PDA

View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

uAburak89
26.Ekim.2012, 17:41
Cris devre arasında gidecek, yerine Rolando gelecek diyen birisi var. Cris'i de söyleyen kişi kendisi.

petrol_fb12
26.Ekim.2012, 17:51
Bu takımın hiç bir şeye ihtiyacı yok..Sadece biraz özgüvene ihtiyacı var...Ama "NECATİ ATEŞ" Hiç satmıyıcaktınız o büyük hata oldu...Burak ve umut 'tan cok daha kaliteli bir santrafor...Baros,Necati ikilisi forvet hakkında cok daha iyi olurdu...Ama fatih Terim egoları yüzünden ...Bu haldesiniz...Hamit hiç gerek yoktu...Eboue Orta sahanın sağına cekip arkada..Sabri'yi oynatabilirdi....Amrabat'da gerek yoktu (TABATA AKLIMA GELDİ)...Hakan Balta...Arkada oynatıp riera orta sahanın solunda oynatırdı ..( BUNLARI ALICAĞINI ALTYAPIDAN İKİ TANE TOPCU CIKARTIRDI) Galatasaray için daha hayırlı olurdu...Hemde 13 milyon euro kasada kalırdı...

MeliksahAydogan
26.Ekim.2012, 17:56
Cris devre arasında gidecek, yerine Rolando gelecek diyen birisi var. Cris'i de söyleyen kişi kendisi.

Güzel olur İnşallah doğrudur fakat keşke sezon başında kiralasaydık , devre arası yarım sezonluğuna kiralasak iyi olur sezon sonu stoper rotasyonumuzu değiştireceğiz en baştan (Semih hariç , belki Zan'da kalır.) genelde yerli oyunculardan oluşmalı bence azalan yabancı sınırı göz önünde bulundurulduğunda.

berkay123456
26.Ekim.2012, 18:05
Bu takımın hiç bir şeye ihtiyacı yok..Sadece biraz özgüvene ihtiyacı var...Ama "NECATİ ATEŞ" Hiç satmıyıcaktınız o büyük hata oldu...Burak ve umut 'tan cok daha kaliteli bir santrafor...Baros,Necati ikilisi forvet hakkında cok daha iyi olurdu...Ama fatih Terim egoları yüzünden ...Bu haldesiniz...Hamit hiç gerek yoktu...Eboue Orta sahanın sağına cekip arkada..Sabri'yi oynatabilirdi....Amrabat'da gerek yoktu (TABATA AKLIMA GELDİ)...Hakan Balta...Arkada oynatıp riera orta sahanın solunda oynatırdı ..( BUNLARI ALICAĞINI ALTYAPIDAN İKİ TANE TOPCU CIKARTIRDI) Galatasaray için daha hayırlı olurdu...Hemde 13 milyon euro kasada kalırdı...

Dostum oldukça abartmışsın.33'lük Necati mi taşıyacak ileride bizi? Hadi onu geçtim, Baros demişsin.Sen Avrupa Şampiyonası'nı izlemedin galiba?Baroş'un yerden kalkamadığını ve kendi ülkesinden bile ne kadar eleştiri yediğini sanırım kaçırmışsın ve bu takım Şampiyonlar Ligi'nde Necati Baros ikilisinin ağağına bakacak ha?

Eboue'ye gelecek olursak kendisi daha önce de söyledi en verimli olduğum yer sağ bek diye.Diğer yerlerde de denendi ama sağ bekte ki kadar verimli olamadı.Onun sağ bekte bırakılıp Hamit'in alınması oldukça doğru bi karardı.Bu takım 3 kulvarda mücadele edecek rotasyon yapacak, sen diyorsun oyuncu alınmasın?

Sana tek katıldığım yer Amrabat.En gereksiz gördüğüm transfer, performans ve maliyetiyle karşılaştırdığımda.Ancak disiplinsiz bi Engin, bi maç olup bi maç olmayan Emre ve hala Espanyol'da yaptıklarının meyvesiyle oynayan Riera'ya mı kalacaktı sol açık? Oraya takviye gelmesi oldukça mantıklıydı ama tek yanlış, doğru oyuncuyu alamamaktı.

E.Cartman
26.Ekim.2012, 18:08
Baros yalan olur hem mental hemde fiziksel olarak bitik durumdaydı son bıraktığımda. Necati olsaydı bi nebze daha iyi gidebilirdi işler ama o da çok fark ettirmezdi açıkcası. Bizim aslında bakıldığında 3 tane ciddi eksiğimiz var. Adam gibi sol bek, Melo yerine oynayabilecek eli yüzü düzgün bir DMC bir de yardıracak sağ açık.

petrol_fb12
26.Ekim.2012, 18:12
@berkay123456

32'lik necati eskişehirspor top koşturuyor son maçta 1 gol 2 asist yaptı..5 maçta 3 gol attı..

Şampiyonlar liginde "UMUT-BURAK" Ayağına bakıyor..Necati-elmander-Baros bunları ezer geçer kalite olarak..Hem orta sahayı rahatlatır..hem pas yapar..umut gibi ortada koşmaktan başka bir şey yapmaz..Burak gibi'de ayağına top beklemezler...Gerekirse orta saha'ya gelip yardım ederler..

Eboue maç boyunca attığı deparlar orta'Da...hucumu cok seviyor.."ARSENAL"Da neden "ARSENA WENGER'E" Beni forvet oynat dedi o zaman ? Şimdi cıkmış sağ bekte iyim diyor...Kendiyle celişiyor...Sabri defasın sağına..Oda orta sahanın sağına geçse daha verimli olurlar..ikiside cok hızlı adamlar..

Amrabat konusunda altyapıdan topcu cıkartılsa daha iyi oynardı amrabattan..

MeliksahAydogan
26.Ekim.2012, 18:24
Baros yalan olur hem mental hemde fiziksel olarak bitik durumdaydı son bıraktığımda. Necati olsaydı bi nebze daha iyi gidebilirdi işler ama o da çok fark ettirmezdi açıkcası. Bizim aslında bakıldığında 3 tane ciddi eksiğimiz var. Adam gibi sol bek, Melo yerine oynayabilecek eli yüzü düzgün bir DMC bir de yardıracak sağ açık.

Sol bek işi artık sezon sonu yabancı alınacaksa ki yerli iyi bir sol bek yok ha Atila , Ziya Erdal falan denenecekse bilemem , ama sezon sonu yani uzun vadede iyi bir sol bek ; Martin Olsson , Melo böyle devam ederse sezon sonu için sözleşmesi sona eren Moussa Sissoko , yardıracak sağ açık için ise birçok aday var fakat yabancı sınırı coşuyor bu yüzden dolayı bakalım hangi bölgelerde sadece yerli oyuncular kullanacağız benim tercihim stoper bölgesinde yerli oyuncular kullanmaktan yana olurdu. Muslera'nın yabancı kontejanını yemeside büyük bir dezavantaj eğer iyi bir teklif gelirse ki büyük ihtimal gelir 25-30 Mn € civarına gönderilebilir Muslera yerine Onur Kıvrak'ın alınması şartı ile.

William Rookwood
26.Ekim.2012, 18:31
Haldun Üstünel yeniden Transfer Komitesi Başkanı olacakmış.

berkay123456
26.Ekim.2012, 18:32
@berkay123456

32'lik necati eskişehirspor top koşturuyor son maçta 1 gol 2 asist yaptı..5 maçta 3 gol attı..

Şampiyonlar liginde "UMUT-BURAK" Ayağına bakıyor..Necati-elmander-Baros bunları ezer geçer kalite olarak..Hem orta sahayı rahatlatır..hem pas yapar..umut gibi ortada koşmaktan başka bir şey yapmaz..Burak gibi'de ayağına top beklemezler...Gerekirse orta saha'ya gelip yardım ederler..

Eboue maç boyunca attığı deparlar orta'Da...hucumu cok seviyor.."ARSENAL"Da neden "ARSENA WENGER'E" Beni forvet oynat dedi o zaman ? Şimdi cıkmış sağ bekte iyim diyor...Kendiyle celişiyor...Sabri defasın sağına..Oda orta sahanın sağına geçse daha verimli olurlar..ikiside cok hızlı adamlar..

Amrabat konusunda altyapıdan topcu cıkartılsa daha iyi oynardı amrabattan..

Dostum ben Şampiyonlar Ligi'nden bahsettim Necati ve Baros konusunda.Ona bakarsak Burak'ın da ligde 5 golü var değil mi?

Ayrıca Eboue konusunda ben en son dediğine bakarım.7-8 yıl önce forvet oynat demiş olabilir, dememiş te olabilir.Şahsen duymadım, röportajı da görmedim.Ama önceki sene röportajını dinledim, sağ bekte daha verimli olduğunu kendisi söyledi.

Dediğin gibi olursa rotasyonu neyle yapacağız biz? Sağ bek Sabri,Sağ açık Eboue.Yedekleri Aydın olur artık ikisininde.Forvet Necati Baros yedekleri Elmander? Ne ilginç ki üçününde yaşı 30+.

uAburak89
26.Ekim.2012, 18:32
Baros maça çıksın, maç sonunda gelecek yorumlar Baros bitmiş, Baros'un ayakta duracak hali yok şeklinde olacaktır. :)

Transfer yapılması doğru, takım 3 kulvar için yeterli değildi. Amrabat maliyetinden ötürü kötü transfer, yoksa fena oyuncu değil aslında. Hamit ise farklı bir transfer, üstelik oyun anlayışı, tecrübesiyle çok doğru bir isim. Vasat performansı ve maliyeti nedeniyle şimdilik hayalkırıklığı yaratıyor olabilir, 1-2 maça bakar işlerin değişmesi. :)

Fatih Terim'in egosuna kurban olacak milyonlarca Galatasaraylı var. :) Bu haldeyiz denilen halimiz lider durumda, ölü halimiz lider yani. :)

petrol_fb12
26.Ekim.2012, 18:48
Dostum ben Şampiyonlar Ligi'nden bahsettim Necati ve Baros konusunda.Ona bakarsak Burak'ın da ligde 5 golü var değil mi?

Ayrıca Eboue konusunda ben en son dediğine bakarım.7-8 yıl önce forvet oynat demiş olabilir, dememiş te olabilir.Şahsen duymadım, röportajı da görmedim.Ama önceki sene röportajını dinledim, sağ bekte daha verimli olduğunu kendisi söyledi.

Dediğin gibi olursa rotasyonu neyle yapacağız biz? Sağ bek Sabri,Sağ açık Eboue.Yedekleri Aydın olur artık ikisininde.Forvet Necati Baros yedekleri Elmander? Ne ilginç ki üçününde yaşı 30+.

Galatasarayın 2000 yılındaki uefa kupasını kazandığı kadro aklıma geldi..Gheorghe Hagi (34) Claudio Taffarel ( 33 ) Gheorghe Popescu (32) Bülent Korkmaz (31) Bu dört önemli isim ne ilginçmiş ki 30 yaş üstüymüş...

Hagi olmasaydı biraz zor kazanıdırnız o kupayı..

Hagi'yle Alex kıyaslıyorlar ya..hiç anlam veremiyorum...

Hagi galatasaraya avrupa'da "BİR ADET UEFA KUPASI VE BİR ADET SÜPER KUPASI KAZANDIRDI..."4 SENE ÜST ÜSTE SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU VE 2 TÜRKİYE KUPASI" ...aLEX'Lİ FENER NE KAZANDIN "8 SENEDE 3 ŞAMPİYONLUK BİRDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE CEYREK FİNAL BİR ADET TÜRKİYE KUPASI"

Hazır hagi diyince bahsediyim dedim..

E.Cartman
26.Ekim.2012, 18:59
Yalnız saydığın 30+ isimler çok extra isimler. Popescu Barca'nın kaptanıydı Galatasaray'a geldiğinde. Hagi'yi anlatmaya gerek yok zaten. Taffarel'de geldiğinde son 4 dünya kupasının 3'ünde Brezilya Milli takımının 1. kalecisi. 3 kupanın 2 sini kazanıp 98'in de finalistiydi. Elmander, Necati, Baros nere Hagi, Taffarel, Popescu nere. Ama yaş konusunda haklısın her şey yaşta bitmez. Ibrahimovic'de 31 yaşında şu an mesela.

Walter Sakana
26.Ekim.2012, 19:12
Geçen sezon ilk 11'deki tüm oyuncularımız formdaydı ve şampiyon olduk. Tek sıkıntımız yedek oyuncularımızın yetersiz oluşuydu. Bu sezona başlarken yapılan transferlerle bu sıkıntı kağıt üstünde aşılmış oldu.

Geçen sezon takımın en iyi 2-3 oyuncusundan biri olan Melo, bizim işi ağırdan almamız, kendisinin de sorumsuzluğundan dolayı uzun süre antrenman yapmadan geldi. Hamit'te Real'de yeteri kadar oynayamadığından pek hazır gelmedi.

Savunmanın belkemiği Ujfalusi sakatlandı ve ilk yarıyı kapattı.

Takımın dinamosu Engin 11 maç ceza aldı.

Elmander ve Hakan Balta sezona sakatlıkların etkisinde başladılar ve gerçek performanslarını gösteremediler. Elmander şimdi tam düzelmiş ve form tutmuşken yeniden sakatlandı ve 1.5 ay yok.

Ligde 8 maç Avrupada 3 maç olmak üzere oynadığımız 11 maçta tam 9 topumuz direkten döndü.

4 kez top oyuncularımıza çarpıp gol oldu. Hepsinde de öyle yerlere gitti ki kalecinin kurtarması imkansızdı.

Ligde sadece 1 yenilgimiz var. Beğenmediğimiz forvetlerimize rağmen en çok gol atan takımız. Asıl sorun 16.Akhisar'dan bile daha çok gol yemiş olmamız.

Yukarıda saydıklarımın çoğuna Fatih Terim'in yapabileceği bir şey yok. Fatih Terim değil Mourinho gelse farketmez. Bunlar teknik direktörün kontrolü dışında oluşan şartlar.

Fatih Terim sezon planlarını Ujfalusi ve Engin'in olduğu bir kadro üzerinde yapmıştı, bu 2 oyuncunun eksikliği konusunda yapabileceği bir şey yok. Ujfalusi öyle bir zamanda sakatlandı ki yerine alınacak oyuncu için araştırma ve pazarlık süresi yoktu. Ayrıca yerine oyuncu almak için normalde başka bir mevkiye (forvete veya sol beke) yapılacak transferden de zorunlu olarak vazgeçildi. Bunlar Fatih Terim'in planlarını bozan etkenler oldu.

Melo, Selçuk ve Hamit'in sezona formsuz başlamaları, Emre'nin de ilerleyen haftalarda onlara uyum sağlaması ve Engin'in de sezon başında ceza almasıyla ligin belki en yetenekli ama en formsuz orta sahasına sahibiz. Takımın en kilit bölgesindeki 5 oyuncu bu durumda olunca ister istemez kötü sonuçlar da geldi tabi. Ancak bu durum illa ki düzelecek. Bu oyunculardan en az 2-3 tanesi illa ki form tutacak ve o zaman işler yeniden rayına girecek. Hamit zaten yavaş yavaş iyiye gidiyor, Melo da son Cluj maçında iyiydi. Melo iyi olursa Selçuk'un da performansı yükselecektir.

Tüm bu şartlara rağmen ligde halen lideriz, en çok gol atan takımız ve Avrupa şansımızın devam etmesi de 2 galibiyete bakar. Eninde sonunda toparlanacak bu takım. Kötü halimiz buysa iyi halimizi çok merak ediyorum... Kadromuz gayet iyi, tek sıkıntımız oyuncuların form durumları ve maçlardaki inanılmaz şanssızlığımız. Sadece biraz sabır...

uAburak89
26.Ekim.2012, 19:36
Abi çok güzel toparlamışsın, ellerine sağlık.

Keşke Şampiyonlar Liginde azıcık daha kontrollü oynayabilseydik. Ayrıca taraftarın da daha iyi olması lazım, stada gidip oyuncusunu yuhlayan, küfür eden taraftar otursun evinde gelmesin stada. Oyuncunun moralini bozuyorlar bu şekilde.

Tabii Türkiye'de taraftarlık çoğu kişi için skor odaklı, rezil oyna ama 3 puanı al, sahanın en kötüsü gözüne batmıyor bazı kişilerin veya küfür ettiği oyuncu 1 dakika sonra gol atınca, aslan, kaplan oluveriyor.

Bu sene biz bu kırılmayı yaşamadık ama Fenerbahçe kötü giderken, üstüne Alex krizi ile uğraşırken bir anda 2 galibiyetle işi toparladı. Tabii hala eleştirenler var ama artık görmüyorum seyircisiz cezası bitince istifa diye inleteceğiz diyenleri.

Bizim de durumumuz bu şekilde olabilir, 2 maç daha kazanamayalım, Fatih Terim için bile istifa haberleri başlar gibi geliyor, bu nedenle Kayseri maçıyla başlayan periyot önemli, oyunumuz zaten belli, iyi kötü ne oynadığımızı biliyoruz isimler değişse bile, ihtiyacımız olan galibiyet.

petrol_fb12
26.Ekim.2012, 19:45
@Walter Sakana

Şu kadarına söylüyorum..Selcuk performansı melo'ya bağlıysa...Selcuğun parasının yarısını melo'ya versinler...Böyle saçmalık mı olur..Türkiye'nin en iyi orta saha'sı diyoruz...Bahane'ye bak..melo iyi değilmiş oda değil...Melo iyi değilse neden oynatılıyor ? İnatla melo her maç sarı kart görüyor..gereksiz fouller yapıyor..Hala melo...Demmeki yazdıklarınızdan şunu anlamdım galatasay melo,selcuk sakatlansa orta saha'ya koyucak adam yok..Engin Baytar ceza veya sakanlınıcağını ..uflaji saktlınıcağı hiç mi aklına gelmedi teknik heyetin ? Ben aykut kocamana cok kızıyorum..ama her yere 3 alternetefi var..as oyuncu yedeği yedeğin yedeği..

Güzel yazmışsında...Kasımpaşa macında 87 gelen golle..Beşiktaş macında penaltı..Avrupa'dan yorgun dönen bursa...Akhisar Kadro kalitesi bellii..Antalya galibiyeti..en rahat galibiyet..

Eskişehir macında 1-0 59'da gol atınız..zaten ordada skoru koruyamadınız..87 gol yediniz..

Genlerbirliği iki tane savunma hatasından..2 Gol attınız...Yani cok extra futbol oynamıyorsunuz..

Braga ve Cluj macında inatla doldurt boşalt devam ettiniz...Braga 2 attı cluj 1 attı cluj 10 kişi kalmasaydı farka giderdi...

Bu şartlara rağmen ligde lidersiniz...herkes'le 1-2-3-4 puan fark var...Antalyaspor 15 puan..Hatılatırım..

Kayserispor macına gelince..yeni bir hoca ligi tanımıyor...Ama bu tip takımlar her zaman cekinilicek takımlardır...Çünkü ne yapıcakları belli olmaz..

uAburak89
26.Ekim.2012, 20:00
Taktik 4-4-2. Göbekte oynayan iki oyuncu var yani. Bunlardan birinin defansif görevleri yerine getirmesi, diğerinin ise ağırlıklı olarak ofansif işler yapması gerekli. Geçen sene Melo defansif, Selçuk ofansif olarak çok iyiydi. Bu sene Melo top kapamıyor geçen sezonki gibi, ilerde kalıyor, dönemiyor. Haliyle Selçuk çıkamıyor, bir yandan geride kalmak zorunda, buna rağmen atılan 19 gol var o da ayrı konu. Selçuk, Melo, Ahmet, Mehmet isimleri bırak kenara, tek başına hiç bir oyuncu bir şey ifade etmiyor, Messi de dahil buna. Takım olarak iyiysen, herkes formdaysa, yardımlaşıyorsan ve tabii yetenekliysen başarı geliyor işte.

Kasımpaşa maçında mücadele edip 87'de gol atmamamızda ne var? Üstelik sonrasında Es - Es maçında 87'de gol yediniz demişsin. :) Çelişki var.

Beşiktaş maçında hakem penaltıyı vermeseydi, silah dayamadı kimse. Avrupa'dan yorgun dönmek bahaneyse bizde Avrupa maçı yapıyoruz, hatırlatırım. :) Akhisar düşer, kazanmak iş değil katılırım. Antalyaspor en rahat galibiyet, ama aynı Antalya'nın puanı bizimle aynı bunu hatırlatan da sensin. :)

Gençler'e savunma hatasından attık, bizim yediğimiz goller de savunma hatası. Futbolda hatalar olmasa gol nasıl gelecek ? 40 metreden vursa adam pekala diyebiliriz, orta saha vurdurmayacaktı diye değil mi ? Braga maçında doldur boşalt yoktu sadece, rakibi abluka altına aldık, geniş özeti izle bence. Cluj maçında zemine göre oynadık, kısa pas yapamıyorsun, top süremiyorsun, etkili şutları olan oyuncun kenarda, ne oynayacaktık ? Cluj farka giderdi bir varsayım. :)

petrol_fb12
26.Ekim.2012, 20:14
@uAburak89

Sorun o değil..Selcuğun performasını melo'ya bağlamak bana saçma geldi..Herkes kendi oyununa bakar..Hala inatla fatih terim melo ısrarını anlamıyorum...Orta saha'da selçuk şahin tarzı top kesicek oyunucunuz varmı bunu merak ettim ? .Melo'nın yerine o oynasa gecen seneki gibi selcuk ofansa yardım etse..Daha yararlı olur...

Beşiktaş macında hiç alakası olmayan bir penaltı'yla berabere kaldınız...Kasımpaşa macına bir şey demiyorum...Kadro kalitesine bakarsak galatasaray paşa macını ilk yarısını 2-0 önde kapatması lazımdı....

Bursa avrupadan döndüğü zaman sizin henüz şampiyonlar ligi maclarınız başlamadı..birde bursanın 120 dakka oynadığını düşünürsek..

En rahat galibiyet..Demmeki dersler cıkarmış karabük ve galatasaray maclarından..sonraki 3 maçı kazandılar..

Benim gördüğüm durmadan içeri top kestiğinizidi braga macında..Kim alsa ortalıyordu onlarda hava toplarını alıyorlardı..

Aynı zemin cluj vardı..19 dakika gol yediniz..ama cluj 4 poziyona girdi..o 19 dakika boyunca...Adamlar topu aldığı zaman orta saha'dan hızlı cıkıyordu..tabi bu 10 kişi kalana kadar...On kişi kaldıktan haliyle geriye yaslandılar...Galatasaray oynadı...cluj defans yaptı...11 kişi olsalardı cok farklı olurud..farka giderdi..

Ben ülke puanı için galatasay'ın kazanamsı i,stiyorum..avrupa'da her takımı desteklerim..Trabzon olsun bursa olsun..umarım cluj macınız alırız..

Yavuz12
26.Ekim.2012, 20:22
Engin Baytar Messiymiş'de haberimiz yok. Ne kadar çok abartıyorsunuz. Geçen senenin vasat isimlerindendi Engin. Geçen seneki Emre Çolak kadar bile oynayamadı. İyi ki 11 maç ceza aldı. Galatasaray en büyük problemi Engin'in ceza alması kimilerine göre..

uAburak89
26.Ekim.2012, 20:28
Bizde orta sahada savunmaya dönük olarak oynayacak Ceyhun ve Melo var. Ceyhun da 4-4-2'de olmaz gibi. Melo'nun oynama sebebi hem form tutması, hem de alternatifinin olmamasındandı. Zaten bu hafta göreceğiz yeni formülü, Melo sakat.

Penaltının alakası olmasın, sonuçta skor tescil edildi bunu yüzlerce kez daha söylesen de değişmeyecek. :) İş kadro kalitesi ile olsa, Fenerbahçe'nin lider olması hatta fark atması gerekmez mi ? Sen de dedin, yedeğin bile yedeği var, kadronuz çok daha iyi.

Avrupa olayını Bursa maçı için değil, diğer maçlar için söyledim, Avrupa dönüşü bizde maçlar yaptık ve puan kaybettik sonuçta. Hatta Avrupa maçları öncesindeki maçlarda bahane olabilir, motive olamadık der, geçerim. :)

Cluj'un 2 pozisyonu maçın henüz başında, adamlar iyi başladı, üstelik zemin her ne kadar kötü olsa da maçın başıyla, sonu aynı değil takdir edersin ki, geçen her dakika daha da ağırlaştı zemin. 10 kişi kalmaları da bizim suçumuz değil, hakemin takdiri. :)

Valla bizde istiyoruz her maçı kazanalım, ülke puanlarını coşturalım. Kısmetse Cluj deplasmanı ile başlarız artık.

Yavuz12
26.Ekim.2012, 20:48
Fatih Terim eski maçları izlemeli çünkü o zamanda biz zor kazanır, kolay kaybederdik. Değişen bir şey yok o günden bugüne, bunu anlaması için izlemesi lazım. Eskiden süper oynadığımızı anlaması için değil.

Hakan Balta'nın her maçta ortalama 4-5 kez ileri çıkmışlığı, bindirme yapmışlığı var. Ön yargıyı aşmak zor ama öyle izlemeyi deneyin derim. Hakan Balta, Eboue gibi atletik bir oyuncu değildir, o kadar sık hücuma çıkamaz, Hakan ile stoperi 3'leyebilirsin ama bunu Eboue ile yapamazsın.

Eboue ile Sabri kıyas edilemez. Eboue'nin sorunu fiziksel değil mental, bunun için 1-2 maç yedekte durması lazım. Forma garanti nasıl olsa diye bakan oyuncunun performansı her daim düşük olmuştur. ManU maçında yediğimiz golde Semih - Dany uyumsuzluğunun payı olduğu gün gibi ortada. Riera sol bek oynarken işin savunma kısmındaki sıkıntıları görmek için, oynadığı maçlardaki yediğimiz golleri izlemeni tavsiye ederim.

İlk paragrafında zor kazanıp, kolay kaybettiğimizi ve değişen hiçbir şey olmadığından bahsetmişsin. Bu düşüncene katılmıyorum; çünkü takım son bir aydır formsuz. Süper ligde harikalar mı yaratıyoruz Allah aşkına? Eski maçlarda da böyle oluyor demek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Çünkü sen kaç maçtır anca Akhisarı yenebilmişsin sonuçta.

Hakan Balta'ya önyargımın olması için Galatasaray maçlarını hiç izlemiyor olmam gerekir bir kere. Ben bütün Galatasaray maçlarını izliyorum. Kaç tane teknik direktör geldi geçti hep bu adam oynadı.Sonunda Fatih Terim bu adamın bizim takımın kalitesinde olmadığını anladı ve elinde iyi bir bek olmamasına Riera'ya forma verdi. Riera da maçlarda en fazla Hakan Balta kadar hata yapar, merak etme. En azından hücumda çok daha etkili oluruz. O saydığın bindirmeleri de göster çok merak ediyorum. Hiç beğenmediğim Hasan Ali Kaldırım bile daha çok bindirme yapıyor. Atletik olmadığı ve bu yüzden sık hücuma çıkamadığı için Galatasaray ayarında değil; onu öyle kabul edip oynamalı dememeliyiz. Bu adam böyle olduğu için oynamamalı demeliyiz. Senin sıkıntın burda zaten.

Ben Eboue'der herhangi bir sorun göremiyorum. Geçen seneki Eboue, aynı Eboue. Forma garantisi olan 5-6 tane isim sayabilirim sana Galatasaray'da tek sorun buysa. ManU maçında tabiki gol yeyeceğiz ve tabiki Galatasaray'ın hatası olacak. Ama yiyebileceğimiz 10 tane gol pozisyonununda Semih-Dany sayesinde kurtardık.Bunu görmüyorsun. Van Persie bir ara deli oldu Dany'i bir türlü geçemedi diye. Semih de genelde uzaktan vurulan şutları engelledi. Genel olarak da iyidiler bence ManU karşı. 1-0 bitmiş o maç, daha ne istiyorsun.

uAburak89
26.Ekim.2012, 21:09
İlk paragrafında zor kazanıp, kolay kaybettiğimizi ve değişen hiçbir şey olmadığından bahsetmişsin. Bu düşüncene katılmıyorum; çünkü takım son bir aydır formsuz. Süper ligde harikalar mı yaratıyoruz Allah aşkına? Eski maçlarda da böyle oluyor demek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Çünkü sen kaç maçtır anca Akhisarı yenebilmişsin sonuçta.

Hakan Balta'ya önyargımın olması için Galatasaray maçlarını hiç izlemiyor olmam gerekir bir kere. Ben bütün Galatasaray maçlarını izliyorum. Kaç tane teknik direktör geldi geçti hep bu adam oynadı.Sonunda Fatih Terim bu adamın bizim takımın kalitesinde olmadığını anladı ve elinde iyi bir bek olmamasına Riera'ya forma verdi. Riera da maçlarda en fazla Hakan Balta kadar hata yapar, merak etme. En azından hücumda çok daha etkili oluruz. O saydığın bindirmeleri de göster çok merak ediyorum. Hiç beğenmediğim Hasan Ali Kaldırım bile daha çok bindirme yapıyor. Atletik olmadığı ve bu yüzden sık hücuma çıkamadığı için Galatasaray ayarında değil; onu öyle kabul edip oynamalı dememeliyiz. Bu adam böyle olduğu için oynamamalı demeliyiz. Senin sıkıntın burda zaten.

Ben Eboue'der herhangi bir sorun göremiyorum. Geçen seneki Eboue, aynı Eboue. Forma garantisi olan 5-6 tane isim sayabilirim sana Galatasaray'da tek sorun buysa. ManU maçında tabiki gol yeyeceğiz ve tabiki Galatasaray'ın hatası olacak. Ama yiyebileceğimiz 10 tane gol pozisyonununda Semih-Dany sayesinde kurtardık.Bunu görmüyorsun. Van Persie bir ara deli oldu Dany'i bir türlü geçemedi diye. Semih de genelde uzaktan vurulan şutları engelledi. Genel olarak da iyidiler bence ManU karşı. 1-0 bitmiş o maç, daha ne istiyorsun.

Eski maçlardan kastım eski şampiyonlar ligi maçları sonuçta, takım formda olsaydı da Avrupa maçlarındaki anlayışımız fazlasıyla cesur ve riskli bence.

Hakan Balta'nın kalitesiz oluşundan değil, sakatlığının da etkisiyle fazlasıyla yıprandığı için dinledirmek için forma verdi Riera'ya bence. Riera bir sol kanat, sol açık, bence Riera'dan sol bek yaparak macera arıyor ve bu çok gereksiz. Atletiklik konusunda ise, çok fazla ofansif oynuyoruz zaten, neredeyse yakında 2 stoper ve önünde 8 ofansif özellikli oyuncuyla oynayacağız. Hakan'ın tarzı savunma açısından daha olumlu bence. Bunun dışında Hakan Balta fanı değilim, Galatasaray'da jubile yapmasını falan da istemiyorum, daha iyisi gelsin, oynasın, sonuçta ben Galatasaray kazansın istiyorum. Futbolcular gelip geçer. Ama mevcut kadroda bence en iyi isim Hakan'dır, bindirmelerini ve Riera yüzünden yenilen golleri görmen için maçları tekrar izlemen lazım. :)

Eboue geçen seneki halini aratıyor bence, bu hafta yedek kalırsa şaşırmam. Umarım daha iyi olur, iyi oyuncu Eboue. ManU maçında gol yememizde bir şey yok, 5 yesek normal zaten ama yediğimiz goldeki savunmamız rezil değil mi ? Bunu eleştirmek suç olmasa gerek.

Walter Sakana
27.Ekim.2012, 06:05
@petrol_fb12

Cevap yazdığın mesajımın genelinden yanlış anlam çıkarmışsın maalesef. Formsuz ve şanssız bir dönemden geçtiğimizi, Fatih Terim'in de bu duruma yapabileceği pek fazla bir şeyin olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Takımın formsuzken ve kötü sonuçlar alıyorken bile bir şekilde zirveden kopmadığını belirtiyorum. Kaybettiğimiz puanların formsuzluk kadar şanssızlığın da etkisiyle kaybedildiğine değiniyorum (11 maçta direkten dönen 9 şut ve kendi kalemize attığımız 4 gol gibi). Aldığımız sonuçlar olumsuz olsa da ofansif açıdan etkili bir oyun ortaya koyuyoruz. Gençlerbirliği maçının 70 dakikalık bölümü ve Beşiktaş maçının 2.yarısı hariç tüm maçlarda (ki buna Man Utd maçı da dahil) rakiplerine üstünlük kuran, çok sayıda gol pozisyonu yakalayan bir Galatasaray var ortada. Ama aynı şekilde savunmada sıkıntı yaşadığımız ve çok pozisyon verdiğimiz gerçeği de var. Çok pozisyona giriyoruz, kaçırıyoruz. Az pozisyon veriyoruz, rakipler kaçırmıyor. Sorun burada.

Şu kadarına söylüyorum..Selcuk performansı melo'ya bağlıysa...Selcuğun parasının yarısını melo'ya versinler...Böyle saçmalık mı olur..Türkiye'nin en iyi orta saha'sı diyoruz...Bahane'ye bak..melo iyi değilmiş oda değil...Melo iyi değilse neden oynatılıyor ? İnatla melo her maç sarı kart görüyor..gereksiz fouller yapıyor..Hala melo...Demmeki yazdıklarınızdan şunu anlamdım galatasay melo,selcuk sakatlansa orta saha'ya koyucak adam yok..Engin Baytar ceza veya sakanlınıcağını ..uflaji saktlınıcağı hiç mi aklına gelmedi teknik heyetin ? Ben aykut kocamana cok kızıyorum..ama her yere 3 alternetefi var..as oyuncu yedeği yedeğin yedeği..

İsimleri bir kenara bırak. Selçuk değil Emre oynasa gene Melo'ya bağlı performansı. Geçen sezonu hatırla, Fenerbahçe'de Emre varken Cristian nasıldı, şimdi nasıl? Burada anlatmak istediğim şey uAburak89'un da değindiği gibi bu sistemde göbekte 2 oyuncu olduğu için bu oyuncuların birbirlerini tamamlaması gerekiyor. Selçuk takımın oyun kurucusu. Onu ne kadar rahatlatırsan, ne kadar az yük bindirirsen oyun kurma görevini de o kadar iyi yapar. Bu Xavi için de geçerli, Pirlo için de. Melo iyi olduğu zaman Selçuk daha özgür oynayabiliyor, daha boş alanlara çıkıp top alabiliyor, daha çok ileri çıkabiliyor. Ama tersi olduğunda o da daha çok rakiplerine yakın oynamak, daha çok geriye gelmek zorunda kalıyor ve bu yüzden hem daha çok yoruluyor hem de topla rakiplerine yakın yerlerde buluşuyor.

Aynı şey stoper ve forvet ikilileri için de geçerli. Ne kadar iyi anlaşırlarsa birbirlerinin performansına o kadar katkı yaparlar. Birde senin mantıkla gidersek mesela Cristiano Ronaldo bugün Real Madrid'de değil de Celta Vigo'da oynasaydı gene 50 gol atardı öyle mi? Bence atamazdı. 40-50 gol atması kendisinin üstün yeteneklerinin olduğu kadar yanyana oynadığı oyuncuların da sayesinde, gerek Manchester United'da gerek Real Madrid'de hep üst düzey yıldızlarla oynadı. Aynı şekilde Alex Fenerbahçe'de değil de atıyorum Antalyaspor'da oynasaydı 344 maçta 172 gol atıp 139 asist yapabilir miydi?

Sana katıldığım nokta ise bahsi geçen oyuncularımız sakatlandığında alternatifleri yok. Geçen sezon da yoktu. Geçen sezon kanat oyuncusu sıkıntımız vardı, Amrabat ve Hamit transferleri bu sıkıntıyı gidermek için yapıldı. Forvette Necati'nin ayrılması ve Baros'un gözden düşmesiyle arayışa girildi ve Umut-Burak ikilisi alındı. Savunmada Servet gitti, Ujfalusi sakatlandı, Gökhan'da düşünülmediği için önce Dany sonrasında alelacele Cris alındı. Orta sahada ise Melo'nun yeniden kiralanmasıyla Selçuk-Melo ikilisinin yeri garanti olduğundan ilk 11 düzeyinde bir oyuncu alınmadı. Alternatif vardı aslında, Yekta Selçuk'un, Ceyhun ise Melo'nun alternatifi konumunda. Yekta ağır bir sakatlıktan çıktı ve henüz toparlanamadı. Ceyhun ise gene uAburak89'un değindiği gibi 4-4-2 için uygun bir oyuncu değil diye düşünülebilir. Ama ben oynatılmasından yanayım, daha önce bu konuda eleştirdim Fatih Terim'i. Bir diğer alternatif Engin idi o da ceza aldı. "Engin'in ceza alacağı hiç mi aklına gelmedi teknik heyetin" diyorsun da bir oyuncunun bu kadar ağır bir ceza alacağı hangi teknik heyetin aklına gelir onu anlamadım ben. Hani 2 maç alır 3 maç alır o hesap edilir de 11 maçı nasıl hesap edebilirsin ki?

Eskişehir, Gençler, Anlatya vs... maçlarıyla ilgili yazdıklarına uAburak89 gerekli cevapları vermiş zaten, hatta gayet güzel vermiş :)

Beşiktaş macında hiç alakası olmayan bir penaltı'yla berabere kaldınız...

Şu üstteki yorumun bilip bilmeden yaptığın bir yorum. Git maç konusuna bak bunu inkar eden kim var. Benim o gün yazdığım yorumdan bir alıntı (maç konusundaki 446.mesaj):

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2321685&postcount=446

Kendimi bildim bileli 4 büyükler içinde hakemlerden en çok canı yanan Beşiktaş, bu bir gerçek. Bu yüzden bazı Beşiktaşlı arkadaşların agresif yorumlarını çok iyi anlayabiliyorum, yılların birikimi sonuçta. Geçen sezon 2-0 kazandığımız maç olsun, bu maç olsun nefret ediyorum bu şekilde puan aldığımızda, hiç içime sinmiyor. Ve maalesef böyle yüreksiz hakemler olduğu sürece Galatasaray ve Fenerbahçe lehine bu tarz "kayırmalar" devam edecek.

************************************************** *

Aynı zemin cluj vardı..19 dakika gol yediniz..ama cluj 4 poziyona girdi..o 19 dakika boyunca...Adamlar topu aldığı zaman orta saha'dan hızlı cıkıyordu..tabi bu 10 kişi kalana kadar...On kişi kaldıktan haliyle geriye yaslandılar...Galatasaray oynadı...cluj defans yaptı...11 kişi olsalardı cok farklı olurud..farka giderdi..

Valla biz beraberliğe sevinmedik, işimize yaramadı. Bari keşke yenilseydik de sen ve bazı arkadaşlar sevinseydiniz en azından. Mutlu olurduk sizin adınıza. Merak etme biz başkaları gibi at gözlüğüyle bakmıyoruz olaya, onlar gibi kıvırtmıyoruz delikanlı gibi ne görüyorsak söylüyoruz:

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2346034&postcount=263

Başka niyetlerle yazanlar da var mutlaka ama hakem gerçektende lehimize kararlar verdi maçta (maç öncesinde tersinin olacağına dair endişelerimi dile getirmiştim, utandırdı beni). Kırmızı gören oyuncu ilk sarı kartta pek bir şey yapmadı, Amrabat kendini ittiğinde kart görecek bir karşılık vermedi (ama hakem eğer topun önünde durdu diye gösterdiyse kartı bir şey diyemem). İkinci sarı kart ise %100 doğruydu tartışmaya bile gerek yok. Penaltı ağırdı, aynısı aleyhimize verilseydi çok çok ağır ifadeler kullanırdım hakeme açıkçası.

Beşiktaş maçındaki penaltımızı söylüyorsun, Cluj maçındaki penaltımıza ve kırmızı karta laf ediyorsun ama Manchester United maçında İngilizlerin bile %100 penaltı dediği verilmeyen 2 penaltımıza hiç değinmiyorsun bile. Bu da niyetini belli ediyor zaten.

Walter Sakana
27.Ekim.2012, 06:21
Engin Baytar Messiymiş'de haberimiz yok. Ne kadar çok abartıyorsunuz. Geçen senenin vasat isimlerindendi Engin. Geçen seneki Emre Çolak kadar bile oynayamadı. İyi ki 11 maç ceza aldı. Galatasaray en büyük problemi Engin'in ceza alması kimilerine göre..

Bu kadar düz mantıkla bakarsan haklısın tabi. Engin'in takıma katkısı ne yönde önce onu doğru dürüst anlamak lazım. Yani bir oyuncuya iyi demek için illa Messi gibi maç alması mı gerekiyor? Engin çok koşan, rakibi ısıran, kıvraklığı ve çabukluğuyla da ön bölgede kazanılan topların çabucak rakip kaleye taşınmasına yardımcı olan bir isim. Hiç bir şey yapmasa bile ön bölgede yaptığı pres Melo ve Selçuk ikilisinin yükünü azaltıyor.

Engin maç kurtaracak bir isim değil, tek başına maç alacak bir isim değil. Ama sistem içerisinde takıma katkı sağlayan bir isim. Geçen sene nasıl vasattı onu anlamadım. "Emre Çolak kadar bile" derken? Emre geçen sezonun iyilerinden değil miydi?

Engin'in ceza alması Galatasaray'ın en büyük problemi değil ama önemli problemlerinden biri. Bugün Melo veya Selçuk kötü oynadığında Fatih Terim'i hamle açısından kısıtlayan bir problem. Bu oyunculardan birini çıkartıp yerine Engin'i çekip Emre'yi asıl etkili olduğu (veya başka bir oyuncuyu) ön bölgeye alma gibi bir hamle yapamıyor hoca. Emre'yi o bölgede oynatmak zorunda kalıyor ki onun da göbekte nasıl döküldüğünü görüyoruz.

Hakan Balta mevzusuna gelince; Tamam Hakan'ı tek eleştiren sen değilsin taraftarların çoğu beğenmiyor, o kadar kişi yanılıyor olamaz sonuçta ama hem Galatasaray'da görev yapan hem Milli takımda görev yapan o kadar teknik direktörden hiçbiri mi göremiyor Hakan'ın kötü olduğunu? Yani hepsi de oynattığına göre, hiç biri sol bek transferi yapmadığına göre ya biz çok kötü teknik direktörler getirmişiz ya da olay dışarıdan farklı görünüyor. Biraz geniş çaplı düşünürsek gelecek sene yabancı hakkı 6'ya inecek. Ve o zaman yerli oyuncular iyice değerlenecek. Yerli oyuncu kadrosu iyi olan takımların başarı şansı artacak. Bu açıdan bakarsak bizim Hamit, Umut, Burak gibi transferlerimiz bugün formsuz olsalar bile son derece yerinde nokta atışı transferler bana göre. Hakan'ın takımda kalması da aynı şekilde. Hasan Ali'yi senin gibi ben de beğenmiyorum ama Türkiye'de yerli olarak Hakan ve Hasan Ali dışında kim var güvenebileceğin sol bek? Ayrıca ben formda bir Hakan Balta'yı gayet beğeniyordum açıkçası. Hem son 10 yılda Kadıköy'de en çok gol atan oyuncumuz sanırım :)

Hakan görev adamı, ondan ekstra işler beklemek saçma olur. 2 sezon önce felaket durumdaydı ancak geçen sezonun genelinde iyiydi. Bu sezona başlarken ise ameliyat olması gerekiyordu, yerini kaybetme korkusundan olmadı. "İyiyim, transfere gerek yok" dedi. Bu açıdan kendisine çok kızgınım, takımı düşüneceğine kendini düşünerek bizi sıkıntıya soktu.

petrol_fb12
27.Ekim.2012, 15:24
@Walter Sakana

"EMRE ÇOLAK'TA" "MESSİ" yi gören bir teknik direktöre sahipsiniz..

Ruya takımınız var ...

Geçen seneki gibi hakemler korumuyor sizi..

Ben kimsenini düşmanı veya başka bir şeyi değilim..

Gördüğümü yazarım...

Yine söylüyorum melo-selcuk sakatlanırsa galatasaray biter...Çünkü sistem onların üstüne kurulu

Bügün ligde 16 takımın kadrsounu koy..Galatasaray'a yakın bir kadro yok..(FENER KADRO BAKIMINDAN CİMBOMA GÖRE DAHA İYİ FENERDE ONLARI OYNATICAK TEKNİK DİREKTÖR YOK)

Burak-Amrabat boşa para verildi..Umut Bulut hiç gerek yoktu...

Galatasaray gecen sene "NECATİ" sayesinde şampiyon olduğunu söyleyen bir tekink adam niye necatiyi yollar ...Egosu yüzünden ! Çünkü necati ondan daha cok konuşulucaktı !

Onu için galatasaray..Kayserispor macını'da kazanamasaaa..Fatih Terim ve teknik heyet yavaş yavaş git sesleri duymaya başlar..

E.Cartman
27.Ekim.2012, 15:40
@Walter Sakana

"EMRE ÇOLAK'TA" "MESSİ" yi gören bir teknik direktöre sahipsiniz..
Bu kanıya nasıl vardın merak ediyorum gerçekten.

Ruya takımınız var ...
Rüya takım olayı basının gazıydı, basın kendi arasında muhabbet yaptı hatta bir kısmı basının tamamı bile değil. Biz burda bas bas bağırdık sol bek, forvet, Melo-Selçuk alternatifi diye. Rüya takım demedik.

Geçen seneki gibi hakemler korumuyor sizi..
Allah Allah bizi hakemler mi koruyormuş geçen sene. 4-2 yenildiğimiz G.Antep maçını bi izle istersen.

Burak-Amrabat boşa para verildi..Umut Bulut hiç gerek yoktu...
Amrabat'a çok para verildi ama boşa verildiğini düşünmüyorum. Burak önceki sezon 33 gol atan bir forvete göre çok ucuza geldi. Burak'ın ismi Borack falan olsaydı yıkılıyodu ortalık 5 milyona nasıl aldınız şöyle başarılı transfer böyle iyi transfer diye. Umut en çok ihtiyacımız olan isimlerden biriydi. Elmander sakatlandığında geçen sene çektiğimiz sıkıntıyı biz biliriz. Umut Elmander kadar yetenekli değil ama tıpkı Elmander gibi önde basan, defansı rahatsız eden, sürekli hareket eden, tabiri caise defansif santrafor.

Galatasaray gecen sene "NECATİ" sayesinde şampiyon olduğunu söyleyen bir tekink adam niye necatiyi yollar ...Egosu yüzünden ! Çünkü necati ondan daha cok konuşulucaktı !
Forvet bölgesinde kadro çok şişmişti ve gitmek isteyen de Necati'ydi. Kolundan tutup zorla takımda tutacak değildik heralde. Yaptığı hizmetler için teşekkür edildi ve gitti.

petrol_fb12
27.Ekim.2012, 15:47
Fatih Terim "Emre Çolak'ta Messi'yi gördüm"

http://skorer.milliyet.com.tr/-emre-colak-ta-messi-yi-gordum-/galatasaray/detay/1586193/default.htm

Ne siz beni anlıyacaksınız nede ben sizi..Onun için tartışmanın anlamı herşey yazıldı çizildi..Artık diğer okuyanlar kara versin...

Haberin başlığına aldırış edip yanlış yazmışız..Yılmaz Vural hiç cıkıcağı aklıma gelmezdi..

@uAburak89

Teşşkürler hatamı düzeltiğin için..

uAburak89
27.Ekim.2012, 15:47
Necati geçen sene alındığında, transfer şikesi, bu takımı Necati mi taşıyacak derler.

Transfer döneminde Galatasaray bu kadar forveti ne yapacak derler.

Necati'nin satıldığı haberi duyulur. Necati gibi adam satılır mı, şampiyonluğun mimarıydı, Fatih Terim yanlış yaptı derler.

Necati kendim istediğim için ayrıldım der, Fatih Terim biz kendisini bırakmak istemedik ama kendisi gitmek istedi der, Necati ve kulüp karşılıklı olarak tabiri caizse severek ayrılır. Bu noktada bir şey diyemezler, kal gelmiştir.

Necati Es-Es'te iyi oynayınca, Necati olsa bu takım böyle olmazdı derler. Necati kötü oynadığı zaman adı anılacak mı, göreceğiz. Necati kendine güvenmeyip, Elmander'in sık sakatlandığını unutuyor, Sercan'dan bir yol olmayacağının farkına varamıyor, 2 maç tribünde oturunca triplere giriyor, sıkı çalışırsa forma şansının geleceğini idrak edemiyorsa suç bizim mi ?

uAburak89
27.Ekim.2012, 15:48
Fatih Terim "Emre Çolak'ta Messi'yi gördüm"

http://skorer.milliyet.com.tr/-emre-colak-ta-messi-yi-gordum-/galatasaray/detay/1586193/default.htm

Ne siz beni anlıyacaksınız nede ben sizi..Onun için tartışmanın anlamı herşey yazıldı çizildi..Artık diğer okuyanlar kara versin...

Yılmaz Vural diyor haberde. :D

petrol_fb12
27.Ekim.2012, 15:50
Yılmaz Vural diyor haberde. :D

Desene haberi yanlış görmüşüm hep :D Pardon insan hatalarını görmeli..Yanlış olmuş :D

Yılmaz vural demiş..

@uAburak89

Teşşkürler hatamı düzeltiğin için..

petrol_fb12
27.Ekim.2012, 17:52
Gemiyi ilk terkeden belli oldu...

http://skorer.milliyet.com.tr/eboue-icin-sok-gelisme-/galatasaray/detay/1617983/default.htm

uAburak89
27.Ekim.2012, 17:53
PSG istiyorsa satmak lazım, iyi para verirler. :)

Nedvedmania
27.Ekim.2012, 23:54
Cluj maçında çekilen kısa film yayınlandı.. Galatasaray v CFR Cluj | Eurofan Episode 3

Çekilen kısa film çok güzel olmuş

Okan Buruk ile konuşulan şu kısımda güzeldi

Eskiden CM oynardım ve gerçektende çok oynuyordum. Sizde İnterde oynarken bir gol atmıştınız ve bu gol sayesinde lig kupasını kazanmıştım

:)

Yavuz12
28.Ekim.2012, 13:24
Engin maç kurtaracak bir isim değil, tek başına maç alacak bir isim değil. Ama sistem içerisinde takıma katkı sağlayan bir isim. Geçen sene nasıl vasattı onu anlamadım. "Emre Çolak kadar bile" derken? Emre geçen sezonun iyilerinden değil miydi?

Emre geçen sezonun iyilerindendi ama bu seneye çok daha iyi başladı. Engin, bana göre geçen sezonki Emre Çolak kadar oynayamadı. Emre, geçen sene Engin'den çok daha iyi basıyor ve topları daha iyi kazanıyordu. Ofansif olarak da daha teknik olduğu için etkili. Bu yüzden Engin çok gerekli değil. Gerekli değilken, cezası yüzünden oynamadığı ve kötü sonuçlar aldığımız süreçte herkes Engin oynamıyor ondan yeniliyoruz diye tepki gösterdiler. Sözüm sadece sana değildi yani. Engin savunmanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum hala. Engin kimdir yahu?

Engin'in ceza alması Galatasaray'ın en büyük problemi değil ama önemli problemlerinden biri. Bugün Melo veya Selçuk kötü oynadığında Fatih Terim'i hamle açısından kısıtlayan bir problem. Bu oyunculardan birini çıkartıp yerine Engin'i çekip Emre'yi asıl etkili olduğu (veya başka bir oyuncuyu) ön bölgeye alma gibi bir hamle yapamıyor hoca. Emre'yi o bölgede oynatmak zorunda kalıyor ki onun da göbekte nasıl döküldüğünü görüyoruz.

Neyseki Yekta var artık :)

Hakan Balta mevzusuna gelince; Tamam Hakan'ı tek eleştiren sen değilsin taraftarların çoğu beğenmiyor, o kadar kişi yanılıyor olamaz sonuçta ama hem Galatasaray'da görev yapan hem Milli takımda görev yapan o kadar teknik direktörden hiçbiri mi göremiyor Hakan'ın kötü olduğunu? Yani hepsi de oynattığına göre, hiç biri sol bek transferi yapmadığına göre ya biz çok kötü teknik direktörler getirmişiz ya da olay dışarıdan farklı görünüyor. Biraz geniş çaplı düşünürsek gelecek sene yabancı hakkı 6'ya inecek. Ve o zaman yerli oyuncular iyice değerlenecek. Yerli oyuncu kadrosu iyi olan takımların başarı şansı artacak. Bu açıdan bakarsak bizim Hamit, Umut, Burak gibi transferlerimiz bugün formsuz olsalar bile son derece yerinde nokta atışı transferler bana göre. Hakan'ın takımda kalması da aynı şekilde. Hasan Ali'yi senin gibi ben de beğenmiyorum ama Türkiye'de yerli olarak Hakan ve Hasan Ali dışında kim var güvenebileceğin sol bek? Ayrıca ben formda bir Hakan Balta'yı gayet beğeniyordum açıkçası. Hem son 10 yılda Kadıköy'de en çok gol atan oyuncumuz sanırım :)

Milli takımda şuan oynamıyor. Oynamayı da haketmiyor bence :) Yine de Hasan Ali Kaldırım'da orda olmayı hak etmiyor. Neyse hiç o konuya girmeyeyim. Türkiye Milli takımının 2008 harici ne durumda olduğu ortada. Fatih Terim, Riera'yı hala ısrarla oynattığına göre Hakan Balta'nın Galatasaray kalitesinde olmadığını anladı. O bir imparator, kötü bir teknik direktör değil ve ben bu durumu görmesininden dolayı çok mutluyum. Sen Misimovic sakız çiğniyor diye gönderen Hagi'den böyle bir hareket bekler miydin? Skibbe, Cevat Güler, Bülent Ünder, Bülent Korkmaz dan ne bekliyorsun ki sen? Bir Frank Rijkaard gördü bu durumu onu da anlatayım biraz.

Zamanında Kaptity Livily gibi bir takıma elendiğimizde (Frank Rijkaard dönemi) bu adam 90. dakikada çok aptalca bir hata yapmıştı. Hata yaptığında da geri dönmedi koşmadı bile yürüdü ve golü yedik elendik. Frank Rijkaard, her yenilgiyi üstüne alan adam bile, ben yönetime bin kere sol bek alın dedim beni dinlemediler diye basın açıklamasında söylemişti. En azından bu durumun Frank Rijkaard da farkına varmış; fakat Adnan Polat yönetimi yüzünden transfer gerçekleşmemişti.

Hamit- Umut- Burak(Her ne kadar sevmesem de) bana göre de nokta atışı transferler. Savunma bölgesinde genelde yabancı oyuncular oynadığı için(Muslera- Dany- Eboue-Melo) Hakan Balta gibi Türk pasaportlu biri önemli, kabul ediyorum. Orduspor'da oynayan Atilla Turan da Türk ve hiç fena bir oyuncu değil. En azından şunu söyleyeyim tekniği hem Hasan Ali'nin hem Hakan Balta'nın tekniğini döver. Çok izlemedim ama Galatasaray-Orduspor maçında çok iyi oynamıştı ve daha sonra pek izlemedim Orduspor maçlarını ama tekniğinin iyi olduğundan eminim. En azından o alınabilir, denenebilir.

Hakan görev adamı, ondan ekstra işler beklemek saçma olur. 2 sezon önce felaket durumdaydı ancak geçen sezonun genelinde iyiydi. Bu sezona başlarken ise ameliyat olması gerekiyordu, yerini kaybetme korkusundan olmadı. "İyiyim, transfere gerek yok" dedi. Bu açıdan kendisine çok kızgınım, takımı düşüneceğine kendini düşünerek bizi sıkıntıya soktu.

Yararından fazla zararı var, yararından fazla zararı...

MeliksahAydogan
28.Ekim.2012, 13:34
Sol bek konusunda sezon sonu Beşiktaş'la sözleşmesi biten İsmail Köybaşı için girişimde bulunmamız gerek , Atila Turan'da iyi bir oyuncu onun içinde girişimde bulunabiliriz.

Bu oyuncuların dışında sol beke alternatif olacak isimler ; Ziya Erdal , Gökhan Süzen ve Futbola açık olarak başlayıp son zamanlarda sol bekte ofansif anlamda harikalar yaratan Aydın Karabulut.(Elazığspor'un son iki maçının özetini izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.)

soules34
28.Ekim.2012, 13:42
Sol bek konusunda sezon sonu Beşiktaş'la sözleşmesi biten İsmail Köybaşı için girişimde bulunmamız gerek , Atila Turan'da iyi bir oyuncu onun içinde girişimde bulunabiliriz.

Bu oyuncuların dışında sol beke alternatif olacak isimler ; Ziya Erdal , Gökhan Süzen ve Futbola açık olarak başlayıp son zamanlarda sol bekte ofansif anlamda harikalar yaratan Aydın Karabulut.(Elazığspor'un son iki maçının özetini izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.)

İsmail, Galatasaray'a gitmez.

MeliksahAydogan
28.Ekim.2012, 13:46
İsmail, Galatasaray'a gitmez.

Burak'ta , Selçuk'ta gitmezdi.

Galatasaray isterse İsmail'i alır.

zeck17
28.Ekim.2012, 13:49
Gitmez demek bence çok yanlış oyuncunun kendi tercihi profesyonel açıdan bakıyordur oyuncu da beşiktaşın maddi durumu ortadayken gelebilir tabiki de karar onun ama bence fatih hoca ismaili değil atillayı düşünüyor

erdem344
28.Ekim.2012, 14:14
Burak'ta , Selçuk'ta gitmezdi.

Galatasaray isterse İsmail'i alır.

yanlış anlama ama

galatasaray istediği kadar ismaili istesin ismail istemedikten sonra ismailin evindeki çöpü bile alamaz :D :D

garip bi cümle oldu :D :D

Walter Sakana
28.Ekim.2012, 14:22
@Yavuz12

Aslında benzer şeyleri savunuyoruz da farklı yollardan anlattığımız için sanki birbirimize ters düşünceleri paylaşıyormuşuz gibi ilerliyor tartışma :D

Yani mesela ikimiz de Emre'nin geçen sene iyi olduğunu savunuyoruz, orada bir problem yok. Ayrıldığımız nokta Engin mi Emre mi daha fazla katkı yapıyordu mevzusu ki bununda pek bir önemi yok (FM'deki gibi maç başına top çalma vs... istatistiklerine bakma şansımız olsaydı belki daha sağlıklı yorumlayabilirdik). Önemli olan Engin'in yokluğu takımı olumsuz etkiliyor mu etkilemiyor mu... asıl tartışma bu.

Geçen sezon forvette Elmander, hemen arkasında da Emre ve Engin ile önde etkili pres yapıyorduk. Rakipler rahat oyun kuramıyor dolayısıyla kalemize şimdiki kadar etkili gelemiyordu. Bu sayede sezonu ligin en az gol yiyen takımı olarak tamamladık. Bu sezon Engin ceza alınca, Emre geçen sezonki görüntüsünün uzağında olunca ve Elmander de sakatlığın etkisinde olunca ileride pres yapan tek oyuncumuz Umut kaldı. Geçen seneki ilk 11'den Emre'nin yerine Amrabat, Engin'in yerine ise Hamit oynuyor. Amrabat Cluj maçını saymazsak pres yapmayan, takım savunmasına katkısı çok az olan bir oyuncu. Hamit ise Emre'den de Engin'den de daha iyi savunma yapıyor ama onlar kadar koşan, onlar kadar hareketli olan bir oyuncu değil. Daha çizgiye yakın oynuyor ve presi Emre ve Engin kadar önde yapmıyor. Şimdi tablo böyle olunca rakipler orta alanı rahatça geçebiliyor ve kalemize çok daha etkili geliyorlar. Şu son Kayseri maçında o perişan haldeki Kayseri bile (üstelik Yekta ve Selçuk'un iyi oynadığı maçta) çok ciddi pozisyonlar buldu kalemizde. Neyse ki beceriksizliklerinden atamadılar. Ama skora aldanırsak hata olur.

Anlatmak istediğim Engin Engin olduğu için değil, geçen sezon yaptığı görevden dolayı önemli bir eksiklik. Ve onun yaptığı görevi üstlenen, onu aratmayan bir oyuncu olmadığı için.

Neyseki Yekta var artık :)

İnşallah. Oynamasını çok istediğim, kumaşını beğendiğim bir oyuncuydu. Tabi birkaç maç aynı istikrarı gösterirse ancak o zaman "var" diyebiliriz. Umarım performansı süreklilik gösterir.

Hakan Balta konusunda zaten ilk cümlemde belirttiğim gibi aşağı yukarı aynı düşüncelerdeyiz. Yerli olarak şu an için değerli bir oyuncu (kötünün iyisi). Atilla Turan daha bu sezon izleme şansı bulduğumuz bir oyuncu. Lige yeni geldi ve 3 büyükler için yeterliliğine bu kadar çabuk karar vermek yanlış olur (Çağlar'ı hatırlayalım). Tabi asıl önemli olan böyle oyuncuları önceden keşfedip takip etmek, scout ekibine iş düşüyor burada. Eğer biz bu oyuncuyu Fransa'dayken izlemediysek ve şimdi Orduspor'da başarılı oldu diye takibe alırsak o bizim eksikliğimiz olur bence. Armut piş, ağzıma düş mantığıyla daha çok milyonlar saçarız...

Fatih Terim, Riera'yı hala ısrarla oynattığına göre Hakan Balta'nın Galatasaray kalitesinde olmadığını anladı.

Hakan'ın yerine Riera'nın oynaması biraz zorunluluktan oldu. Hakan sakatlığını atlattığında da Riera oynarsa o zaman senin bu dediğin geçerli olabilir ama şu an için henüz Hakan-Riera tercihini Riera'dan yana kullanıyor diyemeyiz bence.

İsmail Köybaşı demiş arkadaşlar, İsmail hücuma etkili çıkan fakat savunması çok zayıf bir oyuncu. FM diliyle pozisyon alma, sezme güç ve denge özellikleri zayıf. Andre Santos'un yerli versiyonu diyebiliriz. Biz ofansif oynadığımız için uyum sağlayabilir tabi, ama önünde birde Amrabat oynarsa sol kanadımız otobana döner.

zeck17
28.Ekim.2012, 14:44
Mutlu yıllar Milan Baros #15!!!

Nedvedmania
28.Ekim.2012, 21:43
Erkekler Voleybol

Fenerbahçe Grundig 1 - 3 Galatasaray / Maç Sonucu

Setler: 22-25, 25-19, 18-25, 23-25

uAburak89
28.Ekim.2012, 21:50
Yarın baskette Efes'i yenersek, bu hafta bütün branşları galibiyet ile tamamlıyoruz galiba. :)

MeliksahAydogan
29.Ekim.2012, 00:42
yanlış anlama ama

galatasaray istediği kadar ismaili istesin ismail istemedikten sonra ismailin evindeki çöpü bile alamaz :D :D

garip bi cümle oldu :D :D

Hocam İsmail'in istemediğine dair bir şeyler yok ortada :D

MeliksahAydogan
29.Ekim.2012, 00:43
Yarın baskette Efes'i yenersek, bu hafta bütün branşları galibiyet ile tamamlıyoruz galiba. :)

Evet evet , İnşallah Efes'i de yeneceğiz :)

darkkobal123
29.Ekim.2012, 00:43
İsmail'i bırakmayız size. :D

Mamadou
29.Ekim.2012, 01:00
İsmail'in bu sezon sözleşmesi bitiyor. Gelecek ne gösterir hiç belli olmaz. Galatasaray daha önce sözleşmesi biten oyuncuları kadrosuna kattı. Arkadaş bunun farkında olduğu için rahatça Galatasaray isterse İsmail'i alır diye yazmış. Şaşırılacak bir durum yok. Yoksa aksi halde Galatasaray ne FB'den ne BJK'tan ne de TS'dan buna Bursaspor'da dahil sözleşmesi devam eden bir oyuncuyu öyle kolay kolay alamaz.

Ha görüşüm en az devre arasına kadar İsmail ile yeni sözleşme yapılmazsa Galatasaray işi bitirmek isteyen ilk takım olur.

uAburak89
30.Ekim.2012, 11:30
Galatasaray'ın bu sezon puan kaybı yaşadığı 4 maç var, birisi İnönü deplasmanı, diğerleri ligin 3., 4. ve 5. sine karşı. Bu puan kayıplarından en üzücü olanı şüphesiz Eskişehir maçı. Doğru dürüst pozisyon vermeden, bulunan pozisyonlara rağmen atılamayan 2. gol ve sonrasında son dakikalarda yenen rezil bir gol. Umarım sezon sonu, bıraktığımız iki puanı aramayız.

Averajı çift hanelerde olan tek takımız, sadece Burak - Umut ikilisi kadar gol atamayan takımlar var. Tabii bu oyuncular attıklarına rağmen yerin dibine sokuluyorlar o da ayrı konu. :)

İBB(D), Cluj(D), Mersin(D), Karabük(E), ManU(E) şeklinde 5 maçlık fikstür var, Avrupa'dan umutlu değilim pek, ligde ise en kötü 7 puan çıkaracağımızı düşünüyorum.

7 resmi maçımızı toplam 301.000 kişi izlemiş, ortalama 43.000, fena değil.

Facx
30.Ekim.2012, 19:47
İsmail'in bu sezon sözleşmesi bitiyor. Gelecek ne gösterir hiç belli olmaz. Galatasaray daha önce sözleşmesi biten oyuncuları kadrosuna kattı. Arkadaş bunun farkında olduğu için rahatça Galatasaray isterse İsmail'i alır diye yazmış. Şaşırılacak bir durum yok. Yoksa aksi halde Galatasaray ne FB'den ne BJK'tan ne de TS'dan buna Bursaspor'da dahil sözleşmesi devam eden bir oyuncuyu öyle kolay kolay alamaz.

Ha görüşüm en az devre arasına kadar İsmail ile yeni sözleşme yapılmazsa Galatasaray işi bitirmek isteyen ilk takım olur.

İsmail'e vaktinde 5 m € saymıştı tüpçü başkan eğer kaçırırsanız büyük fiyasko olur zaten :D

mustangshelby
30.Ekim.2012, 19:53
İsmail'e vaktinde 5 m € saymıştı tüpçü başkan eğer kaçırırsanız büyük fiyasko olur zaten :D

Biz alışkınız 5' e alıp 1' e vermeye :)

Özgür Çetin
30.Ekim.2012, 21:29
dEDİKLERİMİ kimse üstüne alınmaz.Futbolu bilende bilmeyende konuşuyor..
Engin Baytar bana göre Türkiye'nin dikine top sürebilen ender adamlarından Aydın Yılmaz,Engin Baytar,Erkan Zengin Stoch bunu en iyi yapabilen isimler..Engin'in yoklugu belli oluyor..Kapanan takımlara karşı Engin açabilecek kapasitede ki geçen sene 5 savunmaya karçı 3 ünü geçip elmandere gol attırmıştı Bursa maçında 2 maç cezaası kaldı Gsdeki gelişimi göreceksiniz
İsmail gitmez denmiş.Futbol kamoyuyla içli dışlı biri olarak bir bilgivereyim
Galatasaray sezon öncesi İSmaille Prensipte anlaştı. Galatasaray Cagları alın İsmaili verin deyince BJk yönetimi Caglar+2,5 Milyon Euro istedi. Galatasarayda diretince olmadı bu transfer malesef..
Lige gelelim Bir FEnerle Beşiktaşın kaybettigi puanlara bakın Birde Galatasaraya
Arkadaşlar şu anda Zirveye oynayan takımlara Puan kaybetmişiz.. ESKİŞEHİR,Ordu,gençlerbirligi.. Galatasaray şu anda en zoru atlattı kayıpsız lider olarak.Umut ve her ne kadar eleştirilsede Burak gol krallıkta ilk 2 de.. İBB(D), Cluj(D), Mersin(D), Karabük(E), ManU(E) lik bir seri var.. o aralarında bizi en zorlayacak Mersin. İBB ve CLUJU yener bu takım rahat olun.Manudan şüpheliyim Bu Fikstürde Manuya kadar hepsini kazanır Galatasaray kiKarabük maçından itibaren Enginde olacak.Galatasaray yakaladıgı zaman affetmezse neler olacagını herkes biliyor ki ezeli rakibinden 11 gol fazla atmışsın...Sabredin sadece.. Birde dipnot geçen sene Playoff dahil olmak üzer(6 hafta) son 36 haftada gs 34 haftadır liderlik koltugunda sadece 1 ve 2. hafta lider degildi bu sene..

uAburak89
30.Ekim.2012, 23:27
GS TV'de sessiz sinema isimli program var, efsane olmuş. :D Oyuncular sessiz sinema oynuyor, çok eğlenceli. :) Selçuk - Burak uyumu diye bir şey var, tekrarını falan izlerseniz anlarsınız. :)

semih99999
31.Ekim.2012, 00:55
GS TV'de sessiz sinema isimli program var, efsane olmuş. :D Oyuncular sessiz sinema oynuyor, çok eğlenceli. :) Selçuk - Burak uyumu diye bir şey var, tekrarını falan izlerseniz anlarsınız. :)

bi şekilde izlemem lazım yav merak ettim :) bakıyım tekrarı ne zaman

Facx
31.Ekim.2012, 01:09
bi şekilde izlemem lazım yav merak ettim :) bakıyım tekrarı ne zaman

http://www.youtube.com/watch?v=8sBg6YAqMHI

umutun kralı anlatırken burakı göstermesi çok iyiydi :D

semih99999
31.Ekim.2012, 02:06
http://www.youtube.com/watch?v=8sBg6YAqMHI

umutun kralı anlatırken burakı göstermesi çok iyiydi :D

izledim gece gece gülme krizine girdim
H.şaş : Bunu bilemezseniz kendinize kulüp bulun :n:

Gncl1905
31.Ekim.2012, 02:31
Ben de izledim, süpermiş :D

"Nasıl anlatayım takibi ben?" Emre Çolak :D

Nedvedmania
31.Ekim.2012, 03:35
Şimdi bitirdim bende. Baya eğlenceliydi :)

uAburak89
31.Ekim.2012, 16:25
Borsa konusunda mağdur adı altında Galatasaray'a vurmaya çalışanların komiklikleri bir bir ortaya çıkıyor. Galatasaraymagdurları diye site kurmuşlar. :) Sitenin kurucusu ile 12numara isimli sitenin kurucusu arasında, adres, şirket, domain alınan şirket arasında büyük benzerlik var, tıpkısının aynısı derler ya, öyle. :)

Zaten bu konunun gündeme gelmesini sağlayan da ilk etapta tirajik isimli bir siteydi, siteyi incelerseniz tarafları apaçık ortada. Kullanan üslup bile yeterli bunu anlamak için. Maddi kayıp yaşayan insanlara tek lafım yok ama kendini kullandıranlar ve bunu biz Galatasaraylıyız diye yapanlara acıyorum. Şaklabanlık yapanlara ise kahkalarla gülüyorum. :)

europeanconquer
31.Ekim.2012, 19:17
http://gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=19929

Şu tişört çok fena ancak çok da pahalı.

uAburak89
31.Ekim.2012, 20:17
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/9/3110/B_478ddc6b17a1e492638b955c3a95fe68.jpg

IcedEarth
31.Ekim.2012, 21:10
Huntelaar ismi çokça çıkmaya başladı. Sene sonunda sözleşmesi de bitiyor galiba. Harika olmaz mıydı?

mustangshelby
31.Ekim.2012, 21:29
Huntelaar ismi çokça çıkmaya başladı. Sene sonunda sözleşmesi de bitiyor galiba. Harika olmaz mıydı?

Huntelaar'dan bahsediyoruz şu dönemde gol vuruşunu en iyi yapan santraforlardan ilk 5'te adı sayılabilecek biri bence.

Facx
31.Ekim.2012, 22:02
huntelaar çok çok uç bi nokta schalkeden ayrılırsa da daha iyi takımlara gitmek için ayrılır hiç ama hiç sanmıyorum

RaSenGan
31.Ekim.2012, 22:06
Huntelaar şart değil ama forvete yırtıcı dediğimiz golcü bir oyuncu lazım.Fenerbahçe maçı oynanırken Sow gol attığında bu adam bizde olsa hem gol kralı olur hem biz rahat şampiyon oluruz demiştim.Maç sonu Rıdvan Dilmen benzerini söyledi.Gerçekten sağlam bir golcü lazım bizim takıma.Forvetlerimiz iyi ama hiçbiri iyi bir bitirici değil.

Walter Sakana
31.Ekim.2012, 22:38
Golcüyü boşverin, Boateng İtalya'da yılın bidonu seçilmiş. Onu alalım biz :)

MeMo
31.Ekim.2012, 22:43
Huntelaar'ın gelme ihtimalinin konuşulması bile ilginç geldi bana.

Facx
31.Ekim.2012, 22:45
Golcüyü boşverin, Boateng İtalya'da yılın bidonu seçilmiş. Onu alalım biz :)

:icon_surprised: o yılın bidonu değil yanlız sene başında performanslarla alakalı bi anket bidon seçimi ocakta oluyo diye biliyorum :D

IcedEarth
31.Ekim.2012, 22:46
Huntelaar şart değil ama forvete yırtıcı dediğimiz golcü bir oyuncu lazım.Fenerbahçe maçı oynanırken Sow gol attığında bu adam bizde olsa hem gol kralı olur hem biz rahat şampiyon oluruz demiştim.Maç sonu Rıdvan Dilmen benzerini söyledi.Gerçekten sağlam bir golcü lazım bizim takıma.Forvetlerimiz iyi ama hiçbiri iyi bir bitirici değil.

Ben artık güreşen forvettense bir tane bile olsa hakiki golcü olması gerektiği fikrindeyim. Tamam, forvetlerden biri yine bassın yıpratsın. Ama diğeri de pozisyona girdim miydi çaksın golünü. Bu seneden sonra Elmander'den verim alamayacağız gibi, şimdiden bol bol sakatlanmaya başladı. Artık onu yedeğe çekmenin vakti geldi gibi. Huntelaar da Elmander'den farklı olsa da bu iş için iyi bir aday. Yanında da Burak oynar. Yırtsın dursun savunmayı o. Burak savunmayı yordukça Huntelaar gol fırsatı bulacak ve değerlendirecektir. Üstelik de Huntelaar da bedava. Çok güzel bir transfer olacaktır bence.

Night_Mare17
31.Ekim.2012, 23:04
Huntelaar'ın gelme ihtimalinin konuşulması bile ilginç geldi bana.

Bence gayet normal Huntelaar imkansız değil.

sananes
31.Ekim.2012, 23:11
Huntelaar'ı şimdiden gelecek sezon için Liverpool ile anlaştığı söyleniyor. Bugün gazetede ya da televizyonda gördüm iş yerinde ama hatırlamıyorum hangisinde gördüğümü. Alman basınında çok yazılıyormuş,Liverpool hocası da çok istediğini söylüyormuş falan.

IcedEarth
31.Ekim.2012, 23:27
Huntelaar'ı şimdiden gelecek sezon için Liverpool ile anlaştığı söyleniyor. Bugün gazetede ya da televizyonda gördüm iş yerinde ama hatırlamıyorum hangisinde gördüğümü. Alman basınında çok yazılıyormuş,Liverpool hocası da çok istediğini söylüyormuş falan.

Böyle derseniz tamam da, yok adının anılması bile garip filan abartı oluyor. Zabıta benzetmem ondandır. Huntelaar gayet parasını verince alabileceğin seviyede bir oyuncudur şu anda.

Walter Sakana
31.Ekim.2012, 23:47

Fenerbahçe'nin de devrede olduğuna dair şöyle bir haber var:

http://haber.gazetevatan.com/fbahce-o-hollandali-icin-devrede/490359/5/Spor#.UJF_1G9mIrU

Revolution
31.Ekim.2012, 23:54
Huntelaar'ın Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum.

Facx
01.Kasım.2012, 00:37
Huntelaar ın Liverpoola da gidiceğini düşünmüyorum çok daha iyi takımlara gidebilir bkz. Tottenham Arsenal hatta Münih e bile gidebilir

RaSenGan
01.Kasım.2012, 00:54
Ben artık güreşen forvettense bir tane bile olsa hakiki golcü olması gerektiği fikrindeyim. Tamam, forvetlerden biri yine bassın yıpratsın. Ama diğeri de pozisyona girdim miydi çaksın golünü. Bu seneden sonra Elmander'den verim alamayacağız gibi, şimdiden bol bol sakatlanmaya başladı. Artık onu yedeğe çekmenin vakti geldi gibi. Huntelaar da Elmander'den farklı olsa da bu iş için iyi bir aday. Yanında da Burak oynar. Yırtsın dursun savunmayı o. Burak savunmayı yordukça Huntelaar gol fırsatı bulacak ve değerlendirecektir. Üstelik de Huntelaar da bedava. Çok güzel bir transfer olacaktır bence.

Ben de bu şekilde bir forvet istiyorum.Burak her karşı karşıya kaldığında aha kaçırıcak diyorum :) Şöyle rahatça izleyebileceğimiz leblebi gibi gol atan bir forvet lazım.Bedava veya bonservisiyle.Gerekirse 10 milyon euro verilsin ama alınsın böyle bir adam.Takıma kesinlikle çağ atlatır.

Özgür Çetin
01.Kasım.2012, 01:30
Huntellarla Burak arasında hiçbir fark yok!Burak gol kaçırıyor diye kızıyor taraftar ama HUntelların yaptıgını kimse görmüyor..Huntelların 3 artısını sayın bana!

RaSenGan
01.Kasım.2012, 01:36
Huntellarla Burak arasında hiçbir fark yok!Burak gol kaçırıyor diye kızıyor taraftar ama HUntelların yaptıgını kimse görmüyor..Huntelların 3 artısını sayın bana!

:icon_eek: :confused: :rolleyes: :icon_confused:

Ne diyim bilemedim.:icon_biggrin:

europeanconquer
01.Kasım.2012, 01:57

Ajax,Real Madrid,Milan ? :n:

davidvilla
01.Kasım.2012, 10:56

Katılıyorum tamamen yabancı oldugu için. Ayrıca o takımlarda oynamasının da en büyük sebebi hollanda patentli ve AB vatandaşı olmasıdır. Ama anlatamazsın arkadasım ne bu forumdakilere ne de sokaktakilere anlatamazsın. Huntelar italya ligindeki gibi aynen burada da ayakta kalamaz.Ama anlatamazsın. Ajax milan falan derler sana. Ooo huntelar derler ama bilmezler. Daha bi sürü oyuncu var bu şekilde. Havalanında 30bin kişi karşılarlar sonra gelip burada başarılı olamadıkları zaman da adamın Milan'ını Ajax'ını söylemezler bu topçu değil yok traş makinesi bilmemne derler. Güzel ülkem.

Not: Zarate de gözden çıkarılmış. Hani rakip cezasahasına girmekte sorun yasıyoruz ya o açıdan dedim.

uAburak89
01.Kasım.2012, 12:49
Galatasaray'ın Viking'i Johan Elmander, Lig TV'ye konuk oluyor. Sarı kırmızılı golcü, bugün saat 14.45'te canlı yayınla futbolun adresi Lig TV'de olacak.

Mamadou
01.Kasım.2012, 13:00
Hadi Galatasaray'ı anladım Fenerbahçe neden ilgilenir ki Sow varken :) Huntelaar gibi bir forvet kolay kolay gelmez Türkiye'ye. Schalke'den sonra bir üst düzey lig daha yapar sonrasında olabilir. O zaman ülkesinde oynamaya devam etmezse. Zor transfer.

Facx
01.Kasım.2012, 15:01
Katılıyorum tamamen yabancı oldugu için. Ayrıca o takımlarda oynamasının da en büyük sebebi hollanda patentli ve AB vatandaşı olmasıdır. Ama anlatamazsın arkadasım ne bu forumdakilere ne de sokaktakilere anlatamazsın. Huntelar italya ligindeki gibi aynen burada da ayakta kalamaz.Ama anlatamazsın. Ajax milan falan derler sana. Ooo huntelar derler ama bilmezler. Daha bi sürü oyuncu var bu şekilde. Havalanında 30bin kişi karşılarlar sonra gelip burada başarılı olamadıkları zaman da adamın Milan'ını Ajax'ını söylemezler bu topçu değil yok traş makinesi bilmemne derler. Güzel ülkem.

Not: Zarate de gözden çıkarılmış. Hani rakip cezasahasına girmekte sorun yasıyoruz ya o açıdan dedim.

hollanda patentli ve ab vatandaşı olduğu için hollanda taraftarları onun 11 de başlamasını istiyo ya zaten geçen sene ligde 32 maçta 29 gol avrupa liginde 12 maçta 14 gol bu sene lige kötü başlamış olsada şl de 3 maçta 3 gol atan adamdan söz ediyosun farkındasın dimi ki bu adam avrupanın en iyi bitiricilerinden biri

uAburak89
01.Kasım.2012, 15:09
Transfer haberleri çok erken çıkmaya başladı, özellikle bizim adımıza.. Bu iyi bir şey değil, önümüzdeki çok kritik maçlar varken kötüymüş gibi gösterilen ancak bulduğu 2 pozisyondan birini atan forvetlerimize ayıp ediliyor. Taraftarın en sevdiği şey transfer muhabbeti zaten. Oyuna gelmeyin derim...

Sekopej
01.Kasım.2012, 15:14
Furkan ile alakalı bir haber gördüm bugün ve gerçekten Galatasaray'da olduğunu unutmuşum, oynamamasının bir sebebi var mı benim bilmediğim?

uAburak89
01.Kasım.2012, 15:20
O transfer niye yapıldı zaten kimse bilmiyor. :D Kayserispor'la hazırlık kampında yeteri kadar çalışmamış, fizik gücü yeterli değilmiş, zaten ancak kupa maçlarında veya ligde çantada keklik gözüken maçlarda şans bulabilir bence, gerçi öyle maç yok gibi bir şey.

davidvilla
01.Kasım.2012, 15:27
hollanda patentli ve ab vatandaşı olduğu için hollanda taraftarları onun 11 de başlamasını istiyo ya zaten geçen sene ligde 32 maçta 29 gol avrupa liginde 12 maçta 14 gol bu sene lige kötü başlamış olsada şl de 3 maçta 3 gol atan adamdan söz ediyosun farkındasın dimi ki bu adam avrupanın en iyi bitiricilerinden biri

İstatistik mini etek gibidir...vs.

Benim düşüncem bu yönde ben abartıldıgını düşünüyorum tuttugum takıma da gelmesini istemem açıkcası.

nannar
01.Kasım.2012, 15:57
huntelaar kim yahu? kesinlikle ben istemem gelmesini...Forvet alınacaksa ceza alanında etkili ve hızlı biri alınmalı bence.

Gncl1905
01.Kasım.2012, 16:58
Sol bek alsınlar da Huntelaar falan gelmese de olur.

Ayrıca malum yabancı kontenjanı düşüyor kaliteli Türk oyuncular için nabız yoklamaya başlasalar iyi olur diye düşünüyorum. Rakiplerimize kaptırmamak lazım.

uAburak89
01.Kasım.2012, 18:24
http://www.ligtv.com.tr/haber/elmander-lig-tvye-konustu

KanaKe
01.Kasım.2012, 20:42
huntelaar kim yahu? kesinlikle ben istemem gelmesini...Forvet alınacaksa ceza alanında etkili ve hızlı biri alınmalı bence.

:D

huntelaar elmander burak ve umut tan kötü mü ? zaten türkiyeye gelmezde, huntelaar kim felan biraz agir olmus...

ECantona
01.Kasım.2012, 20:53
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama Huntellar gibi kalitesi bizden 10 gömlek üstün adamların bile tartışılması cehalettir, ötesi değil.Bana kalırsa jem karaca, tunay torun, özellikle ömer toprak gibi türkleri takıma kazandırmak lazım yabancı kontenjanından sıkıntı yaşamamak için.Muslerayı 20-25 milyon euroya satıp onur kıvrağı alırsak takıma, çileğin tillahı olur.

europeanconquer
01.Kasım.2012, 21:03
Muslera'nın olmadığı takıma takım demem ben.Taffarel'den sonra bu kadar mükemmel bir kaleci bulmuşuz,isterlerse dünyayı versinler,Muslera'yı yine bırakmamalıyız.

ECantona
01.Kasım.2012, 21:12
Duygusal bakmamak lazım kalede muslera solunda hakan balta olursa olmaz işte o iş, tutabildiğimiz kadar elde tutmak lazım ama ingilterede oynamak istediğini belirtiyor nando aşırı bir teklif karşısında satmamız takımın yararına olur.

europeanconquer
01.Kasım.2012, 21:16
Elbet her pozisyonumuz mükemmel olacak diye bir kaide yok,şu an en iyi Türk sol beke sahibiz.Sol bek çıkmıyor Türkiye'den,yapacak bir şey yok.Muslera'yı silah zoru ile tutamayız zaten.Kendisi gitmek isterse,gider.Ben ''biz'' bırakmamalıyız diyorum.

Kaka Leite
01.Kasım.2012, 21:24
Muslera'nın olmadığı takıma takım demem ben.Taffarel'den sonra bu kadar mükemmel bir kaleci bulmuşuz,isterlerse dünyayı versinler,Muslera'yı yine bırakmamalıyız.

Takım demem olayı biraz abartı olmuş :)

Sonuçta klüp kurulduğundan beri sizde değil bu adam zaten o tarihte yaşamıyordu o ayrı :n:

Muslera giderse yeri dolar mı bilmem ancak kaleci sorunu yaşayan eski Galatasaray'a dönüş olabilir eğer bulunamazsa biri..

europeanconquer
01.Kasım.2012, 21:32
Adam dünyaları kurtarıyor izin verin de biraz mübalağa yapayım :n:

Nedvedmania
01.Kasım.2012, 21:36
Muslera giderse ağlarım tahminen.

Facx
01.Kasım.2012, 21:45
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama Huntellar gibi kalitesi bizden 10 gömlek üstün adamların bile tartışılması cehalettir, ötesi değil.Bana kalırsa jem karaca, tunay torun, özellikle ömer toprak gibi türkleri takıma kazandırmak lazım yabancı kontenjanından sıkıntı yaşamamak için.Muslerayı 20-25 milyon euroya satıp onur kıvrağı alırsak takıma, çileğin tillahı olur.

muslera giderse onur gelir :D (gelmeyedebilir tabi ama isterim :p ) bu arada tunay torun sırf alman altyapısı görmüş diye kaliteli bi oyuncumu oldu aydın bile daha iyi ondan

mpaker66
01.Kasım.2012, 21:50
selçuk'un yanına jem yedeklerede tolga ciğerci, samed yeşil(liverpool'da gerçi ama), tolgay gibi isimleri düşünmeliyiz harbiden.Alper potuk'da kesinlikle bizde olmalı. 5 yabancı bayağı kızıştıracak ortalığı gibi.

Nocna Mora
02.Kasım.2012, 00:49
Ömer Toprak ve Soner Aydoğdu bu takıma katılması gereken isimler yerli olarak. Bu ikisi dışında yerli oyuncu almamız gerektiğini düşünmüyorum ben. İyi bir forvet lazım bir de takıma.

ECantona
02.Kasım.2012, 01:31
Yabancı sınırlaması gelene kadar baros ve elmander reislerin jübilesini yaparız, ikiside sevdiğimiz adamlar rierada gider sanırım yavaştan.Yıllarca şikayet ettiğimiz sorun ruhsuz yabancılardı bu sorunu aştık ama nerden baksanız takımın omurgasını türklerden oluşturmak lazım, türk bitirici forvet yok uzun yıllarda yetişmez gibi, aynı şekil takımı sırtlayacak kanat oyuncularıda nerden baksanız bazı bölgelerden feragat etmemiz gerekiyor, şu ömer toprak bi gelse çok iyi olacak o yüzden.

Tüpçü yaptı yine yapacağını artık tonlarca aydın yılmazlar selçuk şahinler yetişir, şu sistemde bile azıcık palazlanan türk oyuncu 4 büyüklerde yer buluyor kendine gençlerbirliği antep yıllarca bu sistemden parayı vurdu, 7 8 yapacaksın ki yabancı sınırlamasını türkler iyice çalışsın rekabette kendine yer bulsun.

Kaka Leite
02.Kasım.2012, 02:19
http://img7.ressim.net/out.php/i6345930_adsiz.png

Hastayım şu adama ya :icon_biggrin:

Cris ve Ujfa yaşlı bir tane daha Türk stoper gerekli Ömer Toprak alınsa çok büyük iş yapılmış olur bence..

Soner ile Onur'un adı geçmiş yeter artık arkadaş yeter ya :D

İçersi eski Trabzonsporlular ile doldu :zuhaha

http://img7.ressim.net/out.php/i6345940_adsiz.png

ECantona
02.Kasım.2012, 04:58
Orası öyle ama kaliteli isimler aldık bence,

Engin Baytar : Biraz piskopat ama dikine oynayabilen, iki ayağını da kullanan hırslı iyi oyuncu eğer bi bülent korkmaz veya hakan şükür kadar ciddiye alsaydı şu futbolu çok farklı yerlerde olabilirdi zaten bi röportajında futbolu sevmediğini ve kendini çok itici bulduğunu söylemişti.

Selçuk İnan : Diyecek bişey yok, maestro.

Burak Yılmaz : Türkiyenin en iyi 2.forveti, körler ülkesinde tek gözü olan kral olurmuş burak da kralımız bizim işte :D

Ceyhun Gülselam : İyi bir rotasyon oyuncusu olabilir, türkiye kupası var daha bunun.Yetenekli futbolcu ama malesef şuan galatasaray'ın sistemde oynayacağı yer yok. melo'nun yerine koysan oynayamaz, ujfalusi'nin yerine koysan oynayamaz. 2 tane pasörün arkasında defansif oynayacak ön libero kendisi ama bizde öyle bir mevkii yok trabzondada colman-selçuğun gölgesinde kalmıştı.

davidvilla
02.Kasım.2012, 11:27
selçuk'un yanına jem yedeklerede tolga ciğerci, samed yeşil(liverpool'da gerçi ama), tolgay gibi isimleri düşünmeliyiz harbiden.Alper potuk'da kesinlikle bizde olmalı. 5 yabancı bayağı kızıştıracak ortalığı gibi.

O tolgayın kumaşı iyiye benziyor hakikaten.Hele o Alper Potuk...Aman yarabbi.kesinlikle kaçırmamak lazım.

mpaker66
02.Kasım.2012, 12:12
Tolgay'ı aynen bende beğeniyorum, Tunay'dan daha iyi. Alper Potuk'da bôyle devam ederse gelebilir bize, zira Nihat Özdemir Alper bir daha FB'nin kapısından giremez demişti, Fenerbhçeyi reddetmiş falan, daha gelmden taht kurar taraftarn gönlünde. Ligde Muhammet Demir var forvet, Kayseride Berkay var stoper. Göze çarpan pek kimse yok. Bu arada Ozan İpek'ten solbek olmaz mı hazır kadro dışı kalmışken.

davidvilla
02.Kasım.2012, 12:54
Ligde Muhammet Demir var forvet

Şu adamı söyleye söyleye dilimde tüy bitti zaten. Gören biri daha varmış.
Dalga geçilecek her halikarda ama Huntelara tercih ederim kendisini...

davidvilla
02.Kasım.2012, 12:57
http://img7.ressim.net/out.php/i6345930_adsiz.png

Hastayım şu adama ya :icon_biggrin:

Cris ve Ujfa yaşlı bir tane daha Türk stoper gerekli Ömer Toprak alınsa çok büyük iş yapılmış olur bence..

Soner ile Onur'un adı geçmiş yeter artık arkadaş yeter ya :D

İçersi eski Trabzonsporlular ile doldu :zuhaha

http://img7.ressim.net/out.php/i6345940_adsiz.png

Ünal Aysal kendisi değildir bu heralde di mi. Taraftar falandır.

mpaker66
02.Kasım.2012, 13:36
Ünal Aysal kendisi değildir bu heralde di mi. Taraftar falandır.
:) evet kendisi espri amaçlı ünal aysal'ın ismini kullanıyor :)

E.Cartman
02.Kasım.2012, 18:58
bu Ünal Başgan gerçekten süper ya :n::n:

zeck17
02.Kasım.2012, 21:39
Alper Potuk-Emre Güral-Muhammed Demirci vs gibi oyunculara yönelmek lazım ama 5 yabancı da gayet yeterli bir kaleci bir forvet bir kanat bir stoper bir de bek

uAburak89
03.Kasım.2012, 14:35
Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılı takıma transfer olmasının başlarda sorgulandığını, ancak kendisinin kararında yanılmadığımı ve doğru tercih yaptığını gördüğünü söyledi.

Muslera, Galatasaray Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin kasım sayısında yer alan söyleşisinde önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a transferiyle kariyerinde geri adım attığı yönünde yorumların yapıldığını belirten Muslera, kendisinin ise kararında yanılmadığını ifade ederek, "İtalya'dan sonra Türkiye'ye gitmemin kariyerim için geri adım olup olmadığı sorgulandı. Ben hiçbir zaman öyle düşünmedim. Galatasaray benim gözümde, sürekli Avrupa'da olan, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılan, kendi liginde her zaman şampiyonluk için mücadele eden bir kulüptü. O yüzden Galatasaray'ın kendi adıma önemli bir adım olacağını bilerek hareket ettim. Buradaki ilk yılımda ilk lig şampiyonluğumu yaşadım, sezonun tamamı çok özeldi, benim hayatımda da çok başka bir yerde duracak. TFF Süper Kupa şampiyonu olduk. Şimdi de Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorum. Hiç yanılmadığımı, doğru karar verdiğimi görüyorum" dedi.

"BELKİ DE TÜRK OLACAĞIM"

Geçmişte futbolu Uruguay'da bırakmak istediğini açıkladığının hatırlatılması üzerine 26 yaşındaki Muslera, bununla alakalı konuşmak için erken olduğunu kaydederek, "O zaman yaptığım röportajda futbolu Uruguay'da bırakmak istediğimi söylemiş olabilirim ama bu, sadece düşünmek ve hayal etmek ile alakalı. Belki 10, 15 sene daha Türkiye'de kalacağım. Belki de Türk olacağım. Bunu kimse bilemez. Küçüklüğümden beri İngiltere'de oynama hayalim vardı. Premier Lig, benim çocukluğumda en önemli ligdi. Tabi şu an İngiltere seviyesine yaklaşan, zaman zaman onu geçen ligler var. Şu an için ise, 'kesinlikle bunu yapacağım' diyemem. Benim hem kariyerim için, hem de insan olarak, en büyük hedefim, büyümek" ifadelerini kullandı.
reklam

"TERİM BİZE BABA GİBİ YAKLAŞIYOR"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile çalışmayı "Büyük bir ayrıcalık" olarak nitelendiren Muslera, Terim'in inanılmaz karakterli ve futbolu oldukça iyi bilen bir insan olduğunu söyledi. Deneyimli teknik adamın kendilerine sadece teknik direktör olarak değil, yeri geldiğinde bir baba gibi yaklaştığını vurgulayan Uruguaylı kaleci, "Fatih Terim, bizimle bire bir konuşmayı çok seven, bize her zaman olumlu yaklaşan biri. Türk futbolu için yaptıkları ortada. Onunla çalışmak, benim için büyük bir deneyim" dedi.
Sarı-kırmızılı takımın kaleci antrenörü Taffarel'i izleyerek büyüdüğünü aktaran Muslera, Brezilyalı file bekçisi ile çalışma fırsatı bulduğu için çok şanslı olduğunu vurgulayarak, "Taffarel, kariyerinde hemen hemen tüm kupaları bulunduran nadir kalecilerden biri. Galatasaray, tarihinde birer kez UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa'yı kazandı. Her iki başarıda da Taffarel'in ismi var. Çok iyi bir kaleciydi, çocukluğumda televizyondan takip ederdim kendisini. Galatasaray'da onunla çalışma fırsatı buldum. En kötü durumda bile geri bakmayan, her zaman geleceği düşünen biri. Çalıştığı kaleciyi de bu şekilde konsantre edebilen bir antrenör. Oyuncusuna duyduğu güveni hissettirebilmesi çok önemli. Aramızdaki ilişki oldukça iyi. Zaten insan olarak apayrı bir karakter. Onunla çalıştığım için çok şanslıyım" şeklinde konuştu.

"TARAFTARLARIMIZ BENİ İLK GÜNDEN İTİBAREN SAHİPLENDİ"

"Galatasaray'da forması mağazalarda satılan ilk kaleci oldun. Bunu bekliyor muydun " şeklindeki bir soru üzerine Muslera, bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini bildirerek, "Bunu ilk olarak bana, kulübümüzün idari menajeri Cenk Ergün söylemişti. Böyle bir şeyin ilk defa yaşandığını aktardı, hatta daha sonra ilk gün önemli bir satışın gerçekleştiği, kısa süre içinde formaların tükendiği haberi de geldi. Bu beni daha da mutlu etmişti. Galatasaray taraftarı beni ilk geldiğim günden itibaren çok sahiplendi. Başlarda goller yememe rağmen desteğini hiç eksik etmedi. Futbolda taraftarların sevgisi çok önemli bir etken. Onların sevgisi, desteği, size verdikleri değer olmasa hiçbir yere gelemezsiniz. Galatasaray taraftarı bunu bana fazlasıyla yaşattı, onlara teşekkür ederim" dedi.

"BENİ EN ÇOK ETKİLEYEN TEZAHÜRAT; ÜÇLÜ"

Galatasaray taraftarının yaptığı tezahüratlar arasında kendisini en çok etkileyeninin "üçlü" olduğunu açıklayan Muslera, "Maç başında herkesin susup bir anda tek ses olarak bağırmaya başlaması, tüylerimi diken diken ediyor. Büyük gürültü kopuyor, ne söylediklerini tam anlayamıyorum, ama kendimi kesinlikle maçın içinde hissediyorum. Oyuna ekstra motivasyon sağlıyorum. 'Her zaman her yerde en büyük Cim Bom' ve dört tribünün birden katıldığı, 'Sarı-Kırmızı-Şampiyon-Cim Bom' tezahüratlarını anlayabiliyorum" ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılı taraftarları mutlu edebilmek için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını kaydeden Uruguaylı file bekçisi, Galatasaray taraftarlarına, "Onlara, hem bana, hem de takıma gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bizi bu ana dek nasıl destekledilerse, yine aynı şekilde bu desteklerini sürdürmelerini bekliyorum. Futbolda her zaman işler yolunda gitmeyebilir, saha içinde zor anlar yaşayabilirsiniz. Galatasaray taraftarı, bizim bu hatalarımızı sürekli tolere eden ve bizlere her zaman sahip çıkan bir taraftar grubu. Onların yanımızda olmalarına ihtiyacımız var, onlarla birlikte daha da güçleniyoruz. Biz onları mutlu etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" mesajını gönderdi.
Son olarak, Türkiye'deki kültüre alıştığını belirten Muslera, Türkçe'nin çok zor bir dil olduğunu ve asla öğrenemeyeceğini düşündüğünü kaydetti.

Nedvedmania
03.Kasım.2012, 14:56
İlk başlarda "Türk kültürüne alışamadım" demişti. Bende hayal kırıklığına uğramıştım. Şimdi böyle demesi beni baya sevindirdi. Takımdan gidecek diye çok korkuyorum. Büyük takımların listesine girmesin diye arada hatalı çıkışlar yapıp gol yemesini bile istiyorum bazen :D Yeterki takımdan kaptırmayalım.

uAburak89
04.Kasım.2012, 14:33
Elmander kök hücre enjeksiyonu ile sakatlığını atlatmış, Cluj maçında yedek olma ihtimali varmış. Mersin maçında sahada olabilirmiş rahatlıkla. Doğruysa bu haber, harika bir gelişme bizim için. :)

mpaker66
04.Kasım.2012, 14:39
2 ay deniyordu birde :)

IcedEarth
04.Kasım.2012, 16:21
Elmander kök hücre enjeksiyonu ile sakatlığını atlatmış, Cluj maçında yedek olma ihtimali varmış. Mersin maçında sahada olabilirmiş rahatlıkla. Doğruysa bu haber, harika bir gelişme bizim için. :)

Umarım çok zorlamayız. Şampiyonlar Ligi'nde yarım saat oynasın skoru sağlayamazsak, Mersin'e hiç gitmesin. Aylardır başımıza gelen bu, adam daha tam iyileşmeden sürüyoruz sahaya, tekrar tekrar sakatlanıyor.

Nocna Mora
05.Kasım.2012, 01:30
Kök hücre enjeksiyonu kökten bir çözüm değil mi yahu? Yani bir daha nüksetmesi de mümkün değil kolay kolay ?

Walter Sakana
05.Kasım.2012, 15:26
Maç konusu açılmamış daha, burada paylaşayım:

Galatasaray'ın tarihinde Cluj'un yeri ayrı

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu 4. maçında 7 Kasım Çarşamba günü konuk olacağı Rumen ekibi Cluj, Sarı-Kırmızılı ekibin tarihinde ayrı bir yer tutuyor.

Galatasaray, Avrupa kupaları tarihinde Cluj'la ilk kez eşleşmesine karşın, Avrupa kupası organizasyonlarının başlamasından çok önce rakibiyle önemli müsabakalar oynadı. Sarı-kırmızılılar, o dönemdeki adı ''Kolojvar'' olan ve Avusturya-Macaristan İmparatorluğu Transilvanya bölgesinin şampiyonu durumundaki Cluj'u, 1911 yılında İstanbul'da ağırlayarak iki müsabaka yaptı.

''Kolojvar'' takımıyla 14 Nisan 1911 yılında İttihadspor sahasında karşılaşan ''Cim Bom'', rakibiyle 2-2 berabere kalırken, bu maç Galatasaray'ın ve bir Türk takımının, yabancı ülke ekipleriyle oynadığı ilk müsabaka olma özelliği de taşıdı.

Bu müsabakadan 2 gün sonra 16 Nisan 1911'de ''Kolojvar''la yeniden karşılaşan Galatasaray, sahadan bu kez 4-2 galibiyetle ayrıldı ve bu sonuç da Türk takımlarının yabancı bir takıma karşı elde ettiği ilk zafer oldu.

Galatasaray 5 ay sonra stat açılışına gitti

Ali Sami Yen'in kulübün kuruluş amaçları arasında saydığı, ''Türk olmayan takımları yenmek'' fikri doğrultusunda ilk adımını ''Kolojvar''a karşı atan Sarı-Kırmızılılar, rakibiyle 5 ay sonra bu kez rakip sahada karşılaştı.

1911 yılının eylül ayında turneye çıkan Galatasaray, Kolojvar kentinin yeni stadının açılışında rakibine konuk oldu. 11 Eylül tarihindeki maçın skoruyla ilgili farklı bilgiler bulunurken, bazı kaynaklarda 5-1, bazı kaynaklarda ise 5-0 kaybedildiği aktarılır. İki takımın 13 Eylül'de oynanan ikinci müsabakasında ise ev sahibi ekip bu kez 4-1'lik skorla galip gelmiştir.

Bu turneyle, yurt dışında maç yapan ilk Türk takımı olarak tarihe geçen Galatasaray, ''Kolojvar'' müsabakalarının ardından dönemin efsane ekiplerinden Ferençvaroş'la 15 Eylül 1911 tarihinde Budapeşte'de oynadığı karşılaşmayı da 7-1 yitirdi.

İstanbul'a dönüş yolunda Bükreş'e uğrayan ''Cim Bom'', Bükreş Karması'yla 20 Eylül 1911'de yaptığı maçı ise 11-1'lik skorla farklı bir şekilde kazanarak, Türk takımlarının ''Avrupa'daki ilk zaferi''ne adını yazdırdı.

Bölge Romanya'ya geçti, kentin ve takımın adı değişti

Avusturya-Macaristan İmparatorluğu, 1. Dünya Savaşı sonrası dağılırken, bölge Macaristan ve Romanya arasında bir kaç kez el değiştirdi ve kent ile takımın adı da değişikliğe uğradı.

Son olarak 2. Dünya Savaşı'nın ardından Romanya toprakları içerisinde kalan ve Cluj adını alan kentte, ''Kolojvar'' takımı da yine Cluj adıyla futbol hayatına devam etti.

Halen Rumen ve Macar nüfusun birlikte yaşadığı bölgede, Macarlar'ın kent ve takım için Kolojvar adını kullanmaları da dikkati çekiyor.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=37314

Walter Sakana
05.Kasım.2012, 18:11
Cluj haberlerine devam...

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 7 Kasım Çarşamba günü karşılaşacağı CFR Cluj'un takım sahibi Arpad Paszkany, Rumen basınına iddialı açıklamalarda bulundu.

Cluj'un çarşamba günü kazanarak Galatasaray için "kapıyı" kapatmasını isteyen Paszkany; "Biz kararlı bir şekilde Avrupa maceramızın devam etmesine motive olmuş durumdayız. Galatasaray'ı kendi sahamızda yenip 3 puanı almak ve zaferlerimize bir yenisini daha eklemek istiyoruz." dedi.

Bu maçı kazanırlarsa Braga karşısında işlerinin kolaylaşacağını söyleyen Paszkany; "Galatasaray maçı çok zor geçecek. Bu onlar için ölüm kalım mücadelesi, Avrupa'da kalabilmek için son şansları. Türklerle olan savaşımızdan galip çıkmak istiyoruz. Sonra 3.'lük garanti olacak. Braga karşısında olumlu bir sonuç almamız durumunda ise gruptan çıkmış oluruz." dedi.

"BENFICA VE PORTO'YLA SAVAŞTIK!"

Paszkany, Ioan Andone sonrası göreve gelen yeni teknik direktörleri Paulo Sergio'nun oldukça kaliteli bir isim olduğunu söyledi. Sergio geldikten sonra başarılı sonuçlar aldıklarına dikkat çeken Paszkany; "Bizim harika bir kadromuz var. İyi bir hoca bulmamız gerekiyordu. Sergio için, Porto ve Benfica ile savaştık. Bu dönemde böyle kaliteli bir teknik direktör bulmak kolay değil." dedi.

SADECE 200 BİLET KALDI

CFR Cluj ile temsilcimiz Galatasaray'ın karşılaşacağı Dr. Constantin Radulescu Stadyumu'nda ise biletler bitti noktasına geldi. Cluj kulübünün yaptığı açıklamada maç için sadece 200 bilet kaldığı ve bu biletlerin 5 Kasım Pazartesi günü yerel saatle 10'da satışa çıkarılacağı açıklandı.

uAburak89
05.Kasım.2012, 18:28
10 euro'dan bilet satarlarsa biter tabii. :)

Sezonun en kritik maçıdır Cluj maçı, yenilirsek döneriz annemizin ligine, yenersek kalan iki maç çok zevkli geçer özellikle içerdeki ManU maçında tribünler keyif alırmış gibi geliyor bana. Fatih Terim kadroyu belirlemiştir herhalde stoper ikilisi dışında..

uAburak89
08.Kasım.2012, 01:44
Galatasaray 3 - 0 Gümüşhane Torul Gençlik
CCC Polkowice 48 - 50 Galatasaray
Trefl Sopot 65 - Galatasaray Medical Park 94
Cluj:1 - Galatasaray:3

Bugün günlerden Galatasaray ! ;;)

ECantona
08.Kasım.2012, 17:00
Duygusal bakmamak lazım kalede muslera solunda hakan balta olursa olmaz işte o iş, tutabildiğimiz kadar elde tutmak lazım ama ingilterede oynamak istediğini belirtiyor nando aşırı bir teklif karşısında satmamız takımın yararına olur.

Fikrim değişti, lanet olsun parasına puluna tafo mondi gibi efsanemiz olsun.

Nedvedmania
08.Kasım.2012, 17:29
Fikrim değişti, lanet olsun parasına puluna tafo mondi gibi efsanemiz olsun.

Mondragon maaşını yükseltmek için takımdan ayrılıyordu az kalsın. Ne çabuk unuttunuz :)

Nedvedmania
09.Kasım.2012, 10:12
Burak Yılmaz Kulüp Tarihine Geçti

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu dördüncü maç haftasında CFR Cluj’u 3-1 yendiği karşılaşmada takımımızın tüm gollerini atan Burak Yılmaz, kulüp tarihine geçti.

Galatasaray’a sezon başında katılan Süper Lig’in son gol kralı, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’ndaki üçüncü maçta CFR Cluj filelerini havalandırarak bu sezon takımının grup aşamasındaki ilk golünü atmıştı. Burak Yılmaz, deplasmandaki mücadelede ise üç defa sonuca giderek gol sayısını dörde çıkardı. Ayrıca Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki (grup aşamasından itibaren) 78 maçlık tarihinde bir maçta üç gol atan ilk oyuncu oldu.

Golcü oyuncu, CFR Cluj karşısında hesabı ilk yarıdaki kafa golüyle açtıktan sonra, sağ ayağı ve sol ayağıyla birer gol daha atarak “altın hat-trick” yaptı.

Galatasaray adına bir UEFA Şampiyonlar Ligi maçında iki gol atan üç isim bulunuyordu:

Tarih Oyuncu Rakip Yer Skor
05.11.1997 Tugay Kerimoğlu Sparta Prag İstanbul 2-0
04.11.1998 Hakan Şükür Rosenborg İstanbul 3-0
27.10.1999 Hakan Şükür Hertha BSC Berlin 4-1
25.11.2003 Hakan Şükür Juventus Dortmund 2-0
27.09.2006 Ümit Karan Liverpool Liverpool 2-3

Galatasaray, CFR Cluj karşılaşmasının ardından UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde grup aşaması itibaren oynadığı 78 maç sonunda 77 gole ulaştı. Takımımızın bu alandaki en golcü ismi Hakan Şükür. İlk golünü 1994-1995 sezonunda Barcelona filelerine gönderen efsanevi golcü, daha sonra 1998-1999 sezonunda üç, 1999-2000 sezonunda dört ve 2003-2004 sezonunda beş gol atarak toplam 13 gole çıkmıştı.

Hakan Şükür’ü altışar golü bulunan Mario Jardel ve Ümit Karan takip ediyor. Galatasaray’da bir sezon forma giyen Mario Jardel, 2000-2001 sezonunda altı kez rakip fileleri sarsarken, Ümit Karan da 2001-2002 ve 2006-2007 sezonunda toplam altı gol kaydetmişti. 1999-2000 sezonunda AC Milan karşısındaki penaltı vuruşunu gole çeviren Ümit Davala ise beş golde.

Burak Yılmaz, CFR Cluj maçının ardından Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde (grup aşamasından itibaren) dörder golü olan Gheorghe Hagi ve Arif Erdem’i yakaladı.

Sıra Oyuncu Maç Sayısı Gol Sayısı
1. Hakan Şükür 38 13
2. Mario Jardel 14 6
3. Ümit Karan 19 6
4. Ümit Davala 37 5
5. Burak Yılmaz 4 4
6. Gheorghe Hagi 25 4
7. Arif Erdem 51 4
8. Tugay Kerimoğlu 23 3
9. Okan Buruk 36 3
10. Hasan Şaş 47 3

Burak Yılmaz, 2012-2013 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonunda da bireysel istatistiklerde öne çıktı. Real Madrid’in Portekizli oyuncusu Cristiano Ronaldo’nun beş golle (Man City, Ajax 3, Dortmund) zirvede olduğu gol krallığı yarışında Alan (Sporting Clube de Brag), Roberto Soldado (Valencia), Oscar (Chelsea) ve Klaas-Jan Huntelaar (Schalke) ile birlikte ikinci sırayı paylaşan golcü oyuncu, dört maç sonunda rakip kaleye toplam 16 şut göndererek bu kategoride Cristiano Ronaldo (Real Madrid, 27 şut), Lionel Messi (FC Barcelona, 24 şut) ve Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain, 21 şut) üçlüsünün ardından Shakhtar Donetsk’ten Henrik Mkhitaryan ile birlikte dördüncü sırada kendisine yer buldu.

Sıra Oyuncu Takım Dakika Gol
1. Cristiano Ronaldo Real Madrid 360 5
2. Alan SC Braga 312 4
3. Burak Yılmaz Galatasaray 321 4
4. Roberto Soldado Valencia 328 4
5. Oscar Chelsea 334 4
6. Klaas Jan-Huntelaar Schalke 04 358 4

Galatasaray ile bu sezon 13 resmi maça çıkan Burak Yılmaz, toplam 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynadığı altı maçta toplam altı defa gol sevinci yaşayan golcü oyuncu, iç sahada yalnızca Şampiyonlar Ligi’ndeki Braga maçında skor yapamamıştı. Deplasmandaki gol sayısı ise dörde çıktı.

http://www.galatasaray.org/futbol/sampiyonlarligi/haber/14951.php

mpaker66
09.Kasım.2012, 14:17
burak yılmaz'a güvenmek gerek bence, destek olmak gerek fazlasıyla. Keza Hamit'e de öyle.

davidvilla
09.Kasım.2012, 14:22
Mondragon maaşını yükseltmek için takımdan ayrılıyordu az kalsın. Ne çabuk unuttunuz :)

Medyada yeralanlara pek inanma derim ben.
Yonetimin cıkardıgı dedikodular bunlar. Tabi ki kontratı biten oyuncu iyi de oynuyorsa yeni kontratını daha iyi isteyecek. Ne var bunda ? Gs yonetimi kendi hatalarını ortbas etmek için (değişik bi kaleci getirmişlerdi o donem adını bile unuttum) medyaya her türlü yalan haber yaptırıyor. Hatta mondragon şike yaptı bile dediler daha ne desinler.
Ben inanmıyorum arkadaş. Futbolcunun acıklamalarına bakıyorum yuzune bakıyorum bi de yonetimdekilerin acıklamalarına ve yuzlerine bakıyorum. Futbolcuları haklı buluyorum genelde.

uAburak89
09.Kasım.2012, 14:22
Engin Baytar'ın şafak 1 maç olmuş. :D

mpaker66
09.Kasım.2012, 14:35
Engin Baytar'ın şafak 1 maç olmuş. :D
Yavaştan oda başlar oynamaya, onada ihtiyacımız var ama Emre'de formda Hamit'te fena değil. Rotasyonda lazım. Takım rayına oturuyomu ne :D

ECantona
09.Kasım.2012, 15:58

adnan polat ve yalanları, mondragonu takımdan yollamak için yaptırdıkları ısmarlama haberler malum medyaya inanıyorsan kötü senin için.mondragon hiç unutmam şampiyonluktan sonra deli gibi ağlamıştı, bi maçta kulağının dibinde ses bombası patlamıştı tedaviden sonra devam etmişti böyle bi sportif gösteriye leke düşürmek istemedim demişti, floryada arabasıyla giderken kendisini durduran taraftarlarla resim çekilir geri devam ederdi yoluna saymakla bitmez hayatım boyunca unutmam mondragonu büyük adamdı.

Özgür Çetin
09.Kasım.2012, 17:07
Muslera'nın tek sorunu kaleyi dolduramıyor..Anladınız.Bu konuda Volkan Demirel çok iyi..Kaleci biraz doldurmalı Kaleyi..
Birebirlerde Muslera Kaleyi dolgunluk futbolcu konsantrasyonu bozma açısından Volkan 1 numar abence Türkiyede..
Muslera 10/9 luk Volkan 10/8.5 luk bir kaleci..

Trabzonspor
09.Kasım.2012, 17:25
https://www.facebook.com/YapiKredi/app_508329095844289

Katılın gencler belki kazanan siz olursunuz.

Cihan senin şu havalanında en önde oldugun resmi ekle çok oy alır :)

uAburak89
09.Kasım.2012, 19:05
https://twitter.com/byildizli/status/266919225363415040

Lucas Neill
09.Kasım.2012, 19:09
https://twitter.com/byildizli/status/266919225363415040

Taniyan bilen var mi bu oyuncuyu mevkisi nedir ?

uAburak89
09.Kasım.2012, 19:12
Taniyan bilen var mi bu oyuncuyu mevkisi nedir ?

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/danilo-neco/profil/spieler_75085.html

Nedvedmania
09.Kasım.2012, 19:45
Mondi haberlerini net hatırlamıyorum ama bu maaş konusunu hatırlıyorum. Maaşı yükseltilince hemen imzalamıştı. Yanlış mı hatırlıyorum yoksa ? Mondi'yi bende severim. O ağlayışı hala aklımda ama para söz konusu olunca olay farklı boyutlara geçebiliyor bazen.

https://www.facebook.com/YapiKredi/app_508329095844289

Katılın gencler belki kazanan siz olursunuz.

Cihan senin şu havalanında en önde oldugun resmi ekle çok oy alır :)

Katılalım bakalım :D

uAburak89
09.Kasım.2012, 20:47
Ülke puanı falan diye boşuna bir tarafımızı yırtıyoruz. Arena'ya milli maç vermişler, çarşamba milli maç, cuma Karabük maçı, salı ManU maçı, havaların durumu ortada, zeminin durumu ortada. Taraftar kadar düşünmüyor futbolu yönetenler, ben hem tff'ye hem kulübe mail attım, sizde atın arkadaşlar.

zeck17
09.Kasım.2012, 21:49
Bugün günlerden xamax zaferi 5-0 lık maçın günü bugün tanjunun hat trick günü bugün türk futbolunun kırılma noktasıdır makus talihimizi yendiğimiz gündür bugün!!!

Son olarak özledik be Ali Sami Yen'i tüm taraftarlar olarak içine girme fırsatım olmadı ama o ali samiyendeki zaferleri izledikçe özlüyorum o atmosferi hele bir de hasan şaşın sevincini mondragonun göz yaşları daha binlerce unutulmaz olay..

davidvilla
10.Kasım.2012, 12:40
Ülke puanı falan diye boşuna bir tarafımızı yırtıyoruz. Arena'ya milli maç vermişler, çarşamba milli maç, cuma Karabük maçı, salı ManU maçı, havaların durumu ortada, zeminin durumu ortada. Taraftar kadar düşünmüyor futbolu yönetenler, ben hem tff'ye hem kulübe mail attım, sizde atın arkadaşlar.

bile bile lades baska hiçbir şey değil.

Redrum
10.Kasım.2012, 14:03
Brezilyalı Neco'yu almak yerine, bizim Türk Neco'yu elimizde tutsaydık bence.

uAburak89
10.Kasım.2012, 14:32
Burak Yılmaz; Trabzonspor, A Milli Takım (dostluk maçları dâhil) ve Galatasaray’da forma giydiği son 100 maçta 70 gol attı.

(Beğenilmeyen) Hamit Altıntop (üç asist) ve Selçuk İnan (bir gol, üç asist), Galatasaray'ın attığı son dokuz golün yedisine direkt katkıda bulundu.

Ligde kariyer rekoru 16 gol olan Umut Bulut, 10. haftada sekiz gole ulaştı. Bulut'un 16 gol attığı sezonun 10. haftasında beş golü vardı.

Walter Sakana
11.Kasım.2012, 13:08
Galatasaray'ın çarşamba günü kazandığı Cluj zaferi kadar, Burak Yılmaz'ın gol sevinçleri de konuşuldu. Dünda devi Real Madrid'in Twitter adresi de bu sevinci es geçmedi.

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun sevinci gibi tribünlere eliyle "sakin olun" hareketi yapan Burak Yılmaz İspanol basınının konusu oldu.

http://fotograf.gazetevatan.com/newpics/news/111120121031018124206_3.jpg

europeanconquer
11.Kasım.2012, 13:11
Gol atsın da isterse şempanze gibi sevinsin pek umursamam ben.

Nedvedmania
11.Kasım.2012, 14:17
Galatasaray'ın çarşamba günü kazandığı Cluj zaferi kadar, Burak Yılmaz'ın gol sevinçleri de konuşuldu. Dünda devi Real Madrid'in Twitter adresi de bu sevinci es geçmedi.

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun sevinci gibi tribünlere eliyle "sakin olun" hareketi yapan Burak Yılmaz İspanol basınının konusu oldu.

http://fotograf.gazetevatan.com/newpics/news/111120121031018124206_3.jpg

Şu haberdeki "Calma" kelimesini Çalma olarak algılayan o kadar çok kişi var ki :n:

Suicider
11.Kasım.2012, 15:07
Şu haberdeki "Calma" kelimesini Çalma olarak algılayan o kadar çok kişi var ki :n:

Sorma ya bir sürü yerde gördüm tamam bilmiyorsunuz ama araştırın bari :) Sonra böyle küçük duruma düşülüyor :)

Walter Sakana
11.Kasım.2012, 15:30
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/405124_455424174516283_866865409_n.jpg

NİKON FOTOĞRAF SORUSU | Kim bu oyuncu? [email protected] 'a doğru cevap veren 1. ve 1905. kişiye Nikon L25! http://www.nikon.com.tr/productitem.php?pid=1481-858b2db456

Kimdir gençler? :)

Walter Sakana
11.Kasım.2012, 15:33
Umut diyesim var ama Elmander'in golü attığı pozisyona benziyor. En iyi kramponlardan anlaşılır sanırım. Özeti bulup bakayım :)

Edit: Evet, Elmander'miş.

Suicider
13.Kasım.2012, 16:53
Liderliğimiz her hafta devam ettikçe etraftan sallayanların sayısı artıyor.Şimdi de MİY basın sözcüsü Fatih Terim'e bulaşmış.Psikolojik olarak takımı etkilemeye sinirleri germeye çalışıyorlar.Umarım takım bunları kulak arkası eder ve güzel oynamaya devam ederler.

ReaList
13.Kasım.2012, 17:11
@Walter Sakana

Her ne kadar kırmızı gölgelendirme olsa da kafa şekli ve saç dağınıklığı hatta vuruş stili bile direk Elmander dedirtiyor : )

uAburak89
13.Kasım.2012, 22:51
10 dakika sonra, GSTV, sessiz sinema..

Facx
13.Kasım.2012, 23:53
http://s1.directupload.net/images/121113/m7gpnxdg.swf

Börk
13.Kasım.2012, 23:56
Çok komedi oluyor bu program motive açısından da çok iyi :D

darkkobal123
14.Kasım.2012, 00:01
http://s1.directupload.net/images/121113/m7gpnxdg.swf

O nasıl yumurta öyle ya. :n:

Börk
14.Kasım.2012, 00:04
Öbür türlü yumurta galiba bu :D

darkkobal123
14.Kasım.2012, 00:12
İçimiz fesat bizim. :D

Özgür Çetin
14.Kasım.2012, 01:02
http://s1.directupload.net/images/121113/m7gpnxdg.swf Hamit ulan:D

Nedvedmania
14.Kasım.2012, 01:14
Ümit Davala daha komik bence :D İlk baştaki sinsi gülüşler felan :D

Nocna Mora
14.Kasım.2012, 01:59
Galatasaray'da altyapıdan çıkan oyuncular maaşlarını TL olarak alıyorlarmış. Emre Çolak ve Semih yıllık 450.000TL kazanıyorlar mış bunuda aylık olarak 47 milyara denk geliyormuş. Oysa Baros tek idmanda 250.000€ cebe indiriyormuş. İlginç

Özgür Çetin
14.Kasım.2012, 03:09
Galatasaray'da altyapıdan çıkan oyuncular maaşlarını TL olarak alıyorlarmış. Emre Çolak ve Semih yıllık 450.000TL kazanıyorlar mış bunuda aylık olarak 47 milyara denk geliyormuş. Oysa Baros tek idmanda 250.000€ cebe indiriyormuş. İlginç

Semih Kaya'nın ailesi çok fakirmiş annesi babası barakada yaşıyorlarmış. Ayaklarına alacak ayakkabıları yokmul ve GS semihin tek çıkış noktasıymıştı..
Bence Emre çolak daha fazlasını hak ediyor..

GebzeLi1907
14.Kasım.2012, 03:17
Oysa Baros tek idmanda 250.000€ cebe indiriyormuş. İlginç

baros ayda bir idmana falan mı çıkıyo :)

davidvilla
14.Kasım.2012, 12:03
Komunist duzen olacak abi hepsi aynı parayı alacak en güzeli :) Bir de ekstradan herkese eşit olacak şekilde maç başı, gol başı, ve clean sheet bonusları olacak oh. Kral tam takım ruhu :)

Mesela maç 1-0 mı bitti o maçta oynayan herkes gol parası mac başı parası ve clean sheet parası alacak, maça sonradan girenlere bu ucretlerin yarısı verilecek :)

europeanconquer
14.Kasım.2012, 16:37
Hamit Bu Son Olsun'u anlatırken Engin'i göstererek bir şey yapıyordu biri Cüneyt Çakır dedi :n:

Sekopej
14.Kasım.2012, 16:48
Aylık 47 milyar ha, paraya bak, 2 sene çalışsam, yemesem içmesem, ot gibi yaşasam zar zor biriktiririm o parayı, oğlum olursa futbolcu yapacağım onu kesin.

E.Cartman
14.Kasım.2012, 19:09
Sessiz Sinema programının ilk 2 bölümü :D
Sessiz Sinema 1
Sessiz Sinema 2

Alicanfmfan
16.Kasım.2012, 02:40
Bu Sessiz Sinema projesi bana pek mantıklı gelmedi. Şimdi işler iyi giderken, tabi ki gülüp eğlenirler ancak olası bi kötü durumda ki Allah Korusun (2 Derbi kaybettin, ŞL de elendin) nasıl yapacaklar, yine gülüp eğlenseler bile illaki tepki çekeceklerdir.

davidvilla
16.Kasım.2012, 15:50
''G.Saray Şampiyonlar Ligi'nden çıkartılmalı!''
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Murat Özaydınlı, Galatasaray'a sermaye artırımı konusunda çok önemli suçlamalar yaptı, hatta sarı kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi gerektiğini bile söyledi. İnanılmaz iddialar, büyük bir polemiğe de dönüştü..
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Murat Özaydınlı'nın bu sabah twitter'da yazdığı, Galatasaray, Lütfi Arıboğan ve TFF hakkındaki çarpıcı iddiaları ortalığı karıştıracak.

Özaydınlı'nın iddiaları aynen şu şekilde;

"Günün sorusu: UEFA ve TFF her sene konsolide bilanço ister ve denetler. Peki bir kulubün bilançosunda stat geliri var ise ve futbol ile alakası yok ise ve ilgili olan AŞ bilançosunda bu gelir yok ise nasıl oluyor da AŞ'ye lisans veriliyor? TFF suç mu işliyor ve UEFA'ya yalan bilgi mi vermiş? Bütün bu gelişmeler Arıboğan TFF'de yönetimde iken mi olmuş? SPK neden uyarmamış?

"Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nden çıkartılmalı"
Son olarak şu anki TFF yönetimi neden uyarmıyor ve olaya el atmıyor. Fenerbahçe olsa lisansı iptal edilirdi. Bu şartlar altında ilgili A.Ş'nin yalan, eksik ve lisans yönetmeliğine aykırı beyandan Ş.Ligi'nden derhal çıkartılması ve soruşturma açılması gerekmez mi?

Bir tarafta gazete haberlerine ve Arıboğan-Helvacı ifadelerine göre men edilen Fenerbahçe'miz, diğer tarafta somut yalan beyan var iken...
Veee son olarak senin olmayan stadın ve senin olmayan gelirlerin sermaye adı altında haksız ekonomik çıkar sağlamak, organize suç örgütlüğü...
Peki yaa UEFA bu yalan beyanı fark edip, hop bir dakika bu gelirler aş'ye ait derse??? Eeee ama biz onu sermaye arttırımında kullandık...
SPK uyuma TFF ve UEFA'dan görüş al ve UEFA yönetmeliklerini iyi oku...

Ey dost kulüp'un şimdiki yöneticileri; 3 temmuz sürecinde söylemleriniz ve yaptıklarınız hafızalarda, senaryoyu uygulayan şahsı da CEO yaptınız. Yazıklar olsun 100 yıllık dostlukları yerle bir ettiniz, taraflar arasında nefret ve kavga ateşini yakıp iyice körüklediniz değdi mi? Ve sizin yüzünüzden bende buna alet olup bu satırları yazmak zorunda kaldım yazıklar olsun..."

-Taraftarla ağza alınmayacak ifadelerle polemiğe girdi-
Bu arada Özaydınlı, araştırmacı gazeteci olarak Mehmet Arslan ve Mehmet Baransu'nun bu yazdıklarını araştırmalarını isterken, kendisine yanıt veren bazı Galatasaraylı taraftarlarla ise ağza alınmayacak ifadelerle cevap verip sert polemiklere girdi.
AJANSSPOR

Kimse gitmesin abi şampiyonlar ligine falan ligi de kapatalım futbolu bırakalım komple herkes rahat etsin.

uAburak89
16.Kasım.2012, 16:02
Acıyorum kendisine. :)

Lucas Neill
16.Kasım.2012, 20:30
Arif Erdem ve Peter Schmeichel Bir Araya Geliyor

Galatasaray’ın ana sponsoru ve Manchester United’in iş ortağı Türk Telekom, iki takımın efsane isimleri Peter Schmeichel ve Arif Erdem’i buluşturuyor.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki karşılaşma öncesinde iki takımın unutulmaz isimleri, 19 Kasım Pazartesi günü saat 14.00'te Cevahir Alışveriş Merkezi’nde anıların tazeleneceği buluşmada futbolseverlerle bir araya gelecek.

Halka açık gerçekleştirilecek etkinlikte futbolseverler, Schmeichel ve Erdem ile tanışmanın yanı sıra, hem efsane futbolcularla fotoğraf çektirme fırsatı yakalayacak hem de gün boyu yapılacak yarışmalara katılarak Peter Schmeichel imzalı eldiven, imzalı Galatasaray - Manchester United forması, futbol topları ve 20 Kasım 2012 Salı aklamı Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki Galatasaray - Manchester United maçına bilet kazanma şansı bulacaklar.

Futbolseverler ve özellikle Galatasaray taraftarlarının unutamadığı 1993 yılında oynanan Galatasaray - Manchester United maçının iki kahramanı Peter Schmeichel ve Arif Erdem etkinliğin sonunda birbirlerine 1993-1994 sezonunda giydikleri formaları armağan edecek.

Ayrıca 1993 yılında oynanan 3-3’lük efsane maçı anlatan ve söylemleri hâlâ kulaklardan silinmeyen Ümit Aktan da etkinlikte olacak. Aktan, efsane maçın pozisyonlarını ve hafızalardan çıkmayan özel anlarını bir kez daha anlatacak.

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15050.php

uAburak89
16.Kasım.2012, 23:48
Arda'dan gelen parayı Yiğit Gökoğlan ve Amrabat'a harcadık ya, büyük transfer başarısı.

IcedEarth
17.Kasım.2012, 00:37
Fatih Hocam, tamam efsanesin, tamam bu işi biliyorsun, tamam gelmiş geçmiş en büyük Türk antrenörlerinden birisin. Ama yapma, inat etme artık aynı hatalarında. Şu takımın yanından geçemeyecek oyuncuları inatla 11 oynatma artık.

Cris: Bomboş. Futbol adına hiçbir şey kalmamış bu adamda.
Dany: Ben hayatımda bu kadar savruk, bu kadar dengesiz, bu kadar akılsız bir futbolcu görmedim. Ve evet, geçen seneye kadar 1 adet Servet, 2 sene önceye kadar da 1 adet Barış Özbek barındırıyorduk bu takımda biz.
Amrabat: Gelmiş geçmiş en büyük transfer balonlarından biri. Daha önce de defalarca söyledim, bu adam 5 milyon bile etmez dedim. Buna verilen paranın yarısına bunun 2 misli kalitelisini rahatlıkla alırdık.
Burak: Bu adamı beğenmeyen bir tek ben mi varım acaba? Adamın 11 başladığı hiçbir maçı kazanamıyoruz. Eyvallah, gol atıyor. Evet, bu maçta da attı. Ama arkadaş, büyük takımda oynayacak bir forvetin hiçbir özelliğine sahip değil bu arkadaş? İlk dokunuş yerlerde, haliyle top kontrolü de. Vuruş tekniği yerlerde. Gol attığına bakmayın, kaleye doğru vuruyor, es kaza biraz kenara filan giderse veya kaleci beceriksizse gol oluyor. Biraz düzgün savunmaya ve kaleciye sahip hiçbir takım bu adamdan gol yemez, ekstrem durumlar dışında.
Umut: Koşuyor. Sadece koşuyor.
Hamit: Bunlar üçüz filan da biz futbolcu olmayan 3. kardeşi mi aldık acaba? Şu haliyle bırak futbolu misket bile oynayamaz.
Emre Çolak: Sol kanat filan olmaz bundan. Anca rotasyonda, 2 farklı filan öne geçtiğimizde oyunu tutmak için oyuna alınabilir. 60larda filan sokarsın, top çevirir, ne bileyim kendi ekseni etrafında filan döner.
Hakan Balta: Bundan sol bek filan olmaz aga. Olursa Ujfalusi gelene kadar stoper olur, o da dönünce çok güzel yedek olur.

Bir de formsuzlar var. Niye bu kadar kötü durumdalar hiç bilmiyorum.

Selçuk: Tamam büyük oyuncu, tamam ben de seviyorum. Ama bu sene birkaç maç dışında hiçbir maçta yok. Ve o kötü oynayınca kazanamıyoruz.
Melo: Bir adam bir senede ne kadar değişebilir diye düşünmenize gerek yok, cevap karşınızda. Geçen sene 12 gol atan, savunmanın hasını yapan bu adam bu sene daha hiçbir maçta vasatın üstüne dahi çıkamadı.
Elmander: Sakatlıktan bir türlü belini doğrultamadı. Bir an önce kendine gelmezse takımın hali harap.
Eboue: Ekim'den sonra buna da bişeyler oldu. 1-2 maç dışında yerlerde. Birkaç maç dinlendirilmeli, Sabri ile çıkılmalı.
Muslera: Önündeki defansın kabızlığı yüzünden bu adam da çaresiz. Gelenler genelde o kadar tehlikeli pozisyonlar oluyor ki buna da yapacak pek birşey kalmıyor aslında.

Bir de dışlananlar var son zamanlarda.

Semih: Bu çocuk ne yaptı da haftalardır yedek anlamadım. Bunun sağ bacağı kopmuş olsa yine de Dany ile Cris'in toplamından daha iyi.
Aydın: Evet etkisiz. Ama Amrabat'ın veya Emre Çolak'ın izlediğimiz şu halinden en az 3 kat daha iyi. En azından bunun oynadığı maçlarda kazanıyorduk. Ve evet, bir gün Aydın'ı arayacağımız aklımın ucundan bile geçmezdi.
Baros: Sezon başından beri söylüyorum. Ölüsü Burak ve Umut'un toplamından daha korkutucu. Hiçbir şey yapmazsa şaşırtıcı koşu yapıp Elmander'e, Selçuk'a filan yer açıyordu. Ve nerden baksan 12-13 golü garanti var.
Ceyhun: Stoperde en azından Cris'ten iyi oynamazsa futbolla olan bütün ilişkimi kesebilirim. Bu kadar da iddialıyım. Tamam 11 başlatma, ama Cris ne hocam Allah aşkına?

Hocam, sen hak seven adamsın. Allah rızası için artık haketmeyene verme formayı.

-------------------------------------Muslera-----------------------------
Eboue----------------Semih---------------Balta---------------Riera
Aydın-----------------Yekta---------------Selçuk-------------Engin
------------------------Baros---------------Elmander-----------------

Bu kadro ile yemin ediyorum şu anki halimizden çok daha iyi oynayacağımıza eminim.

Son olarak, Baros yoksa bir forvet, her halükarda bir orta saha, illa ki bir kanat ve kesinlikle bir stoper şart. Para kalırsa sol bek de alınabilir. Forvet kesinlikle yabancı olsun. Kanata Kerim Frei filan alınabilir. Orta sahaya Alper Potuk, o olmazsa buraya da yabancı. Stopere Ömer Toprak veya Serdar Aziz, bunlar olmazsa yabancı. Sol beke Atila Turan, veya halay çeke çeke yabancı.

uAburak89
17.Kasım.2012, 00:42
Fatih Terim birazdan GS TV'de programda olacak, son anda iptal falan etmezse bu sonuçtan sonra.

Walter Sakana
17.Kasım.2012, 00:59
@IcedEarth

Kerim Frei kendi ağzından Galatasaray ile anlaştığını ve Ocak'ta geleceğini söylemiş (haber doğruysa).

http://haber.gazetevatan.com/gsarayla-anlastim-geliyorum/493332/5/spor

uAburak89
17.Kasım.2012, 01:03
Adını ilk defa milli maçta duyan gazeteciler, adamı transfer malzemesi yapmış bile. :D

Fatih Terim GS TV'ye geldi, keyifli gözüküyor. İzleyelim bakalım.

Semih Kaya'sız savunma düşünmüyorum dedi Fatih hoca, ManU maçında sahada olacakmış.

Baros'a sezon başında takımda düşünmediğini söylemiş hoca, hala Baros diyenler, boşuna umutlanmayın yani.

Erdal Keser scout ekibine geliyormuş, gurbetçileri ikna etmekte işe yarayabilir.

Kerim Frei geçen seneden beri izleniyormuş tarafımızdan, bir temas varmış hakikaten. Gazeticilere salladık ama doğruymuş demek ki.

davidvilla
17.Kasım.2012, 11:15
.
Ceyhun: Stoperde en azından Cris'ten iyi oynamazsa futbolla olan bütün ilişkimi kesebilirim.

.

Aynen. Bu çocuk iyi stoper zaten ama ortasaha harici hiç kullanmadık nedense.

uAburak89
17.Kasım.2012, 16:42
Fatih Terim'le Çok Özel

zeck17
17.Kasım.2012, 19:31
Son olarak, Baros yoksa bir forvet, her halükarda bir orta saha, illa ki bir kanat ve kesinlikle bir stoper şart. Para kalırsa sol bek de alınabilir. Forvet kesinlikle yabancı olsun. Kanata Kerim Frei filan alınabilir. Orta sahaya Alper Potuk, o olmazsa buraya da yabancı. Stopere Ömer Toprak veya Serdar Aziz, bunlar olmazsa yabancı. Sol beke Atila Turan, veya halay çeke çeke yabancı.

Muhteşem transferler olarak duruyor sol bek gelir seneye büyük ihtimalle türk stoperde şart oldu artık ve forvet kesinlikle üst düzey olmalı hakan şükürden sonrasında o kadar kaliteli forvet gelmedi

IcedEarth
17.Kasım.2012, 20:20
Muhteşem transferler olarak duruyor sol bek gelir seneye büyük ihtimalle türk stoperde şart oldu artık ve forvet kesinlikle üst düzey olmalı hakan şükürden sonrasında o kadar kaliteli forvet gelmedi

Para yetmez ayağı da çekmezler inşallah. Amrabat'a 8,5 milyon bonservis veriyorsan, Dany'ye 4 milyon bonservis veriyorsan, Riera'ya ve Melo'ya yıllık 3,5 milyon veriyorsan, Baros'u hiç kullanmayıp yıllık 3 milyon veriyorsan para vardır. Şurada yazdığım para toplam 22,5 milyon yapıyor.

Kerim Frei olsun 3 milyon, Ömer Toprak olsun 5 milyon, Atila Turan olsun 3 milyon, Potuk olsun 5 milyon. Toplam 16 milyon ediyor. 6,5 milyon elde kaldı, koy üstüne 5-10 milyon, forvetin en kralını alırsın. Ama transfer bu sene de aynı şekilde yapılırsa sıkıntımız büyük.

uAburak89
17.Kasım.2012, 20:24
Devre arası 1 yada 2 takviye dedi Fatih Terim, mevki söylemedi, isim de vermedi ama tahminim stoper + sol bek olacağı yönünde. Belki de forvet de alırlar.

Gidenler de, Baros ve Cris olur herhalde.

pele96
17.Kasım.2012, 20:32
Barosu ucuza kapatabilirse Besiktas kacirmaz.

Facx
17.Kasım.2012, 22:15
Para yetmez ayağı da çekmezler inşallah. Amrabat'a 8,5 milyon bonservis veriyorsan, Dany'ye 4 milyon bonservis veriyorsan, Riera'ya ve Melo'ya yıllık 3,5 milyon veriyorsan, Baros'u hiç kullanmayıp yıllık 3 milyon veriyorsan para vardır. Şurada yazdığım para toplam 22,5 milyon yapıyor.

Kerim Frei olsun 3 milyon, Ömer Toprak olsun 5 milyon, Atila Turan olsun 3 milyon, Potuk olsun 5 milyon. Toplam 16 milyon ediyor. 6,5 milyon elde kaldı, koy üstüne 5-10 milyon, forvetin en kralını alırsın. Ama transfer bu sene de aynı şekilde yapılırsa sıkıntımız büyük.

hocam tamam burası football manager forumuda bölüm yanlış :D keşke dediğin kadar kolay olsaydı

IcedEarth
18.Kasım.2012, 00:26
hocam tamam burası football manager forumuda bölüm yanlış :D keşke dediğin kadar kolay olsaydı

Valla dediğim kadar kolay. Frei zaten muhtemelen bizde, twitter'dan cimbom filan yazıp duruyor. Atila Turan ve Alper Potuk transferlerinin de çok zor olmadığı konusunda hem fikirizdir sanırım. Fiyatta ufak oynamalar yapılır, onlar da tamam. Belki Ömer Toprak gelmek istemeyebilir, gerisi zor transferler değil. 10 milyon civarına da düzgün forvet buluruz herhalde? E o zaman bu işin tam olarak hangi kısmı zor kalıyor? Maddi kısımla açıklamayın bana abicim, Amrabat'a bu kadar fütursuzca para basılabiliyorsa vardır para.

Nocna Mora
18.Kasım.2012, 03:11
Bu sene Barcelona gibi 3-5-2 oynuyoruz oyunu rakip yarı sahaya hapsedip ve öyle pozisyonlar bulmaya çalışıyoruz. Ama forvetlerimiz sap gibi durunca, koşu yapmayınca istedigimiz pozisyonları bulamıyoruz doğal olarak. Orta sahamız belki de en iyi bölgemiz fakat takımda bu sene roller çok karıştığı için Melo'dan verim alamıyoruz. Melo daha fazla ileri top taşımalı, savunmada koşmalı, Selçuk'un yükünü hafifletmeli ki yararlı olabilsin. Cok savruk oynuyor. Amrabat 4-4-2 ya da 3-5-2 sisteminde verim alınabilecek bir oyuncu değil. Daha çok açık alanda adam geçebilen bir oyuncu Amrabat. Dar alanda diğer oyunculardan pek farkı yok. Bu nedenle Emre'nin oynaması daha mantıklı. Orta sahaya dönük bir oyuncu ne de olsa. Oyun sistemimiz böyle devam edecek yaratıcı oyuncu olmalı sahada. Hamit'i ben beğenmiyorum. Fizik olarak yetersiz. Bazen çok saçma şeyler yapabiliyor. Bazen de iyi yaptığı işler oluyor ama bu tutarsızlık çok kötü sonuclar dogurabiliyor. Engin'le götürürler idare ederler o kanadı. Stoper olarak ise bence alınması gereken tek isim var. Kesinlikle Ömer Toprak . Semih ile uyumu çok iyi ve çok kaliteli bir stoper. Semih ile beraber 3-4 yıl boyunca bu takımın defans yükünü taşırlar sonrada büyük ihtimalle yurt dışında ki dünya devlerine transfer olurlar. Bu şekilde Dany ve Hakan Balta yedek stoper olarak kalırlar. Sol bekte Riera gayet iyi ama bir alternatif lazım. Elimizde Çağlar var ama piyasada yok. Eğer Çağlar düşünülmüyorsa hızlı, iyi orta açabilen, savunmada topa iyi hamle yapabilen hızlı hücum kesebilecek ortalama bir bek transfer edilmeli. Hakan Balta'dan stoperde daha fazla yararlanabileceğimizi düşünüyorum ben şahsen.

Forvet olarakta Baros tipinde bir oyuncu lazım. Baros'un ölüsü su an ki tüm forvetlerimizden iyi oynar ama Fatih hoca inat etmiş oynatmayacak adamı. O tipte o kalitede bir oyuncuya ihtiyacımız var. Umut-Burak'la olmaz. Cok kaliteli bir forvet olmassa takımda işler yaş. Yanında oynar işte Burak'tı, Umut'tu, Elmander'di..

Duysa ya sesimizi Fatih Terim. Belki vizyonu genişler biraz.

uAburak89
18.Kasım.2012, 12:19
Boşuna uzun uzun analiz yapıyor, puan kayıplarından veya kazanmamıza rağmen iyi oynamadığımız maçlardan sonra eleştirilerde bulunuyoruz. Nasıl olsa dış güçler bizimle, puan mı kaybettik hemen bir telefon trafiği, rakipleri bitirme hamleleri geliyor. Transfer döneminde tek dikkat etmemiz gereken isim Lütfi Arıboğandır, kaptırmamak lazım. Ligin sonu zaten belli, bu sene yarım değil, 1 veya 2 puan ile şampiyon olmamız öngörülüyor muhtemelen. Her sene aynı şekilde olursa şüphe çeker. Bizim puan kayıplarımız da yayıncı kuruluştan ötürü, maksat heyecan gelsin lig erkenden kopmasın diye. Hata yapan tüm hakemlerin bir şekilde Galatasaray ile bağlantısı var, yöneticilerimiz çalışıyor. Bu sene 19, seneye 20. şampiyonluk ve 4. yıldız inşallah, güç bizimle beyler. :)

Çok ciddi kaynaklara göre, sayın Ceo'muz, hakem atamalarını bizzat yönlendiriyor, rakiplerin diğer takımlarla yaptığı maçlardaki kadroları liseli medyadan öğreniyor ve bunu ilgili takımlara bildiriyor, gözlemci raporlarını istediği şekle sokuyormuş. Hayali maddelerle teknik direktörümüzün aldığı ceza ertelenmiş hatta Selçuk İnan'ın milli maçlar için aldığı erteleme bile Lütfi Arıboğan, Platini, Infantino yakınlaşmasının sonucu tamamen. Bunların üzerine gidilmesi lazım.

erdem344
18.Kasım.2012, 12:55
Ömer toprak ülkemize gelmez adam 2 yıl sonra bayernin savunmacısı olur veya serdar taşçı gibi olur ama bence gelmez ülkemize

uAburak89
18.Kasım.2012, 14:18
United'ın maç kadrosu belli oldu mu, bilen var mı ? Cluj maçından sonra yedeklerle gelsinler diyordum ama kararım değişti, umarım en iyi takımla gelip, en sağlam 11'le çıkarlar. Takım zaten sallantıda, yedeklerle çıkarlarsa durum çok daha tehlikeli olacak. Yenersek yedekleri yendiler diyecekler, yenilirsek yedekleri bile yenemediler diyecekler. Tarih kadroları değil skorları yazıyor tabii ama bize motivasyon lazım, bazı oyuncuların kendine gelmesi lazım.

Antreman sonrası Yekta konuşuyor;

Yekta Kurtuluş: Pas yapmaya ihtiyacımız var, topun peşinde koştukça kendi oyunumuzu sergileyemiyoruz.
Yekta Kurtuluş: Ben iyi oynadıkça Melo daha iyisini yapmak zorunda. Bu da başarıyı getirecek.

MeliksahAydogan
18.Kasım.2012, 15:06
Manchester'ın İstanbul'a geleceği kadro belli oldu mu ?

Walter Sakana
18.Kasım.2012, 15:33
Boşuna uzun uzun analiz yapıyor, puan kayıplarından veya kazanmamıza rağmen iyi oynamadığımız maçlardan sonra eleştirilerde bulunuyoruz. Nasıl olsa dış güçler bizimle, puan mı kaybettik hemen bir telefon trafiği, rakipleri bitirme hamleleri geliyor. Transfer döneminde tek dikkat etmemiz gereken isim Lütfi Arıboğandır, kaptırmamak lazım. Ligin sonu zaten belli, bu sene yarım değil, 1 veya 2 puan ile şampiyon olmamız öngörülüyor muhtemelen. Her sene aynı şekilde olursa şüphe çeker. Bizim puan kayıplarımız da yayıncı kuruluştan ötürü, maksat heyecan gelsin lig erkenden kopmasın diye. Hata yapan tüm hakemlerin bir şekilde Galatasaray ile bağlantısı var, yöneticilerimiz çalışıyor. Bu sene 19, seneye 20. şampiyonluk ve 4. yıldız inşallah, güç bizimle beyler. :)

Çok ciddi kaynaklara göre, sayın Ceo'muz, hakem atamalarını bizzat yönlendiriyor, rakiplerin diğer takımlarla yaptığı maçlardaki kadroları liseli medyadan öğreniyor ve bunu ilgili takımlara bildiriyor, gözlemci raporlarını istediği şekle sokuyormuş. Hayali maddelerle teknik direktörümüzün aldığı ceza ertelenmiş hatta Selçuk İnan'ın milli maçlar için aldığı erteleme bile Lütfi Arıboğan, Platini, Infantino yakınlaşmasının sonucu tamamen. Bunların üzerine gidilmesi lazım.

Hay eline diline sağlık.

3 Temmuzdan bu yana Galatasaray'ı da çeşitli şeylerin içine çekip karalamaya çalışıyorlar.

Kayıp 1 milyon dolar denediler, olmadı...
Denizli maçı için şahit bulduk dediler, delinin birini ortaya çıkarıp denediler, olmadı...
Ne hikmetse 1993'te daha doğmamış olanlar bile o tarihteki A.Gücü maçında şike yaptığımızı gözleriyle görmüş gibi anlatıp karalamayı denediler, olmadı...
Bedelli Sermaye Arttırımı deyip SPK'yı denediler, olmadı...
Cluj-GS maçında şike denediler, olmadı...
"onu çekme bunu çek" denediler, olmadı...
Şimdi de her puan kayıplarında Galatasaray'ın parmağı olduğu masalını deniyorlar, gene olmayacak...

Keyifli oluyor izlemek :)

uAburak89
18.Kasım.2012, 15:53
Hay eline diline sağlık.

3 Temmuzdan bu yana Galatasaray'ı da çeşitli şeylerin içine çekip karalamaya çalışıyorlar.

Kayıp 1 milyon dolar denediler, olmadı...
Denizli maçı için şahit bulduk dediler, delinin birini ortaya çıkarıp denediler, olmadı...
Ne hikmetse 1993'te daha doğmamış olanlar bile o tarihteki A.Gücü maçında şike yaptığımızı gözleriyle görmüş gibi anlatıp karalamayı denediler, olmadı...
Bedelli Sermaye Arttırımı deyip SPK'yı denediler, olmadı...
Cluj-GS maçında şike denediler, olmadı...
"onu çekme bunu çek" denediler, olmadı...
Şimdi de her puan kayıplarında Galatasaray'ın parmağı olduğu masalını deniyorlar, gene olmayacak...

Keyifli oluyor izlemek :)

Eyvallah abi. :)

Transfer yapıyoruz, rüya takım diyorlar. Kendileri bizden çok para harcıyorlar kaç sezondur, üstelik bizim transferlere de kimse sponsor falan olmuyor. Maç kazanamıyoruz, rüya takım çöktü, hani nerede rüya takım deniyor. Kazanıyoruz yurt içi yurt dışı farketmiyor, hakemle, bir takım güçlerle. Ne alaka diyoruz bu sene şampiyon oldunuz oldunuz yoksa batacaksınız para mı var diyorlar, e para yoksa o hayali güçleri biz öpücükle mi ikna ediyoruz ? Farklı pencerelerden bakıyorum olaya, hiç bir şekilde tutarlı değil. Fazla bilim kurgu falan izliyorlar herhalde, her şeyin altından Galatasaray çıkıyor, bir çekememezliktir gidiyor.

Bir arkadaşım mesaj atıyor Karabük maçından sonra ne oldu senin rüya takım diye, kim demiş rüya takım diyorum, ne bileyim gazetelerde hep yazıyor ya diyor. Fatih Terim kaç defa söyledi bilmiyorum böyle yakıştırmalar yapmayın diye, bu takım rüyayı bırak 2000 kadrosunun yanından geçemez, o takımla kıyasla kabustur. Amrabat, Umut, Burak, Dany, Hamit transferleriyle nasıl rüya takım oluyoruz hiç bir zaman anlamadım. İyi denebilir sadece. Şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz olan Fenerbahçe'nin kadrosu hem ismen, hem değer olarak bizden daha iyi durumda. 8.6 milyon euro Galatasaray'ın 2 senedir ödediği en yüksek bonservis bedeli, Meireles, Sow, Krasic bu 3'lüyü biz alsak kim bilir ne takımı olacaktık acaba, Şampiyonlar Ligini alamasak linç edilecektik muhtemelen. :)

Resmi sitemiz üzerinden iletişime geçerek kulüpten rica edeceğim, ben böyle giderse kalp hastası olacağım Galatasaray yüzünden, pek sevgili ulu yöneticilerimiz artık rakiplerin maçları yerine bizimkilerle ilgilensinler, biz kazandığımız sürece sorun yok sonuçta, alalım bütün maçları şampiyon olalım. Nasıl olsa ligin sonu belli, heyecan yaşamayalım daha fazla. :)

MeliksahAydogan
18.Kasım.2012, 16:01

Transfer yapıyoruz, rüya takım diyorlar. Kendileri bizden çok para harcıyorlar kaç sezondur, üstelik bizim transferlere de kimse sponsor falan olmuyor. Maç kazanamıyoruz, rüya takım çöktü, hani nerede rüya takım deniyor. Kazanıyoruz yurt içi yurt dışı farketmiyor, hakemle, bir takım güçlerle. Ne alaka diyoruz bu sene şampiyon oldunuz oldunuz yoksa batacaksınız para mı var diyorlar, e para yoksa o hayali güçleri biz öpücükle mi ikna ediyoruz ? Farklı pencerelerden bakıyorum olaya, hiç bir şekilde tutarlı değil. Fazla bilim kurgu falan izliyorlar herhalde, her şeyin altından Galatasaray çıkıyor, bir çekememezliktir gidiyor.

Bir arkadaşım mesaj atıyor Karabük maçından sonra ne oldu senin rüya takım diye, kim demiş rüya takım diyorum, ne bileyim gazetelerde hep yazıyor ya diyor. Fatih Terim kaç defa söyledi bilmiyorum böyle yakıştırmalar yapmayın diye, bu takım rüyayı bırak 2000 kadrosunun yanından geçemez, o takımla kıyasla kabustur. Amrabat, Umut, Burak, Dany, Hamit transferleriyle nasıl rüya takım oluyoruz hiç bir zaman anlamadım. İyi denebilir sadece. Şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz olan Fenerbahçe'nin kadrosu hem ismen, hem değer olarak bizden daha iyi durumda. 8.6 milyon euro Galatasaray'ın 2 senedir ödediği en yüksek bonservis bedeli, Meireles, Sow, Krasic bu 3'lüyü biz alsak kim bilir ne takımı olacaktık acaba, Şampiyonlar Ligini alamasak linç edilecektik muhtemelen. :)

Resmi sitemiz üzerinden iletişime geçerek kulüpten rica edeceğim, ben böyle giderse kalp hastası olacağım Galatasaray yüzünden, pek sevgili ulu yöneticilerimiz artık rakiplerin maçları yerine bizimkilerle ilgilensinler, biz kazandığımız sürece sorun yok sonuçta, alalım bütün maçları şampiyon olalım. Nasıl olsa ligin sonu belli, heyecan yaşamayalım daha fazla. :)

Eline , ağzına , yüreğine sağlık reiz :)

erdem344
18.Kasım.2012, 16:14

Fenerbahçenin hangi oyuncusuna kim sponsor olmuş ? Resmi belgelerle gel duyum gazate demeci vb şeylerle gelme

Meireles sow krasiç kayt bu tür oyuncuları almak vizyon ister.

Facx
18.Kasım.2012, 16:15
Fenerbahçenin hangi oyuncusuna kim sponsor olmuş ? Resmi belgelerle gel duyum gazate demeci vb şeylerle gelme

sow - ferit şahenk :0:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25318664/

erdem344
18.Kasım.2012, 16:18
sow - ferit şahenk :0:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25318664/

bu sponsorluk değilki ama adam fenerlidir basar parayı getirir takımına

sponsporluk demek bi ara sizin vardı nikon oyuncu getircekmişde cart da curta budur sponsorluk

uAburak89
18.Kasım.2012, 16:18

Haha. :)

Sarı lacivertli kulübün 10 milyon euroya satın alınan golcü için sadece 2 milyon euro ödediğini ifade eden Kamer, 8 milyon euroluk kısmın Ferit Şahenk, Ali Koç ve Nihat Özdemir tarafından ödendiğini şu cümlelerle açıkladı:
"Sow'u 10 milyon euroya aldık. Öncelikle bu transferde Ferit Şahenk'e, Nihat Özdemir'e ve Ali Koç'a teşekkür etmem lazım. En büyük payı Ferit Şahenk ödedi. Toplamda 8 milyon euroyu bu arkadaşlarımız ödedi. 2 milyon euroyu ise bir şekilde ödeyeceğiz."

http://www.cnnturk.com/2012/spor/02/07/sowun.parasini.kim.verecek/648100.0/index.html

Ayrıca üslubuna dikkat et, gel, gelme falan ne oluyoruz ? Senden icazet mi alacağım yorum yaparken ? Yazdıklarıma mantıklı cevap yazamayan herkes saldıraya geçiyor, yeni moda bu herhalde.

Vizyona bir şey demedim zaten, bahsi geçmedi, konuyla da alakası yok. Madem bahsettin, bence de vizyondur, katılırım. :)

2. mesajına cevaptır, senin gönlün olsun bir daha sponsor değil, yönetici parası deriz. :)

erdem344
18.Kasım.2012, 16:21
bu sponsorluk değil maddi yardımdır bunu bende yaparım gider sende yaparsın sponsorluk çok daha başkadır

Nikon onu Aslan'a getiriyor
Sarı-kırmızılı takımın gelecek sezon kadrosunda bir Japon yıldız olacak. Nikon yetkilileri şimdiden görüşmeler başladı. İlk hedefte CSKA'dan Keisuke Honda var

09:52 | 14 Nisan 2012

Galatasaray'ın, Japonya'nın dünyaca ünlü markası Nikon ile yaptığı 3 yıllık sponsorluk anlaşmasının kapalı kapılar ardında gerçekleşen görüşmelerinde büyük ses getirecek planlar için el sıkışıldığı ortaya çıktı. Nikon yöneticileri ile başta Metin Oktay Tesisleri olmak üzere birçok kez bir araya gelindiği ve imzalanan anlaşmanın sadece şortta reklamdan ibaret olmayacağı ifade edildi. Yapılan anlaşmaya göre; Nikon firması sarı-kırmızılı kulübe transfer konusunda da kapıyı açacak.

GÖRÜŞMELERE ŞİMDİDEN BAŞLANDI

İlk hedef, yeni sezonda G.Saray'a bir Japon futbolcu transfer edilmesini sağlamak. Nikon sponsorluğunda yapılacak transferde iki futbolcunun adı konuşuluyor; Bochum'da oynayan Takashi İnui ve CSKA Moskova'da forma giyen Keisuke Honda. İki oyuncu ile de temaslara başlayan Nikon'lu yetkililerin görüşmeleri belli bir seviyeye getirdikten sonra kararı G.Saraylı yöneticilere bırakacakları belirtildi.

GS TV JAPONYA'DA

Uzakdoğu'ya hızlı ve kalıcı bir giriş yapmak isteyen G.Saraylı yöneticiler sık sık hazırlık maçları ve kamplarla bölgeye gidecekler. Ayrıca Nikon'un katkılarıyla GS TV'nin Japonca olarak Japonya'da ve Çince olarak Çin'de yayın yapması da sağlanacak.

AVRUPA'DA SES GETİRECEK

İkinci başkan Ali Dürüst, "Hedefimiz G.Saray'ın adını daha da çok yaymak" dedi. Dürüst, "Takımımızın gelecek sezon Avrupa arenasında yer alacağına ve daha çok ses getireceğine inanıyoruz" dedi.

TOKYO'YA DEV GS STORE

Galatasaray'ın Uzakdoğu'daki yüzü olmayı hedefleyen Nikon yöneticileriyle Japonya'da bir futbol okulu açma projesi için de el sıkışıldı. Tokyo'da da dev bir GS Store açılacak ve ürün satışında Uzakdoğu pazarına ilk adım, Japonya'da atılmış olacak.

Sponsorla oyuncu getirmek budur işte.

ReaList
18.Kasım.2012, 16:26
Bir arkadaşım mesaj atıyor Karabük maçından sonra ne oldu senin rüya takım diye, kim demiş rüya takım diyorum, ne bileyim gazetelerde hep yazıyor ya diyor. Fatih Terim kaç defa söyledi bilmiyorum böyle yakıştırmalar yapmayın diye, bu takım rüyayı bırak 2000 kadrosunun yanından geçemez, o takımla kıyasla kabustur.

Bu kısma kesinlikle katılmıyorum. Sezon öncesi yapılan üst üste transferler taraftarları inanılmaz gaza getirmiş ben de inanılmaz derecede bu duruma şaşırıyordum çünkü Galatasaray kimi almıştı da Dream Team olmuştu veya Los Galakticos. Her yapılan transferden sonra Twitter'da Los Galakticos Galatasaray diye hastag yapılıyor keyifler curcunaydı. Üzerine 10 kişi kaldığınız Fenerbahçe maçında galip gelmeniz şerbet gibiydi. Bu sene Şampiyonlar Liginde yarı final garanti, ligde yedeklerle çıkalım, Beşiktaşla oynarken A2 takımdan oyuncu alalım falan bunlar hep Galatasaray taraftarının söylemiydi, Hatta Kaka transferi gündeme gelince "Kaka kim? Onu nerede oynatacaz, Gereksiz ve Lüks transfer, Kaka'ya ihtiyac var mı ki en fazla yedek kalır" gibi söylemlerle taraftarın takımı gözünde inanılmaz derecede büyüttüğünü hatırlıyorum, uzak değil burada bile aynı söylemi taşıyanlar oldu (Galatasaray Transfer Alanında)

Neyse gel zaman git zaman takım biraz tökezleyip gerçekler ortaya çıkınca "Ne Rüya takımı biz öyle bir şey dedik mi?" havasına büründü herkes, kusura bakmayın ama dediniz hem de haftalarca ballandıra ballandıra. Gerçek kendini gösterince de savunma mekanizmaları devreye girdi.

Evet haklısın Fenerbahçe'nin transferleri GS'ye göre daha nitelikli ve pahalıydı. Ama bugünkü mevcut Rüya Takım algısının sebebi Galatasaray taraftarıdır. Çünkü Fenerbahçe Chelsea'den Liverpool'dan Valencia'dan Juventus'tan Beşiktaş'tan vs banko oynayan oyuncuları kadrosuna dahil etmesine rağmen bu algıya uzak dururken Galatasaray kendisinde oynayan Melo'yu, Bayern Münih'te ve Real Madrid'de yedeğin yedeği olarak kariyer yapan Hamit'i, Trabzon'dan Burak'ı Kayseri'den Amrabat'ı Antep'ten Dany'i, Toulese'tan Umut'u ve 35'lik Cris'i alınca Los Galakticos olmuştu, bunu siz yaptınız başkaları değil. Zaman geçip aslında durumun beklenildiği gibi olmadığı anlaşılınca efendim biz hiç öyle görmedik ki demeyin bari.

MeMo
18.Kasım.2012, 16:28
Sponsor anlayışınızda ve o olmadı şu olmadı ama şunlar çok iyi oldu anlayışınızda sıkıntı var. Bekir de hala Maradona bu arada.

Walter Sakana
18.Kasım.2012, 16:29
...
Transfer yapıyoruz, rüya takım diyorlar. Kendileri bizden çok para harcıyorlar kaç sezondur, üstelik bizim transferlere de kimse sponsor falan olmuyor. Maç kazanamıyoruz, rüya takım çöktü, hani nerede rüya takım deniyor...

Beşiktaş maç konularına bakıyorum, her galibiyetten sonra milyon dolarlık takım diye bize taş atanlar var. E peki arkadaş, Beşiktaş'ın kadro değerinin Arap sermayesi takımı Malaga'dan sadece 1.150.000 € düşük olduğunu biliyor musun bunu yazarken? (BJK: 96.950.000 €) (Malaga: 98.100.000 €).

Fenerbahçe maç konularına bakıyorum, puan olarak yaklaştıklarında rüya takımla aynı puana geleceğiz vs... Peki biz rüya takımsak siz neysiniz? Galatasaray'ın kadro değeri 138.350.000 €, Fenerbahçe'nin kadro değeri ise 152.150.000 €. Kadro değeriniz bizden 13.800.000 € daha yüksek. Nasıl oluyor bu?

Ha keşke rüya takım olsak gurur duyarım bununla.

Fazla bilim kurgu falan izliyorlar herhalde, her şeyin altından Galatasaray çıkıyor, bir çekememezliktir gidiyor.

Aynen, Gençlerbirliği-Sivas maç konusunda bile Galatasaray'a sallıyordu bir arkadaş :)

erdem344
18.Kasım.2012, 16:30
Arap sermayesi malagadan elini çekti diye biliyorum .

uAburak89
18.Kasım.2012, 16:32
@erdem344

Pazar günüme neşe kattın çok sağ ol, gerçekleşmeyen bir gazete haberini paylaşman ibretlik. :)

@balde_mir_07

Dikkat edersen yazdığımda Fatih Terim diyorum. Önemli olan teknik direktörün, yönetimin, başkanın, oyuncunun söylediğidir. Taraftar tabii ki dediğin gibi havaya girdi, şimdi de çıktı buna diyecek bir şey yok. Aynı taraftar maç içinde oyuncuya 89 dakika küfredip, 90. dakikada gol atınca aslanım, kaplanım, adamım da diyor. 10 maçlık galibiyet serisi gelsin, yine muhteşem takım olacağız bir anda. Ben hocanın dediğini kastettim, taraftarın değil.

Sponsor lafı için çok özür dilerim, nasıl affettirebilirim kendimi sizlere ? :) Fenerbahçeli yardımı diyelim, yönetici desteği diyelim, finanse edildi diyelim, adını siz koyun, sonuçta demek istediğim gerçekleşen, açık ve net olan bir şey ve biliyorum ki hepiniz anladınız. :)

erdem344
18.Kasım.2012, 16:34
@erdem344

Pazar günüme neşe kattın çok sağ ol, gerçekleşmeyen bir gazete haberini paylaşman ibretlik. :)

Ben onu örnek vermiştim sen ciddiye almışsın.

Sende dahil burda bu haberin muhabbetini yapmadınızmı zamanında

MeMo
18.Kasım.2012, 16:38
@uAburak89

Sorun zaten sponsor lafın değil elmayla armutu karıştırman. O Sow transferinin hangi şartlarda hangi dönemde gerçekleştiğini unutuyorsun. Zaten rakibin yaptığı transferlerin şekliyle niye ilgilenilir anlamam.

uAburak89
18.Kasım.2012, 16:39
Ben onu örnek vermiştim sen ciddiye almışsın.

Sende dahil burda bu haberin muhabbetini yapmadınızmı zamanında

Hatırlamıyorum, bakarım birazdan yapmış olabiliriz, kim gelir acaba diye, bu da doğaldır. Ben sponsorla transfer yapılmasın, yapılamaz demiyorum bilmiyorum farkında mısın ? Diyorum ki biz yapmadık, rakip yaptı bir şekilde dışarıdan kaynakla. Sen de bana sizin için gündeme geldi diyorsun, tabii ki ciddiye alacağım, burada her yazılan şeyi ciddiye alarak cevap veriyoruz. Gündeme gelmesiyle, olması aynı şey değil. Zaten biz de bu sene bu şekilde transfer yapmış olsaydık, kalkıp da ilk mesajımdaki gibi belirtmezdim o şekilde. Ortada bir art niyet yok, çok gereksiz uzadı bu konu. Cımbızla çektin oradan onu, pişman oldum yazdığıma doğru olmasına rağmen.

@MeMo

Fikirlerimiz uyuşmuyor seninle %90 ama zeki birisin, üstte yazdıklarım senin yazdığına da cevap aslında. Şartları da biliyorum, şeklen bir sorun olmadığını da. İlgi meselesine gelince, her takımla ilgili haberler çıkıyor, okuyoruz, bunu herkes biliyor, dedektiflik yapmadık yani bu bilgiye ulaşmak için. Kıyas yapıyorum çünkü bize para üzerinden sürekli bir saldırı var. Maksat oydu yani.

Facx
18.Kasım.2012, 16:39
Arap sermayesi malagadan elini çekti diye biliyorum .

böyle diceğine açık açık hiçbişey bilmiyorum desen daha iyi olur 3 tane şey söyledin 3 üde yanlış bilmeden söylediğin
1-sponsorluk fenerbahçe
2-nikon biz
3-malaga arap sermayesi

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olursan anca burda kendini gülünç duruma düşürürsün

ReaList
18.Kasım.2012, 16:41
@uAburak89

Fatih Terim'in ilk Rüya Takım algısı üzerindeki tepkisi, taraftarın Beşiktaş maçına A2 takımla gidelim dengeler eşitlensin deyip Galatasaray'ın yenilmekten kurtulduğu maçtan sonra uyarısıyla başladı. Başkan zaten yapılan her transferden sonra -doğal olarak- Galatasaray hedef büyütmüştür, müzemizde eksik kupa Şampiyonlar Ligi kupası, hedefimiz O, diye konuşuyordu.

Neyse bu Rüya Takım rüyasını zaten sizden kaynaklı bir şey olduğunu, zamanında bununla geçindiğinizi işler kötü gidince rüyadan uyandığınızı biliyorsunuz. Bugün başka bir takım taraftarının mevzu bu olunca taşı Galatasaray'a atmasının en büyük sebebi de budur.

Trabzonspor
18.Kasım.2012, 16:42
Uzak dogu haberi digruysa cok iyi bence.Avrupada elit kuluplerin uyguladigi bir politika.Turk takimlarininda bunlari yapmalari gerektigini dusunuyordum.Gs yolu acar arkasindan gider umarim digerleride.

erdem344
18.Kasım.2012, 16:43
Uzak dogu haberi digruysa cok iyi bence.Avrupada elit kuluplerin uyguladigi bir politika.Turk takimlarininda bunlari yapmalari gerektigini dusunuyordum.Gs yolu acar arkasindan gider umarim digerleride.

hocam geçen senenin haberi o :D :D :D

uAburak89
18.Kasım.2012, 16:48
@balde_mir_07

A2 muhabbeti yine taraftarın sorunu ve ayıbıdır. Ayrıca Beşiktaş üzerinden transfer döneminde zaten paraya ihtiyaçları var e bize de orta saha lazım, Fernandes'i alalım diyenler de Fenerbahçe taraftarı. Ama bunlar unutuldu, Türkiye'de tepede olan takım herkese antipatik gözükür. Son şampiyon da Galatasaray olduğuna göre, normal karşılıyorum.

Şampiyonlar Ligine gelince, hedef koyacak başka bir şey yok ki zaten bu seneki hedef gruptan çıkmak denildi. Ligin en çok şampiyon olan takımıyız sizinle birlikte. Türkiye Kupası en çok bizde. Yeni adıyla Süper Kupa, eski adıyla Cumhurbaşkanlığı kupası en çok bizde. Uefa var, Avrupa Süper kupası var müzede. Hem başkan hem yöneticiler bir gün Galatasaray Şampiyonlar Ligini almalıdır hedefi budur diyor, ama ekliyor, o sene bu sene değil. Bence o sene 10 sene içinde de gelmez.

ReaList
18.Kasım.2012, 16:55
@uAburak89

Aktarmak istediğini anlıyorum ben sadece "Rüya Takım" sözü üzerinden neden Galatasaray'ın vurulduğunu, Oysa kadro değeri, yapılan transferlerin niteliği, gelen oyuncuların bedelleri baz alındığında Galatasaray'ın önünde olan Fenerbahçe'nin niye bu söz geçtiği zaman kıyas yaparken gözardı edildiğinin sebebini söyledim.

Trabzonspor
18.Kasım.2012, 17:01
hocam geçen senenin haberi o :D :D :D

Hadi ya,bende biriside akilli bi is yapiyor sonunda diyordum.

sui generis
18.Kasım.2012, 17:26
Delil olmadığı sürece konuşmak bana saçma geliyor. (facebook , twitter orada yazarsın yazacağını ama burası için gereksiz ) yalnız şurdan vurdular olmadı , burdan vurdular olmadı diyorsunuz da onu çekme bunu çek sözünü biz mi söyledik de oyun yapmış oluyoruz kendi teknik adamınıza söyleyeceksiniz onu ya da sermaye arttırımında savcı soruşturma açtı onu da ona söyleyin. he bu arada Rüya takım olayı burada defalarca yazıldı , Kaka gelmesin gereksiz olur dendi. yönetim dememiş olabilir zaten bunu iddia eden de yok. tepki olayı da GS yönetimine , teknik adamına değildir bu yakıştırmayı yapanlaradır.

ek olarak @uAburak89 sürekli Fenerbahçeli arkadaşların tavırlarını eleştiriyorsun ama bana kalırsa senin yazdıklarının da onların yazdıklarından pek bir farkı yok. sürekli aşağılama çabası içinde olduğunu düşünüyorum.

uAburak89
18.Kasım.2012, 17:39
@benbenim

Soruşturma olayı, arttırıma itiraz eden bir kesimin talebi üzerine açıldı. Gabi abinin yazdığında doğruluk payı var, onu çok güzel kullanmaya çalışanlar var çünkü. galatasaraymağdurları diye site kurdular, kurucusu 12 numaranın başındaki soyadı alakuş galiba yanlışım yoksa o isim çıktı. Onun şirketi, domain aynı yerden, adresler falan aynı geçmiş sayfalarda yazdım hatta ben bunu.

Bunun dışında kimseyi aşağıladığım falan yok, bu tarz çabalar içerisine girmem ben. Öyle algılanıyorsa da o mesajlara yaptırım uygulanması lazım.

sui generis
18.Kasım.2012, 17:47
mesela ben dünkü Aydınus'un yönetiminin aldığı emirle olduğunu düşünsem de ispat edemediğim sürece bu düşüncem önemsizdir. Aynı şekilde soruşturma olayının itirazlarla açıldığını iddia etmen gibi. he bazı durumda savcılar şikayet üzerine soruşturma açabilme durumları vardır. bunda da bir hukuksuzluk yok. Kanun bu hakkı vermiş.

o site olayından anlamam , yapmış olabilirler , bilemem onu. yine ben Galatasaray'ın şike davasını kullandığını düşündüğüm gibi , siz de sermaye olayının FB ya da taraftar sitesinin kullandığını düşünebilirsin. ama sadece düşünmekle kalırız.

uAburak89
18.Kasım.2012, 17:55
Ben bir şey iddia etmiyorum ki, haberde gördüm o soruşturma haberinde yanlışım yoksa 15 kişinin itirazı vardı, bizim kulübün siteden ya da kap üzerinden bunu bildirmiş olması lazım hatta.

Walter Sakana
18.Kasım.2012, 18:02
@benbenim

1- Forum twitter çiftliğine dönmüşken ve o kadar kişiye laf söylenmezken gelip benim facebook örneğine saçma demen pek tarafsız bir yorum olmadı. Dün mesela Eskişehir-Fenerbahçe maç konusunda twitter kaynak gösterilerek atılan bir mesaj:

Fırat Aydınus Lig'de toplam 24 kırmızı kart gösterdi. GS'ye 1, BJK'ye 2 ve Fenerbahçe'ye tam 10! Yanlış okumadınız!

Bunun delili var mı?

Gerçeği:

Fenerbahçenin 30 maçını yönetmiş. Fenerbahçeye 65 sarı 7 kırmızı, rakiplerine ise 76 sarı 8 kırmızı kart göstermiş. Bu maçlarda Fenerbahçe 15 galibiyet, 7 beraberlik 8 yenilgi almış.

Galatasarayın 26 maçını yönetmiş. Galatasaraya 67 sarı 7 kırmızı, rakiplerine ise 73 sarı 5 kırmızı kart göstermiş. Bu maçlarda Galatasaray 12 galibiyet, 5 beraberlik, 9 yenilgi almış.

Önce bu tür, insanları yanlış yere gaza getirecek yalan bilgilerin paylaşılmasını önleyin, sonra gelip bana delil olmadan facebook'u twitter'ı kaynak göstermek saçma deyin. Benim orada yazdığım şey gözümle gördüğüm bir şey, emin olmasam yazmazdım. Ha dediğin gibi orada ne yazarsa yazsın burayı bağlamaz, o şekilde dersen anlarım.

2- "onu çekme bunu çek" tartışmasında yorum yazan kişiler 8 Fenerbahçe'li üye. Başka takımdan tek bir Allah'ın kulu yok. Nedenini izah edebilir misin? Neden sadece Fenerbahçeliler tepki gösteriyor? Burada iyi niyet aramak biraz fazla iyimser bir bakış açısı bence. Ayrıca Fatih Terim'in o konuyla ilgili açıklaması:

Fatih Terim, bu tür yanlış yorumların kendisine yapılan büyük bir haksızlık olduğunu belirtirken “Biz ne ile uğraşıyoruz, insanlar ne ile... İçeri giren adamın eşgali belirlensin diye, ‘Beni çekmeyin, adamı görüntüleyin’ demeye çalışıyorum ama nasıl haberler çıkıyor? Ya orada içeriye sokulan ilgisiz ve medya mensubu olmayan insanlar farklı bir hareket ya da saldırıda bulunsa ne olacaktı? Burada o adamın o odaya nasıl girip gazeteci gibi soru sorabilmesinin konuşulup yargılanması gerekirken, konuşulanlar gerçekten çok üzücü” diyerek dert yandı.

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=21911371

3- Rüya takım konusunda haklılık payınız var, bazı kişilerin o tarz yorumları oldu ama bunu tüm Galatasaray taraftarlarına hatta Fatih Terim'e maletmek yanlış bir yaklaşım bence.

sui generis
18.Kasım.2012, 18:12
1-abi ben hangi facebook olayına saçma demişim anlamadım onu. facebook da içinizi dökün demem sana değildi genel söylemimdir. o gösterdiğin kırmızı kart olayı buna dahil mesela. dünden beri dolaşıyor etrafta ama yanlış.

2-Fatih Terim'in açıklamasını bilmiyordum yeni gördüm , olayı Fenerbahçelilerin eleştirmesi sıkıntı değil bence. şöyle forumda Beşiktaşlı arkadaşlar o kadar yorum yapmayı seven insanlar değil. onlarda yoksa anormal karşılamıştır. aksi bir şey olsa (fenerbahçe aleyhine) tek itiraz edende Galatasaraylılar olurdu.

3-Dediğim gibi Fatih Terim'in rüya takım dediğini duymadım o yüzden onu eleştirmek mantıksız.

davidvilla
19.Kasım.2012, 10:41
Bu arada O sow olayından aklıma geldi. Uefa bununla ilgili bir yaptırım uygulayacaktı. Hiçbir yonetici cebinden para verip oyuncu alamayacaktı falan (man city için özellikle), ne oldu o iş? Bilen var mı?

uAburak89
19.Kasım.2012, 13:58
Man.United'ın GS maçında muhtemel 11'i: De Gea, Rafael, Jones, Smalling, Buttner, Anderson, Carrick, Cleverley, Rooney, Welbeck, Chicharito

Bülent Timurlenk

--------------------------------------------------------------------------------------

www.galatasaray.org

Ne güzel yazmışlar;

Adında gururum saklı renklerinde asalet !

europeanconquer
19.Kasım.2012, 15:12
Ben yine 3 boyutlu koroegrafi bekliyorum ultrAslan'dan ve Manchester'a bir lafım var ayrıca :) ;

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/11/19/article-2235114-161B736A000005DC-982_634x425.jpg

MeliksahAydogan
19.Kasım.2012, 17:05
Man.United'ın GS maçında muhtemel 11'i: De Gea, Rafael, Jones, Smalling, Buttner, Anderson, Carrick, Cleverley, Rooney, Welbeck, Chicharito

Bülent Timurlenk

--------------------------------------------------------------------------------------

www.galatasaray.org (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.galatasaray.or g)

Ne güzel yazmışlar;

Adında gururum saklı renklerinde asalet !

Rooney oynamaz gibime geliyor hocam , kaleci de keşke Lindegaard olsa , defans hattı iyi bizim için , Chicharito ve Welbeck'e dikkat etmek lazım , Rooney oynamaz bence yerine Kagawa veya Ashley Young olabilir bence.

davidvilla
19.Kasım.2012, 17:34
Şu cleverley iyi topçu hea ona dikkat etmek lazım ortasahada

europeanconquer
19.Kasım.2012, 17:42
Scholes,Rooney, Rio Ferdinand, De Gea, Giggs, van Persie, Kagawa, Nani, Evra, Evans maç kadrosunda yokmuş.

Walter Sakana
19.Kasım.2012, 17:44
'Durum beklenenden daha vahim!

Bataklığa dönen Arena'yla ilgili rapor geldi

Şampiyonlar Ligi’ndeki Cluj maçı sırasında yağan yağmur, Türk Telekom Arena’nın zeminini önce göle, sonra da bataklığa çevirmişti. Sorumlunun kim olduğu uzun süre tartışıldı, analizler yapıldı. Çıkan sonuca göre, durum beklenenden daha vahim.

KANALİZASYON SİSTEMİ TIKALI!

Stadın çok değişik bir problemi ortaya çıktı. Civarda devam eden inşaatların getirdiği yük, stadın bulunduğu bölgenin kanalizasyon boşaltım sistemini aşırı yağışlarda kilitliyor, bu durum da drenaj sisteminin terse çalışarak stat çevresinin ve yeşil sahanın su basmasına neden oluyor. Özellikle inşaatı süren hastane ve yan tarafta da dev bir iş merkezi için kazılan 70 metrelik temel çukurunun boşaltımı için kurulan pompaların, bu civarın kanalizasyon sistemini kilitlediği düşünülüyor. Problem bununla da sınırlı değil.

SU TOPLAMA HAVUZU YAPILABİLİR

Henüz birkaç ay önce yenilenen çimler aşırı suda kaldığı için çürüme tehlikesiyle yüz yüze. Karabük maçında zeminin yağış olmamasına rağmen yaprak yaprak kalkmasıyla harekete geçen Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, görevlilere talimat vererek durumun hemen incelenmesini istedi. Stadı incelemek için gelen Teknik Üniversite yetkililerinin de drenaj sisteminden çok, kanalizasyon problemine dikkat çektikleri belirtildi. Çözüm için Batı Tribünü’nün arkalarına su toplama havuzlarının yapılması gündeme geliyor. Tüm stadın çevresinin sular altında kalması da bu tezi doğruluyor. Yani problem sanıldığından büyük ve Galatasaray’ın kendi imkanlarıyla bu sorunu ortadan kaldırabilmesi imkansız görünüyor. Bu da Galatasaray’ın hükümetle tekrar karşı karşıya kalabileceği anlamına geliyor.

Kaynak (http://haber.gazetevatan.com/durum-beklenenden-daha-vahim/493904/5/Spor)

davidvilla
19.Kasım.2012, 17:49
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Şampiyonlar Ligi'ndeki 5. maçında Galatasaray ile karşılaşacak olan Manchester United'da, teknik direktör Alex Ferguson genç oyunculardan kurulu bir kadro seçimi yaptı.

United'da; Wayne Rooney, Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Paul Scholes, David De Gea, Robin van Persie, Antonio Valencia ve Patrice Evra'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Kagawa, Nani ve Evans maç kadrosuna alınmadı.

United'ın 21 kişilik kadrosu şöyle:
"Sam Johnstone, Anders Lindegaard; Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton; Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe; Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda

europeanconquer
19.Kasım.2012, 17:50
Eğer bu maçı kazanamazsak,Allah aşkına Avrupa Ligi'ne de gitmeyelim eğer gideceğimiz varsa.

uAburak89
19.Kasım.2012, 23:48
Sermaye arttırımı için açılan dava düşmüş;

http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=248090

davidvilla
20.Kasım.2012, 12:50

Bu da mı gol değil hakim bey :)

Walter Sakana
20.Kasım.2012, 12:55
:icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:

G.Saray'da sürpriz transfer gelişmesi

Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşanıyor.

Bir dönem ülkemizde Çaykur Rizespor forması da giyen 1989 doğumlu ABD'li forvet Freddy Adu, 2 hafta boyunca sarı-kırmızılı ekiple antrenmana çıkarak denenecek.

Amerika Birleşik Devletleri Ligi MLS'te sezonun sona ermesi nedeniyle, sezon öncesi hazırlıklarının bir bölümünü Florya'da geçirecek olan Adu ile ilgili sarı-kırmızılı ekipten herhangi bir açıklama yapılmazken; oyuncunun kulübü Philadelphia Union'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada bir dönem Pele'nin varisi olarak gösterilen Adu'nun Galatasaray ile antrenmana çıkacağı doğrulandı.

uAburak89
22.Kasım.2012, 15:48
burak yilmaz, gecen sene ligde gosterdigi performansi galatasaray'da gosteremez: 10 mac 8 gol

avrupa icin yeterli degil: 5 mac 5 gol

kafa vuramiyor: sampiyonlar ligi'nde 3 kafa golu

bencil bir oyuncu: 4 asist

sadece gol atiyor, baska bir sey yapmiyor: bir forvet gol atmanin yani sira, patates de kizartmali, haklisiniz.

:yildiz: :D

sui generis
22.Kasım.2012, 15:57

http://www.borsagundem.com/haber/Galatasaray-davasi-devam-ediyor/120977/

ReaList
22.Kasım.2012, 16:06

Demek ki sadece yatırımcıyı yanıltmıyor, kamuoyuna da yanlış bilgi veriliyor, gerçi verilen bu paravan bilgi bile Galatasaray için olumlu bir bilgi olduğundan borsada işlem gören Galatasaray hissesi olumlu yönde etkileniyor yani yine manipülasyon oluyor. Asacaksın bunları ok meydanında bakalım bir daha yapıyorlar mı : )

Not: Tamamen espri amaçlıdır. Keşke bu notu yazmak zorunda kalmasak ama...

uAburak89
22.Kasım.2012, 16:12

Zaten bir dava daha varmış, sonradan farkettim onu;

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=240963

15 kişinin açtığı dava. Diğer davada da Hulusi Akdere niye katılmamış onu anlamadım, neyse yakında hepsi açığa çıkacak, varsa sıkıntı zaten gereken yapılır.

ReaList
22.Kasım.2012, 16:19
@uAburak89

Sen takip ediyorsan biliyosundur, http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-galatasaray-in-davasi-basladi_sto3499273/story.shtml 1-2 gün önce başlayan bu dava hangisiydi ? Aynı konu mu farklı konu mu ?

C h A o S
22.Kasım.2012, 16:28
Bu davalarda haksız görülürsek ne olacak küme mi düşücez?Yoksa tazminat mı ödiyeceğiz?Zararı ne olacak bizim açımızdan?

uAburak89
22.Kasım.2012, 16:54
@uAburak89

Sen takip ediyorsan biliyosundur, http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-galatasaray-in-davasi-basladi_sto3499273/story.shtml 1-2 gün önce başlayan bu dava hangisiydi ? Aynı konu mu farklı konu mu ?

Çok bilgim yok, kap'ta gördüm sadece 2 farklı dava bildirimi vardır. Senin verdiğin linkte davacı Necla Yıldız diyor, benbenim'in verdiği linkte ise avukat Neclan Yıldız diyor, ikisinden biri yanlış, bilgi kirliliği var bence bu konuda. Eurosport'un haberi balon gibi. Kulübün kap'a yaptığı bildiriye bakınca, dava düşmüş deniyor ama davanın diğer tarafları öyle bir şey yok demiş, konu aynı kısacası ama işi karıştırmışlar.

@C h A o S
Sermeya arttırımı iptal olur herhalde zaten talep bu şekilde. Niye küme düşelim ne alaka, sahaya bir şey yansımadı ki.

C h A o S
22.Kasım.2012, 19:45
Çok bilgim yok, kap'ta gördüm sadece 2 farklı dava bildirimi vardır. Senin verdiğin linkte davacı Necla Yıldız diyor, benbenim'in verdiği linkte ise avukat Neclan Yıldız diyor, ikisinden biri yanlış, bilgi kirliliği var bence bu konuda. Eurosport'un haberi balon gibi. Kulübün kap'a yaptığı bildiriye bakınca, dava düşmüş deniyor ama davanın diğer tarafları öyle bir şey yok demiş, konu aynı kısacası ama işi karıştırmışlar.

@C h A o S
Sermeya arttırımı iptal olur herhalde zaten talep bu şekilde. Niye küme düşelim ne alaka, sahaya bir şey yansımadı ki.

Zaten bu davalar bana fasa fiso gibi geliyor.Yönetiminde pek bir endişesi olucağını düşünmüyorum.Davayı açanlarda sanırım Galatasaray'ın zararlı çıkacağından değilde birazda gündem yaratmak,ortalığı bulandırmak için uğraşıyorlar.

europeanconquer
22.Kasım.2012, 22:17
:yildiz: :D

Abi ben orada yazanlara hala katılıyorum ancak Burak nasıl o kadar katkı sağladı hala anlayamadım :n:

Walter Sakana
22.Kasım.2012, 23:36
Futebol Finance, en popüler 100 takımı açıkladı.

Tüm dünyadaki futbol kulüplerinin resmi facebook sayfalarını tarayan Futebol Finance, en popüler 100 takımı açıkladı. Türkiye birincisi Galatasaray, dünyanın en çok takip edilen 8. futbol kulübü oldu.

Futbol ekonomisinin nabzını tutan Futebol Finance kuruluşu, futbol kulüplerinin sosyal medya üzerindeki son durumlarını açıklayan bir rapor yayınladı. Tüm dünyadaki futbol kulüplerinin resmi facebook sayfalarındaki takipçi sayısını mercek altına alan Futebol Finance’ın araştırmasına göre ilk 10 sırada iki tane Türk takımı bulunuyor.

Barcelona’nın 36 milyon 619 bin takipçi ile ilk sırada bulunduğu sıralamada ikinciliği bir diğer İspanyol kulübü Real Madrid, üçüncülüğü ise İngiliz devi Manchester United aldı. Listede ilk 10’a Türkiye’den giren takımlar ise Galatasaray ve Fenerbahçe oldu. Sarı kırmızılılar 7 milyon 581 bin takipçi ile 8., Fenerbahçe ise 6 milyon 99 bin takipçi ile 9. sırada yer aldılar. Bir diğer Türk takımı Beşiktaş 3 milyon 746 bin ile 13. sırayı alırken, Trabzonspor 466 bin ile 52. basamakta yer aldı.

İşte dünyanın ilk 100 takımı listesinde ilk 10:

SIRA TAKIM TAKİPÇİ
1- Barcelona 36.619.000
2- R.Madrid 32.858.000
3- M.United 28.533.000
4- Chelsea 13.762.000
5- Milan 12.206.000
6- Arsenal 11.778.000
7- Liverpool 10.529.000
8- G.SARAY 7.581.000
9- F.BAHÇE 6.099.000
10- B.Münih 5.279.000

uAburak89
24.Kasım.2012, 00:04
Transfer döneminde çok isabetli duyumları olan biri var takip ettiğim, Alper Potuk Galatasaray'da diyor, Alper listenin 1. sırasında diyordu. Az önce de Alper twitter'dan Es-Es taraftarına teşekkür etti, artık bilemiyorum. :D

E.Cartman
24.Kasım.2012, 00:20
Transfer döneminde çok isabetli duyumları olan biri var takip ettiğim, Alper Potuk Galatasaray'da diyor, Alper listenin 1. sırasında diyordu. Az önce de Alper twitter'dan Es-Es taraftarına teşekkür etti, artık bilemiyorum. :D

olaylar olaylar :zuhaha

uAburak89
24.Kasım.2012, 00:24
Alper yanlış anlaşıldım ben desteğe teşekkür ettim dedi, tabii herkes transfer sorunca evet gidiyorum diyecek değildi. :D Şaka bir yana, devre arasına ilk takviye Alper olacak gibi, kim bilir kaça patlayacak o da ayrı konu.

MeliksahAydogan
24.Kasım.2012, 00:47

Hocam çok isabetli duyumları olan biri kim söyleyin de bizde takip edelim ?

uAburak89
24.Kasım.2012, 00:55
Hocam çok isabetli duyumları olan biri kim söyleyin de bizde takip edelim ?

https://twitter.com/34cimbom34

Stoper için Cris'in adı geçmezken, Fransa'dan gelecek diyordu bu kişi. Her yazdığı doğru çıkacak değil tabii ama genelde isabetli oluyor.

MeliksahAydogan
24.Kasım.2012, 00:59
https://twitter.com/34cimbom34

Stoper için Cris'in adı geçmezken, Fransa'dan gelecek diyordu bu kişi. Her yazdığı doğru çıkacak değil tabii ama genelde isabetli oluyor.

Evet hatırladım 34cimbom34 kraldır ya zaten , Burak'ı da ilk o söylemişti.

davidvilla
24.Kasım.2012, 11:34
Alper süper olur da bir stoper de lazım o işi nasıl çözecekler bakalım merakla bekliyorum

uAburak89
24.Kasım.2012, 12:21
Cris gitmezse yabancı stoper geleceğini sanmıyorum, yerli olarak da sadece Serdar Aziz var onu da Bursaspor bırakmaz.

davidvilla
24.Kasım.2012, 12:41
Bana sorarsan bir Serdar Aziz yok. Serdar Aziz öyle aman aman bir stoper değil Danny'den farkı yok. Bize biraz hava toplarında etkili bir stoper lazım Cengaver lazım.Yan toplarda önceden Servet vururdu artık kimse vuramıyor. Manu maçında da direkten döndük.
Artık Ujfalusi iyileşse bile ne verecegi belli değil o yaştaki adamın sakatlıktan cıkıp bu tempoda form tutması imkansıza yakın bir durum. Danny'den de iyi bir ön libero olur. Stoper olamayacagına artık hem fikiriz sanıyorum ki. Ömer Toprak ihtimali yok mu acaba ? Manisasporda Huseyin var sürekli belirttiğim..2ligde oynuyor diye küçümsememek lazım Serdar Aziz'den cok daha "stoper". Yani çözmemiz gereken bu alan var. Ya da Ceyhun da stoperde gayet iyi bir performans verebilir gibi geliyor. Arka ikili herşeyin başıdır orası olmadı mı elinde Messi olsa yine kaybediyorsun. Örneği var.

uAburak89
24.Kasım.2012, 12:44
Serdar Aziz şimdiki haliyle takıma seviye atlatmaz ama geleceği parlak bir oyuncu bence. Ujfalusi'den ne yazık ki faydalanmamız zor, Ömer'in de geleceğini pek sanmıyorum, Fatih Terim farkında zaten sorunların Karabük maçından sonra bu defansa gol yetiştiremezdik lafı var, gol yemediğimiz maçlardan sonra bunun altını çiziyor oluşu defansta sıkıntıların farkında olduğunu gösterir. Takımından ayrılmak isteyen yaz döneminde de ismi Türk takımlarıyla anılan Rolando var, Kjaer var, devre arası bir isim gelecek diye düşünüyorum.

MeliksahAydogan
24.Kasım.2012, 12:51
Cris gitmezse yabancı stoper geleceğini sanmıyorum, yerli olarak da sadece Serdar Aziz var onu da Bursaspor bırakmaz.

Serdar Taşçı veya Ömer Toprak içinde girişimde bulunabiliriz neden olmasın ki ?

davidvilla
24.Kasım.2012, 12:52
Kjaer cok cok büyük yetenek ama umarım olur ve dikiş tuttururusa uzun yıllar kalır orada semih ile beraber. Şu anda gevurların deyimiyle "underrated" Palermo'da tek başına dimdik ayakta dururdu.Sonradan gitti geldi oldu bittiye geldi. Şu anda herkesin gözünden kaçan bir oyuncu. Yanlış hatırlamıyorsam bir u19 turnuvasında turnuvanın oyuncusu ödülü almıştı bir defans olmasına ragmen. Keşke olsa çok isterim. Felix Magath ile problemler yaşıyor (kim yaşamıyor ki) bence 8 9 milyon euroya bitirebiliriz. Ama tabi bizimkiler bir stopere o parayı verir mi soru işareti.

europeanconquer
24.Kasım.2012, 13:12
Semih oynarsa çok büyük sıkıntı olmuyor 3-4 maçta bir ufak hatalar yapmıyor değil ama bu oyuncular hata yapa yapa yapmamayı öğrenecek.Ujfalusi ayarında birini almalıyız ve Cris'i yollamalıyız.Ujfa sakatlanmasaydı şu an yine ligin en az gol yiyen takımı konumunda olabilirdik olmasak da en azından daha az pozisyon verirdik,ondan eminim.

Nocna Mora
24.Kasım.2012, 14:24
Serdar Aziz çok yetersiz bir oyuncu. Alınması gereksiz olur. Sene sonu Kolo Toure hamlesi bekliyorum ben.

Redrum
24.Kasım.2012, 15:03
Kjaer cok cok büyük yetenek ama umarım olur ve dikiş tuttururusa uzun yıllar kalır orada semih ile beraber. Şu anda gevurların deyimiyle "underrated" Palermo'da tek başına dimdik ayakta dururdu.Sonradan gitti geldi oldu bittiye geldi. Şu anda herkesin gözünden kaçan bir oyuncu. Yanlış hatırlamıyorsam bir u19 turnuvasında turnuvanın oyuncusu ödülü almıştı bir defans olmasına ragmen. Keşke olsa çok isterim. Felix Magath ile problemler yaşıyor (kim yaşamıyor ki) bence 8 9 milyon euroya bitirebiliriz. Ama tabi bizimkiler bir stopere o parayı verir mi soru işareti.

Katılıyorum ben. Muslera'ya nasıl 6-7 M gibi bir para verdik ve karşılığını alıyoruz, gerekirse bir stopere de verebilmeliyiz.

Lucas Neill
25.Kasım.2012, 01:02
Ne güzel bi takima sahibiz gecen sezondan beri yasadigimiz bu sürecte yasadigimiz mutluluklar Kadiköy'de kupa kaldirma Melo'nun penalti kurtarmasi iyi ki Galatasarayliyim.

Alicanfmfan
25.Kasım.2012, 14:54
Ne güzel bi takima sahibiz gecen sezondan beri yasadigimiz bu sürecte yasadigimiz mutluluklar Kadiköy'de kupa kaldirma Melo'nun penalti kurtarmasi iyi ki Galatasarayliyim.

Hakikaten Tarihi biz yazıyoruz. :)

davidvilla
25.Kasım.2012, 23:31
BU arada stoper adayı olarak genclerbirliğindeki aykut da cok iyiymiş,olabilir gibi. Hava toplarında cok etkili

RaSenGan
26.Kasım.2012, 23:27
Özel kaleci kazakları G.Saray Store'da

Galatasaray'ın ürünlerinin satıldığı GS Store'un yönetimi, Melo'ya özel kazak tasarlayacak. Elazığ maçında penaltı kurtaran Melo'ya gelen övgüler sonrası GS Store, bu hafta Brezilyalı için özel kaleci kazakları üreterek satışa sunacak.

Webaslan

Night_Mare17
26.Kasım.2012, 23:58

Herkese nasip olmayacak bir hocaya , taraftara , yönetime , kadroya , personele sahibiz. Herkese nasip olmayacak başarılar , olaylar yaşıyoruz.

Özgür Çetin
27.Kasım.2012, 01:32
Beyaz TV ye göre QUERESMA en geç sezon sonu resmen GS de.. Aykut Demirde bitmiş..

uAburak89
27.Kasım.2012, 01:39
Ali Dürüst: "Fatih Terim'le transfer görüşmelerimiz oluyor. Devre arası transferine Terim de ben de sıcak bakmıyorum"

Ali Dürüst: "Quaresma ile ilgili bir transfer girişimimiz olmayacak."

Ali Dürüst: "Gökhan Töre'nin İstanbul'a geldiğini ben de televizyon altyazılarından öğrendim. Gökhan, İstanbul'a Galatasaray için gelmedi."

Ali Dürüst: "Fatih Terim ile ilgili hiçbir sıkıntımız yok."

Ali Dürüst: "Hakemler büyük baskı altında. Zaman zaman hataları oluyor. Bizim aleyhimize de başka takımların aleyhine de oluyor."

Ali Dürüst: "Fatih Terim ile Aykut Kocaman arasında bir sözlü savaş hissetmedim."

Ali Dürüst: "Yayıncı kuruluş özellikle işine konsantre olan Fatih Terim'i sürekli çekiyor."

Ali Dürüst: "Fatih Terim eğer birine mesaj vermek istiyorsa direkt olarak söyleyeceğini söyler."

footballer33
27.Kasım.2012, 01:46
Beyaz TV ye göre QUERESMA en geç sezon sonu resmen GS de.. Aykut Demirde bitmiş..
”Anlatamıyorum Galiba. Türkiye’de Beşiktaş’tan Başka Takımda Oynamam. Basın, Anlamamazlıktan Geliyor Galiba.”

http://futboldabugun.com/futbol/spor/futbolda-bugun/quaresma-turkiyede-baska-takimda-oynamam/haber/haberleri/

Night_Mare17
27.Kasım.2012, 01:47
”Anlatamıyorum Galiba. Türkiye’de Beşiktaş’tan Başka Takımda Oynamam. Basın, Anlamamazlıktan Geliyor Galiba.”

http://futboldabugun.com/futbol/spor/futbolda-bugun/quaresma-turkiyede-baska-takimda-oynamam/haber/haberleri/

Birde dün Beyaz Tv yayının başından beri bas bas bağırıyor. Galatasaray'ın Dünya Starı transferi birazdan , Gs kimi aldı falan. Sinan engin gibi bir kişi direk kesin olarak Quaresma Galatasaray'da dedi. Ertem Şener'in kanala geldiği çok belli.

footballer33
27.Kasım.2012, 01:52
Ahmet Nur Çebi ile röportaj yapan Beyaz TV'ye mi güvenecek millet, yoksa Sinan Engin gibi biri mi?

Her şey bir yana, Q7'ye yöneticiler ve medya tarafından yapılmayan terbiyesizliğin, karalamanın kalmadığı bir şehirde, bir ülkede siz olsanız kalır mıydınız? Q7, şu saatten sonra Rusya'ya gider, Katar'a gider; ama Türkiye'de, hele de İstanbul'da hiç kalmaz! Ya ülkesine döner ya da bahsettiğim ülkelerden birisine transfer olur.

Mamadou
27.Kasım.2012, 01:55
Galatasaray devre arası transferine hızlı girdi :D

mpaker66
27.Kasım.2012, 01:58
Beyaz TV gündemde kalmaya çalışıyor, geçelim bunları.
Eğer CL'de tur atlarsak transfer yapmayacak mıyız yani. Ali Dürüst öyle mi demiş? Hic yoktan Alper süper olurdu be...

Lucas Neill
27.Kasım.2012, 02:48
Ali Dürüst transfer yok falan dediyse 2-3 oyuncuyla anlasmisizdir.

uAburak89
27.Kasım.2012, 23:33
Babasının oğlu. :) Transfer etsek ne güzel olur.

http://www.101greatgoals.com/blog/remember-the-name-ianis-hagi-gheorges-son-scores-left-footed-beauty-for-romania-u15s-v-turkey/

ReaList
28.Kasım.2012, 02:40
2 hafta önce falan.

Fatih Terim puan kayıplarının olduğu maçlardan sonra basın toplantılarında yüksek dozajda gergin oluyor, dün gece yine kükremiş. Aykut Kocaman olunca her türlü soruyu rahatlıkla soran basın mensupları karşıda Fatih Terim olunca sus pus oluyor : )

Demiştim.
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2359025&postcount=80

Belli ki Aykut Kocaman beni duymuş : )

Kocaman bir gazetecinin, "Gökhan Gönül'ün maçtan sonra yaptığı açıklamalar ortada. Ev sahibi takımın oyuncuları bazen tribünleri galeyana getirebiliyor. Hakemi etki altında bırakabiliyor. Gökhan Gönül'ün itirafından ne çıkartıyorsunuz" şeklindeki sorusuna şu cevabı verdi.
"Duymadım, dinlemedim. Ancak böyle sorulara ben genel olarak, sonuçta insanız, %99 kendi düşüncelerimi duygularımı bana sorabiliyorsunuz, cevap da alıyorsunuz. Başka yerlerde de aynı sorulara muhattap bulursunuz umarım." ifadelerini kullandı.

Diye konuşmuş.
http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/kocamanin-bu-sozleri-kimeSXHBQ304572SXQ

Fatih Terim'de dün cevap vermiş.

''Benim tanıdığım, bildiğim Aykut Kocaman, birine bir şey söyleyecekse, direkt söyleyecek kalitede ve kişiliktedir. Bugün son kez bu konuyu konuşmayı umuyorum. Sizden ricam, futbolu çatışma ortamına sokmamanız. Hatta, çarpışma ortamına sokmamanız. Biz çatışma ortamlarından ne kadar zarar görüldüğünü maalesef yaşayarak öğrendik.

http://www.htspor.com/futbol/haber/798169-gonderme-yapmam-direk-soylerim

Alicanfmfan
28.Kasım.2012, 14:52

http://futboldabugun.com/futbol/spor/futbolda-bugun/quaresma-turkiyede-baska-takimda-oynamam/haber/haberleri/ (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ffutboldabugun.com% 2Ffutbol%2Fspor%2Ffutbolda-bugun%2Fquaresma-turkiyede-baska-takimda-oynamam%2Fhaber%2Fhaberleri%2F)

Herhalde oynayamaz, yattığı yerden ona bu kadar parayı Türkiye'de hiçbir kulüp vermez çünkü.

Mamadou
28.Kasım.2012, 19:00
Galatasaray Baros'a yattığı yerden başka bir şey mi veriyor ? :)

Oynar öyle bir oynar ki istediği parayı versin Galatasaray'da da oynar. Çok gördük öyle başka takımda oynamam deyip ertesi sezon ezeli rakibine giden oyuncuları. Öyle forma aşkıyla tutuşan oyuncu sayısı çok azaldı. Oyuncuya parasını verdikten sonra taraftar falan vız gelir.

davidvilla
28.Kasım.2012, 19:05
Galatasaray Baros'a yattığı yerden başka bir şey mi veriyor ? :)

Oynar öyle bir oynar ki istediği parayı versin Galatasaray'da da oynar. Çok gördük öyle başka takımda oynamam deyip ertesi sezon ezeli rakibine giden oyuncuları. Öyle forma aşkıyla tutuşan oyuncu sayısı çok azaldı. Oyuncuya parasını verdikten sonra taraftar falan vız gelir.

Takımdaşıma laf söylemişsin ama dogru söylemişsin katılıyorum :D

Devamına da katılıyorum tarihte yüzlerce örnegi var.
Figo'sundan Balic'ine çok yani

Not: Tümer de var. :D

Alicanfmfan
29.Kasım.2012, 02:36
Ayrıca Quaresma'yada , Baros'ada belirtilen ücretler verilmiyordur tam tamına bence. 2-3 kırpıyorlardır.

uAburak89
30.Kasım.2012, 18:33
Antep maçının 11'i;

XI: Muslera - Eboue, Semih, Dany, Riera - Hamit, Melo, Selçuk, Amrabat - Umut, Burak.

İdeal 11'i bulduk sonunda, kontenjandan ötürü Elmander yok. Maçın gidişatına göre, Amrabat ve Umut çıkıp, Engin ve Elmander eklemesi gelebilir.

Burak Yılmaz bugünde gol atarsa iç sahada üst üste 6. maçında golle buluşacak ve Hakan Şükür'ün rekoruna ortak olacakmış.

Corpus
30.Kasım.2012, 18:48
Güzel bir 11 olmuş. Rahat bir maç çıkaracağız ve skor da 3-0 olacakmış gibi bir his var içimde.

Amrabat iyi oynasa da birşey yaptığını görsek.

uAburak89
30.Kasım.2012, 19:32
Sezonu Amrabat'ın iyi oynamasını bekleyerek tamamlayacağız gibi. :) Amrabat - Umut yerine, Engin - Elmander'i denemek çok daha mantıklı olabilir ama hocanın tercihi.

Bu arada Fatih Terim'in Galatasaray ile 250. lig maçıymış, bugün kazanmak lazım, Braga maçı öncesi çok iyi moral olur.

davidvilla
30.Kasım.2012, 19:45
Bence çocuk gayet iyi oynuyor da biz göremiyoruz. Çok top kaybı yapmasından falan dem vuruyoruz ama bu sadece o oyuncunun suçu olarak görülemez. Adam sorumluluk alıyor risk alıyor adam eksiltmeye giriyor. 2-3 kişilik kademeli savunma karşılayınca top kaybı yaşıyor. Önemli olan o top kaybından sonra takımın ne reaksiyon gösterdiği. Cunku bu tip oyuncuların hepsi top kaybı yaşar zaten anormal derecede. Bence çok etkili bir silah Amrabat. Rakip bekin hucum hayallerini hep suya düşürmesi bile yeter.

Nocna Mora
30.Kasım.2012, 19:46
Tamam da modern futbolda bu çok kalmadı artık. Kontr-atak futbolu oynayan bir takıma gitsin orada oynasın Amrabat

uAburak89
30.Kasım.2012, 19:49
Amrabat bizim oyun sistemimizde 0-0'ın, 1-0'ın, ya da geride olduğumuz herhangi bir skorun oyuncusu değil. Bul 2 farkı, al oyuna Amrabat'ı işte o zaman tehlike olur ancak.

Özgür Çetin
30.Kasım.2012, 20:03
Ambrabatı çok kucumsuyorsunuz.. Adam oynuyor.Dirençli takıma karşıda oynuyor..Sorululuk alıyor çalım atıyor.. Farkettiyseniz ambrabata 2-3 kişi dalıyor..
Bence benden her maç 10 üzerindne 7,5 alır..Bugunde gerekeni yapar golünü atar

europeanconquer
30.Kasım.2012, 20:21
Amrabat gereksiz şutlar çekmezse ve daha sık paslaşırsa yararlı olabilir.Ama tek başına öyle maçı alıp götürdüğü,fark yarattığı bir maç göremedim.

Facx
30.Kasım.2012, 21:04
amrabat ilk oynadığı fenerbahçe maçındaki gibi zekice paslar atsa yeter

erdem344
30.Kasım.2012, 21:35
Amrabat açık oyunda oynar katı savunmalara karşı pek etkisiz kalıyor

uAburak89
30.Kasım.2012, 22:37
Umut ve Amrabat dışında takım iyi, istekli, bu iki oyuncu el freni bizim için. Elmander ve Engin girse şu görüntüsüyle bu maçtan farklı galip ayrılmamız lazım.

davidvilla
01.Aralık.2012, 11:02
Umut ve Amrabat dışında takım iyi, istekli, bu iki oyuncu el freni bizim için. Elmander ve Engin girse şu görüntüsüyle bu maçtan farklı galip ayrılmamız lazım.

Evet istatistik olarak ortaya bir şey koymamış olsalar da "el freni" tabirini haketmiyorlar. Bence o tabiri hakeden 2 oyuncu var sahada biri bu sezon hiçbir maçta hiçbir varlık gösteremeyen Selçuk bir diğeri de sadece Şamp ligi maçlarında varolan Hamit. O kadar yavaş o kadar ağırkanlı oynuyorlar ki boşta kendini gösteren Amrabat Umut Burak gibi oyuncuları oyuna küstürüyorlar. Bu maçta yine oldu ben Tv başında cinnet geçirecektim oraya koşuyu yapan Burak'ı düşünemiyorum. Burak 30 35 metrelik çapraz koşu yaptı koşu yolunu gösterdi. Hamit top ayagında bekledi bekledi bekledi. En sonunda ta geri dany'ye döndü. Rakip yerleştikten sonra hızlı paslaşabilsek hadi sete dönersin. Ama zaten ağır çekim oynuyorsun, orada kontra şansını da değerlendirmiyorsun. Her pozisyon her ayaga alınan topta set hücumuna dönülmez ki. Hamit hep aynı şeyi yapıyor. Selcuk'un topu alıp donup pas vermesi 2 sene.
+
Yukarıda modern futbol demişsiniz yalnız dikkatinizi çekerim modern futbolda hız / tempo önemli. Bir top kazanılıp gol atılmasına kadar geçen ortalama pas sayısı 1,5 un altında. Topa basıp geri dönüp bir saat paslaşma futbolu "Barcelona" futbolu değil. Barcelona ışık hızıyla paslaşıyor yarım pas yapıyor adamlar. Ayrıca dikkat edin gollerinin çoğunluğunu da rakip yarısahada yaptıkları şok presle kazanıp 2-3 saniye içinde topu kaleye göndererek kazanıyorlar. Yani Hamit modern futbola uygun ama Amrabat uygun değil derseniz yanlış konuşmuş olursunuz. Aksine Amrabat, Ronaldo tipi Messi tipi Krasic tipi Mata tipi bir oyuncu. Tabi ki onların kalitesine sahip değil şimdilik ama çabuk düşünüp çapuk hareket edebilme özelliği var. Kararlarının şu anda %90'ı belki doğru değil. Ama önemli olan bu kararı cabuk verip pratiğe dökebilmesi. İsabet zamanla kazanılır.

uAburak89
01.Aralık.2012, 17:03
Selçuk'a katılırım sezonu genelleme yapamam ama kötü olduğu maç sayısı iyi olduğu maç sayısından fazla, doğrudur. Hamit'e ise katılmıyorum, Hamit'ten ne beklenildiğini de anlamış değilim, taktik değişikliği gelirse 4-3-3 göbeğinde sol yakın oynayacak Hamit'in etkili şutlarıyla çok gol bulacağız, o zaman göreceğim Hamit'i asıp kesenleri, dün ıslıklamak gibi gaflete düşenleri. 3 kez direklere takılmış, özellikle Şampiyonlar Liginde fark yaratmış, takımın en iyisi konumundaki oyuncuya çok büyük haksızlık ediliyor. Umarım morali bozulmaz. Dün ilk yarıda tek pozisyon var, Hamit'in sol ayağını kullanarak çektiği şut...

Bu arada fikstüre bakarken dikkatimi çekti, çarşamba Braga maçı var, perşembe sabah Türkiye'ye dönen takım, Cumartesi günü Sivas deplasmanında maça çıkacak, neden pazar değil, çözemedim.

Nedvedmania
01.Aralık.2012, 17:04
ELMANDER: "Manchester Utd maçındaki Formamı ve "Cimbombom" yazan kramponları açık artırmayla satıp, geliri hayır kuruluşuna bağışlayacağım."

uAburak89
01.Aralık.2012, 17:28
Röportajın tamamı, güzel bir söyleşi olmuş Ulu Johan ile. :)

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-johan-elmander-burak-ve-umut-daha-cok-gol-atacak_sto3512096/story.shtml

europeanconquer
02.Aralık.2012, 22:57
Hala lideriz ya el insaf be.Bu takım en üst sıradan inmeden kendine gelmez.Birinciyiz diye müthişiz mi sanıyorlar napıyorlar bilmiyorum ancak bu gidişat iyi değil.Tamam top oynuyoruz da pozisyon nerde hani ? Goller nerede ? Puanlar nerede ? Ayıptır günahtır böyle oyun oynayıp puan kaybetmek tam bir beceriksizlik öğreneğidir.

nannar
02.Aralık.2012, 22:59
iyi falan oynamıyoruz. yana ve geriye oynaya oynaya 90 dk bitiyor. kesinlikle orta alana dikine oynayan bir sistem getirilmeli. oyuncu değil sistem! :)

Mamadou
02.Aralık.2012, 23:00
Haftaya kaptırırsınız ya liderliği sıkmayın canınızı :D Ama harbi lig çok enteresan bu sezon.

uAburak89
02.Aralık.2012, 23:03
Umarım bu bir işarettir. :) Bu şekilde giderse yoksa liderlik gidecek ve geri gelmeyecek gibi. Ben Fatih Terim'in son basın toplantısından sonra bir nebze umutlandım, en azından 4-4-2'de ısrar etmeyiz, gerekeni yaparız dedi. Bizim tribünde, tvde gördüklerimizi gören bir hocamız var. Son maçın ilk yarısında hemen hemen herkes Umut ve Amrabat çıkmalı derken, ikinci yarının başında ikisini birden oyundan aldı hoca. Şampiyonlar Liginde maçlar devam ettiği sürece konsantrasyon problemi olması normal özellikle genç isimlerde. Takımın Avrupa'da oynadığı oyun ile lig maçları arasında da ciddi farklar ama en iyi maçımız bile geçen sezona kıyasla kötü tabii.

europeanconquer
02.Aralık.2012, 23:03
iyi falan oynamıyoruz. yana ve geriye oynaya oynaya 90 dk bitiyor. kesinlikle orta alana dikine oynayan bir sistem getirilmeli. oyuncu değil sistem! :)

Ben sadece top oynuyoruz dedim iyi oynuyoruz demedim.Biz iyi oynamıyoruz ancak karşımızda ki takımda top oynamıyor.Top oynuyorsan atacaksın yoksa birinin burnuna çarpar girer biri topu ayağından kaçırır girer biri vurur çimden seker girer.Gol atamazsan böyle saçma sapan goller yersin.

uAburak89
03.Aralık.2012, 00:22
Şampiyonlar Ligi magazin programında Burak Yılmaz'a özel bölüm ayırmışlar, yayın 23.15'te ntvspor'da, ilgi & bilgi.

ŞL Magazin Galatasaray Bölümü

Özgür Çetin
03.Aralık.2012, 02:13
Bu sene bizi zorla şampiyon yapacaklar..
Şaka bir tarafa Bu kadar puan kaybına ragmen hala lidersek diger klüpler bi düşünmeli

uAburak89
03.Aralık.2012, 17:10
Muslera Braga maçı kafilesinde, inşallah oynar maçta. Takım moralli gözüküyordu. Özel uçakla gidiliyor Porto'ya, oradan da karayolu ile Braga'ya geçilecekmiş. Abdürrahim Albayrak direk Sivas'a geçebiliriz dedi, çok mantıklı bir hamle olacağı kesin.

ManU cephesinden de açıklamalar var, Ferguson, Galatasaray ve Cluj'un mücadelesine saygı duyuyorum demiş ve eklemiş, bizim maçtaki gibi bir kadro olacakmış. Tek avantajımız bu sefer iç saha da oynayacak olmaları.

davidvilla
03.Aralık.2012, 18:20
ooooh Braga maçına Rizzoli'yi vermişler :)) Tagliavento'yu mumla arayacaksınız :D Dünyanın en ezik hakemi bu, deplasman takımlarının yüzüne bakmaz. Korkak tırsak etkisiz bi adam.

Cluj maçı başlığında söyle demişim :

Ayrıca bu maca tagliavento değil de rizzoli'yi verselerdi tahmin bile edemezdim maç içinde neler olabileceğini.

heheh hay ben bu şom ağzımı ya :)

uAburak89
03.Aralık.2012, 18:27
Hamit Altıntop: Taraftarlarla herşeyi başarabiliriz.

Bu videoyu ıslıklamak gibi bir hataya düşenlerin izlemesi lazım;

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/video/videoid=1900897.html?autoplay=true

uAburak89
03.Aralık.2012, 21:13
Uefa yılın takımını seçiyor, forvet hattında oylar Burak Yılmaz'a.

http://en.toty.uefa.com/

Bordo61Mavi
04.Aralık.2012, 01:42
Braga resmi sitesi gereksiz bir aciklama yapmis

ForsakeN
04.Aralık.2012, 01:49
Burak'ın yarıştığı adamlar çok fena. Burak'ın güçlü rakiplerine oy vermemek için ikinci forveti Huntelaar olarak seçtim :)

Alicanfmfan
04.Aralık.2012, 02:22
Braga resmi internet sitesi hakikaten saçmalamış.

Corpus
04.Aralık.2012, 03:39
Madem öyle...Haydi buyurun !

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-JhkgBU8o2A

davidvilla
04.Aralık.2012, 11:00
Uefa yılın takımını seçiyor, forvet hattında oylar Burak Yılmaz'a.

http://en.toty.uefa.com/

Messi 82 gol atmış ben bile düşündüm Burak'ı seçerken :D

Alicanfmfan
04.Aralık.2012, 15:48
Messi her sene seçiliyor zaten amaç tabuyu yıkmak. :D