PDA

View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

byariff
08.Nisan.2012, 18:28
1905 Doğumlu Galatasaraylı Fatma Ninemizi malesef kaybettik. Allah rahmet eylesin.

https://p.twimg.com/Ap9xDP_CQAEuV1j.jpg

KanaKe
08.Nisan.2012, 19:07
Boyle futbolcular Galatasaraya zarar vermekten baska hic birsey yapmaz.

Su super final oncesi yapilacak haraketmi ? Okadar takim arkadasina saygisizlik.

oyuncularin arasinda gecen diyalogu bilmeden bu sekilde yorumlarda bulunmak dogru degil riera bence meloyu provake etmistir küfür kötü söz vs. olabilir isin icinde.. melo yerde yatan adami tekmeledigine göre sözlü hakaret olmus olabilir.

goosfraba
08.Nisan.2012, 19:10
allah rahmet eylesin.

byariff
09.Nisan.2012, 04:13
Sergen Yalcin: "Galatasaray'in bu PlayOff'u kaybetmesi icin igrenc olmasi lazim. Berbat oynamasi lazim. Ya mümkün degil"

Sergen Yalcin: "Galatasaray 2 galibiyet alsa yeter. 3-4. takimlar 2. lik icin bastirsa desek, 2.nin de 1. olmasi sansi kalmiyor o zaman."

Ridvan Dilmen: "Bu saatten sonra Galatasaray'in sampiyonlugu kaybetmesi zor. Cok büyük sürpriz olur."

Ridvan Dilmen: "Galatasaray sürekli disardan ve uzaktan ya da penaltidan, frikikten gol atiyor. Daha fazla ceza sahasina girmesi lazim

R.Dilmen: "Galatasaray mac nasil giderse gitsin karsindaki takimi yenecegini her zaman düsünüyor. Penalti olur, sut olur, sürekli deniyor"

Ridvan Dilmen: "Hali sahada oynarken biz söyleriz. 'Ya yeneriz bu adamlari" - Galatasaray da o kafada. 0-0 gidiyor mac ama biliyorlar"

Ridvan Dilmen: "GS'in ilk penaltisi penalti degil ama ikincisi dogru. Kirmizi kart dogru. Selcuk'un golü de maci bitirdi."

Ridvan Dilmen: "Fatih Terim bence bu aksam Muslera'ya penalti attirarak kariyerindeki en büyük hatayi yapmistir."

Güntekin Onay: "Küme düsmüs bir takima karsi Galatasaray'in macta net gol pozisyonu yok."

Alicanfmfan
09.Nisan.2012, 04:21
Güntekin Onay'ın dediği doğru. Bu akşam çok kötüydük, oyuncular yeterince konsantre olamamışlardı maça. Sürekli geriye dönerek paslaşıyorlardı. İkinci yarı Aydın girdide hareketlendi oyun. 1-0 giderken bile kötü bir futbol vardı ama Selçuk'un golü açtı işi. Gerçi kötü oynayarak kazanmakta başarıdır.

Deus Dominus
09.Nisan.2012, 04:42
4. alıntıda aslında onu Selçuk İnan için söyledi Galatasaray için değil. Çok daha fazla gol atma potansiyeli var, ama attığı goller ceza sahası dışı ya da duran toptan dediler. 11 golün bir 7-8'i ceza sahasından olmalı o özelliklere sahip dedi Rıdvan Dilmen.

byariff
09.Nisan.2012, 04:49
4. alıntıda aslında onu Selçuk İnan için söyledi Galatasaray için değil. Çok daha fazla gol atma potansiyeli var, ama attığı goller ceza sahası dışı ya da duran toptan dediler. 11 golün bir 7-8'i ceza sahasından olmalı o özelliklere sahip dedi Rıdvan Dilmen.

tribundergiden aldim bende eksik verdiler onlarda galiba

Lucas Neill
09.Nisan.2012, 18:06
Takim Fatih hocadan Riera ve Melo icin af istemis.

E.Cartman
09.Nisan.2012, 18:41
Şu mantığı çözemedim çözemicemde. Küme düşmesi kesinleşmiş takıma karşı pozisyonu yok. Bana kalırsa pozisyonun olmamasının mantıklı açıklamasının yapılabileceği tek maç bu maçtır. Oyuncular konsantre olamaz, rakip için herşey bitmiştir sadece kapanırlar falan uzar da gider.

byariff
09.Nisan.2012, 21:35
Fatih Terim laf arasında Melo olayı tatlıya bağlandı dedi...

Fatih Terim: "Burasi Arda'nin yuvasi her zaman dönebilir gelebilir. Ama orada da mutlu gözüküyor. Orada kalsin, orayı sarssın isterim"

byariff
09.Nisan.2012, 22:11
Fatih Terim : "Biz hiç ceza yemedik"

Fatih Terim : "Stadımıza gelen herkes misafirimiz oldu hiç birinin şikayeti olmadı en büyük payeyi GS seyircisine vermek lazım"

Fatih Terim : "Bugün yerli yabancı tüm oyuncularmız odama geldiler. Melo ile ilgili af dilemeye."

Fatih Terim : "Bu olay hiç hoş değil, biz buraya takım olarak geldik dediler lütfen affeder misiniz diye sordular"

Fatih Terim : "Disiplin cezası verildi ama henüz ben karar veremedim."

Fatih Terim : melo benim odama 4 defa geldi ozur diledi

Fatih Terim : "Sonuçta biz insanları kazanmak için burdayız kaybetmek için değil."

Fatih Terim : "Melo'yu biz 34 haftaya göre ayarladık"

Fatih Terim : "Şuan bir karar vermedim Melo hakkında çok üzüldüm, alın terimize renklerimize saygısızlığı kabül etmem münkün değil."

Fatih Terim : "Bugünkü oyuncuların hareketini hiç beklemiyordum..

Fatih Terim: "Prensipler ugruna bazen cok sey fade edilebilir

Fatih Terim : "Uyumuyorum akşamları bu olayı düşünmekten, Melo bizim önemli bir oyuncumuz"

Alicanfmfan
09.Nisan.2012, 22:13
Bu sene 34 maçlık periyod sonunda ''Şampiyonluk''un gerektirdiği bütün işlevleri yaptık. Kötü oynadık kazandık, fazla gol yemedik aksine fazla gol attık,derbilerde kaybetmedik, içeride dışarıda kazandık, son dakikada attık, maç çevirdik.

Ama Play-Off denilen zımbırtı çıktı başımıza. Allah'ın izniyle oradada iyi oyun ve galibiyetlerlerle birlikte şampiyonluğumuzu kutlarız, İnşAllah...

byariff
09.Nisan.2012, 22:37
Fatih Terim: "Baros'un son zamanlarda en sevdigim ozelligi takimi sahiplenmesi. Benden once Emre'yi o fircalamis dün soyunma odasinda."

europeanconquer
09.Nisan.2012, 22:40
Ne var yani bende fırçaladım benide sevsin Fatih Hoca :D Tabii fırçaladığımı kimse bilmiyor orası ayrı :icon_neutral:

Nedvedmania
09.Nisan.2012, 22:40
Ondan önce selçuk var :D

byariff
09.Nisan.2012, 23:00
Fatih Terim: "Dün aksam ucakta olmamiz iyi oldu aslinda. Bu penalti meselesini saygisizligin ötesine götürenler olmuş"

Fatih Terim : "3-0 maçtan bahsediyoruz,düşmüş bir takımda bahsediyoruz,bir de tüm oyuncularının gol attığı bi takımdan bahsediyoruz"

Fatih Terim: "Maalesef kendi icimizde top oynayan bazi arkadaslarimizdan gelen enterasan yorumlar beni üzüyor."

Fatih Terim: "Deniliyor ki, "Hic yakismadi" - Ne yakismadi? Kimseye terbiyesizlik mi yaptik? Kimseye yanlis mi yaptik?"

Fatih Terim : "Kaleci 90.dakika gol atmaya gittiğinizde kimse birşey demiyor."

Fatih Terim: "Bizim kimseyle alay etmek gibi bir tavrimiz olamaz. Galatasaray'in olamaz."

Fatih Terim: "Manisa son macla düsmemis ki, daha önce düsmüs zaten. Düsen takimla dalga gecmek ne demek?"

Fatih Terim: "Baska türlü anlasiliyorsa özür dilerim ama niyetimiz bu degildi. Siz nasil anlamak isterseniz öyle anlarsiniz."

Fatih Terim: "Bazi kurumlarin, bazi kisilerin son dönemde yorumlari ve tavrilarini da gözlemliyoruz. Bunlardan biri de devletin kanali"

F.Terim: "Belki yillardir hosgorulu olmadik fazla. Bu yil buna azami dikkat ediyoruz. Ancak bakiyoruz ki sabirlari da zorlamaya basladilar"

Fatih Terim: "Bizim, takimin, Fernando'nun niyeti düsünüldügü gibi degil. Manisa tarafinda yanlis anlasildiysa da özür dilemesini biliriz"

Fatih Terim: "Ben takima zaman zaman fazla gitmeyin, yari sahada cevirin oyunu da diyen, rakibe saygi duyan bir hocayim."

Fatih Terim: "Aykut sana katiliyorum. Haklisin. Biri diyor ki hayatinin hatasini yapti. Vay anasini be.. Ne yapmisiz böyle ama..."

europeanconquer
09.Nisan.2012, 23:05
Allah aşkına Fatih Hoca nerede konuşuyor bizde görek bakak :D

byariff
09.Nisan.2012, 23:07
Ligtv :D terim-senol hoca - aykut hoca - tayfur hoca

europeanconquer
09.Nisan.2012, 23:08
Off ya :( LigTv olaydı iyiydi şimdi :(

RaSenGan
09.Nisan.2012, 23:11
Bizde var da izlemiyorum :D Arif ftw reyizi taşımışsın resmen buraya :D

SaLviO
09.Nisan.2012, 23:11
digitürk play ücretsiz olarak yayınlıyor

europeanconquer
09.Nisan.2012, 23:12
Ooo iyimiş ben yumuluyum hemen.

Nedvedmania
09.Nisan.2012, 23:13
İMPARATOR : Dün aksam ucakta olmamiz iyi oldu aslinda. Bu penalti meselesini saygisizligin ötesine götürenler olmuş.Maalesef kendi icimizde top oynayan bazi arkadaslarimizdan gelen enterasan yorumlar beni üzüyor.Deniliyor ki, "Hic yakismadi" - Ne yakismadi? Kimseye terbiyesizlik mi yaptik? Kimseye yanlis mi yaptik?Bizim kimseyle alay etmek gibi bir tavrimiz olamaz. Galatasaray'in olamaz." Baska türlü anlasiliyorsa özür dilerim ama niyetimiz bu degildi. Siz nasil anlamak isterseniz öyle anlarsiniz.Bazi kurumlarin, bazi kisilerin son dönemde yorumlari ve tavrilarini da gözlemliyoruz. Bunlardan biri de devletin kanali.Belki yillardir hosgorulu olmadik fazla. Bu yil buna azami dikkat ediyoruz. Ancak bakiyoruz ki sabirlari da zorlamaya basladilar.

byariff
09.Nisan.2012, 23:15
Fatih Terim: "Hepimize turnuva teklifleri geliyor. Yaz icin. Kimseye cevap veremiyoruz. TR'de ne olacak bilemiyoruz ki."

Fatih Terim: "3 oyuncu isinmaya gidiyor. Reklam tabelasina dayanip maci izliyorlar. Neden kondusyoneri yollayamiyorum oraya. Niye, Yasak!"

Fatih Terim : Afrikadan Turnuva Teklifi Geliyor Para Kazanmak istiyoruz , ama cevap veremiyoruz Turkiyede ne olcak bilemiyoruz ki

europeanconquer
09.Nisan.2012, 23:20
digitürk play ücretsiz olarak yayınlıyor

Yahu ben öyle bir yer bulamadım hayrına verirlermi hocam :D

Edit:Tamam buldum beyler sıkıntı yok :D

byariff
09.Nisan.2012, 23:21
Yahu ben öyle bir yer bulamadım hayrına verirlermi hocam :D

burda link var bedava veriyorlar

https://twitter.com/#!/LigTV/status/189398828426858496

SaLviO
09.Nisan.2012, 23:22
http://www.digiturkplay.com.tr/

europeanconquer
09.Nisan.2012, 23:25
Tamam sağolun beyler izliyorum şu an :)

byariff
09.Nisan.2012, 23:27
Fatih Terim: "Birtakim insanlar Türkiye'de amatörden Super Lig'e kadar futbolu kullaniyorlar."

RaSenGan
09.Nisan.2012, 23:31
Fatih Terim: "Super Final ile ilgili tek endisem A.Albayrak'in sagligi."

Nedvedmania
09.Nisan.2012, 23:33
Fatih Terim: "Süper Final ile ilgili tek endisem Abdurrahim Albayrak'in sagligi."

Hahaha :D

byariff
09.Nisan.2012, 23:33
Fatih Terim: "Super Final ile ilgili tek endisem A.Albayrak'in sagligi."

Fatih Terim A.Albayrak'ın sıhhatini düşünüyorum asıl 6 maçı nasıl kaldıracak diye hahaha

Fatih Terim: "Bu kadar puan farkinin sizi sampiyon yapmadigi bir ligi konusuyoruz."

Nedvedmania
09.Nisan.2012, 23:34
FATİH TERİM : Yeni sezon öncesi teklifler geliyor. Manchester City bizimle oynamak istiyor.Güney Afrika'da para kazanacağımız bir turnuva var ama cevap veremiyoruz

SaLviO
09.Nisan.2012, 23:35
Kapandı :D :D :D

William Rookwood
10.Nisan.2012, 02:25
Fatih hoca güzel açıklamalarda bulunmuş. Melo'yu affetmek bizim yararımıza olur ancak Riera'nın o halide hiç gözümden gitmiyor..

byariff
10.Nisan.2012, 15:00
Guzel Kareler...

http://f1204.hizliresim.com/w/b/48zx0.jpg

RaSenGan
10.Nisan.2012, 21:01
Fatih Terim çok iri duruyor :D

Af da çıkmış bizimkilere Ali Dürüst açıklamış.

LadroN
10.Nisan.2012, 21:07
Fatih Terim çok karizma adam yahu.

Corpus
10.Nisan.2012, 21:25
İmparator nefesini tutmuş gibi çıkmış :D Bir de tek kravat takmayan o

SaLviO
10.Nisan.2012, 21:29
Şenol hoca da baya karizma çıkmış ama bi alex değil :D :D :D :D :D

Redrum
10.Nisan.2012, 21:40
Beyler en karizmatik Tayfur hoca şimdi itiraf edelim :)

Nocna Mora
10.Nisan.2012, 21:57
Aykut Hoca'nın kafası bir tek bana mı ekstra büyük geldi :) ?

RaSenGan
10.Nisan.2012, 23:09
Aykut Hoca'nın kafası bir tek bana mı ekstra büyük geldi :) ?

Büyük değil de ne biliyim sanki photoshopla kafası eklenmiş gibi durmuş :)

Homer J.S
11.Nisan.2012, 00:01
Tayfur Hoca'nın duruşu var ya, bence Fatih Terim'den daha karizmatik.

Alicanfmfan
11.Nisan.2012, 00:11
Beşiktaşlı duruşu o. :D

vego
11.Nisan.2012, 00:16
Aykut hocanın kafası sanki fotoşop :n:

Trabzonspor
11.Nisan.2012, 00:22
Melo konusunda sıkıntı olmaz affedilir demiştim.Böyle bir oyuncuyu bu aşamada hiçbir hoca gözden çıkaramaz.

Alicanfmfan
11.Nisan.2012, 13:59
Melo ve Riera bugün antremana çıkmış, hadi hayırlısı.

LaigLeNoiR
11.Nisan.2012, 14:14
Yapılan saygısızlık büyük, bana göre affedilmemesi gerekiyordu ancak sanırım Şampiyonluk için Melo'dan vazgeçilmedi.

Lucas Neill
11.Nisan.2012, 14:25
Yapılan saygısızlık büyük, bana göre affedilmemesi gerekiyordu ancak sanırım Şampiyonluk için Melo'dan vazgeçilmedi.

Aurelio Ricardinho'yu dövdü gittiniz sonra o adami takima aldiniz.

Ki Riise golf sopasiyla arkadasini dövdü sonra oynadi Beckham olayi vs var. Ha bu 6 macta da oynar Melo ve Riera sonra muhtemelen bonservisi alinmaz.

byariff
11.Nisan.2012, 14:34
benim gorusumde oyle playoffta oynarlar sonra giderler gibi.

byariff
11.Nisan.2012, 14:39
Uruguay fifa sıralamasında 3.lüğe yükselmiş. Musleraya 2-3 m euro koy uzerine :D

bu arada melo ve riera antremana cikmis birbirleriyle sakalasiyorlar idman neseli geciyor :D

LaigLeNoiR
11.Nisan.2012, 14:40

Ki Riise golf sopasiyla arkadasini dövdü sonra oynadi Beckham olayi vs var. Ha bu 6 macta da oynar Melo ve Riera sonra muhtemelen bonservisi alinmaz.

Ben mi transfer ettim Aurelio'yu. ?

O zaman da karşıydım hala da karşıyım ben Aurelio'yu istemiyorum takımımda.

byariff
11.Nisan.2012, 15:09
Felipe Melo: Cok pismanim. Bunu kulupte herkes biliyor. Böyle birsey ilk kez basima geldi. Riera'dan da özür diledim.

Felipe Melo: Evde ailemle buyuk uzuntu yasadim. Takimdan ayri kaldigim icin agladim. Riera'nin da beni affetmesini istiyorum kalben.

Felipe Melo : '' ÇOK PİŞMANIM. Riera'dan da ÖZÜR DİLEDİM o da kabul etti ''

Felipe Melo: Bu olaya cok uzuldum ama bir yandan da bakarsak inanilmaz sekilde motive etti. GS'in nasil bir aile oldugunu gormus olduk.

Felipe Melo: Beni hic yalniz birakmayan Galatasaray taraftarindan da özür diliyorum.

Melo:"Fatih Terim'in beni affetmesi çok çok önemliydi..Bu olay beni hem üzdü hem de inanılmaz şekilde motive etti..""

Melo: "Cok motiveyim. Ben buraya tarih yazmaya geldim."

Felipe Melo: Hocamin, arkadaslarimin ve taraftarin sahip cikmasi beni cok duygulandirdi. Simdi sampiyon olmaya bakmaliyiz.

Bekq
11.Nisan.2012, 15:12

Riise değil Bellamy dövdü :) Sonra belli süre kadro dışı kaldılar ya da para cezası verildi diye biliyorum.

Beckham'a kramponu fırlatan hocasıdır. Arkadaşı değil. Onun dışında bir olay varsa ben kaçırmışım.

Haliyle kabul edecekti. Burada kimse düşünebiliyor mu bunu? Melo oynamadı diyelim ve şampiyonluk gitti? Günah keçisi kim olacak? Kim ıslıklanacak ya da başarısızlığı kim sahiplenecek. Kimse bu riske girmez. Dünyada hiçbir hoca bu riske girmez.

Lucas Neill
11.Nisan.2012, 15:15
Riise değil Bellamy dövdü :) Sonra belli süre kadro dışı kaldılar ya da para cezası verildi diye biliyorum.

Beckham'a kramponu fırlatan hocasıdır. Arkadaşı değil. Onun dışında bir olay varsa ben kaçırmışım.

Haliyle kabul edecekti. Burada kimse düşünebiliyor mu bunu? Melo oynamadı diyelim ve şampiyonluk gitti? Günah keçisi kim olacak? Kim ıslıklanacak ya da başarısızlığı kim sahiplenecek. Kimse bu riske girmez. Dünyada hiçbir hoca bu riske girmez.

Beckham olayinda anlatmak istedigim hocayla da tartissalar takim icinde böyle seyler olur ama sonra cikar toplarini oynarlar. Bizimkiler de avrupanin cogu takiminda oldugu gibi cikip oynayacaklar ama sezon sonu giderler mi ikisi de bence giderler.

SaLviO
11.Nisan.2012, 15:19
Melo yapması gerekeni yapmış :D ( taraftara oynamış ) ama bunlar boşa çırpınışlar bence bonservisi alınmıca

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Nisan.2012, 15:39
Melonun Juventustaki goruntusunden sonra bu seneki olgun goruntusu beni sasirtmisti ama sezon sonu patlatti lastigi. Bu davranislari zaten bilinen bir oyuncu Melo, bunlar bilinerek kiralandi ama bonservisi alinir mi bilemem. Davranis bozuklugu olmasa gercekten cok kaliteli bir ortasaha, affedilmesi bir kac mac idare eder ama gelecek sezon icin baska planlari olabilir Terimin. Super finalde hem Riera hem de Meloyu kaybetmeyi goze alamazdi zaten Terim, kisa vadede dogru alani yapti GS yonetimi.

byariff
11.Nisan.2012, 15:56
Ceylan Caliskan: Elmander'e Rusyadan, Ingiltereden, Italyadan bircok teklif var
Ceylan Caliskan: Elmander ailesi ile birlikte Türkiyede cok mutlu! Galatasaray'dan ayrilma ihtimali 0, kendisi burda kalmak istiyor

Nedvedmania
11.Nisan.2012, 16:17
Felipe Melo: Bu olaya cok uzuldum ama bir yandan da bakarsak inanilmaz sekilde motive etti. GS'in nasil bir aile oldugunu gormus olduk.

İşte olay bu. Helal olsun Melo. Bunun etkisini play-offlarda görürüz inşallahda "Taraftara oynuyor" diye düşünenler ööyle bakakalır :D

nannar
11.Nisan.2012, 16:33
:) Bence ucuza kapatacağız Melo'yu.Bu olaydan dolayı fiyatı düşer. Başka da alıcısı çıkmaz.

Nedvedmania
11.Nisan.2012, 16:34
Evet değişik bir bakış açısı. Yararımıza olabilir :D

sarianet
11.Nisan.2012, 17:15
rieyra melonun ağzını burnunu kırsa acaba verilecek ceza ne olurdu hadi bakalım beyin fırtınası yapalım :D

SaLviO
11.Nisan.2012, 17:20
Rierada yediği dayakla kaldı :D :D :D :D

nannar
11.Nisan.2012, 17:49
:) 2 ihtimal var. ikisinde de riera yolcu. 1. ihtimal ikisi de sezon sonu gider. 2. ihtimal ucuza alırız melo'yu ama riera gider.

SaLviO
11.Nisan.2012, 17:53
neden ucuza alıcaklarını hala anlamış değilim bu adam kariyerinin en iyi sezonunu burda geçirmedimi ?

anil luque
11.Nisan.2012, 18:01

Şu karşı atak mantığını bir türlü anlayabilmiş değilim. Ne olmuş yani Aurelio takıma alındıysa? Taraftar göbek atıp bağrına mı bastı ?

KanaKe
11.Nisan.2012, 18:55
Rierada yediği dayakla kaldı :D :D :D :D

cok kötü bir duygu olsa gerek.. türkiyede hep yedigi dayakla hatirlanacak :)

byariff
11.Nisan.2012, 19:01
Galatasaray Kulübü'nde Divan Kurulu başkanlık seçiminde, 366 oy alan mevcut başkan İrfan Aktar yeniden başkan oldu. Diğer aday Türker Arslan ise 340 oy aldı.

Night_Mare17
11.Nisan.2012, 19:42
Melo yapması gerekeni yapmış :D ( taraftara oynamış ) ama bunlar boşa çırpınışlar bence bonservisi alınmıca

Nedir bu melo korkusu :0:

berkay123456
11.Nisan.2012, 19:44
Melo yaptığı bu hareketten sonra gözümde en küçük bi değeri kalmadı.Bonservisi alınmasın ve derhal terketsin bu kulübü.

SaLviO
11.Nisan.2012, 19:44
Nedir bu melo korkusu :0:

melo korkusumu nerden çıkardın ?

Night_Mare17
11.Nisan.2012, 19:46
melo korkusumu nerden çıkardın ?

Niye alınmamasını istiyorsunuz bu kadar.

SaLviO
11.Nisan.2012, 19:48
Niye alınmamasını istiyorsunuz bu kadar.

istiyorsunuz değil istiyorsun

Alınmamasını istedim diye ondan korktuğum anlamını mı çıkarttın ?

Nocna Mora
11.Nisan.2012, 20:38
Yahu siz hiç mi sinirlenip kavga etmediniz hayatınızda. Onlar da insan. Uzaylı degiller. Kavga ettiginiz arkadasınızla sonradan barısıp can ciger olmadınız mı ? Abartmayın bu kadar. Olur böyle şeyler. He eğer tekrarlanırsa, bir cok defa olursa böyle 'büyük' şeyler o zaman gönderilir..

titates1
11.Nisan.2012, 21:00
riera'nın gözünün resmine bakarak şunu söyleyebilirim , yakını olsam şikayetçi olmasını söylerdim , melo tutuklanır , ceza alırdı.

Nedvedmania
11.Nisan.2012, 21:07
Ee Riera'nın eline ne geçicek ? Yahu adam affetti affetti. Daha ne istiyorsunuz ? Silah çeksin vursun istiyorsanız. Büyüttükçe büyütüyorsunuz.

titates1
11.Nisan.2012, 21:27
Ee Riera'nın eline ne geçicek ? Yahu adam affetti affetti. Daha ne istiyorsunuz ? Silah çeksin vursun istiyorsanız. Büyüttükçe büyütüyorsunuz.

ben abartmıyorum böyle bir tavsiye verirdim , kendi yakınıma olsa yine aynı tavsiyeyi veririm

eline ne geçicek ? belki biraz adalet , melo'yu affetmek , süper finalde oynatmak adına oynanan gururu , yöneticilerinden , teknik ekibinden bulamadığı adalet , bu geçebilir eline .

Nedvedmania
11.Nisan.2012, 21:59
Galatasaray 62 - 50 Fenerbahce

3. periyod sonucu

Nedvedmania
11.Nisan.2012, 22:24
Melo twitterdan basket taraftarına övgüler göndermiş :)

Facx
11.Nisan.2012, 23:13
ya siz hiçmi yakın bi arkadaşınızla vs. kavga edip barışmadınız görende sancak adam her hafta birini dövüyo takımda

RaSenGan
11.Nisan.2012, 23:31
ya siz hiçmi yakın bi arkadaşınızla vs. kavga edip barışmadınız görende sancak adam her hafta birini dövüyo takımda

Olay bu kadar basit değil.Ama polise gidilecek kadar da değil.

europeanconquer
11.Nisan.2012, 23:36
Tebrikler Yenilmez Armada :)

Galatasaray MP 84-72 Fenerbahçe

Edit: Daha yeni eve geldim yeni haberim oldu vurmayın :(

Facx
12.Nisan.2012, 00:05
Olay bu kadar basit değil.Ama polise gidilecek kadar da değil.

tamam biraz fazla hırpalamış ama kim biriyle kavga ederken çok canını yakmim kalıcı hasar bırakmim gibi düşünür sinirden ne yaptığını bile bilmez insan kavga ederken önemli olan olayın çıkış noktası ve o çıkış noktasındaki sorunu halledip barışmış olmaları bence ne kadar hırpalanma olduğunun önemi yok bu sorun aşıldıkça

Deus Dominus
12.Nisan.2012, 01:59
Melo'yu mu savunuyorsun yoksa ben mi yanlış anlıyorum?

Facx
12.Nisan.2012, 03:19
Melo'yu mu savunuyorsun yoksa ben mi yanlış anlıyorum?

meloyu savunmuyorum o kadar abartılcak birşey değil diyorum özellikle 2 oyuncu barışmışsa

Alicanfmfan
12.Nisan.2012, 03:24
Olay basit, oynamayanı dövüyorlar. :D

nannar
12.Nisan.2012, 08:55
Olayın çözüme kavuşması rakip taraftarların hoşuna gitmeyen bir durum.Galatasaray her anlamda bu kadar başarılı bir şekilde ilerlerken ortaya çıkan bu olayın büyükbir krize dönüşmesi ve bizim ilk 11'de ve hırsla oynayan,takıma büyük katkıda bulunan oyunumuzun kadro dışı kalması ya da kulüpten ihracı haliyle rakip taraftarların sevinmesi için çok güzel bir neden. Bu gerçekleşmeyince hayal kırıklığı yaşıyor olmaları da normal. Biz önümüze bakalım,yolumuza devam edelim. Oyuncularımız gereken cezaları alırlar, barışmışlar zaten ama eskisi gibi olmalarını beklememek lazım.Takımdaki diğer oyuncular toplanıp melo-riera adına Fatih Terim'den özür dilemeye ve af dilemeye gittiklerine göre onlar da affetmiş oyuncuların hatasını.

"Şampiyonluk uğruna herşey mübahtır mantığındasınız" demeye getriyor rakipler ama kendi takımlarında böyle brir olay olsa aynı tepkiyi vermiyorlar.Hedefe az kaldı Allah'ın izniyle...

lexoqe
12.Nisan.2012, 13:20
Şampiyon olamasak da benim takımım bu sene çok iyiydi. Bu son 6 maçlık periyodu atlatır.

europeanconquer
12.Nisan.2012, 13:34
Şimdi aklıma geldi eğer olurda Melo sezon sonu giderse.Bence 10 numara tekrardan Necati'ye verilmeli.Kendisi Feldkamp'ın kurbanı olmuştu en iyi döneminde.

byariff
12.Nisan.2012, 13:41
Placar: Türk futbolu Brezilya'da yayımlanmıyor, sence Türkiye'de Brezilya milli takım formasını hakeden oyuncu var mı ? Varsa kimler ?

Alex: Felipe Melo var sadece, çok iyi oynuyor ve milli takım tecrübesi de var ama Mano(Dunya) burayı izliyor mu bilmiyorum.

Sekopej
12.Nisan.2012, 13:43
Placar: Türk futbolu Brezilya'da yayımlanmıyor, sence Türkiye'de Brezilya milli takım formasını hakeden oyuncu var mı ? Varsa kimler ?

Alex: Felipe Melo var sadece, çok iyi oynuyor ve milli takım tecrübesi de var ama Mano(Dunya) burayı izliyor mu bilmiyorum.

Bu nasıl bir haberdir yahu, Mano, Brezilya'nın teknik direktörü, Mano Menezes.:)

byariff
12.Nisan.2012, 13:44
karistirmisim baktim çeviren arkadas unutmus galiba mano diyince aklima dunya geldi :D hocasi oldugunu hic bilmiyordum , birazdan roportajin tamamini koycam

byariff
12.Nisan.2012, 16:12
Hami Mandirali: "Muslera eger kacirsaydi bu sefer de İlahi Adalet denilecekti. Allah istemedi atmasini diyeceklerdi. Böyle bu isler."

Tanju Colak: "Ridvan cok biliyor. Kimin penalti atacagindan kime ne? Maci yorumlayacak. Muslera futbolcu degil mi. Atar, sanane."

Tanju Colak: "Ridvan cok mu biliyor. Turk futboluna ne vermistir? Yapmayin bu kadar gözünüzde buyutmeyin insanlar."

Tanju Colak: "Ridvan taraf olmustur. Fenerbahce'nin tarafi olmustur. Objektif yorumculuk yapamiyor artik."

Tanju Colak: "Ridvan bir zaman dedi ki birakicam yorumculugu objektif olamiyorum diye. Niye birakmadin. Birak madem öyle."

Tanju Colak: Sanane Ridvan Galatasaray'da kimin penalti atacagindan. Sanane kardesim. Sen mi bahsediyorsun etikten? GS mi düsürdü Manisa'yi

Tanju Colak: "Sike olaylarindan sonra birakacagim yorumculugu dedi. Sen taraf olmussun artik. Birakman lazim dedim ben cikip."

sui generis
12.Nisan.2012, 16:17
Tanju çok biliyor, sanane Rıdvandan ...

SaLviO
12.Nisan.2012, 16:17
madem rıdvan taraf olmuş tanju çolak seyretmezsin olur biter

byariff
12.Nisan.2012, 16:20
Bu arada kaynak TribunDergi ; Tanjuya gelirsek guzel konusmus.

di canio
"Rıdvan Türk Futboluna ne vermiştir" ifadesi son derece yakışıksız. Ama yadırgayamıyorum Tanju Çolak'ı. Onun tarzı bu. Ağzından çıkanları ölçüp tartan birisi değil. Düşündüğünü söylüyor.

Ayrıca Tanju Çolak'ı yorumcu olarak kaç kişi oturup dinler, Rıdvan Dilmen'i kaç kişi dinler? Objektif değil diyenlerin bile maç sonunda acaba ne diyecek diye izlediği bir yorumcu Rıdvan Dilmen. Sadece bir yorumuna bakıp da bu kadar saldırmasındaki amacı ne acaba? Rıdvan Dilmen öyle düşünüyor diye neden yorumculuğunu, futbola ne verdiğini sorgulama gereği hissediyor. Sen de yorumcusun. Çık de ki; "Muslera'nın penaltı kullanması normaldir". Tanju Çolak böyle deseydi, bu düşünceyi taşımayanlar da Tanju Çolak'ın mafyatik ilişkilerini mi döksün ortaya?

Fearless Coward
Tanju Çolak çok güzel konuşmuş...Birilerinin Rıdvan'ı susturması gerekiyordu...Sanane Rıdvan'dan diyorsunuz da bu adam hep taraf olursa kimse bir şey demezse ne olacak bu iş ? Tanju zaten öyle çok konuşmaz sabrını taşırmıştır konuşmuştur en güzelini yaptı...

sui generis
12.Nisan.2012, 16:23
bence kıskanmış :D açık ve net...

Gncl1905
12.Nisan.2012, 16:32
"Rıdvan Türk Futboluna ne vermiştir" ifadesi son derece yakışıksız. Ama yadırgayamıyorum Tanju Çolak'ı. Onun tarzı bu. Ağzından çıkanları ölçüp tartan birisi değil. Düşündüğünü söylüyor.

Ayrıca Tanju Çolak'ı yorumcu olarak kaç kişi oturup dinler, Rıdvan Dilmen'i kaç kişi dinler? Objektif değil diyenlerin bile maç sonunda acaba ne diyecek diye izlediği bir yorumcu Rıdvan Dilmen. Sadece bir yorumuna bakıp da bu kadar saldırmasındaki amacı ne acaba? Rıdvan Dilmen öyle düşünüyor diye neden yorumculuğunu, futbola ne verdiğini sorgulama gereği hissediyor. Sen de yorumcusun. Çık de ki; "Muslera'nın penaltı kullanması normaldir". Tanju Çolak böyle deseydi, bu düşünceyi taşımayanlar da Tanju Çolak'ın mafyatik ilişkilerini mi döksün ortaya?

Değil işte artık. O kadar bıktırdıki NTVSpor izlemiyorum doğru düzgün, zaten sabah akşam o var. Neyseki arada sırada Mehmet Demirkol çıkıyorda tarafsız yorumcu görüyoruz, dinliyoruz. O da olmasa yüzüne bakmam o kanalın.

Ne demiş bilmiyorum daha haberi okumadım ama iyi demiştir, artık birinin şu adama dur demesi gerekiyor.

byariff
12.Nisan.2012, 16:37
Ridvan Dilmeni sahsen izlerim "AMA" Galatasaray Analizinde Fenerbahceyide Karistiriyor ,Kisacasi sira galatasaraya geliyor analiz"e adam tak lafi birden fenerbahceye bagliyor yahu adam galatasarayi yorumluyorsun iste baska takimlari niye katiyorsun.

Bekq
12.Nisan.2012, 16:37
Tanju Çolak çok güzel konuşmuş...Birilerinin Rıdvan'ı susturması gerekiyordu...Sanane Rıdvan'dan diyorsunuz da bu adam hep taraf olursa kimse bir şey demezse ne olacak bu iş ? Tanju zaten öyle çok konuşmaz sabrını taşırmıştır konuşmuştur en güzelini yaptı...

Fenerbahçe'nin şike soruşturmasında canlı yayında bize sallayanlar oldu. Birtek Rıdvan Fenerbahçe'li diye nedir bu tepki? Rıdvan o pozisyon bizde olsa yine derdi onu yanlıştı diye. Ama işte ön yargı var.

Trilyonlar alıyor NTVSpor'dan. Ben olsam Tanju'yu takmam bile :)

MeMo
12.Nisan.2012, 16:47
Galatasaray'ın alıştığı mevcut medya düzeninde Rıdvan Dilmen gibi adamlar bile rahatsız ediyor.Buraya kadar her şey normal ama işin ilginci insanlar rahatsızlık belirtmekten ziyade direk susturulması lazıma getiriyor lafı.İsyan edilen olayın taraf olması kısmı da tam işin ironisi hiç düşündünüz mü Fenerbahçe'liler ne yapsın bu kadar "objektif" arasında ?

byariff
12.Nisan.2012, 16:49
Ali Dürüst: "Nikon ile yapilan anlasmamiz 3 senelik."

Nikon sponsorlugu sonrasi Galatasaray Futbol Takimi sortlarinda Nikon logosu yer alacak. Logo sortun sag bacagi ön tarafinda olacak.

Galatasaray, Nikon ile yaptigi sponsorluk anlasmasiyla sorta alacagi reklam karsiligi yilda 600.000 € gelir elde edecek.

https://p.twimg.com/AqSDI0eCQAA72Tf.jpg

Gncl1905
12.Nisan.2012, 16:53
Fenerbahçe'nin şike soruşturmasında canlı yayında bize sallayanlar oldu. Birtek Rıdvan Fenerbahçe'li diye nedir bu tepki? Rıdvan o pozisyon bizde olsa yine derdi onu yanlıştı diye. Ama işte ön yargı var.

Trilyonlar alıyor NTVSpor'dan. Ben olsam Tanju'yu takmam bile :)

Önyargım yok, birçok kişiye önyargım vardır aslında ama ona yoktu, sempatikliği var biraz. NTVSpor ile bayağı oldu tanışalı. En başlarda fena gelmiyodu Rıdvan'da. Saçma yorumlarını duydum duydum duydum derken artık bıraktım izlemeyi. Yanlış bulabilirsiniz ama olay bu benim açımdan. Mehmet Demirkol da Fenerbahçe'li ona birşey demiyorum. Olay takım taraftarı olma olayı değil olay tarafsızlık olayı. Siz de bol bol medyadan Galatasaray taraftarı yazarları yorumcuları sevmiyorsunuzdur haklısınız birşey demiyorum. Abartıyolar çünkü birilerinin gözüne hoş görünmek için. Rıdvan fanatikçe yorumlar yapmasada aralarda güzel güzel giydiriyor :)

Trilyon kazansam bende kimseyi takmam haklısınız :D

Sekopej
12.Nisan.2012, 17:02
Ridvan Dilmeni sahsen izlerim "AMA" Galatasaray Analizinde Fenerbahceyide Karistiriyor ,Kisacasi sira galatasaraya geliyor analiz"e adam tak lafi birden fenerbahceye bagliyor yahu adam galatasarayi yorumluyorsun iste baska takimlari niye katiyorsun.

İyi de adamın tarzı bu, Fenerbahçe'yi analiz ederken de başka takımlardan örnek veriyor, siz o şekilde görmek istediğiniz için her konuyu Fenerbahçe'ye bağlıyor diye yorumluyorsunuz. Ben de Rıdvan'ı izlerken, yahu bundan bahsetmesen olmazdı sanki, bir de Fenerbahçeli olacaksın şeklinde çok tepki verdiğim durumlar oldu. Biz dikkatinizi o konuya verdiğiniz için artık, ister istemez her kıyaslamada bu algıda seçicilik durumu ortaya çıkıyor.

Bekq
12.Nisan.2012, 17:21
İyi de adamın tarzı bu, Fenerbahçe'yi analiz ederken de başka takımlardan örnek veriyor, siz o şekilde görmek istediğiniz için her konuyu Fenerbahçe'ye bağlıyor diye yorumluyorsunuz. Ben de Rıdvan'ı izlerken, yahu bundan bahsetmesen olmazdı sanki, bir de Fenerbahçeli olacaksın şeklinde çok tepki verdiğim durumlar oldu. Biz dikkatinizi o konuya verdiğiniz için artık, ister istemez her kıyaslamada bu algıda seçicilik durumu ortaya çıkıyor.

Kime neyi anlatıyoruz ki biz?

Alex'i tartışırken Hagi
Aykut Kocaman'ı tartışırken Fatih Terim

şeklinde atlayan kendileri.

Alex'in frikiklerini konuşuyoruz; ama Hagi'nin frikikleri de iyi
Alex'in kalitesini konuşuyoruz; ama Hagi de var.

E bunu zaten kendiniz yapıyorsunuz. Yorumcular yapınca suç mu oluyor?

RaSenGan
12.Nisan.2012, 17:24
Kime neyi anlatıyoruz ki biz?

Alex'i tartışırken Hagi
Aykut Kocaman'ı tartışırken Fatih Terim

şeklinde atlayan kendileri.

Alex'in frikiklerini konuşuyoruz; ama Hagi'nin frikikleri de iyi
Alex'in kalitesini konuşuyoruz; ama Hagi de var.

E bunu zaten kendiniz yapıyorsunuz. Yorumcular yapınca suç mu oluyor?

Biz de Rıdvan'a özeniyoruz napalım.

RaSenGan
12.Nisan.2012, 17:33
Rıdvan'ı boşverin de Nikon ne ya :D Nike çakması gibi :D

Gncl1905
12.Nisan.2012, 17:35
Rıdvan'ı boşverin de Nikon ne ya :D Nike çakması gibi :D

Aynen Rıdvan hiç değişmeyecek zaten tartışmanın mantığı yok. Kendi takımının taraftarları izlesin.

http://www.nikon.com.tr/

Teknoloji markası. Hiç kullanmadım :D

di canio
12.Nisan.2012, 17:37
O değil de ülkece yaşadıklarımızın bizlerdeki yansımasını göstermesi açısından önemli bir noktayı burada da gördük. Senin karşıtın ya da senden farklı bir düşünce için ideal çözüm olarak "susturulması"nın görülmesi çok acı.

RaSenGan
12.Nisan.2012, 17:40
O değil de ülkece yaşadıklarımızın bizlerdeki yansımasını göstermesi açısından önemli bir noktayı burada da gördük. Senin karşıtın ya da senden farklı bir düşünce için ideal çözüm olarak "susturulması"nın görülmesi çok acı.

Tartışıyoruz tartışmayın susuyoruz susmayın napalım abi :D

Gncl1905
12.Nisan.2012, 17:42

İnsan doğası. İnsan elinde güç olduğunda bu gücü kullanmak istiyor her zaman. Susturabildiğini susturuyor yani.

Örnek hemen üstte. Siz iki mesaj sildiniz, gücünüz var. Sanırım nedeni kullanılan bir kalıp. Emin olmamakla birlikte deyim bile olabilir bu kalıp. Silmeniz gereksizdi ama gücünüzü kullanmak istediniz.

di canio
12.Nisan.2012, 17:53
Sildiğim mesajlar bulunulan ortamın kurallarına dayanarak silinen mesajlar, keyfi değil. Forum huzuru ve düzenini sağlamak adına konulan kurallar bunlar. Ama toplumsal huzuru ve düzeni bozmadığı sürece konuşan bir insanın susturulmasını hiçbir kural yazmaz.

meddah
12.Nisan.2012, 17:53
Bu tür kalıplara, deyim bile olsalar izin vermiyoruz elden geldiğince. Silinen mesajların di canio'nun güç istenci ile alakasından önce, yöneticiler olarak forum genelinde bu tür olaylara müşterek yaklaşıp yaklaşmadığımıza bakmak lazım.

nannar
12.Nisan.2012, 17:55
Ben Rıdvan Dilmen'i severim :) Yorumlarını da beğenirim.Hocalığı nasıl olur bilmem ama maçları iyi analiz ediyor. Fakat Fenerbahçeli arkadaşlar kusura bakmasın ama Rıdvan'ın tüm yorumlarında konuyu Fenerbahçe'ye bağladığı doğru :D Rıdvan'a objektif yorumcu olarak bakmamak lazım. Fenerbahçe taraftarı olan ve futbolu yorumlayan bir isim olarak bakmak daha dogru olur sanırım. Yorumlarda ona kızarken de bunu akla getirmek lazım. Mesela Muslera'nın penaltı kullanmasını eleştirdiğinde ben içimden "Zaten Fenerbahçe'lilerin hepsi böyle düşünüyor" diyip geçtim. ;)

di canio
12.Nisan.2012, 18:03
Ben Rıdvan Dilmen'i severim :) Yorumlarını da beğenirim.Hocalığı nasıl olur bilmem ama maçları iyi analiz ediyor. Fakat Fenerbahçeli arkadaşlar kusura bakmasın ama Rıdvan'ın tüm yorumlarında konuyu Fenerbahçe'ye bağladığı doğru :D Rıdvan'a objektif yorumcu olarak bakmamak lazım. Fenerbahçe taraftarı olan ve futbolu yorumlayan bir isim olarak bakmak daha dogru olur sanırım. Yorumlarda ona kızarken de bunu akla getirmek lazım. Mesela Muslera'nın penaltı kullanmasını eleştirdiğinde ben içimden "Zaten Fenerbahçe'lilerin hepsi böyle düşünüyor" diyip geçtim. ;)

Kusura bakılacak bir durum değil. Bence Rıdvan Dilmen tarafsız da değil. Ülkedeki en iyi maç analistlerinden birisi bence. Önemli olan da bu. Kişisel yorumlarına Fenerbahçe'yi katacak. Bu tarz meselesi. Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe camiasındaki yeri dışarıdan belki iyi görülmeyebilir ama çok farklı, çok özel. Mesela camia içinden hemen hemen herkesle ilişkisi olan bir adam. Kendi döneminden de öncesinde yer almış futbolcular, teknik adamlar, yöneticilerle fazlasıyla içli dışlı. Doğru tabir olur mu bilmiyorum ama camia içinde bir köprü gibi birşey Rıdvan Dilmen. "Objektif olmadığını düşünenler bile Rıdvan Dilmen ne diyecek diye izliyor" derken kastetmek istediğim aslında maç analizi kısmıydı.

byariff
12.Nisan.2012, 18:06
ziya doganda cok iyi analizci ama.... :D

kalemci
12.Nisan.2012, 18:44
Rıdvan da herşeyden önce taraftar. Oda artık dayanamadı tarafsızılığını kaybetti. Ama Tanju değil de bunu daha farklı bi spor adamı dile getirebilirdi. Severim Rıdvan'ı ama dinlemem. Çevremde devre arasında bile Rıdvan ne diyecek acaba diye NTV Spor'a geçen Galatsaraylı, Beşiktaşlı taraftarlar var öyle azımsanacak sayıda da değil.

Biri Mehmet Demirkol için tarafsız demişte bence oda değil bu aralar. Zaten Ronaldo'ya sövmesinden, Messi'yi övmesinden belli:n:

Benim gördüğüm takip ettiğim tarafsız spor yazarları, adamları, yorumcuları ise Fuat Akdağ, Ali Ece, Uğur Meleke, Bağış Erten ve Mert Aydın bana göre.

Nocna Mora
12.Nisan.2012, 20:18
Nikon'u bilmiyormusunuz beyler ;) Dünyadaki en iyi fotograf makinelerini yapan şirketlerden biridir Nikon.. Güzel bir sponsorluk anlaşması oldu..

europeanconquer
12.Nisan.2012, 20:22
Bedava makine versinler bize :( Nikon'u olan ergenlere benzeyelim :( Durun lan bende ergenim :(

furkan58
12.Nisan.2012, 20:25
Bedava makine versinler bize :( Nikon'u olan ergenlere benzeyelim :( Durun lan bende ergenim :(

Kendini deşifre etme bari :( bak biz saklanıyoz :n: asdhafhad :D

europeanconquer
12.Nisan.2012, 20:27
Kendini deşifre etme bari :( bak biz saklanıyoz :n: asdhafhad :D

Olum saklasam nolacak :n: Orada yazıyor zaten yaşım :D

furkan58
12.Nisan.2012, 20:28
Olum saklasam nolacak :n: Orada yazıyor zaten yaşım :D

ahah onuda sakla :p :n:

europeanconquer
12.Nisan.2012, 20:30
ahah onuda sakla :p :n:

La büyüyoruz işte :D Orada 14 yazıyordu sonra 15 oldu şimdi 16 oldu gelecek yıl 17 olacak ondan sonraki yıl 18 sonra 19 sonra 20 falan sürecek :D

furkan58
12.Nisan.2012, 20:31
La büyüyoruz işte :D Orada 14 yazıyordu sonra 15 oldu şimdi 16 oldu gelecek yıl 17 olacak ondan sonraki yıl 18 sonra 19 sonra 20 falan sürecek :D

Matematiğinde iyi :D sonra 21 22 23 24 diye gider :n: Nese yanlış yerde yapıyoruz bu sohbeti :D

europeanconquer
12.Nisan.2012, 20:36
Tamam sustum :0:

DisCo
12.Nisan.2012, 20:58
Bu Nikon reklamı şortlara eklenecekse ki öyle görünüyor çok kötü oldu. Formanın üzerindeki farklı tatları sindiremiyorum.

Türk Bayrağı, arma, oyuncu numarası yeterli.

byariff
12.Nisan.2012, 21:05
Anadolu Efes - Besiktas macinda , Beşiktaş taraftarları maçı izlemeye giden Muslera'ya küfrediyorlar

europeanconquer
12.Nisan.2012, 21:07
Anaolu Efes - Besiktas macinda , Beşiktaş taraftarları maçı izlemeye giden Muslera'ya küfrediyorlar

Olağanüstü bir şey değil bence.Alışmamız lazım.

LadroN
12.Nisan.2012, 21:07
Anaolu Efes - Besiktas macinda , Beşiktaş taraftarları maçı izlemeye giden Muslera'ya küfrediyorlar
Hayır Muslera'ya niye küfrediyorlar onu anlamadım.Zaten bu sene Beşiktaş taraftarı ilginç.10 maçın 110'unda cezalı duruma düşüyorlar.

RaSenGan
12.Nisan.2012, 21:11
Beşiktaş maçlarınızı bizim sahada oynamak istiyormuş zaten.Umarım vermeyiz stadı.

Nikon'u bilmiyormusunuz beyler ;) Dünyadaki en iyi fotograf makinelerini yapan şirketlerden biridir Nikon.. Güzel bir sponsorluk anlaşması oldu..

Bilmiyoruz ;)

DisCo
12.Nisan.2012, 21:12
Küfür her yerde var. Bunun adını da bulmaya çalışmamak lazım.

Küfür bizim içimizde, zımparalayamıyoruz.

di canio
12.Nisan.2012, 21:29
Bu Nikon reklamı şortlara eklenecekse ki öyle görünüyor çok kötü oldu. Formanın üzerindeki farklı tatları sindiremiyorum.

Türk Bayrağı, arma, oyuncu numarası yeterli.

Yakında İsveç, Belçika, Fransa, Hollanda takımları gibi formalar gözükmeyecek reklamdan.

ThersoN
12.Nisan.2012, 22:07
Yakında İsveç, Belçika, Fransa, Hollanda takımları gibi formalar gözükmeyecek reklamdan.

paraya ihtiyaç var hepimiz bunun için reklam alındığını biliyoruz. eğer takımı daha iyi yerlerde görmek istiyorsak iyi bir bütçesi olması şart. onun için reklam işine olumlu bakıyorum. zaten şorta almışlar reklamı taraftarımız üst alıyor zaten görüntü açısından pek sıkıntı değil.

Facx
12.Nisan.2012, 22:11

çikolata markası sanıyodum bende sağol :D bu arada 600 bin az değilmi ya senelik ?

Bekq
12.Nisan.2012, 22:18

Sazan.avi :D

byariff
13.Nisan.2012, 00:52
insallah hoca dedigin gibi olur

Bülent Korkmaz : "Semih varken herhalde Galatasaray 15 sene stoper aramaz"

William Rookwood
13.Nisan.2012, 00:54
Bir tek ben mi farklı düşünüyorum bilmiyorum ama ben Rıdvan Dilmen'i çok severim ve bir Fenerbahçeli olarak tam olması gerektiği gibi. Kaliteli ve iyi bir Fenerbahçeli. Laf arasında Fenerbahçe'yi karıştırmasından da hiç rahatsızlık duymuyorum hatta severek dinliyorum. Niye rahatsızlık duyayım ki?

SaLviO
13.Nisan.2012, 00:55
bende semihi beğeniyorum ama onu sadece türk liginde izledik türk ligininde kalitesi ortada

Alicanfmfan
13.Nisan.2012, 01:24
Ah be büyük Kaptan keşke sende Semih'in yeterince arkasında dursaydın.

Nocna Mora
13.Nisan.2012, 15:47
Olm niye sazan.avi olayım, bilmeyenler olabilir :n: :D

byariff
13.Nisan.2012, 20:05
Galatasaray'ın bu sezonki futbol operasyonundan zararı 18,6M TL. Gelir 141M TL gider 159M TL

Galatasaray AŞ'nin 9 aylık net zararı 20,4M TL

Subat 2012 sonu itibarı ile Galatasaray'in kasasında kullanılabilir 13,7M TL parası var

Galatasaray AŞ'nin işine son verdiği personel işe iade davaları kazanılırsa GS'nin kasasından 478.000 TL çıkacak.

Galatasaray'ın Futbolcu ve Teknik heyete ödediği tutar 103,5 MTL. Toplam gelire oranı %74

Galatasaray bu sezon maç, kamp ve deplasman giderleri için 10,6M TL harcadı.

Galatasaray AŞ'nin idari personeline ödediği 9 aylık gider 12,2 M TL.

byariff
14.Nisan.2012, 14:18
Bugünlerde medyada ve internet ortamında Beşiktaş Kulübü’nün önümüzdeki dönemde stad inşaatı nedeniyle futbol maçlarını TT Arena’da oynamayı planladığı ve Galatasaray Yönetiminin bu konuyu gündemine aldığı haberleri tümüyle asılsızdır.

Ne Beşiktaş Kulübü bu konuda tarafımıza başvurmuştur, ne de Galatasaray bu konuda herhangi bir tasarrufta bulunmayı planlamaktadır.

Camiamızdan bu tür asılsız haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü

Deus Dominus
14.Nisan.2012, 14:30
Kasımpaşa'nın güzel bir stadı var, orada oynarlar işte :) Olimpiyat Stadı'nda düzenlemeler yapılacaktı, gelecek yıl u20 dünya kupası maçları da olacak orada bildiğim kadarıyla. Bir ihtimal orada da oynayabilir. Sanmıyorum Fenerbahçe ya da Galatasaray'ın sahasını kullanabileceklerini. Ama isteyenin bir yüzü kara :)

Nedvedmania
14.Nisan.2012, 19:16
22 Nisan Pazar:
19.00 Galatasaray-Fenerbahçe (Türk Telekom Arena)

Cumartesi:
19.00 Trabzonspor-Galatasaray (Hüseyin Avni Aker)

Nedvedmania
15.Nisan.2012, 17:17
Oğuz Altay:

"Fenerbahçe maçında öyle bir koreografi yapacağız ki bütün dünya ultrAslan nereye gidiyor diyecek. Herkezin ağzı açık kalacak."

byariff
15.Nisan.2012, 17:19
Oğuz Altay:

"Fenerbahçe maçında öyle bir koreografi yapacağız ki bütün dünya ultrAslan nereye gidiyor diyecek. Herkezin ağzı açık kalacak."

oo çok iyi haber insallah besiktas macindaki gibi sorunsuz bir kareografi olur :)

DisCo
16.Nisan.2012, 16:53
Gsstore'da 300 TL'lik alışverişlerde Fenerbahçe maçı için güney tribününe bilet veriyorlar. Kampanya süresince alışverişi yapan herkes mi kazanıyor yoksa alışveriş yapanlar arasından çekilişle mi belli oluyor?

Bu şekilde bilet alan ya da bilgisi olan var mı?

anil luque
16.Nisan.2012, 16:58
http://www.gsstore.org/#

Maç bileti direk hediye diyor abi herhangi bir çekiliş vs ibaresi yok.

Ziya38
16.Nisan.2012, 17:06
http://www.gsstore.org/#

Maç bileti direk hediye diyor abi herhangi bir çekiliş vs ibaresi yok.

Dogrudur ve ek olarak : bilet sayısı ile sınırlıdır. :)

byariff
16.Nisan.2012, 17:09
Altan Tanrikulu: "Galatasaray bence 4-4-2 oynamiyor, 4-5-2 oynuyor."

anil luque
16.Nisan.2012, 17:09
Dogrudur ve ek olarak : bilet sayısı ile sınırlıdır. :)
Aynen onu yazmayı unutmuşum :)

SaLviO
16.Nisan.2012, 17:13
Altan Tanrikulu: "Galatasaray bence 4-4-2 oynamiyor, 4-5-2 oynuyor."

4 - 4.5 - 1.5 :D demek daha doğru olabilir

DisCo
16.Nisan.2012, 17:26
Bilgi için teşekkür ederim de şimdi bahsi geçen gsstore'lardan alınca kupon veriyorlar ve maç günü gidip bunu bilete çevirebiliyoruz. İnternet üzeri alanlar için kupon göndermeyip bilet kazandıklarını telefonla bildireceğiz diyorlar. Alırım bildirmezlerse olay çıkarabilirim. :]

anil luque
16.Nisan.2012, 17:31
Arkandayız abi saldır :D

RaSenGan
17.Nisan.2012, 00:20
https://twitter.com/#!/_AAlbayrak/status/191983837046247425/photo/1

Keyifler yerinde :)

byariff
17.Nisan.2012, 00:27
herkese inat :)
https://p.twimg.com/AqoNmjWCIAE7ddZ.jpg

europeanconquer
17.Nisan.2012, 00:28
Riera ve Melo :)

Nedvedmania
17.Nisan.2012, 00:39
http://galatasaray.com/

Takımı karşılıyorlar.

byariff
17.Nisan.2012, 00:40
Florya yine cehenneme donmus

https://p.twimg.com/AqoVOEmCAAE0Pma.jpg

Nedvedmania
17.Nisan.2012, 00:46
Açın da izleyin . Çok güzel :) Necati, Aydın röp. verirken arkasından "Bravvvoo Aydınnn" diye bağırıp geçti :D

Hele otobüs videosu var o daha da bomba. "Sabri noluyor oran buran oynuyor" felan diyorlar :D Sabri de "Canlı yayındayız beyler yapmayın" diyor :D Türk-yabancı farketmeden "Abdulrahim Albayrak" diye tezahurat yapıyorlar :) Onları böyle mutlu görmek beni gerçekten aşırı derecede mutlu ediyor :)

hakankor
17.Nisan.2012, 00:47
Ben de izliyorum :D

ReaList
17.Nisan.2012, 13:36
O yüzden zamanında Fenerbahçe'li arkadaşlarımız hangi mantıkla yerden yere vurduysa bugün Galatasaray'lı arkadaşlarımızda aynı mantıkla yerden yere vuruyor.

İşte bizim dillendirdiğimiz olayla aynı kapıya çıkıyor, Emre'nin yaptıklarını Fenerbahçeli başka futbolcu yapsa belki üzerinde bile durmayacak olan Galatasaraylılar konu Emre olunca en ağır lafları edebiliyor. Ve Emre Fenerbahçe forması altında oldukça bu tepki devam edecektir.

Bir futbolcu bir takımın alt yapısından çıkmış olabilir, orada yetişmiş olabilir, orada yıldızı parlamış olabilir ama bunlar o oyuncunun o kulübün malı olduğu anlamına gelmez. Tepki doğal bir haktır ama Galatasaraylılar artık bunu iyice abartmış durumda, Milli takım forması altındayken bile ıslıklama eğilimi gösteriyorsanız, bu yaptığınız masumane bir tepkiden de ötedir. Rüştü'de bizde yıllarca forma giydi bana göre hala efsane, kalsa unutulmazlar arasına adını altın harflerle yazardık. Biz onu bir kaza geçirmesinin ardından, Beşiktaş'ın vazgeçmesi sonucunda devreye girdik ve aldık. Yani sizin Emre olayınızdan kat be kat bu kulübe borçlu Rüştü. Ne oldu ? yıllarca formamızı giydi sonra gitti Beşiktaş'a, zamanında onu yüzüstü bırakan takıma, Peki şuana kadar Emre olayında göstermiş olduğunuz reaksiyonun kaçta kaçını biz ona gösterdik ?

Dediğim gibi Galatasaraylılar ne kadar inkar etse de Emre'nin Fenerbahçe forması altında olmasını kabullenemiyor, bu yüzden ortaya koydukları tepki hala bu kadar sıcak ve diri.

Corpus
17.Nisan.2012, 13:40
Emre'nin yaptıklarını Fenerbahçeli başka futbolcu yapsa belki üzerinde bile durmayacak olan Galatasaraylılar konu Emre olunca en ağır lafları edebiliyor.

İsim verin de herkesi itham altında kalmasın. Madem söylüyorsunuz tam söyleyin

DisCo
17.Nisan.2012, 13:50
İşte bizim dillendirdiğimiz olayla aynı kapıya çıkıyor, Emre'nin yaptıklarını Fenerbahçeli başka futbolcu yapsa belki üzerinde bile durmayacak olan Galatasaraylılar konu Emre olunca en ağır lafları edebiliyor. Ve Emre Fenerbahçe forması altında oldukça bu tepki devam edecektir.

Bir futbolcu bir takımın alt yapısından çıkmış olabilir, orada yetişmiş olabilir, orada yıldızı parlamış olabilir ama bunlar o oyuncunun o kulübün malı olduğu anlamına gelmez. Tepki doğal bir haktır ama Galatasaraylılar artık bunu iyice abartmış durumda, Milli takım forması altındayken bile ıslıklama eğilimi gösteriyorsanız, bu yaptığınız masumane bir tepkiden de ötedir. Rüştü'de bizde yıllarca forma giydi bana göre hala efsane, kalsa unutulmazlar arasına adını altın harflerle yazardık. Biz onu bir kaza geçirmesinin ardından, Beşiktaş'ın vazgeçmesi sonucunda devreye girdik ve aldık. Yani sizin Emre olayınızdan kat be kat bu kulübe borçlu Rüştü. Ne oldu ? yıllarca formamızı giydi sonra gitti Beşiktaş'a, zamanında onu yüzüstü bırakan takıma, Peki şuana kadar Emre olayında göstermiş olduğunuz reaksiyonun kaçta kaçını biz ona gösterdik ?

Dediğim gibi Galatasaraylılar ne kadar inkar etse de Emre'nin Fenerbahçe forması altında olmasını kabullenemiyor, bu yüzden ortaya koydukları tepki hala bu kadar sıcak ve diri.

Ben kendi adıma şunu rahatlıkla söyleyebiliyorum; Emre'nin Galatasaray'a gelmesini isterdim, Fenerbahçe'ye gitmesinden de zerre gocunmadım. Beni rahatsız eden nokta ise Fenerbahçe'ye gittin diye Galatasaray'a antipatik davranmak zorunda değilsin. Aynısını Fatih Akyel'de yaptı. Burada kavramlara çok takılıyoruz. Bu oyuncular Fenerbahçe'ye geldi diye düşünülebilir ama Arda da aynısını yaptı. Oyuncuların hangi takımdan nereye gittiğine değil yaptıkları tavırları doğru bulmuyorum.

Benim düşüncem dışında Galatasaray'lı çoğu arkadaşımızında bu nedenle Emre'den hoşlanmadığını düşünüyorum. Fenerbahçe'yi Galatasaray'ya tercih etmiş olabilirsin ama tercihinden sonra Galatasaray'ı aşağı göstermeye çalışmasa daha hoş olurdu. Gösterdikten sonra tepki çekersin ve her hatan affedilmez.

Emre Fenerbahçe'ye gelmeden önce Fenerbahçe tarafından sevilmeyen bir adamdı. Tamamı olmasa bile şuan Fenerbahçe'de oynamasına rağmen sevmeyen Fenerbahçe'liler de var. Bunun nedeni zamanında Galatasaray'da oynamasıydı. Ben Fenerbahçe'liyim dedikten sonra Galatasaray'a bir iki gider yaptıktan sonra Fenerbahçe taraftarı bağrına bastı ama hala basmayanlar var.

Yani bir oyuncuyla ilgili duygular bu kadar net iken eleştirileri ve acayip sahiplenmeleri ayıplamamak lazım. Zamanında dışlayanlar bugün dışlayan Galatasaray cephesini eleştiriyor, zamanında savunanlar bugün savunan Fenerbahçe cephesini eleştiriyor.

Hikaye (Emre) hep aynı sadece roller değişti.

Sekopej
17.Nisan.2012, 13:59
Emre'nin çıkıp herhangi bir açıklamasından sonra Galatasaray taraftarının tepkisini çekmediğini, Emre'nin transfer olduğu an çıkan haberlerden sonra gelen tepkilerden anlayabilirsiniz. Daha açıklama bile yapmadan sadece Fenerbahçe'ye gittiği için ilk günden aşırı tepkiler verildi.

Bu tepkiler üzerine zaten Emre'yi kabullenmesi kolay oldu Fenerbahçe'nin. Eğer transferin ilk gününden o tepkiler gelmeseydi Fenerbahçe oyuncusuna, Emre'nin ilk sezonunun pek de verimli geçmediğini düşünürsek, kabullenilmesi daha zor olacaktı.

ReaList
17.Nisan.2012, 14:03
@Corpus

Bismillah niye herkes itham altında kalsın ? Sen öyle düşünmezsin, Ali düşünür Veli düşünür, Ahmet aksini düşünür. Ben genel bir ifade kullandım ve bana göre bu böyle. Bir oyuncu Milli Takım kaptanlığı kolunda iken Milli Maçta ıslıklanıyorsa söylediklerimin aksinin daha ağır basması beklenemez.

@Disco

Evet çoğu Fenerbahçe'li Emre'den hoşlanmazdı, futbol karakteri, hırçın yapısı ve Galatasaraylı olması buna etkendi. Kendi adıma konuşursam, Emre İnter'deyken de onu takımımda görmek istiyordum, Newcastle'dayken de. (Gerçi Aziz başkanda benimle aynı düşünüyordu her iki kulüpte de resmen istemişti :) ) Çünkü ben bu tarz futbolcuları seviyorum, kaybetmeyi kabullenmeyen ve sürekli mücadele halinde olan bir karakter, bir diğerleri Alpay Özalan, Tuncay Şanlı. Bu tarz oyunculara her zaman sempati duymuşumdur.

Emre Fenerbahçe'ye geldikten sonra Fenerbahçeli olmadı tabi, Hasan Şaş onun Galatasaray'da oynarken bile Fenerbahçeli olduğunu söylediğini bir TV programında söylemişti. Tabi büyük takımlarda oynarken ezeli rakibinize sempati duyduğunuzu söylemek kolay iş değil, söyleyince adamı döverler : ) bkz. Caner Erkin

Sonuç olarak ben Galatasaraylıların Emre'ye verdikleri ve verecekleri tepkilerin sebepleri anlayabiliyorum yeri geldiğinde hak da veriyorum; yalnız yer yer ipin ucunu fazlasıyla kaçırdıkları da bir gerçek, Yaşanan her ufak tefek olayda bile bu adamın kullanılması ve malzeme edilmesi her daim bu kızgınlığı sıcak tutacaktır.

DisCo
17.Nisan.2012, 14:12
Emre'nin yaptığı olaylara ufak tefek demek doğru olmaz. Açıkçası bu dünyadaki tek hırslı adam ya da hırs kavramını bulan adam Emre değildir. Hırslı olmak demek her şeyin sana serbest olduğu anlamına da gelmez. Zaten kendisi de bunu basın toplantısında söyledi. Her ne kadar yanlış da olsa bazen kazanmak için her yol mübahtır anlayışında olabiliyorum manasında bir şeyler dedi.

Emre'nin kabul ettiği hataları sürekli devam ettirmesi insanlara yeter be dedirtiyor. İş bu noktada Galatasaray yerine Fenerbahçe'ye gitti olayından çıkıyor. Bu sadece Emre için geçerli değildir. Eboue'ye de dün yeter be dedim. Tacı at 3 taş ye kurtul ama orada tac atmaya çalışıyorumda bana engel oluyorları göstermek için bu kadar uğraşırsan taş yeme ihtimalin 3'ten 15'e çıkar. Bunu hep yaptıkça eleştirilecektir.

Emre'de arkasındaki destekten ötürü hatalarından ders çıkarmıyor. Bizim çok basit bir mantığımız vardır; kendi takım arkadaşıyla, hocasıyla, rakip taraftarla, rakip oyuncuyla hep sorun yaşıyorsa sürekli hırsız suçlu olamaz, ev sahibinde bir sorun vardır.

Corpus
17.Nisan.2012, 14:14
@Corpus

Bismillah niye herkes itham altında kalsın ? Sen öyle düşünmezsin, Ali düşünür Veli düşünür, Ahmet aksini düşünür. Ben genel bir ifade kullandım ve bana göre bu böyle. Bir oyuncu Milli Takım kaptanlığı kolunda iken Milli Maçta ıslıklanıyorsa söylediklerimin aksinin daha ağır basması beklenemez.

O maçta Emre' nin "Bi susun be .....duklarım" diye küfür ettiğini es geçemeyelim lütfen.
Ben öyle düşünmem ama Ali düşünür Veli düşünür. Siz bu forumda öyle kişiler var diyorsanız ve genel konuşuyorsanız, isim verin ki tüm Galatasaraylılar itham altında kalmış olmasın.

ReaList
17.Nisan.2012, 14:18
O maçta Emre' nin "Bi susun be .....duklarım" diye küfür ettiğini es geçemeyelim lütfen.
Ben öyle düşünmem ama Ali düşünür Veli düşünür. Siz bu forumda öyle kişiler var diyorsanız ve genel konuşuyorsanız, isim verin ki tüm Galatasaraylılar itham altında kalmış olmasın.

Evet ya onu unutmuşum bak, 40 bin kişi Emre'yi alkışlayıp adına tezahürat yapıp destek verirken Emre durduk yere küfürü basmıştı, Pardon Özür Dilerim hepinizden farklı bakmışım olaya.

Alicanfmfan
17.Nisan.2012, 14:23
Emre iyi oyuncudur ona lafımız yok. Ama bu saha içindeki abuk sabuk hareketlerinden dolayı 7'den 77'ye herkesin antipatisini kazandı. Emre bi olayı yapmasa bile sırf içinde olduğu için insanlar düşünmeden Emre derler. Maçtan sonra bir sürü anlamsız açıklamaları var, ortamı geren saha içinde yaşadıkları diyaloglar.

Corpus
17.Nisan.2012, 14:23
Evet ya onu unutmuşum bak, 40 bin kişi Emre'yi alkışlayıp adına tezahürat yapıp destek verirken Emre durduk yere küfürü basmıştı, Pardon Özür Dilerim hepinizden farklı bakmışım olaya.

Olayı o zaman tartışmıştık. Kinaye denemenize gerek yok. O zamanda ne olursa olsun Milli Takımın Profesyonel bir oyuncusu orada sakinliğini koruyacak, düzgün davranarak demiştim. Hala da sözümün arkasındayım. Bunun Emre olmasıyla alakası yok. Her Futbolcu için aynıdır görüşüm.

Öte yandan sizde sözünüzün arkasında durun. Ya böyle Galatasaralılar var demeyin ya da söyleyin örnek şu kişiler diye.

ReaList
17.Nisan.2012, 14:40
@Corpus

Bu olayın ilk yaşandığı Estonya maçında Emre dönüp tribünlere tek hareket çekti mi ? veya kötü bir söz söyledi mi ? Ee ne oldu sonra ? Yine aynı olay bir sonraki maçta gerçekleşti. Lütfen az kafanızı kaldırın. Söylediğin küfür olayı, Hırvatistan maçında artık olayların çığrından çıktığı anda gerçekleşti. Bütün tribün maçı bırakacak sana ve takım arkadaşına tonla küfür edecek sen orada sakin olacaksın, Yani olayı öyle noktaya getiriyorsunuz ki Galatasaray taraftarının Milli Takım maçlarında yaptığı bu olaydan ötürü ödül falanda verelim diyeceksiniz, Pes !

Corpus
17.Nisan.2012, 14:57
@Corpus

Bu olayın ilk yaşandığı Estonya maçında Emre dönüp tribünlere tek hareket çekti mi ? veya kötü bir söz söyledi mi ? Ee ne oldu sonra ? Yine aynı olay bir sonraki maçta gerçekleşti. Lütfen az kafanızı kaldırın. Söylediğin küfür olayı, Hırvatistan maçında artık olayların çığrından çıktığı anda gerçekleşti. Bütün tribün maçı bırakacak sana ve takım arkadaşına tonla küfür edecek sen orada sakin olacaksın, Yani olayı öyle noktaya getiriyorsunuz ki Galatasaray taraftarının Milli Takım maçlarında yaptığı bu olaydan ötürü ödül falanda verelim diyeceksiniz, Pes !

Abartma. O senin hüsnü kuruntun olabilir. Yazıp oynamayı, tahminleri bırakalım. Şuandan bahsedelim. Çekeceksinizlerden değil. Maç içinde küfür etmezsin adam gibi çıkar basın toplantısında konuşursun. Bana küfür edeni ırkçılık yapanı savunmayın lütfen!

ReaList
17.Nisan.2012, 15:08
@Corpus

Tamam güzel kardeşim ne düşünüyorsan saygı duyuyorum, istediğin gibi düşünmekte serbestsin, Kişisel tartışmaları hiç mi hiç hazmetmem, zaman israfı. Ayrıca bugün burada Disco'ya yazdığım yazıda savunduğum düşünceye canlı örnek olduğun için teşekkür ederim.

Sekopej
17.Nisan.2012, 15:10
Abartma. O senin hüsnü kuruntun olabilir. Yazıp oynamayı, tahminleri bırakalım. Şuandan bahsedelim. Çekeceksinizlerden değil. Maç içinde küfür etmezsin adam gibi çıkar basın toplantısında konuşursun. Bana küfür edeni ırkçılık yapanı savunmayın lütfen!

Milli formaya, ay yıldıza küfür edenler?

Corpus
17.Nisan.2012, 15:11
@Corpus

Tamam güzel kardeşim ne düşünüyorsan saygı duyuyorum, istediğin gibi düşünmekte serbestsin, Kişisel tartışmaları hiç mi hiç hazmetmem, zaman israfı. Ayrıca bugün burada Disco'ya yazdığım yazıda savunduğum düşünceye canlı örnek olduğun için teşekkür ederim.

Benim olayımın sadece Emre olmadığını anlayamaman beni oldukça üzdü. Örneğini yanlış seçmişsin üzgünüm.

Night_Mare17
17.Nisan.2012, 15:21
Ay yıldıza kimse küfür etmedi Emre isliklandi o kadar.

SaLviO
17.Nisan.2012, 15:59
ıslıklandımı ? yapmayın beyler

RaSenGan
17.Nisan.2012, 17:26
Emre tartışması boşuna.Emre Fenere gelmeden önce Fenerliler için çirkef Emre,katil Emre o Emre bu Emre'ydi.Bugünse roller değişti :)

Bekq
17.Nisan.2012, 17:30
Emre tartışması boşuna.Emre Fenere gelmeden önce Fenerliler için çirkef Emre,katil Emre o Emre bu Emre'ydi.Bugünse roller değişti :)

Ben 1 kere bile Emre ile ilgili böyle bir şey düşünmedim ve demedimde.

Onun Galatasaray zamanlarını bile hatırlamıyorum. Küçüktüm o zamanlar.

E Emre'ye laf söyleyenler arasında 18 yaşında olanlar falan mevcut. O zaman zamanında siz dediniz sıra bizde gibi saçma bir şey olmaz.

sarianet
17.Nisan.2012, 17:32

şimdide galatasaraylılar için öyle bunu kim inkar edebilir ki ?

RaSenGan
17.Nisan.2012, 17:36
Ben 1 kere bile Emre ile ilgili böyle bir şey düşünmedim ve demedimde.

Onun Galatasaray zamanlarını bile hatırlamıyorum. Küçüktüm o zamanlar.

E Emre'ye laf söyleyenler arasında 18 yaşında olanlar falan mevcut. O zaman zamanında siz dediniz sıra bizde gibi saçma bir şey olmaz.

Genel olarak diyorum.Bizler hatırlamıyoruz da daha büyüklerimiz iyi hatırlar :) Emre ile ilgili o tip söylemler olduğunu biliyorum.Siz yaptınız sıra bizde demiyorum.Ama formalar değişince düşünceler de değişiyor. Şöyle bir örnek vereyim.Caner GS'da oynuyorken bir şey olmuştu maç sırasında.Spiker Aydın(yanlış hatırlamıyorsam),Caner dedi o sırada sahaya ikinci bir top girdi ve spiker bu iki ismi söyledikten sonra sahada iki top var dedi.Fenerbahçeliler de dalga geçti bu durumla.Ama şimdi Caner Fenerbahçe'de sevilen bir oyuncu :) Taraftar profili böyle.Bizdeyse vezir ederiz sizdeyse rezil ederiz.

Bekq
17.Nisan.2012, 17:42
Genel olarak diyorum.Bizler hatırlamıyoruz da daha büyüklerimiz iyi hatırlar :) Emre ile ilgili o tip söylemler olduğunu biliyorum.Siz yaptınız sıra bizde demiyorum.Ama formalar değişince düşünceler de değişiyor. Şöyle bir örnek vereyim.Caner GS'da oynuyorken bir şey olmuştu maç sırasında.Spiker Aydın(yanlış hatırlamıyorsam),Caner dedi o sırada sahaya ikinci bir top girdi ve spiker bu iki ismi söyledikten sonra sahada iki top var dedi.Fenerbahçeliler de dalga geçti bu durumla.Ama şimdi Caner Fenerbahçe'de sevilen bir oyuncu :) Taraftar profili böyle.Bizdeyse vezir ederiz sizdeyse rezil ederiz.

İyide bu çok ayrı bir olay. Bu tarz şeyler sık sık oluyor. Ama Emre'ye olan nefret çözülemiyor bir türlü.

DenizlispoR
17.Nisan.2012, 18:40
İyide bu çok ayrı bir olay. Bu tarz şeyler sık sık oluyor. Ama Emre'ye olan nefret çözülemiyor bir türlü.
Çünkü futbolu itici. Hırsta bir yere kadar,sert oynamayı o kadar arttırıp sahada da 1-2 laf söyledi mi,çok çabukta parlayan bir isim. Kendisi çok itici.

DisCo
17.Nisan.2012, 19:02
Vesselam Emre iyi oyuncudur. Hele dikine oynasa çok daha büyük bir yıldız olabilirdi ama bu özelliklerini alışkanlığa dönüştüremedi. İtalya hazırlık maçında attığı gole bir bakın derim.

Sahada hata yaptığında eleştirilmesi normaldir. Eleştirinin ağır olması oyuncunun ağırlığından gelmektedir. Gerek Emre gerek Emre destekçileri bunu da kabul etmek zorundadırlar. Erzincanspor'daki bir oyuncu kafa kesme işareti yapsa mı daha çok ilgi çeker yoksa Hakan Şükür yapsa mı? Olayı böyle değerlendirmek lazım.

Galatasaray taraftarınında Emre'ye karşı bir kızgınlığı vardır. Zamanında para kazandırmadan gitmiştir, üstüne Galatasaray yerine Fenerbahçe'yi tercih etmiştir (kendimi bu sebepten tenzih ediyorum), birde oraya gittikten sonra Galatasaray'ı kızdıracak tavırlarda bulunmuştur.

Benim düşündüğüm nokta Galatasaray'dan ayrılan herkesin neden buraya ihanet ettiğidir. Mesela Arda'nın bu takım demesi gibi. İhanetten kastım budur. Acaba bizi var eden yere karşı bir aşağılık kompleksi mi yaşıyoruz yoksa gerçekten Galatasaray gönderdiği oyunculara berbat şekilde mi davranıyor.

SaLviO
17.Nisan.2012, 22:23
Acaba bizi var eden yere karşı bir aşağılık kompleksi mi yaşıyoruz yoksa gerçekten Galatasaray gönderdiği oyunculara berbat şekilde mi davranıyor.

hakan şükür,hakan ünsal,arif erdem,hasan,hagi,ergün,suat,okan, benim aklıma gelen en büyük gs efsaneleri gs hangisine hakettiği muamelede jubile yaptı(yaptılarsa benim haberim yok)

bana kızmayın ama gs yönetiminin bu konuda çok büyük hataları var

eng1n
17.Nisan.2012, 22:55
hakan şükür,hakan ünsal,arif erdem,hasan,hagi,ergün,suat,okan, benim aklıma gelen en büyük gs efsaneleri gs hangisine hakettiği muamelede jubile yaptı(yaptılarsa benim haberim yok)

hepsi efsane değilde o 2000 döneminin önemli oyuncuları ikon sayılacak oyuncular genellikle.

Hakan ünsal , Arif ve Bülent Korkmaz takımdan kovulur gibi gönderilmişti yanlış hatırlamıyorsam hatta o dönem onlarda buna çok tepkiliydi.

SaLviO
17.Nisan.2012, 22:58
uefayı alan kadronun hepsi bence efsanedir

Gncl1905
17.Nisan.2012, 23:36
Efsanelerimizin bazılarının iyi şekilde ayrılmadığına bende katılıyorum...

Emre ise efsane falan değil kesinlikle...

William Rookwood
18.Nisan.2012, 00:30
Emre efsane değil de takımın içinden yetişmiş kaliteli bir futbolcu olarak kalacaktır. Hem Fenerbahçe'de hem Galatasaray'da üst düzey maçlar çıkardı.

SaLviO
18.Nisan.2012, 00:32
fenerbahçeye gelmeseydi efsaneydi

sarianet
18.Nisan.2012, 00:59
bence emre mevzusu fazla uzadı kapatalım gitsin :)

byariff
18.Nisan.2012, 14:29
iste elmander"i bu yuzden seviyoruz sahada herseyini veriyor.

dakika 91-92 fernandese markaj yapiyor

http://s7.directupload.net/images/120417/kmkohb68.swf

byariff
18.Nisan.2012, 14:40
Adam Hakli. 1.ci yorumunda.
Hıncal Uluç:Melih Şendil yorumlamaktan yoruldu!"Nasıl ofsayttan gol attı Galatasaray" diye.İnatla en fanatik Fenerli spikeri veriyor LigTV!

Hıncal Uluç: Bu golle kazanan FB olsaydı, yazının arasında 8 punto harf ile 'Pozisyon ofsayttı ama hakemin tespiti zordu' diye geçer!

Hıncal Uluç: Ben Lig TV'nin çizdiği ofsayt çizgisine dahi inanmıyorum. Çünkü herkes ve her şey hareket halinde...

Hıncal Uluç: Melih Şendil, Galatasaray kasabı gibi maç anlatıyor. Gitsin Fener TV'de çalışsın.

Hincal Uluc: "Gerginligin sebebi Eboue. Taci atsa mac devam edecek, bitecek. Eboue"nin iyi niyetli olduguna inanmiyorum."

Hincal Uluc: "Galatasaray'da böyle oyuncular var. Fatih Terim bununla mücadele etmeli. Yakismiyor Galatasaray'a bu tavirlar."

Hincal Uluc: "Eboue, Milan Baros... Bunlar top oynamiyorlar. Kendilerini yerden yere atarak seyirciyi, hakemi ve rakibi tahrik ediyorlar."

Hincal Uluc: "Galatasaray yöneticisi olsam Eboue'yi IQ testine sokarim."

Hincal Uluc: "Eboue, Baros, Engin ve Melo gittigi gün Galatasaray'dan bayram ederim. Melo'ya forma giydiren herkese forma giydirir."

furkan58
18.Nisan.2012, 14:51
Bunu gsli birinin söylemesi ne kadar garip dimi :)

lig tv spikerleri Fenerli ise biz yanlış maçları izliyoruz :)

sarianet
18.Nisan.2012, 14:57
biletler bitmiş bu arada :)

byariff
18.Nisan.2012, 15:00
biletler bitmiş bu arada :)

galatasaray-fenerbahcemi ? oho hemencik bitmis valla :D

bu arada ;

oguz altay ultraslan kurucusu ; Koreografi çalışmalarımız geçen pazar'dan itibaren başladı herkese hayırlı olsun.

DisCo
18.Nisan.2012, 15:18

Tabi bu oyuncuların yaşadığı olayları biz bilemeyiz. Neticede hiçbirimiz orada yoktu ve her cephe kendi yönünden haklıdır.

Olayın bize yansıyan kısmına bakarsak bir yerde efsane olmak zor bir iştir, bu zorluğa karşı bazı özel haklar elde etmekte bu futbolcuların hakkıdır ama bu kulübe kazık çakacağınız anlamına gelmez.

Şuan Fenerbahçe'de önemli bir ünvanı hak eden Alex var. Açıkçası bu oyuncuya faal olduğu dönemde yani bugünü kapsayan süreçte ciddi şekilde önem veriliyor. Alex 3 sene sonra artık top oynayamayacak duruma geldiğinde yani sahada Fenerbahçe için bir katkı sağlayamayacağını gösterdiğinde kaçınız tahammül edersiniz. Geçmişte attığı onlarca gol umrunuzda olur mu? Olmaz çünkü bugün takımı 1 kişi eksik bırakıyorsa, pas atamıyorsa, gol atamıyorsa, yedek kalmayı kabul etmiyorsa bu adam niye oynuyor dersiniz. Herkes görevini yaparken efsane olur ama görevi bittiğinde de artık çekilmesini bilmelidir.

Galatasaray'da özellikle Hakan Şükür başta olmak üzere diğer oyunculara artık takıma katkı sunamadıklarını belirterek jübile teklif etti. Bu oyuncular hayır biz oynayacağız dediler. Galatasaray'da artık oynayamazlardı ve onlar bunu dayatınca yönetimde bu isimleri gönderdi. İşte Hakan Ünsal bir takıma Ergün bir takıma gitti. Hakan Şükür idmanlara çıktı vs. Kimisi de futbol yaşamını sonlandırdı. Sonra herkesin dağıldığı süreci görebiliyoruz.

Adnan Polat ben varken Hakan Şükür'de bu takımda olacaktır demişti. Sözünde neden durmadın diye Adnan Polat'a sitem edilebilir, Hakan Şükür tarafından eleştirilebilir. Ancak bunu Galatasaray üzerine yaymak olmaz.

KanaKe
18.Nisan.2012, 15:27
melih sendil fanatik bjk lidir adam her röportajinda da bunu söyler durur.. hincal anlasilan yine fenere catmak icin söylemis o laflari.. keske böyle birseyi söylemeden önce arastirsaymis rezil olmazmis..

europeanconquer
18.Nisan.2012, 16:11
Hıncal Uluç'u dikkate almıyorum şahsen.İstediğini diyebilir.

Bekq
18.Nisan.2012, 16:17
iste elmander"i bu yuzden seviyoruz sahada herseyini veriyor.

dakika 91-92 fernandese markaj yapiyor

http://s7.directupload.net/images/120417/kmkohb68.swf

Elmander gerçekten çok zeki bir oyuncu. İngiltere zamanından beri takip ediyorum kendisini. Fenerbahçe'ye gelmesini çok istemiştim ama Galatasaray'a gitti.

Yürekten oynuyor bir kere. Bu bile yeterli. Elmander en az 3-4 sene daha oynar GS'de.

C h A o S
18.Nisan.2012, 16:32
Oğuz Altay
Koreografi çalışmalarımız geçen pazar'dan itibaren başladı herkese hayırlı olsun, Galatasaray'a yakışan dünya'da ses getirecek bir tribün şovuna Allah'ın izniyle ultrAslan imzası atacağız, herkese sevgiler.

William Rookwood
18.Nisan.2012, 16:39
Evet 2 yıl önce devre arası Fenerbahçe'ye geleceği yönünde haberler vardı Elmander'in sene sonunda Niang alındı Elmander'den vazgeçildi sanırım

RaSenGan
18.Nisan.2012, 16:59
Derbinin hakemi Fırat Aydınus olacakmış.

byariff
19.Nisan.2012, 15:08
galatasaray-fenerbahce avrupada bahis oranlari açilmis benim oynadigim yerde boyle.

Galatasaray : 2.10
Beraberlik : 3.25
Fenerbahce 3.30

SaLviO
19.Nisan.2012, 15:29
türkiyede bu kadar orantısız oran vermezler

Nedvedmania
19.Nisan.2012, 17:59
türkiyede bu kadar orantısız oran vermezler

Derbinin iddaa oranları belli oldu.

Galatasaray 1.90
Beraberlik - 3.00
Fenerbahçe - 2.90

SaLviO
19.Nisan.2012, 18:01

Galatasaray 1.90
Beraberlik - 3.00
Fenerbahçe - 2.90

ben 2.00 3.00 2.70 bekliyordum ama buda iyi :D

Bekq
19.Nisan.2012, 18:53

Galatasaray 1.90
Beraberlik - 3.00
Fenerbahçe - 2.90

İlginç. İddaa baya para kazandıracak anlaşılan. Tek maç olduğunu düşünürsek :)

di canio
19.Nisan.2012, 19:15
İlginç. İddaa baya para kazandıracak anlaşılan. Tek maç olduğunu düşünürsek :)

Epey de kaybettirecek :)

Nedvedmania
19.Nisan.2012, 19:18
Osman abi aç konuyu da ordan konuşalım bari :D

SaLviO
19.Nisan.2012, 19:20
konuyu maç günü açın derim :D

byariff
19.Nisan.2012, 19:33
Yarin Açilmasi daha saglikli mubarek gun :D

SaLviO
19.Nisan.2012, 19:35
pazar günü saat 6 da açılmasını talep ediyorum :D :D :D

hakan769
20.Nisan.2012, 12:18
20 Nisan Anısına

http://www.youtube.com/watch?v=2pX56kq1nBs

DisCo
20.Nisan.2012, 12:41
Eskilere gittik durup dururken :) Ne günlerdi be.

İşin güzel tarafı herkesin birbirini yendiği zamanda değil Avrupa takımlarının yenilemediği dönemlerde bir kapı açmaktır.

hakan769
20.Nisan.2012, 12:44
http://www.galatasaray.org/ :)

DisCo
20.Nisan.2012, 12:53
O değilde bu bombaymış :) Daha önce verildi mi bilmiyorum. Muslara'nın tavrı süper yardırdı resmen.

http://www.youtube.com/watch?v=aXaHGTZ2VyQ&feature=related

europeanconquer
20.Nisan.2012, 12:55
Harbi fena :)

byariff
20.Nisan.2012, 14:44
Musleramiz 17 maçta gol yemedi taffi ve mondragonun rekorunu kirdi umarim pazar gunu 18 yapar :)

William Rookwood
20.Nisan.2012, 15:44
Quaresma'nın sanki el sakaşı yapacakmış gibi elini arkaya götürmesine çok güldüm :D

RaSenGan
20.Nisan.2012, 17:28
FBli Avukatlar Derneği kurucusu mahkemeye vermiş Melo'yu adam öldürmeye teşebbüsten :n: Hiç güleceğim yoktu :D

SaLviO
20.Nisan.2012, 17:34
:D :D :D işi gücü yokmu bu adamların ya :D

MeliksahAydogan
20.Nisan.2012, 17:54
FBli Avukatlar Derneği kurucusu mahkemeye vermiş Melo'yu adam öldürmeye teşebbüsten :n: Hiç güleceğim yoktu :D

Kafaları tril heralde .d

Bekq
20.Nisan.2012, 18:42
GALATASARAY’da 5 Nisan Perşembe günü yaşanan Melo-Riera kavgasının üzerinden iki hafta geçti. Ancak savcılığa yapıyan bir başvuru sonrası olay yeniden gündeme geldi. F.Bahçeli Avukatlar Derneği Üyesi Av. Murat Gökhan Orçun, “G.Saraylı futbolcu Felipe Melo’nun, takım arkadaşı Albert Riera’ya yaptıkları suçtur. Bunun adı ‘kasten adam yaralamadır ve adam öldürmeye teşebbüs ile eş değerdir” diyerek Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

İşte Melo-Riera kavgası ve sonrasında yaşananlar... 5 Nisan’da Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki idmandan sonra Melo, Riera’yı yumruklar. G.Saray Kulübü, bir ilke imza atarak, olayı resmi internet sitesinden duyurdu. İki oyuncu kadro dışı bırakıldı, ancak kısa süre sonra affedilerek olay kapandı.

Adam öldürmeye teşebbüsle eşdeğer

F.Bahçeli Avukatlar Derneği Üyesi Murat Gökhan Orçun, söz konusu olayın bir kamu suçu olduğunu, G.Saray Kulübü’nün de raporları saklayarak suç işlediğini belirterek, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Orçun, bu başvurusunu şu sözlerle anlattı: “Ben F.Bahçe Avukatlar Derneği Üyesiyim. Ancak başvuru derneğim adına değil, şahsım adına yapılmıştır. Hukukun rengi olmaz . Felipe Melo ile Albert Riera arasındaki kavga suçtur. Bunun adı ‘kasten adam yaralamadır ve adam öldürmeye teşebbüs ile eş değerdir. Türk Ceza Kanunu’nun 86/1 maddesine göre bu suçun cezası 1- 3 yıldır. Albert Riera’nın şikayette bulunmasına gerek yok. Çünkü bu kamu suçudur. ‘Riera şikayette bulunmadı’ diye bir gerekçe asla olamaz.

86/1 maddesi ne diyor?

TÜRK Ceza Kanunu’nun 86/1 maddesinde şu hükümler yer alıyor: “Kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.”

Federasyona da ihbarda bulundu

AVUKAT Murat Gökhan Orçun, Felipe Melo’nun eylemi nedeniyle TFF’ye de yaptırım uygulaması için başvuru da bulundu.

Savcılık başvuruyu kabul etti

12.04.2012 tarihinde savcılığa başvuruda bulundum. Savcılık da bunu aynı gün içerisinde kabul ederek soruşturmayı başlattı. Eğer savcı, uygun görürse Felipe Melo’yu, Albert Riera’yı, teknik direktör Fatih Terim’i ve kulüp idarecilerini çağırarak ifadelerini alır. Riera’nın hastane raporlarını ister.

Bu soruşturma sonunda ya dava açılır ya da takipsizlik kararı verilir. Ancak takipsizlik olması için basit bir yaralama eylemi olması gerekir. Fatih Terim’in, bir gün sonra gazetecilere yaptığı açıklamada “Riera’nın kaşına 4-5 dikiş atıldı” sözleri, basit yaralamanın ötesinde bir durumun yaşandığını gösteriyor.

Dürüst: Galatasaray’ın hiçbir ilgisi yok

GALATASARAY Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst konu ile ilgili hiçbir bilgilerinin olmadığını, kendilerine de bilgi gelmediğini söyledi. Dürüst, “Oyuncular arasındaki bir kavganın savcılığa intikal etmesine çok şaşırdım. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum” dedi.

Galatasaray Kulübü suç işliyor

Galatasaray Kulübü suç işleyerek raporların üzerini kapatmaya çalışıyor. Bu da ayrı bir suçtur. Adli polisin devreye sokulmadı, hastane raporları alınmadı, karakola gidip ifade verilmedi. Eğer oyunculara bir ceza verilecekse de bu cezayı ‘yabancı şube’ verir. Gerekirse sınır dışı edilebilirler.

http://tr.eurosport.com/futbol/spor-toto-super-lig/2011-2012/riera-melo-savcilik-kavga_sto3240980/story.shtml

hakan769
20.Nisan.2012, 18:46
GS FB derbisi öncesi Nasıl olur da Galatasaray'ın gardını düşürürüz diye düşünüyorlar yemezler. Tutmayacak bu plan.

Bekq
20.Nisan.2012, 18:47
GS FB derbisi öncesi Nasıl olur da Galatasaray'ın gardını düşürürüz diye düşünüyorlar yemezler. Tutmayacak bu plan.

Emre içinde biz böyle düşünüyoruz.

Ortak bir yönümüz varmış bak :)

hakan769
20.Nisan.2012, 18:48

Melo Riera Problemi Galatasaray'ı ilgilendiren bi problem. Fenerli Avukatların derdi çok belli oluyor.

SaLviO
20.Nisan.2012, 18:49
bu maç konusu neden açılmadı acaba :D :D :D

sui generis
20.Nisan.2012, 18:54
yalnız avukatların yaptığı şey ciddi. Basit tıbbi müdahaleyle giderilebilen yaralamalarda mağdurun rızası önem arz ediyor, diğer durumlarda mağdurun rızasının bir önemi yok. ama Melo'nun avukatları yaralamayı basit tıbbi müdahaleyle giderilebilir cinsinden gösterirler büyük ihtimalle, Riera da şikayetçi olmaz ise -ki olmaz- dava düşer. aksi durumda Melo ceza alır, büyük ihtimal para cezasına dönüşür.

William Rookwood
20.Nisan.2012, 19:05
Umarım maç konusu hiç açılmaz taraflar birbirini yemekten taş atmaktan gereksiz tartışmaya girmekten başka birşey yapmıyor ne bize ne foruma birşey katıyor konunun açılması gereksiz gerilim sadece.

Gncl1905
20.Nisan.2012, 19:25
Umarım maç konusu hiç açılmaz taraflar birbirini yemekten taş atmaktan gereksiz tartışmaya girmekten başka birşey yapmıyor ne bize ne foruma birşey katıyor konunun açılması gereksiz gerilim sadece.

+1540312577

byariff
20.Nisan.2012, 19:32
Cas"a falan dava acsinlar istiyorlarsa , song vesaire tarzi olaylardan alnimiz ak ciktigi gibi bundanda cikariz sorun degil ;)

Corpus : sandalyeden dusuyordum valla çati ucmusmus adam resmen burayi taraftar forumuna ceviriyor ondan sonra burasi gscimbom webaslan degil diyor konustuklarini bilmiyorlar daha. :)

Gncl1905
20.Nisan.2012, 19:45
Bir Fenerbahçeli arkadaş da çıkıp demiyor ki avukatların yaptığı yanlış. Aynısını Trabzonspor yapınca "gitmedikleri yer kalmadı, AİHM'ye de gitsinler" diyenler, şimdi sus pus olmuş...

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği de böyle boş çalışmalarına devam etsin...

europeanconquer
20.Nisan.2012, 20:22

Amacım tartışma çıkarmak değil ama Emre kendi etti kendi buldu.Pek uygun bir örnek değil yani.

SaLviO
20.Nisan.2012, 20:23
Bir Fenerbahçeli arkadaş da çıkıp demiyor ki avukatların yaptığı yanlış. Aynısını Trabzonspor yapınca "gitmedikleri yer kalmadı, AİHM'ye de gitsinler" diyenler, şimdi sus pus olmuş...

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği de böyle boş çalışmalarına devam etsin...

benim yazdığımı görmedin heralde :D

E.Cartman
20.Nisan.2012, 20:25
Bu olay Fenerbahçe'de olsa bir Galatasaray'lı avukatta çıkıp böyle bişey yapsa Fenerbahçeli arkadaşlar hepimizi taksimde ibret-i alem olsun diye sallandırırdı ama bu olay Galatasaray'da olunca kimse saçmalığından bahsetmemiş. Türkiye'de milyonlarca olay oluyor onlar bu avukat beye dokunmuyorda tarafların barışıp anlaştığı olay neden dokunuyor acaba Galatasaray'da olduğu için mi ?

hakan769
20.Nisan.2012, 20:27
Bu olay Fenerbahçe'de olsa bir Galatasaray'lı avukatta çıkıp böyle bişey yapsa Fenerbahçeli arkadaşlar hepimizi taksimde ibret-i alem olsun diye sallandırırdı ama bu olay Galatasaray'da olunca kimse saçmalığından bahsetmemiş. Türkiye'de milyonlarca olay oluyor onlar bu avukat beye dokunmuyorda tarafların barışıp anlaştığı olay neden dokunuyor acaba Galatasaray'da olduğu için mi ?

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi olduğu için. Amaçları Melo'yu maçta oynatmamak.

Bekq
20.Nisan.2012, 20:29

O olay saçma zaten. Saçma olan bir şeyi illa vurgulayarak "saçma" demeye gerek yok.

Bu olay tartışılırken bir arkadaşın "önce kendi pankart rezaletlerine baksınlar" demeleri nedir? Ne alakası var pankart ile bunun?

Dün Trabzon'un şikayet etmediği kurum kaldı mı dediğimde yine aynı kişi; "siz her şeye yürüyorsunuz adamlar istedikleri yere başvursunlar" demişti. Amacı belli bu kişinin ve illa ben bu kişi adına şikayet konusu mu açayım? Bu kişinin amacı belli. Report ettiğim mesaj silinmezse bende o mesaja cevap veririm.

europeanconquer
20.Nisan.2012, 20:31
O olay saçma zaten. Saçma olan bir şeyi illa vurgulayarak "saçma" demeye gerek yok.

Bu olay tartışılırken bir arkadaşın "önce kendi pankart rezaletlerine baksınlar" demeleri nedir? Ne alakası var pankart ile bunun?

Dün Trabzon'un şikayet etmediği kurum kaldı mı dediğimde yine aynı kişi; "siz her şeye yürüyorsunuz adamlar istedikleri yere başvursunlar" demişti. Amacı belli bu kişinin ve illa ben bu kişi adına şikayet konusu mu açayım? Bu kişinin amacı belli. Report ettiğim mesaj silinmezse bende o mesaja cevap veririm.

Kopan halattan yaralanan adamdan bahsediyor orada.Diyor ki Fenerbahçeli Avukatlar Derneği neden o konuda bir şey yapmıyor,Galatasaray'ın iç meseleleri ona ne ? diyor.

Gncl1905
20.Nisan.2012, 20:39
benim yazdığımı görmedin heralde :D

Görmedim pardon, teşekkür ederim :)

Bordo61Mavi
20.Nisan.2012, 22:00
Vay be bize diye diye bizim yontemleri uygulamaya basladilar :D dernek faliyet raporu bos olmasin diye sunla bunla doldurmak istemisler.

Bordo61Mavi
20.Nisan.2012, 22:39
Mesajlarda pek yanlis ifadelerin oldugunu dusunmuyorum, en azindan Fenerbahce sohbet alaniyla karsilastirildiginda, orda Trabzonsporun actigi davalarla cok daha fazla egleniliyor . Niye okadar mesaj silindi anlamadim ?

di canio
20.Nisan.2012, 22:41
Davayla ilgili mesajlar silinmedi. Amacınız eğlenmekse, hala eğlenebilirsiniz.

Alicanfmfan
20.Nisan.2012, 23:10
Fenerbahçeli avukat Melo'yu şikayet etmiş ve bizim kulübüde delilleri karartmakla suçlamış. Halbuki çıkıp Melo'dan tedirginiz oynamasın deseler daha makbule geçerdi gibime geliyor.

RaSenGan
20.Nisan.2012, 23:11
Hayır Riera bile bir şey demiyorken adamlar maçta gol olunca sarmaş dolaşken onlara noluyor anlamak güç :)

Nedvedmania
20.Nisan.2012, 23:14
Hayır Riera bile bir şey demiyorken adamlar maçta gol olunca sarmaş dolaşken onlara noluyor anlamak güç :)

Yok yok Riera Melo'yu savcılığa şikayet edip hapse attırmalı :D

RaSenGan
20.Nisan.2012, 23:16
Yok yok Riera Melo'yu savcılığa şikayet edip hapse attırmalı :D

Müebbet yemeli Melo :D Bir de ne hikmetse kavga olalı iki haftayı geçti derbiden 2 gün önce bu olay çıktı (:

sui generis
20.Nisan.2012, 23:16
yapılana doğru diyen olmadı ki ? yaptıkları şey; hukuken geçerli ama saçma bir şey. bizene Galatasaray'ın topçularının kavgalarından. bunu Trabzonspor'un yaptığıyla aynı kefeye koymuşsunuz da ilk olarak bunu bizim kulübümüz yapmıyor, bağımsız bir dernek yapıyor, ikinci olarak Trabzonspor hukuken yok hükmündeki bir belgeye dayanarak kupasını istiyor , Fenerbahçeli Avukatlar Derneği gerçekleşmiş bir suç için başvuruda bulunuyor. tabii dediğim gibi; bizene Galatasaray'dan.

MeMo
20.Nisan.2012, 23:17
Fenerbahçe'li bir avukat ile yönetim kavramlarını ayırmak bu kadar zor olmamalı.

Alicanfmfan
20.Nisan.2012, 23:20
Neyse müebbet yesin, Melo o zaman. :)

byariff
20.Nisan.2012, 23:21
Müebbet yemeli Melo :D Bir de ne hikmetse kavga olalı iki haftayı geçti derbiden 2 gün önce bu olay çıktı (:

Aygune katiliyorum kavga ettiklerinde nie sikayet etmedinde , derbiden 2 gun once sikayet ettin ortada yapilanlari biliyoruz ama yikilmayiz.:)

sui generis
20.Nisan.2012, 23:22
Alican ben yukarıda yapılan şeylerin aynı olmadığını anlattım. inanıp inanmamak size kalmış bir şey.

derbiden 2 gün önce diyorsunuz da bizim davayla ilgili her haberimiz maç günü açıklanıyordu MAA yönetimi zamanında. o zamanlar keşke bize kulak verseydiniz.

MeMo
20.Nisan.2012, 23:23
Trabzonlu yöneticiler takımları sahada kazanamadığı için oraya buraya başvuruyor doğrudur.Ama burada Fenerbahçeli bir avukat veya dernek başvurmuşsa ne yapalım yani bunun 2'sini nasıl karıştırabildiniz ?

Alicanfmfan
20.Nisan.2012, 23:23
Ben herhangi bir yöneticisi falan sandım ilk baktığımda, ama haklısınız kulüple herhangi bir bağlantısı yokmuş o yüzdende editledim mesajlarımı zaten.

Nedvedmania
21.Nisan.2012, 02:19
Oğuz Altay ‏ @Oguz_Altay
Birazdan foto paylaşmaya çalışacağım.

RaSenGan
21.Nisan.2012, 02:22
Paylaştı ama pankartla ilgili bir şey yok gözükmüyor resimde (:

Nedvedmania
21.Nisan.2012, 02:26
E göstermesini mi bekliyordun olm sende :D Gösterilir mi hiç pankart.

Paylaşılan foto bu. "Sebahattin Reis ve diğer arkadaşlarımızla, kardeşlerimizin yanındayız."

http://twitpic.com/9c4s7i

Nedvedmania
21.Nisan.2012, 02:30
Yeni fotolar :

Bizim başkanla (UNI'nin başkanıyla) yanyana :)

http://d1204.hizliresim.com/w/p/4pss2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://d1204.hizliresim.com/w/p/4pssr.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://d1204.hizliresim.com/w/p/4pst5.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

RaSenGan
21.Nisan.2012, 03:09
E göstermesini mi bekliyordun olm sende :D Gösterilir mi hiç pankart.

Pankartla ilgili bi şey gözükmüyor derken o resimler gibi ucundan kenarından bahsetmiştim :D

MeMo
21.Nisan.2012, 12:42
Yapacağı tribün şovunun reklamını yapan tek ultras ultrAslan olsa gerek.

Homer J.S
21.Nisan.2012, 12:56
O bu değil de herifler çok mafyatik :D

europeanconquer
21.Nisan.2012, 12:59

Evet,yarın da gazeteye ilan verecekler.

E.Cartman
21.Nisan.2012, 13:19

Niye bu şovlar gizli kapaklı mı yapılmalı öyle bi kural mı var ? Ayrıca şovla ilgili herhangi bi reklam yok sadece bir koreografi yapıcaz dendi ve şimdi de hazırlık aşamasından 1-2 fotoğraf yayınlanıyor o kadar. Ayrıca bu tarz maçlarda gruplardan önce medya müthiş bi tribün şovu olucak diye hemen haber yapıyor. Ha 1. ağızdan söylenmiş ha gazeteden öğrenmişsin farkı yok.

MeMo
21.Nisan.2012, 13:52
İnternette resimler de dolaşıyor. Eğer isminde ultras varsa gizli kapaklı yapılacak diye bir kaide var. Zaten yönetimin finans desteğini falan da katmıyorum olaya.

Nedvedmania
21.Nisan.2012, 15:45
İnternette resimler de dolaşıyor. Eğer isminde ultras varsa gizli kapaklı yapılacak diye bir kaide var.

Nerde yazıyor öyle bir kural ? Git twittere bakta gör. Binlerce kişi "Oğuz abi ip ucu verirmisin, biraz foto yayınlarmısın" dedikten sonra o fotolar yayınlandı. Ayrıca hala herşey gizli.

Edit : "İnternette resimler de dolaşıyor" dediğin kısmı twitter'a baktıktan sonra anladım. Geçen senede feyk olsun diye "Koreografi sızdırıldı" adı altında bir resim paylaşılmıştı. Ama sonra ne oldu ? Apayrı birşey çıktı tribünde. Yine öyle olacaktır. Ayrıca siz değilmiydiniz 3D koreografiyi sızdı diye iptal eden ?

IcedEarth
21.Nisan.2012, 22:45
İnternette resimler de dolaşıyor. Eğer isminde ultras varsa gizli kapaklı yapılacak diye bir kaide var. Zaten yönetimin finans desteğini falan da katmıyorum olaya.

Şu konu altında hiç olumlu bir yorumunu görebilecek miyiz acaba?

Yarın çok önemli bir maç var, ortalık da epey gergin gibi, bu Süper Final uygulaması çok canlar yakacak gibi, forumda bile..

MeMo
21.Nisan.2012, 22:58
Nerde yazıyor öyle bir kural ? Git twittere bakta gör. Binlerce kişi "Oğuz abi ip ucu verirmisin, biraz foto yayınlarmısın" dedikten sonra o fotolar yayınlandı. Ayrıca hala herşey gizli.

Edit : "İnternette resimler de dolaşıyor" dediğin kısmı twitter'a baktıktan sonra anladım. Geçen senede feyk olsun diye "Koreografi sızdırıldı" adı altında bir resim paylaşılmıştı. Ama sonra ne oldu ? Apayrı birşey çıktı tribünde. Yine öyle olacaktır. Ayrıca siz değilmiydiniz 3D koreografiyi sızdı diye iptal eden ?

Gizli kalmalı zaten bu kural değil gelenek diyelim.

Eğer o resimler fakese tek sorun yapımdan fotoğraflar paylaşılması ve çok iyi olacak diye reklam yapılması direk en üstteki adam tarafından bence.

Bizim koreografi kısmına gelirsek sızdı diye iptal edilmesi bence beni haklı çıkarır ne demek istedin anlamadım.Kaldı ki teknik bir aksaklık yüzünden iptal edildi,sızan kısım da çok ufak bir kısmıydı diye hatırlıyorum.Zaten koreografilerde gayet iyiyken stadtaki zorluklara rağmen Galatasaray ile girilen 3 boyutlu yarışını anlayamadım bizim tribünlerin.

Nedvedmania
21.Nisan.2012, 23:59
Bizimkine sızdırıldı diye laf atıyorsun sizinkinin tüm detayları ortaya çıkartıldı bunun üstüne çaktırmamak için "teknik arıza", "polis izin vermedi" gibi şeyler uydurulurak koreografi yapılmadı. Bunu kastettim. Yani dinime küfreden müslüman olsa hesabı.

Ayrıca yapılan şey reklam değil "iddalı olmak"tır.

Edit: Yine ayrıca bizim reklama ihtiyacımız mı var Allah aşkına :D

SaLviO
22.Nisan.2012, 01:26
kareografi hakkında bilgiler geldi kanaltürk kanalından :D

aslan olucakmış boğazda kupa görünücek oyuncularda kupaya doğru yürücekmiş böyle bişeyler dedi ama :D :D

yarın bekleyip görücez

MeMo
22.Nisan.2012, 01:34
Bizimkine sızdırıldı diye laf atıyorsun sizinkinin tüm detayları ortaya çıkartıldı bunun üstüne çaktırmamak için "teknik arıza", "polis izin vermedi" gibi şeyler uydurulurak koreografi yapılmadı. Bunu kastettim. Yani dinime küfreden müslüman olsa hesabı.

Ayrıca yapılan şey reklam değil "iddalı olmak"tır.

Edit: Yine ayrıca bizim reklama ihtiyacımız mı var Allah aşkına :D

Sızması laf atılacak bir şey değil ki.Bizim o fotoğrafı güvenlik görevlisi falan çekip sızdırmıştı büyük ihtimalle.Ama sizin direk düşünce "sızdırılmış" (eğer doğruysa o resim). Yani ortada yanlış anlaşılma var :)

Ayrıca teknik aksaklık olabiliyormuş Trabzon maçında gördük niye öyle bir bahane uydurulsun ki çok saçma.

Nedvedmania
22.Nisan.2012, 01:56
Koreografinin sızdırılmaması işin raconudur. O yüzden önemli bir mesele.

Nedvedmania
22.Nisan.2012, 02:39
Oğuz Abi telegole bağlanıp açıklamalar yapmış. Bazı önemli yerleri

Oğuz Altay : Koreografiyi ayarlarken meteorolojideki rüzgarın hızı, yönü dahil hesaplanıyor.
Oğuz Altay : Önümüzdeki sene için Şampiyonlar Ligi koreografilerinin planları bile şimdiden hazır.

Volkan konusundaki söyledikleri de önemliydi.

Maçta gerginlik olmasın diye 52bin tane kağıtlara yazı hazırlanmış. Metrolara felan da büyük afişler asılmış.

Oğuz ALTAY

RaSenGan
22.Nisan.2012, 02:42
Çok fazla bahsediliyor koreografiden.Hiç bu kadar konuşulduğunu hatırlamıyorum.Çok çok müthiş bir şey olması lazım koreografinin bu kadar konuşulduğuna göre.

Nedvedmania
22.Nisan.2012, 02:46
E en son koreografimiz Türkiye'de yeni bir çağ başlatınca durum böyle oldu :)

byariff
22.Nisan.2012, 23:11
e muthis yani fazla soze gerek yok :)
http://d1204.hizliresim.com/w/q/4sc6r.jpg

http://c1204.hizliresim.com/w/q/4sd71.jpg

Nedvedmania
22.Nisan.2012, 23:13
Daha büyük resmini bulursanız paylaşın burda. Masaüstü resmi için :)

europeanconquer
22.Nisan.2012, 23:18
e muthis yani fazla soze gerek yok :)
http://d1204.hizliresim.com/w/q/4sc6r.jpg

Soran olursa ultrAslan yaptı dersiniz. :)

RaSenGan
23.Nisan.2012, 00:18
Daha büyük resmini bulursanız paylaşın burda. Masaüstü resmi için :)

Aynen :)

byariff
23.Nisan.2012, 00:25
http://galatasaraymedia.com/imagesbuyuk/0b11810.jpg

Nedvedmania
23.Nisan.2012, 01:46
Resmin büyük hali

http://www.ultraslan.com/

europeanconquer
23.Nisan.2012, 01:52
Allah aşkına şöyle büyük kareografiler yapmayalım Fenerbahçe maçlarında.Geçen yıl yaptık 2-1 yenildik.Bu yıl ilk maçta biraz sade idi.Yine bu maçta gelmiş geçmiş en iyi kareografiyi yaptık 2-1 yenildik.Yapmayalım yahu.Birde eze eze yenildik ben hala anlam verebilmiş değilim.

Nedvedmania
23.Nisan.2012, 01:53
Facebook için kapak resmine de çok güzel oldu.

http://www.facebook.com/CihanEkremCetinNedvedmania

William Rookwood
23.Nisan.2012, 02:02
Güzel olmuş hakikaten zaman tüneline geçesim geldi :)

Nedvedmania
23.Nisan.2012, 02:04
Geç zaten :D Kötü bir yanı yok bence. Millet niye kaçıyor anlamadım. Görselliği daha güzel.

Bu arada arkadaşlık istekleri artmaya başladı :D Avatarımın altında vardı zaten adresim :D

di canio
23.Nisan.2012, 13:49
Reklam kokan hareketler bunlar Cihan :)

byariff
23.Nisan.2012, 18:42
Fatih çalışkan"in cenazesinde abdurrahim albayrak yalniz birakmadi adamsin baskan.

http://www.galatasaraymedia.com/resim/b169acaliskan.jpg

sarianet
23.Nisan.2012, 20:34
allah rahmet eylesin ama bu durumu bile kullananlar var ya gerçekten yazıklar olsun

Alicanfmfan
23.Nisan.2012, 20:58
Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Cengo
23.Nisan.2012, 21:04
Allah rahmet eylesin.

Kalp sorunu olanların futbol izlememesi gerekir. Doktorları dinlemiyorsan kaderine yön vermiş oluyorsun. Saati gelmiş, Allah-ü Teâlâ yanına almış. Ecelden kaçış yok. Bunda herhangi bir ihmal de yok.

Esas konuşulması gereken neden kulüplerde defibrilatör denilen sağlık aygıtı yok?! Önleyebilecek olan bu aygıtı temin etmeyen bütün kulüplerimiz sorumlu, bu olaydan ötürü Galatasaray SK de.

furkan58
23.Nisan.2012, 21:09
Allah Rahmet Eylesin. Yakınlarının başı sağolsun.

Her şey bir yana bir hayat bir can gidiyor çok kötü bir durum ama bir şey söylemek istiyorum Twitterda da bu görüş var bence çok yanlış. Play-off yüzünden kaybettik Fatih'i deniliyor bence yanlış bi yargı sonuç olarak ligtv gelip öldürmedi ya böyle bi rahatsızlık olabilicekse izlememesi gerekiyordu ayrıca stadda ki ekipman eksikliğindende kaynaklanan bir sorun varken tüm yükü alakasız playoffa atmak bana garip geldi.

RaSenGan
23.Nisan.2012, 21:17
Bir yerde okumuştum her yıl Türkiye'de 1000 insan maç sırasında kalp krizi geçiriyormuş.Bunların hepsi kalp sorunu olan insanlar değildir.Zaten normal derbilerde insanların kalbi maça zor dayanıyorken bir de bu play off ile bu tip insanların sağlık durumu daha da sıkıntıya girdi.Kalp sorunu olan izlemesin demek kolay da bir de o adamın tarafından bakmak lazım olaya.Tutamaz kendini,herkes izlerken o izleyemez içi içine yer.Bir dayanır iki dayanır sonunda muhakkak izler bir derbi.Hele dünkü derbi tam bu olayların yaşanması için müsaitti.Ve bir taraftarımızı kaybetmişiz.Allah rahmet eylesin.

Cengo
23.Nisan.2012, 21:21
Bir yerde okumuştum her yıl Türkiye'de 1000 insan maç sırasında kalp krizi geçiriyormuş.Bunların hepsi kalp sorunu olan insanlar değildir.Zaten normal derbilerde insanların kalbi maça zor dayanıyorken bir de bu play off ile bu tip insanların sağlık durumu daha da sıkıntıya girdi.Kalp sorunu olan izlemesin demek kolay da bir de o adamın tarafından bakmak lazım olaya.Tutamaz kendini,herkes izlerken o izleyemez içi içine yer.Bir dayanır iki dayanır sonunda muhakkak izler bir derbi.Hele dünkü derbi tam bu olayların yaşanması için müsaitti.Ve bir taraftarımızı kaybetmişiz.Allah rahmet eylesin.

Kalp sorunu olan ya da gizli kalp olan biri herhangi bir sebepten ötürü yine kalp krizi geçirebilir. Herhangi bir maçta da olabilirdi. Bunu bahane ederek suçlu aramak doğru değil.

Konuşulması gerekeni kimse konuşmuyor, düzgün sağlık koşulları ve ekiplerimiz yok. Güvenlik de yeterli değil keza. 6 maç fazla oynananacak taraftarların bu kadar etkilenmesini normal karşılamıyorum. Premier League'de daha sık maç yapılıyor, La Liga'da daha fazla maç oynanıyor normal sezona göre.

RaSenGan
23.Nisan.2012, 21:21
Her şey bir yana bir hayat bir can gidiyor çok kötü bir durum ama bir şey söylemek istiyorum Twitterda da bu görüş var bence çok yanlış. Play-off yüzünden kaybettik Fatih'i deniliyor bence yanlış bi yargı sonuç olarak ligtv gelip öldürmedi ya böyle bi rahatsızlık olabilicekse izlememesi gerekiyordu ayrıca stadda ki ekipman eksikliğindende kaynaklanan bir sorun varken tüm yükü alakasız playoffa atmak bana garip geldi.

Playoff nasıl alakasız ? Bu saçmalık olmasa hiç bu maçlar oynanmayacaktı.Bu derbiyi sahada izlemiş bir taraftar muhakkak önceki derbileri de izlemiştir.Fenerbahçe maçında son dk direkten döndü topumuz.Beşiktaş maçında son dk gol attık.Bu maçlarda kalbi zorlanmıştır ister istemez.Üstüne de bir süre sonra böyle bir maç olunca kalbi dayanmamıştır artık buna.Tamam birçok sebep var ama bu sebeplerden birisi de kesinlikle play off.

RaSenGan
23.Nisan.2012, 21:23
Kalp sorunu olan biri herhangi bir sebepten ötürü yine kalp krizi geçirebilir. Herhangi bir maçta da olabilirdi. Bunu bahane ederek suçlu aramak doğru değil.

Konuşulması gerekeni kimse konuşmuyor, düzgün sağlık koşulları ve ekiplerimiz yok. Güvenlik de yeterli değil keza. 6 maç fazla oynananacak taraftarların bu kadar etkilenmesini normal karşılamıyorum. Premier League'de daha sık maç yapılıyor, La Liga'da daha fazla maç oynanıyor normal sezona göre.

Abi zaten kalp krizi geçiren bin kişinin hepsi derbilerde kalp krizi geçirmemiştir.Bu maçlar sıradan bir maç değil.Bırak sıradan maçı bir derbi maçı bile değil.Derbiden de öte bu maçlar.Ve sahada böyle bir oyun varken o kadar gol kaçıyorken kalp nasıl dayansın buna.

furkan58
23.Nisan.2012, 21:25
Playoff nasıl alakasız ? Bu saçmalık olmasa hiç bu maçlar oynanmayacaktı.Bu derbiyi sahada izlemiş bir taraftar muhakkak önceki derbileri de izlemiştir.Fenerbahçe maçında son dk direkten döndü topumuz.Beşiktaş maçında son dk gol attık.Bu maçlarda kalbi zorlanmıştır ister istemez.Üstüne de bir süre sonra böyle bir maç olunca kalbi dayanmamıştır artık buna.Tamam birçok sebep var ama bu sebeplerden birisi de kesinlikle play off.

Zorla izlettirmiyorlar ya kardeşim. Heyecan varsa izlemesin o zaman yıl boyunca hiç derbi olmasın futbol kalksın ? Sadece vefat eden kişi için demiyorum genel olarak söylüyorum kalp rahatsızlığı varsa yada çok heyecanlanıyorsa izlememeli kendi sağlığı açısından. O zaman derbileri kaldırsınlar.

eng1n
23.Nisan.2012, 21:31
Hayatını kaybeden arkadaşın mekanı cennet olsun.

Bence suçu lig tv'ye atmak saçma yani bir insan araba kazasında öldüyse arabayı bulan mucidi mi suçlamalıyız veya normal sezonda ki bir maçta kalp krizi geçirip hayatını kaybetseydi "Lig olmasaydı kalp krizi geçirmeyecekti" mi diyecektik.