View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı
perpetua
15.Ağustos.2012, 01:33
Galatasaray ve Final Kazanma Yeteneği
Bence bu yetenekten daha cok Galatasaray'in donemsel olarak inis cikis yasayan bir takim olmasi. Bir ara teknik ve futbolcu kadrosu cok iyi oluyor ve ortaligi dagitiyor. Daha sonra zayif doneme giriyor ve final oynamiyor, oynamadigi icin de kaybetmiyor.
Ligde de durum ayni. Ligin zirvesine oynadigi zamanlarda Galatasaray'in sampiyon olma orani daha yuksek.
Fenerbahce 36 defa ligde ilk 2'ye giriyor. 18 defa lig kazaniyor.
Galatasaray 27 defa ilk 2'ye giriyor, 18 defa lig kazaniyor.
Birisinin ligin zirvesinde oldugu donemlerde sampiyon olma orani 1/2, digerinin 2/3 (BJK 11/25, TS 3/7) En basarilisi da Bursaspor. Bir defa ilk 2'ye girdi ve sampiyon oldu. :)
nekop
15.Ağustos.2012, 06:32
1 yıl boyunca vukuat çıkarmayan adama ne dersin ki ? Evet Engin değişmiş gibi gözüküyordu,ta ki Pazar gününe kadar.O cümlemizi buraya sırıtarak koyuyorsun ama sonradan söylediğimiz cümleleri koymuyorsun,misal;
Sizin mesajlarınızı takip etmiyorum. Ben sadece geçmiş bir dönemde foruma yaşadığım bir anıyı hatırladım, buraya koyayım dedim. Sinir yapma bu kadar. :) Sonuna gülücük koyunca da benim bildiğim şaka olduğu anlaşılır ama sende bir gariplik var demek ki. :)
uAburak89
15.Ağustos.2012, 12:27
17 YENİLİ ESKİ
Son 12 ay içinde tam 17 yeni transfer yapan Galatasaray’ın görüntüsü, uzun süredir bir arada oynamaya alışmış yıllanmış bir takım gibi... Bu hızda uyum yakalamış “eskitme” bir takıma yapılacak en büyük kötülükse, Amrabat-Burak gibi yenileri kadroya katmakta acele edip ritmi bozmak olur
Galatasaray’ın geçen Ağustos’ta 10 (Muslera, Eboue, Ujfalusi, Ceyhun, Melo, Selçuk, Engin, Riera, Sercan, Elmander), Ocak’ta 1 (Necati), bu Ağustos’ta da 6 (Dany, Hamit, Culio, Amrabat, Umut, Burak) takviyeyle, bir senede yüzde 80 oranında yenilenmiş bir kadro var elinde... Başkanı, yönetim kurulu, teknik direktörü, teknik ekibi ve hatta sağlık ekibi bile değiştirilmiş bir yılda... Ama 4 büyüğün bugünkü hallerine baktığınızda Galatasaray, 3 sezonluk Kocaman’ın takımından da, 4 sezonluk Güneş’in takımından da eski duruyor! Terim’in bu “eskitme” becerisini takdir etmemek elde değil tabii. Ama “eskitme” ile “eski” arasındaki farkı da unutmamak; hızlı organize olan bu takımın ritminin aynı hızla bozulma riski taşıdığını da göz ardı etmemek gerek...
Dany, Ujfalusi’nin alternatifi
Galatasaray transferde olgun 11’inin yaş ortalamasını düşürmeye yöneldi, geçen yıl yüzde yüz performansla oynayan oyuncularının yüzde 50’ye düşmeleri halinde oluşacak riski bertaraf edecek hamleler yaptı. 34’lük Ujfalusi, sezon sonunda kontratını bitirmenin (ve hatta futbolu bırakmanın) eşiğinde. Terim onu süratli stoper Dany ile yedekledi, büyük bir ihtimalle bu yıl iki yabancı arasında paylaşılacak forma gelecek sezon kalıcı olarak Kamerunlu’ya geçecek.
Geçen sezon Galatasaray’ı sırtlayan bir başka tecrübeli yıldız Necati olmuştu, 32’lik delikanlı ikinci devrede sıfır adaptasyon sorunuyla sarı-kırmızılılara kritik bir katkı yapmıştı. Ama orta vadede Necati’nin daha genç bir alternatife ihtiyacı olduğu açıktı, o alternatif de geçen sezonun gol kralı Burak oldu.
Lâkin Terim (doğal olarak) geçen sezonun başarılı kadrosuna saygı gösterdi, Lazio ve Fiorentina maçlarına 11’de 9 şampiyon ekiple çıktı. Süper Kupa provası Fiorentina maçına Necati ile başladı, (ikinci yarıda oyuna giren) Umut’un şansı rakip kaleci Viviano’nun büyük hatasından bulduğu goldü. Eğer o gol olmasa, büyük bir ihtimalle Fenerbahçe maçına da Necati başlayacaktı.
Bir asistan-bir golcü
Galatasaray’ın kulübeye yaptığı bir diğer transfer Umut’tu. Zira geçen sezonun kahramanlarından Elmander de 31 oldu, üstelik onun sakatlandığı play-off döneminde Galatasaray pozisyon üretmekte oldukça zorlanmıştı. Elmander “defansif santrfor” rolüyle oyunu tam anlamıyla iki yönlü oynuyor, hava toplarını indiriyor, gol attığı kadar asist de yapıyordu. Terim transfer markette (takımı hücuma ve orta sahaya yaptığı eşit katkıyla adeta 4-5-2 oynatan) Elmander’i ikâme edecek yerliyi aradı, bu tanıma en yakın Türk de şüphesiz Umut’tu.
Terim sezon içinde Umut’u İsveçli’nin alternatifi olarak veya (milli takımdaki gibi) sağ açıkta düşünebilecekken eski Toulouselu’nun Galatasaray macerasının şanslı Fiorentina golüyle başlaması onu bir anda Elmander’in partneri yaptı. Ama uzun vadede Terim’in santrfor ikilisini bir asistan-bir golcü (Elmander/Umut’tan birinin yanında Burak/Necati’nin biri) ile kuracağını düşünüyorum ben...
Sol bek Culio olabilir!
Sezona 2, transfer döneminin bitişine 15 gün kala Galatasaray’ın markette arayacağı son adam sol bek olacak gibi. Çünkü hem Hakan hem Çağlar’ın sağlık problemleri, hem de Riera’nın performans/maaş oranının diplerde dolaşması Terim’in sol bek kartlarını azaltıyor.
Eğer Galatasaray markette yeni bir sol bek bulamaz, Hakan’ın da sağlık sorunu derinleşirse benim bu bölge için favorim Eboue, sürpriz adayımsa Culio! Eboue (hocası Ümit Davala benzeri) versatil bir oyuncu olduğu için sol bekte ihtiyaç olduğunda kesinlikle akla gelecektir. Culio da isteğiyle, kalitesiyle ve enerjisiyle 11’e bir delik bulup sızabilecek bir adam. Onun için en müsait delik de şu anda sol bek gibi gözüküyor...
Amrabat’ın işi kolay değil
Galatasaray’ın transferdeki diğer hedefleri kanat oyuncuları oldu. Geçen sezon elinde hemen hemen hiç kenar adamı olmadığı için orta sahayı 4 merkez oyuncuyla (Engin-Melo-Selçuk-Emre ile) kurmak zorunda kalan Terim, Temmuz’da Florya’ya Hamit, Culio ve Amrabat’ı getirdi. Hamit (Melo’nun yokluğunda Engin ortaya kaydığı için) formayı hemen aldı, Melo döndüğünde de Engin cezalı olduğu için büyük ihtimalle oynamaya devam edecek. Ama aynı cümleleri Amrabat için kurmak zor.
Amrabat gerek PSV’de, gerek Kayseri’de, gerekse Fas Milli Takımı’nda 4-3-3’ün (ve varyantlarının) kenar adamı olarak oynadığı için hücumda iyi işler yapması formayı kapmasına yetiyordu. Galatasaray’ın 4-4-2’sinde ise kenar adamının defansif sorumlulukları daha fazla. Ve Emre, Engin, Hamit gibilerinin aldığı bu sorumluluğu Amrabat, taşımaya pek alışık değil. Üstelik benim Londra 2012’de de izlediğim Amrabat da yaz dönemini pek iyi geçirmiş gözükmüyordu.
Yani Galatasaray’ın bu Ağustos’ta Florya’ya getirdiği 6 adamdan herhangi birine direkt 11’e yerleşir demek zor: Dany Ujfalusi’yle, Umut Elmander’le ve Burak’la formayı paylaşabilir. Emre-Engin defansif özellikleriyle Amrabat’ın önüne çıkabilirler. Culio zaten Fatih Terim’in favorileri arasında değil. İlk 11’e en yakın duran Hamit’in bile tam bir hazırlık dönemi geçirmediği için Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe’deki ilk yılı gibi fizik kalitesinde eksiklik göze çarpıyor.
Uğur MELEKE
uAburak89
15.Ağustos.2012, 19:26
Kasımpaşa maçının hakemi Fırat Aydınus.
Şu anda TT Arena'da hazırlık maçı var Eyüpspor ile, Aydın Yılmaz'ın golleriyle 2-0 öndeyiz. Baros 3-0 yaptı, Aydın 4-0.
Galatasaray:Ufuk, Sabri, Gokhan Zan, Yekta, Ujfalusi, Çaglar, Melo, Riera, Aydin, Baros, Necati 11'i ile sahadayız.
Nedvedmania
15.Ağustos.2012, 19:35
Baros 3-0
Edit : 4-0 Aydın 3ledi.
byariff
15.Ağustos.2012, 19:54
ilk yari 4-0 bitti aydin melo riera etkiliymis
byariff
15.Ağustos.2012, 20:21
Maç 4-1 su an melonun kacirdigi penalti
http://inciswf.com/melopen.swf
byariff
15.Ağustos.2012, 20:27
Son dk. Engin Baytar PFDK'ya sevk edildi.
Son dk Galatasaray,Fenerbahçe ve Trabzonspor külüpleri de PFDK'ya sevk edildi.
Bordo61Mavi
15.Ağustos.2012, 20:32
PDFK hizli basladi bu sezona :)
C h A o S
15.Ağustos.2012, 20:43
Gereksiz yere seyircisiz ceza alacağız.Bari tek maçla yırtsak.Belki para cezası ve ihtarla yırtarız.Ama sanmıyorum.2 defa durduruldu ve tribün olaylarıda oldu.Heralde ceza alırız.Yazık olacak son şampiyon seyircisiz başlıyor sezona.
uAburak89
15.Ağustos.2012, 20:45
Gereksiz yere seyircisiz ceza alacağız.Bari tek maçla yırtsak.Belki para cezası ve ihtarla yırtarız.Ama sanmıyorum.2 defa durduruldu ve tribün olaylarıda oldu.Heralde ceza alırız.Yazık olacak son şampiyon seyircisiz başlıyor sezona.
Kadınlar ve çocuklar var, herşeyin bir ilki var, bizde çekeriz cezamızı.
Nedvedmania
15.Ağustos.2012, 20:46
Melo attı penaltıdan 5-1 :)
C h A o S
15.Ağustos.2012, 20:47
Kadınlar ve çocuklar var, herşeyin bir ilki var, bizde çekeriz cezamızı.
Bizim kadınlar acaba doldururmu stadı?Yaşayıp görmek lazım.Maç pazartesi ve 21.00'de.Bu baya etkiler gelmek isteyen taraftarı.Metro çilesinide düşünürsek dönüş için bayanlar ve çocuklar için geç olabilir o saat.
byariff
15.Ağustos.2012, 20:49
melo bu sefer penaltidan 90"a takti 5-1 :D
GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2012, 21:40
Geçen sezonki cezalı maçlarda bayan taraftar ve çocukların seyretme olayı bu sezon kalkacak deniliyordu.
MeMo
15.Ağustos.2012, 21:53
Geçen sezonki cezalı maçlarda bayan taraftar ve çocukların seyretme olayı bu sezon kalkacak deniliyordu.
Devam ediyor bildiğim kadarıyla.
Suicider
15.Ağustos.2012, 21:59
Ceza devam ediyor.Fakat kadınlardan dolayı da bir ceza gelirse sezon sonuna kadar seyircisiz olacak tamamen diye biliyorum.
Nedvedmania
15.Ağustos.2012, 22:02
Aşırı saçma bir kural. 1 maçlık olay için 1 maç ceza veriyorsun, ama tekrarında 17 maçlık ceza veriyorsun. Eğer bir takım bayanlar tarafından böyle bir ceza alırsa baya olay olur.
Sekopej
15.Ağustos.2012, 22:04
Hayır, bayanlardan dolayı ceza gelirse, ondan sonra alınan seyircisiz oynama cezaları gerçekten seyircisiz olacak diye biliyorum ben de.
eng1n
15.Ağustos.2012, 22:10
Hayır, bayanlardan dolayı ceza gelirse, ondan sonra alınan seyircisiz oynama cezaları gerçekten seyircisiz olacak diye biliyorum ben de.
Doğru olan bu yani Ntvsporda böyle dediler bayanlar da küfür veya işte taşkınlık çıkarırsa cezanın kalan maçları tamamen seyircisiz oluyor.
Suicider
15.Ağustos.2012, 22:16
Benim anlatmak istediğim de oydu yanlış kurmuşum cümleyi sanırım :) Arkadaşların dediği gibi kadınlardan dolayı ceza gelirse,alınan seyircisiz cezaları gerçekten seyircisiz olacak kadınlar giremeyecek :)
RaSenGan
15.Ağustos.2012, 22:19
Beşiktaşlı bayanlar baya sövmüştü sonra da bir şey olmadı :D Bu ceza her şeyiyle saçma bir ceza.Kadınları bildiğin insan yerine koymayıp seyircisiz oynama cezası adı altında kadınlara maç izletiyorlar.Ben hala anlamıyorum ona buna konuşan karışın kadın cemiyetleri niye bu konuda sesini çıkarmıyor :D
eng1n
15.Ağustos.2012, 22:21
Beşiktaşlı bayanlar baya sövmüştü sonra da bir şey olmadı :D Bu ceza her şeyiyle saçma bir ceza.Kadınları bildiğin insan yerine koymayıp seyircisiz oynama cezası adı altında kadınlara maç izletiyorlar.Ben hala anlamıyorum ona buna konuşan karışın kadın cemiyetleri niye bu konuda sesini çıkarmıyor :D
Zaten Hollanda da bunu uygulamak istemişti ama uygulayamadılar Anayasaya uymuyor diye galiba eşitlik kayboluyor, Kadınlar ceza olarak görülüyor diye.
E.Cartman
15.Ağustos.2012, 22:22
Zaten Hollanda da bunu uygulamak istemişti ama uygulayamadılar Anayasaya uymuyor diye galiba eşitlik kayboluyor, Kadınlar ceza olarak görülüyor diye.
Kadın-Erkek eşitliğine aykırı bir durum zaten
uAburak89
16.Ağustos.2012, 01:34
Semih Kaya sakatlanmış mı ?
Edit: A Milli Takım'ın genç savunmacısı Semih Kaya'da yırtık oluştu.
Avsturya ile oynana hazırlık maçının 63. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Semih Kaya'dan kötü haber geldi.
Genç oyuncunun sağ uyluk adelesinde yırtık oluşutuğu öğrenildi. İstanbul'a dönen dönmez MR'a girecek olan milli futbolcunun, kontrolden sonra durumunun netleşeceği öğrenildi.
(Ligtv.com.tr)
Kötü oldu bu.
Nedvedmania
16.Ağustos.2012, 01:39
İyiki Dany var :)
RaSenGan
16.Ağustos.2012, 01:42
Yırtık varmış sanırım.Dany var da yabancı sınırı da var :)
Revolution
16.Ağustos.2012, 01:44
Nazar değdirdik adama valla ya. Sürekli bir sakatlık çıkıyor milli takım dönüşü. Oyuncuların kendini bu kadar riske etmemeleri lazım hazırlık maçlarında.
byariff
16.Ağustos.2012, 01:45
tuh ya umarim uzun sure sakat degildir semih. bu haftaki kadrom
http://this11.com/boards/abDbVy7afR.jpg
C h A o S
16.Ağustos.2012, 01:46
Bu hafta zaten orta saha Selçuk ve Hamit olacağı için Dany-Ujfa oynar sıkıntı olmaz.3-4 hafta sakatsa Elmander kesik yer büyük ihtimal.Melo gelicek çünkü.Umut-Burak yapıp stoperleri Dany-Ujfa yapar.Pek bir kaybımız olmaz gibi.İnşallah sadece 2-3 haftayı kaçırır.
Fearless Coward
16.Ağustos.2012, 03:31
Dany zaten kupa maçında çok iyiydi Ujfa ile neler yapacaklar bakalım...Fatih Terim'in cezası vardı ne oldu o?
Revolution
16.Ağustos.2012, 04:08
Ertelendi, iptal oldu ya da para cezası oldu 3ünden 1i :D
Facx
16.Ağustos.2012, 04:10
o erteleme olayı sonraki maça erteleme gibi değil bidaha benzeri bi eylemde bulunursa ertelenen ceza + aldığı ceza olucak
Night_Mare17
16.Ağustos.2012, 05:42
Seyircisiz oynama gelmemesi lazım bu ara stada gidip çok feci bir şekilde stres atmaya ihtiyacım var :D
Addolorato
16.Ağustos.2012, 12:48
Semih Kaya'nın arka adalesinde yırtık olabilirmiş.
byariff
16.Ağustos.2012, 14:38
103 milyon dolarlık zafer
14 Mayıs 2011'de göreve gelen Ünal Aysal ve arkadaşları, tabiri caizze ekonomik bir mucizeye imza atma yolunda önemli adımlar attı. İşte rakamlarla Ünal Aysal ve ekibinin oluşturduğu ekonomik kazanımlar...
Aysal, başkanlık beratını aldığı tarihte sarı-kırmızılı kulübün "muacce" vadesi geçmiş borcu 73.4 milyon dolardı. Bugün ise 20.9 milyon dolar. Futbolcu ödemelerinde ise hiç gecikme yok. Futbolculara vadesi geçmiş borç sıfır
14 ay önce Galatasaray'ın toplam borcu 327 milyon dolardı. 30 Haziran 2012 itibari ile Galatasaray'ın borcu 224 milyon dolar. Bir yıl içinde kulübün borcunda 103 milyon dolar azalma gerçekleşti.
TEK EKSİ HİSSELER AZALDI
G.Saray Yönetimi, Ünal Aysal ile birlikte önemli bir ekonomik toparlanmaya giderken, sarı kırmızılı camianın ileri gelenleri Aysal yönetiminde ekonomik açıdan tek olumsuz gidişin, Sportif A.Ş hisselerinin satışı ve kulübün hisselerinin yüzde 80'den 55'e düşmüş olmasını gösteriyor. Ancak çoğunluk hisseler ve altın hisse kulübün ukdesinde olduğu için yönetim açısından hiçbir sıkıntı olmadığı ileri sürülüyor.
1 Ocak 2011'den 31 Mart 2012'ye kadar süren zaman diliminde Galatasaray 500 milyon lira gelir ve 250 milyon ise hisse satışı geliri elde etti. 15 aylık dönemde sarı kırmızılı kulübün kasasına giren rakam 750 milyon tl.
FUTBOL TAKIMI VE AMATÖR ŞUBELER GÜÇLENDİRİLDİ
Galatasaray Yönetimi ekonomik anlamda önemli pozitif gelişmeler sağlar iken bu sürede maliyet açısından önemli sportif hamleler gerçekleştirdi. Futbol takımı bir yılda neredeyse baştan aşağı değiştirildi. Kazanılan şampiyonluk sonrasında önemli transferler ile Şampiyonlar Ligi'nde başarı ve gelir hedefleyen bir takım oluşturuldu. Basketbol, voleybol gibi maliyetli branşlarda hem erkek, hem kadın takımları şampiyonluğa oynayacak seviyeye getirildi.
Amatör branşlardaki gelişmeler de gösteriyor ki, Ünal Aysal Yönetimi, sportif başarının yanısıra ekonomik başarıları da aynı anda hayata geçirerek. Son 10 yılda ekonomik alanda yaşanan sıkıntıları da tarihe gömecek gibi.
ATLETİCO MADRİD'E ÖDEME KIYAĞI
Arda Turan geçtiğimiz yıl Atletico Madrid'e 12 milyon euroya satılırken, bu rakamın 7,5 milyon euro henüz tahsil edilemedi. Sarı-kırmızılı yönetim, geçmiş günlerde Arda'nın transferi gündeme gelince, Madrid kulübüne rahatlıkla "Ödediğiniz parayı size geri veririz, Arda'yı bize geri verin" teklifinde bulundu. Ekonomik sıkıntı içindeki Atletico Madrid Kulübü ödeme vadesinin uzatılması için Başkan Ünal Aysal'dan ricada bulundu ve bu istek kolaylıkla kabul edildi.
http://radyospor.com/Futbol/156354/103-milyon-dolarlik-zafer
byariff
16.Ağustos.2012, 15:10
Semih Kaya'nın yapılan muayenesi sonucunda sağ kalçasındaki kasık adelesinde ikinci derecede yırtık tespit edildi.
Emre Çolak'ın sağ kalça uyluk ön adelesinde (rectus femoris) birinci derecede zorlanma tespit edildi.
Burak Yılmaz'ın ise ayak tarak kemiğinde darbeye bağlık kemik ödemi tespit edildi.
RaSenGan
16.Ağustos.2012, 15:12
Semih'in Kasımpaşa maçında oynaması şüpheliymiş.Zaten o maça 5 yabancı çıkacaktık.Fatih hoca Beşiktaş maçına saklar Semih'i riske atmaz Dany oynar Kasımpaşa maçında.
byariff
16.Ağustos.2012, 16:40
Galatasaray eyupsor maç ozeti
http://www.youtube.com/watch?v=OwXteKNJHLg
gs-eyup
MeliksahAydogan
16.Ağustos.2012, 16:50
Galatasaray eyupsor maç ozeti
http://www.youtube.com/watch?v=OwXteKNJHLg
gs-eyup
Aydın iyi oynamış :)
DisCo
16.Ağustos.2012, 16:59
Aydın, Fenerbahçe'ye o golleri atacak yoksa Eyüpspor'a bende iyi oynarım. İnsan 2 kopya gol kaçırır mı?
MeliksahAydogan
16.Ağustos.2012, 18:32
Aydın, Fenerbahçe'ye o golleri atacak yoksa Eyüpspor'a bende iyi oynarım. İnsan 2 kopya gol kaçırır mı?
Doğru haklısınız , fakat Aydın'ın da bir kanat oyuncusu olduğu unutulmamalı ne kadar bitirici olabilir ki ?
Ama öyle bir maçta öyle bir anda öyle pozisyon yakalayınca kesinlikle atılmalı.
europeanconquer
16.Ağustos.2012, 19:13
Sizin mesajlarınızı takip etmiyorum. Ben sadece geçmiş bir dönemde foruma yaşadığım bir anıyı hatırladım, buraya koyayım dedim. Sinir yapma bu kadar. :) Sonuna gülücük koyunca da benim bildiğim şaka olduğu anlaşılır ama sende bir gariplik var demek ki. :)
Biraz geç oldu ama şöyle diyeyim;
Siz aranızda ne tartışıyordunuz bilmem ama konu ile alakam yokken benim mesajımı alıp oraya alıntılamanın mantığı nedir ? Git tartıştığın kişinin-kişilerin mesajını alıntıla alakam yokken sanki seninle ben tartışmışım gibi benim mesajımı oraya koyup sırıtma.Amacın kötü değildir ama konu ile alakam yokken onu oraya koyup sırıtman beni rahatsız etti.Benim söylediklerimden rahatsız olduysan kusura bakma amacım kimseyi rahatsız etmek değildi sadece memnuniyetsizliğimi dile getirdim.
uAburak89
16.Ağustos.2012, 19:15
Engin 11 maç ceza almış.
İtiraz edilir, 8'e düşer.
Suicider
16.Ağustos.2012, 19:16
Haketmişti güzel olmuş.
byariff
16.Ağustos.2012, 19:17
11 maç cok fazla.
uAburak89
16.Ağustos.2012, 19:17
Galatasaray'a para cezası.
Suicider
16.Ağustos.2012, 19:18
Bence fazla değil az bile vermişler akıllansın biraz.
europeanconquer
Az vermişler bence 15-20 maç verilmeliydi. 11x15.000= 165.000 € ceza verecek yönetim.
anil luque
çok güzel olmuş 11 maç. akıllanması için yeterli olacak mı bakalım. indirime falan da gidilmez umarım.
byariff
16.Ağustos.2012, 19:19
Disiplin Kurulu, Sadri Şener'e 21 gün hak mahrumiyeti, Aykut Kocaman ile Galatasaray'a da para cezası verdi.
umarim itiraz ederlerde indirim olur 6-7 maç"a duser
Bordo61Mavi
16.Ağustos.2012, 19:19
Bundan sonrada duzelme gostermese ciddi sekilde yardim almasi gerekir. Yine az vermisler, bide itiraz edilir 7-8 olur o mac sayisi.
Night_Mare17
16.Ağustos.2012, 19:20
Engin için normal 11 maç. Adamı bıraksalar orada kan çıkacaktı o durumdaydı.
byariff
16.Ağustos.2012, 19:22
Galatasaray Kulübü'ne saha olaylarından dolayı 165 bin lira ceza verildi...
mpaker66
16.Ağustos.2012, 19:22
bize para cezası verilmesi güzel olmuş, seyircisizden yırtmışız.Engin içinse normal.devreyi maç yapamadan kapatabilir.
C h A o S
16.Ağustos.2012, 19:24
Neyse saha kapama olmamış oradan yırtmışız.
Engin'e iyi olmuş.Hak etti bunu.
BaFraLı
16.Ağustos.2012, 19:26
11 maç yerinde bir ceza olmuş. İtiraz edip 7-8 maça düşürmenin bir anlamı yok. Adam hakem dövüyordu saha içerisinde.
Ciddi anlamda ruh yapısını düzeltmediği sürece bu hareketlerinden vazgeçemez bu adam.
sui generis
16.Ağustos.2012, 19:26
taraftarların yaptıklarına para cezası vermişler. oyunu kaç defa durdurdular. olacak iş değil !
europeanconquer
16.Ağustos.2012, 19:27
Fenerbahçe taraftarı da torpil attı sahaya,ceza gelmedi abi ?
BaFraLı
16.Ağustos.2012, 19:28
taraftarların yaptıklarına para cezası vermişler. oyunu kaç defa durdurdular. olacak iş değil !
İyide o konuda bir ceza verilecekse iki takımada eşit bedelde bir ceza verilmeli.
Aynı şeyi Fenerbahçe taraftarıda yaptı. İzliyorduk işte maçı görmediniz mi ?
LadroN
16.Ağustos.2012, 19:29
Muslera'ya cakmak atildi ayrice Fenerbahce tribunlerinden.
sui generis
16.Ağustos.2012, 19:29
Fenerbahçe taraftarı da torpil attı sahaya,ceza gelmedi abi ?
hatırlamıyorum onu. ama sizin taraftar 2 kez uyarılmadı mı ? sahanın ne hale geldiğini gördük. oyun kaç dakika durdu. ve sadece para cezası..
sui generis
16.Ağustos.2012, 19:30
İyide o konuda bir ceza verilecekse iki takımada eşit bedelde bir ceza verilmeli.
Aynı şeyi Fenerbahçe taraftarıda yaptı. İzliyorduk işte maçı görmediniz mi ?
eşit mi ? aynı şeyleri mi yaptı 2 takım taraftarı ?
uAburak89
16.Ağustos.2012, 19:30
Kulübün bilet satmasından belliydi zaten ceza gelmeyeceği.
Engin cezası düşer çok büyük ihtimal, 7-8 maç idealdir.
BaFraLı
16.Ağustos.2012, 19:31
eşit mi ? aynı şeyleri mi yaptı 2 takım taraftarı ?
Farklı olan nedir ? Ben maçı izlerken gollerden sonra her iki takım taraftarının da sahaya meşaleler attığını yada başka ıvır zıvır attığını gördüm. Yapılan şeylerin ikiside aynı .
europeanconquer
16.Ağustos.2012, 19:32
hatırlamıyorum onu. ama sizin taraftar 2 kez uyarılmadı mı ? sahanın ne hale geldiğini gördük. oyun kaç dakika durdu. ve sadece para cezası..
Biz almayalım demedim abi hatta 1 maç seyircisiz bekliyordum aynı şeyin benzerini Fenerbahçe taraftarı da yapınca demek ki bize saha kapama gelecekti para cezası geldi Fener'e para cezası gelecekti ceza gelmedi ve benim açımdan adalet sağlandı.
sui generis
16.Ağustos.2012, 19:35
Biz almayalım demedim abi hatta 1 maç seyircisiz bekliyordum aynı şeyin benzerini Fenerbahçe taraftarı da yapınca demek ki bize saha kapama gelecekti para cezası geldi Fener'e para cezası gelecekti ceza gelmedi ve benim açımdan adalet sağlandı.
Oğuzhan bizim yaptığımız varsa bize de gelsin. ama ben Galatasaray taraftarının o kadar şey yapmasının karşılığı para cezası değildir diyorum.
bir de lütfen o maçtaki iki takım taraftarlarını bir tutmayın, komik oluyor.
myres
16.Ağustos.2012, 19:36
Fenerbahçe ile oynanan kupa maçında kırmızı kart gören Engin Baytar'ın cezası belli oldu.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı Engin Baytar'a Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 11 maç ceza verdi.
europeanconquer
16.Ağustos.2012, 19:39
Oğuzhan bizim yaptığımız varsa bize de gelsin. ama ben Galatasaray taraftarının o kadar şey yapmasının karşılığı para cezası değildir diyorum.
O torpillerden biri Muslera'nın dibinde patlasa ne olurdu abi ? Komik mi olurdu ? Çünkü bildiğin Muslera'ya attılar o torpilleri.Fenerbahçe de ceza alsaydı ve bizim kulüp yine para cezası alsaydı ben de karşı çıkardım para cezasına.
Ralph
16.Ağustos.2012, 19:41
Emekli olur artık bu sene Engin :)
mpaker66
16.Ağustos.2012, 19:43
FT açıklama yapacağım dediği için 3 maç ceza aldı, A.kocaman FT'im yapacağım deyipde yapamadığı şeyi yaptığı için para cezası? Biz birşey diyoz mu?
byariff
16.Ağustos.2012, 19:45
kendilerine gelince hatirlamiyorlar zaten kose vuruslarinda selcuga atilan yabanci maddelerde yaninda cabasi.
semih99999
16.Ağustos.2012, 19:47
federasyon gerçekten çok adaletli davranıyo keşke diger cezalarda da bu kadar cesur olsaydı neyse sonuç olarak engin baytardan kurtulduk rahatız 11 maç :D
barahir
16.Ağustos.2012, 19:47
FT açıklama yapacağım dediği için 3 maç ceza aldı, A.kocaman FT'im yapacağım deyipde yapamadığı şeyi yaptığı için para cezası? Biz birşey diyoz mu?
Öylemiymiş?
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e, Trabzonspor maçında müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası verdi.
Ben de hakeme hakaret nedeniyle ceza aldığını sanıyodum.. Yanılmışım..
byariff
16.Ağustos.2012, 19:50
soylencek cok sey var ama iste anliyana bu ulke emrenin yaptiklarinida unutmadi emreye verilen az cezalarida.
sui generis
16.Ağustos.2012, 19:50
komik duruma düşüyorsunuz. tartışılmaz sizinle. takılın siz.
uAburak89
16.Ağustos.2012, 19:51
Elmalar armutlar sağlam karıştı. Cezayı kendi içinde veya alakalı örneklerle kıyaslayarak değerlendirmek lazım. Bir de empati yapmak tabii ki.
europeanconquer
16.Ağustos.2012, 19:54
komik duruma düşüyorsunuz. tartışılmaz sizinle. takılın siz.
Ben cevabımı alabilirmiyim abi :0: :p
sarianet
16.Ağustos.2012, 19:57
bence yerinde bi ceza
Suicider
16.Ağustos.2012, 20:01
Eski mevzuları açan olmadı mı daha? Performansta düşme var beyler :D
MeMo
16.Ağustos.2012, 20:03
2 kere maç durduran saha olaylarına gelen ceza para cezası olmamalıydı.
sui generis
16.Ağustos.2012, 20:04
O torpillerden biri Muslera'nın dibinde patlasa ne olurdu abi ? Komik mi olurdu ? Çünkü bildiğin Muslera'ya attılar o torpilleri.Fenerbahçe de ceza alsaydı ve bizim kulüp yine para cezası alsaydı ben de karşı çıkardım para cezasına.
Görmemisim Oğuzhan :) yahu ben bize ceza verilmesin demiyorum ki elbette Galatasaraylı taraftarlar o kadar şey yapınca onlar da boş geçmemiştir. Ama iki takım taraftarının yaptıkları çok farklı. Es tutmamak gerekir. Galatasaray'a mac cezası ver , fenerbahce ye de olayların şiddetine gore para cezası ya da gerekiyorsa saha kapatma ver. Fenerbahceye bir şey verilmedi bize para cezası verildi ve adalet sağlandı demek yanlış.
Nedvedmania
16.Ağustos.2012, 20:18
Ben de seyircisiz bekliyordum 1 maç ama para vermişler. Benim için iyi oldu :)
C h A o S
16.Ağustos.2012, 20:21
Doğruyu söylemek gerekirse 2 golüde attıktan sonra bizim tribünlerden yoğun şekilde meşaleler atıldı.Bunun yanı sıra emniyet ve tribünde de bazı olaylar yaşandı.Para cezasıyla yırtmamız sürpriz oldu.
Nedvedmania
16.Ağustos.2012, 20:26
18 Kasım Karabük maçına kadar cezalı Engin. Arada 1-2 TR kupası maçı oynarsak Mersin veya İBB maçına yetişir.
KaRaBükLü KraL
16.Ağustos.2012, 20:31
Ya benim fikrimce akıllanma olayı falan hikaye ya bu tarz oyuncular için 11 maç değil sezonu kapattırsan bu adama yine aynı.Ne değişebilirki en fazla bi dahasına hakemin yakasına yapışmaz ama kırmızı kartını küfür eder bişey yapar yine görür.Böyle maç cezasıyla olacak iş değil bu adam akıllı başka bi yöntem ile bu adam düzeltilebilir o da belki
KanaKe
16.Ağustos.2012, 20:32
11 mac az bile bülent ataman ayni hareket yüzünden 20 mac yemisti adamin kariyeri bitmisti.. zaten tahkime gidilecekmis 5 maca iner iste.. sevinin bence bu kadar ucuz yirtmasina..
Corpus
16.Ağustos.2012, 20:35
Selçuk Dereli @selcuk_dereli
Peki şimdi disiplin k. başk. soruyorum;geçen sezon ırkçılık yaptığını kabul eden oyuncuya iki maç ceza verirken hiç mı vicdanınız sızlamadı?
Kendi yorumum. İsterlerse ömür boyu men versinler Engin' e farketmez.
Biz sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severiz. Ancak Engin' de bunlardan sadece 1 tanesi var.
IcedEarth
16.Ağustos.2012, 20:37
Engin forma bulamadığı sürede iyi çalışmalı ve kesinlikle psikolojik destek almalı.
KaRaBükLü KraL
16.Ağustos.2012, 20:38
11 mac az bile bülent ataman ayni hareket yüzünden 20 mac yemisti adamin kariyeri bitmisti.. zaten tahkime gidilecekmis 5 maca iner iste.. sevinin bence bu kadar ucuz yirtmasina..
Neyine sevinmemiz gerekiyo pardon.Şimdi Engin 11 maç oynamasa şampiyon mu olamayacağız acaba Engin ister sezonu kapasın isterse cezasını sıfırlasınlar sevinmem bi Engin yok Galatasaray'da gitti diye ağlayıp geldi diye havalara uçmamızda gerekmiyo
byariff
16.Ağustos.2012, 20:39
Peki şimdi disiplin k. başk. soruyorum;geçen sezon ırkçılık yaptığını kabul eden oyuncuya iki maç ceza verirken hiç mı vicdanınız sızlamadı?
Biz sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severiz. Ancak Engin' de bunlardan sadece 1 tanesi var.
iste diyorum ya soylencek cok sey var solemiyoruz diye irkciligida geçtim emrenin hakemlere yaptigi hareketleri vesairede biliyoruz. o yuzden enginin cezasi dusmelidir 5-6 maç"a.
eng1n
16.Ağustos.2012, 20:46
Emre ırkçılık yaptığını kabul etmedi hakaret ettim dedi ve hakaretten ceza aldı.
Engin'e verilebiecek minumum ceza verilmiş yanlış bilmiyorsam en az 10 du zaten bence daha da ağır olabilirdi(olması) gerekirdi.
MeMo
16.Ağustos.2012, 20:47
İki maç derken?
RaSenGan
16.Ağustos.2012, 20:55
Normal bir ceza.Keşke aynı disiplin kurulu daha önceki kararlarında da uygun cezalar verebilseydi.Kulübün aldığı cezayla Engin'in para cezası aynı olmuş.Kulübün cebinden para çıkmayacak olması iyi :)
E.Cartman
16.Ağustos.2012, 21:22
Hayret Türkiye'de böyle cezalar verilir miydi, baya şaşırdım. 5 maç falan bekliyordum ben. 11 maç az bile sen kimsin hakemin yakasına yapışıyorsun vericeklerdi 25-30 maç görecekti Engin efendi anyayla Konya'yı
Nedvedmania
17.Ağustos.2012, 00:40
Ömer Çatkıç "Galatasaray'a sempati duyuyordum" dedi. Ağlamak istiyorum (f)
Corpus
17.Ağustos.2012, 01:37
Ömer Çatkıç "Galatasaray'a sempati duyuyordum" dedi. Ağlamak istiyorum (f)
Bu ancak platonik bir aşk olabilir maalesef.
DisCo
17.Ağustos.2012, 03:48
Oyuncu yapmaması gereken bir hareket yapıyor. Kendi taraftarı bunu savunmuyor, olur tarafını görmüyor. En ağırı istenirken kuralların belirttiği sınırlarda ceza alıyor.
Taraftarlık öyle bir noktada ki bunlar bile tatmin etmiyor. Öldürseler, ciğerini yemeye kalkacağız.
ForsakeN
17.Ağustos.2012, 05:19
Engin'e taa Gençlerbirliği'ndeyken bile gıcık olurdum. Adam nerde oynarsa oynasın aynı çirkefliğini koruyor yahu. İnsanda biraz otokontrol olur. Sen kimsin de hakemin yakasına yapışıyorsun. Vereceklerdi 20-25 maç ceza,akıllanmasa da anlayacaktı anyayı konyayı, çok hoşuma giderdi açıkçası. Galatasaraylı olmasıyla alakalı değil bu dediğim.
Walter Sakana
17.Ağustos.2012, 12:32
Talimatnamede hakeme saldırının cezası en az 10 en fazla 15 maç diyor.
Hakeme saldırı ne şekillerde olur? İtersin, yakasına yapışırsın, tükürürsün, vurmaya çalışırsın veya vurursun. Bu yazdığım sıralama en hafiften en ağıra doğru. Yani 15 maç gelmesi için vurmuş olması gerekir diye mantık yürütebiliriz. Bu yüzden Engin'e verilen 11 maç ceza gayet normal bence. Daha fazlasını verseler "e peki üst sınır 15 maçsa ve hakemin yakasına yapışmaya 14-15 maç alıyorsa hakeme vursaydı kaç maç ceza alacaktı o zaman?" diye sorulmaz mı?
Addolorato
17.Ağustos.2012, 13:08
Luisao Benfica'nın hazırlık maçında hakemi bayıltmıştı acaba kaç maç ceza alacak ?
byariff
17.Ağustos.2012, 14:27
Başkan Ünal Aysal, Engin Baytar'a 11 maç ceza veren PFDK'ya tepki gösterdi. Cim Bom'un patronu, “Raporlarda küfür bile yok. Karara itiraz edeceğiz” dedi.
Aysal’ın ilk sözü, “Vur deyince öldürmüşler!” oldu. Kararın çok ağır olduğunu ve bazı yönlendirmeler nedeniyle bu çapta bir ceza kesildiğini savunan Başkan, “Engin’in hareketini tasvip etmek elbette mümkün değil. Ancak raporlarda oyuncumuzun küfür ettiğiyle ilgili bir detay yok. Engin’in hakeme yönelik bir hareketi var. Ancak bu ceza çok ağır” dedi. Yönetim olarak gerekeni yaptıklarının altını çizen Ünal Aysal, “Biz sözleşmesi gereği zaten Engin’e çok ağır bir ceza verdik. Ancak 11 maçlık ceza kabul edilir değil. İtiraz hakkımızı kullanacağız” diyerek sözlerini noktaladı.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=30079
Ek olarak abdurrahim albayrakda engin hakkinda konusmus.
Engin
RaSenGan
17.Ağustos.2012, 14:47
Engin'e taa Gençlerbirliği'ndeyken bile gıcık olurdum. Adam nerde oynarsa oynasın aynı çirkefliğini koruyor yahu. İnsanda biraz otokontrol olur. Sen kimsin de hakemin yakasına yapışıyorsun. Vereceklerdi 20-25 maç ceza,akıllanmasa da anlayacaktı anyayı konyayı, çok hoşuma giderdi açıkçası. Galatasaraylı olmasıyla alakalı değil bu dediğim.
Emre'ye de aynı şekilde gıcık oluyor musun ?
Night_Mare17
17.Ağustos.2012, 19:51
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8qz24RTkd1qk8aoeo1_500.jpg
Revolution
17.Ağustos.2012, 19:58
Şimdi Tuğrul koyunca geldi aklıma. Ünal Aysal iyi hoş çok da iyi hizmet ediyor şu zamana kadar Galatasaray'a ama şu transfer dönemlerinde tarih koymalar, sürekli açıklamalar yapmalar beni deli ediyor. Başkanlığa ilk geldiğinde beni televizyonlarda çok görmeyeceksiniz dedi ama maşallah televizyonlardan en genel haliyle medyadan ayrılmıyor. Şu özelliğini de yontsa 10 numara olacak.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim allah bize Adnan Polat gibi bir başkan bir daha nasip etmesin. Bu kadar kusur kadı kızında da olur :)
Nedvedmania
17.Ağustos.2012, 20:01
Çok önemsenecek açıklamalar değil ki onlar Kaan. Adam 10 temmuzda transferler bitecek desin, buna rağmen 20 ağustosta bitsin birşey farketmez. Sonuç olarak taş gibi bir takım kurdurdu. Lafa değil icraate bakalım :)
Revolution
17.Ağustos.2012, 20:03
Çok önemsenecek açıklamalar değil ki onlar Kaan. Adam 10 temmuzda transferler bitecek desin, buna rağmen 20 ağustosta bitsin birşey farketmez. Sonuç olarak taş gibi bir takım kurdurdu. Lafa değil icraate bakalım :)
Ben de öyle yapıyorum zaten ama o açıklamayı yaptıktan sonra o tarihlerde nasıl sinir harbi geçirdiğimizi herkes biliyor sonuç olarak :)
Nedvedmania
17.Ağustos.2012, 20:06
Valla tek diyeceğim rahat olun. Ben hiç tarihe, haberlere bakmadan rahat bir şekilde bekledim. Çünkü biliyordum iyi transferler yapılacağını. Hatta Kanake "Siz daha Melo'yu bile alamadınız" vs demişti. Bende bu mesajını saklıyorum deyip transferlerden sonra eklemiştim buraya :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Ağustos.2012, 20:13
Başkan Ünal Aysal, Engin Baytar'a 11 maç ceza veren PFDK'ya tepki gösterdi. Cim Bom'un patronu, “Raporlarda küfür bile yok. Karara itiraz edeceğiz” dedi.
Aysal’ın ilk sözü, “Vur deyince öldürmüşler!” oldu. Kararın çok ağır olduğunu ve bazı yönlendirmeler nedeniyle bu çapta bir ceza kesildiğini savunan Başkan, “Engin’in hareketini tasvip etmek elbette mümkün değil. Ancak raporlarda oyuncumuzun küfür ettiğiyle ilgili bir detay yok. Engin’in hakeme yönelik bir hareketi var. Ancak bu ceza çok ağır” dedi. Yönetim olarak gerekeni yaptıklarının altını çizen Ünal Aysal, “Biz sözleşmesi gereği zaten Engin’e çok ağır bir ceza verdik. Ancak 11 maçlık ceza kabul edilir değil. İtiraz hakkımızı kullanacağız” diyerek sözlerini noktaladı.
Unal Aysal gibi beyefendi bir insanin ne olursa olsun bir oyuncunun hakeme darp etmesini tasvip etmemesi gerekirdi. verilen cezanin ister kufur etsin ister etmesin kart sonrasinda yaptigi hareketle ilgili oldugunu neden gormezden gelir anlamis degilim. fairplayden yana oldugunu bildigimiz baskanin aciklamalari dogru degildir umarim. itiraz edilecek bir durum yok, bu GS taraftari acisindan da affedilecek bir durum degildir eminim.
Revolution
17.Ağustos.2012, 20:16
Engin benim için kolay kolay affedilecek birşey yapmamıştır ancak takım havaalanına geldiğinde Engin omuzlara alındı. Oyuncuya sahip çıkmak demek büyük bir hata yaptığı zaman onu ödüllendirmek değildir.
Nedvedmania
17.Ağustos.2012, 20:20
Unal Aysal gibi beyefendi bir insanin ne olursa olsun bir oyuncunun hakeme darp etmesini tasvip etmemesi gerekirdi.
Alıntıladığın mesajda zaten "“Engin’in hareketini tasvip etmek elbette mümkün değil." yazıyor.
Yavuz12
17.Ağustos.2012, 20:32
Fatih Terim'in, Aydın Yılmaz'a tepkisi :) .
http://youtu.be/2Q5mzAP4Jqc
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Ağustos.2012, 20:36
Alıntıladığın mesajda zaten "“Engin’in hareketini tasvip etmek elbette mümkün değil." yazıyor.
tasvip etmiyorsa davranislariyla da bunu gostermeli, tasvip etmeyip itiraz etmek celiskili bana gore. benim sitem ettigim konu hala oyuncusunu savunma pesinde olmasi, hersey gozonunde oldu. savunulacak bir taraf kalmadi olayda. bu cezayi da itiraz sonrasi indirirlerse hakemlerin can guvenligi tehlikede demektir :]
kalemci
17.Ağustos.2012, 20:39
Hepsinin yerine Fernandes'e 5 maç ceza verirler olur biter :n:
Şaka bi yana itiraz edilecek bi durum yok bence de. Ben satılık listesine konulmamasına şaşırdım transfer sezonuda açık olduğu için.
William Rookwood
18.Ağustos.2012, 00:01
Fatih Terim'in, Aydın Yılmaz'a tepkisi :) .
http://youtu.be/2Q5mzAP4Jqc (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fyoutu.be%2F2Q5mzAP 4Jqc)
Fatih bey kendiniz yerleştiriyorsunuz adamı gol kaçırınca auv ouv böyle tepkiler. Kaç maçtır aynı şeyi yapıyor kaçıncı oldu yine bir maçta daha kaçırmıştı aynı pozisyonda şimdi de bu tür pozisonlarda çok korkak vuruyor toplara.
Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 00:07
Engin'in neden direk kırmızı kart gördüğünü açıklayacak var mı peki ?
zeck17
18.Ağustos.2012, 00:34
kurallarda açık var ondan ceza 7 veya 8 maça inecektır
E.Cartman
18.Ağustos.2012, 00:38
Fatih bey kendiniz yerleştiriyorsunuz adamı gol kaçırınca auv ouv böyle tepkiler. Kaç maçtır aynı şeyi yapıyor kaçıncı oldu yine bir maçta daha kaçırmıştı aynı pozisyonda şimdi de bu tür pozisonlarda çok korkak vuruyor toplara.
Fenerbahçe maçı
Fearless Coward
18.Ağustos.2012, 00:48
Aydın Eyüp'e hat-trick yapıyor ama Fenerbahçe'ye karşı falan bu kadar cesur olamıyor...
DisCo
18.Ağustos.2012, 01:02
Erzurum hatırası tişörtleri de çıktı.
https://p.twimg.com/A0Ri4iaCMAAk45E.jpg:large
nekop
18.Ağustos.2012, 02:26
Biraz geç oldu ama şöyle diyeyim;
Siz aranızda ne tartışıyordunuz bilmem ama konu ile alakam yokken benim mesajımı alıp oraya alıntılamanın mantığı nedir ? Git tartıştığın kişinin-kişilerin mesajını alıntıla alakam yokken sanki seninle ben tartışmışım gibi benim mesajımı oraya koyup sırıtma.Amacın kötü değildir ama konu ile alakam yokken onu oraya koyup sırıtman beni rahatsız etti.Benim söylediklerimden rahatsız olduysan kusura bakma amacım kimseyi rahatsız etmek değildi sadece memnuniyetsizliğimi dile getirdim.
Bende biraz geç yazıyorum kusura bakma. :) Amrabat geldiğinde alıntı yaptığım mesajı Galatasaray Transfer Haberlerine ben atmıştım ve senle byariff bana bu cevapları vermiştiniz. Girip bakabilirsin. Durduk yere seni buraya koymuşluğum falan yok yani. :) Bu forumda Fatih Hoca Engin'i adam etti diyen onlarca kişi vardır. Bir art niyetim olsa hepsini koyardım. :)
byariff
18.Ağustos.2012, 02:39
yilda 1-2 defa hatasi olur çok gorme :icon_biggrin:
William Rookwood
18.Ağustos.2012, 03:16
Engin'i anca psikoloklar tedavi eder anlatıklarına göre dışarıda çok iyi bir insnamış. Sinirlerine hakim olamıyor psikolojik yardım alması lazım.
Fearless Coward
18.Ağustos.2012, 03:31
Valla sinirli her insan yapabilir Engin gibi bu hareketleri ben şahsen çabuk sinirleniyorum Engin yerinde olsaydım ben de yapardım aynı hareketi...Zaten ceza almasada Amrabat hazır olduktan sonra yedeğe çekilecekti çok sorun olmaz 11 maç olmaması...
Night_Mare17
18.Ağustos.2012, 03:36
ShevAnil
18.Ağustos.2012, 03:38
Sizlere tavsiyem GSStore'de ki resmi baskılı olan ürünlerden uzak durmanız, en düşük derecede yıkanmasına rağmen 2 t-shirt'üm de yalan oldu. Belki de benim şanssızlığımdır bilemicem ama. :)
Revolution
18.Ağustos.2012, 03:39
Sizlere tavsiyem GSStore'de ki resmi baskılı olan ürünlerden uzak durmanız, en düşük derecede yıkanmasına rağmen 2 t-shirt'üm de yalan oldu. Belki de benim şanssızlığımdır bilemicem ama. :)
Ezel'den beri öyle onlar maalesef.
Yavuz12
18.Ağustos.2012, 03:59
Şu aydınlık, karanlık muhabetti hiç hoşuma gitmiyor. Zamanında 2 kere şampiyonuz sözleri de hiç hoşuma gitmemişti.
Galatasaray Spor Klubüne yakışmayan hareketler bunlar.
Fearless Coward
18.Ağustos.2012, 04:09
2 kere şampiyonuz bence doğru bi söz Play-off zamanında tepkimizi ortaya koymuştuk Play-off'a gönderme o...Aydınlıkta doğru diyebiliriz niye ışıklar açılmadı Saraçoğlunda ?
Yavuz12
18.Ağustos.2012, 04:16
2 kere şampiyonuz bence doğru bi söz Play-off zamanında tepkimizi ortaya koymuştuk Play-off'a gönderme o...Aydınlıkta doğru diyebiliriz niye ışıklar açılmadı Saraçoğlunda ?
Galatasaray bunun gibi boş işlerle uğraşmaması gereken bir kulüp, sadece bunu söylemek istiyorum.
Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 04:20
Taraftar için bu tip ürünlerin çıkarılması gayet güzel bence.
Facx
18.Ağustos.2012, 04:27
Galatasaray bunun gibi boş işlerle uğraşmaması gereken bir kulüp, sadece bunu söylemek istiyorum.
2 avans 3 te biter t-shirtünü yapan bursaydı yanlış hatırlamıyosam
Yavuz12
18.Ağustos.2012, 04:33
Taraftar için bu tip ürünlerin çıkarılması gayet güzel bence.
Yani Fenerbahçe'ye tahrik var bence. Maçlarda olay yaşanmasın diyoruz ama biz zaten bu tip hareketlerle körüklüyoruz bana göre. Doğru değil yani.
2 avans 3 te biter t-shirtünü yapan bursaydı yanlış hatırlamıyosam
Ben Bursa'da yaşayan, Bursaspor'un şampiyonluğunu görmüş, burdaki coşkuyu yaşamış bir insanım; ama Galatasaray taraftarıyım. Resmimde Ertuğrul Sağlam'ın olması sadece ona beslediğim saygı ve sevgiden geliyor.
Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 04:36
2 tarafta birbirine kızgın zaten. Önceden de kızgındı sonra da kızgın olacak. 1 Tişört ne arttırır ne de azaltır. Fazla takılmamak lazım :)
Revolution
18.Ağustos.2012, 04:37
Ezeli rekabette bu tür kinayeler her zaman olmuştur. Mesela Vaslui maçında Saraçoğlu reklam panoları'nda 6-0 tarifesi vardı. Aradan 10 sene geçmiş ama hala 6-0 tarifesi diye reklam panolarında ilanlar dolanıyor. Bunların hepsi pazarlama amaçlı.
GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2012, 16:33
Bu tarz göndermeler rekabetin doğasında olan bir şey.Herkes de yapıyor zaten."Aydınlıkta kupa almak bir başka oluyormuş" pek başarılı bir gönderme olmamış ama.Sanki Galatasaray hayatında 2.defa kupa kaldırmış izlenimi veriyor.Daha başarılı bir gönderme olabilirdi.
Suicider
18.Ağustos.2012, 18:33
Kazım ilk maçında gol attı Blackburn'de :D
Nedvedmania
19.Ağustos.2012, 01:30
Bu sakatlık muhabbetinden sonra gördüm şimdi, geçen fio maçında attığımız gol anında kaleci sakatlanmıştı hatırlarsanız. Elmander santra sırasında rakibe İsterseniz kendi kalemize gol atalım" demiş. Sen ne büyüksün be Elmander.
MeliksahAydogan
19.Ağustos.2012, 02:13
Bu sakatlık muhabbetinden sonra gördüm şimdi, geçen fio maçında attığımız gol anında kaleci sakatlanmıştı hatırlarsanız. Elmander santra sırasında rakibe İsterseniz kendi kalemize gol atalım" demiş. Sen ne büyüksün be Elmander.
Eğer doğruysa helal olsun büyük oyuncu Elmander :)
Hem karakteri hem de oyunuyla gönüllerimizi fethetti.
DisCo
19.Ağustos.2012, 14:40
Bu tarz göndermeler rekabetin doğasında olan bir şey.Herkes de yapıyor zaten."Aydınlıkta kupa almak bir başka oluyormuş" pek başarılı bir gönderme olmamış ama.Sanki Galatasaray hayatında 2.defa kupa kaldırmış izlenimi veriyor.Daha başarılı bir gönderme olabilirdi.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki kupa törenlerine değiniliyor.
Kadıköyde karanlıkta kaldırmıştık, Erzurumda aydınlıkta kaldırmak başka oluyormuş deniyor.
Bu gidişle daha çok hatıra tişörtü basarız, kupa Galatasaray'ın işidir.
GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2012, 16:20
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki kupa törenlerine değiniliyor.
Kadıköyde karanlıkta kaldırmıştık, Erzurumda aydınlıkta kaldırmak başka oluyormuş deniyor.
Bu gidişle daha çok hatıra tişörtü basarız, kupa Galatasaray'ın işidir.
Evet biliyorum da,Galatasaray daha önce aydınlıkta hiç kupa kaldırmadı mı sanki? En azından oluyormuş yerine oluyor denilseydi daha anlamlı olabilirdi ki yine de başarılı bir gönderme olmadığını düşünüyorum.
Nedvedmania
20.Ağustos.2012, 14:30
Bizce basarili :)
byariff
20.Ağustos.2012, 14:36
sampiyonlar ligi kuralari hangi gun çekiliyor
uAburak89
20.Ağustos.2012, 14:38
Semih Kaya hızla iyileşiyormuş, Beşiktaş maçında sahada olacaktır Melo ile beraber.
musleramicol25
20.Ağustos.2012, 14:40
Evet biliyorum da,Galatasaray daha önce aydınlıkta hiç kupa kaldırmadı mı sanki? En azından oluyormuş yerine oluyor denilseydi daha anlamlı olabilirdi ki yine de başarılı bir gönderme olmadığını düşünüyorum.Yeri geldiğinde bu tür açıklamalar abez kaçmamalı. Sonuçta bundan 2-3 ay önce Kadıköy'de kupayı nasıl ve ne şekilde kaldırdığımızın muhabbeti gündemden düşmemişti. Ezeli rakip Fenerbahçe karşısında galip gelip, kupa kaldırmanın rahatlığıyla masum bi gönderme bence gayet normal. :)
uAburak89
20.Ağustos.2012, 17:02
Galatasaray üzerine, nefis bir yazı;
http://tr.eurosport.com/taktik-tahtasi_blog212/siklet-farki_post2120062/blogpostfull.shtml
GeNç KaRTaL
20.Ağustos.2012, 17:09
Yeri geldiğinde bu tür açıklamalar abez kaçmamalı. Sonuçta bundan 2-3 ay önce Kadıköy'de kupayı nasıl ve ne şekilde kaldırdığımızın muhabbeti gündemden düşmemişti. Ezeli rakip Fenerbahçe karşısında galip gelip, kupa kaldırmanın rahatlığıyla masum bi gönderme bence gayet normal. :)
O konuda bir itirazım yok zaten.O muhabbet üzerine daha başarılı bir gönderme yapılabilirdi diyorum.Neyse çok da önemli bir konu değil.:)
bySperman
20.Ağustos.2012, 20:03
Yiğit'in yeni stili :D
http://www.sporx.com/img/2012/08/20/21_Yigit_Gokoglan_B.jpg
Revolution
20.Ağustos.2012, 20:55
Allah sahibine bağışlasın :D
Homer J.S
20.Ağustos.2012, 21:17
Yok artık Rober Hatemo :D
William Rookwood
21.Ağustos.2012, 05:28
Yiğit Türkü bar mı satın almış ne lan o tip :D
C h A o S
22.Ağustos.2012, 13:45
Selçuk İnan devleri geride bıraktı
Galatasaray'ın başarılı oyuncusu dünya yıldızlarını solladı.
Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızılı takıma katıldığı günden bu yana sergilediği performansla tribünlerin sevgilisi olmayı başaran Selçuk İnan'a bir büyük onur da uluslararası spor sitesi Bleacher Report'tan geldi.
2011-2012 sezonunda Galatasaray forması ile tam 5 frikik golüne imza atan usta ayak, dünyaca ünlü internet sitesinin derlediği 11 frikik uzmanı listesinde kendisine yer buldu.
Selçuk'un geçen sezon attığı frikik gollerinin yer aldığı bölümde, yıldız futbolcunun birbirinden güzel gollere imza attığının altı çizildi.
Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo ve David Beckham gibi isimlerin arkasında 6. sırada yer alan Selçuk İnan için 'Turkish Xavi' benzetmesinin yapılması dikkatlerden kaçmadı.
Başarılı oyuncu, Juventus'un İtalyan yıldızı Andrea Pirlo ve CSKA Moskova'nın Japon yeteneği Keisuke Honda'yı da geride bıraktı.
Sitenin derlediği 11 Frikik Uzmanı listesinde şu isimler yer aldı:
1) Cristiano Ronaldo
2) Lionel Messi
3) Xavi
4) David Beckham
5) Zlatan Ibrahimovic
6) Selçuk İnan
7) Andrea Pirlo
8) Benat Etxebarria
9) Keisuke Honda
10) Santi Cazorla
11) Sebastian Larsson
uAburak89
22.Ağustos.2012, 14:54
Valla bu listede olmuş olmamış çok önemli değil, çok kritik maçlarda attığı firikik golleriyle önemli puanlar kazandırdı. Nazar değmesin. Bir de bu haberi Hamit okusun, her topun başına gelmesin mümkünse..
KanaKe
22.Ağustos.2012, 15:01
pirloyu tanimasak tamamda :) selcugun pirlonun önünde olmasi bana garip geldi.. pirlo penalti gibi frikik kulllanan bir adam 30-40 metre hic affetmiyor hepsi kaleyi buluyor
byariff
22.Ağustos.2012, 15:06
Geçen yil"in degerlendirmesi bu KanaKe , ki selcuk ronaldodan fazla frikik golu atti geçen yil.
RaSenGan
22.Ağustos.2012, 15:38
Selçuk'un attığı frikik golleri de öyle sıradan takımlara değil.2 tane Trabzonspor'a 1 tane de Fenerbahçe'ye attı.Bu da daha çok anlam kattı bu gollere.
KanaKe
22.Ağustos.2012, 15:39
tamam ben zaten selcugun frikiklerine laf etmedim begeniyorum ayrica.. ama pirlo gibi yillarin frikikcisinin selcuktan geride kalmasi garip geldi sadece..
Nedvedmania
22.Ağustos.2012, 16:46
Ahaha patlattım kahkahayı :n:
Hakan Balta
Night_Mare17
22.Ağustos.2012, 16:49
Hakan Balta
Bu pozisyonda stadda Hakan'a çok sövdük :n: Kaleye vursa yada içeri kesse net gol pozisyonu olacaktı.
Nedvedmania
22.Ağustos.2012, 17:57
BJK maçını Bülent Yıldırım yönetecek.
Bujsas
22.Ağustos.2012, 18:03
Umarım gene olaylar çıkmaz o maçta gelenek haline gelicek artık.
William Rookwood
22.Ağustos.2012, 18:36
Ben böyle bir çalım görmedim :D
lexoqe
22.Ağustos.2012, 18:40
Daha da yükselecek Selçuk, doğru bir tespit. Tebrikler.
Ayrıca bu hakemi seviyorum sanki hep kazanıyoruz onunla :)
Facx
22.Ağustos.2012, 18:47
tamam ben zaten selcugun frikiklerine laf etmedim begeniyorum ayrica.. ama pirlo gibi yillarin frikikcisinin selcuktan geride kalmasi garip geldi sadece..
banada orda beckham varken senede 40 frikik vurup 2 si gol olan ronaldonun 1. sırada olması garip geldi :D beckham ın ölüsü herkezden daha iyi frikikçidir :icon_cool:
LadroN
22.Ağustos.2012, 20:01
Tatilden yeni geldiğim için Kasımpaşa maçını az önce seyredebildim.Sercan sanki geçen seneden daha güçlü.Emre çok iyi oynamış.Melo 90 dakikayı henüz çıkaramaz.Son 40 dakikaya bakınca bunları gördüm.
Bu arada birşey dikkatimi çekti.Çok fazla kontra yiyoruz.Geriye de kimse dönmüyor.2-3 kişiyiz baya savunmada:).Geçen sene böyle değildi sanki.Takım iyi yolda.
Flawless Victory
23.Ağustos.2012, 01:04
Tatilden yeni geldiğim için Kasımpaşa maçını az önce seyredebildim.Sercan sanki geçen seneden daha güçlü.Emre çok iyi oynamış.Melo 90 dakikayı henüz çıkaramaz.Son 40 dakikaya bakınca bunları gördüm.
Bu arada birşey dikkatimi çekti.Çok fazla kontra yiyoruz.Geriye de kimse dönmüyor.2-3 kişiyiz baya savunmada:).Geçen sene böyle değildi sanki.Takım iyi yolda.
Engin ileride inanılmaz pres yapıyordu, rakiplerin hızlı çıkamamasında en büyük etkendi. ikincisi ise şu anda hazır olmayan Melo'ydu. Kim ne derse desin Engin Galatasaray'da her zaman olmalıdır. Ben Selçuk'un da tam hazır olmadığını söyleyeyim. Asistler yaptığına bakmayın, henüz yere sağlam basmıyor. Beşiktaş maçında kendini belli eder. Selçuk çok daha ön plandaydı geçen sezon. İlk maçlar dalgalı geçebilir, hatta Beşiktaş'a yenilebiliriz de bu şaşırtıcı olmaz. Bu ilk maçları kayıpsız atlatırsak büyük avantaj olacak.
Emre adam eksilten bir oyuncu ama sadece rakip hamle yaptığında böyle. Kendisi rakibin üstüne gitmiyor, bunun için Emre'nin kanatta oynamasını sağlıklı bulmuyorum, bizi zayıflatabilir kanatta oynaması.
Savunmada ciddi diziliş hataları oluyor. Ofsaytlara dikkat ederseniz çizgisel bir hat yok ve bu yüzden araya rahat adam kaçıyor.
Galatasaray'da Riera+Baros gidip yerlerine sağlam bir sol açık gelse müthiş bir kadro olur doğrusu. Sağ kanatta da ben Engin+Amrabat'ı oynatırdım.
Aydın hala aynı Aydın, kendini geliştiremedi, sadece belli bir potansiyeli olduğu için ara sıra parlama yapıyor, o da çabuk sönüyor. Kritik maçlarda kritik goller kaçırıyor.Açık alan oyuncusu. Oysa Galatasaray'a karşı büyük takımlar bile kapanma ihtiyacı duyuyor, dolayısıyla Aydın'a da ihtiyaç kalmıyor. Yedekte dursun bakalım.
IcedEarth
23.Ağustos.2012, 01:21
banada orda beckham varken senede 40 frikik vurup 2 si gol olan ronaldonun 1. sırada olması garip geldi :D beckham ın ölüsü herkezden daha iyi frikikçidir :icon_cool:
Juninho ve Riquelme var önünde bence. Juninho bırakmış olabilir, Riquelme var en azından :)
Listeye fazla da takılmamak gerek, sadece geçen seneye göre baz alınmış sanırım. Pirlo'nun Selçuk'tan (en azından şu an için) daha iyi frikikçi olduğunu biliyoruz zaten.
byariff
23.Ağustos.2012, 01:32
Yeni yedek klubemiz boyleymis koltuklar degismis keske real madridin"ki gibi olsa 5-10 tane arka tarafta 5-10 tanede onde :D
http://i.imgur.com/xk9Dy.jpg
Facx
23.Ağustos.2012, 05:48
Juninho ve Riquelme var önünde bence. Juninho bırakmış olabilir, Riquelme var en azından :)
Listeye fazla da takılmamak gerek, sadece geçen seneye göre baz alınmış sanırım. Pirlo'nun Selçuk'tan (en azından şu an için) daha iyi frikikçi olduğunu biliyoruz zaten.
hiç beckham ı izlemedin heralde :icon_smile: her mesafeden aynı rahatlıkta atan tek oyuncu beckham
lexoqe
23.Ağustos.2012, 07:17
Yeni yedek klubemiz boyleymis koltuklar degismis keske real madridin"ki gibi olsa 5-10 tane arka tarafta 5-10 tanede onde :D
http://i.imgur.com/xk9Dy.jpg
Biraz temizlik yapılsa hiçte fena olmaz :)
IcedEarth
23.Ağustos.2012, 10:07
hiç beckham ı izlemedin heralde :icon_smile: her mesafeden aynı rahatlıkta atan tek oyuncu beckham
Valla ben de aynısını Juninho için sana söyleyebilirim. Adamın sadece Lyon kariyerinde 50'den fazla frikik golü var, mesafeler 18-47 metre arası değişiyor :zuhaha Neyse konuyu fazla da dağıtmayalım bari.
E.Cartman
23.Ağustos.2012, 12:03
Cim-Bom bank!
Galatasaray, tüm sporcularının sağlık pasaportunu çıkaracak, bu değerleri kendi bilgi bankasında toplayacak. Bu sistem, en küçük oyuncusundan, üst düzeye kadar her branş tarafından uygulanacak
Galatasaray bir ilke imza atıyor ve kendi sağlık bilgi bankasını oluşturuyor. Hacettepe Üniversitesi ile ortaklaşa hareket eden sarı-kırmızılı kulüp, amatör branşlar da dahil olmak üzere sporcuların sağlık kartlarını hazırlayarak, gelecek 20 yılın sağlık stratejisini oluşturmak için düğmeye bastı. Bu kapsamda eğitim çalışmalarını da başlatan sarı-kırmızılı kulüp, Hacettepe Üniversitesi ile ortak hareket etme kararı aldı.
Hasnun Galip’teki kulüp merkezinde yarın Hacettepe Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Doral ve ekibinin vereceği eğitim seminerine, futbol ile diğer amatör branşların altyapı hocaları, kondisyonerler, masörler ve fizyoterapistlerinin katılacağı bildirildi. Seminerde, ilk planda genç oyuncuların sakatlıklardan korunması, performanslarının artırılması ve tedavilerinin yapılmasının planlandığı bildirildi.
13 branşta 50’inin üzerinde takımı bulunan ve 1500 sporcuya sahip Galatasaray’ın, minik yaş gruplarından itibaren sağlık durumlarının düzenli olarak takip edileceği, herhangi bir sorun yaşanması halinde sağlık bankasından alınacak kartlara bakılarak geçmişiyle karşılaştırılacağı ifade edildi. Böylece A takım seviyesine gelmiş bir sporcunun kalp rahatsızlığı varsa bu sorunun erken yaşlarda tespiti söz konusu olacak.
Sarı-kırmızılılarda ilk planda voleybol altyapısındaki 117 sporcunun sağlık formlarının hazırlandığı belirtildi.
http://skorer.milliyet.com.tr/cim-bom-bank-/galatasaray/detay/1584954/default.htm
grkm33
23.Ağustos.2012, 12:15
Hakan Balta daki mental yetenek .Caner ve ya İsmail de olacak dünya çapında olurlar :) Emre Çolak çok çok çok geliştirmiş daha da geliştirmesi lazım benim gördüğüm tek eksik birebir oynamıyor fazla o konuda güvense kendine geçemeyecek adam yok onun ama denemiyor bile.
lexoqe
23.Ağustos.2012, 13:16
Güzel bir proje hakikaten.
Flawless Victory
23.Ağustos.2012, 15:35
Hakan Balta
Evin ihtiyaçları bitmiyor ki. Bu sefer de kasaba göndermişiz. :n:
DisCo
23.Ağustos.2012, 16:32
Güya bugün GSTV'de saat 15:00 - 16:00 arası tasarım yarışmasının ödül töreni vardı.
MeliksahAydogan
23.Ağustos.2012, 17:50
Hakan Balta daki mental yetenek .Caner ve ya İsmail de olacak dünya çapında olurlar :) Emre Çolak çok çok çok geliştirmiş daha da geliştirmesi lazım benim gördüğüm tek eksik birebir oynamıyor fazla o konuda güvense kendine geçemeyecek adam yok onun ama denemiyor bile.
Bende bunun farkındayım aslında birebire girmekten çekiniyor sanırım.
Facx
23.Ağustos.2012, 18:45
Valla ben de aynısını Juninho için sana söyleyebilirim. Adamın sadece Lyon kariyerinde 50'den fazla frikik golü var, mesafeler 18-47 metre arası değişiyor :zuhaha Neyse konuyu fazla da dağıtmayalım bari.
sen kaşındın :icon_cool: http://www.youtube.com/watch?v=adYgHunQEl0 bak bakalım juninho bu kadar çok vuruş stilini kullanabiliyomuymuş :icon_cool: (konuyuda batırdık ama :D )
Flawless Victory
23.Ağustos.2012, 18:48
Her maç işte olduğum güne denk geliyor böyle bir şanssızlık olamaz ya. :(
musleramicol25
23.Ağustos.2012, 18:51
Hakan Baltaİçerde pas bekleyen o kadar adam var neden baskıda olan adama pas atar ki. Bunlar dışında her şey mükemmel. :)
IcedEarth
23.Ağustos.2012, 19:12
sen kaşındın :icon_cool: http://www.youtube.com/watch?v=adYgHunQEl0 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DadYgHunQEl0) bak bakalım juninho bu kadar çok vuruş stilini kullanabiliyomuymuş :icon_cool: (konuyuda batırdık ama :D )
Bende de 5 as var!
www.youtube.com/watch?v=CuKIWfg_j1U
Birazdan atılacağız ikimiz de bence :zuhaha
Bu arada Hakan Balta o çalımdan sonra o pası vererek kalp kırdı. Maçı izlerken çalımı görünce Hakan Balta olduğuna inanamadım, ama pası da görünce taşlar yerine oturdu.
musleramicol25
23.Ağustos.2012, 19:16
Bende de 5 as var!
www.youtube.com/watch?v=CuKIWfg_j1U
Birazdan atılacağız ikimiz de bence :zuhaha
Bu arada Hakan Balta o çalımdan sonra o pası vererek kalp kırdı. Maçı izlerken çalımı görünce Hakan Balta olduğuna inanamadım, ama pası da görünce taşlar yerine oturdu.Falso yok, hızlı ve sert. Güzel frikikler. :)
eng1n
23.Ağustos.2012, 19:21
Falso yok, hızlı ve sert. Güzel frikikler. :)
Ben de Beckham'dan yanayım da, Juninho'nun frikiklerde falso yok demek ayıp olur :D öyle değişik kullanıyor ki top kalecinin önünde falso alıyor dikkat ettiyseniz.
Nedvedmania
23.Ağustos.2012, 19:50
TXW1aHBA7A8
Federasyon Fatih Terim'e maç hakkında konuşmadığı için 5 bin lira ceza verdi.
byariff
23.Ağustos.2012, 19:53
PFDK hangi oyuncumuza ceza vermis ki 5bin tl ?
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.'nin, sporcusunun flaş röportaj vermeden basın toplantısına katılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
William Rookwood
24.Ağustos.2012, 00:03
Playstation'da bile bu kadar kolay gol atılmıyor yahu. Beckham bu işte en iyisi mükemmel bir teknik mükemmel bir yetenek. Keşke Avrupa'da biraz daha izleyebilseydk...
RaSenGan
24.Ağustos.2012, 02:11
Engin kaza geçirmiş arabayla takla atmış.Hafif yaralanmış diyorlar.
byariff
24.Ağustos.2012, 02:12
Galatasarayli futbolcu Engin Baytar, Tuzla'da agir bir trafik kazasi gecirdi. Araba ile takla atan oyuncuda hafif yaralanma var
IcedEarth
24.Ağustos.2012, 02:16
İlk servis edilen haberde ağır yaralı filan dendi, korkuttular valla. Umarım ciddi birşeyi yoktur.
Night_Mare17
24.Ağustos.2012, 02:17
Engin'in arabası takla atmış. Engin yaralıymış şu an hastahanede sanırım.
byariff
24.Ağustos.2012, 02:19
candas tolga isik kim bilmiyorum haberi o veriyor.
Fatih Terim'le konuştum: "Yöneticiler hastaneye gitti. Bizdeki bilgi de seninle aynı...Araba takla atmış, hayati tehlike yok" dedi.
Night_Mare17
24.Ağustos.2012, 02:22
candas tolga isik kim bilmiyorum haberi o veriyor.
Fatih Terim'le konuştum: "Yöneticiler hastaneye gitti. Bizdeki bilgi de seninle aynı...Araba takla atmış, hayati tehlike yok" dedi.
NTVSpor'da verdi.
Nedvedmania
24.Ağustos.2012, 02:42
@buseterim: Kaza haberi maalesef dogru.. Hayati tehlikesi yok Babam'a sordum. GS Doktoru basinda korkulacak bir sey yok..
Ftw @FtwSpor
Engin Baytar'in suan tomografisi cekiliyormus birsey cikmazsa evine gonderilecekmis.
Bordo61Mavi
24.Ağustos.2012, 03:25
Engin satsin ne arabalari varsa, kendine veya birine zarar vermeden. Bundan oncede kiz arkadaslari petrolun icine surmustu arabayi
Night_Mare17
24.Ağustos.2012, 03:29
Aracı Engin'in arkadaşı kullanıyormuş.
byariff
24.Ağustos.2012, 05:23
Efsanevi Futbolcumuz Tugay Kerimoglu iyiki dogdun
Sir Alex Ferguson: "Eğer Tugay Kerimoglu 10 yaş genç olsaydı, onu yetenekleriyle Old Trafod'un yıldızı yapardım"
Mark Hughes'un o dönem Sir'e cevabi: "Tugay, eğer 10 yaş genç olsaydı, şu an Barcelona'nın oyuncusu olurdu.
http://www.tribundergi.com/haber/iyi-ki-dogdun-turkish-delight
IcedEarth
24.Ağustos.2012, 11:15
Gözümüzün önünde bir yaşam parçalanıyor. Engin bu gidişle daha büyük sıkıntılar yaşayacak. Çok geç olmadan artık psikolojik tedavi görmesi gerekiyor.
europeanconquer
24.Ağustos.2012, 12:27
Allah korumuş ikisini de,arabayı görünce bunun içinden nasıl sağ çıkmışlar diyorum.Çok geçmiş olsun.
byariff
24.Ağustos.2012, 13:41
biz bu rieradan kurtulamicaz
Johan Elmander, Albert Riera, Selçuk İnan, Burak Yilmaz , Türk Telekom Arena'da 3 yıllığına loca satın aldı. (Sporx)
Bordo61Mavi
24.Ağustos.2012, 14:22
Dun gece arabayi satsin yazmistim, arabanin satilacak halimi kalmis. Mumkunse sofor felan tutsun, Allah korumus Engini .
Nedvedmania
24.Ağustos.2012, 14:40
Arabayı engin kullanmıyormuş zaten.
Bordo61Mavi
24.Ağustos.2012, 14:51
Arkadasi kullaniyormus, arkadasi soforu degildir heralde.
lexoqe
24.Ağustos.2012, 17:08
Aracı Engin'in arkadaşı kullanıyormuş.
Arabayı engin kullanmıyormuş zaten.
Arkadasi kullaniyormus, arkadasi soforu degildir heralde.
Yok yok arkadaşı kullanıyormuş beyler zaten :D
Börk
24.Ağustos.2012, 17:38
Vatanseverliğin bedeli 5000 lira demek ki :)
KanaKe
24.Ağustos.2012, 18:00
fatih hocaya helal olsun birkere daha takdir ettim kendisini.. bazilari sov yapiyor felan saniyor ama fatih hocanin böyle sova felan ihtiyaci yok adamin kariyeri belli zaten :)
Facx
24.Ağustos.2012, 19:02
Vatanseverliğin bedeli 5000 lira demek ki :)
10000 verip önümüzdeki haftada konuşmasın :D
grkm33
25.Ağustos.2012, 18:46
Bende bunun farkındayım aslında birebire girmekten çekiniyor sanırım.
Kesinlikle
byariff
26.Ağustos.2012, 04:33
Hagi'nin Yerine Koşan Adam..
25 Ağustos 2000 yılnda, yani Mazide Bugün'de bir gün önce, Galatasaray UEFA Kupası'nı kazandığında, bu tarihi başarının baş mimarlardan biri olan efsane bücür Suat Kaya, 26 Ağustos 1967'de İstanbul'da doğdu.
Suat Kaya, uzun yıllar peşinden koşacağı meşin yuvarlak ile hünüz 10 yaşında iken Galatasaray alt yapısında tanıştı.1986-87 sezonunda Galatasaray A takımına yükselme başarısı gösteren Suat Kaya, dönemin Alman efsanevi teknik direktörü Jupp Derwall tarafından yeterli görülmeyerek Konyaspor'un yolunu tuttu.
Yıllarca Süper Lig'de kümede kalma yarışı içerisinde olan Konyaspor'da ortaya koydğu oyun ve kaptanlık görevindeki başarısı ile takımın lige tutunmasını sağlayan Hugo lakaplı efsane bücür, 1992-93 sezonunda ilk yuvası olan Galatasaray için tekrar oynamaya başladı.1992 yılından 2003 yılına kadar Galatasaray'ın formasını büyük bir istikrar ile terleten efsane 8 numara, Hagi'nin koşmaya çekindiği çimler üzerinde onun yerine fazladan koşarak da Galatasaray'ın UEFA ve Süper Kupa'yı kazanmasında öncü isimlerden biri oldu.
Sahada yıkılmayan bir karınca gibi, bir o yana bir bu yana bitmek tükenmek bilmeyen gücüyle basmadık çim bırakmayan efsane 8 numara, 2000 yılında UEFA Kupası'nın kazanılmasında efsaneleşen teknik direktör Fatih Terim'e yazmış olduğu duygu yüklü mektup ile de futbol sayfalarına adnı altn harfler ile yazdırmayı başardı.O, 8 numaralı efsanefe formayı asma kararı aldıktan sonra Galatasaray taraftarı henüz onun gibisini alkışlayamadı.Sizleri, Suat Kaya'nın İtalya'nın yolunu tutan ve mor menekşelerin başına geçen, Türk futbolunda devrim yapan Sinyor Terim'in arkasından yazdığı duygu yüklü mektup ile baş başa bırakıyoruz.
Suat Kayanin, Fatih Terim‘e yazdığı mektub
“Bitmek üzere olduğunu hissettiğim futbol yaşantımı canlandırarak bana gurur, para, şeref ve onur kazandırdınız. Kendimi 4 yıl öncesi ile karşılaştırdığımda göstermiş olduğum gelişmeye kendim dahi hayret etmekteyim“ ifadelerine yer veren efsane bücür, Terim‘in, mesleğine ve kendisine olan saygısında çok büyük katkıları bulunduğunu kaydetti. Suat, “Bizlerin neler yababileceğini ortaya çıkardınız ve kendimizi tanımamızı sağladınız. Kendi sınırlarımızın nereye kadar uzandığını sizinle keşfettik. Bize zaman zaman ağabey, zaman zaman gerçek bir hoca, bazen bir baba, ama en önemlisi her zaman üstün bir lider oldunuz“ görüşünü de dile getirdi.
“Eğer ben ve arkadaşlarım, ülkemizde birer kahraman durumuna gelebildiysek, sizin bizlere vermiş olduğunuz, kendine güvenme, tuttuğunu koparma ve yeterince hırs sayesinde bunları başarabildik. Liderliğiniz, bizlere aynı zamanda yaşamda bir örnek teşkil etti. Nasıl yaşamamız, çalışmamız ve elde etmek istediklerimizi nasıl kazanabileceğimiz konusunda kimsenin bize vermeyeceği dersleri verdiniz. Kısacası sizinle birlikte geçirdiğimiz 4 yıl bizim hayatımızı, geleceğimizi, kişiliğimizi ve sorumluluklarımızı tam anlamıyla kavramamızı ve doğru kararları tartışmamızı sağladı. Bu 4 yıllık olağanüstü deneyime tanık olmak hepimiz için eşi bulunmaz bir fırsattı. Bizler bu fırsatı yakalayan kişiler olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız.“
Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsanevi futbolcusu Suat Kaya, bugün 45. yaş gününü kutluyor. Kutlu olsun.
Homer J.S
26.Ağustos.2012, 13:09
Hiç konuşulmamış ama 2 gün önce Türkiye futbolunun en önemli kişilerinden biri büyük Galatasaraylı Metin Kurt hayatını kaybetti..
Bazen kupalardan daha önemli şeyler vardır.. O yüzden 25 Ağustos benim için Galatasarayın süper kupayı aldığı gün kadar Metin Kurt'un sonsuzluğa uğurlanışıdır..
Son olarak: "Biz futbolu borsada değil, arsada sevdik"
byariff
26.Ağustos.2012, 14:31
Abdurrahim Albayrak, Fransız basınının ortaya attığı PSG-Eboue flörtü için ise "Bundan gurur duyarız, ama Eboue'yi almaya kimsenin gücü yetmez! Kariyeri bitti denilen Eboue'ye PSG'den teklif geliyorsa bu teknik kadronun başarısıdır" yorumunu yaptı.
Kaynak : http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/albayrak-eboueye-psgden-teklif-geliyorsaSXHBQ292858SXQ
lexoqe
26.Ağustos.2012, 15:13
Cimbom Galatasaray Galatasaray şampiyon, Cimbom Galatasaray şampiyonun Cimbomu...
Cimbombom
Corpus
27.Ağustos.2012, 13:37
Galatasaray’da kombineler tekrar satışta
27 Ağustos 2012 12:15 NTV Spor ve Ajanslar
Daha önce yaklaşık 41 bin kombine bilet satışının yapıldığını ve kalan bölümlerin haftalık satışlara ayrıldığını duyuran sarı-kırmızılı kulüp, yoğun istek üzerine kombine satışına yeniden başladı.
Daha önce yaklaşık 41 bin kombine bilet satışının yapıldığını ve kalan bölümlerin haftalık satışlara ayrıldığını duyuran sarı-kırmızılı kulüp, yoğun istek üzerine kombine satışına yeniden başladı.
Kulüpten yapılan açıklamada, 2012-2013 sezonu futbol kombinelerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür edilerek, ''Yoğun istek üzerine daha önce satışa açık olmayan bloklarımızı bugün itibari ile satışa sunacağımızı belirtmek isteriz. Doğu tribünü 1. kat 110, 116, doğu tribünü 4. Kat 412, batı tribünü 4. kat 403, 427 ve güney tribünü 4. kat 422 bloklarından sınırlı sayıda koltuk satışa çıkarılacaktır'' denildi.
Kombine fiyatları 500 ve 850 lira olarak iki ayrı kategoride belirlenirken, taraftarların, ''www.gucumuzsizsiniz.com'' internet adresinden veya mesai saatleri içerisinde satış ofisinden kombinelerini alabilecekleri ifade edildi.
Nedvedmania
27.Ağustos.2012, 14:03
Satmayın be yeter :D
uAburak89
27.Ağustos.2012, 20:47
Dünkü maçın ilk yarısı geçen sezonki çoğu maçtan iyiydi. Derbide, deplasmanda hücum anlamında bu kadar etkili olmak ilerisi için umut veriyor.
Geçen sezona da iyi başlamamıştık, inişli çıkışlı bir grafiğimiz vardı, Antep maçı dönüm noktası oldu, sonrasında Fenerbahçe maçıyla alınan liderlik bir daha verilmedi zaten, istikrar yakalandı.
Geçen sene takımın geriye düşüp kazandığı bir maç var 2-0'dan 2-4 o da ligin kötülerinden Samsunspor'a karşı. Dün 3 kez geriye düştük ama çevirebildik, her ne kadar 3. gol hakkımızla olmasa da.
Dünkü maçta 20. saniyedeki %100'lük gol pozisyonundan sonuç alabilsek, maç bambaşka bir hal alabilirdi, çünkü biz öne geçtiğimiz maçların çoğunu kazanan bir takımız.
Bu sene daha güçlü, daha dengeli, daha alternatifli bir kadromuz var. 4-4-2 kadar, 4-3-3 taktiğini de denememiz gerek. Amrabat ile 4-4-2 çok sıkıntılı gözüküyor çünkü.
byariff
27.Ağustos.2012, 20:54
Katiliyorum , amrabat harcancak gibi bence 4-4-2"de bu adam is yapmaz 4-2-3-1 ve 4-3-3"de en uç sol kanat oyuncusudur bu adam kayseride neler yaptigini cok iyi biliyoruz. haftaya keske bu kadro ciksak hoca en azindan denese.
http://this11.com/boards/abDgcKcahk.jpg
uAburak89
27.Ağustos.2012, 20:57
Dünkü maçta, Melo - Amrabat değişikliği yerine Emre çıkıp yerine Burak veya Amrabat girse ve 4-3-3'e dönseydik takım en az ilk yarı olduğu kadar etkili olabilirdi. Skor avantajı yakalamadığımız sürece Selçuk - Melo ikilisi bozulmamalı. İlk yarıda sahanın hakimi olan Selçuk ikinci yarı 1-2 pas dışında gözükmedi sahada.
Revolution
27.Ağustos.2012, 22:30
Aman aman kalsın diğer sistemler, hele 433. Şu anki sistemimiz muazzam sadece zamana ihtiyacımız var.
uAburak89
27.Ağustos.2012, 22:42
4-3-3 denenmezse 8.600 verdiğimiz Amrabat elimizde patlar.
Revolution
27.Ağustos.2012, 22:57
Hiç sanmıyorum. Amrabat Emre'nin yerini aldığında zaten 4-4-2'ye uyum sağlayacak. Tıpkı Arda gibi. Sırf Amrabat için sistem değişirsek evet Amrabat iyi oynar belki ama bu takım oyununu ve dominizmi kaybederiz. Hiçbir forvetimiz tek forvet oynayabilecek nitelikte değil zaten bana kalırsa.
uAburak89
27.Ağustos.2012, 22:59
Tek forvet oynamayacağız ki. 4-3-3'de Amrabat, Umut, Burak, Elmander ve Aydın 5'lisinden 3'ü kullanılacak. Aydın veya Amrabat'ın aynı anda sahada olmadığı her anda yine çift forvet olacak sahada. Orta 3'lü de Hamit - Melo - Selçuk şeklinde olacak. Bence er ya da geç Fatih Terim bunu deneyecek ve verim alacak.
Revolution
27.Ağustos.2012, 23:06
Burak veya Umut'un sağ çizgide başarılı olacağını düşünmüyorum. Bu sistemden şaşmamamız gerektiğine inanıyorrum.
byariff
27.Ağustos.2012, 23:08
hamit duzelene kadar emreyi tercih ederim , ki umut kanat ozelligi var , bu arada engin"in o hareketini ne kadar tasvip etmesekde gozlerim sahsen engini cok ariyor simdi yine baski yapiyoruz ama engin ile bir baska baski yapiyorduk rakibe.
uAburak89
27.Ağustos.2012, 23:23
Benim aklımdakini tam ifade ettiğimi düşünmüyorum, asitmetrik bir şey benim düşündüğüm aslında.
Melo - Selçuk - Hamit 3'lüsü olacak ortada, savunmada sağa doğru kayacaklar ve Amrabat sol kanadı alacak yani savunmada bir 4-4-2 düşündüğüm. Hücum da ise sağ tarafı kullanacak isim forvet hattından bir isim değil, Eboue olacak. Etkili çıkışları gün gibi ortada, bugün Zeki Önder Özen güzel bir tespit yaptı, Hamit ve Eboue ikilisi Schalke'deki Hamit - Rafinha ikilisi gibi olabilir.
byariff
27.Ağustos.2012, 23:35
Manu taraftari sampiyonlar liginde galatasarayi istemiyormus :D
http://imgim.com/a1u96cgciaaaqbl.png
konunun ana linki
http://community.manutd.com/forums/t/246564.aspx?PageIndex=1
Revolution
27.Ağustos.2012, 23:39
:zuhaha Ben de Manu'yu istemiyorum açıkçası, bunca sene sonra az çerez takımlar gelsin :D
titates1
28.Ağustos.2012, 00:02
istememe nedenleri olarak uzaklık , zemin vb. gibi şeyleri gösteriyorlar , yani istememe nedeni galatasarayın manuyu zorlayacağını düşünmeleri değil.
Corpus
28.Ağustos.2012, 00:04
He ya he sadece uzaklık evet.
byariff
28.Ağustos.2012, 00:04
Taraftarin biri 2-3 yil once galatasaray stadina gitmis demis ki Dogrusunu soylemek gerekirse staddan cikarken altima ettim demis korkudan.
forumda bunuda yazmislar "felt like theyd slit your throat as good as look at you,real scary" Bogazini kesecek gibi bakiyorlar demis
alintidir :D
lexoqe
28.Ağustos.2012, 00:13
Tarihte Liverpool taraftarlarını öldürdük adamlar Türkiye'ye gelir mi.
Mamadou
28.Ağustos.2012, 00:15
Liverpool değil Leeds United
titates1
28.Ağustos.2012, 00:15
He ya he sadece uzaklık evet.
hayırdır ?
lexoqe
28.Ağustos.2012, 00:16
Liverpool değil Leeds United
Pardon Leeds.
Corpus
28.Ağustos.2012, 00:18
hayırdır ?
yeterli ingilizce var mı bilmiyorum ama uzaklığın maçı etkileyeceğinin sadece 1 mesajda bahsedildiği yerden bunu çıkarabiliyorsan tebrikler
Fearless Coward
28.Ağustos.2012, 00:21
Zemin ne alaka patates tarlasımı bizim zemin :D yapmayın Allah aşkına uzaklıkta ne alaka adamların THY gibi sponsoru var saçmalamayın...
Corpus
28.Ağustos.2012, 00:22
Taraftarin biri 2-3 yil once galatasaray stadina gitmis demis ki Dogrusunu soylemek gerekirse staddan cikarken altima ettim demis korkudan.
forumda bunuda yazmislar "felt like theyd slit your throat as good as look at you,real scary" Bogazini kesecek gibi bakiyorlar demis
alintidir :D
O korkudan değildir. Stadın tuvaletleri dandiktir veya yeterli değildir o yüzden olmuştur o.
lexoqe
28.Ağustos.2012, 00:23
Zemin ne alaka patates tarlasımı bizim zemin :D yapmayın Allah aşkına uzaklıkta ne alaka adamların THY gibi sponsoru var saçmalamayın...
FAİL :D Taraftarlar kulüple mi gelecek ?
titates1
28.Ağustos.2012, 00:25
yeterli ingilizce var mı bilmiyorum ama uzaklığın maçı etkileyeceğinin sadece 1 mesajda bahsedildiği yerden bunu çıkarabiliyorsan tebrikler
sadece ilk mesajda bunlarla karşılaşmak istemiyorum deniyor , takip eden mesajda evet bu kadar erken karşılaşmamız iyi olmaz deniyor 3 takım için
daha sonrası , ajax , benfica , montpeilleri istemesinin nedeni olarak ingiltereye yakınlıkları ve diğer saydığı üç takım zenit , olympiakos , galatasaray ingiltereye uzaklıkları nedeniyle olduğu anlamı çıkıyor.
bir sonraki mesajda rusya ve türkiyenin uzak olduğundan bahsediyor yine.
galatasarayda bulunduklarından , gary neville'ın söylediklerinden türklerin kötü ünlerinden , istanbuldaki atmosferin özet geçmek gerekirse berbat olduğu söyleniyor , norotoius anlamına bak istersen.
zemin demem yanlış olmuş , gary neville direk mekandan bahsediyor.
valla ingilizcem gayet yeterlidir , yurtdışında eğitim gördüm , senin de yeterliyse , adam gibi yazarsın , adam gibi cevap alırsın , dalga geçer gibi yazmanın manası yok , azıcık saygılı ol.
Corpus
28.Ağustos.2012, 00:28
"anlamı çıkıyor" yazmışsın da sana göre o anlam çıkıyor. Çoğu kişiye göre oradan o çıkmaz. Atmosferin berbat olması havanın kötü olması değildir. Maç atmosferinden bahsediyor gary neville.
Sonuç olarak 1 yerde uzaklığın etkileyeceğini söylüyor diğer yerlerde böyle birşey yok.
Hakedene...
berkay123456
28.Ağustos.2012, 00:35
Atmosfer olarak hava şartlarından bahsedecek değiller ya.Tabii ki de seyirci baskısından bahsediyor, yapmayın allah aşkına.
KanaKe
28.Ağustos.2012, 00:53
böyle bahsetmeleri sizi gururlandiriyor mu? adamlarin kafasindaki imaj bu türk insani hakkinda.. galatasaray taraftarina has degil fener turu gecse feneride istemeyiz derler adamlar genel olarak konusuyor galatasaray taraftari hakkinda yazilan yorum yok orda.. sahsen bir türk olarak türkleri böyle görmeleri beni gururlandirmiyor..
lexoqe
28.Ağustos.2012, 00:58
böyle bahsetmeleri sizi gururlandiriyor mu? adamlarin kafasindaki imaj bu türk insani hakkinda.. galatasaray taraftarina has degil fener turu gecse feneride istemeyiz derler adamlar genel olarak konusuyor galatasaray taraftari hakkinda yazilan yorum yok orda.. sahsen bir türk olarak türkleri böyle görmeleri beni gururlandirmiyor..
Yapacak bir şey yok. Biz çok gururluyuz sanki. Onu öldürürken düşünecektik.
Fearless Coward
28.Ağustos.2012, 01:02
FAİL :D Taraftarlar kulüple mi gelecek ?
Ona bakarsan futbolu taraftarlar mı oynayacak :D ben takım için diyorlar zannettim :D
titates1
28.Ağustos.2012, 01:02
"anlamı çıkıyor" yazmışsın da sana göre o anlam çıkıyor. Çoğu kişiye göre oradan o çıkmaz. Atmosferin berbat olması havanın kötü olması değildir. Maç atmosferinden bahsediyor gary neville.
Sonuç olarak 1 yerde uzaklığın etkileyeceğini söylüyor diğer yerlerde böyle birşey yok.
Hakedene...
evet hakedene adamlar da holiganların uzak ülkesine gelmek istemiyor , konuşmanın tamamından o mana çıkıyor.terbiyesizlik yapıyorsun , yakıştıramadım.
Corpus
28.Ağustos.2012, 15:27
iyi hasilat oluyor dedi fenerbahçe maçlarinda.
Adam net esnaf yahu :n:
byariff
28.Ağustos.2012, 15:28
Unal Aysal : Şampiyonlar Lig'inde en cok karşılaşmak istediğim Takim Fenerbahçe olur.. Onların da gruplara kalmasını istiyorum. ulkemizi en iyi sekilde temsil etmek istiyoruz dedi , ve iyi hasilat oluyor dedi fenerbahçe maçlarinda.
Ünal Aysal: "Taraftarımın gitmediği derbilere benim gitmem doğru değil.
Ünal Aysal: "Kış başlamadan stadımıza rüzgara karşı cam panel yapılacak..."
Nedvedmania
28.Ağustos.2012, 15:34
Ünal Aysal'a "Ünal Başgan"ı sordular :D
başgan
byariff
28.Ağustos.2012, 15:35
Kaka Sag Bekmis Beyler Ahahahaha :D :D:D
http://s7.directupload.net/images/120828/tk6h55qe.swf
attirson
28.Ağustos.2012, 15:37
Yuh artık ya şu adamlarıda basımıza spor yorumcusu diye cıkarıyorlar ya ne diyim.
Facx
28.Ağustos.2012, 18:10
Yuh artık ya şu adamlarıda basımıza spor yorumcusu diye cıkarıyorlar ya ne diyim.
wikipedia olayını da geçmiş bu :D gerçi tümerde geçen gaziantep playoff grubunun en çok puan toplayan takımıydı dedi oysaki gaziantep playoff a kalamamıştı :D
lexoqe
28.Ağustos.2012, 19:10
Kaka Sag Bekmis Beyler Ahahahaha :D :D:D
http://s7.directupload.net/images/120828/tk6h55qe.swf
Yanlış adama sormuşlar.
KanaKe
28.Ağustos.2012, 21:49
bu adami zamaninda yönetici yaptilar birde :) yazik türk futboluna.. reha muhtar gibi futboldan anlamayipta yönetici olan kac tane adam var kulüplere bir yararlari dokunsa bari.. hepsi kariyer pesinde..
E.Cartman
28.Ağustos.2012, 22:59
bu adami zamaninda yönetici yaptilar birde :) yazik türk futboluna.. reha muhtar gibi futboldan anlamayipta yönetici olan kac tane adam var kulüplere bir yararlari dokunsa bari.. hepsi kariyer pesinde..
Futboldan anlamam diyen TFF başkanımız bile oldu :zuhaha
Flawless Victory
28.Ağustos.2012, 23:07
Skorlar, transferler her şey bir yana. Takımın havası çok iyi, inşallah yönetim böyle devam eder ve tekrar dünyanın zirvesine doğru yükseliriz.
Corpus
29.Ağustos.2012, 21:51
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/284759_10152084978660164_986582120_n.jpg
Özlemişiz...
William Rookwood
29.Ağustos.2012, 21:54
Kura ne zaman çekiliyor?
Corpus
29.Ağustos.2012, 21:55
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=2323241#post2323241
uAburak89
30.Ağustos.2012, 17:15
Galatasaray bu haftanın ardından Spor Toto Süper Lig'e milli maçlar nedeniyle ara verilecek olmasını önemli bir hazırlık maçı ile değerlendirecek.
Sarı kırmızılı takım İtalya'nın Genoa takımı ile 7 Eylül Cuma günü bir hazırlık maçı yapacak. Genoa'da oynanacak maçta teknik direktör Fatih Terim'in, Milli Takımlar kampında bulunan isimler dışında tüm futbolcuların İtalya'ya götürülmesi kararını aldığı öğrenildi.
Revolution
30.Ağustos.2012, 17:25
Reha Muhtar bugün Vatan'daki yazısında Kaka'yı telaffuz edip zihninde Cafu'dan bahsettiğini söylemiş.
Nedvedmania
30.Ağustos.2012, 18:32
SON DAKİKA... Tahkim Kurulu Engin Baytar'a verilen 11 maçlık cezayı onadı
uAburak89
30.Ağustos.2012, 20:03
SON DAKİKA: Galatasaray'da Tomas Ujfalusi antrenmanda sakatlandı. Çapraz bağlarının koptuğundan şüphe ediliyor, MR sonucu bekleniyor.
byariff
30.Ağustos.2012, 20:05
Cok Kotu Oldu of be..
uAburak89
30.Ağustos.2012, 20:06
Koptuysa bağlar, futbolu bırakır.
Nedvedmania
30.Ağustos.2012, 20:07
Koptuysa bağlar, futbolu bırakır.
Aynen .
lionelforlan
30.Ağustos.2012, 20:09
yazık oldu ujfalusiye
uAburak89
30.Ağustos.2012, 20:10
Çilek stoper olur beyler.
byariff
30.Ağustos.2012, 20:11
Ujfalusi, A2 Takımıyla oynanan hazırlık maçında sakatlandı. Ön çapraz bağlarında yaralanma var MR sonucu bekleniyor.
erdem344
30.Ağustos.2012, 20:11
Bağlarda en ufak bi sıkıntı bile varsa en az 2 haftadır bence
uAburak89
30.Ağustos.2012, 20:13
Üst düzey stoper lazım bu saatten sonra alınabilecek bir isim olarak Carvalho geldi aklıma benim ilk olarak.
C h A o S
30.Ağustos.2012, 20:13
Dany aratmaz yokluğunu.Yazık oldu Ujfa'ya.Umarım 2-3 ayla yırtar.
GebzeLi1907
30.Ağustos.2012, 20:19
Çapraz bağları gerçekten koptuysa en en iyi ihtimal ilk yarıyı kapatır.
Ameliyat olacak yürümesi 2 ay zaten
Şanssız bir sakatlık olmuş, bence Dany asla dolduramaz yerini izlediğim maçlarda güven vermedi hiç dengesiz bir hali var.
Galatasaray çok iyi bir stoper getirmezse defansta sıkıntı yaşaması olası.Özellikle Avrupada
C h A o S
30.Ağustos.2012, 20:49
Dany'ye sürekli bir dengesiz yakıştırması var katılmıyorum.Bence Semih ondan daha dengesiz.Çünkü çok bodoslama dalıyor topa.Bazen çok ters karşılıyor topları.İkisininde zamana ihtiyacı var.Semih-Dany uyumlu olurlarsa iyi iş çıkarırlar.
uAburak89
30.Ağustos.2012, 20:51
Dany'nin denge sorunu ayağında top varken, top sürerken, topu kaptıktan hemen sonra, baskı yediğinde bariz ortaya çıkıyor.
uAburak89
30.Ağustos.2012, 20:55
Fatih Terim: Ujfalusi'nin sakatlığıyla ilgili doktorlarımız ön ve çapraz bağlarda bir yaralanma olduğunu söylüyor ama daha durumu net değil. Ciddi bir yaralanma olduğu söyleniyor. Büyük ihtimalle Ujfalusi'den uzun süre faydalanamayacağız.
Fatih Terim: Kimseyi gözümüzde büyütmeden ve küçültmeden yolumuza bakmalıyız.
Fatih Terim: Amacımız ilk olarak gruptan çıkmak.
Fatih Terim: Oynamadığınız zaman 2. lig ve 3. ligde ki takıma karşı bile zorlanıyorsunuz. Performansımızı en üst seviyeye çıkarmalıyız.
Fatih Terim: Umuyorum ki gruptan çıkıp yeni maceralara yelken açarız hep beraber.
Fatih Terim: Avrupa'ya alışkınız, Avrupa'da başarıya alışkın bi takımız.
Suicider
30.Ağustos.2012, 21:02
Ujfalusi olayı çok kötü oldu acilen bir defans takviyesi lazım.Hiç olmadı bu peh.
RaSenGan
30.Ağustos.2012, 21:03
Eğer Ujfalusi uzun süre sakatlanırsa bir stoper almak lazım takıma.Dany-Semih ikilisi ne kadar faydalı olur bilinmez.İkisi de deneyimsiz Avrupa konusunda.Kaldı ki bu ikilinin yedeği Gökhan Zan olacak.ŞL'yi geçtim lig için bile sıkıntılı olur bu.Rotasyon vs. yapılacak çok sıkıntı yaratır bu sakatlık.Umarım ciddi bir şeyi yoktur.Ama varsa da yeni ve iyi bir transfer kesinlikle şart.
byariff
30.Ağustos.2012, 21:12
fatih hoca bir roportajinda eboue gobek oynuyabiliyor cok ozellikli oldugu icin almistik demisti.
darkkobal123
30.Ağustos.2012, 21:14
Kendisine Şampiyonlar Liginde çok ihtiyaç duyulacaktır, dolayısıyla temsilcimizi destekleyecek bizlerde duyacağız. Geçmiş olsun.
uAburak89
30.Ağustos.2012, 21:18
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Avrupa Galatasaray'ı özledi, biz de Avrupa'yı özledik. Umarım uzun bir Avrupa yolculuğu olur" dedi.
Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından GSTV'ye açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Terim, sarı kırmızılı takımın gruptaki rakiplerini şöyle değerlendirdi:
"Manchester United saygı duyulması gereken bir takım. Yıllar önce Galatasaray'ın Manchester'a karşı bir başarısı var, umarım bunu tekrarlarız. Braga son yıllarda önemli işler yapıyor, ama futbol ciddi bir iş ve kimseyi küçümsememeliyiz. Bu prensipte olacağız. Hedefimizi daha evvel koyduk. Gruplardan çıkmayı hedefliyoruz. Maçlar sahada kazanılır. O yüzden en iyi şekilde hazırlanıp bu gruptan çıkmayı amaçlayacağız. Hangi takımla eşleşsek bunu söyleyecektik. Benim şansla bir ilgim yok. Hiçbir zaman da olmadı. Gerekli mücadeleyi göstermezseniz bu grupta da dördüncü olursunuz. Rakiplerin gücünü düşünmeden, kendi futbolumuzu, kendi hedefimizi yakalamalıyız. Şimdiden tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Avrupa Galatasaray'ı özledi, biz de Avrupa'yı özledik. Umarım uzun bir Avrupa yolculuğu olur."
Terim, antrenmanda sakatlanan Tomas Ujfalusi ile ilgili olarak da, "İlk bulgulara göre iç menisküsünde yaralanma olduğunu söylüyor doktorlar. Radyolojik sonuçlar elde edilmeden bir şey söyleyemiyoruz. Nazara geldik diyelim. Geniş kadromuz var derken en önemli oyuncularımızdan bir tanesinden büyük ihtimalle uzun bir zaman faydalanamayacağımız bir gerçek" şeklinde konuştu.
ALBAYRAK: "FATİH HOCAM İLLE DE MİLAN OLSUN İSTİYORDU"
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak da iyi bir kura olduğunu düşündüğünü belirterek, "Şampiyonlar Ligi zor bir lig. Mücadele etmeden, savaşmadan olmaz. Fatih Hocam ille de Milan olsun istiyordu. Milan çıkmayınca biraz moralimiz bozuldu diyebiliriz. Umarım bu gruptan çıkacağız. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nin en önemli takımlarından biri. Bunu kimse unutmasın" ifadesini kullandı.
Fearless Coward
30.Ağustos.2012, 21:20
Dany'i zaten neden kesti anlamadım Beşiktaş maçında o oynasa yenebilirdik Semih daha yeni iyileşmişti hemen onu oynatması olmadı hocanın...
uAburak89
30.Ağustos.2012, 21:33
Kolo Toure'nin son durumu ne acaba.
Ujfalusi'nin bağlar kopmuş, 7 ay diyenler var. Vay arkadaş.
Suicider
30.Ağustos.2012, 21:34
Şansızlığa bak olacak iş değil.
Fearless Coward
30.Ağustos.2012, 21:35
Zaten adam 1-2 seneye falan bırakırdı büyük şanssızlık eğer 7 aysa futbolu bırakması muhtemel...
Nedvedmania
30.Ağustos.2012, 21:55
Arkadaşlar konuya dikkat ederseniz iyi olur. Transfer alanına alalım sizi :)
Deus Dominus
30.Ağustos.2012, 22:02
Gözüme çarpan, dikkatimi çeken iki grup olmuştu, birisi Porto ve Dinamo Kyev'li A grubu, diğeri de 2. torbadaki rakiplerine nazaran daha dişimize göre olan Braga'nın grubu, H grubuydu. Şanslı bir kura denebilir. Manchester United ismiyle ön planda zaten grupta ve en büyük favori, diğer iki takımda Galatasaray'ın başa çıkamayacağı rakipler değiller.
uAburak89
31.Ağustos.2012, 17:28
Galatasaray'ın Real Madrid'den transfer ettiği milli futbolcu Hamit Altıntop, sarı-kırmızılı kadroda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Hamit Altıntop, sarı-kırmızılı kulübün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin eylül sayısında yer alan röportajında, geçen sezon öncesi Bayern Münih'ten ayrılıp Real Madrid'e giderken de sarı-kırmızılı kulübün kendisiyle ilgilendiğini hatırlattı. Milli futbolcu, ''Transferde kullanabileceğim farklı opsiyonlar vardı. Galatasaray opsiyonum da vardı. Fatih Terim ile konuştum ve kendisine izah ettim, başka alternatiflerim olduğunu söyledim. O da bana tolerans sağladı, hoşgörü gösterdi. Tercihimi anladığını ve doğru opsiyonu da seçtiğimi söyledi. Maalesef Real Madrid istediğimiz gibi olmadı ama şu an keyifli, mutlu ve huzurlu bir şekilde buradayım. En önemlisi de sağlıklıyım'' dedi.
Başarı için takım içi arkadaşlığın önemine değinen Hamit Altıntop, Almanya ve İspanya Milli Takımlarında futbolcuların oynadığı kulüplerdeki güzel ortamlarını gördüğünü dile getirerek, şunları kaydetti:
''Orada milli oyuncular o kadar birbirlerine tutkun ve bağlılar ki. Her şekilde birbirlerini kabul ederek, en iyisini yapmaya çalıştıkları bir ortam yaratmışlar. Çalışma azmi, inancı, kendini geliştirme imkanı...Başarılar bu şekilde geliyor. Ben Galatasaray'da da böyle bir ortam yaratabileceğimize inanıyorum. Fatih Terim'in de payı büyük. O çok tecrübeli, birçok şeyi önceden gören, Türk futboluna büyük başarılar kazandıran biri. Futbol bilgisiyle kulüp olarak ileri gidebiliriz. İnanıyorum ki, Türkiye ligine de diğer takımlara da çok şey kazandıracak. Bunu başarabilirsek, dolaylı olarak milli takımımız da büyük başarılar elde edecektir.''
Yıldız oyuncu, Türkiye'de ilk kez forma giydiğini ancak kendisi için yabancı bir ortam olmadığını aktararak, ''Ben Avrupa'da doğdum büyüdüm ama buradaki yaşam şartlarını biliyorum. Çalışma ortamı, çevrenizdeki insanların sizin dilinizi konuşması, huyunuzu, suyunuzu bilmesi önemli. Bunun içinde de kalite, tecrübe varsa, başarı gelecektir. Bunlara inanarak tercihlerimi yaptım'' ifadelerini kullandı.
"BEKLENTİLER YÜKSEK"
Kendisi için asıl önemli konunun takımın başarısı olduğunu vurgulayan Hamit Altıntop, ''Biliyorum ki beklentiler çok yüksek. Ben de beklentiler büyük olduğu için buraya geldim. Benim için önemli olan takımın başarılı olması. Takım başarılı olursa, taraftarımız da kazanır, camiadaki her bir kişi avantaj sağlar. Ben de bunlara inanarak adım attım. Burada da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım'' şeklinde konuştu.
Sarı-kırmızılı kulüpteki hedeflerinin sorulması üzerine, ''Son senelerde şunu öğrendim; o anın, maçın tadını çıkarmak. Maçtan maça düşünmek ve bulunduğun pozisyonda en iyi sonuca ulaşmak. Bunlara daha çok önem veriyorum. Derler ya, 'Evdeki hesap çarşıya uymadı' diye. Ben hesap yapmıyorum'' diyen başarılı futbolcu, takım kaptanlığı için adının geçmesiyle ilgili de, ''Dışardan bakıldığında göze hoş geliyor, değerlendirmeler farklı oluyor. Kaptanlık, sorumluluk almak çok önemli. Paylaşmayı seven bir insanım, en iyi şekilde elimde olanı paylaşmaya çalışıyorum. Bunun için mutlaka kaptanlık bandını takmama da gerek yok'' diye görüş belirtti.
Öte yandan, Real Madrid'de geçirdiği bir sezonla ilgili de bilgi veren Hamit Altıntop, ''Madrid maceram bel fıtığıyla biraz gölgede kaldı. Oradaki ilk 3,5 ayımda takımla hiçbir alakam yoktu maalesef. Takımla aynı düzeye gelmeyi boş verin, aynı antrenman seviyesine gelmeye çalışıyorsunuz. Kolay olmadı ama o bir sezon da bana başka bir pencere açtı. Ben Jose Mourinho ile oturup konuştum. Kendisinden bir ricada bulundum. 'İnandığım bir teklif olursa yardımcı olabilir misiniz-' dedim. O da bana açık ve net bir şekilde yardımcı oldu. Kendisine bu konuda minnettarım'' ifadeleriyle sözlerini tamamladı.
Corpus
31.Ağustos.2012, 18:05
The hell
.................
Nocna Mora
31.Ağustos.2012, 20:14
Türk Telekom Arena'da böyle bir atmosfer yaratmak zor. Ben şahsen taraftarın soyutlandıgını düşünüyorum bu tarz bir stad inşa edilerek.
byariff
31.Ağustos.2012, 20:40
Sampiyonlar ligi hakkinda konusmuslar.
Hamit,Muslera,Eboue,Roportaj.
Revolution
31.Ağustos.2012, 22:50
Kaliteli bir stoper almamız lazım, kesinlikle.
Nedvedmania
01.Eylül.2012, 03:35
Gündem den haberler :)
Milan Baros, şehit ailelerine para yardımında bulundu. Bunun gizli kalmasını isteyen Çek futbolcu buna rağmen bunu basına sızdırmaya çalışan menejerini kovduğu söyleniyor.
''Galatasaray'la aynı grupta olmadığımız için mutluyum'' - Rui Costa (Benfica)
TRANSFER: Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta bulunan Braga, geçen sezon 20 gol kaydeden Lima'yı, Benfica'ya gönderdi.
byariff
01.Eylül.2012, 05:43
50 bin tl bagis"da bulunmus baros.
byariff
01.Eylül.2012, 06:11
Sampiyonlar ligi havasina girsek mi biraz ya cidden cok heycanliyim uzun yillar sonra.
Berliner Morgenpost:'Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim'
Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"
Ferguson:'Oradan sağ çıktığım için şanslıyım.Bir daha asla gelmem
Gigs:'Yıllar sonra bile tüylerimi diken diken eden tek maç var.Oda Galatasaray maçı
Scholes:'O zamanlar gençtim.Böyle coşkulu taraftar daha çok göreceğim ileriki yıllarda demiştim ama öylesini bidaha asla görmedim
Kezman:'Biz zaten o stadtan galip çıkabileceğimize inanmıyorduk
Davids:"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz
Pascal Nouma:"Bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler
Collina:"bu cehennemi çok seviyorum
Tuttosport:"Yine Cehenneme Gidiyoruz
La Gezetta:"Şeytanın Evi"
sarianet
01.Eylül.2012, 06:49
Sampiyonlar ligi havasina girsek mi biraz ya cidden cok heycanliyim uzun yillar sonra.
Berliner Morgenpost:'Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim'
Gigs:'Yıllar sonra bile tüylerimi diken diken eden tek maç var.Oda Galatasaray maçı
Scholes:'O zamanlar gençtim.Böyle coşkulu taraftar daha çok göreceğim ileriki yıllarda demiştim ama öylesini bidaha asla görmedim
böyle bi grupta girmeyeceksin de hangi grupta gireceksin gir gir çekinme :D
Kaka Leite
01.Eylül.2012, 07:47
Tamam taraftar gayet coşkulu da biraz abartmışlar sanki :)
Corpus
01.Eylül.2012, 13:46
böyle bi grupta girmeyeceksin de hangi grupta gireceksin gir gir çekinme :D
Madrid - City- Dortmund olaydı o zaman görürdün havayı :D
erdem344
01.Eylül.2012, 13:56
Taraftar baskısı eskide kaldı bence ali samiyendeki baskı tt arenada olmaz
TT Arena daha avrupai stad
Corpus
01.Eylül.2012, 13:59
Gördüğü rüyayı twitter’dan paylaşan Ferdinand, sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Barcelona’yı TT Arena’da yendiklerini takipçileriyle paylaşan Ferdinand, “Bu sabah çok tuhaf bir rüya gördüm. Barcelona’ya karşı Galatasaray’ın stadında (düşmanca bir atmosferde) oynuyorduk. Braga ve Cluj taraftarları bizi destekliyordu. Maçı 5-3 kazandık. Hatta George Best hat-trick yaptı” dedi.
Hahahaha Ferdinand' ın bir tarafları açıkta kalmış anlaşılan :D
futureless
01.Eylül.2012, 14:02
Taraftar baskısı eskide kaldı bence ali samiyendeki baskı tt arenada olmaz
TT Arena daha avrupai stad
Bir futbolcu gözüyle nasıl olur bilmiyorum ama ben TT Arena'da bir taraftar olarak baskısına saygı duydum adamların şimdiye kadar orada yapılan GS-FB maçlarında özellikle.
Hahahaha Ferdinand' ın bir tarafları açıkta kalmış anlaşılan :D
Ahaha çok karışık duygular içinde kalmıştır adam :zuhaha
RaSenGan
01.Eylül.2012, 14:11
Benim en çok merak ettiğim şey ŞL Kareografileri :D
europeanconquer
01.Eylül.2012, 14:13
Koreografi yapmakla bu işler olmuyor olum :n: