PDA

View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

mpaker66
10.Ocak.2014, 22:02
İlker Yasin olmasa bari ya :(

europeanconquer
10.Ocak.2014, 22:09
Wesley Sneijder kaptan olarak çıkacakmış maça.Malum,Ajax eski takımı.

https://pbs.twimg.com/media/Bdoy0TsCMAApQwq.jpg

IcedEarth
10.Ocak.2014, 22:11
Yayın başladı, İlker Yasin değil spiker :)

Facx
10.Ocak.2014, 22:14
Hazırlık maçında sen bile oynarsın :n:

o zaman bi sol bekte denesinler olmadı müthiş sol ayağımlan yapıştırırım :D

byariff
10.Ocak.2014, 22:37
Kral atti 1-0

IcedEarth
10.Ocak.2014, 22:38
Defans ile kaleci çok kopuk Ajax'ta. Golden 1-2 dakika önce de sıkıntılı bir geri pas oldu, Burak onu da alıyordu az daha. Bu sefer alıp affetmedi. Presi sürdürürsek daha fazla atarız rahatlıkla.

IcedEarth
10.Ocak.2014, 22:44
Antalyalı taraftarlarımız İstanbuldakilere taş çıkarıyor şu anda. İnanılmaz destek var, bu kadar destekle ben oynasam çılgın atarım.

IcedEarth
10.Ocak.2014, 22:52
Viktor Fischer sağ kanadımızı otoban yaptı.

byariff
10.Ocak.2014, 22:54
savunma felaket kotu , yalniz brumaya top gelince cocugu tribunler alkisliyor falan guzelde oynuyor su ana kadar olumlu baya hareketi var ama defansif acidan zayif iste 3-5-2 de oynuyamaz.

uAburak89
10.Ocak.2014, 22:54
Tek başına Bruma'yı sağa koymak = buyrun sağdan gelin demek.

IcedEarth
10.Ocak.2014, 23:01
Sneijder kötü bugün. Heyecan var herhalde :)

attirson
10.Ocak.2014, 23:17
Biletim var ama uyuyakaldım iyi mi :D

Gncl1905
10.Ocak.2014, 23:30
Bruma ve Burak iyiydiler. Şu kadroyla da gol yemedik ya, hayret doğrusu :D

William Rookwood
10.Ocak.2014, 23:54
Emrecan iyimiş.

europeanconquer
10.Ocak.2014, 23:56
Aynen bende beğendim Emrecan'ı.

William Rookwood
10.Ocak.2014, 23:58
İbrahim Çoşkun çok güzel attı, helal valla :D

William Rookwood
11.Ocak.2014, 00:21
Sabri efsane gol atıyordu az kalsın :D

Night_Mare17
11.Ocak.2014, 00:25
Sabri fena atıyordu :D

europeanconquer
11.Ocak.2014, 00:26
Tebrikler Galatasarayıma !

Hajrovic pek tat vermedi.Bakalım bir kaç maç daha izleyelim.Kupa da oynayabilirse daha net fikir sahibi oluruz.

mpaker66
11.Ocak.2014, 00:33
Hajrovic'te var o klas kendini belli ediyor. Eğer bi güven sorunu yaşamazsa güzel şeyler olabilir. Ayağı bu kadar etkili teknik ve devamlılığı olan bi topçu. Ben şu totenham'da ki sigurdsson'a benzettim elemanı.

uAburak89
11.Ocak.2014, 00:55
Drogba'nın Yeni Reklam Filmi

byariff
11.Ocak.2014, 03:27
axurre alt yapisi ibrahim coskun avrupa alt yapili oldugu cok belliydi disiplinli kontrasyonu yuksek umarim surekli sans bulur.

Redrum
11.Ocak.2014, 04:30
Yetiştirme bedeli ödenmediği için lisans çıkartamıyormuşuz

Nedvedmania
11.Ocak.2014, 05:09
Drogba'nın Yeni Reklam Filmi

Reklamı düzenleyen firmanın Drogba'nın Galatasarayda oynadığından haberi yok sanırım. Ne öyle mavi beyaz formalar felan.

davidvilla
11.Ocak.2014, 11:43
altyapı önemli altyapı :D İnşallah Mancini ile büyük aşamalar kaydedicez.

Edit: Dun hajrovic acemi hareketler yaptı evet ama bugun bakıyorum ki çocuga cok sallayan olmuş yazma gereği duydum.
Acemice hatalarını zamanla aşar çok sıkıntı değil ama bence kumaş çok çok iyi. Bir kere kendine oynayan bir adam değil pasları yerinde ve tek top yapabiliyor. Çok önemli, Bruma biraz Avrupa futbolu standardı dışında safi yetenek, ama bu çocuk Avrupa futbolcusu. Fundamentali saglam. Duracagı yeri alanını çok iyi biliyor aynı şekilde alan savunmasını da. Benim en hoşuma giden noktası ise kesinlikle pasları. Genç yetenekler genelde kafayı kaldırmakta sıkıntı cekerler o yuzden o konuda beklentim pek yoktu.

Facx
11.Ocak.2014, 14:49
altyapı önemli altyapı :D İnşallah Mancini ile büyük aşamalar kaydedicez.

Edit: Dun hajrovic acemi hareketler yaptı evet ama bugun bakıyorum ki çocuga cok sallayan olmuş yazma gereği duydum.
Acemice hatalarını zamanla aşar çok sıkıntı değil ama bence kumaş çok çok iyi. Bir kere kendine oynayan bir adam değil pasları yerinde ve tek top yapabiliyor. Çok önemli, Bruma biraz Avrupa futbolu standardı dışında safi yetenek, ama bu çocuk Avrupa futbolcusu. Fundamentali saglam. Duracagı yeri alanını çok iyi biliyor aynı şekilde alan savunmasını da. Benim en hoşuma giden noktası ise kesinlikle pasları. Genç yetenekler genelde kafayı kaldırmakta sıkıntı cekerler o yuzden o konuda beklentim pek yoktu.

2 gün önce gelmiş hiç tanımadığı adamlarla 45 dakika futbol oynamış bi adamı eleştirenlerin kafasında sıkıntısı vardır zaten

byariff
11.Ocak.2014, 15:42
hayrovicin videosunu yapmislar dun sahada ne yaptiginin

http://www.youtube.com/watch?v=cz6yeIY6s0A&sns=tw

europeanconquer
11.Ocak.2014, 21:42
Emrecan kupa'da şans bulacakmış.Umarım bu stoperi kazanırız.Kumaşı çok iyi.Göz batan tek zaafı hava topları,o da geliştirebileceği bir şey.

Hajrovic,Emrecan,Bruma falan kupa'da baya şans bulacak gibi,onları şifresiz izleyecek olmak beni heyecanlandırıyor açıkçası.

byariff
11.Ocak.2014, 21:50
ibrahimin keske lisansi olsaydi , kakaya ne cok benziyor yahu goldeki sevincide ayni kakaydi :D

byariff
12.Ocak.2014, 15:29
e hakli mancini yalan soylememis ki adam hele sergenin kabaligina bakin daha 5 gunluk hocasin biraz saygili ol obur hocalarin gibi

"Ülke gelişirken teknik adamlar geride kalmış" diyen Mancini şimşekleri üzerine çekti

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin 51. TSYD Sporun Zirvesi seminerindeki sözleri yankı yarattı. “Türk futbolunun Almanya, İngiltere, Fransa ve İspanya seviyesinde olduğunu söyleyemem. Ülke her anlamda gelişirken, teknik adam ve oyuncu anlamında geride kalmış. Belki de Türk teknik adamlar daha çok yurt dışında çalışmalı. Ya da Bilic, Şota gibi yabancı teknik adamlar buraya gelerek futbolun ilerlemesi için çalışabilir” diyen Mancini fitili ateşledi.

SERGEN: "BU DEDİKLERİNİ YEDİRTİRLER ADAMA"
"Mancini gibi adamları getirip 5 milyon Euro garanti para verirsen, adam gelip senin teknik direktörünü böyle aşağılar! Bunun başka açıklaması mı var! Yazık yani. Ne günlere kaldık. Mancini’nin de teknik direktörlüğünü göreceğiz sezon bittiğinde. Bakalım nerede olacak. Daha yeni geldi, ayağını denk alsın. Fazla konuşmasın, burası Türkiye. Sonra her dediğini yemek zorunda kalır. Konuşurken iyi düşünsün, haddini aşmasın. Aklını başına toplasın biraz."

TERİM: "BİRÇOK YOLLARI DENİYORLAR"
Fatih Terim’e konuyla ilgili düşüncesini soruldu. Terim, önce Mancini’nin sözlerini tekrarlattı, “Onun fikridir. Herkesin kendi fikri vardır” dedikten sonra eklemeden de geçemedi: “Türk antrenörlerinin kendini geliştirmek için birçok yolları denediğine, birçoğunun, tabii ki hepsinin değil, iyi noktada olduğuna da inanıyorum.”

DENİZLİ: "TÜM HOCALAR AYNI EĞİTİMİ ALIYORLAR"
"Hangi sürede bu düşünceye varmış merak ettim. Bu kadar kısa sürede bu tespiti yapmak imkansız. Hangi manada söyledi, onu da öğrenmek lazım. Türkiye, UEFA ülkesi. Tüm hocalar aynı standartta eğitim görüyor. Hepsinin her ülkede geçerli prolisansı var. Mancini, 2 gün önce Türk hocalarla bir araya geldi. Keşke o ortamda bu düşüncelerini paylaşsaydı. Böyle bir fırsatı vardı."

VURAL: "NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE"
Ne kadar ekmek o kadar köfte Ben, İtalyan hocaların ne eğitim aldığını bilmiyorum. Onun da Türk hocaların ne eğitim aldığını bildiğini sanmıyorum. Acaba bu sözleri Türk futbolunun Avrupa’daki durumu nedeniyle mi söyledi, sormak lazım. Patlıcandan lahana dolması olmaz. Bize sunulan imkanlarla ona sunulan imkanlar arasında dağlar kadar fark var. Yani ne kadar ekmek, o kadar köfte. O yüzden Sayın Mancini’yi ciddiye almıyorum.

http://turkfutbol.com/sergen-yalcin-mancini-haddini-asmasin-28996.html

Fearless Coward
12.Ocak.2014, 15:32
Mancini haklı Fatih hoca bile yabancı takımlarda doğru dürüst görev yapamadı Türk hocaların kendilerini daha çok geliştirmesi lazım Mancini haklı kesinlikle haddini aşmışlığı falan yok ancak Şota örneği komik olmuş orası ayrı. :D

CeNTeR_TR
12.Ocak.2014, 15:40
Çok düz mantık olmuş Manci'nin açıklamaları :)

Neyse Galatasaraya karşı daha bir hırsla yaklaşacak Teknik Adamlar olacaktır artık.

Özellikle Sergen Yalçın yönettiği takım Galatasaray ile karşılaşacağı zaman Galatasaray'ın başındaki teknik adam Mancini olursa takımı daha ayrı bir motive edecektir maç sonu olası bir galibiyet de Manciniye saldırabilmek adına :)

LifeYourself
12.Ocak.2014, 15:51
Sergen reyiz ayağını denk alsın falan ahuha seviyorum bu adamı ya :zuhaha
Vural'da bir bakımdan doğru demiş.
Mancini'de kendince haklı.O kadar paranın döndüğü ülkenin hali ortada.
Basketbolda bile yüksek paralar dönüyormuş bizim ülkemizde geçen bir oyuncu anlatıyordu NTV Spor'da.Ama genç oyuncu zor çıkarıyormuşuz.Oda kendini geliştirmeli oyuncular ve hocalar falan diye konuşuyordu yanlış hatırlamıyorsam :)

uAburak89
12.Ocak.2014, 16:08
Mancini İngiltere'de şampiyonluk yaşarken TV'de evet/hayır diyen Sergen'in ne kadar da zoruna gitmiş öyle.

E.Cartman
12.Ocak.2014, 16:11
Mancini haklı bence hatta eksik bile söylemiş. Yöneticiler de geri kalmış durumda bizde. Ülkede gelişen şeyler var ama gelişimin sürekliliğini sağlayacak ve bu gelişimden faydalanacak insan yok. Böyle bir nüfustan faydalanamayıp dışarıya bağımlı olmanın başka bir açıklaması olamaz çünkü.

Nocna Mora
12.Ocak.2014, 17:35
Maç kaçta ve hangi kanalda arkadaslar.. :) ?

Ronaldinho 10
12.Ocak.2014, 17:43
Maç kaçta ve hangi kanalda arkadaslar.. :) ?

Kanal D saat 18:30'da :)

mpaker66
12.Ocak.2014, 17:53
Ben maçı tamamen unutmuştum iyi hatırlattınız beyler sağolun :)

europeanconquer
12.Ocak.2014, 18:59
Rezalet teknik direktörlerimiz durumu kabul etmek yerine savunmaya geçmiş.

Mancini süper falan demiyorum ancak adamın çalıştırdığı takımlar belli.Sen İngiltere'nin kıytırık Cardiff takımının başına bile getirilmezken adam Manchester City'de şampiyonluk yaşıyordu.Evet City'nin parası var,oyuncuları iyi biliyorum.

byariff
12.Ocak.2014, 19:30
yigitin gonlunu almis mancini bugun ilk 11 baslatiyor

G.Saray'ın Celtic 11'i: Eray, Eboue, Ceyhun, Emre Can, Dany, Hajrovic, İbrahim, Yekta, Yiğit, Aydın, Amrabat

E.Cartman
12.Ocak.2014, 19:33
Rezalet teknik direktörlerimiz durumu kabul etmek yerine savunmaya geçmiş.

Mancini süper falan demiyorum ancak adamın çalıştırdığı takımlar belli.Sen İngiltere'nin kıytırık Cardiff takımının başına bile getirilmezken adam Manchester City'de şampiyonluk yaşıyordu.Evet City'nin parası var,oyuncuları iyi biliyorum.
Ranieri döneminde de City'nin parası vardı, Mourinho'dan sonra da Chelsea'nin parası vardı, Real'in parası hep vardı, Bayern'in parası hep vardı. Elinde paranın olması kesinlikle şampiyonsun demek değil, Mancini'yi eleştirirken City'nin şampiyonluğunu falan yerin dibine sokmaya gerek yok. Eleştirin sözümüz yok ama şu City'nin parası vardı goygoyu başlamasın.

uAburak89
12.Ocak.2014, 19:40
Bu maç izlenmez, kadroda cinnet geçirtecek çok isim var.

mpaker66
12.Ocak.2014, 19:42
Hajrovic 10 numarada oynayacak sanırım. En Etkili olacağı bölge orası bence.

europeanconquer
12.Ocak.2014, 19:52
Ranieri döneminde de City'nin parası vardı, Mourinho'dan sonra da Chelsea'nin parası vardı, Real'in parası hep vardı, Bayern'in parası hep vardı. Elinde paranın olması kesinlikle şampiyonsun demek değil, Mancini'yi eleştirirken City'nin şampiyonluğunu falan yerin dibine sokmaya gerek yok. Eleştirin sözümüz yok ama şu City'nin parası vardı goygoyu başlamasın.

Ben kötü olarak eleştirmedim ki olum Mancini'yi.

E.Cartman
12.Ocak.2014, 19:53
Ben kötü olarak eleştirmedim ki olum Mancini'yi.

La sana demedim zaten, senin yazdığını devam ettirdim.

byariff
12.Ocak.2014, 20:40
hayrovic net klas topcu.

http://s7.directupload.net/images/140112/dn47z8ml.swf

Escochae
12.Ocak.2014, 20:41
Yalnız bu Hajrovic'in ayağı harbi iyi. Ama hız ve çeviklik konusunda aynı şeyleri söyleyemem. Kanat olarak değilde AMC olarak kullanılırsa daha iyi olacak gibi duruyor.

byariff
12.Ocak.2014, 20:43
hizi bence normalde ceviklikde sorun var evet

ulan eray :D :D

Galatasaray kalecisi Eray İşcan, THY Antalya Cup final maçı öncesinde ısınırken şampiyona verilecek kupayı kırdı.

europeanconquer
12.Ocak.2014, 20:53
Yekta çok iyi oynuyor iki maçtır.İnşallah yollamayız bir yere.

mpaker66
12.Ocak.2014, 20:53
Biz Yekta'yı kaybedersek yanlış yaparız çok klas bi topçu. Zaten stada gittiğimde hep bakardım Yekta'ya acaip teknik şeyler yapardı. Yekta'dan yararlanmalıyız biz kesinlikle.

byariff
12.Ocak.2014, 20:58
Yekta kaliteli ama o uzun sakatlik sonucundan sonra bir turlu toparliyamamisti.. yekta kasimpasa gunlerine donse 2x selcuk inan eder.

yalniz amrabatta cok iyi ileri ucta..

nazar degdi emre cana sakatlandi riera giricek

europeanconquer
12.Ocak.2014, 21:04
İnşallah önemli şeyi yoktur Emre'nin.

mpaker66
12.Ocak.2014, 21:15
Yiğit rezalet oynuyor.

Facx
12.Ocak.2014, 21:23
yekta tamam vücudunu falan iyi kullanıyoda rezalet pas atıyo anlatamam

Nocna Mora
12.Ocak.2014, 21:24
Yiğit çok kötü oynuyor. 2-3 pozisyon dışında sahada göremedim ben kendisini. Yetersiz..
İbrahim'in kumaşı kaliteli. Nuri'yi andırdı bana. Al verleri, oyunu genişletmeleri, pasları, pozisyonları kovalaması falan oldukça iyi. FM tabiri ile tam bir MC.
Emre Can'da savunma yönünden bekte sırıttı bir kaç pozisyon boyunca fakat çalışkan, azimli ve istekliydi. Cüssesizliği nedeni ile bekte deneyecektir Mancini onu hep.
Amrabat çok etkili ve istekliydi. Ters toplar ile bir çok pozisyon buldu. Sol kanatta iken önüne gelen toplarda bire bir mücadelesi ile, tekniği ile fark yarattı. Sahanın en iyisiydi. Böyle açık futbol oynandığı zaman oldukca etkili oluyor.
Hajrovic'in kendini ispat etme cabası cok belli. Rakip ceza sahasına yakın aldığı her topta kaleyi düşünüyor. Tekniği iyi, oyun görüşü daha da iyi. Frikik kullandı bir tane ki oldukça etkili oldu. Çizgiden içeriye kat ederken daha iyi oynadığını düşünüyorum. Forvet arkasında çok durağan olunca etkisiz kaldı gibi.
Yekta çok etkiliydi. Tekniği çok yüksek. Hem vücudunu iyi kullanıyor hem de oyunu cok iyi yönlendiriyor. Fakat isteksiz gibi gözüküyor gözüme.
Aydın bir iki pozisyon dışında Yiğit'le aynı topu oynadı. Yetersiz gözüktü.
Bunların dışında savunmamızın hali içler acısı. Ceyhun çeviklik ve hız eksikliği nedeniyle çok kolay çalım yiyor, pozisyonunu kaybediyor. Ön libero da bu kadar göze çarpmasa da stoperde iken bu hatalar inanılmaz pahalıya patlayabilir. Dany iyi oynuyor Ceyhun'un eksiklerini kapatıyor. Eboue sağ açık gibi oynuyor savunmaya dönmüyor neredeyse hiç.

europeanconquer
12.Ocak.2014, 21:25
Çok doğru bir yorum gördüm;

EMRE CAN, DANY CAN'T

Fearless Coward
12.Ocak.2014, 21:38
Eray'ı ilk 18'e almasınlar resmi maçlarda oyuncuları sakatlar bu sefer. :D

IcedEarth
12.Ocak.2014, 21:47
Tribünde hafif kızıla çalan saçlarıyla bir ablamız var. Selçuk'a benziyor yüz hatları. Ablası herhalde.

Nocna Mora
12.Ocak.2014, 22:18
Macın yardımcı hakemi kör.

mpaker66
12.Ocak.2014, 22:23
Emre Çolak gibi bi yetenek bizde değilde İspanya'da bi takımda olsaydı mesela Valencia çok iyi bir mental ve fiziksel gelişme ile mükkemel bi oyuncu olurdu. Çok ciddiyim bu konuda.

Nocna Mora
12.Ocak.2014, 22:25
Emre Çolak gibi bi yetenek bizde değilde İspanya'da bi takımda olsaydı mesela Valencia çok iyi bir mental ve fiziksel gelişme ile mükkemel bi oyuncu olurdu. Çok ciddiyim bu konuda.

Mancini döneminde biraz gelişme göstermiş gibi gözüktü benim gözüme. Hem fiziksel hem de mental olarak.

mpaker66
12.Ocak.2014, 22:27
Mancini döneminde biraz gelişme göstermiş gibi gözüktü benim gözüme. Hem fiziksel hem de mental olarak.

Şöyle bi konu var Emre'yi Fatih hoca kanatta oynatmak zorunda idi. Ve sanırım hata yapmaktan korkuyodu o zamanlar. Umarım emre güzel bi gelişme gösterir kazanırız onu. Gerçekten saf yetenek olarak iniesta'dan farkı yok.

europeanconquer
12.Ocak.2014, 22:28
Emre'nin sahada yaptığı tercihlerin çoğu yanlış.Onları düzeltsin hele.

mpaker66
12.Ocak.2014, 22:40
Mental eksiklikten o.

Nocna Mora
12.Ocak.2014, 22:42
Adam altyapı kariyeri boyunca forvet arkasında oynadı. A takımda ise sol kanatta. Böyle bir dezavantaj yaşadı fakat yavaş yavaş üstesinden geliyor gibi.

byariff
12.Ocak.2014, 23:04
2. yariyi izliyemedim ruzgarin oglu bruma nasildi beyler?.

ah be su paslasma keske gol olsaydi

http://s7.directupload.net/images/140112/z887w9ew.swf

Fearless Coward
12.Ocak.2014, 23:07
Hajrovic ve Emre forvet arkasında daha çok yarar sağlar gibi ancak 2 oyuncu da bu sezon zaten fazla şans bulamaz.Kupa'da forvet arkası denense 2 oyuncu güzel şeyler ortaya çıkabilir.

europeanconquer
12.Ocak.2014, 23:09
Kanal D'nin kupa seremonisini yayınlamaması beni çok sinirlendirdi.

William Rookwood
12.Ocak.2014, 23:14
Harbiden kupa serenomisi neden yapılmadı anlamadım. Bu arada İbrahim Çoşkun'u ligde oynatabiliyor muyuz? Yetiştirme parasını ödememişiz öyle bir sorun varmış fakat tam olarak bilmiyorum durumu.

Redrum
12.Ocak.2014, 23:18
Harbiden kupa serenomisi neden yapılmadı anlamadım. Bu arada İbrahim Çoşkun'u ligde oynatabiliyor muyuz? Yetiştirme parasını ödememişiz öyle bir sorun varmış fakat tam olarak bilmiyorum durumu.

Oynatamıyoruz bu sene resmi maçlarda. Seneye oynatabileceğiz. Çok beğeniyorum kendisini adamda yıldız oyuncu havası var :D

Facx
12.Ocak.2014, 23:19
ibrahimi de emre can ı da çok beğendim ben özellikle ibrahim altyapısını yurtdışında aldığı çok belli

mwaru
12.Ocak.2014, 23:28
Emre ve Iniesta isimlerinin aynı cümle içersinde geçmesi bile abes. Emre Çolak kadar şişirilen topçu yok şuan piyasada.

byariff
12.Ocak.2014, 23:41
ahaha emre colaga bak ya :D

http://s7.directupload.net/images/140112/2m83t9tt.swf

himone
12.Ocak.2014, 23:59
Kanal D'nin kupa seremonisini yayınlamaması beni çok sinirlendirdi.

Eray kupayı kırdığı için olabilir :D.

mpaker66
13.Ocak.2014, 00:41
ahaha emre colaga bak ya :D

http://s7.directupload.net/images/140112/2m83t9tt.swf

Maç içinde bunu gördüm bildiğin kahkaha attım ya.Nedense baya komiğime gitti :D

Emre ve İniesta'nın aynı cümle içinde kullanılması bile abes demişsiniz ama Emre İniesta kadar yetenkli yani teknik bi eleman. Bu çok açık. Diğer konulardan bayağı zayıf olduğu için böyle. Neden aynı cümlede kullanılmazmış çok merak ettim. Mesela Leanardo diye bi oyuncu vardı bilen bilir Hollanada'da bi takımdaydı solak sonra Yunanistanda olympikos'a geçti sanırım. O elemanda mükkemmel bi yetenekti teknik falan messi gibiydi. Ama kafa olmayınca tercih hataları yapınca fizik gelişmeyince olmuyor. Emre daha genç yapabilir bunları mancini ile.

Redrum
13.Ocak.2014, 00:44
Maç içinde bunu gördüm bildiğin kahkaha attım ya.Nedense baya komiğime gitti :D

Emre ve İniesta'nın aynı cümle içinde kullanılması bile abes demişsiniz ama Emre İniesta kadar yetenkli yani teknik bi eleman. Bu çok açık. Diğer konulardan bayağı zayıf olduğu için böyle. Neden aynı cümlede kullanılmazmış çok merak ettim. Mesela Leanardo diye bi oyuncu vardı bilen bilir Hollanada'da bi takımdaydı solak sonra Yunanistanda olympikos'a geçti sanırım. O elemanda mükkemmel bi yetenekti teknik falan messi gibiydi. Ama kafa olmayınca tercih hataları yapınca fizik gelişmeyince olmuyor. Emre daha genç yapabilir bunları mancini ile.

Ceyhun Gülselam'dan Yaya Toure olur, Emre Çolak'tan İniesta olmaz.

Gncl1905
13.Ocak.2014, 00:58
Emre'de yetenek var ama çok geç artık. Yeni Sabri olur; kulübede kalır, gerektiğinde yararlı olur, genelde bizi çıldırtır vs. vs. 1 maç Emre neymiş deriz 5, 10 maç Emre yok. Belki de Burak gibi patlar ama o da binde bir oluyor.

Emre İspanya'da olsa o yetenekle daha iyi bir altyapı eğitimi alabilirdi şu an ağzımızın suyu aka aka izliyor olabilirdik(Iniesta uç örnek olmuş ama iyi bir oyuncu olurdu) ama bu birçok genç Türk yetenek için geçerli. Birçoğu parlamadan söndü. Bir kısmı ufaktan parladı gitti. Bir kısmı karakteri garipti uzar gider. Galatasaray'ın altın jenerasyonu diyorlardı, kaç kişi kaldı o jenerasyondan :) Birçoğu da cidden yetenekli çocuklardı. Şimdi orada burada futbol oynamaya devam ediyorlar. Yine iyi adam çıkarıyoruz bence, buna da şükür; Arda, Semih gibi adamlar çıkardık. Emre de iyi bir rotasyon oyuncusu.

İbrahim de fena değil gibi; ayağına hakim, çok heyecanlanmıyor en baştaki artıları. Pozisyon bilgisi eksikliği ise hemen göze çarpıyor bazen çok saçma yerlerde durdu. Top bizim adamdayken gidiyor rakibin arkasında bekliyor, boşa çıkıpta pas alsana birader :) Fiziksel olarak da zayıf ama yaşına göre normal bu eksiklikler. Neyse geliştirir kendini inşallah.

Emre Can'ın da umarım bir şeyi yoktur. Semih Kaya'yı da buna benzer şekillerde, biraz da zorunluluktan yani, kazandık; neden bir hatta birkaç oyuncu daha kazanamayalım?

mpaker66
13.Ocak.2014, 01:22
Hepimiz çok isteriz altyapıdan iyi oyuncuları çıkarmayı ama bizim sorunumuz şu 2 maç oynuyo auuvvv süper yetenek süper oyuncu olacak. Şuan İbrahim içinde öyle Emre içinde öyle. Zamanında Hagi Anıl Dilaver'i oynatmıştı çocuk bi gol atmıştı sonra Anıl Anıl süper oyuncu süper olacak. E nerde Anıl? Eğer 3-4 sene sonra da bu forumda olursak burdaki eski mesajlarımıza bakarken Emrecan yada İbrahim hakkında sölediklerimiz bizi gülümstmez. İnş güzel oyuncu olurla Bi arda olurlar bi tugay olurlar bi semih olurlar. Ancak şu var oyuncu oynamadan gelişmez. 2-3 maç oynar sonra öyle durursa ki öyle görünüyo. Malesef beyler bu iş olmaz. Sürekli başarı üzerine endeksleniyoruz. Arda nasıl parlamıştı bi hatırlayın Heinz alınmıştı Mlada maçında Arda başlamıştı yetenekliydi kendini belli ediyodu ve sansasyonel bi performansı vardı 2 gol 1 asistti sanırım. Peki Arda o maçta o kadar iyi oynayamasaydı sizcce burada olur muydu?

lexoqe
13.Ocak.2014, 02:11
İzzet geldi, herkes diyor iyi ama işte anca kupa maçlarında oynar. Niye abi kupa maçlarında oynasın bu adam. Bir sürü genç aldık kupa maçları için mi aldık. Oynasınlar diye aldık.

byariff
13.Ocak.2014, 15:44
hadi mancini oyle gordude fazla izliyemedi diyelim , eh be tugay sen orda kuklamisin nesin anlatsana iste engincigimi...

Engin Baytar: "Galatasaray'da anlaşılmayan oyuncu değişikliği bizi de etkiledi. Oyuncular olarak o değişimden etkilendik."

Engin Baytar: "Yeni gelen hoca beni yeteneksiz, yetersiz görmüş. Olabilir, doğrudur. Saygı duymak lazım. ama bana sans verebilirdi.

Engin Baytar: Takımda 3-4 kez huzursuzluk ve sorun yaratan futbolcuya bile şans verildi. Bana verilmeemsini manidar buluyorum

Engin Baytar: Kesinlikle haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Herkesle aram iyi. Sorunlu adam olsa Fatih Terim beni göndermiş olurdu.

Engin Baytar: "Galatasaray'a ve takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Onlar en iyilerine en güzellerine layıklar."

Engin Baytar: G.Saray'da bir kişiden dolayı çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Ben onu ağabey, baba olarak gördüm ama çok yanlış yapmışım.

Engin Baytar: "O kişinin ismini vermeyeceğim. Eminim ki şuan mutludur. Allah bunu onun yanına koymayacak."

Engin Baytar: Yalnız kaldım, kırgınlıklar yaşadım. Ama yoluma devam edeceğim. Galatasaray'daki o kişiyi Allah'a havale ediyorum

Engin Baytar: "Cüneyt Çakır'a allah belanı vermesin demedim. Orada hep beraber ofsayt var hocam nasıl verirsin golü dedik."

Engin Baytar: "Benim hareketimin benzerini Fabregas yaptı. Değil kart, uyarı bile veremedi."

europeanconquer
13.Ocak.2014, 15:53
Engin Baytar çoktan kendini bitirdi kupa maçında.İstediği kişiye atsın tutsun,Rize'ye gitmesinin tek sebebi kendisi.

byariff
13.Ocak.2014, 16:00
ot la samani karistirma europ , tamam 11 maç aldi orda hem fikiriz yanlisti hataliydi sonradan aldigi sanslari bence iyi kullandi ama israrla forma vermediler. bence o isim vermedigi kiside ya tugay ya bulent tulun

europeanconquer
13.Ocak.2014, 16:17
Tamam Arif abi haklısın.

davidvilla
13.Ocak.2014, 16:28
ot la samani karistirma europ , tamam 11 maç aldi orda hem fikiriz yanlisti hataliydi sonradan aldigi sanslari bence iyi kullandi ama israrla forma vermediler. bence o isim vermedigi kiside ya tugay ya bulent tulun

Abi benim kadar göbek yapmıştı hareket edemiyordu. Nasıl iyi kullandı ?
Gs'da şans verilmeyen adam buysa Ragıp ne? Erman ne?
Çok şans verildi ama hiçbir zaman güven veremedi dogruya dogru.
Ayrıca bu açıklamaları da saçma sapan. Susup topunu oynayacagına halla millete laf sokma derdinde.

LifeYourself
13.Ocak.2014, 19:07
Engin haketmiştir haketmemiştir formayı orasını bilememde o kupa maçında O'nu yakan Kuyt!
Ben öyle çirkef bir oyun görmedim.Özellikle o maçta az laf etmemiştim.Sürekli hakemden gizli bizim oyuncularla uğraşıyordu.Sonunda birisinin hayatını karartmış oldu 11 maçla.Tabi profesyonel adamsın bu tarz şeylere kanmaman lazım.Ebou'ye çirkeflik yaptı Eboue neyse dedi uğraşmadı Kuyt ile.Ama Engin iyice sinir oldu sonunda hakemede patladı gitti zaten.

Kerem-19
13.Ocak.2014, 20:31
Engin haketmiştir haketmemiştir formayı orasını bilememde o kupa maçında O'nu yakan Kuyt!
Ben öyle çirkef bir oyun görmedim.Özellikle o maçta az laf etmemiştim.Sürekli hakemden gizli bizim oyuncularla uğraşıyordu.Sonunda birisinin hayatını karartmış oldu 11 maçla.Tabi profesyonel adamsın bu tarz şeylere kanmaman lazım.Ebou'ye çirkeflik yaptı Eboue neyse dedi uğraşmadı Kuyt ile.Ama Engin iyice sinir oldu sonunda hakemede patladı gitti zaten.

Sen Galatasaray gibi bir takımda oynuyorsan böyle sorumsuzluk yapmıcaksın abicim.Eğer yaparsan bu yaşadığı son kaçınılmaz hale gelir.Ne Kuyt ne de başkası çıkıp oyununu oynucaksın.

Fearless Coward
13.Ocak.2014, 20:43
Engin zaten o maça da 11 çıkmıştı o maçta alınan ceza yaktı onu Fatih hoca yine de ona çok şans tanıdı Hamit sakatlanınca da 11 çıkmaya başlamıştı Real maçında da ilk 11'de yer aldı.Adam ligde cezası nedeniyle oynamamasına rağmen ŞL'de yedeklerde yer almıştı.Artık rotasyon oyuncusu olacağına Rize'ye gitti banko 11 oynayabileceği bir takıma gitti daha ne istiyor onu anlamadım ben gerek yok böyle konuşmalara zaten bu saatten sonra bizde 11 oynayamazdı.

Homer J.S
13.Ocak.2014, 21:46
Şimdi yılların profesyonel çirkefi engin gelip de Tugay gibi bi efsaneye laf yaparsa isterse Messi olsun bitiktir bir kulübün gözünde..

LifeYourself
13.Ocak.2014, 22:00
Sen Galatasaray gibi bir takımda oynuyorsan böyle sorumsuzluk yapmıcaksın abicim.Eğer yaparsan bu yaşadığı son kaçınılmaz hale gelir.Ne Kuyt ne de başkası çıkıp oyununu oynucaksın.

Kesinlikle haklısın.Zaten sonda da dediğim gibi aynısı Eboue'ye denedi ama işlemedi.
Yinede Türk futbolcularınında profesyonellik anlayışı ortada.Türkiye'nin en iyi forveti taraftarın tepkisinden etkileniyor.

davidvilla
14.Ocak.2014, 16:59
oku galatasaraylı oku

https://eksisozluk.com/entry/39618716

benzema35
14.Ocak.2014, 17:12
oku galatasaraylı oku

Kim yazdıysa 10 numara yazmış hepsine katılıyorum .

lexoqe
14.Ocak.2014, 17:23
oku galatasaraylı oku

Okudum ama hiçbirinden haberim yok. fazlada girip araştırmam böyle olayları. Arda'yı da severim.

Redrum
14.Ocak.2014, 19:12
Yahu sözleşmesini donduramıyor muyuz bu Amrabat ile Dany'nin hani tazminatı peşin verip kovamıyoruz madem?

KanaKe
14.Ocak.2014, 19:30
birakin Allah askina bu kadar komik olmayin :) tamam yaziyi yazan sahis yazdiklarinin bir bölümünde hakli... gs tribünlerinin ardaya olan saygisi konusunda.. fakat fener ardaya yillik 7 milyon euro vergisi haric teklif yapacakta arda düsünmeden elinin tersiyle itecek... yok böyle birsey arkadas bugün arda seviyesinde hangi oyuncuya yillik 7 milyon euro teklif edersen et o oyuncu 1 saniye bile düsünmeden pilini pirtini toplar gelir fener ardayi istemistir ama o kadar para teklif edildigini hic sanmiyorum yani o kadar para teklif edildiyse ve arda reddettiyse harbiden galatasrayliymis helal olsun derim ama sanmiyorum ardanin böyle saf biri oldugunu... kendinizi onun yerine koyun 2 dakika siz kabul etmezmiydiniz böyle bir teklifi? :) mantikla bakin olaya taraftar kimligini birtarafa birakin..

GeNç KaRTaL
14.Ocak.2014, 19:32
Yahu sözleşmesini donduramıyor muyuz bu Amrabat ile Dany'nin hani tazminatı peşin verip kovamıyoruz madem?

Oyuncuların da kabul etmesi gerekiyor.

davidvilla
14.Ocak.2014, 19:36
@Kanake

Yalandır dogrudur tartışmıyorum. Ama senin bakış açından yaklaşınca cevap vereyim.
Kendi açımdan vermeyeceğim cunku ben taraftarlıgı bir kenara bırakamam.
Gerçek futboldan örnek vereceğim sana.
Daniele De Rossi.

2,4m eur alıyordu Roma'dan. Man utd 5,5m euro teklif etti (İkisi de kemiksiz)
Adam Roma'yı bırakmadı. Bak somut örnek teklifler falan yayınlandı italyan basınında.
Arda bizi bıraktı ama burada sebep biziz.

Futbolcuların hepsinin kafası oo iyi para hemen gideyim mantıgında çalışmıyor.
Arda'nın da onlardan biri olabilecegi gerçeği senin gibileri neden bu kadar sinirlendiriyor onu da pek anlamıyorum ya neyse.

Totti'den Gerard'dan Giggs'den Lucarelli'den falan da hiç bahsetmiyorum bile.

Diyelim ki öyle bir şey gerçekten oldu ve Arda kabul etmedi.
Hem helal olsun diyeceksin hem de saf diyeceksin öyle mi ?
Bu saflık olmuyor kardeşim maalesef begenmesen de.

byariff
14.Ocak.2014, 19:45
5-7m euro arasi teklif dogruydu tam bildigim kadariylada ntvsporda okumustum ki ferit sahenklerin kanali bilmiyorum yalan soylemez galiba.

europeanconquer
14.Ocak.2014, 23:45
Burak Yılmaz 8 gol atarsa Galatasaray formasıyla 50 gole ulaşacak.İnşallah atar,hem kendisine hem de bize hem ŞL'de hem de ligde yarar sağlayacak goller olur umarım.

lexoqe
15.Ocak.2014, 02:53

Oyuncuların da kabul etmesi gerekiyor.

Eğer kulüp isterse sözleşme feshi yapılır gereken tazminat hesaplandıktan sonra oyuncuyu gönderebilirsin. Ama karşılıklı sözleşme feshinde oyuncunun da kabul etmesi gerekiyor. Yani Galatasaray yüksek tazminat ödemek istemiyor.

Börk
16.Ocak.2014, 01:24
Galatasaray'ın Tokatspor ile oynadığı Türkiye Kupası maçında Bruma sakatlandı.
Galatasaray'ın Tokatspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçının ilk yarısında Bruma sağ dizinden sakatlandı.

İlk yarının son dakikalarında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen genç oyuncu sedye ile kenara alındı. Tedavisinin ardından kendisini deneyen Bruma, ağrısı geçmeyince yedek kulübesine döndü.

İkinci yarının başında Bruma'nın yerine Aydın Yılmaz oyuna dahil oldu.

SEZONU KAPATTI!

Lig TV'nin verdiği habere göre ise Bruma'nın sağ diz ön çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı öğrenildi.

Tokatspor maçında geleceğin yeteneği dediğimiz adamın çapraz bağları kopuyor abi yok böyle bir şey.

uAburak89
16.Ocak.2014, 01:29
Çok kötü oldu bu, Bruma ile ilgili olan beklentileri ötelemek lazım.

Fearless Coward
16.Ocak.2014, 01:36
Zaten bu sezon oynayacağı maç sayısı kısıtlıydı Amrabat'ı da yollamazlar şimdi.

nannar
16.Ocak.2014, 01:39
Bruma'nın gelişimine darbe vurabilir bu sakatlık.Mutlaka özel olarak ilgilenilmeli.Kulübe büyük iş düşüyor...

Suicider
16.Ocak.2014, 01:44
Uzun senelerin ardından kulüp transfer konusunda geleceğe yönelik adamlar alıyor hepimiz heycanlanıyoruz.Bu seferde gelen adam sezonu kapıyor nasıl bir şansızlık anlayamadım.

E.Cartman
16.Ocak.2014, 01:49
Eğer gerçekten sezonu kapattıysa Amrabat kalır, Bruma'nın lisansı askıya alınır. 6 ay oynayamayacak eğer mental olarak güçlü değilse en azından 1 sene de çekineceği için performans veremeyecek. Sakatlığı iyileştirmek bir yana zihinsel olarak çok üstünde durulması lazım Bruma'nın.

Gncl1905
16.Ocak.2014, 01:51
Kötü oldu gerçekten. Saçma sapan bir müdahale yapmıştı bir de, gerek yoktu. Yazık oldu. Yaşları farklı ama son sezonlarda sakatlık yüzünden Baros'u kaybettik, Elmander'i kaybettik; Bruma'da aynı akıbeti yaşamaz inşallah.

Nocna Mora
16.Ocak.2014, 02:02
Kendi kendini sakatladı. Yere düşerken bırak kendini rahat rahat düş, ne diye ayağını basma gayreti içerisinde oluyorsun ki ? Tamam tecrübesizsin eyvallah da hiç mi düşmedin daha önce. Yazık oldu. Bizim arkadaşta kopardı ön çapraz bağlarını futbol oynarken. 6 aya yakın top oynayamadı. Bu sene geri döndü futbola ama inanılmaz çekinerek oynuyor psikolojik olarak. Biz de adama sert girmiyoruz mesela. Mental olarak yıpratacak bir sakatlık Bruma'yı.

benzema35
16.Ocak.2014, 02:37
Çok kötü olmuş ya , inşallah geleceğini etkilemez .
Beklentimiz büyük kendisinden .

Redrum
16.Ocak.2014, 03:18
Beni yanlış anlamayın ama artık Bruma bitti bence.. Bu sakatlıktan sonra kariyerini yükseltebilen olmuş mu ki? Çok üzüldüm şahsen... Fm tabiriyle 150 - 160 olabilecek pa sı varsa eger artık maksimum, taş çatlasa 135-140 olur.

mpaker66
16.Ocak.2014, 03:30
Şu Sao Paulo'dan alacağımız Wellington'da çapraz bağ geçirmişti çocuk şimdi iyi durumda.
Wilshere 13 ay sakat geçti 2 kere ameliyat oldu şuan iyi durumda.

Karamsar olmaya gerek yok, klüp gerekli özeni gösterir ve bruma yeni sezona hazır olur. En büyük üzüntüm dünya kupasını kaçırıyor olması.

CeNTeR_TR
16.Ocak.2014, 03:44
Beni yanlış anlamayın ama artık Bruma bitti bence.. Bu sakatlıktan sonra kariyerini yükseltebilen olmuş mu ki? Çok üzüldüm şahsen...

Yabancı oyuncuların kendilerine bakması ile Türk oyuncuların kendilerine bakmaları arasında çok büyük farklar var.

Geçen sene bizim yabancı oyuncumuz da ön çapraz sakatlığı yaşadı.Normal de 6 ay sonra koşma gibi eylemlere başlıyorsun ön çapraz ameliyatından sonra fakat kendisine iyi bakarak 4 ay sonra koşu antrenmanlarına 6 ay sonra da top antrenmanlarına başladı.

İşin daha da güzel kısmı geçtiğimiz yaz yapılan 2013 Avrupa Bayan Basketbol Şampiyonasında Hırvat Milli takımında da oynadı.

Kısacası yabancıların geçirdikleri sakatlık sonrası toparlanma süreci ile bizim Türklerine geçirdikleri sakatlık sonrası toparlanma süreci bir değil.Olay tamamen Bruma da biter yani.

xwerswoodx
16.Ocak.2014, 03:50
Yabancı, Türk diyerek ayırt etmek bence yanlış, sonuçta oda insan buda insan, tamamen kişiye bağlı bir durum, ancak her ne kadar üzülsemde 12-13 ay sakatlanıpta yinede harikalar yaratabilen oyuncularda var, ancak bir o kadarda kariyeri biten, yinede geleceği göremeyiz, kim bilir. Ne demişler, seni yıkamayan her şey, daha da güçlendirir. Belki bu sakatlık Brumayı yıkmak yerine dahada güçlendirebilir

CeNTeR_TR
16.Ocak.2014, 03:57
Yabancı, Türk diyerek ayırt etmek bence yanlış, sonuçta oda insan buda insan, tamamen kişiye bağlı bir durum, ancak her ne kadar üzülsemde 12-13 ay sakatlanıpta yinede harikalar yaratabilen oyuncularda var, ancak bir o kadarda kariyeri biten, yinede geleceği göremeyiz, kim bilir. Ne demişler, seni yıkamayan her şey, daha da güçlendirir. Belki bu sakatlık Brumayı yıkmak yerine dahada güçlendirebilir

Sporun içinde bu olay tamamen böyle ne kadar yanlış olduğunu düşünsenizde.

Çünkü yabancı mantelitesi ve Türk mantelitesi çok çok farklı.

İşin içinden gelen birisi olarak daha net gördüğüm için daha net açıklayayım.

Türk sporcu sakatlık zamanı ve sonrasında '' Aman bittim ya bu saatten sonra olmaz benden '' gibi cümleleri hayatında yer edinir.

Yabancı sporcu ise '' Sakatlık sadece biraz beni dinlendirecek sonrasında eskisinden daha iyi şekilde sahaya döneceğim '' tarzında cümlelerle ayakta durur.

Son 2-3 senedir yabancı oyuncularla da çalıştığım için ve maalesef sakatlıklarını da yaşadığım için çok net aralarında ki farkı görmek.

europeanconquer
16.Ocak.2014, 09:03
Benimde dizim dönmüş ön çapraz bağlarımda bir sıkıntı olmuştu.3-4 ay oynayamamıştım.Allah'tan yırtık değildi.Bruma'ya çok geçmiş olsın,dış çapraz bağlara bir şey olmadığına dua edelim.

LifeYourself
16.Ocak.2014, 12:41
Oyunda bile futbolcuların bağlar kopunca içim cız ediyor.Çok geçmiş olsun.Futbolun fena sakatlıklarından biri :(

C h A o S
16.Ocak.2014, 12:46
Temmuz ayının ortalarında yeni sezon kampı başlar.6 ay sonra umarım o kampta yer alır.Kendini kampta güçlendirirse sakatlığın etkilerini atabilir.İnşallah kampa kadar iyileşir.Ancak sezon öncesi kampını kaçırırsa o zaman işler hem onun hem bizim için zor olur.Kritik nokta bence bu.Geçmiş olsun diyelim.94 doğumlu gencecik çocuk umarım kendini toparlar.

anil luque
16.Ocak.2014, 13:49
Bu yaştaki bir oyuncu için fiziksel zararın yanında zihinsel olarak da büyük bir yıkım. İnşallah gerek kulüpteki isimler gerek de kendi çevresindeki insanlar gereken desteği verirler Bruma'ya.

nerazzuri
16.Ocak.2014, 15:15
6 ay çok uzun bir süre değil bana göre. asıl mücadelesi şimdi başlıyor bruma'nın. ya tamam diyecek ya devam diyecek ki bruma'nın tamam demeye niyeti yok.

ronaldo 2 yıl futbol oynamadı. sonrasında real madrid transferi gerçekleştirdi. dünya futbolunda nice örnekler var bu şekilde, yitip giden yıldızlarda var tabi ki.

endişeye gerek yok. :)

byariff
16.Ocak.2014, 16:53
biraz uzun ama muthis bir yazi olmus mancini ve 3-5-2...

http://www.medyaspor.com/kose-yazilari/mancini-nin-gelecek-adimlari-transferler-ve-tokatspor-maci-347

europeanconquer
16.Ocak.2014, 17:19
biraz uzun ama muthis bir yazi olmus mancini ve 3-5-2...

http://www.medyaspor.com/kose-yazilari/mancini-nin-gelecek-adimlari-transferler-ve-tokatspor-maci-347

A'dan Z'ye katılıyorum.Muhteşem bir yazı olmuş.

europeanconquer
18.Ocak.2014, 16:10
Harry Kewell

Nerden aklıma geldi yahu :uzgun:

uAburak89
18.Ocak.2014, 16:24
Stadın zemini için yine çözüm arayışları başlamış, hibrit çim muhabbeti dönüyor şimdi de. Umarım uzun vadeli bir çözüm bulurlar, yoksa Şampiyonlar Ligi maçları sıkıntı yaratacak..

Çok iyi;

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1393278

BGTN
18.Ocak.2014, 19:37
Sinan Yilmaz'in yazisi gercekten cok guzel olmus, ozellikle Selcuk'un eksik kaldigi '' hiz'' konusunda..
Uzun zamandir bende bu konu uzerinde duruyorum. Farkli birkac forumda bu konu uzerinde siklikca bahsediyorum.

Umut Gundogan'dan ben supriz bekliyorum acikcasi,eger iyi bir sekilde calisirsa beklemedigimizden fazla katki yapabilir..

Bazi kelimelerin karsiligi literaturumuzde eksik oldugundan yada benim Turkcem kit oldugundan ifade ederken zorluk yasiyorum :) fakat Selcuk icin bahsedilen ''hiz'' konusunun eksikligini gidermenin yolu, kucuklukten itibaren yani alt yapidaki oyunculara salon futbolunu tanitmak. Bu konu uzerinde keske Galatasaray klubu olarak uzerinde durabilsek..

sentugo
18.Ocak.2014, 20:40
A'dan Z'ye katılıyorum.Muhteşem bir yazı olmuş.

Daha hiç bir başarısı olmayan bir sistem için Fatih Terim'i eleştirerek, Mancini'yi öven bir yazının tamamına katılabilmek mümkün değil. Özellikle oyuncu yorumlamaları çok yanlış. Emre Çolak dendiğinde ilk akla gelen şey hızı veya çevikliği değil, tekniğidir. Yekta hayatında hiç bir zaman bahsedilen mevkide oynamamıştır. Oyun içindeki kaptanlık mevzusunda Hagi konularına değinmesini hiç anlam veremedim. Buralardan sonra da bu kadar yanlı bir yazıyı okuyamayacağıma kara verdim. Ben Fatih Terim ci değilim, yanlış anlaşılmasın. Galatasaraylı bile değilim. Ancak herkesin tarafsız yazabilmesi ve okuyucularını kelimelerle kandırmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bu yazıyı da senin yorumun üzerine yazdım, yoksa düşüncelerimi her zaman paylaşmam :D

europeanconquer
18.Ocak.2014, 21:11
Daha hiç bir başarısı olmayan bir sistem için Fatih Terim'i eleştirerek, Mancini'yi öven bir yazının tamamına katılabilmek mümkün değil. Özellikle oyuncu yorumlamaları çok yanlış. Emre Çolak dendiğinde ilk akla gelen şey hızı veya çevikliği değil, tekniğidir. Yekta hayatında hiç bir zaman bahsedilen mevkide oynamamıştır. Oyun içindeki kaptanlık mevzusunda Hagi konularına değinmesini hiç anlam veremedim. Buralardan sonra da bu kadar yanlı bir yazıyı okuyamayacağıma kara verdim. Ben Fatih Terim ci değilim, yanlış anlaşılmasın. Galatasaraylı bile değilim. Ancak herkesin tarafsız yazabilmesi ve okuyucularını kelimelerle kandırmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bu yazıyı da senin yorumun üzerine yazdım, yoksa düşüncelerimi her zaman paylaşmam :D

Ben Fatih Terimciyim ama.Dibine kadar savunurum hocayı,ancak yanlış yaptığı hususlar var.Mesela herkesin bildiği gibi Fatih Terim pek taktiksel olarak çok başarılı bir teknik adam değil.Değil de şikayetçimiydim ? Hayır,çünkü adıyla her şeyiyle takımı ileriye taşıyabiliyor,başarıyı yakalayabiliyordu.Gönderildiği zaman forumda en büyük tepkiyi de belki ben vermişimdir.

Emre Çolak denince akla gelen şey tekniği diyorsunuz.Emre'nin teknik özelliklerine göre çevikliği değil çabukluğu yazmış.Emre tekniği ile kıyaslığında çabukluğu çok daha öne çıkan bir oyuncu bence.Emre'nin hızına değindiğini görmedim.

Yekta'ya gelince Ajax ve Celtic maçlarında söylediği şekilde oynadı.Gayette başarılıydı ben çok beğendim.O maçları izleyen çoğu kişide beğenmiştir.

Kaptanlık mevzusuna katıldığımı söyleyemeyeceğim aslında,o biraz içine taktiksel yorumdan çok sadece yorum katmış.Ben taktiksel anlamda A'dan Z'ye katılıyorum,keşke belirtseymişim.

Sistemin başarılı veya başarısız olduğunu görmek için değil 3-4 ay 1 yıl geçse zor anlaşılır.Klasik bir örnek olacak ancak Ferguson bile geldikten 3 yıl sonra ancak ilk kupasını alabilmişti.Barcelona tiki taka sistemini 90'larda oluşturmaya başlamış,geri dönüşünü 2004'ten sonra alabilmişti.Sistem konusunda oldu veya olmadı demek için çok erken.

uAburak89
19.Ocak.2014, 01:03
Yeni sezonda formalar, parçalı, beyaz ve maalesef mor olacakmış.

europeanconquer
19.Ocak.2014, 01:14
Mor renkte bir sakınca yok bence ancak,pavyoncu kıyafeti gibi cırtlak bir kumaş kullanılırsa hiç olmaz.Malum 09/10 sezonunda cırt cırt geziyordu bizim oyuncular sahada :(

uAburak89
19.Ocak.2014, 01:16
Nike'ın formaları öyle olmaz, çok net daha iyi Adidas'tan. Ama işte dediğin gibi o kötü anıları hatırlatacağı için bile mor olmasa keşke.

europeanconquer
19.Ocak.2014, 01:21
Nike'ın formaları öyle olmaz, çok net daha iyi Adidas'tan. Ama işte dediğin gibi o kötü anıları hatırlatacağı için bile mor olmasa keşke.

Antrenman formalarının rengi,kumaşı olur aslında.

http://gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=25123

uAburak89
19.Ocak.2014, 01:24
Antrenman formalarının rengi,kumaşı olur aslında.

http://gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=25123

http://cdn1.haberdar.com//fotogaleri/39301/foto_119576.gif

europeanconquer
19.Ocak.2014, 01:25
http://cdn1.haberdar.com//fotogaleri/39301/foto_119576.gif

Tamam olmaz abi,olmaz :n:

europeanconquer
19.Ocak.2014, 01:30
Şöyle bir tasarım var.

http://1.bp.blogspot.com/-NntBDEHHedU/UfL_Oz6jHDI/AAAAAAAACXk/OdchQ0PbTY4/s1600/NIKE+HQ.jpg

William Rookwood
19.Ocak.2014, 02:35
09/10 sezonunda mor formayı çok beğenmiştim. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki fakat Nike adı altında bir mor formanın çıkmasını isterim. :)

E.Cartman
19.Ocak.2014, 03:00
Lan bi kurtulamadık şöyle renklerden ya, o mor forma çıktığından beri yapıştı üzerimize. Renk mi kalmadı dünyada gidiyoruz mor yaptırıyoruz. Turuncu formanın, sarı formanın satış başarısı ortadayken neyin inadı bu. Yeşil olur, turkuaz olur, haki olur, camgözü bile olur, bir şekilde kılıf da bulursun bu renklere de mor nedir.

Alın beğenin burdan ana renklerimiz dışında renk :D
http://tr.wikipedia.org/wiki/Renkler_listesi

mpaker66
19.Ocak.2014, 03:14
Mor olmasın mor ya. Lütfen abiler. Çok kötü anılarımız var. :(
Turuncu çok güzel bi forma çıkabilir. Yada bu sene Kufe'nin mükemmel bi forması var o renk.

europeanconquer
19.Ocak.2014, 12:42
https://pbs.twimg.com/media/Bd1q0BkCYAAZKAS.jpg:large

LifeYourself
19.Ocak.2014, 13:44
Kewell'ın topuktan güç almasının bir sebebi var mı?
Öyle daha mı iyi yoksa biraz daha mı çaprazlaşmaya çalışıyor?

Night_Mare17
19.Ocak.2014, 14:30
Turkuaz forma çok isterimde çok imkansız yani hayatta çıkmaz o yüzden mor iyidir :D

E.Cartman
19.Ocak.2014, 15:50
‘İdmandan sonra not tutuyorum’
“Futbolu G.Saray’da bıraktıktan sonra hocalık yapmak istiyorum. Çok önemli ismlerle çalışma fırsatı yakaladım bugüne kadar. Hiddink, Fatih Terim, Ersun Yanal, Şenol Güneş, Roberto Mancini… Onlarla yaptığım çalışmaları, onların felsefelerini kafama kazıdım… Ayrıca her antrenman sonrasında da notlar tutuyorum.”

http://amkspor.com/2014/01/19/burak-onu-dovuyordu-244944/

europeanconquer
19.Ocak.2014, 17:02
Kewell'ın topuktan güç almasının bir sebebi var mı?
Öyle daha mı iyi yoksa biraz daha mı çaprazlaşmaya çalışıyor?

Sağ ayağı sabitleyip bütün gücü sol ayağa veriyor,top daha dengeli ve hızlı gidiyor.Gol olduğu zamanda;

Keweöeöeöeöeeöell !!! Ne seksen dokuza ne doksan bire,doksana doksana !

Suicider
20.Ocak.2014, 17:34
Şu duran toplar için artık antrenmanda bişeyler çalışsınlar yahu.O kadar duran top kazanıyoruz bırakın gol atmayı tehlikeli pozisyon bile yaratamıyoruz.Rakip takım bütün maç 2-3 duran top kazanıyor bir tanesini atıyor.Biz 10 taneden fazla kazanıyoruz saçma sapan kullanıyoruz.Dün kullandığımız kornerlerden birini gol yapabilsek kazanmıştık belkide maçı.Hala duran topların değerini anlamamamız ve sanki gereksiz bir şeymiş gibi lakayıt kulllanmamız gerçekten ilginç.Ön direk,arka direk,kısa paslaşma,ceza alanında oyuncuların sürekli yer değiştirmesi vs tarzında bir taktik geliştirmek gerek.

lexoqe
20.Ocak.2014, 18:20
Şu duran toplar için artık antrenmanda bişeyler çalışsınlar yahu.O kadar duran top kazanıyoruz bırakın gol atmayı tehlikeli pozisyon bile yaratamıyoruz.Rakip takım bütün maç 2-3 duran top kazanıyor bir tanesini atıyor.Biz 10 taneden fazla kazanıyoruz saçma sapan kullanıyoruz.Dün kullandığımız kornerlerden birini gol yapabilsek kazanmıştık belkide maçı.Hala duran topların değerini anlamamamız ve sanki gereksiz bir şeymiş gibi lakayıt kulllanmamız gerçekten ilginç.Ön direk,arka direk,kısa paslaşma,ceza alanında oyuncuların sürekli yer değiştirmesi vs tarzında bir taktik geliştirmek gerek.

Haklısın...

Ralph
22.Ocak.2014, 15:56
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/542/p1fg.png (https://imageshack.com/i/f2p1fgp)

Börk
22.Ocak.2014, 17:09
Bizim takım bu sene 17 maçta da kornerden gol atamamış.Fenerbahçe 12 kere kornerden gol bulmuş.

uAburak89
22.Ocak.2014, 20:11
Daha başvuru bile olmadan açıklama yapma gereği hisseden Mete Düren ya yanlış hatırlıyor, ya da kafası karıştı. Beşiktaş'ın bir değil iki tane kap bildirimi olması lazım. Delgado ile dondurduk, Fink'in sözleşmesini askıya aldı şeklinde. Kaldı ki en kötü ihtimal bir kulübe bedelsiz kiraya verip, maaşını da ödemeye devam ederek çözülebilir bu sorun. Niye bu kadar dert olmuş, ilginç. Maçlar hakkında günlerce karar veremezler, canları istedi mi sıcağı sıcağına veya daha başvuru yokken açıklama yaparlar. Bir kurum bir bütün olarak nasıl kötü olabilir, en güzel örneği mevcut TFF.

byariff
22.Ocak.2014, 22:37
riera sozlesmemi fesh edin diye bagiriyor resmen sahada.

europeanconquer
22.Ocak.2014, 23:40
Aydın YILMAZ'ın Sol Ayak bileğinde bir kırığı var.
Bir bağındada yırtığı ortaya çıktı.

Kulüp Doktorumuz:
En büyük korkumuz bir dolaşım sorunu olabilirdi.
Allah'tan o yoktu.
Şu an için dizinde bir problem yok.

Kulüp Doktorumuz:
Bir süre vermek doğru değil.
Ameliyat olduktan sonra belli olacak.

Kulüp Doktorumuz:
"Zemin hakikaten çok kötüydü.
Biz de bunun başımıza geleceğinden dolayı korkuyorduk."

Nocna Mora
23.Ocak.2014, 00:32
Serdar Özkan ile girdiği ikili mücadelede talihsiz bir sakatlık yaşayan Aydın Yılmaz'ın iki kezMR'ı çekildi. Yapılan kontrollerin ardından Yılmaz'ın bilek bağlarında yırtık, sol ayak bileğinde ise kırık tespit edildi. 25 yaşındaki oyuncunun dizinde sakatlık tespit edilmemesi ise gecenin tek tesellisi oldu. Aydın'ın iki kez MR'ının çekilmesinin nedeni ise doktorlar tarafından dizi ve bacaktaki sakatlık durumunı ayrı ayrı gözlemlemek olarak açıklandı.

europeanconquer
23.Ocak.2014, 00:44
Bu sakatlıktan sonra herkesin aklına yine o isim geldi demi :)

Redrum
23.Ocak.2014, 00:47
Bu sakatlıktan sonra herkesin aklına yine o isim geldi demi :)

Kim yahu Eduardo mu :)

europeanconquer
23.Ocak.2014, 00:51
Kim yahu Eduardo mu :)

Yok abi sen anladın bence :)

Redrum
23.Ocak.2014, 01:44
Yok abi sen anladın bence :)

Anlamadım özelden yaz bari buradan anlatmayacaksan :D

Nedvedmania
23.Ocak.2014, 02:03
Uğur Uçar ? :D

William Rookwood
23.Ocak.2014, 02:19
Kulüpte o kadar çok uzun süreli sakatlık yaşayan oyuncu oldu ki herkesin aklına farklı bir isim gelebilir. Semih Kaya, Baros, Uğur Uçar, Yekta, Linderoth. Benim aklıma gelen isimler bunlar. :)

IcedEarth
23.Ocak.2014, 03:09
Aydın'ın sakatlığına çok üzüldüm. Maçı izlemedim, dışarıdaydım. Eve geldim, ekşi sözlükte sol frame'de isminin yanında 135'i görünce "ne oldu acaba" diye girdim, girdiğimle yıkıldım adeta.

Hep gamsızlığından şikayet ettik. Pozisyonları yeterince kovalamadığını, maç motivasyonunun zayıf olduğunu, yeterince çabalamadığını söyledik. Keşke bu pozisyonda da çabalamasaydı, kızardık geçerdik, ne olacaktı sanki?

Hakikaten çok üzgünüm, umarım en kısa zamanda iyileşir. Rotasyonumuza olabildiğince sağlıklı bir şekilde dönsün, biz yine kızalım kendisine gerekirse.

Son olarak değinmek istediğim nokta Türkiye'deki saha zeminleri. Bizim sahamız da dahil olmak üzere neredeyse bütün zeminler rezalet. Bu tip sakatlıkların baş sorumlusu da zeminler. Bu işe bir kriter getirilmeli, insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı. Milyonlarca euroluk bir sektörde şu zeminlerin bu halde olması kabul edilemez. Yani bir zeminin düzeltilmesi ne kadar masraflı olabilir ki? Hakikaten yazık.

europeanconquer
23.Ocak.2014, 11:01
Anlamadım özelden yaz bari buradan anlatmayacaksan :D

Yahu kış ayındayız,yine bir deplasman,yine bir berbat zemin,yine altyapıdan çıkmış bir oyuncu.Başka kim olabilir ki ? Tabi ki Uğur Uçar :D

Cidden çok fena bir şey bu tür sakatlıklar,Uğur Uçar'ın üst düzey futbol kariyerini bitirdi,kim bilir belki Aydın bu sakatlıktan sonra çok daha fazla hırs yapar ve daha iyi olabilir ancak genele baktığımızda bu tarz sakatlıklardan çoğu futbolcu kötü etkileniyor.Aydın'da kendi kaderini kendisi belirleyecek.

byariff
23.Ocak.2014, 15:02
Sonunda money ligine giris yapmisiz umarim boyle yukseliriz. =)

https://pbs.twimg.com/media/Ben3BS9CYAE-rq9.jpg

benzema35
23.Ocak.2014, 15:08
A.Madrid'den falan fazla gelir elde etmişiz gidişatımız iyi :)

Suicider
23.Ocak.2014, 15:08
2 senedir direk şampiyonlar liginde oynamamız ve gruptan çıkmamız bize çok para ve prestij kazandırdı.Bu sene de en kötü 2. olup direk gruplara kalmamız gerek.Bunu sürdürülebilir bir hale getirirsek doğal olarak başarıda kendiliğinden gelecektir.Genç oyunculara yatırımlar yapıp riskler aldık.Umarım bu riskler başarıya dönüşür.

byariff
23.Ocak.2014, 15:18
bir arkadas detayli yazmis paylasim.

01. Galatasaray Türk spor kulüpleri arasında 150 mio € gelir sınırını ilk aşan kulüp oldu.
02. Daha önce Fenerbahce bu listeye girmişti. Ancak 16. sıraya çıkan ilk kulüp Galatasaray oldu
03. Galatasaray ın sıralamada altında yer alan kulüpler: Hamburg, Fenerbahce Roma, A.Madrid, Napoli, Valencia, NewUTD, Ajax, Lazio, Marsilya vb.
04.Sıralamada Marsilya,Lyon, Napoli,Inter,Arsenal gibi ekiplerin gelirlerinde gerileme yaşanmış.
05.Yine geçen sene 300m€ barajını geçen 5 kulüp varken bu sene 7 kulüp geçmiş. 500m€ sınırını tek geçen yine ve sadece Real Madrid. 519m€
06. Barcelona ise gelirini yükseltememiş. Real Madrid sadece 6m€ yükseltebilmiş. Şamp. olan BMünich te gelir artışı 63m€. manUtd 4.lükte
07. Yani bakıldığında yüksek gelirli kulüplerde gelir artışı minimumda kalır iken 10-20 sıralarındaki takımlarda artış hızı daha yüksek.
08. Dolayısıyla büyük takımlar gelir maksimasyonuna artık ulaşmış durumdalar. Bizim gibi takımların potansiyeli yüksek...
09. Bakıldığında 16. olan GS ın önünde, 15.likte Inter yer alıyor. 2011 yılı ŞL Şampiyonu Inter GS dan 11 m€ fazla gelir elde edebilmiş.

ML raporundan bir iki ilginç not...
Galatasaray ticari gelirler açısından yaklaşık 70 m€ ile Avrupa nın en çok ticari gelire sahip 13.takımı

Galatasaray elde ettiği 70 m€ luk ticari gelir ile Juventus, Inter, Tottenham, Hamburg, Roma, Ath. Madrid ve Fenerbahceden den daha fazla gelire sahip.

Ancak yayın gelirlerine bakıldığında Galatasaray sıralamada 18. liğe geriliyor. Sadece Hamburg ve Fb den daha fazla yayın geliri olmuş.

Matchday yani bilet gelirlerine bakıldığında ise sıralamada 15.yiz. Milan, Roma, Ath.Madrid,FB ve Inter den daha fazla bilet gelirimiz var

Görüldüğü üzere gelir artışını sağlamış durumdayız. Şimdi sorgulanması ve olması gereken GS' ın UEFA puan sıralamasında ilk 20 ye girmesi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Ocak.2014, 15:49
En pahalı maç biletinin ülkemizde olduğunu düşünürsek stat geliri normal, ama seyirci sayısında çok gerilerdeyiz. Hele SL maçları gelir açısından çok büyük ekstra bizim klupler için.

europeanconquer
23.Ocak.2014, 15:59
İsterse bu maç gelirleriyle beraber dünyanın en çok kazanan kulübü olalım,fark etmez benim için stad dolmadıktan sonra.

LifeYourself
23.Ocak.2014, 16:14
Uğur Uçar'ın sakatlandığı senede şampiyon olmuştuk sanırsam.Bende hala durur şampiyonluk videosu.Ne oynuyordu adam.Yine zemine kurban gitmişti :(

sentugo
23.Ocak.2014, 19:07
Gelirler artarken, giderler de artıyor tabii. Finans açısından GS'nin durumu pek iç açıcı değil. Doğru yolda oldukları gerçeğine bir şey söylemiyorum.

byariff
23.Ocak.2014, 19:43
Gelirler artarken, giderler de artıyor tabii. Finans açısından GS'nin durumu pek iç açıcı değil. Doğru yolda oldukları gerçeğine bir şey söylemiyorum.

2. spk arttirimini yaparsak hersey duzlige giricekmis bakalim ki spk onaylicak bu sefer diyorlar yonetim spknin istedigi seyleri hazirlamis

europeanconquer
23.Ocak.2014, 20:03
http://img850.imageshack.us/img850/9822/aux2.png

Geçmiş olsun Aydın Yılmaz !

https://pbs.twimg.com/media/BerMS_wCUAEw2xw.jpg

https://pbs.twimg.com/media/BeqKoK0CYAA3KBm.jpg

europeanconquer
23.Ocak.2014, 20:19
PFDK herhalde kulp bulamadı ki Burak Yılmaz ile ilgili bir karar verilmemiş.Salı günü açıklarlar kulpu ile beraber.Ben diyeyim 4 maç siz deyin 5 maç verirler büyük ihtimal.

eng1n
23.Ocak.2014, 20:31
Küfür falan ettiyse 3 maç alır sonra tahkim de 2 maça düşürür benim tahminim böyle.

europeanconquer
24.Ocak.2014, 15:36
Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 19 dk.
GSTV | Alex Telles az sonra CANLI yayınla @GSTV'de! http://galatasaray.com

20 dakikadır bekliyoruz canısı.

Edit: 30 dakika oldu.

Edit 2: 40 dakika oldu.

Şükür,42 dakika sonra yayındalar.

europeanconquer
24.Ocak.2014, 16:17
http://i.imgur.com/hunYWkx.png

Börk
24.Ocak.2014, 16:18
Alex Telles'in yanındaki adamın ismini söyleyebilir mi birisi tercümanımız ama ismini bir türlü bulamadım.

europeanconquer
24.Ocak.2014, 16:19
Alex Telles'in yanındaki adamın ismini söyleyebilir mi birisi tercümanımız ama ismini bir türlü bulamadım.

Mert Çetin :D

Bu arada Emre Can Coşkun'da antrenmana katılmış herhalde sakatlığı düzeldi.Gelecek hafta kupa maçında şans bulur büyük ihtimal.

Börk
24.Ocak.2014, 16:24
Teşekkür ettim baya da dil biliyor bu adam yahu :D

byariff
24.Ocak.2014, 20:09
portekizce ispanyolca ingilizce biliyor benim kadar ispanyolca konusamada fena degil mert :p

uAburak89
24.Ocak.2014, 20:27
Kupa maçları Olimpiyat'ta, gruptan çıkma olasılığımız düşük bence.

Nocna Mora
27.Ocak.2014, 02:21
http://www.footballuser.com/formations/2014/01/918953_Galatasaray_SK.jpg

Hücumda 3-5-2 savunmada 4-3-1-2 oynasak şöyle güzel olur aslında.

Redrum
27.Ocak.2014, 02:32
Kanatsız sistemle olmuyor. 4-2-3-1 veya 4-4-2 şart.

lexoqe
28.Ocak.2014, 01:20
Bu kadar kuralcı olmayın yahu. Riera gitti işte :D

Kerem-19
28.Ocak.2014, 01:34
Selçuk ne kadar kötü olursa olsun ben orta saha da Emre Çolak'ı oynatacağıma Selçuk'u oynatırım daha iyi.

byariff
28.Ocak.2014, 02:46
ben boyle 11 dusunuyorum sahsen...

hem hizli oynariz hemde daha iyi olur bence dany supurucu defans , pas isabet orani iyi danynin bence is yapar , mancini nasil goremez anlamiyorum.

http://this11.com/boards/abGh46xani.jpg

Önder HOCA
28.Ocak.2014, 03:23
@byariff umut mc izet forvet ?

Kerem-19
28.Ocak.2014, 04:34
Umut Gündoğan'dır o.

byariff
28.Ocak.2014, 04:41
umut gundogan evet , izzet forvet oynuyabilir bence

Redrum
28.Ocak.2014, 12:09
ben boyle 11 dusunuyorum sahsen...

hem hizli oynariz hemde daha iyi olur bence dany supurucu defans , pas isabet orani iyi danynin bence is yapar , mancini nasil goremez anlamiyorum.

http://this11.com/boards/abGh46xani.jpg

Bu takımdaki sıkıntı şu olur yine aga,
Salih Dursun 3-5-2'nin kanadı olan bir oyuncu değil. Kanatsız oyun = kısır oyun. Salih orada olmaz, Sabri olur.
İkincisi top dağıtmak diyorsak Melo, hatta Ceyhun bile daha güzel o işi yapar stoperde.

nannar
28.Ocak.2014, 12:36
Selçuk'u harcamışsın arif :)

Benim şahsi fikrim 4-4-1-1'den yana...

Bir kere Melo-Selçuk-Sneijder-Umut Gündoğan ve Emre Çolak bence orta 5'lide en ideal isimler.Savunma 4'lüsünde ise Telles-Semih,Gökhan Zan tamam ama sağ bek sorunlu.Ne Sabri ne de Eboue yer tutmayı biliyor... Salih savunmada ağır kalıyor. Onu başka mevkide değerlendirirdim ben olsam. Sağ kanatta Umut Gündoğan denenebilir.Hızlı,adam geçebiliyor ve driplingleri hoşuma gitti. Kanatta başarılı olacağından hiç şüphem yok. Solda Emre Çolak, ortada Melo-Selçuk ve önlerinde Sneijder çok güzel oturuyor aklıma.Fakat asıl soru ise SC mevkisi. Drogba çok isteksiz oynuyor.Umut aşırı yeteneksiz top tutma ve pas atma konusunda. Burak çok daha hevesli ama onun da top tutup saklama ve pas yeteneği zayıf. Eğer bu sene Drogba ile sözleşme imzalanırsa yandığımızın resmidir. Bize ksinlikle tek forvet ve hırlı ,hevesli oynayacak bir yabancı santrafor gerekebilir. Muslera-Telles-Melo-Sneider takımın banko yabancıları. Tabi Telles tutmazsa o da dışarda kalır. Kalan 2 kontenjana en güçlü adaylar Drogba,Chedjou,Eboue gibi görünse de ben bu 3 ismi de seneye kadroda görmek istemem açıkçası :)

Drogba Chelsea maçını bekliyor. Lig şu anda umrunda bile değil.Bu bariz bir şekilde belli maçlarda. Melo ve Semih dışında hiçbir oyuncumuzda ben arzu ve istek görmedim Antep maçında....

europeanconquer
28.Ocak.2014, 14:48
https://pbs.twimg.com/media/BfD4gxTCEAAEerE.jpg

Takımın durumu.

byariff
28.Ocak.2014, 15:21
nannar ; abi selcugu unutmadim artik kesilmesi lazim ilk 1.5 sene disinda selcuk yok bence kesilim kendini toparlamasi lazim.

Sirius Black
28.Ocak.2014, 15:35
--------------muslera-----------
salih--semih----gökhan---telles
----------melo--selçuk----------
hajrovic----snejider----------:(
---------------burak--------------

Sol açığa tabanca gibi bir adamımız olsaydı iyiydi. Hey gidi Bruma. Bundan kelli Drogba'nın "büyük maç" sınıfında olmayan maçlarda ilk 11'de olmasının takımı kötü etkileyeceğini düşünüyorum.

davidvilla
28.Ocak.2014, 15:39
@Sirius Black

Tabanca dedin de aklıma geldi. Sezon başı Bursa'nın hocası karaman iken buna soruyorlar işte transfer lazım mı hocam falan diye yani gayet ciddi bir roportaj.
evet bize tabanca gibi bir santrafor lazım demişti.
Hunharca gülmüştüm. Hoca ya bi de bu baya baya süper lig hocası.

byariff
28.Ocak.2014, 15:42
ontivero mu ne ucakda geliyormus :D

https://pbs.twimg.com/media/BfDColeIIAA_0-c.jpg

Kerem-19
28.Ocak.2014, 15:46
@Sirius Black

Ben sol tarafta Engin'i tercih ederdim ama takımdan ayrıldığı için bence oraya Burak'ı çekip Drogba'yı forvet düşünsek daha iyi.

Redrum
28.Ocak.2014, 16:00
Koray Günter sesleri.

Facx
28.Ocak.2014, 16:43
ontivero mu ne ucakda geliyormus :D

https://pbs.twimg.com/media/BfDColeIIAA_0-c.jpg

ontivero şu bize denemeye geldiğinde twitter ına telefon numarası yazılı olduğu için whatsapptan taciz edilen adam değil mi :D

E.Cartman
28.Ocak.2014, 17:04
Selçuk'u ne kadar çabuk silmişsiniz yahu. Atladığınız şey Selçuk'un o 1,5 senelik performansının çok ekstra bir şey olduğu. Dünyada o sayılara ulaşacak 1 tane mc var o da Iniesta. Ayrıca o sezon Selçuk'un aldığı görevle şimdi aldığı görev farklı aynı zamanda o dönemlerde takımın sistemi, performansı ve önünde oynayan oyuncuların tarzı da çok farklı. Selçuk'a koşmuyor, mücadele etmiyor diye isyan etseniz tamam eyvallah da 1,5 senelik ekstra oyunu yok diye Selçuk'a bitti demek ayıptır. Resmen skora odaklı taraftar olmuşsunuz. Haftalarca hunharca küfredilen Burak bi anda kral oldu yeniden. İlk haftalardaki Burak'la şimdiki Burak çok mu farklı, sadece kendine güvenini kaybettiğinden dolayı gol atamıyordu ki onda da taraftarın büyük suçu vardı. Burak hala aynı, hala net goller kaçırıyor hala ofsayta düşüyor hala kaçırdı mı küsüyor, morali bozuluyor ama gol attı diye kral oldu. Eee bu kadar da acımasız olmayın. Taraftar olarak destek vermeniz gerekirken ilk önce siz vuruyorsunuz adamları. Fenerbahçe haftalardır sakat olan Emre'ye hala destek veriyor biz benzer şeyleri yaşayan Arda'ya yapmadığımız şey kalmadı Selçuk aynı durumda olsa farklı şeyler olur muydu tabii ki hayır. Gerçi Pirlo oynasa koşmuyo, Messi olsa geriye gelmiyor diyebilecek bir taraftar profili çiziyoruz biz. Yani diyeceğim şu ki Selçuk kadar yetenekli ve onun kadar mücadele edecek, koşacak mc buluna kadar Selçuk'un kesilme lüksü falan yok kimse kusura bakmasın.

jevox06
28.Ocak.2014, 17:35
http://www.footballuser.com/formations/2014/01/920111_Galatasaray_SK.jpg

Arkadaşlar Hamit Beşiktaş maçına yetişecekmiş. Mutlaka Sağ Kanatta onun oynayacağını düşünüyorum. Dany de yerine bir transfer olmazsa mutlaka onun oynamasını bekliyorum. Dany i beğenen ender kişilerden biriyim. Beğenmek derken çok üst düzey olmasa da hızıyla fark yarattığı bir gerçek. Şöyle bir sistem olacak muhtemelen

uAburak89
28.Ocak.2014, 18:23
Hamit geçen sene sağlamken bile hiç beğenilmiyordu. Bu sezonda 3 maçı var ve 5 aydır sakat. Olsa olsa rotasyon oyuncusu olur bence, zaten düşüşteydi, toparlaması ciddi zaman alacaktır maalesef.

Kadrolar enteresan, herkes farklı şablon ve isimleri kullanabiliyor. Şu durumda olmazsa olmaz isimler bence Muslera, Semih, Telles, Melo, Sneijder ve Burak.

Burak ofsayt rekoru kırsa da, saç baş yoldursa da bir şekilde gol buluyor. Arıyor, istiyor. Semih her zaman vasatın üzerinde. Muslera zaten tartışılmaz. Melo sezonun en iyisi, Sneijder'da ciddi bir çıkış var. Telles'ten başka da sol bek yok takımda.

Kalan 5 oyuncu için, Selçuk ve Drogba düşüşte olsalar da bir adım öndeler. Onları da kesmek kolay değil. Diğer oyuncular rakibe, taktiğe ve yabancı kontenjanına göre değişkenlik gösterebilir. Tabii transferde geleni gideni görmek de lazım.

Şu takım, bu kadar harcanan paraya rağmen rahat şekilde 2. olamazsa yazıklar olsun. Chelsea'yi elemelerini bekleyen yok zaten, gerçekçi bir yaklaşım değil. Umarım akılları başlarına gelir kısa zamanda, en azından adam gibi mücadele ederler.

davidvilla
28.Ocak.2014, 19:03
Neyse en azından Burak'a hakettiği degeri yavas yavas vereceksiniz sanırım. Sözüm meclisten dışarı.
Kaybetmek de bazen hayırlı bir olay demek ki.

byariff
28.Ocak.2014, 19:12
Selcuk oyunu cok yavaslatiyor , iste bu yuzdende avrupadan teklif yok ya. + selcugu silmiyorum biraz yedege cekilmeli ilk 1.5 senenin meyvesini yiyor su anda taraftar o yuzden tepki vermiyor.

europeanconquer
28.Ocak.2014, 19:18
Oyunu hızlı mı oynuyoruz ki Selçuk yavaşlatsın ? Kanatları olmayan,hızlı oynayan bir takım nerede gördün abi ?

europeanconquer
28.Ocak.2014, 19:23
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu BURAK YILMAZ'ın, ihraç öncesi ve sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Hakemin bileğine falan mı kaydı ? :n:

davidvilla
Selçuk arkadaşları harici pas vermiyor ya bariz. ancak cok zor durumda kalırsa veriyor.
aramızda amatör de olsa futbol oynayanlar vardır nasıl oldugunu bilirler.
mesela amrabat'a kesinlikle vermezdi. sneijder'e de vermiyor. Anca ya zor durumda kalacak ya da işte hani vermezsen ayıp pozisyonlar oluyor ya onlarda veriyor.
Yoksa oyunu yavaslatması falan değil olay, yaptıgı zaman cok akıcı pas yapabilen bir adam.
Bak buraya yazıyorum sezon içinde gün olur Drogba-Sneijder bir maçta oynamayıp Burak ve Selcuk oynarlarsa Selcuk'un ne kadar da etkili olacagını göreceksiniz.

Antep maçında sagdan girdiği pozisyonda penaltı noktasındaki bomboş sneijder'i gördüğüne o kadar eminim ki. Sneijder bile görüp vermediğini anladı çok fazla sitem etmeden geri döndü.

byariff
onu fatih terime sorcan amrabati aldi , yigiti aldi , brumayi aldi yine kanatsiz oynadik 3 senedir takimi 1 gram ilerletmedi bi dortmunda bak bir galatasaraya bak mesela... hucum kombinasyonlarina..

eng1n
28.Ocak.2014, 19:25
https://pbs.twimg.com/media/BfD4gxTCEAAEerE.jpg

Takımın durumu.

Felipe Melo'nun dünya kupası hedefi yok galiba, en son Dünya kupasında gördüğü kırmızı karttan sonra seçmezler, o da biliyordur seçilmeyeceğini.

europeanconquer
28.Ocak.2014, 19:28
Selçuk arkadaşları harici pas vermiyor ya bariz. ancak cok zor durumda kalırsa veriyor.
aramızda amatör de olsa futbol oynayanlar vardır nasıl oldugunu bilirler.
mesela amrabat'a kesinlikle vermezdi. sneijder'e de vermiyor. Anca ya zor durumda kalacak ya da işte hani vermezsen ayıp pozisyonlar oluyor ya onlarda veriyor.
Yoksa oyunu yavaslatması falan değil olay, yaptıgı zaman cok akıcı pas yapabilen bir adam.
Bak buraya yazıyorum sezon içinde gün olur Drogba-Sneijder bir maçta oynamayıp Burak ve Selcuk oynarlarsa Selcuk'un ne kadar da etkili olacagını göreceksiniz.

Antep maçında sagdan girdiği pozisyonda penaltı noktasındaki bomboş sneijder'i gördüğüne o kadar eminim ki. Sneijder bile görüp vermediğini anladı çok fazla sitem etmeden geri döndü.

Bu konuda katılıyorum.Takım içi çok iyiyiz,falan filan diyorlar ama fena bir gruplaşma var.Bu saha içinde çok belli oluyor.Selçuk'un karakterini hep övdük falan ama 1 yıldır nedensiz şekilde Sneijder'e karşı bir pas özürü var Selçuk'un.Niyeyse pas vermemeye çalışıyor Sneijder'e.Biraz ikisi ikili oynasa çok rahat pozisyona girebiliriz ancak Selçuk Sneijder'i pek sevmiyor sanırım.

Melo ile de aralarında bir sıkıntı varmış gibi geliyor.İlk sezon ki gibi yardımlaşmıyorlar.

davidvilla
28.Ocak.2014, 19:38
@europeanconquer

Ya o söylemler yalan oglu yalan. Salak mıyız biz çoğumuz okuldan cok stadta bulunmuş ya da tv de maç seyretmişizdir yer miyiz biz. geçicekler o işleri. çok net yani daha net olamazdı.
ayrıca melo ile ilk sene performans olarak uyum saglamışlardı fakat ikisi de profesyonelce davranıyorlardı ilk sene bile ben hatırlıyorum zoraki sarılırlardı biraz şimdi iyice ayyuka çıkmış durumda. Aralarındaki iletişim sıfırın da altında. o yuzdendir ki melo ileri destek vermeyi iyiden iyiye bıraktı çünkü onun boşalttıgı alanı selcuk'un doldurmayacagını biliyor faturanın ona kesilecegini biliyor. ilk sene box to box bir melo varken şimdi mehmet topal gibi bir melo var dikkat edersen. bunda selcuk'un da payı var. aslına bakarsan ben futbolculara kızmıyorum. neden biliyor musun? Bu futbolcular öyle aman aman kültürlü ve sosyal olarak gelişmiş insanlar zaten değiller. Avrupalısı da değil Türk'ü de değil hele brezilyalısı hiç değil. Aralarındaki bağı iletişimi hoca ve yönetim olarak yaptıgın kontratlarla ve oyunculara karşı hal ve tavırlarınla sağlamak durumundasın.
Eğer bir takımın en büyük yıldızları Burak ve Selcuk ise onların bulundugu ortama Sneijder ve Drogba alamazsın. Belki değişik tipte oyuncular gibi gözükebilir fakat takım içi üstlendikleri roller bire bir aynı. Birbirlerinden rol çalmaya başlarlar. Zamanında burada herkes bu transferlere sevinirken de söylemiştim. Tabi ki muhteşem dünya yıldızları ikisi de fakat onların yerine mesela stopere bir dunya yıldızı alsaydık olmaz mıydı ? Veya sol kanada Amrabat yerine bir dunya yıldızı alsak olmaz mıydı? Veya Burak'ın yanına daha çok çalışkan ve servis tipi bir dünya yıldızı almak daha mantıklı olmaz mıydı? (Kuyt gibi).
Bu adamları Terim bile birleştiremedi çok denemesine ragmen Terim gibi takım kimyasına çok önem veren adam bile yapamadı. Mancini'nin yapması zaten mucize olur.

Çok uzattım ancak şu an takımda böyle bir gruplaşma varsa ki var bunun yegane sebebi %100 yönetimdir.

europeanconquer
28.Ocak.2014, 19:44
@europeanconquer

Ya o söylemler yalan oglu yalan. Salak mıyız biz çoğumuz okuldan cok stadta bulunmuş ya da tv de maç seyretmişizdir yer miyiz biz. geçicekler o işleri. çok net yani daha net olamazdı.
ayrıca melo ile ilk sene performans olarak uyum saglamışlardı fakat ikisi de profesyonelce davranıyorlardı ilk sene bile ben hatırlıyorum zoraki sarılırlardı biraz şimdi iyice ayyuka çıkmış durumda. Aralarındaki iletişim sıfırın da altında. o yuzdendir ki melo ileri destek vermeyi iyiden iyiye bıraktı çünkü onun boşalttıgı alanı selcuk'un doldurmayacagını biliyor faturanın ona kesilecegini biliyor. ilk sene box to box bir melo varken şimdi mehmet topal gibi bir melo var dikkat edersen. bunda selcuk'un da payı var. aslına bakarsan ben futbolculara kızmıyorum. neden biliyor musun? Bu futbolcular öyle aman aman kültürlü ve sosyal olarak gelişmiş insanlar zaten değiller. Avrupalısı da değil Türk'ü de değil hele brezilyalısı hiç değil. Aralarındaki bağı iletişimi hoca ve yönetim olarak yaptıgın kontratlarla ve oyunculara karşı hal ve tavırlarınla sağlamak durumundasın.
Eğer bir takımın en büyük yıldızları Burak ve Selcuk ise onların bulundugu ortama Sneijder ve Drogba alamazsın. Belki değişik tipte oyuncular gibi gözükebilir fakat takım içi üstlendikleri roller bire bir aynı. Birbirlerinden rol çalmaya başlarlar. Zamanında burada herkes bu transferlere sevinirken de söylemiştim. Tabi ki muhteşem dünya yıldızları ikisi de fakat onların yerine mesela stopere bir dunya yıldızı alsaydık olmaz mıydı ? Veya sol kanada Amrabat yerine bir dunya yıldızı alsak olmaz mıydı? Veya Burak'ın yanına daha çok çalışkan ve servis tipi bir dünya yıldızı almak daha mantıklı olmaz mıydı? (Kuyt gibi).
Bu adamları Terim bile birleştiremedi çok denemesine ragmen Terim gibi takım kimyasına çok önem veren adam bile yapamadı. Mancini'nin yapması zaten mucize olur.

Çok uzattım ancak şu an takımda böyle bir gruplaşma varsa ki var bunun yegane sebebi %100 yönetimdir.

Yapacak bir şey yok inşallah düzelirler veya gelecek sezon sonu bir rejenerasyon daha geçirecek takım.Durum onu gösteriyor şimdilik.

davidvilla
28.Ocak.2014, 19:48
Yapacak bir şey yok inşallah düzelirler veya gelecek sezon sonu bir rejenerasyon daha geçirecek takım.Durum onu gösteriyor şimdilik.

bir iki efsane maç yine oynarlar cunku cok yetenekliler ama ertesi gün yine herşey böyle olur.
Juve maçı ve sonrası mesela.

takım değil klüp rejenere olması lazım. Aysal bazı hatalar yaptı ve futbolda bazı hataların geri dönüşü yoktur adamı istifaya götürür. çok böyle belli olmasa da aysal yavastan istifaya sürükleniyor bence.
en iyi ihtimal ise bir daha seçime gidip güvenoyu alıp yönetim kurulunu değiştirmek olur.
gerçekçi bakmak lazım bizim bu futbolla 2. olmamız da zor, olası şamp ligi ön elemesinde elendiğimizi de düşün seneye buralarda neler olur neler.

europeanconquer
28.Ocak.2014, 19:56
bir iki efsane maç yine oynarlar cunku cok yetenekliler ama ertesi gün yine herşey böyle olur.
Juve maçı ve sonrası mesela.

takım değil klüp rejenere olması lazım. Aysal bazı hatalar yaptı ve futbolda bazı hataların geri dönüşü yoktur adamı istifaya götürür. çok böyle belli olmasa da aysal yavastan istifaya sürükleniyor bence.
en iyi ihtimal ise bir daha seçime gidip güvenoyu alıp yönetim kurulunu değiştirmek olur.
gerçekçi bakmak lazım bizim bu futbolla 2. olmamız da zor, olası şamp ligi ön elemesinde elendiğimizi de düşün seneye buralarda neler olur neler.

Ünal Aysal her türlü inecek o koltuktan.Fatih Terim'i yolladığı gün benim için bitmişti.En azından sezon sonu beklenebilirdi.Fatih Terim'e egosu çok deniyor ama asıl ego Ünal Aysal'da,tek yetkili olacağım diye Ali Dürüst,Abdurrahim Albayrak,Adnan Öztürk falan baştan gönderdi onları.Baktı Fatih Hoca'da dik başlı çıktı,onu da 3-5 şey uydurup,doğruluk payıda olan bir kaç şeyle beraber Fatih Hoca'yı da yolladı.Her şeyi kendi istediği gibi yaptı.Geçen sezon başlarında ''Aziz Yıldırım'a benzemeye başlıyor aman başgan''gibi bir yorum yapmıştım.1,5 yılda benzemeyi bırak üslup hariç ondan da beter oldu.Tabii Galatasaray bir kültürdür,ailedir.Burası Aysal'ın çiftliği değil,o da gidecek en yakın zamanda.Galatasaray'a en ufak bir zararı dokunan barınamaz burada.

Başkan olduğunda dediği laflar;

Başarı,başarı,başarı iken şimdi;

Para,ego,hakimiyet olmuş.

Nedvedmania
28.Ocak.2014, 20:41
Resim güzelmiş :D

Night_Mare17
28.Ocak.2014, 20:59
Felipe Melo'nun dünya kupası hedefi yok galiba, en son Dünya kupasında gördüğü kırmızı karttan sonra seçmezler, o da biliyordur seçilmeyeceğini.

Bu performansla seçilir bence akıllanmıştır artık ve harika performans gösteriyor tabi böyle devam etmesi lazım ligin ikinci yarısının tamamında.

europeanconquer
28.Ocak.2014, 21:01
Elazığ maçı bilet fiyatları açıklanmış.

Sanica Boru Elazığspor Maçı Biletleri Satışta

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. Karşılaşmasında, 29 Ocak 2014 Çarşamba günü saat 20.00’da, Galatasaray ve Sanica Boru Elazığspor Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya gelecekler.

Maçın biletleri bilet.galatasaray.org resmi bilet sitesi üzerinden satışa sunulmuştur.

Stadyum kapıları saat 17.30 itibari ile açılacaktır.

Bir taraftar bir bilet alma hakkına sahip olacaktır.

*Karşılaşmada sezonluk kombine, Loca ve VIP kartlar geçerli olacaktır.
*Kombine kart sahipleri, C-Kapısından giriş yaparak Batı Üst tribününde maçı izleyebilirler.
*Vip Kombine kart sahipleri, E-Kapısından giriş yaparak Batı Alt tribününde maçı izleyebilirler.
*Loca sahipleri, E-Kapısından giriş yaparak kendileri için belirlenen localarda maçı izleyebilirler.
*Otopark kartı sahipleri, kartlarını göstererek stadyum otoparklarından ücretsiz olarak faydalanabilirler.

Bilet Fiyatları :
Batı Tribünü : 30,00TL
Güney-Misafir Takım : 20,00 TL

İmkanı olan gitsin yahu,takımın şu an ihtiyacı olan en önemli şey şey taraftar desteği.

E.Cartman
28.Ocak.2014, 21:09
Bu soğukta Olimpiyat'a öldürseler gitmem.

Börk
28.Ocak.2014, 21:28
http://www.youtube.com/watch?v=B2_xxcVnufM

Sadece izleyin arkadaşlar.Özlediğimiz o Galatasaray ruhu işte.Uzun zamandır bu kadar iyi bir video izlemedim.Maçtan önce izletilmeli oyunculara o kadar etkiledi beni.

Facx
28.Ocak.2014, 23:22
bi önceki sayfada selçuk - sneijder muhabbeti olmuşta ben selçukun sneijder la aynanda oynayamaması gibi bi problem olucağını düşünmüyorum tamamen farklı tipte oyuncular çünkü sneijder tam bi sahte 9 bana göre selçuk ise deeplying play maker ki ilk sene selçuk ilerde etkili olup skor yaptığında da bu tarz da oynuyodu şuanda da bana göre fiziksel ve mental anlamda sorunları var selçuk un yoksa pozisyonla veya oyun içerisindeki görevlerle hiç bi sıkıntısı yok kadıköydeki 2-2 lik fenerbahçe maçını açın izleyin bi o zaman ki fizik , kondisyon ve hırsa bakın bide şuan ki

davidvilla
29.Ocak.2014, 00:09
Yanlis anlamissin sen biz zaten farklı tipte oyuncular oldugunu söyledik ama takimda aldıkları rol acisindan bir çekişme icinde olduklarini belirttik. Mevki olarak bile farklilar ama futbolda olay mevkide bitmiyor oyuncunun mac ici ve aynı zamanda saha disi bir rolu oluyor bu da takım olgusunda onemli bir nokta. Takim ici rol dagilimi. Bir oyuncuya sen abi ol sen asker ol diyemezsin o takim kimyasini iyi tutturman gerek. Kadro muhendisligi oyle her mevkide iki alternatif bulundurmak demek değildir cok kapsamli bir olay

byariff
29.Ocak.2014, 00:13
aysalda "0" ego yok ama galatasaray tarihinin gelmis gecmis en zeki baskani , adam genç kisilerle caliscam dedi , terim olayinda ise ikisindede hata var aysal baskan sadece yanlis zamanda yolladi , aysala guvencim tam galatasarayi cok daha ileriye tasiyacak vizyon sahibi bir baskan.

europeanconquer
29.Ocak.2014, 00:14
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=334181

Yeni sponsorluk anlaşması imzalamışız.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=334180

Bülent Tulun'da Almanya'da ki Altyapı'nın başına gelmiş.

Homer J.S
29.Ocak.2014, 02:14
Ünal Aysal her türlü inecek o koltuktan.Fatih Terim'i yolladığı gün benim için bitmişti.En azından sezon sonu beklenebilirdi.Fatih Terim'e egosu çok deniyor ama asıl ego Ünal Aysal'da,tek yetkili olacağım diye Ali Dürüst,Abdurrahim Albayrak,Adnan Öztürk falan baştan gönderdi onları.Baktı Fatih Hoca'da dik başlı çıktı,onu da 3-5 şey uydurup,doğruluk payıda olan bir kaç şeyle beraber Fatih Hoca'yı da yolladı.Her şeyi kendi istediği gibi yaptı.Geçen sezon başlarında ''Aziz Yıldırım'a benzemeye başlıyor aman başgan''gibi bir yorum yapmıştım.1,5 yılda benzemeyi bırak üslup hariç ondan da beter oldu.Tabii Galatasaray bir kültürdür,ailedir.Burası Aysal'ın çiftliği değil,o da gidecek en yakın zamanda.Galatasaray'a en ufak bir zararı dokunan barınamaz burada.

Başkan olduğunda dediği laflar;

Başarı,başarı,başarı iken şimdi;

Para,ego,hakimiyet olmuş.

Bence aşırı duygusal davranıyorsun. Bu kulüp Adnan Polat'ı gördü, ondan sonra gelecek başkanların hiçbiri bu kadar ağır yorumu haketmemeli. Hele hele Ünal Aysal hiç. Yanlışları olduğu kesin, bunu reddeden de yok fakat kimsenin çiftliği değil Galatasaray, sanıyorum ki öyle bir amacı da yok başkanın. Kaldı ki Galatasaray SPOR KULÜBÜ sadece futbol takımından ibaret değil. Diğer branşlara bakıldığında da Adnan Polat döneminden çok daha ileride olduğumuz görülüyor.

Tüm bunlar bi yana futbol takımımızda yapılan yanlışlar kadar doğrularımız da var. Erdal Keser'in scout olması, Avrupa'dan getirilen yabancı veya yerli genç yetenekler... Bunların hepsi de Ünal Aysal yönetimindeki Galatasaray'da oldu. Ki futbolun başında o yok.

Çok Ünal Aysal'cı gibi göründüm - kesinlikle değilim - ama tepkim bu kadar ağır eleştirilmesine. Çok sevdiğiniz Fatih Hocanız da daha takımı idare edemezken "milli dava herkese nasip olmaz, şanlı arma, vatan, millet, Sakarya" deyip yıllık bilmem kaç milyon euro'ya TFF ile sözleşme yapmayacaktı. Bu da onun hatası.

Börk
29.Ocak.2014, 02:19
Çağdaş'a sonuna kadar katılıyorum.Fatih Terim > Galatasaray değil bunu bir aklınıza sokun.Kişilerin önemli olmadığını her zaman söyleriz ama ilk önce kendimiz yapmalıyız bunu.Fatih Terim gitti diye karaları yakmaya gerek yok önümüze bakacağız.Ünal Aysal'ın oradan inmesi yine bizi bir kaosa sürüklemekten başka bir işe yaramaz.

europeanconquer
29.Ocak.2014, 02:22
Bence aşırı duygusal davranıyorsun. Bu kulüp Adnan Polat'ı gördü, ondan sonra gelecek başkanların hiçbiri bu kadar ağır yorumu haketmemeli. Hele hele Ünal Aysal hiç. Yanlışları olduğu kesin, bunu reddeden de yok fakat kimsenin çiftliği değil Galatasaray, sanıyorum ki öyle bir amacı da yok başkanın. Kaldı ki Galatasaray SPOR KULÜBÜ sadece futbol takımından ibaret değil. Diğer branşlara bakıldığında da Adnan Polat döneminden çok daha ileride olduğumuz görülüyor.

Tüm bunlar bi yana futbol takımımızda yapılan yanlışlar kadar doğrularımız da var. Erdal Keser'in scout olması, Avrupa'dan getirilen yabancı veya yerli genç yetenekler... Bunların hepsi de Ünal Aysal yönetimindeki Galatasaray'da oldu. Ki futbolun başında o yok.

Çok Ünal Aysal'cı gibi göründüm - kesinlikle değilim - ama tepkim bu kadar ağır eleştirilmesine. Çok sevdiğiniz Fatih Hocanız da daha takımı idare edemezken "milli dava herkese nasip olmaz, şanlı arma, vatan, millet, Sakarya" deyip yıllık bilmem kaç milyon euro'ya TFF ile sözleşme yapmayacaktı. Bu da onun hatası.

Ben kimsenin yaptıklarını göz ardı etmem.Zaten mesajımda da sportif veya mali açıdan fazla bir eleştiri de bulunmadım.İdari açıdan büyük sıkıntıları var başkanın,bu sıkıntılar Galatasaray'a zarar veriyor.Bu yüzden gelecek seçimde gitmesini istiyorum.

Fatih Hoca'nın yaptıkları ayrı bir şey zaten,onun yaptığı çok daha kötüydü.Kendisini seven bir çok Galatasaraylı'yı üzdü,hayal kırıklığına uğrattı.Antalya'da yaptığı açıklamalar ise daha kötü duruma getirdi kendisini.Hani ''Öyle şeyler yaşattın ki uğrunda ölmeye değer.'' diye uğurladığımız adam öyle şeyler yaşatıyor ki ölmeyi bırak,günahımızı bile vermeyeceğimiz birine dönüşüyor.

Ben kimseyi Galatasaray'dan üstün tutmam,Galatasaray benim yaşam tarzım.

europeanconquer
29.Ocak.2014, 02:30
Şu an içimin yağları eridi;

Galatasaray yönetimi Eskişehir'e olumsuz cevap verirken(Yekta'yı istemişler) Necati ve Erman transferinden kalan 300 bin Euro acilen istendi.

Eskişehirspor bir hafta içinde ödeme yapmazsa TFF kanalıyla para istenecek. Yayın haklarından kesinti yaptırılacak

davidvilla
29.Ocak.2014, 10:36
Polat donemiyle zaten karşılaştıramayız bile. Fakat ben yukarıda da söyledim eğer şampiyonlar ligine katılım sağlayamazsak bütçe dengeleyemeyiz. Benim amacım aysalcı olmak terimci olmak değil az çok tanıyorsunuz yorumlarımdan. olabildiğince objektif olup klübe en yararlı olabilecek yolları söylemeye çalışıyorum.

Ayrıca Adnan Öztürk roportajı gördüm GS sözlükte linkten inceleyebilirsiniz.
http://haber.sol.org.tr/spor/adnan-ozturk-galatasarayi-tezgah-kulturu-yonetiyor-haberi-80459

haberden kısa bir alıntı:

Bizim gibiler böyle patronların işine gelmez, rahatsız olurlar. Onların tarzı, “başarı olursa benim”, “başarısızlık olursa çalışanların”, “koyarım kapının önüne” mantığıdır. Para ile herşeyi yaparım diyen zihniyetin harcadığı paranın,kendisinin değil kulübün parası olduğunu da unutmaması lazım ama nafile.

Banega
29.Ocak.2014, 15:27
Şimdi Ranocchia konuşuluyor, gelirse harika olur.Özellikle takip ettiğim bir oyuncu ve defansımızı toparlar diye düşünüyorum.

davidvilla
29.Ocak.2014, 15:33
ranocchia hava toplarında etkili fakat cok agır kanlı bir oyuncu.
fiziği müthiş olmasına ragmen sert bir oyuncu da değil kısaca bir astori değil ama en azından savunmada kafa vururuz.

byariff
29.Ocak.2014, 16:40
sergen eboueyi fircalamis :D

https://www.youtube.com/watch?v=Sp4QepmVNMk

urwrdskkn
29.Ocak.2014, 16:54
http://www.youtube.com/watch?v=B2_xxcVnufM

Sadece izleyin arkadaşlar.Özlediğimiz o Galatasaray ruhu işte.Uzun zamandır bu kadar iyi bir video izlemedim.Maçtan önce izletilmeli oyunculara o kadar etkiledi beni.

Boğazım Düğümlendi O Günleri Hatırladım....

Kerem-19
30.Ocak.2014, 02:53
Şu takımın 1.forveti nede Burak onu görüyoruz 2 maçtır.Drogra artık herkesin kabul gördüğü gibi tam randımanlı oynamıyor , oynayamıyor.Stoperde Semih dışında güven veren başka bir oyuncumuz yok umarım oraya transfer yapılır.Emre'nin ilk senesini andırması beni sevindirdi ama orta alanda hala eksiğimiz var.Eski Selçuk lazım oraya , Yekta'yı izlerken ciğerim soluyor.Sonuç olarak kötü takım değiliz ama uyum sorunu ve takım olgusunu yakalayabilecek miyiz orası bilinmez.2. olursak bu transferlerin meyvelerini seneye tam anlamıyla alabiliriz.

byariff
30.Ocak.2014, 03:07
cok iyi ya

http://www.youtube.com/watch?v=PqkzKSpVzbE&feature=youtu.be

Suicider
30.Ocak.2014, 17:10
Galatasaray'da başarılı bir dönem geçirdiğini belirten Riera, "İlk geldiğim yıl kazandığımız şampiyonluk ve geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiğimiz başarıyı unutmayacağım" dedi.

"Galatasaray seviyesinde bir takıma transfer olmak istiyorum."

"Galatasaray bir taraftar daha kazandı. Umarım daha nice şampiyonluklar gelir. Pazar günü son kez Bursaspor maçında statta olacağım."

"Kariyerim boyunca böyle bir taraftar grubunu hiç görmedim. Bizi hiç yalnız bırakmadılar. Onlara teşekkürü borç biliyorum."

Stan13
30.Ocak.2014, 23:34
Bayadır yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyorum ama artık yazmaya karar verdim. Selçuk son 1.5 senedir bırakın kötü oynamayı sahaya çıkmıyor gibi. Bu sorunun temeli oyun sistemi mi, takım içi problem mi yoksa Selçuk'un kişisel bir sorunu mu bilmiyorum ama bu şekilde devam etmemeli. Son dönem özelinde konuşacak olursak, Emre Çolak - Umut Gündoğan ikilisinin orta saha göbeğinde oynaması gerektiğini düşünüyorum kesinlikle. İki oyuncu da topla haşır neşir ikisi de dinamik oyuncular. Dinamik derken neyi kastettim ? Misal Selçuk pas attıktan sonra sanki bütün görevini yerine getirmişçesine yerinde durup gizleniyor ancak Umut öyle değil. Pası verdikten sonra hareketleniyor, en kötü ihtimalle boşa çıkıyor. Bu bence oyun zekasının yeterince yüksek olduğunun göstergesi. Savunma yönünden fiziksel olarak sıkıntı yaşanabilir belki ama şuan gol atmaya acil derecede ihtiyacı var takımın.

Geçmiş 1 sene boyunca görüldüğü üzere Drogba ve Burak aynı anda sahada olunca olmuyor, özellikle savunma yönünden. Bu nedenle de forvete kesin yazılması gereken ilk isim Umut bence. Yanına form, sakatlık ve oynanan maça göre Burak-Drogba'dan biri yazılmalı.

Stoperde de an itibariyle yeni bir transferimiz var, yabancı olarak da birinin gelmesi söz konusu. Bu doğrultuda şuan için o üçlünün Semih-Chedjou-Melo olması gerektiğini düşünüyorum. Dany gittiğine göre eldeki en makul 3lü bu bana kalırsa. Kenarlarda da git gel yapabilecek ve savunma kabiliyeti iyi oyuncular olması gerekli. Şuanki kadroya baktığımızda da bu iki ismin Alex Telles ve Sabri olduğu da su götürmez bir gerçek. Eboue'yi yok saydım evet çünkü kafasını maça vermiyor ve fizik olarak oldukça kötü durumda. 11-12 sezonundaki Eboue tam 3-5-2nin sağ oyuncusu ama bu Eboue maalesef değil, olamaz.

Bu doğrultuda kadro;

Muslera
Semih Melo Chedjou
Sabri Umut G. Emre Alex Telles
Wes
Umut Burak

olmalı. Yabancı bir stoper gelirse de Melo yerine o konup Melo asıl bölgesine çekildiği takdirde daha faydalı bir 11 çıkarabiliriz sahaya.

Drogba için de birkaç şey söylemek istiyorum. Yaşı itibariyle bazı pozisyonlarda hareketlenemiyor olabilir ama kesinlikle maç seçtiğini düşünüyorum Drogba'nın artık. Ona gerçekten ihtiyacımız olan maçlarda oynatsak, onun dışında da genç oyunculara ders falan verse kesinlikle çok daha faydalı olacak gibime geliyor çünkü bu Drogba takıma zarar veriyor.

Uzun bir yazı oldu, sabredip okuyanlara teşekkür ederim.

William Rookwood
30.Ocak.2014, 23:48
Yazının tamamını okudum ve çoğu tespitine katıldım. Ancak Umut ve Emre'nin ortasahanın göbeğini alması intihar olur bence. Umut'ta, Emre'de biraz kırılgan futbolcular. Orta alanda Melo onun yanında ise Emre ya da Umut oynayabilir. Çünkü Sneijder'in de oynadığını varsayarsak aynı anda ikisinin oynaması defansif açıdan takıma zarar verebilir.

jevox06
30.Ocak.2014, 23:58
Selçuk bu takımın en önemli oyuncusudur arkadaşlar. Bu yadsınamaz bir gerçektir. Selçuk bu takımın ilk 11'inde ilk yazılması gereken oyuncudur. Selçuk birkaç maç kötü oynadı diye Selçuğu silmek diye bir şey olamaz. Şimdi Melo'yu övenler 2012/2013 sezonunun sonuna kadar yerlere gömdüler. Artık dayanamadım ve bir şey yazmak istedim bu konuyla alakalı. Yok orta sahaya Emre'yi koyalım yok Umut'u koyalım yok Selçuğu yollayalım falan bunlar olacak şey değil arkadaşlar. Saygılarımla .

Night_Mare17
31.Ocak.2014, 00:03
Selçuk bu takımın en önemli oyuncusudur arkadaşlar. Bu yadsınamaz bir gerçektir. Selçuk bu takımın ilk 11'inde ilk yazılması gereken oyuncudur. Selçuk birkaç maç kötü oynadı diye Selçuğu silmek diye bir şey olamaz. Şimdi Melo'yu övenler 2012/2013 sezonunun sonuna kadar yerlere gömdüler. Artık dayanamadım ve bir şey yazmak istedim bu konuyla alakalı. Yok orta sahaya Emre'yi koyalım yok Umut'u koyalım yok Selçuğu yollayalım falan bunlar olacak şey değil arkadaşlar. Saygılarımla .

Selçuk 1.5 senedir rezil oynuyor abi en son ligin son haftası Sivas maçında bir tek beğenmiştim.

Stan13
31.Ocak.2014, 00:10
Yazının tamamını okudum ve çoğu tespitine katıldım. Ancak Umut ve Emre'nin ortasahanın göbeğini alması intihar olur bence. Umut'ta, Emre'de biraz kırılgan futbolcular. Orta alanda Melo onun yanında ise Emre ya da Umut oynayabilir. Çünkü Sneijder'in de oynadığını varsayarsak aynı anda ikisinin oynaması defansif açıdan takıma zarar verebilir.
Umut defansif yönden iyi bir oyuncu bence. Zaten kenarlarda bek orjinli oyuncular olacak ileride de Umut olunca pek sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum ancak büyük maçlarda tabii ki bu şekilde olmaz. Daha küçük kalibreli takımlara karşı bu 11 çözücü gibi olacaktır.

Sneijder kendi dilinden anlayan adamlar sahada olursa forvet arkası koşuları daha sık yapacak bu sayede hem atıp hem attıracak bir oyuncu. Statik bir takımda Sneijder milimetrik pas atan Xabi Alonso'dan farksız. Sneijder'den verim almak istiyorsak eğer dinamik bir takım sahada olmalı. Bu da şu demek, onunla beraber oynaması gereken oyuncuların koşu özelliği olması lazım. Tarz itibariyle hem Emre hem de Umut buna çok yatkın oyuncular. İleride de Burak bu işi gayet iyi yapan bir oyuncu. İçeride oynayacağınız zor maçlar ve zor deplasman harici bu kadro oldukça iş yapar bence. Hatırlarsanız 2011-2012 senesinin kilit faktörü takımın bu oyuna yatkın oluşuydu. Emre Çolak o sene yıldızlaştı, Selçuk ve Melo sık sık ileri koşular yaptığı için fazlasıyla goller attılar, Baros koşu özellikli bir oyuncu olduğu için kilit rol oynadı. Zira Elmander de ver-kaç konusunda gayet yetenekliydi o da. Baktığınızda bu seneki Fenerbahçe'de de aynı özellik var. Orta sahadan ileri çıkış yapan Alper oldukça fark yarattı ve kilit rol oynuyor şuan. Kenarlarda Sow ve Emenike de fiziksel olarak iyi oyuncular ve ikisi de bu oyun tarzına yatkın. Webo bizdeki Elmander rolünde diye düşünebiliriz.

İşin özü, ligimizde fark yaratmak isteniyorsa 2011-2012 Galatasaray'ı ve 2013-2014 Fenerbahçe'si gibi dinamik bir takım olunması gerek. Bunun birinci şartı da fiziksel güç ancak bu sene görünen kadarıyla o da yok bizim takımda. Bunda yaşlı bir takım olmamızın da etkisi var doğal olarak. Mancini de bunu çözmek adına genç oyunculara yöneldi ve doğru bir çözüm yöntemi. Ama ilk etapta pozisyona girme sıkıntısını gidermek adına Emre - Umut orta sahası denenebilir.

Nocna Mora
31.Ocak.2014, 01:37
http://4.bp.blogspot.com/-TWS0focMnvc/UuqV6rwJUII/AAAAAAAAXuA/LyOIIHoMuNU/s1600/BfOk4_1CIAAPn7g.jpg+large.jpg

Koray ve Mancini

europeanconquer
31.Ocak.2014, 02:05
https://pbs.twimg.com/media/BfQoPWkCMAECqpq.jpg:large

Tam bir İtalyan gibi çıkmış Semih :0: Takım elbiseden herhalde.

byariff
31.Ocak.2014, 02:43
o ayakkabi ne abi ya..

William Rookwood
31.Ocak.2014, 02:47
Ben Semih'i İskandinavyalılara benzetiyorum, daha çok oranın insanlarına benziyor tipi falan.

nannar
31.Ocak.2014, 13:25
hollandalı tipi var semih'te...

davidvilla
31.Ocak.2014, 13:30
daha bi sanki ugandalıyı andırıyor.

(bu muhabbeti bir yerden hatırlıyorum ama hayırlısı)

jevox06
31.Ocak.2014, 15:10
portre olan fotoğrafta da kızılderili gibi çıkmış :0:

lexoqe
31.Ocak.2014, 16:50
Adamın sesi de karizma.

Nocna Mora
31.Ocak.2014, 19:22
Galatasaray'ın başında 11 kez ev sahibi olarak görev alan Mancini, 11 maçın tamamını galip tamamladı.
5'i Süper Lig, 4'ü Türkiye Kupası ve 2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere 11 maçta ev sahibi olarak çıkan Mancini'li Aslan, maçları galip tamamladı.

İşte o maçlar;

Süper Lig
Galatasaray 2-1 Karabükspor
Galatasaray 2-1 Konyaspor
Galatasaray 2-1 Sivasspor
Galatasaray 2-0 Elazığspor
Galatasaray 2-1 Trabzonspor

Şampiyonlar Ligi
Galatasaray 3-1 Kopenhag
Galatasaray 1-0 Juventus

Türkiye Kupası
Galatasaray 8-7 Gaziantep BB (Penaltılarla)
Galatasaray 4-0 Balıkesirspor (Olimpiyat Stadı)
Galatasaray 2-0 Tokatspor
Galatasaray 3-0 Elazığspor (Olimpiyat Stadı)

himone
31.Ocak.2014, 19:24
Galatasaray'ın başında 11 kez ev sahibi olarak görev alan Mancini, 11 maçın tamamını galip tamamladı.
5'i Süper Lig, 4'ü Türkiye Kupası ve 2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere 11 maçta ev sahibi olarak çıkan Mancini'li Aslan, maçları galip tamamladı.

İşte o maçlar;

Süper Lig
Galatasaray 2-1 Karabükspor
Galatasaray 2-1 Konyaspor
Galatasaray 2-1 Sivasspor
Galatasaray 2-0 Elazığspor
Galatasaray 2-1 Trabzonspor

Şampiyonlar Ligi
Galatasaray 3-1 Kopenhag
Galatasaray 1-0 Juventus

Türkiye Kupası
Galatasaray 8-7 Gaziantep BB (Penaltılarla)
Galatasaray 4-0 Balıkesirspor (Olimpiyat Stadı)
Galatasaray 2-0 Tokatspor
Galatasaray 3-0 Elazığspor (Olimpiyat Stadı)

Ligdeki maçların neredeyse tamamının 2-1 bitmesi garip olmuş. Elazığ da atsaymış tam olurmuş.

europeanconquer
01.Şubat.2014, 15:14
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1678074

Ontivero'nun lisansı çıkmış.

byariff
01.Şubat.2014, 15:30
ali nacinin haberine gore alexinde cikmis lisansi hoca isterse oynatabilirmis bursa macinda.

E.Cartman
01.Şubat.2014, 15:39
Görünürde lisansı yok Telles'in henüz ama tabii siteye girilmemiş olabilir daha.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=28&kulupID=3604

europeanconquer
01.Şubat.2014, 17:23
Oğuzhan'ın eli kırılmış.

http://www.galatasaray.org/mpsaglikraporu/haber/19193.php

byariff
01.Şubat.2014, 19:10
Chedjou gitmek istiyormus oyle diyollar

Nocna Mora
01.Şubat.2014, 20:11
Gitsin zaten. Oynadığı hiç bir şey yok. Dany'nin oynadığı topun yarısını bile oynayamadı. Bonservisine yazık.

E.Cartman
01.Şubat.2014, 20:51
Oğuzhan'ın eli kırılmış.

http://www.galatasaray.org/mpsaglikraporu/haber/19193.php

La daha siftah nasıl bir şanssızlık bu.

Gncl1905
01.Şubat.2014, 21:02
Chedjou gitmek istiyormus oyle diyollar

Hadi inşallah.

europeanconquer
01.Şubat.2014, 21:03
Hadi inşallah.

Dany gitti hocam,Chedjou yaza artık.

Facx
02.Şubat.2014, 00:56
yeni sezon iç saha formamız çubuklu olucakmış sanırım bence acilen tepki gösterilmeli en kötü bu seneki formayı direk yeni sezon forması diye satsınlar

europeanconquer
02.Şubat.2014, 00:57
Niye tepki gösterilsin anlamadım ?

E.Cartman
02.Şubat.2014, 00:59
Yeni sezon formalarından biri çubuklu biri mor. Tam Nike bu işi beceriyor derken yine en başa döndük. Ne güzel tam parçalıyı tutturmuşuz neyin çubuğu bu, mor konusuna hiç girmiyorum bile.

Facx
02.Şubat.2014, 01:00
Niye tepki gösterilsin anlamadım ?

Galatasaray parçalı giyer çubuklu değil , çok çubuklu forma yapmak istiyolarsa 3. veya 4. forma olarak yapabilirler iç saha forması parçalı olmalıdır

europeanconquer
02.Şubat.2014, 01:03
Galatasaray parçalı giyer çubuklu değil , çok çubuklu forma yapmak istiyolarsa 3. veya 4. forma olarak yapabilirler iç saha forması parçalı olmalıdır

Galatasaray bir çok sezonda çubuklu forma kullanmıştır ve gayet yakışmıştır.Benim de ilk tercihim tabi ki parçalıdır ancak çubukluya da hayır demem.

http://p.twimg.com/A5Wt-UtCAAA30zc.jpg:large

E.Cartman
02.Şubat.2014, 01:07
İşte bu da forma kültürüdür. 1. formaya parçalı konulmalıdır. 2'ye 3'e istediğini yap. Mesela Real Madrid düz beyaz formasını hiç bozdu mu ? Hayır. Gerçi bizde daha doğru kombinasyonu giymek bile mümkün olmuyor, deplasman takımları gelirken rakiplerine göre forma getirmiyorlar. Bu sezon gerçek kombinasyonumuz olan Parçalı - Beyaz Şort - Kırmızı Çorabı bile giyemedik.

Facx
02.Şubat.2014, 01:07
Galatasaray bir çok sezonda çubuklu forma kullanmıştır ve gayet yakışmıştır.Benim de ilk tercihim tabi ki parçalıdır ancak çubukluya da hayır demem.

http://p.twimg.com/A5Wt-UtCAAA30zc.jpg:large

geçmiş sezonlarda çubuklu giymiş olmamız çubuklu giymemiz , giyiceğimiz anlamına gelmez madem öyle siyah arka fonlu logoyuda kullanalım ara ara , parçalı forma tarihtir , takımın simgesidir büyük takımlar 1. formalarını asla değiştirmezler en fazla 1-2 rütuş yaparlar biz niye 1. formamızı değiştiriyoruz ki ?

europeanconquer
02.Şubat.2014, 01:11
geçmiş sezonlarda çubuklu giymiş olmamız çubuklu giymemiz , giyiceğimiz anlamına gelmez madem öyle siyah arka fonlu logoyuda kullanalım ara ara , parçalı forma tarihtir , takımın simgesidir büyük takımlar 1. formalarını asla değiştirmezler en fazla 1-2 rütuş yaparlar biz niye 1. formamızı değiştiriyoruz ki ?

Haklısın ancak bu çok büyük bir tepki gerektirmiyor bence,sanki hiç giyilmemiş bir formaymış gibi davranmanın manası yok.

Facx
02.Şubat.2014, 01:13
Haklısın ancak bu çok büyük bir tepki gerektirmiyor bence,sanki hiç giyilmemiş bir formaymış gibi davranmanın manası yok.

Tepkiden kastım imza kampanyası , twitterda hasthag yapmak gibi yoksa forma almayalım boykot edelim diye bişey söz konusu değil

europeanconquer
02.Şubat.2014, 01:17
Tepkiden kastım imza kampanyası , twitterda hasthag yapmak gibi yoksa forma almayalım boykot edelim diye bişey söz konusu değil

Tamam zaten imza,hasthag falan olur ancak sen olandan çok daha fazla tepki verdin ben onu anlamadım.Yoksa en yakın 08-09 ve 10-11 sezonlarında giymiştik,tabi ki parçalı gibi olamaz ama formanın deseninden çok renkleri ve arması önemlidir benim için.

Facx
02.Şubat.2014, 01:30
Tamam zaten imza,hasthag falan olur ancak sen olandan çok daha fazla tepki verdin ben onu anlamadım.Yoksa en yakın 08-09 ve 10-11 sezonlarında giymiştik,tabi ki parçalı gibi olamaz ama formanın deseninden çok renkleri ve arması önemlidir benim için.

10-11 de giydiğimiz 4. formamızdı öyle olursa kötü olmaz zaten benim bahsettiğim 1. forma olma durumu

Nedvedmania
02.Şubat.2014, 01:49
Tepki koyunca değişecek mi sanki :)

Sıkıntı yok bence. Absürt bir forma olmadığı sürece değişiklik iyidir.

davidvilla
02.Şubat.2014, 02:56
Amrabat dokturdu biraz once bitti mac malaga 3 2 aldi. Amrabat harika oynadi gerçekten. Bu kadar kisa surede hemen adapte olmus valla.

Redrum
02.Şubat.2014, 02:58
Amrabat dokturdu biraz once bitti mac malaga 3 2 aldi. Amrabat harika oynadi gerçekten. Bu kadar kisa surede hemen adapte olmus valla.

Çok merak ediyorum herhangi bir özeti falan izlemek için sabırsızlanıyorum :D

E.Cartman
02.Şubat.2014, 03:01

3-2 mi oldu, tüh ya kaçırdık iyi mi. 2. yarı açtım maçı 2-1 yaptı Sevilla ben kapatınca Malaga geri dönmüş demekki

europeanconquer
02.Şubat.2014, 03:04
Şahsen döktürmedi,birçok atağı da hiç etti.Kötü oynadı mı ? Hayır ancak abartıldığı kadar da oynamadı yani.Maçın başlarında biraz hareketlendirdi oyunu,o da belli bir süre sonra normal Amrabat'a bıraktı yerini.

byariff
02.Şubat.2014, 03:47
ilk maca gore iyi oynamis amrabat dahada yukselecektir potansiyelli birisi ama bizde yapamadi iste. ispanya futbolu tam amrabatlik bence ilerliyen haftalarda gorecegiz gibi...

ispanyollar yazmis amrabat yeni messi demis

https://pbs.twimg.com/media/BfbSSfgCAAAHyP2.png

IcedEarth
02.Şubat.2014, 04:19
Amrabat Messi'den 3-4 ay büyük ama :zuhaha

europeanconquer
02.Şubat.2014, 12:31
David Fdez'in kellesi çabuk alına !

Yahu adam hiç mi dikkat etmedin,Messi ayaklarıyla çalım atıyor,bu adam güreşiyor.

europeanconquer
02.Şubat.2014, 13:58
https://pbs.twimg.com/media/Bchv364IMAAqmA4.jpg

İyi ki doğdun Taçsız Kral !

byariff
03.Şubat.2014, 03:10
ligin en az gol yiyen takimiyiz sonra defansimiz kotu diyin. :D

davidvilla
03.Şubat.2014, 12:10
Şahsen döktürmedi,birçok atağı da hiç etti.Kötü oynadı mı ? Hayır ancak abartıldığı kadar da oynamadı yani.Maçın başlarında biraz hareketlendirdi oyunu,o da belli bir süre sonra normal Amrabat'a bıraktı yerini.

kardeşim bütün ispanya adamın süper oynadıgı konusunda birleşmişken nasıl böyle yorumlayabildin :)

schuster bile maçta çıkaramadı amrabat'ı nerdeyse her atagın baslangıcında o vardı. takımı acayip ateşledi. Yeni gelmiş oyuncu daha 1-2 antrenmana çıkmış ve 90 dk sahada kalmış böylesine kritik bir derbide. bunlar yetmezmiş gibi performans olarak da maçın adamı olmaya yaklaşmış bir amrabat vardı. eğer skora direkt etki etseydi zaten maçın adamı olurdu. bir onu yapamadı.

europeanconquer
03.Şubat.2014, 13:39
kardeşim bütün ispanya adamın süper oynadıgı konusunda birleşmişken nasıl böyle yorumlayabildin :)

schuster bile maçta çıkaramadı amrabat'ı nerdeyse her atagın baslangıcında o vardı. takımı acayip ateşledi. Yeni gelmiş oyuncu daha 1-2 antrenmana çıkmış ve 90 dk sahada kalmış böylesine kritik bir derbide. bunlar yetmezmiş gibi performans olarak da maçın adamı olmaya yaklaşmış bir amrabat vardı. eğer skora direkt etki etseydi zaten maçın adamı olurdu. bir onu yapamadı.

Eğer bu süper oyunuysa iyi ki göndermişiz.Bütün İspanya beni ilgilendirmiyor.Galatasaray'da ki Amrabat'tan gram farkı yoktu.Maçın tamamını izledim,ne bir atak yarattı ne de olumlu bir pas kullandı.Tek yaptığı orta saha çizgisinde adamlarla güreşip,bir kaç çalım atmasıydı.Üstüne üstlük Malaga'yı çok daha rahatlatacak golü bulabilecekleri pozisyonlarda pasları hep hatalıydı.

Bu adam bizde 1,5 sene oynamış kusura bakmayın ama İspanya'da ki futbol severler mi ben mi daha iyi analiz edebilirim ?

nerazzuri
03.Şubat.2014, 13:46
ligin en az gol yiyen takimiyiz sonra defansimiz kotu diyin. :D

e ben aylardır diyorum takımın problemi forvet diye. :D

Nocna Mora
03.Şubat.2014, 15:04
Eğer bu süper oyunuysa iyi ki göndermişiz.Bütün İspanya beni ilgilendirmiyor.Galatasaray'da ki Amrabat'tan gram farkı yoktu.Maçın tamamını izledim,ne bir atak yarattı ne de olumlu bir pas kullandı.Tek yaptığı orta saha çizgisinde adamlarla güreşip,bir kaç çalım atmasıydı.Üstüne üstlük Malaga'yı çok daha rahatlatacak golü bulabilecekleri pozisyonlarda pasları hep hatalıydı.

Bu adam bizde 1,5 sene oynamış kusura bakmayın ama İspanya'da ki futbol severler mi ben mi daha iyi analiz edebilirim ?

Adamların tek eksiği böyle mücadeleci ve ruhunu koyan bi topçuydu. Onu da aldılar işte. Ondan iyi oynuyorlar. Ve ondan sevdi taraftarları.

byariff
03.Şubat.2014, 15:07
amrabat ispanyada is yapar , turkiye ligi gibi kapali alanda oynamiyorlar ispanyada ki amrabatin sevdigi tarz açik oyun.

europeanconquer
03.Şubat.2014, 15:14
Açıklama

Ahmet Çakar’ın dün akşam (02.02.2014) TV’de Galatasaray Spor Kulübü’ne karşı ağır ithamlar içeren açıklamaları nedeniyle hem yayıncı kuruluşa hem de Ahmet Çakar’a suç duyurusunda bulunulması ve tazminat davası açılması için kulüp avukatlarımıza gerekli talimatlar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Şu tip adamlar şu piyasa da para kazanıyorlar ya,hayata lanet ediyorum.

Kaka Leite
03.Şubat.2014, 15:25
http://www.planetabocajuniors.com.ar/foro/threads/18774-Se-Va-Burdisso/page4

Boca Juniors forumlarında Burdisso gittiği için bayram havası var. Biri transferi Cangele'nin Türkiye ile iyi ilişkilerine borçluyuz demiş.

Kötü diyorlar. Hatta bizimkiler satarken kesin Arsenal de oynadığı videoları izlettirmiştir yazmış biri :)

Böyle bir şey var internette. Tabii ne kadar gerçekçi bilmiyorum ama Boca forumlarında böyle bir konusma varmış diyorlar.

Dil bilen birisi varsa gelip aydınlatsın. :n:

europeanconquer
03.Şubat.2014, 15:27
Onlar Dany denen stoperi görmemişler :n:

davidvilla
03.Şubat.2014, 15:30
@europeanconquer

valla ben de maçı canlı izledim ntvspordan.
hiç de öyle dediğin gibi değildi açıkcası. her pası olumluydu adam nerdeyse pas hatası yapmadı.
ne bir atak yarattı demişsin. gollerin 2'sinde zaten top o kanattan amrabat ile geliyor. ters kanada donuyorlar gol oluyor.
ayrıca devre arası coke neden oyundan cıkarıldı sence sevilla'da ? Coke'yi attırmasına ramak kalmıştı adamı darman duman etti resmen. Hakem insaflı davrandı. Bu coke dediğimiz oyuncu da öyle bank asya topcusu değil ispanya liginin kalbur üstü oyuncularından.
neyse senle sabaha kadar tartışırız burada ve ben seni zaten ikna edemem. ön yargılı bakıyorsun amrabata. yapacak bişey yok.

ayrıca savunmaların açık oynamasından cok takımların tempolu oynaması amrabat'ın işine geliyor. savunmayı istediğin kadar geride kur kapat. tempolu paslaşabilirsen amrabat gibi oyunculardan verim alırsın.

davidvilla
03.Şubat.2014, 15:35
@Kaka Leite

evet dogru tercumeler. hatta bi tanesi "kim burdisso'yu alacak kadar aptal olabilir" fln demiş.
Hatta bi tanesi de bu yazın en güzel haberi demiş. (evet orada yaz, gecen hafta oradaydım) :D
Cangele muhabbeti de dogru hatta fotograflarını koymuşlar. az anlıyorum ispanyolca ben ama byariff tabi daha iyi yardımcı olur :)

Kaka Leite
03.Şubat.2014, 15:36
@Kaka Leite

evet dogru tercumeler. hatta bi tanesi "kim burdisso'yu alacak kadar aptal olabilir" fln demiş.
Hatta bi tanesi de bu yazın en güzel haberi demiş. (evet orada yaz, gecen hafta oradaydım) :D
Cangele muhabbeti de dogru hatta fotograflarını koymuşlar. az anlıyorum ispanyolca ben ama byariff tabi daha iyi yardımcı olur :)
Bunun bir değişik versiyonunu söylemiş diye gördüm ve kurallar dolayısıyla ben koymadım o yazıyı. :n:

europeanconquer
03.Şubat.2014, 15:37
@europeanconquer

valla ben de maçı canlı izledim ntvspordan.
hiç de öyle dediğin gibi değildi açıkcası. her pası olumluydu adam nerdeyse pas hatası yapmadı.
ne bir atak yarattı demişsin. gollerin 2'sinde zaten top o kanattan amrabat ile geliyor. ters kanada donuyorlar gol oluyor.
ayrıca devre arası coke neden oyundan cıkarıldı sence sevilla'da ? Coke'yi attırmasına ramak kalmıştı adamı darman duman etti resmen. Hakem insaflı davrandı. Bu coke dediğimiz oyuncu da öyle bank asya topcusu değil ispanya liginin kalbur üstü oyuncularından.
neyse senle sabaha kadar tartışırız burada ve ben seni zaten ikna edemem. ön yargılı bakıyorsun amrabata. yapacak bişey yok.

ayrıca savunmaların açık oynamasından cok takımların tempolu oynaması amrabat'ın işine geliyor. savunmayı istediğin kadar geride kur kapat. tempolu paslaşabilirsen amrabat gibi oyunculardan verim alırsın.

Abi Amrabat'ın farklı bir oyunu yok farklı olan Arif abinin dediği gibi,İspanya Ligi'nin geniş alanda oynanan bir lig olması.

Nocna Mora
03.Şubat.2014, 15:44
Un muerto menos...Para tener un muerto como Burdisso cometiendo errores de jugador amateur, prefiero poner a un pibe y que se mande sus cagadas hasta que aprenda

Ölüden bir farkı yok sahada, Burdisso gibi amatör ve sürekli hatalar yapan bir oyuncu sizi öldürebilir. Bir çocuğu onun yerine tercih ederim. "Onun nasıl bir topçu olduğunu gördüğünüzde küfredeceksiniz."

Tarzında bir şeyler yazmış bu adam. Özet geçmeye çalıştım İngilizce çevirisinden yararlanarak. Baya kötü bir topçu herhalde. Adamlar inanılmaz mutlular gittiği için. Bana da inanılmaz kapalı kutu bir transfer gibi geliyor. Adamın kariyeri yok gibi bir şey. Boca'da 2 senede 26 maç. Hiç Avrupa tecrübesi yok. 1.90 boyunda, hataya meyilli, amatör bir topçu diyorlar. Hayırlısı.

William Rookwood
03.Şubat.2014, 15:47
Umarım komşunun tavuğu komşuya kaz görünür olayı yaşamamışızdır. FM'de ki profili iyi ancak gerçekte nasıl bir oyuncu hiç bir fikrim yok.

Kaka Leite
03.Şubat.2014, 15:50
Baroni gibi bir şey bu sanırım. :n:

BGTN
03.Şubat.2014, 15:51
Dunku oyunu gozumde yeniden canladirinca geriden kurulan oyunun eskiye nazaran cok daha iyi ve hizli oldugunu hatirlayinca, acaba stoperlerden birinin sol ayakli digerinin sag ayakli olmasinin ne kadar etkisi var diye dusunmeden edemedim. Yaniliyor olabilirmiyim ? Sadece bir maclik bir performans olabilir mi?

byariff
03.Şubat.2014, 15:57
Quien puede ser tan idiota de comprar a burdisso : hangi salak(aptal) burdissoyu alir demis burda

genel olarak hepsini okudumda oyuncuya etmedikleri kufur beddular kalmamis

Nocna Mora
03.Şubat.2014, 15:59
Adamın twitterını buldum. Türkçe öğrenmeye başlamış bile :D https://twitter.com/GuillermoBurdis

Ben yavaş yavaş dil öğrenme yaşıyorum, selamlar, anlamak için bilmeniz.RT
Guillermo Burdisso ‏@GuillermoBurdis 14 sa.
Bu takım güzel hobi var, ben gurur duyuyorum.
Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
Yerine bir rüya
Ben çok endişeli ve biraz gerginim.
Guillermo Burdisso ‏@GuillermoBurdis 16 sa.
teşekkürler
Guillermo Burdisso ‏@GuillermoBurdis 5 sa.
Bu dil özür dilerim, çok karmaşık
Ben dünyanın en mutlu adamı değilim, ben yakında gelmek istiyorum, çok endişeli değilim.

Nocna Mora
03.Şubat.2014, 16:04
http://i.hizliresim.com/wMopRg.png

William Rookwood
03.Şubat.2014, 16:06
O zaman çok iyi bir oyuncu almışız gözümüz aydın :n:

davidvilla
03.Şubat.2014, 16:07
Quien puede ser tan idiota de comprar a burdisso : hangi salak(aptal) burdissoyu alir demis burda

genel olarak hepsini okudumda oyuncuya etmedikleri kufur beddular kalmamis

biz ne dedik :D allah allah :D

E.Cartman
03.Şubat.2014, 16:07
Eğer oyuncu balonsa da her transfer döneminde 1 balon geleneğimizi bozmamış oluruz :zuhaha

Kaka Leite
03.Şubat.2014, 16:10
Adamın twitterını buldum. Türkçe öğrenmeye başlamış bile :D https://twitter.com/GuillermoBurdis

Ben yavaş yavaş dil öğrenme yaşıyorum, selamlar, anlamak için bilmeniz.RT
Bu takım güzel hobi var, ben gurur duyuyorum.
Yerine bir rüya
Ben çok endişeli ve biraz gerginim.
Guillermo Burdisso ‏@GuillermoBurdis 16 sa.
teşekkürler
Bu dil özür dilerim, çok karmaşık
Ben dünyanın en mutlu adamı değilim, ben yakında gelmek istiyorum, çok endişeli değilim.
Cem Yılmaz'ın son gösterisinde, turistlerin Türkçe konuşması olayı vardı. ''Sen bildiğin konuşuyorsun ya'' dedikten sonraki repliği geldi aklıma. :n:

Kerem-19
03.Şubat.2014, 16:16
Neresinden tutarsam tutayım kötü transfer gibi geliyor.İnşallah performansı ile yanıltır bizi.Bunu alacağımıza en azından takımı tanıyan ve ligi bilen Dany kalsaydı diyorum.

uAburak89
03.Şubat.2014, 16:44
Oynasın bakalım 3-4 maç, peşin hüküm vermemek lazım.

Artul
03.Şubat.2014, 17:11
FM 13'te Brighton'a almıştım bu adamı beni Premier'e çıkardı, çıktığım ilk sene ilk 4'e girdik, ŞL'de Çeyrek final gördük.. Oyuna göre bu adam muhteşem.. :) Gerçekte bakalım nasıl bir performans gösterecek..