PDA

View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58

himone
23.Mart.2014, 02:59
Mancini bütün oyuncularla ilişkilerini bozmaya devam ediyor. Drogba, Selçuk ve Burak'ı resmen hedef gösterdi millete. Oyuncular gerçekten savunulacak durumda değil ama bir teknik direktör oyuncularına bu şekilde davranırsa o takıma bir daha sözünü geçiremez. Ben bu seneyi geçtim bundan sonra da Mancini'nin başarılı olabileceğine inanmıyorum. Tama bu sene hedeflerin gerisinde kalınmış olabilir ama oyuncuları bu şekilde satmanın amacı nedir anlamış değilim, bir dahaki seneye hazırlık yapması gerekirken tam aksine geleceğini de tehlikeye atıyor. Kendini kovdurmaya mı çalışıyor acaba.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mart.2014, 03:06
@himone

cok dogru, klubun sinirsiz maddi imkanlara sahip oldugunu saniyor galiba mancity gibi. elindeki butun oyunculari satarak nereye varabilir. zaten yerli piyasasindaki en iyi adamlar elindekiler. malum 2-3 milyona da transfer yapamiyorsun. cok maliyetli olur bunlar. elindekilerin degerini bilmesi gerekirken simdiden ipleri koparmis gorunuyor. bana simariklik yapiyor gibi geliyor, bedeli agir olabilir. kovulmak da istiyor olabilir.

Suicider
23.Mart.2014, 03:30
Mancini zaten başarılı ve kurulu düzeni olan, 2 senedir şampiyon olmuş,şampiyonlar liginde çeyrek final oynamış bir takıma geldi.Yok kadroyu ben kurmadım,yok öyleydi böyleydi hepsi bahane başka bir şey değiş.Önce şu takımın taktiği ile oynamayı bir bıraksın,bir de 2 maç üst üste aynı 11'le çıksın da göreyim.Bıktık valla her maç başka oyuncu,her maç başka taktik.Rıdvan'ı sevmem ama bu akşam çok doğru söyledi.Semih bir sol stoper,bir libero,bir sağ stoper maç içinde bütün oyuncular farklı farklı yerlerde oynuyolar.Hep farklı kadrolarla oynadığımız için zaten takım uyumu berbat durumda bir de buna oyun içinde oyuncuların yerleriyle oynama eklenince oyuncular ne yapacaklarını şaşırıyolar.Tabi ki Selçuk,Burak gibi oyuncuların kötü oynamasını savunmuyorum ama hoca da buna sebep oluyor.

GicaHagi
23.Mart.2014, 03:56
Yine hepimiz futbol ulemasi kesilmisiz beyler bravo :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mart.2014, 04:04
normal degil mi, burasi menajer oyunu forum sitesi. bu oyunu oynayanlar futbolu sadece izleyen degil bu ise kafa yoran da kisilerdir malum. bence burdaki fikirler cok degerli, keske kaale alinsa yetkililer tarafindan da. harcaniyoruz :zuhaha

Suicider
23.Mart.2014, 04:24
Teknik direktör değiliz diye hiçbir yerde yorum yapmayalım ozaman :) Benim düşüncelerim bunlar doğrudur yanlıştır bilemem.

davidvilla
23.Mart.2014, 05:05
Duygulardan arinip konusursak eger yonetim hesap vermeli. Hemen bir iki gun icinde basin aciklamasi yapip 1 1 ne oluyorsa anlatmali istifaysa istifa geregini yapmalidir. Çünkü 2.lik elden gidiyor.

doomsdoor
23.Mart.2014, 17:11
2 sene lig şampiyonluğu, 2 sene süper kupa, 1 şampiyonlar ligi çeyrek final, 1 şampiyonlar ligi 2.tur. bir de gel burda yazılanlara ve stadtaki tepkilere bak. böyle taraftara adnan polat gibi başkan barış,mustafa,ayhan gibi ortasaha müstehak.
yönetim hesap vermeliymişmiş. 3 sene önce küme düşmemeye oynuyordun, bu yönetim getirdi seni "p remier lig liderini eler miyiz acaba" diye düşünücek seviyeye.

Banega
23.Mart.2014, 18:08
Dün Beyaz TV'de çok sağlam istihbarat olarak söylemişti Ertem Şener;
Mancini Galatasaray'a geldiğinde Kayseri maçında Salih'i görüp çok beğenmiş, bunu alın bana diye yönetime rapor vermiş.Neyse, Salih Galatasaray'a geldikten sonra daha 2.antemanda kim aldı bunu? demiş.Bunun iddia değil, kesin olduğunu söylediler.Şayet böyleyse vay halimize.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mart.2014, 18:11
Salih imajını değiştirdi, o yüzden tanıyamamış olabilir mancini :D

davidvilla
23.Mart.2014, 18:16
2 sene lig şampiyonluğu, 2 sene süper kupa, 1 şampiyonlar ligi çeyrek final, 1 şampiyonlar ligi 2.tur. bir de gel burda yazılanlara ve stadtaki tepkilere bak. böyle taraftara adnan polat gibi başkan barış,mustafa,ayhan gibi ortasaha müstehak.
yönetim hesap vermeliymişmiş. 3 sene önce küme düşmemeye oynuyordun, bu yönetim getirdi seni "p remier lig liderini eler miyiz acaba" diye düşünücek seviyeye.

Iyi de teşekkür ediyoruz kendilerine sagolsunlar cok is yaptilar ama cok da hata yaptilar e bunun da hesabını istemek cok mu acayip? Takim irtifa kaybediyor çakıldı cakilacak birisi mesuliyet kabul etmeyecek mi? E o zaman tamam onlar bizi buraya getirdiyse sonsuza dek kalsinlar madem? Her iktidarin bir suresi var sonucta.
Sen bizzat Su anki durumdan memnunsan lafim yok ama ben memnun degilim. He bu onlarin buyuk isler basardigi gercegini degistirmez ama takim icerde ligde kayseriye kaybetmis sampiyonlar ligi bile tehlikede hem de tarihin en pahali kadrosuyla. Birak da hesap soralim ya.

doomsdoor
23.Mart.2014, 19:44
Iyi de teşekkür ediyoruz kendilerine sagolsunlar cok is yaptilar ama cok da hata yaptilar e bunun da hesabını istemek cok mu acayip? Takim irtifa kaybediyor çakıldı cakilacak birisi mesuliyet kabul etmeyecek mi? E o zaman tamam onlar bizi buraya getirdiyse sonsuza dek kalsinlar madem? Her iktidarin bir suresi var sonucta.
Sen bizzat Su anki durumdan memnunsan lafim yok ama ben memnun degilim. He bu onlarin buyuk isler basardigi gercegini degistirmez ama takim icerde ligde kayseriye kaybetmis sampiyonlar ligi bile tehlikede hem de tarihin en pahali kadrosuyla. Birak da hesap soralim ya.

cidden utanıyorum şu taraftar tipinden. lafa bakar mısın takım çakıldı çakılıcak diyor. takım real madrid ve juventusun olduğu gruptan çıktı elendiği takım da chelsea ve 180 dakikanın 45 dakikası da üstün oynamayı başardı elenirken, schalke gibi de elenmedik. o chelsea bizden 3 gün sonra arsenali rezil rüsva etti. ligte de 2. olucaz büyük ihtimal. nolucak yani her sene şampiyon mu olucaz ? fenerbahçe ne iş yapıyor armut mu topluyor ? hem bu sene özel bir sene, 2. olsan bile direk gidiyorsun şampiyonlar ligine. 2. olucaksak bu sene olalım. ne bu yaygara anlamak güç. sorsan manuyu öve öve bitiremez istikrarı için ama kendine gelince 2 mağlubiyetle auuuv.

ünal aysal şu ana kadar hiç taraftarı dinlemedi, umarım da dinlememeye devam eder kendi ne biliyorsa onu yapar. kendi gol kralına bile sahip çıkmayan-kötüleyen, oyuncularını bir günde vezir bir günde rezil eden berbat taraftarı dinlemek demek 3 sene önceki kara günlere dönmek demek çünkü.

alex telles ve hayrovic gibi 2 tane büyük potansiyelli oyuncu alındı, umarım yaz döneminde de bu tarz transferler yapılır ve manciniye sistem oturtması için zaman tanınır. fenerli medyanın gs ölmüş bitmiş yaygarasını yemiyoruz biz.

mustinho03
23.Mart.2014, 20:48
cidden utanıyorum şu taraftar tipinden. lafa bakar mısın takım çakıldı çakılıcak diyor. takım real madrid ve juventusun olduğu gruptan çıktı elendiği takım da chelsea ve 180 dakikanın 45 dakikası da üstün oynamayı başardı elenirken, schalke gibi de elenmedik. o chelsea bizden 3 gün sonra arsenali rezil rüsva etti. ligte de 2. olucaz büyük ihtimal. nolucak yani her sene şampiyon mu olucaz ? fenerbahçe ne iş yapıyor armut mu topluyor ? hem bu sene özel bir sene, 2. olsan bile direk gidiyorsun şampiyonlar ligine. 2. olucaksak bu sene olalım. ne bu yaygara anlamak güç. sorsan manuyu öve öve bitiremez istikrarı için ama kendine gelince 2 mağlubiyetle auuuv.

ünal aysal şu ana kadar hiç taraftarı dinlemedi, umarım da dinlememeye devam eder kendi ne biliyorsa onu yapar. kendi gol kralına bile sahip çıkmayan-kötüleyen, oyuncularını bir günde vezir bir günde rezil eden berbat taraftarı dinlemek demek 3 sene önceki kara günlere dönmek demek çünkü.

alex telles ve hayrovic gibi 2 tane büyük potansiyelli oyuncu alındı, umarım yaz döneminde de bu tarz transferler yapılır ve manciniye sistem oturtması için zaman tanınır. fenerli medyanın gs ölmüş bitmiş yaygarasını yemiyoruz biz.

Gercekten yazdiklarina hak vermemek elde degil. Malesef hep kazanalim hic kaybetmeyelim vs. vs.

byariff
23.Mart.2014, 22:28
iyi gun taraftarindan baska birsey degil galatasaraylilar... sen 2 yil ligi domine et CL de 2 kez gruplardan cik ama kotu olunca takim... lafim burdakilere degil elestir eyvallah ama kufur nedir yahu...

+ manciniyi savunuyordum ta dune kadar ki aciklamalari ile kovulmasi gerekir bence ben bu takimi lider almadim dedi benim kadrom degil dedi ilk geldiginde neden demiyordu be hoca bu takim 2 yil sampiyon oldu cl de basari sagladi . hadi bunuda geçtim devre arasi 10m euroluk transfer yaptirdin bi tellesi oynatiyorsun dun bana gore gereksiz sutlar atsada hayrovic en iyiydi cikana kadar... burasi city degil guzel hocam orda parayi har vurup savurabilirsin ama burasi galatasaray o kadar paramizda yok imkanimizda... + tugayinda katkisi yok bosuna para veriliyor yollanmali. ordan oraya atliyorumda son birsey diyim :D mancini hic bir zaman yeni kurulu kadroyla vs basarili olamadi oyuncu yetistirmek nedir bilmez yildiz oyuncularla sadece basarili olmustur..

europeanconquer
23.Mart.2014, 22:31
Rahat olun olur böyle zamanlar.

davidvilla
23.Mart.2014, 23:35
Doomsdoor hakikaten cok bos konusmussun. Utaniyorum hea. Ben unal aysal taraftari degilim senin gibi asil utandiracak biri varsa senin gibilerdir. Bizim derdimiz galatasaray kisilet degil ayrica goz var izan var takim gittikce daha kotu oynuyor surekli futbolcularini medyanin onune atan bir hoca var ve hayvan gibi kontrati var. Daha ilk getirdiklerinde soyledim. Basarisiz olursa cebinden verecek mi fesih bedelini diye. Sen ve senin gibilerin derdi fatih terim o kadar nefret etmissiniz ki adamdan şimdi adam gibi bi temele dayandiramadan bos bos savunuyosunuz. Takimi kendi kurmamismis selcuk burak yetersizmis. Yukarida yazdigim hicbirseye cevap vermemissin. Madem manu ornegi veriyorsun imzlasaydim terimle 5 sene? Hee siz isinize geldiginiz kadar modernsiniz iste. Takim cakiliyor lafina niye bu kadar bozuldun? Al bjk de o moralle nasil top oynadi? Sen ışık goruyorsan mancinide sundan bundan dolayi de. Oyle havaya sikmakla olmaz bu isler. Saglam temele oturt bakalim. Hadi madem super profesyoneldi neden sene basi terimin onune kontrati koymadi? He senin gibilere göre terim kaos futbolu, mancini taktisyen di mi? Şimdi biz 3. Olursak seneye nasıl bir ekonomik buhran yasiycaz farkinda misin? Ne olcak aysal ceker gider sonra borclar odenmeyince utanmadan çıkar konusursun aysal donemi diye. Iyi gun taraftarligiymis. Takim berbat durumda ya bunu gormek ve belirtmek iyi gun taraftarligi mi? Senin gibiler galatasaray taraftari falan degiller terim düşmanı aysal taraftarlarisiniz siz.

Not: bu yazdiklarimin chelsea ye elenmekle alakası yok. Chelsea ye herkes elenebilir bu cok normal bir sey.

Nedvedmania
23.Mart.2014, 23:49
ünal aysal şu ana kadar hiç taraftarı dinlemedi, urahara da dinlememeye devam eder kendi ne biliyorsa onu yapar. kendi gol kralına bile sahip çıkmayan-kötüleyen, oyuncularını bir günde vezir bir günde rezil eden berbat taraftarı dinlemek demek 3 sene önceki kara günlere dönmek demek çünkü.

Kim kime sahip çıkmamış??? Bu taraftar Burak Yılmaza her türlü desteği verdi. halada vermeye devam edecektir.

Rehavi
24.Mart.2014, 00:17
Doomsdoor hakikaten cok bos konusmussun. Utaniyorum hea. Ben unal aysal taraftari degilim senin gibi asil utandiracak biri varsa senin gibilerdir. Bizim derdimiz galatasaray kisilet degil ayrica goz var izan var takim gittikce daha kotu oynuyor surekli futbolcularini medyanin onune atan bir hoca var ve hayvan gibi kontrati var. Daha ilk getirdiklerinde soyledim. Basarisiz olursa cebinden verecek mi fesih bedelini diye. Sen ve senin gibilerin derdi fatih terim o kadar nefret etmissiniz ki adamdan şimdi adam gibi bi temele dayandiramadan bos bos savunuyosunuz. Takimi kendi kurmamismis selcuk burak yetersizmis. Yukarida yazdigim hicbirseye cevap vermemissin. Madem manu ornegi veriyorsun imzlasaydim terimle 5 sene? Hee siz isinize geldiginiz kadar modernsiniz iste. Takim cakiliyor lafina niye bu kadar bozuldun? Al bjk de o moralle nasil top oynadi? Sen ışık goruyorsan mancinide sundan bundan dolayi de. Oyle havaya sikmakla olmaz bu isler. Saglam temele oturt bakalim. Hadi madem super profesyoneldi neden sene basi terimin onune kontrati koymadi? He senin gibilere göre terim kaos futbolu, mancini taktisyen di mi? Şimdi biz 3. Olursak seneye nasıl bir ekonomik buhran yasiycaz farkinda misin? Ne olcak aysal ceker gider sonra borclar odenmeyince utanmadan çıkar konusursun aysal donemi diye. Iyi gun taraftarligiymis. Takim berbat durumda ya bunu gormek ve belirtmek iyi gun taraftarligi mi? Senin gibiler galatasaray taraftari falan degiller terim düşmanı aysal taraftarlarisiniz siz.

Not: bu yazdiklarimin chelsea ye elenmekle alakası yok. Chelsea ye herkes elenebilir bu cok normal bir sey.

Kesinlikle haklısın. Demirören gibi olursa Aysal ın da sonu, o zaman Mancini ve Aysal ı destekleyenler iyi gün taraftarı olur, kimse kusura bakmasın... Bizim takımlarımız Burak, Selçuk, Telles, Hajroviç gibi adamlarla başarılı olmak zorunda. Çünkü yüksek kontratlı oyuncularla gelen bir sezonluk başarısızlık bile pamuk ipliğine bağlı mali yapıları çökertiyor.

Bizde Q7 ile Guti geldiği zamanlarda ilk maçlarda çok mutluyduk ama olmayınca sonu kötü geliyor işte anlamak lazım. Bence geçen sene bile Galatasaray ın Drogba ya ihtiyacı yoktu, çeyrek final görmek için. Schalke yi mevcut kadrosu da eleyebilirdi.

Beşiktaş ın da marka değeri artıyor diyerek kimler kimler alındı, İverson getirildi. Sonuç? Yazık ediyor bu tür başkanlar büyüklerimize bence...

doomsdoor
24.Mart.2014, 01:09

helal çok iyi çarpıtmışsın. bana sen ünal aysalcı ben galatasaraycıyım derken aslında yazdıklarınla galatasaraylı değil terimsporlu olduğunu belli etmişsin. ben ne ünal aysal hayranıyım ne mancini hayranıyım ne senin gibi fatih terim hayranıyım. terimle imzalasaydın 5 sene demişsin sen başka bir dünyada mı yaşıyordun ? ünal aysal çıktı tv önünde biz 2 senelik teklifi sunduk dedi. aslolan galatasaraysa niye imzalanmadı bu kontratı ? şimdi o konulara dönmeye gerek yok. sevgili fatih terimin sayın demiröreniyle el ele çalışsın, o geçen sene bi ana avrat sövmediği kaldığı demirörenle. şunu da söyliyim, fatih terim çok başarılıydı ve ben de çok istedim kalmasını ben galatasaraylıyım kim bizi başarıya götürücekse o olsun ama takımı bırakıp gidiyorsa da oturup ağlicak halimiz yok. şu an mancini var ona destek olmalıyız terim defteri kapandı artık uzatmanın manası yok sayın terimsporlu.
mancini de ışık görmek için çok zorlamaya gerek yok. başarılarına bak yeter. olur olmaz ama o sabır gösterilmeli.
bir sürü şey demişsin benim demediğim şeyler. kendi kafanda kurduğun şeyleri yazmışsın. "hani süper profesyoneldi" "teriminki kaos futbolu" falan filan. ben hiç böyle şeyler demedim. ne alaka bunlar çözemedim. biri sadece senin yazdığını okusa benim dediklerimden çok farklı şeyler düşünür.
yazında tek elle tutulur yere değinim. "takım çakılıyor lafına bozulmam". takımın çakıldığı falan yok. tekrarlamaya gerek yok. her sene şampiyonluk bekliyorsan git bayern münihi tut. bu takımın senin kafada taraftara ihtiyacı yok. her sene şampiyon olamadık olamicaz da.

Nedvedmania
24.Mart.2014, 01:15
Hitap şekillerinize biraz daha dikkat edin

davidvilla
24.Mart.2014, 01:24
Yahu anlamak cok kolay ama iste biraz dusunmek gerekiyor. Isik da cok iyi gostermissin eski basarilari diye. Sezonun 5.maci geldi bu adam ve su an sampiyonlar ligine katilamama durumumuz var. Takim berbat top oynuyor surekli uzun top vs. Ama sana anlatmaya degmez sen ışık gormussun ben goremiyorum daha fazla zarar vermeden de gitmesini istiyorum. Terim konusunda da unal aysal nasil bir kontrat onermis detaylarini da paylassin o zaman bir bakalim. Terim aysalin laflarina cevap vermedi diye aysalin soylediklerino dogru mu kabul edecegiz? Sen hala şampiyonluk diyorsun ben diyorumki sampiyonlar ligine gidemezsek ekonomik buhran yasiycaz sen hala sampiyonluk diyorsun. Takim top oynayamiyor hoca cikip senin kaptanına ve gol kralina kisaca kalitesiz diyor sen de biraz once gs taraftarina laf yaparken burak'a selcuka sahip cikmadilar diyorsun, ama senin sahip ciktigin mancini bu adamlara sahip cikmiyor ve her defasında medyanin onune atiyor ama sen bu adami destekliyorsun dolayısıyla selcuk burak'i siliyorsun. Daha ne dedigini tam bilmiyorsun. Tekrar ediyorun senin ışık goruyorum dedigin adam selcuj burak I ben aldirmadim ki diyerek laf yapan adam. Kusura bakma selçuk ve burak benim gozumde manciniden daha degerlidir. Terim konusunda demiroren muhabbeti konusunda haklisin ben de ayni sekilde düşünüyorum fakat kusura bakma ama terim de selcuk burak kadar benim gozumde degerlidir hepsinden öte senin hosuna gitse de gitmese de bu klubun efsanesidir. Senin gibi kurumsalcilara selcuk'u burak'i yedirmez bu taraftar. Şimdi diyeceksin ne alaka yine yukarıda acikladim anlayarak oku

doomsdoor
24.Mart.2014, 01:39
ben mancininin açıklamalarını doğru mu buluyorum dedim ? bence de yanlıştı. ne diyeceğini bilemedi çok üstüne gelindi geveledi bir şeyler. ama abartmaya da gerek yok selçuku burakı sildi falan diyerek. yahu morinho etoya yaşlı kaç yaşında belli değil dedi. napçaz şimdi ? chelsea taraftarı etoyu yedirmiş mi oldu ? o eto geldi gol 3. dk gol attı bize. profesyonel bir iş yapıyorsun sen arkadaş. milyon eurolar kazanıyorsun, teknik direktörün seni eleştiriyorsa daha çok hırslanıcaksın. bak yine diyorum ben de doğru bulmadım o açıklamaları diye ama ABARTMAYA GEREK YOK.
selçuk burak olayında sahip çıkmamaya gelince genelleme yapmadım. maça giden tribünleri de kastetmedim taraftar dedim ztn. bir fb taraftarının sowa bakış açısıyla bizim buraka bakış açımız belli ediyor aradaki farkı. şurda 2 senenin gol kralıyla sowu karşılaştırmaya kalksam bir tane fbli burak demez ama sow diyen belki yüzde 50 gsli çıkar. bunu kastettim. burak daha iyidir değil benim burda derdim. umarım anlatabilmişimdir.
son özetliyim. deplasmanda kazanır, fbyi içerde yener ligi de 2. bitiririz. önümüze bakarız. kaos falan yok. manciniyi asıp kesmeye gerek yok. eğer seneye başarısız olursak o zaman ben de eleştiririm ama şu an çok gereksiz ve saçma.

davidvilla
24.Mart.2014, 01:45
Peki uzatmayalim daha fazla cunku mancini'yi yine bir türlü savundun seninle bu konuda asla anlasamayiz.
Uzatmadan ben de öngörümu söyleyeyim eger mancini ile en az sezon sonunu gorurse; ne olur skorlar bilemem ama 3.olacagiz seneye de hoca kim olursa olsun on elemeyi geçemeyeceğiz.
Ondan sonrasini az cok tahmin edebilirsin zaten.

byariff
24.Mart.2014, 02:44
Mancini Sky’da el classicoyu yorumlamis

https://pbs.twimg.com/media/BjcbYAbCIAAhmtI.jpg

Sky: Italia milli takımımı Barcelona mı? Mancini : Galatasaray büyük kulüp mutluyum

Mancini: 5 aydır çalışıyorum, Türk kültürünü yeni yeni tanıyorum

+ mayisdaki mali kurul kongresi sert geçicekmis profesyonel idarecilerde yeniden yapilanma olcakmis mevcut ceo(aribogan) ile yollar kesin olarak ayrilcakmis gelen bilgi o yonde.

..JoaQuiN..
24.Mart.2014, 12:04
Bu sene 3. olup UEFA ya gidelim bence..
Zaten büyük ihtimal böyle olacak :)

davidvilla
24.Mart.2014, 12:36
Ya isterse küme duselim o sıkıntı degil fakat samp ligine gidemezsek butce açığı olacak. O zaman iste cok gec olacak.

byariff
24.Mart.2014, 15:27
gokmen ozdenak cok iyi açiklamis terim-aysal-ali durust surecini ve hepside dogru bire bir..
http://www.3puan.com/content?id=472

uAburak89
24.Mart.2014, 17:06
2011'de yaşanılan krizden bu kadar çabuk ve başarılı çıkmak ne kadar iyiyse, aynı hızla yine o günlere koşmak o kadar kötü. Başarının cezasız kalmadığı, kaosun bağımlılık haline geldiği bir kulüp Galatasaray. Ne zaman "işte o sene bu sene, seri yapmanın zamanı" desek kendi bacağımıza acımadan sıkıyoruz.

Mancini hataları ve yeterliliği yüzünden değil, mevcut ortama uyumlu olmadığı için gitmeli diyorum artık. Türk oyuncuları bu kadar papaz yapan bir sistem varken onlara duygusal olarak yaklaşabilecek bir teknik adam şart.

Mancini bir maçtan sonra Burak 2 gol ile yetinmemeli demişti mesela, eminim ki Burak bunu yaranamadık yine diye algılamıştır. Aynı maçtan sonra Fatih Terim konuşacak olsa Burak elinden geleni yaptı derdi. Bunun gibi çok fazla anekdot var aklıma gelen, maalesef gerçekler bunlar bu ülkede. Ona göre hareket eden de başarılı oluyor işte.

Doğru teknik adam ve doğru yapı öncelik olmalı. Futbolcuya dayalı düzen illa ki patlıyor, bir sene harikalar yaratan adam bir anda düşebiliyor. Kaç yıldır izliyorum bu takımı, Hagi gibi istikrarlısı gelmedi, adam son maçında bile aynı disiplinle oynadı.

Bugün yönetim kurulu toplantısı varmış, umarım son toplantıları olur bu, yeni yönetim geldiğinden beri herşey kötüye gidiyor çünkü. Kökten çözüm şart, bu takım bu futbolu oynamak için çok lüks. Bu kadar erken havlu atacak takım için çok pahalı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Mart.2014, 17:55
2011 sezonundaki çıkışta fenerbahçenin ve beşiktaşin aşağı çekildiklerini hatırlatmak isterim. Haklı, haksız ya da komplolara girmek istemiyorum bu şike süreciyle alakalı ama bu durum galatasarayin da önünü açtı. her ne kadar çok büyük bir başarı gibi gösterilse de o zamanın şartlarında şampiyonluk için galatasaraydan başka bir aday zaten kimsenin aklına gelmezdi. Ezeli rakiplerinin [fb+bjk] kolu kanadı kırılmışken fırsatı iyi değerlendirdi aysal yönetimi ama fazla da abartmamak gerekir bence.

Eğer yeni bir gelişme olmazsa önümüzdeki sezon en çetin sezonlardan biri olur. Galatasaray böyle çalkalanmaya devam ederse rakiplerinin arkasında kalabilir yine. Yukarı yönlü bir ivme yakalanmışken yeniden başa dönüldü gibi.

Banega
24.Mart.2014, 18:05
Riera Udinese ile anlaştı.

byariff
24.Mart.2014, 20:16
Bekledigim ( bekledigimiz ) cevap buydu bence..

Aysal:"Koyunlara pabuç bırakmayın"

Oyunculara hitaben bir konuşma yapan başkan Aysal'ın, "Biz buraya hesap sormak için, sizlerin performansını değerlendirmek için değil, 25 milyon taraftarın size olan güvenini iletmek için geldik" dediği aktarıldı.

Son zamanlardaki yayınların amacının, kendisini, teknik direktör Roberto Mancini'yi ve futbolculara eleştirmek olmadığını dile getiren Aysal'ın, "Asıl amaç maalesef Galatasaray'ın içini karıştırmaktır. Büyük camialar, büyüklüklerini asıl zor günlerinde gösterirler. Hepimiz aynı gemideyiz ve zor günleri birlikte aşacağız. Maç kaybedebilirsiniz ama cesaretinizi asla kaybetmeyin. Ben burada aslar görüyorum, koyunlara pabuç bırakmayın" ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Öte yandan, Ünal Aysal ve yöneticiler, toplu halde takımın antrenmanını izledi.

http://turkfutbol.com/aysalkoyunlara-pabuc-birakmayin-33881.html

byariff
24.Mart.2014, 21:42
Bu 1... Galatasaray'da Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Cibara istifa etti.

cogu istifa edicek..

erdem344
24.Mart.2014, 21:47
vergi borcuda cıkmış 54 m. tl

Banega
24.Mart.2014, 21:58
Bu 1... Galatasaray'da Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Cibara istifa etti.

cogu istifa edicek..

Daha yeni Florya'dan sorumlu müdür yapmamışlar mıydı bu adamı? İlginç..

byariff
24.Mart.2014, 22:49
haydaaaa... aysal kabul etmemis..

Nedvedmania
24.Mart.2014, 23:39
Galatasaray
Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Bugün bazı medya organlarında Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Sayın Mehmet Cibara hakkında bir takım haberler ve iddialar yer almıştır.

Sayın Mehmet Cibara, basında kendisini suçlayıcı bazı yazıların çıkması üzerine Başkanımızın elini rahatlatmak adına bir istifa mektubu yazmıştır. Ancak bu talep, Sayın Ünal Aysal tarafından kabul edilmeyerek işleme konulmamıştır. Sayın Mehmet Cibara, Yönetim Kurulu'ndaki görevine devam etmektedir.

davidvilla
25.Mart.2014, 01:01
Bekledigim ( bekledigimiz ) cevap buydu bence..

Aysal:"Koyunlara pabuç bırakmayın"

Oyunculara hitaben bir konuşma yapan başkan Aysal'ın, "Biz buraya hesap sormak için, sizlerin performansını değerlendirmek için değil, 25 milyon taraftarın size olan güvenini iletmek için geldik" dediği aktarıldı.

Son zamanlardaki yayınların amacının, kendisini, teknik direktör Roberto Mancini'yi ve futbolculara eleştirmek olmadığını dile getiren Aysal'ın, "Asıl amaç maalesef Galatasaray'ın içini karıştırmaktır. Büyük camialar, büyüklüklerini asıl zor günlerinde gösterirler. Hepimiz aynı gemideyiz ve zor günleri birlikte aşacağız. Maç kaybedebilirsiniz ama cesaretinizi asla kaybetmeyin. Ben burada aslar görüyorum, koyunlara pabuç bırakmayın" ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Öte yandan, Ünal Aysal ve yöneticiler, toplu halde takımın antrenmanını izledi.

http://turkfutbol.com/aysalkoyunlara-pabuc-birakmayin-33881.html

Aysal sacmalamis. He aslinda biz icerde lig sonuncusuna kaybetmedik aslında 5-0 kazandik ama yayinlar oyle 0-1 verdi skoru fln. Hep karistirnaya yonelik. Klasik a.y soylemlerine basladi.
Valla ben simdiden soyleyeyim de seneye bu maci cok anabiliriz.

Kaan Souza
25.Mart.2014, 02:23
Drogba, Selçuk, Burak, Eboue, Sabri gitsin de rahatlayalım artık.Babalarının çiftliğine çevirdiler iyice.

mpaker66
25.Mart.2014, 03:16
Çok acımasızsınız çook.

davidvilla
25.Mart.2014, 11:27
Yok artik aleks

uAburak89
25.Mart.2014, 13:15
2011 sezonundaki çıkışta fenerbahçenin ve beşiktaşin aşağı çekildiklerini hatırlatmak isterim. Haklı, haksız ya da komplolara girmek istemiyorum bu şike süreciyle alakalı ama bu durum galatasarayin da önünü açtı. her ne kadar çok büyük bir başarı gibi gösterilse de o zamanın şartlarında şampiyonluk için galatasaraydan başka bir aday zaten kimsenin aklına gelmezdi. Ezeli rakiplerinin [fb+bjk] kolu kanadı kırılmışken fırsatı iyi değerlendirdi aysal yönetimi ama fazla da abartmamak gerekir bence.

Eğer yeni bir gelişme olmazsa önümüzdeki sezon en çetin sezonlardan biri olur. Galatasaray böyle çalkalanmaya devam ederse rakiplerinin arkasında kalabilir yine. Yukarı yönlü bir ivme yakalanmışken yeniden başa dönüldü gibi.

İki sene önce biz rakiplerden bağımsız çok iyi futbol oynuyorduk, belki şike olmasa daha fazla çekişme olurdu ama yine de sonuna kadar iddialı olurduk.

Geçen sene şampiyon olurken kötünün iyisi olarak olduk zaten, onu dersen katılırım. Zaten şu anda aldığımız puan ile geçen seneki neredeyse aynı, geçen sene liderken bu sene havlu attık.

2011 temeli iyi atıldı sanmıştık, çilekler pastaya ağır geldi demek ki. Tabii pastanın hazmedilememiş olması da etken.

sananes
25.Mart.2014, 14:43
Galatasaray'a büyük vergi borcu çıkmış deniyor.

byariff
25.Mart.2014, 15:28
Galatasaray'a büyük vergi borcu çıkmış deniyor.

zamanlama manidar hangi klubun vergi borcu yokki ? nedeni basit galatasaray baskani gezi olaylarina destek veriyoruz dedi obur baskanlar diyebildimi hayir... twittere gs baskani aciklama yapti obur klupler yapabildimi hayir ee tayip napti galatasarayin vergi borcunu ortaya cikardi cikarsin bakalim

sananes
25.Mart.2014, 15:32
zamanlama manidar hangi klubun vergi borcu yokki ? nedeni basit galatasaray baskani gezi olaylarina destek veriyoruz dedi obur baskanlar diyebildimi hayir... twittere gs baskani aciklama yapti obur klupler yapabildimi hayir ee tayip napti galatasarayin vergi borcunu ortaya cikardi cikarsin bakalim

boşver yine %96 indirim yaparlar kuş olur ceza.

fotosuki
25.Mart.2014, 15:40
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=347404

54 milyon TL değerinde bir ceza. Bu ceza sonrası yükümlülükleri yerine getirmediği için aynı miktarda ek bir ceza daha verilmiş.Toplamda 108 milyon TL ediyor. 8 Nisan 2014 tarihine uzlaşmaya davet edilmiş.

2005-2009 arası dönemde de yine vergi kaçırmayla alakalı 73 milyonTL, uzlaşma sonucu yaklaşık %96 indirimle 3 milyon TL olmuştu.

E.Cartman
25.Mart.2014, 15:43
Bu devlet bitirecek bizi yemin ediyorum. Halktan vergiyi acımadan, gün geçirmeden söke söke alıyor ama iş devlere geldi mi kimsenin çıtı çıkmıyor. Yıllardır 3 büyüklerin milyonlarca liralık vergileri ya affedildi ya göz ardı edildi ya da göstermelik bir fiyata indirim diyerek düşürüldü. Şu işleri tam yapın da herkes ayağını denk alsın. Kulüpler sürekli borç içinde, yabancılar alıyor paralarını hatta bazı yerlilerde alıyor olan kulüp çalışanlarına oluyor. Ayıp yahu ayıp.

GicaHagi
25.Mart.2014, 15:44
Sikeyi aklayanlar buna da bi kilif uydururlar rahat olun. Ama GS muhalif aciklamalar yaparsa isi biraz zor gözüküyor.

sui generis
25.Mart.2014, 15:56
Demek ki sahaya 'şu kadar vergi ödedik' pankartıyla çıkmak bir anlam ifade ediyormuş. Çatır çatır alsınlar abi tek kuruş bırakmasınlar. Eğer bizde de varsa eksiklik bizden de alsınlar. Hem sporcuların vergileri daha düşük olsun hem de vergiler ödenmesin, yok öyle bir dünya.

byariff
25.Mart.2014, 16:11
boşver yine %96 indirim yaparlar kuş olur ceza.

ayni basbakanin sikeye aklamaya calistigi gibi desene suna. :)

Sekopej
25.Mart.2014, 16:20
Senelerdir şu kulüplerin kaçırdığı vergilere sinir olurum, vergi kavramının ne olduğunu anladığım günden beri, neyse ki son dönemde kulübüm bu konuda en azından çıkıp ödediği vergiyi rahatlıkla açıklayabiliyor.

A ya da B farketmez, vergini vereceksin arkadaş, fatura fiş almayayım kaça olur demeyeceksin, faturanı fişini de keseceksin, vergini de ödeyeceksin, 76 milyonun hakkına girmeyeceksin.

Tabi yine ülkemizde uzlaşma diye bir durum var, ceza neredeyse yok olacak kadar azaltılır, olan yine daha maaşını eline almadan vergisi kesilen garibana olur, godomanlara bir şey olmaz.

Redrum
25.Mart.2014, 16:54
Uzlaşma yapıldığında zaten ceza direk ortadan kalkar. Ayrıca devletin genelde sıcak paraya ihtiyacı olduğu için 100 lirayı 10 yılda ödeyeceğine 25 lirayı peşin öde bitsin şeklinde bu işler çözülüyor. Tabii iş büyük kulüpler olunca daha da değişiyordur belki ama ülkemizdeki genel sistem maalesef bu şekilde yürüyor.

Walter Sakana
25.Mart.2014, 18:18
Son 2 sezon üstüste şampiyon olan, Şampiyonlar liginde üstüste 2 sezon gruptan çıkmayı başarıp (bunu başaran tek Türk takımı) bunların birinde çeyrek final oynayan, bu sezon ligin en az yenilen ve en az gol yiyen takımı olup en çok gol atan 2. takımı olarak lige devam eden, dört büyükler arasında Türkiye kupasında yoluna devam eden tek takım olan Galatasaray yerden yere vuruluyor. Sebebi takımın oynadığı ruhsuz futbol.

Yıllardır yok genç oyuncu alınmıyor, yok gençler oynatılmıyor, bazı oyuncular yeteri kadar şans bulamıyor diye eleştiriler yapılırken bugün Bruma, Ontivero, Hajrovic, Telles, Salih, Umut, Koray, Oğuzhan, Veysel gibi genç oyunculara yapılan yatırım eleştiriliyor. Kulübeye mahkum olan Yekta, Ceyhun, Sabri gibi isimler sık sık oynatılıyor ama gene tatmin olunmuyor.

Kaldı ki bu gençler dışında takımda Drogba, Sneijder, Melo, Eboue gibi tecrübeli oyuncuların da varlığı düşünüldüğünde takımın kadro yapılanması oldukça güzel aslında. Bir yandan başarıya aç, kendini kanıtlamak isteyen genç yetenekler, diğer yandan her türlü başarıyı tatmış ancak Drogba dışında çok yaşlı olmayan tecrübeli isimler. Müthiş bir denge var. Tek eksik "ruh".

Yani düşünün; forvet hattınıza biri Pivot Santrafor, diğeri Fırsatçı Gölcü özellikleri taşıyan ve önceki sezonlarda müthiş işlere imza atmış birbirini tamamlayan iki oyuncunuz var. Rol uyumu daha doğrusu birbirini tamamlama açısından böyle bir ikili hangi takımda var?

Aslında eleştirilen gençlere yapılan yatırım değil, alınan isimlerden sadece 1-2 tanesinin oynaması. İyi de bu isimler takımı bu sezon şampiyon yapmak için mi alındı yoksa önümüzdeki yılların takımını kurmak için mi? Takımın zaten halihazırda her kulvarda yoluna devam eden yeterli bir kadrosu yok muydu? Hatta o kadroda "fazlalık" diye gönderilmeye çalışılan oyuncular yok muydu? Biz hemen başarı bekleyen bir toplum olduğumuz için takımların bu tarz önümüzdeki sezonların yapılanmasına gitmesi falan ağır geliyor bize. Bir oyuncu alındığında hemen oynayacak, 10 gol atacak 15 asist yapacak, her top aldığında 5 kişiyi çalımlayıp geçecek vs... Bu tarz şeyler bekliyoruz.

Beklentileri yüksek tutmak, sürekli başarı beklemek falan güzel şeyler elbette. Büyük takımlar için aksi düşünülemez zaten ama bazen takım arka arkaya şampiyon olduğunda ister istemez rehavet olur, o enerji düşer. Bu tür durumlarda başarıya aç ve yetenekli isimlerin kadroya dahil edilmesiyle o enerji tekrar canlandırılmaya çalışılır ki bizimkilerin yapmak istediği de bu zaten. Yönetim bu konuda üstüne düşeni yaptı. Mancini de hakedene (Sabri, Ceyhun ve Yekta gibi) formayı verme ve taktiksel açılardan üzerine düşeni yaptı. Tek eksik motivasyondu. Mancini'nin yapamadığı ve muhtemelen pek iyi yapamayacağı şey bu. Takım maçlara yeteri kadar hırslı çıkmıyor, maçı kazanmayı yeteri kadar istemiyor (Melo dışında). İhtiyacımız olan yeni bir teknik direktör değil, yeni bir yardımcı. Mancini'nin motivasyon eksiğini kapatacak, takımı ateşleyecek bir yardımcı. Tugay olmaz. Öyle kenarda sadece tercüman gibi oturan Tugay kesinlikle olmaz. Mancini taktik verecek, yardımcı ise ateşleyecek. Böyle bir ikili lazım bize.

uAburak89
25.Mart.2014, 19:36
Twitter konusunda yapılan açıklamayı ve gösterilen tepkiyi başka kulüp gösterse yere göğe sığdırılmazdı burada.

Vergi olayının bununla alakası var mı yok bilmem, çok da umrumda değil. Bahsi geçen paraların ödeneceğini de sanmıyorum, vatandaş olarak da vergi olsun ceza olsun hatta kyk borcunu ödemeyip bekletirsen af veya indirim derken yırtıyorsun. Muhtemelen bizimkiler de buna güvenip beklettiler, ha doğru mu, tabii ki değil. Hem kulüplerin hem de bireylerin zamanında ödemesidir doğru olan. Bizim ülkede kurallara uyanlar doğru değil, enayi oluyor maalesef. Veya kurallara uyanlar ekstra birşey yapıyormuş gibi şov yapıp, imtiyaz bekliyorlar.

E.Cartman
25.Mart.2014, 19:48
Gabi abi aradığın adam Abdurrahim Albayrak :D

di canio
25.Mart.2014, 20:26
Bu vergi konusunu tüm detaylarıyla bilmiyorum açıkçası ama gelen her hükümetin spor kulüplerine karşı vergi iltiması olur. Özellikle futbolda ve 3 büyükler adı verilen kulüplere karşı. Bu kulüplerin popülerliği ve mali olarak da büyüklüğü nedeniyle daha çok bu kulüplerle gündeme geliyor vergi kaçırma, kaçırılmasına göz yumma ve sonrasında da bunun affı. Eğer devlet vergi konusunda işçi, memur, çiftçiye karşı takındığı tavrı büyük şirketler ve spor kulüplerine karşı da takınsa ülkedeki spor kulüplerinin neredeyse tamamına yakınının kapısına kilit vuracağını düşünüyorum ben. Tabii Finansal Fair Play konusuna hiç girmiyorum. Bunun için düzenlemeler yapılması şart. Düzenleme yapılmazsa bugün Galatasaray, yarın diğerleri böyle dolambaçlı yollara girer. Girmek zorunda kalır. Uyanık kulüp yöneticileri de, "nasıl olsa affedilir, uzlaşılır" kafasıyla ödemesi gereken vergi miktarına popüler yıldız transferleri yaparlar, kendilerini sağlama almaya çalışırlar. Ben neredeyse karın tokluğuna çalışırken 3 kuruş parayla vergi veriyorsam, trilyonlar döndüren kulüpler ve şirketlerin vermemesi kabul edilemez.

GicaHagi
25.Mart.2014, 20:57
http://www.medyaspor.com/kose-yazilari/galatasaray-neden-coktu-ve-ne-yapmali-399

Son zamanlardaki düsüs hakkinda güzel bi yazi

Ralph
26.Mart.2014, 01:43
Ben zamanında burada GS'nin ileride sıkıntı çekeceğine dair yazı yazmıştım ama herkes bana ateş püskürmüştü. GS bu sene ECC'de ve Ligde derece yapamazsa çok sıkıntı çekecek finansal anlamda demiştim. Bizden kötü olacak GS, ahanda yine yazıyorum.

William Rookwood
26.Mart.2014, 01:50
Ben zamanında burada GS'nin ileride sıkıntı çekeceğine dair yazı yazmıştım ama herkes bana ateş püskürmüştü. GS bu sene ECC'de ve Ligde derece yapamazsa çok sıkıntı çekecek finansal anlamda demiştim. Bizden kötü olacak GS, ahanda yine yazıyorum.

Beşiktaş'ın mali açıdan kötü durumda olmasının sebebi Demirören. Galatasaray'ın başında Ünal Aysal varken Beşiktaş'ın mevcut durumuna düşmemizin ihtimali bile yok. Zaten bu yıl büyük ihtimalle ikinci yada üçüncü bitireceğiz ligi. Beşinci bitirsek dahi mali açıdan çok fazla sıkıntıya gireceğimizi düşünmüyorum. Kötü olduğumuz zamanlarda zaten neden kötü olduğumuzu herkes az çok biliyor. Şampiyon olduğumuz zamanlarda bile mali durumumuz kötüydü.

Ralph
26.Mart.2014, 01:53
Beşiktaş'ın mali açıdan kötü durumda olmasının sebebi Demirören. Galatasaray'ın başında Ünal Aysal varken Beşiktaş'ın mevcut durumuna düşmemizin ihtimali bile yok. Zaten bu yıl büyük ihtimalle ikinci yada üçüncü bitireceğiz ligi. Beşinci bitirsek dahi mali açıdan çok fazla sıkıntıya gireceğimizi düşünmüyorum. Kötü olduğumuz zamanlarda zaten neden kötü olduğumuzu herkes az çok biliyor. Şampiyon olduğumuz zamanlarda bile mali durumumuz kötüydü.

Ben söyleyeyim de zamanı geldiğince "ben demiştim" diyeyim. :) Ünal Aysal 'da başkanlığı bırakacak bunun olacağını anladığı zaman. Zaten yavaş yavaş anlıyordur. Zenginlik bir yere kadar çünkü.

Edit: Ha bu arada umarım yanılırım da hiç bir sorun olmaz.

William Rookwood
26.Mart.2014, 02:05
Ben söyleyeyim de zamanı geldiğince "ben demiştim" diyeyim. :) Ünal Aysal 'da başkanlığı bırakacak bunun olacağını anladığı zaman. Zaten yavaş yavaş anlıyordur. Zenginlik bir yere kadar çünkü.

Yalnız bu varsayımı takımın Şampiyonlar Liginden elenmesi, ligde evinde Kayserispor'a yenilmesi ve kupadaki 2-2'lik sonuca göre mi yapıyorsunuz? Çoğunlukla gündelik olaylara göre yapılıyor varsayımlar. Mesela bundan 4-5 hafta önce Fenerbahçe taraftarları '' şampiyonluk gitti, geçmiş olsun. Ersun Yanal gitsin şu takımdan '' gibi yorumlar yaparken şuan şampiyonluğu kutluyorlar. Aynı şekilde Beşiktaş'ın da kötü gidişatında bir çok olumsuz yorum vardı yönetim ve oyuncular için. Şuanda da Galatasaray'ın aldığı kötü sonuçlardan dolayı hem kendi taraftarı hemde rakip takım taraftarları tarafından olumsuz yorumlara ve eleştirilere maruz kalınıyor. Eminim ki Galatasaray önümüzdeki haftalarda iyi sonuçlar aldığında bu tür yorumlar tersine dönecektir. Bunca yıldır Türkiye'yi ve ülkede oynanan futbolu tanıyorsak bu tür olayların sürekli tekrarlandığını az çok biliyoruz demektir. :)

Bordo61Mavi
26.Mart.2014, 02:09
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/1972359_10153928176800117_623908365_n.jpg

Ne oldu aralarinda ? maci izlemedimde

Wesley fazla gerilmis kullandigi kelimelerden belli, bence var bisiler o yok diyor ama

Nedvedmania
26.Mart.2014, 02:24
Gol attıktan sonra selçukla sevinirken trip atar gibi bir şey yaptı ama Selçuk'a özel bir şey değilmiş. Genel durum kötü olduğu için.

Ralph
26.Mart.2014, 02:24
Yalnız bu varsayımı takımın Şampiyonlar Liginden elenmesi, ligde evinde Kayserispor'a yenilmesi ve kupadaki 2-2'lik sonuca göre mi yapıyorsunuz? Çoğunlukla gündelik olaylara göre yapılıyor varsayımlar. Mesela bundan 4-5 hafta önce Fenerbahçe taraftarları '' şampiyonluk gitti, geçmiş olsun. Ersun Yanal gitsin şu takımdan '' gibi yorumlar yaparken şuan şampiyonluğu kutluyorlar. Aynı şekilde Beşiktaş'ın da kötü gidişatında bir çok olumsuz yorum vardı yönetim ve oyuncular için. Şuanda da Galatasaray'ın aldığı kötü sonuçlardan dolayı hem kendi taraftarı hemde rakip takım taraftarları tarafından olumsuz yorumlara ve eleştirilere maruz kalınıyor. Eminim ki Galatasaray önümüzdeki haftalarda iyi sonuçlar aldığında bu tür yorumlar tersine dönecektir. Bunca yıldır Türkiye'yi ve ülkede oynanan futbolu tanıyorsak bu tür olayların sürekli tekrarlandığını az çok biliyoruz demektir. :)

Hayır tabi ki günübirlik bir düşünce değil bu. Öyle olsa daha önceki sayfalarda söylemezdim. Hatırlarsın şike olaylarında da söylemiştim o başlıkta. Forumda hatta biliyorum ki çoğu gs li sevmiyor artık beni söylediklerimden dolayı. Tartışmıştık çünkü baya :D Ama kötü niyetim yok aslında. Fener gözümde neyse gs de aynı. Sonuçta ikiside tuttuğum takım değil.

Her neyse dediğim gibi umarım yanılırım ve siz haklı çıkarsınız. Hiç bir takım zarar görsün istemem. Hele ki şu siyaset artık çekilsin ligimizden. Bir futbol zevkimiz var onun da içine ediyorlar.

William Rookwood
26.Mart.2014, 02:32
Hayır tabi ki günübirlik bir düşünce değil bu. Öyle olsa daha önceki sayfalarda söylemezdim. Hatırlarsın şike olaylarında da söylemiştim o başlıkta. Forumda hatta biliyorum ki çoğu gs li sevmiyor artık beni söylediklerimden dolayı. Tartışmıştık çünkü baya :D Ama kötü niyetim yok aslında. Fener gözümde neyse gs de aynı. Sonuçta ikiside tuttuğum takım değil.

Her neyse dediğim gibi umarım yanılırım ve siz haklı çıkarsınız. Hiç bir takım zarar görsün istemem. Hele ki şu siyaset artık çekilsin ligimizden. Bir futbol zevkimiz var onun da içine ediyorlar.

Yok hocam ben anlıyorum seni. Her ne kadar Fenerbahçe ve Beşiktaş kendi tuttuğum takımlar olmasa da sonuçta kendi ülkemizin takımları. Kendi takımlarımız herhangi bir olumsuz durumla karşılaşınca içten içe üzülüyorum. Zaten ben şike konusuna da neredeyse hiç mesaj yazmamışımdır, çünkü yazacak bir şey bulamıyorum ne yazabilirim ki. Takımlarımızın mali durumunu ve itibarını zedeleyecek hususların ucu yine bize dokunuyor. Ülke olarak futbolumuzu geliştiremiyoruz, sürekli bir huzursuzluk hakim. Siyaset konuşmak istesen konuşulmuyor, bin bir türlü huzursuzluk dönüyor, futbol desen öyle. Tek eğlencemiz olan futbola da huzursuzluk girmesin istiyorum artık, tek dileğim bu. :)

europeanconquer
26.Mart.2014, 02:34
Bu adamlar sorunsuz yaşayacak diye bir şey yok zaten.Eşinden,dostundan,çocuğundan çok birbirlerini görüyorlar bu adamlar.Bir takım olmaları için birbirlerini sevmeleri lazım.

Genel olarak durum hiç iyi gözükmese de karalar bağlamaya gerek yok.Kalan maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapıp ligi 2. bitirip kupayı kazanmalıyız.Bu kadar basit,olmazsa da sağlık olsun.Terim gittiği gün bu sezon hedefler açısından bitmişti benim için.Mancini'yi iyi veya kötü yönde eleştirmek için henüz hala erken.Kesinlikle kalması taraftarıyım ancak bizim garip taraftarımız Mayıs'a kalmaz Fener maçında ki olası bir mağlubiyette yollarlar adamı.

byariff
26.Mart.2014, 02:58
Aysal birakmaz , aysal sadece yonetimi degistirdigi icin pisman genel kurul uyeleri bunu net sekilde soluyor.. aysal sadece yonetim degisikliginde hata yapmistir albayrak ve durustu yollayarak birde adnan ozturku...

Sheriff
26.Mart.2014, 03:23
Mancini getirildiyse eğer arkasında durulmalı, söylediği gibi daha büyük takımları çalıştırabilirdi. Profesyonel biri maç sonu açıklamalarında haklı, doğru adam veya değil bu tartışılır ama getirdiysen arkasında duracaksın. Arsenal ile ilgili verdiği örnekte doğru bir tespit. Bu adamın ülkeyi tanıması oyuncuları, rakipleri hatta kendi takımını tanıması bile zaman alacaktır. Açıkcası ateşten gömleği giydiğinin farkında değil gibi biraz da, çünkü GS için 2.lik bir başarı değildir, o burayı İngiltere gibi düşünüyor, İngiltere'de Liverpool yada Arsenal gibi genel anlamda GS'den büyük olan takımlar ligi 3. - 4. bitirdiklerinde başarısız kabul edilmiyorlar, ama GS'de 2. olma gibi bir şansın yok, ki 2. lik için bile bir hayli koşturması gerek artık. Uzun vade de kalırsa 3-4 yıl içerisinde tekarar avrupa da adından söz ettirebilecek bir takım yaratabilir(yaratamaya da bilir), yaratacak potansiyel var.

Ralph
26.Mart.2014, 03:28
Aysal'ın en büyük hatası Terim'i göndermekti. Gs'nin Türkiye'de büyük bir avantajı var Fatih Terim gibi ve bunu kullanmadı. Defalarca bu fırsatı tepti gs. Adam her geldiğinde şampiyon yaptı ve gönderildi. Aysal'ın başkanlıktan gitmesi için bu sebep bile yeter.

Aysal < Terim

byariff
26.Mart.2014, 03:30
aysal , terimi yollamadi , terim zorla kendini kovdurttu.

Sheriff
26.Mart.2014, 03:33
aysal , terimi yollamadi , terim zorla kendini kovdurttu.
Bunun da bir sebebi vardır diye düşünüyorum.

Nocna Mora
26.Mart.2014, 03:35
Fatih Terim gaz vermekten ve mürit toplamaktan başka pek bir katkısı olmayan, bencil bir adam. Demirören'le verdiği pozlardan sonra hele hala geçmişte yaşayan arkadaşların -ki bunu çok seviyoruz mesela 99-2000 ruhu diye diye saçmasapan bir takıntı yaratıyor taraftar- günümüzde dönmesini tavsiye ediyorum. Takımın başında Mancini gibi iyi bir taktisyen ve iyi bir antrenör var. Bir maç kaybedince eleştirmek saçmalık. Nasıl ki bir maçta kral yapılmamalıysa bir maçta da böyle eleştirilmemeli. Böyle dönemler olur. Kimse namağlup şampiyon olmuyor ya da kaybetmeden gitmiyor. Biz ülkece kendimizi 1.lik dışındaki herşey kötüye şartladığımız için, boş haberleri okuyup gerçek sandığımız için ve hepimiz güya menajer oldugumuz için anında bu gitsin bu gelsin bu gelse şu gitse yapıyoruz. Bunlar tamamen yanlış.

Yaşlı bir orta saha ile bu kadar oluyor işte. Daha dinamik, genç oyunculardan kurulu bir takım oluşturmamız lazım çünkü ihtiyacımız olan bu tempoyu sağlayacak bir genç topçu. Sene sonu bence herşey düzelecektir. Yeni sezona da iyi başlayacağımızı düşünüyorum.

Şu zamanlar için benim eleştirebileceğim tek şey ısrarla Burak, Selçuk ikilisinin oynatılması ve de tıkır tıkır işleyen 3-5-2 sisteminden neden vazgeçildiğidir.

Ralph
26.Mart.2014, 03:38
Bunun da bir sebebi vardır diye düşünüyorum.

Kesinlikle. Terim durduk yere yapmaz o şekilde herkes biliyor bunu. Bence Aysalcı olmaktansa Terimci olmalı gs liler. Terim gs için bulunmaz hint kumaşıdır.

europeanconquer
26.Mart.2014, 04:13
Aysalcı veya Terimci olunması ikisi de yanlış.Önemli olan Galatasaray'ın menfaatleri.Elimizde Mancini varsa sonuna kadar destekleyeceğiz tıpkı Terim'i de sonuna kadar desteklediğimiz gibi.Bundan sonra geri dönerse herhangi bir zamanda ne kadar bu kalpleri kırmış olsa da sonuna kadar desteklerim,çünkü her şeyi ile yönettiği takımı başarıya ulaştırmayı bilen bir hoca,her şeyine saygım var sadece sevgimi yitirdi.

En önemlisi ise Terim geçmişte kaldı,bizim geleceğimiz ne Terim ne de Aysal'dır,Roberto Mancini'dir.

Fearless Coward
26.Mart.2014, 04:25
Ya Allah aşkına ne Aysal ne Mancini kim giderse gitsin bu sorun çözülmez. Önce sorun oyuncularda. Onlar kendi aralarındaki sorunu çözsün. Ayrıca Aysal'dan iyisini de bulamayız bence tek hatası yönetimi çok kurcalamasıydı ama bunu yapacağı da belliydi.

Suicider
26.Mart.2014, 05:10
Senelik en az 2-3milyon euro alan oyuncuların trip yapıp huysuzluk çıkarmasını da aklım almıyor açıkçası.Ben iş yerime gittiğim zaman bir sürü sevmediğim insan olmasına rağmen herkese gülümseyip işimi yapıyorsam bu adamlar o paralara hayli hayli yapmak zorundalar.İşlerine gelince profesyoneller işlerine gelmedi mi değiller.Kimse kusura bakmasın ama o paraları alıpta sene boyunca kötü oynamaya kimsenin hakkı yok.5 maç-10 maç kötü oynarsında sezon genelinde kötüysen ya psikolojik yada başka türlü bir problem var demektir.Ayrıca biliyoruz ki bu adamlar işlerine geldi mi çok iyi oynuyorlar.Yönetimden birinin yerli oyuncularla konuşup duruma müdahele etmesi gerekiyor ortam daha da kızışmadan.

mustinho03
26.Mart.2014, 08:45
http://www.medyaspor.com/kose-yazilari/galatasaray-neden-coktu-ve-ne-yapmali-399

Son zamanlardaki düsüs hakkinda güzel bi yazi

Yazdiklarinin hepsi dogru bilhassa taraftar ve mancini hakkindakiler. Keske herkez böyle tarafsiz bakabilse ve de yazabilse ama türkiyede cok saksakci var o yüzden böyle tarafsiz yazilari okumak nadir olan birsey.

davidvilla
26.Mart.2014, 10:54
Bakıyorum da Sinan'ın yazısı paralelinde tum mancini fanları toplanmış yine. Evet beyler sorumlular selcuk ve burak. .. Mancini muhteşem proje adamı...

Rehavi
26.Mart.2014, 13:52
Fatih Terim i ne güzel siliyorsunuz arkadaşlar... Acaba Ünal Aysal yeni geldiği zaman, o takımın başına geçmek risk değil miydi arkadaş. Yeni bir kadro kuruldu. Adam 2 sene şampiyon yaptı, Şampiyonlar Ligi çeyrek finali oynattı. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam takımın başına Terim i getirirken, futbolun patronu olacak dendi. Kusura bakmayın ama Terim den başkası ne bu durumdaki takımı kabul ederdi ne de bu kadar başarılı olabilirdi. o durumdaki Galatasaraylılar ilk sezon sonunda yarışta kalmaya bile razıydı. Elinde kalanı sahiplenmeyi anlarım da, Terim i gömmeyin bence. Dışarıdan objektif bakınca çok abes kaçıyor.

europeanconquer
26.Mart.2014, 14:01
Fatih Terim i ne güzel siliyorsunuz arkadaşlar... Acaba Ünal Aysal yeni geldiği zaman, o takımın başına geçmek risk değil miydi arkadaş. Yeni bir kadro kuruldu. Adam 2 sene şampiyon yaptı, Şampiyonlar Ligi çeyrek finali oynattı. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam takımın başına Terim i getirirken, futbolun patronu olacak dendi. Kusura bakmayın ama Terim den başkası ne bu durumdaki takımı kabul ederdi ne de bu kadar başarılı olabilirdi. o durumdaki Galatasaraylılar ilk sezon sonunda yarışta kalmaya bile razıydı. Elinde kalanı sahiplenmeyi anlarım da, Terim i gömmeyin bence. Dışarıdan objektif bakınca çok abes kaçıyor.

YD ile beraber pişmiş kelle gibi sırıtırsa gömersin.Terim istese kalırdı takımda ama zorla kovdurttu kendini,bunda amacının Milli Takım ile çalışmaya çalışması değil Aysal'ı sevmemesi neden bence.

Arkasından hala ağlayacak değiliz,geçti gitti.Uğurlar olsun.

Banega
26.Mart.2014, 14:10
Hiç bir şey bitmiş değil, hala ikincilik için büyük bir şansımız var.Beşiktaşta Fener'le oynayacak biz de.Şayet 2. bitirirsek başarılı bir sezon geçirmiş olacağız.Çünkü ŞL'ye direkt katılıyoruz.Bundan daha güzeli var mı? Mancini'nin dünkü açıklamaları çok doğruydu, ne kaybediyorsak sabırsızlığımızdan kaybediyoruz.Fatih Terim dönemi geçti gitti.Klübe çok yararları oldu, Allah razı olsun.Ama bu kadar bağlanırsak şu durumda sadece klübe zarar veririz.

Fearless Coward
26.Mart.2014, 14:18
Hala Terim'i konuşmak bana saçma geliyor istese direnip kalırdı da Aysal bu taraftarı karşısına alacak bir başkan değil Terim kendisini yollattırdı bana kalırsa. Zaten Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın gidişinden sonra Terim'in de gideceği sezon başından beri yazılıp çizilmişti. Artık önümüze bakmalıyız bu sezon Mancini'yi pas geçmek lazım takıma da ayar çekmek lazım senin yerli oyuncu kaliten 2 büyük rakibinden kötü olursa tabi ki 3. olmaya mahkumsun. Bu sezon son 2 sezonda olduğu gibi kadromuzu güçlendirseydik bunlar olmazdı.

sui generis
26.Mart.2014, 17:12
http://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/uefa-mufettisleri-ve-g-saray-SXHBQ376153SXQ

davidvilla
26.Mart.2014, 18:03
http://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/uefa-mufettisleri-ve-g-saray-SXHBQ376153SXQ

Written and Directed by
Tahir Kum

Banega
26.Mart.2014, 19:12
Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama
Bugün bazı internet sitelerinde Galatasaray Kulübünün hesaplarının UEFA tarafından olağandışı bir şekilde incelendiğini ima eden haberler yayınlandığı görülmüştür. Bilinmelidir ki UEFA sistemine spor şirketleri dönemsel olarak çeşitli mali veriler girmekte ve bu mali veriler UEFA tarafından çeşitli şekillerde incelenebilmektedir . Bununla ilgili olarak UEFA, örnekleme metoduyla seçtiği Galatasaray Sportif A.Ş. (Şirket) nezdinde, sadece girilen mali verilerin şirket kayıtlarıyla uyumunu yerinde incelemiş ve hazırladığı raporda da girilen verilere ilişkin bir aykırılık tespit etmediği gibi denetim sırasında “Şirket”imizin gösterdiği titizlik ve yardım için teşekkür etmişlerdir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur .
GALATASARAY SPOR KULÜBÜ

uAburak89
26.Mart.2014, 19:22
Sporx, Eurosport, Fanatik, Hürriyet. Bunların yaptığı özel haberler hep aynı zihniyetin ürünü. İnanıp umutlananlar olması çok acı.

Fatih Terim'i gömülmeyi haketti ve bunu kendisi istedi. UEFA Kupası sonrası basıp gitti, hakkıdır dedik. Tekrar geldi enkaz bıraktı canı sağolsun dedik. Milli Takım yüzünden görevine son verilince haksızlık dedik, hakkını verdik. Şahsen ben iki gün yemek yiyemedim üzüntüden. Naptı Fatih Terim, YD ile sarmaş dolaş dost oldu, kendi sözünü yemesi kendini bağlar elbette ama sen Galatasaray düşmanları ile kader ortaklığı yaparsan, olmaz. Sen o tablet ayağıma gelecek diye mesaj verdiğin reklamda Adanaspor forması kullanırsan olmaz. Tek suçlu Fatih Terim değil ama kendisi de hiç masum değil. Olayları iyi incelemek lazım.

Börk
26.Mart.2014, 19:32
Bakıyorum da Sinan'ın yazısı paralelinde tum mancini fanları toplanmış yine. Evet beyler sorumlular selcuk ve burak. .. Mancini muhteşem proje adamı...

Anti-Mancini olarak seni de buralarda görmek güzel :))

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Mart.2014, 20:09
galatasaray iki mac ustuste vekaleten yonetilen takimlara karsi galibiyet alamadi, bu acidan ilginc bir istatistik olmus.

Banega
26.Mart.2014, 20:15
galatasaray iki mac ustuste vekaleten yonetilen takimlara karsi galibiyet alamadi, bu acidan ilginc bir istatistik olmus.
Konyaspor bu haber üzerine apar topar alınan bir kararla teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayırdığını açıkladı :zuhaha

uAburak89
26.Mart.2014, 20:39
Selçuk ile Burak açıklama yapmış. İkisine de inanmıyorum, lafa değil icraate bakmak lazım çünkü. Taraftarın gazını almaya çalışıyor Ünal Aysal. Kumar oynadı, rest çekti ve kaybetti. Düzeltmek kendi elinde ona kredi verilir elbet ama bu şekilde hareket ettiği sürece ilk seçimde değişir başkan. Balık baştan kokar demişler, yönetim değişmeli başka yol yok.

davidvilla
26.Mart.2014, 21:02
Olur mu? Burakla selcuk gitsin onlar gitmeli oyle sampiyonlar ligini alcaz.

uAburak89
26.Mart.2014, 21:26
Olur mu? Burakla selcuk gitsin onlar gitmeli oyle sampiyonlar ligini alcaz.

Gitmesinler, kalsınlar. Ama dertleri neyse çözülsün, çözsünler. Dün defalarca pas atmayan Burak'a bugün nasıl inanayım ben? Kendi hırslarını kat kat fazla önemseyen adamların takım vurgusuna nasıl inanayım?

Ayrıca kimse demiyor Mancini'nin hiç hatası yok diye, hatasız insan yok zaten elbette vardır ve olacaktır. Taraftar grubu başta olmak üzere kimse oyunculara laf söylemiyor, biz herşeyi Mancini'ye yıkmayalım yoksa bu hikaye devam eder diyoruz sen Mancini fanları diyorsun.

Fatih Terim gitti diye kıçı başı ayrı oynayan adamları mı layık görüyorsun bu takıma?

Biz alamayız ŞL falan ayrıca, aynı şartlarda mücadele etmiyoruz zaten ediyor olsak da biz de başarı da hatalar da kişilere mal ediliyor. Oysa hepsi kolektif, bir bütün olmalı.

Burada bile bölünme var, kimisi başkan diyor kimisi Terim kimisi Mancini kimisi oyuncular. Nasıl ki şampiyon olurken herkesin emeği vardı, şimdi işler kötü yine herkesin var.

Gönderelim Mancini'yi ne olacak, Şenol Güneş gelmediği sürece bazı oyuncular bu tavırlarına devam edecek.

Bu takımı biz şampiyon yaptık, biz o kötü günlerden çıkardık, sonra Drogba geldi, Sneijder geldi bizim kazandırdığımız paralar ile alındılar, bizden popüler oldular. Zihniyet bu. Drogba'dan ne kaparım, Sneijder'den ne öğrenirim değil.

Kendi aldığı paraya bakar insan, hepsi de hakkını alıyor hatta fazlasını. Kendi lakabına bakar. Birine Kral diyorlar ötekine Maestro. Tribünler destek her zaman. E daha ne? Taraftarlar için deniyor ya muhasebeci diye esas muhasebeci Türk Futbolcular.

Semih'e niye kimse birşey demiyor, adam haklı çünkü Koray Günter'den az alması haksızlık. Koray kim ki.

Her dönem aynı şey oluyor, hikaye değişmiyor. Bu yabancı sınırı varken, Türkler olmaması gerektiği kadar banko ve kıymetliyken çilek falan yanlış. Kariyerli yabancı hoca da gereksiz. Alacaksın vasat üstü çok göze batmayan yabancı, getireceksin aslansın diyen Türk hoca, oynarsın ligin sonuna kadar şampiyonluğa. Herkes mutlu olur.

europeanconquer
26.Mart.2014, 23:54
Kendi aldığı paraya bakar insan, hepsi de hakkını alıyor hatta fazlasını. Kendi lakabına bakar. Birine Kral diyorlar ötekine Maestro. Tribünler destek her zaman. E daha ne? Taraftarlar için deniyor ya muhasebeci diye esas muhasebeci Türk Futbolcular.

Semih'e niye kimse birşey demiyor, adam haklı çünkü Koray Günter'den az alması haksızlık. Koray kim ki.

Dibine kadar katılıyorum abi,alıntıladığım kısımda ki koyu kısımlar olayı açıklıyor bence.

davidvilla
27.Mart.2014, 00:03
Iyi de atladigin bi konu var. Dünyanın her yerinde bu boyle. Artık ben anlatmaktan yoruldum siz hala anlamiyorsunuz. gecen chelsea nin maaşları paylasmistim. Bir irdele anlamaya çalış. Sen selcukun onune bos kagit koyacaksin gerekirse maaşı ni kendi yazacak. Bu dunyanin her yerinde boyle. Sembol oyuncuya sahip cikman el ustunde tutman lazım. Isterse messi gelsin olmaz. Her yerde bu boyle drogba ile 5milyon euroluk kontrat yaparsan bu olur kusura bakmayin. 3 sene once totti yi bir hoca oynatmadi totti milyon trip yapti ve hoca gitti. Chelsea de hoca lampard ve terry I kadro disi birakti basarili olamadi takimda kavgalar cikti hoca gitti. Su an bu iki takimin da durumu nasıl kendin bir bak. Yahu her yerde bu is boyle ya.

uAburak89
27.Mart.2014, 00:45
Bu oyuncular aynı hareketleri Fatih Terim döneminde yapmıyordu ama, yapamıyordu. İşte papazlık denilen şey bu oluyor. Drogba, Sneijder yeni mi geldi. Madem şikayetçiydiler gitselerdi başka takıma. Kaldı ki sanki bu adamlar yatıyor. Geçen seneki başarı da onların da payı var. Maestro, Kral, Türk Futbolunun kaderini değiştiren adam, golcü bunlar az mı?

Hepsini geçtim diyelim maaş konusunda falan sen haklısın. Oyuncular da haklı haliyle. Bu sabote etmelerini mi gerektiriyor. Bu mu taraftarın hak ettiği?

Ayrıca Burak'ı bilmem ama Selçuk konusunda Hasan Şaş'ın parmağı yoksa ben hiçbirşey bilmiyorum. Geldiğinde söylemişti Fatih Terim ve Hasan Şaş çok önemli rol oynadı diye, Hasan Şaş durup durup Sneijder'e sallıyor zaten, Selçuk'u da etkilemesi çok olası.

Toparlarsak, ben bu tutumu doğru bulmuyorum. Dünyanın her yerinde böyle olması da beni ilgilendirmez, benim için bir tane şey var, o da Galatasaray. Senin dediğinin yapılması boş kontrat falan, Galatasaray'ın önüne geçmek demek. Öyle bir dünya yok. Selçuk gelirken şartlar belliydi, durup durup kontrat yapılmaz. Iki taraf da kabul etti, bitti. Muslera hak etmiyor mu, onun da Selçuk kadar katkısı yok mu? Sürekli düzenleme olacaksa işimiz var ya, tepene çıkar bu adamlar. Bence biz fazla şımarttık, sanki üç kuruşa oynuyorlar gibi davranıyoruz.

Ekleme: Roma ve Chelsea örneklerin aslında benim anlatmak istediğim ile aynı şeyler. Oyuncuya ve teknik direktöre dayalı düzen. Ben buna karşıyım işte. Fatih Terim trafik kazasında öledebilirdi. Mourinho hastalanıp bırakabilir takımı. Totti, Lampard emekli olacak elbet. Değişim kaçınılmaz.

Bu düzen ile bir seri yakalayamayız anlatmak istediğim o çünkü sistem falan yok. Tüm faktörler birleşiyor başarı geliyor, kusursuz şekilde birleşirse o da. En ufak bir sallantı da ise çöküyor birden.

Ünal Aysal'ın tabiriyle pasta dışarıdan iyi gözüküyormuş oysa içi bayatmış, üzerine konan çileklerde sadece albenisini arttırmış.

Bizim bu sezon başında o temeli güçlendirmemiz şarttı, yapmadık. Yetmedi kaos ayyuka çıktı. Şu anda Mancini gitsin Mourinho, Simone, Pep gelsin birşey değişmez öyle aman aman.

davidvilla
27.Mart.2014, 02:14
Dünyanın her yerinde boyle olmasi beni ilgilendirmez dedigin zaman is bitiyor zaten ondan sonra diyecek birsey yok.
Neyse oyle ya da boyle su an iyi durumda degiliz umarım en kisa zamanda toparlaniriz. Iyi futbol vs.den ziyade ekonomik çöküş olabilmesi ihtimali beni korkutuyor. Dusunsene zapata stancu pino fln. Iste en cok bundan korkuyorum. Umarim o sekilde olmaz.

Redrum
27.Mart.2014, 13:29
Abi lampard veya totti 2. Veya 3. Senesinde dökülüyor muydu da bunlari örnek veriyorsun? Bizim adamlar zaten kendini totti sanmaya basladiysa sikinti var. Öyle adam kalsaydi ardaydi, su anda bir iki sene sonra Semihtir, veya 1-2 sene daha sağlam performans gösterirse selçuk ve buraktir. Ama daha erken bu tripleri için.

William Rookwood
27.Mart.2014, 13:55
Medyamız çalışıyor :)

http://i.imgur.com/X0WjM8o.jpg

europeanconquer
27.Mart.2014, 13:57
Medyamız çalışıyor :)

http://i.imgur.com/X0WjM8o.jpg

Yalnız Altyapı koordinatörü,teknik direktör arıyor :n: Fotomaç yanlış anlamış altyapıyı :n:

mpaker66
27.Mart.2014, 14:12
Yahu gerçekten ayıp ediyoruz Burak ve Selçuk'a. Her oyuncunun elbet formsuz dönemi olacak. Kaldı ki Burak formsuz olsa bile hiç bi şekilde isteksiz değil. Eskidende beceriksiz değil miydi bu Burak? Yada Selçuk geçen sene çok mu güzel oynadı. Üstüste kötü sonuçlar alınmasaydı ama Selçuk hala kötü oynasaydı(bkz.geçn sne) bu kadar üstüne gidilecek miydi çocuğun? Semih çok mu güzel oynuyor Allah aşkına? Çok mu iyi savunma yapıyor. Malesef Galatasaray taraftarı fazlasıyla skor taraftarı oldu. ''Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter'' di hani? Ne oldu? Valla sizi bilmem ama bende eksilen bir şey yok. Yine gitcem her maçına. Yine deplasman yapcam. Fenerbahçe maçına gitmek için günde yaklaşık 1800 km yapcam. Skor taraftarı olmayın.

sakary Ali
27.Mart.2014, 14:15
Ligte heyecan kalmayınca Fotomaç direk transfer haberlerine girmeye başlamış.

europeanconquer
27.Mart.2014, 14:17
Şu Burak ve Selçuk muhabbeti de gereksiz yere uzadı.

Takım içinde nasıllardır bilmiyorum ancak oynadıkları oyun gram memnun etmiyor kimseyi.Şahsen ben Selçuk'u şu oyunla 3 yıl 4 yıl artık ne kadarsa yine kabul ederim takımda,çünkü ekstra özellikleri olan bir oyuncu.Evet ağır olabilir,oyunu yavaşlatıyor olabilir ancak öyle sağa-sola-geriye pas atan bir oyuncudan çok daha fazlası Selçuk.Bunu 2 yılda gördük ve görmeye de devam edeceğiz.Her oyuncunun sıkıntılı dönemleri olabilir.Bunu aşacak olan da o oyuncudur.Selçuk'un gerek karakteri,gerekse futbolculuğu olsun,toparlayacağına inanıyorum.

Gelelim şimdi fasulyenin faydalarına.Burak Yılmaz,bir gün iyi,bir gün kötü.İstikrarı yok.Bir gün bir sürü gol kaçırıyor,bir gün hat-trick yapıyor.Araya kaçıyor,top tutamıyor.Top tutuyor,araya kaçamıyor.Bu kadar istikrarsız bir oyuncu,bir de işe duygusallığını katınca çekilmez hale geliyor zaman zaman.Bunu düzeltemeyiz,o yüzden severek katlanmak zorundayız,çünkü bu kadar çekilemez olmasına rağmen elinden gelen her şeyi yaptığına inanıyorum.

Neyse bu sene benim için bitti zaten,Selçuk ve Burak'ın ayrılmasına ihtimal vermiyorum.Onlardan önce ayrılacak,ayrılması gereken bir çok oyuncu var.Seneye bambaşka bir takım izleyeceğimize inanıyorum.Sabrediyorum,Mancini'ye inanıyorum,futbolculara da inanıyorum.Onlar da inanırsa zaten bu takımın potansiyeli çok büyük,bu sene ki sıkıntı oyuncularda kesinlikle bir doymuşluk var ve tabi ki Fenerbahçe'nin de olağanüstü performansı takımın 'kötü' olarak adlandırılmasına sebep oldu.Seneye as takıma girecek birkaç oyuncu ile ilk 2 yılda ki iştahı tekrar kazanırız diye düşünüyorum.

E.Cartman
27.Mart.2014, 14:19
Hala umutlu olan var mı benim gibi bilmiyorum ama seneye Hajro çok iş yapacakmış gibi geliyor bana

Banega
27.Mart.2014, 14:22
''Ben gitmek istesem daha büyük klüplerden de teklif vardı, oralara da gidebilirdim.Buradaki proje beni etkiledi.Geleceğin takımını kuruyoruz dendi.''
Her şeyi özetliyor.Sabır...Bu sene ŞL biletini aldık mı hiç bir sorun yok..

mpaker66
27.Mart.2014, 14:24
Hala umutlu olan var mı benim gibi bilmiyorum ama seneye Hajro çok iş yapacakmış gibi geliyor bana

Gerçekten yetenekli bi çocuk. Mental olarak çok zayıf ama gördüğüm kadarıyla.

europeanconquer
27.Mart.2014, 14:25

Şu haliyle de bir çok oyuncuya göre iş yapar yani,çok hızlı değil ama göze batan özellikleri;

-Pas yapıyor
-Şut çekiyor
-Adam eksiltiyor,çalımlıyor

Süper Lig'de böyle bir oyuncu el üstünde tutulur.Tek sıkıntısı topla çok oynuyor,onu da zamanla en aza indirir bence.

byariff
28.Mart.2014, 15:09
fourfourtwo guzel bir mancini roportaji yapmislar

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26101923.asp

Banega
28.Mart.2014, 18:29
Galatasaray'ın resmi facebook sayfasından paylaştığı fotoğraf..
http://i.hizliresim.com/wOGdN5.jpg

europeanconquer
28.Mart.2014, 18:35
Bir Sir Alex Ferguson özlü sözü der ki;

"İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.”

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2014, 18:35
hajrovic transferi hakkindaki dedikodular dogru mu? bir ara gundemdeydi.

buna ilave yerli statusunde oynayacak diye alindi sanki hajro, elde patlamis gibi gorunuyor. kiralik falan gonderilir bence seneye.

eng1n
28.Mart.2014, 18:48
Selçuk penaltı dışında gol attı mı bu sezon ? hatırlayamadım

Redrum
28.Mart.2014, 18:53
Hajrovic izlediğinden emin misin abi?
İlk transfer olduğu zamanki toyluktan eser yok kendisinde. Seneye banko oyuncumuz olacağından şüphem yok. Özellikle son iki maçta baya etkiledi beni, topu her aldiginda etkili kullandı. Bana Ribery'i hatirlatti. Hatırlayanlar bilir o zamanlar Ribery birkaç maçta oynadıktan sonra eleştiri yağmuruna tutulmuştu ki ben anlamsız bulmustum çünkü top her ayağına geldiğinde faydalı şeyler yapıyordu ki nitekim sonra patladı gitti. Hajro da potansiyel var bence. Bir de ben o adamı ayrı bir seviyorum, yüzünde sürekli mazlum bir ifade var, ağlayacakmış gibi duruyor sanki :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2014, 18:55
messiye cok benziyor :) , kariyeri de ayni olur umarim. tek sanssizligi turkiyeye gelmis olmasi, o yuzden potansiyeline yaklasamaz fikrindeyim. superligde uzerine koyan futbolcu sayisi cok az.

Fearless Coward
28.Mart.2014, 19:36
Galatasaray'ın resmi facebook sayfasından paylaştığı fotoğraf..
http://i.hizliresim.com/wOGdN5.jpg

1-2 gol dışında attığı goller penaltıdan istatistik olarak zirvede olsa ne yazar bu sezon yaptığı zararı Burak bile yapmadı. Selçuk 1. sezonun ekmeğini yiyor Sneijder geldiğinden beri her geçen gün düşüşte. Hajrovic neler yapabileceğini gösterdi bence 1 sezon kiralık oynasa onun için iyi olabilir yabancı kontejanını çok iyi kullanmamız şart gelecek sezon.

William Rookwood
29.Mart.2014, 00:40
Hajrovic'in kumaşı kaliteli. Eğer önümzdeki sezon Türk statüsüne geçerse muazzam olur. Bu sezon oynayabildiği kadar oynasın.

byariff
29.Mart.2014, 23:16
yine bir hasan sas klasigi kotu bir galatasaray skorundan sonra konusmaya baslamis iyi ki kovulmuslar...

Kaka Leite
29.Mart.2014, 23:50
Allah aşkına birisi bana açıklasın Mancini durmadan bu takım benim değil falan diyor ama kim aldı bu oyuncuları devre arasında bu takıma?

Umut, Koray, Salih bunlar resmen çöp oldular. Ben bu üçlünün kaderinin Furkan ile aynı olacağını düşünüyorum. Salih öyle ya da böyle Kayseri de takılıyordu şimdi hiç oynayamaz hale geldi.

Veysel de arada bir oynuyor ki ben oynadığında etkili olduğunu düşünüyorum ama kadroda hiç bir istikrar yok.

Hadi bu sezon çöp oldu gitti ama seneye ne diyeceksin bakalım Mancini. Bu taraftar gelecek sezon bu takım benim değil laflarını falan yemez. Şuan da yemiyor ama sabır etmeye çalışıyor.

Cengo
29.Mart.2014, 23:51
Bir iddia var şimdi dedikodu olarak yayılan. Mancini'nin tazminat maddesinin 22 Milyon Euro olduğu iddia ediliyor.

Nocna Mora
30.Mart.2014, 03:42
Son 2 sezonun şampiyonu olan takım ne kadar yaşlanmış durumda insanlar farkında mı acaba ? Selçuk ve Burak formsuzken Melo 31-32 Selçuk 29-30 civarlarına gelmişken dinamizmini her geçen gün kaybeden bu kadro iskeletinin yenilenmesi gerekmekte. Bu iskeletin yenilenmesi lazım, dinamik isimlerle güçlendirilmesi lazım. Yavaş yavaş olacaktır. Her sene şampiyon olmak gerekmez başarılı bir kulüp olmak için. Misal Dortmund adamlar her sene şampiyon olamıyorlar belki ama bir ekol yaratmayı başardılar şu son 5-6 yılda. Hem kulüp bazında hem de sahadaki oyun bazında.

Sabırlı olup biraz istikrar, biraz sistem takımı olmamız gerekiyor. ŞL'de gruplardan çıkmamız bizim için gayet yeterli bir başarı. Chelsea ile 10 defa oynasak kazanamazdık. Eski Chelsea değil gibi saçmasalak yorumlar yaptı insanlar. Evet eski Chelsea değil eskisinden de daha iyi bir Chelsea vardı karşımızda. Ondan önceki sene çeyrek finali gördük. Bu sene 2.turu gördük ki gruptan çıkamaz durumdaydık hele ki Real yenilgisinden sonra.

Fatih Terim bırakmadan önce ne oynadığı belirsiz, saçmasapan bir takım vardı. Hasan Şaş gibi çapsız bir adam, Galatasaray her kaybettiğinde açıklamalar yapan bir mürit yardımcı antrenördü be. Daha nasıl bir rezillik olabilir ki. Şimdiyse alanında başarılı ve işini ciddiye alan isimler var personel olarak. Bu bile bir gelişmedir.

Adamlar bizim gibi Avrupa'nın inanılmaz gerisinde olan bir ülkeye gelmişler. Oynanan futbol kalitesiz, insanlar kalitesiz, medya kokuşmuş, futbolcular amatör, para büyük, insanlar küçük.. Sabır ve desteği hakediyor bence Mancini ve ekibi.

davidvilla
30.Mart.2014, 12:19
Bence 29 30 31 32 cok yaşlı demek degildir. Selcuk burak melo sneijder seneye de bu takimin temel taslari olabilecek durumdadirlar. Su anki form sikintilari tamamen teknik direktor kaynaklidir. Dunyadan yine bir suru ornek vericem ama bana ne digerlerinden ben galatasarayliyim diyeceksiniz. Sozum ozel olarak birisine degil genel olarak tum renkdaslarima soylenmistir.

Aydin
30.Mart.2014, 12:34
Bütün olay taktikte yatıyor. Drogba neyse de, snijder transferi tamamen dengeyi alt üst etti.

Facx
30.Mart.2014, 14:22
Bütün olay taktikte yatıyor. Drogba neyse de, snijder transferi tamamen dengeyi alt üst etti.

Bence 2 sini aynı anda almak dengeyi alt üst etti sadece Sneijder ı alsaydık mis gibi 4-4-1-1 yada 4-2-3-1 oynucaktık yada sadece drogba yı alsaydık 4-4-2 oynucaktık ikisini birden alınca öyle oldu ben sırf bu yüzden drogba nın gelmesini isteme konusunda kendimden emindim malesef haklı çıktım

byariff
01.Nisan.2014, 03:38
Amrabatim bugun 2 asist yapmis...

1. https://vine.co/v/MegebTA1xUb
2.https://vine.co/v/MegitW2riwM

Fearless Coward
01.Nisan.2014, 04:00
Amrabat iyi gidiyor gerçekten takımın en etkili silahlarından oldu. Bonservisini alır bence Malaga.

byariff
01.Nisan.2014, 04:08
valenciada pesinde amrabatin... amrabat malagaya gittiginden beri malaganin en tehlikeli silahii amrabat serbest oynuyor orda o yuzden cok etkili... takima cabuk adaptasyon saglamis arkadaslarina el kol falan takim kaptani gibi ayni

davidvilla
01.Nisan.2014, 11:11
valenciada pesinde amrabatin... amrabat malagaya gittiginden beri malaganin en tehlikeli silahii amrabat serbest oynuyor orda o yuzden cok etkili... takima cabuk adaptasyon saglamis arkadaslarina el kol falan takim kaptani gibi ayni

Amrabat I kardesi gibi seviyor adam. Madrid belediye baskan adayi olsa il genel koordinatörü sen olurdun arif.

William Rookwood
01.Nisan.2014, 13:33
Amrabat iyi oynasa da kötü oynasa da mecburen gidecek. Bruma'nın sakatlığı düzeldiği zaman elimizde iki tane yabancı kanat oyuncusu olacak. Seneye yabancı sınırlamasının 8'e düşeceğini varsayarsak kötü oynayan yabancı oyuncuları göndermek zorunda kalacağız.

byariff
01.Nisan.2014, 13:37
sezarin hakki sezara david villa

William Rookwood
01.Nisan.2014, 13:56
Sportif direktörlük için Muhsin Ertuğral'a teklif götürmüşüz.

http://skorer.milliyet.com.tr/muhsin-ertugral-galatasaray-la/galatasaray/detay/1860422/default.htm

Ralph
01.Nisan.2014, 17:30
Uefa finansal fairplay e uymayan gs ve bursaya 10 nisana kadar savunma hakki vermis. Bu savunmaya gore iki yil avrupadan men yada kume dusme verilecekmisss..

Fearless Coward
01.Nisan.2014, 18:44
Fos çıkar Ünal Aysal yönetimde olduğu sürece Galatasaray böyle cezalar almaz.

Nedvedmania
01.Nisan.2014, 18:46
Açıklama

Çeşitli internet sitelerinde “UEFA’dan Galatasaray’a şok yazı” şeklinde yansıtılan haber yeni bir gelişme olmayıp, daha önce Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı uyarınca sermaye artırım işlemlerimiz kapsamında 25 Şubat 2014 tarihinde Kamu Aydınlatma Platformu’nda yayımlanan izahnamede kamuoyuna sunulmuştu. Bu izahnamede belirtildiği gibi, UEFA’nın belirlediği 4 göstergeden sadece birisi olan ‘’Break-even result’’ kriteri 2012-2013 döneminde toplam 9.4 Milyon Avro aşılmıştı. Büyük oranda kur farkına bağlı olarak oluşan bu geçici aşımdan sonra bilindiği gibi UEFA kriterleri gözetilerek 2014/15 sezonundan geçerli olmak üzere Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’dan elde edilen loca ve koltuk gelirleri tamamen Şirketimize devrolmuş, ayrıca Şirketimiz 26 Şubat 2014 tarihinde 172.7 milyon TL tutarında bir sermaye artışı daha gerçekleştirmiştir. Söz konusu işlemlerin Şirketimizin özkaynakları ve mali yapısı üzerindeki iyileştirici etkisi 2014 yılı ve sonrasına yansıyacaktır. UEFA’nın bu geçici aşımla ilgili izahat isteğinin daha önceden gerçekleştirilen ve hakkında ilave açıklama yaptığımız “yerinde bilgi girişi denetimi” ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Söz konusu denetim, UEFA sistemine önceden girişi yapılan bilgilerin, Şirket kayıtlarıyla uyumunun örnekleme metoduyla gerçekleştirilmesinden ibaret olup, herhangi bir aksaklık tespit edilmediği daha önce kamuoyuna açıklanmıştır. Şirketimiz, yukarıda anılan 9.4 milyon Avroluk geçici aşım konusunda, 2014 yılında yapılan sermaye artışını ve ilave aldığı önlemleri UEFA ile paylaşacaktır. Ayrıca bilinmelidir ki UEFA’nın Annex XI 1 ( b ) maddesinde, olumsuz gelişen kur farklarının göz önüne alınacağı açık olarak belirtilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Sportif AŞ.

Hagi, Pazar Günü Arena’da!

Galatasaray’ın efsanelerinden, unutulmaz 10 numaramız Gheorghe Hagi, 6 Nisan Pazar günü oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması önce Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da olacak.

Futbolculuk döneminin yanı sıra Teknik direktörlük döneminde de 5-1’lik Türkiye Kupası zaferine de imza atan Hagi, Türk Telekom sponsorluğunda geçen yıldan bu yana devam eden "Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor" programının konuğu olacak.

Gheorghe Hagi, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde, onbinlerce Galatasaray taraftarının önünde, Galatasaray yöneticilerinden şükran plaketini alacak.

Karpatların Maradonası: Gheorghe Hagi
5 Şubat 1965 tarihinde Köstence'de doğan Gheorghe Hagi, futbola 1979-80 sezonunda Farul Köstence takımında başladı. 1982-1983 ilk kez Romanya Birinci Futbol Ligi’nde forma giyen Hagi, bir sezon sonra Bükreş ekiplerinden Sportul Studenţesc’e transfer oldu. 1985 yılında Romanya'nın en iyi oyuncusu olarak seçilen Hagi, 1986-1987 sezonundan itibaren Steaua Bükreş forması giymeye başladı. Hagi, Steaua’da 3 lig şampiyonluğu bir de Avrupa Süper Kupası sevincini tattı.

İspanya Kariyeri
1990 Dünya Kupası'nda sergilediği futbol ile dikkatleri üzerine çeken Gheorghe Hagi, 1990-1991 sezonu başında 25 yaşındayken Real Madrid'e transfer oldu. İki sezon taşıdığı Real Madrid formasıyla 64 lig maçına çıkan Gheorghe Hagi, 1992-1993 sezonunda İtalya'nın Brescia takımına transfer oldu. İtalya ekibinde ikinci sezonunda takım kaptanlığına yükselen Gheorghe Hagi, yine bir Dünya Kupası’nın ardından İspanya’ya fakat bu kez Barcelona’ya transfer oldu. Johan Cruyff yönetimindeki Barcelona’da iki sezon forma giyen Hagi, 1996 Avrupa Şampiyonası’nın ardından kariyerinde büyük başarılara ulaşacağı Galatasaray’a imza attı. Gheroge Hagi 1996 yılında Galatasaray'a katıldığında futbol otoritelerinin olduğu gibi hayranlarının da kafalarında çok sayıda soru işareti vardı.

Ve Galatasaray
Gheorghe Hagi, kendisini eleştirenlere karşın, ilk üç maçındaki galibiyet golleriyle Galatasaray'da etkisini kısa süre içinde gösterdi. Metin Oktay, Turgay Şeren, Fatih Terim gibi kült oyuncuların ölesiye özlemini çeken taraftar, Gheorghe Hagi'yi bağrına bastı. Çok geçmeden Ali Sami Yen'in yanı sıra dört bir yandaki stadyumlar 'I Love You Hagi' sloganıyla yankılanmaya başladı. 4 Lig Şampiyonluğu, UEFA Kupası ve Süper Kupa'nın kazanılmasında büyük rol oynadı. Gheorghe Hagi, 2001-2002 sezonunun ardından profesyonel futbolculuk yaşamını noktaladı. 24 Nisan 2001 tarihinde ise Bükreş’te jübile maçında Dünya Karması'na karşı son kez Romanya Milli Takımı formasını giydi.

Teknik Adam Gheorghe Hagi
Futbolculuk yaşamına veda ettikten sonra Romanya Milli Takımı'nın başına geçen Hagi, 5 Eylül 2001 tarihinde 2002 Dünya Kupası grup eleme maçında ilk kez Romanya Milli Takımı teknik direktörü olarak takımın başında sahaya çıktı. Romanya bu maçta Macaristan’ı deplasmanda 2-0 mağlup ederek bir ilki başarsa da Hagi, ilk teknik direktörlük deneyiminde istediği başarıyı yakalayamadı. Romanya’yı Dünya Kupası’na taşıyamayan Hagi, milli takımın başında çıktığı dört Dünya Kupası grup eleme maçında bir galibiyet, iki beraberlik ve bir mağlubiyet aldı.

2003-2004 sezonunda ise Bursaspor ile anlaşan Gheorghe Hagi, 12. hafta sonunda yeşil-beyazlı kulüpten istifa etti. Bursaspor, Hagi yönetiminde 12 maçta; iki galibiyet, dört beraberlik ve altı mağlubiyet aldı. Aynı sezonun sonunda Fatih Terim'in Galatasaray'dan ayrılmasıyla 27. haftada Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olan Hagi, Galatasaray'ı 2004-2005 sezonu boyunca çalıştırdı. Bu süreçte Fenerbahçe’yi tarihi farkla yenerek 5-1 kazanılan final maçının sonucunda Galatasaray’a 14. Türkiye Kupası’nı kazandıran kadronun da başındaydı. Hagi yönetimindeki Galatasaray, 2004-2005 sezonunu 76 puanla üçüncü sırada tamamladı. Galatasaray; Gheorghe Hagi yönetiminde Süper Lig’de oynadığı maçlarda toplam 28 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.

2005-2006 sezonunun ortasında FC Poli Timişoara’nın başına geçen Hagi, 2007-2008 sezonunda ise Steaua Bükreş’in teknik direktörü oldu. Rumen efsane, Şampiyonlar Ligi'nde Slavia Prag'la deplasmanda oynadıkları ve 2-1 kaybettikleri H Grubu ilk maçının ardından görevinden ayrıldı. Bükreş’den ayrıldıktan sonra kendi ismiyle açılan futbol okulunun başına geçen Hagi’nin yolu 2010 – 11 sezonunda tekrar Galatasaray’la kesişti. Galatasaray’da görevden ayrılan Frank Rijkaard’ın yerine Ekim 2010 tarihinde teknik direktör olarak tekrar göreve geldi ve 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray Hagi yönetiminde de istediği sonuçları alamayınca sezon tamamlanmadan, 25 Mart 2011 tarihinde karşılıklı olarak sözleşme feshedildi ve Gheorge Hagi Galatasaray’dan son defa ayrılmış oldu. Galatasaray’da ikinci teknik direktörlük döneminde takımın başında 18 lig maçına çıkan Hagi, 9 mağlubiyet, 6 galibiyet ve 3 beraberlik alırken bu maçlarda Galatasaray 17 gol atıp 22 gol yedi. Aynı sezon Hagi yönetiminde Türkiye Kupası’nda ise 6 maça çıkan Galatasaray bu maçlarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak çeyrek finalde Gaziantepspor’a elendi.

"Türkiye'de oynamış en iyi yabancı oyuncu"
Çoğu insan onu "Türkiye'de oynayan gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncu" diye tarif ediyor. Nefes kesen serbest vuruşları, zarif çalımları, öldüren sol ayağı, dayanıklı mizacı ve kişiliği dünyanın her yanındaki Galatasaray hayranlarının aklında ve gönlündeki yerini hala koruyor. Bugün Galatasaray Müzesi'nin duvarlarında asılı duran iki 10 numaralı formadan biri ona; öteki ise Metin Oktay'a ait.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Nisan.2014, 18:51
Uefa finansal fairplay e uymayan gs ve bursaya 10 nisana kadar savunma hakki vermis. Bu savunmaya gore iki yil avrupadan men yada kume dusme verilecekmisss..

1 nisan sakasi sandim, gercek miydi bu haber :n:

Cengo
01.Nisan.2014, 19:36
Galatasaray'ın FFP lisansı alabilmesini pek mümkün görmüyorum. Galatasaray'ın açıklamasına göre standart prosedür ama gerçekte hiç de öyle değil. UEFA FFP başvurusundan önce risk grubu altında olmayan kimseye soruşturma açmaz. Soruşturmanın hiç bir tarafı da standart prosedür olamaz.

Madde 5) Başvuru dosyasında bulunan Personele ve/veya Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) /Vergi Dairesine Vadesi Geçmiş Borcun Bulunmaması

Madde 10) Personele ve/veya SGK’ya / Vergi Dairesine Vadesi Geçmiş Borcun bulunmamasının devamlı takibi

Birinci mevzu vergi kaçırma. Maliye Bakanlığı resmen vergi kaçırmaktan ceza kesti Galatasaray'a. Uzlaşma dahi olsa Vergi Ziyaı Cezası'nın %50'den fazlası indirilemez. Kanunda var bu. Yani vergi matrahının %50'si kadar ceza ödemekle yükümlüdür tüzel kişilik. Buradan kurtuluşu yok Galatasaray'ın. 8 Nisan için uzlaşma görüşmesi randevusu aldı Maliye Bakanlığı'ndan Galatasaray yönetimi. Ak koyun kara koyun burada belli olacak. Artık adil olmaları lazım. Daha önce uzlaşma sonucu ile %96 indirim yaptılar vergi matrahında Galatasaray'a. Bunun neresi adalet? Bakanlık artık kimseye imtiyaz yapmayacağız diyordu. Sözlerinde duracaklar mı, bakalım görelim. UEFA'nın FFP hükümlerinde vergi borcu affedilemez bir madde. Bu kesilen ceza Galatasaray'ın daha önce geçen sezonda Maliye'den alıp vermiş olduğu vergi borcu yoktur yazısının yalan beyanat olduğunu kanıtlıyor. Beşiktaş yalan beyanattan 1 yıllık men cezası yedi FFP soruşturmasında unutmayın bunu. Buna mukabil FFP lisansı için başvurudaki bilançosunda bu cezaya ayrılan bir karşılık yok. Bu da bütçe eksiği demek. UEFA denk bütçe istiyor. Bu durumu da kabul etmiyor. Lisans için tüm kalemleri paylaşmak zorundasın. FFP lisansı için bilançolar 31 Mart'ta ibraz edildi. Artık süre verilse de bütçede karşılık yaratmak için değil, Maliye Bakanlığı'nın verdiği cezayı ortadan kaldırmak için verilmiş itiraz süresi olacak.

Özsermayedeki sınırı son sakikada tutturdu Galatasaray (bu sene için) ama UEFA fiktif işlemleri kabul etmiyor. Dolayısı ile bu işlemler çıktığında yine FFP sınırının üstüne çıkması mümkün. Hesaplamadığım için kesin konuşmak istemiyorum. Galatasaray ilk sermaye arttırımı hilesi ile yatırımcıyı çarpmıştı. Bunun üzerine hükümet acil karar verip SPK yönetimini değiştirdi. Eski Galatasaray kongre üyesi SPK başkanı azlettirildi. Galatasaray yönetimi bu yüzden ses çıkarıyor bu günlerde. Çünkü 140 Milyon TL haksız rant elde edecekken şu anda doğru bir şekilde gerçekleştirilerek 11 Milyon TL nakit akışı elde etti. Aslında fiktif işlemlerin kabul edilmemesi ve çağrı kararı alınması lazımdı ama yatırımcı zarara uğratılmadan Galatasaray FFP lisansı alabilsin diye orta yol buldular. Yine bir kıyak sayılır bu ama karşı değilim. Bu kadarı yapılsın kulüplere ama daha fazlası değil. Ortada zararlı çıkan hiç bir kişi yok zira.

Haberde de verilen esas soru.
1-Bütçenizde sapma var. Bunu nasıl açıklayacaksınız?
2-Geliriniz giderinizi karşılamıyor. Bunu 1 yıl sonra nasıl telafi etmeyi düşünüyorsunuz?

Özellikle 2. soruyu Galatasaray'ın yanıtlayabilme ihtimali yok. Her sene ŞL Ligi'ne katılarak ŞL Ligi gelirleri elde edeceğiz, 5-10 yıllık fiktif bilet satışları ile elde ettiğimiz gelirler derseniz cezayı yersiniz kusura bakmayın. İşin özeti bu. Pozitif bakamıyorum, çünkü aslında Galatasaray'ın bilançosu sürekli geri giden ve uzun vadede gider-gelir farkı hızla açılan bir bütçe.

E.Cartman
04.Nisan.2014, 17:44
Didi bu ne hal olm ya :zuhaha

http://media5.ligtv.com.tr/img/gallery/201444_floryada_farkl_bir_drogba/1.jpg

Fearless Coward
04.Nisan.2014, 20:30
Drogba'nın 1 yıl daha kalmasını istiyormuş Aysal. Burak ve Umut zaten kalır e biz forvet almayacak mıyız yine ? :(

William Rookwood
05.Nisan.2014, 01:07
Sezon sonu Drogba'nın gitmesini istiyordum. Fakat görüşüne göre 1 yıl daha sözleşme uzatma kararı almışız. Seneye yabancı sınırlamasının sekize düşeceğini varsayarsak ve elimizdeki yabancı oyuncuları da hesaba katarsak yabancı forvet transferi yapılmayacak gibi duruyor.

europeanconquer
07.Nisan.2014, 18:22
http://img40.imageshack.us/img40/662/nanm.jpg

Selçuk ''İnan''

Sekopej
07.Nisan.2014, 18:26
Bence eğer ayrılacaksa Galatasaray'dan, Atletico Madrid'e gitsin. Emre o yaşında gitti ki muhtemelen Arda'nın da etkisi olmuştur, Arda ve Selçuk'un aralarının da çok iyi olduğunu düşünüyorum, yanılıyorsam düzeltin, kadro derinliği sağlaması açısından ve kendine vereceği katkı açısından, Arda'nın da etkisiyle gidebilir, gitmelidir bence eğer ayrılacaksa tekrarlayayım bu Atletico Madrid olmalı.

europeanconquer
07.Nisan.2014, 18:46
Fatih Altaylı: "Galatasaray’ın çok acil biçimde Mancini’den ve Mancini’nin vaftiz babası Ünal Aysal yönetiminden kurtulması gerek."

Mancini doğru tercih beyler.

uAburak89
07.Nisan.2014, 20:55
İtalyan gazeteciler Mancini Inter'e gidecek diyor.

Umutluydum Mancini'den ama artık eski inancım kalmadı. Yerine daha iyi, ülke şartlarına daha uygun bir hoca gelse fena olmaz.

Suicider
07.Nisan.2014, 21:25
Mancini'yi en başta istemeyenlerden biriydim.Ama şu durumda ne olursa olsun kalmasından yanayım.Mancini geldikten sonra görüştükleri hocalar arasında Hagi'yi söylemişti yönetimden biri.Eğer Mancini giderse korkuyorum yine eski dönemlere geri dönmekten.Sevmesem de sabredilmesi taraftarıyım.

europeanconquer
07.Nisan.2014, 21:31
Mancini olayını pek bilmiyorum ama gerçekten Inter ile anlaşıp giderse yerine gelecek hoca ya Bielsa ya da Şenol Güneş olmalıdır.

Bu arada Selçuk olayını çok iyi anlatıyor şu karikatür;

https://pbs.twimg.com/media/BkomMg9IIAEwzcb.jpg:large

davidvilla
07.Nisan.2014, 21:42
Mancini'yi en başta istemeyenlerden biriydim.Ama şu durumda ne olursa olsun kalmasından yanayım.Mancini geldikten sonra görüştükleri hocalar arasında Hagi'yi söylemişti yönetimden biri.Eğer Mancini giderse korkuyorum yine eski dönemlere geri dönmekten.Sevmesem de sabredilmesi taraftarıyım.

Aynen. Başta ben de böyle dusunuyordum ama baktim ki cok fazla yemeye calisan var ve burnuma kotu kokular geliyor. En az 1 sene sabretmek iyi olacak.
Derbiyi kazandi diye demiyorum farklı bir oyun oynamadik. Derbiyi kavgayla kazandık. Mancini nin buyuk taktiksel bir etkisi yoktu ancak dedigim gibi birileri durumdan nemalanmaya calisiyor gibi geldi mancini'ye bir sezon daha dayanmamiz gerektiğini dusunmeye başladım.

William Rookwood
07.Nisan.2014, 21:54
Taffarel'in yönetimi Hagi'den daha iyidir. Bu saatten sonra hatır gönül için Hagi'yi getirecekleri sanmam. Fatih Terim gittikten sonra yerine Şenol Güneş'in gelmesini istedim. Terim'in kurduğu kadro yapısına da uyuyordu.

Banega
07.Nisan.2014, 21:57
Ne olursa olsun Mancini'ye en az 1 sene daha verilmeli.Yollarlarsa büyük hata ederler.

byariff
07.Nisan.2014, 22:02
uçan solbek

https://pbs.twimg.com/media/BkowzlPCEAA_hP0.jpg

europeanconquer
07.Nisan.2014, 22:03
Bize yerde lazım bu adam,uçanı işe yaramaz,çöp.

Yollayalım gitsin.

:n:

davidvilla
07.Nisan.2014, 23:54
Bizde sol bek var vallahi var. Sol bekimiz var bizim. Sol bek bu. Bizde var iste bundan.

Fearless Coward
08.Nisan.2014, 00:12
Sol bekin kralı bizde artık şimdi onlar düşünsün. :D

Night_Mare17
08.Nisan.2014, 00:19
Yıldırım Demirören : Kurallar içinde maalesef Melo'ya ceza veremiyoruz.

İşte bu adamı bu yüzden seviyorum ne yapıyorsa kurallar içinde. Rakipleri onu tahrik edince profesyonel kalıyor öyle tekme savurmaya falan gitmiyor karşısındakini daha beter kışkırtıyor ve artık dayanamıyorlar.

Heykeli yapılası adam Melo vallahi.

sui generis
08.Nisan.2014, 00:21
Meireles'e verdiler ama.

Night_Mare17
08.Nisan.2014, 00:24
Meireles'e verdiler ama.

Melo'nun dil çıkarmasında kural dışı bir şey yok işte.

davidvilla
08.Nisan.2014, 00:26
Seneye rakibe dil cikarma olarak eklerler kitaba :)

sui generis
Olayı tekrar tekrar tartışmayacağım ama orada rakibi tahrik ettiğini herkes görüyor, ondan sonra yaptığı hareket de ortada.

Kaka Leite
Melo'nun dil çıkarmasında kural dışı bir şey yok işte.

Melo'nun dil çıkarmasına laf etmiyoruz ki.(Kendi adıma konuşayım en azından bence onda sorun yok.)

Melo bir tek dil çıkarmadı el hareketi de yaptı.

davidvilla
08.Nisan.2014, 00:30
Saka bir yana ceza almalı bence de. Rakibe yapılan saygisizlik var. 2 mac verilebilir. Dil cikarip git yapmasi cok sorun degil belki ama ardindan gelen "ben kariyerimde hic kırmızı kart gormedim" hareketi cezalik.

uAburak89
08.Nisan.2014, 01:07
Hazır Selçuk da istemiyorken Melo'yu kaptan yapmak şart.

europeanconquer
08.Nisan.2014, 01:09
Melo'yu ne kadar sevsemde kaptanlık için uygun isim o değil zaten sezon ortasında kaptan değişmez.

Gncl1905
08.Nisan.2014, 01:11
Melo iyidir hoştur da o kadar da değil :)

Fearless Coward
08.Nisan.2014, 01:15
Emre nasıl Fenerbahçe'de kaptan oluyorsa bence Melo'ya her türlü yakışır kaptanlık.

uAburak89
08.Nisan.2014, 01:25
Söke söke aldığımız kupalar için ben verdim, Melo için maalesef ceza veremiyoruz, gönderilmesi gerekir diyenleri çıldırtmak için istiyorum. Kaptanlık vasıflarına sahip olduğu için değil.

europeanconquer
08.Nisan.2014, 01:29
Onlar zaten çıldırıyorlar abi.

Night_Mare17
08.Nisan.2014, 01:42
Yalnız Melo'dan çok kral da kaptan olur lider bir oyuncu.

byariff
08.Nisan.2014, 02:06
melo kaptanliga cok uygun Lider sert takimi yonetecek kisi bencede kaptan olmali...

europeanconquer
08.Nisan.2014, 02:12
Yeri geldiğinde ortamı da sakinleştirmeyi bilmeli.Bu özellikten kaybediyor Melo ama kaptan olursa da karşı çıkmam ancak kaptan olabilecek vasıfları olduğunu düşünmüyorum yine de.

Şu takımda ''kaptan'' gibi duran tek adam Semih'tir.Onun için de henüz erken,Sabri ayrılana kadar beklemeli.Hakan Balta'ya da yakışıyor kaptanlık.Melo takımda kaptan olabilecek 4. veya 5. adam durumunda.

davidvilla
08.Nisan.2014, 02:17
Bence kaptanlik en cok muslera'ya yakisir.
Duyulan saygi var
Hirs var
Sevilen oyuncu var
Basari var
Zeka ve hitabet yetenegi var
Soğukkanlılik var
Motivasyon var
Gerektiginde atar var

Walter Sakana
08.Nisan.2014, 03:25
Yıldırım Demirören : Kurallar içinde maalesef Melo'ya ceza veremiyoruz.

İşte bu adamı bu yüzden seviyorum ne yapıyorsa kurallar içinde. Rakipleri onu tahrik edince profesyonel kalıyor öyle tekme savurmaya falan gitmiyor karşısındakini daha beter kışkırtıyor ve artık dayanamıyorlar.

Heykeli yapılası adam Melo vallahi.

Federasyon başkanına bak ya, maalesef diyor adam. Kurallar içinde Melo'ya ceza veremiyorsan "Melo'ya ceza vermemizi gerektirecek bir kural ihlali yok" şeklinde açıklama yaparsın. Maalesef ne demek, bu nasıl bir yorum.

Sen tarafsız bir kurulun başkanı olarak ceza veremediğin bir şeye nasıl taraflı yorum yaparsın (altta).

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta Felipe Melo'nun yaptığı hareketin yanlış olduğunu söyledi. Demirören, ancak şikayet olursa Melo'yu etik kuruluna sevk edebileceklerini belirtti.

Beyaz TV'de bir programa katılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, derbi maçında yaşanan olayları eleştirdi.

Yaşanan olaylardan dolayı çok üzüldüğünü belirten Demirören, Beşiktaş Kulübü'nün geçmiş sezonlarda Pascal Nouma'yı, yaptığı bir hareketten dolayı gönderdiğini ve Galatasaray Kulübü'nün de bu konuyu değerlendirebileceğini dile getirdi.

Galatasaray yönetiminin Beşiktaş'ın verdiği karara bakarak hareket etmesi gerektiğini anlatan Yıldırım Demirören, yaşanan olaylar ve Melo'nun hareketine çok üzüldüğünü ifade ederek, "Galatasaray taraftarı bana kızabilir. Beşiktaş, Serdar Bilgili döneminde Pascal Nouma konusunda bir hareketinden dolayı karar verdi. Galatasaray camiasının oraya bakarak bir karar vermesi gerekebilir. Türk futboluna yakışan hareket değil. Yerli oyuncular, birbirleriyle kavga etmiyor. Yabancılarla yerliler arasında bir şey var. Memnun etmeye çalışılan taraftarlar, her statta küfür ederek kulüplerine zarar veriyor. Derbi maçında futboldan başka her şey vardı" dedi.

Demirören, görüntülerle karar veremediklerini kaydederek, "(Melo'nun el hareketi) Hele eliyle yaptığı hareket kabul edilebilir değil. Ancak şikayet olursa etik kurula sevk edebiliyoruz. Biz de onu değerlendireceğiz, gerekirse etik kuruluna başvurumuzu yapacağız. Hareket doğru değil. Hele eliyle yaptığı hareket hiç doğru değil" ifadelerini kullandı.

Derbi maçında kırmızı kart gören Emre Belözoğlu'nu da eleştiren başkan Demirören, "Türk milli takım kaptanlığını yapmış bir futbolcunun söylememesi gereken sözlerdi" dedi.

E.Cartman
08.Nisan.2014, 09:28
Bu sözlerden sonra Demirören gidene kadar Melo bu takımdan gitmemeli. Sözde tarafsızmış, sana mı düştü Galatasaray'ın kimi tutup kimi göndereceğini belirlemek. STSL Sohbet konusunda da yazdım. Ülkenin en esaslı en büyük trollerinden biri futbolu yönetiyor. What a country :D

urwrdskkn
08.Nisan.2014, 09:56
Ben meloyu severim ancak liderlik vasıfları yok denecek kadar az o yüzden melo kaptan olmasını ben pek istemem sicili kabarık

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nannar
08.Nisan.2014, 10:29
Melo kaptan olmalı... Açık ve net... :) Rakip takımlar ,özellikle Fenerbahçe'de Emre,Caner,Meireless ve Alves gibi isimler sanki sütten çıkmış ak kaşık... Meireless rakibe tükürüp halkalı şeker yaptıgında neredeydi ahlak bekçileri ? Futbol programının birinde çıkmışlar "Emre atılana kadar resmen dayak yedi" diyorlar...Yahu biz senelerdir Kadıköy'de dayak yerken hakemlerin dili lal olmuştu. Futbolun başındaki adam bile tarafsız değilse biz neden kulübünün menfaatleri için hırsla savaşan bir adamı ödüllendirmeyelim? Ayrıca şunu da ekleyeyim, etrafımdaki tüm Fenerbahçe'li arkadaşların Galatasaray'da imrenerek izlediği oyuncu Melo'dur! Kimse bunu inkar etmesin.Yarın Melo Fener'de diye bir haber çıksa Fenerbahçe'liler davul zurna sokağa dökülürler... Brezilya milli takımında adamı kesen 2 oyuncu Chelsea'nin orta sahasında oynuyor. Milli forma ile kalite belirlenecekse sizin heykelini diktiğiniz Alex de milli forma ile sürekli sahaya çıkan bir isim değildi. Burası Türkiye! Melo Türkiye Liginin kralıdır... Bunu ister kabul edin isterseniz de etmeyin.

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Nisan.2014, 11:55
Takım kaptanlığı kaldı mı ki şu olsun bu olsun diyorsunuz :) eskiden kaptanın bir ağırlığı olurdu, şimdi hikaye bence. Eboue bile kaptan olur, bir geçerliliği yok çünkü.

Aslında sizin takımın kaptanı da belli ama pazu bandı yok. Ne selçuk ne sabri,Drogba :)

Banega
08.Nisan.2014, 15:27
Gattuso,Sergio Ramos gibi oyuncular kaptanlık yaptıysa Melo hayli hayli yapar.Artık Metin Oktay,Lefter gibi oyuncuların bulunduğu zaman çoktan geçti, onlara benzeyen oyuncu yok denecek kadar da az.Bu yüzden günümüz futbolunda, kaptanlıkta aranan vasıflar o kadar sıkı değil.Bu yüzden Melo rahatlıkla kaptan olur, hatta buradan efsaneliğe yürür.Ama efsane olursa da istisna bir efsane olur hakikaten.Rakiplerin bu kadar nefret ettiği, kendi takımı adına canını dişine takan bir oyuncu..

mwaru
08.Nisan.2014, 15:45
Umarım Melo'yu kaptan yaparlar. Yılmaz Vural gibi olur sahada :d

davidvilla
08.Nisan.2014, 16:52
O degil de bunlar farazi laflar. Kaptan sabri ikinci kaptan da selcuk. Bu gunler 1 2 galibiyette unutulur sıkıntı yok :)

E.Cartman
08.Nisan.2014, 17:04
Medyada Galatasaray hakkında olumlu bir haber gördüm. Gözlerim doldu yemin ediyorum.

Galatasaray'da buzlar eridi ve iç barış sağlandı. Derbi maçta Roberto Mancini ile tartışıp kenara gelen, ardından da formasını ve pazubandını çıkarıp, sahayı terk eden Selçuk İnan, şimşekleri üzerine çekmiş ancak hocasının sahip çıkmasıyla beraber cezadan kurtulmuştu.
Cim-Bom'da bir günlük iznin ardından Sivas karşılaşmasının hazırlıkları başlarken Roberto Mancini, derbinin olay ismi Selçuk İnan'la antrenman öncesi bir araya geldi.
Bu görüşmede Selçuk İnan'ın, hocasından hem özür dilediği hem de kendisini koruduğu için İtalyan teknik adama teşekkür ettiği belirtildi.
Selçuk'un bu zirvede, "Tribünler tepki gösterince çok kötü hissettim kendimi. Bu sırada sizde bana dönüp birşeyler anlatmaya çalıştınız. Tribün tepkisi ile birleşince sizin uyarılarınızı yanlış yorumladım" dediği öğrenildi. Mancini'nin de "Ben sadece senin hocan olarak doğru yapmanı istiyorum. O an tribünlerin sana tepki gösterip göstermediğinin farkında bile değildim. Bu bir tesadüftü" diyerek oyuncusunu teselli ettiği belirtildi.
Bu arada yönetimle yaptığı zirvede kendisinin arkasında durmasıyla ilgili olarak ise Selçuk'un Mancini'ye teşekkür ederek, "Gerçekten de beni korumanız ve sözleriniz çok duygulandırdı. Kendimi biraz sahipsiz hisediyordum ve göruyorum ki bizimle beraber olan bir hocamız var" ifadelerini kullandığı belirtildi.
Taraflar arasındaki buzlar bu görüşme ile çözülürken, sarı-kırmızılı takımın antrenmanı başladı.
http://skorer.milliyet.com.tr/mancini-ile-selcuk-inan-arasinda/galatasaray/detay/1864032/default.htm

Banega
08.Nisan.2014, 17:04
AÇIKLAMA | Selçuk İnan İçin…
Pazar akşamı oynanan derbi maçında, Galatasaray’ın haklı galibiyetini gölgelemek için, futbol takımımızın kaptanı Selçuk İnan’la ilgili spekülasyonların da yoğun biçimde kullanıldığını görüyoruz.
Hem Başkanımız Ünal Aysal’ın, hem de teknik direktörümüz Mancini’nin belirttiği gibi, maçın sonlarındaki adrenalin ve heyecanla yaşanan duygusal gerilim, maçın bitimiyle birlikte; yönetimimiz, hocamız ve oyuncumuz açısından çoktan kapanmış bir olaydır.
Çeşitli yayın organlarında, bu konuda bir sorun varmış gibi gösterenlerin bilmesini isteriz ki, Selçuk İnan futbol takımımızın kaptanıdır. Hem bizlerin. hem taraftarlarımızın, hem de takım arkadaşlarının çok sevdiği ve güvendiği başarılı oyuncumuzun, daha uzun yıllar kulübümüze hizmet edeceğine ‘İNAN’ıyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü

europeanconquer
08.Nisan.2014, 19:17
Helal olsun yönetime.

Gerekli bir açıklamaydı.

europeanconquer
09.Nisan.2014, 14:03
http://i.imgur.com/Qe8ZEa5.jpg

Çok güzel fotoğraf :0:

europeanconquer
09.Nisan.2014, 21:46
Bütün sezonu millete küfretmekle geçiren Emre Belözoğlu'na dil çıkaran Melo Etik Kurulu'na sevk ediliyormuş.

Alayınıza inat,Felipe Melo be !

http://galeri8.uludagsozluk.com/416/felipe-melo-de-carvalho_613677.jpg

byariff
09.Nisan.2014, 22:08
5 mac diyorlar birde valla cok guzel ulke sikeye ceza yok irkciliga ceza yok oh valla kebap...

byariff
10.Nisan.2014, 03:42
Alintidir guzel aciklamis

Şubat 2014 Mali Durum-1
3 aylık verilerde açıklandı. Daha net anlaşılması için:
Kasım 13 $ kur: 2.0174
Şubat 14 $ kur: 2.2342

Mali Durum-2
Toplam Yükümlülük 818 mTL >>> 768 mTL ye gerilemiş
Net borç 559 mTL den 619 mTL ye çıkmış
$ bazında ise
iki dönemde 277 m USD.

Mali Durum-3
Yani Kasım 2013 Sportif AŞ nin net borç toplamı 277 m USD
Şubat 2014 net borç toplamı yine 277 m USD.

Mali Durum-4
Banka borçlarında 3 aylık dönemdeki artış tutarı net 40 milyon TL olmuş.
= Bonservis bedelleri

Mali Durum-5
Haziran 2013 e göre ise artış yok.
Son dönemde kullanımlar hep TL
...
Kur artışına göre olumlu.
Faiz rakamları da makul...

Mali Durum-6
Gelir tablosuna gelir isek zarar artarak devam ediyor.
Bu konuda uyarıdan öteye geçmeli artık

Mali Durum-7
Çok basit bir ifadeyle 3 ayda 95 mTL para kazanmışız. Ancak 114 mTL harcamışız...
Brüt zarar var...
Bu olmamalı ARTIK..

Mali Durum-8
Futboldaki 9 aylık brüt zarar 50 mTL den fazla. Store dan elde edilen brüt kar ile ancak 37 mTL zarara geliyoruz...

Mali Durum-9
Bakın FFP bile toplamda zararı kabul edip 45 mio € tavan koyuyor... Ancak brüt zarar max. 5 mio € olabilir....

Mali Durum-11
Sonuç olarak zarar 150 mTL yi buluyor. Gelecek sene bu rakam seve seve inecek. Zaten bilet gelirleri artık Sportif te.

Mali Durum-12
Yani teknik olarakta daha iyi bir tablo olacak ama daha özverili olunsa zarar ÖNLENEBİLİR...

Mali Durum-13
Özetlemek gerekirse;
3 senedir iyi kazandık. Ama kazandığımızdan daha fazlasını harcadık
Bunu bir örnekle açıklayayım.

Mali Durum14
İlk sene 100 kazandık 125 harcadık
Sonraki sene 125 kazandık bu sefer 175 harcadık
şimdiyine 175 kazanıyoruz ama 250 harcıyoruz

Mali Durum-15
Yani 175 kazandığımız sene bu sefer yine 175 harcasak yine kafa kafaya olacağız. FFP kriterleri sorun olmayacak.

Mali Durum-16
Peki neden daha fazla harcıyoruz?
1. AMATÖR BRANŞLAR (Burada yaklaşık 70 mTL gelir gider farkı var)

Mali Durum-17
2. KUR FARKLARI (Yaklaşık 30-40 mTL)

Mali Durum-17
3. GERÇEKTEN FAZLA GİDERİMİZ VAR :)
(Zaten -40 mTL civarındaki brüt zararda bu...)

Mali Durum-19
Yazdığım 3 sebep konsolide rakamların zarar sebebidir.
Sadece Sportif AŞ nin değil yani....

Mali Durum-20

Ayağımızı yorganımıza göre uzatmak zorundayız.

europeanconquer
10.Nisan.2014, 12:05
Galatasaray'ın Avrupa takımı olduğunu gösteren bir tablo :n:

http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2014/04/110.jpeg

uAburak89
10.Nisan.2014, 12:44
Kulüp sözde hükümet karşıtı, özünde büyük yancısı olan malum kulübe cevap vermiş, keşke muhattap almasaydık.

Taraftarları ayırırsak hangi kulübün yönetiminin gerçekte ne olduğunu gören ve düşünen herkesin çok net algıladığını düşünüyorum.

William Rookwood
10.Nisan.2014, 14:12
Melo dil cikardigi için kırmızı kart yemedi ki beş maç ceza yesin. En fazla iki mac ceza yer ikinci sari karttan atıldığı için.

europeanconquer
10.Nisan.2014, 15:01
Paralel Galatasaray diyorlar şimdi de.O kafadan bende istiyorum. :zuhaha

Ahahahahahahahahaha :n:

Facx
10.Nisan.2014, 15:08
Melo dil cikardigi için kırmızı kart yemedi ki beş maç ceza yesin. En fazla iki mac ceza yer ikinci sari karttan atıldığı için.

1 maçtan fazla yememesi lazım

William Rookwood
10.Nisan.2014, 16:20
1 maçtan fazla yememesi lazım

Dil çıkarmaya ekstra ceza verilecekse en fazla 2 yemeli. Normal şartlarda ikinci sarıdan kırmızı yiyen bir oyuncu 1 maç ceza alıyor.

Banega
10.Nisan.2014, 16:39
UltrAslan TFF'ye yürüyecek.Facebook hesabından yaptığı açıklama:

DÜZELTME | Cumartesi Günü TFF’ye Yürüyoruz!

Bizim Sabrımız Taştı, Tahammül Kalmadı!

Artık zaman söz söyleme zamanı değil!
TEK VÜCUT OLUP HESAP SORMA ZAMANIDIR...

12.04.2014 Cumartesi günü 15.00'da İTÜ-Ayazağa Metro istasyonunda buluşarak, TFF Binasına Yürüyoruz!

europeanconquer
10.Nisan.2014, 16:53
Oh be !!

7654564678897 gün sonra seyircisiz oynama cezası aldık.

uAburak89
10.Nisan.2014, 16:57
Saniye kuralı değişmese bu seyirci profili ile ceza almamız mümkün değildi ama, bundan sonra her sene 2-3 maç garanti olur gibi.

europeanconquer
10.Nisan.2014, 17:02
Bence bizde saha falan basalım,her şeyi yapalım.Ne de olsa seyirci yine geliyor.

Bakalım bizim bayan seyirci potansiyelimiz nasıl,haftaya göreceğiz.Gerçi bu uygulamada da ayrımcılık var,bayanları bireyden saymıyorlar.

byariff
10.Nisan.2014, 22:27
sevmeyelimde tasami donelim umarim futbolu bizde birakir son 10 yilda bize gelen gordugum en iyi on libero oyuncusu...

MELO

europeanconquer
12.Nisan.2014, 13:18
Galatasaray zirveden uzaklaştı ya Adnan Polat'ın da dili uzamaya başladı.Durmadan artist artist açıklamalar yapıyor.Bu adam açıklama yaptıkça ben sinirleniyorum.Kendisi anca mali durumdan bahsediyor da bahsediyor.Eyvallah o eski durumu düzelttin de başarı olmadıktan sonra Galatasaray taraftarı napsın mali durumu.

Gelelim şimdi sportif başarıya;

2007-2008 daha yeni seçilmişti,o dönemin bütün başarısı önce ki yönetime aittir.
2008-2009 5. olduk zar zor Avrupa Ligi'ne gittik.
2009-2010 Şu an ki yönetimi eleştirdiği konu olan yıldız adı altında bir sürü oyuncu aldı 11 puan geride 3. olduk.
2010-2011 Yıldızlar yollandı,saçma sapan isimler alındı,Karpaty Lviv gibi bir takıma elendik,Rijkaard hiç sabredilmeden yollandı.''Şampiyonu biz belirleyeceğiz,Galatasaray'da hedefler bitmez.'' gibi küstahça bir açıklama yaptı.Sonuç olarak sezon 8. olarak bitirildi ve bu rezalet yönetime dayanamayan Galatasaraylılar 27 Mart 2011 tarihinde ki efsane kongre ile bu rezalet yönetimden kurtuldular.

O günden beridir hem itibar hem sportif başarısı yükselen bir Galatasaray var,mali açıdan sıkıntılar olsa bile bunlar düzeltilmesi mümkün şeyler.

Adnan Polat susması gerekirken hala konuşuyor ve ben çıldırıyorum.

mpaker66
12.Nisan.2014, 13:25
Adnan Polat iyi insandır. Emeklerini görmezden gelemem. Kendisine haksızlık yapıldığını düşündüğü için açıklama yapıyor böyle arada.

europeanconquer
12.Nisan.2014, 13:44
İyi insansa iyi insan,adamın insanlığına bir laf söylemedik.

Fearless Coward
12.Nisan.2014, 15:41
Adnan Polat hiç konuşmasın bence Arda'yı bile Fenerbahçe'ye satmaya çalıştı bu adam. Bu arada Ünal Aysal , Drogba gidebilir demiş bu sefer de. :D Daha bir kaç gün önce kalmasını istiyorum demişti ne değişti acaba ? :D

Nedvedmania
12.Nisan.2014, 18:27
Juventus teklif göndermiş Drogba'ya yıllığı 4M'dan 1+1'lik

Corpus
12.Nisan.2014, 21:00
Juventus teklif göndermiş Drogba'ya yıllığı 4M'dan 1+1'lik

Düşünmeden gitsin. Şu son performanslarından sonra aldığım karar; yerine çok adam bulunur.

Fearless Coward
12.Nisan.2014, 21:10
2-3 forvet lazım bize 1 tane de yetmez o yüzden yanında Burak'la Umut'u da verelim.

Banega
12.Nisan.2014, 21:16
2-3 forvet lazım bize 1 tane de yetmez o yüzden yanında Burak'la Umut'u da verelim.
Çok mantıklı bir karar olan yabancı kuralı yüzünden Burak'la Umut bulunmaz hint kumaşı oluyor malesef.

byariff
12.Nisan.2014, 21:45
Drogba = umut,burak maalesef drogba varken sahada top tutuyoruz hucumda cogaliyoruz ama bu 2 futbol ozurlusu birsey yapamiyor... semihinde selcugunda umutunda buraginda dinlenme vakti sezon bitene kadar...

William Rookwood
12.Nisan.2014, 21:50
Biz katar ülkesi değiliz. Drogba'dan 1,5 yil boyunca alacağımız kadar verim aldik ve yol vermenin vakti geldi bence. Sezon sonunda da bir yerli bir de yabanci forvet almak lazim. Mevlüt ve Diouf bize daha uygun. Hem oyun stili olarak hemde mali acidan fayda saglarlar.

europeanconquer
12.Nisan.2014, 21:51
Yeni transferlere sezonun kalan maçların tamamında şans verme vakti geldi,hepsi çok diri,hepsi çok istekli aralarına Sneijder,Melo,Drogba falan da sıkıştırdık mı sonuçlar iyi olmasa da iyi oyun izleriz muhakkak.

davidvilla
12.Nisan.2014, 21:53
Muslera
Veysel semih balta alex
Yekta melo
Sneijder
Hajro ontivero gundogan

Haftaya artık böyle cikmamiz şart oğlu şart yeter artık ya

europeanconquer
12.Nisan.2014, 21:55
Muslera
Veysel semih balta alex
Yekta melo
Sneijder
Hajro ontivero gundogan

Haftaya artık böyle cikmamiz şart oğlu şart yeter artık ya

Hocam Koray bence çok iyiydi o da oynamalı bence.

davidvilla
12.Nisan.2014, 21:58
Hocam Koray bence çok iyiydi o da oynamalı bence.

Aynen o da olur. Formayı hakeden alsın yeter ki.

uAburak89
12.Nisan.2014, 22:01
Muslera'da bir form düşüklüğü var, garip garip golleri yemeye başladı. Gerçi takımda formda olan bir Melo var, bir de Sneijder.

Mancini bu 3'lü savunma olayından neden vazgeçti keşke açıklasa. En azından Sneijder, Burak ve Drogba oynaması gereken yerde oynuyordu. Her maç üstüne koyarak gidiyorduk, alışmaya başladık derken yine değişti.

Gelecek sezon ŞL şart, 3. olup elemelere gidersek işimiz çok zor olacak. Ünal Aysal'ın iyi düşünmesi lazım, takım reaksiyon veremeyecek halde, olay sadece Fatih Terim değil aynı zamanda Ali Dürüst, A. Albayrak'mış. Normal şartlarda böyle olmaması gerek ama bizde hep havayı yakalayan takım ipi göğüslüyor. Teknik, taktik, kalite 2. planda. Oyunu kuralına göre oynamamız lazım yine, en azından sonuna kadar götürürüz, böyle erken havlu atmayız.

europeanconquer
12.Nisan.2014, 22:04
https://pbs.twimg.com/media/BlChfH1CMAE-2Bc.jpg

RUH

https://pbs.twimg.com/media/BkzHM0iCIAADWNP.jpg

RUH

Başka bir şey istemiyoruz.

byariff
13.Nisan.2014, 01:58
takimin nese kaynagi eboueyide mutsuz yaptilar ya bisi demiyorum... albayrak buyuk adamdi vesselam..

Fearless Coward
13.Nisan.2014, 02:09
Her şey Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün gitmesiyle başladı zaten Arif.

Banega
13.Nisan.2014, 02:17
Her şey iyi gidiyordu aslında, ama daha sonra Ünal Aysal ''Kurumsallaşma'' adı altında büyük bir kumar oynadı ve yönetimi kendisiyle örtüşen adamlarla doldurdu.Şayet bu kumar başarılı olsaydı, bugün bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdik.Lakin, olmadı.

Nocna Mora
13.Nisan.2014, 12:05
Her şey iyi gidiyordu aslında, ama daha sonra Ünal Aysal ''Kurumsallaşma'' adı altında büyük bir kumar oynadı ve yönetimi kendisiyle örtüşen adamlarla doldurdu.Şayet bu kumar başarılı olsaydı, bugün bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdik.Lakin, olmadı.

Dortmund'da 2 günde kurumsallaşmadı. Sabır lazım. Tezcanlılığa gerek yok.

LifeYourself
13.Nisan.2014, 14:49
Gelecek sezon ŞL şart, 3. olup elemelere gidersek işimiz çok zor olacak. Ünal Aysal'ın iyi düşünmesi lazım, takım reaksiyon veremeyecek halde, olay sadece Fatih Terim değil aynı zamanda Ali Dürüst, A. Albayrak'mış. Normal şartlarda böyle olmaması gerek ama bizde hep havayı yakalayan takım ipi göğüslüyor. Teknik, taktik, kalite 2. planda. Oyunu kuralına göre oynamamız lazım yine, en azından sonuna kadar götürürüz, böyle erken havlu atmayız.

Abi öyle bir düşünce çok saçma.Oyunu kuralına göre oynarsan her zaman unutulursun.Maceraların sonu her zaman kötü bitmez.Maceralara ancak hakiki adamlar cesaret eder.Başarıya ulaşmak zordur ama ulaşırlarsa da diğerlerinden çok çok farklı bir kulvardalar demektir.Sırf birkaç oyuncu ağlıyor diye bu yoldan yine vazgeçilirse yazık olur onca emek ve paraya...

europeanconquer
13.Nisan.2014, 14:53
Bende bu işin sabır gerektirdiğini düşünüyorum.Sırf 3-5 adam yapamıyor diye sistemden vazgeçilmez,bu adamlar aynı şekilde davranmaya devam ederlerse,gerekli konuşma yapılır ve normale dönmezlerse yollar ayrılır.Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.Bu kulüp,bir çok yıldız gördü,bir çok iyi oyuncu gördü,görüyor,görmeye devam edecek.Galatasaray adının olduğu yerde en iyi oyuncular olmasa bile en iyilerini ortaya koymak zorundadırlar.

Yanlış pas atabilirsin,kaleyi tutturamayabilirsin,çalım yiyebilirsin bir çok hata yapabilirsin ancak mücadeleyi bıraktığın zaman Galatasaray'da işin yoktur.

Sabri Sarıoğlu mesela,bir çok şeyi yanlış yapıyor ama mücadelesini kaybetmiyor,o yüzden yıllardır Galatasaray'da,o yüzden Galatasaray'ın kaptanı.

mwaru
13.Nisan.2014, 16:29
Dortmund'da 2 günde kurumsallaşmadı. Sabır lazım. Tezcanlılığa gerek yok.

Dortmund kurumsallaştığı için başarılı olmadı amatör ruhunu kaybetmediği aksine üstüne koyduğu için başarılı oldu. Sizin yönetim taraftara eli meşaleli holiganlar dediği an kaybetmeye başladınız. Futbol ne olursa olsun duygusal bir oyundur bunu unutmamak lazım. Unutursan şirket gibi yönetmeye çalışırsan iş bozulur.

Nedvedmania
13.Nisan.2014, 16:30
Bu kurumsallaşmaya destek olan sizler E-Bilet konusunda ne diyorsunuz :) Onu da destekliyor musunuz ?

europeanconquer
13.Nisan.2014, 16:32
Ben şahsen kurumsallaşmadan bahsetmedim,Mancini'nin oturtmaya çalıştığı sistemden bahsettim.

Kurumsallaşma falan çok saçma laflar bence.

E.Cartman
13.Nisan.2014, 16:36
Bu kurumsallaşmaya destek olan sizler E-Bilet konusunda ne diyorsunuz :) Onu da destekliyor musunuz ?
Ben destekliyorum. Rantı falan umrumda değil belki düzelir tribünler biraz. Holigancıklar içeri alınmaz belki. Ayrıca Foursquare'de her gittiği yerde check-in yapan, instagram'da hayatının her anını fotoğraflayıp paylaşanların fişleme tatavası yapması da çok komik geliyor bana.

byariff
13.Nisan.2014, 20:37
kurumsallasma futboldan haric bizim obur spor dallarina yaradi gibi. :D

byariff
14.Nisan.2014, 01:30
ne tur bi acisi var cozemedim hep galatasaraya salliyor

Umit Ozat: "Turk futbolunun Galatasaray'in SL'ne gitmesindense Besiktas'in gitmesine ihtiyaci var. F.Bahce bu hafta yenilmeli."

uAburak89
14.Nisan.2014, 17:55
Abi öyle bir düşünce çok saçma.Oyunu kuralına göre oynarsan her zaman unutulursun.Maceraların sonu her zaman kötü bitmez.Maceralara ancak hakiki adamlar cesaret eder.Başarıya ulaşmak zordur ama ulaşırlarsa da diğerlerinden çok çok farklı bir kulvardalar demektir.Sırf birkaç oyuncu ağlıyor diye bu yoldan yine vazgeçilirse yazık olur onca emek ve paraya...

Doğru olmadığını biliyorum ama olması gereken bu maalesef.

Mevcut yabancı kuralı ile zaten Avrupa'da ciddi başarılar elde etmek çok zor. Ligi kazanmak çok daha önemli. Bunun da yolu ortada. Bu senede dahil olmak üzere şampiyon olan takımları inceleyince tablo daha da netleşiyor zaten.

Burası Türkiye, bir hafta öncesi bile unutuluyor zaten. Bu sezon fark kapanır gibi olduğunda Ersun Yanal'ı yerin dibine sokanlar şimdi sessiz, aynı şekilde bir anda Mancini'ye tapma noktasına gelenler de şimdi tepkili. Kazanıyorsan, başarılısın. 2. olmak dahi her zaman başarısızlık.

Hücum oyna, forvetlerin üst düzey performans versin, diğer mevkilerden 1 veya 2 ekstra performans katkısı al, duran toplardan etkin bir şekilde yararlan şampiyonsun. Mancini veya onun tarzı hocalar için sağlam bütçe, sağlam bir yapı, sabır lazım. Bizde bu yok. Bu sezon bu puanı Fatih Terim alsa sanki bu takımın şampiyonluklarının 3'te 1'ini almamış gibi şeyler yazılırdı, söylenirdi.

Ünal Aysal ve yönetimin 2 sene daha görev alacağı kesinleşti dün, gerekenleri yapmazlarsa ne olduklarını anlamadan seçim kararı alınır. Bizim kongrelerde farklı oluyor, muhalefet de. Başka kulüpler gibi değil.

Futbolu yöneten federasyon başkanının hak edilerek alınan kupaları somurtarak ve istemeyerek verdiği, tarafını her daim belli ettiği bir ortam var. 3 temmuz ile ortaya çıkarılan suç örgütünün etkin bir kolu olan basın, sallandı ama yıkılmadı, talimatlı haberler devam ediyor. Zaten sözde Galatasaray'lı olan basın mensuplarından çekilenler bile yeter, uzağa gitmeye gerek yok. Kazanamadığın her maç, bunlara gün doğuyor. O yüzden uzun vade düşünme zamanı değil bence, gelecek sezon Beşiktaş veya başka bir takım şampiyon olamazsa Galatasaray ve Fenerbahçe için 4. yıldız mücadelesi demek olacak. Önemli bir sezon.

Cengo
14.Nisan.2014, 18:56
Doğru olmadığını biliyorum ama olması gereken bu maalesef.

Mevcut yabancı kuralı ile zaten Avrupa'da ciddi başarılar elde etmek çok zor. Ligi kazanmak çok daha önemli. Bunun da yolu ortada. Bu senede dahil olmak üzere şampiyon olan takımları inceleyince tablo daha da netleşiyor zaten.

Burası Türkiye, bir hafta öncesi bile unutuluyor zaten. Bu sezon fark kapanır gibi olduğunda Ersun Yanal'ı yerin dibine sokanlar şimdi sessiz, aynı şekilde bir anda Mancini'ye tapma noktasına gelenler de şimdi tepkili. Kazanıyorsan, başarılısın. 2. olmak dahi her zaman başarısızlık.

Hücum oyna, forvetlerin üst düzey performans versin, diğer mevkilerden 1 veya 2 ekstra performans katkısı al, duran toplardan etkin bir şekilde yararlan şampiyonsun. Mancini veya onun tarzı hocalar için sağlam bütçe, sağlam bir yapı, sabır lazım. Bizde bu yok. Bu sezon bu puanı Fatih Terim alsa sanki bu takımın şampiyonluklarının 3'te 1'ini almamış gibi şeyler yazılırdı, söylenirdi.

Ünal Aysal ve yönetimin 2 sene daha görev alacağı kesinleşti dün, gerekenleri yapmazlarsa ne olduklarını anlamadan seçim kararı alınır. Bizim kongrelerde farklı oluyor, muhalefet de. Başka kulüpler gibi değil.

Futbolu yöneten federasyon başkanının hak edilerek alınan kupaları somurtarak ve istemeyerek verdiği, tarafını her daim belli ettiği bir ortam var. 3 temmuz ile ortaya çıkarılan suç örgütünün etkin bir kolu olan basın, sallandı ama yıkılmadı, talimatlı haberler devam ediyor. Zaten sözde Galatasaray'lı olan basın mensuplarından çekilenler bile yeter, uzağa gitmeye gerek yok. Kazanamadığın her maç, bunlara gün doğuyor. O yüzden uzun vade düşünme zamanı değil bence, gelecek sezon Beşiktaş veya başka bir takım şampiyon olamazsa Galatasaray ve Fenerbahçe için 4. yıldız mücadelesi demek olacak. Önemli bir sezon.

Mevcut yabancı kuralına bahane üretmeyelim. Galatasaray UEFA Kupası'nı alırken ilk 11'de 4 yabancı vardı. 5 bile değil.

Fark azalınca bile hiç eleştiri getirmedim. Ersun Yanal'ı yerin dibine dokanların futbol bilgisinden de şüphe ederim. Taraftar tedirgindi. Daumlu dönemlerin tekrar edileceğini sandığı için korktular ama basın bilerek bunun üzerine gitti ki malzeme çıksın. Hiç kimse Ersun Yanal'ın oynattığı güzel futbolu eleştirmemiştir. Eminim bundan. Şampiyon olamasa bile en azından taraftar gözünde kredisi olurdu.

Mancini'nin başarılı olduğunu düşünmüyorum. Aksine şampiyon olsa bile bence başarısızdı. Ne futbolcuları yönetebildi ne de en azından maçtan maça bile olsa doğru taktiği bulabildi, rakibi analiz edebildi. Mancini gibi önce savunmayı kontrol eden ve yavaş tempo ile az gol yemek üzerine bireyselliği ön plana çıkaran sistemlerin hocaları, yaratıcı oyuncuları az bulunan liglerde iş yapamazlar. Mancini, oyuncuları yönetebilecekse Barcelona'da (ki hiç sanmıyorum) çalışabilir ama kurguyu maçtan maça değiştirebilecek analiz yeteneği olmaması, hücum varyasyonları yaratamaması onu önemli hocaların arasından çıkarıyor. Barcelona bile bir sistem takımıdır, Mancini o ağırlığı taşıyabilecek bir antrenör vasfı göstermedi hiç bir zaman. Hasbelkader Calciopoli skandalı ile önü açıldı, rakipsiz ligde İtalya şampiyonu oldu. Keza bitik Manchester United önünde en pahalı İngiliz takımını mucize son dakika golü ile şampiyon yaptı.

Mancini kalırsa seneye de aynı senaryonun tekrarlanması mümkün. Daha nasıl oyunu ileri taşıyabileceğini kestiremiyor Mancini. Nasıl bir gelecekten bahsedebiliyorsunuz ki? Mancini'yi koruyacaksanız sıkıntı yok. Bütün Fenerbahçeliler Mancini'nin kalmasını arzu eder zaten. Savunma mekanizmasına geçmeyin lütfen. Argüman varsa dinlerim ama karalama kampanyası yaptığımı iddia etmeyin yeter.

Ersun Yanal'ın neden bu kadar başarılı olduğunun altında tamamen hücuma dayalı bir kurgu oluşturmaya çabalaması var. Bu denemelerinde oyunu genişletmek önemli yer tuttu. Analizi ön planda tutan bir antrenör olduğu için bunu sahada sürekli risk ederek yapmadı. Oyuncuları da tanıyordu keza. Caner'i bek yaptığı zaman sistem içerisinde ofansif kanat oyuncusu olacağını biliyordu. Ne istediğini, ne yapacağını bilirsen sonuca çabuk gidersin. Mancini hâlâ ne yapacağını bilemiyor ve hâlâ arayış içerisinde.

Hücum oyna, forvetlerin iş yapsın, duran toptan gol at diye özetlersen hiç bir işe yaramaz. Çünkü o zaman 5 forvet oyna yine de şampiyon olamazsın. Futbol analiz işidir. Diğer takımların eksiklerini avantaja çevirebilmen gerekir. Mancini kendi defolarımı nasıl tamir ederimin peşinde zaman öldürdükçe rakipler açıklarını değerlendiriyor. Bu temposuzluk Galatasaray'ı öldürüyor. Aykut Kocaman'ın Avrupa Ligi Yarı Finali'ne giden yolda savunma kurgusu işe yaradığı gibi Mancini'nin kurgusu Şampiyonlar Ligi'nde de işe yaradı ama orada 2 maçlık periyotlar oynadığından kolay gol yememeyi başardığında 1 gol atmaya oynuyor olacak iki takım da maç sonuna kadar. Lig aynı şey değil, aynı kurgu ile lig maçlarını çıkaramıyorsun. 0-0 bitiyor, son dakikada yiyorsun ya da atıyorsun diyelim. Bu şekilde mi şampiyon olacaksın? Yoksa maç başından sonuna kadar gol pozisyona girmek üzerine kurgulu hücum futbolu ile mi? Aykut Kocaman da hücum futbolu oynatırken yanlış hamleler ile elini zayıflatıp dar kadro ile savunma futbolu oynatmak zorunda kalmıştı. Onun da ilk tercihi değildi ama kendi hatasıydı.

3 Temmuz diye hâlâ bahane üretmeyin. Bu sezon en çok hakemlerden canı yanan 2-3 takımdan biri Fenerbahçe. Haketmediniz ki şampiyonluk elimizden kaçtı diyebilesiniz. Ortada birbirinden bağımsız oynayan futbolcular topluluğu vardı. Uzun vadeli bile düşünsen ortada bir sistem olmak zorunda ve sisteme uygun genç yetenekleri bularak sistemin eksikliklerine uygun yontarak geliştirmek zorundasın. Galatasaray daha ne oynayacağını bilmiyor. Transferler de hasbelkader alınmış birbirinden bağımsız oyuncular. Fatih Terim de pek taktisyen sayılmazdı, sistem antrenörü değildi ama iyi motive ederdi, maç içinde hücum hamleleri deneyerek 90 dk bitmeden çözüm yaratırdı en azından iyi ya da kötü. Mancini ondan da beter, tribündeki seyirci gibi maç izliyor. Skordan bağımsız ve faydasız hamleleri ile çıldırtıyor seyircileri. Dayanamazdım herhalde Galatasaray taraftarı olsam.

uAburak89
14.Nisan.2014, 19:20
@ABOOO

Şu andaki sistem çok saçma, 6+0+4 ile, 6 yabancı arasında çok da bir fark yok. Her takımda bu +4'lük kontenjana takılan adamlar genel olarak tribünde geçiriyor zaten sezonu. Oynayamıyor, yedekten giremiyor, form tutamıyor, oynadığı zamanda katkı veremiyor haliyle. Yoksa tabii ki sadece yabancı kuralı değil mesele. O kupa bir kere geldi, biz sonra yarı finalin kapısından döndük Kupa 2'de, Fenerbahçe'de bir kere yarı final oynadı. ŞL'de de çeyrek finaller var. Benim Avrupa'da başarıdan kastettiğim şey yine kupaydı. Galatasaray için kısa vadede olası görmüyorum, Fenerbahçe için de zaten bir sene beklemek daha gerekiyor.

Sen getirmemiş olabilirsin, ben de zaten isim vermeden yazdım. O dönemdeki maç konulara bakabilirsin. Eminim dediğin konuda seni şaşırtacak şeyler bulabilirsin.

Mancini başarılı da demiyorum zaten, Mancini'nin kendisi bile başarılıyım demez herhalde. Karalama falan o kısımları anlamadım, yazının genelinde peşin hükümle yazılmış gibi. Benim demek istediğim şeylerle doğrudan alakası yok.

O yazdığım özetleyen kısım sadece bu sene için geçerli değil, genel olarak bizim lig için ve dediğin gibi özet. Tabii ki o kadar basit değil ama ana hatları bunlar. Ersun Yanal ligi biliyor zaten, onun için bu sonuç çok anormal değil. Daha önce Trabzonspor'da da tepeye oynamaya çalıştı, elbette kadro kalitesi, alternatifler, taraftar desteği böyle değildi. Onun içinde soru işareti Avrupa kupaları, bu seneki fragmanı pek olumlu değildi, gelecek sezonda kalırsa göreceğiz hep birlikte nasıl olacağını.

3 temmuz kısmını tamamen yanlış anlamışsın, hak ettik falan demiyorum. Hak ettik diyen çarpılır zaten. Biz şampiyonluğu Fatih Terim'in gittiği gün kaybettik zaten.

byariff
14.Nisan.2014, 20:28
cok iyi ya ooo kelsey bom bom :D

http://www.dailymotion.com/video/x1oai98_ooooooooo-kelsey-haydi-bastir-kelsey-olumune-kelsey-kelsey-bone-bone-bone_sport

sui generis
14.Nisan.2014, 21:56
Vergi affı geliyormuş heralde. Ne güzel ülke be.

Cengo
14.Nisan.2014, 23:11
Vergi affı geliyormuş heralde. Ne güzel ülke be.

Yalan haber. Vergi affı gündemde değil. GSS ve Bağkur affı bekleniyor.

Unsal123
14.Nisan.2014, 23:43
ne tur bi acisi var cozemedim hep galatasaraya salliyor

Umit Ozat: "Turk futbolunun Galatasaray'in SL'ne gitmesindense Besiktas'in gitmesine ihtiyaci var. F.Bahce bu hafta yenilmeli."
Abi onun acısı hiç bitmedi ki

Banega
15.Nisan.2014, 19:15
Bursaspor maçı öncesi Selfie.Yanlız aralarında hiç yabancı oyuncu yok.Nerede bu yabancılar? :)http://i.hizliresim.com/27ylM0.jpg

Fearless Coward
15.Nisan.2014, 19:28
Selfie'de bile yabancı yok arkadaş. :)

davidvilla
15.Nisan.2014, 20:02
Selfie'de bile yabancı yok arkadaş. :)

Sabri var o da futbola yabancı.

Suicider
15.Nisan.2014, 21:46
Kamuoyuna Duyuru

Galatasaray Spor Kulübü, Kadın Basketbol Takımımızın görkemli zaferinin ardından bu akşam Galatasaray Adası’ndaki şampiyonluk kutlamasına, finalde karşılaştığı Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın sporcu ve idarecilerini de davet etti.

İşte kulübümüzün Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yaptığı tarihi çağrı:

Sayın Hasan Yılmaz;
Fenerbahçe Spor Kulübü CEO

Bir Avrupa Şampiyonluğu Finalini birlikte oynayarak ulusumuzun yıllardır özlediği tarihi bir başarıyı gerçekleştirdik.

Kaçınılmaz olarak her maçın bir kazananı bir de kaybedeni var. Ama bu finalin her iki Türk takımının da gururu olması bu defa bir ilki gerçekleştirdi ve sonunda iki kazanan ekip aynı zamanda oluştu.

15 Nisan Salı akşamı Galatasaray Adası’nda FIBA Euroleague Kupasını ülkemize getirmiş olmayı kutlarken tüm idari, teknik ekip ve sporcularınızla birlikte olmak, birlikte gururlanmak, Türk spor tarihinde yepyeni bir sayfayı birlikte açmak isteriz.

Beraberliğinizden mutluluk duyacağız.

Pazar günü ezeli rakibimizdiniz.

Bugün ve her zaman ebedi dostumuzsunuz.

Lutfi Arıboğan
Galatasaray İcra Kurulu Başkanı

Kulübümüzün yaptığı bu çağrıya, Fenerbahçe Spor Kulübü, bu akşamki davetimizin iptal edilerek, amatör dallarda şampiyon olan öteki branş sporcularının da katılımıyla ilerleyen günlerde başka bir organizasyon yapılması çağrısıyla karşılık verdi. İki kulüp ilişkilerine, amatör sporcuların rekabet ruhunun yansımasını amaçlayan ilk adımı atan Galatasaray Spor Kulübü, rakibimizden gelen davet mektubuna, aşağıdaki karşılığı verdi:

Sayın Hasan Yılmaz;
Fenerbahçe Spor Kulübü CEO

Türk spor tarihinde yepyeni bir sayfayı açmayı hedefleyen samimi davetimize, aynı samimiyetle vermiş olduğunuz nazik cevaptan son derece mutlu olduğumuzu belirtmek isteriz.

Organizasyonun kapsamının genişletilerek, tüm amatör dallardaki başarılı sporcuların ortak katılımıyla gerçekleşmesi yolundaki öneriniz; hem amatör sporcularımızın teşviki, hem de ebedi dost, ezeli rakip olan iki kulüp arasındaki dostluk köprülerinin amatör bir heyecanla tesisi açısından tarafımızca da son derece olumlu karşılanmıştır.
Ancak, gerçekleşmesine saatler kalmış olması nedeniyle, bu akşamki organizasyonumuzun iptalinin mümkün olmadığını anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.

Söz konusu önerinin, sezon sonunda, zamanını ve mekânını ortaklaşa belirleyeceğimiz şekilde, yazınızda belirtilen amatör sporcularımızın katılımıyla, daha hazırlıklı biçimde organize edilmesinin, Türk sporunun gelişimine ve kardeşliğimize katkıda bulunacağına inanıyoruz.

Bu konudaki temaslarımızı sürdürme irademizi ortaya koyarken; bu akşam ki davetimizin de geçerli olduğunu tekrarlar; katılımınızla, bu konuda farklı beklentiler içinde olanları şaşırtabilme umuduyla, sizleri aramızda görmekten gerçek bir mutluluk ve onur duyacağımızı bir kere daha belirtmek isteriz.
Saygılarımızla...

Lütfi Arıboğan
Galatasaray İcra Kuluru Başkanı

europeanconquer
16.Nisan.2014, 01:39
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2594841&postcount=13898

Üstünden 3 ay geçti Burak Yılmaz'ın attığı gol sayısı 3.

5 gol kaldı 50'ye ulaşması için,haydi Kral(!)

mwaru
16.Nisan.2014, 02:40
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2594841&postcount=13898

Üstünden 3 ay geçti Burak Yılmaz'ın attığı gol sayısı 3.

5 gol kaldı 50'ye ulaşması için,haydi Kral(!)

Sırf ders çalışmamak için 3 ay önceki mesajı bulup link atıyorsun :d ders çalışmamak için yapılan anlamsız hareketler (https://eksisozluk.com/ders-calismamak-icin-yapilan-anlamsiz-hareketler--1168354)

europeanconquer
16.Nisan.2014, 02:47
Sırf ders çalışmamak için 3 ay önceki mesajı bulup link atıyorsun :d ders çalışmamak için yapılan anlamsız hareketler (https://eksisozluk.com/ders-calismamak-icin-yapilan-anlamsiz-hareketler--1168354)

Çıldırtmasın bizi Galatasaray bizim hayatımız,dersten öte değil ama,ondan sonra geliyor yani,kaçırmasın artık delirtmesin bizi !!!!!!1111birbiririribir!!!11

Tamam gidiyorum :uzgun:

Cengo
16.Nisan.2014, 05:11
Kalk ders çalış, kızdırma (baba modu :)).

http://rack.3.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA2LzEyLzc3L0xlb25hcmRvRGljLjJkZmVmLmdpZg pwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/7e5a92f5/328/Leonardo-Dicaprio.gif

(Espri sert olmadı umarım)

mwaru
17.Nisan.2014, 03:38
Vergi Borcu kap'a bildirildi. Gs'nin kap maceralarını bildiğimiz için imza atmadan inanmıyoruz :p şaka maka çok büyük bir rakam ve bildiğim kadarıyla 2011 yılından itibarenki borç bunlar.

"4.03.2014 ve 07.04.2014 tarihlerinde kamuyu aydınlatma platformu'nda yapılan açıklamalarımızda bahsedilen konu ile ilgili olarak, tarafımıza toplam 54.340.834,41 tl tutarında vergi aslı tarhiyatı yapılmış, 69.247.963,90 tl tutarında da vergi ziyaı cezası kesilmiş ve bununla ilgili ihbarnameler tebellüğ edilmiştir. şirketimiz yasal süresi içinde merkezi uzlaşma sürecini başlatmak için gereken başvuruları yapacaktır.

kamuoyuna saygıyla duyurulur."

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=353077

ReaList
17.Nisan.2014, 12:34
Senelerdir alttan altan vergi oyunu yapıyorlar. Yine allem kullem edip saman altından su yürütülmezse büyük ihtimalle FFPden dolayı seneye Avrupa kupalarında olmayacak Galatasaray. Umarım bu haksızlığa artık bir dur denilir. Senelerdir takır takır vergi ödeyen kulüpler keriz yerine konulmaz.

Redrum
17.Nisan.2014, 12:45
Uzlaşmaya başvurduğun anda ceza kalkiyor. Peşin verdiğin zaman max 25M TL ile ödenir borç. Hemen agziniz sulanmasin :)

uAburak89
17.Nisan.2014, 13:02
Kaç senedir aynı muhabbet yapılıyor, her sene başı nedense biz gidemiyoruz Avrupa'ya, sonra bir bakıyoruz biz ŞL maçı izlerken millet Muhteşem Yüzyıl izliyor.

sui generis
17.Nisan.2014, 13:10
Verginin indirilmesi falan değil mevzu. Çıkıp bu kulup neden vergisini ödemiyor, neden vergi cezası alıyor diye soramayışınız.

ReaList
17.Nisan.2014, 13:15
İşte meselede orda. Uzlaşma adı altında bu cezalar siliniyor tabi silinirken kime peşkeş çekildiği artan paraların kimlerin ayakkabı kutularına kaçtığı muamma. Bir tarafta kulüpler elde avuçtakini vergiye yatıracak ve görevini yapacak diğer tarafta elin yabancısına yılda 4-5 milyon € maaşı takır takır ödeyenler iş vergiye gelince vergi kaçıracak cezayı yeyince de uzlaşma adı altında birilerinin eline para sıkıştırıp bunları bir kalemde silecek.

Ben diğer kulüplerin yerinde olsaydım bu işi bırakmazdım. Evet belki 20 milyon taraftarları yok ve o taraftarlar malum partiye oy atıyor kisvesi altında siyasetten nemalanmıyorlar ama uzerine duşeni aslan gibi ödüyorlar. Birilerinin artık bu kaçakçılığa dur demesi gerekiyor.

uAburak89
17.Nisan.2014, 13:29
Borç eski borç, 2011 sonrası değil, öncesi diye biliyorum. Önceki yönetimlerin ne olduğu da ortada zaten, sorgulayacak pek bir şey yok.

Kural belli, kanun belli gereği yapılır sonuçta. Kimsenin sorgulamasına gerek yok, hele hele kendi pisliklerini komik gerekçeler ile kapatmaya çalışanların sorgulamasına hiç gerek yok.

İlla bir şey irdelenecekse, kanunun irdelenmesi lazım. Daha öncede yazdım bu ülkede düzen bu. Sadece kulüp için değil, birey olarak da bu boşlukları kullanan var. Kendini enayi gibi hissedenler çözümü yanlış yerde arıyorlar. Twitter yasağına tepki gösterilmese bu vergi olayı belki ortaya bile çıkmayacaktı. Kendisine karşı aksiyon alınınca harekete geçen iktidar ve kurumları bu enerjiyi yasaları düzenlemek için kullanmadığı ve düzgün şekilde uygulamadığı sürece vergi de olay olur, e-bilet de, şike de.

Redrum
17.Nisan.2014, 13:37
Bu söylediğim gs için değil herkes için olan bir uygulama. Devlet nakit para için her şeyi yapıyor maalesef.

europeanconquer
17.Nisan.2014, 13:38
Duyan da uzlaşma kanunsuz bir şey sanacak.Zaten bu vergi borcu da Ünal Aysal ve öncesinin borcu.

ReaList
17.Nisan.2014, 13:38
Twitterla ne alakası var Burak?

2012'de de aynı durum söz konusu olmadı mı? 72 milyon TL o zaman uzlaşma adı altında duman edilmedi mi? Şimdi ana borç + ceza ile beraber 122 milyon TL daha var. Bir tarafta takır takır bu paraları ödeyenler var. Bir tarafta bunu ödemeyen ve sürekli ceza alan var. Bu 122 milyon TL yine üfleyerek mi sonecek?

Madem mesele hak hukuksa bakış açınızı geliştirin. Sistem buysa uyarsın uymazsan sonuçlarına katlanırsın ama hem uymayıp hem de bundan çıkar amaçlı yararlanıyorsan suçun kralı sendedir.

Redrum
17.Nisan.2014, 13:42
Ben memlekette vergi cezasi ödeyen olduğunu zannetmiyorum.

uAburak89
17.Nisan.2014, 13:46
2012'dekini bilmiyorum ben o ara askerdeydim muhtemelen.

2012'de dediğin gibi olduysa benim twitter tezim daha da anlamlı hale geliyor ayrıca, o zaman sessiz sedasız halledilmiş şimdi günlerce konu oldu ve hepimiz biliyoruz ki bunlar servis ediliyor, medya da baştakiler ne isterse onu yayınlıyor.

Sistemde boşluk var, uygulamanın yanlış olması bunu değiştirmiyor.

En basit örnek kendimden vereyim, ben devletten kredi aldım her ay da ödüyorum. Çoğu arkadaşım nasıl olsa gün gelir af çıkar diye ödemiyor veya af çıkmasa bile aynı parayı isterler faiz sıfırlanır, yıllar geçince paranın değeri düşeceği için uzun vadede kar ederim diye düşünüyor. Bu da haksızlık ve biliyorum ki şimdi ödemeyenlerin beklentisi büyük ihtimalle gerçek olacak.

Başka örnek bir babam, çok eski bir araba var bizde kullanılmayan. Devlet bu sene içinde sembolik bir para verip alacak trafikten çekme amaçlı. Arabanın vergi borcu ederinden fazla zaten. Babam nasıl olsa onu da silerler diye ödemiyor.

Sen insanların beynine yerleştirmişsin bunu bir kere. O yüzden Adnan Polat'ın günlük başarı uğruna vergi borcu takmasını yanlış olmasına rağmen çok yadırgamıyorum. Ünal Aysal yapıyorsa onu da yadırgamam.

mwaru
17.Nisan.2014, 21:01
Bildiğim kadarıyla 2011 yılında Gs'nin vergi borçları affedildi ve küçük bir miktar ödeyip kurtuldu. Şuan ki ceza ise hem devleti yanlış bilgilendirmekten hem de 2 yıllık birikmiş vergi borcu. Cezası neyse takır takır ödesin büyük ihtimalle yine anlaşırlar yine birşeyler döner. Olan yine gariban vatandaşa, daha doğrusu maaşından vergisi kesilen insanlara olacak.

Bu kulübün, başına ikinci kez aynı şey geliyor bunu eleştireceğinize bize saldırıyorsunuz. Güzelmiş. Ağzımızın sulanmıyor, içimiz yanıyor.

byariff
18.Nisan.2014, 01:34
objektifligine guvendigim bir arkadas ;

BJK 2. olsa bile FFP kriterlerine takılabilir.
GS bu durumuyla FFP kriterlerini geçebilir

buda yok galatasaray batacak yok su olacak diyen arkadaslara gelsin galatasarayin gideri cok burda hem fikiriz ama geliride en yuksek klup...

https://pbs.twimg.com/media/Blc1CIgCAAAeg3I.jpg:large

Redrum
18.Nisan.2014, 12:51
Bildiğim kadarıyla 2011 yılında Gs'nin vergi borçları affedildi ve küçük bir miktar ödeyip kurtuldu. Şuan ki ceza ise hem devleti yanlış bilgilendirmekten hem de 2 yıllık birikmiş vergi borcu. Cezası neyse takır takır ödesin büyük ihtimalle yine anlaşırlar yine birşeyler döner. Olan yine gariban vatandaşa, daha doğrusu maaşından vergisi kesilen insanlara olacak.

Bu kulübün, başına ikinci kez aynı şey geliyor bunu eleştireceğinize bize saldırıyorsunuz. Güzelmiş. Ağzımızın sulanmıyor, içimiz yanıyor.

Valla vergi usul kanununa göre vergi cezası olarak tarh edilen ceza için uzlaşma yoluna gidersen Cezayi sildirip sadece aslini ödüyorsun. Garibanla falan alakalı bir durum değil.

byariff
18.Nisan.2014, 15:19
Sonuna kadar katiliyorum + 1 yil daha kalmali mancini hocam

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1456549

Redrum
18.Nisan.2014, 15:47
Mancini ile ilgili çok güzel yazilar oluyor zaten sozlukte bazen bu da iyiymis.

mpaker66
18.Nisan.2014, 16:15
Mancini kalacak zaten, gelecek sezon planlaması konuşulmuş Aysal ile.

GicaHagi
18.Nisan.2014, 18:38
Kesinlikle Mancini'yle devam etmeliyiz.

Yabancilardan ziyade yerli oyuncu kalitesini arttirmaliyz Tolgay, Hakan Calhanoglu eger HSV küme düserse alinmalari daha kolay olabilir.

Kendini kanitlamis iyi yerli oyunculara ihtiyacimiz var. Bu ikisi disinda aklima gelen Mevlüt, Gökhan Inler, Eren Derdiyok mantikli transferler olabilir. Ayrica Ugur Demirok'u begeniyorum ben alinirsa iyi bir yedek olur stoperde.

Bu ara transfer döneminde aldigimiz oyuncular Mancini'nin de dedigi gibi gelecek sene icin alindi onlarin da yaz kampiyla birlikte cok daha iyi olacaklarini düsünüyorum.

Izet'i de Türk statüsünde oynatabilirsek iyi olucak. Forvet'e artik ilerde top tutabilecek adam gecebilecek pozisyon yaratabilecek bir oyuncuya ihtiyacimiz var.

mwaru
18.Nisan.2014, 21:09
Valla vergi usul kanununa göre vergi cezası olarak tarh edilen ceza için uzlaşma yoluna gidersen Cezayi sildirip sadece aslini ödüyorsun. Garibanla falan alakalı bir durum değil.

İyi de sıkıntı orada zaten. Gs ödemekle yükümlü olduğu vergiyi ödemiyor. Ben anlaşırlar derken yine 3-4 milyon gibi küçük bir meblağ öderler diyorum yani yükümlü olduğu verginin bir kısmını öder. Garibanlıkla da bal gibi alakası var ne güzel benim babam da aynısını yapsın sonra anlaşılır, ödemesi gereken verginin yüzde 20'sini öder kurtulur. Böyle iş olur mu ? Umarım verginin aslı olan miktarda indirime gidilmez.

Redrum
19.Nisan.2014, 00:55
Senin baban da aynisini yapabilir zaten engelleyen yok. Adil bir sistem değil ama eşit, herkesin bu hakki var.

Cengo
19.Nisan.2014, 01:39
objektifligine guvendigim bir arkadas ;

BJK 2. olsa bile FFP kriterlerine takılabilir.
GS bu durumuyla FFP kriterlerini geçebilir

buda yok galatasaray batacak yok su olacak diyen arkadaslara gelsin galatasarayin gideri cok burda hem fikiriz ama geliride en yuksek klup...

https://pbs.twimg.com/media/Blc1CIgCAAAeg3I.jpg:large

Daha önce yazdım Galatatasaray'ın meselesi FFP sınırı değil. Ödenmemiş vergi borcu ve yalan beyanat. Bundan kaçış yok. Uzlaşmada komple kaldırın baskısı yapacaklar. Yoksa zaten hukuken suç işlediklerinin farkındalar. Hukuksuzluk istiyorlar.

Şu vergi borcu ile FFP alamazsın. Kural var ödenmemiş geçmiş vergi borcun olmayacak.

Ayrıca bu vergi borcunun bilançoda karşılığı yok. Onu da eklediğinde yine -45M€'yu geçiyorsun ve FFP'de sınıfta kalıyorsun.

Fenerbahçe'de ise Fenerium devri tamamlandı ama resmen açıklanmadı. Onu da bilançoya ekleyince özsermaye yeniden artıya geçiyor. Yanlış hatırlamıyorsam +9MTL oluyordu.

O gelirlere de güvenmeyin. Şampiyonluk farkı ve ŞL farkı ile öndesiniz. ŞL olmazsa seneye, ne demek istediğim anlaşılır.

himone
19.Nisan.2014, 10:58
Senin baban da aynisini yapabilir zaten engelleyen yok. Adil bir sistem değil ama eşit, herkesin bu hakki var.

Ben de gittim ama benim cezamda indirim yapılmadı, hepsini paşa paşa ödedim. İndirimler belirli dönemlerde çıkan yasalar dahilinde olur, sürekli bir durum değildir. Onun dışında gider sadece ödeme planı konusunda anlaşırsınız. O dediğin vergi usul kanunu öyle her durumda olan bir şey değil. Ve mwaru'nun dediği gibi eğer indirim yapılacaksa da cezadan yapılır verginin aslından yapılmaz. Ben vergimi her ay ödüyorsam kulüpler de ödesin. Dernek, kuruluş falan umurumda değil, milyonlarca insanın hakkı yeniyor.

byariff
19.Nisan.2014, 22:04
bu maglubiyetten sonra gorulduki gidicekler listesine drogba zaten gidicekte melo belki kalir sneijder ve muslerayida ekleyin.... bu yil cl ye gidemezsek isimiz zor o yuzden satilcak galiba bu oyuncular

mwaru
19.Nisan.2014, 22:09
bu maglubiyetten sonra gorulduki gidicekler listesine drogba zaten gidicekte melo belki kalir sneijder ve muslerayida ekleyin.... bu yil cl ye gidemezsek isimiz zor o yuzden satilcak galiba bu oyuncular

O kadar da değildir heralde. Hem Gs'nin ön elemede kurada seri başı olma gibi bir durumu olamaz mı?

uAburak89
19.Nisan.2014, 22:13
Melo'yu kimse almaz. Malta'dayken en az 10 tane Brezilya'lı ile sohbet ettim, bir tanesi bile Melo'dan haz etmiyor. Daha kendi ülkesinde sevilmeyen, İtalya'da bidon seçilen adamın bu yaştan sonra gidecek yeri yok. Zaten gerek de yok, biz seviyoruz kendisini, kalsın.

Drogba zaten gidecek. Muslera dünya kupası sonrası sağlam teklif alırsa gidebilir, ben Sneijder'in de gideceğini sanmam. ŞL eleme olayı şu an için çok karışık, seri başı olsak da risk çok büyük. Herşey muamma şu anda, gelecek sezon için Avrupa Ligi oldukça yüksek ihtimal.

Banega
19.Nisan.2014, 22:16
Arada dağlar kadar maddi fark olmasaydı Avrupa Ligi bizim için daha iyi olur derdim ama Uefa o kadar dengesiz yapmışki dağıtımları, Şampiyonlar liginin'nin yanında Amatör Lig gibi kalıyor Avrupa Ligi.

Facx
19.Nisan.2014, 22:18
ceyhun , umut gibi çöplerin gitmesi şart

uAburak89
19.Nisan.2014, 22:49
Hamburg düşüyor, Hakan ve Tolgay'ı ne pahasına olursa olsun almak lazım. Drogba yerine Niasse gelse bile razıyım çünkü Umut oynamamalı.

Eboue kesinlikle gitmeli, Chedjou da elde patlı onu da satmak lazım. Ontivero, Hajrovic falan zaten bunlar olsa olsa +3'lük kontenjan olur.

Bu yaz düzgün planlama yapmak şart, başta teknik direktör konusu soru işareti olmamalı tabii. Bu sezon başı Erman Kılıç'ı alıp sonra sattık falan ne yaptığımız belli değildi. Aynı hata yapılırsa, 4. yıldızı biz görmeden başkaları görmüş olacak.

europeanconquer
19.Nisan.2014, 23:00
Bana kalsa takımın yarısını yollarım da işte o işler öyle kolay olmuyor.Umut gitsin de gerisi önemli değil.Berk İsmail bence çok daha iyi bir alternatif forvet için.30 maça yakın oyuna sonradan Umut gireceğine Berk girsin.

davidvilla
20.Nisan.2014, 00:38
Hocayı yollayip da oyuncuları tutmak büyük yanlış olur. Yeniçeri mentalitesi kazanmış olur. En son bunu denedigimizde ligi 8.bitirmistik.
Saglam temizlik lazım kadroda.

LadroN
20.Nisan.2014, 16:46
Gidecekler:Burdisso,Drogba
Gitmesi gerekenler:UMUT,CEYHUN,Chedjou,Eboue,Eray,Ontivero (Kiralık) Dany,Amrabat

uAburak89
21.Nisan.2014, 15:13
Duyumcu sezonu açılmış, hoca isimleri ile başladılar sezona.

Emekli olduğunu açıklayan Jupp Heynckes'i getiren de var, Lucescu & Hagi beraber gelecek diyen de.

byariff
21.Nisan.2014, 15:33
lucescu diyorlar gs uyeleri...

E.Cartman
21.Nisan.2014, 15:45
Öncelikle sabredilmesi koşuluyla Luce efsane olur onu söylemek lazım. Ancak ben Mancini'nin şu yaz döneminde asıl marifetini göreceğimizi düşünüyorum. Hala kalması, sabredilmesi kanısındayım.

uAburak89
21.Nisan.2014, 15:48
Sanıyorum Rize maçından sonra basın toplantısında atar yapmaya başlamıştı Mancini, o günden beri gün geçiriyor gibi. O ana kadar sabredilmesi gerekiyor diyordum ben de ama umudu kestim artık. Keşke istifa etse ve teklif alsa da gitse.

europeanconquer
21.Nisan.2014, 15:50
Bende Mancini kalsın taraftarıyım.Lucescu zaten yaşlandı,fazla faydalanamayız ondan.Sabredilirse Mancini'nin istediği sistemi,oyunu takıma monte edeceğine ve istediği sonuçları alacağına inanıyorum.

Zaten o tazminat ile yönetim göndermez,istifa ederse gider ancak.

Banega
21.Nisan.2014, 15:59
Ben de kalması taraftarıyım.Suçu sadece Mancini'de aramamak lazım.Takım olgusundan kopmuş gibi görünüyor şu an Galatasaray.Şu dönemi bi bitirelim, yazın kampla beraber gereken bütünleşmeyi sağlayabileceğimizi düşünüyorum ben.

Bunun dışında Ünal Aysal taraftarın gazına gelirde Mancini'yi gönderirse büyük hata yapar.9 Milyon Euro tazminatı var.Çok kötü olur.

GeNç KaRTaL
21.Nisan.2014, 18:56
Ben Ünal Aysal'ın yerinde olsam,Lucescu'nun gelme ihtimali olduğu vakit hiç tereddüt etmezdim şahsen.

GicaHagi
21.Nisan.2014, 19:04
Senfo10 diye bi hesap var duyumculardan baya da isabetli oluyo tahminleri genelde.Wenger, Louis Van Gaal ve Pochettino demis ama Lucescu ilk siradaymis.

uAburak89
21.Nisan.2014, 19:36
Bizim Lucescu'ya vefa borcumuz var zaten. Adam ilk senesinde ligde 2. yaptı, ŞL'de çeyrek final oynattı. 2. senesinde şampiyon yaptı Fatih Terim gelecek diye gönderdik adamı.

byariff
21.Nisan.2014, 20:24
Senfo10 diye bi hesap var duyumculardan baya da isabetli oluyo tahminleri genelde.Wenger, Louis Van Gaal ve Pochettino demis ama Lucescu ilk siradaymis.

duyumcu demek yanlis olur o arkadasa emir sarigul ile baya arasi var diye biliyorum

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Nisan.2014, 20:46
lucescu 68 yasinda yalniz, temmuzda 69. yeni bir maceraya atilmaz bence.
arsene wenger ise tam gs imajina uygun bir isim bence, fransiz ekolunden. gs yonetimi de fransiz kulturune yakindir. anlasmalari zor olmaz, tabi arsenal birakirsa.

byariff
21.Nisan.2014, 20:49
wenger ile olmaz dunya capinda hocadir taktik vs anlaminda ama galatasaray kimyasi ile uyusmaz...

benim hep tercihim bielsa idi ama oda seneye marsilyanin basinda olacakmis... lucescu bence gelir ama ben yerli hocadan yanayim oda hamza hamzaoglu veya senol gunestir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Nisan.2014, 20:52
senol gunes neyse de hamza hoca icin fazla sabir gosterilmez bence, harcanmis olur. zaten unal aysaldan oyle bir adim beklemiyorum. yine kariyerli dunya capinda birini getirir getirecekse de.

E.Cartman
21.Nisan.2014, 20:53
Hamza hoca için Galatasaray daha çok erken, hemen harcarlar.

Night_Mare17
21.Nisan.2014, 20:56
Ali Sami Yen'e yakışacak bir hoca lazım bize. Lucescu yada Wenger ikiside cuk oturur fakat Luce çok yaşlandı artık.

byariff
21.Nisan.2014, 21:03
wenger cokmu genç 65 yasinda oda :D yerli olacaksa ya hamza hoca ya senol gunes yabanci olacaksada bielsa,lucescu,van gaal tercihlerim :D

E.Cartman
21.Nisan.2014, 21:44
Ya zaten ne işi var Wenger'in bizde. Tutturacak burada genç de genç diye oynatacak bebeleri kanser edecek bizi :zuhaha

mpaker66
21.Nisan.2014, 21:47
Mancini kalsın, başka bir heyecana ve riske gerek yok.

byariff
21.Nisan.2014, 21:50
lucescu haberleri baya artti hemde en saglam kaynaklardan bakalim bekliyoruz ilerideki gunleri. :D

europeanconquer
21.Nisan.2014, 22:30
https://twitter.com/CimbomHaber_

Şu hesaba güvenen var mı ?

Dediklerine göre Mancini gitmiş 4,5m euro tazminat ödeyecekmişiz,Türkiye Kupası'nı kazanırsa 500 bin euro daha ödeyecekmişiz.

Lucescu'da gelmiş diyorlar.

William Rookwood
21.Nisan.2014, 22:39
Terim gittiginden beri şu takimin basina Şenol Güneş'in geçmesini çok istiyorum. Suan ki kadromuzave tranfer politikamiza en uygun teknik direktör.

Gncl1905
21.Nisan.2014, 23:00
Luce nasıl olur bilmem de Mancini giderse daha kötüsü gelemeyeceğinden problem yok.

Hadi hayırlısı demekten başka bir şey düşünemiyorum.

E.Cartman
21.Nisan.2014, 23:14
Luce nasıl olur bilmem de Mancini giderse daha kötüsü gelemeyeceğinden problem yok.

Hadi hayırlısı demekten başka bir şey düşünemiyorum.

Her zaman daha kötüsü mevcuttur ve bulunabilir.

(Bkz. De Santcis --> Leo Franco --> Zapata)

:n::n:

jevox06
21.Nisan.2014, 23:46
Her zaman daha kötüsü mevcuttur ve bulunabilir.

(Bkz. De Santcis --> Leo Franco --> Zapata)

:n::n:

Hiç hatırlatma onları şimdi :D

Mancini iyidir gitmesini istemem ama Lucescu'ya da hayır demem.

byariff
22.Nisan.2014, 05:57
ronaldomusun be amrabat :D

https://vine.co/v/MnK7PY6wI9a

mpaker66
22.Nisan.2014, 14:27
Klüp açıklama yaptı mancini kalacak diye.

E.Cartman
22.Nisan.2014, 14:37
ronaldomusun be amrabat :D

https://vine.co/v/MnK7PY6wI9a

Arkadaş bu adam bizdeyken orada pas atmak yerine dışarı doğru çalım atmayı denerdi. Ne oldu da orada pas atacak kıvama geldi :D

europeanconquer
22.Nisan.2014, 14:50
Tekrar dönmeye çalışıyor takıma ama nafile dönse bile yine aynı tas aynı hamam devam eder.Bizim Bruma'mız var.

Aslan Bruma,kaplan Bruma !

Ronaldo'musun be Bruma ?

uAburak89
22.Nisan.2014, 14:51
Arkasındayız denilen teknik direktörlerin ömrü uzun olmuyor pek. Türkiye Kupası + 2.lik ile kalabilir belki Mancini ama bunu düşük ihtimal olarak görüyorum.

byariff
22.Nisan.2014, 15:14
bale topu ortasahadan aliyor sabri reiz nerdeyse 80 metreden alip goturuyor aradaki kalite farki...

https://www.dailymotion.com/video/x1q3pig_gareth-bale-vs-sabri-sarioglu_sport

europeanconquer
22.Nisan.2014, 15:19
bale topu ortasahadan aliyor sabri reiz nerdeyse 80 metreden alip goturuyor aradaki kalite farki...

https://www.dailymotion.com/video/x1q3pig_gareth-bale-vs-sabri-sarioglu_sport

Sabri zaten kaliteli de işte kendini geliştiremedi :n:

byariff
22.Nisan.2014, 15:20
birde reizin top kontrolu cok iyiydi. :D

BaGa TaRKaN
22.Nisan.2014, 15:31
Sabri Benim Gözümde Wonderful :)

Reyizi Beğenmeyen Çatlasın :D