View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı
sarianet
29.Ağustos.2014, 22:01
https://pbs.twimg.com/media/BwJc8JfCIAAnljE.jpg:large
çok güzel fixtür olmuş arsenal kendini toparlamadan onları hiç etmek lazım anderlet zaten yenmeli gs dortmunda da artık allahn ne verirse D
E.Cartman
30.Ağustos.2014, 00:29
istanbuldan bursaya otobus kalkmiyormus yani istanbullu taraftarlar gitmiyormus maca , sebebi meloya verilmeyen destek.. bence guzelde oldu bu sefer iyi is yapti ultraslan.
Aman gelmesin Ultraslan, sapıttılar zaten son dönemde iyice.
Banega
30.Ağustos.2014, 02:30
Yeni aciklama geldi.
BURSASPOR DEPLASMANI HAKKINDA
Bu hafta başlayacak Süper Lig öncesi özellikle medyada çıkan kasıtlı haberlerden dolayı bir açıklama yapmak gereği doğmuştur.
Bursaspor ile deplasmanda oynayacağımız maça ultrAslan'ın takıma tepki sebebiyle gitmeyeceği haberleri TAMAMIYLA ASILSIZDIR!
ultrAslan sürecin başından beri karşı olduğu Passolig uygulamasına tepki olarak bu maça gitmeme kararı almıştır!
Şampiyonluk yolunda uzun bir mücadeleye girilen bir sezon başında bu tarz kasıtlı haberlerin amacı bellidir!.
Bu maç her yıl çıkarma yaptığımız gibi takımımızın yanında fiziksel olarak bulunmasak da tüm kalbimizle Bursa'dayız!
Şampiyonluk için atılan ilk adımda takımımızın başarılı olmak için varını yoğunu ortaya koyacağına inanıyor ve onlara güveniyoruz!
YAŞASIN GALATASARAY!
Yaşasın Bağımsız ultrAslan!
E.Cartman
30.Ağustos.2014, 03:48
Oh oh passolig massolig gelmemeleri iyi olmuş, Arena'daki maçlara da uğramasınlar bi süre. Bizim taraftara ihtiyacımız var saçma sapan hareketler yapıp ceza yedirecek holigana değil.
davidvilla
30.Ağustos.2014, 08:56
Sunun aynısını çarşı yapsa simdi bayila bayila övüyordunuz.
0xjasaitis
30.Ağustos.2014, 12:09
Bu passoligin suyu çıktı iyice. Bütün taraftar grupları kılıçları çekmiş bizi fişliyorsunuz diye protesto ediyorlar. Sen sahayı birbirine kat,milleti eşi çocuğuyla maç izleyemez hafta sonlarını ailecek tribünde geçiremez hale getir sonra bizi fişliyorlar. Fişlerler tabi. İyi de oluyor sizin gibi holiganlara. Yaptıklarınızın cezasını sizin gibi kendi bilmezler yüzünden gerçek taraftarlar çekiyor maçlara alınmayarak ( seyircisiz oynama ) Umarım bu passolig ve daha bir dizi önlem alınır da tribün arsızları olması gereken yerde evde ellerinde tv kumandasıyla izlerler o maçları. Bir Galatasaraylı olarak eğer Fenerbahçe maçı gibi bir tek maç daha izleyeceksek ( Volkanın yaptığı bütün iğrençliklerine rağmen ) ultraslan bir daha gitmesin maçlara bi zahmet.
bilmania
30.Ağustos.2014, 14:18
Bir sorum olacak uefa avrupa ligi ve sampiyonlar liginde bazi degisiklikler oldu.Bu baglamda Turkiye kupasini alan takim Sampiyonlar ligine gidiyorsa onun yerine kupa finalisti degil ligden bir takim gonderilecek.Yani ligde 6. Olan mi gidecek ben burdan bunu anladim
Anladığım kadarıyla Türkiye Kupası'nı alan takım Şampiyonlar Ligi'ne değil de Avrupa Ligi'ne direkt katılma hakkı elde ediyor. Bu takım zaten ligdeki sıralamasında Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanmışsa (bizim ligimize göre) 3. olan takım Avrupa Ligi'ne direkt olarak katılıyor.
zarateray
30.Ağustos.2014, 20:56
Anladığım kadarıyla Türkiye Kupası'nı alan takım Şampiyonlar Ligi'ne değil de Avrupa Ligi'ne direkt katılma hakkı elde ediyor. Bu takım zaten ligdeki sıralamasında Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanmışsa (bizim ligimize göre) 3. olan takım Avrupa Ligi'ne direkt olarak katılıyor.
Bilgi için teşekkürler bu sezon Türkiye kupasina önem verilir artik
SAİT71
30.Ağustos.2014, 21:18
Taraftarların yaptığı yanlış ancak paso lig denen uygulama aynen denildiği gibi fişlemek ve para cukkalamak için yapılmış birşey. Sorun paso ligin olmamasından değil, holiganlık yaptığı tespit edilmiş bir kişiye verilmeyen cezadır. İngiltere gibi holiganlarla dolu bir ülke şimdi ne hale geldi, ayağa kalkamıyor adamlar :)
jevox06
31.Ağustos.2014, 11:44
Açıkçası ben İngiltere gibi olmak istemiyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın holiganlık istemiyorum ama stada gelen adam çekirdek çitleyip maçı izlemeyecek abi. Boğazı yırtılana kadar bağıracak takımını destekleyecek. Oturup sadece maçı izlersen ev sahibi olmak deplasmanda olmak falan hiç önemi kalmaz. Tribünde meşale de olacak. Ben pasolig e tamamiyle karşıyım. Tamamen TFF'nin yaptığı saçmalıklardan sadece biri. Tribün canlı olmak zorunda.
davidvilla
31.Ağustos.2014, 13:02
Madem pasoligin amaci işleri duzene sokmak, neden bir yalaka banka harici diger bankalardan alinamiyor ? Tum bankalardan cikarilabilsin o zaman ? ?
himone
31.Ağustos.2014, 14:57
Açıkçası ben İngiltere gibi olmak istemiyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın holiganlık istemiyorum ama stada gelen adam çekirdek çitleyip maçı izlemeyecek abi. Boğazı yırtılana kadar bağıracak takımını destekleyecek. Oturup sadece maçı izlersen ev sahibi olmak deplasmanda olmak falan hiç önemi kalmaz. Tribünde meşale de olacak. Ben pasolig e tamamiyle karşıyım. Tamamen TFF'nin yaptığı saçmalıklardan sadece biri. Tribün canlı olmak zorunda.
Hocam sen İngiltere Liginin maçlarını izliyor musun? Bence çekirdek çitlemekle yakından uzaktan alakaları yok. Adamlar maç boyunca monoton bir şekilde aynı tezahüratı yapmıyorlar doğrudan pozisyonlara reaksiyon gösteriyorlar. Biz ancak kendimizi pohpohluyoruz çok iyi taraftar gruplarımız var diye, İngiltere'de maçın gidişine göre taraftar sürekli olaylara tepki veriyor. Ayrıca maçın sonuna doğru da sürekli tezahüratlar yapılıyor. Kim çıkarmış bunu bilmiyorum ama İngiltere'de milletin çekirdek çitlemesi külliyen yalan. Açıkçası ben taraftarın 90 dakika boyunca aynı tempoda bağırmasındansa İngiltere'de olduğu gibi gidişata göre reaksiyon göstermesini tercih ederim. Bence sahaya daha iyi baskı oluşturuyorlar.
Passolig'in varlığı bence çok doğru ve geç kalınmış bir uygulama. Tabi uygulamada her zaman olduğu gibi şaibeli çok fazla şey var. Meşale olayı futbolu doğrudan etkiliyor maalesef görsel olarak hoş olabilir ama birincisi dumandan oyun duruyor, taraftar etkileniyor ve bizim barbar seyircimiz o meşaleyi her zaman sahaya atıyor. Yasaklanması kesinlikle doğru karar.
TKF
31.Ağustos.2014, 18:38
Son transfer söylentilerinin ardından oluşacak olan muhtemel lig kadromuz..
http://www.footballuser.com/formations/2014/08/1090854_Galatasaray_SK.jpg
zarateray
01.Eylül.2014, 00:29
4-1-2-1-2 de mantikli olur gibi gorunuyor.Muslera-Veysel-Semih-Hakan-Tarik-Melo-Dzemaili-Selcuk-Sneijder-Pandev-Burak icerdeki maclarda boyle oynayabiliriz.Aslinda Bekir gibi bir stoper bile cok is yapardi su sartlar altinda
byariff
01.Eylül.2014, 14:30
lig kadrom boyle benim olcan sol iç... daha hizli oynariz.
http://www.footballuser.com/formations/2014/09/1091926_Galatasaray_SK.jpg
Melo'yla Dzemali'nin yeri değisirse daha iyi olur
Redrum
01.Eylül.2014, 14:51
Melo ile Dzemaili'yi yer değiştir tam istediğim kadro. Gerçi chedjou ya yazık oluyor boyle ama napalim..
byariff
01.Eylül.2014, 14:54
Aynen chedjoyu bende istiyorum oynamasini ama yapacak birsey yok soyle olabilir bazi lig maclarinda evimizde muslerayi dinlendirip sinani oynatabiliriz.
zarateray
01.Eylül.2014, 16:42
Bizim ne yapıp edip Hamit'ten yararlanmamız lazım adamı aldık kac yıldır bir Schalke macında attıgı golden baska yararını görmedim.Hamit'i kazanırsak cok güzel olur sag beke Hamit'i koyarız
caner485
01.Eylül.2014, 17:59
Koray ve gökhan zanı'ı niye kullanmıyoruz anlamıyorum. İkiside Balta'dan daha iyi bence.
ReaList
01.Eylül.2014, 18:48
Bu Galatasaray'ı yine kimler dolandırıp yolsuzluk yapıyormuş? Yine medyada çarşaf çarşaf haberleri var. Şu kulüpte yapılan vurgun kadar başka kulübe vurgun yapılmamıştır.
Fearless Coward
01.Eylül.2014, 19:57
Prandelli Selçuk efendiyi kolay kolay kesmez. :D Bruma'yı da harcamayalım çocuk güzel başladı Allah için. Takdir hocanındır kadro konusunda ona güvenim tam ilk maçtan ne kadar doğru analiz yaptığını gördük. Güzel kadro kurduk yalnız yönetim tam istediğimiz yerlere transfer yaptı gidip stoper alsaydık yazık olurdu bence.
byariff
01.Eylül.2014, 20:20
Bu Galatasaray'ı yine kimler dolandırıp yolsuzluk yapıyormuş? Yine medyada çarşaf çarşaf haberleri var. Şu kulüpte yapılan vurgun kadar başka kulübe vurgun yapılmamıştır.
yalan haber , neden mi lig bitti gs konusulmadi lig basladi yine gs konusulmaya baslandi amaclar belli galatasarayi bitirmek.
bu arada ali ecenin pandev hakkindaki yorumu
https://www.youtube.com/watch?v=YoMyZTO9c_U
caner485
01.Eylül.2014, 21:34
Kulupten kovulan insana ver 3-5 bişeyler herkes atıp tutar konuşur. Konuştuğu kanalda beyaz tv. Boş haberler geçiniz.
Leonadias
01.Eylül.2014, 23:02
Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar'ın lisansı çıkarıldı.
tarık çamdal geldiğine göre veysel ortasahanın ortasında ve sağında da oynayabilir bu açıdan çok iyi oldu gerektiğinde solda tarık sağda veyselde olabilir
europeanconquer
02.Eylül.2014, 02:36
Teknik direktör tamam,transferler tamam,kadro tamam,forma sponsoru nerede ?
Umarım o da 2 hafta içinde halledilir.
davidvilla
02.Eylül.2014, 14:51
Teknik direktör tamam,transferler tamam,kadro tamam,forma sponsoru nerede ?
Umarım o da 2 hafta içinde halledilir.
Abi senin de isteklerin bitmiyor ama :p
zarateray
02.Eylül.2014, 15:30
Pandev bugünkü antremanda 4 gol atmış.3ü kücük kaleye 1i normal kaleye.İşte ilk antremandan Pandev http://www.youtube.com/watch?v=ajTF3ZfspuM&feature=youtu.be
Walter Sakana
02.Eylül.2014, 19:30
Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcusu Emmanuel Eboue'ye Florya'ya giriş yasağı geldi. Sarı kırmızılı takımda yeni sezon için kadroda düşünülmeyen ve kendisine kulüp bulması istenen Emmanuel Eboue, gelen teklifleri kabul etmeyince takımda kaldı.
Son olarak Premier Lig takımlarından Hull City ve Leicester City ile görüşmeler yapan ancak anlaşma sağlayamayan Eboue, paf takımla Florya'da çalışmalarını sürdürüyordu. Ancak Galatasaray Yönetimi son olarak Fildişi Sahilli futbolcuya Florya Tesisleri'ne giriş yasağı koydu.
Geçen FB-Karabük maç konusunda yazdıklarımda kastetmek istediğim buydu işte. Ayıp ya. Adam ne yaptı? Teknik direktörle mi tartıştı? Kulüple ilgili olumsuz mu konuştu? Takım arkadaşlarıyla sorun mu yaşadı? Edepsiz hareketlerde mi bulundu? Hayır, sadece işimiz bitti kendisiyle.
Takımda düşünmüyoruz, işimiz bitti diye böyle mi olması lazım? Bahane hazır; "milyon euro'ları götürdü karşılığında fazla katkı yapmadı". Ne güzel profesyonellik ama...
byariff
02.Eylül.2014, 19:50
eboueye yapilan haksizlik 5-10 mac haricinde bence iyiydi eboue son 3 yilda. ilk sene katkisi unutulmaz hele..
davidvilla
02.Eylül.2014, 20:10
Sonra bu takim neden ruhsuz
Fearless Coward
02.Eylül.2014, 20:33
Eboue Trabzon'da olsaydı çoktan yollanmıştı. Bizimkiler beceriksiz bu konuda. :D
Redrum
02.Eylül.2014, 20:58
Geçen FB-Karabük maç konusunda yazdıklarımda kastetmek istediğim buydu işte. Ayıp ya. Adam ne yaptı? Teknik direktörle mi tartıştı? Kulüple ilgili olumsuz mu konuştu? Takım arkadaşlarıyla sorun mu yaşadı? Edepsiz hareketlerde mi bulundu? Hayır, sadece işimiz bitti kendisiyle.
Takımda düşünmüyoruz, işimiz bitti diye böyle mi olması lazım? Bahane hazır; "milyon euro'ları götürdü karşılığında fazla katkı yapmadı". Ne güzel profesyonellik ama...
Abi herif kaç tane takimi reddetti. Sirf bize zarar olmak icin. Yönetim doğru yapmış.
Oghuse
02.Eylül.2014, 21:54
Abi herif kaç tane takimi reddetti. Sirf bize zarar olmak icin. Yönetim doğru yapmış.
Belki de gerçekten Galatasaray'dan gitmek istemiyordur, belki reddettiği takımlar talepleri karşılayamayacak teklifler yapmışlardır bunları bilemeyiz ki.
Benim yorumum ise Eboue'ye şans verilmeliydi.
zarateray
02.Eylül.2014, 22:18
Yapılan yanlış elbet ama Eboue'nin vadesi coktan doldu.Yaptıgı katkıları göz ardı edemeyiz ama o kendini yerlere atıp zamana oynamalar falan kendini yıprattı.Antreman yapamadan nasıl takım bulacak merak ediyorum.Ama yukarda yazıldıgı gibi cogu klübüde para icin red etti.Cünkü davalık suan.Parasını cıkarması lazım o da aklınca kalmayı secti.Zaten Eboue'ye kimse 2 küsür milyon vermez.Eboue futbolu değil parayı secmistir.Tamam adamın ekmek teknesi futbol ama oynamadan da kimse seni almaz bu da gercek.Böyle giderse yıllarca Eboue'yi FM'de bedelsiz oyuncularda görebiliriz.Fatih Terim gittikten sonra Eboue bitmişti zaten.Terimle arası cok iyiydi.Her şey için sagolsun ben bir Galatasaray taraftarı olarak hakkımı helal ediyorum :)
byariff
02.Eylül.2014, 22:20
ne biliyoruz ki teklif geldigini ve kabul etmedigini gazetede her yazan dogru degildir.
Walter Sakana
02.Eylül.2014, 23:18
Bu suç mu yaw? Gelen teklifleri kabul etmek veya reddetmek en doğal hakkı değil mi oyuncunun? Kaldı ki kulüp beni bu şekilde silip atarsa, idmanlara bile almazsa ben de aynısını yaparım valla kimse kusura bakmasın.
Bu adam 2-3 sene sonra futbolu bırakacak belki. Tabi ki kendisi için maddi açıdan en iyi olanı düşünecek ona göre hareket edecek. Futbolu bırakan her futbolcu teknik direktör veya yorumcu vs olacak diye bir kural yok sonuçta. Bu adamın tek geliri bugüne kadar ki birikimi olacak belki. Ama biz istiyoruz ki her gelen futbolcu Galatasaray'a tapsın, gel denince gelsin git denince gitsin, alacağı varsa silsin vs vs... Bilmiyorum, bana bencilce geliyor.
Ayrıca Eboue önemli maçlarda genelde iyi oynamıştır. Hiçbir şey yapmadıysa en azından Semih, Emre gibi gençlere destek olmuş yerlilerin yapmadığı abiliği yapmıştır. Özgüven kazanmalarına yardımcı olmuştur.
dAleksic
02.Eylül.2014, 23:23
Pandev bugünkü antremanda 4 gol atmış.3ü kücük kaleye 1i normal kaleye.İşte ilk antremandan Pandev http://www.youtube.com/watch?v=ajTF3ZfspuM&feature=youtu.be
Attığı 4.golü Burak'a ders olarak izletmek lazım :D
Redrum
03.Eylül.2014, 00:59
Bu suç mu yaw? Gelen teklifleri kabul etmek veya reddetmek en doğal hakkı değil mi oyuncunun? Kaldı ki kulüp beni bu şekilde silip atarsa, idmanlara bile almazsa ben de aynısını yaparım valla kimse kusura bakmasın.
Bu adam 2-3 sene sonra futbolu bırakacak belki. Tabi ki kendisi için maddi açıdan en iyi olanı düşünecek ona göre hareket edecek. Futbolu bırakan her futbolcu teknik direktör veya yorumcu vs olacak diye bir kural yok sonuçta. Bu adamın tek geliri bugüne kadar ki birikimi olacak belki. Ama biz istiyoruz ki her gelen futbolcu Galatasaray'a tapsın, gel denince gelsin git denince gitsin, alacağı varsa silsin vs vs... Bilmiyorum, bana bencilce geliyor.
Ayrıca Eboue önemli maçlarda genelde iyi oynamıştır. Hiçbir şey yapmadıysa en azından Semih, Emre gibi gençlere destek olmuş yerlilerin yapmadığı abiliği yapmıştır. Özgüven kazanmalarına yardımcı olmuştur.
Adrian, Paulo Henrique, ne bileyim Jimmy Durmaz a teklif gelen dünyada, eboue'ye hayli hayli teklif gelmiştir. Sorun su ki 2 kusur m euro verebilecek enayi kulüp dünyada tek Galatasaray dır. Tamam teklifi kabul edip etmemek en doğal hakki olabilir. Ben eboueyi severim de. Ama biliyor ki gözden çıkarılmış. Oynayamayacak. Maliyeti de yuksek. Bir kulup ile bir veya daha fazla yıllık sözleşme imzalayamaz miydi yıllık 750 m euro ya mesela? İmzalardı. Ama dedi ki gerekirse bir yıl top oynamam ama 3 yıllık para kazanirim. Bizimkiler de o zaman kardeşim bu son para kazanman olur sen idman da yapma biz paranın oderiz evinde otur diyerek oyleye boyle demiştir ve iyi yapmıştır. 3 yılda kazanacagı parayi bir senede hem de topa değmeden kazanacak daha ne olsun? Bizim yönetim basta bu sözleşmeyi oyuncuyu ikna etmek adına baya yuksek tutmuş. Mecbur. Ama su anda da göz gore gore somurulmeyi hak ediyor diyemeyiz. Ben valla kati bir adamım. En iyi oyuncumla bosman kuralıyla fmde rakip bir takim anlassin, kadro dışı bırakır 6 ay agir kalecilik idmani yaptiririm. 2 haftada bir de ceza verir maaşını keserim.
Falcao9
03.Eylül.2014, 01:02
Adrian'ın hakkını yemeyelim :) Bundesliga'dan bile teklifler gelmişti. Henrique'ye vurun vurabildiğiniz kadar :)
Redrum
03.Eylül.2014, 01:12
Adrian'ın hakkını yemeyelim :) Bundesliga'dan bile teklifler gelmişti. Henrique'ye vurun vurabildiğiniz kadar :)
Yanlış anlasilmasin ben Adrian'i da diğerlerini de yermiyorum aksine begenirim de, ama Eboue nin de kalitesi ve ismi tartışılmaz bunu demek istiyorum :)
E.Cartman
03.Eylül.2014, 01:51
Adrian, Paulo Henrique, ne bileyim Jimmy Durmaz a teklif gelen dünyada, eboue'ye hayli hayli teklif gelmiştir. Sorun su ki 2 kusur m euro verebilecek enayi kulüp dünyada tek Galatasaray dır. Tamam teklifi kabul edip etmemek en doğal hakki olabilir. Ben eboueyi severim de. Ama biliyor ki gözden çıkarılmış. Oynayamayacak. Maliyeti de yuksek. Bir kulup ile bir veya daha fazla yıllık sözleşme imzalayamaz miydi yıllık 750 m euro ya mesela? İmzalardı. Ama dedi ki gerekirse bir yıl top oynamam ama 3 yıllık para kazanirim. Bizimkiler de o zaman kardeşim bu son para kazanman olur sen idman da yapma biz paranın oderiz evinde otur diyerek oyleye boyle demiştir ve iyi yapmıştır. 3 yılda kazanacagı parayi bir senede hem de topa değmeden kazanacak daha ne olsun? Bizim yönetim basta bu sözleşmeyi oyuncuyu ikna etmek adına baya yuksek tutmuş. Mecbur. Ama su anda da göz gore gore somurulmeyi hak ediyor diyemeyiz. Ben valla kati bir adamım. En iyi oyuncumla bosman kuralıyla fmde rakip bir takim anlassin, kadro dışı bırakır 6 ay agir kalecilik idmani yaptiririm. 2 haftada bir de ceza verir maaşını keserim.
Konuyu değiştirmek gibi olmasın ama şu hareketi fm de yapmayan var mı ya, ne hale getirdi şu oyun bizi be :D
Corpus
03.Eylül.2014, 05:32
En iyi oyuncumla bosman kuralıyla fmde rakip bir takim anlassin, kadro dışı bırakır 6 ay agir kalecilik idmani yaptiririm. 2 haftada bir de ceza verir maaşını keserim.
Neyse ki Allah spor dünyasını senden korumuş :D
Unsal123
03.Eylül.2014, 05:39
Neyse ki Allah spor dünyasını senden korumuş :D
ahahahaha :zuhaha Tam benliksin ya :zuhaha
Redrum
03.Eylül.2014, 10:42
Haha :D
Prandelli demiş ki: Dzemaili'yi Melo'nun alternatifi olarak değil, ilk 11 için aldım. Bir de sanırım defans 4lusunu yerlilerden kurabiliriz demiş.
Beyler yoksa selçuk kesiliyor mu? Ya Rabbim su selçuk kesilsin de gerekirse Muslera yerine sinan oynasin.
Veysel, Semih, Hakan, Tarik
Melo , Dzemaili
Olcan Sneijder Bruma/Pandev
Burak
11 i denenmeli. Veya Olcan sol içte oynayıp Bursaspor maçı gibi bir taktikle de oynanabilir. Olcan 'ı sol içte oynatmam diyorsa Furkan Ozcal i falan oynatsin yeter ki Selçuk oynamasin :(
jevox06
03.Eylül.2014, 11:17
Haha :D
Prandelli demiş ki: Dzemaili'yi Melo'nun alternatifi olarak değil, ilk 11 için aldım. Bir de sanırım defans 4lusunu yerlilerden kurabiliriz demiş.
Beyler yoksa selçuk kesiliyor mu? Ya Rabbim su selçuk kesilsin de gerekirse Muslera yerine sinan oynasin.
Veysel, Semih, Hakan, Tarik
Melo , Dzemaili
Olcan Sneijder Bruma/Pandev
Burak
11 i denenmeli. Veya Olcan sol içte oynayıp Bursaspor maçı gibi bir taktikle de oynanabilir. Olcan 'ı sol içte oynatmak diyorsa Furkan Ozcal i falan oynatsin yeter ki Selçuk oynamasin :(
Derinde Melo , Sol iç Dzemaili , Sağ iç Xelçuk ?
Redrum
03.Eylül.2014, 11:33
Derinde Melo , Sol iç Dzemaili , Sağ iç Xelçuk ?
Abi ne olur Selçuk deme bana artik :( kendi kalesine hat trick yapmadan kotu oynadığını kabul etmeyeceksiniz sanırım :(
jevox06
03.Eylül.2014, 12:17
Abi ne olur Selçuk deme bana artik :( kendi kalesine hat trick yapmadan kotu oynadığını kabul etmeyeceksiniz sanırım :(
Yok ya o kadar değil :icon_biggrin: Ben Selçuğun performansındaki düşüklüğü nedenlere bağlamaya çalışıyorum. Ve baktığımda en büyük nedeninin yanlış rolde oynaması olduğunu düşünüyorum. Bunu defalarca yazdım burada. Selçuk'tan Veli olmasını beklemek çok yanlış. Şimdi derinde Melo, sol iç Dzemaili, sağ iç Selçuk oynadığında gene kötü oynamaya devam ederse o zaman haklısınız derim. Ben yanlış değerlendirmişim derim. Prandelli de bunu görür ve değişiklik yapar. Mesela Selçuk'suz bir ortasaha şu şekilde verimli olabilir
Melo
Dzemaili Olcan
Bu ortasaha pres konusunda çok başarılı olabilir. Ama bu şekilde de 3.bölgeye top taşımada sıkıntı olabilir. Dzemaili'nin performansı yüksek olursa tabi değişir. Ama ben hala Selçuk konusunda umutluyum. Hatta şöyle bir düşüncem var. Eğer Pandev, Kuyt gibi 3.bölge de top tutabilirse Selçuk ilk sezonundaki performansına ulaşır.
E.Cartman
03.Eylül.2014, 12:29
Selçuk'un performansının nedeni tamamen psikolojik. Takım top çıkarmada zorlanırken sağa sola saklanıp sorumluluk almayan Selçuk'un performansını oynadığı yere bağlamak yanlış olur. Forvette de oynasa kalede de dursa takım top çıkarmakta zorlanıyorsa Selçuk kendini ortaya atıp o topu almalıdır.
Redrum
03.Eylül.2014, 14:08
Yok ya o kadar değil :icon_biggrin: Ben Selçuğun performansındaki düşüklüğü nedenlere bağlamaya çalışıyorum. Ve baktığımda en büyük nedeninin yanlış rolde oynaması olduğunu düşünüyorum. Bunu defalarca yazdım burada. Selçuk'tan Veli olmasını beklemek çok yanlış. Şimdi derinde Melo, sol iç Dzemaili, sağ iç Selçuk oynadığında gene kötü oynamaya devam ederse o zaman haklısınız derim. Ben yanlış değerlendirmişim derim. Prandelli de bunu görür ve değişiklik yapar. Mesela Selçuk'suz bir ortasaha şu şekilde verimli olabilir
Melo
Dzemaili Olcan
Bu ortasaha pres konusunda çok başarılı olabilir. Ama bu şekilde de 3.bölgeye top taşımada sıkıntı olabilir. Dzemaili'nin performansı yüksek olursa tabi değişir. Ama ben hala Selçuk konusunda umutluyum. Hatta şöyle bir düşüncem var. Eğer Pandev, Kuyt gibi 3.bölge de top tutabilirse Selçuk ilk sezonundaki performansına ulaşır.
Senin gibi düşüncem, yektanin on libero oynamasıyla gecen bursa maçında değişti. Selcuk'un arkasına yaya toure, yanina da schweinsteiger'i koysak bile 5 metreye pas atamamak, hücumları yavaşlatmak ve durağan oynamak gibi sorunları devam edecek. Dzemaili, Selcuk'tan kotu olamaz. Selcuk'tan daha kotu oynayabilecek tek oyuncu Emre Colak'tir. Selçuk kesinlikle ama kesinlikle bir mac kesilmelidir. Bir görelim nasil oynayacak takim. Furkan oynasın hatta mümkünse.
nannar
03.Eylül.2014, 15:18
Ben gibi düşünmüş prandelli. savunmayı türklerden kurup ortada melo-dzemaili, solda sneijder sağda olcak forvet burak ve arkasında pandev. en iyi 11 bu :)
dAleksic
03.Eylül.2014, 15:21
Ya beyler Selçuk'u bu kadar kolay gözden nasıl çıkarabiliyorsunuz şaşıyorum sizlere vallahi. Adam 1 sezon kötü oynadı ve önceki yaptığı, bizlere yaşattığı sevinçleri ne çabuk unuttunuz. Gerçekten çok nankör bir milletiz. Her insanın kötü zamanları olabilir, Selçuk'un da bir insan olduğunu unutmayalım lütfen. Vardır bir sebebi. Daha önümüzde koca bir sezon var. Diyelim Selçuk'u takımdan kestik. Dzemaili, Melo vs diğer orta saha oyuncularımızın sakatlık durumlarında yine Selçuk'a muhtaç kalacağız. Eğer Selçuk'u takımdan kesip küstürürse Prandelli, yangına körükle gitmiş olur. Bence ısrarla Selçuk'un üstüne düşmeliler ve Dzemaili geldi diye pabucunu dama atmamalı teknik heyet.
Bizler de taraftar olarak Selçuk'a sonuna kadar destek verip güven tazelemeliyiz.
Redrum
03.Eylül.2014, 16:21
Ya beyler Selçuk'u bu kadar kolay gözden nasıl çıkarabiliyorsunuz şaşıyorum sizlere vallahi. Adam 1 sezon kötü oynadı ve önceki yaptığı, bizlere yaşattığı sevinçleri ne çabuk unuttunuz. Gerçekten çok nankör bir milletiz. Her insanın kötü zamanları olabilir, Selçuk'un da bir insan olduğunu unutmayalım lütfen. Vardır bir sebebi. Daha önümüzde koca bir sezon var. Diyelim Selçuk'u takımdan kestik. Dzemaili, Melo vs diğer orta saha oyuncularımızın sakatlık durumlarında yine Selçuk'a muhtaç kalacağız. Eğer Selçuk'u takımdan kesip küstürürse Prandelli, yangına körükle gitmiş olur. Bence ısrarla Selçuk'un üstüne düşmeliler ve Dzemaili geldi diye pabucunu dama atmamalı teknik heyet.
Bizler de taraftar olarak Selçuk'a sonuna kadar destek verip güven tazelemeliyiz.
O mantıkla bakarsak fernandes de besiktastan kesilmemeliydi. Abi su kadar basit bir şey var, formsuz oyuncuyu oynatmayacaksin. Ben demiyorum ki kadro dışı kalsın, gonderilsin. İkinci yarının sonlarında Sneijder in yerine girip oyunu tutsun mesela. Bakarız ki en iyi oynayan yine Selçuk, o zaman selçuk oynar. Ama son iki maçtır adam kotu. Nannar hocanın dediği gibi bir mac oynayalim takim nasil tempolu ve hücum atraksiyonlari zengin bir oyun oynayacak göreceğiz.
himone
04.Eylül.2014, 17:56
Seyircisiz oynama cezası verilmiş, senenin başından ne cezası. Bilmem kaçıncı seferde olmayacak mıydı?
Unsal123
04.Eylül.2014, 18:58
Seyircisiz oynama cezası verilmiş, senenin başından ne cezası. Bilmem kaçıncı seferde olmayacak mıydı?
Bizimkiler attı da Fenerbahçe taraftarı atmadı mı neyse...
himone
04.Eylül.2014, 19:29
Bizimkiler attı da Fenerbahçe taraftarı atmadı mı neyse...
Sizin taraftar sebebiyle maç 2 kere durmuş ve görevli yaralanmış, bizim taraftar sebebiyle maç bir kere durmuş.
Kaan Souza
04.Eylül.2014, 20:09
Sizin taraftar sebebiyle maç 2 kere durmuş ve görevli yaralanmış, bizim taraftar sebebiyle maç bir kere durmuş.
Bu bakış açısıyla pek ilerleyemeyiz. :)
himone
04.Eylül.2014, 20:19
Bu bakış açısıyla pek ilerleyemeyiz. :)
Ne alakası var bakış açısıyla, bir takımın taraftarı diğerinin yaptığının 2 hatta 3 katını yapıyor ama cezanın aynı mı olması gerekiyor. Görevli bile yaralanmış asıl bu bakış açısıyla bırak ilerlemeyi geri bile gideriz.
Unsal123
04.Eylül.2014, 20:28
Ne alakası var bakış açısıyla, bir takımın taraftarı diğerinin yaptığının 2 hatta 3 katını yapıyor ama cezanın aynı mı olması gerekiyor. Görevli bile yaralanmış asıl bu bakış açısıyla bırak ilerlemeyi geri bile gideriz.
Kadıköy'de Terim'in kaşı yarıldı o zaman direk ceza verilmesi gerek. Eğer 2 taraf yaptıysa 2'side ceza alıcak. Biri fazla mı yapmış o zaman 2 katı cezayı ver.
byariff
04.Eylül.2014, 20:34
daha geçen hafta demedimi demiroren seyircisiz ceza olmucak diye passolig vs var diye ?.. ama konu gs olunca bas cezayi bu yil erken basladilar..
Ralph
04.Eylül.2014, 21:05
Keske kisiler tespit edilse. Okadar kamera var ama ise yaramiyor. Okadar passolig cikartildi ama ise yaramiyor. Tek tek tespit edilde ve uzun yillar uzaklastirilsa bu kisiler trubunlerden. Seyircisiz maca karsiyim ben.
Nedvedmania
05.Eylül.2014, 01:11
Derbinin ortasında küsüp oynamayı bırakan, o kutsal değerdeki formayı çıkarıp atan bir adamı desteklemiyoruz. Varsa sindiren desteklesin.
Kaan Souza
05.Eylül.2014, 02:34
Ciddi soruyorum biri 1 kez yaptı diğeri 2 kez yaptı diye farklı ceza vermeyi nasıl mantıklı buluyorsun? Bu mantıkla gidersek bir taraf 5 kez yapsa diğer taraf 2 kere yapıp bir de adam yaralasa o zaman aynı cezaya mı tekabül ediyor?
attirson
05.Eylül.2014, 03:17
Eger bir yapanla beş yapan aynı olursa nasıl olsa her turlu ceza alacağız kalan 4 hakkımızı da kullanalım diye düşünür o holiganlar gayet mantıklı ceza sistemi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
caner485
05.Eylül.2014, 10:07
TFF belli olan rengini daha sezon başında yine ilan etti. Neyin ne olduğunu herkes biliyor zaten.
Walter Sakana
05.Eylül.2014, 11:42
TFF'nin rengi Mahmut Özgener döneminden beri belli zaten, bu bildiğimiz bir şey.
Diğer yandan Süper Kupa maçında maç boyunca yabancı madde atan bizim seyircimizdi, fanatiklik yapıp bunu görmezden gelmeye gerek yok. Ben izlerken utandım açıkçası. Olayı tamamen TFF'nin taraflılığına bağlayıp kendi yanlışımızı gözardı etmek ya da çarpıtmakta doğru değil.
Ceza konusunda neyin adil olacağı konusunda kafam karışık çünkü bu tür olaylar TT Arenada olmuyor. Yani kendi sahamızda yapmadığımız birşeyin cezasını çekeceğiz (daha doğrusu İstanbul seyircisi çekecek) ama tarafsız sahadaki bu davranışın da bir cezası olması lazımdı. 3-5 kişinin yaptığı birşey olsa ceza almamızı isteyen rakip taraftarlar araya sızmış falan diyebilirdik ama öyle bir durum da yok.
TFF'nin adaletsizliğine veya taraflılığına dem vururken öz eleştiri yapmayı da unutmayalım, haklıyken haksız duruma düşmeyelim.
SAİT71
05.Eylül.2014, 14:03
Bana kalırsa bu saha kapatma yerine para cezası olarak kalabilirdi. İşte paso ligin burada önemi kalmıyor. Bu sahaya cisim atan adamlar 2014 yılında tespit edilemiyor mu kameralar çekmiyor mu? Çekiyor ancak bu adamlara ne ceza veriliyor. İşin kolay kısmı sahayı kapatıp geçmek ama asıl önemli olan temele inmek ve bu adamları kazımak, caydırmaktır. Bu olaylar saha kapatma ile son bulmayacak aksine herkes nasıl olsa bir şey olmayacak diye devam edeceklerdir. Paso lig falan da tamamiyle boş bir iş. Göreceksiniz.
davidvilla
07.Eylül.2014, 15:54
O değil de felipe Melo'nun askerleriyiz...
Nedvedmania
08.Eylül.2014, 14:04
Passolig Şampiyonlar Ligi için de geçerli oluyormuş. Anderlecth maçına gitmek için İstanbul'da 2-3 gün daha kalıyordum, yaş oldu :uzgun:
himone
08.Eylül.2014, 17:05
Ciddi soruyorum biri 1 kez yaptı diğeri 2 kez yaptı diye farklı ceza vermeyi nasıl mantıklı buluyorsun? Bu mantıkla gidersek bir taraf 5 kez yapsa diğer taraf 2 kere yapıp bir de adam yaralasa o zaman aynı cezaya mı tekabül ediyor?
Tartışma uzamasın diye konuya yeni girdim, önceki mesajlara da bakmadım zaten. İlk önce benim ilk yazdığım sadece neden GS ceza aldı diye soran arkadaşa idi, kararı desteklemek için değil. İkincisi benim yorumumda 1 veya 2 kıyaslaması gibi birşey de yok. İlk mesajımda da kararı anlamsız bulduğumu belirtmiştim. Asıl sorun sizin yaralanan görevli kısmını görmezden gelip sadece 1 ve 2 rakamlarına takılmanız. Eğer FB taraftarı bir görevlinin yaralanmasına sebep olsaydı biz de saha kapatma cezası alırdık. Ama siz sırf bu 2 rakamı alıp diğer yaptığınızı görmezden geliyorsunuz. İnsanların yazdıklarını anlamadan yorum yapıyorsunuz. Ama senin vicdanın rahatsa ve görevli yaralansa dahi FB ceza almadıysa biz de almamalıyız diyorsan yapacak birşey yok. Zaten federasyon da açıklamayı yaptı, yarın başka bir takım maç boyu hiçbir şey yapmayıp sadece görevli yaralasa onun da sahası kapatılır.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
E.Cartman
08.Eylül.2014, 17:33
Şu saçma sapan sonu gelmeyen tartışmalardan biri daha tam olarak başlamadan bitirin beyler, uzamasın.
Ralph
09.Eylül.2014, 12:47
SON DAKİKA! Galatasaraylı Melo, Twitter hesabından RT ettiği hakaret içeren mesaj nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkedildi.
europeanconquer
09.Eylül.2014, 14:49
Ahahahahaha :n:
Gülmekten başka bir şey yapamıyorum :zuhaha
Üstelik PFDK adamın Twitter adresini bile yanlış yazmış :n: Bütün kurumlarıyla rezalet bir ülkeyiz.
PFDK'nın bahsettiği hesap;
https://twitter.com/_felipemelo
William Rookwood
09.Eylül.2014, 18:12
Tuttuğumuz takımların içinde bulunan insanlar kendi konumlarına yakışmayacak davranışlarda bulunuyor. Bari biz kendimize yakışanı yapıp, karşımızdakini kıracak düzeydeki tartışmalara girmeyelim.
ReaList
09.Eylül.2014, 18:36
15 senedir aktif halde Türk futbolunu takip ederim, bitmeyen, sonu gelmeyen, popülerliliğini kaybetmeyen bir şey varsa o da "Bize oyunlar oynanıyor" ütopyasıdır. Ne güzel insanlar bu ütopyada yaşayıp duruyor, işine gelmeyen her şeyde buna sığınıyor.
Bugün Avrupa'da olsa, Durduk yere Melo'ya hareket yapıp takımını daha doğrusu maaşını aldığı işi 3 maç eksik bırakan Volkan'a, keza durduk yere ceza alması halinde yine aynı durumda takımını 2-3 maç eksik bırakacak Melo'ya para cezaları ve ağır disiplin cezaları verilirdi. Çünkü bu iş profesyonellerin işi, ergen eğlendirme işi değil. Resmen kollarımızda Milyon dolarlık bebek besliyoruz.
Ama yaptığımız ne? Kahraman ilan etmek, Centilmen ilan etmek, Profesyonel ilan etmek ve bir sürü alakasız şey. Şu adamlar cehaleti kullanarak vuruyor ya kırbacı sırtınıza, haktır. Başka bir şey demiyorum.
europeanconquer
09.Eylül.2014, 22:45
Remember The Name !
http://i.imgur.com/y1eivWt.jpg
Yeni sezonda izlemek için sabırsızlanıyorum.Şu milli ara bitse de hafta sonu gelse hemen.
Ünal Aysal doğru şeyler konuşuyor ama yanlış zamanda.
Özellikle ırkçılıkla ilgili bir laf etmeye hakkı yok,kendisi konuyu açmadan kapattıran yegane insandır.Drogba ve Eboue'ye yapılanları hoş görmüştür.Bu affedilebilecek bir şey değil,şimdi konuşmasının içeriği doğru ve haklı ancak zamansız ve samimiyetsizdir.
jevox06
10.Eylül.2014, 16:02
Çok açıkça söyleyeyim. Bu yönetim Galatasaray tarihinin en basiretsiz yönetimidir.
sentugo
10.Eylül.2014, 16:19
Ünal Aysal: "Ligde ve Şampiyonlar Liginde Farklı Forma Sponsorlarımız Olacak."
Ünal Aysal: "Forma sponsorluğunda 2015-16 sezonu için yabancı bir sponsor ile anlaştık. 5 yıllık bir sözleşme olacak."
jevox06
10.Eylül.2014, 18:23
1 hafta içinde açıklancakmış sponsor.
Galatasaray Gazetesi çıkıyor yakında.
Taç Spor kulübü bize devr olmuş. Yeni ismi Galatasaray Tenis Kulübü olacakmış sanırsam.
Denizbank ile yapılan anlaşmayla ödemeler düzene girmiş.
Bir de şikeden, ırkçılıktan falan bahsetmiş. Laga luga yapıyor işte. Zamanında ben topa girmeyeyim, bana dokunmayan yılan bin yaşasın dedi. RTE'ye yaranmak için "Galatasaray'ın AKP'ye oy veren 20 milyon küsür taraftarı var" bile dedi. Şimdi bıçak kemiğe dayanınca böyle açıklama yapıyor. Çok geç kaldın çoook. İste bunun için Galatasaray tarihinin en basiretsiz yönetimi diyorum bunlara.
byariff
10.Eylül.2014, 20:03
1 hafta içinde açıklancakmış sponsor.
Galatasaray Gazetesi çıkıyor yakında.
Taç Spor kulübü bize devr olmuş. Yeni ismi Galatasaray Tenis Kulübü olacakmış sanırsam.
Denizbank ile yapılan anlaşmayla ödemeler düzene girmiş.
Bir de şikeden, ırkçılıktan falan bahsetmiş. Laga luga yapıyor işte. Zamanında ben topa girmeyeyim, bana dokunmayan yılan bin yaşasın dedi. RTE'ye yaranmak için "Galatasaray'ın AKP'ye oy veren 20 milyon küsür taraftarı var" bile dedi. Şimdi bıçak kemiğe dayanınca böyle açıklama yapıyor. Çok geç kaldın çoook. İste bunun için Galatasaray tarihinin en basiretsiz yönetimi diyorum bunlara.
gs tarihinin en cesur baskanidir aysal aksini inkar eden yakin gecmisteki aciklamalarina bakar gezi olaylari twitter sike olaylarinda hangi klup gsye destek verdi ? bicagin kemige dayandigi yok son 2 haftadir acayip sekilde saldiriyorlar galatasaraya medya olsun tff olsun , daha ne istediginizi bilmiyorsunuz aciklama yapmayinca gs pisirik aciklama yapincada gec kalindi diyorsunuz.
Bir aslanın dişlerini gördüğünüzde sakın ola size gülümsediğini zannetmeyin." Ünal Aysal | 2014-Eylül
açiklamalarin tamami hatasinida kabullenmis aysal oda iyidir..
http://www.youtube.com/watch?v=tT_HU003lso
jevox06
10.Eylül.2014, 23:03
gs tarihinin en cesur baskanidir aysal aksini inkar eden yakin gecmisteki aciklamalarina bakar gezi olaylari twitter sike olaylarinda hangi klup gsye destek verdi ? bicagin kemige dayandigi yok son 2 haftadir acayip sekilde saldiriyorlar galatasaraya medya olsun tff olsun , daha ne istediginizi bilmiyorsunuz aciklama yapmayinca gs pisirik aciklama yapincada gec kalindi diyorsunuz.
Bir aslanın dişlerini gördüğünüzde sakın ola size gülümsediğini zannetmeyin." Ünal Aysal | 2014-Eylül
açiklamalarin tamami hatasinida kabullenmis aysal oda iyidir..
http://www.youtube.com/watch?v=tT_HU003lso
Basketbolda 17 Haziran duruşu diye birşey çıktı. Bizim takım sahaya çıkmadı. Tişört falan bastırıldı. Ne oldu. Kupa Fener'in oldu. 1 sezonluk emek boşa gitti. Oyuncularda moral, motivasyon kalmadı. Bak başbakan demiyorum, çıkıp bir spor bakanı bile açıklama yapmadı. Olay gündemden düştü. Böyle büyük bir olay gündem bile olamadı. Bu yönetim beceriksizliğidir.
Şike olayında ve RTE'ye yaranma konularını açıkça yazdım ki o asıl basiretsizliğin göstergesidir.
Oyuncularına ırkçılık yapıldı. Tek bir şey yapamadı. Ne FT ne Ünal Aysal hiç birşey söylemedi.
Ayrıca şimdiki yönetim kurulu tek kelimeyle rezalet. Bunlar yönetici falan değil kimse kusura bakmasın.
Şimdi bugün söylediği söz taraftarı gaza getirmeye yeter ama yaptıklarının üstünü örtmez. İste sende haklısın abi şimdi aklına geldi ama çok geç kaldı. Düzelir inşallah. Adam gibi bir duruş sergiler yönetim umarım. Ama bu gözler Adnan Polat'ları, Adnan Sezgin'leri gördü. Tabi onlarda iyi bizim Aysal.
Nedvedmania
11.Eylül.2014, 00:44
Ünal Aysal anca konuşuyor. Evet güzel konuşuyor ama sadece konuşuyor. İcraat ???
#ÜnalAysalİstifa
davidvilla
11.Eylül.2014, 01:00
Anca laf dedigin gibi. Icraat sıfır.
Corpus
11.Eylül.2014, 01:51
Ünal Aysal' ın istifası kaostan başka birşey getirmez. Ha siz takımın kötülüğünü istiyorsanız ayrı
Yıllar sonra başımıza eli yüzü düzgün saygın bir adam geçmiş, kimin gelmesini istiyorsunuz da Aysal' ı istifaya davet ediyorsunuz anlamak güç
0xjasaitis
11.Eylül.2014, 01:53
Ultraslan bu güne kadar hangi başkanı sevmiş ki Aysalı sevsin. Kulüp zenginleşsin,stad dolu olsun,bilet ucuz olsun,taraftar pohpohlansın sakın ha ne yaparlarsa yapsınlar laf edilmesin,genç oyuncular oynatılsın ama yıldız transferi de unutulmasın,takım her yıl şampiyon olsun ama şampiyon olurken muhakkak çok güzel oynasın gibi gibi uzar gider... Yok öyle bir dünya. Yapıcı eleştirelim istifa deyince düzelmiyor herşey. Aysal gitse kimi istiyorsunuz acaba.
davidvilla
11.Eylül.2014, 05:07
Ben sahsen adnan Öztürk isterim. Ama tabi zor.
E.Cartman
11.Eylül.2014, 07:53
Ben Adnan Öztürk'ün başkan olabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum. 2. başkan falan olabilir ama başkan olmaz o adamdan.
europeanconquer
11.Eylül.2014, 13:28
https://pbs.twimg.com/media/BxPZbkpCAAANLLF.jpg:large
2.Kaptan Wesley Sneijder !
Umarım Selçuk Eskişehir maçında yedek bekler ve ilk kez kaptan olarak görürüz Portakalı !
lionelforlan
11.Eylül.2014, 14:00
https://pbs.twimg.com/media/BxPZbkpCAAANLLF.jpg:large
2.Kaptan Wesley Sneijder !
Umarım Selçuk Eskişehir maçında yedek bekler ve ilk kez kaptan olarak görürüz Portakalı !
Umarım görürüz Selçuk un maçı bırakıp gitmesinden sonra antipati başladı bende selçuğa arşı
europeanconquer
11.Eylül.2014, 14:07
Selçuk'a bir tepkim yok benim,artık oynadığı oyunu beğenmiyorum bu kadar basit.Dönemlik sandım ancak bu baya kalıcı bir formsuzluk.
nannar
11.Eylül.2014, 14:48
melo-dzemaili-sneijder-pandev-olcan-burak 6'lısı ile oluşacak olan orta alan ve forvet hattı mutlaka denenmeli... defans 4'lüsü tarık-hakan-semih-veysel'den oluşturulabilir. Telles ve Chedjou'nun ben çok ekstra oyuncular oldugunu düşünmüyorum türklerimize göre.
nerazzuri
11.Eylül.2014, 14:56
pandev 11 oynayacaksa bence prandelli 4-4-1-1'e dönecek. pandev-burak arkalı önlü oynar. galatasaray içinde en iyisi bu olur.
sneijder sol tarafta yine heba olacak.
jevox06
11.Eylül.2014, 15:13
Gelecek maçta Selçuk oynamazsa nasıl bir orta saha dizilimi düşünüyorsunuz ? Ve kimler oynamalı onun yerine ?
Önder HOCA
11.Eylül.2014, 15:16
abi çıkıp tören yapılır anlarımda o yıldız kalıbının içine girmek olmamış
lionelforlan
11.Eylül.2014, 16:08
pandev 11 oynayacaksa bence prandelli 4-4-1-1'e dönecek. pandev-burak arkalı önlü oynar. galatasaray içinde en iyisi bu olur.
sneijder sol tarafta yine heba olacak.
Pandev i denese solda belki heba olmaz hem :D
nerazzuri
11.Eylül.2014, 16:18
Gelecek maçta Selçuk oynamazsa nasıl bir orta saha dizilimi düşünüyorsunuz ? Ve kimler oynamalı onun yerine ?
olcan-dzemaili-melo-sneijder
--------pandev------------------
------------------burak----------
güzel olur.
europeanconquer
11.Eylül.2014, 16:37
Bence Pandev yedek bekler Dzemaili direkt 11 başlar.Semih ise riske edilmez.
http://www.footballuser.com/formations/2014/09/1104498_Galatasaray_SK.jpg
mwaru
11.Eylül.2014, 18:22
Kusura bakmayin ama tören cok komik olmus inşallah bizimkiler ayni seyi yapmazlar.
BaFraLı
11.Eylül.2014, 18:31
Felipe Melo'ya 2 maç ceza verilmiş. Adam adım atsa ceza alıyo bende buna tutuluyorum ya.
E.Cartman
11.Eylül.2014, 18:33
Bence Pandev yedek bekler Dzemaili direkt 11 başlar.Semih ise riske edilmez.
http://www.footballuser.com/formations/2014/09/1104498_Galatasaray_SK.jpg
Takıma yeni katılan Dzemaili'nin 11 başlayacağını hiç zannetmiyorum. Pandev 11 oynar.
ReaList
11.Eylül.2014, 18:51
Takıma yeni katılan Dzemaili'nin 11 başlayacağını hiç zannetmiyorum. Pandev 11 oynar.
Pandev ne zaman katıldı Özgür : )
E.Cartman
11.Eylül.2014, 18:55
Pandev ne zaman katıldı Özgür : )
Dzemaili daha geçen gün geldi milli takımdan, Pandev milli takıma gitmediği için daha erken başladı çalışmalara. Hee Pandev'de yeni ama Dzemaili daha yeni :D
ReaList
11.Eylül.2014, 18:58
Dzemaili daha geçen gün geldi milli takımdan, Pandev milli takıma gitmediği için daha erken başladı çalışmalara. Hee Pandev'de yeni ama Dzemaili daha yeni :D
Futbolda yeni eski yok. Kumaş kaliteliyse takım elbiseye ayak uydurur yok zaten kumaşında problem varsa yıllanmış şarap olsa ne fayda?
Herkes Hakan Balta'yı stoper'e yazıyor ancak TK maçlarında izlediğim Koray Günter Hakan'a bin basar. Neden tercih edilmez anlamış değilim.
europeanconquer
11.Eylül.2014, 18:59
Dzemaili maça çıktı Özgür ve bizim maçada daha 2 gün var,şans bulacaktır umuyorum.
Bu arada Dzemaili abimizin hanımı da Yolanthe yengemizle yarışacak düzeyde :n:
Edit:
İsim veriyorum ; Erjona Sulejmani.
Önder HOCA
11.Eylül.2014, 19:08
Dzemaili maça çıktı Özgür ve bizim maçada daha 2 gün var,şans bulacaktır umuyorum.
Bu arada Dzemaili abimizin hanımı da Yolanthe yengemizle yarışacak düzeyde :n:
sizde yengeye göre transfer yapılıyor sanırım
europeanconquer
11.Eylül.2014, 19:11
sizde yengeye göre transfer yapılıyor sanırım
Son bir kaç yıldır yengeler konusunda şanslıyız :zuhaha Umut Bulut bile Rus birisi ile evli :n:
davidvilla
11.Eylül.2014, 19:13
Meloya verilen ceza bir ilk heralde.
europeanconquer
11.Eylül.2014, 19:18
Meloya verilen ceza bir ilk heralde.
Yaptığı RT sahaya yansımış olacak ki ceza verdiler. :)
Edit:
Bu kararla Selçuk'un 11 başlayacağı da kesinleşmiş oldu,Dzemaili'nin de ilk 11 de olacağı kesinleşti.
Falcao9
11.Eylül.2014, 19:25
Edit:
Bu kararla Selçuk'un 11 başlayacağı da kesinleşmiş oldu,Dzemaili'nin de ilk 11 de olacağı kesinleşti.
Dzemaili daha yeni geldi. Prandelli 2 antrenmanla Dzemaili'yi oynatmaz. Yekta oynar.
europeanconquer
11.Eylül.2014, 19:34
Dzemaili daha yeni geldi. Prandelli 2 antrenmanla Dzemaili'yi oynatmaz. Yekta oynar.
Dzemaili Milli Takım'da da oynadı,antrenmanlar yaptı,takımla berbaer 3 gün antrenman yapmış olacak ve Melo yok.Prandelli'nin yapacağı en akıllı hamle Yekta-Dzemaili olur ancak Selçuk'tan bir türlü vazgeçemeyen teknik direktörler olduğu için Dzemaili-Selçuk daha olağan duruyor.Yekta ve Selçuk'un olduğu bir orta saha Ankara çevre yolu gibi vızır vızır akar,bizim tarafa doğru.
Walter Sakana
11.Eylül.2014, 19:36
ahahaha bu güzeldi :)
davidvilla
11.Eylül.2014, 19:37
Edit:
Para cezası olsa anlarim da rt yuzunden mac cezasi... artik komik bile degil yorun yapamıyorum. Forza izlanda.
LadroN
11.Eylül.2014, 19:47
Yine tüpçü, yine berbat bir ceza.
ReaList
11.Eylül.2014, 19:51
RT ne demek? Aynı duyguları paylaşmak anlamında kullanılır, aynı bilgiyi aktarıyorum demektir, aynı sözleri tasdikliyorum demektir. Burada kızılması gereken Melo yerine başkasıysa Melo zaten yolunu bulmuştur.
Hayretle izliyorum, Volkan kendi hatasından 3 maç ceza alır, Melo kendi hatasından 2 maç ceza alır ve bunlar durduk yere gerçekleşir. Ancak tepki gösterilen Volkan veya Melo yerine başkaları olur, el insaf. Bu adamlar takımına ihanet ediyor ihanet, ihanetin ödülü olur mu yahu?
Gerçi burası Türkiye ise oluyor.
LadroN
11.Eylül.2014, 20:01
RT sadece aynı duyguları paylaşmak anlamında kullanılmaz.Twitter'da birini ifşa için, saçma, komik bulduğun bir şey için RT yapabilirsin.
Ayrıca RT'de direk olarak Aziz Yıldırım olarak küfür edilmemiş.Aziz denmiş.Hangi Aziz?
sui generis
11.Eylül.2014, 20:03
Volkan'a 3 maç, Melo'ya 2 maç. İkisi de saha dışında görüşlerini belirttiği için alıyor. İkisi de en az 4 maç almalıydı ama birine 3 veriyorsan diğerine 2 veremezsin.
byariff
11.Eylül.2014, 20:47
turkiye boyle bir ulke iste sikeye irkciliga ceza yok ama RT ye 2 mac ceza... tiksiniyorum bu ulkenin kanunlarindan
Unsal123
11.Eylül.2014, 20:56
Volkan'a 3 maç, Melo'ya 2 maç. İkisi de saha dışında görüşlerini belirttiği için alıyor. İkisi de en az 4 maç almalıydı ama birine 3 veriyorsan diğerine 2 veremezsin.
Melo'nun ağzından öyle bir laf duymadık, twitter'da dedi diye ceza almasının mantığı yok. Belki başka Aziz'i kastediyor.
aziz_ustell: O "rt" edilen tweet "Aziz" diyor? Ne biliyorsunuz benden söz etmediğini? Ben Melo'dan ne şikayetciyim ne de davacı! Size ne oluyor?!
Mesela Aziz Üstel böyle demiş, ceza vermek için yer aranıyor ve güzel de yer buldular. Lafım sana değil genel olarak diyorum.
lionelforlan
11.Eylül.2014, 20:57
turkiye boyle bir ulke iste sikeye irkciliga ceza yok ama RT ye 2 mac ceza... tiksiniyorum bu ulkenin kanunlarindan
Kanunlar normaldi de işte işine geldiği şekilde değiştirilebilen şeyler oldu Türkiye de kanunlarda mesela çok mu zordu kanunu 3 temmuzdaki dava kapandıktan sonra değiştirmek
sui generis
11.Eylül.2014, 20:58
Aziz Üstel'in bilgisizliği o. Kimi kastedildiğinin anlaşılması yeterli ceza almak için.
Twitterdan ceza alan ilk kişi de Melo değil.
Redrum
11.Eylül.2014, 21:03
Pandev , Bruma yerine yedekten girer, Dzemaili ilk 11 oynar. Zaten Pandev'in sözleşmesinden anlayabiliriz rotasyon için alındığını.
davidvilla
11.Eylül.2014, 22:55
RT ne demek? Aynı duyguları paylaşmak anlamında kullanılır, aynı bilgiyi aktarıyorum demektir, aynı sözleri tasdikliyorum demektir. Burada kızılması gereken Melo yerine başkasıysa Melo zaten yolunu bulmuştur.
Hayretle izliyorum, Volkan kendi hatasından 3 maç ceza alır, Melo kendi hatasından 2 maç ceza alır ve bunlar durduk yere gerçekleşir. Ancak tepki gösterilen Volkan veya Melo yerine başkaları olur, el insaf. Bu adamlar takımına ihanet ediyor ihanet, ihanetin ödülü olur mu yahu?
Gerçi burası Türkiye ise oluyor.
Cidden soruyorum volkan ya da melo saha disinda yaptigi konusma rt durum paylasimi vs yuzunden mac oynamama cezasi vermek cidden mantikli mi sence ?
Cezanin mantiksizliginin burada olduğunu dusunuyoruz.
Unsal123
12.Eylül.2014, 00:52
https://vine.co/v/Oz3hJJQ0PxQ Volkan'a bide bunları ekleyelim, diğer katılanlarada 1 maç diyelim, Volkan'a da ekleyelim 6 maç adalet yerini bulsun.
Seçkinn
12.Eylül.2014, 01:17
Öncelikle bu iş Melo yada Volkan ile çözülmez sadece. Koca bir ligden bahsediyoruz. Hakaretinde twitterı tvsi gazetesi olmaz. Akıllı adam zaten bu mecralarda bunlara bulaşmaz.
Cezalar böyle futbol dışı saçmalıklara verilebilirken, görüntüleri olmasına rağmen maç içerisinde kasti hareket yapan ve hakemlerin gözden kaçırdığı oyunculara hiç bir ceza verilmiyor. Birde İspanya'daki gibi haksız kırmızı karta itiraz edilip en azından cezanın kaldırılabilmesi lazım. Bir iş yapacağımız zaman sonundan başlamak adetimiz var. Oturup kurallarını koyup temelden giremiyoruz olaya.
FIFA'da seneye itiraz hakkını deneyeceğiz diyor. Her takımın her devrede bir yada iki itiraz hakkı olacakmış. Oyun durunca itiraz eden hocayla hakem kenarda pozisyonu izleyip karar verecekmiş :) bizde her pozisyona en az 5 farklı yorum geliyor, hakem o staddan nasıl çıkacak sonra. Yılmaz Vural'dan dayak yeme ihtimalide var :)
jevox06
12.Eylül.2014, 02:06
https://vine.co/v/MlqzWKEA7Uj
Kaç maç ? @sui generis
nannar
12.Eylül.2014, 02:19
volkan'a şeref madalyası ,melo'ya 12 maç ceza lazım :)
byariff
12.Eylül.2014, 02:20
https://vine.co/v/MlqzWKEA7Uj
Kaç maç ? @sui generis
ne cezasi yahu ben orda birsey goremiyorum adamin apantisleri kasinmis orayi sivazliyor sadece !
europeanconquer
12.Eylül.2014, 02:41
Bu cümleyi hiç kurmamıştım ama kuracağım bu sefer.
Felipe Melo'nun askerleriyiz !
Hak eden kişilere aynen davranılması gerektiği gibi davranıyor,yanlış hareketleri olabilir ama dinsizin hakkından imansız gelir.Hele ki bu berbat düzende son konuşulacak şey Melo ve hareketleridir.Bu adam hakkında konuşan spor adamlarını gördükçe ne kadar doğru yolda olduğunu görüyorum.Her zaman arkasında olacağım.
dAleksic
12.Eylül.2014, 03:08
Felipe Melo'dan açıklama ;
"Buraya geldiğim ilk sezon normalde 2. Lig'de oynaması gereken bir takıma karşı oynadık. Ona rağmen şampiyon olduk. Bu kadar dezavantajlara rağmen ve bizimle uğraşmalarına rağmen ikinci sezon yine şampiyon olduk. Buraya geldiğiniz için teşekkür ederim. Bu kadar bizimle uğraşmalarına rağmen, bu bize bir motivasyon olacak, güç verecek ve sizinle birlikte omuz omuza 4. yıldızı mutlaka kazanacağız. Federasyon ne yaparsa yapsın sonunda adaleti yukarıdaki Allah veriyor. Allah yine adaleti verecek ve biz sonuna kadar savaşacağız. Adalet yerini bulacak."
Sizce buna da 2 maç ceza verirler mi ? Vallahi hiç şaşırmam ki :)
Ayrıca geçtiğimiz günlerde ve hatta bugün de yarım saat kadar önce bu açıklamanın bir benzerini buraya ben yazdım. TFF'yi de rahatsız edecektir ;)
lionelforlan
12.Eylül.2014, 03:47
Felipe Melo'dan açıklama ;
"Buraya geldiğim ilk sezon normalde 2. Lig'de oynaması gereken bir takıma karşı oynadık. Ona rağmen şampiyon olduk. Bu kadar dezavantajlara rağmen ve bizimle uğraşmalarına rağmen ikinci sezon yine şampiyon olduk. Buraya geldiğiniz için teşekkür ederim. Bu kadar bizimle uğraşmalarına rağmen, bu bize bir motivasyon olacak, güç verecek ve sizinle birlikte omuz omuza 4. yıldızı mutlaka kazanacağız. Federasyon ne yaparsa yapsın sonunda adaleti yukarıdaki Allah veriyor. Allah yine adaleti verecek ve biz sonuna kadar savaşacağız. Adalet yerini bulacak."
Sizce buna da 2 maç ceza verirler mi ? Vallahi hiç şaşırmam ki :)
Ayrıca geçtiğimiz günlerde ve hatta bugün de yarım saat kadar önce bu açıklamanın bir benzerini buraya ben yazdım. Fakat buradaki yöneticileri bile rahatsız etti ki(uyarı puanı bile aldım :) ) TFF'yi de edecektir ;)
2 vermezler Fatih Terimden tecrübeliyiz 2. cezada daha çok yüz bulup 2-3 katını veriyorlar
eng1n
12.Eylül.2014, 04:21
Toreni tamamen izlemedim haberlerde kisaca gordum de komik bisey olmus umarim bizim yonetim sacmalayip boyle bisey yapmaz.
Melonun cezasi normal ceza almasaydi bu retweet olayi cok manipule edilirdi. Acaba melo hakkinda dava acildi mi ? oradan da bi ceza alabilir galiba
Kaka Leite
12.Eylül.2014, 08:36
Melo'nun cezası çok doğru.
Melo'nun cezasını beğenmeyenlere de almadıklarına sayılsın diyorum. Emre - Volkan - Melo kimse bu adamları çıkıp bana savunamaz, hepsi aynı yolun yolcusu.
Benim en çok şaşırdığım konu bu adamlar bizim ülkemize gelince falan böyle rahat oluyorlar sanırım?
Melo'nun Juventus da böyle hareketler yaptığını ben pek görmedim. Bizim kulüpler affeder, bizim taraftar böyle şeyleri sever tabii onlarda bunu anlar anlamaz başlıyorlar cıvıtmaya.
Siz çıkıp ''Melo'nun askerleriyiz!'' diyip iyi bir şey yaptığınızı sandığınız her gün Fenerbahçe taraftarı da ''Volkan - Emre'nin askeri'' olur. Bu böyle sürer gider kısacası...
Volkan - Melo - Emre gibi adamlara 435345 maç da ceza versen benim gözümde yine az çünkü bu tarz adamların bu işten para kazanmaları gerçekten çok can sıkıcı ve futbolun geldiği noktadır.
Türk futbolunda eğer kalıcı olmak istiyorsan yapacağın şey iyi oynamak falan değil. Sportmenlik kavramından uzak ol, taraftarın huyuna git ve taraftarının agresif duygular beslediği takımlara karşı futboldan çok konuşulacak bir malzeme vermek yeterli.
ForsakeN
12.Eylül.2014, 10:12
Melo hep boyleydi, Juve de izlememissiniz demek ki. Volkan zaten ceza almadi mi beyler daha ne cezasi bekliyorsunuz :D Gerci keske 10 15 mac ceza alsa da kurtulsak.
Ne Volkan in ne Melo nun ne de Emre nin savunulcak taraflari yok , burada askerleriyiz falan diyen arkadaslara hayretle bakiyorum. Onlar futbolu degil rekabeti ve vur-kır'ı seviyor bence.
Biraz cesareti ve zekasi olan yabanci oyuncular da ligimize futbol oynamaya gelmedikleri icin bunu cok iyi kullaniyor, bizimkilerin de hosuna gidiyor. Askeri oluyorlar :n:
caner485
12.Eylül.2014, 10:30
Sene sonu eğer GS şampiyon olur 4. yıldızı alırsa burdan tff ye kadar kocaman bir kapak gelir. Çok boş konuşmayada gerek yok zaten bu ülkede ırkçılığa şikeye ceza verilmiyor sonuçta. Bazı arkadaşların (yönetim dahil) yorumları o kadar sığ o kadar taraflı ki artık he he diyerek okumaya değer bile görmüyorum hep aynı şeyleri savunuyorlar çünkü. İyice sporx'e döndü forum. Saygılar iyi forumlar.
sananes
12.Eylül.2014, 10:56
benim bildiğim fenerbahçeli'lerin çok büyük bir oranı Volkan'ın ceza alması gerektiğini söyledi hatta cezayı da az buldu.
sorun şu galatasaray'lı arkadaşlara bakıyorum kimse melo ceza almasın istiyor. Hoşuna gidiyor hatta Melo'nun yaptıkları. Sahaya madde yağıyor saha kapatıldığı için TFF'nin adı "FENERASYON" oluyor. Bu yönetim geldi geleli en çok sahası kapatılan takım fenerbahçe değilmiş gibi.
Walter Sakana
12.Eylül.2014, 11:29
Peki Aziz Yıldırım neden ceza almıyor? Melo hakkında aşağılayıcı cümleler kullanan o değil mi ilk? Kışkırtana ceza yok, cevap verene var öyle mi? Hatta cevapta değil, takipçisinin yazdığı bir şeyi paylaşmış. Kendi ağzından çıkan kelimeler (veya kendi düşünceleri) değil sonuçta. Aziz Yıldırım hedef gösteriyor ona ceza yok.
Şu ana kadar bu ülkede verilmiş en absürd cezadır.
Burada Melo'nun cezası normal diyen Fenerbahçeli arkadaşlara soruyorum; Melo'nun ceza alıp Aziz Yıldırım'ın almaması adil midir?
europeanconquer
12.Eylül.2014, 11:34
Melo'nun yaptıkları diyorsunuz.
Bakalım ne yapmış.12 Mayıs 2013'te Emre sürekli Melo'nun üzerine oynadı,sanıyorum Melo, Webo'ya yaptığı faulden sonra özür dilemek için yanına gitti ve boyu 1.65 civarlarında huysuz ve sinirli bir adam tarafından itildi,hiç bir şey yapmadı;
http://www.habergazete.com/admin/plugins/elfinder/files/genel/hamit/meloee_1014395070534636d8c238e.jpg
10 Kasım' 2013'de ise Maçın sonunda penaltı kaçırdı ve bugün ona hakaret eden Volkan ile aynen böyle sarmaş dolaş oldu ;
http://www.memleket.com.tr/d/news/240093.jpg
Tarih 6 Nisan 2014,Felipe Melo kendine yapılanları unutur mu ? Çok profesyonelce bir şekilde Türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en çirkef oyuncularından birini oyundan attırarak,ona gerekli cevabı çok güzel verdi;
http://cdnimage.zaman.com.tr/2014/04/08/rezilmelo.jpg
Tabi bundan önce 12 Ağustos 2013'te ki maça bakalım;
http://www.sporx.com/img/3/2013/aa_picture_20130812_442126_web.jpg
Ve tabi ki 25 Ağustos 2014,önce Melo'ya öpücük atan ve Melo penaltı kaçırdıktan sonra onun üstüne atlayan Volkan Demirel ;
http://nettavir.com/resimler/icerik/fa1ccf22703072cbc8d6.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BxOmhkvIQAAjxzO.jpg
Tabi Brezilyalı bir adama vatan haini diyen Aziz Yıldırım'ı da unutmayalım,o sözlerinden dolayı ceza değil disiplin kuruluna bile sevk edilmedi.Melo ise nereden geldiği belli olmayan saçma bir twiti RT yaptığı için ceza aldı ki bu dünya tarihinde bir ilk ki yaptığı RT'yi de PFDK kendi kafasına göre yorumlayarak ceza verdi.Yaptıkları doğru mu ? Değil ama şikenin ırkçılığın cezasız kaldığı bu düzende hiç kimse kusura bakmasın ama Felipe Melo'nun askerleriyiz.Önce Volkan,Emre ve Aziz Yıldırım gibi insanlar Türk futbolundan temizlensin o zaman Melo'ya gelir sıra.
Kaka Leite
12.Eylül.2014, 11:40
Peki Aziz Yıldırım neden ceza almıyor? Melo hakkında aşağılayıcı cümleler kullanan o değil mi ilk? Kışkırtana ceza yok, cevap verene var öyle mi? Hatta cevapta değil, takipçisinin yazdığı bir şeyi paylaşmış. Kendi ağzından çıkan kelimeler (veya kendi düşünceleri) değil sonuçta. Aziz Yıldırım hedef gösteriyor ona ceza yok.
Şu ana kadar bu ülkede verilmiş en absürd cezadır.
Burada Melo'nun cezası normal diyen Fenerbahçeli arkadaşlara soruyorum; Melo'nun ceza alıp Aziz Yıldırım'ın almaması adil midir?
Hayır değil.
Beyler kusura bakmayın da sizin anlamadığınız bir olay var ; Biz adil falan demiyoruz, Volkan'ın cezası yükseltilmeli hatta ben bunu gayet içten söylüyorum. Aziz Yıldırım da gereken cezayı almalı ama bunların yanında Melo'yu da ak kaşık konumuna koymam.
Melo bu cezayı yıllar öncesinden hak etti ama bir türlü almadı. Kısmet bugüne imiş diyorum sadece.
Oğlum olursa eğer okula falan yazdırmadan ilk işim bir kulübün alt yapısına vermek olacak. Gerçekten yapacağım bunu ama çirkef, huysuz yetiştirmek de bir diğer adım olacak. Elbet işsiz kalmaz, para bırakamıyoruz bari geleceğini garantiye alalım.
Sol bek olacak bir de onu da belirteyim. :icon_biggrin:
Walter Sakana
12.Eylül.2014, 11:58
abi çıkıp tören yapılır anlarımda o yıldız kalıbının içine girmek olmamış
Kusura bakmayin ama tören cok komik olmus inşallah bizimkiler ayni seyi yapmazlar.
Toreni tamamen izlemedim haberlerde kisaca gordum de komik bisey olmus umarim bizim yonetim sacmalayip boyle bisey yapmaz.
Melo olayı sayesinde bu rezillik arada kaynadı neyse ki :D
http://fotocdncube.gazetevatan.com/vatangalerifile/Detail/2014/09/11/sosyal-medyada-4-yildiz-t-ouml-reni-827692.jpg
Ya böyle malzeme verilir mi rakibe. Fenerbahçeliler yapsa acaip dalga geçerdim ben de o yüzden hiç yadırgamıyorum yorumları. Bazılarına baya güldüm hatta:
- olm neden kek kalıbının içine girdiniz?
- 3A Sınıfından arkadaşımız Wesley Sneijder'i "4.Yıldız" adlı şiirini okuması için kürsüye davet ediyoruz.
:D:D:D
europeanconquer
12.Eylül.2014, 12:06
https://pbs.twimg.com/media/BxUJmWuCUAAkowX.jpg:large
Yeni forma sponsoru diyollağ..(Süper Lig için)
ReaList
12.Eylül.2014, 12:33
Abicim şu jargonu bir türlü anlamıyorum, Şikenin, Irkçılığın cezasız kaldığı hebe höbö.
Yahu daha ne ceza alacak bu adamlar? Darağacına mı çıkaralım?
Şikeden dolayı Mahkeme nezninde ceza almadı mı bu adamlar, yarın hapis yatmayacaklar mı? -ki yatanlar da oldu zaten. TFF nezninde futboldan uzaklaştıralanlar olmadı mı? Uefa nezninde takıma ceza gelmedi mi? Sırf bu dava yüzünden yüzmilyonlarca € kayıp yaşanmadı mı?
Emre sözlerinden dolayı TFF tarafından ceza almadı mı? Emre'ye açılan davada 2 ay 15 gün hapis cezası gelmedi mi?
Görmüyor musunuz yoksa görmek mi istemiyorsunuz gerçekten anlamıyorum ama şunlar ortadayken her şey cezasız kaldı jargonunu kullanmayın, cahil insanlar değilsiniz.
Namzet
12.Eylül.2014, 12:39
Cidden bazen çok komik oluyorsunuz arkadaşlar..Volkan maç sonu hata etti o sözleri sarf etti cezasını aldı,Melo twitterden iğrenç bir şeyi onaylayarak paylaştı daha ağırını etti bana kalırsa hak ettiği cezayı aldı..Şu melo denen varlık her türlü terbiyesizliği yapıyor haklı diyorsunuz Volkan'a gelince asın,öldürün başına bir şey gelirse sorumlu değiliz diyorsunuz PES!
europeanconquer
12.Eylül.2014, 12:48
Abicim şu jargonu bir türlü anlamıyorum, Şikenin, Irkçılığın cezasız kaldığı hebe höbö.
Yahu daha ne ceza alacak bu adamlar? Darağacına mı çıkaralım?
Şikeden dolayı Mahkeme nezninde ceza almadı mı bu adamlar, yarın hapis yatmayacaklar mı? -ki yatanlar da oldu zaten. TFF nezninde futboldan uzaklaştıralanlar olmadı mı? Uefa nezninde takıma ceza gelmedi mi? Sırf bu dava yüzünden yüzmilyonlarca € kayıp yaşanmadı mı?
Emre sözlerinden dolayı TFF tarafından ceza almadı mı? Emre'ye açılan davada 2 ay 15 gün hapis cezası gelmedi mi?
Görmüyor musunuz yoksa görmek mi istemiyorsunuz gerçekten anlamıyorum ama şunlar ortadayken her şey cezasız kaldı jargonunu kullanmayın, cahil insanlar değilsiniz.
Hebe höbö.
Görüyoruz ama siz görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz.
ReaList
12.Eylül.2014, 13:06
Hebe höbö.
Görüyoruz ama siz görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz.
İşte ben de onu soruyorum? Görmek istediğimiz gibi olanla aslında olan arasındaki fark ne?
Volkan maç sonu ahlaksızlık yapıyor TFF hakaretten basıyor cezayı.
Emre maç içinde siyahi oyuncuya ten renginden dolayı hakaret ediyor hem TFF ceza veriyor hem de Mahkeme hapis cezası veriyor.
Ama gel gelelim, Fenerbahçeli oyuncular kollanıyor, Hakaretler, Irkçılıklar cezasız kalıyor diyorsunuz, yani bunu neye göre diyorsunuz çok merak ediyorum. Ortada suç var ceza var ama cezasız kalıyor demenin altındaki sır ne? Ne olmalı mesela ceza, Elektirk şoku? Kurşuna dizme? Zehir içirme? Hani cezasız kalan kısmı ne?
Cengo
12.Eylül.2014, 13:06
Melo'nun cezasız kalan çok vukuatı var. Maç içinde kafa atıp kırmızı kart bile görmemişti. Melo'yu sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermek çok yanlış. Her maçın başında hakemi test etmek için hafif tekme atıyor.
Biz Emre ve Volkan'ın daha önce yanlış yaptıklarını savunmuyoruz ama siz de Melo'yu savunmayın lütfen. Melo'nun aldığı ceza doğrudur. Küfür hiç bir koşulda kabul edilemez. Hatta Volkan 3 maç alırken, Melo'nun 2 maç alması da adaletsizlik oldu.
byariff
12.Eylül.2014, 13:58
https://pbs.twimg.com/media/BxUJmWuCUAAkowX.jpg:large
Yeni forma sponsoru diyollağ..(Süper Lig için)
okunurken sokar diye okunuluyor bu arada ek bilgi.
europeanconquer
12.Eylül.2014, 14:05
Ooo Turksportal'da aynı PFDK gibi kafasına göre yorumluyor.
Orada yazan şey sizin içinizin fesat olmasıdır,kurallara aykırı bir şey yazmadım ben.
davidvilla
12.Eylül.2014, 14:37
Ooo Turksportal'da aynı PFDK gibi kafasına göre yorumluyor.
Orada yazan şey sizin içinizin fesat olmasıdır,kurallara aykırı bir şey yazmadım ben.
Pfdk olsa iyi. Bayadir antu.com stayla devam ediyor. Bazi mod vs.ler de buna çanak tutuyor.
balot50
12.Eylül.2014, 15:48
Melonun cezasının haksız olduğunu düşünüyorum.
Bu arada tören çok komik olmuş inşallah bizimkiler böyle saçma bişey yapmaya kalkmaz adam boş stada yazı okuyor. ve selçuktaki baskıyı çok ortadaydı adamın sesi titredi resmen
ReaList
12.Eylül.2014, 16:04
Pfdk olsa iyi. Bayadir antu.com stayla devam ediyor. Bazi mod vs.ler de buna çanak tutuyor.
Bunu yazacağınıza keşke söylediğiniz şeylerin açıklamasını yazsanız hani biz de bilsek. "Irkçılık cezasız kaldı" diyorsunuz, Oyuncu TFF'den de ceza almış, mahkemeden de hapis cezası almış. Neresi cezasız kaldı diyoruz cevap yok.
"Şike cezasız kaldı" diyorsunuz. Hadi gelin beyin fırtınası yapalım.
Fenerbahçe ile aynı sezon Steau Bükreş de aynı konudan müzdarip oldu ancak tek farkla. Steau cezasını kabul etti, çünkü yaptıkları ispatlanmıştı. Romanya federasyonu gerekli cezayı verdi, sorumlular hapis yattı. Uefa da baktı gereken yapılmış Steau'ya tedbir verdi.
Aynısını Fenerbahçe yapsaydılar, Federasyon puan silme veya küme düşürme uygulasaydı, sorumlular -zaten hapis yatıyolardı- cezalarını çektiklerinden dolayı, Uefa bakacaktı gereken yapılmış o sene Avrupa kupalarına katılmaktan azledecekti ve Fenerbahçe'nin en fazla o yılı yanacaktı. Ertesi sene eğer alt ligdeyse lige çıkar, TK sayesinde Avrupa Kupalarına bile katılabilirdi. Giden ne olacaktı? : Sadece 1 yıl !
Ancak Federasyonun ahmaklığı, Fenerbahçeli yöneticilerin Cas'a dava açıp Uefa'yı hedef almaları kulübün 3+1 yıl ceza almasına (1 sene TFF'nin göndermediği), Fenerbahçe'yi Uefa'da hedef tahtası haline getirmesine, her Avrupa kupası maçında sahayı yakan Yunan, İtalyan, Sırp taraftarları dururken ve böyle ceza almazken, seyircisinin -sözde- olay çıkarmasından dolayı 1 yıl daha Avrupadan men yeyip onun hala cepte olmasına sebep oldular.
Fenerbahçe sadece 1 yıl kaybedecekken 4-5 yıl kaybetmekle karşı karşıya kaldı. 3 yılı kaybetti zaten 2 yıl hala cepte. Bunun yanında kaybetttiği Prestiji, 100 milyon € aşkın parayı, popülariteyi, sponsor desteğini, yıldız oyuncularını saymıyorum bile.
Şimdi gelmişsiniz Fenerbahçe cezasız kaldı diyorsunuz. Bu süreçte en fazla kâr yapan takım da Galatasaray. 2. olduğu ligde bile şampiyonun tüm haklarını elde etti. Hani anlatın da hangi nokta cezasız kalmış onu biz de bilelim.
davidvilla
12.Eylül.2014, 16:56
Bunu yazacağınıza keşke söylediğiniz şeylerin açıklamasını yazsanız hani biz de bilsek. "Irkçılık cezasız kaldı" diyorsunuz, Oyuncu TFF'den de ceza almış, mahkemeden de hapis cezası almış. Neresi cezasız kaldı diyoruz cevap yok.
valla çok cevap verdik burada ama sizi tatmin etmek gibi bir şey söz konusu bile değil. sonuçta drogba'ya yapılan ırkçılık olayında ırkçılık olduğunu düşünmüyorsunuz bir kere. hazımsızlık için muz yendi diyen adama ben ne anlatayayım ? doğru mu ?
emre'nin ırkçılık olayında emre hapis mi yattı ? yani yattıysa benim haberim yok. Ki hapis cezası verilmişse ben buna katılmam yanlış yapılmıştır.
peki kaç maç ceza aldı emre ? söyle ya kamu vicdanını rahatlatacak bir ceza aldı mı ?
göstermelik.
peki ırkçılık sabıkası olan bir adam hala nasıl milli takım pazubandını taşıyor ? mesela biz de bunun tamamen fenerbahce ve fenerbahce'nin iktidar ile ilişkileri sayesinde olduğunu düşünüyoruz. bunun antitezini ortaya koyabilecek misin gerçekten ? yani hazımsızlık vardı muz getirmişler tadında olmasın ama.
Fenerbahçe ile aynı sezon Steau Bükreş de aynı konudan müzdarip oldu ancak tek farkla. Steau cezasını kabul etti, çünkü yaptıkları ispatlanmıştı. Romanya federasyonu gerekli cezayı verdi, sorumlular hapis yattı. Uefa da baktı gereken yapılmış Steau'ya tedbir verdi.
e fenerbahce'nin de ıspatlandı ? ama siz de iktidar gibi yok kayıtlar yasadışı yok paralel yok üzerimize oyunlar oynanıyor diyerek şikeyi taş gibi ört bas ettiniz. şikeyi inanma inanmama olayına indirgediniz. tanrı mu bu ? teori mi bu ? taş gibi adli sicil numaraları olan kayıtlar var. ama yasa dışı dinleme diye bir olay çıktı ve mahkemelerde delil olarak sunulamıyor. bu kanun kimler için çıktı biliyoruz az çok ama siz de yararlandınız işte.
siz ve sizi sevenler hariç bu ligde sizin şike yapmadığınıza inanan bir allahın kulu yok. hani inanmaksa da durum bu. vicdanlar rahat değil.
Aynısını Fenerbahçe yapsaydılar, Federasyon puan silme veya küme düşürme uygulasaydı, sorumlular -zaten hapis yatıyolardı- cezalarını çektiklerinden dolayı, Uefa bakacaktı gereken yapılmış o sene Avrupa kupalarına katılmaktan azledecekti ve Fenerbahçe'nin en fazla o yılı yanacaktı. Ertesi sene eğer alt ligdeyse lige çıkar, TK sayesinde Avrupa Kupalarına bile katılabilirdi. Giden ne olacaktı? : Sadece 1 yıl !
E yapsalardı. biz de onu istiyoruz zaten. Yapılmadı diye FB mi suçlu diyeceksin şimdi.
O zaman FB'de Steau gibi yaptık bir sene yatalım bitsin bu işkence deseydi madem.
TFF görevini yapmadı diye de FB suçlu bu arada. Çünkü TFF'de görevleri yapacak adamları iktidar ile olan ilişkilerinizi kullanıp atama yaptınız.
melo volkan vs diyorsun da bir gün aziz yıldırım diyemiyorsun. bugun melo volkan hatta emre bu hareketleri yapıyorsa aziz yıldırım gibi bir virüsün yüzündendir başka bir şey değil. ama tabi bunu kabul etmeyeceksin.
Ancak Federasyonun ahmaklığı, Fenerbahçeli yöneticilerin Cas'a dava açıp Uefa'yı hedef almaları kulübün 3+1 yıl ceza almasına (1 sene TFF'nin göndermediği), Fenerbahçe'yi Uefa'da hedef tahtası haline getirmesine, her Avrupa kupası maçında sahayı yakan Yunan, İtalyan, Sırp taraftarları dururken ve böyle ceza almazken, seyircisinin -sözde- olay çıkarmasından dolayı 1 yıl daha Avrupadan men yeyip onun hala cepte olmasına sebep oldular.
Fenerbahçe sadece 1 yıl kaybedecekken 4-5 yıl kaybetmekle karşı karşıya kaldı. 3 yılı kaybetti zaten 2 yıl hala cepte. Bunun yanında kaybetttiği Prestiji, 100 milyon € aşkın parayı, popülariteyi, sponsor desteğini, yıldız oyuncularını saymıyorum bile.
Şimdi gelmişsiniz Fenerbahçe cezasız kaldı diyorsunuz. Bu süreçte en fazla kâr yapan takım da Galatasaray. 2. olduğu ligde bile şampiyonun tüm haklarını elde etti. Hani anlatın da hangi nokta cezasız kalmış onu biz de bilelim
şu son alıntıladığım tam bir Fb'li yönetici beyanatı gibi.
çok yazdık nelerin cezasız kaldığını. meireles'in tükürüğü var mesela daha ilk aklıma gelen al cezasız kaldı işte.
hakem raporuna rağmen tükürük yokmuş ya.
basket finalinde sanki fb sahasında oynanan maçlar çok tertemizmiş gibi para cezası ile geçiştirilirken bizim saha kapandı.
aynı hakem her fb-gs macını yönetiyor baskette sence de bunda bir terslik yok mu ?
valla çok anlattık be kardeş. şimdi hepsini madde madde sıralarsak zaten kitap olur. buna benim ne zamanım var ne de gücüm. ki anlatsak bile hepsini bir kitapta toplasak bile herhangi bir yaptırım olacağına da inancımız yok zaten.
foruma gelince ırkçı emre diyemiyoruz mesela. e madem bu adam ırkçılıktan ceza aldı, cezası bitti artık unutacak mıyız yani ? benim için emre ırkçı emre'dir ve ceza aldığı için bu kanunlarla tasdiklenmiştir. ben ırkçı emre dedim diye sen benim girdimi silersen bu antidemokratik olur ki işte bu da antu.com seviyesi oluyor.
yahu en basit daha geçen sene trabzon'da volkan tribünleri provoke ediyor maç tatil oluyor suçlusu seyirci.
iyi güzel de hırsızın hiç mi suçu yok be kardeş ?
aynısını melo yapsa adamı giyotine gönderirsiniz.
aynı cezaları almıyoruz işte hukuksuzluk burada.
aynı twiti aysal senin t..larını yesin diye webo retweet etse ertesi gün, aslında tatlılarını demek istedim ben diye tweeti atanı kamera karşısına geçirirsiniz. yalan bir senaryo mu ? olamaz mı ? valla tecrübelerimiz olabileceğini söylüyor.
hakemlerle şampiyon olmayı geçtim bak ona artık alıştık bize de hatalar oluyor size de vs.
ama alenen bariz bir cuma günü hakemler üzerine basın toplantısı yapıyorsunuz ertesi gün çat iki penaltı veriliyor
bu tesadüf mü sence ?
sonra yok temas var mı bilmemne diye 1 saat tartışıyoruz. zaten adam orada kılıfına uydurmaya çalışıyor. ama size net penaltı geliyor mesela o izleyince. çok enteresan apışıp kalıyoruz. ne diyebiliriz ki bu durumda ?
cidden soruyorum bak son kez, muzu hazımsızlık yüzünden getirdik diyen adama ben ne anlatayım ?
yahu meireles tükürmedi diyen adama ben nasıl anlatayım ?
başa döneyim inan bir gün steau kadar olsanız zaten çoğu şey yoluna girecektir.
dAleksic
12.Eylül.2014, 17:21
valla çok cevap verdik burada ama sizi tatmin etmek gibi bir şey söz konusu bile değil. sonuçta drogba'ya yapılan ırkçılık olayında ırkçılık olduğunu düşünmüyorsunuz bir kere. hazımsızlık için muz yendi diyen adama ben ne anlatayayım ? doğru mu ?
emre'nin ırkçılık olayında emre hapis mi yattı ? yani yattıysa benim haberim yok. Ki hapis cezası verilmişse ben buna katılmam yanlış yapılmıştır.
peki kaç maç ceza aldı emre ? söyle ya kamu vicdanını rahatlatacak bir ceza aldı mı ?
göstermelik.
peki ırkçılık sabıkası olan bir adam hala nasıl milli takım pazubandını taşıyor ? mesela biz de bunun tamamen fenerbahce ve fenerbahce'nin iktidar ile ilişkileri sayesinde olduğunu düşünüyoruz. bunun antitezini ortaya koyabilecek misin gerçekten ? yani hazımsızlık vardı muz getirmişler tadında olmasın ama.
e fenerbahce'nin de ıspatlandı ? ama siz de iktidar gibi yok kayıtlar yasadışı yok paralel yok üzerimize oyunlar oynanıyor diyerek şikeyi taş gibi ört bas ettiniz. şikeyi inanma inanmama olayına indirgediniz. tanrı mu bu ? teori mi bu ? taş gibi adli sicil numaraları olan kayıtlar var. ama yasa dışı dinleme diye bir olay çıktı ve mahkemelerde delil olarak sunulamıyor. bu kanun kimler için çıktı biliyoruz az çok ama siz de yararlandınız işte.
siz ve sizi sevenler hariç bu ligde sizin şike yapmadığınıza inanan bir allahın kulu yok. hani inanmaksa da durum bu. vicdanlar rahat değil.
E yapsalardı. biz de onu istiyoruz zaten. Yapılmadı diye FB mi suçlu diyeceksin şimdi.
O zaman FB'de Steau gibi yaptık bir sene yatalım bitsin bu işkence deseydi madem.
TFF görevini yapmadı diye de FB suçlu bu arada. Çünkü TFF'de görevleri yapacak adamları iktidar ile olan ilişkilerinizi kullanıp atama yaptınız.
melo volkan vs diyorsun da bir gün aziz yıldırım diyemiyorsun. bugun melo volkan hatta emre bu hareketleri yapıyorsa aziz yıldırım gibi bir virüsün yüzündendir başka bir şey değil. ama tabi bunu kabul etmeyeceksin.
şu son alıntıladığım tam bir Fb'li yönetici beyanatı gibi.
çok yazdık nelerin cezasız kaldığını. meireles'in tükürüğü var mesela daha ilk aklıma gelen al cezasız kaldı işte.
hakem raporuna rağmen tükürük yokmuş ya.
basket finalinde sanki fb sahasında oynanan maçlar çok tertemizmiş gibi para cezası ile geçiştirilirken bizim saha kapandı.
aynı hakem her fb-gs macını yönetiyor baskette sence de bunda bir terslik yok mu ?
valla çok anlattık be kardeş. şimdi hepsini madde madde sıralarsak zaten kitap olur. buna benim ne zamanım var ne de gücüm. ki anlatsak bile hepsini bir kitapta toplasak bile herhangi bir yaptırım olacağına da inancımız yok zaten.
foruma gelince ırkçı emre diyemiyoruz mesela. e madem bu adam ırkçılıktan ceza aldı, cezası bitti artık unutacak mıyız yani ? benim için emre ırkçı emre'dir ve ceza aldığı için bu kanunlarla tasdiklenmiştir. ben ırkçı emre dedim diye sen benim girdimi silersen bu antidemokratik olur ki işte bu da antu.com seviyesi oluyor.
yahu en basit daha geçen sene trabzon'da volkan tribünleri provoke ediyor maç tatil oluyor suçlusu seyirci.
iyi güzel de hırsızın hiç mi suçu yok be kardeş ?
aynısını melo yapsa adamı giyotine gönderirsiniz.
aynı cezaları almıyoruz işte hukuksuzluk burada.
aynı twiti aysal senin t..larını yesin diye webo retweet etse ertesi gün, aslında tatlılarını demek istedim ben diye tweeti atanı kamera karşısına geçirirsiniz. yalan bir senaryo mu ? olamaz mı ? valla tecrübelerimiz olabileceğini söylüyor.
hakemlerle şampiyon olmayı geçtim bak ona artık alıştık bize de hatalar oluyor size de vs.
ama alenen bariz bir cuma günü hakemler üzerine basın toplantısı yapıyorsunuz ertesi gün çat iki penaltı veriliyor
bu tesadüf mü sence ?
sonra yok temas var mı bilmemne diye 1 saat tartışıyoruz. zaten adam orada kılıfına uydurmaya çalışıyor. ama size net penaltı geliyor mesela o izleyince. çok enteresan apışıp kalıyoruz. ne diyebiliriz ki bu durumda ?
cidden soruyorum bak son kez, muzu hazımsızlık yüzünden getirdik diyen adama ben ne anlatayım ?
yahu meireles tükürmedi diyen adama ben nasıl anlatayım ?
başa döneyim inan bir gün steau kadar olsanız zaten çoğu şey yoluna girecektir.
Altına imzamı atarım. (Hayret nasıl oldu ki silinmedi bu yorum :) )
Ortada Aziz yıldırım gibi bir çıban başı varken, Volkan, Emre, Melo'nun bir ilgisi yok ama Melo'nun da konuşulması bence gereksiz.
jevox06
12.Eylül.2014, 17:25
KAP Açıklaması
SIRKETIMIZ ILE HUAWEI TELEKOMUNIKASYON DIS TICARET LTD. STI. VE TURK HAVA YOLLARI ANONIM ORTAKLIGI ILE SPONSORLUK GORUSMELERINE BASLANMIS OLUP, KAMUOYU GELISMELERDEN HABERDAR EDILECEKTIR.
KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.
Hayırlı uğurlu olsun.
europeanconquer
12.Eylül.2014, 17:34
Bunda sonra uçuşlarımızı THY ile yapıyoruz,telefonlarımızı Huawei'den alıyoruz lamı cimi yok beyler.Hayırlı olsun.
E.Cartman
12.Eylül.2014, 17:35
THY ile CL için Huawei ile de Süper Lig için anlaşmışız.
https://pbs.twimg.com/media/BxVhafOIEAA0SYe.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BxVfrYVIcAA3AjN.jpg:large
europeanconquer
12.Eylül.2014, 17:38
Biraz font mont katsalarmış ya,direkt Arial Black fontuyla yazmışlar Turkish Airlines'ı :zuhaha
jevox06
12.Eylül.2014, 17:39
Çok hoş gözüküyor bence Turkish Airlines. Ama Huawei yakışmamış onu beğenmedim. Twitter'da yapmışlar ama daha sadece tasarımı. Belki resmisi daha güzel olur.
Unsal123
12.Eylül.2014, 17:41
İki sponsordan toplam 7 milyon dolar gelicekmiş.
davidvilla
12.Eylül.2014, 17:41
şimdi top thy'de.
bende mesela classic plus miles kartı var. deli mil birikiyor bir de ekonomi alıyorum business uçuyorum falan muhteşem bir şey.
şimdi gs taraftarlarına özel kart vs. yapabilirler. böyle mil birikir atıyorum gol atınca mil gelir business oluruz gs kartı olanın bavuluna isim sarı kırmızı yazılır vs. süper olur lan :D
tüm havalanlarında forsumuz olur yemin ederim :)
footballer33
12.Eylül.2014, 17:43
Melo'nun cezası çok doğru.
Melo'nun cezasını beğenmeyenlere de almadıklarına sayılsın diyorum. Emre - Volkan - Melo kimse bu adamları çıkıp bana savunamaz, hepsi aynı yolun yolcusu.
Benim en çok şaşırdığım konu bu adamlar bizim ülkemize gelince falan böyle rahat oluyorlar sanırım?
Melo'nun Juventus da böyle hareketler yaptığını ben pek görmedim. Bizim kulüpler affeder, bizim taraftar böyle şeyleri sever tabii onlarda bunu anlar anlamaz başlıyorlar cıvıtmaya.
Siz çıkıp ''Melo'nun askerleriyiz!'' diyip iyi bir şey yaptığınızı sandığınız her gün Fenerbahçe taraftarı da ''Volkan - Emre'nin askeri'' olur. Bu böyle sürer gider kısacası...
Volkan - Melo - Emre gibi adamlara 435345 maç da ceza versen benim gözümde yine az çünkü bu tarz adamların bu işten para kazanmaları gerçekten çok can sıkıcı ve futbolun geldiği noktadır.
Türk futbolunda eğer kalıcı olmak istiyorsan yapacağın şey iyi oynamak falan değil. Sportmenlik kavramından uzak ol, taraftarın huyuna git ve taraftarının agresif duygular beslediği takımlara karşı futboldan çok konuşulacak bir malzeme vermek yeterli.
Okuduğum yorumlar içinde en mantıklısı buydu. Baştan sona katılıyorum düşüncene.
jevox06
12.Eylül.2014, 17:44
Kart yapmazlar sanmam. Sponsurluklar sadece bu sene için. 1 Yılda 7 M € kazanıcaz. Asıl sponsorluk seneye başlayacak. 5 senelik anlaşılmış galiba. Ondan deli para kazanabiliriz.
europeanconquer
12.Eylül.2014, 17:46
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2685893&postcount=15927
Şimdi her şey tamam yeni sezona tam anlamıyla odaklanabiliriz.
Kart yapmazlar sanmam. Sponsurluklar sadece bu sene için. 1 Yılda 7 M € kazanıcaz. Asıl sponsorluk seneye başlayacak. 5 senelik anlaşılmış galiba. Ondan deli para kazanabiliriz.
Sanıyorum iki sponsorda 5 sezon geçerlidir ancak THY ŞL'ye katıldığımız sezonlar için geçerlidir büyük ihtimalle.
E.Cartman
12.Eylül.2014, 17:54
şimdi top thy'de.
bende mesela classic plus miles kartı var. deli mil birikiyor bir de ekonomi alıyorum business uçuyorum falan muhteşem bir şey.
şimdi gs taraftarlarına özel kart vs. yapabilirler. böyle mil birikir atıyorum gol atınca mil gelir business oluruz gs kartı olanın bavuluna isim sarı kırmızı yazılır vs. süper olur lan :D
tüm havalanlarında forsumuz olur yemin ederim :)
Ticaret adamı işte hemen çalıştırmış kafayı yapıştırmış çözümleri :zuhaha
byariff
12.Eylül.2014, 17:54
Seneye ki sponsorlukta Gazprom olcak...
Bu arada 2 tane bulduk fikret baskan :D
Fikret Orman: Devlet, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan desteğini kessin ben o zaman onları göreceğim demiştim. Şimdi sponsor bile bulamıyorlar
jevox06
12.Eylül.2014, 17:55
Sanıyorum iki sponsorda 5 sezon geçerlidir ancak THY ŞL'ye katıldığımız sezonlar için geçerlidir büyük ihtimalle.
Sanki ben Ünal Aysal'ın açıklamasında asıl sponsor 2015/2016 sezonunda olacak diye bir açıklama hatırlıyorum. Bakalım, ayrıntılı açıklama gelince anlaşılır olay.
ReaList
12.Eylül.2014, 17:55
@davidvilla
Emre'yi milli takımda kaptan yapan Fenerbahçeliler midir? Onu oğlu gibi seven Fatih Terim midir? Elma ile armutu karıştırmayı ne kadar çok seviyorsunuz. Fatih Terim de Fenerbahçeliyse bilemem tabi.
Ben sana Fenerbahçe şike yapmamıştır dedim mi? Hangi argümanım da bu geçti. Eğer Fenerbahçe kabullenseydi diye başladıysam zaten bu ortada bir fırıldağın döndüğü ve bunun cezasının çekilmesi gerektiğini söylediğimi belirttim.
Fenerbahçe sözlü olarak bizi küme düşürün dedi mi demedi mi? TFF bunu görüşmek için 8 saat toplantı yaptı mı yapmadı mı? Daha sonra ne dediler, yok efendim yazılı istek olmalı. Yani şunu demek için sen içeride 8 saat neyi konuştun? Yazılı istek olursa Fenerbahçe'nin tüm hukuki haklarından maruz kalacağını bile bile çapanoğlu oynadı o günkü TFF yönetim kurulu.
Eğer beni gram tanıyorsan Aziz Yıldırımdan zerre haz etmediğimi ve nefret ettiğimi bilirsin. O elbet bir gün gidecek ancak futbolu bilmeyen ve spordan anlamayan yöneticiler olduktan sonra Aziz gitse ne olur gitmese ne olur? Diğer tüm kulüplerin yöneticileri 10 numara da bizim mi haberimiz yok? Hepsi Allahından bulsun, ne diyeyim.
Forum hakkında söylediklerin beni bağlamaz. Ancak verdiğin örnek yanlış. Hitap ettiğin kişi ne olursa olsun, bir düzenin ve adabın bulunduğu yerde argo ve itham edici şekilde konuşamazsınız. Bunlar diğer kullanıcılarımız tarafından şikayet edildiğinde arkadaşlarımız işlem yapmak zorunda.
Son olarak bize penaltı verilmedi, onlar açıklama yaptı onlara verildi, o tükürdü ceza almadı, Melo sözde yerel dans figürü adı altında taraftarlara cinsel hareket çekti, çekmedi vs. Kısmına hiç girmeyeceğim. Aç "Youtube" u ; X takıma yapılan haksızlıklar yaz, her takım için 10-15 dklık video bulabilirsin. Herkes mazlum, herkes haklı, herkes müzdarip.
Enteresan bir ülkeyiz.
dAleksic
12.Eylül.2014, 17:56
Bu sponsorluk anlaşmaları maddi getirisinin yanında, görsel olarak da gerçekten güzel oluyor. Bence Avrupada ülkemizi temsil eden en başarılı Türk takımına da Turkish Airlines'ın sponsor olması da çok yerinde ve başarılı bir hamle. Yönetimimize kızıyoruz fakat adamlar mali yönden sadece işini yapan, futbolu sadece futbol oynayanların tekeline bırakan, tam bir yönetici vasfında olan kişilerdir. 4.yıldızı taktığımızda da bu yorumum aklınıza gelsin :)
Falcao9
12.Eylül.2014, 18:04
THY, bizim de Avrupa sponsorumuz olsa iyi olur. Biz de Avrupa'dayız.
byariff
12.Eylül.2014, 18:28
Hala aysal istifa diyen varmı ki? Unal aysal bulunulmaz bir nimettir su kara düzende batmis turk futbolunda butun kurumlar gsye cephe alırken adam 2 sponsor getiriyor hemde biri thy hic bir futbol takimina sponsor olmayan thy... Aysal başkan umarim bi 5 yil daha kalir.
caner485
12.Eylül.2014, 19:03
1 yıl olsa da çok mantıklı anlaşmalar hayırlı olsun kısa vadede güzel kazanç kulüp adına.
erdem344
12.Eylül.2014, 19:28
THY devlet kurumu mu ?
Özelleştirildi mi yoksa
caner485
12.Eylül.2014, 19:39
THY devlet kurumu mu ?
Özelleştirildi mi yoksa
% 49,12 Kamu (T.C Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı)
% 50,88 Özel
Nocna Mora
12.Eylül.2014, 19:40
http://media1.ntvspor.net//c/i/cm/thysBGLABJ.jpg
jevox06
12.Eylül.2014, 19:45
THY devlet kurumu mu ?
Özelleştirildi mi yoksa
Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı ya da kısaca THY, Türkiye'nin ulusal havayolu şirketi yani bayrak taşıyıcısıdır.
Anonim ortaklığı diyebiliriz.
jevox06
13.Eylül.2014, 01:17
Taçsız Kral Metin Oktay'ı ölümünün 23.yılında kendisini saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.
#MetinOktayÖlümsüzdür
Kaka Leite
13.Eylül.2014, 09:02
Seneye ki sponsorlukta Gazprom olcak...
Bu arada 2 tane bulduk fikret baskan :D
Fikret Orman: Devlet, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan desteğini kessin ben o zaman onları göreceğim demiştim. Şimdi sponsor bile bulamıyorlar
Onu söylediği dönemde bulamıyordu çünkü gayette doğru bir açıklama.
Bulamazlar deseydi o zaman senin istediğin tarzda bir kapak olabilirdi.
E.Cartman
13.Eylül.2014, 12:04
Yalnız bu sponsor muhabbetinde atlanan bi şey var. Fener'de Galatasaray'da gayet de sponsor bulmuşlardı. Hadi diyelim Fener bulamadı üst üste 3. kez ŞL'ye gidecek Galatasaray mı bulamayacak yapmayın Allah aşkına. 2 kulübün sponsorsuz kalmasının nedeni yıllık 10-15 milyon para istemesidir. Türkiye'den bi takıma kolay kolay bu paraları vermezler. Yine güzel teklifler vardı ama takımlar diretince bu fiyatlarda doğal olarak firmalar çekildi. Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım farklı bi politika izleyerek taraftarı devreye soktu biz de fiyat düşürerek çifte sponsor sistemini devreye soktuk. Yoksa o sponsor bulamadılar falan tamamen goygoy.
0xjasaitis
13.Eylül.2014, 15:21
Geçelim bunları. Fikret Bey o cümlede şimdiki zaman eki kullandı diye o anı kastetmiyordu. Bulamazsınız dedi 2 tane yapıştırdık ( formaya )
Kaka Leite
13.Eylül.2014, 17:48
Geçelim bunları. Fikret Bey o cümlede şimdiki zaman eki kullandı diye o anı kastetmiyordu. Bulamazsınız dedi 2 tane yapıştırdık ( formaya )
1 tane ya da 2 tane ne değişiyor ki? Geçen sene ne kadar alıyordu sponsordan Galatasaray?
TFF Denetleme kurumu başkanı Hamdi Topçu aynı zamanda THY'nin Yönetim Kurumu ve İcra komitesi başkanı bunu da belirtmek isterim. Hani en ufak cezada TFF'nin adı değişiyor ya.
byariff
13.Eylül.2014, 19:11
1 tane ya da 2 tane ne değişiyor ki? Geçen sene ne kadar alıyordu sponsordan Galatasaray?
TFF Denetleme kurumu başkanı Hamdi Topçu aynı zamanda THY'nin Yönetim Kurumu ve İcra komitesi başkanı bunu da belirtmek isterim. Hani en ufak cezada TFF'nin adı değişiyor ya.
THY yoneticilerden ali gençde fenerbahceli dun kendisi formalari tanitti simdi ne alaka ki hamdi topcu ?
https://twitter.com/gencalidr/status/510422166991433729
dedigim gibi bu zor zamanda 2 tane sponsor bulmak her baskanin harci degildir , kisa vadede guzel para seneye 5 yillik tahminen gazprom ile anlasilcak.
E.Cartman
14.Eylül.2014, 00:14
Muslera - Tarık Semih Chedjou Telles - Dzemaili Melo Sneijder - Bruma Pandev Olcan - Burak
Anderlecht maçına böyle çıkarsak çok ilginç bir maç izleyebiliriz gibi geliyor :D
Alternatif 11'imde Muslera - Tarık Semih Chedjou Telles - Dzemaili Melo Selçuk - Bruma Sneijder Pandev - Burak
DenizlispoR
14.Eylül.2014, 00:26
Muslera - Tarık Semih Chedjou Telles - Dzemaili Melo Sneijder - Bruma Pandev Olcan - Burak
Anderlecht maçına böyle çıkarsak çok ilginç bir maç izleyebiliriz gibi geliyor :D
Alternatif 11'imde Muslera - Tarık Semih Chedjou Telles - Dzemaili Melo Selçuk - Bruma Sneijder Pandev - Burak
Bence de baya ilginç olur,sahada 12 oyuncu ile. :n:
BaGa TaRKaN
14.Eylül.2014, 00:37
Bence de baya ilginç olur,sahada 12 oyuncu ile. :n:
Ahahaha Güzel Yakalamışsın Ozzyyy :D Atlas Jetimize Kapak Olsun :n:
Nocna Mora
14.Eylül.2014, 00:52
Burak bütün maç boyunca rakip stoperler arasında çivi gibi dikildi durdu, dolmuş bekler gibi bir hali vardı. Neredeyse hiç koşu yapmadı, yaptığında da yanlış yaptı Dzemaili'nin içeri çıkardığı topta stoperlerle birlikte koşması gibi. Ne mücadele etti, ne de topsuz oyunda savunma yaptı. Resmen 10 kişi oynadık. Komik kafa vuruşunu saymıyorum bile. Oynamasın artık bu adam gerçekten gol atması hiç bir şeyi değiştirmiyor 10 kişi oynadıktan sonra gol atsan ne atmasan ne. Kontra atak oynayan takımlar için iyi bir geniş alan oyuncusu olabilir fakat topa hükmeden bir takımda çok sırıtıyor. Oynamamalı kesinlikle. Yerli en iyi forvet falan da değil açıkçası.
Selçuk yine aynı şekilde al gülüm ver gülüm geri pas, geri pas, yan pas, yan pas. Dikine oynadığını 1 kere gördüm onda da Burak'a attı ve top kaybı oldu. Tamam yan pas var, geri pasta var futbolda ama Dzemaili nasıl dikine oynuyor hepimiz gördük bir de Selçuk ve Yekta'ya bakıyorsun 10 pasın 9u yana ve geriye. İnanılmaz düşük bir tempo, inanılmaz yavaş paslar. Chedjou bile Selçuk ve Yekta'dan daha iyi dikine oynuyor.
O kadar durağan oynuyoruz ki içim sıkıldı. Koşmuyor kimse. Herkes öyle sabit çiviyle çakılmış gibi duruyor. Hakaret gibi futbol oynuyoruz resmen. Sneijder gibi bir adama gerçekten yazık oluyor şu takımda. Milli takımda ki maçlarını izliyorsun, açıp 2 kanal üstten Premier Lig maçı izliyorsun sonra bu adama gerçekten acıyorsun. Yazık günah.
Tarık'ı beğendim, etkili bindirmeler yaptı. Gitti, döndü. Dönmesi önemli bence kondüsyonu ve hızı gayet iyi. İyi de bir iki top kesti. Banko oynar.
Veysel bek oynamak için çok ağır bir oyuncu bence.
Chedjou ve Semih harika oynamaya devam ediyorlar. Chedjou geçen seneki sakatlığı komple atmış görünüyor. Defansı çekip çeviriyor. Umarım böyle devam eder. Çok kaliteli top oynuyor.
Pandev oyuna girdikten sonra 11 kişi oynamaya başladık Burak'ın da çıkmasıyla ve pozisyonlar da zaten o zaman gelmeye başladı. İyi topçu olduğunu belli etti 15 dakikada.
Orta sahada FM tabiriyle İki Yönlü Oyuncumuz yok denecek kadar az. Selçuk'tan beklediği herkesin bu zira 2 yıl önce böyle oynuyordu fakat artık dikine oynamak tabiri Selçuk'un lügatında kalmamış belli ki. Furkan Özçal çok daha etkili oynar kendisinden.
Bugün Yekta'nın yapmakla yükümlü olduğu ilk topları çıkarmak konusunda da Emre Çolak Yekta'yı top diye oynar bence ki savunma hamleleri de Yekta kadar var. Bu çocuklara çok daha fazla güvenmeliyiz. Selçuk'un 1.5 senedir yediği kredinin 10'da 1'ini ne Emre'ye ne de Furkan'a vermedik. Karabük sezonunda Furkan inanılmaz geliştirdi kendisini umarım forma şansı bulur.
Prandelli ezbere kadro yapıyor. İsimlere göre, maaşlara göre kadro seçiyor fakat çok puan kaybederiz böyle. Mancini'de böyle başlamıştı hemen hatasından döndü, doğru sistemlerle, doğru oyuncularla ki bu Ceyhun, Emre, Yekta olmasına rağmen maksimum verim aldı herkesten. Drogba hariç. Drogba'nın egosu son zamanlarda kendisini bile aşmıştı ne yazık ki. Prandelli takımı tüm yaz 4-2-3-1 'e çalıştırdı ki olmayacağı inanılmaz derecede belliydi Selçuk ve Melo ile ki olmadı da zaten. İlk maçta patladı. Simdi hatasından dönüp 4-3-2-1 oynatmaya falan çalışıyor ama bu oyuncularla doğru sistemi bulamaz ne yazık ki. Olcan'ın sol bek oynayabildiğini bilmiyor mesela adam... O kadar belli ki bunu bilmediği. Benim gönlümden geçen 11 şu şekilde.
ŞL'de,
Muslera
Tarık - Chedjou - Semih - Olcan
Dzemaili - Melo - Yekta (Furkan)
Bruma - Pandev - Sneijder
Ligde,
Muslera
Tarık - Chedjou - Semih - Hakan Balta
Dzemaili - Melo - Yekta (Furkan)
Olcan - Pandev - Sneijder
Bunun dışındaki hiç bir kadro bizi şampiyonluğa götüremez. Ne Selçuk'la, ne Burak'la ne de böylesine düşük tempoyla, yan pasla, geriye pasla, durarak oynayarak maç kazanılmaz. Ama ne olacak Selçuk ve Burak oynamaya devam edecek. Deplasmalarda kontra ataklarla maç alıcaz. Birazcık top oynayan takımlara karşı rezil olucaz. Umarım böyle olmaz. Prandelli hatalarını fark eder. Bir şeyleri fark eder. İsme göre forma verilmemeli artık.
europeanconquer
14.Eylül.2014, 01:59
Bu kadar detaylı analiz yapmak için daha erken Ekim-Kasım ayını bekleyin.Takım yeni daha 2014 yılında takıma 15 tane oyuncu katıldı,bunlar kolay şeyler değil,zaman lazım ancak bazı problemleri bulmak veya çözmek içinde zamana gerek yok. (Bkz:Burak Yılmaz ve Selçuk İnan)
Kaka Leite
14.Eylül.2014, 02:11
Olum hadi birine yazdın diğerine nasıl 12 tane yazıyorsun.
Sen hayatında öyle bir taktik gördün mü samimi soruyorum ben bunu :icon_biggrin: Bu adam bir de FM oynuyor hey gidi hey!
Walter Sakana
14.Eylül.2014, 12:21
Veysel'i beğenen bir ben varım galiba. Alınabilecek en iyi yerli oyunculardan biriydi ve kadromuza kattık. Adam daha önce bahsettiğim "futbolcu" tanımına uyan nadir yerli oyunculardan bir kere:
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2684183&postcount=15894
Geçen sezon kupada kaleciye feyk atarak attığı gol ve dünkü maçta kaptığı top sonrası atağı geliştirerek devamında çaprazdan çektiği etkili şut öyle her futbolcunun yapabileceği şeyler değil. Gene dünkü maçta ilk yarıda Selçuk'un kullandığı serbest vuruşta iyi yükselip yaptığı kafa vuruşu, sayılmayan golümüzde yerden kestiği akıllıca orta gibi kalitesini ve çok yönlülüğünü belli eden diğer pozisyonlar da var.
Dzemaili'yi de beğendim, onun da kumaşı kaliteli. Takım iyi bir hava yakalarsa katkısı çok daha fazla olacaktır. Ama takım kötü gittiğinde iyi oyuncular bile kötüymüş gibi görünüyor.
Semih geçen sezon da bahsettiğim gibi bir stoper için çok dengesiz. Düz yolda yürürken bile paldır küldür düşüyor. Bacaklarını güçlendirmeli ve yere sağlam basmalı. Tamam canla başla oynuyor ama bu dengesizliği kalemizde pozisyon yaşamamıza neden oluyor.
Chedjou'yu bu sezon herkes beğeniyor ama Semih'le ikisi fiziksel olarak yeteri kadar güçlü ve dengeli değiller. Drogba tarzı bir forvetle boğuşacak, omuz attığı zaman rakibini uçuracak güce sahip değiller. Daha önce de yazdım, tekrarlıyorum: Bize "ürkütücü" bir stoper şart. Ürkütücü derken ya fiziğiyle ya oyun tarzıyla ürkütücü olacak. Örneğin FB'li Alves hem fiziğiyle hem sert oyunuyla rakip forvetler için ürkütücü bir stoper. Lugano oyun tarzıyla ürkütücü bir stoper. Egemen keza öyle. Mertesacker fiziğiyle ürkütücü bir stoper.... Bu tarz, rakibi sindirecek, çekinmesini sağlayacak bir stoperimiz olmalı. Çünkü beklerimiz de fiziksiz. Telles, Tarık bunlar hep ufak tefek fiziği zayıf oyuncular. Böyle bir savunma 4'lüsüyle ŞL'de duman oluruz. ŞL seviyesindeki Avrupalı oyuncular ikili mücadelelerde çok güçlüler. Hazard'ı hatırlayın, o fiziğe karşın ikili mücadelelerde gayet dengeli bir oyuncu. Bizdeyse Melo dışında topa sağlam basan kim var?
Forvet ile ilgili maç konusunda İbrahim'in yazdıklarına da katılıyorum. Kapanan takımlara karşı Umut ile başlasak daha mantıklı olacak gibi.
nannar
14.Eylül.2014, 13:19
Dün alıcı gözle dikkatli bir şekilde takımı izledim.Durumumuz abartıldığı kadar kötü olmamakla birlikte eksiklerimiz var....
Kalede sıkıntı yok,Muslera maşallah taş gibi...
Stoperlerde Semih-Chedjou ikilisi dün hatasız gibi görünse de hep son hamleye iş kaldığı için çok iyi göründüler. Normalde atakların daha önce kesilmesi lazımdı. Gabi'nin de dediği gibi sert ve fizikli bir stoper Semih'in yanına daha iyi olacak sanki.
Beklerde sıkıntı yaşamayacak gibiyiz bu sezon.Veysel ve Tarık bu işi götürür diyeceğim ama Telles ne olacak onu bilemedim :) Fakat Veysel ve Tarık tek başlarına kanatı idare edemiyorlar. 4-3-1-2 ya da diğer kanatsız sistemlerde (dün oyun buna döndü ) bu iki oyuncu fena yıpranır. Tarık ya da Veysel'e topu atan ceza alanına kaçtı ya da orta alanda kaldı. Kanatta hiç ikili varyasyonlar olmadı Bruma çıktıktan sonra.
Orta alanda Selçuk'tan resmen nefret ettim. En çok pas yüzdesi olan oyuncu olmuştur sanırım dünkü maçta. Çünkü aldığı pasların hemen hemen tamamını en yakın ve en kolay yere geri bıraktı. Dzemaili'yi çok begendim.Form tutup takıma alışınca ligin en iyi orta sahaları arasında sayılır. Sneijder çok savruktu.Yekta bir parlıyor bir sönüyor. Olcan hazır değil.Bruma gayretli ama sakin olması lazım. mevcut kadroda en dengeli sistem bence 4-4-1-1. eğer beklerden verim alınmak isteniyorsa sağda veysel-olcan , solda Tarık-Bruma ortada ise dzemaili-melo kurgusunu sahaya sürmesi lazım prandellinin. Forvette Burak çok yalnız kaldıgı gibi hırsı da kalmamış.hiç gayret göstermedi akşam. eğer savunmada yabancı kullanmazsak.sneijder-pandev ile 4-4-1-1 kurulabilir.
şu yabancı kuralı olmasa bizim sıkıntımız azalır ama işte pandev'i sahaya sürsen bruma çıkacak, dzemaili-melo ikilisini sürsen savunmadan adam kesicen vs vs . sıkıntı yani... ama genel anlamda muslera-Semih-veysel-tarık-chedjou-melo-dzemaili-bruma hazır gördüğüm oyuncular. diğerleri sıkıntılı
E.Cartman
14.Eylül.2014, 19:12
Ulan iyiki bi hata yaptık hemen üşüşmüşsünüz başımıza. Ben orada çok ince bi eleştiri yaptım ama insanlık buna hazır değilmiş demek ki. Sorunlarımızı 12 kişi oynasak anca çözeriz demek istedim. :p
BaGa TaRKaN
14.Eylül.2014, 19:16
Ulan iyiki bi hata yaptık hemen üşüşmüşsünüz başımıza. Ben orada çok ince bi eleştiri yaptım ama insanlık buna hazır değilmiş demek ki. Sorunlarımızı 12 kişi oynasak anca çözeriz demek istedim. :p
Hadi Uleyn Ordan İyi Kıvır Aman :n:
dAleksic
14.Eylül.2014, 22:02
Maçta kötü oynadık diyemeyiz. Sadece hücum olarak istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bu takım şuan ki mevcut kadrosuyla 4-2-3-1 ya da 4-4-1-1'den başka bir taktik oynayamaz kesinlikle. Dün kanatsız sistemde Tarık ve Veysel çok zorlandı. Özellikle Veysel, hep iki oyuncuyu karşılamak zorunda kaldı. Zaman zaman Dzemaili yardıma gelse de genellikle sağ kanat hep aksadı. Veysel de ağır kaldı.
Bu takımın birinci forveti Umut ya da Pandev olmalı. Burak'ın zerre kadar hakkı yok ilk 11'de oynamaya. Ben bu kadar isteksiz ve hazır lopçu bir oyuncu görmedim arkadaş. Sadece bu sezon için değil, geçen sezonda dünya yıldızı adam Drogba bile geriye dönüp takım savunmasına yardım ederken, Burak efendi ilerde yürür vaziyette top bekliyordu ayağına. Şuan ki durumda Burak'ın takımdan kesilip birazcık aklı başına gelmesi lazım. Eğer GS'ın oyuncusuysan hiç bir zaman mücadeleden kaçmayacaksın arkadaş !!
Aynı zamanda Selçuk için de benzer şeyleri söyleyebiliriz. İlk başlarda savunmuştum kendisini fakat gerçekten ben ve benim gibi kendisini destekleyen taraftarları da kaybederse hepten bitirir kendisini. Dün gerçekten son derece kötü oynadı. Fiziksel ve mental açıdan sahada yoktu.
Genel bir değerlendirmeyle; takım olarak geçen sezona oranla daha iyi savunma yapıyoruz. Fakat hücumda rakibin direncini kıracak kalitede bir oyun sahaya yansıtamadığımız için zaman zaman pozisyon verebiliyoruz. Ayrıca çok ağır oynuyoruz takım olarak. Öncelikle fizik kondisyon şart bu takıma, bunu sezon başında halletmemiz lazımdı fakat ne yaptılar kamp döneminde orası da ayrı bir soru işareti. Maçta kötü oynadık diyemeyiz. Sadece hücum olarak istediklerimizi sahaya yansıtamadık.
europeanconquer
14.Eylül.2014, 22:15
Umut forvet oynamasın,Berk Ünsal'a yaptığını asla unutmayacağım,değil ilk 11 bu adamın kadro da olmaya hakkı yok.Hem yeteneksiz,hem bencil kesinlikle oynamasın.Şu kadroda en sevmediğim oyuncu kendisi ama inanıyorum Berk Antalyaspor'da kendini gösterecek ve Umut'a gelecek sene ihtiyacımız kalmayacak.
dAleksic
15.Eylül.2014, 04:10
Umut forvet oynamasın,Berk Ünsal'a yaptığını asla unutmayacağım,değil ilk 11 bu adamın kadro da olmaya hakkı yok.Hem yeteneksiz,hem bencil kesinlikle oynamasın.Şu kadroda en sevmediğim oyuncu kendisi ama inanıyorum Berk Antalyaspor'da kendini gösterecek ve Umut'a gelecek sene ihtiyacımız kalmayacak.
Berk'e ne yaptı bilmiyorum. Fakat, Bursa maçında da bu maçta da sonradan oyuna girerek hücumda pozisyon bulamayan takımı çok net pozisyonlara soktuğu ortada. Yani Burak'ın yapamadığını yaptı. Dilerim Berk kendisini geliştirir ve ilerleyen yıllarda iyi bir Türk forvet olur. Ama Umut, şuan ki şartlarda gerek Türk olması gerekse tecrübesi ve yeteneğiyle Burak'tan daha iyi bir tercih olur, bu da bir gerçek.
europeanconquer
15.Eylül.2014, 04:23
Burak Yılmaz'ın formda olmadığı ortada ama Bursa'ya attığı golü de ondan başkası atamaz takımda.Özellikle yedeği Umut ise ve Pandev'de yabancı sınırına takılıyor ise Burak ilk 11'in değişilmez ismi olacaktır.Umut Bulut'a güvenmiyorum,oynadığı oyunu sevmiyorum,bana bildiğin forvetlerin hepsini say deseler aklıma bile gelmez çünkü forvet değil,hiç bir şey değil,futbolcu olmasının da tek sebebi müthiş bir şekilde çalışması ama olmuyor işte yetenek yok adamda.
bu haftada lideriz beyler :D:D
E.Cartman
16.Eylül.2014, 01:28
Don Vito Corleone :D
https://pbs.twimg.com/media/Bxmn5mIIUAA-ogL.jpg:large
europeanconquer
16.Eylül.2014, 12:03
Mor formada tanıtıldı,içlerinde en güzeli kesinlikle beyaz forma çok hoş olmuş.
https://pbs.twimg.com/media/Bxo2YIFIEAA-RSg.jpg:large
byariff
16.Eylül.2014, 13:32
mor forma t-short gibi olmus
hiç biri güzel değil valla beyaz forma fanila gibi mor forma polo yaka tshirt gibi çubuklununda o çizgilerini hiç beğenmedim
sui generis
16.Eylül.2014, 19:53
Arıboğan'a ait olduğu söylenen açıklamalar gerçek mi ?
Walter Sakana
16.Eylül.2014, 20:25
Arıboğan'a ait olduğu söylenen açıklamalar gerçek mi ?
Şimdi arattım da bulamadım, nedir konu?
sui generis
16.Eylül.2014, 20:29
Şimdi arattım da bulamadım, nedir konu?
Burada isim verilmemiş ama Fenerbahçe sayfalarında Lütfi Arıboğan diye bahsedilmiş. O yüzden öyle sordum.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27215881.asp
europeanconquer
16.Eylül.2014, 20:33
Dürüst ve namuslu insanlar isimlerini gizlemezler ve dürüst ve namuslu insanlar kanıt niteliği taşımayan kimin ağzından çıktığı belli olmayan bu lafları haber yapmazlar.
himone
16.Eylül.2014, 20:36
Şu ülkede hala Serhat Ulueren kaynaklı haberler itibar görüyor mu? Gözümle görsem, kulağımla duysam Serhat Ulueren adını duyduğum anda güler geçerim. İlk cümlede adını okumamla haberi kapatmam bir oldu.
Walter Sakana
16.Eylül.2014, 20:38
Burada isim verilmemiş ama Fenerbahçe sayfalarında Lütfi Arıboğan diye bahsedilmiş. O yüzden öyle sordum.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27215881.asp
Açıklama gerçek olabilir şaşırmam ama hangi yöneticidir onu bilemem. Arıboğan iddiası pek mantıklı gelmedi bana çünkü Arıboğan'ın başkana yakın olduğunu düşünüyorum.
Ben de Eboue'nin açıklamalarını paylaşayım:
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/113672/aciklayacak-kelime-bulamiyorum
Şu kısmı özellikle:
"Benim kimseyle sorunum yoktu. Ben neredeyse 9 yıl Arsenal'de çok büyük oyuncularla oynadım ve kimseyle sorunum olmadı. Neden sanki problem varmış gibi düşünülüyor? Ben Galatasaray'da kimseyle en ufak bir probleam yaşamadım. Antrenman sahasının dışında bile yaşamadım. Tek bir oyuncu çıkıp da benimle sorun yaşadığını söylerse bunun yalan olduğunu söylerim kameralar karşısında. 3 yılda hiç görmediğim insanlar benim yöneticilerle, arkadaşlarımla problem yaşadığımı söylediler. 3 yıldır böyle bir şey söylenmemişken şimdi niye söyleniyor?"
europeanconquer
16.Eylül.2014, 20:40
Ben de Eboue'nin açıklamalarını paylaşayım:
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/113672/aciklayacak-kelime-bulamiyorum
Adamı nedenini söylemeden kadro dışı bırakmakta ayıp olmuş.
Walter Sakana
16.Eylül.2014, 22:27
Ünal Aysal 45 gün ceza mı almış? :D
Ekleme:
Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu Ünal Aysal'a 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Galatasaray Liv Hospital'ın Türkiye Basketbol Ligi 2013-2014 sezonu play-off final serisinin son maçına çıkmamasının ardından yaptıkları açıklamalar nedeniyle, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal ile yöneticileri Mehmet Karlı ve Necati Demirkol'a 45'er gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
Kurul toplantısının ardından yapılan açıklamaya göre, başkan ve iki yöneticiye hak mahrumiyetinin yanı sıra 15'er bin lira para cezası verildi.
Disiplin Yönergesinin 11.3, 11.6 ve 18. maddeleri gereğince Aysal, Karlı ve Demirkol'a verilen 30'ar gün hak mahrumiyeti ve 10'ar bin lira cezalarının, eylemin neticelerinin ülke basketbolunda bıraktığı olumsuz izler nedeniyle 14. madde gereğince yarısı oranında arttırıldığı belirtildi.
Bu arada sarı-kırmızılı kulüp, TBL Yönetim Esasları Yönergesi'nin 10.8 maddesi çerçevesinde, haklı bir nedene dayanmaksızın sahaya çıkılmaması nedeniyle, organizasyona verilen her türlü maddi zararlardan sorumlu tutuldu.
Galatasaray Liv Hospital Takımı'nın müsabaka ortamı hazır olmasına rağmen, "Yönergelere ve verilen taahhütnameye aykırı olarak" sahaya çıkmaması şeklindeki kararın, tüm kulüp yönetim kurulu tarafından alındığının kamuoyuna açıklandığı dikkate alınarak, tüm yönetim kuruluna ayrıca ihtar cezası verildi.
byariff
17.Eylül.2014, 02:30
Sabri takima geri kazandirilmali 3-5 mactir veysele bakiyorum sag bek icin yetersiz sabri yine birseyler yapiyor orta aciyor sut cekiyor ileri geri , sahsen veyselde onu goremiyorum.. bruma monte edilmeli takima o girince hizlaniyor takim , selcuk inan 3-5 mac yedek olmali akillanmali...
muslera
sabri-chedjou-semih-tarik
melo-furkan(yekta)
olcan-sneijder-bruma
burak
zor birsey degil.
Redrum
17.Eylül.2014, 12:40
Abi Burak yazmayın suraya artik yahu.
E.Cartman
17.Eylül.2014, 13:11
Abi Burak yazmayın suraya artik yahu.
Ne yazalım Mahmut mu yazalım Raşit :D Gerçi Pandev-Umut ikilisi çok daha iyi olur gibi geliyor bana da ama sonuçta Burak elbet oynayacak sonuçta elimizdeki en iyi forvet.
davidvilla
17.Eylül.2014, 13:21
Ne yazalım Mahmut mu yazalım Raşit :D Gerçi Pandev-Umut ikilisi çok daha iyi olur gibi geliyor bana da ama sonuçta Burak elbet oynayacak sonuçta elimizdeki en iyi forvet.
umut da yazma. yapma bunu yazma umut da yazma. :D
E.Cartman
17.Eylül.2014, 15:30
umut da yazma. yapma bunu yazma umut da yazma. :D
Kim forvet oynayacak bu takımda arkadaş. Nurettin'i göndermeyecektik o zaman.
davidvilla
17.Eylül.2014, 16:11
Chedjou oynasin :) pandev var. Berk var. Berk umuttan daha kotu oynayamaz gecen sene gorduk. Nuri olsa bence daha iyiydi tabi ama o artik malagali
sentugo
17.Eylül.2014, 16:19
Galatasaray'ın Huawei ile olan forma sponsorluğunun bedeli KDV dahil 4.130.000 USD olarak açıklandı.
THY, Galatasaray'a sponsorluk bedeli olarak KDV dahil 2.750.000 USD ödeyecektir.
Toplamda tek yıllık 7 milyon dolara yakın forma göğüs sponsorluk ücreti alacaklar...
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=384353
Redrum
17.Eylül.2014, 16:44
Chedjou oynasin :) pandev var. Berk var. Berk umuttan daha kotu oynayamaz gecen sene gorduk. Nuri olsa bence daha iyiydi tabi ama o artik malagali
Berk de kiralandı. Valla forvette Pandev oynasın, artik açıkta Burak mi oynar, yasin mi oynar kim oynarsa oynasın yeter ki santrafor Burak olmasın :(
byariff
17.Eylül.2014, 20:26
siir gibi konustu unal aysal , bazi hatalarinida kabul etti... bu arada baskanin konusmalarina bakilirsa yarin istifa edebilir umarim oyle birsey yapmaz sadece yonetimindeki butun adamlari degistirsin yeterli.
safimizi belli edelim... aysal basarisiz diyen yoktur umarim.
https://pbs.twimg.com/media/Bxv4VpxIIAEe0M3.jpg
europeanconquer
17.Eylül.2014, 20:39
Aman çokta fifi yani,Ünal Aysal hariç diğer yöneticilerin iş yaptığı yok Ünal Aysal istifa etse nolacak,yeni gelecek başkan belki daha etkili bir yönetim ile gelir.
davidvilla
17.Eylül.2014, 20:39
Yine mi konuştu pff
byariff
17.Eylül.2014, 20:42
yonetim kurulu toplantisi vardi o yuzden konustu , yarinda kararini aciklicak tamam mi devammi diye umarim devam eder.
Walter Sakana
17.Eylül.2014, 20:56
Ben de devam etmesini isterim. Ben genel anlamda başarılı buluyorum, bir tek transferleri son güne bırakmasına deli oluyorum.
europeanconquer
17.Eylül.2014, 22:43
Bu arada bence Selçuk İnan'ın sorunu sakalları,keserse eski haline dönecektir.
http://img-1.onedio.com/img/raw/5399f3969636da0d41c34955
http://img7.mynet.com/spr/article//2014/09/16/selcuk-inan-640.jpg
Kes şu sakalları Selçuk :zuhaha Keserse 5 maç kredi veriyorum,destekleyeceğim 5 maç daha :n:
Şaka bir yana Galatasaray taraftarının büyük bir çoğunluğu Selçuk İnan'a kendisinden daha fazla üzülüyor.Selçuk İnan üzülmüyor bile olabilir çünkü üzülen adam gayret eder,dener.Durmadan korkak oynamaz.Bu kadar büyük tepki almasının nedeni de sevgiden dolayı.Burak mesela onun kadar tepki almıyor,çünkü adamın seviyesi bu daha fazlasını yapamaz ama Selçuk'un daha iyisini yaptığını gördük,o yüzden tepki ona daha sert oluyor.(Sosyal medyadan bahsediyorum,stadta yapılan saçmalıktan değil.)
samuray34amo
17.Eylül.2014, 23:35
Ünal Aysal'ın tek hatasıydı be Terim'i göndermek.. Sevdiğim ve Galatasaray'a çok şey katmış bir insan fakat ben de şu adamın İtalyan Hoca sevdasına tutuluyorum arkadaş
byariff
18.Eylül.2014, 00:34
Gs uyeleri yarin aysal istifasini vercek diyorlar umarim olmaz gs tekrar 5-10 yil geri gider..
europeanconquer
18.Eylül.2014, 00:42
Adnan Polat vb. tipler geçmesinde başa Aysal giderse gider sonuçta kendi isteğiyle gidecek.Öyle karalar bağlamanın gereği yok.Galatasaray'da herkes gider,yeri dolar.
Corpus
18.Eylül.2014, 02:56
Ünal Aysal varken bazı yöneticiler ve UA adlı taraftar grubumuzdan yüksek rütbeli bazı kesimler yolunu bulamıyorlar sanırım. Yoksa böyle bir başkanın istifasını istemenin mantığa sığan bir tarafı yok
eskiden beridir Ultraslan' ı pek sevmezdim. Son birkaç yıldaki karaktersiz davranışlarından sonra iyice sevmemeye başladım.
europeanconquer
18.Eylül.2014, 14:35
Burada herkes Muslera'nın karakterini,futbolunu övmeden edemiyor,söylediklerini de dikkate alın rica ediyorum.
Fernando Muslera: "Takım kaptanına, Burak'a, daha yeni gelen Veysel'e yapılanlara hayret ettim. Bu yaşananlara inanamıyorum."
Muslera: "Son maçımızda yaşananlara inanamıyorum. Stadımızda daha önce bu tarz bir hareketle karşılaşmadım. Bu bizi olumsuz etkiler."
Muslera:"Ben taraftar ne dese yapıyorum. Hiçbir zaman onları kırmamaya çalışıyorum. Her zaman da bu yönde davranacağım."
Muslera:"Her iki kale önünde oynarken ayrı motivasyon oluyor. Bu takımın bir parçası olduğum için gururluyum ama takım kaptanına Burak'a, Veysel'e yapılanlara hayret ettim."
İşte futbolcu dediğin budur.Futbolculuğu bir yana bu kadar mükemmel karakteri olan bir kişiye sahip olduğumuz için çok şanslıyız.
Banega
18.Eylül.2014, 14:54
Valla isler karismis gibi.Bugun bir kac yerde Melo`nun yerlilerle arasinin iyice acildigini, ve Burak`in o pozisyonda taraftar baskisindan korktugu icin uygun durumdayken vurmak yerine Umut`a verdigini falan yaziyordu.
Eger bunlar gercekse, durumumuz hic iyiye gitmeyecek ne yazik ki.
+Selcugun menajeri de Melo`yu elestirmis.
europeanconquer
18.Eylül.2014, 15:05
Sıkıntı takım içinde değil,sıkıntı bazı oyuncular ve taraftarda.Biz taraftar olarak destek vermeyi bilmiyoruz.Mesela Beşiktaş taraftarı adamlar 6 sezondur şampiyon olamıyorlar ama hiç bir sezon görmedim ki takımlarını desteklemeyi bırakıp sürekli protesto etsinler.Tabi taraftarın yapacaklarından biridir protesto ama bizim taraftar kitlemiz tepki vermeyi bilmiyorlar.Bir takım yarım saat boyu ıslıklanır mı yahu ? Şampiyonlar Ligi birde.Prandelli,Selçuk,Sneijder,Melo bir çok oyuncu sezon öncesi taraftar bize destek olsun diyor ama biz napıyoruz ? Rezalet.Bu hafta deplasmandayız o yüzden rahatım,güzelce oynayıp kazanırız.Taraftar itici değil artık çekici güç olmuş,haberleri yok.
http://www.youtube.com/watch?v=eDqLXuax6go
Şu taraftar nerede ? O gün ki takım aynı olmayabilir şimdi ama bu taraftarın da performanstan düşmesini,takıma köstek olmasını gerektirmez.İşler iyi gittiğinde iyi olan taraftarı istemiyorum.İşler kötü gitsin ama taraftar iyi olsun,o daha iyidir.
europeanconquer
18.Eylül.2014, 15:41
https://twitter.com/evrengoz/status/512566851411652608
Hadi bakalım hayırlısı olsun.
aytekin79
18.Eylül.2014, 16:06
Ünal Aysal Aziz Yıldırım'laşmaya başlamıştı. Türk sporunun beyefendi kişilikli insanlara hiç olmadığı kadar ihtiyacı var beyler. Ünal Aysal'la ,Aziz Yıldırım'la bu işler olmaz. Önce saygı .
byariff
18.Eylül.2014, 18:03
Oh be aysal istifa etmedi yönetimi değiştircem dedi inşallah saglam adamlar ali, keske haldun Üstünel hakan Şükür gibi isimler olsa yanlarinada ali durust gibi tecrubeli bir adam sart.
europeanconquer
18.Eylül.2014, 18:32
Tekrar aday olması ve yönetimi değiştirecek olması iyi bir şey ancak bu sefer karşısına kesinlikle bir rakip çıkacaktır.
Bu arada futbolculara da sahip çıkılmış,güzel;
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/21094.php
jevox06
18.Eylül.2014, 18:45
İşler karıştı. Bakalım Ekim'de ne olacak. Gene çapsızlar ordusu bir yönetimle çıkmasa bari Aysal.
Banega
19.Eylül.2014, 18:17
Amrabat`in AS gazetesine verdigi roportajdaki en onemli kisim;
Faslı oyuncu Galatasaray'da bazı yabancı futbolcuların yerinin sabit olduğunu iyi bir performans göstermesine rağmen oyun kurgusunu değiştirerek kadroya girmesinin imkansız olacağını düşündüğünden Malaga tercihini kullandığını söyledi. Malaga'ya gelirken Galatasaray'da ki şampiyonluk ve kupa gibi bonuslardan feragat ettiğini de sözlerine ekleyen Amrabat " asıl kurban" benim imasında bulundu.
Edit:Yanlis anlamisim galiba, ``bazi futbolcularin yerinin sabit oldugu``seklinde anlamistim ama dikkat edince ``bazi yabanci futbolcularin`` seklinde oldugunu farkettim.Ozur.
europeanconquer
19.Eylül.2014, 18:59
Fernando Muslera, Sinan Bolat, Eray İşcan, Veysel Sarı, Semih Kaya, Hakan Balta, Aurelien Chedjou, Tarık Çamdal, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Blerim Dzemaili, Furkan Özçal, Emre Çolak, Armindo Bruma, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Sinan Gümüş, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Goran Pandev
Balıkesir maçı kadrosu.
http://www.footballuser.com/formations/2014/09/1111580_Galatasaray_SK.jpg
Böyle bir 11'le çıkarız bence.Evet Muslera'yı yedek bıraktım çünkü onun kadar olmasa da ligde kalede güven verebilecek yedek bir oyuncuya sahibiz.Ayrıca Bruma,Dzemaili ve Pandev bir arada oynasınlar diye şey ettim o yüzden :n:
Corpus
19.Eylül.2014, 19:15
Balıkesir maçında kaleci farketmez. Balkes forvetlerinin sıkıntı yaratabileceğini düşünmüyorum
eng1n
19.Eylül.2014, 20:04
Olcan kadroya alınmamış, Selçuk Melo karşıtı twiti favlamış. olaylar olaylarr. Serhat Ulueren, Ertem Şener falan evde dans ediyordur şu an.
Corpus
19.Eylül.2014, 20:10
https://pbs.twimg.com/media/Bx5S5yaIAAAhikp.jpg
Selçuk' un favladığı şey bu. Çok da olay değil.
Olcay performanstan dolayı kadroda yok.
Olay molay yok aslında yani.
europeanconquer
19.Eylül.2014, 20:20
Aman pek umursamıyorum,sahada işlerini özel hayatlarına karıştırmadan yapıyorlarsa benim için bir sıkıntı yok.Milyon eurolar kazanan adamlar birbiri ile iyi geçiniyor mu diye düşünecek değilim.
jevox06
19.Eylül.2014, 21:53
Eğer Galatasaray'da kriz varsa muhabirler iş yapar, para kazanır. Eğer sorun yoksa yapamazlar, kazanamazlar. Kafaya takmamak lazım.
E.Cartman
21.Eylül.2014, 01:29
http://i.imgur.com/g3LQlR4.png
Ya hacı sana yeteneksiz demedik zaten. Göbeğinin antrenman sahasına senden evvel girdiği halde Galatasaray'da oynamayı beklemek nedir.
byariff
21.Eylül.2014, 02:01
Engin ve eboue cok iyi konustu , neden kadro disi kaldigimizi soylemediler bir kez bile bizi antremanda gormedi dedi prandelli sabri olayinda demistim prandelli ile alakasi yok , yonetim yapti bunlari. + zor birsey degil kes su selcugu yektayi buragi bak takim nasil oynucak ozman... soyle bir kadro zor degil ya.
muslera
tarik-semih-g.zan(koray)-balta
melo-furkan
olcan-sneijder-bruma
pandev
Kryptonite
21.Eylül.2014, 02:41
Burağın bu kadrodan kesilmesi çok zor Selçuğun da aynı şekilde -ki Selçuk bu inanılmaz formsuzluğuna rağmen hala milli takımdan davet alıyor üstüne bir de Hakan Çalhanoğlunu kesiyor.Türkiyede futbol mantelitesi bu ve değişeceğini düşünmüyorum Selçuk herzamanki gibi sahaya çıkar bizi desteklemeye devam edin diye açıklamalar yapar ama çabalamaz.Burak taraftarla kavga eder ama pozisyon yemeye ve başını ellerinin arasına almaya devam eder.Bizde Furkanı,Emreyi sahada görmek istediğimizi sürekli dile getiririz ama sadece dilde kalır icraat olmaz. :)
mwaru
21.Eylül.2014, 02:46
Israrla hatayı bi kaç futbolcuda aramanızı anlamıyorum. Takım resmen yürüyor tempo denen birşey yok.
lionelforlan
21.Eylül.2014, 14:45
Engin oynasın Sabri oynasın E.Çolak oynasın ama oynasın birileri kim oynarsa oynasın, "OYNASIN" yürümesin sahada
Bordo61Mavi
21.Eylül.2014, 17:11
Enginide su durumda gordukce mutlu oluyorum.
Yetenegine lafim yok, bizden Galatasaraya giden bence en yetenekli adam ama gel gorki mental sorunlari yetenegindende buyuk.
byariff
21.Eylül.2014, 19:40
https://pbs.twimg.com/media/ByEKeAUCUAACUtm.jpg
byariff
23.Eylül.2014, 01:56
Alp Yalman baskan adayi olacak diyorlar
+ sedat dogan bugun aciklama yapti telegolda e hani gs de kalmak icin savascakti taraftara sirin gozukmek icindi hepsi... iyi ki aysal tekmeyi basmis.
Sedat Doğan: "Fatih Terim aylar önce bizden habersiz TFF ile görüştü. Tezgah daha önce kurulmuş. İzin falan hikaye"
Cengo
23.Eylül.2014, 03:39
Sedat Doğan yalancı. Galatasaray vergi ödemese ne olurmuş. Neymiş Fenerbahçe'nin de vergi borcu varmış. Fenerbahçe'nin tek kuruş vergi borcu yok. Ne varmış bunda diyor bir de. Bir sürü insan ödemiyormuş. Açık açık suç işliyor, vergi ödememeye teşvik ediyor halkı. Çık televizyona, uydur. Oh ne âlâ. Bunlar nasıl yönetici? İnsan söylerken utanır biraz. Ayıp. Galatasaray zamanında kurtulmuş kendisinden.
https://pbs.twimg.com/media/ByLIBfkIYAAYcr4.jpg
byariff
23.Eylül.2014, 03:57
yayinin tamamini dinledinmi ? Tabiki de hayir...
Sedat Doğan: "Fenerbahçe vergisini ödüyor mu? Ödüyorsa neden uzlaşmada? Galatasaray ödemeyebilir, bir sürü insan ödemiyor."”
Sedat Doğan: "Devlet kanunsuz vergi alıyor. O da bana onu geri versin o zaman."
Cengo
23.Eylül.2014, 04:07
yayinin tamamini dinledinmi ? Tabiki de hayir...
Sedat Doğan: "Fenerbahçe vergisini ödüyor mu? Ödüyorsa neden uzlaşmada? Galatasaray ödemeyebilir, bir sürü insan ödemiyor."”
Sedat Doğan: "Devlet kanunsuz vergi alıyor. O da bana onu geri versin o zaman."
Kanıt nerede? Fenerbahçe uzlaşmada değil. KAP'a da bildirmek zorundasın. Tek bir bildirim de yok.
Açık açık yalan söylüyor, algıyı değiştirmeye çalışıyor.
Haberi bile yapıldı bunun.
http://www.milliyet.com.tr/vergide-af-krizi-besiktas-galatasaray-fenerbahce-1892833-skorerhaber/
"Fenerbahçe’nin yanı sıra Sivasspor, Balıkesirspor, Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa, Kayseri Erciyesspor ve Süper Lig’e yeni yükselen İstanbul Başakşehir’in ödenmemiş borcu yok."
davidvilla
23.Eylül.2014, 13:12
Kaynak milliyet.
Sonra cumhuriyet'in son kalesi.
Takimlara da bak. Kasimpasa kayseri Başakşehir :) saglikli bir ulkede olamayacak takimlar. The best hirsizlar.
Yani onlar hirsiz degil biz hirsiziz bak sen.
Biz tayyipe vergi vermek istemiyoruz bence Cumhuriyet in son kalesi olarak siz de bize katilin derim
Demagojinin lüzumu yok. Vergi konusu açık ve nettir, ordan ekmek çıkmaz. Parti konusuna da hiç girmeyin 2 sene önce 20 milyon taraftarınızın bahsettiğiniz kişiye oy verdiğini söyleyen kişiyi biliyorsunuz, bu tabii ki doğru değildir ancak o konuda başka takımlara laf atmanız komik oluyor bu durumda.
byariff
23.Eylül.2014, 13:33
Kanıt nerede? Fenerbahçe uzlaşmada değil. KAP'a da bildirmek zorundasın. Tek bir bildirim de yok.
Açık açık yalan söylüyor, algıyı değiştirmeye çalışıyor.
Haberi bile yapıldı bunun.
http://www.milliyet.com.tr/vergide-af-krizi-besiktas-galatasaray-fenerbahce-1892833-skorerhaber/
"Fenerbahçe’nin yanı sıra Sivasspor, Balıkesirspor, Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa, Kayseri Erciyesspor ve Süper Lig’e yeni yükselen İstanbul Başakşehir’in ödenmemiş borcu yok."
Hukukcu sedat dogandan daha mi iyi bilceksin? Kaynaginda cok güvenlilirmis bu arada milliyet, ayrica dedi galatasarayda oduyor böyle birşey yok dedi ama gec oduyor ama taksitle ödüyor eninde sinunda oduyor dedi. Valla 3 temmuzdan beri taraftarını kandiran kim belli oluyor.
davidvilla
23.Eylül.2014, 14:09
Demagojinin lüzumu yok. Vergi konusu açık ve nettir, ordan ekmek çıkmaz. Parti konusuna da hiç girmeyin 2 sene önce 20 milyon taraftarınızın bahsettiğiniz kişiye oy verdiğini söyleyen kişiyi biliyorsunuz, bu tabii ki doğru değildir ancak o konuda başka takımlara laf atmanız komik oluyor bu durumda.
valla ben takımımızın vergi politikasını destekliyorum. bu da tarafımı belli ediyor.
ve diyorum ki keşke fener de ödemese valla helal olsun derim.
tarafım belli yani.
ayrıca bak kendin demişsin 2 sene önce diye. o dönemler rengimiz siyahtı şimdi beyaz.
benim amacım gs'ı yüceltmek değil. bu ülkede hiçbir futbol klubu anadan doğma delikanlı saf anadolu köylüsü değil.
hepsi çakal.
ama benim takıldığım nokta aynı anda hem siyah hem beyaz olabilmek.
aynı toplantıda hem ali ismail korkmaz diyip hem de hükümetin yanındayız diyebilmek.
aynı post'un içinde hem verginizi ödemiyorsunuz diye şikayet edip milliyet'i kaynak gösterip,üstüne başakşehir maşakşehir yazıp aynı zamanda da cumhuriyet'in son kalesi olmak.
anladın ? bak benim anlamadığım bu. şimdi çıkıp 20 milyon fenerli akp'ye oy vermiştir deseniz , yok ali ismail korkmaz yok son kale laflar etmeyip o atatürk portresini de stadtan kaldırabilirseniz o zaman helal olsun derim.
taraftar ve yönetim olarak kaşınızın gözünüzün ayrı oynaması yani benim takıldığım.
o yüzden hiç komik duruma düşüyor şeklinde konuşup klasik algı yönetimi kurbanı olma.
çünkü yukarıda yazdıklarım artık trajikomik. bir de buna inananlar var onlar için yorum bile yapmaya çalışmak komik.
bak o vergisini ödeyen kasımpaşa saf temiz kasımpaşa ;
http://t24.com.tr/haber/erdogan-sarac-ciner-uclusunden-futbolcu-pazarligi-anasinin-a-ama-kasinin-teline-takim-kurban,271555
ayrıca sedat doğan gibi tiplerden hiç ama hiç hazzetmiyorum onu da söyleyeyim.
ama hem son kale olup hem de sen niye vergini vermiyorsun devletimize bakiym diye bık bık etmek net olarak kaypaklıktır.
valla ben takımımızın vergi politikasını destekliyorum. bu da tarafımı belli ediyor.
ve diyorum ki keşke fener de ödemese valla helal olsun derim.
tarafım belli yani.
ayrıca bak kendin demişsin 2 sene önce diye. o dönemler rengimiz siyahtı şimdi beyaz.
benim amacım gs'ı yüceltmek değil. bu ülkede hiçbir futbol klubu anadan doğma delikanlı saf anadolu köylüsü değil.
hepsi çakal.
ama benim takıldığım nokta aynı anda hem siyah hem beyaz olabilmek.
aynı toplantıda hem ali ismail korkmaz diyip hem de hükümetin yanındayız diyebilmek.
aynı post'un içinde hem verginizi ödemiyorsunuz diye şikayet edip milliyet'i kaynak gösterip,üstüne başakşehir maşakşehir yazıp aynı zamanda da cumhuriyet'in son kalesi olmak.
anladın ? bak benim anlamadığım bu. şimdi çıkıp 20 milyon fenerli akp'ye oy vermiştir deseniz , yok ali ismail korkmaz yok son kale laflar etmeyip o atatürk portresini de stadtan kaldırabilirseniz o zaman helal olsun derim.
taraftar ve yönetim olarak kaşınızın gözünüzün ayrı oynaması yani benim takıldığım.
o yüzden hiç komik duruma düşüyor şeklinde konuşup klasik algı yönetimi kurbanı olma.
çünkü yukarıda yazdıklarım artık trajikomik. bir de buna inananlar var onlar için yorum bile yapmaya çalışmak komik.
bak o vergisini ödeyen kasımpaşa saf temiz kasımpaşa ;
http://t24.com.tr/haber/erdogan-sarac-ciner-uclusunden-futbolcu-pazarligi-anasinin-a-ama-kasinin-teline-takim-kurban,271555
ayrıca sedat doğan gibi tiplerden hiç ama hiç hazzetmiyorum onu da söyleyeyim.
ama hem son kale olup hem de sen niye vergini vermiyorsun devletimize bakiym diye bık bık etmek net olarak kaypaklıktır.
Vergi ödemek veya ödememek bence kimseyi taraf yapmaz işte, benim itirazım ona. Fenerbahçe vergiyi ödüyor diye iktidar partisi yanlısı olmaz veya Ali İsmail demekle muhalefet partisi yanlısı olmaz. Ayrıca yönetimimiz faaliyetlerinin genelini desteklemeyen bir Fenerbahçe taraftarıyım ben. Cumhuriyetin son kalesiyiz diyen yönetimime inanmıyorum, Ali İsmail dediğinde de inanmıyorum. Çıkar politikası üzerine iş yapan bir yönetim olarak görüyorum bizimkileri.
Benim söylediğiniz kısımda itiraz ettiğim tek nokta vergi ödemesi yapmadığınız için kendinizi iktidar karşıtı görmeniz. İktidar karşıtı olun, ama vergi ödemeyerek değil. Açıkçası düşündüğüm tek konu bu adamlar vergiyi ödemiyor bize göre sportif faaliyetlere daha fazla para ayıracak. Derdim bu. Ödemeden durulabiliyorsa bizimkilerin de ödemesini istemem zaten. Vergi ödüyor diye kral ilan edecek değilim.
Edit: Söylediklerimde kırıcı bir nokta varsa affola. Derdim bireysel tartışmak değil.
davidvilla
23.Eylül.2014, 17:32
@Pod
hiçbir kırıcı nokta yok.
saygı duyuyorum böyle düşünüyorsan. ama bak eski gs yöneticisi çıkmış neden ödenmediğini söylüyor. devlet diyor haksız vergi alıyor biz de borçlarımızı pazarlık malzemesi olarak kullanıyoruz he ama eninde sonunda öyle ya da böyle vereceğiz diyor.
tabi ki bu ödenmemiş para sportif avantaj sağlıyor mu evet. ama dediğim gibi bir adam çıkıp devlet adaletsiz vergi alıyor ondan dolayı vermek istemiyoruz diyorsa bu hangi klüp olursa olsun ben desteklerim.
şurada bile eminim ki çoğu kişinin ssk'sı asgariden yatıyor. çıkıp iş vereninize bir şey diyebiliyor musunuz ?
aramızda esnaf varsa da yuzde 90'ı zarar gösteriyor.
çünkü vergi sistemi şu an özellikle çok adaletsiz. türkiye'deki herşey gibi
o yüzden fb de ödemesin desteklerim. bu sistemi eninde sonunda değiştirebilmek için belki güzel bir adım olur.
kimse vergi vermemek devlete ihanet vs gibi konularla gelmesin zaten.
açıkcası ile başlayan yerde yazdığın zaten sizin asıl niyetiniz. Ki bu da çok normal. Fakat burada bir adaletsizlik görüyorsanız ben de diyorum ki siz de ödemeyin. hani madem yaptırım yok siz neden ödüyorsunuz ? ödemeyin.
ne güzel olur belki bir adım olur bazı şeylerin değişmesi için.
jevox06
23.Eylül.2014, 20:19
Alp Yalman resmen aday. İyi bir kadro ile başa geçmesi dileğiyle..
E.Cartman
23.Eylül.2014, 20:26
Alp Yalman güçlü bir yönetimle girecektir seçime. Tahminimce bu hamleden sonra Ünal Aysal aday olmayıp Alp Yalman'ı desteklediğini açıklar. Ancak bu ülkeye Ünal Aysal, Alp Yalman gibi adamlar fazla, gereksiz yere yoruyoruz adamları. Beşiktaş'ı batıran adamı oy birliğiyle federasyonun başına geçiren adamlar kulüp başkanlığı yapıyor.
byariff
23.Eylül.2014, 20:31
alp yalman gelmesin , sike yok diyen aziz yildirimin yanindayiz diyen adamdan hayir beklemem ben , aysal baskan aday olmayacaksa , adaylarim haluk ulusoy veya adnan ozturk.
Fearless Coward
23.Eylül.2014, 20:33
Aysal başkan bence aday olur.
europeanconquer
23.Eylül.2014, 20:41
Aysal aday olmazsa Alp Yalman'ı destekliyorum.Hayırlı olsun camia için.
byariff
23.Eylül.2014, 22:11
3 aday varmis kesinlesti..
unal aysal - mehmet helvaci - alp yaman
IcedEarth
23.Eylül.2014, 22:15
Helvacı tehlikesine dikkat etmek gerek, Adnan Brothers'tan (Polat&Sezgin) beter hale getirebilir.
caner485
24.Eylül.2014, 11:05
Mehmet helvacı her seçime girmekten bıkmadı bravo valla :) Yalman veya aysal fark etmez hayırlısı olsun.
E.Cartman
24.Eylül.2014, 11:32
Adaylıklara doyamadı Mehmet Helvacı. Galatasaray başkanlık makamına saygısı olmayan bir adam, patavatsızın teki hala inatla başkan olmaya çalışıyor hem de Alp Yalman aday olmuşken. Alp Yalman'ı mı geçicen ayarsız neyin şovu bu :zuhaha
jevox06
24.Eylül.2014, 22:08
Başkan değişirse Prandelli'nin durumu ne olacak asıl soru o. Alp Yalman gelirse M.Denizli'yi getirecek deniliyor ama bu ne kadar doğru bir hamle olur bilemem.
E.Cartman
24.Eylül.2014, 22:46
Başkan değişirse Prandelli'nin durumu ne olacak asıl soru o. Alp Yalman gelirse M.Denizli'yi getirecek deniliyor ama bu ne kadar doğru bir hamle olur bilemem.
Mustafa Denizli'nin TD olacağını zannetmem. Sportif direktör yapılıp, futbol ona bağlanır muhtemelen.
di canio
24.Eylül.2014, 22:50
Helvacı sürekli aday oluyor denmiş üstte. Hangi amaçla, daha doğrusu benim düşündüğüm gibi düşünerek mi aday oluyor sürekli bilmiyorum ama yaptığı bence doğru. Tek adayla yapılan seçimler hiçbir zaman içime sinmemiştir. Demokrasiden, hatta epey ilerlemişinden sıklıkla bahsedilen bir ülkede tek adayla seçime gitme, önceki başkanın/liderin gösterdiği adayı seçme gibi şeyler demokrasi düşüncesinin ruhuna aykırı. Ben de lisedeyken sırf aday çok olsun diye sınıf başkanlığına, eğitici kol başkanlığına ve okul başkanlığına kazanıp kaybetmeyi önemsemeden aday olmuştum. Şimdi düşününce trollük gibi geliyor gerçi.
E.Cartman
24.Eylül.2014, 22:55
Helvacı sürekli aday oluyor denmiş üstte. Hangi amaçla, daha doğrusu benim düşündüğüm gibi düşünerek mi aday oluyor sürekli bilmiyorum ama yaptığı bence doğru. Tek adayla yapılan seçimler hiçbir zaman içime sinmemiştir. Demokrasiden, hatta epey ilerlemişinden sıklıkla bahsedilen bir ülkede tek adayla seçime gitme, önceki başkanın/liderin gösterdiği adayı seçme gibi şeyler demokrasi düşüncesinin ruhuna aykırı. Ben de lisedeyken sırf aday çok olsun diye sınıf başkanlığına, eğitici kol başkanlığına ve okul başkanlığına kazanıp kaybetmeyi önemsemeden aday olmuştum. Şimdi düşününce trollük gibi geliyor gerçi.
Sen direk trollemişin seçimleri abi :zuhaha Helvacı'nın nedeni muhalefet falan değil baya kazanıcam diye giriyor.
Redrum
24.Eylül.2014, 23:16
Helvacı hocamdir severim kendisini ama Aysal yerine tercih etmem.
E.Cartman
25.Eylül.2014, 01:08
Ünal Aysal acayip konuşuyor valla yarından itibaren büyük kıyamet kopacak.
Nedvedmania
25.Eylül.2014, 01:09
Ünal Aysal yine malum kişinin milli takıma gidişi konusunu açık açık söyledi. Hala malum şahısı savunan var mı acaba ?
E.Cartman
25.Eylül.2014, 01:33
23 milyonu çat diye vermiş adam ulan paraya bak be :eek:
Edit: Aday olmuyor başkan o zaman Faruk Süren aday olmadığı taktirde yeni başkanımız Alp Yalman olacaktır.
europeanconquer
25.Eylül.2014, 01:37
Ünal Aysal yine malum kişinin milli takıma gidişi konusunu açık açık söyledi. Hala malum şahısı savunan var mı acaba ?
Bahsetme bile abi bahsetme.
Yolu açık olsun başganın ve Alp Yalman hayırlı olsun.
E.Cartman
25.Eylül.2014, 01:42
Aha Ünal Başgan TFF'nin başına geliyor :D
ReaList
25.Eylül.2014, 01:42
2-3 yıllık başkan bu takıma 6 defa Lig zaferi yaşatmış Avrupa şampiyonluğu getirmiş adam karşısında lider ve doğrucu oluyorsa sıkıntı vardır. Hiçbir şey sebepsiz değil. Terim ile Aysal 2. şampiyonluk yolunda da sıkıntı içindeydi. Hatta şampiyonluğa giderken çoğu maçtan sonra "Kendi ayağımıza sıkıyoruz, kendimizi engellemeyi seviyoruz" gibi çoğu lafı kullanmıştı. Neyse mesele bu değil.
100 yıl sonra sadece Galatasaray için değil Türkiye için Fatih Terim hatırlanır, Ünal Aysal değil. Ben Fenerbahçeliyim ama Türkiye'de yönetici-teknik adam kıyasında her zaman teknik adamın yanındayımdır. Bu adamlar (Fatih Terim, Ersun Yanal vb) kulüplerine zarar gelmesin diye konuşmaz çoğu şeye de eyvallah çeker ama bir noktadan sonra ipler kopar. Çünkü her şeyi ben bilirim diyen ama futboldan zerre anlamayan yöneticiler cennetidir Türkiye.Başkanlar da konuşmayacaklarını bildikleri için her yöne çekerler.
2011'de futbol adına bitik bir Galatasaray için Diriliş Ünal Aysal'ın değil Fatih Terim'in gelmesiydi. Necatili takımı da şampiyon yaptı, Drogbalı takımı da. Mancini ve Prandelli gibi dünyaca iki teknik adam geldi, Sonuç, kolay mı bu işler?
Bu ülkede emekler çok çabuk harcanıyor, çok.
byariff
25.Eylül.2014, 01:46
Tesekurler UNAL AYSAL hersey icin benim icin GS tarihinin gelmis gecmis en iyi baskanidir kimseye boyun egmedigi icin ve basarilari icin...
Ünal Aysal: "İlk sermaye artırımından sonra hükümete olan baskı sebebiyle 2. sermaye artırımı, haklı olmamıza rağmen reddedildi.
https://pbs.twimg.com/media/ByUx6hfIQAAqYyf.jpg
Seçkinn
25.Eylül.2014, 04:14
Malum kişinin hem milli takım hem gs teknik direktörü olmasını kabul etmeyen yönetim, sportif başarı konusunda ülke futbol tarihinin en hatalı kararını almıştır.
Fearless Coward
25.Eylül.2014, 04:57
Kimi sevdiysek aldılar be elimizden. Sıra da Melo var herhalde. :) "Malum kişi" diyoruz artık efsanemize ne hale geldik be. Bazı kişiler elini futboldan çekmedikce bu ülkeden bi yol olmaz. Aysal çok bile direndi seni unutursak huyumuz kurusun her şey için eyvAllah Ünal Başgan.
byariff
25.Eylül.2014, 07:43
Malum kişinin hem milli takım hem gs teknik direktörü olmasını kabul etmeyen yönetim, sportif başarı konusunda ülke futbol tarihinin en hatalı kararını almıştır.
Ünal Aysal: "Fatih Hoca bana ben Galatasaray'da devam etmek istiyorum demişti. Bende Federasyonu arayıp 4 maç için gelebilir dedim."
Ünal Aysal: Biz Fatih Terim'le 2 sene başarılı bir süreç geçirmişiz. Ben 3. senenin de başarılı olmasını neden istemeyeyim?
Ünal Aysal: "Fatih Terim'le takım içi konuları konuşmak için kendisine ulaşmaya çalıştık. CEO'muza 'Başkan asistanımla konuşabilir' dedi."
caner485
25.Eylül.2014, 11:09
Fatih Terimi'i artık konuşmaya gerek yok.Lafa gelince en büyük Galatasaraylı ama kendi egosuna o çok sevdiği kulübü ve arkasındaki insanları arkasından salladığı şimdi ise can ciğer olduğu tüpçü tff'sine tercih etti. Bunun adı benim için hainliktir. Her efsane bir son bulur benim içimde terim efsanesi bitmiştir. Ünal aysal'a da yaşattıkları için teşekkürler kalan yaşantısında başarılar. İcraatleriyle son dönemlerdeki tartışmasız en iyi başkandı.
davidvilla
25.Eylül.2014, 11:15
başkan yine iyi konuşmuş.
zaten iyi konuşuyor her zaman. yine taraftarın gönlünü fethetmiş.
elmander romantikliği falan...
ama sadece konuşuyor yahu, sadece konuşuyor. pratikte, söyledikleri hiçbir bir anlam ifade etmiyor maalesef.
yolu açık olsun ne diyeyim. adaylara da bakarsak aysal'dan farkı yok. kulübün işi çok zor.
not: bir izlanda taraftarı.
not2: terimci değilim kısaca.
byariff
25.Eylül.2014, 13:46
dun aksam acik acik soyledi baskan disardakilerle ugrasirken yani medyaydi obur kluplerdi derken beni yikan içerdeki kisiler oldu... ben hala inaniyorum tekrar aday olacagina.
davidvilla
25.Eylül.2014, 14:25
terim, süren ve dürüst ile görüşecekmiş bugun. papermoon'da.
şimdi bir küfür ederdim de hadi neyse.
Bordo61Mavi
25.Eylül.2014, 15:08
Terim okadar basarisini su son yaptigi haraketle silip atmistir.
Emeklerini calmaya calisan adamin federasyonuna hizmet ediyor.
jevox06
25.Eylül.2014, 18:58
#CemUzanBaskanOlsun
:n::n:
balot50
26.Eylül.2014, 00:22
Ünal Aysal, master of puppets moduna da geçebilir.
Birini destekleyecem falan demişti
byariff
26.Eylül.2014, 01:47
#CemUzanBaskanOlsun
:n::n:
Ali Sami Yen'i inşa eden UZAN, Jardel'i hediye eden UZAN, defalarca oyuncu taksitlerini ödeyen UZAN #ÇareCemUzan
https://pbs.twimg.com/media/ByVDuSuIIAAmSkO.jpg
baskanim gel taraftar arkanda
Homer J.S
26.Eylül.2014, 09:16
Cem Uzan böyle kıyaklarda bulundu takıma evet fakat Galatasaray'a öyle herkes başkan olamaz. Defalarca gördük hataları, bu dolandırıcının takımda işi ne.. Zaten afaki konuşuyoruz tabi
SAİT71
26.Eylül.2014, 09:42
Cem Uzan gibi bir isim Galatasaray'ın başkanlığına yakışmaz.
sananes
26.Eylül.2014, 09:55
Galatasaraylı arkadaşlar kızmasın ben de kendisini severim ama Abdurrahim Albayrak daha bir kaç hafta önce " Galatasaray yönetimi başkalarını aldı, beni takımın uçağına almadı." diye medyaya ağlayıp duruyorken, şimdi Ünal Aysal'ın başkan olacağı yeni yönetimde yer almak için lobi yapıyor. Gerek yok böyle şeylere.
davidvilla
26.Eylül.2014, 10:03
Galatasaraylı arkadaşlar kızmasın ben de kendisini severim ama Abdurrahim Albayrak daha bir kaç hafta önce " Galatasaray yönetimi başkalarını aldı, beni takımın uçağına almadı." diye medyaya ağlayıp duruyorken, şimdi Ünal Aysal'ın başkan olacağı yeni yönetimde yer almak için lobi yapıyor. Gerek yok böyle şeylere.
galatasaray karışık bir yer ya biz alıştık böyle şeylere.
byariff
26.Eylül.2014, 13:34
melo bitti aysal bitti selcuk burak bitti simdide sneijdere saldiriyorlar , gs ye her taraftan saldiri var diyince hadi yea....
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27278366.asp
Bordo61Mavi
26.Eylül.2014, 14:30
Onur'un bahsetigi medya grubu :)
Hsyn53Yvz
26.Eylül.2014, 16:09
Acaba?
https://pbs.twimg.com/media/BydSnDOIcAAJ3jE.jpg
europeanconquer
26.Eylül.2014, 16:17
Hee yardımcısı da Yılmaz Vural olacak.
Prandelli bu takımın teknik direktörüdür ve öyle olmaya devam etmelidir,ettirilmelidir.
Nocna Mora
27.Eylül.2014, 19:35
https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10696358_887356791297079_2385766467139220724_n.jpg ?oh=6225e7a1f12d031774eb1883962ac1f3&oe=54B8F213
ForCimbom
28.Eylül.2014, 00:37
yav mizah iyi güzel de burak'ı beğenmemek büyük cahillik be...