PDA

View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

Nedvedmania
01.Eylül.2012, 15:04
Vaybe ferdinand cidden demiş bunu :D Adamın rüyasına gireriz :cool:

E.Cartman
01.Eylül.2012, 15:24
Galatasaray'a çok özel uçak çok!

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Galatasaray, yolculuklarını kendileri için özel olarak yapılan uçakta yapacak.

01 Eylül 2012 Cumartesi - 08:00
Milliyet
Galatasaray Şampiyonlar Ligi için geri sayıma başlarken sarı-kırmızılılar da tüm yolculuklarını kendisi için özel olarak dizayn edilen uçakla yapacak.
Milliyet'in haberine göre, Airplus Aviation şirketinin özel iç dizayn ve dış görsellerini yaptığı uçakta sadece yönetici, teknik heyet ve futbolcular seyahat ederken son teknoloji ile donatılacak.
Uçak içinde aşçılar için özel bir mutfak da yapılırken 155 kişilik kapasite 78’e düşürülerek kafilenin rahatı da düşünüldü.

http://live.sporx.com/img/2012/09/01/Image7.jpg

Revolution
01.Eylül.2012, 15:55
Vay be iyiymiş.

darkkobal123
01.Eylül.2012, 20:47
Baros'a helal olsun, bunu bizim yerli futbolcular bile yapmıyor.

byariff
01.Eylül.2012, 21:59
Fatih Terim : 'Ujfalusi bizim icin onemli bir kayip futbolda boyle seyler var olacaktirda...Diger oyuncularima guveniyorum.'

Fatih Terim : 'Biz sadece Ujfalusi'yi degil Engin'i de kaybettik.'

Fatih Terim : 'Bugun bir cok arkadasi aldik yerine cok aday var' (Dedikodulara cevap)

Fatih Terim: "Stoper alacağız diye bir açıklamamız olmadı

Fatih Terim: "Basında yer alan defans oyuncularıyla ilgilenmiyoruz

Fatih Terim : lugano gundemimizde yok

Fatih Terim : 'Almayi dusundugumuz oyuncular var temaslari surduruyoruz.'

Fatih Terim: "Az bir süremiz olsa da transferi düşünüyoruz.

Fatih Terim : 'Mevcut oyuncularimiza guveniyorum ama korkulu ruya gormek istemiyorum'

Fatih Terim: "Şampiyonlar liginde ülke olarak kimseyi küçük görme lüksümüz yok."

Fatih Terim: "Bu gruptan elimizi kolumuzu sallayarak çıkamayız. Her maç ciddi, her maç önemli ve unutmayalım burası da Şampiyonlar Ligi

Fatih Terim: "Hedefimiz grupta ilk ikiye girmek

uAburak89
01.Eylül.2012, 22:13
Basında çıkmayan isim kim acaba, meraklandım.

RaSenGan
01.Eylül.2012, 22:19
Bana alınırsa stoper değil de sol bek alınacakmış gibi geliyor.

uAburak89
01.Eylül.2012, 22:21
Bana alınırsa stoper değil de sol bek alınacakmış gibi geliyor.

Bu da bir ihtimal, sol stoper Hakan Balta'ya kalabilir.

C h A o S
01.Eylül.2012, 22:21
Aslında Balta yerine hızlı,bindirme yapabilen adam çok iş görür.Hakan'ı stoper yedeği olarak değerlendirebiliriz.Hakan gerçekten çok aksatıyor takımı.Defansı iyi ancak artık modern futbolda onun gibi temposuz oyunculara yer yok.Eboue'nin sağ bek versiyonu olsa takım 10 numara olur.Taiwo bir yere gitti mi bilmiyorum ancak onu alabiliriz aslında.

RaSenGan
01.Eylül.2012, 22:23
Aslında Balta yerine hızlı,bindirme yapabilen adam çok iş görür.Hakan'ı stoper yedeği olarak değerlendirebiliriz.Hakan gerçekten çok aksatıyor takımı.Defansı iyi ancak artık modern futbolda onun gibi temposuz oyunculara yer yok.Eboue'nin sağ bek versiyonu olsa takım 10 numara olur.Taiwo bir yere gitti mi bilmiyorum ancak onu alabiliriz aslında.

Yalnız biri alınırsa Balta stopere geçer yedek kalmaz :) Yabancı sınırı aşılıyor.Hem de stoperde Hakan Balta ve Ujfalusi'nin tarzı daha yakın birbirine.

E.Cartman
01.Eylül.2012, 22:24
Basında çıkmayan isim kim acaba, meraklandım.

Pepe o_O..

uAburak89
01.Eylül.2012, 22:29
Pepe o_O..

Mümkünatı yok.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Eylül.2012, 22:29

taiwo dinamo kieve gitti, SL play off macinda gladbacha karsi oynarken gormustum.

Nedvedmania
01.Eylül.2012, 22:34
Yav şu transfer konusunu doğru konudan konuşsanıza arkadaş :D

C h A o S
01.Eylül.2012, 22:35
Yalnız biri alınırsa Balta stopere geçer yedek kalmaz :) Yabancı sınırı aşılıyor.Hem de stoperde Hakan Balta ve Ujfalusi'nin tarzı daha yakın birbirine.
Elmander'i çek kulübeye Burak-Umut yap:)
Seneye kesin Elmander kesik yer 5 yabancıdan dolayı.

Muslera-Eboue-Yabancı stoper-Yabancı sol bek-Melo-Amrabat

byariff
01.Eylül.2012, 22:37
koy elmanderi defansa oynasin arkadas.

Nedvedmania
01.Eylül.2012, 22:38
Hani Riera sol bek oynuyordu :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Eylül.2012, 22:39

tum yabanci hakkini defansa kullanmissin :zuhaha
pek gorulen bir sey degil bu super ligde. amrabat var sadece ki bu sezondan sonra onun da takimda kalacagini pek sanmiyorum. cok iyi oynarsa avrupaya gider, vasat kalirsa da cimbom gonderir :D

MeliksahAydogan
01.Eylül.2012, 23:18

Doğru Elmander kesik yer fakat iyi bir bonservis bedeli ile göndermeliyiz bence Rusya'ya veya artık başka nereye gidecek ise :)

Ek olarak seneye Ömer Toprak'a talip olacağımızı düşünüyorum sağ açık veya forvet için yabancı transfer edilir gibi geliyor.

C h A o S
01.Eylül.2012, 23:28
tum yabanci hakkini defansa kullanmissin :zuhaha
pek gorulen bir sey degil bu super ligde. amrabat var sadece ki bu sezondan sonra onun da takimda kalacagini pek sanmiyorum. cok iyi oynarsa avrupaya gider, vasat kalirsa da cimbom gonderir :D

Mecbur defansa kullanıcaz.Eboue ve Muslera'ya yerli alternatif yok.Semih'in yanınada kaliteli biri şart.Balta'yada yerli olarak düşünüyorum ama alternatif bulamıyorum.Sonuç olarak el mecbur yabancıya:)

uAburak89
02.Eylül.2012, 00:36
Lütfi Arıboğan : Kaka transferi çok yakındı ancak olmadı.
Stoper transferinin gerçekleşmesi için Ünal Aysal üst düzey yetki verdi.Süremiz kısa bi an önce bitirmeye çalışıyoruz.

KanaKe
02.Eylül.2012, 01:06

yabanci kuralini degistirirler büyük ihtimalle.. kulüpler birligi karsi cikar.

E.Cartman
02.Eylül.2012, 01:49
Yabancı kuralı neden azaltılıyor ki ? Sahada daha az yabancı olunca alt yapılardan daha çok oyuncu mu çıkacak, Messi'ler mi yetiştireceğiz sanki. Ortalık genç sol bek kaynıyorda biz zorla Hakan Balta'yı mı oynatıyoruz mesela. Geçelim bunları.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Eylül.2012, 14:50
Yabancı kuralı neden azaltılıyor ki ? Sahada daha az yabancı olunca alt yapılardan daha çok oyuncu mu çıkacak, Messi'ler mi yetiştireceğiz sanki. Ortalık genç sol bek kaynıyorda biz zorla Hakan Balta'yı mı oynatıyoruz mesela. Geçelim bunları.

barca da yabanci siniri oldugu icin altyapidan adam oynatmiyor, madrid nerdeyse tamami yabanci oynarken barca boyle tercih ediyor ve gayet basarili. aynen katiliyorum, yabanci siniri kisitlanarak bir yere varilamaz bence. kota getirmek yerine yabanci transferinde bazi kistaslar getirilebilir. baska turlu bir cozum bulunmali. bu kural cok sacma ve kolayciliktir. altyapi yatirimlari denetlense, belli kriterler getirilse bu konuda daha yerinde olur.

grkm33
02.Eylül.2012, 18:03
Galatasarasay Melo nun yerine birini arıyorsa Arsenal'dan Diaby alsın muazzam oynuyor kaptığı bütün topları etkili kullanıyor.

MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 18:05
Galatasarasay Melo nun yerine birini arıyorsa Arsenal'dan Diaby alsın muazzam oynuyor kaptığı bütün topları etkili kullanıyor.

Şuan aramıyoruz hocam sağol :D

grkm33
02.Eylül.2012, 18:06
Şuan aramıyoruz hocam sağol :D

Seneye için kiralık ya :)

mpaker66
02.Eylül.2012, 18:13
harbi ya diaby mükkemmel oynuyodu bugün ama ofansif bir oyuncu 4-4-2 ye uymaz gibime geliyor.

grkm33
02.Eylül.2012, 18:15
harbi ya diaby mükkemmel oynuyodu bugün ama ofansif bir oyuncu 4-4-2 ye uymaz gibime geliyor.

Bana melonun top süren hali gibi geldi ve çok net top kapıyor :)

mpaker66
02.Eylül.2012, 18:20
Bana melonun top süren hali gibi geldi ve çok net top kapıyor :)
top kapması ayaklarının uzunluğundan dolayı yer tutmasından dolayı değil yani melo daha defans iyi biliyor diaby'e oranla top sürmeside liverpool ortasahası çok boştu bugün hızlı geçiyorlardı izlediğim kadarıyla o yüzden.

grkm33
02.Eylül.2012, 18:23
top kapması ayaklarının uzunluğundan dolayı yer tutmasından dolayı değil yani melo daha defans iyi biliyor diaby'e oranla top sürmeside liverpool ortasahası çok boştu bugün hızlı geçiyorlardı izlediğim kadarıyla o yüzden.

Kapıyor sonuçta :) Evet dediklerin doğru ama Diaby 3 4 hafta izlemeye karar verdim :)

MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 18:24
Kapıyor sonuçta :) Evet dediklerin doğru ama Diaby 3 4 hafta izlemeye karar verdim :)

Gözlemlerini aktarırsan sevinirim :)

mpaker66
02.Eylül.2012, 18:25
diaby iyi oyuncu tabiki :)

grkm33
02.Eylül.2012, 18:29
diaby iyi oyuncu tabiki :)

Wengerin öğrencisi sonuçta :)

Gözlemlerini aktarırsan sevinirim :)

Bakalım bu maçlık mı böyle oynadı :) Tabiki

Facx
02.Eylül.2012, 20:57
Diaby melonun 10 katı iyi oyuncudur da adam sürekli sakatlanıyo zaten sakatlanmasa barça bu gün onu alırdı songu değil bu arada diaby nin zaten en iyi özelliği ortasahadan topu sürerek çıkartabilmesi liverpool ortasahası olabildiğince iyi olsun gene bunu az çok yapardı

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Eylül.2012, 21:02

piyango mu cikti :zuhaha
sanki real madrid, arsenalden adam alicak he deyince :zuhaha

pele96
02.Eylül.2012, 23:26
piyango mu cikti :zuhaha
sanki real madrid, arsenalden adam alicak he deyince :zuhaha

Real Madrid he diyince alamaz :D

grkm33
02.Eylül.2012, 23:44
2 gün önce Kaka yı almak için çalışıyordu onu neden alamasınlar

pele96
02.Eylül.2012, 23:49

Onu almayada calisirlar ama kaka gibi alamazlar.

mpaker66
02.Eylül.2012, 23:50
Bugünki maçta gördüğümüz kadarıyla defans açığı resmen bağırıyo,yerine biri alınacaktır.
Amrabat sanırım 4-4-2 için yanlış oyuncu oldu gibi, böyle giderse hep sonradan girmeye devam edecek nedeni amrabat tipik kanat oyuncusu tiplemesinde,4-3-3 için.Yani kanatta önü dönük çizgide topla buluşacakki iş yapacak.4-4-2 içinse ortasaha özellikli kanatlar lazım,yani arkası dönük top alan ve onu olumlu kullanan, ayağındaki topu çabuk kaptırmayan hamit bir nevi o özellikte...Amrabat yanlış transfer gibi duruyor.hadi hayırlısı.

LadroN
02.Eylül.2012, 23:51
Bu duran top sIkintisi bitmezse Old Trafford'ta facia yasariz.baska turlu yemiyoruz zaten.hamit toparlanmali.haftaya elmander ve emre kesik yer.amrabat burak oynar.

Kaka Leite
02.Eylül.2012, 23:52

Burası transfer alanı değil..

Kaka'yı Türkiye'ye getirmek o kadar kolay değil.Para için gelebilecek bir oyuncu değil Kaka çünkü kendisi çok zengin..

Boşuna ortamı germe bu lafınla.

Facx
03.Eylül.2012, 00:01

songu bırakan arsenal sakatlığı atlatmış sağlam bi diaby i mi bırakıcak real de bi çocuk var böyle hafif esmer gibi atletik 7 numara giyiyo onuda alalım olmadı :0:

Tüpçü başkan gibi alıpta takımı batırmaktansa almamak daha iyi

Kaka'yı Türkiye'ye getirmek o kadar kolay değil.Para için gelebilecek bir oyuncu değil Kaka çünkü kendisi çok zengin..

Bu olay dünyanın en büyük yalanı ya tamam ailesi zenginde para için gelebilcek bi oyuncu tamam sırf parayı düşünmez ama para önemlidir her zaman kendisi real madrid le adı her anıldığında milandan maaş zamı aldırıyordu menajeriyle

Kaka Leite
03.Eylül.2012, 00:06
songu bırakan arsenal sakatlığı atlatmış sağlam bi diaby i mi bırakıcak real de bi çocuk var böyle hafif esmer gibi atletik 7 numara giyiyo onuda alalım olmadı :0:

Bu olay dünyanın en büyük yalanı ya tamam ailesi zenginde para için gelebilcek bi oyuncu tamam sırf parayı düşünmez ama para önemlidir her zaman kendisi real madrid le adı her anıldığında milandan maaş zamı aldırıyordu menajeriyle
Arap takımları kendisini istedi gitmedi.Yalan falan değil yani paraya her insan belli bir sevideye de önem verir ama Kaka para için gelecek birisi değil.

Facx
03.Eylül.2012, 00:12
Arap takımları kendisini istedi gitmedi.Yalan falan değil yani paraya her insan belli bir sevideye de önem verir ama Kaka para için gelecek birisi değil.

ben zaten sırf para için gelicek biri demedim ama paraya hiç önem vermiyo olayları yalan dediğim gibi real madridi kullanıp milandan sürekli zam aldı en sonunda gitti zaten

pele96
03.Eylül.2012, 00:14

Ortami gerdigim felan yok arkadas demiski kaka ile ilgileniyorduk onu niye almayalim bende cevabini verdim

Tupcu baskan suan sizinde baskaniniz.

Hamit sakatligi boyunca Real Madrid"in vermesi gereken parayi almazken kaka aliyordu.Paraya verilen onem.

Kaka Leite
03.Eylül.2012, 00:16
Ortami gerdigim felan yok arkadas demiski kaka ile ilgileniyorduk onu niye almayalim bende cevabini verdim

Tupcu baskan suan sizinde baskaniniz.

Hamit sakatligi boyunca Real Madrid"in vermesi gereken parayi almazken kaka aliyordu.Paraya verilen onem.
Her neyse tartışma uzamasın.Kaka'ya örnek Hamit'i veriyorsan :)

uAburak89
03.Eylül.2012, 00:37
Fatih Terim Hamit'e sahip çıkıyor.

Nedvedmania
03.Eylül.2012, 03:36
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/293443_479920878693764_67526083_n.jpg

Umutun boğazına iskeletor kafası felan kaçmış heralde :D

Facx
03.Eylül.2012, 06:05
http://www.izlesene.com/video/reha-muhtardan-kaka-gafi-sonucta-sag-bek-oynayan-birisi/6528727

kakayı alıp eboue yi stopere mi çeksek :D

Kaka Leite
03.Eylül.2012, 09:16
http://img41.imageshack.us/img41/3504/54026982.png
http://img689.imageshack.us/img689/9240/adszasj.png

Arkadaş bu adama hastayım ya çok yaratıcı bir kişi :zuhaha

Sonuncusu harika ya :zuhaha:zuhaha

lexoqe
03.Eylül.2012, 12:21

Aslında şu burası transfer alanı değil lafını gördüğümde neden acaba sohbet ile transfer olarak ikiye bölünmüş diye düşünüyorum. İkisi bir arada olabilir transfer - sohbet.

europeanconquer
03.Eylül.2012, 12:39
Baros ne oldu bilen var mı ? :n:

pele96
03.Eylül.2012, 13:49
Elde kalacak diye dusunuyorum.

MeliksahAydogan
03.Eylül.2012, 14:05
Baros - Q7 takası yattıysa daha gitmez bir yere.

darkkobal123
03.Eylül.2012, 15:51
Baros bir aralar Galatasaray'ın Falcao'suydu. Kendini toparlarsa formayı kapar ve Şampiyonlar Liginde iyi işler yapar.

erdem344
03.Eylül.2012, 17:13
GS - BURSA

Bu nedir arkadaş :D :D :D

grkm33
03.Eylül.2012, 18:11
GS - BURSA

Hhaahahahahahahah :D :D Maçı yaşamış resmen :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 18:15
iyi gaz veriyor yalniz adam, milli macin spikerligini yapsin bence haftaya. iyi anlatiyor, costurur bizi bu adam :n:

futureless
03.Eylül.2012, 18:21
Cidden önemli kanallarda spikerlik yapabilir :D

uAburak89
04.Eylül.2012, 00:49
Galatasaray'da UEFA Şampiyonlar Ligi tecrübesi: Cris (60 maç), Emmanuel Eboue (54 maç), Hamit Altıntop (27 maç), Milan Baros (24 maç).

E.Cartman
04.Eylül.2012, 00:55
GS - BURSA

Yalnız ben bu sesi bi yerden hatırlıyorum, tanıdık geliyor ya da bütün spikerlerin sesi birbirinin aynısı :zuhaha

ShevAnil
04.Eylül.2012, 00:56
Baros : Şampiyonlar Liginde Gol Kralı Oldum ,En iyisi Seçildim. Şimdi Tekrar doğacağım. İzleyin ve görün. Fatih hocama ilettim.

Az önce okudum da ne kadar doğrudur bilemiyorum, hırs yapması güzel fakat çok çalışması gerekiyor.

uAburak89
04.Eylül.2012, 00:56
Ali Ferahbot yıllardır radyoda maç anlatıyor zaten, üstelik Beşiktaşlı.

E.Cartman
04.Eylül.2012, 00:58
Ali Ferahbot yıllardır radyoda maç anlatıyor zaten, üstelik Beşiktaşlı.

Beşiktaşlı olduğuna pek inanamadım açıkcası, gole çok içten bağırdı :zuhaha

Nedvedmania
04.Eylül.2012, 00:59
Ünal Başgan ‏@UnalBasgan
FM'de 2040 yılına kadar gelenler iyi bilir Cris 16 yaşında oluyor. Bu adam böyle seneler geçtikçe küçülüyor.

:D

ForsakeN
04.Eylül.2012, 01:20
Şu resimdekilerden birinin daha yolu Türkiye'ye düştü

http://2.bp.blogspot.com/-qTvQtIKbotY/Ti6gPzfCgNI/AAAAAAAAUO4/cRejR_SzCHI/s1600/cruzeiro.jpg

Nocna Mora
04.Eylül.2012, 01:35
Baros'tan bence yararlanmalıyız. Özellikle bu sistemimizde çok iyi iş yapabilecek bir oyuncu. Umut - Burak - Elmander - Baros olmalı forvet rotasyonlarımız. Sercan'da ara sıra oynayabilir.

darkkobal123
04.Eylül.2012, 01:52
Elmander ile yan yana oynarken çok güzel bir ivme yakalamıştı. Bir sakatlık, arkasına kırmızı kart bitirdi bu adamı. Gitmiyorsa geri kazanılması gereken bir futbolcu.

europeanconquer
04.Eylül.2012, 12:29
Milan Baros Milan Baros oley oley oley :)

Her şey kendi elinde artık Baros'un.Şans verildiğinde kullanamazsa bu sezon onun son sezonu olur Galatasaray'da ki umuyorum şansını kullanır.

Crazycat
04.Eylül.2012, 13:58
Hocalara kaçış yok!
Gelir Vergisi Kanunu tasarısının en büyük sürprizi teknik direktörlere Gelir Vergisi Kanunu tasarısı, sadece futbolculara değil, birçok meslek sahibine ‘ek vergi’ çıkaracak. En büyük sürpriz ise teknik direktörlere. Fatih Terim’in ‘asgari ücretten’ gösterilmesine kızan Maliye
hocaların primlerini de markaja aldı. GS’nin başındaki Fatih Terim’in bu yılki maaşı 2.5 milyon Euro olacak. Aykut Kocaman ise FB’den yıllık 1 milyon 750 bin dolar alıyor.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önceki gün yeni Gelir Vergisi Kanunu taslağının hazır olduğunu
belirterek kanundaki en önemli düzenlemenin şimdiye kadar vergi alınmayan veya daha düşük vergi alınan kesimlerin bu istisnalarını ortadan kaldırmak olduğunu söyledi. Bakan Şimşek amaçlarının vergi adaletini sağlayıp vergiyi tabana yaymak olduğunu belirtti.
Peki indirim ve istisna sahibi iş ve meslek sahipleri hangileri? Gelir Vergisi Yasası'na göre
oymacılık, ev hanımlığı, elekçilik gibi el sanatlarına yönelik esnafa gelir vergisi muafiyeti sağlanıyor. Bakan Şimşek'in açıklamalarının satır aralarından bu kesimlerin yine vergi dışı kalacağı anlaşılıyor. Çünkü küçük esnaf zaten az para kazandığından vergide adaleti sağlamak için yapılan düzenlemenin bu kesimleri etkilemesi beklenmiyor. Diğer bir deyişle bu kesimlerden vergi alınmaması zaten vergi adaleti açısından doğru bir yaklaşım.

TEKNİK DİREKTÖRLER DE KAPSAMDA
İndirim ve istisna sağlanan diğer kesim ise çoğu zaman çok daha büyük meblağlarda para kazananlar. Bu muafiyetler ise Gelir Vergisi Yasası'nın 18'inci maddesinde sayılıyor. Bakan Şimşek yüzde 35 yerine yüzde 15 vergi ödeyen ve milyon dolarlar kazanan futbolcuları zaten örnek olarak verdi. Bunun yanı sıra teknik direktörler ve diğer spor dallarında boy gösteren ve bol para kazandığı herkesçe bilinen sporcular yüzde 35'lik vergi dilimine girmekten kurtulamayacak. Tabii bunun içine Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da dahil.
Maliye Bakanlığı çalışmalarında geçtiğimiz günlerde basına da yansıyan Fatih Terim’in maaşının asgari ücretten gösterilmesinin bardağı taşıran son damla olduğu konuşuluyor. Yani yeni durumda Terim ve Kocaman’ın da içinde bulunduğu teknik direktörlerin performanslarına dayalı olarak aldıkları
primlerde vergi oranı yüzde 20 ila 35 arasında değişecek. Maliye'nin özellikle ücretleri dışında jestiyon
(kâr payı olarak gösterilen jestiyonların yüzde 50’si vergiden muaftı) adı altında aldıkları ücretleri vergiden muaf olan başta banka CEO'ları olmak üzere finans sektörü yöneticilerinin bu kazançlarını vergi dışı bırakmayacağı biliniyor.

Futbolcular için kritik gün! - Bağlantı için tıklayınız...

Vergi sisteminde devrim! - http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/773092-vergi-sisteminde-devrim

ORHAN PAMUK’UN DA VERGİSİ ARTACAK
Yasaya göre şimdiye kadar muaf olan ve yeni yasa ile herkes gibi vergilendirilecek kesimler şöyle:
"Müellif, mütercim, heykeltıraş, hattat, ressam, bestekâr, bilgisayar programcısı ve mucitlerin ve bunların kanuni mirasçılarının şiir, hikâye, roman, makale, bilimsel araştırma ve incelemeleri,
bilgisayar yazılımı, röportaj, karikatür, fotoğraf, film, video, radyo ve televizyon senaryo ve oyunu
gibi eserlerini gazete, dergi, bilgisayar, internet, radyo, televizyon ve videoda yayınlamak veya kitap, CD, disket, resim, heykel ve nota halindeki eserleri ile ihtira beratlarını satan veya bunlar üzerindeki mevcut haklarını devredenler."
Yani başta Orhan Pamuk olmak üzere birçok yazarın vergisi bundan sonra artacak Yine telif
hakkı ile yazı yazan köşe yazarları için de benzer bir durum olacak. Böylece Maliye'nin elde edeceği
ek vergi geliri milyar lirayı bulacak.

Kaynak (http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/773508-hocalara-kacis-yok)

Fatih Terim'in maaşı asgari ücretten gösteriliyormuş yazılana göre, ilginç.

E.Cartman
04.Eylül.2012, 14:08
Ben hala anlayamıyorum nasıl asgari ücret olarak gösteriliyor ya. Herkesin gözü önünde bu rakamlar. Hadi eskiden olsa neyse rakamlar hep söylentiydi ama şimdi her şey kuruşu kuruşuna bildiriliyor KAP'a. Nasıl asgari ücret olarak gösteriliyor bu maaş biri açıklasın yahu.

KanaKe
04.Eylül.2012, 14:49
eger dogruysa sadece ayiplamak düser bize.. sonra vatan millet sevgisinden bahseder bu insanlar.

Corpus
04.Eylül.2012, 14:52
Daha önce Muhammed açmıştı konuyu ve ne kadar saçma olduğundan herkes bahsetmişti sanıyorum. Tekrar tartışılması yersiz.

Suicider
04.Eylül.2012, 14:53
Yıpratmaya çalışmaya devam.Sportif açıdan vuramıyorlar bu sefer buralardan vurmaya çalışıyolar.Devam edin durmak yok.

Crazycat
04.Eylül.2012, 15:30
Yıpratmaya çalışmaya devam.Sportif açıdan vuramıyorlar bu sefer buralardan vurmaya çalışıyolar.Devam edin durmak yok.
Kendi adıma konuşmak gerekirse herhangi bir art niyetim yoktu, gördüm ve paylaşayım dedim, daha önce tartışıldığını bilmiyordum, haberin veriliş tarihi olarak bugünü gösterdiği için daha önce tartışıldığı aklıma gelmedi açıkçası.

Bordo61Mavi
04.Eylül.2012, 16:05
Kuluple bilet mevzusu konusmak icin en uygun yontem hangisidir telefonmu mailmi ?

Manchester biletleri icin araya 3.cu kisiler girecek duyumlari aliyoruz burda, en son oyle oldugunda o adamlar kendi paylarinida koymuslardi araya

Stoke - Besiktas , seyahat firmasi 30'luk bileti 45 sterline verdi
Chelsea - Fenerbahce, FB dernegi 60 lik biletleri 100 sterline verdi

Suicider
04.Eylül.2012, 16:08
Kendi adıma konuşmak gerekirse herhangi bir art niyetim yoktu, gördüm ve paylaşayım dedim, daha önce tartışıldığını bilmiyordum, haberin veriliş tarihi olarak bugünü gösterdiği için daha önce tartışıldığı aklıma gelmedi açıkçası.

Yok dostum sen koyabilirsin haberi lafım sana değil haberi yapanlara :)

Crazycat
04.Eylül.2012, 16:34
Yok dostum sen koyabilirsin haberi lafım sana değil haberi yapanlara :)

Anlıyorum, ben bana söyleniyor sandım. :)

uAburak89
04.Eylül.2012, 17:06
Cris 3 numaralı formayı giyecek.

Bu da ŞL'ye verilen liste;

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/clubs/club=50067/squad/index.html

zeck17
04.Eylül.2012, 17:12
@Nedvedmania

hocam sen maçlara genelde giden birisin tribünlerden statdaki çim sorunları belli oluyor şayet televizyondan çok kötü görünüyor korner bayraklarının oralar ve orta sahanının kulübeye yakın taraftarlarındaki çimler.. ve bu sezon başı yeniden çimlendirme yapılmadı mı stada

Nedvedmania
04.Eylül.2012, 18:37
@Nedvedmania

hocam sen maçlara genelde giden birisin tribünlerden statdaki çim sorunları belli oluyor şayet televizyondan çok kötü görünüyor korner bayraklarının oralar ve orta sahanının kulübeye yakın taraftarlarındaki çimler.. ve bu sezon başı yeniden çimlendirme yapılmadı mı stada

Valla net bir bilgiye sahip değilim ama bursa maçında bende gördüm kalenin yakınlarındaki bölgede toprak gözüküyordu. Belki taktiksel yapılmışta olabilir. Kalecinin daha rahat edebilmesi açısından gibi.

Ama lig başlamadan önce çim hakkında çalışmalar yapılıyordu onu hatırlıyorum. Işık felan tutuluyordu hatta yukardan.

C h A o S
04.Eylül.2012, 18:49
Şu çim olayı gerçekten can sıkıcı.Devler liginde oynuyacağız ancak o çimler yakışmıyor.Mutlaka sezon sonu gerekenler yapılmalıydı.Oyuncular müdahele yaparken çim hemen kalkıyor.Oyuncular kayıyor hep.Çok taze heralde şu anda.Zamanla sanırım oturacak.

semih99999
04.Eylül.2012, 22:19
Cris 3 numaralı formayı giyecek.

Bu da ŞL'ye verilen liste;

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/clubs/club=50067/squad/index.html

direk orta sahaya baktım selçugu göremeyince dedim ne oluyo :D

Revolution
04.Eylül.2012, 22:40
Ali Ferahbot Beşiktaşlı ve bir spikere yapılacak en büyük kötülük herhalde maç anlatırken onu çekmektir :)

darkkobal123
04.Eylül.2012, 22:49
Katıldığı gruba göre kadro çok iyi. İş ki oyuncular bireysel hata yapmadan oynasınlar.

E.Cartman
04.Eylül.2012, 23:07
Umut'a olan hayranlığım arttı cidden. Çok naif çok mütevazi gerçekten. Tembel demeyelimde çalışmayı pek sevmeyen diyelim, cimri demeyelimde tutumlu diyelim, en yeteneksiz demeyelimde zaman zaman maçlarda beceriksiz olan diyelim falan diyor hep :D:D

http://www.ligtv.com.tr/haber/umut-buluta-gore

pele96
04.Eylül.2012, 23:15
Umut geldigindeben dahil herkes yedek forvet olarak dusunuldu diye dusunduk sanirim ama adam calisarak formayi kapti dahada birakmaz heralde

C h A o S
05.Eylül.2012, 00:06
Umut'a olan hayranlığım arttı cidden. Çok naif çok mütevazi gerçekten. Tembel demeyelimde çalışmayı pek sevmeyen diyelim, cimri demeyelimde tutumlu diyelim, en yeteneksiz demeyelimde zaman zaman maçlarda beceriksiz olan diyelim falan diyor hep :D:D

http://www.ligtv.com.tr/haber/umut-buluta-gore

Bunu izlemiştim her soruya Selçuk,Burak ve Gökhan Zan'ı söyledi:DÇekinmeyeceksin söyleyecen her şeyi.Umut heralde kırılırlar diye söylemedi:)

Nedvedmania
05.Eylül.2012, 00:58
Cris: Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Teklif geldi çok uzun sürmedi, konuştuk ve anlaştık."

Cris : "Bir an önce çalışmalara başlayıp Büyük Galatasaray taraftarının önüne çıkmak istiyorum."

Cris: Kariyerimde yeni bir dönem yeni bir adım başlıyor. Çok önemli bir potansiyeli olan, Melo, Baros ve Elmander'in bulunduğu çok önemli bir kadroya geldim. Aynı Lyon'da yaptığım gibi Galatasaray taraftarının kalbini kazanmak istiyorum"

Milan Baros : "Ben akrabalarımı ve arkadaşlarımı Galatasaray'lı yaptım. Oğlumun herşeyi Galatasaray'lı. Ben bir Galatasaray taraftarıyım."

William Rookwood
05.Eylül.2012, 01:36
Baros bizden biri oldu bide eski formuna geri dönse.. Eminim çoğu Galatasaray taraftarının içinde de de ufak bile olsa bir umut vardır kimse yürekten Baros gitsin demiyor

ShevAnil
05.Eylül.2012, 01:41
Baros bizden biri oldu bide eski formuna geri dönse.. Eminim çoğu Galatasaray taraftarının içinde de de ufak bile olsa bir umut vardır kimse yürekten Baros gitsin demiyor

Açıkçası ben faydalı olabileceğini şuan düşünmüyorum ve 4. forvet durumunda, çalışması ve ilk geldiği zamanlara dönmesi gerekiyor, elbet şans bulacaktır umarım iyi değerlendirebilir.

Bu arada artık Burak ve Umut ile forvette başlamamız gerekiyor bence, ikisini iyice takıma monte etmeliyiz. Geçen senenin gol kralı yedekte oturmamalı. Elmander'in yaptığı baskıyı Umut zaten yapıyor, Burak pek pres yapmayı sevmese de, Elmander-Umut 2'lisinden daha tehlikeli bir ikili olacaklarına inanıoyorum.

europeanconquer
05.Eylül.2012, 01:41
Ben şahsen Baros oynamasa da kulüpte kalsın isterim tıpkı Kewell gibi ama öyle bir dünya yok :D

Nedvedmania
05.Eylül.2012, 01:46
Düşük takımlarla oynarken Baroş oynasın işte. Böyle konuşuyor içim bi kötü oluyor zaten :uzgun:

William Rookwood
05.Eylül.2012, 01:55
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Baros iyi oynarken gol atarken Lincoln vardı takımda. Ondan sonra gelen ortasahalardan verim alamadık. Birde üzerine sakatlık geldi acaba sakatlıktan dolayı mı yoksa sistem bozulduğu için mi Baros'dan yararlanamadık. Bence Baros tek forvet ve AMC li bir sistemin oyuncusu tıpkı Lincolnlü sistemde olduğu gibi.

Facx
05.Eylül.2012, 02:09
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Baros iyi oynarken gol atarken Lincoln vardı takımda. Ondan sonra gelen ortasahalardan verim alamadık. Birde üzerine sakatlık geldi acaba sakatlıktan dolayı mı yoksa sistem bozulduğu için mi Baros'dan yararlanamadık. Bence Baros tek forvet ve AMC li bir sistemin oyuncusu tıpkı Lincolnlü sistemde olduğu gibi.

baros geçen sene başı o berbat sezon dahil hep iş yapıyodu ama bi yere kadar sürekli sakatlanıp toparlayamıyo en son zaten avrupa kupasında gördük arkasında rosicky gibi bi adam vardı ama yerden kalkamaz hale gelmişti

pele96
05.Eylül.2012, 13:04
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezonki ilk maçını Galatasaray ile yapacak olan Manchester United, Türk taraftarlar için resmi internet sitesinden bir uyarı mesajı yayımladı.

Türkçe yayımlanan uyarı da şöyle denildi; "Bu siteden satılan biletlerin tamamı Manchester United taraftarları içindir. Buradan bilet satın alan Galatasaray taraftarlarının stada girişi engellenecek ve kendilerine ücret iadesi yapılmayacaktır." ifadeleri kullanıldı.
Cok gereksiz bir hamle olmus.Benceimkan varsa Istanbuldaki maca Man U taraftarlari alinmasin.Hatta giriste kimlik sorulsun.

europeanconquer
05.Eylül.2012, 15:40
Man Utd sitesinde satılan biletler tabi ki Man Utd taraftarları için ve bizim taraftarlarımız o biletlerden alırsa stada alınmamaları gayet normal.

darkkobal123
05.Eylül.2012, 15:48
M.United'ın kendi sitesinde satılan biletler her maç için kendi taraftarına aittir. Dünyanın her yerinde de böyledir bu zaten.

pele96
05.Eylül.2012, 15:56
Man Utd sitesinde satılan biletler tabi ki Man Utd taraftarları için ve bizim taraftarlarımız o biletlerden alırsa stada alınmamaları gayet normal.

M.United'ın kendi sitesinde satılan biletler her maç için kendi taraftarına aittir. Dünyanın her yerinde de böyledir bu zaten.

Ben daha once boyle bir aciklama gormemistim.Simdi bir galatasarayli ordan alip gitse nerden anliyacaklar?

europeanconquer
05.Eylül.2012, 15:57
İşte anladıklarını almayacaklar.

darkkobal123
05.Eylül.2012, 15:59
Araya sızmayın diyor kısacası.

Corpus
05.Eylül.2012, 17:20
Amkspor ‏@Amkspor
Fatih Terim, şu anda İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenen 14 elit teknik direktör zirvesinde.

goosfraba
05.Eylül.2012, 17:57
gs - bellinzona maçında şike yapılmış.

Nocna Mora
05.Eylül.2012, 18:00
Amacın ne ?

Nedvedmania
05.Eylül.2012, 18:03
gs - bellinzona maçında şike yapılmış.
Kim yapmış, nasıl yapmış, neden yapmış ?

goosfraba
05.Eylül.2012, 18:03
sizleri tahrik etmek...

allah allah, ne amacım olabilir? adamın teki itiraf etmiş, geldim yazdım.

europeanconquer
05.Eylül.2012, 18:04
İyi yapmışız.

futureless
05.Eylül.2012, 18:05
10 ay önce konuşulan bir muhabbetti. Şimdi itiraf çıkmış sanırım artık kimdense net bilmiyorum ondan yeniden gündeme geldi.

Bilgi için yazdım, niye konu buraya geldi bilin diye.Çıkışmayın sonra.

sui generis
05.Eylül.2012, 18:06
yapan Galatasaray değilmiş. rakip futbolcular heralde. tam bilmiyorum.

furkan58
05.Eylül.2012, 18:09
Marjio Cvtrak isimli futbol organizatörü itiraf etmiş.

Nedvedmania
05.Eylül.2012, 18:09
Tamamda ne demiş bi ekleseniz ? :)

Corpus
05.Eylül.2012, 18:16
http://g.mynet.com/i/110/209924-penguenkapak.jpg

Nedense aklıma bu geldi.

uAburak89
05.Eylül.2012, 19:18
Bahis şikesi, bizimle alakası yok. Konuda olması bile gereksiz. Fatih Terim'in Elit teknik direktörler zirvesi bilgisinin ardından yazılması manidar.

goosfraba
05.Eylül.2012, 20:02
hobaaa... e silinsin o zaman, gerçekten ciddiyim :)

fatih hocayı da tebrik ederim.

Nedvedmania
05.Eylül.2012, 20:15
Man Utd maçına bilet alacaklarn listesi İçişleri Bakanlığından alınan talimat gereği Emniyet Müdürlüğü ve Dışişleri Bakanlığına bildirilecekmiş.

Adamlar korkudan neler yapıyorlar :D

Corpus
05.Eylül.2012, 20:17
Fm' de korkulan rakipler diye bir liste varsa eğer Man Utd' ın listesinde mutlaka Galatasaray olmalı :D

zeck17
05.Eylül.2012, 20:29
leeds olayı yaşanmayacağını birileri söylesin manuya artık o kadar vahşi değiliz :D

uAburak89
05.Eylül.2012, 21:26
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/650723635.jpg?key=640360&Expires=1346866860&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=Hn9U5I0HQxwy3~Qoz~NQ3sSSzstXKTstNnAKBQC8 f8HXzGbd-QRm5-49HI2WGOu7M~Ktc0s9QZVwMc61~vT7vYB0mLglbGStqqWg1MkR rpQtJqnYcAbhTzI7L1eMg7cW0MF-C8D562JWFsgq0~4jWbTEgz0wMNN3B6vtEz6Ssbc_

Nedvedmania
05.Eylül.2012, 21:37
Safları baya sıklaştırmışlar :D

Ek :

Galatasaray önce cuma günü İtalya'nın Genoa ekibiyle deplasmanda karşılaşacak, iki günlük aranın ardından bu kez de Kartalspor'un rakibi olacak. Sarı-Kırmızılılar, PTT 1. Lig’de mücadele eden Bordo-Beyazlılar’la da deplasmanda mücadele edecek. Galatasaray, bu iki maçın ardından hazırlıklarına Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanlarla devam edecek.

William Rookwood
05.Eylül.2012, 21:40
Lucescu'nun solundaki Mustafa Denizli mi?

Nedvedmania
05.Eylül.2012, 21:41
Lucescu'nun solundaki Mustafa Denizli mi?

Hayır tabikide :D

Katılanlar

Massimiliano Allegri (AC Milan), Carlo Ancelotti (Paris Saint-Germain FC), Frank de Boer (AFC Ajax), John van den Brom (RSC Anderlecht), Unai Emery (FC Spartak Moskva), René Girard (Montpellier Hérault SC), Kasper Hjulmand (FC Nordsjælland), Leonardo Jardim (Olympiacos FC), Jorge Jesus (SL Benfica), Ivan Jovanović (APOEL FC), Jürgen Klopp (Borussia Dortmund), Mircea Lucescu (FC Shakhtar Donetsk), Roberto Di Matteo (Chelsea FC), José Mourinho (Real Madrid CF), Vítor Pereira (FC Porto), Thomas Schaaf (SV Werder Bremen), Diego Simeone (Club Atlético de Madrid), Luciano Spalletti (FC Zenit St Petersburg), Fatih Terim (Galatasaray AŞ), Tito Vilanova (FC Barcelona), and Arsène Wenger (Arsenal FC).

E.Cartman
05.Eylül.2012, 21:55
Heyt be Fatih Hocanın karizmasından Mou bile ayakta duruyor :n::n:

LadroN
05.Eylül.2012, 22:11
http://www.cnnturk.com/2011/spor/futbol/12/23/galatasaray.bellinzona.macinda.sike.yapildi/641727.0/index.html

Su şike olayida buymus.bir sey yok gorundugu gibi.Şike yapilmis diyeceginize haberi paylassaydiniz keske.

europeanconquer
05.Eylül.2012, 22:41
Yalnız şikeyi yapan Galatasaray değil,bahis çetesi aracılığıyla Bellinzona oyuncuları veya oyuncusu :n: Millette sazan gibi atladı, Twitter'da bizle uğraşıyor :D Haberin 10 ay önce çıkmış olması da traji komik.

zeck17
05.Eylül.2012, 23:07
resim sadece bende mi görünmüyor..

Nedvedmania
06.Eylül.2012, 00:38
Efsane :)

http://img823.imageshack.us/img823/7853/qqqpb.jpg (http://img823.imageshack.us/i/qqqpb.jpg/)

Corpus
06.Eylül.2012, 00:40
Terim' in tip çok hoş :n:

uAburak89
06.Eylül.2012, 00:43
Galatasaray Yönetimi, Süper Kupa Finali'nde hakem Cüneyt Çakır'a saldıran Engin Baytar'a ağır fatura çıkardı.
Sarı kırmızılı yönetim, Tahkim Kurulu'nun cezasını indirmediği Engin'e 100 bin Euro ceza verdi. Böylece Engin Baytar maç başına 15 bin Euro kazandığı sarı kırmızılı kulüpten, kaçırdığı 11 maç yüzünden 165 bin Euro kaybının yanısıra, yönetimin verdiği ceza sonrasında da toplam 265 bin Euro geliri kaybetmiş oldu.
Engin Baytar, Fatih Terim'in görev vermesi halinde Şampiyonlar Ligi maçlarında yer alabilecek.

sarianet
06.Eylül.2012, 02:12
165 bin yuro ceza verildi diyenler demekki sallamışlar
iyi bi ceza ama bu cezalar her kulüpte ve bu hareketi yapan her futbolcu için standartlaşmalı ki bir daha kime cesaret edemesin.

europeanconquer
06.Eylül.2012, 11:59
Man Utd maçı D-Smart platformunda :) Ne diyeyim ki ben ?

mpaker66
06.Eylül.2012, 12:04
Efsane :)

http://img823.imageshack.us/img823/7853/qqqpb.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg823.imageshack. us%2Fi%2Fqqqpb.jpg%2F)
FT anlamıyomuş gibi bakıyor :)

ForsakeN
06.Eylül.2012, 13:03
http://live.sporx.com/img/2012/09/06/emrecolak3.jpg

Twitter'da çarşamba gününün en çok konuşulan
ismi, Galatasaray'ın genç yeteneği Emre Çolak'tı. Yeni sezonla birlikte müthiş bir grafik ortaya
koyan ve performansıyla parmak ısırtan 21
yaşındaki futbolcu, bu kez yeşil çimlerden uzak
bir konuyla gündeme geldi. Eğlendiği kulüpte siyahi bir kadınla görüntülenen
Emre Çolak'ın internete düşen bu fotoğrafı, üst
üste atılan binlerce mesajla giderek yayıldı ve gün
boyunca twitter'ın en çok konuşulan ilk 10
konusu arasında yer aldı. Bir grup Emre'nin de herkes gibi eğlenmeye
hakkı olduğunu savunurken, yine bu fikre karşı
çıkan ciddi bir kalabalığın varlığı dikkat çekti.

sporx

europeanconquer
06.Eylül.2012, 13:07
Bu konunun tartışılması orada ki bayanın siyahi olması ile ilgili mi ? Yoksa orada bir bayanla olması ile ilgili mi ? Öte yandan eğlenmeye gitmesiyle ilgili mi ? Bu adamlar hiç mi eğlenmeyecek ?

Kaka Leite
06.Eylül.2012, 13:09
Bu konunun tartışılması orada ki bayanın siyahi olması ile ilgili mi ? Yoksa orada bir bayanla olması ile ilgili mi ? Öte yandan eğlenmeye gitmesiyle ilgili mi ? Bu adamlar hiç mi eğlenmeyecek ?
Sorun şurada Fenerbahçe,Beşiktaş,Trabzon her neyse onlardan birisinin oyuncusu yapınca ''Auvv'' medya direk tepesine biniyor.Olaylar olaylar...

Ama bu haber'i hiçbir yerde göremedim ben ?

O bir kısımın derdi bu :)

europeanconquer
06.Eylül.2012, 13:13
Çünkü adamın bir şey yaptığı yok.Bir şey yapmadan haber mi olacak ? Twitter'da uğraşıp duruyorlar sanki fotoğraf da çok müstehcen bir şey varmış gibi sanki eğlencenin dozunu kaçırmış gibi.

''Dinime küfreden Müslüman olsa'' hesabı onların ki de

LadroN
06.Eylül.2012, 13:14
Sorun þurada Fenerbahçe,Beþiktaþ,Trabzon her neyse onlardan birisinin oyuncusu yapýnca ''Auvv'' medya direk tepesine biniyor.Olaylar olaylar...

O bir kýsýmýn derdi bu :)

Birkac tane ornek gostetsene tepesine binilwn oyunculara.olaylar olaylar oluyormus ornek ver bakalim.olaylari sadece size oluyormus gibi gosteripte aglama duvarina cevirme burayi.Arda Turan'a neler yapildi?

Haber degeri olan birsey degil ki bu.adamin esek yukuyle parasi var arkadaslariyla toplanip pes mi oynayacak evde?

Nocna Mora
06.Eylül.2012, 13:16
Hiç birimiz eglenmiyoruz zaten. Hepimiz odun gibi yaşıyoruz. Adam istedigini yapar eglenir. Sahada iyi performans verdikten sonra özel hayatını eleştirmeye kimsenin hakkı yok.

Kaka Leite
06.Eylül.2012, 13:17
Çünkü adamın bir şey yaptığı yok.Bir şey yapmadan haber mi olacak ? Twitter'da uğraşıp duruyorlar sanki fotoğraf da çok müstehcen bir şey varmış gibi sanki eğlencenin dozunu kaçırmış gibi.

''Dinime küfreden Müslüman olsa'' hesabı onların ki de
Diğer oyuncular sanki +18 pozisyonlarda mı yakalanıyor Oğuzhan :)

Bana göre de normal ancak eğer diğerlerine sıkı tutuyorsan işi bunada yapmalısın birine yapıp birine yapmamak kayırmak hesabına girer..

LadroN
06.Eylül.2012, 13:18

Bana göre de normal ancak eğer diğerlerine sıkı tutuyorsan işi bunada yapmalısın birine yapıp birine yapmamak kayırmak hesabına girer..

Hangi digerleri?

futureless
06.Eylül.2012, 13:19
Burada sorun Emre Çolak'ın eleştirildiğini sanıp savunmaya geçmeniz. Basın eleştiriliyor, her futbolcuya aynı şekilde haber yapmadığı için. Yoksa Emre eğlenmiş kime ne.

LadroN
06.Eylül.2012, 13:21
Burada sorun Emre Çolak'ın eleştirildiğini sanıp savunmaya geçmeniz. Basın eleştiriliyor, her futbolcuya aynı şekilde haber yapmadığı için. Yoksa Emre eğlenmiş kime ne.

Abi ayni muamele yapilmayan oyuncu kim?ayni muamele yapilmiyor demek kolay.

europeanconquer
06.Eylül.2012, 13:21

Olum ben diğer oyunculardan örnek vermedim ki,Twitter'da Emre'yi eleştirenlerin çoğunun Emre'den daha beter kafa yapısına sahip olduğunu belirttim.

Kaka Leite
06.Eylül.2012, 13:22
Hangi digerleri?
Önyargını bırakıp açıp ''Google'' yazarsan görürsün.

Burada kimse Emre Çolak'a bişey demiyor.Ben burada medyaya söylüyorum lafımı birine yapıp birine yapmamakla saçmalıyorlar.

Bana kalırsa böyle şeyler sorun değil yani olan şeyler bunlar ama bizim ülkemizde abartılıyor yoksa kime ne Emre'nin özel hayatından..

LadroN
06.Eylül.2012, 13:25
Önyargını bırakıp açıp ''Google'' yazarsan görürsün.

Burada kimse Emre Çolak'a bişey demiyor.Ben burada medyaya söylüyorum lafımı birine yapıp birine yapmamakla saçmalıyorlar.

Bana kalırsa böyle şeyler sorun değil yani olan şeyler bunlar ama bizim ülkemizde abartılıyor yoksa kime ne Emre'nin özel hayatından..

Google kim?Fenerbahce'de mi oynuyor?

De ki bana Mehmt Topuz gece suraya cikmisti ortalik ayaga kaldirildi.Ornek olarak.

futureless
06.Eylül.2012, 13:25
Abi ayni muamele yapilmayan oyuncu kim?ayni muamele yapilmiyor demek kolay.

Bizde oynadığı dönemde Roberto Carlos mesela. Batuhan çok akla gelebilir.Serdar Özkan, Arda ile ilgili de yapılmıştı burada haberler adam Atletico'da olmasına rağmen, hatta sakat ama gece kulüplerinde dolanıyor deniyordu.

Şimdilik aklıma gelenler.

Ben de karşıyım bu duruma.Yani basın hakikaten iyi iş yapıyor, Emre'yi yolladılar, Alex'i bitiriyorlar.Benim onlara kızgınlığımın asıl sebepleri bunlar açıkçası, bizim bir futbolcumuz yapsa olay olmuştu bundan adım gibi eminim.Burada size bir laf söylemiş olmuyorum.Yine tekrarlayayım da basına kızdığımı .

Kaka Leite
06.Eylül.2012, 13:27
Google kim?Fenerbahce'de mi oynuyor?

De ki bana Mehmt Topuz gece suraya cikmisti ortalik ayaga kaldirildi.Ornek olarak.
İşte sorun burada direk takımıma giriyosun sen :)

Sen benim dediğimi anlamıyosun anlamayada çalışmıyosun kusura bakma da bende anlatmaya çalışmayacağım..

Ben yolunu söyledim sana merak ediyorsan girersin.Ortada örnek verilecek durum yok 2 gece dışarda yakalandı diye adı kötüye çıkanlar bile var çok örnek istiyorsan..

Kaka Leite
06.Eylül.2012, 13:28
Bizde oynadığı dönemde Roberto Carlos mesela. Batuhan çok akla gelebilir.Serdar Özkan, Arda ile ilgili de yapılmıştı burada haberler adam Atletico'da olmasına rağmen, hatta sakat ama gece kulüplerinde dolanıyor deniyordu.

Şimdilik aklıma gelenler.

Ben de karşıyım bu duruma.Yani basın hakikaten iyi iş yapıyor, Emre'yi yolladılar, Alex'i bitiriyorlar.Benim onlara kızgınlığımın asıl sebepleri bunlar açıkçası, bizim bir futbolcumuz yapsa olay olmuştu bundan adım gibi eminim.Burada size bir laf söylemiş olmuyorum.Yine tekrarlayayım da basına kızdığımı .
Yahu neden söylüyorsun ki :)

Kendi soruyorsa girsin baksın, en yakın örneği kendi takımında aslında ama olayı direk Fener'e yorduğundan düşünmüyor bile..

LadroN
06.Eylül.2012, 13:33
Bizde oynadýðý dönemde Roberto Carlos mesela. Batuhan çok akla gelebilir.Serdar Özkan, Arda ile ilgili de yapýlmýþtý burada haberler adam Atletico'da olmasýna raðmen, hatta sakat ama gece kulüplerinde dolanýyor deniyordu.

Þimdilik aklýma gelenler.

Ben de karþýyým bu duruma.Yani basýn hakikaten iyi iþ yapýyor, Emre'yi yolladýlar, Alex'i bitiriyorlar.Benim onlara kýzgýnlýðýmýn asýl sebepleri bunlar açýkçasý, bizim bir futbolcumuz yapsa olay olmuþtu bundan adým gibi eminim.Burada size bir laf söylemiþ olmuyorum.Yine tekrarlayayým da basýna kýzdýðýmý .

He abi Arda ile ilgili haber yapildi diyorsun.kayirma nerede burada?adama seks yuzunden sakatlandi dediler yahu.
Turk medyasi boyle.Bizden de Arda'yi kopardilar.

futureless
06.Eylül.2012, 13:44
Son 2 sezondur tersine döndü benim derdim o. Bizden yana olsunlar demiyorum , eşitlik istiyorum :)

E.Cartman
06.Eylül.2012, 13:48
Futbolcular ülke ekonomisine göre oldukça fazla kazanıyorlar en azından 3 büyüklerdekiler. Bu parayı kazanıp eğlenmeleri bazılarının zoruna gidiyor demek ki. Artık bu haberleri böyle algılıyorum ben. Sizene arkadaşım 20-25 yaşında gençlerin nereye gidip ne yaptığından. Performansında, sağlığında bir sorun yaratmadığı sürece naparsa yapsın ne karışıyosunuz.

Kaka Leite
06.Eylül.2012, 13:52
Futbolcular ülke ekonomisine göre oldukça fazla kazanıyorlar en azından 3 büyüklerdekiler. Bu parayı kazanıp eğlenmeleri bazılarının zoruna gidiyor demek ki. Artık bu haberleri böyle algılıyorum ben. Sizene arkadaşım 20-25 yaşında gençlerin nereye gidip ne yaptığından. Performansında, sağlığında bir sorun yaratmadığı sürece naparsa yapsın ne karışıyosunuz.
İşte bende bunu diyorum ama medya susmuyor.

Madem susmuyorsun eşit davranacaksın.Ona yapıyorsan buna da yapacaksın.Tabii bana kalsa kime ne yapılmasın bile böyle haberler :)

futureless
06.Eylül.2012, 13:53
Katılıyorum Özgür.

Bu haber olay yapılmadı, herhangi bir futbolcumuzla ilgili böyle bir haber yapılsın olay çıkartırım artık :zuhaha

LadroN
06.Eylül.2012, 13:55
Aykut Kocaman gibi guc dengeleri degisti diyorsunuz yani.:)

Kusura bakmayin ama bence siz eşitlik istemiyorsunuz.Siz herkesten daha eşit olmak istiyorsunuz.

KanaKe
06.Eylül.2012, 13:57
Guti'ye yapilanlarida unutmamak lazim.. Ayrica Andre Santos ve Roberto Carlos'a da iftira atilmisti kelepceli seks felan filan hatirlayanlar vardir...

uAburak89
06.Eylül.2012, 13:57
Samimi değilsiniz.

E.Cartman
06.Eylül.2012, 13:58
Guti'ye yapilanlarida unutmamak lazim.. Ayrica Andre Santos ve Roberto Carlos'a da iftira atilmisti kelepceli seks felan filan hatirlayanlar vardir...
İşin içinde Kazım'da vardı iftira değildir o yapar Kazım reyiz :n::n:

futureless
06.Eylül.2012, 13:59
Aykut Kocaman gibi guc dengeleri degisti diyorsunuz yani.:)

Kusura bakmayin ama bence siz eşitlik istemiyorsunuz.Siz herkesten daha eşit olmak istiyorsunuz.

Başkasının ne istediğini bilme konusunda uzman bir çocuğa benziyorsun.Ya da en azından kendini öyle sanıyorsun.İnsan gibi söyledik. Anlamamakta ısrarlıysan senin sorunun.Suç bende , kaale alıp cevapladım sorunu.

Kaka Leite
06.Eylül.2012, 14:00
Başkasının ne istediğini bilme konusunda uzman bir çocuğa benziyorsun.Ya da en azından kendini öyle sanıyorsun.İnsan gibi söyledik. Anlamamakta ısrarlıysan senin sorunun.Suç bende , kaale alıp cevapladım sorunu.
Ben sana diyorum olum.Ön yargı var işin içinde ben cevap verdim mi ?

Ne dersen o yine Fenerbahçe,Galatasaray'a çekecek işi gözü fanatiklikten kör çünkü.

LadroN
06.Eylül.2012, 14:48
Ben sana diyorum olum.Ön yargı var işin içinde ben cevap verdim mi ?

Ne dersen o yine Fenerbahçe,Galatasaray'a çekecek işi gözü fanatiklikten kör çünkü.

Bilmiyorum oyle bir izlenim verdiysem sucu kendimde aramaliyim.hic bi zaman fanatik olmadim.

En iyisi Burak Abi gibi samimi bdegilsiniz demek.

Nedvedmania
06.Eylül.2012, 16:58
Sorun şurada Fenerbahçe,Beşiktaş,Trabzon her neyse onlardan birisinin oyuncusu yapınca ''Auvv'' medya direk tepesine biniyor.Olaylar olaylar...

O bir kısımın derdi bu :)

Basının hepsini aldık olm haberin yok mu ? Hürriyet bile bizim yanımızda artık :0:

Revolution
06.Eylül.2012, 18:05
Ya allah aşkına Giovani, Jo, Arda dillerden düşmedi senelerdir. Keza Kazım da öyle. Bazı arkadaşlar Kazım o zaman Fener'deydi vs demesin, biliyorum. Sadece örnek veriyorum.

Emre sadece bir bayanla görüntülenmiş, çapkınlık peşinde mi ne olduğu umrumda değil. Somut birşeyle yakalasalar sizin yorumunuzu kalmadan medya çeker ipini. Fazla çırpınmayın anlatmak istediğim bu.

Nedvedmania
06.Eylül.2012, 20:41
Braga resmi sitesinde Şampiyonlar Ligindeki rakiplerini değerlendirirken Galatasaray'dan ''Türkiye'nin en büyük kulübü ve sembolü'' diye bahsetti. Ayrıca dünyaca ünlü yıldızlarından da bahsettiler.

http://img545.imageshack.us/img545/8718/98741734.jpg (http://img545.imageshack.us/i/98741734.jpg/)

GebzeLi1907
06.Eylül.2012, 21:43
Beşiktaşa göre daha simge bir klup Türk futbolunda diyor Galatasaray için, en büyük klubü gibi bir ifade de koyduğun fotoda yok belirteyim

titates1
06.Eylül.2012, 21:59
Beşiktaşa göre daha simge bir klup Türk futbolunda diyor Galatasaray için, en büyük klubü gibi bir ifade de koyduğun fotoda yok belirteyim

nedvedmania için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama hiç bulaşma , doğru çevirisini iyi niyetle bile yazsan küfür yemediğin kalıyor.

Addolorato
06.Eylül.2012, 22:04
Tam çevirisi Braga Beşiktaş ile deneyim ettiği İstanbul'a Galatasaray sayesinde tekrar gelecek diyor. Türkiye'nin en sembol takımı diyor.

Nedvedmania
06.Eylül.2012, 22:06
Düzgün bir şekilde belirtilirse hiç birşey olmaz :) Bazıları laf sokarcasına hata düzeltiyor o zaman problem oluyor işte. Yazı kısmı da alıntı facebook sayfasından. Resme bir göz attım amblem, referans felan yazınca doğrudur heralde diye fazla incelemedim :)

Takım İtalya'da bu arada. Yarın Genoa ile maç var. Yayın yok.

GebzeLi1907
06.Eylül.2012, 22:07
Tam çevirisi Braga Beşiktaş ile deneyim ettiği İstanbul'a Galatasaray sayesinde tekrar gelecek diyor. Türkiye'nin en sembol takımı diyor.

Türkiye'nin en sembol takımı demiyor.More ifadesi var daha fazla anlamında kıyaslamalarda kullanılır ki burda da bir önceki rakibi Beşiktaş ile kıyaslayor.Çok önemli bir konu değil en büyüğü Galatasaray başka büyük yok da yazabilirlerdi umrumda olmaz da oradan yazan bu değil.

pele96
06.Eylül.2012, 22:12
Avrupadaki basarilariyla en buyuk denilse bile sorun olmaz.

Addolorato
06.Eylül.2012, 22:19
Türkiye'nin en sembol takımı demiyor.More ifadesi var daha fazla anlamında kıyaslamalarda kullanılır ki burda da bir önceki rakibi Beşiktaş ile kıyaslayor.Çok önemli bir konu değil en büyüğü Galatasaray başka büyük yok da yazabilirlerdi umrumda olmaz da oradan yazan bu değil.

Fazla uzatmak istemiyorum ama More emblematic club of Turkey demek Türkiye'nin en sembol klübü anlamına gelir bunu belirteyim.

pele96
06.Eylül.2012, 22:26
En sembolik anlamina gelmiyormus.Sanirim Besiktasla karsilastirip Turkiyenin daha sembolik kulubu ifadesi kullanilmis.

europeanconquer
06.Eylül.2012, 22:29
Tartıştığınız konu da konu olsa. :5:

nekop
06.Eylül.2012, 22:32
Emre'nin çıkıp dolaşması gayet normal, abartmamak gerek. Ben daha çok siyahi kadına takıldım. Emre sahaların büyük topçusuymuş meğer. :D

E.Cartman
06.Eylül.2012, 22:35
Galatasaray Cenova'da

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Genoa CFC takımı ile dostluk maçı yapmak için İtalya'nın Cenova kentine gitti.
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sabah antrenmanının ardından öğleden sonra Cenova'ya hareket eden Galatasaray kafilesi, yaklaşık iki buçuk saat süren bir yolculuk sonrası kente ulaştı.
Galatasaray, Eylül 1893'ün yedinci gününde kurulan Genoa CFC'nin 119. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşecek olan karşılaşma için 17 kişilik oyuncu kadrosuyla İtalya'ya gitti.
Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Ufuk Ceylan, Eray İşcan - Cris, Gökhan Zan, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu, Hüseyin Tokmak - Ceyhun Gülselam, Felipe Melo, Albert Riera, Furkan Özçal, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Mertan Caner Öztürk, Nordin Amrabat - Sercan Yıldırım, Berk İsmail Ünsal.
Stadio Luigi Ferraris'deki mücadele, yarın akşam TSİ 22.30'da başlayacak.

Hüseyin Tokmak ?? Yoksa yeni bir yıldız mı doğuyor :D

uAburak89
06.Eylül.2012, 22:48
Baros'un olmaması saçmalık.

Nedvedmania
06.Eylül.2012, 22:52
Elmander felanda yok. Belki artık ciddi ciddi takımda düşünülüyor olabilir. İkinci bir fikir ise belki özel sebepleri vardır.

uAburak89
06.Eylül.2012, 22:54
Elmander felanda yok. Belki artık ciddi ciddi takımda düşünülüyor olabilir. İkinci bir fikir ise belki özel sebepleri vardır.

Elmander milli takımda diye biliyorum.

Milli takımlarda bulunan Emmanuel Eboue, Johan Elmander, Dany Nounkeu, Fernando Muslera, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Semih Kaya, Umut Bulut, Burak Yılmaz ve Hakan Balta antrenmanda yer almadı.

Bir ekleme daha, Elmander gol atmış bugün. :D

di canio
06.Eylül.2012, 23:02
Futbolcu ya da herhangi bir sporcu yapması gerekenleri yerine getiriyorsa gerisi boş. Gece çıkmış, kadınlarla gezmiş, sigara içmiş, alkol almış idarecileri hariç kimseyi ilgilendirmez. Bizde tüm taraftarlar idareci olduğu için herkes hesap sorma derdinde. Emre'yi ilk 16 yaşında izlemiştim. Çok yetenekliydi. Çoğu genç sporcunun bulamadığı kadar şans verildi kendisine. O da iyi kullandı, kullanıyor. Zamanla daha iyi de olacaktır. Saha dışında ne yaptığı, çok uç şeyler olmadığı sürece beni hatta kimseyi ilgilendirmez. Bu konuların büyümesinin asıl nedeni de QTM'den başkası değil. Rahat bırakın adamları da kazandıkları parayı harcayabilecekleri en güzel yaşlarda keyiflerine baksınlar.

titates1
07.Eylül.2012, 00:57
aynen kimseyi ilgilendirmez , engin baytar'ın arabasını kız arkadaşına vermesi konusunda da söylemiştim , istediğine verir , bir hata olur , bir daha yaparsa kızılır , onun dışında sahada topunu etkilemediği sürece isterse sabaha kadar gezer 10 tane kızla takılır kimseyi enterese etmez.

bu arada çeviri konusunda daha önceki konuşmadan kimseye laf sokmak istemedim , uzun uzun çevirmediğim için yanlış anlaşılmasına rağmen çok ofansif bir dille karşılaştım , nedvedmania için söylemediğimi de ondan belirttim.

addolorato tekrar belirtmek gerekirse , gebzeli'nin dediği gibi more daha anlamında eğer most deseydi senin dediğin anlam çıkardı , kaldı ki avrupa başarısı konusundan öyle de dense sorun yok , pekala denilebilir.

burası bir forum , hepimiz de karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuyoruz , bunun için bildiğimizi söylemezsek , yazmanın ne manası kalır , o zaman sadece girip birbirimize laf atar , bir şey katmayız.bizim de ileride yanlış bildiğimiz olur siz veya başkası gelir söylersiniz , böyle güzelleşir ve biraz da soğur umarım ortam.

ShevAnil
07.Eylül.2012, 01:05
Berk İsmail Ünsal'dan beklentilerim var fazlasıyla, umarım karşılar. Yarın ki maçta da iyi bir performans sergileyeceğine inanıyorum. Eğer gol de atarsa ve tabi a2'de başarıyı sürdürürse seneye muhakkak 18'de yer alır.

Facx
07.Eylül.2012, 03:15
https://pbs.twimg.com/media/A2JQF1cCEAAqHgg.jpg

:D

europeanconquer
07.Eylül.2012, 12:27
Baros'un haline çok üzülüyorum.Umarım şans bulur.Genoa maçı kadrosuna almayarak büyük hata yaptı hoca.Bu yıl en kötü Türkiye Kupası maçlarında forma şansı bulmalı bence.

IcedEarth
07.Eylül.2012, 13:35
Baros bu tip bir tavrı haketmiyor. Fatih Terim'in anlam veremediğim belki de tek hareketi bu şu anda. Bana kalırsa Baros'un ölüsü bile Burak'tan daha verimlidir.

uAburak89
07.Eylül.2012, 13:41
Şampiyonlar Ligi listesinde ismi olan oyuncuyu hazırlamamız lazım, bunun için 3 alternatif var. İlki hazırlık maçları, ikincisi Türkiye Kupası maçları, üçüncüsü de skor avantajının elde ediliği maçların son 30-35 dakikalık bölümleri. Çift forvet ile oynuyoruz çoğu maçta ve son vuruş açısından eldeki en etkili isim Baros, neden götürülmemiş İtalya'ya anlamak güç.

Nocna Mora
07.Eylül.2012, 14:05
http://www.galatasaraydakimneyapti.com/

Arkadaslar böyle bir site kesfettim yararlı olabilir :)

Nedvedmania
07.Eylül.2012, 14:09

Evet güzel bir site. Sık kullanılanlarımda ekli :)

Corpus
07.Eylül.2012, 15:54
Sabri' ye ne oldu ?

Nedvedmania
07.Eylül.2012, 16:15
Sabri' ye ne oldu ?

Takıma abilik yapıyor :D

Nedvedmania
07.Eylül.2012, 19:31
Tribun Dergi ‏@tribundergi
A.Albayrak: Ujfalusi'yi çok fazla seviyoruz. O bizim canımız, kaptanımız. Sakatlığı önümde oldu.Herkesin başından aşağı kaynar sular döküldü

A.Albayrak: Fatih hoca adaletin terazisinden bakar, hiç kimsenin hakkını kimseye yedirmez.Milan Baros da yeterli görülürse, takımda yer alır

A.Albayrak: Cris, dün öğle yemeğini bende yedi. Ona kara lahana yedirdim. Dolma yedirdim. Oradan bir enerji depoladı. (:n:)

A.Albayrak:Fatih hocam araştırmadan,sormadan transfer yapmaz.Bütün Brezilyayı ayağa kaldırdı. Sordu,soruşturdu,Cris'in transferi gerçekleşti (:j:)

A.Albayrak: Necati gitmek istedi. 3 yıllık bir anlaşma hayırlı bir anlaşma olduğunu düşündük. Konuyu öyle kapattık

A.Albayrak: Halil Ünal aradığında "Teklif 10 milyon euro da olsa ben Necati'ye gidip, 'seni Eskişehirspor'a verdim' demem" yanıtını verdim.

Abdurrahim Albayrak: Yiğit'i satmayı asla düşünmedik,kiralık olarak Orduspor'a verdik; orada çalışsın, bize daha hazır gelsin diye düşündük.

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Eylül.2012, 20:02
Sabri' ye ne oldu ?

sabriyi goztepe kariyerimde transfer ettim, bosa cikmis :zuhaha

gozlemciler fazla abartmis sabriyi, teknik ozelliklerini hepsini bir yapsalarmis bari. ayip etmisler, o kadar da degil diye dusunuyorum ben sabrinin. selcuk sahinin bile profili daha iyidir :D

Börk
07.Eylül.2012, 20:11

keşfettim derken çok oldu kardeş bu çıkalı ama yine de teşekkürler :)

baros konusuna da değinmek gerekirse baros bunları hak etmiyor iyiyken herkesin gözünde milan baros tezahüratlarını duyarken şimdi göndermeye çalışması taraftarın bence iyiye iyi kötüye kötü olmak bu da ikili oynamak olur.burada baros'un hatası yok mu var geliştirmedi kendini fiziken zayıf kaldı fatih terim'in uzatacağı ele karşı baros'dan da bişeyler beklemek lazım artık.

Nedvedmania
07.Eylül.2012, 20:37
ADAM GİBİ ADAMSIN İMPARATOR !

Fatih Terim aynı hassasiyeti doğum gününde de gösterdi. İmparator 59. Yaşına girdiği gün Beytüşşebap'tan gelen 10 şehit haberiyle yıkıldı. Aynı gün Florya'da çalışanlar Terim'e sürpriz bir doğum günü partisi için çalışma yapıyordu. Bu hazırlıktan haberi olan Fatih Terim, 'Ülkede 10 tane şehit var. Yas tutmamız gereken böyle bir günde, ne partisi, ne doğum günü kutlaması' diyerek şehitlere olan hassasiyetini bir kez daha gösterdi. Terim'in bu tavrı üzerine kutlamadan vazgeçildi. G.Saray yönetimi de siteden açıklama yaparak bu özel günü kutladı. İmparator'un evde de doğum günü kutlaması yapılmasına izin vermediği öğrenildi.

darkkobal123
07.Eylül.2012, 21:33
Ne olursa olsun Baros takımda kaldıysa, katılmalı böyle dostluk maçlarına. 2 forvet sakatlansa, Sercan'ı değil Baros'u oynatmalı Fatih Terim.

Nedvedmania
07.Eylül.2012, 23:48
Galatasaray Official ‏@GalatasaraySK
CANLI | İlk 11'imiz: Ufuk, Cris, Gökhan Zan, Felipe Melo, Çağlar, Yekta, İsmail Berk Ünsal, Engin Baytar, Amrabat, Sabri, Sercan Yıldırım...

Ahanda bizim Sercan :D

CANLI | Yedeklerimiz: Eray İşcan, Ceyhun Gülselam, Furkan Özçal, Hüseyin Tokmak ve Mertan Caner Öztürk...

Bir yandan maçı takip etmek isteyenler için :

https://twitter.com/nevzatdindar

Walter Sakana
08.Eylül.2012, 01:49
0-0 bitmiş, Penaltılarla 7-6 kaybetmişiz.

Edit: CRIS ilk kez GS formasıyla:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/304551_427940917264609_1516845354_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/552098_427940743931293_901674198_n.jpg

Corpus
08.Eylül.2012, 01:51
Twitter' dan anlatıma göre çok fazla gol kaçırmışız.

Walter Sakana
08.Eylül.2012, 01:56
Gs FB sayfasına bakarken şöyle bir resim gördüm, sağdaki eleman rugby maçı sanıp gelmiş herhalde fiziğe bak :D

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/564566_427910190601015_1933140094_n.jpg

Nedvedmania
08.Eylül.2012, 02:00
Tek kale oynamışız da gol olmamış. Canlı anlatımlar o şekilde. Direkten dönen toplar vs.

uAburak89
08.Eylül.2012, 02:01
Cris için çok olumlu şeyler yazılıyor ve ek olarak Cris'in gelmesinden sonra Melo'nun da daha mutlu olduğunu yazıyorlar. Zamanla anlarız doğru mu değil mi..

William Rookwood
08.Eylül.2012, 03:04
Hüseyin Tokmak'ı ilk defa duyuyorum bugün penaltı kaçırmış..

Facx
08.Eylül.2012, 16:38
phil jones sakatlanmış 2 ay yokmuş

Bujsas
08.Eylül.2012, 16:54
milli arada adam kalmayınca malzemeciyi oynatmış heralde genova

C h A o S
08.Eylül.2012, 17:09
Önemli eksiklerle çıkacaklar bizim maça.

Öte yandan Ada ekibinde; Ashley Young dizindeki sakatlık, Wayne Rooney bacağındaki derin yırtık, Chris Smalling ayak tarak kemiğindeki sakatlık, Darren Fletcher ise bağırsaklarındaki problem nedeni ile temsilcimiz Galatasaray önünde forma giyemeyecek.

anil luque
08.Eylül.2012, 17:13
--------------De Gea---------------

Rafael---Vidic----Ferdinand----Evra

-------Carrick------Cleverley-------

-------------Kagawa------------

--Valencia---------------Welbeck--

-----------------RVP-----------------

11 i ile çıkar bence başka kayıp vermezse Sir.

anil luque
08.Eylül.2012, 17:15
Gerçi Manunun takım yemeklerini bile 4-4-2 düzeninde yediğini düşünürsek Kagawa-RVP çift forvet olur kanatları da Valencia-Welbeck şeklinde yapar tahminimce.

vego
08.Eylül.2012, 17:35
Wayne Rooney yetişecek diyorlardı.

Bujsas
08.Eylül.2012, 20:38
maça daha 11 gün var kim öle kim kala

leventb12
08.Eylül.2012, 20:46
Gerçi Manunun takım yemeklerini bile 4-4-2 düzeninde yediğini düşünürsek Kagawa-RVP çift forvet olur kanatları da Valencia-Welbeck şeklinde yapar tahminimce.

Şu yoruma yazdığından beri gülüyorum :zuhaha

footballer33
08.Eylül.2012, 21:19

Eksikler önemli; ama bu kadro da müthiş. Daha dışarda kalan bir Scholes, Anderson, Giggs ve Nani var.

nekop
08.Eylül.2012, 21:26
Beyler şu formanın bayan için olanı var mı? GS Store sitesine baktım göremedim.

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=18915

uAburak89
08.Eylül.2012, 21:26
Beyler şu formanın bayan için olanı var mı? GS Store sitesine baktım göremedim.

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=18915

Kadın forması sadece parçalıda var diye biliyorum.

nekop
08.Eylül.2012, 21:34
Kadın forması sadece parçalıda var diye biliyorum.

Sitede de sadece o var. :) Fiyatları baya iyiymiş. :D TS Club'ı ilk kez bu kadar çok sevdim. :)

Facx
08.Eylül.2012, 21:35

kagawayı 1-2 kez kanatma oynatmıştı öyle yapabilir gene mc de oynatabilir amc de ama welbeck kanat oynamaz gibi geliyo bana ashley young sakat mı ? nani ? olmadı işte kagawa oynar ben nani nin sakatlığı yok diye biliyorum forvetete hernandez welbeckten de kagawadan da çok daha tehlikeli ama Allah tan oynatmıyo :D

uAburak89
08.Eylül.2012, 22:59
Hakan Balta sakatlanmış.

IcedEarth
09.Eylül.2012, 01:05
Hakan Balta sakatlanmış.

Olacağı buydu. Yeni bir kadro uydurmak gerek şimdi.

--------------------------------Muslera----------------------------------
Eboue-----------Semih-----------------Cris-----------Dany(Riera)
Hamit------------Melo----------------Selçuk-------Emre(Nordin)
--------------------Umut--------------Elmander(Burak)------------

Nocna Mora
09.Eylül.2012, 04:50
Çağlar oynar.

uAburak89
09.Eylül.2012, 12:57
Şampiyonlar Ligi Magazin Programından bir kesit.
Fatih Terim ve Burak Yılmaz

mpaker66
09.Eylül.2012, 13:12
Malesef Danny'de sakatlanmış.

Gncl1905
09.Eylül.2012, 13:13
Yok artık :D

mpaker66
09.Eylül.2012, 13:16
Yok artık :D
cidden :uzgun:

uAburak89
09.Eylül.2012, 13:20
Kadromuzda en zayıf bölgemiz savunmayken sakatlıkların ardı ardına bu bölgeden gelmesi..

europeanconquer
09.Eylül.2012, 13:21
Normal futbol takımının yanına bir de olası stoper sakatlıkları için 25 kişilik stoper takımı depo etmek lazım.

erdem344
09.Eylül.2012, 13:24
şanssızlık beşiktaş da geçen sene böyle başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam :D :D :D :D

GebzeLi1907
09.Eylül.2012, 13:26
durumları, ne sakatlığı olduğu hakkında bilgi var mı

uAburak89
09.Eylül.2012, 13:29
durumları, ne sakatlığı olduğu hakkında bilgi var mı

Net açıklama yok henüz, Dany'nin ki zaten iddia aşamasında esasen.

GebzeLi1907
09.Eylül.2012, 13:31
hiç bir spor sitesinde ne hakan ne dany ye dair birşey göremedim de ciddi birşey değildir diye düşündüm

Nedvedmania
09.Eylül.2012, 13:35
Muslera da sakatlanmış. :-)

KaRaBükLü KraL
09.Eylül.2012, 13:54
Dany için antremanda sakatlandı iddiası var.F.Terim Dany'nin hızına güvenip Cris'i ağır olmasına rağmen istedi anladığım kadarıyla ve o alternatifte artık yok Dany sakatsa şayet.Şu an iddia ama iddia olmasına karşın çok rahatsızm

Facx
09.Eylül.2012, 13:55
yalnız işin garibi gökhan zanın omzu bayadır çıkmıyo :D

sui generis
09.Eylül.2012, 13:59
muhtemel sakatlıklarda eboue'yi ya da gökhan zan'ı oynatacağıma ceyhun'u oynatırdım ben stoperde. trabzonspordayken beğenirdim ama Galatasarayda izleyemedik bir türlü.

RaSenGan
09.Eylül.2012, 14:32
muhtemel sakatlıklarda eboue'yi ya da gökhan zan'ı oynatacağıma ceyhun'u oynatırdım ben stoperde. trabzonspordayken beğenirdim ama Galatasarayda izleyemedik bir türlü.

Fatih Terim Ceyhun'dan pek ümitli değil gibi.Geçen günkü Genoa maçında takımın sahaya yedeğin yedeğiyle çıkmasına rağmen Ceyhun yedek kaldı.

Homer J.S
09.Eylül.2012, 14:46
Ceyhun denenmeli bence..

EndoplazmiK RetikuluM
09.Eylül.2012, 14:54
Kamerun milli takım kampında sakatlanmış Dany. Stoper mevkiinde çok şanssız bu sezon GS.

Nedvedmania
09.Eylül.2012, 14:56
Danny sakatlanmış gerçekten. TRT Spor da söylüyor.

Amerikan Bleacher Report sitesi, Şampiyonlar Lig'inde Galatasaray'ın en önemli oyuncusu olarak Nordin Amrabat gösterdi. ( :D )

uAburak89
09.Eylül.2012, 15:00
Ceyhun'un kendisini sorgulaması lazım, onu Milli Takıma alan hocası var takımın başında ama ne Trabzsonpor da ne de Galatasaray'da forma şansı bulamıyor fırsatlar ayağına gelmesine rağmen. Yeterince çalışmıyor demek ki.

Nocna Mora
09.Eylül.2012, 16:18
Kusura bakma Cihan mizah amaçlı olduğu için koymustum...

Semih ve Cris oynayacak demektir bu. Gökhan Zan'da forma şansı bulur. Dany'nin durumu ne acaba

GebzeLi1907
09.Eylül.2012, 17:23
2 oyuncu da oynayabilecek durumdaymış antalya maçında

http://www.ligtv.com.tr/haber/savunmada-sikinti-var

europeanconquer
09.Eylül.2012, 17:30
Oh iyi bari.

Nedvedmania
09.Eylül.2012, 19:20
Alın size baros :D

GALATASARAY 2-0 Beylerbeyi DAKİKA 25
GOLLER: Aydın Yılmaz 15' - Milan Baros 24'

Facx
09.Eylül.2012, 19:22
Alın size baros :D

GALATASARAY 2-0 Beylerbeyi DAKİKA 25
GOLLER: Aydın Yılmaz 15' - Milan Baros 24'

a7 atmış gene :icon_surprised:

Homer J.S
09.Eylül.2012, 19:23
Bu Guiza, MTK'ya gol atınca spikerin gol makinası çalışmaya başladı demesi gibi bi şey olmuş :D

Nedvedmania
09.Eylül.2012, 19:26
Yalnız ben bu maça dair başka bilgi bulamadım. Bi face safasında gördüm onu da buraya ekledim ama sonra bulamadım o sayfayı. Twitter'da "Aydın Yılmaz" diye aratıyorum maçla ilgili birşey yok. Aynı şekilde "Beylerbeyi" diye aratıyorum yine birşey yok. Hatta aksine az önce "Beylerbeyi 6 - 0 Mardinspor" maçı bitmiş. Anlamadım ne iş :n:

Corpus
09.Eylül.2012, 19:30
a7 atmış gene :icon_surprised:

A7 nedir ya :n: Adamı yıldız yapacaksınız başımıza

Nedvedmania
09.Eylül.2012, 19:43
Beylerbeyi olayı yanlış anons heralde. Çünkü yarın Kartal'la oynayacağız.

europeanconquer
09.Eylül.2012, 20:33
Eee abi sen nereden gördün ki o haberi :D

Nedvedmania
09.Eylül.2012, 20:35
Face'de gördüm işte ama sayfayı yenileyince yok oldu :D

MeMo
09.Eylül.2012, 20:36
Bu Guiza, MTK'ya gol atınca spikerin gol makinası çalışmaya başladı demesi gibi bi şey olmuş :D

Guiza'nın MTK'ya gol atmadığını biliyor muydunuz?

uAburak89
09.Eylül.2012, 20:36
Cihan bi hava al istersen. :D

europeanconquer
09.Eylül.2012, 20:38
Yarın Baros oynar umarım.Fatih Hoca aklını başına toplasın hani :icon_mad: :p

Nedvedmania
09.Eylül.2012, 20:42
Cihan bi hava al istersen. :D

Baros'u görünce heyecan yapıp ekledim direk :D Yarına kaldı o zaman "Alın size Baros" lafı :D

Börk
09.Eylül.2012, 23:26
Baros falan hikaye Hakan'la Danny iyiymiş ya :D

MeliksahAydogan
10.Eylül.2012, 00:08
Face'de gördüm işte ama sayfayı yenileyince yok oldu :D

Hocam blogcu onlar sayfaya adam çekip sayfalarını beğendirmek için yapıyorlar yalandan maç , yalandan anket , yalandan son dakika transferi falan :D

KaRaBükLü KraL
10.Eylül.2012, 03:32
Hakan Balta ve Dany'nin iyi olmasına sevindim.Zorlu maçlar öncesi büyük sıkıntı olurdu açıkçası.

Nedvedmania
10.Eylül.2012, 15:13
FUTBOL | Takımımız, bugün saat 17.00'de Kartalspor ile bir hazırlık maçı yapacak. Maç canlı olarak Lig TV'den yayınlanacaktır.

uAburak89
10.Eylül.2012, 16:53
İnternet üzerinden ücretsiz izlemek mümkün;

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000047164/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Kartalspor--Galatasaray

grkm33
10.Eylül.2012, 16:56

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000047164/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Kartalspor--Galatasaray

Çok sağolasın walla :)

uAburak89
10.Eylül.2012, 17:35
Çok sağolasın walla :)

Rica ederim. :)

XI: Ufuk - Sabri Sarıoğlu, Cris, Gökhan Zan, Çağlar - Furkan Özçal, Yekta, Felipe Melo, Engin Baytar - Nordin Amrabat, Sercan Yıldırım.

anil luque
10.Eylül.2012, 17:39
Engin Genoa maçında sakatlanmamış mıydı ?

Corpus
10.Eylül.2012, 17:40
Furkan - Cris- Sercan ve çağlar için izleyeceğim bu maçı. Ne yapacaklarını merak ediyorum. Kendilerini ne kadar geliştirdiler ne kadar hazırlar izleyip göreceğiz.

Nedvedmania
10.Eylül.2012, 17:58
Lig TV niye açılmıyor yahu ?

Direk Kart Mesajı
E133-4

Diye kırmızı uyarı çıkıyor ekranda. Varmı şuan bu hatayı alan başka kimse ?

uAburak89
10.Eylül.2012, 17:59
Twitter'da digitürkdestek hesabına yaz Cihan, senin gibi şikayet edenler var.

Nedvedmania
10.Eylül.2012, 18:01
HD kanal açılmıyor ama normal Lig TV açılıyor. Ordan izleyeceğiz mecbur.

Tamam yazarım oradan da.

Düzeldi kendiliğinden.

E.Cartman
10.Eylül.2012, 18:12
Beleş maç buldunuz HD'sini arıyosunuz garip adamlarsınız valla :D:D

Nedvedmania
10.Eylül.2012, 18:18
Sercan kafayla vurdu kaleci çizgiden çıkardı son anda.

E.Cartman
10.Eylül.2012, 18:21
Melo, Mustafa Sarp sinsiliğinde bir gol attı.

Oghuse
10.Eylül.2012, 18:21
Melo attı. Gerçekten çok sıkıcı bi maç. Gs karşısında güneş etkisi de var. 2. yarı daha farklı bi oyun olacaktır.

Nedvedmania
10.Eylül.2012, 18:22
Melo attı. Gerçekten çok sıkıcı bi maç. Gs karşısında güneş etkisi de var. 2. yarı daha farklı bi oyun olacaktır.

Zevkli bir maç olmasını mı bekliyordun :D

Oghuse
10.Eylül.2012, 18:23
Zevkli bir maç olmasını mı bekliyordun :D

En azından 3-4 pas görmek istiyor insan arka arkaya. Daha oyun kuramıyoruz.

Suicider
10.Eylül.2012, 18:24
Yekta'yı beğendim şuana kadar.Çok hırslı oynuyor.

Nedvedmania
10.Eylül.2012, 18:26
Amrabat ve Cris'de iyi.

grkm33
10.Eylül.2012, 18:27
Spiker Nurettin Amrabat mı diyor ben mi yanlış anlıyorum ? :D

MeliksahAydogan
10.Eylül.2012, 18:27
Amrabat ve Cris'de iyi.

Kesinlikle :)

MeliksahAydogan
10.Eylül.2012, 18:28
Spiker Nurettin Amrabat mı diyor ben mi yanlış anlıyorum ? :D

Aynen öyle diyor şimdi de söyledi hatta :D

uAburak89
10.Eylül.2012, 18:29
Cris hiç fena değil, beğendim.

grkm33
10.Eylül.2012, 18:29
Hazırlık maçında bile kavga çıktı ne diyim

Nedvedmania
10.Eylül.2012, 18:30
Nurettin zaten onun adı.

MeliksahAydogan
10.Eylül.2012, 18:30
Cris hiç fena değil, beğendim.

Evet bende çok beğendim , az önce Yekta'ya pası sanırım o attı.

grkm33
10.Eylül.2012, 18:31
Nurettin zaten onun adı.

O zaman Nordin diyenler yanlış söylüyor :D

Nedvedmania
10.Eylül.2012, 18:31
İyi insan lafın üstüne gol atar. Amrabat 2-0

Oghuse
10.Eylül.2012, 18:32
Nurettin attı. :D

Nedvedmania
O zaman Nordin diyenler yanlış söylüyor :D

Hayır Nordin olarakta kullanılıyor. Nüfustaki adı Nûreddin Emrâbat. Hatta نورالدين أمرابط :0:

E.Cartman
Helal be Nurettin :D

MeliksahAydogan
10.Eylül.2012, 18:33
Amrabat attı reis yaaaa :)

grkm33
10.Eylül.2012, 18:34
Hayır Nordin olarakta kullanılıyor. Nüfustaki adı Nûreddin Emrâbat. Hatta نورالدين أمرابط :0:

Anladım ورالدين أمرابط :D

grkm33
10.Eylül.2012, 18:38
Digitürk play den Ceyhun Yılmazın sunduğu programlar gibi program izleye biliyor muyuz ? Parasız şifresiz falan ?

William Rookwood
10.Eylül.2012, 18:59
Ceyhun halen ilk on birde başlamıyor. Ben beğeniyordum futbolunu Fatih hoca aynı görüşte deği demek ki ya da bir sakatlığı var.

ShevAnil
10.Eylül.2012, 19:03

Üye mi olmak gerekiyor, izleyebilmek için? :)

Nedvedmania
10.Eylül.2012, 19:05
Evet .

grkm33
10.Eylül.2012, 19:07
Digitürk play den Ceyhun Yılmazın sunduğu programlar gibi program izleye biliyor muyuz ? Parasız şifresiz falan ?

Bilen yokmu ?

uAburak89
10.Eylül.2012, 19:10
Bilen yokmu ?

http://www.digiturkplay.com.tr/uyelikdetaylari/Premium/

Giriş üyeliği ile ayda 1 lira vererek maçsız Ligtv izlemek mümkün diye biliyorum.

grkm33
10.Eylül.2012, 19:12
http://www.digiturkplay.com.tr/uyelikdetaylari/Premium/

Giriş üyeliği ile ayda 1 lira vererek maçsız Ligtv izlemek mümkün diye biliyorum.

Teşekkürler 5 tl imiş :)

uAburak89
10.Eylül.2012, 19:13
Teşekkürler 5 tl imiş :)

Üstte sekmeler var, 5 TL olan premium, giriş üyeliği var ayrıca o 1 TL.

grkm33
10.Eylül.2012, 19:15
Üstte sekmeler var, 5 TL olan premium, giriş üyeliği var ayrıca o 1 TL.

Gördüm onuda ama 5 tl daha iyi gibi sanki.

uAburak89
10.Eylül.2012, 19:56
2-0 bitti, oldukça sıkıcıydı. Takım için birşeyler söylemek zor, Amrabat ve Yekta'nın performansları olumluydu.

uAburak89
11.Eylül.2012, 15:30
Galatasaray’ın 19 Eylül’de Manchester United ile oynayacağı Devler Ligi maçını İspanya’dan A.Madrid, İngiltere’den Liverpool ve Arsenal ile İtalya’dan Inter’in izleme komiteleri seyredecek.

http://tr.eurosport.com/futbol/sampiyonlar-ligi/2012-2013/selcuk-inan-liverpool_sto3420618/story.shtml

uAburak89
11.Eylül.2012, 18:30
Shinji Kagawa milli takımda sakatlanmış, bizim maçta oynamama durumu var.

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 18:36
Öh be ! Antalya deplasman tribünü 100 liraymış. Maça gidecektim bende abimle. Manu deplasmanı bile 125 lira.

uAburak89
11.Eylül.2012, 18:39
Öh be ! Antalya deplasman tribünü 100 liraymış. Maça gidecektim bende abimle. Manu deplasmanı bile 125 lira.

Ben de gidecektim ama verilmez o para, zengin edemem Antalyaspor zaten hiç haz etmiyorum.

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 19:06
Bi tanıdığımızın stadı gören balkonları varmış. Ordan izleriz artık :D Hatta meşale yakarız televizyona çıkarız :D

nekop
11.Eylül.2012, 19:30
Haftasonuna kadar Antalya'ya gidebilirsem, Galatasaray maçına giderek sezonu açmayı düşünüyorum. Adamlar üniversitemin içinde yapıyorlar, artık gitmek şart oldu. :)