View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı
uAburak89
26.Haziran.2012, 22:49
ORMAN'IN AÇIKLAMALARI
Toplantı sonrası açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise bir kez daha görüşeceklerini açıkladı.
Fikret Orman, "Sayın Bakan'ın katıldığı Galatasaray camiasının başkanı, yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu dostça bir toplantı oldu. Talebimizi ve nedenini ilettik. Galatasaray kulübü de kendi açısından kendi cevaplarını verdi. Gayet dostane bir ortamda geçen görüşme oldu. Sayın Bakan da görüşleri dinledi. Bir tur daha aramızda konuyu görüşeceğiz" ifadelerini kulandı.
Adnan Öztürk'ün açıklamalarını da değerlendiren Fikret Orman; "Onun düşünceleridir. Biz daha olumlu bakıyoruz" diye konuştu.
Orman sözlerini, "Beşiktaş Türkiye'nin en önemli markalarından bir tanesi. Ülkemizi her konuda temsil eden 110 senelik bir camiayız. Stadımızı yenilemek istiyoruz. Oynamak istediğimiz yer de belli. Bir kaç tur daha görüşeceğiz gibi görünüyor" ifadeleriyle bitirdi.
Nedvedmania
26.Haziran.2012, 22:51
Hala ısrar ediyor ya :n:
RaSenGan
26.Haziran.2012, 22:51
Hey Allahım ne laf anlamaz bir adam çıktı bu Fikret Orman.
uAburak89
26.Haziran.2012, 22:54
Başbakan'a gidecek, o da olmadı Cumhurbaşkanı herhalde. Ya da vazgeçti, beceremediği için vakit kazanmaya çalışıyor. Zaman gösterecek herşeyi.
Suicider
26.Haziran.2012, 22:54
Birkaç tur daha görüşmek demek,Araya Başbakan'ı ve bazı önemli isimleri sokacaklar demek.Yazık gerçekten.
C h A o S
26.Haziran.2012, 22:57
Valla pes diyorum.Oynamayacaksın be adam hala neyin ısrarı?Kendini rezil ediyorsun başka bir şey değil.
RaSenGan
26.Haziran.2012, 22:59
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Fikret Orman'la konuştum.. Beşiktaş'ın yeni sezon maçlarını Arena'da oynayacağından çok emin.. Ünal Aysal'a değil ama Adnan Öztürk'e kızgın!
https://twitter.com/ibrahimseten/status/217692723463991297
LadroN
26.Haziran.2012, 22:59
Yıllardır söz ettikleri Beşiktaşlı duruşu nerede acaba ?Yahu bir camia bu kadar mı uyur ?Adamın bir ağlamadığı kaldı ya.Git başbakanı falan araya sok şimdi.Bizim stadımıza devletin stadı ,devletin stadı diye laf uzatanlar şimdi o "devletin stadında" oynamak için devlete yalvarıyorlar.
C h A o S
26.Haziran.2012, 23:02
Neyse Arena'da bundan sonra Galatasaray'dan başka bir takımın oynamayacağına eminim.O yüzden aldırış etmiyorum Fikret Orman'a.Sadece karakterini belli etti.Ağlasın dursun.2.görüşmede ne cevabı bekliyor acaba?Ne diyeceğiz ilk görüşmede red cevabı verdik şimdi sizi davet ediyoruz mu diyeceğiz?Sizce Galatasaray yönetimi taraftarın karşısına bu yüzle çıkabilir mi?
RaSenGan
26.Haziran.2012, 23:07
İlk görüşmede Suat Kılıç'a ve kendisine gerekçeleriyle birlikte açıklama yapılmışt.Suat Kılıç da tamam demiştir.Ama Fikret Orman şimdi daha üst kademelere gidip yalvarıp yakarıp ne olursa olsun bizim stadta oynamaları için çalışacak.Beşiktaş'a bir tane düzgün başkan gelmeyecek mi arkadaş valla üzülüyorum onlar adına.
mpaker66
26.Haziran.2012, 23:08
O onun görüşü biz daha olumlu bakıyoruz ne demek ya? Stad onlarında haberimiz mi yok?
byariff
26.Haziran.2012, 23:09
Duygulandiran Fotograf.
http://i.imgur.com/Qeqdw.jpg
Suicider
26.Haziran.2012, 23:09
Hayır benim anlamadığım başkan böyle bir şey yapabilir ama bir Beşiktaş'lı taraftar çıkıp ta demiyor ki aga bu nedir? Şimdi gelip bir sürü laflarla Başkanı savunacaklardır ama k.bakmayın savunulacak hiç bir durumu yok şu olayın.Bir kere görüşülmüş ve red cevabı alınmış.Başka görüşmeler olmasının amacını hepimiz biliyoruz.O arada birilerine gidilecek,araya adamlar sokulacak falan filan ayartmaya çalışacaklar.
RaSenGan
26.Haziran.2012, 23:14
Bir dahaki görüşme olursa Fikret Orman Adnan Öztürk'ün katılmasına engel olmaya çalışır :)
C h A o S
26.Haziran.2012, 23:17
Bizim yönetimin tavır koyması lazım artık.Fikret Orman'a gereken cevap resmi siteden verilmelidir.Bir basın bildirisi ile "kararımız net ve açıktır"denilmeli.Ve bir dahaki görüşmeye katılmayacaklarını bildirmeli.Artık bizimde bir duruş sergilememiz lazım.
E.Cartman
26.Haziran.2012, 23:20
Kime gidiyosa gitsin Obama'ya kadar yolu var, nereye gidebiliyorsa gitsin. 30 Milyon kişiyi hiçbir siyasetçi karşısına almaya cesaret edemez. Üstelik çoğu Fenerbahçeli bu iktidara bu kadar kızgın durumdayken Galatasaray'ı da karşılarına alma riskini alamazlar. Bu stad bizimdir Beşiktaş'ta buraya ancak deplasman takımı olarak gelir o kadar.
uAburak89
26.Haziran.2012, 23:21
Beşiktaşlı taraftarlar halinden memnun. Kendi forumlarında Arena'nın krokilerini inceliyorlar. Sonuçta onların amacı kulübün düzlüğe çıkması. İçinde bulundukları enkazdan kurtulmaları için para lazım ve bu yolda yapılan herşeyin arkasında duracaklardır.
Fikret Orman'ın emin olması da güzel. Beşiktaş'ın ceza almayacağına da emindi kendisi.
Nedvedmania
26.Haziran.2012, 23:25
Arkadaşlar lütfen ifadelerimize dikkat edelim. Bu forumdan kimseye "Yüzsüz, aciz" denilinmeyeceği gibi Beşiktaş Klübü Başkanına da o ifadeyi söylemeniz kural dışıdır.
Facx
26.Haziran.2012, 23:41
Tüpçü bile daha karakterli bi adam bu fikret ormandan
GeNç KaRTaL
26.Haziran.2012, 23:43
Arena bizim olacak,bineceğiz üstüne,vuracağız kırbacı,vuracağız kırbacı.:icon_biggrin:
europeanconquer
26.Haziran.2012, 23:46
Tüpçü bile daha karakterli bi adam bu fikret ormandan
Fikret Orman kulübü için her yol mübahtır diyor,kulübünü düze çıkarmaya çalışıyor bu saygı duyulacak bir şey ama bize karşı yaptığı saygısızlık resmen.YD gibi kulübünü batırmayı düşünmüyor hiç değilse.
LadroN
26.Haziran.2012, 23:49
Beşiktaş'ın Arena'da oynamak için hiçbir mantıklı sebebi yok.Şu an yaptıkları şark kurnazlığı.
Galatasaray 4 sezon sonra şampiyon olmuş.Uzun bir aradan sonra evine yani Şampiyonlar Ligi'ne dönmüş,rekor sayıda kombine satmış,transferlerini teker teker bitirmeye başlamış,yeni stadıyla Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkmayı heyecanla bekliyor.Belki de TT Arena olmasaydı bu sene Şampiyonlar Ligi bizim için bu kadar heyecanla beklediğimiz bir organizasyon olmayacaktı.Yani TT Arena bizim için bu kadar önemli.
Bu taraftar yeni stadı için yıllarca beklemiş.Bu stad için İstanbul'un en değerli yerlerinden birinde olan arazisinden çıkmayı kabul etmiş.Stad yapılacak umuduyla Olimpiyat'a gitmiş gelmiş.Stad yapımı başladığında atılan temeli ,örülen her tuğlayı internetten an be an seyretmiş.Hayaller kurmuş.Çokta uzatmayayım stad yapılrken her türlü cefayı çekmiş.Sefasını sürmek hakkı değil mi ?
Şimdi Beşiktaş gelip hakkımız olan stadımıza hiç bir cefa çekmeden konmak istiyor.Belki de yerleştiklerinde bir daha çıkmayacaklar.Bir şekilde İnter-Milan oynuyor sizde oynayın denilecek ve Beşiktaş'ın İnönü'sü de ellerinden alınacak.Bu mu adalet?Beşiktaş bu sürede bu stad için ne çekti.Rahmetli Özhan Başkan'ın günahı neydi peki ? Adam kendini yedi bitirdi.
Beşiktaş kendini maddi darboğazdan kurtarmak için TT Arena'ya yerleşmek istiyor.Locaları satıp para kazanma gibi bir düşünceleri varmış.Nasıl böyle birşey yapacaklar?O localar satın alan kişilere 7/24 verildi.Adam istese stadı görmek istiyorum diyip gece 4'te gelir locasında oturur.Aynı anda iki kişiye verirseniz aynı anda mı oturacaklar adamlar? Cennet'ten arsa mı satıyorsunuz?
Facx
26.Haziran.2012, 23:56
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/575343_385519828171201_233791689_n.jpg
:D
C h A o S
27.Haziran.2012, 01:20
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/575343_385519828171201_233791689_n.jpg
:D
Olayı özetleyen güzel bir caps.
attirson
27.Haziran.2012, 01:22
Arena bizim olacak,bineceğiz üstüne,vuracağız kırbacı,vuracağız kırbacı.:icon_biggrin:
O filmi izleyesim geldi. :D
LaigLeNoiR
27.Haziran.2012, 01:30
Ne kadar çok muhabbet dönmüş, forumdan epey bir uzak kaldığım için G.Saray'lı arkadaşlar pisti boş bulmuşlar, hakaretler diz boyu gitmiş.
Yönetici olarak Cihan gerekli uyarıyı yapmış, ben de ekleme yapayım Cihan kadar ılımlı yaklaşmayabilirim konuya cezasız geçiştireyim.
Beşiktaş taraftarı olarak ise ben en başından beri karşıyım Ezeli Rakiplerimizden birisinin stadında oynamaya.
Kasımpaşa stadında oyna, Kartal stadında oyna ne bileyim git mahallade 2 sokak arası oyna ama rakiplerimizin stadında oynama.
footballer33
27.Haziran.2012, 03:03
Ne kadar çok muhabbet dönmüş, forumdan epey bir uzak kaldığım için G.Saray'lı arkadaşlar pisti boş bulmuşlar, hakaretler diz boyu gitmiş.
Yönetici olarak Cihan gerekli uyarıyı yapmış, ben de ekleme yapayım Cihan kadar ılımlı yaklaşmayabilirim konuya cezasız geçiştireyim.
Beşiktaş taraftarı olarak ise ben en başından beri karşıyım Ezeli Rakiplerimizden birisinin stadında oynamaya.
Kasımpaşa stadında oyna, Kartal stadında oyna ne bileyim git mahallade 2 sokak arası oyna ama rakiplerimizin stadında oynama.
Aynen böyle düşünüyorum, başından sonuna kadar. Tek ekleme, stad isminde. O da, + Zeytinburnu Stadı.
Yalnız, susayım dedim; fakat bugün yazılan bazı sözleri görünce de dayanamadım artık. Bir stad olayı yüzünden Türk futbolunun kara lekesi olan y.d. ile düşünceleri ve hedefleri belli olan Fikret Orman'ı kıyaslamak çok yanlış ve ağza alınan ifadeler hiç hoş değil. Bazı arkadaşlar da demiş zaten, kendi kulübünün çıkarlarını düşünüyor, bu yolda hareket ediyor diye. Kimseye bir saygısızlık yaptığı veya sizin ağza aldığınız ifadeleri sarf ettiği de yok. Sadece kulübünü düşünerek hareket etmeye çalışıyor hepsi bu.
Ha şunu da söyleyim; ben de, Fikret Orman'ın bu konuda kesinlikle ısrarcı olmamasından yanayım, başka stadlara yönelelim isterim, istenmediğimiz yere gitmenin anlamı yok. Gidersek ve en ufak bir zarar verirsek söylenecek, yazılacak her şey belli çünkü.
Siz de biraz ağır olun beyler. Bu kadar agresifleşmeye ve anlık sinirle hakaret dolu sözler yazmaya gerek yok. İyice G.Saray forumuna çevirdiniz yani.
Taraftar olarak ise duruşumuz belli: Sizin stadınızda oynamak istemiyoruz. Bunu da bilerek yapın yorumunuzu. Bir daha da Beşiktaş Başkanı'na haddiniz olmayan ifadeleri kullanmazsanız sevinirim. Eleştirin, görüşünüzü belirtin; ama bunu da saygı çerçevesinde yapın. ;)
GeNç KaRTaL
27.Haziran.2012, 03:16
İmkanlar dahilinde,şartlar zorlanır,oluyorsa TT Arena olur,olmuyorsa Saraçoğlu'nu deneriz,bu iki stad olmazsa diğer seçenekler değerlendirilir o zaman.Menfaatlerimiz bunu gerektiriyor ve açıkcası Gs camiasının ne düşündüğü de umrumda değil.Başkanın arkasındayım.Başbakan devreye girerse bu iş çözülür diye umuyorum.Olmazsa da dünyanın sonu değil tabii ki.
Revolution
27.Haziran.2012, 03:24
İmkanlar dahilinde,şartlar zorlanır,oluyorsa TT Arena olur,olmuyorsa Saraçoğlu'nu deneriz,bu iki stad olmazsa diğer seçenekler değerlendirilir o zaman.Menfaatlerimiz bunu gerektiriyor ve açıkcası Gs camiasının ne düşündüğü de umrumda değil.Başkanın arkasındayım.Başbakan devreye girerse bu iş çözülür diye umuyorum.Olmazsa da dünyanın sonu değil tabii ki.
İstemediği halde ezeli rakibinizin stadında oynamak için başkalarından medet umuyorsanız, o sizin vizyonunuzdur tabiki. Yapacak birşey yok :)
ShevAnil
27.Haziran.2012, 03:25
Başkan ilk zamanlarında küçülmeye gideceğiz demişti, demekki küçülme sadece futbolcu maaşlarında olmayacakmış.
Facx
27.Haziran.2012, 03:35
sizin menfaatlerinizde bizim umrumuzda değil hangi stada gidiyosanız gidin bizim stadımızından uzak durun biz tavrımızı koymuşken hala araya başkalarını sokmaya çalışmakta nedir ya
GeNç KaRTaL
27.Haziran.2012, 03:46
sizin menfaatlerinizde bizim umrumuzda değil hangi stada gidiyosanız gidin bizim stadımızından uzak durun biz tavrımızı koymuşken hala araya başkalarını sokmaya çalışmakta nedir ya
Sokarız,sokmayız.Size mi soracağız ? :icon_biggrin:
LaigLeNoiR
27.Haziran.2012, 03:52
Başkan ilk zamanlarında küçülmeye gideceğiz demişti, demekki küçülme sadece futbolcu maaşlarında olmayacakmış.
Şurada ne demeye çalışıyorsun ?
ShevAnil
27.Haziran.2012, 03:56
Şurada ne demeye çalışıyorsun ?
Galatasaray'ın konuyla alakalı düşünceleri ve tavrı belliyken, halihazırda daha yeni görüşülmüşken; Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın bu konu hakkındaki ısrarı benim gözümde küçülmedir.
Facx
27.Haziran.2012, 04:15
Sokarız,sokmayız.Size mi soracağız ? :icon_biggrin:
stadımız (ç)almaya çalışıyosanız sorucaksınız nasıl bi yüzsüzlüktür ya bu sen seni istemeyenlerin evine(kirada oturur mülk sahibidir farketmez) misafir olarak gidiyomusun
LaigLeNoiR
27.Haziran.2012, 04:28
Galatasaray'ın konuyla alakalı düşünceleri ve tavrı belliyken, halihazırda daha yeni görüşülmüşken; Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın bu konu hakkındaki ısrarı benim gözümde küçülmedir.
İnsanlar hakkında ithamlarda bulunurken biraz daha dikkat edin lütfen. Kendinize söylenmesinde hoşlanmayacağınız şeyleri buradan istediğiniz gibi söyleyemezsiniz. Bu konu altından herkesi bir kez daha ve son kez uyarıyorum.
ShevAnil
27.Haziran.2012, 04:29
Murat abi ben kimsenin şahsına ithamda bulunmadım, Beşiktaş isminin küçültülmesinden bahsediyorum.
LaigLeNoiR
27.Haziran.2012, 04:45
Beşiktaş'In içinde bulunduğu küçülme politikası sadece finansal anlamdadır, bunun böyle olduğunu herkes biliyor ancak bilmiyormuş gibi davranıp burada laf sokma çabaları hoş değil, Beşiktaş'ın adını da küçültüyor diye.
Fikret Orman değil kim gelirse gelsin, kim ne yaparsa yapsın Beşiktaş'ı küçültmeye gücü yetmez. O yüzden rahat olun.
ShevAnil
27.Haziran.2012, 04:48
Ben demek istediğimi anlatabildiysem sorun yok :)
Trabzonspor
27.Haziran.2012, 04:51
Benim anlamadigim ayni stad kullanilsa ne olacak? Ne olur ya iki takim ayni stadta oynasa onu nerak ediyorum?İnter-Milan gayet guzel oynuyorlar.Bu kadarda birbinden kopuk insanlar olduk mu biz ya.
Nedvedmania
27.Haziran.2012, 04:57
Benim anlamadigim ayni stad kullanilsa ne olacak? Ne olur ya iki takim ayni stadta oynasa onu nerak ediyorum?İnter-Milan gayet guzel oynuyorlar.Bu kadarda birbinden kopuk insanlar olduk mu biz ya.
10 sayfa boyunca ne olacağı yazıldı, tartışıldı zaten. Nerelerdeydin sen :D
Trabzonspor
27.Haziran.2012, 05:11
Son yazilanlari okudum simdi gecmisi okumadimda.Neler yazildi bilmiyorum ama bence cok buyuk bir neden yok ayni stadin kullanilmamasinda.
Night_Mare17
27.Haziran.2012, 05:33
Son yazilanlari okudum simdi gecmisi okumadimda.Neler yazildi bilmiyorum ama bence cok buyuk bir neden yok ayni stadin kullanilmamasinda.
Bizim kurucumuza küfür edenler bu stadı normal bırakmazlar. Zemin de yeterli değil.
TKF
27.Haziran.2012, 06:14
2003 te inönüde maç yapmak istediğimizde abartılı taleplerde bulunup olimpiyat yolu gösterenlerin, galatasaray taraftarının gözünde arenada oynamaya hakkı yoktur.
GeNç KaRTaL
27.Haziran.2012, 06:32
stadımız (ç)almaya çalışıyosanız sorucaksınız nasıl bi yüzsüzlüktür ya bu sen seni istemeyenlerin evine(kirada oturur mülk sahibidir farketmez) misafir olarak gidiyomusun
Çalmak,yüzsüzlük falan o konulara girmeyeceğim.İstediğiniz kadar,hırsınızı almak için hakaret edin.Umrumda değil şahsen.Ev ve stad benzetmesine de girmeyeceğim.Çünkü benzer şeyler değiller.Yönetiminiz,bizim yönetimin teklifini reddetti.Biz de başka yollardan çözüm arayacağız.Bunu yaparken elbette size soracak değiliz.He,yönetiminiz kararının arkasında durur ve eğer varsa böyle bir hakları,oynattırmazlar TT Arena'da bizi.O başka konu.
goosfraba
27.Haziran.2012, 08:04
stadı almak-çalmak nedir abi? bunu da gördük ya cennetliğiz artık.
hak var hukuk var, olmadı göz var nizam var.
biraz mantık...
Suicider
27.Haziran.2012, 09:58
Hala istiyorsunuz he stadı.Buyurun gelin ama tarih bunu asla unutmayacak.Biz oynamak istediğimizde stadınızı vermediniz.Şimdi ayaklarımıza kapanıyorsunuz neredeyse ABD başkanına gideceksiniz ayıp denen bir şey var.İnsan biraz gururlu olur ve düşünür 'Biz bunlarla geçmişte böyle böyle sorunlar yaşadık,ayrıca 1 kere görüştük ve stadı vermek istemediklerini söylediler.En iyisi daha fazla yüzsüzlük yapmayalım' diye.
GeNç KaRTaL
27.Haziran.2012, 10:45
Hala istiyorsunuz he stadı.Buyurun gelin ama tarih bunu asla unutmayacak.Biz oynamak istediğimizde stadınızı vermediniz.Şimdi ayaklarımıza kapanıyorsunuz neredeyse ABD başkanına gideceksiniz ayıp denen bir şey var.İnsan biraz gururlu olur ve düşünür 'Biz bunlarla geçmişte böyle böyle sorunlar yaşadık,ayrıca 1 kere görüştük ve stadı vermek istemediklerini söylediler.En iyisi daha fazla yüzsüzlük yapmayalım' diye.
Yalvardığımızı kim söyledi? :icon_smile: Sonuçta bu stadı devlet yaptı ve devlet kanalıyla girişimlerde bulunuyoruz.Devlet ve yalvarmak demişken,zamanında Toki'ye yalvaran kimdi acaba? :icon_smile:
Suicider
27.Haziran.2012, 11:30
Yalvardığımızı kim söyledi? :icon_smile: Sonuçta bu stadı devlet yaptı ve devlet kanalıyla girişimlerde bulunuyoruz.Devlet ve yalvarmak demişken,zamanında Toki'ye yalvaran kimdi acaba? :icon_smile:
Devlet yapmış olabilir ama şuanda stadın kullanım hakkı bizde.Madem devlet yaptı 10 takım birden bu statta oynamalıyız oley. Benim anlamadığım olay şu,siz ezeli rakipleriniz den birinin stadın da nasıl bu kadar rahat oynayacaksınız? O statta hiç kavga çıkmayacak mı zannediyorsunuz? Sizin maçınız olacak çıkışta bir bakacaksınız bizimkiler orada.Yada tam tersi bizim maçımız olacak bir bakacaz sizin taraftarlar dolanıyor etrafta.Her hafta başka bir sorun çıkacak.Siz nasıl her şeyi güllük gülistanlık görüyorsunuz aklım almıyor.Stat zemini hiç dinlenmeyecek.Bir hafta siz bir hafta biz maç yapacaz.Bu Play-off sistemi devam ederse(ki öyle gözüküyor) bu sefer zaten program sıkışık artık Avrupa maçlarını falan çamurda oynarız.Sizin içinde kötü olacak zeminin böyle olması.Yani bu olay sadece bizi değil sizide kötü etkileyecek.
Beşiktaş yönetiminin bu stadı istemesinin tek sebebi seyirci kapasitesi yüksek olduğu için fazladan para götürme isteği başka bir şey değil.Sizce yönetiminiz zemin gibi ayrıntılar bu kadar düşünüyor mudur? Hiç zannetmiyorum.Ve daha bizim bilmediğimiz bir sürü ayrıntısı var bu olayın.
uAburak89
27.Haziran.2012, 11:34
Yalvaran Fikret Orman. Kulübünüzle dalga geçilmesini sağlayan da bizzat kendisi. Adnan Öztürk bizim için konu kapandı diyor, bunu diyebiliyorsa muhtemelen toplantı da gerekenleri söyledi demektir kendisi. Fikret Orman biz olumlu bakıyoruz diyor. Ayrıca bırak bu devlet yaptı ayaklarını, İnönü'yü kim yaptı ? Sırtınızda taş mı taşıdınız ? Tokiye yalvarma falan nereden çıkarıyorsun bunları ? Toki dediğin kurum şu ülkede en akıllı kurum şu anda, kendi işine gelmeyen hiç bir projeye girmiyor. Sokamazsın.
Galatasaray Olimpiyat'a giderken iyi, Fenerbahçe yıllarca yarım tribünlere oynarken iyi, Beşiktaş'a gelince olmaz. Fikret Orman cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor.
@Suicider
Başka türlü batmaktan kurtulma şansları yok çünkü. Yeni stat yapacakları falan da yok. Araya siyasiler girdiği zaman işin içine başka çıkarlar da giriyor. Bizim stadımıza girdikleri gün, İnönü'yü bırakacaklar bunu idrak edebilen kişi sayısı az, ya da işin içine kendi siyasi düşünceleri giriyor.
Ayrıca bu olay nezaket sınırlarından çıktı artık, çoktan çıkarıldı. Bir güç gösterisine dönüştü. Herkes biliyor kimin ne kadar taraftarı olduğunu, olayların iyiye gitmediğini düşünüyorum. Birilerinin Fikret Orman'a bi dur demesi lazım, bu görev de Beşiktaş taraftarının bence. Tabii mantıklı düşünebilenlerin.
GeNç KaRTaL
27.Haziran.2012, 12:01
Bizzat yalvardığını gördün mü Burak? :) Kameralar önünde buradan Gs yönetimine sesleniyorum: "abi nolurrrrrr stadı bize verin" demiş gibi konuşuyorsunuz.Fikret Orman,açıklamasını sizin yöneticiler çıktıktan sonra bir süre Bakan Suat Kılıç ile görüştükten sonra yaptı.Bakanla görüşme olumlu geçmiş olabilir.Başbakanın da bizim orada oynamamız gerektiği konusunda olumlu düşündüğü söyleniyor.
Bizim yönetimin TT Arena'yı devletin yapmış olmasından dolayı orada oynayabilmek için devlet kanallarını kullanmak istemesini yalvarmak olarak yorumluyorsanız,Toki başkanının stat açılışında yaptığı bu konuşmayı pekala ben de yalvarma olarak çok rahat yorumlayabilirim.:)
Sevgili Galatasaraylılar. Galatasaray yönetimi Ali Sami Yen'le ilgili kiracılık yükümlülüklerini bile yerine getiremezken bize geldi. Hem Ali Sami Yen'de hem de burada yükümlülüklerini yerine getiremedi. Özhan Canaydın'ın karşımıza gelip naif ve sessizce duruşu dün gibi aklımda. Fenerbahçe'ye de Ateşehir'de kapalı spor salonu yapıyoruz..,
Suicider
27.Haziran.2012, 12:04
Hala olaya genel bakıyorsunuz kimse ayrıntıları düşünmüyor.Neyse daha girmeyeyim ayrıntıya yeterince yazdım.
GeNç KaRTaL
27.Haziran.2012, 12:07
Hala olaya genel bakıyorsunuz kimse ayrıntıları düşünmüyor.Neyse daha girmeyeyim ayrıntıya yeterince yazdım.
Zemin konusunda açıkcası pek fikrim yok.Milano'da iki kulüp bir stadı kullanabiliyor.Fakat bu stadın zemini yeni,2 takımı kaldıramaz denirse,o zaman yapacak bir şey yok.Galatasaray'ı çıkartıp,bizim oynayacak halimiz yok.:)
Suicider
27.Haziran.2012, 12:11
Zemin konusunda açıkcası pek fikrim yok.Milano'da iki kulüp bir stadı kullanabiliyor.Fakat bu stadın zemini yeni,2 takımı kaldıramaz denirse,o zaman yapacak bir şey yok.Galatasaray'ı çıkartıp,bizim oynayacak halimiz yok.:)
Birde bence artık Avrupa'dan bu aynı stadı 2 takımın kullanmasına örnek vermeyelim.Çünkü biz bambaşka bir ülkeyiz.İtalya'da holiganlıkla bilinir ama artık alışmış onlar.Emin ol stadı 2 takım kullanmaya başlarsak Avrupa'da bu şekil maçlar oynayan takımların hiçbirinin yaşamadığı sorunları yaşarız.Çok farklı bir ülkeyiz arkadaş ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor. :)
uAburak89
27.Haziran.2012, 12:12
Toki başkanı, şimdiki bakanın yani o konuşmalarından sonra dilediği özrü bul ve oku. Özhan Canaydın zaten her daim naif ve sessiz birisiydi.
Bizzat yalvardığını şuradan çıkarıyorum, sadece son verdiği demeç değil. Sürekli konuşmasından. İşi atışmaya döndürdüler, kendisine önce kibarca, sonra daha sert bir şekilde hayır denildi. O da bu işi şu anda inada bindirdi.
Başbakan sizin stadı düşünüyorsa zaten, benim varsayımlarından daha beter bi durum var ortada. Sizi kurtarmak adına olan bize olacak.
Toki yerine Eren Talu yapmış olsa istemeyecektiniz yani stadı öyle mi ? Sen inanıyor musun buna ? Yani o zaman, modern, kapasiteli, sözde yakın olması gibi unsurlar çöp olacaktı ?
Tokinin yapmasının ne alakası var, sonuçta stad bize yapıldı. Önüne gelen kullansın diye değil.
Bu arada alıntıda gördüm, Ataşehir'deki salonu devlet yapmışsa, gidelim basket maçlarını biz de orada oynayalım. Böyle bir mantık mı var ya, yemin ediyorum şaka gibisiniz.
Revolution
27.Haziran.2012, 12:14
@GeNç KaRTaL
Bütün herşey zaten o konuşmayla başladı bilmem farkında mısın? Taraftar, devletin stadı sanki babasının hayrına yapmış gibi gösterip şov yapmaya kalktığı için isyan etti o gün. Başbakan hayasızca "Galatasaray'ın o statta 1 allah kuruşu yok." dedi. Bana şunun hesabını birisi versin şimdi.
Mecidiyeköy arazisinde Galatasaray stat yerine istese sirk kurabilir miydi? Kurardı. İstese gökdelenler diker "İnönü'de oynamak için her şartı zorlar" gökdelenlerin parasıyla yeni stat yapar mıydı? Yapardı. Galatasaray'ın stadı nasıl yapıldı;
1- Mecidiyeköydeki milyar dolarlık araziden vazgeçti, bunun yerine Galatasaray'a Seyrantepe'deki araziye stat yapılmasını istedi.
2- Stat yapımını ihaleye açtı, stat ihalesini önce Eren-Talu kazandı, 1-2 kez el değiştirdi TOKİ kendisi devraldı stadın yapımını.
3- Devlet yolların ve stadın iç dekorasyonunu kendisinin yapacağını taahhüt ederek, Galatasaray'dan çatının kapatılmasını istedi.
4- Devlet Mecidiyeköy'deki araziyi stat biter bitmez milyar dolarlık ihaleyle sattı.
5- Devlet bu işten kat kat karlı çıktı.
Peki şimdi ben soruyorum.
Beşiktaş, İnönü stadını nasıl üstüne geçirdi? Stadı Beşiktaş JK yaptı da mı şimdi yıkıp yeniden yapmak istiyor? O stat Beşiktaş JK için mi yapıldı da sonradan Beşiktaş üzerine geçirdi?
Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın arazisini nasıl elde etti? O stad Fenerbahçe SK için mi yapıldı? Papazın Çayırı'nı ilk olarak Fenerbahçe SK mı yaptı da sonra üzerine geçirdi?
Sen Beşiktaşlı'sın o zaman bana İnönü Stadı'nın hesabını ver o zaman. Şunları söylerken hakikatten yüzün kızarmıyor ve diğer lafları söylerken biz kışkırtmış oluyoruz sen şu son mesajında bizi kışkırtmıyorsun öyle mi?
uAburak89
27.Haziran.2012, 12:21
Fenerbahçe stadının adı neden Saraçoğlu mesela ? Şükrü Saraçoğlu kim, statla nasıl bir alakası var araştıran var mı ? Kimse işine gelmeyenleri düşünmüyor.
bySperman
27.Haziran.2012, 12:21
Fenerbahçe stadının adı neden Saraçoğlu mesela ? Şükrü Saraçoğlu kim, statla nasıl bir alakası var araştıran var mı ? Kimse işine gelmeyenleri düşünmüyor.
Eski Başbakan değil mi ? Küçükken fenerbahçenin kurucusu sanardım hep :D
E.Cartman
27.Haziran.2012, 12:25
Benim bildiğim sıkı bi Fenerli olan Şükrü Saraçoğlu talimatıyla stad yapıldı, kendi ismini verdiler stada öyle olunca.
Revolution
27.Haziran.2012, 12:28
Hayır. O zamanlar Kadıköy'de birden fazla kulüp vardı ve Kadıköy Belediye Başkanı Fenerbahçeli Şükrü Saraçoğlu'ydu. Saraçoğlu, Kadıköy'deki stadın "taraftarı en çok olan kulübe verileceğini" söylemesiyle Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı arazisine sahip olmuştur.
SaLviO
27.Haziran.2012, 12:36
şükrü saracoğlu eski başbakan
araziye gelince papazın çayırı hep bizimdi şimdide bizim
Revolution
27.Haziran.2012, 12:40
şükrü saracoğlu eski başbakan
araziye gelince papazın çayırı hep bizimdi şimdide bizim
Nereden sizindi pardon? Doğrular açık ve net. Konunun buraya çekilmemesi lazımdı ama buradaki ana fikir kimse stadının arazisini devlet olmadan almadı. Atıp tutmadan önce bir aynaya bakın.
sui generis
27.Haziran.2012, 12:40
Saracoğlu'nda biz kiraciyiz ama irtifak hakkımız var yani stad bizim sadece arazi devletin. Bu saatten sonra o araziyi bizden baskasına vermesi mümkün değil. Zaten almaya çalışıyoruz , yakında alırız. Yani Saracoğlu'nu tamamıyla biz yaptık, baskası değil. Ornek verecek başka stadlar bulun.
Revolution
27.Haziran.2012, 12:42
Saracoğlu'nda biz kiraciyiz ama irtifak hakkımız var yani stad bizim sadece arazi devletin. Bu saatten sonra o araziyi bizden baskasına vermesi mümkün değil. Zaten almaya çalışıyoruz , yakında alırız. Yani Saracoğlu'nu tamamıyla biz yaptık, baskası değil. Ornek verecek başka stadlar bulun.
Stadın yapımına mı birşey söyledik arazisine mi? Gider moduna girmeden önce yazılanı dikkatli oku. Hepsini geçtim Saraçoğlu genişletilirken kendi arazisinin dışına taşıp stadın dışındaki o mekanların kaçak olarak yapıldığını, daha sonra tapusunun alındığını Kadıköylü olan herkes bilir.
SaLviO
27.Haziran.2012, 12:43
bunu anlatmak istedim ben o stadda emek var alın teri var
E.Cartman
27.Haziran.2012, 12:44
Stadı siz yaptınız da Türkiye'deki sistem gereği kulüpler stad sahibi olamıyor hepsi GSGM'nin olarak gözüküyor. Her ne kadar siz yapmış olsanızda stad devletindir ama tıpkı Arena'da olduğu gibi üst kullanım hakkı sizdedir, siz onay vermezseniz hiçbir şey yapamaz devlet. Sadece milli bayramlarda izin almasına gerek yok sizden. Ama artık milli bayramda kalmadı o ayrı mesele.
Revolution
27.Haziran.2012, 12:45
bunu anlatmak istedim ben o stadda emek var alın teri var
Sen içinden konuş biz anlarız. Allahım ya "papazın çayırı hep bizimdi şimdi de bizim" demekle benbenim'in dediği arasında dağlar var.
sui generis
27.Haziran.2012, 12:46
Tamam da arazi , stadın yanında hiçbir şey. Stad 100 liraysa arazi 15-20 lira.. Ki yanlış bilmiyorsam onun da kırasını veriyoruz. Devletin bize bahsettigi birsey yok.
RasAnt
Şimdide bizim kulübe taş atmaya başlamışlar,Gs li arkadaşların bu konuya bu kadar karşı çıkmasının sebebi stadın kendilerinin olduğunu iddaa etmeleri ve bu yüzden olası bir Beşiktaş durumu onlar için işin içinden çıkılmaz bir durum olur.Beşiktaş orada oynamazsa akıllarınca o stad onların olmuş oluyor.
Gelsinler Kadıköyde oynasınlar ben isterim valla zeminede bir zararı dokunmaz tedbirini alırlar 1 hafta biz içerde 1 hafta onlar içerde oynarlar kulübümüz kazanır,Kadıköy esnafı kazanır zaten avrupada yoklar neyin tantanasını yapıyorsunuz bu korkaklık niye anlam veremedim.Gerçekten stadın devletin olması sizleri çok etkilemiş her an bir panik var rahat olun ya stadı elinizden almayacaklar.
Revolution
Tamam da arazi , stadın yanında hiçbir şey. Stad 100 liraysa arazi 15-20 lira.. Ki yanlış bilmiyorsam onun da kırasını veriyoruz. Devletin bize bahsettigi birsey yok.
Şu an Fenerbahçe stadın bulunduğu araziyi verip yerine şehrin dışı sayılabilecek bir yerde stat yaptırsa burada karlı olan kim olur?
Revolution
27.Haziran.2012, 12:48
Şimdide bizim kulübe taş atmaya başlamışlar,Gs li arkadaşların bu konuya bu kadar karşı çıkmasının sebebi stadın kendilerinin olduğunu iddaa etmeleri ve bu yüzden olası bir Beşiktaş durumu onlar için işin içinden çıkılmaz bir durum olur.Beşiktaş orada oynamazsa akıllarınca o stad onların olmuş oluyor.
Gelsinler Kadıköyde oynasınlar ben isterim valla zeminede bir zararı dokunmaz tedbirini alırlar 1 hafta biz içerde 1 hafta onlar içerde oynarlar kulübümüz kazanır,Kadıköy esnafı kazanır zaten avrupada yoklar neyin tantanasını yapıyorsunuz bu korkaklık niye anlam veremedim.Gerçekten stadın devletin olması sizleri çok etkilemiş her an bir panik var rahat olun ya stadı elinizden almayacaklar.
Almaya gücü zor yeter zaten sen müsterih ol :) Olanlara bu kadar düz mantıkla baktığın için de tebrik ederim. Anlatılmak istenenle savunma psikolojiniz arasında uçurum var. Bir benbenim anladı demek istediğimizi.
sui generis
27.Haziran.2012, 12:49
Şu an Fenerbahçe stadın bulunduğu araziyi verip yerine şehrin dışı sayılabilecek bir yerde stat yaptırsa burada karlı olan kim olur?
Dostum ne dediğini anlamadım. Stadın arazisi suan bizde değil, onu veremeyiz. Sehrin dısında niye Stad yapalım stadımız varken. Beşiktaş için soracaktın heralde.
Revolution
27.Haziran.2012, 12:53
Dostum ne dediğini anlamadım. Stadın arazisi suan bizde değil, onu veremeyiz. Sehrin dısında niye Stad yapalım stadımız varken. Beşiktaş için soracaktın heralde.
Stadın arazisi sizde değil ama üst kullanım hakkı sizde değil mi? Siz oraya 49 sene mi kaç seneyse o kadar daha istediğinizi yapabilirsiniz değil mi? Siz şimdi Kadıköy'ün göbeğindeki o arazideki haklarınızdan vazgeçip, şehrin dışında stat yaptırıp, orada yine kiracı olsanız bundan Fenerbahçe mi devlet mi karlı olur? Empati yaptırıyorum sadece :)
europeanconquer
27.Haziran.2012, 12:56
Ya örnekler vermekten vazgeçin.Şu an Türkiye içinde ki bütün stadlar Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nündür.Ayrıca bir kaç sayfa önce Arif abi yapılan sözleşmeden bir bölüm aktardı; Galatasaray'ın izni olmadan Mili bayramlar haricinde hiç bir aktivite yapılamaz TT Arena'da.Biz şimdi ''hayır'' dedik ya eğer üst mevkiler sayesinde stada ortak olmaya çalışan Beşiktaş bunu başarırsa.Her zaman nefretle karşılanacaklar.30 milyon Galatasaraylı'nın bedduaları üzerinde olacak.Ben açıkça söylüyorum.Bizim en kötü günümüzde bizle stadını paylaşmayan takımla stadımızı mı paylaşacağız ? Zaten son yıllarda Galatasaray'ın İnönü'de nasıl karşılandığını biliyorsunuz.Bize böyle davranan taraftarı stadımızdan içeri ''biz'' sokar mıyız acaba ?
uAburak89
27.Haziran.2012, 12:58
Yavaş gel.
Bütün statlar devletinse, kimsenin stadı yok. Herkes kiracı.
Kullanım hakkı olan stada sahipse, stad bizim. Sorun yok.
2+2=4, 5 diyorsan keyfin bilir.
sui generis
27.Haziran.2012, 13:07
Stadın arazisi sizde değil ama üst kullanım hakkı sizde değil mi? Siz oraya 49 sene mi kaç seneyse o kadar daha istediğinizi yapabilirsiniz değil mi? Siz şimdi Kadıköy'ün göbeğindeki o arazideki haklarınızdan vazgeçip, şehrin dışında stat yaptırıp, orada yine kiracı olsanız bundan Fenerbahçe mi devlet mi karlı olur? Empati yaptırıyorum sadece :)
ne dediğini anladım. elbette devlet daha karlıdır. zaten Arena'da Beşiktaş'ın oynamak istemesinde elbette Galatasaray'ın söz hakkı olacaktır. hatta normal sıradan bir kiracı olsa bile söz hakkı olur. ki Adnan Öztürk çıkıp bas bas bağırıyor izin vermiyoruz diye. aksi bir durum olsa devlet demez mi buna sen neyi vermiyorsun, sus artık diye. adam 1 kere konuşmadı ki her gün vermiyoruz diyor. ama şöyle bir durum var; bana kalırsa başbakan isterse bu işin olmama şansı pek yok. bir de stadın onların yapmış olması , her ne kadar karşılığını vermişseniz bir Saraçoğlundan çok daha fazla söz hakları vardır sizin stad üzerinde. yani bir bakıma hatır vs. devreye girer. ama ben BJK'nin Arena da oynamasını isterim, aksi durumda Saraçoğlu olacaktır. ki bizim birçok taraftar sıcak bakıyor. normalde o şike sürecinde TS'yi şampiyon ilan etmelerinden dolayı kesinlikle istemem ama 110 yıllık bir kulüp eğer böyle statsız kalacaksa gelsin oynasın deriz başka yolu yok. Çarşı kendi terbiyesizliği ile kalır. neyse bakalım zaman ne gösterecek, hadi hayırlısı.
uAburak89
27.Haziran.2012, 13:09
Eboue'yi kendi stadımızda kovalamak istiyorlar herhalde.
Bu arada Alen'den açıklamalarım çarpıtıldı şeklinde demeç geldi. Yani burdan anlıyoruz ki, Beşiktaş cephesinde hemen hemen herkes çok memnun bu durumdan, onlar açısından sıkıntı yok.
Ben bu konuda daha fazla yazmayacağım, bi kaç gündür çok yazdım. Rakip takım taraftarlarının anlamadıklarının farkındayım, Beşiktaşlısı devlet yaptı diyor, Fenerbahçelisi ise Galatasaraylılar sinirleniyor diye eğleniyor.
Burada yazdıklarımızdan bi kişi bile bir şeyler anladıysa ne mutlu bana.
sui generis
27.Haziran.2012, 13:09
Ya örnekler vermekten vazgeçin.Şu an Türkiye içinde ki bütün stadlar Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nündür.Ayrıca bir kaç sayfa önce Arif abi yapılan sözleşmeden bir bölüm aktardı; Galatasaray'ın izni olmadan Mili bayramlar haricinde hiç bir aktivite yapılamaz TT Arena'da.Biz şimdi ''hayır'' dedik ya eğer üst mevkiler sayesinde stada ortak olmaya çalışan Beşiktaş bunu başarırsa.Her zaman nefretle karşılanacaklar.30 milyon Galatasaraylı'nın bedduaları üzerinde olacak.Ben açıkça söylüyorum.Bizim en kötü günümüzde bizle stadını paylaşmayan takımla stadımızı mı paylaşacağız ? Zaten son yıllarda Galatasaray'ın İnönü'de nasıl karşılandığını biliyorsunuz.Bize böyle davranan taraftarı stadımızdan içeri ''biz'' sokar mıyız acaba ?
bu dediğin hakkında bilgi sahibi değilim ama böyle birşeyin imkanı yok bana kalırsa. adamın herşeyiyle kendisinin olan bir stad nasıl devletin olur. resmen gasp olur ama dediğim gibi bilmiyorum.
europeanconquer
27.Haziran.2012, 13:16
bu dediğin hakkında bilgi sahibi değilim ama böyle birşeyin imkanı yok bana kalırsa. adamın herşeyiyle kendisinin olan bir stad nasıl devletin olur. resmen gasp olur ama dediğim gibi bilmiyorum.
Abi kullanım hakkı kulüplerde ama stadlar devlete bağlı yani.Bildiğimiz gibi çok çok uzun sürelerle üst kullanım hakkı kendilerinde kiralıyorlar stadı.Yani tam olarak böyle olmasada bütün stadların devletin olduğunu biliyorum.
C h A o S
27.Haziran.2012, 13:28
Valla şu Arena sürecinde 2.görüşmeden de red cevabı çıkacağı belli.Arena'nın kapılarının Beşiktaş'a kapandığıda ortada.Fikret Orman onurlu bir duruş sergileseydi şimdi bunlar konuşulmayacaktı.Bize dokunan bir şey yok ancak Fikret Orman'ında nasıl bir hayat görüşü olduğunu gördük.Bu açıdan güzel oldu.
Bir an önce yapsalar şu Fikret Orman'ın çok istediği görüşmeyi.Adnan Öztürk yine verir gereken cevabı.
Suicider
27.Haziran.2012, 13:41
Sahi İBB nerede oynayacak belli oldu mu? Malum olimpiyat tadilata girecekmiş.Onlarda gelsin bizim stada hem araya Başbakan'ı sokmaları daha kolay onların istedikleri an oynarlar :)
byariff
27.Haziran.2012, 13:44
Biz Bazilarina Anlatmaktan biktik Stad Galatasarayin Diye adamin biride diyorki devletin stad ben ve renktaslarim anlata anlata dilimizde tuy bitti artik son kez bir daha yaziyorum canla kulakla iyice okuyun
“TT Arena G.Saray Spor Kulübü’nün mülkiyetindedir. Bu nedenle G.Saray’ın izni olmadan herhangi bir kulübün Arena’da oynaması söz konusu olamaz. Stadın 49 yıllık kullanım hakkı G.Saray’a aittir. TT Arena, G.Saray’ın taşınmazıdır ve intifa hakkı G.Saray’ındır. Arena ile ilgili 3 protokol yapıldı ve bunların 3’ünde de benim imzam var. İlk protokol 28 Ağustos 2006’da yapıldı. Ardından 20 Nisan 2007’de bir diğer protokol imzalandı. Bu iki protokol rahmetli başkan Özhan Canaydın döneminde imzalandı. Son protokol ise 3 Mayıs 2011’de yapıldı. 3 protokol de bir bütünün parçasıdır” dedi.
http://www.mehmethelvaci.org/ali-sami-yen-spor-kompleksine-ait-hukuki-durum/
G.Saray, üçlü bir protokolle Mecidiyeköy’deki Ali Sami Yen Stadı arazisi üzerindeki haklarını Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne (GSGM); dolaylı olarak TOKİ’ye devretmiş, TOKİ de bunun karşılığında Seyrantepe’de stat yaptırmayı, mülkiyetini GSGM’ye, kullanım haklarını da Sarı – Kırmızılılara vermeyi kabul etmişti.
G.Saray 264 dönümlük Seyrantepe, 35.6 dönümlük Mecidiyeköy arazileri için devletle protokol imzalamıştı.
Bu şekilde TOKİ, TT Arena’ya yaptığı 600 milyon TL yatırımın karşılığında Ali Sami Yen arazisi üzerinden 1 milyar TL’yi aşan bir gelirin sahibi oldu.
Bu araziyi satan TOKİ, TT Arena’nın yapımı için Sarı – Kırmızılıların gösterdiği fedakârlıkla verdiğinin daha fazlasını kazanırken, Ali Sami Yen’in bulunduğu alana yapılacak tesisten G.Saray’a hiçbir pay ayırmayacak.
http://www.cumhuriyetspor.com.tr/ozel-isin-celebi-tt-arena-g-sarayin.html
Yani Galatasaray Devleti Fazlasiyla Zengin Etmistir Arazi bizimdir Dagilabilirsiniz.
Gncl1905
27.Haziran.2012, 13:48
Arif boşuna uğraşmışsın yine kendi işlerine gelen doğru olacak boşver...
Revolution
27.Haziran.2012, 13:53
Dönüme takarlar şimdi.
LadroN
27.Haziran.2012, 14:02
Sizler bu kaynaklara mi inaniyorsunuz?
uAburak89
27.Haziran.2012, 14:45
Ali Dürüst, Suat Kılıç ve Fikret Orman bir toplantı yapıyormuş. Bizim için kötü bir karar çıkma ihtimali çok yüksek.
Facx
27.Haziran.2012, 15:05
stadı almak-çalmak nedir abi? bunu da gördük ya cennetliğiz artık.
hak var hukuk var, olmadı göz var nizam var.
biraz mantık...
çalmak almak diye kastetmemim sebebi siyasi baskıyla stada konmaya çalışmalarından kaynaklanıyo
Suicider
27.Haziran.2012, 15:05
Haluk yürekli : Bakan çıktı ve konuşmadan gitti.
C h A o S
27.Haziran.2012, 15:12
Ali Dürüst, Suat Kılıç ve Fikret Orman bir toplantı yapıyormuş. Bizim için kötü bir karar çıkma ihtimali çok yüksek.
Ali Dürüst taraftarın nedediğini umarım göz ardı etmiyordur.Neyse bitsin bugün bu mesele.Ali Dürüst'te red cevabı verecektir.Dünde dedim,yönetim ilk görüşmedi red diyip 2.görüşmede olur derse kendisini idam sehpasına koyar.Bunu göze alamazlar.
C h A o S
27.Haziran.2012, 15:14
Bu arada Ünal Aysal 15.00'da Ligtvdeymiş.Merakla dinliyeceğim bakalım neler diyecek.
GeanyGS
27.Haziran.2012, 15:15
Maçlarını ezeli rakibinin stadında oynamak isteyen taraftarlar da gördük ya ölsem de gam yemem artık, şaşırdım gerçekten.
uAburak89
27.Haziran.2012, 15:15
Bakan çıkmış, Demirören dahil olmuş görüşmeye. İlginç şeyler oluyor...
Ayrıca bakanın erken çıkması iyi bir gelişme, aradan çıksın artık bi zahmet. Fikret Orman, Demirören kozunu mu oynuyor acaba. Ey para, sen nelere kadirsin..
C h A o S
27.Haziran.2012, 15:17
Bakan çıkmış, Demirören dahil olmuş görüşmeye. İlginç şeyler oluyor...
Ayrıca bakanın erken çıkması iyi bir gelişme, aradan çıksın artık bi zahmet. Fikret Orman, Demirören kozunu mu oynuyor acaba. Ey para, sen nelere kadirsin..
Fikret Orman,YD'ye baya giydiriyordu.YD bize destek verirse şaşırmam :D
C h A o S
27.Haziran.2012, 15:30
fırat günayer @firatgunayer
Adnan Öztürk:''Fikret Orman,1-2 tur daha görüşme olacak demiş,Sayın Orman kimle görüşecek bilemem; ama o görüşmelerde Gs olmayacak.''
fırat günayer @firatgunayer
Adnan Öztürk sert tavrını sürdürüyor:Son sözümüzü dün sayın bakanla yaptığımız toplantıda söyledik.Bizim için konu kapandı.Kesin olan budur'
Adnan Öztürk'den gizli buluşma yapıyolar.Adnan baba ne derse o :D
Ali Dürüst inşallah kendi başına karar almaya kalkmaz.
C h A o S
27.Haziran.2012, 16:02
Ünal Aysal:Melo'ya 24 saat süre verdik.24 saat içinde netleşicekmiş Melo konusu.Gelinen nokta ümit verici dedi.
byariff
27.Haziran.2012, 16:07
AYSAL: 25 Haziran demiştim ama önemli olan iyi transferlerin yapılabilmesi 3-5 günün önemi yok.
Ünal Aysal: Hem kurumsal hem mali açıdan planlarımdan daha iyi bir yerdeyiz
C h A o S
27.Haziran.2012, 16:12
Ünal Aysal:TT Arena 2 takımın maçlarını kaldıracak kapasitede değil.Beşiktaş'la oynamamız söz konusu değil.
Fikret Orman'ın bu ısrarı camiaları karşı karşıya getirebilir ! Son noktayıda koydu böylece.Beklediğim cevap buydu.
byariff
27.Haziran.2012, 16:14
G.Saray Başkanı Ünal Aysal: "Fiziki, idari ve teknik olarak TT Arena’yı başka bir takımla paylaşmamız mümkün değil."
Ünal Aysal: Şu anda 180 locamız var ve hepsi satıldı. Kombine satışımız da 40.000'e yaklaştı
Ünal Aysal: "Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'inde gruptan çıkmaya başarı sayacağım. İlk sezon hedefimiz budur. Ve istikrarlı olarak her sene"
Unal Aysal : Arshavin ile ilgilenmiyoruz , Assaidi ile ilgileniyoruz suan muzakere halindeyiz." ve alper ile ilgileniyoruz.
Unal Aysal : "Niyetimiz dengeleri bozmadan kadro derinligi saglamak istiyoruz"
Unal Aysal : "Elimizdeki suanki yabanci oyunculardan bazilari gidici."
C h A o S
27.Haziran.2012, 16:23
Galatasaray arzu edilmesi gereken sexi bir kulüp dedi.Bu nasıl cümledir başkan :D
byariff
27.Haziran.2012, 16:24
Unal Aysal : "Hamit'i istiyoruz ama Hamit''in daha cok istemesi lazim indirim yapmasi lazim."
AYSAL: Hamit’te Galatasaray’ı biraz daha çok istemesi gerekiyor. Galatasaray arzu edilmesi gereken seksi bir kulüp.
C h A o S
27.Haziran.2012, 16:24
Unal Aysal : "Hamit'i istiyoruz ama Hamit''in daha cok istemesi lazim indirim yapmasi lazim."
AYSAL: Hamit’te Galatasaray’ı biraz daha çok istemesi gerekiyor. Galatasaray arzu edilmesi gereken seksi bir kulüp.
Ek olarak;
Hamit'te Melo kadar Galatasaray'a yakın.Real Madrid ile anlaştık.Hamit'in kararını bekliyoruz.Ayrılde gel koçum hadi:)
Nedvedmania
27.Haziran.2012, 16:25
Yapma bunu başkan yapma bunu :uzgun:
byariff
27.Haziran.2012, 16:26
Ünal Aysal: "Bizim transferlerimiz arasında sadece futbolcular yok. Galatasaray Kulübü değişim içinde. Profesyonel yapımız değişiyor"
unal aysal: “arena’da toplu imza toreni duzenlemeyi planliyoruz.”
Unal Aysal: "Taraftarı heyecanlandıracak ve sistemi bozmayacak yabancı bir santrafor düşünüyoruz."
Ünal Aysal: "Yabancı forveti en son transfer edeceğiz"
uAburak89
27.Haziran.2012, 16:29
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, GSTV’ye gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı’nın kullanımı konusunda talebin Beşiktaş’tan geldiğini belirten Başkan Aysal; “Biz Beşiktaş’a olan bütün saygımıza ve sevgimize rağmen böyle bir olayın Galatasaray’a ne kadar büyük sorunlar yaratacağını, özellikle kendi iç yapılanmamızdan dolayı bunun problemlerle dolu olduğunu ve bunun Beşiktaş’a da pek fazla faydasının olmayacağını dilimiz döndüğünce anlattık. Sayın Bakan bütün bu konuşmaları dinledi. Neticede karşılıklı iki saatlik bir müzakere sonucu biz Galatasaray’ın duruşunu ve bu konudaki kati kararlılığını sonunda da tekrarladık ve oradan ayrıldık. Sayın Bakana teşekkür etmek lazım böyle bir ortamı sağladığı için. Beşiktaş Başkanı’na da anlayış gösterip bu talebi geri çekme nezaketinde bulunacağını tahmin ettiğim için de buradan teşekkür ediyorum. İnşallah yolumuza bundan sonra dostane bir şekilde devam ederiz. Beşiktaş’a da bu sene iyi bir sezon diliyorum” ifadelerini kullandı.
byariff
27.Haziran.2012, 16:30
Ünal Aysal : Transferin son gününe kadar sürsede, golcü pozisyonu için simge ve YILDIZ bir santrafor alacağımızı söyledi.
AYSAL: Golcü pastayı yapıp üzerine koyacağınız çilek gibi. Bütün transferler bitince iyi bir santroforu takıma eklemek istiyoruz
Ünal Aysal:"Yabancı forvet ile ilgili geçen yıl yaptığım, uzun boylu yakışıklı bir oyuncu tarifi bu sezonki oyuncu içinde geçerli"
Unal Aysal : "Avrupali santraforlara hayranim mesela Elmander gibi,onun gibi birini yanina koyarsak cok iyi olur"
Ünal Aysal: "Necati Ateş ara transfer döneminde yaptığımız en iyi transfer. Oyuna gelir gelmez gollerini attı."
Nedvedmania
27.Haziran.2012, 16:32
Ünal Aysal:"Yabancı forvet ile ilgili geçen yıl yaptığım, uzun boylu yakışıklı bir oyuncu tarifi bu sezonki oyuncu içinde geçerli"
Önce sexy dedi şimdide uzun, yakışıklı felan diyor. Amacın ne başkan :D
byariff
27.Haziran.2012, 16:33
Ünal Aysal: "Avrupa'da başarı hedefliyoruz. O nedenle oyuncu satmayı düşünmüyoruz."
Ünal Aysal: "Alt yapıya büyük yatırım yaparak oyuncu yetiştirmeliyiz"
Ünal Aysal : Hersene Emre Çolak ve Semih Kaya Gibi 2 Oyuncu Çıkartsak Bize Yeter.
Ünal Aysal: "Sabri'nin Galatasaray'da kalıp kalmayacağı ile ilgili son kararı kendisi verecek"
Ünal Aysal: "Galatasaray taraftarı Arena'nın kapanmaması için sahip çıktı onlara hem teknik ekip hem de futbolcular adına teşekkür ediyorum"
Ünal Aysal: "Ergin Ataman değerli bir antrenör. Beşiktaş'a olan saygımızdan transferinde son güne kadar bekledik ve öyle karar verdik"
C h A o S
27.Haziran.2012, 16:38
Arena konusunda son noktayı koyması iyi oldu.Güzel açıklamalar oldu.Samimiydi en azından.Sexi lafı olması daha iyi olacaktı :D
uAburak89
27.Haziran.2012, 16:40
Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon maçlarını Türk Telekom Arena'da oynama ısrarı ve Galatasaray'ın bunu reddetmesiyle ilgili gelişmeler sürüyor. TFF'nin Olağan Genel Kurulu'nun ardından Bakan Kılıç'ın girişimiyle yapılan sürpriz toplantı neticeye varamadan sona erdi. Kulüpler Birliği toplantısının başlaması nedeniyle yarıda kalan temasların akşam saatlerine kadar sürebileceği belirtiliyor.
TFF Genel Kurulu sonrası Bakan Suat Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst'ün katılımıyla 4'lü bir zirve gerçekleştirilmişti. Bakan Kılıç'ın ayrılmasının ardından toplantı bir süre daha Demirören, Orman ve Dürüst arasında sürdü.
Daha sonra bu isimlere diğer Süper Lig temsilcileri de katıldı ve Kulüpler Birliği toplantısı başladı.
reklam
Kulislerde TFF yetkilileri Beşiktaş'ın da Arena'da oynaması gerektiği yönünde fikir beyan ediyor ancak Galatasaray kulübü buna yanaşmıyor.
Kulüpler Birliği toplantısının ardından Arena konusundaki temasların sürmesi bekleniyor. Tarafların temaslar sonrası önümüzdeki bir kaç saat içinde yeniden açıklama yapması da bekleniyor.
Gelişmeleri NTV Spor ve NTVSpor.net'ten öğrenebilirsiniz...
Nedvedmania
27.Haziran.2012, 16:43
Ünal Aysal : Muslera'ya ödediğim her kuruş helaldir. Hatta az bile ödediğimi düşünüyorum.
Muslera zam istemesin şimdi :D
C h A o S
27.Haziran.2012, 17:04
Galatasaray İngiliz ekibiyle oynayacak!..
Yeni sezon öncesi Endonezya'da Java Cup'a katılacağını duyuran İngiliz temsilcisi Everton, turnuvada Galatasaray ile oynayacaklarını duyurdu.
27 Haziran 2012 Çarşamba - 15:54
Sporx.com dış haberler
İngiliz ekiplerinden Liverpool sezon öncesi Endonezya'da bir sezon öncesi turnuvaya katılacağını duyurdu. Merseyside ekibi Java Kupası'nda 26 Temmuz'da Galatasaray ile karşılaşacağını duyururken kazananın Endonezya - Malezya galibi ile oynayacağı ifade edildi. 26-29 Temmuz tarihleri arasında 88 bin kişilik Gelora Bung Karno Stadı'ndaki turnuvada 3.lük maçı da gerçekleştirilecek. Maçlar Jakarta şehrinde oynanacak.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2012-13 sezonu hazırlıklarına 4 Temmuz 2012 Çarşamba günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde topbaşı yaparak başlayacak.
Galatasaray Futbol Takımı, yurtdışı kampı için 6 Temmuz Cuma günü öğlen saatlerinde İstanbul’dan Avusturya'ya hareket edecek. Bad Haring bölgesindeki kamp 15 Temmuz Pazar günü sona erecek. Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya’daki kamp boyunca ise iki hazırlık maçı yapacak.
Walter Sakana
27.Haziran.2012, 17:07
edit: C h A o S paylaşmış
ReaList
27.Haziran.2012, 17:22
"Galatasaray arzu edilmesi gereken seksi bir kulüp"
Öldüm gülmekten yemin ederim :D
ShevAnil
27.Haziran.2012, 17:22
Yeni sezon öncesi Endonezya'da Java Cup'a katılacağını duyuran İngiliz temsilcisi Everton, turnuvada Galatasaray ile oynayacaklarını duyurdu.
İngiliz ekiplerinden Liverpool sezon öncesi Endonezya'da bir sezon öncesi turnuvaya katılacağını duyurdu.
Hangisi doğru?
uAburak89
27.Haziran.2012, 17:24
"Galatasaray arzu edilmesi gereken seksi bir kulüp"
Öldüm gülmekten yemin ederim :D
Bunu yazabildiğine göre yaşıyorsun demektir.
Ünal Aysal ergenlere malzeme verdi yine.
goosfraba
27.Haziran.2012, 17:45
çalmak almak diye kastetmemim sebebi siyasi baskıyla stada konmaya çalışmalarından kaynaklanıyo
beşiktaş bunu yapamaz ki.
galatasaray'ın elinde olan üst kullanım hakkı var.
yersiz bir korku.
uAburak89
27.Haziran.2012, 18:11
Gelecek sezon Beşiktaş takımının maçlarını hangi statta oynayacağına ilişkin olarak sorulan soruya ise şu Orman, şu yanıtı verdi:
reklam
''Stat konusunu çözmeye çalışıyoruz. Bunlar kamuoyu önünde tartışılınca, herkes taraftarı üzerinden mesajlar vermeye başlıyor. Olay da istenmeyen noktalara gidiyor. Bizim bu camialarla 100 seneyi aşkın dostluklarımız var. Stat konusu kamuoyunun veya basının önünde konuşulacak konular değil. Konuşup çözmeye çalışacağız, tabii ki umudumuz var.''
Nedvedmania
27.Haziran.2012, 18:20
Haha :D Stat konusunu kamuoyu önünde tartışılmazmış :) Niye böyle dediği belli :)
El Barto
27.Haziran.2012, 18:21
"Galatasaray seksi bir kulüp" ne demek yahu?
LadroN
27.Haziran.2012, 18:25
Ünal Aysal buyuk bir ihtimalle su Galatasaray seksi kuluptur lafini Fikret Orman'la konusmasinda da kullandi.Yoksa F.O bu stad konusunda bu kadar israrci olmazdi.:D
Nedvedmania
27.Haziran.2012, 18:25
"Galatasaray seksi bir kulüp" ne demek yahu?
Çekici bir klüp demek :0:
El Barto
27.Haziran.2012, 18:27
Çekici bir klüp demek :0:
Güzel Türkçem'de başka tanımlayabilecek kelime kalmadı demek. :)
C h A o S
27.Haziran.2012, 18:34
Hangisi doğru?
Everton ile oynuyacağız.Haberin o kısmı biraz karışmış.
sarianet
27.Haziran.2012, 18:58
Statlar kimin tartışmasına Diyanet de katıldı : "Mülk Allah'ındır"...zytng :D
mehmetcoo
27.Haziran.2012, 19:00
Everton ile oynuyacağız.Haberin o kısmı biraz karışmış.
Ek olarak Malezya ve Endonezya milli takımları da olacak turnuvada.
GeNç KaRTaL
27.Haziran.2012, 19:16
Kişisel fikrim Ünal Aysal'ın çok fazla gerekmedikçe basına demeç vermemesi gerektiği.Belli ki Türkçe konuşma konusunda sıkıntıları var,daha fazla konuşarak millete malzeme verip kulübünü küçük düşürmesinin gereği yok bence.
Nedvedmania
27.Haziran.2012, 19:18
Klübü küçük düşürdüğü felan yok. 1 kelimeye takılmayın.
GeNç KaRTaL
27.Haziran.2012, 19:20
Evet haklısın,küçük düşürmek biraz ağır bir kelime oldu ama bu tarz şeylere malzeme olması da hoş değil sonuçta Galatasaray'ın.
LadroN
27.Haziran.2012, 19:21
Kiþisel fikrim Ünal Aysal'ýn çok fazla gerekmedikçe basýna demeç vermemesi gerektiði.Belli ki Türkçe konuþma konusunda sýkýntýlarý var,daha fazla konuþarak millete malzeme verip kulübünü küçük düþürmesinin gereði yok bence.
Ünal Aysal'in çok konuştuğu doğruda kulüp neden bu açiklamadan dolayi küçük düþsün ki.Ayrica kulübünu küçük duşürrmenin daha farkli yollari var.bunu başkaniniz daha iyi biliyor
RaSenGan
27.Haziran.2012, 19:21
Kişisel fikrim Ünal Aysal'ın çok fazla gerekmedikçe basına demeç vermemesi gerektiği.Belli ki Türkçe konuşma konusunda sıkıntıları var,daha fazla konuşarak millete malzeme verip kulübünü küçük düşürmesinin gereği yok bence.
Dünkü olaylarda Fikret Orman kendisini ve kulübünü küçük düşürürken şimdi gelip bir Beşiktaşlı'nın bunu söylemesi çok ilginç doğrusu :)
DisCo
27.Haziran.2012, 19:24
Galatasaray Başkan makamının biraz daha doğru cümleler kurması gerekiyor. Galatasaray cazip bir kulüp demek bu kadar zor olmamalıdır. Düşünmeden konuşursan tabi zorlaşır orası ayrıdır.
Ünal Aysal geldiğinde doğru bir çizgiye sahipken zamanla bozulan bir yapıya dönüştü. İlerleyen günlerde daha kötü işler yapabileceğinin sinyallerini veriyor.
Yoksa zaten seksi dediğimizde erkek mantığı ile kadın algılıyoruz. Ya algımız yanlışsa ya seksi denen Galatasaray erkekse o zaman millet kaçacak yer arayabilir. Kaçın Galatasaray geliyor.
ForCimbom
27.Haziran.2012, 19:28
aslında adam çok güzel derdini anlatabiliyor ama böyle spekülatif detaylar tabi bir anda çok büyük reaksiyon getirdiği için daha dikkatli olmalı.
europeanconquer
27.Haziran.2012, 19:51
http://www.tdk.gov.tr/
Buyurun girin ''seksi'' yazın.
sonra Türkçe'yi doğru kullanıyor,yanlış kullanıyor deyin.
Night_Mare17
27.Haziran.2012, 19:58
Seksi kelimesi Türkçe'de var bence doğru yerde de kullanmış. Bunun Türkçe'yi konuşamamakla alakası yok.
attirson
27.Haziran.2012, 19:59
http://www.tdk.gov.tr/
Buyurun girin ''seksi'' yazın.
sonra Türkçe'yi doğru kullanıyor,yanlış kullanıyor deyin.
Yazdım.''Cinsel çekiciligi olan'' yazdı.
europeanconquer
27.Haziran.2012, 20:02
Yazdım.Cinsel çekiciligi olan yazdı.
Galatasaray bir cins isim yalnız :D
LadroN
27.Haziran.2012, 20:03
Damacana ile ilişkiye girmeye çalışanların,cinsel organına yüzük takınca çıkaramayıp itfaiye çağıranların,eşeğe köpeğe tecavüz edenlerin bulunduğu bir ülkede bunun bu kadar büyütülmesi normal.
Seksinin anlamı cinsel çekiciliği olan olsun ne farkeder ki.
Nedvedmania
27.Haziran.2012, 20:13
Galatasaray bir cins isim yalnız :D
Ciddi mi diyorsun şaka mı yapıyorsun ben anlamadım :D
attirson
27.Haziran.2012, 20:27
Bende cevap vermedim o yüzden. :D
uAburak89
27.Haziran.2012, 20:28
İbrahim Seten: EN SON DAKİKA: Stat krizinde orta yol bulundu.. Beşiktaş maçlarını 1 yıl Arena'da, 1 yıl Saracoğlu'nda oynayacak.. Hangisi önce belli değil!
Bazı kişiler de bu sene Saraçoğlu, seneye Arena diyor.
C h A o S
27.Haziran.2012, 20:34
Yahu zorlaya zorlaya Fikret Orman başaracak heralde.ilk sene Saraçoğlu olsunda nasıl zorluklar ve kavga gürültü oluyor görsün herkes.İkinci sene zaten Arena'ya geçilmez:D
Fikret Orman acaba düşünüyor mu Galatasaray'a nasıl zorluklarla baş başa bırakacağız diye?Acaba hiç aklından bile geçirdi mi merak ediyorum.Komedi filmi gibi izliyoruz.Rezillik tek kelime ile.Başka bir şey değil.
Suicider
27.Haziran.2012, 20:37
Ya Ünal Aysal sen nası bir adamsın :D O nasıl bir laftır gözünü seveyim malzeme çıkarıyorsun millete :D
Nedvedmania
27.Haziran.2012, 20:37
Her sene illa bi saçmalık olacak yani. Yok playofftur yok şikedir. Şimdide stat mevzusu çıktı. Madem Kadıköyde oynayabiliyorlar 2 yıl üstüste oynasınlar. Niye illa bize de dokunuyor ucu ?
Facx
27.Haziran.2012, 20:39
beşiktaş bunu yapamaz ki.
galatasaray'ın elinde olan üst kullanım hakkı var.
yersiz bir korku.
siyasi baskıda kabul ederse öylebi yapar ki başkan hem kulübü hemde başkanın şirketleri tehdit edilebilir hatta sizin düşüncenize göre aziz yıldırım da siyasi baskıya baş kaldırdığı için içerde şuanda o yüzden yersiz bi korku demen ironik olmuş
LadroN
27.Haziran.2012, 20:40
Ha illa TT Arena'ya gelecekler yani.Yok artık.
KanaKe
27.Haziran.2012, 20:43
Her sene illa bi saçmalık olacak yani. Yok playofftur yok şikedir. Şimdide stat mevzusu çıktı. Madem Kadıköyde oynayabiliyorlar 2 yıl üstüste oynasınlar. Niye illa bize de dokunuyor ucu ?
kadiköyün zemini zaten tarla gibi 2 sene üst üste oynarsalar bildigin kumla topraga döner o zemin :D
C h A o S
27.Haziran.2012, 20:43
Olduki başbakanla bilmem nerelerde dayatarak Arena verildi Beşiktaş'a.Bu durumda bizim yönetim susup olanlarımı izleyecek yoksa tepkisin koyacak mı?Eğer olanları izleyip kabullenirse şimdiden geçmiş olsun o yönetime.Taraftar indiriverir valla.
Gerçi Aysal bugünde bu konu bizim için kapanmıştır dedi.Bizim yumuşuyacağımızı sanmıyorum.Heralde komple bir baskı oluşturuluyor.Bunun kötü sonuçları olucak.
KanaKe
27.Haziran.2012, 20:48
Taraftarlarin hepsi kongre üyesi felanmi hayirdir? hicbir kulübün taraftari bu zamana kadar baskanini indiremedi koltuktan.. yildirim demirörene bjk taraftari yillarca "yd yeter" diye her mac tezahürat tuttu.. indirebildilermi? adam sonunda kendisi gitti :D
zeck17
27.Haziran.2012, 20:54
ben işin içine siyasetin gireceğini düşünmüyorum girerse galatasaray ya abdürrahim albayrak başbakana rica eder galatasaray a kalır stat ya da riva arazisi hakkında bir tehdit gelir çünkü galatasarayın senelerdir en büyük kozu o hala ve devlette galatasarayın menfaatleri yönünde belirledi 3.köprünün yerini
C h A o S
27.Haziran.2012, 20:54
Taraftarlarin hepsi kongre üyesi felanmi hayirdir? hicbir kulübün taraftari bu zamana kadar baskanini indiremedi koltuktan.. yildirim demirörene bjk taraftari yillarca "yd yeter" diye her mac tezahürat tuttu.. indirebildilermi? adam sonunda kendisi gitti :D
Yönetimin koltuğunun sallanması maçta sadece"yönetim istifa"lafına bakar.Bunu kastediyorum.Bundan sonra kimse Aysal'a destek vermez.Pasif kalırlarsa eğer.
YD başka bir adam.Kim olursa olsun onun yerinde giderdi.
C h A o S
27.Haziran.2012, 21:01
Gerçi İbrahim Seten sözüne güvenilecek biri değil.Kuru sıkması muhtemel.Aşağıdaki mesajıda o yazmıştı.Bir örnek sadece...
Yabancıda kriz çıkarsa Beşiktaş'ın tek yerli adayı Mustafa Denizli.. SAybaba gelsin, lepiska saçlarımı kazıtırım misal.. O kadar iddialıyım!
Nedvedmania
27.Haziran.2012, 21:02
İbrahim Seten'in çoğu kişiyle bağlantısı var. Ben her söylediğinin yalan olduğunu sanmıyorum. Çünkü bazı şeyleri basından önce o yazıyor ve ondan sonra basın yazıyor (Örnek : UEFA'dan Fenere yazı gelmemesi).
C h A o S
27.Haziran.2012, 21:09
Valla düşündüğünde toplantıda 4 kişi vardı.Heralde onları arayıp öğrendi böyle bir kararı.Ki buda düşük ihtimal.Bir açıklama yapsalarda neler dönüyor görsek.Bitmiştir heralde toplantı bu saate kadar.
europeanconquer
27.Haziran.2012, 22:59
Ünal Aysal seksi derken mecaz anlamda kullandı.O kelime de Türkçe'de olduğu için mecaz bir ifade kullanması yanlış değil.Bana gelince ben şaka yaptım cins isim konusunda :D
E.Cartman
27.Haziran.2012, 23:18
Bal gibi de indirirler o başkanı ordan. O "Yıldırım Demirören yeter"i Q7, Almeida geldiğinde gitsin diye değil, çok memnun oldukları için de söylediler. Ayrıca adam 80 milyon lira kulübe borç verince kimse indiremedi yerinden, rakip yoktu çünkü. Ama Galatasaray'da böyle olmaz bu işler.
uAburak89
28.Haziran.2012, 01:08
1 sene Arena 1 sene Saraçoğlu muhabbeti ciddi galiba, Seten dışında da söyleyenler var. Fenerbahçe taraftarı da istemiyor, twitter de Ömer Temelli'ye mentionlar var bu yönde.
C h A o S
28.Haziran.2012, 01:39
Benim aklım hala almıyor.Biz böyle açıklamar yaparken Beşiktaş'ın Arena'da oynamasını.İçime sinmiyor.Üst kullanım hakkı bizde.Arkadaş hala sesimizi kesiyorlarsa bırakalım Arena'yı.Yönetimde bıraksın.Eğer cidden gerçekleşirse bu olay taraftarımızın yapacağı tepkiyi merak ediyorum.Kombine iptalinde patlama yaşanabilir.Ve bu yönetiminde pimi çekilmiş olur.Sadece Beşiktaş'ın Arena'da oynaması bile aha buraya yazıyorum Aysal'ın sonunu getirebilir.
Suicider
28.Haziran.2012, 02:16
Twitter'da gördüm madem Olimpiyat 1 sene tadilatta olacak,1sene saraçoğlunda 1 sene de olimpiyatta oynasınlar :)
europeanconquer
28.Haziran.2012, 02:20
Arena'da oynamasınlarda nerede oynarlarsa oynasınlar o beni ilgilendirmez şahsen.
Cengo
28.Haziran.2012, 09:11
Twitter'da gördüm madem Olimpiyat 1 sene tadilatta olacak,1sene saraçoğlunda 1 sene de olimpiyatta oynasınlar :)
Sırası ile 1 sene Ali Sami Yen'de, 1 sene Şükrü Saraçoğlu'nda, 1 sene Atatürk Olimpiyat'ta.
meddah
28.Haziran.2012, 09:52
Büyük konuşmamak lazım gerçi, ne olacağı belli olmaz ama kulüplerimizin mazisine bakılırsa taraftarın başkan devirmesi falan biraz fantastik kalıyor. Yıldırım Demirören örneği bir yana... Özhan Canaydın'ı mesela, şimdi sevmeyen yoktur şüphesiz; peki kazandığı 3 seçimin 2'sinde bizzat kendi taraftarı tarafından aleyhine kampanya yürütüldüğünü kim hatırlar?
DisCo
28.Haziran.2012, 10:00
Beşiktaş gibi bir takım kendini ne durumlara düşürüyor. İlişkiler nedeniyle her stadta oynamak için teklif yapabilirsin. Kabul edilmez ise ısrar edersin ama bu kadarı da olmaz.
uAburak89
28.Haziran.2012, 11:08
Büyük konuşmamak lazım gerçi, ne olacağı belli olmaz ama kulüplerimizin mazisine bakılırsa taraftarın başkan devirmesi falan biraz fantastik kalıyor. Yıldırım Demirören örneği bir yana... Özhan Canaydın'ı mesela, şimdi sevmeyen yoktur şüphesiz; peki kazandığı 3 seçimin 2'sinde bizzat kendi taraftarı tarafından aleyhine kampanya yürütüldüğünü kim hatırlar?
Bu sefer sadece taraftar değil, genel kurulda bu işin peşinde. Hiç kimse istemiyor statta başka takım, biz daha yeni geçtik zaten benimseme sürecindeyiz.
Özhan Canaydın'a yapılan beste ve her ortamda söyleyişimiz hala aklımda, bizi yaktın yıktın...
Onun şansı karşısında sağlam aday çıkamayışı oldu bence.
Şu 1 sene orda 1 sene burada muhabbetini Ali Dürüst haberlerde yazılanlar gibi kabul ettiyse, ilk iş olarak ondan başlanılması lazım. Ne hakla böyle bir şeyi yapabiliyor, başkan hayır diyor, Adnan Öztürk bakanla toplantıdan sonra hayır diyor Ali Dürüst'ün yaptığına bak.
uAburak89
28.Haziran.2012, 12:05
Fenerbahçe camiası da istemiyor Beşiktaş'ı, üstelik dün Kığılı'nın açıklamalarında geçen stat bölümlerinin ne kadar samimi olduğu da belli oldu. Bu sene olmaz, seneye gelsinler demişler onlarda.
Zaten en başından biliyorum şahsen, gelsinler diyenlerin büyük çoğunluğu tamamen şirin gözükmek, Galatasaray'ı daha da kötü göstermek amaçlı. İş ciddiye bindiğinde Fenerbahçe gelecek sene demiş ki bence onda da oynatmazlar bir yolunu bulup. Beşiktaş başkanı çıkar taraftarımız çok alıştı TT Arena'ya diyerek süreci başa döndürür.
uAburak89
28.Haziran.2012, 12:08
Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı
Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu, 3 Temmuz Salı günü saat 13.30'da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda Olağanüstü bir toplantı gerçekleştirecek. Divan Başkanı İrfan Aktar'ın toplantı duyurusu:
Divan Kurulumuz, 3 Temmuz 2012 Salı günü, saat 13.30’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda olağanüstü toplanacaktır.
Gündem maddesinin önemine binaen, üyelerimizin katılımını rica eder, saygılar sunarım.
İrfan Aktar
Galatasaray Spor Kulübü
Divan Kurulu Başkanı
Gündem: Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı’nın Dolmabahçe’de yapılacak stat inşaatı esnasında maçlarını, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynama talebinin görüşülmesi.
LadroN
28.Haziran.2012, 12:13
Red karari cikacaktir.umarim Fikret Orman red karari cikarsa bizim hala umudumuz var diyip aciklama yapmaz.
uAburak89
28.Haziran.2012, 12:24
Fikret Orman stat peşinde koşuyor, kendi statları hakkında bir tane bile net cümlesi yok. Kim yapacak, yerine nasıl bir stat yapılacak, plan, proje, izinler alındı mı ?
Dün bir Beşiktaşlı yönetici Demirören stat konusunda tek başvuru bile yapmamış diye açıklama yaptı.
İnsanları saf sanıyorlar, Arena diye ortalarda gezdiler, şimdi Saraçoğlu demeye başladılar, eminim İstanbulda başka güzel stat olsa ona da göz koyacaklar.
Fenerbahçe gerçekten davet ediyorsa, hazli hazırda 5 maç cezaları var zaten. 12 lig maçı yapacaklar içerde. Bize bulaşmasınlar artık.
Beşiktaşlı taraftarlarında bu konuda konuşması lazım, işi güç gösterisinden soyutlamak gerek. Esas olay kaçırılmaya başlandı. İnönü stadını parça parça yapabilme imkanları var, illa ebedi dostluktan dem vurulacaksa Gs ve Fb borç versin öyle yapsınlar ama statlardan uzak dursunlar. Kimse istemiyor çünkü.
LadroN
28.Haziran.2012, 12:27
Fikret Orman stat peşinde koşuyor, kendi statları hakkında bir tane bile net cümlesi yok. Kim yapacak, yerine nasıl bir stat yapılacak, plan, proje, izinler alındı mı ?
Dün bir Beşiktaşlı yönetici Demirören stat konusunda tek başvuru bile yapmamış diye açıklama yaptı.
İnsanları saf sanıyorlar, Arena diye ortalarda gezdiler, şimdi Saraçoğlu demeye başladılar, eminim İstanbulda başka güzel stat olsa ona da göz koyacaklar.
Fenerbahçe gerçekten davet ediyorsa, hazli hazırda 5 maç cezaları var zaten. 12 lig maçı yapacaklar içerde. Bize bulaşmasınlar artık.
Beşiktaşlı taraftarlarında bu konuda konuşması lazım, işi güç gösterisinden soyutlamak gerek. Esas olay kaçırılmaya başlandı. İnönü stadını parça parça yapabilme imkanları var, illa ebedi dostluktan dem vurulacaksa Gs ve Fb borç versin öyle yapsınlar ama statlardan uzak dursunlar. Kimse istemiyor çünkü.
Abi Beşiktaş taraftarlari gayet memnun bu durumdan.inonu falan umurlarinda değil.kartaltepe falan bile diyenleri gormeye basladim.
pele96
28.Haziran.2012, 12:41
Sadece Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı gözünden değil birde Beşiktaşlı gözünden bakmanızı öneririm.Beşiktaş'ın stadı standartlar altında eskimiş bir stad.Yeni stadın yapılması şart.Beşiktaş stadı yaparken gidip başka şehirde oynama gibi bir şey söz konusu olamaz. İstanbul'da 3 tane düzgün stad var.Şükrü Saraçoğlu , TT Arena , Kasımpaşa stadı. Şükrü Saraçoğlu ve TT Arena 4 Büyük takıma yakışacak , büyük düzenli bir stad. Beşiktaş'ın bu 2 staddan birinde oynaması şart gibi gözüküyor. Olimpiyat stadı tadilatta onu saymayalım. Galatasaray ve Fenerbahçe yönetimi istemezse Beşiktaş mecburen Kasımpaşa stadında oynayacak.Gören varmıdır bilmem ama Stad Beşiktaş taraftarı için çok küçük.Beşiktaş'ın Ekonomik anlamdaki çöküşüne birde biletten gelen 5 kuruşu 2 kuruşa düşerse iyice küçülecek ve sadece bu sene değil belkide 2-3sene avrupaya gidemeyecek. Stadın yapımı 3 sene sürecekse 3 sene boyunca TT Arenada veya Saraçoğlunda oynaması şart değil 1 sene TT Arenada 1 sene Saraçoğlunda 1 sene Olimpiyatta oynar.
uAburak89
28.Haziran.2012, 12:51
@pele96
Rekabet diye bir gerçek var. Beşiktaş'ın zor durumda kalması diğer kulüplere bağlayan bir gerekçe değildir. Beşiktaş Jimnastik Kulübü büyük bir kulüptür ama kimseden üstün veya ayrıcalıklı değildir. Yeni stat parça parça yapılabilir pekala. Fenerbahçe stadını bu şekilde yaptı, yıllarca yarım tribünlere oynadı. Galatasaray bir takım haklarından feda etti ve bu stada sahip oldu. Ali Sami Yen'de eskiydi biz de oynadık. Kimsenin hakkını gasp etmeye kalkmadık.
Yani size yakışıp yakışmaması falan bunlar komik, gerçekten. Feda sloganıyla t-shirt satıyorsunuz, tek amacınız sefa sürmek. Beşiktaş Avrupa'ya gidemiyorsa yerine başka takım gidiyor sonuçta. Ekonomik anlamdaki çöküşten kurtulmak için rakip taraftarları sinirlendirmek yerine, daha rasyonel çözümler bulmanız lazım. İsterseniz nou camp'ta oynayın gelirleriniz zaten temlikli bunu söyleyen başkanınız.
C h A o S
28.Haziran.2012, 13:15
Divan kurulu umarım kesin bir dille red cevabı verir.Dünki toplantıda Ali Dürüst,yerine Adnan Öztürk olsaydı hiç böyle pazarlıklara girişilmezdi.Divan kuruldan onay çıkıcağını sanmıyorum.Aysal ve Adnan Öztürk hayır dediğine göre diğer üyelerede hayır demek düşer.Umarım salı günü toptan kapanır bu konu.Kabak tadı vermeye başladı.
zeck17
28.Haziran.2012, 13:19
@pele96 sizin yeni stat için hiç bir girişiminiz yok sonra zaten beşiktaşın statta sattığı kombinede 5bin ve hem şehir dışında oynarsanız daha fazla para kazanacağınıza eminim
Sirius Black
28.Haziran.2012, 14:41
Sadece Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı gözünden değil birde Beşiktaşlı gözünden bakmanızı öneririm.Beşiktaş'ın stadı standartlar altında eskimiş bir stad.Yeni stadın yapılması şart.Beşiktaş stadı yaparken gidip başka şehirde oynama gibi bir şey söz konusu olamaz. İstanbul'da 3 tane düzgün stad var.Şükrü Saraçoğlu , TT Arena , Kasımpaşa stadı. Şükrü Saraçoğlu ve TT Arena 4 Büyük takıma yakışacak , büyük düzenli bir stad. Beşiktaş'ın bu 2 staddan birinde oynaması şart gibi gözüküyor. Olimpiyat stadı tadilatta onu saymayalım. Galatasaray ve Fenerbahçe yönetimi istemezse Beşiktaş mecburen Kasımpaşa stadında oynayacak.Gören varmıdır bilmem ama Stad Beşiktaş taraftarı için çok küçük.Beşiktaş'ın Ekonomik anlamdaki çöküşüne birde biletten gelen 5 kuruşu 2 kuruşa düşerse iyice küçülecek ve sadece bu sene değil belkide 2-3sene avrupaya gidemeyecek. Stadın yapımı 3 sene sürecekse 3 sene boyunca TT Arenada veya Saraçoğlunda oynaması şart değil 1 sene TT Arenada 1 sene Saraçoğlunda 1 sene Olimpiyatta oynar.
Maçları ortalama kaç taraftarla oynuyorsunuz da Kasımpaşa stadı size küçük gelecek? İnönü'nün derbiler harici dolduğunu görmedim ben.
GeNç KaRTaL
28.Haziran.2012, 14:56
Maçları ortalama kaç taraftarla oynuyorsunuz da Kasımpaşa stadı size küçük gelecek? İnönü'nün derbiler harici dolduğunu görmedim ben.
Sadece derbilerde tamamen doldurduğumuzu göz önünde bulundurduğumuzda bile TT Arena'yı istememiz çok normal.Basit bir hesap; Arena'da oynarsak 52bin den 104 bin kişilik gelir elde edilecekken, Kasımpaşa da 13 binden 26 bin eder.Yani Kasımpaşa da sadece bu 2 maçın açığını kapatmak için, stadı tam doldurmak şartı ile yaklaşık 8 maç daha fazla yapmamız lazım.Hadi 52 bin dolduramadık,40 bin doldurduk diyelim,yine çok fazla fark var.
RaSenGan
28.Haziran.2012, 14:59
Sadece derbilerde tamamen doldurduğumuzu göz önünde bulundurduğumuzda bile TT Arena'yı istememiz çok normal.Basit bir hesap; Arena'da oynarsak 52bin den 104 bin kişilik gelir elde edilecekken, Kasımpaşa da 13 binden 26 bin eder.Yani Kasımpaşa da sadece bu 2 maçın açığını kapatmak için, stadı tam doldurmak şartı ile yaklaşık 8 maç daha fazla yapmamız lazım.Hadi 52 bin dolduramadık,40 bin doldurduk diyelim,yine çok fazla fark var.
Beğenmiyosanız oynamayın arkadaş çekilin ligten :D
uAburak89
28.Haziran.2012, 15:05
3 Temmuz salı günü, Galatasaray Lisesinin önünde toplanılacak. İstanbulda yaşasaydım veya orada bulunsaydım kesinlikle katılırdım bu tepki hareketine. İmkanı olan varsa gitsin derim.
E.Cartman
28.Haziran.2012, 21:37
Galatasaray Spor Kulübü’nden Açıklama
Geride bıraktığımız 26 Haziran Salı günü Galatasaray ve Beşiktaş Spor Kulüpleri temsilcilerinin Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç’ı ziyaretleri sonrasında yapılan açıklamaların basınımızda yer aldığı şekliyle yanlış anlaşılmalara neden olduğunu üzülerek izlemekteyiz.
Açıkça belirtmek isteriz ki, Galatasaray Spor Kulübü olarak tarihimizin hiç bir döneminde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve Hükümetlerine yönelik hiç bir saygısızlığımız olmamıştır ve olamaz.
Dostumuz Beşiktaş Kulübü’ne Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksinin bir süre için dahi olsa paylaşımının zorluklarını ifade ederken üzerinde hassasiyetle durduğumuz noktaların en başında, Galatasaray’ın uzun vadeli taahhütleri ve teknik imkansızlıklar gelmektedir.
Esasen Beşiktaş Kulübü’nün maçlarını Türk Telekom Arena’da oynaması talebi, hükümetimizin taraf olmadığı bir konu olup, bu güzide spor kulübümüzün sorunun çözümü için arayışlardan ibarettir.
Hükümetimizin son derece önemli ulusal konularla meşgul olduğu bir dönemde, basınımızda suni gündem ve gerilimler yaratmak suretiyle konunun içine çekilmesi çabalarını ve gerek Hükümetimizle Galatasaray’ı, gerekse Galatasaray camiası ile dostumuz Beşiktaş’ı karşı karşıya getirme amaçlarına alet edilmesini sorumsuz bir davranış tarzı olarak nitelendiriyor ve kınıyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Adına
Başkan Ünal AYSAL
goosfraba
28.Haziran.2012, 21:47
hakkaten, tt arena adının ilk geçildiği dönemlerde çarşaf çarşaf proje yayımlanmıştı.
yeni bjk stadıyla ilgili tek birşey yok. ya da paylaşmıyor fikret orman.
Revolution
28.Haziran.2012, 21:52
3 Temmuz'da Galatasaray Lisesi önündeyim.
E.Cartman
28.Haziran.2012, 21:56
Galatasaray'a yeni stad muhabbeti başladığından beri bi ton çizim yapıldı. İş ciddileşince projeler, maketler yapıldı falan. Resmen her şey apaçık ortadaydı. Şu stadın dış görünüşünü hepimiz adımız gibi biliyorduk daha ilk ihale başlamadan. Ben inanmıyorum oraya stad yapılacağına. Diyecekler ki aaa tarihi eser bulduk buraya hiçbir şey yapamazsınız, size başka yerde stad yapalım ya da Arena'da Saraçoğlun'da artık neresi olursa devam edin, ortak kullanım olsun. Farklı yerde yeni stad yapalım olayı kabul görürse de o birer yıllık gezim 3 kez falan uygulanır heralde.
3 Temmuz'da Galatasaray Lisesi önündeyim.
Bende gitmeyi düşünüyorum Kaan, haberleşelim.
Revolution
28.Haziran.2012, 22:07
Galatasaray'a yeni stad muhabbeti başladığından beri bi ton çizim yapıldı. İş ciddileşince projeler, maketler yapıldı falan. Resmen her şey apaçık ortadaydı. Şu stadın dış görünüşünü hepimiz adımız gibi biliyorduk daha ilk ihale başlamadan. Ben inanmıyorum oraya stad yapılacağına. Diyecekler ki aaa tarihi eser bulduk buraya hiçbir şey yapamazsınız, size başka yerde stad yapalım ya da Arena'da Saraçoğlun'da artık neresi olursa devam edin, ortak kullanım olsun. Farklı yerde yeni stad yapalım olayı kabul görürse de o birer yıllık gezim 3 kez falan uygulanır heralde.
Bende gitmeyi düşünüyorum Kaan, haberleşelim.
Tamam kardeşim özel mesajına bak.
goosfraba
28.Haziran.2012, 22:16
http://www.gscimbom.com/im/gsc-gorseller/f49be6.jpg
gs böyle bir forma yapsa inanılmaz kıskanırdım. acayip iyi olmuş.
uAburak89
28.Haziran.2012, 22:18
Bu tasarım yarışmalarında ortaya çok güzel şeyler çıkıyor, ancak bunların üretimi öyle tahmin edildiği kadar kolay olmuyormuş. Bu konu gündeme geldiğinde, bu işlerden anlayan kişiler bu şekilde yazdı.
Bu arada forma çok sağlam.
C h A o S
28.Haziran.2012, 22:18
Bir senede açsınlar şu formaları taraftar oylamasına.Adamlar ne güzel tasarımlar yapıyorlar.Şu formaya bak muhteşem.En azından 1 formayı taraftar seçsin.Çok güzel olur.
SaLviO
28.Haziran.2012, 22:20
alan figürü biraz bozuyor sanki
uAburak89
28.Haziran.2012, 22:21
Esas bozan üzerindeki türk telekom yazısı bence, o olmasa 10 üzerinden 10.
futureless
28.Haziran.2012, 22:25
Bence aslan figürü asıl güzel yapan. Gerçek olsa hakikaten hoş olurmuş.
Fearless Coward
28.Haziran.2012, 22:26
2010-2011 sezonunda vardı aslan figürü olan formamız onun gibi yaparsak bu şekilde harbi güzel olur...Bu sezon güzel formalar bekliyorum şahsen...
Sirius Black
28.Haziran.2012, 22:32
Sadece derbilerde full oynayıp birazcık daha fazla para kazanmak için bu kadar yüzsüzlük yapmak(sözüm taraftar arkadaşlarıma, sizlere değil yönetimedir) Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışıyor mu peki?
RaSenGan
28.Haziran.2012, 22:37
http://b1206.hizliresim.com/y/w/8x8cg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Bu da enfes bence :)
SaLviO
28.Haziran.2012, 22:40
müthiş bune böyle beee
E.Cartman
28.Haziran.2012, 22:42
http://b1206.hizliresim.com/y/w/8x8cg.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fbit.ly%2Fc25MCx)
Bu da enfes bence :)
Bu tarz bi forma çıkarsa gerekirse böbreğimi satarım alırım formayı :n::n:
Fearless Coward
Aslan figürü yapılır da Aygün'ün eklediği zor gibi...
attirson
Taraftarların yaptıkları güzel oluyor bizimkilerde yayınlanıyordu bir ara.
Night_Mare17
29.Haziran.2012, 00:58
Türk Telekom reklamını güzel yere koymuş küçük bir şekilde yazılmasından yanayım.
Night_Mare17
29.Haziran.2012, 01:00
Türkiye'de olsam bende giderdim lisenin önüne. Arena sadece Cimbombombundur.
Revolution
29.Haziran.2012, 01:01
Türkiye'de olsam bende giderdim lisenin önüne. Arena sadece Cimbombombundur.
Cimbom'dan sonrası sırf b gibi geldi :zuhaha
Deus Dominus
29.Haziran.2012, 02:14
edit: daha önce paylaşılmış pardon :)
Revolution
29.Haziran.2012, 02:16
Daha önce de paylaşılmıştı sanırım. Doğru galiba.
E.Cartman
29.Haziran.2012, 13:08
Yeni kaleci formamız görücüye çıktı :D
https://p.twimg.com/Awi8SzFCQAAsR9Q.jpg:large
GeNç KaRTaL
29.Haziran.2012, 13:20
Sadece derbilerde full oynayıp birazcık daha fazla para kazanmak için bu kadar yüzsüzlük yapmak(sözüm taraftar arkadaşlarıma, sizlere değil yönetimedir) Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışıyor mu peki?
Sorun da orada işte,birazcık olmuyor.Yüzsüzlük olduğunu da düşünmüyorum.Eğer devletin söz hakkı varsa,bunu kullanmak istememiz gayet normal.Eğer yoksa da zaten oynamayacağız,gayet net.
pele96
29.Haziran.2012, 13:24
Şu formalarda Türkiye Amblemi olmaması çok üzücü ya formaların tasarımları harika ama.
mpaker66
29.Haziran.2012, 13:25
kaleci forması ne öyle yaa. Pek beğenmedim :(
Sirius Black
29.Haziran.2012, 14:33
Sorun da orada işte,birazcık olmuyor.Yüzsüzlük olduğunu da düşünmüyorum.Eğer devletin söz hakkı varsa,bunu kullanmak istememiz gayet normal.Eğer yoksa da zaten oynamayacağız,gayet net.
Önce sizin söz hakkınız yok dedi yönetiminiz, ondan sonra bizle masaya oturmaya kalktılar, sonra biz yapıcı konuşacağız gibi açıklamalar geldi.
Sürekli bir topaç misali dönüşler var. Değer miydi biraz fazladan gelire?
GeNç KaRTaL
29.Haziran.2012, 16:21
Önce sizin söz hakkınız yok dedi yönetiminiz, ondan sonra bizle masaya oturmaya kalktılar, sonra biz yapıcı konuşacağız gibi açıklamalar geldi.
Sürekli bir topaç misali dönüşler var. Değer miydi biraz fazladan gelire?
Sizin söz hakkınız yok dediğini nereden çıkarttın? Ben öyle bir açıklamaya rast gelmedim.Hatta yönetim yeni göreve geldiği zaman maç öncesi Gs yönetimine yemek organizasyonu düzenlemişti.Bilmiyorum haberin var mı 3-4 senelik gelirlerimiz temlikli durumda.Acil paraya ihtiyacımız var.Sana göre biraz fazla (çok fazla bence orası ayrı konu) olan paraya bile ihtiyacımız var.Ayrıca bu durum ortaya çıktığından beri her seferinde Beşiktaş kulübünü ve başkanını aşağılama (yer yer haddi aşıp hakaretler falan) çabanız da sizin ne kadar muhteşem bir karaktere sahip bireyler olduğunuzu hatırlatıyor bana.
ForCimbom
29.Haziran.2012, 16:34
devletin söz hakkı olsa neden bu kadar uğraşılır sence? devlet der ki arkadaş burada beşiktaş da oynayacak, biter olay. söz hakkı da zaten yüzdelik dilimli bir şey değil. ya devletin insiyatifinde olur, ya da galatasarayın. sözleşmeye göre galatasaray kendisinden başka bir klübün oynayıp oynamayacağına kendisi karar verir. bu yüzden de fikret orman'ın yaptığı büyük yüzsüzlük.
GeNç KaRTaL
29.Haziran.2012, 16:40
devletin söz hakkı olsa neden bu kadar uğraşılır sence? devlet der ki arkadaş burada beşiktaş da oynayacak, biter olay. söz hakkı da zaten yüzdelik dilimli bir şey değil. ya devletin insiyatifinde olur, ya da galatasarayın. sözleşmeye göre galatasaray kendisinden başka bir klübün oynayıp oynamayacağına kendisi karar verir. bu yüzden de fikret orman'ın yaptığı büyük yüzsüzlük.
Devletin söz hakkı olup olmadığını süreç sonunda göreceğiz.Eğer biz orada oynarsak,vardır demektir.Oynayamazsak da yoktur demektir.
RaSenGan
29.Haziran.2012, 16:45
Devletin söz hakkı olup olmadığını süreç sonunda göreceğiz.Eğer biz orada oynarsak,vardır demektir.Oynayamazsak da yoktur demektir.
Devletin söz hakkı olsa daha ilk görüşmede oynama kararı çıkardı.Benim bildiğim devlet oynayacaklar dediğinde oynanır karar o an verilmiş olur.
mehmetcoo
29.Haziran.2012, 16:54
Beşiktaş'ın ne Arena'da ne de Saraçoğlu'nda oynama gibi bir zorunluluğu yok maalsef. Bu stat işi onların kendileini bağlayan bir durum. Öyle her isteyen istediği yerde oynayamaz. Kaldı ki zemin problemi ortaya çıkıyor o zaman da. Arka arkaya iki gün, hatta bazen aynı gün içinde 2 maçı kaldırmaz o zeminler.
Gelire mevzusu da diğer kulüpleri ilgilendiren bir durum değil. Beşiktaş'a yakışan istenmediği şu statlarda oynamak için çabalayıp onurunu ayaklar altına alacağına, tribünü olmayan bir stad bile olsa teklifini kabul eden bir kulübün sahasında oynamasıdır.
ForCimbom
29.Haziran.2012, 16:59
inönü'yü yıkmak nasıl bir mantıksa....
35 bin kişilik kapasite gayet yeterli, sorun nedir anlamıyorum. öyle tarihi dokusu olan bir stat, müthiş karakteristiği olan bir stad, onu yıkmak bu kadar kolay olmamalı.
mehmetcoo
29.Haziran.2012, 17:16
İşin diğer boyutunda asıl amacın farklı olduğunu düşünüyorum ben. Beşiktaş'ın şuan bırakın stad yapmayı, kamyon kiralayacak parası yok. Asıl amaç ilk önce Arena'da, olmazsa Saraçoğlu'nda kalıcı olarak ortaklaşa oynamak. İnşaat başladığında maddi yetersizlikten duracak, Beşiktaş da bedavadan güzel bir stada sahip olacak. Bütün amaç bu bence ve hiç de uzak bir ihtimal değil.
Ayrıca buradaki Beşiktaş'lı arkadaşlara soruyorum, siz heryerinde ezeli rakibiniz Galatasaray veya Fenerbahçe'nin renkleri olan, arması olan bir statta kendi takımınızı rahat rahat destekleyebilecek misiniz ? Gururunuza yedirebiliyor musunuz bu durumu ? Aynı olay benim başıma gelse asla ve asla ezeli rakibimin sahasında oynamak istemem.
GeNç KaRTaL
29.Haziran.2012, 22:12
inönü'yü yıkmak nasıl bir mantıksa....
35 bin kişilik kapasite gayet yeterli, sorun nedir anlamıyorum. öyle tarihi dokusu olan bir stat, müthiş karakteristiği olan bir stad, onu yıkmak bu kadar kolay olmamalı.
Ali Sami Yen'i yıkmak ile aynı mantık.İnönü artık eskidi ve modern bir stad gereksinimiz var.Ayrıca 2 rakibimiz yaptıkları çalışma sonucu şu an modern stadlara sahipler ve gelirleri artmış durumda.Bu yüzden yeni bir stad istiyoruz.
İşin diğer boyutunda asıl amacın farklı olduğunu düşünüyorum ben. Beşiktaş'ın şuan bırakın stad yapmayı, kamyon kiralayacak parası yok. Asıl amaç ilk önce Arena'da, olmazsa Saraçoğlu'nda kalıcı olarak ortaklaşa oynamak. İnşaat başladığında maddi yetersizlikten duracak, Beşiktaş da bedavadan güzel bir stada sahip olacak. Bütün amaç bu bence ve hiç de uzak bir ihtimal değil.
Ayrıca buradaki Beşiktaş'lı arkadaşlara soruyorum, siz heryerinde ezeli rakibiniz Galatasaray veya Fenerbahçe'nin renkleri olan, arması olan bir statta kendi takımınızı rahat rahat destekleyebilecek misiniz ? Gururunuza yedirebiliyor musunuz bu durumu ? Aynı olay benim başıma gelse asla ve asla ezeli rakibimin sahasında oynamak istemem.
Yahu,sanki siz TT Arena yapılırken para içinde yüzüyordunuz.Aynı durum sizde de vardı.Stad yaptıracak paranız olmadığı için şehir içindeki sizinle sembolleşmiş stadınızdan ayrıldınız.En kötü şartlarda biz de aynısını yaparız.Sizin stada çökme gibi bir ihtimal söz konusu bile değil yani.Muhtemelen bizim stadın arsası,Mecidiyeköy'den çok daha değerlidir.(sadece bir tahmin) Böyleyse eğer sizin stadtan daha kralını yaparız hatta.Yani anlıyorum,bizi stadınızda istemiyoruz.Bu çok doğal.Fakat istemiyoruz diyin yeter,böyle mantık dışı argümanlarla gelmenize hiç gerek yok.
Ayrıca 2.paragraf için de şunu söyleyebilirim.Kulübümüz zor durumda ve ömür boyu TT Arena'yı kullanmayacağız.Bu yüzden stadta Gs'nin arması varmış,yokmuş çok önemli değil bence.Ona bakarsan Kasımpaşa'nın stadında da Kasımpaşa'nın amblemi var.Orada da oynamayalım o zaman.
Mamadou
29.Haziran.2012, 23:50
Muhtemelen bizim stadın arsası,Mecidiyeköy'den çok daha değerlidir.(sadece bir tahmin) Böyleyse eğer sizin stadtan daha kralını yaparız hatta.Yani anlıyorum,bizi stadınızda istemiyoruz.Bu çok doğal.Fakat istemiyoruz diyin yeter,böyle mantık dışı argümanlarla gelmenize hiç gerek yok.
İstanbul'da yaşayan tanıdıklarımdan duyduğuma göre Beşiktaş'ın stadı İstanbul'un en işlek yerinde bulunuyormuş. Bu durumda yazdığın gibi daha değerlidir.
Lamı cimi yok bu işin. Türkiye 2020'ye aday bunu unutmayın derim. En basitinden Olimpiyat stadının bakıma alınmasının sebebi stad mevzusu ile alakası olduğunu bir önceki mesajlarım da yazmıştım ama hiç öyle değilmiş. Spor bakanı Suat Kılıç 2020'ye hazırlık aşamasında o stadın bakıma alındığını açıklamış. Burada söz konusu ülkenin gelecekte ev sahipliği yapacak organizasyon. Kasımpaşa,Cebeci stadında oynayın diye yazmak kolay tabi ama böyle bir şeyin olmayacağına ihtimal bile vermeyin derim. Ülkenin dört büyük takımından bahsediyoruz. Ya İnönü'ye devam ya Arena. İlk seçenek başlarda yazdığım gibi daha az bir ihtimal buna sebep Türkiye'nin 2020 adaylığı olabilir.
uAburak89
29.Haziran.2012, 23:55
İnönü daha değerli.
Ali Sami Yen'in yerine stat yapılmayış nedeni sadece para değil, oraya izin de çıkmadı.
Kasımpaşa ile Beşiktaş arasındaki rekabetle, Galatasaray ile olan aynı değil. Sen o sahada ev sahibi olacaksın, Galatasaray deplasman takımı...
2012 yılındayız, 2020 yalanına inandıysan, inanmak istediğin içindir. 8 sene öncesinden, daha alınmayan organizasyon için bakım yapılmaz. Bu stat yine yıpranacak 8 sene içerisinde.
Ayrıca sizde mantık yok kusura bakmayın, Beşiktaş'ı diğer takımlardan fazla üstün görüyorsunuz. Yani biz batarız ama en kral statta da oynarız, klasımız yeter modundasınız. Gülünç.
GeNç KaRTaL
30.Haziran.2012, 00:44
@Burak
Ben o manada yazmadım o yazıyı.Arkadaşın,Beşiktaş'ın amacı ömür boyu stada çöreklenmek olabileceği iddiasına karşın,iddiasının ne kadar mantıksız olduğunu göstermek için yazdım.Beşiktaş'ı üstün gördüğümden falan değil yani.
uAburak89
30.Haziran.2012, 00:48
@ Şemsi
2012'den sonraki kısım sana değil, diğer arkadaşa.
LadroN
30.Haziran.2012, 01:35
3 temmuzdaki yuruyuse buradan katilacak var mi?giden olursa ben de gidebilirim.
El Barto
30.Haziran.2012, 01:38
Ne yürüyüşü? Beşiktaş TT Arena'da oynamasın diye protesto falan mı olacak?
mehmetcoo
30.Haziran.2012, 01:38
Yahu,sanki siz TT Arena yapılırken para içinde yüzüyordunuz.Aynı durum sizde de vardı.Stad yaptıracak paranız olmadığı için şehir içindeki sizinle sembolleşmiş stadınızdan ayrıldınız.En kötü şartlarda biz de aynısını yaparız.Sizin stada çökme gibi bir ihtimal söz konusu bile değil yani.Muhtemelen bizim stadın arsası,Mecidiyeköy'den çok daha değerlidir.(sadece bir tahmin) Böyleyse eğer sizin stadtan daha kralını yaparız hatta.Yani anlıyorum,bizi stadınızda istemiyoruz.Bu çok doğal.Fakat istemiyoruz diyin yeter,böyle mantık dışı argümanlarla gelmenize hiç gerek yok.
Ayrıca 2.paragraf için de şunu söyleyebilirim.Kulübümüz zor durumda ve ömür boyu TT Arena'yı kullanmayacağız.Bu yüzden stadta Gs'nin arması varmış,yokmuş çok önemli değil bence.Ona bakarsan Kasımpaşa'nın stadında da Kasımpaşa'nın amblemi var.Orada da oynamayalım o zaman.
Beşiktaş Başkanı neden bu işi siyasi iradeye taşıdı o zaman ? Teklif yaptınız, Galatasaray da reddetti, bundan sonra inatla şımarık çocuklar gibi "Banane banane ben burada oynayacağım" demek biraz abes olmuyor mu ? Şuanki şartlar düşünüldüğünde ve Fikret Orman'ın açıklamarı/yaptıkları göz önüne alındığında amacının TT Arena'ya çökmek olduğu çok açık.
Kasımpaşa ile Galatasaray'ı bir tutuyorsan maalesef ya sende bir sorun var ya da gerçekten futboldan gram anlamıyorsun. Seninle daha da tartışmam zaten arkadaşım. Allah sana akıl fikir versin...
GeNç KaRTaL
30.Haziran.2012, 01:41
Asıl sen hala Beşiktaş ömür boyu TT Arena'ya çökecek diyorsan ben seninle tartışmam.Boşuna zaman kaybından başka bir şey olmaz.
E.Cartman
30.Haziran.2012, 17:33
3 temmuzdaki yuruyuse buradan katilacak var mi?giden olursa ben de gidebilirim.
Biz Kaan'la gidecektikte 3 Temmuz'daki kurul iptal olunca bi anlamı kalmadı :D
LadroN
30.Haziran.2012, 19:00
Biz Kaan'la gidecektikte 3 Temmuz'daki kurul iptal olunca bi anlamı kalmadı :D
Te Allahim :D
byariff
30.Haziran.2012, 19:11
Boluda Saldiriya Ugrayan Genç Kizlarimiz Turkiye Sampiyonu Olmustur.
Night_Mare17
30.Haziran.2012, 19:15
Genç voleybolcularımız şampiyon oldu.
RaSenGan
30.Haziran.2012, 19:22
Melo reyizin 4.çocuk geliyormuş :D Eşinin hamilelik testinin resmini çekip twittera koymuş :D Şimdi bu sevinçle paraya falan bakmaz kabul eder teklifi :D
byariff
30.Haziran.2012, 19:24
olurmu aygun daha cok para ister yeni cocugun masrafi cok olur :D
RaSenGan
30.Haziran.2012, 19:24
O da olabilir :D
byariff
01.Temmuz.2012, 16:15
Futbol hayatına son noktayı koyduktan sonra Manchester City ve Galatasaray'da idareci ve antrenör olarak önemli görevler üstlenen Tugay Kerimoğlu yıllar süren suskunluğuna son verdi.İşte, Kerimoğlu'nun Akşam Gazetesi'nde yayınlanan röportajı...
Tugay Kerimoğlu, efsane G.Saray takımının en önemli parçalarından biri iken neden Glasgow Rangers'a gitti?
Avrupa'ya gitmeyi her zaman istemiştim. Bu, en büyük hedeflerimden biriydi. İnsanlar en çok sezon ortasında gitmiş olmana şaşırdı ve bunun üzerine çeşitli yorumlar, spekalüsyonlar yapıldı...Sezon ortası olması önemli değildi. Bu tamamen kendi tercihimdi. Bu konuda G.Saray camiasından da büyük destek gördüm. Gittim, 11 sene kaldım ve döndüm.
Peki bu kesin dönüş mü? İngiltere'ye tekrar gitme ihtimaliniz var mı?
Geri dönmem zor. İki yıldır buradayım. Bütün ailem burada, yeni bir düzen kurdum. Bu saatten sonra düzeni bozmak zor.
G.Saray'da antrenör ve yönetici olarak çalıştığın dönemle ilgili çok spekülasyon yapıldı. Bu konuyu en başından anlatır mısın?
Ben Frank Rijkaard zamanında Altyapı Koordinatörü olarak işe başladım. Rijkaard'dan sonra teknik direktörlüğe getirilen Hagi, yardımcı antrenör olmamı istedi. Ben de seve seve kabul ettim. Bazı şeyleri iyi yaptık, bazılarını yapamadık. Ama sonuçta o dönemin oyuncu portföyündeki bazı sıkıntılardan dolayı şampiyon olamadık. Hagi'den sonra yönetim benim teknik direktör olmamı istedi, ama kabul etmedim.
Neden istemediniz?
İstemedim çünkü doğru zaman değildi. Aslında teknik direktörlüğe hazırım. O konuda kendime güveniyorum. Ama zamanın o zaman olduğuna inanmadım. Ben hayır deyince, Bülent Korkmaz'ı düşündüklerini söylediler. Ben ona da seve seve yardımcı olacağımı bildirdim. Ama o zaman benim Altyapı Koordinatörlüğüm bitmişti. Ben A takıma çıktıktan sonra Altyapı Koordinatörlüğü görevi boş kaldı.
Ondan sonra yeni bir yönetim ve Fatih Terim hoca geldi. Fatih Hoca kendi grubunu kurdu. Ben de A Takım Oyuncu İzleme Komitesi'nin başına getirildim. Bir sene boyunca bu görevi yaptım ve şimdi buradayım!
A Takım Oyuncu İzleme Komitesi Başkanlığı pasif bir görev. Neden böyle oldu? Fatih Terim ile aranızda bir sorun mu vardı?
Yoo, kendisine, 'Hocam ben saha görevi istiyorum. Eğer benimle ilgili böyle bir düşünceniz yoksa, bu işi başka bir kulüpte yapmak istiyorum' dedim. Olay bu. Ben A takımda yardımcı antrenör olarak da çalışabilirdim. Fakat Fatih Hoca böyle karar verdi. Aramızda ne bir problem, ne bir sıkıntı, hiçbir şey yoktu. Aksine ben, kendisine de yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala'ya gereken her türlü yardımı yaptım.
Fatih Terim'in gelişinden sonra sana teklif edilen, 'Maaşını 70 bin liradan 20 bin liraya indir' teklifini kabul ettiğin basında yazıldı çizildi. Bu iddia doğru muydu?
Doğru... O zamanın şartları öyle gerektiyordu. Doğru bildiğim için kabul ettim.
2000'LER TEKRAR GELMEZ
- 1996-2000 yılları arasındaki G.Saray gibi bir takımı yeniden kurmak mümkün mü?
Olabilir tabii ama her takım kendi devrinde değerlendirilmeli. O dönem yaşandı ve bitti. O zamanın başarılarını yakalamak zor çünkü o takımın altyapısında Ümit Milli Takım vardı. O dönem Akdeniz Oyunları'nda başarılı olan ve birbirlerini çok iyi tanıyan kadro tamamen G.Saray'a geldi. O ekibe Hagi, Popescu, Filipescu gibi dünyaca ünlü futbolcular da eklenince ortaya çok enteresan bir grup çıktı.
Örnek aldığın futbolcu var mıydı?
Ben her zaman Guardiola'yı örnek almışımdır. Onun çok videosunu seyrettim.
- Tugay Kerimoğlu deyince ilk akla gelen şeylerden biri 'düzgün aile hayatınız.' İnsanlar sizin bu yönünüzü çok takdir ediyor...
Allah'a şükürler olsun ki öyle. Şunu söyleyeyim ben de yeri geldiğinde geziyorum, eğleniyorum, deşarj oluyorum. Benim içimden kablo geçmiyor! Damarlarım var, kanım var. Ha tabii bunun bir dozajı var tabii ki. Ve inanın insanlar beni dışarıda eğlenirken görürse de hiç umrumda olmaz. Çünkü ben haddimi ve dozajımı bilirim.
G.Saray'a ilk gelişini anlatır mısın?
Ben Trabzonspor altyapısında oynuyordum. O dönem G.Saray'ın masörü Uğur Duru'yu milli takım kampında ziyarete gitmiştim. Babam ona, 'Eti senin kemiği benim' dedi. Böylelikle G.Saray'a gittim,
G.Saray altyapısına girmeden önce de G.Saray taraftarı mıydın?
- Profesyonellİk anlamında diyorsanız; Trabzonsporlu idim çünkü o kulüpte oynuyordum. Sonra G.Saray'a geldim G.Saraylı oldum. Ben G.Saray'ın her şeyini çok iyi biliyorum. Kültürünü aldım, marşlarını ve Gül Baba'yı öğrendim.
Ben ilk defa bir G.Saraylı futbolcunun gül bahçesinden söz ettiğini duydum.
- Gül Baba'yı çok iyi bilirim. Bütün bunları bize rahmetli Salih Bulguroğlu öğretti.
- Selçuk İnan'ı nasıl değerlendiriyorsunuz? Sana göre nasıl bir futbolcu?
Selçuk çok kaliteli ve özellikli bir futbolcu. Ben onu çok severim. Çok ayrıcalıklı bir oyuncu. Selçuk bu kafa yapısını Avrupa mantalitesine dönüştürebilirse G.Saray'da duramaz, gider.
Nereye gidebilir mesela.? Real Madrid, Barcelona? Selçuk öyle büyük kulüplerde de oynayabilir mi?
O kalitedeki futbolcular her yerde oynayabilir. Hiçbir sıkıntı da çekmez.
Türk futbolculara Avrupa'da oynamalarını tavsiye eder misiniz?
Avrupa'dan teklif alan bütün Türk futbolcuları kabul edip gitmeli. Özellikle de İngiltere'den gelirse, hiç kaçırmasınlar. Her Türk futbolcusunun orada oynaması gerekir. Benim yaşadıklarımı onların da yaşamalarını isterim. Takımın küçüğünü, büyüğünü ayırt etmemeli. F.Bahçeli Gökhan Gönül'e teklif geldi ama o gitmedi. Kararına saygı duymak gerekir. Ancak gitseydi kendisini daha da geliştirme imkanı bulurdu. Sonuçta Gökhan yurt dışında ülkemizi başarıyla temsil edebilecek karakterde ve yetenekte bir oyuncu.
Blackburn Rovers'taki bu kadar başarılı olmanızın sırrı neydi?
Her şeyden önce keyif almak, keyif vermek... İnsanlar çok saygılı, kulüp bütün taahhütlerini yerine getiriyor. E tabii ortam böyle olunca, siz de elinizden gelen her türlü çabayı gösteriyorsunuz. Bakın sizinle şunu paylaşayım; ben Blackburn'e ilk gittiğimde Souness bana, 'Futbolculuk yıllarımda Liverpool, Sampdoria gibi büyük kulüplerde oynadım. Ben sende kendimi görüyorum. Senden bir tek ricam var; bu ülkede basit oynayacaksın. Diğer futbolcular senin için koşacak. Ben bunu sağlayacağım. Bu takımda her şey senin üzerine kurulu olacak. Ama mutlaka dikine oynayacaksın' dedi. Diğer futbolculara da, 'Top Tugay'a gelince herkes hareket edecek' diyordu.
Blackburn Rovers'a gittikten sonra başka İngiliz kulüplerinden transfer teklifleri aldınız mı?
Çok teklif geldi. İlk sezonumda, yani 32 yaşında iken Arsenal'den teklif aldım ama Souness vermedi.
Eğer bir gün teknik direktör olursanız, hedefleriniz neler olur?
Ben gerek Türkiye'de edindiğim tecrübe, gerekse İngiltere'de öğrendiğim bilgilerin ışığında bu işi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Ama 10 sene yapıp bırakmayı düşünüyorum. Bazı şeyleri tadında bırakacaksın. Ben futbolu da tadında bıraktım. 40 yaşında idim, Blackburn'den 2 senelik kontrat teklif ettiler ama ben, 'Hayır' dedim...
Kerimoğlu'nun İNGİLTERE'Sİ!..
- İngiltere'de hiçbir menajer sezon içinde, transfer mevsimi dışında oyuncularla konuşamaz. Yasaktır.
- İngiltere'deki bütün teknik direktörlerle aram iyidir. Alex Ferguson'la arada bir telefonla görüşürüm.
- İngiltere Futbol Federasyonu, ülke futboluna katkılarımdan dolayı bana Teşekkür Mektubu gönderdi.
- İngiltere'de futbolcular deplasman yolculuklarında ya kitap okur ya müzik dinler. Hem futbol hem de yaşam alanında entellektüel bir nesil yetiştirmeliyiz biz de...
Memleketinizin takımı Trabzonspor'dan hiç transfer teklif geldi mi?
Geldi... Oyuncu iken de geldi, antrenör iken de... Souness'la beraber gelecektik. Souness bana, 'Trabzonspor'dan teklif geldi. Hem yardımcım hem de oyuncum olarak benimle gelir misin' dedi. Ben de, 'Tabii ki' dedim. Fakat sonra Souness bazı konularda anlaşamayınca gelmekten vazgeçtik.
Futbolculuk yıllarında F.Bahçe'den teklif aldığını biliyoruz, neden gitmediniz?
O dönemde F.Bahçe'nin başkanı Ali Şen'di. Beni Kemalettin Şentürk ile takas etmek istiyordu. Ama ben kabul etmedim. 'Sana şu kadar para veririm' falan dedi. Kendisine, 'Ali Baba yapma bunu' dedim.
O dönem Beşiktaş'tan da teklifler aldınız, onlara da 'hayır' dediniz. Eğer gitseydiniz daha fazla para kazanabilirdiniz...
Fazla para kazanmak neyi kazandırır.
Melo ile aynı sahada çalışan çocuktan Manchester City'nin akademisinde çalıştınız. İki ülkenin altyapıları arasında karşılaştırma yapabilir misiniz?
Altyapıda esas mesele; yetiştirdiğiniz oyuncuya iyi bir yerlere gelmenin ne kadar zor olduğunu ve işine saygıyı öğretmektir. Şimdi altyapıdaki oyuncuya diyorsunuz ki; buradan çık oraya gel. Ama çocuk o iki yer arasındaki mesafeyi bilmiyor. Türkiye'de bana teknik direktörlük teklifi getiren bir kulübe sordum; 'A takım ile A2 takımının dışındaki futbolcuların başka bir yerde çalışma şansı var mı?' 'Var' dediler. Tamam o zaman A takım ile A2'ler aynı yerde kalsın. A2'ler benden yarım saat önce başlasın idmana, ki gerek duyduğumda oradan oyuncu alayım. Aynı zamanda A2 futbolcusu da iyi çalışırsa hemen yan sahadaki A takıma geçecebileceğini bilsin. Altyapı oyuncuları da, A2 ve A takımın ayrıcalıklı olduğunu bilmeli. 'Ben iyi olursam, gelecekte A takımın yanında idmana çıkacağım, oradan da A takıma geçebilirim' diye düşünmeli. İngiltere'de her kulübün altyapısı böyledir. A ve A2 takım aynı yerde, altyapı takımları başka yerde çalışır. Altyapıda oynayan çocuklar A takım tesislerinin kapısından bile giremez.
Bizde böyle bir kulüp var mı?
Yok. Bütün kulüpler tesislerini bir yerde topluyor. Böyle olunca da çocuk diyor ki; ben nasıl olsa Melo ile yan yanayım. Bu yetiyor ona. Böyle futbolcu yetiştirilmez...
İnsanlar senin futbol kariyerini 2 bölüme ayırıyor. Birinci bölümde, Türkiye'de iken topla çok oynayan ve yan pas yapan Tugay; ikinci bölümde ise tek top ve dikine oynayan Tugay... Bu değişimin sırrı neydi?
Kafa rahatlığı... Sebep buydu. Şimdi diyeceksin ki, 'sen 14 sene bu ülkede top oynadın, o zaman kafan rahat değil miydi?' Ne yazık ki ülkemizde insanların birinci önceliği başarı. Türkiye'de sabır yok. Burası ile orası arasındaki fark şu; yapmış olduğunuz işte keyif almak, o keyfi sizi izleyenlere de yaşatmak.
İskoçya'da ya da İngiltere liglerinde; maç kaybettiğiniz zaman ne olur?
Hayat devam eder. Size şöyle bir örnek vereyim; biz Blackburn'de oynarken kendi sahamızda üst üste 10 maç kaybettik. Taraftarın en ağır tepkisi, 'Şanssızdınız' demek olurdu.
Kerimoğlu ailesi olarak futbolla iç içesiniz. Babanız Özkan Kerimoğlu, Trabzon İdmanocağı Kulübü'nün en önemli futbolcularından biriymiş. Ağabeyiniz Tolgay Kerimoğlu da halen Van Belediyespor takımının teknik direktörlüğünü yapıyor...
Evet, geçen sene Van'daki depremden sonra Van Belediyespor takımı Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerine getirildi. Ben de o arada ağabeyimin yanına çok gittim. Hatta takımla defalarca antrenmana çıktım, futbolculara moral olsun diye. Oradaki futbolcu arkadaşların böyle şeylere çok ihtiyacı vardı. Çünkü depremde maddi manevi çok büyük zarar gördüler...
AVRUPALILAR CESUR
- Van Belediyespor'da defalarca idmana çıktığınızı söylediniz; alt ligdekiler ile sizin ayarınızdaki futbolcular arasında çok mu fark var?
Çok... Bir kere Türkiye'deki futbol eğitimi çok düşük seviyede. Ben Rangers'ta da, Blackburn'de de şunu gördüm; altyapıya A takımdan daha çok önem veriyorlar. Aşağısı onlar için çok önemli bir kaynak. Yetenekli gördükleri gençleri oynatmaktan hiçbir zaman çekinmezler.
139 defa milli takımlara çağrıldınız. Bu sayıyı pekala 150-160'a çıkarabilirdin ama siz bir ara kendi isteğinizle milli takımı bıraktınız..
O dönemlere girmek istemiyorum. Hiç bahsetmeyelim...
Bunun bir sebebi olsa gerek?
Çünkü çok haksızlığa uğradım. Bizim ülkemizde yatak odasına girmek moda olduğu için, karşıdakine hep vuruyorlar. Ama ben hiç konuşmadım, cevabımı sahada verdim.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=25792#.T_A9e8Mowow.twitter
Walter Sakana
01.Temmuz.2012, 17:12
Çok güzel bir röportaj olmuş, Galatasarayda oynadığı yıllarda en sevdiğim futbolcuydu ve futbol oynarken örnek aldığım bir isimdi. Hatta hem Tugay giyiyor diye hemde ismimin başharfi "G"ye" benziyor diye bende 6 numaralı formayı tercih ediyordum. Nihat'la birlikte Avrupa'da en başarılı olan oyuncumuz oldu.
byariff
02.Temmuz.2012, 18:20
SON DAKİKA: TFF Süper Kupa, 12 Ağustos'ta oynanacak
uAburak89
02.Temmuz.2012, 18:23
Fenerbahçe tarafından gelmiş günün değişmesi teklifi, biz de kabul etmişiz.
sarianet
02.Temmuz.2012, 18:31
hayret bu sene kuranyi haberi çıkmadı diyodum ki fotomaç galatasaray için yazmış rahatladım :D
Walter Sakana
02.Temmuz.2012, 20:21
Kamuoyuna Açıklama
Bugün açıklanan mahkeme kararları sonucu gerek beraat eden, gerekse mahkumiyetlerine karar verilerek tahliye edilen kulüp yönetici ve sporcularına geçmiş olsun diyor, bu vesile ile Türk Spor camiasının böyle bir sorunu tekrar yaşamamasını gönülden diliyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
Trabzonspor
03.Temmuz.2012, 00:50
Zaten borçu en çok olan kulüp değilmiydi düne kadar GS gelen paraların harcanmış olma ihtimali yüksek.Oyuncu tabiki alınır ama herkes sürekli bir yıldız alınsın derdine düşmüş.Önder Hoca'nın dediği gibi takımın eksikleri belli onları kapamak yeterli olacaktır.Birden 4,5 yıldız alıp mali yük oluşturmanın anlamı yok.
Börk iyi transfer nereye götürecek sizi kupaya mı?Hayal dünyasında yaşamayın gerçekçi olun.Türk takımlarının gidebileceği en iyi yer Çeyrek finaldir oda süprizin de süorizi olur.Artık Avrupa takımları kolay lokma değil.Bizim takımlarında o takımlara karşı bir üstünlüğünüde göremiyorum.Karşınızda Şike'den darbe yemiş,kadrosu dağılmış takımlar olmayacak orada.
SaLviO
03.Temmuz.2012, 00:52
Karşınızda Şike'den darbe yemiş,kadrosu dağılmış takımlar olmayacak orada.
işte bu kısım çok önemli gs taraftarı bunu anlayamıyor
sol bekte hakan balta gibi vasat bi oyuncu varken oraya oyuncu düşünülmüyor
Revolution
03.Temmuz.2012, 01:01
Bu seneki şampiyonluğu örtbas etmenin de başlıca sebebi. Kimler dağılmış? Fenerbahçe'nin kadrosu evet bir nebze dağıldı doğru da, sanki yedeklerle çıkmış gibi konuşuyorsunuz. Beşiktaş'ın kadrosu da dağılmadı, Trabzonspor zaten elinde tutamadı oyuncuları.
Trabzonspor
03.Temmuz.2012, 01:10
Bu seneki şampiyonluğu örtbas etmenin de başlıca sebebi. Kimler dağılmış? Fenerbahçe'nin kadrosu evet bir nebze dağıldı doğru da, sanki yedeklerle çıkmış gibi konuşuyorsunuz. Beşiktaş'ın kadrosu da dağılmadı, Trabzonspor zaten elinde tutamadı oyuncuları.
Şampiyonluğa bir lafım yok ama orada böyle rakipler olmayacağını size hatırlatayım dediim.
C h A o S
03.Temmuz.2012, 01:14
Şampiyonlar liginde doğrudur pek bir şey yapamayız.Kadromuz ŞL için yeterli değil.2-3 senede devamlı başarıyla ve istikrarla bir şeyler yapabiliriz anca.Başkanda gruptan çıkarsak başarı sayacağım demişti.
Lig içinse kadromuz iyi.Zaten kadronun temeli bozulmadı.Melo'da gelirse tam olacak.Ancak başkan o kadar ümitlendiriyorki insan bir tane yıldız oyuncu bekliyor.
Nedvedmania
03.Temmuz.2012, 01:14
Börk iyi transfer nereye götürecek sizi kupaya mı?Hayal dünyasında yaşamayın gerçekçi olun.Türk takımlarının gidebileceği en iyi yer Çeyrek finaldir oda süprizin de süorizi olur.Artık Avrupa takımları kolay lokma değil.Bizim takımlarında o takımlara karşı bir üstünlüğünüde göremiyorum.Karşınızda Şike'den darbe yemiş,kadrosu dağılmış takımlar olmayacak orada.
UEFA'yı alırkende herkes öyle diyordu. Oranımız 1-3000 mi neydi. Ama ne oldu ? Hiç belli olmaz futbol işleri. Kesin konuşmamak lazım. Öyle hayal felan :)
Kupayı alacağımızı tabikide beklemiyorum ama takıldığım şey kesin konuşma konusu :)
Trabzonspor
03.Temmuz.2012, 01:16
UEFA'yı alırkende herkes öyle diyordu. Oranımız 1-3000 mi neydi. Ama ne oldu ? Hiç belli olmaz futbol işleri. Kesin konuşmamak lazım. Öyle hayal felan :)
Kupayı alacağımızı tabikide beklemiyorum ama takıldığım şey kesin konuşma konusu :)
Cihan,uzamanki Uefa kupasındaki rakiplerle şimdiki Ş.L'deki takımları karşıkaltırmak istemiyorum bile.Sen bi düşün sonra birdaha karar ver.
Facx
03.Temmuz.2012, 01:17
kaldıki trabzon o halde son maçta şansa gruptan çıkamadıysa biz hayli hayli çıkabiliriz tamamen şans içi gelicek kura çok önemli
DisCo
03.Temmuz.2012, 01:19
Bugün herhangi bir takım Avrupa'da final hedefliyoruz dediğinde insanların tepkisi pöff oluyor.
Galatasaray'ın Avrupa'da final oynayacağı söylendiğinde ise kulaklara yabancı gelmiyor, olmaz gelmiyor.
İşte, bütün mesele bu ruhu oluşturabilmektir. Kadronun önemi mutlaka var ama yeter koşul değildir. Şayet öyle olsaydı bugün Chelsea değil diğer takımlar şampiyon olurdu.
SaLviO
kura çok önemli gerçektende 1.torbadan barça 2.torbadan city 3. dende juve gelirse buyrun cenaze namazına :D :D
Trabzonspor
Neyse yönetici değilim ama eski alışkanlığımı konuşturup bu konuya son verelim diyorum çünkü burası tarnsfer konusu.Sizi sohbet alanına alalım. :)
Facx
03.Temmuz.2012, 01:20
kura çok önemli gerçektende 1.torbadan barça 2.torbadan city 3. dende juve gelirse buyrun cenaze namazına :D :D
juve 4. torbada bizde ya 3 yada 4. olcaz :D ama o kadar da gelmez tabi olmadı hepsini yeneriz yani :icon_cool:
futureless
03.Temmuz.2012, 01:22
O zamanki yapılanma ve lige vurulmuş bir damga söz konusu Cihan.Şuan avrupada öyle çatır çatır maç kazanacak bi takımımız yok bence de.Ne Fener ne de Galatasaray.He bu iki takım yine bu sezon da ligin zirvesinde olurlar , o ayrı.
nekop
03.Temmuz.2012, 01:22
kaldıki trabzon o halde son maçta şansa gruptan çıkamadıysa biz hayli hayli çıkabiliriz tamamen şans içi gelicek kura çok önemli
Yalnız geçen seneki grubumuz düşebileceğimiz en güzel gruptu. Dağılmış bir İnter ve güç olarak bizle yakın seviyelerde olan CSKA, Lille gibi ekiplerle eşleştik. Ben böyle güzel bir gruba düşmüş bir Türk takımı hatırlamıyorum.
Nedvedmania
03.Temmuz.2012, 01:23
Obaa. Juve var demi bide. Bu sefer karşılaşalım artık Juveyle ya. Bi kere göremedim Nedved'i canlı canlı :(
Transfer konusunda ben her sene ki sabrımı koruyorum. Vardır bi bildikleri diyorum ve bekliyorum. Yarın felan assaidi açıklanır zaten. O çok iyi transfer olacak. Tam sevdiğim tip adam.
SaLviO
03.Temmuz.2012, 01:24
Yalnız geçen seneki grubumuz düşebileceğimiz en güzel gruptu. Dağılmış bir İnter ve güç olarak bizle yakın seviyelerde olan CSKA, Lille gibi ekiplerle eşleştik. Ben böyle güzel bir gruba düşmüş bir Türk takımı hatırlamıyorum.
bizim ceyrek final oynadığımız sene :D
futureless
03.Temmuz.2012, 01:25
Aynen o da çok iyi bir kuraydı yahu.Cidden işi kura şansına kalacak kulüplerdeniz hala maalesef avrupa için.
nekop
03.Temmuz.2012, 01:27
Yine İnter, CSKA vardı. 3. takım kimdi? Yalnız dediğim gibi sizin gruptaki İnter'in gücüyle bizimkisi arasında baya bir fark var. :) CSKA yine aynı seviyelerde. :)
SaLviO
03.Temmuz.2012, 01:28
4. takım PSV vardı
nekop
03.Temmuz.2012, 01:29
4. takım PSV vardı
Tamam bizimki daha kolaymış. :D
E.Cartman
03.Temmuz.2012, 01:38
Vay anasını son konu Fener'in CL'deki grubuyla TS'nin CL'deki grubunun karşılaştırılması, helal olsun ya, yakışıklı forvetten nasıl geldi o konu oraya :zuhaha:zuhaha
LifeYourself
03.Temmuz.2012, 01:40
Vay anasını son konu Fener'in CL'deki grubuyla TS'nin CL'deki grubunun karşılaştırılması, helal olsun ya, yakışıklı forvetten nasıl geldi o konu oraya :zuhaha:zuhaha
necati'nin karizması çarptı herkesi yada umut'un elle telefon taklidi:zuhaha
futureless
03.Temmuz.2012, 01:45
Arif'in Manchester'a attığı golden geldik :uzgun:
:zuhaha
Walter Sakana
03.Temmuz.2012, 02:16
Cihan,uzamanki Uefa kupasındaki rakiplerle şimdiki Ş.L'deki takımları karşıkaltırmak istemiyorum bile.Sen bi düşün sonra birdaha karar ver.
Tek bir soru Mustafa: Aşağıdaki futbolcuları hatırlıyor musun?
http://i1099.photobucket.com/albums/g381/WalterSakana/2000.png
Bu isimlerin neredeyse hepsi efsane futbolculardır. Dortmund'un 1999-2000 kadrosu son iki sezondur şampiyon olan şimdiki kadrosuyla kıyaslanamaz bile. Andreas Möller tek başına hepsine bedel zaten. Keza o dönemki Arsenal kadrosu günümüz Barcelona'sına rakip olabilecek düzeyde müthiş bir kadroydu. Leeds'in efsane kadrosu, Kewell'ın en iyi dönemleri, Mallorca'nın çıkış yaptığı dönemin Arsenal'e giden Lauren'li Deportivo'da harikalar yaratan Tristan'lı kadrosu, Milan'ın Shevchenko'lu Chelsea'nin Zola'lı bugün aynı kadrolarla katılsalar rahatlıkla final oynayabilecek süper kadroları, Serie A'nın en iyi lig olduğu dönemin Bologna'sı...
Sanırım biraz tahmini bir yorum yaptın, o zamanki yaşını bilmiyorum ama o kadroları hatırlayan bir kişi bu şekilde yazmazdı onu biliyorum :)
E.Cartman
03.Temmuz.2012, 02:54
Valla ben bilmem diğer rakipleri o zaman finalde karşılaştığımız Arsenal belkide futbol tarihinin en iyi takımlarından biriyidi. Şimdi UEFA'da böyle yıldızlar görmek çok zor. Son dönemde UEFA'nın en kralı Falcao işte :n::n:
LadroN
03.Temmuz.2012, 03:04
Apoel ŞL'de çeyrek final oynamadi mi yahu?Neden gruplardan cikamayalim ki?
Şu an transfer için ilk isteğim melo.onu halledersek cok iyi olacak.
Börk
03.Temmuz.2012, 03:08
gabi abi çok güzel yazmış,nostalji yapmış olduk :)
zeck17
03.Temmuz.2012, 10:19
bence hedeflerimizi doğru koymalıyız hedefimiz ilk başta gruptan çııkıp şanslı bir kurayla çeyrek final kalmak olmalı eğer zor bir grup gelirse de uefada yarı final oynamalıyız tabi bunda da şans çok önemli
Military
03.Temmuz.2012, 13:54
Bence Ş.L'de yarı final oynayabiliriz güzel bir kurayla ama tek sefer yarı final değil ertesi sene gruptan çıkıp ilk turda elenelim,ertesi sene çeyrek final,sonra bir bakmışsın Kupa evet zor ama başarılabilir.Benim için önemli olan istikrardır,sürekli başarıdır başkanda bunu söyledi zaten.Galatasaray bunları yaptığı takdirde sadece kendisi değil Türk futbolda çok şey kazanıcaktır.
Bu arada Assaidi geldi.Melo anlaşmaya varıldı varılacak birde yakışıklı forvet gelicek bakalım neler olucak hayırlısı :)
byariff
03.Temmuz.2012, 14:30
Hagi: "10 numara Galatasaray'da her zaman vardır. 10 numara o farkı yaratmalı ve her şeyi değiştirmelidir."
Hagi: "Benim yeteneklerim vardı ama en büyük kalitem hırsımdı. Her zaman kazanmak istiyordum"
Hagi: "Emre Çolak daha çok bana benziyor. Şu anda çok genç, tecrübeye ihtiyacı var."
Hagi: "Selçuk İnan'ın kalitesi var. İyi ve kişilikçi bir futbolcu. Çok yetenekli ama onun önünde bir 10 numara gerekiyor."
Hagi: "Bütün kalbimle G.Saray'ın iyi olmasını istiyorum. Ümit ediyorum benim de bu sezon vaktim olur ve G.Saray'ı daha yakından izlerim"
Hagi: "Galatasaray Avrupa'da başarılı olursa hep beraber seviniriz. Çünkü Galatasaray Avrupa takımı"
Webaslan
ForCimbom
03.Temmuz.2012, 16:15
Hagi: "10 numara Galatasaray'da her zaman vardır. 10 numara o farkı yaratmalı ve her şeyi değiştirmelidir."
Hagi: "Benim yeteneklerim vardı ama en büyük kalitem hırsımdı. Her zaman kazanmak istiyordum"
Hagi: "Emre Çolak daha çok bana benziyor. Şu anda çok genç, tecrübeye ihtiyacı var."
Hagi: "Selçuk İnan'ın kalitesi var. İyi ve kişilikçi bir futbolcu. Çok yetenekli ama onun önünde bir 10 numara gerekiyor."
Hagi: "Bütün kalbimle G.Saray'ın iyi olmasını istiyorum. Ümit ediyorum benim de bu sezon vaktim olur ve G.Saray'ı daha yakından izlerim"
Hagi: "Galatasaray Avrupa'da başarılı olursa hep beraber seviniriz. Çünkü Galatasaray Avrupa takımı"
Webaslan
böyle bir adam yok.
Türkiye için Atatürk neyse, galatasaray için de hagi odur herhalde :)
Trabzonspor
03.Temmuz.2012, 16:18
Abi o amanı senin kadar hatırlamam imkansız gençtik o zamanlar.O takımlara,takımlardaki isimlere saygım sonsuz ama o zamanla bu zaman gerçekten bir değil.Kadro olarak eşdeğer olabilir ama oyunlarda çok farklılık var.
Mesela şimdi Barcelona,Real,Manu,City,Munih,Chelseea,Milan,Juve ,PSG,Porto,Arsenal,Dortmund,Tottenham,Valencia,Ben fica,A.Madrid,Napoli,Marsilya vs vs bu takımların yanında bizim takımların esamesi okunmaz durumda.Hadi bunlardan 1,2 tanesini geçtin diyelim ama o dünya devleri dediğimiz takımları bırakın yenmeyi karşısında direnemezler bile.O yüzden hayal dünyasında yaşamanın alemi yok.
Burak'ta GS denince şampiyonluklar hayal olmaktan ıkar diyerek mübaalanın kralını yapmış.
mehmetcoo
03.Temmuz.2012, 16:36
Abi o amanı senin kadar hatırlamam imkansız gençtik o zamanlar.O takımlara,takımlardaki isimlere saygım sonsuz ama o zamanla bu zaman gerçekten bir değil.Kadro olarak eşdeğer olabilir ama oyunlarda çok farklılık var.
Mesela şimdi Barcelona,Real,Manu,City,Munih,Chelseea,Milan,Juve ,PSG,Porto,Arsenal,Dortmund,Tottenham,Valencia,Ben fica,A.Madrid,Napoli,Marsilya vs vs bu takımların yanında bizim takımların esamesi okunmaz durumda.Hadi bunlardan 1,2 tanesini geçtin diyelim ama o dünya devleri dediğimiz takımları bırakın yenmeyi karşısında direnemezler bile.O yüzden hayal dünyasında yaşamanın alemi yok.
Burak'ta GS denince şampiyonluklar hayal olmaktan ıkar diyerek mübaalanın kralını yapmış.
Takımların durumunu konuşuluyor o zaman göre. Anlatılmak istenen senin şu saydığın takımlar bugün neyse, Walter Sakana'nın verdiği takımlar oydu. Hiçbir fark yoktu.
Trabzonspor
03.Temmuz.2012, 16:59
Neyse kendimi daha fazla yormiyim.Tamam sizler haklisiniz galatasaray şampiyonlar ligini kazanabilir bu sezon.
ForCimbom
03.Temmuz.2012, 17:01
cl az gelir, biz dünya kupası'na başvurmayı planlıyoruz. (ironi)
RasAnt
03.Temmuz.2012, 18:14
Eee kaç yıldır girilemeyen bir şampiyonlar ligi var bırakında hayal kursunlar bence garipsememek lazım
Suicider
03.Temmuz.2012, 18:16
Oha nasıl laf soktu yerin dibindeyim şuan.Töbe yarabbim neyse.
Walter Sakana
03.Temmuz.2012, 18:21
Yok Mustafa yazdıklarına kısmen katılıyorum ama anlatmak istediğim şey farklıydı. Neyse dediğin gibi konu dağılıyor uzatmayayım bende.
RasAnt
03.Temmuz.2012, 18:21
Gerçeklere bile laf soktu diyorsun ne adamsın
Suicider
03.Temmuz.2012, 18:22
Of sanki gerçekleri söylemek için giriyosun dostum buraya ya :) Kimin neyi neden söylediğini biliyoruz farklı farklı aksettirmeye çalışma boşuna :)
RasAnt
03.Temmuz.2012, 18:24
Tamam kardeşim
ricard0leite
03.Temmuz.2012, 18:28
Burak'ta GS denince şampiyonluklar hayal olmaktan ıkar diyerek mübaalanın kralını yapmış.senin bahsettiğin takımlar futbolu barcelona'ya göre uyarlamak isteyen modern futbol takımları. galatasaray kazandığında ise dünyanın kalıplaşmış belli takımları, belli oyuncuları vardı. şu an ligleri şampiyon bitirenler ile o ligin en kötü ilk 6sına oynayan takımlar başa baş mücadeler verebiliyor.(barcelona dışında) o dönem kulüpler belli bi takımın uzay futboluna uyarlanmadan kendi prestijini yaratmıştı. bi şu anki milan'a bakınız bi de o dönemdeki. galatasaray kesin bi başarı sağlar demiyoruz ama mazinin ruhuyla ve gerekli kaliteyi sağlama çabasıyla başarı kazanabilir. galatasaray olmasın fenerbahçe olsun. sonuçta Türkiye bunu bi kere daha gösterebilir ki eskiye göre şu an bi nebze daha kolay bence.
RaSenGan
03.Temmuz.2012, 19:31
Eee kaç yıldır girilemeyen bir şampiyonlar ligi var bırakında hayal kursunlar bence garipsememek lazım
Siz 40 yıl Türkiye Kupasının hayalini kurdunuz sonunda kazandınız.Belki biz de ŞL'yi kazanırız hayal kura kura :)
uAburak89
03.Temmuz.2012, 19:41
Bu ülkede Avrupa'da kupa kazanmış hatta iki kupa kazanmış tek takımız. Şampiyonlar Liginde iki gruplu sistemi geçip üzerine çeyrek final oynamışız. Yani bir başarı gelecekse yine bunu yapmaya en yakın takım biziz.
Ama o sene bu sene değil, bu sene grup şansına göre gruptan çıkmak, yada 3. olarak Uefa'dan devam etmek başarı olacaktır.
Hele bi transferler bitsin, kadro şekillensin. Taraftar hazır, Fatih Hoca dünden hazır, herşey güzel olacak.
Military
03.Temmuz.2012, 19:44
Aslında bu sene 3.olup UEFA'ya gitsek kupayı alma ihtimalimiz çok yüksek.
Ayrıca kuralarda 4.torbaya düşersek istenilcek en son takım oluruz bence yani 4.torbadan bizi çekmek isteyen olmaz heralde kuralarda :)
Revolution
03.Temmuz.2012, 19:52
Kusura bakmasın kimse ama bu sene Şampiyonlar Ligi'nde final filan oynamamız hayal. Amacımız da bu değil zaten bu sezon. Ünal Aysal da söyledi önce kalıcılığa sonra başarıya oynayacağız zaten.
@RasAnt;
Bu üslüpla konuşmak da sana düşmez, sonra "rakip taraftar böyle dedi, bizi kışkırttı" diye diye dolaşıyorsunuz etrafta.
E.Cartman
03.Temmuz.2012, 19:57
Şampiyonlar Liginde final zaten bu tarz gidişatlarla Türk takımları için uzun bi süre hayal zatende şanslı bi kurayla çeyrek finali görebiliriz bu sene. Şahsen gruplarda 3. olup UEFA'da devam edersek daha hayırlı olur, orda final görme şansımız var.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Temmuz.2012, 19:58
http://i1099.photobucket.com/albums/g381/WalterSakana/2000.png
Bu isimlerin neredeyse hepsi efsane futbolculardır. Dortmund'un 1999-2000 kadrosu son iki sezondur şampiyon olan şimdiki kadrosuyla kıyaslanamaz bile. Andreas Möller tek başına hepsine bedel zaten. Keza o dönemki Arsenal kadrosu günümüz Barcelona'sına rakip olabilecek düzeyde müthiş bir kadroydu. Leeds'in efsane kadrosu, Kewell'ın en iyi dönemleri, Mallorca'nın çıkış yaptığı dönemin Arsenal'e giden Lauren'li Deportivo'da harikalar yaratan Tristan'lı kadrosu, Milan'ın Shevchenko'lu Chelsea'nin Zola'lı bugün aynı kadrolarla katılsalar rahatlıkla final oynayabilecek süper kadroları, Serie A'nın en iyi lig olduğu dönemin Bologna'sı...
Sanırım biraz tahmini bir yorum yaptın, o zamanki yaşını bilmiyorum ama o kadroları hatırlayan bir kişi bu şekilde yazmazdı onu biliyorum :)
Mustafa belki o gunu hatirlamaz ama ben gayet iyi hatirliyorum. Abartili yazdigini soylemek isterim. Arsenal disinda hepsi bugunun Avrupa Ligine katilan takimlar seviyesinde, efsane kadrolar falan degil. Milan grup sonuncusu oldu, Chelsea zaten 5 atti. O Dortmund bugunku kadronun yarisi bile degildi, eski sampiyon takimin kirintilariydi. Bahsettigin Moller kariyerinin son yillarindaydi. Bologna su zamanin Udinese sinden farki yok. Mallorca dersen gecen sene UEFA yarifinali oynayan takim bu sene kume dustu biliyosun. 3-4 takim disinda Ispanyanin diger takimlari sira takimlaridir. Su anki elit takimlari bunlarla es tutabiliyorsan tarafsiz baktigina inanmam, kusura bakma. Mustafa o donemi cok iyi bilmiyor belki ama tespitine yuzde yuz katiliyorum, o gunlere sahit olan bir kisi icin. Keske SL yi kazansa da bizler de gururlansak. UEFA da hayaldi ama gercek oldu demeyin, bir degil cunku. Avrupa Ligine kalip orda sampiyon olmak daha gercekci bir hayal olur :]
Konu gene sapmaz umarim, transfer haberlerine devam :]
LadroN
03.Temmuz.2012, 20:01
Su gereksiz muhabbeti kapatsak artik.
Walter Sakana
04.Temmuz.2012, 01:57
...
Konu gene sapmaz umarim, transfer haberlerine devam :]
Konu sapmasın diyoruz ama öyle şeyler yazdın ki cevap yazmasam olmaz şimdi :D
Abi yapma gözünü seveyim :) Milan'ın kaçıncı olduğu önemli değil ki, o kadroyla bugünkü kadrosu bir mi Allahaşkına?
Shevchenko efsane değil mi? (111 kez A milli Ukrayna)
Arjantin Milli takımının formasını 115 kez giymiş Roberto Ayala efsane değil mi?
Maldini efsane değil mi? (126 kez A milli İtalya)
Costacurta efsane değil mi? (59 kez A milli İtalya)
Albertini efsane değil mi? (79 kez A milli İtalya)
Gattuso efsane değil mi? (73 kez A mili İtalya)
Zvonimir Boban efsane değil mi? (51+7 kez A milli Hırvatistan, Yugoslavya)
Leonardo efsane değil mi? (60 kez A milli Brezilya)
Bierhoff efsane değil mi? (70 kez A milli Almanya)
Abbiati, Taribo West, Chamot, Coloccini, Tonetto, Helveg, Ambrosini, Serginho, Guly gibi ünlü isimleri de ekle o kadroya ve tekrar kıyasla istersen. Öyle bir kadro grup sonuncusu oldu işte, bu zaten o dönem diğer takımların da ne kadar güçlü olduğunu ortaya koymuyor mu?
Dortmund'a gelelim;
Lehmann efsane değil mi? Schalke, Dortmund, Arsenal ve Almanya milli takımının kalesini korumuş bir kaleciden bahsediyoruz.
Jürgen Köhler, Wörns, Reuter ve Dede'den oluşan savunma hattını unuttun sanırım? Özellikle Köhler nasıl efsane olmaz.
Ricken, Nerlinger, Möller, Bobic bunlar dönemin Alman Milli takımı oyuncuları.
Bu kadroyu günümüz Dormund'u ile nasıl kıyaslıyorsun anlayamadım ki :) O oyuncularla kıyaslayabileceğin isimler Hummels, Götze ve Kagawa olabilir ancak, diğerlerini sayamazsın Lewandowski falan daha çok fırın ekmek yemesi gerekir.
Ya Chelsea? Desailly, Deschamps, Zola, Weah ve Vialli'nin olduğu bir kadro efsane kadro değilse ben futboldan zerre anlamıyorum arkadaş.
Şimdi tekrar saymayım o 8 takımı yoruldum :) Leeds'in ertesi sezon Şampiyonlar Liginde yarı final oynadığını da hatırlatayım bu arada.
Ben bugün Şampiyonlar ligini kazanabileceğimizi veya başarılı olabileceğimizi iddia etmiyorum aksine pek ümidim de yok. Orada anlatmak istediğim şey o dönemki kadroları ve bu vesileyle başarımızı küçümsemenin yanlış olduğuydu. Biz o dönem belki 100 yılda bir biraraya gelecek bir kadro, bir jenerasyon yakalamıştık ve bu sayede o müthiş takımların arasından çıkıp Uefa ve Süper Kupa zaferlerine ulaştık. Futbol değişti doğru ama o kadro bugün olsa gene başarılı olurdu ona da eminim.
Günümüze bakarsak evet ŞL çok zor hatta futbolumuzu Avrupayla kıyaslarsak imkansız bir hedef. Ama Uefa Avrupa Ligi öyle değil. Geçen sezon Beşiktaş o kadroyla (bana göre oyuncu yapısı çok kötü olan ve kötü oynayan bir kadroydu) oralara geldi ve kupayı kazanan takıma elendi. İyi bir Galatasaray'ın o kupayı rahatlıkla tekrar kazanabileceğini düşünüyorum. Ama şu anki kadro yetersiz, birkaç takviye şart.
E.Cartman
04.Temmuz.2012, 03:48
Umut tatilde boş durmuyor
http://media3.ligtv.com.tr/img/news/2012/7/03/umutbuler.jpg
Galatasaray'ın Fransa'nın Toulouse takımından kiraladığı golcü oyuncu Umut Bulut, yeni sezona Ankaragücü Tesisleri'nde hazırlanıyor.
Tatilini Ankara'da bulunan ailesinin yanında geçiren milli oyuncu Umut Bulut, bir yandan sevdiklerinle hasret giderirken diğer yandan da yeni sezona formda girmenin hesaplarını yapıyor.
Golcü oyuncu, bir dönem formasını giydiği Ankaragücü Kulübü'nün yetkililerinden aldığı izinle, sarı-lacivertlilerin Beştepe Tesisleri'nde tek başına antrenman yaparak yeni sezona hazırlanıyor.
Sarı-lacivertli kulüp çalışanlarıyla hasret gideren ve eski günleri yad eden Umut Bulut, antrenman sahasında koşu yaptıktan sonra, kondisyon salonunda özel çalıştı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından 10 Temmuz'a kadar izin verilen Umut Bulut'un buna rağmen sarı-kırmızılıların 6 Temmuz'daki Avusturya kampına katılacağı bildirildi.
LigTV
uAburak89
04.Temmuz.2012, 12:11
Şampiyon sezonu açtı...
Semih Kaya 10 Temmuz'a kadar izinli olmasına rağmen antremanda.
C h A o S
04.Temmuz.2012, 16:29
Takıma yeni katılacak isimlerin Galatasaray'ın adına ve kalitesine yakışır isimler olması için çok titiz bir çalışma içinde bulunan Kulübümüz yakın zamanda tüm Galatasaraylıları heyecanlandıracak, mutlu edecek ve geleceğe daha umutla bakmalarını sağlayacak bu isimleri yine sitemizden duyurulacak.
Hadi artık laf değil birazda icraat istiyoruz.
LadroN
04.Temmuz.2012, 16:58
Bütün Galatasaraylilar için hayirli bir sezon geçer umarim.
europeanconquer
04.Temmuz.2012, 17:09
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/13858.php
Yeni antrenman formaları güzelmiş :)
Bu arada yumulun beyler Şampiyonluk Almanağı çıkmış yine :D
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=18448
byariff
04.Temmuz.2012, 17:29
Dr.Gurkan Galatasaray Hakkinda Ara Sira Yaziyor Guzel Seyler Yazmis :D
GS'ın,transfer yaparken,şu bilgiyi asla unutmaması lazım;Geçen yıl R.Madrid hariç,kanattan gelen toplardan EN AZ GOL YİYEN LİG ŞAMPİYONU.
Ayrıca,GS, kanat orta-pası ile,M.City,Dortmund,Milan veBarcelona'dan DAHA FAZLA GOL ATTI.Bundan haberleri var mı?Benim gibi incelerse,olur :)
KanaKe
04.Temmuz.2012, 18:01
kiyasladigi takimlarin oynadigi ligler ile türkiye liginide kiyaslayiversin bir zahmet :)
ForCimbom
04.Temmuz.2012, 18:05
kiyasladigi takimlarin oynadigi ligler ile türkiye liginide kiyaslayiversin bir zahmet :)
galatasarayın toplam başarısıyla bir alakası yok o yorumun. kanat eksikliği düşüncesine gönderme yapılmış. ama sen herşeye galatasaray-fenerbahçe ekseninde baktığın için anlayamıyorsun.
ayrıca ligi zor olduğu için galatasaray'dan daha az kanat golü atan barça neden galatasaray 70 golü anca geçebilirken kendisi 114 gole ulaşabiliyor ?
o düz mantığı aşmak lazım.
ama bence bu istatistik kanat oyuncusu eksikliği düşüncesini çürütmez hala daha ofans-defans dengesini sağlayabilen bir kanat oyuncusuna ihtiyaç var. bu adam assaidi gibi sadece hücum yönü kuvvetli bir oyuncu değil tabi.
KanaKe
04.Temmuz.2012, 19:10
ben objektif bakiyorum olaylara, ama sormadan edemeyecegim sen bu istatistiklere bakarak galatasarayin kanatlara ihtiyaci olmadigi kanaatine mi vardin? bence galatasarayin cok saglam kanatlara ihtiyaci var madem hedef SL'de biryerlere gelmekse, ona göre kadro kuracaksin.. türkiye liginde yakalanan istatistiklerin ne önemi var? her takim bi sekilde rekor kirabilir galatasaray necatinin gelmesiyle gecen sezon cogu macta 3 forvetle oynadi sence bunun bir etkisi olabilir mi o yakalanan istatistikte? forvetler daha cok kanat gibi oynadi zaman zaman hatta kanat olan emre colak direk forvet arkasi oynadi..
Corpus
04.Temmuz.2012, 19:15
2 mesajı arka arkaya okuyunca "Kanake" nin mavi ekran verdiğinin farkına vardim. Kusura bakma. Arkadaşın mesajını daha iyi okumalısın :)
KanaKe
04.Temmuz.2012, 19:16
ben o son yazdigi 2 satiri görmemisim kusura bakma :) yok madem benimle ayni fikirdesin niye bana saldiriyorsun? ben gs yi kötülemek icinmi diyorum? tsl de yakalanan istatistikle avrupanin 4 büyük ligindeki takimlarin yakaladiklari istatistikleri karsilastirmak ne kadar dogrudur? böyle bi zihniyet var mi...
mpaker66
04.Temmuz.2012, 20:15
ben o son yazdigi 2 satiri görmemisim kusura bakma :) yok madem benimle ayni fikirdesin niye bana saldiriyorsun? ben gs yi kötülemek icinmi diyorum? tsl de yakalanan istatistikle avrupanin 4 büyük ligindeki takimlarin yakaladiklari istatistikleri karsilastirmak ne kadar dogrudur? böyle bi zihniyet var mi...
Sakin ol... :)
semih99999
04.Temmuz.2012, 20:37
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/13858.php
Yeni antrenman formaları güzelmiş :)
Bu arada yumulun beyler Şampiyonluk Almanağı çıkmış yine :D
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=18448
emre çolak fizik olarak biraz daha ilerlemiş hadi tosunum şu cocugu besleyin büyütün :D
Alicanfmfan
05.Temmuz.2012, 13:28
Son Şampiyon sahaya indiğine göre dağılabilirler , arkadaşlar...
Fearless Coward
05.Temmuz.2012, 14:24
http://cdn.galatasaray.org/images/haberler/9/B_13864_b.jpg
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/9/2808/B_6c6ea1b6ee6e059c2d33c6274a68fcdd.jpg
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/9/2808/B_05d630df4d99257930091763aeaf1a0c.jpg
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/9/2808/B_d974f7ea81766d6a9a45007eac94d4e2.jpg
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/9/2808/B_e417ad9bf5d7a2fdbc953d7abee4ef72.jpg
byariff
05.Temmuz.2012, 14:38
Deli oglan eboue yumuluyor :D :D
http://i.imgur.com/F7gAK.jpg
LifeYourself
05.Temmuz.2012, 16:12
Dudağa bak dudağa:zuhaha