PDA

View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

urwrdskkn
27.Kasım.2013, 11:07
Ve biz o Drogba(35)'ya senelik 5 m euro'dan iki senelik anlaşma teklifi götürmek üzereyiz.

Millet Aubameyang'ı falan alıyor

Sahada %100 ünü versin isterse 45 yaşında olsun ben her türlü vermeye hazırım ama şöyle bir detayda var ilk anlaşma sağlandığında (1.5 yıl) toplam kazancı da 10 milyonmuş sadece yıllık ücreti artacak niye böyle bir korku var herkeste anlamıyorum. sneijder içinde geldiği zamanda korkuluyordu çok fazla diye ama yönetim onu bir güzel düzenleme yaptılar aynı şeyi drogba içinde yaptılar bir şekilde yeni sözleşmede kulübe takımın finansal yapısını bozacak bir şekilde sözleşme imzalamazlar

davidvilla
27.Kasım.2013, 11:36
Sahada %100 ünü versin isterse 45 yaşında olsun ben her türlü vermeye hazırım ama şöyle bir detayda var ilk anlaşma sağlandığında (1.5 yıl) toplam kazancı da 10 milyonmuş sadece yıllık ücreti artacak niye böyle bir korku var herkeste anlamıyorum. sneijder içinde geldiği zamanda korkuluyordu çok fazla diye ama yönetim onu bir güzel düzenleme yaptılar aynı şeyi drogba içinde yaptılar bir şekilde yeni sözleşmede kulübe takımın finansal yapısını bozacak bir şekilde sözleşme imzalamazlar

Ya klubün manevi finansal yapısı ne olacak ?
Burak,Selcuk 2 alırken Semih 1bucugu zor yakalamışken Drogba 5 alacak.
Maalesef kardeşim futbolda işler böyle yürümez.
Dortmund'lu lewandowski'yi çok istersin di mi takımında görmek.
Dortmund onu Lech Poznan'dan 5m euroya aldı.
Biz Poznan'dan bir adamı 5e alsak ve Drogba ile sözleşme yenilemesek heralde taraftar Florya'yı basar.
Lewa tanınmamış bir oyuncu değildi Polonya'da 44 maçta 24 atmış bir oyuncuydu.
Yani bana scoutingden falan da bahsetmeyin. Bu tarz transferler scout eseri değil bunlar bildiğin zeka ve kafa yapısı.

Bizim Avrupa'da bu kafayla işimiz zor kardeşim. En iyisi gruptan elenip annemizin ligine dönmek valla bak sinir yok stres yok manda yogurdu menemen falan var oh.

titates1
27.Kasım.2013, 12:51
Drogba'ya ilk geldiğinde de verilen ücret fazlaydı , şimdi de verilirse fazla.Öyle çok başarılı da olamadı ismi Drogba olmasa çoktan asılmıştı.

Ünal Aysal da başarılı falan değil ilk iki sene Terim etkisiydi , Ünal Aysal , Aziz Yıldırım'ın eski halinin daha kötüsü , ötesi değil.

C h A o S
28.Kasım.2013, 17:20
Mancini'nin gelmesini olumlu karşılayan biri olarak Mancini'nin bizde başarılı olması için 3 şeyin gerçekleşmesi lazım.

1-Kadroda bulunan 4 tane gereksiz ve katkı vermeyen yabancı oyuncuları sezon sonu ve bir kısmını devre arasında mutlaka göndereceksin.(Amrabat-Dany-Riera-Eboue)Devre arası gidecek kişi Amrabat olucaktır.
Birde Chedjou gibi kazık yediğimiz belli olan bir adama teklif gelirse anında satıcaksın.Ama sanmıyorum Chedjou'yu göndereceklerini.Chedjou seneyede kadroda olur.Gönderilip yeni stoper alınırsa ne ala.

2-AB kuralı gibi önümüzü açıcak kural gelmesi lazım.En azından konuşulan bir kural olan seneye ilk 11'de 5 yabancının yanı sıra 2 AB oyuncusu serbest olabilir gibi bir şeyde iyidir.AB kuralının hiç bir türlüsü gelmezse o zamanda Allah ne verdiyse yerli oyuncuları toplayacaksın.

3-Son olarakta sezon sonu Mancini'nin istediği oyuncular alınıp kendi kadrosunu kurması gerekiyor.Onu birde kendi kurduğu kadro ile tartmak lazım.

Birde Drogba mevzusu var.Artık sözleşme yenilenmesini istemiyor bir çok taraftar.Gerçekten fazlası zarar vericek gibi.Sezon sonu umarım uçuk rakamlarla sözleşmesi yenilenmez.

Bu takıma sezon sonu revizyon şart.Umuyorum Mancini sezon sonu neşteri vurucaktır.Bu sancılı sezonda ligde 2.bitirip direk devler ligine gidersekte kayıp bir sezon olmayacaktır.Aksi zaten Aysal'ın istifası demek.

europeanconquer
28.Kasım.2013, 18:17
Valla Türk takımlarında hiç bir zaman bir planlama olmayacağı için tartışmak boş,her takım dönemlik çıkışlar,düşüşler yaşıyor,tekrar düşüşe başladık,2-3 yıl sonra tekrar çıkışa geçeriz sonra tekrar düşeriz,ilelebet bu böyle devam eder,pek kafa yormamak lazım.

ForCimbom
28.Kasım.2013, 18:28
Valla Türk takımlarında hiç bir zaman bir planlama olmayacağı için tartışmak boş,her takım dönemlik çıkışlar,düşüşler yaşıyor,tekrar düşüşe başladık,2-3 yıl sonra tekrar çıkışa geçeriz sonra tekrar düşeriz,ilelebet bu böyle devam eder,pek kafa yormamak lazım.

kesinlikle :) . son zamanlar burada gördüğüm en iyi bakış açısı :) futbolu zevk için takip etmek lazım bence

C h A o S
29.Kasım.2013, 01:11
Futbol bu tabii ki zevk için izlenmesi lazım ancak sahada doymuş oyuncular olunca ve kendileri sahada ruh gibi gezince zevki kalmıyor futbolun.İşin özü revizyon şart.:)

LifeYourself
29.Kasım.2013, 11:45
Roberto Mancini’nin kızı Camilla Mancini, farklı yenilginin ardından Twitter’da “Utanç verici savunma! Real Madrid 1 kişi eksikti ama yine de kazandılar. Daha çok çalışmamız lazım” dedi.

Bu tweet’in ardından gelen yanıtlara çok sert cevap veren Camilla Mancini, Babasına “Utanç verici teknik direktör” tweet’i atan bir taraftara “Kes sesini” diye çıkıştı. Bir başkasına ise “Babamın elinde sihirli değnek yok. Zamana ihtiyacı var” yanıtını verdi.
Alıntı:Eurosport
Bu doğru mu beyler ya sabah sabah iyi güldüm :zuhaha
Edit:Bunada ayrı güldüm Kuyt reyizden inciler :zuhaha
Cimri: Tekrar etmek istiyorum, buradaki tüm oyuncular bonkör. Hiçbiri cimrilik yapmıyor. Eskileri düşündüğümde ise cimri olarak daha önce Liverpool’da, şimdi ise Galatasaray’da oynayan Riera var. Ben hayatımda Riera gibisini görmedim. Yemeğe gideriz, yemeği bedavaya getirmeye çalışır. Golf oynardık, her zaman ben ödemek zorunda kalırdım. Liverpool’dayken beraber yemeğe gittiğimizde hep ben ödemek zorunda kalırdım. Eğer birşeyi bedava alabiliyorsa bu onun için mükemmeldir, alamazsa öder. Ama önce bedava almaya çalışır.
Alıntı:Eurosport

KaRaBükLü KraL
29.Kasım.2013, 14:25
Şükrü Ergün'ün kafa güzel galiba Fatih Terim ne yaptı ki sonuç ortada falan demiş komik adam :zuhaha

Börk
30.Kasım.2013, 00:15
Burak Yılmaz, kendisini vali olarak tanıtan telefon dolandırıcısına 10 bin lira kaptırdı.

diyorlar.bişey daha diyorlar.

" burak yine atlamış :D "

Lesandro Parleo
30.Kasım.2013, 11:13
Burak Yılmaz, kendisini vali olarak tanıtan telefon dolandırıcısına 10 bin lira kaptırdı.

diyorlar.bişey daha diyorlar.

" burak yine atlamış :D "

Daha sonra paranın hesaba geçip geçmediğini sormak için (gerçek)valiyi aradığında , dolandırıldığını anlamış.. :smismileyiw2:

Son zamanlarda bu telefon dolandırıcılığı çok yaygınlaştı Lütfen Kanmayalım :0:

( Fanatik kaynaklı , yalan haber de olabilir :D )

E.Cartman
30.Kasım.2013, 12:34
10 yıl önce aldığımız ve sürekli ertelediğimiz, yapılandırdığımız Vakıfbank'a olan borcumuz bugün itibariyle bitmiş. Faizlerle birlikte 53,5 milyon dolar ödemişiz.

uAburak89
30.Kasım.2013, 14:44
GS Dergisini düzenli olarak alan varsa şu anda kampanya yapmışlar, aylık 8.25 paranın tamamı kulübe kalıyormuş. Mng kargo ile ücretsiz teslimat, 444 1 905 numaralı hattan ulaşmak mümkün. İlgi & bilgi.

Nocna Mora
01.Aralık.2013, 05:06
http://www.ligtv.com.tr/haber/hagi-hagi-hagi

Hagi, Hagi, Hagi.. Büyük topçu.

byariff
01.Aralık.2013, 06:56
Buda ligtvnin yaptigi 21 unutulmaz hagi golleri efsanesin sen efsane..

http://www.youtube.com/watch?v=tqWXCtFZ4Pg

byariff
03.Aralık.2013, 05:40
engi baytarima bak :D

http://s1.directupload.net/images/131203/weuhc9ah.swf

Cengo
03.Aralık.2013, 06:21
Tavla oynarken yanımdan bana taşları söyleyen adama uyuz olurum. İyi sabretmiş valla, ben dayanamazdım.

MoisHaLe
03.Aralık.2013, 06:42
engi baytarima bak :D

http://s1.directupload.net/images/131203/weuhc9ah.swf

haha Engin'e bak sen nasıl konsantre olmuş bir vaziyette. Aynısını sahada göremiyoruz.

Redrum
03.Aralık.2013, 13:31
Türkiye kupası maçı kaçta ve hangi kanalda bilen var mı?

uAburak89
03.Aralık.2013, 13:35
Atv, 19.00

Redrum
03.Aralık.2013, 14:46
çok sagol :)

uAburak89
04.Aralık.2013, 02:36
Birlik beraberliğin bozulduğu günden beri herşey ters gidiyor. Başarıyı kaldıramadı baş karakterler resmen, başkanı, yöneticisi, teknik adamı, futbolcusu, taraftarı herkes en büyük payı kendinde sandı. Şu anda ortaya çıkan başarısız tabloda da herkes resmen bir suçlu arıyor. Kimisi futbolcuya kızıyor, kimisi başkana, kimisi Fatih Terim'e, kimisi Mancini'ye.

Öyle sinir bozucu bir durum ki, taraftarın da dengesi şaşmış durumda. Dany'e, Amrabat'a kızan taraftar aynı zamanda İmparator Fatih Terim diye bağırabiliyor. Çok tezat durumlar var bunun gibi, resmen taraflara ayrılmış durumdayız. Şu anda aslolan kesinlikle Galatasaray değil. Bir yandan da sürekli medyada acayip haberler çıkıyor.

Bir nefes alma, ferahlama dönemi lazım. Umarım devre arası bu açıdan verimli geçer. Tüm aktörler şapkasını önüne koyup bir düşünür. Transfer goygoyu ile uyutulup, o dönemi boş geçirirsek her açıdan, bizim için deniz bitmiş olacak. Her sene şampiyon olacak değiliz elbet ama bu kadar savruk, laçka bir ortam da olmamalı. Yarışın içinde olmak lazım.

Nocna Mora
04.Aralık.2013, 05:48
Galatasaray, Mancini yönetimindeki 12. maçında da gol yemiş oldu. Sarı kırmızılılar bu 12 maçta kalesinde tam 20 gol gördü!

MANCINI DÖNEMİNİN MAÇLARI

SÜPER LİG
Akhisar Bld-Galatasaray: 2-1
Galatasaray-Karabükspor: 2-1
Kayserispor-Galatasaray: 2-4
Galatasaray-Torku Konyaspor: 2-1
Fenerbahçe-Galatasaray: 2-0
Galatasaray-Sivasspor: 2-1
Kasımpaşa-Galatasaray: 1-1

ŞAMPİYONLAR LİGİ
Juventus-Galatasaray 2-2
Galatasaray-Copenhagen: 3-1
Copenhagen-Galatasaray: 1-0
Real Madrid-Galatasaray: 4-1

TÜRKİYE KUPASI
Galatasaray-Gaziantep: 2-2

urwrdskkn
04.Aralık.2013, 14:02
Taraftarın acaba amacı ne idi bu maçta yani kupa maçı olduğunu ve yedeklerin oynatıldığı bir maçta yönetim istifa diyoruz akıl sır erdiremedim

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

davidvilla
04.Aralık.2013, 14:12
http://s14.directupload.net/images/131203/ahfo5czq.swf

Şu pozisyonda hunharca rakip oyuncunun bacagına kasıtlı olarak tabanla giren oyuncu gibiler kırmızı kart görmediği hatta hiç konuşulmadığı sürece Bruma da yakında söner.

Bir de maçın yorumcusu Mr Recep İvedik o kadar çalım atarsa işlerler onu keh keh diye espri yapıyor.

Bize Bruma Mancini Sneijder falan fazla. En fazla Melo Meireles böyle adamlar lazım.
Koyacan ortasahaya bunlardan 2- 3 tane gerisi defans forvet olarak böleceksin, uzun top, pres al sana şampiyonluk.
Neyimize bizim Bruma.

Kaka Leite
04.Aralık.2013, 14:50
Taraftarın acaba amacı ne idi bu maçta yani kupa maçı olduğunu ve yedeklerin oynatıldığı bir maçta yönetim istifa diyoruz akıl sır erdiremedim

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'ın yedek takımı diye bir şey yok ki. Bu hafta bakmışsın bu 11'den 4-5 tane adam lig maçında oynuyor. Her maç farklı bir şeyler deneyen bir takım halinde şuan Galatasaray bu sebeple yedek kavramı çok fazla yok.

2. lig ekibine karşı ve şunu da belirteyim 2. ligin en az gol atan takımına karşı 2-0'dan, 2-2 oluyorsa skor bir zahmet bağırsınlar. Ses çıkmadan bu takımın hareketleneceği yok.

Şuana bir maçta 2 golü sadece 1 kere atabilmiş Gaziantep.

C h A o S
04.Aralık.2013, 15:00
Yedek kadro olsun,as kadro olsun ruhsuz oynamaya kimsenin hakkı yok.Biz takımın gün geçtikçe toparlanacağını düşünüyoruz ancak onlar daha kötüye gidiyor.Dün taraftar bunun için ıslıkladı ve gayet yerinde bir protestoydu.Taraftarın bir sabrı var.Bu sabırda yavaş yavaş tükenmeye başladı.Yönetim istifa seslerinini Arena'da alınacak her kötü skorda veya kötü oyunda yüksek sesle dillendirilmesi olası.

E.Cartman
05.Aralık.2013, 12:04
Habere bak. Bruma'yla Engin kavga etmiş, Bruma Engin'e üst üste 3 yumruk birden atmış. Bizim çelimsiz Bruma psikopat Engin'e 3 yumruk atacak hemde üst üste :n::n::n:

http://galeri.haberturk.com/spor/galeri/433779-engin-baytara-yumruk

Redrum
05.Aralık.2013, 13:44
Fanatikte her gün ama her gün Galatasarayda kaos var, kavga çıktı, oyuncular sneijderi sevmiyor, drogba hocaya artistlik yaptı, yok mancini sabriyi dövdü gibi salak salak ve tek amacı Galatasarayı yıpratmak olan haberler yapılıyor. Galatasaray o kadar kötü durumda değil esasen ama öyle yıpratmaya çalışıyorlar ki bitirecekler. Aynı fanatik şike sürecinde yok kanıtlar sahte, yok sahaya yansımamış, yok delil yeterli değil diye konuşup duruyordu. Velhasıl fanatik almayın aldırmayın.

LifeYourself
05.Aralık.2013, 13:51
Habere bak. Bruma'yla Engin kavga etmiş, Bruma Engin'e üst üste 3 yumruk birden atmış. Bizim çelimsiz Bruma psikopat Engin'e 3 yumruk atacak hemde üst üste :n::n::n:

http://galeri.haberturk.com/spor/galeri/433779-engin-baytara-yumruk

Çevikliğini kullanmıştır.Kelebek gibi uçup arı gibi sokmuştur :zuhaha

davidvilla
06.Aralık.2013, 10:59
Fanatikte her gün ama her gün Galatasarayda kaos var, kavga çıktı, oyuncular sneijderi sevmiyor, drogba hocaya artistlik yaptı, yok mancini sabriyi dövdü gibi salak salak ve tek amacı Galatasarayı yıpratmak olan haberler yapılıyor. Galatasaray o kadar kötü durumda değil esasen ama öyle yıpratmaya çalışıyorlar ki bitirecekler. Aynı fanatik şike sürecinde yok kanıtlar sahte, yok sahaya yansımamış, yok delil yeterli değil diye konuşup duruyordu. Velhasıl fanatik almayın aldırmayın.

Bunlar sallıyor işin kötüsü de bizim taraftar bunların gazına gelip takıma sallıyor.

Şimdi Selcuk ve Drogba önderliğinde takım akşam yemeği organizasyonu yapacakmış, sık sık tekrarlayacaklarmış. Sırf bu haberlerin önüne geçebilmek için.

nannar
06.Aralık.2013, 12:37
Maç görüntülerini vermezsen adam nereden haber çıkarsam diye bakar durur :)Yoksa kim izleyecek o TV programlarını ? Haberler desen balon. Şok şok şok... Olay olay olay :) 2 gün sonra Galatasaray 3 maç kazanıp FB tökezlediği anda tüm oklar yön değiştirir :) Hatta şöyle söylemek lazım.Son dakikalar olmasaydı şu anda Fb de okların hedefiydi. Bunlar normal şeyler. Salı günü Allahın izniyle Juventus'u devirmeyi başarabilirsek "küllerinden doğan aslan" başlığı atılır hemen

cureshot
06.Aralık.2013, 13:07
Drogba mutsuzum, gideceğim diyormuş.

Fearless Coward
06.Aralık.2013, 14:14
Ne zaman mutsuzmuş daha geçen hafta kulübede ne kadar neşeliydi.O değil de Hamit'e nasıl bir beddua ettiysek adam bu sezon doğru dürüst oynamadı ya la. :D Ligin ikinci yarısında dönecekmiş efsane. :D

Redrum
06.Aralık.2013, 14:19
Yalnız Hamit ihtiyaç duyduğumuz bir adam :D 1 koşuyordu 2 top kapıyordu 3 bazen araya çok güzel toplar atıyordu 4 şut tehdidi vardı. Daha ne olsun :D

Fearless Coward
06.Aralık.2013, 14:20
Hamit'i bence de aradık biraz olsun.Bekte Dany'i oynatacağımıza onu oynatırdık. :D

cureshot
06.Aralık.2013, 14:35
Hamit de tank gibiydi ya, bütün futbolcuların hem çok önemli özellikleri hem de çok defoları var, oynarken niye oynuyor oynamazken ah şimdi olsaydı diyoruz bu yüzden.

Hamit 2. devre takıma döner, sağından soluna dönesiye ilk yarı bitince başlarlar yine sövmeye, yazın bir kenara.

europeanconquer
07.Aralık.2013, 00:09
Beyler Juve maçı salı günü ya Gençlerbirliği maçı ya pazar ya da pazartesi olur değil mi ? Cuma ya da cumartesi yapmazlar umarım, 40 yıl da bir Galatasaray Ankara'ya geliyor,bu yıl gitme imkanım doğdu,dershanem var diye kaçırmak istemiyorum.İnşallah pazar veya pazartesi olur.

Fearless Coward
07.Aralık.2013, 00:23
Salı olması riskli işte Oğuzhan Çarşamba olsa kesin Pazar olurdu.Salı günü olduğu için Cumartesi de olabilir şanslar eşit güzel bir maç yoksa Pazar olabilir.

himone
07.Aralık.2013, 00:44
Yalnız Hamit ihtiyaç duyduğumuz bir adam :D 1 koşuyordu 2 top kapıyordu 3 bazen araya çok güzel toplar atıyordu 4 şut tehdidi vardı. Daha ne olsun :D

Emin misin? Hamit resmen fm 14 maç motorunun vücut bulmuş hali.

E.Cartman
07.Aralık.2013, 02:07
Elazığ maçındaki 3-5-2/5-3-2 sistemini beğenen ve doğru bulan bir ben miyim acaba :D

Gncl1905
07.Aralık.2013, 02:17
Onur ile sözleşme yenilenmiş. Serbest kalma maddesi de gitti galiba açıklamaya göre;

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=325455

Bu da demek oluyor ki Onur'u alma şansımız iyiden iyiye azaldı. Seneye Muslera kalede garanti dersek geriye 4 yabancı olacak. Bakalım nasıl halledeceğiz.

Bu arada sağlam maaş vermişler.

Redrum
07.Aralık.2013, 03:00
Beyler ben şeyi çok merak ediyorum, az önce balkonda nescafe ve sigara içerken aklıma geldi de, biz niye gökhan töre yi almadık ya la? 6-7ye kapatılırdı. Hadi onu geç Kerim Frei bedavadan biraz pahalıya alınabiliyormuş onu niye almadık? Ne kadar enteresan bir takım bu Galatasaray ya. Sene sonu 4-5 kaliteli Türk oyuncu transfer etsek ya şöyle. Biraz fm mantıgı olması lazım artık transfer politikasında.

Homer J.S
07.Aralık.2013, 03:07
Elazığ maçındaki 3-5-2/5-3-2 sistemini beğenen ve doğru bulan bir ben miyim acaba :D

Yoo, ben de senin gibi düşünüyorum, gayet başarılıydı.

Fearless Coward
07.Aralık.2013, 03:43
Bu maç ölçü olamaz ama başka bir maçta da görmek lazım bu sistemi.

byariff
07.Aralık.2013, 03:44
Beyler ben şeyi çok merak ediyorum, az önce balkonda nescafe ve sigara içerken aklıma geldi de, biz niye gökhan töre yi almadık ya la? 6-7ye kapatılırdı. Hadi onu geç Kerim Frei bedavadan biraz pahalıya alınabiliyormuş onu niye almadık? Ne kadar enteresan bir takım bu Galatasaray ya. Sene sonu 4-5 kaliteli Türk oyuncu transfer etsek ya şöyle. Biraz fm mantıgı olması lazım artık transfer politikasında.

bu yil alabiliriz neden olmasin gokhan toreyi.

Fearless Coward
07.Aralık.2013, 03:46
Caner örneği var önümüzde eğer Beşiktaş'lıysa zor tabi.Gökhan Beşiktaş'tan önce bizle anıldı bir çok kez ama almadık ayıp ettik.

nannar
07.Aralık.2013, 12:05
Elazığ maçındaki sistemin oynanabilmesi için kenarlara transfer lazım. İyi bir Eboue belki sağı götürebilir ama solda olmaz. Defansif anlamda ise Ceyhun'un 3. stoper olarak oynaması çok başarılı oldu. Hem de önce Melo-Selçuk-Yekta ile orta alanı da çok iyi tuttuk. Ama dediğim gibi kanatların işlemesi için mutlaka Ciğerli,kondisonlu ve oyunun iki yönünü de iyi oynayan oyuncular lazım.Kolarov olabilir mesela sola...

Redrum
07.Aralık.2013, 12:16
Bu sistemde de Bruma yalan oluyor sanki :( Ama bence de başarılı. Mancini ne zaman kullanması gerektiğini bilir zaten diye umuyorum.

nannar
07.Aralık.2013, 12:37
Bruma ve diğer kanatta o tarz oyuncu ile oynayacaksak tek forvet ve 3 ortasaha ile oynamamız lazım ama o şekilde oynarken de sneijder yalan olur. kanattakiler önde oynayacagından orta alanda 3 mc yan yana güzel iş yapar

davidvilla
07.Aralık.2013, 13:52
Bence brumayi forvet olarak kullanir genelde bu dizilise gecen hocalar bu davranisa egilim gostermislerdir. Kanat oyuncularini forvet olarak kullanmak

byariff
07.Aralık.2013, 15:11
Rieranin yerinde oynasin bruma

Nedvedmania
07.Aralık.2013, 17:37
http://www2.galatasaray.org/futbol/sampiyonlarligi/haber/18657.php

Bana havalimanı yolu gözüktü :D Ama acaba hangisine gelecekler ? Sabiha mı Atatürk mü :/

Lesandro Parleo
08.Aralık.2013, 01:17
Drogba ve Eboue PFDK'da
Galatasaraylı futbolcular Didier Drogba ve Emmanuel Eboue, Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Elazığspor maçında izinsiz giydikleri Mandela tişörtleri sebebi ile Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiler.

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2013/12/07/fft104mm2666885.jpg

Dün akşam oynanan Galatasaray - Elazığspor karşılaşmasında, Sarı-kırmızılı takımın iki siyahi oyuncusu Eboue ve Drogba, hayatını kaybeden efsanevi lider Nelson Mandela'nın ölümü sebebiyle 'Mandela' tişörtleri giydiler. Drogba formasının altına giydiği tişörtte "Thank you Mabida (Teşekkürler Mabida -Mandela'nın lakabı)" yazarken Eboue "Rest in Peace nelson Mandela (Rahat uyu Mandela)" yazdı. Bu gelişme sonrası her iki futbolcu da PFDK'ya sevk edildi.

DHA

MoisHaLe
08.Aralık.2013, 01:31
bu tür cezaların verilmesini anlamsız ne kadar anlamsız bulsam da geçen yıl Ediz'i anmak içinde böyle bir şey yapılmış ve ceza verilmişti. normal yani..

CeNTeR_TR
08.Aralık.2013, 14:20
İkisinin de sebebi farklı.

Fethiyespor'a gelecek olan cezayı unutturmaya çalışıyorlar akılları sıra.Kananlar olursa ne ala demişler ama artık o kadar kolay kanmıyoruz.

uAburak89
11.Aralık.2013, 20:09
Geçen sene ile bu sene kıyaslarsak yine gruptan çıktık ve yine işi sona bıraktık. Ligde aynı puanı toplamış durumdayız. Farkı yaratan Fenerbahçe'nin üstün performansı. Avrupa için kura şansı gerekecek, umarım neden olmasın diyebileceğimiz bir rakip gelir. Lig içinse bence şampiyonluk şansımız çok düşük. Fenerbahçe başkanı, yönetimi, teknik direktörü, futbolcusu ve taraftarıyla şampiyonluk istiyor, şampiyonluğa hasret. Biz de onlardaki hırs ve azim yok. Kaldı ki onlar tek kulvarda mücadele ediyorlar ve yabancı kısıtlamasını dert etmemelerini sağlayacak derinlikte bir kadroları var. Üstelik teknik adamları değişmesine rağmen neredeyse aynı sistemle devam ediyorlar. Her açıdan avantajları var yani. Bizse Fatih Terim'in yerine Mancini'yi getirerek oyuna baştan başladık resmen hem de bunu riskli bir zamanda yaptık.

Tüm faktörleri düşününce şampiyonluk zor ligde, 2.lik şansımız ise aksine çok yüksek ve direk ŞL bileti alacağımız için böyle bir durumda hiç fena değil. Mancini yaptığı denemeler ile bıktırmaya başlamışken doğruyu buldu sanki. Tek eksik sol bek, Riera yerine sağlam bir oyuncu alırsak hücumu bilmem ama savunma daha da sağlamlaşır kesin. Umarım Serdar Aziz gibi oyunculara para vermek yerine az ama öz adam alırız.

Night_Mare17
11.Aralık.2013, 23:25
Yalnız takım trilyonla alınamayacak gazı aldı arkasına. Hafta sonu da 3 attık mı çok güzel şeyler olur ligin ikinci yarısında.

davidvilla
12.Aralık.2013, 11:15
Evet şimdi gelelim fasulyenin faydalarına;
Arenada çim falan kalmadı. Tamamen bitti toprak saha oldu.
1-2 haftaya iç saha maçları başlayacak.
Balıkesir maçı falan zaten oynanmaz orada onu geçtim de ondan sonraki maçlar ne olacak ?
Yeni çimler getirilmesi lazım onların oturması lazım bir sürü iş.
Şu stad olayını 10 senedir çözemedik ya ona yanıyorum :)

uAburak89
13.Aralık.2013, 00:58
Güzel klip.

http://vimeo.com/81721861

William Rookwood
13.Aralık.2013, 01:01
Geçen sene aynı şeyleri yaşadık saha ile ilgili, yönetimin bu sene bundan ders çıkarıp ona göre önlem alması gerekirdi. Görünen o ki yönetimin bu konuda hiçbir çabası olmamış. Saha Juventus maçında tarlaya döndü bakalım Balıkesir maçına kadar düzeltebilecekler mi?

lexoqe
13.Aralık.2013, 05:44
Wesley ile Drogba'nın zaten ömürleri bitmek üzere. O zamana yıldız bir forvet ve bir kanat oyuncusuyla devam edilir. Bruma'da zaten pişmiş olur.

davidvilla
13.Aralık.2013, 11:43
ara transferde ilgilendiğimiz oyuncular;
Salah, Kolarov, Calhanoglu.

Goal.com

Transfer politikamız böyle olmalı işte. Hadi bakalım.

nannar
13.Aralık.2013, 11:58
3-5-2 oynayacaksak calhanoğlu ile kolarov yetebilir ama mutlaka TR'den de 1-2 kaliteli oyuncu lazım

davidvilla
13.Aralık.2013, 12:38
Şu video Mancini hakkında; 100 milyon euroluk kadroyla son dakikada şampiyon oldu diyip buna saygı gösteremeyenlere gelsin;
Man City şampiyonluk anı

nannar
13.Aralık.2013, 12:57
inter'i yıllar sonra şampiyonluğa taşıyıp 3 yıl üst üste şampiyon yapan adama laf edilmez yahu! :)

mwaru
13.Aralık.2013, 16:23
Bence Mancini'nin asıl kendini kanıtlayacağı yer Galatasaray olacaktır. Şartlar diğer çalıştırdığı takımlara göre daha zor. Rakibi İnter dönemindeki rakiplerinden daha dişli.

IcedEarth
13.Aralık.2013, 16:50
Wesley ile Drogba'nın zaten ömürleri bitmek üzere. O zamana yıldız bir forvet ve bir kanat oyuncusuyla devam edilir. Bruma'da zaten pişmiş olur.

Ciddi misiniz? Sneijder Selçuk'la Burak'tan sadece 1 yaş büyük. Melo'dan, Eboue'den ve Umut'tan 1 yaş küçük. Aynı kategoriye soktuğunuz Drogba'dan ise tam 6 yaş küçük. Sizin hesaba göre neredeyse bütün orta saha ve forvetler ömrünü tamamlamak üzere.

kumbara
13.Aralık.2013, 16:53

Ciddi misiniz? Sneijder Selçuk'la Burak'tan sadece 1 yaş büyük. Melo'dan, Eboue'den ve Umut'tan 1 yaş küçük. Aynı kategoriye soktuğunuz Drogba'dan ise tam 6 yaş küçük. Sizin hesaba göre neredeyse bütün orta saha ve forvetler ömrünü tamamlamak üzere.

Bence klübü kapatıp gitmek lazım, en ideali :(

KanaKe
13.Aralık.2013, 16:55
@nannar @davidvilla
mancini fenerin yada besiktasin basinda olup ligde ayni performansi gösterseydi acaba ne yazardiniz :) bizim sorunumuz bu objektif olamiyoruz... fenere ne hocalar geldi isimlerini saymaya gerek yok kötü performanslarinda yerden yere vuruldular besiktasa del bosque geldi adami bi dövmedikleri kaldi ama ne hikmetse bu basin galatasaraya gelince terim haricinde hicbir hocayi elestirmiyor.. terim olsaydi su an terimde yerden yere vurulmustu... mancini abartilacak kadar iyi bir hoca degil kesinlikle elde ettigi basarilari elestirmek haddime degil ama galatasarayin bu kadrosuna ragmen ligdeki su durumu ve sampiyonlar liginde zar zor gruptan cikisi herseyi özetliyor.

IcedEarth
13.Aralık.2013, 16:56
Bence klübü kapatıp gitmek lazım, en ideali :(

Bilmiyorum, arkadaş belki de Sneijder'in de sene sonunda kulüpten ayrılacağını düşünüyordur. Yaş açısından düşünüyorsa pek mantıklı olmuyor çünkü.

eng1n
13.Aralık.2013, 17:01

Galatasaray şampiyonlar liginin ortalama olarak en yaşlı kadrosu. 25 yaş altında ilk 11 kalitesinde sadece Bruma ve Semih var belki Emre Çolak'ta ilk 11 olarak sayılabilir.

Fearless Coward
13.Aralık.2013, 17:03
Yemişim yaşını iyiyiz böyle biz tecrübe aksın gitsin. :p ŞL'nin en yaşlı kadrosu 2. turda. :)

Redrum
13.Aralık.2013, 17:05
@nannar @davidvilla
mancini fenerin yada besiktasin basinda olup ligde ayni performansi gösterseydi acaba ne yazardiniz :) bizim sorunumuz bu objektif olamiyoruz... fenere ne hocalar geldi isimlerini saymaya gerek yok kötü performanslarinda yerden yere vuruldular besiktasa del bosque geldi adami bi dövmedikleri kaldi ama ne hikmetse bu basin galatasaraya gelince terim haricinde hicbir hocayi elestirmiyor.. terim olsaydi su an terimde yerden yere vurulmustu... mancini abartilacak kadar iyi bir hoca degil kesinlikle elde ettigi basarilari elestirmek haddime degil ama galatasarayin bu kadrosuna ragmen ligdeki su durumu ve sampiyonlar liginde zar zor gruptan cikisi herseyi özetliyor.

Aynen katılıyorum kardeşim. Real Juventus Kopenhag grubundan Fenerbahçe olsaydı güle oynaya çıkardı. Keşke Mancini degil de Ersun Yanal olsaydı...

IcedEarth
13.Aralık.2013, 17:06
@nannar @davidvilla
mancini fenerin yada besiktasin basinda olup ligde ayni performansi gösterseydi acaba ne yazardiniz :) bizim sorunumuz bu objektif olamiyoruz... fenere ne hocalar geldi isimlerini saymaya gerek yok kötü performanslarinda yerden yere vuruldular besiktasa del bosque geldi adami bi dövmedikleri kaldi ama ne hikmetse bu basin galatasaraya gelince terim haricinde hicbir hocayi elestirmiyor.. terim olsaydi su an terimde yerden yere vurulmustu... mancini abartilacak kadar iyi bir hoca degil kesinlikle performansini elde ettigi basarilari elestirmek haddime degil ama galatasarayin bu kadrosuna ragmen ligdeki su durumu ve sampiyonlar liginde zar zor gruptan cikisi herseyi özetliyor.

İstatistik olarak baktığımızda Mancini çok da başarısız sayılmaz bence. Galatasaray'ı aldığında takım orta sıralardaydı, 9-10 civarındaydı. Şu anda averajla 4. sıradayız. Şampiyonlar Ligi'ndeki bütün puanları Mancini aldı. Üstelik takımın başında çıktığı maçların yarısında takımın bana göre en önemli 5 adamından (Muslera-Melo-Selçuk-Sneijder-Drogba) 2'si sakat 2'si formsuzdu ve moral olarak çökmüş bir takım aldı. Hem de kendi kurmadığı takımın başında, hiç tanımadığı bir ligde. Savunma hattı tamamen ayaklı bombalardan oluşan bir takımdan bahsediyoruz üstelik.

İkinci devre için kendi takımını kurma yolunda adımlar atıldıktan sonra bakmak lazım biraz da.

KanaKe
13.Aralık.2013, 17:07
Aynen katılıyorum kardeşim. Real Juventus Kopenhag grubundan Fenerbahçe olsaydı güle oynaya çıkardı. Keşke Mancini degil de Ersun Yanal olsaydı...

iste objektif olarak tartisamiyoruz problem bu direk saldiri olarak algilaniyor elestiri geldimi... ben gruba kolay grup mu dedim? real farz et kopenhaga yatmisti juve de sizi yenmisti ondan sonra neler olurdu acaba...

IcedEarth
13.Aralık.2013, 17:11
Galatasaray şampiyonlar liginin ortalama olarak en yaşlı kadrosu. 25 yaş altında ilk 11 kalitesinde sadece Bruma ve Semih var belki Emre Çolak'ta ilk 11 olarak sayılabilir.

Az sayıda genç olması bütün kadronun ölmek üzere olduğu anlamına gelmiyor bence. Şu takımın iskeleti Drogba hariç 3-4 sene daha Şampiyonlar Ligi düzeyinde oynayabilir. Bu kalitedeki adamlar Türkiye'ye daha gençken gelmiyor, haklılar da. Bruma örneğinden de gördüğümüz gibi ne kadar kaliteli yabancılara sahip olsak da bir kısmı tribünde oturmak zorunda.

Redrum
13.Aralık.2013, 17:27
iste objektif olarak tartisamiyoruz problem bu direk saldiri olarak algilaniyor elestiri geldimi... ben gruba kolay grup mu dedim? real farz et kopenhaga yatmisti juve de sizi yenmisti ondan sonra neler olurdu acaba...

Alışık oldugumuz, tipik türk takımı kaderi olurdu. Bunun dışındaki her sonuç şu an için başarıdır. İlk defa bir türk takımı iki sene üst üse gruplardan çıktı. Bu gerçekten zor bir olay, zorlanarak çıkmamız normal. Kendimizi Juve, Real ile bir tutmayalım, biz her açıdan onlardan çok çok aşağıdayız. Juventus galibiyeti, geçen seneki Real Madrid galibiyeti bu yüzden çok büyük olaylardır, bize normal gelmeye başladı herhalde biraz. Ancak çok degil iki sene sonra yine hiçbir temsilcimizin ocak ayını avrupada göremeyecigi günleri görmemiz çok mümkün. Şu anki durum istisnai bir durumdur. Bunu istikrarlı bir hale getirmek büyük başarı olacaktır.

KanaKe
13.Aralık.2013, 17:43
galatasaraya ne olurdu ben onu sordum :) mancini ya kovulur ya istifa eder ünal aysal da büyük ihtimal baskilara dayanamaz istifa ederdi ortalik karisirdi... iyiki galatasaray turu gecti.

davidvilla
13.Aralık.2013, 17:53
Gruplardan çıkma mevzuunda yanlış anlaşılma var.

2000-2001 sezonu Gs gruplardan çıktı son 16da ikinci gruplar vardı oradan da cıkıp ceyrek oynadı
2001-2002 sezonu Gs gruplardan çıktı son 16da ikinci gruplar vardı oradan çeyreğe çıkamadı.

Yani GS önceden 1.tur gruplarından zaten iki sene üst üste çıkmıştı.
O dönemki 2.tur grupları şimdi ki knock-out 16 ile aynı. İkisinde de 16 takım kalıyor geri.

O zaman Şamp ligi formatı sacma sapan şekilde değiştirilmişti. Son 16da tekrar grup yapılıyordu eleme oynanmıyordu.
Şampiyonlar liginin ilk 32 takımlıya geçtiği dönem yanlış hatırlamıyorsam.

Ondan önce şamp ligi 24 takımla oynanırdı. Müthişti o zamanlar bence, şimdi bizim gibi takımlara kapı açıldı aslında.
24 takımlı şamp ligine katıldıgımız son donem sanırım Rosenborglu Bilbao'lu grup.
Ondan sonraki katıldıgımız grup chelsea hertha milan lı grup ki oradan Uefa'ya gidip Uefa'yı almıştık.
İşte o turnuva ilk 32 takımlı şampiyonlar ligi turnuvasıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Neyse çok konuştum, ama 24 takımlı dönem şampiyonlar ligi acayip erişilmez bir noktaydı küçük balıklara asla yer yoktu.

MoisHaLe
13.Aralık.2013, 17:58
Olaya Ne olurdu mantığıyla bakmak bence yanlış. Misal Fener'de lider durumda olamasa Ersun Yanal'ın hali ne olurdu acaba?

Ayrıca Mancini eleştirilerine kesinlikle katılmıyorum. Hiç tanımadığı bir lige gelebileceği en uygunsuz dönemde geldi. Eldeki kadro iyi değil 2-3 yıldır bir sol bek sıkıntısı var ve sene başında 2-3 transfer yapılmıştı. Ayrıca kadroyu da o kurmamıştı. Üstelik takım moral olarak yerlerdeydi. Takımı 1-2 maçta tanımasını kimse bekleyemez. Bunlar yetmezmiş gibi Sneijder tam form tuttu dedik sakatlandı. Muslera gibi bir oyuncumuz ki bana göre takımdaki en önemli oyuncudur o da sakatlandı. Sayılan Del Bosque ve diğer önemli hocalar geldiklerinde sezon başı geldiler ve önlerinde uzunca bir hazırlık, kamp dönemleri oldu. Mancini'nin durumuyla hiçbir alaka kurulamaz bence. Önümüzdeki yıl asıl yüzünü gösterecektir Mancini.

Kaka Leite
13.Aralık.2013, 17:59
Olaya Ne olurdu mantığıyla bakmak bence yanlış. Misal Fener'de lider durumda olamasa Ersun Yanal'ın hali ne olurdu acaba?

Ayrıca Mancini eleştirilerine kesinlikle katılmıyorum. Hiç tanımadığı bir lige gelebileceği en uygunsuz dönemde geldi. Eldeki kadro iyi değil 2-3 yıldır bir sol bek sıkıntısı var ve sene başında 2-3 transfer yapılmıştı. Ayrıca kadroyu da o kurmamıştı. Üstelik takım moral olarak yerlerdeydi. Takımı 1-2 maçta tanımasını kimse bekleyemez. Bunlar yetmezmiş gibi Sneijder tam form tuttu dedik sakatlandı. Muslera gibi bir oyuncumuz ki bana göre takımdaki en önemli oyuncudur o da sakatlandı. Sayılan Del Bosque ve diğer önemli hocalar geldiklerinde sezon başı geldiler ve önlerinde uzunca bir hazırlık, kamp dönemleri oldu. Mancini'nin durumuyla hiçbir alaka kurulamaz bence. Önümüzdeki yıl asıl yüzünü gösterecektir Mancini.

Haklısın her dediğine katılırım ama o kalınlaştırdığım kısım bence yanlış. Kadro bozulmadı ki 2 sezon üst üste şampiyon olan kadro bu zaten.

Bu sebeple kadro iyi değil demek yanlış olur.

Redrum
13.Aralık.2013, 18:03
galatasaraya ne olurdu ben onu sordum :) mancini ya kovulur ya istifa eder ünal aysal da büyük ihtimal baskilara dayanamaz istifa ederdi ortalik karisirdi... iyiki galatasaray turu gecti.

Evet kötü bir durum olurdu doğru diyorsun da varmak istenilen sonuç ne? Fenerbahçe şu anda 5. Olsaydı ne olurdu? Aykut kocaman uefa kupasını kazandırsaydı ne olurdu? Gökhan Töre sakatlansaydı Beşiktaş ne olurdu ? Nereye varıyoruz ki bunlardan? Olana bakalım yoksa bu farazi şeyleri tartışacaksak bir anlamı yok :)

MoisHaLe
13.Aralık.2013, 18:03
Haklısın her dediğine katılıyorum ama o kalınlaştırdığım kısım bence yanlış. Kadro bozulmadı ki 2 sezon üst üste şampiyon olan kadro bu zaten.

Kesinlikle haklısın. Orayı yanlış izah etmişim tam olarak demek istediğim oynanan oyun açısından iyi değillerdi. Elbette 2 yıl üst üste şampiyon olan bir kadro ama sezona kötü başlandı ve bir tane formunda (melo biraz iyiydi) adam yoktu. Yani formdan düşünce adamlar yerlerine gelecek olanlarda onların formda hallerinin yarısını bile oynayamıyorlar. Doğal olarakta kalite düşüyor.

Kaka Leite
13.Aralık.2013, 18:06
Terim, Terim diyoruz ama bu kadroyu sezona hazırlayamayan da o. Mancini eğer sabır gösterilirse gelecek sezon daha sağlıklı işler yapacaktır.

MoisHaLe
13.Aralık.2013, 18:13
Ayrıca bir şeye daha değinmek istiyorum Ünal Aysal'ı gözümüzde çok büyütüyoruz. Bunu söylememde ki sebep daha kendi yönetim kurulunu dizginleyemiyor ve geçenlerde Spor Bakanı Suat Kılıç'ın, stadın çatısı ile ilgili söylediği sözler. Yani 2 yıldır yaptırılması gereken ve yönetimimizin sorumluluğunda olan bir iş ve protokolün süresinin dolmasına sayılı günler kala hala neden yapılamadı? Yapılmaz ise devlete onun bedeline paralel bir miktar tazminat olarak ödenecekmiş. Ayrıca Aysal değil o yıl bir başkası da başkan olsa o takım zaten şampiyon olurdu. Her açıdan yıpranmış daha doğrusu yıpratılan bir Fenerbahçe vardı.

davidvilla
13.Aralık.2013, 18:58
Ayrıca bir şeye daha değinmek istiyorum Ünal Aysal'ı gözümüzde çok büyütüyoruz. Bunu söylememde ki sebep daha kendi yönetim kurulunu dizginleyemiyor ve geçenlerde Spor Bakanı Suat Kılıç'ın, stadın çatısı ile ilgili söylediği sözler. Yani 2 yıldır yaptırılması gereken ve yönetimimizin sorumluluğunda olan bir iş ve protokolün süresinin dolmasına sayılı günler kala hala neden yapılamadı? Yapılmaz ise devlete onun bedeline paralel bir miktar tazminat olarak ödenecekmiş. Ayrıca Aysal değil o yıl bir başkası da başkan olsa o takım zaten şampiyon olurdu. Her açıdan yıpranmış daha doğrusu yıpratılan bir Fenerbahçe vardı.

Kardeşim Aysal yönetimini ben de takdir etmiyorum. Fakat bu yonetim döneminde gördük ki olayların oluş şekli konuşulandan çok farklı hep.
Yani Aysal cevap vermiyor bunlara ama bu kabul ettiğini göstermiyor.
Adamın tarzı bu şekilde mahalle kavgasına girmiyor ve sonuç odaklı çalışıyor.
Suat Kılıç konuşuyor başkası konusuyor hep konusuldu ancak Aysal'ın lafla cevap verdiği çok azdır.
Ama sonunda o konuşulanların hiçbiri de olmadı.
Geçen sene Cluj maçından sonra ne ithamlar ne haberler olmuştu hatırlasana.
Hatta biri iddia ediyordu bu sene şampiyonlar ligini arenada oynayamayacagız diye. Aysal çıkıp muhattapa bile almadı. Gerekli önlemleri aldı ve oynadık.
yani bunun gibi.

Facx
13.Aralık.2013, 20:58
Haklısın her dediğine katılırım ama o kalınlaştırdığım kısım bence yanlış. Kadro bozulmadı ki 2 sezon üst üste şampiyon olan kadro bu zaten.

2 sene şampiyon olan kadro bu haklısın ama o 2 senede hiç formsuzluk ve sakatlık sıkıntısı çekmezken bu sene bi anda tüm oyuncular formsuz ve sakat oldu gerek terim döneminde gerek mancini döneminde

Kaka Leite
13.Aralık.2013, 21:01
2 sene şampiyon olan kadro bu haklısın ama o 2 senede hiç formsuzluk ve sakatlık sıkıntısı çekmezken bu sene bi anda tüm oyuncular formsuz ve sakat oldu gerek terim döneminde gerek mancini döneminde
Bence bu hazırlık sorunundan kaynaklanıyor. Kamp döneminde yeteri kadar çalışmıyor takım ve Terim ile doğru orantılı bu olay.

Mancini eğer sezon başında bu takıma gelseydi her şey farklı olabilirdi.

lexoqe
13.Aralık.2013, 21:49

Melo ile Selçuk orta sahada belli bir çapta pas trafiği oluşturan oyuncular. Burak'ı kadro oyuncusu saymıyorum. Eboue ve Umut bu yaşta koşabilen oyuncular. Mevkisinde olup da yaşı yetmeyen Drogba seneye ölür. Wesley eskisi gibi değil. Herhalde erken bıraktı futbolu bu adam. Turu atlatan golü atmış olabilir ama genelde 60. dakikadan sonra yoruluyor :) bu da demek oluyor ki yaşlanmış.

Facx
13.Aralık.2013, 22:00
Melo ile Selçuk orta sahada belli bir çapta pas trafiği oluşturan oyuncular. Burak'ı kadro oyuncusu saymıyorum. Eboue ve Umut bu yaşta koşabilen oyuncular. Mevkisinde olup da yaşı yetmeyen Drogba seneye ölür. Wesley eskisi gibi değil. Herhalde erken bıraktı futbolu bu adam. Turu atlatan golü atmış olabilir ama genelde 60. dakikadan sonra yoruluyor :) bu da demek oluyor ki yaşlanmış.

aynı maçı izlediğimize eminmisin sakatlıktan yeni çıkmış , antrenman eksiği olmasına rağmen nefes aldırmadı pogba ya

lexoqe
13.Aralık.2013, 22:06
aynı maçı izlediğimize eminmisin sakatlıktan yeni çıkmış , antrenman eksiği olmasına rağmen nefes aldırmadı pogba ya

Adam geldiği günden bu yana sakatlıktan yeni çıkmış dedik. Lig serüveninde başarısız kalacak. :)

Facx
13.Aralık.2013, 23:42
Adam geldiği günden bu yana sakatlıktan yeni çıkmış dedik. Lig serüveninde başarısız kalacak. :)

sakatlık problemi dışında hiç bir eksiği yok sneijderın sene sonu bu sözlerini görünce utanıcaksın (ağır bi sakatlık olmadığı sürece ) (::)

Nedvedmania
14.Aralık.2013, 03:17
Ujfalusi sportif direktörümüz oluyormuş :)

lexoqe
14.Aralık.2013, 03:55
sakatlık problemi dışında hiç bir eksiği yok sneijderın sene sonu bu sözlerini görünce utanıcaksın (ağır bi sakatlık olmadığı sürece ) (::)

Sneijder'in sakatlığı tam olarak neydi ? :)

byariff
14.Aralık.2013, 09:02
Drogbadan korkmuslar burda.

http://i.imgur.com/6IsNkL7.png

guzel pozisyon almisiz burdada

http://i.troll.ws/efcf8a52.PNG

burdada su hatayi baska maclarda yapmazsak iyi olcaz :D gokhan zan ve semih ayni adama gidiyorlar.

http://i.imgur.com/dvI4Gld.jpg

davidvilla
14.Aralık.2013, 11:35
Sneijder: "Takım ruhunu artık yakaladık"

Geç olsun güç olmasın be gülüm :)

uAburak89
14.Aralık.2013, 16:59
Kupa maçını Olimpiyat'ta oynamak için talepte bulunmuşlar, bu arada zeminin güncel hali;

https://twitter.com/muratturkerr_/status/411839970022658049/photo/1

O kadar da kötü gözükmüyor. Devre arası yapılacak bakımla eski haline dönecekmiş tamamen.

MoisHaLe
14.Aralık.2013, 19:56
ooo iyi bu saha iyi iyi :) ben çok kötü bir durumdadır diye düşünüyordum.

nannar
14.Aralık.2013, 20:42
milyonlarca lirayı yatırıp bir adam gibi zemin yapamadılarya,yazıklar olsun. 4 loca eksik olaydı da adam gibi bir zemin yapsalardı

Corpus
15.Aralık.2013, 01:32
Kulübümüz, en yetkili ağızdan, bir yıl önce, bugünkü TFF yönetiminin görevini tarafsız ve de en önemlisi ülkemizin marka değerini yüceltecek bir anlayışla yapamadığını beyan ile, Türk futbolunun standartlarının her gün biraz daha tahribata uğrama riski ile karşı karşıya olduğunu belirtmiş, acilen bu konuya vaziyet edilmesi gereği konusunda kamuoyunu uyarmış idi.

Bugün gelinen noktada, maalesef bu endişelerimiz gerçekleşmiş, sadece futbolumuz kaosa sürüklenmekle kalmamış, TFF'nin şike olaylarındaki umursamaz tutumuna bir de tüm insanlığın reddettiği ırkçılık konusundaki utanç verici davranışı eklenmiştir.

Nitekim, bu ayıba uluslararası spor medyasının cevabı gecikmemiş, TFF başkanımız "dünyanın en kötü spor yöneticisi" olarak ilan edilmiştir.

Geçtiğimiz Perşembe günü Galatasaray oyuncuları Didier Drogba ve Emmanuel Eboue, ırkçılığa karşı mücadelenin sembolü ve 170’den fazla ülkenin altına imza koyduğu "Irkçılığın Önlenmesi ve Cezalandırılması" anlaşmasının yapılma sebebi olan Nelson Mandela için yas tutmak ve de ırkçılığı protesto etmek amacı ile içlerine giydikleri, tamamen teamüllere uygun t-shirt'ler sebebi ile PFDK'ya sevk edildiler. Bu konuda karşımıza çıkacak dış sorunlar konusunda TFF 'ye uyarıda bulunan bir yöneticimiz ise süratle 60 günlük hak mahrumiyetine ve 44.000 TL para cezasına çarptırıldı.

Bu davranışı, TFF'nin, son iki yıldır kulübümüze karşı sistematik olarak uyguladığı, taraflı ve haksız uygulamalardan bir tanesi daha diyerek gülüp geçmemiz bu defa beklenmemelidir. Olay yalnız futbolumuzun değil, top yekün Türk milletinin üzerine titrediği, ülkemizin marka değerini düşürecek önem ve boyuttadır.

Ülkemizin ve hangi renklere gönül vermiş olsa da hiçbir insanımızın hak etmediği bu köhnemiş ve hastalıklı unsurlardan ve de UEFA ve FIFA'nın ana 2 ilkesi olan "ırkçılık" ve "şike" sınavlarından sınıfta kalmış bu yapıdan, hangi kalkanın arkasına sığınırlarsa sığınsınlar, gecikmeden ve ivedilikle kurtulmamızın hepimiz için bir vatandaşlık görevi olduğuna inanıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Nocna Mora
15.Aralık.2013, 02:15
Kulübümüz, en yetkili ağızdan, bir yıl önce, bugünkü TFF yönetiminin görevini tarafsız ve de en önemlisi ülkemizin marka değerini yüceltecek bir anlayışla yapamadığını beyan ile, Türk futbolunun standartlarının her gün biraz daha tahribata uğrama riski ile karşı karşıya olduğunu belirtmiş, acilen bu konuya vaziyet edilmesi gereği konusunda kamuoyunu uyarmış idi.

Bugün gelinen noktada, maalesef bu endişelerimiz gerçekleşmiş, sadece futbolumuz kaosa sürüklenmekle kalmamış, TFF'nin şike olaylarındaki umursamaz tutumuna bir de tüm insanlığın reddettiği ırkçılık konusundaki utanç verici davranışı eklenmiştir.

Nitekim, bu ayıba uluslararası spor medyasının cevabı gecikmemiş, TFF başkanımız "dünyanın en kötü spor yöneticisi" olarak ilan edilmiştir.

Geçtiğimiz Perşembe günü Galatasaray oyuncuları Didier Drogba ve Emmanuel Eboue, ırkçılığa karşı mücadelenin sembolü ve 170’den fazla ülkenin altına imza koyduğu "Irkçılığın Önlenmesi ve Cezalandırılması" anlaşmasının yapılma sebebi olan Nelson Mandela için yas tutmak ve de ırkçılığı protesto etmek amacı ile içlerine giydikleri, tamamen teamüllere uygun t-shirt'ler sebebi ile PFDK'ya sevk edildiler. Bu konuda karşımıza çıkacak dış sorunlar konusunda TFF 'ye uyarıda bulunan bir yöneticimiz ise süratle 60 günlük hak mahrumiyetine ve 44.000 TL para cezasına çarptırıldı.

Bu davranışı, TFF'nin, son iki yıldır kulübümüze karşı sistematik olarak uyguladığı, taraflı ve haksız uygulamalardan bir tanesi daha diyerek gülüp geçmemiz bu defa beklenmemelidir. Olay yalnız futbolumuzun değil, top yekün Türk milletinin üzerine titrediği, ülkemizin marka değerini düşürecek önem ve boyuttadır.

Ülkemizin ve hangi renklere gönül vermiş olsa da hiçbir insanımızın hak etmediği bu köhnemiş ve hastalıklı unsurlardan ve de UEFA ve FIFA'nın ana 2 ilkesi olan "ırkçılık" ve "şike" sınavlarından sınıfta kalmış bu yapıdan, hangi kalkanın arkasına sığınırlarsa sığınsınlar, gecikmeden ve ivedilikle kurtulmamızın hepimiz için bir vatandaşlık görevi olduğuna inanıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Harika bir acıklama olmus.

E.Cartman
15.Aralık.2013, 02:23
Çare Haluk Ulusoy :n::n:

nannar
15.Aralık.2013, 02:30
Yalnız bu adamı siyasiler oraya getirdi.Getirirken de yüzüne tükürülse bile hala oturmaya devam edecek kim var diye düşünülmüştür elbet.Kolay kolay gideceğe de benzemiyor.

Bir TFF başkanı düşünün, milli maçlara gelmeyen... Fenerbahçe'den başka hiçbir kulübün stadına gidip maç izle(ye)meyen! Şampiyon takıma kupa verecek kadar cesareti olmayan! UEFA aksi yönde kararlar alıp kulüplere ceza vermişken hala 3 maymunu oynayan! Süper lig şampiyonluk maçında stadın ışıklarının kapatılmasını engelleyemeyen. Her hatasını başka hata ile örtmeye çalışan. Halkalı şeker yapanın cezasını indirip sonra da şirin görünmek için Gökhan Zan'ın cezasını erteleten. Her ülke Mandela için saygı duruşu düzenlerken , ona teşekkür eden tşirt gösterdi diye oyuncuları disiplin kuruluna sevk eden... say da say...bitmez... Ne diyim... Allah başımızdan eksik etmesin :) İnsanlar hak ettikleri gibi yönetilirler derler... Demekki bize de bu düştü :n:

byariff
15.Aralık.2013, 03:30
umit ozatta yorumcu olmus ya her konusmasinda galatasaraya salliyor ama her defasindada dediğinin tersi çıkıyor :) cok kucumsuyor.

bide diyorki galatasaray bizi rezil etti :D

kumbara
15.Aralık.2013, 03:51
Yalnız bu adamı siyasiler oraya getirdi.Getirirken de yüzüne tükürülse bile hala oturmaya devam edecek kim var diye düşünülmüştür elbet.Kolay kolay gideceğe de benzemiyor.

Bir TFF başkanı düşünün, milli maçlara gelmeyen... Fenerbahçe'den başka hiçbir kulübün stadına gidip maç izle(ye)meyen! Şampiyon takıma kupa verecek kadar cesareti olmayan! UEFA aksi yönde kararlar alıp kulüplere ceza vermişken hala 3 maymunu oynayan! Süper lig şampiyonluk maçında stadın ışıklarının kapatılmasını engelleyemeyen. Her hatasını başka hata ile örtmeye çalışan. Halkalı şeker yapanın cezasını indirip sonra da şirin görünmek için Gökhan Zan'ın cezasını erteleten. Her ülke Mandela için saygı duruşu düzenlerken , ona teşekkür eden tşirt gösterdi diye oyuncuları disiplin kuruluna sevk eden... say da say...bitmez... Ne diyim... Allah başımızdan eksik etmesin :) İnsanlar hak ettikleri gibi yönetilirler derler... Demekki bize de bu düştü :n:

En önemlisi aynı ülkede bir klübü batırıp o ülkenin federasyon başkanı oluyor.

Şaka değil, burası türkiye.

KaRaBükLü KraL
15.Aralık.2013, 04:23
umit ozatta yorumcu olmus ya her konusmasinda galatasaraya salliyor ama her defasindada dediğinin tersi çıkıyor :) cok kucumsuyor.

bide diyorki galatasaray bizi rezil etti :D

Ümit Özat ile ilgili kim yazacak diye bekliyordum.Adam nasıl üzülmüşse Juve zaferine program başından beri Galatasaray'ı anlatıyor.Adam Fethiye ile Fener arası farkla Galatasaray ile Juve arası farkı bir tuttu.Ne diyeyim iyi uçuşlar :)

nannar
15.Aralık.2013, 11:03
Valla yalan yok, dün gece Ümit Özat'a gülerek ettiğim küfürler oldukça fazlaydı

sui generis
15.Aralık.2013, 11:45
Siz Galatasaray taraftarı olarak ROK'u 'yılın Galatasaray yorumcusu' seçmiştiniz. O yüzden ümit Özat hakkında konuşma hakkınız yok. Ki bu adamın böyle davranma sebebi yine Galatasaray taraftarı. Adama sürekli küfür ediyorlar , adam da cevaplarını vererek susturuyor :)

lexoqe
15.Aralık.2013, 11:53
Bütün Tv kanalları futbol programı yaparsa, önüne gelen futbol yorumcusu olursa ve önüne gelen herkes de boş laflar ederse olacaklardan kimse ne şüphe nede şikayet etmemeli bence.

davidvilla
15.Aralık.2013, 12:09
Siz Galatasaray taraftarı olarak ROK'u 'yılın Galatasaray yorumcusu' seçmiştiniz. O yüzden ümit Özat hakkında konuşma hakkınız yok. Ki bu adamın böyle davranma sebebi yine Galatasaray taraftarı. Adama sürekli küfür ediyorlar , adam da cevaplarını vererek susturuyor :)

Dostum sen hakikaten buyuk nefret ediyorsun bizden. Rok kim? Umit eski fb kaptanı. Kaptan bak. Yakisiyor mu sence? Ayrica rok dedigin adamin muadili ercan saatci.

sui generis
15.Aralık.2013, 12:21
Yakışıp yakışmaması ayrı konu. ROK'u yılın yorumcusu seçen taraftarın ümit Özat'ın dediklerine laf söylemesi olmaz diyorum. Rok , Fenerbahçe hakkında söylemedik şey bırakmadı ve sen onu yılın yorumcusu sectin. O zaman ümit Özat konuşurken de susacaksın.

europeanconquer
15.Aralık.2013, 12:45
Yakışıp yakışmaması ayrı konu. ROK'u yılın yorumcusu seçen taraftarın ümit Özat'ın dediklerine laf söylemesi olmaz diyorum. Rok , Fenerbahçe hakkında söylemedik şey bırakmadı ve sen onu yılın yorumcusu sectin. O zaman ümit Özat konuşurken de susacaksın.

Sana ROK'dan nefret eden milyonlarca Galatasaraylı bulabilirim sen bu insanlara sus diyemezsin,şahsen ben,ROK'dan nefret ediyorum.Adını yazmaya bile tahammülüm yok.

Ümit Özat,ROK,Ahmet Çakar vb. bütün yorumcuların işi kaos yaratmak,gündeme oturmak,amaçları futbol değil.

Ümit Özat'ın dediği şeyleri tartışmak bile yersiz,bir futbol yorumcusu gecesini gündüzüne katıp sadece bir kulüp hakkında atıp tutar mı ? Bu adam yapıyor.Amacı futbol falan değil,gündemde kalmak.Forum kuralları yüzünden başka bir şey diyemiyorum yoksa çok şey var denecek.

MoisHaLe
15.Aralık.2013, 12:52

Bu nasıl bir üslub ya özellikle yönetimden birine yakışmıyor. Ayrıca Bir Gs taraftarı ona oy verdi diye bütün Gs taraftarları onu sevip, beğeniyor olamaz elbette. Bunu idrak etmesi çok mu zor? Kaldı ki Ümit Özat gerçekten çok itici ve sevimsiz. Konuşması, yorumları, hali, tavrı.. Rakip takım taraftarlarına her zaman saygılı olan birisi olarak bu adama ben bile sövüyorum yani tahammülüm bile yok. Adamın tek derdi Gs olmuş. Sabah akşam sallıyor da duruyor. Kendini dev aynasında görüyor diğer insanlara karşı aşağılayıcı bir tavır içerisinde. ( Simge Fıstıkoğlu tartışması son derece saçmaydı)

IcedEarth
15.Aralık.2013, 12:54

Kim seçmiş? Şahsen bana sorulmadı. İzin verirsen ben konuşabilir miyim?

sui generis
15.Aralık.2013, 13:06
Ümit Özat'ın tek derdinin Galatasaray gibi görünme sebebi de Galatasaray taraftarı. Adama bütün gün boyunca twitterdan küfür ediyorlar. Bu da onlara karşılık verince Galatasaray düşmanı gibi görünüyor. Aslında amacı, o küfür edenlere cevap vermek. Hatası da burada zaten. Herkesi ciddiye alıyor, cevap verme gereği duyuyor. Gülüp geçse hiç bunlar olmayacak.

'Konuşamaz' dememi yanlış yerlere çekiyorsunuz. Orada Ümit Özat'ı eleştirmeniz komik oluyor anlamında söylediğimi anlamış olmalısınız. Ödülü de kimlerin verdiğini ben bilmiyorum. Onu Ertem Şener ve Rasim Ozan Kütahyalı'ya sorabilirsiniz. Ertem Şener, programında Galatasaray taraftarı tarafından 'Yılın Galatasaray Yorumcusu' seçilen ..... diye takdim etmişti ROK'u.

Ümit Özat size itici gelebilir ama ben seviyorum kendisini.

KaRaBükLü KraL
15.Aralık.2013, 13:07

Ben ROK'u yılın yorumcusu seçmedim o yüzden laf söylemeye hakkım var kaldı ki Uefa kupasını aldınız 150 sene lafını edersiniz diyen adam kralı olsa lafını söylerim.Daha çoğunu da söylerim ama Fenerli arkadaşlara saygım sebebi ile burada keseyim.

europeanconquer
15.Aralık.2013, 13:07
Sanki Galatasaray taraftarı durup duruken küfür ediyor Ümit Özat'a,hak ediyor ki küfür yiyor.

MoisHaLe
15.Aralık.2013, 13:11
Edebilir ama bütün Gs taraftarları onu yılın yorumcusu olarak görüyor değildir elbette. Ümit Özat'a gelen küfürler içinde o yaptığı saçma yorumlardan dolayı, insanı çileden çıkartan yorumlardan dolayı geliyor küfürler ki kendisininde aşağı kalır yanı yok. Bayanlara falanda acayip küfürler etmişliği vardır. Kendi adıma ve çevremdeki Galatasaraylı arkadaşlarımdan gözlemlediğim kadarıyla Ümit Özat, Ercan Saatçi gibi isimler dışında hangi takıma gönül vermiş olursa olsun ne küfür edildiğini ne de sinir olunduğunu görmedim. Aksine bazılarımızın en beğendiği yorumcular arasında Gürcan Bilgiç gelir..

KaRaBükLü KraL
15.Aralık.2013, 13:17
Akıl var mantık var bir yorumcu(!) maçı 4 periyotta oynuyorsunuz deyip dalga geçip galibiyeti küçümseyip sonra ben sadece Galatasaray için söylemiyorum diyor.Laf yiyince masum mu oluyor

Gncl1905
15.Aralık.2013, 13:31
Şu adamları tartışarak bile onlara prim veriyorsunuz. Ümit Özat'ın adının yazılması bile gereksiz, değmez, bu sayfayı kirletir. Boş verin, milletin ağzı torba değil ki büzesin.

uAburak89
15.Aralık.2013, 13:41
Ertem Şener inandırıcı olmuş birden, iyi güldüm sabah sabah. Ümit Özat teknik direktör olarak iş yapamayacağını bildiğinden Fenerbahçe'lilere şirin gözükerek yorumcu olarak para kazanma peşinde. Görüyorum ki bunda da gayet başarılı.

byariff
15.Aralık.2013, 15:02
yahu futbolculugu neyki yorumculugu ne olsun.

uAburak89
15.Aralık.2013, 15:09
Balıkesirspor maçımız Olimpiyat stadında olacak, TFF onay vermiş.

Bordo61Mavi
15.Aralık.2013, 15:27
Stadin cimleri degistirilecekmiki, haftaya bizle maciniz var.

uAburak89
15.Aralık.2013, 15:29
Değişim yokmuş ama bakım yapılıyormuş, en azından bir maç eksik oynansın diye böyle bir talepte bulunmuşlardır.

Facx
15.Aralık.2013, 16:26

kimmiş o rok u seven ?

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=rasim+ozan+k%C3%BCtahyal%C4%B1&sayfa=9

buyur

Homer J.S
15.Aralık.2013, 17:13
Ya umit ozat dediginiz kim ki uzerinde konusmaya degmez yormayin kendinizi arkadaslar.. zira rok denen adam da oyle. kucuk adamlar bunlar konusmamiz bile anlamsiz

davidvilla
15.Aralık.2013, 23:50
Buyuk nefret var abi ne konussak ne tartissak sonu kavgayla bitiyor. Hepimiz bunun icindeyiz sanirim. Ben de bu nefreti percinleyecek herhangi bir sey yaptiysam herkesten ozur dilerim

Nedvedmania
16.Aralık.2013, 01:20
Veee Ujfalusi Galatasaray'da ! Yeni sportif direktörümüz hayırlı olsun :)

Nocna Mora
16.Aralık.2013, 02:22
Veee Ujfalusi Galatasaray'da ! Yeni sportif direktörümüz hayırlı olsun :)

Çok sevindim sevinmeye de ne iş yapacak tam anlayamadım.. :)

MoisHaLe
16.Aralık.2013, 02:27
Sportif Direktörün görevi nedir ?

europeanconquer
16.Aralık.2013, 02:28
Tekrar hoşgeldin Büyük Şef !

byariff
16.Aralık.2013, 03:21
gereksiz bir hamle.

CeNTeR_TR
16.Aralık.2013, 03:26
Sportif Direktörün görevi nedir ?

Teknik Direktörün ayağını kaydırır sonra Teknik Direktör olur - Bu 1.Seçenek

Transfer görüşmeleri , Oyuncu problemleri gibi sorunlarla ilgilenir - Bu 2.Seçenek

1.Seçeneğe Fenerbahçe'de Aykut Kocam , 2.Seçeneğe Beşiktaş'da Önder Özen verilebilir.

MoisHaLe
16.Aralık.2013, 03:31
Mantık ve gerçeklik çerçevesinden bakınca gereksiz olmuş o zaman Ujfa.

Redrum
16.Aralık.2013, 03:32
Antrenörlük yapsaydı daha mantıklı olurdu.

lexoqe
16.Aralık.2013, 12:45
Beyler kura çekimi bugün yapılıyor. Saat 13:00'da. Heyecanla bekliyorum.

davidvilla
16.Aralık.2013, 15:53
Chelsea forumundan alıntı ;

I wouldn't want Galatasaray, they are to unpredictable. On a good day they can beat anyone. I also wouldn't want Drogba to score against us. LOL

Meali: Galatasaray'ı istemem, tahmin edilemez bir takım. İyi günde oldukları zaman herkesi yenebilirler. Ayrıca Drogba'nın da bize gol atmasını istemem (gülücük) .

uAburak89
16.Aralık.2013, 15:59
Ujfalusi ne Aykut Kocaman olur, ne de Önder Özen. Olacağı şey Abdürrahim Albayrak. Bizde herkese sportif direktör deniliyor, görev tanımının ne olduğu belli değil. İz bırakan bir isim olması dışında olumlu bir yanı yok şu an için Ujfalusi'nin, temennimiz katkı sağlaması tabii ki.

davidvilla
16.Aralık.2013, 17:54
Olası Mancini (rm) - Mourinho(jm) arası maç öncesi mindgame demeçleri;

jm: galatasaray'i istemiyorduk. istanbul'da isimiz cok zor olacak.
rm: turun favorisi chelsea.
jm: drogba'ya karsi oynamak zor. hala cok enerjik.
rm: chelsea yildizlar toplulugu. cok tehlikeliler.
jm: galatasaray istanbul'da icimizden gececek.
jm: allah belami versin biz bu galatasaray'i yenemeyiz.
rm: beyler, evi arabayi satip paralari chelsea'ya basiyoruz :(

Gs sözlükten alıntı

Redrum
16.Aralık.2013, 18:25
Olası Mancini (rm) - Mourinho(jm) arası maç öncesi mindgame demeçleri;

Gs sözlükten alıntı

Çok iyiymiş ya :D

europeanconquer
16.Aralık.2013, 22:27
Gündemle alakalı değil ama Drogba'mızın sözleşmesi 1 yıl daha uzatılsa iyi olmaz mı ? :(

Adamın adı yetiyor adı.

MoisHaLe
17.Aralık.2013, 11:57
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde olamazsak Drogba'nın kalmak isteyeceğini zannetmiyorum. Ayrıca büyükte bir külfet olur.

nannar
17.Aralık.2013, 12:02
İbrahimoviç alınsın diyeceğim ama hem karakteri uygun değil, hem de daha gelmez bize :D

davidvilla
17.Aralık.2013, 12:03
http://oi44.tinypic.com/153llwy.jpg

Şu takım çıkınca sevinebiliyoruz.
Biz kendimizi büyük görüyoruz biraz galiba ya :)

MoisHaLe
17.Aralık.2013, 12:07
Büyük görmekten değil. Rakiplerimizin hangisi çıksa zaten favori görünüyor olacaktı ancak içlerinden bazı takımlara karşı şansımız daha yüksek. Nedeni ise formsuzlukları vs. Kadro olarak hepsi bizim çok çok üstümüzde ama önemli olan kadrodaki isimlerden ziyade sahada ne kadar özverili ve takım halinde oynadıklarıdır.

davidvilla
17.Aralık.2013, 12:15
Valla bu sene premier ligde özetlerini seyrettim.
Tek 90 dk izlediğim maçı süper kupa maçıydı ki bence dehşet oynamışlardı.
Onumuzde 2 aylık süreç var bu 2 ayda Galatasaray ne kadar toparlanabilir Chelsea ne kadar toparlanabilir aslında düşünmemiz gereken nokta bu.
Bizim net transfere ihtiyacımız var. Ama Chelsea'de zaten her mevkiide dunyanın en iyi oyuncularından sayılabilecek adamlar var. Sadece ufak bir takım oyunu sorunu yaşıyorlar.
Bunu atlatmaları çok olası.
Bizim ise düzgün bir futbol oynayabilmek için mutlaka sezon öncesi yaşamamız lazım Mancini ile.
O da belki oynarız belki oynayamayız daha belli değil.
Ben umutsuzum açıkcası çunku toparlanabileceklerini düşünüyorum.
Tabi maç haftası tekrar konuşmak gerek.
Ama kadro kalitesini görünce insan apışıp kalıyor. Bir de biz hala yabancı sınırı falan konusuyoruz ya insan bir değişik oluyor.

footballer33
17.Aralık.2013, 19:02
http://oi44.tinypic.com/153llwy.jpg

Şu takım çıkınca sevinebiliyoruz.
Biz kendimizi büyük görüyoruz biraz galiba ya :)
Kadroları, diğer ekiplerle kıyaslayınca o kadar da üst düzey sayılmaz bence. İlk 11'leri çok iyi oyunculardan kurulu olabilir; fakat yedek kulübelerinin zengin olduğu söylenemez. Tabii, GS'den önde oldukları kesin, kadro kalitesi bakımından. :)

europeanconquer
17.Aralık.2013, 19:04
Petr Cech bizim maçlar sırasında sakat olursa güzel olabilir :0:

Fearless Coward
17.Aralık.2013, 19:11
Chelsea eskisinden daha tecrübesiz bu açıdan şansımız var bence.Drogba duygusal davranmazsa her türlü yeneriz onları Arena'da.Mancini'nin Terim'e göre artıları bu 2 maçta ortaya çıkacaktır ilk hedefi kendi sahamızda gol yemeden alınacak bir galibiyettir.Bunu başarırsa devamı gelecektir.Bu arada Cech'in belalısı Nihat'ı 2 maçta oynatsak güzel olur. :n:

Lesandro Parleo
17.Aralık.2013, 19:21
PFDK, Drogba ve Eboue'ye 'Mandela' tişörtleri nedeniyle ceza vermedi

europeanconquer
17.Aralık.2013, 19:29
Raad olun beyler Chelsea bende :0:

http://img209.imageshack.us/img209/3513/ei7v.png

davidvilla
18.Aralık.2013, 16:47
Burak Yılmaz + Selcuk İnan = Aidan Turner

http://www.hdwallpapersinn.com/wp-content/uploads/2012/11/Aidan_Turner.jpg

byariff
18.Aralık.2013, 20:49
Galatasaray Sportif Sinai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. bünyesinde Florya’da Teknik Direktörlüğün altında oluşturulan Futbol İdari Koordinatörlüğü görevine 18 Aralık 2013 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile Sayın Tomas Ujfalusi atanmıştır. Sayın Ujfalusi ile varılan anlaşma beş aylık olup 1 Ocak 2014 ile 31 Mayıs 2014 arasındaki dönemi kapsamaktadır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=326842

Fearless Coward
18.Aralık.2013, 22:26
Hayırlı olsun Ujfa reis.

byariff
18.Aralık.2013, 22:48
zemin trabzon macina kadar duzelir

http://u1312.hizliresim.com/1j/l/vn2fr.jpg

Kerem-19
19.Aralık.2013, 10:45
Sportif Direktör ismine takılmamak lazım.Ujfalusi takımda en çok sevilien ve saygı duyulan oyuncuydu zaten o zaman.En azından oyuncu ilişkilerinde takım içi huzurluslukların giderilmesin de çok yararlı olacağını düşünüyorum.Son zamanlarda türk-yabancı futbolcular arasında ki gerilim sıkça dile getirilmeye başlanmıştı.

davidvilla
21.Aralık.2013, 13:29
O çatı buraya gelecek :D :D

Galatasaray'ın çatıyı yapmakla yükümlü olduğunu belirten Işın Çelebi, olayların mahkemeye taşınmasını ise yanlış bulduğunu ifade etti.

Galatasaray'ın eski 2. Başkanı Işın Çelebi, Türk Telekom Arena'nın çatısını yaptırmaktan kaçınan ve mahkemelik olan sarı kırmızılı yönetimi ağır bir şekilde eleştirdi.

Milliyet'in haberine göre Çelebi, ilk protokol zamanından bu yana çatının yapılmasının planlandığını ancak yönetimin bunu inkar ederek çok büyük bir yanlış yaptığını ifade etti. Daha sonra 2010 yılında yapılan ek protokolle çatı yapımını kulübün üstlendiğini belirten eski yönetici, bunun karşılığında bir bedel alındığını ve bu paranın iç dekarasyonda harcandığını söyledi.

Cluj ve Juventus maçlarında yaşanan zemin probleminin Galatasaray'ın prestijine büyük zarar verdiğini vurgulayan Çelebi, bu işin devletle restleşmek yerine ek süre istenerek çözülebileceğini dile getirdi.

Goal.com / Milliyet

MoisHaLe
21.Aralık.2013, 14:13
Ünal Aysal'ın Demirören gibi bir enkaz bırakarak kaçmasından korkuyorum..

uAburak89
21.Aralık.2013, 14:21
Türkiye'de üstü kapalı veya açılıp kapanan kaç stadyum var?

Ayrıca bu Işın Çelebi ne zaman statla ilgili konu olsa her yere demeç veriyor, sıktı artık. Kendileri kötü gidişten dolayı gelen eleştirilerden kurtulmak için stadı erken açtılar, çok daha fazla kazanabilecekken düşük bedelle sponsorluklar aldılar ve 10 yıllık paraları anında çar çur ettiler. Erken açabilmek için pek çok ekstra sorumluluğu üstlendiler. Şimdi kalkmış utanmadan konuşuyorlar.

Sedat Doğan bu konuda açıklama yaptı, uzmanların görüşüne göre çatı yapılması mümkün değil dedi. Zaten Toki projeyi değiştirip yapmış, çatı tasarımı farklı. Üstelik bu zemin olayı güneş görmediği için problemken üstünü kapatırsak nasıl daha iyi olacak? Senede max 2-3 kere kar yağmur yağacak diye çatı mı kapatılır? Zemini dışarı çıkarma gibi şansımız da yok başta öyle bir şey sistem yapılmadığı için. Ayrıca ek protokolde çatının yapılacağı taahhüt edilmiş, esas olan prokotolde böyle birşey yok. Önce stadı bize devretsinler ondan sonra hesap sorsunlar. 3 sene oldu stadın devri gerçekleşmedi, dışının hala inşaat gibi görünme sebebi de bu.

RaSenGan
21.Aralık.2013, 19:44
http://u1312.hizliresim.com/1j/p/vrkn6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Nocna Mora
22.Aralık.2013, 02:09
'We have Sabri, they don't.' der geçerim usta.

uAburak89
24.Aralık.2013, 01:49
Arsenal - Chelsea maçına bakıyorum da, biz bunları Arena'da yeneriz gibi.

davidvilla
24.Aralık.2013, 12:29
Karabükspor-Fenerbahçe maçını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yardımcıları ile beraber izleyen Teknik Direktör Roberto Mancini’nin, karşılaşmanın en iyi isimlerinden biri olan Furkan Özçal’ın, Galatasaray tarafından Karabük’e kiralandığını öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadığı ortaya çıktı.

İtalyan hocanın, lider Fenerbahçe’yi 2-1 deviren Karabük’ün en başarılı isimlerinden biri olarak dikkat çeken 23 yaşındaki futbolcuyla ilgili olarak “Furkan yetenekli görünüyor. Onunla ilgili detaylı araştırma yapın. İlginç özellikleri var. Gol bölgesine çok iyi koşular yapıyor. Biraz şansı olsa goller atacaktı. Oyun zekası da üst düzeyde” ifadelerini kullandığı ancak aldığı yanıt karşısında hayrete düştüğü öğrenildi.

Sarı-kırmızılıların, “Furkan Özçal zaten Galatasaray’ın futbolcusu. Bu sezon kiralık olarak Karabük’te oynuyor” ifadelerini kullandığı, Mancini’nin ise “Bu bir şaka galiba!” diyerek, yaşadığı şaşkınlığı dile getirdiği ifade edildi. İtalyan teknik adamın, Karabükspor’un sol beki İshak Doğan’ı da çok beğendiği belirtildi.

Bedavaya gelmişti

Roberto Mancini’nin beğendiği Furkan Özçal, geçen sezon Kayserispor’dan bedelsiz olarak Galatasaray’a transfer olmuş ancak ligde 1 dakika bile oynayamamıştı. Sadece Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Balıkesirspor karşılaşmasında 27 dakika şans bulan genç futbolcu, sezon başında Tolunay Kafkas’ın isteğiyle Karabükspor’a kiralandı.

Kaynak: Eurosport

uAburak89
24.Aralık.2013, 14:16
Her sene yaptığım gibi yine 2. devrenin fikstürlerine bakayım dedim. FB, K.Paşa, GS, BJK'nin fikstürleri inceledim, açık ara en avantajlı fikstür bizde. Önemli maçların neredeyse hepsi içeride (Mancini ile içeride firesiz gidiyoruz), en kötüsü ise K.Paşa'da. İlk ikinin FB - GS olacağını düşünüyorum, Paşa ilerleyen haftalarda baskıyı kaldıramayacakmış gibi geliyor bana. Beşiktaş'ta da sorun eksik olmuyor, Fernandes, sakatlıklar, ekstra olaylar ve ek olarak transfer politikalarının kısa değil uzun vadede mantıklı olduğunu düşünüyorum, bunları birleştirince ilk ikiye girmeleri zor bana göre.

Fenerbahçe ağır saçmalamazsa belki 8-10 puan farkla değil ama yine de rahat bir şekilde şampiyon olacak gibi gözüküyor. İpler ellerinde sonuçta 4 beraberlik bile alsalar 2'li averaja kalıyor ve yine avantajlılar (penaltıyı atamayan Melo'ya selamlar buradan), 2 mağlubiyet 1 beraberlikte de yine aynı şey geçerli.

Bizim için çok kriter var, yapılacak transferlerin doğruluğu kadar uyumu da önemli olacak, takım 3 kulvarı da kaldırabilecek mi, acaba yine stat kaynaklı sorun yaşar mıyız, Mancini rakibe göre taktik ve anlayış değiştirmeye devam edecek mi (özellikle ligde), Sneijder devamlılığı sağlayabilecek mi gibi sorular var kafamda. Fenerbahçe'yi Arena'da yeneceğimizi ve fikstür avantajımızı kullanacağımızı düşünsek bile çok zor gözüküyor. Rize, Antalya, G.Birliği maçlarındaki beraberliklere çok hayıflanıyorum. Hatta Bursa ve Kasımpaşa maçları da dahil edilebilir, o maçların hepsi bize gelmişti, ama lakayıtlık, beceriksizlik ve bazen de şanssızlık sonucu puan kaybettik.

Ünal Aysal sene sonunda "Fatih Terim'i yolladı şampiyonluk gitti" lafını duymamak ve tabii ŞL'de ilerleyebilme ihtimalini arttırmak için transfer döneminde eline cebine atacak ve çok aktif olacaktır diye düşünüyorum. Sezon sonuna doğru işler kötü giderse kendisinden veya yöneticilerden "hocamız kimi isterse aldık" söylemleri gelecektir, bunun için tabii önce kimi isterse almaları lazım.

FB'nin yenilmesi ve bizim de TS'yi yenmemizle herkes de küçük bir umutlanma söz konusu, umarım bu hafta olduğu Fenerbahçe'nin sürpriz kayıpları devam eder, tabii biz de kazanmaya. :)

cureshot
24.Aralık.2013, 14:32
Benim için lig 2.liği ve lig kupası bu sene için kafidir, tabii gereksizler ordusunu da temizlersek şukela olur.

Redrum
24.Aralık.2013, 14:32
Her sene yaptığım gibi yine 2. devrenin fikstürlerine bakayım dedim. FB, K.Paşa, GS, BJK'nin fikstürleri inceledim, açık ara en avantajlı fikstür bizde. Önemli maçların neredeyse hepsi içeride (Mancini ile içeride firesiz gidiyoruz), en kötüsü ise K.Paşa'da. İlk ikinin FB - GS olacağını düşünüyorum, Paşa ilerleyen haftalarda baskıyı kaldıramayacakmış gibi geliyor bana. Beşiktaş'ta da sorun eksik olmuyor, Fernandes, sakatlıklar, ekstra olaylar ve ek olarak transfer politikalarının kısa değil uzun vadede mantıklı olduğunu düşünüyorum, bunları birleştirince ilk ikiye girmeleri zor bana göre.

Fenerbahçe ağır saçmalamazsa belki 8-10 puan farkla değil ama yine de rahat bir şekilde şampiyon olacak gibi gözüküyor. İpler ellerinde sonuçta 4 beraberlik bile alsalar 2'li averaja kalıyor ve yine avantajlılar (penaltıyı atamayan Melo'ya selamlar buradan), 2 mağlubiyet 1 beraberlikte de yine aynı şey geçerli.

Bizim için çok kriter var, yapılacak transferlerin doğruluğu kadar uyumu da önemli olacak, takım 3 kulvarı da kaldırabilecek mi, acaba yine stat kaynaklı sorun yaşar mıyız, Mancini rakibe göre taktik ve anlayış değiştirmeye devam edecek mi (özellikle ligde), Sneijder devamlılığı sağlayabilecek mi gibi sorular var kafamda. Fenerbahçe'yi Arena'da yeneceğimizi ve fikstür avantajımızı kullanacağımızı düşünsek bile çok zor gözüküyor. Rize, Antalya, G.Birliği maçlarındaki beraberliklere çok hayıflanıyorum. Hatta Bursa ve Kasımpaşa maçları da dahil edilebilir, o maçların hepsi bize gelmişti, ama lakayıtlık, beceriksizlik ve bazen de şanssızlık sonucu puan kaybettik.

Ünal Aysal sene sonunda "Fatih Terim'i yolladı şampiyonluk gitti" lafını duymamak ve tabii ŞL'de ilerleyebilme ihtimalini arttırmak için transfer döneminde eline cebine atacak ve çok aktif olacaktır diye düşünüyorum. Sezon sonuna doğru işler kötü giderse kendisinden veya yöneticilerden "hocamız kimi isterse aldık" söylemleri gelecektir, bunun için tabii önce kimi isterse almaları lazım.

FB'nin yenilmesi ve bizim de TS'yi yenmemizle herkes de küçük bir umutlanma söz konusu, umarım bu hafta olduğu Fenerbahçe'nin sürpriz kayıpları devam eder, tabii biz de kazanmaya. :)
Çok haklısın. O Fikstürleri geçen hafta incelemiştim ben de.
Fenerbahçe;
Trabzon, Galatasaray, Beşiktaş, Eskişehir ve Sivas'la deplasmanda oynayacak. Bunlar hep puan kaybı olabilecek maçlar. Belki Gaziantep deplasmanını da sayabiliriz, diğer kalan tüm maçlarını zaten kesin yenerler. Burada karşımıza puan kaybı yapma ihtimali olan 6 maç çıkıyor. Biri zaten Galatasaray'la, biz yensek puan farkı 5e düşer. O kalan 5 maçtan da 1 mağlubiyet 1 beraberlik çıkarsa şampiyonluk gelebilir. Bizimse Sivas ve Trabzon deplasmanlarımız var tabii :)

uAburak89
24.Aralık.2013, 14:37
Trabzonspor maçımız da 33. hafta olacak, o da en azından ligin sonuna doğru. İstesek bundan daha iyi bir fikstürümüz olamazdı herhalde, tabii büyük maçlar için konuşuyorum. :)

Redrum
24.Aralık.2013, 14:43
Yani uzun lafın kısası 18de 18 yaparsak 84 puanla şampiyon olacağımız kesin :D

europeanconquer
24.Aralık.2013, 15:23
Uzun süreli hesap yapmaya gerek yok,her maçı kazanalım da Fenerbahçe'nin ne yaptığı önemli değil,varsın şampiyon olamayalım ancak her maçı kazanalım :0: :n:

caner485
24.Aralık.2013, 15:49
75-77 puanı görsek şampiyon oluruz gibi :0:

E.Cartman
24.Aralık.2013, 16:26
Dikkatimi çeken bir şey var. 2,5 sezondur ne bir korner organizasyonu, ne serbest vuruş organizasyonu ne taçlarda bir organizasyon görmedim. Hep doğaçlama gelişti bu atışlar. Bu sezon Juve maçları için çalışmış atışların dışında çalışılmış bir atış görmedim takımda. Mancini yapacak sanırım bu işi ama önceliği başka şeylere verdi, Fatih Hoca da yapmadı. Biz ne zaman organize bir duran top kullanıcaz acaba. 2,5 senedir ceza sahası çevresinde sürekli kullandığımız ve toplam 3 kere bize gelen taçlardan hiç bahsetmiyorum bile.

davidvilla
24.Aralık.2013, 16:26
ön direk çalışıyorlar ama daha yapamadılar :D

byariff
24.Aralık.2013, 16:42
bu yil benim icin sampiyonluk o kadar onemli degil olursakda sevinirim orasi ayri , CL de basari bekliyorum ben yari final falan.

uAburak89
24.Aralık.2013, 16:42
Organizeyi falan geçtim ben, sürekli ön direğe korner atmayalım, bir de Eboue uzun taç kullanmasın yeterli.

IcedEarth
24.Aralık.2013, 23:00
Organizeyi falan geçtim ben, sürekli ön direğe korner atmayalım, bir de Eboue uzun taç kullanmasın yeterli.

Noktası noktasına katılıyorum. 3 yıldır ceza sahası yakınlarındaki bütün taçları uzun atıyoruz, daha bir kere bu şekilde gol olduğunu hatırlamıyorum. Taç nerede olursa olsun hızlı ve kısa kullanılsın. Kornerler 6 pas çizgisinin ön direğe bakan kısmına değil kaleyi cepheden gören kısmından biraz dışarıya ve yüksek kullanılsın. Bir de frikikleri Selçuk ve Sneijder paylaşsın.

E.Cartman
25.Aralık.2013, 00:51
daha bir kere bu şekilde gol olduğunu hatırlamıyorum.

Gol ?? Ben 3 sezondur her maçı izledim net olarak hatırlıyorum bizim adamımıza 3 kez kaldı, 3'ü de bu sezon. Onlarda sadece kontrol edebildiler hemen kaptırıldı. Hep mi rakip vurur topa arkadaş koskoca 3 sezon :D

uAburak89
25.Aralık.2013, 14:54
Drogba THY ile anlaşmış, Messi ile birlikte reklamlarda oynayacakmış.

nannar
25.Aralık.2013, 15:43
Ön direk kornerleri ve Eboue'nin elinden gelen uzun taçlar cidden çok baydı... Hızlıca taç atsak emin olun sezonda 3-4 kontra golü atardık :D

byariff
25.Aralık.2013, 18:49
dany saha disindada ilginc biri oldugunu gosterdi ceyhunun dogum gununde , oda pastayi ufluyor. :D

http://instagram.com/p/iWHFVuO7pp/

Nocna Mora
25.Aralık.2013, 21:02
Prekazi ile anlaşma sağlanmış. Prekazi hem scout hem de takımın altyapısındaki oyuncuları izleyen kişi olacakmış. Ntvspor yayınında bağlanıp söyledi. Ayrıca bir de yakınmada bulundu: "Eskiden Galatasaray'a genç yetenekleri öneriyordum fakat sanki şaka yapıyormuşum gibi dönemin yöneticileri beni takmıyorlardı. Şimdi o yetenekler Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynuyorlar."

Redrum
25.Aralık.2013, 21:07
Beyler seneyeki muhtemel 11'imizi yazmak geldi içimden destur var mıdır :D
----------------------------------------Muslera---------------------------------------------
Tarık(Sabri)---------------Ömer Toprak-------------Semih---------------Alex(ishak)
---------------------------------Melo--------------------Selçuk---------------------------
Bruma------------------------------Hakan Çalhanoğlu----------------------Sneijder
----------------------------------------Burak(/Drogba)-----------------------------------

Nocna Mora
25.Aralık.2013, 21:08
----------------------------------------Muslera---------------------------------------------
Tarık(Sabri)---------------Ömer Toprak-------------Semih---------------Alex(ishak)
---------------------------------Melo--------------------Selçuk---------------------------
Bruma------------------------------Hakan Çalhanoğlu----------------------Sneijder
----------------------------------------Burak(/Drogba)-----------------------------------

Biraz fantezik olmuş.

Redrum
25.Aralık.2013, 21:22
Her gün ama her gün istisnasız GS için Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu haberlerinin çıkması,
Başkanın Almanya'dan 2 Türk oyuncu alacağız muhabbeti,
Transfer haberleri konusunda geçen:

türkiye'ye gelip gelmeme meselesi artık kalmadı sanırım. ''klişeden ölen var''

hakan'da, ömer'de klüplerinin bırakması halinde galatasaray gibi bir kulübü reddetme lüksüne sahip olduklarını düşünmüyorum. drogba,sneijder,mancini, şampiyonlar ligi, güzel bir stad,tesis ve bunun gibi faktörler var.

hakan bir nebze ama ömer toprak daha çok istenen bir futbolcu olduğu için kulübü ikna etmek daha zor. kaldı ki bonservis bedeli bizim fm'de aldığımız ücretler kadar düşük olacağını da hiç zannetmiyorum.

alex,hakan ve ömer için 20m€ bütçe ayırmış galatasaray sanırım. alex'e 7m€ verildiyse geriye 13m€ kalır ve iki transfer için az bir rakam.
şu mesaja da ayrıca katıldığımdan ötürü, bence çok da fantastik olmayan bir kadro :)
Fantezi kaçan kişilerin Ömer ve Hakan olduğunu varsayıyorum tabii.

Facx
25.Aralık.2013, 21:38

sneijder ortada hakan solda oynar , ki hakan hamburgta aynı şekilde van der vaart la oynuyo

kumbara
25.Aralık.2013, 21:46
Raşit değil diyorsa değildir aga. :D

Redrum
25.Aralık.2013, 22:42
sneijder ortada hakan solda oynar , ki hakan hamburgta aynı şekilde van der vaart la oynuyo
İsteğin o olsun be abi tamam onu sola koyarız dert mi :D

Raşit değil diyorsa değildir aga. :D

Eyvallah aga :D

E.Cartman
25.Aralık.2013, 23:17
Hakan geldi de sağı solu kaldı. Hele bi gelsin Sneijder solda da oynar :zuhaha

IcedEarth
26.Aralık.2013, 03:55
Ben 3-5-2'de ısrar edilmesinden yanayım. Türkiye'de büyük bir takım tek forvet oynayamaz. Aslında en sevdiğim taktik olan klasik 4-4-2 de artık devrini doldurdu maalesef. İşin savunma yönünü de düşünürsek 3 stoperli taktiğe oturtulacak 2 tane ortalama üstü bek oyuncusu ile oyunun 2 yönünde de minimum zaaf göstereceğimize inanıyorum.

Bana göre;
------------------------------------------------Muslera-----------------------------------------------
---------------Chedjou(Transfer)--------Toprak-----------Semih----------------------------
Eboue(Transfer)------------------------------------------------------------------------Transfer
--------------------------------------Melo-----------------Selçuk-----------------------------------
-----------------------------------------------Sneijder-----------------------------------------------
----------------------------Burak(Bruma)--------------Transfer---------------------------------

Tabii bunu uygulayabilmek için yabancı sınırının nasıl şekilleneceğini gözlemlemek gerek. 6 yabancı olarak devam ederse Chedjou yerine Serdar Taşçı'yı bir şekilde kafalayıp sol tarafa ve forvete yabancı getirilebilir. Bunun için biraz ciddi bir bütçe gerekli, ama 2 transfer devre arasında 2 transfer sezon başı olarak yapabiliriz bence.

Eboue kafasını futbola verecekse oraya adam bakmamıza gerek yok. Ama aynı tavırlarını sürdürecek ve maç seçmeye devam edecekse sezon sonu kapı gösterilmeli.

Sol taraf için benim adayım kısa vadede Kolarov. Telles içime sinmiyor bir türlü, kapalı kutu gibi biraz. Üstelik ciddi miktarda para konuşuluyor, 6-7 milyon euro gibi. O paraya Avrupa futbolunun içinden gelen bir oyuncu getirilse daha iyi sanki. Brezilya-Afrika pazarı artık daha küçük hedefli takımlar için, hedefimiz Avrupa'da her sene en azından grup aşamasını aşmak ise olabildiğince Avrupa futboluna alışkın oyuncular getirmeliyiz. Uzun vade düşünülecekse de Jetro Willems de aşağı yukarı 6-7 milyona getirilebilir bence, çok daha verimli olacağını düşünüyorum şahsen.

Drogba'nın sene sonunda ayrılacağını düşünüyorum. Dolayısıyla forvete de hava toplarına hakim, bitirici bir oyuncu lazım. Edin Dzeko çok tatlı olmaz mıydı? Zor bir transfer, ama neden olmasın? Alternatifler de Avrupa piyasasında var, iyi bir araştırmayla daha ucuza mal edilebilecek oyuncu da bir şekilde bulunur.

Bruma'yı da 2. forvet mevkiisinde değerlendirebiliriz. Daha genç yaştayken bu kadar iyi adam eksiltme yeteneği olan bir adama biraz da güç ve vuruş tekniği aşılanabilirse yapabileceklerinin sınırı yok.

Hakikaten Dzeko hariç hiçbiri çok zor değil, bahsettiğim transferler 30-40 milyon arası bir bütçeye halledilebilecek transferler. Seneye de gruplardan çıkarsak aşağı yukarı yarısını geri kazanabiliyoruz üstelik. Daha bu işin forma satışı, oyuncu satışı gibi bütçe yaratma imkanları da var. 10-15 milyon devre arasında, 20-25 milyon da sezon başında harcansa neredeyse bütün mevkiilerde ciddi kalitede oyunculara sahip oluyoruz.

Bir yandan da alt yapıdan en azından 1-2 rotasyon oyuncusu çıkarmamız gerek. Alt yapı her sene bu kadar boş geçtiği sürece devamlı başarı zaten çok zor.

Yabancı sınırı olmasa işler çok daha rahat olacak da Türk piyasasına girmek şu durumda hakikaten zor. 1 milyon edecek adama 5 milyon fiyat biçilen bir ortamda Türkiye'den transfer çok zor. Gurbetçi kovalamak lazım.

davidvilla
26.Aralık.2013, 10:35
Omer toprak semih ikilisi ya da Omer Toprak savunma ortası , iyi olacagını dusunmuyorum.
İkili olarak zaten milli takımda yeterince gördük. Chedjou omer Semih üçü de birbirine benzer yapıda oyuncular. Yine savunmamız ezilir, yine yan topları rakipler toplar.
O yüzden mesela Serdar Taşçı tipi bir adam çok daha iyi olur. Serdar-Omer ya da işte Serdar-Semih bence bu işi en iyi yapabilecek adamlar. Yabancı da alınabilir Astori gibi. Sert, hava toplarında etkili defans kaptanı bir isim alınmalıdır.
352'ye göre şekilleneceğimizi zannetmiyorum. Bence 4-2-3-1 oynayacagız. Fakat diziliş nasıl olursa olsun önemli olan savunmadan cabuk top cıkarabilmenin bir yolunu bulmak (orada yekta'yı deniyor Mancini) ve topu mutlaka ve mutlaka kanatlara açabilmek (TS maçında Sneijder biraz sol kanadı kullanınca neler oldugunu hep beraber gördük). Bu iki aksiyonu yapabildik mi zaten işin hucum yönünü çözmüş oluyoruz. Savunma yönünde ise Drogba hariç bence herkes topun arkasında pozisyon alıyor ve koşuyor yani takım savunmasıyla ilgili çok eksiğimiz olmadıgını dusunuyorum. Bizim savunma oyuncularından yana zaafımız var. Yumuşak savunma oyuncularımız var.

Nocna Mora
26.Aralık.2013, 12:46
http://www.footballuser.com/formations/2013/12/897805_Galatasaray_SK.jpg

Şu an savunmada 4-3-1-2, hücumda 3-4-1-2 oynuyoruz zaten. Eğer ki Mancini kanatları kullanan bir sistem yaratmak istiyorsa ne gibi değişiklik olabilir ki? Bruma'yı forvette Burak'ın yerinde kullansak daha iyi olur.

byariff
27.Aralık.2013, 16:39
guzel entry

hayatlarinda akillariyla oynamamis bir dizi futbolcuyla maçin 70 dakikasinda mukemmele yakin saha parselizasyonu yapmayi basariyor. bu saha yayilisi savunmayi toparladigi gibi takimin enlem problemine de çozum oluyor.

juventus'u bile maçin uzatmalarla son 7 dakikasinda, turk takimlarinin aksine savunmada 7 kisi tek hat uzerinde degil, iki bariz ve yardimlasmali blokla karsiliyor ve gokhan, semih gibi adamlar buna sadik kalabiliyor. 32 yasina gelmis ve hâlâ (bu aksamki trabzon maçinda 3 kez yaptigi gibi) etrafinda kimse yokken havadan gelen topu indirecegine veya sarkitacagina kafayla guçsuz sekilde uzaklastirip rakibe kaptiran gokhan, 3 senedir galatasaray'da stoper oynayip olaganustu mudahale yetenegine ragmen yanlis hamle yapan semih ile neredeyse kusursuz bir pozisyon oyunu oynuyor.

bakin turkiye ligine daha uygun futbol sistemleri vardir, gokhan'in gucunu semih'in mudahale yetenegini, orta sahanin baskisini kullanip toplari direk drogba sneijder burak'a aktarabilir ve ayni sonucu elde edebilir fakat bu oyun tarzi sadece turkiye'de soker. bizde kontrollu oyun ruhsuz oyunla karisiyor, pozisyonunu kaybetmeden gerekli yerde pres yapmak mumkun ve biz bunu maalesef bilmiyoruz fakat trabzon maçinda pozisyonu oyununu iyi oynayarak baski yapilabileceginin sinyallerini net olarak vermistir.

isin en onemli tarafi, madrid deplasmaninin 2. yarisi ve kasimpasa maçinin ilk yarisi hariç galatasaray tempoyu belirleyen takim oldu. maçin kendine has donemleri vardir ve dogru yerde oyunu yavaslatip, dogru yerde pedala basmak bir meziyettir. takim yeni sisteminde bunu farkli yapmayi da ogreniyor.

https://eksisozluk.com/roberto-mancini--258577?p=204

europeanconquer
28.Aralık.2013, 23:20
Devre arasında Dany,Amrabat ve Riera gider.Yerli stoper ve kanat,yabancı sol bek bekliyorum.Oynadığımız oyun Kasım'ın sonlarından itibaren gelişim göstermeye devam ediyor.Mancini geldiğinden beri şikayet ettğim tek konu takımın gümbür gümbür oynarken aniden tempo düşürmesi ve kalemizde tehlikeli pozisyonlar görmemiz.Savunma sağlam olsa,tempoyu düşürmek mantıklı olabilir çünkü ani kontra ataklarla ekstra goller bulabiliriz.Tabi bu işin detayı ancak tempoyu aniden düşürmek tehlikeli bence.Sabri ise çok sıkıntı veriyor bana,arkaya çok adam sarkıtıyor,ileri çıkarken saçma sapan bir hareketle topu kaybediyor sağ taraf boş kalıyor bir de yavaş yavaş geri dönüyor.İleri de iyi katkı veriyor ama hakkını yemeyeyim.

Sneijder,Burak ve Selçuk gibi isimlerin forma girmesi üretkenliğimizi baya arttırdı.Son 3 maçta o kadar çok pozisyon bulduk ki 10+ üzerine çıkabilecekken rakip kalecilerin üstün başarılarıyla toplam 6 gol atabildik.

Bu arada Melo ve Muslera,her ikisi de iyi ki var.

uAburak89
28.Aralık.2013, 23:25
Burak Yılmaz 17 maç 10 gol 5 asist.

Burak Yılmaz son 3 sezonda ligde 77 maç 66 gol.

Kaçırdığı net pozisyonlar da cabası. Her maç küfür yese de, Burak Yılmaz gerçeğini kabul etmek lazım galiba.

europeanconquer
28.Aralık.2013, 23:33
İnsan diyor ki; Muslera sakatlanmasaydı ......

Siz doldurun boşluğu.Ah ulan ah :uzgun:

uAburak89
29.Aralık.2013, 01:23
Aynı şeyi Sneijder için de söyleyebiliriz. Ama sonuçta sakatlık futbolun içinde olan bir şey. Muslera'nın sakatlanması değil, yerine oynayacak yedek kalecinin olmamasını sorgulamamız lazım. Devre arası kaleci transferi de olmayacak belli ki, isim falan çıkmıyor. Umarım potansiyeli olan Türk bir kaleci alabiliriz en azından sezon sonunda. Şu anda Eray + Ufuk + Aykut x 5 falan ancak Muslera ediyor. Yedekle as arasında bu kadar kalite farkı olmaması lazım. Eray yerine başka bir isim olsa Kopenhag, Fenerbahçe ve Madrid maçlarında 3 mağlubiyet yerine daha farklı sonuçlar alabilirdik.

Fenerbahçe'de Volkan olmazsa Mert var, Volkan'dan bile daha üstün olduğu konular var. Beşiktaş'ta Tolga yoksa Cenk var. Her ne kadar vasat bir isim olduğunu düşünsem de tecrübesi var. Bizde Aykut zaten niye takımda anlamıyorum, havadan para kazanıyor. Ufuk için umutluyduk ama olmuyor. Eray da yediği o frikik golünde bitti benim için, Eray = Çuval. Leo Franco, Zapata falan aklıma geliyor Eray denildiğinde.

Nocna Mora
29.Aralık.2013, 01:29
Sol bek olarak Telles alındı ya işte.

Nedvedmania
29.Aralık.2013, 01:36
Bu Tellas iyi futbolcu mu la cidden ? Var mı ciddi ciddi bilgisi olan ? Hakan Balta'yı keser mi yani ? Yoksa Bruma gibi yetiştirmelik tarzda bir transfer mi ?

europeanconquer
29.Aralık.2013, 01:50
Brezilya'da yılın sol beki olmuş tek bildiğim bu.Demek ki sürekli oynayan bir oyuncu.

LifeYourself
29.Aralık.2013, 10:19
Bu Tellas iyi futbolcu mu la cidden ? Var mı ciddi ciddi bilgisi olan ? Hakan Balta'yı keser mi yani ? Yoksa Bruma gibi yetiştirmelik tarzda bir transfer mi ?

Yanlış hatırlamıyorsam bir yazıda okumuştum.Aşağılardan bir ligden geliyordu kendi takımına sol bek yedeği olmak için.Sonra asıl sol bekleri sakatlanınca yine buna şans vermeyip Santos'u mu ne kiralıyorlar.Sonra bir kupa maçında ondan forma kapıp daha sonra cezalı olmadığı tüm maçlarda oynuyor galiba.Hatta Santos'un kira ücreti yüksek diye salıyorlar ilk 11 de oynamayınca.Defansif zaafları var bunuda arkasını süpüren bir stoperle halletmiş kendi takımı.Buna rağmen bire birde iyiymiş.Bizdeki olayda bu değil mi zaten son aylarda.Bu taktikle devam ediceksek iş yapabilir Türkiye'de.Tabi yazıyı yazan adamın yalancısıyım :zuhaha

GeNç KaRTaL
29.Aralık.2013, 15:49
Yanlış hatırlamıyorsam bir yazıda okumuştum.Aşağılardan bir ligden geliyordu kendi takımına sol bek yedeği olmak için.Sonra asıl sol bekleri sakatlanınca yine buna şans vermeyip Santos'u mu ne kiralıyorlar.Sonra bir kupa maçında ondan forma kapıp daha sonra cezalı olmadığı tüm maçlarda oynuyor galiba.Hatta Santos'un kira ücreti yüksek diye salıyorlar ilk 11 de oynamayınca.Defansif zaafları var bunuda arkasını süpüren bir stoperle halletmiş kendi takımı.Buna rağmen bire birde iyiymiş.Bizdeki olayda bu değil mi zaten son aylarda.Bu taktikle devam ediceksek iş yapabilir Türkiye'de.Tabi yazıyı yazan adamın yalancısıyım :zuhaha

O dediğin yazı bizim sol bek Ramon Motta için olmasın? :)

byariff
29.Aralık.2013, 15:54
5 ocakda istanbula geliyor alex telles bitmis transferi. hucum yonu cok iyiymis elemanin defansi zayifmis

LifeYourself
29.Aralık.2013, 16:41
Olur mu olur şu sıralar o kadar çok yazı okuyorum ki hepsi birbirine girmiş olabilir. :zuhaha

mpaker66
29.Aralık.2013, 16:52

Yok yok aynı yazıyı bende okudum. Telles içindi o yazı.

Gördüğüm kadarıyla klasik bi brezilyan bek işte gençler. 21 yaşında olması cezbedici. Hızlı atletik ayağı iyi birisi. Defansı nasıl gelince görürüz. Riera'dan iyidir hiç yoktan defansı.

europeanconquer
29.Aralık.2013, 19:55
Transfer konusuna biri yazmıştı transfer döneminin en iyi transferi Hamit'in geri dönmesi olacak diye,bende katılmıştım ancak önceki sezonlara baktığım zaman ilk yarıda ki etkisiz(ikinci yarılara göre) futbolunun ikinci yarıda tavan yaptığına şahit olduğum yegane topçu Selçuk İnan'dır.En iyi transferde onun alışılmış formuna geri dönmesi olacaktır.Evet,bu sezon geçen sezonlara göre birazcık daha kötü.Ben Selçuk'un ikinci yarı da çok daha iyi olacağına inanıyorum.İstatistik olarak pek bir şey beklemiyorum ancak oyunu açma,yönlendirme açısından müthiş bir performans bekliyorum.Bu performansta takımın savunma gücüne göre azalıp artabilir.Arkayı sağlam tutarsak Selçuk'ta rahatlar,hücüm hattıda.

Haydi Maestro,dinlen de gel :0: :n:

byariff
29.Aralık.2013, 20:00
melonun attigi uzun paslarin videosunu yapmislar aslansin be melo...

http://www.youtube.com/watch?v=QHCelaqhHHA#t=144

MoisHaLe
29.Aralık.2013, 20:06
melonun attigi uzun paslarin videosunu yapmislar aslansin be melo...

http://www.youtube.com/watch?v=QHCelaqhHHA#t=144

Harikulade cidden. Aslan Melo

Redrum
30.Aralık.2013, 00:16
Selçuk son birkaç maç toparlamaya başladı baya. Selçuk & Melo A.Şye güvenimiz tam :)

uAburak89
30.Aralık.2013, 00:25
Lütfi Arıboğan Kanaltürk'e konuk olacakmış, Ali Ece falan da var güzel bir program olabilir. Başlama saat 23.10.

MoisHaLe
30.Aralık.2013, 01:53
Sneijder kalacak olmasına sevindim lakin 25-30 verirlerse satmazlar ayıp yani :)
Muslera'nın sözleşmesi de geçen hafta uzatılmış.. Çok güzel bir haber bu..

uAburak89
30.Aralık.2013, 02:08
Muslera'nın sözleşmesi uzatılmış.

byariff
30.Aralık.2013, 15:43
Cl de en cok puan topluyan takimlar arasinda 18.ciymisiz

https://pbs.twimg.com/media/Bcuv1m1CcAACaKj.jpg

europeanconquer
30.Aralık.2013, 17:06
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/2/4177/B_c9539b15a205012d8f85764fd8c15fa5.jpg

footballer33
30.Aralık.2013, 17:37
Yok artık, Turgay Şeren ne hale gelmiş ya böyle?! :icon_frown: Geçmiş olsun, Allah şifa versin.

europeanconquer
30.Aralık.2013, 20:10
Selçuk'un sıkıntısı şurada çok daha net gözüküyor bence.Ne yoruyorsun kendini boşver,kimse yormuyor zaten.

https://pbs.twimg.com/media/BcpRWT-CQAAL3Dd.jpg

E.Cartman
31.Aralık.2013, 14:03
Galatasaraylı Burak Yılmaz 2013 yılında forma giydiği 38 maçta 33 golle atarak Avrupa’nın bir çok yıldızını geride bıraktı. Milli oyuncu İspanya, İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa'daki oyuncular arasında gol yarışında 9. sırada yer aldı.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/100658/burak-yilmaz-yildizlari-solladi?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Arada küfürü hakediyor falan ama ulaştığı rakam gerçekten müthiş.

benzema35
31.Aralık.2013, 17:16
Cl'deki puan sıralamasına bakınca yine büyüklüğümüz belli oluyor :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Night_Mare17
31.Aralık.2013, 17:36
Yabancı sınırı olmasa böyle bir şey olacaktı herhalde kadromuz belkide daha iyisi.

http://www.footballuser.com/formations/2013/12/900756_Galatasaray_SK.jpg

europeanconquer
31.Aralık.2013, 17:39
Yahu oyuncular takıma gelmeden yazmayın şu takıma :0:

Homer J.S
01.Ocak.2014, 18:05
Yabancı sınırı olmasa böyle bir şey olacaktı herhalde kadromuz belkide daha iyisi.

Bu kadro yerli sınırına takılıyor bence yabancıdan önce :) Sadece Selçuk var bari ayıp olmasın diye Chedjou'yu çıkartıp Semih'i koysaydın hocam. Yabancı sınırı olmasa da böyle olmazdı kadromuz.

europeanconquer
02.Ocak.2014, 20:18
Brezilya'da sezonun en iyi oyuncusuna verilen 2013 Samba Gold Ödülü'nde Felipe Melo, 4. oldu. İlk 3 sırada Thiago Silva, Dante ve Oscar var

Melo>Bütün Brezilya :(

Aslanım benim,koçum.İlk transfer olduğu zaman yorumlara bakarsak hepsi patlamış bir yerlerimizde :n: Zaten Kaan'ın avatarı ile yazdıkları çok ayrı :D

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2048774&postcount=17880

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2048792&postcount=17886

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2049354&postcount=17936

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2049356&postcount=17937

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2048508&postcount=17828

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2048510&postcount=17829

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2048549&postcount=17835 (efsanesin Özgür :n:)

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2048552&postcount=17836

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2048657&postcount=17841

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2049423&postcount=17947

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2049495&postcount=17954

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2049554&postcount=17959

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2049555&postcount=17960

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2049562&postcount=17965

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2049586&postcount=17980

Birde konuyla alakasız bir mesaj buldum,Sabri'nin geçen hafta denediği trivela geldi aklıma :n: Geçen haftalarda Ümit Özat vari trivela orta da açmıştı sol kanattan :n:

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2050423&postcount=18105

byariff
02.Ocak.2014, 20:25
hepinize yedirdi melo o laflari bidonmus falan hikaye melo bu beyler yani ona gore. :D

E.Cartman
03.Ocak.2014, 00:44
O değilde ne patlamışım be :D Ama o zaman öyleydi la bu adam, bizde ekstra coştu bi de küçüktüm o zamanlar ben :n::n: (bahaneler bahaneler)

Night_Mare17
03.Ocak.2014, 01:51
Melo böyle devam ederse herhalde Dünya Kupası kadrosuna alınır. Alınmazsa ayıp ...

Redrum
03.Ocak.2014, 02:41
Melo'ya laf edenlerin yarısının avatarı Melo :D

benzema35
03.Ocak.2014, 03:27
Melo gibi hırslı savaşçı adam mı var ya adam king :)

Kaka Leite
03.Ocak.2014, 05:26

Oldu olacak direk EPL'e falan gidelim. Şöyle bir yazınca kadroyu iyi ki yabancı sınırı var dedim içimden.

Türkiye ligi takımının kadrosunda 1 tane Türk oyuncu olması kadar acınası bir durum olamaz. İyi ki var bu sınır ve şu gözüken kadro ortaya çıkmıyor.

Çekindiğimden falan değil.

benzema35
03.Ocak.2014, 05:36
Oldu olacak direk EPL'e falan gidelim. Şöyle bir yazınca kadroyu iyi ki yabancı sınırı var dedim içimden.

Türkiye ligi takımının kadrosunda 1 tane Türk oyuncu olması kadar acınası bir durum olamaz. İyi ki var bu sınır ve şu gözüken kadro ortaya çıkmıyor.

Başka türlü de Avrupa da Çeyrek Finalden fazla ilerleyemeyiz .

Tabi ki bu yukarıda gördüğümüz yabancı sayısı fazla ama tamamen kaldırmak yerine sınırı ilk 11 de sınır 8 olsun mesela 3 Türk'e yer kalır , her sezonda alt yapıdan 2 tane falan oyuncu çıkartılsın şartı konur ve ilk 18 alınsın talimatı olur takımlar hemde altyapılarına önem verirler bence .Yani bu tarzda olursa en azından banko oynatmak için sağlam yabancılar alırız yedek olarakta misal gelişecek genç yabancı oyuncular alınabilir .

Sonuçta şuan sınırlama var görüyoruz Milli takımın da halini .

europeanconquer
03.Ocak.2014, 12:35
Baroni asıl taktikçi onlar 27 Ekim 2011'de biz yapmıştık demiş.Hareketin saçma sapan bir duruş olmasından ziyade geçmişe bakacaksak,en eskiye bakıp Baroni'ye de taklitçi diyebiliriz :0:

http://media.dunyabulteni.net/250x190/2011/05/16/galatasar2.JPG

Problem ? :n:

davidvilla
03.Ocak.2014, 12:48
15 puan fark atıcaz da demiş.

Tamam sıkıntı yok. Alın teriyle kazanılmış her başarıyı biz tebrik ederiz.

europeanconquer
03.Ocak.2014, 12:58
Sportif açıdan hiç bir futbolcunun ne dediği önemli değil.Elbet bir gün söyledikleri,yaptıkları şeyler ellerinde patlıyor her futbolcunun.

Redrum
03.Ocak.2014, 13:22
Abiler yabancı sınırının varlığı değil sorun yaratan. Yedeğe dahi koyamamak asıl sorun. 6+2+2 Bence bütün kulüplere yarayacak bir kural. Eski kurala geri dönmemiz lazım.

William Rookwood
05.Ocak.2014, 00:02

Vay arkadaş bu yorumu ben mi yazmışım utandım vallahi :D:D Fena patlamışız. :D

Börk
05.Ocak.2014, 00:06

Cenker ordu kurmuyoruz futbol yahu bu takımında Türk oyuncu fazla olsa ne olur az olsa ne olur ? Diğer ülkelerde bu sınır yokken nasıl takımda yine o ülkeden oyuncular oluyorsa illa bizde de olur.Arkadaşın dediği gibi 18'den 2 oyuncu olur,4 tane Türk oyuncu kadroda bulunma zorunluluğu olur ama 6+0 nedir ?

KaRaBükLü KraL
05.Ocak.2014, 01:38
0 toplamada etkisiz elemandır eğer bu yabancı kuralı devam ederse yabancı oyuncularımız epey etkisiz elemana dönecek ah TFF ah !

byariff
05.Ocak.2014, 03:05
kesinlikle okunulmasi gereken bir yazi.

http://www.medyaspor.com/kose-yazilari/shakhtar-donetsk-alex-telles-mancini-ve-galatasaray-340

lexoqe
05.Ocak.2014, 06:41

Vay arkadaş bu yorumu ben mi yazmışım utandım vallahi :D:D Fena patlamışız. :D

Yo doğru demişin, bize fabregas lazım :)

LifeYourself
05.Ocak.2014, 14:20
kesinlikle okunulmasi gereken bir yazi.

http://www.medyaspor.com/kose-yazilari/shakhtar-donetsk-alex-telles-mancini-ve-galatasaray-340

Ek bilgi olarak Bruma’nın antremanlardan sonra Drogba’yla birlikte son vuruş çalıştığını da söylemeliyim.

Yazıda beni en çok heyecanlandıran olay :)

europeanconquer
05.Ocak.2014, 22:13
Yahu 10 dakikadır Selçuk'un Sivas'a attığı golü izliyorum.Adam efsane gol atmış.Bundan yıllar sonra da zevkle izleyeceğim kesinlikle.Nasıl bir vuruş nasıl bir gol ben hala çözemedim.

https://www.59saniye.com/selcuk-inanin-akula-vurusuyla-attigi-mukemmel-gol/

byariff
05.Ocak.2014, 23:02
zidane tarzi bir vurus oda cok vururdu boyle

europeanconquer
06.Ocak.2014, 01:07
http://instagram.com/p/iwZLifJ8Pc/

Fotoğraftaki Hamit'i bulun :n:

byariff
06.Ocak.2014, 02:35
Sagdaki bence. :D

Fearless Coward
06.Ocak.2014, 02:43
İşaret yapan Hamit onun sakalları daha çoktu zaten tanıdım hemen. :D

davidvilla
07.Ocak.2014, 17:53
Erciyes maçına buna benzer bir diziliş ile çıkmıştık.
4-2-2-2 diyebiliriz. Çünkü kanatlar topla beraber içeri katedecek, bekler genişlik kazandıracak.
Muhtemel böyle olabilir;

http://www.footballuser.com/formations/2014/01/905154_Galatasaray_SK.jpg

europeanconquer
07.Ocak.2014, 22:37
http://img833.imageshack.us/img833/4391/47vz.png

byariff
07.Ocak.2014, 22:48
35 lik drogbayada helal olsun kosmuyor ya hani..

Redrum
07.Ocak.2014, 23:01
35 lik drogbayada helal olsun kosmuyor ya hani..

Aynen 17 maç oynayarak 13 maç oynayan Semih'le aynı kilometreyi koşmuş neredeyse..

Abi adam koşmuyor. Koşmuyor yani bu tartışmaya gerek yok ki. Hee koşmayabilir. Bakın bu sene takımda 23 kere ilk 11 oynayan bir oyuncudan bahsediyoruz bu oyuncu Drogba. Ve takımda başka hiç bir oyuncu bu kadar ilk 11de oynamadı(Melo ve Selçuk 22). Bu adam 35 yaşında. Belki de bu kadar maçı kaldıramıyordur ki haklıdır asla sözüm olamaz. Verdiği katkı yeter canı sağolsun Drogba'nın. Ancak bazı maçlarda resmen oynamak canı istemiyor, sallamıyor, bir iki hareket yapayım, show yapayım derdine düşüyor ve ben bu yüzden çok kızıyorum. Hani çok koşmasını zaten beklemiyoruz. Zaten koşmuyor. Koşamaz da. Ama maç seçmemesi lazım. Yabancı oyuncular Türkiye'ye gelince türkleşiyorlar bir anda :)

Börk
07.Ocak.2014, 23:07
Koşmuyor demek ayıp olur bence.Neredeyse Semih'le aynı koşmuş diyorsun da o zaman Selçuk ile Melo'da Semih'le aynı koşmuş.Semih 2 maç daha oynasa 145'leri bulurdu.O aradaki maç farkı değil pozisyon farkı.Defans oyuncusu orta sahaya göre daha az koşar mesela.Yine de helal olsun bu kadar mesafeye.

@davidvilla bu arada yapma gözünü seveyim.sneijder'i yeni yeni kazanıyoruz tekrardan kaybetmeyelim.adam ortada özgürce oynasın fatih terim'in yaptığı gibi sol kanata sıkıştırmayalım şu adamı.

davidvilla
08.Ocak.2014, 12:34
@Börk
Bu benim isteğim değil ki, Mancini'nin yapacagını tahmin ettiğim. Bunun sinyallerini verdi.
Bana kalsa ben bambaşka şeyler yapardım :D

-

Ayrıca güzel Drogba'yı ovmuşsunuz de yerden yere vurdugunuz Burak aynı maç sayısını oynayıp 2 maç fazla koşmuş Drogba'dan :D Ligde de gol krallıgında en üstte. Asist rakamı da iyi. Bu Burak burada da az yedeğe çekilmedi :D
Adam gerçekten Avrupa standartlarında geziyor.

Ayrıca Semih stoper bir stoperin o kadar km yakalaması bile büyük bir mucize. Tamamen yakın markaj istekliliğinden kaynaklanan bir durum.

IcedEarth
08.Ocak.2014, 15:14
Semih'i insanlar acımasızca eleştiriyor, ancak bana göre Avrupa çağında tek stoperimiz o. Yanında lider özellikli bir stoper olunca neler yapabildiğini de biliyoruz. Bence iskeletimizin değişmez parçalarından biri olmalı kendisi.

Bir eksiğini de söylemek gerek, çok zayıf. Resmi siteye göre 1.82 boyunda 66 kilo. En azından 70'in üstüne çıkıp biraz daha güçlenmeli.

urwrdskkn
08.Ocak.2014, 15:52
Semih'i insanlar acımasızca eleştiriyor, ancak bana göre Avrupa çağında tek stoperimiz o. Yanında lider özellikli bir stoper olunca neler yapabildiğini de biliyoruz. Bence iskeletimizin değişmez parçalarından biri olmalı kendisi.

Bir eksiğini de söylemek gerek, çok zayıf. Resmi siteye göre 1.82 boyunda 66 kilo. En azından 70'in üstüne çıkıp biraz daha güçlenmeli.

Cidden Semih Lider Bir Stoper Yanında Oldumu Kendini Rahat Hissediyor... Semihin Kendini Geliştirmesi Şart en azından çevikliğini artırması lazım çalım yememesi için hız konusunda sıkıntı yok ama çeviklik konusunda sıkıntısı var ...

IcedEarth
08.Ocak.2014, 17:55
Ligin en çok ofsayta düşen oyuncusu 34 ofsaytla Burak olmuş ilk yarıda. Maç başı 2 ofsayt oluyor. En yakın rakibinin 24 ofsaytı var.

davidvilla
08.Ocak.2014, 17:55
17 lig maçında;

Drogba 7gol 2asist 141.5km
Burak 10gol 5asist 157.6km

Biri dünya starı yere göğe sıgdırılamıyor (ben de hayranıyımdır). Her maç kendi bölgesinde rahatça oynadı
Diğeri ise her gün her platformda yerden yere vuruluyor. Bölgesi sürekli değişti.

Hala Burak için iki güzel kelam eden yok mesela burada da.

He bir de isim anlamı için şuraya davet ediyorum sizleri;
https://tr.wikipedia.org/wiki/Burak

İsminin anlamını sahaya tam anlamıyla yansıtan adam.

Fearless Coward
08.Ocak.2014, 17:59
Burak 10 tane atıyorsa 50 tane kaçırıyor Drogba onun kadar pozisyona girmedi Drogba'nın Burak yaşında neler yaptığını zaten tartışmaya gerek yok.Yaşına bakarsak bence çok iyi bir performans sergiliyor Drogba.Burak Türkiye için biçilmiş kaftan orası ayrı ama ŞL için çok kötü bu sezon da gördük zaten gol bile atamadı ancak lig için kalmasını isterim tabi.

davidvilla
08.Ocak.2014, 18:24
@Fearless Coward

Drogba onun kadar pozsiyona giremez zaten. Onun yaşındayken de giremezdi. Farklı tarzda santraforlar.

Redrum
08.Ocak.2014, 18:53
@Fearless Coward

Drogba onun kadar pozsiyona giremez zaten. Onun yaşındayken de giremezdi. Farklı tarzda santraforlar.

Farklı tarzda santraforlar olabilirler ama birisi demişti Drogba ilk geldiğinde "Drogba'nın iki tarzı vardır, Chelsea'deki Drogba ve Fildişi Sahili Milli Takımındaki Drogba. Drogba Galatasaray'da Fildişindeki Drogba tarzıyla oynuyor". Drogba bana şişirin ben top indireyim, arada ara pası atayım gol pozisyonu yaratayım tarzı bir forvet değildi ki Chelsea zamanında? Resmen bir komple forvetti. O kadar pozisyona girerdi girmezdi onu bilemem. Ama daha çok gol atardı orası kesin :D

byariff
08.Ocak.2014, 19:02
Drogba bizde daha cok gizli forvet gibi oynuyor ilk yildaki necati tarzi top al top indir pas dagit falan daha cok forvet arkasi.

davidvilla
08.Ocak.2014, 19:48
@Redrum

Aynen byariff in de söylediği gibi.

Drogba zaten hiçbir zaman klasik pivot olmadı ki ben onu demek istememiştim.
Daha az pozisyona girer derken demek istediğim Burak kadar aramaz onun kadar (ground cover) alan parselleyemez. Burak cezasahası içinde ve çevresinde sürekli hareketli sürekli arar şekilde.
Drogba biraz daha sakin davranır yapısı gereği daha az alan kapsar fakat o da kanatlara deplase olur ortasahaya gelir top alır verir yeri gelir orta yapar. (chelsea'de cok asisti vardır böyle) Savunmacılarla didişir. Golden cok takım oyununa katkıyı düşünür hep öyle olmuştur. Bunları Burak yapmaz. Artı inanılmaz da bir pres gücü vardır Elmander gibi ancak o genç dönemlerinde kaldı.
Ayrıca Drogba aşırı serbest oynar. Drogba ile partnerlik yapan nice golculer telef oldular bu özelliği yüzünden. (Örn: Torres)
Burak'ın ise özellikleri bambaşka. Bi kere Burak ikili mücadeleden tamamen kaçınan bir oyuncu ama tek vuruş özelliği Drogba'dan bile daha iyi. Trabzon maçında attıgı golu anca Romario gibi golculer atabilir. Çok büyük bir gol içgüdüsü ve cabukluk gerektiren bir goldu mesela. Kafa vurusları da öyle acayiptir. Bomboş kafa vursa kaçırır ama savunma baskısı altında öyle golu hissedip çabuk davranıyor ki çok enteresan kafa golleri atıyor (vs. Romanya / vs. Cluj)

Şimdi ikisinin de kariyerlerinde oynadıgı platformlar zaten farklı benim amacım ikisini karşılaştırmak değil. Drogba tabi ki çok büyük bir dünya yıldızı ama tarz olarak baktıgında Burak tam bir golcu. Drogba ise dediğin gibi herşeyden biraz taşıyan komple bir oyuncu.

Benim demek istediğim Drogba bu kadar göklere çıkarılırken bu Burak ne günah işledi de her istatistikte nerdeyse başı çekerken bir tane iltifat almıyor ve üstüne eleştiriliyor. Bak bu sezon en kötü sezonu ve gol krallıgında üstlerde yine ve Drogba'dan daha fazla gol/asist istatistiği yakalamış.

Mesela Higuain örnegi tam oturur heralde. Sorsan hiçbir özelliği yok ama şu an Real'de onun kadar rahat atabilen adam da yok. Ve o da inanılmaz goller kaçırırdı. (C.Ronaldo ayrı bir olay oraya girme sakın)

IcedEarth
08.Ocak.2014, 20:11
Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz.

Ben de dahil olmak üzere birçok Galatasaraylı söz konusu Burak olunca biraz acımasız davranıyoruz. Galatasaray formasıyla çıktığı 60 maçta 42 gol 13 asistle oynayan bir oyuncu görevini fazlasıyla yerine getirmiştir.

Ancak eleştirilmesinin temel nedeni de aslında bu kadar pozisyona girmesi. Pozisyona girmesi çok güzel birşey aslında, sürekli gole yakın olduğu anlamına geliyor. Ancak Burak'ın mental bir problemi var. Gol kaçırdığı zaman kafasında bu olayı çok büyütüyor. Bu da gol vuruşlarını etkiliyor. Taraftardan tepki geldikçe daha da çok kaçırıyor. Ta ki zinciri kırıp bir gol bulana kadar. Golü bulduktan sonra daha rahat oynuyor.

Yukarıda paylaştığım ofsayt istatistiği de genelde çok kaçırdığı dönemlerde artıyor. Paylaşmadığım bir istatistik daha var. Burak ilk yarıda yaptığı 55 faulle ligde en çok faul yapan 2. oyuncu. Bunun sebebi de aşağı yukarı aynı. Üzerinde oluşan baskı onu daha çok hırslandırıyor, ve bu hırs belli bir süre sonra kendisine ve dolayısıyla takıma zarar vermeye başlıyor. Ofsayt ve faul sayısında toplamda neredeyse 100'e ulaşması bahsettiğim bu mental problemden dolayıdır. Yani aslında o kadar da yeteneksiz bir oyuncu değil Burak. Özgüven kazandığı zaman neler yapabileceğini geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde gördük. Vuruşları bile değişiyor.

Taraftar olarak bizim üstümüze düşen gol kaçırdığı dönemlerde arkasında durmak, destek olmak aslında. Ama sıcağı sıcağına insan veriyor veriştiriyor. Tam bu aşamada teknik heyete ve takım arkadaşlarına büyük iş düşüyor. Burak'ın sıkıntılı maçlarında üzerindeki yükün bir kısmını arkadaşları kendi aralarında paylaşmalı. Teknik heyet de buna ön ayak olmalı, gerekirse formsuz döneminde 1-2 maç dinlendirerek oyuncu üzerindeki tepkiyi süspanse etmeli.

Burak şu dönemde Türkiye'deki en önemli golcüdür. Yukarıda paylaştığım istatistik bunu çürütmek için paylaşılmadı, yanlış anlaşılmasın yani. Sadece buna önlem alınması gerektiği kanaatindeyim. Hem Burak'ın kendi içinde önlem alması lazım, hem de takım olarak.

LifeYourself
08.Ocak.2014, 20:38
Burak'ın tarzı zaten ofsayta müsait bir tarz.Dediğiniz gibi kafada bazı şeyler bozulduğunda da hem ofsayta daha çok düşüyor hemde düz yolda faul yapıyor.
Fakat sende profesyonel bir futbolcusun.Orada elin oğlunun sana kötü laf demesinin seni bu kadar bozmaması lazım diye düşünüyorum.NSS diye bir oyun vardı küçükken oynadığımız taraftar yuhaladığında topu kaybediyorduk.Ondan sonraki pozisyonların bazısında aklımıza taraftarın yuhalaması gelip pozisyon kovalamaktan vazgeçiyorduk.Ona benziyor Burak'ın moral bozukluğuda :zuhaha

zeck17
08.Ocak.2014, 22:08
Defansın arkasına çizgiden o kadar DEPAR(koşu değil) atsam ben de son vuruşlarda düşerim ronaldo gibiler de olmuyor bir tek o

o da dünyanın en pahalı oyuncusu zaten

mpaker66
08.Ocak.2014, 22:14
FourFourTwo dergisine göre dünyanın en iyi 95. oyuncusundan bahsediyoruz. Burak Yılmaz. Bence avrupa standartında bir forvet Burak'ı tartışmak yersiz. Adam atıyor attırıyor kaçırırda. Perpetua abi istatisikleri paylaşmıştı. Bi bakın ordan geçen sene atma kaçırma bakımından çok çok iyi Burak. Bu senede toparladı. 25 gol atar bu sene de böyle devam ederse inş.

europeanconquer
08.Ocak.2014, 23:21
Sövsekte,saysakta gol attığında da tebrik etmeyi,övmeyi biliyoruz Burak'ı.Nasıl övülürken hak ediyorsa,kötü eleştirileri de hak ediyor.

mpaker66
08.Ocak.2014, 23:38
Sövsekte,saysakta gol attığında da tebrik etmeyi,övmeyi biliyoruz Burak'ı.Nasıl övülürken hak ediyorsa,kötü eleştirileri de hak ediyor.

Eleştirmek sövmek değildir senin ananı bacını demek değildir. Biz bunu yapıyoz. Burak'ın biz defolarını bilerek aldık. Burak teknik değil ayağında top süremez arkası dönük öldürsen alamaz duvar olamaz. Burak bu yani. Eleştirmekte bi yere kadar bi şeyi 7 bin defa söylemenin ne anlamı var eksikleri belli.

Ben bi taraftarın kendi takımının oyuncusuna sövmesine dayanamıyorum. Kaç defa kalabalık maç izlediğim yerde bunun için tartıştım dedim eğer Burak gol atarsa sen sevinme diye. Adam Burak'a sövüyor sonra gol atınca kendinden geçiyor. Hamit'e de aynı şey geçerli.

europeanconquer
08.Ocak.2014, 23:42
Adam Burak'a sövüyor,gol atınca seviniyor,Galatasaray gol atıyor diye seviniyor,Burak atıyor diye değil.Karıştırmayın ikisini birbirine.

mpaker66
08.Ocak.2014, 23:49
Adam Burak'a sövüyor,gol atınca seviniyor,Galatasaray gol atıyor diye seviniyor,Burak atıyor diye değil.Karıştırmayın ikisini birbirine.

Burak Yılmaz'ın üzerinde o forma var ise gidip Burak'a sövüp taraftarım diye ortalıkta gezmesin. Galatasaray attı diye de sevinmesin.

europeanconquer
08.Ocak.2014, 23:55
Burak Yılmaz'ın üzerinde o forma var ise gidip Burak'a sövüp taraftarım diye ortalıkta gezmesin. Galatasaray attı diye de sevinmesin.

Oyuncular ile taraftarları karıştırmayın,taraftar oyuncuya söver,oyuncu haklı olur,kulübü için savaşır falan filan.En sonunda o oyuncu o kulüpten gider,zaten Beşiktaşlı'dır ancak o taraftar yine Galatasaraylı'dır ve sonuna kadar destekler takımını ama o oyuncu unutmuştur bile,Galatasaray umurunda olmaz.

Burak'ın genel olarak yarı sezon performansını değerlendirmek gerekirse Eylül-Kasım arasında gram faydası yok takıma.Kasım'dan sonra kendine geldi ve şu an bana göre Melo'dan sonra takımın en iyi ikinci ismi.

europeanconquer
09.Ocak.2014, 00:11
Çok güzel olmuş bence.

http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/8/4193/B_24101c966677b276c7607d8f152152f0.jpg

Corpus
09.Ocak.2014, 00:24
Çok güzel olmuş bence.

http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/8/4193/B_24101c966677b276c7607d8f152152f0.jpg

Arkası dönük olan Serkan Balcı mı ? :n:

europeanconquer
09.Ocak.2014, 00:25
Arkası dönük olan Serkan Balcı mı ? :n:

Koskoca dünya starını tanıyamadın mı ? :n:

davidvilla
09.Ocak.2014, 10:52
Oyuncular ile taraftarları karıştırmayın,taraftar oyuncuya söver,oyuncu haklı olur,kulübü için savaşır falan filan.En sonunda o oyuncu o kulüpten gider,zaten Beşiktaşlı'dır ancak o taraftar yine Galatasaraylı'dır ve sonuna kadar destekler takımını ama o oyuncu unutmuştur bile,Galatasaray umurunda olmaz.

Burak'ın genel olarak yarı sezon performansını değerlendirmek gerekirse Eylül-Kasım arasında gram faydası yok takıma.Kasım'dan sonra kendine geldi ve şu an bana göre Melo'dan sonra takımın en iyi ikinci ismi.

Tamam hadi Burak Beşiktaşlı.
Peki aynı şekilde hatta daha fazlası Arda'ya yapılmadı mı ?

Şimdi bu çocuklardan hangisi Lincoln kadar sahada vurdumduymaz davrandı. İkisi de her zaman sahada elinden geleni yaptı.
Lincoln gitti GS'ı coktan unutmuştur.

Arda unutabildi mi?
Sence Burak da unutabilecek mi?

Eskiden 2000lerin başları FB taraftarı böyleydi. Onlar artık düzeldi. Biz bozulduk.

europeanconquer
09.Ocak.2014, 15:10
Tamam hadi Burak Beşiktaşlı.
Peki aynı şekilde hatta daha fazlası Arda'ya yapılmadı mı ?

Şimdi bu çocuklardan hangisi Lincoln kadar sahada vurdumduymaz davrandı. İkisi de her zaman sahada elinden geleni yaptı.
Lincoln gitti GS'ı coktan unutmuştur.

Arda unutabildi mi?
Sence Burak da unutabilecek mi?

Eskiden 2000lerin başları FB taraftarı böyleydi. Onlar artık düzeldi. Biz bozulduk.

Arda'ya yapılanla Burak'a yapılan bir mi ? Arda'nın oyununa kimse laf edemezdi,ettiler,özel hayatına karışamazlardı,karıştılar,iftira attılar,hakaret ettiler,tribünun tamamı anasına bacısına kız arkadaşına sövdü saydı.

Bunların birazını bile Burak yaşamadı.Burak'a verilen tepkinin çok daha fazlası yıllardır Sabri'ye veriliyor.Sabri Burak gibi laubali biri de değil oyundan çıkarken tepki görüyorsa başını öne eğiyor daha iyi olmaya çalışıyor ama Burak (ne kadar özür dilese de) pişkin pişkin bütün stad onu yuhalarken sanki çok iş yapmış gibi ironiyle taraftarı alkışlıyor,ardına küfür ediyor taraftarlara.Aynısını Sabri yapsa kulüple ilişiği kesip,tekmeyi koyarlardı.Çıkıpta bir gün adam akıllı şu adamı savunanı görmedim ben.Niye ?

Ben cevabını vereyim çünkü gol atmıyor.Bizde gol atan baş tacı,atmayanın hali içler acısı.

Buradan Sabri Burak'tan iyi,Sabri iyi oynuyor ama eleştiriliyor dediğim sanılmasın.

Bak konuda çözülmüş oldu,taraftar Burak'a küfür ediyor da,Burak taraftara etmiyor mu ? O da ediyor.

byariff
09.Ocak.2014, 16:06
ilk golunu atmis hayrovic :D

https://pbs.twimg.com/media/BdiQh_WCQAIyoec.jpg

davidvilla
09.Ocak.2014, 19:14
https://pbs.twimg.com/media/BdY1_ymCEAAwzj5.jpg

Güler misin ağlar mısın :D

benzema35
09.Ocak.2014, 19:18
1 Adam bile koyamadık mı şimdi bu listeye :)

europeanconquer
09.Ocak.2014, 19:19
Son gülen iyi güler diyelim biz :n:

davidvilla
09.Ocak.2014, 19:20
küme düştük sanırım biz ilk yarı

byariff
09.Ocak.2014, 19:27
3-5 maç iyi oynuyan almeidayi koymuslar saka gibi oburleri sonuna kadar hak etti orasi dogruda.. Melo kesinlikle olmaliydi.

benzema35
09.Ocak.2014, 19:30
Kesinlikle Melo olmalıydı dediğin gibi , Forvet'ede Burak konabilirdi sonuçta gol krallığında lider ( Sow'dan fazla atmış ) , defansa Egemen yerine başka birisi konabilirdi sonuçta biz ligde en az gol yiyen 2. takımız .

mpaker66
09.Ocak.2014, 19:41
Hangi Burak laubali? Şu pres için 40 saniye aralıksız depar yapan mı? Laubali Burak hangi Burak çözemedim?

byariff
09.Ocak.2014, 19:45
defansa da costa olurdu bak sivasdaki.

mpaker66
09.Ocak.2014, 19:46
Olcay bu 11 ê girmek için ne yapmış yahu?

davidvilla
09.Ocak.2014, 19:59
Olcay bu 11 ê girmek için ne yapmış yahu?

Müthiş sol ayagınlan yabıştırdı daha naapcak

eng1n
09.Ocak.2014, 20:03
bence Galatasaray'dan şu kadroya girecek bi Melo var Ligtv istatiksel olarak bakmış herhalde o yüzden almamışlardır Melo'yu. Bizden Sow yerine Emenike olsaymış daha iyi olurmuş, Emenikenin golleri dışında 5 asisti var.

urwrdskkn
09.Ocak.2014, 20:05
Burhan Almeida Ve Diego Angelo Dışındakiler Hak Etmiş

byariff
09.Ocak.2014, 20:15
valla bana gore en cok hak eden burhandi. bide kasimpasali scarione bide da costa

europeanconquer
09.Ocak.2014, 20:34
Hangi Burak laubali? Şu pres için 40 saniye aralıksız depar yapan mı? Laubali Burak hangi Burak çözemedim?

Çok alakalı örnek verdiniz,kutluyorum.

mpaker66
09.Ocak.2014, 20:51
Çok alakalı örnek verdiniz,kutluyorum.

Laubali'nin anlamı saygısız demek.Burak saygısız biri olsaydı taraftarlara vs. bi taraflarını yırtarak o kadar koşmazdı. Burak eğer saygısız olsaydı kaçırdığı her golden sonra bu kadar üzülmezdi. Burak'ın bi açıklaması vardı helal olsun dedim geçen ay. Neyse sen şimdi taraftara küfür etti dicen. Boşver. Burak saygısızın teki. Drogba çok saygılı siz ona tapın zaten yabancıya.

europeanconquer
09.Ocak.2014, 21:20
Laubali'nin anlamı saygısız demek.Burak saygısız biri olsaydı taraftarlara vs. bi taraflarını yırtarak o kadar koşmazdı. Burak eğer saygısız olsaydı kaçırdığı her golden sonra bu kadar üzülmezdi. Burak'ın bi açıklaması vardı helal olsun dedim geçen ay. Neyse sen şimdi taraftara küfür etti dicen. Boşver. Burak saygısızın teki. Drogba çok saygılı siz ona tapın zaten yabancıya.

Yahu adamın futboluyla saygısızlığı ne alaka ? Dünyada saygısız olup (Ibrahimovic) mükemmel futbol oynayan bir sürü oyuncu gösterebilirim sana.Saygısızlığı bilerek yapmıyor gerçi,işte o bi taraflarını yırtarak koşmasına neden olan şey saygısızlık yapmasına neden oluyor; hırsı ve duygusallığı.En ufak bir eleştiri de sanki bütün her şeyi kötü yapıyor da eleştiriliyor,yuhalanıyor zannediyor ki aşırı tepki veriyor.

Sen diyorsun ki o gol attığında ona küfreden adam sevinmesin diye.Sana ne ? Sen ağa mısın,paşa mısın,sen kimsin ki o adamın sevinmesine karışıyorsun ? Eee bu savunduğun adam da taraftara küfür etmiş.O da o zaman gol attıktan sonra taraftara koşmasın,her galibiyetten sonra taraftar olmasa falan nolurduk bik bik konuşmasın.

Bir taraftan A yolundan düşünürken diğer taraftan B yolunu seçmeyin.Hepimiz insanız sonuçta.Sevindiğinde,üzüldüğünde,şaşırdığında,kızd ığında küfür eden bir milletiz biz,daha hayatında görmediği tanımadığı adam gol kaçırınca küfür etti diye,o adama sevinme falan demek komik oluyor.

IcedEarth
10.Ocak.2014, 00:24
Lig TV'nin yapacağı hiçbir değerlendirmeye zerre kadar itimadım yok. Adamlar tarafsız bir yayın ilkesi benimsemiyor bana göre zaten. Tamam oyuncularımız mükemmel performanslar koymadı ortaya. Ancak Burak ile Melo kesinlikle ilk 11 içinde olmalıydı.

İlk devreyi 10 gol 5 asistle kapadı Burak, kusursuz olmasa da listedeki iki forvetten de daha verimli olmuş ilk yarıda, ki bunu kimi maçta kanat, kimi maçta da Drogba'nın yanında oynarken yapmış.

Hadi Burak'ı geçtim, Melo ligimizde daha önce görülmemiş bir orta saha performansı koyuyor ortaya. Hem defansif olarak oyunun bu kadar içinde olup hem de top dağıtımını bu kadar başarılı yapan 2. bir oyuncu olmadı ligimizde. Şu anda Avrupa'da bile bu işleri yapan orta saha oyuncusu 10'u geçmez.

Night_Mare17
10.Ocak.2014, 01:06
Burak , Sneijder ve Melo rahat o 11'de olmalıydı. Lig ikincisinden bir oyuncu bile olmaz mı ? Ama su ülkemezideki Anadolu kulüplerinin tepkisinden korkmaktan , illa onları da katacağız diye gerçekleri görmüyorlar.

Önder HOCA
10.Ocak.2014, 02:00
Kesinlikle Melo olmalıydı dediğin gibi , Forvet'ede Burak konabilirdi sonuçta gol krallığında lider ( Sow'dan fazla atmış ) , defansa Egemen yerine başka birisi konabilirdi sonuçta biz ligde en az gol yiyen 2. takımız .

gol krallığında almeida lider.istatistik olarak burak sowun yerine düşünülebilinir ama 1,2 maç iyi oynayan burakta konmazdı.

melo olmalıydı

davidvilla
10.Ocak.2014, 10:34
Lig TV'nin yapacağı hiçbir değerlendirmeye zerre kadar itimadım yok. Adamlar tarafsız bir yayın ilkesi benimsemiyor bana göre zaten..

Bizim karlı juve maçından 2-3 gun sonra lig maçı yer kadıkoy FB maç bağlantısı;
Melih bilmemne (spiker) : Saracoglunda cok medeni bir atmosfer var stad ısıtmaları çok güzel çalışıyor, yerden ısıtma harika hiç kar tutmadı (zaten hiç yagmadı ve rakım 0) zemin harika mükemmel bir stad çok medeni çok süper harika müthiş.vs (tam 10 dakika aynı konu ve en az 182 kere medeni sözcüğü)

Ama su ülkemezideki Anadolu kulüplerinin tepkisinden korkmaktanmı acaba yoksa başka bir klube yaranmak için Gs düşmanlığı yapmaktan mı?

@Önder HOCA
Aha kardeş süper lig gol krallığı;
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=821

Eğer istatistik olarak bakacaksak sow yerine burak
He yok attığı gollerin maçlardaki etkisine bakacaksak almeida yerine burak.

Yani kısacası Burak'ın orada olamamak gibi bir durumu olamaz.

Önder HOCA
10.Ocak.2014, 11:36
@davidvilla almeida 15 maça çıkmış burak 17

mpaker66
10.Ocak.2014, 15:08
komik oluyor.

Daha geçen gün ABOO'ya komik oluyor dediği için eleştiren birinden bu yorumu görmek. Güzel güzel..

Ben ağa yada paşa değilim. Ben Galatasaray'lı biriyim işte, zoruma gidiyo anladın mı birinin gol kaçırdı diye birine ana avrat sövüp sonra o adam gol atınca sevinmesi. O adamın üzerinde GS forması var ise hele. Burak'a bir iki eleştiri yapılmadı. Heran herkes yapıyo hep aynı şeyleri. yeter artık daaa. Zaten rakip takım taraftarları yeteri kadar düşmanlık besliyo, siz bari yapmayın. Bu sezonun en iyisinden bahsediyoz hucümda. Sev yada sevme. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama bu senin küfür edip aşşalayacağın anlamına gelmiyor. Aşşağılama kardeşim Burak'ta oyuncu muymuş deme. İnsanları duygusal oldukları için suçlamakta garip.

Zlatan saygısız biri evet onu Burak ile kıyaslaman çok vahim malesef. Burak asla ve asla saygısız biri değil.

europeanconquer
10.Ocak.2014, 16:38
Daha geçen gün ABOO'ya komik oluyor dediği için eleştiren birinden bu yorumu görmek. Güzel güzel..

Ben ağa yada paşa değilim. Ben Galatasaray'lı biriyim işte, zoruma gidiyo anladın mı birinin gol kaçırdı diye birine ana avrat sövüp sonra o adam gol atınca sevinmesi. O adamın üzerinde GS forması var ise hele. Burak'a bir iki eleştiri yapılmadı. Heran herkes yapıyo hep aynı şeyleri. yeter artık daaa. Zaten rakip takım taraftarları yeteri kadar düşmanlık besliyo, siz bari yapmayın. Bu sezonun en iyisinden bahsediyoz hucümda. Sev yada sevme. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama bu senin küfür edip aşşalayacağın anlamına gelmiyor. Aşşağılama kardeşim Burak'ta oyuncu muymuş deme. İnsanları duygusal oldukları için suçlamakta garip.

Zlatan saygısız biri evet onu Burak ile kıyaslaman çok vahim malesef. Burak asla ve asla saygısız biri değil.

Yahu sen dediğimin gram kadarını anlamıyorsun.Ben Burak'ın oynadığı oyundan memnunum zaten.Senin Galatasaraylı birine kalkıp sen sevinme demeye hakkın yok.Sevinecek tabi ki en doğal hakkı.Burak'a ana avrat sövüyor iyi mi yapıyor ? Hayır ama sevinmesine karışamazsın kimsenin.

Burak'a laubali dedim adamın futbolundan bahsettin sen.Laubalilik ile futbolun alakası olmadığı için Ibra'yı örnek verdim ben.Real Madrid maçında tribünlere davranış şekli sonra ağzında çıkan küfrü saygısızca görmüyorsanız o sizin bileceğiniz iş.

Komik oluyor lafıma takılmışsınız,o lafın öncesini bir çok kez okumayı deneyin bence.

Sevindiğinde,üzüldüğünde,şaşırdığında,kızdığında küfür eden bir milletiz biz,daha hayatında görmediği tanımadığı adam gol kaçırınca küfür etti diye,o adama sevinme falan demek komik oluyor.

Açıklamak gerekirse, her durumda küfür eden milletiz biz adam küfür etti diye Burak'ın attığı gole sevinmesin demek komik oluyor dedim.Arkasındayım da lafımın son derece komik bir öneri.O dediğin adam sana bakıp dalga geçer ''Sana ne sana mı soracağım ? '' diye.

Bakın görüşünüzü falan değiştirmeye çalışmıyorum.Yine aynı şekilde Burak gol attığında sevinmemeli diye düşünün ancak sevinmesin diye emir bildiren kelime görünce de ben dayanamıyorum.Başkalarının bir başka kişinin hareketlerini davranışlarını engellemeye çalışması zoruma gidiyor.

Hoş olmuyor de veya git uyar adamı ama sevinmesin demek nedir ya ? Ben o yüzden ağa mısın ? paşa mısın ? diye sordum.Böyle davranan bir başbakana sahipken senin de böyle insanların hareketlerini kısıtlayıcı şeyler söylemen beni sinirlendirdi.

Kırıcı,küçük düşürücü laflar söylediysem kusuruma bakmayın ancak bu konularda çok hassasım.

Facx
10.Ocak.2014, 21:44
Hajrovic e lisans çıktı mı ? ajax maçında oynayabilir mi lisansı yoksa

Corpus
10.Ocak.2014, 21:57
Hajrovic e lisans çıktı mı ? ajax maçında oynayabilir mi lisansı yoksa

Hazırlık maçında sen bile oynarsın :n:

IcedEarth
10.Ocak.2014, 22:01
Olmadı Amrabat forması giydirir oynatırız :zuhaha

Maç 20:30'da Kanal D'deymiş herhalde. İzlemek şart öyleyse.