View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı
Universal
24.Eylül.2013, 14:16
Duygu Erdoğan'a uygulananlar yüzünden bile gönderilmeyi hak ediyor.
byariff
24.Eylül.2013, 14:18
napmis duyguya tecavuz mu etmis terim ?
Suicider
24.Eylül.2013, 14:20
Duygu Erdoğan'a uygulananlar yüzünden bile gönderilmeyi hak ediyor.
http://skorer.milliyet.com.tr/duygu-erdogan-dan-ayrilik-sonrasi/galatasaray/detay/1743265/default.htm
europeanconquer
24.Eylül.2013, 14:22
Duygu Erdoğan'ın adını duyuran zaten Fatih Terim :)
Universal
24.Eylül.2013, 14:48
http://skorer.milliyet.com.tr/duygu-erdogan-dan-ayrilik-sonrasi/galatasaray/detay/1743265/default.htm
Dün de başka konuştu. Yapabileeğim başka bir şey yok.
byariff
24.Eylül.2013, 14:53
iyide attigi twitler herseyi gosterior zaten duygu erdogan yalancinin tekidir dun alex yuzunden attigim twit yuzunden kovuldum dedi ama attigi twitlerde sabriye ve engine laf ediyor
Suicider
24.Eylül.2013, 14:57
Hangi dediği doğru bilemeyiz ama böyle başka başka konuşan insaların hiç bir dediğine güvenmemek gerek.
KaRaBükLü KraL
24.Eylül.2013, 15:11
Mancini'nin konuşulması bile saçmalık bence.F.Terim'in kalacağını düşünüyorum milli takımla da en fazla Brezilya'ya gider sonrasında projelerini uygulatacak bir teknik direktör bulup milli takım projelerini uygulatır.Benim kanım böyle yani.Hiç bir kişi F.Terim'in yerini dolduramaz hem sonuç vs olarak hem destek olarak.Bu kadar net bir konu yani.
Crazycat
24.Eylül.2013, 15:16
AYSAL TERİM'E REST ÇEKTİ!
Galatasaray'da Yönetim ile Terim arasındaki sözleşme yenileme krizinde yeni boyut! Başkan Ünal Aysal, Teknik Direktör Fatih Terim'e bu konuda 48 saat süre tanıdıklarını açıkladı! Aysal gerekirse yeni hoca arayışına girebileceklerini de vurguladı!
Ünal Aysal'dan Fatih Terim'e 48 saat süre! Terim'e yaptıkları sözleşme uzatma teklifininin reddedildiğini belirten Aysal, tecrübeli hocaya 48 saat süre tanıdı: "Terim ile oturup bir karar almamız lazım. 48 saat içinde bir karar alınacaktır."
"DAHA ARAMADIK AMA GEREKİRSE YENİ HOCA ARARIZ"
Odeabank ile sponsorluk sözleşmesi imza töreninde konuşan Aysal, adeta rest çekti! İmza töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Ünal Aysal, Fatih Terim ile olası alınacak bir karar sonrası gerek olursa hemen teknik direktör arayışlarına başlayacaklarını ve kurumun prensiplerinin önemli olduğunu, bu konuda gerekirse yetkileri kullanacaklarını dile getirdi.
48 SAAT SÜRE!
Başkan Aysal, teknik direktör Fatih Terim ile oturup 48 saat içinde bir karar alacaklarını belirterek, "Bu işler nasıl gelişti, nereye geldi size bilgi verilecek ama o gün bugün değil. Terim ile oturup bir karar almamız lazım. 48 saat içinde bir karar alınacaktır. Yönetim kurulumuzda bu konu konuşulacak. Ortada sorun olmasa bile çok konuşulursa sorun oluşur. Bizim ve Milli takımın menfaatleri için doğru bir karar almak lazım. Fatih hocanın da rahat çalışabilmesi için bir karar alınması gerekiyor. Bu konu kısa sürede neticelendirilecektir" dedi.
Şu ana kadar hiçbir teknik direktörle görüşmediklerini dile getiren Aysal, "Net bir şekilde söylüyorum, ben hoca aramadım, kimseye yetki de vermedim. Ama olursa, gereken profesyonelleri takıma kazandırırız" diye konuştu.
"PRENSİPLER ÇOK ÖNEMLİ, GEREKİRSE..."
Aysal, sözlerine şöyle devam etti: "Kimseye kırgınlığım yok. Benim kimseye kırılma lüksüm yok. Galatasaray benim yükümlülüğümdür. Galatasaray'ın kurumsal yapısı ve kendi içinde iyi çalışması için gayret ediyoruz. Kurumun prensipleri çok önemli, bu konuda gerekirse yetkileri kullanırız."
"MELO'NUN POZİSYONU KLASİK KIRMIZI KART"
Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Felipe Melo hakkında ise Aysal, "Klasik bir kırmızı kart olayı gördüm. Sahadan çıkarken gayet tabii o adrenalin yapısıyla normaldir. Saygısızlık değildir. Benim oyuncum Beşiktaş seyircisine asla saygısızlık etmez" şeklinde konuştu.
Kaynak (http://www.ntvspor.net/haber/futbol/94467/aysal-terime-rest-cekti)
Bu açıklamadan (http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17975.php) belliydi aralarında bir sorun olduğu.
Fearless Coward
24.Eylül.2013, 15:20
Bence Terim 1 yıl 1 yıl yani anlayacağınız başarıya göre sözleşme istiyor başarısız olursa giderim diyor kısacası.O yüzden bu sözleşmeyi istemiyor diye düşünüyorum.Bence de 1 yıl 1 yıl mantıklı hoca sözleşmeyi okumadan imza atıyor zaten hocanın Galatasaraylılığını tartışmak bile yersiz.Ünal Aysal'ın bu taraftarı karşısına alacağını sanmam herkes gitti yönetimden Terim kaldı çünkü o da biliyor taraftarın tepkisinin ne olacağını.Terim'i belki göndermek istiyordur ama sırf taraftar yüzünden vazgeçiyodur bu kararından.Umarım 2'li arasındaki buzlar erir de Galatasaray bir yara almaz.
byariff
24.Eylül.2013, 16:39
ntvspor galatasaray muhabiri ; Evren Göz @evrengoz
Galatasarayli taraftarlar biraz uzulebilir...Yine bir Rize maci oncesi yine Terim'in yol ayrimi...
edit : fatih terim devri kapandi hayirlisi olsun ne diyelim artik belliydi boyle olacagi galatasarayda isler iyi gittiginde hep kaos olmustur hep içimizden vuruyorlar bizi...
lexoqe
24.Eylül.2013, 17:21
Anası ağlayacak Galatasaray'ın gene.
zeck17
24.Eylül.2013, 17:23
Bence sonsuza dek sözleşme imzalasak yeridir müzemizdeki kupaların hikayesinde hep Teknik Direktör İmparator Fatih TERİM
Fearless Coward
24.Eylül.2013, 17:29
Fatih Terim bir yere gitmiyor arkadaşlar benim içim rahat valla onun tek istediği 1 yıl 1 yıl ilerlemek bırakacağı varsa da sezon sonu bırakır yarı yolda bırakmaz.
ntvspor galatasaray muhabiri ; Evren Göz @evrengoz
Galatasarayli taraftarlar biraz uzulebilir...Yine bir Rize maci oncesi yine Terim'in yol ayrimi...
edit : fatih terim devri kapandi hayirlisi olsun ne diyelim artik belliydi boyle olacagi galatasarayda isler iyi gittiginde hep kaos olmustur hep içimizden vuruyorlar bizi...
hemen tek haberde karaları bağlamaya gerek yok bir yere gitmiyor fatih hoca herkes rahat olsun.
europeanconquer
24.Eylül.2013, 18:17
Fatih Terim istemediği sürece onu kimse yollayamaz,yollarsa kendisi de gider,bu kadar netim.
Metin Oktay'dan sonra en büyük efsanemizi kimselere yedirecek değiliz,değilim.
Revolution
24.Eylül.2013, 19:25
Fatih Terim'in sozlesmeyi kabul etmemesi anladigim kadariyla soyle. Normalde basariya gore sozlesmesi yapilirken, Fatih Hoca da beni Galatasaray birakmadan gitmem aciklamasindan sonra milli takimin basina gecti. Yonetim de apar topar 2 senelik sozlesme onerdi. Fatih Terim de kendi fikrime gore lafina guvenilmedigini dusunerek tavir koyuyor.
Ralph
24.Eylül.2013, 20:14
Fatih Terim bu sene gider, 2-3 sene "beklenen başarı" sağlanamaz ve tekrar gelir.
byariff
24.Eylül.2013, 20:18
toplanti bitti fatih hoca gitti yolun acik olsun imparator.
uAburak89
24.Eylül.2013, 20:21
Yollar ayrıldı haberleri çıkmaya başladı.. :confused:
Crazycat
24.Eylül.2013, 20:30
Ntvspor son dakika geçti "Fatih Terim ile yollar ayrıldı" diye.
LaigLeNoiR
24.Eylül.2013, 20:30
http://p1309.hizliresim.com/1f/s/szljz.png (http://bit.ly/c25MCx)
europeanconquer
24.Eylül.2013, 20:31
NTV Spor son dakika geçti,yolu açık olsun İmparator'un.Sezon sonu ayrılır herhalde şimdi sap gibi bırakmaz ortada.
Eğer yollandıysa Fatih Terim,yönetim gider.
byariff
24.Eylül.2013, 20:31
G.Saray yöneticisi Şükrü Ergün: "Fatih Terim ile yollarımızı ayırdık" (NTV Spor)
ee demistim aylardir emegi geçenlerin allah belasini versin.
yeni hoca adaylarida belli bu arada sadece birinin ismini teyit ettiremedim bielsa,mancini,ve alman bir hoca ismini kimse bilmiyormus
E.Cartman
24.Eylül.2013, 20:32
Haydaaa ortalık karıştı şimdi. Eğer gerçekten Fatih Terim gittiyse Mou'dan aşağısı hayal kırıklığı yaratır bende.
uAburak89
24.Eylül.2013, 20:35
Daraldım, bunaldım, dertlendim. İş değil bu yapılan..
Ralph
24.Eylül.2013, 20:35
Kralı gelse GS'yi Fatih Terim gibi yönetemez kanısındayım.
Mancini gelecek demişti Rasim Ozan.
europeanconquer
24.Eylül.2013, 20:37
Ünal Aysal'dan şu an Aziz Yıldırım'dan nefret ettiğimden çok nefret ediyorum,net.
Her şeyi yapacaktı hocayı yollamayacaktı,kendisi de def olsun gitsin.
Senaryo hep aynı sadece bu filmin 2-3 senede bir yenisi çıkıyor.
Escochae
24.Eylül.2013, 20:38
bu hafta şampiyonlar ligi maçı yok mu? kim çıkacak şimdi takımın başında?
byariff
24.Eylül.2013, 20:39
terimciyim ama hep dedim fatih hocanin bu gelisi 2. donemine benziyor diye yine egolarina yenildi... kendini galatasarayin baskanindan ustun gordu... hayirlisi olsun ne diyelim..
eng1n
24.Eylül.2013, 20:39
karar Fatih Terim'e tebliği edilmeden basına açıklanmış galiba. hoş değil
uAburak89
24.Eylül.2013, 20:40
Rakip taraftarların sevinmesi bile bu kararın yanlış olduğunu göstermeye yeter.
Ralph
24.Eylül.2013, 20:41
Ünal Aysal bana kalırsa anlaşmıştır Mancini ile ve buna güvenerek göndermişlerdir. Açıklanır muhtemelen bugün yarın.
LaigLeNoiR
24.Eylül.2013, 20:42
Valla ben sevinmedim üzüldüm.
Fatih Terim'i rakip olarak hiç istemem ve sevmem ama yaptıkları ve yapacakları da ortadaydı. Onun gibi bir rakibi kaybetmekten dolayı üzgünüm. Ama Terim Milli takımda devam edecektir...
E.Cartman
24.Eylül.2013, 20:44
Bana göre Ünal Aysal için hoca geçen sezon Mersin maçında hakemin üzerine yürüdüğü an bitti.
footballer33
24.Eylül.2013, 20:45
Fatih Terim'in kişiliğini sevmem; ama oynattığı oyun ve oyuncularına verdiği motiveyi hiçbir teknik direktör veremedi, veremez de.
G.Saray, kendi ayağına sıktı kurşunu bence. Bu ayrılık, Milli Takım adına olumlu görünüyor şu an.
Bakalım ne olacak, bundan sonraki süreçte.
Burak Akmanoğlu
24.Eylül.2013, 20:46
Her ne kadar Fatih Terim'in davranışlarını sevmesem de veya desteklemesemde Galatasaray tarihinde ki en iyi teknik direktördür kanımca Fatih Terim ama Ünal Aysal ile bir sıkıntıların olduğu bariz ortadaydı Milli Takım'dan istifa etmez umarım diyorum ve bir şampiyonluk yaşarız inşallah.
Ralph
24.Eylül.2013, 20:48
Eğer Galatasaray bize yenilmiş olsaydı işte ozaman problem daha büyük olurdu. Beşiktaş maçı GS için dönüm noktası olabilir.
Fearless Coward
24.Eylül.2013, 20:48
Fatih hocadan iyisi var mı yahu ayıp ettin başgan...
europeanconquer
24.Eylül.2013, 20:50
Ünal Aysal'da gidecek,o adam gitmedikçe ben rahat etmem.Gidecek kaçarı yok yani,başkan falan tamam ama yaşayan en büyük Türk,en büyük Galatasaraylı'ya böyle davranamaz.
byariff
24.Eylül.2013, 20:51
AMK ; Fatih Terim’in görevine son verilmesinin ardından sarı-kırmızılılarda teknik direktörlük görevi için adı geçen ilk isim ise geçtiğimiz yıl Bayern Münih’le tüm kupaları toplayarak adeta tarih yazan tecrübeli teknik adam Jupp Heynckes.
Tecrübeli Alman hocanın yardımcılığına, bir dönem G.Saray futbolcu ve yardımcı antrenör olarak görev yapan Erdal Keser’in getirileceği öğrenildi.
http://amkspor.com/2013/09/24/terim-gitti-iste-yeni-hoca-196339/
Nedvedmania
24.Eylül.2013, 20:51
Fatih Terim > Ünal Aysal
Sözleşme imzalama konusunda sıkıntılar vardı zaten.Bence Fatih Terim her zaman yaptığı yanlış yaptı kendisini başkandan üstün görünce olanlar oldu.Mancini gelmesin gelecekse Lucescu gelsin.
LaigLeNoiR
24.Eylül.2013, 20:52
Henüz Fatih Terim'e tebligat verilmemiş.
Antrenmanda devam ediyormuş.
Fearless Coward
24.Eylül.2013, 20:54
Valla kim gelirse gelsin imparatorun yerini alamaz.Şu 2 sezondur büyük yükselişte olan Galatasaray'ı ancak Galatasaray durdurabilirdi öyle oldu bravo yönetim böyle devam !
eng1n
24.Eylül.2013, 20:55
3.Hagi Dönemi ??? :D Heynckes pek gerçekci gelmiyor Mancini olacak gibi.
KaRaBükLü KraL
24.Eylül.2013, 20:57
Önce F.Terim'e yakın olan A.Albayrak ve Ali Dürüst'ü gönder yönetim süremi uzatıyorum ayağına,sonra kulüp tarihinin en başarılı teknik direktörü F.Terim'i gönder.Yazıklar olsun yönetime eğer F.Terim'in ego katsayısı 1'se Ünal Aysal'ın 5'tir.F.Terim'i çekemedi yolladı.Bu kadar başarılı bir adama bu kadar kredi biçen yönetim de bir an önce toplu istifa etmeli.Bu kadar başarılı birini gönderen yönetim kimi getirirse getirsin bitti gözümde.
GebzeLi1907
24.Eylül.2013, 20:59
F.terimden baya nefret ederim. Ama adam Türk futbol tarihinin en büyük winnerı. Galatasaray tarihinin kendi başına yarısı.
Çok güzel bi karar aldı Ünal Aysal helal olsun bence. Bir de Mancini gelirse tadından yenmez
Mancinimi ? :( Heynckes ismi tamamen uydurma gibi. Ne olursa olsun bu sene takım çalıştırmayacağım demişti.
Trabzonspor
24.Eylül.2013, 21:01
F.terimden baya nefret ederim. Ama adam Türk futbol tarihinin en büyük winnerı. Galatasaray tarihinin kendi başına yarısı.
Çok güzel bi karar aldı Ünal Aysal helal olsun bence. Bir de Mancini gelirse tadından yenmez
Sorma yahu Mancini'de nedir. Gs intahar etti kurtulur belki ama Mancini ölüm nedeni olur heralde.
Doğan Haber Ajansı'na konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Zaten 3+1 yıllık kontrat için kendisinden söz almıştık. Hemen masaya oturup, ayrıntıları konuşacağız" dedi.
Cengo
24.Eylül.2013, 21:03
Mancini vasat bir antrenör olabilir ama hiç öyle düşünmüyorum. Fatih Terim sistemi değiştirmek zorundaydı ve elindeki kadro da buna yeterli değildi. Taktik olarak hiç bir zaman Fatih Terim'i beğenemedim. Takıma azim kazandırıp mücadele ile oyunda tuttuğu için skor bulamadığında sürekli 2. devrelerde oyunu hücum riskleri ile çevirerek maçları tutmaya çalışıyordu. Eğer devam etseydi yine son sezonu olabilirdi bana kalırsa. 4312 Galatasaray için bitmiş durumda. Takımlar bu taktiğin zaaflarını kullanmaya çaba sarfetmeye başladılar.
En çok da devre arası yenik girip ikinci yarı Fatih hoca halleder diyememek koyuyor.
Cengo
24.Eylül.2013, 21:05
En çok da devre arası yenik girip ikinci yarı Fatih hoca halleder diyememek koyuyor.
Sorun zaten bunun çok sık yaşanması. Devre arasına sürekli geride girmeye başlamak gibi bir huy edindin ise ciddi bir sıkıntı var demektir.
Huy edinme gibi bir durum değil de devre arasına yenik girilip 2.devre başlandığın da onun kadar güvenebileceğim başka bir hoca tanımıyorum :)
ForCimbom
24.Eylül.2013, 21:07
resmi açıklama yok emin olamıyorum şahsen
Suicider
24.Eylül.2013, 21:12
Çok ağır küfürler edecem de zor tutuyorum kendimi.
Fearless Coward
24.Eylül.2013, 21:13
Valla kim ne derse desin bu bir Galatasaray'ı bitirme operasyonudur.2 Yıldır kupaları domine eden takımı bitirme operasyonu başarıyla tamamlanmak üzere.
E.Cartman
24.Eylül.2013, 21:15
GS TV'de 40 dakikadır az sonra diyor Şükrü Ergün'e, bi gelemedi
eng1n
24.Eylül.2013, 21:15
Valla kim ne derse desin bu bir Galatasaray'ı bitirme operasyonudur.2 Yıldır kupaları domine eden takımı bitirme operasyonu başarıyla tamamlanmak üzere.
operasyonun başında ki isim Ünal Aysal galiba :D
SAİT71
24.Eylül.2013, 21:16
Manchini için yorgan yaktılar doğruysa..
Fearless Coward
24.Eylül.2013, 21:16
Yok Engincim kimler olduğu belli. :D
hakankor
24.Eylül.2013, 21:18
yazıklaaaaaaaaaar olsuuun
Crazycat
24.Eylül.2013, 21:19
Fatih Terim kararı bilmiyor deniyor ama Emrah Kayalıoğlu Fatih Terim'in telefonlara çıkmadığını söyledi, Ünal Aysal Fatih Terim'e "Telefonun kapalı, nasıl haber verebiliriz ki?" diyebilir, dedi. Ne kadar doğru bilemiyorum.
Bordo61Mavi
24.Eylül.2013, 21:20
Vay be, Brezilya dizileri gibi ligimiz var, bir sonraki bolumde ne olacagi belli olmuyor :D
Nocna Mora
24.Eylül.2013, 21:21
Doğru düzgün 4-3-3 oynatacak bir hoca gelsin başka bir şey istemiyorum ben.
Beşiktaş'ın yaptığı gibi antrenörlerinde profesyonellerden oluşması lazım. Ümit Davala ve Hasan Şaş antrenörlük için fazlasıyla yetersiz isimler. Taffarel ve kondisyoner harici ekip sıfır bana kalırsa.
footballer33
24.Eylül.2013, 21:24
NTVSpor'da da abartısız 1 saattir aynı yazı var:
''Galalatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün: Fatih Terim ile yollarımızı ayırdık.''
Eee, detayları?
eng1n
24.Eylül.2013, 21:25
Yok Engincim kimler olduğu belli. :D
iş federasyona bağlanacak ama en başta yönetim bu isteği reddetseydi zaten böyle olaylar olmazdı ama zaten Yönetim - Fatih Terim olayı daha öncesine dayanıyor gibi bu milli takım meselesi de bahane oldu.
E.Cartman
KAP'a bildirilmiş, geçmiş olsun
goosfraba
detay burada...
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=311272
Crazycat
24.Eylül.2013, 21:28
Yönetim kurulu, oy birliğiyle Fatih Terim'in sözleşmesini feshetmiş. @goosfraba da belirtmiş yukarıda:
Şirketimiz Yönetim Kurulu, 24.09.2013 tarihinde yapmış olduğu toplantıda profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Sn.Fatih Terim'in sözleşmesinin feshedilmesine oybirliği ile karar vermiştir.
Nocna Mora
24.Eylül.2013, 21:29
Ben anlayamıyorum neden fesih edildi ki sözleşmesi. Yani açıkça söylemek gerekirse neden Galatasaray yönetimi Fatih Terim'i daha fazla istemedi ? Milli takım meselesi yüzünden mi.
Ayrıca Fatih hoca yavaş yavaş doğru taktiği bulmak üzereydi Beşiktaş maçının ikinci yarasında özellikle tam bunu bulmuştu ki yollar ayrıldı. üzücü oldu açıkçası. 4-3-3 devam etmeliyiz artık.
muslera
Sabri
Dany
Semih
Hakan
Melo
Selçuk
Sneijder
Bruma
Drogba
Burak
şeklindeki bir kadro ile.
Alternatifleri ile düşünürsek,
Eray
Eboue
Chedjou
Gökhan
Riera
Ceyhun
Engin
Emre (Yekta)
Amrabat
Umut
Burak
vb..
Gncl1905
24.Eylül.2013, 21:30
Yok artık ya. Aldığımız habere bak. Arkadaş her şey iyi giderken amaç ne, ne diye yolluyorsunuz anlamıyorum ki! Olayın iç yüzünü bilmediğimizden kesin konuşmak da istemiyorum yoksa yönetime kızgınım. Bakalım ilerde çıkar kokusu.
Neyse yolu açık olsun imparatorun. FT'yi dünyadaki hiçbir teknik direktöre değişmem. Kimi getirecekler çok merak ediyorum.
Crazycat
24.Eylül.2013, 21:32
Jupp Heynckes ve Roberto Mancini'nin ismi geçiyormuş.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24768641.asp
Fearless Coward
24.Eylül.2013, 21:32
Hadi geçmiş olsun belliydi bunların yaşanacağı herkesin suçu var bunların yaşanmasında hocanın da başkanın da.Artık tek bi temennim var şu basına koz vermeyelim adam gibi yönetsinler kulübü hoca konusunda zaten Terim'den iyisini bulamayız adam gibi top oynatacak biri gelsin yeterli ama umarım Mancini gelmez hiç sevmiyorum o adamı.
Suicider
24.Eylül.2013, 21:33
Ünal Aysal şu an başta duruyorsa sportif başarı sayesinde duruyor.Yarın bir gün şampiyon olamayıp başarısızlık durumunda kendisinin orda kalabileceğini mi sanıyor?
Cengo
24.Eylül.2013, 21:34
Jupp Heynckes ve Roberto Mancini'nin ismi geçiyormuş.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24768641.asp
Jupp Heynckes aktif antrenörlüğü bırakmak için istifa etti Bayern Munich'ten. Kulüp çalıştırmak istemiyor.
Crazycat
24.Eylül.2013, 21:39
Jupp Heynckes aktif antrenörlüğü bırakmak için istifa etti Bayern Munich'ten. Kulüp çalıştırmak istemiyor.
Hürriyet menajeri İstanbul'da demiş.
Kamuoyuna Duyuru
Son günlerde Profesyonel Futbol Tamımızla ilgili yaşanan gelişmeler, bugün düzenlenen Galatasaray Sportif A.Ş. (Kulüp) ve Şirketimizin kurucu ve hakim hissedarı olan Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurullarında ayrı ayrı müzakere edilerek değerlendirilmiştir. Yönetim Kurullarımızın sözleşmesini iki yıl uzatma kararı almasına cevaben Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim’in kendisine yapılan yeni sözleşme önerisini kabul etmediğini açıklamış olması Yönetim Kurulumuza yeni çözümler aramak konusunda önemli bir sorumluluk yüklemiş bulunmaktadır.
Yaşanan gelişmeler Galatasaray’ın tüm sportif başarılarının temelinde yer alan Galatasaray değerlerine zarar verecek aşamaya gelmiştir. Yönetim Kurulumuz her şeyden önce bu değerlerin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması sorumluluğu altındadır. Galatasaray’ın tarihsel süreçte oluşmuş yönetim şekli gerek kurum içi hiyerarşi bakımından gerekse görev, sorumluluk ve yetkilerin dağıtımı bakımından kuşku ve tereddüt götürmeyecek ölçüde bellidir ve nettir.
Bu sorumluluğun gereği olarak camiamızın daha fazla yıpratılmasını engellemek amacıyla Yönetim Kurullarımız oybirliği ile Sayın Terim’in sözleşmesinin feshi için kendisine bildirimde bulunulması kararı almıştır.
Bu kararın Şirketimiz, Kulübümüz ve de Sayın Terim için hayırlı olacağı umuduyla, Sayın Terim’e Kulübümüze verdiği hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, Milli Takım’ın başında devam edeceği kariyerinde elde edeceği başarıların tüm camiamızı gururlandıracağının bilinmesini isteriz.
Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu
http://www2.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/17991.php
byariff
24.Eylül.2013, 21:41
Şükrü Ergün: Fatih Terim sözleşme uzatma teklifimizi kabul etmedi.
Zekirdek
24.Eylül.2013, 21:43
Galatasaray'ın ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum. Klübü batıracaklar. Oysa Adnan Polat döneminden çokta güzel başlamışlardı. Bence bu sene Galatasaray'ın hayır edeceğini düşünmüyorum.
Cengo
24.Eylül.2013, 21:44
İyi de basın açıklaması var artık antrenörlük yapmaya devam etmek istemiyorum diye.
zeck17
24.Eylül.2013, 21:45
Saçma sapan şeyler yaptılar keşke milli takıma hiç gitmeseydi keşke bu oyunlara yem olmasaydı keşke ferguson gibi senerlerce tek adam olsaydı bu arada fatih terim egoları yüzünden gitti denilmiş e ben 19 şampiyonluğun 6sını kazanayim 2 avrupa kupasından birini getireyim 8.bitiren takımı takımı şampiyon yapayim ardından çeyrek final oynatayim cl de ve ego yapmayayim hı tamam o dediklerinden kesin bulunur
Dave S Mustaine
24.Eylül.2013, 21:46
tek bişey diyeceğim, ''yıldırım demirören''.
Nocna Mora
24.Eylül.2013, 21:47
Sözlesme uzatmayı kabul etmedi diye mi yolladılar yani adamı ? Yahu sene sonunu beklesenize belki o zaman kabul eder ?
E.Cartman
24.Eylül.2013, 21:48
Galatasaray konusunda Hürriyet'e güvenmeyin. Heynckes'i Madrid'de istedi ama ben emekli oldum deyip geri çevirdi.
Fearless Coward
24.Eylül.2013, 21:52
Fatih hoca 1'er yıl istiyor adam sözleşmeyi okumadan imzayı atan birisi niye bu kadar uzattılar anlamadım içine ettiler hepten işin.
Kaka Leite
24.Eylül.2013, 21:57
Dave S Mustaine
Boşuna Demirören deme silah mı dayadı kafasına Terim'in, Ünal Aysal de bence bu kadar diretmesinin sebebini cok ediyorum..
Terim sadık bir hoca boşa diretti..
sarianet
24.Eylül.2013, 22:01
ünal aysal fatih terim ego savaşında beklenen br şeydi
Nocna Mora
24.Eylül.2013, 22:01
Hayır 1 yıl imzalasa ya da sene sonu imzalasa ne olacaktı ki ? Saçmasapan bir karar aldı Galatasaray yönetimi. Takımı başarısızlığa sürükleyecegine inanıyorum.
Hsyn53Yvz
24.Eylül.2013, 22:03
Ünal Aysal'ın saçmalıkları, Yıldırım Demirören'in suçu yok. Milli maçlar bittikten sonra teklif etseydi ne olacaktı yani? Acelesi mi vardı sözleşmenin? Mayıs ayına kadar vakit var. Ayrıca yabancı bir antrenör de değil sonuçta Fatih Terim yani, adamın Galatasaraylılığı tartışılmaz. Maçlar bitince teklif edilseydi kabul ederdi bence ama Ünal Aysal'ın tavrını beğenmedi sanırım.
mwaru
24.Eylül.2013, 22:05
Yazık cidden yazık bu kadar emek ver bu kadar başarı kazan sonra kapının önüne kon.
zeck17
24.Eylül.2013, 22:07
sezon sonu şampiyonluk ve 4.yıldız gelmesin işte o zaman görün stattaki istifa seslerini
mwaru
24.Eylül.2013, 22:08
http://k1309.hizliresim.com/1f/s/szmbj.jpg
Crazycat
24.Eylül.2013, 22:08
İyi de basın açıklaması var artık antrenörlük yapmaya devam etmek istemiyorum diye.
Galatasaray konusunda Hürriyet'e güvenmeyin. Heynckes'i Madrid'de istedi ama ben emekli oldum deyip geri çevirdi.
Doğrudur, ben haberi belirttim sadece. Haberlerde iki isim geçiyor şu anda.
Universal
24.Eylül.2013, 22:13
Galatasaray bitti. Sebep Aziz Yıldırım. Fatih Altaylı ne demişti A.Y istedi milli takıma.
E.Cartman
24.Eylül.2013, 22:17
Takım Fener derbisini kazanırsa yeni hoca büyük hoca olur taraftarın gözünde, kaybederse istifa sesleri yükselir.
perpetua
24.Eylül.2013, 22:22
Bence iyi olmus.
Bu sezon kafasinin takimda oldugundan suphe ediyor, oyuncularin da kendisini artik pek fazla dikkate almamaya basladigini dusunuyordum.
Bunlarin ustune bir de Milli Takim eklenince kendisini tamamen dagitti.
Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrilmayi kafasina koymus birisi ile (bu kisi Galatasaray tarihinin en basarili teknik direktoru Fatih Terim olsa da) zoraki devam etmektense, gelecek sezon planlamasini da yapacak birisiyle devam etmek bence daha dogru.
byariff
24.Eylül.2013, 22:29
Bence iyi olmus.
Bu sezon kafasinin takimda oldugundan suphe ediyor, oyuncularin da kendisini artik pek fazla dikkate almamaya basladigini dusunuyordum.
Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrilmayi kafasina koymus birisi ile (bu kisi Galatasaray tarihinin en basarili teknik direktoru Fatih Terim olsa da) zoraki devam etmektense, gelecek sezon planlamasini da yapacak birisiyle devam etmek bence daha dogru.
+1 soylenilcek birsey yok.
Cengo
24.Eylül.2013, 22:33
Hasan Şaş, Ümit Davala ve Claudio Taffarel de istifa etmiş.
nannar
24.Eylül.2013, 22:34
Yönetim kesinlikle doğru karar aldı :) Ben Fatih Terim'i çok seviyorum fakat ortada bir gerçek var; milli takımla GS arasındaki git gelleri sürekli medyada ve futbol takımı sahaya odaklanamıyor.Antalyaspor ve Real Madrid maçı bunun en güzel örneği. Gerçek Fatih Hoca'lı Gs 3-0 bile olsa maçtan kopmazken Antalya maçında 1-0'da maçtan koptular,R.Madrid maçında motivasyon sıfırdı ve 2 defans hatasıyla yenen 2 golden sonra takım maçı bıraktı. Fatih Terim Galatasaray'da kalmak istiyorsa çıkıp "Arkadaş ben sene sonu imzayı atacagım,mili takımı düşünmüyorum" diyecek ve bu tartışmaları bitirecekti. Lig başladığından beri tüm spor programlarında Gs konusu açıldığında muhabbet milli takımla bir arada gidiyordu. FT GS için çok iyi bir çalıştırıcıdır ama Ünal Aysal aynı yönetim için seçtiği kişiler gibi daha profesyonel hareket eden,duygusallıktan uzak bir antrenör bulacaktır.Ben bıktım artık gaz ile maç kazanmaktan.Elimizde sneijder,drogba,melo,muslera ve bruma gibi yabancılar varken çok daha iyi bir futbol oynayabilir bu takım. yeterki kendini sahaya versin
Nocna Mora
24.Eylül.2013, 22:34
Bence iyi olmus.
İsim önerin var mı Ömer abi
nannar
24.Eylül.2013, 22:38
Hasan Şaş, Ümit Davala ve Claudio Taffarel de istifa etmiş.
FT gidince bunların istifa etmesi Fatih Hocaya saygıdandır ama yönetimin özellikle Tafiyi göndermemesi lazım
Cengo
24.Eylül.2013, 22:43
Etmediler diyen de çıktı şimdi.
nannar
24.Eylül.2013, 22:47
resmi ağızdan duymak lazım
europeanconquer
24.Eylül.2013, 22:49
Hiç bir şekilde Fatih Terim'in yollanmasını kabul etmiyorum.Tez vakit giderler inşallah kulüpten.Bir takımın içine ancak bu kadar güzel edilebilirdi.
byariff
24.Eylül.2013, 22:50
dogru hoca bizi milli takima degisti 2.kez darbeyi vurdu... he bu arada
hazar buyuka : İsin en aci tarafi idmandan sonra Fatih Hoca kizini ariyor napiyorsunuz diye ve O'ndan isine son verildigini ogreniyor. Sözün bittigi nokta.
Nocna Mora
24.Eylül.2013, 22:52
imparator, cesur, türk futbol tarihini değiştiren insan ama kimse galatasaray'dan önemli değildir istemiyoruz birader işte türkiye'yi çalıştırmanı niye sen bu kadar istiyorsun ya gitmek için kendini gönderttirmek için uğraşmak sözleşmelere imza atmamak nedir .tamam imparatorsun aşıksın galatasaray'a ama tavrın hiç öyle göstermiyor. bence cesaretinden dolayı yönetim takdir edilmeli.hiç beklemiyordum bu kararlarını ama bu kararı alan yönetim ileriye dönük planını yapmıştır bence ünal aysal ve ekibine güvenmelidir fatih terim'i bu takımın başına getiren de onlardı gönderen de onlar en zor dönem de cesur davranan da onlar sakin olun. fatih terim gitmek istedi göndertti kendini.
ünal aysal bir kez daha profesyonelliğini konuşturmuş, kendisini türk futbolunun tanrısı / ilâhı / kudretlisi sanan birine gereken şekilde davranmıştır..
not: galatasaraylının dibiyim..
ünal aysal galatasaray'ı bir yerlere getirmek icin elinden geleni yapıyor, nedir bu tepki anlamıyorum. egosuna yenik düsen bir adamın görevine son vermistir. büyük takım olmakta bunu gerektiriyor. bırakın artık su vefalı olmaya calısmayı. turk futbolu bir yerlere gelecekse ; kisilerle degil , kluplerin gucleri ile maddi durumlarla gelir. bu adam bunu yapmaya calısıyor. tas koymayın artık. ulan adamlar kimleri gonderiyor, biz halen yok bik bik bik , yok uefa kupasi, geciniz efendim. bu mantıkla lig sampiyonlugu ve uefadan ileri gidemezsiniz , real'den kendi sahanda 6 yiyip gelirsin.
bir kaç düşünce..
europeanconquer
24.Eylül.2013, 22:52
Hazar Büyüka'nın tweetini Buse Terim RT'lemiş.
Allah belanızı versin sizin yönetim diye.
https://pbs.twimg.com/media/BU8jD0xCcAAgZhH.jpg
Allah kerim,Fatih Terim !
uAburak89
24.Eylül.2013, 22:57
Mancini fazla küçümseniyor, ayrıca Lucescu veya Gerets'e de gidebilirler veya çoktan bir hoca ile anlaşmış da olabilirler. Yeni yönetimin ne yaptığı belli değil, yazılacak çok şey var ama ne yapsak ne söylesek boş.
europeanconquer
24.Eylül.2013, 23:00
İsterlerse Ferguson'u emeklilikten geri döndürsünler,isterlerse bu sene bütün kupları kazansınlar,artık gram değeri yok yönetimin gözümde.Bu belki kurumsallıktır ancak bunun Galatasaraylılık'la alakası yok.
Hiç mi düşünmediler acaba ? Takım zaten oynayamıyor,oyuncuların olmayan perfomransları da düşecek,çok iyi sıvadılar.
zeck17
24.Eylül.2013, 23:00
Rasim Ozan yakın zamanda kulüp üyesi oluyormuş çok iyi...
hayri kozak az önce açıkladı;
1. hocaya sözleşme gelmemiş.
2. hoca kovulduğunu medya'dan öğrenmiş.
3. telefona çıkmamaya dair hürriyet gazetesinin bu günkü yazısı (yalanlamayan!!) tamamen yalanmış.
bizans yönetimi bunları yapmaz.
yönetim hürriyet gazetesine yaptığı haber servisi ile taraftarı da kandırmakta.
bizans'ın yok edemeyeceği imparator.
Fatih Terim'in Ayrıldığını Duyan Semih, Emre, Burak, Selçuk, Engin, Melo, Sabri, Muslera ve Eboue Gözyaşlarını Tutamadı.
europeanconquer
24.Eylül.2013, 23:10
Bu arada YD'yi suçlamıyorum ancak adam nereye elini atsa kurutuyor anasını satıyım.
uAburak89
24.Eylül.2013, 23:14
Ünal Aysal Fatih Terim'i getiren kişi. Bunun arkasındaki isim ise Ali Dürüst. Ali Dürüst yönetime nasıl girdi, o dönem de birlik, beraberlik sağlanması gerekiyordu. Yoksa Ali Dürüst, Albayrak ile Aysal'ın alakası yok, hatta Adnan Öztürk tam alakasız. Ortaya bir kolaj çıktı. Taraftarın da tartışmayacağı bir isim olarak Fatih Terim geldi.
İlk sezon herşey yolunda gitti şampiyonluk geldi. İşte film buradan sonra kopuyor. Transfer dönemlerinde hocanın istedikleri alınacak mı, alınmayacak mı dedikoduları başladı. Bülent Tulun olayları patladı. Filmin koptuğu yer aslında Mersin maçı sonrası. Fatih Terim başka planlarım vardı ama artık daha hırslıyım dedi, yani aslında geçen sezonun sonunda bırakacaktı belki de.
Bu sene Milli Takım olayı ile artık dönülmez bir yola girildi. Forumdaki komplo teorisyeni arkadaşlar gibi konuşmaya gerek yok, gerçekçi olmak lazım. Yok Aziz Yıldırım istemiş, yok efendim Rıdvan Dilmen'miş fikir babası falan geçeceksiniz bunları. Fatih Terim 2008'de Milli Takım ile yeniden dirildi resmen, İngiltere'den Fulham istedi, İtalya'dan teklifler geldi gitmedi. Fatih Terim ağır milliyetçi, Milli Takım olunca konu başka bakıyor olaya. Kendisi istemese bir Allah'ın kulu o teklifi kabul ettiremezdi.
Demirören ile poz verdiği gün çok kırdı, incitti ve fitili ateşledi. Bugün de bitti herşey. Ünal Aysal önce kendi yönetimini kurdu, kurumsallık bahaneymiş bunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Konstrasyon, motivasyon gibi kelimelerle var olan Fatih Terim'e aklında sadece Galatasaray yoksa buraya kadar dedi, olayı bitirdi. Bu Milli Takım olayı hoca için piyango aslında bir nevi, o da kendisini sağlama almış oldu. İyi de başladı. Uzun süre kalır artık.
İyisiyle, kötüsüyle, eğrisiyle, doğrusuyla 2 başarılı sezon geçti. Bundan sonrası ne olur bilmiyorum ama bu yeni yönetimiyle başkan uzun süre o koltukta kalamaz gibi. Bu oynanan satrancın şimdilik galibi Fatih Terim. Yolu açık olsun, yıllar sonra yine gelecek, belki hoca, belki sportif direktör, belki de başkan olarak. O yaşayan en büyük Türk, 40 yıllık Galatasaray'lı. Keşke böyle olmasaydı, iki taraf da ciddi hatalı ve iki tarafta sarı-kırmızıya zarar verdi. Umarım bu sezon mümkün olan en iyi şekilde biter, gelecek sezon Allah Kerim.
byariff
24.Eylül.2013, 23:17
burak yanlisin var aysal hic bir zaman terimi istemedi aysalin ilk tercihi martin jol"du aysal sadece baskan oldugunda yardimcilarina guvendi durust ve albayraga o yuzden terim geldi.
uAburak89
24.Eylül.2013, 23:18
Sonuçta o kararı veren o, hangi kurum olursa olsun son kararı 1 numara veriyor. İstemediyse getirmeyecekti, yok öyle bir dünya.
LadroN
24.Eylül.2013, 23:19
Fatih Terim'in gönderilmesi sonuna kadar doğru bir karar bence.Bir kısım taraftarın tepkisini anlayabiliyorum ama Galatasaray'ın bu karar sonrasında çökeceğini,biteceğini falan düşünmüyorum.Zaten milyon euroluk transferlere rağmen zor ayakta duruyorsa bu takım bırakalım yıkılsın.
Terim tamamen egolarına yenilmiştir kimse kusura bakmasın.Milli takım işi çıkmadan önce de Terim'in gideceği belliydi.Bunu daha önce de yaptı.Bugün milli takım değil Avrupa'nın başaltı herhangi bir takımı da Terim'e hocalık teklif etseydi Terim yine gidecekti.
Bu arada Fatih Terim adaletin olduğu yerde vardı,aslolan Galatasaray idi değil mi?.Bundan sonra hoca böyle beylik laflar etmesin mümkünse.Sözlerle eylemler uymayınca insan üzülüyor.
Fatih Terim benim çocukluk kahramanımdı.Ama artık içimden bir şeyler koptu.Kendisi artık diledğince tüpçü başkanlıgındaki federasyonda çalışabilir.Yolu açık olsun.
europeanconquer
24.Eylül.2013, 23:23
Fatih Terim gibi hocayı çok hafife alıyorsunuz.Adam ''Galatasaray beni bırakmadıkça ben Galatasaray'ı bırakmam'' demedi mi ? Dedi,sözünü tutmadı mı ? Tuttu.Daha ötesine gerek yok,boş sözleşmeye imza atacak adamı sen sezon içinde önemli maçlar oynanırken 5 yaşındaki çocuk gibi sıkboğaz edersen,o da tersler seni.
3 ay oldu şu yeni yönetim geleli,bu kadar pasif bu kadar alakasız bir yönetim görmedim.Ünal Aysal hariç kimse yokmuş gibi yönetimde.Adam Aziz Yıldırımlaşmaya başladı cidden.Galatasaray'da bu tipleri barındırmazlar,inşallah en kısa sürede gider başkanlıktan.
byariff
24.Eylül.2013, 23:24
Süleyman Rodop:Galatasaray yönetimi mustafa denizliye sportif direktörlük Di matteoya da hocalık teklif etti
buda ntvspor gs muhabiri evren gozun haberi ; En güçlü iki aday Heynckes ve Mancini. Yedekleri Di Matteo ve Lippi.
Bordo61Mavi
24.Eylül.2013, 23:25
Sansal B dogru demis, gelecek hoca hazirdir.
Unal Aysal akkili adamdir, 3 gun sonra Rize maci var haftayada Juve maci, hoca isini sansa birakmaz
europeanconquer
24.Eylül.2013, 23:28
Hoca hazırdır elbet,yarın öbür gün açıklanır.İş adamı Ünal Bey hazırlamıştır İmparator'un alternatifini.
Tercih olarak kötü tercih yapacağını sanmam ancak İmparator'u göndererek benim gözümde ki bütün değerini,yaptığı bütün iyi şeyleri yok etti bir anda.
zeck17
24.Eylül.2013, 23:29
Adnan Öztürk Ali Dürrüstten biri başkan olsa keşke
byariff
24.Eylül.2013, 23:31
seçim olucak illaki seneye keske ali durust yada albayrak baskan olsa.
LadroN
24.Eylül.2013, 23:32
Bu arada bu olayda tek üzüldüğüm şey Scott ve Taffarel'in gitmesi.
europeanconquer
24.Eylül.2013, 23:32
Ali Dürüst'ün vakti geldi bence,hoş o gelse bile İmparator geri gelir mi bilmem ancak Ünal Aysal gitsin de Mehmet Helvacı tilkisine bile razıyım.Hocayı yollamayacaktı,yapmayacaktı.
lexoqe
24.Eylül.2013, 23:38
Anlamadığım bir şey var. Fatih hoca şu an başarıyı sağlayamadığı için mi gitti ?
Fearless Coward
24.Eylül.2013, 23:43
2 Yıllık sözleşmeyi kabul etmediği için gitti.Ünal Aysal benim gözümde bitmiştir şu yaptığıyla.İstediği kadar başarılı olsun Terim ile yolları böyle zor bir dönemde ayırarak büyük ayıp etmiştir.
davidvilla
24.Eylül.2013, 23:48
Italyadayim sirf sunun icin girdim. Adami yediler bu yonetim ego dolu o yuzden basarisiz gunler yakindir.
uAburak89
24.Eylül.2013, 23:48
Kızsam da, kırılsam da, şimdiden özledim.
http://www.rerererarara.net/
Galiba futbol izlemeye, takip etmeye ara vereceğim, istek heves hiç birşey kalmadı.
lexoqe
24.Eylül.2013, 23:49
Çoğu kulüp çıkarlarını düşünür. Finansa uygun sözleşmeler, imzalar harmanlanır toplanır değerlendirilir sonuçlandırılır. Kulüp en uygun sözleşmeyi sunar. Hoca kabul eder etmez saygı duyulur ama bu da Fatih Terim'in bağımlılığını gösteren bir olaydır. Bir daha bir Galatasaray'lı olarak bu hocayı bu kulüpte görmek istemiyorum.
byariff
24.Eylül.2013, 23:51
Denizli diyorlar allah korusun insallah boyle birsey olmaz benim adayim kesinlikle bielsa..
Ralph
24.Eylül.2013, 23:54
Denizli diyorlar allah korusun insallah boyle birsey olmaz benim adayim kesinlikle bielsa..
Bielsa ile sene başı bizimkiler de konuşmuştu, Türkiye'ye gelmek istemediğini söylemişti. Ancak tabi ki futbolda para konuşur.
Sirius Black
24.Eylül.2013, 23:54
Öncelikle hocanın bir tercih yapması gerekiyordu ve 2 yıllık sözleşmeyi reddedişi bu tercihini açıklayan bir şeydi.
Ancak bu kulübün efsanesi durumuna gelmiş Fatih Terim yaka paça gönderilecek bir adam değildir. Her daim "kurumsallıktan" dem vuran yönetim adeta çırağını kovan mahalle bakkalı gibi davranmıştır.
En mantıklı teknik direktör adayım ise Marcelo Bielsa. Umarım yönetim bu konuda bari doğru seçimi yapar.
Gncl1905
25.Eylül.2013, 00:02
Mancini'nin kariyerini pek beğenmedim. Adam M. City ile bile bir şey yapamazken bizle kim bilir ne olur.
Türk olacaksa Şenol Güneş olsun. FT'den sonra en beğendiğim kendini kanıtlamış teknik direktör. Gelir/gelmez bilemem tabi. Yabancı olacaksa Mancini dışında birini bulsunlar. Ne olacaksa da hayırlısı olsun. Açıkçası bu seneden umudu kestim zaten. Avrupa'yı geçtim FT varken ligdeki şampiyonluk şansımızı bayağı yüksek görürken şimdi favori bile olduğumuzu düşünmüyorum.
C h A o S
25.Eylül.2013, 00:08
Hayırlısı olsun.İnsan bu durumda aslolan Galatasaray deyip önüne bakmak istiyor.Ancak hem Aysal hem Fatih hoca bu gelişen olaylarda hatalı.Fatih Terim candır elbet bir gün emekli olmazsa yeniden gelicektir.Anlaşmazlıkların ve belli bir ego savaşının olduğu ortamda Fatih hocanın gitmesini her ne kadar yadırgasamda doğru buluyorum.Her gün kalıcak mı gidicek mi diye beklemektense inceldiği yerden kopması daha iyi.
perpetua
25.Eylül.2013, 00:09
İsim önerin var mı Ömer abi
Oyunculari kafasindaki projeye ikna kabiliyeti Fatih Terim'den daha yuksek birisi.
uAburak89
25.Eylül.2013, 00:11
Oyunculari kafasindaki projeye ikna kabiliyeti Fatih Terim'den daha yuksek birisi.
Şu anda boşta olan veya tazminatını ödeyerek getirebilecekleri böyle biri var mı peki ?
sui generis
25.Eylül.2013, 00:13
Yılmaz Vural gelsin büyük takım çalıştırsın, bakalım neler yapabilecek.
C h A o S
25.Eylül.2013, 00:17
Yalnız bu Aysal'da çok garip adam.Yapısı diğer gelmiş geçmiş tüm başkanlardan farklıdır heralde.Mehmet Demirkol'un sürekli dediği gibi "batılı ülkeler için bile fazla batılı".
Başkası olsa yine sezon sonuna kadar devam ederdi.Bu riski nasıl göze aldı enteresan.Kendide biliyordur kendi sonuna zemin hazırladı.Şu anda onun için tek şans var.Bu sezon ya ŞL'de(yada Avrupa ligi'nde)başarı yada ligde şampiyonluk.İkisinden biri olmazsa sezon sonu sanada bay bay Aysal.
Oran vermek gerekirse bence %70 Aysal'ın tavrı ve açıklamaları,%30'da Terim'in inatçılığı istifayı getirdi.
Birde Fatih hoca milli takım ile umarım sözleşme uzatır.Ben onu futbolun içinde devamlı görmek istiyorum.Her ne kadar bizi üzsede onun sevineceği her an ben daha fazla sevinirim.
davidvilla
25.Eylül.2013, 00:23
Adam gibi sportif direktor gelsin madem profesyonellik!
nannar
25.Eylül.2013, 00:28
Sir Alex Ferguso gelecek...
C h A o S
25.Eylül.2013, 00:29
Alayınız bir yana sen bir yana.Taraftarda Florya'dan hocanın evine 100-150 araçlık konvoyla gidiyormuş.
http://i.imgur.com/7XZlbJT.jpg
zeck17
25.Eylül.2013, 00:30
http://img.diyadinnet.com/2012/05/galatasarayin-sampiyonluk-kutlamasi_5.jpg
http://www.gebze.tv/thumb/fatih-terim-the-grande-galatasaray-2012-2013.jpg
http://www.sporx.com/img/3/2013/20130313-003551_schalke_gs-5_2076913-1367324344.jpg
http://www.webaslan.com/img/5/2013/terim_5678789567.jpg
http://img.haberler.com/galeri/63/uefa-dan-galatasaray-surprizi_62784_b.jpg
http://www.turkish-football.com/admin/mainnewsimg/alexterim.jpg
http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/00003151374.jpg
http://82.222.152.134/imgsdisk/2013/04/16/160420132336171849131.jpg
http://www.gebze.tv/thumb/fatih-terim-in-umut-un-golune-sevinci.jpg
http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/05-05-terim.jpg
http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/08/fatihhoca.jpg
http://i3.medyaspor.com/news/large/2013/08/terim-siradaki-hedefini-soyledi-11152.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BU8t1nSCYAAyfLG.jpg
http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/16-01-aysal-terim.jpg
http://www.fotospor.com/images/userfiles/gs12.jpg
http://www.turkiyesporgazetesi.com/wp-content/uploads/2013/08/Fatih-Terim-Emirates-Kupas%C4%B1-Resim-e1375752932634.jpg
http://www.cukurovaexpres.com/images/haberler/fatih_terimin_almadigi_kupa_kalmadi_h7163.jpg
http://www2.sporx.com/img/2012/05/13/terim.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-waAzQP5RRqo/UX29L_sfpmI/AAAAAAAAAIs/LnS7NFJ6_L0/s640/uefa+kupas%C4%B1+terim.jpg
Galatasaray Ruhudur Fatih Terim
perpetua
25.Eylül.2013, 00:36
Şu anda boşta olan veya tazminatını ödeyerek getirebilecekleri böyle biri var mı peki ?
Kafalarinda birisi olmasa, bu hamleyi simdi yapmazlardi.
En azindan simdiye kadar Unal Aysal'in verdigi izlenim bu sekilde. Once hareket edip sonra dusunen degil, once dusunen sonra hareket eden birisi oldugu icin.
uAburak89
25.Eylül.2013, 00:38
Kafalarinda birisi olmasa, bu hamleyi simdi yapmazlardi.
En azindan simdiye kadar Unal Aysal'in verdigi izlenim bu sekilde. Once hareket edip sonra dusunen degil, once dusunen sonra hareket eden birisi oldugu icin.
Yok abi ben senin fikrini merak ettim. Şu anda en çok öne çıkan isim Mancini mesela, o uygun mu sana göre ?
Ünal Aysal'ın planını yaptığı belli zaten. Bugün 24 veya 48 saat derken, yeni hocayı 1-2 güne açıklarız demek istediği belliydi.
Nocna Mora
25.Eylül.2013, 00:41
Merakla bekliyorum yeni teknik direktörü.
byariff
25.Eylül.2013, 00:44
Kadir Çetinçalı: Jupp Heynkes zor. Dick Advocaat ismi konuşuluyor.
sarianet
25.Eylül.2013, 00:47
ister misiniz aykut kocamanla anlaşsınlar
uAburak89
25.Eylül.2013, 00:49
Yılmaz Vural, Aykut Kocaman gibi hocaların Şampiyonlar Liginde mücadele eden bir takımda ne işi var?
Cengo
25.Eylül.2013, 00:52
ister misiniz aykut kocamanla anlaşsınlar
Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'da çalışmaz Aykut Hoca. Galatasaray yönetimi de asla düşünmez. Böyle bir ihtimal yok.
Fearless Coward
25.Eylül.2013, 00:54
Yeni hoca yabancı olacaktır Ünal Aysal'a olan sempatim ne kadar yok olsa da o adam çok akıllı birisi taraftarla karşı karşıya gelmeyi göze aldığına göre sağlam bir isimle anlaşıldı bence ama yine de isterse Mourinho gelsin yine de bir Terim'in yerini tutamaz.
IcedEarth
25.Eylül.2013, 00:55
Yaşayan en büyük Türk gitti. Belki doğru, belki yanlış bilmiyorum. Ama şu durumda kimse hatasız değil.
Ünal Aysal'a bugüne kadar güvendik. Hep bir bildiği vardır diye baktık. Şu aşamadan sonra ne kadar kabul etmek istemesek de Fatih Hoca takımın başında yok. Ünal Aysal ise başkanlığa devam ediyor. Ona güvenmek zorundayız.
Yeni hoca olarak ise ben Eric Gerets'ten yanayım. Hatta Fatih Hoca gelmeden önce de ilk adayım Gerets'ti. Fatih Hoca'nın korkusuz kaos futbolunu devam ettirebilecek bir isim. Sistem mistem hikaye, bu ülkede sistem hocaları iş yapamıyor. O yüzden mevcut şartlarda gelebilecek en iyi isim bence Eric Gerets'tir.
Son olarak başarı dolu iki yıl için teşekkürler Fatih Hocam. Keşke böyle gitmeseydin, keşke 1 numaralı kupayı kaldırdığın bir yılın ardından emekli olarak ayrılsaydın Galatasaray'dan.
C h A o S
25.Eylül.2013, 01:07
Taraftar her ne kadar üzgün ve kızgın olsada sağduyulu olmalı.Devam eden bir Avrupa ve lig serüveni var.Rize maçında umarım sadece pankartlarla protesto olur.Diğer türlüsü oyuncularıda etkiler.Hoca Rize maçına kadar açıklansa bile o maç muhtemelen tribünde olur.Umarım Fatih hoca giderken son toplantısında takımı gazlayıpta gider.O bile yeter oyunculara:)
Mancini'ye herkes olumsuz baksada ben gelmesini isterim.Neden olumsuz bakılıyor merak ettim.Kariyerini pek bilmediğim için şimdi vikiden okudum.İlginç bir ayrıntıya rastladım.
"Roberto Mancini teknik adamlık kariyerine ise Fiorentina'da başladı. Mancini görevi 2001 senesinin Şubat ayında Fatih Terim'den almıştı.Terim genç teknik adama İtalya Kupası'nda finalist bir takım devretmişti. Mancini de, Parma'yla oynanan iki ayaklı final sonrasında Fiorentina'ya kupa zaferi yaşattı. "
İnter ve City ilede lig şampiyonluğu yaşamış.Ben teknik direktörün saha kenarında duruşunada dikkat ederim.Mancini'de tip ve karizmada var.Avrupa'da tanınan biri.Oyuncu getirmektede zorlanmaz.Tanıdığı bildiği iyi adamlarıda getirir diye düşünüyorum.
byariff
25.Eylül.2013, 01:10
ROK soyledi aysalin yakin adamlarindan mancini kesinlike olmucak dedi ingiliz sistemi dusunuyor galatasaray dedi martin jolda olabilir capelloda olabilir.. benim hala adayim bielsa insallah bielsa gelir..
perpetua
25.Eylül.2013, 01:21
Yok abi ben senin fikrini merak ettim. Şu anda en çok öne çıkan isim Mancini mesela, o uygun mu sana göre ?
Ünal Aysal'ın planını yaptığı belli zaten. Bugün 24 veya 48 saat derken, yeni hocayı 1-2 güne açıklarız demek istediği belliydi.
Bence gorev kapsamina bagli. Sadece A takimi teslim edecekleri kisi farkli olur, hem futbol felsefesini belirleyecek hem de A takimi calistiracak kisi farkli olur.
Kisa donem icin (sezon sonuna kadar) Hiddink olursa sasirmam. Ozellikle oyuncularin cogunu taniyor olmasi onemli bir avantaj olur.
xymnz12xnymz
25.Eylül.2013, 01:41
Galatasaray taraftarı iyi gün taraftarı diye her sosyal ortamda bağırıyor insanlar.
Bugün taraftar bunu kanıtladı , Drogba gelirken ünal başşggaannn Fatih hoca gidince karaktersiz başkan.
Yok öyle bi dünya yahu !
Ralph
25.Eylül.2013, 02:01
@tribundergi
SON DAKİKA - Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Jupp Heyckes, yardımcısı Erdal Keser.
Escochae
25.Eylül.2013, 02:11
@tribundergi
SON DAKİKA - Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Jupp Heyckes, yardımcısı Erdal Keser.
yahu bu adam futbolu bırakmadı mı ? bırakmadıysa makine gibi işleyen bayern'i neden bıraktı ki ? seviliyordu da sonuçta
KaRaBükLü KraL
25.Eylül.2013, 02:16
@tribundergi
Bence yalan haber.Emekli olan adam bize gelmez.
KaRaBükLü KraL
25.Eylül.2013, 02:18
Galatasaray taraftarı iyi gün taraftarı diye her sosyal ortamda bağırıyor insanlar.
Bugün taraftar bunu kanıtladı , Drogba gelirken ünal başşggaannn Fatih hoca gidince karaktersiz başkan.
Yok öyle bi dünya yahu !
Bunun iyi gün taraftarlığı ile ilgisi yok.Yanlışa doğru demek iyi gün taraftarlığı değil.İyi giden teknik direktörü ayrıca kulübe 16 kupa kazandıran efsane bir ismi kişisel egoları sebebiyle kovan adama tepki tabii gelecek.Şu andan sonra Ş.Ligi alsakta umrumda değil yönetim değişene kadar.
Ralph
25.Eylül.2013, 02:20
Ünal Aysal'ın geri adım atma olasılığı nedir sizce?
KaRaBükLü KraL
25.Eylül.2013, 02:22
Ünal Aysal'ın geri adım atma olasılığı nedir sizce?
İnşallah ama KAP'a bildirildi artık imkansız bence.
Fearless Coward
25.Eylül.2013, 02:33
Şu Heynckes haberlerine gülüp geçiyorum valla adam emekli oldu hala haberleri çıkıyor sezon başında da Fenerbahçe ile adı geçiyordu yahu adam emekli olmuş zirvede bırakmış bırakmayacak olsaydı Bayern'de devam ederdi zaten.Yarın ya da en geç Cuma gününe açıklanır yeni hoca bakalım kim olacak merakla bekliyorum Aysal beyin hoca transferini.
KaRaBükLü KraL
25.Eylül.2013, 02:40
Bana çok komik geliyor şu konuştuklarımız.Çok başarılı bir hoca var.Anlamsız sebeplerle gönderiyoruz sonra şu gelsin bu gelsin.Ünal bey getirebiliyorsa F.Terim'le yeniden imzalasın F.Terim'i getirsin.Galatasaray'daki tek huzursuzluk F.Terim'in sözleşme kriziydi hocanın istediği gibi sözleşmeye onayı verip bütün söylentilere son vermek varken hocayı kovdu şimdi o gelsin bu gelsini konuşuyoruz.Ne diyelim yönetim sağolsun.
sarianet
25.Eylül.2013, 02:53
fatih terimle ünal aysalın ego çatışması geçen seneden beri gündemde geçen sene başarı gelmese bence yılsonu gönderilirdi şl başarısı hocayı takımda tuttu
Kaka Leite
25.Eylül.2013, 05:57
Bu ayrılık böyle mi olmalıydı her şeyden önce bu konuşulmalı.
Sene sonu, sezon ortası, sezon başı farketmez ancak ortada resmen Aysal ve Terim'in görüşmeden ayrılma olayı var..
Aysal kupalar gelirken yanında hocanın yüzüne gülmeyi biliyordu demek ki arkasından durum böyle değilmiş.
Gayet iyi giden ve 2 senelik bir emeği olan hocayı kendisiyle görüşmeden bu şekilde göndermek bir ihanettir. Terim ne yapmış da bu kadar boyut kazandı bu iş ?
Yerine gelecek olan isim muhtemelen hazırdır, 1-2 güne kalmaz açıklanır hatta yarın bile açıklanabileceğini düşünüyorum konuyu dağıtmak için. Bu kadar emek ve çaba bu kadar basit silinmemeliydi..
Mancini - Matteo ya da bir başkası kim gelirse gelsin gözler o kulübede arayacak Terim'i bu çok net.
Bordo61Mavi
25.Eylül.2013, 06:07
Aslinda Senol Gunes gelse iyi tercih olur.
4-2-3-1 oynatiyordu bize. Galatasarayada en uygun taktik bu gibi gozukuyor.
Tabi gelir gelmez orasi ayri mesele
byariff
25.Eylül.2013, 08:49
hocanin gozler dolmus...
http://turkfutbol.com/images/news/w_terimm_2.jpg
urwrdskkn
25.Eylül.2013, 09:39
hocanin gozler dolmus...
http://turkfutbol.com/images/news/w_terimm_2.jpg
gözyaşlarına kurban olayım hocam senin
Universal
25.Eylül.2013, 09:39
Daha sezonun başında gelecek her yabancı kariyer için değil para ve istanbul boğazı için gelir. Avrupa'dan elenene kadar oynatır, sonra bavulunu toplar gider.
uAburak89
25.Eylül.2013, 11:22
"Galatasaray yerde kalmaz ona göre, ayaktadır hep.."
Bu Böyle Yarım Kalmayacak
urwrdskkn
25.Eylül.2013, 11:46
"Galatasaray yerde kalmaz ona göre, ayaktadır hep.."
Bu Böyle Yarım Kalmayacak
Yine Buluşacağız Fatih Hoca
SAİT71
25.Eylül.2013, 12:25
Ünal Aysal bana göre tek kalmak istiyor. Karşı çıkan kimse olmasın herkes bana uysun istiyor. İlk geldiğinde Terim'in kendi prensiplerine göre bir hoca olmadığını biliyordu. (Duygusal bir hoca değil, daha profesyonel olan bir hoca) Ancak tabir-i caizse o bataklıktan yine Terim'in kurtaracağını da bliyordu. İlk iki yıl Galatasaray düzlüğe çıktı. Geçen sene ondan önce ligi şampiyon bitirdi. Süper Kupa'yı aldı, ŞL'de Çeyrek final oynadı. Yani Terim Aysal'a göre, ona verilen görevi yapmış ve miyadı dolmuştu. Bu sezon milli takım sadece bahane oldu. Galatasaray ligi 3. bitirse bile kimse bir şey dememeli. 3. senesinde 2 kez ligi şampiyon tamamlayan süper kupalar kazanan, avrupada başarılı olan ve bir enkazı toplamış bir Terim vardı. İster beğenin ister beğenmeyin ama Terim bu takımın ruhunu okuyan birisiydi. Galatasaray bana göre 10. hafta itibariyle açılır. Genelde de öyle oluyor. En kötü devre arasına kadar Terimle devam edilmeliydi. Çünkü derbide alınan 3 puan bile takımı toplarlamıştı ki Terim'in gitmesi yerli yabancı bir çok oyuncuyu etkileyecektir. 3. sezonda 2 kez şampiyon olduktan sonra 1 sezon olamaması çok mu başarısızlık (lig daha yeni başlamış üstelik)...
Ünal Aysal kendi fikirlerine uymayanları yönetimden çıkarmıştı. Fatih Terim'i isteyen adamlardı hep onlar. Bence bu yaptığı ile dediğim gibi tek güç olmak istiyor. Bi nevi Aziz Yıldırım politikası ancak onun kadar kimse olamaz tabi. Candan Erçetin falan nedir yahu?
Hoca floryada antrenmanda deniyordu. Eğer öyleyse hoca idmana telefonla mı çıkması lazım? Ya da sen hocanın hangi saatlerde idman yaptırdığını bilmiyor musun? Gerçekten Terim'e haksızlık yapıldı. Çok kötü oldu...
http://www.skorerhaber.com/hresim/img/20130925__5092126727.jpg
erdem344
25.Eylül.2013, 12:55
eboue ile sınayder kavga etmiş antremanda
ReaList
25.Eylül.2013, 12:57
Bu habere çok sevindiğimi belirtmek isterim, Zira bitmiş tükenmiş bir Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş üçlüsünün hala toparlanmaya çalıştığı bir dönemde bu şartları en iyi şekilde (şuana kadar kullanmış) daha 3-4 sene daha rahatlıkla kullanabilecek bir hoca artık yok. Galatasaray'ın 3 Temmuzdan sonra fark yapabileceği 6-7 senelik periyot bana göre dün bitmiş oldu. Yarın hangi hoca gelirse gelsin alınacak en ufak kötü sonuçlarda taraftar-yönetim-futbolcu üçgeninde sağlam karşı karşıya gelmeler yaşanacak. Başarının en büyük anahtarı, sıkı bir birlik ve bütünlüktür. Artık bu yok, Galatasaray tarihinin en büyük hatalarından biriydi, etkilerini zamanla görecez.
Redrum
25.Eylül.2013, 13:13
Çok sevdiğin birini kaybetmek gibi. Dün akşamdan beri aklımdan çıkmıyor.
" Olmasaydı sonumuz böyle "
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/418/terim600_UPPME.jpg
uAburak89
25.Eylül.2013, 13:18
Fatih Terim benden önce ölmesin, dünden beri en büyük dileğim bu.
uAburak89
25.Eylül.2013, 13:30
Eboue ile Sneijder tartışma/kavga ne derseniz deyin olabilir, ilk değil son da olmaz. Fatih Terim varken Melo & Riera olayı da oldu sonuçta.
Hasan Şaş, Ümit Davala, Scott Piri, Taffarel, Şükrü Hanedar, hatta masör Uğur Durul dahil olmak üzere görevlerini bırakıyorlarmış. Kaosa gidiyoruz diyorduk, şu anda dip noktasında kulüp resmen. Sen soktun duruma, çıkarmak da senin görevin Ünal Aysal. 3 gün sonra maç var, ne olacak bakalım.
urwrdskkn
25.Eylül.2013, 13:32
http://www.skorerhaber.com/hresim/img/20130925__5092126727.jpg
Bu Resim Nedir Ya Resmen Dalga Geçmektir Herkes Şok Terim Dönemi Bitti Diye Başlık Atıyorlar Fanatik Gazetesinin Başlık Sayfasını Süslediği Şeye Bakın İğrençlik Takımı Adeta Aşağılamak
Hasan Şaş ve Ümit Davala değil de bir Scott Piri bir Taffarel giderse işimiz iş.
urwrdskkn
25.Eylül.2013, 13:40
Hasan Şaş ve Ümit Davala değil de bir Scott Piri bir Taffarel giderse işimiz iş.
Scott Piri Gibi Tafi Gibi Birisi Gelmez.
Bence olayın ilk patlak verdiği yer Sneijder ve Orduspor maçından sonra Fatih hocanın yaptığı açıklamadır.
europeanconquer
25.Eylül.2013, 14:07
Ünal Aysal gibileri çok ama Fatih Terim eşsiz bir futbol adamı,eşsiz bir Galatasaraylı.
Allah kerim,Fatih Terim.
Edit:
Seni üzenleri Allah'ta üzsün İmparator.
Ralph
25.Eylül.2013, 14:33
Rasim Ozan Fatih Terim için Adana Genelevinin çaycısı muamelesi yaparsan GS Başkanına gönderilirsin demiş.
byariff
25.Eylül.2013, 14:34
Yıldırım Demirören: Ünal Aysal bize 'İsterseniz Ocak ayında Terim'le yollarımızı ayırırız' dedi
byby unal aysal kendi ayagina kursunu SIKTIN.
Demirören: Fatih Terim ile sözleşme imzalamadık. Bu sabah hocamızı yine aradım, kendisi Mayıs'tan önce sözleşme imzalamak istemiyor.
zarateray
25.Eylül.2013, 14:35
ROK tam bir neyse konusmuycam yoksa banlanırım
byariff
25.Eylül.2013, 14:45
Yıldırım Demirören: Ben kimi ararsam telefonumu açar, açmazsa da hatayı kendimde ararım.
Yıldırım Demirören: Fatih Terim benim elemanım değil kader birliği yaptığım hocamdır
yardiriyor demiroren gs yonetimine
Ralph
25.Eylül.2013, 14:50
Rasim ozan ünal aysala yalakalık yapacağım diye iyice pisleşmeye başladı.
byariff
25.Eylül.2013, 14:52
https://pbs.twimg.com/media/BVALyOECEAAVIsm.jpg
Suicider
25.Eylül.2013, 14:56
Başkan bizi şu tüpçünün ağzına düşürdün ya yazıklar olsun ne diyeyim.
Fearless Coward
25.Eylül.2013, 15:04
Ah Fatih hocam ahhh sanki bir rüya gibi dün olanlar hiç aklım almıyor yaktılar bizi 3 gün sonra maç var ondan sonra ŞL'si var bunun bakalım Aysal bey ne yapacak ?
Gncl1905
25.Eylül.2013, 15:05
Yıldırım Demirören'e mi inanıyorsunuz şimdi? Ben de kızgınım başkana FT'yi gönderdiği için ama YD lafları için de başkanı eleştirmeyin.
24kobebryant
25.Eylül.2013, 15:06
Ünal Aysal , taraftarı karşısına alarak çok büyük bir hata yapmıştır.Kendisi yıllardır yurt dışında yaşadığı için olaylara sadece mantığıyla yaklaşan bir isim.Ama biz büyük Galatasaray taraftarı olarak hocamızın , hele böyle aşağılık bir şekilde takımdan gönderilmesini kolay hazmedemeyiz.Hazmetmeyeceğiz de.Ünal Aysal , kendi ipinin kuyusunu kazmıştır.Yakın zamanda o da klüpten ayrılacaktır.Bunu Galatasaray'ın içindeki irlandalılar yapıyor.İyi gitmemizi istemeyen.Yazıklar olsun.
byariff
25.Eylül.2013, 15:16
sozlesmeye gore hoca taaa 8. ayda imza atmis hatayi birazda hocada arayin.
europeanconquer
25.Eylül.2013, 15:43
sozlesmeye gore hoca taaa 8. ayda imza atmis hatayi birazda hocada arayin.
Abi sen iyice uçmuşsun.Fatih Terim Milli Takım'ın başına ne zaman geçti ?
zeck17
25.Eylül.2013, 15:49
Yıldırım Demirören'den bile ayar yiyecek durumdayız ali dürüst ü başkan olarak görmek isterim teknik direktör de gelmesin zaten şampiyon olamayız açık
Bruma'nın yerine koyun baba dediği adam gidiyor
Selçuk'un yerine koyun kariyerinin en üst noktasına ulaştı
Semih'i düşünün futbolculuğu bırakacakken şampiyonlar liginde ilk 11 oynuyor adam
Muslerayı düşünün hep potansiyelli bir kaleciyken taffarel ve fatih hocayla bu potansiyeli sahaya koydu
Eboue ağlamış bu olaydan sonra büyük ihtimalle melo içinde aynısı geçerlidir
Hadi kurumsallaşma filan tamam hoş bir şey ama galatasaray bir his ve ruhun kulübüdür sen bu ruhu sahaya en iyi yansıtan hocayı milli takıma gitmesi için izin veriyorsan bu günleri göremiyorsan suç sen de hadi telefonu açmadı diyelim adamın belli ki morali bozuk kendinde ara suçu biraz bu adam sneijderi en başından beri istemedi yanındaki süs rolündeki adamları dinleyeceğine hocanı dinlesene 40 yılını bu takıma vermiş en başarılı en fazla kupa alan teknik direktör hadi maddi şeyleri geçtim bu adamın manevi değeri o kadar büyük ki 25 milyonun babası bu adam şu anda genç nüfusun çoğunun galatasaraylı olmasının sebebi imparatordur güvendir fatih terim umuttur bu maçı bu takım alır demektir sezon başlamadan şampiyon olacağını kestirmektir ruhtur ruhtur
europeanconquer
25.Eylül.2013, 16:35
Bu satırları sevgili hocam Sn. Fatih Terim e beraber geçirdiğmiz 2 inanılmaz seneden dolayı teşekkür etmek için yazıyorum.kendisi Galatasarayın kapılarını bana açtı ve hep benim yanımda oldu.Hasan şaş ve Ümit davalayla beraber bizim takım olarak büyümemizi sağladı ve engin futbol bilgisinden çok şeyler öğrendik. Anılar,kazanılan şampiyonluklar,süper kupalar,şampiyonlar ligindeki geçen seneki başarımız aklımdan hiç çıkmayacak. Şunu belirtmek isterimki şanlı formamıza 4. Yıldızı takmak için Sn Fatih Terim içinde mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.Size herzaman minnettarım hocam.
Felipe Melo
http://instagram.com/p/erucGRSsKE/
Dave S Mustaine
25.Eylül.2013, 16:49
Dave S Mustaine
Boşuna Demirören deme silah mı dayadı kafasına Terim'in, Ünal Aysal de bence bu kadar diretmesinin sebebini cok ediyorum..
Terim sadık bir hoca boşa diretti..
Bu arada YD'yi suçlamıyorum ancak adam nereye elini atsa kurutuyor anasını satıyım.
bundan bahsediyordum.
zeck17
25.Eylül.2013, 16:52
Ego
Galatasaray'da Fatih Terim, "Galatasaray değerleri" gerekçesiyle görevinden alındı. Bunun altında yatan gerçekleri geçmişten bugüne gelerek irdelemek gerek...
Ünal Aysal, Fatih Terim’e telefon etmiş, hoca telefonu açmamış ve olaylar gelişmiş... Başkanlık makamına saygısızlık varmış ve “Galatasaray değerleri” gerekçesiyle Fatih Terim görevden alınmış. Sizce Galatasaray tarihine geçecek ve unutulmayacak büyüklükteki bir kararın gerekçesi gerçekten bu olabilir mi? Cidden sebep telefon edince ulaşamamak mı?
Fikrimce liseli ergen aşıkların ayrılmasını andıran bu bahanenin arkasında devasa bir birikmişlik yatıyor ve yine kendi fikrimce bu birikmişliğin sorumlusu da başta sayın başkan Ünal Aysal’dır. Neden?
Her şeye bugünden bakmak çok daha kolay belki ama gerçekleri görebilmek için filmi yaklaşık 2.5 sene önceye almakta fayda var.
Beş başlı yönetimle savaşmak
O günleri şöyle bir hatırlayın. Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren bir Galatasaray, başkanından takımına dağılmış, derbeder olmuş bir kulüp… Galatasaray başkanlığına talip olan Ünal Aysal’ın da ilk toplantısından bu yana sloganı belli: “Başarı, başarı, başarı…” Galatasaray tarihinin bence bu en zorlu görevine getirilen Fatih Terim’e o dönem bırakın yönetim, taraftar nezdinde kredi açan kişi sayısı o kadar fazla değildi. Takımı bırakacağını söyleyeninden tutun, 2.Fatih Terim dönemine dem vurana kadar ortada büyük bir tepki de vardı. Aynı şekilde başkan Ünal Aysal bugün olduğu kadar güçlü bir tek figür değildi. Tam tersine Galatasaray kongresinde birbiriyle anlaşamayan ne kadar blok varsa onların temsilcilerine yönetimde önemli görevler vermiş, birbiriyle çalışması neredeyse imkansız beş başlı bir Hydra yaratmıştı.
İşte Fatih Terim’e bugün bu kadar saygı duyuyorsam Galatasaray tarihinin en vasat kadrolarından birini dönüştürüp neredeyse yüzde 100 isabetle işler yaparak şampiyonluğa taşıması kadar bu beş başlı yaratıkla savaşıp bir yandan da Galatasaray politikacılığı yapmasıdır. Tam da bu yüzden Fatih Terim’in aldığı o ilk şampiyonluğun anlamı çok daha büyüktür ve Terim’e özeldir. Bugün “Egosu çok yüksek” klişesiyle eleştirilen Terim, normal bir teknik adamın asla çalışmayacağı, Grima Solucandil edasıyla başkana durmadan “Daha iyisiyle çalışabiliriz” suflesini veren hatta işi abartıp Bilic’e Fatih Terim’in arkasından teklif götüren yakın çalışma arkadaşlarına rağmen bu saçma sapan koşullarda sadece Galatasaraylı olduğu için her şeyi göze alıp mücadelesini sürdürmüştür. Bugün daha güçlü bir konumda bulunan Galatasaray’ın ilk şartı olan başarı öyle çok kolay gelmedi. Bu yüzden Fatih hocayla ilgili A deyince “Egosu yüksek” diyenlerin önce oturup bunları bir düşünmesi gerekiyor.
Kurumsallıkta zirve…
Ha, sanmayın ki Fatih Terim ikinci senesinden itibaren rahat çalıştı. Aksine, bu kadar zorlu bir şampiyonluğun ardından hocanın eli güçlenecek sanırken sanki beklentilerin altında kalmış gibi muamele gören bir Terim vardı. Sanırım futbol tarihinde bir ilktir. En basitinden Assaidi transferini hatırlayalım. Hocanın da istediği Assaidi ile kulüp adına görüşme yapan heyet yıllık 1.4 milyon avroya anlaşmışken başkanın danışmanı Bülent Tulun’un gidip Assaidi’ye daha fazla para teklif ettiği günleri unutmadık. Ya da kulübün resmi internet sitesinden Fatih Terim’e haber dahi vermeden hocanın adını kullanarak Tulun’un transferde yetkili olduğu açıklaması yaptığı günleri…
Galatasaray’da transferler bu saçmalıklara rağmen ya da saçmalıklarlar sebebiyle yapılıyor. Çok değil, bu senenin Ocak ayını hatırlayın. Fatih Terim’in kendi beyanatıyla transfer istediği iki tane bölge vardı: Sol bek ve yaratıcı özellikleri olan bir kanat. Transfer dönemi boyunca görüşme yapılan iki isim ise yine danışman yönlendirmesi ve önderliğinde Wesley Sneijder ve Aurelien Chedjou’ydu. Didier Drogba piyangosu hocanın da rızasıyla gelmiş olabilir ancak toplamda ortaya çıkan tablo belli: Sol bek ve kanat oyuncusu lazımdı, 1 ay sonunda imza bedelleri ve bonservisler dahil 15 milyon avro harcanıp bir 10 numara ile santrfor alınmıştı. Peki egosu yüksek denilen hoca ne yaptı? Fiziksel olarak iyi durumda olmayan Sneijder ile Drogba için sistemini de komple revize ederek Şampiyonlar Ligi’nde Schalke turunu alıp ligde de şampiyon oldu. Bunları ya çabuk unutuyoruz ya da genlerimiz gereği başarları padişahlara mal etmeye alışkınız. Bu zaferleri alan padişah değil, komutandı, zaman zaman padişaha rağmen bunlar yapıldı.
Peki bunun sonucu olarak ne oldu? Fatih Terim’le başkan Ünal Aysal arasında köprü olan isimler yönetimden çıkarıldı ve tamamen Aysal’ın tek adamlığına biat edecek, inisiyatif alma şansı olmayan bir yönetim modeli getirildi. Bu bir…
Milli mesele…
Bunlar dün olandı, şimdi bugüne gelelim. Mevzunun Milli Takım meselesiyle başladığını ve bugüne geldiğini hepimiz biliyoruz. Yönetimin Rasim Ozan Kütahyalı ve diğerleri başta olmak üzere başlattığı operasyon bir yana, birçok Galatasaraylının hocaya kırgın olmasının başlıca sebebi de zaten “Demirören’le anlaşmış” olması. Fakat burada da gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Bir kere Milli Takım adına Fatih hocaya giden Yıldırım Demirören değil, doğrudan Başbakan… Ve katılın veya katılmayın, Fatih Terim için Milli Takım kutsal bir yer, görev yapması istenirse de gidecek türde bir adam. Başbakan’ın özel olarak hocayı arayıp bunu da hiçbir şekilde saklamayışı, bakanların doğrudan açıklamalarıyla bunu işaret etmeleri de tabloyu ortaya koyuyor. Bir acil eylem planı olarak Terim, Milli Takım’ın başına getirildi ve hocanın hayata ve milli takıma bakış açısı da bu kabulü gerektirdi. Bunu bir kenara yazalım.
Peki bu şartlarda yönetimin duruşu ne olabilirdi?
1- Fatih Terim’e iki takımla aynı anda çalışamayacağını iletip başka bir hocayı göreve getirmek.
2- Fatih Terim’le her şartta devam edip hocayla sezon sonuna kadar yeni bir sözleşme yapmak.
Peki Fatih hocayla başkan arasında köprü kuran öğelerin tamamından arındırılmış yönetim ne yaptı? İkincisini mi? Hayır hiçbirini… Zaten sorun da o, kamuoyunu tamamen manipule edip Fatih Terim’in altını oyarak, taraftar nezdinde itibarsızlaştırmaya çalışarak bu operasyonu gerçekleştirmek ve bunun benim nazarımda affı yok.
Galatasaray yönetimi kamuoyuna Milli Takım için dört maçlığına izin verdiğini ilk günden açıklamış durumda. Bunun dışında Fatih Terim’le çalışmaya devam etmek adına yapılabilecek tek şey vardı: Fatih hocayla konuşup yeni bir sözleşme yapmak veya Terim’le sözlü olarak bu yıldan ötesi üzerine de planlar yaptığınızı, uygun bir vakitte bunun resmiyete döküleceğini hocayla da anlaşarak ifade etmek…
Bu noktada yapılan neydi? Resmi internet sitesinden ve resmi hesaplardan Fatih Terim’le 2 yıllık sözleşme yapılma kararı alındığını deklare etmek… Kağıt üstünde belki iyi gözüküyor ama sorun şu: Fatih Terim’le sözleşme yapılmak istenirken bundan Fatih Terim’in haberi yok! Bunun masumane bir tavır olduğunu söylemek fazlasıyla naif bir yaklaşım. Bunun sözlükte tek bir karşılığı var, o da Fatih Terim’i kamuoyu nezdinde “Bakın biz sözleşme yapacaktık ama kendisi kabul etmedi” noktasına çekmek, onu güçsüz düşürmek… Takdir edersiniz ki Fatih Terim bu hamlelerin ne niyetle yapıldığını hepimizden iyi bilecek tecrübeye sahip… “Birileri rahat etsin diye sözleşme imzalayacak değilim, Galatasaray kulübü beni kovmadığı sürece buradayım“ demenin de bir anlamı vardı.
1+3 yıl imza attı meselesini ise Yıldırım Demirören açıklık getirdi. Hoş, Yıldırım Demirören gibi bir isimden "Galatasaray başkanı gazete haberine göre mi hocasını gönderiyor?" ayarını yemek bile Galatasaray adına düşünen durumun ne acı olduğunu gösteriyor.
Her şeyin önemini yitirdiği an
Bu kadar yazdık, çizdik, bir şeyler söyledik ama her şeyi bir kenara bırakıp odadaki fili de unutmayalım. Galatasaray, 40 yıllık bir Galatasaraylıyı, hayatta olan en büyük Galatasaray figürünü “Galatasaray değerleri gereğince”, “başkanlık makamına saygısızlık” gerekçesiyle görevden almıştır, tek taraflı olarak bu kararı alarak pratikte kovmuştur. Bunu da Fatih Terim’e haber vermeden, doğrudan medyaya açıklayarak haberi Buse Terim’in kendisini aradığı telefon konuşmasında öğrenmesine sebebiyet vermiştir. Belki hoca bunu sözleşme teklifini her şeye rağmen kabul etmediği andan itibaren biliyordu ya da bekliyordu. Bu ayrı bir şeydir ancak Fatih Terim gibi bir figürü görevden alıyorken bunu onla beraber bir basın toplantısıyla söyleyemeyip idman sonunda kızından öğrenmesini sağlıyorsanız kusura bakmayın, bu magazinden öte Fatih hocaya bir küfürdür, hakarettir. Galatasaray TV, Fatih hocanın görevden alınış kararını vermeden Demirören’in “Hemen görüşmelere başlamak istiyoruz” haberini veriyorsa hele… Sadece ve sadece bu şekilcilik dahi Fatih Terim’in kovulmasından da öteye götürür bu işi.
İşte tam da bu sebeple yukarıdaki yıllara dayanan sağlıksız yapı ve anlaşmazlık için başkan Ünal Aysal’ı haksız bulmakla birlikte kendi tercihlerine saygı duyabilirdim ancak Fatih Terim’e yapılan bu –bana göre- kumpas ve gönderme şekliyle sayın Aysal’a ve icraatlarına saygı göstermek artık mümkün değil. Bir futbol kulübünde her şey transfer şovu ya da güç gösterilerinden ibaret değildir ve “Galatasaray değerleri” adı altında bu işi yapmanın benim sözlüğümdeki karşılığı da belli…
Hocaya çalışma süreci boyunca rahat bir çalışma ortamı sağlamak şöyle dursun, ilk geldiği andan beri kafasını sürekli bu güç dengeleriyle, satranç tahtasıyla meşgul edenler şu anda bir de Fatih Terim’e aleni şekilde Galatasaraylılık dersi vermeye kalkmış durumda. Her şeyin anlamsızlaştığı an işte bu ve bu uzun uzadıya yukarıda bahsettiğimiz her ama her şeyden tek başına daha mühim ve önemli. Hocayı ağlatarak Galatasaray kulübünden göndermeyi "Galatasaray değerleri" kisvesi altında göndermenin karşılığını ben burada kelimelere dökmek istemiyorum.
Bu saygı dersinden sonra kişisel kanaatimce Galatasaray’da sorun yaratan bir ego varsa bunun sahibi de açık şekilde sayın başkan Ünal Aysal olduğudur. Zamanında bir başka tarihi fiyaskoda Franck Ribery’nin elden kaçışında sorumlu ve yetkili olan danışmanının da fikirleri ışığında tarihe “Fatih Terim’e Galatasaraylılık dersi vererek kovan başkan" olarak geçeceğini umarım biliyordur.
Çok iyi yazı
Melo da sezon sonu gönderilir zaten sevmez Ünal Aysal
Bordo61Mavi
25.Eylül.2013, 16:55
Vay be Demirorende dogrulari konusabiliyormus
ForCimbom
25.Eylül.2013, 17:04
demirören ortamdan faydalanmaya çalışıyor ne kadar safsınız abi
uAburak89
25.Eylül.2013, 17:08
Çok daha hayati konularda ölü taklidi yapan TFF başkanı bulduğu intikam fırsatını değerlendirmiş hemen. Onun ne samimiyetine ne de herhangi bir sözüne inanmıyorum ama hakkını yememek lazım iyi çalışmış dersine. Yabancı mevzusunda kendisine iyi sallayan Ünal Aysal'a intikam böyle alınır demiş resmen. Demirören'in iyi niyetli olmadığı aşikar ama o bile bu kadarını hesaplayıp, düşünmemiştir. Milli Takım olayı sadece süreci hızlandırdı. Esas suç Ünal Aysal'da. Fatih Terim'e tek kızdığım, kırıldığım nokta Demirören'in TFF'si ile çalışması, evine gitmesi, yan yana poz vermesidir. TFF Başkanı başka bir şahıs olsa bu kadar tepkim olmazdı.
Ek olarak Demirören'in konuşmasında irdelenmesi gereken çok nokta var ama şu dönemde uğraşmaya değmez. Biz onun niyetini kupa verdiği zamanlardaki surat ifadesinden de anlıyorduk zaten, bugünkü konuşması onu seven kitleyi düşünmeye sevk eder belki.
--------------------------------------------------------------------------------
Felipe Melo kardeşimiz, canımız ciğerimiz. İyi ki sözleşmesini uzatmışlar. Şu anda uzak ihtimal gözüküyor ama bu sene şampiyon olup 4. yıldızı takarsak saatlerce Felipe Melo gibi gülebilirim herhalde. Şimdi sevindirdiklerimizi Mayıs'ta üzmek paha biçilemez olur.
urwrdskkn
25.Eylül.2013, 17:14
Bence olayın ilk patlak verdiği yer Sneijder ve Orduspor maçından sonra Fatih hocanın yaptığı açıklamadır.
Yanlışın Var Olayın Başlaması Abdulrahim Albayrak Ali Dürüst Ve Adnan Öztürk'ün Yönetimden Ayrılması İle Başladı
europeanconquer
25.Eylül.2013, 17:16
Bu takımın,kadronun Fatih Hoca'ya biraz vefası varsa yapacakları tek şey terlerinin son damlasına kadar savaşmaktır.Sneijder,Eboue ve Burak gibi vurdum duymaz oyunculardan bir şey beklemiyorum ancak en çok Selçuk,Hamit,Drogba ve Melo'nun bu isteği sahaya yansıtacaklarını düşünüyorum.Melo zaten her zaman yüreğiyle oynuyor ondan daha fazlasını beklemek oynadığı oyuna saygısızlık olur.
Bu arada YD'ye gelince,adam tam bir işgüzar,yapacak bir şey yok amacı başka olsa da söylediklerinin bazıları doğru.
uAburak89
25.Eylül.2013, 17:34
Farklı açıdan bakmış olaya;
http://targetstriker.blogspot.com/2013/09/thats-football.html
byariff
25.Eylül.2013, 18:59
madem demiroren olu taklidi yapiyor yalan soluyor bizim yonetimden niye yalanlama gelmedi ?
madem demiroren olu taklidi yapiyor yalan soluyor bizim yonetimden niye yalanlama gelmedi ?
http://amkspor.com/2013/09/25/aysaldan-aciklama-4-196722/
byariff
25.Eylül.2013, 19:09
valla vur birini vur otekine aysala guvenmiyorum artik bazi konularda yeni uyandigim icin aciklamayi gormedim direk buraya yazmistim
C h A o S
25.Eylül.2013, 19:41
Aysal ayağına kurşun sıktın bari gider ayak AB kuralını getirt.Hakkını yemem adam enkaz takımı şaha kaldırdı.Ancak şu anda gözüken bu ortamda maksimum 2 sene ya kalır ya kalmaz.
byariff
25.Eylül.2013, 19:43
hoca di matteo diyorlar sportif hocada m.denizli diyorlar..
caglaruzun
25.Eylül.2013, 19:47
Ben gönderildiğine sevindim açıkçası. Fatih Terim'in yeri ayrıdır eyvallah ama işlere duygusal yaklaşmamak gerekiyor. O açıdan düşünürsek Hagi'nin de yeri çok ayrı ama teknik direktörlüğü becerememişti. Terim ile Burak'ı çok benzetiyorum ben birbirlerine. Terim, gaz vererek takımdan bir şey bekliyor belli bir sistemi yok adamın. Herkes free rollerde dolanıp duruyor. Şansa başarı gelirse geliyor. Söylediklerim tamamen kendi fikrimdir. Burak'ta öyle hiç beğenmediğim bir forvet. Hiç bir golünü beceri ile attığını düşünmüyorum, hiç bir yeteneğinin olduğunu düşünmüyorum. Ama arada durduğu yeri iyi seçip golünü atabiliyor. Fırsatçılığı da yok bunu dedim diye yanlış anlamayın yani durduğu yer de şansa. 1-2 yetenek bazlı golü de oldu ancak gol kralı oldu öyle oldu böyle oldu gollerin hepsi birbirine benziyor keşke daha yetenekli daha iyi türk forvet olsaydı da onu alsaydık eldeki bu olunca mecbur sahipleniyoruz işte. İşin özü Fatih Terim gitti iyi oldu ancak gelen gideni aratmaz inşallah. Kafasını adam gibi takıma verebilecek bir hoca istiyorum ben başka bir şey değil.
SAİT71
25.Eylül.2013, 19:56
http://sozcugaleri.cubecdn.net/wp-content/uploads/2013/09/6.jpeg
byariff
25.Eylül.2013, 20:14
kaynagimdan bilgi geldi :D en geç cumartesi hoca belli olacakmis ve italyan olmucakmis..
Homer J.S
25.Eylül.2013, 20:36
Bazı yorumlar okudum. Siz buna Fatih Terim > Ünal Aysal diyorsunuz ama bu bildiğiniz Fatih Terim > Galatasaray olmuş. Bu kadar abartmayın bu işi.
http://sozcugaleri.cubecdn.net/wp-content/uploads/2013/09/6.jpeg
Gayet haklısın, kıskançlık diyemiyecem şimdi suçlamayıyım.
uAburak89
25.Eylül.2013, 21:23
Grande Terim !
ForCimbom
25.Eylül.2013, 23:23
Gayet haklısın, kıskançlık diyemiyecem şimdi suçlamayıyım.
yo, aslında direk kıskançlık bu çekememezlik. ego vs ... aysal kendine başarı yamama derdinde
SAİT71
25.Eylül.2013, 23:26
Aysal bana göre Muslera, Melo ve Burak'ı da ilk fırsatta satar.
sananes
25.Eylül.2013, 23:27
bana kalırsa hoca bellidir şu an.Sadece Aysal hemen açıklamaz,hoca gittikten sonra aradık bulduk demek için. Fazlaca sinsi(keskin) bir zekaya sahip olduğunu düşünüyorum.
Nedvedmania
26.Eylül.2013, 00:04
Aysal bana göre Muslera, Melo ve Burak'ı da ilk fırsatta satar.
+ Drogba
byariff
26.Eylül.2013, 01:06
melo ve burak konusunda evet ama drogbayi ve muslerayi kesinlikle satmaz ozellikle drogbayi... aysal ne yapar ne eder drogbayi klupe yerlestirir.. muslera belki para icin satabilir tabi..
Nedvedmania
26.Eylül.2013, 01:41
Fatih Terim yoksa Drogba'da yok. Mourinho'nun yanına gider sene sonu.
sananes
26.Eylül.2013, 17:44
Antrenör olarak gitmeyi düşünmüyorsa chelsea'ye gidemez drogba. Bana kalırsa ABD'ye gidecek devre arasında veya sezon sonu.
EndoplazmiK RetikuluM
26.Eylül.2013, 17:54
Umarım Mancini gibi yeteneksiz, vasıfsız bir teknik adam gelmez. Bu kadar şişirme başka bir antrenör yok.
Fearless Coward
26.Eylül.2013, 17:58
Di Matteo ve Mancini ön planda diyorlar ama Aysal sürpriz bir isim alacak bence tabi bu isim kim olursa olsun Terim'in yerini tutmayacak.
sananes
26.Eylül.2013, 18:19
Kulağa şu aşamada komik geliyor ama Hikmet Karaman deniyor.
Homer J.S
26.Eylül.2013, 18:38
Kulağa şu aşamada komik geliyor ama Hikmet Karaman deniyor.
Her aşamada komik bu abi. Elindeki orijinal S4'ü satıp, antenli çift hatlı 199 Tl'lik çakma s4 almak demek bu resmen (:
sananes
26.Eylül.2013, 18:46
Her aşamada komik bu abi. Elindeki orijinal S4'ü satıp, antenli çift hatlı 199 Tl'lik çakma s4 almak demek bu resmen (:
Alex>Cristian gibi olur Fatih Terim>Hikmet Karaman geçişi. Zaten Hikmet Hoca(eskiden daha çok yapardı bunu) Fatih Terim'in bir yan sanayi ürünü gibidir saha kenarında.
Fearless Coward
26.Eylül.2013, 18:49
Hikmet Karaman'ı alacağımıza Yılmaz Vural'ı alalım daha iyi. :D Aysal yerli olarak alsa alsa Şenol Güneş'i alır oda çok zor bir ihtimal diye düşünüyorum o yüzden Aysal yabancı hoca ile anlaşacaktır.
Homer J.S
26.Eylül.2013, 18:50
Alex>Cristian gibi olur Fatih Terim>Hikmet Karaman geçişi. Zaten Hikmet Hoca(eskiden daha çok yapardı bunu) Fatih Terim'in bir yan sanayi ürünü gibidir saha kenarında.
Aynı şeyi yazdım ben de işte :D Çakma Fatih Terim
urwrdskkn
26.Eylül.2013, 19:15
Juande Ramos İsmi Duydum Doğru mu
playeray
26.Eylül.2013, 19:16
Türk bir teknik adamına ihtimal vermiyorum
zeck17
26.Eylül.2013, 19:17
gazeteciliğimin taze yıllarıydı. galatasaray yönetimi, tarihin en büyük galatasaraylılarından biri, benim tanıdıklarım içinde birincisi gündüz kılıç'ı kovdu. karar ittifakla alındı.
sonra..
baba gündüz'ü kovanlar, kulüpten arkalarından teneke çalınarak yollandılar.
gündüz kılıç, hasnun galip'e omuzlar üzerinde döndü..
üç
yıldızın üzerindeki satırları kesip saklayın. özellikle de ünal aysal ve emir kulları mutlak yapsınlar. bir gün çıkarıp bakacaklar.
"gündüz kılıç" deyin, bugün 7 yaşında bir galatasaraylıya, bilir...
duymuştur, okumuştur. "peki onu kovanlar kimlerdi?" diye sorun, en yağız galatasaray muhabiri ve yorumcusuna... üyeleri geçin... "başkan kimdi, o sırada" deyin. bakın bakalım bir, tek bir kişi hatırlar mı?
ünal aysal ve onun "ittifakla" karar veren emir kullarını yarın hatırlayacak tek kişi olmayacaktır.
fatih terim ise, tarihe çoktan geçmiştir bile. hem türk, hem galatasaray, hem de dünya tarihine.
tarih kimi yazacağını iyi bilir.
levent tüzemen ntv'de tokat gibi konuştu, anlayanlara..
ntv sunucusu "ittifakla alınan karar" deyince, levent sözünü kesti. "olağanüstü kongre, bu karar ittifakla alınsın diye yapılmıştı zaten."
tezgah o zaman kurulmuştu yani. eski yönetim kurulu olsa, aysal, geçin "ittifak"ı, "ekseriyetle" bile çıkaramazdı o kararı..
olağanüstü kongre, fatih terim'i camia baskısı ile kerhen takımın başına getiren, arka arkaya gelen lig ve kupa şampiyonlukları yüzünden atma fırsatı da bulamayan aysal amacına ulaşsın diye yapıldı.
şimdi herkesin birbirine söylediği bir şey var. "aysal gibi başarılı bir iş adamı, hem de tam dere geçilirken, b planı olmadan at değiştirmez. aysal, terim'in yerine getireceği ile anlaşmasını yapmıştır bile.. ama işin önceden tezgahlandığı izlenimini vermemek için, bir süre oyalanacaktır."
bir yanılgısı var, böyle düşünenlerin...
fatih terim'in kendisi b planıydı aysal'ın..
başkan olurken kafasında çok başka bir isim vardı. terim'i "ilk fırsatta harcama kararı" ile işin başına ve "kerhen" oturttu.
ilk eylemi, bülent tulun'u sağ kolu ilan etmek oldu. terim, tulun'u florya'dan kovdu. aysal bu hareketi yutmak zorundaydı, yuttu..ama tulun'u getirip ali sami yen kompleksine yerleştirdi ki, terim'e karşı kullanmaya devam etsin..
ne var ki, başarılar ard arda gelince, camianın zaten sevgilisi anıt adamı kovmanın intihar olacağını gördü.
oyununu değiştirdi. yeni planını "terim'i istifa ettirmek" üzerine kurdu.
tuzaklarıyla terim'i eninde sonunda istifa ettireceğine inandığı için, birbirinden abartılı söylemlere de girişti.. "ben yaşadığım sürece terim işin başındadır.
ben başkan kaldığım sürece terim'le çalışacağım.."
bol keseden atıyordu ki, yarın terim gittiğinde "ben elimden geleni yaptım, söyledim, ama adam gitti ne yapayım" diyebilsin..
herkesi kör alemi sersem sanıyordu aysal..
terim, hepsi birbirinden çirkin hamlelerle kurulan tuzaklardan hiçbirine düşmedi..
açık seçik ve net konuştu.. "ben galatasaraylıyım. bu kulüp için tek satır mukavele imzalamadan da çalışırım.. 'git' denilene kadar buradayım.."
ünal aysal için yapacak tek şey kalmıştı artık.. terim'i kovmak..
emir kullarını göstermelik topladı.. o kullar, kararı açıkladılar. "ittifakla.." "galatasaray değerleri" gibi caf caflı laflar taşıyan açıklama televizyonlarda alt yazı olarak geçerken, fatih terim, florya'da takıma antrenman yaptırıyordu. "galatasaray değeri" antrenmandaki hocayı, kendisine haber bile vermeden mi kovmaktı?. sırf bu eylem, bizzat "ittifak kulları"nın galatasaray değerleri denen şeyden zerre nasiplerinin olmadığını göstermiyor muydu?.
ünal aysal "hiç kimse ile görüşmedik. planlarımız arasında yerli hoca yoktur" diye konuştu, kararın ertesi günü..
televizyonda dinlerken güldüm.. "daha önce kimseyle görüşmedik. planlarımız arasında yerli hoca yok!.."
emin misiniz bay aysal?.
ünal aysal ile fatih terim bir arada olamazdı.
olmadı nitekim.. aysal terim'i kovdu sonunda.. bugün tablo öyle.. gerçekte "kazanan" fatih terim oldu..
aysal'ın tüm tuzaklarını boşa çıkaran terim oyunu kazandı. aysal ve ittifakçıları(!) bu bölümü de kesip saklasınlar..
*sabah'tan alınmıştır.
Hıncal Uluç'un yazısı
Hsyn53Yvz
26.Eylül.2013, 19:19
Juande Ramos'un ismi geçiyor ama...
Suicider
26.Eylül.2013, 19:27
İspanyol hocalar bizim ülkede başarılı olamıyor.
Nocna Mora
26.Eylül.2013, 20:19
Yahu kim gelirse gelsin bence başarılı olamaz takımı tanıyacakta kimin ne yaptıgını antrenmanlarda görecekte, sinerji oluşturacakta, taraftarın sevgilisi olacakta, takımı ateşleyecekte.. Yok öyle bir adam.
byariff
26.Eylül.2013, 20:27
var iste bielsa tam aradigimiz adam :D
zeck17
26.Eylül.2013, 20:37
Ben gönderildiğine sevindim açıkçası. Fatih Terim'in yeri ayrıdır eyvallah ama işlere duygusal yaklaşmamak gerekiyor. O açıdan düşünürsek Hagi'nin de yeri çok ayrı ama teknik direktörlüğü becerememişti. Terim ile Burak'ı çok benzetiyorum ben birbirlerine. Terim, gaz vererek takımdan bir şey bekliyor belli bir sistemi yok adamın. Herkes free rollerde dolanıp duruyor. Şansa başarı gelirse geliyor. Söylediklerim tamamen kendi fikrimdir. Burak'ta öyle hiç beğenmediğim bir forvet. Hiç bir golünü beceri ile attığını düşünmüyorum, hiç bir yeteneğinin olduğunu düşünmüyorum. Ama arada durduğu yeri iyi seçip golünü atabiliyor. Fırsatçılığı da yok bunu dedim diye yanlış anlamayın yani durduğu yer de şansa. 1-2 yetenek bazlı golü de oldu ancak gol kralı oldu öyle oldu böyle oldu gollerin hepsi birbirine benziyor keşke daha yetenekli daha iyi türk forvet olsaydı da onu alsaydık eldeki bu olunca mecbur sahipleniyoruz işte. İşin özü Fatih Terim gitti iyi oldu ancak gelen gideni aratmaz inşallah. Kafasını adam gibi takıma verebilecek bir hoca istiyorum ben başka bir şey değil.
E yuh hala imparatora taktikten anlamıyor diyenler varmış... Eğer taktikten anlamasaydı ilk şampiyonluğu zor kazanırdı bu dönemdeki çünkü 4-4-2yi muhteşem uygulamıştı takım necati+elmander sayesinde bir anda 4-6-1 oynayabiliyorduk evet 1 adam fazladan yazdım çünkü bu ikili hem ortasahada oynuyor hem gol atıyorlardı 2.sezonda drogba ve sneijder gelince takım 4-4-2 diamond a döndü ve bunda da taktik oturunca sezonun son 10-12 haftasında muhteşem oynadı takım milli takımda ilk 2 maçta caneri sol beke çekip hücumcu bir oyun oynaması filan bunlar taktik dehanın göstergesidir
sarianet
26.Eylül.2013, 20:38
bana göre en mantıklı iki isim var
mustafa denizli şenol güneş
şu aşamada bu isimlerden başka kim gelirse gelsin sonu uçurum olur
sui generis
26.Eylül.2013, 20:51
milli takımda ilk 2 maçta caneri sol beke çekip hücumcu bir oyun oynaması
Caner'i orada ilk o oynatmadı, Caner Fenerbahçe'de sol bek oynadı ve başarılı oldu, sonra milli takımda oynadı. zaten başkasını da oynatamazdı. Caner'in yedeği Hasan vardı. Hasan'ı seçse sıkıntı olurdu. yani kim olsa aynı şeyi yapacaktı.
europeanconquer
26.Eylül.2013, 20:55
Caner Erkin 26 Mayıs 2006'da Türkiye-Gana maçında sol bek oynayarak milli oldu.
sui generis
26.Eylül.2013, 20:59
Caner'in sol bekte bu sezon başarılı oldu. Yoksa defalarca denendi zaten. Galatasaray'da da milli takımda da Fenerbahçe'de de sol bekte oynadığı oldu. ama onu o mevkide başarılı kılan daha önce milli takımda da beraber çalıştığı hocası Ersun Yanal.
himone
26.Eylül.2013, 21:02
Türkiye'de takımını şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkaran adam kovulur. Hele öylesine kolay bir turu geçemezse kesinlikle kovulur! Bu kural böyledir.
Bknz: Lucescu, Fatih Terim, Zico...
europeanconquer
26.Eylül.2013, 21:05
Caner Fenerbahçe'de oynamadan önce CSKA'ya ve Galatasaray'a sol bek olarak transfer oldu zaten ben onu diyorum.Fenerbahçe'de başarılı olduğu yok yani,Fenerbahçe'de sol açık denendi sayısız kez,tabi sol bek olarak bir çok formsuz maçı da oldu orası ayrı.
Crazycat
26.Eylül.2013, 21:42
Caner Fenerbahçe'de oynamadan önce CSKA'ya ve Galatasaray'a sol bek olarak transfer oldu zaten ben onu diyorum.Fenerbahçe'de başarılı olduğu yok yani,Fenerbahçe'de sol açık denendi sayısız kez,tabi sol bek olarak bir çok formsuz maçı da oldu orası ayrı.
CSKA'ya giderken sol bek değildi diye hatırlıyorum ben. CSKA'ya gitmeden önce Manisaspor'da orta sahada oynuyordu diye aklımda kalmış.
europeanconquer
26.Eylül.2013, 21:48
CSKA'ya giderken sol bek değildi diye hatırlıyorum ben. CSKA'ya gitmeden önce Manisaspor'da orta saha'da oynuyordu diye aklımda kalmış.
Valla ben yıllardır Caner'in asıl mevkisini sol bek olarak biliyorum,belki sol açıkta oynamıştır Manisa'da ancak sol bekte daha çok oynuyordu diye hatırlıyorum.
ForsakeN
26.Eylül.2013, 22:12
Caner'in asıl mevkiisi sol aciktir. Bu sezon kendini solbek pozisyonunda gelistirdigi icin Milli takimda da solbek oynamaya basladi. Bu kadar kıtlık varken bile Milli takim icin dusunulmuyordu, bunun sebebi aslen sol acik olmasi.
europeanconquer
26.Eylül.2013, 22:26
Hem sol açık,hem sol bek deyip kapatalım mevzuyu,boş yere uzayacak.
europeanconquer
26.Eylül.2013, 22:38
http://amkspor.com/2013/09/26/bir-tek-o-gitmesin-dedi-197361/
Candan Erçetin'i de kendilerine benzetmiş reziller.
Önder HOCA
26.Eylül.2013, 23:25
bence gs rafa benitezi zorluyor ama gelirmi muamma
Rafa Benitez,Napoli ile hayatının ve Napoli'nin en iyi başlangıcını yapmış bulunmakta.Uzun zamandan sonra Liverpool'u saymıyorum kendini bulacağı takımı buldu.Heynckes gelir de Rafa gelmez.
Önder HOCA
26.Eylül.2013, 23:43
Rafa Benitez,Napoli ile hayatının ve Napoli'nin en iyi başlangıcını yapmış bulunmakta.Uzun zamandan sonra Liverpool'u saymıyorum kendini bulacağı takımı buldu.Heynckes gelir de Rafa gelmez.
bende inanmıyorum ama dün gece ntv sporda bahsettiler birde gsnin hoca konusunda cömert davranacağını söylediler
Valla Klopp deseler Rafa'dan daha kolay derim.
Redrum
27.Eylül.2013, 00:45
canerin asıl mevkisi sol bek diyenler, fm2007 fm2008de falan amlc olduğunu da mı hatırlamıyorlar :D
byariff
27.Eylül.2013, 03:14
noktasina virgulune kadar dogru.. ah hoca ahh..
http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1311002
HooijDonk07
27.Eylül.2013, 04:11
noktasina virgulune kadar dogru.. ah hoca ahh..
http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1311002
bir defa terim'i gondermek isteyen adam terim'in onune 2 senelik ek mukavele neden koysun?
terim'i gondermek isteyen adam, daha bundan bir kac hafta once milyonlarca euro harcayip neden terim'in istedigi bruma'yi alsin? kulup zaten madden zor durumda..
adam geldigi gun, "basari basari basari" demis.. bu basari da terim ile gelmekteyken, buna neden comak soksun.. adam terim'i once getirip sonra gondermeyi vaad etmemis ki... bunlari birbirine karistirmamak lazim... illa ki komplo turetmenin bir manasi yok..
terim'in gidis sureci milli takim ile flortunun sonucu baslamistir..
Edit : adam çok doğru demiş
Fearless Coward
27.Eylül.2013, 04:28
Güzel bi yazı tabi ama benim bildiğim Terim Galatasaray'ı bırakmazdı 1'er yıl istiyordur belki Aysal 2 yıl diye diretti ama Terim'in Milli takımla anlaşmasından sonra böyle bir şey olacağı da çok belliydi ya bizden gidecekti ya Milli takımdan yolu açık olsun artık olan oldu biz hep onun arkasındayız umarım ileride Avrupa'ya gider.
vuque
27.Eylül.2013, 06:13
Kurallara aykırı mı bilmiyorum, eğer aykırı ise kaldırılır bu mesajım zaten ancak inci sözlük'te yer alan derin galatasarayı anlatıyorum yazısınını okuyun(google'a anahtar kelimeler olarak inci sözlük derin galatasaray yazınca geliyor zaten;tavsiyem sadece ilk post'un yazarının tüm postlarını okuyacak şekilde okumanız yönünde)
Link vermeme sebebim link bile küfürlü.
Bu yazıyı okurken yazıların yazıldığı tarih'e dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatmak isterim.
Tamamını okumadım çünkü gerçekten uzun ancak şu ana kadar okuduklarım beni bazı şeyleri tekrar düşünmeye sevk etti.
Ufak bir not; ilk sayfalarda Dexer, Dexer falan geçiyor, Dexer başbakanın bu sözlükteki kod adı imiş...
KanaKe
27.Eylül.2013, 11:45
ne varmis sözlükte yazsaydin bizde bilseydik acip illa orayami girelim simdi :)
Bielsa neden hiç gündeme gelmiyor ? Bielsa boşta olan hocalar icinde bize en uygunu.
KanaKe
27.Eylül.2013, 12:58
bence yabanci hoca adaylarindan heynckes haric digerleri fiyasko olur Mancini felan hoca degil City nin o kadrosunu kime versen zaten sampiyonluga oynamak zorunda... gerci heynckes de gelse bu sene ligde sampiyonluk oldukca zor gs icin bari avrupada ilerlere götürür o en azindan.. birde canerin asil mevkisi manisada oynarken forvet arkasiydi sonra canerden sol acik yaptilar simdide sol bek yaptilar :) zaten hep böyle degilmidir sag bekten sol bek stoperden ön Libero ön liberodan stoper yaratan bir milletiz biz..
sarianet
27.Eylül.2013, 13:45
Türkiye'de takımını şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkaran adam kovulur. Hele öylesine kolay bir turu geçemezse kesinlikle kovulur! Bu kural böyledir.
Bknz: Lucescu, Fatih Terim, Zico...
aykut kocaman :)
byariff
27.Eylül.2013, 13:47
Kurallara aykırı mı bilmiyorum, eğer aykırı ise kaldırılır bu mesajım zaten ancak inci sözlük'te yer alan derin galatasarayı anlatıyorum yazısınını okuyun(google'a anahtar kelimeler olarak inci sözlük derin galatasaray yazınca geliyor zaten;tavsiyem sadece ilk post'un yazarının tüm postlarını okuyacak şekilde okumanız yönünde)
Link vermeme sebebim link bile küfürlü.
Bu yazıyı okurken yazıların yazıldığı tarih'e dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatmak isterim.
Tamamını okumadım çünkü gerçekten uzun ancak şu ana kadar okuduklarım beni bazı şeyleri tekrar düşünmeye sevk etti.
Ufak bir not; ilk sayfalarda Dexer, Dexer falan geçiyor, Dexer başbakanın bu sözlükteki kod adı imiş...
aynen onu okudum ben 2012"de yazmis terim gidicek demis ve sonra yonetime candan erçetin vs giricek demis. daha bir suru seyler var
SAİT71
27.Eylül.2013, 13:53
http://amkspor.com/2013/09/26/bir-tek-o-gitmesin-dedi-197361/
Candan Erçetin'i de kendilerine benzetmiş reziller.
Ünal Aysal bana göre tek kalmak istiyor. Karşı çıkan kimse olmasın herkes bana uysun istiyor. İlk geldiğinde Terim'in kendi prensiplerine göre bir hoca olmadığını biliyordu. (Duygusal bir hoca değil, daha profesyonel olan bir hoca) Ancak tabir-i caizse o bataklıktan yine Terim'in kurtaracağını da bliyordu. İlk iki yıl Galatasaray düzlüğe çıktı. Geçen sene ondan önce ligi şampiyon bitirdi. Süper Kupa'yı aldı, ŞL'de Çeyrek final oynadı. Yani Terim Aysal'a göre, ona verilen görevi yapmış ve miyadı dolmuştu. Bu sezon milli takım sadece bahane oldu. Galatasaray ligi 3. bitirse bile kimse bir şey dememeli. 3. senesinde 2 kez ligi şampiyon tamamlayan süper kupalar kazanan, avrupada başarılı olan ve bir enkazı toplamış bir Terim vardı. İster beğenin ister beğenmeyin ama Terim bu takımın ruhunu okuyan birisiydi. Galatasaray bana göre 10. hafta itibariyle açılır. Genelde de öyle oluyor. En kötü devre arasına kadar Terimle devam edilmeliydi. Çünkü derbide alınan 3 puan bile takımı toplarlamıştı ki Terim'in gitmesi yerli yabancı bir çok oyuncuyu etkileyecektir. 3. sezonda 2 kez şampiyon olduktan sonra 1 sezon olamaması çok mu başarısızlık (lig daha yeni başlamış üstelik)...
Ünal Aysal kendi fikirlerine uymayanları yönetimden çıkarmıştı. Fatih Terim'i isteyen adamlardı hep onlar. Bence bu yaptığı ile dediğim gibi tek güç olmak istiyor. Bi nevi Aziz Yıldırım politikası ancak onun kadar kimse olamaz tabi. Candan Erçetin falan nedir yahu?
Bence bu fikrimi destekleyen bir gelişme.
europeanconquer
27.Eylül.2013, 13:55
aykut kocaman :)
İstifa etti Aykut Kocaman.
byariff
27.Eylül.2013, 15:08
mancini ve tulun insallah olmaz diyorum...
https://pbs.twimg.com/media/BVKjAB0CMAAK4hP.jpg
Fearless Coward
27.Eylül.2013, 15:15
Tulun gene yakacak bizi valla.
Ralph
27.Eylül.2013, 15:30
Mancini teklifi reddetmiş.
byariff
27.Eylül.2013, 15:50
Malesef mancini bitti haberleri geliyor..
Ralph
27.Eylül.2013, 16:00
Mancini'yi istemeyenler neye göre istemiyor? Sadece meraktan soruyorum.
footballer33
27.Eylül.2013, 16:04
Lig TV'ye göre; Mancini 4.5 milyon euro istemiş, G.Saray kabul etmeyip bu defteri kapatmış.
Şişirilmiş bir teknik adam olarak görülüyor Mancini bir çok kişi tarafından o yüzden istenmiyor olabilir.
Suicider
27.Eylül.2013, 16:21
İnter'i 4 sene şampiyon yapmasıyla bu kadar ünlendi.Ama o şampiyonluklar juventus küme düşürüldükten sonra geldi.Juventus kendini toparlayana kadar zaten 3 sene şampiyon olmuştu bile takım.Man City'de ise elinde ki kadroyu şampiyon yapması bir teknik direktör işi değildir bence.Elbette katkısı olabilir ama buraya geldiği zaman hiç bir zaman elinde öyle kadrolar bulamayacak.Zaman gelecek kriz yönetecek,medya sürekli üstüne gelecek ve bunları kaldırabileceğini düşünmüyorum.
man city gibi bi takımı şl de gruplardan çıkarmayı becerememsi
KaRaBükLü KraL
27.Eylül.2013, 16:33
Mancini en son istediğim adam.İnter'in en iyi zamanlarında Ş.Liginde 2.turdan öteye götüremedi öyle kadroyu.Sonra M.City'e geçti.Kulüp tarihinin en pahalı kadrolarından biri elinde.Bi sene Uefa'da D.Kiev'e elendi.Ertesi sene kadronun üzerine yine yıldızlar falan alındı gruptan çıkılamadı.Lig şampiyonluğu tamamen QPR sayesinde M.City'nin.QPR ligte kalacağını anlayınca M.City yüklendi attı 2 golü şampiyonluğu aldı.Mancini böyle bir adam.City gibi dünya futbol tarihinin en pahalı kadrolarından birinde yanlış bilmiyorsam 3 senede sadece 1 premier lig şampiyonluğu yaşamış biri.Galatasaray'da sudan çıkmış balığa döner.3 ay sonra evine gider.Gelecekse istikrarlı ve kendini ispatlamış biri gelmeli.
europeanconquer
27.Eylül.2013, 16:33
Kötü olduğundan değilde daha iyilerinin bulunabileceğinden ötürü istemiyorum ben,yoksa ha Mancini gelmiş ha diğeri,Fatih Terim olmadıktan sonra gram fark etmez benim için.
Homer J.S
27.Eylül.2013, 16:55
Kötü olduğundan değilde daha iyilerinin bulunabileceğinden ötürü istemiyorum ben,yoksa ha Mancini gelmiş ha diğeri,Fatih Terim olmadıktan sonra gram fark etmez benim için.
Yahu amma yaptın, bu takım Terim yokken de şampiyon oldu, bu kadar büyütmenin anlamı nedir adam gitti sonuçta napalım kulübü mü kapatalım yani?
Nedvedmania
27.Eylül.2013, 17:02
Ünal Aysal açıklama yapmış "Terimi aradım açmadı" "Benle değil Hande'yle görüşün" vs demiş. Tamam biz zaten Fatih Terim'in hatalı olduğunu biliyoruz ama onu bu raddeye getiren sen değil misin başkan ?
davidvilla
27.Eylül.2013, 17:09
Ünal Aysal açıklama yapmış "Terimi aradım açmadı" "Benle değil Hande'yle görüşün" vs demiş. Tamam biz zaten Fatih Terim'in hatalı olduğunu biliyoruz ama onu bu raddeye getiren sen değil misin başkan ?
At yalanını, seveyim inananı
davidvilla
27.Eylül.2013, 17:10
Başarılı olacagına inanmadıgımız için istemiyoruz.
Bizi bırak bak Sassuolo taraftarına sor o bile ya ne diyon sen gardaş demezse ben de bir şey bilmiyorum.
Not: Sordum.
europeanconquer
27.Eylül.2013, 17:13
Yahu amma yaptın, bu takım Terim yokken de şampiyon oldu, bu kadar büyütmenin anlamı nedir adam gitti sonuçta napalım kulübü mü kapatalım yani?
Bir şey yapalım mı dedim ben ? Belki gelse Mancini Terim'den daha başarılı olur onu kimse bilmez,ben zaten Bielsa'yı istiyorum ama Terim olmadığı için kim gelse fark etmez benim için.Bu adam elbet bir gün gidecekti biliyorum ama bu zamanda,böyle gönderilmesi içime oturdu.
LadroN
27.Eylül.2013, 17:15
At yalanını, seveyim inananı
Ben yalan olduğunu düşünmüyorum.
Ayrica Fatih Terim taraftar gözünde mağdur olmak için elinden geleni yaptı.Kendini yollatmak için bile yapmış olabilirr.
europeanconquer
27.Eylül.2013, 17:24
Ünal Aysal Fatih Hoca ile arasına Bülent Tulun'u koydu.Fatih Hoca'nın ondan sonra aralarına Hande Sümertaş'ı koymasının ne mahsuru var ?
Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün de yönetimden çıkarılması ayrı bir şeydi,yerlerine onlar kadar olamayacak,vasıfsız kişileri getirmiş başkan.3 aylık dönemde bu çok belli oldu.
davidvilla
27.Eylül.2013, 17:25
Ben yalan olduğunu düşünmüyorum.
Ayrica Fatih Terim taraftar gözünde mağdur olmak için elinden geleni yaptı.Kendini yollatmak için bile yapmış olabilirr.
Düşüncene saygım sonsuz. Eminim çok saf duygularla GS aşığı bir kardeşimizsin. Aslında hepimiz öyleyiz.
Ama bu iş hepimizi aşar. Hepsi yalan söylüyor bunların.
Sanki yarın obur gun Abdullah Avcı'yı getireceklermiş gibi bir his var içimde, yani şimdi olmasa bile bir kaç sene içinde.
byariff
27.Eylül.2013, 18:00
cok ilginc simdide bielsa ataga gecti yonetim ercan tanerde yazdi bakalim :D
Önder HOCA
27.Eylül.2013, 18:40
bielsa bilbao dan neden ayrıldı bilen varmı
zeck17
27.Eylül.2013, 19:04
Son 17 senede fatih terim olmadan şampiyon olmadık bile sayılabilir çünkü hepsi zorla ite kalka geldi birinde 16 dakika bekledik son hafta diğerinde de nonda sağolsun hoca gitmişti cevat güler sağolsun bir diğeri de zaten lucescunun o kadroyla efsane yaratmasıyla oldu
mustinho03
27.Eylül.2013, 20:00
Ne mancini gelir bu takima nede baskalari görürsünüz.dandik bir hoca getirirler.terimi yolluyorsun juventus maci geldi kapiya dayandi sen hala bir teknik direktörle anlasama.mancinin gelmesini bende istemem city gibi bir takimla SL de yari finale cikama kac senenin icinde zar zor 1defa lig sampiyonu ol.(zar zor).manciniyi isteyenler kusura bakmasinda bu adam gelse bile bi cacik olmaz sapkadan tavsan cikaracak hali yok ya bu adamin
lexoqe
27.Eylül.2013, 20:46
Türk Telekom Arena'da Dev Maç! Galatasaray - FC Barcelona
Efsaneler yeniden yeşil sahada! Hakan Şükür, Hasan Şaş, Bülent Korkmaz, Popescu, Hagi ve diğer tüm kahramanlar Barcelona karşısında nostalji rüzgarı yaşatacak!
Maçı GS TV yayınlayacak.
Yayınlanma tarihi: 24 Eyl 2013
Efsaneler yeniden yeşil sahada! Hakan Şükür, Hasan Şaş, Bülent Korkmaz, Popescu, Hagi ve diğer tüm kahramanlar Barcelona karşısında nostalji rüzgarı yaşatacak!
Maçı GS TV yayınlayacak.
nasıl bilet alabiliriz acaba bide karşı tarafta kimler oynucak acaba :0:
ForCimbom
27.Eylül.2013, 21:35
şu veteran maçları ne kadar bayıcı ya allah aşkına 10 dayanılmıyor bunu mu izliceniz
europeanconquer
27.Eylül.2013, 22:01
Fatih Terim kovuluyor,onunla beraber herkesi yolluyorlar.Bu mu kurumsallık ?
Müfit Erkasap,
Fahri Yılmaz,
Dr. Bülent Bayraktar,
Fatih İbradı,
Şükrü Hanedar
Metin Çakıroğlu
kovulmuş.
europeanconquer
27.Eylül.2013, 22:20
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/31594_349071778524213_1600874304_n.jpg
+1 lig şampiyonluğu ve 1 süper kupa.
Emirates Cup'ta sayılır mı ? :n:
Bordo61Mavi
28.Eylül.2013, 09:58
MANCİNİ’NİN G.SARAY’A YILLIK MALİYETİ 25 MİLYON TL’Yİ BULUYOR
7 MİLYON EURO YILLIK ÜCRET
3.5 MİLYON EURO PEŞİN
2 MİLYON EURO EKİBİNE
TOPLAM 9 MİLYON EURO
Hurriyet ne kadar guvenilir bilinmez ama ya istediyse :)
9 milyona ben takim kurarim basinada teknik adam koyarim :D
Revolution
28.Eylül.2013, 13:07
Icimden bir ses kime gitsek gelmeye yanasmayacak diyor. Cunku takim su an da olabilecek en dip noktada. Tam yeniden cikisa geciyoruz derken birden bosluga dusmek, bir daha toparlanmak icin olacak en zor sey. Boyle bir durumda da sadece "para" unsuru disinda basariya ac bir hoca bulmak cok zor. Mancini, Bielse, Heynckes, Di Matteo(allah korusun) reddederse bence ya Gerets gelir ya da Bulent Korkmaz ayarinda bir hoca gelir Galatasaray'in cocugu diyebilecegimiz. Bundan sonra hangi hoca gelirse de Sampiyonlar Ligi'ni unutalim, ligde de gidebildigimiz yere kadar. Yeni bir sistem, yeni bir anlayis vs bunu Sampiyonlar Ligi'ne hazirliksiz yansitabilmek neredeyse imkansiz. 4. oluruz iste.
E.Cartman
28.Eylül.2013, 13:19
O değilde benim hayaller gitti. Ne güzel CL'de 3. olup UEFA kupasını alıcaktık :n::n:
Fearless Coward
28.Eylül.2013, 14:39
Cevat hoca gelsin yine şampiyon yapsın bizi zor durumdayız Cevat reis. :(
sui generis
28.Eylül.2013, 14:55
Bu iş Abdullah Avcı, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli üçlüsünden birine gidecek bence.
Fearless Coward
28.Eylül.2013, 15:07
Şenol hoca iyi olur valla ama sanmam geleceğini.