PDA

View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

europeanconquer
03.Şubat.2014, 21:32
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/9/4269/B_a11cb543a3fb5b617058e99659f4f491.jpg

Özlemişiz.Direkler seni bekler Hamit :)

E.Cartman
03.Şubat.2014, 21:36
Sağ bek oynayabilecek oyuncularımız --> Eboue, Sabri, Hamit, Salih, Veysel
Sol bek oynayabilecek oyuncularımız --> Telles, Balta, Sabri

Salih'in Hamit'in düşünüldüğü bölgeler farklı eyvallah da Telles'e güzel bi yedek lazım bana kalırsa. Şöyle alt yapıdan birini bulsak iyi olur.

Nocna Mora
03.Şubat.2014, 21:51
Telles'in Sabri'den formayı almak için çalışması gerek bence. Yeni transfer diye hemen oynayacak hali yok ?

europeanconquer
03.Şubat.2014, 22:40
Tokatspor maçında Drogba ile beraber(Tokatspor ricada bulunmuş Drogba'da gelsin diye kulübün kıracağını düşünmüyorum) İsmail Ünsal oynasa keşke forvette,onda büyük gelecek var bence.A2'de tutmak yerine bu yıl kiralasaydık keşke.

E.Cartman
04.Şubat.2014, 00:07
http://8bit-football.com/wp-content/uploads/2014/02/Drogba_backheel.png

Nedvedmania
04.Şubat.2014, 00:29
Diiis iiis inkıradıbııııl

Nedvedmania
04.Şubat.2014, 00:37
Twitter'da paylaşmıştım burda da paylaşayım.

http://vamosgalatasaray.net/mp3/main.mp3 Bazen sadece özlersin :uzgun:

Facx
04.Şubat.2014, 00:51
Tokatspor maçında Drogba ile beraber(Tokatspor ricada bulunmuş Drogba'da gelsin diye kulübün kıracağını düşünmüyorum) İsmail Ünsal oynasa keşke forvette,onda büyük gelecek var bence.A2'de tutmak yerine bu yıl kiralasaydık keşke.

ben hiç sanmıyorum hiç bi kampa katılmadı şuana kadar bi ilk geldiği zaman berk yıldız la birlikte a takımda bulunmuştu sanırım çok kısa bi dönem o kadar bi yeteneği olsa kamplarda olmasada en azından geçtiğimiz yazdaki u20 dünya kupasında oynayabilirdi ama kadroya bile çağırılmamıştı yanlış hatırlamıyosam

Redrum
04.Şubat.2014, 01:02
Ah ah şu takımda Arda olacaktı...

europeanconquer
04.Şubat.2014, 01:14
ben hiç sanmıyorum hiç bi kampa katılmadı şuana kadar bi ilk geldiği zaman berk yıldız la birlikte a takımda bulunmuştu sanırım çok kısa bi dönem o kadar bi yeteneği olsa kamplarda olmasada en azından geçtiğimiz yazdaki u20 dünya kupasında oynayabilirdi ama kadroya bile çağırılmamıştı yanlış hatırlamıyosam

İsmail Ünsal zaman zaman antrenmanlara çıkıyor.Dünya Kupası'nda değildi çünkü o dönem Akdeniz Oyunları vardı,o kadro u19'du ve 18 yaşındaydı İsmail ve 2. oldu o kadro.

Ayrıca iyi veya kötü hiç izlemediğin bir oyuncu için yeteneğinden bahsetmek boş yorum olur.Ben fiziğine dayanarak gelecek var dedim.Çünkü bu yaşta o fizik çok oyuncu da yok Türkiye'de.

@Nedvedmania

Abi bunu nerede konuştu Fatih Hoca ?

Redrum
04.Şubat.2014, 01:19
İsmail Ünsal zaman zaman antrenmanlara çıkıyor.Dünya Kupası'nda değildi çünkü o dönem Akdeniz Oyunları vardı,o kadro u19'du ve 18 yaşındaydı İsmail ve 2. oldu o kadro.

Ayrıca iyi veya kötü hiç izlemediğin bir oyuncu için yeteneğinden bahsetmek boş yorum olur.Ben fiziğine dayanarak gelecek var dedim.Çünkü bu yaşta o fizik çok oyuncu da yok Türkiye'de.

@Nedvedmania

Senden daha iyi bilen bir Mancini var, Mancini bilmesine rağmen en önemsiz maçlarda kadroya dahi almayıp o bölgelerde bolluk olmasına rağmen İbrahim Coşkun ve Emre Can Coşkun'u oynatıyorsa bence senin yorumların boş yorum olur o halde :)

europeanconquer
04.Şubat.2014, 01:27
Senden daha iyi bilen bir Mancini var, Mancini bilmesine rağmen en önemsiz maçlarda kadroya dahi almayıp o bölgelerde bolluk olmasına rağmen İbrahim Coşkun ve Emre Can Coşkun'u oynatıyorsa bence senin yorumların boş yorum olur o halde :)

Ben biliyorum mu dedim hocam ?

Dedim,yorum falan yapmadım öncelikle temenni de bulundum temenni de bulumamın nedeni de fiziğinden dolayı gelecek görmemdi.A2'de de düzenli olarak gol atıyor.Bu adamın adını hep duyuyoruz.Maçta oynatmadı falan diyorsunuz da Okan Derici'de maça çıktı A takımla,o da çok yetenekliydi ondan mı serbest bıraktık ?

Facx
04.Şubat.2014, 01:29

@Nedvedmania

akdeniz oyunları dünya kupasından daha mı önemli yani ? bu arkadaş 94lü katılabilceği son u20 dünya kupasıydı o , ki u20 nin yarısı 93 lü yarısı 94 lüydü bide dediğim gibi hiç kampa çağırıldığını hatırlamıyorum izlemediğimi de söylemedim zaten de izleyenler şans vermiyosa bu oyuncu iyi değildir diyorum aynısını mertan ve anıl da demiştim bu adam 20 yaşına gelmiş ilk defa oynuyo diye malesef yanılmadım

europeanconquer
04.Şubat.2014, 01:34
akdeniz oyunları dünya kupasından daha mı önemli yani ? bu arkadaş 94lü katılabilceği son u20 dünya kupasıydı o , ki u20 nin yarısı 93 lü yarısı 94 lüydü bide dediğim gibi hiç kampa çağırıldığını hatırlamıyorum izlemediğimi de söylemedim zaten de izleyenler şans vermiyosa bu oyuncu iyi değildir diyorum aynısını mertan ve anıl da demiştim bu adam 20 yaşına gelmiş ilk defa oynuyo diye malesef yanılmadım

Bende diyorum ki bir görseydik ? Şimdi diyeceksiniz Mancini görmüştür.Tamam o beğenmemiştir belki kötüdür ama bende keşke görsek diyorum.

Redrum
04.Şubat.2014, 01:41
Bende diyorum ki bir görseydik ? Şimdi diyeceksiniz Mancini görmüştür.Tamam o beğenmemiştir belki kötüdür ama bende keşke görsek diyorum.

Adama boş yorum falan diye çıkıştığın için ben de öyle bir yorum yaptım kardeşim sonuçta herkesin fikri kendine :)
Bu arada gssözlükte Eden Hazard ile ilgili totemler çok güldürüyor beni :D

"bence sağ arka adalesi asla atmaz."

"sol diz iç yan bağları da oldukça sağlam duruyor. ilginç..."

"sözlük bak buraya yazıyorum bu adamın ayağı, bacağı, kolu, kafası asla kırılmaz..."

"çok güçlü bir futbolcu. asla sakatlanmaz. sezonda 100 maç bile oynar."

"ümit özat: hazard'ın sakatlanması mümkün değil sözlük, boşuna sinerji yaratmayın...

ahmet çakar: hazard sakatlansın bikini giyerim...

sergen yalçın: hazard kim sakatlanmak kim abi...

rıdvan dilmen: hazard sakatlansın, sokakta görsem selam vermem..."
:D

europeanconquer
04.Şubat.2014, 01:45
Adama boş yorum falan diye çıkıştığın için ben de öyle bir yorum yaptım kardeşim sonuçta herkesin fikri kendine :)

Tabi herkesin kendi fikri ama bir adamı izlemeden yetenek hakkında yorum yapmak fikir olmuyor pek,yorum da olmuyor,hiç bir şey olmuyor.Ben ondan boş yorum yazdım.Yoksa fikrini küçümsemek değildi amacım.Belki bir yerde denk gelmiştir şansına,izlemiştir,bilmiyorum.

Nedvedmania
04.Şubat.2014, 07:44

@Nedvedmania

Basın toplantısında diye biliyorum.

Facx
04.Şubat.2014, 14:37
Tabi herkesin kendi fikri ama bir adamı izlemeden yetenek hakkında yorum yapmak fikir olmuyor pek,yorum da olmuyor,hiç bir şey olmuyor.Ben ondan boş yorum yazdım.Yoksa fikrini küçümsemek değildi amacım.Belki bir yerde denk gelmiştir şansına,izlemiştir,bilmiyorum.

içerden bilgi mi aldın naptın :D

http://www.galatasaray.org/futboltakimi/pages/oyuncu_1346.php

umarım bize ilk geldiği zamanlarda methedildiği kadar yetenekli ve gelişime açıktır

europeanconquer
04.Şubat.2014, 15:01
içerden bilgi mi aldın naptın :D

http://www.galatasaray.org/futboltakimi/pages/oyuncu_1346.php

umarım bize ilk geldiği zamanlarda methedildiği kadar yetenekli ve gelişime açıktır

Oooo Mancini reyiz,büyüksün başkan ! :n: Çok mutluyum şu an :D

byariff
04.Şubat.2014, 15:31
noldu a takimami alinmis ismail berk ?

uAburak89
04.Şubat.2014, 15:33
Öyle gözüküyor. Tokat maçında şans bulur umarım, diğer yeni transferler de aynı şekilde.

europeanconquer
04.Şubat.2014, 15:36
Yarım saat önce GSTV'de Harry Kewell klibi döndü :(

hakan769
04.Şubat.2014, 15:44
http://www.galatasaray.org/futboltakimi/

Redrum
04.Şubat.2014, 15:54
tokat maçında ontivero, hajrovic, ismail ve umut gündogan şov bekliyorum :D

William Rookwood
04.Şubat.2014, 15:57
Bu arada Tokat maçı ne zaman? O maçta yedek ağırlıklı bir kadro bekliyorum, özellikle yeni transferlerin ve gençlerin oynadığı bir kadroyla çıkmak lazım.

europeanconquer
04.Şubat.2014, 16:00
Tokat maçı tam 24 saat sonra :D

byariff
04.Şubat.2014, 16:00
carsamba gunu

europeanconquer
04.Şubat.2014, 16:05
Emre Can Coşkun,İbrahim Coşkun ve İsmail Ünsal A Takım'dan çıkarılmış gözüküyor sitede.

William Rookwood
04.Şubat.2014, 16:19
FM'de bu yıl oyuna yansıtılan Alperen Uysal acaba nasıl bir kaleci merak ediyorum. Oyunda sürekli Anadolu kulüplerine kiralanıyor ve profilide fena değil. Böyle maçlarda keşke oynatabilsekte gençlerin nasıl olduklarını görebilsek.

europeanconquer
04.Şubat.2014, 17:08
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/9/4275/B_35b973126ebfb1915e94113d18e95d0e.jpg

Berk Ünsal'da katılmış bugün ki antrenmana.Veysel Sarı ile Burdisso'da katıldı.

Tokatspor maçının kadrosunda şu oyuncular yer aldı: Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Aurelien Chedjou, Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Umut Bulut, Veysel Sarı, Salih Dursun, Emre Can Coşkun, Koray Günter, Guillermo Burdisso, Alex Telles, İbrahim Coşkun, Izet Hayrovic, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal

Ahey Ahey Ahey !!!! Berk İsmail Ünsal kadroda be oley be ! :D

Nocna Mora
04.Şubat.2014, 17:20
Hamit çok konsantre duruyor :D Takımı gazlayan topçular gibi :D

uAburak89
04.Şubat.2014, 17:54
Drogba lig maçında cezalı, keşke kafileye alınsaydı. Drogba'yı izlemek her futbolseverin hakkı, üstelik Tokatspor Yönetimi bu konuda rica da etmişti. Hoş olurdu bence.

europeanconquer
04.Şubat.2014, 17:56
Drogba lig maçında cezalı, keşke kafileye alınsaydı. Drogba'yı izlemek her futbolseverin hakkı, üstelik Tokatspor Yönetimi bu konuda rica da etmişti. Hoş olurdu bence.

Aynen,katılıyorum.Umut zaten büyük ihtimal hafta sonu şans bulacak,onun yerine Drogba götürülebilirdi.

Sirius Black
04.Şubat.2014, 18:00
Yarınki ilk 11'i merakla bekliyorum. Ontivero, Hajrovic, Telles, Koray, Emre Can ve Umut Gündoğan'ın her birini en az 60-70 dakika izleriz umarım. :)

europeanconquer
04.Şubat.2014, 18:59
https://pbs.twimg.com/media/Bfo0WKjCMAAwyLo.jpg:large

Mor ve beyaz forma güzel de,çubuklu olmamış harbi,parçalı olsa çok daha iyi olur.Bunlar tahmini çizimler.

Facx
04.Şubat.2014, 19:04
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/9/4275/B_35b973126ebfb1915e94113d18e95d0e.jpg

Berk Ünsal'da katılmış bugün ki antrenmana.Veysel Sarı ile Burdisso'da katıldı.

Tokatspor maçının kadrosunda şu oyuncular yer aldı: Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Aurelien Chedjou, Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Umut Bulut, Veysel Sarı, Salih Dursun, Emre Can Coşkun, Koray Günter, Guillermo Burdisso, Alex Telles, İbrahim Coşkun, Izet Hayrovic, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal

Ahey Ahey Ahey !!!! Berk İsmail Ünsal kadroda be oley be ! :D

altyapıdan forvet çıktığını gören masum köylü :D umarım berk yıldızda çıkar a takıma en kısa sürede :D

William Rookwood
04.Şubat.2014, 19:15
https://pbs.twimg.com/media/Bfo0WKjCMAAwyLo.jpg:large

Mor ve beyaz forma güzel de,çubuklu olmamış harbi,parçalı olsa çok daha iyi olur.Bunlar tahmini çizimler.

Mor formaya bayıldım. Üçüncü formamız böyle olur umarım.

mwaru
04.Şubat.2014, 19:30
Beyaz dışındakiler kötü, hele çubuklu berbat.

Homer J.S
04.Şubat.2014, 19:30

Kesinlikle katılıyorum hatta goturmeyerek biraz ayip da ettik bence.

Nocna Mora
04.Şubat.2014, 19:32
Siyah, parçalı ve beyazdan gayrı yalan. Bu seneki formalar gayet iyi. Macera aramanın gereği yok bence.

Suicider
04.Şubat.2014, 21:16
Bende katılıyorum Drogba konusunda ama teknik heyete de hak vermek lazım.Son dönemde Bruma ve Aydın'da dilimiz yandı ikisi de uzun sürekli sakatlık yaşadı.Sanırım bunu düşünüp sakatlıktan korkmuşlardır.

KanaKe
04.Şubat.2014, 22:35
cubuklu milaninkine benzemis ama mor forma güzel olmus :)

byariff
04.Şubat.2014, 23:22
Drogba sezon sonu %95 amerikaya gidiyormus

europeanconquer
04.Şubat.2014, 23:28
Drogba sezon sonu %95 amerikaya gidiyormus

Gitmek istiyorsa gider,buna karşı çıkılmaz Galatasaray'da.Zaten sözleşmesi bitiyor :D Avatarımla biraz çelişen bir cümle oldu ama öyle :D

O gidince de semti ikitelli... :0:

byariff
04.Şubat.2014, 23:29
ibra kadabrayi istermisiniz ? :D

europeanconquer
04.Şubat.2014, 23:33
ibra kadabrayi istermisiniz ? :D

Ibrakadabra bizi ister mi ? Asıl sıkıntı o :D

byariff
04.Şubat.2014, 23:43
Hayrovic gelebiliyorsa Ibrahimoviçde gelebilir :D

Börk
04.Şubat.2014, 23:44
Drogba bence 1 sene daha oynar.Henry çağırıyormuş diyorlardı Drogba için ama gitmez bence.Toronto bu sene baya oyuncu topladı Amerika ligine bu arada.

byariff
04.Şubat.2014, 23:47
Seattle Sounders mis o takim

Redrum
05.Şubat.2014, 00:01
Gitmek istiyorsa gider,buna karşı çıkılmaz Galatasaray'da.Zaten sözleşmesi bitiyor :D Avatarımla biraz çelişen bir cümle oldu ama öyle :D

O gidince de semti ikitelli... :0:

Balotelli bize yaramaz :D

Wilfried Bony gelse ya adam tam bir azman :D

europeanconquer
05.Şubat.2014, 00:04
Bu arada Drogba gidiyor haberi nerden çıktı Arif abi ? :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Şubat.2014, 00:06
galatasarayin kadrosundaki oyuncularin yillik masrafi ne kadar? oyuncu degerlerinde en tepede oldugu asikar fakat bu alanda[maaslar toplami] superligin kat kat ustunde olmali. ozetini yapabilecek var mi?

europeanconquer
05.Şubat.2014, 00:12
Sabri'nin reklamı gördünüz mü :D :n:

uAburak89
05.Şubat.2014, 00:28
galatasarayin kadrosundaki oyuncularin yillik masrafi ne kadar? oyuncu degerlerinde en tepede oldugu asikar fakat bu alanda[maaslar toplami] superligin kat kat ustunde olmali. ozetini yapabilecek var mi?

Abi geçen sene yanlışım yoksa ara transfer sonrası 40 milyon Euro civarında maaş toplamı vardı. Şu anda muhtemelen 45-50 civarına çıkmıştır bu rakam. Fenerbahçe'nin de az değil az değil yalnız, kafa kafayaydı geçen sene. KAP'a bakmak lazım, ben de merak ediyorum bunu. Vaktim olunca bir bakayım.

Edit: İki farklı siteye göre ara transfer hariç, Beşiktaş 27-30, Fenerbahçe 42-45, Galatasaray 46 milyon euro maaş ödüyor.

http://www.totemspor.com/yazarlar/kerem-akbas/dort-buyuklerin-mali-tablolari-210913
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/besiktas-fenerbahce-ve-galatasaray-in-mali-analiz-tablolari_sto3936902/story.shtml

Ara transferde Fenerbahçe kimseyi almadı, Semih gitti, yani çok bir şey değişmedi. Beşiktaş da Dany'i kiraladı, Jones'u aldı yine çok değişiklik yok.

Biz de Riera gitti ki maaşı 3 milyon euro idi. Gelenlerin + Semih ve Emre'nin sözleşme yenilenmesi euro bazında 5 milyon euro civarı. Yani maksimum 50 milyon euro olur kabaca, tahmin ettiğim gibi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Şubat.2014, 00:51
@uAburak89

cok tesekkur ettim, 2 saatir kaynak ariyorum googledan :D

fenerbahcenin maas butcesinin galatasarayinkine yakin olmasi sasirtti beni. cunku sadece drogba-sneijder-melo 3lusu kafadan farki actirir diye dusunmustum. veysele bile 10M avro verilcekmis galiba 4,5 yil icin. inanilmaz rakamlar donuyor.

egebartu
05.Şubat.2014, 00:59
Sabri'nin reklamı gördünüz mü :D :n:Aynen çok komik

europeanconquer
05.Şubat.2014, 01:01
GrandeGS ‏@GrandeGS 1 dk.
#Bilgi | Başkan Ünal AYSAL'ın formaların durumu ile ilgili,
NIKE ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Tepkiler başarılı oldu herhalde,umarım doğrudur.Çubuklu harbiden benim için fark etmez ama parçalı olursa,çok daha iyi olur.

E.Cartman
05.Şubat.2014, 01:03
Sabri'nin reklamı gördünüz mü :D :n:

Şimdi gördüm fena olmuş :n::n:

uAburak89
05.Şubat.2014, 01:11
@uAburak89

cok tesekkur ettim, 2 saatir kaynak ariyorum googledan :D

fenerbahcenin maas butcesinin galatasarayinkine yakin olmasi sasirtti beni. cunku sadece drogba-sneijder-melo 3lusu kafadan farki actirir diye dusunmustum. veysele bile 10M avro verilcekmis galiba 4,5 yil icin. inanilmaz rakamlar donuyor.

Rica ederim, abi sizde yanlışım yoksa Selçuk Şahin 1.8 milyon Euro kazanıyor yıllık düşün durumu. Caner de en az kazanan oyuncu. Bizde de Semih banko ama revize olana kadar en az kazanandı, maça çıkmayan Furkan 3 katı kazanıyordu. Yani dediğin gibi maaşlar hem abartı hem de denge falan yok. Her geçen gün daha da kötüye gidiyor üstelik.

Bonservis olarak da bu ara transfer hariç çok yakın gidiyordu GS ve FB, genelde FB daha çok bonservis ödüyordu, biz bu sefer abarttık. :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Şubat.2014, 01:57
@uAburak89

simdi hesap yaptim, KAPtan bakarak GS topcularinin maaslarini kayit ettim. mancini dahil toplam butce 43M avro cikti. eray ve ufuk bu toplama dahil degiller, maaslarini bulamadim. cok da farkettirmez zaten sonucu galiba :D tabi kiralik gonderilen amrabat, bruma gibi isimler de dahil degil bu toplama. en guncel haliyle durum bu. yarin bir ara fenerbahceyi de cikaririm :)

edit: bir de mac basi ucretleri var hepsinin, onlari da hesaba katmadim. 10bin ile 20bin euro arasi degisiyor rakamlar. onlari da hesaba katarsak rakam epey sisebilir.

byariff
05.Şubat.2014, 03:11
Doğum günün kutlu olsun El Commandante!

http://1.bp.blogspot.com/_vMjTCg_mad4/SunyP53OYrI/AAAAAAAAIE8/w-x-UD4ZOB0/s400/hagi.jpg

Redrum
05.Şubat.2014, 13:27
Tam olarak düşüncelerimi belirtmiş de kendisi:
"Maçın görünmeyen yıldızı için iki satır yazı yazmak istedim, hiçbir sitede düzgün fotoğrafını bulamadım.

Ne Sneijder, ne Melo... Onlar zaten alışılmış oyunlarını ortaya koydu ama Hakan Balta, Bursaspor maçında muhteşem top oynadı. Hemen gaza gelip topçu övmek istemiyorum ama son 2 senede Hakan'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum. 2 sene önce Erzurum'da oynanan Süper Kupa maçında harika top oynamıştı. Sol beke istenen Carlinhos'u bile unutturmuştu. Hemen ertesinde Kasımpaşa maçı vardı ve yine müthişti, o maç özelinde "içine Maicon kaçmış" diyorduk ki, sık sık sakatlanmaya başladı. Sezonun ikinci yarısında hiç yoktu. Oynamadığı ve hatta oynadığı her dönemde eleştirildi, ki aslında eleştirildiği zamanların çoğunda da kötüydü. Ama önyargıyla yaşayan bir kitleye sahip olduğumuz için, iyi dönemleri de göz ardı edildi.

İlk yarının sonundaki Erciyes deplasmanında da çok iyiydi, Bursa maçında da devam etti. Yeni sistem belki de en çok ona yaradı. Sırf sol ayaklı olduğu için bek oynaması, onun gibi ağır bir adamı seneler boyunca taraftar önüne yem etti. Belki de düzgün ayağı ve oyun aklıyla sahanın kenarlarında değil de orta kısımımlarında daha başarılı olabilir. Hagi ve Rijkaard'ın Hakan üzerindeki bu tarz denemeleri, kötü sonuçlar nedeniyle kısa sürdü. Bakalım bu sefer Mancini aynı şekilde devam edecek mi?

Bu arada Balta'dan bahsetmişken, Sabri'nin de 2009-10'dan sonra en iyi sezonunu geçirdiğini düşünüyorum. O da önyargılar nedeniyle atlanan isimlerden biri..."
http://targetstriker.blogspot.com.tr/

Hakan Balta'yı gerçekten çok beğendim. Semih-Burdisso veya Gökhan-Hakan 3lüsü bence defans 3lüsü için çok iyi şu anda. En azından lig için. Solda Alex ve sağda Sabri nasıl olacak.

europeanconquer
05.Şubat.2014, 14:12
Doğum günü kutlu olsun Hagi'nin,iyi ki Galatasaray'a gelmiş,iyi ki Galatasaraylı olmuş.Yaşımdan dolayı tek maçını hatırlıyorum o da Uefa finaliydi,belki şöyle şöyle oldu diye anlatamam ama olanın farkındaydım,onun gibisini hiç göremem,sanmıyorum.Ne büyüksün Hagi,ne büyüksün !

E.Cartman
05.Şubat.2014, 14:28
Alem buysa kral Sabri Reyiz :n::n:

Reyiz

Edit: Flood olmasın mesajı düzenliyim. :D

Neden bilmiyorum Chelsea maçında şöyle bir 11'le sahada olacağımız hissine kapıldım.

http://this11.com/boards/abGk97ZadE.jpg

davidvilla
05.Şubat.2014, 15:14
--- alıntı ---

futbolculuğunu bilmem. kendisinin spor yaşamına, futbolculuk ahlakına methiye düzecek kadar da bilgim yok. benim anlatacağım şey başka... metin oktayın insanlığı ile ilgili...

80'li yıllar. biri 12 diğeri 13 yaşında iki abim izmire çalışmaya gelmişler. türkçe tek kelime bilmiyorlar. haliyle kimse iş vermiyor bunlara. üstüne üstlük o yıllarda keskin bir kürt düşmanlığı varmış. bunlar sabah akşam dolaşıp iş arıyorlar her gittikleri yerde bin bir laf yiyip kovuluyorlar. bir ara lokantanın birinde getir götür işleri yapmışlar sıra maaş almaya gelince patron bunları tokatlayarak atmış 'siz orda mehmetçik şehit ederken biz size para mı vereceğiz' diye. o sırada köyü aramışlardı. köyde bir muhtarın evinde telefon var. babamla gittik muhtarın evine. abimlerle konuştuk. ben abimden ayakkabı istedim. abim tamam dedi. bilmiyorum nedenini ama çocukluğumda hep ayakkabı istiyordum. abimlerle konuştukça da hep isteğim ayakkabı olurdu.

muhtardan eve gelirken babamın çok düşünceli olduğunu hatırlıyorum. bense çocuktum ve ayakkabı sözünü tekrardan duymuş olmanın sevinci ile gülüyordum. babamın bir daha abinlerden ayakkabı isteme deyişi hiç bir isteğimizi yerine getirmekten sakınmayan babamın ilk ket vuruşu olarak acı hatıralarım arasında yerini almıştı...
ve babam hüzünlüydü, tedirgindi, sıkkındı...

yanılmıyorsam üstünden 2 sene geçmişti olayın. abimler köye dönmüştü. muhteşem bir ayakkabı ve sarı kırmızı bir kazak almışlardı bana. ayakkabıyı giyip diğer çocuklara hava atmaya gittiğimde üstümde dünyayı fethetmiş bir generelin gururu vardı.
kazağı giymeye kıyamamıştım ama ayakkabıya karşı koyamadım. . giymedim kazağı kış olmasına rağmen giymedim. yaz aylarında muhtara telefon geldi. arayan metin oktaymış(metin oktayın kim olduğunu 2000li yıllarda abimlerin onun ruhuna verdikleri mevlüt ile anladım o zamana kadar aklımda hep süper bir amca olarak takılıyordu) abimleri tekrar yanına çağırıyormuş. metin oktayın izmir kordondaki cafesinde çalışmış meğersen abimler.hatta sonradan anlattıklarına göre bunlar metin oktayın çalışırken tüpü patlatmışlar ikisi yangının ortasında kalmalarına rağmen canlarını değil işten kovulunca ne yapacaklarını düşünüyorlarmış.
metin oktay gelmiş ve bunlara sarılıp öpmüş, ceplerine para bana ayakkabı ve kazak alıp gidin ailenizin yanına dinlenin sonra gelin demiş. abimler ondan gelmişlerdi o zaman köye. işte açtığı telefonda metin oktay aldığım ayakkabıyla kazağı giydirin kardeşinize ve fotoğraf çekin demişti. onlarda benim fotoğrafımı çekip götürmüşlerdi.

ama abimler işe başlamadan metin oktay vefat etmişti.

neyse metin oktay böyle bir adamdı. insandı... hiç abimleri yadırgamamış hep şefkat ve sevgi ile yaklaşmış ve onları koruyup kollamıştı... benim için metin oktay her zaman baba olarak kalacaktır, azcık saygım varsa galatasaraya o da metin oktayın o takımı sevmesindendir.

ruhu şad olsun. her o kazağa bakışımda içimde insanlığa karşı umut uyandıran metin oktay hatırası gelir aklıma... allah rahmet eylesin...

--- alıntı ---

Kaynak: kilicarslan - gs sözlük

Redrum
05.Şubat.2014, 15:22
Alem buysa kral Sabri Reyiz :n::n:

Reyiz

Edit: Flood olmasın mesajı düzenliyim. :D

Neden bilmiyorum Chelsea maçında şöyle bir 11'le sahada olacağımız hissine kapıldım.

http://this11.com/boards/abGk97ZadE.jpg

Chedjou sağ stoper, Burdisso göbekte oynar, Chedjou sağ bek gibi oynayabiliyor çünkü topla çıkıyor. Burdisso göbekte sweeper gibi oynar. Semih sol stoperde biraz harcanıyor ama ne yapalım..

uAburak89
05.Şubat.2014, 16:06
abi ben çok uzaklarda sarı- kırmızı düşler kuran bir çocuktum...
o zamanlar abilerimizin kurduğu düşler gerçekleşmişti...
aylardan mayıstı ve 20'si falandı önüme formalar açıldı 2'den 11'e kadar... 10'u aldım ben. sarı bir forma, kırmızı bir şort ve kırmızı tozluklar
tozu dumana kattığımız zamanlar hani.. sonra giydim o formayı. hatta hatırlıyorum, aldığımız adam beni görüp gülümsemişti mahalleden bisikletiyle geçerken...
o zamanlar güzel zamanlardı abi..
resimlerini ancak gazetelerden kesiyorduk şimdi ise yüzünün geçtiği her resmi sağ tıklayıp kopyalıyorum bulunsun diye..
bakmıyorum bazen affet.
uzun bir hikaye yazdın abi yalındı, yüreklere dokundun.. senden davacıyız ama bir hakim nasıl suç işler...
pazar banyolarını hatırlıyorum, sıcak su tepemden dökülürken hissetiğim şeyler... belki sende deplasmanın birinde o saatlerde maç sonrası duştaydın aynı saat diliminde başımızdan aşağı su dökülüyordu gurura bak...
abi resim ödevlerini harita metod defterlerine çizdiğim zamanlardı frikik atışlarını ok çizerek 90'a yapıştırdığını belitirdim ve altına eklerdim:
haftanın golü diye..
o zamanlar zor zamanlardı abi..
mahallelerde hagi'ler hakan'lar taffarel'ler olurdu mesela rüştü'lere gol atarlardı şifo'lara baliç'leri geride bırakarak...
ayın 15'i gelirdi abi evlere maddi sevinç hakim olurdu. bazen maddi sevincin veremediği huzur verirdin evlere öyle adamdın hani..
devlet kurmuştun tek başına yüreklere... yolu bedava yapmıştın, elektrik hiç kesilmiyordu ışıktın be abi.. karanlık zamanlardı..
beyaz bir formayla malum takıma bir frikik atmıstın. yaslı amca şapkasını çıkarmıstı sana. öyle avrupai bir havamız vardı
sakat yıllardı abi amca bağkur'dan emekliydi göremedi gidişini.. o gitti sebep akciğer kanseri
ağır yıllardı...

sen sendin abi, hala sensin.. iyisi olur, kötüsü olur, karşılaştırma olur, o olur, bu olur sendin işte abi..
van'da dormund'da karabük'te ankara'da erzurum'da kopenhag'da monaco'da hep aynı tarife..
aynıydın abi...
aynı zamanlar abi...
sanki o zamanlar abi..
sekiz yıldızlı liginde sanki eski tadı yok... yeni yeni juve falan diriliyor biz toparladık...
abi sen kapat sol ayağınla çok yazmasın
ben seni ararım rüyalarda hem sabah 8'e kadar bedava
sami yen abi özlüyorsun değilmi... bizde...
ianis'i benim yerime öp abi
sol ayağına iyi bak
bu arada saçları boyat beyaz sana yakışmıyor be abi o asi zamanlarının siyahı olsun...

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1115497

KanaKe
05.Şubat.2014, 16:45
reklamda resmen sabriyle dalga gecilmis :)

Önder HOCA
05.Şubat.2014, 17:12
reklamda resmen sabriyle dalga gecilmis :)

sabri kendisiyle dalga geçiyor adam kendiyle barışık :schaf:

Suicider
05.Şubat.2014, 17:56
Sürekli defans falan dedik ama bana 2. yarı forvet eksikliği çekecekmişiz gibi geliyor.Drogba canı isterse oynuyor.Burak maçların %90'ın da insanı çıldırtıyor.Umutta son dönemlerde iyi değil anca sonradan girerse etkili oluyor.Eğer bu şekil devam ederse ve orta sahada bu kadar bol oyuncumuz varken tek forvet arkasını iki hücumcu orta saha ile destekleyebiliriz.

Börk
05.Şubat.2014, 18:05
Burdisso bence Chelsea maçında ilk 11 oynamaz diye düşünüyorum.Daha öyle alıp o maçta güvenilecek bir oyuncu değil bana göre.

Redrum
05.Şubat.2014, 18:05
Transferleri genel olarak değerlendirmek gerekirse:
Salih Dursun: Çöp. Galatasaray seviyesinde asla değil. Yedek olabilir. Sene sonunda bir takıma kiralanacaktır büyük ihtimalle.
Veysel Sarı: "Ansızın gelen yerli sağ bek"tir kendileri. Hayırlı olsun.
İzet Hajrovic: Hala tam çözemedim. Soğukkanlı, teknik bir oyuncu. Kendini geliştirebilirse çok kaliteli bir oyuncu da olabilir, Juan Pablo Pino'nun ötesine de geçemeyebilir.
Alex Telles: Hızlı, hücumu düşünen, ortaları ve pasları isabetli, iyi topçuya benziyor. Düzenli forma şansı bulup kendini geliştirecektir.
Koray Günter: Onun için pek bir şey söylemek için henüz erken. Umutluyum kendisinden, en kötü ihtimalle rotasyon oyuncusu olacaktır GS adına.
Ontivero: 2 M € verildiğini öğrenince çok şaşırmıştım fakat yetenekli bir oyuncu. Potansiyel var, o ışığı verdi, tıpkı Bruma gibi umut vaad etti.
Umut Gündoğan: Oyun tarzını gerçekten çok beğeniyorum. Orta sahamız adına çok iyi bir yerli alternatif.
Burdisso: Aradağımız stoper olabilir :) Tam bir kafacı. Markajı iyi. Top tekniği kötü ama uzun pasları iyi. Işığı gördüm kendisinde :)

Ayrıca Mancini'nin gelmesiyle en önemli transferimiz Emre Çolak'tır. Geçen sene şans bulduğu maçlarda az küfür etmedim, çok rezalet oynuyordu, oyununu baya geliştirmiş, bir Arda Turan havası var adamda. İnşallah daha da alır yürür. Keza Yekta, Hakan Balta, Gökhan Zan da gücümüze güç katıyor bu sene Allah bozmasın.

IcedEarth
05.Şubat.2014, 18:09
Az önce sona eren ve 3-0 kazandığımız Tokatspor maçında yeni gelen oyuncuların aşağı yukarı hepsini deneme fırsatı bulduk.

Umut G.: Daha önce de deneme fırsatı bulmuştuk. Benim çok şüpheyle yaklaştığım bir transferdi, ancak ilk birkaç maçta rotasyonda rahatlıkla iş yapabileceğini gösterdi.

İzet Hajrovic: Sol ayağını raket gibi kullanıyor, çok sakin bir oyuncu. Palas pandıras çalıma dalmıyor, akıllı oynuyor. Yine rotasyonda düzenli olarak izleyeceğimiz bir oyuncu.

Lucas Ontivero: 1 aydır denemedeydi. Kim bulmuşsa tebrik ediyorum. Çok hareketli bir oyuncu. Ayaklarını da fena kullanmıyor gibi. Net konuşmak için çok erken, ancak ciddi bir potansiyel sezdim bu gençte ben.

Guillermo Burdisso: 3'lü stoper için aradığımız tarz kesinlikle bu tip sağlam fizikli ve net bir oyuncuydu bence. İlk maç için gayet iyi bir performans, daha ciddi bir maçta izleyerek daha net yorum yapabiliriz.

Alex Telles: Hareketli bir sol bek özlemi çeken takımımızda çok iş yapacak gibi görünüyor. Çok yabancı bir kültürde ilk günlerinde çıktığı bu maçta fazla öne çıkacak işler yapmadı. As takımda Melo ve Selçuk'un toparladığı orta sahayla birlikte neler yapabileceğini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Veysel Sarı: Transferin son gününde yapılmış çok yerinde bir transfer olmuş bence. Tam bir joker oyuncu, 3-5-2 sisteminde stoper ve sağ bek olarak rotasyonda ciddi süreler bulacağını düşünüyorum.

Koray Günter: Fazla süre almadığı için net bir yorum yapmak mümkün değil. Ancak ben kendisinden çok umutluyum.

Salih Dursun: Çok enerjik olmasına rağmen dengesiz oynuyor, bu tarzı başımıza iş açabilir. Yeni gelenlerden beni hayal kırıklığına uğratan tek isim.

europeanconquer
05.Şubat.2014, 18:17
Salih'i çok eleştirmemek gerekir.Evet kötü oynuyor çünkü bizde oynadığı pozisyon yanlış.Fiziği olsun,oyunu oynayışı olsun ben ön liberoyum diye bağırıyor.Zaten geldiği zaman da Kayseri'de oynadığı zaman da o fizikte oynayan bir oyuncunun sağ bekte bizim için yeterli olacağını düşünmüyordum,oynadığı maçlarda da bize gösterdi bunu.Mancini sağ tarafta Veysel'i alternatif olarak kullanmalı,ön libero da ise Salih oynamalı.

Veysel böyle performansı her maç gösterirse,bir maçı bir maçını tutmayan Eboue'yi kesebilir bence.Şu takımda 11 şansı bulunan oyuncular Burdisso,Veysel ve Telles.Bu arada yaklaşık 2 yıldır kornerlerde sıkıntı yaşıyoruz ama Burdisso ile beraber bir kaç korner golü bulabiliriz gibi geliyor bana,kafa toplarında çok etkili.

E.Cartman
05.Şubat.2014, 18:18
Burdisso bana direk olarak Servet'i çağrıştırdı. Hatta bildiğimiz Servet bu :zuhaha İhtiyacımız olan türden bir stoperdi ama bana biraz değişik geldi. Nedense başımıza çok iş açabileceği izlenimini yarattı ama rakiple ilgili bir şey de olabilir bu, konsantrasyonunu falan etkilemiş olabilir.

europeanconquer
05.Şubat.2014, 18:19
Burdisso bana direk olarak Servet'i çağrıştırdı. Hatta bildiğimiz Servet bu :zuhaha İhtiyacımız olan türden bir stoperdi ama bana biraz değişik geldi. Nedense başımıza çok iş açabileceği izlenimini yarattı ama rakiple ilgili bir şey de olabilir bu, konsantrasyonunu falan etkilemiş olabilir.

Yahu başımıza ne iş açacak,maçta görmediniz mi bütün hataları Chedjou yaptı adam sıfır hata ile oynadı,üstüne üstlük geriden attığı uzun paslarla da hızlıca atağa çıkartıyor takımı :D

Redrum
05.Şubat.2014, 18:25

Servet kadar sert markaj yapabilen rakibi yıldıran bir oyuncu değil, ama servetten daha çabuk hamleler yapıyor. Ayrıca fm diliyle "HEADING" değeri Servet'e göre çok daha iyi. Servet'in bir üst versiyonu bence bu adam. Faydalı olur :D

Night_Mare17
05.Şubat.2014, 18:31
Berk İsmail'in top tekniği , top kontrolü Drogba hariç diğer forvetlerden daha iyi.

Börk
05.Şubat.2014, 18:32
Doğum günün kutlu olsun El Commandante!

http://1.bp.blogspot.com/_vMjTCg_mad4/SunyP53OYrI/AAAAAAAAIE8/w-x-UD4ZOB0/s400/hagi.jpg

Sağ ayağına 500 sayfa roman yazılır son satırına SOLAKTI diye eklenir.Mutlu yıllar.

davidvilla
05.Şubat.2014, 18:32
bu sistemde ısrar edecekse işte benim ilk 11'im.

http://www.footballuser.com/formations/2014/02/927336_Galatasaray_SK.jpg

Ayrıca herkes yeni oyuncuları yorumlamış ben de kısaca yazayım;

Umut G.: tam bir box to box

İzet Hajrovic: biraz önceki maçta futbol oynamayı çok iyi bilen 2 adamdan biriydi. Diğeri Yekta.

Lucas Ontivero: Bruma v.2 fakat fiziği bence yaşına göre muhteşem. yumurta gibi çocuk.

Guillermo Burdisso: Servet değil Gokhan Zan vol 2. Servet enine geniş bu cocuk daha zayıf o yuzden ayakları daha çabuk.

Alex Telles: Hücum bitirişi pek iyi olmayan fakat tren gibi sol bek.

Veysel Sarı: Hücüm bitirişi de olan tren gibi sag bek + ortasaha olarak yarım yekta.

Koray Günter: ball-playing defender.

Salih Dursun: son anda maça dahil olmuş gibi...şaka şaka. teknik açıdan çok zayıf fakat fiziksel özellikleri gayet de iyi. ağır mağır diye yorumlar duydum. duymamış olayım o fizige göre gayet de cabuk oyuncu. bir kere en sevdiğim savunma özelliği olan "sertlik" bu adamda var. savunma özellikleri gelişmiş fakat topu görünce bomba diyor.

..JoaQuiN..
05.Şubat.2014, 18:55
Salih Dursun hariç herkesi beğendim..
Ontivero da ikinci yarı bocaladı biraz ama ilk başlarda iyi işler yaptı gelecek var bu çocukta...

byariff
05.Şubat.2014, 19:14
Salih : yanlis transfer demistim transfer alaninda , sag bekde is yapmaz kesinlikle defans gobekte mancini denemeli , hirsi azmi ve agrasifligiyle is yapar.

burdisso : ilk macina gore iyiydi sert ve en onemliside ujfalusi gibi defans oyuncularini el kol hareketleriyle yonlendiriyor.

veysel : 1 ay antreman yapmamis ona ragmen iyiydi bence on liberodada baya iyiydi is yapar..

hayrovic : sogukkanli temiz oynuyor sol ayagi iyi , ama oyun icinde cok kopuk oynuyor.

ontivero : 3 yil kaptan olarak Real Madrid alt yapisinda, daha sonra toplam 2 yil Tottenham, Milan, Genoa alt yapilarinda oynadi. potansiyelli bir arkadasa benziyor fizigini cok iyi kullaniyor ilk macina gore iyiydi yillardir emre colakdan bekledigimizi bu adam 45 dakikada yapti.

+ diyeceksiniz ki rakip tokatti haklisiniz zayif bir rakipti sunuda unutmamak lazim bu adamlarin ilk resmi maclariydi 10 gunde hepsi takima katildi sanki yillardan beri oynuyorlarmis gibiydiler hazir ve istekliydi hepsi.

Nocna Mora
05.Şubat.2014, 19:30
Burdisso'yu çok beğendim. Havadan inanılmaz etkili. Hamleleri başarılı. İyi pozisyon alıyor ve sağını solunu sürekli kolaçan ediyor. Çizgiyi bozmuyor. Defansı toparladı bildiğin bugün.

Salih çok kötüydü. Teknik olarak çok zayıf ki kendisi de bunları kabul ediyor. Hücumları baltalayan isim oluyor genelde ister istemez. Fakat iyi niyetli ve çalışkan bir çocuk. Çalışıp eksiklerini kapatacaktır. Enerjisi ve fiziği nedeniyle oynatıyor Mancini genel olarak zira 3-5-2'nin bekleri gidip gelen ve yorulmayan adamlar olmalı ama stoper olarak oynarsa çok daha etkili olacağını düşünüyorum ben.

Veysel Sarı sağ beke geçtikten sonra çok etkili oldu. Salih'i kesebilir bu konuda rotasyonda. Maça ön libero olarak başladı ve ilk pas istasyonu oldu takımın basit ve net paslarla takımı rahatlattı. Sağa geçtikten sonra dinamizmi de kullandı, tempolu bir oyun oynadı sağda. İyiydi.

Alex Telles'i de baya beğendim. Çok kaliteli ortalar açıyor. Bindirmeleri fazlasıyla etkili oluyor. Savunmada da doğru kademelere giriyor. Geleceğinin parlak olduğu bir gerçek.

Lucas'ın kumaşı baya kaliteli. Çok teknik, dribbling'i iyi, ufak cüssesine rağmen kuvvetli ve oyun zekası yüksek bir oyuncu. Kendini geliştirirse büyük liglerde büyük takımlarda oynaması muhtemel. Oyun içinde kaybolmuyor kendi tarzındaki oyuncular gibi. Kondüsyon sorunları var gibi geldi ayrıca bana.

Emre Çolak git gide iki yönlü bir oyuncuya dönüşüyor. Geriye gelip oyun kuruyor, oyunu yönlendiriyor ve her geçen gün bunları daha da iyi yapıyor. Çevikliği en büyük artısı. Tabii yanlış tercihlerini azaltması lazım.

Yekta yine iyiydi. Çalışıyor, koşuyor, basıyor, doğru yerde pres yapıyor, doğru pasları yapıyor, hücumu çok güzel yönlendiriyor. İkinci yarı oyundan düştü ama biraz.

Berk İsmail karşı karşıya bir pozisyon buldu, savunmayı pres ile rahatsız etti ve de Umut'un direkten dönen topunda ceza sahasında topu yumuşatıp Umut'a bıraktı. Geriye gelip top bile aldı zaman zaman. İstekli ve bunu yaparken ki başarılı oyunu benim dikkatimi çekti.

Koray Günter de tam bir Dortmund'lu gibi oynadı. Takım arkadaşlarını yerleştirmeye çalışması bana Nuri'yi anımsattı nedense. İki ayağını da kullanabiliyor ve tekniği, dribbling'i iyi. Kanattan kanata bir top attı ki Umut'un pozisyonunu yarattı yanılmıyorsam. İleri çıkışları başarılıydı 3'lü savunmanın solunda ya da sağında iyi bir alternatif.

Hajrovic ise tam bir görev adamı. Sağ kanatta çok iyi savunma yardımları götürdü geriye. Savunma arkasına çok güzel koşular yaptı. Oyunu rahatlatan basit fakat dikine paslar da attı. Oldukça beğendim. Attığı golde de son vuruşu oldukça kaliteliydi.

Kupa başlığına yazmıstım, burada da bulunsun görüşlerim.

Gncl1905
05.Şubat.2014, 20:43
Maçı 5 dakika izledim onda da Chedjou'nun karşıladığı adam rahat rahat orta açtı :D Bereket adamda yetenek yoktu da pozisyon olmadı. Chedjou'ya taktım iyice.

perpetua
05.Şubat.2014, 20:55
Ben de bir kac dusunce yazayim.

Burdisso - Sert ve cesur. Ayagi da fena degil. Boyu uzun ama agir da degil. Galatasaray'da uzun ve sert bir stoper yoktu (esasinda var ama yok - Gokhan Zan). Bu acigi kapatti. Surekli oynar mi bilemem ama kadroda bulunmasi gereken bir oyuncu izlenimi verdi.

Salih - Ozellikle deplasmanlarda gerekli olan sertligi gosterebilecek bir oyuncu. O da Burdisso gibi uzun ve sert. Ilk yaridaki Galatasaray'da Melo ve Ceyhun disinda savunmada fizigini kullanan oyuncu yoktu. Salih bu nedenle faydali olacaktir. Yoksa yaratici veya teknik bir oyuncu degil zaten. Ama eforlu ve surekli oyunun icinde.

Veysel - Savunmanin onunde bu top dagitma performansini beklemiyordum. Onun da sert oyunu faydali olacaktir. Sadece 1 antrenman ile Veysel'i savunmanin onunde oynatmasi bana cok ilginc geldi. Belli ki Mancini'ye birileri Veysel'in burada oynayabildigini soylemis.

Alex Telles - Celimsiz ama enerjikti. Savunmada kademeler iyiydi ama Tokatspor pek bir olcu degil tabii. Cok guclenmesi gerekli.

Ontivero - Topsuz oyunu cok eksik ama cabuk, guclu ve dikine gidebilen bir oyuncu. 20 dakikadan sonra da pili bitti. Kondisyonunun bir hayli artmasi gerekli ama eksik kondisyonuyla enerjik oyunu etkileyiciydi.

Emre - Daha basit oynamayi, bos alanlara topu daha cabuk tasiyip top cevirmeyi ogrenince cok daha faydali olur.

Yekta - Ileri geri calismasi iyi ama onun da kalabaligin icine girme meraki var. Savunmanin onunde daha faydali oluyor ama orasi icin yeterince sert degil.

Berk - Cok yolu var. Dengesi ve gucu henuz oturmamis, oturmadan da etkili olmasi cok zor.

Koray - Kisa sure oynadi ama transferlerin arasinda en zayifi gibi gorundu. Kendine guvenen bir oyuncu izlenimi vermedi kisa surede. Yolu uzun.

Hajrovic - Alinan oyuncular arasinda en fazla futbol zekasina sahip olan oyuncu. Topu ayagina aldiginda eger ileriye pas firsati varsa bunu onceden gormus oluyor ve pasi atiyor. Eger yoksa topu cabuk ceviriyor. Topsuz oyunu, en azindan TV'den, cok iyi gorundu. Oldukca agir bir oyuncu.

Walter Sakana
05.Şubat.2014, 21:42
Evet beyler, perpetua'nın yorumları (fikirleri sonradan değişmezse) bu oyuncuların Fm15 profillerinin nasıl olacağı hakkında ipuçları veriyor bize :)

Burdisso - Sert ve cesur. Ayagi da fena degil. Boyu uzun ama agir da degil. Galatasaray'da uzun ve sert bir stoper yoktu (esasinda var ama yok - Gokhan Zan). Bu acigi kapatti. Surekli oynar mi bilemem ama kadroda bulunmasi gereken bir oyuncu izlenimi verdi.

Güç+Agresiflik: 14+ / Cesaret: 14+ / Teknik: 12+ / Hız&Hızlanma: 10+

Salih - Ozellikle deplasmanlarda gerekli olan sertligi gosterebilecek bir oyuncu. O da Burdisso gibi uzun ve sert. Ilk yaridaki Galatasaray'da Melo ve Ceyhun disinda savunmada fizigini kullanan oyuncu yoktu. Salih bu nedenle faydali olacaktir. Yoksa yaratici veya teknik bir oyuncu degil zaten. Ama eforlu ve surekli oyunun icinde.

Agresiflik: 14+ / Çalışkanlık: 15+ / Konsantrasyon: 14+

Veysel - Savunmanin onunde bu top dagitma performansini beklemiyordum. Onun da sert oyunu faydali olacaktir. Sadece 1 antrenman ile Veysel'i savunmanin onunde oynatmasi bana cok ilginc geldi. Belli ki Mancini'ye birileri Veysel'in burada oynayabildigini soylemis.

Agresiflik: 12+

Alex Telles - Celimsiz ama enerjikti. Savunmada kademeler iyiydi ama Tokatspor pek bir olcu degil tabii. Cok guclenmesi gerekli.

Çalışkanlık: 14+ / Önsezi: 12+ / Güç: 9-

Ontivero - Topsuz oyunu cok eksik ama cabuk, guclu ve dikine gidebilen bir oyuncu. 20 dakikadan sonra da pili bitti. Kondisyonunun bir hayli artmasi gerekli ama eksik kondisyonuyla enerjik oyunu etkileyiciydi.

Topsuz Oyun: 9- / Hız&Hızlanma: 14+ / Güç: 12+ / Dayanıklılık: 9- / Çalışkanlık: 12+

Emre - Daha basit oynamayi, bos alanlara topu daha cabuk tasiyip top cevirmeyi ogrenince cok daha faydali olur.

PPM: Dwells On Ball (Türkçe versiyondaki karşılığını unuttum) / Kararlar: 9- / Takım Oyunu: 9-

Yekta - Ileri geri calismasi iyi ama onun da kalabaligin icine girme meraki var. Savunmanin onunde daha faydali oluyor ama orasi icin yeterince sert degil.

Çalışkanlık: 12+ / Agresiflik: 10-

Berk - Cok yolu var. Dengesi ve gucu henuz oturmamis, oturmadan da etkili olmasi cok zor.

Denge: 9- / Güç: 9-

Koray - Kisa sure oynadi ama transferlerin arasinda en zayifi gibi gorundu. Kendine guvenen bir oyuncu izlenimi vermedi kisa surede. Yolu uzun.

Soğukkanlılık: 9-

Hajrovic - Alinan oyuncular arasinda en fazla futbol zekasina sahip olan oyuncu. Topu ayagina aldiginda eger ileriye pas firsati varsa bunu onceden gormus oluyor ve pasi atiyor. Eger yoksa topu cabuk ceviriyor. Topsuz oyunu, en azindan TV'den, cok iyi gorundu. Oldukca agir bir oyuncu.

Kararlar: 12+ / Takım Oyunu: 12+ / Topsuz Oyun: 14+ / Hız&Hızlanma: 10-

uAburak89
05.Şubat.2014, 21:55
http://www.medyaspor.com/kose-yazilari/galatasaray-in-transferleri-ve-tokatspor-maci-364

Transferler değerlendirilmiş, Ömer abinin de yorumları var içinde.

perpetua
05.Şubat.2014, 22:00
http://www.medyaspor.com/kose-yazilari/galatasaray-in-transferleri-ve-tokatspor-maci-364

Transferler değerlendirilmiş, Ömer abinin de yorumları var içinde.

Sinan ile biraz sohbet etmistik bu yaziyi yazmadan once/yazarken. :)

perpetua
05.Şubat.2014, 22:06
Evet beyler, perpetua'nın yorumları (fikirleri sonradan değişmezse) bu oyuncuların Fm15 profillerinin nasıl olacağı hakkında ipuçları veriyor bize :)

Sozlerle oyuncuyu tanimladiktan sonra degerleri vermek kolay. (::)

grkm33
05.Şubat.2014, 22:16
Sinan ile biraz sohbet etmistik bu yaziyi yazmadan once/yazarken. :)

Hocam peki Sinan Yılmaz forumu takip ediyormu ? Sıkı bir takipçisiyimde yazılarının :0:

perpetua
05.Şubat.2014, 22:23
Hocam peki Sinan Yılmaz forumu takip ediyormu ? Sıkı bir takipçisiyimde yazılarının :0:

Sinan arastirma ekibinde. Hatta asagi yukari ilk basladigimizdan beri, medyada meshur olmadan once. :)

Forum'da nick'i extensor ama uzun zamandir girmiyor. Ilk buralarda yazmaya basladiginda biraz heyecanliydi. Surekli siteden atilir, sonra geri alinirdi. :)

grkm33
05.Şubat.2014, 22:36
Sinan arastirma ekibinde. Hatta asagi yukari ilk basladigimizdan beri, medyada meshur olmadan once. :)

Forum'da nick'i extensor ama uzun zamandir girmiyor. Ilk buralarda yazmaya basladiginda biraz heyecanliydi. Surekli siteden atilir, sonra geri alinirdi. :)

Nicki ni söyleyince hatırladım şimdi :) Kendisi şuanki birçok hatta neredeyse bütün spor yazarlarından kaliteli yazıları var aynı yazısını 4 5 defa okuduğum bile olmuştur :smismileyiw2:

byariff
05.Şubat.2014, 22:41
bence hayrovic hizli o kadar agir biri degil ama bazi pozisyonlarda cok hantal kaliyor gibi gozuktu bana çevik degil yani..

Facx
05.Şubat.2014, 22:56
bence hayrovic hizli o kadar agir biri degil ama bazi pozisyonlarda cok hantal kaliyor gibi gozuktu bana çevik degil yani..

aynen hızlanması ve çevikliği düşük ama hızı 14 15 civarında gibi

europeanconquer
05.Şubat.2014, 23:57
Gelecek hafta bugünü,doğru düzgün kamera açısıyla Ontivero'yu izlemek için iple çekiyorum.İnşallah iyi bir hücum oyuncusu kazanmışızdır.İnşallah Türkiye'nin iğrenç zeminlerinde bir şey gelmez başına.Bugün direkten döndü resmen,önemli bir şeyi olmaması büyük şans.

Bu adamın abartıldığına inanmıyorum.İleri de Avrupa'nın sayılı oyuncularından olacağına inancım tam ama şimdilik :n:

hakan769
06.Şubat.2014, 00:20
emre çolak drogba gibi kalmış sdf:sdg.sgs

https://pbs.twimg.com/media/BfuRAEAIUAAVan_.jpg:large

ForCimbom
06.Şubat.2014, 00:24
hajrovic hiçbirşeye benzemiyor diyordum. boyu uzun olduguundan biraz ağır çok fazla. teknik fena değil gözüküyr oyun zekası 1-2 maçta anlaşılcak birşey değil. tabi perpetua gibi kurt gözler anlayabilir ona saygı duyuyuroum td gibi adam. kanat kesinlikle olamaz kim kanat diye oynattıysa daha önce işi gücü bırakıp fikirtepede kahvehane açması iyi olur. 10 numara pozisyonunda değerlendirilmeli, boyunun avantajını kullanabilse yere sağlam basabilir ama almeida gibi çok kaçak güreşiyor çakal çakal faul almalar falan, zeka göstergesi ama hiç sevmediğim bi topçu tipi izlemesi hiç zevkli değil. telles başta olmak üzere bu adamlara bb antrenmanı çalıştırırım zorla, tabi komple çalışıp esnekliği ve kondisyonu düşürmemek kaydıyla.

ForCimbom
06.Şubat.2014, 00:26
bu arada 1.64lük futbolcu mu olur lan diyordum ki

django gibi(ben onbinde 1 çıkacak zenciyim repliği) onbinde bir çıkacak bir 1.64 çıktı ontivero. o ne kalça o ne denge abi. atom karınca resmen. bal akıyor paçamızdan

Night_Mare17
06.Şubat.2014, 00:35
Ontivero rekor fiyata sattığımız futbolcu olur herhalde satarsak ileride.

Nedvedmania
06.Şubat.2014, 00:58
bu arada 1.64lük futbolcu mu olur lan diyordum ki

django gibi(ben onbinde 1 çıkacak zenciyim repliği) onbinde bir çıkacak bir 1.64 çıktı ontivero. o ne kalça o ne denge abi. atom karınca resmen. bal akıyor paçamızdan

Ne var yani Sebastian Giovinco'da 1.64 boyunda :0:

perpetua
06.Şubat.2014, 01:10
hajrovic hiçbirşeye benzemiyor diyordum. boyu uzun olduguundan biraz ağır çok fazla. teknik fena değil gözüküyr oyun zekası 1-2 maçta anlaşılcak birşey değil. tabi perpetua gibi kurt gözler anlayabilir ona saygı duyuyuroum td gibi adam. kanat kesinlikle olamaz kim kanat diye oynattıysa daha önce işi gücü bırakıp fikirtepede kahvehane açması iyi olur. 10 numara pozisyonunda değerlendirilmeli, boyunun avantajını kullanabilse yere sağlam basabilir ama almeida gibi çok kaçak güreşiyor çakal çakal faul almalar falan, zeka göstergesi ama hiç sevmediğim bi topçu tipi izlemesi hiç zevkli değil. telles başta olmak üzere bu adamlara bb antrenmanı çalıştırırım zorla, tabi komple çalışıp esnekliği ve kondisyonu düşürmemek kaydıyla.

Hajrovic ve Emre'nin veya Yekta'nin topu ayaklarina alinca ne kadar farkli davrandiklarina bakmak oyun anlayisindaki farki gormek icin yetiyor bence. Hajrovic'in hic topu geveledigini gormedim simdiye kadar. Arkasinda birisi var mi biliyor. Ne tarafta bos oyuncu var daha top ona gelmeden farkinda. Topun ona verilecegini sezdigi anda markajdan kaciyor. Eger top ona hemen bir sey yapamayacagi pozisyonda geliyorsa hic zorlamiyor. Hemen topu uygun bir oyuncuya aktarip pas trafiginin hizini yukseltiyor. Yani basit oynuyor. Sert bir oyuncu degil. Eger takim organize degilse, Hajrovic ne bicim futbolcu bile dedirtir. Ama tikir tikir isleyen takimda Hajrovic bence faydali olacak bir oyuncu. Cunku oyun tarzi oyunu hizlandiriyor.

Kanat oynamasi konusuna gelince, kanatta konumlanmasi sadece hangi bolgeyi savundugunu belirliyor. Hucumda zaten kati bir gorevi olmamali oyuncunun ki rakip o goreve gore strateji gelistiremesin. Bu sekilde oynamaya calisan Amrabat'in nasil surekli duvara carptigi hala zihinlerde tazedir saniyorum.

Sneijder Bursaspor macinda sol kanatta oynadi. Burak ise sag kanatta. Ama ikisi de kanat oyuncusu gibi oynamadi. Sneijder pas trafigine girmek icin geriye geldi ve iceriye girdi. Burak ise ceza sahasinin icine girdi. Ama takim savunmadayken Burak'in gorevi Taiwo'yu takip etmek/ileriye cikartmamakti. Sneijder'in gorevi de olabildigince Sener'i takip etmek/ileriye cikartmamak.

Oyuncunun nerede oynayacagi onun becerileri ve ondan beklenenlere bagli. Kanatta konumlandirilmis diye her seferinde cizgiye inmeye calisip orta yapmak zorunda degil. Ozellikle takimda yaraticiligin oyuncularin bireysel becerilerine bagli kati bir oyun yapisi olmasini istemiyorsan. :)

William Rookwood
06.Şubat.2014, 01:21
Hajrovic'i ben Arda'ya benzettim biraz, o tipte bir oyuncu. Arda gittiği zaman Riera yerine keşke Hajrovic'i alsaydık.

zarateray
06.Şubat.2014, 02:55
Su Chedjou seneye kendine gelir umarım o zaman hicbir sıkıntımız kalmaz ama ben bu adamı agresif sanıyordum hic rakibi ısıran tipte bir stoper degil cok sasırdım cidden fm'deki özellikleriyle ligimizdeki Chedjou farklı 2 adam gibi

E.Cartman
06.Şubat.2014, 03:55
Chedjou FM'de fena oynuyor. Pas Dağıtan Stoper (Sıkı Defans) oynatıyorum ne top geçiyor ne adam geçiyor geçseler bile koşup yetişiyor :zuhaha

byariff
06.Şubat.2014, 04:30
chedjouda riera gibi olucak galiba 2. senesinde kendini gostericek gibi , o donemleri pek hatirlamiyorum ama popescuda oyleymis ilk senesi fos , 2. senesinde cosmus.

erdemzorer10
06.Şubat.2014, 12:39
Salih Dursun'u şu ana kadarki performansıyla "çöp","berbat transfer" şeklinde nitelendirmek çok büyük yanlış bence.Salih orjini stoper-ön libero olan bir oyuncu.Kayserispor'da sağ beke mecburiyetten geçmişti.Dolayısıyla biraz sabredip görmek gerekiyor.Ben stoper performansından çok umutluyum.

Homer J.S
06.Şubat.2014, 12:57
Mancini'nin fikstür yorumuna TRTSpor'da "Kimse bize aptal diyemez" şeklinde yorum yapılıyor. Bunlar da spor yorumcusu...

Walter Sakana
06.Şubat.2014, 17:28
Salih Dursun'da her şeyden biraz biraz var ama hiç bir şey tam (veya yeterli düzeyde) değil. Yani;

Stoper oynuyor. İyi kötü savunma yapabilen bir oyuncu ama iyi bir savunmacı değil çünkü fiziği var ama ikili mücadelelerde yeterince güçlü değil. Boyu var ama hava toplarında yeterince iyi değil. Ayakları uzun ama top kapma becerisi yeterince yüksek değil. Savunma oyuncusu ama pozisyon alma bilgisi çok zayıf.

Bek oynuyor. Kondisyonu iyi sayılır ama yeterince hızlı değil. Bindirmeler yapıyor ama çalım yeteneği ve çabukluğu olmadığı için orta yapmakta zorlanıyor (rakipleri engelliyor genelde).

Kondisyonu fena değil ve çalışkan. Bunlar dışında oyuna etki edebileceği hiç bir özelliği yok. Ayrıca bana kalırsa "beyinsiz" diye tabir edilen, daha yumuşatırsak "kafasını kullanamayan" futbolculardan. Gerçekten, GS'de oynadığı tüm maçlarda dikkatli izledim, süperligde bu konuda ilk 5'e rahat girer. Bazen pozisyon yakınındayken kafasını öne eğip başka tarafa koştuğu oluyor, güya yerine dönmek için. Programlanmış gibi. Oyun takibi çok kötü.

uAburak89
06.Şubat.2014, 17:55
Salih Dursun, Sabri kontenjanını doldurmak için alınmış herhalde. Özellikle Veysel alındıktan sonra daha da gereksiz oldu.

Redrum
06.Şubat.2014, 17:55
Salih Dursun'da her şeyden biraz biraz var ama hiç bir şey tam (veya yeterli düzeyde) değil. Yani;

Stoper oynuyor. İyi kötü savunma yapabilen bir oyuncu ama iyi bir savunmacı değil çünkü fiziği var ama ikili mücadelelerde yeterince güçlü değil. Boyu var ama hava toplarında yeterince iyi değil. Ayakları uzun ama top kapma becerisi yeterince yüksek değil. Savunma oyuncusu ama pozisyon alma bilgisi çok zayıf.

Bek oynuyor. Kondisyonu iyi sayılır ama yeterince hızlı değil. Bindirmeler yapıyor ama çalım yeteneği ve çabukluğu olmadığı için orta yapmakta zorlanıyor (rakipleri engelliyor genelde).

Kondisyonu fena değil ve çalışkan. Bunlar dışında oyuna etki edebileceği hiç bir özelliği yok. Ayrıca bana kalırsa "beyinsiz" diye tabir edilen, daha yumuşatırsak "kafasını kullanamayan" futbolculardan. Gerçekten, GS'de oynadığı tüm maçlarda dikkatli izledim, süperligde bu konuda ilk 5'e rahat girer. Bazen pozisyon yakınındayken kafasını öne eğip başka tarafa koştuğu oluyor, güya yerine dönmek için. Programlanmış gibi. Oyun takibi çok kötü.

Abi her şeyden biraz var yanlış bir yorum. Bazı özellikleri var bazı özellikleri hiç yok. Her şeyden biraz var oyuncusu Veysel Sarı'dır, sevdiğim tarz joker oyuncular da böyledir.

William Rookwood
06.Şubat.2014, 18:09
Aslında bu oyuncular joker değil. Oynadıkları takımların pozisyon eksiklerinden dolayı oradan oraya çekilmiş futbolcular ve bunun yanında belli bir pozisyonu olmayan oyuncular. Yıllar önce Sabri'de aynı şekildeydi, hatta gazete haber çıkmıştı her yerde oynuyor diye. Hızından dolayı kanat oynuyordu ancak bek pozisyonunda eksikliklerden ötürü sağ beke çekildi ve öyle kaldı. Fatih Terim'in de ilk geldiği yıl ortasahada denenmişti.

Salih Dursun'un en büyük özelliği bence çok çalışkan bir futbolcu olması. Bunun yanında top kapma özelliğide çoğu oyuncuya kıyasla bence gayet iyi. Zaman zaman iyi top sürüp adam geçsede oynadığı 10 maçta sadece bir kaç kez yapıyor bunu. Çünkü Salih'in topu sağ kanatta taşıyarak çalımlarla ceza sahasına girdiği bir kaç maç hatırlıyorum. Burada Salih'e ağır bir futbolcu denilmiş ama aslında ağır bir oyuncu değil, geniş alanda ve uzun mesafede hızlanması fiziğine göre gayet yeterli.

Bana göre Salih en iyi DMC pozisyonunda oynar. Çünkü sağ bek oynayacak potansiyele sahip değil. Bir bek oyuncusu maç içerisinde iki yönlü oynayabilmeli ve orta açabilme özelliğine sahip olabilmesi lazım.

europeanconquer
06.Şubat.2014, 20:45
https://pbs.twimg.com/media/BfzHQy7CEAAD5ck.jpg

Şu görüntü bile 40 yılı silmeye yeterli.

LadroN
06.Şubat.2014, 20:51
Karton İmparator

nannar
06.Şubat.2014, 22:00
Fatih Terim nasıl bu insanla aynı karede böyle bir poz verebildi hala hayretler içindeyim...

uAburak89
06.Şubat.2014, 22:05
Bunun gibi 3-4 tane daha foto var. Para, mevki, Ünal Aysal'a olan nefret maalesef Galatasaray sevgisi & taraftarın hisleri & verdiği sözlerden çok daha önemliymiş Fatih Terim için. Her geçen gün sevgiyi de saygıyı da tüketiyor. Çok yazık.

Night_Mare17
06.Şubat.2014, 22:46
40 yılını Galatasaray'a vermiş olan biri olarak ...

jevox06
07.Şubat.2014, 03:31
Para konusunu bilemem ama mevki hırsı ve ego onu bitirdi. Tüm kontrol onda olmasını istiyordu. Taraftarı bu fotoğrafla karşısına aldı. Bu ilk değil bir de. Yabancı sınırına en çok karşı çıkan biri olmasına rağmen Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra o konuda da değişti. Hoca çok yanlış yaptı çok.

Sheriff
07.Şubat.2014, 04:37
Bire bir karşılaşmış bir kaç kişiden duyduğum yorumlar da Fatih Terim'in aşırı egoist biri olduğu yönünde. Burada ki yorumlar da bunu destekleyen nitelikte. Ama işte Türkiye'nin gelmiş geçmiş belkide en iyi hocası olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Night_Mare17
07.Şubat.2014, 04:44
Galatasaray'ın başındayken yabancı sınırının kalkmasını istemesinin en temel nedeni Uefa ve Şampiyonlar Ligi'ni Türkiye'ye ilk defa getiren adam olmaktı çünkü o sınır kalksa o hedef imkansız olmayacaktı ve Fatih Terim'in adı yine yıllarca anılacaktı fakat işler değişti takımın başından gönderildi ve bu ihtimal ortadan kalktı belki de bunu ondan başkasının yapmasını istemiyor.

Redrum
07.Şubat.2014, 16:08
Ne zaman Fenerbahçe direkt şampiyonlar ligine katılır, o zaman yabancı sınırı kalkar veya daha mantıklı bir şekilde düzenlenir veya en azından eski haline getirilir. Bundan önce bir şey beklemeyin.

jevox06
07.Şubat.2014, 16:24
Acaba F.Terim 4. sefer döner mi kulübe ? Çok zor. Çünkü artık taraftarda olumlu yaklaşmayabilir. Zaten Ünal Yasal kulüpte olduğu sürece Terim bir daha gelemez ama yeni bir başkan gelirse geri döner mi bilmiyorum. Ben zaten Ünal Aysal ve ekibini çok beğeniyorum. Şuan ondan daha iyi başkan gelmez bence. Mancini'yi de git gide daha çok sevmeye başladım ve artık bende onun tam destekçisiyim. Zaten Fatih Terim kulüpten ayrıldığında da üzülmemiştim. Çünkü Terim bence asla bir Taktik deha değil. Bir de kötü gidiş eklenince gitmesi makul oldu.

europeanconquer
07.Şubat.2014, 16:32
Yahu sıkıntı yabancı sınırı değil,sıkıntı TFF'nin başında ki o isimle yan yana olması,birlikte olması,can ciğer olması.Yabancı sınırımı Galatasaray'ı engelleyecek,durduracak ? Sadece yavaşlatacak,Mancini mükemmel bir teknik adam değil belki ancak vizyonu çok geniş birisi,başarılı olur veya olmaz gittiği zaman elbet iyi bir kadro ve oturmuş bir sistem bırakacağı bugünden belli oluyor.Zaten Türkiye'de başarı içinde iyi bir kadro ve oturmuş sistem yeterli.

Fatih Terim mevzusuna dönersek.Herkes biliyordu egosu olduğunu,bu ego aslında ''tek'' olduğu içindi,belki de Türkiye'de egosu olması gereken bir kaç kişiden biridir.Koskoca bir koreografi yapıldı adam için,bir zahmet egosu olsun yani,hangimizin o mevkide egosu olmazdı.Biz onu o haliyle seviyorduk.Sevmeyi bırak tapanlar bile vardı adama,gönderildiği gün evine binlerce kişi gitti,hepsi bir ağızdan ''Öyle şeyler yaşattın ki,uğruna ölmeye değer.'' diye haykırdı ancak Fatih Terim'in cevabı üstte ki fotoğraf ve milyon eurolar oldu.

Şimdi diyorum ki;

''Öyle şeyler yaşatıyor ki,adını anmaya değmez.''

Edit:

4. kez Galatasaray'a gelmesi konusunda tepkisizim,ister gelsin ister gelmesin.Mancini geldiğinde ne dediysem,4. gelişinde de aynı şeyleri derim.

perpetua
07.Şubat.2014, 17:55
Fatih Terim nasıl bu insanla aynı karede böyle bir poz verebildi hala hayretler içindeyim...

Baska alternatifi var mi?

Avrupa'da herhangi bir takim ona istedigini yapma ozgurlugu verecek mi?
Yoksa basina bir sportif direktor koyup bizim kulup stratejimize uygun yaptigimiz transferlerle takimi calistir mi diyecek?

Gidebilecegi tek yer Turkiye'nin dogusundaki ulkeler artik.

Turkiye'de baska (yani Anadolu'da) bir takima gidip diger teknik direktorlerin cektigi eziyetleri cekmeye niyeti oldugunu da hic sanmiyorum.

uAburak89
09.Şubat.2014, 00:59
Fenerbahçe derbisine kadar oynayacağımız lig maçları;

Antalyaspor(D), Beşiktaş, Rize(D), Akhisar, Karabükspor(D), Kayserispor, Konyaspor(D)

Antalya deplasmanı ilk kritik viraj. Sonra derbi, içeride oynamak avantaj ama sonuçta derbi. Rize ve Akhisar maçlarını alırız gibi. Karabükspor deplasmanı tam beraberlik maçı gibi. Kayserispor'u farklı geçeriz. Konyaspor maçı 7 maçın içinde en kritiği olabilir, ciddi bir çıkış yakaladılar.

Arada Chelsea maçları da olacak tabii. Fenerbahçe'nin fikstürüne bakmadım, gerek de yok. Biz maçları kazanmadıktan sonra bir manası yok çünkü. Tabii ki onların puan kaybı önemli çünkü kalan tüm maçları alsak bile bir işe yaramama ihtimali var.

Bir havaya girme söz konusu ama bir anda dağılabiliriz, Beşiktaş peşimizde, Fenerbahçe'nin sakatları düzelince yine bulacaklardır ritmi. Coşmamak, uçmamak lazım. 2.liğin belki de ilk defa bu kadar değerli olacağı sene de, o ihtimali göz ardı etmemek lazım.

nannar
09.Şubat.2014, 11:31
Ben illa şampiyon olacagız ya da olmalıyız fikrinde değilim. 2. lik de bizim içi başarı olur çünkü sezonun en garip yerinde Fatih Terim gitti ,Mancini geldi ve bir çok oyuncu katıldı.sistem değişti vs vs... Şampiyonlar Liginin gediklisi olma yolunda ilerliyoruz. Bunu devam ettirmemiz lazım...

Mancini'yi eleştirenler için kısa bir analizim olacak.

Fatih Terim gittiğinde takımda moraller alt üst olmuştu. Oyuncuların kendine güvenleri kaybolmuştu. puan farkı 9'a çıkmıştı ve Galatasaray hiçbir maçta kolay kazanamıyordu. Mancini geldiğinde "kondison olarak sıkıntılarımız var bu takım güçlenmeli" dediğinde çogu kişi onu eleştirdi.Fatih Terim'e saygısızlıkla suçladı vs vs. Şimdi size soruyorum 2 senedir şampiyon olan Fatih Terim'im çalıştırdığı takım hangi maçta Kophenag'ın ilk devresi ,Bursa ve Eskişehir maçlarındaki presi ve tempoyu yakaladı ?

Mancini ile birlikte performansıı arttıran oyuncular : Sneijder , Emre Çolak , Sabri , Ceyhun , Yekta, Melo ,Burak

Fatih Terime olan tüm saygım Yıldırım Demirören ile yola devam kararı aldıktan sonrakayboldu.Mancini'ye zaten saygım vardı ve inancım da üst seviyedeydi ilk geldiğinde... Haftalar ilerledikçe bu takım daha da iyi olacak ve tüm trasferler yavaş yavaş kadroya monte edilecek.Mancini gelecek 5 yılın Galatasaray'ını inşaa ediyor.Bu sene şampiyon olmasak da önemli değil. Taşıma su ile değirmen dönmeyeceğini Ünal Aysal ve Mancini anladı ve Fatih Terim'im bıraktığı 30 yaşa yakın ortalaması olan takıma 10 tane genç oyuncu kazandırıldı. Riera ,Engin gitti. Gökhan Zan , Sabri , Drogba , Eboue ve Hakan Balta ile de bence sezon sonu yollar ayrılacak. Türk olanlar belki kalır ama yabancıları gönderirler. Gelecek sezon Semih , Telles , Selçuk ,Melo , Sneijder ,Burak ,Bruma ,Veysel , Hajroviç , Salih , Lucas ,Emre Çolak , Emrecan ,İbrahim , Koray daha çok 18'de göreceğimiz oyuncular

byariff
09.Şubat.2014, 14:41
ilk seneyi ne cabuk unuttun hasan hocam 90 dakika pres rakibi boguyordu galatasaray ? obur dediklerinde sonuna kadar haklisin

himone
09.Şubat.2014, 15:02
Ben de 30 yaş ortalama takımı Fatih Terim'in bıraktığına inanmıyorum. Sonuçta Fatih Terim göreve geldiği günden beri transferler konusunda başkanla sıkıntı yaşadı. Benim düşüncem o transferlerin %60-70'i Ünal Aysal'a ait. Zaten Fatih Terim de Ünal Aysal'la sürekli çatıştığı için bıraktı takımı.

Facx
09.Şubat.2014, 16:51
ilk seneyi ne cabuk unuttun hasan hocam 90 dakika pres rakibi boguyordu galatasaray ? obur dediklerinde sonuna kadar haklisin

bitek ligde mücadele ediyoduk o sene

Ben de 30 yaş ortalama takımı Fatih Terim'in bıraktığına inanmıyorum. Sonuçta Fatih Terim göreve geldiği günden beri transferler konusunda başkanla sıkıntı yaşadı. Benim düşüncem o transferlerin %60-70'i Ünal Aysal'a ait. Zaten Fatih Terim de Ünal Aysal'la sürekli çatıştığı için bıraktı takımı.

elmander dışındaki tüm transferleri fatih terim yaptı hasan şaş kendi dedi ( belki sneijder ı dışarda tutabiliriz)

nannar
09.Şubat.2014, 18:29
kim ne drse desin ben mancini'nin çok başarılı olacagına inanıyorum :) uzun yıllar kalır inşallah

Unsal123
09.Şubat.2014, 19:00
kim ne drse desin ben mancini'nin çok başarılı olacagına inanıyorum :) uzun yıllar kalır inşallah
Dediğin gibi abi , bende hep öyle söylüyordum hala söylüyorum zamanında çok sövdüler bana ama görücekler :D

Unsal123
09.Şubat.2014, 20:20
Aslanların Sessiz Kaldığı Yerlerde, Kuşlar Kartallar Volta Atar; Ama Bilmezler ki Aslan O Sesszliği Bozarsa, Kıyamet Kopar.Che Guevara

Tam bizlik bir laf. :)

Night_Mare17
09.Şubat.2014, 21:06
Camiada , taraftarda herkes kahin beyler herkesin tahmini aynıydı tahmin edilen seyler birer birer oluyor şampiyonluk hiç bir zaman hayal olmadı 11 ' den 4 ' e indi fark ve önümüzde 14 hafta var.

sentugo
09.Şubat.2014, 22:59
Ben GS'nin ara transfer döneminde aldığı tüm oyuncuların Fatih Terim döneminde izlendiğini ve Fatih Terim takımın başında kalsa, aynı oyuncuların alınacağı kanısındayım. Zaten gençleşme operasyonu diye bir plan vardı, Mancini'ye yüklemeye gerek yok. Mancini aldıysa o Arjantinli Ontivero'yu aldırmıştır.

IcedEarth
09.Şubat.2014, 23:38
Hajrovic, Burdisso, Telles, Ontivero Mancini'nin ekiplerinin önerdiği isimler diye biliyorum. Veysel zaten son dakika transferi, ani gelişti. Koray da biraz fırsat transferi oldu, onun da Fatih Hoca'yla alakalı olduğunu sanmıyorum. Salih eminim Fatih Terim olsa da alınacaktı. Umut da aynı şekilde. Oğuzhan için birşey diyemeyeceğim.

Facx
09.Şubat.2014, 23:48
Hajrovic, Burdisso, Telles, Ontivero Mancini'nin ekiplerinin önerdiği isimler diye biliyorum. Veysel zaten son dakika transferi, ani gelişti. Koray da biraz fırsat transferi oldu, onun da Fatih Hoca'yla alakalı olduğunu sanmıyorum. Salih eminim Fatih Terim olsa da alınacaktı. Umut da aynı şekilde. Oğuzhan için birşey diyemeyeceğim.

salihi oğuzhanı bilmemde umut net bi şekilde mancinin transferi , umutun eski antranörü hatta röportaj da söylemiş ilk beşiktaş - buca maçında izlemiş mancini ondan sonra 4-5 maçını izlemiş/izletmiş öyle almaya karar vermiş , bide ek olarak söylim hasan şaş telles dışındaki transferlerin takımı bi üst seviyeye çekmediği için beğenmediğnii söylemişti ki burdan anlıyoruz ki fatih terim kalsaydı gençleştirme falan olmucaktı

jevox06
10.Şubat.2014, 00:07
Fatih Terim kalsaydı diye bir şey yok bence. Ünal Aysal zaten kararını vermişti. Hatta bunun için yönetimi değiştirdi hatırlarsanız. Yani gençleştirme operasyonu falan hepsi Mancini'nin işidir. Destekçisiyim sonuna kadar Mancini'nin.

Night_Mare17
10.Şubat.2014, 02:20
O değilde Seni Sevmeyen Ölsün tezhauratı Arena'ya çok yakışmadı mı ?

byariff
10.Şubat.2014, 03:01
muthis intro..

http://www.rerererarara.net/

Redrum
10.Şubat.2014, 03:10
muthis intro..

Aynen bugün çok hoşuma gitti bu siteye her girişimde :D

davidvilla
10.Şubat.2014, 10:41
ersun yanalın futbolcuları fiziki olarak zorladıgını ve bunun ilerleyen zamanlarda sakatlıklar olarak döneceğini, bu tarz bir futbolda sürekli aynı 11'i kullanamayacagını zamanında söylemiştik o yüzden içim rahat.
bu fb'nin puan kayıpları ne benim için supriz oldu ne de bizim teknik heyet için, sadece fb taraftarı için süpriz oldu. çünkü o göze hoş gelen her topu ileri vurup deli danalar gibi pres yapan takım hoşlarına gidiyordu. ki zaten kimin hosuna gitmez. fakat futbolda tüm sezonu düşünmek zorundasın ona göre hareket etmen gerekir. daha bunlar başlangıç sakatlıklar. daha o 50 metrelik mesafeyi butun maç gidip gelen ortasahalardan fire verecekler çok. veriyorlar da fakat ortasaha rotasyonu forvet rotasyonuna göre daha iyi.
neyse biz farkın kapanabileceğini bunun da bize baglı oldugunu söylemiştik.
işte fb iki deplasman yaptı kaybetti biz iki iç saha yaptık kazandık fark düştü 4'e ve daha çok var.
zamanında söylemiştik. fb yine şampiyon olur olamaz değil ama öyle yok arena'ya şampiyon gelelim falan hayalden öte şeylerdi.
lig tekrar başladı.

europeanconquer
10.Şubat.2014, 11:06
muthis intro..

Bu kameradan çok daha iyi ses çıkmış,diğer çekimlere baktım pek iyi değildi.

europeanconquer
10.Şubat.2014, 12:52
https://pbs.twimg.com/media/BgGcgV3CQAA92g3.jpg

İyi ki doğdun Selçuk İnan !

xwerswoodx
10.Şubat.2014, 15:28
Manciniyi başta sevmemiştim, Fatih Terim destekcisi değilim ama Aysalın yaptığı büyük hataydı, teknik direktörle yolları ayıracaksan sezon başlamadan ayıracaktın, ama son transferlerden sonra Mancininin yapmak istediklerini daha iyi anlamaya başladım, son iki maçta oynanan oyun ön yargılarımı yıktı biraz Manciniye karşı, takımdaki morallerde düzelmeye başladı görüntüsü veriyor, bu sene belki şampiyon olamayabiliriz ama Mancini şuanda oynanan oyunu bir sezona yığmaya başarırsa gelecek sezon FM serilerinde bile göremeyeceğim seriler yakalanabilir, özellikle gol yememe konusunda

byariff
10.Şubat.2014, 19:31
Chelseali bir taraftar guzel video yapmis gs - chelsea maçi icin

http://www.youtube.com/watch?v=o-Xns9p7C2U&feature=youtu.be

xwerswoodx
10.Şubat.2014, 20:06
Video gerçekten güzel olmuş :)

Aklıma eski bir şiir geldi ateşi görünce :p

Bazen...
Nefes almak değildir, yaşamak...
Onunla gülüp, onunla ağlamaktır...
Sarı-Kırmızı olmaktır, her an onu solurcasına...

Bazen...
Özgürlük, çimlerde koşmak değildir...
Sevdası uğruna prangaya vurulmaktır...
Hep ona tutuklu kalmışcasına...

Bazen...
Başarı, para, kupa kazanmak değildir...
İnsanların yüreğine dağlanmaktır...
Damarında , kanında yaşarcasına...

Bazen ...
İmparatorluk, ülkeleri ele geçirmek değildir...
Bir meşin yuvarlakla yürekleri fethetmektir...
Sınır tanımadan hüküm kurmaktır, milyonlarcasına...

Bazen...
ASLAN, bir hayvan değildir...
Bir simge, bir semboldür... Tarifsiz güçtür...
Ruhundaki asalete yazılmışcasına...

Bazen...
Cehennem, öbür dünya değildir...
Taraftarla coşmuş, SAMİYEN'dir...
Alev alev yanarcasına...

Bazen...
İmkansız, olmaz değildir...
7 kişi 7-0 yenmek, ağları delmek, şampiyonluktur milenyumda...
Hayalleri gerçek yapmaktır... Sahaya her çıktığında...

Bazen...
KRAL olmak, taç giymek değildir...
Soyunu sevgiden, ünvanı halktan almaktır...
Her doğan bebeğin METİN olmasıdır...
Kuşaktan kuşağa akarcasına...

Bazen...
VEFA, semt adı değildir..
14 yıl kan kusup, ölümüne arkasında durmaktır...
Her şartta, yıkılmaz bir duvarcasına...

Bazen...
Tarih, tozlu bir sayfa değildir...
Gerçektir, yaşamdır... 1905'te doğup ciltlere sığamamaktır...
Destanların değişmez yazarı olurcasına...

Bazen...
GÜÇ, bir sıfat değildir...
Evsiz barksız, beş parasız, en zorda, tüm Dünya'yı ayağa kaldırmaktır...
Üstünde sade bir parçalı formayla kolaycasına...

Bazen...
Cesaret, korkuyu yenmek değildir...
Onbinlerce rakibin içinden geçip, kalesine BAYRAĞINI dikmektir...
Tek başına... Kimse yokmuşcasına...

Bazen ...
Sevgi, anne, baba, eş, dost değildir...
Onlardan ötedir... Tutkudur renklere, armaya ...
Ayrılmaz parçanmışcasına...

Bazen...
Hayat her şey değildir...
Galatasaraylı olup, Galatasaraylı gibi yaşamaktır...
Doğumdan, ölüme, kalbin her çarptığında...
Cimbombom diye atarcasına...

Şiir

bilmania
11.Şubat.2014, 00:13
Chelseali bir taraftar guzel video yapmis gs - chelsea maçi icin

http://www.youtube.com/watch?v=o-Xns9p7C2U&feature=youtu.be

UEFA bunu reklam olarak alsın parayı kırarlar :D

europeanconquer
11.Şubat.2014, 00:43
Hajrovic 3 maçta 1 gol 3 asist ile oynamış.İyi bir başlangıç bence.Takıma alıştıkça,daha da iyi olacaktır.

Ceyhun'a da değinmek istiyorum.Hayatının fırsatını yakaladı,şimdiye kadar kötü de oynadı denemez ancak biraz heyecanlı gibi maçlarda,o heyecanını yenerse daha sağlam oynayacaktır.İyi değerlendirir umarım bu şansı.

RaSenGan
11.Şubat.2014, 01:34
Keşke yazın gelmiş olsaydı Mancini. Şimdi çok daha iyi bir konumda olurduk. Büyük ihtimalle Türkiye Kupasını alıcaz, ŞL'den elenicez, lig meçhul. Ünal Aysal gibi bir başkana sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Onun değerini bilmeyenler o gittikten sonra mumla arayacaklardır Aysal'ı.

europeanconquer
11.Şubat.2014, 02:14
Lucas Ontivero'yu tekrar izlemek için sabırsızlanıyorum,iyi oyuncu olur,kötü oyuncu olur orası ayrı ancak şu an oynadığı oyun keyif veriyor ve bende doğal olarak keyifle izleyeceğim.21 dakikalık videosunu izledim o da çok keyif veriyor.İzlemesi çok keyifli,keyif,keyif,keyif.

Futbol bu ya,keyfine bakın işin :n:

Bu arada yarın Brezilya Milli Takımı kadrosu açıklanacak,inşallah Melo'da o kadrodadır.Eğer yoksa daha ne yaparsa yapsın,nasıl oynarsa oynasın,2010 Dünya Kupası'nda ki hataları yüzünden alınmaz.Brezilyalılar biraz değişik bir millet.

uAburak89
11.Şubat.2014, 02:28
Hakediyor ama çağırılacağını sanmıyorum.

byariff
11.Şubat.2014, 02:45
Roberto Mancini’nin göreve başladığı haftadan itibaren puan durumu

https://pbs.twimg.com/media/BgJaIAnCQAEEDOJ.jpg

xwerswoodx
11.Şubat.2014, 03:25
Roberto Mancini’nin göreve başladığı haftadan itibaren puan durumu

https://pbs.twimg.com/media/BgJaIAnCQAEEDOJ.jpg

Benim hep dediğim gibi Mancini iyi teknik adam ama ilk başta kabul edelim ki son 2 hafta dışında gerçekten zevk veren bir futbol izlemedik, zaten kızgınlığımızda onaydı :) Buradaki puanlar gerçek mi bilmem ama diyeceğim şu ki ikinci yarıdaki transferler ile yapmak istediğini daha iyi anladım ben iyi bir taktiksel anlayış aslında yaptığı ama takım senelerce ofansif oynadığı için bu taktiğe alışması zaman aldı doğal olarak, 2. yarıda bu oyun devam ederse eğer şampiyonluk kaçınılmaz gibi

byariff
11.Şubat.2014, 04:14
liste dogru galiba , faststats mi ne ordaki analiz sayfasindan aldim bende + manciyine hic isinmamistim geldigiden beri keske bielsa gelse diyordum cok is yapardi bizle.. ama 3-4 haftadir kanim kayniyor manciniye dogruyu konusmak gerekirse , eses ve bursa maclarinda ciddi bicimde takimda degisiklik var takim sahayi cok iyi parselliyor rakibe oyunu guzel kitliyor ha tabiki pozisyon hala yiyoruz tabikide yiyecegiz ama zamanla cok daha iyi olcagimizi dusunuyorum señor mancini ile. :)

uAburak89
11.Şubat.2014, 14:39
Mancini alışıyor, gün geçtikçe daha iyiye gidiyor herşey. Bu sezon şampiyon olamasak da kalmalı. Parayı alırım gerisine karışmam diyenler gibi değil, yaptığı ufak şeyler bile takımla, gelecekle ilgilendiğini gösteriyor. Doğru bir seçim yapıldığını düşünüyorum. Son haftalara kadar çok fazla göze hoş gelen bir futbol oynamasak da artık işler rayına giriyor gibi gözüküyor. Sezon başında gelmiş olsa belki şu anda şampiyonluk yarışında daha iyi bir durumda olacaktık, ama tabii yapacak birşey yok. Mancini'den beklediğim en önemli şey bu sene için derbiler, özellikle BJK ve FB. Direk rakibimiz konumundalar ve bizim iki sezondur lig olsun süper kupa olsun iyi bir galibiyet oranımız var. Bu devam etmeli, sonucunda yine aynı puan alınacak olsa da hava açısından çok önemli. Hele rakibin başkanı, antrenörü gider yener geliriz diye rahat rahat konuşuyorsa ekstra önemli.

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Şubat.2014, 20:13
scolarinin milli takim hazirlik maci icin sectigi kadroda melo yer almamis. asagidaki isimler ulke disinda oynayan brezilyalilar.

Orta saha: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Paulinho (Tottenham), Fernandinho (Manchester City), Ramires (Chelsea), Oscar (Chelsea), Willian (Chelsea)

semih99999
11.Şubat.2014, 20:18
zaten çok zordu seçilen isimlere bak hepsi formda top class oyuncular burdan belki Paulinho kesebilirdi onunda durumunu bilmiyorum

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Şubat.2014, 20:20
zaten brezilya yeniden yapilanmaya gitti, 2010 dunya kupasindaki husrandan sonra o kadrodaki isimler tamamen ortadan kayboldular.melo da onlardan biri, donusu bence zor. eskiye doneceklerini hic sanmam.

europeanconquer
11.Şubat.2014, 20:22
Yazıklar olsun.

xwerswoodx
11.Şubat.2014, 20:34
scolarinin milli takim hazirlik maci icin sectigi kadroda melo yer almamis. asagidaki isimler ulke disinda oynayan brezilyalilar.

Orta saha: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Paulinho (Tottenham), Fernandinho (Manchester City), Ramires (Chelsea), Oscar (Chelsea), Willian (Chelsea)

Gustova dışındaki tüm seçimler takıma göre yapıldı çok belli oluyor, hepsi formda bile olsa Melo kadar hakeden kimse yoktu o formayı, kimse kusura bakmasın ama Melo takım oynamadığında bile takımı oynatan bir oyuncu, yukarda ki hiç bir oyuncu Melonun kılı kadar bile oynayamaz...

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Şubat.2014, 20:41
ama esas mesele hicbirinin melonun kili olup olmadigiyla alakali degil. bildigin genclestirme bu yapilan. 4 yildir bu dunya kupasi icin ciddi yapilanma icinde brezilya. tekrar eskilere donulecekse bunca yilin emegi bosuna demektir. melo sirasini savdi bence, onun icin dunya kupasi uzak bir hayal. ayrica o takimda oynadiklari icin degil, o takimlara kadar ulasabildikleri icin bile cagrilabilirler bence. dunyanin en prstijli lig ve takimlarinda olduklarini unutmamak lazim.

Önder HOCA
11.Şubat.2014, 20:42
yalan haber gibi duruyor toplamda 16 futbolcu ediyor yedek kaleci bile yok

byariff
11.Şubat.2014, 20:44
aralarinda bi fernandinho melo kadar performans gosteriyor. paulinho totthenamda oynuyabiliyormu ? bilmedigimden soruyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Şubat.2014, 20:45
yalan haber gibi duruyor toplamda 16 futbolcu ediyor yedek kaleci bile yok

yalan degil, aciklananlar avrupada oynayan topcular. kendi ulkelerindeki secilecek topcular sonra aciklanacakmis. melo brezilyaya transfer olursa belki yeni bir sans elde edebilir :p

Önder HOCA
11.Şubat.2014, 20:48
yalan degil, aciklananlar avrupada oynayan topcular. kendi ulkelerindeki secilecek topcular sonra aciklanacakmis. melo brezilyaya transfer olursa belki yeni bir sans elde edebilir :p

adamlar parça parça açıklıyorlar :D (lig yeni başladı ondan sanırım)

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Şubat.2014, 20:51
bu yalniz hazirlik maci icin secilen kadro, mart basinda oynanacak guney afrika maci kadrosu. 1 hafta icinde de geri kalan isimler aciklanir gibi.

Facx
11.Şubat.2014, 20:52
aralarinda bi fernandinho melo kadar performans gosteriyor. paulinho totthenamda oynuyabiliyormu ? bilmedigimden soruyorum.

oynuyor ama ben şahsen beğenmiyorum , bu arada lucas moura , felipe luis falan olmaması da tuhaf

Nocna Mora
11.Şubat.2014, 21:15
Kesin bir sakatlık falan olur Melo çağrılır sonra efsane top oynar Dünya Kupası'nda. Çok iyi paraya satarız. Güzel senaryo.. :D

Walter Sakana
11.Şubat.2014, 21:39
Ligimiz sandığımız kadar dikkate alınan bir lig değil. Oyuncuların bu ligde gösterdikleri performans özellikle Brezilya gibi dünya futbolunun önde gelen ülkelerinin milli takımları için çok bir şey ifade etmiyor. Asıl önemli olan Şampiyonlar Ligi performansı.

Bir örnek vereyim mesela; Arjantin'li ofansif orta saha futbolcusu Dario Conca. FM'de müthiş bir profili var (özellikle önceki serilerde), Alex'i andırıyor. Rive Plate'den yetişen bir oyuncu. Brezilya Serie A'da 2009 ve 2010 yıllarında en iyi oyuncu seçildi. Sonrasında transfer olduğu Çin'in Guangzhou kulübünde 2011-2013 yılları arasında forma giydiği 65 maçta 33 golü var. 2011 yılında aldığı yıllık ücretle Ronaldo ve Messi'nin ardından dünyada en çok kazanan 3. oyuncuydu.

Takımını ilk sezonunda tarihinin ilk şampiyonluğuna taşıdı. Öyle ki taraftarlar "Tianhe Stadının Kralı" lakabını taktılar kendisine. Ardından ertesi sezon Lippi'nin takımın başına geçmesiyle takımın üstüste 2 kez (toplamda 3 kez) daha şampiyon olmasına katkı yapmasının yanısıra tarihe "Asya Şampiyonlar Ligi tarihinde final oynayan ilk Çin kulübü" olarak geçen kulübünün kupayı da kazanmasında en büyük paya sahip oyunculardan biri oldu.

Burada kısa kestim, aldığı ödüller, kulübün diğer başarıları vs değinmedim. Sadede gelirsek; böyle bir oyuncu bile hala milli formayı giyebilmiş değil. Kaldı ki Arjantin'de o bölgede Brezilya milli takımındaki kadar fazla alternatif de yok. Bu performansı Arjantin liginde ya da Avrupa'nın önde gelen liglerinden birinde göstermiş olsaydı milli takımın değişilmezi olurdu büyük ihtimalle. Ama Çin'de gösterdiği için performansı bir anlam teşkil etmiyor milli takım seçicilerine.

Başka bir örnek vereyim; bir oyuncunun İran liginde 30 maçta 50 gol atmış olması onun Brezilya, Almanya, İspanya gibi ülkelerin milli takımlarına seçilmesi için yeterli midir sizce? Bizim lige de bu gözle bakıyorlar. Ülkemize gelen yabancı teknik direktörlerin ve futbolcuların açıklamalarından bunu anlayabilmek çok kolay. Tabi o zaman Elano nasıl çağrılıyordu diye soruyor insan. Sonuçta kıyaslarsak Melo ondan daha fazla isim yapmış bir oyuncuydu. İşte onu ben de bilmiyorum :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Şubat.2014, 21:43
yorumlarina katilmamak mumkun degil, herseyden onemlisi melo zaten kapasitesi bilinen bir oyuncu. bizden cok daha iyi taniyordur scolari onu. su anda takimda olmamasi sadece performansi ile alakali degil bence. milli takim duzeyinde vazgecilen bir isim oldugu cok acik, ki turkiyede oynamasi bile basli baslina bir handikap.

isin GS boyutuna gelirsek, melonun en buyuk motivasyonu dunya kupasina gitme ihtimali. bu ortadan kalkarsa formunu olumsuz etkileyebilir.

uAburak89
11.Şubat.2014, 21:48
Dönemin teknik direktörü kimdi hatırlamıyorum ama, Elano City'de oynayamıyordu, Galatasaray'a git diyen bizzat Brezilya teknik direktörüydü, adam buraya kondisyon kazanmak için geldi aslında. Maçlarda hiç kasmadı kendini. Dünya Kupası'ndan sonra sakatlık falan derken zaten katkı alamadık, zarar edip sattık.

Melo yaşı ve önceki Dünya Kupası'nda ki olaylar yüzünden çağrılmıyor. Bana göre bir şansı hakediyordu ama sağlık olsun. Umarım çok takılmaz buna şu anda Muslera ile birlikte takımın en önemli ismi.

Walter Sakana
11.Şubat.2014, 21:55
Mesela Sneijder ile ilgili de bir sürü haber çıkmadı mı? Van Gaal'ın kendisine Chelsea'ye git, büyük bir lige git dediğiyle ilgili. Adam Hollanda milli takımının kaptanı olarak geldi, bu kadar zamandır değişilmeziydi ama şimdi milli takıma çağrılmak için bir taraflarını yırtıyor resmen.

@uAburak89

O dönem Brezilya milli takımının teknik direktörü Dunga idi diye hatırlıyorum ve alışılagelmişin dışında bir kadro kuruyordu. Büyük yıldızlar yerine daha takım oyununa yatkın oyuncuları çağrıyordu. Elano da o yüzden çağrılıyordu sanırım.

byariff
11.Şubat.2014, 22:59
Scarione kasimpasada kiralik galiba , keske sezon sonunda biz alsak sneijder dunya kupasinda tekrar bisiler yaparsa elden cikartalim scarioneyi alalim.

europeanconquer
11.Şubat.2014, 23:02
Ne olursa olsun,suç oyuncuda,kulübünde veya liginde değil,teknik direktördedir.Nokta.Melo gitmezse inşallah 0 çekerler Dünya Kupası'nda :n: Bütün ülke çıldırır inşallah,Scolari'yi de dövsünler bir güzel.

Melo'nun performansında bir düşüş olsun,keserim o Scolari'yi,sağ komam.

Facx
12.Şubat.2014, 00:51
Scarione kasimpasada kiralik galiba , keske sezon sonunda biz alsak sneijder dunya kupasinda tekrar bisiler yaparsa elden cikartalim scarioneyi alalim.

gssözlükte ki mahmut tekdemir geyiğini buraya taşımak istemiyorum , yeter yani bu adamı kabullenmeniz için ne yapması lazım daha

davidvilla
12.Şubat.2014, 01:43
Adam moura yi bile cagirmamis demek valla enteresan bu scolari

mpaker66
12.Şubat.2014, 02:32
Melo'mun koşu mesafesininde sıkıntı varmış pozisyon seçerek oynuyormuş. Scolari'yi düşündüren şeylermiş.

byariff
12.Şubat.2014, 03:25
ozer saracoglu galatasaray uyesi : seçim olcakmis , aysal tekrar aday olmucakmis , ali durust adayligini koycakmis

umarim aysal birakmaz 2-3 yil daha..

uAburak89
12.Şubat.2014, 03:40
Ali Naci Küçük özel haberim var dedi bir anda konu seçim oldu. Bence haberin aslı son yapılan seçim 1 yıllık mı yoksa 3 yıllık mı sorusuna cevap olacak.

Aysal muhalifleri beklemek zorunda kalacak gibi. Kendisi gitmek istemediği sürece kimse gönderemez şu anda onu.

byariff
12.Şubat.2014, 04:43
yine cok guzel promo yapmislar gs-chelsea macina

https://www.youtube.com/watch?v=cc41CzfQKlg&list=LLVwIq1bVpIAZNFR46AoqqSg

davidvilla
12.Şubat.2014, 15:19
ozer saracoglu galatasaray uyesi : seçim olcakmis , aysal tekrar aday olmucakmis , ali durust adayligini koycakmis

umarim aysal birakmaz 2-3 yil daha..

eğer bu dediğin olursa incide derin galatasaray yazan elemanın dedikleri baya bir tutmuş olacak.

europeanconquer
12.Şubat.2014, 15:27
Aysal istemediği ve takım belli bir seviyenin altına düşmediği sürece seçim olmaz 2016'ya kadar.

IcedEarth
12.Şubat.2014, 15:33
Ali Dürüst gelirse Mancini'yi istemez gibime geliyor.

jevox06
12.Şubat.2014, 15:42
Mancini ile uzun süreli planları var ve şuan için asla gitmez. Bence başkanlık onun için yeni başladı. Herşey istediği gibi.

uAburak89
12.Şubat.2014, 15:43
Iki hafta sonra Chelsea maçı var, Türkiye Kupası'nda favoriyiz, ligde fark 4, bir hava yakaladık, nispeten avantajlı bir fikstür var. Konuşulan şey sermaye arttırımı iptal mi, seçim olacak mı.. Zamanlama manidar, bu söylentileri çıkaranlar için aslolan mevki, para, şöhret, kesinlikle Galatasaray değil.

byariff
12.Şubat.2014, 15:57
aysalin dedigi gibi galatasarayin dusmanlari içerde disarida degil..

europeanconquer
12.Şubat.2014, 15:57
Endoğan Adili antrenmanlara çıkıyormuş.Demek ki bir yetenek gördüler ki bırakmıyorlar.Transferin bitmemesini ben vatandaşlık işlemlerinde sıkıntı çıkmış olmasına bağlıyorum.Sene sonunda imzalarız diye düşünüyorum ancak FIFA'ya başvurursa Endoğan'ın mağdur olmaması için lisans çıkartılabilir belki veya A2 takım ile devam eder.

http://img833.imageshack.us/img833/2641/0hgp.png

byariff
12.Şubat.2014, 16:00
bu arada. :D

https://pbs.twimg.com/media/BVSP4JoIYAA1T-3.jpg

uAburak89
12.Şubat.2014, 16:15
Basından bekliyordum bu hafta özel haberler, onlar şaşırtmadı hiç ama kongre üyeleri, eski yöneticiler şaşırttı, ayıp bu yaptıkları.

europeanconquer
12.Şubat.2014, 16:29
Sanıyorum,Microsoft ile anlaşmışız.

Kısa süre içinde Galatasaray Kulübü tarafından resmen açıklanacak olan anlaşma ile sarı kırmızılıların, kulüp, Sportif AŞ, GS Store mağazacılık ve on-line business birimlerinin tüm teknolojik alt yapısını Microsoft firması kuracak. Microsoft ile 2 yıllık teknolojik işbirliği anlaşmasına imza atan Galatasaray Kulübü’nün kasasına yıllık yaklaşık 2 milyon dolar para girecek.

Galatasaray Kulübü bu sayede Microsoft gibi bir dünya markası ile hem teknolojik alt yapısını kuracak hem de kasasına önemli bir girdi sağlayacak. Sarı kırmızılı kulüp, Teknoloji dünyasının en önemli markası olan Microsoft ile işbirliği anlaşmasının Galatasaray’ın marka değerine çok önemli artı katacağına inanıyor. Çünkü Microsoft firması, dünya genelinde üst düzey ve elit kulüplerle sadece işbirliği anlaşma yapıyor.

http://www.radyospor.com/Futbol/173539/Teknolojide-de-Devler-Ligi-nde-

IcedEarth
12.Şubat.2014, 17:56
Ünal Aysal'ın yaptığı en büyük iş şüphesiz ki kurumsal açıdan şirketimize çağ atlatması oldu. Sadece futbol olarak bakmamak lazım bu işlere, takımımız artık bir sportif şirket olarak Dünya devi olma yolunda.

Nocna Mora
12.Şubat.2014, 23:56
Oğuzhan bir 10 numara gibi oynamalı. Kanatlarda o kadar bayıyor ki topu ayağında tutması. Forvet arkası dışında etkili olabileceği pozisyon bence şimdilik yok yine de savunmaya yardımları kayda değer. Sol ayağı çok iyi. Dikkatimi çekti.

Ayrıca onu bunu bilmem ama Burdisso defansı inanılmaz toparlıyor. Yönlendiriyor yanındakileri ki ihtiyacımız olan da bu zaten. Hava topu zaten vermiyor, zamanlamaları da hamleler için özellikle gayet yerinde. Ayağı da öyle çok çok kötü değil. Arjantinli bir stoper ayağı işte. Orta teknikte ki topla arası çokta kötü değil. Takıma ısındıkça kadroya girebilir.

uAburak89
12.Şubat.2014, 23:58
Kesinlikle katılıyorum, Chedjou yerine ufak ufak oynamaya başlamalı, Türkiye Ligi için yeterli bir stoper görüntüsü verdi.

xwerswoodx
13.Şubat.2014, 00:00
Salih sürekli rakibin üzerine top açıp duruyor, sinirlerimi geriyor, artık rakibi kandırmayı öğrenmeli bence, bugünkü maçta sık sık defansa top çarptırıp durdu

Nocna Mora
13.Şubat.2014, 00:31
Salih sürekli rakibin üzerine top açıp duruyor, sinirlerimi geriyor, artık rakibi kandırmayı öğrenmeli bence, bugünkü maçta sık sık defansa top çarptırıp durdu

Mücadelesi, fiziği, hırsı, konsantrasyonu falan çok iyi fakat teknik açıdan çok yetersiz. Eğer ki pozisyon almayı, ön sezilerini ve teknik becerilerini geliştirebilirse çok kaliteli bir topçu olabilir o fizik kalitesiyle. Tekniği geliştirmesi kolay. 1-2 seneye belli olur ne olacağı. Ama beklentim olumlu.

E.Cartman
13.Şubat.2014, 00:40
Ben açıkcası Salih'in sağ bek oynayabileceğini düşünmüyorum. En azından bir süre için. Taylan'ın söylediği gibi kendini geliştirirse oynayabilir. Salih orta sahada defansı 3'leyecek bir oyuncu veya direk 3'lü defans oynandığında 3'lünün sağındaki adam olarak daha çok iş yapar bana göre.

Nocna Mora
13.Şubat.2014, 01:31
Ben açıkcası Salih'in sağ bek oynayabileceğini düşünmüyorum. En azından bir süre için. Taylan'ın söylediği gibi kendini geliştirirse oynayabilir. Salih orta sahada defansı 3'leyecek bir oyuncu veya direk 3'lü defans oynandığında 3'lünün sağındaki adam olarak daha çok iş yapar bana göre.

Stoper oynaması içinde pozisyon bilgisi lazım ama. Savaşçı orta saha rolü gereken bir taktiğimiz olsa tam o tip bir oyuncu şu anki hali ile.

byariff
13.Şubat.2014, 03:04
salih yeni mustafa sarpimiz beyler. :D

davidvilla
13.Şubat.2014, 10:07
Mücadelesi, fiziği, hırsı, konsantrasyonu falan çok iyi fakat teknik açıdan çok yetersiz. Eğer ki pozisyon almayı, ön sezilerini ve teknik becerilerini geliştirebilirse çok kaliteli bir topçu olabilir o fizik kalitesiyle. Tekniği geliştirmesi kolay. 1-2 seneye belli olur ne olacağı. Ama beklentim olumlu.

Katılıyorum ve arttiriyorum. Ramos sevilladan reale geldiginde ayni bunun gibiydi teknigi siritir sag bekte boyna faul yapardi o donem capelloydy galiba onu on liberoya cekmisti hatta ama birakmadilar oynaya oynaya simdiki durumuna geldi. Fizigi ve sahadaki absurt hareketleriyle ona coj benzetiyorum.

europeanconquer
13.Şubat.2014, 19:36
Berk İsmail Ünsal, Galatasaray'daki forvetlerden hepsini çok beğendiğini ancak en çok Burak Yılmaz'ı örnek aldığını söyledi.

Takımda Drogba gibi bir efsane var adam Burak Yılmaz'ı örnek alıyor,benim için bitti Berk :(

Nedvedmania
13.Şubat.2014, 19:58
Berk'in konuşma tarzını çok beğendim ben. Konuşma stili insanın karakterini yansıtır. Sağlam adam olacak bu.

(Gökhan Zan da Juve maçından sonra çok iyi konuşmuştu onu karıştırmayın bu işe :uzgun: )

byariff
13.Şubat.2014, 19:59
Endoğan ADİLİ'nin Menajeri:Endoğan Florya'da. 5 yıllık sözleşme yapacağız. Türk pasaportu çıkarmakla ilgili bazı sorunlar vardı.

Endoğan ADİLİ'nin Menajeri: Pasaport işlemleri yüzünden,lisans çıkarılamadı. Bu konuyla Başkan doğrudan ilgileniyor.Durumu çözeceğiz.

Mihajlovic : Mancini'ye çok şey borçluyum

"Çok şey borçluyum"
Roberto Mancini’yle iş bölümü yaptıklarını da söyleyen Mihajlovic, “Inter’de onun asistanı olarak ben savunmaya odaklanmışken o da hücumla ilgileniyordu. Bu paylaşımın da takıma oldukça fayda getirdiğini gördük. Eğer ben teknik adam olduysam ona gerçekten çok şey borçluyum. Mancio’ya çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

http://totemspor.com/haber/futbol/spor-toto-super-lig/galatasaray/manciniye-cok-sey-borcluyum-130214

Redrum
13.Şubat.2014, 20:02
Berk'ten ben pek bir şey beklemiyorum açıkçası. Bir Ersen Martin olabilse yeter aslında ama sanmıyorum. Salih'ten de bir yol olacak gibi değil, o da kadro derinliği için belki faydalı olur. Koray Günter ve Emre Can'dan en az biri, iki üç sene sonra bizim için Gökhan Zan'ın yerini doldurur. Daha doğrusu Semih tecrübesiyle bir Gökhan Zan, bu çocuklardan biri de bir Semih Kaya havasında olacaktır. Ontivero'da klasik arjantinli yetenekli disiplinsiz topçu havasını görüyorum. Umarım Carrusca'dan daha iyi bir futbolcu olabilir. Hajrovic öyle değil. Hajrovic potansiyelini direk belli ediyor, çalışırsa patlama yaşayabilir, sönebilir de. Oguzhan Kayar'ın gerçekten oyun zekasını beğendim ama daha yolu uzun. Ayrıca dünkp maçtan sonra bir kez daha anladım Bruma'nın farkını :) Bruma gerçekten çok farklı bir yetenek inşallah onu da geri kazanabiliriz. Mancini yeni transferlerle 3 kulvarsa mücadele ediyor olmamızı bir anda avantaj haline çevirdi. Geniş kadro, hazır oyuncular ve umut vaadeden bir takım kurdu. 3 sene sonrasına ışınlanabilmek istiyorum :)

uAburak89
13.Şubat.2014, 20:10
Adili de sezon sonu geleceğine göre Kap'a bildirilip neticenlendirilmeyen tek şey Muslera'nın sözleşmesi. Taffarel ve Mondragon'la birlikte gelmiş geçmiş en iyi kalecilerimizden biri Muslera hatta belki de en iyisi, uzun yıllar kalmalı takımda bence. Herşeyiyle dört dörtlük bir isim çünkü.

İtalyan sol ayaklı stopere gerek yok, ben varım işte dermişçesine top oynayan Hakan Balta sakatlanmış, pazartesi kadroda olmayacakmış.

Walter Sakana
13.Şubat.2014, 20:35
Simoviç'i de unutmayalım. 14 senelik şampiyonluk hasretine son vermemizde ve Şampiyonlar liginde yarı finale çıkmamızda en büyük pay sahiplerinden biriydi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Şubat.2014, 20:37
musleranin sozlesme gorusmeleri bildireli epey oldu, neden sonuclanamadi acaba. dunya kupasina kadar beklemek mi istiyor muslera. simdiye coktan KAPa bildirilmesi gerekirdi gorusmelerin sonucu.

uAburak89
13.Şubat.2014, 21:15
Benim yaşım tutmuyor abi Simovic'e, ondan unutmuşum. :)

Muslera için iki ihtimal var. İlki, Lütfi Arıboğan TV'de önce uzattık sonra da düzeltip uzatma konusunda uzlaştık dedi. Bildirim olmadan bu şekilde açıklama yapmanın cezası var, bu nedenle sonradan acele ile bildirim yapılmış olabilir. Diğeri de belki Muslera beklemek istiyor dediğin gibi. Mevcut kontratı 2016'da bitiyor olmalı zaten şimdilik büyük bir sıkıntı yok, umarım yenilenir tabii. Elleri küçük falan ama seviyoruz adamı.

Walter Sakana
13.Şubat.2014, 21:56
Benim yaşım tutmuyor abi Simovic'e, ondan unutmuşum. :)

............... :icon_evil:

tamam ihtiyarız, ne her seferinde yüzüme vuruyorsunuz :icon_frown:

europeanconquer
13.Şubat.2014, 23:31
Hahahaha adama yaşını kapattırdınız :n:

Bende foruma 14 yaşımda üye olmuştum,16 olunca görünür yapmıştım,tabi saklamıyordum yaşımı orası ayrı,14 çok küçük duruyordu :D Konuyla alakası yokta burada büyüdük be 2 ay sonra 18 olacağız :n:

Muslera'da sıkıntı yok,her türlü kardayız bence.Gitmek isterse kar yapmadan satmayız,zaten kalmak isterse 40-45'e kadar yolu var :D

Walter Sakana
13.Şubat.2014, 23:36
Seni de unutmadım Oğuzhan. Geçen özelden nostaljik filmler falan... :icon_evil:

europeanconquer
13.Şubat.2014, 23:38
Seni de unutmadım Oğuzhan. Geçen özelden nostaljik filmler falan... :icon_evil:

Abi çok alıngansın yahu piyasada ki en iyi filmler onlar... :D

Nedvedmania
14.Şubat.2014, 00:32
Biz niye ceza aldık yahu ? Bir küfür bile edilmedi maçta.

himone
14.Şubat.2014, 00:36
Biz niye ceza aldık yahu ? Bir küfür bile edilmedi maçta.

Stadın dışında ki büfeden küfür etmişlerdir :D.

Şaka bir yana sizin maçta bir ara küfür edildi, o sırada diğer tribünlerden ciddi tepki gelerek hemen bastırıldı ama demek ki yeterli değilmiş. Küfür 5 saniye bile olmamıştır herhalde.

Acaba aralarda sivil polis falan var da ferdi küfürleri mi ihbar ediyor.

uAburak89
14.Şubat.2014, 00:37
Yeni gelen düzenleme ile ilk defa kadın ve çocukların olacağı bir tribün olacak galiba. Eski kurala göre sadece 1 uyarı varken şimdiden 3 olmuş durumda. Ceza kaçınılmaz duruyor. Bizimkiler hükümet aleyhine de bağırmıyor oysa ki. Elalemin uyarısı sıfırlanır, bizim yönetim uyur. Sabri hakemi eleştirdi diye ceza alır, başka takım olunca sevk bile etmezler. Iki senedir beş karış surat ile kupa veren Demirören belli ki hat-trick yapmak istemiyor bu sene. Şampiyon olursak en güzel cevap olacak, hala ihtimal vermiyorum ama 4. Yıldız gelirse, sabahlar olmasın...

Nedvedmania
14.Şubat.2014, 00:44
Yok daha saha cezasi almadik zaten. Para cezasi vermişler.

Stadın dışında ki büfeden küfür etmişlerdir :D.

Şaka bir yana sizin maçta bir ara küfür edildi, o sırada diğer tribünlerden ciddi tepki gelerek hemen bastırıldı ama demek ki yeterli değilmiş. Küfür 5 saniye bile olmamıştır herhalde.

Acaba aralarda sivil polis falan var da ferdi küfürleri mi ihbar ediyor.

Hangi ara edildi Allah aşkına ? Ben mactaydım ve bir kere bile küfür edilmedi. Zaten küfür ettirecek bir olan bile olmadi. Ne hakem olayi ne mac içi gerginlik. Tertemiz bir macti. Senin duyduğun ıslık bizim eseslileri susturmak için yaptigimiz isliktir.

byariff
14.Şubat.2014, 03:08
kaos futbolundan artik ciktik , terime buyuk saygim var ama 2 yilda gram ilerletmedi takimi mancini 3 ayda yapti bunu sezon basinda gelseydi takimi hangi seviyeye cikartacakti bilmiyorum... seneyi 4 gozle bekliyorum..

https://www.youtube.com/watch?v=nGWoMB2AV4w

europeanconquer
14.Şubat.2014, 04:00
Gram ilerletmedi derken ? Yahu adamın yaptıkların yapacak çok az kişi var.8. olmuş bir takım aldı,2,5 sezondan kısa sürede 2 lig şampiyonluğu,2 süper kupa,1 Şampiyonlar Ligi çeyrek finali,önemli bir hazırlık turnuvası olan Emirates Cup'ı kazandı.

Daha ne yapsın çözemedim ben bu işi.2,5 yıldan kısa bir sürede bu kadar iş yapmış bir hoca var mıdır Türkiye'de ? Yok.Ayrıca devre arasına kadar kalsaydı takımın başında,elbet o da gençleştirme yapacaktı kendince.Bu işlerde pek başarılı değil ama iş bilmez,başarısız,asansör takımları çalıştıran teknik adamlar gibi davranmanın da lüzumu yok.Yapılmaz denilenleri yapan,olmaz denilenleri olduran teknik adam bu adam.Beğenmeyebilirsin ama gram ilerletmedi falan demek emeğe saygısızlık olur.

Hocayı savunduğumu düşünme abi,özelde konuşurken ana avrat sövsen ağzımı açmam ama gözümüzün önünde olan,daha dün gibi hatırladığımız,yaşadığımız şeyleri de gram ilerletmedi diyerek küçümsemek olmaz.

byariff
14.Şubat.2014, 04:42
tabiki yaptiklarinada saygim var kisa surede bu kadar basariyi baska bir hoca yapamazdi , ben oyun olarak diyorum ilk seneyi cikart diger seneler birsey oynamadik , genclescez dedi hep orta yas ve uzeri oyuncu oyunculari takima aldi , ve diyemeden edemicem ama enkaz birakti hoca...

GicaHagi
14.Şubat.2014, 05:31
8. olmus bi takimi aldi eyvallah da bi ton yeni transferle basladik sezona o eski takimdan eser yoktu neredeyse. Tabi ki yaptiklari büyük basari ama gecen sene falan takim top oynamiyordu dogru düzgün yazin da gördük ki hic calistirilmamis takim. Demirören olayindan sonra da iyice sogudum Terim'den.

davidvilla
14.Şubat.2014, 10:36
Demirören belli ki hat-trick yapmak istemiyor bu sene..

o hat-trick buraya gelecek o kadar :D

ayrıca fatih terim demişken;

http://www.trollfootball.me/upload/thumb/970330_712184785488407_1179980233_n.jpg

uAburak89
14.Şubat.2014, 12:22
Cihan ben de biliyorum para cezası aldığımızı, şu anda 2. kez uyarı almış durumdayız. 5. tekrar ile kapama başlıyor. Derbiler var, bundan sonra her maç uyarı gelir tribünler küfür ve hakareti sıfıra indirmezse. Benim bildiğim biz hiç kadınlar ve çocuklara oynamadık, bu yeni düzenleme ile bu sezon minimum iki defa olacağını düşünüyorum. Umarım derbilere denk gelmek, en büyük avantajımız içeride oynamak çünkü.

xwerswoodx
14.Şubat.2014, 15:24
Galatasaray taraftarı nerede duracağını bilir, benim şüphem yok normaldir bazen bu durumlar, o kadar maçı atlattık 2 ceza aldık sadece, bence taraftar durması gerektiği yeri bilir ki zaten tahminimce bu olayları çıkaranlarda belli kesimler

xwerswoodx
14.Şubat.2014, 15:45
Galatasaray

E.Cartman
15.Şubat.2014, 03:36
SPK, Galatasaray’ın sermaye artırımı ile ilgili başvurusunu değerlendirdi ve tahsisli sermaye artırımına şartlı onay verdi. Buna göre tahsisli artırılacak sermayeye ilişkin paylar 1 yıl içinde borsada satılamayacak. SPK ayrıca ayrılma hakkı kullanımı başvurusunu değerlendirdi.
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/spk-dan-fenerbahce-ve-galatasaray-a-mujde_sto4136560/story.shtml
Bilen biri net durumu açıklarsa daha iyi olacak.

byariff
15.Şubat.2014, 03:46
Bilen biri net durumu açıklarsa daha iyi olacak.

bu konuda guvendigim bir twitter kaynagi aciklamis.

1.Oncelikle SPK Galatasaray'ın talep ettiği şekilde bir artırıma onay vermedi. Galatasaray'ın talebi klüp(%55) ve yatırımcılar (%45) sermaye artırımına hisseleri oranınca iştirak etsin ve serm artırımından gelen yeni payları (hisseleri) mevcut ortaklık şartlarında paylaşılsın Şeklinde idi. Buna göre GS klübü yaklaşık 160 yatırımcılar ise 140 mio TL para koyacak ve Spırtif AŞ ye 300 mio gibi bir rakam girecekti Ancak SPk şöyle onay verdi: serm artırımından gelen payların hepsini klüp alacak ve isteyen yatırımcıya bunu 1 ay içinde satacak dedi Ve galatasaraya serm artırımı oranını yeniden belirleme hakkı tanıdı. Bu ne demek bize etkisi ne olacak???

2. Galatasaray eskisi gibi bir serm artırımı istiyorsa klüp ilk önce 300 mio TL bulacak bunu serm art kullanacak ve isteyen küçük yatırımcya daha sonra bu payları 1 ay içinde satabilecek

3.Eğer küçük yatırımcı katılırsa 140 mln klübün kasasına girecek

4. Eger küçük yatırımcı katılmazsa klübün şuan %55 olan hisse oranı ciddi anlamda yükselecek

5 Galatasaray önünde iki senaryo var
A. Serm art planına sadık kalır 300 mio TL bulur ve sonra yatırımcılardan tahsil eder
B: serm artırım rakamını küçültür elindeki nakit kadar serm art yapar (yaklaşık 160 mio TL) ve sonrasında bu payları satar klüp kasasına dışardan 140 mio değil 70-80 mio TL girer Burda önemli bi nokta var eğer yatırımcı payları almak istekmezse klüp bunu 1 sene sonra satabiliyor Benim tahminim ve önerim klüp yöneticilerine: KESİNLİKLE BULUNABİLECEK HER KURUŞ SERM ARTIRIMI İÇİN KULLANILSIN, KREDİ ALINSIN Çünkü ben şuan GSRAY hissesi taşıyan her yatırımcının zaten serm artırımına katılacağını katılmak istemeyenlerin çoktan sattığını düşünüyorm Bu sebeple tahsisli serm artırımına yatırımcı katılımı yüksek olacaktır. Katılmazsa da bukadardüşmüş GSRAY hissesini 1sene sonra satmak imkanıyla tekrar almış olacak ki belki de Ünal Aysal'ın başından beri kafasında bu düşünce vardı. Ortalama 70-80 TL fiyattan sattığı hisseleri 23-24 fiyattan yerine koymak ve hisse fiyatını tekrar yükseltmek mesela... Önemli bir nokta anlaşılması açısından: Klüp için gerekli 300 mio Tl nin zaten 170-180 mio TL si hazır serm avansı olarak şirkete koyuldu Yani klüp için gerekli yeni kaynak 100-120 mio TL. Bu rakamı bulmadı gelrekecek Galatasaray'ın

Ayrıca bu şekilde bir serm artırımını ben ilk kez gördüm ve duyuyorum. Dünyada örneği olduğunu da düşünmüyorum. SPK ve hükümet baya bi kafa yormuş Galatasaray'ı durdurmak ve fener kamuoyunu memnun etmek için, ama ben halen bu durumun bize olumlu döneceğini düşünüyorum Galatasaray bu konuyu mahkemeye taşırsa %100 kazanır çünkü anayasaya aykırı(eşit hak) bir uygulama yapılmıştır.

vivoperlei
15.Şubat.2014, 03:50
Arkadaş bizimkiler Chelsea maçı biletlerini tüketmiş; buradan bilet almaya kalkınca da sadece Chelsea taraftarlarına veriyoruz dediler. Zaten bilet fiyatları da uçmuştu. Evden izleriz artık, ne yapalım...

E.Cartman
15.Şubat.2014, 03:59
@arif

bu ekonomi ne karışık iş arkadaş.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Şubat.2014, 05:08
@byariff

Ayrıca bu şekilde bir serm artırımını ben ilk kez gördüm ve duyuyorum. Dünyada örneği olduğunu da düşünmüyorum. SPK ve hükümet baya bi kafa yormuş Galatasaray'ı durdurmak ve fener kamuoyunu memnun etmek için, ama ben halen bu durumun bize olumlu döneceğini düşünüyorum Galatasaray bu konuyu mahkemeye taşırsa %100 kazanır çünkü anayasaya aykırı(eşit hak) bir uygulama yapılmıştır.

ben bu paragrafi anlamadim, hem literaturde ilk kez gormus hem de SPKnin yaranma cabasindan bahsetmis. celiski mi var yoksa bana mi oyle geliyor. ben bu cabalardan SPKnin degil GSnin mevcut durumdan nasil yirtariz mucadelesini goruyorum. yaptiklari sey kitabina uygunsa zaten gerceklesir. mevzu yatirim ve para olunca taraftarlik ikinci planda kalir. fenerlisi de aliyor besiktaslisi da aliyor bu hisseyi sonucta. taraftar damarindan girerek konuyu sulandirmak luzumsuz bence.

Nedvedmania
17.Şubat.2014, 02:42
Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Geçen hafta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra rakip yönetimin geçmiş yıllarda da sergilediği hakemleri tehdit etme alışkanlığı, anlaşılmaktadır ki hakemlerimiz üzerinde mühim bir baskı yaratmış ve netice olarak önce Beşiktaş-Bursaspor maçında Ersan Gülüm'e haksız bir kırmızı kart gösterilmiş, ardından da Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında Kasımpaşa aleyhine büyük haksızlıklar yapılarak gösterilmeyen 2 kırmızı kart ve bir ofsayt gol ile Fenerbahçe galip gelmiştir.

Bu durum kamuoyunda iki soruyu gündeme getirmiştir."Rakip zirvede yalnız mı bırakılmak isteniyor?", "Rakibin bazı futbolcularının tekme atması, küfür etmesi serbest mi, bu oyuncular kırmızı karttan muaf mı?"

Bu koşullarda, oynanacak olan MP Antalyaspor-Galatasaray maçında hakemlerin ne şekilde maç yöneteceğini yakinen takip edeceğimizi spor kamuoyunun bilgisine sunarız.

İki haftadır yaşanan hakem hatalarının tekrar etmeyeceğini umuyor ve hakemler üzerinde yürütülen bu büyük baskıların derhal kaldırılması yönünde gerekli tedbirlerin alınmasını Türkiye Futbol Federasyonu'ndan talep ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

europeanconquer
17.Şubat.2014, 02:46
Vuhuuuuu :n:

Ver coşkuyu Güntekin.

İyi hoşta bence gereksiz olmuş.Susmak en iyisiydi.

Nedvedmania
17.Şubat.2014, 02:47
Bence de gereksiz. Ve zamansız.

Cengo
17.Şubat.2014, 02:50
Bu açıklamayı Fenerbahçe yapmış olsa yerin dibine girerdim. Ofsayt mofsayt yok, apaçık, buz gibi gol. Geçen hafta sus pus olanlar bir anda gündemi değiştirmeye, hakemleri baskı altına almaya çalışıyorlar.

europeanconquer
17.Şubat.2014, 02:52
Geçen hafta ortalığı inletenler,sus pus.Aziz Yıldırım niye çıkmıyor gövde gösterisi yapmıyor birilerini tehdit etmiyor ?

Kerem-19
17.Şubat.2014, 02:55
Aziz Yıldırım çıksın bugün de hakemin yaptıklarını söylesin bu yeteneksizi alın desin he.Niye şimdi sus pussunuz.

Cengo
17.Şubat.2014, 02:55
Kimse kimseyi tehdit etmedi. Demagojiye başlamayalım.

Cengo
17.Şubat.2014, 02:56
Aziz Yıldırım çıksın bugün de hakemin yaptıklarını söylesin bu yeteneksizi alın desin he.Niye şimdi sus pussunuz.

Kimse Alves'in pozisyona kırmızı kart değildir demedi. Hemen anlamsız tepkiler. Fenerbahçe'ye verilmeyen bir penaltı da var ama pek bahsedilmiyor bile.

Nedvedmania
17.Şubat.2014, 02:57
Kimse kimseyi tehdit etmedi. Demagojiye başlamayalım.

Nasıl tehdit etmedi ya :) "Gerekeni yaparız" demedi mi hakeme ?

uAburak89
17.Şubat.2014, 02:58
Bize mi kaldı Beşiktaş maçıyla ilgili yorum yapmak, hak savunmaya çalışmak. Fenerbahçe kısmına değinmiyorum bile. Gereksiz olduğu kadar tezatlarla da dolu bir açıklama. Bu şekilde biz de baskı altına almış oluyoruz.

Madem bağıran haklı oluyor, biz de gerekeni yapalım oyunu kuralına göre oynayalım diye düşündüler herhalde. Başka bir açıklama bulamıyorum.

Acaba Mancini hocam zayıf nokta olarak Ersan'ı mı görüyordu, bu isyan ondan da olabilir. Sonuçta adam her maç ayrı strateji üretiyor. :D

Kerem-19
17.Şubat.2014, 02:59
Kimse Alves'in pozisyona kırmızı kart değildir demedi. Hemen anlamsız tepkiler. Fenerbahçe'ye verilmeyen bir penaltı da var ama pek bahsedilmiyor bile.

Geçen haftaki ortam ile bu haftaki bir mi ? O denli bir tepki yok hakeme.Lehine işlerse olaylar kimsenin sesi çıkmaz.Bu işler de böyle.

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Şubat.2014, 02:59
Geçen hafta ortalığı inletenler,sus pus.Aziz Yıldırım niye çıkmıyor gövde gösterisi yapmıyor birilerini tehdit etmiyor ?

tehdit etti de noldu, MHK gitti en kil hakemi verdi maca :zuhaha

edit: aciklamayi yeni gordum, cok talihsiz olmus. bizim baskanin yaptigi basitlikse[eger o sekilde degerlendiriliyorsa] bu iki kat basitlik olmus maalesef.

europeanconquer
17.Şubat.2014, 03:02
Bize mi kaldı Beşiktaş maçıyla ilgili yorum yapmak, hak savunmaya çalışmak. Fenerbahçe kısmına değinmiyorum bile. Gereksiz olduğu kadar tezatlarla da dolu bir açıklama. Bu şekilde biz de baskı altına almış oluyoruz.

Madem bağıran haklı oluyor, biz de gerekeni yapalım oyunu kuralına göre oynayalım diye düşündüler herhalde. Başka bir açıklama bulamıyorum.

Acaba Mancini hocam zayıf nokta olarak Ersan'ı mı görüyordu, bu isyan ondan da olabilir. Sonuçta adam her maç ayrı strateji üretiyor. :D

Bu açıklama kesinlike Şükrü Ergün'ün ağzından çıkmış abi,gram oynama yapılmamış.Adam evde sıkılmış,yazmış,yollamış sitenin editörüne o da yayınlamış.

GeNç KaRTaL
17.Şubat.2014, 03:05
Yani demişler ki eğer yarın hakem aleyhimize hatalı karar verirse biz de yakarız ortalığı.İnşallah maçın hakemleri bu açıklamadan dolayı baskına altına girip de aman Gs camiası ayaklanmasın diye eyyam yapmazlar ve hakemin konuşulmadığı bir maç izleriz.

Kerem-19
17.Şubat.2014, 03:06
Açıklamayı çok yadırgamıyorum çünkü artık ülkede ki futbol düzeni , medya işleyişi bu.Bunu bu hale getirenlere bakmak lazım.

Walter Sakana
17.Şubat.2014, 03:07
Madem böyle bir açıklama yapacaklardı Adnan Öztürk'ü geri alsınlar bari yönetime :)

Zorlama ve gereksiz bir açıklama.

byariff
17.Şubat.2014, 03:07
açiklama iyi olmus hep fenerbahce baski altina almicak ya hakemleri , birazda biz alalim sanki nolmus bu ulkede sike normal hirsizlik normal , baski altinami almak suç ?

sui generis
17.Şubat.2014, 09:58
Açıklamayı yapan ofsaytı öğrenmesi lazım. Bu açıklamayla harcanacak takım Antalyaspor değil gelecek haftaki rakip Beşiktaş olacak bence. Haftaya daha çok konuşulur bu açıklama :)

jevox06
17.Şubat.2014, 11:59
Açıklamayı yapan ofsaytı öğrenmesi lazım. Bu açıklamayla harcanacak takım Antalyaspor değil gelecek haftaki rakip Beşiktaş olacak bence. Haftaya daha çok konuşulur bu açıklama :)

Biraz imzanın hakkını ver be kardeş. Maç bölümündeki açıklamalarını da gördük. Adalet öyle tek taraflı değildir. Bunu da bil.

sui generis
17.Şubat.2014, 12:03
Gecen hafta hakemi haklı çıkarma çabaları olmasaydı şuanda ben de farklı şeyler yazıyor olurdum.

europeanconquer
17.Şubat.2014, 12:12
Gecen hafta hakemi haklı çıkarma çabaları olmasaydı şuanda ben de farklı şeyler yazıyor olurdum.

Egemen'in faulüne faul değil dedik,çoğu kişi öyle dedi.Penaltıyı zaten konuşmaya gerek yok.Geçen hafta kırmızı kartı tartıştık o kadar,maçın öyküsüne bakarsan sarı kart çıkarken Egemen bodoslama giriyor hakeme,tartışmasız kırmızı kart oda.

Evet,hakem çok haklı.

jevox06
17.Şubat.2014, 12:27

Samimiyetine güveniyorum. Ben geçen hafta hakemin hatalı olduğunu söyledim ama taraflı değildi dedim. Bu hafta da öyle.

..JoaQuiN..
17.Şubat.2014, 12:59
Hakem sayesinde geçen hafta puan farkı nasıl 4'e düştüyse bu hafta öyle 7 olur diye düşündüler galiba ama BJK 10 kişi olmasına rağmen 1-0 aldı maçı.fener maçında çıkmayan 3 tane net kırmızı kart var.Gökhan Gönül, Alves, Emre Belözoğlu.Ayrıca Emre Belözoğlu'na ömür boyu futboldan men verilmeli artık.Bu akşam ki GS Antalya maçında da benzer senaryolar bekliyorum açıkcası.

aytekin79
17.Şubat.2014, 13:51
Haftaya derbiyi berabere bitirmek için yoğun mesai harcayacak federasyon. BJK yi 10 kişi bıraktılar ama kazanmasını bildiler. Galatasaray'ın bu geceki bildirisi ola ki hakemleri etki altına alırsa ,kesilecek ceza haftaya kalır.Bir taşla iki kuş vurmuş olacaklar. Geçen haftaki Fenerbahçe maçının adaletini rakiplerine de puan kaybettirerek sağlamaya çalışacak tüpçü ve ekibi. Polyannacılık yapmasın kimse , Türkiyede futbol gerçeği böyle malesef.

Facx
17.Şubat.2014, 15:07
çok iyi yapmışlar öyle tencereye böyle kapak sen daha sene başından beri ilk defa alehine bi penaltın verilmedi diye ortalığı yıkıp hakemi hakemleri tehdit et baskı altına al bizde susalım oldu

Gncl1905
17.Şubat.2014, 15:36
Fenerbahçe'nin yaptğının aynısını yapıyoruz maalesef. Aziz Yıldırım'ın o açıklamaları çok masumane, hak arayan açıklamalar değildi kimse kusura bakmasın. Sanki ilk kez bir takıma penaltı çalınmıyor. Aynısı Avrupa'da yapılsa ne maç içinde penaltıya o kadar itiraz edilir, ne Egemen gider hakeme toslar, ne de Aziz Yıldırım tek kelime edebilirdi ki Avrupa'da da ne skandal kararlar veriliyor. Bizim ligde ise ileriki haftalar için hakemleri baskı altına alacak açıklamalardı bunlar. Şimdi de biz aynısını yapıyoruz. Sonra da hakemlerden adil maç yönetmesini bekliyoruz. Hakemler bakacak, Yunus Yıldırım birkaç hata yaptı hakemliği bitti ki Fenerbahçe daha önce de birkaç hakeme düdük astırmıştı yanlış hatırlamıyorsam; ben artık büyüklere kıyak geçeyim diyecek. Adam gibi stat yok, adam gibi federasyon yok, güçlünün sesi normalde de çok çıkar bizim burada susmak bilmiyorlar; sonuç ortada. Bursaspor'un iki haftadır penaltısı verilmiyor yanlış hatırlamıyorsam kaç kişi konuştu, isyan etti?

Kasımpaşa maçının sadece özetini seyrettim, onda da tartışılacak pozisyon yok. Evet Emre ve Alves kırmızı yemeliydi ama hakemleri o pozisyonları neden görmedin diye suçlamak saçma. Adam Emre'nin ağzına bakarak maç yönetecek hali yok. Alves'in de Riera'nın yaptıklarından farkı yok. Bu tip adamların huyu bu, ne anlıyorsalar. Kameradan ceza veriliyorsa top TFF'de artık. Ofsayt da ofsaytsa eğer milimledir ki onu görebilen insan varsa artık :)

Son olarak bu akşamki maça gelirsek, hakem Halis Özkahya :) Mimlediğim tek hakem, bakınız mimlediğim maç ve yorumlar; http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117686
İki takım adına da rezalet ötesi kararlar vermiş, maçı bırakıp onu izlemeye başlamıştık. Muhtemelen bugün de maçın önüne geçer, hangi takım yanar bilemem ama şu açıklamalardan sonra ve oluşan durumda Antalya yanması daha olası. Onların sesi çıkmıyor nasılsa.

Ek olarak eskiden hakem hatası ile kazanınca üzülürdüm de o kadar yamuk ki ortalık kazanalım da isterse hakem bize 5 penaltı çalsın da kazanalım umurumda bile değil.

europeanconquer
17.Şubat.2014, 16:29
Bu açıklamanın arkasında kesin Şükrü Ergün var.Ben sevmiyorum böyle adamları,boş boş konuşuyorlar,gündemi meşgul ediyorlar.Senin takımın formda,hakem hataları desen her hafta yaşanıyor.Sanane başka camialardan,ne amaçla böyle açıklama yapılıyor cidden anlamadım.Haklılık payı yok mu,bir kaç yer dışında var ancak gereksiz,zamansız ve boş bir açıklama.

attirson
17.Şubat.2014, 16:50
Bu da Antalyaspor başkanından.

Gültekin Gencer'den açıklama !

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Galatasaray Kulübü'nün bizimle yapacağı maçtan önce hakemlerle ilgili talihsiz açıklamalar yapması çok üzücü" dedi.

Gencer, yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü'nden yapılan "Medical Park Antalyaspor-Galatasaray maçında hakemlerin ne şekilde maç yöneteceğini yakinen takip edeceğimizi, spor kamuoyunun bilgisine sunarız" şeklindeki açıklamaya şaşırdıklarını söyledi.

Antalyaspor'un süper ligde hakemlerden en büyük zararı görmüş kulüp olduğunu savunan Gencer, buna rağmen hakemler hakkında bu şekilde eleştirilerde bulunmadıklarını ifade etti.

Süper Lig'deki bütün takımları dost gördüklerinin altını çizen Gencer, şunları kaydetti:

"Galatasaray Kulübü'nün bizimle yapacağı maçtan önce hakemlerle ilgili talihsiz açıklamalar yapması çok üzücü. Bu açıklamayı yanlış buluyoruz. Galatasaray, bizimle oynadıkları Türkiye Kupası maçında verilmeyen iki penaltımızın ardından da aynı açıklamayı yapsaydı, bu serzenişlerine hak verirdim. Kendi lehlerine olduğu zaman ses çıkarmamalarını, bir maçın hakemini etki altına almaya çalışmalarını kınıyorum. Bu açıklamaların ardından biz de hakemin kararlarını gözlemleyeceğiz. Halis Özkahya gibi tecrübeli bir hakemin etki altına gireceğini zannetmiyorum. Maçı adaletli bir şekilde yöneteceğine inanıyorum."

mpaker66
17.Şubat.2014, 16:54
Fenerbahçe(Aziz Yıldırım) maçtan 1 hafta önce yaptı aynı açıklamayı bizde 1 gün önce. Değişen bir şey yok.

europeanconquer
17.Şubat.2014, 16:57
Maçı izledim penaltılık pozisyon yoktu.Penaltılık pozisyonu geçtim maçta pozisyon yoktu.Gültekin Gencer bir zahmet,bizim oyuncuları biçen Boum hakkında konuşsun.Kart bile görmedi.

attirson
17.Şubat.2014, 16:59
Maçı izledim penaltılık pozisyon yoktu.Penaltılık pozisyonu geçtim maçta pozisyon yoktu.Gültekin Gencer bir zahmet,bizim oyuncuları biçen Boum hakkında konuşsun.Kart bile görmedi.

O maç degil Antalya'da ki maçtan bahsediyor.

europeanconquer
17.Şubat.2014, 17:11
O maç degil Antalya'da ki maçtan bahsediyor.

Tamam biliyorum,o maçta olmuştu bir kaç olay ancak yine de bu başkanı haklı çıkaracak değil,en basitinden Çarşamba günkü maçtan niye bahsetmiyor da ta 1 ay önceki maçtan bahsediyor ?

Korktum yemin ediyorum,evire çevire dövdü Berk'i adam.Ontivero'ya da bulaştı da mevki olarak uzaklar biraz bir şey yapamadı fazla.

Walter Sakana
17.Şubat.2014, 17:18
Ahanda Fenerbahçe yönetimi de açıklama yapmış. Çocuk gibiler yemin ediyorum. FB yönetimini kastetmiyorum tek, bizimkiler dahil hepsini kastediyorum :D

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/103087/fenerbahceden-galatasaraya-sert-yanit

Walter Sakana
17.Şubat.2014, 17:23
Bizimkiler tekrar yanıt yazmış, hey Allahım :D

Açıklama

FB Spor Kulübü sitesinden Kulübümüze dönük olarak bugün yapılan açıklamayı yersiz, talihsiz ve ciddiyetten uzak bulduğumuzu ve tarafımızdan bir cevap gerektirmediğini kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

davidvilla
17.Şubat.2014, 17:37
vay anam vay neler dönmüş serhat ya :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Şubat.2014, 17:48
Egemen'in faulüne faul değil dedik,çoğu kişi öyle dedi.Penaltıyı zaten konuşmaya gerek yok.Geçen hafta kırmızı kartı tartıştık o kadar,maçın öyküsüne bakarsan sarı kart çıkarken Egemen bodoslama giriyor hakeme,tartışmasız kırmızı kart oda.

Evet,hakem çok haklı.

arada gordum de soylemeden edemeyecem. :D

egemen mi hakeme, hakem mi egemene bodoslama giriyor o tartisilir :zuhaha faul bile tartisilir bir durumda ustelik. bir bizim ligde var su sari kart gosterme stili, adamin alnina cakiyor sariyi ve bunun icin 50 metrelik sprint atabiliyorlar. ortada ne kavga var ne de baska birsey. bildigin tahrik bu hakemin yaptigi. bu konuda en cok tuttugum hakem cuneyt cakir, hicbir hareketi abartili degil adamin. arada yanlis kararlari da olsa macin onune gecme cabasi yok. biraz su adami izlesinler de ornek alsinlar.

europeanconquer
17.Şubat.2014, 17:50

egemen mi hakeme, hakem mi egemene bodoslama giriyor o tartisilir, faul bile tartisilir bir durumda ustelik :zuhaha bir bizim ligde var su sari kart gosterme stili, adamin alnina cakiyor sariyi ve bunun icin 50 metrelik sprint atabiliyorlar. ortada ne kavga var ne de baska birsey. bildigin tahrik bu hakemin yaptigi. bu konuda en cok tuttugum hakem cuneyt cakir, hicbir hareketi abartili degil adamin. arada yanlis kararlari da olsa macin onune gecme cabasi yok. biraz su adami izlesinler de ornek alsinlar.

Hakem sana koşuyor tamam da sen ne diye hakeme koşuyorsun ?

Diye sorarlar adam :n:

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Şubat.2014, 17:51
Hakem sana koşuyor tamam da sen ne diye hakeme koşuyorsun ?

Diye sorarlar adam :n:

talihsiz bir carpisma olmus iste, kendini koruma icgudusu diyelim :zuhaha hem bi kere hakem baslatti :n:

europeanconquer
17.Şubat.2014, 17:53
talihsiz bir carpisma olmus iste, kendini koruma icgudusu diyelim :zuhaha hem bi kere hakem baslatti :n:

Kartı olan hakem ama :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Şubat.2014, 17:57
Kartı olan hakem ama :D

bir kart da MHK baskaninda var, o da yedi karti ama. 10 hafta dinlensin bakalim simdi :zuhaha

aytekin79
17.Şubat.2014, 18:35
Kulüplerin salvoları havada uçuşuyor off off , tam Serhat Uluerenlik ortam :D

Tapatalk'tan gönderilmiştir

Homer J.S
17.Şubat.2014, 18:39
Sacmaligin daniskasi. Bizim takim sacmaliyor aciklama yayinliyor Fenerbahce de sacmaliyor cevap veriyor. Yahu ne sacma sey oturun iki dakka oturdugunuz yerde

Nedvedmania
17.Şubat.2014, 18:53
Fenerbahçe de şimdi "Hmm ok." yazacak :D Seviye yerlerde :D

aytekin79
17.Şubat.2014, 19:04
Skype yazışmalarına döndü iyice :D

Facx
17.Şubat.2014, 19:11

egemen mi hakeme, hakem mi egemene bodoslama giriyor o tartisilir :zuhaha faul bile tartisilir bir durumda ustelik. bir bizim ligde var su sari kart gosterme stili, adamin alnina cakiyor sariyi ve bunun icin 50 metrelik sprint atabiliyorlar. ortada ne kavga var ne de baska birsey. bildigin tahrik bu hakemin yaptigi. bu konuda en cok tuttugum hakem cuneyt cakir, hicbir hareketi abartili degil adamin. arada yanlis kararlari da olsa macin onune gecme cabasi yok. biraz su adami izlesinler de ornek alsinlar.

fifa da mı pes temi hatırlamıyorum bi seride böyle bi hakem vardı koşa koşa gelip artist artist kart gösteriyodu :D

uAburak89
17.Şubat.2014, 19:44
Şükrü Ergün ile Mahmut Uslu'nun atışması için resmi sitelerin aracı olması rezilliğin dik alası. Bizimkini dün eleştirdik zaten, Fenerbahçe'nin açıklamasında da acayip saçmalıklar var. Özellikle korku bölümü çok mantıksız. Biz zaten 10 puan geriden geldik, Beşiktaş da aynı şekilde. Önde olan korkar geride olan değil. Kaldı ki ben iki haftadır söylüyorum bugün de pek çok spor yazarı değinmiş, Fenerbahçe cephesi acayip gergin çünkü şampiyon olduklarını sanıp 2. oldukları sezon da var, son maçta kaybettikleri şampiyonluklar da. Ayrıca aşırı kibir var metnin genelinde.

Bir şeye değinmek istiyorum, bize tutarsız diyen Fenerbahçe'lilerin kaçırdığı bir nokta var. Çok basit bir örnekle açıklamak istiyorum, geçen sene Fatih Terim topu yere vurduğu için tribüne gönderilmiş, bunun üzerine çıldırınca da alacağı ceza artmıştı. O zaman en çok yazılan cümle, hakem yanlış karar verdi diye Fatih Terim haklı olacak değil, sebep değil sonuç önemli yazılmıştı. Geçen hafta da aynısı başınıza geldi, Egemen hatalı sarı karta isyan ederken kırmızıya döndü. Kimse de kalkıp Egemen sakin olmalıydı, dönüp işine bakmalıydı demedi.

Biz Riera'yı eleştirdik hep, bir kaç istisna dışında Fenerbahçe'liler Alves'e toz kondurmuyor. Geçmiş senelerde de Lugano aynı şekildeydi. Fenerbahçe Lig TV'ye de sallamış sitesinden. Emre ile Caner'i niye çekiyorsunuz diye. Oyuncuları uyardılar mı acaba çok merak ediyorum, hadi Caner neyse de Emre zaten hep yapıyor bunu. Oyuncum niye küfür ediyor yerine bu oyuncu niye kameraya takılıyor demek mantıklı değil. Fenerbahçeliler genel olarak hep kendine adalet istiyor maalesef. Dünkü maçta hakem ısınmaya çıkamamış, taraflı da bir yönetim gösterdi. Bunun sebebi geçen haftanın diyetidir üstelik bunu sadece ben demiyorum maçtan Fenerbahçe'liler de söylemiş zaten, Aziz Yıldırım'ın savurduğu tehditler işe yaramış belli ki diye düşünüyorum ister istemez haliyle.

Bizimkiler de buna karşılık açıklama yapmaya çalışmışlar. Bence gereksiz, saçma ve yanlış. Bu sene kim şampiyon olursa olsun hakedeceğini düşünmüyorum açıkçası. Her takım içeride seyirci baskısı ile zaten avantajlı oluyor, artık yönetici düzeyinde de ağzı olan konuşmaya başladı. İşin tadı kaçtı iyice. Oyuncu kritiği, taktik eleştirisi yapılmaz oldu. Varsa yoksa hakem. Ben keyif alamıyorum eskisi gibi. Şu sezon bir an önce bitsin istiyorum, artık şikenin, hakemin konuşulmadığı, keyifli maçların olduğu bir lig olsun istiyorum.

Sene sonunda herkesin güvenebileceği bir TFF şart. Hakemdir, hata yapabilir dediğimiz günlere geri dönmemiz lazım. Fenerbahçe ele geçirilmeye, Galatasaray bitirilmeye, Beşiktaş arka planda tutulmaya ve 2 büyük yaratılmaya çalışılıyor. Oluşan algı bu. Anadolu takımları da tem tersi bizi eziyorlar diyor. Sizce de bu işte bir yanlışlık yok mu?

europeanconquer
17.Şubat.2014, 21:01
Kısaca söyleyeyim ben.

Baştakiler rahat koltuklarında oturup kulüplerin birbiriyle didişmesini keyifle izliyor.Oysa ki kulüpler baştaki adama karşı bir olsalar,ne hakemler kalacak,ne lobiler,ne de bobiler :D

Redrum
17.Şubat.2014, 21:28
Onu bunu bırakın da beyler bu videoyu da bir GS taraftarı yapmış ve çok hoşuma gitti baya güzel. GS-Chelsea Promo.
http://www.youtube.com/watch?v=D9DYfOYTVCw
(bir türlü video olarak koymayı başaramadım)

Walter Sakana
17.Şubat.2014, 21:50
Onu bunu bırakın da beyler bu videoyu da bir GS taraftarı yapmış ve çok hoşuma gitti baya güzel. GS-Chelsea Promo.
http://www.youtube.com/watch?v=D9DYfOYTVCw
(bir türlü video olarak koymayı başaramadım)

sondaki yani "v="den sonraki kısmı (D9DYfOYTVCw) yapıştıracaksın

GS

E.Cartman
17.Şubat.2014, 23:59
Antalya maçı konusuna yazdım, buraya da bırakıyım.

Bu maçtan şunu çıkardım. Sabri-Burdisso-Semih-Telles mümkün değil olmaz. Ya Chedjou Semih ya da Burdisso Chedjou olacak. İlla Burdisso Semih olacaksa yanlarına Eboue olacak. Şahsi fikrim en güzeli Burdisso Semih yapıp Ceyhun yerine Chedjou'yu oynatmak. Takım geriden uzun top bile atamadı resmen. Chedjou-Eboue arada saçmalıyor falan ama defansı rahatlatıyorlardı. Ben hiç bu kadar Muslera'ya oynadığımızı hatırlamıyorum.

Nocna Mora
18.Şubat.2014, 00:47
Haftalardır söylüyorum Drogba ve Selçuk takıma zarar veriyorlar. Selçuk'un beli dönene kadar yarım saat geçiyor, eyvallah tamam koşuyorsun basıyorsun da öyle amatörce yapıyorsun ki bunu bazen iki akıllı pasta orta sahamız tamamen oyundan düşebiliyor. Aldığı her topu geriye, yana oynayarak eziyor. Bir tane dribbling yapıp ilk çalımı atsa oyun kuracak beyefendi ama cüret bile etmiyor ya uzun oynuyor ya da geri oynuyor. Takıma zarar veriyor. Yekta kendisinden çok daha etkili oynuyor ne zaman görev alsa. Emre Çolak bile oyuna girdikten sonra sorumluluk almaya çalışırken korkakca Mustafa Sarp'lık yapmaya devam ediyordu Selçuk.. Birileri görsün artık bunu.

Drogba'da fiziksel olarak düşüş içerisinde. İkinci yarılarda oyuna girmeli artık deplasmanlarda, ilk yarıları es geçmeli, fiziksel olarak düşen savunmalara karşı oynamalı ikinci yarılarda. Fiziği gün geçtikçe düşüyor. Oyundan alındıktan sonra ne Mancini'nin ne de Tugay'ın elini sıkmadı. Amatörce bir hareketti. Çirkindi bence. Hajrovic, Ontivero hatta Umut bile koştukları için kendisinden daha etkili olacaklardır.

Veysel Sarı çok korkak oynadı oyuna girdikten sonra. Sorumluluk alma 0. Bu kadar korkak oynamaması lazım.

Burdisso eleştirilmiş genel olarak fakat bence standart bir performans sergiledi. Performansı sorgulanması gereken isim Semih. Ofsayt çizgisini kaç defa bozdu ben sayamadım. Yediğimiz 2.golde de onun bu amatörce rakibi kovalama fantezisi var. Yahu çıksana çizgiyle birlikte öne. Ama yook Gökhan abisinden öğrendiği gibi rakibi kovalayacak ki tek başına savunma yapacak diğer arkadaşlarının oluşturduğu çizgiyi önemsemeden.

Sabri iyiydi fakat ortaları keşke biraz daha etkili olabilse. Telles'te oldukça iyiydi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Şubat.2014, 00:51
selcuk-burak-umut ucgeni bozulunca selcuk da rolunu kaybetti, onu one cikaran sey defans arkasina attigi toplardi. bu gorevden cok uzak su anda, aslinda selcuk her zamanki selcuk ama rolu degisince geriye gitti. sneijder faktoru de var tabi.

mpaker66
18.Şubat.2014, 00:52
Emre Çolak'ın Ceyhun'dan formayı kapması için daha ne yapması lazım? Al Melo'yu arkaya koy Çolak'ı öne. Hem kanatlara deplase olur hem de topu süper kullanır.Topu ileri taşımak için Sneijder'in ayağına bakıyoruz. Bazen de Melo'nun. Olmuyor böle.

Birde Hakan Balta bu Burdisso'nun yanında Pique gibi kalıyor yeminle.

byariff
18.Şubat.2014, 02:44
Selcuk konusunda benle ayni dusunen bi nocna mora var selcugun acilen kesilmesi lazim ilk 1.5 yilin meyvesini yiyor yapmayin etmeyin daha neresini savunuyorsunuz ilk 1.5 yil xavi sonraki 1.5 yil resmen mustafa sarp oldu , kulagi cekilmei 3-4-5-6 mac yedek kalsin bi akli basina gelsin ,

burdissoya geliceksek agir bir stoper , simdilik birsey diyemem cunki semihle ilk kez oynadi uyumsuzlardi baya cok adam kacirdilar ilerliyen haftalarda oynarsa bakacagiz..

davidvilla
18.Şubat.2014, 11:07
Haftalardır söylüyorum Drogba ve Selçuk takıma zarar veriyorlar. Selçuk'un beli dönene kadar yarım saat geçiyor, eyvallah tamam koşuyorsun basıyorsun da öyle amatörce yapıyorsun ki bunu bazen iki akıllı pasta orta sahamız tamamen oyundan düşebiliyor. Aldığı her topu geriye, yana oynayarak eziyor. Bir tane dribbling yapıp ilk çalımı atsa oyun kuracak beyefendi ama cüret bile etmiyor ya uzun oynuyor ya da geri oynuyor. Takıma zarar veriyor. Yekta kendisinden çok daha etkili oynuyor ne zaman görev alsa. Emre Çolak bile oyuna girdikten sonra sorumluluk almaya çalışırken korkakca Mustafa Sarp'lık yapmaya devam ediyordu Selçuk.. Birileri görsün artık bunu.

Drogba'da fiziksel olarak düşüş içerisinde. İkinci yarılarda oyuna girmeli artık deplasmanlarda, ilk yarıları es geçmeli, fiziksel olarak düşen savunmalara karşı oynamalı ikinci yarılarda. Fiziği gün geçtikçe düşüyor. Oyundan alındıktan sonra ne Mancini'nin ne de Tugay'ın elini sıkmadı. Amatörce bir hareketti. Çirkindi bence. Hajrovic, Ontivero hatta Umut bile koştukları için kendisinden daha etkili olacaklardır.

Veysel Sarı çok korkak oynadı oyuna girdikten sonra. Sorumluluk alma 0. Bu kadar korkak oynamaması lazım.

Burdisso eleştirilmiş genel olarak fakat bence standart bir performans sergiledi. Performansı sorgulanması gereken isim Semih. Ofsayt çizgisini kaç defa bozdu ben sayamadım. Yediğimiz 2.golde de onun bu amatörce rakibi kovalama fantezisi var. Yahu çıksana çizgiyle birlikte öne. Ama yook Gökhan abisinden öğrendiği gibi rakibi kovalayacak ki tek başına savunma yapacak diğer arkadaşlarının oluşturduğu çizgiyi önemsemeden.

Sabri iyiydi fakat ortaları keşke biraz daha etkili olabilse. Telles'te oldukça iyiydi.

özellikle burdisso ile ilgili kısım olmak üzere tüm söylediklerine harfiyen katılıyorum.

öyle bunları yazacaktım ben de baktım sen yazmışsın hiç kasmama gerek kalmamış :D

jevox06
18.Şubat.2014, 22:22
Muhteşem bir yazı. Özellikle benim gibi Sabri'nin iyi oynadığı ve sağ kanadın otobana dönmesi sorunun ondan kaynaklanmadığını gösteren bir yazı. Okumalısınız :)

http://www.medyaspor.com/kose-yazilari/ligin-karakteri-ve-antalyaspor-galatasaray-maci-uzerine-377

Bir de Dany'nin oldukça iyi bir stoper olduğunu ve gitmemesi gerektiğini söylemiştim önceki yorumlarımda. Ucuza oynayan ve hızlı güçlü bir stoperdi. Tek eksiği topla çok oynamak istiyordu. Ama belki bu eksisi olmasa daha iyi bir takımda görürdük onu. Burdisso'nun alınma mantığını anlamamıştım zaten. Sadece uzun boyu bir avantaj. Ve Drogba gitsin artık ya :D

E.Cartman
18.Şubat.2014, 22:34
Atama Duyurusu

Sayın Faruk Işık, 20 Şubat 2014 tarihinden itibaren Galatasaray Sportif AŞ'de Mali, Ticari, Hukuki ve İdari konulardan sorumlu "Genel Koordinatör" olarak atanmıştır.

Sayın Faruk Işık, yukarıda tarif edilen konularda yetkili olarak, bu görevini İcra Kurulu Başkanımız Sayın Lutfi Arıboğan ile koordineli olarak yürütecektir.

Galatasaray Sportif A.Ş.

FARUK IŞIK
Galatasaray Sportif AŞ'de Mali, Ticari, Hukuki ve İdari konulardan sorumlu "Genel Koordinatör " olarak göreve başlayan Faruk Işık, Fokus Yatırım Holding ve Fokus Portföy Yönetim Şirketlerinin Kurucu ve Yönetici Ortağı olarak görev yapmaktaydı . Daha öncesinde, 2006-2010 yılları arasında Bank of America Merrill Lynch (Türkiye) Bankası'nın COO ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

Öncesinde ise 11 yıl Ata Holding ve Ata Finans Grubunun CEO ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliklerinde bulunmuştur. Çeşitli bankalarda üst düzey yöneticilikler yapmış olan Faruk Işık, iş yaşamına ise 1987 yılında Arthur Andersen denetim şirketinde başlamış ve 7 yıla yakın yurt içi ve yurt dışında denetim müdürlüğü ve danışmanlık görevlerinde bulunmuştur. Işık, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olup yurt içi ve yurt dışında çeşitli kurs ve seminerlere katılmış veya kendisi eğitmen olarak görev almıştır.

AKP Muş milletvekilinin de adı aynı, Google da aratınca o çıkıyor, aramayı denemeyin boşuna :zuhaha

Edit: Buymuş Faruk bey

http://www.fokusportfoy.com/userfiles/image/FI%20Foto.jpg

Nocna Mora
19.Şubat.2014, 00:51
özellikle burdisso ile ilgili kısım olmak üzere tüm söylediklerine harfiyen katılıyorum.

öyle bunları yazacaktım ben de baktım sen yazmışsın hiç kasmama gerek kalmamış :D

Haha haykırışları dile getiren tercüman olmuşum haberim yok.. :n:

Muhteşem bir yazı. Özellikle benim gibi Sabri'nin iyi oynadığı ve sağ kanadın otobana dönmesi sorunun ondan kaynaklanmadığını gösteren bir yazı. Okumalısınız :)

http://www.medyaspor.com/kose-yazilari/ligin-karakteri-ve-antalyaspor-galatasaray-maci-uzerine-377

Bir de Dany'nin oldukça iyi bir stoper olduğunu ve gitmemesi gerektiğini söylemiştim önceki yorumlarımda. Ucuza oynayan ve hızlı güçlü bir stoperdi. Tek eksiği topla çok oynamak istiyordu. Ama belki bu eksisi olmasa daha iyi bir takımda görürdük onu. Burdisso'nun alınma mantığını anlamamıştım zaten. Sadece uzun boyu bir avantaj. Ve Drogba gitsin artık ya :D

Sinan Yılmaz -extensor- araştırma ekibindeydi bir ara. Çok güzel yazıları var. Türkiye'de okunası bir kaç yazardan biri bence. Objektif kalmaya çabalaması sanırım Fm araştırmalarından kalma bir alışkanlık.. Ayrı bir hoşluk katıyor FM dili bilen biri ve de nispeten diğer ülke yazarlarına göre genç olması.

byariff
19.Şubat.2014, 16:20
microsoft ile 1.5 yillik sozlesme imzalamisiz

http://www.youtube.com/watch?v=LjhxZdUk97o

jevox06
19.Şubat.2014, 19:42
Sinan Yılmaz -extensor- araştırma ekibindeydi bir ara. Çok güzel yazıları var. Türkiye'de okunası bir kaç yazardan biri bence. Objektif kalmaya çabalaması sanırım Fm araştırmalarından kalma bir alışkanlık.. Ayrı bir hoşluk katıyor FM dili bilen biri ve de nispeten diğer ülke yazarlarına göre genç olması.

Bizim sitede olduğunu biliyorum. Yazıları gerçekten çok iyi. Uzun olduğu halde hepsini okuyorum ve çok derinlemesine analiz yapıyor bu konularda. Özellikle Sabri hakkında Antalyaspor maçı özelinde söylediği şeyler çok hoşuma gitmişti. Tamamen aynısını düşünüyorum o konuda. Ve tabi Dany konusunda da aynı şeyleri düşünüyorum. Onun için paylaşayım dedim.

E.Cartman
20.Şubat.2014, 12:05
Endoğan Adili'nin antremanda çapraz bağları kopmuş, sezonu kapatmış.

IcedEarth
20.Şubat.2014, 12:49
Oyuncuları soyunma odasına toplayıp itfaiye hortumuyla su tutmak lazım. Bu sezon içindeki yanlış hatırlamıyorsam 4. ciddi sakatlık bu.

E.Cartman
20.Şubat.2014, 12:55
http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2014/02/ggss-forma-i%C3%A7..jpg
http://i.tr.eurosport.com/2014/02/20/1187866-24838556-640-360.png

europeanconquer
20.Şubat.2014, 12:57
Oyuncuları soyunma odasına toplayıp itfaiye hortumuyla su tutmak lazım. Bu sezon içindeki yanlış hatırlamıyorsam 4. ciddi sakatlık bu.

Bir hiç biri kasta zorlamayla ilgili değil diye biliyorum :D Dikkatsizlikten oluşan sakatlıklar.

Aydın = Ayağı kırıldı
Bruma = Zeminden dolayı dizi ayağıyla beraber dönmeyince bağlar döndü.
Hamit = Fıtık
Endoğan = Belirsiz ama o da Bruma ile benzer bir şey olabilir.Dizi dönmüş olabilir büyük ihtimal.

İtfaiye hortumu çare olmaz sanıyorum :D

Edit:

NtvSpor'da 7 ay sakatlandı diyor Endoğan Adili.Demek ki arka çapraz bağları koptu.Çok fena bir şey,geçmiş olsun.

aytekin79
20.Şubat.2014, 13:15
Yazık olmuş geçmiş olsun işin garibi gençleşme başladıktan sonra başladı sakatlıklar ,nazara geldik

caner485
20.Şubat.2014, 14:04
Formalar 5 para etmez yalnız. 4. yıldızın belki bir ihtimal takılma olasılığı varken bu formayı yine almam.

byariff
20.Şubat.2014, 15:20
melo sampiyonluk fitilini ateslemis , zan ile tartisarak. :D

Cengo
20.Şubat.2014, 15:59
Uğur Meleke, Antalyaspor'un attığı goldeki ofsayt tartışmalarını aydınlatan bir yazı yazmış. Saygı duyulacak bir yazar kendisi bence.

http://www.meleke.com/yazi/diarranin-pozisyonuna-dair.html

Walter Sakana
20.Şubat.2014, 17:33
Uğur Meleke, Antalyaspor'un attığı goldeki ofsayt tartışmalarını aydınlatan bir yazı yazmış. Saygı duyulacak bir yazar kendisi bence.

http://www.meleke.com/yazi/diarranin-pozisyonuna-dair.html

Pozisyon ofsayt değilmiş orası anlaşılıyor da:

MHK Başkanı Alp gündeme gelen golle ilgili UEFA Hakem Komitesi'nin bilgisine başvurduklarını ve hakemin verdiği kararın doğru olduğu yönünde bir dönüş aldıklarını belirterek, "Biz böyle çok kritik pozisyonlarla ilgili UEFA Hakem Komitesinden görüş alırız. Kaldı ki bu sezon yine Kasımpaşa - Beşiktaş maçında yaşanan Donk hadisesiyle ilgili yine UEFA'dan görüş aldık. Şimdi de Antalya - G.Saray maçındaki bazı kesimler tarafından ofsayt diye iddia edilen pozisyonla ilgili UEFA hakem komitesinin en üst merciilerinden görüş istedik. Ve yine UEFA hakem komitesinden en üst düzeydeki bir kişi hakemin kararını takdire şayan bir karar olduğu yönünde bize ifadesi var" dedi.

Alp "Peki bu görüşüne başvurduğunuz kişi veya kişiler?" kim sorumuza ise, "Biz UEFA Hakem Konvansiyonu'nda üye bir ülkeyiz zaman zaman bilgi ve görüş alış verişi yaparız. Bu da bunlardan biriydi. Zaman zaman görüş aldığımız kişi Jaap Ulenberg olur. Ama bu defa Jaap'ın dışında bir görüş alış verişimiz oldu" cevabını verdi.

Deneyimli isim, "Bu gol kararıyla ilgili değişen kural ve yorumu Sapanca'daki eğitim seminerde kliplerle hakem arkadaşlarımıza anlatmıştık. Hakem arkadaşlarımız da bunu çok güzel bir şekilde uyguladı" açıklamasını yaptı.

Burada takıldığım nokta; diyor ki "biz bu kuralı hakemlere seminerde anlatmıştık" tamam güzel. Yani bu tür pozisyonlarda ne yapılması gerektiğini biliyoruz ve öğrettik hakemlere diyor. Ama diğer yandan diyor ki "bu tür kritik pozisyonlarda uefa'dan yardım alıyoruz"... Şimdi burada bir çelişki yok mu?

Anlamadığım nokta; sen koskoca MHK başkanısın. Bu kuralı herkesten önce sen ve gözlemcilerin bilmeli ki onlara verdiğin puanları ve atamaları sağlıklı bir şekilde yapabilesin. Uefa'dan görüş aldık ne demek yahu. Sen buna ihtiyaç duymamalısın, hakemlerin başındaki kişisin sen. Hadi bu pozisyonu geçtim Kasımpaşa-BJK maçındaki pozisyonla ilgili de görüş aldık diyorsun. Sonra "kimse MHK'ye güvenmiyor"...güvenmez tabi.

Redrum
20.Şubat.2014, 18:57
Abi görüş de alabilir buna niye bu kadar takıldın ki? Sonuçta kuralı koyan UEFA, en doğrusunu o bilir. Kaymakam bir işi yaptıktan sonra Validen görüş alamaz mı?

E.Cartman
20.Şubat.2014, 19:03
http://8bit-football.com/wp-content/uploads/2014/02/felipe-melo-drogba-sneijder.png
http://a1.s6img.com/cdn/0023/v/9361849_7052200-tsrmw119_l.jpg

#Galatasaraying tagiyle Twitter'dan reklam yaptı 8bit Football. Türkiye'ye satışları da başlamış, almayan kalmasın :zuhaha 23'üne kadar kargo bedava.

http://society6.com/8bitfootball/Galatasaray-Celebration_T-shirt#11=49&4=75

Nocna Mora
20.Şubat.2014, 19:47
http://mgmtimg.medyaspor.com/original/2014/melo_gokhan_kavga_2.jpg

Sneijder ? :n:

urwrdskkn
20.Şubat.2014, 19:49
Melo Ne Kadar Sakin İse Gökhan O Kadar Atarlı ergen Misali :D