View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı
Homer J.S
27.Ekim.2014, 16:36
Fatih Terim'in daha vizyonsuz halinden ibaret çünkü Hikmet Karaman. Göstermelik taktisyenlik+sürekli artan bir ego.
nannar
27.Ekim.2014, 16:37
Tugay Kerimoğlu gelsin, hem öğrensin hem de çalıştırsın işte...
Benim Prandelli'den umudum vardı.Transfer döneminde sisteme uymayan oyuncuları eleyip oraya 3-5-2'ye uygun transferler yaptıktan sonra iyi olacağını düşünüyordum.Ta ki Şampiyonlar ligi maçı sonrası 4.yıldız açıklamasını yaptıktan sonra bitti her şey.Galatasaray'a gelen en kötü hoca bile benim gözümde Hagi'dir böyle bir açıklama yapmadı.Mancini'de bu şekilde götürmüştü takımı kimse bu kadar gitmesi taraftarı değildi bu adam çok farklı gerçekten vizyonu olmadığı için seneye transfer yapsa bile yine o lig için olacak 2 senedir Şl performansımıza göre konuşacak olursak biz lig şampiyonluğunun yanında her sene en az bir çeyrek final hedefleyen bir takımız.
PaVLeNKo
27.Ekim.2014, 16:45
Fatih Terim'in daha vizyonsuz halinden ibaret çünkü Hikmet Karaman. Göstermelik taktisyenlik+sürekli artan bir ego.
Bence Fatih Terimden daha taktiği bilen bir hoca,Terim bildiğin motivatör,En azından şans verilmesi taraftarıyım ve inanıyorum ki bundan daha kötü olamayız..
Nocna Mora
27.Ekim.2014, 17:38
Mancini geri gelsin.
Semih Chedjou Hakan Sabri
Melo
Selçuk Dzemaili
Burak Umut Sneijder
oynayalım yine. Adam takımın tüm eksiklerini görmüştü. Burak'ın top tutamamasını, melo'nun düşük temposunu, Semih'in saçmasapan markaj hatalarını vs..
Fearless Coward
27.Ekim.2014, 17:54
Mancini geri gelir mi sizce ? Adam gitmek istemese kalmak için inat ederdi. Aysal zorladı gitmesine o da biliyordu takımın eksiklerini oyuncu istedi haliyle anlaşamadı Aysal'la. Mancini başarısız olduğu için değil yönetimle anlaşamadığı için gitti. Mancini gayette başarılı bir sezon geçirdi. Adam gelir gelmez Juventus deplasmanından puan aldı. Aynısını Prandelli yapabilir miydi ? 4 yerdi yine.
Kaka Leite
27.Ekim.2014, 18:17
Valla ben Galatasaray taraftarını gram anlamıyorum. Prandelli'nin şuan takımda olması hata ama taraftar hala bundan önceki hatayı geri istiyor.
Neden daha iyisini alabilmek varken eskisi olsun ki? Mancini çok iyi olsa kovulmazdı zaten. Bu takıma çöpleri getiren de kendisiydi, şuan sayıp sövdüğünüz birçok adam onun döneminde geldi.
europeanconquer
27.Ekim.2014, 18:25
Mancini hata falan değildi,Mancini'nin değeri bilinmedi.Mancini'de kovulmadı zaten, kovulsaydı tazminatının altından falan kalkamazdık.
Valla ben Galatasaray taraftarını gram anlamıyorum. Prandelli'nin şuan takımda olması hata ama taraftar hala bundan önceki hatayı geri istiyor.
Neden daha iyisini alabilmek varken eskisi olsun ki? Mancini çok iyi olsa kovulmazdı zaten. Bu takıma çöpleri getiren de kendisiydi, şuan sayıp sövdüğünüz birçok adam onun döneminde geldi.
Vizyon meselesi diyoruz ya Cenker ondan işte.Chedjou'yu aldı Mancini ben hiç bir zaman beğenmedim demedim Chedjou'yu.Mancini zaten geleceğe yönelik transfer yaptı hep öyle hemen bu sene parlamaları beklemek yanlış olurdu.Mancini belki de bu sene pişirebilecekti onları.Türkiye kupasında gençleri defalarca denedi olması gerektiği gibi.Geldiği günün ertesi gün çıktığı maçta ölüm grubundan çıkardı bizi.İlk senesinde ŞL'de 2.tur oynadık ve TK aldık.Fenerbahçe'nin ardından bizi 2.yaptı ve Şl'ye direk gitme hakkını da kazandırdı.6-1,6-0'lık maçlar izledik futbolu o sene televizyonun başına kitlenip maç izlerken bu sene koltuğun başında kafa düşüyor benim.Hiç bir zaman gitsin demedim Mancini,asıl onun bu sene başlamadan yapacağı transferler müthiş bir Galatasaray izletecekti bize.Zaten devre arasında genç alternatifleri oluşturmuş,temele biraz daha bir şeyler katacaktı.Ünal Aysal'ın tek hatası bu bence,Fatih Terim falan değil.
E.Cartman
27.Ekim.2014, 18:41
Ben Mancini'yi göndermeyecektik dedim hep, umutluydum ben ondan. Hee bundan farklı bir yerde mi olurduk bilmiyorum ama kesin olarak bildiğim bir şey var ki Dortmund'a, Arsenal'e karşı böyle saçma sapan şekilde oynamazdık.
europeanconquer
27.Ekim.2014, 18:44
Teknik adamlar,başkanlar,oyuncuların çoğu yalan dolan ya.Galatasaray sevgisini ruhunu yansıtabilen oyuncular istiyorsak,biz yetiştireceğiz.Bu yüzden her şeyin yanında en önemlisi altyapıya önem vermektir.Beğenmediğin oyuncuları gönder devre arasında,yerlerini altyapıdan doldur,kim çıkıp bir laf söyleyebilir ? Olmazsa olmaz ama en azından denediler deriz,yüreğimiz rahat olur.
Takımda ki hiç bir futbolcu şu kardeşim gibi olabilir mi ?
https://twitter.com/BirhanV/status/513404454222434305
Açıkça söylüyorum 17 yaşında ki Birhan çıksın oynasın,Kaptan olarak oynasın,Selçuk'ta gördüğüm kadar acımaz içim.
himone
27.Ekim.2014, 19:11
Her sene hoca değiştirerek başarının gelmesi imkansız, o kadar eleştirdiğimiz Aziz Yıldırım bile yıllardır 6. haftada hoca kovmuyor(bu sene değişebilir). Fatih Terim gittiği zaman zaten takım için büyük bir çöküş oldu, sanki Fatih Terim olacakları anlayıp kaçmış gibi geliyor bana :).
Evet Prandelli şu an çok kötü olabilir ama takımdaki oyuncular ruhsuz bir şekilde sahada dolaşıyor, bunun sebebinin de yönetim olduğuna inanıyorum. Onlar da kaçıp gittiler ve her şey hocanın üstüne kaldı. Bu sonuçlarda Prandelli'nin payı bence %30'u geçmez.
europeanconquer
27.Ekim.2014, 19:13
Takım top oynamıyor ki :zuhaha
Biraz bir ışıltı görsek tamam kalsın diyeceğiz de o da yok.Ayrıca gitmesini gerektiren ilk olayda o işte.
Oynamaması gereken oyunculara,hak ettiğinden fazla süre veriyor.
di canio
27.Ekim.2014, 19:45
Sabri Sarıoğlu yönetim tarafından affedilmiş Trt Spor'da söylendiğine göre.
Fearless Coward
27.Ekim.2014, 19:58
Reyiz geri döndü. İyi oldu valla en azından savaşan oyuncumuz olur sahada.
jevox06
27.Ekim.2014, 20:28
Kim dönerse dönsün artık Prandelli'den umudum kalmadı. Krizi yönetemedi maalesef. Onunla artık devam edilmemesi daha hayırlı olur.
europeanconquer
27.Ekim.2014, 20:28
Bu nasıl bir olay yahu ? Yönetim ne hakla karışıyor ? Prandelli kadro dışı bıraktıysa öyle kalması gerekiyor.
Tabi soru şu,Prandelli mi kadro dışı bıraktı ? :)
sabri döndüğüne göre şl de gruplardan çıktık ligtede şampiyonuz tek sorun sabriydi zaten yeni yönetim çok ümit veriyo gerçekten
attirson
27.Ekim.2014, 22:26
Sabri'nin dönmesi güzel bir karar bence.Birkaç futbolcu dısında ruh olmayan takıma Sabri olumlu bir etki yapabilir.
Nocna Mora
27.Ekim.2014, 23:10
sww
kesinlikle izlenmeli.
Gncl1905
27.Ekim.2014, 23:43
sww
kesinlikle izlenmeli.
Hemen hemen aynı şekilde düşünüyorum.
Prandelli'nin gitmesi hiçbir sorunu çözmeyecek. FT'nin ilk yılından sonra oyun kalitesi olarak devamlı geriledik. Sorun FT + Mancini + Prandelli de mi yoksa profesyonel olmayan oyuncularda ve yanlış transfer politikasında mı? Bence ikincisinde. Çok ciddi revizyon/değişim şart. Dortmund maçına çıkmadan forumda yazmıştım kadro problemini; iki maçta 8 yedik(gerçi bu kadarını ben de beklemiyordum). Maalesef görünen köy kılavuz istemiyor. Çok ciddi neşter şart artık ve bu sefer asıl vurulması gereken yere neşter vurulmalı.
Biz bu Selçuk'la Burak'a 5 yıllık sözleşme imzaladık bir de :) Gerçi Burak'da çok da düşüş olup olmadığını gözlemleyemiyorum, adamı pozisyona sokamıyoruz mükemmel(!) orta sahalarımız sayesinde ama Selçuk bitmiş okeye dönüyor. Dzemali zaten hazır gelmedi, aynı şekilde Pandev de, ve hazır olabilecekler mi muamma. Geçen seneden beri gol yükümüzün büyük kısmını Sneijder çekiyor; o da olmasa küme falan düşeceğiz herhalde.
http://www.medyaspor.com/kose-yazilari/son-535
Selçuk ile ilgili kısımlara dikkat özellikle;
Bakın ben 1-2 ay önce bir ağabeyimden bunu duyduğumda doğrulatabileceğim bir şey olmadığı için yazamadım. Fakat artık yazacağım
O ağabeyim “Mancini Selçuk kesmek istedi ama Ünal Aysal ve yöneticiler izin vermedi” demişti. Sonra da Selçuk’lar 5 yıllık sözleşmeleri imzalarken Mancini de sözünü geçiremediği mantaliteye “güle güle” dedi. Mancini klas adam, bunlarla uğraşmaz.
Biliyorsunuz Aysal yönetiminde bir köstebek vardı. İlk 11’ler basına sızdırılıyordu bu sene. Anderlecht maçı öncesi de Selçuk yine kadro dışıydı ama yine Prandelli ikna edilip Selçuk kadroya aldırıldı.
Şu kısım doğruysa zaten pek de söylenecek bir şey kalmıyor.
Bir de şöyle bir şey var;
http://www.ligtv.com.tr/haber/buyukadan-carpici-gsaray-gercekleri
dAleksic
28.Ekim.2014, 03:15
http://amkspor.com/2014/10/27/galatasarayda-beklenen-oldu-364205/
Hayde gözümüz aydın.
İnşallah Lucescu gelecek :)
William Rookwood
28.Ekim.2014, 05:21
Hagi mi? Allah korusun. Hagi geleceğine Prandelli kalsın daha iyi.
Redrum
28.Ekim.2014, 12:01
Prandelli çok kötü hoca değil fakat otorite kuramamış, yönetim onun elinde değil. Bu hem onun, hem de bizim Ünal Aysal yönetimimizin suçudur. Tabii futbolcular da suçlu, dakat doğru yönetim artı doğru teknik ekiple iyi bir revizyon yapılabilir. Galatasarayın kadro kalitesi hala Türkiye liginde en üst düzeydedir.
Walter Sakana
28.Ekim.2014, 12:47
Denize düşen yılana sarılır misali. Daha dün yerden yere vurduğumuz, beğenmediğimiz isimler gelsin istiyoruz şimdi. Bülent Korkmaz'ı takımı Anadolu takımı gibi yönettiği için eleştirmiyor muyduk? Hagi'ye inatçı olduğu ve oyunu okuyamadığı için kızmıyor muyduk? Hikmet Karaman'la dalga geçmiyor muyduk? Her kötü sonucu Mancini'nin taktik ve kadro istikrarsızlığına bağlamıyor muyduk? Fatih Terim'in tek numarası "haydi aslanım, haydi koçum" diye takımı ateşlemek demiyor muyduk?
Tamam hangisi gelse şu ankinden kötü olmaz ama sonuçta bir süre sonra gene aynı şeyleri yaşayacağız. Kaldı ki hocanın değişeceği yüksek bir ihtimal değil daha.
Bence hocadan önemli mevzular var. Kulüpteki hava çok kötü. Birbirini sevmeyen yöneticiler, birbirini sevmeyen futbolcular... bunlar olduğu sürece hangi hoca gelirse gelsin o havayı yakalayamayız.
aytekin79
28.Ekim.2014, 13:10
Hagi gelirse yazıklar olsun yönetime
byariff
28.Ekim.2014, 13:31
engin baytar verdigi sozu tutmus a2dekilere araba almis. :D :D :D
https://pbs.twimg.com/media/B1BkjPAIEAA7dTQ.jpg:large
E.Cartman
28.Ekim.2014, 13:37
Bari Polo falan alaydı, gitmiş Doğan görünümlü Şahin almış :zuhaha
davidvilla
28.Ekim.2014, 13:38
adamlar hala makara peşinde. taraftar 2 gündür düzgün uyuyamıyor.
byariff
28.Ekim.2014, 13:43
geçen haftaya ait bu foto a2deki burak yilmaz isimli defans oyuncumuz paylasmisti
lionelforlan
28.Ekim.2014, 13:52
Prandelli kalmalı kesinlikle
Şansal Büyüka nın dediği doğruysa Prandelli nolursa olsun kalmalı ben yardımcılarımın parasını ben veririm diyen yabancı teknik direktör görmedim bu ülkede
KanaKe
28.Ekim.2014, 14:11
galatasarayi bu durumdan ancak türkiye ligini yakindan taniyan ve basarili olmus bir hoca kurtarabilir ya lucescu ya daum..
davidvilla
28.Ekim.2014, 14:13
kaptan hamit olmuş söylentiye göre.
güzel de ilk 11 oynamayan kaptan olmamalı. hamit umarım 11'e net yazılan adam statüsünü kazanır artık.
erdem344
28.Ekim.2014, 14:14
Daum sinyalleri vermiş zaten
Fearless Coward
28.Ekim.2014, 15:38
Prandelli'nin tek iyi yanı iyi niyetli olması zaten. Başka bir özelliği yok. Bize hoca gibi hoca lazım.
balot50
28.Ekim.2014, 15:55
Oyuncak araba falan alsaymış :zuhaha
Prandelli'nin tek iyi yanı iyi niyetli olması zaten. Başka bir özelliği yok. Bize hoca gibi hoca lazım.
şu iyi niyet olayını da bi anlamadım ne yaptıda iyi niyetli oldu adam 4 yediğimiz şl maçının sonrasındaki röportajda dalga geçti resmen bizle bu mu iyi niyet ?
byariff
28.Ekim.2014, 21:47
gelecek mayistaki 3 baskan adayi belli olmus
turgay kiran , adnan ozturk , cemal ozgurkey
jevox06
29.Ekim.2014, 13:07
Duygun Yarsuvat: "Pandelli ile yollar ayrılırsa işler zorlaşacak ve yeni hocanın alışma süresi ile başarıya gitmesi çok zor olacaktır"
Duygun Yarsuvat: "Prandelli ile sezon sonuna kadar kesinlikle devam edeceğiz. Onunla çok başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum"
europeanconquer
29.Ekim.2014, 16:12
İbrahim Coşkun'un yetiştirme bedeli ödenmiş ve profesyonel lisansı çıkartılmış ?
https://twitter.com/AslanStatistic/status/527446992264638464
Bu adamın zaten 14 Ocak 2014'ten beri profesyonel lisansı var.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1634968
Türkiye Kupası'nda yaklaşık 3 dakika süre aldı Tokatspor deplasmanında.
davidvilla
29.Ekim.2014, 16:21
Duygun Yarsuvat: "Pandelli ile yollar ayrılırsa işler zorlaşacak ve yeni hocanın alışma süresi ile başarıya gitmesi çok zor olacaktır"
Duygun Yarsuvat: "Prandelli ile sezon sonuna kadar kesinlikle devam edeceğiz. Onunla çok başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum"
o zaman adam gibi destek vereceksin, topçuya karşı ezdirmeyeceksin tam yetki vereceksin.
bunları yapamıyorsan bunları senden zorla alacak adamı hoca yapacaksın.
umarım ilk söylediğim olur.
Nocna Mora
30.Ekim.2014, 01:28
http://i.imgur.com/ZhESxhK.gif
selçuk inan..
europeanconquer
30.Ekim.2014, 02:50
Top halı sahanın dışına kaçınca kenarda yürüyüş parkurunda koşu yapan amcanın sahaya topu geri atması ve amcanın çocuklar tarafından çılgınlar gibi alkışlanmasının eşliğinde koşuya devam etmesi adlı Selçuk İnan çalışmasını izlediniz.
Nedvedmania
30.Ekim.2014, 03:25
Neyin kafasını yaşıyor acaba orada :n:
davidvilla
30.Ekim.2014, 09:34
http://i.imgur.com/ZhESxhK.gif
selçuk inan..
analog basılı kalmış :)
E.Cartman
30.Ekim.2014, 12:17
http://amkspor.com/2014/10/30/drogba-galatasarayi-bombaladi-365198/
Nocna Mora
30.Ekim.2014, 18:51
Selçuk her maç böyle oynuyor ki. Gidip santraforda dikiliyor dolmuş bekler gibi.
asd
Fearless Coward
30.Ekim.2014, 18:53
El freni diye boşuna demiyoruz.
europeanconquer
30.Ekim.2014, 19:07
Pandev'i ben hala destekliyorum ama gidip o adamı alana kadar şu adamı takımda tutsaydık olmazmıydı ?
http://instagram.com/p/uyDe8_vY1t/?modal=true
balot50
30.Ekim.2014, 21:20
Sekiz ayrı oluşumun yer aldığı Cimbom'da futbolcular neden bölündü? Hangi futbolcular, hangi grupta? Grup liderleri kim? Tablo çok çarpıcı.
Galatasaray'ın yeni yönetimi ilk iş olarak takımdaki grupçuluğu bitirmek için kolları sıvadı. Başta Abdurrahim Albayrak olmak üzere yöneticiler, birbirleriyle sorunlar yaşayan, bir araya gelmeyen, hatta gerekli olmadıkça konuşmayan oyuncuları yeniden kaynaştırmak için tam gün mesaiye başladı. Peki bu gruplaşmanın boyutları ne? Hangi grupta kimler var? Fotomaç'a göre işte yanıtlar:
FLORYA'NIN "ABİLERİ" BAŞI ÇEKİYOR
Takımda 3'ü ana grup olmak üzere 8 farklı grup var. Birinci ana grup, Selçuk ve Umut Bulut'un başını çektiği "Türk abiler" yapılanması. Gökhan Zan, Hakan Balta, Selçuk, Yekta, Yasin, Olcan, Burak ve Umut Bulut'tan oluşan "Türk abiler" takımın omurgası durumunda. "Türk abiler", Selçuk'un insiyatifini elinden aldığı gerekçesiyleSneijder'e mesafeliler. Bu grup, sürekli tribüne oynadığını iddia ettikleri Melo'ya da pek sıcak bakmıyor.
SNEİJDER VE NANDO, MELO'YA KÜS
İkinci ana grupta Muslera ile Sneijder'in ittifak halindeki gruplarının oluşturduğu "Avrupalılar" yer alıyor. Aslında bu sezona kadar "yabancılar" tek gruptu. Fakat Felipe Melo yüzünden yabancılar 3 gruba ayrıldı. Sneijder, İtalya'dan tanıdığı Dzemaili ve Pandev'le yakınlaştı. Muslera yedeği Sinan ve Chedjou ile üçlü oluştururken, Melo ise vatandaşı Telles'i ve Portekizli Bruma'yı yanına çekti. Yabancılardan Sneijder ve Muslera, Melo'yla konuşmuyor.
HAMİT KÜMENİN DIŞINDA
Dzemaili ve Pandev ile Muslera'nın grubundan Sinan ve Chedjou da Melo'ya karşı soğuk. Üçüncü ana grupta "Gençler" var. Semih'in ön planda olduğu grup, diğer oluşumlara eşit mesafede. "Türk abiler" ise "Gençler" grubunu yanlarına çekmek istiyor. Alt gruplardan biri de Veysel ve Tarık'tan oluşan "Eskişehirliler." Bu ikili "Türk abiler"e yakın. Ayrıca Sabri'nin de 3 gün öncesine kadar aralarında olduğu "Kadro dışılar" ve bağımsız Hamit de var.
http://www.internetspor.com/data/news/1/1414649749-screen-shot-2014-10-30-at-08.15.27.png
Bağımsız hamit cumhuriyeti.
Haber fotomaçtan alıntıdır.
europeanconquer
30.Ekim.2014, 21:44
Brezilyalı Bruma :zuhaha
byariff
30.Ekim.2014, 21:54
Brezilyalı Bruma :zuhaha
ayni dili konusuyor iki ulke o yuzden brumayida brezilyali gostermislerdir. :D
bu arada sunu soleyim basinda albayrak vs hocayla devam etcez diyorlar ama ben inanmiyorum , maddi gelirleri kisacak simdiki yonetim 2015-2016 cl ye gitmemiz zorda o yuzden(mali olarak) hoca kendi camiamizdan tugay kerimoglu olabilir...
dAleksic
31.Ekim.2014, 00:05
Takım içinde gruplaşma iddialarına hak veriyorum. Zaten maçları izlerken de takım oyunundaki kopukluk ve uyumsuzluk bariz belli ediyor kendisini.
Lucescu olacaksa değişsin hoca, aksi taktirde şuanda bir değişiklik yapmamalıyız.
E.Cartman
31.Ekim.2014, 02:24
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10482756_10152486340515745_8499646849374482731_n.j pg?oh=133f2e57c5497f157d29c77e7756916e&oe=54EB5038
Önder HOCA
31.Ekim.2014, 02:33
abooo bbg evine dönmüş
europeanconquer
31.Ekim.2014, 11:12
http://amkspor.com/2014/10/30/drogba-galatasarayi-bombaladi-365198/
Yalanladı bunu Drogba.
trancearound
31.Ekim.2014, 15:22
Selçuk her maç böyle oynuyor ki. Gidip santraforda dikiliyor dolmuş bekler gibi.
asd
Video harika olmuş yapanın ellerine sağlık.
RodRiGOtELLo14
31.Ekim.2014, 16:32
Bruma gene yok nedeni taktik olarak zayıfmış. Adam genç antremanlar ile geliştir ve oynat. Oynaya oynaya gelişecek takımımız Real, Barça olsa anlayacam diyecem ki Bruma beklesin önünde büyük yıldız var. Yazık valla..
Bugün Melo yok açıklanan on bire göre Sneijder yedek. Bakalım takım şimdi oynayacak mı sonuçta basına göre sevmedikleri 2 adam yok..
europeanconquer
31.Ekim.2014, 17:31
Bruma,Sneijder,Melo,Chedjou,Muslera,Semih,Koray ve Olcan.
Gerisi çöp.Hele hele Selçuk İnan ve Burak Yılmaz çöplükten çıkmışlar,küflenmişler,toprağa karışacaklar yakında.
trancearound
31.Ekim.2014, 17:37
Prandelli kalmalı kesinlikle
Şansal Büyüka nın dediği doğruysa Prandelli nolursa olsun kalmalı ben yardımcılarımın parasını ben veririm diyen yabancı teknik direktör görmedim bu ülkede
Bu kadar taktik zaaflari olan bi teknik direktor kalmamali hocam. Veysel gibi bi adami oynatan hoca mi olur. Maksat paraysa ersun yanal veya mustafa denizli gibi kaliteli teknik direktorler bu adamin aldigi paranin daha cuzzi bi miktarina mukemmel isler yapar.
europeanconquer
31.Ekim.2014, 17:38
Benim için Sneijder'in ve Selçuk ile Burak'ın yerleri;
http://i.imgur.com/mYRvcxz.jpg
byariff
02.Kasım.2014, 13:55
amrabat yine asistini yapmis
https://vine.co/v/OO5KWJ6OQxF
dAleksic
02.Kasım.2014, 19:23
Birden fazla kaynakta, takımda bileti kesilen ilk oyuncunun Bruma olduğu yazıyor.
Takımda bu kadar gereksiz isim varken ilk gözden çıkarılanın Bruma olması gerçekten hayret verici. Ki bu oyuncu 25-26 yaşlarında bir oyuncu da değil. 20 yaşında ve Avrupa'da gelecek vaad eden yetenekler arasında gösterilen bir isim.
Prandelli önce Bruma'yı sonra da Sneijder'i harcayacak. Muslera'nın da sonu yakındır.
Yazıklar olsun böyle yönetim anlayışına ve böyle bir teknik ekibe. Ribery'den aldığımız ders yetmemiş sanırım. Müstehak bu takıma herşey !!
europeanconquer
02.Kasım.2014, 19:26
Gitsinler ya valla gitsinler bizde strese girmeyelim bu oyuncular için.Özellikle Bruma şu an bir 600-700 km Batı'da yaşıyor olsaydı her hafta konuşuluyordu performansı ama bizde forma bile bulamıyor,biliyorsunuz Türkiye'de çok şey beklenen ama forma bulamayan isimler her zaman en çok eleştirilen isimler olmuştur.
Bkz: Pandev,Bruma vs.
di canio
02.Kasım.2014, 19:29
Bruma konusunu bilmem ama piyasası vardır Avrupa'da. Sneijder ve Muslera'nın da devre arasında satılacağını düşünüyorum. Hatta bu isimlere para getirebilecek Telles de dahil olabilir. Bu da Prandelli'nin harcaması yüzünden değil, yönetimin gelir sağlamak, gider azaltmak istemesi nedeniyle olacaktır. Zaten Yarsuvat seçim öncesi defalarca tekrarladı maddi durumun iyileştirileceğini. Sneijder'in son maçta oynatılmaması ise benim komplo teorime göre tribün tepkisini azaltmak için, rahatsız edip onun ayrılmak istemesini sağlamak.
Nocna Mora
02.Kasım.2014, 22:00
Bruma konusunu bilmem ama piyasası vardır Avrupa'da. Sneijder ve Muslera'nın da devre arasında satılacağını düşünüyorum. Hatta bu isimlere para getirebilecek Telles de dahil olabilir. Bu da Prandelli'nin harcaması yüzünden değil, yönetimin gelir sağlamak, gider azaltmak istemesi nedeniyle olacaktır. Zaten Yarsuvat seçim öncesi defalarca tekrarladı maddi durumun iyileştirileceğini. Sneijder'in son maçta oynatılmaması ise benim komplo teorime göre tribün tepkisini azaltmak için, rahatsız edip onun ayrılmak istemesini sağlamak.
Ee Burak, Selçuk, Hamit, Yasin o saçmasapan paraları alacaklar ama ? :)
Cengo
02.Kasım.2014, 22:34
Ee Burak, Selçuk, Hamit, Yasin o saçmasapan paraları alacaklar ama ? :)
Bruma, Sneijder, Muslera'nın piyasası varken bonservis geliri elde etmen mümkün. Piyasası olduğundan benzer paraları talep edebilirler. Diğer oyuncular gitmek istemezler doğal olarak. Aynı paraları karşılayacak kulüpler çıkmayacaktır. Acil paraya ihtiyaçları var. 62.3M Euro kâr elde etmek zorunda Galatasaray bu sezon Financial Fair Play cezası almamak için. Baştan yapmamalılardı o sözleşmeleri. Oyuncuların insiyatifine mahkumlar şu durumda.
Corpus
02.Kasım.2014, 23:31
Rakip takım çakalları Sneijder' i harcatmanın yollarını arıyorlar.
Bizim saflar yemez inşallah
Cengo
02.Kasım.2014, 23:50
Galatasaray ek gelir yaratmak zorunda. Şu andaki gelirlerin yetmeyeceği beli.
Sürekli zarar eden Galatasaray'ın bu yıl 62.3M Euro kâr elde etmesi için başka bir yol varsa zaten yapılacaktır emin olun.
FFP cezası 1 yıl mı olacak belli değil. Protokole uymadın, yalan beyanat verdin diye 3 yıl ceza kesseler ne olacak? 1 yıl olacağı belli mi ki? Galatasaray'ın PSG, Milan gibi lobisi de yok. Kolay değil o işler. Hele hele ders olsun diye birine cezayı keserlerse bu takımın Galatasaray'ın olması daha kolay. 1 yıl olacaksa Galatasaray yönetimi hemen kabul eder zaten. 3 yıl ceza olsa takımın geleceğinin ruhuna El-Fatiha.
Neyin çakalı? Hüsn-ü kuruntunuz. Daha önce kabul etmeyen herkes sosyal medyadakiler de dahil olmak üzere bugün bütçeleri hesaplayıp kuralları kontrol edip 62.3M Euro kâr zorunluluğu elde edilmesi konusunda fikir birliği yaptı. İşin gerçeği Divan Kurulu'nda da konuşulmuş bunlar. Ünal Aysal'ın da apar topar kaçar gibi gitmesinin sebebin de bu olduğunu düşünüyorum.
byariff
03.Kasım.2014, 01:56
nereye kacti yahu ulkeyimi terk etti ?
Cengo
03.Kasım.2014, 02:08
nereye kacti yahu ulkeyimi terk etti ?
Terk etti demedim elbet. Bir başkanın 2 yılda 2 defa erken seçim kararı almasının mantıklı bir sebebini bulamıyorum.
Homer J.S
03.Kasım.2014, 02:53
Ben ABOOO hocaya katılıyorum alışılmışın dışında olarak :) , ince hesaplar dönüyor kulüpte, bizi iyi günlerin beklemediğini düşünüyorum maalesef.
europeanconquer
03.Kasım.2014, 02:54
Şahsen bu konuda ben de Cengiz abiye katılıyorum.
E.Cartman
03.Kasım.2014, 02:58
Ben de Cengiz abiye katılıyorum diyecektim bi F5 yaptım yorum yazmadan, aman tanrım didim :zuhaha Oldukça alışılmışın dışında olsa da kulüp çok ilginç bir durumda şu an, dönen hesaplara aklımız ermez desek yanlış olmaz. Cengiz abinin dedikleri doğru.
Nocna Mora
03.Kasım.2014, 04:21
Hamit, Selçuk, Burak, Pandev, Dzemaili, Yasin, toplamda 16 milyon euro alıyorlar yıllık. Bunları satsak bonservislerle birlikte toplamda 20 milyon kar edebiliriz belki. Tabii hayal bunlar. Kulübü bu bitmis adamların üzerine yaptılar ya aklım almıyor.
Fearless Coward
03.Kasım.2014, 04:29
Duygun Yarsuvat bizi şu ceza olayından kurtaracak sonra Adnan Öztürk'e devredecek. Bu adamın gelişinin başka bi açıklaması olamaz. Ceza almamamız için geldiğini düşünüyorum ben.
Corpus
03.Kasım.2014, 04:35
Neyin çakalı?
Sneijder çakallığından kastım; alttaki alıntıda yer alan taktiğin uygulanmadan direk takımının en yararlı oyuncusu olan Sneijder' in gönderttirilmeye çalışılmasıdır. Hüsnü de yok kuruntu da yok bizde.
Hamit, Selçuk, Burak, Pandev, Dzemaili, Yasin, toplamda 16 milyon euro alıyorlar yıllık.
Ayberk Tuncer
03.Kasım.2014, 06:58
Sneijder çakallığından kastım; alttaki alıntıda yer alan taktiğin uygulanmadan direk takımının en yararlı oyuncusu olan Sneijder' in gönderttirilmeye çalışılmasıdır. Hüsnü de yok kuruntu da yok bizde.
Tamam güzel kardeşim sen Hamit, Selçuk, Burak, Yasin'i satarsın. Kadroya koyacak yerli oyuncu bulamazsan da bi tek Sneijder'ı oynatırsın.
davidvilla
03.Kasım.2014, 10:12
Tamam güzel kardeşim sen Hamit, Selçuk, Burak, Yasin'i satarsın. Kadroya koyacak yerli oyuncu bulamazsan da bi tek Sneijder'ı oynatırsın.
sneijder'in yanına koyacak yerli bulunur sıkıntı yok.
E.Cartman
03.Kasım.2014, 11:34
Son dönem performanslarına baktığımızda bu arkadaşları o kadar arayacağımızı hiç zannetmiyorum, yeni transfer olan gençlerle alt yapıdan 1-2 oyuncu koysak daha kötü oynayamazlar zaten.
europeanconquer
03.Kasım.2014, 12:03
Katılıyorum o yerlilerin birini bile aramayız.Hatta yerini doldurduğumuz adamlar çok daha etkili oynar onlardan.
Ayberk Tuncer
03.Kasım.2014, 13:40
Valla olaya böyle bakıyorsunuz da, eli yüzü düzgün iki üç tane adam alsın diye bekliyoruz bütün büyük takımlar başkasında kalburüstü oynayanlar buraya gelip vasat-altı oyuncu olup gidiyorlar.
Örnekleri çok. Alper, Veysel, Tarık, Erkan Zengin dörtlüsünden bir tek Alper iş yapabildi. Tarık'ı bekliyoruz. Veysel'le Erkan'ın kalitesi çıktı ortaya.
Burak'ın yerine kimi koyabilecek mesela Galatasaray, yerli?
Selçuk'un yerine?
Hadi Hamit gitti, 3 büyüklerin kapışmasından Ozan Tufan'la GS çıktı diyelim. Yine Hamit'i sattığın para+Hamit'in yıllığını bonservis olarak vermiş olursun Ozan Tufan'ın yerine.
Üstelik muazzam bir açıktan bahsediyoruz önümüzdeki 5-6 ayda dolması gereken. Neredeyse aylık 10-11 milyon € kâr etmeli bu takım.
Bir de şu var ki kolay mı Burak, Selçuk, Hamit'i iyi paralara elden çıkarmak? Hem piyasaları düştü hem de çok yüksek maaş aldıkları için gitmek istemezler.
europeanconquer
03.Kasım.2014, 13:42
Valla olaya böyle bakıyorsunuz da, eli yüzü düzgün iki üç tane adam alsın diye bekliyoruz bütün büyük takımlar başkasında kalburüstü oynayanlar buraya gelip vasat-altı oyuncu olup gidiyorlar.
Örnekleri çok. Alper, Veysel, Tarık, Erkan Zengin dörtlüsünden bir tek Alper iş yapabildi. Tarık'ı bekliyoruz. Veysel'le Erkan'ın kalitesi çıktı ortaya.
Burak'ın yerine kimi koyabilecek mesela Galatasaray, yerli?
Selçuk'un yerine?
Hadi Hamit gitti, 3 büyüklerin kapışmasından Ozan Tufan'la GS çıktı diyelim. Yine Hamit'i sattığın para+Hamit'in yıllığını bonservis olarak vermiş olursun Ozan Tufan'ın yerine.
Üstelik muazzam bir açıktan bahsediyoruz önümüzdeki 5-6 ayda dolması gereken. Neredeyse aylık 10-11 milyon € kâr etmeli bu takım.
Bir de şu var ki kolay mı Burak, Selçuk, Hamit'i iyi paralara elden çıkarmak? Hem piyasaları düştü hem de çok yüksek maaş aldıkları için gitmek istemezler.
Emin ol yerleri dolar,oynadıkları oyunu görmüyorsun herhalde,gerçi göremezsin top oynayan yok çünkü.
SAİT71
03.Kasım.2014, 14:15
Bence tüm kulüpler bundan sonra çok sıkışacak bu mali konularda. Yönetimin en para edecek adamları satma ihtimali uzak olmamalı. Yabancı sınırı serbest olsa yine Şınayder'i satarsın kaliteli genç yabancılar alabilirsin. Mesela Bruma sınır olmasa forma şansı bulup gelişebilir. Yani demek istediğim, elin yerlilere mahkum olmazsa o kadar sancı çekmezsin. Kimi satarsan sat. Bu takımlarda kaliteyi aşağı çeken %85-90 yerli oyunculardır.
davidvilla
03.Kasım.2014, 15:39
gs sözlükten alıntı ;
şampiyonlar ligi logosu
1993-94 sezonunda şampiyonlar ligi'nin yeni isminin ve logosunun belirlendiği ilk organizasyona katılım hakkı sağlayan 8 kulübün şehirlerini temsilen sekiz yıldız bulunduran logodur.
galatasaray sayesinde yıldızlardan biri türkiye'den yükselir, mesela galatasaray o sezon manchester united'ı elediği için ingiltere'den yükselen yıldız yoktur.
yıldız yükselen ülkeler şunlardır;
türkiye
italya
ispanya
almanya
fransa
belçika
portekiz
rusya
bu yıldızların her biri galatasaray, ac milan, fc barcelona, werder bremen, as monaco, anderlecht, fc porto ve spartak moskova'yı ve bulunduğu şehirleri temsil eder.
şu videodan izleyebileceğiniz gibi istanbul'dan bir yıldız çıkar ve logonun en üstüne yerleşir, bizim bir gün avrupa'nın en büyüğü olacağımız günü temsilen...
http://video.uludagsozluk.com/v/%C5%9Fampiyonlar-ligi-logosundaki-inan%C4%B1lmaz-s%C4%B1r-1862/
(bkz: ilklerin ve enlerin takımı galatasaray)
europeanconquer
03.Kasım.2014, 15:44
Biz olmasak bile yıldızımız hep orada oldu ve olacak.
Şeklimiz yeter,yemişim 4.yıldızı :icon_cool:
LadroN
03.Kasım.2014, 17:46
Finansal Fair Play dolayısıyla birkaç futbolcu gidecek devre arasında o belli. Bizim takımda haddinden fazla maaş alanları geçtim hiç oynamayıp haddinden fazla maaş alanlar var. Önce onlardan başlasınlar. Fair Play'e uyacağız diye Sneijder'i gönderip zaten berbat durumda olan takımın hücum gücünü sıfırlamaya gerek yok diye düşünüyorum.
Dany
Ontivero
Amrabat
Sercan
Salih
Gökhan Zan
Aydın
Pandev
Yasin
Eboue
gibi çerçöp isimleri göndersek zaten bütçe baya rahatlayacak. Melo, Hamit, Selçuk, Burak gibi hayvani maaş alanlarda bir zahmet indirim yapıversinler. Özellikle Melo çok para alıyor. Geçen sene sanırım maç başılarla Sneijder'den fazla para almış.
playeray
03.Kasım.2014, 18:56
gs sözlükten alıntı ;
abi videoyu izledin mi? ingiltere'den de yıldız yükseliyor. rusya'dan yükselmiyor. moskova o zamanlar ingiltere'deyse ben bilemem :n:
bu yıldızlar aksine avrupa'nın en büyük 8 ligini temsil ediyor. ya da 8 ligin o zamanki en başarılı takımlarını temsil ediyodur. yine galatasaray'ın katkısı büyük diyebiliriz ama direk galatasaray'ı temsil ediyor demek pek uyuşmuyor diğer etkenlerle beraber
byariff
03.Kasım.2014, 20:08
Amrabat mi cop ? , sahsen amrabatin her macini izliyorum futbolunu cok gelistirdi ispanyada daha dengeli oynuyor pas oyununu gelistirmis sahsi dusuncem ben kalmasindan yanayim galatasarayda 2.forvet olarak cok iyi oynar guclu fizikli hizli top tutabilen bir adam ama mali sebeplerden dolayi satilabilir 4.5m euroymus bonservisi..
davidvilla
03.Kasım.2014, 20:49
abi videoyu izledin mi? ingiltere'den de yıldız yükseliyor. rusya'dan yükselmiyor. moskova o zamanlar ingiltere'deyse ben bilemem :n:
bu yıldızlar aksine avrupa'nın en büyük 8 ligini temsil ediyor. ya da 8 ligin o zamanki en başarılı takımlarını temsil ediyodur. yine galatasaray'ın katkısı büyük diyebiliriz ama direk galatasaray'ı temsil ediyor demek pek uyuşmuyor diğer etkenlerle beraber
Ben de sanmıyorum o sekilde oldugunu muhtemelen 8 lig olabilir. Ben oldugu sekilde alintiladim sadece :) ama en nihayetinde o ustteki yildiz Türkiye ! :)
Ronaldinho 10
03.Kasım.2014, 23:19
Prandelli'nin neden hala ilerde baski yapmak istemesini anlamiyorum. Kapan iste mac boyunca savunmaya sonra Burak, Bruma'yla falan kontra bulmaya calis. Baska bir secenegimiz yok, ilerde iki pas yapamiyoruz. Ancak Dortmund defansi ondeyken arkalarina bir top atip pozisyona girebiliriz.
Nocna Mora
03.Kasım.2014, 23:36
https://www.youtube.com/watch?v=wyUglNvqjZc
europeanconquer
03.Kasım.2014, 23:42
Ben hayatımda Galatasaray'da oynamış futbolculardan bu kadar nefret etmemiştim.BAM üçlüsü bile bu kadar tepkimi çekmemişti,kapasiteleri belliydi heriflerin.
LadroN
04.Kasım.2014, 02:02
Amrabat'ı koyup koymamak konusunda kararsız kaldım zaten. Birinin bu tepkiyi vereceğini biliyordum. İçlerinde para edecek tek oyuncu o. Koymamın nedeni bu.
di canio
04.Kasım.2014, 02:42
Maç konusu açılmamış, buradan sorayım. Maçı Star veriyor mu, yoksa şifreli kanalda mı?
BaGa TaRKaN
04.Kasım.2014, 02:59
Evet Maçı Star Tv Veriyor. Vermese Daha mı Hayırlı Olurdu Acaba? :D
davidvilla
04.Kasım.2014, 09:55
Ne maci? Yok oyle bir mac dizi var kanald de onu izleyin bence :)
Cengo
04.Kasım.2014, 10:00
Küçük ağa izlenir mi hiç? Baby TV izlerim daha ya :icon_biggrin:
E.Cartman
04.Kasım.2014, 11:19
Abdurrahim Albayrak coşmuş yine :zuhaha
http://www.ligtv.com.tr/haber/o-konusma-maci-getirdi-oyku
byariff
04.Kasım.2014, 14:36
mutevazi adam dogruyu soylemis
https://pbs.twimg.com/media/B1l6xNsIMAE5R1o.jpg
cureshot
04.Kasım.2014, 14:47
Ali Dürüst stayla. :icon_smile:
davidvilla
04.Kasım.2014, 18:37
Küçük ağa izlenir mi hiç? Baby TV izlerim daha ya :icon_biggrin:
Salı akşamı dizilerini nasıl da biliyor bak fenerli olduğu nereden belli :) :p
DenizlispoR
04.Kasım.2014, 18:42
Çok iyiydi. :n:
dAleksic
04.Kasım.2014, 20:54
Hahahahaha :D :D
Cengo
04.Kasım.2014, 22:28
Programa baktım. Medcezir ve Galip Derviş dışında yerli dizi izlemiyorum. Küçük Ağa çok kötü cidden :(
davidvilla
04.Kasım.2014, 23:40
Programa baktım. Medcezir ve Galip Derviş dışında yerli dizi izlemiyorum. Küçük Ağa çok kötü cidden :(
Şaka yaptim kardeşim benim :) bu arada kucuk aga hakikaten bayik ama galip derviş I tek gecerim :)
dAleksic
05.Kasım.2014, 02:12
Bu takımda gelecek sezon acil revizyona gidilmeli. Geçtiğimiz yıllarda da yapılan her revizyondan sonra şampiyonluk gelmişti. Muslera, Sneijder, Emre Çolak, Bruma, Telles, Koray, Chedjou ve Olcan haricinde bütün oyuncular çöp.
Nocna Mora
05.Kasım.2014, 04:36
Muslera çok formsuz son dönemde. Ligde oynatılmasa daha iyi olur bence yabancı sınırı acısından. Tarık da mümkünse artık bir daha oynamasın. Dortmund maçında ayakta duramadı. Tüm topları kaptırdı. 3.golde ŞL tarihinin en kötü savunmalarından birini yaptı. Semih'ten de stoper olmaz, olamıyor ne yazık ki. Geçen sene Mancini bunu görmüş onu sağ beke almıştı ve sağ bekte çok iyi top oynamıştı Semih. Bizim ülkede bir inanış var. Bek dediğin hızlı,füleli olmalı gibi bir anlayış. Oysa bakın Ivanovic'e. Adam stoperden devşirme ama bir çıkıyor gol atıyor, attırıyor, karambol yaratıyor. Savunmada da aynı disiplinle işini yapıyor. Semih'de böyle olmalı. Stoper olmak için boyu kısa, hava toplarında da çok etkisiz. Bam güm vuruyor kafa toplarına. Kenardan içeri top kesecek seviyede tekniği de var sağ bek oynadığı maçlarda bunu göstermişti. Chedjou'nun yanında Hakan Balta çok daha iyi olacaktır bence stoperde. Sağbekte Semih, solbekte de Telles oynamalı.
Prandelli de 80.dk ya kadar neyi bekledi ben anlamadım ve oyuna Yasin'i aldı ki şaka gibiydi. Rezalet. gördügüm en kötü teknik adam olabilir.
Fearless Coward
05.Kasım.2014, 05:01
Semih sağ bekte ne oynuyordu hakikaten. :D Mancini hocamı özledim vallahi ah Aysal ah. :(
Bordo61Mavi
05.Kasım.2014, 05:16
Revizyona Sneijder ile baslamali.
Sneijder geldikten sonra Galatasaray dususe gecmeye basladi. Zorla ilk 11'de ona yer bulmaya calisildi.
Fatih Terim 4-4-2'den vazgecti
Mancini'yi Drogba tasidi belli bir sure
Drogba gitti
Simdide Prandelli caresiz.
Galatasarayin tek forvet oyniyacak forveti yok suanda, topu ayaginda tutacak, orta sahayi oyuna katacak, kanatlara yer acacak ismi yok.
Burak sadece defans arkasina atilan toplar ile birseyler yapabiliyorki Avrupada ofsayt taktigini iyi ayarlayan takimlara karsi sansi yok.
Umut, defansif ve fizik anlamda tek forvetti yapabiliyor ama sirti donuk oyniyamaz.
Pandev, gereksiz transfer. Niye geldigini bile bilmiyorum.
Sneijderin yetenekleri tartisilmaz ama yabanci kurallari boyle iken Galatasarayinda yerli kalitesi bu seviyedeyken kesinlikle satilmasi lazim.
Ocakta Sneijder gider, sezon sonuna kadar Umut - Burak ikilisi forvet isini gorur.
Belki Selcuk efendide onunde Sneijder yokken kendini toparlamaya bakar ve FT donemindeki ozgurlugunu tekrar kazanabilir takim icerisinde.
Muslera
Sabri Semih Koray Telles
Olcan Melo Selcuk Bruma
Burak Umut
4-4-2'de israr edilmeli, Gerets'in basarili oldugu takimi hatirlayin.
Bordo61Mavi
05.Kasım.2014, 05:29
+
Sunuda eklemeden gecemiyecegim, butun taraftar gruplari yapiyor ama su son donemde GS'in belli bir taraftar grubu daha cok yapmaya basladi.
Su meshale olayi cidden abartildi, 4-5 yiyoruz mactan eve geliyoruz adamlarin zevk aldigi seye bak "gordunuzmu nasilda yaktik stadi"
Aferin, o meshaleden kimse korkmaz takimlari 4-5 tane salladigi surece. Medyada yer almak icin yapilan sacma haraketler, Galatasarayin menfaatini felan dusunduklerinden degil.
Nocna Mora
05.Kasım.2014, 05:40
Selçuk, Burak, Olcan, Yasin, Tarık tamamen vasıfsız ve takıma negatif etki eden, - oynayan oyuncular. İlk 11'de ya da kadroda oldukları sürece bu takım basarılı olamaz. Şansla ancak galibiyet alır bugünü kurtarır. Bir revizyon şart fakat revizyon dediğin şöyle yapılır yapılırsa;
Selçuk + Amrabat + Burak + Olcan + Yasin + Eboue + Engin + Yiğit + Pandev + Hamit + Dzemaili + Aydın herhangi bir şekilde elden çıkarılmalı. Zararına bile olsa -ki bu isimlerin yıllık maaş toplamları 23 Milyon Euro. Burak, Olcan, Selçuk, Eboue, Dzemaili, Amrabat, Pandev, Yasin de bir miktar da bonservis ücreti getirebilecek oyuncular. 14 Milyon Euro belki denebilir. Zira Arap ve Çin ülkeleri kesinlikle denenmeli, iyi paralar koparılmalı. Trabzonspor'un bu sene başında yaptığı satışlara bakabilirsiniz nasıl iyi bonservis geliri elde ettiklerini. Etti mi 40 Milyon Euro. Takımdaki herkesin sözleşmelerini yeniden düzenlersin ve belli bir standarta koyarsın. Yani örneğin; Sneijder yıllık 3milyonEuro alır, Muslera 3alır, Melo2.5alır, Sabri 750k alır, Hakan 750k alır, Yekta 750k alır. Semih500bineuro alır, Telles 500bin alır, Bruma 500k, Emre 500k alır. Tamamen örnek verdim. Belli bir standart olur yani. Buradan da bi 15 milyon Euro kadar yıllık kar sağlarsın. Toplamda 55 milyon Euro yaptı bak. Peki takımda kim mi oynayacak; şöyle olacak kadro.
Muslera
Semih Koray Hakan Telles
Chedjou
Bruma Emre Melo Sneijder
FORVET.
bu isimler oynayacak mesela. Örnek verdim tamamen. Hatta bence Dany ön libero olarak muhteşem bir top kapıcı, örümcek adama dönüşebilir o mevkiide. Yabancı sınırı problem mi oldu koyacaksın kaleye Sinan'ı. Bruma'nın yerine, Sinan Gümüş'ü, Forvet'e Hüseyin Altuğ Taş'ı, Berk İsmail'i, Telles'in yerine Sabri'yi, Melo'nun yerine Furkan'ı devam edeceksin. Zaten Melo'nun temposu düşüyor. Satmamız lazım bir an önce o da ayrı konu. Ama bunları yapacaksın. Bunları yapmazsan revizyon da yapmış olmazsın ve hiç bir şeyi de kurtaramazsın. Bak Beşiktaş'a; Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Veli Kavlak şu anda takımda banko 11 çıkan bu adamları duymuşmuydu Türk futbolu 2-3 sene öncesine kadar. Beşiktaş buldu bu adamları getirdi, eğitti, geliştirdi ve üçü de banko milli takım oyuncusu. Gökhan Töre, Kerim Frei, Necip Uysal, Pedro Franco gibi genç ve gerçekten de yetenekli isimlere değinmiyorum bile. O kadar kaliteli bir yerli kadrosu kurdular ki fazlalıklardan kurtularak devam ederlerse gerçekten iyi bir takım olacaklar. Örnek alınmalı.
nerazzuri
05.Kasım.2014, 06:43
''problem sneijder'' sözünün altına bende imzamı atarım. daha öncede söyledim, sneijder ve drogba gelmeden bu takım çeyrek finale çıktı.
sırf gösteriş yüzüne bu takım bu kadar dibe battı. problemler zinciri o ocak ayında başladı galatasaray için. selçuk ve burak'ın düşüşleri de sırf bu yüzden. apaçık ortada artık bu.
prandelli'yi falan bir kenara bırakıp, sneijder'i göndermek lazım en başta. pandev,dzemaili geldiği gibi gönderilmeli.
bugün mourinho gelip 4-4-2 sürmeye kalksa sahaya, sneijder yüzünden hiç bir hoca buna cesaret edemez. bu büyük problem.
bruma,emre,olcan,yasin gibi hızlı kanatlarınız varsa değerlendirmek en doğrusu.
bu arada semih konusuna şöyle dahil olacağım; stoperde sağ iç, sol iç çok farkediyor mu fazla bilgim yok fakat semih sağ içte daha yararlı oluyor nedense. chedjou pas dağıtım görevi alırken, semih'e süpürücü rolü kalıyor. yanlış gözlemlemişte olabilirim ama semih'in chedjou'nun görevini alması lazım tekrar. chedjou'yu ön liberoda-orta sahada, kasımpaşa'nın donk'u kullandığı gibi kullanması daha mantıklı galatasaray'ın. en azından ligde. defansın önünde hem pas dağıtacak hem top kapıp,atak kesecek. büyük + bir takım için bu defansif açıdan. bu özellikler mevcut. chedjou yabana atılmayacak kadar teknik bana göre.
davidvilla
05.Kasım.2014, 10:07
valla herkes atlıyor. sorun savunmada arkadasım. hem de takım savunması değil. sorun arka 4'lü.
takım koşuyor, koşmuyor değil mücadele de ediyor. fakat arka 4lü ne savunma cizgisi ayarlayabiliyor ne de fizik üstünlük kurabiliyor. bildiğin eziliyorlar. taraftara sorsan chedjou süper niye çünkü teknik bir de böyle bir iki hamle yapıyor ya gösterişli olduğu için iyi stoper gibi geliyor. yoksa adamın stoperlikle uzaktan yakından alakası yok. melo'yu stoper oynatıyoruz ya işte chedjou aynı o performansı veriyor. ama sorsan süper niye pas atıyormuş yok teknikmiş. öperim tekniğini subotic cok mu teknik sokratis çok mu teknik ? daha bir sürü stoper var dünyada. chedjou ortasahadan bozma bir stoper.
zayıf semih bile bazı pozisyonlarda chedjou'dan daha saglam gozukuyor yahu.
bir de bu ezik ikilinin sagına soluna tarık veysel'i koyuyorsun mesela hepten bitiyor iş.
şampiyon olmak uzun süreli istikrar sağlamak arka 4lü+kaleci performansından geçer.
bana kalsa hem chedjou hem semih ikisini de kesmek lazım da en azından şimdilik birini kesip yanına düzgün futbolu bilen fiziği hava topu iyi bir stoper koymak lazım.
aslında herkesin de değindiği gibi bu olayı mancini sezon sonuna doğru çözmüştü.
semih chedjou hakan balta sabri 4'lüsü ile.
he ayrıca bu hezimetlerin bir sebebi de çok önde savunma yapıyor olmamız. önde savunma işte pres yapılacak kazanılan top set olarak dolaştırılacak vs. prandelli'nin oynatmaya çalıştığı oyun bu. bunun da çok etkisi var bu kadar kolay gol yenmesinde. çok önde yakalanıyoruz.
caner485
05.Kasım.2014, 10:49
İnşallah grupta sonuncu oluruz da lige odaklanırız. Başka bir halt yiyecekleri yok zaten avrupa ile zaman kaybetmeye gerek yok.
Gncl1905
05.Kasım.2014, 13:24
Sorun her mevkide artık :D
Takımda genel olarak bir düşüş var, özgüven kaybı mı denir yeterince motive olamamak mı denir ne derseniz deyin. Muslera bile çok basit goller yiyor ki sarsılmaz kalemiz olarak görürdük. Artık bir maç değil 2 maç değil Muslera basit goller yiyor devamlı. Semih'in ne yaptığı belli değil vs. vs. Doğru bir sistemle kazanma alışkanlığı edinmeye başladığımız zaman kendilerine gelirler biraz. 4-4-1-1 umut doğurdu içimde açıkçası. Evet 4 gol yedik ama 4 golden en az 3'ü direk bireysel hata. Defansif anlamda fena değildik(bireysel kötü performansları saymazsak) hücum kısmını çözmemiz gerek. Ufak rötuşlarla neden olmasın.
İkinci olarak sorunun direk tek bir oyuncuda veya mevkide olduğunu düşünmüyorum. Hele direk Sneijder olduğunu hiç düşünmüyorum. FT'nin ilk sezonundan sonra oyun olarak düştük zaten Sneijder vs. gelmeden önce. Nedeni pasa dayalı oyunculardan Amrabat, Burak, Umut gibi pas kalitesi daha düşük adamların gelmesi bence. Bir de Hamit geldi Engin yerine ki o da olmadı o ağırlıkla. Zaten sistem Sneijder Drogba'dan önce de işlemiyordu. Sneijder gelince fiziksel olarak kötüydü zaten yarım dönem zorla oynadı adeta. Ancak geçen yıl ve şu anda takımın en tehlikeli ismi. O gitse kim gol atacak, kim tehlike yaratacak? Burak ile Umut ile Hamit ile vs. 4-4-2'nin de işlemediğini FT'nin 2. sezonunun ilk yarısında gördük zaten bilmiyorum ben mi yanlış hatırlıyorum da pek iyi oynamıyorduk. Belki kanatlara Olcan + Bruma'yı(ya da Emre Çolak) koyup adam gibi bir forvet alıp(yıldız mıldız olmasına gerek yok az buçuk tek forvet oynamayı bilsin ayağında top tutabilsin servis yapabilsin vs.) Sneijder ile 4-4-1-1. Sezon sonunda da Sneijder iyi bir teklife satılıp 4-4-2'ye dönülebilir. Sneijder ve Melo ile sözleşme uzatılmamalı. Tutar mı tutmaz mı bilemem ama denemek lazım. Tabi muhtemel bunların hiçbiri olmayacak. Sneijder satılır biz de Umut+Burak ile 4-4-2 oynarız artık.
Şu güya bizde olan Scouting sistemi de bir işe yarasın artık. Tüm dünyada adam gibi bir forvet bulamayıp Pandev'i alıyorsan zaten bir işe yaramıyorsun demektir.
E.Cartman
05.Kasım.2014, 13:25
Bize bi Nonda bi de Keita lazım :D
PaVLeNKo
05.Kasım.2014, 15:02
Bize iyi bir antrenör lazım..Bunun yanında 2019 a kadar sözleşme isteyen Sneijder den kurtulmak lazım..
Banega
05.Kasım.2014, 16:12
Resmen rezillik, henuz hic maca cikmayan Eboue bile Reus`a yakin bir ucret aliyor.Bu adam Sampiyonlar Ligi`nde bile kullanilabilirdi, Turkiye Ligi icinse ne gerek vardi Sabri`yi kadro disi birakip Tarik`a 5,5+Maas baglamaya.En kotu donemde Selcuk, Burak ve Hakan`a yapilan zamlari saymiyorum bile.Tamam, belki Unal Aysal yonetimi iyi niyetle futbolcu zamlarina maas yapti fakat ne yazik ki iyi niyet karin doyurmuyor.Cok buyuk bir planlama hatasidir bu.
Sarı-Kırmızılı Kulüp yıllık toplamda, Beşiktaş'dan 30 milyon Euro, Fenerbahçe'den ise 15 milyon Euro daha fazla teknik adam ve futbolcularına ödeme yapıyor.
http://www.transfermarkt.com.tr/galatasarayda-oyuncular%C4%B1n-kazanc-rakamlar%C4%B1-astronomik/view/news/177808
europeanconquer
05.Kasım.2014, 16:19
Hahaha sorun Sneijder'miş :zuhaha
:zuhaha
Hangi maçı izliyonuz siz ya :zuhaha
Fearless Coward
05.Kasım.2014, 16:50
Son 2 sezonla bu sezonun farkı çok net bek farkı oldu. Riera'yı Eboue'yi Sabri'yi arar olduk ŞL'de. Tabii bir de kanatları. :D Amrabat ne ortalar açıp gol attırmıştı ilk sezon. Geçen sezon desen Umut'la Drogba akıyordu ŞL'de. Bu sezon izleriz öyle. Muslera'da çok tutuk bu aralar ama yine de ona yüklenmemek lazım. Bu arada Sneijder'in nesi sorun yahu yapmayın etmeyin Allah aşkına.
davidvilla
05.Kasım.2014, 16:52
arka 4'lü önemli beyler yoksa arkayı rakip 4lüyor .
şaka değil cidden söylüyorum bizim şu arka 4lüyü sağlama almamız lazım.
dAleksic
05.Kasım.2014, 17:30
Bize bi Nonda bi de Keita lazım :D
Duygulandırdın :( Netanya'ya attığı frikik golü yeter bee
davidvilla
05.Kasım.2014, 23:57
Dünkü macta olayların sebebi orada bulunan dortmund tribunundeki birinin pkk bayragi acmasiymis. O tribundeki turkler tartaklamislar bizim tribünden de oraya meaale firlatmislar bayragi görünce. Video falan da var ama ne kadar dogrudur bilinmez
E.Cartman
06.Kasım.2014, 00:04
Dünkü macta olayların sebebi orada bulunan dortmund tribunundeki birinin pkk bayragi acmasiymis. O tribundeki turkler tartaklamislar bizim tribünden de oraya meaale firlatmislar bayragi görünce. Video falan da var ama ne kadar dogrudur bilinmez
Olaylarin sebebi dedikleri sonradan Dortmund tribününe atılan meşalenin sebebi. Ondan önce oyunu durdurmalarında veya önceki maçlarındaki taşkınlıkların nedeni neymiş peki, bıraksınlar bu işleri adamlar Belçika 2. lig takımıyla yapılan hazırlık maçında bile oyun durdurdular. Bunun adı taraftarlık falan değil kusura bakmasınlar.
Nocna Mora
06.Kasım.2014, 00:21
Selçuk'un yerine artık nolur başkası oynasın. Furkan en az 11km koşmazsa söz veriyorum bir daha Selçuk'a laf etmem ya.
Ayakta duramıyor, pas atamıyor, dribbling desen yok, adamın tek özelliği frikik. Başka gerçekten özellik yok, savunma desen yapamıyor..
http://i.imgur.com/CiuItx0.gif
http://i.imgur.com/fTDaPId.gif
Redrum
06.Kasım.2014, 08:47
Selçuk'un yerine artık nolur başkası oynasın. Furkan en az 11km koşmazsa söz veriyorum bir daha Selçuk'a laf etmem ya.
Ayakta duramıyor, pas atamıyor, dribbling desen yok, adamın tek özelliği frikik. Başka gerçekten özellik yok, savunma desen yapamıyor..
http://i.imgur.com/CiuItx0.gif
http://i.imgur.com/fTDaPId.gif
Sirf bunun için imza kampanyası açmayı düşünüyorum change.org da.
davidvilla
06.Kasım.2014, 09:34
Olaylarin sebebi dedikleri sonradan Dortmund tribününe atılan meşalenin sebebi. Ondan önce oyunu durdurmalarında veya önceki maçlarındaki taşkınlıkların nedeni neymiş peki, bıraksınlar bu işleri adamlar Belçika 2. lig takımıyla yapılan hazırlık maçında bile oyun durdurdular. Bunun adı taraftarlık falan değil kusura bakmasınlar.
Kizma olm ben atmadim mesaleyi :) biz turk milleti olarak modern olamiyoruz. Gurbetcisi de oyle. Kafa hala 90larda.
E.Cartman
06.Kasım.2014, 12:55
Kizma olm ben atmadim mesaleyi :) biz turk milleti olarak modern olamiyoruz. Gurbetcisi de oyle. Kafa hala 90larda.
Yok abi sana kızmadım zaten :D Deli oluyorum bu adamlara. Rakip takım taraftarı olsa bunların yerinde bu kadar sabote edemez takımı ya. Bi de sorsan büyük taraftar, müthiş tribüncüler.
manciyi 2. yarı neredeyse hiç oynamayan drogba taşımış sneijder de gitsin zaten o bozdu müthiş takımımızı yoksa selçuk burak sabri umut aydın yekta falan müthiş oyuncular
jevox06
07.Kasım.2014, 21:34
Uğur Meleke, Selçuk kadro dışı kalmalı dedi. TRT'den kovuldu.
Abdullah Avcı Selçuğu oynatmadı, Milli Takım'dan kovuldu.
Mancini Selçuğu göndermek istedi, Mancini kovuldu.
Yoksa ? :n::n:
davidvilla
07.Kasım.2014, 22:11
Yoksa selcuk aslinsa rte mi ? :) :)
Nocna Mora
08.Kasım.2014, 00:30
Yoksa selcuk aslinsa rte mi ? :) :)
yok abi birinin canına kastetmedi henüz bildigimiz kadarıyla selcuk..
dAleksic
08.Kasım.2014, 01:01
Herşeyi geçtim, şu takıma bu adam kalibresinde bir forvet getiremedik ya, yuh olsun.
http://i.imgur.com/kWaJvhs.jpg
Drogba neydi ? diyeceksiniz. Maliyeti Nonda'nın 10 katıdır neredeyse. Nonda gibi gösterişsiz fakat fırsatçı bir siyahi forvetimiz olsa, inanın bu takım çok farklı olur.
RodRiGOtELLo14
08.Kasım.2014, 01:29
Uğur Meleke, Selçuk kadro dışı kalmalı dedi. TRT'den kovuldu.
Abdullah Avcı Selçuğu oynatmadı, Milli Takım'dan kovuldu.
Mancini Selçuğu göndermek istedi, Mancini kovuldu.
Yoksa ? :n::n:
Selçuk olayı olsa AMK yazardı, AMK bakın ne yazmış
http://amkspor.com/2014/11/07/trt-ugur-meleke-ile-yollarini-ayirdi-368324/
O yüzden sorduğun sorudaki ismi değiştir sor, geçmişe bak bence doğrudur..
E.Cartman
08.Kasım.2014, 01:29
Sübliminal mesaj
http://pbs.twimg.com/media/B13pOuYIYAEC2pB.jpg
Edit: Uğur Meleke hak etmiş yalnız bu ayrılığı. Devletin kanalında böyle bombalama yapılır mı yahu :n::n:
Nocna Mora
08.Kasım.2014, 02:40
http://www.milliyet.com.tr/Skorer-Tv/video-izle/Sneijder-Ocak-ayinda-ayriliyor-9pvVQdSAUtXC.html
Levent Tüzemen'den nefret ettiğim kadar başka kimseden nefret etmiyorum herhalde ya. Bu ne cahil, ne bilgisiz bir adamdır. Tam bir yeniçeri yemin ederim. Verin Fatih hocanın yanına hemen bunu. Geçen sene de sürekli Fatih hoca blablabla edebiyatı yapmıştı. Bomboş bir herif.
SAİT71
08.Kasım.2014, 02:54
Uğur Meleke çok doğru konuşmuş aslında, Emre için, Aziz için, Fikret Orman için söylediklerinde yanlış bir şey yok :)
davidvilla
08.Kasım.2014, 09:23
Herşeyi geçtim, şu takıma bu adam kalibresinde bir forvet getiremedik ya, yuh olsun.
http://i.imgur.com/kWaJvhs.jpg
Drogba neydi ? diyeceksiniz. Maliyeti Nonda'nın 10 katıdır neredeyse. Nonda gibi gösterişsiz fakat fırsatçı bir siyahi forvetimiz olsa, inanın bu takım çok farklı olur.
Nonda sakatlik yaşadı gercekten dizinde sorunlari vardi yoksa bize gelmezdi bile. Monaco'da baya monacoydu o siralar :) drogba marsilyada neyse o da monacoda oydu. Yani gosterissiz degil aslında tamamen o diz sakatligi yuzunden bize geldi zaten.
europeanconquer
08.Kasım.2014, 10:12
Sadece Nonda değil bence uzun süre forvet konusunda sıkıntı yaşamadık biz. Hakan Şükür-Arif ikilisi ile başlayan süreç Nonda-Baros ikilisine kadar devam etti bence.Ne zaman 12-13 sezonu geldi işte o zaman çok yanlış tercihler yaptık forvet konusunda.
Sadece Nonda değil bence uzun süre forvet konusunda sıkıntı yaşamadık biz. Hakan Şükür-Arif ikilisi ile başlayan süreç Nonda-Baros ikilisine kadar devam etti bence.Ne zaman 12-13 sezonu geldi işte o zaman çok yanlış tercihler yaptık forvet konusunda.
uzun süre forvet sıkıntısı yaşamadık mı :D ne çabuk unutmuşsunuz forvetsizlikten arda nın forvet oynadığı dönemi (baros ta nonda da sakattı) sonra jo falan geldi nonda yollanıp avrupa liginde yine forvetsiz kaldık ligde yalçın ayhan ( aka kasap ) jo yu sakatlamıştı zaten direk :D
europeanconquer
08.Kasım.2014, 13:30
uzun süre forvet sıkıntısı yaşamadık mı :D ne çabuk unutmuşsunuz forvetsizlikten arda nın forvet oynadığı dönemi (baros ta nonda da sakattı) sonra jo falan geldi nonda yollanıp avrupa liginde yine forvetsiz kaldık ligde yalçın ayhan ( aka kasap ) jo yu sakatlamıştı zaten direk :D
Olum sakatlık ayrı bir mesele,forvetlerimiz sağlam olduğu zaman bir sıkıntı yaşamadık hiç bir zaman.Gelen her oyuncu katkı sağladı.
byariff
08.Kasım.2014, 13:58
son 10 yilda gelen en iyi forvet yabanci olarak baros-elmander-nonda-drogba
europeanconquer
08.Kasım.2014, 14:00
Prandelli Bruma için:"Antrenmanlarda hiç çalışmıyor. Tembellik yapıyor. Hafta içi antrenmanlarda onu dikkatle takip ediyorum." (Haber Türk)
Prandelli:"Arkadaşları koşup forma için mücadele ederken, Bruma bunu yapmıyor. Çalışmazsa bu takımda forma giyemez. Bunu iyice anlamalı."
Eğer bu sözler doğruysa Hamit,Selçuk,Burak falan ne diye forma giyiyor ? Mücadeleden yoksun bu adamlara niye forma veriyorsun ?
Redrum
08.Kasım.2014, 14:12
Nonda takımın hızını çok yavaşlatıyor diye herkes eleştiriyordu. Selçuk İnan'ın bu konuda forvet versiyonuydu. Pas verene kadar bütün rakip takım yerlesiyordu.
Önder HOCA
08.Kasım.2014, 14:47
ali lukunku der giderim
europeanconquer
08.Kasım.2014, 15:01
ali lukunku der giderim
Ali Lukunku,Jo,Mehmet Batdal,Berkant Göktan,Mbo Mpenza,Bratu,Heinz,Yaser Yıldız,Stancu,Sercan falan da var yani ama 1993-2013 arasında ki asıl forvetlere baktığımız zaman ;
Hakan Şükür,Arif Erdem,Kubilay Türkyılmaz,Serkan Aykut,Jardel,Necati Ateş,Ümit Karan,Milan Baros,Johan Elmander,Didier Drogba gibi oyuncular da var.
Önder HOCA
08.Kasım.2014, 15:13
Ali Lukunku,Jo,Mehmet Batdal,Berkant Göktan,Mbo Mpenza,Bratu,Heinz,Yaser Yıldız,Stancu,Sercan falan da var yani ama 1993-2013 arasında ki asıl forvetlere baktığımız zaman ;
Hakan Şükür,Arif Erdem,Kubilay Türkyılmaz,Serkan Aykut,Jardel,Necati Ateş,Ümit Karan,Milan Baros,Johan Elmander,Didier Drogba gibi oyuncular da var.
şu jardel keşke gitmeseydi be ceza sahası içinde çok iyiydi
davidvilla
08.Kasım.2014, 16:38
Kubilay dedin beni bitirdin su an. Ah be. Onun gibi bir turk futbolcu gormedim. Hem yetenek hem karakter hem de entellektüel olarak.
Nocna Mora
08.Kasım.2014, 16:53
Rüyamda Ali Lukunku'yu gördüm. Bir süper lig ekibine transfer oluyordu.. :n:
Nocna Mora
09.Kasım.2014, 02:49
Diego Simeone wants Semih Kaya from Galatasaray in January. Scouts already watched him few times and will offer €8 millions for him.
diye bir sey okudum. Umarım dogrudur. Gitsin yürüsün ordan.
europeanconquer
09.Kasım.2014, 02:57
Bu yabancı sınırında Semih'i göndermek.
Evet yapacağımız en akıllı hamle olur.
Fearless Coward
09.Kasım.2014, 03:02
Semih Atletico'da iyi yedek olur. İvanovic gibi sağ bekte de iyi işler yapabilir denenirse. Ama stoperde yapamaz bizim çocuk.
himone
09.Kasım.2014, 12:31
Eğer teklif gelirse gönderilmeli. Semih Türkiye'de ulaşabileceği en üst seviyeye ulaştı ve o bile yetersiz görülüyor. Eğer İspanya'da 2-3 yıl geçirirse çok kaliteli bir defans olabilir, İvanovic ve Ufaluji tarzı defans oyuncusu olabilir. Ayrıca Türk sınırının önemli olmadığını düşünüyorum, Koray da o performansı verebilir. Tabi gönderilir mi gönderilmez, yine kendimizi büyük görme sevdasından 15-20 milyon para istenir ve Semih Türkiye'de kalır, 2 yıl sonra da 2,5-3 milyon Euroluk bir sözleşme yapılır ve Semih Türkiye'de mutlu mesut yaşar.
europeanconquer
09.Kasım.2014, 12:35
Semih ben gitmek istiyorum dedikten sonra fiyatta anlaşılır,en muhtaç anımızda bile Arda'yı takımda tutmadık,şu performansı ile gitmek istedikten sonra gitme demek sadece oyuncuya daha fazla zarar vermektir.
E.Cartman
09.Kasım.2014, 13:19
Semih bizde sağ bek oynamayacaksa gitsin. Burada daha gelişemez çünkü, sınırda şu an. Giderse de iyi olur ama Ivanovic olamaz yani en azından fiziken olamaz.
davidvilla
09.Kasım.2014, 13:39
Miranda nin oynadigi yerde semih yuz kere oynar giderse gorursunuz. Butun tezleriniz curuyecek.
europeanconquer
09.Kasım.2014, 13:45
Semih Avrupa'da kendisini geliştirecektir,Atletico'yu da abartmayın,yani bir kaç oyuncu dışında abartmayın(Koke,Griezmann,Arda,Mandzukic,Gabi, Godin) yoksa başlarında mükemmel bir teknik direktör var,tam bir sistem takımı.Miranda'yı çıkar Semih'i koy,tek eksisi duran toplarda gol atacak adam eksilmiş olur.
Gitmek istiyorsa eğer tam zamanı yoksa burada kalırsa zamanla Servet Çetin'e evrilecektir.
HeracLes
09.Kasım.2014, 15:26
Semih Avrupa'da kendisini geliştirecektir,Atletico'yu da abartmayın,yani bir kaç oyuncu dışında abartmayın(Koke,Griezmann,Arda,Mandzukic,Gabi, Godin) yoksa başlarında mükemmel bir teknik direktör var,tam bir sistem takımı.Miranda'yı çıkar Semih'i koy,tek eksisi duran toplarda gol atacak adam eksilmiş olur.
Gitmek istiyorsa eğer tam zamanı yoksa burada kalırsa zamanla Servet Çetin'e evrilecektir.
Tamamen katılıyorum, Semih Kaya yanlış bilmiyorsam duran toptan golü yok. Ancak Atletico'da çok fazla sorun olacağını zannetmiyorum. Adamlarda herkes atıyor, Mandzukic ve Godin gibi kafasını raket gibi kullanan isimlerin yanında bu eksikliğini fazla göstermez.
dAleksic
09.Kasım.2014, 15:50
Semih eğer 8m€'ya gidecekse takımda tuttukları hata. Koray dün ki maçta kendisini belli etti. Tabi Prandelli bunu yine görmezden gelecektir ve formayı yine Semih'e verecektir. Çünkü isme göre forma veriyor.
Nocna Mora
09.Kasım.2014, 17:51
Dün Koray 24te 23 pas isabetiyle oynamış ki çoğu dikine pas. Topsuz oyunda da çok iyi. Allaaam nolur Koray 11 çıksın artık..
Muslera
Semih Chedjou Koray Sabri
Hamit Melo Dzemaili Emre
Sneijder
Umut
Gör bak ne top oynar takım.
davidvilla
10.Kasım.2014, 10:12
muslera 28
sabri 30
chedjou 29
koray 20
hakan balta 31
melo 31
hamit 31
selçuk 29
dzemaili 28
sneijder 30
burak 29
karabük maçında çıkan 11 ve yaşları.
nannar
10.Kasım.2014, 11:00
Eğer teklif gelirse bence de gönderilsin,önü kesilmesin hiçbir türk futbolcunun. iç piyasada rakamlar uçuk.Normalde Semih'in dış piyasada ederi ( en azından Türkiye liginden dışarıya satılacak oyuncular için fiyatı ) 6-8 milyon avrodur. Keşke zamanında Burak'ı da sallasaydık....Gelişirse Türk futbolu kazanır. Galatasaray alt yapısına önem verse biraz , daha çok semih kaya'lar çıkar
https://www.youtube.com/watch?v=zgptNRmn7Jg&feature=youtu.be
orta direk hamit :D
Seçkinn
19.Kasım.2014, 19:48
Anderlecht ilginç bir uygulamaya gitmiş şampiyonlar ligindeki maç için. Son üç sezonda bilet almayan kimseye bu maç için bilet satılmıyormuş. Amaç kendi tribünlerinde GS taraftarı olmasını engellemek tabi. Aynı zamanda kombineler ve biletler için isim kontrolü yapılarak hak sahibinden başka kişilerin stada girmesi de engellenecekmiş. UEFA'nın son üç sezonda bilet almış olma şartına müdahale edebileceği söyleniyor. Belçika basını da duruma ayrımcılık olduğu için ciddi eleştiri getirmiş.
europeanconquer
22.Kasım.2014, 16:08
Bundan böyle u21 maçlarını izleyeceğim,genç oyuncular ve kadro dışı oyuncular iyi bir uyum yakalamışlar,bizim sahada ki ruhsuzlardan daha çok mücadele ediyorlar.
E.Cartman
23.Kasım.2014, 01:04
Beyleeeer :n::n:
http://www.youtube.com/watch?v=M9rc3M2vJbU
E.Cartman
23.Kasım.2014, 17:35
prandelli : : Going Soon (http://prandelligittimi.com/)
byariff
25.Kasım.2014, 14:32
anderlecht maci prandelli icin son diyorlar... yerinede hikmet karaman gelicek diyorlar hadi insallah dogrudur su haber hikmet karaman şaha kaldirir takimi...
europeanconquer
25.Kasım.2014, 14:35
Prandelli gitsin kim gelirse gelsin razıyım.Ama kim olsun derseniz kesinlikle Bülent Korkmaz,Tugay Kerimoğlu ikilisinden birisi olsun isterim.Bülent Korkmaz belki olmaz ama Tugay Kerimoğlu çok olsun istiyorum.Adamın 8 sene İngiltere'de oynamış olması yeter.
E.Cartman
25.Kasım.2014, 16:35
Hikmet hoca bu sezon için iyi olur ama 2. sezonda cozutup bocalar muhtemelen :D Eğer sabredilecekse Tugay Kerimoğlu iyi bir tercih olabilir ama onun da ne olduğunu bilmiyoruz, gideni aratadabilir. Bülent Korkmaz ise kesinlikle gelmesin. Performansının zirvesindeki Lincoln'ü gelir gelmez bozmayı başarmış bi hocanın böyle bi takımda işi yok, Selçuk Burak daha çok tepemize biner o kadar.
Önder HOCA
25.Kasım.2014, 22:16
Prandelli gitsin kim gelirse gelsin razıyım.Ama kim olsun derseniz kesinlikle Bülent Korkmaz,Tugay Kerimoğlu ikilisinden birisi olsun isterim.Bülent Korkmaz belki olmaz ama Tugay Kerimoğlu çok olsun istiyorum.Adamın 8 sene İngiltere'de oynamış olması yeter.
Bülent Korkmazmı, sırtımda getiririm :)
davidvilla
25.Kasım.2014, 22:24
Hikmet en son bursayla köy takimina elenmisti.
dAleksic
25.Kasım.2014, 22:51
Ya beyler inanamıyorum size, Hikmet Karaman kimdir, neyin nesidir abii ????
Ne başarısı var, ne yapmışlığı var ?
Nedvedmania
25.Kasım.2014, 23:05
Yahu ben de sizi anlamıyorum :) Adam açıklama yaptı haberler yalan diye, Albayrak ondan önce "yok öyle bir şey" dedi, niye hala H. Karaman'ı konuşuyorsunuz ki :)
byariff
26.Kasım.2014, 02:00
Yahu ben de sizi anlamıyorum :) Adam açıklama yaptı haberler yalan diye, Albayrak ondan önce "yok öyle bir şey" dedi, niye hala H. Karaman'ı konuşuyorsunuz ki :)
su yalanci albayrak mi ? hic guvenme derim... malum dun ve bugunki aciklamalari bir suru yalanini cikartti adamin. albayrakida severdim ayni terim gibi ama gozden dusuyorlar su yaptiklari hareketleriyle...
Nedvedmania
26.Kasım.2014, 03:49
Ne yalanı? Ben kaçırdım
davidvilla
26.Kasım.2014, 09:47
Ne albayrak'i Ben kacirdim :)
mwaru
26.Kasım.2014, 16:25
Ne kaçırdım ben Albayrak'im ?
Nocna Mora
26.Kasım.2014, 20:14
http://s14.directupload.net/images/141006/6ax3jb3u.swf
selçuk son 2 yıl özet.
jevox06
26.Kasım.2014, 23:53
#Prandelliİstifa #ThomasTuchel4Galatasaray.
BaGa TaRKaN
27.Kasım.2014, 10:25
http://s14.directupload.net/images/141006/6ax3jb3u.swf
selçuk son 2 yıl özet.
Mükemmel Özet Olmuş :)
nannar
27.Kasım.2014, 10:39
"Tugay Kerimoğlu" yazar kaçarım :)
BaFraLı
27.Kasım.2014, 11:57
Prandelli yollanıyor büyük ihtimalle ;
Ve karar verildi: Galatasaray yönetimi Prandelli'nin görevine son verme kararı aldı - Hürriyet Futbol (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27662193.asp)
Unsal123
27.Kasım.2014, 12:35
Arif'in istediği oluyor Hikmet Karaman geliyor :D
byariff
27.Kasım.2014, 13:59
insallah hikmet hocam gelir ya. :D
mpaker66
27.Kasım.2014, 14:34
Tugay gelirse yine çok yanlış bir seçim olur, umarım yanılırım ama Tugay çok yanlış bir seçim olur.
Homer J.S
27.Kasım.2014, 17:33
Hikmet karaman gelirse Galatasaray tarihin en basiretsiz tercihi olur. Bu çakala takım mı emanet edilir? Hikmet Karaman gelecegine Prandelli kalsın
Nocna Mora
27.Kasım.2014, 19:45
gelecekse Tugay gelsin. Bir de o denensin.
https://vine.co/v/Ona2piEUnIU
Eric Gerets'den olsun.Hem de boşta çok iyi olur.
byariff
27.Kasım.2014, 20:28
prandelli tazminatini alirken... :D suan icin konusulanlar tugay-denizli-karaman , denizli gelmez(bence) tugay ve karaman kaliyor geriye..
https://pbs.twimg.com/media/B3dvUu1IEAA2Pfn.jpg
europeanconquer
27.Kasım.2014, 21:04
http://s14.directupload.net/images/140222/4z557vzh.swf
Prandelli gitmiş.
Bende gidiyorum.Bunu paylaşmazsam olmazdı. :zuhaha
Prandelli'nin gittiğini duyan Galatasaraylılar ;
https://twitter.com/GSarayHD/status/538030216686604288
byariff
27.Kasım.2014, 21:22
prandellinin gittiginde ben ;
https://pbs.twimg.com/media/B3d76cCCYAA8YEH.jpg
mpaker66
27.Kasım.2014, 21:25
Ben gelecek kişinin prandelli'den daha kötü olacağını düşünmüyorum. Daha iyi olacağını da düşünmüyorum.
europeanconquer
27.Kasım.2014, 21:26
Hikmet Karaman ve Mustafa Denizli olmuyormuş ;
http://static.goal.com/211000/211046.jpg
Okan Buruk !!!!
Şaka şaka :zuhaha
byariff
27.Kasım.2014, 21:28
Hikmet hocam olmuyorsa yilmaz vural gelsin... ama bence hikmet hoca olacak gibi..
europeanconquer
27.Kasım.2014, 21:30
Yılmaz hoca olmuyorsa Adnan Aybaba,olmuyorsa Samet Aybaba gelsin abi ?
O nasıl soyad yahu Aybaba :n: Demba Ba gibi :zuhaha
byariff
27.Kasım.2014, 21:37
muhsin ertugrul da olabilir onu unuttuk bak
europeanconquer
27.Kasım.2014, 21:40
Aslında Thomas Tuchel'i kıstırsak bir köşeye zorla getirtsek.
Neyse kulüpten resmi açıklama gelsin de öyle düşünelim.Şimdi çıkar yalanlama yapar bunlar bende bileklerimi dikine keserim.
davidvilla
27.Kasım.2014, 21:42
Ben gelecek kişinin prandelli'den daha kötü olacağını düşünmüyorum. Daha iyi olacağını da düşünmüyorum.
binaenaleyh düşünmüyorum. :)
mpaker66
27.Kasım.2014, 21:45
binaenaleyh düşünmüyorum. :)
ahaha valla kardeşim bende kendi mesajımı okuyunca prensip olarak düşünmüyorum ben dedim sonra otomatikmen :D
Viola26
28.Kasım.2014, 00:26
Bence bu seneyi geçirecek Türk bir hoca getirilmeli.
gerets olur umarim , illa yerli olucaksada ertugrul saglam olsun , illa camianin icinden cikmis biri olucaksada arif veya tugay olsun
davidvilla
28.Kasım.2014, 10:57
Lig tvye gore hamza is coming
nerazzuri
28.Kasım.2014, 11:57
Ntvspor'a açıklamış Hamza Hamzaoğlu, ''prensipte kabul ettim yönetimin kararını bekliyorum'' demiş.
davidvilla
28.Kasım.2014, 12:47
Selcuk burak aş wins
Unsal123
28.Kasım.2014, 13:31
Sneijder güle güle :D
Namzet
28.Kasım.2014, 14:43
Yılmaz Vural daha iyi bir tercih olabilirdi ancak Hamza hoca da en az onun kadar iyi bir tercihtir
byariff
28.Kasım.2014, 14:49
bu teklifi kabul etmesi milli takimin hic bir projesinin olmadigini gosteriyor... sneijder hakkinda dediklerinide unutmadim...
Redrum
28.Kasım.2014, 15:04
Selcuk burak aş wins
Abi ben de öyle dusundum başta. Fakat hamza hocayi begenirim. Kariyer idealleri varsa önüne gelen engel Burak selçuk da olsa kesmeli ve radikal yenilikler yapmalı. Bakalım görürüz ocakta az biraz ne olacağını.
E.Cartman
28.Kasım.2014, 15:22
Sneijder'i küstürecekse gelmesin. Adaletli bi yönetim sergileyecekse gelsin. Daha kötü oynayamayız zaten.
mwaru
28.Kasım.2014, 16:56
Fatih Terim disardan müdahele edecek Aziz Yıldırım vol 2.
davidvilla
28.Kasım.2014, 16:58
Fatih Terim disardan müdahele edecek Aziz Yıldırım vol 2.
O allahin emri zaten. Adam remote control olarak geldi :)
Bordo61Mavi
28.Kasım.2014, 17:19
Yazik oldu Hikmet Karamana
kamerali helikopterini bile hazirlamisti antremani izlemek icin.
E.Cartman
28.Kasım.2014, 18:00
Hikmet Hoca overdose istekten iptal olmuş :n::n: Bazı yöneticilere alt yapıya getireceği sistemin sunumunu bile yapmış. Sessiz kalmayı beceremediği için anlaşılmamış :zuhaha
SAİT71
28.Kasım.2014, 18:27
Sneijder ile anlaşabileceğini sanmıyorum, daha once atışmışlardı zaten.
El Barto
28.Kasım.2014, 18:30
Lucescu gelene kadar idare edecek heralde. :icon_biggrin:
caner485
28.Kasım.2014, 19:06
Hamza'nın gelmesiyle sneijder satılır, hamzaoğlu yeni yönetimle beraber sene sonu bırakır.
Unsal123
28.Kasım.2014, 19:10
Hadi KAP'a da bildirdi. Hayırlı olsun.
byariff
28.Kasım.2014, 19:36
sezon sonunda terim gelir....
deMarcos
28.Kasım.2014, 19:50
sezon sonunda terim gelir....
Bence Fatih Terim'e gittiler, Terim şimdi olmaz dedi. Yardımcısı Hamza Hamzaoğlu'nu gönderdi. Mayıs'ta yeni yönetimle beraber geri gelecek Fatih Terim. Ancak Lucescu'da gelebilir.
9 ay sonra gidecek hocayı kimse iplemez. Hele Melo, Sneijder felan hiç iplemez. Zaten Sneijder ile Hamza hoca'nın arasındaki diyaloğu biliyoruz.
Ancak başarılı da olabilir. Ne olursa olsun daha geldiği ilk günden "İMPARATOR" felan denmemeli.. Aynısını Prandelli'ye de yaptık, gördük. 2-3 hafta izleyelim takımı, ondan sonra destek çıkılacaksa çıkarız.
Bu arada, Euro 2012 finalisti İtalya'nın teknik direktöründen Euro 2016'ya katılamayacak olan Türkiye'nin yardımcı antrenörüne. Bayağı iyi vizyon. :)
Hamza Hamzaoğlu böyle bir kadro denerse heyecanlanırım.. Sinan şans bulmalı. Birhan ve Sinan ZTK'da denenmeli.
http://i.imgur.com/DFK5MXF.jpg
Sneijder'e gelirsek.. Bence maalesef gidecek. Hamza Hamzaoğlu Sneijder için paranın hakkını vermiyor gibi şeyler demişti. Arası iyi değil yani Sneijder ile. Yönetim Sneijder'i yollayacak bence, o yüzden Hamza hoca geliyor.
byariff
28.Kasım.2014, 20:09
sneijder kalir bence...
bu arada taffarel kaliyormus obur yardimcisida arif erdem olacakmis hamza hocanin..
belli olmus yardimcilari
Hamzaoglu'nun yardımcıları; Fuat Buruk, Taffarel, Metin Mert Serkan Selman, Yıldırım Uran...
metin mertde galiba kaleci antrenoru acaba taffi sezon sonunda birakiyormu ?
davidvilla
28.Kasım.2014, 20:37
Metin mert kaleci antrenörü olmuş taffarel'in yanina :) hiç bu kadar gulmemistim muhteşem :)
byariff
28.Kasım.2014, 20:51
Yıldırım Uran icin iyi seyler duyuyorum altinorduda alt yapi sorumlusuymus umarim basarili olur bizdede...
Nocna Mora
28.Kasım.2014, 21:51
Rezalet bence. Yerli yalakalar takımı olacağız. Umarım yanılırım. Ama öyle bir ışık vermiyor bana. Selçuk-Burak-Olcan-Yekta-Emre gibi yatışcılar daha sık 11 oynarlar böylece. Sneijder yedeğe çekilir ama niyeee koşmuyor çünküü. Takımın en cok kosanı olmasına ragmen. Ne pis bir futbol dünyası bu ya. Kurban olayım İngiltere Premier Lig'e.
europeanconquer
28.Kasım.2014, 22:45
Ben bıraktım artık,bu nedir ya ?
Şu an Selçuk İnan olsam,Burak Yılmaz olsam gider 1 değil 10 fakir aileye yardım ederim şükretmek için.
Bu kadar şanslı bir ikili olamaz yahu.Şimdi FT'nin dediği her şeyi yapan HH FT'nin çok sevdiği Sİ ve BY'yi oynatmayacak mı ? Tabi ki de oynatacak,hatta hep onları oynatacak Melo'yu falan da yedek oturtacak.
Ben size bir 11 yapayım ;
http://www.footballuser.com/formations/2014/11/1156523_Galatasaray_SK.jpg
Özgür bir alıntı daha yap işsiz kardeşim benim.
William Rookwood
28.Kasım.2014, 22:58
Sahsen ben cok dogru buldum bu tercihi. Prandelli'nin sozlemesi feshedildikten sonra takimin basina kim gelebilir diye dusundun. Mutlaka teknik direktor tercihininde turk olmasindan yanaydim. Turkiye'nin ondr gelen teknik direktorlerin de süper lig'den bir takim çalıştırdığıni goz onunde bulundurursak gayette dogru bir tercih oldu. Basariya ac bir teknik direktor olmasi da cabasi.
jevox06
28.Kasım.2014, 22:59
ön yargılı yaklaşmayacağım bu adama. prandelli beni baya bir yanılttı. inşallah bu hamza da beni yanıltır.
davidvilla
28.Kasım.2014, 23:04
Beyler on yargi degil. Basarili olur belki sampiyon olur vs. Ama galatasaray değerlerinden taviz vermek insanlara dokunuyor. Yoksa hamza capsiz diye degil. Yeniçeri mantigi galip geldi diye. Yandaş olanlara tum kapilar aciliyor diye bu hezeyan.
Milli gorev icin akhisari bırakıyorum diyip milli gorevdeyken gsden teklif gelince atlamanin mantigini karakterini anlamadigimiz icin.
jevox06
28.Kasım.2014, 23:43
Beyler on yargi degil. Basarili olur belki sampiyon olur vs. Ama galatasaray değerlerinden taviz vermek insanlara dokunuyor. Yoksa hamza capsiz diye degil. Yeniçeri mantigi galip geldi diye. Yandaş olanlara tum kapilar aciliyor diye bu hezeyan.
Milli gorev icin akhisari bırakıyorum diyip milli gorevdeyken gsden teklif gelince atlamanin mantigini karakterini anlamadigimiz icin.
bu galatasaray değerleri zaten futbolun tamamen albayrağa bırakılmasıyla terkedildi. onun için ben yalmanı desteklemiştim. albayrak gelsin floryayı düzenlesin dendi hiçbir etkisi olmadı,olmaz. şimdi hamza gelir yarın terim gelir. olabilir bunlar. ben albayrağın terimle görüştüğünden eminim zaten. ben bu şekil olayları tamamen bırakıp saha içine odaklanmaya çalışıyorum. hamza belkide bizim simeone'miz olur. yaşları kariyerleri falan az çok uyuyor. inşallah olur. şampiyonluktan falanda kopmamış olmamız şuan bizim şansımız. ocakta akıllıca bir iki agresif orta saha alınıp elimizdeki 10-15 çöp oyuncu satılırsa şampiyonluk hayal değil.
richard castle
28.Kasım.2014, 23:43
İçinde bulunduğumuz şartlarda en doğru teknik direktörü getirdi bence Galatasaray. Hem camiayı, takımı tanıyor hem de kısıtlı imkanlarla Akhisar" a oynattığı futbol ortada... Bence uzun süreli anlaşma yapılmalı ve sabır gösterilmeli...
MoisHaLe
29.Kasım.2014, 04:21
Yaşadığımız 2 şampiyonluk sonrası yükselişe geçmemiz gerekirken tıpkı uefa zamanı olduğu gibi yine dibe çöküşteyiz. Hamza Hamzaoğlu yerine Hikmet Karaman geleydi keşke. Bu adam daha geçen yıl milli takım için Akhisar'ı bırakmadı mı? ee niye kabul ediyor Gs'nin teklifini? Hikmet Karaman gelseydi daha çok sevinirdim. Hamza hoca FT ile ortak bir kadro kurar artık. Zaten Avrupa'da da yokuz herhalde Prandelli'den daha kötü bir performans sergileyemez kim gelirse gelsin.
nerazzuri
29.Kasım.2014, 10:17
Hamza hoca hayırlı olsun. Hem Galatasaray için hem Türk futbolu için. Umarım bir hoca daha kazanırız ülke olarak.
Şöyle bir tahminim var; Devre arasında Sneijder gider, Bilal,Uğur Demirok gelir. Hatta Kenan ve Güray'dan birini bile bekliyorum.
İyi bir ''Anadolu'' atılımı bekliyorum Galatasaray'dan devre arası ve sezon sonu.
Homer J.S
29.Kasım.2014, 12:42
Fatih Terim, Galatasaray'ın derin devletidir. Ben mevcut teknik kadroya bir taraftar olarak şimdiden destek olmayacağımı söyleyebilirim. Tez zamanda gitmeleri dileğiyle.
BaFraLı
29.Kasım.2014, 12:55
Takımda Sneijder gibi adam yok ya.
Bu adamı kesip yedek tutarak kimi oynatıpta verim alacak bu hoca ? Bende buna tutuluyorum. Sneijder bu ya. Takımda iş yapabilecek bi kaç adamdan biri.
Formsuz Selçuk'u kesmeyip Sneijder küstürülüp, yedek bırakılacaksa kimse kusura bakmasın ben bu teknik direktörü falan desteklemem. Bu sezon takımın vizyonu zaten düştü.
urwrdskkn
29.Kasım.2014, 13:01
Hamza Hoca Gelirse (ki kesinleşmesi an meselesi) sneijder gitmez inşallah.
urwrdskkn
29.Kasım.2014, 13:02
Takımda Sneijder gibi adam yok ya.
Bu adamı kesip yedek tutarak kimi oynatıpta verim alacak bu hoca ? Bende buna tutuluyorum. Sneijder bu ya. Takımda iş yapabilecek bi kaç adamdan biri.
Formsuz Selçuk'u kesmeyip Sneijder küstürülüp, yedek bırakılacaksa kimse kusura bakmasın ben bu teknik direktörü falan desteklemem. Bu sezon takımın vizyonu zaten düştü.
yerli hoca'da hayır vardır inanıyorum hamza hoca yapacak.
lionelforlan
29.Kasım.2014, 13:14
Az önce Güntekin Onayın değerlendirmesini okudum Hamza Hamzaoğlu ile ilgili gerçekten dediği gibi biraz vizyonumuz ile uyuşmayan bi teknik adam gibi geldi bana
richard castle
29.Kasım.2014, 17:11
Ben daha maça çıkmadan bir teknik direktörün eleştirilmesini yanlış buluyorum. Ne yazık ki sabırsızlık Türk Futbolu için büyük bir sorun... Galatasaray' ın içinden yetişmiş, üstelik Türkçe konuşan bir teknik direktör geldi. Yani sahaya hislerini daha iyi yansıtabilecek, kısıtlı kadroyla Akhisar' da iyi işler çıkartmış bir teknik direktör...
Hikmet Karaman gelseydi o gidene kadar Galatasaray maçlarını izlemezdim. Kendisinin Galatasaray' ı çalıştıracak meziyetlere sahip olmadığını düşünüyorum. Haa, tecrübesine, futbola bakışına saygı duyarım ama kendisini asla Galatasaray' da görmek istemem.
Şimdi Galatasaray Taraftarına çok önemli bir görev düşüyor. Kenetlenmeli ve hocamıza destek vermeliyiz. Sabır göstermemiz Galatasaray' ın lehine olacaktır. Hamza Hoca' ya sahip çıkmalıyız.
europeanconquer
29.Kasım.2014, 17:15
Ben daha maça çıkmadan bir teknik direktörün eleştirilmesini yanlış buluyorum.
Hikmet Karaman gelseydi o gidene kadar Galatasaray maçlarını izlemezdim.
Hamza Hamzaoğlu'nun zaten hocalığını kimse tartışmıyor,tartışılan şey kimin adamı olduğu,ne açıklamalar yaptığı,amacının ne olduğu.
dAleksic
29.Kasım.2014, 18:00
Bişey değişmeyecek. Sıkıntı oyuncularda
lionelforlan
29.Kasım.2014, 20:13
Brendan Rodgers gidecek gibi yakında onu bekleseydik en azından :D
Nedvedmania
30.Kasım.2014, 22:31
-1 Averajla lideriz. Turkcell süper liiig, hiiiç bitmesiiin
richard castle
01.Aralık.2014, 00:03
Bu takım bu kadar kötüyken liderse biraz toparlanınca neler yapabilir ? Hayırlısı bakalım.
jevox06
01.Aralık.2014, 00:21
İki agresif orta saha ve bir Berbatov tarzı forvet alınmadan bu takım pek bir şey yapamaz.
Nocna Mora
01.Aralık.2014, 06:01
https://vine.co/v/OnQ6LAEgUM7
byariff
01.Aralık.2014, 15:10
Hamza Hamzaoğlu:"Sneijder'le hiçbir sorunum yok, en değerli oyuncularımın başında geliyor. Buraya geldikleri zaman hakkını vermeleri lazım."
Hamza Hamzaoğlu."Sneijder ile ilgili söylediklerimde biraz ileri gittim. Bugün kendisiyle de konuşacağım."
Ronaldinho 10
01.Aralık.2014, 23:22
İki agresif orta saha ve bir Berbatov tarzı forvet alınmadan bu takım pek bir şey yapamaz.
Sezon basinda kacirmayacaktik iste Song veya Mbia'yi.
SAİT71
01.Aralık.2014, 23:46
Hamza Hamzaoğlu yan çizmiş biraz, demekki neymiş futbolda bu tur futbolcuları tutmak kolay değilmiş dışardan sallamayla olmuyormuş :)
jevox06
04.Aralık.2014, 18:03
Sezon basinda kacirmayacaktik iste Song veya Mbia'yi.
Veya değil ikisini birden almamız gerekiyordu bence. Mbia boştaydı ve Song kiralık olarak gelebilirdi. Opsiyonlu bir şekilde. İlerideki oyuncuların hiçbiri pres yapmadığından ve yapabilenlerinde agresif olmadığından orta sahada bu iki canavarla çok rahat şampiyon olurduk. Ama biz gidip Cemali ve Pandev'i aldık :(
byariff
04.Aralık.2014, 20:21
Song"u biz kacirmadikki cocuklari ingiltereyi tercih ettigi icin gitti oraya aciklamasi vardi
Unsal123
05.Aralık.2014, 01:49
Hamza Hoçam Şampiyon Olaçak O Kadar! Ay Lav Yu Hoçam
jevox06
05.Aralık.2014, 20:31
Ay Lav Yu HOZAM :)
@byariff (http://forum.turksportal.net/vb/members/byariff.html)
abi aslında söylemek istediğim sadece song özelinde değildi. yani song gibi afrikalı maç başı ortalama 12-13 km koşabilecek agresif bir canavar orta sahaydı. böyle bir oyuncu tam ihtiyacımız olan isim şuan. forvete de keşke berbatov gelse ya da podolski
C h A o S
06.Aralık.2014, 13:22
Hamza Hamzaoğlu'nun Sneijder için söylediklerinden sonra gelmesin,kıl kaptım demiştim.Askerde haberleri takip edemediğimden geldiğini duyunca şaşırdım.Bu kadar erken Galatasaray'ın başına geçiceğini düşünmüyordum.Kıl kapan çok olmuştu Hamza Hamzaoğlu'na.Bazı kesime kendisini sevdirmesi lazım.Umarım hayırlı olur.
titates1
06.Aralık.2014, 16:33
Ben bu Ünal Aysal için , Aziz Yıldırım'ın kötü bir kopyası , yanına bile yaklaşamaz , işleyen çarka çomak soktu vb. bir sürü şey söylemiştim de , yeni yeni haklı olduğumuz çıktı ortaya.Söylemeden geçemedim , o zamanlar tabi çok tepki çekiyorduk =)
europeanconquer
06.Aralık.2014, 16:45
Hala da tepki çekiyorsunuz :)
Yanlış anlamayın ben Ünal Aysal'ı o şekilde görmüyorum,siz tabi istediğiniz gibi düşünebilirsiniz o ayrı.
Cengo
06.Aralık.2014, 18:14
İşin gerçeği Ünal Aysal'ın Galatasaray'a verdiği zararı hiç bir Fenerbahçeli veremezdi. Ünal Aysal'a olan sevginizi öne çıkarmak için gerçeği görmezden gelemezsiniz. Sırf 3 transferi yüzünden (Melo, Sneijder, Muslera) saygı gösteriyorsunuz ama herhangi bir transferi herhangi biri de yapabilirdi. Geçen sene Fenerbahçe'nin şampiyon olması için Sneijder'e ihtiyacı yoktu. Anderlecht'in kazanması için Sneijder'e ihtiyacı yoktu. Youri Tielemans'ın maliyetinden bahsedebilecek olan var mı? Galatasaray'ın da Sniejder'e ihtiyacı yoktu. Mantıklı ve daha düşük bütçeli bir transfer de yapılabilirdi. Galatasaray'da tüm isimlerin beceriksiz olduğunu düşünüyorsanız, illa yüklü para verip gözden çıkarılmış yıldızlar ile başarılı olabileceğini düşünüyorsanız hiç bir zaman uzun vadeli plan yapamazsınız demektir. Bu illa yüksek bedelli transfer yapmayacağınız anlamına gelmez. Önce bütçeyi düzeltip sonra transfer yapabilirsiniz. Bu sırada da sıradan oyuncu almak zorunda değilsiniz. Bu yüzden scouting var, bosman kuralı var.
Her oyuncuya hakettiğinden 2-3 katı veren, hiç planlama yapmadan bulduğu her oyuncuyu dolduran, hileli borsa işlemleri ile açığını kapatmaya çalışan, ekol diye bile bile yanlış antrenörler seçen, hatasını asla kabul etmeyen bir başkan ile ilerlemek hiç mümkün değil. Hiç bir şirket günü geçiştirerek ilerleyemez; zorlayan CFO, CEO da gönderilir. Aziz Yıldırım bile fayda-maliyet (F-M) analizini öğrendi ama Ünal Aysal'ın kulübü sürekli borca sokmaktan başka bir niyeti yok.
Ronaldinho 10
06.Aralık.2014, 22:33
Cok guzel ve ayni zamanda dogru bir yazi. Durum gercekten boyle maalesef.
Hamzaoğlu ve Galatasaray'ın geleceği - Medyaspor Köşe Yazısı (http://www.medyaspor.com/kose-yazilari/hamzaoglu-ve-galatasarayin-gelecegi-572)
dAleksic
07.Aralık.2014, 04:01
Dilmen'den Bruma yorumu - Amk Spor Gazetesi (http://amkspor.com/2014/12/07/dilmenden-bruma-yorumu-4-376480/)
Bu adamdaki ego da bi başka bee :D
dAleksic
07.Aralık.2014, 04:04
İşin gerçeği Ünal Aysal'ın Galatasaray'a verdiği zararı hiç bir Fenerbahçeli veremezdi. Ünal Aysal'a olan sevginizi öne çıkarmak için gerçeği görmezden gelemezsiniz. Sırf 3 transferi yüzünden (Melo, Sneijder, Muslera) saygı gösteriyorsunuz ama herhangi bir transferi herhangi biri de yapabilirdi. Geçen sene Fenerbahçe'nin şampiyon olması için Sneijder'e ihtiyacı yoktu. Anderlecht'in kazanması için Sneijder'e ihtiyacı yoktu. Youri Tielemans'ın maliyetinden bahsedebilecek olan var mı? Galatasaray'ın da Sniejder'e ihtiyacı yoktu. Mantıklı ve daha düşük bütçeli bir transfer de yapılabilirdi. Galatasaray'da tüm isimlerin beceriksiz olduğunu düşünüyorsanız, illa yüklü para verip gözden çıkarılmış yıldızlar ile başarılı olabileceğini düşünüyorsanız hiç bir zaman uzun vadeli plan yapamazsınız demektir. Bu illa yüksek bedelli transfer yapmayacağınız anlamına gelmez. Önce bütçeyi düzeltip sonra transfer yapabilirsiniz. Bu sırada da sıradan oyuncu almak zorunda değilsiniz. Bu yüzden scouting var, bosman kuralı var.
Her oyuncuya hakettiğinden 2-3 katı veren, hiç planlama yapmadan bulduğu her oyuncuyu dolduran, hileli borsa işlemleri ile açığını kapatmaya çalışan, ekol diye bile bile yanlış antrenörler seçen, hatasını asla kabul etmeyen bir başkan ile ilerlemek hiç mümkün değil. Hiç bir şirket günü geçiştirerek ilerleyemez; zorlayan CFO, CEO da gönderilir. Aziz Yıldırım bile fayda-maliyet (F-M) analizini öğrendi ama Ünal Aysal'ın kulübü sürekli borca sokmaktan başka bir niyeti yok.
Sneijder konusunda haksızsın fakat diğer noktalarda doğru söylüyorsun.
Bir de hileli borsa işlemleri vs. demişsin de; en azından silah kaçakçılığı, mafya gibi işler yapmıyordu Aysal. Bilmem anlatabildim mi ?
E.Cartman
07.Aralık.2014, 12:32
Sneijder konusunda haksızsın fakat diğer noktalarda doğru söylüyorsun.
Bir de hileli borsa işlemleri vs. demişsin de; en azından silah kaçakçılığı, mafya gibi işler yapmıyordu Aysal. Bilmem anlatabildim mi ?
Valla Aysal'da boş bir adam değil o yönden bence :D Enerji sektöründen milyar dolarlar kazanmak öyle her babayiğidin harcı değil.
davidvilla
07.Aralık.2014, 14:05
Valla Aysal'da boş bir adam değil o yönden bence :D Enerji sektöründen milyar dolarlar kazanmak öyle her babayiğidin harcı değil.
Hayali ihracattan dolayi yurtdisina kaciyor yillar sonra yurtdisindan araplarla ortaklasa tr'ye santral kurup devlet nisani aliyor. Hayat işte :)
Önder HOCA
07.Aralık.2014, 14:08
Dilmen'den Bruma yorumu - Amk Spor Gazetesi (http://amkspor.com/2014/12/07/dilmenden-bruma-yorumu-4-376480/)
Bu adamdaki ego da bi başka bee :D
Egoyu bir kenara bırakırsak adam doğru demiş
davidvilla
07.Aralık.2014, 14:19
Bruma su haliyle bile ridvan'dan daha kariyerli topcu. Nesi dogru
Önder HOCA
07.Aralık.2014, 14:21
Bruma su haliyle bile ridvan'dan daha kariyerli topcu. Nesi dogru
Kafayı kaldırıp pozisyonları süzme açısından doğru, Rıdvan'ın lakabı neden şeytan acaba
europeanconquer
07.Aralık.2014, 14:46
Kafayı kaldırıp pozisyonları süzüp Sneijder'e 2 tane gol pozisyonu yarattı yalnız.
Önder HOCA
07.Aralık.2014, 14:48
Kafayı kaldırıp pozisyonları süzüp Sneijder'e 2 tane gol pozisyonu yarattı yalnız.
Tamam sincanlı bir sezonda 41 asist yapıp 21 gol attığında gelirsin :) Sanki Bruma'ya hakaret ediyoruz :)
europeanconquer
07.Aralık.2014, 14:49
Yapacak onu da yapacak Aslan parçam benim :zuhaha
E.Cartman
07.Aralık.2014, 14:56
Rıdvan olur kısmı espri biraz ama haklı pozisyonları sonlandırmada çok eksiği var, karar anlarında bocalıyor kara bela. Almanya'da falan olsa gelişir derdim de herhangi bir şey üzerinde insan eğitmeyi bilmediğimiz, beceremediğimiz için Bruma'nın Türkiye'de çok da fazla gelişeceğini düşünmüyorum. Hee belki Osmanlıca öğretiriz.
Ronaldinho 10
08.Aralık.2014, 17:30
Yarin orta sahada Melo ve Emre oynuyormus. Emre zaten Akhisar macinda baya kostu, Melo'yu da biliyoruz, gittikce dusuyor. Orta sahada ezilmemek icin kanatlarda oynayan Bruma-Sneijder ve ondeki ikili Burak-Umut yine gecen ki mac gibi yardim etmeliler.
byariff
12.Aralık.2014, 02:38
ali nacinin haberleri genelde dogru cikar furkana yazik olmus denenmeliydi bu cocuk..
1-Furkan Özçal,Ocak ayından itibaren artık Karabükspor forması giyecek.İki kulüp 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı
2-Kardemir Karabükspor'un istediği diğer 2 Galatasaraylı oyuncu ise...Yasin Öztekin ve Umut Gündoğan...
jevox06
12.Aralık.2014, 18:33
Emre Çolak maşallah çok iyi oynuyor. Nazar değmesin. Artık bu çocuğu 11'de her zaman görmek istiyorum. Oyunu hızlandıran izlemesi zevk veren biri Emre. Göbeği aslında Melo-Emre-Selçuk yapabiliriz.
Prospect
12.Aralık.2014, 19:45
Yasin'in gideceğini sanmıyorum ben Hamza Hamzaoğlu çıktığı 3 maçta da oynattı kendisini yanılmıyorsam, çok şans bulacak bence Yasin. Umarım en iyi şekilde kullanır.
himone
12.Aralık.2014, 20:28
Yine mi vergi cezası kesilmiş, haberleri çıkmaya başladı. Kap'ta da yapılmış bir açıklama var, nasılsa tahsil etmiyorlar niye ceza verme zahmetine giriyorlar onu da anlamış değilim.
europeanconquer
12.Aralık.2014, 21:53
Boş laflar,lüzumsuz mesajlar...
Alicanfmfan
17.Aralık.2014, 03:13
Hamza Hoca'nın gelişinden sonra gözle görülür bir değişiklik olduğu aşikar, şut oranında olsun, koşu mesafeleri olsun hepsi istediğimiz, özlediğimi Galatasaraya dönüş sinyallari veriyor. Son lig maçta Hamza hocanın çıkardığı kadro bence ideal 11'imiz olabilir. Bazen Emre'nin yerine Olcan'ı deneyebilir. Emre müthiş oynuyor inşallah böyle devam eder.
Tandem bölgemiz Chedjou özellikle; iyi pas dağıtıyor, hücumda etkili, büyük duran top silahı ama top rakipteyken ceza sahası alanımıza girerken ben çok tedirgin oluyorum. Kafa topu çok nadir karşılıyor. Gelen toplara müdahaleleri çok riskli tek hamlelik sekse iş bitti. Bana göre ön libero gibi geliyor bana çünkü iyi bi kesici. Semih her zaman aynı hata yapar, iyi oynar.Telles, Sabri ikilisininde ligi götürebileceğini düşünüyorum. Ki bende herkes gibi Tarık'ı çok beğenmesem de, Sabri'nin yerine oynayabileceğini düşünüyorum. Orta Saha ve Forvet hattı da kaliteli seviyede. Pandev'den yararlanmalı kesinlikle, Set hücumunu mükemmel seviyede yapabilir hücum hattımız. Umarım herşey düşündüğümüz gibi gider, yapılan hatalardan ders çıkarılır bu sene boşa giden Avrupa'yı iyi skordan ziyade, iyi futbolla unutturur takımımız.
Son olarak eklemek istediğim birşey var. Prandelli , kötü yada iyi antrenördü. Bütün suçun Prandelli'de oldugunu düşünmüyorum. Tabii ki hataları vardı, ideal kadro yoktu, yanlış tercihler vardı, taktiği aksıyordu. Ancak Hamza Hoca geldikten sonra Selçuk ve Burak'ın müthiş oyunu, müthiş hırsı, presi arzulu oyunu, skora katkılarını herkes gördü.
Bu da demek oluyor ki, hocayı sevmediler, istemediler. Gittikten sonra iki sene önceki oyunlarına döndüler. Bu şu demek kişisel yada belki başka şeyler yüzünden oynamadılar. Oynamadılar Avrupa'dan elendik. Prandelli gitti evet çözüm bulundu. Ancak bence asıl içersini halletmek lazımdı ! Yarın bigün başka birilerinide istemeyebilirler.
Bu sene şampiyon olalımda, takımdaki herkeste gidebilir :p
Nocna Mora
17.Aralık.2014, 03:59
Semih ve Telles bence şu an savunmamızın tek sorunu. Semih çok kötü oynuyor stoper bölgesinde. Sağ bekte çok daha yararlı olacaktır. Koray ve ya Hakan Balta Chedjou'nun yanında çok daha iyi bir tandem oluşturacaktır. Telles ise yavaş fakat teknik bir bek sene sonunda satmamız çok yararımıza olacaktır çünkü pek potansiyelli bir oyuncu değil.
byariff
17.Aralık.2014, 04:00
bence telles , brumadan daha potansiyelli...
Nocna Mora
17.Aralık.2014, 04:31
bence telles , brumadan daha potansiyelli...
Bruma ayrı bir balon bence. Sinan Gümüş üstünde durulsa çok daha potansiyelli gibi geldi bana ilk bakışta Bruma'dan. Hem mental hem de fiziksel olarak. Olcay Şahan, Veli Kavlak gibi oyuncular gibi canlı örnekler varken gözü kapalı forma vermeli Galatasaray böyle oyunculara yoksa batacak kulüp gerçektende.
davidvilla
17.Aralık.2014, 09:42
Bruma iyi de yabanci ulkede sonuçta. Bir de o sakatliktan dolayi cok ürkek.
mpaker66
17.Aralık.2014, 11:06
Sinan Gümüş Bence de Bruma'dan potansiyelli. Bir kere fizik çok üst düzeyde ve geliştirilebilir, şutları da çok iyi. Umarım Hamza hoca Lig maçlarında en kötü yedeğe alır.
aytekin79
17.Aralık.2014, 11:55
İnşallah sadece kupa oyuncusu olarak kalmaz Sinan , hocanın ne kadar cesaretli olduğunu göreceğiz şimdi
europeanconquer
17.Aralık.2014, 12:12
Hepsi potansiyelli,bu oyuncuların potansiyelinin sınırı yok,ne kadar geliştirirse kendini o kadar potansiyelli olur.Yabancı sınırı da kaldırıldı mı tadından yenmez hale gelir.
Çok şey beklediklerim ; Koray,Sinan Gümüş,Birhan Vatansever,Bruma,Telles
Bu oyunculardan en az 3 tanesi seneye ilk 11'e monte edilmeli.Bunların arasından Telles en avantajlı isim,çünkü alternatifi yok.Bruma ise bunların arasında ki en potansiyelli isim ama bizim fikirleri oynak taraftar profilimizle karşılaşınca bir dünya yıldızı adayı oluyor bir Serdar Özkan oluyor.
Bu arada bana göre Melo ve Sneijder hariç yaşı 30'u geçmiş bütün oyuncuları takımdan göndermeliyiz,hem çok para alıyorlar hem de artık pek işe yaradıkları yok.
byariff
17.Aralık.2014, 20:08
basta savunmustum ama maalesef ki duygun yarsuvatta sike cetesini yalamaya basladi bugunki aciklamardan dolayi umarim dogrudur bu haber.
GS Camiasının önde gelen isimleri Duygun Yarsuvat'a istifa etmesi yönünde büyük baskı yapıyor. (AMK)
europeanconquer
17.Aralık.2014, 20:13
Duygun Yarsuvat benim gördüğüm en gevşek kulüp başkanlarından birisidir,Mayıs ayında gidecek ama bu gidişle Mayıs'a kadar bile kalamayacak.İnanılır gibi değil yani adam düşünmeden konuşuyor.Yaptığı son açıklamayı bir kenara koyuyorum.O açıklamanın amacı neydi,ne diye öyle bir iddaa ortaya attı,niye yalan söyledi,kim sordu da cevapladı,bahsettiği iddaayı kimden öğrendi de rahat rahat basına açıkladı,olayın ardından 3,5 yıl geçmiş hiç kimse mi bilmiyordu da sadece Duygun Yarsuvat biliyordu ve böyle bir hezeyanı oldu.
Yoksa her şey Milliyet'in uydurması mı ? Gerçi olsaydı,çoktan yalanlama yapardı kulüp.İstifa etmesinden başka çaresi yok,böyle bir açıklama kabul edilemez.Bir de bu adam Galatasaray Üniversitesi'nde rektörlük yapmış yahu.
E.Cartman
19.Aralık.2014, 17:26
Çay yok mu çay :n::n:
https://vine.co/v/Og31Ovge55M
Nocna Mora
20.Aralık.2014, 23:55
mersin maçı itibariyle;
Emre Çolak yine 2 maç iyi 1 maç kötü performanslarına devam ediyor. Sahada yoktu adeta. Semih stoperliği tamamen unutmuş durumda oynayacaksa sağ bek oynasın, onun dışında mümkünse oynamasın. Chedjou takımda tek hava topu alan adam ve çok ince paslarda atabiliyor ama ara ara oyundan düşüyor, konsantrasyon problemleri yaşıyor. Ben olsam Melo'nun yanında değerlendirirdim. Melo'nun düşen temposuna da çare olurdu. Stoperde de Koray'ı oynatırdım zira hem fizik hem de mental olarak Semih'ten fersah fersah iyi bir oyuncu Koray ki oynadığı maçlarda çokta etkili oynuyordu. Oynatmadan oyuncu kazanacağını düşünen, ezberden kadro kuran hocalardan gına geldi bana açıkçası ki Hamza Hoca aralarında en sempatik olanı olabilir. Mancini bence bu anlamda elindeki kadrodan en iyi verimi almayı başarmıştı.. Kazanmak güzel herşeye rağmen. Mersin'de bir kaç tane daha akıllı ayak olsa maç farka gidebilirdi
Bence böyle oynamalı bu takım. Dzemaili orta sahayı yedekler, Emre Çolak Selçuk'u. Sneijder'i Bruma ile değiştirebilirsiniz maç içinde. Yine aynı şekilde bir yabancı kontenjanı boşta şu an; yeri geldiğinde Sabri sağ açık oynar sol bekte Telles oynar; yeri geldiğinde Pandev oynar Burak ya da Umut kulübeye gelir. Hem rotasyonu kolay hem de önde basan sağlam bir takım olacaktır bu takım. Tabii hayal bunlar..
http://www.footballuser.com/formations/2014/12/1169132_Galatasaray_SK.jpg
E.Cartman
21.Aralık.2014, 00:11
Nocna Mora Taylan gel şu antrenörlük kursları falan yardıralım biz, sonra da GS'yi zorlayalım. Mancini hocamın izinden gidip bu işi başarırız biz :zuhaha Tabii o zaman Semih falan kalmaz ama olsun :D
byariff
21.Aralık.2014, 02:06
yalniz 2 golde bildigim kadariyla sabrinin payi var cok buyuk + bence ne semih ne tarik ne veysel formda sabriyi kesemezler boyle oynarsa... semih kayayi begenmiyorum koray daha saglam stoper ve iyi oynadi verilen sanslarda acaba hoca gormuyormu yada raporda ne yaziyor bilmiyorum yada... dortmund ile anlasmamiz var o yuzden mi oynatmiyorlar acaba ? iyi oynarsa adamlara galiba 7.5m euro vericektik diye hatirliyorum..
dAleksic
21.Aralık.2014, 02:11
yalniz 2 golde bildigim kadariyla sabrinin payi var cok buyuk + bence ne semih ne tarik ne veysel formda sabriyi kesemezler boyle oynarsa... semih kayayi begenmiyorum koray daha saglam stoper ve iyi oynadi verilen sanslarda acaba hoca gormuyormu yada raporda ne yaziyor bilmiyorum yada... dortmund ile anlasmamiz var o yuzden mi oynatmiyorlar acaba ? iyi oynarsa adamlara galiba 7.5m euro vericektik diye hatirliyorum..
Eğer geri almak isterse 7.5m verecek Dortmund.
Nocna Mora
21.Aralık.2014, 11:09
@Nocna Mora (http://forum.turksportal.net/vb/members/nocna-mora.html) Taylan gel şu antrenörlük kursları falan yardıralım biz, sonra da GS'yi zorlayalım. Mancini hocamın izinden gidip bu işi başarırız biz :zuhaha Tabii o zaman Semih falan kalmaz ama olsun :D
Düşünmüyorum değil kesinlikle şansımı deneyeceğim bu alanda :n: Yabancı ülkede lisans işi daha kolaydı orada yapmalı.. :D
E.Cartman
24.Aralık.2014, 14:21
Düşünmüyorum değil kesinlikle şansımı deneyeceğim bu alanda :n: Yabancı ülkede lisans işi daha kolaydı orada yapmalı.. :D
Lisansı geçerli bi ülke bulup deneriz şansımızı :D
europeanconquer
25.Aralık.2014, 20:01
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/12/12/article-2522287-1A0758B800000578-804_634x438.jpg
Pandev'i eleştirdiğimden değil ancak bu adam varken onu bırakıp Pandev'i almak hayatımda gördüğüm en saçma hareketti.Bana maliyet demesinler şimdi Yasin Öztekin,Olcan Adın ve Tarık Çamdal'a verilen toplam 11 milyon euro'dan bahsederim sonra.Umarım bir gün,herhangi bir görevde tekrar geri döner Galatasaray'a,Parçalı Fil'im benim.
dAleksic
26.Aralık.2014, 03:24
Drogba'yı her gördüğümde duygulanıyorum.. Böyle bir adam geldi ve gitti. Kimse de sesini çıkartmadı...
europeanconquer
26.Aralık.2014, 16:39
Bu Abdurrahim Albayrak geri dönüyor diye sevinmiştim ama adamın ideolojisini unuttuk,kendi kafasınca randevu ayarlamış,takımı Aksaray'a götürmüş,İstanbul'da ki olana değil Ankara'da ki şu binlerce ağacı katledip,binlerce ağacın ortasına dikilen ucube yapıya.
Umarım Mayıs ayında seçilecek yönetimde yer almaz da tez zamanda kurtuluruz,Ünal Başgan iyi yapmış göndermekle,boş yere suçlamışız adamı.
E.Cartman
26.Aralık.2014, 16:46
CB ziyaretinde bir problem görmüyorum ben. Normal bir durum hele ki Türkiye'de ekstra normal bir durum ama çıkıştaki Abdurrahim Albayrak açıklamaları skandal. Hayır kulüp liseli-liseci dolu ayrıca Galatasaray kültüründe yok böyle bir olay ancak işin içine para girince ne kültür kalıyor ne de lise.
Ayrıca İstanbul'daki Aksaray'a gitmeleri daha büyük sıkıntı olur :n::n:
europeanconquer
26.Aralık.2014, 16:55
Anıtkabir'i ziyaret ettiler mi çok merak ediyorum.Elin yabancısına Aksaray'ı tanıtacağına 20.yüzyılın en büyük adamını tanıtırsın.Ama işte vizyon küçük ne yapacaksın.
''Bağınnn halkın paralarıyla güzelim ormanı hiç eddik,üstüne de bu binayı digtig,adına da Aksaray dedig.Gelin şimdi Türk vatandaşı olun.''
E.Cartman
26.Aralık.2014, 17:00
Tamam sakin, darbe yapmışız, çok yaşa Mert Başgan :zuhaha
https://pbs.twimg.com/media/B5yNAuMCEAId0HE.png:large
europeanconquer
26.Aralık.2014, 17:10
Hahaha Mert Çetin herhalde Thorin Oakenshield Emre Çolak Bilbo Baggins Abdurrahim Albayrak'da Saruman oluyor herhalde :zuhaha
Olcan Adın'da Aragorn'mu ? :n:
E.Cartman
26.Aralık.2014, 19:17
https://pbs.twimg.com/media/B5yzU5IIcAAHxo4.jpg:large
:n::n: