View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı
DisCo
12.Haziran.2012, 19:53
Benden önceki arkadaşta iğneleyerek yorum yapmıştı hatırlatayım bende cevap vermeden duracak değilim.
furkan58 arkadaşımızda yanlış anlamasın önce o iğnelemişse sen iğneleme senin farkın olsun. Herkes için geçerli bir konu bu. :icon_redface:
MeMo
12.Haziran.2012, 20:28
Takımları savunma yerine doğruları savunmakta fayda var.
Bu sezon akıl almaz işler yapıldı. Sen tüm bunların üzerine söyleyecek çok şeyimiz var dersen insanlar senden söylemeni beklerler. Söylemediğin zamanda eleştiri alırsın.
Kendini çok akıllı sanan senaristler 2011-2012 dizisi için final bölümünü hazırladılar. Mekan, zaman her şeyi ayarladılar. Sen yazdıkları finali onların istediği mekanda başlarına yıkmışsın. Bugün daha yüksek sesle daha haklı şekilde konuşman lazım. Çünkü şampiyon olamasaydın ortalığı yangın yerine çevirecektin.
Susuyorsan şampiyon olunca her şey temiz mi oldu diye adama sorarlar. Yarın olası bir ceza geldiğinde yine konuşursan bu seferde fırsatçı olursun.
Her şeyi yerli yerinde yapmak gerekir. Basın toplantısını düzenleyeceksin ve bu federasyonla yandaşlarının ipini pazara dökeceksin.
Bunu kim nasıl hazırladı bir Allahın kulu da anlatmıyor ? "Galatasaray'ın en büyük rakibi küme düşürülmedi." Bu mudur senaryo ? Bunu bana anlatan kişiye çok minnettar kalacağım.
0xjasaitis
12.Haziran.2012, 20:43
Başlığa tıkladım dedim bakayım biraz Takımım ile ilgili neler konuşuyor arkadaşlar.Yahu bari burda rahat bırakın insanı .Galatasaraylıdan çok Fenerbahçeli yorumu var.Ortalığı karıştırmaya gerek yok.Herşeyin mantıklı bir açıklaması varda bi Fatih hocanın konuşması kalmış koca ligden geriye.Canına yandığım dünyası.
Night_Mare17
12.Haziran.2012, 20:48
Şimdiden 30.000'i geçmiş kombine alan kişi sayısı. Alacak kişilerin ellerini hızlı tutması lazım zira böyle giderse stadda yer bile kalmayacak sadece kombineliler dolduracak :D
futureless
12.Haziran.2012, 20:49
Gidin Euro 2012 izleyin , yine neyi tartışıyorsunuz :D
MeMo
12.Haziran.2012, 21:05
Galatasaray'da kombine fiyatları çok iyi gerçekten. Biz de 5 maç ceza olmasına rağmen bizde 750'den başlıyor indirim de yok.
DisCo
12.Haziran.2012, 21:06
"Galatasaray'ın en büyük rakibi küme düşürülmedi." Bu mudur senaryo ?
Seninle futbol alanında güzel sohbetler ediyoruz ama klasik Fenerbahçeli görüşünü kenara koymadıkça birbirimize aynı soruları sorarız. Ne olsa "Fenerbahçe" diye görmekten vazgeçmenin zamanıdır. Dünya Fenerbahçe üzerinden dönmüyor. Yine ana konuyu gözden kaçırıp "biz", "Fenerbahçe" diye görüyorsun.
Senaryo, Türk futbolunun dengesi bozulmasın diye yani birilerinin cebi dolsun diye yapılan yanlışlardır. Buraya, buraya ve buraya odaklanmak lazım.
MeMo
12.Haziran.2012, 21:09
Seninle futbol alanında güzel sohbetler ediyoruz ama klasik Fenerbahçeli görüşünü kenara koymadıkça birbirimize aynı soruları sorarız. Ne olsa "Fenerbahçe" diye görmekten vazgeçmenin zamanıdır. Dünya Fenerbahçe üzerinden dönmüyor. Yine ana konuyu gözden kaçırıp "biz", "Fenerbahçe" diye görüyorsun.
Senaryo, Türk futbolunun dengesi bozulmasın diye yani birilerinin cebi dolsun diye yapılan yanlışlardır. Buraya, buraya ve buraya odaklanmak lazım.
Bunları biliyorum zaten ama havada kalıyor. O yanlışlara bakalım. Yapılan yanlışların çoğunda hemfikir olacağımızı biliyorum zaten de bundan etkilenenin Galatasaray ve şampiyonluğu olması ilginç geliyor.
DisCo
12.Haziran.2012, 21:43
Galatasaray'ın 7/24 eleştirmesi gerekiyor zaten. Bu yapılanlardan direk olarak Galatasaray etkilenmese bile Türk futbolu etkilendi. Galatasaray da bu ailenin içindeyse eğer kabuğu zarar görmüş bir oluşumda Galatasaray'ın da zarar görmesi doğaldır.
Galatasaray'ın sadece 2 yanlışı var. Konuşacağımız çok şey var deyip konuşmamaları birinci yanlışlarıdır. Maçlar oynanırken ortalık gerilmesin diye susuyor olabilirsin. Şampiyonluğu kaybetseydin anında konuşacaktın ama şampiyon olunca araya zaman koydular, belki de hiç konuşmayacaklar.
İkinci yanlış ise, biz ligi şampiyon bitirdik bir lig daha yapalım dediler mantığıdır. Herkes sürecin başında bu finali bilerek yola çıktı. (2 kere şampiyon kısmı espiri olduğu için ayrı tutuyorum)
byariff
13.Haziran.2012, 03:50
11 Temmuz Rosenheim´da TSV Rosenheim´a karsi hazirlik maci var. 29 Temmuz da ise 1860 Münich ile Allianz Arena'da hazırlık maçı oynayacak
C h A o S
13.Haziran.2012, 12:48
Oktay Mahmuti ile yollar ayrılmış.Ulan bi anlaşamadınız adamla.Yazık oldu.
runforafall
13.Haziran.2012, 12:49
Bülent Korkmaz.. Oktay Mahmuti..
Böyle karakterli adamları harcamak.. Utanıyorum.
sarianet
13.Haziran.2012, 12:51
çok şaşırdım
uAburak89
13.Haziran.2012, 12:56
Oktay Mahmuti, reyistir, kraldır. Çok enteresan varsayımlar var, herkes ayrılığın sebebi için bir şeyler söylüyor. Sonuçta ne olursa olsun, Galatasaray > Oktay Mahmuti.
C h A o S
13.Haziran.2012, 12:58
Muhtemelen Erman Kunter gelicek.Obradovic felan gelseydi bari Wild-Card için avantaj sağlardı.
Nedvedmania
13.Haziran.2012, 13:09
Son Dakika:Galatasaray Medical Park, yeni sezon icin Ergin Ataman'a resmi teklifini iletti.
Hayır ya bu adam gelmesin. Hiç ısınamadım bu adama . Kötü karakter tipi var adamda :)
byariff
13.Haziran.2012, 13:13
geçen hafta ergin atamanada teklif yapti diyorlar :D
SaLviO
13.Haziran.2012, 13:16
11 Temmuz Rosenheim´da TSV Rosenheim´a karsi hazirlik maci var. 29 Temmuz da ise 1860 Münich ile Allianz Arena'da hazırlık maçı oynayacak
ee hani afrika turları felan vardı hani city , united , inter hazırlık maçı teklif ediyordu onlar açıklanmadımı ?
E.Cartman
13.Haziran.2012, 13:18
Benim bildiğim Ergin Ataman için Galatasaray'lı diyorlardı uA forumda. Liseli tayfanın istediği Erman Kunter'e tercih ederim ben Ergin hocayı sonuçta Beşiktaş'la bu sezon yaptıkları ortada. Ama Ergin Ataman kendisini sahiplenen Beşiktaş'ı bırakır mı ya da Fikret Orman bıraktırır mı bilemem.
byariff
13.Haziran.2012, 13:39
ee hani afrika turları felan vardı hani city , united , inter hazırlık maçı teklif ediyordu onlar açıklanmadımı ?
bismillahirrahmanirrahim daha sezon"un ilk maclarinda kolay rakiplerle oynar tum takimlar.
mehmetcoo
13.Haziran.2012, 13:42
Açık konuşalım, İpekçi'de "Mola alsana mola alsana Ergin Ataman mola alsana" diye bağırdıktan sonra olur da Ergin Ataman yeni koç olursa, taraftarların midesi bunu nasıl kaldıracak acaba ?
Nedvedmania
13.Haziran.2012, 13:46
Ünal Aysal '' Çok kısa sürede 35.000 kombine sattık.Kombine satışını durdurmayı düşünüyoruz, o derece yoğun ilgi var ''
Alicanfmfan
13.Haziran.2012, 13:47
Açık konuşalım, İpekçi'de "Mola alsana mola alsana Ergin Ataman mola alsana" diye bağırdıktan sonra olur da Ergin Ataman yeni koç olursa, taraftarların midesi bunu nasıl kaldıracak acaba ?
Bunu hangi takım taraftarı olarak söylediğine bağlı. Yanlış anlamada merak ettim.
uAburak89
13.Haziran.2012, 13:47
Aynı dakika içinde oyuncuya söverken, yaptığı bir hareketle de adamım diye övebilen bir taraftar kitlesi var Türkiye'de.
Ergin Ataman gelirse başlarda tepkiler olur, başarıya odaklanmış bir ülke olduğumuz için zaman içinde tepkiler, sevgiye dönüşebilir.
Mahmuti konusunda isyanlarda olan çok insan görüyorum, Mahmuti olur da Fenerbahçe'ye giderse, ilk derbi de Mahmuti'ye sövecek ilk insanlar bugün isyan edenler olacaktır.
@SaLviO
Afrika sıcak, diğer takımların da teklifleri yetersiz olduğu için açıklanmamıştır herhalde..
Nedvedmania
13.Haziran.2012, 13:49
Mahmuti konusunda isyanlarda olan çok insan görüyorum, Mahmuti olur da Fenerbahçe'ye giderse, ilk derbi de Mahmuti'ye sövecek ilk insanlar bugün isyan edenler olacaktır.
Mahmuti "Biz bir aileyiz" demesine rağmen Fenere giderse yazıklar olsun ona zaten.
Facx
13.Haziran.2012, 13:51
afrika turu nerden çıktı ya asya olmasın o
uAburak89
13.Haziran.2012, 13:51
Mahmuti "Biz bir aileyiz" demesine rağmen Fenere giderse yazıklar olsun ona zaten.
Adam "Biz bir aileyiz" derken sen adamı gönderirsen ona da ezeli rakibinle anlaşma hakkı doğar. -ki normalde de vardır zaten-
Nedvedmania
13.Haziran.2012, 13:52
Adam "Biz bir aileyiz" derken sen adamı gönderirsen ona da ezeli rakibinle anlaşma hakkı doğar. -ki normalde de vardır zaten-
Şu anda gönderildi veya kendi gitti diye kimseye kızmıyorum. Açıklamayı bekliyorum. Bir kısım küfretti diyor, bir kısım fazla para istedi diyor.
MeMo
13.Haziran.2012, 13:55
Sürekli hakemlere ettiği küfür yüzünden eleştiri alan koçun şimdi de yönetime küfür ettiği için gönderildiği haberi dolaşıyor. İşin ilginci bir Fenerbahçe - Galatasaray maçından sonra da bu konudan yakınmıştı kendisi.
uAburak89
13.Haziran.2012, 13:55
Şu anda gönderildi veya kendi gitti diye kimseye kızmıyorum. Açıklamayı bekliyorum. Bir kısım küfretti diyor, bir kısım fazla para istedi diyor.
Küfüre ihtimal veririm, para muhabbetine vermem şahsen.
Nedvedmania
13.Haziran.2012, 13:56
Küfüre ihtimal veririm, para muhabbetine vermem şahsen.
Ben ona da ihtimal veririm. Melo bile o kadar şeye rağmen para para diye tutturuyor :) Zamanında Mondi bile yapmıştı.
uAburak89
13.Haziran.2012, 14:01
Ünal Aysal: Basketbolda finale giderken üç kez üst üste Beşiktaş’a yenilmemiz tadımızı kaçırdı. Bunun önlemlerini önümüzdeki sezon için alacağız.
Bu gerçek mi, açıklamayı dinleyen oldu mu ?
Nedvedmania
13.Haziran.2012, 14:02
Gerçek. Şu an divan kurulu toplantısında konuşuyor. Görüntülü yayın var mı bilmiyorum ama yazılı şekilde cümle cümle internete aktarılıyor.
uAburak89
13.Haziran.2012, 14:04
Adamlar önüne geleni yendi, bu sebeple Oktay Mahmuti'yi başarısız ilan etmek resmen insafsızlık.
anil luque
13.Haziran.2012, 14:06
Bu konuda yalnız değilsiniz Ünal Başkan. Herkes coach değiştirsin o zaman :)
Neyse hayırlısı olsun..
byariff
13.Haziran.2012, 14:12
"ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ÖNEMLİ ADIMLAR ATMIŞ OLACAĞIZ"
Aysal, "Bugün hedeflerimizin ilk aşamasını tamamladık. Bundan sonra borçlarda azalma olacak. 2013 yılının sonunda sanırım borçlar 3'te 1'e inecek.Önümüzdeki hafta önemli adımlar atmış olacağız. UEFA kriterlerine en çabuk uyum sağlayacak kulüp olmanın sözünü verebilirim" şeklinde konuştu.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/66473/galatasarayi-cok-guzel-gunler-bekliyor?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Nedvedmania
13.Haziran.2012, 14:15
Açıklama bitti sanırım. Şu anda Mahmuti konusunda bir açıklama yok. İlerleyen günlerde illaki açıklama yapılacaktır.
RaSenGan
13.Haziran.2012, 14:21
Önümüzdeki hafta açıklamalar olacakmış.Milito ve Demba Ba ile ilgili bir girişim yokmuş.Mahmuri ile 2+2'lik anlaşma varmış fakat bu 2 sene menajerlik içinmiş koçluk için değil.
byariff
13.Haziran.2012, 14:24
Ünal Aysal: Oktay Mahmuti ile kalan 2 senelik kısımdaki teknik menecerlik ve koçluk konusunda görüşmelerimiz var. Parkede kalmasını istiyoruz
zeck17
13.Haziran.2012, 14:24
Benim bildiğim Ergin Ataman için Galatasaray'lı diyorlardı uA forumda. Liseli tayfanın istediği Erman Kunter'e tercih ederim ben Ergin hocayı sonuçta Beşiktaş'la bu sezon yaptıkları ortada. Ama Ergin Ataman kendisini sahiplenen Beşiktaş'ı bırakır mı ya da Fikret Orman bıraktırır mı bilemem.
ergin ataman şu anda serbest elimizi hızlı tutarsak alabiliriz ve ergin atamanın galatasaraylı olduğunu da doğrudur hem kendi diyor hem de ergin atamanın gs bonus kartı formaları filan var
Nedvedmania
13.Haziran.2012, 14:27
Milito ve Demba Ba ile ilgili bir girişim yokmuş.
İbrahim Seten demekki o kadar güvenilir biri değilmiş :)
zeck17
13.Haziran.2012, 14:28
Bu arada Oktay Hocanın basketbol şubesinin başına geçme gibi bir durumu var mı önceki sene böyle haberler çıkmıştı Oktay Mahmuti Basketbol Şubesinin başına geçecek ve yeni bir koç getirecek diye
RaSenGan
13.Haziran.2012, 14:29
İbrahim Seten demekki o kadar güvenilir biri değilmiş :)
Her dediği de olacak değil :D Dün de Mbiwa Fenere falan yazdı yarım saat sonra Lig Tv yazdı :D
Nedvedmania
13.Haziran.2012, 14:30
Her dediği de olacak değil :D Dün de Mbiwa Fenere falan yazdı yarım saat sonra Lig Tv yazdı :D
Lig TV'nin de her yazdığı doğru değil ama :D Topal'da gelecek diyordu Lig TV :)
C h A o S
13.Haziran.2012, 14:30
Aysal net bir şekilde ayrıldı demedi.Sözleşmesi var dedi.İnşallah Mahmuti ile yollar ayrılmaz.Şubenin başına geçsin onada razıyız.
C h A o S
13.Haziran.2012, 14:31
Ek olarak 25'ine kadar bitireceğiz diyor transferi.Hadi bakalım sözünü tutucak mı görmek lazım.Kaldı 12 gün:D
Homer J.S
13.Haziran.2012, 14:37
Mahmuti gitti, özleyeceğiz.
C h A o S
13.Haziran.2012, 14:39
Ünal Aysal '' Çok kısa sürede 35.000 kombine sattık.Kombine satışını durdurmayı düşünüyoruz, o derece yoğun ilgi var ''
Vay anasını 35.000 muhteşem bir rakam.Keşke satışlar durmasada 55.000 kombineli olsa.Zaten 35.000 kombineli'nin 30.000'ini her maça gelse rahat biletlilerle beraber her maç 45.000 üstü oynarız.Sevindirici bir durum.
Corpus
13.Haziran.2012, 14:41
Takımlar stadın hepsini kombine olarak satmak istemiyorlar. En az %30 biletlilere ayırmak istiyorlar taraftarları da mutlu etmek için.
RaSenGan
13.Haziran.2012, 14:41
Kombinelerin bu kadar satılması çok iyi.Bunun birçok sebebi var.Hem gelen şampiyonluk,hem ŞL,hem de fiyatların gerçekten çok uygun olması çok teşvik ediyor kombineye.
Lig TV'nin de her yazdığı doğru değil ama :D Topal'da gelecek diyordu Lig TV :)
Oğlum bak git :D
byariff
13.Haziran.2012, 14:58
Tribundergi : Galatasaray, TT Arena'da kale arkalarindaki tum koltuklari kombine olarak satti.
LadroN
13.Haziran.2012, 15:30
Tribundergi : Galatasaray, TT Arena'da kale arkalarindaki tum koltuklari kombine olarak satti.
Neyse ki bu sene oss senesi oldugundan maça gidemeyeceğim.seneye alirim bende oralardan kombine.ogrenciler icin kotu olmus:D
Night_Mare17
13.Haziran.2012, 16:11
Maça yine en az 150 tl vererek gircez :D
Basketbolda bu sezon sorun Mahmuti'de değildi Beşiktaş'daydı bu sezon takımın ve Mahmuti'nin yapabileceği bir şey yok NBA takımı gibi oynadı Beşiktaş.
byariff
13.Haziran.2012, 17:32
Necati Reiz Yeni Çikan Gazeteyi Okuyor :D
http://i.imgur.com/WrJ3E.jpg
GeanyGS
13.Haziran.2012, 17:36
Zamanında "bu futbolcuların hepsi arkadaş sizin ruh haliniz gibi birbirlerine düşman değiller, birbirlerinin taklitlerini de yaparlar takılırlar da onların arasında bişey" demiştim. Bi arkadaş "yok artık, hiç sanmıyorum" demişti.
Night_Mare17
13.Haziran.2012, 18:07
http://1.bp.blogspot.com/-FajsZ7kFyyE/T9ic1Z51GiI/AAAAAAAABWk/zfkxEbx8Ygo/s400/13Leakintro6.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-nnZDLykXtWI/T9ic1hPfGfI/AAAAAAAABWw/aHoXe-_pQE8/s400/13Leak6.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-aViA5kdTCC0/T9ic2F-ZuJI/AAAAAAAABW8/nvT-XV2t0f8/s400/13Leak7.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-8IcQzcAr7-g/T9ic2fMCw-I/AAAAAAAABXI/shYQMbH91yE/s400/13Leak6details.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-8IcQzcAr7-g/T9ic2fMCw-I/AAAAAAAABXI/shYQMbH91yE/s400/13Leak6details.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-NvbLGA8Icag/T9ic2uGyqHI/AAAAAAAABXU/zrlrMn8ZSBQ/s400/13Leak7details.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-NvbLGA8Icag/T9ic2uGyqHI/AAAAAAAABXU/zrlrMn8ZSBQ/s400/13Leak7details.jpg
Nedvedmania
13.Haziran.2012, 18:11
Yalan. Türk bayrağı yok bi kere :)
GeanyGS
13.Haziran.2012, 18:14
Umarım yalandır. Parçalının yakası hiç hoşuma gitmedi.
Night_Mare17
13.Haziran.2012, 18:15
Yalan. Türk bayrağı yok bi kere :)
Türk bayrağı eklenecek. Bunların nasıl yalan olabilir ki tasarım değil gerçek fotoğraflar :D
Nedvedmania
13.Haziran.2012, 18:16
Yalan öylesine bi laftı zaten :D Yanlış, eksik, inanmayın da konulabilir :)
Night_Mare17
13.Haziran.2012, 18:18
Bu arada yabancı bir sitede ele geçirmiş :D
http://todosobrecamisetas.blogspot.com/2012/06/leaked-galatasaray-nike-formalar.html
byariff
13.Haziran.2012, 18:19
zaten ilk yabanci sitede çikti formalar dogru gibi arkadaslar.
europeanconquer
13.Haziran.2012, 18:21
Ben inanmıyorum bu tür resimlere.Kulübün forma lansmanı yapılana kadar inanamayacağım ama yorum yapmak gerekirse beyaz forma hoşuma gitti.
Nedvedmania
13.Haziran.2012, 18:22
3. Forma çok ilginç diyor ftw
Bu arada parçalının yakası çok kötü ama zaten henüz gerçek olmadığı için eleştiri yapmaya gerek yok :)
Night_Mare17
13.Haziran.2012, 18:24
Türk bayrağı olmama sebebi yurt dışında üretim yerinden sızan fotoğraf olmasıymış.
Night_Mare17
13.Haziran.2012, 18:24
3. Forma çok ilginç diyor ftw
Bu arada parçalının yakası çok kötü ama zaten henüz gerçek olmadığı için eleştiri yapmaya gerek yok :)
Hocam üçüncü forma parçalı kırmızı :D Bir tarafı daha koyu kırmızı bir tarafı da normal kırmızı içinde detaylar olabilir bak görürsün :D
Nedvedmania
13.Haziran.2012, 18:26
Türk bayrağı olmama sebebi yurt dışında üretim yerinden sızan fotoğraf olmasıymış.
Şimdiden niye üretime sunsunlar ki ? Daha baya yok mu tanıtıma ?
Ama bir yandan da en ince detayına kadar foto çekmişler. Doğru gibi de duruyor. Bilemedim :u:
Night_Mare17
13.Haziran.2012, 18:31
ÜLKER yazısı yaka içi resim falan hiç tasarım gibi durmuyor gerçek fotoğraf bence :D
E.Cartman
13.Haziran.2012, 18:37
Tanıtım için hazırlanan formalardır bunlar yüksek ihtimal. Çünkü Nike logosu ve armamız dışındaki baskılar Türk bayrağıda dahil olmak üzere Türkiye'de basılıyor diye biliyorum. Parçalının arkası yine kıpkırmızı, sinir bozuyor cidden. Ama beyaz forma güzel olmuş, alınır.
DisCo
13.Haziran.2012, 18:54
Formalar büyük ihtimalle bunlar olacaktır. Beyaz forma da dahil beğenmedim.
Özel üretim yaptırmamız gerekiyor. Parçalıyı ayrı tutarsak diğer formaların fark oluşturması lazım.
Nedvedmania
14.Haziran.2012, 17:57
http://c1206.hizliresim.com/y/g/7xc62.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
bySperman
14.Haziran.2012, 20:34
http://c1206.hizliresim.com/y/g/7xc62.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Mükemmel ;;)
Night_Mare17
15.Haziran.2012, 15:28
http://b1206.hizliresim.com/y/f/7ustn.jpg
Kombine satışları.
Revolution
15.Haziran.2012, 15:31
Ben de sınava göre kombine alacaktım :D
europeanconquer
15.Haziran.2012, 15:33
Anlaşılan gelecek sene bu seneden çok çok daha fazla seyirci desteği olacak.
E.Cartman
15.Haziran.2012, 15:39
Sedat Peker masörümüz beyler, dağılın.
http://www.galatasaray.org/idariteknikkadro/
ReaList
15.Haziran.2012, 16:15
Galatasaray Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu eski başkan vekili Lütfi Arıboğan'ın, Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Genel Müdürü olarak atandığını açıkladı..
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120615/g_saraydan_lutfi_aribogana_gorev.html
byariff
15.Haziran.2012, 16:43
http://cdn.galatasaray.org/images/haberler/63/B_13732_688_sampiyonluk_yarinlara_kaldi_B.jpg
GSStore; Galatasaray’ın 2011-2012 Sezonu Şampiyonluğu’nun ardından satışa sunduğu birbirinden yaratıcı ve özgün şampiyonluk t-shirtlerine “Şampiyonluk Yarınlara Kaldı T-Shirtü”nü de ekleyerek seriye kaldığı yerden devam ediyor!
16 Haziran 2012 Cumartesi günü itibariyle tüm GSStorelar’da ve www.gsstore.org’ da satışa çıkacak olan Şampiyonluk Yarınlara Kaldı T-Shirt’ü, taşıdığı anlam kadar kol kısmında yer alan QR Kodu ile de taraftarlarımızın zevkle taşıyacağı bir başka ürün olarak raflarda yerini alacak. Taraftarlarımızın, iPhone ya da android işletim sistemli tüm telefonlarından QR Kodunu taratmasıyla izleyebilecekleri çok özel bir video ile Şampiyonluk Yarınlara Kaldı T-Shirt’ü, hem göze hem kulağa hitap edecek.
Taraftarlarımızın, videoyu izlemek için iPhone ve tüm android işletim sistemli telefonlarına QR Reader Uygulaması’nı indirerek uygulamayı çalıştırmaları ve t-shirt üzerinde bulunan QR Kodunu taratmaları yeterli olacak.
Unutulmayacak şampiyonluğun bir başka hatırası Şampiyonluk Yarınlara Kaldı T-Shirtü’ne sahip olmak için siz de yarından itibaren mağazalarımıza uğrayın veya www.gsstore.org adresimizi ziyaret edin!
Sarı & Kırmızı Dünyamızda Keyifli Alışverişler!
*GSStore özel ürünlerinde QR Kodu Uygulaması fikrini ortaya atarak bu fikrin gelişimine destek veren Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi N. Orçun Önal ile Lisansiye ve Üretici Firmamız Reda Tekstil’e yaratıcı çabalarından ötürü teşekkür ederiz.
http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/13732.php
MeMo
15.Haziran.2012, 16:47
Galatasaray etiği t-shirtlerine de yansımış. Antipatik Fenerbahçe... :)
europeanconquer
15.Haziran.2012, 16:50
Galatasaray etiği t-shirtlerine de yansımış. Antipatik Fenerbahçe... :)
Yanlış hatırlamıyorsam Fenerbahçe'nin de 6-0 tişörtleri vardı ?
RaSenGan
15.Haziran.2012, 16:51
Ahaha ağlamalı tişörtten almak lazım :n:
MeMo
15.Haziran.2012, 16:52
Yanlış hatırlamıyorsam Fenerbahçe'nin de 6-0 tişörtleri vardı ?
Vardı da küfür çağırıştıran rakibe bu kadar saygısız t-shirtü var mıydı ? Varsa bize de yazıklar olsun.
Night_Mare17
15.Haziran.2012, 16:54
Hemen üstünüze niye alınıyorsunuz yahu :)
Bu arada Kadıköy Hatırası'nı hala alamadım onu bulduğum an Şampiyonluk Yarınlara Kaldı ile birlikte alacağım dışarıda gezeceğim :) :)
europeanconquer
15.Haziran.2012, 16:55
Vardı da küfür çağırıştıran rakibe bu kadar saygısız t-shirtü var mıydı ? Varsa bize de yazıklar olsun.
Haa doğru tamam.O ''lalaylaylaylaylay'' kısmı sansürlüydü demi.Tamam kusura bakma.Biraz saygısızca bir ürün olmuş.
Nedvedmania
15.Haziran.2012, 16:56
Kolundaki barkod kısmında ne yazıyor acaba :)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150909141106843&set=a.10150909140806843.416228.340109246842&type=1&ref=nf
Revolution
15.Haziran.2012, 16:57
Efsane geri döndü 6-0 tarifesi :D Aslanın kukla olarak oynatıldığı bir tişört hatırlıyorum 2007 sanırsam. "Şampiyonluk yarınlara kaldı" bundan daha saygısız ama tabii ki.
E.Cartman
15.Haziran.2012, 17:00
Ya arkadaşlar takmayın böyle mevzulara. Yok 6-0 T-shirtüymüş yok şampiyonluk yarınlara kaldı t-shirtüymüş. Bunlar ufak rakibe yapılan zararsız satışmalardır. Böyle ürünlerin çıkarılması normaldir. Şampiyonluk yarınlara kaldı genellikle sonuna küfür getirilerek söyleniyor. Yapılmaması gerek o nitekimde hem Fenerbahçe hemde Galatasaray tribünlerinde küfür epey bi azaldı. Atışmalar küfürsüz, renkli olmaya başladı. O yüzden fazla uzatılacak mevzular değil bunlar.
T-shirt konusuna gelince de bu ağlayan adamlı t-shirt feci olmuş, alınır. :zuhaha
Night_Mare17
15.Haziran.2012, 17:01
Rakibin adı yazmıyor , istediğimizi çıkartırız kimseye hesap vermek zorunda değiliz :)
RaSenGan
Kolundaki barkod kısmında ne yazıyor acaba :)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150909141106843&set=a.10150909140806843.416228.340109246842&type=1&ref=nf
Orda bir şey yazmıyor.Onu İphone'a mı ne okutuyorsun sana özel bir videoyu telefondan izliyorsun.
futureless
Eğlenmek herkesin hakkıdır ben ortada bi saygısızlık görmüyorum şampiyonsan , kazanansan rakibine takılma hakkın olur . Yeri geliyo biz de takılıyoruz , büyütmeyelim.
Nedvedmania
15.Haziran.2012, 17:03
Orda bir şey yazmıyor.Onu İphone'a mı ne okutuyorsun sana özel bir videoyu telefondan izliyorsun.
Biliyoz olm cahil değiliz o kadar :D Ama yapılan programa bağlı. İstersen yazı da yazabiliyorsun.
byariff
15.Haziran.2012, 17:18
Aahaha biride kufur diyor rakibe :D yahu rakibe en ufak kufuru birak adi bile gecmiyor
MeMo
15.Haziran.2012, 17:32
Aahaha biride kufur diyor rakibe :D yahu rakibe en ufak kufuru birak adi bile gecmiyor
Ben küfürü çağırıştırıyor derken küfürün de mi orada geçmesini bekliyorsun ? Çağrışım diyorum. Sıkıntı büyük.
Night_Mare17
15.Haziran.2012, 17:33
Ben küfürü çağırıştırıyor derken küfürün de mi orada geçmesini bekliyorsun ? Çağrışım diyorum. Sıkıntı büyük.
http://www.youtube.com/watch?v=sKGT0qAfDiA
Diyorsun.
Night_Mare17
15.Haziran.2012, 17:36
Ama biraz abartmışız rakip taraftarlar da haklı bize karşı böyle bir şey yapılmış olsa denmedik şey bırakmazdım.
MeMo
15.Haziran.2012, 17:38
http://www.youtube.com/watch?v=sKGT0qAfDiA
Diyorsun.
Ama biraz abartmışız rakip taraftarlar da haklı bize karşı böyle bir şey yapılmış olsa denmedik şey bırakmazdım.
Demek denmedik şey bırakmazdın :)
RaSenGan
15.Haziran.2012, 18:15
Rakibin yaptığı şeylerden bir farkı yok bence :) Ama ben maskeyi beğenmedim daha güzel bir şey olabilirdi.Bizim futbolcuların o hareketi yaparken resmi olabilirdi veya bir tane bonus kafa :D
zeck17
15.Haziran.2012, 19:43
Valla küfrü siz anlıyorsunuz bizim oyuncularım 2 saat boyunca otobüste bir gram küfretmedi taraftarımızda devamıyla ilgili hiç bir paylaşımı olmadı sadece yarası olan gocunur diyorum
Ve şunları da unutmadan yazayim bizim evimizde süper final maçında küfür bile olmadı Türk Sporunun öncüsü ve yolunu çizen galatasaray taraftarı sizi saygıyla ağırladı ve maç bitiminde biz koltuk atıp polise sataşmadık sahaya girmedik sadece kaybeden futbolcularımızı alkışladık
LadroN
15.Haziran.2012, 21:54
Süper Kupa finali 11 Ağustos'ta Erzurum'da.
RaSenGan
16.Haziran.2012, 03:36
Felipe Melo @_FelipeMelo_
Son mesajı yanlışlıkla retuitada ne anlama geldiğini bilmiyor oldu!
@MerveeVurgun @_FelipeMelo_ ve artık melo yok ne yazıkki galatasarayda
Felipe Melo tarafından retweetlendi
Hehe Melo Türkçe tweet attı twitterda :D Garibim google translate kullanmış :D
Night_Mare17
17.Haziran.2012, 19:47
Goal.it' Konuşan Abbiati ; Galatasaray Şampiyonlar Lig'inde Her Zaman Tehlikelidir . Grubumuza Düşmesini İstemem .
Your nightmare is back again.
Yarım kalan iş tamamlanacak o kupa buraya gelecek.
http://www.burdurweb.com/web/wp-content/uploads/sampiyonlar-ligi-kupasi.jpg
Revolution
17.Haziran.2012, 19:54
O kupanın buraya gelmesi için daha alacağımız çok yol var da Şampiyonlar Ligi'nin daimi takımı olmamız gerek Arena'yı cehenneme çevirmemiz gerek. Herşey şampiyonlar ligi'ne göre planlı ve akıllı yürütülürse inşallah o kupayı bir gün kaldırırız. Bize de çok iş düşüyor bu konuda.
bySperman
17.Haziran.2012, 19:55
İnşallah o kupayı Galatasarayımızın müzesinde görmek nasip olur ama çok zor.
byariff
17.Haziran.2012, 19:56
uefa ve super kupa geldi , sampiyonlar ligide neden olmasin ? sadece biraz zaman.
Nedvedmania
17.Haziran.2012, 19:56
Aşağıda sildiğim mesaj oydu. Haberi ekledim sonra bi bakayım Goal.it diye site varmıymış diye. Baktım ki yokmuş sildim mesajımı :D
europeanconquer
17.Haziran.2012, 19:57
Şampiyonlar ligi için önce devamlılık lazım.Devamlılık kazanınca başarılar yakalamak lazım çeyrek final yarı final gibi artık onları da yapınca kupayı kazanmayı düşünebiliriz.
Nedvedmania
17.Haziran.2012, 20:54
Adnan Öztürk:
''Beşiktaş camiasına saygısızlık olarak kimse algılamasın ama konuşulan konu benim açımdan çok nettir. Galatasaray'da demokratik oylama yapılacaktır. Benim cevabım kesinlikle hayırdır. Bunun fiziken de manevi sebeplerle de olması mümkün değil. Bence bu konuyu zorlamamak lazım.''
ShevAnil
17.Haziran.2012, 20:57
Adnan Öztürk:
''Beşiktaş camiasına saygısızlık olarak kimse algılamasın ama konuşulan konu benim açımdan çok nettir. Galatasaray'da demokratik oylama yapılacaktır. Benim cevabım kesinlikle hayırdır. Bunun fiziken de manevi sebeplerle de olması mümkün değil. Bence bu konuyu zorlamamak lazım.''
Bu adamı seviyorum, söyleyeceklerini çekinmeden söylüyor, içinde bir şey tutmuyor, çok samimi. :)
bySperman
17.Haziran.2012, 21:03
Adnan Öztürk:
Çok güzel konuşmuş.Bu arada şunu anlamıyorum niye Şükrü Saraçoğlu değilde TT Arena ?
KanaKe
17.Haziran.2012, 21:08
Çok güzel konuşmuş.Bu arada şunu anlamıyorum niye Şükrü Saraçoğlu değilde TT Arena ?
avrupa yakasinda oldugu icin olabilir mi?
europeanconquer
17.Haziran.2012, 21:14
Ben onu bunu anlamam orada bomboş Olimpiyat Stadı duruyor.Yok zemini kötüymüş,yok fazla rüzgâr varmış beni alakadar etmez.Galatasaray oranın cefasını kaç sene çekti.Biraz da Beşiktaş çeksin.Öyle hazıra konmak yok.
bySperman
17.Haziran.2012, 21:18
İstanbul'u hiç bilmem :D Sadece merak ettim.Üstelik fenerbahçeli bir yönetici gerekirse beraber oynarız diye açıklama yapmıştı.
C h A o S
17.Haziran.2012, 21:53
Adnan Öztürk:
O kadar :)
Facx
18.Haziran.2012, 00:18
tesislerde karşıda :icon_razz: hem beşiktaştan kadıköy daha basit olur vapurla :D
Nedvedmania
18.Haziran.2012, 16:33
Öztürk yeni açıklamalar yapmış. Özetle : Her türlü imza yetkisi bize ait. Yani Devlet veya TFF "Stadı Beşiktaş'a" verin diyemez.
Arena'nın kapısını Beşiktaş'a kapattı
Beşiktaş'ın maçlarını Arena'da oynamasına kim karar verebilir? Galatasaray mı? GSGM mi? Bu konuda yetkinin GSGM'de olduğuna dair yorumlara Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ten kesin ve net yanıt geldi: "Yetki tamamen bize ait! Cevabımız da hayır!"
İnönü Stadı'nın yıkılacak olmasından dolayı Beşiktaş'ın maçlarını nerede oynayacağı konusu tartışılmaya devam ediyor. Siyah beyazlıların ilk tercihinin TT Arena olması da gündemin birinci maddesine Galatasaray'ın stadını çıkarıyor.
Tartışılan konu ise Beşiktaş'ın maçlarını TT Arena'da oynayabilmesi hakkındaki kararı kimin verebileceği... Galatasaray mı? Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) mü?
"Kararı GSGM verir, Galatasaray buna uymak zorunda" şeklindeki yorumlar üzerine Galatasaray kulübü'nden tam aksi yönde bir açıklama geldi.
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programsına telefonla bağlanarak, konu hakkında kesin ve net konuştu: "İmza yetkisi Galatasaray'da"
Fuat akdağ'ın sunduğu, Mehmet Demirkol'un da yorumlarıyla katıldığı Spor Servisi'nde konuşan Öztürk, karmaşanın nedeninin, iki tane kontrat olmasından kaynaklandığını belirterek söze başladı. "Buradaki komplikasyon iki adet kontrat imzalanmasından ortaya çıkıyor. Bu kontralardan bir tanesi, yani önemli ve geçerli olanı; rahmetli Özhan Canaydın Başkanımız zamanından... Maliye Bakanı Unakıtan, Başbakanımız Tayyip Erdoğan ve TOKİ Başkanı'nın imzası olan bir kontrat..." diyen Adnan öztürk, bu kontratta açıkca şunların yazdığını belirtti: "49 yıl boyunca Galatasaray Spor Kulübü bu stadı hiçbir bedel ödemeden kullanır. Resmi bayramlarda, devletin kullanımı için izin vermeye gerek yoktur"
Daha sonra Adnan Polat'ın başkanlığı döneminde yeni bir kontrat imzalandığını ve problemin buradan kaynaklandığını söyleyen Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: "O kontratta da çok açık ve net yazıyor ki, Galatasaray'ın onayı olmadan, resmi bayram ve günler haricinde kullanıma açılması mümkün değildir. Orada yeni şartlar ekleniyor, senede 1,5 milyon TL amatör sporlara katkı payı. En önemlisi de reklam gelirlerinin yüzde 25'i ve 350 tane VİP koltuk... Reklam gelirlerinin yüzde 25'i dediğimiz zaman, stadın isim hakkı Türk Telekom'da. Verdiği meblağ çok ciddi."
Yönetime geldikleri zaman TOKİ, Varyap, Spor Genel Müdürlüğü yetkilileri ile stadın eksiklerini tamamladıklarını ancak şike davası ile gündem değişince; stadın devir-tesliminin gerçekleşmediğini ifade eden Adnan Öztürk, "Spor Genel Müdürlüğü, anladığım kadarıyla Beşiktaş'ı Arena'ya ittirmeye çalışıyor. Bizim tavrımız ve fikrimiz açık: Hayır! Ali Sami Yen'deki sıcak atmosfere getirmek için çalışmalar yaparken, bunu samimi söylüyorum, hiçbir problemimimiz olmamasına rağmen Beşiktaş ile paylaşmamız mümkün değildir. İmza yetkisi tamamiyle Galatasaray Spor Kulübü'ne aittir." diyerek tavırlarını net biçimde ortaya koydu.
goosfraba
18.Haziran.2012, 16:38
http://galeri3.uludagsozluk.com/126/t%C3%BCrk-telekom-arena_188712.jpg
adnan polat döneminde stada koyulan ibare.
şimdi ise ünal aysal var. devletin stadında son sözü galatasaray söylüyorsa, işler değişmiştir.
mehmetcoo
18.Haziran.2012, 16:41
http://galeri3.uludagsozluk.com/126/t%C3%BCrk-telekom-arena_188712.jpg
adnan polat döneminde stada koyulan ibare.
şimdi ise ünal aysal var. devletin stadında son sözü galatasaray söylüyorsa, işler değişmiştir.
Bütün stadyumlar GSGM'nin. Kulüpler kullanım hakkını kiralıyor. Arena'nın da 49 yıllık kullanım hakkı bizde şuan. Bu nedenle de imza yetkisi kulüpte sanırım.
uAburak89
18.Haziran.2012, 16:43
Haha, devletin stadı...
Devletin stadı olsa bile, ben 49 yıllık kiracısıysam, söz bendedir zaten.
Sen kiralik evinde otururken ben sana gelip istediğim zaman kalabilir miyim ev sahibin olarak, kafama göre çık diyebilir miyim ?
Bu stat mevzusu Fenerbahçelilere niye dert oluyor, onu hiç anlamıyorum zaten.
zeck17
18.Haziran.2012, 16:46
Ülkemizdeki tüm statlar tesisler Spor Genel Müdürlüğünün değil mi ya yani bir şampiyona düzenleneceği zaman devlet statları seçer ve stadın sahibi isterse bir kurum olsun el koyma durumu vardır.Bakınız şu bilgiye Şükrü Saraçoğlu Stadı Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'den (GSGM) 49 yıllığına Fenerbahçe Spor Klübüne kiralıktır. Yani bu ülkede hiç bir takımın devlet tarafından yaptırılan stadı kendine ait değildir yani böylece GSGM isterse Kadıköyde isterse Olimpiyatta oynatabilir gibi bir durum ortaya çıkıyor fakat bunu yapmadan kiracıya sorulması gerekir yoksa bu kiracı-sahip ilkesine ters düşer
Şükrü Saracoğlu Stadyumu Kadıköy
Zemin: Çim
Kullanıcım Amacı: Futbol
Kapasite: 50.509 seyircilik
Hizmete Girdiği Yıl: 1982
Ulusal –Uluslararası müsabakalara uygun
Fenerbahçe Kulübüne üst kullanım hakkı verildi 22.08.1998-22.08.2047 (49 yıl)
Nocna Mora
18.Haziran.2012, 16:48
Yahu boşta stad mı yok. Gidin Olimpiyat stadına :D
MeMo
18.Haziran.2012, 16:51
Bu stad işi güç gösterisine dönüştü iyice hem Beşiktaş hem Galatasaray açısından. Beşiktaş önümüzdeki sene TT Arena'da oynarsa neler olur merak ediyorum.
uAburak89
18.Haziran.2012, 16:53
Akıl ve mantık dışı düşünen insan sayısı çok fazla, yazık gerçekten.
Rüzgarı aldık arkamıza gidiyoruz ya, zoruna gidiyor bazılarının. Stat konusu gündeme geldiğinden beri çekemeyenler, kendi takımlarıyla ilgili durumlarda akıl ve mantıktan dem vuranlar, ilk günden beri "devletin stadı" iğnelemeleriyle kendi çaplarında eğlendiklerini sanıyorlar. Acıyorum.
Ne zemin, ne başka bir şey, en basiti Ali Sami Yen'e, Metin Oktay'a küfür eden taraftar o statta ev sahibi olacak, biz de deplasmana çıkacağız kendi sahamızda öyle mi ?
Galatasaray İstanbul'un en merkezi yerlerinden birini devlete vermiş, bu statı anasının ak sütü gibi haketmiştir, Beşiktaş ne yapmıştır ?
Devletin stadı, Olimpiyat stadıdır. Hem ülkemizin en iyi taraftar grubu olduğu iddia edilen grupta her maç full çektirir, maddi açıdan dibe vuran Beşiktaş'a katkı sağlar.
uAburak89
18.Haziran.2012, 16:55
Bu stad işi güç gösterisine dönüştü iyice hem Beşiktaş hem Galatasaray açısından. Beşiktaş önümüzdeki sene TT Arena'da oynarsa neler olur merak ediyorum.
Aldıkları her mağlubiyetten sonra, sarı - kırmızıya zarar verirler. Ali Sami Yen'e, Metin Oktay'a, Fatih Terim'e, Eboue'ye söverek eğlenirler. Her maçtan sonra ciddi masraflar çıkarırlar. Zeminin içine edilir.
MeMo
18.Haziran.2012, 16:56
Aldıkları her mağlubiyetten sonra, sarı - kırmızıya zarar verirler. Ali Sami Yen'e, Metin Oktay'a, Fatih Terim'e, Eboue'ye söverek eğlenirler. Her maçtan sonra ciddi masraflar çıkarırlar. Zeminin içine edilir.
Aynen öyle olur. Bizim stadta oynarlarsa da aynı şeyler yaşanır. Olimpiyat Stadı varken böyle bir hata yapılmaz umarım.
C h A o S
18.Haziran.2012, 16:58
Bugün Adnan Öztürk stadın kullanım hakkı 49 yıllığına bizde dedi.Bizim iznimiz olmadan resmi bayramlar dışında stad kullanılamaz dedi.Halada bunun lafını yapan,yok stad devletin size söz düşmez diyenlerede diyecek söz yok.
Anma dert oldu rakip takımın taraftarlarına.Bence sizin düşünmeniz gereken bizim arenadan daha mühim konular var.Boşverin arenayı.
Beşiktaş'ın olimpiyat varken hala arenada ısrar etmesini anlamıyorum.Öyle kolay değil bu işler.Gelirim arenada oynarım demekle olmuyor.
uAburak89
18.Haziran.2012, 17:00
Aynen öyle olur. Bizim stadta oynarlarsa da aynı şeyler yaşanır. Olimpiyat Stadı varken böyle bir hata yapılmaz umarım.
Zaten sizin yönetimin neyi düşünerek davet etti onu aklım almıyor. Ya Olimpiyat ya Kasımpaşa stadı mantıklı olanı.
Bir de zamanında Beşiktaş bizden ücret talep etmiş, stadı ortak kullanmak için. Şimdi bizde talep edersek, acaba Beşiktaş nasıl ödeyecek ? Bütün gelirleri zaten borcuna gidiyor otomatik olarak.
MeMo
18.Haziran.2012, 17:03
Zaten sizin yönetimin neyi düşünerek davet etti onu aklım almıyor. Ya Olimpiyat ya Kasımpaşa stadı mantıklı olanı.
Bir de zamanında Beşiktaş bizden ücret talep etmiş, stadı ortak kullanmak için. Şimdi bizde talep edersek, acaba Beşiktaş nasıl ödeyecek ? Bütün gelirleri zaten borcuna gidiyor otomatik olarak.
Güya dostça bir hareket olacak. Aynı tuzağa taraftar olarak da düşüp Beşiktaş taraftarını deplasmana çağırmıştık ve olay tribün tellerine takılı kalmış bir rezervuarla son bulmuştu.
Night_Mare17
18.Haziran.2012, 17:06
İnönü Stadı'na okul bir ara bir şey için götürmüştü orda bie GFB yazısı görüm tribünlerin arasında hele ki bir rakip takım onun stadında ev sahibi olursa stadda boyanmadık , kırılmadık yer bırakmaz.
E.Cartman
18.Haziran.2012, 17:22
Ali Sami Yen'e küfür eden taraftarların bizim stadımızda ev sahibi olmalarını istemiyorum. Ayrıca merkez GS Store Arena'da, kulübün merkezi Arenada, stadın içinde her yerde hayvan kadar Galatasaray amblemleri, stada gidiş yollarındaki tabelalarda Aslantepe yazıları, stadın girişinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi yazısı var. Her şeyi geçtim Beşiktaş böyle bir stadda oynayıp ev sahibiyim diyebilecek mi kendisine. Ayrıca kimse kusura bakmasın ama Fikret Orman diyor ki Kasımpaşa stadı bize küçük gelir. Geçen sene kaç kombine sattı Beşiktaş afedersiniz ama hemde o kadar yıldız isme rağmen. Basbayağı da Kasımpaşa stadı yeter size. Ayrıca biz Olimpiyat Stadının cefasını çekerken kimsenin sesi çıkmıyordu. 2 senemiz heba oldu orda. Beşiktaş'a stad kalmayınca maşallah herkes coştu. Biz efendi efendi gidip Olimpiyatta oynadık, onlarda oynasın.
byariff
18.Haziran.2012, 17:55
Yahu ne tartisyosunuz stadin bizim oldugunu bilen biliyor 49 yilligina hala eski seyleri acip duruyorlar neyi ispatlamaya çabaliyorlar anlamis degilim.
byariff
18.Haziran.2012, 18:03
Ünal Aysal: "Kıtanın en büyük kupasını müzesine götürmüş bir takımız. Şimdi bu başarıyı yeniden kovalamak için sahadayız"
Ünal Aysal: "Sizden 5'er lira istemiyorum. 5'er liralık katkı sağlayacak 1 milyon destekçi istiyorum"
Müfit Erkasap: "Fatih Terim altyapıya büyük önem veriyor, oyuncularımızı değerlendiriyor."
Müfit Erkasap: "Eğitim planlarımızı dünya standartlarına göre geliştirmek istiyoruz."
Orhan Atik: "Fatih Hoca'mıza genç oyunculara verdiği değer için teşekkür ediyoruz."
Orhan Atik: "Oyuncularımızı A Takım seviyesine gelmeleri için eğitiyoruz."
Mertan Caner Öztürk: "Uzun seneler boyunca Galatasaray forması giymek istiyorum."
Kaynak. (http://www.galatasaray.org/galatasaraytv/roportaj/haber/13743.php)
RaSenGan
18.Haziran.2012, 22:11
Aynı resim tekrar tekrar konulup laf sokmaya,küçük düşürülmeye çalışılıyor :) Ama onlar da haklı.Çok başarılı bir sezon geçirdik,şikeyle adımız anılmıyor sataşacak bir şey arayıp anca bunu buluyorlar daha da komik duruma düşüyorlar :)
Beşiktaş yönetiminin ve taraftarlarının bizim stadta oynama isteklerini bir türlü anlayamıyorum.Nasıl bunu istemeye yüzleri var çok şaşırıyorum.Adamlar kendi sahalarında neler yaptı bizim oyuncularımıza ne saldırmadıkları kaldı ne maymun taklidi yapmadıkları ne ana bacı küfür etmedikleri.Şimdi bir de utanmadan bizim stadımızı istiyorlar ya cidden çok şaşırıyorum.
byariff
18.Haziran.2012, 22:14
Bu arada arastirdim biraz 49 yillik olayi mehmet helvaci oglu açiklamis fazla soze gerek yok :)
Stadyumun tesliminden önce yukarıdaki protokol ve sözleşmeye aykırı olarak, benim ısrarla bu tür bir sözleşme yapmamalarını söylememe rağmen Işın Çelebi ve Adnan Polat tarafından ek bir sözleşme yapılarak stadyumun reklam gelirlerinin % 15 lik kısmı ile yıllık Birmilyon USD’lik bir kira bedeli ödeme konusunda ek bir anlaşma yapılmış bulunmaktadır.
Bütün bu açıklamalar çerçevesinde altını çizerek Ali Sami Yen Spor Kompleksinin tüm haklarının 49 yıllığına Galatasaray Spor Kulübünün olduğunu, dolayısı ile kullanımının bir başkasına tahsisinin ancak Galatasaray Spor Kulübünün yetkili organlarının izniyle yapılabileceğini belirtmek isterim.
Bu haklar öylesine garanti altındadır ki, sözleşme milli takımın yapacağı en çok maç sayısını ya da milli bayramlarda kullanımın nasıl olacağına kadar bir çok ayrıntıyı belirlemektedir. Bir başka deyişle hiçbir kullanım keyfi değildir.
http://www.mehmethelvaci.org/ali-sami-yen-spor-kompleksine-ait-hukuki-durum/
GeanyGS
18.Haziran.2012, 22:25
Yahu devletin stadı da her stat zaten devletin? Türkiye'de kendi stadı olan kulüp var da biz mi bilmiyoruz?
TT Arena bedavaya mı geldi? GS Aslantepe'ye geçerken 3 tane stat yapılacak kadar para kazandırmıştır devlete.
"Türk Telekom Arena'nın maliyeti Ali Sami Yen Stadyumu (http://tr.wikipedia.org/wiki/Ali_Sami_Yen_Stadyumu) arazi satışından karşılanmıştır. Ali Sami Yen Stadı arazisi toplam 1 milyar 25 milyon TL’ye Torunlar- Aşçıoğlu-Kapıcıoğlu ortaklığına satılmış bu paranın 475 milyon TL’si TOKİ'ye kalmıştır. Türk Telekom Arena ise 191.5 milyon TL’ye yapılmıştır."
Şimdi o arazide devletindi diyen olacak ama üst kullanım hakkı GS'da olan, GS'ın rızası olmadan çivi çakılamayacak bir alandan bahsediyoruz. 49 yıl prosüdür icabıdır, GS istese 149 yıl kimse çıkaramazdı oradan.
Kaldı ki yönetimimiz Arena'nın üstünü kapatmayı üstlenirse yine stadına en fazla yatırımı yapmış olan kulüp olacak.
Bu şartlarda kimse GS'a "buraya 5 kuruşunuz" geçmedi diyemez. Oranın tapusu istesek yeridir yani.
byariff
18.Haziran.2012, 22:29
Eah Arkadasta Açiklamis Fazla Soze Gerek Yok.
Night_Mare17
18.Haziran.2012, 22:34
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/547341_454425074582443_2131654979_n.jpg
Melo ya :D
E.Cartman
18.Haziran.2012, 22:36
Yahu devletin stadı da her stat zaten devletin? Türkiye'de kendi stadı olan kulüp var da biz mi bilmiyoruz?
TT Arena bedavaya mı geldi? GS Aslantepe'ye geçerken 3 tane stat yapılacak kadar para kazandırmıştır devlete.
"Türk Telekom Arena'nın maliyeti Ali Sami Yen Stadyumu (http://tr.wikipedia.org/wiki/Ali_Sami_Yen_Stadyumu) arazi satışından karşılanmıştır. Ali Sami Yen Stadı arazisi toplam 1 milyar 25 milyon TL’ye Torunlar- Aşçıoğlu-Kapıcıoğlu ortaklığına satılmış bu paranın 475 milyon TL’si TOKİ'ye kalmıştır. Türk Telekom Arena ise 191.5 milyon TL’ye yapılmıştır."
Şimdi o arazide devletindi diyen olacak ama üst kullanım hakkı GS'da olan, GS'ın rızası olmadan çivi çakılamayacak bir alandan bahsediyoruz. 49 yıl prosüdür icabıdır, GS istese 149 yıl kimse çıkaramazdı oradan.
Kaldı ki yönetimimiz Arena'nın üstünü kapatmayı üstlenirse yine stadına en fazla yatırımı yapmış olan kulüp olacak.
Bu şartlarda kimse GS'a "buraya 5 kuruşunuz" geçmedi diyemez. Oranın tapusu istesek yeridir yani.
Benim bildiğim stadın arazisi bizimdi.
GeanyGS
18.Haziran.2012, 22:39
Benim bildiğim stadın arazisi bizimdi.
Değil ama Ali Sami Yen'in yanında 2.200 metre kadar tapusu hala kulübümüzde olan başka bir arazimiz var o bölgede. Belki Metin Oktay tesisleriyle karıştırıyorsundur orası da GS'ın kendi malı.
E.Cartman
19.Haziran.2012, 00:03
Gakatasaray Dergisinin Ocak 2011 sayısında verdiği Ali Sami Yen özel ekinde şöyle bir metin var (Syf. 9). Yanlışta anlıyo olabilirim ama sanırım arazinin Galatasaray'a verilmesi söz konusu yani bu durumda arazi bizim oluyor, sanırım :D
... Bu bağlamda 1933 yılında Galatasaray Başkanı olan Ali Haydar (Barşal) Bey'in girişimleri ile şimdiki Ali Sami Yen Stadı'nın bulunduğu arazi Galatasaray Kulübü'ne tahsis edilmişti. Ne Var ki o günlerde kentin Şişli semtinde sona erdiği ve Mecidiye Köyü denilen bölgenin dut bahçeleri ile kaplı olduğu göz önüne alınırsa bu arazide futbol oynayabilmek söz konusu değildi. Ancak her şeye rağmen girişimler olumlu sonuç vermiş ve Galatasaray da ileriki yıllarda bile olsa stat yapabileceği ve maçlarını oynayabileceği bir araziye kavuşmuştu. Taksim Stadı'nın yıkılması halinde tamamen açıkta kalmamak ve maçlarını oynayabileceği bir stada sahip olmak isteyen Galatasaray, böylece içinde bulunduğu bunalımlı sürece rağmen stat arazisini elde etmiş bulunmaktaydı.
sarianet
19.Haziran.2012, 00:08
gelin şükrü saraçoğlunda oynayın yav stad beton yığını değil mi BEŞİKTAŞIMIZdan kyımetli mi :D
Sirius Black
19.Haziran.2012, 11:59
Harbi Saraçoğlu'nu niye istemiyorlar da bizim stada taktılar kafayı?
SaLviO
19.Haziran.2012, 12:14
saracoğlu 10 yıllık stad arena 1 yıllık normal yani :D :D
perpetua
19.Haziran.2012, 12:51
Besiktas TT Arena'da oynamasin vs. sacma soylemler bence. Pekala oynayabilir.
Ama Besiktas neden TT Arena'da oynamak istiyor?
Diger statlarda oynayarak kazanacagi gelirden daha fazlasini kazanabilecegini tahmin ettigi icin.
Stadi kullanim bedelini, bu ranti ortadan kaldiracak sekilde belirlersen Besiktas TT Arena'da oynamaktan vazgecer. Aynisi, Galatasaray Inonu'de oynamak istediginde gerceklesmemismiydi?
uAburak89
19.Haziran.2012, 13:52
Maç başı en az 1 milyon dolar kira bedeli talep edilmeli böyle bir şey olursa.
E.Cartman
19.Haziran.2012, 13:56
Saraçoğlu kadar ulaşımı kolay stad kaç tane var. Arenaya gelip ulaşım işkencesi çekicekler bi de :D Bin metrobüse in son durakta zaten yanında iniyosun, oyna Saraçoğlu'nda o zaman.
SaLviO
19.Haziran.2012, 14:02
Saraçoğlu kadar ulaşımı kolay stad kaç tane var. Arenaya gelip ulaşım işkencesi çekicekler bi de :D Bin metrobüse in son durakta zaten yanında iniyosun, oyna Saraçoğlu'nda o zaman.
o konuda haklısın ben izmitten tren ile gelmiştim :D :D
sui generis
19.Haziran.2012, 14:12
Yahu bizi niye karıştırıyorsunuz isin işine. Biz de istemiyoruz. Nihat Özdemir gitti kurtulduk inşallah bize donmezler :)
Sirius Black
19.Haziran.2012, 14:29
Biz de istemiyoruz abicim. Olimpiyat var işte mis gibi. :)
europeanconquer
19.Haziran.2012, 14:38
Biz de istemiyoruz abicim. Olimpiyat var işte mis gibi. :)
Onu da İBB istemiyor :p :n: Artık belediyenin boş bir arazisinde yaparlar maçlarını :n:
Deus Dominus
19.Haziran.2012, 15:08
İBB kendine yeni stad yapmıyor muydu? :D yarım sezon oynarlar işte kardeş kardeş :)
RaSenGan
19.Haziran.2012, 15:18
Maç başı en az 1 milyon dolar kira bedeli talep edilmeli böyle bir şey olursa.
Abi adamlar kendi oyuncularına zor para ödüyorlar indirime gitmeye çalışıyorlar.Ek olarak böyle bir ücreti karşılayamazlar.
LadroN
19.Haziran.2012, 15:25
Isterse maç başina 10 milyon versinler.Oynamasinlar.Inönü'deki 2 maçta yapmadigini birakmamis bir taraftar(!) grubu girmesin Arena'ya.
uAburak89
19.Haziran.2012, 15:26
Abi adamlar kendi oyuncularına zor para ödüyorlar indirime gitmeye çalışıyorlar.Ek olarak böyle bir ücreti karşılayamazlar.
Maksat caydırmak zaten, ödemeyecekleri de belli, hatta yeni stadı nasıl yapacaklar o bile çok büyük bir soru işareti bence. Bizim stada bi girerlerse 3-5 sene çıkacaklarını sanmıyorum. Fikret Orman akıllı adammış.. Sağlam gelir elde eder ortak kullanım söz konusu olursa.
C h A o S
19.Haziran.2012, 16:24
Ünal Aysal'da az önce ligtvde Arena olayına Adnan Öztürk gibi red cevabını verdi.
goosfraba
19.Haziran.2012, 16:31
her zaman olduğu gibi, son sözü başbakan söyleyecektir.
bySperman
19.Haziran.2012, 16:41
her zaman olduğu gibi, son sözü başbakan söyleyecektir.
Sanmam.Yönetim taraftarı karşısına almaz.
C h A o S
19.Haziran.2012, 16:44
Keşke başbakan çıkıp dese Beşiktaş arenada oynasın diye.Ah keşke dese.
bySperman
19.Haziran.2012, 16:54
Bu açıklama başbakan için büyük bir hata olur.
Hugo
19.Haziran.2012, 17:09
Başbakan ne derse o olur. Hiç kimse de bir şey yapamaz. Taraftar olarak biz yırtınırız onu da kimse sallamaz.
bySperman
19.Haziran.2012, 17:16
Başbakan ne derse o olur. Hiç kimse de bir şey yapamaz. Taraftar olarak biz yırtınırız onu da kimse sallamaz.
Öyle diyorsun ama kimse taraftarı karşısına almak istemez.Zaten Galatasaray taraftarı pekte iyi anıları olmayan başbakanın bu işe karışacağını zannetmiyorum.
mehmetcoo
19.Haziran.2012, 17:20
Öyle diyorsun ama kimse taraftarı karşısına almak istemez.Zaten Galatasaray taraftarı pekte iyi anıları olmayan başbakanın bu işe karışacağını zannetmiyorum.
E tamam işte. Şuanki durum itibariyle başbakanın dediği mi olur yokse bizim dediğimiz mi bir düşün bakalım. Öyle herhangi biri değil o, TC Başbakanı. Biraz mantıklı yorum yapın yani.
Ayrıca stat konusunda da her ne kadar söz ve karar hakkı bizim olsa da buna bizim karar vermemize izin verileceğini sanmıyorum.
bySperman
19.Haziran.2012, 17:22
E tamam işte. Şuanki durum itibariyle başbakanın dediği mi olur yokse bizim dediğimiz mi bir düşün bakalım. Öyle herhangi biri değil o, TC Başbakanı. Biraz mantıklı yorum yapın yani.
Ayrıca stat konusunda da her ne kadar söz ve karar hakkı bizim olsa da buna bizim karar vermemize izin verileceğini sanmıyorum.
Sen bir siyasetçi olsan 30 milyona yakın taraftarı olan bir camiayı karşına alır mıydın ? Hele ki şike olaylarından sonra Fenerbahçe taraftarı ile aran bozulmuşken.
Nedvedmania
19.Haziran.2012, 17:26
Sağlam gerekçelerimiz var stadı vermemek için. Zemin olayı başlı başlına yeter zaten. Başbakan olayın içine girse bile yinede izin verilmeyeceğini düşünüyorum.
bySperman
19.Haziran.2012, 17:28
Başbakan girmez zaten.Hem ona ne oluyor.
C h A o S
19.Haziran.2012, 17:28
O değilde karar niye başbakana kadar gitsin ki?Beşiktaş öyle bir yüzsüzlük yapıp başbakanım Galatasaray bize stadı kullanmamızı istemiyor olaya bir el atın mı diyecek?2 kulüp arasında anlaşamazsa iş biter.O kadar uzamaz olay.Anma olay oldu şu stad mevzusu.Bir an önce karar verilsinde olay kapansın.
Galatasaray yönetimi istemiyorsa olay uzamaz ve Beşiktaş arenada oynayamaz.Bu kadar basit.
RaSenGan
19.Haziran.2012, 17:37
Başbakan girmez zaten.Hem ona ne oluyor.
Yatağımıza kadar girdi bir stada mı giremeyecek :icon_smile:
bySperman
19.Haziran.2012, 17:38
Yatağımıza kadar girdi bir stada mı giremeyecek :icon_smile:
Memlekette milyon tane sorun var,önce onları çözsün.Stadlık bir işi yok.
byariff
20.Haziran.2012, 01:07
Isin Çelebi Ozel Haber :
Çelebi, “TT Arena G.Saray Spor Kulübü’nün mülkiyetindedir. Bu nedenle G.Saray’ın izni olmadan herhangi bir kulübün Arena’da oynaması söz konusu olamaz. Stadın 49 yıllık kullanım hakkı G.Saray’a aittir. TT Arena, G.Saray’ın taşınmazıdır ve intifa hakkı G.Saray’ındır. Arena ile ilgili 3 protokol yapıldı ve bunların 3’ünde de benim imzam var. İlk protokol 28 Ağustos 2006’da yapıldı. Ardından 20 Nisan 2007’de bir diğer protokol imzalandı. Bu iki protokol rahmetli başkan Özhan Canaydın döneminde imzalandı. Son protokol ise 3 Mayıs 2011’de yapıldı. 3 protokol de bir bütünün parçasıdır” dedi.
G.Saray 264 dönümlük Seyrantepe, 35.6 dönümlük Mecidiyeköy arazileri için devletle protokol imzalamıştı.
Bu şekilde TOKİ, TT Arena’ya yaptığı 600 milyon TL yatırımın karşılığında Ali Sami Yen arazisi üzerinden 1 milyar TL’yi aşan bir gelirin sahibi oldu.
Bu araziyi satan TOKİ, TT Arena’nın yapımı için Sarı – Kırmızılıların gösterdiği fedakârlıkla verdiğinin daha fazlasını kazanırken, Ali Sami Yen’in bulunduğu alana yapılacak tesisten G.Saray’a hiçbir pay ayırmayacak.
http://www.cumhuriyetspor.com.tr/ozel-isin-celebi-tt-arena-g-sarayin.html
europeanconquer
20.Haziran.2012, 01:10
Memlekette milyon tane sorun var,önce onları çözsün.Stadlık bir işi yok.
Haklısın ama ''Memlekette o kadar çok sorun varken kürtajı,sezeryanı kafasına takıyor,bunu mu takmayacak'' diye de düşünüyor insan.
bySperman
20.Haziran.2012, 09:21
Haklısın ama ''Memlekette o kadar çok sorun varken kürtajı,sezeryanı kafasına takıyor,bunu mu takmayacak'' diye de düşünüyor insan.
Haklısın :)
C h A o S
20.Haziran.2012, 14:43
Muslera büyük ihtimal 11 Ağustos'ta oynanacak Süper Final maçını kaçıracak.Uruguay ile olimpiyat elemelerinde mücadele edicek.
Assaidi yada Amrabat gelirlerse Eboue-Dany ile birlikte Afrika kupalarına göndericeğiz.Demba Ba olurda gelirse oda gidecek.Almalayım yeter avrupaya açılın :D
Fearless Coward
20.Haziran.2012, 15:53
Artık Afrika kupaları yazın yapılacak diye biliyorum...Ya da sanırım 2-3 yılda bir yapılacaktı ikisinden biriydi :D yani sorun olmayacak çok :)
europeanconquer
20.Haziran.2012, 15:55
http://tr.wikipedia.org/wiki/2013_Afrika_Uluslar_Kupas%C4%B1
19 Ocak–10 Şubat
RaSenGan
20.Haziran.2012, 16:40
Afrika Kupası olduğunda sahaya çıkıcak ilk 11'i zor bulucaz :D
C h A o S
20.Haziran.2012, 16:48
Artık Afrika kupaları yazın yapılacak diye biliyorum...Ya da sanırım 2-3 yılda bir yapılacaktı ikisinden biriydi :D yani sorun olmayacak çok :)
Bu senede var.2013'ten sonra 2015-2017 diye gidip yazın yapılmaya başlayacak.
Yani Eboue-Dany ve Amrabat(gelirse)ve belki alınacak diğer yabancılara göre bu senede çok sıkıntı yaşıyacağız.Ocak-Şubat ayları bir an önce elenmeleri için dua edicez.
Nedvedmania
20.Haziran.2012, 17:03
Kombinede 39.246 sayıyla TR rekoru kırmışız. Son rekor sahibi Fenere 10bin fark atmışız.
Facx
20.Haziran.2012, 17:08
Kombinede 39.246 sayıyla TR rekoru kırmışız. Son rekor sahibi Fenere 10bin fark atmışız.
yakında bilet satılmıcak bu gidişle :D
Nedvedmania
20.Haziran.2012, 17:10
Valla ya kombinesi olmayanlar için kötü oldu bu. Durdurmaları lazım artık satışı :)
RaSenGan
20.Haziran.2012, 17:12
Kombinesizler için çok kötü oluyor bu.Kale arkasından maç izlemen nerdeyse mümkün değil böyle olunca.En iyi ihtimalle çatıdan izliyorsun basın tribünün oralardan :D
Corpus
20.Haziran.2012, 17:16
40 bini geçirmezler bence. Yeter yahu. Derbilerden para kıramayacaklar bu gidişle :D
LadroN
20.Haziran.2012, 17:17
Ben Galatasaray-Ordu maçını bildiğin çatıdan izlemiştim.39 bin çok iyi rakam.
C h A o S
20.Haziran.2012, 17:18
Aysal dedi zaten durduracağız diye.Bilet ile gireceklere 8-9 bin yer ayrılır heralde.40 bin deli rakam.Helal olsun valla.
europeanconquer
20.Haziran.2012, 17:40
Taraftar abartmış bu kombine alayını :n: 39.246 nedir yahu :D
RaSenGan
20.Haziran.2012, 17:45
Ben Galatasaray-Ordu maçını bildiğin çatıdan izlemiştim.39 bin çok iyi rakam.
Ben de o maçı çatıdan izledim :D Hatta çatının ilk üç sırasını da kombineliler kaptığı için 4-5.sırada izlemiştim :D
E.Cartman
20.Haziran.2012, 19:03
Bu gazla bu sene Avrupa'da başarı gelirse seneye Olimpiyat'a gideriz ya da Arena'nın kapasitesi arttırılır, yetmez bize orası :zuhaha
Night_Mare17
20.Haziran.2012, 20:52
Durdurulmasın şu kombine arkadaş. GsBonus'a başvurduk gelmesini bekliyoruz bizde alacağız 2 tane durmasın :D
Night_Mare17
21.Haziran.2012, 01:52
Seneye Şampiyonlar Ligin'de grubu 3. bitirirsek 4 kupa birden alacağımızı düşünüyorum. Gruptan çıkarsak 3 kupa cepte :)
Redrum
21.Haziran.2012, 12:13
Seneye Şampiyonlar Ligin'de grubu 3. bitirirsek 4 kupa birden alacağımızı düşünüyorum. Gruptan çıkarsak 3 kupa cepte :)
Ne yazık ki gerçek hayat FM gibi değil :)
zeck17
21.Haziran.2012, 12:31
Ne yazık ki gerçek hayat FM gibi değil :)
Arkadaş bunu kadroya bakarak söylemedi bence söyleme nedeni: takımın başında Fatih Terim var ve 52bin kişinin önünde oynayacaksın bu çok büyük bir avantaj o atmosferde hangi devler kaybetmedi ki
europeanconquer
21.Haziran.2012, 12:37
Önemli olan Arena da değil önemli olan deplasmanda da oynamak.Deplasman da oynayamadığın sürece lig dahil hiç bir kupayı alamazsın.
Redrum
21.Haziran.2012, 12:40
Arkadaş bunu kadroya bakarak söylemedi bence söyleme nedeni: takımın başında Fatih Terim var ve 52bin kişinin önünde oynayacaksın bu çok büyük bir avantaj o atmosferde hangi devler kaybetmedi ki
Çok uçmaya başlamışız bence, seneye şampiyonluk bile garanti değil. FM gibi değil gerçek hayat. Türkiye liginde şampiyon olalım, şampiyonlar liginde grupta 4. olmasak yeterli. 5 sene böyle gitsek zaten sonrası gelir. Ama daha bir şampiyon olduk hemen coşmaya başladık yok 3 kupa yok 4 kupa falan diye.
DisCo
21.Haziran.2012, 12:56
Uefa Kupasını alırken işi deplasmanda bitirdiğimiz unutulmasın.
Fearless Coward
21.Haziran.2012, 13:55
Takım Arena'da sanki banko kazanıyor ha yapmayın :D Play-offta gördük deplasman maçları olmasa şampiyonluk gittiydi...
E.Cartman
21.Haziran.2012, 14:03
Aynen bizim Arena'da kazanmamız lazım, deplasmanda bi şekilde kazanıyoruz zaten :zuhaha
byariff
21.Haziran.2012, 14:07
Deplasmanlar sorun degilde arenada oyunculara ne oluyorsa cok rahat cikiyorlar kazandik havasinda ozellikle playoffta cok gorduk bunu :D
C h A o S
21.Haziran.2012, 15:58
NTVSpor'un son dakika haberine göre; Milangaz, Beşiktaş takımının sponsporluğundan çekildi. Ergin Ataman, Galatasaray'a gidiyor.[/I]
Oha falan oldum.
byariff
21.Haziran.2012, 15:59
evet ergin ataman galatasaraya gelcek diyorlar.
C h A o S
21.Haziran.2012, 16:01
Milangaz sponsorluktan çekildi, Ergin Ataman Galatasaray'a gidiyor.(via; İsmail Şenol)
Facx
21.Haziran.2012, 16:18
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
SON AN: Ve Ergin Ataman G.Saray'da..
Ergin Ataman gelebilcek en iyi 2-3 koçtan biriydi ama ben keşke Oktay Mahmudi gitmeseydi diyorum
byariff
21.Haziran.2012, 16:41
Abdurrahim Albayrak : Biz Hasan Ali'yi istesek bizden 20 Milyon Euro isterlerdi herhalde. Bu meseleye çok üzüldüm.
Abdurrahim Albayrak: Amrabat icin 7 mio € teklif ettik. Yükseltin dediler 7,5 mio €`ya ciktik. Kayseri 15 mio € istedi.
Abdurrahim Albayrak : Ben görüşme esnasında hocamıza ulaşamadım ama eğer ulaşabilsem kesinlikle 7.5 vermemize izin vermezdi.
Abdurrahim Albayrak : Amrabat için verilecek 7.5 Milyon'un bir kısmı kulüpten çıkmayacaktı, ben o işi de halletmiştim.
Abdurrahim Albayrak : " Umut Bulut ile ilgili bi sorun çıkacağını sanmıyorum, tatilde olduğu için biraz uzadı. "
Abdurrahim Albayrak : Zannediyorum ki bu hafta sonu veya hafta başı Necati ve Sabri konusunu halledeceğiz. Necati konusu belli bi noktada.
Abdurrahim Albayrak : Hamit bizim çok istediğimiz bir futbolcu. Ancak Madrid'den çok iyi bir miktarda para alıyor. Yaklaşık 3.5 M € alıyor.
Abdurrahim Albayrak : Oradan 3.5 Milyon € alan bir oyuncuya biz 2 Milyon € teklif edersek şık olmaz.
ShevAnil
21.Haziran.2012, 16:50
Abdurrahim Albayrak : Oradan 3.5 Milyon € alan bir oyuncuya biz 2 Milyon € teklif edersek şık olmaz.
Madrid ile anlaşılıp kiralanaz mı, onlar 1 milyon eurosunu ödesinler gerisini biz seve seve veririz :D
Addolorato
21.Haziran.2012, 16:55
Albayrak diyor ki Fatih hoca 7.5 vermemize kesinlikle izin vermezdi. Transfer 7.5 M €'ya bitseydi acaba Fatih Terim bunu öğrenince ne derdi çok merak ediyorum.
DisCo
21.Haziran.2012, 17:16
Demek ki bu transfer işlerinde düzenli bir kurgu var ve transfere soyunan kurgu dayatması nedeniyle hep aynı konuşuyor.
Adnan Polat'ta kılı kırk yarıyoruz, fazla para harcamak istemiyoruz diye güzelim adamları almayıp 7 milyonu Stancu'ya vermişti. Fatih Hoca ona fazla dedi, buna fazla dedi deyip sonunda gereksiz bir adama 10 milyonu verirler. İşi uzatırsan Stancu'ya, Riera'ya kalırsın.
mpaker66
21.Haziran.2012, 17:40
bişey sorcam FT'me ulaşamadk ne demek ya? Ben bu olayı anlamadım snuçta takımın patronu o değlmi ondan habersz transfer... ?
RaSenGan
21.Haziran.2012, 17:46
bişey sorcam FT'me ulaşamadk ne demek ya? Ben bu olayı anlamadım snuçta takımın patronu o değlmi ondan habersz transfer... ?
Transferin ondan habersiz yapıldığı yok.Kendisinin bilgisi ve izni doğrultusunda görüşme yapılmıştır.Sadece görüşme sırasında ulaşılamamıştır bildiğim kadarıyla kendisi tatilde haliyle adamın biraz kafa dinlemesi gerekiyor :)
uAburak89
21.Haziran.2012, 17:46
Cenazesi varmış Fatih Terim'in, dayısı vefat etmiş.
mpaker66
21.Haziran.2012, 17:50
Cenazesi varmış Fatih Terim'in, dayısı vefat etmiş.
Evet işte bunu bildiğim için söylüyorum.
Sonuçta oyuncuya verilen bonservis bedeli oyuncunun performansını etkileyen bir değişken. Çok verince oyuncu o paranın altında ezilebiliyo. Bunu en iyi Terim anlar.
byariff
21.Haziran.2012, 18:17
"Amrabat gelmeyince gece uyuyamadım"
http://www.maraton.com.tr/Amrabat-gelmeyince-gece-uyuyamadim-sosyalmedya-son-dakika-haberi_170221.html#.T-Mr-rU0PdV
haberin tamami.
KanaKe
21.Haziran.2012, 18:38
Abdurrahim Albayrak: Amrabat icin 7 mio € teklif ettik. Yükseltin dediler 7,5 mio €`ya ciktik. Kayseri 15 mio € istedi.
adamlar kisacasi kibarca size bu oyuncuyu satmayiz demek istemisler..
DisCo
21.Haziran.2012, 19:58
GSStore 2012 Sonbahar Koleksiyonu Tanıtım Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da yapılıyor.
Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından katılan bayii ve mağaza temsilcilerine GSStore 2012 Sonbahar Koleksiyonu'nun tanıtıldığı toplantı, Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A. Ş. Genel Müdürü Nurettin Kantarelli'nin konuşmasının ardından GSStore Tasarım Ekibi tarafından günün moda trendlerine uygun olarak hazırlanan 2012 Sonbahar Koleksiyonu Sunumu ile devam ediyor.
GSStore 2012 Sonbahar Koleksiyonu; “Mücadele” ana temasından hareketle Galata, Ali Sami Yen, Made In Hell, Peşindeyiz ve Aslan Parçası olmak üzere 5 farklı temadan oluşuyor. Galatasaray Spor Kulübü’nün kuruluş mücadelesinden başlayarak tüm spor branşlarında verdiği mücadeleyi ve kazandığı sayısız başarıyı, modern tasarımlarla taraftarlarımıza sunacak olan koleksiyon, 170 parçadan meydana geliyor. Koleksiyonu diğerlerinden farklı kılan en temel unsur ise GSStore’un bir ilke imza atarak bugüne kadar kazanılan pek çok başarıda emeği geçen efsanevi sporcuların anısına bir retro serisini içeriyor olması. Koleksiyona farklı bir anlam katan ve taraftarlarımızdan yoğun ilgi göreceğine inanılan Retro Serisi, efsanevi sporcuların kendi dönemlerinde giydikleri ürünlerden hareketle tasarlanmış parçalardan oluşuyor.
GSStore 2012 Sonbahar Koleksiyonu Tanıtım Toplantısı, 22 – 23 Haziran 2012 tarihlerinde de ürün sunumları ve sipariş alma işlemleriyle devam edecek.
http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/13775.php
bySperman
21.Haziran.2012, 20:02
adamlar kisacasi kibarca size bu oyuncuyu satmayiz demek istemisler..
Kibarca mı ?
Börk
21.Haziran.2012, 20:16
Kibarca mı ?
kimse kimseye oyuncu satmak zorunda değil yahu uzattıkça uzatmayın şu konuyu satmıyor kardeşim veriyorsak 15 lira alalım ambarat'ı.
Night_Mare17
21.Haziran.2012, 20:21
Amrabat istiyor bizi , bizde Amrabat'ı olay bitmiştir. Amrabat'da oynamaz orda ellerinde patlar bizde güleriz :)
bySperman
21.Haziran.2012, 20:34
kimse kimseye oyuncu satmak zorunda değil yahu uzattıkça uzatmayın şu konuyu satmıyor kardeşim veriyorsak 15 lira alalım ambarat'ı.
Kibarca değil ondan söyledim.Yoksa uzattığım falan yok.
byariff
22.Haziran.2012, 14:15
Galatasaray,TT Arena'da 1 yılda 54 milyon dolar gelir elde ederek Avrupa 9.'su oldu
Nedvedmania
22.Haziran.2012, 14:17
Beşiktaş’ın önümüzdeki sezon maçlarını nerede oynayacağına dair tartışmalara yeni boyut eklendi! Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Olimpiyat Stadı’nın 1 yıl restorasyona alınacağını açıkladı.
Haydin cenaze namazına.
uAburak89
22.Haziran.2012, 14:29
Zamanlama müthiş. Bu iş iyice can sıkıcı bi hal almaya başladı, kimse kusura bakmasın da Beşiktaş tarafı işin suyunu çıkardı. Gündeme geldi, kimse istemiyor, hala bi yüzsüzlüktür gidiyor. Hadi Başkanları bataktan kurtarma peşinde anladık, taraftarıyla, yazarıyla, hatta farklı takımları tutan yandaşlarıyla sürekli bir açıklama, bi anlayış bekleme çabaları. O anlayışı zamanında bize gösteremeyen takım hangi hakla şimdi bekliyor bunu anlamıyorum.
Bu yazıda devletin stadı yaa goy goycularına gelsin;
http://www.twitlonger.com/show/hursbp
caglaruzun
22.Haziran.2012, 14:41
Kasımpaşa'da Tayyip'in stadında oynasınlar işte. İlle de arena demelerinin amacı ne yani?
KanaKe
22.Haziran.2012, 14:47
Kasımpaşa'da Tayyip'in stadında oynasınlar işte. İlle de arena demelerinin amacı ne yani?
tayyip derken? askerlik arkadasisiniz galiba :)
europeanconquer
22.Haziran.2012, 14:49
Vefa Stadyumu veya RTE Stadyumu'nda oynasınlar.Arena'da bizden başka hiç bir kulübün ev sahibi olmasını kabul etmiyorum.Yıllardır çile çeken kulüp ve taraftar gelsin başka takım ev sahibi olsun diye mi çile çekti ? Sadece Beşiktaş değil bütün takımlara kapalı bu stad.
bySperman
22.Haziran.2012, 14:54
Vefa Stadyumu veya RTE Stadyumu'nda oynasınlar.Arena'da bizden başka hiç bir kulübün ev sahibi olmasını kabul etmiyorum.Yıllardır çile çeken kulüp ve taraftar gelsin başka takım ev sahibi olsun diye mi çile çekti ? Sadece Beşiktaş değil bütün takımlara kapalı bu stad.
+1.Zaten Kasımpaşa yönetimi komple eski Beşiktaşlı yöneticiler.
Alicanfmfan
22.Haziran.2012, 15:11
Geri verin ulan o zaman Ali Sami Yen'i.
LadroN
22.Haziran.2012, 15:22
Arena bizimdir direkleri sizindir dememiz lazim herhalde.Besiktas yapmis ise yaramis.
vego
22.Haziran.2012, 15:33
İBB yeni sezonda kadiköyde oynayabilirmiş.Bizi Arenaya ittiriyorlar :/
C h A o S
22.Haziran.2012, 15:36
İsteyen istediği yerde oynasın.Arena'da sadece Galatasaray oynar.Taraftarın sadece Taksim'de yapacağı bir yürüyüşe bakar.
Beşiktaş'a bu gidişle Kasımpaşa'nın stadı gözüküyor.Olmadı Kartalspor'un sahası felanda var.
Revolution
22.Haziran.2012, 15:41
İBB zaten bu sezon Olimpiyat'tan başka bir statta oynayacağını açıklamamış mıydı? Stat aranıyorsa stattan bol ne var, bir sürü Süper Lig'de kullanılmayan stat var. Beylerbeyi, Pendik, Vefa. Bazı haftalar 3 maç bile olma ihtimali doğuyor Arena'da Beşiktaş geldiği takdirde. Herşeyi geçtim çocuk mu kandırıyorlar Olimpiyatı 1 sene bakıma aldık 2020 için diyerek. 2020?
E.Cartman
22.Haziran.2012, 15:47
Beşiktaş'ın cezası kaldırılırsa görün o zaman asıl olayı. Türkiye'nin en modern stadının zeminini görün. Saçma sapan hareketler yapıyolar ya. 1 yıl sürecekse onarım git 2016'da yap 2018'de yap. 2020'nin hesabını şimdi yapıyorlar. Ne yapsakta Galatasaray'ın ayağını kaydırsak. Biz Olimpiyat'a gönderilirken kimsenin sesi çıkmıyordu. Beşiktaş, İnönü'de oynamamıza izin vermemişti. Türk futbolu o sene o stadda bitti zaten. Gitsinler nerde oynuyorlarsa oynasınlar. Ali Sami Yen'e küfür eden taraftar Arena'dan içeri giremez. Gitsinler olimpiyata biz şöyle taraftarız böyle taraftarız diyenler. Gitsinler o stadı doldursunlar da taraftarlıklarını görelim. Sırf bu kargaşada Galatasaray aradan sıyrılıp yükselmesin diye saçma sapan hareketler yapılıyor.
ForCimbom
22.Haziran.2012, 16:35
edit.........(silinebilir)
C h A o S
22.Haziran.2012, 17:10
Ultraslan biraz önce facebook'te her zaman yaptığı çağrıyı dile getirdi.Yönetimin bu konu hakkında sadece mikrofon uzatılınca bir şeyler demesi can sıkıcı.Çıkıp verin red cevabını.Artık bu konu kapanmalı.
"YÖNETİMİMİZDEN HALA STAD KONUSUNDA NET BİR TAVIR VE KESİN BİR RET CEVABI BEKLİYORUZ..!
ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TT ARENA’DA GALATASARAY HARİCİNDE BİR TAKIM, ANCAK DEPLASMAN TAKIMI OLARAK SAHAYA ÇIKAR!"
DisCo
23.Haziran.2012, 01:31
Gereksiz bir tepki olduğunu düşünüyorum. Parasını öderlerse her türlü oynatırım. Zaten para için 50 takla atılmıyor mu?
Ayrıca yönetimin kesin bir ifade kullanmamasını da anlıyorum. Çünkü sözünü yiyebileceğin bir konuma düşebilirsin, bu da olmayan otoriteni çukurlaştırır. Neticede biliyoruz ki ah pardon!çoğumuzun yavaş yavaş öğrendiği siyaset futbolun içinde var. Siyasetten gelecek bir emrin, ricanın, önerinin, teklifin geri çevrilmeyeceği gerçektir.
Beşiktaş asla oynayamaz dediğinde oynatmak zorunda kalabilirsin. Biz çoğu noktada stad Galatasaray'ındır diyoruz ama olması gerekeni konuşuyoruz. Arka planda yani bizim görmediğimiz anlaşmalarda Galatasaray'ın söz hakkı olmayabilir. Yarın bu ortaya çıktığında ona göre yorum yaparız.
sui generis
23.Haziran.2012, 01:45
bana kalırsa yönetim de en az taraftar kadar istemiyor Beşiktaş'ın Arena da oynamasını ama ileride ters bir duruma düşmemek için kesin dille olmaz diye açıklayamıyorlar, haklılar da. Aysal; eğer menfaatlerimize uygun düşerse genel kurulu ikna etmeye çalışırız. çünkü; bu kararı genel kurur verecek. ama onları ikna etmeden bizim ikna olmamız gerek demişti. sonunda da yine birileri devreye girecek ve Aysal ikna olduk, menfaatlerimize uygundur diyerek izin verilmiş olacak ama o izin belki de göstermelik , zorunlu olacak; stadı kimin kullanacağına bile karar veremiyorlar tarzı söylemleri önlemek ya da siyasi iktidar ile ters düşmemek için. belki de gerçekten ikna olacaklar.
RasAnt
23.Haziran.2012, 11:39
Yönetim çıkıp birşey dese olay kapanmaz ki onlarda devletin ağzına bakıyor tek başına karar verme gibi bir durumları yok nede olsa kendi stadları değiller devlet oynayacak dediyse olay bitmiştir hiçbirşey yapamayacak yönetiminiz,anlaşmalar falan hikaye 1 sene çekeceksiniz Beşiktaşı
bySperman
23.Haziran.2012, 11:43
Yönetim çıkıp birşey dese olay kapanmaz ki onlarda devletin ağzına bakıyor tek başına karar verme gibi bir durumları yok nede olsa kendi stadları değiller devlet oynayacak dediyse olay bitmiştir hiçbirşey yapamayacak yönetiminiz,anlaşmalar falan hikaye 1 sene çekeceksiniz Beşiktaşı
Oldu görürsem söylerim.Hangi ev sahibi kiracısına "Tamam senle sözleşmem var ama ev benim değil mi ? Bir kiracı daha getiriyorum" diyebilir mi ?
RasAnt
23.Haziran.2012, 11:48
Dediğin gibi bir durum tabiki olmaz şöyle demek istedim devlet yönetiminize diyecek 'Beşiktaş bu sene arenada oynacak diye' kamuoyunada yönetim olarak karar verdik bu sene Beşiktaşla ortak kullanacağız diyecekler şayet devlet isterse olay bitmiştir demek istedim.
europeanconquer
23.Haziran.2012, 11:51
Bütün stadlar devletin zaten ama söz hakları hep kulüplerde çünkü hepsi kulüplere kiralı.Galatasaray'ın rızası alınmadan Beşiktaş o kapıdan içeriye ev sahibi olarak giremez.
bySperman
23.Haziran.2012, 12:17
Dediğin gibi bir durum tabiki olmaz şöyle demek istedim devlet yönetiminize diyecek 'Beşiktaş bu sene arenada oynacak diye' kamuoyunada yönetim olarak karar verdik bu sene Beşiktaşla ortak kullanacağız diyecekler şayet devlet isterse olay bitmiştir demek istedim.
Hayır.Devletin değil bizim istememiz gerekir.Zira üst kullanım hakkı bizim.
uAburak89
23.Haziran.2012, 12:25
Devletin stadı, kendi statları değil gibi cümleler kullananlara bir şey anlatmaya çalışmayın arkadaşlar, zira bu kişilerin algılarında seçicilik var gibi gözüküyor. Bırakın kendilerini bu şekilde eylesinler.
RasAnt
23.Haziran.2012, 12:35
Ben eĞlenmiyorum,ileride olacak olanı söylüyorum
uAburak89
23.Haziran.2012, 12:37
Eğleniyor yazmadım zaten, eyliyor yazdım. "ğ" büyük yazarak aklınca Türkçe dersi vermeye kalkma. ;)
Geleceği görme yeteneğinden dolayı da tebrik ediyorum seni.
DisCo
23.Haziran.2012, 13:01
Stadın her türlü hakkının Galatasaray'a ait olmasına rağmen belki anlaşmalarda Galatasaray'ın söz hakkı yoktur diyebiliyorum, belki devlet rica, emir vb. yollarla isterse karşı gelemezler diyebiliyorum, Galatasaray yönetimi sessiz kalıyor çünkü dediğini sonradan yiyebilir diyorum.
Ne bizim başkanın ne bir taraftar forumunun ne de bir başkasının söylediklerine ihtiyacım var. Bir tarafa körü körüne bağlanmak yerine iki tarafı da görebiliyorum. Sonuçlandığında da mahçup kalmayacağım. İşte, taraftarlığın gerçek tanımı budur. Biraz kendimi öveyim.
titates1
23.Haziran.2012, 13:23
Stadı Galatasaray yapmış olsun , arazisi , tapusu , koltukları herşeyi , söz hakkı yine sizin olsun , Başbakan'ın ağzından çıkacak bir lafa bakar , yani Galatasaray istemezse olmaz eyvallah da Başbakan Ünal Aysal'a oynatıcaksın dedikten sonra , oynatmayacağını sanmıyorum.
C h A o S
23.Haziran.2012, 13:31
Yüzsüzlük Beşiktaş'ta.İstenmiyorsunuz arkadaş bilin işte bunu.Çıkıp deyinki istenmediğimiz yerde oynamayız diye.Sergileyin işte o meşhur Beşiktaşlılık duruşunuzu.
Walter Sakana
23.Haziran.2012, 13:31
G.Saray'dan Beşiktaş'a şok teklif
Sarı-kırmızılı yönetimde projeye muhalefet eden Adnan Öztürk ve bazı yöneticilerin, TT Arena Stadı karşılığında, Beşiktaş’tan basketbolda Euroleauge hakkını istemeye hazırlandığı öğrenildi.
Cim-Bom olumlu yanıt alırsa potadaki bütçeyi artıracak
Beşiktaş’ın, Türk Telekom Arena Stadı’nda oynamasına izin verilip verilmemesiyle ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Galatasaray, Beşiktaş’ın TT Arena talebine şok bir yanıtta bulunmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetimde, stadın Kartal’a verilmesine karşı çıkan Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ve diğer muhalif isimlerin aralarında yaptıkları toplantılarda flaş bir konunun gündeme geldiği öğrenildi. Buna göre Galatasaray, Arena’da oynamasına izin verirse, Beşiktaş’tan basketbolda Euroleauge hakkını isteyecek.
Türk Hava Yolları Euroleague’te, Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes ile beraber Eurocup’ta şampiyon olduğu için Beşiktaş, Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanmıştı. Siyah-beyazlı ekibin mali yönden yaşadığı zorluklar ve Milangaz’ın sponsorluktan çekilmesiyle ezeli rakiplerinin durumunu kritik eden sarı-kırmızılılar, “Euroleague büyük organizasyon. Bunun için 15-20 milyon dolarlık bütçe gerekiyor. Madem Beşiktaş bizden stadımızı istiyor, o zaman onlar da Euroleuge hakkından feragat etsinler ve orta noktayı bulalım” diye görüş belirttiler.
Bütçe artacak
Galatasaray’ın bu isteğinin Euroleague organizasyonu tarafından kabul görmesi için Beşiktaş’ın vazgeçmesinin yeterli olmadığı, aynı zamanda ana sponsor Türk Hava Yolları’nın da devreye girmesi gerektiği belirtildi. Euroleuge yönetiminin bu konuda esnek davranması da Galatasaray’ın isteğinde etkili oldu. Ergin Ataman’ı takımın , Murat Özyer’i ise şubenin başına getiren Cim-Bom’un, Euroleague katılım hakkı alması durumunda bütçesini artıracağı ifade edildi.
Bu öneriye nasıl yaklaşacağı merak konusu olan Beşiktaş’ta, basketbola sponsor için Medicana ile anlaşma aşamasında olması ve takımın başına da Erman Kunter’i getirmesi Euroleage hazırlığı olarak yorumlandı. (milliyet)
Devamı: http://haber.gazetevatan.com/gsaraydan-besiktasa-sok-teklif/459836/5/Manset
C h A o S
23.Haziran.2012, 13:33
Devamı: http://haber.gazetevatan.com/gsaraydan-besiktasa-sok-teklif/459836/5/Manset
Fernandes'i isteseydik keşke.Euroleague hafif kalır.:0:
Böyle ahlaksız bir teklif yapılamaz.Senaryodan ibarettir.
bySperman
23.Haziran.2012, 13:33
Yalan haberin bu kadarı.
europeanconquer
23.Haziran.2012, 13:37
İyi güldüm lan :n:
GeanyGS
23.Haziran.2012, 13:41
"İstemeye hazırlandığı öğrenilmiş"
Geçen bir arkadaş daha demişti bizim medyada ne kadar CIA, FBI mensubu varmış diye. Hakkaten daha Beşiktaş'ın bile bu tekliften haberi olmadan milyonlar duydu sayelerinde.
Son günlerde medyada inanılmaz bir dönüş mevcut. Düne kadar Fenerbahçe alehine yayın yapan gazeteler özellikle son 2-3 haftadır bi anda GS düşmanı oldular ve özellikle sosyal medyaya malzeme verecek haberler yapmaya devam ediyorlar.
europeanconquer
23.Haziran.2012, 14:29
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13783.php
Açıklama
Bugün Milliyet Gazetesi'nde "Euroleague'i bize verin" başlığı altında ve Nevzat Dindar imzasıyla verilen haberde yer alan ifadeler tamamen gerçek dışıdır.
Galatasaray Spor Kulübü'nün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı ile ilgili bu tür bir yaklaşım içerisinde bulunmak gibi bir düşüncesi kesinlikle olmamıştır.
Spor kamuoyunun bilgisine sunarız.
Galatasaray Spor Kulübü
Revolution
23.Haziran.2012, 14:29
Bir de şöyle birşey var; isteyen hakkını parayla pulla satabiliyor mu? Hiç sanmıyorum.
E.Cartman
23.Haziran.2012, 14:44
Ya o olay zaten imkansız. Ayrıca antu forumunda bi üyenin ahanda masa başı haber yaptım diyerek yayınladığı bir post, kolpacı Nevzat Dindar'da çalmış hemen işte. Böyle adamlar gazetecilik yapıyor bu işten para kazanıyor, hakkaten yazık.
uAburak89
23.Haziran.2012, 14:52
2003'te biz İnönü'de oynamak istiyoruz, inanılmaz taleplerde bulunuyorlar. Tıpkı şimdi Kayserispor'un Ambarat'a istediği bedel gibi... Serdar Bilgili çıkıp diyor; Galatasaray İnönü'de oynayamaz, Olimpiyat'ta oynasın. Her türlü çile çekilmesine rağmen Galatasaray gidiyor Olimpiyat'a, konu kapanıyor.
Şimdi ise Beşiktaş resmen bize başvuru yapmıyor, başkanı ve yöneticisiyle sürekli demeç veriyorlar. Bir takım haberler çıkartıyorlar. Araya devlet sokuluyor. Arada çok ciddi bir duruş farkı var.
E.Cartman
23.Haziran.2012, 14:57
http://forum.antu.com/cep/KonuOku.aspx?gID=31&fID=98&kID=1612
Revolution
23.Haziran.2012, 15:02
Yok artık :D
LadroN
23.Haziran.2012, 15:22
2003'te biz İnönü'de oynamak istiyoruz, inanılmaz taleplerde bulunuyorlar. Tıpkı şimdi Kayserispor'un Ambarat'a istediği bedel gibi... Serdar Bilgili çıkıp diyor; Galatasaray İnönü'de oynayamaz, Olimpiyat'ta oynasın. Her türlü çile çekilmesine rağmen Galatasaray gidiyor Olimpiyat'a, konu kapanıyor.
Şimdi ise Beşiktaş resmen bize başvuru yapmıyor, başkanı ve yöneticisiyle sürekli demeç veriyorlar. Bir takım haberler çıkartıyorlar. Araya devlet sokuluyor. Arada çok ciddi bir duruş farkı var.
Beşiktaş duruşu diyorlar ya ha bire.O duruş herhalde böyle birşey.
GeanyGS
23.Haziran.2012, 15:45
http://forum.antu.com/cep/KonuOku.aspx?gID=31&fID=98&kID=1612 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fforum.antu.com%2Fc ep%2FKonuOku.aspx%3FgID%3D31%26fID%3D98%26kID%3D16 12)
Bunu sallayan arkadaş bile terkar yorum yapıp "hem haberi bir gün gecikmeli yazıyorlar hem de haberde benim ismimden bahsetmiyorlar" diye dalga geçmiş. Gerçekten YOK ARTIK.
Walter Sakana
23.Haziran.2012, 16:19
Ya o olay zaten imkansız. Ayrıca antu forumunda bi üyenin ahanda masa başı haber yaptım diyerek yayınladığı bir post, kolpacı Nevzat Dindar'da çalmış hemen işte. Böyle adamlar gazetecilik yapıyor bu işten para kazanıyor, hakkaten yazık.
Yalnız şöyle de bir durum var; antu'da o mesajı yazan bu haberin yapılacağını başka bir yerden (örn:twitter, örn:gazeteci bir arkadaş) duymuş/okumuş olabilir. Aşırı saçma çünkü "Bu bilgi şu an için haber değeri taşımamaktadır. Çünkü biraz önce masa başında kendim ürettim. Ama yarın QTM´de benzer bir haber görmemiz kaçınılmaz.. " yazmış, Nevzat Dindar da bunu görmesine rağmen yazdıklarını alıp haber yapmış? Bana pek gerçekçi gelmedi...
Habere gelince doğrudur yalandır bilemem. Ama yönetimin yalanlaması yetmez benim için çünkü Adnan Öztürk'ün ne yapacağı belli olmuyor bazen. Daha önceki bazı vukuatlar gibi Adnan Öztürk'ün birkaç yandaşıyla gündeme getirdiği ancak yönetimden veto yiyen (bu yüzden de resmi siteden yalanlanan) bir konu olabilir.
Haberi saçma buluyorsunuz ancak birkaç açıdan düşünmek lazım. Mesela belkide stadı Beşiktaş'la ortak kullanmak durumunda kalacağımız ihtimali güçlenmiştir ve bazı yöneticiler bu durumdan lehimize ne gibi sonuçlar çıkarabiliriz arayışına girmiş olabilir. Lütfü Arıboğan ve Ergin Ataman da Euroleague konusunun gündeme gelmesinde etkili olmuş olabilir. Sonuç olarak Beşiktaş'ın mali sorunları, sponsor durumu ve takımdan ayrılanlar/ayrılacaklar düşünüldüğünde Euroleague onlar için biraz lüks kaçıyor gibi zaten, Beşiktaş yönetiminin de -böyle birşey mümkünse- olumlu bakacağını düşünüyorum.
vego
23.Haziran.2012, 20:26
Yalnız şöyle de bir durum var; antu'da o mesajı yazan bu haberin yapılacağını başka bir yerden (örn:twitter, örn:gazeteci bir arkadaş) duymuş/okumuş olabilir. Aşırı saçma çünkü "Bu bilgi şu an için haber değeri taşımamaktadır. Çünkü biraz önce masa başında kendim ürettim. Ama yarın QTM´de benzer bir haber görmemiz kaçınılmaz.. " yazmış, Nevzat Dindar da bunu görmesine rağmen yazdıklarını alıp haber yapmış? Bana pek gerçekçi gelmedi...
Habere gelince doğrudur yalandır bilemem. Ama yönetimin yalanlaması yetmez benim için çünkü Adnan Öztürk'ün ne yapacağı belli olmuyor bazen. Daha önceki bazı vukuatlar gibi Adnan Öztürk'ün birkaç yandaşıyla gündeme getirdiği ancak yönetimden veto yiyen (bu yüzden de resmi siteden yalanlanan) bir konu olabilir.
Haberi saçma buluyorsunuz ancak birkaç açıdan düşünmek lazım. Mesela belkide stadı Beşiktaş'la ortak kullanmak durumunda kalacağımız ihtimali güçlenmiştir ve bazı yöneticiler bu durumdan lehimize ne gibi sonuçlar çıkarabiliriz arayışına girmiş olabilir. Lütfü Arıboğan ve Ergin Ataman da Euroleague konusunun gündeme gelmesinde etkili olmuş olabilir. Sonuç olarak Beşiktaş'ın mali sorunları, sponsor durumu ve takımdan ayrılanlar/ayrılacaklar düşünüldüğünde Euroleague onlar için biraz lüks kaçıyor gibi zaten, Beşiktaş yönetiminin de -böyle birşey mümkünse- olumlu bakacağını düşünüyorum.
Abi bizim lisansı pazarlama gibi bir hakkımız yok.Biz en fazla katılmıyoruz deriz.Sonra yurolig yönetimi yeni bir aday bulur.
Ki yok öyle birşey.Yuroligden gelen paranın 10 milyon lirayı bulduğun okumuştum.
ReaList
23.Haziran.2012, 20:32
http://forum.antu.com/cep/KonuOku.aspx?gID=31&fID=98&kID=1612
Oltaya gelen balık büyük gelmiş desenize :D
Walter Sakana
23.Haziran.2012, 20:38
Abi bizim lisansı pazarlama gibi bir hakkımız yok.Biz en fazla katılmıyoruz deriz.Sonra yurolig yönetimi yeni bir aday bulur.
Ki yok öyle birşey.Yuroligden gelen paranın 10 milyon lirayı bulduğun okumuştum.
Bak ama haberde yazıyor:
Galatasaray’ın bu isteğinin Euroleague organizasyonu tarafından kabul görmesi için Beşiktaş’ın vazgeçmesinin yeterli olmadığı, aynı zamanda ana sponsor Türk Hava Yolları’nın da devreye girmesi gerektiği belirtildi. Euroleuge yönetiminin bu konuda esnek davranması da Galatasaray’ın isteğinde etkili oldu.
Diyelim Beşiktaş katılmayacağız dedi, onun yerine aynı ülkeden başka bir takım alınmıyor mu? Eğer alınmıyorsa ve wildcard olayı devreye giriyorsa Galatasaray hem sahada hem tribündeki başarısından ötürü en güçlü adaylardan biri olmaz mı? (bilmediğimden soruyorum bunları)
Şimdi ben uzattıkça sanki haberi ve bu durumu savunuyormuşum gibi bir izlenim oluşacak :) O yüzden tek anlatmak istediğimin haberin doğru olabileceği ihtimali olduğunu belirterek noktalayayım.
ForCimbom
23.Haziran.2012, 21:52
Gereksiz bir tepki olduğunu düşünüyorum. Parasını öderlerse her türlü oynatırım. Zaten para için 50 takla atılmıyor mu?
Ayrıca yönetimin kesin bir ifade kullanmamasını da anlıyorum. Çünkü sözünü yiyebileceğin bir konuma düşebilirsin, bu da olmayan otoriteni çukurlaştırır. Neticede biliyoruz ki ah pardon!çoğumuzun yavaş yavaş öğrendiği siyaset futbolun içinde var. Siyasetten gelecek bir emrin, ricanın, önerinin, teklifin geri çevrilmeyeceği gerçektir.
Beşiktaş asla oynayamaz dediğinde oynatmak zorunda kalabilirsin. Biz çoğu noktada stad Galatasaray'ındır diyoruz ama olması gerekeni konuşuyoruz. Arka planda yani bizim görmediğimiz anlaşmalarda Galatasaray'ın söz hakkı olmayabilir. Yarın bu ortaya çıktığında ona göre yorum yaparız.
hocam para dediğin yıllık 1,5 milyon dolar falan. nedir bu? para mı abi?
europeanconquer
23.Haziran.2012, 23:24
Yahu biz bu Baros'u eleştirdik ama adam bu sezon 28 maçta 8 gol atıp 9 asist yapmış.Benim bile aklımı çeldi şu an istatistikleri.
E.Cartman
24.Haziran.2012, 00:20
Ya bişey dicem şu anda İBB'de stad arıyor demi. Madem çok meraklılar Arena'da top oynatmaya, illa bizden başkası gelip ev sahibi olarak gözükücekse, gelsin İBB oynasın, tribünlerde Boz Baykuşlar'ı görelim.
europeanconquer
24.Haziran.2012, 00:22
Ben onu da kabul etmiyorum.Galatasaray hariç hiç bir takım Arena'ya ev sahibi olarak giremez.
GeanyGS
24.Haziran.2012, 00:25
İstanbul'dan 5 takıma karşılık 3 stad mevcut. İlla Arena'yı paylaşacaksak ben de İBB'yi tercih ederim.
Nedvedmania
24.Haziran.2012, 00:36
İstanbul'da bi yığın kullanılmayan stad var. Veya az kullanılan. Örneğin İBB gitsin Beylerbeyi'nin staddında oynasın. Ne güzel boğaz manzaralı.
GeanyGS
24.Haziran.2012, 00:37
Güngören stadı da çok uygun İBB için, yanılmıyorsam belediye binası da o civarda zaten.
E.Cartman
24.Haziran.2012, 00:39
Ben onu da kabul etmiyorum.Galatasaray hariç hiç bir takım Arena'ya ev sahibi olarak giremez.
Hiçbirimiz kabul etmiyoruz bunu ama Arena'ya ittiriliyor ya Beşiktaş madem öyle madem Arena'da bi takım oynayacak İBB gelsin, maçlarına da giderim şahsen.
Nedvedmania
24.Haziran.2012, 00:41
Avatarında baykuş resmi olarak bu kuralı nasıl bilmezsin ? Neydi İBB nin sloganı ? "Bize Her Yer Deplasman" bu durumda TT Arena onlara deplasman olacağına göre bize ev sahibi olmak düşer. :icon_cool:
europeanconquer
24.Haziran.2012, 00:59
Avatarında baykuş resmi olarak bu kuralı nasıl bilmezsin ? Neydi İBB nin sloganı ? "Bize Her Yer Deplasman" bu durumda TT Arena onlara deplasman olacağına göre bize ev sahibi olmak düşer. :icon_cool:
O baykuş resmi Sheff Wed için abi. :0:
C h A o S
24.Haziran.2012, 01:40
Ünal Aysal'ı az önce ligtvde dinledim.Arena'nın çözmemiz gereken çok sorunu var diyor.Bu yüzden Beşiktaş'ın fazla ısrar etmemesini ümit ediyorum dedi.Eğer edersede genel kurulda bir karar veririz diyor.Benim oyum belli red diyor.
Yani bir kez daha diyoruz Beşiktaş'ın istenmediği yerde ısrar etmemesi lazım.
Walter Sakana
24.Haziran.2012, 02:36
Ünal Aysal:
''Galatasaray diğer kulüpler gibi gücünü hiçbir organizasyondan ve hiçbir suni güçten almamaktadır. Galatasaray gücünü sadece kendisinden alır, sizlerden alır. Bu güç hiçbir zaman azalmaz ve her gün biraz daha büyür''
"Galatasaray Türkiye'nin en büyük markasıdır. Bu sadece hamasetle söylenmiş bir kelime değildir. Gerçek budur. Bütün dünyada Türkiye denildiğinde en çok tanınan marka Galatasaray'dır''
''Amrabat olayı Galatasaray için kapanmıştır arkadaşlar''
''Beşiktaş dost bir kulüp. Çok eski bir dostluğumuz var. Birbirimizi üzecek, yoracak, incitecek hiçbir şey yapmayız. Galatasaray'ın şu anda Arena'dan kaynaklanan bir sürü sorunu ve eksiklikler var. Bunların tamamlanması ve Galatasaray'ın kurmuş olduğu düzenin de zarar görmemesi için Beşiktaş'ın bu konuda fazla ısrarlı olmayacağını tahmin ediyorum. Bu tip ısrarlar devam ederse bizim görevimiz yönetim olarak bunu genel kurulu sunmak.''
Aysal, şahsi oyunun ne yönde olacağı sorusuna ise, ''Çok zor, yani böyle bir şeyin olacağı. Denedik, hep beraber formüller aradık ama ne kadar çalışırsak çalışalım bir çözüm bulamadık'' dedi.
Öte yandan, program sonrası gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Aysal, transfer sürecinin 25 Haziran'da tamamlanacağına işaret eden sözlerini hatırlatarak, transfer sürecindeki son durumun sorulması üzerine, 25 Haziran tarihini bir odak olarak koyduklarını ve 25-30 Haziran tarihleri arasında gerekli açıklamaları yapacaklarını belirtti.
Bir oyuncunun transferinin Temmuz ayına sarkabileceğini kaydeden Aysal, ''nokta atış transferlerin'' bu tarihlerde teknik heyetle birlikte taraftara sunulacağını dile getirdi.
europeanconquer
24.Haziran.2012, 04:31
Bazı konularda haklı ama genelde ağır saçmalamış Osman Tanburacı
http://live.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/galatasarayin-mriSXHBQ284608SXQ
byariff
24.Haziran.2012, 16:43
Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray ve Yeşilyurtlu Genç Bayan Voleybol Takımının oyuncularına saldırdı.
Çirkin Saldiri
Kaynak : http://www.voleybolmagazin.com/haber.php?h=5885
Önder HOCA
24.Haziran.2012, 17:32
çok söylenicek şey var ama yaptıkları saçma
futureless
24.Haziran.2012, 17:34
Ayıp olmuş.Sadece taraftarlık olarak da değil.
byariff
24.Haziran.2012, 18:19
Biraz Once GSTV"de Son dakika gelismesi olarak verildi kafile baskani İsmet Kır olaylari anlatti
İsmet Kır: Yemek yediğimiz yere 2 Otobüs fenerli geldi. Bizi formalı görünce taciz etmeye başladılar. Tabak, bardak, attılar
İsmet Kır: Biz çocukları 5-6 kişi korumaya aldık. Tekme tokat saldırdılar. Çocuklar da yaralanma yok ama antrenörlerimiz de var.
biri cikip kaynak sorar hemen onuda paylasalim. :)
Çirkin Saldiri
uAburak89
24.Haziran.2012, 18:42
Gidişat iyi değil. Çok birşeye gerek yok aslında, biraz insan olsalar yeterli.
bySperman
24.Haziran.2012, 18:59
Toplum olarak psikolojimiz bozuk.Toparlanmamız lazım.
semih99999
24.Haziran.2012, 19:44
Gidişat iyi değil. Çok birşeye gerek yok aslında, biraz insan olsalar yeterli.
hocam bunlardan insanlık beklemek çok iyi niyetli bi davranış olur ne istersin orda yemek yiyen oyunculardan
KanaKe
24.Haziran.2012, 19:54
provakasyon oldugu belli koca koca adamlar kalkip genc bayan voleybol oyuncularina saldirmazlar ki saldirmamislardir zaten...
GeanyGS
24.Haziran.2012, 19:55
İşte bunlar gibi 3-5 çapulcu koca camiaların adını kötülüyor, insanları birbirine düşürüyor. Allah belanızı versin ne diyim.
byariff
24.Haziran.2012, 19:56
kafile baskani yalanci cikti beyleerrr
Night_Mare17
24.Haziran.2012, 19:57
provakasyon oldugu belli koca koca adamlar kalkip genc bayan voleybol oyuncularina saldirmazlar ki saldirmamislardir zaten...
Hepsi bu yüzden bir şeye körü körüne inanıyorsunuz ve diğer ihtimalleri kabul etmiyorsunuz. Tıpkı şike olayında olduğu gibi bir şey kazanmak için onca şey feda ediyorsunuz.
GeanyGS
24.Haziran.2012, 20:00
bu başlıkta her sayfa da mutlaka "yok artık" yazan bir arkadaş var bu sefer de ben yazıym bari.
Yok artık.
Çekimi yapan kişi orada tesadüfen bulunan biri olduğu belli basına vericem diyerek çekim yapıyor ve ekliyor "küçücük çocuklara saldırıyorlar"
KanaKe
24.Haziran.2012, 20:03
ben saldiri olmadi demedim ortada provakasyon vardir adamlarda birbirlerine girmistir, benim anlam vermedigim bayan voleyboy oyuncularina saldirilmamasina ragmen niye saldirildi denmesidir?
GeanyGS
24.Haziran.2012, 20:06
Hocam orda mıydın? Yada olayın tamamının 44sn olduğunu mu sanıyorsun?
Mutlaka hem öncesi hem sonrası vardır, zaten oyuncuların zarar görmediğini onları korumaya çalışan antrenörlerin yaralandıkları söylenmiş.
Önder HOCA
24.Haziran.2012, 20:13
bence gstvde filan olayın çarpıtılması bir saldırı olduğu gerçeğini değiştirmez 70 kişinin saldırdığı da yok 70 kişi saldırsa 3-5 antranör buna engel olamaz ama sonuçta ortada olmaması gereken bir durum var
RaSenGan
24.Haziran.2012, 20:18
Geçen sene mi ne bizim taraftarlar Fenerbahçe'nin genç futbolcularına maçta saldırmışlardı.Tam bu şekilde miydi bilmiyorum ama o genç oyunculara bir saldırı olmuştu.O zaman da mı provokasyon vardı ? Sporculara saldırmanın mantıklı bir yanı yoktur bence.Burada dayak yiyen gençler bayan olsun erkek olsun ne kadar provake edebilirler karşı tarafı ? Niye yapsınlar böyle bir şeyi.Sadece bu olay için söylemiyorum genel olarak bu tip olaylarda gözü dönmüş holiganlar insanlıktan çıkıp sporculara gencecik insanlara saldırıyorlar.Bunun savunulacak bir yanını göremiyorum.Ortada büyük bir ayıp ve utanç verici bir durum var.Ben bu tip insanları taraftarlıktan ayrı tutuyorum.Fenerbahçe/Galatasaray vs. bu tip insanlar sadece kulüplerin ismini lekeliyor.Taraftar olarak birbirlerini yiyebilirler küfürleşebilirler her şeyi yapar bu iki kulüp taraftarı ama hiçbir taraftar kendinden yaşça küçüğe,bir bayana bu şekilde davranmaz.
Night_Mare17
24.Haziran.2012, 20:22
http://www.ntvspor.net/haber/voleybol/67085/galatasaraydan-cirkin-saldiriya-kinama
http://live.sporx.com/voleybol/herkes-bu-olayi-konusuyor-boluda-saldiriSXHBQ284688SXQ
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13787.php
http://www.htspor.com/voleybol/haber/753494-genc-voleybolculara-saldiri
http://www.fanatik.com.tr/G-Sarayli-voleybolculara-saldiri_3_Detail_32_266876.htm
http://www.hurriyet.com.tr/spor/digersporlar/20835279.asp
http://spor.internethaber.com/spor/voleybol/galatasarayli-genclere-cirkin-saldiri-128867.html
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120624/galatasarayli_genclere_cirkin_saldiri.html
Tamam beyler her şey yalan.
KanaKe
24.Haziran.2012, 20:40
bazen cidden komik oluyorsunuz biz olayi savunmuyoruz yada yalan demiyoruz, sadece mantik yürütüyoruz burda.. yapilan olay elbette yasanmamasi gereken talihsiz bir olay spora siddet hicbir zaman dahil olmamali.
ForCimbom
24.Haziran.2012, 21:04
bazen cidden komik oluyorsunuz biz olayi savunmuyoruz yada yalan demiyoruz, sadece mantik yürütüyoruz burda.. yapilan olay elbette yasanmamasi gereken talihsiz bir olay spora siddet hicbir zaman dahil olmamali.
hahahaha
usta süper mantık cidden, einsteinsın mübarek ; " provokosyon olmuştur, o iş öyle değildir"
müthiş derinlikli mantık doğrusu.
KanaKe
24.Haziran.2012, 21:12
hahahaha
usta süper mantık cidden, einsteinsın mübarek ; " provokosyon olmuştur, o iş öyle değildir"
müthiş derinlikli mantık doğrusu.
ben onu bunu bilmemde, sen inaniyormusun bir grup erkegin genc bayan sporculara saldiracagina?
uAburak89
24.Haziran.2012, 21:18
@KanaKe
Ağır saçmalıyorsun kusura bakma da. Formayı çıkar üstünden, bir daha düşün yazdıklarını.
ForCimbom
24.Haziran.2012, 21:18
ben onu bunu bilmemde, sen inaniyormusun bir grup erkegin genc bayan sporculara saldiracagina?
ya bu saçma sapan bir savunmadan başka birşey değil. dünyada, ülkemizde suç potansiyeli olan insanlar bir tek gençler mi? gençler mi suç işliyor bir tek? karısının boğazını kesen, kendi kızına tecavüz edenler de mi genç?
KanaKe
24.Haziran.2012, 21:40
@KanaKe
Ağır saçmalıyorsun kusura bakma da. Formayı çıkar üstünden, bir daha düşün yazdıklarını.
sacmaladigim felan yok türkcem kit galiba kendimi size anlatamadim bir türlü yada siz beni anlamamakta israr ediyorsunuz.. iyi tamam bayan voleybolculara saldirildi ama ne hikmetse hicbirisinde yara bere yok.. antrenörler güya engel olmus yahu gidin isinize 30-40 kisilik gruba 3-5 antrenör mü engel olacak
byariff
24.Haziran.2012, 21:43
videoyu izlemedin galiba adam ne diyor 5-6 kisi oyunculari korumak icin kendimizi sper ettik antrenorlerimiz"de yaralanma var diyor neyse kime laf anlatiyorsak.
KanaKe
24.Haziran.2012, 21:45
videoyu izlemedin galiba adam ne diyor 5-6 kisi oyunculari korumak icin kendimizi sper ettik antrenorlerimiz"de yaralanma var diyor neyse kime laf anlatiyorsak.
kardesim antrenör gs tv ne demesini isterse onu der.. millet olarak provokasyona gelemeyiz ama provake etmeyi cok severiz.. sen inaniyorsun yani 3-5 adamin ordaki 2 otobüslük taraftar grubuna engel olabildigine? böyle birsey mantiken mümkün degildir he sizin antrenörler dövüs sporlariyla felan ilgileniyorsa olabilir :)
byariff
24.Haziran.2012, 21:49
hayir yahu gstv spikeri demiyor telefon ile canli yayina baglanan İsmet Kır adli sahis soluyor yani alt yapi idari sorumlusu , ha oda provoke ediyorsa ozman diyecek birsey yok :)
E.Cartman
24.Haziran.2012, 21:50
Ya resmi sitede bile bir grup taraftar diyor, neyin tartışmasını yapıyorsunuz. Antrenör o anki kafayla 70 kişi demiş olabilir, her şey tamam kaç kişi olduğu tartışılıyor. Orda yemek yiyen genç sporculara saldırıldı beyler bu işin rengi sayısı olmaz 1 kişi bile tekmek tokat girme cesaretini gösteriyorsa sıkıntı yeterince büyüktür. Asıl bakılması gereken yere bakın, lütfen.
caglaruzun
24.Haziran.2012, 22:09
Adam diyor ki bunların hepsi komplo yani. Tamamen Galatasaray'ın düzmece olarak ayarladığı bir olaydır diyor. GSTV muhabiri istedigini söyler istedigini çeker medya bu diyor hep kandırmaca diyor. Haklı da olabilir ancak biraz formayı çıkarıp bakmanız lazım cidden olaylara.