View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı
sananes
14.Mayıs.2013, 00:15
eğer siz bu olayı aniden gelişen bir olay olarak görüyorsanız ciddi bir yanlışız var demektir..
Senelerdir bu ülkede şiddet var ve çığ gibi büyümeye devam ediyor siz orda bunu engellemek için yasa yapın sonra değiştirin çözüm yolu bu mudur acaba..
Yapan büyük bir şekilde cezasını almalı belki başlarda zor olur ama sonunda adam gibi maçlar izlenir genel olarak konuşuyorum kimse ordaki çocuklara kötü örnek olmamalı onlarca aile maça gidiyor olaylara bakın küfür kesici alet atma sahaya girme kavga çıkarma maç bitişi rakip taraftarı yaralama..
muz olayı için sporda şiddet yasası şarttı desen anlarım ya da saha olayları için ama bu cinayet. Cinayet işlemekle sporda şiddet yasasını kesiştiremiyorum sadece ben. Yoksa yasanın değiştirilmesini savunan birisi değilim.
zeck17
14.Mayıs.2013, 00:21
muz olayı için sporda şiddet yasası şarttı desen anlarım ya da saha olayları için ama bu cinayet. Cinayet işlemekle sporda şiddet yasasını kesiştiremiyorum sadece ben. Yoksa yasanın değiştirilmesini savunan birisi değilim.
biz hep sonucun üzerinden konuşuyoruz millet olarak eğer o dönem çözüm aransaydı bazı kişiler hapse atılsaydı ona cesaret edilemeyeceğine adım gibi eminim
sananes
14.Mayıs.2013, 00:42
Bu arada Meireles'in hareketine ceza verilirse(normalde verilmeli de bazen arada kaynayabiliyor böyle şeyler) kesinlikle gönderilmeli. Çok iyi bir oyuncu ama sorunu da çok. Sürekli sakatlık,rakibi tahrik gerek yok.
sui generis
14.Mayıs.2013, 00:44
Yönetim haddi olmayan şeylere karışmaya başladı. Kendi ayaklarına sıkıyorlar.
erdem344
14.Mayıs.2013, 00:45
Meirelesin yaptığı hareket bence yakışmadı.
Kesinlikle gönderilmesi gerekir
erdem344
14.Mayıs.2013, 00:54
Muzu gösteren adam beyaz tv deymiş
SAİT71
14.Mayıs.2013, 01:13
Beyaz TV'de amma propagandacı.
nannar
14.Mayıs.2013, 01:59
meireles derhal gönderilmeli.kısa ve net... bu ülkenin parası bu kadar değersiz değil! adam gibi adamlar alsın hiç olmazsa!
sui generis
14.Mayıs.2013, 07:21
Yahu bakın meireles'in gidip gitmeyeceğine fenerbahce kulubü karar verir, gidip gitmemesini de fenerbahce taraftarı ister. Takım arkadaşını hastanelik yapan adam takımınızda duruyor hatta siz bonservisi alınsın istiyorsunuz , burada pek konuşacağınız bir durum yok.
europeanconquer
14.Mayıs.2013, 08:02
Yapılan hareket kaptanımıza yapıldıysa her türlü ilgilendirir.Antrenman da çıkmış bir olayla da bunu bir tuttunuz ya helal olsun.Herkes cinsel organını sallayarak gezsin o zaman.
sui generis
14.Mayıs.2013, 09:59
Gider TFF yi mi artık neresiyse oraya şikayet edersin. Derhal gönderilmeli falan sizi ilgilendiren bir konu değil. Adamı hastanelik etti diyoruz ama antremanda diyorsunuz :) ilkinde ahlak diyen bunda susuyor , cok ilginçsiniz gerçekten :)
LaigLeNoiR
14.Mayıs.2013, 10:13
Zamanında Nouma aynısını yaptığında basında inanılmaz bir linç kampanyası vardı, 7'den 70'e herkes gönderilmesi gerektiğini düşündü ve bunlar düşünülürken Beşiktaş'ta taraftarın en büyük efsanelerinden olan Pascal Nouma'ydı isim. Meireles'de bence gönderilecektir.
Fenerbahçe gibi bir kulübe yakışacak bir tarzda oyuncu değil.
himone
14.Mayıs.2013, 11:22
Keşke talibi çıksa da göndersek ama yıllık geliri 2 milyonun üstünde olan 3 yıllık sözleşmesi daha olan bir oyuncu. Bonservisine de 10 milyon ödediğimiz düşünülürse gitmesi hayalden başka birşey değil. Ben FB taraftarı olarak keşke ilk GS maçından sonra gönderilseydi dedim ama saydığım gerçekler bunun önüne geçiyor malesef.
Ralph
14.Mayıs.2013, 11:42
Bu hareketi şu an Meireles değil de Fernandes yapmış olsaydı gerek kulüpler gerekse medya yerden yere vurmuştu. İnanılmaz bir baskı olurdu aynı Nouma gibi.
Bu ülkede takım ayrımı yapıldı ve kaderleriyle fazlasıyla oynandı.
KanaKe
14.Mayıs.2013, 11:55
Nouma ile Meireles'in olayi cok farkli yanlis anlamayin ben hareketi savunmuyorum ama Nouma attigi golden sonra 20 tane kameranin önünde o hareketi yapiyor meireles ise yedek kulübesinden Sabri'ye o hareketi yapiyor o anida sans eseri 1 kamera yakalamis.. Büyük ihtimal ceza verilir kendisine dogrusuda odur... bu arada muz olayi cok farkliymis okuduguma göre.. irkcilik felan yok ordada..
Ralph
14.Mayıs.2013, 11:57
Nouma ile Meireles'in olayi cok farkli yanlis anlamayin ben hareketi savunmuyorum ama Nouma attigi golden sonra 20 tane kameranin önünde o hareketi yapiyor meireles ise yedek kulübesinden Sabri'ye o hareketi yapiyor o anida sans eseri 1 kamera yakalamis.. Büyük ihtimal ceza verilir kendisine dogrusuda odur... bu arada muz olayi cok farkliymis okuduguma göre.. irkcilik felan yok ordada..
Bana kalırsa sahanın içinde yapması aynı şey. Onlarca kameranın o sahayı çektiğini biliyor Meireles. Sonuçta bir de niyet önemli tabi.
nannar
14.Mayıs.2013, 12:48
Bizim futbol taraftarında bu kafa olduktan sonra Meireles'in halkalı şeker hareketine kılıf bulanlar buna da bir kılıf bulurlar :) Şortuna sinek falan girmiştir belki. Yoksa hayatı boyunca hiç kırmızı kart görmeyen adam bunu yapar mı canım? :)
C h A o S
14.Mayıs.2013, 13:07
TFF inceleme başlatmış.Bakalım ne ceza çıkıcak.Özellikle Fenerbahçe ne tür bir tavır takınıcak.
Sabah Mehmet Demirkol güzel bir yorum yaptı.Muz gösteren adamın kombinesini iptal edip tribünden uzaklaştırıyorsun,peki bunlara ne yapıcaksınız merak ediyorum dedi.
Bu arada muzu gösteren adam yemek için getirdim demiş.:n:
KanaKe
14.Mayıs.2013, 13:14
TFF inceleme başlatmış.Bakalım ne ceza çıkıcak.Özellikle Fenerbahçe ne tür bir tavır takınıcak.
Sabah Mehmet Demirkol güzel bir yorum yaptı.Muz gösteren adamın kombinesini iptal edip tribünden uzaklaştırıyorsun,peki bunlara ne yapıcaksınız merak ediyorum dedi.
Bu arada muzu gösteren adam yemek için getirdim demiş.:n:
yemek icin getirdim dememis yanimda oturan amca verdi demis :)
C h A o S
14.Mayıs.2013, 13:32
Aynen şimdi sporxte okudum hepsini iyi kıvırmış:DYersen hesabı.
uAburak89
14.Mayıs.2013, 13:36
Melo - Riera olayı Galatasaray'ın iç meselesidir. Antremanda değil maçta olsa yine iç meseledir. Kimseye laf düşmez. Meireles - Sabri olayında size ne demek ve bunu derken bu olaya atıfta bulunmak savunma konusunda gösterilen çaresizliğin dışa vurumudur.
Gönderir, göndermez o Fenerbahçe'nin bileceği iş, bizi bağlayan TFF'nin vermesi gereken cezadır. Bence ceza falan gelmez o ayrı. Bununla birlikte şahsi düşüncem kırmızı kartı bile yoktu diye savunulan Meireles'in hiç bir zaman çok da masum bir oyuncu olmadığıdır. L'pool'da oynarken gol sonrası orta parmak sevinci var. Aykırı ve marjinal bir adam Meireles, buraya gelince de taraftarın sevgisi ile şımararak davranışlarında olan bozuklukları bir kademe arttırmış gibi duruyor. Fenerbahçe göndermez ama maliyeti var, takımda en çok eleştirilen bölge orta saha ve en iyi isimlerden biri Meireles olunca mümkün değil göndermeleri. Şu anda Fenerbahçe için en önemli şey başarı çünkü.
Önder HOCA
14.Mayıs.2013, 13:41
melonun eboue nin taraftara yaptığı hareketlerden sonra meirelesin kovuiulması gönderilmesinin istenmesi ne komik meirelese gelene kadar bir çok adam var bu arada meirelese gerekli ceza verilmeli bu kaçıncı
Önder HOCA
14.Mayıs.2013, 13:42
2 tane muz vakası var maçta eğer diğer kişiyi buldularsa o adamda öyle ırkçılık gibi bir amaç taşımıyor ama diğer fotodaki adamın direk kıombinesi iptal edlilmeli
KanaKe
14.Mayıs.2013, 13:43
melonun eboue nin taraftara yaptığı hareketlerden sonra meirelesin kovuiulması gönderilmesinin istenmesi ne komik meirelese gelene kadar bir çok adam var bu arada meirelese gerekli ceza verilmeli bu kaçıncı
aynen galatasarayi oyuncular taraftari kiskirtinca savunuyorlar meireles sabriye tombala yapti diye yerden yere vuruyorlar.. sabride sov yapmayi biraksin ozaman.. taraftara oynamasin adam 30 yasina geldi yillardir ayni kafada
sui generis
14.Mayıs.2013, 13:45
Melo - Riera olayı Galatasaray'ın iç meselesidir. Antremanda değil maçta olsa yine iç meseledir. Kimseye laf düşmez. Meireles - Sabri olayında size ne demek ve bunu derken bu olaya atıfta bulunmak savunma konusunda gösterilen çaresizliğin dışa vurumudur.
Gönderir, göndermez o Fenerbahçe'nin bileceği iş, bizi bağlayan TFF'nin vermesi gereken cezadır. Bence ceza falan gelmez o ayrı. Bununla birlikte şahsi düşüncem kırmızı kartı bile yoktu diye savunulan Meireles'in hiç bir zaman çok da masum bir oyuncu olmadığıdır. L'pool'da oynarken gol sonrası orta parmak sevinci var. Aykırı ve marjinal bir adam Meireles, buraya gelince de taraftarın sevgisi ile şımararak davranışlarında olan bozuklukları bir kademe arttırmış gibi duruyor. Fenerbahçe göndermez ama maliyeti var, takımda en çok eleştirilen bölge orta saha ve en iyi isimlerden biri Meireles olunca mümkün değil göndermeleri. Şu anda Fenerbahçe için en önemli şey başarı çünkü.
Gider TFF yi mi artık neresiyse oraya şikayet edersin. Derhal gönderilmeli falan sizi ilgilendiren bir konu değil. Adamı hastanelik etti diyoruz ama antremanda diyorsunuz :) ilkinde ahlak diyen bunda susuyor , cok ilginçsiniz gerçekten :)
Ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Gönderme işi sizi ilgilendiren bir konu değil. Gerekli yerlere başvurursun , ceza almasını sağlarsın ama ahlakla falan bu gönderilsin diyemezsin , dersin ben de önce kendi kapını temizle derim.
----
Kulüp zaten para cezasını verir. 7-8 M üzeri bir teklif gelirse satar da. Hatta İnler-Meireles takası çok iyi olur. bu tekliflerden kötü bir teklife zaten satılmaz , satılmamalı. 10 M bonservis verildi adama.
europeanconquer
14.Mayıs.2013, 14:45
Elbet Fenerbahçe'yi ilgilendirir ancak gönderilmeli demek en doğal hakkımız,buna kimse karışamaz.Gönderme işi seni de ilgilendiren bir konu değil abi,direkt olarak Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ı ilgilendiren bir konu bu kafayla bakarsak.
himone
14.Mayıs.2013, 14:55
FB bizi alkışlasın, FB bizi tebrik etsin, FB bizi centilmence karşılasın, FB oyuncularını kovsun. Kendi takımlarında olunca hemen öbür tarafa bakarlar ama. Hala Melo'yu savunan zihniyet var karşınızda uğraşmayın derim ben.
europeanconquer
14.Mayıs.2013, 14:59
Benim değerlerimi ve kültürümü hiçe sayan bir adamı ben ülkemde istemiyorum (!) :)
darkkobal123
14.Mayıs.2013, 15:09
Nouma zamanındaki ahlak profesörleri, gösterin bakalım şimdi kendinizi.
ThersoN
14.Mayıs.2013, 16:14
FB, Meireles'i göndermeye karar versin. Bi daha futbol konuşmam.
uAburak89
14.Mayıs.2013, 16:19
Ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Gönderme işi sizi ilgilendiren bir konu değil. Gerekli yerlere başvurursun , ceza almasını sağlarsın ama ahlakla falan bu gönderilsin diyemezsin , dersin ben de önce kendi kapını temizle derim.
----
Kulüp zaten para cezasını verir. 7-8 M üzeri bir teklif gelirse satar da. Hatta İnler-Meireles takası çok iyi olur. bu tekliflerden kötü bir teklife zaten satılmaz , satılmamalı. 10 M bonservis verildi adama.
Melo'nun Riera'yı dövmesi ahlaksızlık değil. Ahlak üzerinden değerlendirme yapanlara sizin işiniz değil diyebilirsin ama bu yaptığın kıyasta ciddi mantıksızlık var. Başka örnek versen daha iyi anlaşılırdın.
GebzeLi1907
14.Mayıs.2013, 16:30
Meireles şuan kadronun en iyi adamlarından biri. Yerine gelebilecek en iyi isim yerli de olması avantajıyla Gökhan İnler dir. O gelmedikçe Mero ya da en az 8 milyon euro vermedikçe gönderilmez.
Tff ceza versin bir daha yapmayacağım deyip erteletiriz kalırsa..
Şahsi fikrime gelince; çok çirkin bir hareket ama gslı olmadığım için o kadar nefretle bakamıyorum tabi :) Yine de kendini dizginlemesi şart ama böyle çok örnek gördük, hiç biri kendini dizginleyemedi. Bu da düzelmez
Escochae
14.Mayıs.2013, 16:37
"Onu çekme bunu çek" diyen hoca ne ceza aldıysa Meireles'e de o ceza verilsin ..
europeanconquer
14.Mayıs.2013, 16:56
Sahaya izinsiz giren bir taraftarı nasıl yaka paça dışarı atıyorlarsa,basın mensubu olmayıp,orada bulunan ve soru soran kişiye de böyle cevap verilir.
Konu orası değil,onun tartışması çoktan yapıldı ve Fatih Terim'in yaptığı ayıptı,bunu herkes kabul etti ancak Fatih Terim'i örnek göstererek Meireles'i haklı çıkarma çabası da çaresizliğin bir örneğidir.
Corpus
14.Mayıs.2013, 17:12
"Onu çekme bunu çek" diyen hoca ne ceza aldıysa Meireles'e de o ceza verilsin ..
Alakasız...
İşte Burak Yıldırım'ın Katil Zanlısının ifadesi;
" Arkadaşımla birlikte maçı kahvede izledik, Onu yolcu ettikten sonra durakta otobüsü beklemeye başladım, 10 kişilik bir grup üzerime dogru yürüdü "şşt utanmıyomusun o formayı giymeye " diye seslendiler, üzerime dogru geldiklerinde cebimden çıkardıgım bıçağı korkutmak amaçlı gösterdim, Ben batırmasam onlar beni bıçaklayacaktı. "
Bunun üzerine emniyet güçleri, mobese kameralarına göz attı. ve bu ifadenin gerçeği yansıttığı ortaya çıktı.
Doğru mu bu haber bilmiyorum ama tabi suçunu azaltmaz bu.Burak kardeşime Allah'dan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum.Ama böyle gelişen o kadar olay var ki en yakın çevreden bir örnek ki bizim mahallede oluyor o formayı giymeyi utanmıyor musun olayları.
Önder HOCA
14.Mayıs.2013, 17:30
edirnekapı merdivenleri çeken bir mobesa varmı hiç görmedim ben bilen varmı?
Önder HOCA
14.Mayıs.2013, 17:41
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/49282/23281311/1/iste-holigan-cinayetinin-gizli-kamera-goruntuleri.aspx
Önder HOCA
14.Mayıs.2013, 17:43
bıçağı taktıktan sonra birde kovalıyor arkadaş
KanaKe
14.Mayıs.2013, 17:51
bu arada internete hasan sasin taraftari nasil tahrik ettiginin görüntüleride düstü.. umarim oda tff tarafindan disiplin kuruluna sevk edilir..
darkkobal123
14.Mayıs.2013, 17:52
Anlaşılan tuttuğumuz takımın formasıyla da gezemeyeceğiz artık.
Corpus
14.Mayıs.2013, 17:59
bu arada internete hasan sasin taraftari nasil tahrik ettiginin görüntüleride düstü.. umarim oda tff tarafindan disiplin kuruluna sevk edilir..
Sesli olanı var mı görüntülerin ? 1-2 video buldum ama sadece görüntü var birşey anlayamadım.
europeanconquer
14.Mayıs.2013, 18:00
Evet,o da sevk edilmiş zaten.
himone
14.Mayıs.2013, 18:07
Benim değerlerimi ve kültürümü hiçe sayan bir adamı ben ülkemde istemiyorum (!) :)
Şu cümlenin bulunduğu mesajı çıkartıp buraya koy hemen üyeliğmi iptal edicem. Artık bilmeden sallayarak mesaj yazmaya da başladın bakıyorum. Senin bu kadar gocunmana sebep olacak ne oldu acaba, FB'liler sana ne yaptı böyle. Madem çok hoşuna gidiyor artık ben de mesajlarıma smile koymaya karar verdim, galiba smile koyunca çok akıllı olduğunu hissediyorsun :D.
sui generis
14.Mayıs.2013, 18:52
Melo'nun Riera'yı dövmesi ahlaksızlık değil. Ahlak üzerinden değerlendirme yapanlara sizin işiniz değil diyebilirsin ama bu yaptığın kıyasta ciddi mantıksızlık var. Başka örnek versen daha iyi anlaşılırdın.
'ahlak' kavramına yüklediğimiz anlamlar farklı o halde.
europeanconquer
14.Mayıs.2013, 18:54
Şu cümlenin bulunduğu mesajı çıkartıp buraya koy hemen üyeliğmi iptal edicem. Artık bilmeden sallayarak mesaj yazmaya da başladın bakıyorum. Senin bu kadar gocunmana sebep olacak ne oldu acaba, FB'liler sana ne yaptı böyle. Madem çok hoşuna gidiyor artık ben de mesajlarıma smile koymaya karar verdim, galiba smile koyunca çok akıllı olduğunu hissediyorsun :D.
Önceki mesajında saydığın 3 tane şey aynı maçla ilgili şeyler ve sadece Galatasaray taraftarının küçük bir kesimi tarafından istenen şeyler.Şu an Meireles'in Fenerbahçe'den gönderilmesini düşünen bir çok kişi bulabilirim her takımdan ama buna karar verecek tek yetkili Fenerbahçe kulübüdür ancak insanlar ''gönderilmeli'' diyerek sadece fikirlerini ortaya koyduklarında sen veya senin gibi düşünenlerin ''kovsunlar'' ''göndersinler'' gibi algılayıp Fatih Terim olsun Melo olsun bu adamları örnek göstermesi Meireles'i haklı konuma getirmeye çalışmaktır.
Bilmeden dediğin şeyi dün ikimiz tartıştık forumda.Akıllı falan hissetmiyorum.Buyur dün ki tartışmamızdan,şimdi cevap verdiğin mesajımla ilgili ironi yaptığım kısım;
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2463339&postcount=483
Devamında ki tartışmayı hatırlarsın zaten.
ahlak konusunda maalesef siz ahlaksız denilince o olay ahlaksızlık olmuyor.ahlak kişinin kendi içinde belirleyeceği bişey olduğu için o davranışı sergileyen ahlaksız olmaz yanlıştır doğrudur orasını yargılarsın ama ahlak konusunda laf düşmüyor kimseye.
Redrum
14.Mayıs.2013, 19:15
bıçağı taktıktan sonra birde kovalıyor arkadaş
Arkadaşının ifadesi var internette, diyor ki biz iki kişi gidiyorduk sonra arkamızda şşt yaptılar sonra bıçakladılar. Ancak görüntüde, 5-6 kişi gidip şüphelinin üstüne yürüyor bu da bıçaklıyor. Ölen arkadaşa allah rahmet eylesin, fakat, arkadaşını orada satan, ifadesinde de arkadaşını satan o heriften de katil kadar tiksindim. Allah bildiği gibi yapsın.
byariff
14.Mayıs.2013, 19:18
bir insan dusunur hasan sas neden el kol hareketi ben inançli oldugum için "allah" herkese beyin vermis 2 dakkacik dusunun hasan sas durduk yeremi el kol hareketi yapiyor yoksa kufur yedigi için mi ? kadikoyde hersene ayni seyler oluyor
buraga gelirsek denilecek cok sey var ama demicem sadece rabbim annesine babasina ailesine sabir versin gerisi umrumda degil.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dUqerDubx9A kuyt"a dikiz.
erdem344
14.Mayıs.2013, 19:18
meirelesin hakem raporu yok nasıl ceza alacak ?
byariff
14.Mayıs.2013, 19:20
meirelesin hakem raporu yok nasıl ceza alacak ?
var(mis) sporx oyle diyor
edit : hakem raporunda yok ama yayinci kurulus vermis goruntuleri iste.
erdem344
14.Mayıs.2013, 19:22
İnanmıyorum ben orta hakem ordan göremez yan hakem oraya bakmıyor 4. Hakem ortalıkta yok zaten
europeanconquer
14.Mayıs.2013, 19:24
Yayıncı kuruluş görüntülerinden sevk edilmiş Meireles.
erdem344
14.Mayıs.2013, 19:30
Medyanın niye bu kadar uğraştığı belli oldu . Rapor olmadan ceza veremezler kulüp açıklama yapmalı . Hasan Şaşında görüntüleri çıktı onu da alsalardı madem
europeanconquer
14.Mayıs.2013, 19:32
Valla bana göre ceza almasa da olur,bütün Türkiye ne yaptığını gördü.
erdem344
14.Mayıs.2013, 19:35
Ceza alamaz , veremezler . O zaman tek tek pozisyonları inceleyelim böyle saçmalık olmaz
erdem344
14.Mayıs.2013, 19:39
Ülkemizde başka örneğı var mı ?
Varsa ceza alsın
sui generis
14.Mayıs.2013, 19:45
Emre Belözoğlu var ya :)
erdem344
14.Mayıs.2013, 19:54
O zaman alsın cezayı 3 4 5 ay neyse artık
KanaKe
14.Mayıs.2013, 19:58
Sesli olanı var mı görüntülerin ? 1-2 video buldum ama sadece görüntü var birşey anlayamadım.
kulübeden orta parmak felan gösteriyor o bile yeter..
Arkadaşının ifadesi var internette, diyor ki biz iki kişi gidiyorduk sonra arkamızda şşt yaptılar sonra bıçakladılar. Ancak görüntüde, 5-6 kişi gidip şüphelinin üstüne yürüyor bu da bıçaklıyor. Ölen arkadaşa allah rahmet eylesin, fakat, arkadaşını orada satan, ifadesinde de arkadaşını satan o heriften de katil kadar tiksindim. Allah bildiği gibi yapsın.
o sahis doguluymus galiba.. memleketine gitmek üzereyken yakalamis polisler 2 senedir istanbulda yasiyormus istanbul böyle tiplerle doldu tasti adamlarda ne egitim var ne ahlak var ceplerinde kelebekle döner bicaklariyla felan geziyorlar bu gibi tipleri direk idam edeceksin onun gibi tipleri cok iyi bilirim en ufak olayda bicak cekerler az isimiz olmadi öyle tiplerle..
erdem344
14.Mayıs.2013, 20:24
Talat Yılmaz FB tvde.
himone
14.Mayıs.2013, 20:34
Önceki mesajında saydığın 3 tane şey aynı maçla ilgili şeyler ve sadece Galatasaray taraftarının küçük bir kesimi tarafından istenen şeyler.Şu an Meireles'in Fenerbahçe'den gönderilmesini düşünen bir çok kişi bulabilirim her takımdan ama buna karar verecek tek yetkili Fenerbahçe kulübüdür ancak insanlar ''gönderilmeli'' diyerek sadece fikirlerini ortaya koyduklarında sen veya senin gibi düşünenlerin ''kovsunlar'' ''göndersinler'' gibi algılayıp Fatih Terim olsun Melo olsun bu adamları örnek göstermesi Meireles'i haklı konuma getirmeye çalışmaktır.
Bilmeden dediğin şeyi dün ikimiz tartıştık forumda.Akıllı falan hissetmiyorum.Buyur dün ki tartışmamızdan,şimdi cevap verdiğin mesajımla ilgili ironi yaptığım kısım;
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2463339&postcount=483
Devamında ki tartışmayı hatırlarsın zaten.
O mesajları yazan ben olduğum için gayet te hatırlıyorum. Hala diyorum "ülkemde istemiyorum" lafını resmen uydurdun ve bununla cevap vermeye çalışıyorsn. Ben saygı duymam dedim sen ülkemden defolup gitsin anladın. Nasıl bir algılama hatasıdır. Dediğin gibi bir de seninle tartıştığım olay herşeyini bilmene rağmen çıkıp böyle bir mesaj yazıyorsun.
Meireles konusunda benim daha önceki mesajlarıma da bakarsan ben de adamın gitmesini savunuyorum. Benim yazdığım mesaj Meireles olayına karşılık Melo'yu savunmaya geçen insanlara. GS taraftarı arasında ne olursa kendi takımı mükemmel, kendi futblcusu inanılmaz terbiyeli ama rakip takım tam tersi dşünen insanlar için yazılmış bir yorum yaptım ve senin çıkıp dediğin lafa bak. Doğruyu söylesen susardım ama resmen salladın ve yalan söyledin. Üstüne savunmaya da devam ediyorsun ya diyecek birşey yok.
erdem344
14.Mayıs.2013, 20:42
editttttttttt
europeanconquer
14.Mayıs.2013, 20:56
O mesajları yazan ben olduğum için gayet te hatırlıyorum. Hala diyorum "ülkemde istemiyorum" lafını resmen uydurdun ve bununla cevap vermeye çalışıyorsn. Ben saygı duymam dedim sen ülkemden defolup gitsin anladın. Nasıl bir algılama hatasıdır. Dediğin gibi bir de seninle tartıştığım olay herşeyini bilmene rağmen çıkıp böyle bir mesaj yazıyorsun.
Meireles konusunda benim daha önceki mesajlarıma da bakarsan ben de adamın gitmesini savunuyorum. Benim yazdığım mesaj Meireles olayına karşılık Melo'yu savunmaya geçen insanlara. GS taraftarı arasında ne olursa kendi takımı mükemmel, kendi futblcusu inanılmaz terbiyeli ama rakip takım tam tersi dşünen insanlar için yazılmış bir yorum yaptım ve senin çıkıp dediğin lafa bak. Doğruyu söylesen susardım ama resmen salladın ve yalan söyledin. Üstüne savunmaya da devam ediyorsun ya diyecek birşey yok.
Hocam ben zaten aynısını yazmadım ki senin mesajına kendi yorumumla gönderme yaptım.
Ben kimseyi savunmadım,Meireles'in olayı ortadayken niye Fatih Terim'in veya Melo'nun ismi geçiyor onu anlamıyorum,genel konuşuyorsun gibi bir ifaden var.Yeri geldi Fatih Hoca'yı da Melo'yu da bu tarz şeyler yapan herkesi eleştirdim ancak ''yeri geldiğinde'' eleştirdim,ortaya yeni bir tartışma çıkartmaktan kaçındım ancak genel konuşursan ben mecbur olarak cevap verme zorunluluğunda kalıyorum.Her camiada var bu tarz kişiler,kimseyi ayıracak değilim.
Cidden merak ettim nerede yalan söylemişim birini savunmuşum ? Melo gereken cezayı aldı,Riera'da belki gönderilebilirlerdi ancak Meireles olayı ile alakası yok.Bunu anlatmaya çalışıyorum ben.Kimseyi savunduğum yok,savunsam başta Engin Baytar'ı savunurdum.
zeck17
14.Mayıs.2013, 21:06
Meireles tükürme olayında hakem raporu hiçe sayıldığı için artık o rapora güvenen yoktur herhalde ve bence de böyle futbol ve spor etiğine yakışmayan bir durum varsa buna tv görüntülerinden de ceza verilmeli zaten ülkemiz de erteleme diye sadece ülkemizde olan kurallar bile mevcut o da olsun yani..
darkkobal123
14.Mayıs.2013, 21:27
Pascal Nouma'nın futbol hayatını bitirenler Meireles hakkında ne yapacak çok merak ediyorum.
erdem344
14.Mayıs.2013, 21:57
o değilde
kayt lisbonda boş kaleye golü atsaydı şuan finali konuşuyor olacaktık :D :D
Alicanfmfan
14.Mayıs.2013, 22:00
Nokta. Bu tabii ki cinayeti haklı çıkarmaz. Ancak şöyle bir gerçek var ki olan gencecik çocuğa oldu.
KanaKe
14.Mayıs.2013, 22:04
Pascal Nouma'nın futbol hayatını bitirenler Meireles hakkında ne yapacak çok merak ediyorum.
tamam her sayfaya nouma yi yazmaniza gerek yok olay 10 sene öncesinde kaldi :)
darkkobal123
14.Mayıs.2013, 22:08
tamam her sayfaya nouma yi yazmaniza gerek yok olay 10 sene öncesinde kaldi :)
Yaptıkları hareketler birbirinin aynısı, neden yazmayalım ki ?
Nocna Mora
14.Mayıs.2013, 23:10
Meireles'e de sağlam ceza verilmeli eğer standarttan bahsediliyorsa. Yaptığı terbiyesizlikten fazlası değil. Ayrıca Sabri çok güzel konuşmuş Volkan battıkça batıyor ve zaten sabıkalı bu terbiyesizlik konularında o nedenle Sabri'nin samimiyetine inanıyorum ben umarım doğruluğu da kanıtlanır ki maçtaki görüntüler destekler nitelikte Sabri'nin söylediklerini..
Ayrıca ölen arkadaşın da mekanı cennet olsun fakat bir adamın üzerine 7-8 kişi yürüyüp ona saldırmayı düşünmek nedir ? Adam nefs-i müdafaa yapmış orda. Öldürmek için bir kasıt yok bence. Neyse bunlar yargının işi bizim işimiz değil.
sui generis
14.Mayıs.2013, 23:16
Hani biz Volkan'a kızıyoruz da Sabri de melek oldu :)
Bana göre ; Sabri provoke amaçlı girdi, Fenerbahçenin de değişiklik hakkı yokken Volkan'ı iyi kullandı. Volkan tabii yine sakin olamadı.
Volkan Açıklama
http://www.netteresim.com/pictures/39eaf605cf0765b8bb0320d2c70ff181.jpg (http://www.netteresim.com)
Corpus
14.Mayıs.2013, 23:20
Sabri provoke amaçlı girdi
İftira atmak ne kadar kolay değil mi Muhammet.
europeanconquer
14.Mayıs.2013, 23:22
Provoke amacı nedir yahu,bu kadar kafası başka şeylere işleyen bir futbolcu görmedim ben.Sabri'nin yaptığını hafifletmez ama bu.
Hamit'i hiç izlemedi sanırım Volkan,hayatının en berbat topunu oynadı adam.
sui generis
14.Mayıs.2013, 23:22
İftira atmak ne kadar kolay değil mi Muhammet.
Oraya bana göre yazmamışım, ekledim. Bana göre çok iyi kullandı değişiklik hakkımızın olmayışını.
Corpus
14.Mayıs.2013, 23:24
Oraya bana göre yazmamışım, ekledim. Bana göre çok iyi kullandı değişiklik hakkımızın olmayışını.
Tamam kendi yorumunsa sıkıntı yok :). Bana göre öyle bir düşünce olmamıştır çünkü Sabri anlayamadığım bir sebepten dolayı biz yenikken oyuna giriyor. Sana göre tahrik amaçlı girmiştir doğrudur.
erdem344
14.Mayıs.2013, 23:35
Sabri orda dönüp arkasını gitse olay çıkar mıydı ?
Volkan orda sabriye cevap vermese olay çıkar mıydı ?
Artık bırakın şu haklı bu haklıyı ikiside haksız yahu neden gökhanla selçuk kapışmıyor neden yobo ve danny kapışmıyor
erdem344
15.Mayıs.2013, 00:12
http://n1305.hizliresim.com/19/g/n2ft3.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://n1305.hizliresim.com/19/g/n2fub.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Keşke hala takımda olsan da sana koşmuyorsun diye kızsam.
petrol_fb12
15.Mayıs.2013, 00:26
Bana göre ; Sabri provoke amaçlı girdi, Fenerbahçenin de değişiklik hakkı yokken Volkan'ı iyi kullandı. Volkan tabii yine sakin olamadı.
Sabri'nin amacı Proveke etmek olsa bunu 90+1 yapmazdı.girdiği dakika 75 Fenerbahce'nin son oyuncu değişikliği 82 dakika 85 veya 86 dakikada yapardı.90+1'de değil..10 dakika uzatma verildi.Galatasaray belki bir gol daha bulabilirdi.Son 3 dakika maç Orta saha'da geçti.
Gncl1905
15.Mayıs.2013, 01:11
Sabri'ye de Volkan'a da bir yıl men. Daha önceki fikrim değişmedi. Niye her zaman bu 3'lü acaba? Niye Emre, Sabri, Volkan? Bu 3'lüyü konuşmadığımız derbi oldu mu? Ben hatırlamıyorum çünkü. Eee artık yeter. Bir yıl kafa izni versinler şunlara da rahatlasak. Yarattıkları gerginlik yüzünden insanlar ölüyor. Diyeceksiniz ki şimdi, bunlar mı bıçakla dedi? Önce camialar, futbolcular yakınlaşacak. Ancak bizim camialar, futbolcular kanlı bıçaklı. Aynı milli formayı giyiyorsun ne bu kin, düşmanlık? Maçlardan önce de ortamı germek yasaklansın. Gerekirse 6 ay konuşma yasağı ver ne kaybedeceksin?
Meireles olayına hiç girmiyorum. Bizim Türkler neler yapıyor, yabancılardan hiçbir şey beklemiyorum.
Böyle söylüyorum ama gelecek cezalar az çok belli. Bir veya iki maç saha kapatılır. Oyunculara birkaç maç ceza verilir. Daha önce de kırmızı görmedikleri için, sanki çok masumlarmış gibi, cezaları ertelenir(bu ertelemeyi bulan dahiye de buradan çok teşekkür ediyorum(!)). Meireles belki 3-4 maç alır; daha önceden cezası vardı. Ha bu arada biri ölmüştü değil mi? O unutulur birkaç güne merak etmeyin.
erdem344
15.Mayıs.2013, 11:01
Kaytın söyledıklerini okuduktan sonra Meirelese bıle kızmıyorum artık.
sananes
15.Mayıs.2013, 13:05
Kuyt çok güzel şeyler söylemiş. Saygı duydum mr. duracell'e.
SAİT71
15.Mayıs.2013, 13:10
Kuyt'un ağzına sağlık. Kişilik olarak çok düzgün bir oyuncu. Bence kaptanımız Kuyt olmalıdır.
KanaKe
15.Mayıs.2013, 13:10
volkan durduk yere olay cikartan birisi degil emre konusunda haklisinizda volkana haksizlik yapiyorsunuz cok kolay tahrik olan birisi volkan sabride bunu bildigi icin volkanin üzerine oynadi olay bu kadar basit...
byariff
15.Mayıs.2013, 13:50
sen sabriye agiza alinmayacak kufurler et sonra proveke amaçli girdi de gerçekci olun.
attirson
15.Mayıs.2013, 13:51
sen sabriye agiza alinmayacak kufurler et sonra proveke amaçli girdi de gerçekci olun.
Küfür ederken Volkan ordamıydın ? Sen Sabri'ye inanırsın ben Volkan'a nesnel birşey yok ortada.
byariff
15.Mayıs.2013, 14:01
geçmisdeki olaylarina bakarim volkanin nasil oldugunu hepimiz az çok biliyoruz neyse bu arada abdullah avci kanalturkde canli yayinda solemis galiba ben izlemedim ama oyle diyorlar volkan ve sabri milli takima bir daha alinmiyacaklar diye dinleyeniniz varmi ?
ShevAnil
15.Mayıs.2013, 14:16
Talat Yilmaz'in konusmalarini gordunuz mu? İyi ki sampiyon olmusuz yahu, gururlandim tekrar :)
uAburak89
15.Mayıs.2013, 14:32
Drogba'nın yazdığı kendisine muz gösteren için değil, instagram'da kendisine maymun diyen için. Bunun ayrımını yapamamış Kuyt.
sui generis
15.Mayıs.2013, 14:36
Peki yaptığı açıklamayla ne oldu ? Fenerbahçe taraftarı ırkçı oldu. Kuyt da aynı şeyi söylüyor zaten. Irkçılığa karşı tutumunu destekliyorum , bunu genellememen gerekir diyor.
erdem344
15.Mayıs.2013, 14:40
Yahu ırkçı olacak en son takım Fenerbahçedir
Lefter bu takımın efsanesi değil mi bu adam rum , uche , appi , sow , okoca bu adamlar taraftarın baş tacı olmadı mı
Forumlarda bizim takıma en az 3 tane zenci şart diyen bizim taraftarımız değil mi
uAburak89
15.Mayıs.2013, 14:46
Peki yaptığı açıklamayla ne oldu ? Fenerbahçe taraftarı ırkçı oldu. Kuyt da aynı şeyi söylüyor zaten. Irkçılığa karşı tutumunu destekliyorum , bunu genellememen gerekir diyor.
Etkiye tepki. Drogba'ya yapılan terbiyesizlikler ortada. Kaldı ki yaptığı açıklama kişiye yönelik, orada genelleme yapmıyor sen diye hitap ediyor. Onu siz olarak algılayanlar da var ama mesajların akışına bakarsınız bir tane kendini bilmez maymunsun yazıyor o da ona cevap veriyor. Dış basına da yansıyan bu olayda biraz da Zokora olayının da etkisi var bence. Ayrıca 2 farklı kişi sahaya muz atarken, muz gösterirken çevresindekiler napıyorsun bile demiyor. Fenerbahçe cephesinden biz ırkçı değiliz dışında açıklama geldi mi ? Muz o sebeple değildir diye savunan var, Fenerbahçe kulübü ölen Burak Yıldırım için bile samimi açıklama yapmadı, tahrik eden, ortamı geren açıklama yaptı. Tutumunuzu sorgulamanız lazım biraz.
Bu neden böyle oldu, bir daha nasıl olmaz demek yerine, Drogba bu olayı niye dillendirdiye getirmeyi aklım almıyor. Biraz empati yapmak lazım sanki.
Yahu ırkçı olacak en son takım Fenerbahçedir
Lefter bu takımın efsanesi değil mi bu adam rum , uche , appi , sow , okoca bu adamlar taraftarın baş tacı olmadı mı
Forumlarda bizim takıma en az 3 tane zenci şart diyen bizim taraftarımız değil mi
Senin bu yazdıkların da ayrı komedi hiç kusura bakma, kimse zaten Fenerbahçe ırkçı bir takımdır, Fenerbahçe ırkçı camiadır demiyor. Sow, Webo, Yobo var hali hazırda, havadan nem kapıyorsunuz.
erdem344
15.Mayıs.2013, 14:49
- SPORX ÖZEL - F.Bahçe - G.Saray derbisinin üzerinden üç gün geçmesine rağmen bitmek bilmeyen tartışmalar ve polomikler konusunda "Meireles ve Muz olayı" zirve yaparken, sporx.com konuyla ilgili resmi raporlara ulaştı.
Derbi maçının ardından gazete manşetlerine ve Didier Drogba tarafından uluslararası arenaya taşınan muz konusunda ortaya iki farklı idddia atıldı. G.Saray cephesi eylemin Didier Drogba ve Eboue'ye karşı yapılıldığı ve oyuncuların bundan etkilendiğini iddia etmesine ve oyuncuların da konuyla ilgili yorum yapmalarına karşılık elinde muz bulunan F.Bahçe taraftarı T.D ise konunun bu iki oyuncuyla ilgili olmadığını iddia etmişti.
T.D olayın ırkçılıkla ilgili olmadığını ve muzu gösterdiğinde sahada sadece ısınmak için kaleci Muslera ve antrenör Tafferel'in olduğunu belirtmesi "peki hangisi doğru?" sorusunu akıllara getirdi. Yayıncı kuruluşun maç öncesi yayını ve raporlara göre kaleci Muslera'nın G.Saray takımından 15 dakika önce yani müsabakanın başlamasına 56 dakika kala ısınmak için sahaya çıkması ve muz olayının maçtan yaklaşık 40 dakika önce cereyan etmesi T.D'nin "Muslera" iddiasını teyit etmiş oldu.
Yine kayıtlara göre F.Bahçe'nin ısınmak için sahaya müsabakanın başlamasına 46 dakika çıktığı gözlendi. Maçın 2 numaralı temsilcisi İsmail Sökelen ise konuyla ilgili raporunda "Türk Telekom kale arkası tribüne alt orta bölümünden oyun alınan doğu 1 adet kabuğu soyulmamış muz atılmış, atılan muz oyun alalına düşmüş, herhangi bir kimseye isabet etmemiştir" sözlerine yer verdi.
Olay TFF Hukuk Müyavirliğini sevk raporunun "olaylar ve ihlaller" bölümünün B bendindeki "saha olayları" bölümünde yer aldı. Ancak muz olayının herhangi bir futbolcuya yönelik olmamasının temsilci raporunda belirtilmesi nedeniyle ev sahibi kulüple ilgili bu konuda sevk işlemi yapılmamasına neden oldu. Bu konuda sevk olması halinde F.Bahçe 50 bin tl para cezasıyla karşı karşıya kalacaktı.
Bu arada, fotofraflara yansıyan T.D'nin dışında farklı bölgede iki taraftarın daha maçtan önce sahaya soyulmuş iki muz kabuğu attığı öğrenildi. Ancak bu muz kabukları oradaki görevliler tarafından alınması objektiflere yansıdı.
Yayıncı kuruluş görüntüleri ve temsilci raporlarına göre eylemin Drogba ve Ebue'ye karşı yapılmadığı kanaatini ortaya koymasına karşı Fildişili yıldızın "ırkçılık" açıklamaları konusunda kafalarda soru işereti bırakmasına neden oldu.
sui generis
15.Mayıs.2013, 14:54
İlk olarak senden duydum , instagramda ona atılan muz resminden dolayı olduğunu , demek ki tam olarak mesajı kime verdiğini anlatamamış ya da anlatmak istememiş. Bütün mesajda Fenerbahçe'yi karşı aldığı başarıları yazmış , Galatasaray taraftarını örnek olarak göstermiş. Bunlar nasıl genelleme yaptığını gösteriyor. Eğer tek bir kişiye mesaj vermek isteseydi bunu çok daha belirgin bir şekilde ifade ederdi.
Öte yandan muz olayı da adamın dediği doğru çıktı zaten. Muslera ısınırken çekilmiş o fotoğraf. muz sahaya atılmış mı kime atılmış bilmiyorum. onun için farklı farklı şeyler söyleniyor. Maç anında muz sahaya atılmışsa kimse dikkat etmemiştir zaten. herkesin gözü sahada oluyor , bu adam ne yapıyor diye incelememiştir kimse.
Eboue , Melo bu isimlere verilen tepkiler siyahi olmalarından değil hal ve hareketleriyle ilgili.
erdem344
15.Mayıs.2013, 14:56
Adamın dediği gibi çıktı . Drogbaya ırkçılık felan yok
byariff
15.Mayıs.2013, 14:58
sporxe gore atilan muz sahaya dusurse , sahaya dusup bir oyuncuya çarparsa oyuncuda siyahi ise o zaman ırkcılık olurmuş geçiniz bunlari yoksa o adam oraya manavcilik yapmaya mi geldi ? bu daha inandirici olurdu sporx kime çalistigini hepimiz biliyoruz lafontenden masallara gerek yok.
uAburak89
15.Mayıs.2013, 14:59
Tahir Kum muz olayını, Muzlera olarak yorumlamış. Temiz iş.
KanaKe
15.Mayıs.2013, 15:01
geçmisdeki olaylarina bakarim volkanin nasil oldugunu hepimiz az çok biliyoruz neyse bu arada abdullah avci kanalturkde canli yayinda solemis galiba ben izlemedim ama oyle diyorlar volkan ve sabri milli takima bir daha alinmiyacaklar diye dinleyeniniz varmi ?
sabriyi bilmemde volkani en fazla 1-2 mac cagirmaz sonra cagirir eli mahkum.. drogbaya irkcilik yoksa drogbaya acaba kim dedi twitter da tepki göster diye onu merak ediyorum kesin galatasaray yönetiminin parmagi var o isin icinde.
byariff
15.Mayıs.2013, 15:02
onur var su an volkandan daha iyi performans sergiliyor avci buna guveniyor galiba
KanaKe
15.Mayıs.2013, 15:07
onur var su an volkandan daha iyi performans sergiliyor avci buna guveniyor galiba
onurun fazla kilolari var gördügüm kadari ile.. birde onur zaten milli takim kalesini koruyacak kalitede bir kaleci degilki bana sorarsan tolga zengin onurdan kat kat daha iyi bir kaleci.. onuru degilde sinan bolati oynatir 1-2 mac sonra yine volkana döner volkan 35-36 sina kadar kalede rahat oynar ne kadar kötü olursa olsun.
europeanconquer
15.Mayıs.2013, 15:55
Onur'un fazla kiloları var demişsiniz de Volkan'a son zamanlarda hiç şöyle bir dikkatlice baktınız mı ?
erdem344
15.Mayıs.2013, 16:00
muz olayı çözüldü beyler sıkıntı yok
europeanconquer
15.Mayıs.2013, 16:01
O zaman afiyet olsun :)
SAİT71
15.Mayıs.2013, 16:35
İlk başta tepki vermiştim muzlu adama ancak videoyu izleyince ve izahati dinleyince fikrim değişti. Ancak yinede yanlış anlaşılacak bir şey. Elinde muzu tutup sallarsan her yöne çekerler böyle. Tepki verecekse muzsuz vermeliydi yinede. Kimse niyetini bilemez.
onurun fazla kilolari var gördügüm kadari ile.. birde onur zaten milli takim kalesini koruyacak kalitede bir kaleci degilki bana sorarsan tolga zengin onurdan kat kat daha iyi bir kaleci.. onuru degilde sinan bolati oynatir 1-2 mac sonra yine volkana döner volkan 35-36 sina kadar kalede rahat oynar ne kadar kötü olursa olsun.
onurun fazla kiloları var evet ama volkan kadar fazla değil sabriyle olan malum fotosunda enesesinin bile ne kadar yağlı olduğu görülüyo volkan bu sene çok kötü nerden tutsan elinde kalıyo zaten onur hiç sakatlanmasa şimdiye geçmişti volkanı ki bu sene de volkanın gerilemesiyle birlikte geçti
DaveJones
15.Mayıs.2013, 19:56
Volkan bu yıl önceki yıllara göre genel olarak çok kötüydü evet. Toplara hamle bile yapmaması olsun hal ve hareketleriyle olsun. Omzundan sakatlığı var deniyordu ne kadar doğru bilmiyorum. Ancak Onur hala ilk çıktığı zamanki performansın kredisini kullanıyor bence. Sakatlığından sonra eski formuna dönemedi hiç. Ayrıca en iyi zamanında bile inanılmaz bir yan top zaafiyeti vardı kendisinin. Türk futbolu için duran topların her zaman tehlike olduğu düşünülürse bu büyük bir handikap Onur için.
goosfraba
15.Mayıs.2013, 19:58
yönetim meireles'in sözleşmesini feshetmeyi düşünüyormuş. keşke kendi kendilerini fesih etseler...
erdem344
15.Mayıs.2013, 20:03
Yapmazlar öyle saçma iş
darkkobal123
15.Mayıs.2013, 20:14
Tabi canım çok saçma iş, ne gerek var böyle şeylere. Prim ile ödüllendirmek lazım hatta.
mpaker66
15.Mayıs.2013, 20:18
Muz olayı çözülmemiş bu arada
ForsakeN
15.Mayıs.2013, 20:31
Muz olayı çözülmemiş bu arada
Kimler yaptıysa bu muz olayını cezalarını en ağır şekilde alsınlar, gerekirse hapis yatsınlar (olmaz da yine de temenni). Tek isteğim şu durumdan tüm Fenerbahçe camiası sorumlu tutulmasın ve de dünyada Türkler ırkçı olarak anılmasın. Siz nasıl bıçaklayan adam için tüm Galatasaraylılar zan altında bırakılmasın diyorsanız ben de aynı şeyi bizim için istiyorum. Bana kalsa ülkedeki tüm tribünleri kapatırdım, maketten seyirci koyardım. Nefret ettim hakemlerden de taraftarlardan da şu son dönemlerde. Temposuz ve içler acısı duruma gelmiş ülke futbolunu düzeltmek adına tek bir hareket dahi yapılmazken şu konuşulan konulara lanet olsun.
europeanconquer
15.Mayıs.2013, 20:38
Tüm olayı Fenerbahçe camiasına yıkmak yanlış olur,kimse öyle bir şey de yapmamalı ancak bugün Fenerbahçe yönetimin yaptığı basın toplantısı adlandıramayacağım kadar hayal kırıklığına uğrattı beni.Ortada böyle bir şey varken bu kadar büyük kulübün yönetiminin bu hareketi varken ''yok'' göstermesi utanç vericiydi.
mpaker66
15.Mayıs.2013, 20:58
Benim tek demek istediğim tamam tüm Fenerbahçe camiasının üzerine yıkmayalım ama Fenerbahçe yönetimi neden çıkıp bu insanları yalan yanlış savunuyor?
Mamadou
15.Mayıs.2013, 21:00
Şu hale bak. Ne olduğu belirsiz bir adam muz sallamış millet onu tartışıyor. Sistematik bir şekilde dikkati başka yerlere çekmek için futbolun kullanıldığını düşünmüyor değilim. Daha fazla uzatmam konu dışı. Ayrıca bu adamların dedikleri bana hiç inandırıcı gelmedi. Şunu yazayım Fenerbahçe yönetimi son zamanlarda iyice saçmaladı. Taraftar bundan ne kadar memnun , değil bilemem. Taraftarları niye savunuyorsun.
Sheriff
15.Mayıs.2013, 21:06
Şu hale bak. Ne olduğu belirsiz bir adam muz sallamış millet onu tartışıyor. Sistematik bir şekilde dikkati başka yerlere çekmek için futbolun kullanıldığını düşünmüyor değilim. Daha fazla uzatmam konu dışı. Ayrıca bu adamların dedikleri bana hiç inandırıcı gelmedi. Şunu yazayım Fenerbahçe yönetimi son zamanlarda iyice saçmaladı. Taraftar bundan ne kadar memnun , değil bilemem. Taraftarları niye savunuyorsun.
Bende kendi adıma kesinlikle memnun değilim. Komik bir şekilde olayı koca kulübün üzerine aldık. Böyle bir durum varsa en ağır şekilde cezalandırılmaları gerekir o kişilerin demek yerine onları savunmaya geçtik. Bunu yapsaydık bu konuda kimse Fenerbahçe Spor Kulübünü eleştirmez, takdir ederdi. Şimdi ayıklasınlar princin taşını.
Bende kendi adıma kesinlikle memnun değilim. Komik bir şekilde olayı koca kulübün üzerine aldık. Böyle bir durum varsa en ağır şekilde cezalandırılmaları gerekir o kişilerin demek yerine onları savunmaya geçtik. Bunu yapsaydık bu konuda kimse Fenerbahçe Spor Kulübünü eleştirmez, takdir ederdi. Şimdi ayıklasınlar princin taşını.
:k::k::k::k::k::k::k:
mpaker66
15.Mayıs.2013, 21:33
E peki bir şey soracağım savunma neden bu kadar komik yapılıyor. İnsanların zekasıyla dalga geçiliyor savunma yaparken hiç araştırmamışlar mı ortada bisürü fotoğraf dolanıyor.
Aydin
15.Mayıs.2013, 21:38
Eskiden tribünde bıçaklamalar falan olunca "münferit olay" denirdi ki zaten öyledir. Münferittir. Bundan 5-6 sene önce fener - everton hazırlık maçında bir taraftar bıçaklanmıştı olimpiyat stadında. Münferittir denmişti. Bursa'da, İnönü'de de bıçaklanmalar oldu yanlış hatırlamıyorsam. Hiçbirinde böylesine basın toplantısı yapılıp "olay kulübe mal edilmemelidir" denmemişti.
Irkçılık olayının uefa tarafından ne kadar hassas bir konu olduğunu bilen fenerli yöneticilerin bu konuda uefa'dan korktukları için basın toplantısı düzenlemeleri normaldir. Ama kendilerini sıyırmak için yalan söylemeleri oldukça komik ve rezillik.
Suçu taraftara yıkıp, özür dileseler daha büyük kulüp olurlardı ama şimdi bu yaptıkları tamamen küçük zihniyetteki insanların yapacağı türden bir olaydı.
attirson
15.Mayıs.2013, 21:54
Yönetimin dediklerine güvendik bazı tartısmalara girdik ama bunları görünce yorumsuz kaldım acıkcası..Transferlerde filan artık zaten gözümüzden düsmüslerdi dediklerini kaale almıyorduk demekki artık hiçbir dediklerini kaale almayacagız.Aziz Yıldırım yönetimi zirve noktasına geldi bu yaptıkları hareketle camiayı inanılmaz kücük duruma düsürdüler en yakın zamanda kurtulmamız gerekiyor artık bu yönetimden.
Sirius Black
15.Mayıs.2013, 21:57
Münferittir, yapanlar cezalandırılacaktır demek Fenerbahçe'yi küçültmez, aksine büyütür. Ama yönetimin bu yaptıkları resmen kulübü kendi kendine itibarsızlaştırma. Ezeli rakibim için daha iyi bir yönetim istiyorum ben, alnı ak, yeri geldiğinde özür dilemesini bilen, mantıklı davranan.
zeck17
15.Mayıs.2013, 22:12
Kimse yazmamış herhalde basında çıkan haberler:
Marca : http://www.marca.com/2013/05/14/futbol/futbol_internacional/1368552723.html
Guardian : http://www.guardian.co.uk/football/2013/may/14/didier-drogba-racist-abuse
Dailymail : http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2324284/Didier-Drogba-hits-racist-abuse-Fenerbahce-fans.html
BBC : http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/22527009
Le'quipe : http://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Drogba-et-la-theorie-de-l-evolution/370892#xtor=CS1-12-[Drogba-et-la-theorie-de-l-evolution-370892
Skysport : http://www.skysports.com/story/0,19528,11668_2373474,00.html
Espn : http://espnfc.com/news/story?id=1447091#&cc=5739&cc=5739&cc=5739&cc=5739
ModernGhana : http://www.modernghana.com/sports/463582/2/didier-drogba-eboue-victims-of-racist-ab.html
Aftonbladet : http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/turkiet/article16772632.ab
Son olarak da görüntüleri ekşi sözlükten yayınlayan yazar tehditler aldığı için diğer videoları yayınlamaktan vazgeçmiş ...
GebzeLi1907
15.Mayıs.2013, 22:30
aziz ve tayfası yine rezil etti kendilerini
darkkobal123
15.Mayıs.2013, 22:39
Bunlar kendilerini uyanık zannediyorlar ancak yeni görüntüler ortaya çıktı, internette bir sürü fotoğraf var. Böyle yaparak hiçbir şeyi düzeltemezler, suçlular cezasını çekmeli. Yakışmadı bu Fenerbahçe'ye.
KanaKe
15.Mayıs.2013, 23:01
sabrinin yüzünden meireles gibi bir oyuncuyu kulüpten kovarlarsa ben bu yönetimin aklindan süphe ederim.. gerci kovsalarda devre arasinda geri alabilirler öyle bir huylarida var..
sabrinin yüzünden meireles gibi bir oyuncuyu kulüpten kovarlarsa ben bu yönetimin aklindan süphe ederim.. gerci kovsalarda devre arasinda geri alabilirler öyle bir huylarida var..
sabri yüzünden mi sabri mi demiş elini oralara götür diye
sui generis
15.Mayıs.2013, 23:25
yahu nereye kovuyorlar akıl var mantık var. 10 M verdik o adama. min 7-8 verilmesi lazım ki yollayalım yoksa gelecek sezon takımda olur.
darkkobal123
15.Mayıs.2013, 23:27
Eğer bu hareket cezasız kalırsa yazıklar olsun.
zeck17
15.Mayıs.2013, 23:40
Ben de gönderileceğini düşünmüyorum çünkü şu andaki yönetimde spor etiği diye bir kavram yok zaten olanları hepimiz biliyoruz 2-3 hatta daha uzun zamandır
sui generis
15.Mayıs.2013, 23:41
Ben de gönderileceğini düşünmüyorum çünkü şu andaki yönetimde spor etiği diye bir kavram yok zaten olanları hepimiz biliyoruz 2-3 hatta daha uzun zamandır
yahu bak etik demeyin , komik oluyor çünkü :D arkadaşını hastanelik eden adam takımınızda :)
zeck17
15.Mayıs.2013, 23:47
yahu bak etik demeyin , komik oluyor çünkü :D arkadaşını hastanelik eden adam takımınızda :)
Takım içi kavgalar bence olabilecek bir şey aynı şekilde tribünlerde topluca olmasa da argo da çünkü bunlar futbolun doğasında olan şeyler kendim sporcuyum kendimden biliyorum eğer mağlubiyetten sonra o soyunma odasında gırgır şamata varsa sorun var demektir o odada ya tamamen sessiz olunur ya da büyük tartışmalar olur
sui generis
15.Mayıs.2013, 23:52
yanlış hatırlamıyorsam kapıyı kilitlemiş , dövmüş , ardından hastaneye gitmişti Riera. Olabilir ? Evet , diyorsanız tartışılacak bir durum yok.
Bakın Meireles'in hareketini doğru bulmuyorum kesinlikle. Aynı Melonunki gibi. ama Melo olayı döneminde GS şampiyonluğa oynuyordu ve Melo kilit bir adamdı. kadro dışı kalmamasını doğru bulmuştum ben. o çıkınca takımın ne durumda olacağı bilinemezdi. Şimdi de Meireles'e 10M para verildi. Bu adam 7-8 den aşağı paraya bırakılırsa kulüp büyük zarar etmiş olur. İki durumda da kulüp menfaati var.
europeanconquer
15.Mayıs.2013, 23:57
Melo yaptığından pişmanlığını onlarca kez dile getirdi,Meireles'de böyle bir şey yaparsa benlik sorun kalmaz çünkü ne kadar eleştirsek de kimse hayatımda böyle bir hareket yapmadım diyemez.Bu hareketin affedilmeyecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum.Nouma kurban oldu,Meireles olmasın.İnsanları kaybetmek kolay,kazanmak zordur.Elimizden geldiğince Meireles'i kazanmaya çalışmalıyız.
zeck17
16.Mayıs.2013, 00:04
yanlış hatırlamıyorsam kapıyı kilitlemiş , dövmüş , ardından hastaneye gitmişti Riera. Olabilir ? Evet , diyorsanız tartışılacak bir durum yok.
Bakın Meireles'in hareketini doğru bulmuyorum kesinlikle. Aynı Melonunki gibi. ama Melo olayı döneminde GS şampiyonluğa oynuyordu ve Melo kilit bir adamdı. kadro dışı kalmamasını doğru bulmuştum ben. o çıkınca takımın ne duruma etki edeceği bilinemezdi. Şimdi de Meireles'e 10M para verildi. Bu adam 7-8 den aşağı paraya bırakılırsa kulüp büyük zarar etmiş olur. İki durumda da kulüp menfaati var.
abartmış o zaman ve benim bildiğim kadarıyla hoca ve ekibi sert bir tepki koymuş antrenmanlara çıkmasını yasaklamıştı fakat oyuncular melo'nun takımda önemli bir rolü olduğu için affedilmelerini istemişti melo da özür dilemiş affedilmişlerdi
Şimdi Meireles bu hareketi milyonların izlediği bir derbide yapıyor önceki savunmasında ben o hareketi kızıma nasıl açıklarım diye kendini savunmuştu acaba burda kızına nasıl açıklayacak..
Sahada çirkinleşen oyuncular istemiyoruz artık bana göre artık Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan Fenerbahçe'nin ise Gökhan Gönül'dür artık diğer oyuncuların da bilinçlenmesi lazım..
Yazmışken Volkan konusu da yazayim
1-Bir maçta galatasaray taraftarına doğru cinsel organını tuttu
2- 2-1 geriye düştükleri bir galatasaray maçında Lincoln'e saldırdı
3-Koller i itti kırmızı gördü takımın oyuncu değişikliği hakkı da yoktu tüm emekler sayesinde boşa gidebilirdi
4-Bu sezon başı gazeteciyle tartışmasını hepimiz biliyoruz
Sabri için de aynısı geçerli sen şampiyon takımın kaptanısın o maçı kaybetsen nolacak kaybetmesen nolacak sonuçta sen kazandın ne bu hırs hiç yakışmıyor her ikisinin de savunulacak bir yanı yok
Emre'ye diyecek söz bile yok herkes nasıl biri olduğunu biliyor zaten
Yakışmıyor...
darkkobal123
16.Mayıs.2013, 00:06
Bakın Meireles'in hareketini doğru bulmuyorum kesinlikle. Aynı Melonunki gibi. ama Melo olayı döneminde GS şampiyonluğa oynuyordu ve Melo kilit bir adamdı. kadro dışı kalmamasını doğru bulmuştum ben. o çıkınca takımın ne durumda olacağı bilinemezdi. Şimdi de Meireles'e 10M para verildi. Bu adam 7-8 den aşağı paraya bırakılırsa kulüp büyük zarar etmiş olur. İki durumda da kulüp menfaati var.
Nouma'da o sezon bizim kilit oyuncularımızdandı. Bizde yaklaşık 6-7 Milyon € verip almıştık, bizde zarar ettik. Nouma o zaman 7 ay men cezası almıştı, şimdi aynı ceza Meireles'e de verilmeli ki adalet yerini bulsun.
ReaList
16.Mayıs.2013, 00:08
Kulübün gün boyu yaptığı açıklamaları hayretle izliyorum. Kamuoyunun salladığı oltaya öyle bir geldiler ki ; Bireysel bir olayı resmen kulübün bulaştığı bir meseleye çevirmeyi başardılar, Bravo vallahi bu kulübe bir ırkçılık yapışmamıştı bunu da başarılar.
byariff
16.Mayıs.2013, 00:13
açiklamaya gel kararimizin arkasindayiz dediler :D :D
SAİT71
16.Mayıs.2013, 00:26
Takım içi kavgalar bence olabilecek bir şey aynı şekilde tribünlerde topluca olmasa da argo da çünkü bunlar futbolun doğasında olan şeyler kendim sporcuyum kendimden biliyorum eğer mağlubiyetten sonra o soyunma odasında gırgır şamata varsa sorun var demektir o odada ya tamamen sessiz olunur ya da büyük tartışmalar olur
O olay skandaldır bence... Oda da gır gır şamata olmasın doğrudur. Ancak her mağlubiyetten sonrada bir futbolcu aynı takımdaki arkadaşını öldüresiye dövüp hastanelik mi etsin? O bakış açısıda yanlış. Bunlar takım için gibi görünebilir ancak hep ülke futbolumuza, zihniyete zarar verir. Meireles ne olursa olsun o hareketi bütün taraftarın önünde kameralara karşı yapmamalıydı. Çıkacak karara saygı duyarım. Nasıl ki Galatasaray Melo ile devam etme kararı verip herkes saygı duyduysa gönderilme kararınada kalması kararınada saygı duyacağım. Gönderirlersede olur mu böyle aptallık denmemeli. Ancak ülkemizdeki şartlarda mağlum. Milyon euroları verdiğin bir adamı ha deyincede gönderemezsin. Hasan Şaş ceza almamışta Meireles nasıl alırda vs. gibi söylemlerin aksine, 4-5 maç ceza alıp cezasını çekmelidir.
Önder HOCA
16.Mayıs.2013, 00:27
Nouma'da o sezon bizim kilit oyuncularımızdandı. Bizde yaklaşık 6-7 Milyon € verip almıştık, bizde zarar ettik. Nouma o zaman 7 ay men cezası almıştı, şimdi aynı ceza Meireles'e de verilmeli ki adalet yerini bulsun.
3.5 milyon euro
darkkobal123
16.Mayıs.2013, 00:27
3.5 milyon euro
Marsilya'ya geri gönderdik, sonraki sezon alırken 4 Milyon € daha verdik.
ForsakeN
16.Mayıs.2013, 00:30
İkinci açıklamada şöyle bir kısım var, ki doğru olan da bu, daha ne desinler adamlar;
Resmi niteliğinden şüphe duyulmayacak ve algı kirliliği yaratmaya yönelik olmayan görüntü ve belgelerin varlığı halinde, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün benzeri görülmemiş nitelikteki en sert tedbir ve kararları alacağı şüphesizdir.
Bununla birlikte bu niteliğe haiz olmayan hiçbir görüntü ve belge üzerinde yapılan tartışmalara taraf olmayacağımızı hatırlatır, bu tartışmaların sonucunda Türkiye'nin zarar göreceği gerçeği ve ikazını bir kez daha kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Adamlar diyorki bize gelen görüntülerle biz bunları düşündük, bu açıklamaları yaptık. Şayet resmiyet kazanmış başka görüntüler de bize ulaşırsa ve bazı kişilerin cezalandırılması gerekirse gereğini yaparız. Doğru açıklama yapmışlar, burda yanlış olan ne?
nannar
16.Mayıs.2013, 00:41
Resmi olması için görüntünün CD'ye atılıp üzerine "resmi evraktır" kaşesi vurulması falan mı lazım acaba ? :) Enteresan bir beklenti...
Önder HOCA
16.Mayıs.2013, 00:44
Marsilya'ya geri gönderdik, sonraki sezon alırken 4 Milyon € daha verdik.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/pascal-olivier-nouma/transfers/spieler_5333.html
4 e alıp sonrakı sezon 2 bucuka satmıssınız ondan sonrakı sezon 3.7 geri almışsınız
titates1
16.Mayıs.2013, 00:48
adalet anlayışınız buysa garip gerçekten , gerçi 60-70 yıldır kim yönetse ülkeyi sizdeki aynı anlayışla yönettiği için sürekli kavga içindeyiz ya neyse , benim canım yandı onun da canı yansın.O zamanki doğru muydu ? değildi %90 beşiktaşlıya göre ama olsun doğru da olmasa ben başkasına da yapmak istiyorum bunun çünkü bana yapıldı ?
Önder HOCA
16.Mayıs.2013, 00:52
adalet anlayışına gelirsek nouma orda taraftara yapıyor o hareketi burda meireles bir kişiye yapıyor ha doğrumu ceza verilsin ama öyle 6 7 ay men olmaz
ThersoN
16.Mayıs.2013, 01:52
Şu an ki futbol yönetimi kimseye 6-7 ay men cezası veremez. Eğer Meireles'e kendi kulübü ceza vermezse, önceki vukuatları gibi 3-4 maç ceza ile atlatır. FB yönetiminin Meireles'i göndereceğine zerre kadar ihtimal vermiyorum. Bana kalsa vukuatlarına gelene kadar zaten fiyat-performans ölçütünden dolayı takımda kalmayı haketmiyor.
uAburak89
16.Mayıs.2013, 03:14
Irkçılık meselesi için yapılan toplantıda Fenerbahçe yönetimi stratejik olarak büyük bir hata yapmış. Olaydan dolayı üzüntü duyuyoruz, bu münferit olaya karışan kişilerin bir daha stadımıza girmemesi için önlem alacağız deseler olay kapanıp gitmişti çoktan. Dakika hesapları, fotoğraflar ile açıklamalar falan bunlar kulübün işi değil ki. Bıraksalardı o kişiler kendilerini savunsaydı. Çok önemli insanlar herhalde, özel taraftar bunlar, başka türlüsünü mantığım almıyor.
Bundan sonrası için risk de aldı Fenerbahçe yönetimi. Bence hem Drogba hem de Galatasaray yönetimi Uefa'ya bu konu hakkında başvuruda bulunacak, Fenerbahçe toplantıdaki tavrıyla bir nevi olayın kahramanlarına arka çıkmış Uefa'dan ceza gelirse kulübü de etkileyebilir bu durum.
darkkobal123
16.Mayıs.2013, 14:53
adalet anlayışınız buysa garip gerçekten , gerçi 60-70 yıldır kim yönetse ülkeyi sizdeki aynı anlayışla yönettiği için sürekli kavga içindeyiz ya neyse , benim canım yandı onun da canı yansın.O zamanki doğru muydu ? değildi %90 beşiktaşlıya göre ama olsun doğru da olmasa ben başkasına da yapmak istiyorum bunun çünkü bana yapıldı ?
Sizinle ahlak farkımız burda ortaya çıkıyor işte. Taraftarın ve camianın sevgilisi olan adam gibi adam Nouma'yı bile harcadık bu uğurda biz. Fenerbahçe yönetimi o zamanlar bas bas bağırıyordu, yaptığı hareket örf ve adet kurallarına aykırı diyorlardı. Şimdi ise bu hareket konuşulmuyor bile, susmuşlar. Yönetimden bir özür bile yok. Irkçılığı savunan bir kulüpten başka birşey beklenemezdi zaten. Herkes Beşiktaş olamıyormuş bunu öğrendim.
mpaker66
16.Mayıs.2013, 16:49
adalet anlayışına gelirsek nouma orda taraftara yapıyor o hareketi burda meireles bir kişiye yapıyor ha doğrumu ceza verilsin ama öyle 6 7 ay men olmaz
Meireles bu hareketi sana yapsa( bi Kişisin sonuçta) tepkin aynı olur muydu çok merak ediyorum.
Mamadou
16.Mayıs.2013, 17:00
Meireles'in yaptığının savunulacak bir tarafı yok. Ama sözleşmesinin feshedileceğini aklımın ucuna bile getirmiyorum. Öyle bir şey olacağını sanmam. Ceza alması muhtemel gözüküyor.
Nouma'nın sözleşmesini evet kulüp feshetmişti ama o zaman dışarıdan da yönetime bu kararı aldırmaya zorlamışlardı. Şimdi olsa yine aynısı olur. Üstünü örtmezlerdi zaten örtmesinler.
Namzet
16.Mayıs.2013, 20:11
Volkana 5,meirelese 4 maç ceza..
europeanconquer
16.Mayıs.2013, 20:14
Meireles'in o hareketinden sonra Volkan'a haksız bir ceza verildiğini düşünüyorum,belki ikili tartışma da haklı olan adam,kulüpten gönderilmeli denilen adamdan daha çok maç cezası aldı.
Edit:
Elini şortunun içine sokmakla,sokmadan -affedersiniz- ''tombala'' yapmak arasında ki ceza farkı 6 ay mı ?
darkkobal123
16.Mayıs.2013, 20:29
Bu cezayı gördükten sonra tecavüz etmeye başlarsa şaşırmamak lazım.
erdem344
16.Mayıs.2013, 20:39
Meireles ilk 2 maçı kaçıracak.
titates1
16.Mayıs.2013, 22:40
Sizinle ahlak farkımız burda ortaya çıkıyor işte. Taraftarın ve camianın sevgilisi olan adam gibi adam Nouma'yı bile harcadık bu uğurda biz. Fenerbahçe yönetimi o zamanlar bas bas bağırıyordu, yaptığı hareket örf ve adet kurallarına aykırı diyorlardı. Şimdi ise bu hareket konuşulmuyor bile, susmuşlar. Yönetimden bir özür bile yok. Irkçılığı savunan bir kulüpten başka birşey beklenemezdi zaten. Herkes Beşiktaş olamıyormuş bunu öğrendim.
madem adam gibi adamdı , harcamasaydınız , ayrıca kulüple benim ne alakam var ben mi yönetimdeyim , senin düşüncenden bahsediyorum gelmiş bana kulüp diyosun.
Önder HOCA
16.Mayıs.2013, 22:42
Meireles bu hareketi sana yapsa( bi Kişisin sonuçta) tepkin aynı olur muydu çok merak ediyorum.
orda adam tribüne yapıyor, o tribün aşağı inse kim ne diyebilecek. ben ceza verilmemelimi dedim 7 ay ceza verilmez dedim sadece
darkkobal123
16.Mayıs.2013, 22:46
madem adam gibi adamdı , harcamasaydınız , ayrıca kulüple benim ne alakam var ben mi yönetimdeyim , senin düşüncenden bahsediyorum gelmiş bana kulüp diyosun.
Ahlak diye birşey var, Nouma'nın hareketini savunmuyorum zaten. Gereği yapıldı, aynı davranışı Fenerbahçe'den de bekliyorum. Ama madalya bile takarlar senin gibiler olduğu sürece.
16 yaşındaymışsın, Nouma olayı olduğu zaman yaşın 6 oluyor yani. 6 yaşındaki bir çocuğa göre muazzam hafızan varmış genç kardeşim. O zamanlar yönetimde kim vardı hatırlamıyorum bile, sen o yöneticelerin demeçlerini bile hatırlıyorsun. Takdir edilesi.
darkkobal123
16.Mayıs.2013, 23:06
16 yaşındaymışsın, Nouma olayı olduğu zaman yaşın 6 oluyor yani. 6 yaşındaki bir çocuğa göre muazzam hafızan varmış genç kardeşim. O zamanlar yönetimde kim vardı hatırlamıyorum bile, sen o yöneticelerin demeçlerini bile hatırlıyorsun. Takdir edilesi.
İnternet denen birşey var, araştırırsan herşeyi bulursun. Ayrıca büyüklerine sorsan bile anlatırlar çok zor birşey değil bunları öğrenmek.
İnternet denen birşey var, araştırırsan herşeyi bulursun. Ayrıca büyüklerine sorsan bile anlatırlar çok zor birşey değil bunları öğrenmek.
Anlatım tarzında hata var o zaman genç kardeşim, o olayları yaşamış gibi anlatıyorsun.
darkkobal123
16.Mayıs.2013, 23:14
Anlatım tarzında hata var o zaman genç kardeşim, o olayları yaşamış gibi anlatıyorsun.
Doğrudur olayın harereti ile öyle yazmış olabilirim. Ne demek istediğim anlaşılsın gerisi önemli değil.
goosfraba
16.Mayıs.2013, 23:16
Doğrudur olayın harereti ile öyle yazmış olabilirim. Ne demek istediğim anlaşılsın gerisi önemli değil.
olayın hararetinden ziyade, ağzının suları akar gibi girmişsin foruma.
yani bence öyle.
titates1
16.Mayıs.2013, 23:19
bence nouma'nın aldığı ceza anormaldi , anormal olan şeyi tekrarlamak saçma , meireles'in aldığı ceza fazla bile 2-3 maç yeterliydi.
Sheriff
16.Mayıs.2013, 23:24
Meireles sezon sonu zarar edilmeden satılmalı. Koca sezonun neredeyse yarısında yoktu, özelliklede çok önemli maçlarda.
byariff
17.Mayıs.2013, 01:58
4 fenerbahçe kongre uyesi yonetimi mahkeye vermis klubun mali durumlarindan dolayi..
https://pbs.twimg.com/media/BKaxa2OCMAEi9Ci.jpg:large
erdem344
17.Mayıs.2013, 02:07
Boş işler bunlar.
Bunları gördükçe Aziz Yıldırımın devam etmesini istiyorum
SAİT71
17.Mayıs.2013, 05:04
Başka türlü indiremeyecekler oradan Aziz Yıldırım'ı zaten :)
darkkobal123
17.Mayıs.2013, 14:46
olayın hararetinden ziyade, ağzının suları akar gibi girmişsin foruma.
yani bence öyle.
Haksızlığa gelemediğimdendir.
bence nouma'nın aldığı ceza anormaldi , anormal olan şeyi tekrarlamak saçma , meireles'in aldığı ceza fazla bile 2-3 maç yeterliydi.
Elin Portekizlisi geliyor bir Türk'e karşı böyle bir davranış sergiliyor, sende normal karşılıyorsun. Benim ülkemde benim milletimden bir insana terbiyesizlik yapılıyor ve sen bunu normal karşılıyorsan ne diyebilirim ki.
Ralph
17.Mayıs.2013, 15:05
Sarı lacivertli taraftarlardan sert eleştiriler alan Abdullah Kiğılı istifa kararı aldı.
Fenerbahçe'de Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, son günlerde yaşananlar nedeniyle istifa kararı aldı.
Sosyal medyada taraftarların yaşanan olaylar nedeniyle sert eleştiriler yaptığı ve tepki gösterdiği deneyimli yöneticinin bu durumdan çok rahatsız olduğu ve özellikle küfürler nedeniyle görevi bırakma kararı aldığı ifade edildi.
Yaşadığı durumu ve rahatsızlığını Başkan Aziz Yıldırım'a iletecek olan Abdullah Kiğılı'nın istifasını vereceği ve bunun uygulanmasını isteyeceği belirtildi. Ancak Yıldırım'ın böyle bir dönemde Abdullah Kiğılı'yı ikna edip görevde tutabileceği de belirtildi.
titates1
17.Mayıs.2013, 16:10
Haksızlığa gelemediğimdendir.
Elin Portekizlisi geliyor bir Türk'e karşı böyle bir davranış sergiliyor, sende normal karşılıyorsun. Benim ülkemde benim milletimden bir insana terbiyesizlik yapılıyor ve sen bunu normal karşılıyorsan ne diyebilirim ki.
elin portekizlisi , fernandes , almeida veya quaresma mı ? seviyeyi oraya çekmeye gerek yok , ırkçı bir insan değilim.
darkkobal123
17.Mayıs.2013, 16:14
elin portekizlisi , fernandes , almeida veya quaresma mı ? seviyeyi oraya çekmeye gerek yok , ırkçı bir insan değilim.
Hayır Meireles. Irkçılıkla ne alakası var yahu. Elin Portekizlisini olumlu anlamda da söyleyebilirim saçma sapan konuşuyorsun.
erdem344
18.Mayıs.2013, 22:09
34 maç, 61 puan. Atılan sadece 56 gol ve
%50'yi milimle geçen bir maç kazanma
yüzdesi.
anil luque
18.Mayıs.2013, 23:35
Gökhan Gönül "İsteyen istediği pankartı açsın biz o sezon kanırta kanırta şampiyon olduk" demiş :D
europeanconquer
18.Mayıs.2013, 23:40
Adam haklı valla,sonuçta ortaya koyduğu bir emeği var ortada,o dönem ki yönetimden,teknik ekibe,futbolcuya hepsi ne dese haklı ancak o pankartın taraftar yüzünden açıldığı ortada.2 yıl durup durup bu günü beklemezler herhalde,geçen hafta ki olaylar sonucu kaçınılmaz oldu,bu tarz bir gönderme.Olmasaydı iyiydi ancak olduğu içinde neden oldu diyemem nedeni geçen hafta ki maçta aramak gerekir.
byariff
18.Mayıs.2013, 23:43
Gökhan Gönül "İsteyen istediği pankartı açsın biz o sezon kanırta kanırta şampiyon olduk" demiş :D
onu dese yine iyi yine galatasaraya tas atmis. Gokhan unal gibi duzgun bir insana hiç yakismadi.
"2010-2011" yılının şampiyponu Trabzon" pankartıyla ilgili sorularına "Kanırta kanırta şampiyon olduk. Kimin ne düşündüğü, söylediği umrumuzda değil. 2010-2011 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe'dir. Bugün pankart açanlar ise o sezon sekizinci olmuştur" yanıtını verdi.
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-gokhan-gonul-fenerbahce-kanirta-kanirta-sampiyon-oldu_sto3762668/story.shtml
sui generis
18.Mayıs.2013, 23:46
Bakın o pankartın oraya yönetimin izni olmadan girmesi imkansız. ki bütün hafta konuşuldu bu pankartın olacağı. Yönetimin önlem almaması / almak istememesi ortamı germeye yönelik hareketler. Gökhan da gayet normal cevap vermiş. Size ne demiş o mesele için.
sananes
18.Mayıs.2013, 23:50
onu dese yine iyi yine galatasaraya tas atmis. Gokhan unal gibi duzgun bir insana hiç yakismadi.
"2010-2011" yılının şampiyponu Trabzon" pankartıyla ilgili sorularına "Kanırta kanırta şampiyon olduk. Kimin ne düşündüğü, söylediği umrumuzda değil. 2010-2011 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe'dir. Bugün pankart açanlar ise o sezon sekizinci olmuştur" yanıtını verdi.
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-gokhan-gonul-fenerbahce-kanirta-kanirta-sampiyon-oldu_sto3762668/story.shtml
öyle bir şey söylemedi. Hatta direkt kendisi bile açmadı konuyu.
"Açan açsın biz kendimiz ne olduğunu biliyoruz,şampiyon olduğumuzu biliyoruz açan açsın söyleyecek çok bir şey yok. bizim yapacak birşeyimiz yok onlara,açanlara da indirin diyecek halimiz yok. Bize göre biz şampiyonuz onlara göre de onlardır diyecek fazla bir şey yok."
cümlelerin yerin farklı olabilir ama tam olarak bu cümleler çıktı ağzından. Aldığınız site kurnazca bir işe kalkışmış.
europeanconquer
19.Mayıs.2013, 00:37
Bakın o pankartın oraya yönetimin izni olmadan girmesi imkansız. ki bütün hafta konuşuldu bu pankartın olacağı. Yönetimin önlem almaması / almak istememesi ortamı germeye yönelik hareketler. Gökhan da gayet normal cevap vermiş. Size ne demiş o mesele için.
Ünal Aysal 30-40 saniye önce;
''Pankartları taraftarlarımıza bırakıyoruz,bizim hiç bir bilgimiz yok.''
dedi abi.
sui generis
19.Mayıs.2013, 01:09
çok saçma gelmiyor mu bu sana ?
Her pankart incelenir , incelenmeli.
europeanconquer
19.Mayıs.2013, 01:36
Ben tribün işlerinden pek anlamam o yüzden yorum yapamayacağım.
erdem344
19.Mayıs.2013, 01:41
Nasıl yönetimin haberi olmaz yapmayın yahu
Stad müdürünün haberi olmadan o stada 1 Allahın kulu giremez
byariff
19.Mayıs.2013, 02:04
Kareografi Konusunda haklisiniz yonetimin haberi olur Kucuk Bir pankarta ne yonetim karisir ne baskasi 213213 tane pankart açiliyor yonetim hangi birine kariscak yada sunu açin bunu acin diyecek
erdem344
19.Mayıs.2013, 02:17
Bu takımın 1. kaptanı Gökhan Gönül olmalı.
sananes
19.Mayıs.2013, 03:01
Normalde stada giren tüm pankartlar kontrol edilir.Tabi bu bir mecburiyet değildir ama ters bir pankart takıma ceza getirmesin diye kontroller yapılır. Galatasaray Başkan'ı ve yönetimi buna gerek duymuyoruz biz taraftarımızın sağ duyusuna güveniyoruz diyebilir,bunda bir şey yok.
ForsakeN
19.Mayıs.2013, 13:52
Fenerbahçe USA New York'da yapılan Türk Günü yürüyüşünde Burak Yıldırım'ı unutmadı.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942025_537534776308189_1955914572_n.jpg
erdem344
19.Mayıs.2013, 20:51
Kulüp acıklama yaptı.
zeck17
19.Mayıs.2013, 21:03
Yine cevap verilmeye tenezzül edilmeyecek bir açıklama yapılmış
Suçlamalar da bulunulmuş ama hepsinin cevabı var ve son olarak da bu suçlamalarla mahkemelere gidenler davaları kaybetmişlerdi
Yönetim kendi son 1-2 haftadır sonunu hazırlamaya çalışıyor
Alakasız konulara giriyorlar gerçekleri örtbas etmeye çalışıyorlar çıkan kanıtları yalanlıyorlar..
europeanconquer
19.Mayıs.2013, 21:04
Ne diyelim Allah'ın adaletine sığınıyoruz,Allah'a şükür ki o adalet 2 yıldır bizim yanımızda.
Allah akıl ve fikir sağlığı versin Fenerbahçe yönetimine.Ortamı geren bizmişiz,varsın biz olalım.
byariff
19.Mayıs.2013, 21:31
Ahahaha 2. aciklama gelmis o daha komik yine fatih terime sallamislar :D
sui generis
19.Mayıs.2013, 21:36
Merak ettiğim tek nokta ; neden 2 açıklama ? tek açıklama olsa benim için sıkıntı olmazdı , yoksa dediklerine katılıyorum kulübün :)
Bunları yazarken inşallah transfer görüşmeleri de yapılıyordur , yoksa çekeceğiniz var :)
Gncl1905
19.Mayıs.2013, 21:46
Yine cevap verilmeyecek muhtemelen artık bende okumadım. Neler saçmaladıklarını az çok tahmin edebiliyorum.
Burak Akmanoğlu
19.Mayıs.2013, 21:58
AA gidene kadar ne resmi siteye giriyorum ne transferleri adam akıllı takip ediyorum.
Forza GFB !
MoisHaLe
19.Mayıs.2013, 22:12
hahahahah Fenerbahçe'nin yaptığı bu açıklamalar ve Aziz Yıldırım'ın daha önce mali durumdan bahsetmek yerine Galatasaray'dan bahsettiği açıklamalar son derece saçma ve kendi içindeki sorunları gündeme getirmemek adına yapılmış saçma kendi işine bakmaksızın başkasının işlerine burun sonmaktır. dün Ünal başkan çok güzel söyledi ben kendi külübüme bakarım diye. onlarda öyle yapmalı bu yapılan sadece acizliktir gülüp geçiyorum anca. Stad yapımında aslantepe arazisi 300 küsür dönümdür stadın yapıldığı yer dışındaki kısımlar devlete verildi ikide bir devlete stad yaptırdı diyip duruyorlar gerçekten komik. vergi konusuna gelince zamanında Aziz yıldırım ve Adnan Polat vergi affından kulüplerin faydalanması için çalışma yaptılar ve başardılar son 10 yıllık vergiyi sormaları da son derece samimiyetsiz. o zaman dün Ünal Aysal'ın söylediği yardımları devlet arazilerini vs ben açıklamada göremedim o konuyla ilgili herhangi bir şey neden yer almıyor açıklama yapıldı da ben mi göremedim yoksa çünkü haber sitesinden okudum. 3 temmuz sürecinde bir Gs taraftarı olarak Aziz Yıldırım'ı ne kadar destekleyip şike yapmadığına sadece adamı aşağı çekmeye çalıştıkları için bunu yaptıklarına inansam dahi Aziz Yıldırım ve yönetiminin yaptıkları son derece anlamsız ve saçma. adamın işi gücü yok her ağzını açtığında Gs'ye sallıyor saçmasapan şike savunmasını dahi Gs maçı izleterek yapıyor. üzülüyorum Fener'e cidden bu kadar amatörce yönetilmesini hazmedemiyorum. umarım daha iyi bir yönetim ve teknik ekip gelirde şu Aziz Yıldırım kurduğu saltanata son verilir. çünkü cidden kulübe zarar vermeye başladı.
byariff
19.Mayıs.2013, 22:59
IRKCILIK videosunu yayinliyan arkadas yeni bir video daha yayinlicakmis.
bu açıklamada;
1. muslera ısınmak için sahaya çıktığında el kol hareketleri ile bizleri tahrik etti iddiası curutulecek.
2. muslera ısınırken gösterilen muz ayrıca gösterilecek.
3. beyaz torbalarda gelen muzlar gösterilecek.
ve en önemlisi muz gösteren taraftarlarla stat guvenlik görevlilerinin işbirliği gösterilecek.
http://eksisozluk.com/entry/33965376
Önder HOCA
19.Mayıs.2013, 23:01
Irkçılık konusunda o iki insani savunarak sıvadı yönetim,geçmişten örnek verip taş atmasınlar.
Pankart konusunda haklilar.2 yıldir oynanıyor bu maçlar.Neden kupa maçı öncesi böyle bir pankart?
3 temmuz zırvalığı komik konusmaya bile degmez.
Gelelim en can alıcı noktaya.Mali konular.Ünal Aysal bizim devletten daha fazla yardım aldiğimizi iddia eden tarzda beyan vermişti.Yönetimde açıklamasinda bu konu hakkında gayet mantıklı sorular sormuş.Sene içinde ne gereksiz açıklamalar yaptılar hiç değilse bu idare eder
Ek olarak ben Unal Aysalin ne yapmak istedigini cozemedim. Resmi siteden cevap verirken iplemiyoruz, kontrolunuzu yitirdiniz falan diyip hem taraftarin gazini aliyolar hem de ortami biraz olsun yumusatiyolar. Ondan sonra Unal Aysal, hem de sampiyonlugun resmilestigi, kupa alınan bir gunde tvye cikip saydiriyo da saydiriyo. Sormazlar mi adama simdi senin de fb yonetiminden bir farkin kalmadi hani nerde o elit durus, o efendilik diye? Simdi ne oldu, bir haftada sular biraz durulmus gibiydi, tekrar en basa donduk.
Alıntıdır
europeanconquer
19.Mayıs.2013, 23:16
Ünal Aysal'ın spontane vermiş olduğu cevapları ısıtıp ısıtıp önünüze koyuyorlar,bence pek aldırış etmeyin dün ben izledim programı gayet efendi bir şekilde kimseye saldırmadan güzel bir ortamda iyi bir sohbet ettiler Top Bizde ekibiyle.
uAburak89
20.Mayıs.2013, 03:12
Allah Aziz Yıldırım'a uzun ömür ve uzun süreli başkanlık nasip etsin. Genel Kurulunda, resmi sitesinde, resmi kanalında bu kadar fazla Galatasaray konuşan bir Fenerbahçe başkanı daha gelmez herhalde.
Corpus
20.Mayıs.2013, 03:29
Bu takımın 1. kaptanı Gökhan Gönül olmalı.
Kaptan adam çalışkanlığı ile de takıma örnek olmalı. Gökhan pek çalışkan olmadığı için düşünülmüyor olabilir.
Bordo61Mavi
20.Mayıs.2013, 03:31
Aziz Yildirim devam ettikce Galatasaray uzun seneler boyu sampiyon olur.
goosfraba
20.Mayıs.2013, 04:03
yönetim taraftarı yanında zannediyor ama öyle değil. o günler geride kaldı.
Kryptonite
20.Mayıs.2013, 11:41
Bence yönetimin yaptığı açıklama sonuna kadar haklı.Ünal bey devleti yanına aldılar dediğinde bişey olmuyor da Aziz başkan sual sorunca mı sıkıntı oluyor.Çok haklı bir açıklama yapmış.Önümüzde TK maçı var ve Trabzona bu pankartlarla gaza getirmiş oldular istediklerini yaptılar.Olaylar çıkarsa acaba ne diyecekler çok merak ediyorum.
byariff
21.Mayıs.2013, 01:29
Selim Soydan: "Alper Potuk, Fenerbahçe ile görüşmeye gelip yönetici, para fazla istedi diye çık bu odadan derse oyuncu tabi gelmez."
Selim Soydan: "Galatasaray ne veriyorsa her oyuncuya 2 mislini vereceksin."
nedeni bu ise fenerbahce yoneticileri hata yapmis bence.
GebzeLi1907
21.Mayıs.2013, 01:46
O işi yapanın Ali Yıldırım olduğu söyleniyor ama ne kadarı doğru bilinmez. Ali yıldırım alper ve menejeri arasındaki bir sebebten yattı transfer tek kesin olan bu
erdem344
21.Mayıs.2013, 01:53
Selim Soydan nerden biliyormuş ? Boş boş konuşsun anca
byariff
21.Mayıs.2013, 01:56
niye bilmesin ki fenerbahçeye yillarini vermis bir adam hicmi yonetici vs tanidigi yok illaki vardir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mayıs.2013, 02:11
Selim Soydan: "Alper Potuk, Fenerbahçe ile görüşmeye gelip yönetici, para fazla istedi diye çık bu odadan derse oyuncu tabi gelmez."
Selim Soydan: "Galatasaray ne veriyorsa her oyuncuya 2 mislini vereceksin."
nedeni bu ise fenerbahce yoneticileri hata yapmis bence.
sacma, bos konusmalar. madem oyle cebinden versin parasini, 2 misli demek kolay. cosmus kendi capinda soydan.
buna ilave soyledigi ortamin olmasi imkansiz, cocuk mu kovaliyorsun. profesyonellikten uzak seyler bunlar, ihtimal vermiyorum ben bunun olacagina.
SAİT71
21.Mayıs.2013, 04:07
Gelirse ne ala gelmezse de gelmez. Galatasaray'ın verdiğinin 2 mislini her transferde vereceksek yolu bulamayız. 21. yüzyıldayız artık bu tip politikalar çok geride kaldı.
ReaList
21.Mayıs.2013, 10:49
Alper'in geçen sene devre arasında transfer meşkalelerini hatırlarım da aklıma geldi. Bize acil bir şekilde orta saha lazımdı, Alper'in peşine düştük alamayınca başka bir transfer yapıp transferi kapattık. Bu devre arasında bize Ofansif Orta Saha lazımdı (Hani Cristian'la Caner'in oynatılmaya çalışıldığı ve bizim hayretle izlediğimiz pozisyon) Belhanda'nın peşine düştük alamadık bu bölge için yine transferi kapattık.
Ben bu mantığı anlamıyorum işte, sana o bölgede oyuncu lazım hayati önem taşıyor senin transfer çehren o kadar düşük ki 1 oyuncu peşine düşüyorsun onu da beceremeyince transferi kapatıyorsun, Dünya yıldızı getirecez deyip İ.B.B'den Webo'yu İtalya'dan ve Rusya'dan aforoz edilen Ziegler'i getiriyosun, o kadar kötü planlaman var ki sistemin belli, O sistemde Kuyt ve Topuz'u oynatacağını bile bile 1 sezondur top oynamayan Krasiç'i 7 milyon € vererek getiriyosun ve adam 1 sene yatarak senden para kazanıyor.
Transfer konusunda mevcut yönetime ve heyete güvenmek mi ? Planlamanın sıfır olduğu, Menajerlerin para tuzaklarına balıklama atlayabilecek bir yapıya güvenmek aşırı iyi olmayı gerektirir.
SAİT71
21.Mayıs.2013, 13:38
Aziz Yıldırım'ın içindeki enerji bitti. Tıpkı bir pil gibiydi. Hızlı, sağlam... Ancak artık miadı tükendi. Benim gibi AzizFan birisi bile artık yaptığı yanlışlardan ötürü kendisini o koltuğa layık görmüyor. Bugüne kadar bir çok hatasını eleştirsekte başkandır telafi eder deyip es geçtik. Ancak o hep tersini yaptı. Neydi bu hatalar bir kaçını sayayım:
2007 yılında çok iyi giden takımımız Şampiyonlar Ligi'nde tarihinde ilkkez Çeyrek finale çıkmış ve Chelsea'yi ilk maçta yenmesine karşın rövanşta yenilip elenmiş, yarı finalin eşiğinden dönmüştür (Kazım'ın kaçırdığı bir pozisyon gol olsa belki elemiştik bile)... Ligde ise şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştık. Bugün Aykut Hoca'ya başarılı diyen Aziz Yıldırım mantığı, o takıma kitap gibi top oynattıran ve bugünkünden daha başarılı bir performans sergileyen hocayı kovuyordu... İşte taraftar bunu es geçti..
Alex gibi bir maçta 5 gol atan, Tr'de 100 ler kulübüne giren, bir kaç kez gol ve asist kralı olan, takımın gol yükünü sırtlayan efsane oyuncumuzu bir çırpıda harcadı. Bunun yanında o kadar yaptığı katkılara verdiği yıllara bakmadan amatör bir şekilde kapı dışına attı. Bunun üzerine tercümanı ekranlara çıkarıp tehditle röpörtaj yaptırdı. Ve tercüman Samet istifa etti.
3 Temmuz sürecinde sanki taraftar olayları yapmış gibi ben Fenerbahçe için 1 yıl hapis yattım siz ne yaptınız demesi ve taraftarı kçümseyip hiç bir işe yaramıyorsunuz mesajı vermesi. (Bu taraftar yıllardır takımının en zor gününde tribünleri doldurdu, kartını aldı, alışverişini yaptı, kadınlar bile 40 bini buldu nankör)
Mikrofonu alıp taraftarları tırnak içinde köp..k gibi azarladı.
Fenerbahçe için çok büyük projeleri olduğunu büyük gelir getireceğini söyledi ama ne iştirki kimse bu projeleri bilemedi. Çünkü öyle bir proje yoktu.
Üç yıl üst üste şampiyon olacağız dedi, önümüzdeki sezonda şampiyon olamazsak 3 yıl üst üste şampiyon olamamış olacağız.
Her sene cımbızla seçilip bir tane adamı transfer etmek için uğraşıp onun yerine 2 gömlek altı saçma bir transfer ile karşımıza gelmesi ve bize bunu ballandırıp yutturmaya çalışması. Transfer ve sportif olaylardan hiç anlamamasına karşın 15 senedir bir kulübü aynı şekilde idare etmeye çabalaması.
Bunlar son bir kaç yılda aklıma gelenler... Aziz Yıldırım Diktatör bir rejim ile kulübü idare etmeye çalışmakta ve gün geçtikçede psikopatlaşmaktadır. Burası kimsenin babasının bahçesi değil. 15 yıl kulübü idare etsende kulüp kimseye ait olamaz. Yeni dönemde yeni bir başkan lazım artık. Hayatta basit bir olayda bile bir kaç senelik bir eskimiş rejimden sonra taze kana ihtiyaç vardır.
Allah kurtarsın diyorum....
byariff
21.Mayıs.2013, 13:52
Fenerbahçenin yeni formalari diyorlar
http://4.bp.blogspot.com/-B8r4di3C7-A/UYaRgE1aDnI/AAAAAAAAA2Q/2Ls9Ee0oRD0/s1600/BJfXsfJCYAAXbLc.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-JyofSeH7_xk/UYaRiHr9cCI/AAAAAAAAA2Y/vzwZmwsIcDk/s1600/BJcdK_qCIAEz6M7.jpg
europeanconquer
21.Mayıs.2013, 13:59
İki forma da kötü,büyük ihtimal bunlar değildir.Fenerbahçe klasik çubukludan vazgeçmez bence.
sui generis
21.Mayıs.2013, 14:04
yok artık daha neler :D
petrol_fb12
21.Mayıs.2013, 15:09
Formalarda Bayrağımız var.Bu TÜRKİYE KUPASI kazanıldığı taktirde formaya takılıcak.Birde Süper Lig şampiyonu takabiliyor formaya.Bu da demek oluyor ki kupa bizim Düz Manttık :)
Formalar gerçekten kötü.
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mayıs.2013, 15:31
O formalar eski ki, 96-97 sezonunda kullanılmıştı onlar :D
GebzeLi1907
21.Mayıs.2013, 16:47
Çubuklu bence çok güzel üstünde bir kaç oynama ile benim ilk formam olan emlak bank forması haline gelir ki en sevdiğim formadır :) İkinci forma o olmaz umarım berbat tek kelimeyle.
O formalar photoshop sanırım. Orijinalleri bunlar olsa gerek.
http://s13.postimg.org/dkujxc553/Real_Madrid_13_14_Home_Third_Kit.jpg
http://cdn.caughtoffside.com/wp-content/uploads/2013/03/Arsenal-Leak.png
Bir taraftarın yapmış olduğu şöyle bir tasarım var. Mükemmel görünüyor.
http://img194.imageshack.us/img194/9155/cubukludoncan.jpg
erdem344
21.Mayıs.2013, 23:39
Twitterdaki Orhan ve Bienvenu geyikleri çok iyi :D :D :D
GebzeLi1907
22.Mayıs.2013, 01:40
baskette teodosic obradovic iddaları var. basket kombinemi alırım direk bu ikiliye :)
DaveJones
22.Mayıs.2013, 06:56
Basketbolda Nedim Karakaş ve tayfası gitmeden fazla birşey beklemeyin derim ben.
himone
22.Mayıs.2013, 10:08
Elendiğimiz iyi oldu, yoksa GS'dan 2 maçta da fark yiyip elenirdik. Bu sene Obradovic kesinlikle getirilmeli ve tüm transferleri onun yapmasına müsade edilmeli. Andersen, Batiste, Tripkovic ve Sato gönderilerek çok kaliteli oyuncular almamız lazım.
Bu arada şampiyonlar ligindeki rakipleri gördükten sonra ben bütün umudumu kestim. Büyük liglerden eleyebileceğimiz bir takım bile yok. Eşleşmeler nasıl olacak bilmiyorum ama PSV, Basel ayarında bir takım gelmezse seneye yine UEFA'nın yolu görünüyor.
SAİT71
22.Mayıs.2013, 12:51
Elde var sıfır... çok güzel gidiyoruz...
KanaKe
22.Mayıs.2013, 13:29
iki formada berbat ötesi.. bu tasarimcilara ne diye para verirler anlamam :) internetteki amatör tasarimlar bile kat kat daha iyi
di canio
22.Mayıs.2013, 14:37
iki formada berbat ötesi.. bu tasarimcilara ne diye para verirler anlamam :) internetteki amatör tasarimlar bile kat kat daha iyi
O formalar da internetteki amatör tasarımcıların elinden çıkma. Formalar henüz açıklanmadı. İşin başında Abdullah Kiğılı ve onun ekibi varken bu kadar berbat olacağını sanmıyorum tasarımların.
himone
23.Mayıs.2013, 16:54
Sezon açılışı 1 Temmuz, umarım önceki 3 senede olduğu gibi kötü geçirmeyiz. Hersene sıkıntı yaşamamızın sebebidir. Ama bu sene transferlerin erken biteceğini düşünüyorum, o yüzden biraz daha umudum var. Bu arada Aykut Kocaman şampiyonlar ligi finalini izlemeye gidiyormuş hadi hayırlısı. Hayranı olduğu Dortmund'u biraz daha izlesin bakalım neler kapacak.
Namzet
23.Mayıs.2013, 18:23
http://media6.ligtv.com.tr/img/news/2013/5/23/salih-ucan.jpg
19 Yaş Altı Milli Takımı'nın Rusya ile oynadığı maçta Salih Uçan hareketiyle alkış aldı.
Litvanya'da düzenlenecek UEFA 2013 U19 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı hedefleyen U19 Milli Takımı, Elit Tur ilk maçında Rusya'yı 2-1 yendi. Rusya'nın FC Krasnodar Academy Stadı'nda oynanan karşılaşmada ay-yıldızlı ekibin gollerini 74 ve 82. dakikalarda Ahmet Yılmaz Çalık atarken, Rusya'nın golünü ise 19. dakikada penaltıdan Vladislav Ovsyannikov kaydetti.
Bu arada, Fenerbahçeli futbolcu Salih Uçan'ın fair-play'lik hareketi maça damgasını vurdu. Sakatlık geçiren bir Rus futbolcunun saha kenarına alınması için Salih Uçan yardımcı oldu. Fenerbahçeli milli futbolcunun, sağlık görevlisiyle birlikte rakibini omuzlayarak sahaya çıkarması uzun süre alkışlandı. Bu fotoğrafı Fenerbahçe Kulübü, resmi twitter hareketinden de paylaştı.
anil luque
23.Mayıs.2013, 22:05
Edit : yukarıdaki mesaj aynısıymış görmedim.
Salih gerçekten kocaman karakterli bir çocuk. Adam olacak büyük adam hem de.
erdem344
23.Mayıs.2013, 22:49
Geliyor geliyor .
U19 kaptanı kim ?
Geliyor geliyor .
U19 kaptanı kim ?
okay sanırım
https://twitter.com/Okayokuslu/status/315204227448332290/photo/1
burda 8 numarada gözüküyo 8 numarayıda okay giyiyo
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=274&ftxtID=18114
ForsakeN
23.Mayıs.2013, 23:08
fotoda da pazuband okayda zaten
ReaList
23.Mayıs.2013, 23:11
http://r1305.hizliresim.com/19/r/nd5j7.jpg
Salih, Okay Yokuşlu ve Hakan Çalhanoğlu.
32-33 yaşına gelen Selçuk'la 2 yıllık sözleşme imzalayıp yıllık 1 milyon €'ya yakın parayı vereceğine al şu 2 çocuğu da 10 sene o ortasaha ile kök söktür ama nerde ? Selçuk gibi bir Wonderkid varken.
ForsakeN
24.Mayıs.2013, 12:28
Gökhan yine sakat sakat oynamış beyler :rolleyes: Kendisini görsem soracağım ilk şey, ozaman neden bu kadar sık sakatlanıyorsun olurdu
http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2013/05/24/4000758/g%C3%B6khan-g%C3%B6n%C3%BCl%C3%BCn-gizli-sakatl%C4%B1%C4%9F%C4%B1?source=breakingnews&ICID=HP_BN_4
SAİT71
24.Mayıs.2013, 17:01
Gökhan'ı çok zorluyoruz. Alternatifi yok adamın. Hemen hemen her maçta oynuyor ve çok yüksek performans gösteriyor. Bana göre Gökhan'ın değil, alternatifsiz bir kadro kuran yönetimin suçu. Bir adama bu kadar yüklenilmez.
sananes
24.Mayıs.2013, 17:06
Gökhan çok iyi olduğu için alternatifleri göze negatif anlamda çok batıyor. Orhan Şam'ı aldık Türkiye Ligi içerisinde dikkat çeken bir sağ bekti ama hiç yeterli gelmedi. Bu Orhan'ın yetersizliğinden çok Gökhan'ın harika futboluna çok alışmamızın getirisi bana kalırsa. Ya da şöyle düşünelim sol beklerimiz Ziegler ve Hasan sağ bek olsalar Gökhan'ın olmayacağı 2-3 maçta bile kimse tahammül etmez kendilerine. Ama sol tarafta ilk 11 oynayabiliyorlar.
DaveJones
24.Mayıs.2013, 17:07
Okan Alkan'ın gelişimini, çalışma düzenini yönlendirebilsek ve en önemlisi kendisi için neyin daha önemli olduğunun farkına varmasını sağlayabilseydik şuan hem Gökhan'ın muadili genç bir yıldızımız olmuş olurdu ve hem de Gökhan'ın üzerindeki maç yükünü azaltmasıyla ikisinden de optimum performans alınmış olurdu.
himone
24.Mayıs.2013, 17:43
Vallaha ben Ziegler'e sol bekte de tahammül edemiyorum, bence bizim ligimizde 18 takım içinde 2-3 takımda ancak oynayacak bir oyuncu. Orhan Şam gibi oyuncuları eleştirmeye kimsenin hakkı yok bence. Kusura bakmayın ama oyuncuyu 4-5 ay oynatmayıp sonra 40 bin kişlinin önüne atarsanız adam tabiki saçmalar, sürekli oynasa hadi neyse. Mesela Bekir gibi adamlar sürekli oynamalarına rağmen aynı hataları yapmakta ısrar ediyolar ama Orhan Bekir'in aldığı şansın 10'da 1'ini almadı. Benim görüşüm kadrona rotasyon oyuncusu diye aldığın adamı en kötü 4-5 maçta bir oynatmalısınki her zaman hazır beklesin.
zeck17
24.Mayıs.2013, 18:01
3 ay yok diyorlar gökhan için sezon öncesi hazırlık kampı geçirmeyecek dolayısıyla formu kondisyonu filan süre uzarsa çok kötü olur fenerbahçe için tabi bir de şampiyonlar ligi ön elemesi de var bu arada
erdem344
24.Mayıs.2013, 18:50
Kulüp kontejyan hakkında açıklama yapmış.
Bence de sınırsız yabancı olmamalı.
uAburak89
24.Mayıs.2013, 18:54
Zamanında Fenerbahçe sınırsız olsun derken Galatasaray'lılar istemiyordu, şimdi Galatasaray'lılar yabancı sınırından dertli, Fenerbahçe iyi böyle diyor. İki tarafın da 180 derece dönüşü ibretlik.
erdem344
24.Mayıs.2013, 18:57
Beyler Receple yeni sözleşme imzalanmadı mı hala ?
byariff
24.Mayıs.2013, 18:59
ilginç fenerbahçe alperi alamasaydi boyle demezdi ki yillardir fenerbahçede karsi cikiyordu yabanci sinirlamasina 180 derece çark etmek hiç yakismamis neyse sebebi belli açiklamaya gerek bile yok.
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Mayıs.2013, 19:02
Zamanında Fenerbahçe sınırsız olsun derken Galatasaray'lılar istemiyordu, şimdi Galatasaray'lılar yabancı sınırından dertli, Fenerbahçe iyi böyle diyor. İki tarafın da 180 derece dönüşü ibretlik.
bu cok normal cunku yabancilarla basi dertte olan GS. bizim acimizdan sikinti yok, hala kontenjanimiz acik sayilir. GS ise hala transfer pesinde ve elinde kullanmayacagi bir dunya yabanci var. BJK de bir donem bunu yasadi, kadroyu zor bosalttilar. son yaprak dokumu devre arasi Q7 oldu.
sartlara gore prensiplerin olusmasi gercekten de yakisiksiz ama turkiyede durum bu.
erdem344
24.Mayıs.2013, 19:05
arif sebebi ney söyle de bilelim
uAburak89
24.Mayıs.2013, 19:09
bu cok normal cunku yabancilarla basi dertte olan GS. bizim acimizdan sikinti yok, hala kontenjanimiz acik sayilir. GS ise hala transfer pesinde ve elinde kullanmayacagi bir dunya yabanci var. BJK de bir donem bunu yasadi, kadroyu zor bosalttilar. son yaprak dokumu devre arasi Q7 oldu.
Nasıl normal, nabza göre şerbet vermek bu. 2006 yılında Aziz Yıldırım her bulduğu mikrofona bu sınır kalkmalı, ben 10 tane Anelka getirsem fena mı olur demiyor muydu ? Türk futbolunun önünün açılacağını, Avrupa'da başarıların sürekli hale geleceğini savunmuyor muydu ? Ne değişti o günden bugüne.
Ben o zaman da sınır kalkmamalı diyordum, şimdi de aynısını diyorum. Galatasaray'ın daha iyi yabancılar alabilecek durumda olması fikrimi değiştirmiyor. Üstelik ben taraftarım ve düşüncelerim hiç bir kitleyi etkilemiyor. Camiaların başındakilerin durumu böyle değil, yaptıkları açıklamaların arkalarında durmaları lazım. Bizimle dalga geçiyorlar resmen.
Esas olay da Türk Futbolu falan değil, hikaye onlar. Bu iki kulüp her fırsatta didişiyor, alakaları olmadıkları konularda bile rekabet uğruna kendilerini dahil ediyorlar olaylara. Yabancı sınırı Fenerbahçe için engeldi, önünü açabilirdi, Galatasaray cephesi buna karşı çıktı. Şimdi de aynı durum Fenerbahçe için söz konusu, Galatasaray'ın ekonomik durumu ve alabileceği yabancı oyuncular eskiye nazaran çok daha iyi. Aziz Yıldırım da bunun farkında, o riske giremiyor çünkü 1 sezon daha şampiyon olamazsa onu o koltukta hiç bir güç oturtamaz. Bunun içinde resmen U dönüşü yapıyor. Çok yadırgamıyorum bunu ama herkes yapıyor Türkiye'de normal olanı, normal hale geleni bu ne yazık ki, dün dündür bugün bugündür felsefesi. Her fırsatta ortaya etik kelimesini atanların biraz bunları sorgulaması lazım.
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Mayıs.2013, 19:11
@ uAburak89
aslinda mesaji editleyip ekleme yapmistim. sana katildigimi soylemek icin, ilk paragraf tam aciklayici olmamisti :p
son yazdiklarinin da arkasindayim, katiliyorum.
byariff
24.Mayıs.2013, 19:11
erdem burak açikladi bak uzerine konusmam.
kaynakda koyalim sonra aziz yildirim ole sey demedi olmasin.
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNewMobile.aspx?id=3485307
uAburak89
24.Mayıs.2013, 19:12
aslinda mesaji editleyip ekleme yapmistim. sana katildigimi soylemek icin, ilk paragraf tam aciklayici olmamisti :p
Şimdi gördüm onu, valla bizimle dalga geçiyorlar resmen sinir olmaya başladım. Bunlar yüzünden millet birbirini yiyor.
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 19:15
Bence de kalkmamalı,müthiş yerli oyuncularımızın önü kesiliyor,Anadolu kulüplerimiz fahiş fiyatlar kazanıyor ve Milli Takımımız başarısızlıktan başarısızlığa koşuyor,önümüzde böyle örnekler varken müthiş işleyen bir çarkı durdurmanın ne gereği var,hatta hepten yabancıları almayalım ülkeye,UEFA'dan da ayrılıp kendi içimizde güzelce oynayalım.
Yapmayın beyler,futbol evrensel bir oyundur böyle fazlaca yabancı kısıtlaması getirmek demek dışarıya açılamamak demektir.Zaten yabancı kuralı bir işe yarasaydı şu an dünyanın en iyi futbol ülkesiydik,yerli oyuncularımıza değer veriyoruz ya :)
sananes
24.Mayıs.2013, 19:17
Fenerbahçe sınır kalksın derken de şu an kalksın diyenler ne demek sınır kalksın bu milli takım için çok kötü olur diyerek tersini savunuyordu. Bu işler böyledir,herkes dönemin şartlarına göre düşüncesini belirler.
Sınır kalkacaksa uzun bir süre önce belirtilmeliydi.yabancı sınırı kalkmak yerine daha da artacak diye alpere milyon eurolar verdi bu takım. Enayi mi Fenerbahçe boşa gitsin paraları? Bir planlama yapıyor TFF ve Devlet Yetkilileri bizde ona uygun transfer politikası izliyoruz.
attirson
24.Mayıs.2013, 19:19
Valla yapan gayet iyi yapıyor altyapı isini.Milli takımı basarılı olan ülkelerin hangisinde yabancı sınırı var ? Ülkenin altyapı tesisleriyle genç yatırımlarıyla ilgili birşey bu.Önce kafayı degistirmek lazım kafa degismeden istersen 1 yabancı kuralı koy gider 35 yasında Türk oyuncu alırlar yine genc oynatmazlar.
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 19:24
@sananes
Yalnız daha resmi olarak lig tescillenmedi,her an belli bir karar çıkabilir ve bu karar 12/13 sezonunda verilmiş olur,o yüzden resmi olarak 13/14 sezonu başlamadan 12/13 sezonunun başını ima edip ''Sezon başında belirlenen kurallara göre planlarımız var,desteklemiyoruz'' tarzı bir açıklama yaparsan gülerler sana.
''Ligin başlamasına 1 ay kala ''play-off'' gibi bir saçmalığı getirirlerken neredeydin ? '' diye de sorarlar.
Gncl1905
24.Mayıs.2013, 19:24
Yabancı sınırı yerine, yapılan altyapı harcaması/transfer harcaması oranı belli bir değeri geçemese, her yıl altyapıya belli bir miktar harcanma zorunluluğu getirilse vs. vs.(kurallar çoğaltılabilir) daha iyi olur. Onlarca yolu var ama biz her zamanki gibi yasaklama yoluna gidiyoruz yine hiçbir işe yaramıyor. Ne genç yetiştirebiliyoruz ne de doğru dürüst başarımız var kulüp bazında. Tamamen kaldırılmasına da karşıyım ama biraz gevşetilebilir. Daha mantıklı önlemler alınması lazım yasaktan önce. Yasak olduğu zaman bir işe yaramıyor görüldüğü gibi. Diğer yolu deneyelim biraz da.
ForsakeN
24.Mayıs.2013, 19:26
Ülke futbolunun önündeki en büyük engeldir yabancı sınırı. Milli takıma etkisi de negatiftir aslında ama anlayan yok. Gökhan Gönül burda bu kadar maaş almasa, yurt dışına açılsa şimdiki halinden çok daha iyi bi futbolcu olmuştu. Milli takımda stoper eksiği bariz, zamanında misal Servet,Gökhan Zan,Egemen yurt dışında tecrübe kazansa, "futbol" öğrense şuan turnuva abonesi takımlardan olmuştuk. Çok daha uzun cümleler söylenir de yerine ulaşmayacağından gerek yok
Addolorato
24.Mayıs.2013, 19:33
Fenerbahçe'de gayet farkında yabancı sınırı olmazsa Galatasaray'ın önünü alamayacağının. Tıpkı Fenerbahçe'nin her sene yıldız getirirken Galatasaray'ın ekonomik sorunlarla uğraştığı dönem gibi. O zaman serbest olsaydı Fenerbahçe'ye yarardı şimdiyse Galatasaray'a yarar.
SAİT71
24.Mayıs.2013, 19:38
Yabancı kısıtlamasının alt yapıya katkı sağladığı veya sağlayacağı görüşü saçma bana göre. Bu zaman kadar hiç bir faydası olmadı. (Olduya niye büyük turnuvaların hiç birinde yokuz) Demekki iş sadece göstermelik 5-6 yabancı sınırı koymakla bitmiyor. Yok öyle bir dünya. Diğer ülkeler gerizekalı mı o kadar paralar döküyorlar, bir sürü harcama yapıyorlar, kaliteli antrenörlere eğitim verdiriyorlar vs vs. Sadece yabancı sınırı koyup saldım çayıra denirse ortaya bu durum çıkar. Alt yapının çok daha çekici olması lazım. Denetlenmesi lazım. Her kulüp her sene sadece 1 oyuncu çıkarıp kadroda en az 20 maç oynatsa derimki bu kural işliyor gibi ancak ne gelen var ne giden. Sınır her zaman kalkmalı diyordum şimdide diyorum gelecekte de diyeceğim. Aziz Yıldırım ise yanlış yapmış. Daha önceleri çok açıkladı ve arkasında durduk açıklamaların. Sınır kalkmalı dedi ve bizde evet dedik. Ancak o 2013'e gelince sınır kalkmamalı olarak fikrini ve açıklamalarını değiştirmiş ancak ben hala aynı fikrimdeyim. Kalksın arkadaş. O zaman görelim bizim Türk oyuncuları bedavadan para forma kazanılıyormuymuş :)
erdem344
24.Mayıs.2013, 19:42
fenerbahçe kalkmasın demiyor bu sezon kalkmamalı diyor gayet mantıklı
Önder HOCA
24.Mayıs.2013, 19:44
ilginç fenerbahçe alperi alamasaydi boyle demezdi ki yillardir fenerbahçede karsi cikiyordu yabanci sinirlamasina 180 derece çark etmek hiç yakismamis neyse sebebi belli açiklamaya gerek bile yok.
yabancı sınırı olduğu için alpere para bayılmış klüp bu saatten sonrada sınırda değişiklik olursa sizcede saçma olmazmı hem sorarlar siz neden geçtiğimiz yıllarda istemiyordunuz
europeanconquer
Bu sezon zaten kalkmaz,planlı programlı yapılır bu işler :) Sırayla indirilmeye nasıl başlandıysa,sırayla da yükseltilir.
sananes
Fenerbahçe'de gayet farkında yabancı sınırı olmazsa Galatasaray'ın önünü alamayacağının. Tıpkı Fenerbahçe'nin her sene yıldız getirirken Galatasaray'ın ekonomik sorunlarla uğraştığı dönem gibi. O zaman serbest olsaydı Fenerbahçe'ye yarardı şimdiyse Galatasaray'a yarar.
o yüzden 2-3 sene sonra serbest olmalı :) o zamana kadar beşiktaş biraz kendisini toplar biz 1-2 kez şampiyonlar ligine gidersek ekonomizi daha güçlü hale getiririz galatasaray şu ankine yakın olur. benim düşüncem bu.yani olması gerekenden bahsetmiyorum bence olması gereken çok farklı ama yabancı sınırı ancak 3 büyükler birbirine yakın şartlara eriştiklerinde kalkar. Sistem nasıl o zaman Fenerbahçe alıp gitmesin diye yabancı sınırını yerinde tuttuysa şimdi de Galatasaray alıp gitmesin diye tutacaktır. Lige heyecan gelsin diye PLAY OFF sistemini getirdikleri gibi.
Bu durumdan 3 büyükleri sorumlu tutamayız. Bu iş oyundan çok pazar haline geldi zira. Şahsi fikrim ise; ya tamamen kaldırırım yabancı sınırını ya da sahada 8 yabancı dışarda sınırsız yabancı kuralı uygulatırım. Şu anki hali Football Manager'da bile çekilmiyor. Ama dediğim gibi bu pazarı yönetenler(TFF değil bu) yabancı sayısını şu anki seviyeye yakın tutarlar bir süre daha.
Kaka Leite
24.Mayıs.2013, 19:49
Yahu ben anlamıyorum bizim ligi zaten.
Sabah fikir ile kalkan 1 sezon götürür halde, canı sıkılan bir fikir veriyor ve bizim ligde deneniyor.
Çizgi teknolojisini getirsinler bizim ligde denesinler sorun değil, bizim kadar kendi liginin içeriği ile oynayan yoktur net.
Play off dediler sora beğenmediler, canı sıkıldıkça yabancı artıyor, düşüyor ya da tümden kaldırılıyor. Bu nedir yahu ?
Bir sezon birşey olmasın şu lig kurallarında.
SAİT71
24.Mayıs.2013, 19:51
Bizim lige çizgi teknolojisi gelse o bile şaşırır :n:
ForsakeN
24.Mayıs.2013, 19:51
Şu ego adamı ipe götürür.
o yüzden 2-3 sene sonra serbest olmalı :) o zamana kadar beşiktaş biraz kendisini toplar biz 1-2 kez şampiyonlar ligine gidersek ekonomizi daha güçlü hale getiririz galatasaray şu ankine yakın olur. benim düşüncem bu.yani olması gerekenden bahsetmiyorum bence olması gereken çok farklı ama yabancı sınırı ancak 3 büyükler birbirine yakın şartlara eriştiklerinde kalkar. Sistem nasıl o zaman Fenerbahçe alıp gitmesin diye yabancı sınırını yerinde tuttuysa şimdi de Galatasaray alıp gitmesin diye tutacaktır. Lige heyecan gelsin diye PLAY OFF sistemini getirdikleri gibi.
Bu durumdan 3 büyükleri sorumlu tutamayız. Bu iş oyundan çok pazar haline geldi zira. Şahsi fikrim ise; ya tamamen kaldırırım yabancı sınırını ya da sahada 8 yabancı dışarda sınırsız yabancı kuralı uygulatırım. Şu anki hali Football Manager'da bile çekilmiyor. Ama dediğim gibi bu pazarı yönetenler(TFF değil bu) yabancı sayısını şu anki seviyeye yakın tutarlar bir süre daha.
Fenerbahçe nin ekonomik durumu bizden kötü mü ki ? kötüysede çok mu kötü sanki ben arada net bi fark olduğunu zannetmiyorum yabancı sınırı kalkarsa sizde iyi yabancılar getirebilirsiniz bizde hatta beşiktaşta porto usulü transferler yapabilir ama şuan sınır olduğundan o riske giremiyolar
sui generis
24.Mayıs.2013, 20:06
Bu sezon zaten kalkmaz,planlı programlı yapılır bu işler :) Sırayla indirilmeye nasıl başlandıysa,sırayla da yükseltilir.
Aynen öyle. Sınır nasıl aşamalı azaldıysa kalkma da böyle olmalı. Yoksa Alper'i boşuna mı aldık :D
2 ya da 3 sene sonra serbest olacak diye anlaşsınlar. herkes planını ona göre yapsın.
uAburak89
24.Mayıs.2013, 20:14
yabancı sınırı olduğu için alpere para bayılmış klüp bu saatten sonrada sınırda değişiklik olursa sizcede saçma olmazmı hem sorarlar siz neden geçtiğimiz yıllarda istemiyordunuz
Bu sınır daha esnek olsaydı da Alper'i çok ucuza alamazdı hiçbir kulüp. Büyük takımlara oyuncu satarken her zaman fiyatları yüksek tutuyorlar, yabancı sınırı olmasaydı yine de Alper'i almak ister miydi Fenerbahçe diye düşünürsek bence isteyebilirdi, farklı bir tarzı olan genç ve iyi bir oyuncu çünkü. Yani bu son açıklamayı Alper üzerinden değerlendirmek pek sağlıklı gelmiyor bana. Hem çok para verdik, hem de bizim yerli kadromuz daha iyi oldu diye sebep bulmaya çalışanlar var, pek anlamıyorum doğrusu. Fenerbahçe yerli kalitesi zaten belirli bir seviyede her zaman, altına da düşmüyor.
Siz derken kastettiğin taraftarsa, bazı taraftarlar başkanları ne derse onun doğru olduğuna inanıyorlar. Saf insan çok. Kulübü kastediyorsan, eski dönemlerdeki başkanımız yok artık, Ünal Aysal benim bildiğim geldiğinden beri sınır kalksın diyor, hatta bir ara muhabbeti olmuştu Aziz Yıldırım'la ortak noktaları bu diye. Fenerbahçe'de yıllardır Aziz Yıldırım var ve 7-8 senedir yabancı sınırına karşı.
Biz planımızı yapmıştık şimdiki şartlara göre diyorlarsa, demek ki yerli oyuncularla temas halindeler belki de bitmek üzere olan isimler var, bu sebeple karşı çıkıyorlardır. Umarım da böyledir, yoksa sırf muhalefet olmak için savunduğu şeyden vazgeçiyorsa cidden trajikomik oluyor, daha 10-15 gün önce Demirören'le yabancı sınırıyla ilgili görüşeceği haberleri vardı çünkü.
DaveJones
24.Mayıs.2013, 20:21
Daha mayıs ayındayız, Fenerbahçe ki transferin son gününe kadar bizleri bekleten bir klüp olarak yabancı sınırına "plan yapıldığı" gerekçesiyle karşı çıkması çok ilginç. Yabancı sınırı birkaç hafta içinde etraflıca düşünülüp karara bağlanabilecekse kesinlikle bu sezondan kaldırılmalı. Ha yok uzun süreç gerektiriyorsa seneye kadar bu çalışmalar yapılmalı.
Daha mayıs ayındayız, Fenerbahçe ki transferin son gününe kadar bizleri bekleten bir klüp olarak yabancı sınırına "plan yapıldığı" gerekçesiyle karşı çıkması çok ilginç. Yabancı sınırı birkaç hafta içinde etraflıca düşünülüp karara bağlanabilecekse kesinlikle bu sezondan kaldırılmalı. Ha yok uzun süreç gerektiriyorsa seneye kadar bu çalışmalar yapılmalı.
aynen en azından 6 + 0 + 4 gibi bi saçmalığa girişilmemeli 6+0 nedir ya aldığın 4 yabancıyı sen tribüne çıksın diye mi alıyosun
Önder HOCA
24.Mayıs.2013, 20:40
@uAburak89
şuan düşmesi işimize bizim işimize gelmez aynı şekilde gelmez ünal aysal geçtiğimiz yıllarda gsnin başında olsaydı bu eknomisi olmasaydı gsnin o da karşı çıkarda bizim şuan karşı çıkmamızın sebebi de gs deki kaliteli yerli sayısının azlığı sonuna kadar da haklılar
uAburak89
24.Mayıs.2013, 20:45
@uAburak89
şuan düşmesi işimize bizim işimize gelmez aynı şekilde gelmez ünal aysal geçtiğimiz yıllarda gsnin başında olsaydı bu eknomisi olmasaydı gsnin o da karşı çıkarda bizim şuan karşı çıkmamızın sebebi de gs deki kaliteli yerli sayısının azlığı sonuna kadar da haklılar
Arda ve Gökhan İnler'i alsak 1 saat sonra yabancı sınırı yine Türk Futbolunun kanayan yarası olacak demek ki. Senin yazdıklarından çıkardığım sonuç bu.
himone
24.Mayıs.2013, 20:46
Şu + ifadeleri kalksın da ne olursa olsun. 5 tane yabancı desinler 21 yaşaltı da serbest desinler ülke futbolu o zaman gelişir işte. O zaman millet altyapıya transfer yapabildiği için mecburen önem vericek.
Bu arada sınırın düşmesine kesinlikle karşıyım, bunun sebebi geçen seneden açıklama yapılması. Madem istemiyordunuz geçen sene itiraz etseydiniz, şimdi para gelince itiraz etmek kolay. Kimse kendi takımını savunmasın boşuna roller değişik olsa FB kalksın, GS kalkmasın derdi. Olmuşluğu da var zaten.
zeck17
24.Mayıs.2013, 21:00
Arda ve Gökhan İnler'i alsak 1 saat sonra yabancı sınırı yine Türk Futbolunun kanayan yarası olacak demek ki. Senin yazdıklarından çıkardığım sonuç bu.
Öyle bir şey olursa %99 dönerler zaten
Radikal adımlar atılması için bir tarafın daha adım atması gerek ama o bir taraf hep karar vermekten yana olmuyor...
Addolorato
24.Mayıs.2013, 22:31
Şu ego adamı ipe götürür.
Yazının tamamını okuduğundan emin misin ? Şu anki durumu özetledim sadece.
Önder HOCA
24.Mayıs.2013, 22:53
malesef başımızdakilerde farklı düşünmüyor
kısa zamanda avrupaya açılabilecek potansiyelde olsa klüplerimiz lig önemli olmasa 2. şl ön elemesi oynamasa lig şampiyonluğunun benim için pek önemi kalmaz işte o zaman fb gsnin, gs fbnin önüne taş koymaya çalışmaz
erdem344
24.Mayıs.2013, 23:17
yobo dayı ve kangal fb tv de
OrcunFB
24.Mayıs.2013, 23:26
Bravo Kangal. :n:
erdem344
24.Mayıs.2013, 23:50
Yobo tokatı attı kaçtı çok iyiydi :D :D
mpaker66
25.Mayıs.2013, 01:09
Bugün real Madrid'in attığı iddia edilen tebrik faxını Galatasaray taraftarları atmış diolla. Sizcede çok saçma ve komik değil mi? Klüb bi araştırır ya :)
SAİT71
25.Mayıs.2013, 01:10
Bunu da kim söyledi? Fax ın geldiği adres numara felan bellidir.
mpaker66
25.Mayıs.2013, 01:15
Numara İstanbul numarasıymış, resimler dolanıyor ortalıkta. Mobildeyim çok ayrıntıya giremiyorum ama sizcede real Madrid'in Türkiye kupasını kutlaması abes değil mi?
ReaList
25.Mayıs.2013, 02:03
Edit......
mwaru
25.Mayıs.2013, 02:11
Belge dedikleri şeyi iki dakika da hepimizin yapacağı türden birşey.Şöyle de birşey var : http://www.samanyoluhaber.com/spor/Fenerbahceden-ses-getirecek-transfer-atagi/986896/ Aziz Yıldırım ile Perez'in arası iyi bunu biliyoruz.
ReaList
25.Mayıs.2013, 02:15
Ben de şöyle bir şey gördüm
http://www.en.partizan.rs/50227-florentino-perez-congratulating/
Herhalde Partizan'ı da kandırmış olamazlar veya bunu kullanıp Fenerbahçe'yi kandırma yoluna gitmiş olabilirler.
MoisHaLe
25.Mayıs.2013, 02:21
Switchboard +34 91 453 29 00
General Management +34 91 453 29 02
International Cooperation +34 91 453 29 04 / +34 91 453 29 00
Collaborating Member +34 91 453 29 08
Sports Academies +34 91 453 29 09/ 00 /05
Communication & Events
[email protected]
Summer Camp +34 91 129 11 01
Businesses / Communication +34 91 453 29 03
Social / Assistance +34 91 453 29 07
Administration +34 91 453 29 11
Heritage Centre +34 91 453 29 13
Fax +34 91 453 29 06
[email protected].
Address C.C. La Esquina del Bernabéu
Concha Espina ,1
28036 Madrid
Real Madrid fax numarası burada yazıyor belgedeki ile farklı tabi belge gerçek ise
mpaker66
25.Mayıs.2013, 02:22
Bu sosyal medya yalnız çok acayip bişe. Olay bazı yabancı internet sitelerinde haber oldu.
mwaru
25.Mayıs.2013, 02:23
Bu sosyal medya yalnız çok acayip bişe. Olay bazı yabancı internet sitelerinde haber oldu.
Link atabilir mısın?
mpaker66
25.Mayıs.2013, 02:25
Bu arada gençler ben İspanya'da yaşadım 1 yıl erasmus sayesinde, Fax ile bi iş yapıldığını görmedim kendi okulumdan bile herşey maille ilerliyodu okulda Fax aleti yoktu. Fax kültürleri yok .
ReaList
25.Mayıs.2013, 02:27
Bu arada gençler ben İspanya'da yaşadım 1 yıl erasmus sayesinde, Fax ile bi iş yapıldığını görmedim kendi okulumdan bile herşey maille ilerliyodu okulda Fax aleti yoktu. Fax kültürleri yok .
Partizan'a kuşlar mı götürmüş tebrik yazısını : )
erdem344
25.Mayıs.2013, 02:33
yahu partizanada kızılyıldız mı atmış
mpaker66
25.Mayıs.2013, 02:34
Partizan'a kuşlar mı götürmüş tebrik yazısını : )
Fax'la gönderilen yazı da mı yazıyor? :) Size Fax'mı göndermişler?
KaRaBükLü KraL
25.Mayıs.2013, 02:51
Yahu Real Madrid niye Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası şampiyonluğunu kutlayacak yahu.O belge gelmiş belli resmi sitede TV'de yayınlandığına göre ama gönderen Real Madrid klübü değil anlaşılan :)
erdem344
25.Mayıs.2013, 03:03
meirelesin konseri var fb tv de.
petrol_fb12
25.Mayıs.2013, 03:08
Miereles hahahahaha :D
Yahu Real Madrid niye Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası şampiyonluğunu kutlayacak yahu.O belge gelmiş belli resmi sitede TV'de yayınlandığına göre ama gönderen Real Madrid klübü değil anlaşılan :)
Fenerbahce sandığınız gibi küçük bir kulup değil.Kutlar Kutlamaz.Belki oyununu beğeniyordu avrupa'da..Belki özel bir nedeni vardır.
İllaki kulubün numarasından yollayacak değil ya.Başkanların ve şirket sahiplerin "HUSİSİ" numarları vardır.Ve "REAL MADRİD" kulubü kutlamamış."BAŞKANI" kutlamış.
GebzeLi1907
25.Mayıs.2013, 03:08
milletin işi gücü yok trollük peşinde. bu fax gerçektir aksini düşünemiyorum.
atan adam video vs çekerdi her türlü, geçmişte bu tarz girişimlerin hep videosu vardır. bunda yok mesela. kimin ne yaptığı da belli değil biri taş attı kuyuya millet eğleniyo.
ufacık ihtimal de gerçek olup, bu klup bu faxın gerçekliğinden emin olmadan bunu yayınladıysa rezaletin daniskasıdır, resmi siteyi falan kapasınlar öyle bir halde.
Moussa Sow7
25.Mayıs.2013, 03:14
Galatasaraylılar sazan avi yapmak isterken,kendileri oltaya geldi.Az önce onlarcasını gördüm,rezil olduk yazanları :D
SAİT71
25.Mayıs.2013, 03:22
Real Madrid Avrupada kendi lig ve kupalarında şampiyon olan takımlara tebrik mesajı yolluyor. Otomatik sistemleri olduğunu duymuştum. Başkanın kendisi yazmıyor yani o tebrik yazısını. Üstelik Real Madrid kulübü resmi facebook sayfasında her sene önemli günlerde Türkiye'nin bayramlarını felanda tebrik ediyor. Ha şu var. Sadece Türk kullanıcıları seçerek mesajı yayınlıyorlar ve Facebook'u Türkçe kullananlar Real'in mesajını görüyorlar. Yani çıkıpta Bu Real niye bizim bayramımızı tebrik edecekmişki canım gibi bir mantık yürütemezsiniz. Zaten bizzat şahit oldum defalarca mesaj olayına felan...
Moussa Sow7
25.Mayıs.2013, 03:24
Real Madrid Avrupada kendi lig ve kupalarında şampiyon olan takımlara tebrik mesajı yolluyor. Otomatik sistemleri olduğunu duymuştum. Başkanın kendisi yazmıyor yani o tebrik yazısını. Üstelik Real Madrid kulübü resmi facebook sayfasında her sene önemli günlerde Türkiye'nin bayramlarını felanda tebrik ediyor. Ha şu var. Sadece Türk kullanıcıları seçerek mesajı yayınlıyorlar ve Facebook'u Türkçe kullananlar Real'in mesajını görüyorlar. Yani çıkıpta Bu Real niye bizim bayramımızı tebrik edecekmişki canım gibi bir mantık yürütemezsiniz. Zaten bizzat şahit oldum defalarca mesaj olayına felan...
http://i.imgur.com/n01ZSTk.jpg (http://imgur.com/n01ZSTk)
Bunun intikamını almaya çalışıyorlar,yıllar geçti....
byariff
25.Mayıs.2013, 03:59
otomatik yolluyorsa sistem bize niye yollamamislar ki unutulduk galiba :icon_evil:
SAİT71
25.Mayıs.2013, 04:01
Bir çok kulübe yollanıyor. Sanırsam bu mesajı kulübün yayınlayıp yayınlamaması ile alakalı bir durum. Partizan ve F.Bahçe bana göre gereksiz şekilde bu mesajı kamuoyu ile paylaşmışlar.
petrol_fb12
25.Mayıs.2013, 04:10
otomatik yolluyorsa sistem bize niye yollamamislar ki unutulduk galiba :icon_evil:
Sen adama son 20 dakika ecel terleri döktür,Sonra tebrik bekle :)
Şaka bir yana..Herkese yolluyordı her sene ...Fenerbahce bu sene neden acıklama gereği duydu ?
Corpus
25.Mayıs.2013, 04:31
http://skorer.milliyet.com.tr/burak-yildirim-olayinda-sok-iddia/fenerbahce/detay/1713750/default.htm
petrol_fb12
25.Mayıs.2013, 04:56
............................
ForsakeN
25.Mayıs.2013, 10:29
Vay arkadas Sefa "Reis" neymis öyle