler aynısı G.Saray veya bir başka kulübe olsaydı pekte farklı davranmazdı emin olun. Ama konumuz bu değil ve burada sizin pencerinizden bakmaya çalıştığımda gene ilk paragrafta yazdığıma dönmem gerekiyor.

Linç edilme, yok edilme kampanyası dediğiniz zaman bu bir iddiadır, siz Fenerbahçelilerin bir iddiası. Doğrudur yanlıştır ayrı. Aynı diğerlerinin şike iddiası gibi o da bir iddiadır henüz. Ama sizin pencerenizden düşünmek lazım, yani oyuncular buna inanıyorlar ve size göre bu moralleri düşürüyor bana göre ise hırs ve motivasyonu arttırıyor. İnsan en çok kendisine yapılan yanlışlara karşı savaş vermez mi, en güçlü o zaman olmaz mı? Bu yazdığım ilk paragrafta yazdığımla çelişti değil mi? Bence çelişmedi. Profesyonellik kendini her şartta hazır tutma ve iyi motive olma üzerinedir.

Play off maçlarını hesaba katıp fark açılsın biz nasılsa kapatırız diye düşündülerse bir şey diyemem. Fenerbahçe’nin kendi stratejisidir saygı duyarım. Ama play off’un oynanacağı sezon başından belliydi, G.Saray ona göre kendini hazırlamalıydı diyenlere de katılırım. O bizim hatamız gerçekten, şuan play off bahaneleri üretmek benim pek katıldığım bir şey değil. Sadece puanların yarıya düşmesi konusunda eleştirim olabilir. Her şeye karşın G.Saray da play off ları düşünerek planlarını buna göre yapmalıydı, hazır olmalıydı o konuda haklısınız.

TFF başkanının çağırıp pazarlık yapması konusunu gerçekten takip etmedim, yorum yapamıyorum. Senin dediğin şekilde mi başka şekilde mi onu araştırıp okumam lazım yorum yapabilmem için.

Niang kesinlikle dediğin gibi üçünden de daha kaliteliydi. Her ne kadar bu sene yaşı 33 olsa da. Ben bu süreci yaşamasaydınız kadronuzun daha kaliteli daha güçlü olacağını kabul ediyorum zaten. Anlatmaya çalıştığım şeyi son paragrafta yazmışsın gerçi, iki kulübün sezon başı kadrolarını kıyasladığımızda Fenerbahçe ağır basıyordu her şekilde.

Diğer yandan Emenike’nin bu sezon kalsaydı Fenerbahçe’de başarılı olacağının da bir garantisi yoktu mesela. Spartak Moskova da ne kadar iyi oynarsa oynasın, Karabük kariyeri ne kadar başarılı olursa olsun sonuçta İspanya ligi gol kralı olarak gelen Guiza gibi örnekler de var geçmişte.

Kadromuz şöyle olsaydı böyle olsaydı diye bir şey yok futbolda. G.Saray da Rijkaard’ı getirdiği sezon ve sonraki sezonda müthiş bir kadro kurmuştu ona bakarsan. Peki başarı? Ligde ve Avrupada nerelere kadar gidebildi o takım?

O yüzden varsayımlar üzerine konuşmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.

Sekopej
05.Mayıs.2012, 17:05
Oyuncuların duygusallığı konusu aslında daha derine inip irdelenebilecek bir konu. Ve bu güne kadar yaşanan hiç bir olayla bu yaşanan süreç karşılaştırılmamalı, bu apayrı bir durumdur ve oyuncular üzerine etkisi de apayrıdır.

Ne zorluklarla şampiyonluğa ulaştığını bu takımın geçen sene maçları izleyenler görmüştür. Üst düzey mücadele, sürekli isteyen, sürekli basan bir takım vardı sahada. Buna rağmen zorlanarak kazandığı maçlar oldu.

Ve sonra birden bu dava gündeme geldi, o oyuncular bizzat süreci yaşayan oyuncular, o mücadeleyi gösteren oyuncular, her gün gazetelerde şimdi düşecek, yarın düşecek, Emenike para sayıyormuş, 19 maçta şike varmış şeklinde haberler çıkıyor, bu süreçte sezona hazırlanmak çok kolay diye mi düşünüyorsunuz? Hedef maçlarda bunu hırsa çevirebiliyorlar demiştim zaten ama bunu tüm sezona yayacak bir canlı maalesef yok.

Hayalleriniz var, ŞL'de oynamak düşüncesi, belki orada kendimi gösterip avrupaya giderim düşüncesi ve bu elinizden alınıyor. Haklı haksız olayına ben de girmiyorum, siz bu haberden sonra oyuncu olsanız antremana daha hırslı mı gelirsiniz yoksa canınız sıkkın, karamsar, isteksiz mi gelirsiniz?

Oyuncuların motive olması neden zordu, çünkü sürekli şimdi düşecek/şimdi düşecek haberleri dolaşıyordu basında. O psikolojiyle maça çıktığınızı düşünün, ya küme düşürürlerse, biz niye bu maçları oynuyoruz ki zaten küme düşeceksek psikolojisinde maçlara hazırlandığınızı düşünün. Kendinizden eminsiniz evet, sahada oynadık kazandık diyorsunuz ama Türkiye çalkalanıyor, hala ortaya çıkmasını beklediğimiz pek çok görüntü/resim vardı sözde, acaba mı diye geçiyor aklınızdan.

Yöneticiler şaşkın, ortada sadece Aykut Kocaman var, yöneticiler bile ne olup bittiğini anlamadan yorum yapma konusunda çekimser ama Aykut Kocaman çıkıyor, bu mücadeleyi biz yaptık, ben kendimize inanıyorum yok öyle bir şey diyor, sonra bu konuda sürekli Aykut Kocaman muhattap alınıyor, yönetim Aykut Kocaman'ı rahatlatma konusunda geç kalıyor.

ŞL'ye gidememe olayını da anlattım, bunların hepsi sezon başında gerçekleşti, sezona da iyi başlamıştı Fenerbahçe aslında, o hırsla ama dediğim gibi önün karanlık, yarın küme düşürürlerse bizi düşüncesiyle maça hazırlanmak hiç ama hiç kolay değil.

Oyuncuları ve hocayı ben bu sezon teknik/taktik yönden eleştirmeyeceğimi, buna vicdanımın el vermediğini ilk haftadan beri söylüyorum ama taraftar kadar da bazı maçlarda direnmedikleri için de eleştirdiğim oldu. Ama burada da dediğim gibi, biz play offu 10 hafta önceden düşünmeye başladık fikri var, ona da bir şey diyemezsin hatta Aykut Kocaman'ın Sow Afrika Kupası'nda dendiğinde onu asıl play offlar için alıyoruz açıklaması da var, şu anda oynayamasa da play offa yönelik planların olduğunu söylemek adına bu örneği verdim.

Basında yer aldı, Orduspor deplasmanına Aykut Kocaman olmadan gitti takım, daha sonra kendisi de açıkladı zaten, Aydınlar da yalanlamadı görüşmeyi.

Niang parayı seven bir oyuncu, ŞL'ye devam edilse burada kalacaktı ama ŞL olmayınca parayı tercih etti ve Lugano'dan da Santos'tan da büyük bir eksiklik bence çünkü neredeyse 25 maç forvetsiz oynadı Fenerbahçe, Semih'in hali içler acısı, sezon başında da öyleydi, sürekli oynadığı maçlarda.

1 maç 2 maç olsa tesadüf derim ama oldukça fazla sayıda maçtan önce kritik kararlar açıklandı. Ben o anda moral bozukluğu yaşadıysam, ne kadar para alıyor olursa olsun, o ortamda bizzat yer alan oyuncu daha büyük moral bozukluğu yaşar, belki uykusuz kalır, belki canı sıkılır, belki gereksiz hırsla enerjisini tüketir. Ama dediğim gibi 40 maçın 40'ında da hırs yapmasını beklemek mümkün değil, genelde sürekli karamsar, olumsuz hava eşliğinde sürdürdü sezonu Fenerbahçe.

Teraziye koyduğumuzda, bu süreç Fenerbahçeli oyuncuları pozitif yönde etkilemiştir demek, negatif yönde etkilemiştir demekten daha ağır değil bence kesinlikle.

Son dönem hariç ki artık taraftarın da yeter ki mücadelenizi gösterin, kupa şampiyonluk önemli değil görüşü hakimden ve gelecek 2 kupanın tüm sezon yaşananlara en iyi cevabın verileceğinin farkına varılmışken.

Ama şu da var, taraftar 2 kupayı da alamasa bu dakikadan sonra yine de bu adamları bağrına basacak, bu sezon için başarı kupalar değil, hala 2 kupada da yarışı sürdürmek ve bu yarış devam ederken yaşananları izlemek, taraftara yetiyor, 2 kupayı sabahlara kadar şike diye bağırmak için çok ama çok istiyor taraftar, orası ayrı.

sarianet
05.Mayıs.2012, 17:13
arkadaş ne uzun yazıyosunuz direk okumaktan vazgeçiyorum kısa ve öz yazsanıza :D

sarianet
05.Mayıs.2012, 17:44
https://p.twimg.com/AsH8AkiCMAAux4L.jpg:large

Ali Uras ve Faruk Ilgaz... İkisi de onca yaşına rağmen ezeli rakiplerinin formasını giyerek dostluk mesajı verirken... http://pic.twitter.com/9kZ75uYT

biraz ibret alsa forum olmamı

Walter Sakana
05.Mayıs.2012, 17:50
Pazar günleri NtvSpor'da yayınlanan Yenilsen de Yensen de programı da çok güzel mesajlar içeriyor aslında izleyen var mı bilmiyorum. Şimdi play off'larla ilgili olduğundan sadece 4 büyüklerin taraftarları var. Dışarıda da birbirlerine aynı şekilde saygılı davranırlar mı bilmiyorum ama programı izlerken içi gidiyor insanın. Herkes birbirini sözünü kesmeden dinliyor, hep birlikte gülüyorlar, eğleniyorlar, düşüncelerini anlatıyorlar mükemmel bir ortam oluyor.

GeanyGS
05.Mayıs.2012, 17:56
Fenerbahçe'nin ilk başkanı ve futbolcusu olan Galip Kulaksızoğlu'nun GS lisesinden mezun olması, rakip futbolcuların imkansızlıklardan aynı evde kalmaları böyle bir dostluk getiriyordu beraberinde. Bence saygılı olmak demek yan yana maç izlemek değil ki böyle birşey istemezdim de. Saygılı olmak yenildiğinde rakip futbolcuları alkışlayabilmek ve stadında derbi maçlarında sorun çıkmamasıdır.

Sekopej
05.Mayıs.2012, 17:59
Pazar günleri NtvSpor'da yayınlanan Yenilsen de Yensen de programı da çok güzel mesajlar içeriyor aslında izleyen var mı bilmiyorum. Şimdi play off'larla ilgili olduğundan sadece 4 büyüklerin taraftarları var. Dışarıda da birbirlerine aynı şekilde saygılı davranırlar mı bilmiyorum ama programı izlerken içi gidiyor insanın. Herkes birbirini sözünü kesmeden dinliyor, hep birlikte gülüyorlar, eğleniyorlar, düşüncelerini anlatıyorlar mükemmel bir ortam oluyor.

Art niyetli olmadığında kişi, her konu her şekilde tartışılabilir aslında. Şöyle yorumluyorum ben, ortada eleştirilecek bir durum varsa, bunu o takımın taraftarı kendi içinde eleştirirken pek sorun olmuyor ama art niyetle yaklaştığı belli olan birisi de benzer kelimelerle eleştiri getirdiğinde ona karşı tepki oluşturuluyor.

O ince çizgi önemli, ortamı germe amacında olanların çok basit yazdığı şeyler bile, kişilerin görüşünü ve duruşunu değiştirebiliyor. O art niyet olmasa işte o art niyet, çok güzel tartışmalar, atışmalar yapılır.

semih99999
05.Mayıs.2012, 18:15
Bu hareketi ciddi ciddi birileri öğretiyor. Klasik Türk şakası. Muslera da yapmıştı. :D

sarbi :D
bide artık galatasaray ve fenerbahçe sohbet alanlarını birleştirelim bu ne yav :D şikeden tut mahkeme,pfdk karaları hepsi burda tartışılıyo :D

Walter Sakana
05.Mayıs.2012, 18:18
Art niyetli olmadığında kişi, her konu her şekilde tartışılabilir aslında. Şöyle yorumluyorum ben, ortada eleştirilecek bir durum varsa, bunu o takımın taraftarı kendi içinde eleştirirken pek sorun olmuyor ama art niyetle yaklaştığı belli olan birisi de benzer kelimelerle eleştiri getirdiğinde ona karşı tepki oluşturuluyor.

O ince çizgi önemli, ortamı germe amacında olanların çok basit yazdığı şeyler bile, kişilerin görüşünü ve duruşunu değiştirebiliyor. O art niyet olmasa işte o art niyet, çok güzel tartışmalar, atışmalar yapılır.

Çok doğru. Belirli kişiler var herkesin kafasında, mesela benim kafamda birçok kişinin profili oluşmuş durumda. Kim neye ne yazacak aşağı yukarı tahmin edebiliyorum artık.

Önemli olan o art niyetli belirli kişilere sinirlendiğimizde o kişiyle aynı takımı tutan iyi niyetli ve rakip takımlara saygılı diğer kişileri de gözardı etmemek lazım yorum yazarken. O yüzden mümkün olduğunca kulüp veya taraftarların hepsi diye genellemelerden kaçınmak lazım. O iyi niyetli kişilerin de en az bizim kadar kulüplerini sevebileceğini, kulüplerine ve taraftarlıklarına laf edildiğinde en az bizim kadar rahatsız olabileceğini unutmadan yazmak lazım yorumları.

byariff
05.Mayıs.2012, 20:15
Bunu kim ayarladi bilmiyorum ama ligtv yada tff herneyse bence yarin 2 maçida berabere bitirme veyada galatasaray yenilip fenerbahce kazanip son haftaya tasimak istiyorlar gibime geliyor hep para para para...

SaLviO
05.Mayıs.2012, 20:52
Bunu kim ayarladi bilmiyorum ama ligtv yada tff herneyse bence yarin 2 maçida berabere bitirme veyada galatasaray yenilip fenerbahce kazanip son haftaya tasimak istiyorlar gibime geliyor hep para para para...

banada öyle geliyor iki maçta berabere biticek sankı

Nedvedmania
05.Mayıs.2012, 20:54
Yıllardır olan birşey zaten bu. Para gelirlerini arttırmak için kasıtlı hakem hataları yapılıyor. Ama önemli olan hakemi de yenebilmektir. İnşallah başaracağız.

ForCimbom
06.Mayıs.2012, 00:46
Oynanacak çoğu maç öncesi yapılan bir açıklama oluyordu, bu biz taraftarların bile moralini bozarken, oyuncuları düşünemiyorum bile.

Sezon öncesi zaten tam bir karmaşa, kaos. Oyuncuların sezona hazırlanması bile mucizeydi. Hatırlayın o dönemi her gün Fenerbahçe'yi düşüren gazeteciler vardı, ŞL'de oynama hayali kurarken oradan men edilen futbolcuların halini düşünün.

Hırs hırs hırs, elbette hırslanacaklar ama motivasyonlarını, morallerini kaybettiklerinde bunu hırsla kapatamazlar.

Burası Galatasaray sohbet alanı evet biliyorum ama Fenerbahçe bugün eğer hala son 3 maça 2 kupa iddiasını sürdürerek girdiyse, bu sürece rağmen, linç edilme, yok edilme kampanyasına rağmen bunu başardıysa, bu sadece takdir edilir.

Siz 34 maça göre şampiyonuz dersiniz ben de o 9 puanlık farkın play off sebebiyle geldiğini söylerim. Bizzat Fenerbahçeli oyuncuların söylemleri var, daha 10 maç kala biz play offları düşünmeye başladık, kaybetsek de orada puanlar yarıya inecek diye o maçları bekliyorduk şeklinde.

Kimse bilemez, play off olmasaydı Fenerbahçe'nin basit puanları kaybetmeyeceğini ya da Galatasaray'ı evinde yenmek için elinden gelenin daha fazlasını yapacağını, o nedenle değerlendirmeyi 34 değil 40 haftaya göre yapmakta fayda var.

Deplasmana maça gidiyorsun, seni TFF başkanı çağırıyor ve takımının başında deplasmana gidemiyorsun, sana yöneticilerin şike yapmış, küme düşersiniz diyor ve seninle pazarlık yapmak istiyor. Oradan çıkıp, deplasmana maça gidiyorsun, o hoca tamamen aklını sahaya sizce nasıl verebilir?

O kadar basit değil, Fenerbahçe'ye hırs kattı denecek kadar da hiç basit değil. Hedef maçları olduğunda bu elbette ekstra motivasyon sağlayabilir ama sezon geneline baktığınızda, avrupada adından söz ettirecek bir takım kurma hedefiyle sezona başlama planı yaparken, tepetaklak oluyorsun.

Niang gibi bir forvet elinden gidiyor ki Semih-Bienvenu-Sow, bu 3 oyuncuyu bir arada kullansanız ben Niang'ı yine daha değerli görürüm ve 25 maç neredeyse forvetsiz oynuyorsunuz. Sadece Niang kalmış olsaydı bile çok farklı olurdu.

Kadro kalitesi ve kadro zenginliği zaten tartışılmaz ama tüm sezon böyle değildi işler, daha 2 temmuz gecesindeki kadronun seviyesinde değil bu kadro, bu da bir gerçek.

bir görüş tabi bu ama benim gördüğüm de şudur ki, fenerbahçe yokları oynayan bir takım bu sene. futbol olarak elde var sıfır desek çok büyük bir abartı olmaz. ben daha çok büyüklerle oynadığı önem seviyesi yüksek maçlarda izleme fırsatı buldum ve takım savunması berbat düzeyde, pas yapmayı seven ama çok güçsüz kalan orta saha-ofans hattı nedeniyle topu da ayağında tutamayıp baskı yiyen bir futbol oynayan bir takım. özellikle bizim maçlarda gözlemledim ki, neredeyse hiçbir anadolu takımına bile kuramadığımız orta saha üstünlüğünü pozisyon zenginliğini bulabildiğimiz bir fenerbahçe takımı vardı. beşiktaş trabzon maçlarında bile sürekli adam üstünlüğüyle atak yapma şansı bulan, defansı çok fazla zaman dengesiz yakalayan bir rakip takım oldu sahada. biraz becerikli olsa rakip mesela beşiktaş gibi hem organizasyon hem de son vuruş özürlü olan veya mesela galatasaray gibi müthiş organizasyon gücünün yanısıra berbat bir son vuruş beceriksizliğine sahip olan takımların yerine daha şanslı ve becerikli takımlarla oynasalardı eminim ki şu yersiz ve kifayetsiz başarı betimlemeleri yerine şampiyonluğu kaybettiren yenilgilerden sonra ah vah söylemlerini duyuyor olurduk. cidden çok kötü fenerbahçe, kusura bakmayın da yani ortada çok somut bir üstünlüğe sahip net oyunlar oynayan bir takım asla yoktu ne normal ligde ne de -hatta "hele"- şu süper final denen süreçte.

Homer J.S
06.Mayıs.2012, 00:49
Merak etmeyin yarın Ali Uras için, taraftar için, Fatih Terim için alacağız o maçı, Digitürk'e de TFF'ye de inat!

RaSenGan
06.Mayıs.2012, 01:16
Bugün Günlerden Şampiyonluk :)

byariff
06.Mayıs.2012, 01:16
yarin saatleri 20.45"e ayarliyoruz insallah sen sampiyon olcaksin galatasaray bunun 3"u 5"i otesi yok.

http://i.imgur.com/qI8Ix.jpg

ForCimbom
06.Mayıs.2012, 01:19
ne zaman bu kadar emin konuştuysa taraftar, arkadan hep o ihtimal, o diğer olasılık göz kırptı düşüncelerimde. genelde de, şanssızlıktır o ki, bu ihtimal gerçekle buluştu maç akabinlerinde.

temkinli olmak lazımken, 20.45'e bilmem neye geyiğe falan girmemek lazım. sonra çok şaşkın kalıyoruz. konsantrasyonu sağlamak lazım. böyleyken bozuyoruz bilakis.

byariff
06.Mayıs.2012, 02:48
Muhtesem bir kare...

https://p.twimg.com/AsKohPaCMAA-gyR.jpg

SaLviO
06.Mayıs.2012, 02:50
Bugün Günlerden Şampiyonluk :)

şampiyon olamazsanız sen(bi kaç kişi daha var forumda) topçulardan daha çok üzülüceksin gibi :D

Night_Mare17
http://ultraslan.com/Giris/images/FT-golge.jpg

Facx
http://www.youtube.com/watch?v=UGvhUjyasPY&feature=share

Nedvedmania
06.Mayıs.2012, 02:53
http://www.youtube.com/watch?v=UGvhUjyasPY&feature=share

Bende Face'de paylaştım demin bunu. Gol atmayan kalmadı. Sıra şampiyonlukta.

Night_Mare17
06.Mayıs.2012, 03:04
Şu muhteşem an için Şampiyon Ol Galatasaray! http://s14.directupload.net/images/120319/jfthrodw.swf #bugungunlerdenSampiyonluk

Bu muhteşem sevinç boşa gitmesin! http://s1.directupload.net/images/120227/ajcnep94.swf #bugungunlerdenSampiyonluk

Sezonun en iyi transferi Selçuk'un emekleri boşa gitmesin diye Şampiyon ol Galatasaray http://s7.directupload.net/images/120109/bclta5iu.swf #bugungunlerdenSampiyonluk

Semih'un şu şutu güldürmedi mi bizleri birçok kez ? http://s14.directupload.net/images/111230/c8w5m6nr.swf #bugungunlerdenSampiyonluk

SaLviO
06.Mayıs.2012, 03:06
:D :D :D

baroşun verdiği tepki çok fena

Alicanfmfan
06.Mayıs.2012, 22:05
Digitürk'ün istediği gibi son haftaya kaldı, herşey.

futureless
06.Mayıs.2012, 22:07
Digitürk'ün istediği gibi son haftaya kaldı, herşey.

Valla bu akşam kim ne istedi bilmiyorum kardeşim ama , biz Trabzon'u değil , hakemi yendik .

Alicanfmfan
06.Mayıs.2012, 22:10
Yok benim diyeceğim. 9 puan önde olarak, ola ki - Son maçta kaybedersek, şampiyonluğu-. Tff ve Digitürk tarihe geçecek.

futureless
06.Mayıs.2012, 22:18
Yok benim diyeceğim. 9 puan önde olarak, ola ki - Son maçta kaybedersek, şampiyonluğu-. Tff ve Digitürk tarihe geçecek.

Ona itirazım yok kardeşim.Yalnız tamamen digitürke de atmayın bence , 5 puanlık fark korunamadı . İş playoff a kalınca çok rahattım çünkü futbolumuza değil derbi maçlarındaki üstünlüğümüze güveniyordum , he şu duruma gelecek kadar tahmin etmiyordum aslında , en azından Galatasaray'ın bu Beşiktaş ve Trabzon'a takılmasını beklemiyordum.Ki takılmasa yine şampiyondu.

RaSenGan
06.Mayıs.2012, 22:19
Biz dedik şimdi bitsin ama olmadı :)

Şu zamana kadar kaç kez yok yere puan kaybettik kaç saçmalık yaptık sayısı belli değil.Şimdiye çoktan şampiyon olmuştuk ama hiç beklenmedik şeyler oldu.Son maça kaldı her şey.Fenerbahçenin devam eden bir serisi var.Ama biz bu seriyi bozacağız ve şampiyon olacağız.Kadıköy'de şampiyonluk sevincini kutlamak bambaşka olur.Hayatımda görebileceğim en önemli en değerli şampiyonluk olabilir.Bu takım en başından beri şampiyonluğu hakediyor ve bu şampiyonluk gelecek.

GeanyGS
06.Mayıs.2012, 22:21
Play-off boyunca Necati kazmasının ön libero oynayan Baroni kadar bitiriciliği olsaydı geçen hafta bitmişti herşey. 6 pasta göğsüne aldığı topa rovaşataya kalkan bir forvetle nereye kadar.

Alicanfmfan
06.Mayıs.2012, 22:24
Ona itirazım yok kardeşim.Yalnız tamamen digitürke de atmayın bence , 5 puanlık fark korunamadı . İş playoff a kalınca çok rahattım çünkü futbolumuza değil derbi maçlarındaki üstünlüğümüze güveniyordum , he şu duruma gelecek kadar tahmin etmiyordum aslında , en azından Galatasaray'ın bu Beşiktaş ve Trabzon'a takılmasını beklemiyordum.Ki takılmasa yine şampiyondu.

O konuda haklısın kardeşim. İyi oyun sana puan yada şampiyonluklar vermiyor. Ancak herşey güzel giderken 1-2 maçta puan kaybı olacagını tahmin etmiştim, nitekim de oldu.

Şampiyon olursak mükemmel olur. Olmasazsak da büyük hayal kırıklığı yaşarım. Taraftarımızda doğal olarak isyan edebilir. Onu diyorum ben yani. Yazık olur, bu kadar emeğe, bu kadar taraftarın isteğine vb.

futureless
06.Mayıs.2012, 22:28
O konuda haklısın kardeşim. İyi oyun sana puan yada şampiyonluklar vermiyor. Ancak herşey güzel giderken 1-2 maçta puan kaybı olacagını tahmin etmiştim, nitekim de oldu.

Şampiyon olursak mükemmel olur. Olmasazsak da büyük hayal kırıklığı yaşarım. Taraftarımızda doğal olarak isyan edebilir. Onu diyorum ben yani. Yazık olur, bu kadar emeğe, bu kadar taraftarın isteğine vb.

Evet , sonuç olarak bir taraf yıkılacak haftaya bir taraf sevinecek.Ama yıkılan taraf için şöyle söyleyeyim , büyüklüğünden yıkılacak . Sen GS'lı olarak o kadar güzel futbolun bir maç kaybederek şampiyonluk getirememesine yanacaksın , ben FB'li olarak oyuncularımın akıttığı tere yanacağım . Bi şekilde olacak bunlar.Gurur duyduğum ezeli rekabet , haftaya yine kavgaya dönmesin , tek dileğim o.

Alicanfmfan
06.Mayıs.2012, 22:30
Normal bir lig yani 34 maçlık bir periyodun sonunda oynansaydı bu derbi ve buda şampiyonluğu belirleseydi. Bende heyecan duyardım, büyük bir zevkle izlerdim. Ancak bu sistemde kaybedersek kimler verecek hesabını işte. Muhtemelen bir daha böyle uygulamalar oynanmayacak.

europeanconquer
06.Mayıs.2012, 22:31
İddaa ediyorum 100 yılı aşkın bu derbinin gelmiş geçmiş en heyecanlı maçı gelecek cumartesi günü Şükrü Saraçoğlu'nda olacak.Şampiyonluğu kazanan uzun yıllar boyu unutulmayacak bir zafere imza atacak.Kazanan inşallah biz oluruz.

RaSenGan
06.Mayıs.2012, 22:44
Pazar diil mi ya :D

Alicanfmfan
06.Mayıs.2012, 22:46
Cumartesi. Herhalde şampiyon olan takım taraftarları rahat rahat sevinsinler diye. Malum Pazar tatil. :)

futureless
06.Mayıs.2012, 22:49
Eyvah eyvah , ben maçı Pazar diye ona göre ayarlamıştım kendimi . İşin yoksa bi ton bahane bul şimdi :D

RaSenGan
06.Mayıs.2012, 22:52
Cumartesi BJK-TS maçı olur pazar bizim maç olur diye düşünüyordum :) Neyse en azından 1 gün daha az bekliycez :D

futureless
06.Mayıs.2012, 22:55
Yahu ben benim yeğenin sünnetini 13ünde maç olur diye 12sine aldırttım zorla ablamlara , olaya gel :D

furkan58
06.Mayıs.2012, 22:57
Yahu ben benim yeğenin sünnetini 13ünde maç olur diye 12sine aldırttım zorla ablamlara , olaya gel :D

Aoooov çok kötü olmuş ama :D Gelde 13'üne aldırt şimdi :n:

futureless
06.Mayıs.2012, 22:58
Aoooov çok kötü olmuş ama :D Gelde 13'üne aldırt şimdi :n:

Sorma Furkan , hayır davetiyeler falan dağıtıldı . Ablam kardeşlikten reddeder :D Bir ayar çekmem lazım dur bakalım :D

RaSenGan
06.Mayıs.2012, 23:05
13'ü anneler günü diye aldılar kesin cumartesiye :D O gün herkes söveceği için bari Anneler gününde sövmeyin milletin anasına diyerekten almışlardır cumartesiye :D

byariff
06.Mayıs.2012, 23:05
Taraftarlarimizdan biri yine kalp krizi geçirmis gecmis olsun.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/533158_10150818447943168_324807338167_9666787_9007 85986_n.jpg

GeanyGS
06.Mayıs.2012, 23:20
Taraftarımıza geçmiş olsun, umarım durumu ağır değildir.

Açıkcası ben hereşeyin son maça kalmasını istiyordum. Bugün evden çıkarken inş fenerde yener dedim atkımı bile almadım. Haftaya 55bin kişinin kendi stadlarını 3.kez yakmasını izleyeceğimizi düşünüyorum.

SaLviO
06.Mayıs.2012, 23:31
Taraftarımıza geçmiş olsun, umarım durumu ağır değildir.

Açıkcası ben hereşeyin son maça kalmasını istiyordum. Bugün evden çıkarken inş fenerde yener dedim atkımı bile almadım. Haftaya 55bin kişinin kendi stadlarını 3.kez yakmasını izleyeceğimizi düşünüyorum.

bence yanlış düşünceler içindesin.

gs bizi isterse 10 - 0 yensin o taraftar yine alkışlar o futbolcuları

Corpus
06.Mayıs.2012, 23:40
bence yanlış düşünceler içindesin.

gs bizi isterse 10 - 0 yensin o taraftar yine alkışlar o futbolcuları

Arkadaşın söylediği şeyin daha önce emsali var :)

SaLviO
06.Mayıs.2012, 23:45
var bende o maçtaydım :D :D :D :D

ama o zamanki şartlar ile şimdiki şartlar çok farklı

attirson
06.Mayıs.2012, 23:51
Söylemekten bıktıkta artık bu sezonla öncekiler aynı mı ?

GeanyGS
06.Mayıs.2012, 23:55
Eboue taç kullanınca provakatör, emre kullanınca kahraman. Cech arkadan engine çift dalar topla alakası olmadan kimse konuşmaz Zokora'nın tekmesini her sayfada gördüm. Yine söylüyorum Fener bu sene Ankaragücü'ne kuramadığı üstünlüğü Trabzon'a her maçta kurdu. Şenol Güneş'in fenere karşı hırsı her maçta takımına zarar verdi. Onun için bugünkü futbola bakıp son maç için korkulacak bir durum göremiyorum.

Söylemekten bıktıkta artık bu sezonla öncekiler aynı mı ?

GS'ın yenmesi halinde fenerlierin alkışlayacağını sanmıyorum geçen senelerde de gördük bu sene de gördük. Bizim stadımızda hiç bir olay olmamasına rağmen 2.maçta hem F.Terim'in hem H.Şaş'ın kaşı açıldı atılan cisimlerden. Son maçta top göstermediğimiz fenere yenilmemize rağmen türbünler alkışladı, haftaya görücez bakalım aynısını fenerli taraftarlar yapabilecek mi.

attirson
07.Mayıs.2012, 00:16
@GeanyGS
Gs'li futbolcuları alkıslamaktan degil kendi futbolcularımızı alkıslamaktan bahsediyoruz.Zaten dedigin gibi olsa Türk futbolu çağ atlar.

GeanyGS
07.Mayıs.2012, 00:18
@GeanyGS
Gs'li futbolcuları alkıslamaktan degil kendi futbolcularımızı alkıslamaktan bahsediyoruz.Zaten dedigin gibi olsa Türk futbolu çağ atlar.

Bende onu diyorum işte, Arena'da sahanın ortasında göbek atan fenerlileri alkışlaycak kadar çağ atlamış bir taraftarımız olduğu için aynısını rakibimizden beklememizde normal.

attirson
07.Mayıs.2012, 00:24
Bende onu diyorum işte, Arena'da sahanın ortasında göbek atan fenerlileri alkışlaycak kadar çağ atlamış bir taraftarımız olduğu için aynısını rakibimizden beklememizde normal.

Evet süper alkışladınız.O yüzden o görüntüler gösterilirken LigTv sesi kıstı o yüzden para cezası aldınız küfürden katılıyorum.

footballer33
07.Mayıs.2012, 00:57
Taraftarlarimizdan biri yine kalp krizi geçirmis gecmis olsun.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/533158_10150818447943168_324807338167_9666787_9007 85986_n.jpg
Öldüğü söylentileri de var. Eğer öyleyse Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

Yaşıyorsa da acil şifalar, geçmiş olsun.

İnsan hayatı, her şeyden önde gelir.

byariff
07.Mayıs.2012, 02:37
e yuh taktiktemi veremicek adam

Serhat Ulueren: "Haftaya Fatih Hoca'nin walkie talkie kullanmasi, tweet atmasi, facebook dm atmasi bile yasak kulubeye"

sarianet
07.Mayıs.2012, 02:44
bu konu gerçekten sıkıntılı allah şifa versin altı üstü bi futbol ama geriliyoruz işte

futureless
07.Mayıs.2012, 02:53
Arkadaşın söylediği şeyin daha önce emsali var :)

Bunda direk rakiple oynuyorsun , haber beklemiyorsun , yanlış anons ( :D ) olmayacağı için hayal kırıklığı o kadar büyük olmaz.

William Rookwood
07.Mayıs.2012, 03:02
Fenerbahçe özellikle şu yıl oynadığı bütün derbi maçlarında hep kontra futbolu oynadı ve başarılı oldu. Bu maçta eğer bizde yenmek için hücum yaparsak yine aynı taktiği yapıp 2-3 pozisyonu gole çevirip alırlar şampiyonluğu. Oyun mantelitemizi değiştirmemiz lazım son maçta. Yoksa iyi oyun yine elimizde patlayacak.

Corpus
07.Mayıs.2012, 03:12
Bunda direk rakiple oynuyorsun , haber beklemiyorsun , yanlış anons ( :D ) olmayacağı için hayal kırıklığı o kadar büyük olmaz.

Umarım maç berabere biter de "Dostluk" kazanır:p

SaLviO
07.Mayıs.2012, 12:01
e yuh taktiktemi veremicek adam

Serhat Ulueren: "Haftaya Fatih Hoca'nin walkie talkie kullanmasi, tweet atmasi, facebook dm atmasi bile yasak kulubeye"

avrupada da böyle benim bilidğim.

Şampiyonlar liginde bu sezon bi hoca ceza almıştı yanlış bilmiyorsam mourinhoydu heralde oda hiç karışmamıştı kulübeye

nannar
07.Mayıs.2012, 13:35
Yahu tüm TFF sahiplenmiş Fenerbahçe'mize. Biz de sahiplenelim. Cumartesi paflarla gidelim, şampiyonluğu da biz hediye edelim bence. Hazır tüm TFF pahabiçilmez hediyeleri vermişken biz de boş durmayalım Fenerbahçe'miz için

sarianet
07.Mayıs.2012, 13:39
Yahu tüm TFF sahiplenmiş Fenerbahçe'mize. Biz de sahiplenelim. Cumartesi paflarla gidelim, şampiyonluğu da biz hediye edelim bence. Hazır tüm TFF pahabiçilmez hediyeleri vermişken biz de boş durmayalım Fenerbahçe'miz için

Sen normal ligi şampiyon tamamlamışsın play of olacağı en başından belliymiş 5 puan da öndesin maçlarını kazanamamışsın ondan sonra gelip tff yayagarası çıkartıyorsun oyun sahada kazanılır hemşerim şimdi kesin uyfaluşiye de tff demiştir kendi kalene gol at diye necatiye tff demiştir topu volkana nişanla diye kimbilir peki kamil abitoğlu hangi tffye bağlı zokoranın attığı tekmeyi kolmanın attığı tekmeyi görmedi neden kuyruğunuz sıkışınca FENERASYON muhabbetine giriyorsunuz anlamıyorum GEÇİNİZ BUNLARI...

GeanyGS
07.Mayıs.2012, 13:42
aziz YILDIRIM demirören

nannar
07.Mayıs.2012, 13:49
Sen normal ligi şampiyon tamamlamışsın play of olacağı en başından belliymiş 5 puan da öndesin maçlarını kazanamamışsın ondan sonra gelip tff yayagarası çıkartıyorsun oyun sahada kazanılır hemşerim şimdi kesin uyfaluşiye de tff demiştir kendi kalene gol at diye necatiye tff demiştir topu volkana nişanla diye kimbilir peki kamil abitoğlu hangi tffye bağlı zokoranın attığı tekmeyi kolmanın attığı tekmeyi görmedi neden kuyruğunuz sıkışınca FENERASYON muhabbetine giriyorsunuz anlamıyorum GEÇİNİZ BUNLARI...

Yahu ben şampiyonluktan bahsetmiyorumki :) Süper finalde Galatasaray içerde 3 maçta 2 puan alarak ya da başka deyişle 7 puan kaybederek şampiyonlugu kendisi riske atmıştır. orası ayrı konu ahmet. maçlar ilgili yazmadım yani...

Yaşa Fenerbahçe! bundan sonra hepimiz Fenerbahçeliyiz :) Yeterki türk futbolunun marka değeri korunsun :)

Kaka Leite
07.Mayıs.2012, 13:53
Kuyruk acısı büyüktür.Bundan dolayı sanırım bu söylemlerin, kendinizle çelişmeyi bırakın herşeyi ellerinizle siz verdiniz.

Bizim maçta o kadar kaçırın diye TFF mi dedi size ?
Play Off'un olacağını biliyordunuz kalkıp ona göre plan yapsaydınız, kimse direklere vurdurmadı topu kalecinin üzerine attırmadı yaptıysanızda kendinize yaptınız.

Şimdi kalkıp yok süt kupası yok hatır kupası çıkar diyor Fatih Terim madem öyle koca bir sezon bu oyunu oynatan Fatih Terime sorarım 5 maçta ne değişti ?

En ufak şeyde Tff Feneri koruyor ayaklarına yatmayın artık.

nannar
07.Mayıs.2012, 13:54
Benim yorumların şampiyonluk ya da süper finalle ilgisi yoktur diyorum ama anlayana...

nannar
07.Mayıs.2012, 13:55
Kuyruk acısı büyüktür.Bundan dolayı sanırım bu söylemlerin, kendinizle çelişmeyi bırakın herşeyi ellerinizle siz verdiniz.

Bizim maçta o kadar kaçırın diye TFF mi dedi size ?
Play Off'un olacağını biliyordunuz kalkıp ona göre plan yapsaydınız, kimse direklere vurdurmadı topu kalecinin üzerine attırmadı yaptıysanızda kendinize yaptınız.

Şimdi kalkıp yok süt kupası yok hatır kupası çıkar diyor Fatih Terim madem öyle koca bir sezon bu oyunu oynatan Fatih Terime sorarım 5 maçta ne değişti ?

En ufak şeyde Tff Feneri koruyor ayaklarına yatmayın artık.

Yahu ben şampiyonluktan bahsetmiyorumki :) Süper finalde Galatasaray içerde 3 maçta 2 puan alarak ya da başka deyişle 7 puan kaybederek şampiyonlugu kendisi riske atmıştır. orası ayrı konu ahmet. maçlar ilgili yazmadım yani...

Yaşa Fenerbahçe! bundan sonra hepimiz Fenerbahçeliyiz :) Yeterki türk futbolunun marka değeri korunsun :)

illa kırmızı mı yapalım anlamanız için?

GeanyGS
07.Mayıs.2012, 14:02
Bi fenerlide çıkıp delikanlı gibi evet bu play-off bizim yüzümüzden ve bu durumda şampiyon olamacağımızı öngörenler tarafından en kötü ilk4e girere zaten fener derbilerde iyi diye düşünülüp getirildiğini söyleyEmiyor. Zaten beklememizde hata.

Biri yine kendiniz kaçırdınız, kendiniz verdiniz puanları diycek. Ben onu söylemiyorum biz hala lideriz ve haftaya kupamızı 55bin kişi önünde kupamızı kaldırıcaz. 10 puan farkla lider bile bitirseydik play-offa yine karşı çıkarız merak etmeyin.

sarianet
07.Mayıs.2012, 14:08
Bi fenerlide çıkıp delikanlı gibi evet bu play-off bizim yüzümüzden ve bu durumda şampiyon olamacağımızı öngörenler tarafından en kötü ilk4e girere zaten fener derbilerde iyi diye düşünülüp getirildiğini söyleyEmiyor. Zaten beklememizde hata.

Biri yine kendiniz kaçırdınız, kendiniz verdiniz puanları diycek. Ben onu söylemiyorum biz hala lideriz ve haftaya kupamızı 55bin kişi önünde kupamızı kaldırıcaz. 10 puan farkla lider bile bitirseydik play-offa yine karşı çıkarız merak etmeyin.

kırmızıyla yazan kısmı için söylüyorum bu olay sezon başı geldi play off nerden biliyorsun fenerbahçenin ilk dörde giremeyeceğini nerden biilyorsun fbnin şampiyon olamayacağını fenerbahçenin bu kadar kötü oynayacağını nerden biliyorsun ya da galatasarayın ligde bu kadar iyiyken play off da bu kadar puan kaybedeceğini nerden bileceksin bunlar sadece öngörüdür ve kesinlikle ele ayağa tutulur bir delili yoktur saçmalığın da bu kadarı

mavi kısım için söylüyorum play offa bizde karşıyız ama bunu play off başlarken söylemeye de karşıyız baştan verecektiniz bu tepkileri ama galatasarayın her puan kaybında TESADÜFEN bu mevzu gündeme geliyor hayat tesadüflerle dolu normal karşılamak lazım

GeanyGS
07.Mayıs.2012, 14:10
Demek öylesine geldi bu play-off ben daha bi fenerliye bi soru sormam. Herşey bu kadar mı tek taraflı bakılır yuh yani. Bu play-off fener yüzünden gelmedi diyeni de gördüm ya ölmem artık.

William Rookwood
07.Mayıs.2012, 14:10
Ben Play-off kararı çıktığı an itibaren karşı çıkmıştım mesela. O zaman takımın ne olacağı bile bilinmiyordu. Zaten böyle birşey olacağıda belliydi ama takımın bu kadar ileri gideceğinide düşünememiştik o zamanlar.

SaLviO
07.Mayıs.2012, 14:12
play offun gelme amacı belli. fenerbahçeden puan silinicekti buna karşılıkta play offu koydularki fenerin şampiyonluk şansı olamasa bile play offa girer daha çok heycan katar diye amac kesinlikle buydu

William Rookwood
07.Mayıs.2012, 14:15
Amaç bence Ali Dürüst'ün dediği gibi herşeyi son maça bırakıp kazanabildikleri kadar para kazanmak. Bu sistem seneyede gelse bu seneyi örnek göstereceklerdir. Ben halen hangi kaliteli ligde bu sistem var diyenlerdenim. Ligin kalitesini düşürmekten başka birşey değil.

SaLviO
07.Mayıs.2012, 14:17
Amaç bence Ali Dürüst'ün dediği gibi herşeyi son maça bırakıp kazanabildikleri kadar para kazanmak. Bu sistem seneyede gelse bu seneyi örnek göstereceklerdir. Ben halen hangi kaliteli ligde bu sistem var diyenlerdenim. Ligin kalitesini düşürmekten başka birşey değil.

buna kesinlikle katılmıyorum.GS Bizle oynadığı maçta o pozisyonları atsa şimdiye çoktan şampiyon olucaktı ali dürüst taraftara oynuyor

William Rookwood
07.Mayıs.2012, 14:19
buna kesinlikle katılmıyorum.GS Bizle oynadığı maçta o pozisyonları atsa şimdiye çoktan şampiyon olucaktı ali dürüst taraftara oynuyor

Son maça kalacağı bariz bir şekilde belli değilmiydi sence. Böylesi para kazanan kurumların işine gelecek düşünsene milyonlarca insan para verip izliyor. Lig TV'si olmayan bile şu play-off için almıştır dünyanın parası kaldırıldığından eminim sırf şu play-off yüzünden. Zaten ne Fenerbahçe'nin ne de Galatasaray'ın şampiyonluğu son haftaya bırakmak istediğini sanmıyorum.

Sonuç olarak Play-off = emek hırsızlığıdır (bana göre)

SaLviO
07.Mayıs.2012, 14:22
söylediğim gibi gs bizi yenseydi bunları konuşmuyor olucaktık

nannar
07.Mayıs.2012, 14:23
yahu hala play off konuşuyorsunuz! Adamlar Türk futbolunun içine pisledi! Sonra Demirören de gelip sifonu çekti.TFF'de amaç dün akşam Galatasaray'ı şampiyon yaptıktan sonra bugün bu kararları açıklamaktı. GS camiası şampiyonluk sarhoşuyken kararlara tepki vermeye fırsat bulamaz diye düşündüler. Hatta bu yüzden Trabzon maçında hakem elinden gelen yardımı da yaptı Trabzona. Colman ve Zokora 10 kere atılmalıydı.Maç iptal edilip hükmen Fenere verilmeliydi. Ama hesaplayamadıkları 2 şey oldu. Galatasaray 2-0'dan 2-2 maç verdi. Trabzon beklenilenden çok daha kötü ve Fenerbahçe beklenilenden çok daha rahat olunca şampiyonluk son maça kaldı. Ben iddaa ediyorum eğer tepkiler artarsa cumartesi gücü kadıköy'de Fenerbahçe hakem tarafından doğranır ve şampiyonluk Galatasaray'a verilir! Ama şu dakikadan ve bu kararlardan sonra cumartesi akşamı şampiyonluğu kazanmak ya da kaybetmek umrumdan bile değil! Yazıklar olsun...

SaLviO
07.Mayıs.2012, 14:25
yahu hala play off konuşuyorsunuz! Adamlar Türk futbolunun içine pisledi! Sonra Demirören de gelip sifonu çekti.TFF'de amaç dün akşam Galatasaray'ı şampiyon yaptıktan sonra bugün bu kararları açıklamaktı. GS camiası şampiyonluk sarhoşuyken kararlara tepki vermeye fırsat bulamaz diye düşündüler. Hatta bu yüzden Trabzon maçında hakem elinden gelen yardımı da yaptı Trabzona. Colman ve Zokora 10 kere atılmalıydı.Maç iptal edilip hükmen Fenere verilmeliydi. Ama hesaplayamadıkları 2 şey oldu. Galatasaray 2-0'dan 2-2 maç verdi. Trabzon beklenilenden çok daha kötü ve Fenerbahçe beklenilenden çok daha rahat olunca şampiyonluk son maça kaldı. Ben iddaa ediyorum eğer tepkiler artarsa cumartesi gücü kadıköy'de Fenerbahçe hakem tarafından doğranır ve şampiyonluk Galatasaray'a verilir! Ama şu dakikadan ve bu kararlardan sonra cumartesi akşamı şampiyonluğu kazanmak ya da kaybetmek umrumdan bile değil! Yazıklar olsun...

bence flim veya dizi yazarı olmalısın baya yeteneklisin bu konuda

nannar
07.Mayıs.2012, 14:30
Dün Trabzon maçında hakemin Trabzonu kolladığını düşünmeyen var mı? Göz göre göre dün Galatasaray'ın şampiyonluğu ilan etmesi istendi ama olmadı. zokora o tekmeyi vursun bakalım seneye ilk maçta başka birine. Bir görelim kartın rengi ne oluyor :)

Bundan sonra herşey Fenerbahçe'miz için. Cumartesi şampiyon GS olsa şike ve teşvik işlerinde tepkiler azalacaksa GS olsun, değilse Fener olsun :)

byariff
07.Mayıs.2012, 14:51
Nuri sahin dun arenadaymis

http://i.imgur.com/FE1IR.jpg

William Rookwood
07.Mayıs.2012, 14:53
Gazeteler yazar hemen Nuri Şahin Galatasaray yolunda diye :D

GeanyGS
07.Mayıs.2012, 14:53
Galatasaraylı olduğunu daha önce söylemişti zaten. Seneye kiralık falan alabilsek harika olur.

byariff
07.Mayıs.2012, 15:14
G.Saraylı futbolcular başta Engin olmak üzere herkesten, 'Gidip Saracoğlu'nda yeneceğiz. Berabere kaldık diye üzülmeyin. Değişen bir şey yok. Herkes kafasını kaldırsın' sesi yükseldi.

insallah encin :)

GeanyGS
07.Mayıs.2012, 15:44
Fener maçı sanırım Cumartesi saat: 17:00'da olacakmış.

ForCimbom
07.Mayıs.2012, 15:57
Dün Trabzon maçında hakemin Trabzonu kolladığını düşünmeyen var mı? Göz göre göre dün Galatasaray'ın şampiyonluğu ilan etmesi istendi ama olmadı. zokora o tekmeyi vursun bakalım seneye ilk maçta başka birine. Bir görelim kartın rengi ne oluyor :)

Bundan sonra herşey Fenerbahçe'miz için. Cumartesi şampiyon GS olsa şike ve teşvik işlerinde tepkiler azalacaksa GS olsun, değilse Fener olsun :)

kadıköy'de oynanan 17 maçın 10'unda benzer bir mantalite söz konusu oluyor.

sene başından beri yapılan adaletsizlikler sizi etkilemedi de bu mu etkiliyor da fenerbahçe'yi savunuyorsunuz?

SaLviO
07.Mayıs.2012, 15:58
daha iyi olur bence

Alicanfmfan
07.Mayıs.2012, 16:40
Haftaya kadıköyde sadece şampiyonluk yada kupa için mücadele etmeyeceğiz. Kurulu olan ve heryerinden pislikler çıkan Türk futboluna karşı bir düzeni yıkmaya çalışacaağız.

Haftaya bir isyan,bir başkaldırının mücadelesini izleyeceğiz.

SaLviO
07.Mayıs.2012, 16:42
Haftaya kadıköyde sadece şampiyonluk yada kupa için mücadele etmeyeceğiz. Kurulu olan ve heryerinden pislikler çıkan Türk futboluna karşı bir düzeni yıkmaya çalışacaağız.

Haftaya bir isyan,bir başkaldırının mücadelesini izleyeceğiz.

dişe diş kana kan intikam intikam diyosun :D :D

ForCimbom
07.Mayıs.2012, 16:59
zuhahahah

ya şu galatasaray taraftarı ilginç gerçekten. polyanna onları görse o bile gülerdi. hala şampiyonluktan eminler arkadaşlar.

hangi dünyada yaşıyoruz? hadi sezon boyunca anlamadınız. şu son 1 aydır falan gelişen olaylardan da mı anlayamadınız neler döndüğünü....

SaLviO
07.Mayıs.2012, 17:01
necati o pozisyonları atsa bunları demicektiniz

ForCimbom
07.Mayıs.2012, 17:04
necati o pozisyonları atsa bunları demicektiniz

bence de. galatasaray taraftarının söz söylemeye hakkı yok. geçti bor'un pazarı. 1 sene boyunca neredeydin diye sorarlar adama. değişen birşey yok. sene başında durum neyse şimdi de aynı. sırf şampiyonluk sallantıda diye konuşan galatasaray taraftarı ve yöneticiler yerden göğe kadar haksız. bir kere bile doğru düzgün tepki veremezken, koskoca camia sinerji yaratamazken bir sene boyunca, ne yapıyordunuz? şimdi aklınıza geldi?

katılıyorum arkadaşa, ortada çok net bir ikiyüzlülük var. anlaşılan o ki adaletsizlikten değil, şampiyon olamamaktan canı yandı taraftarların.

ForCimbom
07.Mayıs.2012, 17:11
kadıköy'e haksızlıklara cevap vermeye kazanmaya gidiyoruz falan diyen arkadaşlara sesleniyorum, yavaş gidin, köprüden uçmayın mazallah

Lucas Neill
07.Mayıs.2012, 17:24
Fatih Terim'in cezasinin kaldirilmasi icin tahkime basvurmusuz ama gerisin geriye döneriz.

RaSenGan
07.Mayıs.2012, 17:50
Fatih Terim'in söylediği sözler sahaya yansımadı ki niye ceza aldı anlayamadım :)

GeanyGS
07.Mayıs.2012, 17:56
kadıköy'e haksızlıklara cevap vermeye kazanmaya gidiyoruz falan diyen arkadaşlara sesleniyorum, yavaş gidin, köprüden uçmayın mazallah

hocam senin sinerjide güzelmiş :D

Facx
07.Mayıs.2012, 19:13
havuzdan çekilip bu oyuna ortak olmamamız lazım artık !

Nedvedmania
07.Mayıs.2012, 19:15
Ne ultrAslan'dan bir açıklama var ne de Galatasaray'dan. Bu kararlara tepkisiz kalacaklarını zannetmiyorum. Birşey bekliyorlar ama hadi hayırlısı.

Kaka Leite
07.Mayıs.2012, 19:52
illa kırmızı mı yapalım anlamanız için?
Ya sen nası birisin ben çözemedim ki ? Burda ben mi anlamıyorum.

İnsanlar sana neler diyor ama sen anlamıyorsun illa konuşmak mı gerek illa hakaret mi gerek ?

Hiç aklına senin ben yazarken o yazıyı attığın aklına gelmiyor işte demek ki sorun sende

LifeYourself
07.Mayıs.2012, 20:00
Ben birşey anlamıyorum bu işten
Biri diyor biz başından beri karşıydık bu olaya
diğerleri diyor yok sallamayın şimdi yusufladınız.
Hangi taraf yalancı çok merak ediyorum.Allah'a havale ediyorum tüm iftiracıları...

SaLviO
07.Mayıs.2012, 20:07
galatasaray yöneticileri başından beri karşıydı olaya kabul ediyorum bunu ama yapıcak bişey varmı yok adamlar bunu önümüze koydu mecbur oynucaksın sezon biter o zaman derdini daha yüksek sesle anlatırsın

9 puan fark varken kimse kurgu demiyordu ama son maça kalınca kurgu var deniliyor geçin allah aşkını su muhabbeti ya necati o pozisyonları atsa bunları konuşmuyor olucaktık

Homer J.S
07.Mayıs.2012, 20:39

Tamam kardeşim aç Fenerbahçe bayrağını otur sevin ne diyelim.

europeanconquer
07.Mayıs.2012, 21:26
Tamam kardeşim aç Fenerbahçe bayrağını otur sevin ne diyelim.

Yok abi artık inanmak da yasak olmuş.

byariff
07.Mayıs.2012, 22:58
kaya çilingiroglu yazdi Fatih terim son macda saha da tahkim af edecekmiş

umarim dogru haberdir.

ForCimbom
07.Mayıs.2012, 23:57
Yok abi artık inanmak da yasak olmuş.

inanmak değil saflık onun adı.

Kaka Leite
08.Mayıs.2012, 00:04
kaya çilingiroglu yazdi Fatih terim son macda saha da tahkim af edecekmiş

umarim dogru haberdir.

Sanmam cezaya indirim olsada 1 maç indirirler son maça gene olmaz.

Alicanfmfan
08.Mayıs.2012, 00:08

İnanmakta mı ,düşlemek te mi yasak ?

Necati atsa evet belki bunları konusmuyor olurduk. Futbolda ''atsa,vursa,öyle olmasa'' yok maalasef.

europeanconquer
08.Mayıs.2012, 00:35
inanmak değil saflık onun adı.

Şampiyonluğa,galibiyete inanmak diyorum ben ona saflık diyorsan o senin kendi görüşün.