PDA

View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58

Seçkinn
28.Eylül.2014, 03:00
Oyun anlamında sıkıntıları olan birisi Burak. Ofsayta düşme, doğru vuruşu seçme gibi çözemediği sorunları var. TS'deki son sezonu ile GS'daki ilk sezonunda sanki eksikleri için daha çok çalışıyordu, belkide çalışmasının karşılığını daha fazla alıyordu. Yaşı epey oldu ama bana göre Burak'ın sorunları çalışmayla aşılamayacak sorunlar değil.

Tabi ne olursa olsun büyük oyuncudur. Dört büyüklerin hepsinde oynadı yanlış hatırlamıyorsam. Bunların ikisinde üst düzey top oynadı. Eleştirilebilir ama maç sırasında motivasyonunu bozacak tepkiler vermesi yanlış oldu GS taraftarının. Tabi kimi pozisyonda kızarız, çok sinirleniriz, ben olsam atarım deriz ama sahada işler her zaman öyle olmuyor. Burak çok kıymetli değeri bilinmesi gereken bir oyuncu. Bir an önce taraftarla barışması lazım.

byariff
28.Eylül.2014, 20:44
bu aralar guzel bir haber gelebilir aysal tekrar adayligini koyacak diye. :)

Walter Sakana
28.Eylül.2014, 23:23
Hadi inşallah. Aysal ve Süren dışında hiçbiri içime sinmez. Bunlar dışında adı geçenlerden biri olması kısa vadede bir kıvılcım yaratabilir belki ancak uzun vadede bizi geriye götürür. Şu an kulübü en iyi bilen, her şeye en hakim kişi Faruk Süren. O da Aysal'ı boşuna desteklemiyor. Bırakırsa kulübün zarar göreceğinin farkında. Bugüne kadar kendisinden sonraki hiçbir başkanı böylesine desteklememişti.

Aysal bu kulüp için bir şanstır hele ki günümüz şartlarında, ancak kısa vadede hedeflerini gerçekleştirmesi pek kolay değil. Uzun bir süreç gerekiyor ancak arkasında yeterli desteği hissetmediğinde geri adım atıyor. Kendisini en çok eleştireceğim 2 şeyden birisi bu, diğeri ise transferleri son güne bırakması. Avrupa kulübü olmak istiyorsan bir sonraki sezonun transferlerini daha sezon sona ermeden belirlemiş ve önemli bir kısmını bitirmiş olmalısın. Bu hem transferde daha az kulüple rekabet etmeni, hem transferleri daha ucuza halletmeni hem de gelecek oyuncuların takıma erken katılıp sezon başı çalışmalarına katılmalarını, dolayısıyla takımla daha iyi kaynaşmalarını sağlar.

Corpus
29.Eylül.2014, 00:01
Aysal yüzünden, eskiden aldıkları rantı alamayanlar dışında Aysal' ı desteklemeyen yok zaten.

Umarım adaylığını koyar.

europeanconquer
29.Eylül.2014, 00:10
Fatih Terim'den sonra kimseye sıkı sıkı tutunmam,tutunmuyorum.Kalması iyi olsa bile gitmek isteyen bir adamın kararından döndükten sonra başarılı olması mümkün değil bence.Yolu açık olsun,daima camianın içinde olsun bu güzel adam.Kimsenin yeri dolmaz değil.

byariff
29.Eylül.2014, 02:38
ROK beyaz tv de acikladi aysal devlet ile kavgali oldugu icin devlet ve gsdeki divandakiler istemiyor o yuzden sagdan soldan saldiriyorlar diye.

ForCimbom
29.Eylül.2014, 02:59
ünal aysal uğraşsa devlet falan önünde duramaz da bu yaştan sonra godfather oynayacak hali yok adamın keyfine bakar niye kassın ki :)

mwaru
29.Eylül.2014, 02:59
ROK beyaz tv de acikladi aysal devlet ile kavgali oldugu icin devlet ve gsdeki divandakiler istemiyor o yuzden sagdan soldan saldiriyorlar diye.

Devlet dediği Akp oluyor sanırım ne oluyor yahu bu Rok'a, ekmeğiyle oynuyor resmen :)))

Banega
29.Eylül.2014, 21:21
Arsenal macinin hakemi Gianluca Rocchi`ymis.2010 yılındaki Atletico maçinda Perea'nın eliyle sürüklediği topa penaltı vermeyen hakem.(Canerin kirmizi kart gordugu mac.)

Neyse, umarim hayirlisi olur.

Mesut Ozil "Dünyada Türkiye denince ilk akla Galatasaray geliyor" demis.Fanatik gazetesiyle bir roportaj yapmis;

http://www.sporx.com/aslan-dovmesinin-sirri-mesut-acikladi-SXHBQ410630SXQ?utm_source=sporbuckscom&utm_medium=facebookcom

europeanconquer
30.Eylül.2014, 00:47
27 Mart 2011,şükürler olsun o güne,bizi kurtardı adını bile anmak istemediğimi şahıstan.

Şimdi çıkmış çakal gibi konuşuyor takım iyi değil ya,bundan önce ki 3,5 yıl neden susuyordu acaba.Fırsatçı.

E.Cartman
30.Eylül.2014, 01:23
Ya Adnan Başkan iyi güzel konuşuyosun, bu maddi yapının temelini attın falan filan da. Gittin Adnan Sezgin için Haldun Üstünel'i harcadın. Saçma sapan adamları takıma doldurdun. Hocaların istediği adamları değil Adnan Sezgin'in istediği adamları aldın. Sonra TFF, hakemler bize karşıydı o yüzden 8. olduk. Yok canım daha neler biz yanlış maçları mı izledik koca sezon.

Homer J.S
30.Eylül.2014, 10:39
Aysal, başkan adayının Cemal Özgörkey olduğunu söyledi. İzmir'den başkan çıkacak Galatasaray'a umarım. Alp Yalman'dansa Özgörkey daha tercih edilebilir bence.

nannar
30.Eylül.2014, 10:58
Haldun Üstünel ,,Abd. Albayrak gibi isimler gittikten sonra doku bozuldu... Ben bu isimlerin bulundugu bir yönetimistiyorum.Profesyonellik bize uymadı.Zorlamaya gerek yok.... Amatör ruhla başarı geliyor bizde...

Fearless Coward
30.Eylül.2014, 16:02
Valla kim gelirse gelsin düzeni bozmasın yeterli. Prandelli'yi yollayıp başkasını getirirse yeni başkan büyük ayıp eder. Tamam adamın hataları var ama kalması taraftarıyım ben daha yeni başladı sezon destur.

Seçkinn
30.Eylül.2014, 17:53
Aysal'ın GS'a çok faydası olduğu çok açık. Yorulmuşluk hissi var tavırlarında, uğraşmak istemiyor sanki çok fazla.

Anlamadığım bir konu mali durumun 2016'ya kadar sorunsuz olduğunu her sorulduğunda söylemesi. Neden 2016 orasını anlayamadım. Sonrasında durum nedir merak etmemek mümkün değil. Yakından takip eden arkadaşlar belki bilgi sahibidir bu konuda.

E.Cartman
30.Eylül.2014, 17:57
Aysal'ın GS'a çok faydası olduğu çok açık. Yorulmuşluk hissi var tavırlarında, uğraşmak istemiyor sanki çok fazla.

Anlamadığım bir konu mali durumun 2016'ya kadar sorunsuz olduğunu her sorulduğunda söylemesi. Neden 2016 orasını anlayamadım. Sonrasında durum nedir merak etmemek mümkün değil. Yakından takip eden arkadaşlar belki bilgi sahibidir bu konuda.
Sözleşmelerin çoğu 2016'da bitiyor. Aysal normal görev süresinin sonuna göre ayarladı yeni yönetimi rahatlatmak için. Tabii bu istifa planları da bozdu.

Seçkinn
30.Eylül.2014, 18:07
Sözleşmelerin çoğu 2016'da bitiyor. Aysal normal görev süresinin sonuna göre ayarladı yeni yönetimi rahatlatmak için. Tabii bu istifa planları da bozdu.

Sadece sözleşmelerse konu problem değil. Akış oldukça çözülür para durumları. Sanki kulübün genel mali durumu hakkında konuşuyor gibi geldi bana (mali kriterler, yatırımlar, ortaklıklar, sponsorluklar vb.) Gerçi bu adamlar şirket gibi yönetiyor tabi kulüpleri, yıl yıl planlama yapması çok doğal.

Ne diyelim büyük kayıp GS için. Adama artık ağır geliyor sanırım bizim ülkedeki kaos-çirkeflik ortamı. Zor tabi.

byariff
30.Eylül.2014, 20:45
aysalda yetki vardi rivayi satmak ama napti satmadi gsnin mani degerlerini , satsa borç 0lancak sagda solda konusuluyor borc yuzunden istifa etti sanki geldiginde yokmuydu ? vardi.. baskanlik surecinde tek hatasi ali durust ve albayrak i yollamakti.

Nocna Mora
02.Ekim.2014, 13:54
Dany'den çok iyi sağ bek hatta ön libero, Chedjou'dan da çok iyi ön libero, Emre Çolak'tan çok iyi regista olur ama ne yazık ki teknik direktörler -ki Mancini hariç- hep adamların cv'sinde ne yazıyorsa o pozisyonda oynatıyorlar. Saçmalık. Maçları izleyen herkes bir oyuncunun eksiklerini görebilir. Sistem dediğimiz şeyse bu eksikleri minimalize eden şeydir. Örneğin geçen sene Mancini'nin Melo'nun düşük kondüsyonu ve patlayıcılığı sonrası dinlenme sürelerinin uzun olması nedeniyle onu öne atıp arkasına bir süpürücü koyması. Ya da Semih'i sağ bekte değerlendirmesi ki Semih'te çok sık pozisyon hatası yapan bir oyuncu stoperde.. 1 sene daha verilmeliydi bence kendisine. Umarım Prandelli hepimizi yanıltır da maçları izlemeye başlar, çünkü hala ama hala isimlere ve cvlere göre kadro yapmaya devam ediyor.

Redrum
02.Ekim.2014, 14:49
4-4-2ye dönüş sinyalleri gelir mi acaba?

Muslera
Veysel--Chedjou--Semih--Tarık
Hamit--Melo--Sneijder--Olcan
--------Burak---Pandev---------

Pandev yerine Umut oynayabilir. Veya 4-1-4-1 oynayıp hamit sağ içe Bruma sağ açığa geçebilir. Yani şöyle:
---------------Melo---------------
--------Hamit------Sneijder-----
Bruma--------------------Olcan
-------------Burak--------------

Ayrıca Sneijder'i defansif oyun kurucu oynattığı için Prandelli'yi eleştiren birçok yazar falan olmuş. Ben mi yanlış izledim, yoksa bu Sneijder Bursa'ya 3 gol attığı maç da dahil en verimli ve etkili oyununu bu mevkide dün oynamadı mı? Ben hayran kaldım. Bu mevkide dünyanın en iyi oyuncularından. Ofansif orta saha mevkisinde fiziksel olarak zorlanıyor ve markajda çok sıkıntı çekiyor. Fakat daha geri bölgede müthiş oyun kuruyor, ayrıca daha çok şut açısı bulma şansı da oluyor. Bence kesinlikle iki yönlü orta saha olarak kullanılmalı Sneijder.

davidvilla
02.Ekim.2014, 15:39
Bu baslikta aratabilirsiniz 500 kere soyledim chedjou semih yazdigi surece o tandemde istedigini oyna basaramazsin

He bu arada sneijder resmen siir yazdi. Su an dunyada o bolgede o tempoda oynayabilen bir tek psg li verratti var sanırım. Xavi ve pirlo gibi adamlar yaslandi cunku.
Bizim takimin çok ustunde bir futbol oynadi.

Redrum
02.Ekim.2014, 16:02
Bu baslikta aratabilirsiniz 500 kere soyledim chedjou semih yazdigi surece o tandemde istedigini oyna basaramazsin

He bu arada sneijder resmen siir yazdi. Su an dunyada o bolgede o tempoda oynayabilen bir tek psg li verratti var sanırım. Xavi ve pirlo gibi adamlar yaslandi cunku.
Bizim takimin çok ustunde bir futbol oynadi.

Abi ne yazalım sen söyle Vidic-Ferdinand mı? :)

davidvilla
02.Ekim.2014, 16:14
Abi ne yazalım sen söyle Vidic-Ferdinand mı? :)

dostum sorun yazanda değil maalesef :) x yaz sen :D

byariff
02.Ekim.2014, 20:30
baskan adayim listesini aciklamis

Duygun Yarsuvat'ın YK Listesi;

Abdürrahim Albayrak
Ahmet Tunç Akan
Cem Kınay
Dursun Özbek
Ebru Köksal
Hamdi Yasaman
İsmail Sarıkaya...
Mehmet Can Topsakal
Mehmet İpekdokuyan
Mete İkiz.

europeanconquer
02.Ekim.2014, 20:33
İki adayı da destekliyorum ben.

Nocna Mora
02.Ekim.2014, 20:36
Alp Yalman kulübü geri götürecek bence. Ya da ne halleri varsa görsünler saha icine bakmak her zaman daha iyi ve zevkli :n:

byariff
02.Ekim.2014, 20:37
Alp yalman aziz yildirim ve adnan polatin 1 numarali adamidir o yuzden desteklemiyorum. ki sike yok diyen bir adam. Unal aysalin destekledigi Duygun Yarsuvat ise dik basli kararli bir kisilik diyorlar yani aysal gibi. oy kullanamiyoruz ama adayim duygun bey. :D bu arada mayistaki secime aysal guclu bir ekiple tekrar katilabilirmis oyle diyorlar.

https://pbs.twimg.com/media/By9KyAmIEAEC23q.png

jevox06
02.Ekim.2014, 20:45
Bugün dolmuşta gidiyorum. Arkada futbol muhabbeti yapıyorlar Arsenal-Galatasaray maçı hakkında. 40'lı yaşlarındaki adam "Kardeşim,cimbomda Burak'tan başka gol atacak adam yok" dedi. Herkesin yapabileceği,çok basit bir yorumdu. Ama bir o kadar da doğru bir yorumdu. Biraz kadroyu düşünelim. Sizce Burak'tan başka bir sezonda 10+ gol atacak kaç oyuncumuz var ? Ya da var mı ? Çok basit ama çok çok önemli bir istatistik bu. Şampiyonu belirleyecek şey bu.

Sneijder 10+ atabilir mi ? Şüpheli. Çok iyi oyuncu olsa da geçen sezonki istatistiğini yapabileceğini sanmıyorum ben. Ama büyük oyuncu. Uzaktan şutlar ve frikiklerden gol atma potansiyeli var. Yetenekli de olduğunu düşünürsek aralarında 10+ atma ihtimali en yüksek oyuncu kendisi.

Bruma. Çok yetenekli ama bitiricilik yok. 10+ değil 2-3 gol bile zor atar.

Olcan. Geçen sene 10+ attı ama bu sene bunu yapabileceğini sanmıyorum. Trabzonda tüm istatistik ona yüklenmişti ve muhteşem bir sezon geçirmişti ama bu sene o kadar atabileceğini sanmıyorum. 10+ atması çok zor.

Yasin. İmkansız.

Pandev. Fiziksel olarak yeterli değil. Fizik olarak otursa bile support bir oyuncu. Daha çok attıran bir oyuncu. 10+ belki.

Umut. Eski Umut değil. Artık kariyerinin sonunda. Zaten bitiricilik olarak da iyi değil. 10+ imkansız.

Selçuk ve Melo. İkisi toplam 10+ atarsa öpüp başımıza koyalım. 10+ zor.

Seçkinn
04.Ekim.2014, 01:40
Alp yalman aziz yildirim ve adnan polatin 1 numarali adamidir o yuzden desteklemiyorum.

Aziz Yıldırım ile ilgili kısıma çok güldüm. Yanlış anlaşılmasın ama çok saçma geldi :)

Faruk Süren ntvsporda önemli açıklamalarda bulunmuş seçim süreci hakkında. Özellikle röportajın son kısmında yer alan basketbol şubesi hakkındaki yorumlarını çok doğru buluyorum.

Faruk Süren ntvspor röportajı (http://www.ntvspor.net/video-galeri/adayliktan-niye-vazgecti)

Pod
04.Ekim.2014, 01:54
Alp yalman aziz yildirim ve adnan polatin 1 numarali adamidir o yuzden desteklemiyorum. ki sike yok diyen bir adam.

Ünal Aysal da ilk geldiğinde şike konusunda ılımlı bir yaklaşım sergiliyordu. Otorite sağlamak için ve yönetimde olmayan, ama yönetime etkisi olan kişilerce eleştirilince topa girdi "bu ateş üfleyerek sönmez" diyerek.

Alp Yalman da seçilirse başkanlığın getirdiği tavrı alır.

Namzet
04.Ekim.2014, 02:22
Alp Yalman'ı da Aziz Yıldırım'a bağlamışsın ya Arif pes:D

byariff
04.Ekim.2014, 03:09
Aziz Yıldırım ile ilgili kısıma çok güldüm. Yanlış anlaşılmasın ama çok saçma geldi :)

Faruk Süren ntvsporda önemli açıklamalarda bulunmuş seçim süreci hakkında. Özellikle röportajın son kısmında yer alan basketbol şubesi hakkındaki yorumlarını çok doğru buluyorum.

Faruk Süren ntvspor röportajı (http://www.ntvspor.net/video-galeri/adayliktan-niye-vazgecti)

arastirirsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz sike konusunda vs.. eski dostluklari vardir 90-96 arasinda baskanken alp yalman. + gsnin hakki yenildiginde sesini cikartamaz bir unal aysal tarzi degil. Duygun Yarsuvat secilirse ne demek istedigim anlasiri acik ve net sekilde.

Seçkinn
04.Ekim.2014, 03:46
arastirirsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz sike konusunda vs.. eski dostluklari vardir 90-96 arasinda baskanken alp yalman. + gsnin hakki yenildiginde sesini cikartamaz bir unal aysal tarzi degil. Duygun Yarsuvat secilirse ne demek istedigim anlasiri acik ve net sekilde.

Aziz Yıldırım ile ahbaplar diye desteklememeniz garip geldi bana. Neticede bu adamların hemen hepsi iş adamı ve bir yerden bir bağlantıları vardır mutlaka. İmkan olsa araştırabilsek eminim Aysal'la da bir bağı çıkar Aziz Yıldırım'ın. Ama siz dersiniz ki bu adam Gs'ın haklarını savunamaz ona bir şey diyemem.

Redrum
06.Ekim.2014, 21:14
Bu medya Galatasaray düşmanlığı yapıyor. Sürekli Sneijder'in yeni mevkisinden herkesin şikayetçi olduğunu söyleyip duruyorlar. Yahu herif şahane oynuyor. Forvet arkasında oynayıp mac boyu topla maksimum 10 kere bulusacağına her mac daha geride oynayıp 90 kez topla buluşmasi takimin oyun kalitesini müthiş artırıyor. Hala konuşuyorlar bikbik. Bu Galatasaray'un isi çok zor.

dAleksic
07.Ekim.2014, 16:09
Bence takımın devre arasına kadar göstereceği performans, Prandelli'nin kaderini çizecek.

Önder HOCA
07.Ekim.2014, 20:02
http://www.trthaber.com/haber/spor/thyden-gsaraya-para-yok-146807.html

bu doğrumu eğer ki doğruya gs thy ye sponsor olmuş resmen

Walter Sakana
10.Ekim.2014, 13:57
Yabancı oyuncu var, yabancı oyuncu var...

Hollanda basınına konuşan Wesley Sneijder kendisine üç aydır ödeme yapılmadığını doğruladı.

Kulübün iyiliği için 3 aydır maaş alamadığını belirten Sneijder, yine de bu konuyu sıkıntı etmediğini söyledi. Tecrübeli futbolcu Hollanda'nın Kazakistan ve İzlanda ile yapacağı maça odaklandığını belirterek, "Galatasaray şu anda mali yapısını düzeltmek için çalışıyor. Yönetim bir çözüm bulacaktır. Ben ise kendimi iyi hissediyorum ve sadece Hollanda milli takımına odaklanmış durumdayım" ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

byariff
10.Ekim.2014, 14:16
1m euro alacagi varmis sneijderin

Walter Sakana
10.Ekim.2014, 16:10
Kulübün Demirören'e cevabı güzel olmuş:

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/21262.php

Ne denir ki,

Bir federasyon başkanı düşünün bize her kupa verişinde suratı beş karış asılıyor,
Bir federasyon başkanı düşünün en tarafsız kişi olması gerekirken Melo için "Ben olsam Türkiye'den gönderirdim. Ceza alması için şikayet edilmesi lazım" diyerek pfdk'yı etkilemeye çalışıyor,
Bir federasyon başkanı düşünün kritik bir milli takım maçı öncesi "Her başarızlığı TFF'ye ve Fatih Terim'e bağlamaya çalıştılar. Ama şimdi o yönetimin hali de ortada. Bıraktılar ve gittiler" diyerek Galatasaray antipatisini ortaya koyuyor...

europeanconquer
10.Ekim.2014, 16:42
Ne denir biliyor musun abi ?

http://www.turkspor.net/images/news/demiroren_yeter_roset.jpg

davidvilla
10.Ekim.2014, 16:59
http://www.geripas.com/futbol-haberleri/milan-barostan-flas-fatih-terim-aciklamasi-h27077.html

baros pozisyonu yakalayınca yine kaçırmamış :)

Banega
10.Ekim.2014, 17:01
Milan Baros`un roportajindaki Fatih Terim ile ilgili soyledigi en onemli kisim;

"Türkiye'de çok büyük bir efsane olarak anılır. Ancak, ben onunla ilgili iyi şeyler hatırlamıyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Onun çok muhteşem bir hoca olduğunu söylerlerdi ama çalıştıktan sonra gerçeği gördüm. Dünyada ondan daha iyi olan bir sürü hoca var Fatih Terim'in Galatasaray'da taktik konusunda konuştuğunu hiç hatırlamıyorum. Terim takıma sadece ‘Rakibi yıkmak’tan bahsederdi"

davidvilla
10.Ekim.2014, 17:47
Kulübün Demirören'e cevabı güzel olmuş:

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/21262.php

Ne denir ki,

Bir federasyon başkanı düşünün bize her kupa verişinde suratı beş karış asılıyor,
Bir federasyon başkanı düşünün en tarafsız kişi olması gerekirken Melo için "Ben olsam Türkiye'den gönderirdim. Ceza alması için şikayet edilmesi lazım" diyerek pfdk'yı etkilemeye çalışıyor,
Bir federasyon başkanı düşünün kritik bir milli takım maçı öncesi "Her başarızlığı TFF'ye ve Fatih Terim'e bağlamaya çalıştılar. Ama şimdi o yönetimin hali de ortada. Bıraktılar ve gittiler" diyerek Galatasaray antipatisini ortaya koyuyor...

bizim klup edebiyatı iyi yapıyor da işte o kadar...

cureshot
10.Ekim.2014, 18:04
bizim klup edebiyatı iyi yapıyor da işte o kadar...

Kulüp tarihinin en radikal hareketine atmış bir yönetim ondan bile sonuç alamadı karşısındaki umursamazlar yüzünden, adamlara kızmamak lazım.

davidvilla
10.Ekim.2014, 18:18
savaşmaya çalıştıkları güç gerçekten çok büyük bir güç doğru diyorsun. kızamıyoruz.
burada kısırdöngüye düşüyoruz. namertle mertçe savaşamazsın ki.
senin de namert olman lazım. aysal ise bunu kabul etmedi. o yüzden ileride büyük bir efsane olarak anılacak bana kalırsa.

Walter Sakana
10.Ekim.2014, 18:20
Demirören için sizden farklı değil düşüncelerim ancak Fatih Terim konusunda çoğunuza katılmıyorum. Baros'un söyledikleri doğrudur, Fatih Terim'in taktik konusunda konuştuğu (ve bilgisi) azdır, bu Uefa kupası belgeselinde bile belliydi. Fakat gerek Galatasaray, gerek Türk futbolu açısından ülkemize kazandırdığı başarıları bu kadar çabuk unutmak pek hoş değil.

Bu adam hiçbir şey bilmiyordu, tek numarası gazlamak, 4 sene üstüste şampiyon olup Uefa'yı kazandığında elinde Türk futbol tarihinin en iyi kadrosu vardı, aynısı milli takım için de geçerli diyecek olanlar Galatasaray'a kazandırdığı son 2 şampiyonluğu ve şampiyonlar liginde çeyrek final oynatmasını da unutmasın. Milli takımın başına umutlar tamamen tükenmişken geçip kısa sürede umutları yeniden yeşertip son maça az da olsa bir umut ışığı taşımasını da.

Tabi bunlar önemli değil, asıl mesela "karakter" diyecekler olacak. Vaktiniz varsa aşağıdaki yazıyı okumanızı rica ediyorum, bazı şeyleri daha iyi hatırlamak açısından.

not: Aşağıdaki yazıyı geçen sezon yazmış ancak paylaşmamış kaydetmişim bir köşeye. Şimdi paylaşıyorum:

Fatih Terim transferde pek başarılı değildi. Zamanında Hagi için "alınsa da olur alınmasa da olur" dediği iddia ediliyor.

Bir de kimsenin tanımadığı bir oyuncuyu bulup çıkartmaya bayılırdı eskiden. Tuhaf tuhaf bir sürü yabancı oyuncu alınmıştı takıma ki bazıları değil Galatasaray ptt 1.ligde kümeye oynayan bir takımda bile kadroya giremeyecek oyunculardı. Bruno Quadros, Marcio, Lukunku, Ion Ionut Lutu, Christian, Adrian Knup, Batista, Fabio Pinto, Sergio Almaguer, Klodian Duro, Florin Bratu vs... bu isimler unutulur mu... Ve Fatih Terim bu isimlerin bir çoğu için büyük yıldız olacak diyordu yakın çevresine.

Bu kadar isimden arada tutan 1-2 tane çıkıyordu muhakkak. Filipescu ile Ilie mesela. Gerçi onlar Hagi ile Popescu vasıtasıyla alınan oyunculardı ama olsun. Ayrıca yerlilerden Vedat İnceefe Fatih Terim'in 2.ligde oynarken milli takıma alıp ardından Galatasaray ve Türk futboluna kazandırdığı bir isimdi.

Fatih Terim için bir oyuncunun kariyeri çok önemli. Oyuncu öyle ya da böyle, Avrupa'nın büyük takımlarından birinde forma giymiş bir oyuncuysa Fatih Terim için iyi bir oyuncu demektir. Yaşına veya kadroya girmiş girmemiş onlara pek bakmaz Terim.

Transferde başarısız olan Terim takım içinden yıldız çıkartmak konusunda ise çok başarılıydı. Birçok oyuncu performans olarak kariyerlerinin zirvesine Fatih Terim döneminde ulaştı. Hagi için her ne kadar "olsa da olmasa da olur" demiş olsada Barcelona ve Real Madrid gibi devlerde oynamış Romen yıldız kariyerinin gençlik dönemleri dahil hiç bir döneminde Fatih Terim'li Galatasaray'daki performans seviyesine ulaşamadı. Keza Selçuk İnan ile Melo aynı şekilde. Milli takımda Tuncay Şanlı, Nihat, Hamit gibi isimler... ve daha bir çok oyuncu en iyi performanslarını hep Fatih Terim'in yönetimi altında gösterdiler. Hepimizin burun kıvırdığı Riera'dan sol bek yarattı. İyi ve başarılı bir transfer değildi belki Riera ancak takımın sol bek konusunda sıkıntı yaşadığı dönemde ilaç gibi geldi zaman zaman hatalar yapsada.

Terim her oyuncuya şans veriyordu ama bu şans çok kısıtlıydı. Yani bazı oyunculara sadece 1 kez şans veriyordu, oyuncu o şansı iyi kullanırsa sonraki maçlarda da şans bulabiliyordu ama kötü kullanırsa bir daha kolay kolay oynatmıyordu onu Terim. O şansı iyi değerlendirenler Semih, Emre Çolak ve Yekta gibi isimler olurken kötü değerlendirenler ise Yiğit Gökoğlan, Ceyhun, Mehmet Batdal ve Furkan gibi bir daha hiç şans bulamayan oyuncular oldu. Gerçi iyi değerlendirenler olarak saydığım 3 isim de biraz mecburiyetten oynatılmıştı. Sakatlıklar ve cezalar nedeniyle savunmada Semih orta sahada Emre ve sonrasında Melo'nun cezası nedeniyle de Yekta buldukları şansları çok iyi değerlendirmişlerdi. Kısaca Fatih Terim o tek şansı iyi değerlendiremeyen oyunculara karşı acımasız oldu hep (tekrar forma şansı vermek açısından). Bu da benim eleştirdiğim yönlerinden biriydi Terim'in.

Fatih Terim taktiksel açıdan da pek başarılı değildi. Oyun içerisinde maçı okuyup gerekli değişiklikleri yapma konusunda yetersiz kalıyordu. Yönettiği takımlar maçı taktiksel değişikliklerle değil doğru oyuncu değişiklikleri veya doğru devre arası konuşmalarıyla kazanıyordu. Sonuçta ülkenin gördüğü en önemli motivasyon ustalarından biri belki de birincisiydi Fatih Terim. Ama dediğim gibi taktiksel müdahaleler konusunda kendini geliştiremedi pek.

En büyük artısı oyuncularıyla hep iyi iletişim kurdu. Onların sevgisini ve saygısını kazandı. Bu yüzden onları motive etmesi daha kolay oluyordu kuşkusuz. Ben Fatih Terim'in bunca yıllık Galatasaray ve milli takım kariyerinde herhangi bir oyuncuyla kişisel bir sıkıntı yaşadığını hatırlamıyorum. Bu çok önemli bir detay. Başkanla, yöneticilerle olmuştur ama oyuncularıyla ilişkileri bambaşkaydı. Hatta rakip oyuncularla da öyle. Rakip oyuncuların ona karşı saygı ve sevgisi kolay rastlanan türde bir şey değil.

Mesela şimdi Ersun Yanal'a bakıyorsun zamanında Hakan Şükür'le problemi oldu, bu sezon başında da Sow'la. Abdullah Avcı'ya bakıyorsun Selçuk'la. Mancini'ye bakıyorsun Balotelli'yle ve Tevez'le ciddi problemler yaşamış. Aykut Kocaman'a bakıyorsun Alex'le, Daum'a bakıyorsun Batalla'yla ayrılığa kadar giden anlaşmazlıklar olmuş. Onları eleştirmiyorum, bunlar normal olabilir, ama Terim'in bu isimlerin çoğundan çok daha uzun süredir teknik direktörlük yapmasına karşın böyle bir şeyi başarmış yani hiç bir oyuncuyla böyle bir sıkıntı yaşamamış olması normal üstü.

Ayrıca oyuncularını medya önünde hiçbir zaman suçlamadı. Hep kendi üstüne aldı başarısızlık olduğu zaman.

Fatih Terim'in bir başka özelliği birlikte bazı şeyler başardığı oyuncularına çok bağlıydı. Hiçbirini işi bitince bir kenara atmadı. Aksine; Hasan Şaş, Ümit Davala, Hamza Hamzaoğlu, Hamit, Tuncay, Nihat... bu isimlere her zaman güvendi, her zaman görev verdi. Avrupa'nın önde gelen kulüplerine baktığımızda da bu vefayı görüyoruz. Giggs, Scholes, Maldini, Gattuso, Zanetti, Raul... kulüpleri ta ki bu oyuncular kendileri bırakana veya ayrılana kadar sahip çıktılar bu isimlere. Bizdeyse Ayhan Akman, Hakan Şükür, Arif Erdem, Hasan Şaş yaşlandıkları ve katkı verememeye başladıkları zaman kapıyı gösterdik hepsine. Ama Fatih Terim kulübün yaptığı bu vefasızlığı yapmadı hiçbir zaman.

Bugün ise Fatih Terim TFF başkanı ile yanyana poz verdi diye tepki gösteriyoruz. Mancini de iyi kötü başarılı olunca 3 sezon önce neredeyse küme düşecek takımı dipten alıp şampiyon yapan, hem kulübe hem ülkeye tarihi boyunca yaşamadığı başarılar kazandıran Fatih Terim'i yerden yere vuruyoruz. Bu kadar nankör, bu kadar vefasız olmamalı Galatasaray taraftarı. Yanlışlar elbette eleştirilecek, elbette tepki gösterilecek ama bunu yaparken geçmişi bir çırpıda silip atmak ve karalamak taraftara pek yakışmıyor açıkçası.

cureshot
10.Ekim.2014, 18:31
savaşmaya çalıştıkları güç gerçekten çok büyük bir güç doğru diyorsun. kızamıyoruz.
burada kısırdöngüye düşüyoruz. namertle mertçe savaşamazsın ki.
senin de namert olman lazım. aysal ise bunu kabul etmedi. o yüzden ileride büyük bir efsane olarak anılacak bana kalırsa.

Bunu hep söylerim, başarısı özneldir tartışılır ama tarihimizin en cesur başkanı olduğu şüphe götürmez bir gerçektir.

Terim özelinde konuşacak olursak ise asıl problem bence kendi düzenine dayalı oyuncu zihniyetini ardında bırakarak kendi ardından yönetilmesi güç takımlar bırakmasıdır. Bunun ne derece doğru-yanlış olduğu tartışılır ama.

europeanconquer
10.Ekim.2014, 18:52
Fatih Terim'in teknik direktörlüğüne bir lafım yok,her zaman övdüm överim ama Baros'un açıklamaları da haksız değil yani.

Ayrıca Fatih Terim'in egosu benim problemim değildi hiç bir zaman olmadı,hala da değil.Ego olmadan başarılı birisi olamazsınız,egonuz sizin motivasyonunuzdur.Fatih Terim'i benim gözümde değersizleştiren şey Yıldırım Demirören'dir,sözünün eri olmamasıdır,yavaş yavaş ortaya çıkan ve kendini belli eden rantçı siyasi görüşüdür.Ama bunların içinde son darbeyi dünkü açıklamaları vurdu.Bildiğin silahlı magandayı savundu,bu hareketi Gökhan'ın yaptığı hareketten çok daha ahlaksızca bir şeydi.

Walter Sakana
10.Ekim.2014, 19:12
Valla ben dünkü konuşmasını beğendim. Siz çok kızgın olduğunuz için ne söylese rahatsız ediyor olabilir. Ama biraz ön yargısız dinlerseniz gayet güzel bir konuşmaydı bence.

Fatih Terim oyunculara her zaman sahip çıkmıştır zaten. Şimdi farkı ne? O da kabul ediyor oyuncunun hata yaptığını ve diyor ki zaten 1 senedir bu yüzden kadroya almıyorum. Daha ne yapması gerekiyor, futboldan men mi etsinler? 21-22 yaşında çocuklar bunlar, yaptığı büyük ve tehlikeli bir hata doğru ama bu yaşta birinin hata yapmasından doğal ne var?

europeanconquer
10.Ekim.2014, 19:15
Hiçte güzel bir konuşma değildi abi,gayet nefret içerikli bir konuşmaydı.

TKF
10.Ekim.2014, 19:44
Sneijder'in de serbest kalma durumu varmış hayro'da olduğu gibi.

Bu zamana kadar genelde hep divan üyelerine ve medyaya kızıyordum ama şu da bir gerçek ki ; Ünal Aysal gerçekten klübü batırmış.

Nocna Mora
11.Ekim.2014, 01:05
Sneijder'in de serbest kalma durumu varmış hayro'da olduğu gibi.

Bu zamana kadar genelde hep divan üyelerine ve medyaya kızıyordum ama şu da bir gerçek ki ; Ünal Aysal gerçekten klübü batırmış.

Alakası yok. Ünal Aysal kulübü falan batırmadı. Bir kulübü dipten aldı tekrar yukarı çıkardı. Pino'lardan Drogba'lara gelindi, Sneijder'ler, Bruma'lar, Eboue'ler vs bir çok isime gelindi tekrar kalite hiç olmadıgı kadar yukarı çıktı. En son bence Skibbe'nin elinde böyle iyi bir kadro vardı. Tek sorun Burak-Selçuk üzerine kurulmaya calısılması oldu takımın bence. Bu adamlar 30 yaşındalar. Bunların üzerine uzun vadeli takım kuramazsın. Nitekim kuramadılarda. 2 seneden sonra cöküs basladı. Cok büyük bir revizyon gerekiyor. Trabzon'un yaptıgı gibi.

E.Cartman
11.Ekim.2014, 02:09
Pino'lara para ödeyemiyorduk zamanında. Şimdi Sneijder'in para alamaması o kadar da sorun değil. Düşünün Pino'ya parasını veremeyecek kadar eksideydik. Şimdi Sneijder'in sadece 1 milyon açığı var :D

europeanconquer
11.Ekim.2014, 16:36
http://www.footballuser.com/formations/2014/10/1127015_Galatasaray_SK.jpg

Beyler kurtuluşumuzu buldum 4-2-3-1 ve 4-5-1 e dönüşebilen 4-3-3 oynayacağız.Sonra gelsin goller,gelsin puanlar.

Bu kadro da ki tek sıkıntı Veysel,o da düzeldi mi bam bam bam gideriz.Eminim bu konudan kesin eminim yani.(Prandelli böyle oynatmayacağı ve göremeyeceğimiz için kesin eminim :zuhaha )

E.Cartman
11.Ekim.2014, 17:15
Şu Sneijder'i ortaya atıyoruz ya bana kalırsa hiç olmuyor o iş. Sneijder'i sağa da koysak bu adam gidiyor sola yakın oynuyor bir şekilde. Bugüne kadar oynadığı bütün maçlara bakın nerede başlarsa başlasın hep topla oynama bölgeleri solda. Mancini iyi görmüştü o işi. Sneijder'i sol kanatta serbest oynatmamız lazım. Daha faydalı olacağına fazlasıyla eminim ben.

europeanconquer
11.Ekim.2014, 17:38
Şu Sneijder'i ortaya atıyoruz ya bana kalırsa hiç olmuyor o iş. Sneijder'i sağa da koysak bu adam gidiyor sola yakın oynuyor bir şekilde. Bugüne kadar oynadığı bütün maçlara bakın nerede başlarsa başlasın hep topla oynama bölgeleri solda. Mancini iyi görmüştü o işi. Sneijder'i sol kanatta serbest oynatmamız lazım. Daha faydalı olacağına fazlasıyla eminim ben.

O zaman şöyle bir şey yapacağız.

http://www.footballuser.com/formations/2014/10/1127051_Galatasaray_SK.jpg

Sneijder'de kafasına göre takılacak.

Nocna Mora
11.Ekim.2014, 19:10
O zaman şöyle bir şey yapacağız.

http://www.footballuser.com/formations/2014/10/1127051_Galatasaray_SK.jpg

Sneijder'de kafasına göre takılacak.

Hahahaha bu iyiydi :n: Arada tribüne çıkacak falan..

Nocna Mora
11.Ekim.2014, 19:19
Bence şu an en sağlıklı 11

http://www.footballuser.com/formations/2014/10/1127119_Galatasaray_SK.jpg

Bu olur. Melo artık çok kolay çalım yiyor ve geriye koşamıyor. Orta saha bomboş kalıyor. Arkasına süpürücü bir oyuncu lazım. Topal gibi mesela Fener'deki. Veysel bu işi fazlasıyla yapabilecek bir oyuncu. Hem dayanıklılığı çok yüksek hem de fiziksel olarak gayet yeterli. Kötü teknik özelliklerini de göstermeyecek bir sistem bu. Geçen seneki Ceyhun'un rolü gibi. Ayrıca Melo o tekniği ile daha fazla ileriye dönük oynarsa daha etkili olabilir, hücum varyasyonları yaratabilir. Sneijder'in hücumlarda içeriye kat edeceğini ve serbest oynayacağını düşünürsek. Hem Olcan'a yer açılmış olur hem de olası kontralarda sol tarafa yakın oynayacak Melo o bölgede rakibi ilk karşılayan oyuncu da olur. Arkasında Veysel'de topları toplayacak ve Melo'nun arkasında kalanları süpürecek, presle takım yerleşene kadar takıma zaman kazandıracaktır ve yine Melo sol içte oynarsa diagonal paslarla hücumu sıkça genişletir.. Bruma'yı önünde açık alanla pozisyona sokabilir hızlı, diagonal paslarla.. Oyuncu değişikliği olarakta Pandev - Bruma, Dzemaili - Melo düşünülebilir.. Böylece alternatifli bir kadroda yaratılmış olur. Fakat nerdeeeeee.........

jevox06
11.Ekim.2014, 19:31
Arkadaşlar Umut nedir ya ? Terim hocasını görünce biraz çabaladı sadece. Bundan sonra ondan bize bir fayda gelmez. Forvet Burak olmalı.

Nocna Mora
12.Ekim.2014, 08:07
Umut'un ölüsü Burak'tan iyi oynar. Burak denen adam topsuz alan savunması olmayan, sadece koşu yapan bir adam. Komple bir forvet değl. Umut ona göre çok daha komple ve her zaman aynı özveriyi veriyor sahaya.

Walter Sakana
12.Ekim.2014, 13:40
Forvet (veya hareketli forvet) ile Golcü (veya sabit forvet) kavramını ayırırsak daha mantıklı kıyaslamalar yapabiliriz bence. Forvetlerin de golcülerin de bazısının bitiriciliği yüksek, bazısının nispeten düşük olabilir. Temel fark oyun tarzlarıdır. Forvet daha gezgin oynar. Kanatlara açılır, orta sahaya yanaşır vs... Hem pozisyon yaratır hem pozisyona girer. Golcü ise ceza alanı civarından pek ayrılmaz. Ya Huntelaar gibi çok bitirici olur ya da Mandzukic gibi pivot santrafor tarzı duvar olur. Drogba ve Lewandowski gibi her iki özelliği de taşıyanları ise dünya yıldızı olur.

Forvet: Demba Ba, Mustafa Pektemek, Olcan, Ronaldo, Kuyt (Liverpool), Agüero, Pedro, Alexis Sanchez, Neymar...

Golcü: Huntelaar, Raul, Eto'o, Torres, David Villa, Llorente, Benzema, Negredo, Semih Şentürk, Ümit Karan, Sow (kanat oynamadığı zaman), Lewandowski, Klose, Mandzukic, Drogba...

Golcüsüz veya bitiriciliği düşük bir golcüyle oynayacaksan o zaman birden çok oyuncudan skor katkısı beklemen lazım. Yani birden çok forvetin veya forvetinin yanısıra skorer orta saha oyuncuların (Gerrard, Lampard, Fabregas gibi) olması lazım.

Umut bana göre oyun tarzından dolayı FM tanımıyla Defensive Forward (Çalışkan Forvet). O yüzden o oynadığı zaman Olcan ve Sneijder gibi bitiriciliği iyi isimlerin mutlaka sahada olması lazım. Hatta hazır olduğu zaman Pandev gibi bir forvet Umut'la, Burak'la olduğundan çok daha verimli bir ikili olur diye düşünüyorum.

Sen gol yollarında Umut'a bel bağlayıp o şekilde sahaya çıkarsan tabi ki lastiğin patlar (jevox06). Ama onun oyun tarzına uygun bir kadroyla çıkarsan o zaman işler değişir. Burak'la Trabzondaki ilk sezonlarını hatırlayın. Aşağıda da yazdığım gibi Burak bir forvetti o zamanlar. Serbest dolaşıyor ve içe kat ediyordu. Umut da koşuları ve presiyle savunmanın dengesini bozuyor ona boş alanlar yaratıyordu. Ama ne zaman ki Burak forvetten golcüye dönüştü o zaman ideal bir ikili olmaktan çıktılar.

Burak eskiden (Trabzondaki ilk sezonlarında) forvetti. Sonradan bitiriciliği istikrarsız bir golcüye dönüştü. Şu an ona golcü demek diğer golcülere hakaret gibi oluyor ama oyun tarzının karşılığı "golcü". FM tanımıyla Poacher (Fırsatçı Golcü). Bitiriciliği istikrarsız olsa da o varken savunma yönü zayıf forvetler tercih etmek pek mantıklı değil. O zaman Kuyt tarzı forvet lazım. Kut bizde olsaydı Burak'lı sistemlerde inanılmaz bir katkısı olurdu bence. Ama Umut varken Kuyt olmaz. O zaman skor üretmekte sıkıntı yaşarsın işte.

Temel sorun Umut veya Burak'ta değil. Onların yanlarında (etraflarında) doğru oyuncuların oynatılmamasında.

europeanconquer
12.Ekim.2014, 13:50
Valla her şey iyi güzel ama şu takım 4-4-2 takımı,Sneijder orta saha merkezde oynayabilir ama rakip takımı durdurmaya gelince Melo hariç tek başına yeterli olmayabilir,pres gücü yüksek,gerektiğinde orta sahanın ortasında oynayabilecek kanat oyuncularına ihtiyacımız olur,tıpkı 11-12 sezonunda ki Emre-Engin ikilisi gibi.Olcan-Bruma bu ikili gibi olamazlar ama oldukları zaman Sneijder 11/12 sezonunda ki Selçuk'tan çok daha etkili maçlar çıkarır.

Yeni her iki ucu sivri değnek takımın hali,umarım Prandelli işleyecek en iyi taktiği bulur ve bulduğu zaman çok geç olmaz.

Aslında 4-4-2 oynayıp Burak'ın yanına Sneijder'i versek,çok güzel şeyler olabilir.

Walter Sakana
12.Ekim.2014, 14:05
Emre Çolak'a ne oldu bu arada? Sakat mı, kiraladık mı, nerede bu adam?

Sadece Balıkesir maçında 61. dakikada oyuna girmiş bütün oynadığı o. Yazık günah, 23 yaşında yetenekli bir oyuncu, 2011/12'de neler yapabileceğini de gösterdi ama sonrası kayıp.

europeanconquer
12.Ekim.2014, 14:10
Koray Günter,Emre Çolak,Emre Can Coşkun,Sinan Gümüş,Furkan Özçal,Umut Gündoğan,Birhan Vatansever bunlar süs olarak duruyor abi,burada genç oyuncu varmış,yetenekli oyuncu varmış,dur şu yaşlıların yerine deneyeyim diye bir fikir söz konusu değil abi,Prandelli hakkında yazılan bir çok şey okudum,bu adam gençlere önem veriyor falan yazmışlar ama ben değil önem,takımında düşündüğünü,hatta o oyuncuların ne oynadığını bildiğinden şüpheliyim,bu özelliği fos çıktı,cesur bir teknik direktör sanmıştım ama o da koltuk derdinde sanırım.

Bu saydığım oyuncuları Karaeskibiblospor'a karşı oynarken görürüz en fazla,birisi iyi oynar göze batar,Ontivero'da ki gibi gaza geliriz.Ondan sonra sittin sene bekleriz tekrar şans bulsun diye,şansta bulmaz,sezon sonuda kiraya gider,ondan sonra ki sene sözleşmesini fesh ederiz,Anadolu kulübüne gider,orada parlar,sonra milyon eurolar verip geri almaya çalışırız.

lionelforlan
12.Ekim.2014, 14:25
Koray Günter,Emre Çolak,Emre Can Coşkun,Sinan Gümüş,Furkan Özçal,Umut Gündoğan,Birhan Vatansever bunlar süs olarak duruyor abi,burada genç oyuncu varmış,yetenekli oyuncu varmış,dur şu yaşlıların yerine deneyeyim diye bir fikir söz konusu değil abi,Prandelli hakkında yazılan bir çok şey okudum,bu adam gençlere önem veriyor falan yazmışlar ama ben değil önem,takımında düşündüğünü,hatta o oyuncuların ne oynadığını bildiğinden şüpheliyim,bu özelliği fos çıktı,cesur bir teknik direktör sanmıştım ama o da koltuk derdinde sanırım.

Bu saydığım oyuncuları Karaeskibiblospor'a karşı oynarken görürüz en fazla,birisi iyi oynar göze batar,Ontivero'da ki gibi gaza geliriz.Ondan sonra sittin sene bekleriz tekrar şans bulsun diye,şansta bulmaz,sezon sonuda kiraya gider,ondan sonra ki sene sözleşmesini fesh ederiz,Anadolu kulübüne gider,orada parlar,sonra milyon eurolar verip geri almaya çalışırız.

Bence koltuk derdinden çok baskı bu durumu oluşturuyor neticede en önemli sezonlardan biri hem bizim hem de Fenerbahçe

europeanconquer
12.Ekim.2014, 14:29
Bence koltuk derdinden çok baskı bu durumu oluşturuyor neticede en önemli sezonlardan biri hem bizim hem de Fenerbahçe

Aynı kapıya çıkıyor işte,şampiyonluk yolunda her türlü şansı denemek varken,koltuğunun derdinde ne kadar formsuz oyuncu varsa hepsini geçmişleri iyi diye oynatıyor.

davidvilla
12.Ekim.2014, 15:29
Walter, burak umut ozelinde olayi harika aciklamis rehber niteliginde resmen.

Bana sorarsaniz ikisi de gs gibi oyunu rakip yari alanda oynamak isteyen takimlara uygun degiller maalesef. Balikesir macinda burak veya umut yerine en basitinden webo ya da semih olsaydi arkasi donuk ver kaclarla mutlaka daha fazla pozisyon bulurduk.

dAleksic
12.Ekim.2014, 15:53
Ahh Drogba ahh..

byariff
12.Ekim.2014, 16:41
Geçen demiştim bazi arkadaslar ters cikmisti... Alp yalman konuşuyor suan ne demek istedigim anlasilmistir galiba... O yuzden insallah duygun baskan kazanır...

europeanconquer
12.Ekim.2014, 17:21
Senin demek istediklerin biraz holiganlığa kaçıyor abi.Alp Yalman Galatasarayın menfaatlerine hareket edecek birisidir.

Bana ikisi de fark etmez ama yeni şeyler iyidir,Duygun Yersuvat başkan olursa daha memnun olurum.

Nocna Mora
12.Ekim.2014, 20:06
Galatasaray menfaatleri adı altında iktidara ve ya başka güçlere peşkeş çekmek ne kadar doğru:)

byariff
12.Ekim.2014, 20:18
Senin demek istediklerin biraz holiganlığa kaçıyor abi.Alp Yalman Galatasarayın menfaatlerine hareket edecek birisidir.

Bana ikisi de fark etmez ama yeni şeyler iyidir,Duygun Yersuvat başkan olursa daha memnun olurum.

holiganlikla alakasi yok , sike oldugu halde diyor ki Şike konusmak benim icin bir zûl ve aziz yildirim ile iyi iliskiler kuracagiz diyor ve cok sevdigim bir kisi sirf bu yuzden gelmesin galatasarayin boyle adamlara ihtiyaci yok , ki zaten umarim kaybeder secimi.

europeanconquer
12.Ekim.2014, 20:37
Zaten kaybedecektir,Ünal başkan Duygun Yarsuvat'ı destekliyor,çatlak sesler olsa da çoğunluk Aysal'ı destekliyor hala o yüzden Aysal'ın desteklediği adaya oy vereceklerdir.

byariff
12.Ekim.2014, 21:03
Galatasaray dsmart ile sozlesmesini fesh etmis 6m dolar geri oducekmisiz

maclarimiz stardan yayinlacakmis..

europeanconquer
12.Ekim.2014, 21:17
Oh be budur be,6 m köpekleri olsun ya,en kısa vakitte gidip GS Store'dan bir ürün alır destek oluruz kulübümüze.Hatta yarın ilk iş gidip bir şey alacağım.

Edit:Oho oo grup maçlarını kapsamıyormuş :n: Öğrenci adamız ya para lazım olur hemen harcamayalım :D

davidvilla
12.Ekim.2014, 21:44
Iyi de gs ile ne alakasi var uefa cl turkiye yayin haklarini satan adam uefa zaten.
Uefa ile olan sozlesme feshedilir en fazla

jevox06
12.Ekim.2014, 22:07
http://targetstriker.blogspot.com.tr/2014/09/sikeye-kars-dik-durus.html

Güzel yazı. Aysalcı olmaktan artık vazgeçelim lütfen. Mutlaka okunmalı.

Facx
13.Ekim.2014, 01:45
Iyi de gs ile ne alakasi var uefa cl turkiye yayin haklarini satan adam uefa zaten.
Uefa ile olan sozlesme feshedilir en fazla

bizim fesh ettiğimiz ön eleme maçları ve hazırlık maçları diye okumuştum ben

di canio
13.Ekim.2014, 02:47
Feshedilen, hazırlık maçları ve UEFA'nın naklen yayın havuzuna girmeyen Avrupa Kupası maçlarıdır. Naklen yayın havuzu, ŞL play-off ve AL grup maçlarıyla başlıyor. Bu turlardan öncesi hangi kanalla anlaşırsan o kanalda yayınlanıyor maçlar.

davidvilla
13.Ekim.2014, 09:32
Feshedilen, hazırlık maçları ve UEFA'nın naklen yayın havuzuna girmeyen Avrupa Kupası maçlarıdır. Naklen yayın havuzu, ŞL play-off ve AL grup maçlarıyla başlıyor. Bu turlardan öncesi hangi kanalla anlaşırsan o kanalda yayınlanıyor maçlar.
Tamam o zaman. Yemesinler milleti :) gruptaki maclarin yarisi yine dsmartta olacak o halde

E.Cartman
14.Ekim.2014, 00:14
Umut Bulut'çular onlayn mı :D

europeanconquer
14.Ekim.2014, 00:53
Şu Milli takımı gördüm ya Ocak ayına kadar Prandelli'ye laf eden taş olsun emi,aslan İtalyanım benim.

Nocna Mora
14.Ekim.2014, 00:56
Umut Bulut'çular onlayn mı :D

Onlayn. Burak'tan çok daha iyi inan bana. Top rakipteyken savunma anlamında topsuz oyunda özellikle Burak'ı katlar.

europeanconquer
14.Ekim.2014, 00:59
Umut'un maç içinde yaptığı hatalar o kadar kilit ki Burak 10 gol kaçırsa o seviyeye gelir.Umut Burak'ı zorlayacak kapasitede bir oyuncu değil,mümkünse uzak dursun takımdan.

davidvilla
14.Ekim.2014, 01:02
Olm kirmayin birbirinizi :) al birini vur ötekine :)

Nocna Mora
14.Ekim.2014, 01:10
Al birini vur ötekine de Umut'un Burak'tan tek bir artısı var ki önemli bir sey top rakipteyken savunma pozisyonunu iyi alması. Fakat Burak ilerde dikilmeye devam ediyor ve rakip direk yarı sahamıza yerlesiyor. Bu ufak fakat önemli bir eksiklik.

E.Cartman
14.Ekim.2014, 01:10
Onlayn. Burak'tan çok daha iyi inan bana. Top rakipteyken savunma anlamında topsuz oyunda özellikle Burak'ı katlar.

Burak tek forvet olmaz Umut Burak da olmuyor Umut tek forvet hiç olmaz. Tamam Burak topsuz alanda kötü ama Umut'a göre çok çok iyi bir forvet. Böyle bir kadro içerisinde Burak'ın oynaması şart oğlu şart. Tamam Burak yetersiz ama bizdeki temel sorun takımın kalanında. Umut'un 2. forvet olarak oynamadığı sürece Galatasaray'da 11 başlama gibi bir durumu olamaz.

davidvilla
14.Ekim.2014, 01:13
Al birini vur ötekine de Umut'un Burak'tan tek bir artısı var ki önemli bir sey top rakipteyken savunma pozisyonunu iyi alması. Fakat Burak ilerde dikilmeye devam ediyor ve rakip direk yarı sahamıza yerlesiyor. Bu ufak fakat önemli bir eksiklik.
Umut beyinle ilgili hicbirseyi duzgun yapamiyor hele savunma pozisyonu almayi hic bilmiyor bence. deli dana gibi kosuyor sadece tek artisi da bu. Burak'in tek artisi da cabuk hizlanmasi fuleli olmasi. Yalniz bu takimin santraforu tek artili olmamali işte :)

Nocna Mora
14.Ekim.2014, 03:42
Umut beyinle ilgili hicbirseyi duzgun yapamiyor hele savunma pozisyonu almayi hic bilmiyor bence. deli dana gibi kosuyor sadece tek artisi da bu. Burak'in tek artisi da cabuk hizlanmasi fuleli olmasi. Yalniz bu takimin santraforu tek artili olmamali işte :)

Kesinlikle. Günümüz futbolunda savunmaya yardım etmeyen bir santrafor yok neredeyse. bu gölge savunması dahi olsa takıma çok şey katıyor. Burak'ta bu hiç yok. Çok savunma zaafı yaratıyor. Umut'un yetenekleri çok kısıtlı belki fakat sırf bu özelliği yüzünden bence Burak'tan 1 tık daha öndedir orta sahamızın kırılganlığı, kondüsyonsuzluğu ve savunma bilgisi eksikliğinde yani kısaca şu an ki oyun yapımızda. Kontra oynamadığımız için Burak'ın pek bir verimi kalmıyor. Komple bir santraforumuz olur umarım yakın zaman içerisinde.

davidvilla
14.Ekim.2014, 11:22
@Nocna Mora

savunma pozisyonu almak başka bir olay dayanıklı olup iyi mücadele etmek başka bir olay.
yani koşmak mücadele etmekse sabri'den daha iyisi sanırım ülkede yoktur. 90 dakika bıraksan sahanın her yerine koşar.
ama savunma pozisyonu almak başka bir olay, beyin ve analiz yeteneğinin yanı sıra bilgi gerektirir.

capello Real'e gittiğinde sormuş ispanyol gazeteci,
haci demiş sen niye her gittiğin yere emerson gibi diarra gibi kazma ama çok koşan adamları alıyorsun yanına, neden ortasahada daha yumuşak oyuncuları tercih etmiyorsun ?

capello da şöyle buyurmuş;

emerson ve diarra'yı çok koştuğu ve mücadele ettiği için almıyorum pozisyon bilgileri üst düzey olduğu ve bunun yanı sıra gayet de teknik oldukları için alıyorum.

yani kısacası futbol bizim fm'de oynadığımız gibi değil. muthiş bir zeka ve bilgi birikimi faktörü var.
fm'de kuyt da aynı umut da aynı.
ama gerçekte öyle değil. kuyt belki umut'tan daha az koşuyordur ama kuyt doğru zamanda baskı yapıyor dogru yerlere çekiliyor ve gucunu 90 dakikaya yayıyor maç sonu; kuyt 90 dakika ne koştu be arkadaş diyorsun.
umut haldır haldır top neredeyse topa kitlenmiş şekilde 45 dakika koşuyor ikinci 45 dakika yorulup hem koşmayı bırakıyor hem de yorulduğundan dolayı çok basit pasları bile veremiyor. işte bunlar hep futbol zekası futbol bilgisi farklılıkları, bunları hoca adapte edemez sana. hocayı da farklı kılan oyuncu tercihidir.
yani kuyt'ı transfer edene kadar fenerbahce'ye sag kanat mı yoktu ? ama adam kuyt'ı tercih etti.

aynı şekilde burak, yani burak fizik-kondusyon açısından bitik bir adam değil. iyi bir atlet ama ilk 45 dakika daha iki topu yapamamışız oyunda 20 tane deparlı savunma arkası koşusu yapıyor. oyunu okuyamıyor e haliyle o da yoruluyor pozisyon gelince de sacmalıyor.

mesela ben burada arkası dönük santrafor dediğim zaman fizikli adam geliyor herkesin aklına. ama değil işte. almeida daha yararlı olurdu yorumuna mesela asla katılmıyorum almeida hayvan gibi olmasına ragmen aynı burak gibi futbol zekası düşük ve sürekli savunma arkasına top bekleyen bir adam. ters örnekliyorum.
ama mesela santrafor totti çok yumuşak olmasına ragmen muhteşem bir futbol zekası olduğu için arkası dönük santraforluğun kralını yapıyor. oyunu okuyor duruma göre ya dibe giriyor ya ortasahaya çıkıyor alıyor veriyor bazen de kontra atak kovalıyor.

yukarıda semih örnegi vermiştim. semih de aman aman güclü bir oyuncu değil fakat bu işi o da harika yapan bir adam.

dikkat et fenerde webo önde olunca ne oluyor, emenike önde olunca ne oluyor. oyun stili çok farklılaşıyor.
webo çok mu büyük yetenek çok mu muthiş fizikli ? hayır ama futbolu iyi bilen pozisyon bilgisi olan set hücumu oynamaya alışmış bir santrafor.

bize böyle adamlar lazım.

sneijder bile tek santrafor oynasa burak'tan umut'tan daha etkili olur bu tarz bir oyun düzeninde.

Redrum
14.Ekim.2014, 14:16
Umut Bulut'cu olarak ben de onlaynım. Umut savunma pozisyonu iyi alamıyor ama Burak'tan iyi olduğu yönlerini yazayım:
- defanstan ziyade hücumda da çok hareketli bir oyuncu.
- hava topu hakimiyeti daha iyi.
- pres gücü daha yuksek.
- tek paslari ve sırtı donuk oyunu çok daha iyi yapıyor.
- hücumda buraktan daha doğru koşular yapıyor.
Burak'in tek bir artısı var o da bitiricilik, veya gol yapabilme kabiliyeti ki aman aman ustun degil.
-Burakin hızlanması veya hızı daha iyi diyen arkadaşlar 2-3 sene öncesinde kalmis. Burak'ta eski hız asla yok.
-Fizik gücü yüksek değil. Fizik gücünü kullanarak top kaptigini veya hava topu veya yerdeki top mücadelesi kazandığını görmedim aksine foul yapıyor.
-sürekli ofsaytta kalıyor. Bu biraz da oyun tarzıyla alakalı Burak'in. Ama sonuçta bizim işimize pek yaramıyor.

İsin açıkçası Burak+selcuk u verip ozan tufan + enes unal'i alsak cok mutlu olurdum.

Facx
14.Ekim.2014, 14:59
- tek paslari ve sırtı donuk oyunu çok daha iyi yapıyor.
.

ciddimisin ? geçen sene şampiyoluk yarışından erken kopma nedenimiz bu adamın gol atılcak pozisyonlarda en az 3-4 kez hatalı pas atıp kontrasında gol yememiz değilmiydi ? ne çabuk unutuyosunuz ya

Redrum
14.Ekim.2014, 15:25
ciddimisin ? geçen sene şampiyoluk yarışından erken kopma nedenimiz bu adamın gol atılcak pozisyonlarda en az 3-4 kez hatalı pas atıp kontrasında gol yememiz değilmiydi ? ne çabuk unutuyosunuz ya

O Burak Yılmaz'dı bence yanlış hatırlıyorsun. Bütün takım hücumdayken öyle bir pas hatası yapıyor ki bunu her maç en az bir kere yapar mutlak gol şansı veren kontralar yiyoruz. Dünyada Umut Bulut'tan daha iyi tek top yapan yüzlerce futbolcu vardır ama Burak Yılmaz hiç yapamıyor, olumlu etkisi yok, nötr de değil olumsuz etkisi var.

E.Cartman
14.Ekim.2014, 15:32
Ve yine başa döndük al birini vur ötekine işte ama Burak daha iyi :D

Redrum
14.Ekim.2014, 15:33
Ve yine başa döndük al birini vur ötekine işte ama Burak daha iyi :D

Özgür nesi daha iyi bir söyleyin abi ben de öğreneyim nesi daha iyi :D daha mı hızlı :D

nannar
14.Ekim.2014, 16:30
ikisini topla 1 arif erdem etmez :D Ah ulan Hakan & Arif ! Bu ikiliden sonra biraz Necati-Elmaner ikilisi iyiydi. Bir de ilk geldiğinde Baros. Gerisini salla gitsin...

mpaker66
14.Ekim.2014, 16:41
Bence hiç tartışmayalım ikisini birlikte oynatalım ligde. Umut az biraz form tutsa ah ah. Tek forvetle olmaz bu iş. Takımda gol atacak eleman yok. Bence Fenerbahçe maçında;
Muslera-Tarık-Chedjyou-Semih-Alex Telles- Melo-Selçuk-Olcan-Wes-Umut-Burak çıkalım. Kazanırız.

europeanconquer
14.Ekim.2014, 17:07
Hangisi daha golcü ?

Cevabı biliyorsunuz daha fazla tartışmaya gerek yok,çift forvet oynamayacağımıza göre takımın forveti belli.

europeanconquer
14.Ekim.2014, 17:46
Fenerbahçe maçında şu 11 etkili olacaktır.

http://www.footballuser.com/formations/2014/10/1128654_Galatasaray_SK.jpg

Niye Sinan diyeceksiniz,sen Bruma aşığısın diyeceksiniz evet Bruma'yı çok seviyorum,her maç oynasın istiyorum ama Sinan ise yeni,yeniler her zaman iyidir.Yeni bilinmez,yeninin ne yapacağı belli olmaz,o yüzden Sinan bir sürpriz yaratabilir ve benim tercihim Sinan olurdu ama size Fenerbahçe maçı ilk onbirini hemen göstereyim.

http://www.footballuser.com/formations/2014/10/1128661_Galatasaray_SK.jpg

Böyle bir kadro çıkartacak Prandelli,Arsenal kadar olmasa da Fenerbahçe folloş edecek bizi.

lionelforlan
14.Ekim.2014, 18:06
Dzemaili oynarsa cidden falloş oluruz ben türkiye liginden size en az 20 tane dzemaili ayarında futbolcu gösteririm isterseniz hele hele 3 lü savunma olursa maçı bile izlemem

Skor tahminim biraz iddialı olucak ama 3-1 veya 3-0 alıp ipi göğüsleriz bence

Facx
14.Ekim.2014, 19:10
https://vine.co/v/OqhVx9OAYFK

bizim beyblade' e bak sen :D

europeanconquer
14.Ekim.2014, 19:13
Bu Emre hayırdır ya ? İkinci golü daha güzel.

E.Cartman
14.Ekim.2014, 19:34
Emre'ye hiç şaşırmadım. Zaten bu adamın yeteneklerinden şüphe etmek olmaz. Emre'nin sorunu mental. A2'de sorun yaratmıyor da asıl arenaya çıktığında saçmalıyor. Bir çözebilsek o sorunu süper olacak da çözemiyoruz işte.

europeanconquer
14.Ekim.2014, 20:13
Cidden bu adam ne yapıyor ben bilmiyorum,ikinci golden önce yaptığı o hareket pek akıl alır gibi değil.Saatlerce izleyebilirim o hareketi.

Süper solak Emre Çolak ama kafada sıkıntı olunca beyblade oluyor anca :zuhaha

Nocna Mora
14.Ekim.2014, 22:23
Bu golden sonra ilk 11 çıkar Fener maçında belki :n:

Redrum
14.Ekim.2014, 23:09
Hangisi daha golcü ?

Cevabı biliyorsunuz daha fazla tartışmaya gerek yok,çift forvet oynamayacağımıza göre takımın forveti belli.

Burak Yılmaz 1 gol atiyorsa da hücum varyasyonunda (katılsa da hatalı paslarla kontraya sebep oluyor) ve takim savunmasında bir kişi eksik oldugumuz için 3 gol atamiyoruz. Burak gol atmasına atıyor ama takımın gol sayisi oldukça düşüyor. Gecen senelerin gol sayılarını inceleyebilirsiniz.

Night_Mare17
15.Ekim.2014, 01:17
Burak ' da , Umut ' da GS forveti değil hele hele Burak hiç değil Galatasaray forveti top kontrolü yapabilmeli ya profesyonel her forvet oyuncusu yapabilmeli.

byariff
15.Ekim.2014, 01:53
Emrenin obur golu

https://vine.co/v/OqhVY1EF3Ze

bugun a2 deki macta sinan cok iyi oynadi bence a takima alinmali akip gidiyor resmen... umut gundogani ise hoca sol acikta denedi vasat"i asamadi bence iyi degildi , koray gunterde iyi degildi..

davidvilla
15.Ekim.2014, 11:25
Cidden bu adam ne yapıyor ben bilmiyorum,ikinci golden önce yaptığı o hareket pek akıl alır gibi değil.Saatlerce izleyebilirim o hareketi.

Süper solak Emre Çolak ama kafada sıkıntı olunca beyblade oluyor anca :zuhaha
Bir futbolcuya bir lakap bu kadar cuk oturur mu ya :)

Tam babylade :)

Walter Sakana
15.Ekim.2014, 21:10
http://i1099.photobucket.com/albums/g381/WalterSakana/gsh1_zps790efe8f.png

Hayır!

byariff
15.Ekim.2014, 21:26
Mayisda aysal baskan aday olacak diyorlar turkiyedeki islerini birakip... veya keske bize sponsor olsa

europeanconquer
19.Ekim.2014, 14:48
https://pbs.twimg.com/media/B0TbqemCEAAlIPz.jpg:large

:D

Bu arada Prandelli'nin dönmesi gereken sistem aynen şudur ;

http://www.footballuser.com/formations/2014/10/1131652_Galatasaray_SK.jpg

Veysel kaldıramıyor o tempoyu kesinlikle oynamamalı sağ bekte.

Bir başka seçenek ise şu bence;

http://www.footballuser.com/formations/2014/10/1131656_Galatasaray_SK.jpg

Tamamen farklı bir kadro ise şu olabilir;

http://www.footballuser.com/formations/2014/10/1131657_Galatasaray_SK.jpg

Kısacası ben burada bu kadar farklı opsiyon bulabiliyorsam,Prandelli'nin bundan 50 tane daha bulması gerekiyor.Kadro onun elinde olmayan bir sisteme bu kadar bağlı kalırsa bir maç gelir,Sneijder'in çektiği o şut direkte patlar,dönüşünde gol yeriz,bunun sorumlusu Prandelli olur.

dAleksic
19.Ekim.2014, 15:08
Emre Çolak dün ki maçı almamızda önemli etkendi. Bu çocuk devamlı oynadığı taktirde yeni transfer etkisi yaratır gibi geliyor bana. Aynı şekilde Umut'da Burak'ın yerine ilk 11 başlamalı. Pandev'i saymadım bile çünkü ondan bir beklentim yok. Aynı şekilde Dzemaili de öyle. Napoli'ni bu 2 oyuncuyu sudan ucuza bize kakalamış olması da ayrı bir ironi.

Dortmund maçında ise hangi taktikle çıkarsak çıkalım yenileceğimizi düşünüyorum. Çünkü her şey taktik değil maalesef. Bunu oyunlarda bile görebiliyoruz.

Şuanki şartlarda ŞL'de bir başarı beklemiyorum takımdan. Ligi alıp seneye yeniden yapılanmaya gidilmesi gerek.

Facx
19.Ekim.2014, 15:41
http://www.footballuser.com/formations/2014/10/1131686_Galatasaray_SK.jpg

Bence bu şekilde oynamalıyız devre arası yabancı sınırı kalkarsa ne yapıp edip sözleşmesinin son senesindeki Huntelaar ı almamız lazım

William Rookwood
19.Ekim.2014, 16:48
Emre'yi mutlaka takıma monte etmek lazım. Eminim ki bu çocuk Almanya'da oynasa Hakan Çalhanoğlu'nu değil, Emre'yi konuşuyorduk.

europeanconquer
19.Ekim.2014, 17:38
Sene sonu şöyle olsa ne güzel olur demi ?

http://i.imgur.com/J4YP4s3.png

Viola26
19.Ekim.2014, 18:11
Emre girer girmez biri Umut biri Sneijder olmak üzere iki tane gollük pas verdi .Prandellinin önümüzdeki maçlarda Emre'ye ciddi süreler vereceğini düşünüyorum.
Tabi birde şu var;Emre ayağında haddinden fazla top tutan bir oyuncu,bu sorununu halletmesi lazım kesinlikle.

byariff
19.Ekim.2014, 19:36
galatasaray yavas oynuyor , ve ortasahasi cok etkisiz selcuk-cemali ve melo 3"u ayni tip oyuncular ozellkle xemali v selcuk...

benim kadro gorusum soyle olur emre colak a2 de ve milli takimdaki maclarini izledim guzel oynuyor bence denebilir takimda selcuktan daha kotu oynamaz...

muslera

tarik-semih-chedjou-olcan
melo
furkan-emre

bruma-burak-sneijder

ortasaha hem boyle daha iyi olur mucadeleci sert ve hemde hizli oynanir

jevox06
19.Ekim.2014, 21:46
Kusura bakmayında Dortmund bizim ortasahayı ezer geçer. Adamlar geçen hafta yenildikleri maçta 122 km koşmuşlar. Ortalama koşu mesafeleri 120 km. Biz 110 km'yi geçemiyoruz. Fiziksel olarak bizden çok üstünler.

Orta saha Melo-Furkan-Emre ya da Melo-Emre-Hamit olarak kurulabilir. Ama Dortmund maçına eğer Melo-Cemali-Selçuk orta sahasıyla çıkarsak rezil oluruz.

Hatta bence Dormund maçında 5 ortasaha ile oynayalım. Yani kanatlarımız ortasahalaşabilen(nasıl bir terimse bu artık :n:)kanatlar olsun. Derinde Sneijder,Ortada Melo-Furkan, Sol kanat Emre, Sağ kanat Hamit olsun. İleride de Burak ya da Umut. Gol atma ihtimalimiz düşük olur ama en azından ezilmeyiz. 0-0, 1-0 falan yapmaya çalışırız. Çünkü bizim bu Dortmund'la baş etmemiz neredeyse imkansız. Adamlar fizik olarak çok üstünler ve muhteşem pres yapıyorlar. O bizim yapamadığımız presin kralını yapıyorlar. İşte bundan dolayı bu takıma karşı beli kalın oyuncular(Selçuk-Cemali) asla oynayamaz. Oynamamalı.

nannar
19.Ekim.2014, 22:20
Emre MC mevkisinde hem zayıf kalır hem de defansif yönüyle sıkıntı yaşarız. Sneijder için sol iç ya da AMC uygun. Olcan zaten sağ açıkta iyi. ön liberoda Melo tamam fakat ben orta alanda 3 tane defansif kullanacağımıza melo-hamit'li 2 mc ve solda emre,sağda olcan ve ortada snejder isterim. olcan hiç top takibi yapmadı yalnız fb maçınca.bunu geliştirmesi lazım.

davidvilla
19.Ekim.2014, 23:01
Ortasahada kosan basan adam ihtiyaci var. Duzgun bir santrafor da lazım. Isimiz su anki kadro yapısıyla cok zor

lionelforlan
19.Ekim.2014, 23:02
galatasaray yavas oynuyor , ve ortasahasi cok etkisiz selcuk-cemali ve melo 3"u ayni tip oyuncular ozellkle xemali v selcuk...

benim kadro gorusum soyle olur emre colak a2 de ve milli takimdaki maclarini izledim guzel oynuyor bence denebilir takimda selcuktan daha kotu oynamaz...

muslera

tarik-semih-chedjou-olcan
melo
furkan-emre

bruma-burak-sneijder

ortasaha hem boyle daha iyi olur mucadeleci sert ve hemde hizli oynanir

Hangi Furkan? Özçalsa takımın düştüğü durum gerçekten üzücü

europeanconquer
19.Ekim.2014, 23:04

Ön yargın gerçekten üzücü.

Furkan'ı savunduğumdan değil ancak sahada görmeden yorum yapmak son derece hatalı bir şey olur.

Ronaldinho 10
19.Ekim.2014, 23:47
Bu yavas futbolumuzla Dortmund'a karsi top falan oynayamayiz bence..

europeanconquer
19.Ekim.2014, 23:48
Bu yavas futbolumuzla Dortmund'a karsi top falan oynayamayiz bence..

Bizi öpecekler hocam,Dortmund maçında nasıl kazanırız,berabere kalırız falan diye düşünen var mı ? Varsa düşünmesin :zuhaha

Viola26
19.Ekim.2014, 23:51
Dortmund maçı gerçekten çok zor geçecek ama ben nedense puan alırız diye düşünüyorum.

davidvilla
20.Ekim.2014, 00:16
Bu sene bizim icin kayip bir sene. Umarım sezon sonu yine o 8.likleri falan gormeyiz

jevox06
20.Ekim.2014, 00:33
Bu sene bizim icin kayip bir sene. Umarım sezon sonu yine o 8.likleri falan gormeyiz

Avrupa bu sene hayal. Ama ligde şampiyon olacağız. Sezon sonu alıntılarım bunu.

19.10.2014 23:33

davidvilla
20.Ekim.2014, 00:37
Avrupa bu sene hayal. Ama ligde şampiyon olacağız. Sezon sonu alıntılarım bunu.

19.10.2014 23:33
İnşallah da seni böyle umutlandiran nedir merakimdan soruyorum :)

europeanconquer
20.Ekim.2014, 00:38
Ligde şampiyon olacağız diyorsunuz ama şu kadroya bakın pek inandırıcı değil.

http://i.imgur.com/xO0dvUN.png

Koca kadroda Muslera,Chedjou,Melo,Olcan,Sneijder ve Semih'ten başka belli bir seviyede oynayan oyuncu yok.

Birde şans bulamayan oyuncular var tabi onların durumu daha vahim.

jevox06
20.Ekim.2014, 00:58
İnşallah da seni böyle umutlandiran nedir merakimdan soruyorum :)

Fizik kalitemizin geçen senekinden yüksek olması. Ve daha da iyiye gideceğine dair işaretler görüyorum. Fizik kalitesi Türkiye ligini kazanmak için en büyük etken.

Beklerin bu sene daha çok oyuna katılması ve ileri çıkması. Özellikle deplasmanlarda kazanabilmenin en büyük anahtarı bu bence.

Duran toplardan bu sene daha çok gol atmamız ve Prandelli'nin bu yönde çalışmalar yaptığını duymam. Duran toplar sayesinde şampiyon olmuştu geçen sene Fenerbahçe.

İlerideki pres gücü düşüklüğünden dolayı Prandelli'nin defansı çok çok öne çıkarmak istemesi sorunun çözümü için mantıklı bir düşünce. Takım rayına oturunca bu sistem çok işimize yarayacak. Ve Chedjou ile Semih ikilisi ikisi de hızlı stoperler(nispeten). H.Balta'yı da bu yüzden kullanmadığını düşünüyorum.

Ve biraz da şans yanımızda olursa bu sene şampiyon olacağız. Sadece biraz zaman. Ama bu sene Avrupa'yı harbiden unutun :n:

Nedvedmania
20.Ekim.2014, 01:00
Devre arasi transferleri yapilmadan hic bisey belli olmaz

davidvilla
20.Ekim.2014, 01:07
Fizik kalitemizin geçen senekinden yüksek olması. Ve daha da iyiye gideceğine dair işaretler görüyorum. Fizik kalitesi Türkiye ligini kazanmak için en büyük etken.

Beklerin bu sene daha çok oyuna katılması ve ileri çıkması. Özellikle deplasmanlarda kazanabilmenin en büyük anahtarı bu bence.

Duran toplardan bu sene daha çok gol atmamız ve Prandelli'nin bu yönde çalışmalar yaptığını duymam. Duran toplar sayesinde şampiyon olmuştu geçen sene Fenerbahçe.

İlerideki pres gücü düşüklüğünden dolayı Prandelli'nin defansı çok çok öne çıkarmak istemesi sorunun çözümü için mantıklı bir düşünce. Takım rayına oturunca bu sistem çok işimize yarayacak. Ve Chedjou ile Semih ikilisi ikisi de hızlı stoperler(nispeten). H.Balta'yı da bu yüzden kullanmadığını düşünüyorum.

Ve biraz da şans yanımızda olursa bu sene şampiyon olacağız. Sadece biraz zaman. Ama bu sene Avrupa'yı harbiden unutun :n:
Ben bunlarin sadece bazilarini görüyorum. İnşallah diyeyim ne diyeyim :)

byariff
20.Ekim.2014, 02:16

furkani kayseriden beri takip ederim iyi bir kumasi var karabuktedede cok iyiydi... suanki selcuktan kotumu oynar ? hayir.. daha iyi oynar bu cocuga yeterki sans verilsin...

davidvilla
20.Ekim.2014, 10:27
Selcuk cemali emre furkan yekta umut kagit üzerinde hep ayni tarz futbolcular bana kalırsa kadro planlamasindaki fatal error :)

europeanconquer
20.Ekim.2014, 11:23
Valla şu takımda olmaması gereken isimler şunlardır;

Eray İşcan,Gökhan Zan,Hakan Balta,Veysel Sarı,Aydın Yılmaz,Selçuk İnan,Umut Bulut ve Burak Yılmaz.

Onların yanında teknik direktörün seçimine göre;

Telles,Furkan,Yasin,Yekta ve Umut Gündoğan'da gönderilebilir.

Yani şu kadroda adam akıllı,genç ve gelecek vaad eden oyuncular şu kadar;

Muslera,Alperen Uysal,Sinan,Semih,Emre Can Coşkun,Tarık Çamdal,Aurelien Chedjou,Koray Günter,Melo,Hamit,Dzemaili,Sneijder,Bruma,Sinan Gümüş,Olcan Adın,Emre Çolak,Birhan Vatansever,Goran Pandev.

Kalınla belirttiğim oyuncularda ne olacağı belli olmayan,gelecek vaad eden diyebileceğimiz oyuncular.Yani bana göre takımda 13 tane doğru düzgün oyuncu var,kadromuz da ki oyuncu sayısı ise 32 :)

cureshot
20.Ekim.2014, 12:35
Sağ kanattan gelemiyoruz, göbekten hücum edemiyoruz, topu ileriye uzun oynayıp forvetin top saklamasıyla takımı hücuma taşıması söz konusu değil, adam eksiltemiyoruz.

Koskoca GS takımı Tarık'ın bindirmelerine, Melo-Ched'in topu ileriye taşımalarına, Olcan'ın içeri kat edişlerine ve Sneijder'in bireysel becerisine kalmış durumda. Oyun anlamında en son ne zaman bu kadar çaresiz kaldığımızı hatırlamıyorum.

Sol bek (Tarık sağda daha iyi oynar), orta saha ve forvet pozisyonlarından ciddi şekilde katkı almamız gerekiyor artık, bu transferle mi olur takım içi mi olur o bizim işimiz değil ama çözüm üretilmezse bu futbolu izlemeye devam.

Muslera-Telles-Ched-Semih-Tarık-Melo-Emre-Olcan-Wes-Hamit-Umut

veya

Muslera-Telles-Ched-Semih-Tarık-Melo-Selçuk-Olcan-Wes-Emre-Umut

Şu kadroyu bir denemiyor.

europeanconquer
20.Ekim.2014, 12:44
Umut iş yapamaz yahu anlamıyorsunuz,tek forvet olarak Umut Bulut Burak Yılmaz'ın yarısı bile olamaz.Yahu inanılır gibi değil neyine göre Umut'u yazıyorsunuz hala inanılır gibi değil.Gol mü atacak ? Bir bakın Ocak 2013'ten beri kaç gol atmış.

cureshot
20.Ekim.2014, 13:04
Matematiksel olarak herhangi birisinin, futbolcu olmasına bile gerek yok, Burak Yılmaz'In yarısı bile etmemesi mümkün değildir çünkü Burak tek forvet olarak 0, hatta eksilerde çünkü umut verici atakları bile ofsaytla, faulle bozuyor sağolsun.

europeanconquer
20.Ekim.2014, 13:05
Bence ne Umut ne de Burak,bunları göndereceksin,Pandev'le de sözleşme uzatmayacaksın.Orada sözleşmesi biten bir Huntelaar var,al iki Hollandalı ligi sallasın.

davidvilla
20.Ekim.2014, 13:28
pandev'i tek forvet koy. burak'tan da umut'dan da daha iyi santraforluk yapar.

gol mol atmaları geçtim bakın. santraforluk yapmak.

fener'de emenike'nin yapamadığı fakat kuyt geçince onun yaptığı şey.

santraforluk :)

Facx
20.Ekim.2014, 13:49
Telles gitsin diyenleri anlamıyorum bu adama biz öyle veya böyle 6 m € luk bi yatırım yaptık ki ilk senesinde bana göre çok çok iyiydi ofansif anlamda defansif anlamda da öyle berbat oynadığı maç yoktur bu sene evet kötü ama bu antranörle alakalı bi durum bence hem yatırım yaptığınız oyuncuyu 2-3 maç kötü oynadı diye gönderceksek işimiz var ben telleste büyük bi potansiyel olduğunu düşünüyorum bruma ve telles iyi bi antranörle iyi bi ligte (yabancı sınırının olmadığı , kendilerini geliştirebilcekleri bi lig ) oynasın eminim ikiside potansiyellerine tam anlamıyla ulaşamasalar bile türkiye ligi için çok üst düzey oyuncu olabilcek kapasitedeler

cureshot
20.Ekim.2014, 15:47
Emenike Burak'tan bir tık daha iyi. Adamın en azından pozisyon bilgisi var, ofsayta kolay kolay yakalanmıyor, çok daha güçlü ve dayanıklı ve koşuları daha iyi, faul de yapmıyor, sayarken baktım da iki-üç gömlek üstünmüş aslında. Onun da karar verme problemleri var ama Emenike çok daha iyi santrfor, Kuyt şu haliyle yanına yaklaşamaz onun bakmayın siz.

Burak kötü futbolcu, gününde ve moralli olursa iyi bitirici, moralsiz olursa bitiriciliği de kötü, Furkan Aldemir'i tercih ederim çok açık konuşayım.

Daha takımın moralini aşağı çekmesini söylemiyorum bile.

davidvilla
20.Ekim.2014, 16:04
Emenike Burak'tan bir tık daha iyi. Adamın en azından pozisyon bilgisi var, ofsayta kolay kolay yakalanmıyor, çok daha güçlü ve dayanıklı ve koşuları daha iyi, faul de yapmıyor, sayarken baktım da iki-üç gömlek üstünmüş aslında. Onun da karar verme problemleri var ama Emenike çok daha iyi santrfor, Kuyt şu haliyle yanına yaklaşamaz onun bakmayın siz.

Burak kötü futbolcu, gününde ve moralli olursa iyi bitirici, moralsiz olursa bitiriciliği de kötü, Furkan Aldemir'i tercih ederim çok açık konuşayım.

Daha takımın moralini aşağı çekmesini söylemiyorum bile.

abi olay iyi futbolcu kötü futbolcu değil.

santraforun takıma olan katkısı. emenike olsun burak olsun daha da çok var bu tarz adam bu adamlar set oyununda ortada takılırlar yapabilecekleri bir şey yok çünkü set oyunundaki santrafor popoyu dayıyacak stoperlere alacak verecek araya oynayacak gerekirse. bu teknik özellikler bu adamlarda yok. bunun yanı sıra takım cıkamadığı zaman havadan oynarsın iyi bir hedef santrafor bu topları sana indirir sağa sola indirir. işte bu saydıklarımın hepsini kuyt yapıyor. yemişim hızını gücünü. biz kontra atak takımı değiliz ki. fener de değil. o yüzdenki emenike'den daha kötü bir futbolcu olan webo oynadığı zaman fener takımı bir anda 2 gömlek atlıyor seviye olarak.,
ama bizim bir webo'muz bile yok.

pandev var. bak samimi söylüyorum daha az gol atar belki ama en azından futbol zekası ve tekniği ile set hücumunu kıvırır. sneijder daha çok atar, olcan atar, bruma atar, hamit atar.
ki zaten ideali bu. bir oyuncu 40 gol atacağına 4 oyuncu 10'ar gol attığı zaman şampiyon oluyorsun. çünkü her oyuncunun skora bir yerden katkısı oluyor. bir oyuncuna önlem alsalar öbürü çıkıyor.
en basitinden bizde şu an semih şentürk olsa burak'ı da umut'u da hiç aramayız. bitik semih ya.
en en en kötü. sneijder sahte dokuz oynar. gerçi sneijder bu takımda her yerde oynar, fener'de de her yerde oynar adam bizim ligin üzerinde bir topçu zaten.

burak gibi emenike ile de oynayabileceğin tek oyun kontratak savunma arkasına uzun. başka yapabileceğin bir şey yok.
fener emre çıkana kadar o kadar top cevirdi ama hep boşa çevirdi. webo olsaydı daha tehlikeli olurdu o top cevirmeler.

biz de öyle. fb 10 kişi kalınca top cevirdik. selcuk sneijder veysel chedjou ekseninde gitti geldi. tehlike yok. en sonunda sneijder dayanamadı vurdu yani olay bu.

mwaru
20.Ekim.2014, 16:06
@cureshot david villa santroforluk derken duvar olmayi pas istasyonu olup top dağıtmayi kastediyor ki hakli da.

cureshot
20.Ekim.2014, 16:12
Ben Webo'ya girmedim zaten, Fener kadrosundaki en iyi santrfor tabii ki o.

Pandev'e de girmedim, oynasın oynasın da yabancı var işte.

Emenike-Burak-Kuyt'u değerlendirdim sadece. Sırf pas istasyonu olsun diye Emenike'nin yerine Kuyt'u oynatmam ben.

europeanconquer
20.Ekim.2014, 16:20
Valla Bruma'yı ne kadar sevsemde şu durumda 5. yabancı Pandev olmalı ki o sevdiğim Bruma bile 5 yabancı arasında değil.Son kararım şu olur benim;

Nando-Hamit,Semih,Chedjou,Tarık-Melo,Furkan-Olcan,Sneijder,Emre-Pandev

Yedekler: Sinan,Koray,Telles,Veysel,Burak,Bruma,Dzemaili

davidvilla
20.Ekim.2014, 16:21
Ben Webo'ya girmedim zaten, Fener kadrosundaki en iyi santrfor tabii ki o.

Pandev'e de girmedim, oynasın oynasın da yabancı var işte.

Emenike-Burak-Kuyt'u değerlendirdim sadece. Sırf pas istasyonu olsun diye Emenike'nin yerine Kuyt'u oynatmam ben.

valla abi tercih meselesi. belki de sen haklısındır.

ama ben olsam webo yoksa kuyt'ı oynatırım emenike'yi de sagda oynatırım açıkcası.

bizde de benzer şekilde burak'ı sag kanatta oynatırım sadece, asla santrafora koymam. pandev'i koyarım daha iyi.

bu yanılgıya düşmüştüm mancini burak'ı sag kanat oynatırken, ben de başlarda çok eleştirdim sonradan gördüm ki (özellikle stadta maç izlediğim zaman) mancini gerçekten formulu bulmuştu.

cureshot
20.Ekim.2014, 16:38
valla abi tercih meselesi. belki de sen haklısındır.

ama ben olsam webo yoksa kuyt'ı oynatırım emenike'yi de sagda oynatırım açıkcası.

bizde de benzer şekilde burak'ı sag kanatta oynatırım sadece, asla santrafora koymam. pandev'i koyarım daha iyi.

bu yanılgıya düşmüştüm mancini burak'ı sag kanat oynatırken, ben de başlarda çok eleştirdim sonradan gördüm ki (özellikle stadta maç izlediğim zaman) mancini gerçekten formulu bulmuştu.

Adamın dribbling yeteneği olmadığından orada da çekilmiyordu bence. Bir de nazlı gelin olduğu için forvet oynamayınca küsüyor paşam. Ben Burak'ın kesinlikle oynatılmaması taraftarıyım.

Kuyt-Emenike'ye gelince iç sahada belki Kuyt takımı daha ileriye taşıyabilir bir iki maçta ama yaşı gereğince sürekli santrfor oynatılamaz bence. Taktiksel olarak belli maçlarda kullanabilirsin ama futbolcu özü olarak Kuyt'un santrforluğa Emenike'den daha yatkın olduğu bir gerçek.

davidvilla
20.Ekim.2014, 16:45
@cureshot

abi konudan uzaklaşacağım ama yaşı gereği sürekli santrafor oynatılmaz cümlene takıldım açıkcası.

şu an avatar'ında bulunan arkadaş kaç yaşında ve şu an roma'da genelde hangi pozisyonda nasıl oynuyor ? roma nasıl oynuyor ?

ama o totti deme abi :) kuyt da oynar. drogba da oynardı, oynadı da. bence yaş bazı futbolcular için sadece boş bir istatistik.

cureshot
20.Ekim.2014, 16:48
Kötü yerden yakaladın, tamam oynasın hadi, senin canın sağolsun. :)

cureshot
20.Ekim.2014, 16:54
Ama şunu söyleyeyim sadece.

Totti hep bir trequerista'ydı, Drogba hep bir pivot santrfordu, Kuyt hiçbir zaman tam anlamıyla bir santrfor olmadı, komple bir forvetti hep, yaş olayını o nedenle belirttim, rolüne adaptasyon açısından.

davidvilla
20.Ekim.2014, 16:57
Kötü yerden yakaladın, tamam oynasın hadi, senin canın sağolsun. :)

hahah :) eyvallah. neyse yarın maçı var ntv'de , sakatlığı yoksa keyifle izleriz artık :)

E.Cartman
20.Ekim.2014, 17:08
http://this11.com/play/abHQmO5apo.png

Bu kadro ideal gibi duruyor ancak 5 yabancı olayı belimizi büküyor. Onu da ya Tarık'ı sola atıp sağda Veysel'i koyarak çözücez ya da Melo veya Pandev için yerli bir alternatif bulucaz. Aslında Balta'yı da sol beke yazabiliriz ama orası için artık yeterli değil Balta, stoperde de Semih Chedjou ikilisini bozmak mantıklı değil. Tabii bu 11'de Pandev'in fiziken yeterli olması, Emre'nin de 1-2 özelliğinin törpülenmesi lazım.

Önder HOCA
20.Ekim.2014, 18:35
hahah :) eyvallah. neyse yarın maçı var ntv'de , sakatlığı yoksa keyifle izleriz artık :)

kuyt aykut kocaman zamanında zaman zaman tek santrafor olarak kullanıldı ama yeterli performansı gösteremedi şuna webomu kuytmı ilerde oynasın dersen ben webo derim hemide sağ kanattaki eksiklikten

ama senin demek istediğin genel oyuncu profili açısından değerlendirmek gs nin nasıl bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu örnekleme açısından doğru bende aynı karardayım emenike burak gibi forvetlerle oynayacaksan ya kontraatak yada ilerde şok pres yapıp hemen bu oyuncuları topla buluşturmak başka türlü hiç bir oyun oynanmaz bu isimlerle

europeanconquer
20.Ekim.2014, 19:14
Prandelli: "Borussia Dortmund maçı derbiden daha önemli. Artık Fenerbahçe maçını unutup, Şampiyonlar Ligi'nde ilk galibiyetimizi alalım"

Sen önce takıma top oynat galibiyet almasakta olur Prandelli kardeş.

byariff
20.Ekim.2014, 20:09
Avrupa'da bu sezon ceza sahası dışından en çok gol atanlar
https://pbs.twimg.com/media/B0YtoFXCQAMalTa.jpg:large

LadroN
20.Ekim.2014, 20:39
Bizim takımın orta sahasına kesinlikle pres gücünü arttıracak, orta sahaya dinamizm katacak bir oyuncu lazım. Orta sahada herkesin ayağı düzgün fakat kimsenin pres gücü yok. Eskiden Melo çok top kapardı şimdi onun da temposu çok düştü. Savunmaya yardım etmesi gereken bazı pozisyonlarda koşmuyor bile. Mevcut yabancı kontenjanında ilk baştaki tarifime uygun bir devre arası transferi nasıl yapılır bilmiyorum ama böyle bir transfer bize dördüncü yıldızı getirir.

Orta sahamız çok yumuşak olduğundan top rakipteyken takım sürekli geri çekiliyor. Takım geri çekildikçe Sneijder, Pandev gibi teknik fakat hızlı olmayan adamları da yeterince kullanamıyoruz.

Ronaldinho 10
21.Ekim.2014, 00:45
Bizim takımın orta sahasına kesinlikle pres gücünü arttıracak, orta sahaya dinamizm katacak bir oyuncu lazım. Orta sahada herkesin ayağı düzgün fakat kimsenin pres gücü yok. Eskiden Melo çok top kapardı şimdi onun da temposu çok düştü. Savunmaya yardım etmesi gereken bazı pozisyonlarda koşmuyor bile. Mevcut yabancı kontenjanında ilk baştaki tarifime uygun bir devre arası transferi nasıl yapılır bilmiyorum ama böyle bir transfer bize dördüncü yıldızı getirir.

Orta sahamız çok yumuşak olduğundan top rakipteyken takım sürekli geri çekiliyor. Takım geri çekildikçe Sneijder, Pandev gibi teknik fakat hızlı olmayan adamları da yeterince kullanamıyoruz.

Ah be keske Song'u ya da M'bia'yi kacirmasaydik.

Walter Sakana
21.Ekim.2014, 18:35
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a 30 gün hak mahrumiyeti verdi

europeanconquer
21.Ekim.2014, 18:58
Adamın zaten günü kalmadı :n:

BaFraLı
21.Ekim.2014, 19:29
https://vine.co/v/Ob2XDY3d1qU

Elemanların keyfleri yerinde. Kadro dışı kalmaya devam o zaman. Görgüsüzlükte hat safhada gibi duruyor.

Bu arada şarkı güzelmiş bilen var mı ?

europeanconquer
21.Ekim.2014, 19:31
Şahsen ben bir şey demiyorum bende onların yerinde olsam bende öyle yapardım.

Önder HOCA
21.Ekim.2014, 19:33
Ah be keske Song'u ya da M'bia'yi kacirmasaydik.

mbia neysede song gelmezdi türkiyeye gelse bile songa gs fb ortak girmesi lazımki para çıksın

kiralık dersen olabilirdi ama maaşı gene sorun

E.Cartman
21.Ekim.2014, 20:11
https://vine.co/v/Ob2XDY3d1qU

Elemanların keyfleri yerinde. Kadro dışı kalmaya devam o zaman. Görgüsüzlükte hat safhada gibi duruyor.

Bu arada şarkı güzelmiş bilen var mı ?
Adı şarkının sözlerinde saklı :n::n:

It's My Birthday

jevox06
21.Ekim.2014, 23:48
Engin'de biraz kafa olsaydı ne böyle bir video çekerdi ne de şuan kadro dışı durumda olurdu. Yazık.

Bordo61Mavi
22.Ekim.2014, 07:58
Original Engin :)

Kontrat bittigindede bi Urfa veya Adana yapar , orda 1 sezonu bitiremedende futbolu birakir

Redrum
22.Ekim.2014, 08:44
Bu milletimizin ve medyamizin linç geleneğine bayiliyorum. Videoda hic bir kotu ve sakıncalı bir şey yok. Saygısızlık bile yok.

himone
22.Ekim.2014, 19:44
Bence de videoda bir sorun yok, bırak o kadar parayı ayda 10.000 TL bile kazansam kendimi kaybederim ben. Bu ülkedeki herkes ne kadar ahlaklı arkadaş!

Walter Sakana
22.Ekim.2014, 21:08
Bizim seyircilerden biri men cezası almış FB maçında Gökhan Gönül'e küfür ettiği için.

Galatasaray - Fenerbahçe maçında Gökhan Gönül'e küfreden Selçuk Şeker isimli taraftar spordan men cezası aldı.

http://fotocdncube.gazetevatan.com/vatanmediafile/Sampiyon620x350/2014/10/22/spordan-men-cezasi-aldi--1105235.Jpeg

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı 2014/137902 soruşturma numarası ile FEBAV (Fenerbahçeli Avukatlar) üyesi Av. Emre Kapukkaya ve Av. Halil Küçük'ün yaptığı şikayetle TT Arena'da Gökhan Gönül'e küfrettiği görüntülerden belli olan Selçuk Şeker isimli Sarı-Kırmızılı taraftar seyirden men cezası aldı.

İki Fenerbahçeli Avukatlar üyesi girişimiyle seyirden men cezası alan Selçuk Şeker hakkında ayrıca dava da açılacak..

İşte FEBAV üyesi 2 avukatın Galatasaraylı taraftar hakkında yaptığı şikayetin tam metni..

http://fotocdncube.gazetevatan.com/vatanmediafile/HaberIciResim/2014/10/22/spordan-men-cezasi-aldi--1105234.Jpeg

lexoqe
22.Ekim.2014, 21:11
Bu çok iyi olmuş.

sarianet
22.Ekim.2014, 21:29
bütün statlara yayılması dileğiyle

Walter Sakana
22.Ekim.2014, 21:37
Son 10 hatta belki 20 yılın en sakin ve olaysız GS-FB maçını oynadık ama almadığımız ceza kalmadı ha :D

Ünal Aysal 30 gün hak mahrumiyeti ve 22.000 TL para cezası aldı.
Kulüp çirkin ve kötü tezahurat ile saha olaylarından dolayı PFDK'ya sevkedildi.
Seyirci men cezası aldı.

E.Cartman
22.Ekim.2014, 21:38
Passolig işe yaradı :D

Facx
22.Ekim.2014, 23:56
valla maçı falan geçtim daha istifa demeklede olmuyo bu işler sackpardew tarzı bi organizasyon yapmamız lazım kendini rezil hissetsin ki istifa etsin yeter bu kaçıncı maç 1 maçta ümit vermedik bi maçta düzgün güven veren savunma yapmadık bi maçta düzgün kontrollü ve organize atak yapmadık bala mala ilerledik ligde de olmuyo şl de duman ediyolar böyle yeter bi şampiyonlar ligi zevkimiz vardı onuda aldı bu adam

Nocna Mora
23.Ekim.2014, 00:54
İtalya'ya giden bir taraftar sormuş soruşturmuş demişler ki,

prandelli iyi adam, berbat bir teknik direktör. yavaş, algısı kıt, takıma hükmedemeyen, futbol bilgisi yetersiz. mancini ise çok dağa saygıdeğer, agresif, kurt gibi, klas ve üst düzey bir adam olarak biliniyor buralarda. prandelli de köyün zararsız ama cahil, güler yüzlü amcası.

Yüzde yüz katılıyorum. Ve sunu eklemek istiyorum http://devrimderki.blogspot.co.uk/2014/10/dortmundun-sifreleri.html mesela burada bahsedilenlerin hiç birin yapmadı Prandelli. Kafasının dikine gidiyor ve tamamen saçmalıyor bunu yaparkende. Hiç mi analiz etmezsin. Anlamıyorum, anlayamıyorum.

Redrum
23.Ekim.2014, 01:10
Gssözlükte Burak Yılmaz yorumları:

galatasaray'da nefret ettiğim iki adamdan biri. kendisine 5 metreden verilen yerden dümdüz pası ayağından 3 metre aşarak kontrol edemeyen bir yeteneksiz.
(vegas aslani - 22 ekim 2014 23:03)

avrupa'nın herhangi bir ülkesinde 100 bin euro'dan fazla maaş alamaz.
(sodommuftusu - 22 ekim 2014 23:31)

takımdan kovulana kadar her maç taraftarlarca ıslıklanması gereken futbol katili. yeni gelecek olan yönetim sözleşmesinde ciddi oranda indirim yapmazsa en ağır küfürlere, en iğrenç hakaretlere maruz kalmayı sonuna kadar hak eder.
(halim abi - 22 ekim 2014 23:41)

tek başına da oynadı. yanındakiyle çift forvet de. 3-5-2 de oynadı 4-4-2'de. kanatsız da oynadı. tek kanatlı da çift kanatlıda.

eee performansı hep aynı. artık savunulacak bahanesi de kalmamıştır heralde. yarın çıkıp hattrick de yapsa anlayın artık iyi oyuncu değil bu adam.
(thebeastlorikcana - 22 ekim 2014 23:52)

top kontrolünden aciz, gözlerimin gördüğü en yeteneksiz, en kalas forvet.

eskiden en azından bitiriciliği vardı, şimdi de bitiriyor ama takımı.
(soldan soldan yardir riera - 22 ekim 2014 23:54 ~ 23:54)

Duygularıma tercüman oldular. Burak'ı ilk 11de gördüğüm hiçbir maçı izlemem bundan sonra. selçuk'un vasatlığına alıştık zaten.

Facx
23.Ekim.2014, 01:11
burak tı selçuktu veysel di bu işin ikini aşaması şimdi herkesin prandelli nin kovulmasına yoğunlaşması lazım ben oyunculardan bu kadar kötü yararlanan bu kadar kötü top oynatan bi teknik direktör görmedim

Önder HOCA
23.Ekim.2014, 03:33
ünal aysal gider ayak manciniyi göndererek fena kazık attı gsye.

hiç boşuna mancini istifa etti demeyin adam onca parayı bırakıpta gitmez gitmesine zemin hazırladılar

byariff
23.Ekim.2014, 03:57
ENGİN BAYTAR : BEN KADRO DIŞI KALDIKTAN SONRA HİÇ PARA ALMADIK..AMA KULUBÜMÜZÜ DE MAHKEMEYE VERMEDİK

Engin Baytar'dan "Para" açıklaması: A2 oyuncuları ile Vialand'e gidiyorduk o paralar çocukların giriş için bilet paralarıydı.

Engin Baytar:"Sabri, Eboue, ben ve Yiğit aramızda para toplayıp genç kardeşlerimize araba alma sözü vermiştik..."

Engin Baytar:"Yiğit para verememişti. Bizde dedik ki Aqua Florya'da kahvaltı edelim parasını sen öde o da kabul etti..."

Engin Baytar: İnsanlar öyle bir duruma getirdilerki ben yaptığım iyiliği söylemek zorunda kaldım. Bundan çok nefret ederim.

Engin Baytar: Kendimi övmek istemiyorum ama keşke herkes böyle bir şey yapsa. Utanıyorum bunu açıklamaktan.

Fearless Coward
23.Ekim.2014, 04:02
Ah Engin ah. Kendi kendini bitirdin sen bu saatten sonra dönsen de yol olmaz senden artık.

Bordo61Mavi
23.Ekim.2014, 07:47
Galatasaray kisa zamanda Prandelli ile yollarini ayirip, bazi kesimlerden gelen tepkilere aldirmadanda Ersun Yanal ile anlasmali.

Redrum
23.Ekim.2014, 08:30
34 yaşındaki sebastian kehl 12.27 km koşarken, Xelcuk 10.81 km koşuyor. Sanırım sorunu ve çözümü gördünüz.

davidvilla
23.Ekim.2014, 09:16
Galatasaray kisa zamanda Prandelli ile yollarini ayirip, bazi kesimlerden gelen tepkilere aldirmadanda Ersun Yanal ile anlasmali.
Muhteşem olur :)

Ralph
23.Ekim.2014, 14:47
Galatasaraylılar bana kızmasın ama sizin acilen yeni bir başkan ve teknik direktöre ihtiyacınız var. Her ikiside birbirinden vizyonsuz. Ünal Aysal iş yapıyormuş gibi görünüp de aslında kulübü batağa götüren bir adam. Her şey para değil, her şey transfer değil. Bizim 2 seneki beter halimize dönecek GS'nin finansı. Hatta şimdiki halimizde iyi sayılmaz ya neyse.

europeanconquer
23.Ekim.2014, 14:47
Şu takımda net olarak Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın kesik yemesi gerekiyor.Hatta gönderilmeleri gerekiyor.

http://www.footballuser.com/formations/2014/10/1134412_Galatasaray_SK.jpg

Forvete ihtiyaç mı var ? Hepsi çöp,Pandev yabancı sınırına takılmasa oynatırım ben ama o da fiziksel olarak kötü durumda,takıma alışamamış,yeteri kadar süre alamıyor.Eksisi çok yani.

E.Cartman
23.Ekim.2014, 14:48
Oooo 4-6-0 :zuhaha

europeanconquer
23.Ekim.2014, 14:53
Oooo 4-6-0 :zuhaha

Olum ne yapayım ya seçenek mi var ? Bana göre var gerçi ama Prandelli değil hiç bir teknik direktör Umut,Burak ve Pandev varken Sinan Gümüş'ü forvette oynatmaz.Pardon,Mancini hariç,onu da küstürüp kaçırmıştık.

Redrum
23.Ekim.2014, 15:18
Ulan zaten Umut gayet Sneijder'in seveceği tarzda hem sürekli koşu yapan hem duvar olabilen, sırtı dönük oynayabilen ve top indirebilen forvet. Türkiye maçlarında gördük bunu. Burak bu kadar imtiyazlı ama Umut'u niye gören yok? Burak bu sene 35 maç oynasın penaltısız 10 gol atamaz. Umut Bulut hem 10 golden fazla atar, hem attırır, hem de takımın siğer oyuncularının da gol atmasını sağlar, Olcan ve Sneijder gibi.

europeanconquer
23.Ekim.2014, 15:28
Umut Bulut kafayla ve ayağıyla tiklemekten başka gol mol atamaz.Yıllardır izlediğimiz Umut'u başka bir futbolcuymuş gibi anlatıyorsunuz.

Umut pres yapar,hatalı pas yapar,son tercihleri hep hatalıdır.Şut çekebildi mi etkilidir ama sert ve dik gider vurduğu toplar.

davidvilla
23.Ekim.2014, 15:33
umut mu sırtı dönük oynayabiliyor ?
10 metre mesafede isabetli pas atamayan adam mı duvar olacak ?
olmaz abi o iş yatar :)

aytekin79
23.Ekim.2014, 15:42
İtalyan bozuntusu 3-5-2 terk olduğundan boşuna yormayalım kendimizi ,bildiğini yapmaya devam eder

Redrum
23.Ekim.2014, 16:03
umut mu sırtı dönük oynayabiliyor ?
10 metre mesafede isabetli pas atamayan adam mı duvar olacak ?
olmaz abi o iş yatar :)

Herhalde Drogba performansı beklemeyin sadece Burak'in takıma katkısı 10 üzerinden -10 ise Umut 4luk falan katkı sağlar.

Börk
23.Ekim.2014, 16:58
Umut Bulut'u savunmayın artık bu adamın yapabildiği tek şey top rakipteyken pres yapmak başka hiç bir şeyi yok.

Fearless Coward
23.Ekim.2014, 17:07
Oyuncuları bırakın yahu şu hoca 4. yıldızı alsak bile gitmeli. Bu kadar rezillik yeter. Dursun başkan gelirse iyi şeyler olabilir 2015'te Aysal dönebilir yeniden. O dönmese bile Ali Dürüst başkan olabilir diye düşünüyorum ben. Alp Yalman başkan olursa iyi şeyler beklemiyor bizleri onu da söylemeden geçmemek lazım.

sananes
23.Ekim.2014, 17:16
Dursun Bey gelirse aynı şekilde devam edilir, Alp Bey gelirse hocayı kısa süre içinde gönderir ve riskli hamleler yapar gibi geliyor dışardan bakınca bana. O yüzden Dursun Bey kazansın.

europeanconquer
23.Ekim.2014, 17:32
Dursun kim yahu :n:

Homer J.S
23.Ekim.2014, 17:32
Dursun değil Duygun bu arada :)

Kaka Leite
23.Ekim.2014, 17:45
La neden bozuyosunuz ?

Sabahtan beri yarıldım burada belki birileri daha düşer tuzağa diye yazmıyorum. :zuhaha

davidvilla
23.Ekim.2014, 18:40
Twitter'da ersun yanal dedikodusu iyice yayılmış. Hadi bakalım.

Seçkinn
23.Ekim.2014, 18:59
Hemen her yerde Ersun-GS ilişkisi konuşuluyor. Son açıklamasında bu sezon bir takım çalıştırmayacağım demişti ama GS'ı reddetmez teklif giderse. Belki sezon sonu beklenir bu değişiklik için.

Dünkü basın toplantısında çok büyütecek bir durum yok. Hocaya ne dendiyse onu söylemiş. Burada hesabı vermesi gereken hoca değil Aysal bana göre. Sezon başında 4. yıldız için törenler vs yaptırıp sonrasında olmazsa dünyanın sonu değil diyende kendisi. Kattığı her şeyi gider ayak aldı GS'dan, görünen durum bu. Çilekler havada uçuyordu bir dönem, şimdi eldeki çilekler çürümüş görünüyor. Paralarda uçtu.

europeanconquer
23.Ekim.2014, 19:03
Ersun Yanal'ın fanatik derece de Fenerabahçeli olduğunu düşünüyorum,o yüzden bizi çalıştırmayı kabul etmeyecektir ve açıkçası takıma iyi geleceğini bile bile o kadar laf söyledikten sonra gelip Galatasaray'ı çalıştırmasını istemem :zuhaha

Eğer gelirse ve başarılı olursa bütün bayanlar feda olsun ona :n: Açık kapıda bırakalım değil mi ? :D

Fearless Coward
23.Ekim.2014, 19:10
Duygun diye isim mi olur yahu vallahi o adamı bildim bileli Dursun diyorum kafa gitmiş. :zuhaha Bu arada Ersun Yanal gelirse şampiyon oluruz net. Güzel intikam alır Aziz Yıldırım'dan. :D

byariff
23.Ekim.2014, 20:25
ersun yanal gelmesin mumkunse....

davidvilla
23.Ekim.2014, 21:27
Ersun Yanal'ın fanatik derece de Fenerabahçeli olduğunu düşünüyorum,o yüzden bizi çalıştırmayı kabul etmeyecektir ve açıkçası takıma iyi geleceğini bile bile o kadar laf söyledikten sonra gelip Galatasaray'ı çalıştırmasını istemem :zuhaha

Eğer gelirse ve başarılı olursa bütün bayanlar feda olsun ona :n: Açık kapıda bırakalım değil mi ? :D
Cilek ayarlariz ona sıkıntı yapmasin :)

Facx
23.Ekim.2014, 21:55
Sinan Yılmaz @sinanyyilmaz · 4 sa. 4 saat önce
Galatasaray'ın doymuş, yaşlanmış, hareketsiz bir kadrosu vardı. Genç ve dinamizm getirecek, açlık katacak hamleler lazımdı. Göremediler.
Mancini bu eksiği görmüştü. Muhtemelen takımı gençleştirecek ve bazı oyuncuları kesecekti. Onu gönderip Selçuk'la 5 yıllık imzaladılar.
Duyduğuma göre Mancini geçen sene Selçuk'u kesmek istemişti ama yönetim izin vermedi. Planlar böyle çakışınca da Mancini güle güle dedi

yazıklar olsun böyle bişey varsa manciniyi gelmeden önce istemiyodum evet ama gitmesinide asla istemiyodum ne yapıp edip gönderdiler lucescuda ortada bırakınca böle prandelli gibi köy ağalarına kaldık yazıklar olsun böyle planlamaya

balot50
23.Ekim.2014, 22:04
Bruma portekiz basınına konuşmuş, galatasarayda mutsuz olduğunu ve gitmek istediğini söylemiş.

nannar
23.Ekim.2014, 22:18
Ben kesinlikle ersun yanal'ı istemem. başarılı olacaksa bile istemem... Tugay Kerimoğlu ile 5 yıllık sözleşme imzalansın ve sabır gösterelim.Kendi camiamızdan ve hırs ile profesyonelliği bir arada bulundurabilecek tarzda bir teknik adam lazım.... Tugay'a 3 sene şans tanınsa bence başarılı olur... En azından ŞL'de 4 yedikten sonra çıkıp bizim amacımız lig şampiyonluğu demez!!!!

HeracLes
23.Ekim.2014, 22:19
Bruma portekiz basınına konuşmuş, galatasarayda mutsuz olduğunu ve gitmek istediğini söylemiş.

Abi Bruma, mevcut Galatasaray kadrosunda nasıl oynayamaz. 10 milyona bonservisinin bir kısmı alınmış bir potansiyelden bahsediyoruz. Sakatlandığı dönem dışında sürekli oynamalıydı ama oynatmadılar. Değerini düşürüyorlar durduk yere. Gitmek istediğini söylemiş mi bilmiyorum da oynamam lazım diye bir demecini gördüm. Adam haklı.

E.Cartman
24.Ekim.2014, 00:07
Sabahtan beri şu capse gülüyorum ya :n::n:

http://media04.ligtv.com.tr/img/gallery/20141023_sosyal_medya_ayakland/63645F62615F636162655161626B636A6B63699688A16373.j pg

Nocna Mora
24.Ekim.2014, 00:50
Sistem kötü, oyuncular yaşlı ve yetersiz, sözleşmeler şişik, planlama yok, sistem yok, hiç bir şey yok. Bir Beşiktaş'a bakıyorum, bir Galatasaray'a bakıyorum üzülüyorum acıkcası. Manciniyi göndererej zaten ayağına sıktı Galatasaray. O kalite bir hocayı cok arayacağız. Umarım geri gelir.

europeanconquer
24.Ekim.2014, 22:08
Semih ve Chedjou sakat.

Korav ve Hakan oynayacak sanıyorum.Bu durumda Bruma'yı da oynatmamak için bir sebep kalmıyor.

Redrum
25.Ekim.2014, 00:21
Oley be Koray forma şansı bulacak. İnşallah.

europeanconquer
25.Ekim.2014, 00:41
http://www.footballuser.com/formations/2014/10/1135582_Galatasaray_SK.jpg

Süs diye almadık demi Sinan'ı ? Hadi be Prandelli,vazgeç şu kanatsız sevdadan.

dAleksic
25.Ekim.2014, 01:05
Bruma'yı küstürdü futbola Prandelli. Sözde gençlere önem veriyordu. Sinan Gümüş de ona keza boşuna alındı resmen. Adam A2'de yardırıyor fakat bir türlü A takıma alınmadı. Fatih Terim'i sevmem ama gerçekten onun gençlere verdiği önemi ne yazık ki Türkiye'de çoğu teknik adam vermiyor.

İnşallah Başakşehir maçında Bruma, Koray, Sinan gibi isimleri görürüz. İlk 11 olmasa bile sonradan oyuna girerek olumlu katkı verebilirler.

Redrum
25.Ekim.2014, 01:39
O ilk 11e burak yazdığınız sürece bir cacık olmaz :)

europeanconquer
25.Ekim.2014, 09:15
Umut yazdığımız sürece salatalık bile olmaz.

RodRiGOtELLo14
25.Ekim.2014, 11:46
Artık yeni yönetim mi el atar bilmiyorum ama Bruma oynasın.. Şu adamı görelim o kadarda para verdik yazık. Hadi bizi geçtim adama da yazık.

E.Cartman
25.Ekim.2014, 12:33
O ilk 11e burak yazdığınız sürece bir cacık olmaz :)

Umut yazdığımız sürece salatalık bile olmaz.

Ne yazalım Mahmut mu yazalım :n::n:

europeanconquer
25.Ekim.2014, 12:41
Valla yabancı sınırı olmasa her türlü Pandev yazılır ama o da fiziksel olarak çok yetersiz.

ThersoN
25.Ekim.2014, 13:19
Sistem kötü, oyuncular yaşlı ve yetersiz, sözleşmeler şişik, planlama yok, sistem yok, hiç bir şey yok. Bir Beşiktaş'a bakıyorum, bir Galatasaray'a bakıyorum üzülüyorum acıkcası. Manciniyi göndererej zaten ayağına sıktı Galatasaray. O kalite bir hocayı cok arayacağız. Umarım geri gelir.

Şimdi iki isminde yaptıkları bir kenara koyarsak ( Mancini ve Prandelli'den bahsediyorum.) kulübün ve Türk futbolunun içinde bulunduğu konjonktür gereği Prandelli Mancini'ye göre bize kat kat daha uygun bir teknik adam.

Evet Mancini kariyeri boyunca kaliteli işler yapmış olabilir. Ancak derinlemesine baktığımızda Mancini'nin çalıştığı takımlarda sürekli yüksek bütçelerle ve çalıştığı kadroların oyuncu profillerine baktığımızda zirve yapmış oyuncularla çalışmıştır. Bu sebeple bize hiç uygun değildi. Böyle bir teknik adam seçiminin sadece itibar olsun diye yapıldığını düşünüyorum. Nitekim finansal çöküntüyü görünce kendisi kalmak istemedi ve gitti.

Prandelli'nin Fiorentina'da yaptığı işler ve takım profili bizim kadroya ve yapmak istediklerimizle daha örtüşür gibi duruyor. Fakat Onunda şöyle bir handikapı var. Uzun süre milli takım çalıştıran hocalarda kulüplere geçince bir dezavantaj oluyor. Bilhassa bizim futbolumuzun içine düşünce daha bir kötü oldu. Misal veriyorum Sampdoria'ya falan gitse bundan daha az bocalayıp daha sonra eskisi gibi başarılı olabilir.

Bugünkü seçimden sonra Alp Yalman başkan olursa takımın böyle gitmesi halinde Prandelli'ye en fazla sezon arasına kadar dayanır. Daha sonrası için eğer bir aksilik olmazsa Mustafa Denizli'nin en büyük aday olduğunu düşünüyorum. Fatih Terim kadar olmasa da başarılı olacağını da düşünüyorum. Lucescu'nun geleceğini pek sanmıyorum.

Takımla ilgili olarak; hepimizin bildiği gibi futbolda savunma dörtlüsü özellikle bekler savunma için olduğu kadar hücum için de çok önemli bir yer teşkil eder. Bu durumda lig maçlarına 18'e dahi alınmayan Telles'i tutup Dortmund maçında kanatsız oynarken sahada olması ve performans verememesi normaldir. Bir kaç kez Telles'in çizgiden çok iyi kaçtığını ama top alamadığını gözlemledim. Eğer kanatsız oynanacaksa beklerden performans bekleniyorsa, her maçta farklı isimlerin oynaması ile istenilen performans elde edilemez. Hoca Veysel'i beğenmiyorsa (ki beğenmiyor ki Yasin'i sağ bekte denedi.) En azından lig maçlarında Telles ve Tarık ikilisini oturtması lazımdı şimdiye kadar. Yabancı sınırından dolayı Telles'in oynaması için kimi keserseniz kesin (Muslera hariç) benim için kafidir. Bir oyuncu sağlıklı ise bir kaç hafta 18'e alınmazken fizik gücü yüksek hızlı bir takıma karşı ilk 11'e koyup performans bekliyorsanız, bu isim Roberto Carlos ayarında olsa bile bocalar.

europeanconquer
25.Ekim.2014, 13:23
Dürüst olmak gerekirse Denizli geldiği zaman ne yapar hiç bilmiyorum,taktiği nedir,ne tür oyuncuları tercih eder,nasıl bir futbol oynatır hiç bir fikrim yok.

europeanconquer
25.Ekim.2014, 13:33
Bu arada seçim için renk veriyorum;

http://www.haberler.com/haber-resimleri/887/abdurrahim-albayrak-hastaneye-kaldirildi-3492794_o.jpg

:zuhaha

europeanconquer
25.Ekim.2014, 13:46
Adnan Öztürk Mayıs 2015 veya 2016'da başkanlığa aday olacağını açıkladı ?!?!

byariff
25.Ekim.2014, 14:07
buyuk baskanin insallah yardimlari olur

Ünal Aysal: Galatasaray'dan kopmuyorum dışarıdan çok ciddi iki proje ile büyük fayda sağlayacağım.

europeanconquer
25.Ekim.2014, 14:58
https://pbs.twimg.com/media/B0yYou0CIAAVJUq.jpg

Birde oy kullanıyor...

Önder HOCA
25.Ekim.2014, 16:09
Dürüst olmak gerekirse Denizli geldiği zaman ne yapar hiç bilmiyorum,taktiği nedir,ne tür oyuncuları tercih eder,nasıl bir futbol oynatır hiç bir fikrim yok.

glasgow rangers'ı zar zor geçmiştik , 0 puan çekmiştik zamanında (gerçi grup ölüm grubuydu) :) futbolculara aşırı serbestlik veriyordu yanlış hatırlamıyorsam (kim nerde oynuyordu belli değildi) oyuncular doksan dakkayı dilleri dışarıda bitiriyordu

europeanconquer
25.Ekim.2014, 16:27
Yine de şampiyon oldunuz değil mi ?

Bu arada şu dakikaya kadar Duygun Yarsuvat kazanır diyordum ancak Alp Yalman alacakmış gibi geliyor bana.

Önder HOCA
25.Ekim.2014, 16:36
Yine de şampiyon oldunuz değil mi ?

Bu arada şu dakikaya kadar Duygun Yarsuvat kazanır diyordum ancak Alp Yalman alacakmış gibi geliyor bana.

2000-2001 de geldi şampiyon yaptı

2001-2002 de şampiyonlar liginde 0 çektik ligde 2. olduk

di canio
25.Ekim.2014, 16:40
2001-2002 sezonunu tamamlamadı, yarısında gönderildi. Sezonu Werner Lorant ile tamamlamıştık.

attirson
25.Ekim.2014, 17:06
Aziz Yıldırım'la ilgili görüşlerinden sonra Alp Yalman'ın seçimi basa bas götürmesi beni şaşırttı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

europeanconquer
25.Ekim.2014, 17:09
@di canio

Aynen öyle olmuştu,büyük ihtimal yine Aziz Yıldırım o koca egosuyla yollamıştır Denizli'yi.

Beşiktaş'ta da nasıl oynattığını falan bilmem ama tam iyi gidiyor derken sağlık problemlerinden ötürü bırakmıştı,üstelik YD gibi bir adamın yönetiminde şampiyon yapmıştı takımı.

Bu arada sonuçlar açıklanıyor,sonuçlar bu şekilde şimdilik;

SEÇİM GÜNÜ CANLI | Ara Toplam: Duygun Yarsuvat: 221 | Alp Yalman: 194
Toplam Sandık Sayısı: 15

ReaList
25.Ekim.2014, 17:23
Duygun Yarsuvat 77, Alp Yalman 74 yaşında. Maşallah : )

europeanconquer
25.Ekim.2014, 17:28
Hiç sorma ya İbrahim abi,bildiğin dedeler yönetiyor kulübü.

3. Sandık sonucu toplam;

Duygun Yarsuvat: 377

Alp Yalman: 290

E.Cartman
25.Ekim.2014, 18:31
5. SANDIKLAR SONUCUNDA TOPLAM OY SAYILARI
Duygun Yarsuvat: 611
Alp Yalman: 533

E.Cartman
25.Ekim.2014, 19:21
7. SANDIKLAR SONUCUNDA TOPLAM OY SAYILARI
Duygun Yarsuvat: 849
Alp Yalman: 722

Sadece 1 sandıktan Alp Yalman fazla çıktı. 8 Sandık kaldı, böyle gidecekmiş gibi gözüküyor.

byariff
25.Ekim.2014, 19:51
Duygun baskan kazanir , kazaniyorda zaten , alp yalmanin kaybetmesine sebeb olan 2 faktor var 1. ADNAN POLATIN EKIPI YALMAN VE LISTESINDEKILER. 2. GUNLERCE MEDYADA YAPTIGI AZIZ YILDIRIM YALAKALIGI.

europeanconquer
25.Ekim.2014, 20:00
O kadar yalakalığa bu kadar oy almış,maşallah valla,iyi çalışmışlar.

sui generis
25.Ekim.2014, 20:11
Yarsuvat'ı Aysal destekliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yamanın bu kadar oy alması Aysalın Yönetimini beğenmeyenleri gösteriyor bence.

europeanconquer
25.Ekim.2014, 21:09
Alp Yalman terk etmiş salonu,terk etmeden önce Duygun Yarsuvat'ı tebrik etmiş.

Haydi hayırlı olsun.

Bu arada Alp Yalman'ın o kadar oy almasının sebebi camiada ki itibarıdır,ismidir,saygınlığı,beyefendiliğidir. Ünal Aysal'a karşı olanlar Alp Yalman'a oy verdi diye düşünmek abes kaçar.

di canio
25.Ekim.2014, 23:04
Duygun Yarsuvat olmuş Galatasaray'ın yeni başkanı. Kendi deyimiyle geçici bir başkan olacak sanırım. O yüzden büyük icraatlara girişeceğini sanmıyorum. Hayırlı olsun.

europeanconquer
25.Ekim.2014, 23:08
Evet geçici olacak,Mayıs ayında ki seçimin ilk adaylarından birisi ise Adnan Öztürk.Karşısına Haldun Üstünel çıksa keşke.

erdem344
25.Ekim.2014, 23:11
Adnan Öztürk ismi her seçimde çıkıyor aynı bizim Saran gibi :D

europeanconquer
25.Ekim.2014, 23:13
Adnan Öztürk ismi her seçimde çıkıyor aynı bizim Saran gibi :D

Adnan Öztürk benim bildiğime göre ilk kez aday oluyor. :)

Ama YD'yi trolleyen Haldun Üstünel'den güzel başkan olmaz :n:

http://i.radikal.com.tr/150x113/2014/10/21/fft16_mf2508054.Jpeg

erdem344
25.Ekim.2014, 23:14
Adnanları karıştırdım :D :D

Adnan Polat benim dediğim :D

nannar
25.Ekim.2014, 23:19
Abdürrahim Aybayrak ve onun içinde bulunduğu ekip Duygun Başkan'ı destekledi.Alp Yalman bence çok bile oy aldı. Yaza dediğim ekip başkanlığa gelecek

E.Cartman
25.Ekim.2014, 23:20
Erdem sen doğrusun, Adnan Öztürk adı hep giriyor bu seçimlere. Adnan Polat'ın rekor kırdığı seçimde de adaydı Öztürk.

europeanconquer
25.Ekim.2014, 23:21
Erdem sen doğrusun, Adnan Öztürk adı hep giriyor bu seçimlere. Adnan Polat'ın rekor kırdığı seçimde de adaydı Öztürk.

O zaman küçüktü sayılmaz :uzgun:

europeanconquer
26.Ekim.2014, 09:21
Haldun Üstünel: Galatasaray doğru yapılanmadı. Son derece yanlış transfer yapıldı!

O zaman dön ulen,öyle boş boş konuşmakla işler yürümüyor :(

davidvilla
26.Ekim.2014, 13:29
Saran nere adnan ozturk nere :)

Saran bugun ben klup kurcam dese 3-5 seneye sampiyonluga oynar cok buyuk adam. Adnan ozturk maaşlı bir calisan yani profesyonel. Asla gs baskani yapmazlar

dAleksic
26.Ekim.2014, 14:26
Duygun Yarsuvat'ın vaatleri beyler ;

-Cesare Prandelli ile hedefleri konuşarak sıkıntıları dinleyecek
-Kadro dışı kalan Sabri Sarıoğlu yeniden takıma dönecek.
-Albayrak'ı Florya'ya gönderecek ve burayla yakından ilgilenilmesini sağlayacak. Futcbolcu sayısı azalacak
-Telekom Arena'nın içinde kreşler açacak.
-Stat içinde bir gurme restoran açacak ve fitness center yapacak
-Stadın üstünü kapatıp, güneş enerjisinden yararlanılmasını sağlayacak
-Gereksiz masrafları kısıp, kulüpteki personel fazlalığına giderecek
-Borç yükünü azaltarak kaynakları çoğaltacak
-Türk Telekom Arena'yı turizme açacak.
-Tanınmış markalarla birlikte Galatasaray markasını kullandıracak
-Türk Telekom Arena’nın hukuki sorunlarını ve davaları çözecek
-Galatasaray Adası’nı Galatasaray'a kazandıracak
-Futbolcuları rahat bırakacak ve Florya'yı bir futbol cenneti haline getirecek
-Basketbol'da yeni stat için arsa bulacak ve sponsor uğraşı verecek
- Arsenal ve Barcelona gibi altyapıya önem verecek

Adam Florentino Perez'miş de haberimiz yokmuş :D

eng1n
26.Ekim.2014, 14:32
Duygun Yarsuvat'ın vaatleri beyler ;

-Cesare Prandelli ile hedefleri konuşarak sıkıntıları dinleyecek
-Kadro dışı kalan Sabri Sarıoğlu yeniden takıma dönecek.
-Albayrak'ı Florya'ya gönderecek ve burayla yakından ilgilenilmesini sağlayacak. Futcbolcu sayısı azalacak
-Telekom Arena'nın içinde kreşler açacak.
-Stat içinde bir gurme restoran açacak ve fitness center yapacak
-Stadın üstünü kapatıp, güneş enerjisinden yararlanılmasını sağlayacak
-Gereksiz masrafları kısıp, kulüpteki personel fazlalığına giderecek
-Borç yükünü azaltarak kaynakları çoğaltacak
-Türk Telekom Arena'yı turizme açacak.
-Tanınmış markalarla birlikte Galatasaray markasını kullandıracak
-Türk Telekom Arena’nın hukuki sorunlarını ve davaları çözecek
-Galatasaray Adası’nı Galatasaray'a kazandıracak
-Futbolcuları rahat bırakacak ve Florya'yı bir futbol cenneti haline getirecek
-Basketbol'da yeni stat için arsa bulacak ve sponsor uğraşı verecek
- Arsenal ve Barcelona gibi altyapıya önem verecek

Adam Florentino Perez'miş de haberimiz yokmuş :D

ve bunların hepsini mayısa kadar yapacak :D

byariff
26.Ekim.2014, 14:46
illa mayisa kadar dusunmeyin belki tekrar aday olur ve yine kazanir...

Fearless Coward
26.Ekim.2014, 14:52
Ali Dürüst'te aday olabilir gençler.

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Ekim.2014, 14:57
nureddin yine dokturuyor ispanyada. malaga iy 3-0, amrabattan 2 asist var. brumayi kiraya verip amrabati takimda tutmak daha mantikli olurdu sanki.

Fearless Coward
26.Ekim.2014, 15:14
Amrabat zaten bizde hazırlıkta da atıyordu ben niye gitti anlamadım. Bruma'yı da oynatmıyor sinyor Prandelli. Duygun ve Abdurrahim başgan olaya el koyacak inşAllah.

europeanconquer
26.Ekim.2014, 15:24
Devre arasında bahsedilen yabancı sınırına ayar çekilirse bir umut takımda kalma ihtimali olabilir Nureddin'in ancak böyle devam ederse giremez takıma,hoş Bruma gibi bir yetenek bile oynayamıyor, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi kazmalar oynuyor.İstemiyorum arkadaş Trabzonspor menşeili oyuncuları artık istemiyorum,sözleşmelerini de yenilediler şimdi yan gelip yatıyor beyefendiler.

lionelforlan
26.Ekim.2014, 15:57
Ali Dürüst aday olsa kadrosunda Haldun Üstünelle Albayrak olsa fena olmaz mayısta

dAleksic
26.Ekim.2014, 16:38
Devre arasında bahsedilen yabancı sınırına ayar çekilirse bir umut takımda kalma ihtimali olabilir Nureddin'in ancak böyle devam ederse giremez takıma,hoş Bruma gibi bir yetenek bile oynayamıyor, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi kazmalar oynuyor.İstemiyorum arkadaş Trabzonspor menşeili oyuncuları artık istemiyorum,sözleşmelerini de yenilediler şimdi yan gelip yatıyor beyefendiler.

Trabzondan Mehmet Ekici'yi alalım Selçuk ve Burak ikilisini geri verelim bence :D

byariff
26.Ekim.2014, 18:39
Constant ekici ve yatabareyi alalim burak selçugu verelim

europeanconquer
26.Ekim.2014, 18:51
Duygun başkan kov şu Prandelli'yi.

Redrum
26.Ekim.2014, 19:18
Trabzondan Mehmet Ekici'yi alalım Selçuk ve Burak ikilisini geri verelim bence :D

Veya ikisini verip Ozan Tufan'ı alalım hatta hic bir şey almasak da olur en azından Selçuk gibi kaptanliktan bihaber bir yetersizin her mac 11de ve kaptan olarak ciktigini ve Burak kazmasi yüzünden 10 kişi oynadığımızi görmek zorunda kalmayiz :D

nannar
26.Ekim.2014, 21:46
Abdullah Avcı ,Hamza Hamzaoğlu gibi isimlere bırakalım takımı arkadaş... Derval ve Feldkamp dışında hangi yabancı hocayla istikrar yakalamışız ki bu yönetimler ısrar ediyor ?

http://i.imgur.com/1zRvJe0.jpg

TKF
26.Ekim.2014, 21:48
Aldıkları her kuruş haram zıkkım olsun bu nedir arkadaş ?

Facx
26.Ekim.2014, 21:51
hikmet karaman mı geliyo lucescu mu geliyo kim geliyosa gelsin valla hatta tercüman mert bile olabilir yeterki gitsin prandelli

*prosinecki vardı bi ara iyi seçenek bence o ligide tanıyodu az çok

sui generis
26.Ekim.2014, 21:59
Prandelli giderse Albayrak Terimi getirmek için seferberlik ilan eder bence :)

Redrum
26.Ekim.2014, 22:12
Mancini geri gelsin :)

IcedEarth
26.Ekim.2014, 22:52
Şu takımın başına Rıdvan Dilmen gelse bu kadar kötü yönetmez, "belli olmasın bari" diye sadece 1-2 tane yedirir her maç. Hatta arada iyi futbol bile oynatır, "yazık taraftara, onlar da insan" diye düşünür.

Boynumuzu önümüze eğdiren, aldığı paranın kuruşunu hak etmeyen haramzade hocalar-futbolcular var. Başkan Mayıs ayına kadar sadece bunların ipini çekse yeterli.

Başta Selçuk, Burak, Veysel, Dzemaili, Pandev olmak üzere Prandelli de dahil çabalamayan herkes en kısa zamanda bavulunu toplayıp istediği yere gitsin. Gerekirse altyapıdan çocuklar yerleştirilsin yerlerine, en azından para saçmamış oluruz.

Facx
26.Ekim.2014, 23:06
ertuğrul sağlam gelir mi acaba ?

Nocna Mora
26.Ekim.2014, 23:13
Mancini geri gelse keşke.

Maça gelirsek Prandelli ile olmayacak bu iş ne yazık ki öyle gözüküyor. Herkes inancını yitirdi. Bir karakter, bir sistem yok kafasında. Hani top rakipteyken 4-5-1 dizilirsin, kanat oyuncularında bekleri çiftler vs. topu alınca 4-4-1-1 dizilirsin kanatlara inersin, savunmayı öne çıkarırsın, hızlı yerden kısa pas futbolu oynatırsın falan vs. Prandellinin kafasında ise hiç bir plan olmadıgı ve ezbere kadro çıkardığı belli oluyor. Ne yazık ki tutmadı takımın kimyası. Çok iyi bir insan evet ama ne yazık ki teknik direktörlükte yetersiz kalıyor. Kolay değil böyle bir ülkede, böyle bilinçsiz futbolcularla çalışmak. O da yapamadı işte ne yazık ki.

Oyuncu oyuncu yorumlamak isteyenler olacaktır elbette ben kısaca özet geçeyim onlara, Burak Yılmaz denen top tepici nedeniyle resmen 10 kişi oynuyoruz, 1 tane doğru yaptığı iş yok, takımı hücumda yerleştirmeye olanak verecek top tutma vs. yok tamamen zarar, gerçekten ama gerçekten zarar. Selçuk bugün daha iyiydi ama yine de sorumluluktan kaçıyor hala. Dzemaili ileri geri oynarken çok yoruluyor onu farkettim, yararlı oynuyor, çalışıyor vs. fakat ara ara yapıyor bunları sürekliliği yok Melo gibi.

Tarık çok kötü oynuyor kimse farketmiyor fakat yediğimiz tüm goller neredeyse onun yüzünden oluyor son 2 maçtır. Savunma yönü çok aksak. Telles ile falan alakası yok gol yeme problemimizin bilmiyor beklerimiz savunma yapmayı. Koray-Hakan ikilisini ben beğendim, özellikle Koray bence daha fazla oynamalı. Ön libero oynayan Melo çıktıktan sonra yediğimiz gollere dikkat ederseniz hepsi göbekten stoperlerin delinmesi ve kademeye kimsenin girmemesi ile alakalı burada Veysel de çok hatalar yaptı, Tarık'ta öyle. Stoperlerle alakası olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Olcan'da sol bekten başka mevkii de oynamasın mümkünse, hiç savunmaya yardım etmiyor ilerde oynayınca çünkü. Bekte ise Caner etkisi yaratabilir.

Şu an bu takım en iyi böyle oynar.

http://www.footballuser.com/formations/2014/10/1136984_Galatasaray_SK.jpg

Emre yerine Selçuk'ta oynayabilir, Bruma henüz yeterli değil kesinlikle özellikle savunma anlamında cok aksıyor fakat yerine oynayacak adam yok ve kesinlike forvet transferi şart.

Cengo
26.Ekim.2014, 23:45
Pınar Argun : "Abdurrahim Albayrak şu an için teknik direktör değişikliğinin gündemde olmadığını söyledi."

lexoqe
27.Ekim.2014, 00:36
Digitürk'ü aradım Galatasaray paketi iptali için.

Nocna Mora
27.Ekim.2014, 00:37
Prandelli ile devam edeceğiz hocalara sabretmek gerekir Wenger, Ferguson vs. örnekleri var demiş başkan da o zaman MANCİNİ'ye sabretmek gerekirdi. Çok iyi bir taktisyendi. Ben bu adamda öyle bir şey göremiyorum ne yazık ki..

mwaru
27.Ekim.2014, 00:39
Ersun Yanal diyorlar allahim ne olur olmasin.

attirson
27.Ekim.2014, 00:41
Hagi söylentileri de varmış.İnanılmaz ötesi bir hata olur Hagi gelirse.

playeray
27.Ekim.2014, 00:47
Yalan haber gibi ama eğer fotoşopsa baya başarılı :D

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10298970_10202920178785512_5668907141768169608_n.j pg?oh=3dda2eb21af16c870de20f7e3d8568fc&oe=54EFB09A

Namzet
27.Ekim.2014, 00:51
A.Albayrak,Arenadaki yenilgi sonrası Hagi'ye çok dert yandıydı Hagi olmaz herhalde

davidvilla
27.Ekim.2014, 00:55
Ne zaman bütçe olarak dara düşüyoruz gel hagi kurtar bizi diyoruz adama da ayip :)

sarianet
27.Ekim.2014, 01:01
inşallah hagi gelir :)

Night_Mare17
27.Ekim.2014, 01:11
Bu Albayrak Mayıs ayındaki seçime başkan adayı olarak girmeli

sarianet
27.Ekim.2014, 01:15
albayrakta lider profili yok sadece tamamlayan adam rolünde olabilir

eng1n
27.Ekim.2014, 01:22
İnşallah Ersun Yanal gelmez ya mantıken gelse bile başarılı olamayacağını düşünüyorum ama orada olması bile hoş değil

Facx
27.Ekim.2014, 01:52
yabancı olarak tuchel(valla sırf alman ve övülüyo diye diyorum tanımıyorum yoksa :D ) lucescu prosinecki veya gerets in gelmesini isterim türk olarak ise hakan yakın ertuğrul sağlam hakan yakın tayfun korkut ta güzel olur gerçi prandelli gitsinde yılmaz vurala bile tamamım ben

davidvilla
27.Ekim.2014, 12:09
Ne kadar etkilidir bilemem ama söyle bir istatistik var.
Oynadiklari son maclar baz alindiginda;
Bjk 1 yeni transfer
Fb sonradan oyuna giren 1 yeni transfer ve kulubede yeni teknik ekip
Gs 3 yeni transfer + yeni teknik ekip

dAleksic
27.Ekim.2014, 12:12
Bu takımı kurtarsa kurtarsa Mircea Lucescu kurtarır.

davidvilla
27.Ekim.2014, 12:26
geçen sezon kasımpaşa'ya 4lendikten sonra geri kalan 4 haftayı galip kapatmıştı galatasaray.
o 4 haftanın son maçında şekillenen 11 ve diziliş şu şekilde;
433
muslera
semih chedjou hakan sabri
melo
selcuk yekta
burak umut sneijder

hoca: mancini.

son 4lendiğimiz basaksehir maçı;

muslera
veysel koray balta tarık
melo
selcuk xemaili
olcan burak sneijder

yeri değişen,oynamayan veya yeni transfer olanlar kalın yazılmıştır.

Bjk ve fb geçen sezon son maçları ve bu sezon oynadıkları son maçları 11leri dizilişleri değerlendirebilirsiniz bu bağlamda.

europeanconquer
27.Ekim.2014, 12:55
Günlerdir haftalardır yazıyorum ama bu yazım en detaylısı olacak,sıra sıra isim isim takımı değerlendireceğim.

Gelelim takımın antrenörüne;

Cesare Prandelli: İyi niyetli ama iyi niyet iyi futbola yeterli olmuyor.Kafasında bir sistem,bir proje var sandık ama laf olsun diye gelmiş,bunu gördük.Takımda ki oyuncu tercihleri olsun,oynattığı futbol olsun,2 ayda beni bile bezdirdi.Yaşım çok büyük değil ama Galatasaray'da teknik direktörlük yapmış kimseye bu kadar kin,öfke kusmadım ben.Hagi,Bülent Ünder,Rijkaard,Bülent Korkmaz,Gerets,Skibbe,Feldkamp,Mancini ve Fatih Terim,bu isimleri hep destekledim hep arkalarında durdum,belki en az durduğum son sezonunda Rijkaard oldu,o da elinde ki kadronun yetersizliğindendi.Cesare Prandelli 10 sezon boyu takımın başında kalsa gram bir şey değişmez.Çok belli etti,çok dogmatik bir teknik adam,yeniliklere açık değil kesinlikle.Yolcudur abbas,bağlasan durmaz.Aralık ayını göremez.

Şimdi gelelim asıl iş yapmayanların,iş yapmayanlarına,yani futbolcular;

Kaleciler;

Fernando Muslera: Diyecek hiç bir şey yok,takımın en iyi 3 oyuncusundan birisi olmazsa olmaz kalecimiz,kedimiz,canımız ciğerimiz.Gitmek istediği taktirde en az 20 milyon eurodan aşağıya gönderilmesi başarısızlıktır.

Sinan Bolat: İyi bir yedek,sezon sonu tekrar kiralarız veya satın alırız.Zaten Mancini gibi bir teknik-taktik işlerinden anlayan bir menajer gelirse,yabancı sınırı ortamında bir kaç maçta şans verir Sinan'a.

Eray İşcan: Çöp,niye hala takımda tutuluyor anlamıyorum,kiralasınlar bir takıma,geliştirirse kendisini orada geliştirsin,takımda durması çok anlamsız.

Alperen Uysal: Hiç tanımıyorum etmiyorum,yetenekli bir kaleci olduğunu umut ediyorum,o da Eray gibi bir takıma kiralansa ve kendini geliştirse hiç fena olmaz.

Defanslar;

Veysel Sarı: Geçen sezon yenidir,alışamaz falan dedik ama bu sene de aynı doğrultu da gidiyor,hem de aşağıya doğru gidiyor.Eskişehir,iyi bir fiyata sattı bize bu adamı.Sanıyorum Türkiye sınırları içinde Gözdelinho hariç hala bu adamı destekleyen Galatasaraylı kalmamıştır.Tam bir fos,takımda yeri yok.

Sabri Sarıoğlu: Mücadelesi ile o kutsal formayı terletmeyi hak ediyor,Prandelli efendiyi yolladıktan sonra takıma geri dönecektir Kaptan gibi Kaptan.Bizi çıldırtacaktır,hata yapacaktır ama asla mücadeleden vaz geçmeyecektir.Seviyoruz Reis'i :n:

Emmanuel Eboue: Yerli olsa düşünmeden ismi ilk 11'e yazılır ama yabancı olduğu için takımın içinde bile yok.Yabancı sınırına kurban oldu.Devre arasında veya sezon sonu gönderilecektir.Yolu açık olsun.

Semih Kaya: Altyapıdan çıkmış,hala genç,belli bir performansın altına hiç bir zaman düşmüyor,tekmeye kafasını sokuyor,daha ne olsun Türkiye şartlarında bir altın cevheri kendisi.

Koray Günter: Alman disiplini ve panzer gibi vücut.Kötü olma şansı var mı ? :) Başakşehir maçı ölçü olamaz,gerçi kötü oynamadı ama gelip bu adama sataşmayın bıdı bıdı.

Hakan Balta: Artık miladını Galatasaray'da doldurmuştur,sezon sonu gönderilmesi gerekiyor.Zaten sol bek işi artık bitti,stoper olarak da oynatmak ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.

Gökhan Zan: Takımda durması zaten anlamsızdı,o da Hakan gibi miladını doldurdu.Devre arası bir takıma gönderilir herhalde.

Emre Can Coşkun: Bir takıma kiralanması ve gelişimini izlemek gerekir,bir kaç maç izlediğim kadarıyla Türkiye'de iş yapma potansiyeli olan bir stoper gibi duruyor ama kendini geliştirmesi önemli tabi ki.

Aurelien Chedjou: Geçen sene oynadığı topu 3-4 katına çıkarmış über stoper :D Bu adam kadar çok yönlü bir oyuncu görmedim ben :D Komutan Chedjou vazgeçilmezimiz :n:

Alex Telles: Benim için vazgeçilmez olmayan,yetenekli sol bek.Şu an ne ofansif ne de defansif oynuyor.Prandelli'nin acaip oyun tarzında ne yapacağını bilemeyen bir oyuncuya dönüşüyor,onun kulüpte ki geleceği için konuşmam yanlış olur,yeni teknik direktörü beklememiz gerekir bence.

Tarık Çamdal: Bal yapmayan arı,saha içinde ne yapacağını bilemiyor.Var bir şeyler yapmaya çalışıyor ama çok fazla düşünüyor,basit oynamıyor.O da Prandelli'nin acaip oyununa kurban gidiyor.Türkiye'de her daim hareketli ve hızlı bekler iş yapar ama olmuyor işte,kendini çok geliştirmesi lazım,şu durumda takımda tutulması mantıklı br hamle olacaktır.

Orta Sahalar;

Felipe Melo: Genelkurmay başkanımız,Galatasaray'ın askeri,kalbimizin yıldızı.Hırsı yeter.

Hamit Altıntop: Takımda tutulması gereken oyunculardan,futbolu biliyor,pozitif futbol oynuyor.Fiziksel eksikleri var ama Hamit çalışkan oyuncudur,yaşına göre toparlayacaktır.

Blerim Dzemaili: Valla şu an ne desem boş,iyi oynuyor desem oynamıyor,kötü desem kötü değil sezon sonu beklenmeli Dzemaili için ama bir yorum yapılmak gerekirse yabancı sınırını işgal edecek kadar iyi bir oyun göstermedi bize.Şimdilik pek takımda kalması taraftarı değilim.

Aydın Yılmaz: Sene sonu gider,zaten şans vermiyor Prandelli.O da Fatih Terim'in ekmeğini iyi yedi son sezonlarda.

Selçuk İnan: Yorum bile yapmak istemiyorum; http://www.youtube.com/watch?v=xheU_3is-z0

Wesley Sneijder: Ulu Portakal,takımımızın en büyük en önemli oyuncusu değil 35,45 yaşına kadar bile oynasa oynar bu takımda.Mükemmeliyetin vücut bulmuş hali.Dün en çok üzüldüğüm adamlardan birisi,futbolda galibiyeti seven değil,kaybetmekten nefret eden oyunculardan.Bu yüzden mücadelesi,hırsı hiç bir zaman kaybolmuyor.

Armindo Bruma: Yabancı sınırına ayar çekildiğinde sürekli forma giyecektir ve kendisi hakkında soru işareti olan herkese cevabı sahada verecektir,öyle 20-30 dk süre verip,sağanak yağmurun ortasına atmakla bu oyuncuya geliştiremezsiniz.Bu tarz yetenekler köreltilmemeli,ona bir top ve geniş bir alan verin,neler yapabildiğini görün.

Sinan Gümüş: Kiralık gönderip kendisini geliştirmesini beklemek gerek,gerçi ben A takıma alıp şans veririm,onun da geleceği yeni gelecek teknik direktöre bağlı.

Furkan Özçal: Takımda kalması gerekiyor,iyi bir yedek olacaktır,Selçuk İnan denen gereksiz heriften çok daha etkili oyun oynayacaktır.

Yasin Öztekin: Hızlı,yerli ve pozisyona girebilen bir oyuncu,takımda kalabilir o da iyi bir yedek olacaktır.

Olcan Adın: İlk 11'in vazgeçilmez isimlerinden,o da mücadele ve hırsıyla takımda bulunmayı hak eden oyunculardan.Takıma alıştıkça skor olarak da takımı taşıyacaktır.

Yekta Kurtuluş: Basit oynamıyor,basit oynasa takımın en çok sevilen biri oyuncusu olacaktır,takımda dikine oynayan ve çalım atabilen nadir orta sahalardan.Tabi birde yerli olduğu gerçeği var,yedekten öte 3'lü orta saha oynadığımız zaman sahada olması gereken isimlerden.

Birhan Vatansever: Ne oynar bilmiyorum,fazla yorum yapmayacağım; kiralık gönderilmesi gerekiyor.

Emre Çolak: Saf yetenek,göndermenin bize bir faydası olmayacaktır,biraz daha yaşını alsın Caner Erkin gibi bir performans sergileyecektir.

Umut Gündoğan: Teknik özellikler iyi,fiziği de idare eder ancak mental olarak çok yetersiz bir oyuncu,en fazla Türkiye Kupası'nda şans bulabilen bir yedek olur,bence 1 yıllığına kiraya göndermek gerekebilir,ondan sonra karar verilir,takımda kalacak mı kalmayacak mı diye.

Forvetler;

Umut Bulut: Selçuk'tan sonra fazla kelime bulamadığım topçulardan,gitsin nereye giderse gitsin umurumda değil.

Goran Pandev: Yabancı sınırı olmasa ilk 11 oynayacak adam ne form tutabildi ne takıma alışabildi sanki zorla halı sahaya çağrılan mahalle abisi gibi bir izlenim verdi şimdilik.Yeni gelecek hocaya göre kaderi çizilebilir ama şu an sene sonu gidici gözüküyor.Bu adam hakkında biraz yorum yapmak gerekirse,yorumcular ne istiyor bu heriften ? Ayıptır günahtır ya hayatımda sadece 227 dakika süre alıp bu kadar eleştirilen bir oyuncu görmedim ben.Utanmazlar,ahlaksızlar takımda o kadar çok boş oyuncu varken bu adamı hedef almışlar,vallaha ayıptır günahtır ya,forum kuralları dahilinde bu kadar söyleyebiliyorum.

Burak Yılmaz: O da Umut ve Selçuk kankisi ile beraber gitsin başka takımı baltalasın.

Eyyorlamam bu kadar umarım takım daha iyi yerlere gelebilir.

byariff
27.Ekim.2014, 13:07
Mustafa Denizli... Istermisiniz?

europeanconquer
27.Ekim.2014, 13:09
İsteriz abi isteriz.

Hikmet Karaman,Yılmaz Vural,Ersun Yanal,Lucescu,Gerets,Hagi,Mustafa Denizli,Hakan Kutlu falan hepsini isteriz.

Walter Sakana
27.Ekim.2014, 13:10
Mustafa Denizli... Istermisiniz?

Çok. Hürriyet gazetesindeki maç yorumlarını takip ediyorum. Hiç beğenmesem de Aykut Kocaman'ın yazılarını da okuyorum. Hepsinden bir şeyler öğreniyorsun. Teknik adam ağzından yorum okumak veya dinlemek çok farklı. Mustafa hoca zaten beğendiğim saygı duyduğum bir isimdi, okuduklarım sonrası saygım daha da arttı.

E.Cartman
27.Ekim.2014, 13:12
Magath gelsin de bizimkiler hoca görsün. Sonra bakın bakalım bi daha başka hocaya artistlik yapabiliyorlar mı

davidvilla
27.Ekim.2014, 13:22
Magath gelsin de bizimkiler hoca görsün. Sonra bakın bakalım bi daha başka hocaya artistlik yapabiliyorlar mı

Fulham'ı düşüren magath mı ? Yarım sezonda düşürdü dersin OK.
Peki Fulham gibi bir takımla 2.ligde 11 maç galibiyet alamaması ?

afedersin ama magath gelirse net küme düşer bu adamlar.

Kaka Leite
27.Ekim.2014, 13:42
L. Favre diyeceğim ama gelmesinden korkuyorum. :n:

E.Cartman
27.Ekim.2014, 13:57
Fulham'ı düşüren magath mı ? Yarım sezonda düşürdü dersin OK.
Peki Fulham gibi bir takımla 2.ligde 11 maç galibiyet alamaması ?

afedersin ama magath gelirse net küme düşer bu adamlar.
Zaten başarıdan ziyade oyuncuya işkence kısmındayım ben :D

byariff
27.Ekim.2014, 13:58
Magath devri bitti artik o eskiden iyi hocaydi... suan denizli konusuluyormus , ben sahsen gelmesini istemem tamam turk hoca ama turkiyede calismadi uzun yillardan berio korkutuyor beni... sahsi dusuncem hikmet karaman gelsin 1 sezonluk... sonunda baktik iyimi devam ederiz....

PaVLeNKo
27.Ekim.2014, 14:26
Hikmet Karaman'a şans verilmeli,yerli hoca istediklerini pekala anlatabilen ve uygulayabilen bir hoca ayrıca sürekli birşeyler peşinde..Soruyorum Son bilmem kaç yıldır Şampiyonlar Ligi finalini Türkiyeden kaç tane yerli hoca yerinde tekip etmiştir..Hikmet hoca kesinlikle bir şansı hakediyor,Hagi eğer bu takımda antrenörlük yapmıssa Hikmet hoca gözü kapalı yapar,Mustafa Denizli Alp Yalman başkan olsaydı gelecekti o da gelmez..8 aylık bir yönetim için hayatta kendisini riske atmaz.

Homer J.S
27.Ekim.2014, 15:10
Yahu ben anlamıyorum, Hikmet Karaman nedir? Daha önce defalarca söyledim, çakma Fatih Terim istiyorsunuz takıma resmen. Hikmet Karaman gelsin, siz Galatasaray'ın abartısız söylüyorum 5 yılını çöpe atın.

PaVLeNKo
27.Ekim.2014, 15:12
Sence neden Hikmet Karaman Olmaz ?

Facx
27.Ekim.2014, 16:24
valla hikmet karaman değilde onun gibi uç biri olan tolunay kafkas a şans verilirse takımı toplayabilir gibi geliyo :D

PaVLeNKo
27.Ekim.2014, 16:31
Abdürrahim Albayrak varsa yönetimde ilk akla gelen Lucescu ancak onu da Başkanı bırakmıyor hele ki sezon devam ederken..Şimdi yabancı bir hoca gelse takımı tanıyayım,alışayım derken sezon biter en mantıklısı yerli bir hoca..