View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı
Trabzonspor
21.Aralık.2011, 17:52
Kimseye bişey demeye çalıştığım yok sadece Fenerbahçe-Trabzon maçında Disco bu sene Fenerbahçenin hakem hatalarıyla kazandığı 6-7 maç sayabilirim demişti o konu kilitli olduğu için buraya yazayım dedim. Kazanılmış 6-7 maç var diyenler daha bir kaç sene öncesinde kazanılmış şampiyonluklarına bakmaları gerek. Bişey imâ ettiğim yok sadece somut deliller ortaya koydum videoda bir kaç futbolcu hatası var onlara bişey demiyorum ama sadece hakem hatalarına bakmanız yeterli...
http://www.youtube.com/watch?v=VVyP61EkU1g (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DVVyP61EkU1g)
Geçen seneye ait birsürü vidyo koyarım buraya Fenerbahçe ve Trabzonspor'a yapılanları içeren ama gerek yok.Biz zaten her zaman hakemler tarafından ezilen taraf olduk.Lehimize 4 karar varsa aleyhimize en az 40 tane vardır bu sezon.Mesela yıllar önce bir Cem Papila maçı hatırlıyorum Fener-Ts o maçla şampiyonluk Fener'e gitmişti.O maçtan sonra Cem Papila'nın burdaki iş yerlerine birsürü siyah çelenk bırakılmıştı.Zaten oda hakemliği bırakmıştı o dönemde işte.Daha niceleri var.
futureless
21.Aralık.2011, 17:58
O tarz düşüncelerle sen de biz Fenerbahçe taraftarlarını zorda bırakmıyorsun ki zaten , bizler de farkındayız ki Fenerbahçe'nin hakem hatalarıyla puan kazandığı oluyor , bugün de dün de 5 sene önce de oldu...Ancak siz gelip bunların hata değil kasıtlı olduğu şeklinde saldırıya geçerseniz o arkadaşın yaptığı gibi sizin tarzınızla cevap alırsınız..
Kaldı ki en büyük hakemler bile hata yapıyor , ama yine tekrarlıyorum hata değil de bilerek yapıldığını ima ettiğinizde bu şekilde cevaplar almanız çok normal.
Trabzonspor
21.Aralık.2011, 18:06
Hata 1 kez olur 2 kez olur ama burda bir sınır yok.Sürekli aynı adamlar aynı hataları yapıyorsa vardır bunda bir hikmet.
futureless
21.Aralık.2011, 18:10
Bu durumda o video gösterilenlerde de bir hikmet var diyebilir miyiz yani ? orda da 1 değil 2 değil . Gökhan Gönül Trabzonspor maçında atılmalıydı , doğru . O pozisyona itiraz ettiğim düşünülmesin.6-7 maç sayarım deniyor hakem hatasıyla puan aldığımızla ilgili , hangi maçlar bunlar sorabilir miyim ? Bu sene de boş durmuyoruz sanırım , ne uzunmuş elimiz yahu.
DisCo
21.Aralık.2011, 18:15
Farkında olduğun şeyle ilgili savunmaya geçmezsin. Bu renk kırmızıysa kırmızıdır. Birisi ona kırmızı dediğinde ağrıma gitmez. Çünkü olan anlatılmaktadır. Alıntı yapıp kırmızılığıyla ilgili olayı başka yerlere çekerek cevap verme ihtiyacı hissetmem. Konuya iyi kötü her yönden bakmaya çalışan biriyim. Olan bir durumun anlatılması da rahatsızlık verebilir. Saygım sonsuzdur ancak problemin benden kaynaklanmadığını belirtecek kadar da açık sözlü olmalıyım. Yani hayat normaller üzerinde örgütlenir, anormaller üzerinde değil.
Benim sözlerimin %90'ında Fenerbahçe'nin yaşadıklarına rağmen kafa kafaya gitmesinde hakem hatalarının payı yüksektir anlamı vardır. Bu yorumu da takip ettiğim Fenerbahçe yazarlarının sanki bunlar hiç olmamış gibi olayı anlatmaları üzerine yazmıştım. Hakeminde iki farklı maçta Gökhan Gönül'ü atmamasını keşke açıklasa dedim. Böyle durumlarda insan evladı olsa oyundan atardı diye yaklaşıyor. Hakemin o an atmama nedenini merak ediyorum. Sadece bu kısım hakemlerin bilerek kolladığı anlamını doğurabilir. Böyle bir anlamın çıkarılmasın da da haklılık payı vardır. Yazdıklarımın tekrar okunması gerektiğine inanıyorum. http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2150479&postcount=168
Tüm bunlara rağmen ben farklı bir konudan bahsediyorum, fikir çarpıştırmak isteyen arkadaşımız başka bir konuyu somut diye önüme koyuyor. Evet o somut ama benim dediğim somut değil. Yani anlamı olmayan bir cevap olduğu gerçeğini hiçbir şey değişmeyecektir.
Trabzonspor
21.Aralık.2011, 18:17
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=XSIgLzWHfp4
Bakın çalınan şampiyonluk böyle oluyor işte...Seneler geçti mağdur yine aynı,Trabzonspor ve Şenol Güneş. Kazanan yine !
Fazla konuşmaya gerek yok işte yıllar geçiyor yıl 2011 ama değişen birşey yok.
AykutKocaman
21.Aralık.2011, 18:19
Kim daha çok şeyi konuşursa ona göre hakemler Fenerbahçe'li diyen video görünce videoya göre karar verilmez diyor.Sonra bir video daha.Bizim videomuz yok mu sandınız ?
Trabzonspor
21.Aralık.2011, 18:23
Sizde tabi vidyo yapmışsınızdır hakkınız.Ben yukarda da yazdım bize 4 lehte hakem hatası varsa 40 aleyhimize hata vardır.Bu bu aleyhte olan maçlardan sadece 1 tanesi.Dediğim gibi geçen yıllara ait sayısız vidyo koyarım buraya.
AykutKocaman
21.Aralık.2011, 18:27
Sizde tabi vidyo yapmışsınızdır hakkınız.Ben yukarda da yazdım bize 4 lehte hakem hatası varsa 40 aleyhimize hata vardır.Bu bu aleyhte olan maçlardan sadece 1 tanesi.Dediğim gibi geçen yıllara ait sayısız vidyo koyarım buraya.
Biz de koyarız.4 lehte varsa 40 aleyhimize vardır diye kim dedi saydın mı ? Fenerbahçe mağdurları ağzını kapatmıyor diye hakem hataları lehimize olacak diye bir şey yok.
sui generis
21.Aralık.2011, 18:31
Abi yok artık, cidden hakemleri ayarttigimiz düşünülüyor. Sizin tabirinizle takımınız mükemmel giderken Fenerbahçe ile aynı puandaysa o bizim değil sizin mükemmel takımınızın sorunudur. Demek ki; sizin o takımınız bizim berbat bir durumda olan takiminizla anca yarışır durumdaymış. İkinci olarak; baskan içerde de boş durmamış demekten alikoyamiyor insan kendini.. Serkan abi hep diyordu; Fenerbahçe aklandiginda bile hep şikeci Fener olarak kalacak. Kendinizi o kadar inandirmissiniz ki; o duruma gelmiş. Ve son olarak fenerbahçe taraftarı cidden farklı; rakibinin başarısında ya da kendi başarısızlığında olayı hakemlere falan atarak kaçış yolu bulmuyor.
ForsakeN
21.Aralık.2011, 18:42
Yahu somut kanit diyorsunuz da o koydugunuz sey iddianizi kanitlamiyor ki. Neydi iddianiz? "Hakemler bunu kasitli yapiyor." Bir pozisyonda yanlis karar verilmis, ki aksini savunan yok, bu pozisyon uzerinden hakemin bunu kasitli yaptigini iddia ediyorsunuz. Somut kanitlar bu mudur? Ayni sekilde biz de diger takimlara da hata yapiliyor deyince,kanit ayni olmasina ragmen somut olmuyor. Ne ilginctir...
barahir
21.Aralık.2011, 18:42
Daha neler görcez bakalım..
GeNç KaRTaL
21.Aralık.2011, 18:50
O kritik Fenerbahçe-Trabzonspor maçına hangi zihniyet Cem Papila'yı vermiş kendi adıma düşündüm de mantıklı bir açıklama yapmak gerçekten güç.
ForsakeN
21.Aralık.2011, 18:51
Sunu da ekleyeyim. Bizim somut kanitlara ulasabilecek imkanimiz yok. Sizin de yazdiklariniz,bizim de yazdiklarimiz iddiadan oteye gidemez. Varsa elinizde Cuneyt Cakir'in Fb-Ts maciyla ilgili ses kaydi, buraya yukleyin de gercekse inanalim :)
Trabzonspor
21.Aralık.2011, 18:53
O kritik Fenerbahçe-Trabzonspor maçına hangi zihniyet Cem Papila'yı vermiş kendi adıma düşündüm de mantıklı bir açıklama yapmak gerçekten güç.
Mantık aramayacaksın bu tarz olaylarda.Çünkü ortada farklı şeyler dönüyor.
barahir
21.Aralık.2011, 18:54
Bu arada lütfen bu tür konuları Soruşturma başşlığında konuşurmusunuz.. Sanırım burası yeri değil de..
DisCo
21.Aralık.2011, 18:55
Yahu somut kanit diyorsunuz da o koydugunuz sey iddianizi kanitlamiyor ki. Neydi iddianiz? "Hakemler bunu kasitli yapiyor." Bir pozisyonda yanlis karar verilmis, ki aksini savunan yok, bu pozisyon uzerinden hakemin bunu kasitli yaptigini iddia ediyorsunuz. Somut kanitlar bu mudur? Ayni sekilde biz de diger takimlara da hata yapiliyor deyince,kanit ayni olmasina ragmen somut olmuyor. Ne ilginctir...
Şimdi neyin ne olduğunu bilmeden yorum yaptığımız zaman o yorum ne geçerli ne güvenilir olur. Sen benim mesajımı okudun mu? SAİT71'den gelen cevabı okudun mu? Benim bu cevap üzerine hangi konu ile ilgili somut birşey istediğimi biliyormusun?
Trabzonspor
21.Aralık.2011, 18:55
Konuştuğumuz soruşturma ile alakalı değil ki hakem hataları ile ilgili.
barahir
21.Aralık.2011, 18:58
Hakemlerin ayartıldığını ima ediyosanız eğer soruşturma başlığıdır..
ForsakeN
21.Aralık.2011, 19:02
Şimdi neyin ne olduğunu bilmeden yorum yaptığımız zaman o yorum ne geçerli ne güvenilir olur. Sen benim mesajımı okudun mu? SAİT71'den gelen cevabı okudun mu? Benim bu cevap üzerine hangi konu ile ilgili somut birşey istediğimi biliyormusun?
Okudum tabi. Trabzon macindan beri somut kanitlar ariyorsunuz karsinizda. Konu kilitlendi diye okuyamiyor muyuz?
ReaList
21.Aralık.2011, 19:23
Bu sezon en çok hangi yönümüzü seviyorum biliyor musunuz ?
Manisa maçında son dakikada net gol attık ofsayt diye kesildi 2 puan kaybettik, yöneticilerin bir tanesi çıkıp ortalığı karıştırmadı, Sivas maçında açık ofsayttan gol yedik yenildik 3 puan gitti, kulübün resmi sitesinden çıkıp açıklama yapmadık, Alex karabük maçının hemen başında akıllara ziyan bir şekilde oyundan atıldı yılmadık savaştık kazandık, ağlamadık.
İşler yolunda gitmediği zaman hakemlere saldırmak kolay, en fazla kızdığım nokta buydu oraya odaklı takılı kalmak, Ee be adam önce bir takıma bak diye az isyan etmedik. Neyseki o noktalardan bugüne geldik. Hakem hataları bütün takımlara olur a,b,c önemli değil ama sadece yarını düşünmeyenler oraya takılı kalır. Bunu yendiğimiz için mutluyum.
DisCo
21.Aralık.2011, 19:24
Okudum tabi. Trabzon macindan beri somut kanitlar ariyorsunuz karsinizda. Konu kilitlendi diye okuyamiyor muyuz?
Konu kilitlenmesi okuyamama konusunda sorun yaratmıyorda konu açık olsun, kapalı olsun ben kendimi ifade edemiyorum diyerek iletişimde karşınızdakini suçlayıcı konuşmayın ilkesine uymak istiyorum. Öz değerlendirmemi yapacağım.
SaLviO
21.Aralık.2011, 19:26
Manisa maçında son dakikada net gol attık ofsayt diye kesildi 2 puan kaybettik, yöneticilerin bir tanesi çıkıp ortalığı karıştırmadı, Sivas maçında açık ofsayttan gol yedik yenildik 3 puan gitti, kulübün resmi sitesinden çıkıp açıklama yapmadık, Alex karabük maçının hemen başında akıllara ziyan bir şekilde oyundan atıldı yılmadık savaştık kazandık, ağlamadık.
İşler yolunda gitmediği zaman hakemlere saldırmak kolay, en fazla kızdığım nokta buydu oraya odaklı takılı kalmak, Ee be adam önce bir takıma bak diye az isyan etmedik. Neyseki o noktalardan bugüne geldik. Hakem hataları bütün takımlara olur a,b,c önemli değil ama sadece yarını düşünmeyenler oraya takılı kalır. Bunu yendiğimiz için mutluyum.
Çok kalın bir şekilde altını çizerim...
goosfraba
22.Aralık.2011, 05:10
Burak Yılmaz'ın cezasahası dışında düşürülüp penaltı hükmünü veren hakem Cüneyt Çakır değil miydi yoksa yanlıs mı hatırlıyorum? Hayır, adam mı seçiyorsunuz dalga geçecek?
byariff
22.Aralık.2011, 07:30
gecen seneki fenerbahce lehine kararlari anlatta objektifligini gorelim.
The.Crow
22.Aralık.2011, 09:46
UEFA talimat verip Fenerbahçe'yi CL'ye aldırmayınca adamlar işi biliyor helal olsun. Aynı UEFA Cüneyt Çakır!a da sonsuz güveniyor.UEFA yapıyyorsa doğrudur zihniyetçileri Cüneyt Çakır'ı eleştirmemeliler.
nannar
22.Aralık.2011, 13:04
Küçükken bir İstanbulspor maçı izlemiştim Galatasaray'ın... Haksız ve şaibeyle kazanarak şampiyon olmuştuk.Hala hatırladıkça utanıyorum. Bu oyunu biz zevkiyle,heyecanıyla ve tarafsızlığıyla sevdik. Öyle de olması lazım.rengi fark etmez, hakemlerin sonuca etki ettiği her 90 dakika Türk futbolundan birşeyler götürür. Her sezon onlarca hakem hatası oluyor.Ve mutlaka her sezon bu hatalar bir takım üzerinde lehte ya da aleyhte olarak yogunlaşıyor. Herkesin şahsi görüşü farklıdır ve saygı duyarım fakat son yıllarda Fenerbahçe lehine yapılan hatalar bence de fazladır. Özellikle o Anelka'nın, Nobre'nin elle attığı seri gollerin olduğu sene cidden facia gibiydi. Hatta Fenerbahçe handball takımı yine kazandı gibi gazete başlıkları falan atıldı. Bu yıl ben Fenerbahçe'nin çok fazla maçını izlemedim. Yukarda bir arkadaş Alex'in kırmızı kartını yazmış :) Eğer o kişi objektif olsaydı cümlenin devamına Zokora'ya verilen kırmızı kart ve 3 maçlık cezayı da yazardı. Maalesef türk hakemleri sonuca çok etki ediyor. Kasıtlı ya da kasıt olmadan... Orasını bilemem fakat şu anda Fenerbahçe'nin Galatasaray'la kafa kafaya gidiyor olması bence de hakemlerin Fenerbahçe lehine olan hataların fazlalığındandır.Bundan dolayı Fenerbahçe'lilerin suçluluk duymasına ya da savunmaya geçmesine gerek yokki. Hatayı yaPan hakemler,siz değilsiniz.Eski yılları örnek göstererek savunma olmaz.Eski yapılan yanlışlar şu anki yanlışları örtmez.
sui generis
22.Aralık.2011, 13:34
Bana hakemle kazanıyorsun diyeceksiniz ben de susacam öyle mı ? Hadi ordan...
Bize karsı yapılanları biz buyutmiyoruz diye kafasına esen konuşmaya basladi.. Sezon basından beri ne kadar çok hakem hatasına takıldığımızı biz biliyoruz. Ama derler ya susma sustukca sıra sana gelecek... Aynen öyle; biz sustukca siz geliyorsunuz.. En basitinden dün hakemin macı nasıl bitirdiğine bir bakin. Biz o kadar laf ediyor muyuz. Aynı şey sizleri yapılmış olsa; hakemler Fener'in şampiyon olmasını istiyor deyip duracaksınız. Kimse susturamayacak..
Sizleri de anlıyorum; bu kadar zor bir donem geçiren takımla şampiyonluk yarısında kafa kafaya olmak sizleri böyle bahaneler bulmaya itiyor. Siz bilirsiniz.
ForsakeN
22.Aralık.2011, 13:37
Digerlerine gore bunca yildir hakem hatalariyla sampiyonluga oynuyoruz zaten (!) Ozellikle Galatasaray bizle liderlik yolunda cekismeye basladigi zaman hemen lehimize olan hakem hatalarini gundeme getirmeye baslarlar, aleyhimize olanlari gormezler. Aleyhimizeyse tesaduftur, lehimizeyse kasitli yapilmistir. Kendi takimlarinin maclarini Isvicre Federasyonu'ndan hakemler yönetiyor sanki.
DisCo
22.Aralık.2011, 13:54
Kazanılan puanlarda hakem hatasının gölgesi var ile hakem desteğiyle kazanmak arasında ciddi farklar vardır. Cümlelerin içerisinde Fenerbahçe, hakem ve puan lafı geçiyor diye ikisini karıştırmamak lazım.
Yani Manchester City zirveye oynuyor ama bunda hakem hatalarının ciddi payı ver diye bir yorumu İngiltere ligi bölümünde yapsaydım bu kadar tepki çekmezdi. Cümlede bir sorun olsaydı eğer takım ismi, cismi farketmeden her yerde tepki çekerdi. Canı gönülden sevdiğiniz bir takım olduğu için tepki vermeniz normal. Empati yapabiliyorum ancak doğru tektir.
Kendi adıma konuşursam geçmişte Fenerbahçe tüm şampiyonluklarını hakem hatalarıyla alıyor demedim, geçmişte Galatasaray hakem hatası olmadan puanlar almıştır demedim, Fenerbahçe hiç emek vermeden maç kazanıyor demedim. Bunları demişçesine bunlar üzerinden tartışmak ne kadar doğrudur.
Demediğim halde eminim ki yine birisi hakemlerle maç kazanmıyoruz diye yazacaktır. :) Tabi sadece yanlış anlaşılmaları düzeltmek adına, tartışmayı doğru odaklara çekme anlamında yazıyorum. Yoksa ses etmiyoruz diye her kafasına esen konuşuyor, benden izin almanız lazım tavırlarına girebilirim, bu alanda örnekleri olduğu gibi. Bu iş böyle olmaz. Forum kuralları gereği herkes istediği gibi konuşabilir. Bir grubun ya da zümrenin cevap verip vermemesine, alttan almasına ya da eleştirileri büyütmüyoruz tavrına bağlı değildir.
nannar
22.Aralık.2011, 14:10
Hakemlerin Fenerbahçe lehine hatalarının fazla oluşu Fenerbahçe'nin zirvede kalmasında bir etkendir. Bu cümlede Fenerbahçe hakemlerin desteğiyle maç kazandı anlamı nasıl çıktı bilemiyorum.
ReaList
22.Aralık.2011, 14:16
Fenerbahçe Bursaspor ile çekişiyor, Fenerbahçe kazanıyor her hafta bir tartışma aman yarabbi.
"Bobo Alex'in arkadaşı ondan penaltı kaçırdı"
"Federasyon değil Fenerasyon"
"Murat Şahin Fener'in eski kalecisi yoksa böyle gol mü yenir"
"Hakemler olmazsa Fener bir hiç"
"Anadolu'dan şampiyon çıkartmayacaklar"
"Bu lig kirli"
"Şerefli ikinciyiz"
"vs vs vs"
ve son maçta Fenerbahçe şampiyonluğu kaybediyor, Her şey unutuluyor, lig temiz şampiyonluk temiz.
Galatasaray'ı yenersin "Şu hakemler olmazsa Fener asla yenemez"
Galatasaray'a yenilirsin "Bırakın şimdi tertemiz maç hakem iyi maç yönetti"
Beşiktaş'ı yenersin " Bu hakem kasıtlı olarak bu maça atandı, yine hakem sayesinde"
Beşiktaş'a yenilirsin " Hakem olmadan işte böylesiniz"
Trabzon'u yenersin " TFF üstündeki formayı çıkarsın artık"
Trabzon'a yenilirsin " Ne oldu hakemi alamadınız mı?"
Hakem hataları her takıma olur, açın youtube'u 4 takım lehinde aleyhinde verilmiş milyon tane karar var, ama arasından sadece Fener'i seçip "Efendim biz sütten çıkmış ak kaşığız" derseniz adama gülerler, ayıptır açın bakın herşey ortada.
Ne dedim biz artık "Hakemler bizi eziyor ühühühüh" mantığını yendik dedim, artık kulüp sitesinden, yönetici ağzından bunları duymuyoruz, inşallah da duymayacaz. Siz her başarısızlığı hakemlere sağa sola atmaya devam edin, umarım yönetici abileriniz de aynı kafadadır, bu mantıkla başarısız olmak müstehaktır.
nannar
22.Aralık.2011, 14:24
Hakem hataları her takıma olur, açın youtube'u 4 takım lehinde aleyhinde verilmiş milyon tane karar var, ama arasından sadece Fener'i seçip "Efendim biz sütten çıkmış ak kaşığız" derseniz adama gülerler, ayıptır açın bakın herşey ortada.
bunu kim dedi bir göstersene lütfen bize...
sui generis
22.Aralık.2011, 14:28
kusura bakmayın ama Man City örneği çok abes olmuş. burası Türkiye. hangi Türk takımı için yazarsanız o takımın taraftarı buna tepki gösterir. o yüzden o yazdığınızı Man City i destekleyen Türkler fazla ciddiye almaz.
2.si kelime oyunu yapıyorsunuz. Fenerbahçenin zirve yarışında olmasıyla lehine hakem hatalarının fazla olması evet tam olarak aynı şeyler değildir ama aslında aynı kapıya çıkarlar. hakem benim lehime hata yapıyorsa puan almıyor muyum ben oradan. hakemin yaptığı en ufak birşey maçına gidişatını etkiler. bunda da aynen öyle. hakem lehime hata yapıyor olması zirvede olmasıyla aynı kapıya çıkar.
o zaman ben de şunu iddia ediyorum; Aleyhime yapılan hakem hataları olması şuan GS ile çekişiyor olmazdım, zirvede açık ara yalnız olurdum.
tamam iyi bir sezon geçiriyor olabilirsiniz ama başkasının başarılarına kılıf bulmaya çalışmayın.
ReaList
22.Aralık.2011, 14:33
Bir tarafta hakem hataları lehimize de oluyor aleyhimize de diyen Fenerbahçe tarafı.
Diğer tarafta "sanki bu sadece Fener lehine işleyen bir mekanizmaymış gibi" Fenerbahçe hakem hataları olmazsa zirvede kalmazdı mantığı güden Galatasaray tarafı.
Bunu Ali'nin Veli'nin söylemesi önemli değil ki, aç kulüplerin resmi sitelerini sezon başındandır yaptıkları açıklamalara bak görürsün. İmam-Cemaat meselesi. Fenerbahçe tarihinin en karanlık dönemini yaşıyor, kulüp tarihinde böyle kötü bir zaman dilimi yoktur, herşeye rağmen bu savaşın içinden bu denli bir mücadele ile çıkıp hala sportif alanların hepsinde zirveye oynuyorsa " Dış etkenler olmazsa Fenerbahçe bir hiç" mantığı gütmek hem saygısızlık hem de hazımsızlıktan başka bir şey değildir.
Sekopej
22.Aralık.2011, 15:03
Fenerbahçe aleyhine yapılan hakem hataları olmasa şimdi devreyi lider kapatmıştık.
sui generis
daha önce yazmıştım ama arkalarda kaldı. Pazar Günü İskele Meydanında Büyük Fenerbahçe Mitingi var. gelebilecek olanlar kaçırmamalı..
sui generis
Fenerbahçe aleyhine yapılan hakem hataları olmasa şimdi devreyi lider kapatmıştık.
sadece lider değil, açık ara lider :)
ForsakeN
22.Aralık.2011, 15:07
Dun de hakem, uzatmalarda o kadar oyun durmasina ragmen, Gokhan'in onu bomboskem tam 4dk sonunda oyunu bitirdi. Hadi bunu da konusalim. Yunus Yildirim'in o pozisyonu kesinlikle devam ettirmesi gerekiyordu. Gayet net.
byariff
22.Aralık.2011, 15:09
Hakem zaten 4 dakka vermedimi sen 94 dakka gol atma 95.ci dakka ataga cik hakem maci bitirsin bahane aramayalim
sui generis
22.Aralık.2011, 15:10
Hakem zaten 4 dakka vermedimi sen 94 dakka gol atma 95.ci dakka ataga cik hakem maci bitirsin bahane aramayalim
maçı izledin mi ? sakatlığı gördün mü ? oyunun kaç dk durduğunu gördün mü? o 4 dk nın en az 4 dk olduğunu biliyor musun ?
ReaList
22.Aralık.2011, 15:19
Dun de hakem, uzatmalarda o kadar oyun durmasina ragmen, Gokhan'in onu bomboskem tam 4dk sonunda oyunu bitirdi. Hadi bunu da konusalim. Yunus Yildirim'in o pozisyonu kesinlikle devam ettirmesi gerekiyordu. Gayet net.
Hayır bunu konuşmayalım, Bienvenu'yu konuşalım, Özer'i konuşalım, Semih'i konuşalım. Sen koca 90 dakikada boş kalelere gol atamazsan hakemlik olay kalmaz zaten. Hakem hatalıdır 4 dakika uzatma vermesine ve uzatma içinde 2 dakika oyun durmasına rağmen 94. dakikaya girmeden maçı bitiriyorsa onun hatasıdır, keşke olmasa ama sonuçta hata.
Night_Mare17
22.Aralık.2011, 15:41
Bize yapılanlar da olmasaydı biz yine her türlü liderdik. En basitinden Gaziantep maçı.
Bu arada Bekir'in elle çıkardığı top falanda hatalı karar olmasaydı belki daha fazla puan farkıyla liderdik.
ReaList
22.Aralık.2011, 15:45
Bize yapılanlar da olmasaydı biz yine her türlü liderdik. En basitinden Gaziantep maçı.
Bu arada Bekir'in elle çıkardığı top falanda hatalı karar olmasaydı belki daha fazla puan farkıyla liderdik.
Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz (: olmuşla ölmüşe çare yok derler.
O olmasaydı bu olsaydı yolundan gitmek yerine
Bir daha bunlar olmasın diye çalışsaydık bugün bu sığ muhabbetler dolaşmayacaktı.
Ama yine de bu konuda bir nebzede olsa aşama kaydettik diye düşünüyorum
Bugün Elit kategoride 2 hakemimiz olup Avrupa Şampiyonasına hakemimiz gidiyorsa son senelere göre bir merdiven daha yukarıdayız demektir.
Night_Mare17
22.Aralık.2011, 15:51
Doğum Günün Kutlu Olsun ...
http://3.bp.blogspot.com/_eQPYe9rMte8/TRDvjG5wdqI/AAAAAAAABAU/PkkVKtvNJRY/s1600/Lefter%2BK%25C3%25BC%25C3%25A7%25C3%25BCkandonyadi s.jpg
futureless
22.Aralık.2011, 16:38
Bir de gerçekten öyle olsanız demek nasıl saldıracaksıN.
Saldırma lafını kullanıyorum özellikle , evet saldırıyorsunuz dur durak bilmeden açık yakaladığınız her yerden.Savunma yaptığımızda suçlu oluyoruz mesajımız siliniyor.
DisCo
22.Aralık.2011, 18:05
kusura bakmayın ama Man City örneği çok abes olmuş. burası Türkiye. hangi Türk takımı için yazarsanız o takımın taraftarı buna tepki gösterir. o yüzden o yazdığınızı Man City i destekleyen Türkler fazla ciddiye almaz.
2.si kelime oyunu yapıyorsunuz. Fenerbahçenin zirve yarışında olmasıyla lehine hakem hatalarının fazla olması evet tam olarak aynı şeyler değildir ama aslında aynı kapıya çıkarlar. hakem benim lehime hata yapıyorsa puan almıyor muyum ben oradan. hakemin yaptığı en ufak birşey maçına gidişatını etkiler. bunda da aynen öyle. hakem lehime hata yapıyor olması zirvede olmasıyla aynı kapıya çıkar.
o zaman ben de şunu iddia ediyorum; Aleyhime yapılan hakem hataları olması şuan GS ile çekişiyor olmazdım, zirvede açık ara yalnız olurdum.
tamam iyi bir sezon geçiriyor olabilirsiniz ama başkasının başarılarına kılıf bulmaya çalışmayın.
Aynı şeyleri anlatıyorum zaten. İşin içinde Fenerbahçe dediğim için tepki geliyor. Beşiktaş desem yine tepki gelirdi. Manchester City desem, Antalyaspor desem bu kadar tepki gelmez.
Hakem yardımıyla maç kazanmak demek hakemin kasıtlı olarak Fenerbahçe'ye maç kazandırması demektir.
Hakemin sonuca etki edecek hata yapması ise 1-0 giden bir maçta voleybolla kesilen topa penaltı vermiyorsan 1-0 giden sonuca etki eden hata yapmışsındır. Bu o penaltının kesin gol olacağı anlamını taşımaz ancak maç 1-0 biterse sonuca etki etti diye konuşulur. Hakem hatası demek hakem kasıtlı yaptı demek anlamına gelmez. Hata kasıtlı olmaz, kasıt varsa hata olmaz.
Görüşlere saygı, görüşler üzerine doğru yaklaşımlar yapamadığımız sürece dar kalıplar içinde kalmaya devam ederiz. Yazdığım her şeyi unutalım da şurayı dinleyelim.
Bu yoruma sonsuz saygı duyarım. İtirazım varsa da lehte ve alehte yapılanları oranlayalım da sonucu öyle değerlendirelim gibi bir cevap veririm. Ancak cevap için gidip Şampiyonlar liginde Fenerbahçe'nin hakem hatalarıyla ilgili videosunu koymam. Koyarsam acayip saçma bir iş yapmış olurum. Yapılan yoruma doğru yaklaşmamış olurum. Bilmem bana gelen cevapların anlamsızlığını anlatabildim mi?
barahir
22.Aralık.2011, 18:08
Doğum Günün Kutlu Olsun Ordinaryus.. Daha uzun sarı-laci yıllara inşallah..
sui generis
22.Aralık.2011, 18:26
Maçın skoruna %100 etki eden, gözün gördüğü, kulağın işittiği, maçları fazla cımbızlamadan, burdayım diyen hakem hatalarıyla kazanılmış en az 6-7 maç sayarım.
demiştiniz.. ben buradan Fenerbahçe nin hakemlerle maç kazandığını anlıyorum. ister kasıtlı olsun ister kasıtsız. bu kadar söylediniz ki; kasıt aramamış olmanız imkansız.
oranlama falan bunları ister yapın ister yapmayın, biz zaten hakem hatasıyla kazanmadık demiyoruz ki.. elbette kazandığımız da oldu. ama bir o kadarda kaybettiğimiz puanlar oldu. biz sizin gibi bunları abartmıyoruz. diyorum ya dünkü GG nin pozisyonu GS için olsaydı; o maçın konusunda mesaj sayısını tahmin bile edemezdim. ve orada dönüp dolaşıp Aziz Yıldırım a, Fenerbahçe ye gelecekti.
DisCo
22.Aralık.2011, 18:45
demiştiniz.. ben buradan Fenerbahçe nin hakemlerle maç kazandığını anlıyorum. ister kasıtlı olsun ister kasıtsız. bu kadar söylediniz ki; kasıt aramamış olmanız imkansız.
oranlama falan bunları ister yapın ister yapmayın, biz zaten hakem hatasıyla kazanmadık demiyoruz ki.. elbette kazandığımız da oldu. ama bir o kadarda kaybettiğimiz puanlar oldu. biz sizin gibi bunları abartmıyoruz. diyorum ya dünkü GG nin pozisyonu GS için olsaydı; o maçın konusunda mesaj sayısını tahmin bile edemezdim. ve orada dönüp dolaşıp Aziz Yıldırım a, Fenerbahçe ye gelecekti.
Bu cümleyi kurmamdaki amaç çok açık. Çünkü bununla ilgili yorumlarda geldi. Her maçta oluyor deniyor. Bazen hakem azar azar bizi doğradı deriz. Yani ortasahada çaldığı faulü bile sorgularız. Benim bahsettiğim pozisyonlar öyle kılı kırk yaran, oturup da hakem hatası aranmış pozisyonlar değildir.
Ben şundan bahsediyorum. Yorumu yaptım. Bitti ve gitti. Sizlerde Fenerbahçe'nin hakem hatasıyla puan kazandığını biliyorsanız neye itiraz ediyorsunuz. Manisa maçında birisi çıkıp hakkımız yendi dediğinde ben alıntı yapıp savunmaya geçiyormuyum. Alıntı yaparsam yazacağım tek şey vardır. Haklısın. Hak verdiğim halde yorumda yapmayabilirim. Konu buyken geçmiş sezonlara, başka takımların maçlarına girmeye gerek yoktur.
Şayet ben çıkıp Manisa maçında golünüz verilmedi ama babacım bilmem hangi maçta ofsayttan gol atmıştınız. Neee oldüüüüü dersem bu taraftarlıktır.
sui generis
22.Aralık.2011, 18:51
neye mi itiraz ediyoruz ? bu konunun sadece Fenerbahçe için konuşuluyor olmasına kızıyoruz. bu hatalar aynı şekilde diğer takımlara da oluyor diyoruz. lehimize olduğu kadar aleyhimize de oluyor diyoruz. biz siz bu konuyu Fenerbahçe için yazıyorsunuz diye kızıyoruz. yoksa çıkıp TR de hakem hataları yüzünden canı yanan takım çok oluyor vs yazsanız eyvallah ama bunu sadece Fenerbahçe için yazmanıza tepki gösteriyoruz.
DisCo
22.Aralık.2011, 19:12
Konuştukça doğru mecralara doğru gidiyoruz. Benim söylediğimde bir problem yok yani. Senin dediğin kısım ise farklı konudur ve orayada girebiliriz.
Futbol bilgim doğrultusunda tüm takımların olaylarını değerlendirmeye çalışıyorum. Konu bugün Fenerbahçe olduğu için tartışılıyor. Yarın Galatasaray olur hatta geçmişten video konur ve konu Galatasaray olur fikirlerimi yazarım. Bunlar olduğu zaman hakemleri korumaya, takımı korumaya geçtiğimi gördün mü? Bu konuda da haklılık payın var. Örnek olarak Antalyaspor - Orduspor maçında hakem hatası vardı onu niye söylemedin diyebilirsin. Takip etmediğim için olabilir. Fenerbahçe'yi de takip etme deme hakkın var tabi. :)
sui generis
22.Aralık.2011, 19:17
kimseye şunu takip etme deme hakkımın olduğunu sanmıyorum :)
o zaman şöyle diyim; ilerleyen zamanlarda oluşacak hakem hatalarında(olacak buna kesin gözüyle bakıyorum :) ) başka takımların maçları içinde (özellikle GS , BJK gibi takımların maçları için) böyle yorumlar bekliyoruz :)
Sekopej
22.Aralık.2011, 23:08
Ben hakemler aleyhimize hata yapmasa liderdik diye yazarken, siz bunun tersini yazdığınızda nasıl garip geliyor, bunu anlayın diye yazdım yoksa sen gol atamıyorsan hakem istediğin kadar hata yapsın, sen golleri atıyorsan hakem istediğin kadar engellemeye çalışsın sorun yok. Bunu zaten genele vurduğunuzda genelde denge ağlanmış olur, biz vakti zamanında bize neredeyse 2 senedir penaltı çalınmıyor dediğimizde, en az 8-9 maçta net penaltı verilmediği görüldüğü zamanlarda bile çıkıp Fenerbahçe aleyhine hata yapılıyor denmiyordu, o sebeple şimdi de denmesini beklemiyorum, sadece bahsi geçen takım değiştiğinde yorumlarımız da değişmesin, kendi takımımız olduğunda başka Fenerbahçe olduğunda başka anlayışla yorum yapmayalım.
Addolorato
22.Aralık.2011, 23:14
19 temmuz 2006 hürriyet
türkiye'de de düşürülsün
fenerbahçe kulübü başkan vekili ve basın sözcüsü nihat özdemir, italya'da yaşanan şike skandalının ardından juventus, fiorentina, lazio'nun ikinci lige düşürülmesi ve milan'ın puan cezası almasının kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. böyle cezaların türkiye'de de verilebilmesi gerektiğini dile getiren özdemir, “italya'da bu olayın ortaya çıkm...ası ve bu cezaların verilmesi benim için sürpriz oldu. türkiye'de eğer böyle şeyler varsa böyle cezalar verilebilmeli” diye konuştu.
---------
10 aralık 2011 hürriyet
küme düşme kaldırılsın
fenerbahçe başkan vekili nihat özdemir kulüpler birliği’nde aydınlar’a şöyle dedi: “bizleri temsil eden futbol federasyonu’ndan şunu rica ediyoruz; küme düşme kaldırılsın. fenerbahçe’siz süper lig ağır darbe alır.”
kulüpler birliği vakfı’nın dün istanbul’da yaptığı toplantıda, şike iddianamesinde ismi en çok geçen kulüp olan fenerbahçe’nin başkan vekili nihat özdemir’den şok bir talep geldi. özdemir, şike suçundan küme düşmenin kaldırılmasını istedi.
Sekopej
22.Aralık.2011, 23:26
Nihat Özdemir uzatmaları oynuyor, camia dağılmasın diye Aziz Yıldırım'ın isteğiyle istifası kabul edilmedi, mayısta yeni yönetimde olmayacaktır. Tabi böyle bir şey demiş mi bilmiyorum ama bu dönemde taraftarın gözünden iyice düştü kendisi.
Sekopej
22.Aralık.2011, 23:30
Fenerbahçemizin sembol isimlerinden, efsane futbolcumuz Lefter Küçükandonyadis 86 yaşına girdi.
22 Aralık 1925’te dünyaya gelen, ’Ordinaryüs’ lakaplı, taraftarımızın Stadımızın önüne heykelini diktiği unutulmaz golcümüz Lefter Küçükandonyadis’e, sevdikleriyle birlikte nice mutlu yıllar diliyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
ReaList
22.Aralık.2011, 23:37
19 temmuz 2006 hürriyet
10 aralık 2011 hürriyet
küme düşme kaldırılsın
fenerbahçe başkan vekili nihat özdemir kulüpler birliği’nde aydınlar’a şöyle dedi: “bizleri temsil eden futbol federasyonu’ndan şunu rica ediyoruz; küme düşme kaldırılsın. fenerbahçe’siz süper lig ağır darbe alır.”
kulüpler birliği vakfı’nın dün istanbul’da yaptığı toplantıda, şike iddianamesinde ismi en çok geçen kulüp olan fenerbahçe’nin başkan vekili nihat özdemir’den şok bir talep geldi. özdemir, şike suçundan küme düşmenin kaldırılmasını istedi.
Şunu söyleyen adam alenen suçlu olduğunu kabul etmiş olur, şehir efsanesi gibi sağda solda durmadan Fenerli yöneticiler onu dedi bunu dedi yazan gazeteler hangi kafalarla bunu hazırlıyor merak ediyorum.
The.Crow
22.Aralık.2011, 23:57
Zamanında 20-30 hafta penaltı kullanmadık ki penaltı olan bir yığın pozisyonumuz varken 1 hafta konuşulmadı şimdi herkes Fenerbahçe foruma girip konuşuyor. Ne FENERBAHÇE'ymişiz be..
AykutKocaman
23.Aralık.2011, 00:01
Şunu söyleyen adam alenen suçlu olduğunu kabul etmiş olur, şehir efsanesi gibi sağda solda durmadan Fenerli yöneticiler onu dedi bunu dedi yazan gazeteler hangi kafalarla bunu hazırlıyor merak ediyorum.
Bu arada adam da teşebbüse kalksın demiş.Bir şey varsa düşürülsün de buraya gelip araştırmacı gazeteci kimliğine girenler komik oluyor.
ReaList
23.Aralık.2011, 01:13
Fenerbahçe THY Avrupa Ligi A Grubu'nu lider tamamladı.. İtalya'da Bennet Cantu'yu tek deviren takım olan Kanarya tam bir bıçak sırtı gecede gruptan elenme tehlikesi bile varken, TOP 16'ya lider gitti..
Masa oyunları olmadan biz bir hiçiz :D helal çocuklar.
Trabzonspor
23.Aralık.2011, 14:29
Kimse Fenerbahçe diğer branşlarda da şike yapıyor demediki.Siz neden futbolda yaşananları başka yerlerede çekip oralarıda kirletmeye çalışıyorsunuz anlamadım.Bunlar futbolda yaşanıyor bırakında bari sadece orda kalsın.
Bekq
23.Aralık.2011, 15:28
Kimse Fenerbahçe diğer branşlarda da şike yapıyor demediki.Siz neden futbolda yaşananları başka yerlerede çekip oralarıda kirletmeye çalışıyorsunuz anlamadım.Bunlar futbolda yaşanıyor bırakında bari sadece orda kalsın.
http://www.salsabasket.net/turkiye-basketbol-ligi/trabzonspordan-hakemlerle-ilgili-veryansin.html
Sadece futbolda bırakmayan sizlersiniz. Futbolu mahfettiğiniz yetmedi sıra Basketbol'a geldi. :)
sarianet
23.Aralık.2011, 15:34
Masa oyunları olmadan biz bir hiçiz :D helal çocuklar.
evet iyiki masa tenisi şubesini açmışız masa oyunu şart :D:D:D
Trabzonspor
23.Aralık.2011, 15:54
http://www.salsabasket.net/turkiye-basketbol-ligi/trabzonspordan-hakemlerle-ilgili-veryansin.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.salsabasket.ne t%2Fturkiye-basketbol-ligi%2Ftrabzonspordan-hakemlerle-ilgili-veryansin.html)
Sadece futbolda bırakmayan sizlersiniz. Futbolu mahfettiğiniz yetmedi sıra Basketbol'a geldi. :)
Hayır niye üstünüze alınıyorsunuz?Belki Efes için söyledi bunları :)Adam zaten yokluk içinde mücadele ediyor hakem hatası olunca da konuşıuyor haliyle.Her hakem hatasını konuşan Fenerbahçeyimi hedef alıyor?
Bekq
23.Aralık.2011, 16:04
Hayır niye üstünüze alınıyorsunuz?Belki Efes için söyledi bunları :)Adam zaten yokluk içinde mücadele ediyor hakem hatası olunca da konuşıuyor haliyle.Her hakem hatasını konuşan Fenerbahçeyimi hedef alıyor?
Yazdığımı bir daha okurmusun. Fenerbahçe ile alakasını yok yazdığımın :)
ReaList
24.Aralık.2011, 16:18
Bu transfer döneminde 3 alana oyuncu takviyesi yapmamız şart.
Defansa ; Serdar, Yobo ve Bekirle beraber 4.adam lazım malum sakatlık çok sorun oluyor, bana göre alınması gereken en makul kişi G.Bilriğinden Aykut Demir
Orta Sahaya ; Eskişehirspor'dan Alper Potuk'u hangi şartta olursa olsun almamız lazım, Selçuk-Cristian kanserinden bıktık artık.
Forvete ; Her ne kadar bu sezon fazla formda olmasa da Cenk Tosun yerliler arasındaki en iyi alternatif. Hem mevcut durumu bonservis bedelini de bir nebze düşürür. 20 yaşında ve geleceği çok parlak. En azından Semih ve Bienvenu'den iyidir, potansiyeli var.
Bunlar yerli alternatifler, yabancı transferi mutlaka olacaktır ama kanımca yine menajer oyunlarına gelmemiz muhtemel. Profesyonel Transfer ekibimiz olmadan daha çok bu akbabalara para kaptırırız.
Bekq
25.Aralık.2011, 14:04
http://img812.imageshack.us/img812/4774/adszsc.png
Büyük Fenerbahçe Mitingi
Yavaş yavaş dolmaya başladı. :)
İzlemek için: http://www.istweb.tv/
Altta "Canlı Kameralar" 'a tıklayıp "Kadıköy"'ü seçerseniz görebilirsiniz.
sarianet
25.Aralık.2011, 14:53
ses de olsa kameralarda daha iyi olurdu :D
http://img38.imageshack.us/img38/4392/adszor.png
Bekq
25.Aralık.2011, 14:53
http://a1112.hizliresim.com/s/t/1bv7h.png
Artmaya devam ediyor. :)
Sekopej
25.Aralık.2011, 15:02
Fenerbahçe TV'den sesli izleyebilirsiniz.:)
Bekq
25.Aralık.2011, 15:02
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/388695_265742813487388_137712972957040_744957_1862 638304_n.jpg
sui generis
25.Aralık.2011, 15:08
Müthiş bir atmosfer var. İyi ki burdayim iyi ki fenerbahçeliyim. Dusmanlarimiza biraz da olsa cevap olur
Bekq
25.Aralık.2011, 15:18
Belki beklenen kalabalık olmadı FAKAT verilmek istenen mesaj verilmiştir sanıyorum. :)
Night_Mare17
25.Aralık.2011, 15:20
Toplanma amacı ne ? Merak ettim.
anil luque
25.Aralık.2011, 15:22
Toplanma amacı ne ? Merak ettim.
Bunu ben de çok merak ediyorum. Özellikle soruşturma dönemi boyunca Fenerbahçe aleyhine olduğu düşünülen kişi , kurum vb. protesto sanırım.
Night_Mare17
25.Aralık.2011, 15:23
Bunu ben de çok merak ediyorum. Özellikle soruşturma dönemi boyunca Fenerbahçe aleyhine olduğu düşünülen kişi , kurum vb. protesto sanırım.
Dava bittikten sonra yapılabilirdi.
Sekopej
25.Aralık.2011, 15:24
Birlik ve beraberlik mesajı. Fenerbahçe'nin bu süreçte bütünlüğünün göstergesi, taraftarın her şartta takımına olan bağlılığının bilinmesi. Taraftar organizasyonudur bu miting.
Night_Mare17
25.Aralık.2011, 15:27
Biz arkadaşa onu yazsak ilk başta bizi kesip , biçerlerdi. Geldi bize şikeci damgası vuruyor ortada koskocaman bir 0 varken.
Neyse miting Avrupa Yakası'na gelmesinde trafik kapanır pazar pazar :D
Sekopej
25.Aralık.2011, 15:31
Aylardır herkes Fenerbahçe'ye şikeci damgası vuruyor, buna da itiraz etmeni beklerdim o zaman.:) Hem o tartışmanın yeri olmadığı için silindi mesajlar, silmesem haklı olabilirdiniz.
Dava sonuçlandığında zaten çok daha büyük mitingler Aziz Yıldırım'ın katılımıyla yapılacak.
sui generis
25.Aralık.2011, 15:33
Lube ayar fenerbahcedir
Sekopej
25.Aralık.2011, 15:41
Lube ayar fenerbahcedir
Çok güzel konuştu, tüm Fenerbahçelilerin duygularına tercüman oldu, ne kimseye hakaret etti ne de kimsemin hakkına girdi. Gerçekten Lube Fenerbahçe'dir.
anil luque
25.Aralık.2011, 15:41
Bu Ömer Çavuşoğlu kimdir ne işe yarar? Saçmasapan cümleler kuruyor.
Sekopej
25.Aralık.2011, 15:46
Fenerbahçe mitinginin başka takım taraftarları tarafından izleniyor olması.:p
Onun gibilerin dediklerini değil bence Lube gibilerin dediklerini dikkate alın.;)
Sirius Black
25.Aralık.2011, 15:47
Evet, twitter adresini gülerek takip ediyoruz. :)
anil luque
25.Aralık.2011, 15:50
Fenerbahçe mitinginin başka takım taraftarları tarafından izleniyor olması.:p
Onun gibilerin dediklerini değil bence Lube gibilerin dediklerini dikkate alın.;)
O kadar boş vaktim yok Serkan abi twitter'dan gördüm söylediklerini :)
Hem niye algıda seçicilik yapıyoruz? O adamın seviyesizliği , kendini bilmezliği gitmiş mi oluyor Lube Ayar'ın konuşmalarıyla ?
Night_Mare17
25.Aralık.2011, 15:51
Garip olan şu; mitinge gelen 'ünlü'lere Fenerbahçe'nin hiç ihtiyacı yok ama hepsinin gündem olmak için Fenerbahçe ismine ihtiyacı var.
Sekopej
25.Aralık.2011, 15:52
O Ömer Çavuşoğlu'nun muhattap olacağı şeyler, ben dikkate almayın diyorum ha alacak olan alsın, bana ne, beni ilgilendirmiyor Ömer Çavuşoğlu şöyle demiş, ona böyle tepki gösterilmiş falan.:)
Sekopej
25.Aralık.2011, 15:54
Garip olan şu; mitinge gelen 'ünlü'lere Fenerbahçe'nin hiç ihtiyacı yok ama hepsinin gündem olmak için Fenerbahçe ismine ihtiyacı var.
Bu taraftar mitingi, gelenler kendi istekleriyle gelmiştir ama asıl amaç Fenerbahçe taraftarı olanların buluşmasıdır. Ha reklam peşindekiler yapsın reklamını önemli değil, camiaya moral alması, içeride yatanlara moral olması, onların duygularının paylaşılması yeter. Hiç bir ünlü gelmese de taraftar orada olacaktı zaten. Ünlüler için değil Fenerbahçe için oradalar.
DisCo
25.Aralık.2011, 17:03
Teşbihte hata olmaz demişlerde istisnaları delmeyelim.
sui generis
25.Aralık.2011, 17:17
İzlemeyenler su son bölümü izlesin en azından fenerbahçe olmasa turk futbolu ne oluyrmus gorulur
sui generis
25.Aralık.2011, 17:21
Omer cavusoglu nu unutmamak lazım, adamdır...
sarianet
25.Aralık.2011, 17:22
Muhammed ömer çavuşoğlunu herkes kaldıramaz lafı dolandırmadan direk söylediği için :)
Sekopej
25.Aralık.2011, 17:34
Antalya’da düzenlenen Türkiye Büyük Erkekler Kulüplerarası Boks Şampiyonası, bugün yapılan final müsabakaları ile sona erdi. Fenerbahçe Boks Takımı, turnvanıyı şampiyon olarak tamamladı.
Dilek Sabancı Spor Salonu’nda yapılan ve Fenerbahçemizin 8 bökserle mücadele ettiği final müsabakaları sonucunda Boks Takımımız 39 puanla Türkiye şampiyonu
49 kiloda Serhat Pehlivan, 64 kiloda Yakup Şener, 75 kiloda Önder Şipal, 81 kiloda Adem Kılıçcı, 91 kiloda Avni Yıldırım ve artı 91 kiloda Seyda Keser rakiplerini mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. 56 kiloda Furkan Ulaş Memiş, finalde rakibine kaybederek 2. olurken; 69 kiloda Onur Şipal ise sakatlığı sebebiyle final müsabakasına çıkmayarak ikinci olan bir diğer Fenerbahçeli boksör oldu.
Fenerbahçe Spor Kulübü Boks Şubesi, toplamda 39 puanla şampiyonayı ilk sırada tamamlarken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 26 puanla 2., Beşiktaş ise 13 puanla 3. sırada yer aldı.
10 sıklette mücadele eden sarı lacivertli sporcular 6 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya; toplamda 9 madalya ile önemli bir başarıya daha imza attı.
Sekopej
25.Aralık.2011, 17:35
Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Yarışları Burhan Felek Yüzme Havuzu’nda devam ediyor.
102 kulüpten 920 sporcunun katıldığı yarışlarda Fenerbahçe Spor Kulübü Yüzme Şubesi 125 sporcu ile mücadele ediyor.
Yarışları, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Turan Şahin ile Yüzme Şubemizin kaptanı Serkan Tutgun da izledi.
Organizasyonun 4. günü geride kalırken yüzücülerimiz 3 Türkiye daha rekoru kırdı. 13 yaş 400 metre serbest yarışlarında Zeynep Büşra Önal 4.22.72’lik derecesiyle Türkiye rekoru kırarken, 14 yaş 100 metre kurbağalamada ise Berfin Doğankuş 1.13.50’lik derecesiyle yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu. Burak Kartal da 15-16 yaş 100 metre sırtüstünde 57.01 ile Türkiye rekoru kırdı.
Öte yandan 500 metre kurbağalama büyük erkeklerde Mustafa Kaçmaz ile açık yaş 100 metre kelebek yarışlarında Ezgi Yazıcı birinci oldu.
Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Yarışları 25 Aralık Pazar günü Burhan Felek Yüzme Havuzu’nda yapılacak yarışlarla tamamlanacak.
sui generis
25.Aralık.2011, 17:45
Mitingin özeti ; yikilmayan son kale Fenerbahçe !!!
goosfraba
25.Aralık.2011, 17:49
fenerbahçe cumhuriyeti deyince insanlar çok yanlış yerlere çekiyordu. olay budur.
attirson
25.Aralık.2011, 17:54
fenerbahçe cumhuriyeti deyince insanlar çok yanlış yerlere çekiyordu. olay budur.
Bilmediklerinden değil de bilmemek istediklerinden.
TR.CaPTaiN
25.Aralık.2011, 18:32
Bir taraftar sitesinin böylesine büyük bir organizasyon düzenlemesi büyük başarı. 80 yaşındaki Veselinovic ülkesinden kalkıp bu mitinge geliyor. Daha ne olsun ? Fenerbahçe camiası için önemli birçok kişi mitingde vardı ve bu insanlara da destek verildi. Metris'teki yöneticilerimizin ailelerinin yöneticilerimizin mektuplarını okumaları çok güzel düşünülmüş. FB TV'nin başından sonuna kadar organizasyonu canlı yayınlaması güzeldi. Bir konuşmacının ağzından Ziya Şengül lafı çıktığında meydandan yükselen ıslıklar, yuh sesleri çok çok güzeldi. Emeği geçenlere, katılanlara teşekkürler.
Sekopej
25.Aralık.2011, 18:37
Taraftarlarımız, 3 Temmuz’da başlayan süreçte yaşananlarla ilgili olarak Kulübümüze destek vermek amacıyla Kadıköy Meydanı’nda "Büyük Fenerbahçe Mitingi"ne yoğun ilgi gösterdi.
3 Temmuz’dan bu yana düzenledikleri organizasyonlarla, Kulübümüze hem maddi hem de manevi destek sağlayan taraftarlarımız, Kadıköy Meydanı’nda düzenlenen mitingte de bir kez daha seslerini duyurmaya devam etti.
"Büyük Fenerbahçe Mitingi"ne; Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Yüksel Günay, Yöneticilerimiz, Yüksek Divan Kurulu Üyelerimiz, Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, Profesyonel Futbol Takımımızın İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, eski futbolcularımız, sanat ve basın dünyasından birçok isim ile binlerce taraftar katıldı.
Organizasyon "Yıkılmayan kale en büyük Fenerbahçe" tezahüratlarıyla başladı. Taraftarlarımız ellerinde pankartlar, yüzlerinde Aziz Yıldırım maskeleriyle Kadıköy’e akın etti. Kadıköy Meydanı Fenerbahçe tezahüratlarıyla inledi.
Mitingte; Metris Cezaevi’nde bulunan Başkanımız Aziz Yıldırım ile Asbaşkanlarımız Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu ile Mali İşler Müdürümüz Tamer Yelkovan ve Amatör Şubeler Koordinatörümüz Cemil Turan’ın taraftarlara yazdıkları mektup okundu. Tamer Yelkovan’ın oğulları "Babacığım seni çok seviyoruz" yazılı pankart açtı.
Yönetim Kurulu Üyelerimizden Yasemin Merçil, Başkanımız Aziz Yıldırım’ın kardeşleri Ali Yıldırım’ın kızları Cansu ve Lara, Acar Yıldırım’ın oğulları Aziz ve Efe ile birlikte platforma çıkarak, Başkanımızın mesajını okudu.
AZİZ YILDIRIM: "Bizler suçsusuz, dimdik ayaktayız"
Mitinge gönderdiği mesajında, ’’(Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe) sözünü kendisine taraftarlık ruhu olarak kabul etmiş sizlerden biriyim ben’’ ifadelerini kullanan Başkanımız Aziz Yıldırım, "Sevgili Fenerbahçeliler, başından bu yana söylediğim bir sözü yeniden tekrar etmek istiyorum. Bizler suçsusuz, dimdik ayaktayız. Biz temiziz diyen herkesten daha da temiziz" dedi.
14 Şubat tarihinde başlayacak duruşmanın Türk spor tarihinde bir dönüm noktası olacağını vurgulayan Başkanımız Aziz Yıldırım, mesajında şu görüşlerine yer verdi:
"Benim ve yönetici arkadaşlarımın üzerine atılmaya çalışılan suçlamaları tek tek çürüteceğiz. Bu operasyonu yapanlar ve onu fırsat bilerek, Fenebahçemizi bitirmeye çalışanlar başarısız olacak, tarihin tozlu yaprakları içinde kaybolup gidecekler. Geriye, sizlerin kulübümüze nasıl sahip çıktığınız, hep birlikte sarı-lacivertli renklere nasıl büyük bir aşk beslediğimiz kalacak. Tarihe Kerem ile Aslı’nın, Ferhat ile Şirin’in aşkı gibi bir aşk efsanesini Fenerbahçeliler bırakacak. Milyonların sarı-lacivertli renklere duyduğu aşk ve ona sahip çıkması yıllarca anlatılacak, sonsuza dek yaşayacaktır. Siz büyük taraftarımızın sürecin en başından bu yana bizlere ve kulübümüze sahip çıkmak adına attığınız her adımı gururla ve gözlerimiz dolarak izliyoruz. Bugün orada toplanan binlerce kişiye ek milyonlarca gönülün kulübüne sahip çıktığını, bizlere destek verdiğini ve arkamızda olduğunu biliyoruz. Burada bizler, sizlerden bize ulaşan bu destek ile dimdik ayakta duruyoruz. Bu destek bize hastalıklarımızı da dertlerimizi de unutturuyor."
Fenerbahçe taraftarının dünyanın en büyük taraftar grubu olduğunu dosta düşmana gösterdiğini kaydeden Aziz Yıldırım, mesajında, "Gencinden yaşlısına, kadınından çocuğuna hepimiz biriz ve hep birlikte bir tarih yazıyoruz. Biliyoruz ki, yaşamakta olduğumu bu acılar bizleri öldüremez, ancak güçlendirir" ifadelerini kullandı.
Geçen sezonu mücadele ettiği tüm branşlarda şampiyon olarak tamamlayan sporcularına teşekkür eden Aziz Yıldırım, mesajında daha sonra şunları belirtti:
"Bugün onların sahalarda kazandıkları başarılar, bizlerin suçsuzluğunun en büyük kanıtıdır. Onlar emekleri çalınmaya, lekelenmeye çalışılmış olanlardır. Ancak yine de büyük bir inançla formamızı terletip, Fenerbahçe’nin adının her zaman olduğu gibi zirveye yazdırmak adına mücadele etmeye devam etmektedirler. Fenerbahçe Kulübü bu sene de mücadele ettiği tüm branşlarda şampiyonluk ipini göğüsleyecek ve bir kez daha kendisine leke atmaya çalışanlara en güzel cevabı verecektir. Bizlere başarılar, gururlar yaşattıkları ve başımızı her zaman dik tuttukları için başta futbol takımımız olmak üzere tüm takımlarımıza, tüm sporcularımıza ve 12. adam taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizler suçsuzuz ve bunu herkesin önünde ispatlayacağız. Bizleri yok etmek isteyenler karşısında hep birlikte duracağız. Tüm arkadaşlarım ve şahsım adına sizlere çok teşekkür ediyorum."
Bu arada, Aziz Yıldırım’ın mesajını okuyan Merçil’in konuşması taraftarlarca sık sık sloganlarla kesildi.
ŞEKİP MOSTUROĞLU: "Desteğiniz dik durmamıza vesile oldu"
"Büyük Fenerbahçe Ailesi,
6 aya varan uzun tutukluluk süremiz boyunca, sizlerin bitmek tükenmek bilmeyen desteği ile hala ayaktayız. Şampiyonluğumuza sevincimiz çok kısa bir süre sürdü. Ardından bu uzun acılı sürece girdik. Hiçbirimizin daha önce hiç karşılaşmadığı ve karşılaşmayı da hayal etmediği bu süreç, manevi anlamda bizleri yordu. Ailelerimiz tabiki bu süreçte bizim sürekli olarak yanımızdaydı, bizleri ayakta tutmaya çalıştılar. Bu noktada Fenerbahçe taraftarından da aldığımız çok sayıda mektup ve değişik vasıtalar ile bize ulaştırılan mesajlar içindeki manevi destek dik durmamıza vesile oldu.
Kadın taraftarlarımızın Manisaspor maçında tribünleri doldurması, büyük Bağdat Caddesi buluşması, Metris’e araç konvoyu, bitmek üzere olan ümitlerimizi yeşertti. Taraftarımızın kulübüne bu zor günlerde verdiği karşılıksız ve sonsuz destek, bizlere burada Fenerbahçe sevdamızı tutkuyla sürdürme kuvveti verdi.
Çocuklarımızdan, eşlerimizden koptuğumuz bu mecburi dönemde Fenerbahçe sevdası ailelerimize de sabır oldu. Onlarda eşlerinin, çocuklarının asla bu yolda yalnız yürümediklerini görerek, daha büyük bir şevkle bize ve sevdamıza dayanak oldular.
Uzun bir yargı süreci bizleri bekliyor. Yanlı yayınlar ile bizler, bugüne kadar itibarsızlaştırılmaya çalışıldık. Artık söz savunmaya yani bizlere geçti. Bu uzun süreçte savunmamız ile aklanmak gayreti içerisinde olacağız. İnanıyorum ki sonuçta sizlerin yüzünü ağartacak ve başınızı öne eğmeyecek bir hüküm ile bu hukuki süreç sona erecek.
Şuna inanın ki; sizleri asla mahçup edecek bir tasarrufumuz olmadı. Bu gerçeği sonunda herkes görecek. Bizler de gelecekte bu günleri yaad ederken İSLAM ÇUPİ’nin şu sözleri aklımızdan hiç çıkmayacak. ’ŞAMPİYON OLMAK MÜMKÜN, FENERBAHÇE OLMAK İMKANSIZ. HASRETLE HEPİNİZİ KUCAKLIYOR, SAYGILARIMI SUNUYORUM’
İLHAN EKŞİOĞLU: "Kural ve kanunları çiğnemedik"
"Büyük Fenerbahçe Camiası’nın Saygıdeğer mensupları, Değerli Fenerbahçeliler.
Çocukluğumdan beri çok sevdiğim büyük kulübüme 10 yıl yöneticilik yapmanın gururunu yaşıyorum. Hepinizin yakından takip ettiği şu zorlu süreçte, haksız bir şekilde ailemden ve sizlerden ayrı olarak 6 ay geçirdim.
Sizlerden sadece şu hususu bilmenizi içtenlikle rica ediyorum. Başta sayın başkanımız olmak üzere Ben ve arkadaşlarım bu büyük kulübü şu anki Dünya kulüpleri seviyesine getirirken hiç bir şekilde kural ve kanunları çiğnemedik. Daima kulübümüzün çıkarlarını korumak için gece gündüz demeden çalıştık ve sizlere layık olmaya gayret ettik.
Bu özgürlükten mahrum bir şekilde geçirdiğimiz son 6 ayda, savunmasız bir şekildeyken sistematik olarak yürütülen linç kampanyalarına karşı dimdik ayakta kaldık. Bu süreçte bizlere inanarak verdiğiniz destek en büyük yardımcımız oldu.
Bu davanın sonunda suçsuzluğumuz ispatlanacak ve bize yargısız infaz yapanlar hayatlarının sonuna kadar utanç içerisinde yaşayacaklar.
Başta ailem ve çocuklarım olmak üzere bana destek veren, gerek mektupla gerekse bizzat ziyaretime gelerek moral veren ve her platformda haklılığımızı savunan hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Saygılarımla"
CEMİL TURAN: "Beraat edeceğimize inancım tamdır"
"Sevgili Fenerbahçe Camiası,
Öncelikle içinden geçmekte olduğumuz bu zor süreçte, sürekli olarak yanımızda olmanız ve bize olan desteğinizi göstermeniz sebebiyle şükranlarımı sunarım. Altmış yılı aşkın bir süredir gerek taraftarı, gerek sporcusu, gerekse de yöneticisi olarak hizmet ettiğim ve gönül verdiğim bu camianın kupalarla ve şampiyonluklarla ölçülemeyecek büyüklüğü, bu olaylar neticesinde bir kez daha görülmüştür.
Ailemden ve tüm sevdiklerimden ayrı kalmak mecburiyetinde bırakıldığımız 6 aya yakın bu sürede, beni hiçbir zaman yalnız bırakmadınız ve desteğinizi esirgemediniz. Gerçeklerle bağdaşmayan ve sadece şahsımın, arkadaşlarımın ve gönül verdiğim Fenerbahçemin itibarsızlaştırılmasına yönelik bu çirkin suçlamalardan beraat edeceğimize ve aklanacağımıza olan inancım tamdır. Bizler üzerinden Fenerbahçemizin formasını ve renklerini lekelemek isteyenler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacak ve bu çabaların önü Yüce Türk Adaletince kesilecektir.
Hepinizi sevgi ile kucaklamakta ve en yakın zamanda aranızdaki yerimi almayı ümit etmekteyim."
TAMER YELKOVAN: "Bir gün gelecek ve aklanacağız"
"Büyük Fenerbahçeliler
Kulübüme 44 yıldır hizmet etmekteyim. 13 yaşımda geldiğim Fenerbahçeme, kürek sporunda 10 yıl sporcu olarak, 12 yıl antrenör olarak hizmet ettim.
Üniversiteyi bitirince kulübümün mali departmanına girdim ve 33 yıldır arkadaşlarımla birlikte şerefimizle namusumuzla hizmet etmekteyiz.
Haksız yere infaz edildiğimiz, şu anda 6 ayı doldurmuş ve acımasız eleştiriler içinde Metris’te tutuklu yatıyoruz.
Sizler o kadar büyüksünüz ki, bu yattığımızdan bir gün bile pişman olmadık. Tek acı olan ailemden, iki oğlumdan ve sevdiklerimden ayrı kalmam ve özlemim. Bir gün gelecek ve aklanacağız. Haksız yere yatmış olduğumuz bu ceza. Fenerbahçeme feda olsun. Ne mutlu Fenerbahçeliyim diyene."
Organizasyon esnasında Sportif Direktör Aykut Kocaman ile basın ve sanat dünyasından birçok isim de sahneye çıkarak, konuşmalarda bulundu.
KOCAMAN: "Burada olmak gurur verici"
Kocaman konuşmasında, "Burada olmak gurur verici. Teknik direktör olarak değil, bu ailenin bireyi olarak buradayım" dedi.
"Büyük Fenerbahçe Mitingi" Başkanımız Aziz Yıldırım için okunan şiirin ardından, tezahüratlarla sona erdi.
Sekopej
25.Aralık.2011, 18:40
Bir taraftar sitesinin böylesine büyük bir organizasyon düzenlemesi büyük başarı. 80 yaşındaki Veselinovic ülkesinden kalkıp bu mitinge geliyor. Daha ne olsun ? Fenerbahçe camiası için önemli birçok kişi mitingde vardı ve bu insanlara da destek verildi. Metris'teki yöneticilerimizin ailelerinin yöneticilerimizin mektuplarını okumaları çok güzel düşünülmüş. FB TV'nin başında sonuna kadar organizasyonu canlı yayınlaması güzeldi. Bir konuşmacının ağzından Ziya Şengül lafı çıktığında meydandan yükselen ıslıklar, yuh sesleri çok çok güzeldi. Emeği geçenlere, katılanlara teşekkürler.
103 gollü tarih yazan takım oradaydı, Veselinovic'in gelmesi de çok etkiledi beni. Ziya kaptan burada neden olamıyor, hala da Ziya kaptan diyorum, keşke camia birlik beraberlik sergilerken o da bunun içinde olsaydı. Kişisel sorunları Fenerbahçe'ye karıştırmasaydı.
En çok hoşuma giden pankart da, Yargılama mahkemede olur Telegol'de değil yazandı, sağ olsunlar Telegol'de yargılamayı bitirip, hükmü giydirip, infazı gerçekleştirdiler bile çoktan.:p
sui generis
25.Aralık.2011, 19:50
herkes her konuda aynı fikirdeydi. mesela; Ali Şen ve Ziya Şengül iyi ki yoklardı. alacakları tepkiyi düşünemiyorum. Hadi Ziya Şengül zaten gelemezdi de iyi ki Ali Şen de gelmedi. şahsen ben kendimi tutamazdım. konuşanlar, gelenler hepsi müthişti.. Rıdvan Dilmen'in bana 58.madde falan dediler ve benim onlara bildiğim tek sayının 1907 olduğu demesi, 3 temmuzda anladım Fenerbahçe yi ne kadar sevdiğimi demesi gönüllerde taht kurdu. Kocaman ve Ali Koç un bizleri yalnız bırakmayarak oralara gelmesi cidden çok iyiydi..Konuşmacılar zaten harikaydı..Lube Ayar.. cidden bu kadını seviyorum. korkmuyor, konuşuyor.. Ömer Çavuşoğlu nun tepkilerini tv gösterdi mi bilmiyorum ama tam bir taraftardı.. büyüksün reyiz :) Erman Toroğlu, Mehmet Baransu hepsi nasiplerini aldılar. Bu bir başkaldırıydı.. alnımızın akıyla çıktık. Muhammed abi demiş cidden bir taraftar sitesinin bu kadar kişiyi toplaması cidden önemli şeyler.. dimdik ayaktayız sonuna kadar. Yıkılmayan son kale FENERBAHÇE..
William Rookwood
25.Aralık.2011, 19:51
http://media1.ntvspor.net/C/I/218/fener_H3HFI.jpg
Adanademirspor ve Livorno atkıları açanlara anlam veremedim :)
Suicider
25.Aralık.2011, 20:06
Biri işi gücü yok uğraşmış ortalama kişi sayısını hesaplamış :D
http://i.imgur.com/VccDV.jpg
futureless
25.Aralık.2011, 20:11
Biri işi gücü yok uğraşmış ortalama kişi sayısını hesaplamış :D
http://i.imgur.com/VccDV.jpg
Hakikaten işi gücü yokmuş :D Tahminle de o civarlara ulaşabilirdik :D
Miting içinse gerçekten söyleyecek pek birşey bulamıyorum , duygu dolu coşku doluydu , bir kez daha gurur duydum .
sui generis
25.Aralık.2011, 20:16
o rakamdan daha fazla olduğu kesin de kaç bilmiyorum :)
mitingdeki izdivaç programı muhabbeti de gayet hoştu :) kocaman ın kürsüye geldikten sonra özür dilerim çok ani oldu demesi iyiydi :D
sui generis
26.Aralık.2011, 17:11
Akşam: ‘Cumhuriyet Mitingi’
Hürriyet: ‘Sarı Lacivert Kenetlenme’
Bugün: ‘Kadıköy Sarı Lacivert’
Fanatik: ‘Maç değil miting’ 'Dev mitingden kareler'
Hber TÜRk 'Fener'den gövde gösterisi!..'
Milliyet: ‘Herkesten daha temiziz’
Pas Fotomaç: ‘İşte bu FB’nin ayak sesleri’
Sabah Rıdvan Dilmen’in ‘Bildiğim tek rakam 1907’
Sözcü: ‘Fenerbahçeli meydanda, 7’den 70’e herkes Yıldırım’a destek oldu.’
Takvim ‘Kadıköy’de Fener alayı’
Vatan: ‘Temiziz diyenden daha temiziz.
Ajansspor: ''Biz temiziz diyenden daha da temiziz''
Trabzonspor
26.Aralık.2011, 17:20
o rakamdan daha fazla olduğu kesin de kaç bilmiyorum :)
mitingdeki izdivaç programı muhabbeti de gayet hoştu :) kocaman ın kürsüye geldikten sonra özür dilerim çok ani oldu demesi iyiydi :D
Eleşitirmesi gereken başkan farklıydı ama o tabi orda iyi görünmek için yapması gereken açıklamyı yaptı.Alkışını aldı mutlu oldu.Ne mutlu ona laf soktuğunu sanıyor.
sui generis
26.Aralık.2011, 18:11
12numara.org taksim organizasyonu düşünüyor. eğer diğer takım taraftarına izin verildiği takdirde organizasyon düzenlenecek. taksim organizasyonu 14 ağustos da yasaklanmıştı...
ReaList
27.Aralık.2011, 17:03
Miting günü mitinge gelenlerle çekilmiş güzel bir video yapmışlar.
http://vimeo.com/34233703
Sevdanın tek Rengi :s_fenerbahce:
ForsakeN
29.Aralık.2011, 15:21
Şu 11'i bir maç denesek güzel olabilir. Alex bu yıl yokları oynuyor zaten.Önümüzdeki sene için de test olur
http://www.footballuser.com/formations/2011/12/301759_Fenerbahce_SK.jpg
sarianet
01.Ocak.2012, 01:50
twitterden metrisin önü
https://p.twimg.com/AiBiPYSCAAIUyhv.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/405388_10150456727552058_41921267057_8768143_13445 17859_n.jpg
SaLviO
01.Ocak.2012, 13:55
Helal olsun taraftara
barahir
01.Ocak.2012, 16:22
Benim gözümde hepsi tek tek, ayrı ayrı en büyük Fenerbahçelidir.. Yüreklerine sağlık..
SAİT71
01.Ocak.2012, 19:33
"Bizi Ölüm Ayırır"...
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/397786_10150518829818188_145169093187_8626349_1774 242522_n.jpg
RaSenGan
01.Ocak.2012, 20:41
Akşam: ‘Cumhuriyet Mitingi’
Hürriyet: ‘Sarı Lacivert Kenetlenme’
Bugün: ‘Kadıköy Sarı Lacivert’
Fanatik: ‘Maç değil miting’ 'Dev mitingden kareler'
Hber TÜRk 'Fener'den gövde gösterisi!..'
Milliyet: ‘Herkesten daha temiziz’
Pas Fotomaç: ‘İşte bu FB’nin ayak sesleri’
Sabah Rıdvan Dilmen’in ‘Bildiğim tek rakam 1907’
Sözcü: ‘Fenerbahçeli meydanda, 7’den 70’e herkes Yıldırım’a destek oldu.’
Takvim ‘Kadıköy’de Fener alayı’
Vatan: ‘Temiziz diyenden daha temiziz.
Ajansspor: ''Biz temiziz diyenden daha da temiziz''
Tüm manşetler bunlar mı :)
ReaList
01.Ocak.2012, 20:49
Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), ilk devre kulüplere 4 milyon 340 bin 800 lira para cezası uygularken, en çok para cezası 400 bin lira ile Fenerbahçe'ye verildi.
1 Eylül 2011 tarihinden itibaren yapılan kurul toplantılarında, kulüplere ve kulüp yöneticilerine bugüne dek, 4 milyon 340 bin 800 lira para cezası verildi.
Kulüplerden en çok para cezası alan, 400 bin lira ile Fenerbahçe olurken, sarı-lacivertli kulübü 392 bin 500 lira ile Beşiktaş, 307 bin 500 lira ile Trabzonspor izledi. Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden tüm kulüpler PFDK'dan ceza alırken, en az para cezası 10 bin lira ile Gençlerbirliği ve 11 bin lira ile Manisaspor'a verildi.
Spor Toto Süper Lig'de kulüplere ilk devre verilen para cezaları şöyle:
Kulüp Para cezası
Fenerbahçe 400.000
Beşiktaş 392.500
Trabzonspor 307.500
Sivasspor 245.000
Bursaspor 260.000
Ankaragücü 183.750
Galatasaray 156.250
Gaziantepspor 140.000
Orduspor 120.000
Kardemir Karabükspor 88.750
Eskişehirspor 61.000
Mersin İdmanyurdu 60.000
İstanbul B.B. 50.000
Samsunspor 43.750
M.P. Antalyaspor 30.000
Kayserispor 25.000
Manisaspor 11.000
Gençlerbirliği 10.000
-Yöneticilere de ceza-
Kurul, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor yöneticileri Tuncay Bekiroğlu, Hasan Yener, Fenerbahçe Kulübü yöneticisi Ali Koç, Eskişehirspor yöneticisi Zafer Tüzün'e 15 bin, Ankaragücü yöneticisi Abdullah Karata ve Beşiktaş Kulübü idari sorumlusu Tuncay Yanık'a 20 bin lira para cezası verdi.
-Alt ligler-
Kurul, Bank Asya 1. Lig, Spor Toto 2. ve 3. liglerde mücadele eden çok sayıda kulübe de toplam 1 milyon 641 bin 300 lira para cezası uyguladı. Bank Asya 1. Lig'de en çok para cezası uygulanan kulüp 109 bin lira ile Kartalspor oldu.
Diğer yandan Tahkim Kurulu, Beşiktaş'a verilen para cezalarından 17 bin 500 liralık bölümünü indirirken, Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç'a verdiği 15 bin lira para cezasını kaldırdı.
FeNerasyon'un işi bunlar :D
barahir
01.Ocak.2012, 20:51
Sadri Şener Fenerbahçe maçından sonra nerdeyse tüm kanallara bağlanıp hep bize ceza veriyolar nedense Fenerbahçe'ye ceza vermiyolar neden acaba falan demişti.. şimdi onu hatırladım nedense..
sarianet
01.Ocak.2012, 20:57
bi buçuk sezondur bu kelimeyi kullanmak istemezdim ama sadri şenerden adeta tiksindim...
oysa olanca sempatim vardı esprili bi insandı yazık yazık.
Trabzonspor
01.Ocak.2012, 21:12
bi buçuk sezondur bu kelimeyi kullanmak istemezdim ama sadri şenerden adeta tiksindim...
oysa olanca sempatim vardı esprili bi insandı yazık yazık.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.Tüm türkiye de aziz yıldırımdan tiksindi ama bunu dile getirmiyorlar.Burda kişilere hakarete varan yazılar yazmak yasak.
RaSenGan
01.Ocak.2012, 21:15
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.Tüm türkiye de aziz yıldırımdan tiksindi ama bunu dile getirmiyorlar.Burda kişilere hakarete varan yazılar yazmak yasak.
Burda bir tezatlık var :icon_biggrin:
Trabzonspor
01.Ocak.2012, 21:18
Farkındayım Aygün bilerek yazdım zaten ama anlamak istemiyorlar daha öncede aynı muhabbet oldu yine oluyor.
AykutKocaman
01.Ocak.2012, 22:14
İyi ki getirmiyorlar."Pis ağazlı varlık"ı hatırlamıyor musunuz ?
sui generis
01.Ocak.2012, 22:17
Sadri Şener'i hala ciddiye mi alıyorsunuz ? geçen söylediği şeyi hatırlamıyor musunuz; tüm kulüpler toplansın kupanın kime gideceğine karar versin :) ne içtiyse artık :)
RaSenGan
01.Ocak.2012, 22:27
FB sohbet alanında Sadri Şener'in işi ne :) Ben Aziz Yıldırım'dan tiksiniyorum.Sadri Şener'den de tiksiniyorum.Beni bu futboldan soğutan herkesten tiksiniyorum.
futureless
02.Ocak.2012, 20:28
22 Ocak Pazar saat 19.00 Fenerbahçe - Kayserispor ve 29 Ocak Pazar saat 19.00 Fenerbahçe - Mersin İY maçlarına beraber gidecek arkadaş arıyorum.Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz tribün farketmez.
kalemci
02.Ocak.2012, 20:50
Bienvenu, Dia, Yobo Afrika Şampiyonasına çağrıldımı ?
22 Ocak Pazar saat 19.00 Fenerbahçe - Kayserispor ve 29 Ocak Pazar saat 19.00 Fenerbahçe - Mersin İY maçlarına beraber gidecek arkadaş arıyorum.Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz tribün farketmez.
İkisine olmasada birine gideceğim. Migros tribünü olur büyük ihtimalle. Yanımda 1-2 arkadaş daha gelebilir. İstersen beraber gidebiliriz. Kartal'da oturuyorum trenle gidiyorum stada.
SaLviO
02.Ocak.2012, 20:58
Kayseri maçı için bende gelebilirim arkadaşlar
sui generis
02.Ocak.2012, 21:19
Kayseri de değil de Mersin maçı olabilir. 20-27 arası sınavlarım var.
Topluca gidelim o zaman uygun bir maç ayarlayıp.
SaLviO
02.Ocak.2012, 21:25
Derbiye gidelim hep beraber :D
futureless
02.Ocak.2012, 21:29
Aynen topluca bir maç belirleyelim işte.Ben ara tatilde hepsine gideceğim siz karar verin.
SaLviO
02.Ocak.2012, 21:30
Kayseriden başlıyalım o zaman
futureless
02.Ocak.2012, 21:43
Zaten 20 Ocakta bitiyor dönem benim.Mecbur Kayseri'yle başlıyorum :D Kayseri maçına gidecek varsa özel mesaj atsın bana 'örgüt'lenelim.
barahir
02.Ocak.2012, 21:43
Önceden de dediğim gibi sivas maçıyla bende katılıyorum..
sui generis
02.Ocak.2012, 21:44
Önceden de dediğim gibi sivas maçıyla bende katılıyorum..
seninle özellikle maça gitmek isterim :)
SaLviO
02.Ocak.2012, 21:45
şşşşttt örgüt felan deme teknik takibe takılmayalım :D
barahir
02.Ocak.2012, 21:47
seninle özellikle maça gitmek isterim :)
ne zaman istersen buyur, orası benim evim gibi zaten :)
sui generis
02.Ocak.2012, 21:48
sen dön gideriz :)
futureless
02.Ocak.2012, 21:49
barahir , senin methini ben de duydum . Mutlaka beraber gidelim :)
barahir
02.Ocak.2012, 21:53
sen dön gideriz :)
Tamamdır
barahir , senin methini ben de duydum . Mutlaka beraber gidelim :)
Estağfurullah özel yaptığım bişi yok maçta :)
SaLviO
02.Ocak.2012, 21:55
Berahir kocaelinin neresindensin
barahir
02.Ocak.2012, 21:58
Barahir kocaelinin neresindensin
Aslında Kocaeliyle hiç bi bağlantım yok sadece okulum Çayırova'da.. Tuzla'da oturuyorum..
futureless
02.Ocak.2012, 22:01
Estağfurullah özel yaptığım bişi yok maçta :)
Yok ondan değil , nasıl sağlam Fenerbahçe taraftarı olduğunla ilgili şeyler :)
sarianet
03.Ocak.2012, 00:12
bende merak ettim şimdi anlatın bakalım :D
kalemci
03.Ocak.2012, 00:21
Bienvenu, Dia, Yobo Afrika Şampiyonasına çağrıldımı ?
Yok mu bile yahu :)
kalemci
03.Ocak.2012, 00:22
Nijerya ve Kamerun Afrika Kupasında yokmuş saydıklarımdan sadece Dia gidiyormuş :)
barahir
03.Ocak.2012, 01:01
bende merak ettim şimdi anlatın bakalım :D
Neyi merak ettin abi söyle anlatalım :)
ReaList
03.Ocak.2012, 15:58
Yarın(Çarşamba) Orduspor maçı
9 Ocak Pazartesi:
20.00 Fenerbahçe-Gaziantepspor (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)
16 Ocak Pazartesi:
20.00 Manisaspor-Fenerbahçe (Manisa 19 Mayıs)
22 Ocak Pazar:
19.00 Fenerbahçe-Kayserispor (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)
25 Ocak Çarşamba:
20.30 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe (Atatürk Olimpiyat)
29 Ocak Pazar:
19.00 Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)
2 Şubat Perşembe:
18.00 Samsunspor-Fenerbahçe (Samsun 19 Mayıs)
Yaşasın (!) 7 haftalık süreçte 2 defa Pazar günü(hafta sonu) maç yapacaz, teşekkürler eyy ulu tff :D
Bu sezon haftaiçi olan hiçbir maçımızı kazanamamışız. Totem yapıyor TFF sanırım. :D:D
ReaList
03.Ocak.2012, 17:36
Bu sezon haftaiçi olan hiçbir maçımızı kazanamamışız. Totem yapıyor TFF sanırım. :D:D
Yanlış bilgi (: kazandığımız maçlar var.
Yanlış bilgi (: kazandığımız maçlar var.
Son oynadığımız maçları diye düzeltelim o zaman :)
Fearless Coward
03.Ocak.2012, 19:40
Pazartesi ve Cuma maçlarını kazandı Fenerbahçe ama Çarşamba-Perşembe oynanan maçları kazanmadı diye biliyorum...Hafta içi diye Çarşamba-Perşembe maçlarını kastetmiş olabilirler...
attirson
03.Ocak.2012, 20:09
Pazartesi ve Cuma maçlarını kazandı Fenerbahçe ama Çarşamba-Perşembe oynanan maçları kazanmadı diye biliyorum...Hafta içi diye Çarşamba-Perşembe maçlarını kastetmiş olabilirler...
Aynen öyle.
Ali Koç ve Sadri Şener Fena Kapıştı !
F.Bahçe-Trabzon gerginliği Kulüpler Birliği'ne de yansıdı Toplantı sonrası Ali Koç'un herkesle tokalaşıp Sadri Şener'in elini sıkmaması dikkat çekti.
Daha sonra iki yöneticinin içerde tartıştığı anlaşıldı. Ali Koç, Fener'in rakipleri ve medya tarafından linç edildiğini söyledi
MURAT TARHAN İki yönetici arasında toplantı sırasında sert bir tartışma yaşandı. F.Bahçe'nin küme düşürülmesi ve kupanın Trabzonspor'a verilmesi konusundaki görüşlerinde ısrar eden Sadri Şener ve buna karşı çıkan Ali Koç arasında geçen tartışmanın ayrıntıları şöyle:
SADRİ ŞENER: Fenerbahçe'nin şike yaptığına dair Etik Kurul raporu var, neden bu uygulanmıyor!
ALİ KOÇ: Etik Kurulu raporu değişebilir. Bunu Federasyon da açıkladı. Ona göre hareket edeceğini de bildirdi. Siz fırsatçılık yapıyorsunuz.
SADRİ ŞENER: Bana 52 bin F.Bahçeli kadın küfür etti. Bunun rövanşı da olur. Engelleyemem.
ALİ KOÇ: Biz duymadık başkan özür dileriz. Siz de bize çok ağır sözler söylüyorsunuz. Zaten başkanın ne zaman espri yaptığını ne zaman gerçek söylediğini anlayamıyorum. Fener'e karşı bir linç kampanyası yapılıyor. Deniz Feneri'nde gizliliğe uyuldu ama F.Bahçe aleyhine çarşaf çarşaf yayınlar yapılıyor.
ALİ BEY EFENDİ OL!
ŞENER'İN sözlerinin Koç tarafından sürekli kesilmesi üzerine araya giren Nevzat Şakar: Ali Bey! Ali Bey! Biz efendi efendi seni dinledik. Sen de efendi ol! DEMİRÖREN araya girdi:
'GÜNDEMİMİZ 58. Türk futbolu zarar görmeden nasıl bir düzenleme yapılır onu konuşalım.' Tartışmaların ardından şu karar alındı: Futbol Federasyonu olağanüstü genel kurul kararı almadan bizlerle konuşmalıydı. Yanlış yaptı.
ALMANYA'DAKİ talimat örnek alınmalı. Özellikle şike ile teşvik ayrımı yapılmış, Türkiye'de de bu iki konuda verilecek cezalar ayrılsın.
Düştüğümüzde siz de vurdunuz ToplantIda ikinci tartışma G.Saray yöneticisi Adnan Öztürk'le Ali Koç arasında yaşandı.
ALİ KOÇ: G.Saray olarak iki alternatifiniz vardı. Birincisi, F.Bahçe'nin adil olarak yargılanmasını beklemek, destek olmak ve aradaki düşmanlığı bitirmek. İkincisi en büyük rakibinizin sendelemesine neden olacak kararın alınması için kampanya yapmak. Siz tuttunuz ikinci yolu seçtiniz.
Adnan Öztürk: Biz hiçbir zaman F.Bahçe kelimesi kullanmadık. Biz evrensel hukuk ne gerektiyorsu onu söyledik
ALİ KOÇ: Biz de hiçbir özel muamele istemiyoruz. Kurallar neyse, aynen uygulansın.
Adnan Öztürk: Evrensel hukuk kuralları ne ise bütün kulüpler için eşit şekilde uygulanmalı.
Barıştık tatlıya bağladık
TOPLANTIDA, F.Bahçe Asbaşkanı Ali Koç'la tartışmasını doğrulayan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 'Büyütülecek bir şey yok. İki taraf da birbirinden özür diledi ve tatlıya bağladık' ifadelerini kullandı. Şener toplantıdan sonra da, 'Fikir ayrılığı diye bir şey söz konusu değil. Tartışmalar ve görüşmeler oldu. Ama bütün kulüpler aynı fikirdeyiz' diye konuştu.
http://fotospor.com/haber/ali-koc-ve-sadri-sener-fena-kapisti_63990
sui generis
06.Ocak.2012, 17:11
U18 Futbol Milli Takımımız, Rusya’nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen Valentin Granatkin Turnuvası’ndaki ilk maçında Letonya’yı 7-0 mağlup etti. Karşılaşmada milli formayla görev alan ve bir de gol atan oyuncumuz Recep Niyaz maçın oyuncusu seçildi.
SCC Petersburgsky Stadı’nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 4. dakikada Taha Can Velioğlu, 9. dakikada Recep Niyaz, 10 ve 36. dakikalarda Berk İsmail Ünsal, 34. dakikada Kadir Ari, 39. dakikada Enver Cenk Şahin ile 64. dakikada Kenan Karaman kaydetti. Karşılaşma sonunda Recep Niyaz maçın oyuncusu seçildi.
U18 Milli Takımı’nın teknik direktörlük görevini üstlenen Feyyaz Uçar bu karşılaşma ile birlikte ilk maçına çıkarken, yardımcılığını yürütecek olan EmreAşık da ilk antrenörlük deneyimini yaşamış oldu.
Millilerimiz, Valentin Granatkin Turnuvası’ndaki ikinci maçında 7 Ocak Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. SCC Petersburgsky Stadı’nda oynanacak karşılaşma TSİ 10.00’da başlayacak.
sarianet
06.Ocak.2012, 19:50
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404794_10150394924839159_194819994158_7163351_1260 465286_n.jpg
hızır gibi yetişti defanstaki açıklarımıza helal olsun :)
SaLviO
06.Ocak.2012, 21:12
Sakallı hali daha iyiymiş sanki :D
goosfraba
06.Ocak.2012, 21:57
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=27367&utm_medium=fbsk&utm_campaign=fbsk&utm_source=fbsk
Sekopej
08.Ocak.2012, 19:47
TRT TARAFSIZLIĞINI YİTİRİRSE
Türk Futbolu'nun pek çok paydaşını etkileyen hukuki sürecin ilk gününden bu yana, bazı basın yayın organlarının 'karar verici mekanizmaların' görevlerine soyunduklarını; bu çerçevede pek çok kez savcı ve hakim rollerini üstlendiklerini gördük.
Kulübümüz adı üzerinden milyonları hedef alan bu sistematik karalama ve linç kampanyasının bir parçası olanlara, gerek hukuki gerekse kurumsal haklarımızı kullanarak karşılık verdik.
Bu bağlamda; TRT Haber Kanalı'nın, hakaretamiz bir animasyon filmle, mizah sınırının ölçüsünü kaçırdığı; 104 yıllık bir geçmişi ile Türk Sporu'nun lokomotifi olan kulübümüzü küçük düşürmeye çalıştığı, açıkça görülmektedir.
Türk Ulusu'nun kanalı olarak,'tarafsız' kalmak zorunda olan TRT Haber Kanalı'nın bu yayınını ve bu yayına izin veren karar merciini kınıyor; terbiye sınırlarını aşan bu yayın karşısında tüm hukuki ve yasal haklarımızı kullanacağımızın bilinmesini istiyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, dün olduğu gibi bugün ve bundan sonra da; onurumuzu, haklarımızı, bizi biz yapan değerleri hedef alan her kurum ve kuruluşa karşı, yasal yaptırımlarımızın tamamını kullanmaya devam edeceğiz.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.
Fenerbahçe Spor Kulübü
TR.CaPTaiN
09.Ocak.2012, 01:08
TRT kurumunun 3 Temmuz sürecinden itibaren takındığı tavır devlet televizyonuna yakışmayacak seviyesizlikte.
sarianet
09.Ocak.2012, 09:08
daha kimseyi almadıkmı yav iki gündür haberlere bakamıyorum :D
SacrificeGGTC
09.Ocak.2012, 10:20
Özgür Çek'i aldık. MC ve ST'de bulduk mu, bu iş tamamdır.
ForsakeN
09.Ocak.2012, 11:07
Antep'ten Orhan Gulle - Muhammed Demir veya Cenk'i alsak da kâfi aslinda.
Transfer dönemi resmi olarak ne zaman bitiyor?
sarianet
09.Ocak.2012, 14:52
şubatn birinde sanırım
Şubat'ın 1'ine kadar sanırım 3-4 maç yaparız. O 3-4 maça forvetsiz çıkmamızı istemiyorum. Alacaklarsa hemen alsınlar.
sarianet
09.Ocak.2012, 15:07
çabuk olacaını sanmıyorum zaten aykut hoca play offları baz alarak demişti forvet transferini kullanma konusunda
puan kaybedersek üzülmeye gerek yok nası olsa play off var her kaybedilen puanı ilkiye böl rahatla :D
enesemin53
09.Ocak.2012, 17:36
F.Bahçe bir kez daha sert çıktı!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın "Trabzonsporumuz'un kupasını da Trabzonspor'un müzesine getireceğiz" açıklamasına Fenerbahçe'den tepki gecikmedi.
İşte Fenerbahçe'nin açıklaması:
"Ulusumuzun her bir bireyinin hakkını korumak ve onu savunmakla yükümlü bir bakanın, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın, geçen sezonki şampiyonluğumuza yönelik bir takım ince planları olduğunu üzülerek ve dehşete kapılarak takip etmekteyiz.
Sayın Bayraktar'ın Trabzon halkına yönelik yaptığı konuşmayı, en iyi niyetli bakış açısıyla 'ucuz popülizm' olarak nitelendirmek istesek de, milyonlarca taraftarıyla sportif ve tesisleşme anlamında Türkiye'ye büyük değer sağlayan 'Fenerbahçe' markasına yönelik bu sözleri kabul etmek veya görmezden gelmek hiçbir şekilde mümkün değildir.
Bugüne kadarki her açıklamamızda, kulübümüze yönelik sistematik bir linç ve karalama kampanyası olduğuna dikkat çekmiş; adil yargılama ve sürece dair eşitlik istediğimizi vurgulamıştık.
Ancak, Sayın Bayraktar'ın
"Trabzon gülerse Türkiye güler. Trabzon kalkınırsa Türkiye çok büyük mesaj verir. Şimdi bizim hakkımız olan Trabzonsporumuz'un kupasını almak için de çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz. İnşallah hakkı olan Trabzonsporumuz'un kupasını da Trabzonspor'un müzesine getireceğiz. Allah inşallah bunu bize nasip edecek"
şeklindeki açıklamaları, bir bakanın, fanatizmle birlikte eşitlik ve adalet duygusundan ne kadar uzaklaşabildiğinin en açık göstergesidir.
Milyonların hiçbir menfaat beklemeksizin gönül verdiği, Türkiye'nin en önemli markalarından biri olan Fenerbahçe'ye yönelik bu tutumu çok açık bir dille reddediyor; en iyi niyetli bakış açısıyla bu durumu 'sınırı aşmak' olarak nitelendiriyoruz.
Bu bağlamda, gerekli mercilerin gerekli adımı atacağına olan inancımızı kamuoyunun bilgisine sunuyor; alın terimizle, emeğimizle ve hakkımızla kazandığımız 18.şampiyonluğa ait kupanın açıklanan ya da açıklanmayan her tür ince hesaba karşın dün olduğu gibi yarın da müzemizde olacağını hatırlatmak istiyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"
Çok komik şeyler, havuz yaptırcam filan de sen arkadaş milleti kandırmak için futbolu karıştarmıyn işinize.
ForsakeN
09.Ocak.2012, 18:14
Şu bakanlar,milletvekilleri futbolu ağızlarına almasınlar artık. 2 tane daha oy kazanmak için şu futbolcuyu getireceğim,stad yapacağım,şampiyon yapacağım laflarını ağızlarına sakız ediyorlar. Kaldı ki bu açıklamada bunların dışında, şampiyon olmuş bir kulübün şampiyonluğuna dil uzatılmış.
Bu ülkede sadece Trabzonlular yok. Çok daha fazla Fenerbahçeli var. Bunu unutmasın oy bekleyenler.
ReaList
09.Ocak.2012, 18:34
"Trabzon gülerse Türkiye güler. Trabzon kalkınırsa Türkiye çok büyük mesaj verir. Şimdi bizim hakkımız olan Trabzonsporumuzun kupasını almak için de çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz. İnşallah hakkı olan Trabzonsporumuzun kupasını da Trabzonspor’un müzesine getireceğiz. Allah inşallah bunu bize nasip edecek."
Söylemeseydiniz bilmeyecektik :D
Bir de herşeye Allah'ı dahil etmeyin be adam insanı dinden soğutuyorsunuz tövbe tövbe. "Üç kağıtçılık yapıyoruz Allah'ın izniyle üstesinden gelecez" Bulun bakalım 7 farkı (:
sui generis
09.Ocak.2012, 19:33
http://www.fenerbahce.org/
SaLviO
09.Ocak.2012, 19:41
Adamsınızzzzzzzzzzz
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/395932_2878077866537_1097716462_33183749_753247250 _n.jpg
Heroon
09.Ocak.2012, 20:30
Güzel cevap olmus.
sarianet
09.Ocak.2012, 21:42
biraz sonra antep maçı var ama benim hiç bakasım yok...
sui generis
09.Ocak.2012, 21:49
Lefter zatürre olmuş heralde. Allah acil şifalar versin.
TR.CaPTaiN
10.Ocak.2012, 00:44
Bakanların böyle saçma sapan açıklamalar yapmasına da alıştık. Bakan dediğin bu ülkenin tüm vatandaşlarına eşit yaklaşması gereken insandır. Bursa'yla çekişirken Faruk Çelik, Trabzonspor'la çekişirken Erdoğan Bayraktar Fenerbahçe'nin rakibi durumuna geldi. Bu adamlar memleketlerinin veya seçim bölgelerinin bakanı değil; Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanı olduklarını unutuyorlar herhalde. Sözde siyaset spora bulaşmamalıymış da falan filan. Köküne kadar siyasetle-spor içiçe geçmiş durumda.
Ömer Çavuşoğlu eğer başbakan Bayraktar hakkında gereğini yapmazsa, Fenerbahçe kongre üyesi olan başbakan kulüpten ihraç edilmelidir. Eğer edilmezse ben istifa ederim dedi. Bu çok doğru bir tavır. Ak Parti genel merkezini arayarak tüm Fenerbahçeliler şikayetini iletmeli. Bu şikayetleri basit görmeyin, önem veriyorlar. Ben öğlen aradım; şikayetimi kayıt altına aldılar. Akşama doğru arkadaşıma da arattım, artık şikayetleri direkt Çevre ve Orman Bakanlığı'na yönlendiriyoruz diyerek oraya yönlendirdiler. Tahminim fazlasıyla şikayet gelmiş olmalı. 0312 204 50 00
sarianet
10.Ocak.2012, 18:05
Teşekkürlerimizle
http://www.fenerbahce.org.tr/pic_lib/2011-02-06_ugur446.jpg
Renklerimize 2006'da Gençlerbirliği'nden dahil olan, sol kanattaki etkin oyunuyla hafızalarımıza kazınan Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Uğur Boral, ara transfer döneminde yapılan görüşmeler sonucunda Samsunspor'a transfer olmuştur.
Uğur Boral'ı; Şampiyonlar Ligi'ndeki Sevilla maçındaki oyunu, formamızı taşıdığı ilk günden bu yana camiamıza olan bağlılığı ve örnek kişiliğiyle hatırlayacağız.
Sözleşmesi karşılıklı olarak sona erdirilen milli oyuncuya, başarılar diliyor; 2006'dan bu yana elde ettiğimiz zaferlerdeki emeği ve katkısı için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü (http://www.fenerbahce.org.tr/fb2008/detay.asp?ContentID=27421)
ReaList
10.Ocak.2012, 18:13
O yıl Semih, Uğur Boral, Kazım ve Gökhan Gönül'ün yılıydı aslında.
Semih ligde gol kralı olmuş Avrupa şampiyonasında 3 gol atmış.
Uğur Şampiyonlar liginde harika performans sergilemiş hem Cska'ya attığı 2 gol hem de şimdi Barcelona'da oynayan Daniel Alves'i ileriye geriye götürmekten deli etmiş bir performans sergileyerek güzel bir sezonun ardından Avrupa şampiyonasında ter dökmüş Yarı Final'de gol atmış
Kazım hem ligde hem şampiyonlar liginde yıldızı parlamış Avrupa şampiyonasında ortanın üstünde bir performans sergilemiş
Gökhan herkese parmak ısırttırmış sakatlığı yüzünden gidemediği Avrupa Şampiyonası için "Eğer Gökhan'da olsaydı şampiyonduk" denilmiş, Bir 4'lünün halkalarıydı.
Demem o ki pazarlama yeteneğimiz oldukça düşük. Aksi halde bu adamlar bugün ne yerinde sekerdi ne de daha geriye giderdi, Takır takır Avrupa'ya açılır oynadıkları futbolun üstüne koyarak bugün yollarına devam ederlerdi.
Yolun açık olsun Uğur Boral.
RaSenGan
10.Ocak.2012, 18:40
Aykut Kocaman'a sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 1 maç ceza verilmiş.
sarianet
10.Ocak.2012, 18:42
aslında burda tartışılması gereken konu şu Alvesi maymuna çeviren uğur boral samsunsporda alves barçada
sağ kanadı yaran gg hala burda (ki o zamanlar barçaya koy oynar demişti gerçi geçen sene barça gözlemcisi geldi ama)
Semih ise hala fenerbahçede (performansı ortada)
kazım malumunuz
Uefa kupası alan galatasaraydan avrupaya kaç futbolcumuz gitti
aziz başkanın da dediği gibi tesadüfi başarılar (tesadüf plansız programsız manasındadır yoksa başarıların üstünü örtmek gibi bir konu söz konusu değildir) türk futbolunu uyutmaya devam ediyor.
1- FENERBAHÇE A.Ş. teknik sorumlusu AYKUT KOCAMAN'ın, 04.01.2012 tarihlerinde basında yer alan sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına..
www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=14269
Organize işler bunlar..
ForsakeN
10.Ocak.2012, 20:44
Gercekten SL'deki ceyrek final basarimizin bas aktörlerindendi Ugur Boral. Kendisini hep Jesus Navas ve Daniel Alves'i pesine takarkenki görüntüleriyle hatirlayacagim. Yolu acik olsun insallah.
ReaList
12.Ocak.2012, 01:23
http://www.ajansspor.com/video/v/20120111/fenerbahcede_kale_diregi_yarismasi.html
Eğlenceli olmuş (:
furkan58
12.Ocak.2012, 01:45
http://www.ajansspor.com/video/v/20120111/fenerbahcede_kale_diregi_yarismasi.html
Eğlenceli olmuş (:
Çok güzel olmuş GG77 ' den beklemezdim 0/5 :n:
futureless
12.Ocak.2012, 01:48
Volkan artist ya , özenerek atsa geçecek Ziegler'i :D
attirson
12.Ocak.2012, 01:57
Aynen Volkan özense geçermis Ziegler'i. :D
anil luque
12.Ocak.2012, 13:17
Gökhan Gönül'ün niye orta açamadığı anlaşıldı :D
TR.CaPTaiN
12.Ocak.2012, 16:32
Recep Niyaz Rusya'da düzenlenen Valentin Granatkin Turnuvası’nın en iyi oyuncusu ödülünü almış.
http://img849.imageshack.us/img849/8682/60777134.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/849/60777134.jpg/)
SaLviO
12.Ocak.2012, 17:00
Bu çoçuk çok iyi olucak inşallah alexin yerini bu doldurucak
attirson
12.Ocak.2012, 17:25
Bende çok şey bekliyorum Recep'ten.Mesela bugün maçta oynamalı bana göre.
SaLviO
12.Ocak.2012, 17:28
Oynayamaz milli takımda
attirson
12.Ocak.2012, 17:29
O zaman başka Tr kupası maçlarında oynamalı alıstırmak lazım simdiden.
Sekopej
12.Ocak.2012, 18:46
Recep zaten milli takımda değilse Fenerbahçe ile uluslararası bir organizasyonda oluyor mutlaka, bu sebeple A takıma gelecek vakit olmuyor, sürekli haberlerini görüyorum çünkü şurada oynadı, burada oynadı diye.
byariff
12.Ocak.2012, 18:49
kimse kusura bakmasin ama aykut kocaman ile zor bence genclere sans verilmesi. en azindan recebi superlig takimlarindan birine kiralik verilmeli.
sarianet
12.Ocak.2012, 18:53
kimse kusura bakmasin ama aykut kocaman ile zor bence genclere sans verilmesi. en azindan recebi superlig takimlarindan birine kiralik verilmeli.
aykut hocanın bu konuda yapacak neyi var zamanı gelince sırası geldğince herkes oynayabilir ve buna en iyi karar verecek olan aykut hocadır burda biz bilip bilmeden konuşuyoruz o oynasın bu oynasın fm değil ki bu her şeyin bi zamanı var
ReaList
12.Ocak.2012, 18:58
Bence Gençler eline geçen fırsatı iyi değerlendiremiyor bir etkende bu ama tutarsızlık şurada ; onca hata yapmasına rağmen beceriksiz adamlara defalarca şans tanımamıza rağmen gençler konusunda o kadar hassas değiliz, o kalaslara o kadar tahammül edebiliyorsak aynı tahammülü bu çocuklara da göstermemiz gerek, bir şey kaybetmeyiz.
furkan58
12.Ocak.2012, 19:00
Ben Gökay'ı antep maçında beğenmiştim en azından gezinmiyodu koşuyodu bişeyler çabalıyodu
ReaList
12.Ocak.2012, 19:08
Ben Gökay'ı antep maçında beğenmiştim en azından gezinmiyodu koşuyodu bişeyler çabalıyodu
Çabaladı ama kötü oyun çıkardı, bence daha kaliteli bir kumaşı var. Oyundan çıkmasının en büyük sebebi de vasat oyunu oldu ama hep derim ya tutarsızlık, Bilica Gs maçını ilk yarıda katlederken, Selçuk her seferinde bizi kahrederken, Özer saç baş yoldurturken de aynı müdahaleyi görmek istiyor insan. Bunlar olmayıp şu gençlerin en ufak hatasında kesik yemesi kabul edilemez. Geçen sezon Okan bir kaç maç oynamıştı iyi maçlarda çıkardı ama Yeni Malatya maçında kendi kalesine gol atınca ve kötü bir performans sergileyince bir daha bırakın 11'i 18'e bile giremedi. Sezon sonunda da gönderildi. Gönderin hadi Semih'i, Özer'i, Selçuk'u ? Şuana kadar yaptıkları Okan'ın yaptığından kat kat fazla. Fenerbahçe'de genç olmak zor.
SaLviO
12.Ocak.2012, 19:24
bizim lig maçı yine pazartesi
sui generis
12.Ocak.2012, 19:25
bizim lig maçı yine pazartesi
ne bekliyordun ki :)
----------------------
chemedya Ahmet Ercanlar
Fenerbahce yonetimi Pazar gunu surpriz bir isime ya da isimlere yuklenebilir. Ozellikle sizan haberlerle ilgili ilginc bilgilere sahipler.
SaLviO
12.Ocak.2012, 19:28
Bu fikstürü kim hazırlıyor acaba
sui generis
12.Ocak.2012, 19:33
Pondexter, Aziz Yıldırımı ziyaret etmek için gerekli mercilerden izin almak için harekete geçtiği öğrenildi.
sarianet
12.Ocak.2012, 19:48
Pondexter nedense seviyorum bu topcuyu :)
ReaList
12.Ocak.2012, 20:52
Bu fikstürü kim hazırlıyor acaba
Kim neyliyorsa güzel eyliyor (:
http://img225.imageshack.us/img225/520/fkstro.jpg
Edit: Eklemeyi unuttum bu bir tesadüftür herkesi vurabilir tabi yersen :D
byariff
12.Ocak.2012, 20:54
Galatasariyinkini goremedim :D
sui generis
12.Ocak.2012, 20:55
Fenerbahçe , Keşanspor'a 100.000 lira maddi destek ve A2 den 2 futbolcu vermiş.
sarianet
12.Ocak.2012, 21:00
Kim neyliyorsa güzel eyliyor (:
http://img225.imageshack.us/img225/520/fkstro.jpg
Edit: Eklemeyi unuttum bu bir tesadüftür herkesi vurabilir tabi yersen :D
neden koydun ki bunu sakin sesiz bi şekilde takılıyodum :D
ReaList
12.Ocak.2012, 21:02
İlla adamı uğraştıracaksınız :P hesapladım 10 defa hafta sonu.
ReaList
12.Ocak.2012, 21:03
neden koydun ki bunu sakin sesiz bi şekilde takılıyodum :D
Öyle deme koskoca 5 maç hafta sonu oynadık bunu kutlamalıyız (v)
sarianet
12.Ocak.2012, 21:05
bigün gelecek herkesi dövecez o olacak :D
Nedvedmania
12.Ocak.2012, 21:06
Cidden Galatasaray niye yok o listede :D
Edit : Neyse onu da ben hesapladım 8/11
sarianet
12.Ocak.2012, 21:18
Yönetim Kurulumuz, spor kamuoyunu yakından ilgilendiren konular hakkında değerlendirmelerde bulunmak üzere 15 Ocak 2012 Pazar günü basın toplantısı düzenleyecektir.
Basın toplantısı, saat 13:00’te stadyumumuzun 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilecektir.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ (http://www.fenerbahce.org.tr/fb2008/detay.asp?ContentID=27428)
Sekopej
12.Ocak.2012, 21:57
Ben de buna bakacaktım, böyle bir liste çıkarayım diyecektim, zaten çıkarılmış. 17'ye 1 deyince kızıyorsunuz sonra, bakın 17 takım dengeli bir tarafta, Fenerbahçe diğer tarafta.:p
Lig sonuna doğru dengelenir mi, hiç sanmıyorum ve bu tabloya bakıp da ne yorum yapacağımı da bilmiyorum.
ParduS
13.Ocak.2012, 17:42
A2 takımını çalıştıran Hakan Tecimer Genç Milli Takım'a teknik direktör olmuş. A2 takımımızın başındaki yeni isim ise eski futbolculardan Hasan Özdemir.
barahir
13.Ocak.2012, 17:55
Buyrun daha ayrıntılı bi şekilde yazılmış..
https://p.twimg.com/AjCVONBCIAAc1pA.jpg:large
TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Ocak.2012, 18:05
Fenerbahcesiz bir lig icin alistiriyorlar herhalde :n: Yavas yavas takvimden de cikicaz bu gidisle :D
goosfraba
13.Ocak.2012, 18:07
fenerasyon, tu kaka...
Sekopej
13.Ocak.2012, 18:12
En yakın rakibine 6 fark atmış Fenerbahçe, zirvedeyiz açık ara.:p
TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Ocak.2012, 18:14
Hadi Avrupa kupasi oynayan takimlar ve rakipleri icin bu denge bozulsun diyelim de Galatasarayin nerdeyse butun maclarini haftasonu oynamasi ilginc.
RaSenGan
13.Ocak.2012, 18:27
Haftaiçi oynayınca ne oluyor anlamıyorum.Kılıf uydurmamak lazım her şeye.Federasyona laf söylemek için olmayacak şeyler araştırıyorsunuz.İBB de haftaiçi 5 haftasonu 15 maç yapmış.Yer arıyorsunuz cidden federasyona laf söylemeye.Bu arada Alex yokmuş Manisa maçında.
Sekopej
13.Ocak.2012, 18:38
Hafta içi ile hafta sonu oynamak arasında, taraftar açısından büyük önem var, pazartesi günü ortalama 30 bin seyirci gelirken pazar günü 40-45 bin seyirci gelir. Haftasonu maça gelecek olanlar, daha erken çıkarlar, alış veriş yaparlar, günü değerlendirirler hafta içinde ise, iş çıkışı ancak maça yetişebilmeye çalışırlar.
Az buz değil, tabloya bakıldığında, sadece Fenerbahçe'ye olması garip değil mi? Şu tabloya bakıp da ben burada gariplik göremiyorum, ne var bunda diyen birisinin gözlerini aşırı şekilde fanatiklik bürümüş diyebilirim. Kasıtlı ya da değil, orasını bilmem ama bu tabloda gariplik olduğu gerçek aynen sezon başında, avrupada oynamamamıza rağmen sıkışık maç trafiği, ne olacak her takıma zamanla bu şekilde maçlar koyulacak diyerek geçiştirildi ama nedense göremedik avruada oynamayıp, o kadar sıkışık maç yapanları.
Burada anlaşılması gereken asıl olay aslında, federasyon Fenerbahçe'yi kolluyor inanışının doğru olmadığı, federasyon Fenerbahçe'ye karşı denemez belki ama kolluyor hiç denemez.
sarianet
13.Ocak.2012, 18:55
Haftaiçi oynayınca ne oluyor anlamıyorum.Kılıf uydurmamak lazım her şeye.Federasyona laf söylemek için olmayacak şeyler araştırıyorsunuz.İBB de haftaiçi 5 haftasonu 15 maç yapmış.Yer arıyorsunuz cidden federasyona laf söylemeye.Bu arada Alex yokmuş Manisa maçında.
Fenerasyoncular hemen de federasyoncu olmuş her fırsatta d harfini n yapan biziz dimi :)
barahir
13.Ocak.2012, 19:11
Aygün ne dersen de, bu tablonun açıklaması yok..
sui generis
13.Ocak.2012, 20:07
Fenerbahçe düşmanlığı yapayım gerisi boş :)
furkan58
13.Ocak.2012, 20:08
Fenerasyoncular hemen de federasyoncu olmuş her fırsatta d harfini n yapan biziz dimi :)
Aynısını yazmak için girmiştim . Aygün daha geçen yıla kadar fenerasyon ne ara federasyon oldu yahu yoksa 15 hafta içi maçı oynatınca mı ?
en basitinden hafta içi oynayınca stada daha az insan geliyor normaldir çoğu kişinin işi gücü var okulu var.
SaLviO
13.Ocak.2012, 22:43
Lefteri kaybetmişiz arkadaşlar allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
sui generis
13.Ocak.2012, 22:45
Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.
sui generis
13.Ocak.2012, 22:48
chemedya Ahmet Ercanlar
Lefter'in hayatını kaybettiğine dair bir bilgi yok arkadaşlar. Araştırıyorum ama doğrulatamadım. Kötü bir haber olsa mutlaka duyardık...
lubeayar Lube Ayar
maalesef haber doğru.. saat 20.00'de efsanemiz lefter küçükandonyadis hayatını kaybetti.. başımız sağolsun..
Sekopej
13.Ocak.2012, 22:52
Allah rahmet eylesin, gerçekten bir efsaneydi, belki canlı izleyemedik kendisini ama benim aklımda hep yaşayan efsane Alex ile bir araya geldiğinde çektirdikleri fotoğraf kalacak. Unutulmayacaksın Lefter...
RaSenGan
13.Ocak.2012, 22:55
Taraftar konusunda haklısınız.Haftaiçi maçı evde izlemek bile sorun olabiliyor.Play-offun en büyük kötü yanı olsa gerek.
Aynısını yazmak için girmiştim . Aygün daha geçen yıla kadar fenerasyon ne ara federasyon oldu yahu yoksa 15 hafta içi maçı oynatınca mı ?
Hayır Türk futbolunu şikeden,şaibeden,haksızlıktan arındırmaya başlayınca.
Bu seneye kadar federasyonla arası çok iyi olan sizdiniz biz değil :)
Fenerbahçe düşmanlığı yapayım gerisi boş :)
Tıpkı sizin federasyon düşmanlığı yaptığınız gibi :)
Aygün ne dersen de, bu tablonun açıklaması yok..
Abi bazı şeylerin daha açıklaması yok ama yapıyorsunuz aylardır.
footballer33
13.Ocak.2012, 23:00
Lefter Küçükandonyadis vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. Türk futbol camiasının başı sağolsun. Büyük kayıp.
Sekopej
13.Ocak.2012, 23:45
Alp Disiplini Kayak Yarışları için Erzurum’da bulunduğu sırada antrenmanda geçirdiği kaza ile genç yaşta hayatını kaybeden Aslı Nemutlu’nun vefatı Türk Spor Kamuoyunu ve binlerce sporcuyu bünyesinde barındıran biz Fenerbahçe Spor Kulübü’nü derinden yaralamıştır.
Milli Kayakçı Aslı Nemutlu’ya Tanrı’dan rahmet; kederli ailesine, dostlarına ve spor camiasına başsağlığı dileriz.
Nur içine yat, Aslı Nemutlu...
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Aslı'yı da unutmayalım, nur içinde yat Aslı...
sui generis
13.Ocak.2012, 23:53
Allah rahmet eylesin.
SaLviO
14.Ocak.2012, 13:55
Efsane formayla çıkalım maçlara lefterin anısına
attirson
14.Ocak.2012, 14:35
Efsane formayla çıkalım maçlara lefterin anısına
Cidden güzel fikir.
sarianet
14.Ocak.2012, 15:02
pazar günkü basın toplantısı iptal olmuş
ForsakeN
14.Ocak.2012, 15:07
pazar günkü basın toplantısı iptal olmuş
sebebi neymiş ?
sui generis
14.Ocak.2012, 15:09
cenaze nedeniyle.
ForsakeN
14.Ocak.2012, 15:13
Ah nasil unuttum.
sarianet
14.Ocak.2012, 15:23
Kar nedeniyle mi ? :)
Allah da seni güldürsün:D
sarianet
14.Ocak.2012, 15:51
Fikstür
Barış Gerçeker · Tarih: 14 Ocak 2012
Türkiye Futbol Federasyonu’nun 24 haftalık fikstürü açıklamasıyla birlikte Şubat ayı başına kadarki futbol takvimimiz ortaya çıkmış oldu. Ligin geç başlaması ve takvimin sonuna 12 maçlık (6 maç haftası x 2) bir play-off konulmasıyla birlikte iyice sıkışan fikstürde bu sezonun en büyük yeniliği hafta içi maç günleri oldu.
Cuma ve Pazartesi maçı uygulaması bir süredir devam etmekteydi ancak bu kez, Avrupa’da bazı liglerde gördüğümüz Salı, Çarşamba, Perşembe maçları da devreye girdi.
Şu ana kadar açıklanan ancak henüz oynanmayan beş haftayı da hesaba katacak olursak, 17 “hafta”ya denk gelen kısım haftasonu fikstürüne denk gelirken, 7 “hafta”ya denk gelen kısım hafta içine, yani Salı, Çarşamba, Perşembe günlerine denk geldi.
Cuma – Pazartesi maçlarını, eski fikstürün “haftasonu maçları” kategorisine katacak olursak toplamda takımların hangi günler oynadığına bakıldığında karşımıza enteresan bir tablo çıkıyor. O da şu;
Fenerbahçe bu 24 hafta bittiğinde 13 kez deplasmana gitmiş olacak ve bu deplasmanlardan Cumartesi veya Pazar gününe denk gelen / gelecek maç sayısı 0. yazıyla “sıfır”.
Bu 13 deplasmanın 6 tanesi zaten Salı, Çarşamba, Perşembe günlerine denk gelen haftalarda, onlar için söylenebilecek çok bir şey yok. Ama fikstürün “haftasonu” kısmına düşen Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi bölümlerinde geri kalan 7 maçın 7’sinin de Pazartesi – Cuma’ya denk gelmesi gerçekten dikkat çekici.
Bunun bir diğer tezahürü de toplama bakınca çıkıyor, buna göre ligde toplama bakınca 17 maçını hafta içi (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma), 7 maçını haftasonu (Cumartesi, Pazar) oynayan bir takım olacak Fenerbahçe, 24 hafta bittiğinde.
Bu 17-7’lik duruma en yakın diğer takım ise, Avrupa Kupalarında yoluna devam ettiği için ligdeki diğer takımlardan (Trabzonspor hariç) 6 maç fazla oynayan Beşiktaş, ki onların da durumu 13-11. Beşiktaş için hafta içi – hafta sonu farkı sadece 2’yken, Fenerbahçe için bu fark 10. Anormal.
Fenerbahçe’nin durumunun tam tersini yaşayan takım ise Büyükşehir Belediyespor, onlarda durum 7-17. Büyükşehir Belediyespor Pazartesi veya Cuma hiç maç oynamamış, 24 hafta bittiğinde de oynamamış olacak. Bozbaykuşlar, Olimpiyat Stadı yolunda hafta içi trafiğinde sürünmesin istenmiş herhalde. Bu da anormal. Ha, Büyükşehir Belediyespor da bayramın birinci günü saat 13:00’da maç oynadı Olimpiyat Stadı’nda. “Takımla bayramlaşın, büyüklerinize el öpmeye sonra gidersiniz” dediler yani onlara da. O da anormaldi.
İzahı zor bir durum. Fenerbahçe’nin deplasmanda haftasonu oynayacağı ilk maçı iple çeken ciddi bir deplasman kovalayan taraftar kitlesi var doğal olarak. Belki Şubat’tan sonra. Kısmet!
İşin iç saha dış saha durumuna bakacak olursak da evinde haftasonları (Cumartesi, Pazar) en çok iç saha maçı oynayan takım 9 maçla Eskişehirspor ve Medical Park Antalyaspor. Deplasman maçları en çok haftasonuna denk gelen takım ise tahmin edilebileceği gibi 11 kezle Büyükşehir Belediyespor.
Fikstür bu hale gelince dikkat çeken bir diğer şey de maç oynama sıklığı oldu doğal olarak. Toplama bakıldığında, 24 hafta bittiğinde sezonun ilk düdüğünden itibaren 145 gün geçmiş olacak, doğal olarak 145 günde 24 maç hesabından 6 civarı günde bir maç yapılmış olacak. Iki milli maç arası, bir devre arası 15’er günle bu sıklığı epeyi açtı tabii ki. Burada asıl belirleyici olan kimin “kısa” denebilecek arayla maç yaptığı olabilir.
Mevcut fikstürde iki maç arasının en kısası 3 gün.
Üç gün arayla 7’şer kez maç oynayan üç takım var, Beşiktaş, Orduspor ve Samsunspor. Bu üç takımı 5’er kez üç gün arayla maç oynayan MKE Ankaragücü ve Gaziantepspor takip ediyor.
Bu güç güne en az maruz kalan takım ise, hiç üç gün arayla maç oynamayan Gençlerbirliği. Gençlerbirliği’nden sonra üç gün arayla en az maç oynayan takımlar ise bu sıklığa iki mez maruz kalan Bursaspor, Galatasaray ve Medical Park Antalyaspor.
Dört gün ve üstü aralığı “normal” kabul ettim, oradan çıkan rakamlarla ilgili söyleyecek çok bir şey yok. Yukarıda adı anılmayan kulüpler nispeten “normal” sıklıkta maç oynuyor denebilir.
Trabzonspor ve Beşiktaş’ın grup aşamalarında altışar maç oynadığı Avrupa Kupası maçlarını bu hesaplara katmadığımı hatırlatmak isterim. Bu durum bu iki takımın Salı, Çarşamba, Perşembe maçlarının yanı sıra (ki Trabzonspor Gençlerbirliği maçını bu nedenle ertelemeli oynadı) Pazartesi, Cuma maçlarını da daha az oynaması sonucunu doğurmuş durumda, ki bu da gayet doğal. Bu iki takımın oynadığı ilave 6 maç hesaba katılınca 145 günde 30’ar maç oynamış olacaklar ki, bu da ligin geri kalanında 6 civarında olan ortalamayı bu iki takım için 5’in altına çekiyor. Yurt dışında mücadele etmenin cilvesi.
Bu playoff işi kaç sezon sürer bilmiyorum. Devre arası transfer döneminin ligin devre arasına denk gel-e-mediği, sadece iki takımı Avrupa’da mücadele ederken, etmeyen 16 takımın fikstüründe adil olmanın becerilemediği bir fikstür en basit tabiriyle planlanamamıştır demek lazım. Şayet 40 maç haftası geçecekse bundan sonraki her sezonda, bu sezon acemilik sezonudur diyip bundan sonrasında iyileşme beklemekten başka bir şansımız da yok.
sarianet
15.Ocak.2012, 13:49
Lefterin takım arkadaşı kürüden inerken Fenerbahçeli olmak gururdur diyip ağlarken çok duygulandım:)
SaLviO
15.Ocak.2012, 13:53
Bir kez daha iyiki fenerbahçeliyim dedim :)
Fenerbahçe'yi bu kadar sevdiğimi bilmiyordum. Bunu bana süreç öğretti (alıntıdır :D)
sarianet
15.Ocak.2012, 19:08
sanırım rıdvanın sözü o :)
SaLviO
15.Ocak.2012, 19:23
Evet rıdvan dilmenin ve %100 haklı hiç bir fenerbahçeli inkar edemez
sarianet
15.Ocak.2012, 23:28
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/396919_10150487135112058_41921267057_8888732_53995 988_n.jpg
goosfraba
16.Ocak.2012, 16:26
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/383051_131086560344649_105964922856813_138185_1945 36037_n.jpg
SaLviO
16.Ocak.2012, 16:28
maçlara şu formayla çıksalarya
Kaka Leite
17.Ocak.2012, 01:36
Tuncay Şanlının doğum günüymüş bugün geçte olsa Doğum günün kutlu olsun Tuncay :)
sarianet
17.Ocak.2012, 17:24
futbol federasyonu insanların maça gelmemesi için elinden geleni yapıyor ya sabır
Fenerbahçemizin, Spor Toto Süper Lig`in 22. haftasında, 25 Ocak Çarşamba günü, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı`nda oynanacağı maçın başlama saati 18.00 olarak değiştirildi. TFF`den Kulübümüze gönderilen yazıda, daha önce 20.30`da başlayacağı duyurulan maçın başlangıç saatinin 18.00`e alındığı bildirildi.
goosfraba
17.Ocak.2012, 17:28
fenerasyon iş başında beyler.
allah'ım sen sabır ver.
KanaKe
17.Ocak.2012, 18:55
Tuncay Şanlının doğum günüymüş bugün geçte olsa Doğum günün kutlu olsun Tuncay :)
benim bildigim dündü
sarianet
17.Ocak.2012, 18:56
o da mesajı dün yazmış zaten :D
Kaka Leite
17.Ocak.2012, 18:59
benim bildigim dündü
Dün, 23:36 :D
KanaKe
17.Ocak.2012, 19:01
bende "Bugün, 00:36" kusura bakmayin pardon :)
sarianet
17.Ocak.2012, 19:02
he tamam o zaman azkalsın enstantane olacaktın :D
barahir
19.Ocak.2012, 15:11
Fotoğrafı biraz büyültüp biraz da oynadım.. Wallpaper olarak kullanılabilir sanırım..
http://a1201.hizliresim.com/t/m/1xh17.png
sarianet
19.Ocak.2012, 15:21
koydum ama caner yüzünden eski haline getirdim masaüstünü arkadaş nası bakıyo bu oğlan yav:D
barahir
19.Ocak.2012, 15:28
Sanırım tam yüzüne bi masaüstü simgesi konabilir :)
sarianet
19.Ocak.2012, 15:37
kiminin yüzüne kiminin neyse simgeleri doğru yerlere koyun :D
KaPaLı
19.Ocak.2012, 23:29
O formalar satışa çıksa keşke. Çok şık.
barahir
19.Ocak.2012, 23:37
Uzun bir süredir satıştaydı zaten o formalar, Lefter anısına tören olduğu gün fiyatı yarıya indirildi ve tamamen stoklar tükendi.. Yeni hafta başında tekrar stoklara girecek..
KaPaLı
19.Ocak.2012, 23:45
Uzun bir süredir satıştaydı zaten o formalar, Lefter anısına tören olduğu gün fiyatı yarıya indirildi ve tamamen stoklar tükendi.. Yeni hafta başında tekrar stoklara girecek..
O zaman çıktığında ben getirtmiştim bedenini ama gidip almamıştım birşeyler olmuştu o zaman. salaklığıma yanmayayım ben.
barahir
19.Ocak.2012, 23:48
O zaman çıktığında ben getirtmiştim bedenini ama gidip almamıştım birşeyler olmuştu o zaman. salaklığıma yanmayayım ben.
Üzülme boşa dedim ya haftaya tekrar çıkıyo satışa :) Gelince ben de alacağım, benim de elime çok fırsat geçti almak için ama alamadım bi türlü.. Hem bu yıl forma da almadım, ona sayarım :)
futureless
20.Ocak.2012, 01:24
Kayseri maçına bileti olan var mı ?
barahir
20.Ocak.2012, 01:26
Kayseri maçına bileti olan var mı ?
Biletixde var neden burdan sordun ki?
futureless
20.Ocak.2012, 01:45
Giden var mı anlamında :D Ben zaten gidiyorum.
barahir
20.Ocak.2012, 01:51
Tamam şimdi oldu :) bileti olan var mı diyince bilet arıyosun sandım :)
futureless
20.Ocak.2012, 01:55
Ben yanlış yazmışım net anlaşılır olmamış :)
http://www.youtube.com/watch?v=NRYkJoHqqCg
SacrificeGGTC
20.Ocak.2012, 19:05
Uğur Dündar
Her saniyesiyle tüylerimi diken diken eden bir konuşmaya imza atmış Uğur Dündar.
goosfraba
22.Ocak.2012, 03:15
lig tarihinde 999. galibiyetimizi almışız.
çarşamba 1000 olacak kısmetse.
RasAnt
22.Ocak.2012, 14:42
İstanbul Belediye eskisi gibi korkulacak bir takım olmaktan çıktı bende 1000 yapacağımızı düşünüyorum.
attirson
22.Ocak.2012, 14:56
İyi takım ama Abdullah Avcı gidince çok şey değişti.
Sekopej
22.Ocak.2012, 16:57
Lig tarihinde 1000. galibiyete ulaşan ilk takım olacağız. Fenerbahçe'ye şu son aylarda yapılanları reva görenler, Fenerbahçe'yi çamura batırmak isteyenler, bunu başaramayacaksınız, Fenerbahçe büyüklüğü başka şey işte, tüm bu süreç tüm Fenerbahçelilerin takımlarını ne kadar çok sevdiğinin de bir göstergesi oldu aslında. 1000. galibiyet için at gollerini Fenerbahçem...
sui generis
22.Ocak.2012, 17:18
acaba Stoch-Alex-Sow-Dia 4 lüsü hiç aynı anda oyunda olacak mı ? çok zor ...
Night_Mare17
22.Ocak.2012, 17:20
------------------ Sow -----------------------
Stoch --------- Alex -------------- Dia
------------ Emre ----- Mehmet---------
Ziegler ------ Yobo ------- Serdar -- Gökhan
-------------------- Volkan ------------------
Aslında olabilir yabancı sınırına da takılmıyor.
barahir
22.Ocak.2012, 17:22
Geçen yıl GS maçında Alex,dia,stoch,niang aynı anda oynamıştı..
sui generis
22.Ocak.2012, 17:22
Aykut hoca her zaman bir kanadın defansif açıdan iyi olmasını istiyor. o yüzden Mehmet i zor keser oradan.
sui generis
22.Ocak.2012, 17:23
Geçen yıl GS maçında Alex,dia,stoch,niang aynı anda oynamıştı..
yanlış hatırlamıyorsam bu yıl A.gücü maçıydı heralde ilk devrede Stoch-Bienvenu-Semih-Dia oynamıstı son 20 dk falan. ama rakip zayıftı.
Sekopej
22.Ocak.2012, 17:25
Stoch ve Dia'nın defansa yardımları konusunda kendilerini daha da geliştirmeleri durumunda görebiliriz ama Mehmet'in sağda olmaması Gökhan'ın da etkinliğini azaltacaktır. Aykut Kocaman'ın böyle bir düşüncesi olacağını sanmıyorum Mehmet'in de ortada sergileyici performans tatmin edici olmalı ama hayal değil belki maç içerisinde görebiliriz, maç başında değil.
sui generis
22.Ocak.2012, 17:27
Stoch ve Dia'nın defansa yardımları konusunda kendilerini daha da geliştirmeleri durumunda görebiliriz ama Mehmet'in sağda olmaması Gökhan'ın da etkinliğini azaltacaktır. Aykut Kocaman'ın böyle bir düşüncesi olacağını sanmıyorum Mehmet'in de ortada sergileyici performans tatmin edici olmalı ama hayal değil belki maç içerisinde görebiliriz, maç başında değil.
ben de böyle düşünüyorum. ya maç çok sıkıntılı olacak kazanmak için bu hale döneceğiz ya da rahat olacağız bu hale döneceğiz :) ilk 11 de yer almaları zor. ama o 4 lünün 3 ü kesin oynayacak onda rahatız :)
RasAnt
22.Ocak.2012, 17:49
------------------ Sow -----------------------
Stoch --------- Alex -------------- Dia
------------ Emre ----- Mehmet---------
Ziegler ------ Yobo ------- Serdar -- Gökhan
-------------------- Volkan ------------------
Aslında olabilir yabancı sınırına da takılmıyor.
Şu kadro hep görmek istediğim kadro ancak bir türlü böyle bir kadroyla çıkamadık
barahir
22.Ocak.2012, 17:53
Şu kadro hep görmek istediğim kadro ancak bir türlü böyle bir kadroyla çıkamadık
Dur bi sow gelsin önce :)
RasAnt
22.Ocak.2012, 19:11
Dur bi sow gelsin önce :)
Yok Stoch-Alex-Dia 3 lüsünün önünde forvet şeklinde demek istedim :) Bienvenü bile daha iyi performans segileyebilir o şekilde :)
sui generis
23.Ocak.2012, 16:12
Sayın Başkanvekilimiz Nihat Özdemir, 21 Ocak 2012'de düzenlenen Yüksek Divan Kurulu toplantımızda, mali durumumuzla ilgili bilgiler aktarmış; kulübümüzün borsada işlem gören hisse senedinin değerini anlatırken yine borsada işlem gören diğer spor kulüplerinin hisse değerlerine atıfta bulunmuştur.
Sayın Özdemir'in, herkese açık ve açıklanması hiçbir şekilde yanlış olmayan hisse senetlerimizin durumuyla ilgili borsada işlem gören diğer kulüpleri karşılaştırması son derece doğaldır. Fenerbahçe Sportif A.Ş.'nin değeri bir demir çelik şirketi ya da otomotiv firması ile kıyaslanamayacağı için, değeri, diğer spor kulüpleri ile kıyaslanmış, örneklenmiştir.
Hal böyleyken, Galatasaray 2. Başkanı Sayın Ali Dürüst'ün "Halka açık şirketlerin değerlerini konuşmak ne kadar doğru bilemiyorum. Ama o değerler hiçbir zaman kurallara uymamayı gerektirmez" sözlerini anlamak mümkün değildir.
Halka açık şirketler, 'halka açık' oldukları için değerleri ve her tür faaliyetleri şeffaflık ilkesi uyarınca kamuoyu ile paylaşılır. Kaldı ki hisse değerini açıklamak yasak değildir ve isteyen herkes dilediği an şirketlerin hisse değerini öğrenebilir.
Sayın Dürüst, "O değerler, kurallara uymamayı gerektirmez" ifadeleriyle neyi kast etmektedir? Sayın Dürüst, kulübümüzü hangi konuda kurallara uymamak ile itham etmektedir?
Sayın Dürüst, borsada işlem gören hisselerimizi kast ediyorsa, Fenerbahçe Sportif A.Ş'nin SPK kurallarına eksiksiz uyan bir kurum olduğunu bilmesi gerekmektedir.
Sayın Dürüst, son dönemde yaşanan gelişmeleri kast ediyorsa, ortada herhangi bir yargı kararı yokken ve hatta yargılama süreci dahi henüz başlamamışken, hangi kararı sözlerine dayanak gösterecektir.
Kulübümüzü suçlayan bu sözlere bir an önce açıklık getirilmesini talep ediyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
sui generis
23.Ocak.2012, 16:36
Kulübümüzün UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilmesi ile ilgili olarak kulübümüz ile UEFA ve TFF arasında Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS'ta devam eden davamızın duruşma tarihi belli oldu. Söz konusu duruşma 22 Mart 2012 Perşembe günü yapılacaktır.
Spor kamuoyuna duyurulur.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
RaSenGan
23.Ocak.2012, 17:05
Ferit Şahenk başkanlığa aday olacakmış.
Night_Mare17
23.Ocak.2012, 17:33
Sayın Başkanvekilimiz Nihat Özdemir, 21 Ocak 2012'de düzenlenen Yüksek Divan Kurulu toplantımızda, mali durumumuzla ilgili bilgiler aktarmış; kulübümüzün borsada işlem gören hisse senedinin değerini anlatırken yine borsada işlem gören diğer spor kulüplerinin hisse değerlerine atıfta bulunmuştur.
Sayın Özdemir'in, herkese açık ve açıklanması hiçbir şekilde yanlış olmayan hisse senetlerimizin durumuyla ilgili borsada işlem gören diğer kulüpleri karşılaştırması son derece doğaldır. Fenerbahçe Sportif A.Ş.'nin değeri bir demir çelik şirketi ya da otomotiv firması ile kıyaslanamayacağı için, değeri, diğer spor kulüpleri ile kıyaslanmış, örneklenmiştir.
Hal böyleyken, Galatasaray 2. Başkanı Sayın Ali Dürüst'ün "Halka açık şirketlerin değerlerini konuşmak ne kadar doğru bilemiyorum. Ama o değerler hiçbir zaman kurallara uymamayı gerektirmez" sözlerini anlamak mümkün değildir.
Halka açık şirketler, 'halka açık' oldukları için değerleri ve her tür faaliyetleri şeffaflık ilkesi uyarınca kamuoyu ile paylaşılır. Kaldı ki hisse değerini açıklamak yasak değildir ve isteyen herkes dilediği an şirketlerin hisse değerini öğrenebilir.
Sayın Dürüst, "O değerler, kurallara uymamayı gerektirmez" ifadeleriyle neyi kast etmektedir? Sayın Dürüst, kulübümüzü hangi konuda kurallara uymamak ile itham etmektedir?
Sayın Dürüst, borsada işlem gören hisselerimizi kast ediyorsa, Fenerbahçe Sportif A.Ş'nin SPK kurallarına eksiksiz uyan bir kurum olduğunu bilmesi gerekmektedir.
Sayın Dürüst, son dönemde yaşanan gelişmeleri kast ediyorsa, ortada herhangi bir yargı kararı yokken ve hatta yargılama süreci dahi henüz başlamamışken, hangi kararı sözlerine dayanak gösterecektir.
Kulübümüzü suçlayan bu sözlere bir an önce açıklık getirilmesini talep ediyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Hangi kural olduğunu kulüp kendisi biliyor. Şu an Ali Dürüst'e ortayı açmışlar her an rövaşatayı vurabilir Dürüst.
sui generis
23.Ocak.2012, 17:35
söyle biz de bilelim.
di canio
24.Ocak.2012, 02:42
Devre arasında Berkay Öztuvan ve İsmail Aslan'ı Giresunspor'a kiralık olarak vermişiz. Geçenlerde Recep Berk Elitez'i de Kayseri Erciyesspor'a kiralık olarak vermiştik. Dün de Hasan Erbey'i yine kiralık olarak Konyaspor'a vermişiz. Potansiyel gösteren gençleri kiralayıp A2 Ligi yerine daha üst düzey daha profesyonel liglerde pişmesini sağlamamız lazım. Gökay İravul, Mert Günok Berkay Can Değirmencioğlu, İlyas Yılmazer, Görkem Kulbay, Beykan Şimşek'i de kiralamalıyız bence.
Sanırım bu giden oyuncular nedeniyle A2 takımımız kadro sıkıntısı yaşıyor. Dün oynanan 2-1 kaybettiğimiz Gençlerbirliği maçına 11+3 (Yedek kaleci dahil) kişilik kadroyla çıktık. Recep Niyaz da haftaiçi A takım kadrosunda olacak yine sanırım. Dün oynanan maçta oynamadı.
22 Ocak 2012
Alıştırıyorlar sakın alışma!
Fenerbahçe'yi el birliğiyle, söz birliğiyle açıktan açığa şikeye davet ediyorlar
Fenerbahçe’yi el birliğiyle, söz birliğiyle açıktan açığa şikeye davet ediyorlar. Neymiş; “58. Madde’ye ince ayar yapalım”mış, “küme düşme kalksın”mışmış... Meğer sezon başından bu yana Fenerbahçe’yi gazozuna oynatıyorlarmış. Aziz Yıldırım, Metris’ten gönderdiği manifestoyla tezgahı bozunca, hepsi paniğe kapıldı, hepsinin eli ayağına dolaştı. Kimi sessizliğe büründü, kimi paniğe kapıldı. “Biz senaryoyu kotarırız, Fenerbahçe’ye de figüran rolü veririz” oyunu geri tepti. “Ölümü gösterir, sıtmaya razı ederiz” taktiği sonuç vermedi. Karar sürecini uzatarak Fenerbahçeliler’i uyutmaya, uyuşturmaya, unutturmaya ve alıştırmaya çalışıyorlar. Karar sürecinin bu kadar uzatılmasının, sürüncemede bırakılmasının nedeni de bu. Gün aşırı medyaya üfürülen sözde UEFA eksenli idam fermanlarının nedeni de elbette bu...Testereyle ameliyat yapmaya kalkışıyorlar.
Fenerbahçe’nin ve Fenerbahçeli’nin onurunu, gururunu aşağılıyorlar, aklını ve hafızasını küçümsüyorlar. Timsah tebessümlü ‘ince ayarcılar’ saltanatlarını borçlu oldukları ezici ‘balık hafıza’ çoğunluğuna güveniyorlar. Ancak taraftar denilen varlığın fil hafızasına sahip olduğunu çok fena ıskalıyorlar. Çünkü 3 Temmuz’dan bu yana en çok güvendikleri şey, Aziz Yıldırım’ın kellesinin feda edilmesiydi. Sarı-Lacivert direniş kimyalarını bozdu. Strateji tutmayınca bu kez “alıştıra alıştıra” puan silmeye razı etme ucuzluğunu deniyorlar.
Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler bu ‘silme’ denilen onursuzluğu kabul etmez, edemez. Hiç kimsenin oyuncağı olmaz. Hele hele soytarıların soytarısı hiç olmaz. Şerefsiz bir hayat sürmektense, şerefiyle ölmeyi tercih eder. Bu camia bunu ispatlamaya sonuna kadar kararlı. Bunu herkes görecek, herkes ezberleyecek.
Aslında Fenerbahçe’yi tamamen silme katakullisi yapanların tarihten silineceği dönem de elbet gelecek. Fenerbahçeliler olan bitenlere alışmadıkça, unutmadıkça, teslim olmadıkça bu süreç daha da hızlanacak.
Hasan Ali Atasoy
Geçen gün gazetede okuyup küpürü koparmıştım.Şimdi elime geçti yazıyı bulup sizlerle paylaşmak istedim.Tüm kalbimle katılıyorum söylediklerine.
TR.CaPTaiN
24.Ocak.2012, 23:35
Ferit Şahenk başkanlığa aday olacakmış.
Habertürk'ün her zamanki gibi uydurma haberlerinden biri çıktı. Zaten haberin saçmalığı Ferit Şahenk'in yönetim kurulunda Hamdi Akın'ın olacağı ayrıntısından belliydi. Ferit Şahenk, Fenerbahçe - Ankaragücü maçı öncesinde Fenerbahçe'nin kaybetmesi adına çalışmalar yapan Hamdi Akın'ı listesine almayacak kadar akıllı adamdır herhalde.
Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahenk, Fenerbahçe başkanlığı iddialarını yalanladı.
Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Fenerbahçe Kulübü'nün başkanlığına aday olmayı kabul ettiği yönünde, kamuoyunda yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Ferit Şahenk yazılı açıklamasında, "Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olmayı kabul ettiğim yönünde kamuoyunda yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Halihazırda sarı-lacivertli renklere gönül vermiş biri olarak, kulübümüzün içinde bulunduğu sıkıntılı günlerden bir an önce çıkması en büyük dileğimdir. Fenerbahçe Kulübü büyük bir camia olup geçmişte olduğu gibi gelecekte de layıkıyla yönetilecektir. Ben gönül verdiğim kulübümün ihtiyacı olan her türlü yardımı esirgemeyeceğimi kamuoyuna saygılarımla sunarım" sözlerine yer verdi.
Bugün bazı gazetelerde yer alan haberlerde Şahenk'in kendisine yöneltilen rica üzerine Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olmayı kabul ettiği iddia edilmişti.
AA
goosfraba
25.Ocak.2012, 02:45
bugün 5 branşın da maçı var.
tarihi günlerden biri daha.
di canio
25.Ocak.2012, 02:55
bugün 5 branşın da maçı var.
tarihi günlerden biri daha.
14:00 TED Kolejliler - Fenerbahçe Universal (Kadın Voleybol - Teledünya Türkiye Kupası)
15:00 Nadezhda - Fenerbahçe (Kadın Basketbol - Euroleague Woman)
15:30 TED Kolejliler - Fenerbahçe Grundig (Erkek Voleybol - Teledünya Türkiye Kupası)
18:00 İstanbul BB - Fenerbahçe (Futbol - Spor Toto Süper Lig)
21:00 Fenerbahçe Ülker - Emporio Armani (Erkek Basketbol - Turkish Airlines Euroleague)
barahir
25.Ocak.2012, 02:58
bi 5 de 5 daha gelir mi?