View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı
Nedvedmania
21.Temmuz.2012, 15:53
tartışma çıkarmak istemiyorum ama bilmediğimden soruyorum. Fatih Terim şampiyon olsak da olmasak da açıklama yapacağım,herkes görecek gibisinden sert açıklamalar yapmıştı playoff döneminde. yaptı mı o açıklamaları?
Fatih Terim:Ben sözümü yemedim.Geçen senenin son haftalarında yaptığım basın karşısına çıkıp konuşacağım sözünü tutacağım.
Fatih Terim:Önümüzdeki günlerde önemli açıklamalarda bulunacağım.
. .
RaSenGan
21.Temmuz.2012, 17:31
http://e1207.hizliresim.com/z/p/9xn03.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://e1207.hizliresim.com/z/p/9xn0g.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Song gelmiş ziyarete :)
uAburak89
21.Temmuz.2012, 17:45
Formalar pahalı deniyor ama 55000'e yakın satış var 3 günde, başarılı. Fatih Terim'in dediği gibi her anlamda bir diriliş var. Hem kulüp, hem taraftar bazında gelişmeler umut verici. Satılan kombine sayısı ortada, forma satışları iyi gidiyor. Melo hariç kadro korundu ve iyi takviyeler yapıldı. Şimdilik her şey iyi gibi.
byariff
21.Temmuz.2012, 19:57
Yalniz Çaglar cok guzel gol atmis :D sercanda degisik atmis
ozet
Night_Mare17
21.Temmuz.2012, 21:24
Fenerbahçe kombine satış: 25.112 (kale arkalarinin yüzde 85i tukenmis)
Net bilgi; Beşiktaş yeni kırmızı forma satış:3.412 kombine satis: 612(ilk hafta)
Galatasaray yeni formalar satış: 54.638(ilk 3 gün) Kombine satış: 40.000(3 hafta önce satis kapatildi) satilan loca:195.
40 maçlık koca bir sezonda sahası kapanmamış, sahasında hiç olay çıkmamış, taraftarı veya futbolcusu ırkçılık yapmamış şike soruşturmasında adı geçmemiş, sezonu TERTEMİZ ve BEMBEYAZ şampiyon olarak tamamlamış Galatasaray Taraftarı hepinize helal olsun.
Facx
21.Temmuz.2012, 21:34
Net bilgi; Beşiktaş yeni kırmızı forma satış:3.412 kombine satis: 612(ilk hafta)
Galatasaray yeni formalar satış: 54.638(ilk 3 gün) Kombine satış: 40.000(3 hafta önce satis kapatildi) satilan loca:195.
40 maçlık koca bir sezonda sahası kapanmamış, sahasında hiç olay çıkmamış, taraftarı veya futbolcusu ırkçılık yapmamış şike soruşturmasında adı geçmemiş, sezonu TERTEMİZ ve BEMBEYAZ şampiyon olarak tamamlamış Galatasaray Taraftarı hepinize helal olsun.
yalnız kombie 40.000 satılınca kombine almayanlar (bkz. ben ) için kötü oluyo :uzgun:
caglaruzun
21.Temmuz.2012, 22:24
Kombineleri kapatmasalar bilet alacak yer kalmayacaktı zaten :D İyi oldu kapandığı bilet bakımından daha karlı oluyor kulüp açısından bizim cebimizi yakıyor orası ayrı :D
William Rookwood
21.Temmuz.2012, 23:11
Song aileden sayılır :D
Facx
21.Temmuz.2012, 23:12
http://i.imgur.com/cUVtT.jpg
deneme maçı galiba :D
europeanconquer
21.Temmuz.2012, 23:14
Kazım çoktan 2 yıllık sözleşme imzaladı West Ham ile :D Yani öyle diyordu bir tane gazete.
KanaKe
21.Temmuz.2012, 23:14
forma yakismis kazima
ShevAnil
21.Temmuz.2012, 23:16
Pino'yu, Kazım'ı ne kadara sattık bir açıklama var mı?
William Rookwood
22.Temmuz.2012, 00:01
İkiside bedavaya gitmiştir büyük ihtimal sitede açıklama yok çünkü
Addolorato
22.Temmuz.2012, 00:06
Resmi site tam bir fiyasko. Kazım'ın gittiğinden haberim bile yoktu. Amrabat falanda açıklanmadı galiba siteden.
Hugo
22.Temmuz.2012, 00:09
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/14000.php
Amrabat açıklandı. Gidenlerden bahsetme konusunda biraz sıkıntılıyız.
E.Cartman
22.Temmuz.2012, 00:09
O kadar da değil Eralp, açıkladılar Amrabat'ı. Kaçırmışın orayı sen.
Addolorato
22.Temmuz.2012, 00:14
Bence gelenler kadar gidenlerde önemli. Vallahi Baros'u falan okutsak haberimiz olmayacak :D.
Hugo
22.Temmuz.2012, 00:21
Baroşu okutalım da haberimiz olmasın razıyım :D
Facx
22.Temmuz.2012, 00:44
Akşam Antrenmanı
Burak ilk kez takımla çalışmış
E.Cartman
22.Temmuz.2012, 01:44
Henüz satışa sunulmayan Nike Hoodie ve çift taraflı mont
https://p.twimg.com/AyW5A2KCcAE63zy.jpg:large
https://p.twimg.com/AyW8DDlCEAAAEcf.jpg:large
zeck17
22.Temmuz.2012, 02:01
bence çok başarilar bekliyor bizi eski ruh geri döndü taraftar takimla baristi güzel günler bızi bekler
GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2012, 03:00
Irkçılığın babası yapıldı zamanında Gs tribünlerinde (Balili olayı),gelmiş en fazla birkaç kendini bilmezin yaptığı hareket için laf sokma çabasına giriyorsun.Ne gerek var Allah aşkına? Çok mu zevk alıyorsun laf sokunca?
byariff
22.Temmuz.2012, 03:03
Semsi yanlis anladin galiba 40 maçlik diyor. obur dediklerinde haklisin durduk yere karistiriyor ortaligi :D
Nedvedmania
22.Temmuz.2012, 03:07
Irkçılığın babası yapıldı zamanında Gs tribünlerinde (Balili olayı),gelmiş en fazla birkaç kendini bilmezin yaptığı hareket için laf sokma çabasına giriyorsun.Ne gerek var Allah aşkına? Çok mu zevk alıyorsun laf sokunca?
Birincisi orada bahsettiği bu sezonki performans. Geçmişteki şeylere birşey dememiş. Geçmişimiz tertemiz dememiş. 2. si neden bizim olay "babası" oluyor ? Bence Zenciye ırkçılık yapmak israilliye yapmaktan daha büyük suçtur. İkiside ırkçılıktır ama birinde siyasi olaylar sebebiyle diğerinde tamamen hakaret içerikli. Maymuna benzetmeler felan ...
Edit : 3. sü zenci ırkçılığını birkaç kişi yapmadı. Tribünde fotoğraflananlar, sesler, twitterda TT yapmalar, Facede paylaşımda bulunmalar vs. Asla 1-2 kişi değildi bunu yapan. Kaç gün boyunca TT olarak vardı twitterda. Bu forumdakilerin çoğu ırkçı düşüncede olmayabilir ama azımsanmayacak kadar çok kişi vardı ırkçılık yapan.
Hugo
22.Temmuz.2012, 03:11
Bizim ülkemizdeki en büyük problem ırkçılığın sadece siyahilere yapıldığı zaman suç olarak görülmesidir. ama konunun yeri değil uzatmaya gerek yok.
GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2012, 03:13
Birincisi orada bahsettiği bu sezonki performans. Geçmişteki şeylere birşey dememiş. Geçmişimiz tertemiz dememiş. 2. si neden bizim olay "babası" oluyor ? Bence Zenciye ırkçılık yapmak israilliye yapmaktan daha büyük suçtur. İkiside ırkçılıktır ama birinde siyasi olaylar sebebiyle diğerinde tamamen hakaret içerikli. Maymuna benzetmeler felan ...
Babası derken,toplu bir şekilde yapılmasını kastettim.Beşiktaş tribünlerinde toplu olarak Eboue'ye maymun benzetmesi yapılarak ırkçılık yapılmadı.Bunu en son yapacak tribünlerden bir tanesidir Beşiktaş tribünü.Bir kaç tane kendini bilmez yapmıştır belki,bir tanesinin fotosunu görmüştüm.Ama bu o kişilerin kendini bilmezliğidir.Bütün taraftara mal edilemez.Ayrıca bu işin geçmişi,40 maçlığı falan ayırt etmiyorum.Çünkü durduk yere bu mesajı atması çok gereksiz.
Nedvedmania
22.Temmuz.2012, 03:14
Babası derken,toplu bir şekilde yapılmasını kastettim.Beşiktaş tribünlerinde toplu olarak Eboue'ye maymun benzetmesi yapılarak ırkçılık yapılmadı.Bunu en son yapacak tribünlerden bir tanesidir Beşiktaş tribünü.Bir kaç tane kendini bilmez yapmıştır belki,bir tanesinin fotosunu görmüştüm.Ama bu o kişilerin kendini bilmezliğidir.Bütün taraftara mal edilemez.Ayrıca bu işin geçmişi,40 maçlığı falan ayırt etmiyorum.Çünkü durduk yere bu mesajı atması çok gereksiz.
Edit : 3. sü zenci ırkçılığını birkaç kişi yapmadı. Tribünde fotoğraflananlar, sesler, twitterda TT yapmalar, Facede paylaşımda bulunmalar vs. Asla 1-2 kişi değildi bunu yapan. Kaç gün boyunca TT olarak vardı twitterda. Bu forumdakilerin çoğu ırkçı düşüncede olmayabilir ama azımsanmayacak kadar çok kişi vardı ırkçılık yapan.
Diye ekleme de yaptım.
GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2012, 03:16
Diye ekleme de yaptım.
3 maçta da,Beşiktaş tribünü toplu olarak,Eboue'ye ırkçılık yaptı mı yapmadı mı? Ona bakarsak Gs taraftarları arasında da benzer zihniyette olanlar vardır.Bu tüm Gs taraftarını ırkçı mı yapıyor?
Nedvedmania
22.Temmuz.2012, 03:17
3 maçta da,Beşiktaş tribünü toplu olarak,Eboue'ye ırkçılık yaptı mı yapmadı mı? Ona bakarsak Gs taraftarları arasında da benzer zihniyette olanlar vardır.Bu tüm Gs taraftarını ırkçı mı yapıyor?
Taraftar sadece tribün değildir. Twitter'da toplu olarak ırkçılık yapıldı.
Yine ek olarak burda kimse BJK taraftarının tümü ırkçıdır demiyor.
GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2012, 03:19
Taraftar sadece tribün değildir. Twitter'da toplu olarak ırkçılık yapıldı.
O dönem twitter muhabbetlerini takip etmediğim için bilmiyorum.O zaman Balili'ye yapılanlardan dolayı Gs taraftarı ırkçıdır senin mantığına göre.
Nedvedmania
22.Temmuz.2012, 03:20
O dönem twitter muhabbetlerini takip etmediğim için bilmiyorum.O zaman Balili'ye yapılanlardan dolayı Gs taraftarı ırkçıdır senin mantığına göre.
Yine bir edit yapmıştım :)
GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2012, 03:23
Yine bir edit yapmıştım :)
Niyet yorumculuğuna gireceksek,bana göre orada demek istediği senin düşündüğün gibi değil.:) Ve hala bu konuyu gündeme getirerek gereksiz bir iş yaptığının düşüncesindeyim.Ek olarak bu tarz fanatik arkadaşlara çok fazla tölerans gösterildiğini düşünüyorum.
mwaru
22.Temmuz.2012, 03:49
Ahahah bizim ülkede ırkçılık tartışılıyor :) bi dönüp etrafımıza baksak heryerden ırkçılık akıyor.
E.Cartman
22.Temmuz.2012, 17:11
Savunma oyuncuları, pas ve oyun kurma antrenmanı yaptı.
Hücum oyuncuları ise baskı ve hücum organizasyonları üzerinde durdu.
http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/14016.php
William Rookwood
22.Temmuz.2012, 18:12
Dany baya kaslıymış :)
sarianet
22.Temmuz.2012, 20:59
Twitterde endonezya mevzusunun ucak ayarlanamamasindan dolayi yattigi yaziyor dogru mu
2012 yilinda hic sanmiyorum ama dogruysa vay be
E.Cartman
22.Temmuz.2012, 21:03
Twitterde endonezya mevzusunun ucak ayarlanamamasindan dolayi yattigi yaziyor dogru mu
2012 yilinda hic sanmiyorum ama dogruysa vay be
O kadarda değil :zuhaha Abdurrahim Albayrak gibi bi adam var yönetimde. Kendisi takıma uçak almak için para biriktiriyor, Endonezya'ya gitmek için mi uçak ayarlayamayacak. :D
byariff
22.Temmuz.2012, 21:14
unal aysalin ozel ucagi var olmadi onu kullanirlardi :D
DisCo
23.Temmuz.2012, 16:38
Yeni formalardan alan var mı? Belki beden konusunda biraz bilgi alabiliriz.
KanaKe
23.Temmuz.2012, 19:32
unal aysalin ozel ucagi var olmadi onu kullanirlardi :D
jettir o koskoca takim kadrosuna yetmez :D
byariff
23.Temmuz.2012, 20:17
8 agustosta fiorentila ile arenada hazirlik macimiz var.
http://www.fiorentina.it/notizia.asp?IDNotizia=114665&IDCategoria=98
Fearless Coward
23.Temmuz.2012, 20:20
Bundan önce de maç yaparız umarım :)
ShevAnil
23.Temmuz.2012, 20:21
Milan'la da bir hazırlık maçı yapabilsek keşke. :)
Nedvedmania
23.Temmuz.2012, 20:26
Sezon 8 ağustosta açılıyor demek. İyi 7 sinde krediler yatıyor. Var mı maça gelen :)
Stan13
23.Temmuz.2012, 20:31
Yeni formalardan alan var mı? Belki beden konusunda biraz bilgi alabiliriz.
Ben aldım. 1.83 boyum, 85 kiloyum. Large oldu bana.
IcedEarth
23.Temmuz.2012, 20:44
Ben aldım. 1.83 boyum, 85 kiloyum. Large oldu bana.
1.92 boy 105 kiloyum, XXL'dan aşağısı kurtarmıyor beni :zuhaha
Nedvedmania
23.Temmuz.2012, 21:29
Sezon 8 ağustosta açılıyor demek. İyi 7 sinde krediler yatıyor. Var mı maça gelen :)
4 ağustosta fulhamla yapıyormuşuz arenada.
C h A o S
24.Temmuz.2012, 00:25
İyi bari Fiorentina,Fulham felan iyi maçlar olucak.
Stan13
24.Temmuz.2012, 00:35
4 ağustosta fulhamla yapıyormuşuz arenada.
Nerede yazıyor ?
byariff
24.Temmuz.2012, 01:21
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya Serie-A takımlarından ACF Fiorentina ile bir dostluk maçı yapacak. Ali Sami Yen SK Türk Telekom Arena’daki mücadele, 8 Ağustos 2012 akşamı, saat 22.00’de başlayacak.
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/14026.php
Walter Sakana
24.Temmuz.2012, 03:56
http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/23-07-galatasaray-misafir.jpg
Galatasaray'ın akşam antrenmanında bir misafiri vardı. Altı aylıkken zatürre teşhisi konan ve uzun yıllar tedavi gördükten sonra Temmuz ayı başında akciğer operasyonuyla sağlığına kavuşan genç taraftar Emre Gümüş, bir hafta yoğun bakımda kaldığı hastaneden 20 gün sonra taburcu olmasının ardından bu akşam Sarı-Kırmızılılar'ın antrenmanını ziyaret etti. Fatih Terim ile tanışarak hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen Emre Güneş'e teknik direktör Terim tarafından üzerinde imzası bulunan bir forma hediye edildi.
Corpus
24.Temmuz.2012, 03:59
Bu tür haberlerin paylaşılmamasından yanayım :) Bu haber üzerinden pay çıkarmaya çalışmak etik değil bana göre. Ama herkes yapıyor orası ayrı.
europeanconquer
24.Temmuz.2012, 15:50
Ünal Başgan @UnalBasgan
SON DAKİKA: Amrabat, Melo'dan beklediğimiz indirimi kendi maaşından yapılmasını istedi. Bu adamın sonunu hiç iyi görmüyorum.
Hastayım şu sahte hesaba :n:
uAburak89
24.Temmuz.2012, 17:55
Fatih Terim’e UEFA’dan Davet
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA tarafından bu yıl 14. kez düzenlenecek olan Elit Teknik Direktörler Forumu’na davet edildi. UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino imzasıyla gönderilen davet mektubunda organizasyonun 5-6 Eylül 2012 günü UEFA’nın Nyon’daki merkezinde düzenleneceği belirtildi.
Organizasyonun ilk gününde 2011-2012 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan gelişimlerin üzerinde durulacak. Ayrıca 2012 UEFA Avrupa Şampiyonası’na teknik bir bakış açısıyla yorum getirilecek. İkinci günde, “Organizasyon ve Yönetmelikler” adlı konu başlığının ardından oyun kuralları ve hakemlerle ilgili ana konular gündeme gelecek.
Organizasyonun son başlığında ise teknik adamlar, çalıştıkları seviyede yönetim ve liderlik anlamında karşılaştıkları zorlukları ele alacaklar.
Daha önce 2002 yılında dördüncüsü düzenlenen UEFA Elit Teknik Direktörler Forumu’na davet edilen Fatih Terim, Nyon’daki toplantıda Arsene Wenger, Jose Mourinho, Vicente del Bosque, Louis van Gaal, Marcello Lippi, Fabio Capello, Carlo Ancelotti, Ottmar Hitzfeld, Klaus Topmöller, Gerard Houllier, Jupp Heynckes, Javier Irureta ve Fernando Santos gibi önemli teknik adamlarla fikir alışverişinde bulunmuştu.
Geçtiğimiz günlerde UEFA resmi sitesinde Galatasaray’daki yeni dönemine ilişkin görüşleri yayınlanan Fatih Terim, Nyon’da oyundaki son gelişmelerle ilgili olarak görüşlerini ve önümüzdeki yıllar için değerli önerilerini elit teknik adamlarla paylaşacak.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/14032.php
E.Cartman
24.Temmuz.2012, 18:02
Hoca toplantıya gitsin Real'den 1-2 oyuncu getirtir medya devre arasında. Arsenal'den de gelir. Gelir de gelir.
C h A o S
24.Temmuz.2012, 18:52
Fatih Terim’e UEFA’dan Davet
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA tarafından bu yıl 14. kez düzenlenecek olan Elit Teknik Direktörler Forumu’na davet edildi. UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino imzasıyla gönderilen davet mektubunda organizasyonun 5-6 Eylül 2012 günü UEFA’nın Nyon’daki merkezinde düzenleneceği belirtildi.
Organizasyonun ilk gününde 2011-2012 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan gelişimlerin üzerinde durulacak. Ayrıca 2012 UEFA Avrupa Şampiyonası’na teknik bir bakış açısıyla yorum getirilecek. İkinci günde, “Organizasyon ve Yönetmelikler” adlı konu başlığının ardından oyun kuralları ve hakemlerle ilgili ana konular gündeme gelecek.
Organizasyonun son başlığında ise teknik adamlar, çalıştıkları seviyede yönetim ve liderlik anlamında karşılaştıkları zorlukları ele alacaklar.
Daha önce 2002 yılında dördüncüsü düzenlenen UEFA Elit Teknik Direktörler Forumu’na davet edilen Fatih Terim, Nyon’daki toplantıda Arsene Wenger, Jose Mourinho, Vicente del Bosque, Louis van Gaal, Marcello Lippi, Fabio Capello, Carlo Ancelotti, Ottmar Hitzfeld, Klaus Topmöller, Gerard Houllier, Jupp Heynckes, Javier Irureta ve Fernando Santos gibi önemli teknik adamlarla fikir alışverişinde bulunmuştu.
Geçtiğimiz günlerde UEFA resmi sitesinde Galatasaray’daki yeni dönemine ilişkin görüşleri yayınlanan Fatih Terim, Nyon’da oyundaki son gelişmelerle ilgili olarak görüşlerini ve önümüzdeki yıllar için değerli önerilerini elit teknik adamlarla paylaşacak.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/14032.php
Yürüyedur Grande Terim !
Nedvedmania
24.Temmuz.2012, 21:12
Hamit Altıntop : "Madrid'de Türkiye'yi sorduğumda herkes Galatasaray dedi. Ronaldo bile Fatih Terim'in hayranı."
europeanconquer
25.Temmuz.2012, 01:10
65 bin forma satılmış.Hesaplayınca 7 milyon 735 bin lira hasılat elde edilmiş.
C h A o S
25.Temmuz.2012, 01:17
65 bin forma satılmış.Hesaplayınca 7 milyon 735 bin lira hasılat elde edilmiş.
Harika rakam.Amrabat'ın parası çıkmış 1 haftada.Başarı gelince taraftar haliyle her yönden katkısı artıyor.100 bini rahat aşar formalar.
Estranged
25.Temmuz.2012, 01:24
Harika rakam.Amrabat'ın parası çıkmış 1 haftada.Başarı gelince taraftar haliyle her yönden katkısı artıyor.100 bini rahat aşar formalar.
Amrabat'ın parasının yarısı* çıkmış.
* Birimleri karıştırmayalım :)
C h A o S
25.Temmuz.2012, 01:43
Amrabat'ın parasının yarısı* çıkmış.
* Birimleri karıştırmayalım :)
Euro okudum nedense.Hamit'in parası çıkmış oda iyi:)
E.Cartman
25.Temmuz.2012, 01:53
7 milyon 735 bin liranın tamamı nakit değil ayrıca formalardan kulübe kalan parada belli değil. 102 lira kalıyor deniliyordu ama yalan büyük ihtimalle.
europeanconquer
25.Temmuz.2012, 02:22
7 milyon 735 bin liranın tamamı nakit değil ayrıca formalardan kulübe kalan parada belli değil. 102 lira kalıyor deniliyordu ama yalan büyük ihtimalle.
Kulübe gelen para nakit.Banka hemen ödüyor parayı.
Walter Sakana
25.Temmuz.2012, 03:21
Dany'nin çocuğu olmuş, ismini de Dany Jr. koymuş :)
Walter Sakana
25.Temmuz.2012, 03:44
Kötü bir haber. Kadrodaki alternatifi en az bölge sol bek zaten, aksiliğe bak.
Hakan Balta isyan etti
Dizindeki sakatlık için 'Operasyona gerek yok' kararı alınan ama ağrıları dinmeyen Hakan Balta, "İki ay niye bekledim?" diyerek isyan etti.
Galatasaray'da geçen sezon görev yapan doktor Burak Kunduracıoğlu, Fenerbahçe'ye transfer oldu ama onun aldığı bir karar Hakan Balta'yı isyan ettirdi. Süper Final'in son maçında Kadıköy'de sakatlanan milli oyuncunun yapılan kontrolleri sonrası operasyona gerek görülmedi. Ön ve arka çapraz bağlarında zorlanma olan Hakan Balta'nın tatil sonrası yeni sezon hazırlıklarına başlarken kondisyoner Scott Piri oyuncunun zorlandığını tespit etti. Dış bağlarından ameliyat olma ihtimali ortaya çıkan Balta'nın bu duruma isyan ettiği ve "Madem ameliyat olacaktım. 2.5 ay neden bekledim. Mayıs ayında ameliyat olsam şimdi hazır olurdum. Şimdi ameliyat olursam, dönüşüm Ekim ayını bulacak ve formamı kaybedeceğim" dediği öğrenildi. Balta için operasyon kararı bu hafta içerisinde verilecek.
byariff
25.Temmuz.2012, 04:46
Duygulanmamak Elde Degil.
Taçsiz Kral
byariff
25.Temmuz.2012, 15:24
FATİH TERİM'İN BENDEN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUM
2012 Londra Olimpiyat Oyunları için İskoçya'da olan Ambarabat, "Şu anda İskoçya'dayım. Fas Milli Takımı'yla Glaskow'dayız. Teknik direktörümüz Fatih Terim'le konuşma şansımız olmadı. Ama teknik direktörümün benden beklentilerinin çok yüksek olduğunun farkındayım. Kendimi buna göre motive ediyorum. Hiç kimse merak etmesin, Galatasaray'ın bana verdiği değerin karşılığını performansımla fazlasıyla vereceğim" dedi.
3 HAFTA SONRA TAKIMA KATILIYORUM
Nordin, "Galatasaray'da oynayacağım ilk maçı iple çekiyorum. 3 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağım. Galatasaray'da başarılı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım" şeklinde konuştu.
ARENA'NIN BÜYÜLEYİCİ ORTAMI
Nordin, "Galatasaray'ın fantastik bir taraftarı var. Türk Telekon Arena çok etkileyici bir ortam. Kayserispor'dayken buradaki atmosferi direkt olarak yaşadım. Gerçekten inanılmadı. Artık Galatasaray'dayım ve bu durum beni çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.
BURAK'A ÇOK FAZLA GOL PASI VERECEĞİM
Nordin, "Burak fantastik bir oyuncu. Geçen sezon Trabzonspor'da 33 gol attı, büyük bir yetenek. Ona sayısız gol pası vermek istiyorum. Umarım vereceğim gol paslarıyla geçen sezon attığından daha fazlasını bu sezon Galatasaray'da atar. Gerçekten çok önemli bir oyuncu" diye konuştu.
HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM
Nordin, "Transferimde Abdürrahim Albayrak'ın da büyük emeği olduğunu biliyorum. Kendisiyle çok fazla konuşma şansı elde edemedim. Kısa bir konuşmamız oldu. Ama Türkiye'ye döndükten sonra bol bol konuşma şansımız olacak. Kendisine ve bütün Galatasaray'lılara teşekkür ediyorum. Galatasaray'da herkesle tanışmak, konuşmak istiyorum. Hayalimi gerçekleştirip, Galatasaray'a geldiğim için gerçekten çok mutluyum" şeklinde konuştu.
http://radyospor.com/Futbol/155687/Amrabat-Radyospor-a-konustu
E.Cartman
25.Temmuz.2012, 15:44
Pino 100 bine gitmiş. Bari 500-600 alaydınız.
Juan Pablo Pino'nun Mersin İdman Yurdu'na Transferi İçin Anlaşmaya Varıldı
Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Juan Pablo Pino Puello'nun Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği'ne transferi konusunda anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.
KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde:
Profesyonel futbolcumuz Juan Pablo Pino Puello'nun transferi konusunda Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği Şirketimize 100.000 EUR transfer ücreti ödeyecektir.
Galatasaray Sportif A.Ş.
C h A o S
25.Temmuz.2012, 15:45
Çerez parası en azından Florya'daki işçilerin 2-3 aylık paraları çıkmıştır:D
europeanconquer
25.Temmuz.2012, 17:12
Beyler şimdi bir düşündüm de şöyle Melo olmadan bile fena bir kadro kurmuşuz.Gerçekte ne olacağı bilinmez ama FM'de fena can yakar bu takım.Forvetler müthiş,kaleci müthiş,kanatlar müthiş,savunma müthiş,tek eksik defansif orta saha.
uAburak89
25.Temmuz.2012, 17:14
3 milyon euro'ya al, 100.000 euro'ya sat. Yazık.
goosfraba
25.Temmuz.2012, 17:17
pino adnans döneminde mi gelmişti?
William Rookwood
25.Temmuz.2012, 17:19
Evet gençleştirme projesinde alınmıştı :)
europeanconquer
25.Temmuz.2012, 17:21
Evet.Keita yerine mi ne alınmıştı.Fena'da sayılmazdı ama geçen yıl ki kadro da yer bulamazdı normal olarak.Pek şansı tutmadı kim bilir belki daha da iyi olabilirdi.Bakalım neler yapacak MİY'de
goosfraba
25.Temmuz.2012, 17:36
o dönemde 3 milyona gelip, şimdi 100 bine gittiyse, dua edin bence. daha farklı felaketlere de sebep olabilirdi o ikili :)
MeliksahAydogan
25.Temmuz.2012, 23:55
Arkadaşlar Olimpiyatlarda Fas'ın maçı ne zaman Amrabat büyük ihtimal her maç 11 çıkar izleriz :)
Yayın TRT3'den yapılır heralde ?
Facx
25.Temmuz.2012, 23:57
o dönemde 3 milyona gelip, şimdi 100 bine gittiyse, dua edin bence. daha farklı felaketlere de sebep olabilirdi o ikili :)
geçen sene 400 bine kiralanmıştı :D
ShevAnil
26.Temmuz.2012, 00:19
400.000 euro'ya kiraladığın adamı 100.000 euro'ya satmak da ayrı bir başarı tabii..
eng1n
26.Temmuz.2012, 00:25
Pino müzmin sakat diye biliyorum hatta GS'ye ilk geldiğinde hep bu sorunla ilgili haberler yapılmıştı.
William Rookwood
26.Temmuz.2012, 00:32
Rijkaard ve Hagi zamanında herkes sakattı açıkçası oynatacak adam bulamıyorduk. Bu sene Yekta dışında(o da maç esnasında) uzun süreli sakatlanan bir futbolcumuz olmadı Allah'a şükür
byariff
26.Temmuz.2012, 13:37
Amrabatlı Fas Olimpik Milli Takımı bugün ilk maçına çıkıyor. Fas-Honduras maçı saat 14.00'da TRT'de...
uAburak89
26.Temmuz.2012, 14:20
4 Ağustos Sampdoria, 8 Ağustos Fiorentina. 1 Ağustos için de maç ayarlanacakmış.
DisCo
26.Temmuz.2012, 14:45
oyun için yeni formaları yapan bi arkadaş varmı acaba?
Evet, var.
ShevAnil
26.Temmuz.2012, 15:46
Amrabat ilk yarı vasat bir görüntü çizdi, ama Barrada çok iyi bir vuruşla topu ağlara gönderdi Fas ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
Ömer Üründül'ün eksikliği hissediliyor... :n:
MeliksahAydogan
26.Temmuz.2012, 15:51
Amrabat forvet olarak oynuyor , bir ara sol açığa geçti yardırdı :D :D :D
Fas İnşallah çabuk elenir.
byariff
26.Temmuz.2012, 15:56
adam ilk yari forvet oynadi etkisiz olmasi normaldi. umarim fas elenir :D
GebzeLi1907
26.Temmuz.2012, 15:56
Bence Pino ile Amrabat çok farklı oyuncular değiller.Birini 100 bin euroya gönderiyosun diğerine 8 milyon euro veriyosun.İyi bi takım olduğunda Pino da pek ala iş yapabilirdi
E.Cartman
26.Temmuz.2012, 15:59
Pino sürekli şut çekiyordu ve çerçeveyi de bulamıyordu ayrıca mental olarakta biraz zayıftı.
GebzeLi1907
26.Temmuz.2012, 16:02
Amrabat da izlediğim kadarıyla bi Quaresma kadar olmasa da gayet bencil bi oyuncu.Terim boyunduruğu altında değişirse bilemem
E.Cartman
26.Temmuz.2012, 16:03
Amrabat en azından şutlarında isabet buluyor, Pino dağa taşa çalışıyordu hep.
ShevAnil
26.Temmuz.2012, 16:23
Of of of diyorum, golden önceki paslaşmalar, bu nasıl gol böyle :D Labyad skoru eşitledi 2-2
kalemci
26.Temmuz.2012, 16:25
Amrabat en azından şutlarında isabet buluyor, Pino dağa taşa çalışıyordu hep.
Bu arada geçen sezon Amrabat ile Sabri'nin isabetli şut oranı aynı dostum :n:
C h A o S
26.Temmuz.2012, 18:08
4 Ağustos Sampdoria, 8 Ağustos Fiorentina. 1 Ağustos için de maç ayarlanacakmış.
Galatasaray, 1 ve 5 Ağustos'ta 2 hazırlık maçı daha yapacak. Takımlar Sampdoria ve Lazio. Maçlar İtalya'da. Program henüz net değil... (Tribun Dergi)
3 İtalyan ekibiyle sağlam maçlar olucak.Avrupa maçları kıvamında.
uAburak89
26.Temmuz.2012, 18:16
Galatasaray Nike Reklamı
Taraftarlar hazırlamış galiba, açıklamada o şekilde yazıyor. Tabii bu durum başarılı olduğu gerçeğini değiştirmez. :)
uAburak89
27.Temmuz.2012, 00:02
PesimiSTyLa (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=142423)'nın ellerine sağlık.
Galatasaray - Your Nightmare is Back Again [2012]
byariff
27.Temmuz.2012, 01:21
osman altunterim : Galatasaray yarın Konya ile oynuyor.. Sonra 1 ve 4 Ağustos'ta iki mac daha var.. 8'de Fiorentina.. 10 ya da 11'inde de bir tane daha.
Nedvedmania
27.Temmuz.2012, 01:22
osman altunterim : Galatasaray yarın Konya ile oynuyor.. Sonra 1 ve 4 Ağustos'ta iki mac daha var.. 8'de Fiorentina.. 10 ya da 11'inde de bir tane daha.
Nasıl yarın konyayla oynuyoruz ? Pat diye açıklanmadan maç mı olur ? Nerde ki maç ?
europeanconquer
27.Temmuz.2012, 01:23
10 Ağustos'da olur son maç.Bildiğimiz gibi 12 Ağustos Süper Kupa maçı var.
byariff
27.Temmuz.2012, 01:25
Nasıl yarın konyayla oynuyoruz ? Pat diye açıklanmadan maç mı olur ? Nerde ki maç ?
florya metin oktay tesislerinde oynancakmis
Nedvedmania
27.Temmuz.2012, 01:26
florya metin oktay tesislerinde oynancakmis
Biz de gelek mi :D Resmi siteden niye duyurulmuyor ki bunlar ? Ben takımı görmek için gün sayıyorum. Bunlar habersiz maç yapıyor :uzgun:
hakan769
27.Temmuz.2012, 14:04
lig öncesi hazırlık maçlarının programı belli olmuş
1 ağustos | lazio - galatasaray
4 ağustos | galatasaray - benfica
8 ağustos | galatasaray - fiorentina
gs sözlük alıntı.
ShevAnil
27.Temmuz.2012, 14:39
Yanlış hatırlamıyorsam bizim Olympiakosla bir anlaşmamız vardı, geçen sezon onların sahasında oynadık hazırlık maçını, bu sezon bizim sahada oynayacaktık. Öyle bir açıklama hatırlıyorum sanki ama.
RaSenGan
27.Temmuz.2012, 15:40
Saat 18'de Torku Konyaspor'la oynuyormuşuz.GS TV verecekmiş.
C h A o S
27.Temmuz.2012, 15:42
Yeni sezonda Hamit kaptanmış.2.kaptanda Selçuk İnan.
RaSenGan
27.Temmuz.2012, 15:45
En güzeli olmuş.İkisine de kaptanlık çok yakışacaktır.
MeliksahAydogan
27.Temmuz.2012, 15:52
Hamit olmamış Ujfa olsaydı kaptanlardan biri iyiydi.
Hugo
27.Temmuz.2012, 15:55
PesimiSTyLa (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=142423)'nın ellerine sağlık.
Galatasaray - Your Nightmare is Back Again [2012]
bu videonun sonuna popescu vur oğlum yakışırdı :)
europeanconquer
27.Temmuz.2012, 15:56
Bence birinci kaptan Sabri ikinci kaptan Hakan olmalıydı.Takımda bunu en çok hak eden 2 isim onlar çünkü.Tabi benim fikrim böyle.
Nedvedmania
27.Temmuz.2012, 16:30
Hamit ve kaptanlık. Bilemiyorum nasıl olur. TV karşısında çok suskun kalıyordu Hamit. Kaptan dediğin konuşur, kızar, gaza getirir. Hamitte o ışığı göremedim ben. Belki saha içinde daha farklıdır . Selçuk daha yakışıyordu bence.
mpaker66
27.Temmuz.2012, 16:37
selçuk 1. kaptan hamit 2. kaptan daha doğtu olabilirdi. Tabi oyuncularada sorulmuştur ayrıca tecrübe faktörü hamit'i yapmıştır.
RaSenGan
27.Temmuz.2012, 17:29
Bence birinci kaptan Sabri ikinci kaptan Hakan olmalıydı.Takımda bunu en çok hak eden 2 isim onlar çünkü.Tabi benim fikrim böyle.
Sabri yedek olacak.Yedek olan adam nasıl kaptan olsun :)
Hamit ve kaptanlık. Bilemiyorum nasıl olur. TV karşısında çok suskun kalıyordu Hamit. Kaptan dediğin konuşur, kızar, gaza getirir. Hamitte o ışığı göremedim ben. Belki saha içinde daha farklıdır . Selçuk daha yakışıyordu bence.
Hamit lider bir oyuncu.Takımın en tecrübelisi.Ondan uygun bir kaptan olamazdı.Tvde suskun olmasının sebeplerinden biri de Türkçe'yi tam anlamıyla konuşamaması.Cümleleri toparlayamıyor.Sonunu getiremiyor cümlelerin.O yüzden gerekmedikçe konuşmamaya çalışıyordur :)
kalemci
27.Temmuz.2012, 18:10
Bende Hamit'in Türkçesinin iyi olduğunu biliyordum.
RaSenGan
27.Temmuz.2012, 18:14
Bende Hamit'in Türkçesinin iyi olduğunu biliyordum.
İyi zaten ama akıcı değil pek :) Uygun kelimeleri pek bulamıyor cümlenin sonlarında.Arada duraksıyor falan.Bir iki seneye normale döner herhalde burda iyice düzeltir Türkçesini.
E.Cartman
27.Temmuz.2012, 18:19
Hamit'te biraz kekemelik var ondan da konuşmakta zorluk çekiyor biraz. Halil de aynı şekilde.
europeanconquer
27.Temmuz.2012, 18:42
Sabri yedek olacak.Yedek olan adam nasıl kaptan olsun :)
Ne alaka ? Maç oynamayan 1. kaptan olamaz diye bir şey mi var ? Oynadığı maçlarda kaptan olur.
William Rookwood
27.Temmuz.2012, 18:44
Ujfalusi de iyi bir kaptan olurdu
Hugo
27.Temmuz.2012, 18:46
Selçuk-Ujfa (ya da Balta) daha mantıklı olurdu bence de.
Hugo
27.Temmuz.2012, 18:55
Saat 18'de Torku Konyaspor'la oynuyormuşuz.GS TV verecekmiş.
Maç yayını iptal olmuş.
Nedvedmania
27.Temmuz.2012, 18:57
Hayırlısı :) Diğer maçlara bişey olmasın da :)
hakan769
27.Temmuz.2012, 19:02
https://twitter.com/_FelipeMelo_/status/228865935329611777
Melo italya yolcusu :/
goosfraba
27.Temmuz.2012, 19:03
adamın tatili bitmiştir, juve'ye dönüyordur.
şimdilik normal olan bu.
RaSenGan
27.Temmuz.2012, 19:03
Arkadaş bi hazırlık maçını da izleyelim ya :D Melo adım adım geliyorum diyor işte :D
hakan769
27.Temmuz.2012, 19:17
Galatasaray’ın Özel Maç Programı
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2012-2013 sezonu hazırlıkları kapsamında Slovenya PrvaLiga takımlarından NK Olimpija Ljubljana ve İtalya Serie-A’da mücadele eden SS Lazio ile birer özel maç yapacak.
Takımımız, ilk olarak 1 Ağustos 2012 Çarşamba günü Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak. Ljubljana'daki Stozice Arena’da gerçekleşecek dostluk maçı, TSİ 21.00’de oynanacak. Galatasaray’ın ikinci hazırlık maçındaki rakibi ise Serie-A takımı SS Lazio olacak. İzmir Atatürk Stadı’ndaki karşılaşma, 4 Ağustos 2012 Cumartesi günü, saat 22.00’de başlayacak.
Galatasaray, ayrıca 8 Ağustos 2012 Çarşamba akşamı saat 22.00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Fiorentina ile bir dostluk maçı yapacak.
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/14044.php
Nedvedmania
27.Temmuz.2012, 19:20
GOL Burak Yılmaz ' Galatasaray 1-0 Konyaspor
byariff
27.Temmuz.2012, 19:26
Gol Selcuk inan 2-0
RaSenGan
27.Temmuz.2012, 19:28
Adını telaffuz edemediğim takımla Arenada oynuyoruz da Lazio'yla niye İzmir'de oynuyoruz :) İzmirliler için iyi olacaktır ama Arena'da iyi bir takımla açılışı yapsak güzel olurdu.
byariff
27.Temmuz.2012, 19:29
Ekin yilmaz : İlk gol asist necati abiden burak attı,ikinci gol aydını dusurduler sari kart oldu ve selcuk herzamanki gibi firikikten golunu atti:)
europeanconquer
27.Temmuz.2012, 19:30
@Aygün
Olum sen iyi misin la bugün :D Ne TT Arena'sı ?
''...Ljubljana'daki Stozice Arena...''
hakan769
27.Temmuz.2012, 19:31
Lazio maci izmirde Fiorentina maci arena da
Nedvedmania
27.Temmuz.2012, 19:32
Adını telaffuz edemediğim takımla Arenada oynuyoruz.
Arena ama onların arenası :)
William Rookwood
27.Temmuz.2012, 20:13
Burak ilk golünü attı :D
hakan769
27.Temmuz.2012, 20:23
Galatasaray 3
Konyaspor 0
Gol Burak Yılmaz / Selçuk İnan / Umut Bulut
Kaka Leite
27.Temmuz.2012, 20:25
Galatasaray 3
Konyaspor 0
Gol Burak Yılmaz / Selçuk İnan / Umut Bulut
Trabzonspor karması almış maçı :icon_smile:
hakan769
27.Temmuz.2012, 20:25
Trabzonspor karması almış maçı :icon_smile:
4-0 Colman
5-0 Alanzinho :d
hakan769
27.Temmuz.2012, 20:33
Galatasaray 6
Konyaspor 1
Gol Burak Yılmaz / Selçuk İnan / Umut Bulut 3 / Sercan Yıldırım
Gol İsmail
Maç Sona Erdi.
Fearless Coward
27.Temmuz.2012, 21:10
Umut umut veriyor şimdiden.Umarım böyle devam eder.
byariff
27.Temmuz.2012, 22:50
6-1 lik konya macinda sercanda sanki gelisme var gibiydi
Sirius Black
27.Temmuz.2012, 22:54
Sercan her maç attı sanırım. :)
byariff
27.Temmuz.2012, 22:58
izlemeyenler vardir ozeti ;
galatasaray-konya
Homer J.S
27.Temmuz.2012, 23:30
İzmire geliyor Galatasaray, iyi oldu buuuuu..
William Rookwood
28.Temmuz.2012, 00:24
Sercan baya iyimiş kamptada zaten Fatih hoca şans verecektir
europeanconquer
28.Temmuz.2012, 00:27
Umut ve Burak'ın kanat olarak kullanılabildiği takımda forvetlere Elmander,Umut,Sercan dersek Sercan'ın takımda kalma olasılığı çok yüksek.Engin ve Emre orta sahanın ortasında oynayabiliyorlar.O değilde hem adam hem pozisyon bakımından acaip alternatifli bir kadromuz var yahu :D
semih99999
28.Temmuz.2012, 00:33
o degil maçın başındaki o pres ne yav :D bi hazırlık maçı için süper valla gelecek açısından gümbür gümbür geliyoruz
MeliksahAydogan
28.Temmuz.2012, 01:09
Bir tek o kaldı ; Felipe Melo !
#MELO'disiz Şarkı Olmaz !
C h A o S
28.Temmuz.2012, 15:15
Eboue'ye bak zorla arabasını veriyor:D
Yerli oyunculardan da devamlı bir şeyler öğreniyorsun. Yabancı oyuncuların da ilgilendiğini biliyoruz. Özellikle Eboue, Semih Kaya ve senin için ‘onlar benim bebeklerim’ diyor. Sizinle ilgileniyor, size yardımcı oluyor. Neler söyleyeceksin?
Evet ilgileniyor. O bize bebeklerim diyor biz de ona baba diyoruz. Eboue gibi biriyle tanıştığım için ben gerçekten mutluyum. Eboue’yi, Semih ile playstation’da hep kendi takımlarımıza alıyorduk. Önemli bir olay onunla birlikte futbol oynamak. Siz onu playstation’da kendi takımınıza alıyorsunuz o da size buraya gelip beraber oynadıktan sonra ‘bebeklerim’ diye hitap ediyor. Bu gerçekten çok güzel bir duygu. Ben Eboue’yi annemle, babamla, kardeşimle de tanıştırdım. O da çok teşekkür etti. Emre’yle tanıştığım için çok mutluyum dedi. Birde şunu söyleyeyim bunu kimse bilmiyor ama Eboue bize her hafta yani her hafta olmasa da 2 haftada bir Semih’le bana hediye alıp getiriyor. Mesela Semih’e saat aldı. O bize bebeklerim, biz ona baba diyoruz. Çok mutluyuz onunla tanıştığımız için. Mesela Eboue hafta sonları kendi spor arabasını veriyor kullanmam için. Hep zorla veriyor ben almıyorum. Ama o bana zorla veriyor. Git dolaş gez diye… Bu da çok güzel bir anı hatta hiç unutamayacağım anılarımızdan bir tanesi.
europeanconquer
28.Temmuz.2012, 15:29
Gerçekten küçükken takmına aldığın kişi ile büyüyünce aynı takımda oynamak rüya gibi bir şey olur yahu.
byariff
28.Temmuz.2012, 16:43
Süper Kupa Final Galatasaray - Fenerbahçe maçı ATV'den yayınlanacak.HD yayın ATV HD'de.
William Rookwood
28.Temmuz.2012, 16:45
Ne zaman oynanacak bu maç?
Fearless Coward
28.Temmuz.2012, 16:51
12 Ağustos'ta oynanacak.
byariff
28.Temmuz.2012, 17:24
internet aleminde beyaz forma çalinti vs diyorlardi shaktardan nese.
http://i.imgur.com/Z04iO.jpg
goosfraba
28.Temmuz.2012, 17:31
o zaman shakhtar sizden çalmış? :D
nike bu işte, aynı şablonu birkaç takımda uyguluyor. koyduğun resim ile nike şablonu tamamiyle tesadüf.
uAburak89
28.Temmuz.2012, 21:01
Galatasaray elit kategorisinde, bazılarının zoruna gitse de. 2 forma özel, bir forma katalog oluyor. Beyaz forma da katalog. Konu basit.
byariff
29.Temmuz.2012, 13:53
Turk futbol tarihinin gelmis geçmis en buyuk golcusu Kral Hakan Sukur Iyiki Dogdun.
C h A o S
29.Temmuz.2012, 14:01
Öztürk tam bomba.Ertesi gün veriyor gereken cevabı:n:
Öztürk: "Biz havuzdan çıkar denize gireriz"
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Havuzdan çıkabiliriz" açıklaması hakkında yorumda bulundu ve Galatasaray açısından önemli bir durumun olmadığını "Biz havuzdan çıkar denize gireriz" açıklaması ile özetledi.
29 Temmuz 2012 Pazar - 12:48
AA
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Süper Lig naklen yayın havuzundan çıkacakları yönündeki açıklamalarının muhatabı olmadıklarını söyledi.
Adnan Öztürk, sarı-kırmızılı kulübün kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen'in Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında gerçekleştirilen anma töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün yaptığı açıklamalarla ilgili yöneltilen sorular üzerine, sadece sarı-lacivertli kulübün yayın havuzundan çıkabileceği yönündeki sözlere değinen Öztürk, şunları kaydetti:
''Ben o açıklamalara cevap vermek istemiyorum. Temcit pilavı gibi hep aynı konular. Biz cevap vermekten sıkıldık, sanırım kamuoyu da sıkıldı. (Aziz Yıldırım'ın) Havuzla ilgili mesajı herhalde bize değildi. O mesajı verdiği kurumlar belli. O kurumlar gerekli cevapları verirler. Ama benim en son hatırladığım, o kurumlarla araları gayet iyiydi. Herhalde aralarında konuşurlar. Galatasaray açısından bakarsanız, biz havuzdan çıkar, denize gireriz. Bizim için problem değil.''
Aziz Yıldırım'ın, Galatasaray Kulübü'ne yönelik kullandığı ifadelerin tekrar hatırlatılması üzerine ise Öztürk, ''Sayın başkanımız gerekli görürse cevap verir. Aynı konular, aynı sorular... Ben söyleyeceğimi söyledim'' demekle yetindi.
byariff
29.Temmuz.2012, 14:12
Adnan Öztürk'den Melo'ya:'Koskoca Gs'den bahsediyoruz.Bu saatten sonra 'evet' veya 'hayır' cevabı gerekir, fazla 'tweet' de sıkıntı yaratır
Adnan Öztürk : "Biz havuzdan çıkar denize gireriz' (AA)
Kurucumuz Ali Sami Yen’i Andık
Adnan Öztürk : Galatasaray sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda bir yaşam tarzıdır. Bu yaşam tarzını da, Türk sporunun geldiği nokta itibariyle çok detaya girmeden özetlersek, Ali Sami Yen başkanımız ve arkadaşları, tüm büyüklerimiz, bizlere fırsatçı değil akılcı, küstah değil saygılı, cüretkar değil cesur olmayı öğrettiler. Biz bunları öğrendik, bizden sonrakilere bunları öğreteceğiz. Bir kez daha kendilerini rahmetle anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun."
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/14049.php
E.Cartman
29.Temmuz.2012, 15:09
Galatasaray Spor Kulübü'nden Duyuru
Aziz Yıldırım’ın 28 Temmuz 2012 tarihli Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısında yapmış olduğu mesnetsiz iddia ve ithamlarla dolu açıklamalarını ibretle izledik.
Yüz yıllık dostumuz Fenerbahçe camiası dahil bütün kulüplerimizle sporda kardeşlik ve barış ortamını sahalarımıza yeniden geri döndürmeye ve fanatizmin izlerini silmeye çalıştığımız bu dönemde böylesi bir saldırıyı kabul edilemez buluyor ve şiddetle kınıyoruz.
Havuzdan çekilme gibi sözüm ona tehditlerle Anadolu kulüplerine şantaj yapan, kendi kulübüne ve camiasına yıllarca silinemeyecek bir lekeyi sürme cüretini göstermiş ve güvenilirliğini bütünüyle kaybetmiş bir yöneticinin bu talihsiz ve son derece tehlikeli çabalarının Türk sporunu daha fazla zarara uğratmasına izin vermeyeceğiz.
Bu vesile ile ülkemizin ve sporumuzun bütün ilke ve değerlerini hiçe saymış ve kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı bundan sonra hiç bir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.
Galatasaray Spor Kulübü
semih99999
29.Temmuz.2012, 15:13
ovv çok sert olmuş bu :D
Revolution
29.Temmuz.2012, 15:39
Açıklama doğru gibi gözükse de bazılarının istediği kaos ortamına sürükleniyoruz ufaktan.
Nedvedmania
29.Temmuz.2012, 17:10
Arkadaşlar başka forumlarda yazılan yazıları buraya taşımanızda ki amaç ne ?
KanaKe
29.Temmuz.2012, 17:38
adnan öztürk'ten iyi siyasetci olur :) sivri dilli birisi..
sarianet
29.Temmuz.2012, 18:03
Ali Sami Yen'in ölüm yıldönümüymüş
Allah rahmet eylesin...
byariff
30.Temmuz.2012, 01:12
Melo Gelmezse sahsen bekledigim kadro bu , kampta culio cok iyiy(mis) , hazirlik maclarindada iyi oynamis bence hamit , culio o mevkide degismeli oynar
http://this11.com/boards/abC5KVuajw.jpg
Suicider
30.Temmuz.2012, 01:15
Orta saha defansif açıdan zayıflıyor çok kolay geçerler orta sahayı böyle olursa.Selçuğun yanına daha defansif bir adam lazım.Böylece selçuğun etkinliği de artıyor geçen sene gördüğümüz gibi.Ama defansif yük selçuğun omuzlarına binerse beklediğimiz verimi alamayız kendisinden.
MeliksahAydogan
30.Temmuz.2012, 01:22
Melo gelmezse büyük sıkıntı ... :(
C h A o S
30.Temmuz.2012, 01:40
Melo gelmezse takviye olur.Daha çileğide unutmadık:D
Bakalım bu hafta Melo konusu açıklığa kavuşur.İnşallah olumlu olur.
MeliksahAydogan
30.Temmuz.2012, 02:12
Melo gelmezse takviye olur.Daha çileğide unutmadık:D
Bakalım bu hafta Melo konusu açıklığa kavuşur.İnşallah olumlu olur.
İnşallah. :)
Fearless Coward
30.Temmuz.2012, 02:17
Culio dmc oynayamaz arif zaten adam MC'de zor oynuyor asıl mevkisi AMC sanırım.
Hugo
30.Temmuz.2012, 10:42
her hafta "melo bu hafta tamam" "melo yarın açıklanacak" "melo tamam ya geldi o zaten". bunları duymak canımı sıktı artık. ya geliyorum desin gelsin imzalasın ya da yok desin. kendine o kadar para vereni bulamayacağı için artık çine mi gider katara mı bilemiyorum.
byariff
30.Temmuz.2012, 16:09
Dogrumu yalanmi bilemem ;
AMK SPOR : Önemli bir bilgi - Lig TV üyesi Galatasaray taraftarı sayısı 341.724 iken Fenerbahçe taraftarı sayısı 307.512.
http://i.imgur.com/CohSF.jpg
Revolution
30.Temmuz.2012, 17:04
Yetişkin paketlerde ezici üstünlüğümüz var :zuhaha
europeanconquer
30.Temmuz.2012, 17:06
Yalnız bizim Digitürk'ünü iptal ettir kampanyası pek etki etmemiş gibi gözüküyor :n:
Revolution
30.Temmuz.2012, 17:07
Dayamışlar yetişkin paketi insanlar iptal edememiş :D
E.Cartman
30.Temmuz.2012, 17:10
Avantaj Yetişkin almış başını yürümuş :n::n: Bi Süper Lig paketinden az sayıda abonesi var :D
Corpus
30.Temmuz.2012, 17:22
İtiraz eden olmadığına göre bu değerler doğru :) Eee nerde %50 ?
goosfraba
30.Temmuz.2012, 17:22
itiraz ediyorum (!)
Önder HOCA
30.Temmuz.2012, 17:47
Stabilmi bunlar ?
IcedEarth
30.Temmuz.2012, 18:57
Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama
Fenerbahçe Kulübü’nün bugün yapmış olduğu cevabi açıklamanın soruşturma sürecinde de çok defa tanık olduğumuz gibi “mesnetsiz ithamlarla başkasını karalayarak kendini kurtarma” çaresizliğinin bir ifadesi olduğu açıktır.
Camialar arasındaki ilişkilerin daha fazla yıpranmaması için ayrıntıya girme gereğini görmediğimizi ve konunun bizim açımızdan kapanmış olduğunu belirtiriz.
Galatasaray Spor Kulübü
Nedvedmania
30.Temmuz.2012, 19:29
Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama
Fenerbahçe Kulübü’nün bugün yapmış olduğu cevabi açıklamanın soruşturma sürecinde de çok defa tanık olduğumuz gibi “mesnetsiz ithamlarla başkasını karalayarak kendini kurtarma” çaresizliğinin bir ifadesi olduğu açıktır.
Camialar arasındaki ilişkilerin daha fazla yıpranmaması için ayrıntıya girme gereğini görmediğimizi ve konunun bizim açımızdan kapanmış olduğunu belirtiriz.
Galatasaray Spor Kulübü
Çok net ve temiz açıklama :)
byariff
30.Temmuz.2012, 19:52
Dogrumu yalanmi bilemem ;
http://i.imgur.com/CohSF.jpg
Selcuk Dereli ve Ahmet Çakarda Dogruladi En Çok Digiturk Galatasaray Taraftarlarinda varmis.
https://twitter.com/selcuk_dereli/status/229962562295435264
https://twitter.com/ahmetcakar1/status/229946972222676993
barahir
30.Temmuz.2012, 20:30
Arif, bu hayatta sakın kılavuzun karga olmasın.. Doğruladı dediğin adamlar yanlış bi kere
Değerli üyelerimiz, son birkaç saattir "Digiturk İstatistikleri" başlığı altında sosyal medyada dolaşan fotoğraf asılsız olup, +
+ Digiturk'ün, bu bilgiyi medyaya dağıtması kesinlikle söz konusu değildir. Teşekkür ederiz.
https://twitter.com/Digiturk
uAburak89
30.Temmuz.2012, 20:32
Uydurmaya benziyor zaten.
Ama doğru olsaydı bile doğrulayacaklarını düşünenlerin olması da enteresan.
Homer J.S
30.Temmuz.2012, 23:29
Abi doğrulasalar bile iyi bi şey değil zaten bu :) Ne kadar taraftarda Digiturk olduğu önemli değil dört büyüklerden herhangi biri havuzdan çekilse aynı etkiyi yapar zaten. Önemli olan tribününde ne kadar taraftarın olduğu o işi de Fener geçen senelerde bizden daha iyi yaptı, bu sene başabaş geçer gibi taraftar açısından zira iyi kombine sattık.
uAburak89
30.Temmuz.2012, 23:36
İyiliği kötülüğü açısından bir şey düşünmedim zaten. Bu tarz şeylerle büyüklük kanıtlamaya çalışmak falan da oldukça komik.
byariff
31.Temmuz.2012, 01:22
Galatasaray - Lazio maci bilet fiyatlari: Kapali 50 TL, Maraton 35 TL, Kale Arkası 20 TL
byariff
31.Temmuz.2012, 01:27
muazzam bir yazi okumalisiniz.
Umut Öfkeli ; ; ;
Dun 11 gibi Newcastle Hilton hotelindeydik. Resepsiyona Amrabatin oda numarasini soyleyip ararmisiniz dedim. Resepsiyondaki adam aradi ve telefonu bana uzatti. Nurettin biz geldik.. "Galatasaraylilar" dedim. Telefona "alo buyrun" derken ki yorgun sesi bir anda gitmisti. Titrek ve heyecanlı bir ses tonuyla "ok i am coming abiy" dedi kapattı teli. 5 dakka sonra asansörden çıktı yanımıza geldi. Hepimizi tek tek öpüp kafasini one dogru uzatip "cekingen" bir ses tonuyla nereye oturalim dedi. bende suraya dedim. ok dedi. Koltuga dogru gecerken yorgunsun heralde dedim. evet orucluyum. sahuru gec yaptim, gec yattim aradiginizda da uyuyordum dedi. Kusura bakma dedim, "Ne kusuru abi bu maca faslilar bile gelmezken siz benim icin cikip geldiniz" dedi. Gozleri guluyordu. Bir an bu gercekten bizim amrabat mi diye dusunduk. cunku sanki biz futbolcu o taraftar gibi davraniyordu. Biz rahatken o cekiniyordu. Biz bacaklarimizi uzatirken rahat rahat otururken o hic rahat oturmadi bacaklarini dahi bir an olsun acmadi.
Bu saygiyi bizim meslegimiz, adimiz, yasimiz icin gostermedi, onun karsisindakine saygi duymasi icin o kisinin Galatasarayli olmasi yeterdi. Ben cok futbolcuyu yakindan gordum bazilariyla hatta bire bir konustum sohbet ettim ama Amrabat cok farkliydi beni cok etkiledi.Bir cok Galatasaray'lının dogdugundan beri hayalinde olan seyin gerceklestigine inandim dun. Amrabat bizdik ve artik o formayi giyecektik.
Yazi senaryo falan degildir bizzat amrabat ile fotograflari var umut ofkelinin amrabatin yanindaki siyah tsortlu
http://i.imgur.com/TFc8D.jpg
http://i.imgur.com/4EEAi.jpg
europeanconquer
31.Temmuz.2012, 01:34
Adamın şimdiden bir 10-15 tane Galatasaray atkısı olmuştur :D Gelen giden atkı takıyor.
zeck17
31.Temmuz.2012, 14:34
amrabatın kaç numaralı formayı giyeceği açıklandı mı
europeanconquer
31.Temmuz.2012, 14:35
53 numaralı formayı giyecek diyorlar.
KanaKe
31.Temmuz.2012, 17:39
53 amrabata yakismaz :D 10 numara verilmeli
Corpus
31.Temmuz.2012, 17:54
10 numara verilmesi çok yanlış olur ki o zaten Melo için ayrılmıştır :)
Facx
31.Temmuz.2012, 18:31
53 numarayı giyicek bkz. https://twitter.com/NAmrabat53
lexoqe
31.Temmuz.2012, 19:39
Avrupa Kolla Kendini
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/427006_412467058811995_1158665612_n.jpg
"Avrupa Kolla Kendini!" Galatasaray Dergisi’nin 115. sayısı, 164 sayfalık geniş içeriğiyle, bugün İstanbul’daki bayilerde yerini aldı. Dergimiz, 2 Ağustos Perşembe günü diğer şehirlerde satışa çıkacak. 115.Sayı ile ilgili tüm bilgiler için: http://www.galatasaray.org/gsdergi/haber/14063.php
Night_Mare17
31.Temmuz.2012, 21:46
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/427470_10151991955835164_576337895_n.jpg
MeliksahAydogan
31.Temmuz.2012, 22:07
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/427470_10151991955835164_576337895_n.jpg
Baya güzel olmuş İnşallah ŞL'yi kaldırdığımız günleri de görürüz :)
Nedvedmania
31.Temmuz.2012, 22:18
Az daha büyük olsa duvar kağıdı yapardım.
DisCo
01.Ağustos.2012, 01:48
Genel olarak bazı sözler söylenir ve bunlar zamanın kargaşası içerisinde hafızalardan silinir. Hatırlandığı zamanlar ise fanatikçe tavırların yansımasıdır. Ben bu konuda biraz rahatım çünkü söylenen sözlerin peşindeyim. Hem diğer takımların zamanında büyük konuşmalarını hatırlatıyorum hem de yeri geldiğinde kendi takımıma yani sezon sonunda konuşacağız diyen Fatih Terim'e "Ne oldu şampiyon olunca sustun" diyebiliyorum.
Geçmiş süreçte sürekli olarak Galatasaray'ı oyuncu ayartmakla suçlayan, Galatasaray'a asla oyuncu vermeyiz diyen, Galatasaray'ı ahlaksızlıkla suçlayan Süleyman Hurma, Amrabat'ı neden Galatasaray'a sessiz sakin bir şekilde verdi. Daha önce de fikir yürüttüğüm üzere parayı bir hayli fazla verirsen şerefli transfer yaparsın ama makul fiyatlardan konuya girersen oyuncuyu ayartan olursun demiştim.
Devre arasında ya da gelecek sezonlarda yine Galatasaray ve Kayserispor arasında transfer konuşulabilir. Sistem her zaman ki gibi işleyecektir. 5'lik adama Galatasaray 5 verirse Süleyman Hurma'dan ani çıkışlar göreceğiz. Koskoca kuruma sırf fiyat yüzünden hiç haketmediği sözleri sarfedecektir. Arkasından tutamayacağı, altından kalkamayacağı lafları ortalığa yayacaktır. Bu tarz olayları bekleyen gerek basın gerek farklı taraftar grupları da ölü yıkayıcı ölü yıkayıcı diye tempo tutacaktır. Sonra 5'lik adama Galatasaray 10 verince ahlaksız Galatasaray en temizi olacaktır.
Şimdi denklemim basit: Galatasaray ahlaksız bir kurumsa ilişkilerini yürütmezsin. Ancak istediğin parayı verince Galatasaray'ın ahlaksızlıklarına (!) göz yumuyorsan para için lafını yutanın adını da Feriha'nın annesi koysun.
Nedvedmania
01.Ağustos.2012, 01:56
sezon sonunda konuşacağız diyen Fatih Terim'e "Ne oldu şampiyon olunca sustun" diyebiliyorum.
Belki kaçırmışsındır, Fatih Terim yakın bir zamanda "O sözümü unutmadım. Yakında açıklama yapacağım dedi.
europeanconquer
01.Ağustos.2012, 03:18
Bugün,Galatasaray tarihinin futbolcu&antrenör olarak en çok kupa kazanan ismi Hasan Şaş 36 yaşında girdi.Doğum günü kutlu olsun ve uzun yıllar yanında Galatasaray olsun :)
Redrum
01.Ağustos.2012, 04:23
53 numara ne alaka ya Amrabat rizeli mi yoksa :D
Fearless Coward
01.Ağustos.2012, 04:28
Abdurrahim reyiz Rizeli o uğraştı Amrabat transferi için.Hatta bi haber vardı başkana uyuyamıyorum falan demişti bu transfer yüzünden.Ondan sanırım.Amrabat'ta kırmamıştır reyizi. :D
byariff
01.Ağustos.2012, 14:01
melih sabanoglu : amrabat pazar günü takıma katılıyor. süper kupa finalinde sahada görmek sürpriz olmaz.
MeliksahAydogan
01.Ağustos.2012, 14:26
Amrabat'ın Fenerbahçe savunmasını dağıtacağını düşünüyorum , keşke Melo'da oynayabilse.
Bu arada Ujfa ve Burak cezalı mı olacak ?
Hugo
01.Ağustos.2012, 16:26
Burak kesin cezalı, kasımpaşa maçında da oynamayacak. Ujfa da mı cezalıydı?
Sirius Black
01.Ağustos.2012, 16:44
Son maçta kırmızı gördü o da cezalı sanırım. :)
Yavuz12
01.Ağustos.2012, 18:21
http://www.galatasaray.org/futbol/hazirlikkamplari/haber/14068.php
Niye Elmander kadroya dahil edilmemiş ?
Fearless Coward
01.Ağustos.2012, 18:30
Elmander'i bilmiyorum ama Baros'ta yok kadroda...Sakatlığı falan yoksa gidici herhalde...
byariff
01.Ağustos.2012, 18:41
Elmander sakat arkadaslar daha tam duzelmedi.
C h A o S
01.Ağustos.2012, 18:42
http://www.galatasaray.org/futbol/hazirlikkamplari/haber/14068.php
Niye Elmander kadroya dahil edilmemiş ?
Johan Elmander'in fizik olarak hazır olmadığı ve bir süre daha kondisyon yüklemesi yapılacak olmasında dolayı Slovenya'ya götürülmediği öğrenilirken; Milan Baros'un maç kadrosunda neden olmadığı konusundaki belirsizlik devam ediyor.
sarianet
01.Ağustos.2012, 19:01
sen 2. 3. lig takımlarına 5 6 at ondan sonra gel kolla kendini avrupa yaz taraftar da sever tabi yer bunları
RaSenGan
01.Ağustos.2012, 19:03
sen 2. 3. lig takımlarına 5 6 at ondan sonra gel kolla kendini avrupa yaz taraftar da sever tabi yer bunları
O maçları hiçbir taraftar ciddiye almıyor abi ama sen alıyorsan bilemem :)
sarianet
01.Ağustos.2012, 19:05
benim dediğim de o zaten ciddiye almayın diyorum
türk futbolunun şu durumunda bu kapağı atmanın tek amacı dergi sattırmak
europeanconquer
01.Ağustos.2012, 19:07
Nike'ın forma sloganı abi o.Geçen yıl da ''Ruhunu ortaya koy'' vardı.
Night_Mare17
01.Ağustos.2012, 19:13
Şu an ki durumumuzu siz anlayamazsınız. 2000 yıllarındaki gibi bir inanmışlık var takım , taraftar ve yönetimde.
Nedvedmania
01.Ağustos.2012, 19:16
benim dediğim de o zaten ciddiye almayın diyorum
türk futbolunun şu durumunda bu kapağı atmanın tek amacı dergi sattırmak
Yoo ne alakası var ? Biz hazırlık maçı yapmadan önce de "Avrupa kolla kendini" diyorduk. Formayla ortaya çıkan bir slogan o. Takıma güvendiğimizi gösteriyor. Hayır bahsettiğin şey de GS dergisi zaten. Heralde taraftarın sevdiği cümleleri kullanacak. Ne bekliyordun ki ?
sarianet
01.Ağustos.2012, 19:16
Şu an ki durumumuzu siz anlayamazsınız. 2000 yıllarındaki gibi bir inanmışlık var takım , taraftar ve yönetimde.
her sezon öncesi aynı film 2000 ruhu :)
Corpus
01.Ağustos.2012, 19:23
Hayır yanlışın var. Her sezon öncesi olan bir şey değil.
europeanconquer
01.Ağustos.2012, 19:23
Bence bunu senin söylemen biraz mantıksız oldu Tuğrul.Bizim yaşımızdakiler o ruhu pek anlayamazlar çünkü o zaman ben 4 sen 3 yaşındaydın hani belli bir ruhu anlama kapasitemiz yoktu o zamanlar.Yani belki o zamanı tam yaşayanlarda şimdi de aynı inanmışlık var ama bunu senin demen olmadı.
Zaten benim şahsi düşüncem neden 2000 ruhunun geri döndüğünden bahsediyoruz ? Onu ben aştım.Bir ruhu geri getireceğimize yeni bir ruh yaratalım.Tamamen farklı zamanda farklı görüşlerle farklı bir gündemdeyiz ve futbol o zaman ki halinden çok daha zor bir hal almış durumda.Zaten Türkiye'de sağlam bir zemin oturtmadan Avrupa'da başarı sağlayamayız.Şu an gidişatımız iyi gözüküyor ama her şey olabilir.
Night_Mare17
01.Ağustos.2012, 19:24
Bence bunu senin söylemen biraz mantıksız oldu Tuğrul.Bizim yaşımızdakiler o ruhu pek anlayamazlar çünkü o zaman ben 4 sen 3 yaşındaydın hani belli bir ruhu anlama kapasitemiz yoktu o zamanlar.Yani belki o zamanı tam yaşayanlarda şimdi de aynı inanmışlık var ama bunu senin demen olmadı.
Zaten benim şahsi düşüncem neden 2000 ruhunun geri döndüğünden bahsediyoruz ? Onu ben aştım.Bir ruhu geri getireceğimize yeni bir ruh yaratalım.Tamamen farklı zamanda farklı görüşlerle farklı bir gündemdeyiz ve futbol o zaman ki halinden çok daha zor bir hal almış durumda.Zaten Türkiye'de sağlam bir zemin oturtmadan Avrupa'da başarı sağlayamayız.Şu an gidişatımız iyi gözüküyor ama her şey olabilir.
O anları izleyince o ruhu yaşayabiiyorum :)
europeanconquer
01.Ağustos.2012, 19:26
O anları izleyince o ruhu yaşayabiiyorum :)
İzlemekle yaşamak çok ayrı bir kavram.2000 ruhu dediğimiz şey 4 yıl boyunca yapılan şeylerin zirveye ulaşmasıdır.4 yıl boyunca yaşanan süreci izleyerek nereye kadar yaşayabiliriz ?
Facx
01.Ağustos.2012, 19:31
?
siz herşeyden önce 2 temmuza dönmek diyince biişey yok ama ? hayır görende 2 temmuzda şampiyonlar ligini aldılar 3 temmuzda geri alındı sanıcak alttarafı emenike yi almıştınız
sarianet
01.Ağustos.2012, 19:35
?
siz herşeyden önce 2 temmuza dönmek diyince biişey yok ama ? hayır görende 2 temmuzda şampiyonlar ligini aldılar 3 temmuzda geri alındı sanıcak alttarafı emenike yi almıştınız
siz neden fb gibi bi takımla kendinizi kıyaslıyorsunuz bizim ne haddimize sizinle kıyaslanmak daha uefa kupamız bile yok :(
europeanconquer
01.Ağustos.2012, 19:44
Ben orada takımların kıyaslamalarını görmedim abi takımların kendileri için belirledikleri dönüm noktalarının kıyaslandığını gördüm.
sarianet
01.Ağustos.2012, 19:47
sana bşi demedim kardeşim senn kafan rahat olsun :)
Night_Mare17
01.Ağustos.2012, 19:53
siz neden fb gibi bi takımla kendinizi kıyaslıyorsunuz bizim ne haddimize sizinle kıyaslanmak daha uefa kupamız bile yok :(
Sana katılıyorum amacı Galatasaray'ı yenmek olan takımla kendimizi kıyaslamamalıyız.
sarianet
01.Ağustos.2012, 19:56
Sana katılıyorum amacı Galatasaray'ı yenmek olan takımla kendimizi kıyaslamamalıyız.
alışkanlıklar insanların amacı olamaz ama egonu böyle tatmin ediceksen eyvallah sana da
Night_Mare17
01.Ağustos.2012, 20:18
alışkanlıklar insanların amacı olamaz ama egonu böyle tatmin ediceksen eyvallah sana da
Pardon da senede 3 maçtan 1 veya 2 ' sini yenmek alışkanlık olmaz.
kalemci
01.Ağustos.2012, 20:20
Oruç başınıza vurmuş heralde :n:
Night_Mare17
01.Ağustos.2012, 20:27
Oruç başınıza vurmuş heralde :n:
Yok abi ben tutmuyorum sorunum yok :n: :n:
sarianet
01.Ağustos.2012, 20:28
haha ya biraz kafa bulalım dedik amma ciddiye alıyosunuz he :D
MeliksahAydogan
01.Ağustos.2012, 20:56
Amrabat İspanya-Fas maçında iyi oynuyor diyorlar izleyen var mı arkadaşlar ?
byariff
01.Ağustos.2012, 21:11
İlk 11'imiz: Fernando Muslera, Eboue, Semih , Tomas Ujfalusi, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Yekta, Culio, Burak, Necati
MeliksahAydogan
01.Ağustos.2012, 21:38
İlk 11'imiz: Fernando Muslera, Eboue, Semih , Tomas Ujfalusi, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Yekta, Culio, Burak, Necati
Burak - Umut çıksa çok daha güzel olabilirdi :)
Maç yayını var mı ?
europeanconquer
01.Ağustos.2012, 21:50
D-Smart veriyor her zaman ki gibi.
caglaruzun
01.Ağustos.2012, 21:58
Hakan Balta sakat mı değil mi yahu?
europeanconquer
01.Ağustos.2012, 22:01
Büyük ihtimal basının şişirmesiydi.
Night_Mare17
01.Ağustos.2012, 22:01
Maç başladı arkaya uzun toplar deniyoruz Burak iyi kaçıyor.
byariff
01.Ağustos.2012, 22:03
Yalniz amrabat bugun muthesem oynadi ispanyayi dagitti diyebiliriz ama gol yoktu :D
0xjasaitis
01.Ağustos.2012, 22:07
Link paylaşabiliyorsak atayım linki arkadaşlar ?
E.Cartman
01.Ağustos.2012, 22:08
Link paylaşmak yasak ama öm atabilirsin :)
europeanconquer
01.Ağustos.2012, 22:12
Yalnız takımda 1 frikikçi varken şimdi 3 oldu :D Selçuk,Hamit ve Burak'ın serbest vuruşları daha dayanılmaz hal alacaktır rakipler için.
E.Cartman
01.Ağustos.2012, 22:13
Selçuk yakından, Hamit uzaktan vurur canları sıkılırsa Burak vurur :zuhaha
europeanconquer
01.Ağustos.2012, 22:16
Nasıl vururlarsa vursunlar fark etmez :D Gol olsun da yeter :D
E.Cartman
01.Ağustos.2012, 22:50
Galatasaray
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Tomas Ujfalusi, Hakan Balta Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Emmanuel Culio, Burak Yılmaz, Necati Ateş
NK Olimpija Ljubljana
Seliga, Zarifovic (Dk.32 Sretenovic), Delamea, Salkic, Sarasola, Bozic, Trifkovic, Omladic, Valencio, Nikezic, Baskera
Sarı Kart
Dk.31 Emmanuel Culio (Galatasaray)
Maç Öncesi
* Takımımız karşılaşmaya Parçalı forma ile çıkıyor.
* Kaptanımız Tomas Ujfalusi.
1. YARI
1' Maça NK Olimpija Ljubljana başladı.
7' Yekta'nın savunanın arkasına attığı pasa Necati hareketlendi, kaleci ile karşı karşıya kaldı ama daha öncesinde yardımcı hakemin bayrağı havada ofsayt.
8' Trifković kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan serbest vuruşu kullandı, direk kaleye sert şutunda top barajdan sekti sonrasında savunma topu kafa ile uzaklaştırdı.
14' Hamit ceza sahası dışından serbest vuruşu kullandı, kaleye sert şutunda top üstten auta çıktı.
17' Trifkovic sağ kanattan korneri kullandı, ceza sahasına ortasında Zarifkovic'in kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.
18' Selçuk'un uzun pasında Culio sol kanatta topla buluştu, ceza sahasına sert ortasında topa kimse dokunamayınca top ters kanada açıldı sonrasında Hamit'in ortasında top savunmayada çarparak kornere çıktı.
23' Selçuk'un pasında Necati savunmanın arkasında topla buluştu, arka direğe ortasında Hamit gelişine sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.
25' Burak sağ kanattan ceza sahasına ortasını yaptı, kaleye yönelen topu kaleci ceza sahası dışına yumrukladı sonrasında Yekta'nın şutunda top kalecide kaldı.
29' Necati'nin pasında burak ceza sahası sağ çaprazında topla buluştu ama kontrolü iyi olmayınca savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
31' Galatasaray'da Culio sarı kart gördü.
32' NK Olimpija Ljubljana'da oyuncu değişikliği. Zarifovic yerine Sretenovic oyuna girdi.
35' Burak sol çaprazdan serbest vuruşu kullandı, direk kaleye sert şutunda kaleci son anda topu saha içine çeldi.
39' Tlifkovic'in pasında Baskera ceza sahası dışında topla buluştu, kaleye plase vuruşunda top Muslera'da kaldı.
42' Selçuk ceza sahası dışından serbest vuruşu kullandı, ceza sahasına ortasında Burak'ın kafa vuruşunda top direk dibinden auta çıktı.
44' Selçuk'un pasında Necati topun üstünden atladı sonrasında Hamit topla buluştu, kaleci ile karşı karşıya vuruşunda top kaleciden geri döndü açılan topa Eboue'nin vuruşunda top direk dibinden auta çıktı.
45' İlk yarı 0-0 berabere sona erdi.
William Rookwood
01.Ağustos.2012, 22:53
Maçı hangi kanal veriyor ?
europeanconquer
01.Ağustos.2012, 22:53
D-Smart platformu kendi özel kanalında veriyor.
byariff
01.Ağustos.2012, 23:09
2.ci yari bu oyuncular girdi.
Ufuk Ceylan, Dany, Riera, Engin Baytar, Emre Çolak ve Umut Bulut...
Filip Valencic'in attığı gol ile NK Olimpija Ljubljana 1-0 öne geçiyor.
William Rookwood
01.Ağustos.2012, 23:09
Gol yedik beyler 1-0
MeliksahAydogan
01.Ağustos.2012, 23:12
Maçı izleyenler kısa bir yorumda bulunabilir mi acaba ?
byariff
01.Ağustos.2012, 23:15
ilk yari iyiydik ozellikle ilk yarinin son 20 dakkasi 2.ci yariyi izlemiyorum su an yayin yok :D
europeanconquer
01.Ağustos.2012, 23:20
Yahu şu maçın linkini biri hayrına özel mesaj olarak göndersin :D
Edit: 1-1 olmuş. Süper solak Emre Çolak :)
William Rookwood
01.Ağustos.2012, 23:21
Emre attı 1-1 oldu
MeliksahAydogan
01.Ağustos.2012, 23:22
Golümüz nasıldı uzaktan mı vurdu yine Süper Solak Emre Çolak ?
europeanconquer
01.Ağustos.2012, 23:23
65' GOOOOOLLLLL!!!!! EMRE ÇOLAK.... Sabri sağ kanattan ceza sahasına ortasını yaptı, Sercan'nın üstünden atladığı topa Emre gelişine sert vurdu ve top ağlarla buluştu. 1 - 1
byariff
01.Ağustos.2012, 23:23
sag kanattan sabri ortaladi emre çolak gelisine vurdu muthisss bir gol :D 1-1
MeliksahAydogan
01.Ağustos.2012, 23:24
2. golüde bulursak iyi olur galibiyet almak hoş.
semih99999
01.Ağustos.2012, 23:39
Ljubljana tarık mengüç u almış :n: valla bizimkileri dogruyo melo yokken takım istenilen presi yapamıyo yav
caglaruzun
01.Ağustos.2012, 23:40
Sercan acaba topun üstünden atlamak, topuk pası vermekten başka yeteneklere sahip mi diye çok merak ediyorum :D
semih99999
01.Ağustos.2012, 23:43
şu riera nın çaglar vari ortaları bitiriyo yav beni :D
C h A o S
01.Ağustos.2012, 23:45
Balta'ya 2-3 ay yok diyorlardı.Bende şu anda tedavi görüyor sanıyordum.Adam maça çıkmış.Kulübün net bir açıklama yapması lazım.Hakan'ın sakatlığı konusunda bilgi kirliliği var.
byariff
01.Ağustos.2012, 23:45
maci tekrar izliyorumda sercan ve emreyi cok begendim ozellikle emre aralara cok guzel pas atiyor.
semih99999
01.Ağustos.2012, 23:46
adaşım :D sakatlandı galiba nedir bu cocuktaki talihsizlik yav :uzgun:
Walter Sakana
02.Ağustos.2012, 00:01
Balta'ya 2-3 ay yok diyorlardı.Bende şu anda tedavi görüyor sanıyordum.Adam maça çıkmış.Kulübün net bir açıklama yapması lazım.Hakan'ın sakatlığı konusunda bilgi kirliliği var.
Anladığım kadarıyla oynamasına engel bir sakatlığı yok ancak ameliyat olması gerekiyor yoksa her an gümleyebilir. Hani bazı oyuncular sezonun ikinci yarısında sakatlanırlar ameliyat olmaları gerekir ama sezon sonuna ertelerler ya takımı yalnız bırakmamak için onun gibi bir şey sanki. Sadece tahmin...
Resmi sitede şunları bulabildim sakatlığıyla ilgili:
21.05.2012: "MR çektiren Hakan Balta’nın ön ve arka çapraz bağlarında kısmi zedelenme tespit edildi."
26.05.2012: (Sağlık kurulu başkanı Burak Kunduracıoğlu'nun açıklaması)
"Hakan Balta’nın da bir darbe sonucunda dizinde bir esneme meydana geldi. Medical Park’ta yaptığımız MR’lar sonucunda hem arka çapraz bağlarında hem de ön çapraz bağlarında kısmi bir zorlanma olduğunu tespit ettik. Onun da tedavisine hemen başladık. Zaten iki hafta geçti. Ödemi kalmadı. Hareket kısıtlılığı yok. Tahmin ediyorum dört ile altı hafta arasında koşulara, antrenmanlara başlayıp yeni sezon öncesinde sıkıntısız bir şekilde bizimle birlikte olacaktır Ayağa bir vida ya da bir platin takıldığı zaman ayağın biyokimyası bozuluyor. Bozulunca yüklenme sırasında sakatlıklara yol açıyor. Tabii ben kötü bir senaryo çizdim. Sakatlanmayabilir de ama biz yoğurdu üfleyerek yiyelim. Gelecek sene bir sıkıntı olmadan bir an önce önleyelim, tedbirini alalım. Spor hekimliğinde en önemli kavram koruyucu olmaktır. Nasıl biz antrenmanda ya da maçta oyuncularımızı koruyorsak aynı hassasiyeti milli takımlardan da bekliyoruz."
08.07.2012: (Avusturya kampındaki idman)
Basına ve taraftara açık olarak gerçekleştirilen akşam idmanı, performans uzmanımız Scott Piri yönetimindeki fizik çalışmasıyla başladı. Yaklaşık 20-25 dakika süren egzersizler sonrasında çift kale maça geçildi. Ve savunma arkasına koşu denemeleri yapıldı.
Bu bölümde Hakan Balta, Scott Piri yönetiminde kuvvet ve koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. Son bölümdeki dar alanda çift kale maçta Hakan Balta da hazır bulundu.
byariff
02.Ağustos.2012, 00:20
Emre Çolak"in golunu izlemeyenler icin ;
http://s14.directupload.net/images/120801/58v8zi9r.swf
Buda maç ozeti.
galatasaray
byariff
02.Ağustos.2012, 00:39
Semih'in sag ayak tarak kemiginde darbeye baglı ezilme var ama cok ciddi degil durumu ( GalatasarayTv )
mpaker66
02.Ağustos.2012, 01:03
özetten gördüğüm kadarıyla çokta kötü oynamamışız. Melo'yu arıyoruz sanırım ama defansif açıdan.Ayrıca yediğimiz golde ufuk neden açılmamış anlamadım :)
C h A o S
02.Ağustos.2012, 01:12
Anladığım kadarıyla oynamasına engel bir sakatlığı yok ancak ameliyat olması gerekiyor yoksa her an gümleyebilir. Hani bazı oyuncular sezonun ikinci yarısında sakatlanırlar ameliyat olmaları gerekir ama sezon sonuna ertelerler ya takımı yalnız bırakmamak için onun gibi bir şey sanki. Sadece tahmin...
Resmi sitede şunları bulabildim sakatlığıyla ilgili:
Riskli olsa bence Fatih Terim oynatmazdı.Balta'nında kendi riske etmemesi lazım.Sakatsan tam iyileşene kadar oynama.2-3 ay oynama ama sakatlığın düzelsin.Sonra daha kötü olabilir.Sezon ortasında 2-3 kaçıracağına sezon başı 2 ay kaçırsın.İnşallah sağlık ekibi gerekeni yapar.Sakat sakat oynatmak akıl karı değil.
Balta ve Semih takım yapısı bakımından kilit rol oynuyorlar.Onların sakatlanması demek muhtemelen yerine yabancı oyuncu oynaması demek.Buda ligde zor duruma sokar.İnşallah Semih'te süper finale yetişir.
Hugo
02.Ağustos.2012, 06:36
Güzel gol atmışız. Orta Sabri'den. Sercan biraz akıl emaresi gösterip yalancı koşu hareketleri yapmış :)
Walter Sakana
02.Ağustos.2012, 12:04
Riskli olsa bence Fatih Terim oynatmazdı.Balta'nında kendi riske etmemesi lazım.Sakatsan tam iyileşene kadar oynama.2-3 ay oynama ama sakatlığın düzelsin.Sonra daha kötü olabilir.Sezon ortasında 2-3 kaçıracağına sezon başı 2 ay kaçırsın.İnşallah sağlık ekibi gerekeni yapar.Sakat sakat oynatmak akıl karı değil.
Balta ve Semih takım yapısı bakımından kilit rol oynuyorlar.Onların sakatlanması demek muhtemelen yerine yabancı oyuncu oynaması demek.Buda ligde zor duruma sokar.İnşallah Semih'te süper finale yetişir.
Orası öyle de oyuncu yerine transfer yapılacağını duyduğu zaman işler değişebiliyor. Dün veya evvelki gün gazetede (vatan) okuduğum habere dayanarak söylüyorum, Hakan "ben varken transfere gerek yok" şeklinde bir açıklama yapmış hatta hafiften bozulmuş. Ayrıca şöyle haberler var:
Video: http://www.trtspor.com.tr/Video.aspx?id=5304
Galatasaray'da Hakan Balta kulüp doktorlarının "ameliyat olman şart" uyarısına karşın dört ay sahalardan uzak kalacağı için bıçak altına yatmadığı öne sürülüyor...
Galatasaray'ın başarılı sol beki Hakan Balta büyük risk aldı. Fatih Terim'in takımın başına gelmesinin ardından geçen sezonun en istikrarlı isimleri arasında yer alan milli futbolcunun, kulüp doktoklarının "Ameliyat olman şart" uyarısına karşın bıçak altına yatmayı kabul etmediği ve bu durumun futbol hayatını ciddi tehlike altına sokabileceği öğrenildi.
29 yaşındaki sol bekin destek ayağının diz yan bağlarındaki sorunun ciddi olduğu ve ameliyat olması halinde 4 ay sahalardan uzak kalabileceği bildirildi. Ancak Hakan Balta'nın operasyonu reddettiği, adele yapısını güçlendirerek sorunu çözmek istediği kaydedildi. Ameliyat olması halinde sahalardan yaklaşık 4 ay uzak kalacak olması nedeniyle bu durumu kabullenmeyen Hakan Balta'nın, aldığı risk ise Fatih Terim ve kurmaylarını tedirgin etti.
Hakan Balta ise teknik ekibe güvence vererek, "Adele yapımın güçlenmesi ile ortadan kalkabilecek bir sorun. Bıçak altına yatmam demek sezonun yarısının gitmesi demek. Üstelik Şampiyonlar Ligi maçları da var" diyerek fedakarlığa hazır olduğunu bildirdi. Buna karşın alternatif bir yabancı sol bek transferinin yapılacağı ifade edildi. Milan'ın Nijeryalı sol beki Taye Taiwo'yla ilgili ise herhangi bir girişimin olmadığı açıklandı. Milan'ın hocası Allegri'nin takımda görmek istemediği 26 yaşındaki oyuncuyla ilgili sarı-kırmızılı transfer komitesi, "Gündemimizde değil" açıklamasını yaptı.
E.Cartman
02.Ağustos.2012, 13:18
Bu sezonki maç önü formalarımız. Nike kırmızı forma yerine bunu yapsaydı daha iyiydi valla muhteşem.
http://img809.imageshack.us/img809/366/azr855icuaamxjyjpglarge.jpg
http://img268.imageshack.us/img268/7400/azr9twdcaaat1sgjpglarge.jpg
IcedEarth
02.Ağustos.2012, 13:26
İşleyen bir sistemi değiştirmekte hiçbir anlam görmüyorum. Ancak dünkü maçta frikikleri genelde Hamit'e kullandırmışız. Umarım bu sadece deneme amaçlıdır, geçen sene bize frikiklerden aşağı yukarı 10 gol kazandıran Selçuk'a döneriz.
byariff
02.Ağustos.2012, 14:00
Tam bir boga arkadas :D :D
http://f1208.hizliresim.com/10/2/bcjb1.jpg
RaSenGan
02.Ağustos.2012, 15:08
İşleyen bir sistemi değiştirmekte hiçbir anlam görmüyorum. Ancak dünkü maçta frikikleri genelde Hamit'e kullandırmışız. Umarım bu sadece deneme amaçlıdır, geçen sene bize frikiklerden aşağı yukarı 10 gol kazandıran Selçuk'a döneriz.
Deneme amaçlıdır o.Hamit vurdu,Burak vurdu hatta Riera bile vurdu.Selçuk her topun başına geçti ama vurmadı hiç.Hamit'in olayı zaten yerden falan abanmak.Onu da yapamadı dün.Burak iyi vurdu çıkardı kaleci.Riera zaten barajı geçemedi :D Selçuk ilk isim olur her zaman.Burak iki olur.28-35 metre civarı olursa Hamit yapıştırır :D
Hugo
02.Ağustos.2012, 15:15
uzaktan hamit abanır 30metreden falan :D orta yapılacaksa selçuk, yakından vurulacaksa selçuk. burak da bunlar yokken vurabilir anca.
ForCimbom
02.Ağustos.2012, 15:29
aynen bence de selçuk'un geri bas kardeş demesi lazım frikiklerde.
burak baya güzel vuruyor ama o uzaklardan vurabilir.
Fearless Coward
02.Ağustos.2012, 15:40
Selçuk bırakmaz frikikleri bence önemli maçlarda...Hamit ve Burak çok sık çekmemeli önceliğimiz Selçuk olmalı hep...
Nedvedmania
02.Ağustos.2012, 17:26
Bu sezonki maç önü formalarımız. Nike kırmızı forma yerine bunu yapsaydı daha iyiydi valla muhteşem.
http://img809.imageshack.us/img809/366/azr855icuaamxjyjpglarge.jpg
http://img268.imageshack.us/img268/7400/azr9twdcaaat1sgjpglarge.jpg
Nesi muhteşem la ? Night_Mare17'nin avatarı gibi olmuş :D
ShevAnil
02.Ağustos.2012, 17:36
Yeni gördüm bunu bence de çok iyi olmuş en azından çift kırmızıdan daha iyi bir forma olurdu. :)
RaSenGan
02.Ağustos.2012, 17:47
Ben pek beğenmedim :)
uAburak89
02.Ağustos.2012, 17:56
Kaptanlık yakışmış. :)
https://p.twimg.com/AzSjPCvCAAAPbzO.jpg:large
lexoqe
02.Ağustos.2012, 19:35
Yeni sezon'un kaptanı Selçuk mu ?
uAburak89
02.Ağustos.2012, 19:37
Yeni sezon'un kaptanı Selçuk mu ?
Dünkü maçta Selçuk ve Ujfalusi ilk 11'deydi fakat kaptan Ujfalusi'ydi. Oyundan çıkınca pazubandı Selçuk taktı. Henüz açıklanmadı kaptanlar ama tahminim, Ujfalusi, Selçuk ve Hamit olacağı yönünde.
Amrabat pazartesi geliyormuş.
byariff
02.Ağustos.2012, 20:16
Fiorentina mac biletleri yarin satisa cikiyormus.
http://i.imgur.com/PQUQh.jpg
Facx
02.Ağustos.2012, 20:42
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Eoljn8DZe2c
1.14 :icon_cool:
byariff
02.Ağustos.2012, 21:08
çalimi geçtim , cok iyi gormus amrabat orayi.
Yavuz12
02.Ağustos.2012, 22:21
Amrabat bu sene 20 assist yapar.
uAburak89
03.Ağustos.2012, 16:59
Beyaz forma satışta, fiyat 89 lira.
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=19147
IcedEarth
03.Ağustos.2012, 18:34
Bu sene beyazı alırım herhalde. Yakalı olmasa parçalıyı tercih edecektim, ama yaka olayını sevmiyorum. Bir de evde zaten 1 tane abimin, 2 tane de benim olmak üzere 3 parçalı var.
mpaker66
03.Ağustos.2012, 18:57
bu sene kırmızı olacak benimde tercihim ve tabiki arkaya 10 melo olacak yine.
E.Cartman
03.Ağustos.2012, 19:30
Beyaz forma satışta, fiyat 89 lira.
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=19147 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.gsstore.org%2F urunDetay.asp%3FurunID%3D19147)
Bu beyaz forma 89TL'ye satılan parçalı forma gibiymiş, kumaş kalitesi daha düşükmüş. 119'luk versiyonuda çıkacakmış yakın zamanda.
Addolorato
03.Ağustos.2012, 20:03
Formayı utanmadan 12 liraya mal ettiklerini söylediler zaten. Bu beyazıda 5 liraya falan yaptırmışlardır.
uAburak89
03.Ağustos.2012, 20:13
Formayı utanmadan 12 liraya mal ettiklerini söylediler zaten. Bu beyazıda 5 liraya falan yaptırmışlardır.
Nike 12 liraya mal etmiş, kulübe ne kadardan verdikleri kesin değil ama 60 civarı diye gördüm bir kaç yerde.
RasAnt
03.Ağustos.2012, 20:18
Fiorentina mac biletleri yarin satisa cikiyormus.
http://i.imgur.com/PQUQh.jpg
Avrupa maçı falan mı bu fiyatlar ney ? normalde stad dolmuyor zaten hazırlık maçında bu paralara hiç dolmaz.
Nedvedmania
03.Ağustos.2012, 20:21
Avrupa maçı falan mı bu fiyatlar ney ? normalde stad dolmuyor zaten hazırlık maçında bu paralara hiç dolmaz.
40 bin kombine satıldı o yeterde artar.
RasAnt
03.Ağustos.2012, 20:24
40 bin mi yok artık Gs bu kadar kombine nasıl satacak ? Resmi bir kaynak varmı kap gibi varsa koy ben çok merak ettim helal olsun derim valla,40 bini geç 25 bin satsalar büyük başarı
Nedvedmania
03.Ağustos.2012, 20:27
40 bin mi yok artık Gs bu kadar kombine nasıl satacak ? Resmi bir kaynak varmı kap gibi varsa koy ben çok merak ettim helal olsun derim valla,40 bini geç 25 bin satsalar büyük başarı
Resmi ağızdan duyuruldu.
Nedvedmania
03.Ağustos.2012, 20:29
Sedat Doğan : "Bugün itibariyle kombine satışında net olarak 36 bin sayısını aşmış bulunmaktayız. Şu anda ucunu açık bıraksak 45 bin rakamını yakalayabilecek durumdayız."
Stat geliri olarak bu yıl ki hedefimiz 60 milyon doların üzerinde. Bilet isteyen taraftarlarımızı da düşünmek zorundayız. Bu yüzden kombinelerde 2 bin adet daha satış yapıp durduracağız."
goosfraba
40 bin kombine bu sezon mu satıldı?
polat döneminde kombineler 3 yıllık satıldı gibi şeyler çıkmıştı? bu doğru mu?
E.Cartman
Geçen sezon 28 bin kombine vardı zaten. Başkan dedi, 2. başkan dedi defalarca dedi 40 bin kombine sattık daha talep var ama biletle gelenlerede yer kalsın diye durdurduk diye.
Edit:
Localar 3 senelik olarak satıldı. Kombinelerde ilk açıldığı zaman satılan kombinelerde 1,5 sezonluk satılmıştı.
uAburak89
03.Ağustos.2012, 20:33
3 yıllık olan localar.
Kombine konusunda herkes net rakamı istiyor, bu rakamı satışı kapattıktan sonra açıklayacağız. Şu anda 39-40 bin aralığında..
https://twitter.com/ozgurgundogan74/status/228052857734180864
Kendisi Türk Telekom Arena Satış Direktörü
http://www.galatasaray.org/idariteknikkadro/pages/profil_1052.php
RasAnt
03.Ağustos.2012, 20:33
Resmi olarak duyruldu diyorsan bir yazı vardır sonuçta resmi sitenizde görmek isterim yoksa duyruldu şu şunu dedi yok önünü alamadık falan somut bir kaynak değil.
Eğer doğruysa sevinirim o kadar stad yapıldı boş kalıyordu satılsınki dolu görelim