View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı
ForCimbom
08.Mayıs.2012, 01:20
Şampiyonluğa,galibiyete inanmak diyorum ben ona saflık diyorsan o senin kendi görüşün.
inanınca ne kazanıyorsun ne kaybediyorsun? bir de bunu sormalı insan kendine.
Alicanfmfan
08.Mayıs.2012, 01:23
Sen konuyu, maçtan aldın Edebiyata getirdin. Bir insanın inandığı değerlere güvenmesinden daha normal ne olabilir ki. Ben takımıma güveniyorum, he ama yenilir ama yener, orası önemli değil.
europeanconquer
08.Mayıs.2012, 01:25
Biraz klasik bir laf olacak ama ;
İnanmak,başarmanın yarısıdır.
Bu güne kadar da hayal ile gerçeği ayırt edebileceğimiz bir çok maç gördük.Takım öyle bir oynuyor ki inanmamızı sağlıyor,iki-üç maç biraz formdan düştü diye inancımızı mı yitirelim ? Kusura bakma ama senin kadar karamsar olamıyorum bu takıma karşı.
ReaList
08.Mayıs.2012, 01:32
Sporx Sabri'nin bu seneki ilginç istatistiğini paylaşmış, bir futbolcu onca sezon sonra kaptanlığa ulaştığı takımda bu kadar kısmetsiz olabilir mi ?
http://f1205.hizliresim.com/x/8/5hgb8.jpg
edit: Galatasaray'ın Samsun deplasmanında da oynamıştı yanılmıyorsam oyundayken maç 2-0 Samsun lehineydi, oyundan çıkınca Galatasaray maçı kazanmıştı.
Alicanfmfan
08.Mayıs.2012, 01:34
O Listede yanlışlık var. 2-1 kazandığımız Bursa maçıda oynadı. Yine aynı skorla kazandığımız antep maçın dada oynadı. Samsun ilk maçındada 3-1, oynamıştı.Nitekim Ordu maçındada gol atarak tamamladı.
byariff
08.Mayıs.2012, 01:40
2-4 yendigimiz samsun macindada oynamisti :D
o istatikten ziyada sabri oyundayken yediğimiz gollerin istatiği çıksın daha sağlıklı olur
LadroN
08.Mayıs.2012, 02:20
Inanmayinca ne kazaniyorsun ne kaybediyorsun?
Kaka Leite
08.Mayıs.2012, 02:29
Büyük inançlar büyük hayal kırıklarını beraberinde getirir.İnsan istediği şeye inanabilir bu doğaldır, bende Fenerbahçenin kazanacağına ve Retonun kilit adam olacağına inanıyorum :icon_biggrin:
Herşeyden önce böyle kıymetli ve bir daha zor rastlanacak bir maçın hakkını verirler umarım.Düzgün yönetim olur tabii ufak tefek hatalar olacaktır, ama işin gol boyutuna girmemeli...
Bol gollü güzel bir maç istiyorum kendi adıma :)
RaSenGan
08.Mayıs.2012, 02:36
Her şeyi belli olan bir ligin hakemi de çoktan belli olmuştur zaten.Cüneyt Çakır yönetir maçı.
ForCimbom
08.Mayıs.2012, 03:13
fenerbahçe müthiş bir baskı kurmak isteyerek başlayacak bu kesin.
takımın psikolojik, fizyolojik yapısı (gs) buna müsait olduğu için ilk dakikaları baskı yiyerek oynayacağız. fenerbahçe gol bulursa , ki bence olmaması olmasından çok çok daha düşük ihtimal, biz takım olarak sarsıntı yaşarız psikolojik baskının etkisiyle ve bir süre oynayamayız. fenerbahçe bu sıralarda farkı açacak gol bulursa iş bitebilir, bulamazsa yine güçlü orta sahamız etkinliğini bulmaya başlayıp pozisyon üretme sürecine sokacaklardır.
tabi ilk golü ilk dakikalarda bulup öne geçmemiz ihtimal dahilinde değil midir? elbette olabilir ancak çok beceriksiz bir takımız, maçın ilk dakikalarında oyuna konsantre olamıyoruz, kontrayı çok iyi bilmiyoruz bu yüzden çok çok düşüktür bu olasılık. ha oldu diyelim, fenerbahçe açılır, bu kesin , belirsiz olan şu ki, biz kapanırsak en kötüsü olur fenerbahçe illa ki golü bulur ve geriden gelmenin avantajıyla maçı eline alır, ama oynamaya devam edersek farka bile gidebiliriz.
şans her şeyden önce ihtiyacımız olan şey. taraftar inanılmaz baskı kuracaktıre. oyuncularımız sindirilmeye çalışılacaktır psikolojik olarak etkileme çalışmaları zaten her daim. bunları aşmamız bi de üstüne gol yollarında becerikli ve şanslı olmamız gerekiyor.
şampiyonluk ihtimalimiz yüzde 40 falan bence.
Kaka Leite
08.Mayıs.2012, 03:15
Maşallah ilklerin takımı olduk.Beşiktaş ilk galibiyetini bize karşı aldı, Burak ilk golünü bize attı. :icon_biggrin:
Elmanderde uzun aradan sonra bize gol atar düşüncesindeyim.2-0 yenikte olsak oyundan düşmemiz gerek bir anlık konsantrasyon bozukluğu neler yaşattı gördük.Üzerine gitmeliyiz :)
GeanyGS
08.Mayıs.2012, 12:08
gol olduğunda sevinmek için maçın bitmesini mi bekliyorsun?
GeanyGS
08.Mayıs.2012, 12:11
Maşallah ilklerin takımı olduk.Beşiktaş ilk galibiyetini bize karşı aldı, Burak ilk golünü bize attı. :icon_biggrin:
Elmanderde uzun aradan sonra bize gol atar düşüncesindeyim.2-0 yenikte olsak oyundan düşmemiz gerek bir anlık konsantrasyon bozukluğu neler yaşattı gördük.Üzerine gitmeliyiz :)
Saraçoğlunda'ki maçtan bahsediyorsan bi anlık konsantrasyon bozukluğunu ancak GS için kullanabiliriz, biri herkesin çıktı diye bıraktığı top diğeri Semih'in hatası 2 gollle 2-0 önde başladınız ama 75dk topa sahip olan saldıran, 55bin kişiye dua ettiren bir GS vardı bu durumda konsantrasyon bozukluğu ilk 2 golü yiyen GS için kullanılabilir.
byariff
08.Mayıs.2012, 13:24
Hincal uluç bu yazisiyla beni resmen yerlere yatirdi :D
Eboue dünyanın en yavaş beki, bek oynamaz. Holosko gibi bir adam elini kolunu sallaya sallaya geldi.
europeanconquer
08.Mayıs.2012, 13:26
Hıncal Uluç çok biliyorsa çıksın kendi oynasın.Hem öyle şey mi olur.Her siyahi oyuncu tazı gibi koşar :n: .Eboue şu takımda en son eleştirilecek kişilerin başında geliyor.
meddah
08.Mayıs.2012, 13:36
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=16927284
byariff
08.Mayıs.2012, 14:34
Bugun taffarel"in dogum gunuymus , insallah oyuncularimizda cumartesi guzel hediye verir taffiye (q)
meddah
08.Mayıs.2012, 15:38
Sporx Sabri'nin bu seneki ilginç istatistiğini paylaşmış, bir futbolcu onca sezon sonra kaptanlığa ulaştığı takımda bu kadar kısmetsiz olabilir mi ?
Çok seçmece bir istatistik hazırlamışlar. Bazı maçlar var, bazı maçlar yok; neye göre, kime göre belirsiz.
Sabri bu sezon, 15'i il 11'de olmak üzere toplam 27 maçta forma giymiş. Galatasaray bu maçlarda 14 galibiyet, 9 beraberlik, 4 de mağlubiyet almış. Galatasaray'ın, Sabri'nin sahaya ayak bastığı maçlarda galibiyet oranı yüzde 51, sezonluk galibiyet oranı ise yüzde 63. Bir kıyaslama yapmak gerekirse, Sabri'nin kendilerine alternatif sayılabileceği Eboue ve Engin'de bu oranlar yüzde 61 ve yüzde 65.
Biraz daha kişiselleştirelim, zira haberin mahiyeti şimdi yapacağım türden bir kişiselleştirme üzerine: Galatasaray, Sabri'nin oyunda olduğu dakikaların yüzde 43'ünde galip, yüzde 42'sinde berabere, yüzde 15'inde ise mağlup durumdaymış. Ve bu oranları yine Eboue ve Engin ile karşılaştıralım: Galatasaray, Eboue'nin oyunda olduğu dakikaların yüzde 42'sinde galip, yüzde 44'ünde berabere, yüzde 14'ünde ise mağlup durumdaymış; Engin'in oyunda olduğu dakikaların ise yüzde 44'ünde galip, yüzde 40'ında berabere, yüzde 16'sında ise mağlup durumdaymış
RaSenGan
08.Mayıs.2012, 18:01
Abi nasıl buldun bu istatistikleri :D Veya kim niye böyle bi istatistik tutuyo :D
Lucas Neill
08.Mayıs.2012, 18:25
GS'ye ahlaka aykiri pankarttan 50.000 lira ceza gelmis. Bu ülkede ceza almamak icin sike veya irkcilik yapmak lazim. PFDK'nin da kararlarinin ne kadar esit oldugu ortada sahaya adam girer ceza gelmez pankart ac 50 bin lira.
RaSenGan
08.Mayıs.2012, 18:28
"Şike yapmak spor ahlakına uygun, şikeye tepki göstermek spor ahlakına aykırı. Ahlak anlayışına yeni bir boyut katmış PFDK." :)
Sekopej
08.Mayıs.2012, 18:29
Açılan pankart neydi, maçı izlemediğim için bilmiyorum?
Nedvedmania
08.Mayıs.2012, 18:33
Ben maçı izledim ben de bilmiyorum.
RaSenGan
08.Mayıs.2012, 18:34
Lig TV göstermemiştir :)
Nedvedmania
08.Mayıs.2012, 18:37
Küfür cezası gibi birşey bu da heralde.
Lucas Neill
08.Mayıs.2012, 18:47
Kale arkasinda taraftarlar italyadaki gibi kücük pankartlar acmisti Ligtv vs ile ilgili sanirim onlara ceza verilmis.
meddah
08.Mayıs.2012, 18:49
Abi nasıl buldun bu istatistikleri :D Veya kim niye böyle bi istatistik tutuyo :D
Maçların gol, kart ve oyuncu değişikliği verilerini veren herhangi bir siteden çıkartılabilir bu tür istatistikler. Yukarıda verdiğim istatistikleri bu şekilde kendim hesapladım. Ufak tefek yanlışlıklar olabilir. Çok daha detaylı istatistikleri, oturup hesaplama yapmaya gerek olmaksızın verebilen yabancı siteler var. Bizde var mı? Bilmiyorum.
DisCo
08.Mayıs.2012, 19:29
http://cdn.galatasaray.org/images/haberler/135/B_13446_ttnet_gsnet_B.jpg
GSNET Tribününde Yerinizi Alın Süpriz Hediye Kazanma Şansı Yakalayın!
Büyük Galatasaray taraftarı, tribünler senin tezahüratların ile inleyecek! Tek yapman gereken; katıl butonuna basıp, karşına gelecek formu doldurarak Galatasaray tribünlerinde yerini almak! Haydi sen de GSNET coşkusuna katıl ve 100.000 kişiye ulaşan ilk takım biz olalım! Böylece sen sürpriz hediyeleri kazanma fırsatını yakala, sosyal medya da Galatasaray taraftarının gücünü görsün! Unutma, bu büyük rekabeti sadece senin desteğinle kazanabiliriz! Türk Telekom Arena’da görüşmek üzere!
Tribünde yerinizi almak için tıklayın. (http://www.facebook.com/Galatasaray?ref=ts#%21/Galatasaray/app_159971640796112)
Habere gitmek için;
http://www.galatasaray.org/gsnet/haber/13446.php
açılan pankart ; Türkiye futbol fenerasyonu yazılı bir pankartmış
Kaka Leite
08.Mayıs.2012, 19:55
Saraçoğlunda'ki maçtan bahsediyorsan bi anlık konsantrasyon bozukluğunu ancak GS için kullanabiliriz, biri herkesin çıktı diye bıraktığı top diğeri Semih'in hatası 2 gollle 2-0 önde başladınız ama 75dk topa sahip olan saldıran, 55bin kişiye dua ettiren bir GS vardı bu durumda konsantrasyon bozukluğu ilk 2 golü yiyen GS için kullanılabilir.
Önce genelleme yaptığımı anla tek maça bakmadım ;)
byariff
08.Mayıs.2012, 20:22
sabri reiz :D
https://p.twimg.com/AsYm74DCEAAJCKX.jpg
semih99999
08.Mayıs.2012, 21:04
kafa dogdugu günden itibaren aynı herhalde :D
Cengo
09.Mayıs.2012, 02:28
sabri reiz :D
https://p.twimg.com/AsYm74DCEAAJCKX.jpg
Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bence mantıklı bir iş yapılmış.
Sabri'ye biraz fazla mı yükleniyoruz acaba? Yerinde olsak gelen alaycı tepkilerden dolayı çok üzülürdük emin olun.
meddah
09.Mayıs.2012, 07:14
Kim bilir, yarın öbür gün çıkar, geçenlerde Özer Hurmacı'nın söylediklerine benzer bir şeyler söyler laf arasında, birden rüzgar tersine dönüverir bakarsın.
Sabri'nin talihsizliği, bence, öncesinde bir süre doğru dürüst adam çıkaramama krizi yaşamış Galatasaray altyapısının, kısa bir süreliğine de olsa, yeni mahsulü olarak lanse edilmesiydi. Arkasından, belki her şey normal işlese gönderileceği bir dönemde bu sefer üstyapı krize girdi. Nihayet Sabri, bu iki kriz merhalesini de yaşamış bir simge haline geldi.
europeanconquer
09.Mayıs.2012, 11:10
Sabri'yi eleştirmek gerekirse,çok rahat pozisyonlarda yanlış kararlar,çok zor pozisyonlarda doğru kararlar veriyor.Saha içinde vereceği kararları biraz daha doğru verse hem Eboue,hem Sabri sağ bekimiz kurtulur.Ama ben Sabri'nin de Arda gibi yıprandığını düşünüyorum.Kariyerine yurtdışında devam ederse onun için daha iyi olur.
Lucas Neill
09.Mayıs.2012, 15:01
Önümüzdeki derbide yönetim kesinlikle tüm futbolculara doping kontrolü yaptirtmalidir. Özellikle "ayurveda" igneleri icin. Artik bazi rakiplerimizle karsilasirken her türlü fair play disi hareketi göz önünde bulundurmamiz lazim.
Fearless Coward
09.Mayıs.2012, 15:54
Sabri bence takmıyordur o alaycı tepkileri açıkcası Sabri'nin çokta kötü bir oyununu görmedikki bu zamana kadar neden bu kadar alay ediyorlar anlamıyorum adam son 2 sene de nerdeyse en fazla 5-10 tane uzaktan şut denemiştir zaten eskiden de çok atmazdı ayrıca hiç mi uzaktan gol atmadı reyiz :) çokta güzel füzeleri var...
byariff
09.Mayıs.2012, 16:54
"Don Kişot değiliz"
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Divan Kurulu'nda üyelerin eleştirilerine cevap verdi.
Galatasaray'ın bu süreçte pasif kaldığı fikrine katılmadığını belirten Aysal, "Hiç bir zaman pasif davranmadık. Son günlerde biraz sesimizi kısdıysak, Galatasaray'ın varlığını ortaya koyacak formüller ürettiğimiz içindir" diye konuştu.
Karşılarında büyük güç olduğun vurgulayan Aysal;
Galatasaray'a yakışan diğer kulüpler gibi şunu da yaparız, bunu da yaparız ligden çekiliriz demeden, tutarlı formüllerle çözüme yaklaşmak. Türkiye'nin sorunu artık kulüplerin teker teker çözeceği bir sorun değildir. Karşımızda her ortamdan beslenen çok organize bir oluşum var. Akılcı yöntemlerle bununla mücadele etmeliyiz. Donkişot değiliz. Biz bu riski almayız. Taçlı baş akıllanır diye bir söz var. Biz bize bir mesuliyet yüklediniz. Biz bu mesuliyetin farkındayız. İşimin başındayım. Önümüzdeki günlerde bu günlerde neler yaptığımızı neler yapacağımızı açıklayacağız." şeklinde sözlerini sürdürdü.
Öte yandan Ünal Aysal derbiye yönetim kurulu ile birlikte gideceğini açıkladı.
Ligtv
Nedvedmania
09.Mayıs.2012, 17:21
Az önce grup olarak çok güzel birşey yaptık. Yaptığımız şeyi özel olarak Fatih Terim istedi. Ama ne olduğunu söyleyemem şimdi. İnşallah şampiyon olursak söylerim :D
RaSenGan
09.Mayıs.2012, 17:23
Az önce grup olarak çok güzel birşey yaptık. Yaptığımız şeyi özel olarak Fatih Terim istedi. Ama ne olduğunu söyleyemem şimdi. İnşallah şampiyon olursak söylerim :D
Söylemiyceksen buraya niye yazıyosun arkadaşım amacın hava atmak mıdır :D
Deus Dominus
09.Mayıs.2012, 17:29
Senin tarzında bir espri geliyor şimdi Aygüün :)
Üstüne bastın, ayağını çek :D
Totem mi yaptınız şampiyonluğa, ne yaptınız ?
futureless
09.Mayıs.2012, 17:31
Senin tarzında bir espri geliyor şimdi Aygüün :)
Üstüne bastın, ayağını çek :D
Totem mi yaptınız şampiyonluğa, ne yaptınız ?
Aygün'e müstahak , iyi yaptın :D
RaSenGan
09.Mayıs.2012, 17:36
Hiç de bile benim esprilerim gayet kaliteli :icon_mad: :D
Her şeyi belli olan bir ligin hakemi de çoktan belli olmuştur zaten.Cüneyt Çakır yönetir maçı.
Demiştim ben :D
byariff
09.Mayıs.2012, 17:36
Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek.
Nedvedmania
09.Mayıs.2012, 17:37
Söylemiyceksen buraya niye yazıyosun arkadaşım amacın hava atmak mıdır :D
Mutluluğumu, içimdeki heyecanı sizle paylaşmak istedim :D
RaSenGan
09.Mayıs.2012, 17:41
Mutluluğumu, içimdeki heyecanı sizle paylaşmak istedim :D
Bırak bunları Cihan :D Yok Fatih Terim sizden özel olarak istemiş falan :D
Nedvedmania
09.Mayıs.2012, 17:42
Sadece bizden değil. Tüm gruplardan. Takımı gaza getircek birşey diyelim :) Hatta belki şampiyon olursak basına yansır :)
nannar
09.Mayıs.2012, 17:48
Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek.
Belliydi zaten bu.Keşke Fırat'a verilseydi ama yapacak birşey yok.Allah bize kolaylık versin o maçta. Şampiyonluğu kazanırsak çok sevinmeyeceğim. Kaybedersek de çok üzülmem. Zaten Pazar gece yarısı ipini çektiler Türk futbolunun. Cumartesi sadece ölü yıkanıp mezara koyulacak. Mezara giren belli olduktan sonra üstüne kimin daha çok toprak attığı önemsizleşiyor. Ama Allah'ın izniyle biz o mezarda toprak altında üreyen ve cesetle beslenen bir böcek değil, mezarı güzelleştiren bir çiçek olmak için mücadelemize devam edeceğz.
Lucas Neill
09.Mayıs.2012, 18:01
Cüneyt Cakir avrupada nasil mac yönetiyorsa öyle yönetsin ama nedense adam burada stres mi yapiyor napiyorsa cogu macimizi kötü yönetti umarim hakemi konusmayiz mactan sonra.
Nedvedmania
09.Mayıs.2012, 18:01
Bilgi : Cüneyt Çakır 4 defa GS-FB maçını yönetmiştir. Sonuçları ise 3 FB galibiyeti 1 GS galibiyeti.
RaSenGan
09.Mayıs.2012, 18:03
Melo'nun kırmızı görme ihtimali çok yüksek geliyor bana.Durdu durdu sonunda patlayacak :)
Lucas Neill
09.Mayıs.2012, 18:07
Melo'nun kırmızı görme ihtimali çok yüksek geliyor bana.Durdu durdu sonunda patlayacak :)
Sampiyon olamazsak dalsin Mehmet Topuz'a nasil olsa seneye bizde olmayacak gibi :D
SaLviO
09.Mayıs.2012, 18:08
Sampiyon olamazsak dalsin Mehmet Topuz'a nasil olsa seneye bizde olmayacak gibi :D
:D :D :D kan gövdeyi götürür pitbull vs kangal :D :D :D
RaSenGan
09.Mayıs.2012, 18:43
Melo nolucak onu da acayip merak ediyorum.Bir gol atıp şampiyonluğu getirirse kalır takımda :D
:D :D :D kan gövdeyi götürür pitbull vs kangal :D :D :D
Kangal sadece isim olarak kangal :D Mehmet Topuz'u hiç öyle kavga ederken falan düşünemiyorum.Ama Melo'nun yüzüne bakınca belli oluyor :D
Sekopej
09.Mayıs.2012, 18:44
Kangal değil.
Not: Gangal.:D
RaSenGan
09.Mayıs.2012, 18:45
Aziz Yıldırım, Fatih Terim'e derbi maçını kendi locasından izlemesi için teklifte bulundu.
diyorlar :)
SaLviO
09.Mayıs.2012, 18:48
Melo nolucak onu da acayip merak ediyorum.Bir gol atıp şampiyonluğu getirirse kalır takımda :D
Kangal sadece isim olarak kangal :D Mehmet Topuz'u hiç öyle kavga ederken falan düşünemiyorum.Ama Melo'nun yüzüne bakınca belli oluyor :D
valla ben o sıfatı görünce kavgayı felan bırakır oturur gülmeye başlarım :D :D topuz için söylüyorum :D :D
byariff
09.Mayıs.2012, 21:09
Fenerbahçeli yöneticiler, Galatasaray'ın şampiyon olması durumunda kupayı Kadıköy'de almaması için Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da bu görüşe katıldı ancak TFF'nin nasıl bir karar vereceği henüz belli değil.
Hurriyet
europeanconquer
09.Mayıs.2012, 21:11
Kupa sembolik bir şey.Fark etmez.
Night_Mare17
09.Mayıs.2012, 21:12
http://ultraslan.com/Giris/images/sonfloryaya-giris.gif
Addolorato
09.Mayıs.2012, 21:22
Gelmeyecek bence. Bu kadar ikramdan sonra Fenerbahçe alır artık kupayı.
SaLviO
09.Mayıs.2012, 22:33
Fenerbahçeli yöneticiler, Galatasaray'ın şampiyon olması durumunda kupayı Kadıköy'de almaması için Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da bu görüşe katıldı ancak TFF'nin nasıl bir karar vereceği henüz belli değil.
Hurriyet
Benim bilidğim maçtan sonra hemen verilmiyor yoksa ben yanlış mı biliyorum
Geçen sene bize sivasda vermemişlerdi.
berkay123456
09.Mayıs.2012, 22:37
Bence de orada kaldırmak hoş olmaz.
meddah
09.Mayıs.2012, 22:44
Benim bilidğim maçtan sonra hemen verilmiyor yoksa ben yanlış mı biliyorum
Geçen sene bize sivasda vermemişlerdi.
Fenerbahçe şampiyonluğu garantilemiş olarak gitseydi Sivas'a, verirlerdi.
GeanyGS
09.Mayıs.2012, 22:47
Eğer GS puan alırda şampiyon olursa futbolcular koşa koşa soyunma odasına gidecek değiller ya onlarda sahanın ortasında göbek atıcak haliyle, kupa alıp almamak çok önemli değil.
RaSenGan
09.Mayıs.2012, 22:57
Şampiyon olduk da kaldırması kaldı :D
Gncl1905
09.Mayıs.2012, 23:02
Kupanın stada gelmesinde sakınca yok. Fenerbahçe şampiyon olursa kendi stadları zaten kutlarlar. Biz şampiyon olursak orada kutlamamalıyız bence. Zaten gergin olan ortamı daha da germeye gerek yok...
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 01:01
GS TV yi açın millet birazdan çıkıcaz sanırım.
europeanconquer
10.Mayıs.2012, 01:05
Neye çıkıyorsunuz abi ? :D
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 01:34
Fatih Terim ultrAslan UNI başkanına "Takımı destekleyecek şekilde kısa videolar çekin. Ben de o videoları futbolculara izleteceğim" şeklinde mesaj yollamış. Biz de 1 saat içinde dersleri felan bırakıp toplanabildiğimiz kadar toplandık. Kısa birşey hazırladık. Aynı şekilde diğer UNI'ler de. Biz bu videoların sadece FT ile oyuncular arasında kalacağını zannediyorduk ama GS TV ye vermişler :D
europeanconquer
10.Mayıs.2012, 01:35
Bunu önceden diyecektin yahu :D Yaklaşık 20 dk bekledim senin cevabı sonra kapadım GS TV'yi :D
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 01:37
Biz çıkmadık zaten :n: Yani önceden çıkmışızda bu sefer çıkmadık. Bölmüşler videoları ara ara 5erli şekilde yayınlıyorlar :)
Edit : Ahanda çıktık :D
byariff
10.Mayıs.2012, 04:31
Maç"a 1 gun kaldi kisa ve oz degerlendirme yapayim oyuncularda farkindadir bu maçin son maç ve sampiyonluk maçi oldugunun.
ben bu maçi 3.cu haftadaki galatasaray-fenerbahçe maçina cok benzetiyorum siddetle puana ihtiyaci olan galatasaray saldirmisti ve yenilmisti bu sefer tam tersi olcak dusuncesindeyim fenerbahçe saldircak galatasaray kontrollu oynucak.
Maçta hocada olmucak bu da bizim için cok zor olcak taktik ve devre arasi konusmasini goremicegiz. he bide umarim erken gol bulup 0-1 onde devam edersek ciddi ciddi konsantire eksikligimiz oluyor oyuncular 0-1"in avantajina kapilip rahat oynuyorlar ve gol yiyoruz. umarim bu sefer o hataya dusmezler diyorum.
alex oynucaksa boyle oynamaliyiz diye dusunuyorum. neden boyle cunki melo,emre,engin,selcu,aydin durmadan press yapan oyuncularr orta saha ustunlugunu ele almaliyiz.
http://this11.com/boards/abCCroqajx.jpg
Alex oynamicak ise bu kadromuz gayet iyi. zaten necati ve elmander ortasahaya kadar gelip mucadele eden adamlar pas dagitan adamlar.
http://this11.com/boards/abCCrq8agE.jpg
hele bi sampiyon olalim daha detayli konusuruz.
futureless
10.Mayıs.2012, 09:52
Fenerbahçe şampiyonluğu garantilemiş olarak gitseydi Sivas'a, verirlerdi.
Tamam işte burda da öyle bir durum var , şampiyonluk garantilenmiş değil . Ancak atlanan nokta , kupa oraya getirilecek maç saatinde . Yani Fenerbahçe kazanırsa kupa töreni yapılır . Ama kupayı getiriyorsan Galatasaray ' ın şampiyon olması durumunda da tören yapman gerekir . Stadın boşaltılması falan lazım ona da . Zor görünüyor .
europeanconquer
10.Mayıs.2012, 10:54
Aslında şampiyon olursak bütün taraftarlar stada çağrılır.Sahada normal olan,olması da gereken futbolcular iki üç sevinir sonra direk otobüs oradan Arena'ya.Tabi önceden taraftarlara duyuru yapılması lazım.
nannar
10.Mayıs.2012, 11:36
Şampiyon olursak direk soyunma odasına gidip edeplice orada kutlasın oyuncularımız. Binlerce taraftarın önünde çılgınlar gibi sevinerek,hoplayıp zıplayarak insanları tahrik etmeye gerek yok. Normal bir sevincin ardından soyunma odasına yönelmek en dogrusu olur. Kupa töreni TT Arena'da yapılır ve kutlamayı da oraya saklasınlar.
europeanconquer
10.Mayıs.2012, 11:44
Yayıncı kuruluş yine açmış ellerini para bekliyor Arena'da maçın yayınlanması için.Yönetim anlaşırsa 52.652 kişi dev maçı Arena'da birlikte izleyecek.
nannar
10.Mayıs.2012, 12:37
biletlimi olacak acaba? kahveye gider gibi 5 liraya :)
europeanconquer
10.Mayıs.2012, 12:41
biletlimi olacak acaba? kahveye gider gibi 5 liraya :)
Bilmiyorum ki hocam :)
byariff
10.Mayıs.2012, 14:16
sampiyon olmadan arenada seviniliyorsa , sampiyon olursak saraçoglunda sevinmek en dogal hakki oyuncularin.
byariff
10.Mayıs.2012, 14:27
umarim hocamiz maçta olur.
Fatih Terim, pek de alışık olunmadığı şekilde, bugün öğle saatlerinde savunma vermek için bizzat Tahkim Kurulu karşısına çıkıyor..
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde düzenlenen söyleşide yaptığı açıklamada, "Kazanırsak, kupayı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda alacağız. Talimatlara uyacağız" dedi.
Ünal Aysal: Yeni sezonda play-off sisteminin olmaması için tüm kulüpler Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurdu
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 15:18
Yayıncı kuruluş yine açmış ellerini para bekliyor Arena'da maçın yayınlanması için.Yönetim anlaşırsa 52.652 kişi dev maçı Arena'da birlikte izleyecek.
Off süper olur valla :D
ARENA İNLEYECEK
Galatasaraylı yöneticiler taraftarlarına güzel bir jest yapma hazırlığında.Maçın başlamasıyla birlikte Türk Telekom Arena Stadı adeta inleyecek.Sarı-Kırmızılı yönetim dev ekranlarda taraftarlarına bu maçı Arena'da izletmeyi planlıyor.Ancak yayıncı kuruluş Digiturk'ün toplu izleme karşılığında ücret talep ettiği ortaya çıktı.
İlk pazarlıklar sonunda olumsuz bir tablo ortaya çıktı.Buna rağmen Galatasaray yönetiminin, yayıncı kuruluşla maç gününe kadar pazarlıklarını sürdürmesi ve anlaşması bekleniyor.
byariff
10.Mayıs.2012, 15:30
umarim boyle olur cunki ceza almayanlari biliyoruz açiklamaya gerek yok =)
Ünal Aysal:Fatih Hoca öfkesine yenilip,hakeme söylenmeyecek bir söz söylediğini itiraf etti ancak ceza 105.madde gereği erteleme olabilir
sarianet
10.Mayıs.2012, 15:42
Kaldıramazsan kaldırırlar :D
kupayı alırsa kadıköyde kaldırmak en büyük hakkı ama bilmiyorum 15 bin kişinin içinde basket sahasında fb kaldıramazken 50 bin kişinin içinde nasıl kaldıracaklar :D
Night_Mare17
10.Mayıs.2012, 16:33
http://www.pressturk.com/uploads/1332143964_13_terim2.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/207317_10150172038175238_567290237_6722636_4025044 _n.jpg
Kupa tesadüfleri sever.
Corpus
10.Mayıs.2012, 16:38
Kaldıramazsan kaldırırlar :D
kupayı alırsa kadıköyde kaldırmak en büyük hakkı ama bilmiyorum 15 bin kişinin içinde basket sahasında fb kaldıramazken 50 bin kişinin içinde nasıl kaldıracaklar :D
O da bizim farkımız olsun :D
SaLviO
10.Mayıs.2012, 17:39
fatih hocanın cezası ertelendi
ForsakeN
10.Mayıs.2012, 17:40
Komedi yahu. Emre niye playoffta cezalandırıldı o zaman 3 maç. Neyse bu yıl alınan hangi karar doğru ki zaten
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 17:44
Vay be çok şaşırdım bu karara. Gerçi bayadır diyorlardı ceza ertelenebilir diye. Niye böyle birşey yapılmış peki ? 105. madde nedir ?
futureless
10.Mayıs.2012, 17:46
Orda olması lazımdı zaten , tek üzüldüğüm şey bunun Galatasaray'a psikolojik moral verecek olması.
SaLviO
10.Mayıs.2012, 17:46
böylece hem bu madde kaldırılsın diyip hemde bu maddeden yararlanan ilk kulüp olaral tarihe geçti galatasaray :D :D :D
Lucas Neill
10.Mayıs.2012, 17:47
105. maddeye itiraz edip bu maddeden yararlanmamiz yakismadi kulübe.
byariff
10.Mayıs.2012, 17:48
105. maddeye itiraz edip bu maddeden yararlanmamiz yakismadi kulübe.
niye yakismadi neden ? 58. degistirilirken birsey yoktu sahsen cok iyi oldu fatih hocanin takimin basinda olmasi ayri bir motivasyon :)
SON DAKIKA - Fatih Terim'in kalan 2 mac cezasi 1 yil sonraya ertelendi.
Fatih Terim: "Itirazimiz neticesinde gerekli olan yapildi. Olmamiz gereken yerde olacagiz cumartesi aksami, kulubude.
Fatih Terim: "Biz cezamizin iptalini degil, ertelenmesini talep ettik. Sagduyulu olduklari icin de tesekkur ediyoruz."
Fatih Terim: "Sezon basindan sagduyulu olmaya calistim. Bu olayin da olmamasini dilerdim."
Night_Mare17
10.Mayıs.2012, 17:49
Tff kendi kendini yaktı ahaha :D
Lucas Neill
10.Mayıs.2012, 17:50
niye yakismadi neden ? 58. degistirilirken birsey yoktu sahsen cok iyi oldu fatih hocanin takimin basinda olmasi ayri bir motivasyon :)
58 ve 105. maddeye resmi siteden karsi ciktik simdi de 105 sayesinde Fatih Terim sahada olacak. Neyse sevindim iyi oldu sansimiz artti ama burukluk oluyor insanin icinde.
Gerci 105'e itiraz ettik kendileri reddettiler simdi aklima geldi bu, o yüzden sorun yok kullanabiliriz bu maddeyi.
footballer33
10.Mayıs.2012, 17:50
F.Bahçe sohbet alanına da yazdım aynı şeyi: Bu TFF öncekinden beter çıktı. Resmen alay ediyor bütün takımlarla. :)
Bu maddeden ilk yararlanın Galatasaray olması tam bir ironi. Çok da şey anlatıyor aslında.
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 17:53
Cezanın ertelenme sebebi Fatih Terim'e Saraçoğlunda yeterli güvenlik önlemi alınamayacak olmasıymış sanırım.
Lucas Neill
10.Mayıs.2012, 17:55
Sikeden ceza almayan kulüp taraftarinin bik bik yapmasi da ayri bi ironi.
Biz 105 icin tahkime basvurduk adamlar reddettiler madem öyle bizimkiler de kullandi. Bi camia icin 2 kuralin degismesi sayesinde Fatih Hoca kulübede olacak.
O degil de Aziz Yildirim'in loca yine bos kalacak.
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 17:57
Madem değiştirmezsiniz biz de kullanırız hesabına döndü olay :) Ama dediğim gibi ceza devam etseydi FT'yi nasıl koruyacaklardı ? Olay çıkardı bence.
SaLviO
10.Mayıs.2012, 17:57
yanlız 105. maddeye göre :
uyarı
kınama
hak mahrumiyeti
dışındaki cezalar ertelenebilir.Fatih hoca 3 maç hak mahrumiyeti almamışmıydı ?
buyrun maddede burda
http://c1205.hizliresim.com/x/b/5mjyc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 18:00
Hak mahrumiyetinden kasıt bütün haklarının alınması da olabilir.
Ayrıca en az 1 yıl diyor. 1 yıldan kasıt 1 sezon mu ki acaba ?
Sikeden ceza almayan kulüp taraftarinin bik bik yapmasi da ayri bi ironi.
Biz 105 icin tahkime basvurduk adamlar reddettiler madem öyle bizimkiler de kullandi. Bi camia icin 2 kuralin degismesi sayesinde Fatih Hoca kulübede olacak.
O degil de Aziz Yildirim'in loca yine bos kalacak.
İlk önce herkes işine baksın temalı bik bik sonra Aziz Yıldırım'a laf. sirf goygoy
Lucas Neill
10.Mayıs.2012, 18:00
yanlız 105. maddeye göre :
uyarı
kınama
hak mahrumiyeti
dışındaki cezalar ertelenebilir.Fatih hoca 3 maç hak mahrumiyeti almamışmıydı ?
buyrun maddede burda http://img15.imageshack.us/img15/1805/capture1xl.jpg
Ben de öyle biliyordum ama degistirmis olabilirler bunu da TFF'nin ne zaman nasil kural degistirecegi belli olmuyor.
Gerci 1 üye 1 yil ertelensin demisti ilk ceza aldiginda o adam neye göre ertelensin demisti ki ?
Night_Mare17
10.Mayıs.2012, 18:01
Hak mahrumiyetinde stada girilebiliyor muydu ?
LadroN
10.Mayıs.2012, 18:02
3 mac hak mahrumiyeti alinmaz.belirli bir sure verilir o sure ne maca cikarsin ne de basina demec verebilirsin.
SaLviO
10.Mayıs.2012, 18:03
Cezaya baktım tamam hak mahrumiyeti değilmiş ceza
GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in 02.05.2012 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞICEZASI ile cezalandırılmasına,
Suicider
10.Mayıs.2012, 18:03
İstediğimiz kadar yararlanalım bu maddeden.Ne olursa olsun bu madde saçma sapan bir iştir.Bundan sonra herkes ceza alacak nası olsa seneye ertelenecek diyecek böyle saçma bir iş mi olur? yarın öbür gün Fenerbahçe,Beşiktaş vs teknik direktörleri,başkanları da ceza alacak.Ve hepsi böyle ertelenecek mi? Federasyon gerçekten kafan güzelken bile yapmazsın böyle maddeyi.Ayıp.
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 18:05
Yok arkadaş saçma bir karar, saçma bir kural. Aynı karar Aykut Kocaman'a da verilse kızardım. Dürüst olmak gerekir. Bu maç Fener maçı değil de Samsunspor maçı olsaydı cezayı ertelemezlerdi. TFF maça göre karar değiştiriyor.
hakan769
10.Mayıs.2012, 18:07
Kırmızı kart goren bi futbolcunun cezasını başka bi maçta çekmesi gibi bişey. Haksızlık olmuş.
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 18:08
Aziz Yıldırım'ın kendi locasına FT'yi çağırma haberi de yalanmış.
Fatih Terim: "Aziz Yldırım’ın bana yaptığı teklifi basından öğrendim.Bana gelen bir şey yok.O nedenle bu konuda bir şey söyleyemeyeceğim."
nannar
10.Mayıs.2012, 18:10
2. E.2012/127
Galatasaray AŞ'nin, Teknik Sorumlusu Fatih Terim ile ilgili PFDK'nun 04.05.2012 tarihli ve E.2011-2012/1129, K.2011-2012/1335 sayılı kararına karşı yapmış olduğu itiraza ilişkin Kurulumuzun E.2012/127 numaraya kayıtlı dosyası incelendi. İtirazın süresinde olduğu ve gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Talep doğrultusunda duruşma açıldı. Duruşmaya Galatasaray AŞ' ni temsilen Av. Mahinur Dengiz ve Teknik Sorumlu Fatih Terim katıldı. Sözlü açıklamaları ve savunmaları dinlendi, tutanak altına alındı. Yapılan müzakere neticesinde, UEFA ve FIFA talimatlarındaki ilgili hükümler ve FDT'nın 105.maddesi dikkate alınarak Galatasaray AŞ'nin başvurusunun kısmen kabulü ile PFDK'nca Teknik Sorumlu Fatih Terim'e müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nın 43/1-c maddesi uyarınca verilen 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezasının 1 maçının infaz edildiği görülmüş olup henüz infaz edilmemiş olan 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezasının 1 yıl süreyle oybirliğiyle ertelenmesine (2012/133 );
yazıklar olsun bu TFF,PFDK ve Tahkim Kuruluna! Verdikleri kararların hepsi de "ne şiş yansın ne kebap" halini aldı. Demekki bundan sonra kurallarla değil yöneticilerin ve içinde bulunulan durumun yorumlarıyla kararlar verilecek.Maça göre ceza erteleme işine de girdiler sonunda.Resmen içinde bulunduğumuz durumda "9 puan önde bitiren takımın puanını yarıya indirdik,sonra şanssızlık+form düşüklüğü nedeiyle avantajını kaybetmelerinin üstüne şike davasını da elimize yüzümüze bulaşırarak sonuçlandırdık ve tepki aldık.Sonra bir de kaldırıp 3 maç ceza verdik.Bir de bu adamlar şampyonluğu hocasız kaybederlerse tepkilere karşı koyamayız" diye düşünülerek verilen bir karar olduğunu düşünüyorum. Ve yine üstüne basa basa yazıyorum, Şike davasında verilen kararlardan dolayı ortaya çıkan tepkiyi bastırmak adına TFF ve Futbolu yöneten diğer kurumlar bu cumartesi Galatasaray'ın şampiyon olarak biraz zafer sarhoşu olmasından yana...İnşallah objektif yönetim gösterir hakem ama içimden bir his Fenerbahçe'yi doğrayabilirler bu cumartesi diyor. Ama açıkcası bunun tersi olursa,yani Galatasaray doğranırsa hiç üzülmem.Hatta sevinirim :) Çünkü zaten şu dakikadan sonra şampiyon olsak da çok büyük sevinç yaşayacak hevs bırakmadılar bizlerde. Ama Kadıköy'e çıkıp ,çatır çatır topumuzu oynar ve en az 3 farkla kazanırsak işte o zaman yaşananlara sağlam bir cevap vermiş oluruz diye düşünerek sevinirim...
GeanyGS
10.Mayıs.2012, 18:20
"Biz hocanın cezasını kaldıralım sizde şike ile ilgili kararların üstüne çok gitmeyin" anlaşması olmuş. Puan alma şansımız %30 diyordum ama şimdi %60 diyorum. Yemişim yedek kulübesini bize soyunma odasında lazım Fatih Terim. Biz karşı çıktık biz kullanıyoruz olarak değilde, kurtarılmak istenen kişilerin alehine kullanıldı desek daha doğru olur.
SaLviO
10.Mayıs.2012, 18:20
Fatih terimin cezası FDTnin 43ün 1in c sine göre hak mahrumiyeti cezasıdır :D :D :D ve ertenelemez
çok garip federasyonumuz var :D :D
GeanyGS
10.Mayıs.2012, 18:23
Fatih terimin cezası FDTnin 43ün 1in c sine göre hak mahrumiyeti cezasıdır :D :D :D ve ertenelemez
çok garip federasyonumuz var :D :D
Hak mahrumiyeti ile men cezası arasında fark var. Kırmızı kart gören bir futbolcunun cezası hak mahrumiyeti olarak geçmez mesela. Hak mahrumiyeti olan biri satatta da izleyemez maçları.
Night_Mare17
10.Mayıs.2012, 18:23
Hak mahrumiyetinde stada giriliyor mu ?
SaLviO
10.Mayıs.2012, 18:28
Hak mahrumiyeti ile men cezası arasında fark var. Kırmızı kart gören bir futbolcunun cezası hak mahrumiyeti olarak geçmez mesela. Hak mahrumiyeti olan biri satatta da izleyemez maçları.
bilemicem ben FDT yazan kural bu hatta buyrun :
http://g1205.hizliresim.com/x/b/5mlh5.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
buda 105
http://g1205.hizliresim.com/x/b/5mljb.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
meddah
10.Mayıs.2012, 18:29
TFF, bir an evvel çalışmalara başlayıp hazırladığı ve uyguladığı tüm kuralları değiştirmeli, hepsini içinde bulunulan duruma göre esneyebilecek hale getirmeli. Yok 58'di, yok 105'di, böyle her musibetle karşılaşınca tek tek uğraşmakla olmuyor, hem millet de laf ediyor.
Lucas Neill
10.Mayıs.2012, 18:30
Gerci bu ceza ertelenmesi Ilhan Eksioglu ve Sekip Mosturoglu'na da yariyor. Ilerki günlerde ortaya cikar zaten.
Walter Sakana
10.Mayıs.2012, 18:32
Genel açıdan bakıldığında beni de rahatsız eden bir karar oldu. Takımın başında sahaya çıkacak olması elbette mutlu etti ama bizler (hem taraftarlar hem yönetim) bazı şeylere tepki gösterirken hem kulübün bu tarz bir başvuruda bulunması hem de böyle bir karar çıkması rahatsız edici. Hadi tahkim malum sebeplerden bu kararı çıkartıyor da bizimkiler ne diye başvuruyor ki cezanın ertelenmesi için? Niye böyle bir koz veriyorlar? Yarın öbürgün tahkim başka cezalarla ilgili yapacağı indirimler için iyi koz yakaladı böylelikle. Bakın biz adiliz, herkese eşit davranıyoruz kozu.
Ünal Aysal asıl şimdi çıkıp "bu ateş üfleyerek sönmez ey federasyon" dese tam yeridir bence.
GeanyGS
bilemicem ben FDT yazan kural bu hatta buyrun :
http://g1205.hizliresim.com/x/b/5mlh5.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fbit.ly%2Fc25MCx)
buda 105
http://g1205.hizliresim.com/x/b/5mljb.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fbit.ly%2Fc25MCx)
"soyunma odasına ve kulübeye girmemesi veya hak mahrumiyeti alması" demeleri zaten ikisinin farklı şeyler olduğunu gösteriyor.
meddah
bilemicem ben FDT yazan kural bu hatta buyrun
İkisi farklı cezalar; biri müsabakadan men cezası, diğer hak mahrumiyeti. Fatih Terim'e verilen ceza müsabakadan men cezası.
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 18:44
İMPARTOR'un aldığı ceza ERTELENEBİLİR.
Fatih Terim'in ertelenen cezası; Futbol Disiplin Talimatı'nın 25. Maddesi.
Yani; MADDE 25 - SOYUNMA ODASI ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI
Hak Mahrumiyeti ise başka bir başlık ile düzenlenmiştir.
O da; MADDE 27 – HAK MAHRUMİYETİ
Ayrıca Fatih Terim Futbol Disiplin Talimatı'nın 43/1-c maddesine göre SOYUNMA ODASI ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI almıştır, HAK MAHRUMİYETİ değil.
Futbol Disiplin Talimatı'nın 105. Maddesinde ise; Hak Mahrumiyeti cezalarının ertelenemeyeceği yazmakta. Yedek Kulübesi giriş yasaklarının değil.
Yani erteleme kararı doğru. Fatih Terim 105. Madde'den yararlanabilir.
. .
Lim10
10.Mayıs.2012, 18:50
Hadi bakalım şimdi Emre Belözoğlu'nun PFDK'ya sevk edilmesinde sıra:)Bir Fenerbahçe'li olarak tabiki Fatih hocanın klübede olmasını istemem ve bu bağlamda karar hoşuma gitmedi ki zaten tam bir trajikomik vakka.Kararı eleştiren Gsli arkadaşları açık yürekliliklerinden dolayı samimiyetimle tebrik ederim.Şu var, bende bir Gs'li olsam hocanın cezasının kalkmasına sevinirdim.Ama sevinmek ayrı şey, şu komedi kararı doğru bulmak ayrı şey.Bir insanın karakterinin derecesini gösterir benim gözümde.
GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2012, 18:50
Bu tarz olaylara şaşırmıyorum.Çünkü biz 8 senedir bu tarz saçmalıkların birinci dereceden muhattabıydık.YD başkan olduğu zaman bir espiri vardı,binecem üstüne vuracam kırbacı.Aynen öyle oluyor valla.:icon_smile:
furkan58
10.Mayıs.2012, 18:51
Komedinin de komedisi. Öyle saçma bir şey olur mu ? Cezasının bir maçını çekmiş diğer maç Fenerbahçe ile oynuyorsa ertelensin. Nerden biliniyor belki bu adam sezon sonu takımdan ayrılcak o ceza nasıl ertelenebilir 1-2 maç sonra ya değil ertesi sezona erteliyorsun ve ertelemek nedir ya. Atıyorum Alex galatasaray maçı öncesi kırmızı kart gördü cezayı ertelediler Alex derbide oynadı sonra ki haftalarda cezasını çekti bunun gibi saçma bişey olabilir mi. Kaç gündür bi yerlerden sataşmaya çalışanlar önce kendi takımlarına tanınan toleranslara bakmalılar.
Night_Mare17
10.Mayıs.2012, 18:52
Maddeye göre kararın değişmesi doğru ama madde saçma , madde yanlış o yüzden bence de karar yanlış. Ama maddeye göre doğru kısaca mantıken yanlış , kurallara göre doğru.
SaLviO
10.Mayıs.2012, 18:53
O değilde ya hoca sezon sonu giderse caze ne olucak
Night_Mare17
10.Mayıs.2012, 18:55
Komedinin de komedisi. Öyle saçma bir şey olur mu ? Cezasının bir maçını çekmiş diğer maç Fenerbahçe ile oynuyorsa ertelensin. Nerden biliniyor belki bu adam sezon sonu takımdan ayrılcak o ceza nasıl ertelenebilir 1-2 maç sonra ya değil ertesi sezona erteliyorsun ve ertelemek nedir ya. Atıyorum Alex galatasaray maçı öncesi kırmızı kart gördü cezayı ertelediler Alex derbide oynadı sonra ki haftalarda cezasını çekti bunun gibi saçma bişey olabilir mi. Kaç gündür bi yerlerden sataşmaya çalışanlar önce kendi takımlarına tanınan toleranslara bakmalılar.
Başvuru ne zaman yapıldı bir bak. İlk maçtan sonra , kafalarına göre yapmıyorlar zaten bunu pislik işleri örtmek için yaptıkları maddeden yararlandık. :0:
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 18:59
O değilde ya hoca sezon sonu giderse caze ne olucak
TR'de ki ilk maçında cezalı olarak devam eder. Takımı önemli değil.
furkan58
10.Mayıs.2012, 19:00
Başvuru ne zaman yapıldı bir bak. İlk maçtan sonra , kafalarına göre yapmıyorlar zaten bunu pislik işleri örtmek için yaptıkları maddeden yararlandık. :0:
Evet bazı şeyleri çok güzel örtüyorlar şampiyonluk maçın var rakibin ezeli rakibin Fenerbahçe hocan cezalı tak seneye aktaralım cezayı aman hoca takımın başında olsun belki sezon sonu ayrılcak Fatih Terim bunun garantisini kim verebilir ki ? Tamamiyle saçmalık
GeanyGS
10.Mayıs.2012, 19:01
Bu tarz maddeler doğru mu yanlış mı tartışılır ama getirilme zamanı çok yanlış olduğu kesin. Türk futbolu tarihi bir sıkıntı içindeyken böyle maddeler getirirsen bi çok şeyin önünü daha da açmış olursun. Daha önce de söyledim Fatih Terim bu cezayı sezon içinde en az 2-3 kere almalıydı orta sahaya kadar gelip hakeme saydırdığı oldu. Koruma olarak düşünmeyin ama bütün sezon çok daha ağır tahriklerde bulunmuş adama ceza verme verme play-off'un son 2 haftası ceza ver, bu da ayrı bir saçmalık sonra verdiğin cezayı ertele bu bambaşka bi saçmalık. Yine söylüyorum tablonun geneline bakarsak "biz hocanın cezasını kaldıralım sizde bu şike kararlarını çok irdelemeyin" anlaşması olmuş.
Night_Mare17
10.Mayıs.2012, 19:04
Evet bazı şeyleri çok güzel örtüyorlar şampiyonluk maçın var rakibin ezeli rakibin Fenerbahçe hocan cezalı tak seneye aktaralım cezayı aman hoca takımın başında olsun belki sezon sonu ayrılcak Fatih Terim bunun garantisini kim verebilir ki ? Tamamiyle saçmalık
Madde öyle işte verdikleri karara niye saçma diyorsun ki kurallar dahilinde bu yapılabilir.
byariff
10.Mayıs.2012, 19:12
ustu ortulen olaylari biliyoruz :) ayrica bizlik bir alaka yok105.ci maddeyi kendileri cikardi yani bizde basvurduk onlar erteledi
furkan58
10.Mayıs.2012, 19:29
ustu ortulen olaylari biliyoruz :) ayrica bizlik bir alaka yok105.ci maddeyi kendileri cikardi yani bizde basvurduk onlar erteledi
Evet sizlik hiç bir alaka yok son maç cezanız varken erteliyorlar bu maç olmasın öbür basit maçlarda öder cezayı ohh kebap iş :) %100 Eminim ki böyle bir olay Aykut Kocaman'ın başına gelse şimdiye sayfalarca yazı yazılırdı ama iş sizin lehinize olunca bizlik bişey yokki :) Ne kadar basit dimi :)
Lucas Neill
10.Mayıs.2012, 19:32
Kural kimin icin cikti FB yöneticileri icin aksini iddia eden varsa diyecek biseyim yok. Biz bu kurala itiraz ettik tahkim reddetti. Bizimkiler de madem öyle dediler ve Fatih Terim icin itirazda bulundular onlar da ertelediler cezayi. Ama TFF Ilhan Ekisoglu ve Sekip Mosturoglu'na da aynisini yapip sikeden dolayi aldiklari cezalarini erteleyecek
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 19:49
Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bence mantıklı bir iş yapılmış.
Sabri'ye biraz fazla mı yükleniyoruz acaba? Yerinde olsak gelen alaycı tepkilerden dolayı çok üzülürdük emin olun.
Sanal alemdeki esprilere ise gülüp geçen Sarıoğlu, "Hiç rahatsız olmuyorum. Hiçbirine cevap da vermedim. Saygı duyarım beni seven de olabilir sevmeyen de. Allah hepsinden razı olsun, kimseye art niyet beslemiyorum" şeklinde konuştu.
SaLviO
10.Mayıs.2012, 19:50
Sanal alemdeki esprilere ise gülüp geçen Sarıoğlu, "Hiç rahatsız olmuyorum. Hiçbirine cevap da vermedim. Saygı duyarım beni seven de olabilir sevmeyen de. Allah hepsinden razı olsun, kimseye art niyet beslemiyorum" şeklinde konuştu.
o makaraları yapanlar kötü niyetle yapmıyorki şahsen bende o sözlerim söylerim ama ben sevdiğimden söylerim yani :D
europeanconquer
10.Mayıs.2012, 19:53
Fatih Terim'in cezasının ertelenmesine sevindim.Çok büyük etkisi olacaktır takıma.Yalnız ben bu karardan hiç hoşlanmadım.Önce ceza veriyorsun sonra neden erteliyorsun ?TFF artık bir şeyin neresinden tutarsa tutsun elinde kalıyor.Hatalar sağanak yağmur gibi.
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 19:55
o makaraları yapanlar kötü niyetle yapmıyorki şahsen bende o sözlerim söylerim ama ben sevdiğimden söylerim yani :D
Evet. Zaten o yüzden sıkıntı olmuyor :)
DisCo
10.Mayıs.2012, 20:04
Aslında Galatasaray'ın böyle bir ertelemeyi kabul etmemesi lazım.
105. madde bazı şeylere önlem almak amacıyla bırakılmıştı. O gün bu manada yeterli eleştiriyi yapmıştık. Bu konuyu eleştirirken bundan faydalanan ilk tayfa olmamız ve tahkim kurulunun nedense bu insafı göstermesi bir hayli ilginç oldu.
Açıkçası yanlış bize dönünce mukaddes başkasına olunca eleştirilmeli mantığında değilim.
Galatasaray'ın bu maçta da cezasını sürdürmesi lazım. Galatasaraylı olmak bu federasyonla ortak bir noktada durmamak, onların anormal kararlarını kendi lehimize kullanmamaktır.
Gncl1905
10.Mayıs.2012, 21:24
Rezalet resmen. 105. maddeyi şikayet edip ondan yararlanıyoruz. Sözün bittiği yer...
Sekopej
10.Mayıs.2012, 21:41
Onu bunu geçtim, Fatih Terim'in ceza almasını Fenerbahçe bağlayanlar, Fenerbahçe şampiyon olsun diye, bizimle uğraşıyorlar, Terim'e bu nedenle ceza verdiler, vs vs şeklinde burada yakınanlar vardı.
Tahkim'de gördük ki Fatih Terim kendisini savunmaya gitmemiş, erteleme talebiyle gitmiş.
Demek ki neymiş, cezayı haketmiş, o tartışmalar da tamamen gereksiz yapılmış oldu böylece.
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 21:42
Fatih Terim zaten itiraf etmiş.
GeanyGS
10.Mayıs.2012, 21:49
Onu bunu geçtim, Fatih Terim'in ceza almasını Fenerbahçe bağlayanlar, Fenerbahçe şampiyon olsun diye, bizimle uğraşıyorlar, Terim'e bu nedenle ceza verdiler, vs vs şeklinde burada yakınanlar vardı.
Tahkim'de gördük ki Fatih Terim kendisini savunmaya gitmemiş, erteleme talebiyle gitmiş.
Demek ki neymiş, cezayı haketmiş, o tartışmalar da tamamen gereksiz yapılmış oldu böylece.
Fatih Terim'in ceza almasına itiraz eden at gözlüğüyle bakıyordur olaya. Yalnız cezalar gerektiğinde değil, suç işlendiğinde verilmelidir. Fatih Terim'in normal sezonda sahanın ortasına kadar gelip hakemle tartıştığı, saha kenarında bile sinirlerine hakim olamayıp çok gereksiz tepkiler verdiği maçlar olmuştu. O zamanlar es çekip, koridorda hakeme hakaret etti diye büyük ölçüde finalin kadıköyde oynanacağı belli olduktan sonra ceza verirsen bunda art niyet aranır. Belki zamanında verilseydi cezalar bu cezanın oluşmasına neden olan olaylarlar yaşanmamış olurdu.
europeanconquer
10.Mayıs.2012, 22:56
Cihan abi dün bahsettiğin videoler şunlarmıydı ?
http://www.youtube.com/watch?v=hOa7Q8hcCG8&feature=relmfu
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 23:01
Evet. Bizimki de :
Başkan bi yerde kekeledi ama olsun :n:
http://www.youtube.com/watch?v=tgNA-ZzbdIE&feature=relmfu
europeanconquer
10.Mayıs.2012, 23:13
Evet. Bizimki de :
Şu ana kadar izlediklerimden en iyisi sizinki idi abi :) Sen sanırım arkada ki uzun boylu gözlüklü olansın :D
RaSenGan
10.Mayıs.2012, 23:17
Şu ana kadar izlediklerimden en iyisi sizinki idi abi :) Sen sanırım arkada ki uzun boylu gözlüklü olansın :D
GS'a destek şeyinde masmavi şey giymiş(hangi akıl mantığa göre giydiği meçhul :D) bir eleman var ya arkada o işte :D
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 23:21
Boy uzun olduğu için mecbur arkada kaldık :D
Video 6 daki Trakya UNI'ninki de çok güzelmiş.
Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 23:22
GS'a destek şeyinde masmavi şey giymiş(hangi akıl mantığa göre giydiği meçhul :D) bir eleman var ya arkada o işte :D
Lan olum dersten çıktık apartopar gittik oraya napalım :D
RaSenGan
10.Mayıs.2012, 23:51
Lan olum dersten çıktık apartopar gittik oraya napalım :D
Diğer herkes formayla geliyo galiba üniye :D
europeanconquer
11.Mayıs.2012, 00:02
Bazen ...
Cesaret, Korkuyu yenmek değildir...
Onbinlerce rakibin arasından geçip, kalesine Bayrağı dikmektir...
Tek başına...Kimse yokmuşcasına...
:)
İnşallah şiirin geri kalanını cumartesi günü tamamlarız.
Nedvedmania
11.Mayıs.2012, 00:10
Diğer herkes formayla geliyo galiba üniye :D
Onların çoğu 2. öğretim zaten :D
futureless
11.Mayıs.2012, 00:24
Bu videolarda emeği geçen Galatasaray taraftarını tebrik ediyorum . Önemli şeyler bunlar .
Alicanfmfan
11.Mayıs.2012, 00:53
Videonun linkini atarsanız, çok iyi olur.
RaSenGan
11.Mayıs.2012, 00:54
Videonun linkini atarsanız, çok iyi olur.
Abi ön sayfada var :)
Nedvedmania
11.Mayıs.2012, 01:01
Evet. Bizimki de :
Üşengeç olma az araştır 5-6 mesaj öncesini :D
Üstteki bizimkininde olduğu video. Daha bunun gibi 5 video var. Yanlardan bulursun zaten.
Bu videolarda emeği geçen Galatasaray taraftarını tebrik ediyorum . Önemli şeyler bunlar .
Kendim ve diğer arkadaşlar adına teşekkür ediyorum :)
Alicanfmfan
11.Mayıs.2012, 01:16
Tamam buldum. Bütün taraftarların emeklerine sağlık.
Night_Mare17
11.Mayıs.2012, 16:37
http://cdn.galatasaray.org/images/giris/498_splash_gs-fb.jpg
Lucas Neill
12.Mayıs.2012, 00:54
Bam bam bam oynayacaz oynadiniz..
Nedvedmania
12.Mayıs.2012, 00:57
Üsküdardan Florya'ya nasıl gidiliyordu bilen var mı :D
Night_Mare17
12.Mayıs.2012, 00:58
Üsküdardan Florya'ya nasıl gidiliyordu bilen var mı :D
Florya iptal diyenler var takım bir tane otelden ayrılacak diyorlar :D
Nedvedmania
12.Mayıs.2012, 00:59
Hadi canım. Kim diyor ?
Night_Mare17
12.Mayıs.2012, 01:00
Hadi canım. Kim diyor ?
uA Hell Facebook sayfasına öyle yazmış. Diyecektim silmişler.
Lucas Neill
12.Mayıs.2012, 01:02
Haluk Yürekli de söylemis takim Besiktas'da bi otelde kamptaymis bence de en dogrusu bu stresten uzak gitsinler maca.
GeanyGS
12.Mayıs.2012, 01:28
Şimdiye kadar hiç yaşanmamış ve belkide bi daha hiç yaşanmayacak bir maça şahit olacaz yarın. Eskiden futbolcuların kazasız belasız bitirmesini dilerdik artık taraftarlar için diliyorum.
Nedvedmania
12.Mayıs.2012, 01:30
Vay arkadaş iptal olmuş Florya. 40 yılda bi bize denk geldi o da iptal oldu.
Sevgili Galatasaraylılar
Kulübümüzden akşam saatlerinde aldığımız bilgiye göre, Takımımızın yarın oynanacak Fenerbahçe maçı hazırlığı için yaptığı kamp programı değişmiş, futbolcularımızın Florya yerine bir başka yerde dinlenmelerine karar verilmiştir,
bu nedenle nerdeyse bir haftadır hazırlığını sürdüğümüz Florya organizasyounu maalesef iptal ediyoruz
yarınki gelişmeleri , sitemiz ,Facebook ve twitter hesaplarımızdan duyuracağız
ultrAslan
GeanyGS
12.Mayıs.2012, 01:33
Beşiktaş Plaza Otel önünde toplanılacakmış sanırım.
Webaslan'ın introsu çok güzel olmuş.
GeanyGS
12.Mayıs.2012, 02:32
"Kazanacaksınız!..
europeanconquer
12.Mayıs.2012, 03:59
Bugün günlerden 12 Mayıs 2012,
Bugün günlerden cumartesi,
Bugün günlerden derbi,
Bugün günlerden şampiyonluk,
Bugün günlerden Galatasaray!
Getirin şu lanet kupayı bize,çınlatalım Türkiye'yi ''Cimbombom'' diye!
Nedvedmania
12.Mayıs.2012, 12:12
Hazırlamış olduğumuz video ile Fatih Terim'i çok etkilemiş :)
http://kralspor.ensonhaber.com/floryada-duygu-seli-2012-05-12.html
Biz amacımıza ulaştık. Şimdi top onlarda :)
uAburak89
12.Mayıs.2012, 13:19
Fatih Terim'in cezası başlamadan ertelense anlarım, bi nebze mantıklı denebilir çünkü 105. madde çok muamma nereye çeksen gidiyor. Ama ceza başlamış, hatta başında itiraz edilmemiş aksine yapılan itiraf edilmişken neye göre ertelendi anlamış değilim. Herhalde marka değeri muhabbeti girdi işin içine başka açıklama bulamıyorum.
Fatih Terim'in orada olacak olması önemlidir Galatasaray için, maç için. Renk katar, heyecan getirir. En azından Ümit Davala gibi kenarda kollarını kavuşturup izlemez maçı. Ama dediğim gibi Fenerbahçeli olsam bu karara deli olurdum, çünkü çok büyük haksızlık oldu.
Nedvedmania
12.Mayıs.2012, 13:21
Lucas Neill @LucasNeill
Galatasaray are going to need aslan spirit tonight in the ferocious Fenerbahce stadium.. Good luck Gala!! #cimbom
''Zor bir Fenerbahçe deplasmanında Aslan ruhuna ihtiyacımız olacak, iyi şanslar Galatasaray!''
LadroN
12.Mayıs.2012, 13:42
Bir sezonun emeğini bir maça taşıyanlara en güzel cevap hakkımız olan şampiyonluğu almaktır.Sizler bunu başaracak güce, inanca, cesarete sahipsiniz.Hepiniz Metin gibi oynadığınızda o sahanın onlara dar geleceğini unutmayın.Armanız için, formanız için ve bizim için terinizin son damlasına kadar mücadele edin.Unutmayın ki stadta koşacak bir tribününüz olmasa da elinizi kalbinize koyun.Biz orada olacağız.
Nedvedmania
12.Mayıs.2012, 15:31
Şimdi çıkıyorum yola. Önce Beşiktaş'a takımı uğurlamaya, sonra Fatih'e maçı izlemeye. Sonra'da inşallah şampiyon olursak Florya'ya.
sarianet
12.Mayıs.2012, 15:33
neden beşiktaşa gidiyosun takımı uğurlamaya galatasaraylı değil misin sen :D
Nedvedmania
12.Mayıs.2012, 15:34
Otel Beşiktaş'ta :)
Kaka Leite
12.Mayıs.2012, 15:35
Şimdi çıkıyorum yola. Önce Beşiktaş'a takımı uğurlamaya, sonra Fatih'e maçı izlemeye. Sonra'da inşallah şampiyon olursak Florya'ya.
Fatihte nerde izleyeceksin ?
Nedvedmania
12.Mayıs.2012, 15:36
Bilmiyorum kuzenle beraber izleyeceğiz. 2000 3000 kişilik bi yer varmış.
Gelicen mi :D
Nedvedmania
12.Mayıs.2012, 15:37
Belediye'nin yanındaymış.
Kaka Leite
12.Mayıs.2012, 15:38
Bilmiyorum kuzenle beraber izleyeceğiz. 2000 3000 kişilik bi yer varmış.
Gelicen mi :D
Neresi orası olabilir öğren bakam bi
Belediyenin yanı mı allah allah adı felan yok mu :D
Nedvedmania
12.Mayıs.2012, 15:39
Belediye'nin orada sokaklarda yanyana kafeler varmış baya. Sokağa felan sandalye atıyorlarmış. Gelme durumun varsa çabuk yaz çıkacağım şimdi :)
Kaka Leite
12.Mayıs.2012, 15:41
Belediye'nin orada sokaklarda yanyana kafeler varmış baya. Sokağa felan sandalye atıyorlarmış. Gelme durumun varsa çabuk yaz çıkacağım şimdi :)
Olabilir arkadaşla başka yere gitmezsek gelicez, seni biliyorum ben görür tanırım gelirsem :D
Nedvedmania
12.Mayıs.2012, 15:45
Tamam numaramı attım özelden. Hadi Allah yardımcımız olsun :D
Kaka Leite
12.Mayıs.2012, 15:47
Tamam numaramı attım özelden. Hadi Allah yardımcımız olsun :D
Tamam gelirsek arayacağım :D
GeanyGS
12.Mayıs.2012, 15:49
Umarım denildiği gibi Riera ile çıkar, Emre psikolojik olarak bu maçı kaldıracak seviyede değil. En azından Riera daha tecrübeli ve derbi baskısını Emre kadar hissetmeyecek biri. Özellikle derbilerde Semih'in çok kritik hataları gol yememize neden oldu, umarım bugüne kadar onu kazanmak adına yenildiğimiz, puan kaybettiğimiz maçları görmezden gelmemizin karşılığını verir olurda yine hata yaparsa da canı sağ olsun.
europeanconquer
12.Mayıs.2012, 23:40
Bazen ...
:)
İnşallah şiirin geri kalanını cumartesi günü tamamlarız.
Sana şükürler olsun Allah'ım !
Bazen ...
Nefes almak değildir , yaşamak...
Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...
Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...
*
Bazen ...
Özgürlük , çimlerde koşmak değildir...
Sevdası uğruna prangaya vurulmaktır...
Hep Ona tutuklu kalmışcasına...
*
Bazen ...
Başarı ... Para , Kupa kazanmak değildir...
İnsanların yüreğine dağlanmaktır ...
Damarında, kanında yaşarcasına ...
*
Bazen ...
İmparatorluk , ülkeleri ele geçirmek değildir...
Bir Meşin yuvarlakla , Yürekleri fethetmektir...
Sınır tanımadan hüküm kurmaktır, Milyonlarcasına...
*
Bazen...
ASLAN , bir hayvan değildir...
Bir Simge, bir Semboldür... Tarifsiz güçtür ...
Ruhundaki asalete yazılmışcasına...
*
Bazen ...
Cehennem....Öbür dünya değildir...
Taraftarla coşmuş, SAMİYEN'dir ...
Alev alev yanarcasına...
*
Bazen ...
İmkansız ...Olmaz değildir...
7 kişi 7 Sıfır yenmek , Ağları delmek , Şampiyonluktur Milenyumda ...
Hayalleri gerçek yapmaktır...Sahaya her çıktığında...
*
Bazen ...
KRAL olmak , taç giymek değildir...
Soyunu sevgiden, unvanı halktan almaktır...
Her doğan bebenin METİN olmasıdır...
Kuşaktan kuşağa akarcasına...
*
Bazen ...
VEFA...Semt adı değildir..
14 yıl kan kusup, ölümüne arkasında durmaktır...
Her şartta, yıkılmaz bir duvarcasına...
*
Bazen ...
Tarih, tozlu bir sayfa değildir...
Gerçektir , yaşamdır...1905'te doğup Ciltlere sığmamaktır...
Destanların değişmez yazarı olurcasına...
*
Bazen ...
GÜÇ, bir sıfat değildir...
Evsiz barksız , beş parasız ,en zorda, tüm dünyayı ayağa kaldırmaktır...
Üstünde sade bir parçalı formayla, kolaycasına...
*
Bazen ...
*
Bazen ...
Sevgi...Anne, Baba, Eş, dost değildir...
Onlardan ötedir...Tutkudur Renklere, Armaya ...
Ayrılmaz parçanmışcasına...
*
Bazen ...
Hayat her şey değildir...
GALATASARAY’lı olup GALATASARAY’lı gibi yaşamaktır
Doğumdan ölüme
Kalbin her çarptığında...
Cimbombom diye
Atarcasına...
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 00:07
Melo su takimda kalmali tek istegim bu.
runforafall
13.Mayıs.2012, 01:13
Sevinci burada mı yaşasak, diğer taraftar bazı arkadaşlar provoke ediyor bizleri malum.
Alicanfmfan
13.Mayıs.2012, 01:13
''attirson'' burayada gelmiş. :D Yavaştan konuyu okuyor.
MeliksahAydogan
13.Mayıs.2012, 01:14
Melo su takimda kalmali tek istegim bu.
İnşallah kalacak.
byariff
13.Mayıs.2012, 01:17
Melonun sahsen kalmasini isterim muthis ozverili rahat , teknik bileklerine hakim sogukkanli bir oyuncu ama suphelerim var yinede bazen kosmuyor.
runforafall
13.Mayıs.2012, 01:19
İki kanat, bir tane de araya kaçabilen teknik zenci olması tercihimdir forvet gelirse seneye Avrupa'ya da damga vuracağız Allah'ın izniyle.
lexoqe
13.Mayıs.2012, 01:24
Necati'ye kanat ne diye sorsan belki sana tavuğun kanatından bahsedecektir. Kanata oynama artık oynatma artık Fatih hoca. Riera'yı gönder bunlar kanat oyuncusu değil.
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 01:25
http://img252.imageshack.us/img252/6118/578349215.jpg (http://img252.imageshack.us/i/578349215.jpg/)
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 01:36
Herkese iyi geceler :) Bu gece uyumak yok sadece televizyon izlemeye gidiyorum !
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 01:43
GSTV'yi acin oyuncular otobüste inanilmaz egleniyorlar :D Sampiyonluk yarinlara kaldi esliginde egleniyorlar :D Ahaha simdi de Baroni taklidi geldi :D http://www.youtube.com/watch?v=37q9eKbuWsk
nannar
13.Mayıs.2012, 01:57
Fenerliler şimdi kızıyorlar ama bu dalga geçmeleri, Melo'nun Eboue'nin hareketler,otobüsteki ağlama taklitleri falan hep GS-FB maçı sonrasında Fenerbahçeli oyuncuların yanlış davranışlarına atıfta bulunmak için... Enteresan şeyler yahu :)
runforafall
13.Mayıs.2012, 01:58
Hep oyunlar,senaryolar
Sustuysak bi yere kadar
Aklınızdan çıkarmayın
Türkiye'dir Galatasaray :)
Sanırım bu konu altında istediğimz gibi tezahürat edip sevinebiliriz :)
byariff
13.Mayıs.2012, 01:59
Fenerliler şimdi kızıyorlar ama bu dalga geçmeleri, Melo'nun Eboue'nin hareketler,otobüsteki ağlama taklitleri falan hep GS-FB maçı sonrasında Fenerbahçeli oyuncuların yanlış davranışlarına atıfta bulunmak için... Enteresan şeyler yahu :)
Bunu diosun galiba :D
https://p.twimg.com/Asuf4-qCMAE4puT.png
nannar
13.Mayıs.2012, 02:00
Evet arif onu diyorum.Baroni yapıyordu bizim sahadaki maçtan sonra otobüste...
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 02:01
Şampiyonluk yarınlara kaldı eşliğinde Baroni taklidi gece gece iyi güldürdü :D
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 02:03
Bu arada 11 yıldır Galatasaray forması giyen Ayhan futbolu bıraktı.İyi günümüz oldu kötü günümüz oldu.Teşekkür Ayhan!
Edit: Şampiyonluk Alpaslan Dikmen'e,Alir Uras'a,Baba Gündüz'e,Kral Metin'e,Özhan Canaydın'a ve göçüp giden bütün Galatasaraylı'lara gelsin.
nannar
13.Mayıs.2012, 02:05
insanlar 3 gün ya da 2 hafta sonra ne olabileceğini düşünerek hareket etmeli. sen deplasmanda şansının yardımıyla kazandıgın maçtan sonra otobüste bunları yaparsan,rakibinde gelip sahanda kupayı kaldırdıktan sonra otobüste seni taklit edip dalgayı da geçer.kimse bozulmasın yani.
runforafall
13.Mayıs.2012, 02:06
Otobüs nihayet harekete başladı deniyor GSTV'de.
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 02:14
Şampiyonluk kutalmaları yarın saat 20.00'a alındı :)
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 02:16
19:30 :icon_smile:
runforafall
Albayrak'ta mikrofon fakat stüdyodaki adam konuşup duruyor. Az sus be adam da abdürrahim albayrağı dinleyelim.
derken dinlemeye başladık.
nannar
Bu gece Fenerbahçe'li arkadaşlarla ikili tartışmalara kesinikle girmeyeceğim. Bunun yerine uygunsuz gördüğüm mesajları raporluyorum,bilginize... Kaybedilen şampiyonluktan ötürü üzgün v sinirli olmaları gayet normal fakat bu onlara hakaret,küfür ya da saldırı hakını vermez. Televizyon karşımda görüntüleri izliyorum.Bi taraftan da internete bakınıyorum.Ezeli rakibin sahasında şampiyonlğu kazanmış,kupayı kaldırmışız. Bugün bu kadar mutluluk bize yeter.İnşallah kupa kutlamalarını da izleriz kendi sahamızda.
şampiyonu tebrik etmeli ama bir sorum olacka karanlık bir sahada kupa kaldırmanın soyunma odasında kaldırmaktan farkı ne? sadece s...k yarışı yapıyoruz her iki klübte istenmiyeno laylar sonrasında ülkeyi karıştırdılar
Alicanfmfan
13.Mayıs.2012, 02:17
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2161896&postcount=104
Trabzon'lu arkadaşımız bilmiş. :D
7 Ocak 2012, Samsun maçından sonra bende etrafımdakilere şampiyonluk desemde, onlar '' daha erken beya'' yorumları yapmıştı. O hırs o mücadele olduğu sürece, nice şampiyonluklar yaşarız.
byariff
13.Mayıs.2012, 02:18
keske yarin 20.45"de kutlama yapsaydik :D
runforafall
13.Mayıs.2012, 02:20
şampiyonu tebrik etmeli ama bir sorum olacka karanlık bir sahada kupa kaldırmanın soyunma odasında kaldırmaktan farkı ne? sadece s...k yarışı yapıyoruz her iki klübte istenmiyeno laylar sonrasında ülkeyi karıştırdılar
soyunma odasında kupa alındığı ne zaman görülmüş, farketmez aydın karanlık saha, o kupa o sahada kaldırılacaktı ve kaldırıldı. bu kadar.
RaSenGan
Biz aylar öncesinden diyorduk zaten :) Hakettik,inandık şampiyon olduk.
Night_Mare17
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/149747_10150944035915269_218864095268_12605533_479 68162_n.jpg
Night_Mare17
13.Mayıs.2012, 02:21
Bu arada Fb otobüsünde GÖkhan Gönül : Kareografi ile şampiyon olunmuyor.
Bu akşam Sabri kamerayı önüne aldı ve
Gökhaan , Gökhaaan bak şampiyon , kupa bu sana gelsin falan dedi baya :D
nannar
13.Mayıs.2012, 02:24
işte benim dediğim olay yine. Daha lig bitmeden sen maçın sevinciyle o hareketleri yaparsan karşılığını da alırsın.
Night_Mare17
Şampiyonluk Yarınlara Kaldı
RaSenGan
Bu arada Fb otobüsünde GÖkhan Gönül : Kareografi ile şampiyon olunmuyor.
Bu akşam Sabri kamerayı önüne aldı ve
Gökhaan , Gökhaaan bak şampiyon , kupa bu sana gelsin falan dedi baya :D
Haha ona mı bağırıyodu iki saat Gökhan Gökhan diye :D
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 02:26
Şampiyonluk Yarınlara Kaldı
Bünyamin Gezer'e bak kafayı eğmiş ekrana bakamıyo :D Bari canlı yayında yapma :D
Night_Mare17
13.Mayıs.2012, 02:26
Haha ona mı bağırıyodu iki saat Gökhan Gökhan diye :D
Evet :D bıkmadı kamerayı tekrar çağırdı Gökhan kupaa kupaa diye bağırmaya başladı yine :D
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 02:28
http://img137.imageshack.us/img137/8370/bf27a411da2c3b62857527c.jpg (http://img137.imageshack.us/i/bf27a411da2c3b62857527c.jpg/)
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 02:28
Evet :D bıkmadı kamerayı tekrar çağırdı Gökhan kupaa kupaa diye bağırmaya başladı yine :D
Ben birisinden Mehmet Topuz göndermesi bekliyordum ama olmadı :D Melo hariç tabi :D
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 02:29
Ben birisinden Mehmet Topuz göndermesi bekliyordum ama olmadı :D Melo hariç tabi :D
Melo öyle bi gönderdi ki digerlerinin bisey yapmasina gerek kalmadi :D
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 02:30
Kazım :)
https://p.twimg.com/AsufecLCQAAsc1O.jpg
nannar
13.Mayıs.2012, 02:31
harbi bünyamin gezer'e nolmuş öyle ? :D
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 02:35
Melo öyle bi gönderdi ki digerlerinin bisey yapmasina gerek kalmadi :D
Aynen çok fenaydı o öyle böyle değil :D
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 02:39
Şükürler olsun bu işkence bitti, günlerdir gözüme uyku girmiyordu, 1-2 saat tura çıktım ona bile baş ağrımdan, göğüs ağırmdan dayanamayıp eve geldim yoksa bu gece evde geçirilmezdi. Aslan yürekli oyuncularımıza sonsuz teşekkürler.
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 02:39
Hadi ya Florya'ya gelin yatıcam uyuycam sabah dersane var :D
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 02:40
http://img841.imageshack.us/img841/9171/55169510150944051940269.jpg (http://img841.imageshack.us/i/55169510150944051940269.jpg/)
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 02:43
http://img821.imageshack.us/img821/8821/1111111111zc.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/821/1111111111zc.jpg/)
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 02:44
https://twitter.com/#!/Persie_Official
Tweetlere bakin. RVP seneye bizde :D :D
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 02:46
Florya
http://img341.imageshack.us/img341/7633/asupxxmceaakcdy.jpg (http://img341.imageshack.us/i/asupxxmceaakcdy.jpg/)
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 02:46
Vay vay vay :)
http://img254.imageshack.us/img254/3489/99151960.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/254/99151960.jpg/)
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 02:48
http://img521.imageshack.us/img521/9700/gsaraykupayikaldirdi561.jpg (http://img521.imageshack.us/i/gsaraykupayikaldirdi561.jpg/)
semih99999
13.Mayıs.2012, 02:50
galatasaray tv nereden yayın yapıyo gençler duşakabinden mi o nasıl ses öyle :D
byariff
13.Mayıs.2012, 02:53
Yekta yapma :D Yekta Kurtuluş eline telefonu alarak yayında "Kınayı kız tarafı, düğünü erkek tarafı yapar, bugün burada düğünümüz var" dedi.
furkan58
13.Mayıs.2012, 02:54
Yekta yapma :D Yekta Kurtuluş eline telefonu alarak yayında "Kınayı kız tarafı, düğünü erkek tarafı yapar, bugün burada düğünümüz var" dedi.
Doğrudur arenada kınayı siz yaptınız düğünüde biz yapıyoruz oynayın işte :)
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 02:55
Heh Yekta'ymış :D Ben de duymuştum bunu kim söyledi diyordum :D
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 02:55
Doğrudur arenada kınayı siz yaptınız düğünüde biz yapıyoruz oynayın işte :)
Düğün Florya'da şu an bir daha bak istersen :)
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 02:57
Yekta GS'a gelmeden önce şimdi ki eşine evlenme teklifini GS marşı ile yapan adam :)
O değilde Eboue ve Semih'in röpörtajını tekrar izlemek istedim de link bulamadım, nerden bulabilirim bilen var mı?
furkan58
13.Mayıs.2012, 02:58
Düğün Florya'da şu an bir daha bak istersen :)
Aa olmadı şimdi kınayıda siz yapmıştınız nolcak ikisinide kız tarafı yapmış oldu :)
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 03:10
http://img7.imageshack.us/img7/2561/asuwd3sceaeufds.jpg (http://img7.imageshack.us/i/asuwd3sceaeufds.jpg/)
Babam kadar seviyorum seni Imparator
SaLviO
13.Mayıs.2012, 03:11
hocada ne göbek var maşallah be :D :D :D :D :D
semih99999
13.Mayıs.2012, 03:12
http://img7.imageshack.us/img7/2561/asuwd3sceaeufds.jpg (http://img7.imageshack.us/i/asuwd3sceaeufds.jpg/)
Babam kadar seviyorum seni Imparator
fotograflar süper :) ışıksız ortamda çok sanatsal duruyo :D
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 03:14
Florya'ya gelişi bekleyemiycem yatıyorum ben yarın izlerim videoları :) Şampiyonluğumuzu,Kadıköyde kupa kaldırışımızı düşünerek uyumak oldukça güzel olacak :) Yarın akşamki kutlama da çok güzel olacaktır.
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 03:23
Aslanim benim küllerinden dogdu bu sene.
http://img9.imageshack.us/img9/4905/bfad66712de13de13bf525e.jpg (http://img9.imageshack.us/i/bfad66712de13de13bf525e.jpg/)
Suicider
13.Mayıs.2012, 03:31
İnsanların üzüntülerini burda sevinen insanların üzerine akıtmak istemesi çok garip.Her Gs'liye tek tek cevap verilmiş.Madem çocuk bu arkadaşlar cevap verme yahu.2 kere daha söyleyecekler bitecek zaten.Ciddi söylüyorum şuan sinirlisiniz ve yazdıklarınıza da hak veriyorum.Siz de sevincimizi kursağımızda bırakmaya çalışmayın.Gidin yatın dinlenin sabah sakin kafayla daha güzel yorumalar yapabileceğinize eminim.Saygılar.
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 03:31
Anlayabilmene hem şaşırdım hem sevindim açıkcası.
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 03:35
Furkan pek tartışmak istemiyorum ama 4 yıl diyorsunda geçen yıl siz kaç yıl sonra aldınız ligi ? Niye üstüne basa basa kaç yıl sonra aldığımızı söylüyorsun ?
Bu da son sorumdu.2011-2012 sezonu benim için bitmiştir artık iyisiyle-kötüsüyle yanlışıyla-doğrusuyla bir sezon geçirdik ve mutlu sona ulaştık.Tekrar tebrikler Galatasarayım.
http://b1205.hizliresim.com/x/f/5sksm.jpg
taksimden kendi çektiğim bi foto gerçekten herşey müthişti !
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 04:09
Floryada 52 bin kisi varmis kutlamalarda helal olsun bu saatte destege gelmisler. GSTv su an canli yayin yapiyor atmosfer inanilmaz.
Corpus
13.Mayıs.2012, 04:10
Yarın için biletler satışta.
ek olarak : http://galatasaray.com/
byariff
13.Mayıs.2012, 04:13
Floryada su an 52 bin kusur insan varmis
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 04:15
O kupa düşmesinde yere :D
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 04:16
Taraftar kimin adına tezaruhat etse Muslera'da katılıyor, oda takım arkadaşlarının ismiyle tempo tutuyor. Gerçekten bu sene yüksek karakterli oyuncularımızla geldi bu şampiyonluk.
Corpus
13.Mayıs.2012, 04:18
O kupa düşmesinde yere :D
İğne atsan yere düşmez, kupa mı düşecek ? :)
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 04:21
http://s14.directupload.net/images/120512/l7igoagt.swf
Corpus
13.Mayıs.2012, 04:26
Yarın kutlamaya gidenler var mı buradan ?
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 04:32
Gecenin en güzel karelerinden biri
http://img600.imageshack.us/img600/1962/46056610150805622443831.jpg (http://img600.imageshack.us/i/46056610150805622443831.jpg/)
Corpus
13.Mayıs.2012, 04:36
Aykut ! Aç mısın arkadaşım ? :n:
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 04:43
http://www.ligtv.com.tr/haber/sampiyon-kupasini-aldi-2
13.saniye Ayhan Demirören'i itip kupayi kaldiriyor :D
hakan769
13.Mayıs.2012, 10:53
Felipe Melo @_FelipeMelo_
Cimbombommm sampiyonnnnnn!!allahin izniyleeee
:D
DisCo
13.Mayıs.2012, 11:39
O değilde bu ve benzeri federasyonlar başta kalırsa gelecek sezonlarda Fenerbahçe ile maçımız Arena'da ve 34. hafta olur. Birisi not alsın çıkmazsa yüzüme vurur, çıkarsa yine yüzüme vursun. :)
runforafall
13.Mayıs.2012, 12:44
O değilde bu ve benzeri federasyonlar başta kalırsa gelecek sezonlarda Fenerbahçe ile maçımız Arena'da ve 34. hafta olur. Birisi not alsın çıkmazsa yüzüme vurur, çıkarsa yine yüzüme vursun. :)
34. haftaya bırakmadığımız sürece sorun yok abi :)
hakan769
13.Mayıs.2012, 13:32
ŞAMPİYONLUK ŞARKISI DÜŞMESİN DİLLERDEN
DisCo
13.Mayıs.2012, 13:34
Lig Tv'nin yaptığı Arena klibi vardı. Şereftir seni sevmek marşı ile onu nereden bulabiliriz. Sitelerine baktım ama bulamadım.
hakan769
13.Mayıs.2012, 13:38
Lig Tv'nin yaptığı Arena klibi vardı. Şereftir seni sevmek marşı ile onu nereden bulabiliriz. Sitelerine baktım ama bulamadım.
http://www.ligtv.com.tr/haber/turkiyede-hayat-duracak
William Rookwood
13.Mayıs.2012, 13:39
http://www.ligtv.com.tr/haber/turkiyede-hayat-duracak
Gncl1905
13.Mayıs.2012, 13:43
Video süpermiş :D
DisCo
13.Mayıs.2012, 13:43
İkinize de teşekkürler.
DisCo
13.Mayıs.2012, 13:51
Bu süreçte Galatasaray'ın pazarlama noktasını iyi yapması lazım.
Birazdan şampiyonluk tişörtü için gideceğim ama büyük ihtimal burada yoktur. Açıkçası şimdi giyemedikten sonra tişört sadece bir hatıra özelliği taşır. Geçen sefer Uefa tişörtlerinde de sinir olmuştum. 17 Mayıs günü giyemiyorsam ne anlamı var.
Bu taraftar sadece İstanbul'da yok bunu düşünmeleri lazım.
Ayrıca bu sezonun dvd'si de yok satar. Hele Kadıköy'de soyunma odasını felan çektilerse her maçın hikayesi ile beraber süper olur.
byariff
13.Mayıs.2012, 14:10
Guzel Yapmislar
http://f1205.hizliresim.com/x/f/5t18x.jpg
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 14:15
Beyler gece gece sevinçten hiç bir şeyin farkında değildim ama çok çok büyük iş başardık :) Bu şampiyonluk unutulmaz.
hakan769
13.Mayıs.2012, 14:21
21.05 Şampiyon Galatasaray
edit: Sizimi kırcam Aslanlar :D
Nedvedmania
13.Mayıs.2012, 14:38
Akşam var mı Arena'ya gelen. Konfeti atayım üstüne :D
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 15:57
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2166258&postcount=68
Cimbooooooooooooooom :D
Unutmadım bunu :n:
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2166273&postcount=5822
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 17:14
Şu "Şampiyonluk Yarınlara Kaldı" ağzıma dolandı sabahtan beri söyleyip duruyorum :D
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 17:20
http://img534.imageshack.us/img534/3241/asw7l5ceaencn6.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/534/asw7l5ceaencn6.jpg/)
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 17:30
Bende çok beğendim bunu :)
Bu arada Elmander'in ayağında çatlak varmış tedavi süresi 1.5 aymış, adama tatil zehir oldu ligin son haftasında. Kariyerinde sakatlanmayan adam bu sene 2 sakatlık yaşadı.
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 17:33
Bu arada Elmander'in ayağında çatlak varmış tedavi süresi 1.5 aymış, adama tatil zehir oldu ligin son haftasında. Kariyerinde sakatlanmayan adam bu sene 2 sakatlık yaşadı.
Tatili geç Euro 2012'de de zor oynar.
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 17:37
Oynamasın daha iyi zaten şimdiden bir sürü talibi vardı :)
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 17:41
Bekir'in orada faul yaptığı 12345646 metreden görüldü ama Cüneyt Çakır göremedi.Belliydi bir şey olduğu ayağına.
ForCimbom
13.Mayıs.2012, 17:42
hakan baltanın bacağı nasıl esnedi öyle. o da arada kaynadı.
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 17:43
Evet Kazım'ın trabzon maçında direk kırmızı gördüğü pozisyonun aynısıydı. Tekrarı izlediğimde kesin çıkar dedim, çok şükür bişey olmadı.
mustangshelby
13.Mayıs.2012, 17:59
Türkiye'deki futbolsa İspanya'daki İngilterede'ki ne diye sorarlar adama... Yönet bakayım UEFA standartlarında aynı adam 1. 'yi yapar 2.'yi yapar 3.'yü yapabiliyormu yaparsada bidaha takım bulabiliyormu bu Elmander'in pozisyonu için geçerli değil sadece genelleme.
Standartları tuuturmak lazım hakemin sahanın reisi olduğunu unutmaması lazım
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 18:02
Şampiyonluk
Şampiyonluk görüntüleri :)
http://s14.directupload.net/images/120513/bvgvdsnj.swf
Ahahaha Sabri ve Eboue dansı müthiş :n:
http://s14.directupload.net/images/120513/3ebqexa3.swf
Hoppaa Muslera döktürüyor :D
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 18:16
Soyunma Odası
Soyunma odasındaki muhteşem sevinç :)
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 18:20
ahaha sabri kopardı beni :mrgreen:
DisCo
13.Mayıs.2012, 18:52
Daha şampiyonluğun tadı çıkmadan bu konulara girmek için erken mi bilemiyorum.
Yapılanları lig bitiminde konuşacağız diye hem yönetimden hem Fatih hocadan açıklama gelmişti. Lig bitti, şampiyon olduk ya da olamayabilirdik de.
Mevzu bizim nasıl bir derece ile bitirdiğimiz değil yapılanlardır. Açıklamaları merakla bekliyorum.
byariff
13.Mayıs.2012, 19:08
Ahahah musleraya bakin :D :D :D
http://s14.directupload.net/images/120513/3ebqexa3.swf
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 19:17
Görüntülerde göremedim ama bayrak dikildi mi sahaya :)
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 19:17
Bu sene ki başarıda Eboue, Muslera, Kazım, Melo gibi oyuncuların sene başında eğlenceli bir arkadaşlık ortamı oluşturmasının çok büyük payı var. Eboue Semih ve Emre gibi bu sene hiç birşey beklenmeyen iki oyuncuya abilik etti kankalarım dedi, Semih'e o benim bebeğim diye hitap etti hatta röpörtajında bunlar onların üzerlerinde ki baskıyı azaltmak için çok önemli şeyler. Muslera ilk defa geldiği bir ülkede sokağa çıkıp taraftarlarla şakalaştı takımın tartışmasız en sempatik adamıydı. Kazım ve Melo bireysel olarak sorunlu adamlar olsalarda takıma verdikleri pozitif enerjinin yanında hırslarını da katması çok büyük artı oldu bizim için. Kazım'ın devre arası gitmesinde en çok korktuğum şey takımın enerji olarak bundan etkileneceği olmuştu oldu mu olmadı mı bilemeyiz ama mutlu sona ulaşan biz olduk.
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 19:18
Görüntülerde göremedim ama bayrak dikildi mi sahaya :)
Yekta dikecekti.Çevik kuvvet aldı bayrağı :D
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 19:23
Yekta dikecekti.Çevik kuvvet aldı bayrağı :D
Tüh :D Neyse artık başka zamana :D
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 19:27
Necati, Sabri, Çağlar, Ayhan yine arka 4lüye kurulmuş şampiyonluk yarınlara kaldıyı söylüyor, koptum :mrgreen:
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 19:33
Hakan Balta'nın 2008'de doğan çocuğuda Baroni'nin taklidini yapıyor :n: Hani o muhteşem golünü armağan ettiği çocuğu.
byariff
13.Mayıs.2012, 19:35
Kucuk hakan taklit yapiyor :p
http://i.imgur.com/jS0zT.png
Yapmayin beyler ayip oluyor :D :D
http://i.imgur.com/R2LXh.jpg