View Full Version : Galatasaray Sohbet Alanı
mpaker66
04.Aralık.2012, 21:10
sivas maçı için ultrAslan deplasman tribününü kapatmış 500 tane bilet almış tek elden. ne yapmaya çalıştıklarını anlamadık gitti.
IcedEarth
06.Aralık.2012, 03:25
Bugüne kadar tek forvet sisteminden nefret ettim, hala da etmeye devam ediyorum. Ancak belirtmeden edemeyeceğim, forvetinde Burak, kanatlarında Aydın Amrabat, göbeğinde Hamit Melo Selçuk varsa 4-5-1 oynamak gerek bence. Burak'ın yanındaki forvet her türlü harcanıyor, yazık günah.
--------------------Muslera-----------------------
Eboue-------Semih-------Dany--------Riera
--------------------Melo--------------------------
-------------Hamit------Selçuk-----------------
Aydın---------------------------------Amrabat
-------------------Burak-------------------------
Sol bek, sağ açık ve stopere de adam alınırsa çeyrek final hayal değil. Sol bekle sağ açık kör topal da olsa ilerliyor, en acili Semih'in yanına stoper bence. Dany bugün fena oynamamış olabilir, ancak resmen bir ayaklı bomba.
Oyuncu bazında da iki kişiye parantez açmak istiyorum.
1 - Semih Kaya: Bu yaşta bu yürek, bu soğukkanlılık bu mücadele. Allah nazarlardan saklasın. 1-2 sene içinde kaptanlık bu adamın hakkıdır. Sakin yapısıyla Selçuk'tan sonraki kaptanımız bu adam olmalı kesinlikle.
2 - Burak Yılmaz: Evet, hala sevemiyorum. Evet, hala futbolun birçok dinamiğinden oldukça uzak. Hala top kontrol edemiyor, adam eksiltemiyor, ve şu an aklıma gelmeyen birçok şeyi yapamıyor. Ama takdir etmeliyiz ki bu adam her geçen gün kendine birşeyler katıyor ve ülke sınırlarında mevcut durumda daha çok gol atan adam yok. Nasıl attığına anlam veremesem de çalışan parçayı bozmamak gerektiğine karar verdim kendi içimde.
uAburak89
06.Aralık.2012, 03:30
Çok güzel kadro olmuş, Sivas maçında kalede Ufuk ve cezalı Melo yerine Yekta ile denesek bu kadroyu başarılı olacağına inanıyorum ben de. Tek farkla yalnız, Selçuk ile Hamit'in yerini değiştirmek lazım, Hamit sol içten katederek etkili şutlar bulabilir. :)
Transfer döneminde 3 adam birden alınır mı pek emin değilim ama, beklentim sol bek + sağ açık şeklinde. Belki de sürpriz olarak bir 10 numara alınabilir sağ açık yerine. 4-4-1-1'e de dönebilir sistem.
Sene başında konulan hedef tutturuldu, bu da bir başarıdır. Fazla takviye yapmadan da geçiştirebilirler, ligde nerede olacağımız da önemli bir etken olur herhalde.
Corpus
06.Aralık.2012, 03:54
Tüm takıma tek tek helal olsun. Özellikle Fatih Terim
Aslanlarım benim.
nannar
06.Aralık.2012, 10:44
--------------------Hamit/Selçuk-------------------------
-------------Melo------Emre Çolak-----------------
Ben Selçuk ve Hamit'in kesinlikle aynı anda sahada olmasına karşıyım.Çünkü ikisi de takımın el freni gibi. Sürekli atakları yavaşlatıyorlar. İkisinden biri oynasın ve mümkünse de savunmanın önünde kalsınlar.Nasıl olsa ikisinin de tek yaptığı şey ya savunma arkasına uzun pas,ya da yana /geriye... Yukardaki dizilişle sahaya bir çıksak,sürekli dikine gideriz :D
davidvilla
06.Aralık.2012, 12:03
Çünkü ikisi de takımın el freni gibi. Sürekli atakları yavaşlatıyorlar.
Sonunda beni anlayan biri çıktı :)
Gncl1905
06.Aralık.2012, 12:07
--------------------Hamit/Selçuk-------------------------
-------------Melo------Emre Çolak-----------------
Ben Selçuk ve Hamit'in kesinlikle aynı anda sahada olmasına karşıyım.Çünkü ikisi de takımın el freni gibi. Sürekli atakları yavaşlatıyorlar. İkisinden biri oynasın ve mümkünse de savunmanın önünde kalsınlar.Nasıl olsa ikisinin de tek yaptığı şey ya savunma arkasına uzun pas,ya da yana /geriye... Yukardaki dizilişle sahaya bir çıksak,sürekli dikine gideriz :D
Ben de bu tip bir kadro düşünüyorum. Selçuk geriden oyun kurar Emre ve Melo da az biraz topu taşıyabilen oyuncular. 3'lü orta saha ile defansa da yardım edilir iyi olur. Tabi Aydın'ı saymazsak. Her ne kadar dün gol atmış olsa da gol dışında ayağına bir kez anca top değmiştir. Onun yerine ŞL için bir yabancı kanat alınabilir.
uAburak89
06.Aralık.2012, 17:57
Baros ve 5 milyon euro bonservis.. Şaşırmış bunlar..
http://amkspor.com/2012/12/06/cek-yildiz-gidiyor.html
Lucas Neill
06.Aralık.2012, 18:05
Sonucta Premier Ligde bir takimda oynamayacak Katar'a gidicek, Katar takimlari da böyle zamaninda dünyada isim yapmis futbolculari almayi seviyorlar o yüzden para önemli degil zaten onlar icin zengin adamlar.
europeanconquer
06.Aralık.2012, 18:25
O değilde Aydın Yılmaz daha 24 yaşındaymış ya la ? Bitti denilen adam yavaş yavaş kendine geliyor valla helal olsun.
footballer33
06.Aralık.2012, 18:30
Bir tek bizde mi var bu problem, anlamıyorum! Oynamayan Baros için 5 milyon euro bonservis ödenirken, Dia'ya 4 milyon euro verilirken; biz Katar'da kiralık oynarken yılın futbolcusu seçilen ve alırken de 8 milyon EURO ödediğimiz Tabata'yı 1 milyon 150 bin DOLAR'a satabildik. Daha önce Fransız ve Rus takımlarının istediği Bobo'yu en az 6 milyona okutmak varken, satmadık ve bedava gönderdik. Benzer durum Q7'de de yaşanacak gibi görünüyor. Bu, ne iş bilmezliktir böyle?!
zeck17
06.Aralık.2012, 19:45
Barosun kendi olsa kendine böyle muhteşem bir teklif vermez haber doğruysa zaten biz barosu 5 e aldık 3 sene önce şimdi 5 e giderse cidden katar kulüpleri futboldan anlamıyor demektir
uAburak89
06.Aralık.2012, 19:49
Barosun kendi olsa kendine böyle muhteşem bir teklif vermez
Haha. :D Çok iyiydi ya. :)
Ben yalan haber gibi geliyor, inandığımdan değil, ibretlik olsun diye paylaştım. :) Adamın sezon sonu sözleşmesi bitiyor, Katar kulübü de olsa bu rakamlar cidden enayilik.
IcedEarth
06.Aralık.2012, 20:22
Baros'a güzel bir uğurlama yapmak gerek. Sırf bu uğurlama için İstanbul'a bile gidebilirim.
Lucas Neill
06.Aralık.2012, 20:24
Gs tarihindeki cok sevgidim yabancilardan biri oldu Milan Baros ve özellikle Trabzonspor taraftarina yaptigi su hareketle gönlümdeki degeri katlanmisti.
http://img825.imageshack.us/img825/6061/barhs.jpg (http://img825.imageshack.us/i/barhs.jpg/)
davidvilla
07.Aralık.2012, 11:31
Bu arada Barcelonalılar bize "çek bi letonya" tarzında bakıyorlar. Bu bir avantaj bence futbolda herşey olur.
europeanconquer
07.Aralık.2012, 14:52
Barcelona'yı Galatasaray seviyesinde hangi takım elemişde biz eleyeceğiz ? Adamlar istediklerini der yani,o oyuncular bizde olsa bizde deriz.Ancak Barca gelmesin demiyorum,hangi takım gelirse gelsin bana fark etmez.
Corpus
07.Aralık.2012, 15:29
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/306_10152340787185164_1152788014_n.jpg
Yeni Transferimiz hayırlı uğurlu olsun :D
davidvilla
07.Aralık.2012, 19:00
Barcelona'yı Galatasaray seviyesinde hangi takım elemişde biz eleyeceğiz ? Adamlar istediklerini der yani,o oyuncular bizde olsa bizde deriz.Ancak Barca gelmesin demiyorum,hangi takım gelirse gelsin bana fark etmez.
Futbol bu bebeğim :) kimse eleyemez cıkar Letonya eler. Kimse eleyemez cıkar tromso eler.
Barcelona değil Marsspor olsan rakibi hafife aldın mı ayarını verirler. Futbolun güzel yanı da bu.
O uzay takımı barcelona taraftarının gelmesini istediği en son rakip ise shaktar bu arada. Bizden tek artısı yıllardır şamp liginde oynayıp öyle aman aman skor almamasına ragmen sürekli orada olması.
He unutmadan zamanında ceyrek final oynadıgımız Real Madrid o gunun Barcelona'sıydı. İzleyenler bilir. Biz o takımı 2-0dan 3-2 yendik. Sonuçta elendik ama eleyebilirdik de. Futbol bu kısacası.
europeanconquer
07.Aralık.2012, 19:30
Fazla uçmaya gerek yok.Barcelona'nın elendiği takımlar Mourinho'nun Inter'i ve Di Matteo'nun kontra atak takımı Chelsea'si.Shaktar'da eleyemez ancak demek ki bir sebebi var ki çekiniyorlar.Ayrıca eşleşirsek olacakları söyleyeyim;
Normal Galatasaray gibi oynarsak,iyi oynasak da çok açık veriyoruz.Affetmezler.
Eğer kontra atak oyunu oynarsak,topu vermezler,Messi iki üç çalım atar bitirir işi,hadi atamadı çok fazla kapandık,Xavi,Iniesta araya atar bir bakmışın sol bek Alba Muslera ile karşı karşıya kalmış.Affetmezler.
Kısacası Barcelona'da gol atacak adam çok,attıracak adam çok farklı şekilde atacakları gol çok.Bize 5-6 kat büyük gelir Barcelona.Hayal kurmayalım,futbol bu dediğiniz şeyi,en basit ve en mükemmel şekilde oynayan takımdan bahsediyoruz.
davidvilla
08.Aralık.2012, 10:44
Chelsea ile eşleşmeden önce kaç kişi Chelsea'nin eleyebileceğini düşünüyordu.
Senin gibi bir sürü insan yorum yapıyordu yok messi çalım atar yok xavi 2-3 arapası atar.
Öyle işte sahadaki kagıt uzerinde oldugu gibi olmuyor.
Gunun şartları oluyor. Inter eşleşmesinde yanardag patladı ya :D adamlar otobusle 10 saat yolculuk yaptılar milano'ya. Yani herşey olur. Öyle kagıt üzerinde konuşulduğu gibi olmaz. He işin tersi de var Schalke cıkarsa da oooh kolay demenin de manası yok günün şartları oyuncuların sahada kendini ne kadar adadıgı sonuçları belirliyor. Bakarsın karşımızda ölümüne oynayan bir Schalke olur bizi beşler. Eşleştiğimize pişman oluruz. Yani bu turdan sonra eleme maçı olduğu için kimin geleceğinin önemi yok. Sizi ciddiye almış bir rakip,sizi hafife almış bir rakipten çok daha tehlikelidir her spor dalında. Yani öyle taktiksel açıdan kagıt üzerinde baktığın zaman Allahı gelse Barcelona'yı yenemez. İstedigin savunmayı yap Messi iki çalım atar Xavi iki arapası atar hadi güle güle o zaman.
Hea bu arada o Di Matteo'nun Chelsea'si dediğin takım aman aman bir futbol oynamadı. Barca 2-0 öne geçince ooh dediler aldık turu, kolay oldu bu be sonra o rahatlıkla 10 kişi rakipten tek pasla gol yediler. Penaltı da kaçınca (işte futbol bu) iyice paniklediler. Yani kaç kişi 2-0ken 10 kişi chelsea'nin turu alabileceğini düşünüyordu. Yani geçiniz. Futbolu zevkli kılan Barcelona gibi takımların kime yenileceğinin belli olmamasıdır.
pele96
08.Aralık.2012, 13:03
Barcelona karsisinda Galatasaray'in sansi olmasada bir heyecan olur Barcelona maci.Galatasaray'in eslesmesini isterim.
Corpus
08.Aralık.2012, 16:39
Milan Baros ; Taraftarımla vedalaşayım bırakın 1461 Trabzon macında sahada olayım son kez.
Böyle birşey gördüm ama ne kadar doğru bilemiyorum.
uAburak89
08.Aralık.2012, 16:52
Büyük ihtimal yalandır, Baros hayranları ve Baros üzerinden mesele çıkarmaya çalışanların abartısı gibi geliyor bana.
Nedvedmania
08.Aralık.2012, 17:10
Yine 2 tarafı birbirine düşürmeye çalışıyorlar :)
europeanconquer
08.Aralık.2012, 17:41
Chelsea ile eşleşmeden önce kaç kişi Chelsea'nin eleyebileceğini düşünüyordu.
Senin gibi bir sürü insan yorum yapıyordu yok messi çalım atar yok xavi 2-3 arapası atar.
Öyle işte sahadaki kagıt uzerinde oldugu gibi olmuyor.
Gunun şartları oluyor. Inter eşleşmesinde yanardag patladı ya :D adamlar otobusle 10 saat yolculuk yaptılar milano'ya. Yani herşey olur. Öyle kagıt üzerinde konuşulduğu gibi olmaz. He işin tersi de var Schalke cıkarsa da oooh kolay demenin de manası yok günün şartları oyuncuların sahada kendini ne kadar adadıgı sonuçları belirliyor. Bakarsın karşımızda ölümüne oynayan bir Schalke olur bizi beşler. Eşleştiğimize pişman oluruz. Yani bu turdan sonra eleme maçı olduğu için kimin geleceğinin önemi yok. Sizi ciddiye almış bir rakip,sizi hafife almış bir rakipten çok daha tehlikelidir her spor dalında. Yani öyle taktiksel açıdan kagıt üzerinde baktığın zaman Allahı gelse Barcelona'yı yenemez. İstedigin savunmayı yap Messi iki çalım atar Xavi iki arapası atar hadi güle güle o zaman.
Hea bu arada o Di Matteo'nun Chelsea'si dediğin takım aman aman bir futbol oynamadı. Barca 2-0 öne geçince ooh dediler aldık turu, kolay oldu bu be sonra o rahatlıkla 10 kişi rakipten tek pasla gol yediler. Penaltı da kaçınca (işte futbol bu) iyice paniklediler. Yani kaç kişi 2-0ken 10 kişi chelsea'nin turu alabileceğini düşünüyordu. Yani geçiniz. Futbolu zevkli kılan Barcelona gibi takımların kime yenileceğinin belli olmamasıdır.
Tamam hocam gelsin görürüz :) Sen ikna olmazsın.Daha liginde adam akıllı galibiyet alamayan takım gidecek Barcelona'yı eleyecek.Yahu daha Manchester'ın yedeklerini rahat yenemiyoruz hadi onları geçtim daha ligde ne yapacağımızı bilmiyoruz bir de eleme turunda Barcelona'nın aslarınımı yeneceğiz ? Futbol bu demeyin,bu da Barcelona.
Chelsea&Galatasaray mı kapıştıralım şimdi ? Adamların kaleci mevkisi hariç bütün pozisyonları bizim takımımızdan üstün.Bir de o kadar korktular ki Barcelona'ya karşı 11 kişi savunma yaptılar.Dünya devi böyle yapıyorsa,biz hezimete uğrarız.Daha Barcelona'ya kafa tutmak için belli bir kadro yapısı oluşturup Şampiyonlar Ligi'ni mesken tutmamız gerekiyor.Bu da kafadan en az 2-3 yıl sürer.
E.Cartman
08.Aralık.2012, 17:54
2000'de Arsenal'i, Real Madrid'i nasıl yendiysek Barcelona'yı da yeneriz. Tamam Barcelona falan ama yerin dibine soktunuz Galatasaray'ı da. Gereğinden fazla umutsuzsunuz maalesef. Oyuncuların, teknik heyetin, yönetimin konsantrasyonu, isteği, hırsı çok başka olur Barcelona'ya karşı hiç belli olmaz ne olacağı. Şimdi bu mesajın üstüne ben gerçekçiyim, hayal alemindesiniz falan filan diye yazmayın konuştuğum şey gerçek. Biz de farkındayız Barcelona'nın kim olduğunun. Schalke geldiğinde tur atlama şansımız 45e 55 se Barca'da 25e 75 olur ama oldukça yüksektir. Unutmayın biz Galatasarayız biz bitti demeden bitmez.
europeanconquer
08.Aralık.2012, 18:03
Gerçekçi olalım demeyeceğim.Ancak o Real Madrid'i,Arsenal'i ha deyince yenmedik.Tam 4-5 yıllık bir süreçti o,sürecin sonunda ise meyvelerini topladık.İki yıl önce ligde 8. olan bir takım yıllardır zirvede olan bir Barcelona'ya nasıl kafa tutsun ? Hiç bir zaman olmaz demiyorum ama bu yıl çok zor.Gerektiğinde herkesten çok fanatik Galatasaraylı olurum ancak bu durumda takımın oynadığı oyun ve karşıda ki takımı göz önüne alınca böyle atıp tutmak sadece çok fazla iyimserlik gerektirir.Yerin dibine de soktuğum yok Galatasaray'ı sadece akla ve mantığa uygun davranıyorum.
Redrum
08.Aralık.2012, 21:25
Gerçekçi olalım demeyeceğim.Ancak o Real Madrid'i,Arsenal'i ha deyince yenmedik.Tam 4-5 yıllık bir süreçti o,sürecin sonunda ise meyvelerini topladık.İki yıl önce ligde 8. olan bir takım yıllardır zirvede olan bir Barcelona'ya nasıl kafa tutsun ? Hiç bir zaman olmaz demiyorum ama bu yıl çok zor.Gerektiğinde herkesten çok fanatik Galatasaraylı olurum ancak bu durumda takımın oynadığı oyun ve karşıda ki takımı göz önüne alınca böyle atıp tutmak sadece çok fazla iyimserlik gerektirir.Yerin dibine de soktuğum yok Galatasaray'ı sadece akla ve mantığa uygun davranıyorum.
Ya kardeşim kaç yaşındaydın sen allah aşkına bizim UEFA kupasını aldığımızda 4 yaşındaydın nereden biliyorsun ne meyvesiymiş :) Şu anda takımda da Semih Kaya, Selçuk İnan, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Umut Bulut gibi bir jenerasyon var ve Muslera, Eboue, Felipe Melo, Elmander gibi kalburüstü ve tecrübeli oyuncular var. Ben mesela şöyle tercih ederim Schalke'ye deplasman golüyle elenmektense Barcelona'yla oynayıp herifleri şaşırtıp elenelim elenirsek. Tabii ki de Schalke gelsin istiyorum ama, Barcelona gelirse de çok mutlu olurum çünkü biz Türkler zoru severiz :)
Alicanfmfan
08.Aralık.2012, 21:55
He olaki Barça cıkar elenirsin, kimsede birşey diyemez, gıkını çıkarmaz. Ama doğa üstü bir şartta rakibini elediğini düşün ?
uAburak89
08.Aralık.2012, 21:56
O zaman da bal derler. :D
erdem344
08.Aralık.2012, 22:00
Nokta yorum yapmışsın tebrik ederim buna bir örnek de shaktar
uAburak89
08.Aralık.2012, 22:12
An itibariyle, Burak Yılmaz 19 maç (13 lig + 6 Şl) 15 gol, 4 asist. :yildiz:
Selçuk ile ilgili şöyle bir şey var;
https://twitter.com/OrhanTolgaBlrs/status/277471640818941952
Alicanfmfan
08.Aralık.2012, 23:08
Ben aksine böyle büyük takımlara karşı Türk takımlarının daha iyi motive olduğunu düşünüyorum. Yıllardır Türk takımları büyük diyebileceğimiz takımlarla başa baş oynarken, ''Keklik'' olarak gördüğümüz maçlarda hep yanıldık, üzüldük. Bunun için şu, bu takım yerine inşallah eleyebileceğimiz bir takım gelsin derim. Schalke'ye vs elenirsen yıpratırlar, ancak Barça'ya dediğim gibi kimsenin sesi çıkmaz.
europeanconquer
08.Aralık.2012, 23:43
Ya kardeşim kaç yaşındaydın sen allah aşkına bizim UEFA kupasını aldığımızda 4 yaşındaydın nereden biliyorsun ne meyvesiymiş :)
Ben 4 yaşımdaydım nerden bileceğim değil mi ? Zaten o kafayla bakarsak Tarih dünyanın en gereksiz ve saçma dersi.Hocam artık internet denen bir şey var herkes neyin ne olduğunu nasıl olduğunu bilir ve öyle ha deyince büyük başarılar elde edilmiyor bunu da herkes bilir.Belgeseller çekildi,yazılar yazıldı biliyorum herhalde.Ayrıca 4-5 yılın meyvesini ben demiyorum.100 Yıllık Sevda belgeselinde ya Fatih Terim ya da Faruk Süren diyor.Ayrıca yaşım küçük diye dalga geçmenin veya küçümsemenin sana bir fayda sağlayacağını da düşünmüyorum.Altını çizdiğim şey Barcelona gibi devlere kafa tutmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var.Hangi rakip gelirse gelsin,eğer biz zaten kendimizi tek bir rakibe odaklarsak her türlü eleniriz ha Schalke olmuş ha Barça olmuş.Olayın başında bir abinin en başta ''Barcelona gelsin,küçümsemişler,avantaj olur bizim için'' tarzı bir lafını eleştirdim,olay Barcelona gelmesin demişim gibi algılandı.Yoksa bana hava hoş ancak Barcelona ile eşleşirsek nasıl bir avantajımız olabilir ki ? Biz de kuralarda kağıt üstünde en güçsüz ekip gelsin istemiyor muyuz ? Gelince de ''Rakibi çok küçümsedik,avantajlılar,elenebiliriz'' diyelim o zaman.İyi geceler,yeterince tartıştım konuyu.
RaSenGan
09.Aralık.2012, 01:40
Fatih Terim Kaka'yı istediğini açıklamış.Gelirse muazzam olur.
ForsakeN
09.Aralık.2012, 13:03
Beyler boyle konusa konusa Barcelona'yi cagiriyorsunuz resmen :D Aman diyim. Ne gerek var baska takim gelsin. Onlari eleyebilecek kapasite yok suan bizim takimlarda
MeliksahAydogan
09.Aralık.2012, 13:29
Malaga > Schalke > Juventus > Psg şeklinde benim düşüncem Malaga veya Schalke gelirse , Çeyrek Finale çıkarız rahat bir şekilde bence.
erdem344
09.Aralık.2012, 14:24
Yapmayın etmeyin beyler malaga bizim takımlarımızın çok çok üstünde top oynuyor dün izledim yine çok iyi oynadılar xiscomudur nedir müthiş yetenekli
En iyi kura schalke olur onlada başa baş oynarız
uAburak89
09.Aralık.2012, 15:02
Isco devre arası yolcu büyük ihtimalle. :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takma adı: İmparator
Çocukluk idolü: Metin Oktay
Favori oyuncusu: Gheorghe Hagi
Favori kulübü: Galatasaray
Favori diğer kulübü: Fiorentina
Unutamadığı maç: 2000’de UEFA şampiyonu oldukları Arsenal maçı
En büyük hayal kırıklığı: Milan’da yerini Carlo Ancelotti’ye bırakması
Kariyerindeki en önemli kişi: Türk Milli Takımı’nda yardımcılığını yaptığı Sepp Piontek
Hayalinde çalışmak istediği ülke: İtalya
Tatil için favori kenti: Floransa
Favori şarkıcısı: Müzeyyen Senar
Sevmediği şey: Geç kalmalar ve rötar
Twitter: Kullanmıyor ama kızı Buse Terim’in var / Facebook: Yok
Favori yemekleri: Makarna ve Adana yemekleri ile kebap çeşitleri
Kaynak: UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi dergisi
Corpus
09.Aralık.2012, 18:02
Eski Galatasaray videolarına bakıyordum da Fatih Terim' in şu sözü çok hoşuma gitti;
"2000 yılındaki takım gibi basan bir takım bir daha ortaya çıkmadı. O zamanlar, yedek kulübesine gelip bize de baskı yapacaklar diye çok korkardık"
:D:D
ECantona
10.Aralık.2012, 01:12
UEFA 4 yıllık bi projenin meyvesiydi yorumuna %100 katılıyorum, o sıralar çoğu türk takımının gösteremeyeceği vizyonla takımın başına fatih terim geldi, fenerbahçeye yenildi yinede yönetim sonuna kadar arkasında durdu sonuç malum.Modern futbol dediğimiz şeyi(tam saha pres, box to box vs)türkiyede en iyi oynatan kadro 2000 kadrosuydu sanırım.İstikrar bana kalırsa geçici başarılardan daha önemli, uefayı aldık ama sonrası fiyasko jardele dünya para ödendi adam gibi kullanamadık takımdaki yeniçerilere yedirdik boş futbolculara boş transferler vs bi takım omurgası kurup onun üstüne eklemelerle bi yere gitmek en kralı.Çilek geleceğine semih kaya, arda gibi gençler gelsin altyapıdan.
uAburak89
10.Aralık.2012, 17:00
Herkes derbiye odaklanmış durumda, 1461 Trabzon maçında tribünler yine boş olacak. uA yine tüm enerjisini koreografiye ayırmış durumda, oysa ihtiyacımız olan şey maçın başından sonuna kadar hem rakibi hem hakemi baskı altına almak olmalı. Biz ise koreografi yapıp, 5 dakikalık tezahürattan sonra, kendi oyuncumuza tepkiye başlıyoruz. Stada sadece maç izlemek için bir topluluk türedi Arena ile birlikte, ASY zamanı böyle değildi. Stada gidip golleri hatırlamadan döndüğümü bilirim, şimdi ki kitle para veriyorum gol atmalısınız, galibiyet almalısınız mantığında, sanki dünyada her maçını kazanan bir takım varmış gibi..
davidvilla
10.Aralık.2012, 17:04
Arena ne ya. Kimse bana anlatmasın. Arena Adnan Polat'ların tüm Gs camiası ve taraftarına attığı en büyük kazıkdır sonsuza kadar da geçmez. Bir daha da o ASY etkisini ve kaynaşmasını hiç bir zaman yaşayamayız. Malum kişilik bunu elimizden tamamen aldı. O yuzden alış bunlara kardeşim.
uAburak89
10.Aralık.2012, 17:15
Ali Sami Yen'i hep özlemle anacağız, Arena'da öyle bir ortam beklemiyorum ancak 1-2 sene içinde orası da oturacak. Şu anda stad tamamen zengin kesime hitap ediyor, toplu taşıma sıkıntılı, bilet fiyatları malum. Allah'tan akustiği iyi stadın taraftar kötü ve az olsa bile çok farkettirmiyor bazı maçlarda.
Stadın yan yolları, üst geçit, metro ve otobüs ulaşımı gibi sorunları çözülürse bir ASY olmaz ama, sağlam bir atmosfer yaratılabilir. Yeter ki şu çekirdekçi diye tabir ettiğimiz, TV'den izler gibi maç izleyen ruhsuz kesim gelmesin şu stada. TV'den izlerken yalan yok ben de ağzımı bozuyorum kendi oyuncumuza hatta Emre Çolak'a özel bir ilgim var. :D Ama statta olmaz ya, adam TV başındaki tepkileri duymuyor, stattaki en ufak uğultu ise moralini bozuyor. Özellikle Hamit konusunda bazıları CR7 falan bekliyordu herhalde, çok yanlış buluyorum bu sene yapılanları, tribün 1-2 maç hariç çok çok kötü.
uAburak89
10.Aralık.2012, 18:07
Davalardan biri resmen düşmüş, kaldı diğer dava.
Yatırımcı Hulusi Akdere tarafından Şirketimiz aleyhine İstanbul 43.Asliye Ticaret Mahkemesi 2012/219 esas no ile açılmış olan 13.9.2012 tarihli sermaye artışına ilişkin Yönetim Kurulu kararının iptaline ilişkin davanın 10.12.2012 tarihinde yapılan duruşmasında davacı Hulusi Akdere vekili, müvekkilinin hisselerini satmış olduğundan dolayı davayı takip etmedikleri yönünde beyanda bulunmuş ve bunun üzerine de mahkemece davanın açılmamış sayılmasına karar verilmiştir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=251121
ReaList
10.Aralık.2012, 18:13
O davalardan bir şey çıkmaz, Zaten karşı görüşü bildiren kişilerin savunduğu "SPK Başkanı Vedat Akgiray, Ünal Aysal ile yakın diye Galatasaray hisselerindeki gariplikleri araştırmıyor" tezi de Meclisten çıkan ani bir kararla
TBMM Genel Kurulu'nda görüşülerek kabul edilen Sermaye Piyasası Kanunu'nda sürpriz yaşandı. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın tasarının geçici 7. maddesi üzerinde verdiği önerge ile SPK başkan ve üyelerinin görev sürelerine son verildi.
http://www.takvim.com.tr/Guncel/2012/12/07/spk-baskani-gorevden-alindi
Son buldu. Ortada bir şey var veya yok ama Türkiye gerçeği tekrar kendini gösterdi. Biz hak ve hukuk konusunda nasıl bu hale geldik, aklım almıyor.
uAburak89
10.Aralık.2012, 18:17
İlginçmiş, yeni başkan kim olacakmış acaba onu merak ettim şimdi.
Devam eden davada SPK Başkanınla alakalı durum olabilir ama şu Hulusi Akdere mevzusu hakikaten komedi, duruşmaya gelmiyorlar, adam hissesini satıyor falan. Neyin peşindeydi çözemedim başından beri.
Nocna Mora
11.Aralık.2012, 02:21
Arena çok kötü bir stad. Maçın içine giremiyorsunuz. Oysa ASY'de ve İnönü'de maçı yaşıyorsunuz ve taraftarın maça direk bir etkisi oluyor.
ECantona
11.Aralık.2012, 06:23
koreo falan yapılacakmış çok umrumda değil, koskoca tribün gün geçtikçe eriyor.yarın kaka gelir unutulur hepsi, tam bir skor taraftarı olduk ötesi değil.fenerbahçeye yenilirsek heralde ıslıklarlar takımı seyirciler, helal olsun.
Corpus
11.Aralık.2012, 06:42
Körü körüne takım tutan, bilinçsiz, futbolu sadece iddaa' dan para kırmak için takip eden, güzelliğini görmeye çalışmayan o kadar çok insan var ki.
ECantona
11.Aralık.2012, 07:09
Valla uzun uzun yazılacak konuşulacak konu futbol giderek endustri haline geliyor adam sinema izler gibi izliyor maçı nasıl beğenmediği film olursa sinemadan çıkarken söyleniyor beğenmediği futbolcuyu da ıslıklıyor, hiç düşünmüyor o futbolcunun giydiği armanın ağırlığını tarihini Genel olarak bütün tribünler futbol camiaları kökten değişiyor ama söz konusu kendi takımı olunca zoruna gidiyor insanın.Çoğu kişinin maça gidiş amacı twittera facebooka fotoğraf yetiştirmek başka bişey değil.
nannar
11.Aralık.2012, 12:34
Türkiye'de futbol,futbol sevgisi ve futbola dair tüm güzel şeylerin doğum tarihi bilinmez ama ölüm tarihi kesin ve net: 3 Temmuz 2011
ECantona
11.Aralık.2012, 17:41
https://pbs.twimg.com/media/A91ZRa4CcAAjISr.jpg:large
erdem344
11.Aralık.2012, 19:37
Türkiye'de futbol,futbol sevgisi ve futbola dair tüm güzel şeylerin doğum tarihi bilinmez ama ölüm tarihi kesin ve net: 3 Temmuz 2011
3 temmuzdan önce çok mu iyiydi
vekiller çıkıp lig şaibeli diyordu ne çabuk unuttun
kulüp başkanı lig bitsin herşeyi açıklıcam burda çantalar geziyor diyordu
Night_Mare17
11.Aralık.2012, 19:42
3 temmuzdan önce çok mu iyiydi
vekiller çıkıp lig şaibeli diyordu ne çabuk unuttun
kulüp başkanı lig bitsin herşeyi açıklıcam burda çantalar geziyor diyordu
3 Temmuz'dan önce hastaydık belki ama 3 Temmuz'dan sonra öldük.
uAburak89
11.Aralık.2012, 23:44
Fatih Terim: Bu sonucun yansımaları Fenerbahçe maçına değil ancak devre arasına olur. Bazı oyuncuların daha arzulu oynaması gerekiyor. Her zaman Temmuz'u beklemenin anlamı yok. Ocak ayı da bunun için geçerli bir süreçtir. Koşarsınız, savaşırsınız olmaz; ona hiçbir şey denmez. Ama bu maçta bir 70-75 dakika var ki, ben böyle bir şeye alışık değilim.
http://tr.eurosport.com/futbol/turkiye-kupasi/2012-2013/turkiye-kupasi-fatih-terim-den-revizyon-sinyali_sto3526296/story.shtml
antiochia
11.Aralık.2012, 23:48
Aynen katılıyorum.
Lucas Neill
12.Aralık.2012, 00:17
Caglar Birinci'nin futboldan ekmek yemesi futbola ihanettir.
Alicanfmfan
12.Aralık.2012, 00:27
Çağlar'ı izledikçe harbiden harcandığımı düşünüyorum.
uAburak89
12.Aralık.2012, 14:24
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/700865133.jpg?key=1024263&Expires=1355308783&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=Azg1Gk6vNGpjf18p5U0KAKyeEV59mhb5K~4UywLR 96DaV3Alb5ojt~4tTAqxegIeEIwasuqicGaOhSOBG-nX-Cil1xdl4DFxSKKENu8DNUpoS4D1o36i-DkJQXVA73vHy1s2-AQdn1ardoK8iJ1kj1~8PAxzYhe-Gl2E8yJozqA_
Fiyat 12.12 TL
http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/15389.php
Almak lazım. :)
Walter Sakana
13.Aralık.2012, 20:35
Bağış, “Türk lirasından 6 sıfırı sildik ama Galatasaray’ın yediği 6-0’ı biz bile silemedik” dedi.
Swiss Otel'de gerçekleştirilen "Marka 2012 Konferansı"nda gazeteci Murat Sabuncu'nun sorularını yanıtlayan Bakan Bağış, gazeteci Sabuncu'nun "Niye dünyaya mahal olmuş Türk markası yok, İstanbul’u ve Galatasaray’ı saymazsak?" sorusu üzerine, Galatasaray'ın 6 Kasım 2002 tarihinde Fenerbahçe karşısında mağlup olduğu 6-0'lık skoru hatırlattı.
Bağış, "Ben burada iktidarın birçok başarısını övdüm, yaptıklarımızı anlattım ama bir başarısızlığımızı da size burada itiraf etmek zorundayım. Biz Türkiye’de son 10 yılda çok iş yaptık. En önemlilerinden bir tanesi de Türk lirasından 6 sıfırı silmek oldu. Ama Galatasaray’ın yediği 6-0’ı biz bile silemedik" ifadelerini kullandı.
egemen bağış
Türkiye Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış.
Börk
13.Aralık.2012, 20:37
Şimdi Fenerbahçeli arkadaşlar gelecek espri bu bu kadar büyütmeye gerek yok gülüp eğlenelim diyecekler,sonra aynısı Fenerbahçe konusunda olacak taviz vermeyecekler.O yüzden hiçbir şey demeden oturduğum yerden gülmek güzel olacak :)
Night_Mare17
13.Aralık.2012, 20:40
Sorduğu soruyla alakası yok başkanın verdiği cevabın orada tek yaptığı tahrik etmek , laf sokmaya çalışmak. Ama kendisi çok iyi espri yapıyormuş onu anladım
Nedvedmania
13.Aralık.2012, 20:44
Çok komikmiş yönetici kardeş.
OrcunFB
13.Aralık.2012, 20:49
Komik geldi bana. :D
Börk
13.Aralık.2012, 20:52
Akp'yi çok yuhaladık zamanında ondan bu kuyruk acısı gerek :)
William Rookwood
13.Aralık.2012, 20:53
Biri yöneticiye 6-0 espirinin eskidiğiin 5-1'in daha yeni bir espri olduğunu öğretmeli bence :)
cureshot
13.Aralık.2012, 20:55
Türkiye'nin en kalifiye diplomatı, başka söze gerek yok herhalde!
uAburak89
13.Aralık.2012, 20:57
Silebildikleri, hasıraltı edebildikleri daha mühim şeyler var. Küçümsemiş kendilerini.
Bizim mağlubiyetimiz sahada oynanan maç sonunda belli oldu, utanacak bir ayıp yok ortada. Silinmeye ihtiyacımız yok, çıktık, oynadık, 6 yedik daha fazla da yiyebilirdik.
13.13.13 diye espri yaptıktan sonra bir de kendi çapında saçmalayan bu şahıs birilerine tabii ki şirin geldi, güldürdü. Pazar günü illa ki anılır kendisi, sonra suçlu Galatasaray taraftarı olur. Tahrik unutulur. :)
Sözde devlet arkamızda, gücümüz çok büyük. :) Arkamızda oldukları kesin ama sanıldığı gibi destek için değil başka bir şey için olduğu ortada. Herşey stat açılışında ıslıklama ile başladı diyenlere de katılmıyorum, çok daha öncesinde başladı. Stada peşkeş diyorlar ama sürgündeyiz aslında. Zamanında İstanbul'un göbeğine kamyonları sokmam diyenle, Beşiktaş'a yeni stat için izin verenlerin aynı kişiler olması düzgün yorumlayabilene çok şey anlatıyor aslında.
sui generis
13.Aralık.2012, 20:57
birazdan bizim Uefa kupamız var ' a döncek olay. Bir bakana yakışmamış ama ciddiye alıncak bir durum yok.
erdem344
13.Aralık.2012, 20:59
Keşke geçen sene devlet kanalı olan trt 1 bizle ilgili animasyon yaptığında da bunları yazsaydınız.
Lucas Neill
13.Aralık.2012, 21:00
birazdan bizim Uefa kupamız var ' a döncek olay. Bir bakana yakışmamış ama ciddiye alıncak bir durum yok.
Arkadasin biri sitede Elit Teknik Direktörler diye Aykut Kocaman ile ilgili foto paylasmisti cok ciddiye alindi
europeanconquer
13.Aralık.2012, 21:00
-Avrupa'da Galatasaray'dan ve İstanbul'dan başka bilinen markamız yok,sizce neden ?
-Valla Türk lirasından 6 sıfırı sildik ama 6-0 ı silemedik.
Verdiğin cevabı :)
uAburak89
13.Aralık.2012, 21:02
Biz sizi 6-0 yendik lafı, bizim Uefa kupamız vardan çok daha vahim aslında. Hatta tv kanalında gönderme yaparak Yer6 diye program yapmak çok daha vahim.
Rekabetin yeni boyutunda söylenecek tek şey var, biz sizin sahanızda şampiyonluğumuzu ilan ettik ve kupa kaldırdık. En somut şey bu şu anda.
Börk
13.Aralık.2012, 21:02
Teknik direktörlere yapılan her türlü espriye karşıyım ama benim anlamadığım aynısına tepki gösteren Fenerbahçelilerin çok anlayışlı hale dönüşmeleri :)
futureless
13.Aralık.2012, 21:09
Öncelikle olay çok gereksiz, bakanın verdiği cevap hele de derbi öncesi, olmamış. Sonra Galatasaray'lı arkadaşların burada hiç bir Fener'liden ses çıkmamasına rağmen kendi kendine gaz vermeleri daha bi gereksiz, ardından bir Fenerli ses çıkarınca hurraaaaaaaa cevap verme takıntısı, en gereksizi. Olayın gereksizliği en baştan ama, neyse. Yakışmamış Bağış'a.
zeck17
13.Aralık.2012, 21:17
Her zaman merak etmişimdir şu uefa kupasını küçük görenlerin sadece derbi dışında kaç kere avrupaya geçtikleri ve avruapdaki en büyük başarıları nedir?
Yıllardır kimse o kadronun yarısını bile kuramadı açık ve net bu onlara yapılan büyük bir saygısızlık eğer sen daha büyük başarı elde ettiysen onları küçümseyebilirsin bildiğim kadarıyla ülkece avrupada başka kupamız yok olsa zaten kazanan biz olurduk
Lucas Neill
13.Aralık.2012, 21:19
Her zaman merak etmişimdir şu uefa kupasını küçük görenlerin sadece derbi dışında kaç kere avrupaya geçtikleri ve avruapdaki en büyük başarıları nedir?
Yıllardır kimse o kadronun yarısını bile kuramadı açık ve net bu onlara yapılan büyük bir saygısızlık eğer sen daha büyük başarı elde ettiysen onları küçümseyebilirsin bildiğim kadarıyla avrupada başka kupamız yok olsa zaten kazanan biz olurduk
Yaptiklari olay bu zaten Uefa kupasini böyle gerekli gereksiz her yerde kullanip önemsizlestirmek.
Allahtan 2001'de Liverpool gibi Alaves'i falan yenip kupayi almadik.
sui generis
13.Aralık.2012, 21:19
yahu ben zaten bakana yakışmamış diyorum. bana niye saldırıyorsunuz :D 6-0 a gelmiş ya olay ben şimdi de uefa kupamız var'a gelir dedim :D yoksa bir art niyetle yazmadım :)
uAburak89
13.Aralık.2012, 21:21
Uefa konusunda çok hassasız ondandır. :D
Valla ben açıkça art niyet veya kinaye sezdim, yanlış anlamışız demek ki. :)
Gabi abi sende niye paylaşıyorsun burada bunu durduk yere mesele çıkıyor ya. Twitter'dan bakana sallayıp rahatlamıştım burada gördüm yine sinirlendim. :D
E.Cartman
13.Aralık.2012, 21:22
Ben diyim havada kalmasın Bizim UEFA kupamız var arkadaş. Hiç anlamıyorum 6-0'la UEFA arasında 2 sene var ama 6-0 muhabbeti olunca kabul biz UEFA kupamız var diyince auuuuvvv. Böyle rütbelerdeki insanların bu tarz laflar etmemeleri lazım az dikkatli olmaları lazım ama bizde parası olanı milletvekili yaptığımız için normal karşılıyorum.
uAburak89
13.Aralık.2012, 21:45
Bakü'ye GS Store açılmış. Bir tane de Bağdat Caddesine açılıyormuş, riskli bir karar olmuş.
MeMo
13.Aralık.2012, 21:48
O bakanın cevabı konusunda soruyu soranın konuşma şekline, tavırlarına bakarsak aslında cevap iyi olmuş :D
nannar
13.Aralık.2012, 21:58
Bakan fenerlimi acep ? :D baksana bizim avrupada biliniyor olmamız baya dokunmuş :n:
cureshot
13.Aralık.2012, 23:30
Bakü'ye GS Store açılmış. Bir tane de Bağdat Caddesine açılıyormuş, riskli bir karar olmuş.
Deplasman yasağının kalkmasını isteyenlerin iyi niyetini görelim işte canım kardeşim, fena mı?
Alicanfmfan
14.Aralık.2012, 04:00
Tebrikler gündem olmuş, bakan arkadaş.
futureless
14.Aralık.2012, 04:49
Deplasman yasağının kalkmasını isteyenlerin iyi niyetini görelim işte canım kardeşim, fena mı?
http://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=2326
davidvilla
14.Aralık.2012, 11:45
Olur böyle geyikler bakan da olsan futbol bu taraftarlık bu. Takılmayın bu kadar. Bizim de başarılarımız var onların da var sonuçta herkesin söyleyecek, rakibine takılacak bir sözü var ki futbolun dogasında olan bir şey bu çok da mühim değil gülüp geçeceksin.
Gncl1905
14.Aralık.2012, 12:24
Soruya verecek cevabı olmayınca espriye vurmuş. Ben de merak ediyordum sorunun gerçek cevabını halbuki :)
cureshot
14.Aralık.2012, 12:25
http://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=2326 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ultraslan.com% 2FOku.asp%3FokuID%3D2326)
Sezonun başında yapılan bir açıklama, ne alakası var şimdi bunun?
Sekopej
14.Aralık.2012, 12:39
Sezonun başında yapılan bir açıklama, ne alakası var şimdi bunun?
Fenerbahçe taraftarı da zaten seyircili maçlar oynandığından beri deplasman yasağı kalksın diye tribünden protestosunu sürdürüyor. İlk maç olan GS maçında da yönetim buna kayıtsız kalmadı, olay bundan ibaret. Aslında tüm taraflarlar yasak kalksın istiyor ama işte bunu ilk FB yönetimi dile getirince karşı çıkmak gerekir psikolojisiyle karşı çıkılıyor.
cureshot
14.Aralık.2012, 13:00
Fenerbahçe taraftarı da zaten seyircili maçlar oynandığından beri deplasman yasağı kalksın diye tribünden protestosunu sürdürüyor. İlk maç olan GS maçında da yönetim buna kayıtsız kalmadı, olay bundan ibaret. Aslında tüm taraflarlar yasak kalksın istiyor ama işte bunu ilk FB yönetimi dile getirince karşı çıkmak gerekir psikolojisiyle karşı çıkılıyor.
Hayır siz konuyu tam anlamıyla takip etmediğiniz için anlamadınız sanırım. Bir arkadaş Bakü'den sonra Bağdat Caddesi'ne de GS Store açılacak, arıza çıkabilir diye yazdı. Ben de dedim ki deplasman yasağı kalksın, deplasman hakkımız engellenemez diye hem kulüp bazında hem taraftar bazında feveran eden FB eğer gerçekten çok samimi bir şekilde, hiçbir art niyet olmaksızın bu konuyu gündeme getiriyorsa tam derbi öncesinde, niyet olay çıkartmak, gündemi değiştirmek değilse yani, o zaman o store'un da orada hiçbir olay çıkmaksızın hizmet verebilmesi lazım mantıken. Ben bunu belirttim, başka bir arkadaş da tutmuş bana ultraslan'ın açıklamasını referans veriyor ki konunun özüyle hiçbir bağlantısı yok.
Umarım anlatabilmişimdir.
davidvilla
14.Aralık.2012, 13:01
yoo ben hala karşı cıkıyorum ayrıca ultraslanın o bildirisini de biliyorum ona da karşı cıkıyorum.
Tek farkımız şu, fb yonetimi siyaha beyaz diyince butun taraftarlar bunun arkasında bu beyazdır olarak birleşiyor. Ama gs tarafında biri çıkıp siyaha beyaz derse yarısı bunu destekler yarısı ise kendi görüşünce karşı cıkar. Yani bizim camiada bir şey birine mantıksız geliyorsa sırf camia böyle düşünüyor diyip onun arkasında durmaz. Herseye mantık ve kişisel düşünceler cercevesinde fanatizmden uzaklaşarak tepki verilir. Bu beşiktaş'ta da böyle, ama fb'de bu tip inanılmaz bir birlik var, bu bazı yönleriyle tabi ki harika bir şey. Özenilecek bir şey. Ama mantık cercevesinde değil.
europeanconquer
14.Aralık.2012, 13:05
Mutlaka bir saldırı olacaktır ancak bu tür saldırılar yapan kişileri herhangi bir kulübün taraftarı olarak sayamayız.Sadece Fenerbahçe forması giyen saldırganlar olarak belirtiriz.Fenerbahçeli demeye bin şahit ister.Aynı şey bütün kulüpler için geçerlidir.Mesela geçmişte Fenerium'lara da saldırı düzenlendi ancak saldıranları ben Galatasaraylı olarak saymıyorum.Sırf rakip kulübün lisanslı ürününü satıyor diye bir çok kişinin ekmek parası kazandığı bir mağazaya saldırmak taraftarlık değildir,insanlık da değildir.
cureshot
14.Aralık.2012, 13:10
Ayrıca diyorsunuz ki sırf FB dedi diye karşı çıkılıyor. Aslında durum tam tersi; kaç yıldır bu deplasman yasağı uygulaması kulüplerin oy birliğiyle uygulanmış olmasına rağmen, taraftarları bu işten hariç tutarak söylüyorum, bir anda FB yasak kalksın diye Kulüpler Birliği'ne salık verince herkes bu işe olur diyor.
Taraftar bazında burada görüyoruz ki bu işi destekleyeni de var desteklemeyeni de ama iş kulüplere gelince herkes FB'ye karşı el pençe divan, bu nasıl iş şimdi? Dediğinizle bağdaşıyor mu?
Sekopej
14.Aralık.2012, 13:23
Karşı çıkılıyor derken, mesela Ultraslan çıkıp deplasman yasağı kalsın demiş, ama şimdi Fenerbahçe gündeme getirdi diye o dönemde yasak kalksın diye savunanların içerisinde, yasak kalkmamalı düşüncesine dönüş yapanlar olmuştur anlamında yazdım.
Olaya kulüpler bazında bakmadım, taraftarın bakış açısı olarak değerlendirdim.
Walter Sakana
14.Aralık.2012, 13:33
Hayır, durum o şekilde değil. Protesto etmek ayrı bir şey, resmi başvuru ayrı bir şey. Fenerbahçe bu girişimi neden sezon başında ya da gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere yapmadı? Galatasaray açısından olay bundan ibaret. Eğer sezon başında gündeme gelseydi ya da gelecek sezondan itibaren geçerli olacağı konuşulsaydı en başta Galatasaray destek verirdi bundan eminim. Galatasaray yasağın kalkmasına karşı değil, kalkacaksa adil olması açısından bunun sezon başında olması gerektiğini savunuyor. Bu şekilde olduğunu herkes biliyor da şu an için Fenerbahçe cephesinin işine gelmiyor bunu anlamak. Galatasaray'ı yasağın kalkmasına karşı olarak gösterip tartışmaların uzamasını amaçlıyorlar.
Not: Ben kişisel olarak yasağın kalkmasına hala karşıyım o ayrı.
Ayrıca ben Fenerbahçe'nin bu konudaki samimiyetine hiçbir şekilde inanmıyorum. Sezon başından bu yana gerek kulübünüz gerek teknik direktörünüz sürekli Galatasaray'ın üzerine oynuyor. Çünkü baskı altına almak istiyorlar. Bir gerçek var ki Fenerbahçe baskı kaldırma konusunda Galatasaray'dan daha başarılı bir kulüp. İki kulüp arasındaki derbi maçlarında Fenerbahçe'nin üstünlük kurmasının en büyük sebebi de bu zaten.
Hakemler ve federasyon Galatasaray'ı kolluyor, Milli takım teknik direktörü Galatasaray'ı kolluyor... medya mensupları Fatih Terim'den korkuyor ona soru soramıyorlar... GS-FB maçının hakeminin Halis Özkahya olmasını Galatasaray istedi... Son birkaç haftadır dikkat edin Fenerbahçe cephesinden sürekli Galatasaray'la ilgili açıklamalar geliyor. Çünkü Fenerbahçe gerilim ve kaostan besleniyor.
Tüm bu tartışmalar bir stratejinin ürünü. Fenerbahçe tarafından uygulanan ve nispeten başarıya ulaşan bir strateji. Galatasaray'ın maça konsantrasyonunu başka noktalara çekme açısından etkili olmuş gibi görünüyor. Bu tür durumlarda aklıma hep Aziz Yıldırım'ın sözleri geliyor: "maçların sadece sahada kazanılmadığını öğrendim".
uAburak89
14.Aralık.2012, 14:47
Fenerbahçe'nin girişimi sezon başı yapmama sebebi ilk iki maçını içerde oynaması ve cezalı olması bence. Ayrıca diğer konuda da yazdığım gibi amaçlardan birisi taraftarın sesine kulak vererek artı puan kazanmak. Aynısını da Galatasaray yönetimi yapıyor, tamam kalksın deseler bu sefer Galatasaray taraftarları biz Beşiktaş maçına gidemedik sizin yaptığınız iş mi diyecekti. Bunu göze alamadı bizim yönetim. Herkes aslında kendini düşünüyor, ama Galatasaray tarafının kendini düşünmesi nedense tepki çekiyor. :)
Samimiyet konusunda benim de şüphelerim var, kusura bakılmasın ama Fenerbahçe biraz tutarsız olabiliyor. Örneğin sakatlanan Göksenin Köksal için geçmiş olsun mesajı yayınlanmıştı Fenerbahçe sitesinden, bir dönem Milli Takım'da ayartılmaya çalıştığı iddiaları ortaya atılan, Ömer Onan'ın veliahtı olarak görünen Göksenin için açıklama yapan kulüp neden Domercant için yapmadı ?
Ayrıca hakem konusunda ilk defa maçtan önce bu denli baskı görüyorum, gazeteciler biliyormuş Ömer Temelli'ye göre, benim gördüğüm genel tahmin Bülent Yıldırım'dı. Ayrıca hakem belli oldu İbrahim Seten Galatasaray çok rahatsız hakem ev sahibini kollamıyor diye şeklinde karıştırdı ortalığı, oysa bu hakemle geçen sene FB - BJK maçında BJK'de sarı kart görmeyen oyuncu yok neredeyse. Dün yapılan toplantıdan sonra Ömer Temelli, gazetelerde Galatasaray'lı yöneticilerin rahatsız olduğu haberleri varsa demek ki istedikleri hakem gibi bir şeyler söylemiş. Bize kupa verirken hasetinden çatlayan Yıldırım Demirören'in bizim tarafımızdan satın alınmış olma ihtimali hiç gerçekçi değil bence.
Son günlerde aleyhimize çok fazla şey yazılıyor ve söyleniyor, bir kaosun içine çekilmeye çalışıyoruz bunun en ciddi kısmı da hakem konusu. Fenerbahçe yenilirse ilk suçlu hakem olacak, kazanırsa da galibiyetin değeri hakeme rağmen kazandık, hakemi de yendin ile taçlandırılacak gibi geliyor bana.
Sekopej
14.Aralık.2012, 14:47
Yazmıştım daha açık yazayım yoksa senaryolar güzel...
Taraftar haftalardır deplasman yasağı kalksın diye maçlarda tepki gösteriyorlar, yönetim de taraftarın bu isteğine olumlu yaklaşıp, yani taraftarının gönlünü hoş tutmak adına, ilk maç öncesi bu isteğini açıklıyor, kalkıp bu maçtan sonra ya da 2 hafta önce açıklanacak bir durum yok. Şimdi açıklanması, zamanının şimdi olmasından çünkü maç bu hafta.
Kalkar kalkmaz o beni ilgilendirmez sadece kalkmasını isteyenlerin çark etmiş olmasını görmek bile, yanardönerlilikleri konusunda benim tebessüm etmemi sağlıyor, bu da yeterlidir benim için.:)
Sekopej
14.Aralık.2012, 14:49
Galatasaray üzerine oyunlar oynanıyor! Enteresan, senelerdir bunu Fenerbahçeliler söylerdi yok öyle şeyler diye karşı çıkılırdı, gün gelir devran döner diye boşuna dememişler.:)
uAburak89
14.Aralık.2012, 14:51
Abi gergin gördüm seni. :)
uA konusunda bir şeyler yazılmış, uA forumda kaldırılsın diyenler de var, Galatasaray taraftarlarından da kaldırılsın diyenler var. Kulüp ile taraftarları karıştırmamak lazım.
Ben olay çıkmasın diye kalkmasına karşıyım ama bir yandan iyi olabilirdi, bizim taraftar uyuyor bu sene, Fenerbahçe taraftarı gelse, motivasyon artardı.
MeMo
14.Aralık.2012, 14:51
Fenerbahçe'nin deplasman konusunda samimi olup olmadığını öğrenmek için geçen sene oynanan 2.yarıdaki Fenerbahçe-Beşiktaş maçındaki tutumlarına bakabilirsiniz. En az Beşiktaş taraftarı kadar Fenerbahçe de deplasman konusuna önem vermişti.
Walter Sakana
14.Aralık.2012, 14:58
Yok bizimki sizinki kadar geniş çaplı değil, daha ufak çaplı birşey :) Biz daha Fenerbahçeliler kadar dünya çapında bir paranoyaya ulaşamadık henüz.
Emniyetinden federasyonuna, Uefa'sından CAS'ına, hükümetinden yayıncı kuruluşuna, medyasından diğer 17 kulübüne, hakimlerinden savcılarına hatta Ziya Şengül, Mehmet Ali Aydınlar, Nihat Özdemir, Aziz Yılmaz gibi Fenerbahçe'nin içinden olanlarına kadar... ohooo daha çok fırın ekmek yememiz lazım bizim :)
Walter Sakana
14.Aralık.2012, 15:37
Allahtan hükümet Galatasaray'a yakın yoksa halimiz nice olurdu.
Bakan Suat Kılıç, geçmişte yaşananlar ne olursa olsun, taraftarlara deplasman yasağı getirilmesini medenice bulmadığını ve bu yasağın kaldırılması yönünde girişimde bulunan kulüpleri desteklediğini bildirdi.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=41227
Bu da stat paylaşımı konusundaki tarafsızlığıyla hayranlık uyandıran sayın Gençlik ve Spor Bakanımızdan...
Walter Sakana
14.Aralık.2012, 15:43
Ünal Aysal'dan bir derbi maçı öncesinde büyük bir kulübün Başkanına yakışacak açıklamalar:
Ben iki güçlü takımın ve Türkiye'nin güzide iki kulübünün bu mücadelesinde her iki tarafa başarılar dilemek istiyorum. Sonunda konsantrasyonu iyi olan, gücünü ekonomik kullanan takım galip gelecektir. Şans faktörünü de unutmamak lazım. Taraflardan birine şans daha fazla gülebilir. İnşallah şans bize daha fazla güler'' diye konuştu.
Galatasaray ile Fenerbahçe'nin yaptığı derbi maçlarda her zaman gerginliklerin yaşanabildiğine vurgu yapan Aysal, ''Diğer derbilerde de oluyor. Ama katiyetle ben iki kulüp arasında böyle bir gerginlik görmedim. Dostane bir maç olacaktır. Gerginliğe neden de yok'' ifadelerini kullandı.
Aysal, gönlünden geçen skorun ne olduğu sorusuna, ''Bu sefer gizli kalsın'' diye yanıt verdi.
''Sporun temelinde dostluk, arkadaşlık ve iyi niyet yatar''
Ünal Aysal, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, Fatih Terim'le aralarında polemiğe neden olan açıklamada, Terim'i kastetmediğini ifade ettiğinin hatırlatılması üzerine, şunları söyledi: ''Yerinde bir açıklama. Tahmin ediyorum hocamız da buna aynı şekilde karşılık vermiştir. Sporun temelinde dostluk, arkadaşlık ve iyi niyet yatar. İyi niyetle bütün kapıların açılabileceğine, bütün dostlukların kurulabileceğine inanan biriyim. Bu konuda bana düşen ne görev varsa yapmaya hazırım.''
Aysal, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın maça gelip gelmeyeceği yönündeki soruyu ''Fenerbahçe Başkanı'nın ne düşündüğünü bilmiyorum. Gelirlerse seviniriz. Orası aynı zamanda onların da stadı. Her zaman her başkana ve yöneticiye gösterdiğimiz saygıyı onlara da göstereceğiz'' şeklinde yanıtladı.
Rakip taraftarın gelemeyecek olmasıyla ilgili de Aysal, ''Alınmış bir karar var. Aynen uygulanacak. Son dakika değişiklik olmaz. Kurumsal çalışmaya ve devletin ortaya koyduğu iradeye saygı göstermeliyiz. Aynı zamanda büyük kulüplerin aldığı kararların ciddiyetine de yakışmaz'' diyerek, sözlerini tamamladı.
europeanconquer
14.Aralık.2012, 18:26
Sayın Bağış'ın yeni açıklamalarını gördünüz mü ? :)
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22158512.asp
erdem344
14.Aralık.2012, 18:38
Sayın Bağış'ın yeni açıklamalarını gördünüz mü ? :)
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22158512.asp
bi öncekinden daha kötü :D :D :D
Kaka Leite
14.Aralık.2012, 18:54
Arkadaşlar şikayet et butonunu kullanın rahatsız olduğunuz mesajlar için.
2 dakika tuvalete gittik yahu hemen mi alıntıladınız. :D
europeanconquer
14.Aralık.2012, 18:55
http://img805.imageshack.us/img805/5109/adszmse.png
Yazılacak şey çok ama şu resim demek istediklerimi anlatıyor.
davidvilla
14.Aralık.2012, 18:57
Arkadaşlar şikayet et butonunu kullanın rahatsız olduğunuz mesajlar için.
2 dakika tuvalete gittik yahu hemen mi alıntıladınız. :D
Ahah derbi haftası tuvalete mi gidilir ya :)
Night_Mare17
14.Aralık.2012, 19:55
Hayır biz İnönü'ye gidemedik. Trabzon seyircisi size gelemedi. Şimdi kalkmamalı ceza gelecek sene kalkmalı.
Sekopej
14.Aralık.2012, 21:59
Abi gergin gördüm seni. :)
uA konusunda bir şeyler yazılmış, uA forumda kaldırılsın diyenler de var, Galatasaray taraftarlarından da kaldırılsın diyenler var. Kulüp ile taraftarları karıştırmamak lazım.
Ben olay çıkmasın diye kalkmasına karşıyım ama bir yandan iyi olabilirdi, bizim taraftar uyuyor bu sene, Fenerbahçe taraftarı gelse, motivasyon artardı.
Gerginlik yok.:)
Ben zaten kulüplerin duruşuyla alakalı söylemedim, taraftar ile alakalıydı benim söyledim.
uAburak89
14.Aralık.2012, 22:37
Büyük Şef dönmüş Türkiye'ye. Sakatlanmasa +5 puanımız vardı en kötü.
https://pbs.twimg.com/media/A-GIvpVCMAAhE7f.jpg:large
MeliksahAydogan
14.Aralık.2012, 23:31
Aynen katılıyorum.
uAburak89
15.Aralık.2012, 12:34
Bağdat Caddesi GSStore Hizmete Açılıyor!
GSStore, mağazalar zincirine yepyeni bir halkayı daha ekleyerek Bağdat Caddesi GSStore’u taraftarlarımızın hizmetine açıyor!
Caddenin Erenköy tarafında yer alan yeni mağazamız, 15 Aralık 2012 Cumartesi gününden itibaren taraftarlarımıza hizmet verecek
Sarı & Kırmızı Dünyamızda Keyifli Alışverişler!
Adres
Erenköy Camii Sok. Aksan Apt.
No:1 / 4 Caddebostan / Kadıköy
İSTANBUL
http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/15425.php
europeanconquer
15.Aralık.2012, 12:55
Aynen öyle en az 5 puanımız daha vardı o olsaydı.
Walter Sakana
15.Aralık.2012, 16:32
Galatasaray yönetimi farkını göstermeye ediyor. Bir derbi maç öncesinde ortamı yumuşatarak ve dostluk mesajları vererek Galatasaray'ın büyüklüğünü bir kez daha ortaya koyuyorlar:
Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü Lutfi Arıboğan, Fenerbahçe ile kendi saha ve seyircilerinin önünde yapacakları derbi maçı kazanacaklarına inandığını söyledi.
Derbi maçla ilgili AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Arıboğan, karşılaşmanın skoruyla ilgili tahminde bulunmayacağını belirterek, ''Sporculuk hayatımda da yöneticilik hayatımda da skor tahmininde hiç bulunmadım. Ama derbi maçı kazanacağımızı umuyorum. Kazanmamız gerektiğini düşünüyorum. Kendi sahamız ve seyircimizin avantajıyla hiçbir konsantrasyon eksikliğimiz olmadan Fenerbahçe maçını kazanacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
Derbi günlerinin Türk sporunun en keyifli günleri olduğunu vurgulayan Lutfi Arıboğan, şöyle devam etti:
''Büyük takımlarımız Türk sporunun lokomotifi olmuş camialar. Spora yüzyılı aşkın süredir hizmet eden camialar bunlar. Aynı zamanda da derbi maçların olduğu günlerin dostluk, barış ve sportmence yaşanan günler olması gerekiyor. Rekabet uğruna, o gün maçı kazanmak uğruna, sporun içinde yer alan hiç kimsenin kişisel olarak da kurumsal olarak da sorumsuzluk yapmaması gerekiyor. Sonradan herkesin üzüleceği vahim sonuçlar çıkabilir.''
-''Suni polemikler, suni gerginlikler yaratmayalım''-
Arıboğan, Türk sporunun en önemli sorunlardan bir tanesinin sporda dozu her gün artan şiddetle mücadele olduğunu kaydetti.
Bu konuya çözüm bulacak, son derece detaylı hazırlanmış Sporda Şiddetle Mücadele Yasası'nın bulunduğunu dile getiren Lutfi Arıboğan, ''Ben de o çalışmaların içinde yer almıştım. Herkesi sportmen ve centilmen olmaya davet ediyorum. Derbi maçlar Türk sporunun en keyifli yaşandığı günlerdir. O günü keyifle sadece futbolun keyifli tarafların konuşulduğu günler haline getirelim. Suni polemikler, suni gerginlikler yaratmayalım. Sonunda hepimiz spora hizmet ediyoruz. Sportmenlikten uzaklaşan, günü kurtarmak adına suni gerginlik yaratan insanlar, sonradan gerçekten üzülecekleri sonuçlarla yüzleşirler. Bunu bir kere daha belirtmek istiyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
Yenmek, yenilmek önemli değil. Delikanlı olmak, centilmen olmak, taraftarları şiddete değil, dostluğa yönlendirmek... asıl önemli olan bunlar.
ReaList
15.Aralık.2012, 16:45
Keşke Galatasaray yönetiminde o farkı gösterecek başka birisi konuşsaymış, Çünkü bu adamın yaptıklarıyla söyledikleri arasında o kadar fark var ki...
Başta Aziz Yıldırım olmak üzere, 3 Temmuz sürecinin başlamasına ve sonrasındaki olaylara vesile olanların hala futbolun içinde, Federasyonda ve Büyük kulüplerin çatısı altında barınmalarına sadece bizim ülke insanı müsaade eder. Bu insanlar, futbolun içinden tasnif edilmedikçe gram ileriye gidemeyiz. Kötü çuval yama tutmaz.
MeMo
15.Aralık.2012, 17:49
Öyle günler geçirdik ki, bugün Lütfi Arıboğan delikanlılık, centilmenlik, dostluk örneği olarak gösteriliyor.
Night_Mare17
15.Aralık.2012, 17:56
Öyle günler geçirdik ki, bugün Lütfi Arıboğan delikanlılık, centilmenlik, dostluk örneği olarak gösteriliyor.
Aziz Yıldırım hakkında neler söylediniz güldük geçtik şimdi siz delikanlılık , dostluk ve centilmenlikden mi bahsediyorsunuz. Neyse şerefli , suçsuz , en büyük başkan delikanlı başkan Aziz Yıldırım
sui generis
15.Aralık.2012, 18:01
Sorumluluk ve Lütfi Arıboğan , çok uzak kavramlar. keşke başkası bunları deseydi de biz de inandırıcı bulsaydık.
uAburak89
15.Aralık.2012, 18:04
Lütfi Arıboğan daha sık konuşmalı, adam işini layıkıyla yapıyor, ders olur herkese.
Night_Mare17
15.Aralık.2012, 19:57
http://ultraslan.com/
Sayfadaki resmi wallpaper için bulabilen var mı ? Ayrıca sayfanin girişi güzel hazırlanmış :)
Alicanfmfan
15.Aralık.2012, 21:51
Bazı fenerbahçe taraftarlarının bu konuya yazmasının amacını artık herkes az çok biliyor. Diğer fenerbahçe taraftalarını tenzih ederek; Lütfi Arıboğan'a yapılan yorumlarda bence asıl kendileriyle çelişiyorlar, bu kavramların onlara uzak olduğunu düşünüyorum.
MeliksahAydogan
15.Aralık.2012, 22:41
Bazı fenerbahçe taraftarlarının bu konuya yazmasının amacını artık herkes az çok biliyor. Diğer fenerbahçe taraftalarını tenzih ederek; Lütfi Arıboğan'a yapılan yorumlarda bence asıl kendileriyle çelişiyorlar, bu kavramların onlara uzak olduğunu düşünüyorum.
Ne yapacağını şaşırdılar derbi öncesi ortamı germek için :D
uAburak89
16.Aralık.2012, 18:48
Dün açılan GS Store saldırıya uğramış;
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/705640_10151569393074622_1389173509_o.jpg
cureshot
16.Aralık.2012, 18:54
Dün açılan GS Store saldırıya uğramış;
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/705640_10151569393074622_1389173509_o.jpg
Şaşırdık mı? Tabii ki hayır!
cureshot
16.Aralık.2012, 18:56
http://ultraslan.com/ (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fultraslan.com%2F)
Sayfadaki resmi wallpaper için bulabilen var mı ? Ayrıca sayfanin girişi güzel hazırlanmış :)
http://ultraslan.com/Giris/images/2012fb_giris.jpg
Boyutunu düzenlersin sen.
uAburak89
16.Aralık.2012, 19:01
Ben şaşırdım bu kadar erken beklemiyordum, bugün kazanırsak taşlanabilir diye düşünüyordum veya sezonun ikinci yarısında ki maçta kazansak ya da şampiyon olsak. Erken oldu bu.
Neresi olduğu önemli değil, herhangi bir dükkana saldırı suçtur, kamera görüntüleri emniyete verilecekmiş gereken yapılacakmış. Kulüp de bu olayın üzerine gitmeli, madem açtılar arkasında durmalılar, baştan iş sıkı tutulup olay çıkaranlar gereken cezayı alırsa kabullenme süreci daha çabuk gerçekleşir.
RaSenGan
17.Aralık.2012, 00:17
Koreografinin wallpaper olarak resmini bulan paylaşabilir mi ?
europeanconquer
17.Aralık.2012, 00:21
Valla çok iyi bir şey yakalayamamışlar veya şimdilik orta da yok.Ancak ben en çok şu fotoğrafı beğendim.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/282960_4491771405642_568083625_n.jpg
Facx
17.Aralık.2012, 00:50
http://g1212.hizliresim.com/14/j/gz5sw.jpg
bide bu varda çözünürlük düşük
uAburak89
17.Aralık.2012, 01:23
Maç sonrası yine birkaç kendini bilmez Store'a saldırmış;
http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=400810
Ne oluyor acaba böyle yapınca, ne değişiyor..
sui generis
17.Aralık.2012, 01:28
Maç sonrası yine birkaç kendini bilmez Store'a saldırmış;
http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=400810
Ne oluyor acaba böyle yapınca, ne değişiyor..
Store kapanıyor.
europeanconquer
17.Aralık.2012, 01:30
Milletin ekmek parasıyla oynuyorlar.Ayıptır,günahtır.
uAburak89
İyi de bu iş sadece kulübü bağlayan bir şey değil, oranın bir işletmecisi var insanların ekmeğiyle oynama hakkını kim nereden veriyor ?
Seyrantepe'de de Fenerium var, oraya niye saldırı olmuyor ? Cadde kimseye ait değil, izinler alınmış, vergi veriliyor, yanına bir de market açsınlar barı hazmedemeyenler soda alıp rahatlar.
Kaka Leite
Yapılanları savunmuyorum ancak ne sanıyordu Galatasaray bunu açarken hiç birşey olmadan satış yapılacağını mı ?
Bazı şeyler tahmin edilip yapılmıştır sonuçlarına katlanmak gerek. Türkiye gibi futbol'un artık insanların içine işlediği bir ülkede bunlar maalesef oluyor.
sui generis
17.Aralık.2012, 01:32
Yanlış bilmiyorsam daha önce 2 kez açılıp yeteri ilgiyi bulamadığı için kapanmış , bence yine kapanır. Caddede Store çok zor.
OrcunFB
17.Aralık.2012, 02:07
Şu kareografi sırasında stadda çalan müziği bilen var mı ?
zeck17
17.Aralık.2012, 02:12
Mustafa Sandal 'Beni Ağlatma'
OrcunFB
17.Aralık.2012, 02:17
Mustafa Sandal 'Beni Ağlatma'
Sağolasın. :)
europeanconquer
17.Aralık.2012, 02:20
Sibel Can-Padişah çalmadı mı yahu ?
OrcunFB
17.Aralık.2012, 02:27
Sibel Can-Padişah çalmadı mı yahu ?
Yok yok dinledim ben arkadaşın dediğini oymuş. :)
Lucas Neill
17.Aralık.2012, 02:28
Kuyt'a da Gangnam Style ile güzel bi jest yaptik.
europeanconquer
17.Aralık.2012, 02:32
Yok yok dinledim ben arkadaşın dediğini oymuş. :)
Evet,bende şimdi fark ettim hakikaten oymuş.Desene dakikalardır yanlış şarkıyı dinliyorum :zuhaha
OrcunFB
17.Aralık.2012, 02:34
Evet,bende şimdi fark ettim hakikaten oymuş.Desene dakikalardır yanlış şarkıyı dinliyorum :zuhaha
Ahaha. :D Emin olduğun için doğru şarkıyı dinlediğine anlamamışsındır kesin. :D
uAburak89
17.Aralık.2012, 13:59
Büyük maçların oyuncusu.
http://3.bp.blogspot.com/--7f72hdnFv4/UM5clH8xeVI/AAAAAAAAUf0/SajjpjFjMlA/s320/A-RhAEXCAAALKTa.jpg+large.jpg
europeanconquer
17.Aralık.2012, 14:45
Çok haksızlık yapılıyor çok.
Alicanfmfan
18.Aralık.2012, 00:51
Ah bide direkler izin verse...
Gncl1905
18.Aralık.2012, 15:53
Galatasaray ile Opel sponsorluk anlaşması imzalamış. Sanırım senelik 1.625 MN Euro'dan 2.5+1 yıllık. Güney tribününün ismi Opel olacakmış. Futbolcular, teknik heyet vs. de araba verilecekmiş.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15458.php
uAburak89
18.Aralık.2012, 17:16
Bu anlaşmadan sonra kurada Schalke çıkarsa, sivri zekalar anında senaryoları yazar. :D
Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının en iyi oyuncusu Burak Yılmaz;
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1906671.html#and+group+stage+winners
europeanconquer
18.Aralık.2012, 21:47
Köşeyi döneceğiz beyler !!! :n:
uAburak89
18.Aralık.2012, 22:36
Stadımızın zemini ve drenaj sistemi değişimiyormuş, ikinci yarıya yetişecekmiş. Maliyet 1 milyon euro. Gitti Opel'den gelen para. :D
Kulüpten açıklama gelmiş zemin konusunda, Beşiktaş maçı Olimpiyat ya da başka bir statta oynanabilir;
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15470.php
Suicider
19.Aralık.2012, 01:11
Afrika kupası artık devre arası olmayacak falan deniyordu ama Amrabat ve Eboue afrika kupasından dolayı Kasımpaşa ve Beşiktaş maçında olmayacak diye bir şey okudum.Var mı Afrika kupası ara dönemde?
futureless
19.Aralık.2012, 01:20
Afrika kupası artık devre arası olmayacak falan deniyordu ama Amrabat ve Eboue afrika kupasından dolayı Kasımpaşa ve Beşiktaş maçında olmayacak diye bir şey okudum.Var mı Afrika kupası ara dönemde?
Evet, yanılmıyorsam 19 Ocak'ta başlayacak.
Alicanfmfan
19.Aralık.2012, 03:12
Aziz Yıldırım ve ekibinin açıklamalarını okumda, kimse kusura bakmasın. Bu kadar çocukca ve basitçe yorumlar olmuyor, yakışmıyor. ''Üstünlük sağlamaları için 6-0 yenmeleri gerek.'' falan gerçekten komedi, Albayrak üstünden bi örnek verdiler ki o dahada komik.
Erzurum'daki maç için birşeyler biliyorlarmış yine, tabiki daha sonra açıklayacaklarmış.
''Geçen sene G.Saray statü gereği şampiyon oldu'' diyede birşeyler demişler, spor sitesinde okudum ve okudugum gibi kahkaha atarak sandalyeden düşmem bir oldu.
Kaka Leite
19.Aralık.2012, 03:22
Aziz Yıldırım ve ekibinin açıklamalarını okumda, kimse kusura bakmasın. Bu kadar çocukca ve basitçe yorumlar olmuyor, yakışmıyor. ''Üstünlük sağlamaları için 6-0 yenmeleri gerek.'' falan gerçekten komedi, Albayrak üstünden bi örnek verdiler ki o dahada komik.
Erzurum'daki maç için birşeyler biliyorlarmış yine, tabiki daha sonra açıklayacaklarmış.
''Geçen sene G.Saray statü gereği şampiyon oldu'' diyede birşeyler demişler, spor sitesinde okudum ve okudugum gibi kahkaha atarak sandalyeden düşmem bir oldu.
Böyle demedi diye biliyorum, ''Psikolojik baskıyı atmaları için'' dedi diye duydum.İkisi arasında fark var çünkü.
Alicanfmfan
19.Aralık.2012, 03:26
Evet dediğin gibiymiş, sporx'te öyle yazıyor. Ama diğer dediklerini doğru kılar mı ? Hem sen dostluk ortamı istiyorsun bi yandan da nifak tohumu atıyorsun çaktırmadan, alakasız açıklamalarla.
Gncl1905
19.Aralık.2012, 10:39
Her zaman ki Aziz Yıldırım.
Galatasaray'a mı yenildin, Avrupa'dan mı elendin, şampiyonluğu mu kaçırdın; hemen çık TV karşısına açıklamalar yap. Yemedi mi yıldız transferi yap. O da mı yemedi istifa etmeye teşebbüs et :)
europeanconquer
19.Aralık.2012, 11:09
Bırakın konuşsun,artık bizi ilgilendirmiyor
Bu vesile ile ülkemizin ve sporumuzun bütün ilke ve değerlerini hiçe saymış ve kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı bundan sonra hiç bir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.
Galatasaray Spor Kulübü
29 Temmuz 2012
MeMo
19.Aralık.2012, 13:34
Galatasaray geçen o zattan hassasiyet ve saygı beklemiyor muydu? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :)
Ayrıca yine Aziz Yıldırım'ın söyledikleri Fenerbahçe'lilerden çok Galatasaray'ı igilendiriyor sorun bizde mi anlamadım.
Aydin
19.Aralık.2012, 13:38
Gs'nin şampiyonluklarından sonra yalandan istifa etmeler, mağlubiyetlerden sonra gündem değiştirmeler :)
Klasik Aziz Yıldırım. Şaşırılacak bir durum değil.
cureshot
19.Aralık.2012, 13:41
Galatasaray geçen o zattan hassasiyet ve saygı beklemiyor muydu? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :)
Ayrıca yine Aziz Yıldırım'ın söyledikleri Fenerbahçe'lilerden çok Galatasaray'ı igilendiriyor sorun bizde mi anlamadım.
Bu ne biçim bir yorum şimdi! Adam 3 saat konuşsa 2 saatinde Galatasaray'ı şöyle geçeceğiz, yok psikolojik üstünlük hala bizde siz önce şunu yapın, yok efendim koreografi öyle yapılmaz böyle yapılır filan diye GS üzerine geyik yapıyor.
E bunun üzerine Galatasaraylı da konuşur tabii, ne bekliyorsunuz ki, şaka mısınız nesiniz!
KaRaBükLü KraL
19.Aralık.2012, 13:58
Aziz Yıldırım Meireles ilk defa kırmızı kartını Türkiye'de görmüş önceden görmemiş.Fenerbahçe üzerine oyun oynanıyomuş.Sırf bunu oraya bağladı ya.Aziz Başkan helal olsun ne diyelim tebessüm ettirdi:)
Lucas Neill
19.Aralık.2012, 13:58
Uefa kupasi tarih oldu deyip hala 6-0 ile avunmak :D
KaRaBükLü KraL
19.Aralık.2012, 13:59
Uefa kupasi tarih oldu deyip hala 6-0 ile avunmak :D
Senin resimdeki F.Terim o lafa gülüyo galiba :D
uAburak89
19.Aralık.2012, 14:34
Galatasaray'dan resmi bir açıklama gelmedi henüz. :) Olayı bu boyutlara getiren kendi takımından çok bizimle uğraşan başkanınız. O açıklamanın üstüne konuşmaya devam ediyor kulüp buna cevap vermek durumunda kalıyor ne yazık ki.
Fenerbahçe'lileri ilgilendiriyor aslında ama artık büyük bir kesim farkına vardığı için gerçeklerin açıklamalar Fenerbahçe konusunda paylaşılmıyor bile. Aziz Yıldırım konuşmasında 20-25 defa Galatasaray derse ithamlarda bulunursa pek tabii ki Galatasaray'lılar fikir belirtebilir. :)
Eskiden olsa Fenerbahçe konusunda çoktan tartışmalar çıkmıştı bile, ama artık iş La Fontaine'den masallar kıvamında olduğundan dolayı mevzu haline dönüşmüyor. Konuşmanın neredeyse tamamı çelişkiler ile dolu, tipik göstermelik istifa hareketleri veya merdiven söylemleri gibi aslında. Taraftarların bile artık yapmadığı skor göndermeleri, sene başındaki Süper Kupa maçı hakkında ceza almaları gerekiyordu söylemleri falan klasik Aziz Yıldırım anlayışından ibaret.
Bir tarafta evet kazandık ama sonuçta bu bir maçtı diyenler var, son yılların en olaysız derbisi olmuş, sonunda sadece 3 puan kazanılmış kupa & şampiyonluk yok, Galatasaray cephesinden size karşı en ufak bir saygısızlık yokken, kendi yöneticisi yalanlayan, taraftar grubu lideri gibi konuşan bir başkan var. Herhalde Yargıtay'dan gelecek haber kötü olacak bunun sendromu var, tabii bir de Meireles konusu hakem büyük ihtimal raporuna tükürük yazdı ve ciddi ceza gelecek olayı masumlaştırmak için hamleler gelmiş. Yarım puanla şampiyon oldular diyerek de taş atmış bize, statü gereğiymiş. Statüyü de biz çıkardık zaten, 9 puanlık fark yetmedi diye. :)
ReaList
19.Aralık.2012, 15:17
Zaman değişse de bazı şeyler hiç değişmiyor.
Mahkeme kararlarının gerekçeleri açıklanırken karara etki eden ana maddeyi size göstereyim.
Aziz Yıldırım'ın 1998 yılından itibaren Fenerbahçe'nin yaptığının belirtildiği kararda, son şampiyonluğunu 2006-2007 yılında elde eden Fenerbahçe'nin 2005-2006 ve 2009-2010 sezonlarında ise şampiyonlukları son maçlarda dramatik bir şekilde kaybettiğine vurgu yapıldı. Kararda, Fenerbahçe'nin son maçlarda şampiyonlukları kaybetmesinin kulüp yönetimine aday kesimlerde de olumsuz etkilere neden olduğu, şüphesiz üst üste 3 yıl şampiyonluk vaadi ile yönetime gelen Aziz Yıldırım için, şampiyonluğu üçüncü kez, üstelik yine kendi başkanlığı döneminde kaybedilmesinin, akıllara dahi getirilmemesi gereken bir olay olduğu belirtildi.
Dün dinliyorum Aziz Yıldırım'ı diyor ki "Biz muhakkak şampiyon olacağız, mayıs ayında Galatasaray ile stadımızda oynayacağımız maçla bir 10 yıllık süreç daha başlayacak."
Yapma be adam, Neyine güvenerek kesin konuşursun, Allah var şu kulübü tesisleşme, ekonomik ve alt yapı bakımından en üst noktalara getiren kişi sensin, işin sadece yöneten kısmıyla ilgilenseydin şuan Türkiye'de tüm kesimler tarafından gıpta ile bakılan bir kişi olacak, Türk futbolunun efsanesi olacaktın. Ama şu futbola karışmaktan vazgeç, soyunma odalarına inmekten, hakem odalarına gitmekten vazgeç, yapamayacağın, olması imkansız şeyleri söyleyip taraftarları gaza getirme. Tamamen şova yönelik yapmış olduğun "3 yıl şampiyonluk vaadi" yüzünden asırlık kulübün üzerine yapışan kara lekenin gerekçesi oldu, hala aynı söylemlerde olmak niye ? Dün dinliyorum, TFF içine sızmışlar susmayacağız, onlar görecekler diyor.
Şuan futbol olarak iyi değiliz, 2 sezondur olduğu gibi yine şampiyonluğu geriden takip ediyoruz, Farz edelim ligin ikinci yarısında bu takım 10 maç üst üste maç kazandı, önüne geleni devirdi, senin bu söylemlerin yüzünden yine insanlar üzerinde negatif bir düşünce hakim olmayacak mı ? Acaba yine müdahale mi etti, demeyecekler mi ? Bir insan kendi takımının emeğine niye böyle zarar verir ki ?
Neyse ki artık eskisi gibi değil. Eskiden -ben dahil- taraftarların büyük çoğunluğu bu söylemleri destekler gaza gelirdik ama artık öyle değil, en azından sosyal medya takibimde rastladığım kadarıyla bir kesim hala sözlerini tekrarlayıp "Nasıl Kapak Yaptı Başkan" diye söylenirken, diğer kesim artık bu söylemlerin bize zarar verdiğinin farkında. Durumun böyle bir seyirde olması da bizim adımıza sevindirici.
uAburak89
19.Aralık.2012, 15:25
Bence kendine bir danışman falan tutması lazım, bu tarz konuşma şike delili falan olamaz ama başka sorunlara yol açar. %100 emin konuşursan, olmadığı zaman hani derler adama.
Ben takıma ve hocaya güveniyorum, taraftarın da desteğiyle şampiyon olacağımıza inanıyorum demek de aynı kapıya çıkıyor, Aziz Yıldırım nedense yıllardır aynı tarzda.
Neyse konu Fenerbahçe'ye kayıyor iyice. Yarın kura çekimi var, Burak Yılmaz grup aşamasının MVP'si seçilmiş, zemin yenileniyor, sponsorluk anlaşmamız yapılmış yeni, Uefa'nın sitesinde yine manşetiz;
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1904033.html#story+far+galatasaray+as
Boşvermek lazım kim ne derse desin, çok iyi top oynamıyoruz ama en azından gruptan çıktık, ligde lideriz, 1 yada 2 takviye olacak, şükür demek lazım renktaşlar. :)
Gncl1905
19.Aralık.2012, 15:30
Klasik Fenerbahçeli türünden bir bireyin söylemleri :) Birçok defa örneğini görmüştük yine görüyoruz. Birkaç mesaj sonrada 3 temmuz, komplo söylemleri gelirse hiç şaşırmam :)
Daha önce de söyledik ama tekrarlayalım madem; konuşmalarında Galatasaray'a bol bol yer ayırdığı için konuşuyor olabilir miyiz acaba? Sadece biraz düşünün :)
barahir
19.Aralık.2012, 15:52
İyi ki muhatap almıyosunuz.. GS Sohbet Alanında yaklaşık 1 sayfadır Aziz Yıldırım konuşuluyor..
cureshot
19.Aralık.2012, 15:56
İyi ki muhatap almıyosunuz.. GS Sohbet Alanında yaklaşık 1 sayfadır Aziz Yıldırım konuşuluyor..
Muhattap almak, söylediklerine binaen karşı tarafa cevap vermek demektir. GS resmi stesinden yapılan açıklama tüm taraftarları bağlar diye bir kaide mi var?
Burası da sanki FB sohbet alanı, GS'liden çok FB'li var diye bir cevap da verilebilir ayrıca sizin bakış açınızdan yola çıkarsak.
cureshot
19.Aralık.2012, 15:58
Zaman değişse de bazı şeyler hiç değişmiyor.
Mahkeme kararlarının gerekçeleri açıklanırken karara etki eden ana maddeyi size göstereyim.
Dün dinliyorum Aziz Yıldırım'ı diyor ki "Biz muhakkak şampiyon olacağız, mayıs ayında Galatasaray ile stadımızda oynayacağımız maçla bir 10 yıllık süreç daha başlayacak."
Yapma be adam, Neyine güvenerek kesin konuşursun, Allah var şu kulübü tesisleşme, ekonomik ve alt yapı bakımından en üst noktalara getiren kişi sensin, işin sadece yöneten kısmıyla ilgilenseydin şuan Türkiye'de tüm kesimler tarafından gıpta ile bakılan bir kişi olacak, Türk futbolunun efsanesi olacaktın. Ama şu futbola karışmaktan vazgeç, soyunma odalarına inmekten, hakem odalarına gitmekten vazgeç, yapamayacağın, olması imkansız şeyleri söyleyip taraftarları gaza getirme. Tamamen şova yönelik yapmış olduğun "3 yıl şampiyonluk vaadi" yüzünden asırlık kulübün üzerine yapışan kara lekenin gerekçesi oldu, hala aynı söylemlerde olmak niye ? Dün dinliyorum, TFF içine sızmışlar susmayacağız, onlar görecekler diyor.
Şuan futbol olarak iyi değiliz, 2 sezondur olduğu gibi yine şampiyonluğu geriden takip ediyoruz, Farz edelim ligin ikinci yarısında bu takım 10 maç üst üste maç kazandı, önüne geleni devirdi, senin bu söylemlerin yüzünden yine insanlar üzerinde negatif bir düşünce hakim olmayacak mı ? Acaba yine müdahale mi etti, demeyecekler mi ? Bir insan kendi takımının emeğine niye böyle zarar verir ki ?
Neyse ki artık eskisi gibi değil. Eskiden -ben dahil- taraftarların büyük çoğunluğu bu söylemleri destekler gaza gelirdik ama artık öyle değil, en azından sosyal medya takibimde rastladığım kadarıyla bir kesim hala sözlerini tekrarlayıp "Nasıl Kapak Yaptı Başkan" diye söylenirken, diğer kesim artık bu söylemlerin bize zarar verdiğinin farkında. Durumun böyle bir seyirde olması da bizim adımıza sevindirici.
Şükür taraftarların arasında sizin gibi aklı selim insanlar da var.
barahir
19.Aralık.2012, 16:08
Muhattap almak, söylediklerine binaen karşı tarafa cevap vermek demektir. GS resmi stesinden yapılan açıklama tüm taraftarları bağlar diye bir kaide mi var?
Burası da sanki FB sohbet alanı, GS'liden çok FB'li var diye bir cevap da verilebilir ayrıca sizin bakış açınızdan yola çıkarsak.
Görüşlerin seni bağlar.. Ben demedim ki cureshot böyle dedi böyle yapıyor.. Bizim bakış açımıza göre cevap verme ki senin görüşünü de bilelim..
Kaldı ki o açıklamayı kulüp yaptıktan sonra dahi defalarca muhatap alındı.. Herşeyde olduğu gibi sadece sözde kalıyor bazı şeyler.. Aynı fikir üzerinde paralel gittiğiniz Yönetim Kurulu'nun söylediği şeyler de sizi ilgilendirmiyosa biz mi alınalım üstümüze?
europeanconquer
19.Aralık.2012, 16:14
Hocam Aziz Yıldırım Galatasaray Spor Kulübü tarafından Temmuz ayından beridir muhatap alınmıyor,defalarca ne zaman olmuş acaba ? Bu açıklamaların üstüne Aziz Yıldırım'ı muhatap almak isteyip istememesi ise kişiyi ilgilendirir,Galatasaray Spor Kulübü'nü değil.
Walter Sakana
19.Aralık.2012, 16:15
Aziz Yıldırım önce şuna bir cevap versin de ondan sonra çamur atsın sağa sola:
Fenerbahçe'nin 2010/11 sezonunda şike yaptığı iddia edilen maçlar ve skorları:
Sivasspor (deplasman): 4-3
Ankaragücü: 6-0
Gençlerbirliği (deplasman): 4-2
Eskişehirspor (deplasman): 3-1
Konyaspor: 2-0
Bucaspor (deplasman): 5-3
İstanbul BB: 2-0
Karabükspor (deplasman): 1-0
Fenerbahçe aynı takımlarla aynı sahalarda 2011/12 ve 2012/13 sezonlarında toplam 9 kez karşılaştı (Konyaspor ve Bucaspor küme düştükleri için bir daha karşılaşmadı. Ankaragücü ertesi sezon düştüğü için 1 kez karşılaştı). Sonuçlar şöyle;
Sivasspor (deplasman): 2011/12=0-2 / 2012/13=0-0
Gençlerbirliği (deplasman): 2011/12=0-0
Eskişehirspor (deplasman) 2011/12=1-2 / 2012/13=1-1
Karabükspor (deplasman) 2011/12=1-2
İstanbul BB 2011/12=4-2 / 2012/13=2-1
Ankaragücü 2011/12=4-2
Özetle; Fenerbahçe 2010/11 sezonundan sonra şike davasında adı geçen deplasman maçlarının hiçbirini kazanamadı. Kendi evinde ise geçen sezon PAF takımla çıkan Ankaragücü'nü 1 kez ve İstanbul BB'yi 2 kez yendi. 9 maçın 6'sını kazanamayarak toplam 15 puan kaybetti.
Bu bir tesadüf mü sayın başkan?
Ek: Bu takımları yenmek için şikeye ihtiyacımız yok diyenler için de geçerlidir bu yazdıklarım.
cureshot
19.Aralık.2012, 16:21
Görüşlerin seni bağlar.. Ben demedim ki cureshot böyle dedi böyle yapıyor.. Bizim bakış açımıza göre cevap verme ki senin görüşünü de bilelim..
Kaldı ki o açıklamayı kulüp yaptıktan sonra dahi defalarca muhatap alındı.. Herşeyde olduğu gibi sadece sözde kalıyor bazı şeyler.. Aynı fikir üzerinde paralel gittiğiniz Yönetim Kurulu'nun söylediği şeyler de sizi ilgilendirmiyosa biz mi alınalım üstümüze?
Sabır taşı diye bir şey var.
Bakın rica edildi Adnan Öztürk bile sustu. Bir iş yapıldı, hasır altı edildi, insanlar sustu artık faydası yok, herkes daha fazla zarar görecek diye. Ama ne oldu, koskoca Fenerbahçe Cumhuriyeti'ne bu da yetmedi, mağdur edebiyatı yapmaya başladılar, ya bu işin içinden de sıyrıldık susup oturalım diyecekleri yerde en temiz biziz deme cüretini buluyorlar hala kendilerinde, bir de hala rakiplerini karalıyorlar. Trabzonspor dışında herkes yine de sesini çıkarmadı, herkesin de bildiği üzere GS sessiz kaldı her şeye rağmen.
Bir maç oynanmış, zerre olay yok diyemeyceğim, olayı çıkaranlar gece gündüz GS Store'a saldıran Fenerliler yine, buna rağmen maçta en ufak bir olay yok, galip gelen biziz, çirkefliği yapan yine bir Fenerbahçeli oyuncu ne hikmetse. Bizim oyuncumuz aynısını yapınca biz ses mi çıkardık, cezası neyse verildi, herkes her şeyi kabullendi, ahlaki olarak daha beterini yapan adam Fenerli olunca binbir türlü bahane, yok Fener üzerine oyunlar oynanıyormuş da falan filan.
Bu da yetmedi, bahane küpü Aziz Yıldırım çıkmış utanmadan konuşuyor. Konuşmanın içeriğine kargalar bile güler, en fanatik Antu kafasının bile savunma cüreti gösteremeyeceği cinsten şeyler söylüyor artık, belli ki mental sorunlar var. Allah şifa versin tamam da her şeyin müsebbibi adam çıkacak ağzına geleni söyleyecek, saygıdeğer Fenerbahçeliler de hala bizden susmamızı bekleyecekler öyle mi?
Yok öyle yağma!
Bordo61Mavi
19.Aralık.2012, 16:23
En iyi lafi Mehmet Demirkol etmis bu konuda :)
sui generis
19.Aralık.2012, 16:29
Fenerbahçe aynı takımlarla aynı sahalarda 2011/12 ve 2012/13 sezonlarında toplam 9 kez karşılaştı (Konyaspor ve Bucaspor küme düştükleri için bir daha karşılaşmadı. Ankaragücü ertesi sezon düştüğü için 1 kez karşılaştı). Sonuçlar şöyle;
Ankaragücü 2011/12=4-2
Özetle; Fenerbahçe 2010/11 sezonundan sonra şike davasında adı geçen deplasman maçlarının hiçbirini kazanamadı. Kendi evinde ise geçen sezon PAF takımla çıkan Ankaragücü'nü 1 kez ve İstanbul BB'yi 2 kez yendi. 9 maçın 6'sını kazanamayarak toplam 15 puan kaybetti.
Ek: Bu takımları yenmek için şikeye ihtiyacımız yok diyenler için de geçerlidir bu yazdıklarım.
Hmm o zaman olaya soyle bakalım; aynı sekilde 2 yıl önce yenemedigi bir çok takımı gecen yıl Galatasaray yendi. Yoksa Galatasaray şike mı yaptı ? Ya da aynı sekilde Trabzonspor iki yıl önce yendiği birçok takımı gecen sene yenemedi. O zaman trabzonspor da şike yaptı.
Yahu değişkenler denilen şey sadece şike yapmış olmak ya da olmamak mıdır ? Bu kadar dar mı düşünüyorsunuz gercekten ?
cureshot
19.Aralık.2012, 16:33
Türk mahkemelerinin üzerinde karara vardığı bir konu hakkında konuşmanın abesle iştigal olduğu kanısındayım.
Olayı sürekli aksini belirtir şekilde oraya çekmek isteyen şahsın da suçluluk psikolojisi ile bunu yaptığına inanıyorum; görünen köy kılavuz istemez.
Walter Sakana
19.Aralık.2012, 16:37
:) güzel bir çarpıtma
şike davasında adı geçen maçlar diyorum tekrardan, umarım bu kez anlayabilirsin.
Alicanfmfan
19.Aralık.2012, 16:40
Ha bu arada, yapılan açıklamaları savunan taraftarlar varsa eğer iyice bir düşünsünler, oturup. Şahsen ben kulübümün mağlup oldugu bir maçtan sonra hazımsızca bu açıklamalarını yapmasını istemezdim.
sui generis
19.Aralık.2012, 16:50
:) güzel bir çarpıtma
şike davasında adı geçen maçlar diyorum tekrardan, umarım bu kez anlayabilirsin.
O zaman ibb macında şike yapmadık.
Herseyi anlarım da bu bakış acısını gercekten anlamam imkansız. Değişken denilen şey sizin bakış acınıza gore şikeden ibaret. Bununla baransu bile gelmemişti :)
MeMo
19.Aralık.2012, 18:12
Ankaragücü 2011/12=4-2
Ankaragücü maçı deyince hangi oyuncumuz aklıma geldi sizce?
europeanconquer
19.Aralık.2012, 20:28
http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasarayin-ilk-transfer-surpriziSXHBQ307898SXQ
Dua edelim de FM 13'de ki gibi 50m euro istemesin Bursaspor.
davidvilla
21.Aralık.2012, 19:30
Hamit de bana soruyor, 'Abi Schalke başkanını nerden buldun diye?' Ben de birini kafaya taktığım zaman sağdan soldan atak yapar onu bulurum dedim'
Alem adamsın albayrak :D
RaSenGan
21.Aralık.2012, 20:53
Aziz Yıldırım niye bu konuda konuşuluyor anlamadım.Gidin Şike konusunda konuşun.
Night_Mare17
23.Aralık.2012, 04:10
Heyt be karizmaya bak.
Gurur duysun bu taraftar, bu ülke böyle bir hocaya sahip olduğu için.
I LOVE YOU HOCAM !
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/380679_321920417922105_1755911365_n.jpg
petrol_fb12
23.Aralık.2012, 05:11
Ankaragücü 2011/12=4-2
Yanlız 2010/2011 Kadro ile 2011/2012 kadro aynı değildi.Hatırlatmakta Fayda var :)
Fenerbahce 2011/2012 aldığı her sonuçun taraftar olarak arkasında durduk.Gene o sezona dönelim gene dururuz.
nannar
23.Aralık.2012, 13:36
:) Kapatın şu şike konusunu artık yahu...başlık kapanmış ama buralara da sıçramış bu konu. yargı kararı verilmiş siz hala uzatıyorsunuz.kime neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz ki? herkesin fikri sabitleşti zaten.gerçi hoş ilk günden beri herkes sabitti.tüm yaşananlardan sonra kimin fikri değişti acaba :) Benim için Fenerbahçe,Beşiktaş ya da diğer rakipler hala değerlidir. Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören ise türk futboluna kara lekeyi vuran ve vurmaya da devam eden iki sıradan insandır.Nerde Sülayman Seba ve Özhan Canaydın gibi başkanlar...nokta!
uAburak89
26.Aralık.2012, 21:52
Ünal Aysal ve yönetimi gittikçe düşüyor gözümden, Rıdvan Dilmen, İbrahim Seten, Mehmet Arslan ve Gökmen Özdemir ile GS TV'de program yapılacakmış. Şaka gibi gerçekten. İçlerinden sadece Gökmen Özdemir'e eyvallah diğerleri ne amaçla geliyor aklım almıyor. İlla ki Galatasaray'lılar ile program yapılacak değil, zaman zaman tarafsız bir spor kanalı gibi işler yapıyor GS Tv ama bu kadarı da fazla. Çağırdığın Rıdvan'ı, Seten'i, M. Aslan'ı herkes biliyor, Galatasaray taraftarının istemediği kişilerle program yapılıyor. Fenerbahçe'li veya başka takımlı spor yazarı, gazeteci istiyorsan objektif bir program için, Mehmet Demirkol var, Ali Ece var, ne biliyim Sergen var, Uğur Meleke gelsin takımını bilmiyorum onun ama sonuçta objektif bir kişi. Engelsiz aslanların başarısını küçümseyen Mehmet Aslan, her fırsatta Galatasaray'a, oyuncusuna sallayan Rıdvan Dilmen düşündükçe sinir oluyorum. En çok da Rıdvan Dilmen olayı can sıkıcı, hadi diğerleri spor müdürü, gazeteci, Rıdvan kimdir ya, gol olur dedi adam milyonları götürüyor. nontvspor dedik aylarca bu adam yüzünden, bizim maçımızı veya başka takımların maçını bile Fb odaklı yorumlayan adamı karşına almak neyin kafasıdır ?
Rezillik çıkacak 8 Ocak'ta, tv'yi basmaya kalkanlar olursa hiç şaşırmam açıkçası. Bahri Havadır hala Ligtv'de çalıştığını sanıyor, beni basında görmeyeceksiniz diyen başkan ise kimlerle program yapacağını şaşırmış. Kapatsınlar tv'yi böyle saçma işler yapılacaksa..
europeanconquer
26.Aralık.2012, 23:31
Bence çok büyütülüyor,kafaya takmak çok yersiz.
Alicanfmfan
27.Aralık.2012, 01:01
Ünal Aysal ve yönetimi gittikçe düşüyor gözümden, Rıdvan Dilmen, İbrahim Seten, Mehmet Arslan ve Gökmen Özdemir ile GS TV'de program yapılacakmış. Şaka gibi gerçekten. İçlerinden sadece Gökmen Özdemir'e eyvallah diğerleri ne amaçla geliyor aklım almıyor. İlla ki Galatasaray'lılar ile program yapılacak değil, zaman zaman tarafsız bir spor kanalı gibi işler yapıyor GS Tv ama bu kadarı da fazla. Çağırdığın Rıdvan'ı, Seten'i, M. Aslan'ı herkes biliyor, Galatasaray taraftarının istemediği kişilerle program yapılıyor. Fenerbahçe'li veya başka takımlı spor yazarı, gazeteci istiyorsan objektif bir program için, Mehmet Demirkol var, Ali Ece var, ne biliyim Sergen var, Uğur Meleke gelsin takımını bilmiyorum onun ama sonuçta objektif bir kişi. Engelsiz aslanların başarısını küçümseyen Mehmet Aslan, her fırsatta Galatasaray'a, oyuncusuna sallayan Rıdvan Dilmen düşündükçe sinir oluyorum. En çok da Rıdvan Dilmen olayı can sıkıcı, hadi diğerleri spor müdürü, gazeteci, Rıdvan kimdir ya, gol olur dedi adam milyonları götürüyor. nontvspor dedik aylarca bu adam yüzünden, bizim maçımızı veya başka takımların maçını bile Fb odaklı yorumlayan adamı karşına almak neyin kafasıdır ?
Rezillik çıkacak 8 Ocak'ta, tv'yi basmaya kalkanlar olursa hiç şaşırmam açıkçası. Bahri Havadır hala Ligtv'de çalıştığını sanıyor, beni basında görmeyeceksiniz diyen başkan ise kimlerle program yapacağını şaşırmış. Kapatsınlar tv'yi böyle saçma işler yapılacaksa..
Böylesi daha iyi. Çıkıp kanalımızda konuşacaklar. ''Hadi bakalım, şimdi sallayın.'' hesabı olarak görüyorum :)
zeck17
27.Aralık.2012, 01:04
Bence farklı bir şey belki onların söylediği şeylerle hiç görmediğimiz bir eksiğimizi görüp kapatma şansımız filan olabilir ve ünal aysal da o programda olacak mı konuşmacı olarak eğer olacaksa çok iyi bir şey yapmış olur herkese doğruları anlatır
davidvilla
27.Aralık.2012, 11:28
Yoo kardeşim aksine bu bizim büyüklüğümüzü gösteriyor. Öyle bol keseden sallamayın gelin karşımızda sallayın biz de cevabını verelim demek. Bence cok kral bir iş yapıyoruz. Bu ülkede bunu bir tek bizim yonetim yapabilirdi. Aksine tebrik etmek lazım. Ben Aysal yonetimini çok başarılı buluyorum bu tip konularda. Bizim hiç böyle bir yönetim kurulumuz olmamıştı. Biraz Faruk Süren dönemi bu tarzdı. Bence harika iş. Tek büyük olmaya dogru gidiyoruz bu tip tavırlarla.
ReaList
27.Aralık.2012, 13:38
Bu Mehmet Arslan'ı bir türlü çözemedim, Galatasaray'lısı da muhalefet ediyor diye nefret ediyor, Fenerbahçe'lisi de muhalefet ediyor diye nefret ediyor, sahi hangi takımı tutuyor bu adam ? : )
Night_Mare17
28.Aralık.2012, 01:18
Türk Futboluna Tarihi Bir Leke Daha !
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15561.php
Önder HOCA
28.Aralık.2012, 01:20
Ve şike sürecinde hiçbir önemi olmayan hakem raporları değere bindi
uAburak89
28.Aralık.2012, 01:30
Açıklama çok gereksiz olmuş.
Alicanfmfan
28.Aralık.2012, 01:36
Şu güzelim konuyu, ''şike'' diyerek kirletmeyelim.
zemlinskis
28.Aralık.2012, 09:53
Bu kadronun Uefa Champions League Knockout Tour'da başarı sağlayacağına gerçekten inanıyor musunuz ? Tuhafsınız vesselam :)
nannar
28.Aralık.2012, 11:42
Sorunu hala kadroda arayanlar UEFA kupasını aldığımız seneki kadro için kupayı aldığımız yılın bir önceki sezonunda yapılan yorumlara bakmasını tavsiye ederim. Mesele kadroda değil.Bence sadece üst düzey bir AMC ve belki bir sol bek alınarak 4-2-3-1 sistemine geçilirse bu kadro çok büyük işler başarabilir. Amrabat klasik 4-4-2 oyuncusu değil. Küçümsediğiniz kadroda Danny,Semih, Melo, Eboue, Selçuk,Hamit,Elmander,Amrabat ve Burak gibi isimler var. UEFA kupasına uzanan yol öncesinde Bülent Korkmaz ile yönetim istemeye istemeye kontrat imzalamış,Suat Kaya Konyaspor'a kiraya falan verilmişti. Kadroda Capone ve Marcio gibi isimsiz yabancıların yanısıra Ahmet Yıldırım gibi Türkler vardı.Sadece Hagi-Popescu-Taffarel ya da Hakan Şükür'le alınmadı o kupa. Zaten o kupa alınana kadar saydığım isimlerin çok kıymeti de yoktu Avrupa futbol piyasasında.
zemlinskis
28.Aralık.2012, 12:23
Sorunu hala kadroda arayanlar UEFA kupasını aldığımız seneki kadro için kupayı aldığımız yılın bir önceki sezonunda yapılan yorumlara bakmasını tavsiye ederim. Mesele kadroda değil.Bence sadece üst düzey bir AMC ve belki bir sol bek alınarak 4-2-3-1 sistemine geçilirse bu kadro çok büyük işler başarabilir. Amrabat klasik 4-4-2 oyuncusu değil. Küçümsediğiniz kadroda Danny,Semih, Melo, Eboue, Selçuk,Hamit,Elmander,Amrabat ve Burak gibi isimler var. UEFA kupasına uzanan yol öncesinde Bülent Korkmaz ile yönetim istemeye istemeye kontrat imzalamış,Suat Kaya Konyaspor'a kiraya falan verilmişti. Kadroda Capone ve Marcio gibi isimsiz yabancıların yanısıra Ahmet Yıldırım gibi Türkler vardı.Sadece Hagi-Popescu-Taffarel ya da Hakan Şükür'le alınmadı o kupa. Zaten o kupa alınana kadar saydığım isimlerin çok kıymeti de yoktu Avrupa futbol piyasasında.
Sorunu kadroda arıyorum, evet. Eksiklerini gördüğüm mevkilere transfer yapılmazsa başarının yalan olacağını ve taraftarı kandırmanın alemi olmadığını söylemek istiyorum. Öncelikle stoper mevkii hiç güven vermiyor. Özellikle Dany Nounkeu'nun ağır konsantrasyon eksikliği yüzünden yaptığı hatalar gün gibi ortadadır. Semih Kaya'nın yanına sağlam bir oyuncu alınması şiddetle tavsiye ettiğim bir durumdur. Sol bekte Albert Riera'nın Hakan Balta'dan sonra bir Gareth Bale etkisi yarattığını gördüğüm için bu mevkiye transfer ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Gelelim orta sahaya ... Felipe Melo'nun Miami'de 2 ay süren keyifli bir tatil yaptığını bir çoğumuz biliyor. Kendisini hala toparlayamadığı gün gibi ortadadır. Umarım devre arası kampı ilaç gibi gelir ve geçen senenin belli bir dönemindeki Melo'yu sahada görme fırsatını buluruz. Sol açıkta konumlandırılan Noureddine Amrabat'ın senenin en büyük balonlarından biri olduğundan söz etmeye gerek bile duymuyorum. Birkaç maç dışında kendisinden beklenilenin çok altında performanslar gösterdi maalesef. Kendisinin bu türde bir performans göstermesi takımın yaratıcılık konusunda bir hayli sıkıntılar yaşamasına sebebiyet verdi. Kesinlikle orta sahaya yaratıcı 1 ya da 2 oyuncu transferini şart görmekteyim. Forvet mevkiisi ise yerli oyunculardan kurulu olması bakımından Türkiye şartlarında üst düzeydir. Transfer önerilerim bunlardır ve herşey takımın daha iyi olmasını istediğim içindir.
davidvilla
28.Aralık.2012, 13:27
Amrabat'a haksızlık yapılıyor yemin ederim.
Emre Çolak oynasın o zaman Engin oynasın onlar cok daha iyi mi oynadılar o bölgede.
Amrabat Selcuk'tan bir tane pas alamıyor çocuk yine de maça küsmüyor kendince bir şeyler yapmaya calısıyor ve surekli deniyor. 40 kere denese en azından bir tanesinde sonuc cıkarıyor.
Braga maçında oldugu gibi.
Ayrıca Quaresma maksimum duzeyde oynasa oynasa 1 sezon belki, ama Amrabat daha uzun süre top form oynayabilecek bir oyuncu. Yeterki kadronun içine harmanlanabilsin.
nannar
28.Aralık.2012, 14:14
Sorunu kadroda arıyorum, evet. Eksiklerini gördüğüm mevkilere transfer yapılmazsa başarının yalan olacağını ve taraftarı kandırmanın alemi olmadığını söylemek istiyorum. Öncelikle stoper mevkii hiç güven vermiyor. Özellikle Dany Nounkeu'nun ağır konsantrasyon eksikliği yüzünden yaptığı hatalar gün gibi ortadadır. Semih Kaya'nın yanına sağlam bir oyuncu alınması şiddetle tavsiye ettiğim bir durumdur. Sol bekte Albert Riera'nın Hakan Balta'dan sonra bir Gareth Bale etkisi yarattığını gördüğüm için bu mevkiye transfer ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Gelelim orta sahaya ... Felipe Melo'nun Miami'de 2 ay süren keyifli bir tatil yaptığını bir çoğumuz biliyor. Kendisini hala toparlayamadığı gün gibi ortadadır. Umarım devre arası kampı ilaç gibi gelir ve geçen senenin belli bir dönemindeki Melo'yu sahada görme fırsatını buluruz. Sol açıkta konumlandırılan Noureddine Amrabat'ın senenin en büyük balonlarından biri olduğundan söz etmeye gerek bile duymuyorum. Birkaç maç dışında kendisinden beklenilenin çok altında performanslar gösterdi maalesef. Kendisinin bu türde bir performans göstermesi takımın yaratıcılık konusunda bir hayli sıkıntılar yaşamasına sebebiyet verdi. Kesinlikle orta sahaya yaratıcı 1 ya da 2 oyuncu transferini şart görmekteyim. Forvet mevkiisi ise yerli oyunculardan kurulu olması bakımından Türkiye şartlarında üst düzeydir. Transfer önerilerim bunlardır ve herşey takımın daha iyi olmasını istediğim içindir.
Yaşını bilmiyorum ama UEFA kupasını alan kadroda Bülent Korkmaz,Ergün Penbe ve Suat Kaya kupadan 1 sene önce tribünlerdeki GS taraftarından en çok küfür yiyen oyunculardı. Formsuzluk derseniz eyvallah ama oyuncuların kalitesi açısından ben özellikle Amrabat,Hamit,Melo ve Danny gibi isimlere söz edilmesini futbola hakaret olarak görüyorum :)
zemlinskis
28.Aralık.2012, 14:47
Yaşını bilmiyorum ama UEFA kupasını alan kadroda Bülent Korkmaz,Ergün Penbe ve Suat Kaya kupadan 1 sene önce tribünlerdeki GS taraftarından en çok küfür yiyen oyunculardı. Formsuzluk derseniz eyvallah ama oyuncuların kalitesi açısından ben özellikle Amrabat,Hamit,Melo ve Danny gibi isimlere söz edilmesini futbola hakaret olarak görüyorum :)
Tabii ki formlarına laf ediyorum. Ama Dany hakkında dediklerim biraz da kalitesine parmak basıyor denebilir.
uAburak89
28.Aralık.2012, 15:05
2011-2012’nin şampiyon 11’ine kayıtsız, koşulsuz sokulan 5 yeni transfer Galatasaray’a hedeflediği sonuçları getirdi; ama 90 dakika baskılı oyunu götürdü. Bu yeni görüntüden Fatih Terim de memnun değil ki, iki cephede hedefe giden takıma Kaka ayarında bir yıldız takviyesi düşlüyor.
Uğur Meleke'den ilk yarı değerlendirmesi;
http://www.sporyazarlari.com/ffutbol/futbol-genel/ugur-meleke/27-12-2012/yeni-terimi-terim-de-sevmedi/521960.aspx
Nocna Mora
30.Aralık.2012, 03:31
Hazırlık maçlarının programı belli mi acaba ?
uAburak89
30.Aralık.2012, 20:10
Fatih Terim'le yönetim arasında bir sıkıntı var gibi. Yönetim saçmalamaya başladı, özellikle GS Tv. Bugün Rıdvan bey iş yoğunluğundan dolayı programa katılamayacağını belirtmiş, tepkiler işe yaradı. Bir diğer tepki çeken isim İbrahim Seten gazetesinde takımı karıştırmaya yönelik bir haber yapmış, Fatih Terim bunu yalanladı ama resmi site veya tv'den değil, basın aracılığıyla. Bu da çok mantıklı bir hareket, GS Tv İbrahim Seten'in tweetlerini okuyor, kanala çıkarmaya kalkıyor ama adam bir yandan Fatih Terim'e karşı haberler yapıyor Seten.
Bir diğer detay, Kaka meselesi. Fatih Terim basın toplantısında madem imkan var Kaka'yı isterim derken eklemişti, aramızdaki görüşmeden nasıl haberiniz olduysa diye. Sonrasında Ünal Aysal yine basın aracılığıyla o transfer olmayacak demişti bunun üzerine Fatih Terim öyle mi ben de öğrenmiş oldum diyerek sitem etmişti. Başkan, bazı yöneticiler ve Fatih Terim üçgeninde sıkıntılar var. Alayına Fatih Terim, akıllı olmaları lazım.
uAburak89
31.Aralık.2012, 18:50
Canı sıkılan, Galatasaray'ı özleyen varsa 2012'nin son gününde 2012'ye ait en güzel olaylardan birinin öyküsü, tavsiye edilir;
http://www.ntvspor.net/video-galeri/galatasarayin-devler-ligi-macerasi
Devamı da gelecek inşallah..
TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Aralık.2012, 18:53
saha icinden cekimlerle macin icine daha fazla giriyorsun. cok farkli cekim acilariyla yeniden izleme sansimiz oldu bu program sayesinde. bence de umarim devami gelir, cok ilgi cekiciydi.
Mamadou
02.Ocak.2013, 00:30
Galatasaray Ahmet Çakar'a açtığı 1 Milyon liralık tazminat davasını kazanmış. İyi para :)
Night_Mare17
02.Ocak.2013, 00:46
Dany Nounkeu: "Old Trafford'dasın. Sahaya bir çıkıyorsun, senin taraftarının sesi yine geliyor, yine oradalar. O anda her şeyi unutuyorsun."
Dany Nounkeu: "Taraftarımız bana oynama hissi veriyor. Tamam diyorum, bizimkiler buradalar, arkamızdalar, e hadi, biz de çıkalım oynayalım!"
Dany Nounkeu: "Bu taraftarı görünce kendime diyorum ki, neyin varsa sahaya dökmelisin. Afrika’da dediğimiz gibi, mayonu ıslatacaksın."
Gncl1905
02.Ocak.2013, 00:55
Galatasaray Ahmet Çakar'a açtığı 1 Milyon liralık tazminat davasını kazanmış. İyi para :)
Güzel olmuş bu :D
uAburak89
02.Ocak.2013, 00:59
Dany aynı zamanda basit oynayamam, yapımda yok gibi birşeyler demiş. Az piyasa yapsın satalım gitsin, bir stoper için fazla seviyor topla oynamayı.
Ahmet Çakar'a açılan davayı kazanmışız ama 1 milyon ödemek durumunda mı o belli değil, kaldı ki temyize falan götürür orada da karar bozulmasa bile kulübun o paranın peşine düşeceğini sanmam.
darkkobal123
02.Ocak.2013, 15:37
Yeteneğine diyecek birşey yok ancak defans dediğin sağlam oynar, riske girmez. Top Dany'e geldiğinde taraftarların yüreği ağzına geliyodur. :icon_biggrin:
Corpus
03.Ocak.2013, 00:41
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/407805_480200192038681_716722227_n.jpg
Ujfa
europeanconquer
03.Ocak.2013, 00:44
Ortada ki Berk Yıldız mı yahu ?
ThersoN
04.Ocak.2013, 02:30
Cris Gremio ile bir günde anlaştığına göre bu karşılıklı fesih işlemi daha önceden planlanmış.
uAburak89
04.Ocak.2013, 14:44
Saçma sapan tezahüratlar yerine maçlarda bunu söyleseler keşke;
http://s14.directupload.net/images/user/121216/vzcanjm2.swf
Saçma sapan tezahüratlar yerine maçlarda bunu söyleseler keşke;
http://s14.directupload.net/images/user/121216/vzcanjm2.swf
Aynen.saldır cimbom okay let's go oley oley:p
byariff
06.Ocak.2013, 20:23
Alanyaspor karşısındaki ilk 11'imiz: Ufuk, Sabri, Semih, Dany, Hakan Balta, Aydın, Engin, Yekta, Riera, Umut, Burak...
uAburak89
06.Ocak.2013, 21:29
Allah Muslera'yı korusun, sakatlık olsa ayvayı yedik.
http://s14.directupload.net/images/130106/9a97oddp.swf
Suicider
06.Ocak.2013, 21:42
Peh dediğin gibi şöyle 4-5 maç Ufuk çıkarsa ligte yandık gerçekten.
Mamadou
06.Ocak.2013, 22:00
Burak Yılmaz kendini yere atmış diye yazanlar var.
Burak Yılmaz: "Evet kendimi atıyorum ancak bundan sonra dikkatli olacağıma dair söz veriyorum."
Böyle bir açıklaması oldu mu ? Gerçi neyse ilk atan Burak olmadı son atanda Burak olmayacak :)
Atmış :)
https://pbs.twimg.com/media/A_8bqzSCIAA_IB3.jpg
europeanconquer
06.Ocak.2013, 22:04
Allah Muslera'yı korusun, sakatlık olsa ayvayı yedik.
http://s14.directupload.net/images/130106/9a97oddp.swf
Maç hangi kanalda ?
Edit:Tamam gördüm :D
uAburak89
06.Ocak.2013, 22:06
Gerçi neyse ilk atan Burak olmadı son atanda Burak olmayacak
Öğrenmeye başladınız sonunda. :)
Gncl1905
06.Ocak.2013, 22:12
Burak Yılmaz: "Evet kendimi atıyorum ancak bundan sonra dikkatli olacağıma dair söz veriyorum."
Böyle bir açıklaması oldu mu ? Gerçi neyse ilk atan Burak olmadı son atanda Burak olmayacak :)
Akrep ile kaplumbağanın hikayesi aklıma geldi :D
uAburak89
06.Ocak.2013, 22:15
İşi gücü bırakıp bu muhabbetlerin peşinde koşanları gördükçe, atmasın diyen benim bile içimden atsın arkadaş, inadına atsın hatta o İnönü'den gelen 1 puanlık farkla şampiyon olalım demek geliyor. Maçlarımızın ve Burak Yılmaz'ın özel bir kitlesi oluştu, merakla izliyorlar aha attı, attı caps al caps şeklinde gözler ekranda hep. :)
europeanconquer
06.Ocak.2013, 22:20
Engin süper vurdu ama Elmander'e kısmet oldu.
3-2
Edit:
Aydın attı bu sefer
4-2
uAburak89
06.Ocak.2013, 22:21
Şu maça 6.5 üst oynayacakken vazgeçtim son anda, gitti paralar ya.
Aydın 4-2 yaptı.
europeanconquer
06.Ocak.2013, 22:27
Emre çok güzel pas attı,Riera attı.
5-2
uAburak89
06.Ocak.2013, 22:27
Riera'nın beke geçince daha iyi oynaması önemli bir detay.
darkkobal123
06.Ocak.2013, 22:30
Hazırlık maçında yapma bari arkadaş. :)
byariff
06.Ocak.2013, 22:35
sabri bitmis gerçekten su maclarda bile iyi oynuyamiyor.
europeanconquer
06.Ocak.2013, 22:35
Aman Selçuk :(
OrcunFB
06.Ocak.2013, 22:51
Bence çok net penaltı adamın tabanına vuruyor gibi.
uAburak89
06.Ocak.2013, 22:57
sabri bitmis gerçekten su maclarda bile iyi oynuyamiyor.
Ufuk da aynı şekilde bitik. Elmander'i iyi gördüm, Riera da çok istekliydi.
Mamadou
06.Ocak.2013, 23:00
İşi gücü bırakıp bu muhabbetlerin peşinde koşanları gördükçe, atmasın diyen benim bile içimden atsın arkadaş, inadına atsın hatta o İnönü'den gelen 1 puanlık farkla şampiyon olalım demek geliyor. Maçlarımızın ve Burak Yılmaz'ın özel bir kitlesi oluştu, merakla izliyorlar aha attı, attı caps al caps şeklinde gözler ekranda hep. :)
Maçı izlemedim bile. Twitter'dan yazanlar olunca baktım. Bu arada açıklamalarına rastladım. İki gün önce yere attığını kendisi söylemiş ve bir sonraki oynadığı maçta yine kendini yere atmış. Burak bunu hep yapıyor ve yapmaya devam edecek. Huylu huyundan vazgeçmez.. Sorun Burak'ın bu hareketlerine rağmen kendi taraftarının savunması. Yaptığı yanlış ama neyse sizce sorun yoksa tamamdır o hal :) Bol bol atsın.
europeanconquer
06.Ocak.2013, 23:03
Şu paylaştığınız fotoğrafta kendini atıyor gibi gözükmüyor.Ben çözemedim fotoğrafı.
uAburak89
06.Ocak.2013, 23:10
Maçı izlemedim bile. Twitter'dan yazanlar olunca baktım. Bu arada açıklamalarına rastladım. İki gün önce yere attığını kendisi söylemiş ve bir sonraki oynadığı maçta yine kendini yere atmış. Burak bunu hep yapıyor ve yapmaya devam edecek. Huylu huyundan vazgeçmez.. Sorun Burak'ın bu hareketlerine rağmen kendi taraftarının savunması. Yaptığı yanlış ama neyse sizce sorun yoksa tamamdır o hal :) Bol bol atsın.
Senin özelinde yazmamıştım ama bu yazdıklarından sonra senin özelinde de yazabilirim, neyse ikili tartışmaya gerek yok.
Sizler ne istiyorsunuz ben bilmiyorum, anlamıyorum, taraftar savunuyor demek ? Aç bak bakalım Bjk - Gs maçında kim savunmuş. Ne yapsın taraftar, öldürelim mi adamı bunun derdinde misiniz ?
Burak Yılmaz gol attığında sevinmeyelim veya sevinirken ama kendini yere atıyor bunu bırakması lazım mı diyelim her seferinde ? Sanki insanlar heyt be ne güzel attı kendini diyorlar gibi abuk sabuk tepkiler veriliyor. Siz böyle yaptıkça taraftar Burak'a daha çok sahip çıkıyor farkında bile değilsiniz. Bu olayın da özellikle Bjk'liler tarafından kurcalanmasının bir çok sebebi var. İnönü'deki olay, sizi Arena'da istemeyişimiz, Ergin Ataman, Hawkins, Arroyo... Futbol & Basket maçında Schalke bayrağı açanlar yapıyor bu her pozisyonda caps alma işini. Kafayı taktılar bir kere. Senin yazdığın gibi bu adamın huyuysa bu, taraftar hoca bir şey yapamaz. Burak Yılmaz 30 küsur golü kendini yere atarak atmadı, farklı meziyetlerinden dolayı kadromuzda. Keşke atmasa kendini bunu defalarca söyledik, artık her maç konusunda bunları deklare etmenin mantığı nedir, cidden anlamıyorum.
Nocna Mora
06.Ocak.2013, 23:15
Amrabat ile Hamit olmayınca takım nasıl da iyi işliyor görmüş olduk bence. Engin ve Emre geçen sene oldugu gibi tekrar forma şansı bulmalılar. Yoksa Hamit ve Amrabat gibi iki tane futbol özürlüsü ile iş zor.
Kaka Leite
06.Ocak.2013, 23:28
Amrabat ile Hamit olmayınca takım nasıl da iyi işliyor görmüş olduk bence. Engin ve Emre geçen sene oldugu gibi tekrar forma şansı bulmalılar. Yoksa Hamit ve Amrabat gibi iki tane futbol özürlüsü ile iş zor.
Vay be gelmeden önce ne kadar da hevesli yorumlar vardı.
Şimdi futbol özürlüsü oldular.Bence çok çabuk yorum yapılıyor..
europeanconquer
06.Ocak.2013, 23:29
Amrabat'ı geçtimde Hamit'e çok yükleniliyor,bence çok iyi oynuyor Hamit.
uAburak89
06.Ocak.2013, 23:31
Bu sezonki bütün büyük maçlarda Hamit takımın en iyilerindendi. Amrabat ile aynı kefeye hayatta koymam.
byariff
06.Ocak.2013, 23:37
http://s14.directupload.net/images/130106/peh7pwbq.swf
furkan58
06.Ocak.2013, 23:38
Attı , atmadı tartışması olmuş http://s14.directupload.net/images/130106/peh7pwbq.swf bence atmış gibi. Neyse hemen her maç yapıyor zaten alışıldı :D
petrol_fb12
06.Ocak.2013, 23:40
http://s14.directupload.net/images/130106/peh7pwbq.swf
Yer çekimi var ondan olmuş.
E.Cartman
06.Ocak.2013, 23:42
Darbeyi hissedince atlamış ama bir sorun var aldığı darbe diğer ayağından gelmiş :n::n:
byariff
06.Ocak.2013, 23:50
fatih hoca guzel açiklama yapti genç ve para kazandiracak oyuncular alcaz dedi
petrol_fb12
06.Ocak.2013, 23:58
Bu sezonki bütün büyük maçlarda Hamit takımın en iyilerindendi. Amrabat ile aynı kefeye hayatta koymam.
Hangi maçları izledin merak ediyorum.Hamit'in performansı ilk yarıda koskaca 0 benim gözümde.Amrabat ondan daha etkili oynadı.Hamitten halen verim alamıyor Galatasaray.Emre Çolak bile Hamitten daha faydalı oldu.
fatih hoca guzel açiklama yapti genç ve para kazandiracak oyuncular alcaz dedi
Bu hamleyi doğru yaparlarsa galatasaray mali acıdan baya rahatlar.Ama bunu yapmak Avrupa'da devamlılık şart.
uAburak89
07.Ocak.2013, 00:02
Hangi maçları izledin merak ediyorum.Hamit'in performansı ilk yarıda koskaca 0 benim gözümde.Amrabat ondan daha etkili oynadı.Hamit halen verim alamıyor Galatasaray.
Ben bütün maçları izliyorum. Gol + asist demek değildir verimli oynamak. Kaldı ki Hamit'in direkleri dövdüğü, asistlerinin boşa harcandığı en az 5 maç var ilk yarıda. İlk aklıma gelen yağmurlu Cluj maçı mesela, o maç pek çok oyuncu top sürmeye çalışırken Hamit şutu düşünüyordu. Fomsuz, verimsiz denilen Melo ve Hamit'in aklı yeter, tecrübesi yeter. Amrabat da bunlar yok işte, zeka kırıntısı yok.
petrol_fb12
07.Ocak.2013, 00:08
Ben bütün maçları izliyorum. Gol + asist demek değildir verimli oynamak. Kaldı ki Hamit'in direkleri dövdüğü, asistlerinin boşa harcandığı en az 5 maç var ilk yarıda. İlk aklıma gelen yağmurlu Cluj maçı mesela, o maç pek çok oyuncu top sürmeye çalışırken Hamit şutu düşünüyordu. Fomsuz, verimsiz denilen Melo ve Hamit'in aklı yeter, tecrübesi yeter. Amrabat da bunlar yok işte, zeka kırıntısı yok.
Melo Formsuz değilki.Son 7-8-9 maçtır iyi oynuyor.Fatih Terim onu orta sahada top kesme görevi verdi.Bunu başarılı bir şekilde yapıyor.Transferlerden en cok verim aldığınız isim.Danny oldu her gün performansının üstüne koyuyor.
Hamit aklıma gelen tek Asisti Cluj macı birde hamit'i İngilteredeki .Mancester maçı dışında aklıma gelen maçı yok.
Zaten o sahada anca şut cekilirdi başka bir şey olmazdı.Braga maçıdan durmadan orta açtı.Esas orda şut cekmesi lazım.Kapanan savunmaya orta açarsan onlarda keser.
Fatih Terim son 2 maçtır.Yektayı on liberöya cekip.Kısa paslarla cabuk cıkma niyetindeydi.Bunun zaman zaman yaptılar.Sonuç gelmedi.Bakalım daha ne kadar deniyicek .
Alicanfmfan
07.Ocak.2013, 00:13
Hazırlık maçında bile rakip takım oyuncuları gelip, komik yorumlar yapıyorlar. Haftalarca bir swf'den ''kesinlikle tükürük yok'' diyen insanların aynı swf'ye bakıp , ''kendini attı'' demedi ironiden başka birşey değildir.
uAburak89
07.Ocak.2013, 00:17
@petrol_fb12
Cluj maçında 2 asisti var, ligde 3. Tekrara girmeyeyim, bu konuda ve maç konularında çoğu kişinin aksine Hamit'ten memnun, Amrabat'tan ise mutsuzum. Herkesin fikrine saygım var tabii ki. Ayrıca Hamit'in sol içte oynatılmasını istiyorum, 4-3-3'e dönebilsek adam gibi bir sağ açık alıp, hem Amrabat hem de Hamit'in performansı çok artacaktır.
furkan58
07.Ocak.2013, 00:28
Hazırlık maçında bile rakip takım oyuncuları gelip, komik yorumlar yapıyorlar. Haftalarca bir swf'den ''kesinlikle tükürük yok'' diyen insanların aynı swf'ye bakıp , ''kendini attı'' demedi ironiden başka birşey değildir.
Birinde gerçekten tükürük yok diğerinde gerçekten kendini atıyor bunu gsliler bile kabul ediyor nerede ironi ? Tamam kabul etmek istemiyorsunda ortada bir gerçek var :)
petrol_fb12
07.Ocak.2013, 00:29
Atmadı mı birde öyle bir düşüyor zannedersin tekme attılar.Bu kadar çirkef bir oyuncu görmedim.
mpaker66
07.Ocak.2013, 00:30
.Emre Çolak bile Hamitten daha faydalı oldu..
Emre Çolak bile derken?
Bu insanların Hamit'ten alamadıkları ne çok merak ediyorum, 3-4 kişiyi geçip jeneriklik bi gol atması mı her maç? Hamit 4-4-2'nin sağ açığında oynayacak adam ne yapması gerekiyosa onu yapıyor bence. İlk haftalarda kötydü hamit kötü başldaı ama sonradan çok iyi oynamaya başladı. Gayet başarılı hamit ve 2. yarı daha da iyi olacak...
Bence sol bek transferine gerek yok gibi şu riera'yı görünce, sezon sonuna kadar götüreblir gibi.
Alicanfmfan
07.Ocak.2013, 00:32
Lugano ve Emre gibi eski oyunculara sahip olan takımın taraftarlarının, rakip takım oyuncusuna çirkef demeside ironidir.
petrol_fb12
07.Ocak.2013, 00:34
Lugano ve Emre gibi eski oyunculara sahip olan takımın taraftarlarının, rakip takım oyuncusuna çirkef demeside ironidir.
Ben onlara İyi Karakterli Veya Melek Kalpli Dedim mi ?
furkan58
07.Ocak.2013, 00:34
1.si koyu yaptığım yer 2.si onlar çirkef olunca Burak olamıyor mu ? Komiksin valla kabul etmemek için her şeyi deniyorsun :) İsterse şuan Fenerbahçe'nin ilk 11'i tamamen çirkef oyunculardan kurulu olsun Burak'ın çirkef olduğunu değiştirir mi ?
Alicanfmfan
07.Ocak.2013, 00:36
Ben Burak kendini yere atmadı dedim mi ? Sadece swf'lere bakarak peşin hüküm vermeyen sizlerdiniz ancak tam tersi durumda hemen ahkam kesiyorsunuz maşallah.
''1.si koyu yaptığım yer'' demeseydin, gerçekten farketmeyecektim. Teşekkürler
Night_Mare17
07.Ocak.2013, 00:37
Kendini yere atan çirkef mi oluyor yahu. Neyse bazı oyuncular Fenerbahçe'li olmasına rağmen Türkiye'nin en büyük camiasının Galatasaray olduğunu söyleyebiliyor bence onlara çirkef demek de yakışmıyor.
IcedEarth
07.Ocak.2013, 00:40
Yalnız şu pozisyonda darbe yok diyen kördür, acilen doktora gitmesi gerekir.
petrol_fb12
07.Ocak.2013, 00:40
Kendini yere atan çirkef mi oluyor yahu. Neyse bazı oyuncular Fenerbahçe'li olmasına rağmen Türkiye'nin en büyük camiasının Galatasaray olduğunu söyleyebiliyor bence onlara çirkef demek de yakışmıyor.
1.Beşiktaş Maçı
2.Trabzon Maçı.
3.Hemen hemen her maç gereksiz kendini yere atmalar.Bunu ona kim öğretmişse.
Night_Mare17
07.Ocak.2013, 00:41
33 golün ve bu sezon 15 golün elbet bir yan etkisi olacaktı karşı tarafa yavaş vayaş etkilerini göstermeye başlıyor.
Alicanfmfan
07.Ocak.2013, 00:42
Bunu ona kim öğretmişse mi ? Zannedersin adam 5-6 yıldır bunun eğitimini alıyor, hocalar tutuluyor ''nasıl yere atlanılır'' diye.
mpaker66
07.Ocak.2013, 00:44
1.Beşiktaş Maçı
2.Trabzon Maçı.
3.Hemen hemen her maç gereksiz kendini yere atmalar.Bunu ona kim öğretmişse.
Alt yapıda bunun için özel hocalar var, ordandır.
E tabi Trabzon ve BJK maçları farklı maçlar, ondan özel maddeye koydun onları sanırım.
petrol_fb12
07.Ocak.2013, 00:59
Alt yapıda bunun için özel hocalar var, ordandır.
E tabi Trabzon ve BJK maçları farklı maçlar, ondan özel maddeye koydun onları sanırım.
Büyük maçlar onlar daha cok göz önünde diye.
zeck17
07.Ocak.2013, 01:02
@ultrAslancom Hayat ne tuhaf vapurlar falan... http://s1.directupload.net/images/130106/5ck2h5ye.swf …
gece gece iyi güldüm valla :D
Burak Akmanoğlu
07.Ocak.2013, 01:04
Oğlum o maçı oraya getirdik ya kaybetseydik de üzülmezdim :D
edit:Zaten kaybettik de üzülmedim yani :D
zeck17
07.Ocak.2013, 01:06
Oğlum o maçı oraya getirdik ya kaybetseydik de üzülmezdim :D
edit:Zaten kaybettik de üzülmedim yani :D
maçı takip ettim cidden fenerbahçeyi tebrik etmek lazım 15 sayılardan geldi şans basketiyle kazandık biz de :D
Sekopej
07.Ocak.2013, 01:18
@ultrAslancom Hayat ne tuhaf vapurlar falan... http://s1.directupload.net/images/130106/5ck2h5ye.swf …
gece gece iyi güldüm valla :D
Maçın tekrarını veriyor FB TV, isteseler vermezler kimse de neden vermediler demez. Genelde tekrar maçları da bittiği anda yayını keserler. Ciddiye alınacak bir durum değil, bilgilendirme yapayım dedim, bunu ciddiye alıp dalga geçenler var çünkü.
Nocna Mora
07.Ocak.2013, 01:39
Vay be gelmeden önce ne kadar da hevesli yorumlar vardı.
Şimdi futbol özürlüsü oldular.Bence çok çabuk yorum yapılıyor..
Ben gelmelerini istemiyordum en başından beri. Hamit 2 doğru iş yapıyorsa 5 yanlış iş yapıyor. Atakları baltalıyor, yavaşlatıyor vesaire. Eski formundan çok uzak. Amrabat ise topu alıp, kafa önde sürüp gitmekten vazgeçmediği sürece Kayseri'nin bize attığı en büyük kazık olarak hatırlanacak yıllarca.
zeck17
07.Ocak.2013, 01:40
Maçın tekrarını veriyor FB TV, isteseler vermezler kimse de neden vermediler demez. Genelde tekrar maçları da bittiği anda yayını keserler. Ciddiye alınacak bir durum değil, bilgilendirme yapayım dedim, bunu ciddiye alıp dalga geçenler var çünkü.
eğlencesine konuşuyoruz burda tekrarı olsa bile güzel bir enstantane gece gece güldürdü yani :)
darkkobal123
07.Ocak.2013, 15:37
Birde şu adamı korumuyor musunuz iyi gülüyorum he. :n:
davidvilla
07.Ocak.2013, 15:45
gemiler kalkar yüreğimden gizlice...
uAburak89
07.Ocak.2013, 18:25
Schalke'de Afellay sakatlanmış, 2 ay. Bizim maçlarda oynaması zor. Sezon sonunda Tottenham'a gidecek olan Holtby için yeni gelişmeler var, 2 milyon euro bedel ile devre arası gerçekleşebilir bu transfer. Bizim açımızdan olumlu haberler gelmeye devam eder umarım.
uAburak89
07.Ocak.2013, 18:48
Başlaşın artık maçlar yahu, özledik !
http://vimeo.com/56855213#
europeanconquer
09.Ocak.2013, 21:03
https://pbs.twimg.com/media/BAHHtwOCEAAnKJq.png
Çok güzel uygulama olmuş :) CCC Polkowice maçı şu an oynanıyor.
zeck17
11.Ocak.2013, 02:07
daha doğduğunda “ali sami yen” diye fısıldadı kulağına o ses adını.
bir babanın çocuğuna vasiyeti gibi, “ali sami yen” dedi.
“sami yen” dedi, “yen” dedi.
“yen” dedi, yendin.
yendin bu alemde yenilecek ne varsa birer birer.
önce ümitsizliğimizi yendin.
“galatasaray’ın olduğu yerde umut hep vardır” diyerek yendin.
yendin işte.
takarken altı kez krallık tacını, gururu taç yaptın başlarımıza.
ve fakat kralların kibrini yendin o müthiş tevazunda.
yendin.
tıpkı, “sevenleri üzmeyelim baba” dediğinde,
renklerin paraya esaretini yendiğin gibi.
yendin bir kere daha.
çanakkale’deki kınalı kuzulardan mirastı başkaldırışın yedi düvele.
kurtuluş savaşı’na taşınan mermilerin ışıltısıyla,
yendin bu topraklarda karanlığı en umutsuz zamanda.
yendin.
milan’ı, manchester’ı sildin devler liginden en mağrur anlarında.
barselona’yı, real madrid’i devirdin, yendin.
yendin.
açıldıysa ilk sen açtın bu ülkenin kapılarını avrupa’ya.
sen getirdin tarihin en büyük şeref madalyasını bu coğrafyaya.
ülkemin yüzyıllık yalnızlığını yendin dünyada.
duyuldu adın cezayir’den çin’e, kenya’dan arjantin’e.
kimsesizliğimizi yendin bir anda.
“yen” dedi yendin.
yendin bu dünyada yenilecek ne varsa birer birer, yendin.
çünkü. sen, ali sami yen’din.
şimdi, gidiyoruz işte. çığlıklarımızı,
hasretimizi ve göz yaşlarımızı bırakıp çimlerine.
kahraman ruhunu ödünç alıp götürüyoruz gittiğimiz yere,
adını yazmak için yepyeni zaferlere.
Lucas Neill
11.Ocak.2013, 14:40
Beyler Dany'nin formasinda ismi Nounkeu olarak yazili degil mi ?
uAburak89
11.Ocak.2013, 20:31
Biletix ile olan anlaşma bitiyormuş, bundan sonra biletler;
bilet.galatasaray.org üzerinden satılacakmış.
europeanconquer
12.Ocak.2013, 17:07
VfR Aalen ile oynuyoruz şu sıralarda.
uAburak89
12.Ocak.2013, 17:08
Hazırlık maçı var şu anda, Burak Yılmaz yerde kaldı hakem penaltı verecekken "bir şey yok" işareti yaptı, oyun devam etti. Oldu mu şimdi ama..
Bu arada Riera almayın sol bek diyor, yardırmaya devam ediyor.
LİGTV telif hakları nedeni ile Link kaldırılmıştır.
C h A o S
12.Ocak.2013, 17:14
Maçı açtım şimdi de zemin aynı Cluj maçı gibi.Top gitmiyor.Sakatlık çıkmasın kafi.
byariff
12.Ocak.2013, 19:23
yenildik ama ilk yari iyiydi riera dior israrla sol bek almayin ben varim diyor adam resmen umarim boyle oynar
uAburak89
12.Ocak.2013, 20:22
Ujfalusi 1 ay daha yokmuş, bir daha GS formasıyla göremeyeceğiz herhalde. :(
furkan58
12.Ocak.2013, 20:23
NTV SPOR @ntvspor
SON DAKİKA: Meniskus yırtığı tespit edilen Tomas Ujfalusi, en az bir ay daha sahalardan uzak kalacak.
Savunmaya biri alınır o zaman
europeanconquer
12.Ocak.2013, 20:27
Çok büyük şanssızlık.
tombul taho
12.Ocak.2013, 20:28
Galatasaray'in resmi internet sitesinden yapilan aciklama su sekilde:
Beş ay önce sol diz ön çapraz bağ ve kıkırdak yaralanması nedeniyle Prag'da ameliyat olan oyuncumuz Tomas Ujfalusi'nin ameliyat sonrası rehabilitasyon ve sahalara dönüş çalışmaları, ameliyatı gerçekleştiren doktor tarafından verilen program doğrultusunda yapılırken perşembe günü düz koşu sonrası aynı dizinde ağrı ve batma şikayetinin başlaması üzerine yapılan muayene ve tetkikler sonucu sol diz iç menisküs yırtığı tespit edilmiş olup kulübümüz sağlık heyeti tarafından artroskopik ameliyat olmasına karar verilmiştir. Oyuncumuz yarın ülkesine gidecek, ilk ameliyatı yapan doktor ve ekibi tarafından operasyonu planlanacaktır.
Bu cerrahi işlem sonucu Tomas Ujfalusi'nin sahalara dönüşünün 4-6 haftayı bulacağı bildirildi.
bu da demek oluyor ki Ujfalusi'nin yasini da dusunursek futbol hayati bitmistir. ben zannetmiyorum cunku artik futbola donebilecegini; donse bile eski gunlerini mumla aratacaktir. dolayisiyla Semih-Dany ikilisini gorucez bundan sonra. Tabi Fatih Terim'in istedigi bir Turk stoperi kadroya katmazsak...
zeck17
12.Ocak.2013, 20:53
Üzdü bizi kaptan ama bence beklenmesi gerekir hırslı ve eski formuna dönmek için çok çalışacaktır ujfalusi ve eskişehir ya da gençlerbirliği maçında sahada olacaktır
Alicanfmfan
12.Ocak.2013, 21:48
Hadi sallayın yine, hadi konuşun. :) Sadece tek taraflı olarak görüyorlar onun için bu yönleri konuşulamaz.
furkan58
12.Ocak.2013, 22:02
Hadi sallayın yine, hadi konuşun. :) Sadece tek taraflı olarak görüyorlar onun için bu yönleri konuşulamaz.
İlk kez böyle bir şey yaptığı için henüz konuşulmaması normal ve bir hazırlık maçı izleyen kişinin pek olduğunu sanmıyorum. Tek taraflı görülmesinin sebebi kendini hep atması :) Heralde kendi taraftarının bile kendini atmasını sevmediğini anladı özür dilemiş hakemden :)
Uyduruk bir hazırlık maçında böyle birşey yaptı diye adamın şimdiye dek yaptıklarını yok sayacak değiliz. Önemli bir lig maçında aynısını yapsın saygı duyalım.
KaRaBükLü KraL
13.Ocak.2013, 18:30
Uyduruk bir hazırlık maçında böyle birşey yaptı diye adamın şimdiye dek yaptıklarını yok sayacak değiliz. Önemli bir lig maçında aynısını yapsın saygı duyalım.
Adamın yaptığı dürüstlüğü küçümsemekten başka hiç bişey değil yaptığın.Uyduruk hazırlık maçı falan ne demek.Hem bizde Anelka'nın elle attığı golleri,Bilica'nın penaltı noktasını kazmasını falan(hani bi kazma kürek eksikti)unutmadık.O zaman da Fenerliler nedense ses çıkarmamıştı değil mi ?
hakan769
13.Ocak.2013, 18:31
https://pbs.twimg.com/media/BAfTI-sCQAAbJ5F.jpg:large
Adamın yaptığı dürüstlüğü küçümsemekten başka hiç bişey değil yaptığın.Uyduruk hazırlık maçı falan ne demek.Hem bizde Anelka'nın elle attığı golleri,Bilica'nın penaltı noktasını kazmasını falan(hani bi kazma kürek eksikti)unutmadık.O zaman da Fenerliler nedense ses çıkarmamıştı değil mi ?
Şu söylediklerimin o olanlarla gram alakası yok.
Galatasaray bu maçı kazansa ne olur kaybetse ne olur. Önemsiz, uyduruk bir maç. Böyle bir maçta yapması tamamen taraftara hoş görünmek için. Bir lig maçında, ŞL maçında aynısını yapsın hakkını vereyim. Bu yaptığı tamamen şov. Tıpkı Meireles'in çıkarken formayı öpmesi gibi. Anlamışsındır umarım.
furkan58
13.Ocak.2013, 18:40
Anelka'nın kaç tane el ile golü varda golleri diyorsun , ama Burak her maç kendini atıyor :)
He birde Cris aynısını yapmışken sizin böyle bir şey demeniz ne kadar doğru bilinmez :)