PDA

View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

Nedvedmania
09.Şubat.2013, 21:10
Tribün abilerine gereğinden fazla sevgi gösterilmesi gereksiz,eyvallah iyi Galatasaraylı'dır,sevilen bir abidir ancak bu tarz şeyleri kendi içinde yap stada taşımana gerek yok.Ülkü ocağımı bizim tribünlerimiz ? Öyle abiler,reisler falan sevilen kişilerdir ama adına pankart hazırlanacak kadar da değillerdir.Biliyorum abi sen de ultrAslan içindesin ama dışarıdan çok itici gözüküyor en azından benim açımdan.Ne yaptı,suçlumuydu suçsuzmuydu bilemem ama bir de bu adam ''hapisten'' çıktıysa çok daha gereksiz.

O tribun abileri olmasaydi ultrAslan bu gune gelmezdi. Alpaslan abi, Sebo reis, Yilmaz baskan, vs vs. Bu adamlar hayatlarini tribune adayan insanlar, Millet bagirsin diye kendi bogazlarini patlatan adamlar, sabaha kadar pankart isleriyle ugrasan, denetleyen adamlar. Dahada otesi bir takim ugruna hapis yatan adamlar. bi kendini Yilmaz Baskan yerine koy :) hapis yatiyorsun aylardir. normal hayattan uzaktasin, kogustasin :) mobildeyim simdi yazamiyorum daha fazla yaptiklari fedakarliklari. Bu adamlara bir pankart az bile :)

europeanconquer
09.Şubat.2013, 21:24
Tribün abileri olmasın,tribünü terk etsinler demedim ki zaten demem de öyle bir şey.Eyvallah ultrAslan için yaptıkları göz ardı edilmez pankartı yapmasınlar da demiyorum benim için gereksiz diyorum.Yılmaz Başkan'ın yerine kendimi koyamam çünkü onun yaşadıklarını yaşayamadım belki İstanbul'da yaşasam bambaşka bir şekilde düşünürdüm.Ne bileyim hastaneden çıksa önemli bir hastalık,kaza atlatsa yine eyvallah da işlediği bir suç yüzünden hapise giriyor ve hapisten çıktı diye pankart hazırlanıyor.Bir takım uğruna hapis yatmak övünülecek bir şey değil bence.

Ayrıca bu kişilerle Alpaslan Dikmen'i bir tutmam ben o çok apayrı bir insandı.

hakan769
09.Şubat.2013, 21:28
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/557600_10151319792176843_1052484428_n.jpg
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/535848_10151464905520269_1772964917_n.png

hakan769
09.Şubat.2013, 21:31
http://www.youtube.com/watch?v=zv-Ag92EnWg&feature=youtu.be

http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/ve-drogba-arena-cimlerindeSXTVQ42823SXQ?utm_source=Facebook_SporxT V&utm_medium=facebookcom&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas

europeanconquer
09.Şubat.2013, 21:32
http://img833.imageshack.us/img833/6526/fcf446dfd898410bb56d3c6.png

İkisi bir arada :n:

Nedvedmania
09.Şubat.2013, 21:34
Tribün abileri olmasın,tribünü terk etsinler demedim ki zaten demem de öyle bir şey.Eyvallah ultrAslan için yaptıkları göz ardı edilmez pankartı yapmasınlar da demiyorum benim için gereksiz diyorum.Yılmaz Başkan'ın yerine kendimi koyamam çünkü onun yaşadıklarını yaşayamadım belki İstanbul'da yaşasam bambaşka bir şekilde düşünürdüm.Ne bileyim hastaneden çıksa önemli bir hastalık,kaza atlatsa yine eyvallah da işlediği bir suç yüzünden hapise giriyor ve hapisten çıktı diye pankart hazırlanıyor.Bir takım uğruna hapis yatmak övünülecek bir şey değil bence.

Ayrıca bu kişilerle Alpaslan Dikmen'i bir tutmam ben o çok apayrı bir insandı.

Mesele hapis, adam öldürme değil ki. Geçenlerde Sebo Reis hasta olmuştu ve "Geçmiş olsun Sebo Reis" diye pankart açılmıştı. Senin bakış açınla bu pankartta gereksiz. Yine dediğime gelicem. O kadar fedakarlık yapan adamlara 1 pankart az bile. Amaç o kişilere moral olmak.

Alpaslan Abi tabiki de apayrı. Şuan ki durumdan belli oluyor zaten ne kadar ayrı birisi olduğu.

europeanconquer
09.Şubat.2013, 21:36
Hayır hayır,hasta olurlarsa istedikleri pankartları açsınlar hatta 3d koregrafi yapsınlar ona bir lafım yok.

europeanconquer
10.Şubat.2013, 13:24
Galatasaray'a gelişi Türk futbol tarihini değiştirdi.Mehmet Demirkol'un bu sözüne katılmamak elde değil.

İyi ki doğdun Selçuk İnan !

E.Cartman
10.Şubat.2013, 13:37
https://o.twimg.com/1/proxy.jpg?t=FQQVBBgpaHR0cHM6Ly90d2l0cGljLmNvbS9zaG 93L2xhcmdlL2MyYWtxay5qcGcUBBYAEgA&s=gdM-8QO75l1NEMg9qrJSj5L5GXk1CYfiSs1NV95dc2Q

Selçuk İnan

RaSenGan
10.Şubat.2013, 14:10
http://c1302.hizliresim.com/16/b/jzdlw.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

uAburak89
10.Şubat.2013, 14:51
Selçuk geliyor, gol de geliyor..

Lucas Neill
11.Şubat.2013, 00:54
Drogba daha oynamadan Ridvan Dilmen'i korkutmus son 4 5 yildir yerden kalkmiyor dedi Allah sifa versin ne diyelim.

uAburak89
11.Şubat.2013, 01:01
Drogba daha oynamadan Ridvan Dilmen'i korkutmus son 4 5 yildir yerden kalkmiyor dedi Allah sifa versin ne diyelim.

Barca'dan başka Avrupa takımının ilk 11'ini sayamaz nereye izlemiş. :)

Fatih Terim Burak için çok güzel konuştu, 26-27 yaşında sahada yürüyemezsin dedim o da mesajı aldı dedi. Bugün beğendiğini söyledi ki haklı 88'de basan Burak vardı sahada.

Burak maç sonu GS TV'de önemli olan takım olmak dedi yine, Drogba soruldu. Onunla yarışmak, birlikte oynamak büyük şans. Ondan öğreneceklerimiz olacaktır. Başkana, yönetime, hocama emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

TV'de yorumculuk yapan tetikçiler bazı takımlarda ki krizleri örtemeye çalışırken, bizde sürekli bir sorun havası yaratılıyor. Burak oynamıyor nasıl oynamaz hemen, sanki her maç oynaması zorunluymuş gibi. Yok efendim esas sorun tribünlere oyuncular çıkmaya başlayınca olacakmış. Sanırsın ligin en şişkin kadrosu bizde. Yedeklerde milyon euroluk isimler var. Tribüne çıkacak adamlar Aydın olur, Engin olur. Maçına göre değişir, sakatlıklar oluyor. Ayrıca takımdaki Türk oyuncuların çoğu bu tarz meselelerde sorun yaratmayacak adamlar.

Yerlilerden Semih & Selçuk bankodur hangi maç olursa olsun. Yabancılardan da Muslera. Hazır olduklarında Drogba ve Sneijder de banko olur tabii. Gerisi maçına göre değişir, hoca ayarlar. Tek sıkıntı şu anda sol bek, Riera'ya bir şey olsa sıkıntı, onun dışında pek sorun olmaz gibi.

Alicanfmfan
11.Şubat.2013, 01:08
Yahu bu Rdıvan Dilmen, İnsua transferi hakkında ''Liverpool'da zaten oynamıyordu.'' diyen adam değil mi ? Ek olarak İnsua geldiği sezon Liverpool'da 44 maça çıkmıştı.

O konuşmaya devam etsin bizlerde gülmeye.

erdem344
11.Şubat.2013, 01:10
Galatasaray taraftarının şikayet etmesi gereken en son sey medyadır.

Alicanfmfan
11.Şubat.2013, 01:11
He he........

europeanconquer
11.Şubat.2013, 01:13
Bizim şikayet edecek bir şeyimiz yok ancak gülüp geçiyoruz :n: Her şey güllük gülistanlık inşallah böyle devam eder.

zeck17
11.Şubat.2013, 01:14
Büyük ihtimalle hiç bir galatasaraylı medyadaki haberlere inanmıyordur durmadan takımdaki havayı filan bozmaya çalışıyorlar ve hiç biriniz rok tan başka galatasarayı savunan yorumcu söyleyemezsiniz ama fenerbahçe konusunda en az 20 tane sayarım

europeanconquer
11.Şubat.2013, 01:33
Arena'da ki son 3 karşılaşmaya şampiyonluk adayları ile çıktık ve hepsini yendik.Şampiyonluklar da en önemli faktörlerden birisi bu tarz maçları kazanmaktır zaten.Baktığımız zaman 3 şampiyonluk adayı ile 5 maç yapmışız 4 galibiyet 1 beraberlik ile oynamışız.Bunlar tabi ki önemli istatistikler ancak şampiyon takımların da en önemli özelliği seri yakalamaktır.Artık bir seri yakalamanın zamanı geldi.

nannar
11.Şubat.2013, 01:49
Fatih Terim gibi bir hocamız olduğu için Allah'a şükürler olsun... Bir teknik adam ancak böyle maestro gibi hem saha içini hem saha dışını kontrol eder ve oyunculara mesajları iletir. Burak'ı oynatmamasının sebeplerin basın toplantısında dile getirmesinden tutun da Sneijder'i takıma yavaş yavaş ısındırmasına, Engin ve Emre'ye "Siz de hala bizim için önemlisiniz" mesajı vermesinden , Sabri'nin gururunu okşayan açıklamalarına kadar mükemmel bir süreç yaşattı bu akşam bize. Fatih Hocam sen başımızda olduğun sürece sonuna kadar destekçiniz... Fenerbahçe camiasının dağılması yakındır.Çünkü Galatarasaray'ımız bu sezon ligi erken bitirir gibi görünüyor...

KaRaBükLü KraL
11.Şubat.2013, 02:20
Medya bizi ne kötülüyor arkadaş !

Yok Ünal Aysal şöyle kötü yok yolsuzluk vs vs arkadaş 2 tane yıldız getirdik Aziz Yıldırım bir manipülasyon dedi karıştırıyolar ortalığı hayırlısı meyve veren ağaç taşlanır felsefesi ile olaya bakmaya çalışıyorum ama bakalım.

byariff
11.Şubat.2013, 02:24
gordugunuz gibi galatasaray kazaninca tum medya saldirmaya basladi unal aysal turkiyeyi dolandirdi haberleri , ridvan dilmen ve beyaz tv"deki 2-3 çapulcu ordan saldiriyorlar. dukkanda babam ile ridvan hocayi dinliyoruz diyor ki drogba kadroya giremez 5 yil boyunca yerden kalkmiyor fizigi kotu vs vs , o arada babam dediki ridvan dilmen 88-89 sezonun disinda ne katmis ulke futboluna dedi ridvan maçda 3-5 takla atar kendini yere atardi kendiyle karistirmis dedi galiba :D

Muslera

Sabri-Semih-Dany-Riera

Hamit-Melo-Selcuk

Sneijder

Burak-Drogba

Tr"de boyle iyi olur buda avrupada iyidir.

Eboue-Semih-Dany-Riera

Melo-Selcuk

Burak-Sneijder-Amrabat

Drogba

zeck17
11.Şubat.2013, 02:31
Galatasaray is Coming :)

Facx
11.Şubat.2013, 02:35
tamam sabri bu gün kötü değilde hiç bi bindirmesi etkili değil sağlıklı olduğu sürece eboue oynar gerekirse solda hakan balta veya mcde yekta oynasın

uAburak89
11.Şubat.2013, 02:40
Eboue de bu sezon iyi değil, vitrin maçları dışında çok isteksiz ve yalandan oynuyor. Geçen sezon ki Eboue olsa zaten her türlü oynasın ama şu form durumlarıyla beklerden bir yabancı kesilecekse bu Eboue olmalı. Sabri'nin zaten maksimumu belli, çok büyük beklenti içine girmemek lazım.

byariff
11.Şubat.2013, 02:53
fatih hoca beyaz tvye baglanmis galiba

Ertem sener : HOCAM M.CİTY İDDİALARI VAR SİZİN İÇİN?
FATİH TERİM: "BU SORUYA CEVAP VERMEYİM" (BEYAZ FUTBOL TERİM İLE TEL.BAG.)

hocaya galiba teklif var cityden ki cevap vermekten kacinmis

petrol_fb12
11.Şubat.2013, 02:54
Premier Lig yakışır ..

Nocna Mora
11.Şubat.2013, 03:19
Gitmemesi taraftarıyım. Uzun süre kalmalı takımın başında.

zeck17
11.Şubat.2013, 03:27
en az 8-10 yıl kalmalıdır bence

nannar
11.Şubat.2013, 03:34
Dün twitter'dan çok saydırdım Sinan Engin'e.Muhtemelen benim gibi birçok Galatasaray'lı tepki gösteriyordur sosyal paylaşım sitelerinden ama adam hala GS düşmanlığına ısrarla devam ediyor

himone
11.Şubat.2013, 12:27
Dün twitter'dan çok saydırdım Sinan Engin'e.Muhtemelen benim gibi birçok Galatasaray'lı tepki gösteriyordur sosyal paylaşım sitelerinden ama adam hala GS düşmanlığına ısrarla devam ediyor

Böyle adamlara çok takılmamak lazım aynı şekilde Rıdvan Dilmen, Gökmen Özdenak, Serhat Ulueren Fatih Altaylı, Hıncal Uluç daha birçok isim var say say bitmez. Bu adamların hepsi sırf gündem oluşturmak için konuşan ve futbolla alakası olmayan yazarlar. Kelebek'te yazsalar yeridir.

Rıdvan'ın Drogba hakkındaki yorumlarına kızan arkadaşlar da çok sinirlenmesin Rıdvan Avrupa futbolunun f sinden bihaberdir. Hatta Türkiye'de Avrupa fubolunu bilen ve düzgün 2 tane yorumcu var biri Mehmet Demirkol diğeri de Uğur Meleke başka varsa da ben bilmiyorum. Rıdvan Sow ilk alındığında FB'nin santraforu değil demişti aynı şekilde Sergen de bu yorumu kullanmıştı. Şimdi aynı şeyleri Sneijder ve Drogba için de yapacaklar he! deyin geçin.

KaRaBükLü KraL
11.Şubat.2013, 15:07
Böyle adamlara çok takılmamak lazım aynı şekilde Rıdvan Dilmen, Gökmen Özdenak, Serhat Ulueren Fatih Altaylı, Hıncal Uluç daha birçok isim var say say bitmez. Bu adamların hepsi sırf gündem oluşturmak için konuşan ve futbolla alakası olmayan yazarlar. Kelebek'te yazsalar yeridir.

Rıdvan'ın Drogba hakkındaki yorumlarına kızan arkadaşlar da çok sinirlenmesin Rıdvan Avrupa futbolunun f sinden bihaberdir. Hatta Türkiye'de Avrupa fubolunu bilen ve düzgün 2 tane yorumcu var biri Mehmet Demirkol diğeri de Uğur Meleke başka varsa da ben bilmiyorum. Rıdvan Sow ilk alındığında FB'nin santraforu değil demişti aynı şekilde Sergen de bu yorumu kullanmıştı. Şimdi aynı şeyleri Sneijder ve Drogba için de yapacaklar he! deyin geçin.

Aa Ahmet Çakar gibi bir futbol duayenini nasıl unutursun sen ayıp:0:

byariff
11.Şubat.2013, 15:15
Antalya maçinda sneijder

http://imgim.com/bcz2l5bceaam86c.jpg

Selcuk Inan

http://i.imgur.com/QrWjAta.jpg

europeanconquer
11.Şubat.2013, 15:23
Bu istatistiklere hangi siteden bakabiliriz ?

byariff
11.Şubat.2013, 15:24
tr.matchstudy.com al bakalim :D

europeanconquer
11.Şubat.2013, 15:27
Eyvallah abi :D

zeck17
11.Şubat.2013, 22:19
Arsene wenger'in verdiği bir röportaj
http://www.radyospor.com/Futbol/162535/Wenger---Galatasaray-cok-ciddi-rakip-

''schalke 04'ün durumu pek iç açıcı değil. kadromuzdaki çok önemli 6 oyuncumuz bayern münih'e karşı oynamadı, hepsi sakat. yarım takımla bayern münih önüne çıkarsanız tabii ki böyle ummadığınız sonuçlar alırsınız. galatasaray maçı biraz erken oldu bizim için. benim arzum galatasaray maçında sakat oyuncularımızın azalması ve mümkün olduğu kadar iyi bir kadro ile oynamak. şansları eşit olarak görüyorum. top yuvarlaktır, kim vurursa vursun önemli olan kale çizgisini geçmesidir. ben maçı çok pozitif düşünüyorum.''

''sneijder çok mükemmel bir oyuncu. sneijder bizim hafızamızda farklıdır. iki yıl önce sneijder'in de kadroda bulunduğu bir maçta inter'i 5-2 yenmiştik. sneijder gününde olunca, oyunu etkileyebilen bir oyuncu. dün akşam maçı (medical park antalyaspor) izleme fırsatı buldum, bana göre vasat bir futbol oynadı. uyum süreci yaşadığını hepimiz biliyoruz, bu konuda fazla yorum yapmamak lazım''

''drogba konusunda fazla bir şey söyleyemem çünkü o dünya çapında bir oyuncuydu. iyi bir futbolcu için çin bir ölçü değil. afrika uluslar kupası'nda da sürekli oynadı. bekleyeceğiz, göreceğiz. ben drogba'nın formunu hemen yakalayacağını düşünmüyorum. galatasaray'ın sneijder'i, drogba'sı varsa, bizim de huntelaar'ımız, farfan'ımız var. son şampiyonlar ligi finalinde bayern münih-chelsea maçında bayern münih tek kale oynadı. drogba 90 dakika hiç sahada yoktu ama son anda golü attı, bu da onun ne kadar kaliteli oyuncu olduğunu gösteriyor.''

schalke 04 'ün onursal başkanı gerhard rehberg

İlk 11 yapmak için türkçe site
http://www.kadronukur.com/

E.Cartman
11.Şubat.2013, 22:41
Mehmet Demirkol, Uğur Meleke, Mert Aydın, Zeki Önder Özen, Bağış Erten belki unuttuğum 1-2 isim daha vardır bunlardan gerisi hikaye. Bu adamlar en objektif adamlar, bakış açıları, bilgileri falan çok farklı bize fazla olduğunu düşündüğüm adamlar. Rıdvan Dilmen desen Fenerbahçe puan kaybedince bi garip oluyor, Hıncal Uluç sırf muhalefet her hareketi aykırı bi dediği bi dediğini tutmaz, Serhat Ulueren, Fatih Altaylı kaostan beslenen adamlar zaten bunlara vericen Erman Toroğlu'yla Ahmet Çakar'ı kapıştırıp gündem yaratcaklar paso, daha çok isim sayılabilir böyle. En başta yazdığım yorumculardan başkasını hiç kaale almıyorum ben sizde öyle yapın.

RaSenGan
11.Şubat.2013, 22:46
4-2-3-1 oynarız %90.Bence Burak solda oynamalı.Amrabat ve Emre'den kötü olacağını sanmıyorum.Hem kanatlardan birinin golcü olması güzel olur.Maç içerisinde arada Sneijder sola kayabilir Burak-Drogba çift forvet olabilir vs. Ben Fatih Terim'in ne Amrabat'tan ne de Emre'den memnun olduğunu sanmıyorum.

byariff
11.Şubat.2013, 22:56
boyle oynariz. oynamaliyizda "bence"

geri 5 li belli

hamit-selcuk

Burak-Sneijder-Amrabat

Drogba

Suicider
11.Şubat.2013, 23:10
boyle oynariz. oynamaliyizda "bence"

geri 5 li belli

hamit-selcuk

Burak-Sneijder-Amrabat

Drogba

Fatih Terim'in basın toplantısından bende bu şekilde oynayacağını çıkardım.Burakla ilgili soruya 'sağda oynar,solda oynar,onda bu meziyet var' dedi.

uAburak89
11.Şubat.2013, 23:18
Bu kadroyu Akhisar maçında deneyebilir hoca. Drogba'nın lisans sorunu halledilirse Schalke maçından önce görmek isteyecektir. Sneijder yine 11'de şans bulur. Bana göre Amrabat yerine solda Umut oynasa çok daha iyi olur ama Amrabat son yaptığı asist ile yine şans bulacaktır. Hamit - Selçuk ikilisi Yekta - Selçuk'tan daha iyi olabilir. Hamit fiziksel açıdan çok toparladı, güçlü bir oyuncu, kanatta olduğu gibi topla çıkmaya, top sürmeye kalkmazsa çok sık, ortada çok rahat oynar diye düşünüyorum.

Alicanfmfan
12.Şubat.2013, 03:02
Yalnız yıllarca bizim yaptıgımız söyleşileri Schalke yönetimi yapmış;:D ''Yok onları x'si varsa bizim z'miz var.'', ''Şanslarımız eşit'' falan. Normalde Türk takımlarının klasik sözleridir kendilerini avutmak için kullandıkları, bu sefer rakipler kullanıyor. :)

C h A o S
12.Şubat.2013, 03:47
Basketbol şubesinde rezalet olaylar oluyor.Bayan basket oyuncusu Whalen terk etti.3 aydır paralar ödenmiyormuş.Fowles felanda yakında gider.Murat Özyer derhal istifa etmeli.Futbolda bu kadar para akıtılırken basketbol şubesinde maddi sıkıntı yaşanması kötü bir olay.Başkan olaya el atmalı.Toplam alacaklar 3 milyon euro felanmış.Aslında hiç bir şey.Öyle aman aman paralarda değil.Neden böyle bir olay yaşandı merak ediyorum.

anil luque
12.Şubat.2013, 03:53
Milan Macvan ve N'Dong da ihtarname çekmişler kulübe. Futbol takımının pastasıyla ilgilenmekten basket şubelerinin ekmekleri unutuldu :)

Suicider
12.Şubat.2013, 03:53
Futbol şubesi ile basketbol şubesi ayrı.Yani futbol gelirleri futbola,basketbol gelirleri basketbola aktarılıyor.Mesela aynı durum tersi de olabilirdi.Basketbolda euroleague'te olsak finale kadar gitsek,futbol da ligte orta sıralarda ve şampiyonlar liginden elenmiş olsak,futbolcuların paraları ödenemiyorken,basketbolcular tıkır tıkır alırlardı parayı.Ha bende güzel bir şey demiyorum tabi bu olaya bir an önce çözülmesi lazım.Sadece etrafta 'Drogba'ya okadar para vereceğinize basket takımının paralarını ödeyin' diyen ve konudan haberdar olmayan arkadaşlar için açıklama yapmak istedim.

byariff
12.Şubat.2013, 03:55
toplam alicak 3m euro medical park parayi odemedi diyorlar ki bugun ergin ataman aciklama yapti bence SIKINTI yapmaya gerek yok.

Ergin Ataman ;
Galatasaray’da ekonomik kriz olsa, Cantu takımına 400 bin avro para verip Manuchar Markoishvili’yi transfer etmez, edemez. Menajerler haklı olarak oyuncularının paralarının zamanında ödenmesini istemekte ama bu gecikmeler Avrupa’nın birçok büyük kulübünde oluyor.

ergin atamanin ozel aciklamari eurosporta.

http://tr.eurosport.com/basketbol/tbl/2012-2013/ergin-ataman-galatasaray-da-kimsenin-parasi-kalmaz-ozel_sto3618754/story.shtml

Alicanfmfan
12.Şubat.2013, 03:58
Milan Macvan ve N'Dong da ihtarname çekmişler kulübe. Futbol takımının pastasıyla ilgilenmekten basket şubelerinin ekmekleri unutuldu :)

Bizim oyuncularımızın dertlerini yük etmekle beraber hazımsız bir gönderme yapmıssın. Neyse canım Feda olsun onlara. :)

petrol_fb12
12.Şubat.2013, 03:58
@Suicider

Geçmiş geçmişte kalır.Herkes önüne bakar.O zamanlar sıkıntı yoktu kimse ses cıkarmıyordu.Basketbol Futbol kadar ön planda değil bu ülkede.Futbol'da hadi abi bu sezon bizim için oyna sezon sonu parasını alırsın.Duygusal bir yaklaşım var.Basketbol öyle değil..

Öyle bir acıklama yaptın ki.Okurken Allah Allah bu basketbol bu kulubun takımı değil mi ? Nasıl ayrı olsun.Sonuçta aynı kulup için oynamıyorlar mı ?

Galatasaray Spor Kulubu'nun acilen çözmesi lazım bu işi.3 Milyon Euro Büyük para değil.

C h A o S
12.Şubat.2013, 04:02
Ortada ciddi bir sıkıntı var.Nasıl bu kadar rahatsınız anlamadım.Bayan takımdan en önemli oyunculardan biri giti.Fowles'ta cumaya kadar ödeme olmazsa gidecekmiş.Diğer yabancılarda ihtarname çekmiş.Yakında erkek takımınada sıçraması muhtemel.
Bu sene basketbolda tam bir kaos ortamı var.Sakatlıklar,Hawkins ve en son bu olaylar.Ünal Aysal birazda basketbol şubesiyle ilgilenmeli.Yada Lütfi Arıboğan birşeyler yapmalı.Bana göre Aysal her fırsatta maddi durumumuzu överken bu olay tam bir skandaldır.3 milyon euro için düşünülen duruma bak.

byariff
12.Şubat.2013, 04:03
Sedat dogan cok buyuk adam oldugunu bu gece anladim ahmet çakari oyle bir bozdu ki adam yayini terk etti :)

Suicider
12.Şubat.2013, 04:05
@Suicider

Geçmiş geçmişte kalır.Herkes önüne bakar.O zamanlar sıkıntı yoktu kimse ses cıkarmıyordu.Basketbol Futbol kadar ön planda değil bu ülkede.Futbol'da hadi abi bu sezon bizim için oyna sezon sonu parasını alırsın.Duygusal bir yaklaşım var.Basketbol öyle değil..

Öyle bir acıklama yaptın ki.Okurken Allah Allah bu basketbol bu kulubun takımı değil mi ? Nasıl ayrı olsun.Sonuçta aynı kulup için oynamıyorlar mı ?

Galatasaray Spor Kulubu'nun acilen çözmesi lazım bu işi.3 Milyon Euro Büyük para değil.

Tabi ki aynı kulüp,tabi ki arada para aktarılabiliyor.Ama olay şu Ünal Aysal her amatör dalın kendini yönetebilmesini istiyor.Madem bu paraları ödeyemeyecekti basketbol şubesi neden bu kadar maliyetli oyuncular alındı? Burda asıl sorun bu aslında.Yani basketbol şubesini yönetenler suçlu bu durumu yönetemedikleri için.Hiyerarşik amir olarak Ünal Aysal'da bu yöneticileri oraya getirdiği için suçlu duruma düşüyor.Yani Drogba,Sneijder'i aldınız çocukların parasını ödemiyosunuz falan değil olay.Basketbol şubesi ne kadar geliri varsa ona göre gider yapıp ona göre yönetilmelidir.Futbol takımı gruplardan çıktı para geldi gitti yeni transferler yaptı.

europeanconquer
12.Şubat.2013, 15:03
1 yılda 100m doların üstünde borç ödendi.Bu ödenen rakamlar az rakamlar değil arada sırada böyle sıkıntılar olmayacak diye bir şey de yok yeter ki uzun vadede kulübün finansını bozacak bir şey olmasın.İstedikleri kadar haber yapsınlar,doğru veya yanlış olsun ben yönetime güveniyorum.

Drogba ve Sneijder üzerinden prim yapmaya devam etsinler zamanı geldiğinde göreceğiz ki kazandıkları paradan daha çok parayı Galatasaray'a kazandıracaklar inşallah.

uAburak89
12.Şubat.2013, 15:32
Dün sırf Sedat Doğan var diye Beyaz Tv izledim. Her hafta bunları izleyenlerin cidden boş vakitleri var herhalde. Dünkü programda Ahmet Çakar borsa konusunda Hakan Hanoğlu diye bir isim var twitter'da onu ve köşe yazarı Yavuz Semerci'yi baz alarak konuştu. Ümit Özat sustu sustu, telefonuna gelen mesajlara bakarak bir şeyler sormaya çalıştı. Ertem Şener zaten ne yapıyor belli değil, işin içine rakamlar falan girince afallıyor, sürekli şok açıklamalar, manşet olacak açıklamalar diye gazlıyor. Sinan Engin tahkim konusunda konuştu sadece, Rasim Ozan tam bir goygoycu, kafası iyi bile olabilirdi bir ara şüphelendim dili dönmüyordu çünkü. Sedat Doğan'ın sabrına hayran kaldım, onca tahrik ve saçmalığa rağmen çizgisini hiç bozmadı.

Çok şey konuşuldu ama ana iki başlık vardı Sermaye Arttırımı ve Tahkim Kurulu.

Arttırım konusunda Sedat Doğan yönetimde bu konuya en hakim kişiymiş, hukukçu zaten kendisi. Çok rahat bir tavrı vardı, kendinden emin gözüküyordu. Dikkat çekici şeyler söyledi, yönetimde ve başkanda bir hisse bile yok, biz manipülasyon yapmadık dedi. 15.000-16.000 civarı hissedar varmış, açılan dava sayısı 16, hepsinin ortak özelliği hisseleri birleşmeden sonra almalarıymış. Kimseden bilgi saklamadık, kurulan yapı hatalıydı birleşme şarttı, teknik iflas durumu vardı, önceki yapıda sadece gelirler vardı şirkette, bu yanlıştı dedi. Aklımda kalanlar bunlar oldu, atladığım veya yanlış hatırladığım olabilir. Kısacası biz hukuksuz bir şey yapmadık, herşey kuralına uygun, davaların düşmesini bekliyoruz dedi. 2. arttırım için de ilke kararı değişti, buna saygılıyız bu sadece bizim için değil tüm şirketler için geçerli, 1. arttırımı da Türkiye'de ilk uygulayan biz değiliz, aynı şekilde örnekleri var dedi.

Tahkim konusunda, suç duyurusunda bulunmayı düşünüyoruz, görevlerini yerine getiremiyorlar dedi. Burada da yazılmıştı sanıyorum Ali Dürüst'ün açıklaması ile Sedat Doğan'ın ki çelişiyor şeklinde, onu da sordular ve açıkladı. Savunma için gittiklerinde, görüntüler izlendikten sonra Sedat Doğan görüntüler net biz de Meireles olayındaki gibi görüntülere göre gereken kararı bekliyoruz gibi bir şeyler söylemiş, Tahkim Kurulu başkanı biz o gün adil olduğunu düşündüğümüz kararı verdik diyerek cevaplamış. Bunun üzerine de çıkışta basına konuşurken, biz de adil olan kararı bekliyoruz demiş Sedat Doğan. Melo'ya potansiyel suçlu olarak bakıldığını da söyledi ki buna ben de katılıyorum, nasılsa yapmıştır, Melo bu yapar mantığıyla verilmiş bir ceza var ortada. Neden erteleme istemediniz Fatih Terim'de ki gibi diyerek akıllarınca laf dokundurdular, oyuncu bir şey yapmamış, suç yok ortada neden kabul edip erteleyin diyelim biz tamamen kaldırılmasını istedik dedi.

byariff
12.Şubat.2013, 15:41
yahu zaten manipulasyon olsa borsada obur adiyla sike yapmis olsak obur klupler bizi sikayet etmezmiydi ederdi tabiki veya yatirimcilar etmezmiydi ederdi tabiki ne oldu ettilerde ilk dava dustu bile cunki birsey cikmicagi belli.

europeanconquer
12.Şubat.2013, 17:20
http://media1.ligtv.com.tr/img/gallery/2013212_drogbann_yeni_kankas/20130212.133902_ISTANBUL56_2046823.jpg

Suicider
12.Şubat.2013, 17:23
Drogba geldiğinde takım içi dengeler bozulacak demiştik.İşte gördüğünüz gibi herkes tavır almış Drogba'ya karşı(!).Böyle giderse Burak,Umut,Selçuk falan takımdan ayrılır yakında.Orda sarılıyor ama aslında aklından neler geçiyor Burak'ın hepsi akşam Beyaz Tv ve Telegol'de. :)

uAburak89
12.Şubat.2013, 18:06
Drogba'nın lisansı çıkmış, güzel haber.

europeanconquer
12.Şubat.2013, 18:26
Aynen,çok güzel haber.Cuma günü büyük ihtimal maçın son 30 dakikasında oyuna girer.

uAburak89
12.Şubat.2013, 18:29
Valla Fatih Terim bir çılgınlık yapıp, Hamit - Selçuk - Yekta önlerinde Sneijder ve forvette ikili olarak Burak - Drogba yapar mı diye düşünmüyor değilim. Schalke maçı öncesi Drogba'ya son yarım saat az gibi. Rakip Akhisar'ı küçümsemiyorum hatta Gekas transferi ile daha da tehlikeli oldular, sıkıntımız olan sol kanadı yani onların sağ kanadını etkili kullanabilen bir Emrah Eren var ama ligde puan farkı var, bir deneme yapılacaksa o maç bu maç bence. Çok merak ediyorum cuma günü çıkacak kadroyu.

europeanconquer
12.Şubat.2013, 18:40
Zaten Fatih Hoca öyle bir dizilişi bu maç olmasa da mutlaka deneyecektir.Hatta biz düşünmeden bile aklına o gelmiştir sonuçta adamın işi bu.

Nedvedmania
12.Şubat.2013, 19:03
Antalya maçında Engin'in hareketini hiç bi kamera çekmedi de mi ? Maç sonu biz takımı tribüne çağırdık. Sabri tek tek herkesi topladı. Engin'se kolunu "Eeeh" şeklinde sallayarak soyunma odasına gitti.

uAburak89
12.Şubat.2013, 19:06
Engin'in sezon sonu gönderilmesi lazım. Takıma katkısı sıfır. Sene başındaki olayın ardından toparlayamıyor kendini bir türlü, taraftara tepki koyması kadar mantıksız bir şey yok. Yaptığı saçmalıklara rağmen kendisine şans verildi, geçen sezon ki şampiyonlukta katkısı var, mükafatını da aldı. Tadında bırakmak lazım, hırsını pozitif olarak yansıtabilen isimlere ihtiyacımız var. Hakemle ya da rakiple dalaşan oyuncular takıma zarar veriyor.

Nedvedmania
12.Şubat.2013, 19:09
Birde şey oldu maçta :D Maçtayken "Çocukluk aşkımsın" tezahuratı hiç söylenmiyor mu" diye sormuştum abimin arkadaşlarına. Onlarda "Yok ya, keşke söylense" felan dediler. Maçın 80. dakikasına doğru O tezahuratın "Laylaylay laylaylay" kısmını duymamla son ses eşlik etmem bir oldu. Bütün tribün döndü bana baktı :n: Çok fena içimde kalmıştı o tezahuratı bağıra bağıra söylemek. Öyle bi bağırdım ki tezahurat bittiğinde kafamdaki bütün damarların atışını hissettim :D

byariff
12.Şubat.2013, 19:25
amk"de yazdi terim 4-3-1-2 denicek diye.

Burak-drogba ikilisi basliyabilir ilerde.

Hamit-selcuk-emre

Sneijder

Drogba-Burak

uAburak89
12.Şubat.2013, 20:51
Irmak Kazuk Almanya'ya gitmiş;

http://www.ntvspor.net/video-galeri/schalkeyi-drogba-korkusu-sardi

Börk
12.Şubat.2013, 21:23
Antalya maçında Engin'in hareketini hiç bi kamera çekmedi de mi ? Maç sonu biz takımı tribüne çağırdık. Sabri tek tek herkesi topladı. Engin'se kolunu "Eeeh" şeklinde sallayarak soyunma odasına gitti.

Kendisi bilir vallaha Engin'in karekterinde var bu.Taraftar her zaman arkasında oldu bundan sonra tepkiyi koyar umarım taraftar.

zeck17
12.Şubat.2013, 21:37
bakın sadece taraftarın açısından bakıyorsunuz olaya engin nasıl hatalar yaptığını biliyor bu senede önceki seneye kıyasla çok kötü durumda o da görüyor bunları ve hak etmediğini düşündüğü için de gelmemiş olabilir engin sezon sonuna kadar çalışarak şampiyonluk yolunda katkı yapacağını ve kupayla beraber hak ettiği için eğleneceğini biliyorum

Börk
12.Şubat.2013, 21:43
ne açıdan bakalım başka ? taraftarız biz engin geçen seneki gibi olsa yine engin'in yanında olurduk.o kadar yuhalanan oyuncular oldu bu takımda hangisi böyle " eeh " diyip çekip gitti ? taraftara küsmek oyuncunun hiç bir zaman lehine olmaz.umarım eskisi gibi olur ve bir daha böyle bir şey yapmaz.

Nedvedmania
12.Şubat.2013, 21:44
Ben Engin'i zaten sevmiyordum, artık tamamen bitti gözümde.

europeanconquer
12.Şubat.2013, 21:56
İşini düzgün yapsın da taraftara kendini sevdirmese de olur.

zeck17
12.Şubat.2013, 22:37
Drogba'nın bir iki açıklamasını okumuştum bir iki maç statta güzel oynamadıktan taraftarın desteğini hak etmeden gitmem diye milliyet haberi olabilir onla bunun farkı ne bakın herkes sorunlar yaşar kendi hatası sinirine hakim olamadı sonra çok düştü kafasını toplayamadı 11 maç ceza ile bir sezonu gitti adamın

uAburak89
12.Şubat.2013, 22:43
Taraftar çağırıyorsa gideceksin, el kol yapmayacaksın. Olay hakedip, haketmeme meselesi değil. Cihan'ın yazdığına benzer onlarca tepki var.

Nedvedmania
12.Şubat.2013, 23:00
ultrAslan başkanı Oğuz Altay istifa etti.

E.Cartman
12.Şubat.2013, 23:13
Yılmaz Başkan'ın etkileri mi bunlar acaba diye aklıma gelmedi değil

Corpus
12.Şubat.2013, 23:14
Tribün lideri hep sabit zaten. Bir değişiklik olmaz.

Nedvedmania
12.Şubat.2013, 23:14
Yılmaz Başkan başa geçsin diye bırakmış olabilir.

erdem344
13.Şubat.2013, 00:00
SPK yaklasık 400 bin tl ceza vermiş galatasaraya.

europeanconquer
13.Şubat.2013, 00:02
Adnan Polat yönetiminde ki hususlar için verildi ceza.Şu an ki yönetimle bir alakası yok.

erdem344
13.Şubat.2013, 00:07
800 binmis ceza :)

Cengo
13.Şubat.2013, 00:14
Adnan Polat yönetiminde ki hususlar için verildi ceza.Şu an ki yönetimle bir alakası yok.

1. sermaye arttırımı ve sonrasında eksik/hatalı bilgilerden dolayı SPK ceza vermiş.

Suicider
13.Şubat.2013, 00:18
Yöneticisiniz şu işi düzgün yapın arkadaş.

uAburak89
13.Şubat.2013, 00:20
1. sermaye arttırımı ve sonrasında eksik/hatalı bilgilerden dolayı SPK ceza vermiş.

Sermaye Piyasası Kurul, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ hakkında toplam 713 bin 226 lira tutarında idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

SPK bültenine göre, futbolcu sözleşmelerine ilişkin fesih bedellerinin UMS/UFRS hükümlerine aykırı olarak hazırlanıp kamuya açıklanması ve finansal tablolara hatalı olarak yansıtılan değer artış fonunun aktif toplamının önemli bir kısmını oluşturması (yüzde 42-44) nedeniyle şirkete 369 bin 834 lira tutarında idari para cezası tesis edilmesine karar verildi.

Kurul ayrıca, Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Esaslar tebliğlerinde yer alan düzenlemelere aykırı olarak, zamanında veya hiç açıklanmayan veya eksik olarak açıklanan toplam dokuz farklı özel duruma ilişkin olarak da şirkete 343 bin 392 lira tutarında idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

Kurul, GS Sportif AŞ'ye toplamda 713 bin 226 lira idari para cezası tesis edilmesini kararlaştırdı.

Dönemin yöneticilerine de ceza
Bültende GS Sportif AŞ'nin, GS Futbol AŞ ile birleşmesine ilişkin 28.07.2010 tarih ve 2010/164 sayılı yönetim kurulu kararında imzaları bulunan yönetim kurulu üyeleri Adnan Polat, Mehmet Yiğit Şardan, Mahir Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Ali Haşhaş, Mümtaz Tahincioğlu ve Selim Sayılgan hakkında, aykırılığın gerçekleştiği 2010 yılı için belirlenen azami idari para cezası tutarı esas alınarak ayrı ayrı 114 bin 464'er lira tutarında idari para cezası uygulanmasının da karara bağlandığı duyuruldu.

Buradan 1. arttırım ile bir alaka kuramadım ? Sonunda -miş yazdığınıza göre yazınızın kaynağı başka, kim diyor arttırım ile alakalı olduğunu ?

Corpus
13.Şubat.2013, 00:20
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-spk-dan-galatasaray-a-ceza_sto3620391/story.shtml

Bu sene olan olay değil 2010'da olanlar ile ilgili ceza.

europeanconquer
13.Şubat.2013, 00:23

Nereden edindiniz bilgiyi bilemeyeceğim ancak onla alakalı bir şey yok alakası olsa zaten Adnan Polat yönetimine ceza verilmezdi.

Cengo
13.Şubat.2013, 00:24
Buradan 1. arttırım ile bir alaka kuramadım ? Sonunda -miş yazdığınıza göre yazınızın kaynağı başka, kim diyor arttırım ile alakalı olduğunu ?

31.05.2011 ve 31.08.2011 tarihli finansal tablolar Ünal Aysal döneminde hazırlanmış oluyor.

Corpus
13.Şubat.2013, 00:31
Sermaye arttırımına verilen bir ceza yok. Kararlarda geçmemekte. Ayrıca, sermaye arttırımının yolsuzluğa yol açtığına yönelik bir karar olsa sadece para cezası verilmezdi.

uAburak89
13.Şubat.2013, 00:33
31.05.2011 ve 31.08.2011 tarihli finansal tablolar Ünal Aysal döneminde hazırlanmış oluyor.

Anlamadım ne yazık ki, hala kuramıyorum bağlantıyı. SPK'nın haftalık bültenini tamamen okumak lazım herhalde, ona da bugün vaktim yok.

Ömer abi (perpetua) buralardaysan duy bu sesi, sen pek yazmıyorsun ama bu konularda yazdıkların zihin açıyordu, son gelişmeleri nasıl yorumluyorsun merak ediyorum.

Cengo
13.Şubat.2013, 00:33
Sermaye arttırımına verilen bir ceza yok. Kararlarda geçmemekte. Ayrıca, sermaye arttırımının yolsuzluğa yol açtığına yönelik bir karar olsa sadece para cezası verilmezdi.

Bu incelemelerin ana sebebinin sermaye arttımı olduğunu düşündüğümü söyledim sadece. Ona dair şikayetler vardı. Öncesinde yazacaktım, sonrası yazmışım. Sonrasının zaten önemi yok.

Corpus
13.Şubat.2013, 00:38
Bu incelemelerin ana sebebinin sermaye arttımı olduğunu düşündüğümü söyledim sadece. Ona dair şikayetler vardı.

Kendi düşünceniz ise saygı duyarım. O şekilde yorumlamış olabilirsiniz. Ancak;

1. sermaye arttırımıve sonrasında eksik/hatalı bilgilerden dolayı SPK ceza vermiş.

Eğer kendi düşüncenizi yazıyorsanız bunu belirtin. Üstteki cümle kendi yorumunuz değil de kesin bir bilgiymiş gibi görünüyor ve bu da karışıklığa yol açıyor.

europeanconquer
13.Şubat.2013, 00:42
Ben okudum tüm kararı.Adnan Polat yönetiminin yaptığı ve o yönetimden kalan bir takım yanlışlar sonuçu toplam 800 bin lira ceza almışız ve Adnan Polat döneminde ki yöneticilerin her birine de 114 bin lira para cezası gelmiş.

Cengo
13.Şubat.2013, 00:43
Kendi düşünceniz ise saygı duyarım. O şekilde yorumlamış olabilirsiniz. Ancak;

Eğer kendi düşüncenizi yazıyorsanız bunu belirtin. Üstteki cümle kendi yorumunuz değil de kesin bir bilgiymiş gibi görünüyor ve bu da karışıklığa yol açıyor.

Cepten yazdığım için kısa cümle yazdım. Afedersin, haklısın.

byariff
13.Şubat.2013, 00:50
oh be oguz altay denilen reklamci istifa etmis.

ReaList
13.Şubat.2013, 01:08
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın ABD'li yıldızı Lindsay Whalen'in Türkiye'yi izinsiz şekilde terk etmesiyle ilgili olarak çarpıcı bir iddia geldi. Konuyla ilgili Skorer.com'a konuşan sarı-kırmızılı bir yönetici bugünkü yönetim kurulunda, sorunu ayrıntılı şekilde ele aldıklarını ve çarpıcı bilgilere ulaştıklarını açıkladı. Parasının ödenmediği için Galatasaray'dan ayrılan ve sözleşmesinin feshi için işlemleri başlatan ABD'li oyuncunun farklı cinsel eğilimlerde olduğu ve bu yüzden İstanbul'dan ayrıldığı belirtildi. Sarı-kırmızılı yönetici, sporcunun kendi cinsinden birisine ilgi duyduğunu ve bunun için apar topar Fransa'ya gittiğini söyledi. Aynı zamanda evli olan ABD'li oyun kurucunun eşiyle birlikte Fransa'ya gitmesi kafaları karıştırmış, annesinin İstanbul'da olması ise Galatasaray defterini kapatmadığı şeklinde yorumlanmıştı. Sarı-kırmızılı kulüp, oyuncunun üzerini çizerken, iki yeni transfer için kolları sıvadı. Maya Moore ve Tamika Catching'in transferi için girişimlerin başladığı açıklandı.

http://skorer.milliyet.com.tr/g-saray-da-sok-iddia-/-/detay/1668046/default.htm

Yorumsuz.

Nocna Mora
13.Şubat.2013, 01:14
Futbol direktörü olmuş Fatih Terim.

europeanconquer
13.Şubat.2013, 01:14
İnanak mı panpa ? Bu tarz haberler tamamen gündem yaratmak,cinsel tercihinden bize ne ? Sonuçta ödenmeyen bir para var yahu ve kişilerin tercihleri kimseyi ilgilendirmez.Hem kadın kocasıyla Fransa'ya gitti.Yalan haberdir.

uAburak89
13.Şubat.2013, 01:20
Haber doğruysa konuşan yöneticiye, yalansa da gazeteciye yazıklar olsun.

Futbol direktörü olmuş Fatih Terim.
Fatih TERİM
Futbol Teknik İdari Sportif Direktör

Resmi sitede görev tanımı uzun zamandır bu şekilde. Ünal Aysal'a direk bağlı Fatih Terim, başka bir teknik direktör göreve geldiğinde CEO'ya bağlı olacakmış.

europeanconquer
13.Şubat.2013, 01:21
Haber Nevzat Dindar haberi abi.

Nocna Mora
13.Şubat.2013, 01:43
Başka bir teknik direktör falan gelmez bence Fatih Hoca varken.:)

Börk
13.Şubat.2013, 05:46
http://i.imgur.com/RTxplfL.png

.....

Corpus
13.Şubat.2013, 12:46
Pirlo olacak!
Galatasaray’ın orta sahadaki maestrosu Selçuk İnan'ı İtalyan devi Milan göz hapsine aldı.

Selçuk İnan’ı sezon başından beri takip eden ve Şampiyonlar Ligi’ndeki Schalke maçlarında markaja alacak olan Çizme ekibi, Andrea Pirlo’nun boşluğunu milli yıldızla doldurmak istiyor.

Türk futbolunun son yıllardaki yükselen en büyük değerlerinden birisi olan Selçuk İnan’ı önümüzdeki sezon dünyanın en önemli takımlarından birisinde forma giyerken görebiliriz. Sarı-kırmızılı formayı iki yıldır giyen ve formunda inanılmaz bir yükseliş yaşanan Selçuk’a İtalyan devi Milan talip oldu. Sezon başından itibaren ‘Yerli Xavi’ lakaplı yıldızı takibine alan İtalyanlar, Şampiyonlar Ligi’ndeki Schalke maçlarında milli yıldızı izlemesi için bir ekip görevlendirdi. Böylece Selçuk İnan için son karar verilecek.

BARÇA DA İZLEMİŞTİ

Önceki sezon Juventus’a gönderilen Andrea Pirlo’nun yerini bir türlü dolduramayan Milan, Selçuk’la bu açığını gidermek istiyor. 10 yıl aralıksız olarak Milan forması giyen İtalyan futbolcuya tarzıyla çok benzetilen G.Saray’ın 28 yaşındaki maestrosunu daha önce de Barcelona izlemeye almış ancak bir sonuç çıkmamıştı. Sarı-kırmızılıların satmaya yanaşmadığı ancak Milan gibi bir takım karşısında elde tutamayacağını bildiği Selçuk için oldukça yüksek bir bonservis bedeli isteyeceği biliniyor. Bakalım Selçuk, Milan’ın ‘Yeni Pirlo’su olabilecek mi?

Bahadır Çokişler

AMK

hakan769
13.Şubat.2013, 12:56
Sneijder Antalya Maçı

byariff
13.Şubat.2013, 16:27
fatih hocanin divan kurulundaki toplantisi basina kapali ama yonetimden icerde olan kisiler bir kac bilgi verdiler.

Fatih hoca GS alt yapisinin oneminden bahsediyor; alt yapidan GS kulturu ile daha cok elit futbolcu yetistirmeliyiz. Rakibimiz Avrupalilar.

Fatih Terim altyapiya buyuk onem veriyor; hedef Avrupanin ilk 10 takimindan biri olmak.

Fatih hoca cok genis kapsamli ve samimi bir konusma yapiyor. Basina kapali toplanti oldugundan detay yazmiyorum ama gurur verici bir tablo.

bir baska yonetimden biriside bunlari yazdi.

Hoca altyapinin onemini ve Galatasaray'in yetistirdigi ve profesyonel liglerde oynayan oyunculari anlatiyor
Fatih Terim elit futbolcu yetistirme konusunda rakiplerinin Avrupa oldugunu anlatarak, karsilastirmali olarak modelleri inceliyor
F.TERIM: "Altyapiya FC Barcelona senede 20 milyon Euro harcarken, Galatasaray 1.8 milyon Euro harciyor. Daha gidecek yolumuz var"
Fatih Terim : Her alanda tarih yazacagiz"

Suicider
13.Şubat.2013, 16:42
Milan Baros'un sözleşmesi feshedildi. Çek forvet sezon sonuna kadar Banik Ostrava'da forma giyecek.

KaRaBükLü KraL
13.Şubat.2013, 17:40
Baros son zamanlardaki en formda golcülerimizden biri oldu gelecek hayatında başarılar Emre'nin müdahalesini de unutmayız adamın resmen futbol hayatını çökertti

C h A o S
13.Şubat.2013, 18:00
İz bırakan ve taraftarın sevgi duyduğu isimlerden oldu.Sakatlıklar sonrası toparlayamadı.Sağlam olsa şu anda bile 11'de olurdu.İBB'ye attığı gol hep aklımda.Güle güle gitsin.

iz6yOKDRhrE

europeanconquer
13.Şubat.2013, 18:36
Ben Konyaspor'a attığı golü unutmam.Sakatlıklar sonu oldu,gerçi hala bu takımda forma şansı bulabilirdi.Neyse yolu açık olsun,onu unutmayacağız.

uAburak89
13.Şubat.2013, 18:40
İlk 2 sezon katkı verdi, sonrasında faydası olmadı (geçen sezonun bir bölümü hariç). Özellikle bu sene çok itici bir hal aldı, oynayamayacağını bildiği ve teklifler geldiği halde para için diretti. Sakatlıkları, gereksiz gördüğü kartlar ve geçen sezon Kadıköy'de direğe takıldığı pozisyon da en az golleri kadar hatırlanacaktır. Herşeye rağmen yolu açık olsun.

anil luque
13.Şubat.2013, 18:56
Baros son yılların en sempatik isimlerindendi bence. Yaptığı katkı yadsınamaz kesinlikle.

byariff
13.Şubat.2013, 19:37
yalniz baros alacagi 2.9"un yarisini feda etti. :) tesekurler hersey icin spikerlerin milaaann baros demesi bile yetiyordu..

William Rookwood
13.Şubat.2013, 19:37
FM'de Banik Ostrava kariyeri kaçınılmaz olmuş oldu.

Homer J.S
13.Şubat.2013, 21:35
King Baros, bu taraftar böyle oyuncuyu unutmaz..

zeck17
13.Şubat.2013, 22:17
Baros bu takımın kötü günlerinde skora o kadar katkı yaptı o kadar faydalı oynadı ki anlatılamaz ama sakatlandıktan sonra korkarak kendini atarak oynadı ama hep Kral olarak hatırlanacak jübile maçında olursak güzel olur son bir kez daha tribünlere gelip 3lü çekip golünü atmayı hak ediyor

zeck17
13.Şubat.2013, 23:09
http://youtu.be/96Xg6pmt-yg

En iyi 10 golü barosun son sezon yok herhalde

IcedEarth
14.Şubat.2013, 00:08
Bu şekilde bitmemeliydi. Hak ettiği yerde, omuzlarda terketmeliydi Sami Yen'in kapısını evine götüren adam.

Yolun açık olsun Kral, umarım yollarımız bir yerde yeniden kesişir.

Nocna Mora
14.Şubat.2013, 00:11
İDMAN RAPORU
Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına sabah antrenmanıyla devam etti.

Antrenmanın ilk bölümünde Galatasaraylı futbolcular üç grup halinde beşe iki top kapma çalışması yaptı.

Bu çalışmanın ardından performans uzmanı Scott Piri yönetiminde ısınma açma germe hareketleri gerçekleştirildi.

Antrenmanın ana bölümünde ise taktik bir çalışma yapıldı.

Albert Riera ve Dany Nounkeu antrenmanın tamamında yer alırken, Johan Elmander takımdan ayrı salonda ve sahada çalıştı. Aykut Erçetin’in tedavisine devam edildi

Ne ara sakatlandın be adam :n: :n:

Alicanfmfan
14.Şubat.2013, 00:50
Aykut Erçetin'i tedavi edilsin diye aldılar herhalde takıma. :D

Baros gol demekti. Güle güle Kral.

Biz seni pıtı pıtı top sürmelerinle hatırlayacağız.

petrol_fb12
14.Şubat.2013, 06:20
2011/2012 Sezonu.

Milan Baros Süper lig Ve Süper Final 1364 Dakika sahada kalmış.

Toplam 8 Gol 9 Asist

Elmander Süper Final ve Süper Lig Maçları Dahil 2930 Dakika Sahada Kalmış.

Toplam 12 Gol 9 Asist

Necati Ateş Süper Final ve Süper Lig Maçları Dahil 1173 Dakika Sahada Kalmış

Toplam 8 Gol 4 Asist yapmış.

Şehit Ailelerine 50.000TL bağışta bulunduğunda, bunu açıkladığı için menajerini kovan Baros! İnsanlığınla Seni Hiç Unutmayacağız MilanBaros!

europeanconquer
14.Şubat.2013, 14:37
Akhisar maçı kadrosuna alınan oyuncular; Hamit Altıntop, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Albert Riera, Didier Drogba, Dany Nounkeu, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Hakan Balta, Fernando Muslera, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Nordin Amrabat, Eray İşçan.

byariff
14.Şubat.2013, 16:21
http://yfrog.com/scaled/landing/737/3lhar.jpg

europeanconquer
14.Şubat.2013, 16:34
Sneijder'in sözde Fanatik'e verdiği röportajı,Sneijder bizzat kendisi yalanladı Twitter hesabından.

uAburak89
14.Şubat.2013, 16:41
Sneijder bu yalanlama ile gerçek Galatasaray'lı olmuş o zaman. :)

Takımdan ayrı çalışan Elmander için kadro dışı yazan siteler var, medya bitmiş resmen.

europeanconquer
14.Şubat.2013, 17:10
Sakat sakat oynamasını bekliyorlar herhalde :n: Yemin ediyorum bu medyanın nazarı değdi bu adama,Türkiye'ye geldi hayatında hiç sakatlanmamış adam sakatlıklarla boğuşuyor.Yani hiç demeyelim de az sakatlanmış diyelim :D

uAburak89
14.Şubat.2013, 19:21
Şirketimiz ile General Motors Türkiye Ltd.Şti. arasında 1 Ocak 2013-31 Mayıs 2013 tarihleri arasındaki dönem için 750.000 EUR, 1 Haziran 2013-31 Mayıs 2014 tarihleri arasındaki sezon için 1.500.000 EUR ve 1 Haziran 2014-31 Mayıs 2015 tarihleri arasındaki sezon için 1.500.000 EUR olmak üzere toplam 3.750.000 EUR tutarında sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=260326

E.Cartman
14.Şubat.2013, 20:29
Şirketimiz ile General Motors Türkiye Ltd.Şti. arasında 1 Ocak 2013-31 Mayıs 2013 tarihleri arasındaki dönem için 750.000 EUR, 1 Haziran 2013-31 Mayıs 2014 tarihleri arasındaki sezon için 1.500.000 EUR ve 1 Haziran 2014-31 Mayıs 2015 tarihleri arasındaki sezon için 1.500.000 EUR olmak üzere toplam 3.750.000 EUR tutarında sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=260326

General Motors Opel'in sahibi zaten, sanırım ayrıntıları bildirilmemişti sponsorluğun.

uAburak89
14.Şubat.2013, 20:38
General Motors Opel'in sahibi zaten, sanırım ayrıntıları bildirilmemişti sponsorluğun.

Aynen o zaten çünkü tarih 1 Ocak diyor.

byariff
15.Şubat.2013, 15:31
hadi bakalim buyuk bi firma ile sponsorluk gorusmesinde sona gelmisiz..

Yavuz12
15.Şubat.2013, 17:21
http://i1053.photobucket.com/albums/s475/yavuzknows/4B201541_zps1ff19dc8.gif

Bu rezalet nedir peki ?

europeanconquer
15.Şubat.2013, 17:29
Daha yeni açıldı,şu an site rezalet bir halde ancak zamanla düzeltilecektir.

zeck17
15.Şubat.2013, 18:33
https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=22168
Drogba imzelı forma gsstore'de

https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=22035
Sneijder imzalı forma tekrar satışta

Bu arada Drogbanın forma numarasını bilme yarışmasının sonuçları ne zaman açıklanacak ya da açıklandı mı

europeanconquer
15.Şubat.2013, 18:34
Açıklandı onlar.

zeck17
15.Şubat.2013, 18:42
Tamam teşekkürler bilmiştik ama çıkmamış bize :)

E.Cartman
15.Şubat.2013, 22:53
Bi şey merak ettim. Bu Liv Hospital işi ne iş ? Bizim sponsor Medical Park değil mi ? Drogba orda sağlık kontrolünden geçti şimdi de Cenk Akyol orda tedavi görüyor ki basket takımının adı GS Medical Park :D Sağlık anlaşması iptal mi oldu noldu ya da başka bi iş mi dönüyor acaba

uAburak89
15.Şubat.2013, 22:55
Sahibi aynıymış iki hastanenin, reklamı olsun diye böyle yapıyorlar.

E.Cartman
15.Şubat.2013, 22:57
Zaten bende çözdüm işi aynı şirketin A++ hastanesi :zuhaha

LadroN
16.Şubat.2013, 01:15
Sneijder ve Drogba Burak'ı kendi seviyelerine çekerseler tadından yenmez.Drogba bu oyunla Burak'a çok gol attırır.

europeanconquer
16.Şubat.2013, 01:26
Yekta'nın Drogba yorumu ;

https://twitter.com/yek_35/status/302528948435288064

uAburak89
16.Şubat.2013, 01:34
Takım içi dengeler..

zeck17
16.Şubat.2013, 01:35
Çarşamba olası bir tur atlatacak skor gelirse takım düzlüğe girmiş olup girilen risklerden başarıyla çıkmış olacak gibi

Alicanfmfan
16.Şubat.2013, 01:39
İnşallah inşallah.

Nocna Mora
16.Şubat.2013, 01:48
Drogba - Sneijder - Burak üçlüsünün uyumunu çok beğendim. Umarım böyle devam ederler.

4-2-3-1 oynandığında Burak'ı sağda Emre'yi solda izleriz diye düşünüyorum. Başka bir oyuncu gelmiyor aklıma. Ligde yabancı sınırı var çünkü. 4-3-1-2 oynadığımızda da Hamit Selçuk Melo 3lüsü orta sahayı oluşturacaktır maçın başında gördük zaten bu sistemi de.

Drogba'nın baya fotoğrafını çekmişler gördüğüm kadarıyla.. En beğendiğim:

https://pbs.twimg.com/media/BDK7rQeCIAA05WH.jpg:large

Diğerleri de şöyle:
http://i.imgur.com/bxzEZtU.jpg
http://i.imgur.com/Wuc8Jau.jpg
http://i.imgur.com/ARxkd15.jpg
http://i.imgur.com/6nUCLns.jpg
http://i.imgur.com/JApdt4m.jpg
http://i.imgur.com/LePeBGD.jpg
http://i.imgur.com/UxvbGT2.jpg
http://i.imgur.com/cmhggCI.jpg
http://i.imgur.com/9Jsj2f7.jpg
http://i.imgur.com/Cg7KaRO.jpg
http://i.imgur.com/dXONN6c.jpg
http://i.imgur.com/tIWzaDU.jpg
http://i.imgur.com/Q5aJi7f.jpg
http://i.imgur.com/J0nJxWE.jpg
http://i.imgur.com/uptc2gR.jpg
http://i.imgur.com/d7J8Lhm.jpg

hakan769
16.Şubat.2013, 02:05
7 Maç Arenada 5 Maç Deplasmanda
Şampiyonluğa ADIM ADIM !

uAburak89
16.Şubat.2013, 02:26
İpler bizim elimizde, ortada 36 puan var. 7 maçı içerde oynamak büyük avantaj, 32. haftada en yakın rakibe 7 fark yapsak en temizi olur sonuçta derbilerde bariz şekilde iyiyiz ama riske girmemek gerek tabii bu çok zor gözüküyor.

Alicanfmfan
16.Şubat.2013, 02:52
Ordu ve Eskişehir maçları çok önemli. Ordu ile evimizde oynayağız. Ancak Eskişehir deplasmanı 3 puan ile kapatırsak, yani Ordu-Eskişehir maçlarını 6 puan ile kapatırsak, birde Schalke'yi avantajlı bir skor elde edersek, gerisinin geleceğine inanıyorum.

europeanconquer
16.Şubat.2013, 02:59
Eskişehir deplasmanından acaip çekiniyorum ben.Çok zorlu bir maç olacak.Eskişehir'e zaten şansımız pek tutmuyor.

Alicanfmfan
16.Şubat.2013, 03:00
Yani herşey olabilir. İnşallah sezon sonunda yine biz şampiyon oluruz...

europeanconquer
16.Şubat.2013, 03:02
Aynen abi önemli olan o.

RaSenGan
16.Şubat.2013, 13:27
Drogba olduktan sonra Barcelona deplasmanına gitsek de olur :D

europeanconquer
16.Şubat.2013, 13:56
Yardımcı olması açısından 3 takımın 27.haftaya kadar ki fikstürü;

http://i.imgur.com/ujdRoqe.png

http://i.imgur.com/yCOxzi9.png

http://img18.imageshack.us/img18/713/31e4767ade644ca889425b8.png

Kağıt üzerinde en kolay fikstür bizim ki gibi duruyor ancak her şey olabilir.Fenerbahçe'nin maçları gerçekten çok zor.Beşiktaş'ta 23. ve 26. haftalar arası kritik maçlar yapacak,hadi hayırlısı.

Nocna Mora
16.Şubat.2013, 14:06
Fener eğer bu fikstürden sağlam çıkamazsa Aykut Kocaman gönderilir diye düşünüyorum. En avantajlı takım Galatasaray gibi duruyor. Hadi hayırlısı.

ozan42
16.Şubat.2013, 14:15
Gerçekten insan değil ya o nasıl sıcrama o nasıl kafa vurusudur ve sonrasında bayıldıgım gol sevıncı resmen taraftarıda ateslıyor gs'ın hagısı sneijder degil drogba olucak bence :D

erdem344
16.Şubat.2013, 14:15
Eğer yarın rakibimizi yenersek bu maçların hepsini kazanırız

Olurda kazanamazsak lige havlu atmış oluruz.

byariff
16.Şubat.2013, 14:21
Drogba Akhisar maçinda neler yapti ?

http://www.youtube.com/watch?v=qrlyU85ajEA&feature=youtu.be

buda masaustluk olabilir gibi :D

http://b1302.hizliresim.com/16/j/k58xh.jpg

hakan769
16.Şubat.2013, 15:07
http://i.imgur.com/sFjEZGX.jpg

erdem344
16.Şubat.2013, 15:11
Sabri güzelim fotoyu bozmuş :D :D :D

uAburak89
16.Şubat.2013, 15:22
Maçın ikinci yarısını indirip izledim. Güne süper başladım 62. dakikadan başlattım tabii izlemeye. :)

Drogba oyuna giriyor, ilk topla buluşmasında kafa ile güzel bir yere indiriyor. Bir sonraki pozisyon 2 defa çok güzel yerde olmasına rağmen Hamit pası vermiyor. Golü geliyor, sonrasındaki topa dokunmasında 2. gol geliyor, bir sonraki topla oynamasında Sneijder'ı pozisyona sokuyor. Özellikle Drogba & Sneijder'ın ikili oyunlarından çok pozisyon çıkacak gibi. Burak'a attırmaya çalıştığı pozisyonda pası biraz daha yavaş olsa asisti yapmış olacaktı. Bundan daha iyi bir başlangıç yapamazdı herhalde Drogba, muhteşem oldu. :)

Her maç böyle olacak değil tabii ama ağır çekimde hücum eden takıma bir canlılık getireceği ortada, takımla da çok çabuk kaynaşmış gözüküyorlar hem Sneijder hem de Drogba. İkisi de hırslı oyuncular, bu sene onlar olmadan da şampiyon olabilirdik, Schalke'yi de eleyebilirdik ama çok katkı verecek gibi duruyorlar.

Selçuk İnan biraz daha defansif sorumluluk almaya başladı, daha doğrusu zorunda kalıyor çünkü Yekta inanılmaz kötü. Melo döndüğünde Selçuk biraz daha rahatlar, Bjk maçındaki Melo sezonun en iyi oyununu oynuyordu atılana kadar.

Schalke maçına, nasıl bir diziliş ve 11 çıkar bilmiyorum ama Yekta yerine Melo oynamalı bence. Ayrıca geçen seneki gibi savunmada ciddi olacaksa Sabri yerine de Eboue oynamalı. Bu kadar çok orta imkanı bulamayız o maçta, Eboue'nin ortaları çok daha iyi, hücuma çıkışları çok daha etkili. Bulduğumuz fırsatları iyi değerlendirmeliyiz.

zeck17
16.Şubat.2013, 18:35
Drobanın Burak'a o pası verdikten sonra kendine kızışı bile türk futbolculara ders olarak izletilmeli çok üst düzey yetenek ve karakter

Kaka Leite
16.Şubat.2013, 18:39
Sneijder transferini falan bir kenara koydum, tek başına tur atlatacak adamdır Drogba.

Top sürüşü bile güven veriyor adamın, geldiğinde de söylemiştim Drogba ayrı bir adamdır.

Sneijder falan tanımam ben onun üstüne, Sneijder'inde yapabilecekleri vardır ancak bir Drogba olamaz bana göre ağırlık olarak.

Bir Kezman geldiğinde (verdiği katkı konusuna girmeyin, gelişi hakkında konuştum.) bir de Drogba gelirken bu kadar sevindim ben. Benim izlediğim 2 önemli oyuncu idi bu adamlar önemli ve özel.

Facx
16.Şubat.2013, 18:41
Sneijder transferini falan bir kenara koydum, tek başına tur atlatacak adamdır Drogba.

Top sürüşü bile güven veriyor adamın, geldiğinde de söylemiştim Drogba ayrı bir adamdır.

Sneijder falan tanımam ben onun üstüne, Sneijder'inde yapabilecekleri vardır ancak bir Drogba olamaz bana göre ağırlık olarak.

Bir Kezman geldiğinde (verdiği katkı konusuna girmeyin, gelişi hakkında konuştum.) bir de Drogba gelirken bu kadar sevindim ben. Benim izlediğim 2 önemli oyuncu idi bu adamlar önemli ve özel.

:D Sneijder yerine de Kaka gelseydi Galatasaray lı olucaktın heralde :D

Kaka Leite
16.Şubat.2013, 18:49
:D Sneijder yerine de Kaka gelseydi Galatasaray lı olucaktın heralde :D

Bu sevda bitmez gönüllerde :)

Maçlarına giderdim, ancak olmazdım. Keşke gelse idi ben iddia ediyorum çok büyük işler yapardı Kaka - Drogba ikilisi.

Sneijder ile de yapar inşAllah.

byariff
16.Şubat.2013, 18:53
Drogba Takimin kaptani agbisi yalniz ujfalusiden sonra bir lider daha kazandik. ah ah keske ujfalusi sakatlanmasaydi...

europeanconquer
16.Şubat.2013, 20:12
Drogba

Drogba'nın golünün tribün çekimi.Bir Arena havası asla katmaz ama bu da Drogba abi :n:

E.Cartman
16.Şubat.2013, 22:51
Didier Drogba La La La La

Alicanfmfan
16.Şubat.2013, 22:54
Drogba'nın Gol anonsu

Beyler, adam kaç hafta önceden bildi. Dakika 66 'larda geldi zaten gol, Sneijder Selçuk falan.:icon_eek:

uAburak89
16.Şubat.2013, 22:54
Bence farklı tezahürat aramaya gerek yok Drogba için, Marsilya taraftarının yaptığını çok sevdiğini söylüyor Drogba'nın Kaderi belgeselinde. Aynısını yapmak lazım. :)

europeanconquer
16.Şubat.2013, 23:14
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/9/3436/B_7538dc5d2415b2a694321011ea913ce8.jpg

Maşallah :(

Nocna Mora
17.Şubat.2013, 01:01
Drogba'nın Gol anonsu

Beyler, adam kaç hafta önceden bildi. Dakika 66 'larda geldi zaten gol, Sneijder Selçuk falan.:icon_eek:

Yoksa yoksa.... (::) Yalnız cidden bildi adam.. Saygılar üstad diyip kenara çekiliyorum.. :n:

Didier Drogba La La La La

Adam Pavarotti... :n:

Nocna Mora
17.Şubat.2013, 01:02
http://cdn.galatasaray.org/images/giris/5827_akhisarbelediyespor1-2galatasaray.jpg

Resmi site marşla açılıyor. Uzun zamandır görmemiştim :D

IcedEarth
17.Şubat.2013, 01:03
Yalnız yarın Fenerbahçe kazanırsa 2. ile aramızda 6 puan fark olacak. Kazanamazsa 2. Beşiktaş olacak, puan farkı 7 olacak. Üstelik yaptığımız onca saçma puan kaybına rağmen.

Bu sene de şampiyonluk bizde gibi.

uAburak89
17.Şubat.2013, 01:03
Sevgililer günü için eklendi o marş, ŞL öncesinde de ŞL müziği oluyor sitede.

Nocna Mora
17.Şubat.2013, 01:07
ŞL olayını biliyordum ama bunu duymak şaşırttı. Benim en sevdiğim marş 'Ölüm varmış, korku varmış' ama yenildiğimizde söyleniyormuş sanırım öyle söylemişti Cihan. :D

Nedvedmania
17.Şubat.2013, 01:15
ŞL olayını biliyordum ama bunu duymak şaşırttı. Benim en sevdiğim marş 'Ölüm varmış, korku varmış' ama yenildiğimizde söyleniyormuş sanırım öyle söylemişti Cihan. :D

Evet :) Hem Melodisinin yavaşlığı sebebiyle, hemde "Başarılar gelir geçer" gibi sözlerden dolayı yeniksek maç sonuna doğru söylenir :)

Nocna Mora
17.Şubat.2013, 01:18
Hmm. Hiç yenilmediğimiz için duymak zor tabi :)

Marş

Bir de bunu çok seviyorum.

Nedvedmania
17.Şubat.2013, 01:20
Benimki "Oooleey oley oley oleeey ! Şampiyooon Cimbombooom !" :)

Tezahurat neyse de gelsin artık şu Çarşamba günü. Hayatımda ilk defa canlı olarak ŞL Müziği duyacağım

mpaker66
17.Şubat.2013, 01:23
Evet :) Hem Melodisinin yavaşlığı sebebiyle, hemde "Başarılar gelir geçer" gibi sözlerden dolayı yeniksek maç sonuna doğru söylenir :)
Bu son beste neden söylenmiyor cihan? Şu güneş doğmasın, güller açmasın diye başlayan.
O beste süper ya :)

Nocna Mora
17.Şubat.2013, 01:23
Maçın biletleri satıldı mı? Bilgisi olan var mı

mpaker66
17.Şubat.2013, 01:24
Benimki "Oooleey oley oley oleeey ! Şampiyooon Cimbombooom !" :)

Tezahurat neyse de gelsin artık şu Çarşamba günü. Hayatımda ilk defa canlı olarak ŞL Müziği duyacağım
Nasıl bilet buldun yahu? :)

europeanconquer
17.Şubat.2013, 01:27
Saldır Galatasaray!

Benim en sevdiğim :icon_cool:

Nedvedmania
17.Şubat.2013, 01:28
Bu son beste neden söylenmiyor cihan? Şu güneş doğmasın, güller açmasın diye başlayan.
O beste süper ya :)

Tezahuratın arasında nefes almaya vakit yok, bekleme kısmı yok. Tribünde söylenmesi çok çok zor bu tezahuratın. Daha ilk dinlediğim gün dedim bu tezahurat asla tutmaz diye. Tutmadı da. Çünkü dediğim gibi nefes alma kısmı yok. ultrAslan'ın dışında olan kişilerin bu tezahuratı ezberlemesi çok zor. Anca tayfa içinde felan grupça söylenir bu tezahurat. Zaten de öyle oluyor. Bazen ilk yarının sonlarına doğru söylenmeye başlıyor, baktılar milletten katkı yok değiştiriyorlar :)

Nedvedmania
17.Şubat.2013, 01:29
Nasıl bilet buldun yahu? :)

Abimin kombinesi var. Abim de yurt dışında olacak. Doğal olarak bana kalıyor kombine :D Üniversiteye 1 hafta geç gidiyorum bu maç için :)

E.Cartman
17.Şubat.2013, 01:30
Re Re Re Ra Ra Ra Gassaray Gassaray Cimbom Bom

küçüklüğümden beri hastası olduğum tezahurat her söylenildiğinde tüylerim diken diken oluyor

mpaker66
17.Şubat.2013, 01:33
Abimin kombinesi var. Abim de yurt dışında olacak. Doğal olarak bana kalıyor kombine :D Üniversiteye 1 hafta geç gidiyorum bu maç için :)
Çok iyi olmuş senin için :) 1 değil gerekirse 4 hafta devamsızlık hakkımı kullanırdım bu maç için ben :D

zeck17
17.Şubat.2013, 01:36
Sen varya sen başımın tacı gözümün bebeği ve şereftir seni sevmek tabikide bu arda galatasaray tribünlerinin uzun zaman sonra bu kadar zevkli ve dolu görmek çok güzeldi

europeanconquer
17.Şubat.2013, 01:40
Tezahürat değilde,tribünün sahaya arkasını dönüp bir o yana bir bu yana doğru gitmesi çok güzel,izlemesi çok keyifli :)

Edit:Yanlış hatırlıyor olabilirim.Sırtları dönük olmayabilir ancak bir o yana bir bu yana gittiklerini çok iyi hatırlıyorum.

Nocna Mora
17.Şubat.2013, 01:48
Müthiş

Müthiş ya.. :)

Alicanfmfan
17.Şubat.2013, 01:56

Fazla kombine yada bilet falan var mı Cihan ? Varsa fena olmaz hani. Paslaşırız. :D

Nocna Mora
17.Şubat.2013, 02:19
Hopp fazla bilet varsa bize de paslayın..;)

zeck17
17.Şubat.2013, 02:20
Gökmen Özdenak vs Drogba
http://s1.directupload.net/images/130216/olso64jv.swf
http://b1302.hizliresim.com/16/j/k6393.png

IcedEarth
17.Şubat.2013, 02:21
Ben de Nevizade Geceleri ile Gerçekleri Tarih Yazar seviyorum. Ama şu Sen Var Ya Sen'i hiç sevmiyorum. Allah'ın arabeskçisinin rezil şarkısını almışlar, marş diye koymuşlar önümüze. Ne zaman bunu söylemeye başlasalar takım uyuyor, rezalet top kayıpları ve gol yemeler başlıyor. Hiç söylemeseler keşke şu kıytırık marş çakması şeyi.

darkkobal123
17.Şubat.2013, 02:25
Gökmen Özdenak vs Drogba
http://s1.directupload.net/images/130216/olso64jv.swf
http://b1302.hizliresim.com/16/j/k6393.png
Seviye yerlerde yine.

mpaker66
17.Şubat.2013, 02:40
O değilde Schalke maçında nesıl bi kadro çıkacak acaba?

uAburak89
17.Şubat.2013, 02:44
O değilde Schalke maçında nesıl bi kadro çıkacak acaba?

Muslera - Eboue(Sabri) - Semih - Dany - Riera - Hamit - Melo - Selçuk - Sneijder - Burak - Drogba

Muslera - Eboue(Sabri) - Semih - Dany - Riera - Hamit - Melo - Selçuk - Emre(Amrabat) - Sneijder - Drogba(Burak)

2. kadro daha çok öne çıkıyor bence.

Alicanfmfan
17.Şubat.2013, 02:46
En büyük sorun Sabri mi , Eboue mi olacak sağda ? Sonuçta önlerinde formda bir Bastos var. Eboue'yi tecrübe yönünden tercih edebilir, ya da Sabri'ye son performanslarından dolayı güvenebilir. Hoca daha iyi bilir.

---------------------Muslera---------------------

-Eboue------Dany-------Semih-------Riera-

----------------Melo-------Selçuk---------------

-Sneijder--------------------------------Hamit-

----------------Drogba------Burak-------------

- Sneijder'i ortaya çekip, Drogba-Burak ikilisinin yerine Emre Çolak veya Amrabat'ıda koyabilir orta sahaya. Drogba sonralardan taze kan olarak girebilir. Bilemiyorum bir sürü alternatif çıkacak gibi.

uAburak89
17.Şubat.2013, 02:51
Eboue büyük maçlarda iyi oynuyor, hücumu etkili. Savunmada gamsız takılmayacak, uyumayacak, rakip orta açarken en azından ayağını uzatacaksa muhakkak ilk tercih olmalı.

Rakip Alman takımı, liginde iyi olmasa da gruptan namağlup çıkmış. Biz o gruptan çıkar mıydık ciddi soru işareti. Eksikleri olması, formsuz olmaları farketmez, herşey mümkün. Bastos ve Farfan'a önlem almazsak çok büyük hayalkırıklığı olabilir. 4-3-1-2 cidden güzel duruyor kağıt üzerinde ama ilk önceliğimiz gol yememek olmalı bence. Basan, savaşan bir takım şart.

Corpus
17.Şubat.2013, 02:53
Burak' ı kesmez bence Hoca. Aynı şekilde Drogba da oynamalı. Ancak bu şekilde oynayınca dinamik bir ortasaha lazım bize. Hem pas yapabilen hem çift yönlü oyunculardan kurulu. Selçuk - Melo - Hamit - Sneijder gibi dm - 2mc - amc gibi çıkarsak ve sürekli yer değiştiren ve koşan bir ortasahamız olursa rakibin bizi durdurması imkansız.

Hamit - Melo - Selçuk - Sneijder gibi 4lü ortasaha hem pas yapabilir hem defansta bol bol koşabilir. Önde basan bir takım olduğumuz için Drogba - Sneijder - Burak' ın rakip defansın top çıkarmasını engellemesi, uzun oynandığında da Melo' nun karşılayıp dönen topları Hamit ve Selçuk sayesinde toplanması etkili ataklara başlamamız ve rakibin pas yapmasını engellememiz açısından çok yararlı olur.

En çok sorun yaşayacağımız bölge yine sol kanadımız olacaktır. Sağ kanatta Eboue oynar ise eğer çok sıkıntı yaşayacağımızı pek düşünmüyorum. Stoperlerimizin hızlı olması bu maçta oldukça işe yarayacaktır.

Sonuç olarak Schalke04 bizi zorlayacaktır. Ancak turu geçme konusunda şanlarının çok az olduğunu düşünüyorum.

mpaker66
17.Şubat.2013, 02:53
----------------Muslera------------------------

eboue-----------semih--------danny----riera

Hamit-----------Melo--------Selçuk----------
------------------------------Sneijder--------
-----------------Drogba----------------------
---------------Burak------------------------

Drogba ve Sneijder gezerek oynayacaktır özellikle sola yakın. Burak sağa yakın santrafor oynar. Melo olmazsa Amrabat olur Melonun yerinde Sneijder oynar.

byariff
17.Şubat.2013, 03:01
bizde yapalim hoca boyle cikar bence :D

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Melo-Selcuk

Hamit-Sneijder-Burak

Drogba

petrol_fb12
17.Şubat.2013, 03:05
Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Selcuk-Melo

Burak-Sneijder-Amrabat

Drogba

Yada cok ekstra bir şey olmasa böyle cıkıcak.Amrabat yerine Emre Çolak olabilir.Hamit yedek oturtur.

ReaList
17.Şubat.2013, 03:06
Bende bir kadro yapayım bari elim armut mu topluyor :p

Bence maça şöyle çıkar;
Drogba ve 10 kişi

mpaker66
17.Şubat.2013, 03:08
Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Selcuk-Melo

Burak-Sneijder-Amrabat

Drogba

Yada cok ekstra bir şey olmasa böyle cıkıcak.Amrabat yerine Emre Çolak olabilir.Hamit yedek oturtur.
işte bu imkansız. Rakibin en tehlikeli bölgesi kanatlarıyken bu intihar olur, hamit kesin çıkacak ve bastos'un önünde duracak ayrıca hamit büyük maçların oyuncusu.

petrol_fb12
17.Şubat.2013, 03:09
Hamit oynarsa.Sol bek oynamaz verim alınamaz.Bu durumda ya sağ kanatta yada Sniejder yerinde yada Melo'nun yerine oynayacak.Sen olsan hangisini ? Keserdin ?

zeck17
17.Şubat.2013, 03:12
Hangi kadro çıkacak bilmiyorum ama avrupada farklı oynuyoruz ilk maçlarda çok heyecanlanan futbolcu oldu ama şimdi heyecanlanmayacak 11 tane oyuncumuz var drogba-burak-sneijder-hamit-melo-selçuk-eboue-semih-dany-riera-muslera hepsinin kariyerlerinde başarıları var bu atmosferi kaldırabilecek oyuncular

erdem344
17.Şubat.2013, 03:21
Musllera - Sabri - Semih - Danny - Riera - Selçuk - Melo - Hamit - Sınayder - Burak(amrabat) - Drogba

byariff
17.Şubat.2013, 04:01
alin size wallaper :D

http://fc06.deviantart.net/fs71/i/2013/047/7/e/galatasaray_drogba_by_milcanx-d5v4lo7.png

Hugo
17.Şubat.2013, 04:05
Melo'nun olmayacağını Yekta'nın oynayacağını düşünüyorum. Sağda Hamit Solda Amrabat ilerde Burak başlarız, Drogba yedek olur yine muhtemelen.

mpaker66
17.Şubat.2013, 04:06
Hamit oynarsa.Sol bek oynamaz verim alınamaz.Bu durumda ya sağ kanatta yada Sniejder yerinde yada Melo'nun yerine oynayacak.Sen olsan hangisini ? Keserdin ?
Yazdığından bişey anlamadım :S

petrol_fb12
17.Şubat.2013, 04:08
Yazdığından bişey anlamadım :S

Hamiti nerde oynatacak ?

Burak cok formda,Sniejder kenarda oturtamazi,Hamit sol Knatta oynarsa verim alınamaz.Orta sahada Melo'yu keser otobana döner orası.

Hamit koymak için kimi keserdin ?

byariff
17.Şubat.2013, 04:08
petrol bende anlamadim turkce konus aga turkce

footballer33
17.Şubat.2013, 04:12
Kadro yapma yarışması mı var? Doğru 11'i yazana ne ödül verilecek, ona göre yapayım ben de bir 11. :icon_smile:

Edit: Şaka mahiyetinde yazılmış bir mesaj. Yanlış anlayıp yanlış yerlere çekmeyin diye söylüyorum. :)

mpaker66
17.Şubat.2013, 04:22
Hamiti nerde oynatacak ?

Burak cok formda,Sniejder kenarda oturtamazi,Hamit sol Knatta oynarsa verim alınamaz.Orta sahada Melo'yu keser otobana döner orası.

Hamit koymak için kimi keserdin ?
Amaç zaten hamit'i sağ kanatta kullanıp rakibin sol kanadına çare bulmak ki hamit'i oynatmak için bu dediklerinden hiç birinide kesmeye gerek yok zaten. Sneijder ve Drogba sola yakın oynarlar Riera'da soldan sık sık çıkar.

Alicanfmfan
17.Şubat.2013, 04:22
Avrupa'da Hamit Altıntop olmazsa olmazdır. Bütün maçlarda müthişti. Dediğim kadro ile çıkacagız maça bence...

Kaka Leite
17.Şubat.2013, 08:41
petrol bende anlamadim turkce konus aga turkce

Ben bu işi yapmama rağmen halen daha anlayamadım kendisini :icon_biggrin:

Sneijder ve Drogba oynasın da gerisi önemsiz, özellikle Drogba.

europeanconquer
17.Şubat.2013, 13:00

Burada arkadaş Bastos'un sağ kanat oynayacağını düşünerek Hamit sol da oynamaz demiş.Bu durumda sağ kanat,forvet arkası veya defansif orta saha olarak oynar demiş.Sen olsan hangisini keserdin ? demiş.

sui generis
17.Şubat.2013, 13:04
Burak solda oynar :)

Addolorato
17.Şubat.2013, 13:08
Bu arada Bastos'u falan geçin Avrupa maçlarında oynayamıyor statü gereği.

europeanconquer
17.Şubat.2013, 13:09
Bastos Şampiyonlar Ligi'nde oynadı mı ki ?

ReaList
17.Şubat.2013, 13:12
http://f1302.hizliresim.com/16/k/k6dzx.jpg

Corpus
17.Şubat.2013, 13:17
Alman ekibinin sportif direktörü Horst Heldt ise yaptığı açıklamada, "Bastos'u transfer etmekten dolayı çok mutluyuz. O çok tecrübeli bir oyuncu ve sahip olduğu özel yetenekler sayesinde bize çabukcak katkı sağlayabilir. Ayrıca onu Şampiyonlar Ligi'nde de oynatabileceğiz." dedi.

Oynuyormuş.

petrol_fb12
17.Şubat.2013, 13:23
Az önce Mackolikten baktım.Bastos'a son 3 maçta takımın gol yükünü ceken o.Formda İstanbul'da dikkat etmesi lazım Fatih Terimin.Birde Farfan var.Fm 2006 hatırlarım iyiydi baya orda profili..

europeanconquer
17.Şubat.2013, 13:36
Schalke Mainz ile 2-2 berabere kalmış bu bizim için iyi ancak Bastos 2 gol atmış,çok dikkat etmeliyiz çok.

Gncl1905
17.Şubat.2013, 13:38
Adamların en tehlikeli yerleri kanatları Farfan ve Bastos. Sol bekleri de iyiydi son yıllarda nasıl bilmiyorum ama fena adam değildi diye hatırlıyorum. Alman ekolü ne kadar kötü olursa olsunlar tehlikeli takım. Buna rağmen sakatları, sattıkları oyuncu, form durumları elimizi güçlendiriyor. Hadi hayırlısı diyelim.

Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba 11'i istiyorum. Maç içinde 4-4-2, 4-3-1-2 gibi varyasyonlar uygulanır. Ama FT Riera'ya güvenmeyip sol kanata prese yardım edecek bir adam koyabilir.

İnşallah kazanırız :) 3 gün var daha ama heyecanlandım şimdiden.

Corpus
17.Şubat.2013, 13:44
Ne yaptın Riera?
Albert Rieara'nın Akhisar Belediyespor'lu Kenan'a yapmış olduğu hareket takım arkadaşlarının tepkisine neden oldu.

G.Saray’da Akhisar karşısındaki galibiyet ve yeni transferlerin takıma uyum sağlaması herkesi sevindirirken, Albert Riera’nın bu kez de kırmızı kart görmeden maçı bitirmesi herkese derin bir nefes aldırdı. Ege ekibine karşı sol bekte mücadele eden İspanyol oyuncu karşılaşmanın 53. dakikasında taç çizgisi kenarında Kenan Özer’e sert bir faul yaptı.

Yerde kalan Akhisarlı oyuncunun üzerinden atladığı sırada ise Riera, meslektaşının sırtına basarken tüm sarı-kırmızılıların yürekleri ağzına geldi. 0-0 devam eden kritik mücadelede yaşanan olayın ardından yardımcı hakem Ali Saygın Ögel’in bayrağını kaldırmasıyla birlikte teknik heyet de ‘eyvah’ dedi.

BATE Borisov maçında Raul Meireles’in gördüğü gereksiz kırmızı kartın bir andan benzerini yaşamakla karşı karşıya kalan Cimbom, hakem Halis Özkahya’nın Riera’yı uyarıp kart vermemesiyle nefes aldı. Ancak takım arkadaşları ise İspanyol oyuncunun pozisyonu için aralarında yaptıkları konuşmada, “Az daha bizi yakıyordu. Böyle kritik bir maçta bu yapılır mı?” diyerek sitemde bulundular.

Teknik heyet ve yönetim ise İspanyol oyuncunun daha önce de bu tarz hareketler yaptığını ancak hep kurtulduğunu belirtip uyarılması gerektiği görüşünde birleşti.

Vatan

petrol_fb12
17.Şubat.2013, 13:55
Akhisar maçlarını izlediğimde.Genelde Kenan Özer böyle fouller yapılıyor.Hatta tartışmaya kadar gidiyor.Bu oyuncuda bir şey var İyi oynuyor diye yada tipinden dolayı sevmiyorlar.

europeanconquer
17.Şubat.2013, 14:00
Burada olay Kenan Özer değil,olay Riera'nın niye böyle davrandığı.Sinir olmaya başladım.Her maç buna benzer olayı var.

uAburak89
17.Şubat.2013, 14:04
Riera'nın var bir kaşıntısı bu ara, 2. ya da 3. maçı oldu bu, saçma sapan hareketler yapıyor bir de üstüne ne var dermiş gibi pis pis gülüyor. Yakışmıyor bu hareketler, pozisyon gereği falan olsa neyse de tamamen kasıtlı yapıyor. Uyarılmazsa kırmızıyı görmesi yakındır. Hoca Schalke maçından sonra dinlendirir belki Riera'yı.

Corpus
17.Şubat.2013, 14:28
Ali Ece; "Dortmund takımı son yıllarda Mönchengladbach'ın evinde kupa kaldırırsa, BM Başkanı "biz sizi 12-0" yenmiştik der mi?"

şimdi gördüm de böyle birşey söylemiş mi ?

Corpus
17.Şubat.2013, 15:39
Hakkında hiç bilmedikleriniz!
Galatasaray'ın transferi büyük ses getiren yıldızı Didier Drogba Türkiye gündeminden düşmüyor.

Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maçta 1 gol ve 1 asist ile oynayan Drogba, gündemden düşmüyor. HT Pazar’dan Elif Key, Drogba hakkında dikkat çekici bir değerlendirme yazısı yazı.

İŞTE O YAZI

New York Times’ta şiir gibi futbol yazıları yazan Rob Hughes, bir konferans için İstanbul’a geldiğinde sohbet ediyorduk. Futbolla ne kadar ilgili olup olmadığımı sordu. “Dünya Kupası’nda sırf Drogba’yı seyretmek için Fildişi Sahili-Brezilya maçına gittim. Kolundan sakatlığı vardı. Neyse ki oynadı. Ama kaptırdık. Evlendi” dedim. Kahkahalarla güldü. Sonra da dönüp, “Hayat bu, belli mi olur” diye ekledi. Bu kez ben kahkahayı patlattım.

Drogba’nın gelişi Hughes’un hayatın sürprizlerine dair tezini haklı çıkardı. Galatasaray’a geldiği haberi üzerine, ilk analiz yapan isimlerden biri yine Rob Hughes oldu. Hughes’a göre Drogba’nın Chelsea yerine Galatasaray’ı tercih etmesinin sebebi, sönmüş bir zafere dönmektense dışarıda ne var ona bir bakmak istemesiydi.

Hughes’a göre Drogba belki de kendisini Avrupa’da şampiyon yapan formuna dönemeyecek ama ondaki son közü ateşleyebilecek bir insanla buluşacaktı. O isim de Fatih Terim’di. Terim’le ilk karşılaşmalarında sarıldılar. Stratejik cümlelerin ustası Terim, ağzı kulaklarındayken “Galatasaray’ın 25 aslanına bir aslan daha katıldı” dedi.

SAVAŞI BİTİRDİ

Jose Mourinho ise Drogba’nın hayatını kaleme alan John MeShane’e Drogba’yı söyle anlatıyordu: “Didier inanılmaz bir oyuncu. Ama hepsinden önemlisi dünya üzerinde yaptıklarıyla, Afrika’nın insanı olarak, Fildişi Sahilleri için bir öncü olarak, bir baba olarak, bir evlat ve bir arkadaş olarak çok özel bir insan. Daha da önemlisi, hayatımdaki en iyi ve unutulmaz arkadaşım olarak varolması.” Fildişi Sahilleri’nin öncüsü ne demek? Takvim 8 Ekim 2005’ii gösteriyordu. Kanlı bir iç savasın içinde olan Batı Afrika ülkesi Fildişi Sahili’nin milli takımı Sudan’ı yendi ve 2006′da Almanya’da yapılacak Dünya Kupası’na katılmaya hak kazandı. Futbolcuların soyunma odasındaki kutlamaları ülkedeki tüm televizyonlardan canlı yayınlanıyordu. Takım kaptanı Didier Drogba mikrofonu eline aldı, dizlerinin üzerine çöktü, ağzından tarihi bir konuşma döküldü:

“Bayanlar baylar. Fildişi Sahili’nin kuzeyindekiler, güneyindekiler, merkezindekiler, batısındakiler… Biz bugün tüm Fildişi halkının birarada var olabileceğini, tok bir amaç uğruna oynayabileceğini gösterdik. Biz kutlamaların insanları birleştireceğinin sözünü verdik. Size dizlerimizin üzerinde yalvarıyoruz… Affedin! Affedin! Affedin! Afrika’da bunca zenginliğe sahip bir ülke savaşa sürüklenmemeli. Lütfen silahlarınızı bırakın. Seçimlere gidin. Her şey daha iyi olacak…” 4 yıldır süren bir savaş vardı, iç savaşta binlerce insan hayatını kaybetmiş. 100 binlerce insan evini terk etmişti. Drogba sözleriyle bir savaşı bitiren gerçek bir savaşçıydı; barışın mimarıydı, bir takım kaptanı 20 milyonluk nüfuslu ülkesini ağlatıyor ve barışa kavuşturuyordu.

İNSAN MISIN DROGBA!

Halbuki ülkesinden çok küçük yaşta ayrılmıştı. 5 yaşındayken Fransa’ya eğitim için gönderildi. Drogba’nın o günlerden hatırladığı, ailesinin onu dayısına teslim etmek için oğullarıyla beraber Fransa’ya uçakla gidemeyecek kadar fakir olmalarıydı. Drogba o günü çok net hatırladığım anlatacaktı: “Çok güneşli bir gündü. Boynuma ismimi yazıp beni uçağa bindirdiler. Hostesler bana, ben onlara baktım. Daha 5 yaşındaydım ve o gün zordu, çok zor. Orada her gün ama her gün ağladım!” Dayanamayıp anasının babasının yanına geri döndü. Lakin ülkedeki ekonomik kriz yüzünden bu kez maaile ülkeyi terk edeceklerdi. Yeni vatanları Fransa, Drogba’ya uygun görülen meslekse muhasebecilikti. Dayısı futbolcuydu, otoparklarda topun peşinden koşuyordu. Besbelli muhasebeci olamayacaktı. Fransa Ligue 2 takımlarından Le Mans’a transfer olduğunda 19 yaşındaydı. Le Mans’ın ardından Guingamp ve Marsilya geldi. Fransa’da yılın futbolcusu seçilen Drogba. bir sezonda efsaneleri arasına girdiği Marsilya’dan erken koptu. Sık sık “Milan’da Maldini neyse. Marsilya’da o olmak istiyorum” diyordu. 2003’te Rus milyarder Abramoviç 24 milyon sterlini gözden çıkarıp Drogba’yı Chelsea’ye kattığında, imza töreninde kendisi için neden bu kadar para ödediklerini anlayamadığını dite getirdi. Ama Drogba’nın futbol kariyeri Chelsea’ye gelmesiyle zirve yaptı. Oynadığı 223 maçta 100 gol attı. 8 yıl boyunca oynadığı bu takımda rekorlar kırdı, kaldırmadığı kupa kalmadı. Attığı goller ve asistlerinin ardından gıyabında sorulan soru “Sen insan mısın Drogba” oluyordu, insandı, hem de iyi kumaşlı olanlardan.

Drogba birası ve caddesi var

O Fildişi Sahilleri’nin efsanesi, kahramanı. Ailesi de öyle Annesi Clotilde. Atrika Kupası’nda stat mutfağına girip taraftarlara yemek yapıyor. Karısı; üçü erkek, biri kız dört çocuğuyla Drogba’nın arkasında duruyor. Drogba kariyeri bitince vatanına dönmek istiyor. “Belki teknik direktör olurum ama karım bundan hoşlanmayabilir diyor. Bu savaşçı, dünyayı bir topun peşinden koşan futbolcuların düzeltebileceğine inanıyor. Egolarından arınmış. Mourinho’nun dediği gibi, her savaşta her komutana lâzım olacak türden bir asker. Ülkesinde çikolata kaplarından telefon kapaklarına kadar her yerde Drogba var. Drogbacite adında bir dans. Drogba adında bir cadde, bir köy, bir bira var, herkesin içtiği! Drogba bir gazeteye röportaj veriyorsa, tirajı yüzde 85 artıyor.

O bir sosyal başarı sembolü. Saçlarına, yakalarını kestiği tişörtlerine kadar taklit ediliyor. “Hiçbir yerden çıktım” dediği vatanından çok uzakta, şimdi bu adam burada. Tanıyanlar; “Lider ruhlu ve tek derdi sevilmek” diyor. O bir şovmen, kibar, karizması var, dayanamadığı tek şey vasatlık. Bağış Erten’in dediği gibi, Galatasaray bir ruh transferi yaptı…

Politikaya girmeyecek

Fildişi Sahilleri’nin dertlerini üstlendiğinden, 2007’de Drogba Vakfı’nı kurdu. Aldığı sponsorluk ve reklam gelirlerini vakfın hesabına yatırtıyordu. Doğduğu kent olan Abidjan’da, Afrika’da dakikada bir çocuğun ölümüne neden olan sıtmayla savaş hastanesini de bir reklam anlaşmasından aldığı 3 Milyon euro ile açtı. AIDS kampanyalarının yüzü oldu. 2007’de BM İyi Niyet Elçisi, 2010’da Time dergisi tarafından dünyanın en etkili 100 isminden biri seçildi.

Hayatını ve kariyerini çizerken, hep ilk aşkı olan karısının ve çocuklarının mutluluğunu kriter olarak aldı. İngiltere’de kalışını da “Çocuklar uyandığımda İngilizce konuşuyor, benden de iyi konuşuyorlar. Bu bana yetiyor” diyerek özetliyordu. İngiltere’de ailedeki tek sıkıntı, oğlu Isaac’in bir Thierry Henry hayranı olarak evde Arsenal formasıyla dolaşmasıydı.

Afrika’nın çocuklarını da hiç aklından çıkarmadı. Drogba’ya dair makalelerde ülkesi için yaptıklarının Fildişi Sahili Devlet Başkanı’ndan dahi fazla olduğu savunuldu. Ona da çok soruldu: “Politikaya girsene!” BBC’nin Drogba belgeselinde, “Ben kimseyi yargılayacak değilim. Halkım çok acı çekti. Çok insan öldü. Bu savaştan ben de çok acı çektim. Şimdi kalkıp, ‘Benim köyüme saldırdılar’, ‘Öldürdükleri adam benim ailemden’ diyebilirim. Ya ötekileri? Acı çekmeye devam eden ve konuşamayan insanlar var. O yüzden buradayım” diyordu.

AMK

mpaker66
17.Şubat.2013, 16:17
Ali Ece; "Dortmund takımı son yıllarda Mönchengladbach'ın evinde kupa kaldırırsa, BM Başkanı "biz sizi 12-0" yenmiştik der mi?"

şimdi gördüm de böyle birşey söylemiş mi ?
Ali Ece evet dedi ben duydum. Futbolun ansiklopoedisi kendisi resmen.

Schalke mainz maçında çok kötüydü özellikle defansı.

uAburak89
17.Şubat.2013, 16:18
22. hafta itibariyle attığımız gol 42, yediğimiz 25. Geçen sene bu rakamlar 44'e 15 şeklindeymiş. Yenilen gol oldukça artmış.

Geçen sezon 22. haftayı 50 puanla kapatırken, bu sezon 43 puandayız. Cuma sendromları ve yenilen goller bu farkların oluşmasında temel etken. Herşeye rağmen son 49 haftanın 47'sinde liderliği koruduk.

Özgür Çetin
17.Şubat.2013, 16:41
Hamitsiz Avrupada verim alamayız.. Hamit Türkiye ligne adapte olamadı ama avrupada 6 maçtada iyi oynadı
Sabri danny semih riera hamit-selçuk-yekta sneijder burak drogba
4 3 2 1 şeklinde olacak sahada Galatasaray diye düşünüyorum.. Hamit göbek sag selcuk gobek sol olabilir..

Corpus
17.Şubat.2013, 17:03
sinayder

Kramponu bağlama şekline bak be :n:

uAburak89
17.Şubat.2013, 17:05
Böyle bir dilenme yok. :D

Tabii abartmış oldukça, çok nöbet tutmuş herhalde bu transfer için. :)

ozan42
17.Şubat.2013, 17:18
Hahaaha adam utanmasa tapıcak :D

Nocna Mora
17.Şubat.2013, 17:59
Drogba'nın kaderi diye bir belgesel var herkesin izlemesini öneririm. Ne kadar büyük bir insan oldugunu orda gözlemleyebilirsiniz.

Nedvedmania
17.Şubat.2013, 18:22
Tezahürat değilde,tribünün sahaya arkasını dönüp bir o yana bir bu yana doğru gitmesi çok güzel,izlemesi çok keyifli :)

Edit:Yanlış hatırlıyor olabilirim.Sırtları dönük olmayabilir ancak bir o yana bir bu yana gittiklerini çok iyi hatırlıyorum.

Sağa sola koşuyorduk sıra halinde :) Bizim pegasustan karşı tribün süper gözüküyordu. Karşından da biz müthiş gözükmüşüzdür muhtemelen :)

Namzet
17.Şubat.2013, 23:11
Çok abartmış gol atsa demekki uçacak:D

RaSenGan
17.Şubat.2013, 23:28
Acaba Çarşamba nasıl bir kadro olacak :) Eboue kesin oynar oynamalı da.Aynı şekilde Melo da öyle.Yekta savunmada çok yetersiz kalıyor.Drogba son maç 30 dk oynadı ama neler yaptığı ortada.Kesinlikle ilk 11de başlamalı.Duruma göre en azından bir 60 dk oynamalı.4-2-3-1 en uygunu gibi duruyor.Solda Burak oynasa daha iyi ama Amrabat'ı da görebiliriz orada.Ama Burak'ı da hoca kesmez herhalde.Sonuç olarak hiçbir şey belli değil :D

uAburak89
17.Şubat.2013, 23:37
Galatasaray - Schalke 04

Nocna Mora
17.Şubat.2013, 23:44
Güzel klip olmuş. Maçı merakla ve heyecanla bekliyorum

nannar
17.Şubat.2013, 23:58
klip mükemmel...

E.Cartman
18.Şubat.2013, 00:16
Klip süper olmuş, heyecan yaptım :D

byariff
18.Şubat.2013, 02:49
helal olsun kaptan.

Arkadaslar Galatasarayin buyuklugu ile basedemeyenler maksatli yalan haberlerle huzuru bozmaya calisiyorlar Yalan haberlerle duzenimizi ve huzurumuzu bozmaya calisanlara inanmayin, onlarin emellerine alet olmayin Takimimizda tam bir uyum ve huzur var kimsenin bozmasina izin vermeyin Dikkat edin arkadaslar her onemli karsilasma oncesi yalan haberlerle karisiklik yaratilmaya calisiliyor Her zamankinden daha dikkatli olmaliyiz. Her zamankinden daha cok birbirimize kenetlenmeliyiz. 19 yildir gururla tasidigim Galatasaray formasi altinda bugune kadar hicbir zaman yerli veya yabanci ayrimi yapmadim yapmamda Bu benim ne karakterime ne de Galatasaray liligima yakismaz boyle yalan haberlere itibar etmemenizi rica ederim herkese saygilar...

GeNç KaRTaL
18.Şubat.2013, 03:45
Biri Riera'ya dur desin.:icon_smile:

http://s14.directupload.net/images/130217/piqrg3bx.swf

Corpus
18.Şubat.2013, 03:47
Biri Riera'ya dur desin.:icon_smile:

http://s14.directupload.net/images/130217/piqrg3bx.swf

Yönetim de farkında zaten.

erdem344
18.Şubat.2013, 03:50
Bu hakeretleri emre yapsa varya eyvah eyvah diyorum

furkan58
18.Şubat.2013, 03:52
Yanılmıyorsam hiç birine kırmızı kart yemedi değil mi ?

barahir
18.Şubat.2013, 03:53
Yanılmıyorsam hiç kart görmedi..

petrol_fb12
18.Şubat.2013, 03:58
Riera Beşiktaş,Bursa,Antalya,Akhisar maçlarında hiç kart görmedi.

Corpus
18.Şubat.2013, 04:12
Riera' dan Galatasaray ' a laf çarpmak isteyenler olacaktır. Ancak bu kişiler bilmelidirler ki; biz kendi oyuncumuzun, başkanımızın veya herhangi birinin yaptığı ahlaksızlıkları veya terbiyesizlikleri "körü körüne" savunmuyoruz. Üstüne üstlük biz de tepkimizi koyuyoruz.

Riera' ya sizden önce Galatasaray taraftarları gereken tepkileri gösteriyor zaten. Kendinizi bu konuda boşu boşuna gerekli görmeyin derim.

Son olarak şunu ekleyeyim; bazı profesyonel oyuncular bu tip çirkeflikleri iyi bilir ve iyi uygularlar. Eğer herhangi bir spor dalıyla profesyonel olarak uğraştıysanız bilebilirsiniz. Belki bu yüzden Riera kart görmemiştir. Hakemlerin Galatasaray' ın herhangi bir oyuncusuna inisiyatif kullanarak kart vermediklerini düşünmüyorum. Akhisar maçının ilk yarısına bakın, verilmeyen kartlara bakın ve sonra Semih ve Dany' nin gördükleri ucuz sarı kartlara bakın. En basit örnekler bunlar. Aynı şekilde bu maçtaki kartlar demek değildir ki Akhisar kayrılıyor.

europeanconquer
18.Şubat.2013, 04:22
Riera niye böyle yapıyor anlamak güç.

Oceanus
18.Şubat.2013, 04:25
Önemli bir Avrupa maçımız var ve maçtan önce böyle şeyler yapılıyor medya tarafından tamamen takıma olumsuz bir hava yüklemek için.

byariff
18.Şubat.2013, 04:27
Önemli bir Avrupa maçımız var ve maçtan önce böyle şeyler yapılıyor medya tarafından tamamen takıma olumsuz bir hava yüklemek için.

iste o yuzden sabrinin açiklamalari cok onemli galatasaray maçi yaklasinca medya saldiriyor spk,melo,riera vs vs

Alicanfmfan
18.Şubat.2013, 04:35
Videonun altına Muhteşem Yüzyıl müziklerinden birini koyunca daha mı canileşiyor ? İleri zekalı insanlarda bunu basına sunuyor.

Çok güzel yapmış Riera, ayaklarına sağlık, misss. Dememizi bekliyorlar herhalde, en sonunda da diyeceğiz.

himone
18.Şubat.2013, 11:31
Riera' dan Galatasaray ' a laf çarpmak isteyenler olacaktır. Ancak bu kişiler bilmelidirler ki; biz kendi oyuncumuzun, başkanımızın veya herhangi birinin yaptığı ahlaksızlıkları veya terbiyesizlikleri "körü körüne" savunmuyoruz. Üstüne üstlük biz de tepkimizi koyuyoruz.

Riera' ya sizden önce Galatasaray taraftarları gereken tepkileri gösteriyor zaten. Kendinizi bu konuda boşu boşuna gerekli görmeyin derim.

Son olarak şunu ekleyeyim; bazı profesyonel oyuncular bu tip çirkeflikleri iyi bilir ve iyi uygularlar. Eğer herhangi bir spor dalıyla profesyonel olarak uğraştıysanız bilebilirsiniz. Belki bu yüzden Riera kart görmemiştir. Hakemlerin Galatasaray' ın herhangi bir oyuncusuna inisiyatif kullanarak kart vermediklerini düşünmüyorum. Akhisar maçının ilk yarısına bakın, verilmeyen kartlara bakın ve sonra Semih ve Dany' nin gördükleri ucuz sarı kartlara bakın. En basit örnekler bunlar. Aynı şekilde bu maçtaki kartlar demek değildir ki Akhisar kayrılıyor.

Kusura bakma ama milyonlarca insanı kendin gibi görme. Sen kendi oyuncuna tepki gösteriyor olabilirsin ama göstermeyen birsürü insan var. Nasıl sen Riera üzerinden GS'a tepki gösterilmesini yanlış buluyorsan aynı şeyler bizim için de geçerli. Milyonlarca taraftarı olan kulüplerin bütün taraftarlarının aynı karaktere sahip olduğunu düşünmek saflık olur. Seninle aynı fikire sahip olmayan ve "körü körüne" oyuncusunu savunan onlarca GS taraftarı tanıyorum. Bu tüm GS taraftarı onlar gibi demek değildir.

Aynı şey bütün takımlar için geçerlidir, bir takımın taraftarının yarısı objektif olabiliyorsa diğer yarısı kesinlikle değildir. Hatta bazıları haksız olduklarını bilmelerine rağmen sırf rakibi ile uğraşmak için çirkeflik yaparlar. Sanki kendi taraftarın mükemmel diğerleri değilmiş gibi konuşman talihsiz olmuş. Şunu unutmaki FB taraftarı da kendi futbolcusunu yeri geldiğinde eleştiriyor. Mesela ben yıllardır Emre ve Volkan gibi adamları eleştiririm benim gibi bir sürü FB taraftarı mevcut.

Meireles olayı olduğunda, Emre olayı olduğunda nasıl GS taraftarı koşarak FB sayfalarında eleştiri yaptıysa FB taraftarı da gelip eleştiri yapıyor. Sen bunlara sizene biz hallederiz mantığıyla yaklaştığın zaman eleştirdiğin insanlardan bir farkın kalmaz. Sonuçta sen bir FB, BJK veya TS taraftarı ile böyleri tartışmayacaksan veya tam tersi olmayacaksa takım tutmanın ne anlamı kalıyor, rekabetin ne anlamı kalıyor.

uAburak89
18.Şubat.2013, 11:46
4 hareketin 3'üne en azından sarı çıkmalı, sonuncusu zaten net kırmızı. Riera'nın önce uyarılması sonra da Orduspor maçında dinlendirilmesi lazım. Bu yaptıklarını tasvip etmiyorum, özellikle fair - play dışı davrandıktan sonra "ne var ki" "ne yaptım ki" manasında gülüşleri çok itici.

footballer33
18.Şubat.2013, 13:14
1-2 olsa neyse derim de, 4 hareketin birden kartsız kalması gerçekten düşündürücü. Burda aklıma gelen ilk şey, hareketleri hakemlere çaktırmadan yapması. Şu da var ki, Necip'e yaptığı hareket, çaktırmadan yapılabilecek ve hakemin görmeyeceği bir pozisyon olamaz, mümkün değil böyle bir şey. Bu durumda aklıma gelen 2. şey, hakemlerin kart gösteremeyecek kadar yüreksiz oluşu, buna cesaret edememeleri.

nannar
18.Şubat.2013, 13:57
1-2 olsa neyse derim de, 4 hareketin birden kartsız kalması gerçekten düşündürücü. Burda aklıma gelen ilk şey, hareketleri hakemlere çaktırmadan yapması. Şu da var ki, Necip'e yaptığı hareket, çaktırmadan yapılabilecek ve hakemin görmeyeceği bir pozisyon olamaz, mümkün değil böyle bir şey. Bu durumda aklıma gelen 2. şey, hakemlerin kart gösteremeyecek kadar yüreksiz oluşu, buna cesaret edememeleri.

Adam nasıl cesaret etsin yahu? daha 1 ay kadar önce adamın suratına tükürüldü ve bunu ısrarla aynı şekilde ve hem de 2 kere rapor etmesine rağmen oyuncunun tarafını tutan bir mhk,tff ve disiplin kurulu var bizim ülkemizde.Hakem "bana tükürdü" diyor, koruyucu ağalar "hayır tükürmemiştir,sen yalan söylüyorsun" diyerek hakemi yalancı konumuna düşürüp ,karakterine leke sürdüler resmen. sen olsan ondan sonra kart çıkarır mısın?

uAburak89
18.Şubat.2013, 14:04
Drogba 2500 adet forma siparişi vermiş ülkesine göndermek üzere. Yöneticilere ev konusunda acele etmeyin önce Schalke maçı geçsin, tesislere yakın olması önemli apartman da olsa farketmez demiş. Ailesini de maçtan sonra getirecekmiş. Ayrıca Scott Piri'den özel bir program hazırlamasını rica etmiş, eksikleri olduğunu düşünüyormuş.

Edit: Ali Ece sol bekte Eboue oynayabilir diyor, mantıken bakınca sol açıktan bozma Riera oynuyorsa Eboue de idare edebilir gibi. Hem Sabri kesik yemez, hem de en azından savunma anlamında daha iyi olabiliriz. Eboue ve Dany sol tarafı hızları ile daha iyi savunur. Mantıklı geldi bana bu fikir.

footballer33
18.Şubat.2013, 15:01
Adam nasıl cesaret etsin yahu? daha 1 ay kadar önce adamın suratına tükürüldü ve bunu ısrarla aynı şekilde ve hem de 2 kere rapor etmesine rağmen oyuncunun tarafını tutan bir mhk,tff ve disiplin kurulu var bizim ülkemizde.Hakem "bana tükürdü" diyor, koruyucu ağalar "hayır tükürmemiştir,sen yalan söylüyorsun" diyerek hakemi yalancı konumuna düşürüp ,karakterine leke sürdüler resmen. sen olsan ondan sonra kart çıkarır mısın?
Bu ülkede, futbol böyle yönetiliyor işte. Haklısın.

goosfraba
18.Şubat.2013, 16:12
adamda sıfır kompleks.

Corpus
18.Şubat.2013, 16:12
adamda sıfır kompleks.

Gençler her yönüyle örnek alsa keşke

europeanconquer
18.Şubat.2013, 16:23
Drogba takımda ki her oyuncu için büyük bir şans,hele hele Burak Yılmaz için biçilmiş kaftan,kendini müthiş bir şekilde geliştirebilir Burak,öte yandan takımda katkı yapmayacağı oyuncu yok,tam bir lider,tam bir profesyonel,tam bir dünya yıldızı...Kısa keseyim yoksa saymakla bitmez :n:

LadroN
18.Şubat.2013, 16:53
Drogba 2500 adet forma siparişi vermiş ülkesine göndermek üzere. Yöneticilere ev konusunda acele etmeyin önce Schalke maçı geçsin, tesislere yakın olması önemli apartman da olsa farketmez demiş. Ailesini de maçtan sonra getirecekmiş. Ayrıca Scott Piri'den özel bir program hazırlamasını rica etmiş, eksikleri olduğunu düşünüyormuş.

Edit: Ali Ece sol bekte Eboue oynayabilir diyor, mantıken bakınca sol açıktan bozma Riera oynuyorsa Eboue de idare edebilir gibi. Hem Sabri kesik yemez, hem de en azından savunma anlamında daha iyi olabiliriz. Eboue ve Dany sol tarafı hızları ile daha iyi savunur. Mantıklı geldi bana bu fikir.

Gecenlerde foruma yazmistim Eboue'yi sol bek olarak denememiz gerektigini.Bir kere denesek keske.

ThersoN
18.Şubat.2013, 17:48
Schalke maçı için geçerli olmayabilir ama genelde çift forvet oynaması gerekiyor bence takımımızın, zira akhisar maçında sezdiğim üzere drogba yanında oynayan ikinci forvet kesinlikle ok büyük şanslar yakalar. Savunmalar Drogba'ya yüklenecek, Akhisar maçındaki ikinci gol tarzında pozisyonlar ortaya çıkabilir.

petrol_fb12
18.Şubat.2013, 18:09
Eğer Fatih Terim Shalke maçına çift forvet başlar intihar olur bu ? Sen çift forvet oynadığın Akhisar maçında 2 net poziyon verdin.Akhisarın kalitesi belli durumu belli.Drogba fizik üstünlüğü olmasayıdı o maçı belki Akhisar kazanırdı.

Tek forvet Drogbayla başlasın.Eğer 2 forvet başlarsa.Şimdiden yazıyorum geçmiş olsun.

Çünkü karşındaki Akhisar'dan 10 kere daha iyi bir takım.Akhisar 2 girdiyse poziyona Schalke 5 girer.

Börk
18.Şubat.2013, 18:11
Katılmıyorum o 2 forvetten değil orta sahadaki zayıflıktan dolayı Melo bu maçta oraya toparlayacaktır.4-2-3-1 olabilir sağ tarafa Burak geçebilir o zaman da Hamit açıkta kalır.

petrol_fb12
18.Şubat.2013, 18:21
Katılmıyorum o 2 forvetten değil orta sahadaki zayıflıktan dolayı Melo bu maçta oraya toparlayacaktır.4-2-3-1 olabilir sağ tarafa Burak geçebilir o zaman da Hamit açıkta kalır.

Melo olsaydı pek fark olucağını zannetmiyorum.Merter Yüce,Emin Aladağ lig'de defansif anlamda iyi orta saha topa müdaleleri pasları vs.Top sürmeleri gayet iyi.Top kesmeleri

İşte 2 sinin Melo'dan tek farkı.Onların adı Merter,Emin diğerinin Melo.

Galatasaray Yekta oynuyor şu an Melo'nun yerine.Bu saydığım iki oyuncu Yekta'dan 10 8-9 gömlek daha iyiler..

Börk
18.Şubat.2013, 18:31
Sadece isimlerinin farklı olduğunu düşünüyorsan ben burada tartışmayı bitiriyorum iyi günler tekrar.

petrol_fb12
18.Şubat.2013, 18:33
Sadece isimlerinin farklı olduğunu düşünüyorsan ben burada tartışmayı bitiriyorum iyi günler tekrar.

Ben Kendi Oyuncularımızı korumak adına söyledim.Tff iyiki bu yabancı sınırlaması getirdi.Sonunda kendi içimize bakmaya başlıyıcaz.

Börk
18.Şubat.2013, 18:37
Ben her zaman bizim futbolcularımızın yanındayım.Ama kusura bakma yabancı sınırlaması geliyor diye iyiye kötü kötüye iyi diyemem.

Nocna Mora
18.Şubat.2013, 18:46
Riera için hazırlanan videoda ki ilk harekette kasıt yok bence. Digerlerine ise kesinlikle kart çıkmalı fakat ne yazık ki cıkmıyor. Eboue sol bekte oynamalı bence Riera'dan cok daha iyi performans verecektir. Sabri'de form tutmuş durumda zaten. Daha iyi olacaktır bence..

petrol_fb12
18.Şubat.2013, 18:46
Merter ve Emin kötü mü :) Bu bile bana yetti teşşekürler..

zeck17
18.Şubat.2013, 18:53
Galatasarayın ligde oynadığı seviyede avrupada oynayacağını sananlar büyük rüyalar görüyor demektir ve şunu söyleyeyim galatasaray rakibine göre taktikle sahaya çıkmaz çıkar kendi oyunumuzu oynarız

Nocna Mora
18.Şubat.2013, 19:49
Galatasaray U18'deki Tunahan ile bir bilgisi olan var mı. Baya gol atıyor sanırım.

Börk
18.Şubat.2013, 19:50
Merter ve Emin kötü mü :) Bu bile bana yetti teşşekürler..

Onu kastetmedim yine yanlış anlamışsın.Melo'ya kötü diyemem diyorum dediğin sebep yüzünden.

Nocna Mora
18.Şubat.2013, 19:53
"Fatih Terim Genç Aslanlarını Arıyor" Projesi Başladı

Bugün, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Futbol Akademisi Genel Direktörü Müfit Erkasap ve Fatih İbradı'nın katılımıyla, “Fatih Terim Genç Aslanlarını Arıyor” projesi kapsamında bir toplantı düzenlendi. Türkiye geneli ve yurtdışındaki futbol okullarımızın yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda, teknik direktörümüz Fatih Terim bir konuşma yaptı.

Futbol okulları yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmada, Fatih Terim şu ifadeleri kullandı:

“Önümüzdeki hafta Divan Kurulumuzda yapacağımız çok önemli bir sunum var. Bugün altyapı ile ilgili dev bir projenin küçük bir parçasını sizlerle paylaşmak istiyoruz çünkü Galatasaray’ın özellikle futbolda gelişmesini, tavanla birleşmesini bir an önce sağlamamız gerekiyor. Burada size çok ihtiyacımız var. Yeni sistemin bir parçası olmak zorundayız, zorundasınız. Birazdan arkadaşlarımız size daha ayrıntılı bilgi verecek ama ben size birkaç hatırlatmada bulunmak istiyorum.

Futbol okulları sadece ekonomik amaç taşımamalı, teknik amaç da taşımalı. Oradan akademimize, akademimizden de yukarı doğru bir sirkülasyon sağlanmalı. Bunun için beraberce yeni bir çalışma yapacağız. Buradaki çocuğumuz hangi antrenmanı yapıyorsa, dünyanın herhangi bir tarafındaki herhangi bir futbol okulumuzun öğrencisi de aynı antrenmanı yapacak. Hangi kaloriyi alıyorsa, hangi yemeği yiyorsa aynısını yiyecek. Bir sistem içerisinde birbirini tamamlayan bu halkalar, sonunda inanıyorum ki futbolcu getirmek, yetiştirmek ve A Takım’a kazandırmak adına bizim önümüzü açacaktır.

Sizlerle, akademimizle hep birlikte çalışacağız. Daha çok denetim, daha çok iletişim ile bu projenin sonunda geleceği yeri hep beraber tayin edeceğiz ve bu gururu beraberce sahipleneceğiz. Milli Takım ve Galatasaray’da daha önce de birçok bilimsel çalışmamız olmuştu, birçok başarılı işi bilimle beraber götürmüştük. Bu yöntemleri artık sadece Galatasaray Akademisi’nde değil, futbol okullarımızda da kullanacağız.

Geldiğimizde futbol okullarının kapanma ihtimali vardı. Çünkü kaliteli eğitim bizim için vazgeçilmez unsur. Daha da önemlisi, hiç vazgeçemeyeceğimiz bir şey var; bu okullar Galatasaray adını taşıyor ve bu ismi taşıyan yerde mutlaka Galatasaray’a yakışır kalitede olmak gerekir. Arkadaşlarımızla toplanarak, gerekirse futbol okullarımızın sayısını artırmaya ve bu okullarımızı geliştirmeye karar verdik. Bu muhakkak ki kulübe ekonomik olarak önemli bir katkı sağlayacaktır ancak bundan da önemlisi teknik olarak ne kadar katkı sağlayacağıdır. Futbol okullarından bundan sonra daha fazla oyuncunun Akademi’ye geleceğini düşünüyoruz.

Burada, Galatasaray ailesini genişletmek, Galatasaraylı olan her yere bu hizmeti götürmek, mümkünse bir çocuğumuzu dahi kaybetmemek amacımız. Buradan hareketle, bundan sonra sahanızla, zemininizle, tesisinizle, oyuncuya verdiğiniz antrenmanla, değerle, yaklaşımla en kaliteli eğitimi sağlamanızı istiyorum. Her şeyden önce iyi birer insan yetiştirmenizi istiyorum. Sonuçta hepimiz Galatasaray’a katkıda bulunacak yeni futbolcular istesek de her saniye önemli oyuncular çıkmayabilir ama sizin sayenizde önemli insanlar çıkabilir. Bu da bizim ilk hedefimizdir; önce insan yetiştirmek, ondan sonra sporcu olabilir. Sonra da akademimize, akademimizden bize gelebilir, bundan şüphemiz yok.

Şu felsefeyi kendinize bence prensip edinin. Her dakika bir Messi, Ronaldo, Arda ya da Emre Çolak yetişecek diye kendinizi çok şartlamayın. Değişik oyuncular yetişebilir, en üst kalitede olmadı diye üzülmeyin, yaptığınız işin tatminini bence insan yetiştirerek manevi olarak alacaksınız. Başta da söylediğim gibi, projelerimizin çok küçük bir bölümü bu, hepimize hayırlı olsun. Kendi arkadaşlarım, Akademi’nin başı olarak Müfit Hoca’ya, Fatih Hoca’ya ve akademimizin diğer elemanlarına emekleri için çok teşekkür ediyorum. Şimdiden size ve onlara bu beraber yolculuğumuzda başarılar diliyorum. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

davidvilla
18.Şubat.2013, 19:53
Melo olsaydı pek fark olucağını zannetmiyorum.Merter Yüce,Emin Aladağ lig'de defansif anlamda iyi orta saha topa müdaleleri pasları vs.Top sürmeleri gayet iyi.Top kesmeleri

İşte 2 sinin Melo'dan tek farkı.Onların adı Merter,Emin diğerinin Melo.

Galatasaray Yekta oynuyor şu an Melo'nun yerine.Bu saydığım iki oyuncu Yekta'dan 10 8-9 gömlek daha iyiler..

Emin Aladağ Yekta'dan daha iyidir bence de. Tekniği ve oyun görüşü de iyi olan bir oyuncu. Ama Merter biraz kazmanın önde gideni be :) O ikili işte Selçuk-Melo ikilisi gibiler Akhisar'da.
Yekta zaten Gs seviyesinde bir oyuncu asla değil. Kasımpaşa'da oynarken çok maçını çıplak gözle izlemiştim. O zaman da beğenmezdim açıkcası. Şahin Aygüneş çok daha takımı sırtlayan oyuncu gibiydi. Sonuç olarak tabi ortasaha da fazla oyuncu olması önemli ama bunun dizilişle alakası yok. Manchester United yıllardır 4-4-2 oynar ortasahada eksik kaldığını gördünüz mü hiç? Bu takımın alan savunmasıyla ilgili bir durum birbirlerine yakınlıkları, top rakipteyken sahayı nasıl parselledikleri ile ilgili bir durum.

Bu arada Emin Denizli'de oynarken süper lig bu adamı nasıl keşfedememiş diye düşünmüştüm uzun uzun.

Nocna Mora
18.Şubat.2013, 19:55
Milan Baros Banik Ostrava ile yarım sezonluk anlasti ayrıca Çek takımı zor durumda oldugu icin Yarım Sezon ücret olmadan oynayacak.

https://pbs.twimg.com/media/BDZXKoxCEAA2soR.jpg:large

europeanconquer
18.Şubat.2013, 20:05
Ah ulan Baros...Herkes de bir burukluk vardır eminim.

Lucas Neill
18.Şubat.2013, 20:09
Baros'un Banik Ostrava'da hisseleri varmis o yüzden para almayacakmis galiba. Sakal da yakismis bu arada :D

nannar
18.Şubat.2013, 20:49
adam sakal bırakmış yahu... ilk kez gördüm...

E.Cartman
18.Şubat.2013, 23:22
Milan Baros Banik Ostrava ile yarım sezonluk anlasti ayrıca Çek takımı zor durumda oldugu icin Yarım Sezon ücret olmadan oynayacak.

https://pbs.twimg.com/media/BDZXKoxCEAA2soR.jpg:large

O başkan mıdır artık başka yönetici midir bilmiyorum ama Nedim Türkmen'e çok benzemiyor mu ya :zuhaha

Nocna Mora
18.Şubat.2013, 23:39
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/536936_507878775937489_692624222_n.jpg

Kas orada bağımsızlığını ilan etmiş..

E.Cartman
19.Şubat.2013, 00:41
O nedir öyle ya :D Hamit mi o ?

europeanconquer
19.Şubat.2013, 00:45
Başka kim olabilir :D

Alicanfmfan
19.Şubat.2013, 00:46
Eboue sol bek oynayabilir mi ? Tabi oynar hatta Riera'dan daha iyi verim bile verebilir. Riera bek oynamadığı için tam olarak riskli oynuyor, bek oyuncuları topları yada çalımlara taç çizgisine doğru atar kolay kolay faul yapmazlar ancak Riera tam tersi, çalımıda top uzaklaştırmayıda göbeğe doğru yapıyor büyük örnek var Hasan Ali'nin attığı gol. Şuan için bu denemeyi Schalke maçında yapmaz bence Fatih Terim. O riski alamaz.

petrol_fb12
19.Şubat.2013, 00:50
Michael Basser Bursada sağda oynardı Ertuğrul Sağlam döneminde Hikmet Karaman onu sol bek koydu.Tuncay'la mühtiş bir uyum yakaladılar.Bazen öndeki oyuncu arkayı etkiliyor.

Şuda var Michael Basser hucuma kalktığı zaman Tuncay geride kalıyor.Onun mevkisini savunmak adına kimin zaman.Amrabat veye Emre Çolak gelirmi geriye o soru işareti..

sentugo
19.Şubat.2013, 01:34
Michael Basser Bursada sağda oynardı Ertuğrul Sağlam döneminde Hikmet Karaman onu sol bek koydu.Tuncay'la mühtiş bir uyum yakaladılar.Bazen öndeki oyuncu arkayı etkiliyor.

Ertuğrul Sağlam döneminde de sol bek oynamışlığı vardır Basser'in.

Börk
19.Şubat.2013, 02:04
Drogba,şu pozisyonlardan bile sağ çıkmış bu adam.

drogba

drogba2

europeanconquer
19.Şubat.2013, 02:08
Adam uçan tekme yemiş birde sarı kart görmüş,ancak ikincisi çok fena.

byariff
19.Şubat.2013, 02:51
Süleyman Rodop:"Galatasaray'ı nerden duydunuz?" Drogba'nin Annesi: "Duymama gerek yok ben Drogba doğmadan öncede Galatasaray'ı biliyordum."

davidvilla
19.Şubat.2013, 10:23
Evans'ın hareketinde maç sonunda kaburgasının kırıldığı bildirilmişti. Öyle devam etmiş insan azmanı.

uAburak89
19.Şubat.2013, 12:58
Dünya çapındaki ünü ve gördüğü önüne geçilemez ilgi Didier Drogba’yı medyanın gözünde Galatasaray’ın gol ayağı olarak resmetmiş olabilir. Fakat bu en çok bugüne kadar İstanbul ekibinin 7 Şampiyonlar Ligi golünden 6’sını atan Burak’a haksızlık olur.

Geçen yaz Trabzonspor’dan Türk Telekom Arena’ya adım attığından beri Türkiye milli takımının santrforu üst düzey bir bitirici olduğunu ispatladı. Ligde düzenli gol attı ve Şampiyonlar Ligi’nde Cristiano Ronaldo ile birlikte grup aşamasının en golcü ismi oldu. Burak’ın golleri ve ön alandaki efektifliği olmasaydı Galatasaray bu noktaya kadar gelemezdi. Öte yandan Trabzonspor’daki gollerine karşın birçok sarı-kırmızılı taraftar 5 milyon € değerindeki transferlerinin yeterince iyi olmadığını düşünüyordu. Gerekçe olarak da 27 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş ve Fenerbahçe’deki başarısız dönemi ve Trabzonspor’la Şampiyonlar Ligi’nde gol atamamış olmasını işaret ediyorlardı.

Burak eleştirileri aşk ve nefret gibi uçlarda yaşayan bir oyuncu. Kendini yere atması, yetersiz top kontrolü ve çokça ofsayta düşmesi gibi hataları, golcü gözüne, boşlukları iyi sevmesine ve ara paslardaki başarısı gibi güçlü yönleri kadar konuşulan bir isim. Böyle bir durum karşısında bazı oyuncular pes eder. Fakat Burak savaşmayı seçti ve ateşe ateşle karşılık verdi. Dikkatini eksiklerini gidermeye yoğunlaştırıp onları törpüledi.

Aynı zamanda 2006’da ona ilk milli formayı veren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, onun bu kavgasında ona en uygun isimlerden biri. Ayrıca Manisaspor ve Trabzonspor’da da birlikte oynadığı yakın arkadaşı Selçuk İnan onun en çok güvendiği, ona en çok servis sağlayan isim.

Burak, Galatasaray’ın iki devasa transferinden faydalanma konusunda her şansa sahip. Rakip Drogba ile boğuşmak zorunda kalırken Burak boşluklara daha iyi sızabilir ve Hollandalı oyun kurucu Wesley Sneijder’in servislerinin de tadını çıkarabilir.

Nick Bidwell / World Soccer, Mart 2013
http://ugurkarakullukcu.blogspot.com/

Nedvedmania
19.Şubat.2013, 17:11
Girmeyin abi siteye sakın :( http://www.galatasaray.org/

europeanconquer
19.Şubat.2013, 17:42
Hamit Altıntop: "Hedefimiz belli ve çok iyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum, turu atlamak istiyoruz."

Hamit Altıntop: "Gol atmak güzel ama en önemlisi takım olarak hedeflerimize ulaşmak."

Hamit Altıntop: "Yarın iyi bir sonuçla 2. maça gitmek istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız."

Fatih Terim: "Schalke'deki eksik sayısı medya tarafından abartılıyor. Schalke'nin bu kadar güçsüz gösterilmesi bize yapılan bir kötülüktür."

Fatih Terim: "Gol yemeden alacağımız her sonuç Almanya'ya bizi avantajlı şekilde götürür."

Basın toplantısı hala devam ediyor... www.galatasaray.com

uAburak89
19.Şubat.2013, 17:55
Hoca, işine konsantre, kararlı, ciddi ve gerçekçi. Vücut dili ve söyledikleri çok sevindirici, maça hazır gözüküyor. Takımdan da olumlu sinyaller aldığını söylüyor, hayırlısı...

Fatih Terim: Geçenlerde güzel bir şey okudum: "Başarı tamamıyla şans işidir, inanmazsanız başarısızlara sorun"

Fatih Terim: Muhakkak ki Drogba, Burak ve Sneijder Avrupa'da konuşulmalı. Ama orada bir Selçuk var ki ben ondan da bahsedilmesini isterim.

Hoca efsane basın toplantılarından birini yaptı, verdi coşkuyu. :D

byariff
19.Şubat.2013, 18:49
Selcuk yarin 2 kati oynar

ThersoN
19.Şubat.2013, 18:54
Eğer Fatih Terim Shalke maçına çift forvet başlar intihar olur bu ? Sen çift forvet oynadığın Akhisar maçında 2 net poziyon verdin.Akhisarın kalitesi belli durumu belli.Drogba fizik üstünlüğü olmasayıdı o maçı belki Akhisar kazanırdı.

Tek forvet Drogbayla başlasın.Eğer 2 forvet başlarsa.Şimdiden yazıyorum geçmiş olsun.

Çünkü karşındaki Akhisar'dan 10 kere daha iyi bir takım.Akhisar 2 girdiyse poziyona Schalke 5 girer.

Zaten Schalke maçını kenarı koyduğumu belirtmiştim, Schalke maçı ile ilgili olsa maç başlığına yazardım

Nedvedmania
19.Şubat.2013, 20:56
Drogba oyuna girerken kural hatası yapmışız :D Önce Amrabat'ın girmesi gerekiyordu Drogba heyecandan atlamış sahaya :D 4. hakemde durdurmaya çalışmış ama nafile :D

http://s7.directupload.net/images/130219/w6vl9kum.swf

byariff
19.Şubat.2013, 21:17
guzel yapmislar

http://i.imgur.com/Vayhcuh.jpg