View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı
zeck17
24.Haziran.2012, 22:19
Ne diyelim bazı fenerbahçe taraftarı sonuna kadar haklıdır çünkü onlar haklı doğarlar fenerbahçe için savaşırlar savaşta her şey mübah derler geretsin kafasını kanatırlar sonra fatih terim ve hasan şaşla alay ederler ama biz onları yargılamayız çünkü onlar haklılardır en baştan beri
C h A o S
24.Haziran.2012, 22:29
Şu olayı yapan 16-17 yaşındaki bayanlara saldıranlar insan değiller.Benim için onları savunanlarda onlarla eş değerdir.Azıcık insan ve vicdan sahibi olsunlar.Sözde delikanlılar sizi.
DisCo
25.Haziran.2012, 00:25
Buradaki tartışmalarda bile şiddet varken orada olmasını yadırgamamak lazım. Bir noktada toplum neye yönlendiriyorsa o yerleşiyor. Yani Almanya'da otobüse bindiğinde hiçbir kontrol olmamasına rağmen herkes kartını okutur ama çoğu toplumda kartını okutmamak için çaba vardır. Bu kültürü yerleştiren toplumdur.
Şiddetin kültür haline gelmesinde her bireyin payı varken buradan sağı solu kınamakla olmuyor. Tabi savunmakla da olmuyor. Çünkü Kadıköy'deki maçtada polis saldırdıysa illa ki bir şey olmuştur dememiz lazım. Kim kime durup dururken saldırır değil mi? Oysa orada polis suçluydu.
İşte, aynı konudaki farklılık şiddetin ana nedenidir.
attirson
25.Haziran.2012, 00:30
Ya böyle şeylere Fenerbahçe'li Galatasaray'lı diye bakmak saçma.İnsanlık meselesi.20 milyon Fenerbahçe'linin hepsi mükemmel insan degil heralde.
Night_Mare17
25.Haziran.2012, 00:49
Ya böyle şeyler Fenerbahçe'li Galatasaray'lı diye bakmak saçma.İnsanlık meselesi.20 milyon Fenerbahçe'linin hepsi mükemmel insan degil heralde.
Bunu yapanlar Fenerbahççe'li değil ki benim gözümde değil.
ForCimbom
25.Haziran.2012, 00:50
Bunu yapanlar Fenerbahççe'li değil ki benim gözümde değil.
Allah Allah niyeymiş o? bütün fenerliler süper insanlar mı?
europeanconquer
25.Haziran.2012, 01:02
Taraftar gözüyle bakmamak lazım.3-5 kişinin belli bir mezhebe bağlı diye kişilere saldırması ayrımcılığa girer.Ayrımcılık benim gözümde ırkçılık ile aynı derecededir.
Night_Mare17
25.Haziran.2012, 02:37
Allah Allah niyeymiş o? bütün fenerliler süper insanlar mı?
Ya ben Galatasaray'lıyım u17 Fenerbahçe takımına yapılanları yapanlar da Galatasaray'lı değildir. Galatasaray'lı Metin Oktay'dır , Fenerbahçe'li Lefter'dir. Sence bunlar taraftar olabilir mi ?
E.Cartman
25.Haziran.2012, 02:44
Ya ne taraftarı bunları yapanlar adam olabilir mi, insan olabilir mi ?
LadroN
25.Haziran.2012, 02:48
Allah Allah niyeymiþ o? bütün fenerliler süper insanlar mý?
Lafý baþka bir yerinden anlamak diye birþey var ya örnek olmuþ bu.
Olayýn videosunu izlemedim.Ýzlemek istemedim.Bu tür olaylar artýk alýþtýðýmýz þeyler.Bu tip insanlar yüzünden ülkemden nefret etmeye baþladým.
Bu olaylarý herhangi bir kulübe mal etmemek lazým.Ülkenin %75'i böyle zaten.
Ayrýca bazý arkadaþlar bu tip olaylarý deðerlendirirken formalarýný çýkartmalýlar.Ülkede bana yan baktýn deyip adam býçaklayan insanlar var.Ýlla ki bir provokasyona gerek yok.
goosfraba
25.Haziran.2012, 04:39
her şeyiyle kötü bir olay.
ne bunun, ne de geçen seneki olayın savunulacak hiçbir tarafı yok.
şiddet sonuçta.
europeanconquer
25.Haziran.2012, 11:03
http://live.sporx.com/futbol/superlig/emredersek-zaten-is-biterSXHBQ284754SXQ
Kabaca;
Artık direnmekten vazgeçin o stadı bal gibi Beşiktaş'la paylaşacaksınız,eğer direnirseniz tek bir lafımıza bakar.
Bundan sonra ne yapılır artık bilemiyorum.Bu kadar kötü bir finans içinde ki Beşiktaş'ın stadının bizden önce bitmeyeceğini varsayarsak Olimpiyat'ın bakım çalışması bittiğinde de oraya gitmezlerse en az 2017'ye kadar yolu var bunun.
uAburak89
25.Haziran.2012, 11:08
Beşiktaş'ın stat projesi bile yok. Ayrıca oraya stat yaptırmayacaklar, büyük rant var. 2017 değil, bildiğin İnter - Milan modeli düşünülüyor. Hem ranttan para bekleyenlerin, hem Beşiktaş'ın işine geliyor. Yoksa bu kadar yüzsüzlük yapmazlardı.
Addolorato
25.Haziran.2012, 11:24
Çok güzel küfürler hazırladım ama burda kullanmayacağım.
bySperman
25.Haziran.2012, 11:31
Çok güzel küfürler hazırladım ama burda kullanmayacağım.
Aman Hocam :D
titates1
25.Haziran.2012, 12:44
TT Arena Beşiktaş'a hayırlı olsun diyebiliriz artık.
C h A o S
25.Haziran.2012, 12:46
İşin iyice cılkı çıktı.Birde 5 sene Arena'da oynayacaklarmış.Oldu canım 49 yıllık deviride size verelim.Çok olaylar çıkacak.Aha buraya yazıyorum en az 10 bin kombine iade eden olur.Yüzsüz Beşiktaş yöneticileri bu kadar ısrar etmese bu olay buralara gelmezdi.Başkan çıkıp istemiyoruz diyor ısrar etmeyin diyor adamlar hala oynamak istiyoruz diyor.Valla pes.
ReaList
25.Haziran.2012, 12:59
Biz söyleyince kızıyorsunuz. Stat bizim malımız diyorsunuz ama ;
"Spor Bakanı Suat Kılıç: Emredersek bu iş zaten biter..Bjk TT Arena'da oynar ama biz uzlaşarak çözülsün istiyoruz"
Fearless Coward
25.Haziran.2012, 13:03
Beşiktaş yanlış yapıyor İnönü'de kalıp bizim gibi yapsalar olmuyor mu biz ASY'de oynayıp öyle geçtik onlar da öyle yapsın arkadaş...Boşuna eziyet olacak kendi taraftarlarına da...2 Takım taraftarları arasında da olaylar çıkacak...
C h A o S
25.Haziran.2012, 13:06
"Spor Bakanı Suat Kılıç: Emredersek bu iş zaten biter..Bjk TT Arena'da oynar ama biz uzlaşarak çözülsün istiyoruz"
Bir bakan nasıl böyle bir üslüp kullanır hayret verici.
ReaList
25.Haziran.2012, 13:09
Bir bakan nasıl böyle bir üslüp kullanır hayret verici.
Keşke bunlardan bir tane olsa : )
Alicanfmfan
25.Haziran.2012, 13:11
Artık sabrımız taşmaya başladı. Keşke Arena'dan çıkarsalar takımımızı keşke.
Zekirdek
25.Haziran.2012, 13:13
Beşiktaş TT Arena'ya kapağı attımı 49 yıl orada kalır. 5 yıl falan hikaye olur. Devlet el atmazsa yeni statı dikmeyi geçelim elinde ki stadı bile yıkamaz. Yıkarak yavaş yavaş yani Fenerbahçe modelinde büyütmek isterse bir bölümü yıkıldıktan sonra belki oraya birkaç yıl çivi bile çakılamayacak.
Benim aklıma gelen en mantıklı yöntem. Beşiktaş'ın TT Arena'da oynaması kesinleşirse yıllık stat kirasını değilde biletten kazanılan paranın asgari %25'i gibi bir oranı Galatasaray'a vermesi doğru olur diye düşünüyorum. Hem Beşiktaş'ın sorunu ortadan kalkar hemde Galatasaray'ın cebine azımsanmayacak bir meblağa cebine girer.
C h A o S
25.Haziran.2012, 13:14
Ali Sami Yen'i istiyoruz arkadaş.Bu nedir böyle.Eğer yönetimde bu söylenenlere karşı net bir cevap vermezse onlara yazıklar olsun.Oyuncak gibi oynayamazlar kos koca Galatasaray ile."Emredersek bu iş biter" söylemi nedir yahu.Ünal Aysal bırak bu kongrede karar alıcaz ayaklarını.Net bir tavır koy.Şimdi ses çıkarmazlarsa ileride çok başınızı ağrıtırlar.
E.Cartman
25.Haziran.2012, 13:18
Adamların ikinci başkanı çıkıyor diyor ki Fenerbahçe kulübü bize diyor gelin bizim stadımızda oynayın diye ama biz Arena'da oynamak istiyoruz diyor. Yemin ediyorum zor tutuyorum kendimi böyle saçma sapan işler olur mu ya istenmiyorsunuz arkadaş bi gidin. Diyorlar ya devlet yaptı. Devlet Mecidiyeköy'ün arazisini 1 milyar liraya torunlar ve 2 ortağına devretti. Bu paranın 450'si TOKİ'ye gitti. Stadın maliyeti ne kadar TOKİ'ye biliyo musunuz 200 milyon. Daha ne konuşuyosunuz, neyin lafını yapıyosunuz.
Revolution
25.Haziran.2012, 13:24
Ak-kara belli oluyor. 1 Beşiktaşlı yönetici çıkıp da istenmediğimiz yerde oynamayız filan demiyor. Ne duruş ama? Herkes başı sıkıştığı an devlete gidiyor. Sonra herkes aynı anda biz halkın takımıyız, muhalifiz nidaları atıyor. Herşey kabak gibi ortada. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Biz de keriziz, yiyoruz 1 sene Olimpiyat Stadı'nın tadilatta olma tesadüfünü. Ne abuk subuk bir millet olduk biz.
ReaList
25.Haziran.2012, 13:25
Adamların ikinci başkanı çıkıyor diyor ki Fenerbahçe kulübü bize diyor gelin bizim stadımızda oynayın diye ama biz Arena'da oynamak istiyoruz diyor. Yemin ediyorum zor tutuyorum kendimi böyle saçma sapan işler olur mu ya istenmiyorsunuz arkadaş bi gidin. Diyorlar ya devlet yaptı. Devlet Mecidiyeköy'ün arazisini 1 milyar liraya torunlar ve 2 ortağına devretti. Bu paranın 450'si TOKİ'ye gitti. Stadın maliyeti ne kadar TOKİ'ye biliyo musunuz 200 milyon. Daha ne konuşuyosunuz, neyin lafını yapıyosunuz.
İyi de Mecidiyeköy'deki arazi sizin miydi ?
Devlet sizi Mecidiyeköy'deki araziden çıkarıp, daha modern ve kapasitesi yüksek bir stat yaparak başka bir araziye koydu. Yani devletin olanı yine devlette. Kullanım hakkını tamamen başka bir kulübe verse isyan haklıdır ama sizin hakkınız yine sizde. Sadece bir müddet ortak kullanım hakkınız var, daha bu imzalar atılmadan önce "Stadı kalıcı/geçici ortak kullanmayız XX sene boyunca kullanım hakkı sadece bizim olacaktır" diye bir madde olsaydı, o zaman hak sizde olur, kimse emredemezdi.
pele96
25.Haziran.2012, 13:29
Ak-kara belli oluyor. 1 Beşiktaşlı yönetici çıkıp da istenmediğimiz yerde oynamayız filan demiyor. Ne duruş ama? Herkes başı sıkıştığı an devlete gidiyor. Sonra herkes aynı anda biz halkın takımıyız, muhalifiz nidaları atıyor. Herşey kabak gibi ortada. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Biz de keriziz, yiyoruz 1 sene Olimpiyat Stadı'nın tadilatta olma tesadüfünü. Ne abuk subuk bir millet olduk biz.
Evet her başı sıkışan Devlete gidiyor Galatsaray şampiyonluk kutlamalarını Şükrü Saraçoğlunda yapmak içinde Devlete gitmişti değil mi ?
Alicanfmfan
25.Haziran.2012, 13:29
Beşiktaşlı duruşu o.
europeanconquer
25.Haziran.2012, 13:32
Evet her başı sıkışan Devlete gidiyor Galatsaray şampiyonluk kutlamalarını Şükrü Saraçoğlunda yapmak içinde Devlete gitmişti değil mi ?
Biz hakkımız olanı aldık güzel arkadaşım.
C h A o S
25.Haziran.2012, 13:34
Keşke satılan 40 bin kombinenin 30 bini iade etse.Benim olsa kombine bir dakika durmam iptal için gerekeni yapardım.En güzel tepki bu olur.Madem yönetim tepki koymuyor,taraftar kendi yönetimine tepksini koyar.
Neyse sakin olacağım.Daha her şey net değil.Hele bi net bir karar çıksın.Ondan sonra taraftarda tavrını koyacaktır.
E.Cartman
25.Haziran.2012, 13:40
Eğer şampiyonluk son maça kaldıysa ve bu maçta şampiyonluğa oynayan takımların arasındaysa şampiyonluk kupası maçın oynandığı stadda verilir. Biz hakkımız olanı aldık. Kupayı Kayseri'de, Ankara'da kazanıp Saraçoğlunda kaldırmadık. Lütfen tartışmayı alakasız yerlere çekmeyin.
Revolution
25.Haziran.2012, 13:41
İyi de Mecidiyeköy'deki arazi sizin miydi ?
Devlet sizi Mecidiyeköy'deki araziden çıkarıp, daha modern ve kapasitesi yüksek bir stat yaparak başka bir araziye koydu. Yani devletin olanı yine devlette. Kullanım hakkını tamamen başka bir kulübe verse isyan haklıdır ama sizin hakkınız yine sizde. Sadece bir müddet ortak kullanım hakkınız var, daha bu imzalar atılmadan önce "Stadı kalıcı/geçici ortak kullanmayız XX sene boyunca kullanım hakkı sadece bizim olacaktır" diye bir madde olsaydı, o zaman hak sizde olur, kimse emredemezdi.
Şu muhabbetin olduğu heryerde birşeyler sokuştursam diye pusuda bekliyorsun. Bin defa söyledi bu insanlar ama sen kafandaki şeyi atamadığın için bir daha açıklayacağım.
Üst kullanım hakkı Galatasaray'ındı. Yani Galatasaray orada stadı yıkıp semt pazarı kursa bile kimse ağzını açamazdı. Yine geçen konuda söylediğin gibi "Ya zaten orayı da devlet verdi zaten devletindi, yine devletin oldu vs vs vs" diyeceksin. Hemen söyleyeyim ne Fenerbahçe ne Beşiktaş ne de Galatasaray'ın stadının bulunduğu arazi kendi emekleriyle kendilerine geçti. Devlet her zaman yardımcı oldu bu da gayet normal. Bu kulüpler Türkiye'nin en büyük 3 camiası. Tek laflarıyla milyonları yönlendirebilen kulüpler bunlar. Devletindi, devletin oldu düz mantığı da öyle işlemez.
Şimdi sana en basitinden anlatmak için olayı başa sarıyorum. Galatasaray ilk başta Mecidiyeköy'deki araziye yapacaktı yeni stadını. Yıkıp tekrar yapacaktı çünkü Ali Sami Yen kullanılamaz hale gelmişti. Bunun için ihaleler vs vs yapıldı ama bir türlü sonuca varılmadı, maddi olarak sorunlar çıktı ortaya. O sene oynayamayacağımız kesinleşti ve Beşiktaş'a başvurduk İnönü stadı'nda beraber oynamak için. Serdar Bilgili verdi veriştirdi isteklerini. Ne bir devlet büyüğüne gittik, ne de "vermiyorlar ama oynayacağız banane banane" dedik. Sessiz sedasız Olimpiyat'a gittik ve o sene Galatasaray'ın en şaşalı dönemlerinden hemen sonrasıydı. Şampiyonlar Ligi'ne temsil açısından İnönü'de oynamak Türk futbolunun da işine gelecekti yani.
Sonra Ali Sami Yen'in yıkılıp yeniden yapılmayacağı anlaşıldığında, Mustafa Sarıgül bir proje attı ortaya. Mecidiyeköy'den gidelim Seyrantepe'ye yerleşelim. Mecidiyeköy'deki arazideki haklarımızdan vazgeçelim diye. Çok tartışıldı, olur-olmaz, Olimpiyat stadı çilesine döner-dönmez lafları döndü durdu. Sonunda artık Galatasaray'ın bilet gelirleri, Sami Yen'in senelik bakımını anca karşılar oldu. Bu stad yapılmak zorunda kalındı. Seyrantepe'deki arazi önce ihaleye verildi. Eren-Talu beceremedi. El değiştirdi ihale, bazı ihaleler iptal edildi ve stad yapımını TOKİ devraldı. Şimdi sen bizim istesek bir 40 sene daha Mecidiyeköy'deki araziden haklarımızdan vazgeçmemizi "devletindi devlete kaldı olarak görüyorsan o gözlüklerini önce bir çıkar tabloya düz mantıkla değil, içine girerek bir bak.
Devlet babasının hayrına yapmadı bu stadı. Hem Galatasaray'ın senelerdir arap saçına dönen stad işini halletti; yolunu metrosunu stadın içini yapma taahhütü verip, çatıyı kapatma sözünü alarak. Hem de Mecidiyeköy'ün göbeğindeki araziyi milyar lira'lara satıp Galatasaray'a harcadığı paranın kaç katını çıkardı. Galatasaray çıkmasaydı o araziden evet böyle Dünya'nın sayılı stadlarından birine sahip olmayacaktı ama devlet de böyle karlı bir işe de imza atmayacaktı.
Açılış gününün acısını akıllarınla çıkaracaklarını sanıyorlar. Stadı kendileri yaptıkları için verilen imtiyazları gözardı ediyorlar. Ama hiçbir Galatasaraylı aptal değil. Bu taraftar sokağa döküldüğü zaman bunca terbiyesizliğin birikmişliği çok acı çıkar. Aptal yerine konmaya çalışan bütün taraftarlar gerçekleri bir bir gözüne sokar bu insanların. Ne biber gazı ne cop durdurur bu insanları. Gün gelir devran döner Nonda devreye girer.
zeck17
25.Haziran.2012, 13:44
hala anlamadınız galiba tüm statlar GSGM'nin istediğini konu hakkında görüşebilir ve Galatasaray'a zorla diretilirse Galatasaray hukuki şekilde mücadele etme hakkı doğar
Revolution
25.Haziran.2012, 13:45
Maç öncesinde "Maçtan sonra stadda kupa töreni yapılacak" dendi. Maçtan sonra yapmamak için elinden geleni yaptı eski Beşiktaş, yeni TFF başkanı. Tören filan da yapılmadı zaten. TFF başkanı kupayı Ayhan'ın eline attı biz de takıldık sahada. Orada farkındaysan hiçbir işi kendimiz halledemiyoruz dedim. Beşiktaş'ı görünce anında klavyeye saldırmışsın anlaşılan.
Şöyle de bir olay var bize maçtan önce bir söz verildi, hakkımız olan birşey zaten. Arena'yı nerede kazandınız da hakkınız için bizimle görüşmeye değil devlete gidiyorsunuz sürekli?
Biz Arena için Ali Sami Yen'den ve bulunduğu araziden vazgeçmişiz, siz belki anlayamazsınız bunun maddi ve manevi değerini. Biz bu stat için çok önemli imtiyazlar vermişiz, siz ne yaptınız da hak iddia edecek cesaret buluyorsunuz?
E.Cartman
25.Haziran.2012, 13:51
Arkadaş Arena yapıldığından beri devlet yaptı, siz şöylesini böylesiniz geyikleri dönüyor. Her seferinde belgelerle kanıtlıyoruz, ayrıntılı şekilde açıklıyor hala yok efendim öyle yok efendim böyle. Hepimiz farkındayız bu stadı devletin yaptığının, kör değiliz. Lakin hepimiz bu stad için verilen ayrıcalıklarında farkındayız. İnatla bildiğinizi okuyorsunuz. Şöyle bir anektot daha veriyim. Galataray'ın Seyrantepe arazisi 384 dönümdür. Stad bu arazinin 120 dönümlük kısmını kaplar. Kalan 264 dönüm devlete bırakılmıştır. Sevdiğim bir söz var biraz daha zorlarsam ceza da alıcam onu da biliyorum, farkındayım. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Kaan'ın dediği gibi görmek istediğinizi, ezberlediğinizi değil doğruyu, gerçeği görün. Zaten bu ülke herkes görmek istediğini gördüğü için bu halde değil mi
pele96
25.Haziran.2012, 13:54
Eğer şampiyonluk son maça kaldıysa ve bu maçta şampiyonluğa oynayan takımların arasındaysa şampiyonluk kupası maçın oynandığı stadda verilir. Biz hakkımız olanı aldık. Kupayı Kayseri'de, Ankara'da kazanıp Saraçoğlunda kaldırmadık. Lütfen tartışmayı alakasız yerlere çekmeyin.
Maç öncesinde "Maçtan sonra stadda kupa töreni yapılacak" dendi. Maçtan sonra yapmamak için elinden geleni yaptı eski Beşiktaş, yeni TFF başkanı. Tören filan da yapılmadı zaten. TFF başkanı kupayı Ayhan'ın eline attı biz de takıldık sahada. Orada farkındaysan hiçbir işi kendimiz halledemiyoruz dedim. Beşiktaş'ı görünce anında klavyeye saldırmışsın anlaşılan.
Şöyle de bir olay var bize maçtan önce bir söz verildi, hakkımız olan birşey zaten. Arena'yı nerede kazandınız da hakkınız için bizimle görüşmeye değil devlete gidiyorsunuz sürekli?
Biz Arena için Ali Sami Yen'den ve bulunduğu araziden vazgeçmişiz, siz belki anlayamazsınız bunun maddi ve manevi değerini. Biz bu stat için çok önemli imtiyazlar vermişiz, siz ne yaptınız da hak iddia edecek cesaret buluyorsunuz?
Galatasaray şampiyon olduğunda Saraçoğlunda kupayı kaldırmak hakkıdır ama burası Türkiye olduğundan bu doğal olmaz , Galatasaray ertesi gün gidip kendi sahasında kaldırsaydı kupayı kim ne diyebilirdi ? Burası İspanya , İngiltere değil , Barcelona gidip Real Madrid'in sahasında kupayı kaldırsa hiç sorun çıkacağını sanmıyorum veya Chelsea gidip Man U'nun sahasında kaldırsa yine sorun çıkmaz ama Fenerbahçenin sahasında Galatasaray'ın kupa kaldırması olayı gerçekten Türkiye Sınırları içerisinde Cinayet olayı sayılır.
Galatsaray Yöneticiler biraz anlayışlı olsa Fikret Orman'ın gidip kendisi Ünal Aysal'la görüşeceğini düşünüyorum ama Ünal Aysal daha görüşülmeden terslerse Fikret Orman'ın yapacağı hiçbirşey kalmaz.Sonuçta TT Arenada gelip Almanya , Fransa takımları oynamayacak kendi ülkemizin takımlarından birisi oynayacak.Stadda Beşiktaş yüzünden çıkacak hertürlü zararı zaten Beşiktaş ödeyecektir diye düşünüyorum . Görüşülmeden konuşulmadan sorunun çözüme ulaşabileceği kanaatınde değilim.
Revolution
25.Haziran.2012, 13:57
Galatasaray şampiyon olduğunda Saraçoğlunda kupayı kaldırmak hakkıdır ama burası Türkiye olduğundan bu doğal olmaz , Galatasaray ertesi gün gidip kendi sahasında kaldırsaydı kupayı kim ne diyebilirdi ? Burası İspanya , İngiltere değil , Barcelona gidip Real Madrid'in sahasında kupayı kaldırsa hiç sorun çıkacağını sanmıyorum veya Chelsea gidip Man U'nun sahasında kaldırsa yine sorun çıkmaz ama Fenerbahçenin sahasında Galatasaray'ın kupa kaldırması olayı gerçekten Türkiye Sınırları içerisinde Cinayet olayı sayılır.
Galatsaray Yöneticiler biraz anlayışlı olsa Fikret Orman'ın gidip kendisi Ünal Aysal'la görüşeceğini düşünüyorum ama Ünal Aysal daha görüşülmeden terslerse Fikret Orman'ın yapacağı hiçbirşey kalmaz.Sonuçta TT Arenada gelip Almanya , Fransa takımları oynamayacak kendi ülkemizin takımlarından birisi oynayacak.Stadda Beşiktaş yüzünden çıkacak hertürlü zararı zaten Beşiktaş ödeyecektir diye düşünüyorum . Görüşülmeden konuşulmadan sorunun çözüme ulaşabileceği kanaatınde değilim.
Ünal Aysal hiçbir zaman bir terslemede bulunmadı. Buranın Türkiye olduğunu biliyoruz da TFF başkanı bilmiyor mu? Demeyecek kardeşim o zaman böyle birşey. Derse de her türlü dayatmayla karşı karşıya kalır. Haketmişiz çünkü biz bunu başarmışız bilmem anlatabilir muyum? Cinayet filan da sayılmaz taraftarlar sahayı boşaltalı kaç saat geçmiş aradan.
Sen olasılıklar üzerine konuşuyorsun "olursa" "ederse" diye. Ben kesin ve net belirli şeylerler konuşuyorum. Olayı başka şeylere çekiştirmenin hiçbir anlamı yok.
E.Cartman
25.Haziran.2012, 13:59
Afedersin ama Beşiktaş personel maaşlarını ödeyemezken staddaki zararı nasıl karşılayacak. Stadın çimleri bu kadar tempoya nasıl dayanacak. Burası Türkiye dediğin gibi, İtalya değil aynı stadı nasıl paylaşıcaz, burada o iş olmaz. Ayrıca bir kulüp niye istenmediği yer için bu kadar ısrar eder. Bak Fenerbahçe çağırıyormuş gidin orda oynayın. Antreman tesislerinizde zaten Anadolu yakasında değil mi ? Son olarakta stad yapılacak olursa siz mi yapacaksınız devlet mi ? Devlet yapacaksa eğer asıl o zaman burdaki muhabbeti görün ama siz yapacaksanız nasıl yapacaksınız bu kadar borcun içinde onu da bilmiyorum. 2020 için Olimpiyat 8 sene önceden tadilata giriyor ne hikmetse ona kimsenin sesi çıkmıyor. Şampiyonluk konusunda ise büyüklerimiz Fener'in kazanacağından emin olduğu için üstüne basa basa söylediler tören stadda yapılacak diye ama biz kazanınca işi yokuşa sürdüler, ama Başbakan aradı engel oldu stadda aldık hatta almadık kupa üstümüze atıldı resmen. Koskoca TFF başkanının ışıkları açtırmaya gücü yetmedi ne hikmetse. Bu arada dediğimi iyi oku Başbakan arada biz aramadık.
C h A o S
25.Haziran.2012, 14:01
Biz bu stad konusun tartşıyoruzda Beşiktaş daha stadı yıkmak için kaynak bulamıyormuş.Adamlar battı batıcak stadı nasıl yapacaklar merak ediyorum.Devlet el atsın istemiyorlarmış...
pele96
25.Haziran.2012, 14:04
Ünal Aysal hiçbir zaman bir terslemede bulunmadı. Buranın Türkiye olduğunu biliyoruz da TFF başkanı bilmiyor mu? Demeyecek kardeşim o zaman böyle birşey. Derse de her türlü dayatmayla karşı karşıya kalır. Haketmişiz çünkü biz bunu başarmışız bilmem anlatabilir muyum? Cinayet filan da sayılmaz taraftarlar sahayı boşaltalı kaç saat geçmiş aradan.
Sen olasılıklar üzerine konuşuyorsun "olursa" "ederse" diye. Ben kesin ve net belirli şeylerler konuşuyorum. Olayı başka şeylere çekiştirmenin hiçbir anlamı yok.
Beşiktaş Yöneticileri Stad çalışmalarına daha başlanmadan Galatasaray'ı yokladığında Galatasaray'lı yöneticiler “Şike davasında Fenerbahçe ile omuz omuza karar aldılar. Şimdi de gitsinler, Saracoğlu’nda oynasınlar” dedi.Bu terslemek olmuyormu ? Derbi maçlarında bir takımın taraftarı Deplasmana gidemediği biryerde Galatasaray'ın kupa kaldırması gibi bir olanak yok TFF başkanın Futbola ne kadar uzak olduğunu ben değil sen değil bütün Türkiye biliyor. Fenerbahçeli futbola uzak Yönetimden anlamayan birini Futbol camiası TFF başkanı seçerse Stadda değil Ayhan'a kupayı atmak gider kupayı kırar yinede vermez.
E.Cartman
25.Haziran.2012, 14:06
Ayranımız yok içmeye taht-ı revanla gideriz ...'e döndü bu olay. Ülker Arena gibi sponsorla bu işi halledemezlerse stadı devlet yapar, kimseninde sesi çıkmaz. Bence İnönü'nün yerine stad yapmıyacaklar zaten. Kazı başlayacak aa tarihi eserler var burda stad yapamayız diyecekler, başka bir yer arayacaklar, bulacaklar, ihale açacaklar yapmaya başlayacaklar, bitecek, üstü kapanmayacak falan filan 10 seneyi bulacak.
sui generis
25.Haziran.2012, 14:06
GS li arkadaşlar stadınızın başkası tarafından kullanılmamasını isteyebilirsiniz ama sizene Beşiktaş'ın olan/olmayan parasından.. adamlar kendileri yapmak istiyorsa bırakın bunu onlar düşünsün.
E.Cartman
25.Haziran.2012, 14:08
Hocam iş bize patlıyor bu yüzden para muhabbeti dönüyor zaten.
C h A o S
25.Haziran.2012, 14:14
GS'lilerden Bakan'a sert mektup!
Galatasaraylı taraftarlardan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a açık mektup...
dha.com.tr
25.06.2012 10:25
Son günlerde bazı basın yayın organlarında İnönü Stadı’nın inşası sırasında Beşiktaş’ın TT Arena stadında oynamak istediği şeklinde haberler çıkmakta veya ısrarla gündeme getirilerek nabız yoklanmaktadır.
Yıllarca hangi emek ve fedakarlıklarla elde ettiğimiz ortada olan stadımızı, hangi şartta olursa olsun hiçbir kulüple paylaşılmasına müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini isteriz.
Unutulmasın ki bizler yolları zamanında tamamlanmamış olan Olimpiyat Stadının kar kış demeden cefasını çekerken, o yıllarda kulübümüzle İnönü Stadını paylaşmamak adına yokuş yapanların bugün olumlu düşünmemizi beklemeleri onlar adına koca bir hayal kırıklığı olur.
Zamanında Ali Sami Yen Stadının yıkılacak olması nedeniyle kendine maç yapacak stad arayan başkan rahmetli Özhan Canaydın önce Beşiktaş kulübüne gitmişti. Beşiktaş kulübü “Kesinlikle böyle bir şey olamaz. İnönü stadı Siyah-Beyaz süslemelidir. Üstelik sembolümüz olan Kartal resimleri de var. Onun için Galatasaraylı taraftarları burada istemeyiz” dediler. Aynı savunmayı daha Galatasaray Saraçoğlu stadının ismini ağzına almadan Fenerbahçe “Galatasaray bizim stadımızda maç yapamaz” diyerek sert bir şekilde tavır koydular.
Galatasaray’a karşı reva görülen bu hal ve hareketler ortada iken şimdi hiç bir cefa çekmeden 52 bin kapasiteli TT Arenada oynama fikri tamamen hazıra konmaktır.Devletin milyonlarca dolarlık yatırımı çürümeye terk edilmek istenircesine, Olimpiyat Stadı orada boş dururken, birilerinin her türlü cefasını çektiğimiz mabedimize tabiri caizse konmasını hatta bunun konuşulup gündeme gelmesini dahi asla kabul etmiyoruz.
Hele hele devletin en üst kademesinde yer alanların Galatasaray yönetimine , Beşiktaş’a TT Arenada oynaması için engel çıkarmayın şeklinde tehditvari emirler verdiği şeklindeki duyumlar bizi daha da rahatsız etmektedir.
Sırf Beşiktaşın TT Arena’da oynamasının önü açılması için Olimpiyat stadının bir yıl bakıma alınacağı haberlerinin ise zamanlamasının ne kadar manidar olduğu ortadadır.
Kulüp çalışanlarının maaşlarını bile ödeyemeyecek kadar maddi açıdan kötü durumda olan Beşiktaş’ın derdi stad yapmak değil, mevcut gişe gelirlerinin temlik altında olması sebebiyle TT Arenaya geçerek gişe, kombine ve loca gelirleriyle belini doğrutmak çabasıdır. Beşiktaşın elinde stadını yenileyecek ne parası vardır, ne de ortada onaylanmış bir proje vardır.
Maketi dahi olmayıp sadece resimden ibaret olan 42 bin kişilik sözde projeleri Kültür Bakanlığı tarafından tarihi dokuya zarar vereceği için RED edilmiştir. Dolayısıyla tarihi dokuyu koruyarak yapılacak sözde yeni stadın bırakın planını, projesini resmi dahi yoktur.
Yeni projenin yapılması ve Kültür bakanlığının onayların alınması en iyi ihtimalle bir (1) yıl sürecektir. Hadi izni aldılar diyelim Devlet desteği olmadan İnönü’ye vurulacak kazma yıkımdan sonra göstermelik bir temel atma töreninden başka bir şey olmayacaktır.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın İnönü Stadı’nın altında tarihi eserler var, yıkılırsa bunların gündeme geleceğini söylemiş ve görevlendirdiği Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığı ortak çalışma yürütmüş arşiv belge, bilgi ve fotoğraflarla hazırlanan raporda “İnönü Stadı yapılmadan önce aynı alanda saray atlarının bakıldığı İstabl-ı Amire yapısı, Saray Tiyatrosu ve iki adet gazhane binası bulunduğunu aynı zamanda stadın inşaatı sırasında dönemin Belediye Başkanı Lütfi Kırdar’ın yaptığı incelemeleri gösteren fotoğrafta sütun parçaları, kapak gibi arkeolojik mimari parçaların çıktığı belgelenmiştir. Hepsinden önemlisi ise raporda İnönü Stadı altından geçen dev tüneller fotoğraflarla belgelenmiştir. “ bu şartlarda stad yapılması imkansızdır.
Birkaç yılı bulacak bu süreçte Beşiktaş TT Arenada oynayacak 2-3 sezonluk alışma döneminden sonra Milan-Inter modeliyle TT Arenada ortak stad olarak Beşiktaş ve Galatasaray tarafından kullanılmaya başlanacaktır.
Beşiktaş başkanı ve yöneticileri “Arenayı devlet yaptı” diyerek. Galatasarayla görüşmeden bir aksilik olmazsa Arena’da oynayacağız diyebiliyor.
Beşiktaş başkanı ve yöneticileri destek alabilmek için kapı kapı dolaşıyor,Cumhurbaşkanı, Başbakan,bakanları ziyaretler edip destek arıyor.
TFF, fikstür çekiminde G.Saray ile Beşiktaş’tan birine tek, diğerine çift numara verecek. Böylece birinin evinde olacağı hafta diğeri deplasmanda oynayacak ayarlamaları yapıyor.
Galatasaray kulübünün maddi açıdan çok sıkıntılı olduğu dönemde inönü stadında oynama talebinin reddedilerek yolları olmayan Olimpiyat stadında oynamak zorunda bırakılan ve dağ , taş yürüyerek sefil durumda bırakılan taraftarlarının son açık ve net görüşü şudur ;
ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TT ARENA’DA GALATASARAY HARİCİNDE HİÇBİR TAKIMIN EV SAHİBİ OLARAK SAHAYA ÇIKMAYACAĞIDIR!
Aksi bir durum Galatasaray’a ve 30 milyon Galatasaraylıya karşı yapılan bir davranış olarak algılanacak ve buna sebep olanlar da gerektiği cevabı gerektiği YERLERDE alacaktır.
europeanconquer
25.Haziran.2012, 14:21
İmzamı atarım.
Bir de kimse kusura bakmasın ama bu kadar kötü bir ekonomik durumdayken stad yapmak akıl karı bir iş değildir.O stadın kullanım hakkı Beşiktaş'a geçince stadın isim haklarını da ellerine geçirip stada isim sponsoru bulup büyük bir gelir etme ihtimalide vardır.Kombineleri saymıyorum zaten.
Walter Sakana
25.Haziran.2012, 14:53
Ünal Aysal, Kayserispor'un futbolcusu Amrabat'a geçenlerde 7,5 milyon Euro teklif ettiklerini hatırlatarak, bunun çok büyük bir rakam olduğunu, ancak Galatasaray'ın bu miktardaki paraları verebilecek olanakları olduğunu kaydetti.
Aysal şöyle devam etti:
"Kaldı ki Amrabat bizim gözümüzde çok büyük isimlerden biri de değil. Ama iyi bir santrafor, çok iyi bir orta saha oyuncusu. Hak ettikleri müddetçe bu paralar muhakkak verilir. Bu konuda cimri değiliz ama lüzumsuz bonkörlüklerde bulunmak da istemiyor, hesabımızı kitabımızı iyi yapmak istiyoruz. Takım içerisinde bir düzen ve bir denge var. O dengeyi bozmamak lazım. Yani bir oyuncuya 2 milyon verirken öbürüne 5 milyon verirseniz, 5 milyonluk oyuncuyu oynatmazlar. Arkadaşları oynatmaz. Yani o sıkıntıya o oyuncuyu sokmamak lazım."
"Galatasaray gibi büyük kulüplerin her şeyden önce ülkeyi temsil ettiğini, toplumun öncüsü, önderi ve sözcüsü olmak durumunda olduğu mesajı iletildi" diye konuştu.
Spor kulüplerinin başarısında, çok iyi organizasyon, rasyonel yönetim, sağlam mali yapının önemine dikkati çeken Ünal Aysal, bunlar olmadan başarıya ulaşılamayacağını bir çok kez söylediğini anımsattı. Aysal, "Bu mesajlar artık realiteye dönüştü. Bunlar artık bir vizyon değildir. Bunlar artık kâğıt üstüne dökülmüş, gerçekleşmiş olaylardır. Bundan sonra hedeflerimizi biraz büyütüp daha iyilerini yapmak istiyoruz" dedi.
Hedefe giden yolda, temellerin atıldığını, artık kulübün mali yapısının düzene gireceğini kaydeden Aysal, "Önümüzdeki seneden itibaren sportif başarılarımız bunun üzerine eklenecek. Sportif başarılarda da en büyük hedefimiz, yurt dışı başarılardır. Her vesile ile anlatmaya çalıştığım gibi, Türkiye'deki başarılar gayet tabii önemli ama yurt dışında elde edilecek başarılar gerekli. Türkiye'yi yurt dışında iyi temsil etmek gerekli" diye konuştu.
Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük markası olduğunu iddia eden Ünal Aysal, yurt dışında da Galatasaray'ın Atatürk'ten sonra en büyük, en tanınan ikinci markası olduğunu dile getirdi. "Yurt dışında Türkiye dediğiniz vakit, Atatürk'ten sonra akla gelen ikinci isim Galatasaray'dır. Bizim bunun değerini iyi bilmemiz ve Türkiye lehine bu durumu çok iyi kullanmamız lazım. Benim yapmak istediğim ve esas vizyonumun temelinde yatan da budur. Dünyaya Türkiye'yi tanıtırken Galatasaray ismini de yukarı doğru çekmek ve bu iki gelişimi birden sağlamak" dedi.
Türkiye içinde rekabet ettikleri spor kulüpleri ile yurt dışında rekabet içerisinde olmadıklarını vurgulayan Ünal Aysal, Türk spor kulüplerinin yurt dışında birbirlerine yardımcı olmak durumunda olduklarını söyledi. Ünal Aysal şu görüşleri dile getirdi:
"Biz birbirimize köstek olmayız. Bunu büyük bir samimiyetle her zaman söyledim. 3 Temmuz 2011'de başlayan süreçte de bizim sorunumuz Fenerbahçe ile ilgili değildi. Bunu her zaman, son derece net bir şekilde anlatmaya çalıştım ama herkes bunu rekabet duygusu içerisinde anladı. Galatasaray'ın başına bu süreçte bir taş düşmesin endişesiyle tedbirlerimizi almaya çalıştık. Bugün geldiğimiz noktada Fenerbahçe eğer yurt dışına gidebiliyorsa Galatasaray bundan sadece mutluluk duyar. İnşallah bundan sonra da bu tip hataların içerisine hiçbir kulüp düşmez. Bu, tahmin ediyorum herkese ders olmuştur. Bu önümüzdeki süreç içerisinde tüm takımlarımıza başarılar diliyorum."
http://haber.gazetevatan.com/amrabata-75-milyon-verdik-ama/460226/5/mansetyan
sarianet
25.Haziran.2012, 15:00
interle milan aynı stadı kullanıyor siz bi arenadır tutturmuşsunuz ayıp ya nerde kaldı bizim hoşgörümüz gelsinler saraçoğlunda oynasınlar nedir bu gürültü anlamadım
uAburak89
25.Haziran.2012, 15:09
GS li arkadaşlar stadınızın başkası tarafından kullanılmamasını isteyebilirsiniz ama sizene Beşiktaş'ın olan/olmayan parasından.. adamlar kendileri yapmak istiyorsa bırakın bunu onlar düşünsün.
Bizi direk olarak bağlıyor. İnönü stadını yeniden yapacaklar sözde, bunu neyle yapacakları belli değil. Plan, proje yok ortada, ne kadar sürecek belli değil.
Biz istemiyoruz stadımızda olmalarını. Kültür bakanının açıklamaları var, İnönü stadının bulunduğu yerde tarihi eserler var, o dokuya zarar verdirtmem dedi. Stat yıkılacak ve bir daha yapılacak güya. Şimdi devletin stadı, herşeyin devletin diyenlere o gün geldiğinde İnönü de bizim, devletimizin Arena'da oynamaya devam edin diyecekler veya başka yer gösterecekler.
Tekrar olayın Galatasaray kısmına geliyorum, öncelikle hiç haketmediği halde bu devlete milyonlarca lira kazandıran kulübümle gurur diyorum. İsteyen istediği kadar devletin ya diye bir tarafını yırtabilir, twitterda trend topic yaptırabilir. Bu söylemler ortada ki gerçeği değiştiremez.
İnsanlar stadın inşaatını nasıl tepki etti kimse bilmiyor, kameralardan baktılar koyulan her tuğlada ayrı heyecanlandılar. Gidip fotoğrafları çektiler. Siz anlayamazsınız bunu. O yüzden bu haklı isyanda karşı taraf olmayın. Bu iş kötüye gidiyor, Beşiktaş cephesi acilen bu duruşundan vazgeçmeli. Başkanı çıkıyor ayrı konuşuyor, yöneticisi ayrı. Misafir olacaklarsa biraz edepli olsunlar. İstenmedikleri yere utanmasalar bizim diyecekler. Bir de üstüne kira isteyecekler.
Ali Sami Yen'e, Metin Oktay'a, Hagi'ye, Fatih Terim'e küfür edenlerin stadımızda ev sahibi olmasını kabullenmiyorum, kabul etmeyeceğim.
europeanconquer
25.Haziran.2012, 15:10
Şimdi ki yapılan ayıp değil abi 2003 yılında yapılan ayıptı.Inter-Milan olay çok ayrı abi.Adamlar 1947 yılından beridir o stadı kullanıyorlar.O zaman ile bu zamana bakılırsa bunu çok az kulüpten beklemek lazım.Hele hele 2003 yılında bize stadının kapılarını açmayan Beşiktaş'a biz niye açalım ? O zaman devletin üst yetkilileri çıkıp niye "Biz emredersek oynarlar.'' demedi ?
Revolution
25.Haziran.2012, 15:12
interle milan aynı stadı kullanıyor siz bi arenadır tutturmuşsunuz ayıp ya nerde kaldı bizim hoşgörümüz gelsinler saraçoğlunda oynasınlar nedir bu gürültü anlamadım
Aynı şey mi Inter-Milan'la bu? Okumadınız mı bunca yazılanı? Bu kadar da düz düşünülmez biz istemiyoruz, siz çok istiyorsanız yöneticileriniz harekete geçsin de misafir edin Beşiktaş'ı.
uAburak89
25.Haziran.2012, 15:13
Takım otobüsünü kullanalım ortak, nasıl olsa bizim değil, Ulusoy firmasının. GStv stüdyolarını kullanabiliriz ortak.
Hatta kaleci arıyor dimi Beşiktaş, Muslera'yı kullanalım nasıl olsa o da Galatasaray'ın değil, onu biz yaratmadık ki.
E.Cartman
25.Haziran.2012, 15:16
Bu sene Milan'ın San Siro'su, Inter'in Giuseppe Meazza'sı epey şikayet aldı çimleri nedeniyle. Mahvolmuştu çimler, sunii çim yapımı gündemde şu anda o stada.
bySperman
25.Haziran.2012, 15:17
Bu sene Milan'ın San Siro'su, Inter'in Giuseppe Meazza'sı epey şikayet aldı çimleri nedeniyle. Mahvolmuştu çimler, sunii çim yapımı gündemde şu anda o stada.
Aynen hatta Barcelona çok şikayet etmişti çimlerden.Resmen mahvolmuştu.
Corpus
25.Haziran.2012, 15:20
@balde_mir_07
Her konuda Galatasaray' ın stadı hakkı değildi, yok arazi sizin değildi, sizin lafınız geçmez burada tarzı girişimler ile şu stad konusunda bir yaran olduğunu belli ediyor, laf sokmaya çalışıyorsun. Her defasında cevabını neredeyse aynı kişiler veriyor. Susuyor başka bir konuya geçip orada bunu yazıyorsun. Hala anlamadın mı ?
Rica ediyorum şu ;
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2276667&postcount=6033
mesajı bir yere kaydet. Aklına geldikçe oku. Çok güzel cevaplamış Kaan kardeşimiz.
TKF
Elmander, eboue, muslerayıda verelim isterlerse bedavaya.
Benim anlamadığım konu kaç defa galatasaray yöneticileri beşiktaşı arenada istemiyoruz dediler..
Neden inatla yüzsüz bir şekilde arena diye ısrar ediyor beşiktaş ? gitsin kasımpaşada, saraçoğlunda oynasın.
attirson
Gelsin Saraçoglu'nda oynasınlar bize farketmez ama onlara uzak kaçıyor.
uAburak89
25.Haziran.2012, 15:21
Beşiktaş antremanlarını Ümraniye'de yapıyor, esas uzak olan Arena.
Facx
25.Haziran.2012, 15:21
milan veya inter bedava stada konmadı ama alın işte kendi stadınıza biz istemiyoruz
Bu statlar kimsenin tapulu malı değil. Beşiktaş bir statta oynayacak ve bu İstanbul'da olacak
özellikle bu laflardan sonra evet tapulu malımız sözleşmemiz var sen kimsinde bunu diyosun
sui generis
25.Haziran.2012, 15:33
ya bazen sizi de anlamıyorum. şike soruşturması başladığında çıkıp TS'yi şampiyon ilan eden BJK taraftarı değil miydi ? nasıl kabulleniyorsunuz bu kadar çabuk.. istemem kardeşim kimseyi Saraçoğlunda. bu yüzden Galatasaraylılara da gayet de hak veriyorum ama bir gerçek var ki; BJK Arena'da oynayacak bu sene, çıkıp başkanları bakana tepki göstermediği sürece.
uAburak89
25.Haziran.2012, 15:38
ya bazen sizi de anlamıyorum. şike soruşturması başladığında çıkıp TS'yi şampiyon ilan eden BJK taraftarı değil miydi ? nasıl kabulleniyorsunuz bu kadar çabuk.. istemem kardeşim kimseyi Saraçoğlunda. bu yüzden Galatasaraylılara da gayet de hak veriyorum ama bir gerçek var ki; BJK Arena'da oynayacak bu sene, çıkıp başkanları bakana tepki göstermediği sürece.
Bazı Fenerbahçeliler'in gelsinler oynasınlar söylemi sırf Galatasaraylıları kızdırmak adına zaten. Kendi çaplarında eğleniyorlar. İş ciddiye biner de Arena olmadı Saraçoğlu olsun istiyoruz derslerse göreceğim ben burada eğlenen arkadaşları. Maça gittiğinizde oturduğunuz koltuğun önünde çarşı yazısını gördüğünüzde anlarsınız artık.
İnşallah Beşiktaş yıkım izni alamaz, yeni stad falan yapamaz. Gerçi yıkım izni alsa ne olacak, yıkım da ciddi maliyet..
byariff
25.Haziran.2012, 15:42
o degil olan sari-kirmizi koltuklara olacak stadimizin ismi kotuye cikacak irkci tezehuratlarla ve koltuklari kirip atcaklar nese umarim yonetim sozlesme yaparda kirik dokuk oldugunda parasini aliriz.
GeanyGS
25.Haziran.2012, 15:42
GS'ın alehine olan her haberi fenerli arkadaşlardan öğrenmek ne güzel, nasıl bir hevesle giriyorlar acaba bu konuya. :)
MeMo
25.Haziran.2012, 15:54
Bazı Fenerbahçeliler'in gelsinler oynasınlar söylemi sırf Galatasaraylıları kızdırmak adına zaten. Kendi çaplarında eğleniyorlar. İş ciddiye biner de Arena olmadı Saraçoğlu olsun istiyoruz derslerse göreceğim ben burada eğlenen arkadaşları. Maça gittiğinizde oturduğunuz koltuğun önünde çarşı yazısını gördüğünüzde anlarsınız artık.
İnşallah Beşiktaş yıkım izni alamaz, yeni stad falan yapamaz. Gerçi yıkım izni alsa ne olacak, yıkım da ciddi maliyet..
Sadece koltuk değil bizim stad tam Fenerbahçelilerin çoğnlukta olduğu yerin kalbinde. Her maç olay çıkacak. Olimpiyat stadı bakımdaysa en uygun stad TT Arena gibi malesef.
pele96
25.Haziran.2012, 16:03
Şuanda TT Arena veya Saraçoğlu yıkılacak olsa ben 2takım içinde İnönüde oynamalarını isterdim :)
uAburak89
25.Haziran.2012, 16:09
http://www.medyaspor.com/yazarlar/devletin-stadi-3083532
Zahmet edip okuyanlar belki birazcık empati yapabilirler.
goosfraba
25.Haziran.2012, 16:20
adamlar sadece stad istedi, haklı veya haksız bir istem belki de bilmiyorum ama yapmadığınızı bırakmamışsınız yahu :)
Bordo61Mavi
25.Haziran.2012, 16:23
Suat Kilicin uslubu guzelmis :) spor bakaniymis :D bakanligina bisey diyecemde forum kurallarina sigmiyor :)
bySperman
25.Haziran.2012, 16:25
adamlar sadece stad istedi, haklı veya haksız bir istem belki de bilmiyorum ama yapmadığınızı bırakmamışsınız yahu :)
Biz mi ? Adamlara sizi stadda istemiyoruz dedikçe işi arsızlığa vurdular.
Walter Sakana
25.Haziran.2012, 16:27
Yalnız ben pek doğru yolda olduğumuzu düşünmüyorum.
Fenerbahçeyle kötüyüz
Kayserisporla kötüyüz
Beşiktaşla kötü oluyoruz
Burak Yılmaz'ı alsaydık (veya alırsak) Trabzonsporla da kötü olacaktık
TFF'yle kötüyüz
Kulüpler birliğiyle kötüyüz...
Bunlar dışında Eskişehir, Sivas, Gençlerbirliği hep Fenerbahçeye yakın kulüpler. Anadolu kulüplerinin çoğu Trabzonspor ve Bursaspora sempati duyuyor, transferlerde bu iki kulübe kolaylık sağlıyorlar. Biz ise kimseden oyuncu alamayacak duruma geliyoruz.
Tamam doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali haksızlıklara yanlışlıklara tepki gösterdiğimiz için gittikçe tek kalıyoruz ama en azından diğer kulüplerle ilişkilerde daha yapıcı olmamız lazım. Hani Beşiktaş kardeş kulüptü bizim için? Şimdi bir stad meselesi yüzünden ilişkilerin bu hale gelmesi doğru mu? Geçmişte onlarda bize yapmıştı yaklaşımı da yanlış çünkü bugün lanetlediğimiz kan davaları da bu şekilde başlamıştır.
Ünal Aysal müthiş bir işadamı orası belli ancak spordaki rekabet ile iş dünyasındaki rekabetin farklı olduğunu öğrenmesi gerekiyor biran önce. İş dünyasında rakiplerinizle iyi ilişkiler içinde olmazsınız, birbirinizin işine taş koyar veya elinden kapmaya çalışırsınız, rakibinizi o piyasadan silmeyi amaçlarsınız. İş dünyası çok daha acımasızdır, dibe vurduğunuz zaman kimse elinizden tutmaz ve tekrar toparlanabilmeniz çok ama çok zordur. Büyük ihtimalle yok olup gidersiniz.
Spordaki rekabette ise rakiplerinizle iyi ilişkiler kurmanız gereklidir, ezeli rekabet-ebedi dostluk sözü boşuna söylenmemiştir. Rakibinizi sahada yenmeyi, şampiyonalarda geçmeyi ve mali açıdan geride bırakmayı amaçlarsınız ancak asıl amacınız kendi başarı hedeflerinize ulaşmaktır, rakibinizi alt etmek yok etmek değil. Sporda dibe vurduğunuz zaman iyi ilişkiler içinde olduğunuz kulüpler size sırt dönmezler. Toparlanıp tekrar zirveye çıkma şansınız vardır. Bugün Ankaragücü tüm yaşadıklarına tüm zorluklara karşın amatör lige bile düşse yok olmayacaktır. Bir zamanlar fırtına gibi esen Göztepe, Kocaelispor, İstanbulspor, Altay gibi kulüpler eski günlerinden uzak olsalar da sonuçta hala belirli bir seviyede mücadelelerini sürdürmektedirler ve her an tekrar Süperlige geri dönebilme şansları vardır.
Galatasaray yönetimi diğer kulüplerle ve kurumlarla ilişkilerinde bana göre yanlış yoldadır. Bunun dışında başkanımız ve bazı yöneticilerimiz de hem bizi hem kendilerini zor durumda bırakan yanlışlara imza atmaktadırlar. Nedir bu yanlışlar? Genelde söz verdikleri isimler ve tarihlerle sonuçlanmayan transfer açıklamaları, sezon bitince konuşacağız tarzı açıklamaları, stad konusunda taraftarları yeterince aydınlatamamaları, play-off sürecindeki açıklamaları ile takımın havasını olumsuz etkilemeleri vs...
Geride bıraktığımız sezonda bir önceki felaket sezonun ardından gösterilen performanstan ötürü yönetimi ve takımı eleştirmek acımasızlık olacağı için bazı şeyler dile getirmedik. Ancak artık yönetim de acemilik dönemini atlattığına göre bazı yanlışları tekrarlamamaları gerekiyor. Galatasaray taraftarının en büyük özelliği yanlışa yanlış demeyi bilmesidir. Yöneticilerimiz de bunu gayet iyi biliyorlardır...
pele96
25.Haziran.2012, 16:31
Fenerbahçeyle kötüyüz
Kayserisporla kötüyüz
Beşiktaşla kötü oluyoruz
TFF'yle kötüyüz
Bunlar dışında Eskişehir, Sivas, Gençlerbirliği hep Fenerbahçeye yakın kulüpler. Anadolu kulüplerinin çoğu Trabzonspor ve Bursaspora sempati duyuyor, transferlerde bu iki kulübe kolaylık sağlıyorlar. Biz ise kimseden oyuncu alamayacak duruma geliyoruz.
Tamam doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali haksızlıklara yanlışlıklara tepki gösterdiğimiz için gittikçe tek kalıyoruz ama en azından diğer kulüplerle ilişkilerde daha yapıcı olmamız lazım. Hani Beşiktaş kardeş kulüptü bizim için? Şimdi bir stad meselesi yüzünden ilişkilerin bu hale gelmesi doğru mu? Geçmişte onlarda bize yapmıştı yaklaşımı da yanlış çünkü bugün lanetlediğimiz kan davaları da bu şekilde başlamıştır.
Ünal Aysal müthiş bir işadamı orası belli ancak spordaki rekabet ile iş dünyasındaki rekabetin farklı olduğunu öğrenmesi gerekiyor biran önce. İş dünyasında rakiplerinizle iyi ilişkiler içinde olmazsınız, birbirinizin işine taş koyar veya elinden kapmaya çalışırsınız, rakibinizi o piyasadan silmeyi amaçlarsınız. İş dünyası çok daha acımasızdır, dibe vurduğunuz zaman kimse elinizden tutmaz ve tekrar toparlanabilmeniz çok ama çok zordur. Büyük ihtimalle yok olup gidersiniz.
Spordaki rekabette ise rakiplerinizle iyi ilişkiler kurmanız gereklidir, ezeli rekabet-ebedi dostluk sözü boşuna söylenmemiştir. Rakibinizi sahada yenmeyi, şampiyonalarda geçmeyi ve mali açıdan geride bırakmayı amaçlarsınız ancak asıl amacınız kendi başarı hedeflerinize ulaşmaktır, rakibinizi alt etmek yok etmek değil. Sporda dibe vurduğunuz zaman iyi ilişkiler içinde olduğunuz kulüpler size sırt dönmezler. Toparlanıp tekrar zirveye çıkma şansınız vardır. Bugün Ankaragücü tüm yaşadıklarına tüm zorluklara karşın amatör lige bile düşse yok olmayacaktır. Bir zamanlar fırtına gibi esen Göztepe, Kocaelispor, İstanbulspor, Altay gibi kulüpler eski günlerinden uzak olsalar da sonuçta hala belirli bir seviyede mücadelelerini sürdürmektedirler ve her an tekrar Süperlige geri dönebilme şansları vardır.
Galatasaray yönetimi diğer kulüplerle ve kurumlarla ilişkilerinde bana göre yanlış yoldadır. Bunun dışında başkanımız ve bazı yöneticilerimiz de hem bizi hem kendilerini zor durumda bırakan yanlışlara imza atmaktadırlar. Nedir bu yanlışlar? Genelde söz verdikleri isimler ve tarihlerle sonuçlanmayan transfer açıklamaları, sezon bitince konuşacağız tarzı açıklamaları, stad konusunda taraftarları yeterince aydınlatamamaları, play-off sürecindeki açıklamaları ile takımın havasını olumsuz etkilemeleri vs...
Geride bıraktığımız sezonda bir önceki felaket sezonun ardından gösterilen performanstan ötürü yönetimi ve takımı eleştirmek acımasızlık olacağı için bazı şeyler dile getirmedik. Ancak artık yönetim de acemilik dönemini atlattığına göre bazı yanlışları tekrarlamamaları gerekiyor. Galatasaray taraftarının en büyük özelliği yanlışa yanlış demeyi bilmesidir. Yöneticilerimiz de bunu gayet iyi biliyorlardır...
Hayır istemiyorsa Ünal Aysal gitsin Fikret Ormanla yüz yüze konuşsun demeçler vererek olmaz bu iş mazeretlerini anlatsınlar Avrupa maçlarımız lig maçlarımız var zemine birşey olur desin.Eskiden izin vermeyen sonuçta Fikret Orman değil.Klüpleri isimleriyle değil yönetenleriyle yargılamak doğrudur.
zeck17
25.Haziran.2012, 16:33
Fenerbahçeyle kötüyüz
Kayserisporla kötüyüz
Beşiktaşla kötü oluyoruz
TFF'yle kötüyüz
Varsın olsun tek olalım hiç dostumuz olmasın biz bu yoldan ayrılmayalım zaten meyve veren ağacı taşlarlar şu ana kadar adımız ne şike ile geçti ne de mali durum ile biz en doğru yolda ilerliyoruz.
Hak bildiğin yolda, yalnız da olsan yürüyeceksin!-Tevfik Fikret
europeanconquer
25.Haziran.2012, 16:37
@Walter Sakana
Abi biz doğru bildiğimizi yapalım da dostumuz olmasın olur.Duruşumuzu bozmadan bildiğimiz yolda olalım.Doğrudur,yanlıştır onu bilemem ama bildiğimiz şeyi yapmamız gerekiyor.
uAburak89
25.Haziran.2012, 16:45
Hayır istemiyorsa Ünal Aysal gitsin Fikret Ormanla yüz yüze konuşsun demeçler vererek olmaz bu iş mazeretlerini anlatsınlar Avrupa maçlarımız lig maçlarımız var zemine birşey olur desin.Eskiden izin vermeyen sonuçta Fikret Orman değil.Klüpleri isimleriyle değil yönetenleriyle yargılamak doğrudur.
Stadı isteyen senin kulübün, sürekli konuşan da, demeç veren de senin başkanın. Önce gelip düzgünce istemeyi öğrensin, arada adam sokmaya çalışmadan.
Suicider
25.Haziran.2012, 16:49
http://twitpic.com/a0dcrr
Efsane başkan Seba'nın İstanbulspor'un İnönü'de oynama kararı üzerine yaptığı açıklama.
C h A o S
25.Haziran.2012, 16:49
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İstanbul'da hangi statta maçlarını yapacakları konusunun Ankara'da gerçekleştirecekleri ziyaretin ardından netleşeceğini söyledi.
Demek ki bu 5 kulüp bu üç stattan birinde oynayacak. İstanbulspor geçmişte Beşiktaş'ın stadında oynamıştı. Beşiktaş o dönemde oynamamasını istiyordu. Ama idari bir karardı. Futbol Federasyonu bir karar vermişti ve İstanbulspor da oynamıştı. Bu statlar kimsenin şahsi, tapulu malı değil. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne bağlı olan değerler'' diye konuştu.
Walter Sakana
25.Haziran.2012, 16:50
@zeck17 & europeanconquer
Gene doğru bildiklerimizi savunalım, gene yanlış gördüklerimize tepki gösterelim ama diğer kulüplerle düşman olmaya gerek yok onu anlatmaya çalışıyorum. TFF'ye tepki göster, SGM'ye tepki göster gerekirse UEFA'ya tepki göster ama Beşiktaş, Kayseri, Alibeyköyspor vs... diğer kulüplerle düşman olma. Olursan Kayseri Hasan Ali'yi Fenerbahçeye 3.5'a verip Amrabat için sana 15m fiyat çeker işte.
pele96 arkadaşım güzel bir noktaya değindi; Ünal Aysal ile Fikret Orman yüzyüze görüşseydi çok daha farklı gelişen bir süreç izliyor olacaktık belkide. Ama bizimkiler ne yaptı, çıkıp oynatmayız, istemiyoruz tarzı açıklamalar yaptılar. Beşiktaşlı bazı yöneticiler de orada oynayacağız tarzından açıklamalar yapınca iş bu noktaya geldi. Suat Kılıç'ın "emredersek" ifadesi büyük bir skandaldır, kendisiyle ilgili içimden geçenler sizlerden farklı değil. Ama O öyle dedi diye Beşiktaşa karşı bu kadar agresifleşmeye, Beşiktaşlılarla ilgili bu kadar olumsuz ifadeler kullanmaya gerek yok.
uAburak89
25.Haziran.2012, 16:55
@Walter Sakana
Ya ben yanlış biliyorum abi ya sen.
Bu süreci başlatan biz değiliz, süreçten kastım basına demeç verme. Zaten bu şekilde olması mantık dışı. Beşiktaş cephesi Arena diye tutturdu, basına konuştu. Bunun üzerine bizden açıklamalar geldi, zaten Ünal Aysal fazlasıyla kibar bence, bu konuda dik duran tek insan var o da Adnan Öztürk. Ünal Aysal bizimle görüşmediler, resmi bir talepte bulunmadılar dediler. Kamuoyunu yönlendirmeye çalışan Beşiktaş cephesiyken, kalkıp Fikret Orman'a gidip, ya Fikretcigim bizim statta oynamak istiyormuşsunuz basından öğrendik, olmaz canım o iş mi demek lazım.
Kulüplerin arasının iyi olması meselesine gelince, bu diğer kulüplerin sorunu bence. Birine başka fiyat ötekine başka fiyat istemek, onların art niyeti, iş bilmezliğinden başka bir şey değil. Ya da aralarında gizli pilot kulüp anlaşması olabilir, özel hayatlarında ticarı çıkarları vb şeyler olabilir.
C h A o S
25.Haziran.2012, 16:57
Şimdi görüşmede Aysal muhtemelen Fikret Orman'a olumsuz yanıt verecek.Bakan Suat Kılıç'ta görüşmede olacak.Merak ettiğim şey Aysal red cevabı verdikten sonra Orman,Suat Kılıç'a ne diyecek.Bizi almıyorlar bakanım olaya el atın mı diyecek.Ve muhtemelen öyle diyecek.Suat Kılıç'ta,Aysal'a canımızı sıkmayın Beşiktaş Arena'da oynayacak diyecek.Ve Beşiktaş bunu nasıl içine sindirebilecek?
Ve en çok merak ettğim nokta hiç bir Beşiktaşlı taraftarın burda Arena hakkında görüşünü görmedim.SÜrekli belli kişiler tartışıp duruyoruz.Onlar ne düşünüyor?İçlerine sinecek mi Arena?
pele96
25.Haziran.2012, 17:00
Stadı isteyen senin kulübün, sürekli konuşan da, demeç veren de senin başkanın. Önce gelip düzgünce istemeyi öğrensin, arada adam sokmaya çalışmadan.
Daha olaylar yokken “Şike davasında Fenerbahçe ile omuz omuza karar aldılar. Şimdi de gitsinler, Saracoğlu’nda oynasınlar” dedi.Bundan sonra ne dememiz lazım ?
uAburak89
25.Haziran.2012, 17:03
Daha olaylar yokken “Şike davasında Fenerbahçe ile omuz omuza karar aldılar. Şimdi de gitsinler, Saracoğlu’nda oynasınlar” dedi.Bundan sonra ne dememiz lazım ?
Kaynak nedir? Benim böyle bir şeyden haberim yok.
europeanconquer
25.Haziran.2012, 17:04
@uAburak89
Demiştir büyük ihtimal abi,boş ver.
@Pele96
O bunu dedi tamam.Siz de hiç mi gurur yok ? İstenmediğimiz yerde durmayız diyemiyor musunuz ? Adnan Öztürk o açıklamayı yaptıktan sonra,Fikret Orman çıkıp ; ''Böyle düşünen insanlarla aynı stadı paylaşmayız zaten,başka stad da kabul edileceğimiz şekilde çıkarız oynarız'' deseydi bugün bir tane bile Galatasaraylı açıp ağzını laf etmezdi.Bizim ağzımıza lafı biz değil Beşiktaş'ın eski ve yeni yönetimi verdi.
C h A o S
Şunu diyip duruyorsun bir haber felan gösterde görelim.Ben Aysal'ın öyle bir çıkış yaptığını hatırlamıyorum.
E.Cartman
Stadı ısrarla istemeniz lazım !
Suicider
25.Haziran.2012, 17:22
Beşiktaş'lı arkadaşların ezeli rakipleriyle aynı stadı paylaşma durumu nasıl içlerine siniyor anlamıyorum.Hiç kavga çıkmayacak mı? Olaylar olmayacak mı sanıyorsunuz? Aynı şey Fenerbahçe stadında oynarsa da olacak. O yüzden ezeli rakiplerin aynı sahada oynamaması lazım özellikle Türkiye'de.Hele de son seneler de bu kadar herkes birbirine girmiş durumdayken.Biz Olimpiyat'ta oynarken,işkence çekerken neredeydi bu kadar duyarlı insanlar?
byariff
25.Haziran.2012, 17:24
gs-bjk derbilerinde yari yariyami paylascaz :D
Walter Sakana
25.Haziran.2012, 17:29
Galatasaray'ın en genç yeteneği
Manchester City O'nu bekliyor
Ataberk Özden.. Henüz 10 yaşında ama yaptıkları yaşından çok daha büyük..
4 yıldır sırasıyla Gençlerbirliği, Antalyaspor ve Galatasaray Futbol Okullarında futbol eğitimi alan Ataberk, İngiltere Premier Lig Şampiyonu Manchester City'i peşinden koşturuyor.
Ataberk için hazırlanan görüntüleri izleyen Manchester City Alt Yapı sorumlusu Traver Todd, Özden Ailesi'yle irtibata geçerek minik Ataberk'i İngiltereye beklediğini bildirdi.
Ataberk'in babası Selçuk Özden, "Ataberk için hazırladığım videoyu Traver Todd'a gönderdim ve çok kısa sürede bana dönüş yaptılar ve Ataberk'i İngiltere'ye beklediklerini söylüyorlar. Bu klibi Türkiye'deki bırakın büyük kulüpleri alelade bir kulübe bile gönderseydim 10 yaşındaki bir çocuk için beni kaale bile almazlardı." dedi.
VİDEO: http://www.sporaktif.com/videogaleri.asp?vid=186965
Bu yaşta her iki ayağını da kullanabilmek önemli bir meziyet. Topa vuruş gücü ve hareketli toplara düzgün vurması da 10 yaşındaki bir çocuk için çok iyi bence.
E.Cartman
25.Haziran.2012, 17:34
Valla çocuğu küçümsemek gibi olmasın ama ben bundan daha iyisini yapan bin tane çocuk bulurum sokaklardan.
Corpus
25.Haziran.2012, 17:35
Valla çocuğu küçümsemek gibi olmasın ama ben bundan daha iyisini yapan bin tane çocuk bulurum sokaklardan.
Aynı kanıdayım.
europeanconquer
25.Haziran.2012, 17:38
Galatasaray'ın altyapısı buna benzer bir sürü çocuk kaynıyordur.Ama öyle babaları yok ki videolarını çekip internete koysun.
Revolution
25.Haziran.2012, 17:39
Beşiktaş İnönü yerine "idareten" TT Arena'da oynayacak öyle mi? Stadlar her taraftarın mabedi gibidir. Ve hiçbir taraftarın ben ezeli rakibini kendi stadında ev sahibi olarak görmesini isteyeceğini sanmıyorum. Biz orayı 1 senedir daha fazla Galatasaraylılaştırmaya çalışırken GS Store'u filan inşa ederken şu olay Şampiyonlar Ligi maçları da oynanacağı için stad ve çevresi için katliam olacak.
Hem İBB ve Beşiktaş gayet de idareten Kasımpaşa, Beylerbeyi, Pendik stadlarında oynayabilir. Onlar da stad sonuç olarak. 1 seneden birşey olmaz ;;)
sarianet
25.Haziran.2012, 17:47
yada beşiktaş ligden de ihraç edilsin bi sene ysaaklansın :D problem almaz nası olsa avrupadan da ihraç edildi :D
Revolution
25.Haziran.2012, 17:51
yada beşiktaş ligden de ihraç edilsin bi sene ysaaklansın :D problem almaz nası olsa avrupadan da ihraç edildi :D
Ne alaka ?
sarianet
25.Haziran.2012, 17:53
Ne alaka ?
ben önerimi sundum onu da sen düşün :)
C h A o S
25.Haziran.2012, 17:58
Beşiktaş İnönü yerine "idareten" TT Arena'da oynayacak öyle mi? Stadlar her taraftarın mabedi gibidir. Ve hiçbir taraftarın ben ezeli rakibini kendi stadında ev sahibi olarak görmesini isteyeceğini sanmıyorum. Biz orayı 1 senedir daha fazla Galatasaraylılaştırmaya çalışırken GS Store'u filan inşa ederken şu olay Şampiyonlar Ligi maçları da oynanacağı için stad ve çevresi için katliam olacak.
Hem İBB ve Beşiktaş gayet de idareten Kasımpaşa, Beylerbeyi, Pendik stadlarında oynayabilir. Onlar da stad sonuç olarak. 1 seneden birşey olmaz ;;)
Ne 1 senesi Kaan.Hangi stad bitmiş 1 senede.Arenaya kapak atarsa Beşiktaş 3-5 seneden aşşa çıkmazlar.
Revolution
25.Haziran.2012, 17:59
ben önerimi sundum onu da sen düşün :)
Düşündüğümden ne alaka diyorum. Sen evinin kirasını veriyorsun ve çok daha müsait evler varken başkası evini yenileyecek diye paylaşmak istemeyebilirsin. İstersen TOKİ'nin evinde otur :) Hele ki sana zamanında bu nezaketi göstermeyen biriyle paylaşmak istememen normal olur.
Revolution
25.Haziran.2012, 18:01
Ne 1 senesi Kaan.Hangi stad bitmiş 1 senede.Arenaya kapak atarsa Beşiktaş 3-5 seneden aşşa çıkmazlar.
Bu seneden sonra istedikleri kadar çıkmıyoruz desinler Olimpiyat'ta oynamak zorunda kalırlar. Tabi 2036 Olimpiyatları için filan meteoroloji düzenlemeleri yapılmayacaksa :)
sarianet
25.Haziran.2012, 18:05
Düşündüğümden ne alaka diyorum. Sen evinin kirasını veriyorsun ve çok daha müsait evler varken başkası evini yenileyecek diye paylaşmak istemeyebilirsin. İstersen TOKİ'nin evinde otur :) Hele ki sana zamanında bu nezaketi göstermeyen biriyle paylaşmak istememen normal olur.
tabikide paylaşırım nede olsa zor durumda kalmış evi yenilenecek tabi bu kişilerin hoşgörü anlayışı ile bağlantılı bir şey sen hoşgörülü değilsindir kabul etmezsin ama ben ederim.
Revolution
25.Haziran.2012, 18:06
:zuhaha Adam sokakta kalmış hatta yemeye içmeye de muhtaçmış. Hakikatten komiksiniz ya. Vallahi yürüyüş filan yapın bu kadar meraklıysanız Beşiktaş'la paylaşmaya hoşgörünüzü faal alanda görmek isteriz.
DisCo
25.Haziran.2012, 18:07
Kadıköy Hatırası bardakları çıktı. Güzel oldu. İçtikçe Türkiye'de şampiyon olmanın önemini yok eden bu hatırayı hatırlayacağım.
Revolution
25.Haziran.2012, 18:14
http://www.gsstore.org/images/Urun/k18441-1.jpg (http://www.gsstore.org/images/Urun/o18441-1.jpg)
Nedvedmania
25.Haziran.2012, 18:14
Güzel oldu bu. Zaten sürekli bardak alışverişi yapıyorum Store'dan. Bunu da alırım. Bardakları güzel oluyor gerçekten.
Facx
25.Haziran.2012, 18:17
VİDEO: http://www.sporaktif.com/videogaleri.asp?vid=186965
Bu yaşta her iki ayağını da kullanabilmek önemli bir meziyet. Topa vuruş gücü ve hareketli toplara düzgün vurması da 10 yaşındaki bir çocuk için çok iyi bence.
Sercan Yıldırım & Muhammet Demirci .vol 24585
E.Cartman
25.Haziran.2012, 18:26
GÖREV ZAMANI !
http://www.ultraslan.com/images/Haberler/11-12/asysk.jpg
Uzun bir süredir, Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena'nın Beşiktaş Jimnastik Kulübüne tahsis edilmesi konusu gündemdeki yerini en sıcak haliyle korumaktadır, çeşitli medya kuruluşlarında, canlı yayınlarda ve resmi internet sitemiz ultrAslan.com'da tüm Galatasaray taraftarının bu konudaki ortak fikrini; "ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TT ARENA’DA GALATASARAY HARİCİNDE BİR TAKIM, ANCAK DEPLASMAN TAKIMI OLARAK SAHAYA ÇIKAR!" diye dile getirdik...
Bu düşüncemizde hiç bir değişiklik yoktur önceki yazıda belirttiğimiz gibi sabit, gayet açık ve net'tir...
Hafızaları pek zorlamaya gerek yok, Galatasaray tarihinin ekonomik ve sportif açıdan en zor dönemde İnönü stadında oynama isteği reddedilmiş ve olimpiyat stadında oynamak zorunda kalmıştık.
Kin gütmek, düşene bir tekmede bizim atmamız, kişisel yapımızda ve Galatasaray terbiyesinde bulunmaz ancak bu acımasız rekabet ortamında bize elini uzatmayan kişi ve kurumları da unutmamız söz konusu olamaz ve bunu unutmayacağımız gibi, milyonlarca taraftarımızın hakkını da kimseye yedirmeyiz!
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulumuzadır son sözümüz;
En çok kenetleneceğimiz ve başarılara koşacağımız bu senemizde anlamsız konularla birlikteliğimizi zedelemeyelim ve 30 milyona yakın taraftarımızın, isteğine ve düşüncelerine saygı gösterip gücümüzü gösterelim...
TARİH SİZE BUGÜN GALATASARAY'IN MABEDİNE SAHİP ÇIKMA
GÖREVİNİ VERDİ...
GALATASARAY'IN NE RİCA, NE DE YAPTIRIMLA VERİLECEK MABEDİ YOK!
ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TT ARENA SADECE GALATASARAY'INDIR!
Oğuz Altay
ultrAslan Başkanı
Walter Sakana
25.Haziran.2012, 18:47
Güzel konuşmuşlar, izleyip dinlemenizi tavsiye ederim:
http://www.ntvspor.net/video-galeri/bunlarin-forma-giymesi-bile-yasaklanmali
uAburak89
25.Haziran.2012, 18:51
Tam bunu koymak için girmiştim foruma.
E.Cartman
25.Haziran.2012, 18:53
Canlı izlemiştim bende bu programı, güzel konuştular. Hatta Mehmet Demirkol baya sinirlendi bi ara ana avrat dümdüz gitcekti :D
sarianet
25.Haziran.2012, 18:55
ayıp ayıp hangi takım taraftarı olursa olsun bu olay kınanmalı sen 15 17 yaşındaki kıza nasıl saldırırsın ya hiçmi kızınız bacınız yok hadi erkek olsun hadi 27 yaşında olsun nerde yaşıyoruz arkadaş bu kadar mı futbol psikoloğu olduk
şiddetin rengi olmaz her türlü şiddeti kınıyorum
C h A o S
25.Haziran.2012, 18:57
GÖREV ZAMANI !
http://www.ultraslan.com/images/Haberler/11-12/asysk.jpg
Uzun bir süredir, Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena'nın Beşiktaş Jimnastik Kulübüne tahsis edilmesi konusu gündemdeki yerini en sıcak haliyle korumaktadır, çeşitli medya kuruluşlarında, canlı yayınlarda ve resmi internet sitemiz ultrAslan.com'da tüm Galatasaray taraftarının bu konudaki ortak fikrini; "ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TT ARENA’DA GALATASARAY HARİCİNDE BİR TAKIM, ANCAK DEPLASMAN TAKIMI OLARAK SAHAYA ÇIKAR!" diye dile getirdik...
Bu düşüncemizde hiç bir değişiklik yoktur önceki yazıda belirttiğimiz gibi sabit, gayet açık ve net'tir...
Hafızaları pek zorlamaya gerek yok, Galatasaray tarihinin ekonomik ve sportif açıdan en zor dönemde İnönü stadında oynama isteği reddedilmiş ve olimpiyat stadında oynamak zorunda kalmıştık.
Kin gütmek, düşene bir tekmede bizim atmamız, kişisel yapımızda ve Galatasaray terbiyesinde bulunmaz ancak bu acımasız rekabet ortamında bize elini uzatmayan kişi ve kurumları da unutmamız söz konusu olamaz ve bunu unutmayacağımız gibi, milyonlarca taraftarımızın hakkını da kimseye yedirmeyiz!
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulumuzadır son sözümüz;
En çok kenetleneceğimiz ve başarılara koşacağımız bu senemizde anlamsız konularla birlikteliğimizi zedelemeyelim ve 30 milyona yakın taraftarımızın, isteğine ve düşüncelerine saygı gösterip gücümüzü gösterelim...
TARİH SİZE BUGÜN GALATASARAY'IN MABEDİNE SAHİP ÇIKMA
GÖREVİNİ VERDİ...
GALATASARAY'IN NE RİCA, NE DE YAPTIRIMLA VERİLECEK MABEDİ YOK!
ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TT ARENA SADECE GALATASARAY'INDIR!
Oğuz Altay
ultrAslan Başkanı
Birde yönetimimiz dile getirse şunları.Çok pasif kaldılar çok.Eğer Arena'ya geçerse Beşiktaş taraftar daha ağır yaptırımlar uygular.Yönetimimiz inşalalh bunları düşünüyordur.Artık görüşmede Aysal'ın net bir tavırla istemiyoruz demesini bekliyoruz.E Beşiktaş'ta biraz gurur yapsın bi zahmet istenmediğimiz yerde oynamıyoruz desin !
Revolution
25.Haziran.2012, 19:00
"Sen 16-17 yaşındaki kıza küfredip, saldıran adamın tarafındaysan Gökmen'in Gazetesi o zaman."
-Mehmet Demirkol :)
europeanconquer
25.Haziran.2012, 19:00
Orada bir takıma yaptıklarına göre,o takım bayan yerine erkek takımı olsaydı.Orada saldıranlar güzel bir dayak yerdi.Gerçi erkek olsalardı saldıramazlardı bile.Kadın ya hiç düşünmüyor bizim insanımız.Galatasaray-Fenerbahçe'den önce orada yapılan şey kadınları küçük görmektir.
MeMo
25.Haziran.2012, 19:03
Video koymayı beceremedim.
http://youtu.be/TdEcjzM29KM
Videonun başlığını görmezden gelip bakın hiç havada uçan çatal,bıçak,taş,sopa bir şey gördünüz mü ?
Onu geçtim en ufak bir müdahale gördünüz mü ?
Son derece gereksiz saçma bir olay 2.36 daki bayan yüzünden abartılıyor ve Mehmet Demirkol gibi fırsatçılar tarafından kullanılıyor ben de böyle bir olayı savunmak zorunda kalıyorum.
Corpus
25.Haziran.2012, 19:04
Bunlar insan mı ?
Yine biz yalancıyız. Yine Fenerbahçe haklıdır. Kusura bakmayın ama saçma sapan davranacaksanız hiç boşuna girmeyin şu foruma yahu. Mehmet Demirkol da fırsatçı oldu artık.
"Bunları savunanlar saldırandan daha beterdir"
sarianet
25.Haziran.2012, 19:11
Videonun başlığını görmezden gelip bakın hiç havada uçan çatal,bıçak,taş,sopa bir şey gördünüz mü ?
Son derece gereksiz saçma bir olay 2.36 daki bayan yüzünden abartılıyor ve Mehmet Demirkol gibi fırsatçılar tarafından kullanılıyor ben de böyle bir olayı savunmak zorunda kalıyorum.
galatasarayın olayı abartması belki kamuoyu ve fırsatçılık şu davranışlar bile yanlış adam gibi yemeğini yi çık git ne polemiğe giriyorsun. bu tip taaftar tipini bende sevmiyorum her takımda var saçma
@Corpus senin yorumun da ayrı bi cins benim yorumumu okuyup da onu örnek almadan @memo'nun yorumunu baza alıp buraya yorum yapman da ayrı bi olay demekki sen hep kötü örnekleri içselleştiriyorsun iyi örnekleri görmezden geliyorsun
Night_Mare17
25.Haziran.2012, 19:13
Önünüze gelene fırsatçı diyorsunuz. Yine her şeye yalan diyorsunuz sizi anlayamıyorum artık gözlüklerinizi çıkartın.
MeMo
25.Haziran.2012, 19:13
Mehmet Demirkol fırsatçıdır en büyüklerindendir hatta onu başka bir zaman tartışırız. Ama sen daha benim neyi savunduğumu bilmeden bunu savunanların Allah belasını versine getirirsen lafı "saçma sapan" kelimesini bile kullanman abes olur.
uAburak89
25.Haziran.2012, 19:14
Demirkol Fenerbahçeli diye biliyorum ?
sarianet
25.Haziran.2012, 19:16
demirkol da yanındaki de fenerbahçeli
europeanconquer
Kimse üzerine almasın bu olayda Galatasaray'ı fırsatçı görenler bu yazıyı görmemişler herhalde.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13787.php
'' ...üzerinde Fenerbahçe formaları bulunan ve taraftar olduğu iddia edilen..''
Aslında burada ki küçük ayrıntı olaya ne kadar özverili baktığımızın kanıtıdır.Orada kendini bilmez insanlar Fenerbahçe forması giyerek taraftar olduklarını sanıyorlar ama sözde taraftarları olduklarını düşündüklerini sandıkları kulübün adını lekelemekten başka bir işe yaramıyorlar.
Corpus
@Corpus senin yorumun da ayrı bi cins benim yorumumu okuyup da onu örnek almadan @memo'nun yorumunu baza alıp buraya yorum yapman da ayrı bi olay demekki sen hep kötü örnekleri içselleştiriyorsun iyi örnekleri görmezden geliyorsun
Ben Fenerli , Beşiktaşlı, Galatasaraylı diye adamları ayırmıyorum ki sen ile @Memo' nun mesajlarını karşılaştırıp ona göre baz alayım. Henüz yapılan oyunlara uymayıp bölünmemeyi sürdürebiliyorum. Hepimiz aynıyız bir ayrım yok. İyi örneksin diye aferin diye cevap atamam sonuçta sana. Bunu beklemiyorsundur umarım. Kötü örnek ise eleştirilir. Bu ada çok normaldir.
ek: Demirkol hangi takımı tutarsa tutsun. Şu ülkede tarafsız yorum yapan çok çok nadir yorumculardan biridir.
ek2: Allah Belanı versine getirmedim. Sanırım anlamakta sıkıntı çektiniz orada.
Walter Sakana
Gazetecilere saldırarak, polislere saldırarak, kamu mallarına zarar vererek, 16-17 yaşlarındaki kız çocuklarına saldırarak adalet arayanlar (ve bunu savunanlar) sağda solda hala adaletten söz ediyor ya söyleyecek söz bulamıyorum...
Night_Mare17
"Sen 16-17 yaşındaki kıza küfredip, saldıran adamın tarafındaysan Gökmen'in Gazetesi o zaman."
-Mehmet Demirkol :)
Bu adama fırsatçı diyorlar bunları söylediği için.
Night_Mare17
25.Haziran.2012, 19:18
Zaten sahaya dalarak , koltukları sökerek , küfrederek , millete hakaret ederek , döverek , taşlayarak hak arıyorlar onu anlamıyorum.
Corpus
25.Haziran.2012, 19:20
Gazetecilere saldırarak, polislere saldırarak, kamu mallarına zarar vererek, 16-17 yaşlarındaki kız çocuklarına saldırarak adalet arayanlar (ve bunu savunanlar) sağda solda hala adaletten söz ediyor ya söyleyecek söz bulamıyorum...
Konuyu çok güzel özetlemişsin bence. Tüm Fenerbahçeliler' e mal etmemek lazım bu mesajı. Onu da belirtelim.
C h A o S
25.Haziran.2012, 19:21
Mehmet Demirkol bu ülkede doğruyu, renk ayırt etmeksizin söyleyen nadir spor yorumcularından biri.Dediği gibi Aziz Yıldırım için hak adalet aramak için yürüyüş yapanlar bu olayı gerçekleştiriyor.Ve halada savunanlar var.Yazık.İnsanın utanası geliyor.Bu işin rengi olmaz.
E.Cartman
25.Haziran.2012, 19:23
Heh olay yalan, Mehmet Demirkol fırsatçı, Fenerliler kusursuz, oraya girenler Fener formalı diye takımlar dışarı çıkartıldı zaten, videoyu çeken kadın abartıyor, hepimiz ona inanıyoruz. Ohh rahatladım ülkemiz çok güzel, Çarşı'da dostumuz zaten gelsinler stadımıza rahat rahat küfretsinler kurucumuza. Pollyanna olsa utanır bu kadar da olmaz.
Alicanfmfan
25.Haziran.2012, 19:23
Malasef bu ülkede sadece Teröristler yok.
titates1
25.Haziran.2012, 19:36
olay doğruysa yapanların Allah bealsını versin , değilse , bunu bu şekilde yansıtanların Allah belasını versin
MeMo
25.Haziran.2012, 19:39
Mehmet Demirkol olayını uygun bir zamanda Taurasi olayı olsun, sporda şiddet yasasının değişmesi olayı olsun, Stoch'la ilgili düşünceleri gibi olaylarda açıklayarak anlatırım, şu an konumuz ilgisiz.
En güzel yakıştırma "olayları savunmak" olmuş. Bir kişi de olayları açıklamamış. O kadının "kızlara saldırıyorlar" lafından başka da bir şey yok. Benim koyduğum videoda millet son saniyelerinde sakinleşiyor ve ayrılıyor oradan. Ee çatal, bıçak, darp ?
Bir başka videoda bu :
http://youtu.be/TdEcjzM29KM Burada kendilerine "döner bıçaklarıyla" dalınan Galatasaray'lı sporcular masalarında karşılıklı küfürleşmeden korkmuşlar o kadar.
Şimdi çıkıp biri gelecek bu olayları savunan da var pff :s diyecek ona söyleyeyim bu olaylar dediğin karşılıklı tehdit, küfürden başka bir şey değil. He bunun neresini savunayım ? Orası ayrı.
Ben olayı Fenerbahçe - Galatasaray olayı haline getirmedim. Yalan,abartı - gerçek olayına getirdim şu anki derdim de odur.
Ayrıca oradaki insanlar gayet de Fenerbahçe'lidir. Bırakalım boş lafları. Galatasaray taraftarı Fenerbahçe'li voleybolcuların olduğu yerde sessizlik içinde duracak derseniz o zaman başka. Malesef örneğini de futbolcularla ilgili olayda gördük.
Umarım bu yazdıklarım okunur onlarca mesajın hepsi "Hep terörist bunlar ya, bak nasıl savunuyorlar, herkes Fener düşmanı zaten :s" özeti halinde olmaz.
KanaKe
25.Haziran.2012, 19:42
Demirkol Fenerbahçeli diye biliyorum ?
mehmet demirkol gs li diye biliyorum bende.. gs hayranidir kendisi
Revolution
25.Haziran.2012, 19:43
GS Lisesi mezunu, Fenerbahçelidir kendisi.
uAburak89
25.Haziran.2012, 19:44
GS Lisesi mezunu, Fenerbahçelidir kendisi.
Aynen bu şekilde, kendisi açıklamıştı zaten.
Night_Mare17
25.Haziran.2012, 19:44
O videoda da saldırı olduğu belli oluyor. Kızların dibine gidip zaten akıl almaz küfürü ediyorlar adamlar saldırıyor bir kaç kişi tutmaya çalışıyor. Savunmanız da ise korkmuşlar o kadar o zaman niye korkutuyorsunuz ne gerek var.
E.Cartman
25.Haziran.2012, 19:46
MeMo bana kalırsa Mehmet Demirkol konusunda bakış açın yanlış Stoch konusunda bir şey diyemem bilmiyorum ne dediğini ama adam sporda şiddet yasası için bas bas bağırdı net değil, çok ağır, değiştirilmeli diye kimse dinlemedi ama şike olayı patlak verince herkes seferber oldu.
Galatasaray Lisesi mezunudur ama Fenerbahçeli'dir hatta bu konuda da Galatasaray dergisiyle ropörtajı vardır.
MeMo
25.Haziran.2012, 19:47
O videoda da saldırı olduğu belli oluyor. Kızların dibine gidip zaten akıl almaz küfürü ediyorlar adamlar saldırıyor bir kaç kişi tutmaya çalışıyor. Savunmanız da ise korkmuşlar o kadar o zaman niye korkutuyorsunuz ne gerek var.
Hala savunma diyorsun. Neyi savunmuşum ben ? Çatal, bıçak, darptansa işin sadece korkutmayla kalması iyi değil mi ?
İşin ilginç yanı olayları kimin başlattığı tartışılmıyor bile. Size yansıtılan 15 yaşındaki bayan voleybolculardan başka orada bir çok erkek de varmış değil mi ? Onlarda mı terörist acaba olay çıkmış çünkü baksanıza ?
KanaKe
25.Haziran.2012, 19:49
Galatasaray Lisesi mezunudur ama Fenerbahçeli'dir hatta bu konuda da Galatasaray dergisiyle ropörtajı vardır.
cok ilginc gs lisesi mezunu ve gs dergisine fbliyim diye aciklama yapiyor :) ben kendisini gs li diye biliyordum yorumlarindan dolayi.. hani gs yi en kötü oynadigi maclarda bile oyununu övüyor felan hincal uluctan beter o adam benim gözümde..
Night_Mare17
25.Haziran.2012, 19:50
Hala savunma diyorsun. Neyi savunmuşum ben ? Çatal, bıçak, darptansa işin sadece korkutmayla kalması iyi değil mi ?
İşin ilginç yanı olayları kimin başlattığı tartışılmıyor bile. Size yansıtılan 15 yaşındaki bayan voleybolculardan başka orada bir çok erkek de varmış değil mi ? Onlarda mı terörist acaba olay çıkmış çünkü baksanıza ?
Zaten kafilede sadece voleybolcu oyuncular var diyorduk yaralananların antrenörler ve Yeşilyurt kulübünden olunduğu biliniyor.
DisCo
25.Haziran.2012, 22:11
Birilerini kurtaracağım diye şiddet yasasını şekilden şekile sokarsan haliyle stadta, sokakta, şehirler arası yollarda bunların olması normaldir.
Etme bulma dünyası diyoruz ama bazıları ediyor sonuçlarını biz buluyoruz.
MeMo
25.Haziran.2012, 22:12
Birilerini kurtaracağım diye şiddet yasasını şekilden şekile sokarsan haliyle stadta, sokakta, şehirler arası yollarda bunların olması normaldir.
Etme bulma dünyası diyoruz ama bazıları ediyor sonuçlarını biz buluyoruz.
İyi de hiç alakası yok ? Kim kurtuldu ? Bu mesaj ironi falan mı ?
pele96
25.Haziran.2012, 22:15
olay doğruysa yapanların Allah bealsını versin , değilse , bunu bu şekilde yansıtanların Allah belasını versin
Sonuçta birilerinin Allah belasını versin:smismileyiw2:
DisCo
25.Haziran.2012, 22:17
İyi de hiç alakası yok ? Kim kurtuldu ? Bu mesaj ironi falan mı ?
Bu mesajı okuyan herkes Aziz Yıldırım'ı kastettiğimi düşünebilir. Kastettiklerimden birisinin de o olduğunu inkar etmiyorum. Ben birilerini derken Aziz Yıldırım diyorum, Lig Tv diyorum, Sadri Şener diyorum, Türk futbolu diyorum, Beşiktaş diyorum, Göksel Gümüşdağ diyorum, Türk futbolunda nemalananları diyorum, oy kaygısı diyorum, diyorum da diyorum. Sen Fenerbahçeli olduğun için Aziz Yıldırım anlarsın, Lig Tv'de çalışan birisi Lig Tv anlar, Trabzonsporlu birisi Sadri Şener anlar, Akp'yi seven birisi Akp anlar. Algın neyse onu seçersin.
Sen koyduğun bir yasayı kullanamazsan, kullanamadığın yasayı da şekilden şekile sokarsan insanlara bu şiddet şansını doğurursun. Bugün konu mankeni Fenerbahçe'dir çünkü maşallah her platformda şiddet yaşatıyorlar. Yarın Galatasaray olduğunda da sıkıntı aynı olacaktır.
attirson
25.Haziran.2012, 22:18
Ya 5-6 Fenerbahçe formalı adamı tüm taraftara mal edenlere helal olsun diyorum.Yok adaleti böyle arıyorlar yok şöyle yok böyle.Geçen sene 16-17 yaşındaki çocukları Florya'da dövüyorken Gs formalı kişiler nerdeydiniz ? Bunlar takım meselesi degil şu olaylara şöyle yaklasmayın bir takımın tüm taraftarları harika olacak diye birşey yok.300-500 kişi deseniz tamam diyicemde 5-6 kişiyle taraftarımızın adını kirletemezsiniz..
ReaList
25.Haziran.2012, 23:55
3 Temmuzdan beri Fener aleyhinde yorum yapıp, yazı yazan şahsiyetlerden biri. Müthiş üçlünün ardından gelenler olsa gerek (Başbakan,Savcı,Eski TFF Başkanı) Bunlar Fenerliyse biz Menemensporluyuz herhalde : )
DisCo
26.Haziran.2012, 00:23
taraftarımızın adını kirletemezsiniz..
Stadta olay çıkaran binleri Fenerbahçeli saymıyoruz, adliyede polise, medyaya saldıran binleri Fenerbahçeli saymıyoruz, sokaklarda petrol ofisinin yanında araba yakanları Fenerbahçeli saymıyoruz, genç sporculara saldıranları Fenerbahçeli saymıyoruz.
Türkiye'de ne kadar az Fenerbahçe taraftarı varmış. Bunı yapanlar, şu kulübe bağlanamaz, öbürü forma giyse bile bizden sayılmaz, diğerleri ekmek peynirdi diye diye bu olayları ben çıkarıyorum izlenimine kapılıyorum.
Nedvedmania
26.Haziran.2012, 00:30
Bu saldıran gruptakiler ankarada protesto yürüyüşüne giden kişilermiş. Yarın onlar yürüyünce "Vay be helal olsun. Bizimkiler ne güzel protesto yaptı" demiyecek misiniz ? E bu saldırıyı yapanlarda aynı kişiler değil mi ? İyi taraflarını övüp kötü taraflarını görmemezlik olmaz. Saldıran kişileri "Fenerbahçeliğe yakışmadı. Saldıranların hepsini kınıyorum" diyeceğinize "Yok canım onlar saldırmamıştır, önce onlar başlatmıştır, onlar bizden değil zaten" diyorsunuz. Bunu yapan GS li olsa benim tepkim belirttiğim şekilde olurdu. Mesela gençler futbol maçında çıkan kavgaya katılanları eleştirdik hepimiz. Evet böyle tipler çıkıyor her takımda.
Bu söylediklerim herkes için geçerli değil. Olayı görmezden gelenler için geçerli.
titates1
26.Haziran.2012, 00:35
Stadta olay çıkaran binleri Fenerbahçeli saymıyoruz, adliyede polise, medyaya saldıran binleri Fenerbahçeli saymıyoruz, sokaklarda petrol ofisinin yanında araba yakanları Fenerbahçeli saymıyoruz, genç sporculara saldıranları Fenerbahçeli saymıyoruz.
Türkiye'de ne kadar az Fenerbahçe taraftarı varmış. Bunı yapanlar, şu kulübe bağlanamaz, öbürü forma giyse bile bizden sayılmaz, diğerleri ekmek peynirdi diye diye bu olayları ben çıkarıyorum izlenimine kapılıyorum.
u-15 takımına saldıranlara bunlar bizden değil diyenler diyor bunu değil mi ?
ben polise , medyaya saldıranları Fenerbahçeli sayıyorum , genç sporculara saldıranları , olayın doğruluğu bile muamma eğer doğruysa Allah belalarını versin , hangi renk olduğu önemli değil diyorum , çoğumuz da benim gibi düşünüyor , neyin tartışması ? kimse saldırmışlar oh iyi olmuş demiyor ki , gerçekse kötü , yalansa da yaptığınız ayıp çünkü senin tv'in veriyor haberi ... bu kadar olay.
medyaya , polise saldıran taraftarlarımıza helal olsun , etki tepki - nefsi müdafaa.
E.Cartman
26.Haziran.2012, 00:37
Şu mevzuda top dönüp dolaşıp renklere geliyor ya gıcık oluyorum. Ortada bir saldırı var sözlü, sopalı vs. Genç kız sporcular yemek yerken dışarıdan gelen bi grup bunları rahatsız ediyor, kargaşada yaralananlar oluyor yok onlar böyle yok bunlar böyle. Yok biz yapmadık, yok aslında orada hiçbir şey olmamış sadece uğramışlar falan. Geçin bunları.
DisCo
26.Haziran.2012, 00:41
medyaya , polise saldıran taraftarlarımıza helal olsun , etki tepki - nefsi müdafaa.
Böyle bir yaklaşım bana iyiyi, kötüyü ayırt edemez. İşte, bunu anlatıyoruz.
attirson
26.Haziran.2012, 00:43
Ben bunları kesinlikle Fenerbahçe'li sayıyorum.Ve onlara tepki gösteren çok Fenerbahçe'li oldugunuda sanmıyorum.O olayların tartısması çok oldu konusu oldugunda polis çogunda taraftarı kıskırtıyor.Diger söyledigin ikisine gelince araba çevirenler de yine kücük bir topluluk 5-6 kisilik.Böyle küçük grupları koskoca bir taraftara mal ediyorsanız etmeye devam edin ne diyeyim.
titates1
26.Haziran.2012, 00:44
Böyle bir yaklaşım bana iyiyi, kötüyü ayırt edemez. İşte, bunu anlatıyoruz.
valla ben polisi gördüm mü yönümü değiştiriyorum , adam önüme atlıyo(polis) suçlu olan , nezarethanede yatan ben oluyorum , medyadan birine bir laf dedin mi adını çıkaran onlar oluyor , başıma bin tane bela geldi , polise gitmeye korkuyorum suçlu ben çıkarım diye , en ufak suçlu olmadığım halde .
böyle bir yaklaşımın size nasıl hissettirdiği , zerre umrumda değil.
DisCo
26.Haziran.2012, 00:56
böyle bir yaklaşımın size nasıl hissettirdiği , zerre umrumda değil.
Benim söylediklerim umurunda olmasa alıntı (6145. mesaj) yapmazsın. Bu anlayışla bu olayları yapabilecek potansiyelde olduğunu gösteriyorsun. Yarın seni de Fenerbahçeliden saymayacaklar gün geçtikçe taraftar sayısı azalıyor.
titates1'den bağımsız olarak konuyla ilgili görüşlerime devam edersem, bir olay çok nadir görülürse onu bir yere bağlamayazsın. Sürekli oluyorsa o yerin içine işlemiş demektir. Tüm taraftar gruplarının eğitim seviyesi düşük, taraftarlık kültürü yerine şiddet kültürünü ortaya çıkaran bir yapısı var.
Her şiddet olayında bir taraf "mutlaka vardır bir sebebi", "yok bunu yapanlar bize mal edilemez", "uyarıcı - tepki bağı var" diyor; diğer taraf kahrolsun bunlar diyor.
Rolleri değişmekten bıkmadık mı?
C h A o S
26.Haziran.2012, 01:00
Suat KILIÇ ?@GSB_SuatKilic
TT Arena Stayumu ile ilgili olarak "Emredersek yaparlar" dediğime ilişkin haberler TAMAMEN gerçek dışıdır...
Suat KILIÇ ?@GSB_SuatKilic
Bu konuda bir soruya muhatap olmadığım gibi bu yönde bir cevap da vermedim...
Addolorato
26.Haziran.2012, 01:08
İki seçenek var olası tepkilerden dolayı geri vites yaptı yada yalan haber. Bana ilki daha mümkün geliyor sonuçta potansiyel oy kaybı bunlar hep.
titates1
26.Haziran.2012, 01:09
Benim söylediklerim umurunda olmasa alıntı (6145. mesaj) yapmazsın. Bu anlayışla bu olayları yapabilecek potansiyelde olduğunu gösteriyorsun. Yarın seni de Fenerbahçeliden saymayacaklar gün geçtikçe taraftar sayısı azalıyor.
titates1'den bağımsız olarak konuyla ilgili görüşlerime devam edersem, bir olay çok nadir görülürse onu bir yere bağlamayazsın. Sürekli oluyorsa o yerin içine işlemiş demektir. Tüm taraftar gruplarının eğitim seviyesi düşük, taraftarlık kültürü yerine şiddet kültürünü ortaya çıkaran bir yapısı var.
Her şiddet olayında bir taraf "mutlaka vardır bir sebebi", "yok bunu yapanlar bize mal edilemez", "uyarıcı - tepki bağı var" diyor; diğer taraf kahrolsun bunlar diyor.
Rolleri değişmekten bıkmadık mı?
ben fikrimi söylerim , alıntı yapar sana karşı da fikrimi söylerim , senin bu konudaki fikrimi umursamıyorsam onu da söylerim yine çarpıtmaya başlama istersen mesajı ?
önceki mesajlarıma da bakın eğer böyle bir olay gerçekse , kahretsin onları ama yoksa da yapanları kahretsin diyorum kimse farklı birşey söylemiyor , bizden değiller tabiki de bizden değiller okumuş etmiş adamlarız kalkıp insanlara mı saldırıcam ama şöyle de bir gerçek var polisler okumuş etmiş değiller , karısının , kızının yanında insanlara hatta çocuklara saldırabiliyorlar onları cidden hiç umursamıyorum
ne olayı savunuyorum , ne oradaki insanları savunuyorum , Fenerbahçelilerden kimse de kalkıp helal olsun iyi ki yapmışlar demiyor , napalım gidip adamları bulup size mi getirelim , ne istiyorsunuz yani ? ne dememizi bekliyorsunuz ?
Night_Mare17
26.Haziran.2012, 01:18
Lefter Fenerbahçeli'dir. Buradan bakarak o kişilerin Fenerbahçe'li olmadığını anlayabiliriz. Polise , insanlara saldırmakta helallik bir şey değil küfürlük neyse devamını getiremem kurallar var.
Walter Sakana
26.Haziran.2012, 01:19
.Geçen sene 16-17 yaşındaki çocukları Florya'da dövüyorken Gs formalı kişiler nerdeydiniz ?
İşte buradalar:
Spy.94: http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1895653#post1895653
Revolution: http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1895684#post1895684
DisCo: http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1895988#post1895988
uAburak89: http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1896517#post1896517
Nedvedmania: http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1896102#post1896102
Seçmeceymiş gibi olmasın, bugün de yazanların mesajlarını aldım sadece. Konunun linki:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=94157
RaSenGan
26.Haziran.2012, 01:20
İşte buradalar:
Hobaaaa :D
titates1
26.Haziran.2012, 01:26
Lefter Fenerbahçeli'dir. Buradan bakarak o kişilerin Fenerbahçe'li olmadığını anlayabiliriz. Polise , insanlara saldırmakta helallik bir şey değil küfürlük neyse devamını getiremem kurallar var.
polise , insanlara durduk yere saldıran bütün herkes şerefsiz , adidir Allah belalarını versin ilk mesajımda da yazdım , hatta 15-16 yaşındaki voleybolcular laf attıysa bile aynı şekilde hiç farketmez.
Ama bu ülkenin polisi gelip bana durduk yere saldırırsa , ben de ona saldırırım kimse kusura bakmasın.
Night_Mare17
26.Haziran.2012, 01:26
Fenerbahçeliler'in de değişimi hemen belli olmuş :D
attirson
26.Haziran.2012, 01:27
@Walter Sakana Siz ve geriye kalanlar nerede peki ? Şöyle birşey de var o mesajlar içinde 11 ve 15. mesajlarda bunlar gerçek Gs taraftarı degildir deniyor.
Night_Mare17
26.Haziran.2012, 01:27
polise , insanlara durduk yere saldıran bütün herkes şerefsiz , adidir Allah belalarını versin ilk mesajımda da yazdım , hatta 15-16 yaşındaki voleybolcular laf attıysa bile aynı şekilde hiç farketmez.
Ama bu ülkenin polisi gelip bana durduk yere saldırırsa , ben de ona saldırırım kimse kusura bakmasın.
Final maçında oradaki her polis size saldırmış mıydı ? Polis arabalarını patlatanlar masum insanların canına da kıyabilirdi.
Night_Mare17
26.Haziran.2012, 01:28
@Walter Sakana Siz ve geriye kalanlar nerede peki ? Şöyle birşey de var o mesajlar içinde 11 ve 15. mesajlarda bunlar gerçek Gs taraftarı degildir deniyor.
Benim SBS dönemime denk geldi ve evet onlar gerçek Gs taraftarı değildir.
attirson
26.Haziran.2012, 01:28
Fenerbahçeliler'in de değişimi hemen belli olmuş :D
Polis keşke sana sırf tezahurat yaptın diye yanında küçük bir kardeşin filan varken gaz bombası atsa acaba polise bu yüksek saygın sürecek mi çok merak ediyorum.
attirson
26.Haziran.2012, 01:29
Benim SBS dönemime denk geldi ve evet onlar gerçek Gs taraftarı değildir.
Bende öyle diyorum bunlar renkle ilgili şeyler degil ama burda herşey futbola taraftarlıga çekiliyor.Madem öyle deniyor sizde demissiniz manası ile koydum ben bunu.Yoksa benim görüsümde aynı bunun futbolla taraftarlıkla alakası yok.
Nedvedmania
26.Haziran.2012, 01:31
İşte buradalar:
Seçmeceymiş gibi olmasın, bugün de yazanların mesajlarını aldım sadece. Konunun linki:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=94157
İyi demişiz vakti zamanında :n:
E.Cartman
26.Haziran.2012, 01:33
İlla bi açık bulup bi tartışma ortamı yaratmak mı istiyosun anlamadım ki. Demişsinki nerdeydiniz GS formalı kişiler Gabi abi de olayla ilgili en sık yazanların ordaki postlarını bulmuş buraya koymuş o olayda da ne dediğimizi görmen için. Ama inatla bi tahrik, bi Fenerbahçe'yi koruma falan. Burda ısrarla söylüyoruz rengi yok bu işin diye ısrarla birileri gelip olayı karıştırıyor.
mpaker66
26.Haziran.2012, 01:33
Polis keşke sana sırf tezahurat yaptın diye yanında küçük bir kardeşin filan varken gaz bombası atsa acaba polise bu yüksek saygın sürecek mi çok merak ediyorum.
Nasıl bir tezahurat bu? Polis neden durduk yere vursun,gaz bombası atsın kardeşim,saçmalamayın yahu.
Trabzonspor
26.Haziran.2012, 01:34
Bugunlerde sana cok katilir oldum.
Onlar Fenerli degil cemaattenler.Trabzonda 2 tane mesale atilir atlet atilir bunlar terorist der herkes.Adamlar stad yakar,polis taslar,polis arabasi yaksr vs vs ama polis bizi fahrik etti.Onlar bizden degil nutuklari cekilir.Ben haksizliga karsi atlet attigim icin terorist sayilacaksam sapina kadarim arkadas.
titates1
26.Haziran.2012, 01:34
Final maçında oradaki her polis size saldırmış mıydı ? Polis arabalarını patlatanlar masum insanların canına da kıyabilirdi.
final maçında oradaki her taraftara saldırıldı .
etki tepki , etkiyi yapan organize , güvenliği sağlaması gereken , bu işin eğitimini almış kişiler , tepkiyi gösteren grup 1 senedir polis tarafından her görüldüğü yerde coplanmış , biber gazı atılmış , çocuğuyla biletli maça alınmamış , saatlerce bekletilmiş , 50.000 kişilik 1 senelik siniri olan dağınık bir grup .
Polisin yaptığı etkiye - tepki.
Börk
26.Haziran.2012, 01:35
Neyi savunduğunu bi anlayabilsem,ama haklısın sen uzatmanın anlamı yok sizin köy en iyisi.
attirson
26.Haziran.2012, 01:35
İlla bi açık bulup bi tartışma ortamı yaratmak mı istiyosun anlamadım ki. Demişsinki nerdeydiniz GS formalı kişiler Gabi abi de olayla ilgili en sık yazanların ordaki postlarını bulmuş buraya koymuş o olayda da ne dediğimizi görmen için. Ama inatla bi tahrik, bi Fenerbahçe'yi koruma falan. Burda ısrarla söylüyoruz rengi yok bu işin diye ısrarla birileri gelip olayı karıştırıyor.
Benim en başta ne dedigimi görseydin (yada anlasaydın)bu gereksiz mesajı atmazdın.Ben en başta bunun taraftarlıkla alakası yok dedim ancak mesajım farklı yerlere çekildi ve muhabbet gereksiz şekilde uzadı.
mpaker66
26.Haziran.2012, 01:36
Suat Kılıç'ın yazdıkları bugün biraz Galatasaray lehine gibiydi. Tepkileri onlarda görüyor tabi ki ama sözleşmeyi okuyan herkes görüyo ki stad Galatasaray'ın.
E.Cartman
26.Haziran.2012, 01:37
Kusura bakma ama sen ".Geçen sene 16-17 yaşındaki çocukları Florya'da dövüyorken Gs formalı kişiler nerdeydiniz ?" dersen o muhabbet uzar.
attirson
26.Haziran.2012, 01:38
Neyi savunduğunu bi anlayabilsem,ama haklısın sen uzatmanın anlamı yok sizin köy en iyisi.
Anlayamıyorsan senin problemin.
Night_Mare17
26.Haziran.2012, 01:38
final maçında oradaki her taraftara saldırıldı .
etki tepki , etkiyi yapan organize , güvenliği sağlaması gereken , bu işin eğitimini almış kişiler , tepkiyi gösteren grup 1 senedir polis tarafından her görüldüğü yerde coplanmış , biber gazı atılmış , çocuğuyla biletli maça alınmamış , saatlerce bekletilmiş , 50.000 kişilik 1 senelik siniri olan dağınık bir grup .
Polisin yaptığı etkiye - tepki.
Oradaki her polis mi yaptı ? Maça giden arkadaşlarım da var onlara hiç bir şey olmamış sadece taraftarın sahaya girdiğini görmüşler sonra olaylar gelişmiş.
attirson
26.Haziran.2012, 01:39
Kusura bakma ama sen ".Geçen sene 16-17 yaşındaki çocukları Florya'da dövüyorken Gs formalı kişiler nerdeydiniz ?" dersen o muhabbet uzar.
Çünkü herşeyi tüm Fenerbahçe taraftarının üstüne yıkmaya yönelik mesajlar atıldı.Bu olayı yapanlara istediginizi diyin demekte haklısınız zaten ama tüm Fenerbahçe taraftarına saldırmanın anlamı yok.
Börk
26.Haziran.2012, 01:40
evet problem benim zaten sen de haklısın o yüzden uzatma hadi kimsenin canını sıkma burada :)
mpaker66
26.Haziran.2012, 01:40
Dostum amacın ney?
uAburak89
26.Haziran.2012, 01:42
Arkadaşlar genellemeden kaçınalım. Bir grup kendini bilmezin yaptığını milyonlara mal etmeyelim. O kişiler üzerlerinde forma olduğu için taraftar, ama aslında onların taraftarlıkla alakası yok. Bu tarz kötü olaylarda renk ayrımı olmasın en azından.
titates1
26.Haziran.2012, 01:44
Oradaki her polis mi yaptı ? Maça giden arkadaşlarım da var onlara hiç bir şey olmamış sadece taraftarın sahaya girdiğini görmüşler sonra olaylar gelişmiş.
tane tane yazıyorum bak tekrar
organize bir grup , eğitimle ve tek yerden gelen emirle hareket etmesi gerekiyor yani o polislerden herhangi birinden gelen , direk polislerin hepsinden gelmiş olur , bu polislerin binlerce kişiye karşı nasıl davranacağını bilmesi gerekir.
al arkadaşlarını seni bir tel örgünün arkasına geçirip , sopayla dürteyim it gibi , nasıl bir tepki vereceksiniz bakalım ?
bu adamlar tek olarak hareket etmek zorundalar , tekmiş gibi tepki görürler , ordaki binlerce kişiye bunu yaparsan , bütün stada biber gazı sıkarsan , astım hastalarını , kadınları , çocukları zor durumda bırakırsan , girişleri kapatıp çıkmalarını engelleyip , üstlerine biber gazı sıkarsan , nasıl bir tepkiyle karşılaşmayı bekliyorsun ?
hiç kimse , biraz daha vur da eve gidip rahat yatayım demez , dünyadaki her toplu grup aynı tepkiyi verir.
Night_Mare17
26.Haziran.2012, 01:47
tane tane yazıyorum bak tekrar
organize bir grup , eğitimle ve tek yerden gelen emirle hareket etmesi gerekiyor yani o polislerden herhangi birinden gelen , direk polislerin hepsinden gelmiş olur , bu polislerin binlerce kişiye karşı nasıl davranacağını bilmesi gerekir.
al arkadaşlarını seni bir tel örgünün arkasına geçirip , sopayla dürteyim it gibi , nasıl bir tepki vereceksiniz bakalım ?
bu adamlar tek olarak hareket etmek zorundalar , tekmiş gibi tepki görürler , ordaki binlerce kişiye bunu yaparsan , bütün stada biber gazı sıkarsan , astım hastalarını , kadınları , çocukları zor durumda bırakırsan , girişleri kapatıp çıkmalarını engelleyip , üstlerine biber gazı sıkarsan , nasıl bir tepkiyle karşılaşmayı bekliyorsun ?
hiç kimse , biraz daha vur da eve gidip rahat yatayım demez , dünyadaki her toplu grup aynı tepkiyi verir.
Ekmek parası kazanmak için polislik yapanlarda var. Organize olabilir tabi ama o gün orayı ateşleyen 1-2 polisti ve bunun sonucundan tüm polisler tepki aldı.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRcWrf02em3qekS70UQEc57_gqKtrnfW yPuzJsTXBLZCSLJMWCPPU-d2e2J
http://www.nationalturk.com/wp-content/uploads/2012/05/fenerbahce_galatasaray_olaylar_polis_arabasi-610x322.jpg
http://icdn.posta.com.tr/editor/FG800xNULL/2012/05/13/fft26_mf1021291.Jpeg
Son resimde güvenlikçinin suçu ne ?
E.Cartman
26.Haziran.2012, 01:47
Çünkü herşeyi tüm Fenerbahçe taraftarının üstüne yıkmaya yönelik mesajlar atıldı.Bu olayı yapanlara istediginizi diyin demekte haklısınız zaten ama tüm Fenerbahçe taraftarına saldırmanın anlamı yok.
İyide burda çoğunluk renge bakmıyoruz diyor sen hala Fenerbahçe taraftarlarının geneline yıkılmaya çalışıldı diyosun. Evet binlerce kişi bunu yaptı ama yüzbinlerce kişide rengi olmaz bu işin dedi ki sende bunlardan birisin ama uzattıkça da uzatıyorsun Fenerbahçe'nin üzerine yıkılmaya çalışılıyor diye. Öyle bişey yok, azınlığın dediğini kalanlara yıkamazsın. Ayrıca Gabi abinin paylaştığı konu linkini verdiği o lanet olayda da tüm Galatasaray taraftarının üstüne yıkılmaya çalışıldı suç ama yine çoğunluk ağır bastı olayın o kısmı kapandı. 3-5 kişinin lafına bakıp alınganlık ediyorsun, genel kanıyı görmezden geliyorsun.
byariff
26.Haziran.2012, 01:50
geçen seneki olayda "GALATASARAY" Yonetimi uzuntusunu belli etmis yazi yayimlamistir karsi taraftada o yok nese buyutmeye gerek yok 3-5 capulcu saldirmis
attirson
26.Haziran.2012, 01:51
İyide burda çoğunluk renge bakmıyoruz diyor sen hala Fenerbahçe taraftarlarının geneline yıkılmaya çalışıldı diyosun. Evet binlerce kişi bunu yaptı ama yüzbinlerce kişide rengi olmaz bu işin dedi ki sende bunlardan birisin ama uzattıkça da uzatıyorsun Fenerbahçe'nin üzerine yıkılmaya çalışılıyor diye. Öyle bişey yok, azınlığın dediğini kalanlara yıkamazsın. Ayrıca Gabi abinin paylaştığı konu linkini verdiği o lanet olayda da tüm Galatasaray taraftarının üstüne yıkılmaya çalışıldı suç ama yine çoğunluk ağır bastı olayın o kısmı kapandı. 3-5 kişinin lafına bakıp alınganlık ediyorsun, genel kanıyı görmezden geliyorsun.
Ben herkese demiyorum zaten diyenlere diyorum.
E.Cartman
26.Haziran.2012, 01:52
Neyse uzatmayalım konuyu daha fazla çünkü konuşulması gereken yer hiç konuşulmadı zaten bu olayla ilgili.
titates1
26.Haziran.2012, 01:52
Ekmek parası kazanmak için polislik yapanlarda var. Organize olabilir tabi ama o gün orayı ateşleyen 1-2 polisti ve bunun sonucundan tüm polisler tepki aldı.
Son resimde güvenlikçinin suçu ne ?
ben de onu diyorum , öyle polisler de var , benim tanıdığım çok sevdiklerim de var ama maalesef çoğunluğu öyle değil polis teşkilatının , yeni eğitimli gelenler var mesela pırlanta gibi insanlar , 1-2 değil daha fazla polisin olayları tetiklemesi var ve anlatmaya çalıştığım o senin eğitimsizliğin , mesleğini yapamaman , ekmek paranı getiren işi bile becerememen , oradaki namusuyla şerefiyle görev yapan meslektaşlarını da riske atıyor , böyle bir tepkiye yol açacağını bilmemek mesleklerini iyi yapamadıklarını gösteriyor.
dikkat ederseniz ben görevini namusuyla , şerefiyle yapan polis ve güvenlik görevlilerini koruyorum aslında ...
attirson
26.Haziran.2012, 01:53
Bu arada resimler yine yayınlanmaya basladı en başa dönüyoruz.Güvenlikçinin suçu ne ? yakında sinemalarda.Sen o kadar insanı çıldırttıktan sonra ayrım yapmasını mı bekliyorsun ? Dur bu güvenlik heh bu bize saldırdı yok bu degil diye.Olaylar patlamıs bir kere.Polis ayrım yaptı mı bu suçlu bu suçsuz diye herkese biber gazı sıktı.Koltuk degnegi olan adama da sıktı yaşlıya da sıktı.
Night_Mare17
26.Haziran.2012, 01:54
ben de onu diyorum , öyle polisler de var , benim tanıdığım çok sevdiklerim de var ama maalesef çoğunluğu öyle değil polis teşkilatının , yeni eğitimli gelenler var mesela pırlanta gibi insanlar , 1-2 değil daha fazla polisin olayları tetiklemesi var ve anlatmaya çalıştığım o senin eğitimsizliğin , mesleğini yapamaman , ekmek paranı getiren işi bile becerememen , oradaki namusuyla şerefiyle görev yapan meslektaşlarını da riske atıyor , böyle bir tepkiye yol açacağını bilmemek mesleklerini iyi yapamadıklarını gösteriyor.
dikkat ederseniz ben görevini namusuyla , şerefiyle yapan polis ve güvenlik görevlilerini koruyorum aslında ...
Tamam anlıyorum. Ama orada o polislerden de var fakat taraftarlar o an tüm polislere saldırdı.
Night_Mare17
26.Haziran.2012, 01:55
Bu arada resimler yine yayınlanmaya basladı en başa dönüyoruz.Güvenlikçinin suçu ne ? yakında sinemalarda.Sen o kadar insanı çıldırttıktan sonra ayrım yapmasını mı bekliyorsun ? Dur bu güvenlik heh bu bize saldırdı yok bu degil diye.Olaylar patlamıs bir kere.Polis ayrım yaptı mı bu suçlu bu suçsuz diye herkese biber gazı sıktı.Koltuk degnegi olan adama da sıktı yaşlıya da sıktı.
Suçsuz insana saldırdı diye sende suçsuz insana saldırmak zorunda değilsin. Anarşist misiniz ?
byariff
26.Haziran.2012, 01:57
Melih Sabanoglu : arena - 2006'daki protokolü biliyorduk. bütün bürokratların ve siyasilerin referans gösterdiği sözleşmeyi bugün elde ettim ve okudum.
hemen şunu söyleyeyim ki galatasaray'ın izni olmadan kimse, buna siyasiler de dahil hukuken hiçbir takıma veremez arena'yı.
arena konusunda galatasaray'ın yaşadığı iki temel sıkıntı var. ilki yollar. burada maalesef siyasi iradeye muhtaç durumuna sokuluyor
ikinci temel sıkıntı ise galatasaray'ın stadın üstünü kapatmak yükümlülüğünü henüz yerine getirmemiş olması. bunun ağır bir tazminatı var
tüm bürokratlar ve siyasiler galatasaray'ın bu iki sıkıntısından yararlanmak istiyorlar. kanımca bunu aşmanın yolu var.
yolların yapılması konusunda galatasaray'ın taraftar baskısını bir siyasi baskıya dönüştürmesi lazım. (sözüm elbette uA'ya.)
stadın üstünün kapatılması ise kulübe bağlı. bu süreçte yaşanacak sıkıntıları göğüslemek mümkün.
son söz. statta başka bir kulübün oynamasının yolu genel kurul'dan geçiyor. yönetimin siyasi baskıya direnmesinin yolu buradan geçiyor
yönetimin yarınki toplantıda "söz genel kurulundur" demesi yeterli. genel kurul asla ve asla "evet" kararı vermez beşiktaş için..
attirson
26.Haziran.2012, 01:58
Suçsuz insana saldırdı diye sende suçsuz insana saldırmak zorunda değilsin. Anarşist misiniz ?
Onlar resmi olan taraf onlar sabırlı olmak zorunda.
Bu arada iyice gereksizlesti muhabbet.Uzatmayalım.
Night_Mare17
26.Haziran.2012, 01:59
Onlar resmi olan taraf onlar sabırlı olmak zorunda.
Bu arada iyice gereksizlesti muhabbet.Uzatmayalım.
Hey Allah'ım oradaki tüm polisler saldırmadı. Ama siz tümüne saldırdınız sabırlı olanlarda vardı.
Night_Mare17
26.Haziran.2012, 02:14
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/292317_469429269753417_1628986784_n.jpg
Zekirdek
26.Haziran.2012, 08:39
Yalnız şampiyonluk maçının olduğu günkü olayları kastediyorsanız zaten o olayların belli kişiler tarafından yaşanmasını isteniyordu. Maksat ortalık karışsın. Yoksa orada olay çıkacağını sende, bende, 3 yaşındaki çocukta biliyordu. O maç orada kupayı vermenin tek manası bu başka bir izahı yok. He derseniz başka birşey belirtin görüşünüzü değerlendirelim.
Ama bence o akşam kupayı orada vermek başka bir şekilde açıklanamaz. Verilmeyedebilirdi. Önceki hafta garantileyip bu hafta kaldırsaydı işler değişirdi. Taraftar hazmederdi. Ama dediğim gibi bence başka birşeyler var.
DisCo
26.Haziran.2012, 09:33
Ama bence o akşam kupayı orada vermek başka bir şekilde açıklanamaz. Verilmeyedebilirdi. Önceki hafta garantileyip bu hafta kaldırsaydı işler değişirdi. Taraftar hazmederdi. Ama dediğim gibi bence başka birşeyler var.
Kupanın verilmesinin amacı Fenerbahçe'nin her şartta Galatasaray'ı yeneceğiydi. Burada yıllardır Fenerbahçe - Galatasaray maçları açılır. Galatasaray tarafı favoriyiz der ve Fenerbahçe tarafı 5 senedir, 10 senedir, 12 senedir yenemiyorsunuz neyin favorisi diye karşılık verir. Yani Kadıköy'de belki her şartta Fenerbahçe yener kuralı var.
Galatasaray taraftarı kendi takımına güvenmekte haklıdır, Fenerbahçe taraftarı da kendi evindeki üstünlüğüne, takımına güvenmekte haklıdır. Ee, Demirören sana ne oluyorda Fenerbahçe'nin galibiyetine bu kadar güveniyorsun.
Sonra hakem maç düdüğünü çalar suratın, neyse tv'de izlediniz zaten.
europeanconquer
26.Haziran.2012, 12:46
Galatasaray'ın kupayı orada kaldırmasının tek sebebi Fenerbahçe'nin üstüne vazife olan 1 golü atamamasıdır.Onlar atamayınca doğal olarak şampiyon olacağımız ve kupayı TFF'nin dediği gibi orada kaldıracağımız belliydi.Olaylar da taraftarın elindeydi,polislerin saçma sapan davranışı zaten psiklojisi an olarak çökmüş taraftarı çileden çıkardı ve bildiğimiz olaylar yaşandı.Başka sebepler aramamak lazım.
uAburak89
26.Haziran.2012, 12:51
Alen Markaryan, biz taraftar olarak Kasımpaşa stadını uygun buluyoruz, ama yönetim sıcak bakmıyor demiş. Acaba neden, para para para..
Ayrıca eklemiş, istenmediğiniz yere gitmeyiz, istenmediğimiz yerde oynamayız diye. Duruşu gösterebilmesinden ötürü kendisini tebrik ediyorum.
byariff
26.Haziran.2012, 13:26
http://i.imgur.com/R4lxH.jpg
E.Cartman
26.Haziran.2012, 13:47
Çarşı lideri konuştu! "İstemiyoruz!"
Çarşı'nın tribün lideri Alen Markaryan, Beşiktaş yönetiminin aksine Türk Telekom Arena'ya gitmek istemediklerini dile getirdi.
26 Haziran 2012 Salı - 11:56
Radyospor
Beşiktaş'ın etkili taraftar grubu Çarşı'nın tribün lideri Alen Markaryan, Radyospor'a canlı olarak bağlanarak açıklamalarda bulundu.
Siyah beyazlı taraftarın Türk Telekom Arena'da oynamak istemediğini ifade eden Markaryan, istenmedikleri yere gitmeyeceklerini söyledi.
İşte Alen Markaryan'ın açıklamaları:
"Beşiktaş taraftarı olarak biz Kasımpaşa Stadı'nda oynamayı daha uygun görüyoruz; ama Beşiktaş yönetimi buna sıcak bakmıyor. İstenmediğimiz yerde oynamayı kabul etmiyoruz. Anket yaptırdık, taraftar Kasımpaşa Stadı'nda oynamayı daha uygun görüyor. Türk Telekom Arena'da Galatasaray amblemleri var. Biz de bu yüzden orada Beşiktaş'ı desteklemek istemiyoruz. Yönetim ise kombine ve locadan dolayı Türk Telekom Arena'ya sıcak bakıyor" ifadelerini kullandı.
Adnan Öztürk'ün daha yumuşak bir üslupla konuşabileceğini söyleyen Alen, "O böyle yaptıkça taraftar geriliyor. Sonra taraftarlar birbirine düşüyor. Gazeteler manşet yapıyor, durumdan vaziyet çıkartıyor. Bu insanlar da sonuçta pırıl pırıl gençler. Olaylardan sonra gazeteci ve yazarlar Türk polisini göreve davet ediyor. Bu baskı altında taraftar ezilecek. Stat konusundaki kaostan nemalanma artık son bulsun" şeklinde konuştu.
Alen, "Teknik direktör seçimi konusunda medyada 'Çarşı'ya mı sorulacak?' denildi. Sorulmaz, neden sorulsun? Yönetim bu konuda risk alır. Elde edilecek başarı onlarındır. Başarısızlıkta ise statlarda olaylar çıkar. Yeni teknik direktörümüz Samet Aybaba coğrafi olarak Beşiktaş'ın çocuğudur. Semtte büyümüştür. Beşiktaş'ın çocuğu diye bağrılan isimlerden daha Beşiktaşlıdır" dedi.
Mamadou
26.Haziran.2012, 13:50
Başka takımın futbolcularını ayartmakla adı çıkmış takımın taraftarı Beşiktaş duruşuna laf ediyor. Dün öğleden beri yazılan mesajları okuyorum. Forum kuralları izin verse küfürleri sıralayacaksınız. Beşiktaş'ın maddi sıkıntısı olduğu için yeni stat yaptıramaz diye yazan arkadaş Arena'nın temeli atılmaya başlamışken Özhan Canaydın döneminde oyuncularınıza paralarını ödemekte sıkıntı çekiyordunuz . Beşiktaş'ın şu anki durumundan farksızdı durumunuz ne çabuk unuttunuz. Toki ihaleyi almasaydı şu an stat hala yapım aşamasındaydı kim bilir ki . :) Beşiktaş'ta yeni stat yaptırmaya kalkacaksa bu devletin yardımı sayesinde olacak elbette bu bütün kulüpler için geçerli. Galatasaray taraftarının tepkisini haklı buluyorum ama tutum yanlış. Hiç bir takımın taraftarı Beşiktaş'ı küçük düşürecek yorumlarda bulunamaz buna hakkı yok. Ya İnönü'de oynamaya devam edeceğiz yada Arena'da oynamamıza izin verecekler. Yönetimin stat konusunda ısrarcı olması son derece doğru. Kasımpaşa'nın stadında oynayacakmışız peh. İnsanlara çok kolay geliyor tabi. Borçtan dibine kadar batmış takım maçlarını Kasımpaşa'nın stadında oynasa gelirleri düşünemiyorum. Çıtayı iyice düşürmüş oluruz. Yani çıkıp önceki yönetimden nemlenen taraftar grubunun başkanı çıkıp Kasımpaşa stadında oynayacağız diye açıklama yapması pek bir şey anlam ifade etmez. Yönetim bu konuda ısrarcı olduğuna göre ya İnönü'ye devam yada Arena'da oynayacağız gibi gözüküyor gidişat. Aksi taktirde yönetime tepki çığ gibi olur.
uAburak89
26.Haziran.2012, 13:59
Q7'ler, Simao'lar, Fernandes'lere paraları verirken hatta Julio Alves miydi ? O zaman sıkıntı yok. Dibe vurunca stat beğenme, pardon da kimsiniz siz ? Stadımızda ne gibi bir hakkınız var, bunları nerden çıkarabiliyorsunuz ?
Beşiktaş'ın Galatasaray üzerinden kendini toparlamasına izin verilmeyecek. Verin stadınızı devlete, size de dağ başında 55 bin kişilik stat yapsınlar. O bizi bağlamaz. Fikret Orman baktı durum kötü, şark kurnazlığı ile herkesi kandıracağını, uyutacağını sanıyor. Yemezler.
byariff
26.Haziran.2012, 14:02
Çildirt bizi baskan derken kimsenin sesi cikmiyordu nese konuyu farkli yerlere cekmiyelimde kasimpasa stadinda oynuyabilirler 14-15 bin kapasitesi var zaten besiktas taraftarida zaten bu yil fazla onem verceklerini dusunmuyorum maçlara orasi bence en ideali yada saracoglunda oynuyabilirler iste daha yakin trafik sorunu vs yok.
uAburak89
26.Haziran.2012, 14:08
Beşiktaş geçen sezon kaç bin kombine sattı ?
Bizim stattaki locaları alanlar 3 yıl için aldı ve 7/24 kullanım hakkı var. Loca da satamazsınız yani. Kasımpaşa beğenilmiyorsa kapasiteden dolayı, Gebze'ye gitsinler.
Ayrıca dediğim gibi Beşiktaş'ın sorunları bizi zerre ilgilendirmez. Yeter Yıldırım Demirören tezahüratının nasıl evrim geçirdiğini biliyoruz biz. Kendi düşen ağlamaz.
Eren Talu işi becerebilse, şu anda çok daha fazla hakkımız olacaktı bu doğru. Olmadı, süreç uzadı. Devlet işin içine girdi ve Galatasaray çok bedel ödedi, çok hakkından feragat etti bu stat için. O dönemde stadımızda Kartal resmi var diyip, 1.5 milyon dolar kira isteyen Serdar Bilgili'dir. Şimdi hangi yüzle, hangi duruşla arsızca isteyebiliyorsunuz ? Evet bence duruşunuzda sıkıntı var.
Bizim en azından bi projemiz vardı, sizde ne olduğu belli değil. Kısa yoldan köşeyi dönme mantığı ile hareket ediyor Beşiktaş cephesi. Sıfır maliyet, yüksek getiri. Yok öyle dünya.
europeanconquer
26.Haziran.2012, 14:09
Başka takımın futbolcularını ayartmakla adı çıkmış takımın taraftarı Beşiktaş duruşuna laf ediyor. Dün öğleden beri yazılan mesajları okuyorum. Forum kuralları izin verse küfürleri sıralayacaksınız. Beşiktaş'ın maddi sıkıntısı olduğu için yeni stat yaptıramaz diye yazan arkadaş Arena'nın temeli atılmaya başlamışken Özhan Canaydın döneminde oyuncularınıza paralarını ödemekte sıkıntı çekiyordunuz . Beşiktaş'ın şu anki durumundan farksızdı durumunuz ne çabuk unuttunuz. Toki ihaleyi almasaydı şu an stat hala yapım aşamasındaydı kim bilir ki . :) Beşiktaş'ta yeni stat yaptırmaya kalkacaksa bu devletin yardımı sayesinde olacak elbette bu bütün kulüpler için geçerli. Galatasaray taraftarının tepkisini haklı buluyorum ama tutum yanlış. Hiç bir takımın taraftarı Beşiktaş'ı küçük düşürecek yorumlarda bulunamaz buna hakkı yok. Ya İnönü'de oynamaya devam edeceğiz yada Arena'da oynamamıza izin verecekler. Yönetimin stat konusunda ısrarcı olması son derece doğru. Kasımpaşa'nın stadında oynayacakmışız peh. İnsanlara çok kolay geliyor tabi. Borçtan dibine kadar batmış takım maçlarını Kasımpaşa'nın stadında oynasa gelirleri düşünemiyorum. Çıtayı iyice düşürmüş oluruz. Yani çıkıp önceki yönetimden nemlenen taraftar grubunun başkanı çıkıp Kasımpaşa stadında oynayacağız diye açıklama yapması pek bir şey anlam ifade etmez. Yönetim bu konuda ısrarcı olduğuna göre ya İnönü'ye devam yada Arena'da oynayacağız gibi gözüküyor gidişat. Aksi taktirde yönetime tepki çığ gibi olur.
Biz ayartırız,biz küçük düşürürüz,biz küfrederiz,biz devletten yararlanırız ama biz başka bir kulübün bedavadan bizim stadımıza konmasını kabullenmeyiz ayrıca bizim o en zor anımızda Riva denen bir arazimiz vardı.Hiç bir zaman Beşiktaş'ın durumuna düşmedik.Stad kounusunda istediğin kadar iğneleme yapmak istiyorsan yap ama şunu unutma ki devlet Galatasaray'a kazandırdığından daha çok para kazanmıştır.Ayrıca sizin de Seyrantepe gibi araziniz olsaydı İnönü'den vazgeçer,yeni stad yapılana kadar İnönü'de oynardınız.2003 yılında Galatasaray stadmızıda oynayamaz deyip bizi başından atan Beşiktaş'a şimdi yardım mı edeceğiz ?
attirson
26.Haziran.2012, 14:12
ROTA ARENA'YI GÖSTERİYOR
Beşiktaş'ın maçlarını oynayacağı muhtemel statlar arasında ilk etapta Olimpiyat, Saracoğlu ve Arena olmak üzere 3 stadın ismi ön plana çıkıyordu.
Ancak Atatürk Olimpiyat Stadı'nın 1 yıl süreyle bakıma girecek olması ihtimallerden birini sildi. Kadıköy Şükrü Saracoğlu'nda da yaşanması muhtemel ulaşım zorluğu gözlerin TT Arena'ya dönmesine neden oldu.
Siz ulaşımı yakın dıyorsunuzda haber sitelerinde Saracoglu için ulasım zorlugu diyor hep.Bu paragraf LigTv sitesinden.
E.Cartman
26.Haziran.2012, 14:13
Birincisi bizim adımızı öyle çıkartan Süleyman Hurma'nın yaptığı transferleri incele önce. 2. si Bossmann kuralları diye bişey var sözleşme süresinin bitimine 6 ay veya daha az bi süre kaldıysa kulübüyle görüşmeden oyuncuyla görüşebilirsin, FM de bile var bu. Şimdi hala oyuncu ayartan kulüp diyosan amenna. Ayrıca Arena yapılırken kulüp bütçesinden ödenemedi diye mi durdu sanıyorsun sen. İnşaatı Eren Talu yapıyordu, şirketinin giderleri gelirlerini aştı, mali olarak yönetemedi şirketi. Adamın şirketi battı, inşaat yarıda kaldı. TOKİ 2 kez ihale yaptı stad için yeterli teklifi bulamayınca kendi üstlendi. Son olarak demişsin ki borçtan dibe vurmuş takım Kasımpaşa stadında oynarsa nolur gelirleri düşük olur falan. Acaba geçen sezon Q7'li Fernandes'li Almeida'lı Simao'lu takıma rağmen kaç kombine satmıştınız. Kaç kez 20-25'in üzerinde seyirciyle maç oynadınız. Aaa pardon büyük taraftarsınız ya ille de Arena diyorsunuz. Üstelik hiçbir şekilde bilgi sahibi olmadan. Afedersin ama büyüklük Alen'in yaptığıdır. Sen ezeli rakibinin armaları bulunan, kulüp merkezini ve merkez store'unu barındıran stadda ev sahibi olarak maça çıkmak mı istiyorsun ? Orada ne kadar ev sahibiyim diyecebileceksin. İstenmediğiniz yere gidecek kadar yüzsüz müsünüz ? Arena'nın locaları satılırken 7/24 kullanım hakkıyla satıldı. Beşiktaş o locaları bir daha satamaz bi kere gitti mi ordan milyonlar. 500TL'ye kombine almayanların 5 binlik viplerden kombine alacağını mı zannediyorsun ? Ordanda gitti gelirler. Ulaşımı o kadar kolay olan müthiş manzaralı övündüğünüz stadınız 30 bin kişi kapasiteli. Orayı dolduramazken Galatasaray taraftarı olarak o kadar işkence çektiğimiz 52652 kişilik arenayı kaç maç dolduracaksın. Lütfen biraz gerçekçi olun.
SaLviO
26.Haziran.2012, 14:15
gs her maç kapalı gişemi oynadı arenada :D :D :D
Mamadou
26.Haziran.2012, 14:15
uAburak89
Kendini kandırıyorsun. Yeni stat yapılmaya başlanırsa bu iş er geç olacak. Bu konuda söz hakkı olanlar açıklamasını yaparak şahsen noktayı koymuştur diye düşünüyorum. İşin siyasi yönü ağır basacaktır. Ha Beşiktaş 1 sezon daha İnönü'de oynar ama stat yapılmaya başlanırsa sonraki sezonlarda Arena ve Kadıköy'de (uzak bir ihtimal) oynayacaktır. Fikret Orman'ın yaptığı açıklamalar işinize gelmiyorsa o sizin sorununuz. Fikret Orman gerçekleri söyledi diye tepki gösteriyorsunuz. Fikret Orman ve yönetimi TT Arena üzerinde hakkı olanlardan yardım istiyor.
Son olarak Beşiktaş'ın x,y oyuncuya verdiği para sizi ne alakadar eder ? Beşiktaş'ın parasından size ne Beşiktaş'ın sorunlarından size ne.
C h A o S
26.Haziran.2012, 14:16
Alen Markaryan, biz taraftar olarak Kasımpaşa stadını uygun buluyoruz, ama yönetim sıcak bakmıyor demiş. Acaba neden, para para para..
Ayrıca eklemiş, istenmediğiniz yere gitmeyiz, istenmediğimiz yerde oynamayız diye. Duruşu gösterebilmesinden ötürü kendisini tebrik ediyorum.
Delikanlı adammış.Yönetimin diyemediğini demiş.Çarşıyı tebrik ediyorum bu görüşünden dolayı.
C h A o S
26.Haziran.2012, 14:18
36 bin ortalama ile oynadık.En azından bu sezon her maç kapalı gişe olacak.:icon_wink:
europeanconquer
ROTA ARENA'YI GÖSTERİYOR
Beşiktaş'ın maçlarını oynayacağı muhtemel statlar arasında ilk etapta Olimpiyat, Saracoğlu ve Arena olmak üzere 3 stadın ismi ön plana çıkıyordu.
Ancak Atatürk Olimpiyat Stadı'nın 1 yıl süreyle bakıma girecek olması ihtimallerden birini sildi. Kadıköy Şükrü Saracoğlu'nda da yaşanması muhtemel ulaşım zorluğu gözlerin TT Arena'ya dönmesine neden oldu.
Siz ulaşımı yakın dıyorsunuzda haber sitelerinde Saracoglu için ulasım zorlugu diyor hep.Bu paragraf LigTv sitesinden.
Ümraniye Saraçoğlu'na yakın değil mi ? Daha doğrusu Ümraniye Avrupa yakasında değil mi ?
Son olarak Beşiktaş'ın x,y oyuncuya verdiği para sizi ne alakadar eder ? Beşiktaş'ın parasından size ne Beşiktaş'ın sorunlarından size ne.
Galatasaray'ın kullanım hakkı olduğu stattan size ne ?
SaLviO
36 bin ortalama ile oynadık.En azından bu sezon her maç kapalı gişe olacak.:icon_wink:
36 bin mi eminmisin resmi mi bu rakam ?
uAburak89
26.Haziran.2012, 14:19
Ne yapalım bizde mi Kasımpaşa'ya geçelim ?
Resmi rakam 16.000, 20.000'de arkadaş ekledi.
uAburak89
Kendini kandırıyorsun. Yeni stat yapılmaya başlanırsa bu iş er geç olacak. Bu konuda söz hakkı olanlar açıklamasını yaparak şahsen noktayı koymuştur diye düşünüyorum. İşin siyasi yönü ağır basacaktır. Ha Beşiktaş 1 sezon daha İnönü'de oynar ama stat yapılmaya başlanırsa sonraki sezonlarda Arena ve Kadıköy'de (uzak bir ihtimal) oynayacaktır. Fikret Orman'ın yaptığı açıklamalar işinize gelmiyorsa o sizin sorununuz. Fikret Orman gerçekleri söyledi diye tepki gösteriyorsunuz. Fikret Orman ve yönetimi TT Arena üzerinde hakkı olanlardan yardım istiyor.
O zaman battık, bittik diye ortalarda gezip, stadımıza çökmeye kalkmayacaksınız. Bu kadar basit. Ben biliyordum Beşiktaş'lı duruşunun Ali Sami Yen'e küfür etmek olduğunu, sayende bi bilgi daha eklendi. Önüne gelenden yardım istemek.
Senin içine siniyorsa zaten bu durum, aslında seninle konuştuğum için kendimden utandım şu anda. Yazdıklarımı okumamış sayabilirsin.
attirson
26.Haziran.2012, 14:20
Ümraniye Saraçoğlu'na yakın değil mi ? Daha doğrusu Ümraniye Avrupa yakasında değil mi ?
Galatasaray'ın kullanım hakkı olduğu stattan size ne ?
Demek ki bir kestirme yol filan var böyle yazdıklarına göre. :D Çünkü çoğu gördügüm yerde böyle yazıyor.
E.Cartman
26.Haziran.2012, 14:20
Tamam işte biz kendi stadımız olduğu halde dolduramadık onlar nasıl doldurcak :D
SaLviO
26.Haziran.2012, 14:22
Tamam işte biz kendi stadımız olduğu halde dolduramadık onlar nasıl doldurcak :D
ya doldururlarsa ? :D :D
E.Cartman
26.Haziran.2012, 14:25
Valla ben yoruldum ezbere konuşan insanlara bir şeyler anlatmaya çalışmaktan. Arkadaş sabit fikirli olmayın bi araştırın Allah için ya. Fikret Orman nereye doğruları söyledi hangi doğrularmış onlar. Günlerdir diyoruz ki üst kullanım hakkı bizde, biz izin vermezsek stada giremezsiniz. Beşiktaş'lılık duruşu rakipler üzerinde siyasi baskı kurarak büyümek midir, bedavaya Arena'ya konmak mıdır ?
europeanconquer
26.Haziran.2012, 14:25
Demek ki bir kestirme yol filan var böyle yazdıklarına göre. :D Çünkü çoğu gördügüm yerde böyle yazıyor.
Google Maps'te Şükrü Saraçoğlu 16km iken Arena 21,6 km :icon_eek:
C h A o S
26.Haziran.2012, 14:27
Resmi rakam değil.Abdürrahim Albayrak'tan duyuyordum hep.
Türk Telekom Arena’da ortalama 37 bin kişiye oynayan Galatasaray hiç bir olay çıkarmadan hiç bir ceza almadan ve bunların içerisinde 3 tane çok önemli play off maçı oynanmasına rağmen hiç bir problem olmadan sezonu kapattık. Onun için tüm Galatasaraylı taraftarlara teşekkür ediyorum.
uAburak89
Oyuncu transferleriyle gözleri boyananlar, kulüp batınca anladılar neyin ne olduğunu.
3-5 sene sonra İnönü ellerinden gidince, o zaman anlayacaklar bu dönen dolapları ama iş işten geçmiş olacak. Memleketin bu kadar sorunu varken, arkadaşın "arenada söz hakkı olanlardan yardım istiyoruz" dediği siyasiler bu stat işi ile ilgileniyor. Birazcık kafayı kullanıp düşününce, ortada dönen rantı görmek zor değil, tabii isteyene.
Yakınlık meselesine gelince, bi zahmet uzağa da gidiversinler. Galatasaray taraftarı yolu olmayan Olimpiyat'a giderken nerdeydi bu insanlığı düşünen topluluk ?
Kartal'ım var olmaz, Saraçoğlunda oynaması söz konusu bile değildir - üstelik herhangi bir talep yokken- denildi zamanında. Şimdi Ünal Aysal'ın fazlasıyla gereksiz kibar tavrı bile sorun oluyor, Galatasaray kötü kulüp oluyor.
Süleyman Hurma kural bilmez, tüccar zihniyeti ile konuşur. Fenerbahçe yöneticisi Amrabat'ı bize teklif ettiler diye açıklama yapar, adam mafyavari çıkar dili sürçmüştür der. Kimse de sesini çıkarmaz, niye ? Çünkü alışveriş bozulsun istemezler.
Sonra biz ayartıcı kulüp oluyoruz, ortamı geriyoruz. Bu sene kalkan kupa birilerinin çok zoruna gitti, o günden beri sürekli bir şeyler çıkıyor.
europeanconquer
37 bin olacağını sanmıyorum ama 30 bin den ya biraz fazla ya da biraz eksik olabilir.
E.Cartman
26.Haziran.2012, 14:28
Zaten geçen sezon 28 bin küsür kombine satılmıştı. Rakamı net olarak bilmiyorum ama 30 binin üstündeydi bu ortalama. Bu sezon zaten zorlasak 40 bin olucak kombineler :n::n:
Night_Mare17
26.Haziran.2012, 14:28
Evet 36 bin. Siz kale arkalarına bakmadığın için öyle görüyorsunuzdur. Kale arkalarındaki kişi sayısı çok fazla ve çoğu zaman fulleniyor. Stad büyük olunca az kişide bile böyle bir şey çıkıyor ne yapıcaksın :D
europeanconquer
26.Haziran.2012, 14:29
Zaten geçen sezon 28 bin küsür kombine satılmıştı. Rakamı net olarak bilmiyorum ama 30 binin üstündeydi bu ortalama. Bu sezon zaten zorlasak 40 bin olucak kombineler :n::n:
Yahu zaten 39 bin küsürlerde :D 40 bin olsa ne olacak :D
Night_Mare17
26.Haziran.2012, 14:30
He bu arada Gs Bonus'um geldi kombine almaya gidiyorum bugün :D
E.Cartman
26.Haziran.2012, 14:32
Evet 36 bin. Siz kale arkalarına bakmadığın için öyle görüyorsunuzdur. Kale arkalarındaki kişi sayısı çok fazla ve çoğu zaman fulleniyor. Stad büyük olunca az kişide bile böyle bir şey çıkıyor ne yapıcaksın :D
O çok kötü bişey ya :D Arkadaş maçta gözüken tarafın biletleri min. 250-300 oluyor o yüzden az kişi geliyor önemsiz maçlara ordan. Taraftarda az gözüküyor. Kadrajı bi genişletsen üst katlar full, kale arkaları full oysaki :D
GeanyGS
26.Haziran.2012, 14:34
Ne alakası var? gelen taraftar sayısı mı belirliyor saha zemininin durumunu?
Ayrıca stada gelen taraftar sayısının stad kapasitesine göre az olmasının tek nedeni ulaşımdır. Maç bu illa arkadaşlarınla gidecek değilsin. Kız arkadaşınla gidersin, kardeşlerinle gidersin vs. ama bu gibi durumlarda on bin kişinin arkasında metro sırası beklemek ve tek ulaşımın o olması da zor bir durum. Sıra beklemek ayrı dert, metroda cama yapışık şekilde gitmek ayrı bir dert.
Gebze'den, Beylikdüzü'ne kadar tek bir vasıta ile(trafiğe dahi girmeden) ulaşılan bir stadla karşılaştırmak abes olur. Hal böyleyken bile 36binlik bir ortalama muazzam bir rakam.
Demek ki bir kestirme yol filan var böyle yazdıklarına göre. Çünkü çoğu gördügüm yerde böyle yazıyor.
Takım için değil, taraftar için yakın olan Arena.
Revolution
26.Haziran.2012, 14:35
ya doldururlarsa ? :D :D
Yahu konunun bununla ne alakası var? Arkadaş orada ufak bir örnek vermiş sen konuyu tamamen buraya çekmişsin. İstenmiyor mu, istenmiyor. İstenmemesi için oldukça haklı sebepler var mı, var. Sizin bu konuda neden bu kadar meraklı ve her fırsatta "aman canım n'olacak, gelsinler bizde oynasınlar" demenizi anlamıyorum. Hakikatten bu kadar meraklıysanız kutsal Fenerbahçe cumhuriyetinin kutsal taraftarı harekete geçsin de kucak açsın Beşiktaşlı kardeşlerine. Madem bu kadar meleksiniz.
Çok tanıdığım Beşiktaşlı bu kadar istenmiyorsa oynamayalım diyor. Mantıklı olan da bu. Devletin zoruyla, istenmediği halde Arena'da maç izleyeceğiz diye stadımızda oynamak Beşiktaş'ın içine siniyorsa diyecek de söz yok.
C h A o S
26.Haziran.2012, 14:36
Bugün Ankara'da görüşme var.Adnan Öztürk'ünde gitmesine sevindim.Bu adama güveniyorum.Gereken cevabı verir.Bitsin artık şu mesele.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın önderliğinde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Asbaşkanı Adnan Öztürk'ün katılımıyla yapılacak zirvede gündem maddesi Türk Telekom Arena'nın kullanımı olacak.
Zekirdek
Yalnız bırakın Galatasaray kiralasın Beşiktaş'a nasıl olsa bu lig Eylül'de biter sonrasıda Allah Kerim. :D :D
Night_Mare17
O çok kötü bişey ya :D Arkadaş maçta gözüken tarafın biletleri min. 250-300 oluyor o yüzden az kişi geliyor önemsiz maçlara ordan. Taraftarda az gözüküyor. Kadrajı bi genişletsen üst katlar full, kale arkaları full oysaki :D
Aynen tek doğu alt gözüküyor :D
uAburak89
26.Haziran.2012, 14:38
Sessizce pusuda bekleyen de çok insan var, internet ortamında özellikle. Hatta işi o kadar ileri götürdüler ki, TT Arena gibi isim hakkı alacaklarmış kendilerine. Avrupa maçlarında statlar sponsorsuz bir şekilde kullanılıyor, gerçi Beşiktaş men edildi ama o zamanda Ali Sami Yen diyemezlermiş, Şeref Bey stadı olmalıymış falan. Bir Türkü tutturuldu gidiyor. Yönetim bu işe engel olamazsa yazıklar olsun, bırakıp gitsinler.
E.Cartman
26.Haziran.2012, 14:38
Bugün Ankara'da görüşme var.Adnan Öztürk'ünde gitmesine sevindim.Bu adama güveniyorum.Gereken cevabı verir.Bitsin artık şu mesele.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın önderliğinde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Asbaşkanı Adnan Öztürk'ün katılımıyla yapılacak zirvede gündem maddesi Türk Telekom Arena'nın kullanımı olacak.
Ünal Aysal bilerek Adnan Öztürk'ü almış heralde. Ünal başkan kibar adam ama Adnan Öztürk korkmaz söyler düşüncesini, yardırırız :D
Oğuz Altay, Radyospor'a konuşmuş stadla ilgili
Ali Sami Yen Spor Kompleksi
attirson
26.Haziran.2012, 14:40
Eger Gs istemedigi halde Bjk'nin oynamasına izin verirlerse her maç stada zarar verir Bjk'liler.
uAburak89
26.Haziran.2012, 14:41
Bir sonraki seçimde Ünal Aysal bırakmalı zaten, finans açısından başarılı ama diğer alanlarda bu işi kıvıramıyor, eleştrilecek çok yönü var. Adnan Öztürk devralmalı bayrağı.
europeanconquer
26.Haziran.2012, 14:43
Eger Gs istemedigi halde Bjk'nin oynamasına izin verirlerse her maç stada zarar verir Bjk'liler.
İzin versekte zarar verecekler yine.Kaçınılmaz bir şey bu.
Revolution
26.Haziran.2012, 14:44
Ben asıl kavgalardan korkuyorum. İzin verilirse büyük ihtimal Beşiktaş'ın ilk maçında uA orada olacaktır, sahipleniyoruz hesabı ve kaç polis olursa olsun inanılmaz büyük kavgalar çıkar orada.
Mamadou
26.Haziran.2012, 14:45
O zaman battık, bittik diye ortalarda gezip, stadımıza çökmeye kalkmayacaksınız. Bu kadar basit. Ben biliyordum Beşiktaş'lı duruşunun Ali Sami Yen'e küfür etmek olduğunu, sayende bi bilgi daha eklendi. Önüne gelenden yardım istemek.
Senin içine siniyorsa zaten bu durum, aslında seninle konuştuğum için kendimden utandım şu anda. Yazdıklarımı okumamış sayabilirsin.
Her defasında başka şeylerden bahsediyorsun. Şimdi de Ali Sami Yen'e küfür edildiğini yazıyorsun. Önceden olmuş tribün olaylarını istediğin kadar yaz umrumda değil.
Beşiktaş yardım isteyeceği yerden yardımını ister bunda ne var ? Yeni stad yapılacağına göre mutlaka başka bir stat da oynayacağız. Bunda Beşiktaş'ın menfaatleri önde gelir. Yok öyle Kasımpaşa'nın stadında oynamak bu konuda maddiyat konuşur. Beşiktaş'ın yerinde başka bir takım olsaydı aynı tutumu sergilerdi diye düşünüyorum.
Bak bir sonraki mesajında çok haklısın. "3-5 sene sonra İnönü ellerinden gidince, o zaman anlayacaklar" bu yazdığına katılıyorum. 3-5 sene bile sürmeyecek. İnönü'nün oraya yeni bir stad yapılmayacağı bir gerçek. İlerde bir bahane uydurulup başka yere yeni bir stad yapılır diye tahmin ediyorum. İşin siyaset yönü ağır basacak diye yazmamdaki kasıt buydu başka şeyleri aklına getirmene hiç gerek yok.
Diğer mesajlara da cevap yazayım. Almeida'lı,Quaresma'lı,Simao'lu ve Fernandes'li kadro ile kaç kombine satmıştınız diye cevap yazılmış. Bu sezon yaşanan şike olayları hangi takımı etkilemedi ki Galatasaray dışında ? Şike olayları insanları yeterince tribünden soğuttu ondan önceki sezonlarda kombine satışları o kadar da kötü değildi Beşiktaş'ta en azından seyirci maça gidiyordu.
Yine yazıyorum Galatasaray taraftarının gösterdiği tepki son derece haklı ama küçük düşürecek yorumlarda bulunulması gergin olan ortamı daha da geriyor. Onların yerinde Beşiktaş taraftarı olsaydı Beşiktaş taraftarı da tepki gösterirdi. Fenerbahçe taraftarı da olsaydı tepki gösterirdi. Bu işin sonunda birileri mahcup olacak bakalım hayırlısı..
C h A o S
26.Haziran.2012, 14:46
Git gide olaylar şiddet seviyesine geliyor.Olaki arena verilirse her maç önü kavga çıkar.
uA Gen.Koor.Oğuz Altay: Sayın Ünal Aysal Stadyum Konusunda Elini Masaya Vurmasa Biz 30 Milyon Galatasaraylı Elimizi Masaya Vurmasını Biliriz
uAburak89
26.Haziran.2012, 14:54
@Meireles
Bahsederim, bu çünkü bu olayın birden çok etkeni var. Kuru kuru bir istememezlik söz konusu değil.
Beşiktaş açısından maddiyatın tek gerekçe olduğunu zaten herkes biliyor. Anlayamadığın nokta şu, Beşiktaş'tan bize ne ? Olimpiyat stadı saçma bir gerekçe ile bakıma alınmıyor olsa, madem söz konusu para sizin için en hayırlısı orası değil mi ? Neden gündeme getirmiyorsunuz ?
Sen kulübü batır, sonra gel para akıtacak stadı bul, çökeyim de. Olimpiyat dendiği zaman taraftarımızın rahatı diyebildiler.
Stadın adının TT Arena olması sanki işi basitleştiriyor. Bu stadın gelişim sürecini anlayamadı kimse. Biraz empati yapın. Zor değil.
Mamadou
26.Haziran.2012, 15:10
@Meireles
Bahsederim, bu çünkü bu olayın birden çok etkeni var. Kuru kuru bir istememezlik söz konusu değil.
Beşiktaş açısından maddiyatın tek gerekçe olduğunu zaten herkes biliyor. Anlayamadığın nokta şu, Beşiktaş'tan bize ne ? Olimpiyat stadı saçma bir gerekçe ile bakıma alınmıyor olsa, madem söz konusu para sizin için en hayırlısı orası değil mi ? Neden gündeme getirmiyorsunuz ?
Sen kulübü batır, sonra gel para akıtacak stadı bul, çökeyim de. Olimpiyat dendiği zaman taraftarımızın rahatı diyebildiler.
Stadın adının TT Arena olması sanki işi basitleştiriyor. Bu stadın gelişim sürecini anlayamadı kimse. Biraz empati yapın. Zor değil.
Şahsen Olimpiyat bakıma alınmasaydı yönetim orayı tercih etmezdi diye düşünüyorum. Bu stad meselesi yüzünden Olimpiyat'ın bakıma alındığı bir gerçek ve hala göremiyor musun bu işin sonunda planlandığı şekilde sonlandırılacağını ? Empati yapın diye yazmasını biliyorsun ama olabilecekleri de yazamıyorsun yada aklına getirmek bile istemiyorsun. Kasımpaşa'nın stadında oynamakla Arena'da oynamak arasında hesapları incelemeye kalksan dağlar kadar fiyat farkı olur. İşte bu yüzden yönetim ısrarcı. Çıkıp bu sezon tribünde takımın anasını ağlatmış taraftar grubunun başkanı Kasımpaşa stadında oynamalıyız diye açıklama yapıyor. O kim ki Beşiktaş taraftarının adına konuşup ciddiye alıyorsunuz. İlk önce takım bu sezon kaç maç seyircisiz oynamış ne kadar para cezası almış onları açıklasınlar. Çokta gereksiz bir açıklama..
uAburak89
26.Haziran.2012, 15:15
Olabilecekleri, planlananları geçmiş sayfalarda yazdım zaten.
Kimse konuşması gereken, kaale alınacak kişiler onlar konuşssun o zaman. Futbol, başkanların, siyasilerin değil, taraftarın.
Kasımpaşa, Gebze, hatta Fenerbahçe sizi davet ediyor, bizse istemiyoruz. Fikret Orman'ın o sizin meşhur duruşunuzla alakası yok, öyle olsa bu kadar üstelemezdi.
Edit: Söz konusu oyun konusunda benimle aynı fikirdesin, o zaman siz taraftar olarak resmen uyuyorsunuz şu anda. Bizim stada sizi yerleştirecekler, siz stadı yıkacaksınız yada devlet yıkar, sonra yeni stat izni falan verilmiyecek. Ya bizim stada ortak edileceksiniz bir şekilde, ya da dağ başına yeni stat. Ama sizin başkanınız 2 yıla stadımız bitecek diyor ? Bu düpedüz yalan oluyor, kurguladığımız senaryoda. Ya da diğer ve uzak ihtimal, Fikret Orman baya bi saf adam, oyunun bir parçası farkında değil.
Mamadou
26.Haziran.2012, 15:40
Yıllarca bu taraftar Yıldırım Demirören'in vaatlerine kandı kuru kuruna kandırıldı. Fikret Orman Beşiktaş'ın menfaatleri için yalan söylüyorsa varsın yalan söylesin. Helali hoş olsun. İlerde bunun faydaları ortaya çıkar. Nasıl Adnan Polat başkan olarak Galatasaray'da sportif bakımdan en son beş sıraya yazılırsa maddi olarak ilk beşe yazılır. Fikret Ormanın'da bu yönde ilerlediğini düşünüyorum. Belki sportif olarak başarı önümüzdeki 3,4 sezon olmayacak ama maddi olarak kulübü düzlüğe çıkartması bile yeterli. Fırsatçılık ise fırsatçılık yapılsın taraftar gözünü açıyor yavaş yavaş. Yıldırım Demirören'den demlenen taraftar grubunun başkanı açıklama yapıyor bu bir tek onu bağlar . Ciddiye almayın derim.
Ayrıca yazmayı unutmuşum. Bu sezon Kasımpaşa'nın stadını çok çok büyük ihtimal Kasımpaşa ve İBB kullanacak. Nasıl hala Beşiktaş Kasımpaşa'nın stadında oynasın diye yazabiliyorsunuz ? Bir stadı 3 takım kullanacak değil ya işte o yüzden ya İnönü'ye devam yada istikamet Arena. İlk seçenek daha az ihtimal geliyor bana.
uAburak89
26.Haziran.2012, 15:43
Savaşta her yol mübahtır kısacası durum bu. Ben de diyorum ki, biz bu oyunu bozarız. Beşiktaş, Galatasaray sayesinde borçlarından kurtulamayacak, Demirören'in oyuncağı yaptığı kulübünüzü stadımız üzerinden çıkışa geçiremeyeceksiniz. Bu taraftar buna izin vermez.
Galatasaray Adnan Polat döneminde hiçbir kulübü kullanarak maddi anlamda toparlanma sürecine girmedi. Aynı şey değil. Şimdi gidip anlaşmalı Fikret Orman, verin İnönü'yü alın yeni stadı 1 sene içinde. Bu sene de İnönü'de oynarsınız, yorgan gitti, kavga gitti durumu olur.
Walter Sakana
26.Haziran.2012, 15:44
Jupp Derwall'i ölümünün 5.yılında Sevgi ve Saygıyla Anıyoruz!
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/380629_10151000952779265_1506346242_n.jpg
europeanconquer
26.Haziran.2012, 15:44
Vefa'nın stadı var orada oynayın.
SaLviO
26.Haziran.2012, 16:29
Savaşta her yol mübahtır kısacası durum bu. Ben de diyorum ki, biz bu oyunu bozarız. Beşiktaş, Galatasaray sayesinde borçlarından kurtulamayacak, Demirören'in oyuncağı yaptığı kulübünüzü stadımız üzerinden çıkışa geçiremeyeceksiniz. Bu taraftar buna izin vermez.
Galatasaray Adnan Polat döneminde hiçbir kulübü kullanarak maddi anlamda toparlanma sürecine girmedi. Aynı şey değil. Şimdi gidip anlaşmalı Fikret Orman, verin İnönü'yü alın yeni stadı 1 sene içinde. Bu sene de İnönü'de oynarsınız, yorgan gitti, kavga gitti durumu olur.
başbakan izin verdikten sonra taraftar hikaye
uAburak89
26.Haziran.2012, 16:33
:)
Zaman gösterir herşeyi.
SaLviO
26.Haziran.2012, 16:34
:)
Zaman gösterir herşeyi.
şuan durum onu gösteriyor ama bence herşeye hazırlıklı olun
uAburak89
26.Haziran.2012, 16:35
Tamam .
Corpus
26.Haziran.2012, 16:41
https://p.twimg.com/AwRNNxTCQAAz91e.jpg:large
Suicider
26.Haziran.2012, 16:48
Adamlar ciddi ciddi bu durumu kendilerine yediriyorlar yahu.Yazıklar olsun Beşiktaş taraftarını böyle bilmezdim.Herkes çıkarı söz konusu oldu mu ne durumlara düşüyor.Gelin stada ne haliniz varsa görün.Olaylar çıktıktan sonra da gelip burada bize sataşmayın.
uAburak89
26.Haziran.2012, 16:50
Olaya taraf olan Fenerbahçelileri anlamak güç. Umarım aynısı başlarına gelir, böyle bir durumda eğlenmenin ne kadar yanlış olduğunu anlarlar.
RaSenGan
26.Haziran.2012, 16:53
Olaya taraf olan Fenerbahçelileri anlamak güç. Umarım aynısı başlarına gelir, böyle bir durumda eğlenmenin ne kadar yanlış olduğunu anlarlar.
Onlara da eğlence çıkıyor.Beşiktaşlılardan daha çok konuşuyolar bu konuda.
LadroN
26.Haziran.2012, 16:57
Onlara da eğlence çıkıyor.Beşiktaşlılardan daha çok konuşuyolar bu konuda.
Beşiktaşlılar konuşmuyor dersek daha doğru olur.
Nedvedmania
26.Haziran.2012, 16:59
Ünal Aysal bilerek Adnan Öztürk'ü almış heralde. Ünal başkan kibar adam ama Adnan Öztürk korkmaz söyler düşüncesini, yardırırız :D
Oğuz Altay, Radyospor'a konuşmuş stadla ilgili
Ali Sami Yen Spor Kompleksi
Açıklamalar çok iyiymiş gerçekten.
Suicider
26.Haziran.2012, 18:51
Beşiktaşlı'lar twitter'da Arena ya kartalyuvası da yapılsın alışverişimizi de yapalım falan demeye başlamış.Tehlikenin farkında mısınız? Olayların nerelere gideceğinin?
Revolution
26.Haziran.2012, 18:53
https://p.twimg.com/AwRNNxTCQAAz91e.jpg:large
Tüylerim diken diken oldu.
europeanconquer
26.Haziran.2012, 19:23
Baros elimiz de kalacak beyler. :(
SaLviO
26.Haziran.2012, 19:26
çok kötü oynadı avrupa şampiyonasında ben bişeyler yapar diye bekliyordum ama sıfırdı maç eksiği var bence oyunun içinde kayboluyor
mpaker66
26.Haziran.2012, 19:56
Maaşta anlaşabilirse ülkesinden bir takım alabilir. Sonucta Milan Baroş bu. Meseld bircok Fenerbahçeliye sorsak Tuncay'ı takımında ister.
C h A o S
26.Haziran.2012, 20:11
Ankarada olucak görüşme bugün değilmiydi?Hala açıklama yok.
Nedvedmania
26.Haziran.2012, 20:15
Akşam 6 da olacaktı.
Edit : Öh be saat 7 olmuş hiç farkında değilim :D Birazdan açıklanır o zaman karar.
attirson
26.Haziran.2012, 20:17
Eger izin verilirse bile 1-2 maçtan sonra degistirirler kararı 1-2 kavga çıkar iptal olur.
Nedvedmania
26.Haziran.2012, 20:25
7 de başlamış toplantı. Daha 25 dk olmuş yani.
E.Cartman
26.Haziran.2012, 20:49
Bakalım akşama ne tür olaylar olacak :D
Corpus
26.Haziran.2012, 21:10
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/full/606018393.jpg?key=597326&Expires=1340731606&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=qE2a~6fOS~J-GOjDupCRU4Qh~jHVcsvJoufuEMtKpBsjcxGVZgHnomUUGUbs1e ROe398mAb1VxBzCrbJxYCFN4WBr5Ns6IjTIPBAqq0T8qKAdOwT NFzfhlL1lG55CxwUsqbG6panmo4v3jlgXW8hwUFeWtT2S6pKRj aUJm~3v94_
uAburak89
26.Haziran.2012, 21:18
Adnan Öztürk toplantı sonrası açıklama yapmış ve vermiyoruz demiş. Var mı bilgisi olan ?
attirson
26.Haziran.2012, 21:20
Adnan Öztürk toplantı sonrası açıklama yapmış ve vermiyoruz demiş. Var mı bilgisi olan ?
Dogrudur Ntvspor yazmış.
RaSenGan
26.Haziran.2012, 21:20
ARENA ZİRVESİNDE G.SARAY OLUMSUZ YANIT VERDİ! Adnan Öztürk: "Beşiktaş'ın talebine olumsuz yanıt verdik. Konu kapandı!"
uAburak89
26.Haziran.2012, 21:23
Adamın dibisin Adnan Öztürk. Zamanında Adnan Polat'la çekişirken senden yana tavır almadığım için pişmanım. İyi ki gitti bu toplantıya, yoksa bizim centilmen başkanımız evini bile verirdi.
C h A o S
26.Haziran.2012, 21:23
Rahatladım valla.Şimdi onlar düşünsün nerede oynayacaklarını.
Arena'da Galatasaraydan başka bir takım ancak deplasman takımı olarak sahaya çıkar !
Adnan Öztürk derim çekilirim.
SaLviO
26.Haziran.2012, 21:24
bu konu başbakana kadar gider hatta refarandum yaparlar :D :D :D
uAburak89
26.Haziran.2012, 21:25
bu konu başbakana kadar gider hatta refarandum yaparlar :D :D :D
Cumhurbaşkanını unutma derim.
C h A o S
26.Haziran.2012, 21:26
Artık ya Kasımpaşa yada Saraçoğlu kalıyor.Fikret Orman birazda Saraçoğlu için çırpınsın.Hazır Fenerbahçe kucak açmışken.Beşiktaş'lı bir yönetici sürekli Fenerbahçe'den davet alıyoruz demişti.
mpaker66
26.Haziran.2012, 21:27
umarım kapanmıştır konu.
LadroN
26.Haziran.2012, 21:28
Gitsinler nerede oynarlarsa oynasinlar.cok sevindim bu işe.fikret orman umarim daha fazla cirkeflik yapmaz.
uAburak89
26.Haziran.2012, 21:29
Fikret Orman ne demiş, var mı bilen ?
RaSenGan
26.Haziran.2012, 21:29
İBB Kasımpaşa'yla Beşiktaş da Fenerbahçe'yle paylaşır işte :)
C h A o S
26.Haziran.2012, 21:31
Şu toplantıya eminim Adnan Öztürk katılmasa Aysal'ı ikna ederdi Suat Kılıç ve Fikret Orman.
E.Cartman
26.Haziran.2012, 21:32
Vallaha rahatladım. Adnan Öztürk'e de helal olsun en başından beri tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Ünal Aysal'dan sonra en büyük başkan adayımızdır.
mpaker66
26.Haziran.2012, 21:44
N.özdemir gelin bizim stadda oynayın demişti hafızam beni yanıtmıyorsa. Gitsinler işte.
MeMo
26.Haziran.2012, 21:45
Beşiktaş'ın bizim stadta oynaması son yıllarda alınan en aptalca kararlardan biri olur. Ligdeki maç hala aklımda.
Nedvedmania
26.Haziran.2012, 21:48
Bende rahatladım. Acaba şimdi ne olacak. Ya Kadıköy ya TT Arena demişti Fikret Orman. Şimdi onlar düşünsün :)
RaSenGan
Türkiye'de iki büyük takım aynı stadta kesinlikle oynamamalı.Güzelim stadları ne hale getirirler.
C h A o S
Muhtemelen Saraçoğlu'da olmaz.Çarşı,Kasımpaşa stadını istiyor.Taraftarın tercihi önemli.Beşiktaş semt takımı.Kimse kalkıpta oradan gitmez Kadıköy'e.Yol açısından Kasımpaşa'da makul.Ancak geçen Beşiktaş'lı bir yöneticiyi dinlerken"Fenerbahçe'den zaten sürekli davet alıyoruz"demişti.Bu yüzden yönetim bazında davet olduğu için gidebilir Saraçoğlu'na.Şimdi Fenerbahçe'li arkadaşlara Allah sabır versin.Bizim başımızdan kalktı bu yük.
Ezeli rakipler birbirinin stadında oynarsa kavga, hır, gür eksik olmaz.Türkiye'de bu hoş görü yok.Bunu anlamalı yöneticiler.Taraftar bu aşamada en büyük etken olmalı.
mpaker66
Bu karar stadın %100 bizim olduğunun kanıtı oldu... Ali Samiyen ruhuna bi adım daha atıldı.
uAburak89
26.Haziran.2012, 21:51
Ben en çok Fikret Orman'ın ne diyeceğini merak ediyorum, hala ısrar ederse kendisine sadece pes diyebilirim herhalde.
byariff
26.Haziran.2012, 21:54
Adnan Öztürk-1: "Arena, milli bayramlar dışında bize aittir.. Yılda 750 bin Euro harcayıp koruduğumuz zemin 2 takımın maçlarını kaldırmaz.."
Adnan Öztürk-2: "Bize emrivaki yapıp tam şu pazarlıkların olduğu sırada Olimpiyat Stadı'nı 2020 için bakıma almak zekamıza hakaret. Ayıptır"
RaSenGan
26.Haziran.2012, 22:00
Şimdi Olimpiyat'ın bakım tarihini daha ileriye alırlarsa hiç şaşırmam :)
vFor
26.Haziran.2012, 22:01
milli bayramlar derken milli maçları kastediyo heralde.
RaSenGan
26.Haziran.2012, 22:07
milli bayramlar derken milli maçları kastediyo heralde.
Milli bayram nere milli maç nere :) Milli bayramlarda stadlarda törenler yapılıyor oyunlar vs. oynanıyor onları kastediyor.
Nedvedmania
26.Haziran.2012, 22:08
Hayır milli bayramdan kasıt gayet açık. 23 Nisan, 19 mayıs, 29 ekim vs.
vFor
26.Haziran.2012, 22:09
Yok oda olmaz artık onlarıda kaldırdılar çünkü :)
sarianet
26.Haziran.2012, 22:21
rahatladım mesajlarına baya güldüm gelsinler oynasınlar
koltuklar mı kırılacak kulübü ödesin zemin mi bozulacak ortaklaşa ödesinler bu işler böyledir zaten ödeme muhabbetlerini eskiden beri sevmem :D
E.Cartman
26.Haziran.2012, 22:22
Milli maçlardan kulüplere para kalıyor diye biliyorum ben. Milli bayramdır o dediği muhtemelen.
Suicider
26.Haziran.2012, 22:24
Umarım kesin kapanmıştır bu konu.Ben hala tedirginim kesin konuşamıyorum.Bekleyip görmek lazım.
Nedvedmania
26.Haziran.2012, 22:28
rahatladım mesajlarına baya güldüm gelsinler oynasınlar
koltuklar mı kırılacak kulübü ödesin zemin mi bozulacak ortaklaşa ödesinler bu işler böyledir zaten ödeme muhabbetlerini eskiden beri sevmem :D
Zemin işi öyle şak diye düzelecek birşey değil. Koltuk işi de öyle.
Night_Mare17
26.Haziran.2012, 22:29
Stad bizim vermiyoruz bitmiştir.
C h A o S
26.Haziran.2012, 22:35
Umarım kesin kapanmıştır bu konu.Ben hala tedirginim kesin konuşamıyorum.Bekleyip görmek lazım.
Bundan sonrası Beşiktaş'a kalmış.Bakalım onlarda bu konu bizim için kapanmış mı diyecekler?Valla Fikret Orman ne diyecek çok merak ediyorum.Hala bir açıklaması gelmedi.Hala Arena'da ısrarcı davranırsada buda onun karakterini gösterir.İnşallah kendisine yakışan bir açıklama yapar.:icon_wink: