View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı
titates1
28.Mayıs.2013, 12:26
Unal Aysalin bir gercegi bilmesi guzel yalniz , alt lige dussek Galatasaray stadini dolduramaz ama Alt ligdeki Fenerbahce yine de stadini doldurur.
E.Cartman
28.Mayıs.2013, 12:49
Unal Aysalin bir gercegi bilmesi guzel yalniz , alt lige dussek Galatasaray stadini dolduramaz ama Alt ligdeki Fenerbahce yine de stadini doldurur.
O lafı aldın buraya getirdin ya helal olsun, bravo
mpaker66
28.Mayıs.2013, 12:54
Vaay, seyirci ortalamasına bakmıyorsun sanırım :)
titates1
28.Mayıs.2013, 13:08
Vaay, seyirci ortalamasına bakmıyorsun sanırım :)
yok bakabiliriz, şampiyonluğa oynamadığı zamandaki seyirci ortalamalarına , tt arena'nın ilk açıldığı zaman başarı yokken bomboş oynadığınız zamana , Fenerbahçe'nin taraftarı daha vefalı bu konularda , gerçeği saklamaya veya yönetimden stada getirtmek için hamlelere gerek yok.Beşiktaş da böyle bu konuda ama Galatasaray için aynısını söyleyemeyeceğim maalesef.
byariff
28.Mayıs.2013, 13:15
bazilari saracoglunun ilk acildigi zamani unutmus :)
titates1
28.Mayıs.2013, 13:31
bazilari saracoglunun ilk acildigi zamani unutmus :)
1930larda miydi ?
Reenkarnasyon olup geleyim
byariff
28.Mayıs.2013, 13:37
hayir sonradan modernlesmis olanini diyorum tek arena degil ki yeni açilan statlarda seyirci sorunu olur 1-2 aylik gibi
titates1
28.Mayıs.2013, 13:40
hayir sonradan modernlesmis olanini diyorum tek arena degil ki yeni açilan statlarda seyirci sorunu olur 1-2 aylik gibi
Zaten sonradan verildi isim de boyle yazmak yerine dalga gecer gibi yazarsaniz ben de ayni launalilikte cevap veriyorum iste , stad tamamlandiginda sanirim ilk mac galatasarayla acilis maci ve seyirci ortalamasi 50.000 .
fener ligde değil diye maça gitmicez he :icon_razz: mantığına hayran kaldım
Sirius Black
28.Mayıs.2013, 13:53
2 yıldır puan durumlarına baktığımızda zaten Fenerbahçe ligde bizim için yok ki. :) Gerek 9 puan olsun gerek 10 puan. Kendileri daha çok üçüncüler için bir rakip, bizim için değil.
titates1
28.Mayıs.2013, 13:57
fener ligde değil diye maça gitmicez he :icon_razz: mantığına hayran kaldım
yalnız bunu söyleyen Ünal Aysal , ben değilim , neyse ben fikirlerimi yazdım , çocukça muhabbetlere girmiycem , varsa argümanı vb.si olan gelir yazar , yanlış bildiklerimize eyvallah der düzeltir , doğru bildiklerimizi savunmaya devam ederiz.
Eminoski
28.Mayıs.2013, 14:06
Adamın söylemek istediği taraftar kitlesinin başarılar ve maç sonuçlarıyla doğru orantılı olduğunu anlatmak istemiş.Galatasaray bugün dolu tribünlere oynuyor yarın 10.sırada bitirsin ligi o zamanki sayı daha düşük olur.
Suicider
28.Mayıs.2013, 14:55
Şu futbol ortamına bak.Futbolcuların yerinde olsam imkanım oldu mu giderim yurtdışına şu ortamda futbol mu oynanır rahat rahat? Her gün bir takımın yöneticisi,başkanı çıkıyor etrafa laf atıyor.Bugün Aysal konuşmuş yarın çıkar Fenerbahçeli yönetici bir şey der sonra bizden biri konuşur vs vs bunun sonu yok.Zaten yöneticilerinde,medyanın da bu tip şeyler işlerine geliyor.İsimlerini sürekli gündemde tutup çıkar sağlıyorlar.Olan yine bizim gibi taraftara oluyor.Forumlarda,kahvelerde millet birbirine laf sokmaya çalışıyor,sürekli bir gergin ortam.Mekanı cennet olsun gencecik bir kardeşimizi kaybedeli daha ne kadar oldu da unutup yine etrafa sallamaya başladık? Benim gözümde hiç bir yönetici,medya mensubu masum değil.Her şey tamamen çıkar ilişkisi,rant kapma çabaları.
Futbolcular sahada kavga ediyor,küfürleşiyor.Sonra bakmışsın aynı kişiyle gitmişler eğlenmeye.Taraftar da 1 ay bunları konuşuyor,herkes birbirini suçluyor sonuçta yine kimse kimseye düşüncesini dayatamayacağı için konu havada kalıyor.Başka bir zaman benzer olay olduğunda aynı konu açılıp 1 ay daha tartışılıyor.Sonuçta ne oluyor? Yöneticiler daha zengin,medya mensupları daha zengin,bunları zengin eden her maça para basıp giden taraftar ise sinir hastası oluyor.
mpaker66
28.Mayıs.2013, 15:04
Adamın söylemek istediği taraftar kitlesinin başarılar ve maç sonuçlarıyla doğru orantılı olduğunu anlatmak istemiş.Galatasaray bugün dolu tribünlere oynuyor yarın 10.sırada bitirsin ligi o zamanki sayı daha düşük olur.
Evet, bir kısım kişiler skor taraftarı. Bu ülkenin her takımında var. Sen bunu gelip gs taraftarı böyle dersen olmaz işte. İnsan hreyerde insandır. Fenerbahçe tarafındada var skor taraftarı Galatasray tarafındada. Galatasaray tarafındada daha çok diyemezsin buna. Dediğim gibi insan insandır. Aynı sever takımını.
Gelip burda Fenerbahçe 2. ligde stadı doldurur ama galatasaray süper ligde dolduramaz derse tepki alır tabiki. Sonrada çocukça tartışmayacam deyip gidemez. O zaman omesajı buraya yazmıcakdın kardeşim.
Siz bilmezsiniz.Şampiyonlar ligi diye bi lig var her şeyden farklı. Orda fener olsa ne olmasa ne.
uAburak89
28.Mayıs.2013, 15:17
Aynı mantık Galatasaray için de geçerli, biz de alt lige düşsek destek olma psikolojisi devreye girer ve stat dolar, Galatasaray ile rekabete giremeyecek üst ligde olan Fenerbahçe'nin doluluk oranı da düşer, hali hazırda bile full kapasite olmuyor Fenerbahçe'nin maçları. Şike sürecinin ilk senesinde reaksiyon verildi, bu sene o yoktu mesela.
Eminoski
28.Mayıs.2013, 15:29
Evet, bir kısım kişiler skor taraftarı. Bu ülkenin her takımında var. Sen bunu gelip gs taraftarı böyle dersen olmaz işte. İnsan hreyerde insandır. Fenerbahçe tarafındada var skor taraftarı Galatasray tarafındada. Galatasaray tarafındada daha çok diyemezsin buna. Dediğim gibi insan insandır. Aynı sever takımını.
Gelip burda Fenerbahçe 2. ligde stadı doldurur ama galatasaray süper ligde dolduramaz derse tepki alır tabiki. Sonrada çocukça tartışmayacam deyip gidemez. O zaman omesajı buraya yazmıcakdın kardeşim.
Siz bilmezsiniz.Şampiyonlar ligi diye bi lig var her şeyden farklı. Orda fener olsa ne olmasa ne.
Sen nerden biliyonki kaç maça gittin şampiyonlar liginde , televizyondan zaten herkes izleyebiliyor yani :) neyse kardeşim ben yazılan yazıyı açıkladım. Aynı olay tabi Fenerbahçe takımında da var hafta içi maçlarını bile düşük sayıda oynarken 2.ligte dahada az oynar yani bu büyük takımlarda başarı ve maç sonucuyla orantılı.Her takımda vardır bu.
mpaker66
28.Mayıs.2013, 15:48
Sen nerden biliyonki kaç maça gittin şampiyonlar liginde , televizyondan zaten herkes izleyebiliyor yani :) neyse kardeşim ben yazılan yazıyı açıkladım. Aynı olay tabi Fenerbahçe takımında da var hafta içi maçlarını bile düşük sayıda oynarken 2.ligte dahada az oynar yani bu büyük takımlarda başarı ve maç sonucuyla orantılı.Her takımda vardır bu.
Şampiyonlar ligi maçına gitmemem o maçların nasıl bi havada geçtiğini bilmediğim anlamına mı gelir? Saçmalama lütfen. Adam orda 2. ligde dahi biz doldururuz demiş biz orda adama tepkimizi koyuyoruz ordan atlıyosun sen, sonra gelmiş 2. ligdede fener dolduramaz demişsin. Ben ne yazıyorum sen ne yazıyosun. sanırım benim yazdıklarımı okumuyosun. iyi bak yukarıya ne demişim ben.
Bu arada 2003 yılında Şampiyonlar Liginde Juventus maçı vardı 2-0 kazanmıştık kralın golleriyle maç almanyada oynanmıştı belki hatırlarsın, o ara almanyada bulunmam sebebiyle o maça gitmiştim biliyorum havasını yani. Sormuşsun. cevaplayayım
mpaker66
28.Mayıs.2013, 15:52
yazı fontları büyük ihtimal değişecek yeni sezonda, bekle sezonu öyle yazdır.
doğru söylüyosun. Ama bu fontlarda çok hosuma gidiyodu kesik kesik :)
petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 16:00
Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk
yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra
yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk
büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,
adı konamaz... "
Galatasaray kendini o kadar büyük kulup olarak görüyorki.Dev aynısından bakmaktan etrafına bakamıyor..
Fenerbahce şu ligde olmasaydı ligi kimse izlemezdi..
Bu lig izleniyorsa Fenerbahce sayesinde izleniyor.Fenebrahce olmasa konuşucak bir şeyiniz bile yok.
europeanconquer
28.Mayıs.2013, 16:05
Dev aynısından bakmaktan etrafına bakamıyor..
Bu laftan sonra kullandığın kelimeler de ayrı bir ironi.
Bu arada Burak Yılmaz açıkça takımda kalacağını ima etmiş bence;
http://img405.imageshack.us/img405/9329/lgt2695.png
nannar
28.Mayıs.2013, 16:07
"Fenerbahçe Cumhuriyeti" , "Fenerbahçe Türkiye'dir" , "Fenerbahçe olmasa diğer takımlar bir hiçtir,bu lig izlenmez" "En çok taraftar bizde" "En büyük biziz" , "Biz kimi istersek alırız" "En büyük taraftar bizde" cümleleri hortladı yine :n: Taraftarlar bu tarz yorumları hangi kafayla yazıyorlar yıllardır çözemedim.
Gncl1905
28.Mayıs.2013, 16:08
Evet. Biz maç izlemek için Avrupa maçlarında stadı dolduruyoruz. Malum ligde maçı değil hakemi izlemek zorunda kalıyoruz. Ayrıca amacımız Türk olmayan takımları yenmek. Bu lig bunun için bir araç sadece.
@petrol_fb12
Fenerbahçe büyüklüğünün ne büyüklüğü ortaya çıktı da yazınca uyarı/ceza alıyoruz. Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovuyorlar ne yaparsın.
Stan13
28.Mayıs.2013, 16:14
adı konamaz... "
Galatasaray kendini o kadar büyük kulup olarak görüyorki.Dev aynısından bakmaktan etrafına bakamıyor..
Bu lig izleniyorsa Fenerbahce sayesinde izleniyor.Fenebrahce olmasa konuşucak bir şeyiniz bile yok.
Allah başka dert vermesin size ya :)
E.Cartman
28.Mayıs.2013, 16:16
Vuhuu ortam yine şenlendi :D
Bir de şunu ekliyim petrol kendi tezini kendin çürütüyorsun be paşam :)
mpaker66
28.Mayıs.2013, 16:18
adı konamaz... "
Bu söylediklerini kendin inanmadın ki gelip biz inanalım :)
GebzeLi1907
28.Mayıs.2013, 16:24
Pires Galatasaray a dava açmış. Davadan sonuç ne çıkar bilmem ama adam zamanında gs ile sözleşme imzalamış ciddi ciddi, o kadar çıkıyordu adı boşuna değilmiş :)
http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17110.php
petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 16:25
Ünal Aysal Farkında olayın :) Ben başka bir şey demiyorum.
Bu arada Burak Yılmaz açıkça takımda kalacağını ima etmiş bence;
http://img405.imageshack.us/img405/9329/lgt2695.png
Trabzon için öldürdüğü günleride biliriz :D
Kaan Souza
28.Mayıs.2013, 16:28
En azından olayları doğru yollarla kamuoyu ile paylaşıyoruz.Yalan, montaj görüntülerle basın toplantıları düzenleyip milyonları kandırmaya çalışımıyoruz.
adı konamaz... "
Vay arkadaş neymiş bu Fenerbahçe :0:
Nedvedmania
28.Mayıs.2013, 16:28
adı konamaz... "
Ağzına sağlık kardeş. Herkesin farkında olduğu ama kimsenin söyleyemediği gerçekleri cesurca söylemişsin. İçtenlikle kutluyorum seni :k:
europeanconquer
28.Mayıs.2013, 16:36
Trabzon için öldürdüğü günleride biliriz :D
Adam bizde oynasın istiyoruz.Giderse kimse niye gitti demez çünkü giderse Türk futbol tarihinin en büyük bonservis bedeli ile ayrılacak :)
nannar
28.Mayıs.2013, 17:11
adı konamaz... "
:icon_cool: :)
mpaker66
28.Mayıs.2013, 18:47
Bu arada arkadaş hem Aziz Y. ye atıyor hem sözlerini paylaşıyor, garip. Yazık bizde cevap veriyorz kendimden utandım.
zeck17
28.Mayıs.2013, 18:47
Aziz Yıldırım
"BİZE GELEN COK YAYIN KURULUŞU VAR.YAYIN HAKLARINIZI BİZE VERİN DİYE.SENELİK 120 MİLYON DOLAR VERELİM DİYE.GALATASARAY VE BEŞİKTAŞA BÖYLE TEKLİFLER VAR.BİZ CIKMAK İSTEMİYORUZ ÇÜNKÜ FUTBOLU KAZANSIN,TÜRK FUTBOL KAZANSIN"
Diye bir acıklaması vardı..
AZİZ YILDIRIM
"ANADOLU KULÜPLERİ GÜÇLENİRSE BU BİZİM İŞİMİZE GELMEZ" Diye bir acıklaması'da vardır.
Bunlar baya zıt açıklamalar olmuş bu arada kimse para yerine türk futbolunu düşünmez bence oldukça gerçekçilikten uzak
byariff
28.Mayıs.2013, 19:05
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimiz ile Yandex Reklamcılık Hiz.Ltd.Şti. arasında 2012-2013 sezonundan itibaren 5 sezon için geçerli olmak üzere toplam 2.500.000 ABD Doları+KDV bedelle (yıllık 500.000 ABD Doları+KDV ) sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=286197
petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 19:14
500 Bin dolar az olmuş hayırlı uğurlu olsun.
europeanconquer
28.Mayıs.2013, 19:17
Şu futbol ortamına bak.Futbolcuların yerinde olsam imkanım oldu mu giderim yurtdışına şu ortamda futbol mu oynanır rahat rahat? Her gün bir takımın yöneticisi,başkanı çıkıyor etrafa laf atıyor.Bugün Aysal konuşmuş yarın çıkar Fenerbahçeli yönetici bir şey der sonra bizden biri konuşur vs vs bunun sonu yok.Zaten yöneticilerinde,medyanın da bu tip şeyler işlerine geliyor.İsimlerini sürekli gündemde tutup çıkar sağlıyorlar.Olan yine bizim gibi taraftara oluyor.Forumlarda,kahvelerde millet birbirine laf sokmaya çalışıyor,sürekli bir gergin ortam.Mekanı cennet olsun gencecik bir kardeşimizi kaybedeli daha ne kadar oldu da unutup yine etrafa sallamaya başladık? Benim gözümde hiç bir yönetici,medya mensubu masum değil.Her şey tamamen çıkar ilişkisi,rant kapma çabaları.
Futbolcular sahada kavga ediyor,küfürleşiyor.Sonra bakmışsın aynı kişiyle gitmişler eğlenmeye.Taraftar da 1 ay bunları konuşuyor,herkes birbirini suçluyor sonuçta yine kimse kimseye düşüncesini dayatamayacağı için konu havada kalıyor.Başka bir zaman benzer olay olduğunda aynı konu açılıp 1 ay daha tartışılıyor.Sonuçta ne oluyor? Yöneticiler daha zengin,medya mensupları daha zengin,bunları zengin eden her maça para basıp giden taraftar ise sinir hastası oluyor.
Şu mesajı yeni gördüm ve kendimden utandım yemin ediyorum.Açıklamayı futbolun içindekiler yapıyor,sıkıntısını biz çekiyoruz.Acınacak haldeyiz cidden.
mpaker66
28.Mayıs.2013, 19:25
Ortam böyle olmasa 130 liraya formayı nasıl satsınlar, nasıl kendilerini bu kadar tanıtabilsin yöneticiler. Para işin içine girince her şey bozuluyor Dünya bozuluyor Futbol bozuldu.
mpaker66
28.Mayıs.2013, 19:38
Neyse biraz futbol konuşalım, futbol sohbet alanı nede olsa; Kazım dönerse sizce iş yapar mı arkadaşlar? Bence forvet olarak kullanabiliriz. Sonuçta yedekte de yabancı olmayacak.
MoisHaLe
28.Mayıs.2013, 19:41
Neyse biraz futbol konuşalım, futbol sohbet alanı nede olsa; Kazım dönerse sizce iş yapar mı arkadaşlar? Bence forvet olarak kullanabiliriz. Sonuçta yedekte de yabancı olmayacak.
Aynen ya futbola dönelim zaten yeterince gereksiz tartışmalar oluyor medya da buradakilere uymayalım bari.. Kazım'a gelince ben beğeniyorum onun stilini gelsin bence illaki faydası dokunacaktır biraz çalışırsa falan lig kupa ve avrupa maçlarını düşündüğümüzde uzunca bir maraton olacak çok forma şansı bulabilir ve faydalı olabilir .
zeck17
28.Mayıs.2013, 19:44
Bence forvet olarak değerlendirilmeli bir de kazım
bu arada aydından daha fazla katkı sağlayacaktır kesinlikle kazım
Nocna Mora
28.Mayıs.2013, 20:24
Kazım'a şans vereceğini duydum ben Fatih Terim'in. Şans bulabilir diye düşünüyorum. Sonuçta forvette fazla alternatifimiz yok.
petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 20:45
Kazım cok iyi bir kanat adamı.Ve iyi bir forvet.Oynadığı zaman gerçekten öyle.Yanlız bazen maça konstre olamıyor vede umursamıyormu oynamıyor.
2007 Fenerbahce'ye Kazım'ı Fatih Terim tavsiyesi ile gelmişti.Eğer Kazım kendini toparlayıp gerçek oyununu sergilerse cok yararlı olur.
Kaka Leite
28.Mayıs.2013, 21:21
Kazım cok iyi bir kanat adamı.Ve iyi bir forvet.Oynadığı zaman gerçekten öyle.Yanlız bazen maça konstre olamıyor vede umursamıyormu oynamıyor.
2007 Fenerbahce'ye Kazım'ı Fatih Terim tavsiyesi ile gelmişti.Eğer Kazım kendini toparlayıp gerçek oyununu sergilerse cok yararlı olur.
Lütfen virgül kullanmaya başla artık.
Kazım zaman zaman çok yararlı, bazen de çok zararlı olabilecek bir oyuncu. Pek sevdiğim söylenemez kendisini ancak kadroda bulunmalı bence.
uAburak89
28.Mayıs.2013, 22:40
Konunun içine etmişsiniz el birliğiyle, emeğinize sağlık.
mwaru
29.Mayıs.2013, 01:42
Konunun içine etmişsiniz el birliğiyle, emeğinize sağlık.
Ekonimist de olacaz daha.Futbolcu Maliyetlerini hep biz hesaplayacağız.
Suicider
30.Mayıs.2013, 15:15
Ünal Aysal GSTV'de konuşuyor şuanda.
Ünal Aysal: "Fatih Terim'in gönderilmesi ile ilgili en ufak bir düşüncem olmadı."
Ünal Aysal: Ben başarıya hayran olan bir insanım. Fatih Terim de çok başarılı bir hoca. Bu yüzden bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum.
Birazdan yeni listesini açıklayacakmış başkan.
byariff
30.Mayıs.2013, 15:24
baskan listeyi açiklamadi ama liste bu diyorlar
https://pbs.twimg.com/media/BLgekNPCAAEXKQf.jpg:large
europeanconquer
30.Mayıs.2013, 15:25
Başkan konuşunca kendini çok iyi hissediyorum niyeyse.
Suicider
30.Mayıs.2013, 15:30
Aysal: Burak Yılmaz için benim önüme gelen resmi bir teklif yok. Teklif gelirse tabi ki Fatih hocamız ve oyuncumla konuşuruz.
Ünal Aysal: Melo imtahanlar yaklaşınca sınavlara çalışan öğrenci gibi.
Ünal Aysal: "Chedjou bence Avrupa'nın en iyi stoperi; kısa süre içinde takıma katılacak."
byariff
30.Mayıs.2013, 15:31
Unal Aysal : "Tahminim transferleri hocamizin kamp donemine yetistirecegiz"
ShevAnil
30.Mayıs.2013, 15:33
Ünal Aysal: Melo imtahanlar yaklaşınca sınavlara çalışan öğrenci gibi.
Yönetimin de bunun farkında olmasına çok sevindim.
byariff
30.Mayıs.2013, 15:44
yukardaki liste dogru arkadaslar.
Suicider
30.Mayıs.2013, 15:45
baskan listeyi açiklamadi ama liste bu diyorlar
https://pbs.twimg.com/media/BLgekNPCAAEXKQf.jpg:large
Liste bu açıkladı başkan.
mpaker66
30.Mayıs.2013, 17:15
Bakalım Albayrak çim mi süpürece çay mı getirecek. Danışma kurulunda olabilir. Bence hiç yoktan Albayrak olmalıydı.
Artık Ünal Aysal'ın Nur gibi bi muhalefeti oldu.
Nocna Mora
30.Mayıs.2013, 18:05
Listedeki isimler kimlerdir liste iyi midir ?
footballer33
30.Mayıs.2013, 18:17
Şaşırdım açıkçası. Ali Dürüst'lerden, Adnan Öztürk'lerden, Bülent Tulun'lardan, hatta Abdurrahim Albayrak'lardan nerelere?! İsimlerin bir tekini bile tanımıyorum.
G.Saraylı arkadaşlar, elbette benden çok çok daha yakın takipteler bu konuda. Var mıdır bu listenin seçilme şansı, yoksa oylar sadece Ünal Aysal ismine mi gidecek?
europeanconquer
30.Mayıs.2013, 18:21
Hepsi camiaya yakın isimlermiş öyle diyor başkan ama kamuoyunda pek bilinen isimler değil baktığımız zaman.
MoisHaLe
30.Mayıs.2013, 18:38
Yedek liste'den Mehmet Karlı.
oxford universitesinde filistin bayrağı ile ayağa kalkarak ayalon'a " 'savaş suçlusunuz', 'irkçısınız', 'irk ayrımcılığına dayalı bir devleti temsil ediyorsunuz' 'gazze'nin, gazze'de siviller üzerinde kullandığınız kimyasal silahların hesabini vereceksiniz', 'aynen miloşeviç, aynen karadzic gibi gün gelecek siz de yargılanacaksınız' " diyen galatasaray'li. http://www.youtube.com/...ed&v=iXPiFKC2z1A
MoisHaLe
30.Mayıs.2013, 18:43
Özkan Olcay eski Tff Başkanı,
Şükrü Ergün
baskanimiz unal aysal'in yeni donem secim listesinde yer alan galatasarayli.
"1958 yılında istanbul'da doğan şükrü ergün, 1977 yılında galatasaray lisesi'nden, 1981 yılında da boğaziçi üniversitesi'nden mezun oldu. gemi işletmeciliği ihtisasını norveç denizcilik akademisi'nde tamamladı.
1974-1977 yılları arasında galatasaray spor kulübü'nde atletizm yaptı. halen kurucusu olduğu norveç sermayeli jotun boya san. ve tic. a.ş.'nin murahhas azası olarak görev yapmaktadır.
türk deniz eğitim vakfı ve deniz temiz derneği yönetim kurullarında bulunan şükrü ergün, bir dönem de türkiye atletizm federasyonu yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur. türk-norveç ticaret odası kurucu başkanı olan ergün, milli olimpiyat komitesi üyesidir."
uAburak89
30.Mayıs.2013, 20:01
Yönetim önemli ama en önemlisi başkan, sonuçta en son kararı veren o. Şu anda bizim için en önemli 4 isim, Ünal Aysal, Fatih Terim, Selçuk ve Muslera. Benim kare asım bu 4'lü, bunlar olduğu sürece içim rahat.
Seçimde beyaz listeler ortaya çıkabilir, muhalefetin olması da kötü bir şey değil, Ünal Aysal bir şey yaparken 2 kere düşünür. Yeni yönetimin çoğu bilinmiyor ama bundan önceki senelerde Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Albayrak da bilinmiyordu, bu isimlerin de ne yapacağını bilemeyiz. Başkan'ın seçimleri %80 doğru oluyor ortalama, seçtiği isimler umarım Galatasaray'a katkı sağlarlar, en azından bu sefer kendi seçtiği ve kurduğu bir yapı olacak, artık sızdırma haberler görmeyiz medyada.
C h A o S
30.Mayıs.2013, 20:32
Yönetim önemli ama en önemlisi başkan, sonuçta en son kararı veren o. Şu anda bizim için en önemli 4 isim, Ünal Aysal, Fatih Terim, Selçuk ve Muslera. Benim kare asım bu 4'lü, bunlar olduğu sürece içim rahat.
Seçimde beyaz listeler ortaya çıkabilir, muhalefetin olması da kötü bir şey değil, Ünal Aysal bir şey yaparken 2 kere düşünür. Yeni yönetimin çoğu bilinmiyor ama bundan önceki senelerde Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Albayrak da bilinmiyordu, bu isimlerin de ne yapacağını bilemeyiz. Başkan'ın seçimleri %80 doğru oluyor ortalama, seçtiği isimler umarım Galatasaray'a katkı sağlarlar, en azından bu sefer kendi seçtiği ve kurduğu bir yapı olacak, artık sızdırma haberler görmeyiz medyada.
Aynen katılıyorum.
Bir tek Abdürrahim Albayrak'ın olmamasına üzüldüm.İçimizden biriydi.Aysal,Kanaltürk'teki yayında espirili bir şekilde "sabah 9,akşam 9 antrenmana gelirse tabiki yorulur" demişti.:)
Özliyeceğiz onu.Umarım maçlara yine gelir ve Fatih Terim'in arkasında yine yerinde duramaz.
MoisHaLe
30.Mayıs.2013, 22:41
Fatih Terim'in Milan'ın başındayken öğrencilerinden biri olan ve bir dönem İtalya'da oynayan Ümit Davala ile de takım arkadaşı olan Gürcü futbolcu Kakha Kaladze, futbola veda ediyor.
Gürcistan Enerji Bakanlığı görevini yürüten ve geçtiğimiz aylarda Türkiye ziyareti sırasında Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek Fatih Terim ile buluşan Kaladze'nin jübile maçı Tiflis'te yapılacak.
Kaladze'nin jübilesinde, Milan ve İnter takımlarının eski futbolcuları bir gösteri maçı yapacak. Bu gösteri maçında Milan takımının teknik direktörlüğünü Fatih Terim yapacak.
Terim'in yardımcısı Ümit Davala Milan forması giyerken, aynı maçta bir dönem İnter'de oynayan Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür de İnter forması ile Davala ve Terim'e rakip olacak. Öte yandan, jübile maçında Shevchenko, Paolo Maldini, Alessandro Cosacurta, Alessandro Nesta ve Albertini gibi isimler de sahne alacak.
mpaker66
30.Mayıs.2013, 23:30
Müthiş bi gurur gerçekten Terim için.
zeck17
31.Mayıs.2013, 00:16
Başkan Drogba
#GSTV | Didier DROGBA FIFPro Afrika Fahri Başkanı Seçildi
europeanconquer
31.Mayıs.2013, 18:01
Dursun Aydan Özbek, listeden çıkarıldı. Aidatını ödemediği öğrenilen Özbek’in yerine ünlü sanatçı Candan Erçetin dahil edildi.
byariff
04.Haziran.2013, 01:41
oba cok guzel haber
G.Saray, Engin BAYTAR ile önümüzdeki sezon devam etme kararı aldı.
kaynak kadir çetinali bu abininde yalan dolani pek olmaz galatasaraya yakin bi muhabir
europeanconquer
04.Haziran.2013, 18:32
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/249061_205768669546723_530896702_n.jpg
Tanıdık bir yüz :)
Corpus
04.Haziran.2013, 19:58
Hayırdır GSstore mu açmış ?
europeanconquer
04.Haziran.2013, 20:25
Yahu ne alaka adamın şimdiki halini göstereyim dedim :n:
Corpus
04.Haziran.2013, 20:55
Adam dükkan sahibi gibi duruyor napayım :D
byariff
05.Haziran.2013, 23:58
Drogba ballackin jubile maçinda guzel gol atmis
https://www.youtube.com/watch?v=sUyounKn4CQ
davidvilla
06.Haziran.2013, 10:25
Dursun Aydan Özbek, listeden çıkarıldı. Aidatını ödemediği öğrenilen Özbek’in yerine ünlü sanatçı Candan Erçetin dahil edildi.
Resmi dili de Fransızca olarak değiştirelim madem :D
Şaka bir yana çok tatlı bir kadın oldugunu hepimiz biliyoruz. Umarım maçlara da gelir hepimize biraz insanlık öğretir.
europeanconquer
06.Haziran.2013, 15:35
Tam bir deli almışız :n:
http://s14.directupload.net/images/130529/ddmc868y.swf
byariff
06.Haziran.2013, 15:46
ahaha bunu biliyorum baya gulmustum ilk izledigimde :D erman bu arada koyu galatasarayliymis sivasli arkadaslar oyle diyor
Fearless Coward
06.Haziran.2013, 16:00
Birde Erman zamanında takımının maç skorlarını biliyordu maçtan önce. :D Bakalım bizde de bilecek mi reyiz ? :D
Redrum
06.Haziran.2013, 16:43
----------------------------------Drogba(Necati)-----------------------Burak(Kazım)--------------------------------
-----------------------------------------------------Sneijder(Erman)---------------------------------------------------
---------------------------------Selçuk(Amrabat)----------Hamit(Jem)---------------------------------------------
-----------------------------------------------------G.İnler(Yekta)------------------------------------------------------
-----Carlinhos(H.Balta)-----Chedjou(G.Zan)-------Semih(Dany)--------------------Eboue(Sabri)---------
------------------------------------------------------Muslera---------------------------------------------------------------
Beyler şu kadroyu yönetime mail atma kampanyası başlatalım mı :D
byariff
06.Haziran.2013, 18:33
Carlinhosun gece alexin takimiyla maçi var izliyelim bakalim :D
oyuncunun hep Fm profilinimi koycaz bizde oyuncunun pes profilini koyalim :D
TECHNIQUE
Attack: 74
Defence: 62
Header Accuracy: 68
Dribble Accuracy: 81
Short Pass Accuracy: 74
Short Pass Speed: 76
Long Pass Accuracy: 76
Long Pass Speed: 80
Shot Accuracy: 69
Place Kicking: 71
Swerve: 80
Ball Control: 80
Goal Keeping Skills: 50
Weak Foot Accuracy: 5
Weak Foot Frequency: 5
SPEED
Response: 75
Explosive Power: 84
Dribble Speed: 86
Top Speed: 84
PHYSICAL
Body Balance: 75
Stamina: 87
Kicking Power: 79
Jump: 76
Injury Tolerance: B
RESISTANCE
Attack Awareness: 3
Defence Awareness: 2
Form: 6
Tenacity: 78
Teamwork: 78
P17 - Offensive Sideback
OLD STATS:
Acceleration: 84
Shot Technique: 69
Aggression: 86
SPECIAL ABILITIES:
★ Dribbling
MOTION STYLE:
Dribble Style: 3
Free Kick Style: 1
Penalty Kick Style: 1
Drop Kick Style: 1
C h A o S
07.Haziran.2013, 12:42
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) yeni bir organizasyonu yürürlüğe sokuyor; UEFA Gençler Ligi.
İlki önümüzdeki sezon yapılacak olan ve kulüplerin 19 yaş altı takımlarının mücadele edeceği organizasyon UEFA Şampiyonlar Ligi formatını taşıyacak. Takımlar Devler Ligi takvimine göre birbirleriyle oynayacak.
32 takımın mücadele edeceği turnuvada Türkiye'den ise Galatasaray zorlu rakiplerle karşılaşacak. 4'erli 8 grubun olacağı şampiyonada geçtiğimiz sezon Devler Ligi vizesi alan takımların genç takımları sahada olacak.
http://www2.sporx.com/futbol/sligi/uefadan-yeni-turnuva-galatasaray-da-varSXHBQ331324SXQ
europeanconquer
08.Haziran.2013, 09:58
Oha :(
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=24402
zeck17
08.Haziran.2013, 12:37
Muhteşem olmuş o cüzdan gidip 1 tane alasım geldi direkt
europeanconquer
08.Haziran.2013, 12:41
Beyler bu Ali Sami Yen'in taşı olarak satılan masa süsleri gerçekten,harbiden Ali Sami Yen'in yıkımından toplanan taşlar mı ?
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=16039
Namzet
08.Haziran.2013, 12:49
büyük ihtimalle öyledir,bir arada 200 küsür liraya sanırım tuğlalarını satıyorlardı
europeanconquer
08.Haziran.2013, 12:51
Aynen,hala satılıyor,bir bitiremedik Ali Sami Yen'in harabe parçalarını :n:
Nocna Mora
08.Haziran.2013, 14:06
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/249061_205768669546723_530896702_n.jpg
Tanıdık bir yüz :)
SUPER MARİO JARDEL.. :)
europeanconquer
09.Haziran.2013, 17:00
ultrAslan kimlerin eline geçti Allah aşkına ? Aptal mı grubun başındakiler ? Hangi tarafa çekilmeye çalışılıyor ki bu direniş ? Kim sahiplenmeye çalışıyor ? Eğer biri sahiplenmeye çalışıyorsa çıkıp sen çıkacaksın ortaya,kimse sahip çıkmasın bu bir halk direnişidir diyeceksin.Böyle bir kenara çekilip, ''bizi siyasi bir ideoloji olarak görmeyin'' gibi komik laflar söylemeyeceksin.Hiç açıklama yapmasalarmış daha iyiymiş.
http://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=2974
footballer33
09.Haziran.2013, 18:27
ultrAslan kimlerin eline geçti Allah aşkına ? Aptal mı grubun başındakiler ? Hangi tarafa çekilmeye çalışılıyor ki bu direniş ? Kim sahiplenmeye çalışıyor ? Eğer biri sahiplenmeye çalışıyorsa çıkıp sen çıkacaksın ortaya,kimse sahip çıkmasın bu bir halk direnişidir diyeceksin.Böyle bir kenara çekilip, ''bizi siyasi bir ideoloji olarak görmeyin'' gibi komik laflar söylemeyeceksin.Hiç açıklama yapmasalarmış daha iyiymiş.
Taksim'de, gfb ve çArşı omuz omuza yürürken ua'dan böyle bir açıklama gelmesi çok talihsiz bir durum olmuş.
europeanconquer
09.Haziran.2013, 18:31
En sonda dediğim gibi hiç bir açıklama yapmasalardı daha iyiydi.
Redrum
09.Haziran.2013, 18:35
Çok yerinde, çok demokratik, açık görüşlü, saygılı ve isabetli bir açıklama yapılmış.
TAYYİBE ÖLÜM! diye bağırmaları mı gerekirdi hey allahım ya :) UA siyasi bir grup değil. Adam bunu anlatmış.
C h A o S
09.Haziran.2013, 18:39
Ultraslan direnişin ilk günlerinde zaten organize bir şekilde gitmişti.uA'nın bu işi organize eden kişilerin yani demirbaşların belki fikri başkadır bu konuda.Her günde meydanlara inmesini beklemeyin.Çarşı ve GFB gitti,ultraslan niye yok eleştirisi bence doğru değil.
europeanconquer
09.Haziran.2013, 18:40
Çok yerinde, çok demokratik, açık görüşlü, saygılı ve isabetli bir açıklama yapılmış.
TAYYİBE ÖLÜM! diye bağırmaları mı gerekirdi hey allahım ya :) UA siyasi bir grup değil. Adam bunu anlatmış.
Olayları yanlış yorumladıkları için eleştiriyorum ben,olaylar anlattıkları gibi olsa zaten bir şey demem.
@C h A o S
Ben olup olmadık bir eleştiri yapmadım,hiç yapmamaları gereken bir açıklama yapmışlar ona eleştiri yaptım.Sen taraftar grubusun,siyasi taraf değiliz diye bir açıklama amacı niye güdüp hiç kimsenin ağzından daha laf çıkmamışken açıklama yapıyorsun ?
Rsa
09.Haziran.2013, 18:43
Mutlaka katılmalıydılar demiyorum, kendi tercihleridir. Gezi Parkı Direnişi herhangi bir siyasi partinin eylemi değil, bunun bilinmesi gerekirdi bence. Açıklamada eylemden siyasi partilerinmiş gibi bahsedilmiş.
C h A o S
09.Haziran.2013, 18:47
Olayları yanlış yorumladıkları için eleştiriyorum ben,olaylar anlattıkları gibi olsa zaten bir şey demem.
@C h A o S
Ben olup olmadık bir eleştiri yapmadım,hiç yapmamaları gereken bir açıklama yapmışlar ona eleştiri yaptım.Sen taraftar grubusun,siyasi taraf değiliz diye bir açıklama amacı niye güdüp hiç kimsenin ağzından daha laf çıkmamışken açıklama yapıyorsun ?
Ben genel olarak yazdım sana cevap için değil.Alıntılardım öyle olsa.
Genel olarak algı üzerine yazdım.Ultraslan'ın açıklamarını okumadım bile.Uzunca bir şeyler açıklamışlar.
Sadece "GFB-Çarşı" meydanlarda Ultraslan niye yok mantığı doğru değil.
Edit:::Okudum Şimdi.
İçlerinde bir bölünme yaşanmış gibi.Aşağıdaki yerden onu anladım.Neyse bence ultraslan Galatasaray'ın en etkin taraftar grubuda olsa onları çokta büyütmeye gerek yok.Nihayetinde sadece bir "taraftar grubu".Belliki içlerinde bu konu hakkında bir bölünme var.
"unutulmasın ki anlayışla karşılanması gereken çok önemli bir husus daha var o da, Galatasaray ve ultrAslan şemsiyesi altında farklı düşünce ve ideolojide arkadaşlarımızın mevcut olduğudur ve bizim hiç kimsenin düşüncesine de saygısızlık edemeyeceğimiz gibi herkesin düşüncesine de saygılı davranılması gerektiğinin ön şart olarak bilinmesini isteriz. "
europeanconquer
09.Haziran.2013, 18:51
Yok ben kimseyi niye yok diye zaten yargılamam ancak ortada olup biteni,hem yanlış yorumlayıp hem bu yanlışla bir açıklama yapılıyorsa isterse babam yapmış olsun o açıklamayı,yine karşı çıkarım.
Facx
09.Haziran.2013, 19:44
Taksim'de, gfb ve çArşı omuz omuza yürürken ua'dan böyle bir açıklama gelmesi çok talihsiz bir durum olmuş.
taraftarların %50 si ultrAslan ı sevmez bizim benimde pek bi sempatim yok şahsen
europeanconquer
10.Haziran.2013, 10:19
https://twitter.com/colin_kazim08/status/343448244401086464
Kazım is coming :n:
NeymaR
10.Haziran.2013, 11:18
https://twitter.com/colin_kazim08/status/343448244401086464
Kazım is coming :n:
Türkish Balotelli geldi
uAburak89
11.Haziran.2013, 18:09
Bir Drogba değil ama, güzel atmış Sneijder.
http://s1.directupload.net/images/130611/8y3dxx9q.swf
C h A o S
13.Haziran.2013, 22:07
Borsa işlerine meraklı "buradan bir sonuç çıkar mı? Üzerine gidelim,kargaşa yaratalım" diyen bir kesim ve medya vardı.Bundan da bir sonuç çıkmadı.Sıradaki gelsin.
"Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ünal Aysal ve Galatasaray Sportif A.Ş.yetkilileri aleyhine, bir kısım şikayetçi tarafından 2011-2012 yıllarına ilişkin olarak bilgi bazlı manipülasyon ve piyasa dolandırıcılığı suçlarının işlendiği iddiasıyla Sermaye Piyasası Kanununa muhalefet nedeniyle yapılan suç duyurusuna ilişkin olarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun incelemeleri neticesinde, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 13.06.2013 tarihli kararı ile suç unsurları bulunmadığından soruşturma konusu iddialarla ilgili olarak kovuşturmaya geçilemeyeceğinden "Kovuşturmaya Yer Olmadığına" karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
Galatasaray Sportif A.Ş "
byariff
14.Haziran.2013, 22:00
2013 emirates posteri
https://pbs.twimg.com/media/BMvSWdFCQAA6rj9.jpg:large
europeanconquer
14.Haziran.2013, 22:03
Drogbam benim be :D
Facx
14.Haziran.2013, 22:40
napoliye hamsiki koysalarmış keşke cavani ayrılcak büyük ihtimal :D
byariff
17.Haziran.2013, 14:33
https://pbs.twimg.com/media/BM9I1nxCUAA9ZRx.jpg:large
ForCimbom
17.Haziran.2013, 19:34
2013 emirates posteri
https://pbs.twimg.com/media/BMvSWdFCQAA6rj9.jpg:large
emirates kupasında mı oynayacaktık bu sene? ne zaman başlıor maçlar?
uAburak89
17.Haziran.2013, 19:35
emirates kupasında mı oynayacaktık bu sene? ne zaman başlıor maçlar?
http://www2.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/16984.php
europeanconquer
20.Haziran.2013, 17:32
Kombine satışları sona ermiş,20 Haziran itibariyle :icon_eek:
zeck17
20.Haziran.2013, 17:40
Yeni stat gerek bence :) 70bin kişilik filan yapsalar iyiydi son iki sezonda 45'er bin kombine satıldı
byariff
20.Haziran.2013, 17:43
45 bin kombine helal olsun yine bitmis....
C h A o S
20.Haziran.2013, 17:46
Gerçekten büyük başarı kombine olayı.Birde normal sezon maçlarını 35.000 ortalama değilde 45.000 ortalama ile oynasak tam süper olucak.
Kulüp açıklaması.
2013-2014 futbol sezonu kombinelerimizin satışı sona ermiştir. Gösterdiğiniz ilgi için tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.
Fearless Coward
20.Haziran.2013, 17:55
Vay arkadaş ne ara çıktı ne ara bitti. :D Stadı 100.000 yapsak yine anında bitecek demekki. :D
Facx
20.Haziran.2013, 18:02
bide bu sene zam gelmişti :D stadın kapasitesi arttırılabilcek şekilde yapılmıştı yanılmıyosam eğer öyleyse zamanı geldi bence :D
europeanconquer
20.Haziran.2013, 18:05
Her sene 52,695 ortalama ile oynayalım,sonra arttırırız.
zeck17
20.Haziran.2013, 18:07
Adanadan şampiyonlar ligi maçları ve derbiler için kombine alanlar var yani bir tanıdığım biri aldı ve böyle düşünüp alan çok kişi oluyor ondan o ortalamayla oynamamız çok zor
europeanconquer
20.Haziran.2013, 18:10
Stad dolmadığına göre arttırmanın da bir anlamı yok o zaman.
Facx
20.Haziran.2013, 18:22
Adanadan şampiyonlar ligi maçları ve derbiler için kombine alanlar var yani bir tanıdığım biri aldı ve böyle düşünüp alan çok kişi oluyor ondan o ortalamayla oynamamız çok zor
bu tip kombine alan taraftarlar keşke site üzerinden gitmeyeceği maçları belirtip kiralatsa kombinesini
E.Cartman
20.Haziran.2013, 18:46
bu tip kombine alan taraftarlar keşke site üzerinden gitmeyeceği maçları belirtip kiralatsa kombinesini
Öyle bir sistem var zaten. Hatta biletin satıldığı ücret üzerinden bonus kazanıyorsun, kombine yenileme döneminde indirim olarak kullanıyorsun.
uAburak89
20.Haziran.2013, 19:47
16 Temmuz'da Notts Co. ile maçımız olacakmış.
http://www.nottscountyfc.co.uk/news/article/pre-season-confirmed-874579.aspx
europeanconquer
20.Haziran.2013, 19:59
Galatasaray are one of the most high profile clubs in Europe :(
Yavaş yavaş Avrupa'da kaybettiğimiz,itibarımızı kazanıyoruz.İnşallah bu çizginin altına düşmeden hatta üstüne koyarak gideriz.
Facx
20.Haziran.2013, 22:54
Öyle bir sistem var zaten. Hatta biletin satıldığı ücret üzerinden bonus kazanıyorsun, kombine yenileme döneminde indirim olarak kullanıyorsun.
sistemin olduğunu
site üzerinden gitmeyeceği maçları belirtip kısmında belirttim zaten :D de biz üşengeç milletiz sanmıyorum her maçla öyle tek tek uğraşıcağını :D
C h A o S
21.Haziran.2013, 12:55
Türk Telekom Arena, Galatasaray için darphane gibi çalışmaya başladı. Yeni stadına geçtiğinden beri ekonomik anlamda rahatlama yaşayan sarı kırmızılı kulüp, loca+kombine satışlarıyla bugüne kadar Türkiye'de görülmemiş bir gelir elde etti. Sarı kırmızılı yönetim, 52 bin kişi kapasiteli statta 41 bin kombine satarken 60 milyon Dolar gelir elde etti.
Bunun üstüne locaların 3.5 yıllık süre için yeniden satılması da, kulübün kasasına 70 milyon Dolar gelir ilavesi yaptı. Loca sahiplerinin tümü yüzde 10'luk artışa rağmen sözleşme yenilerken, kısa bir sürede sarı kırmızılı kulübün kasasına sadece localardan rekor düzeyde bir gelir sağlandı.
Ayrıca elde edilen bu gelirin transfere harcanmayacağı ve banka borçlarının eritilmesi konusunda planlamamaya gidileceği öğrenildi.
europeanconquer
21.Haziran.2013, 12:58
Kazım Kazım bu sene dönecek gibi,Fatih Hoca Kazım ile ilgili pozitif yorumlar yapmıştı,Kazım'da Twitter olsun,Instagram olsun durmadan Galatasaray'dan bahsediyor,kendisi için son şans artık,inşallah iyi bir şekilde döner.
mustinho03
21.Haziran.2013, 14:14
Kazım Kazım bu sene dönecek gibi,Fatih Hoca Kazım ile ilgili pozitif yorumlar yapmıştı,Kazım'da Twitter olsun,Instagram olsun durmadan Galatasaray'dan bahsediyor,kendisi için son şans artık,inşallah iyi bir şekilde döner.
Kazim zaten kendisi de bunun son sans oldugunu iyi degerlendirmesi gerektigini yoksa sonunun ne olacagini biliyor.galatasaray hic birsey kaybetmez kaybederse kendisi kaybeder.
byariff
21.Haziran.2013, 14:53
Confirmation that Galatasaray will play Shrewsbury Town FC on 13 July
http://www.shrewsburytown.com/news/article/21jun13-turkish-delight-875335.aspx
Addolorato
21.Haziran.2013, 14:58
Bu adamlar kaçıncı ligde bilmiyorum ama internet sitesi bizim çoğu üst düzey takımımızdan daha güzel.
Düzeltme : League One'da oynuyorlar. Yani 3. lig klübü.
europeanconquer
21.Haziran.2013, 15:04
Başkan Lig TV'de şu an.
byariff
21.Haziran.2013, 15:28
Başkan görüşmeler olumlu dedi yabanci konusunda dedigim gibi ya ab sistemine geçilcek yada yeniden degistircekler bunun baska yolu yok.
byariff
21.Haziran.2013, 15:47
2 yilda 328 milyon dolar borcumuz vardı şu an borcumuz 220 milyon dolar. Gelecek sezon bir 60 milyon kadar daha azaltmak istiyoruz.
Aysal: Aziz Yıldırım ile ilişkilerimiz iyi başlamıştı. Hatta 3 Temmuz süreci başladığında 'Biz karışmayalım' dedik." "Fakat Aziz YILDIRIM ortaya çıkıp "En Büyük Şikeci G.Saray" deyince İpler koptu."
GSStore'da durumlar iyi.
Mağazacılık gelirlerimizde kar artışımız %136
Ünal Aysal:"Zamanında Galatasaray İnönü'de oynamak istemiş..Ama G.Saray'dan yüksek miktarlar istenmiş.Aynısı bizim de yapmamız gerekmiyor"
europeanconquer
21.Haziran.2013, 16:39
Futbol Takımımızın Kamp Programı Belli Oldu
Süper Lig’de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın 2013-2014 sezonu öncesindeki hazırlık kampı programı belli oldu.
Yeni sezon için 1 Temmuz 2013 Pazartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelecek olan takımımız, 8 Temmuz 2013 Pazartesi günü hazırlık döneminin ilk etabı için İngiltere’nin Birmingham kentine hareket edecek. Galatasaray, İngiltere’de The Football Association’a (FA) ait St George’s Park National Football Centre’da kampa girecek. Ve burada iki dostluk maçıyla 2013-2014 sezonu hazırlıklarını sürdürecek.
Galatasaray’ın İngiltere’deki iki hazırlık maçının programı şu şekilde olacak:
13 Temmuz 2013 Cumartesi
Swindon Town – Galatasaray
16 Temmuz 2013 Salı
Notts County – Galatasaray
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, varlığını sürdüren en eski profesyonel futbol kulübü olan Notts County (1862, kuruluş yılı) ile karşılaştıktan sonra aynı gece İstanbul’a dönerek hazırlıklarına devam edecek. Takımımız, 20 Temmuz 2013 Cumartesi günü ise İzmir’e giderek 21 Temmuz 2013 Pazar günü burada bir dostluk maçı yapacak. Rakibin daha sonra açıklanacağı hazırlık karşılaşmasının ardından 22 Temmuz 2013 Pazartesi günü Slovenya’nın Bled kentine geçecek. Slovenya’daki hazırlıkları esnasında 28 Temmuz 2013 Pazar günü bir maç daha yaptıktan sonra ise aynı gece İstanbul’a geri dönecek.
Galatasaray'ın ikinci dönem kamp programı şu şekilde olacak:
20 Temmuz: İstanbul’dan İzmir’e gidiş
21 Temmuz: İzmir’de hazırlık maçı
22-28 Temmuz: Slovenya Bled kampı
28 Temmuz: Bled’de hazırlık maçı ve İstanbul’a dönüş
Galatasaray, yeni sezon öncesindeki son hazırlık kampı için 2 Ağustos 2013 Cuma günü İngiltere’nin Londra kentine geçerek Arsenal’ın ev sahipliğindeki Emirates Kupası'’na katılacak. Takımımız, 2013-2014 sezonu öncesindeki bu turnuvada iki maç yapacak.
3 Ağustos 2013 Cumartesi
16.00 Galatasaray – Porto
4 Ağustos 2013 Pazar
18.20 Arsenal – Galatasaray
Londra’daki turnuvada ev sahibi Arsenal ile karşılaştıktan sonra İstanbul’a dönecek olan takımımız, 11 Ağustos 2013 Pazar günü 2013 TFF Süper Kupa maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ve 2013-2014 sezonu hazırlıklarını tamamlayarak lig maçlarını bekleyecek.
Geçen yıl İzmir'e gitmiştik ama bu yıl da Ankara'ya geleydiniz :( Neyse Gençlerbirliği maçı var ligde,ondan gelmiyorlardır.
mpaker66
21.Haziran.2013, 16:41
7 hazırlık maçı ki son iki maç prestijli bir şey. güzelll.
Homer J.S
21.Haziran.2013, 21:05
Yine İzmir'e geliyorlar çok şükür her sene 1 kere görmeye başladık
DenizlispoR
21.Haziran.2013, 21:41
Notts County,özlemişim takımı görmeyi. :D İzlemek isterim şahsen o maçı.
byariff
22.Haziran.2013, 00:48
Lütfi aribogana gore ab kurali kalkicak cok emin konusuyor haydi insallah.
AurelienChedjou
22.Haziran.2013, 01:02
Lütfi aribogana gore ab kurali kalkicak cok emin konusuyor haydi insallah.
İnşallah , inşallah şu yabancı sınırı olayını kökünden halledeceğiz ve sonra bizi kimse tutamayacak , çok büyüyeceğiz , bir dünya kulübü olacağız. :)
europeanconquer
22.Haziran.2013, 01:07
Altyapını geliştirmeden,kurumsal yapıyla,para babası olmadan öyle dünya kulübü falan olamazsın hocam.Tek sıkıntı yabancı sınırlaması değil.
AurelienChedjou
22.Haziran.2013, 01:15
Altyapını geliştirmeden,kurumsal yapıyla,para babası olmadan öyle dünya kulübü falan olamazsın hocam.Tek sıkıntı yabancı sınırlaması değil.
Doğru , altyapı ile alakalı ciddi adımlar şart ancak önünde ki engellerden biri de yabancı sınırı :)
Eğer yabancı sınırı ile alakalı durum çözülürse hali hazırda bir Kocaelispor projesi var Aysal'ın , Kocaelispor'u alıp altyapı takımı yapacağı söyleniyor , hem yabancı sınırı çözülürse genç ve yetenekli yabancıları getirip rahatlıkla deneyebiliriz :)
europeanconquer
22.Haziran.2013, 01:21
Bakalım,konuşmak kolay icraat görmek gerekiyor,hiç bir şey olmaz değildir ancak somut adımlar atılmadan böyle büyük konuşmak hayal kırıklığı yaratır,şimdiden uyarayım hocam.
AurelienChedjou
22.Haziran.2013, 01:40
Bakalım,konuşmak kolay icraat görmek gerekiyor,hiç bir şey olmaz değildir ancak somut adımlar atılmadan böyle büyük konuşmak hayal kırıklığı yaratır,şimdiden uyarayım hocam.
Hocam eyvallah çok sağolun ancak Ünal Aysal gibi vizyon sahibi bir başkanımız , yönetimimiz ve Fatih Hoca gibi bir teknik direktörümüz olduğu için ben bu konuda çok rahatım elbet bir şekilde uyum sağlayacağız altyapı sistemine , bizimkiler de şuan bunun için uğraşıyorlar.
zeck17
22.Haziran.2013, 02:20
https://twitter.com/NounkeuD/status/348182553376718848
Kamerundan bir fotoğraf karesi..
Alttaki yorumlar çok iyi ve böyle futbolcular sevilmez mi ya :)
https://pbs.twimg.com/media/BNT-MANCAAEyLDx.jpg:large
Nedvedmania
22.Haziran.2013, 02:31
Drogbanın "This is incredible" golü ve tribündeki herkesin ağzı açık :)
http://r1305.hizliresim.com/19/s/ndd9b.jpg
Revolution
22.Haziran.2013, 03:04
Tellerdeki elinde sigara Fatih Terim maskeli dayinin bakisi mukemmel.
europeanconquer
22.Haziran.2013, 09:03
http://i.imgur.com/2F1SKPu.png
Aynen yahu,süper çıkmış dayı :n:
europeanconquer
22.Haziran.2013, 11:36
Olağanüstü Genel Kurul başladı.GSTV'den takip edebilirsiniz.
www.galatasaray.com
europeanconquer
22.Haziran.2013, 16:26
Şaşırdım yahu,kimse takip etmiyor mu ? :D
europeanconquer
22.Haziran.2013, 16:45
2 sandık açıldı.
Sandık 1
Kullanılan oy : 109
Ünal Aysal : 102
Beyaz liste : 2
Geçersiz : 5
Sandık 2
Kullanılan oy : 122
Ünal Aysal : 110
Beyaz Liste : 2
Geçersiz : 10
Börk
22.Haziran.2013, 16:47
Ne olacağı belli zaten yahu :)
europeanconquer
22.Haziran.2013, 16:49
Orası öyle ancak Galatasaray'ı değilde kendi çıkarlarını düşünen kaç kişinin olduğunu beyaz listeler sayesinde öğreniyoruz.
zeck17
22.Haziran.2013, 16:58
Ünal Aysal başkan seçilecek duyum büyük yerden
europeanconquer
23.Haziran.2013, 14:26
Forma bu dediler;
http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/05/213.jpg
Maalesef bu çıktı;
http://i.imgur.com/O1mLyxn.jpg
E.Cartman
23.Haziran.2013, 14:28
Bide canlısını görmek lazım. Geçen sene kırmızı formaya da kötü dedik ama canlısı gayet hoştu. Barcelona'nın geçen seneki home formasıda aynı şekilde kötü dedik ama giyilince hoş duruyordu.
http://img.over-blog.com/604x402/3/88/03/34/nouveau-maillots-saison-2014/galatasaray-formalari-away-2014-.jpg
http://img.over-blog.com/604x402/3/88/03/34/nouveau-maillots-saison-2014/nouveau-maillot-2014-galatasaray.jpg
http://img.over-blog.com/603x702/3/88/03/34/nouveau-maillots-saison-2014/galatasaray-formalari-away-2014-maillot.jpg
http://img.over-blog.com/604x402/3/88/03/34/nouveau-maillots-saison-2014/formas--2014away-2-galatasaray-.jpg
http://img.over-blog.com/604x402/3/88/03/34/nouveau-maillots-saison-2014/galatasaray-formalari-2-away-2014.jpg
Redrum
23.Haziran.2013, 14:29
Yalnız çıkan forma daha güzel.
europeanconquer
23.Haziran.2013, 14:31
Yahu bu zaten çizimine göre gerçeğini rastgele bir yerlere yaptırılmış olanıdır,Nike bu kadar kalitesiz forma üretmez ancak üstte ki çizim çok iyi duruyor,çok iyi bir forma şahsen ancak bunun tasarımı hiç güzel değil.
E.Cartman
23.Haziran.2013, 21:07
Yahu bu zaten çizimine göre gerçeğini rastgele bir yerlere yaptırılmış olanıdır,Nike bu kadar kalitesiz forma üretmez ancak üstte ki çizim çok iyi duruyor,çok iyi bir forma şahsen ancak bunun tasarımı hiç güzel değil.
GS FORMALARI @gsformalari 8 dk
Fotoğrafın sızdığı internet sitesi diğer kulüplerin de formalarının fotoğraflarını paylaşmıştı. Bu forma kesin yani. Yazı gelecek sonra...
diye bir bilgi var.
europeanconquer
23.Haziran.2013, 21:15
diye bir bilgi var.
Ben çizim derken şu programla tasarlanmış formadan bahsediyorum,o daha güzeldi.Bugün sızan forma iğrenç ötesi,bana göre.Formalar tanıtılınca daha kesin bir yorum yaparız çünkü bu sızan forma da gariplik var,kumaşı tam forma gibi değil.
europeanconquer
25.Haziran.2013, 18:32
22 Temmuz'da Real Madrid ile Arena'da maç varmış diyorlar.
Nedvedmania
25.Haziran.2013, 18:36
Galatasaray'ın ikinci dönem kamp programı şu şekilde olacak:
20 Temmuz: İstanbul’dan İzmir’e gidiş
21 Temmuz: İzmir’de hazırlık maçı
22-28 Temmuz: Slovenya Bled kampı
28 Temmuz: Bled’de hazırlık maçı ve İstanbul’a dönüş
Yazıyordu. Takım o sırada izmirde olacak. Veya öbür ihtimal maçtan sonra hemen dönecekler. Ama ertesi gün Madrid maçı saçma olur.
europeanconquer
25.Haziran.2013, 18:41
Yazıyordu. Takım o sırada izmirde olacak. Veya öbür ihtimal maçtan sonra hemen dönecekler. Ama ertesi gün Madrid maçı saçma olur.
Tarih konusunda belki bir yanlışlık olabilir ancak Real Madrid'in kamp programında İstanbul'da gözüküyor Temmuz ayında.
Şöyle bir şey de olabilir Real Madrid'le İzmir'de karşılaşırız :n:
europeanconquer
25.Haziran.2013, 19:46
2. Başkan: Özkan Olcay
Başkan Yardımcıları: Ümit Özdemir, Candan Erçetin
Genel Sekreter: Adnan Nas
Muhasip Üye: Mete İkiz
Kulüp Sözcüsü: Şükrü Ergün
Candan Erçetin'i çok severim,başkan yardımcısı olması demek etkin bir rol oynaması demek :)
mpaker66
25.Haziran.2013, 20:09
Candan ablam bi şarkı söyler ortam yumuşar gider :)
Bu arada Aykut Erçetin- Candan Erçetin akraba değildir de mi :(
uAburak89
26.Haziran.2013, 03:19
http://p.twimg.com/A6ow7TGCYAAAGRf.jpg:large
E.Cartman
26.Haziran.2013, 13:08
Çare Drogba :D
Süper Lig - Fildişi Sahili'ne Drogba formülü
IMF Afrika Başdanışmanı Koffi Alle, Fildişi Sahili’nin içinde bulunduğu ekonomik krizi, Didier Drogba markalı üretimle aşabileceğini savundu.
http://i.tr.eurosport.com/2013/04/09/986888-16081566-640-360.jpg
Milliyet'ten Onur Dinçer'in haberine göre, Uluslararası Para Fonu (IMF) Afrika Başdanışmanı Marcellin Koffi Alle, Fildişi Sahili’nin, Galatasaray forması giyen dünyaca ünlü golcüsü Didier Drogba ile birlikte yeni bir kalkınma hamlesi yapması gerektiği tezini ortaya attı.
Fildişi Sahili’nden hükümet temsilcileri ve sanayinin önde gelen isimleri ile bir toplantı gerçekleştiren ünlü ekonomist, ülkenin ekonomik krizi aşması için Drogba’nın çözüm olabileceğini söyledi.
ABD’de efsane basketbolcu Michael Jordan ile gerçekleştirilen yatırım modelinin oldukça başarılı sonuçlar verdiğine dikkat çeken Koffi Alle, aynı uygulamanın tüm dünyada tanınan Drogba’ya da uyarlanarak Fildişi ekonomisinin kalkınabileceğini ifade etti.
Kaynak (http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-fildisi-sahili-ne-drogba-formulu_sto3817259/story.shtml)
mpaker66
26.Haziran.2013, 13:58
Tatil bitti, takım hafta başı Florya'da toplanıyor.
europeanconquer
26.Haziran.2013, 14:50
Hocam daha 5 gün var 1 Temmuz'a niye milletin tatilini yarıda kesiyorsun :n:
uAburak89
26.Haziran.2013, 15:20
Transfer kampa kadar biter diye umuyordum ama olmayacak belli ki. Ortalarına kadar yetişse bari, acısını ilk devre çekiyoruz hiç iyi olmuyor. Scott Piri ile çalışan/çalışmayan farkı bariz ortaya çıkıyor.
Fatih Terim de uzun zamandır konuşmuyor, çıksa GS TV'ye yeni sezona dair değerlendirme yapsa hiç fena olmazdı. :)
mpaker66
26.Haziran.2013, 15:47
Hocam daha 5 gün var 1 Temmuz'a niye milletin tatilini yarıda kesiyorsun :n:
Abi yavaştan gelsinler istanbul'a toparlansınlar bi :)
Ralph
26.Haziran.2013, 16:19
Ünal Aysal'ın başkan yardımcısı Candan Erçetin'mi oldu yahu :)
europeanconquer
26.Haziran.2013, 16:33
Aynen,o oldu.Ben çok sevindim şahsen,göbekli göbekli,kodaman insanlar olacağına zarif bir bayan,bir sanatçı olması çok daha iyidir :n:
Ralph
26.Haziran.2013, 16:35
Candan Erçetin bu ülkedeki en kaliteli sanatçılardan biridir. Sadece müzikal anlamda demiyorum, yaşantısı ile de kaliteli bir insandır. Müzisyen kimliği dışında bir eğitimcidir zaten. Ancak sporla olan ilişkisi hakkında hiç bir fikrim yok. Merak içerisindeyim. Açıkçası medya önünde GS ile ilgili konuşmalarını merak ediyorum :)
E.Cartman
26.Haziran.2013, 17:02
Aynen,o oldu.Ben çok sevindim şahsen,göbekli göbekli,kodaman insanlar olacağına zarif bir bayan,bir sanatçı olması çok daha iyidir :n:
Diğer başkan yardımcısı duble göbekli sanırım, açığı kapatır o :zuhaha
europeanconquer
26.Haziran.2013, 17:12
http://img.haberler.com/haber/464/unal-aysal-sneijder-olmazsa-baskasi-olacak-4256464_o.jpg
Dediğin gibi ultra göbekli bir amcamız başkan yardımcısı olmuş :n: Soldaki
mpaker66
26.Haziran.2013, 18:01
Bismillah. Bu kimmiş ki böyle :)
sui generis
26.Haziran.2013, 22:24
Eski SPK Başkanı yönetim kuruluna girmiş
uAburak89
26.Haziran.2013, 22:27
Eski SPK Başkanı yönetim kuruluna girmiş
Kimmiş o ? Bir önceki SPK başkanı Vedat Akgiray'dı, o da yeni yönetimde yok.
Ünal Aysal, Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Candan Erçetin, Aka Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara ve Adnan Nas, bunlardan hangisi eski SPK başkanı ve hangi yıllar arasında görev almış ?
Edit: http://www.spk.gov.tr/indexcont.aspx?action=showpage&menuid=0&pid=7&submenuheader=-1
Buraya göre yedek üyelerde dahil söylediğin gibi bir durum gözükmüyor.
sui generis
26.Haziran.2013, 22:34
https://twitter.com/sporekonomi/status/349900362704097280
edit: Sermaye arttırımını onaylayan başkan değil diye biliyorum.
uAburak89
26.Haziran.2013, 22:36
Kulübün değil, şirketin yönetim kuruluna atanmış. Ayrıca söz konusu şahsın SPK başkanlığı dönemi 2000-2006. :)
uAburak89
28.Haziran.2013, 13:46
Arena’da kapasite artıyor
Aslan’a yeni mabedi ‘dar’ geldi... Cimbom, Emirates ile benzer özellikler taşıyan stadında yeni koltuk düzenlemesine gidecek. Kapasite ile gelir de yılda 10 milyon dolar artacak
Sarı-kırmızılılar, unutulmaz stadı Ali Sami Yen’e hüzün ve gözyaşlarıyla veda etmişti. Taraftarlar, “Yolu yok”, “Metro seferi az”, “Giriş çıkışı zor” denen TT Arena’ya G.Saray sevgisiyle kolay alıştı. 2 sezondur şampiyonluklar yaşanan stadı ‘uğurlu’ ilan eden sarı-kırmızılılar loca ve kombinelere de hücum ediyor. Bu durum G.Saraylı yöneticileri de fazlasıyla memnun ediyor. Ancak potansiyelin farkına varan idareciler yepyeni bir projeyle G.Saray’ın stat gelirini katlayacak. Nasıl mı? TT Arena’nın kapasitesini 7 bin artırarak… Peki bu nasıl olacak? G.Saray Yönetimi bu sorunun cevabı olarak da Arsenal’in stadı Emirates’i işaret ediyor.
KOLTUKLAR DEĞİŞECEK
Aslan’ın mevcut stadında koltuklar standartlara en uygun şekilde yerleştirildi. Ancak yönetimin değiştireceği yeni koltuk düzenlemesinde Arsenal’in Emirates Stadı’ndan esinlenilecek. Böylelikle Cimbom’un 52 bin 650 kapasiteli stadı 60 bine yükselecek. Loca sayısını etkilemeyecek olan bu kapasite artırımı Cimbom’un kasasına yine de hatrı sayılır bir giriş sağlayacak. Şu anda loca ve sezonluk kombine satışından yılda 60 milyar doları cebine koyan sarı-kırmızılılar yeni düzenleme ile bu rakamı 70 milyon dolara çıkaracak.
AYSAL’IN ‘KEŞKESİ’
G.Saray Başkanı Ünal Aysal, 45 bin kombine satılmasından dolayı memnun olduğunu dile getirirken bir de ‘keşke’ demişti. Aslan’ın patronu “Keşke zamanında bu stat 70 bin kişilik yapılsaymış. O stadı da rahatlıkla doldururduk” demişti.
Egehan ŞENGÜL/AMK
IcedEarth
29.Haziran.2013, 15:00
Bu arada Özcimbomlu Sezgin Abi'mizi kaybetmişiz. Allah sevenlerine sabır versin.
byariff
01.Temmuz.2013, 00:15
Reiz bu taraftar seni unutmaz bir gun baskan olarak gelmen dilegiyle.
Abdurrahim Albayrak @_AAlbayrak 4 dk
@nevzatdindar canim kardesim yorulmadim yordular? GS hizmet etmek benim icin yuce Allahimin bir lutfudur
europeanconquer
01.Temmuz.2013, 11:18
Sezonu açtık :)
Özlemişim kerataları :n:
mpaker66
01.Temmuz.2013, 13:57
13/14 hayırlı uğurlu olsun, bol kupalı mutluluğu bol iyi bi sezon olur inş :)
europeanconquer
01.Temmuz.2013, 14:16
Emmanuel Culio,Mehmet Batdal,Kazım Kazım,Ceyhun Gülselam,Yiğit Gökoğlan falan katılmış :D Görünce bir garip oldum,hele hele Culio'yu görünce baya garip oldum :D
uAburak89
01.Temmuz.2013, 14:36
http://www.11teamsports.de/fan-shop/international-sonstige/galatasaray-istanbul/nike-hoody-galatasaray-istanbul-sweatshirt-f692.html
http://www.11teamsports.de/fan-shop/international-sonstige/galatasaray-istanbul/nike-polo-galatasaray-istanbul-core-poloshirt-f603.html
Süper olmuş bunlar.
mpaker66
01.Temmuz.2013, 14:49
8 Temmuz'da katılacakmış Sneijder Drogba Selçuk Burak muslera chedjyou Elmander danny. Muslera sadece 1 hafta mı tatil yapacak ya?
uAburak89
01.Temmuz.2013, 16:24
Sezonu açtık, Melo hala yok, hayalkırıklığım tarifsiz.
byariff
01.Temmuz.2013, 18:25
guzel haber
SON DAKİKA! G.Saray'da sözleşme yenileyen Gökhan Zan ve Engin Baytar, bu akşam 18.00'deki idmanda yer alacaklar. AMKSPOR
Bordo61Mavi
01.Temmuz.2013, 19:09
Bu Tigana olayi gercekse buyuk is yapmis olur Unal Aysal.
E.Cartman
01.Temmuz.2013, 19:28
FUTBOL TAKIMIMIZIN YENİ SEZON DIŞ SAHA FORMASI TANITILDI
Galatasaray'a Çevreci ve Teknolojik Forma
Galatasaray’ın 2013-2014 sezonunda giyeceği Nike tarafından tasarlanan forma koleksiyonunun dış saha forması görücüye çıktı. Daha önce tanıtımı yapılan iç saha formasının ardından dış saha forması da taraftarlarla buluşuyor.
Galatasaray Futbol Takımı’nın 2013-2014 sezonunda giyeceği dış saha forması taraftarların beğenisine sunuldu.
Galatasaray’ın dış sahada giyeceği forma, siyah ve antrasit tonları ile yeşil sahalardaki centilmenler için tasarlanmış modern bir çizgiye sahip. Geçmişten günümüze her zaman şık ve sofistike bir duruşa sahip olan Galatasaray için tasarlanan bu forma, Avrupa’nın yüksek terzilik dokunuşlarını da kendisinde barındırıyor. Eski İstanbul beyefendilerinin vazgeçilmezi olan smokin ve frak Galatasaray’ın yeni dış saha formasında yeniden vücut buluyor.
Galatasaray’ın kendi sahasında giyeceği ve geçtiğimiz ay lanse edilerek taraftarlarla buluşan yeni iç saha forması da, başarılarla dolu bir sezonun hikayelerinden ilham alan bir tasarım ile son teknolojiyi buluşturuyor. Formanın gövde kısmı ve kollarının yarısı kırmızı, yarısı sarı olacak şekilde geleneksel tasarıma göre hazırlandı. Ancak ilk defa olarak manşet ve yaka kısmı da yarısı sarı, yarısı kırmızı olarak Galatasaray’ın renklerinde tasarlandı.
“Taçsız Kral” olarak Galatasaray taraftarlarının gönlünde taht kuran ve kulübün gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan Metin Oktay’ın 1950’li ve 1960’lı yıllarda giydiği formadan da ilham alındı. 2013-14 sezonu iç saha forması, bu ruhun yeni dönemde hayat bulmasını sembolize ediyor. Galatasaray’ın köklü geçmişini modern teknoloji ile buluşturan formada ilk kez Galatasaray’ın kuruluş zamanındaki sarı ve kırmızı tonları kullanıldı.
Aynı şekilde Galatasaray’ın tarihsel logosu olan Gayın ve Sin de formaların içinde bu köklü geçmişe vurgu yapmak için tasarlanmış bir detay olarak dikkat çekiyor. Galatasaray’ın kendi sahasında giyeceği formalar için kenarında ince sarı şeritli beyaz şort tercih edildi. Üst kısmında ince sarı bir şeridin geçtiği kırmızı renkli çorapların arka kısmında yer alan kalın sarı şerit, oyuncuların sahada daha iyi görülmesini amaçlıyor.
Formalar, Nike’ın vazgeçilmezleri olan tarz, ustalık ve gururu yansıtırken bugüne kadar üretilen en teknolojik ve çevreci forma olarak oyuncuların performansına yardımcı oluyor.
Geri Dönüştürülmüş Polyester
Galatasaray’ın yeni sezon formaları, Nike’ın düşük çevresel etkiyle spor malzemesi üretme sözü doğrultusunda, devrim yaratan geri dönüştürülmüş polyester kumaşından üretilmeye devam edecek. Her bir forma ve şort, ortalama 13 geri dönüşümlü plastik şişeden üretiliyor.
Bu çığır açan üretim sürecinde plastik şişeler eritilerek önce iplik haline getiriliyor, daha sonra polyester olarak dokunuyor. Bu sayede, polyester üretimine kıyasla enerji tüketiminde %30 oranında bir tasarruf sağlanıyor.
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/3/3734/B_661230cb6ce4d9b69a649a64603ce16c.jpg
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/3/3734/B_bea2df432cd023dd5d2c9b9b3f7d56ff.jpg
Corpus
01.Temmuz.2013, 19:44
Forma biraz fazla mı basit duruyor şu haliyle ?
uAburak89
01.Temmuz.2013, 21:39
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/9/3735/B_979a3b491e19e461fccccf58d5343393.jpg
uAburak89
02.Temmuz.2013, 21:06
http://s7.directupload.net/images/130511/vwfdjjgg.swf
Günde en az 3 defa izlemezsem günüm güzel geçmiyor, başlasa sezon bir an önce de şu heyecanı yaşasak yine..
europeanconquer
02.Temmuz.2013, 21:10
Sarioglu...Drogbaaaaaaaaaaaa....This is Incredible !!!!
Özledik be reyiz :(
Edit:
Spiker Amrabat'a Sarioglu demiş yeni fark ettim :(
C h A o S
03.Temmuz.2013, 15:37
Sedat Doğan'ın Ntvspor'a açıklamaları.Umarım Arena konusunda dediği gibi dik dururlar.Aksi olursa zaten taraftarın gözünden düşecekler.Buna ek olarak kombinesini iade edenlerde olucaktır.
Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon Türk Telekom Arena'da oynama isteğine daha önce olumsuz yanıt verdiklerini ancak şu an kendilerine gelen resmi bir teklif olmadığını belirten Sedat Doğan, "Beşiktaş'ın tüm bu sürecin ardından bize yeni bir teklifle gelmesi şık olmaz. Bizim TT Arena'da profesyonellerimiz çalışıyor, orada GS Store var ve tüm kulüp TT Arena'dan yönetiliyor. Stadımıza gelecek herhangi bir zararı nasıl karşılayacağız? Bu konuda tavrımız net. Şu an için Beşiktaş'tan gelen herhangi bir teklif yok. Kasımpaşa'nın stadı ve Olimpiyat stadı var, bu konu hakkında tavrımız hiç değişmedi" şeklinde görüş belirtti.
europeanconquer
04.Temmuz.2013, 18:21
Şaka maka 1,5 sezondur kiralanan Kazım yerli yokluğundan takıma geri döndü :n: Büyük ihtimal bu sezon kalıcı gözüküyor.
AurelienChedjou
04.Temmuz.2013, 18:43
Şaka maka 1,5 sezondur kiralanan Kazım yerli yokluğundan takıma geri döndü :n: Büyük ihtimal bu sezon kalıcı gözüküyor.
Aydın'dan çok daha iyi yedek olacağı kesin bence ayrıca forvette de alternatif olarak kullanılabilir.
titates1
04.Temmuz.2013, 18:55
Kazım forvette kullanılmaya başlansa Burak gibi , neden kimse oynatmıyor orda anlamıyorum , Burak'tan çok daha yetenekli kendisi , kendini geliştirse on numara poacher forvet olurdu tabi çalıştığı hocaların da hatası.
mpaker66
04.Temmuz.2013, 21:48
Kazım forvette kullanılmaya başlansa Burak gibi , neden kimse oynatmıyor orda anlamıyorum , Burak'tan çok daha yetenekli kendisi , kendini geliştirse on numara poacher forvet olurdu tabi çalıştığı hocaların da hatası.
Bencede kesinlikle
davidvilla
05.Temmuz.2013, 10:46
Aynen katılıyorum. Zaten genç dönemlerinde forvet olarak başlamıştı
byariff
05.Temmuz.2013, 13:33
Ntvspor Gs muhabiri Evren Göz @evrengoz 48 sn
Kazim ve Erman Kilic, antrenmanin en istekli isimleriydi. Kiralik gidip donenlerin cogu moralsiz, Aykut da ekstra calisti...
europeanconquer
05.Temmuz.2013, 13:35
Aynen Sercan,Mehmet,Culio,Yiğit falan çok isteksizdi.İzledim ben antrenmanı.
uAburak89
05.Temmuz.2013, 18:16
Galatasaray Sportif Yönetim Kurulu, Ali Dürüst'ün istifasını kabul ederek, yerine ilk genel kurula kadar görev yapmak üzere Prof. İlhan Helvacı'yı atadı.
europeanconquer
05.Temmuz.2013, 18:25
Güzel güzel :n:
ReaList
05.Temmuz.2013, 18:34
Mehmet Baransu ile T. Doğan Karlıbel'in başı kel mi ? Bu adamlar açıkta kalırsa yaptıkları onca kamuoyu yanıltma ve lobi çalışması ne olacak ? Adaletin bu dünya : )
uAburak89
05.Temmuz.2013, 18:38
Soytarılarla işimiz yok ki. Kaliteli, nitelikli isimlere her zaman ihtiyaç var.
E.Cartman
05.Temmuz.2013, 19:43
Ben bi Gökhan İnler hamlesi bekliyorum artık. Kadro da muhtemelen şöyle olur.
Muslera - Eboue Semih Chedjou (Yabancı Sol Bek) - Selçuk İnler Hamit - Sneijder - Burak Drogba
Yedekler de: Eray, Zan, Erman, Kazım, Emre, Engin, (Gelirse)Umut olur gelmezse de Berk İsmail Ünsal hamlesi gelebilir ayrıca kadro dışında Yekta, Sabri, Ufuk, Aykut, Furkan, Riera, Amrabat ve hatırlayamadım 1-2 isim daha kalır. Kimse kusura bakmasın ama ilk 11 dışında kalan adamları toplayıp ayrı bi takıma koysan doğru bir hocayla rahat ilk 5'e oynarlar.
Bu çeşitlilik zaten şampiyonluk için yeter de artar bize ancak Avrupa'da biraz şans ve bol miktarda gaza ihtiyacımız olacak.
byariff
05.Temmuz.2013, 20:12
buda benim kadrom :D
Onur
Eboue-Semih-Chedjou-Riera
Engin-Selcuk-Gokhan
Sneijder
Drogba-Burak
europeanconquer
05.Temmuz.2013, 20:22
Abi o Onur'a suikast düzenleyeceğim yeter ya,bırak şu adamın yakasını :n: Ne istiyorsun bizim tavşandan :n:
Fearless Coward
05.Temmuz.2013, 20:23
En baştan kaybetmişiz Arif. :D Hacı abi varken bizim TS'den oyuncu almamız zor. :D
Corpus
05.Temmuz.2013, 20:25
buda benim kadrom :D
Onur
Eboue-Semih-Chedjou-Riera
Engin-Selcuk-Gokhan
Sneijder
Drogba-Burak
Gökhan ZAN ? :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:
:n: :n: :n:
europeanconquer
05.Temmuz.2013, 20:26
İnler o İnler :n:
byariff
05.Temmuz.2013, 20:38
inler yahu ne zani :D onuru herturlu begeniyorum musleraya gore yalan yok. bana kalsa sneijderide ardayla takas yapak :D yada sneijderi chelseaya basalim parayi ardayi alalim tekrar
uAburak89
05.Temmuz.2013, 21:37
Ünal Aysal gözünü karartsa, Arda, Gökhan İnler, Nuri 3'lüsüne saldırsa bazılarının yabancı aşkı yeniden alevlenir. :)
Riera ve Elmander'e hizmetleri için teşekkür edip, Melo'yu alalım, Kolarov'u kiralayalım, Umut'la birlikte Kerim Frei ve Okay Yokuşlu'dan birisini veya ikisini alsak gayet şık olur.
Redrum
05.Temmuz.2013, 23:09
Hiç öyle güzel transferler olacağını ben zannetmiyorum. Ayrıca kampa da yetişmedi ne anlamı var ki allah aşkına bir sene daha ağlayacağız "kampa yetişseydi de kem küm" diye. Sinir oluyorum şu işe. Sol bekimiz seneye de Riera bence. Melo'yu alır transferi kapatırız.
europeanconquer
05.Temmuz.2013, 23:10
Kamp 8 Temmuz'da başlıyor ama yetişmez bence de.
Facx
05.Temmuz.2013, 23:11
http://i.imgur.com/ncpXYQB.jpg
:D
europeanconquer
06.Temmuz.2013, 00:03
Gözüne cisim darbesi alan Semih İngiltere kampına götürülmeyecekmiş.
byariff
06.Temmuz.2013, 17:27
haginin oglu yine frikikten atmis almak lazim aslinda babasi gibi olur :D
http://www.totemspor.com/video/futbol/dunyadan-futbol/babasinin-oglu-230613
Nocna Mora
06.Temmuz.2013, 17:47
Semih kampa katılamayacak ondan sonra sezon içinde performansı düşük diye yakınacagız.
europeanconquer
06.Temmuz.2013, 18:46
Sende ki karamsarlığa hayranım.
Merak etme Semih her türlü form tutar,sakatlığı gözünden,başka bir yerinden değil,denetim altında Florya'da çalışmalarına devam eder.16 Temmuz'da bitiyor zaten İngiltere kampı.Nasıl yetişemiyor ki ?
byariff
08.Temmuz.2013, 13:26
Furkani niye almaz bu adam anlamiyorum...
Ufuk Ceylan, Culio, Yiğit, Furkan Özçal, Sercan Yıldırım ve Mehmet Batdal kamp kadrosuna dahil edilmedi
europeanconquer
08.Temmuz.2013, 14:22
Demek ki yeterli değil Furkan,büyük ihtimal kiralanacak,form tutsun diye de kiralanacağı takımın kampına katılır.Semih'de sakatlığından dolayı götürülmedi.
C h A o S
08.Temmuz.2013, 14:26
Semih'in sakatlığına bak.Mangal yaparken gözüne kömür kaçmış.Enteresan bir olay.:)
Kampa götürülmeyen oyuncular yerinde.Kazım ve Ceyhun'u götürdüğüne göre gelecek sezon takımda yer alırlar diye düşünüyorum.Ne yalan söyliyim Kazım'ı karakter olarak sevmiyorum,Galatasaray'a yakıştırmıyorum ancak seneye oynarsa iyi işler yapıcak diye hissediyorum.Kadroda olması yarar sağlar gibi.
mpaker66
08.Temmuz.2013, 14:29
Kazım 4 1 2 1 2 nin forvetinde iyi işler yapabilir. Ceyhun da önliberoda.
europeanconquer
08.Temmuz.2013, 14:41
Ceyhun Kayseri'de nasıl bir performans gösterdi izleyen var mı ? Sarı kart cezalısı olduğu maç hariç ligde her maçta forma giymiş,toplam 1342 dakika süre almış.
Corpus
08.Temmuz.2013, 14:48
Kazım 4 1 2 1 2 nin forvetinde iyi işler yapabilir. Ceyhun da önliberoda.
Partneri ve eğiticisi Drogba olursa yeni bir boğa kazanabiliriz. Kazım' ın gerçekten iyi bir fiziği var.
europeanconquer
08.Temmuz.2013, 18:45
https://pbs.twimg.com/media/BOQwKYJCMAAHtCC.jpg:large
Çok güzel yer kamp için.
Bu arada ;
FUTBOL | Bilgi: Wesley Sneijder, Didier Drogba, Aurélien Chedjou ve Johan Elmander İngiltere Kampına katıldı.
uAburak89
08.Temmuz.2013, 18:50
Elmander ve Riera'nın kadroda olmasını Wellington ile yabancı transferi kapatılacak şeklinde yorumlamak mümkün.
Ufuk gitmek istiyormuş, Culio zaten bitik, Yiğit transferinde kazık yedik, Sercan ve Batdal yanlış transferlerdi. Gelelim Furkan'a, iki de bir bu isim gündeme geliyor. Geçen seneyi hatırlayın, Ünal Aysal benim bile haberim yok demişti, günahı boynuna ama Albayrak'ın verdiği bazı sözler uğruna bu oyuncunun alınmasını istediği dedikoduları da çıkmıştı. Öte yandan bu Furkan, Semih'tan kat kat fazla para kazanıyor, saçmalığın daniskası. Antremana gelip gitmek dışında hiçbir etkinlik ve aktiviteye katılmayan içine kapanık, iletişim kuramayan bir isim olduğunu söylüyorlar antremanları ve takımı takip edenler. Boşa para ödüyoruz, kesinlikle gitmesi gereken isimlerden birisidir Furkan.
ShevAnil
08.Temmuz.2013, 18:51
Ne kadar profesyonel bir şekilde tasarlanmış, mimarisi, görünümü muazzam. Var mı acaba bizde de böyle kamp yerleri? :)
Fearless Coward
08.Temmuz.2013, 18:52
Kazım ve Ceyhun'un kampta olması iyi olmuş bu sezon rotasyonda bu 2 isimden yararlanabiliriz.Elmander'de katılmış kampa Fatih hoca son durumunu görmek istiyor anlaşılan.
europeanconquer
08.Temmuz.2013, 18:53
@ShevAnil
Fenerbahçe'nin Topuk Yayla'sında ki tesisleri en modern ve en iyi kamp yeri Türkiye'de.
europeanconquer
09.Temmuz.2013, 02:00
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/8/3749/B_1b26ed84bf94c55aa780a0e8e189a978.jpg
Revolution
09.Temmuz.2013, 03:42
Melo gelsin baslatmasinlar Wellington'ununa.
europeanconquer
09.Temmuz.2013, 12:15
Geçen sezon yarım sezon yetmemişti,bu sezon inşallah hem Sneijder'i hem Drogba'yı doyasıya izleyeceğiz.Sezon sonunda umarım Drogba'nın sözleşmesi uzatılır da bir sezon daha,büyük ihtimal futbolda ki son sezonunda da bizimle olur Parçalı Fil.
europeanconquer
09.Temmuz.2013, 16:31
Flood yapmayı sevmiyorum ama yapcak bir şey yok :n:
Sneijder : "Bu sezon herkes gerçek Sneijder'ı görecek"
The Sniper is coming back :)
europeanconquer
10.Temmuz.2013, 20:16
Emirates Cup Lig Tv'de yayınlanacakmış.
Cümleten geçmiş olsun,hazırlık maçları D-Smart'da bu turnuva Lig Tv'de Avrupa maçlarının yarısı D-Smart'da Türkiye Kupası'da Kasım'ın sonunda başlıyor.Lig maçlarını zaten sittin senedir izleyemiyorum.
İnşallah Süper Kupa Atv'de yayınlanır yine de bir maç izleriz umarım.
uAburak89
10.Temmuz.2013, 21:50
Şenol Güneş demişti sanıyorum, eskiden fakirler futbol oynardı zenginler izlerdi, şimdi zenginler oynuyor fakirler izliyor. Adamlar dünyanın parasını kazanıyor, global futbol dünyasında dönen paralar her geçen gün daha da çılgın bir hal alıyor. Bu gidişle milli maçlar dahil şifreli olacak, takımların formalarında yer kalmadığı için çoraplara, tozluklara alan reklam alınacak gibi.
Takımını izlemek için 2 farklı dekoderin olması lazım, Türkiye şartlarında ciddi para ödemen gerekiyor aylık. Forma alayım, ürün alayım desen ayrı olay. Maçlara bilet bulmak ayrı dert, bilete para vermek ayrı dert. Her geçen gün soğutuyorlar ama insan dayanamıyor, bir yolunu bulup izliyor, radyodan dinliyor çünkü lanet olsun başka bir heyecan, başka bir sevgi.
Bugün sabah trtspor'da 2000'deki Uefa Finali vardı, izlerken sanki ilk kezmiş gibi heyecanlandım, gözlerim doldu. Biz de bu sevgi olduğu sürece ne yazık ki sömürülmeye mahkumuz.
Cengo
11.Temmuz.2013, 01:03
D-Smart aldım. NBA TV ve Euroleague önemli benim için. Digitürk Play abonesiyim. Evde 2 tane sistem çılgınlık olur.
Nocna Mora
11.Temmuz.2013, 06:19
http://r1305.hizliresim.com/19/b/mxsj7.jpg
byariff
11.Temmuz.2013, 16:30
Evren Göz @evrengoz 2 dk
Antrenmanlarda Sneijder ve Erman Kilic dikkat ceken isimler.
aslanim erman senden cok sey bekliyorum :D
europeanconquer
11.Temmuz.2013, 16:49
Şampiyonluk Almanağı'ndan haberi olan var mı ? Temmuz'da satışta dediler 11 Temmuz oldu ses seda yok hiç.
Facx
12.Temmuz.2013, 00:38
yeni sezon forma numaraları ne zaman belli oluyor ? sneijder #10 u görmek istiyoruz artık bide mümkünse drogba #11
E.Cartman
12.Temmuz.2013, 00:42
yeni sezon forma numaraları ne zaman belli oluyor ? sneijder #10 u görmek istiyoruz artık bide mümkünse drogba #11
Drogba'nın numarasına bi şey diyemem de bence Sneijder 14'te kalsın, daha çok yakıştı sanki.
Facx
12.Temmuz.2013, 02:47
Drogba'nın numarasına bi şey diyemem de bence Sneijder 14'te kalsın, daha çok yakıştı sanki.
10 iyidir 10 fonttan öyle geliyo o fontlar değişcek hem adamın kolunda 10 yazıyo arkasında da 10 yazsın bi zahmet :D asıl istememin nedeni 10 numaralası sneijder forması almak istememden geliyo geçen sene emin olamadım değişir değişmez diye o yüzden bekledim hadi bakalım hayırlısı :D
europeanconquer
12.Temmuz.2013, 18:27
Şampiyonluk Almanağı'ndan haberi olan var mı ? Temmuz'da satışta dediler 11 Temmuz oldu ses seda yok hiç.
http://www.galatasaray.org/gsdergi/haber/17420.php
Yarın İstanbul'da,15 Temmuz'da tüm Türkiye'de bayilerde.
byariff
13.Temmuz.2013, 17:53
ilk 11imiz
https://pbs.twimg.com/media/BPDwWC-CcAA1zht.jpg:large
ShevAnil
13.Temmuz.2013, 18:08
Emre güzel bir gol attı :)
byariff
13.Temmuz.2013, 18:11
emre guzel atti
http://s14.directupload.net/images/130713/huda3g7x.swf
mpaker66
13.Temmuz.2013, 18:12
emre çok güzel başlamıştı maça süperde gol attı
byariff
13.Temmuz.2013, 18:26
ulu johan bitmis...
europeanconquer
13.Temmuz.2013, 18:41
Emre iyi başladı sezona Amrabat'a attırdı.
2-0
Tabi karşımızda ki takım bir ölçü olamaz.
Fearless Coward
13.Temmuz.2013, 18:42
Emre çok iyi valla hep böyle olsun bu sezon.
mpaker66
13.Temmuz.2013, 18:49
Emre kanatta olmadığı zaman ve sorumluluk alabildiği zaman hep çok etkili oluyor. Çok yetenekli ancak sorumluluk almaktan korkuyor. Hata yapmaktan korkuyor.
ShevAnil
13.Temmuz.2013, 18:50
Emre yine muhteşem bir pasla Amrabat'ı kaleciyle karşı karşıya bıraktı, ama gol olmadı.
europeanconquer
13.Temmuz.2013, 18:51
Amrabat ve Elmander'in yeri yok bu takımda.Elmander'e üzülüyorum,sakatlık falan derken adam bitti ama Amrabat kadar kötü oynayıp şans bulan biri yoktu geçen yıl,aynı tas aynı hamam hala.
Maç temposu yakalarsa Elmander'in eskisi gibi olacağı kanaatindeyim ancak yabancı sınırlaması,Drogba ve Burak'ın ön planda olması falan bizde şans bulamaz.
byariff
13.Temmuz.2013, 19:32
Ermanda kalite kokuyor abi :D
ShevAnil
13.Temmuz.2013, 19:46
Chedjou yılın transferi olur.
Bknz: 15 dakikada karar veren adam :n:
europeanconquer
13.Temmuz.2013, 19:55
Maç bitti Emre,Amrabat ve Sneijder'in golleriyle 3-0 kazandık.
Emre,Ceyhun ve Erman beğendiğim isimlerdi.Engin ise ilk sezon ki oyununa dönüş sinyalleri verdi.Sneijder biraz hırslıydı,Chedjou'da iyi top çıkartır bu yıl ileriye.Diğer oyunculardan ne eksik ne de fazla bir şey gördüm.
90. dakika da Drogba tam gol atacakken kim o düdüğü çaldıysa,iki elim yakanda ! :(
byariff
13.Temmuz.2013, 20:02
ceyhun agir gonderilmeli bence ermanin uzerinde durulmasi lazim bence oyun tarzini cok begeniyorum elmander bitmis reyiz yollanmali artik.
europeanconquer
13.Temmuz.2013, 20:09
Amrabat'da gereğinden hızlı ama oynadığı oyunu görüyoruz.Oyuncuyu sadece hızına göre mi alıp gönderelim ? Hem Ceyhun'un ayakları büyük biraz hızlanmasını geliştirirse o açığını rahatlıkla kapatır :n:
mpaker66
13.Temmuz.2013, 20:17
Hep söylüyorum yine söyleyim Amrabat'a beyin nakli lazım :D nerde saçma seçenek var amrabat kullanıyor pas vermesi gerek şut çeker şut lazım pas verir...
IcedEarth
13.Temmuz.2013, 20:24
Amrabat Pino'dan bile daha iyi bir oyuncu değil. Ünal Başgan'ın en büyük hatası.
europeanconquer
13.Temmuz.2013, 20:25
Pino daha yararlı oldu valla.
mpaker66
13.Temmuz.2013, 21:17
Bu arada U-20 maçlarına bakarken zemin çok dikkatimi çekiyor. Çok kötü zemin. U-20 bittikten sonra zemini yenilerler umarım.
europeanconquer
14.Temmuz.2013, 01:24
https://pbs.twimg.com/media/BPEaY2NCAAMTg45.jpg:large
E.Cartman
14.Temmuz.2013, 17:17
http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/07/14YSNgskamp_61.jpg
http://amkspor.com/2013/07/14/terimin-bisiklet-keyfi.html?pid=1
uAburak89
14.Temmuz.2013, 21:30
Fatih Terim'in de Drogba'ya olan sevgisi, saygısı bir başka. :)
https://pbs.twimg.com/media/BPJkjtUCMAExe6i.jpg:large
europeanconquer
14.Temmuz.2013, 21:41
Sadece Drogba değil ki herkese çak bir beşlik yapıyor hoca :D Yani herkesle aynı şekilde iletişimi.Maşallah morali çok yerinde :)
mpaker66
14.Temmuz.2013, 21:54
Gerçekten hoca çok neşeli, Allah bozmasın.
byariff
15.Temmuz.2013, 16:42
Hasan Sas: Semih Kaya Slovenya kampina katilacak.
Hasan Sas: Aydin Yilmaz'a 3 yillik teklifimizi yaptik ancak kabul etmedi.
Hasan Sas: Sneijder gercekten cok hirsli, mac eksigi vardi fakat eminim kapatacak.
Hasan Sas: Bruma'ya teklifimizi yaptik ancak elimizdeki yabanci sayisi belli. Cok kaliteli oyuncu.
Hasan Sas: Ali Adnan icin de teklifimizi yaptik. Genc olmasi buyuk avantaj.
Hasan Sas: 3.yildizi futbolcuyken biz takmistik, 4.yildiz icin de en buyuk aday biziz.
Hasan Sas: Slovenya kampina genc kalecimiz Alperen'i de goturecegiz.
Hasan Sas: Lig Agustos'ta basliyor. Samp.Ligi Eylul; tribundeki 4 yabanciyi 1 ayda nasil ve nerede hazirlayacagiz?
Sas: Melo'nun fiziksel eksigi olabilir ama bunu kisa surede kapatacagina eminim. Birkac gun icinde transfer sonuclanabilir.
Sas: Wellington da iyi oyuncu ancak biz kararimizi Melo'dan yana kullandik.
Sas: Ceyhun, Yekta, Engin ve Colak'a bu sezon cok is dusebilir. Istanbul'da kalanlarin bir kismi kiralik gidecek. Furkan, Sercan daha genc.
Umut Bulut kampta yer aliyor. Kendine de cok iyi bakan, profesyonel bir oyuncu. Fiziksel durumu da iyi seviyede.
Sas: Yaptigimiz testlerde en iyi durumda olan Ceyhun cikti. Genel olarak da % 75'lik oyuncu grubu istedigimiz seviyede su an.
Sas: Geriye kalan % 25'lik grup da gecen yil pek sure almayanlardan olusuyor. Onlari da istedigimiz seviyeye cikaracagiz.
Sas: Riera icin gelen resmi bir teklif yok.
Sas: Yabanci transferi yaptigimizda gidecekler icin karar vermek cok zor olacak.
Sas: Obi Mikel gundemimizde yok. Hicbir zaman da transferini dusunmedik. Kolarov'u almamiz maddi olarak mumkun degil.
davidvilla
15.Temmuz.2013, 16:47
Hasan Sas: Aydin Yilmaz'a 3 yillik teklifimizi yaptik ancak kabul etmedi.
Aman tanrım bu bir rüya mı?
KaRaBükLü KraL
15.Temmuz.2013, 16:51
Yani eğer alabilirsek 3 transfer yapıp bitiriyoruz galiba transferi.Melo A.Adnan ve Bruma.Ne diyelim
europeanconquer
15.Temmuz.2013, 17:03
Ağlayacağım ya :(
http://i.imgur.com/emi65Mk.png
Buldun tabi parayı ayrılmazsın :(
Nedvedmania
16.Temmuz.2013, 13:48
Lig ne zaman basliyor bilen var mi ?
uAburak89
16.Temmuz.2013, 13:57
17 Ağustos.
Nedvedmania
16.Temmuz.2013, 14:43
Iyi o zaman. Ilk mac insallah bizim sahada olur da giderim.
mpaker66
16.Temmuz.2013, 14:45
Lig ne zaman basliyor bilen var mi ?
17 ağustos sanırım.Yarın kura çekimi var.
LadroN
16.Temmuz.2013, 19:11
https://twitter.com/GalatasaraySK/status/356890088443113472
Sahada.Şerefle.
byariff
17.Temmuz.2013, 00:29
Sneijder ne gol atti be muthisti.
http://www.dailymotion.com/video/x11z4yc#.UeWt59L0HxB
AurelienChedjou
17.Temmuz.2013, 00:35
Sneijder harika bir gol atmış hakikaten :)
davidvilla
17.Temmuz.2013, 10:14
Yine kendi kendimize gol yedik yalnız :D
royka
17.Temmuz.2013, 11:58
Bence maçın ön plana çıkan oyuncusu ceyhun du. melo nun alternatifi olarak bu sene kullanılabilir. bu sene diğer seneden daha zorlu olacak çıta yükseldi çünkü ve o mevkide elde olan en uygun oyuncu gibi duruyor. tabi bir hazırlık maçına bakıp karar vermemek lazım
Fearless Coward
17.Temmuz.2013, 15:18
Bizim fikstür baya zorlu çıktı 5. haftada Beşiktaş ile 11. haftada ise Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağız.
1. Hafta: Galatasaray - Gaziantepspor
2. Hafta: Bursaspor - Galatasaray
3. Hafta: Eskişehirspor - Galatasaray
4. Hafta: Galatasaray - MP Antalyaspor
5. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray
6. Hafta: Galatasaray - Çaykur Rizespor
7. Hafta: Akhisar Bld. - Galatasaray
8. Hafta: Galatasaray - KDÇ Karabükspor
9. Hafta: Kayserispor - Galatasaray
10. Hafta: Galatasaray - Konya Torkuspor
11. Hafta: Fenerbahçe - Galatasaray
12. Hafta: Galatasaray - Sivasspor
13. Hafta: Kasımpaşa - Galatasaray
14. Hafta: Galatasaray - SB Elazığspor
15. Hafta: Gençlerbirliği - Galatasaray
16. Hafta: Galatasaray - Trabzonspor
17. Hafta: Kayseri Erciyesspor - Galatasaray
Koyu olarak yazdığım maçları kayıpsız geçersek müthiş olur.Zorlu deplasmanları ilk devrede oynamamız çok iyi oldu.
byariff
17.Temmuz.2013, 15:46
ilk 3 haftayi kayipsiz atlatirsak muthis olur muthis.
C h A o S
17.Temmuz.2013, 15:52
Zor deplasmanlar hep ilk yarı.Bence daha iyi.İkinci yarı sadece Trabzon zor deplasman gibi.Hayırlı olsun.
mpaker66
17.Temmuz.2013, 16:10
İlk haftalarda zor maçların olması çok iyi. Kadrolar oturmamışken yapmak ve Şampiyonlar ligi yokken ilk haftalarda çok iyi olmuş. Güzel fiksür.
Fearless Coward
17.Temmuz.2013, 16:49
Napoli ile 29 Temmuz'da hazırlık maçı yapacakmışız.Herkes bizle maç yapmak istiyor arkadaş kıramıyoruz bizde. :D
davidvilla
17.Temmuz.2013, 17:44
Bence maçın ön plana çıkan oyuncusu ceyhun du. melo nun alternatifi olarak bu sene kullanılabilir. bu sene diğer seneden daha zorlu olacak çıta yükseldi çünkü ve o mevkide elde olan en uygun oyuncu gibi duruyor. tabi bir hazırlık maçına bakıp karar vermemek lazım
Ceyhun zaten çok iyi bir oyuncu.
Ortasahada belki biraz sırıtıyor ayakları cabuk değil fakat
bence bizim stoperlerden Semih de dahil- Chedjou için bir şey diyemem henuz- daha iyi bir stoper.
Ronaldinho 10
17.Temmuz.2013, 19:00
2 derbi de Sampiyonlar Ligi maclarindan sonra olmasi kotu olmus
E.Cartman
17.Temmuz.2013, 20:06
3. Forma
https://pbs.twimg.com/media/BPYtutCCQAELRtt.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BPYymMOCMAIcIpl.jpg:large
Corpus
17.Temmuz.2013, 20:44
Güneşte mi kalmış ? o ne soluk forma
ShevAnil
17.Temmuz.2013, 20:58
Pijama takımının üstü gibi.
grkm33
17.Temmuz.2013, 21:02
Sanırım nostalji havası vermesi için soluk yapmışlar :)
E.Cartman
17.Temmuz.2013, 23:31
https://pbs.twimg.com/media/BPZi77YCMAAH-42.jpg:large
uAburak89
17.Temmuz.2013, 23:33
Hiç olmamış forma, fikstür hayırlı olsun, sonu şampiyonluk olsun gelsin artık 4. yıldız.
ThersoN
19.Temmuz.2013, 21:02
Malaga maçı canlı yayın verilecek mi?
byariff
19.Temmuz.2013, 23:48
Bizim ermanda baya kisaymis :D
https://pbs.twimg.com/media/BPj60zfCIAMaObb.jpg:large
Fearless Coward
20.Temmuz.2013, 00:20
Erman reisin boyu normal ya Ceyhun'la Eray baya uzun. :D
KaRaBükLü KraL
20.Temmuz.2013, 02:24
Bizim 3.formayı görünce Avrupa Yakasındaki Gaffur aklıma geldi :)
C h A o S
20.Temmuz.2013, 02:25
Biraz Tahtakale'de satılan çakma formalar gibi olmuş.
Fearless Coward
20.Temmuz.2013, 02:45
3. Forma çok kötü olmuş hakikaten zaten çok giyeceğimizi sanmam en fazla 3-4 maçta giyeriz.Bu sezon 2. formamızı çok giyeriz diye düşünüyorum gerçekten çok yakıştı takıma füme forma.
Corpus
20.Temmuz.2013, 02:56
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQodPIx79uZ-Pb3yUK4Qi5Y-b0e0rDKbHDUeh3_xbkFHXr1L7Nk
Şahsen füme formayı da beğenmedim. Üstteki forma varken, o formaya bakmam bile.
Facx
20.Temmuz.2013, 14:54
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQodPIx79uZ-Pb3yUK4Qi5Y-b0e0rDKbHDUeh3_xbkFHXr1L7Nk
Şahsen füme formayı da beğenmedim. Üstteki forma varken, o formaya bakmam bile.
Fume forma evet biraz sade ama kumas kalitesi ve kalip olarak ezer o formayi
E.Cartman
20.Temmuz.2013, 15:43
Felipe Melo #3
Albert Riera #7
Wesley Sneijder #10
Didier Drogba #11
deniliyor