View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı
SaLviO
01.Nisan.2012, 22:37
Dostum senin fikirlerini değiştiremem ama aykut hocaya çok haksızlık ediyosun geçen sene rakiplerini adeta sahadan silerken taktikleri kim veriyordu alex mi emre mi tututturmussun bi oyuncuları bozuyor diye semihin yürüyecek halimi var santos çıkıp medyada hoca ile ilgili ileri geri konuşmadı (santosuda fenere getiren aykut hocadır) serdar bu takımın oyuncusu değil
Dostum senin fikirlerini değiştiremem ama aykut hocaya çok haksızlık ediyosun geçen sene rakiplerini adeta sahadan silerken taktikleri kim veriyordu alex mi emre mi tututturmussun bi oyuncuları bozuyor diye semihin yürüyecek halimi var santos çıkıp medyada hoca ile ilgili ileri geri konuşmadı (santosuda fenere getiren aykut hocadır) serdar bu takımın oyuncusu değil
Aykut Kocaman için oyuncuları silmeye başlamışsınız :) Serdar kaç maç oynadı da oyuncu değil diyorsun? Sanki 30 yaşında adam.
Ama daha komiği bugün Stoch'u kötüleyen bile gördüm. Sırf Aykut Kocaman'ı savunmak için :)
Geçen sene bizim şampiyon yapan takım:
Volkan
GG - Lugano - Yobo - Santos
Topuz - Emre - Baroni - Stoch (Dia)
Alex
Niang
Bu seneki kadromuz:
Volkan
GG - Bekir (Serdar) - Yobo - Ziegler
Topuz - Emre - Baroni - Stoch (Caner)
Alex
Sow (Bienvenu)
Geçen sezon 82 puan toplayan takım tamamen başkanın sayesindedir. Onun sebebi BUDUR:
Aziz Yıldırım
Kötü oynayınca trip atan, iyi oynayınca ilk 11'den kesen, yetenek gördüğünde onu köreltmeye çalışan ve anadolu takımlarına karşı bile bizi mahkum oynatmaya çalışan bir hocayı savunuyorsun..
SaLviO
01.Nisan.2012, 22:50
Oyuncu kötü oynayınca trip atmıcakda ne yapıcak sen kötü oynadın hadi sana prim mi verelim dicek kimi köretlmiş bu adam ben hala anlamış değiilim şz bu fm ye kendiniizi çok kaptırmışsınız ordaki gibi olmuyor bu işler
İyi o zaman aziz yıldırım başkanlığı bırakıp hocalık yapsın ne diyim senin düşüncelerin net
Oyuncu kötü oynayınca trip atmıcakda ne yapıcak sen kötü oynadın hadi sana prim mi verelim dicek kimi köretlmiş bu adam ben hala anlamış değiilim şz bu fm ye kendiniizi çok kaptırmışsınız ordaki gibi olmuyor bu işler
İyi o zaman aziz yıldırım başkanlığı bırakıp hocalık yapsın ne diyim senin düşüncelerin net
Futbolcu kötü oynarsa azarlarsın, kızarsın. Baktın seni dinlemiyor yedek bırakırsın.
Trip atmak nedir ya? Böyle bir şey var mı? Takımı soyunma odasında ateşler bir hoca. Aykut Kocaman öyle izliyor sadece. Alex gelip Ziegler'i kaç kere uyardı farkettiysen. Alex çıkıncada dağıldık zaten.
FM'e kendini çok kaptırmışsın lafını açar mısın? Dediklerim ile FM'in ne alakası var?
furkan58
01.Nisan.2012, 23:10
Alsınlar UEFA kupası kazanmış bir hocayı ya da kılpayı kaçıran bir hocayı ona yapsınlar bu dediğini. Çünkü KENDİNİ KANITLAMIŞ olduğu için kafanda soru işareti kalmaz. Aykut Kocaman'ın en büyük başarısı nedir?
Aragones Avrupa Şampiyonu olmuş takımın hocası olarak geldi ? Aykut Hoca'dan daha mı başarılıydı. Eleştirinin dozunu kaçırıyorsunuz. Sanki Aykut Hoca Bekir sen hata yap , Cristian sen hep yana pas ver , Selçuk topu kaptır , Ziegler bugun kötü oyna . Bunların yerine koyucağı kişiler bunlardan iyi oynıcak olsa bişey demicem . Emre konusuna hiç girmicem açıklanmadı daha hiç bişey . Stoch'u kaybetme diye bir şey olmadığını anlamanı bekliyodum ama anlamıyorsun. Geçen yıldan beri çok güçsüzdü Stoch geçen yıl oynamadı o yüzden bu yılda parladığı maçlar oldu ama karşısına iyi bir bek çıkınca zorlandığı oldu . Ha oynatsa bişey dermiydim demezdim ama Caner kötü mü oynadı bana kalırsa hayır . Bu takıma koşan orta saha oyuncusu lazım kadroda olmadıktan sonra hoca napsın ?
Eleştiri elbette olucaktır. Ama dozunu kaçırmamakta önemlidir empati kurun yahu onun yerinde siz olsanız naparsınız ?
Özer konusunda haklısın bak diyorum haklı olduklarında var ama abarttığın kısımlarda var .
Suicider
01.Nisan.2012, 23:15
Emre konusunda sakat değil demiş Aykut hoca arkadaşlar.Benim kararımdı demiş.
Aragones Avrupa Şampiyonu olmuş takımın hocası olarak geldi ? Aykut Hoca'dan daha mı başarılıydı. Eleştirinin dozunu kaçırıyorsunuz. Sanki Aykut Hoca Bekir sen hata yap , Cristian sen hep yana pas ver , Selçuk topu kaptır , Ziegler bugun kötü oyna . Bunların yerine koyucağı kişiler bunlardan iyi oynıcak olsa bişey demicem . Emre konusuna hiç girmicem açıklanmadı daha hiç bişey . Stoch'u kaybetme diye bir şey olmadığını anlamanı bekliyodum ama anlamıyorsun. Geçen yıldan beri çok güçsüzdü Stoch geçen yıl oynamadı o yüzden bu yılda parladığı maçlar oldu ama karşısına iyi bir bek çıkınca zorlandığı oldu . Ha oynatsa bişey dermiydim demezdim ama Caner kötü mü oynadı bana kalırsa hayır . Bu takıma koşan orta saha oyuncusu lazım kadroda olmadıktan sonra hoca napsın ?
Eleştiri elbette olucaktır. Ama dozunu kaçırmamakta önemlidir empati kurun yahu onun yerinde siz olsanız naparsınız ?
Özer konusunda haklısın bak diyorum haklı olduklarında var ama abarttığın kısımlarda var .
Aragones evet ilk sene şampiyon yapamadı ve gitti. Süper Kupayı kazandı diye hatırlıyorum. Ayrıca sanki en az 2-3 sene kalmışta hiç bir başarı gösterememiş gibi konuşmuşsun. Sadece 1 sene kaldı. Arsenal deplasmanından bize puan kazandıran hocadır ayrıca. Arsenal'in Arsenal olduğu dönemler.
Bekir hata yapmadı o hata Özer'in. Pozisyonu başında Yobo'ya dönmeyip dikse hiç biri olmayacaktı bunların. Selçuk'un yerine Gökay oynar, Topuz oynar, Caner oynar. Ziegler'in yerine Özgür oynar.
Bunları denedi mi hoca? Hayır. O zaman suçlu kendisi. Ziegler ne kadar kötü oynasa da ilk 11 oynayacağını biliyor. Keza Yobo, M. Topuz, Baroni vs.'de öyle.
ParduS
01.Nisan.2012, 23:24
Bekq isimli arkadaşın çoğu görüşüne katılıyorum. Hepsine değil. Benim de şahsi görüşüm, Aykut hoca maçlarda 1-0'ı yakalayan, sonra onun üzerine yatan, sonra istediği zaman gidip ikinciyi atan, istediğinde oyunu domine eden, sonra tekrar yatan bir takım oluşturmak istiyor. Kısaca biraz Barcelona kurma hayali var gibi. Ama mevcut kadroda her oyuncuyla anlaşamadığı bir gerçek hocanın. İstediğini oynatır istediğini keser elbette, patron o sonuçta. Ama bunu Fenerbahçe'nin iyiliği için yapmalı, kendi otoritesi için değil.
furkan58
02.Nisan.2012, 00:27
En basit örnek Arsen Wenger kaç senedir bir başarı yakalayamıyor ama hala takımın başında bence biraz daha sabır gerekli özellikle bu sene için . Seneye de aynı şekilde gidilirse zaten bişeyler yapılır o zamana kadar Aziz Başkanda çıkmış olur Allah'ın izniyle daha güzel olur her şey .
byariff
02.Nisan.2012, 00:28
En basit örnek Arsen Wenger kaç senedir bir başarı yakalayamıyor ama hala takımın başında bence biraz daha sabır gerekli özellikle bu sene için . Seneye de aynı şekilde gidilirse zaten bişeyler yapılır o zamana kadar Aziz Başkanda çıkmış olur Allah'ın izniyle daha güzel olur her şey .
basari yakaliyamiyor ama genç oyunculara yonelip onlari deniyor , arsenal"a tonlarca para kazandariyor , aykut hocanin elinde bir suru alternatif var denemiyor tek sorun orda iste.
Fernando Gago
02.Nisan.2012, 00:37
Bazen böyle neşterler gerikir takıma. Özellikle Galatasaray maçında takımın motivesini bozdugunu düşünüyorum. O yüzden Emre'nin kesilmesini yadırgamadım. Takım içi otorite her şeyden önemlidir. Bugun biraz şansımız olsaydı macı güzel bir skorla bitirirdik ve Emre'yi anan olmazdı.
Emre-Baroni ikilisi bizi taşıyamaz bunu anlamak lazım artık. Bu ikisini seneye göndererek yeni bir ortasaha kurmaktan öte şansımız yok. Emre'nin aldığı bu maaşla kalması zaten mümkün değil.
ForsakeN
02.Nisan.2012, 00:39
Allah askina Aykut Kocaman'i istemeyenler onun yerine bir isim soyleyebiliyolar mi? Suanki ortamda baska kimse o gorevde dusunulemez.
Bazen böyle neşterler gerikir takıma. Özellikle Galatasaray maçında takımın motivesini bozdugunu düşünüyorum. O yüzden Emre'nin kesilmesini yadırgamadım. Takım içi otorite her şeyden önemlidir. Bugun biraz şansımız olsaydı macı güzel bir skorla bitirirdik ve Emre'yi anan olmazdı.
Emre-Baroni ikilisi bizi taşıyamaz bunu anlamak lazım artık. Bu ikisini seneye göndererek yeni bir ortasaha kurmaktan öte şansımız yok. Emre'nin aldığı bu maaşla kalması zaten mümkün değil.
Emre kadar kaliteli ve yabancı sınırına takılmayacak kaç oyun var?
Allah askina Aykut Kocaman'i istemeyenler onun yerine bir isim soyleyebiliyolar mi? Suanki ortamda baska kimse o gorevde dusunulemez.
Van Gaal derim mesela :) Parasıyla değil mi? O olmasa bile bir çok hoca gelir. Fenerbahçe Spor Kulübünden bahsediyoruz. Malatyaspor'dan değil.
Fernando Gago
02.Nisan.2012, 00:58
Emre kadar kaliteli ve yabancı sınırına takılmayacak kaç oyun var?
Alper Potuk bence gayet iyi bir oyuncu güvenilirse başarılı olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca Emre'nin yeteneklerini tartışmıyorum burada. Sadece yetenek açısından belki de Türkiye'nin en kaliteli ismi. Ama yaşı belli bir seviyede, sakatlık durumu var ve her şeyden öte hoca otoritesi tanımayan takım arkadaşlarını kötü etkileyen bir oyuncu. Emre'ye en iyi şartlarda 1 sene daha sabredebiliriz zaten. Gerisini Emre fiziken kaldıramaz. Varsın 1 sene olmasın.
C h A o S
02.Nisan.2012, 01:00
Alper Potuk'u bu saatten sonra bence ne taraftar ister nede kendisi Fener'e gelmek ister.
di canio
02.Nisan.2012, 01:04
Geçen sene bizim şampiyon yapan takım:
Volkan
Topuz - Emre - Baroni - Stoch (Dia)
Alex
Niang
Bu seneki kadromuz:
Volkan
GG - Bekir (Serdar) - Yobo - Ziegler
Topuz - Emre - Baroni - Stoch (Caner)
Alex
Sow (Bienvenu)
Geçen sezon 82 puan toplayan takım tamamen başkanın sayesindedir. Onun sebebi BUDUR:
[Burada Aziz Yıldırım'ın takıma yaptığı motivasyon konuşmasının videosu vardı, ben kaldırdım]
Kötü oynayınca trip atan, iyi oynayınca ilk 11'den kesen, yetenek gördüğünde onu köreltmeye çalışan ve anadolu takımlarına karşı bile bizi mahkum oynatmaya çalışan bir hocayı savunuyorsun..
Aziz Yıldırım 1998'de başkan oldu. Hadi 1997-1998 sezonunu saymayalım. 1998-1999 sezonundan beri neden hep şampiyon olamıyoruz ki biz? Geçtiğimiz sezonun şampiyonluğu Aziz Yıldırım'ın sayesindeymiş, Daum 2 sezon şampiyon yaotıktan sonra 2. yapınca kovulmuş. O zaman şampiyon yapan Daum da, geçtiğimiz sezon neden Aziz Yıldırım? Sırf Aykut Kocaman başarısız demek için değil mi? Yaptığın eleştirinin çok çok ötesinde. Aykut Kocaman'ın başarısı yoksa bile bunca sezon takım çalıştırmış, Fenerbahçe'yi yönetenler tarafından güvenilmiş bir teknik direktöre hoca değil demek, futboldan anlamıyor demek senin haddin değil. Hiç takım çalıştırmamış olsa bile en az senin-benim yaşım kadar futbol oynamış bir adam futboldan en azından senden iyi anlıyordur. Takımı geri çekmesini ben de sindiremiyorum. Ama yapıyor. Kovalım mı bu yüzden? Bugün 1 puan almak yerine puan almamayı isterdim. Ama sahadaki durumu doğrudan Aykut Kocaman istemiyor diye yorumlamak doğru değil. Eğer 1 puana yatmak niyetinde olsa, çoğu maçta 1-0 öne geçince geri çekiyor ya takımı, Trabzonspor maçının son dakikalarında Ziegler ve Baroni ile gol aramazdık. O da bunu istemiyordu, ben öyle inanıyorum. Ama hiçbir şeyin anlamı yok, sen yine bel altı vurmaya devam edeceksin. Aykut Kocaman gibi Türk futbol tarihine adını yazdırmış bir ismi, futboldan anlamamakla suçlamaya devam edeceksin.
Alper Potuk bence gayet iyi bir oyuncu güvenilirse başarılı olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca Emre'nin yeteneklerini tartışmıyorum burada. Sadece yetenek açısından belki de Türkiye'nin en kaliteli ismi. Ama yaşı belli bir seviyede, sakatlık durumu var ve her şeyden öte hoca otoritesi tanımayan takım arkadaşlarını kötü etkileyen bir oyuncu. Emre'ye en iyi şartlarda 1 sene daha sabredebiliriz zaten. Gerisini Emre fiziken kaldıramaz. Varsın 1 sene olmasın.
Alper Potuk sittin sene gelmez daha Fenerbahçe'ye. 3-4 yıl sonra avrupaya gidince biz ne kaçırmışız diye bakarız öyle arkasından.
Aurelio'yu yollayarak bir hata yaptık. Aynı hatayı Emre'yi yollayarak tekrarlamamalıyız. Emre şuan takımın en çok mücadele eden oyuncusu. Hoca tanımıyor diyorsun ama bu adam Aragones zamanı da ilk 11'deydi, Daum zamanında da. Hiç bu tarz sorunlar olduğunu hatırlamıyorum. Aykut Kocaman ile problemleri olduğu çok açık ve o konuda sonuna kadar arkasındayım. 1-2 Metre yanındaki adam dışında pas atmayan Baroni'ye bağırıyor diye Aykut Kocaman kendisini azarlıyorsa sonuna kadar haklı Emre..
SaLviO
02.Nisan.2012, 01:07
Aykut Kocaman, bu ülkenin futbol çölünde bir vahadır
Fernando Gago
02.Nisan.2012, 01:15
Alper Potuk sittin sene gelmez daha Fenerbahçe'ye. 3-4 yıl sonra avrupaya gidince biz ne kaçırmışız diye bakarız öyle arkasından.
Aurelio'yu yollayarak bir hata yaptık. Aynı hatayı Emre'yi yollayarak tekrarlamamalıyız. Emre şuan takımın en çok mücadele eden oyuncusu. Hoca tanımıyor diyorsun ama bu adam Aragones zamanı da ilk 11'deydi, Daum zamanında da. Hiç bu tarz sorunlar olduğunu hatırlamıyorum. Aykut Kocaman ile problemleri olduğu çok açık ve o konuda sonuna kadar arkasındayım. 1-2 Metre yanındaki adam dışında pas atmayan Baroni'ye bağırıyor diye Aykut Kocaman kendisini azarlıyorsa sonuna kadar haklı Emre..
Sen bir Fenerbahçe'li olarak Aykut Kocaman'a soyunma odasında sayısız hakaretler eden hatta bir iddiaya göre fiziki sertlik göstermiş bir adamı hazmedebiliyorsan ben bir şey demiyorum. Emre çok iyi bir oyuncu olabilir ama vazgeçilmez pozisyonuna getirmemek lazım. Dediğim gibi bu takımdan Alex gidecek bir sezon sonra. Bu tip kırılmaları kaldıramayacaksak nerede kaldı 105 yıllık kulup. Emre'nin Gökhan'la nedensiz kavgasını çabuk unuttun herhalde? Her hakemle kavgası, rakip takım oyuncularıyla gereksiz kavgalar sen Bunların Fenerbahçe'ye avantaj sagladıgını mı düşünüyorsun?
Alper Potuk konusu hala gizemini koruyor. Ben menajerlerin bu işi bozdugunu düşünüyorum. Çözülmeyecek bir problem yok ortada. Emre 32 yaşında kronik sakatlıkları olan bir oyuncu. Ne kadar devam edebilir sağlıklı bir şekilde.
SaLviO
02.Nisan.2012, 01:17
emre bitti artık daha oynamaz sezon sonuda a.madride gider
Aziz Yıldırım 1998'de başkan oldu. Hadi 1997-1998 sezonunu saymayalım. 1998-1999 sezonundan beri neden hep şampiyon olamıyoruz ki biz? Geçtiğimiz sezonun şampiyonluğu Aziz Yıldırım'ın sayesindeymiş, Daum 2 sezon şampiyon yaotıktan sonra 2. yapınca kovulmuş. O zaman şampiyon yapan Daum da, geçtiğimiz sezon neden Aziz Yıldırım? Sırf Aykut Kocaman başarısız demek için değil mi? Yaptığın eleştirinin çok çok ötesinde. Aykut Kocaman'ın başarısı yoksa bile bunca sezon takım çalıştırmış, Fenerbahçe'yi yönetenler tarafından güvenilmiş bir teknik direktöre hoca değil demek, futboldan anlamıyor demek senin haddin değil. Hiç takım çalıştırmamış olsa bile en az senin-benim yaşım kadar futbol oynamış bir adam futboldan en azından senden iyi anlıyordur. Takımı geri çekmesini ben de sindiremiyorum. Ama yapıyor. Kovalım mı bu yüzden? Bugün 1 puan almak yerine puan almamayı isterdim. Ama sahadaki durumu doğrudan Aykut Kocaman istemiyor diye yorumlamak doğru değil. Eğer 1 puana yatmak niyetinde olsa, çoğu maçta 1-0 öne geçince geri çekiyor ya takımı, Trabzonspor maçının son dakikalarında Ziegler ve Baroni ile gol aramazdık. O da bunu istemiyordu, ben öyle inanıyorum. Ama hiçbir şeyin anlamı yok, sen yine bel altı vurmaya devam edeceksin. Aykut Kocaman gibi Türk futbol tarihine adını yazdırmış bir ismi, futboldan anlamamakla suçlamaya devam edeceksin.
Herşeyden önce ben gole sevinen bir hoca istiyorum.
2009'da Aragones gollere sevinmiyor diye neler denildi bu adama. Aykut Kocaman sevinmeyince destekliyorlar :) Yazık Aragones'in suçu neydi o zaman. Güiza yerine gol atan bir forveti olsa o da şampiyon yapardı takımı. Zira ŞL'de Çeyrek Final oynayan takım verdiler eline.
Evet benim haddim değil. Benim için Fenerbahçe'nin başarısı önemlidir. Aykut Kocaman mış, Aragones miş hiç farketmez. Daum neden gönderildi 2010'da? Futbolu zevk vermiyor diye. Çünkü o 1-0 öne geçince takımı defansa çekiyordu. E haliyle yanında çırak olarak çalışan Aykut Kocaman Daum'dan gördüğü şeyi benimsedi. Takım 1 sene boyunca defans oynatıldı. Kendi taktiği olmayan, 5'e 2 idman dışında bir şey bilmeyen bir hoca devraldı takımı. Sonrasında şampiyonluk geldi. Ama gelen şampiyonluğun yanında avrupada kocaman bir SIFIR vardı. Türkiye Kupası Yeni Malatya yenilgisini hala kimse unutmuyor. Bunları yaşadık biz.
Aykut Kocaman yenildiği zaman çıkıp deseki biz kötü oynadık rakip haketti önümüzdeki maçlarda düzelteceğiz bu durumu diye kimse bir şey demez. Yenilince 3 temmuz. Varsa yoksa 3 temmuz.
Bir de şu yabancı hoca olsa kaçıp gider mevzusuna çok şaşırıyorum. Daum değil mi 2. ligten Bundesliga'ya çıkardığı takımı bırakıp koşa koşa gelen. Giderken bile hala gelebilirim diyen. Kaldıki biz Fenerbahçe'yiz. Parasını verir hocayı getiririz. Yabancı hoca olsa 3 temmuz falan takmaz oyununu oynardı. Umrumda olmazdı bu durum.
Bu sene şampiyonluk gitti. Bu oyunla derbi falan kazanamayız. Özellikle deplasmanda. Ama Aykut Kocaman'ın mazareti hazır; 3 TEMMUZ :)
Fernando Gago
02.Nisan.2012, 01:19
Aynen. Emre'nin bir tek kalma koşulu var. Fenerbahçe'de "muhalif"ler kazanır Aykut Hoca'yı gönderirlerse işte Emre o zaman takımda kalabilir. Aksi halde Emre'nin kalması mucize.
Ben de gönderilmesinden yanayım. Yepyeni bir ortasaha lazım gerekirse ikisi de yabancı olur. Alper ikna edilir veya başka oyuncular aranır. Zokora Colman örneği neden Fenerbahçe'de olmasın.
SaLviO
02.Nisan.2012, 01:19
aragones fenerbahçeye topmu oynatıyordu yapma allah aşkına ya ağzınla diyosun çeyrek final oynamış takımı verdiler 5. bitirdi sezonu
Sen bir Fenerbahçe'li olarak Aykut Kocaman'a soyunma odasında sayısız hakaretler eden hatta bir iddiaya göre fiziki sertlik göstermiş bir adamı hazmedebiliyorsan ben bir şey demiyorum. Emre çok iyi bir oyuncu olabilir ama vazgeçilmez pozisyonuna getirmemek lazım. Dediğim gibi bu takımdan Alex gidecek bir sezon sonra. Bu tip kırılmaları kaldıramayacaksak nerede kaldı 105 yıllık kulup. Emre'nin Gökhan'la nedensiz kavgasını çabuk unuttun herhalde? Her hakemle kavgası, rakip takım oyuncularıyla gereksiz kavgalar sen Bunların Fenerbahçe'ye avantaj sagladıgını mı düşünüyorsun?
Alper Potuk konusu hala gizemini koruyor. Ben menajerlerin bu işi bozdugunu düşünüyorum. Çözülmeyecek bir problem yok ortada. Emre 32 yaşında kronik sakatlıkları olan bir oyuncu. Ne kadar devam edebilir sağlıklı bir şekilde.
Geçen sene Yobo - Emre, Santos - Yobo, Caner - Semih vb. birçok tatsız olay oldu. Takım içi olası bir durumdur bu. Tartışma olabilir. Önemli olan bunu saha dışına yansıtmamaktır. Bir sonraki maç Emre ile Gökhan'ın beraber el ele 3'lü çektirmeye gittiğini unutuyorsun sanırım. Çözülmeyecek sorun değil bunlar. Keza Baroni ile de sorun olmadı. Sonrasında hemen barıştılar.
Emre hırslı bir oyuncu. Saha içinde mücadele etmeyene bağırabilir(Bkz: Podolski'nin Ballack'a tokat atması). Hoş bir şey değil belki ama bunun adı hırstır. Çok oyuncuda yoktur bu.
Fernando Gago
02.Nisan.2012, 01:22
Bekq kardeşim sana bir itirazım var. Sen 3 Temmuz sürecini çok hafife alıyorsun anlaşılan. Bu öyle bir süreç ki geçekten kelimelere dökülemez. Bizim bu durumda olmamız ciddi bir muzicedir. Aykut Kocaman'ın ürkekliğine bazı taktiksel hatalarına özellikle oyuncu değiştirmelerine çok çok itirazım var. Ama o olmasaydı bilmiyorum ne durumda olurduk. Yabancı Hoca dediğin takımı bırakır kaçardı.
Aynen. Emre'nin bir tek kalma koşulu var. Fenerbahçe'de "muhalif"ler kazanır Aykut Hoca'yı gönderirlerse işte Emre o zaman takımda kalabilir. Aksi halde Emre'nin kalması mucize.
Ben de gönderilmesinden yanayım. Yepyeni bir ortasaha lazım gerekirse ikisi de yabancı olur. Alper ikna edilir veya başka oyuncular aranır. Zokora Colman örneği neden Fenerbahçe'de olmasın.
2 yabancı orta saha, 2 yabancı defans, alex ve sow
Kanatlarda Caner ile Topuz oynamaya devam eder. Dia ve Stoch kulübede çürümeye devam eder. Sonra Aykut Hoca birine kızar ortaya Selçuk'u monte eder.
Fernando Gago
02.Nisan.2012, 01:23
Hırs dediğin takıma zarar veriyorsa orada kesersin. Emre'nin takımı motive eden en ufak bir hareketini görmedim. Bir golden sonra da hadi arkadaşlar düşmüyoruz oyundan dediğini filan görmüş değilim. Abi bittik biz bittik bağırsın dursun ceza sahasında.
Fernando Gago
02.Nisan.2012, 01:25
2 yabancı orta saha, 2 yabancı defans, alex ve sow
Kanatlarda Caner ile Topuz oynamaya devam eder. Dia ve Stoch kulübede çürümeye devam eder. Sonra Aykut Hoca birine kızar ortaya Selçuk'u monte eder.
Gerekirse dedim. Bir kere ne olursa olsun bu takıma iki tane yabancı DM- MC diyelim oyuncu lazım mı lazım. Emre-Baroni kalsa da lazım hadi abartıyorum. Bu iki kaliteli yabancı alınacaksa gerekirse çiftli oynarsın gerekirse Selcukla gerekirse Mehmet ile oynarsın. Süreç içinde alternatif belli olur ama iki kaliteli yabancı alınmazsa işimiz iş.
di canio
02.Nisan.2012, 01:25
Herşeyden önce ben gole sevinen bir hoca istiyorum.
2009'da Aragones gollere sevinmiyor diye neler denildi bu adama. Aykut Kocaman sevinmeyince destekliyorlar :) Yazık Aragones'in suçu neydi o zaman. Güiza yerine gol atan bir forveti olsa o da şampiyon yapardı takımı. Zira ŞL'de Çeyrek Final oynayan takım verdiler eline.
Evet benim haddim değil. Benim için Fenerbahçe'nin başarısı önemlidir. Aykut Kocaman mış, Aragones miş hiç farketmez. Daum neden gönderildi 2010'da? Futbolu zevk vermiyor diye. Çünkü o 1-0 öne geçince takımı defansa çekiyordu. E haliyle yanında çırak olarak çalışan Aykut Kocaman Daum'dan gördüğü şeyi benimsedi. Takım 1 sene boyunca defans oynatıldı. Kendi taktiği olmayan, 5'e 2 idman dışında bir şey bilmeyen bir hoca devraldı takımı. Sonrasında şampiyonluk geldi. Ama gelen şampiyonluğun yanında avrupada kocaman bir SIFIR vardı. Türkiye Kupası Yeni Malatya yenilgisini hala kimse unutmuyor. Bunları yaşadık biz.
Aykut Kocaman yenildiği zaman çıkıp deseki biz kötü oynadık rakip haketti önümüzdeki maçlarda düzelteceğiz bu durumu diye kimse bir şey demez. Yenilince 3 temmuz. Varsa yoksa 3 temmuz.
Bir de şu yabancı hoca olsa kaçıp gider mevzusuna çok şaşırıyorum. Daum değil mi 2. ligten Bundesliga'ya çıkardığı takımı bırakıp koşa koşa gelen. Giderken bile hala gelebilirim diyen. Kaldıki biz Fenerbahçe'yiz. Parasını verir hocayı getiririz. Yabancı hoca olsa 3 temmuz falan takmaz oyununu oynardı. Umrumda olmazdı bu durum.
Bu sene şampiyonluk gitti. Bu oyunla derbi falan kazanamayız. Özellikle deplasmanda. Ama Aykut Kocaman'ın mazareti hazır; 3 TEMMUZ :)
Yahu nereden biliyorsun sevinmediğini? Adamın tipinden ruh analizi mi yapıyorsun? Sevinince illaki 20 takla mı atması gerekiyor? Aykut Kocaman'ın futbolculuğunu da bilirim. Attığı golden sonra nasıl sevindiğini de. O zaman da böyleydi. Adamın mizacı bu. Aragones'in eline Güiza yerine gol atan forvet verseler diyorsun, Aykut Kocaman bu sezon çok mu rahattı transfer konusunda? O zaman ben de Aykut Hoca'nın elinde Santos, Lugano, Niang kalsaydı muhteşem işler yapardı derim. Eğer varsayımlarla bir yere geleceksek.
5'e 2'den başka birşey bilmeyen diyorsun ya, gülüyorum inan. Kusura bakma ama gerçekten haddini aşıyorsun. Hem de fazlasıyla.
Avrupa'da sıfır. Haklısın geçtiğimiz sezon elde bir sıfır. Tek sezonla Aragones'i değerlendirmemiz yanlış sana göre ama Aykut Kocaman tek sezon Avrupa'da oynamış, o tek sezonda şampiyon olmuş ama elde var sıfır oluyor.
Ayrıca saha içindeki olayları görüp, Emre'yi savunup Aykut Hoca'ya sallamayı da anlamıyorum. Bu insanlar hergün birlikyteler. Sen sadece 90 dakikalarını görüyorsun. Tesislerde, antremanlarda, kamplarda neler yaşandığını bilmiyoruz. Bu insanların özel hayatları var, aileleri, ticari yatırımları var. FM'deki gibi sen oyna deyince kötü performans sergilediğiyle kalmıyor oyuncular. Hepsinin apayrı düşünce yapısı, apayrı yaşam tarzı var. Geçtiğimiz sezon da yaşanmıştı ama çözülmüştü demek ne kadar doğru. O senin benim gördüğüm, bize yansıtılandı. Bir sorun varsa eğer Emre'nin davranışlarında Aykut Hoca da bezmiş olabilir. Olamaz mı?
Bekq kardeşim sana bir itirazım var. Sen 3 Temmuz sürecini çok hafife alıyorsun anlaşılan. Bu öyle bir süreç ki geçekten kelimelere dökülemez. Bizim bu durumda olmamız ciddi bir muzicedir. Aykut Kocaman'ın ürkekliğine bazı taktiksel hatalarına özellikle oyuncu değiştirmelerine çok çok itirazım var. Ama o olmasaydı bilmiyorum ne durumda olurduk. Yabancı Hoca dediğin takımı bırakır kaçardı.
Niye bırakıp kaçsın?
Tribün Dergi'nin John Barnes ile yaptığı röportajdan bir kısım:
Canadian: Herhalde bir zaman geldiğinde Watforddan ayrılmayı düşünmüşsündür.
Barnes: 17 yaşındaydım ve Watfordda oynamaktan mutluydum. Birinci lige çıkmıştık, FA Cup finalini oynadık, Avrupada çeyrek final oynadıkBunlar harika şeylerdi. Ama belli bir sure sonra oyunumuz düşmeye başladı. Tıpkı, Bursaspor gibi. Büyük kulüpler hep yukarılarda kalır. Watfordın da gideceği tek yer vardı o da aşağılardı. Graham Taylor İngiltere milli takımının başına geçmişti. Yukarıda kalacak kadar büyük değildik. 5 yıl için bunu başarabiliyorsunuz ama 25-30 yıla yayamıyorsunuz. O sebeple bana Graham Taylor bile Artık gitmen lazım demişti.
Kaynak: http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=85961#ixzz1qpIZ6WBa
İşte yabancı hocaların veya futbolcuların futbola bakış açısı bu. Fenerbahçe Türkiye'nin 3 büyüklerinden biri. Yeri her zaman süper lig ve şampiyonluk kovalamak. Kezman mesela gerekirse bedelsiz oynarım diye açıklama yaptı. Çünkü bir sonraki sene takım toparlandığında kendisine verilecek primleri biliyordu. Hoş aynı gün Bate'e gitti ama olsun :p
Fernando Gago
02.Nisan.2012, 01:33
Güzel bir alıntıymış ama bence konumuzla alakası olmayan bir durum. Barcelona'yı dedem yönetse şampiyon olur. Fenerbahçe'ye ben geçeyim zaten ilk 3teyiz bakış açısı bu. Kaba bir tabirle :)
O zaman şöyle diyeyim. Bu süreçte Ben Teknik Direktörümün mahkeme salonunda başkan ve yönetim kuruluna destek verenini istiyorum. Daha açıklayıcı oldu mu? :)
Güzel bir alıntıymış ama bence konumuzla alakası olmayan bir durum. Barcelona'yı dedem yönetse şampiyon olur. Fenerbahçe'ye ben geçeyim zaten ilk 3teyiz bakış açısı bu. Kaba bir tabirle :)
O zaman şöyle diyeyim. Bu süreçte Ben Teknik Direktörümün mahkeme salonunda başkan ve yönetim kuruluna destek verenini istiyorum. Daha açıklayıcı oldu mu? :)
Bunu Sportif Direktör olarak yapabilir. Zaten çoğu kişi Sportif Direktör görevine geri dönsün istiyor. Fakat ben artık kulüple bağlarının tamamen koparılmasından yanayım. MÖ bilmem kaçıncı yüzyıl futbolu oynatan birinin bu kulüpte olmaması gerekli. Ayrıca her yeni hoca gelişinde Aykut Kocaman'ın adı geçecek.
Daum giderken bir şey daha söylemişti. Arkamdan iş çeviriliyor Aykut Kocaman TD olacak diye. Gider gitmez pat Aykut Kocaman ile sözleşme. :)
SaLviO
02.Nisan.2012, 01:37
kendisi istemedi aziz yıldırım getirdi onu madem bu kadar kötü oynuyor takım seyretmezsin olur biter :)
Fernando Gago
02.Nisan.2012, 01:41
Bunu Sportif Direktör olarak yapabilir. Zaten çoğu kişi Sportif Direktör görevine geri dönsün istiyor. Fakat ben artık kulüple bağlarının tamamen koparılmasından yanayım. MÖ bilmem kaçıncı yüzyıl futbolu oynatan birinin bu kulüpte olmaması gerekli. Ayrıca her yeni hoca gelişinde Aykut Kocaman'ın adı geçecek.
Daum giderken bir şey daha söylemişti. Arkamdan iş çeviriliyor Aykut Kocaman TD olacak diye. Gider gitmez pat Aykut Kocaman ile sözleşme. :)
Adamın elinde Lugano Santos Niang vardı da o mu oynatmadı çok acımasız davranıyorsun bana kalırsa. Bekir Sedar Yobo ve Bilica ile buraya kadar. Hatta Ziegler Cristian Emre Topuz buraya kadar olmuyor. Takım yetersiz. Mehmet Topuz'un bu kadar kötü oynamaya hakkı var mı onu ne şartlarda ve hangi paralara aldıgımız malum Onu eleştirmek lazım önce Veya saydıgım diğerlerini. Takım yetersiz Aykut Hoca da bunu iyi biliyor, korkak davranıyor. Dediğim gibi çok eleştirilecek yönü var ama en azından bugun değil.
kendisi istemedi aziz yıldırım getirdi onu madem bu kadar kötü oynuyor takım seyretmezsin olur biter :)
Sana mı soracağım takımı izleyip izlemeyeceği mi?
Adamın elinde Lugano Santos Niang vardı da o mu oynatmadı çok acımasız davranıyorsun bana kalırsa. Bekir Sedar Yobo ve Bilica ile buraya kadar. Hatta Ziegler Cristian Emre Topuz buraya kadar olmuyor. Takım yetersiz. Mehmet Topuz'un bu kadar kötü oynamaya hakkı var mı onu ne şartlarda ve hangi paralara aldıgımız malum Onu eleştirmek lazım önce Veya saydıgım diğerlerini. Takım yetersiz Aykut Hoca da bunu iyi biliyor, korkak davranıyor. Dediğim gibi çok eleştirilecek yönü var ama en azından bugun değil.
Biz 4 deplasman peş peşe kaybettik bir ara. Hepsinde ilk 11 aynıydı. Akıl var mantık var 4 defa aynı 11 kullanılır mı? Deplasmana başka taktik yap. Şaşırt rakibi çok mu zor bu. 1 maça çift forvet çıkalım. O da yok. Alex sakat onun yerine Özer ya da Stoch. Yazık takıma ve özellikle Stoch'a. Bugün yedek kalmasını kimse açıklayamaz bana..
Takım yetersiz ama 11'e dokunmuyor. Ayrıca iyi oynamayan oyuncuyu yedek bırakırsın ilk 18'e almamak nedir?
sananes
02.Nisan.2012, 01:48
Sivasspor'u Gençlerbirliği'ni hiç izliyor musun bilmiyorum o takımların elinde Selçuk Şahin bile yok ama bizden güzel oynuyorlar. Takımdan geçen seneden eksik olarak sol bekimiz ve stoperlerimizden birisi kötü ve ekstra olarak formunu yükseltmiş bir Stoch var. Takım yetersiz falan değil,premier lig'de değiliz. Hangi rakibimizde bizim elimizdeki kadro var.Bizim kadromuza yetersiz diyorsak Şenol Güneş ne yapsın?
Fernando Gago
02.Nisan.2012, 01:49
Tamam kendi sordugun soruya sen cevap veriyorsun aslında. Senin o son sorun şunu gösteriyor. Aykut Kocaman ile Emre'nin arasında aşılamaz buz dağları var artık, ya Emre ya Aykut bu saatten sonra. Sen Emre ile devam diyorsun. Bizler Aykut diyoruz. Bunun tartışılcak bir şeyi yok :)
Tamam kendi sordugun soruya sen cevap veriyorsun aslında. Senin o son sorun şunu gösteriyor. Aykut Kocaman ile Emre'nin arasında aşılamaz buz dağları var artık, ya Emre ya Aykut bu saatten sonra. Sen Emre ile devam diyorsun. Bizler Aykut diyoruz. Bunun tartışılcak bir şeyi yok :)
Gökhan Gönül olayı için dedim ilk 18'e almama olayını.
SaLviO
02.Nisan.2012, 01:53
Sana mı soracağım takımı izleyip izlemeyeceği mi?
tabiki bana sormucaksın ama madem bu takım bu kadar kötü oynuyor ve sen bu kadar üzülüyosun aykut kocamanın sucudur diyosun o takımdan gidene kadar (en az bi 5 sene) izleme kendinide üzmemiş olursun
Fernando Gago
02.Nisan.2012, 01:53
Biz 4 deplasman peş peşe kaybettik bir ara. Hepsinde ilk 11 aynıydı. Akıl var mantık var 4 defa aynı 11 kullanılır mı? Deplasmana başka taktik yap. Şaşırt rakibi çok mu zor bu. 1 maça çift forvet çıkalım. O da yok. Alex sakat onun yerine Özer ya da Stoch. Yazık takıma ve özellikle Stoch'a. Bugün yedek kalmasını kimse açıklayamaz bana..
Takım yetersiz ama 11'e dokunmuyor. Ayrıca iyi oynamayan oyuncuyu yedek bırakırsın ilk 18'e almamak nedir?
Onlar da bir Alex yok ondan olabilir mi :) Alex'in varsa başka bir oyun anlayışıyla oynamaktan çaren yok. Şampiyonlar Liginde yarı finali ıskalarken de bu taktikle oynuyorduk. Aykut Kocaman'ın hatasız oldugunu söyleyen oldu mu bakın tüm mesajlarına ama siz bu süreçte kovulsun diyorsanız orada sonuna kadar karşı çıkarım.
Kaybettiğimiz maçlara bakın ortada taktiksel hatadan fazla birelsel hata görürsünüz. Bir Samsun maçı bir Karabük maçı hep bu yüzden gitmedi mi?
Onlar da bir Alex yok ondan olabilir mi :) Alex'in varsa başka bir oyun anlayışıyla oynamaktan çaren yok. Şampiyonlar Liginde yarı finali ıskalarken de bu taktikle oynuyorduk. Aykut Kocaman'ın hatasız oldugunu söyleyen oldu mu bakın tüm mesajlarına ama siz bu süreçte kovulsun diyorsanız orada sonuna kadar karşı çıkarım.
Kaybettiğimiz maçlara bakın ortada taktiksel hatadan fazla birelsel hata görürsünüz. Bir Samsun maçı bir Karabük maçı hep bu yüzden gitmedi mi?
Aykut Kocaman'ın kovulması için ne gerekiyor? Bu sene şampiyon olamayacağız bari seneye adam akıllı bir hoca ile güzel bir sezon geçirelim. Her maçımızda sinir krizlerine girmek istemiyorum. Lig 16. sından şampiyonluğa oynarken 3 gol yemek istemiyorum. ilk 5 ile alakası olmayan takıma 90+4'te gol atmak istemiyorum. Lig 15.'sinden şampiyonluk maçımızda 3 gol yemek istemiyorum.
Fernando Gago
02.Nisan.2012, 02:04
İslam Çupi'nin o meşhuuuur sözlerini hatırlatırım o zaman. Tüm o saydıkların Aykut Kocaman'ın kovulmasından daha değerli değil. Hele 3 Temmuz sürecini göz önüne alırsak hiç değerli değil. 18 yaşının verdiği heyecan olsa gerek sakin olmak lazım :)
Aykut Kocaman'ın kovulması için ne gerekiyor? Bu sene şampiyon olamayacağız bari seneye adam akıllı bir hoca ile güzel bir sezon geçirelim. Her maçımızda sinir krizlerine girmek istemiyorum. Lig 16. sından şampiyonluğa oynarken 3 gol yemek istemiyorum. ilk 5 ile alakası olmayan takıma 90+4'te gol atmak istemiyorum. Lig 15.'sinden şampiyonluk maçımızda 3 gol yemek istemiyorum.
Kendine karşı ölümüne oynayan takıma 90+4'e kadar pes etmeden saldırıp gol atmak istiyor musun ? Tüm derbileri kazanıp 17'de 16 yapmak ? Tüm maçlarda sahanın tek hakimi olmak ? Son yılların en iyi oyuncularını görmek ? Bunu yapacak hocan var ama şartlar uygun değil.Bu şartlarda adam satmak da bize yakışmaz.
İslam Çupi'nin o meşhuuuur sözlerini hatırlatırım o zaman. Tüm o saydıkların Aykut Kocaman'ın kovulmasından daha değerli değil. Hele 3 Temmuz sürecini göz önüne alırsak hiç değerli değil. 18 yaşının verdiği heyecan olsa gerek sakin olmak lazım :)
Peki benim 18 yaş sorunum olsun bu olay. Seneye Aykut Kocaman istifa etsin başlıklarına destek verdiğini görürsem hatırlatırım :)
Kendine karşı ölümüne oynayan takıma 90+4'e kadar pes etmeden saldırıp gol atmak istiyor musun ? Tüm derbileri kazanıp 17'de 16 yapmak ? Tüm maçlarda sahanın tek hakimi olmak ? Son yılların en iyi oyuncularını görmek ? Bunu yapacak hocan var ama şartlar uygun değil.Bu şartlarda adam satmak da bize yakışmaz.
Bunu yapacak hoca değil oyuncu vardı. Onlarda gitti. Görüyoruz hocanın halini.
SaLviO
02.Nisan.2012, 02:11
hocanın hiç mi katkısı yoktu ?
Peki benim 18 yaş sorunum olsun bu olay. Seneye Aykut Kocaman istifa etsin başlıklarına destek verdiğini görürsem hatırlatırım :)
Bunu yapacak hoca değil oyuncu vardı. Onlarda gitti. Görüyoruz hocanın halini.
Onu yapan oyuncular her fırsatta hocaya hakkını veriyor omuzlara alıyordu.Bu sene olmaz adam satmak.
hocanın hiç mi katkısı yoktu ?
Vurguladığım yeri göz önüne alın..
2008 Çeyrek Final oynayan kadromuz:
Volkan
GG - Lugano - Edu - Carlos
Deivid - Aurelio - Deniz(Maldonado) - Uğur
Alex
Kezman
Edu'nun yerine daha kaliteli Yobo, Carlos'un yerine en az onun kadar yetenekli Santos, Deivid'in yerine Topuz, Aurelio ve Deniz yerine Emre ve Baroni(-ki Aurelio ve Deniz'i toplasan 1 Emre etmez) Uğur hala takımda ama gönderildi. Yerine Stoch ve Dia. Kezman yerine en z onun kadar kaliteli Niang
Volkan
Topuz - Emre - Baroni - Stoch(Uğur - Dia)
Alex
Kezmandan 10 bin kat daha iyi Niang (Elemelere yetişrilmedi evet yerine Semih vardı ve formdaydı)
Avrupada yokuz :) Aragones'e olunca başarısız, Aykut Kocaman'a olunca senin haddine değil. Aragones'te bu takımı 5 senedir yönetmiyordu. O da gelir gelmez ŞL'ye gitti ve sadece 2 puan alabildi diye hatırlıyorum(biri Arsenal deplasmanı).
Bu eşleştirmeler elbet yapılamaz. Aradan yıllar geçti. Ama yok işte avrupada bir hiçiz. Bu sene 3 temmuz olmasaydı yine bir şey yapamayacaktık. Çünkü Aykut Kocaman yine takımı defansif oynatacaktı. Yine Lugano duran toplardan 7 gol atacaktı, yine Santos bireyse çabalarıyla bir o kadar gol atacaktı.
Ve bunları Aykut Kocaman'a bağlamak. Bravo :) Hadi attırsın Bekir ya da Serdar'a 7 gol. Ziegler bırak 5 golü 1 gol atsın. Yok :)
Stoch'un bugünkü maçta yedek kalmasını bana kimse açıklayamaz. O adam her maç gol atmak zorunda değil.
Derbide solda oynarken Eboue ve Engin'in markajında kalan Stoch'u Aykut Kocaman sağa atıp Hakan Balta'nın önüne verseydi şuan farklı derbi galibiyetini konuşuyor olurduk. Ama bunu düşünemeyecek kadar dar kafalı. Dar kafalı derken hakaret etmek maksadıyla söylemedim.
byariff
02.Nisan.2012, 03:11
Stoch'un bugünkü maçta yedek kalmasını bana kimse açıklayamaz. O adam her maç gol atmak zorunda değil.
Derbide solda oynarken Eboue ve Engin'in markajında kalan Stoch'u Aykut Kocaman sağa atıp Hakan Balta'nın önüne verseydi şuan farklı derbi galibiyetini konuşuyor olurduk. Ama bunu düşünemeyecek kadar dar kafalı. Dar kafalı derken hakaret etmek maksadıyla söylemedim.
soldada hakan emre markajini yerdi o zaman cunki emre geriye yardima cok geliyor :smismileyiw2:
soldada hakan emre markajini yerdi o zaman cunki emre geriye yardima cok geliyor :smismileyiw2:
En azından bir Eboue - Engin ikilisinden kurtulurduk. Engin zaten deli gibi koşuyor Eboue ise fizik olarak Stoch'tan üstün. Hakan ve Emre Çolak'ı Gökhan ve Stoch ile açabilirdik. Açamasak bile en azından denerdik. Onu bile denemedi. Yapacağı değişikliklerin dakikası bile aynı. Her hafta aynı kadro.
byariff
02.Nisan.2012, 03:24
yani haklisin kanat degistirip denemesi lazimdi , bize sadece hocanin karari demek duser.
Escochae
02.Nisan.2012, 03:59
Bekq amacın ne senin ? Tamam düşüncelerine saygı duyarım ama insanlara bunu empoze etmek zorunda değilsin. Aynı şeyleri döndür dolaştır söylüyorsun ve artık sıkıldım kendi adıma .. Neyse gel gelelim Aykut Hocanın beğenmediğin atıp tuttuğun sistemine (!). Aykut Hoca takımı geri çekmiyor yada skora yatmıyor öncelikle bunu bilmelisin .. Bu ortasaha oyuncuları ile bu kadar oluyor. Çünkü ne Emre ne de Cristian fiziki olarak bunu kaldırabilecek yani 90 dakikaya yayabilecek türden özellikte futbolcular değil. Birde buna Alex eklenince doğal olarak ortasaha düşüyor belli bir süreden sonra .. Eğer ki onun kafasındaki sistemi oturtmak için yeterli süreyi vermez onu harcarsak bir anlamda Fenerbahçe'nin geleceğini çalarız. 3 Temmuz süreci olmasaydı zaten bu görüntüleride görmeyecekti Fenerbahçemiz. (Bknz. Ömer Temelli'nin 3 Temmuz olmasaydı alacağımız oyuncuları açıklaması) .. Yani taş gibi bir takım oluşturacaktı .. Neyse uzatmayacağım ben başarısızda olsak Aykut Hocamızın yanında olmamız gerektiğini düşünüyorum ve istiyorum !!
Sekopej
02.Nisan.2012, 09:53
3 temmuz yaşanmasaydı, zaten Aykut Kocaman'ın takıma kattığı ve takıma katmak istediği oyunculara bakarak, başarı kaçınılmazdı diyorum. Geçen sene 17'de 16 yapan takım, çoğu maçında son yılların en iyi oyunlarını oynuyordu, bu sene ile geçen seneyi kıyaslamak hiç ama hiç adil değil.
Sen 3 temmuzu çok basit gibi görebilirsin ama öyle değil işte. Ben bu sezon ne hocayı ne futbolcuları eleştirmeyi düşünmüyorum çünkü eleştireye girersek, taraftarın mücadelesinin 10'da birini sahada bu futbolcular sergilese, zaten lider olurduk şu anda. Kimi zaman bu mücadele eksikliğini, motivasyon eksikliğini kabul etsem de, kimi zaman kendilerinden beklenenin çok altında kaldılar ama yine de eleştirmek elimden gelmiyor.
Sanki her sene şampiyon oluyoruz, bu süreçte Aykut Kocaman'ın Kocaman Duruşu yeter, bırakalım olmayacaksak 2 sezon da O'nun yüzünden olmayalım, bu camiaya kattıklarının yanında nedir ki? Her sezon şampiyon oluyoruz da bir tek onunla olmamış gibi düşünmeye gerek yok.
Her teknik direktör hata yapabiliriz, bunlar görülüyor da ama saygı sınırını aşmamak gerekir. Dün Emre ve Stoch yoktu mesela ama ben eleştiri getiremiyorum çünkü ilk yarı istediği geçmişti, Stoch'un girmesi belki de pas organizasyonunu bozdu? Hoca ne düşünüyor, ne istiyor bunları bilemeyiz ki, hocaya takıntılı derken bizler de bazı şeylere takılı kalıp durmamalıyız elbette.:)
ForsakeN
02.Nisan.2012, 11:14
Arkadas her kötü sonucu Aykut hoca'ya, olumlu sonuclari oyunculara baglamis körü körüne. Bosuna tartismaya gerek yok bence. Aykut Kocaman kendi istifa etmedikce bu takimin basinda kalacaktir.
Bekq amacın ne senin ? Tamam düşüncelerine saygı duyarım ama insanlara bunu empoze etmek zorunda değilsin. Aynı şeyleri döndür dolaştır söylüyorsun ve artık sıkıldım kendi adıma .. Neyse gel gelelim Aykut Hocanın beğenmediğin atıp tuttuğun sistemine (!). Aykut Hoca takımı geri çekmiyor yada skora yatmıyor öncelikle bunu bilmelisin .. Bu ortasaha oyuncuları ile bu kadar oluyor. Çünkü ne Emre ne de Cristian fiziki olarak bunu kaldırabilecek yani 90 dakikaya yayabilecek türden özellikte futbolcular değil. Birde buna Alex eklenince doğal olarak ortasaha düşüyor belli bir süreden sonra .. Eğer ki onun kafasındaki sistemi oturtmak için yeterli süreyi vermez onu harcarsak bir anlamda Fenerbahçe'nin geleceğini çalarız. 3 Temmuz süreci olmasaydı zaten bu görüntüleride görmeyecekti Fenerbahçemiz. (Bknz. Ömer Temelli'nin 3 Temmuz olmasaydı alacağımız oyuncuları açıklaması) .. Yani taş gibi bir takım oluşturacaktı .. Neyse uzatmayacağım ben başarısızda olsak Aykut Hocamızın yanında olmamız gerektiğini düşünüyorum ve istiyorum !!
Kendi düşüncemi savunuyorum. İnsanlara bir şey kanıtlamaya ya da bu fikri empoze etmeye çalışmıyorum.
Sizin mantığınıza göre biz geçen sene şike yaptık. Çünkü saydığın orta sahalar geçen sene şampiyon olan takımın ilk 11'i. Aykut Kocaman'ı savunacağım diye iyice saçmalamaya başlandı.
Aykut Kocaman için ben oyuncu harcamam. Seneye ne yapacağı belli olmayan, Daum'un sistemini birebir oynatan, maçı okuyamayan, saçma değişiklikler yapan bir hoca ile devam edilmesini istemiyorum. Fenerbahçe TD koltuğu staj yeri değildir. Bunu açıkca söylüyorum. O işi öğrenecek diye koskoca Fenerbahçe bu durumlara düşmemeli..
Kaka Leite
02.Nisan.2012, 13:19
Bir kere bu ortasahalarla bu kadar falan değil.Bu adamlar geçen senede bizimleydi ama ben hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum.Özellikle 2 Galatasaray derbisine bakarsak takımın olağandan fazla geri çekildiğini görmek zor değil.Demek ki hocamız takıma geri çekil diyor.
Bunun başka bir açıklaması yok, takım hocadan habersiz çekilecek değil ya ki öyle bişey olsa kenardan el işaretiyle takıma yine yol gösterirdi.Kısacası kendi görüşümde bu oyuncularla bu kadar oluyor diye birşey yok.
SaLviO
02.Nisan.2012, 13:51
Hocanın oyunculara 2 0 yaptık hadi geri çekilin maça yatın diyeceğini pek zannetmiyorum daha çok bu seneki kırılgan yapıdan kaynaklanıyor
sui generis
02.Nisan.2012, 14:31
ya ben cidden anlamıyorum; biz bu seneye şampiyonluk diye girmedik en azından benim çevremdeki Fenerbahçeliler ? ne oldu bir anda o yarışın içindeyiz diye Aykut hocayı mı sileceğiz ? sadece şunu söyliyim; Aykut hocanın gitmesini bekleyenler daha çok beklerler.
sananes
02.Nisan.2012, 15:22
Hocanın oyunculara 2 0 yaptık hadi geri çekilin maça yatın diyeceğini pek zannetmiyorum daha çok bu seneki kırılgan yapıdan kaynaklanıyor
Aykut Kocaman Galatasaray maçından sonra lig tv'ye "en büyük hatamız 3. golü aramak oldu" dedi.
Ve kendisi geri çekilin demiyo olabilir ama saha içerisinde yaptığı oyuncu değişiklikleri takımın geri çekilmesine sebep oluyor. Mehmet Topuz-Cristian-Selçuk-Özer vs hücuma çıkabilen oyuncular değil o kadar fazla. Ve bu kadar defansif adamı aynı anda sahaya sürdüğünüzde takım çıkamaz oluyor. Bu hatasından vazgeçmeli artık.Bu sene çok fazla yaptı çünkü.
SaLviO
02.Nisan.2012, 16:48
orda anlatmak istediği suursuz şekilde 3. golü aramak daha kontrollü oynayıp 3. golü aramamız lazımdı demek istiyor iyi anlayamamışsın
furkan58
02.Nisan.2012, 18:02
Hayır eleştirirsin eleştirme demiyorumda kardeşim sene başında bu sene şampiyon oluruz diye beklenti içerisinde giren varsa helal olsun diyorum . O süreçte küme düşürülmeyle ligden çekilmeyle burun burunayken bir anda şampiyonluk yarışına girince saçmalayanlar oluyor hemen Aykut Hoca'ya cezayı kesiyorlar. Onların yaşadıklarını sen yaşamadın onlar yaşadı soyunma odalarında neler konuşuluyor sen bilmiyorsun onlar biliyor. 1 haftada 3 maç yapıldığı dönemler oldu ve hep aynı oyuncular oynamak zorunda kaldı hayliyle yoruldular artık. Ama lafa gelince Aykut Kocaman takımı geri çekiyor hep onun suçu hep o istiyor puan kaybetmemizi zaten . Saçmalık .
Hayır eleştirirsin eleştirme demiyorumda kardeşim sene başında bu sene şampiyon oluruz diye beklenti içerisinde giren varsa helal olsun diyorum . O süreçte küme düşürülmeyle ligden çekilmeyle burun burunayken bir anda şampiyonluk yarışına girince saçmalayanlar oluyor hemen Aykut Hoca'ya cezayı kesiyorlar. Onların yaşadıklarını sen yaşamadın onlar yaşadı soyunma odalarında neler konuşuluyor sen bilmiyorsun onlar biliyor. 1 haftada 3 maç yapıldığı dönemler oldu ve hep aynı oyuncular oynamak zorunda kaldı hayliyle yoruldular artık. Ama lafa gelince Aykut Kocaman takımı geri çekiyor hep onun suçu hep o istiyor puan kaybetmemizi zaten . Saçmalık .
Hiçbir hoca takımının bilerek puan kaybetmesini istemez. Aykut Kocaman bunları elbette bilerek yapmıyor ama takıma zarar verdiğinin farkında değil.
Alex'i uç forvet oynattığında hep bocalıyoruz mesela. Ama bu adam hala bunu yapmaya devam ediyor. Sow'u sola çekiyor, Bienvenu'yu sola çekiyor. Geçen senede Niang'ı sola çekiyordu. Olmuyor işte daha neyi zorluyorsun ki?
Takım ligten çekilsin ben de istedim. Ama eğer çekilmiyorsak ve bu yarışın içindeysek sonuna kadar mücadele edeceğiz. Kazanınca; Alın bakın şike yok geçen sezon yendiklerimizi bir daha yeniyoruz, kaybedince; 3 temmuz olmasa hepsini yenerdik.
Ortada büyük bir yanlışlık var. Onurumuz, gururumuz için mücadele ediyoruz diyen oyunculara bakıyorum deplasmanlarda koşacak halleri yok. Bunun sorumlusu oyuncu mu? Eğer oyuncuysa o zaman Aykut Kocaman hiç gitmesin sürekli oyuncu değiştirelim biz her sene. Aykut Kocaman'ın kafasına kim yatarsa onu alalım. Kafasında yarattığı anadolu takımını kursun rahat edelim.
Oyuncunun koşmaması hocanın suçudur. Koşmayan oyuncu koşşa da koşmasa da ilk 11 oynayacağını bildiği için neden koşsun? Neden mücadele etsin? O aldığı paraya bakar.
Biraz profesyonel düşünün. Sizce bizim 3 temmuz Ziegler'in, Bienvenu'nun umrunda mıdır? 1 hafta paralarını vermeyin bakalım neler oluyor :)
eng1n
02.Nisan.2012, 23:25
Faik Çetiner: "MAA'nın yukarda Allah var sözünü nasıl değerlendiriyorsunuz."
Ali Koç: "Evet, var."
sananes
03.Nisan.2012, 00:24
orda anlatmak istediği suursuz şekilde 3. golü aramak daha kontrollü oynayıp 3. golü aramamız lazımdı demek istiyor iyi anlayamamışsın
Memnunsan ne mutlu sana yahu ciddiyim aza kanaat gösterebiliyorsun demekki. 3. golü aradık ya biz güya o maç halbuki alakası yok galatasaray ezdi kendi sahamızda bizi.Şuursuzca yaptığımız ise savunmaydı sadece,orta sahayı geçemedik zaten
sananes
03.Nisan.2012, 00:25
neden hep aynı oyuncular oynamak zorunda kaldı ben anlamadım işte bunu?
SaLviO
03.Nisan.2012, 01:35
aziz başkan,başkan adayı olmazsa eğer 1 numaralı başkan adayımız Ali KOÇ olmalıdır bugün yine adama hayran kaldım çok oturaklı ağır ve tabi aileside türkiyenin en güçlü ailesi eğer ali koç olmazsa ali yıldırım
TR.CaPTaiN
03.Nisan.2012, 02:31
TV8'de Şekip Mosturoğlu ve Ali Koç'un katılımıyla çok iyi bir program gerçekleştirildi. İzlemeyenler internetten falan bir şekilde bulup izlemeli. TV8'de 21:00'de başlayıp, 00:25'e kadar süren dolu bir programdı.
furkan58
03.Nisan.2012, 19:10
neden hep aynı oyuncular oynamak zorunda kaldı ben anlamadım işte bunu?
Çünkü yerlerini doldurcak oyuncular yok .
Revolution
03.Nisan.2012, 19:17
Konuya damdan düşer gibi giriyorum ama Fenerbahçe bence kadro derinliği açısından tüm takımların önünde. Galatasaray'dan örnek verecek olursam, kanatlarda "Aydın patlama yapacak mı yapmayacak mı" sorusuna bel bağlamış vaziyetteyiz :)
furkan58
03.Nisan.2012, 19:24
Konuya damdan düşer gibi giriyorum ama Fenerbahçe bence kadro derinliği açısından tüm takımların önünde. Galatasaray'dan örnek verecek olursam, kanatlarda "Aydın patlama yapacak mı yapmayacak mı" sorusuna bel bağlamış vaziyetteyiz :)
Derinlik varda adamlar kaliteli değil ki. Selçuk Cristian Ziegler Mehmet kesilsin deniyorda kim oynıcak yerlerine hadi şimdi Özgürdü oydu buydu oynar devre arasından önce ne yapılsın ?
sananes
03.Nisan.2012, 22:22
Derinlik varda adamlar kaliteli değil ki. Selçuk Cristian Ziegler Mehmet kesilsin deniyorda kim oynıcak yerlerine hadi şimdi Özgürdü oydu buydu oynar devre arasından önce ne yapılsın ?
Sol bek için Ziegler-Caner-Özgür var Özgür yokken Uğur Boral vardı hepsi bir seviyenin üstünde isimler.
Sağ açık için Mehmet-Dia-Özer-Sezer var hepsi belli bir seviyenin üstünde isimler yine.
Cristian-Selçuk olayına gelince biri her türlü oynamalı zaten orada yeteneği kısıtlı oyunucuyu mecbur oynatıyorsun Barca'da bile var.Sorun ikisinin aynı anda oynaması ve buna ihtiyaç yok bu takım çünkü Emre'si Mehmet'i hatta Sezer'i bunların yanında 2. oyuncu olarak oynayabilirler. Yani daha açıklayıcı olayım Cristian-Emre oynatırsın bir maç sonraki maç Selçuk-Mehmet oynatırsın mesela. Birbirlerini dengelerler bir şekilde.
Diğer mevkileri saymıyorum bence gerek yok çünkü. Almanya ligi için bile yeterli değil oyuncu kalitemiz ama Türkiye standartlarında çok seçkin bir kadroya sahibiz Galatasaray ile birlikte.Ki arkadaşın da verdiği kanat örneği gibi bizim çok üstün olduğumuz pozisyonlar var. Gs'de Engin Emre oynuyor kanatlarda bizde olsalar 18'e girip giremeyecekleri tartışılır normal şartlarda.
byariff
03.Nisan.2012, 22:34
Gs'de Engin Emre oynuyor kanatlarda bizde olsalar 18'e girip giremeyecekleri tartışılır normal şartlarda.
vur dedikte oldur demedik
sui generis
03.Nisan.2012, 22:46
Dia, Sezer hep sakattı. Sezer hala sakat. forvetimiz yoktu. Caner'in savunmada ne kadar yetersiz olduğu tartışılmaz bile. Ziegler tek başına puan kayıplarına sebep olduğu maç az değil. yediğimiz tüm goller sol tarafımızdan geliyordu. Cristian savunma anlamında yok. adama pres yapmaya üşenen bir adam. kadromuz derin gibi gözükse de bence eksiğimiz oldukça fazlaydı.
sananes
03.Nisan.2012, 23:35
vur dedikte oldur demedik
öyle ama.Yani Emre zaten şans bulamazdı sol kanat rotasyonunda.Engin'de Mehmet'ten iyi değil sonrasında da Aykut Hoca'mın prensi Özer var. Nasıl girecekler ki 18'e arada işte.
Ayrıca Caner bek olarak da gayet iyi bence. Zaten Beklerimizi o kadar zorlayacak şekilde hücum edilmiyordu bu takıma normal şartlarda. Caner'in ofans gücü yeter orada Ziegler'i kesmek için.Ziegler ne defans yapabiliyor ne ofans. Bir forvetimiz yoktu doğrudur onu da ikinci devre giderdik de ne değişti? Zaten takımın kötü oynamasının sebebi forvet değil defans ve orta saha şartları.Sayılan sakatlara rağmen hala fazlasıyla güçlü bir takım fenerbahçe.Tabi tekrar söylüyorum Türkiye Ligi için.Bizim oyuncularımız yetersiz,başkalarının ki değil mi?
SaLviO
05.Nisan.2012, 02:09
aziz başkana bek beee
http://www.youtube.com/watch?v=vs1hwpjYlwA&feature=related
aziz başkana bek beee
http://www.youtube.com/watch?v=vs1hwpjYlwA&feature=related
Burada istifa edeceğim diyip istifa etmediği için eleştirilmişti başkan ama istifa etmeyip tarihin en büyük yayın ihalesine öncü olup kulüplere büyük yararı olmuştu.
di canio
05.Nisan.2012, 02:40
Aziz Yıldırım'ın bugün kendisini ziyaret eden avukatına Mayıs'taki kongrede aday olacağını söylediği dedikodusu var.
SaLviO
05.Nisan.2012, 02:42
bende okudum onu bi yerden inşallah aday olur
barahir
05.Nisan.2012, 03:04
Avukat bizzat yazdı twitterda. Aday olacakmış AzizYıldırım..
ReaList
05.Nisan.2012, 12:53
Bence bu davadan aklanıp bırakmalı. Ona karşı, dün rahat durmayan yarın da rahat durmayacaktır.
SaLviO
05.Nisan.2012, 13:59
Söyle hangi şampiyonluk büyük senden ? Doğum günün kutlu olsun aykut kocaman
furkan58
05.Nisan.2012, 18:09
Doğum günün kutlu olsun Aykut Kocaman . Kocaman umutlarımızın sahibi .
attirson
05.Nisan.2012, 19:17
Trabzonspor'a 2 maç ceza.Fazla olmus ya vermeselerdi.Hatta bize ceza verselerdi sonuçta Volkan eldiveninde bıçakla gelmiş sahaya.
TR.CaPTaiN
07.Nisan.2012, 22:38
http://www.yukleresim.com/di-C4XS.jpg
SaLviO
07.Nisan.2012, 22:40
Felipe De Souza !
tamda futbolcu ismi :D :D
attirson
07.Nisan.2012, 22:41
Bu çocuğa hastayım ya tipini yediğim. :D
Bu arada Aziz Başkan ilk durusma öncesi mayısa kadar burdayız demişti.İnşallah bu durusmada serbest kalır.
Sekopej
07.Nisan.2012, 22:47
Golden sonra tempo tutuyordu, Alex burada kalırsa futbolu bıraktıktan sonra geleceğin Alex'ini bulduk.:D
http://1.bp.blogspot.com/-f1MymAbxyqQ/T4CbL4KlBKI/AAAAAAAAANk/eZRgNvCmZF4/s1600/399052_332302856831383_286043833_n.jpg
Junior Alex :D Türk futbolu 2. bir Alex'i kaldıramaz :p
attirson
08.Nisan.2012, 00:04
Mimikleri filan çok benziyor. :D
furkan58
08.Nisan.2012, 00:09
Staddaydım maç sonu Alexle birlikte sahaya girdi küçücük duruyodu tribünden zar zor gözüküyodu ama tipini yediğim çok tatlı :) Yürüyüşü bile aynı babası :D
KaPaLı
08.Nisan.2012, 00:18
@19Sow (https://twitter.com/#%21/19Sow) Alhamdoullillah victoire ce soir. After la coupe incha allah les play off aieaieaie
http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000337784.jpg
goosfraba
08.Nisan.2012, 00:43
allah nazarlardan saklasın. mıncır mıncır etleri var, ısırasım geliyor yahu :D
SaLviO
08.Nisan.2012, 00:45
felipe de souza ... tehlikenin farkındamısınız ?
:D :D :D
byariff
08.Nisan.2012, 06:09
Hakan Ünsal : " Emre'nin Fenerbahçe ve Türkiye kariyeri bitmistir. Takimda kalmasi için olaganüstü sartlar olmali"
Hakan Ünsal : " Aziz Yildirim ve Aykut Kocaman oldugu takdirde Emre Fenerbahçe'de kalmaz. Emre yurt disinda oynayacak"
Hakan Ünsal: "Bir kulübün baskaninin egosu veya teknik direktörün kaprisleri, Fenerbahçe'nin sampiyonlugundan daha mi önemli?"
Hakan Ünsal: " Operasyonun arkasinda cemaatin ve Emre'nin cemaate yakin olmasi nedeniyle kadro disi birakildigi iddia ediliyor, yaziliyor"
Hakan Ünsal : " Ben Emre'yi 16 yildir tanirim, dün neyse bugün de öyledir. Aziz Yildirim transfer ettiginde de ayniydi. Bunlara inanmak zor"
sarianet
08.Nisan.2012, 07:26
o değl de felipe için ne twitler var ya :D
https://p.twimg.com/Ap5eE7YCIAAsjY1.jpg
Felipe de Souza çok şirin bir çocuk, Allah bağışlasın ama korkarım "Felipe de Souza mı Ianis HAGI mi" atışmasının başlaması
Felipe de Souza İsimini TT'de gördüğünde seninde Aklına Felipe Melo ve Alex de Souza geldiyse sen eşittir ben demektir.
Gecen hafta Sabri'nin cocugu bu hafta Felipe de Souza :) Nefreti 2 haftadir cocuklar unutturuyor.
Hıncal Uluç: "Felipe de Souza futbolcu mutbolcu değil. Koşmuyor adeta emekliyor. Böyle birşey olabilir mi yahu?"
Felipe de Souza modern futbolun gereklerini yerine getirmiyor. Daianne yengenin Felipe'nin cok kosanini dogurmasi gerek.Sahada resmen yurudu
Felipe de Souza.. [tehlikenin farkında mısınız?]
Nevzat Şakar : felipe de souza yı stada volkan sokmuş olamaz mı?
https://p.twimg.com/Ap6wEseCEAAUaCU.jpg
Felipe De Souza ile birlikte Fenerbahçe bugün sahada 7 yabancı oynattı. Federasyon gereğini yapmalı.
defansa yardım etmiyor, çok koşmuyor bir alex de değil "Felipe De Souza" . o değil de bu nasıl bir tatlılık abisini
...
anil luque
08.Nisan.2012, 12:05
Velet çok tatlı birşey ya :D
World Hollow o1
08.Nisan.2012, 12:45
@19Sow (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23 %2521%2F19Sow) Alhamdoullillah victoire ce soir. After la coupe incha allah les play off aieaieaie
http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000337784.jpg
Yorumsuz....
sananes
08.Nisan.2012, 13:16
Hakan Ünsal : " Emre'nin Fenerbahçe ve Türkiye kariyeri bitmistir. Takimda kalmasi için olaganüstü sartlar olmali"
Hakan Ünsal : " Aziz Yildirim ve Aykut Kocaman oldugu takdirde Emre Fenerbahçe'de kalmaz. Emre yurt disinda oynayacak"
Hakan Ünsal: "Bir kulübün baskaninin egosu veya teknik direktörün kaprisleri, Fenerbahçe'nin sampiyonlugundan daha mi önemli?"
Hakan Ünsal: " Operasyonun arkasinda cemaatin ve Emre'nin cemaate yakin olmasi nedeniyle kadro disi birakildigi iddia ediliyor, yaziliyor"
Hakan Ünsal : " Ben Emre'yi 16 yildir tanirim, dün neyse bugün de öyledir. Aziz Yildirim transfer ettiginde de ayniydi. Bunlara inanmak zor"
Emre hakkında söyledikleri doğru olabilir Hakan Ünsal'ın olmayadabilir,kokusu yakın zamanda çıkacaktır bu dedikodunun.Son günlerde cemaat Emre yakınlığı başkanı rahatsız ediyor dedikoduları dönüyor çünkü ama bu gerçekse olayın bizim söylediğimiz gibi siyasi olduğu ortaya çıkar.
Bunun dışında keşke hiç Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman eleştirisine girmeseymiş Hakan Ünsal. Aykut Hocamıza ve başkanımıza kaprisli,egoist diyebilecek kadar vasıflı bir insan değil kendisi.
Hakan Ünsal Fenerbahçe hakkında konuşmasın bence. "Bir kulübün baskaninin egosu veya teknik direktörün kaprisleri, Fenerbahçe'nin sampiyonlugundan daha mi önemli?" hele şuna çok güldüm. Hakan Ünsal'a mı kaldı Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu değerlendirmek?
SaLviO
08.Nisan.2012, 13:28
hakan ünsal amacına ulaştı kendisine verilen görevi çok iyi bi şekilde yerine getirdi
Suicider
08.Nisan.2012, 16:43
Ne tatlı çocuk maşallah nazar değmesin :D
KanaKe
08.Nisan.2012, 19:09
hakan ünsal da cemaatten... bence amaci ortaligi kizistirmak baska birsey degil... emre'de gitmek istiyorsa gider vazgecilmeyecek bir oyuncu degil 1 emre gider 10 emre gelir
sananes
09.Nisan.2012, 12:59
Sadettin Saran başkanlığa adaymış.
sarianet
09.Nisan.2012, 15:44
1-Fenerbahçe - Trabzonspor
2-Galatasaray - Fenerbahçe
3-Fenerbahçe - Beşiktaş
4-Beşiktaş - Fenerbahçe
5-Trabzonspor - Fenerbahçe
6-Fenerbahçe - Galatasaray
SaLviO
09.Nisan.2012, 16:03
Aykut Kocaman bu akşam saat 20.00 de lig tv'ye konuk olucakmış
süper final - süper buluşma fatih terim tayfur havutcu ve şenol güneşde olucakdır heralde
sarianet
09.Nisan.2012, 16:05
Aykut Kocaman bu akşam saat 20.00 de lig tv'ye konuk olucakmış
süper final - süper buluşma fatih terim tayfur havutcu ve şenol güneşde olucakdır heralde
aykut kocamanın fatih hoca tayfur hoca ve şenol hocadan önce programa katılıyor olması düşündürücü
:D
sui generis
09.Nisan.2012, 16:05
hepsi beraber katılıyor :)
barahir
09.Nisan.2012, 18:10
Çekebileceğimiz en kötü kura olarak tarihe geçebilir bu..
furkan58
09.Nisan.2012, 18:32
trabzonun cezası bize denk gelmiyor
FB-ts maçı ilk haftaya gelerek olası bir cezaya zemin hazırlanıyor
Lig tv ve Biletix fikstürden önce maçları biliyor.
Hepsi TESADÜF hepsi.
SaLviO
09.Nisan.2012, 18:41
dıgıtürk play akşamki süper final süper buluşma programını ücretsiz olarak internet üzerinden yayınlıcakmış
SaLviO
09.Nisan.2012, 23:22
Aykut Kocaman'dan Fatih Terim'e; "Neden 6 hocam?"
:D :D :D :D
RaSenGan
09.Nisan.2012, 23:23
Ahahaha. 5'e düşürmeyi planlıyorlarmış neden 5 :)
byariff
09.Nisan.2012, 23:24
Aykut hoca , tayfur hoca oturmaya geldiler galiba hic konusmuyorlar ya :D
SaLviO
09.Nisan.2012, 23:26
aykut konuşuyoda tayfur hoca hiç konuşmuyor
ReaList
09.Nisan.2012, 23:53
A.Kocaman, F.Terim'e "Yabancı kontenjanı neden 5 değil, veya 7 değil... neden 6 hocam ?,biliyor musun dedi." ee tabi sosyal paylaşım sitelerinde 6 rakamına denk gelen tarih, değer vs gibi şeylerde gönderme yapan taraftarımız bunu es geçer mi : )
SaLviO
09.Nisan.2012, 23:54
Bende izledimde bunu twitterda buldum :D
ama çok iyi ya :D
Alex ve Emre kadroya alınmamış.
Umarım Emre'yi dinlendirmek amaçlı almamıştır. Yoksa yine Emre'ye taktı ise sezon sonu Emre gibi bir oyuncu gidecek. Yerine Maldonado ya da Josico'yu geri alırız artık :)
di canio
10.Nisan.2012, 15:55
Emre ile ilgili çeşitli şeyler söyleniyor. Ama konusu burası değil. Alınmaması bence daha doğru. Hatta bundan sonra bence çubuklu formayı bir daha giyemesin.
ReaList
10.Nisan.2012, 15:55
Umarım Emre'yi dinlendirmek amaçlı almamıştır. Yoksa yine Emre'ye taktı ise sezon sonu Emre gibi bir oyuncu gidecek. Yerine Maldonado ya da Josico'yu geri alırız artık :)
Emre bugünkü antrenmana katılmadı gerçi katılsa maç kadrosunu alır mıydı ? Zannetmiyorum. Çünkü adamı kurban olarak attın ortaya, medyanın oluşturduğu baskıya yenik düştün, daha alsan ne almasan ne ?
Böyle hocaya Selçuk, Maldonado, Josico, Deniz Barış tarzı oyuncular gider zaten, sezon sonunda eminim bu tarz 1-2 oyuncu takviye edecektir. Gerçi getirmiş olduğu Bienvenu ve Ziegler de vardı demi :0:
Emre ile ilgili çeşitli şeyler söyleniyor. Ama konusu burası değil. Alınmaması bence daha doğru. Hatta bundan sonra bence çubuklu formayı bir daha giyemesin.
Bu mesajın ironi olduğunu düşünmek istiyorum.
di canio
10.Nisan.2012, 16:04
Bu mesajın ironi olduğunu düşünmek istiyorum.
Neyi ironi? Emre ile ilgili hiç de hoş olmayan söylentiler var. Emre'nin kalitesi tartışılmaz. Ama kaliteli diye de, söylentiler gerçekse sineye çekilmez. Ben Emre'nin maçlarda yaptıklarını sindiremeyen birisiyim zaten, yakıştıramıyordum. Bu söylentiler pekiştirdi. Ben Emre'yi bu forma altında görmek istemiyorum artık şahsen.
SaLviO
10.Nisan.2012, 16:06
Saha içindeki hareketleriyle bende görmek istemiyorum artık o saha içinde kimse o renklerden büyük değildir emre gider ali gelir veli gelir
sui generis
10.Nisan.2012, 16:09
iddiaları dün yalanladı Aykut hoca. artık bazı kişiler bel altından vurmasın dedi. sadece performansı yüzünden tercihim bu yöndedir dedi. zaten öyle basında konuşulan şeyler gerçek olsaydı ben de istemezdim kalmasını. öyle Türk bulamayız ama yabancı mc alırdık, çok zor değil.
ReaList
10.Nisan.2012, 16:13
Neyi ironi? Emre ile ilgili hiç de hoş olmayan söylentiler var. Emre'nin kalitesi tartışılmaz. Ama kaliteli diye de, söylentiler gerçekse sineye çekilmez. Ben Emre'nin maçlarda yaptıklarını sindiremeyen birisiyim zaten, yakıştıramıyordum. Bu söylentiler pekiştirdi. Ben Emre'yi bu forma altında görmek istemiyorum artık şahsen.
Saha içindeki hareketleriyle bende görmek istemiyorum artık o saha içinde kimse o renklerden büyük değildir emre gider ali gelir veli gelir
Mesele Emre'nin olması olmaması değil, Emre'de Aykut'ta gelir gider, ne efsaneler,oyuncular,yöneticiler geldi gitti. Benim en çok ağrıma giden sonunda medya içeriden istediğini aldı ve Emre'yi takımdan uzaklaştırdı. Ben bu amacı görmememize bu amaca hizmet edip sonunda Emre'yi kurban etmemize kızıyorum. Aziz Yıldırım kulübün başında olsaydı bu yamyamlara yem etmezdi ama işte başta kimse olmayınca milletin oyuncağı oluyorsun. İşin kötü tarafı bizim taraftarımızı da kandırma yolunda başarılı oldular.
SaLviO
10.Nisan.2012, 16:16
kimsenin kimseyi kandırdığı yok emrenin saha içinde neler yaptığını herkes biliyor
di canio
10.Nisan.2012, 16:19
Mesele Emre'nin olması olmaması değil, Emre'de Aykut'ta gelir gider, ne efsaneler,oyuncular,yöneticiler geldi gitti. Benim en çok ağrıma giden sonunda medya içeriden istediğini aldı ve Emre'yi takımdan uzaklaştırdı. Ben bu amacı görmememize bu amaca hizmet edip sonunda Emre'yi kurban etmemize kızıyorum. Aziz Yıldırım kulübün başında olsaydı bu yamyamlara yem etmezdi ama işte başta kimse olmayınca milletin oyuncağı oluyorsun. İşin kötü tarafı bizim taraftarımızı da kandırma yolunda başarılı oldular.
Ben de kandırılanlardan birisi miyim? Ben basında yazılanlarıdan bahsetmiyorum. Basını takip etmiyorum zaten. Emre'nin kurban olduğunu nereden biliyorsunuz? Olayların aslını bilmiyoruz. Bu durumda Emre kurban, Aykut Kocaman suçlu demenin Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe şikeci demekten bir farkı yok bence. Emre neden kurban?
ReaList
10.Nisan.2012, 16:28
kimsenin kimseyi kandırdığı yok emrenin saha içinde neler yaptığını herkes biliyor
Ben de kandırılanlardan birisi miyim? Ben basında yazılanlarıdan bahsetmiyorum. Basını takip etmiyorum zaten. Emre'nin kurban olduğunu nereden biliyorsunuz? Olayların aslını bilmiyoruz. Bu durumda Emre kurban, Aykut Kocaman suçlu demenin Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe şikeci demekten bir farkı yok bence. Emre neden kurban?
Emre'nin takıma futbol olarak verdiği katkının yarısını vermeyenler + Emre'den kat be kat hırçın adamlar şuan el üstünde tutuluyor, bilmiyorum farkında mısınız ? Emre sezon başındandır ve özellikle şu günlerde yaşanan olayların taraflarından biri olsaydı kıyamet kopuyordu. Bu neden kaynaklanıyor ? Tamamen bizlerden.
Olay için ortaya atılan iddiaların hepsini okudum, Ehh araba devrilince yol gösteren çok olur, O iddialardan bir tanesi bile doğru olsa, 5 dakika sonra Emre'nin sözleşmesi fesh edilirdi. Gerçi dün Kocaman bu durum hakkında açıklama yapıp, ortaya atılan bu iddialardan şikayetçi ve rahatsız olduğunu söylemişti.
Benim Aykut Kocaman'a kızdığım nokta oyuncuları çok çabuk harcaması ve tavırlarında tutarsız olması, Bu da kendisi için zaaf, Siz böyle açık verirseniz bunu kullanmak isteyenler çok rahat kamuoyu oluşturup sizi istedikleri yere çekebilir.
Bana Semih'in neden bu takımın 18'ine bile girememesini kim açıklayabilir ? Sakın iyi, kötü, form olayına girmeyin, Bienvenu yazılara duvar olur : )
Semih bitirildi, Emre bitirildi peki ya sırada kim olacak ? İşte benim kızdıgım nokta burası.
Her kornerde Emre'nin ağzına zoom yapanların(küfür edecek diye) amaçlarına ulaştıklarını görüyoruz :)
Küfür her takımda vardır. Belki biz duymuyoruz o sebeple sorun olmuyor. Ama Emre küfür edince; "Bakın çok çirkef oyuncu bilmem ne".
Emre bu takımın en önemli oyuncusudur. Evet bakın ne güzel söylediniz: "Kişi ve Kurumlar Fenerbahçe'den üstün değildir". O zaman Aykut Kocaman'a defol demem sizi rahatsız etmesin.
Siz nasıl Emre bu formayı bir daha giymemeli diyorsanız ben de Aykut Kocaman bir daha bu kulüp içine adım atmamalı derim.
Ayrıca Emre'ye o suçu yıkanlar bunu da konuşsunlar o zaman :)
http://spor.milliyet.com.tr/aykut-kocaman-ben-aciklamam-basbakan-aciklasin/spor/spordetay/07.10.2011/1447993/default.htm
Kocaman, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşme ile ilgili olarak; "Sayın Başbakan ile ilgili görüşmeyi, Başbakan açıklamadığı sürece açıklamayacağım. Bu konuda hep suskun kaldım. Konuşmak istemem" dedi.
SaLviO
10.Nisan.2012, 16:31
Yaw sen formsuz antramanda yetersiz olan adamı takımına alırmısın semih sezonun ilk yarısında 18 maçta oynadı ne yaptı hiç bişey yapamadı 1 golü var bienvenu yazı olur diyosunda adamın 9 10 tane golü var
di canio
10.Nisan.2012, 16:37
Semih konusu ile Emre konusu birbirinden farklı. Semih'i bitiren kim? Sayısız şans veren Aykut Kocaman mı? Yoksa o fırsatların hiçbirini değerlendiremeyen, gol atmasını geçtim ayakta bile duramayan Semih mi? Emre'nin formu nedeniyle birden bire takımdan kesileceğini düşünmüyorum. Kaldı ki takım içinde en fazla mücadele eden, takımın kilit oyuncularından birisi. Aykut Kocaman bence Emre'yi küçük düşürmemek adına böyle konuşmuştur. Zaman neler gösterecek bakalım.
Her kornerde Emre'nin ağzına zoom yapanların(küfür edecek diye) amaçlarına ulaştıklarını görüyoruz :)
Küfür her takımda vardır. Belki biz duymuyoruz o sebeple sorun olmuyor. Ama Emre küfür edince; "Bakın çok çirkef oyuncu bilmem ne".
Emre bu takımın en önemli oyuncusudur. Evet bakın ne güzel söylediniz: "Kişi ve Kurumlar Fenerbahçe'den üstün değildir". O zaman Aykut Kocaman'a defol demem sizi rahatsız etmesin.
Siz nasıl Emre bu formayı bir daha giymemeli diyorsanız ben de Aykut Kocaman bir daha bu kulüp içine adım atmamalı derim.
Ayrıca Emre'ye o suçu yıkanlar bunu da konuşsunlar o zaman :)
http://spor.milliyet.com.tr/aykut-kocaman-ben-aciklamam-basbakan-aciklasin/spor/spordetay/07.10.2011/1447993/default.htm
Kocaman, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşme ile ilgili olarak; "Sayın Başbakan ile ilgili görüşmeyi, Başbakan açıklamadığı sürece açıklamayacağım. Bu konuda hep suskun kaldım. Konuşmak istemem" dedi.
Konuyu bir noktadan alıp öyle bir noktaya taşıyorsun ki, anlam veremiyorum.
Emre de gider, Aykut Kocaman da. Emre de istenmeyebilir, Aykut Kocaman da. Ama Aykut Kocaman'ın yeri ile Emre'nin yeri bir tutulamaz. Emre Fenerbahçe'ye henüz birşey vermedi. Bu göreceli bir durum olabilir. Bence verememiş, sizce vermiş olabilir. Ben Emre'nin gitmesini, siz de Aykut Kocaman'ın gitmesini isteyebilirsiniz. Burada önemli olan üslup. Takımda görmek istememek ile "defolup gitsin" demek arasında çok önemli fark var. Ben seninle olan tartışmalarımızda hep üslubuna vurgu yaptım ama hala dikkat etmiyorsun. Bu da senin yorum tarzın olsun.
Yaw sen formsuz antramanda yetersiz olan adamı takımına alırmısın semih sezonun ilk yarısında 18 maçta oynadı ne yaptı hiç bişey yapamadı 1 golü var bienvenu yazı olur diyosunda adamın 9 10 tane golü var
Semih konusu ile Emre konusu birbirinden farklı. Semih'i bitiren kim? Sayısız şans veren Aykut Kocaman mı? Yoksa o fırsatların hiçbirini değerlendiremeyen, gol atmasını geçtim ayakta bile duramayan Semih mi? Emre'nin formu nedeniyle birden bire takımdan kesileceğini düşünmüyorum. Kaldı ki takım içinde en fazla mücadele eden, takımın kilit oyuncularından birisi. Aykut Kocaman bence Emre'yi küçük düşürmemek adına böyle konuşmuştur. Zaman neler gösterecek bakalım.
Sürekli söylüyorum son kez söyleyeceğim. Semih ilk 11 oyuncusu DEĞİL. Sen hayatında peş peşe 90 dakika oynamamış adamı sürekli oynatır ve ondan verim istersen ALAMAZSIN. Ama bu o oyuncuyu SİLMEN gerektiğini göstermez.
Özer'e verilen şanslar aklıma geliyor. %10'u bu sene Semih'e verilse şuan Sow ile beraber kraldı.
Ayrıca Semih'in eşi twitterdan; "Semih kendini çok dinç ve hazır hissediyor ama hocası şans vermiyor" gibisinden bir şey yazmıştı. :)
Önce Bekir'i Serdar için harcadı. Şimdi Serdar'ı Bekir için harcıyor. Halbuki ikisini denese ya da ne bileyim antrenman durumuna göre oyuncuyu maça koysa.
Dia - Stoch konusuna girmeyeceğim. Biz bu adamları birbirlerinin yedekleri olsun diye almadık.
4 hafta peş peşe deplasman maçı kaybettik. Hepsinde aynı 11 vardı. Bu hocalık değildir..
di canio
10.Nisan.2012, 16:42
Sürekli söylüyorum son kez söyleyeceğim. Semih ilk 11 oyuncusu DEĞİL. Sen hayatında peş peşe 90 dakika oynamamış adamı sürekli oynatır ve ondan verim istersen ALAMAZSIN. Ama bu o oyuncuyu SİLMEN gerektiğini göstermez.
Özer'e verilen şanslar aklıma geliyor. %10'u bu sene Semih'e verilse şuan Sow ile beraber kraldı.
Ayrıca Semih'in eşi twitterdan; "Semih kendini çok dinç ve hazır hissediyor ama hocası şans vermiyor" gibisinden bir şey yazmıştı. :)
Önce Bekir'i Serdar için harcadı. Şimdi Serdar'ı Bekir için harcıyor. Halbuki ikisini denese ya da ne bileyim antrenman durumuna göre oyuncuyu maça koysa.
Dia - Stoch konusuna girmeyeceğim. Biz bu adamları birbirlerinin yedekleri olsun diye almadık.
4 hafta peş peşe deplasman maçı kaybettik. Hepsinde aynı 11 vardı. Bu hocalık değildir..
Senle tartışmanın bir sonu yok. Semih sonradan girdiği maçlarda ne yaptı? Ne gibi bir katkı verdi? Şans verilse kraldı demek varsayımdır. Bence değildi. Olamayacağını verilen şanslarda gösterdi. Önce Bekir'i Serdar için harcadı, sonra Serdar'ı Bekir için diyorsun. Şans veriyor işte oyuncuya. Serdar'ın performansı kötü olduğu için Bekir'i oynatıyor. İdmanlarda kim nasıl çalışıyor bilmiyorum. Aykut Kocaman'ın tercihinde etkili olan odur belki.
SaLviO
10.Nisan.2012, 16:42
Neye göre kadroya koyuyor sence kaşına gözüne göremi ?
di canio
10.Nisan.2012, 16:44
Neye göre kadroya koyuyor sence kaşına gözüne göremi ?
İkisini birden oynatsa, bu defa da Yobo'yu harcıyor denir. Yeter ki amaç Aykut Kocaman'a sallamak olsun.
SaLviO
10.Nisan.2012, 16:48
İkisini birden oynatsa, bu defa da Yobo'yu harcıyor denir. Yeter ki amaç Aykut Kocaman'a sallamak olsun.
Kesinlikle katılıyorum ya biz kimlere dayanmadık biraz sabır ya şu adama biraz sabretmemiz gerekiyor
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Nisan.2012, 16:53
Gecen senenin mimarlarindan biri Aykut Kocaman degil mi, bu sene akli karishiktir ki dogal bu surecte, formsuz olabilir ama gecen sene takim sampiyon olurken baslarinda Aykut Kocaman vardi. Zaten FB seyircisini memnun etmek imkansiz. Daum 4 yilda 3 sampiyonluk kazandiriyor ama ilk basarisizlikta asiliyor. Ben de son haftalarda Aykut Kocamanin mac icindeki etkisizligine cok kiziyorum ama icinde bulunduklari durumdan dolayi birsey diyemiyorum. Hicbirinin akli %100 sahada degil ki.
Bu arada medyadan uzak oldugum besbelli ki Emre konusunda hicbirsey bilmiyorum. Yazilanlarin cogu uydurma oldugu icin suni gerilimler yaratiliyor. Gene ne uydurmuslar merak ettim :p
SaLviO
10.Nisan.2012, 16:58
Olurmu canım geçen seneki başarı aziz başkan ve futbolcularda hocanın HİÇ başarısı yok
Sekopej
10.Nisan.2012, 17:24
Dünkü antrenmanın ardından sol dizinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu'nun bugün Universal Çamlıca Hastanesi'nde MR'ı çekildi. MR sonucuna göre diz kapağı kemiğinde ödem tespit edilen ve tedavisine başlanan Emre antrenmanda yer almadı.
Olurmu canım geçen seneki başarı aziz başkan ve futbolcularda hocanın HİÇ başarısı yok
Evet haklısınız size göre geçen seneki başarı hocanın başarısı - ama - bu seneki başarısızlık oyuncuların :)
Böyle bir şey yok. Neyine sabredeyim yahu? 4-3-3 taktiği denen bir takıntı yüzünden Alex'i harcıyordu. Alex o sene tam 28 gol attı hiçbir şey yapamadı. Başkan olmasa Alex şuan gitmişti geçen sezonda şampiyon falan olamamıştık.
Stoch'u harcamaya çalıştı. Sürekli yedek bıraktı. Stoch peş peşe goller atmaya başlayınca MECBUREN oynatmak zorunda kaldı. Stoch 3-4 maçtır gol atamıyor ve hepsinde 2. yarı oyundan çıkarıldı.
Dia'yı harcamaya çalıştı. Sakatlıklar ve Afrika Kupası tuzu biberi oldu. Milli takımın as oyuncusu, Türkiye'nin belkide en iyi kanat oyuncularından biri - ama - Aykut Kocaman onuda harcadı :)
Özgür Çek, Semih, Okan ve daha aklım gelmeyen bir çok isim.
Harcamadığı kim var biliyor musunuz? Özer Hurmacı. Onu bu takıma kim getirdi biliyor musunuz? Araştırın derim bilmiyorsanız :)
4-3-3 taktiğinin bize zararları:
TT Arena'da 3-1 yenildik belkide şansımızla fark yemekten kurtulduk.
Kadıköy'de Galatasaray'a karşı 2-0'dan 2-2'ye maç verdik.
BJK maçı az kalsın gidiyordu neyseki direk yüzümüze güldü.
Antalya maçında Stoch'u sola çekip Caner'i ortaya alıp o hayalini kurduğu anadolu takımının zeminini hazırlamaya devam etti. Cristian - Selçuk - Caner orta saha 3'lüsü ile. İlk yarı gol bulamadık. Çift forvet yaptığı zaman galibiyet geldi.
Daha saymak istemiyorum. Ama bunlar olmaya devam ederken bu hoca en ufak bir şey yapmadı. Bugün 1 farkla öne geçelim Playoff'ta yine 4-3-3 yapacak :)
Hoca dediğin gidip küme düşen takımdan şampiyon olacakken 3 yemez. 3-1'den 3-5 maç alıyorsak bu hocanın değil oyuncuların sayesindedir.. Şampiyonluk maçında lig 15.'sinden 3 gol yemez. Şampiyonluğa oynarken ve gol atmak zorundayken ISRARLA çift forvet oynatmamak istemez. Hoca dediğin bunları yapmaz.
Yobo ve Ziegler'in hala neden yedek kalmadığını anlayamıyorsanız sadece gülerim. :) İkisininde ilk 11 garantisi var. Buna kesinlikle inanıyorum. Özellikle Ziegler'i stopere çektiği maç bu iddaamı kanıtlar nitelikte.
Siz hala güvenin bu hocaya. Seneye eğer tek bir laf ederseniz göstereceğim bu mesajlarınızı size :)
Aykut Kocaman'ın Aragones ile arasında TEK 1 FARK var. O da 7 puan :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Nisan.2012, 17:46
Bu sezon benim gozumde tamamen degerlendirme disidir. Ne Aykut Kocaman hakkinda ne de bir baskasi hakkinda saglikli birsey soyleyemem ancak gectigimiz yil ortada, bu seneyle kiyaslamak yersiz. Hangi takim basarili ki, GS bile 80 puani asamadan lider oldu.
Bu sezon benim gozumde tamamen degerlendirme disidir. Ne Aykut Kocaman hakkinda ne de bir baskasi hakkinda saglikli birsey soyleyemem ancak gectigimiz yil ortada, bu seneyle kiyaslamak yersiz. Hangi takim basarili ki, GS bile 80 puani asamadan lider oldu.
O zaman kimseyi eleştiremezsin işte. Ne koşmayan Cristian'ı, ne de çoğu kişiye GÖRE çirkef olan Emre'yi.
Yok onu eleştiririm, bunu eleştiremezsin mantığı ile olmuyor bu işler.
SaLviO
10.Nisan.2012, 17:52
Evet haklısınız size göre geçen seneki başarı hocanın başarısı - ama - bu seneki başarısızlık oyuncuların :)
Böyle bir şey yok. Neyine sabredeyim yahu? 4-3-3 taktiği denen bir takıntı yüzünden Alex'i harcıyordu. Alex o sene tam 28 gol attı hiçbir şey yapamadı. Başkan olmasa Alex şuan gitmişti geçen sezonda şampiyon falan olamamıştık.
Stoch'u harcamaya çalıştı. Sürekli yedek bıraktı. Stoch peş peşe goller atmaya başlayınca MECBUREN oynatmak zorunda kaldı. Stoch 3-4 maçtır gol atamıyor ve hepsinde 2. yarı oyundan çıkarıldı.
Dia'yı harcamaya çalıştı. Sakatlıklar ve Afrika Kupası tuzu biberi oldu. Milli takımın as oyuncusu, Türkiye'nin belkide en iyi kanat oyuncularından biri - ama - Aykut Kocaman onuda harcadı :)
Harcamadığı kim var biliyor musunuz? Özer Hurmacı. Onu bu takıma kim getirdi biliyor musunuz? Araştırın derim bilmiyorsanız :)
Antalya maçında Stoch'u sola çekip Caner'i ortaya alıp o hayalini kurduğu anadolu takımının zeminini hazırlamaya devam etti. Cristian - Selçuk - Caner orta saha 3'lüsü ile. İlk yarı gol bulamadık. Çift forvet yaptığı zaman galibiyet geldi.
Daha saymak istemiyorum. Ama bunlar olmaya devam ederken bu hoca en ufak bir şey yapmadı. Bugün 1 farkla öne geçelim Playoff'ta yine 4-3-3 yapacak :)
Hoca dediğin gidip küme düşen takımdan şampiyon olacakken 3 yemez. 3-1'den 3-5 maç alıyorsak bu hocanın değil oyuncuların sayesindedir.. Şampiyonluk maçında lig 15.'sinden 3 gol yemez. Şampiyonluğa oynarken ve gol atmak zorundayken ISRARLA çift forvet oynatmamak istemez. Hoca dediğin bunları yapmaz.
Yobo ve Ziegler'in hala neden yedek kalmadığını anlayamıyorsanız sadece gülerim. :) İkisininde ilk 11 garantisi var. Buna kesinlikle inanıyorum. Özellikle Ziegler'i stopere çektiği maç bu iddaamı kanıtlar nitelikte.
Siz hala güvenin bu hocaya. Seneye eğer tek bir laf ederseniz göstereceğim bu mesajlarınızı size :)
Aykut kocaman, beş para etmeyen futbol bilgisi 0 oyuncuları kendi egosuna göre harcayan kendini herkesden üstte gören bi adamdır.
Bizler 25 yıl futbolun içinde olan adamlardan daha iyi futbol biliyoruz
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Nisan.2012, 17:53
Ben kendi adima boyle dusunuyorum, isteyen istedigini elestirsin ama biraz insafli olun derim.
di canio
10.Nisan.2012, 17:56
O zaman kimseyi eleştiremezsin işte. Ne koşmayan Cristian'ı, ne de çoğu kişiye GÖRE çirkef olan Emre'yi.
Yok onu eleştiririm, bunu eleştiremezsin mantığı ile olmuyor bu işler.
Yahu Emre'nin saha içi performansı için tek kelime eden var mı? Emre'nin agresifliği bu sezona özel de değil. Galatasaray'da oynarken de agresifti, yurtdışında oynarken de, Fenerbahçe'de oynarken de. Ben Galatasaray'da oynarken de sevmezdim bu yönünü, yurtdışında oynarken de, Fenerbahçe'de oynarken de sevmiyorum. Emre Belözoğlu Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi orta saha oyuncularından birisidir, aktif olanlar içinde de bence en iyisidir.
TeNaciOUS MidFieLdeR'in dediği gibi, birçok Fenerbahçeli bu sezondan başarı beklemiyordu, hala da canları sağolsun diyor. Hal böyleyken yaşanan onca şeye rağmen takımın şampiyonluk şansı hala devam ediyor, kupada da çeyrek finalde şu anda. Ama sen şimdi Sivasspor da yaşadı aynı süreci, onlar neden bahane etmiyor diyebilirsin. Önceki sayfalarda sormuştum sana ama gözden kaçmış olabilir.
Aykut kocaman, beş para etmeyen futbol bilgisi 0 oyuncuları kendi egosuna göre harcayan kendini herkesden üstte gören bi adamdır.
BİZLER 25 YIL FUTBOLUN İÇİNDE OLAN ADAMLARDAN DAHA İYİ FUTBOL BİLİYORUZ
O dönemin şartları ile bu dönemin şartları farklı. Bir oyuncu Futbol'da iyi diye Hoca olarakta çok iyi olacak diye bir şey yok. Bugün bir Galatasaray efsanesi Hagi'nin bile nasıl gelip nasıl gittiğini biliyoruz. Hagi Galatasaray'a UEFA kupası kazandırdı diye Galatasaray'a küme düşürüne kadar takımın başında duracak diye bir şey yok. Başarısızdı ve gönderildi.
Aykut Kocaman şuan başarısız. Takımı iyi okuyamıyor ve çok yanlış değişiklikler yapıyor. Aykut Kocaman ne zaman 35. dakikada bir oyuncuya kızıp değiştirdi? ya da bir sakatlık vb. durum olmadığı sürece kaç defa 70. dakikadan önce değişiklik yaptı?
Anlamıyor demiyorum. YAPAMIYOR. Fenerbahçe'nin hocası değil. Anadolu kapasitesinde bir hocanın bizim takımımızda işi yok.
Madem duygusal düşüneceğiz Yılmaz Vural gelsin. Adam 1 sene para almadan çalışırım Fenerbahçe'de dedi :)
furkan58
10.Nisan.2012, 17:57
Sen hep dikine gidiceksin anlamak istemiyorsun bazı şeyleri.
Alex harcanmadı harcansa 28 gol atmazdı.
Geçen yıl hemen hemen her gün Stoch'un güçlendirme çalışmalarının yapıldığı yazıldı çizildi Aykut Hoca kendisi söyledi ama sen buna inanmak istemiyosan senle tartışmaya girmek bile hata.
Dia'yı harcamadı . Kendin diyorsun Afrika Kupası ve sakatlıklar oldu diye . Sen sakat adamı oynatırmısın ? Yada Kupadaki bir adamı oynatabilirmisin ?
Özgür zaten 2. yarı takıma katıldı yeterli görmüyo olabilir daha harcanmışlık bişey yok takıma geleli 10 maç oldu olmadı. Semih verilen şansların %10'unu kullansa şuan takımın 2. forveti olurdu . Ayrıca beğenmediğin Bienvenu takımın en golcülerinden ve genç kalitesi giderek artıyor bana göre. Okan'a gelirsek 11 başladığı maçtan sonra paftaki arkadaşlarına hava atması gerekçesiyle önce oynatılmadı sonra ise kiralık gönderildi.
Özer konusunda haklısın dediğim gibi haklı olduğun kısımlar var .
Yobo'nun defansta olmadığı bir maçta bırak 3 golü 5 gol yersin .
Ayrıca 3-1 den 3-5 olan maça değinmişsin . Zaten Aykut Kocaman defans ve kalede oynuyordu golleri o yedi :)
sui generis
10.Nisan.2012, 18:02
evet, Aykut hoca adam harcamayı seviyor, canı sıkıldıkça hadi birilerini sileyim diyor. ama 18 de 17 o yapmadı. yahu kendinize gelin. Stoch tel tel dökülüyor kaç maçtır tabii çıkaracak. yobo yu çıkarıp kimi alacak. özgür sakat ziegler i çıkarıp kimi alacak ki ziegler son haftalarda fena değil. Alex hatasını kendisi dedi geçen sezon; Alex siz olmuyor diye. Semih e ne yaptı bu adam ? kaç maç şans verecekti. Caner son maç hariç kendisinden beklenenin fazlasını verdi bu sezon bence.
SaLviO
10.Nisan.2012, 18:03
O maçta semih ve güiza oynamıştı ve güizaya golü kim attırmıştı ?
senin mantığına göre barçanın gol yememesi lazım pep de başarısız
Sekopej
10.Nisan.2012, 18:06
Bu sezon hiç ama hiç önemli değil ama bu sezon gelecek şampiyonluk, tarihimizin en önemli şampiyonluğu olacaktır muhakkak. Aynı şekilde lig 2.liği ve kupa kazanılırsa da, geçen seneye göre daha başarılı oldu takım yorumunu yaparım bu şartlarda.
Duruşun yeter, Fenerbahçe kimlere sabretti, bu süreçte ortaya çıkıp 1 tane yönetici Fenerbahçe'nin hakkını savunamazken tüm eleştirilere rağmen Aykut Kocaman siper oldu, takımın hakkını korudu, varsın bu sezon şampiyon yapmasın, her sene şampiyon oluyoruz sanki.
Sayılan oyuncuların neredeyse tamamını alan Aykut Kocaman'dır, geçen sezon yönetime verdiği transfer listesinde de zaten alınmasını istediği oyuncuları hep beraber gördük, o nedenle bu sezon atlatılsın, hayırlısıyla başkan dışarı çıksın, artık futbolcusuyla, hocasıyla tamamen sahaya konsantre olmuş bir hale gelsinler, o zaman bakarız Aykut Kocaman olur mu, olmaz mı tartışmalarına.
Benim vicdanım el vermiyor, tartışmaya.
SaLviO
10.Nisan.2012, 18:08
Benim vicdanım el vermiyor, tartışmaya.
Daha söze gerek varmı ?
Niye harcamaya çalışsın yahu şaka mı bu ? Alex neden en iyi sezonunu geçen sene geçirdi biliyor musun ? Bursaspor'la 1-1 kaldığımız maçı izledin mi geçen seneki ? İzle ne demek istediğimi anlarsın.Şu anki Stoch'dan memnun musun ? Yoksa oyuncular formsuz olup yedek kalabiliyorlar mı ?
Bu takım geçen sene belkide tarihinde ilk defa 90 dakika ne yaptığını bilerek oynadı bu sene kötüyüz çünkü bize açılan savaş amacına ulaştı.
Ha hataları yok mu ? Var özellikle geçen senenin ilk yarısı yapmak istediği çoğu şeyi yapamamasına rağmen ısrar etti. 2.yarı hatalarını kabul etmesiyle şahlandı bu takım.Daha kariyerinin başında olan bir teknik adamdan fazlası beklenemez zaten.
Niye harcamaya çalışsın yahu şaka mı bu ? Alex neden en iyi sezonunu geçen sene geçirdi biliyor musun ? Bursaspor'la 1-1 kaldığımız maçı izledin mi geçen seneki ? İzle ne demek istediğimi anlarsın.Şu anki Stoch'dan memnun musun ? Yoksa oyuncular formsuz olup yedek kalabiliyorlar mı ?
Bu takım geçen sene belkide tarihinde ilk defa 90 dakika ne yaptığını bilerek oynadı bu sene kötüyüz çünkü bize açılan savaş amacına ulaştı.
Ha hataları yok mu ? Var özellikle geçen senenin ilk yarısı yapmak istediği çoğu şeyi yapamamasına rağmen ısrar etti. 2.yarı hatalarını kabul etmesiyle şahlandı bu takım.Daha kariyerinin başında olan bir teknik adamdan fazlası beklenemez zaten.
Kariyerinin başında hocanın Fenerbahçe'de işi yok.
Takımının büyüklüğünü anlamayanlara acıyorum. Bize stajer hoca lazım değil.
Sheriff
10.Nisan.2012, 20:26
Ben sadece Aykut Kocaman'ı maça yatmaya çalışması ve yatamamasıyla eleştiririm. Maça yatmak istiyorsa ileride top tutmalıdır bence takım defansif oyuncular alıp, rakibe top oynatmak bence maça yatmak değildir. Teknik oyuncularla ileride top tutup çevirmeli, rakibin dengesi bozulduğunda da hızlı oyuncularla gol pozisyonu kovalamalıydı. Defansif oyuncu alıp geriye çekilmek önde olduğun ve iyi oynadığın bir maçta yapılacak en büyük hatadır ve Aykut Kocaman bunu hep yapıyor.
eng1n
10.Nisan.2012, 20:38
Kariyerinin başında hocanın Fenerbahçe'de işi yok.
Takımının büyüklüğünü anlamayanlara acıyorum. Bize stajer hoca lazım değil.
Bundan önce 4 tane takım çalıştırmış ama bunlar vasat kulüplerdi. büyük takım yönetmede kariyerinin başında hem söz konusu takımın efsanelerinden biri ise Fenerbahçe'de işi var, yani en azından 1 şansı hakediyordu ve geçen sezon o şansı iyi değerlendirdi şampiyon yaptı. Bu sezonu ayırmak gerekiyor bence de saha dışında ki olaylar çok etkiledi.
Önümüzde ki sezon şampiyon olması da önemli değil sadece Fenerbahçe takımı sahada gereken mücadeleyi, kazanma isteğini , korkmadan oynamayı bize göstersin o bile yeter.
SaLviO
10.Nisan.2012, 20:43
ankaraspor da ligin ilk yarısını 1. bitirmişti yanlış hatırlamıyorsam
attirson
10.Nisan.2012, 20:44
Katılıyorum.Yeter ki savaşçı mücadeleci Anadolu takımı gibi skora yatmayan bir Fenerbahçe görelim.Ben şunu merak ediyorum Aykut Hoca ligde bu kadar kapanıyorsa skoru korumak istiyorsa Şampiyonlar Ligi'ne gidersek eğer Real Madrid , Barcelona karşısında ne yapacak acaba. :)
barahir
10.Nisan.2012, 20:59
Geçin Aykut hocayı tartışmayı.. Bu kadro ve bu durum içinde halen şampiyonluk şansımız varsa bunu Aykut Kocaman'a borçluyuz.. Özellikle de bu süreçteki duruşuyla sonuna kadar o koltuğu sonsuza dek hakediyor benim ve bir çok Fenerbahçelinin gözünden.
Stoch'u falan harcamaya çalışmadı. Stoch ilk geldiğinden önceki şampiyonluk ve kariyerinden dolayı gevşek bi görünüm çiziyodu, takımın yıldızı olmaya çalışmıştı her fırsatta hem de fiziken hiç de yeterli olmadığı takdirde.. Aykut hoca Türkiye'nin Hollanda olmadığını gösterdi ona, onun tepkisi de pozitif olunca golleri geldi.. Şu son 4 maçtır da formu çok düştü, ben olsam 11'de bile başlatmam..
Dia desen umursamaz bi tavırda oyuna girdiği zamanlarda.. Topu alıp ileri gideceğine taç çizgisine gidip ya kaptırıyor ya da taç oluyor..
Fenerbahçe'ye her gelen teknik adam Alex'i bi şekilde bertaraf ederek yeni taktik bulmaya çalıştı. Ama Alex özel oyuncu onsuz olmaz, bunu Aykut hoca da gördü ve vazgeçti hatasından..
Stajyer hoca konusuna gelince, Büyüklüğümüze yakışmıyor bu kariyersiz hocalar derken tam anlamadım ben.. Bu klübe Aragones de geldi ama gördük.. Ayrıca Stajyer hocanın büyüklükle alakası yok.. O zaman Barcelona çok küçük bi takım..
Aragones geldi evet. İlk senesinde Aykut Kocaman'ın bu sene yaptığı puandan sadece 7 puan az topladı. Hemde forvetsiz :)
Bilmiyorum biliyor musunuz ama Guardiola Barça'nın önce altyapı takımını çalıştırdı. Sonra A takıma geldi. 5 kulvarda 5 şampiyonluk yaşattı. Bu sene lig Real Madrid'e gidecek büyük ihtimalle. ŞL'de giderse; "Efsanemizi göndermeyelim giden 1 sene olsun" diyeceklerini hiç sanmıyorum :) En fazla 1 sene daha dayanırlar. Onda da başarısına göre zaten sezon bitmeden bile gidebilir.
SaLviO
10.Nisan.2012, 21:41
Şu ortamda tartışılıcak en son kişi aykut hocadır konuşulacak kızılacak o kadar çok şey varki sıra aykut hocamıza gelmiyor
mahkeme olayı ne zaman biter hocamız istediği transferleri yapar takım o zamanda kötü oynarsa bizde bazı şeylerin kötü gittiğini söyleriz
bu hocayı tff başkanı çagırıyor diyorki yöneticiniz şike yapmış sizden puan silicez hayır diyor bizi küme düşürün ve o günün akşamıda bu adam takımıyla maça çıkıyor o ruh haliyle yapmayın etmeyin biraz bunlarıda düşünerek eleştiri yapın
Alttaki video herşeyi çok iyi anlatıyor
http://youtu.be/T76Im24HAFs
sananes
10.Nisan.2012, 21:41
Ben sadece Aykut Kocaman'ı maça yatmaya çalışması ve yatamamasıyla eleştiririm. Maça yatmak istiyorsa ileride top tutmalıdır bence takım defansif oyuncular alıp, rakibe top oynatmak bence maça yatmak değildir. Teknik oyuncularla ileride top tutup çevirmeli, rakibin dengesi bozulduğunda da hızlı oyuncularla gol pozisyonu kovalamalıydı. Defansif oyuncu alıp geriye çekilmek önde olduğun ve iyi oynadığın bir maçta yapılacak en büyük hatadır ve Aykut Kocaman bunu hep yapıyor.
ben de aykut kocaman'ı bir tek oyun zihniyeti açısından eleştiririm. Kast ettiğim de sizin bu yazdığınızın aynısı. Hata yapıyor bu konuda ve bunu değiştirmiyorda.Yani yaptığı geri çekilme hiç bir maç işe yaramıyor ama sonraki bir maçta aynı şeyi aynı şartlarda yine yapıyor.Buna bir son verirse gerisi kendiliğinden gelir zaten.
Şu ortamda tartışılıcak en son kişi aykut hocadır konuşulacak kızılacak o kadar çok şey varki sıra aykut hocamıza gelmiyor
mahkeme olayı ne zaman biter hocamız istediği transferleri yapar takım o zamanda kötü oynarsa bizde bazı şeylerin kötü gittiğini söyleriz
bu hocayı tff başkanı çagırıyor diyorki yöneticiniz şike yapmış sizden puan silicez hayır diyor bizi küme düşürün ve o günün akşamıda bu adam takımıyla maça çıkıyor o ruh haliyle yapmayın etmeyin biraz bunlarıda düşünerek eleştiri yapın
Alttaki video herşeyi çok iyi anlatıyor
http://youtu.be/T76Im24HAFs
Sow bedava geldi zaten :)
SaLviO
10.Nisan.2012, 21:49
sowun parasını kim verdi sen biliyomusun ?
ferif şahenk , ali koç ve nihat özdemir verdi kulüpten 1 m£ çıktı sadece
sowun parasını kim verdi sen biliyomusun ?
ferif şahenk , ali koç ve nihat özdemir verdi kulüpten 1 m£ çıktı sadece
Arkadaşım sonuçta geldi mi? Geldi. E daha hala ne başarısızlığından bahsediyorsun? Bu durumda sırf hocanın istediği oyuncu gelsin diye millet cebinden çıkarıp para vermiş.
10 Milyon $'lık transfer yapıp yenildiğin zaman; "Ama 3 temmuz DİYEMEZSİN". Senelik 1.5 Milyon $ alıp yenildiğin zaman 3 temmuz DİYEMEZSİN.
Gosso ile ilgileniyormuşuz. Şu Orduspor'lu oyuncu. Ertuğrul + Para verilecekmiş.
Siz hala desteklemeye devam edin bu adamı :) Seneye Carvalhal gibi hedefimiz Playoff'a girmek falan derse görürüm ben sizi.
byariff
10.Nisan.2012, 21:58
Yildiz , yildiz , yildiz diye turk futbolu zaten hep geri gitmedimi gosso cok taninmis biri olsa gelsin dersiniz ama ismi taninmis olmadigi icin yok diyorsunuz takima katki versin yeterli yemisim yildizini.
Sow transferine gelince ferit sahenk odedi cogu fiyatini fenerbahce galiba 4-5m verdi
SaLviO
10.Nisan.2012, 21:59
gossoyu kaç maç izledin ?
byariff
10.Nisan.2012, 22:01
Gosso fenere gelsin demedim nedir bu yildiz merakimiz diyorum , + Orduyu sene basindan beri izlerim kisaca butun takimlari izlerim oglenleri fazla musait oldugum icin.
Monaco ile küme düşünce Orduspor'a geldiğini biliyorum. 1-2 maçını izledim sence Fenerbahçe topçusu mu? Yaşı 29 bu arada :)
SaLviO
10.Nisan.2012, 22:02
yok ben sana söylemedim zaten :D :D
SaLviO
10.Nisan.2012, 22:03
Monaco ile küme düşünce Orduspor'a geldiğini biliyorum. 1-2 maçını izledim sence Fenerbahçe topçusu mu? Yaşı 29 bu arada :)
şu kadro içinde RAHATLIKLA 11 de başlar
şu kadro içinde RAHATLIKLA 11 de başlar
Bilica içinde zamanında aynı şeyi demişsindir sen :)
kalemci
10.Nisan.2012, 22:05
ankaraspor da ligin ilk yarısını 1. bitirmişti yanlış hatırlamıyorsam
4.sırada bitirmişti.
SaLviO
10.Nisan.2012, 22:07
4.sırada bitirmişti.
doğrudur tam hatırlamıyorum ama kafaya oynuyodu sezon sonu ne olmuştu :D
barahir
10.Nisan.2012, 22:07
Gosso'nun Cristiandan daha başarılı olacağına inanıyorum..
Geri çekilme konusuna gelince.. Aykut Hoca her fırsatta ben de istemiyorum geri çekilmeyi diyor.. Bu kadar yıldır futbol izliyosunuz Rehhagel dışında hangi hoca geri çekilme taktiği yapar? hangi hoca ister bunu.. Oyuncular içgüdüsel olarak skorun korunması içgüdüsüyle geri çekilirler.. Halı saha da biz bile 1 farkla öndeyken geri çekilebiliyoruz.. Kaldı ki futbolcular bile dedi anlamadığımız şekilde geri çekiliyoruz diye..
Şunu da unutmayın biz maçlarımızı yenersek şampiyonuz..
kalemci
10.Nisan.2012, 22:08
doğrudur tam hatırlamıyorum ama kafaya oynuyodu sezon sonu ne olmuştu :D
10.sırada tamamlamışlardı. İlk yarı 33-34-35 ikinci yarı 7 veya 8 puan toplamışlardı.
Kontrol ettim de şimdi ilk yarı 33, ikinci yarı 8 puan toplayarak toplamda 41 puanla 10.sırada sezonu kapatmışlar.
Ve ikinci yarıda topladığı 8 puanla ligde en az puan toplayan takım olmuşlar, en yakın rakibinden 8 puan az alabilmişler.
RaSenGan
10.Nisan.2012, 22:09
Şunu da unutmayın biz maçlarımızı yenersek şampiyonuz..
O ne abi çizgiyi geçerse gol olacak gibi :D
Evet Diarra konuşulurken Gosso süper gider :)
Evet Cristian kötü olabilir ama o kadar küçümsemeyin. Gosso'nun kapasitesi belli. Bilica gibi olur.
SaLviO
10.Nisan.2012, 22:11
şu ortamda sence diarra gelirmi ?
şu ortamda sence diarra gelirmi ?
Stoch neden gitmedi?
Dia neden gitmedi?
Bienvenu neden geldi?
Fransa ligi gol kralı neden geldi?
SaLviO
10.Nisan.2012, 22:15
Bu 4 oyuncuyla lassana diarrayı bir tutuyosan kafama sıkar giderim :D
di canio
10.Nisan.2012, 22:30
Ben yoruldum Bekq. Seni anlamaya çalışmaktan yoruldum. Kusura bakma.
Ben yoruldum Bekq. Seni anlamaya çalışmaktan yoruldum. Kusura bakma.
Bence sizde bana karşı bir ön yargı oluşmuş.
Cidden Gosso transferini tartışıyoruz şuan ciddi ciddi. İyi o zaman Es Es'ten Tello'yu alalım. Antalyaspor'dan Uğur Uçar'ı alalım, yine Antalyaspor'dan M. Eren'i alalım.
Böyle bir şey var mı? Bu oyuncuların kapasiteleri belli.
barahir
10.Nisan.2012, 22:37
O ne abi çizgiyi geçerse gol olacak gibi :D
Halen bizim elimizde şampiyonluk onu demek istedim aygüncüm :)
furkan58
10.Nisan.2012, 22:38
Stoch neden gitmedi?
Dia neden gitmedi?
Bienvenu neden geldi?
Fransa ligi gol kralı neden geldi?
Diarra senin kabullenmek istemediğin 3 Temmuz'dan önce konuşuluyordu.
Stoch ve Dia daha parlamamışlardı ve gitmediler zaten gidenlerin gittikleri takımlardan anlayabilirsin heralde Lugano PSG , Santos Arsenal , Niang para için Katar..
Bienvenu Young Boys'dansa buraya gelmeyi tercih ederdin heralde sende sonuçta ligde ilk 3 içerisindeydin.
Sow ise 10M'ye geldi ki paranın çoğunluğu yöneticilerin ceplerinden çıktı ayrıca Niang ve Dia'nın gelmesinde büyük katkısı olduğunu düşünüyorum.
SaLviO
10.Nisan.2012, 22:38
Beğenmediğin uğur uçar sakatlanmasıydı şuan belkide gs nin değişmez sağ beki olucaktı
di canio
10.Nisan.2012, 22:41
Beğenmediğin uğur uçar sakatlanmasıydı şuan belkide gs nin değişmez sağ beki olucaktı
Yanlış yazdı arkadaş. Antalyaspor'daki Uğur Uçar değil, Uğur İnceman.
furkan58
10.Nisan.2012, 22:43
Bu arada sadece bir şey sorucam.
Hangimiz bu seneye şampiyonluk hedefiyle başladık ? Şahsen ben şampiyonluk hedefiyle girmemiştim ve takımın şuan en iddaalı konumlardan birinde olması bile başarıdır benim için şu koşullarda.
Şampiyonluk umrumda değil. Yanlış anlaşılmasın. Takım korkak, çağ dışı futbolu bıraksın mücadele etsin. O zaman kimse çıkıp bir şey demez.
sui generis
10.Nisan.2012, 22:51
valla billaha bunu ben de her seferinde söylüyorum; kim şampiyonluk istiyordu takımdan bu sene ? ben istemiyordum gelirse lüks olurdu. o kadar adam gidince play off a kalır mıyız deniyordu ? 2.lik gelince sanki şampiyon olmazsak dünyamız yıkılacak. şuan da Aykut hocanın bu kadar eleştirildiği başka forum sitesi yoktur. yahu; tabii hataları oluyor ama o hataların konuşulacağı zaman değil. şu dönemde Nihat Özdemir'i eleştirirsin , MAA' yı eleştirirsin; Aykut hocaya sıra gelmez..
TR.CaPTaiN
10.Nisan.2012, 22:52
Dünkü antrenmanın ardından sol dizinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu'nun bugün Universal Çamlıca Hastanesi'nde MR'ı çekildi. MR sonucuna göre diz kapağı kemiğinde ödem tespit edilen ve tedavisine başlanan Emre antrenmanda yer almadı.
Bugün Rıdvan Dilmen okulumuzdaki panele katıldı. O sıralarda Emre ve Alex'in kadroda olmadığı haberleri twitter'da dolanıyordu. Bir öğrenci Rıdvan hocaya sorduğunda o da "dün Emre'yle konuştum, bana dizimde ödem var dedi" dedi. Alex'in de durumu iyidi ama Süper Final'de yoğun tempo olacağı için riske etmemiştir dedi. Ben de twitter'da ilk Emre'nin de alınmadığı haberini görünce sinirlenip, üzülmüştüm ama Rıdvan Dilmen'in ağzından bunu duyunca rahatladım. Emre bize Süper Final'de çok lazım.
Soru: Rıdvan hocam sizin Fenerbahçe kariyeriniz kısa sürdü. Tekrar Fenerbahçe teknik direktörlüğü düşünür müsünüz ?
Rıdvan Dilmen: Açıkçası benim hayalimdeki Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'dır.
Edit: Bir de geçmişte Güntekin Onay'la yaşadıkları bir muhabbeti anlattı, baya güldük, onu da aktarayım. Ligtv üçer dakikalık özet görüntüleri sattığı dönemde maç yayınlanırken,
Rıdvan Dilmen: Güntekin "şu verdikleri görüntünün kalitesizliğine bak, hiç böyle bir şey olur mu vs." beni doldurdu da doldurdu. Sonra görüntü bitip tekrar stüdyoya dönünce Güntekin'e, "Güntekin yayıncı kuruluşun verdiği görüntü hiç kaliteli değil" dedim. Güntekin de bana, "hocam ne yapsın adamlar ancak bu kadar oluyor demek ki" dedi. :}
Halen bizim elimizde şampiyonluk onu demek istedim aygüncüm :)
Daha pes etmedik.Son 2 sene de küllerimizden doğup yarışa nasıl döndüğümüz biliniyor.
SaLviO
10.Nisan.2012, 22:56
Benim hayalimdeki sistem de sportif direktör aykut hoca rıdvan :D :D
TR.CaPTaiN
10.Nisan.2012, 23:03
Benim hayalimdeki sistem de sportif direktör aykut hoca rıdvan :D :D
Onun tersini de sordular. Sportif direktör olmak istemez misiniz dediler. Rıdvan Dilmen de ben Fenerbahçe'ye sportif direktör olsam hem ben hem Fenerbahçe hem de Aykut hoca yıpranır. Ben evden çıkmasam, hiçbir şeye dokunmasam bile en ufak başarısızlıkta hemen aralarında sorun var, Rıdvan'la Aykut anlaşamıyor gibi spekülasyonlar başlatılır dedi.
SaLviO
10.Nisan.2012, 23:04
Onun tersini de sordular. Sportif direktör olmak istemez misiniz dediler. Rıdvan Dilmen de ben Fenerbahçe'ye sportif direktör olsam hem ben hem Fenerbahçe hem de Aykut hoca yıpranır. Ben evden çıkmasam, hiçbir şeye dokunmasam bile en ufak başarısızlıkta hemen aralarında sorun var, Rıdvan'la Aykut anlaşamıyor gibi spekülasyonlar başlatılır dedi.
burası türkiye :D
SaLviO
11.Nisan.2012, 14:50
galatasaraylı ardaşlar hemen taaruza geçmesin :D fenerbahçe sohbet alanına yazıyorum :D
Lorik Cana: "Galatasaray çok büyük kulüptü ama Fenerbahçe hep daha büyükmüş gibi hissettim."
byariff
11.Nisan.2012, 14:54
Basinin uydurmasi oldugunu biliyoruz taaruza falan geçen yok yani :D
galatasaraylı ardaşlar hemen taaruza geçmesin :D fenerbahçe sohbet alanına yazıyorum :D
Lorik Cana: "Galatasaray çok büyük kulüptü ama Fenerbahçe hep daha büyükmüş gibi hissettim."
Haberin tamamı:
G.Saray'ın eski oyuncusu Lorik Cana katıldığı programda Fenerbahçe hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu..
G.Saray'ın eski oyuncusu Lorik Cana, Fransa'da Canal Football Club isimli programa canlı telefon bağlantısı yaptı.
Arnavut futbolcu, Fransa'da oynadığı PSG ile Marsilya'yı karşılaştırırken, 'PSG büyük kulüptü bunu hep hissettim ama Marsilya'nın büyüklüğü bambaşka. Türkiye'de oynarken de bunu hissetmiştim. G.Saray çok büyük kulüptü ama sanki F.Bahçe hep daha büyükmüş gibi hissettim. F.Bahçe maçlarından önce anlatılanlardan, bizim hep onlarla mücadele etmemiz gerektiğini hissettirdiler' dedi.
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/04/11/fbahce-gsaraydan-daha-buyuk
Basinin uydurmasi oldugunu biliyoruz taaruza falan geçen yok yani :D
Milletin işi gücü yok sırf Fenerbahçe Galatasaray'dan daha büyük diye üstelik bir oyuncunun adını kullanarak, üstelik çıktığı kanalı söyleyerek yalan haber yapıyorlar.
Çok ilginç. Hani Fransız basınına bu demeci verdi falan dese anlarımda adamlar direk kanal adı vermişler. Siz nasıl bu kadar eminsiniz yalan olduğundan?
Yanlış anlaşılmasın Cana'nın lafı beni bağlamaz. Sadece merak ettim nerden vardın bu kanıya. Üstelik basınla en çok sorunu olan takım lehine haber yapacaklar..
byariff
11.Nisan.2012, 15:16
Yabanci basinlarin hepsi dogrumu ? , Hepimizde biliyoruzki Lorik Cananin Roportajini , en kisa ornek ;
Lorik Cana Galatasaray kurucusu Ali Sami Yen hayranıdır. Kucuk yasından beri Galatasaraylıdır. ''Ali Sami Yen"e veda'' belgeselinde"de Soyluyor
Tartismayada gerek yok ben sadece basinin uydurmasi oldugunu soledim , roportajlari belgeselleri izlersen daha gerçekci olduguna inanirsin
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Nisan.2012, 15:19
Yabanci basinlarin hepsi dogrumu ? , Hepimizde biliyoruzki Lorik Cananin Roportajini , en kisa ornek ;
Lorik Cana Galatasaray kurucusu Ali Sami Yen hayranıdır. Kucuk yasından beri Galatasaraylıdır. ''Ali Sami Yen"e veda'' belgeselinde"de Soyluyor
Tartismayada gerek yok ben sadece basinin uydurmasi oldugunu soledim , roportajlari belgeselleri izlersen daha gerçekci olduguna inanirsin
GS liyim FB liyim tartismasi degil ki bu, adam FB nin daha buyuk oldugu hissine kapilmis. Taraftari oldugu anlamina gelmez bu.
Lucas Neill
11.Nisan.2012, 15:20
Yalanmis o haber Fenerbahceli arkadaslar
Adamlar translate terk haber yapmislar. Olayin dogrusu ise su.
Lorik cana nın söylediği şeyin birerbir çevirisidir " Galatasaray dan Fenerbahçeye gitmek , asıl zor olan o! "
passer de Galatasaray a Fenerbahce ça c'est difficile i Fenerbahçe
Melih Sabanoglu'nun twitleri
0 - lorik cana - söyleşiyi okudum. cana aynen şöyle diyor söyleşide başından itibaren.
1. kendimi om'li hissediyorum. ölene kadar da öyle kalacağım. insanlar bir takımdan diğerine transfer olmanın ne demek olduğunu bilmiyor.
2. ben psg'de yetişmekten gurur duyuyorum. psg sevdiğim bir takım ama bu marsilya'ya gitmemem anlamına gelmez. bu çok önemsiz bir şey.
3. ama galatasaray'dan fenerbahçe'ye gitmek çok zordur. küçüklüğümden beri om'yi sevdim, ve benim için psg'den büyük tek takım om.
4. om formasını giymek profesyonel futbolcu olarak bana çok büyük bir zevk verdi. şu gerçek ki om'ye geri dönmekten çok hoşlanacağım.
5. işin özeti söyleşinin hiçbir yerinde fenerbahçe'nin galatasaray'dan büyük olduğuna ilişkin tek bir satır yok.
6. kaldı ki psg'den om'ye geçmek çok önemli bir mesele değil derken galatasaray'dan fenerbahçe'ye geçmenin imkânsızlığından söz ediyor lorik
7. lafı uzatmanın manası yok. basının bu çevirisi aslından bir "lapsus". ve beyin loblarının gerisindeki bir kompleksi ortaya çıkarıyor.
G.Saray çok büyük kulüptü ama sanki F.Bahçe hep daha büyükmüş gibi hissettim. F.Bahçe maçlarından önce anlatılanlardan, bizim hep onlarla mücadele etmemiz gerektiğini hissettirdiler
Fenerbahçe Galatasaray'dan büyük dememiş aslında. Hep daha büyükmüş gibi hissettim diyor.
İbrahimovic yıllarca İnter'de oynadı Milan'a gittikten sonra buna benzer bir açıklama yapmıştı. Önceden o takımı tutuyor diye ya da o takım hayranı diye sonuna kadar öyle olacak gibi bir kural yok. Olabilitesi çok yüksek.
Bu yalandır diyerek geçiştirmek çok saçma.
Lucas Neill
11.Nisan.2012, 15:23
G.Saray çok büyük kulüptü ama sanki F.Bahçe hep daha büyükmüş gibi hissettim. F.Bahçe maçlarından önce anlatılanlardan, bizim hep onlarla mücadele etmemiz gerektiğini hissettirdiler
Fenerbahçe Galatasaray'dan büyük dememiş aslında. Hep daha büyükmüş gibi hissettim diyor.
İbrahimovic yıllarca İnter'de oynadı Milan'a gittikten sonra buna benzer bir açıklama yapmıştı. Önceden o takımı tutuyor diye ya da o takım hayranı diye sonuna kadar öyle olacak gibi bir kural yok. Olabilitesi çok yüksek.
Bu yalandır diyerek geçiştirmek çok saçma.
Yukarida yazdim istersen bi oku
Yalanmis o haber Fenerbahceli arkadaslar
Adamlar translate terk haber yapmislar. Olayin dogrusu ise su.
Lorik cana nın söylediği şeyin birerbir çevirisidir " Galatasaray dan Fenerbahçeye gitmek , asıl zor olan o! "
Melih Sabanoglu'nun twitleri
0 - lorik cana - söyleşiyi okudum. cana aynen şöyle diyor söyleşide başından itibaren.
1. kendimi om'li hissediyorum. ölene kadar da öyle kalacağım. insanlar bir takımdan diğerine transfer olmanın ne demek olduğunu bilmiyor.
2. ben psg'de yetişmekten gurur duyuyorum. psg sevdiğim bir takım ama bu marsilya'ya gitmemem anlamına gelmez. bu çok önemsiz bir şey.
3. ama galatasaray'dan fenerbahçe'ye gitmek çok zordur. küçüklüğümden beri om'yi sevdim, ve benim için psg'den büyük tek takım om.
4. om formasını giymek profesyonel futbolcu olarak bana çok büyük bir zevk verdi. şu gerçek ki om'ye geri dönmekten çok hoşlanacağım.
5. işin özeti söyleşinin hiçbir yerinde fenerbahçe'nin galatasaray'dan büyük olduğuna ilişkin tek bir satır yok.
6. kaldı ki psg'den om'ye geçmek çok önemli bir mesele değil derken galatasaray'dan fenerbahçe'ye geçmenin imkânsızlığından söz ediyor lorik
7. lafı uzatmanın manası yok. basının bu çevirisi aslından bir "lapsus". ve beyin loblarının gerisindeki bir kompleksi ortaya çıkarıyor.
Bu cümleden ne translete ile ne de başka bir türlü: "Fenerbahçe'yi Galatasaray'dan daha büyük hissettim" gibi bir şey çıkmıyor. Başka bir röportaj olmasın bu dediğin?
Lucas Neill
11.Nisan.2012, 15:26
Bu cümleden ne translete ile ne de başka bir türlü: "Fenerbahçe'yi Galatasaray'dan daha büyük hissettim" gibi bir şey çıkmıyor. Başka bir röportaj olmasın bu dediğin?
Allah allah ya anlamiyorsun ya da saka yapiyorsun zaten Cana'nin FB'yi GS'den daha büyük hissettim gibi bisey yok o bizim basinin uydurmasiymis.
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Nisan.2012, 15:28
Cana bu sekilde hissetmis olabilir neden savunmaya geciyorsunuz anlamis degilim. Mesela Ridvan da GS daha buyk kulup dese benim icin degisen birsey olmaz ki efsane isimlerinden birisi bahsettigim. Cana ne derse desin, komik olmayalim :p
Lucas Neill
11.Nisan.2012, 15:28
Tam metin de burada.
http://www.footmercato.net/ligue1/transferts/lorik-cana-declare-sa-flamme-a-l-om_83144
Bekq bak bakalim passer'le baslayan cümle var mi yok mu ?
byariff
11.Nisan.2012, 15:31
Fransizcasi olan çevirsin :D translete olmasin :D
e milieu de terrain défensif international Albanais Lorik Cana (28 ans) a joué sous les couleurs de l'Olympique de Marseille entre 2005 et 2009. Il était même le capitaine des Phocéens et son départ avait fait mal aux supporters.
Aujourd'hui joueur de l'AS Rome (après des passages à Sunderland et Galatasaray), Lorik Cana a expliqué qu'il désirait rejouer à l'OM : « Je me sens Olympien, et je le serai jusqu ’à la fin. Des gens ne comprennent pas le passage d’une équipe à l’autre. Moi, je suis fier d’être sorti du PSG, c’est un club que j’aime, mais ça ne veut pas dire qu’on ne peut pas aller à Marseille, ce sont des foutaises. Passer de Galatasaray à Fenerbahçe, ça c’est difficile. J’aimais l’OM étant petit, pour moi c’est le seul club plus grand que le PSG. C’est un maillot qui m’a donné mes plus grands plaisirs en tant que footballeur professionnel. C’est sûr que j’aimerais revenir à Marseille. Il faut revenir pour aider le club. C’est une possibilité, dans un futur proche ou lointain, peut-être que ça ne se fera pas non plus, je ne sais pas. Mais l’envie est là. Cette ferveur, cet attachement à ce maillot là, tu ne le retrouves quasiment nulle part ailleurs ».
Haber gerçekten yanlış çeviri sonucu sanırım.
Tıpkı Ziegler'in; "Matematiksel olarak favori Galatasaray" açıklamasının "Favorim Galatasaray" algılanması gibi.
Sallama değilmiş en azından. Yanlış çeviri :)
kalemci
11.Nisan.2012, 15:37
Yanlış çeviri değil bence kasıtlı olarak yapılan bi hata :)
byariff
11.Nisan.2012, 15:37
Haber gerçekten yanlış çeviri sonucu sanırım.
Tıpkı Ziegler'in; "Matematiksel olarak favori Galatasaray" açıklamasının "Favorim Galatasaray" algılanması gibi.
Sallama değilmiş en azından. Yanlış çeviri :)
hihi oyle :)
Basın tribününe sokmadığımız, üstlerine yabancı madde yağdırarak staddan kaçırttığımız adamlar bizim lehimize bilerek ve isteyerek haber yapacak öyle mi? 3 Temmuzdan beri takım ve başkanımız hakkında atıp tutan basın lehimize haber yapacak :)
Buna kimi inandırırsınız bilmiyorum. Hiç futbol takip etmeyen biri inanır belki.
SaLviO
11.Nisan.2012, 15:57
Tamam beyler tartışmayın adam alt tarafı herkesin bilidği bi şeyi belirtmiş :)
Suicider
11.Nisan.2012, 16:02
Bizim basın gaza getirmek için böyle birşey yapıyor.Hemen herkes gaza geliyor bakın en büyük biziz diye yapmayın arkadaşlar kimse kimseden büyük değil :)
Bizim basın gaza getirmek için böyle birşey yapıyor.Hemen herkes gaza geliyor bakın en büyük biziz diye yapmayın arkadaşlar kimse kimseden büyük değil :)
En büyük biziz tartışması yapmadık biz. Bu sözün doğru olup olmadığını tartıştık. Sana göre kimse büyük olmayabilir. Bu senin düşüncendir.
Suicider
11.Nisan.2012, 16:20
Şimdi yalan olduğu ortaya çıktı.Ama doğru olduğunu düşünelim ve cana böyle birşey söylemiş olsun.Bunu söyledi diye Fenerbahçe daha büyük bir takım mı oldu? Yada diyelim ki sene sonu Dia Fenerbahçe'de ayrıldı ve giderken dedi ki 'Fenerbahçedeyken Gs'nin daha büyük takım olduğunu hissediyordum'.Ne oldu şimdi Dia böyle deyince? Biz büyük takım mı olduk Fener'den?.Geçiniz abi.
Nedvedmania
11.Nisan.2012, 16:24
Volkan nasıl "Muslera benden daha iyi." diyince biz mutlu oluyorsak, bu haberden de Fenerbahçelilerin mutlu olmaya, gurur duymaya hakkı var. Ama haber yalan olduğu için artık mesele kalmadı.
sui generis
11.Nisan.2012, 16:28
Volkan nasıl "Muslera benden daha iyi." diyince biz mutlu oluyorsak, bu haberden de Fenerbahçelilerin mutlu olmaya, gurur duymaya hakkı var. Ama haber yalan olduğu için artık mesele kalmadı.
Volkan orada ekledi ama benden daha az gol yemiş o zaman benden daha iyi dedi. volkanın kıstası buydu diyorum ve tartışmaya gerek olmadığını söylüyorum :) burdan da çıkmasın tartışma
Nedvedmania
11.Nisan.2012, 16:30
Ya her neyse o bir örnekti :) Rakip takımın kendi takımımızı övmesi her zaman mutlu eder.
Bu arada kıstas tabiki o olacak :D Neye göre kıyaslama yapmasını bekliyordun :) Attığı gol oranına bakarsan Muslera yine önde :p
sui generis
11.Nisan.2012, 16:35
Ya her neyse o bir örnekti :) Rakip takımın kendi takımımızı övmesi her zaman mutlu eder.
Bu arada kıstas tabiki o olacak :D Neye göre kıyaslama yapmasını bekliyordun :) Attığı gol oranına bakarsan Muslera yine önde :p
Cihan gerçekten kıstas o mudur ? o takımın defansı, ortasahası hatta forveti bile etkiler takımın yediği golleri.
Nedvedmania
11.Nisan.2012, 16:38
Nedir peki ? Kaleci transfer edeceğin zaman ilk olarak yediği gol sayısına bakarsın. Tamam defansın etkisi çok büyüktür ama kaleci denince akla o gelmez mi ? Neye göre kıyas yapabilirsin ?
sui generis
11.Nisan.2012, 16:39
yediği gol sayısı önemlidir elbette ama önünde oynadığı adamlar çok daha önemlidir.
Nedvedmania
11.Nisan.2012, 16:41
Yahu tamam o defansla alakalı birşey. Kaleciden bahsediyoruz. Dediğine göre hiç bir kaleciyi kıyaslayamayız o zaman. Hepsinde defansın etkisi var sonuçta :) Buraya birşey yazıcam ama gereksiz yere Volkan-Muslera tartışması başlamasın diye siliyorum :)
Yahu tamam o defansla alakalı birşey. Kaleciden bahsediyoruz. Dediğine göre hiç bir kaleciyi kıyaslayamayız o zaman. Hepsinde defansın etkisi var sonuçta :) Buraya birşey yazıcam ama gereksiz yere Volkan-Muslera tartışması başlamasın diye siliyorum :)
Geçen sene Volkan dünyada liglerde en az gol yiyen kalecilerden biriydi. O zaman dünyanın en iyi kalecisi Volkan. :)
Lucas Neill
11.Nisan.2012, 17:30
Fb Cas davasini geri mi cekmis ?
SaLviO
11.Nisan.2012, 17:38
yok daha neler :D
Sekopej
11.Nisan.2012, 18:08
Fb Cas davasini geri mi cekmis ?
Hayır, resmi bir açıklama yok, geri çekmesi yönünde baskı var, Aziz Yıldırım'ın kesinlikle çekilmeyecek açıklaması var ama kararı alacak olan da yönetim kurulu. Ömer Temelli, geri çekme durumu yok dedi, zaten öyle bir durum olduğunda resmi siteden bu duyurulur, öğreniriz.
kalemci
11.Nisan.2012, 18:51
Geçen sene Volkan dünyada liglerde en az gol yiyen kalecilerden biriydi. O zaman dünyanın en iyi kalecisi Volkan. :)
Geçen yaz bi blog için yazı hazırlamıştım. Avrupa'da katsayı sıralamasında bize yakın olan ülkelerdeki kalecilerin maç başına gol yeme oranları diye. Volkan ilk 20 veya 25 içerisindeydi. Bulabilirsem dosyalarım arasında eklerim.
Nedir peki ? Kaleci transfer edeceğin zaman ilk olarak yediği gol sayısına bakarsın. Tamam defansın etkisi çok büyüktür ama kaleci denince akla o gelmez mi ? Neye göre kıyas yapabilirsin ?
Cihan yediği gole göre kaleci transferi yapılmıyor, en azından istatistikler yapılmadığını işaret ediyor :)
Cech Chelsea'ye transfer olmadan önce 33 maçta 32 gol yedi.
Muslera 36 maçta 38 gol yedi geçen sezon ve bu sezon ki performansı ortada.
De Gea geçen sezon Atletico'da 48 maçta 62 gol yedi ve şuan ligde en az gol yiyen kaleci. 2 maçta toplam 9 gol yemesine rağmen. Dünyanın en pahalı bonservise sahip 3. kalecisi.
Harte City'ye geçmeden 39 maçta 47 gol yedi. O da bu sene ligde en az gol yiyen 2.kaleci.
Casillas daha bu sezon 45 maçta 42 gol yedi :)
Neuer geçen sezon 52 maçt 59 gol yedi ve oda dünyanın en pahalı bonservise sahip 2.kalecisi.
Cenk Beşiktaş'a gelmeden önce 18 maçta 23 gol yedi ve hala yemeye devam ediyor :n:
Rüştü Barca'ya gitmeden önce 28 maçta 37 gol yedi :n:
Homer J.S
11.Nisan.2012, 21:01
Tamam beyler tartışmayın adam alt tarafı herkesin bilidği bi şeyi belirtmiş :)
Sen bunu yazabiliyorsan ben de burda bunu yazarım: "Avrupa'da Türk futbolunun adı Galatasaray'dır, Fenerbahçe'nin adı bile okunmaz. :)"
Böyle sonuna gülücüğümü koyarım ki sempatik görüneyim yönetici abilerimiz şaka olarak algılasın.
SaLviO
11.Nisan.2012, 21:12
Sen bunu yazabiliyorsan ben de burda bunu yazarım: "Avrupa'da Türk futbolunun adı Galatasaray'dır, Fenerbahçe'nin adı bile okunmaz. :)"
Böyle sonuna gülücüğümü koyarım ki sempatik görüneyim yönetici abilerimiz şaka olarak algılasın.
benim yazdığımda öznel senin yazdığında öznel tartışmak istemem ama bencede avrupada en başarılı türk takımı galatasaraydır ama fenerbahçede türkiyenin en büyük ve en köklü takımıdır der noktayı koyarım
lütfen bu konuyu daha uzatmayalım.
attirson
11.Nisan.2012, 21:29
Basket maçını tınlayan yok sanırım. :D İlk çeyrek 39-38 GS üstünlüğüyle kapandı.Güzel oynuyoruz bu oyunumuzu sürdürürsek kazanırız bence.
byariff
12.Nisan.2012, 13:56
Alex röportaj vermiş Brezilya'nın ünlü dergisi Placar'a
Placar Soru: Fenerbahçe siyasi bir krizle yüzleşiyor, başkanı hapiste ve birçok oyuncuyu gemiyi terketti. Sen neden gitmedin ?
Alex cevap: Suçlama doğrudan kendisine yönelik, benimle bir ilgisi yok. Kulüp bize karşı dürüst oldu. Ekonomik sorunlar yaşanacağını söyledi
Alex cevap: Sadece Emenike medyada ismi çok speküle edildiği için kendini rahatsız hissetti ve gitmek istedi. Şimdi Rusya'da oynuyor
Placar soru: Bu siyasi karmaşa takımın performansını ne oranda etkiledi ?
Alex cevap: Teknik direktörümüz epey sarsıldı. O ve yöneticiler takımın sahadaki başarılarından çok bu olaylarla ilgilenmek zorunda kaldılar
Alex cevap: Başkan kulüpte herşeyin merkezinde olan bir insan, tutuklandığı zaman bir boşluk oldu ama artık daha iyiye gidiyoruz
Alex: Bir gazeteci benim iki maçta yasadışı olaylara karıştığımı yazdı. Rüşvet teklif etmişim.
Alex: Yöneticiler ve hoca arasında konuşmalar ve kaydı varmış. Alex maç hakkında ne düşünüyor diye sormuş,o da kazanacağız dediğimi söylemiş
Alex: Çılgına döndüm. Mantıklı olmak lazım. 6 senedir burdayım ve kazandığım her kuruşu hakettim ve herşeyimi Fenerbahçe'ye verdim
Alex: Savcılık beni bu yüzden çağırarak bana şüphelilerin listesini göstererek sorular sordu, ilgimin olmadığını söyledim. Utanç vericiydi
Alex: Ne yazdığını bilmeyen bir gazeteci yüzünden ismim böyle bir olayla anılmamalıydı. Sonra kendisi benden özür diledi.
Placar: Türklerin delicesine futbola tutkun oldukları söyleniyor ?
Alex: Gelin damat, kostümleri ve ellerinde çiçeklerle maça geliyorlar. Vakit ve sonu. ne olursa olsun havaalanına binlerce taraftar geliyor.
Alex: Pazartesi akşam 9'da, 50.000 kadın maça geldi. Çılgınlık bu :)
Placar: Seni burada daha uzun süre kalmaya cesaretlendiren bu mu ?
Alex: Sahada oynayanlar için taraftarın bu tutkusu çok önemli. 9 yıl Brezilya'da oynadım, 7 yıldır da burada oynuyorum
Alex: 35.000 kişi maça geldiği halde stadın boş kaldığından bahsediliyor. Palmeiras ve Cruzeiro'da oynarken 30.000 kapalı gişe demekti.
Placar: Coritiba, Palmeiras ve Fenerbahçe'nin idolüsün. Bu denli hayranlık uyandırmak için ne yaptın ?
Alex: Özel bir şey yapmadım. Zaten kendimi Coritiba'nın idolü olarak görmüyorum. Kulüp beş parasızdı, hiçbir şeyi yoktu.
Alex: Altyapıdan gelen oyuncular olarak takımı tekrar 1. lige taşıdık. Şimdi kulüp iyi durumda.
Alex: Palmeiras çok güçlü bir takımdı ama en çok da ben eleştiriliyordum. Libertadores'te çok iyi oynuyordum ama her maç değiştirildim
Alex: Scolari her maçta beni oyundan aldı. İdol Alex gitmemden sonra olan bir durum. Palmeiras bana ayrıldıktan sonra daha çok değer verdi
Placar: Gremio ile ismin anılıyor. Ne ölçüde görüşmeler oldu ?
Alex: Hiçbir görüşme olmadı. Luxemburgo orada olduğu için bu dedikodular çıkıyor. Çok iyi bir arkadaşlığımız var.
Alex: Luxemburgo bu yüzden gittiği her takımda oyuncularına benim karakterimi referans veriyor ama Gremio ile hiç görüşmedim.
Placar: Türkiye'deki yıllarında Brezilya'dan bir kulüple ciddi görüşmen oldu mu ?
Alex: 3 sene önce Palmeiras'ın başında Ramalho varken ciddi görüştük. 3 gün için buraya geldi, çok konuştuk ama FB'de kalmayı tercih ettim.
Placar: Palmeiras'ın şu an içinde bulunduğu güç durum için ne diyorsun ? Cruzeiro'da sen gittiğinden beri 10 yıldır önemli kupa kazanamadı
Alex: Sanırım bu benim hatam :)) Ramires'in satılması Libertadores için dönüm noktasıydı. Takımdaki farkı görünce inanamadım.
Alex: Cruzeiro iyi organize olmuş bir kulüptür. Taraftarlar biraz daha sabretmeli. Palmeiras ise hep kaotikti.
Alex: Palmeiras'ta belli ki değişen yok. Pekçok oyuncu arkadaşım orada çalışmanın çok zor olduğunu ve geri dönmek istemediğini söylüyor
Placar: Hangi Dünya Kupası için kendini daha hazır hissediyordun. 2002 mi 2006 mı ?
Alex: Hepsi, 2010 dahil. 2002'de tüm eleme ve hazırlık maçlarında oynamıştım. Dünya Kupası'na çok yakındım ama olmadı.
Alex: 2006'da da çok formdaydım ama Türkiye'de oynuyordum. Brezilya'da olsaydım daha fazla şansım olurdu.
Alex: 2010'da Dunga buraya geldikten sonra pes etmiştim, çünkü Beşiktaş'ta oynayan Bobo'yu çağırdı İrlanda maçı için beni değil.
Placar: Brezilya'nın senin jenerasyonunda çok iyi oyunculara sahip olması şansını azaltmış olabilir mi ?
Alex: Doğrusu en büyük engeldi. Rivaldo, Ronaldinho, Djalminha, Juninho Pernambucano, Juninho Paulista gibi oyuncularla yarışıyordum
Alex: Ganso var şimdi sadece, fantastik bir oyuncu ve korunuyor;çünkü biricik. Bizden hep şikayet edilirdi çok sayıda iyi oyuncu olduğu için
Placar: 2014 Brezilya'sı için gözlerin hangi oyuncuların üzerinde olacak ?
Alex: Neymar ve Ganso ama Sao Paulo'da oynayan Lucas'ı da çok beğeniyorum. Olimpiyatlar'da kazanacağı tecrübe Dünya Kupası için çok mühim.
Alex: İspanya işi en kolay takım. Barcelona'nın yarısına sahipler. Barcelona ise İspanya'dan iyi tek takım çünkü Messi ve Alves'e sahipler
Placar: Yabancı bir ülkede oynamak seni geliştirdi mi yoksa önünü mü kapadı ?
Alex: 27 yaşında buraya geldim ve çok yardımı oldu. Brezilya'da sadece top oynuyorsun. Yurtdışında topluma karışıyorsun, dil öğreniyorsun
Alex: Türkiye'de ilk yılımda çok eleştirildim gerçi çünkü futbolcu olarak Türkiye'nin tam zıttıydım.
Alex: Teknik kadro da yavaş olduğumu ve katkımın düşük kaldığını söylediler.
Alex: Türk futbolu mücadele, sertlik ve istek üzerine. Top için zor koşullar.
Placar: Türk futbolu Brezilya'da yayımlanmıyor, sence Türkiye'de Brezilya milli takım formasını hakeden oyuncu var mı ? Varsa kimler ?
Alex: Felipe Melo var sadece, çok iyi oynuyor ve milli takım tecrübesi de var ama Mano burayı izliyor mu bilmiyorum.
Placar: Kariyerinde 400 gol sınırına yaklaştın ?
Alex: Çok fazla gol, şaşırtıcı :) Umuyorum ki kariyerimde 1000 maç oynayıp 420 golü geçeceğim.
Alex: Hatırlıyorum da ilk golümü ilk maçımdan 3 ay sonra atmıştım. 200 gol hedefi koyduğumda babam bile benimle kafa bulmuştu.
Alex: 200'ü atarsam 2 misli sayacağını söylemişti. ( Alex'in şu an 896 maçta 363 golü var kendi sitesindeki istatistiklere göre )
Placar: Futbol oynamaya ne kadar devam edeceksin, Brezilya'ya tekrar dönecek misin, planın ne ?
Alex: Planım plansız olmak :) 2013 Mayıs sonuna dek Fenerbahçe'deyim. Kontratım o zaman bitiyor ve sonrasını inanın bilmiyorum.
Alex: 36 yaşında olacağım, fazla zamanım da kalmayacak. O zaman kariyerimi bitirmek işin düşünebilirim.
Placar: Hangi takımda kariyerini sonlandıracaksın ?
Alex: İzin verin şimdilik bu bir sır olarak kalsın.
ReaList
12.Nisan.2012, 14:11
Alex özel biri, Futbolu bizde veya başka bir takımda bırakır buna saygı duymalıyız ancak bıraktıktan sonra bu kulübe bir şekilde mutlaka kazandırmalıyız.
Suicider
12.Nisan.2012, 14:17
Takım'da efsane olmak sadece oyunla olmuyor kişilik de lazım.Bu da Alex'te fazlasıyla var.Şu anda bütün rakip takımların taraftarlarıda ona saygı duyuyor.Sevmeyen olduğunu bile düşünmüyorum.Ve bu yaptıkları bana göre onun yeteneğinde biri için az bile.Biraz şansı olsaydı önüne gelen forvetler daha yetenekli olsaydı daha fazlasını bile yapabilirdi.
sananes
12.Nisan.2012, 15:28
Alex için üzüldüğüm tek konu milli takımdır.En azından Ricardinho'nun dahi gittiği sene takımda olmalıydı ama işte brezilya içi kontenjanı diye bir şey var onlarda.Ricardinho'yu tercih ettiler.
Ben hoca olsam 2010'da dahi çağırırdım çünkü ciddi anlamda sadece Ganso vardı ve Alex inanılmaz formdaydı.Direk oynamak zorunda değil ama Alex yarım saatte de herşeyi değiştirebilecek bir isim,heleki önünde brezilya hücumcuları olduğunda.
Alex Brezilya ile çok maça çıktı arkadaşlar. 2 Copa America kazandı. Kaptanlık yapıyordu ve 10 numaranın sahibiydi.
Ama 2002 - 2006 yoktu. O kadroda en azından olamazdı bence :) Brezilya'dan bahsediyoruz. Şuanki İspanya, Brezilya'nın Brezilya olduğu dönem kadar bile değil.
49 maçta 12 gol 11 asist yapmış. Şimdi baktım emin olmak için.
1999 - 2005 yılları arasında.
sananes
12.Nisan.2012, 15:44
Alex Brezilya ile çok maça çıktı arkadaşlar. 2 Copa America kazandı. Kaptanlık yapıyordu ve 10 numaranın sahibiydi.
Ama 2002 - 2006 yoktu. O kadroda en azından olamazdı bence :) Brezilya'dan bahsediyoruz. Şuanki İspanya, Brezilya'nın Brezilya olduğu dönem kadar bile değil.
ricardinho diye bir adamın olduğu takımda Alex'in bırak sol ayağını sağ ayağı bile oynardıya neyse
SaLviO
12.Nisan.2012, 15:55
corotiba,palmerias,cruzeiro takımlarından karma oyuncularla fenerbahçe takımı maç yapsın alexin veda maçı on numara olur :D
byariff
12.Nisan.2012, 15:57
ricardinho diye bir adamın olduğu takımda Alex'in bırak sol ayağını sağ ayağı bile oynardıya neyse
ricardinhoyu tek turkiyede izledik iste bu yuzden iyi tanimadik :) bide oynadigi takimlarda izleseydik..
Arjantin'de Cambiasso'da 2010'da yoktu diye hatırlıyorum.
Olabilir yani. Mesela İspanya:
İniesta, Xavi, Xabi Alonso, Fabregas ve daha aklıma gelmeyen bir çok oyuncu. Hepsi aynı anda 11'de oynayamıyor çoğu zaman. Ama hepsi birbirinden kaliteli dünyanın en iyi orta saha oyuncuları.
Llorente makina gibi. Her maç atıyor. Villa ve Torres'in yedeği. Bu sene büyük ihtimal ilk 11 oynayacak ama olsun :p
meddah
12.Nisan.2012, 16:16
Ricardinho daha defansif bir oyuncuydu Alex'e göre. Ya da ben öyle hatırlıyorum. Ricardinho'nun oynadığı dünya kupalarında, ofansif anlamda, 2002'de Rivaldo, Ronaldinho, Denilson; 2006'da Kaka, Ronaldinho, Robinho gibi adamlar vardı kadroda.
Bu biraz da şans meselesi galiba; Denilson'un tepetaklak yuvarlandığı, Robinho'nun aslında bir numarasının olmadığının anlaşıldığı dönemler geldi zamanla; ama o dönemlerde dünya kupası yoktu.
Sekopej
12.Nisan.2012, 17:05
Alex Brezilya'da oynuyor olsaydı, kadroda kesilikle yer alırdı 2006 ve 2010'da. İlk 11 oynamazdı belki ama o 23 kişilik kadroya rahatlıkla girebilecek bir oyuncu.
TR.CaPTaiN
12.Nisan.2012, 22:24
Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Serdar Kesimal’in teyzesinin torunu Jandarma Uzman Çavuş Caner Kesimal’in şehit düştüğü haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.
Türkiye- Irak sınırında çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Caner Kesimal’ın cenazesi, memleketi Rize’nin Ardeşen İlçesi’nde toprağa verilecek. Şehit Uzman Çavuş Caner Kesimal’in cenazesi, 13 Nisan Cuma günü Ardeşen’de düzenlenecek askeri törenin ardından, Şenyamaç Köyü’nde öğle namazı sonrasında kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek.
Caner Kesimal’e Allah’tan rahmet, Kesimal ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
SaLviO
12.Nisan.2012, 22:26
haberlerde izlemiştim soyismi kesimaldı hemen aklıma serdar geldi allah rahmet eylesin
Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Serdar Kesimalin teyzesinin torunu Jandarma Uzman Çavuş Caner Kesimalin şehit düştüğü haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.
Türkiye- Irak sınırında çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Caner Kesimalın cenazesi, memleketi Rizenin Ardeşen İlçesinde toprağa verilecek. Şehit Uzman Çavuş Caner Kesimalin cenazesi, 13 Nisan Cuma günü Ardeşende düzenlenecek askeri törenin ardından, Şenyamaç Köyünde öğle namazı sonrasında kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek.
Caner Kesimale Allahtan rahmet, Kesimal ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Ben de haberlerde gördüm meğerse uzaktan akrabasıymış.
Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin.
Lim10
12.Nisan.2012, 23:18
Havalar ısınmaya başladı bunlar da inlerinden çıkmaya başladılar yine.ALLAH Aziz Şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin.Ailelerine sabırlar ihsan etsin.
di canio
13.Nisan.2012, 01:30
Dün Güngörenspor'la oynanan A2 Ligi maçını 3-0 kazanmışız. Ünal Noyan 2 gol atmış. Umarım bozmaz ve çalışmaya, kendini geliştirmeye devam eder. Bu çocuk çok iyi olacak. Diğer golümüzü de bir diğer umutlu olduğum forvetimiz Beykan Şimşek atmış.
A.FaruK
13.Nisan.2012, 17:23
Allah Şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin.Başımız sağolsun.
eng1n
13.Nisan.2012, 17:47
TS'nin şampiyonluk talebi playoff öncesi bizim futbolculara yeni hırs kaynağı olur. İyi oldu bu talep.
SaLviO
13.Nisan.2012, 17:52
yine şampiyonlukmu talep etmişler :D
TR.CaPTaiN
14.Nisan.2012, 14:08
Omuz Omuza Cadde’ye
Başkanımız Aziz Yıldırım, avukatları aracılığıyla aşağıdaki açıklamayı yapmıştır:
"Büyük Fenerbahçe Taraftarı,
Büyük Fenerbahçe Ailesi’nin sahibi olduğu 105 yıllık ulu bir çınar Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkanlık görevini yapmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum. 3 Temmuz 2011 sabahından bu yana bana, yönetici arkadaşlarıma dolayısıyla kulübümüz ve siz büyük taraftarımıza reva görülen muamele ortadadır.
Hukukka aykırı uygulama ve yöntemler ile elde edilen ve bu sebeple hiçbir hukuki geçerliliği olmayan ve maddi gerçekler ile örtüşmeyen, hazırlayanların kendi sanal gerçeklerine dayalı sözde deliller ile bizleri mahkum etmeye ve en büyük sevdamız Fenerbahçe’den koparmaya çalışanlar bugün net olarak gördüler ki; bunu yapabilmelerine imkan, ihtimal yok!
Sizler bu büyük camianın taraftarları olarak daha ilk günden kulübümüz üzerine oynanan çirkin oyunları ve kulübümüzü ele geçirme faaliyetini gördünüz, anladınız ve buna izin vermediniz. Emin olun ve inanın ki hep birlikte buna asla izin vermeyeceğiz. Tüm mücadelemiz, çektiğimiz tüm acılar sıkıntılar bunun içindir. Birileri üzerimize geldikçe bizler Fenerbahçemiz’e daha da sıkı bir biçimde sarılacağız. Çünkü bizler, Ay-Yıldızlı Fenerbahçe formasını sadece üzerimize değil yüreğimize giydik…
Şahsıma ve kulübümüze verdiğiniz destekler burada bizlerin nefes alma sebebidir. Demokratik yollarla görüşlerinizi, tepkilerinizi ortaya koyduğunuz her eylem bizler için yaşama gücüdür.
15 Nisan 2012 Pazar günkü (yarın) Bağdat Caddesi yürüyüşünüzü gönülden destekliyorum. Sizlerden ricam, kimseyle kavga etmekten, çatışmaya girmeden ve bizlere karşı kurulan tuzaklara düşmeden demokratik tepkimizi ortaya koymanızdır. Bir sonraki yürüyüşte sizlerin arasına karışmak ve sizlerle omuz omuza olmak en büyük arzum.
15 Nisan’da sizler Bağdat Caddesi’nde, bizler 4 duvar arasında olsak da yürüyüşümüz, yolumuz, davamız aynıdır. Bu yolda dilimizde her zaman şu söz olacaktır; ’Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz Fenerbahçe.’
Saygılarımla,
Aziz YILDIRIM
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"
sui generis
14.Nisan.2012, 14:12
Başkan bile gidin yürüyüşe dedi. İstanbul ve çevre illerde olan herkes katılmalı. Sayımız fazla olmalı.
TR.CaPTaiN
14.Nisan.2012, 14:15
Ahmet Ercanlar @chemedya (Hürriyet Fenerbahçe muhabiri)
Aziz Yildirim'in destekledigi Yuksel Gunay'a karsin muhalefetin adayi Engin Berker cok dusuk oy aldi. Kongre oncesi onemli bir mesaj oldu
SaLviO
14.Nisan.2012, 14:30
dayan büyük başkan
di canio
14.Nisan.2012, 21:13
U15 takımımız Akademi Liglerinde finalde Bursaspor'u 3-1 yenerek şampiyon oldu. Gollerden ilkini Tugay Anavatan, diğer ikisini de Bahadır Çiloğlu atmış. Tebrikler ufaklıklarımıza.
sarianet
14.Nisan.2012, 21:49
bugün izmir kitap fuarında 1967 yılının hürriyet gazetesi vardı bir sürü bi tanesini açayım bakayım dedim türk futbolu o sıralarda nasılmış diye :D arkadaş hiç mi ilerleme olmaz bi ülkede buyrun foto çektim telde:D
http://g1204.hizliresim.com/w/g/4g4wx.jpg
ommix
14.Nisan.2012, 23:41
bugün izmir kitap fuarında 1967 yılının hürriyet gazetesi vardı bir sürü bi tanesini açayım bakayım dedim türk futbolu o sıralarda nasılmış diye :D arkadaş hiç mi ilerleme olmaz bi ülkede buyrun foto çektim telde:D
http://g1204.hizliresim.com/w/g/4g4wx.jpg
Hahaha:D:DSüpermiş
ReaList
15.Nisan.2012, 00:22
Gözünü sevdiğim Türkçesi ne kadar güzel akmış kelimelerin içine, şimdiki gazeteler öyle mi : )
sarianet
15.Nisan.2012, 00:38
83 üncü dakika yazmışlar acaba o zaman . nokya yok muydu :)
Deus Dominus
15.Nisan.2012, 03:49
U15 takımımız Akademi Liglerinde finalde Bursaspor'u 3-1 yenerek şampiyon oldu. Gollerden ilkini Tugay Anavatan, diğer ikisini de Bahadır Çiloğlu atmış. Tebrikler ufaklıklarımıza.
NTVSpor'un altyazı ile sonucu verdiği anda bi' an afalladım... Fenerbahçe Bursaspor'u Tugay ve Bahadır'ın golleriyle 3-1 yendi yazıyordu. Jeton hemen düşmedi, u15 maçında Turgay Bahadır nasıl oynamış, nasıl Bursaspor'a gol atmış :n: bakmak var, görmek var...
sarianet
15.Nisan.2012, 07:50
o değil de arkadaş bu ne bilet fiyatı çılgınlığı çok pahalı be
World Hollow o1
15.Nisan.2012, 09:33
Asıl 3. golü Bahadır atmadı Bursaspor'lu genç kendi kalesine attı ama netice gol goldür kim attığı önemli değil..
Bursaspor'un hocası yılmaz burul benimde hocamdı çok kaliteli hocadır, takımı finale kadar getirmiş iyide oyun çıkarttı Bursa ama beraberlikden sonra Fb çok istekli arzulu oynadı nitekimde skora yansıdı...
ommix
15.Nisan.2012, 12:02
o değil de arkadaş bu ne bilet fiyatı çılgınlığı çok pahalı be
Derbi maçlardaki tarife aynı şekil devam ediyor
sui generis
15.Nisan.2012, 18:50
bugün caddeyi doldurduk :) iğne atsan yere düşmezdi. o kadar fazlaydık ki, ilk defa polis saldırısına maruz kalmadık. ufak tefek atışmalar dışında çok iyiydi.
http://www.netteresim.com/pictures/04b59b190ddb62ee966b6884a751d8e2.jpg (http://www.netteresim.com)
SaLviO
15.Nisan.2012, 18:56
bu yıl sınavı kazanamamamın tek nedeni : fenerbahçe :D
http://img703.imageshack.us/img703/734/saldrr.png
Nedvedmania
15.Nisan.2012, 22:51
Çzizim güzel olmuş, beğendim ama o kopma olayı herşeyin önüne geçti artık :)
furkan58
16.Nisan.2012, 00:08
Kopma olayı sadece koreografiyi bozmadı . Onur isimli taraftarımızı hastanelik etti . Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun.
http://www.fenerbahcemaclari.com/images/futbolcular/emre-belozoglu.jpg
Seni QTM'ye yem etmeyiz Fenerbahçe'li Emre.
SaLviO
16.Nisan.2012, 00:09
şu görüntü çok hoş
kopma olayı çok büyük şansızlık
SaLviO
16.Nisan.2012, 00:10
http://www.fenerbahcemaclari.com/images/futbolcular/emre-belozoglu.jpg
Seni QTM'ye yem etmeyiz Fenerbahçe'li Emre.
atv haberde izlemiştim ben ilk transferini son dakika olarak vermişlerdi :D :D ali kırca :D
SaLviO
16.Nisan.2012, 00:39
hastanede telegol ekibini kovmuşlar :D :D :D
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kanalturk&seekTime=15-04-2012%2023:15
Nedvedmania
16.Nisan.2012, 00:44
İyi yapmışlar :) "Telegol değil misin ?" :)
Yaralanan taraftara üzüldüm. Allah acil şifalar versin.
20 kere denenmiş dedi adam. O kadar denersen halatlar yıpranır tabiki. Şansa da 21. de kopmuş.
Edit :
Serhat Ulueren:Koreografiyi daha önce de yapamamışlardı. Niye ısrar ediyorlar anlamış değilim
İyi yapmışlar :) "Telegol değil misin ?" :)
Yaralanan taraftara üzüldüm. Allah acil şifalar versin.
20 kere denenmiş dedi adam. O kadar denersen halatlar yıpranır tabiki. Şansa da 21. de kopmuş.
Kopma olmamış galiba halatların biri yüzünden yaralanmış taraftar sonra diğerleri de yardım için bırakmış.Tam olarak nasıl yaralandı bilmiyorum ama.
Nedvedmania
16.Nisan.2012, 00:48
Tekrar izledim de hepsi aynı anda düşüyor. Yani ortak bir merkez var demekki ordaki sistem kopuyor. Eğer yaralanan için bırakılsa tribünün sağındakiyle solundakinin birbirinden haberi olmaz ve sol el yukarda sağ el aşağıda kalırdı.
Alicanfmfan
16.Nisan.2012, 00:48
Allah acil şifalar versin.
Tekrar izledim de hepsi aynı anda düşüyor. Yani ortak bir merkez var demekki ordaki sistem kopuyor. Eğer yaralanan için bırakılsa tribünün sağındakiyle solundakinin birbirinden haberi olmaz ve sol el yukarda sağ el aşağıda kalırdı.
Makara düşmüş Onur'un kafasına sonra herkes bırakıp koşmuş olay bu sanırım.
Bu arada herkes bıraktı deyip böyle anlatınca koreografi aslında yapılırdı ama biz istemedik gibi bir sidik yarışına giriyorum gibi görülebilir ama neler olduğunu paylaşmak istedim.
hastanede telegol ekibini kovmuşlar :D :D :D
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kanalturk&seekTime=15-04-2012%2023:15
Ahahahaha. :D
-Arkadaşım gider misin?
--1 dakika arkadaşlar.
-Arkadaşım sen telegol değil misin? (ve ses kısılır :D)
Nedvedmania
16.Nisan.2012, 01:23
Oğuz Altay @Oguz_Altay
Allah'ın izniyle yarınki maçı alalım bizimde koreografilerle ilgili söyleyecek sözümüz olacak :)
1 sa Oğuz Altay @Oguz_Altay
Yalnız burada birbirinden ayrılması gereken iki konu var dalga konusu olan 2. koreografininde patlamasıdır bir taraftarın yaralanması değil.
1 sa Oğuz Altay @Oguz_Altay
Fenerbahçe'nin koreografisinde yaralanan arkadaşımıza çok geçmiş olsun.
Bu arada bu koreografi konusu çok abartılıyor gibi bu sene 2 kere aksilik oldu hadi neyse de geçtiğimiz seneler bu "3 boyutlu" olayı kullanılmasa da müthiş işler çıkmıştı Fenerbahçe tarafından. Galatasaray 1 kere çok iyi bir "3 boyutlu" koreografiyle bu işleri geçemez bence.Bu da böyle bir tribün yarışı olsun.
sarianet
16.Nisan.2012, 01:31
hayati tehlikeyi atlatmış o arkadaş çok geçmiş olsun gerçekten can her şeyden önemli varsın tüm dünya dalga geçsin ama tek renktaşımız yada sporseverin burnu kanamasın
Nedvedmania
16.Nisan.2012, 02:42
Telegoldeki olay üzerine :
1907 ÜNİFEB @1907unifeb
Yalanlarla ve kışkırtmalara beklemekte olan acılı insanları tahrik eden bu şahısların bir an önce spor dünyasından uzaklaşmasını diliyoruz.
54 dk 1907 ÜNİFEB @1907unifeb
Bugüne kadar amacı net olan Telegol ekibi yine kendisinden bekleneni yapmıştır.
55 dk 1907 ÜNİFEB @1907unifeb
Hastanedeki huzurlu ortamı bozan, polisin yanında parmağıyla adam seçmeye cüret eden bu insanları kamuoyuna havale ediyoruz.
56 dk 1907 ÜNİFEB @1907unifeb
Acılı şekilde arkadaşımızı beklerken polisleri alarak hastaneye gelen Devrim Zengi ve Telegol ekibinin neyi amaçladığını merak etmekteyiz.
Serhat ulueren zaten gereken cevap verilecektir tarzınde şeyler söylemişti. Polislerle birlikte hastaneyi basmışlar demekki. Zavallılar.
ReaList
16.Nisan.2012, 15:18
NTV SPOR
Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu ve Yobo saat 16:00'da basın toplantısı düzenleyecek
SaLviO
16.Nisan.2012, 15:43
bizde bunu bekliyorduk hadi emre
Yobo ile çıkması güzel bir ayrıntı olacak. :)
anil luque
16.Nisan.2012, 17:24
Tribun Dergi (https://twitter.com/#%21/tribundergi) Emre: "Ben ona karsi soyledigim kelime bizim dingil gibi bir kelime."
İlahi Emre..
ReaList
16.Nisan.2012, 17:33
Dün Cengiz'in (Abooo) söylediği şekil bir savunma yaptı Emre "Ben Şansal abinin tam olarak ne söylediğini duyamıyordum, kabul ettiğim kısım ikimiz arasında geçen küfürleşmeler, yoksa ırkçı bir söz söylediğimi kabul etmedim, asla olamaz" dedi.
Bence durumun aydınlatılması adına iyi bir toplantı oldu, Son söylediği sözler yine basın tarafından malzeme yapılacaktır. "Emre Belözoğlu: "Rıdvan Dilmen dahil kimse çantamı toplayıp gitmem gerektiğini söyleyemez. Takımın hocası ve büyükleri gerekeni söylerler." Noktası virgülüne doğru bir söylem, Rıdvan Dilmen'in kendini bazı konularda biraz daha frenlemesi lazım. Takımın resmi bir yöneticisi olursun eyvallah ama TV başında yorumculuk yaptığın yerden bunları dillendirmen hem bir Fenerbahçe efsanesi olan kendisine hem de Fenerbahçe'ye zarar veriyor.
Sekopej
16.Nisan.2012, 18:06
Trabzonspor ile dün kendi evimizde oynadığımız maç sırasında, futbolcumuz Emre Belözoğlu'nun, pozisyon gereği artan tansiyon neticesinde Zokora'ya yönelik söylemlerinin 'ırkçılık' noktasına taşınmasından son derece rahatsızlık duymaktayız.
Kulübümüz, her tür ayrımcılıkla mücadeleyi hayati derecede önemsemekte olup, söz konusu mücadele hususunda tutarlı ve sağlam bir sicile sahiptir.
Oyuncumuzun iddia edilen tepkisini hiçbir şekilde kabul etmemekle birlikte, maç sırasında –anında- tatlıya bağlanan bu olayın, maç sonuna taşınmasını ve böylesi hassas bir konunun 'araç' olarak kullanılmasını da tasvip etmiyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, ırkçı ve benzeri söylemlere karşı her zaman ve her platformda gerekli adımları atacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.
Dil, din, etnik köken ve benzeri her türlü ayırımcılıkla mücadele eden bir kulüp olarak, gerekli duyarlılığı bundan sonra da sergilemeye devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
kalemci
16.Nisan.2012, 18:14
Lig TV'nin maç içinde futbolcular ve hakemin arsında geçen konuşmaları kaydeden bir teknolojiye sahip diye okumuştum 2 sene önce. EPL'de de, Ligue 1'de de bu sistem var hatta.
sui generis
16.Nisan.2012, 18:28
buraya yazıyorum; şampiyon olmamız durumunda konuşulacak şey şampiyonluğumuz değil, play off şaçmalığı olacak.
SaLviO
16.Nisan.2012, 18:32
günaydın :D
Sekopej
16.Nisan.2012, 18:37
buraya yazıyorum; şampiyon olmamız durumunda konuşulacak şey şampiyonluğumuz değil, play off şaçmalığı olacak.
Tıpkı Bursa'nın şampiyon olduğu sene, şikeli lig, şaibeli lig derken son anda gelen şampiyonlukla tertemiz lig, mükemmel lig olduğu gibi.
Bırak şampiyonluğu, bu akşam Galatasaray puan kaybetsin, başlar konuşmalar, şampiyon olursak, konuşulmaması imkansız zaten.:) Alıştık...
SaLviO
16.Nisan.2012, 18:42
biz şampiyon olalımda kim ne derse desin
Tıpkı Bursa'nın şampiyon olduğu sene, şikeli lig, şaibeli lig derken son anda gelen şampiyonlukla tertemiz lig, mükemmel lig olduğu gibi.
Bırak şampiyonluğu, bu akşam Galatasaray puan kaybetsin, başlar konuşmalar, şampiyon olursak, konuşulmaması imkansız zaten.:) Alıştık...
Alıştık artık dediğin gibi. Aziz Yıldırım diyorya; "Herkes tertemiz birtek biz suçluyuz." O durum işte :)
ReaList
16.Nisan.2012, 19:05
Şuan bile konuşulmuyor mu ? Biz Galatasaray deplasmanına gidene kadar liderken "Nede olsa playofflar var daha bu yol uzun" diye arkasına sığınanlar lider olup fark açılınca "Bu playoff ne kadar saçma, niye var ki" demeye başladı.
Fenerbahçe olur da şampiyon olursa "Playofflar lig statüsüne aykırıydı" diye dava açılırsa malum taraflardan şaşırmayınız.
furkan58
16.Nisan.2012, 19:36
Şimdiden saçma denmeye başlandı bu takım bu oyunu 6 maça yayarsa şampiyonluk uzak değil o zaman görün kopacak yaygarayı :)
Şampiyon olamazsak üzülmem nasılsa sezona o hedefle girmedik ama şampiyon olursakta kendini 6-7 maç önceden şampiyon ilan edenlere çok gülücem :) Allah inşallah o günleri gösterir bizlere :)
SaLviO
16.Nisan.2012, 19:40
bişey sormak istiyorum
şimdi süper finalde fenerin ve galatasarayın puanları eşit olarak biterse şampiyon kim olucak ?
sui generis
16.Nisan.2012, 19:41
Fenerbahçe
Night_Mare17
16.Nisan.2012, 19:42
Galatasaray şampiyon olursa da konuşulacak , şu an da konuşuluyor şampiyon olduk hala uzatıyorlar.