PDA

View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

attirson
28.Temmuz.2012, 05:28
Sahası bakımda olan Elazığspor, ligin ilk haftasındaki Fenerbahçe maçının İzmir'de oynanacağını açıkladı

goosfraba
28.Temmuz.2012, 06:49
hepsinden birer tane almak istiyorum. hepsi şahane.

Zekirdek
28.Temmuz.2012, 08:34
Gölge kanaryayı almaya çalışacağım. Gerçekten çok güzel olmuş formalar. İlk resimlerde en çok salladığım formayı alma isteğim uynadı. :)

sananes
28.Temmuz.2012, 09:39
Alex sinirlenip evine dönmüş tanıtımda. Fazla ilgiden bunaldığı için diyorlar.

furkan58
28.Temmuz.2012, 13:26
Çubuklu çok hoş dursada hep yan formaları almak isteğim oluyor. Alex formamda yok hiç o yüzden bi Gölge Kanarya alıp arkasına Alex yazdırmayı düşünüyorum.

sarianet
28.Temmuz.2012, 13:56
Sahası bakımda olan Elazığspor, ligin ilk haftasındaki Fenerbahçe maçının İzmir'de oynanacağını açıkladı

Bu cok iyi haber ilk hafta ne zaman oynanacak

Önder HOCA
28.Temmuz.2012, 14:00
Fenerbahçe kadrosunu UEFA’ya bildirdi

1 Ağustos’da Vaslui ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, 24 kişilik kadrosunu UEFA’ya bildirdi.

Fenerbahçe’nin UEFA’ya bildirdiği 24 kişilik Şampiyonlar Ligi ön eleme kadrosu şöyle:

Kaleciler: Volkan, Mert, Serkan

Defans: Hasan Ali Kaldırım, Egemen, Bekir, Özgür, Orhan, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal

Orta saha: Mehmet Topal, Özer, Alex, Christian, Mehmet Topuz, Selçuk, Sezer, Salih, Caner Erkin

Forvet: Sow, Stoch, Bienvenu, Kuyt, Semih

ommix
28.Temmuz.2012, 14:13
Fenerbahçe kadrosunu UEFA’ya bildirdi

1 Ağustos’da Vaslui ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, 24 kişilik kadrosunu UEFA’ya bildirdi.

Fenerbahçe’nin UEFA’ya bildirdiği 24 kişilik Şampiyonlar Ligi ön eleme kadrosu şöyle:

Kaleciler: Volkan, Mert, Serkan

Defans: Hasan Ali Kaldırım, Egemen, Bekir, Özgür, Orhan, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal

Orta saha: Mehmet Topal, Özer, Alex, Christian, Mehmet Topuz, Selçuk, Sezer, Salih, Caner Erkin

Forvet: Sow, Stoch, Bienvenu, Kuyt, Semih

1 kişi boş bırakılmış.Demek ki transfer için yoğun çaba var

@yolcu bizim maç 18 veya 19 ağustosta

GebzeLi1907
28.Temmuz.2012, 14:16
Bu turu geçsek dahi bir tane ilave hakkımız olmuş oluyor dimi yanılmıyorum 3 transfer yapsak bile 1 ini ekleyebileceğiz sadece.Oda yobo olur kesin, ortasaha bekle ki gelsin

GebzeLi1907
28.Temmuz.2012, 14:19
o bir oyunculuk boşluk altyapıdan oyuncu kontejanı dolmadığı için de bırakılmış da olabilir tabi.Nasıldı o kural tam olarak ?

sarianet
28.Temmuz.2012, 14:21

ommix
28.Temmuz.2012, 14:59

Elazığ maçı 18 veya 19 ağustosta

Sekopej
28.Temmuz.2012, 15:06
Son günlerde medyada, futbolcumuz Moussa Sow ile ilgili çok sayıda asılsız haber yer almaktadır.
Bu haberlerde iddia edildiği gibi; teknik heyetimizin, Sow'un oruç tutmasıyla ilgili herhangi bir tasarrufu ve bu durumdan kaynaklanan bir kadro tercihi söz konusu değildir.
Bu yönde yapılan haberler, medya mensuplarının kendi yorumlarından ibarettir; itibar edilmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Basın, Aykut Kocaman ve Sow üzerine oynamayı bırak, önemli haber sitelerinde yorumlara bakarsak, işin aslını bilmeden Aykut Kocaman'a oruç tutma diyor diye saldıranların ne kadar fazla olduğu görülüyor ve buna karşın Sow tutmasın oruç diyenlerin de.

goosfraba
28.Temmuz.2012, 15:14
Son günlerde medyada, futbolcumuz Moussa Sow ile ilgili çok sayıda asılsız haber yer almaktadır.
Bu haberlerde iddia edildiği gibi; teknik heyetimizin, Sow'un oruç tutmasıyla ilgili herhangi bir tasarrufu ve bu durumdan kaynaklanan bir kadro tercihi söz konusu değildir.
Bu yönde yapılan haberler, medya mensuplarının kendi yorumlarından ibarettir; itibar edilmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Basın, Aykut Kocaman ve Sow üzerine oynamayı bırak, önemli haber sitelerinde yorumlara bakarsak, işin aslını bilmeden Aykut Kocaman'a oruç tutma diyor diye saldıranların ne kadar fazla olduğu görülüyor ve buna karşın Sow tutmasın oruç diyenlerin de.

Moussa Sow Officiel ‏@19Sow
@FenerbahcePelin never!I am very good to Fenerbahçe

sarianet
28.Temmuz.2012, 18:36
başkan kılıçları çekti havuz işinin ardından gitmeliyiz

Sekopej
28.Temmuz.2012, 18:54
Havuz bozulsun, şu anda 50 lira veriyorsam Lig TV'ye, 100 lira veririm Fenerbahçe'nin maçını izlemek için. Varsa tazminatı da ödeyip çıksın Fenerbahçe havuzdan, Fenerbahçeli olup da buna hayır diyecek yoktur.

sarianet
28.Temmuz.2012, 19:04
seneye avrupaya kampa gitmiyormuşuz buda güzel haber zaten bir sürü ülkede yasaklanmaya başladı kamplarımız :)

sarianet
28.Temmuz.2012, 19:10
başkan 1 milyar dolar yapıp bütçeyi koltuğu bırakacakmış sen yap başkan ben fmde çatır çatır yerim o paraları :D

Önder HOCA
28.Temmuz.2012, 19:20
İyi oldu bu diğer takımlar sırtımızdan geçiniyordu artık buna dur demenn vakti gelmişti

Sekopej
28.Temmuz.2012, 19:43
Havuzdan çıkmak o kadar basit değildir, Lig TV o kadar parayı veriyor ve havuz bozulmasın diye de önemli miktarda bir tazminat maddesi vardır. Hadi ben gidiyorum deyip, bırakılacak bir şey değil.

Sezon başı kampı için de Topuk Yaylası tesisleri mükemmel. İNŞAAT zamanında iyi ki yapıldı ve böyle bir tesise sahip olduk. Bu sezon maç yapmak için avrupaya gittik, seneye maçları da Türkiye'de ayarlayacağız dedi, Saraçoğlu'nda turnuva yapacağız dedi, ufak tefek şeyler gibi görülebilir ama bunlar biriktiğinde güçlü bir ekonomiye sahip oluyorsun.

Tüm branşlar orada sezon hazırlığı yapabiliyor, o kapasitede bir tesis.

attirson
28.Temmuz.2012, 19:49
Havuzdan çekilmeyi bu sene mi yapacaklar ?

Önder HOCA
28.Temmuz.2012, 19:51
Bu sene olmaz kanımca tazminatını filan ayarlamaları yeni bir yayıncı kuruluşla anlaşmaları filan yetişmez

Sekopej
28.Temmuz.2012, 19:54
Değerlendirme yapılacak, muhtemelen çekilme esnasında Fenerbahçe'nin ödeyeceği bedel hesaplanacak.

Çekilme istemedeki amaç, Fenerbahçe'ye şikeci diyeceksin, küme düşmen lazım diyeceksin ama havuzdan çıkmak isteyince de tepki göstereceksin. Madem ki şikeciyiz, yargıtay kararı açıklanana kadar havuzda olmayız, aklanırsak zaten normal şekilde devam ederiz, aklanmazsak kişiler ve kurumlar ayrılmaz, şikeyi Fenerbahçe yapmıştır, sonrasında zaten havuzun da çok önemi kalmaz.

GebzeLi1907
28.Temmuz.2012, 20:16
Havuzdan çıkmayı bende isterim ama birsürü soru geliyor aklıma.havuzdan çıktık diyelim maçlar nasıl yayınlanacak iki takım maç yaparken tek hak bizim değil malum rakip işi var bide o ligtv ile anlaşmış durumdayken bizim yayıncı kuruluş nasıl olaya dahil olacak veya onları nasıl ikna edicez maçlarını yayınlamak için fikri olan var mı ?

sarianet
28.Temmuz.2012, 20:28
fbtv ne güne duruyor yayıncı kuruluşa gerek yok kendi kulübümüze gitsin verdiğimiz paralar
ama bende havuzdan çıkışın o kadar kolay olduğunu sanmıyorum ama aziz yıldırım üstünde durduğuna göre önemli girişimler olmasını da beklemiyor değilim

GebzeLi1907
28.Temmuz.2012, 20:32
fbtv ne güne duruyor yayıncı kuruluşa gerek yok kendi kulübümüze gitsin verdiğimiz paralar
ama bende havuzdan çıkışın o kadar kolay olduğunu sanmıyorum ama aziz yıldırım üstünde durduğuna göre önemli girişimler olmasını da beklemiyor değilim

diyelim ki fbtv yayınlayacak benim merakım o değil.Fbtv aynı zamanda bizim rakibimizin de maçını yayınlayacağı için ona da telif hakkı ödemek zorunda, o rakibin de ligtv ile anlaşması olduğuna göre nası bi çözüm getirebilir buna bilmiyorum

sarianet
28.Temmuz.2012, 20:33
lig tvde fenerbahçenin maçını yayınlayacak olacağı için sorun yok :D

GebzeLi1907
28.Temmuz.2012, 20:35
lig tvde fenerbahçenin maçını yayınlayacak olacağı için sorun yok :D
havuzdan çıkmanın ne demek olduğunu bilmiyorsun sanırım :)

C h A o S
28.Temmuz.2012, 20:37
Fenerbahçe'nin yada bir takımın havuzdan çıkması zor.Diğer takımlar madem Fenerbahçe havuzdan çıkıyor biz Fenerbahçe ile maç yapmak istemiyoruz diyebilir.Büyük ihtimal diyeceklerdir.Fenerbahçe ne yapacak o zaman?Anadolu kulüplerinin artık gözü açıldı.En ufak kaybının hesabını sorar.Ayrıca Ligtv kolay lokma değil izin vermez bazı şeylere.Onlarında havuzdan çıkma kararına karşı belli kozları vardır.
Zaten Aziz Yıldırım'ın konuşmasında havuz meselesinde önemli bir nokta var.Yargıtay kararı Fenerbahçe lehine çıkarsa zaten hiç açılmaz havuz konusu.Aleyhine çıkarsa ancak bazı kararlar alırlar.
Birde Fenerbahçe havuzdan çıkarsa sanki diğer takımlar iflas edecek öyle bir hava var.Sanırım öyle düşünenler heralde biz havuzdan çıktık Ligtv batacak oh ne güzel havasındalar.Fenerbahçe'nin havuzdan çekilmesiyle kimse iflas etcek değil.Büyük camialara bir şey dokunmaz olursa zararı yine anadolu kulüplerine olur.

Kişisel yorumum madem Fenerbahçe tek başına bir şeyler planlıyor.O zaman kendi takımlarını kursun kendi ligini yaratsın.Madem kendilerini böyle özelleştirecekler.Diğer 17 takımın maçlarına muhtaç olmasın o zaman.Herkes düşmanya Fenerbahçe'ye oynama o zaman bu takımlarla.

vFor
28.Temmuz.2012, 20:41
arkadaş şunu demek istiyor kendi evimizdeki maçı zaten halilyle böyle bir durumda fb tv yayınlayacak bizde para ödeyeceğiz tabii ki deplasman maçlarında karşı takım lig tv anlaşmalı olduğu için biz havuzda falan olmasakda lig tv deplasman maçımızı yayınlamış olacak millete gidip kahvede izleyecek yani ne kadar mantıklı bilmemde arkadaş bunu demek istemiş :)

attirson
28.Temmuz.2012, 20:42
Havuzdan çıkma olayı karışık ve yapılması çok çok zor.

vFor
28.Temmuz.2012, 20:42
Fenerbahçe'nin yada bir takımın havuzdan çıkması zor.Diğer takımlar madem Fenerbahçe havuzdan çıkıyor biz Fenerbahçe ile maç yapmak istemiyoruz diyebilir.Büyük ihtimal diyeceklerdir.Fenerbahçe ne yapacak o zaman?Anadolu kulüplerinin artık gözü açıldı.En ufak kaybının hesabını sorar.Ayrıca Ligtv kolay lokma değil izin vermez bazı şeylere.Onlarında havuzdan çıkma kararına karşı belli kozları vardır.
Zaten Aziz Yıldırım'ın konuşmasında havuz meselesinde önemli bir nokta var.Yargıtay kararı Fenerbahçe lehine çıkarsa zaten hiç açılmaz havuz konusu.Aleyhine çıkarsa ancak bazı kararlar alırlar.
Birde Fenerbahçe havuzdan çıkarsa sanki diğer takımlar iflas edecek öyle bir hava var.Sanırım öyle düşünenler heralde biz havuzdan çıktık Ligtv batacak oh ne güzel havasındalar.Fenerbahçe'nin havuzdan çekilmesiyle kimse iflas etcek değil.

Kişisel yorumum madem Fenerbahçe tek başına bir şeyler planlıyor.O zaman kendi takımlarını kursun kendi ligini yaratsın.Madem kendilerini böyle özelleştirecekler.Diğer 17 takımın maçlarına muhtaç olmasın o zaman.Herkes düşmanya Fenerbahçe'ye oynama o zaman bu takımlarla.

Güzel kardeşim iflas etmez batmaz ama bir çok anadolu klübünün ayakta kalmasını sağlayan bir gelir kaynağının en önemli etkenlerinden olan Fenerbahçe havuzdan çıkarsa iflas edermi bilmem ama nasıl bir zarar gelir düşünmek gerek.

sui generis
28.Temmuz.2012, 20:43
iğer takımlar madem Fenerbahçe havuzdan çıkıyor biz Fenerbahçe ile maç yapmak istemiyoruz diyebilir.Büyük ihtimal diyeceklerdir

havuzla maç yapmanın ne alakası var ? yapmıyorsan 3-0 kaybetmeye mahkumsun..

havuzdan çıkacağım deyince anladığınız şeyler çok garip.. kendi ligimizi kuracakmışız tövbe tövbe :)

GebzeLi1907
28.Temmuz.2012, 20:45

Herkesin bize düşman olması bizi daha da motive ediyor.Hatır şikelerinin havada uçuştuğu Fener şampyion olmasın diye rakibine karşı esnek bir futbol Fener e gelince deli gibi motive olmuş 90 da gol yiyince ona buna saldıranları görüp onların tümünü yenip zafer elde etmenin tanımını, yaşattığı hissi Fenerbahçe'lilerden başka kimse bilemez o yüzden biz böyle iyiyiz.

C h A o S
28.Temmuz.2012, 20:53
havuzla maç yapmanın ne alakası var ? yapmıyorsan 3-0 kaybetmeye mahkumsun..
Çok alakası var.Adamların geliri düşecekse sus pus oturacak değiller.Fenerbahçe'nin havuzdan çıkması diğer takımlara karşı alınmış bir tavır olarak değerlendirilebilir.O zaman onlarında gelirlerini karşılayacaksınki sana tavır almasınlar.
havuzdan çıkacağım deyince anladığınız şeyler çok garip.. kendi ligimizi kuracakmışız tövbe tövbe :)
Anladığım şey benim için garip değil.Fenerbahçe kendini özelleştiriyorsa pekala diğer takımlara ihtiyacı yoktur.Benim için Fenerbahçe'nin havuzdan çıkması demek tam olarak bu.Siz zaten diğer takımların size düşman olmasından memnunsunuz.İhtiyacınız yok bizlere.Bilmiyorum siz nasıl değerlendiriyorsunuz bu olayı.

sui generis
28.Temmuz.2012, 20:57
benim sana anlatmaya çalıştığım şey tam olarak şu: bahsettiğin şeylerle havuzdan çıkmanın alakası yok.

Önder HOCA
28.Temmuz.2012, 21:09
Havuzdan çıkınca lig tv yayınlamaya neden devam etmesin sadece Fenerbahçeli üyelerden kazandığı parayı başka klüplere paylaştırmaz direk Fb'ye verir olur biter bence çok yolu var bu işin.
Ayrıca Fb'nin havuzdan çekilmesi demek direk olarak Gs'nin gelirininde düşmesi demektir

BleedingMoon
28.Temmuz.2012, 21:12
keşke çekilsek, daha önce lig tv'ye 1 kuruş vermemiş ben, 100 lira veririm ayda.

C h A o S
28.Temmuz.2012, 21:19
Yazıp yazıp siliyorum.Tartışma hep aynı şeyleri söylenerek devam etcek.
Sadece son olarak Aziz Yıldırım'ın bu sözleri sadece demesi gerektiği için söylediğinden eminim.Yani çoğu Fenerbahçe'li havuz sisteminden çekilelim demesini istiyordu.Bunu diyincede herkes memnun oldu.
Ancak atlanmaması gereken nokta şu.
"Biz temizlenene kadar havuzdan çekiliyoruz"diyerek zaten temelli bir çekilmenin olmayacağını işaret etti.Yargıtayın kararı bozması beklenilmiyor mu?Bekleniyor.O zaman sorun yok.
Yargıtay kararı bozarsa zaten havuza devam Fenerbahçe için.

Sekopej
28.Temmuz.2012, 21:21
Sadece kendi sahasında yayınlanacak maçlar için kulüplerin hakkı var diye biliyorum. Öyle bir durum olursa, deplasman maçları yine oynanılan takımın haklarını verdiği kanalda olur, özel anlaşmalar olmazsa.

Havuzdan çıkma fikri de tek başına kalma ile alakalı değil. Bana şikeci diyeceksin, bana bu ligde olmaman lazım diyeceksin, ben zarar göreyim diye türlü türlü işler yapacaksın sonra da benim de değerini arttırdığım yayın gelirlerinden, sayemde pay alacaksın. 3 lira ya da 5 lira ya da 1 kuruş, miktar önemli değil, Fenerbahçe bitsin, yok olsun mantığındayken, çıkarın söz konusu olduğunda Fenerbahçe ile ortak paydada buluşma, mesela bu.

Yoksa ha deyince çıkılacak bir şey olsa, zaten inceleteceğiz, bakacağız demez. Bu çok büyük risktir ki olacaksa da kısa süre içerisinde olacak, Yargıtay kararını verene kadar, sonrasında ya havuza dönülecek ya da şike yaptın dendi diye Fenerbahçe kendi içerisinde değerlendirme yapacak.

uAburak89
28.Temmuz.2012, 21:25
Twitter'da şu link paylaşılıyor; http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=216753

Benim metinden anladığım bu havuzdan çıkmanıza engel olacak bir şey değil ama, tam emin olamadım.

goosfraba
28.Temmuz.2012, 23:33
1 günde 106 bin forma satmışız.

ommix
28.Temmuz.2012, 23:41
Aziz Yıldırım diyor ki madem bize şikeci diyorsunuz , bizi şikeci bellediniz o zaman bende en azından aklanana kadar havuzdan çıkıyorum.Bunda alıncak bişey yok diyor.Gayet mantıklı bi açıklama

MeliksahAydogan
28.Temmuz.2012, 23:48
Aziz Yıldırım diyor ki madem bize şikeci diyorsunuz , bizi şikeci bellediniz o zaman bende en azından aklanana kadar havuzdan çıkıyorum.Bunda alıncak bişey yok diyor.Gayet mantıklı bi açıklama

Havuz derken hocam ?

ReaList
29.Temmuz.2012, 00:00
Öncelilkle Başkan'ın konuşmasını iyi irdelemek gerekiyor çünkü çoğu yaraya tuz gibi geliyor. Üstünüzdeki gömleği çıkarıp konuşmayı tekrar okumakta ve olayları geniş bir çerçevede ele alıp yorumlamakta fayda var. Aksi halde sarı için "Ovvv döktürmüş" olan konuşma kırmızı için "Yine sallamış" gibi algılanacaktır ve havada kalacaktır.

Yemeğine zehir atanlarla aynı masada oturulur mu ? *Selçuk Yula

Allah'ın her günü sırf sen zarar gör diye -teşbihte bulunmayacağım bir seviyeyle- Fenerbahçe'yi karalayanlar, Jurnalleyenler ve aleyhine hayal ürünü propaganda yapanlarla aynı masada oturmanın mantığı ne ? Senin taraftarın seni izlemek için para basacak, daha stadını bile dolduramayan adamlar para kazanacak, sonrada sana sallayacak ne güzel İstanbul.

Yayın sözleşmesini fesh etmek Fenerbahçe'ye hiç bir şey kaybettirmez. Arkasında büyük bir taraftar gücü var. Evdeki maçları FBTV gösterir, deplasman maçları gerekirse satın alınır paylaşımlı gösterilir, FBTV'ye abonelik sistemi getirilir ve abone ücretleri direk kasaya girer bu işten gram zarar görmez Fenerbahçe içiniz rahat olsun.

eGowiCh
29.Temmuz.2012, 00:14
Havuzdan çıkma kararını destekliyorum. Gerekirse bir kampanya başlatılsın. Havuzdan çıkıyoruz, buna karşılık şu kadar taraftar şu kadar para destek yapsın denilsin, ben o desteği yapmaya razıyım. Hatta kendi takımımın maçlarını hiç televizyonda izlememeye, radyoda dinlemeye de razıyım.

Sen şikeci diyeceksin, o zaman da derler, al sana şikeci. Şikeciyim ama üzerimden para kazanıyorsun. Öyle bir dünya yok.

Havuzdan çıkmamız konusunda başkan Digiturk Genel Müdür Yardımcısı ile konuştuğunu söyledi, başkan boş laf söylemez, eğer bunu diyorsa bir bildiği vardır.

F.Bahçeli işadamları da para desteği yapmaktan çekinmezler, taraftarıyla camiasıyla sonuna kadar arkasındayız, çıkın havuzdan koyun tavrınızı ortaya.

Fernando Gago
29.Temmuz.2012, 00:32
An itibariyle forma satışları 105.000 rakamını geçmiş, bu büyük çılgınlık!

ReaList
29.Temmuz.2012, 00:36
An itibariyle forma satışları 105.000 rakamını geçmiş, bu büyük çılgınlık!

Az önce diğer başlıkta destekten falan bahsediyordum. Fenerbahçe'yi havuzdan çıkma gibi bir düşünceye rahatlıkla sevkeden durumlardan biri de bu: Taraftarın güçlü desteği. Fenerbahçe kendi kaynaklarını iyi kullanması durumunda, taraftarının bu güçlü desteği sayesinde ekonomik anlamda zorluk yaşamayacaktır.

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Temmuz.2012, 00:42
rakipler o kadar eminler ki kendilerinden, o yuzden cok istiyorum artik su havuzun bozulmasini. ama bu turk futboluna fena darbe vurur, rekabeti yukselten bir unsur cunku ordan kazanilan gelir. anadolu kluplerinin trabzonspor da buna dahil, en onemli gelir kaynaklari yayin geliri. buyursunlar FB nin olmadigi bir havuz kursunlar ve kazanclari paylassinlar, gercekten de biz bize yeteriz slogani hayata gecsin :]

sui generis
29.Temmuz.2012, 00:48
Aziz Yıldırım'ın o sözlerini ben tehdit olarak algılıyorum açıkçası.. bu darbe operasyonunu başlatanları havuzdan çıkarım diye tehdit ediyor. Yargıtay'ın kararında en ufak bir şike-teşvik vardır kararı olması durumunda havuzdan çıkar. herkes tek olsun bakalım kim kazanıyor ?

sui generis
29.Temmuz.2012, 00:51
dün satışa çıkan formalarımızın bugün itibarı ile satış adedi: 105 bin
Hedefleri 1 milyon olan Bjk 1 haftada 60 bin, Gs 3 günde 41 bin sattı

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Temmuz.2012, 00:51
Aziz Yıldırım'ın o sözlerini ben tehdit olarak algılıyorum açıkçası.. bu darbe operasyonunu başlatanları havuzdan çıkarım diye tehdit ediyor. Yargıtay'ın kararında en ufak bir şike-teşvik vardır kararı olması durumunda havuzdan çıkar. herkes tek olsun bakalım kim kazanıyor ?

divanda FB temizlenene kadar havuzda olmayacak dedi yalniz yanlis hatirlamiyorsam. bu karar icin yargitay beklenmeyecek.

sui generis
29.Temmuz.2012, 00:53
divanda FB temizlenene kadar havuzda olmayacak dedi yalniz yanlis hatirlamiyorsam. bu karar icin yargitay beklenmeyecek.

ben bir yerden sonra açtım tv yi. ondan öncesini twitter dan takip ettim. abi eğer dediğin gibiyse; çıkmama durumu yok gibi..

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Temmuz.2012, 00:58
ayrica havuzdan cikma kararinin tehditle bir alakasi yok yapilan aciklamalara gore. klupler birliginin bu surecte arkalarinda durmayip, bazi rakiplerin surekli her firsatta aleyhte yer alip belaltindan vurmalarina icerledigi vurgusu yapildi ve bu kararin en onemli etkeni bu olmali bana gore.

vFor
29.Temmuz.2012, 11:02
105.000 mi vay be

vFor
29.Temmuz.2012, 11:07
Yani sadece bir günde Feneriumlar 10.5 milyon tl lik satış yaptı

Zekirdek
29.Temmuz.2012, 11:25
Daha bunun içinde Manisa gibi 2-3 gün sonra formaların gideceği şehirler yok. He çok satarmı satmaz ama rakama katkıda bulunur.

a.arıcı-11
29.Temmuz.2012, 13:37
geçen sene fenerbahçe ligden düşsün diye kampanyalar yürütülürken digitürk enteresan bir çıkışla abonelerimizin %57 si ya da %59'u fenerbahçe taraftarı demişti. yani her yıl digitürkten futbola gelen 320 milyon doların 200 milyonuna yakını fenerbahçe ye ait olması gerektirken fenerbahçe bu paranın çeyreğini alabiliyor.
işin özü eğer fenerbahçe havuzu bozarsa 17 takım büyük mali sıkıntı yaşar ve büyük ihtimalle beşiktaş Türkiye'nin rangers'ı olur. Ankaragücünün FIFA'dan yediği ihtarı en az 10 takım daha yer.

goosfraba
29.Temmuz.2012, 13:53
alanlar 3 formadan da alıyor. ben böyle taraftar görmedim.

alabilirsem ben de bütün formaları alacağım.

eGowiCh
29.Temmuz.2012, 14:17
Taraftar çok büyük, tarifi mümkün değil. Bu taraftar oldukça kulübün sırtı yere gelmez.

futureless
29.Temmuz.2012, 14:19
alanlar 3 formadan da alıyor. ben böyle taraftar görmedim.

alabilirsem ben de bütün formaları alacağım.

Maddi gücüm yeterse inşallah ben de düşünüyorum böyle bir şey.Tam zamanında işe girmişiz :D Helal olsun büyük taraftarımıza.

Önder HOCA
29.Temmuz.2012, 15:05
Fb tv digitürkte göstermiyor beyler bendenmi kaynaklanıyor yoksa sizdede böylemi

sananes
29.Temmuz.2012, 15:08
şu an ben de gittim kontrol ettim fb tv'yi açtığımda simsiyah bir ekran ile karşılaştım.

erdem344
29.Temmuz.2012, 15:14
başkan giderleştiyse normal yani :D :D :D

goosfraba
29.Temmuz.2012, 15:21
http://www.sivilmedya.com/images/other/aplcctacmaespbk.20120404104922.jpg

http://www.odatv.com/images/buyuk%281%29.jpg

orantılıydı bu polis?

sarianet
29.Temmuz.2012, 15:25
feneryuma dün gittim formalara baktım çubuklu yakından daha güel geldi ama en fazla 4 taksit yapıyorlarmış o yüzden siteden sipariş verdim ORİJİNAL :D neyse bekliyorum formamı merakla :)

GebzeLi1907
29.Temmuz.2012, 15:29
Bu ülkede polis başlı başına büyük sorun.Yeterli eğitim ve polis olmanın bilincine sabrına, sahip olmayan birsürü kişi yoldan çevrilip polis devleti oluşturmak adına polis yapılıyor.
Eline güç silah imkan geçen bu çoğu atarlı genç de her fırsatta bu vasıflarını kullanıyor.Birde tabi böyle toplumsal olaylarda bunlara iyice gaz veren uşaklar var ki olaylar sonra çığrından çıkıyor.
O gün stadda yaşananların açıklanacak tarafı yok.

Corpus
29.Temmuz.2012, 15:31
@goosfraba

Hayırdır yine orantılı , orantısız diye itiraz eden mi oldu ? Nereden esti

goosfraba
29.Temmuz.2012, 15:33
gördüm, sinirlendim, koydum.

sarianet
@goosfraba

hayırdır fb sohbet alanının muhtarı mısın sana mı soracak ne koyacağını ?

sananes
Eğer gerçekten havuzdan çıkmak mümkünse maliyeti ne olursa olsun çıkalım ben razıyım. Gerekirse başka transfer yapmayız. Bir sene daha nispeten eksik kadro ile sezonu geçiririz,takviye yapmayız ama lig tv ve gereken herkese yeterli dersi veririz.

GebzeLi1907
29.Temmuz.2012, 15:40
Eğer gerçekten havuzdan çıkmak mümkünse maliyeti ne olursa olsun çıkalım ben razıyım. Gerekirse başka transfer yapmayız. Bir sene daha nispeten eksik kadro ile sezonu geçiririz,takviye yapmayız ama lig tv ve gereken herkese yeterli dersi veririz.

Havuzdan çıkıyoruz densin taraftardan fedekarlık istensin bu taraftar yapar.
Fb klasik kart 50 lira olsun mesela yıllık 350 bin üye var ki gold premium vs de var daha.
Gs 3 günde 40 bin forma sattık diye zil takıp oynarken bir gün de 104 bin forma aldı bu taraftar
maç günü gelirleri en yüksek klubüz klup bünyesinde herşeye %10-%15 arası zam yapılsın yine çok büyük çoğunluk destekler.
Aylık 70-100 lira arasına maçlarımızı vereceğiz desinler, 300 bin taraftar alsa 30 milyon eder.Yeni yayıncı olduğunda alacağın reklamlar vs ligtvden aldığımız parayı neredeyse amorti ederiz.
Fenerbahçe taraftarıyla büyük bunun altından kalkarız çok rahatlıkla.

barahir
29.Temmuz.2012, 15:45
@goosfraba

Buraya bişi koymak için illa bi yerlerden esmesi mi gerekiyor..?

27 Temmuzda duruşma vardı ordan aklına gelip koymuş olbilir, estiyse de.. Paranoyalıkta sınır tanımamaya başladınız..

sarianet
29.Temmuz.2012, 15:47
Buraya bişi koymak için illa bi yerlerden esmesi mi gerekiyor..?

27 Temmuzda duruşma vardı ordan aklına gelip koymuş olbilir, estiyse de.. Paranoyalıkta sınır tanımamaya başladınız..

artık bir şey yapman gerekmiyor yaptığın şeyi açıklaman da gerekiyor

bu mesajı neden yazdığımı da açıklasam mı yada boşver içime atayım :D

Corpus
29.Temmuz.2012, 16:15
gördüm, sinirlendim, koydum.

Birşey dediğim yok. Diğer arkadaşlar kendi kendilerine sinir olup saldırmışlar olabilir. Oruç ve sinirli kafayla normaldir.

Demek istediğim böyle birşeyi görünce sinirlenen birçok fener taraftarı var. Tekrar tekrar bunları buraya koyup alevlendirmenin mantığı yok. 3 sene önceki şehit haberini her gün buraya koyduğumu düşünün mesela. En can alıcı örnek olsun size.

Walter Sakana
29.Temmuz.2012, 17:05
Benimde aklıma geldi, sinirlendim koydum:

http://t24.com.tr/media//sets/3376/page_taraftarlar-stad-disindaki-bazi-dukkanlara-da-saldirdi_633269618.jpg
http://www.gazetegercek.com/resim/12/05/linc-edilmemek-icin-silahlarini-ateslediler-camiye-sigindilar-1.jpg,
http://img6.mynet.com/ha7/i/iett-bilanco.jpg

139 İETT durağının
68 Metrobüsün
17 Otobüsün
14'ü polis aracı olmak üzere 23 otomobilin
ve 125 iş yerinin

uğradığı hasarı kim ödeyecek veya ödüyor? Fenerbahçe taraftarları tarafından kamu mallarına verilen zararlar kimin cebinden çıkan paralarla ödeniyor? Polis araçlarını geçtim, maçla, polisle ve Galatasaray'la alakası olmayan kişi ve kurumların suçu ne? Fenerbahçe kulübünün bu kişi ve kurumların zararlarını karşılama gibi bir çalışması oldu mu? Olması lazım, yakışan odur...

attirson
29.Temmuz.2012, 17:11
Ne zaman hangi kulüp maçtan sonra çıkan olaylarda hasarı ödedi ? Ve bu olaylar polisin şiddetinden sonra gerçekleşmiştir.

MeMo
29.Temmuz.2012, 17:15
Türk polisinin ve özel yetkili mahkemelerin bu savunucaları olduğu sürece sırtları yere gelmez.

Walter Sakana
29.Temmuz.2012, 17:16
@attirson

Ne zaman nasıl olduğu önemli değil. Masum insanlar maddi kayba uğradı mı uğramadı mı? Masum insanların uğradığı bu maddi kayıp kimin cebinden çıkıyor? Senin benim gibi masum vatandaşların ödediği vergilere mi yansıtılıyor?

attirson
29.Temmuz.2012, 17:22
Fenerbahçe bunları ödese bir extra olur , tebrik edilir.Ancak yapmadı diye suçlanamaz.Çünkü böyle birşeyi kimse yapmadı.

Walter Sakana
29.Temmuz.2012, 17:28
@attirson

Peki iş yeri zarar gören adamın günahı ne onu açıklayabilir misin Yiğit?

@MeMo

Kimin mesajını kastedipte o cümleyi yazdın merak ediyorum? Hayır mesajları teker teker okuyorum polisi savunan tek bir ifade bulamıyorum da ondan sordum.

attirson
29.Temmuz.2012, 17:30
Eğer yapan tespit edildiyse o kişi ödemeli.

sui generis
29.Temmuz.2012, 17:36
@Walter Sakana

burada idarenin kusursuz sorumluluğu var. zarar gören kişiler zararlarını kuruşu kuruşuna idareden alabilirler Danıştay'a dava açarak. eğer idare soruşturmasında Fenerbahçe taraftarını suçlu bulursa Fenerbahçe kulübüne rucü eder ve Fenerbahçe de öder. yani gidip Fenerbahçe'nin o kişilere zararınız nedir ödeyelim deme zorunluluğu yok.

olayları başlatan polisler hakkında da disiplin soruşturması başlatılmıştı geçenlerde.. içeri alınan adamlar da Galatasaraylı ve Beşiktaşlı çıktı. saldırmadan önce iyi takip edelim. tabii siz şimdi çıkıp da şampiyonluğumuzu çekemediniz polislere saldırdınız dersiniz, neyse diyin siz.

barahir
29.Temmuz.2012, 17:38
Gerçekten çocukça şeyler peşindesiniz..

Aaa Fenerliler bişi koymuş buraya, hemen bi kontra yapmamız lazım.. Sizin üstünüze kimse oynamamışken gelip burda sürekli bişiler savunuyosunuz.. Ama biliyorum ben sebebini..

RaSenGan
29.Temmuz.2012, 17:42
Gerçekten çocukça şeyler peşindesiniz..

Aaa Fenerliler bişi koymuş buraya, hemen bi kontra yapmamız lazım.. Sizin üstünüze kimse oynamamışken gelip burda sürekli bişiler savunuyosunuz.. Ama biliyorum ben sebebini..

İşinize gelmeyince çocukça oluyor zaten her şey.Adam orada kendi taraftarının yaptığı onca şeyi hiçe sayıp polisi kötüleyen şeyler koymuş birisi de çıkıp bu nasıl kafa arkadaş bunları siz yaptınız hala nasıl bunları söyleyecek yüzünüz var dese yeridir.Ki Gabi abi gayet uygun bir dille anlatmış hala adama karşı çıkıyorsunuz.

Walter Sakana
29.Temmuz.2012, 17:44
@benbenim

- İçeri alınan adamlar dediğin 40 küsür kişiden kaç tanesi Galatasaraylı ve Beşiktaşlı çıktı?

- Ben şimdi gidip Galatasaray-Fenerbahçe maçında sahaya dalsam, sonra ifademde "ben Fenerbahçe'liyim, Galatasaray'ın sahası kapansın diye sahaya daldım" deyip Galatasaray'ı saha kapanma veya para cezasından kurtarabilirim o zaman?

barahir
29.Temmuz.2012, 17:45
İşinize gelmeyince çocukça oluyor zaten her şey.Adam orada kendi taraftarının yaptığı onca şeyi hiçe sayıp polisi kötüleyen şeyler koymuş birisi de çıkıp bu nasıl kafa arkadaş bunları siz yaptınız hala nasıl bunları söyleyecek yüzünüz var dese yeridir.Ki Gabi abi gayet uygun bir dille anlatmış hala adama karşı çıkıyorsunuz.

o görüntülerle suçlanan kişilerin birisi Galatasayrlı birisi Beşiktaşlı Aygün.. Cezaevinde Fenerli kimse yoktu o davadan.. Hatırlatayım istedim.. Bazı şeyleri bilip de konuşmak lazım.. Zira bu malum gözlüğü takıp sürekli "öyle olduysa fenerlidir abi" diyip kenara çekilmek ne kadar da moda bi davranış değil mi..

goosfraba
29.Temmuz.2012, 17:47

aygün koyduğum resimlerdeki yazıları okudun mu?

Nedvedmania
29.Temmuz.2012, 17:51
O GSli ve BJK li suçlu bulunmayıp serbest bırakıldı. Keşke bunu da yazsaydınız.

futureless
29.Temmuz.2012, 17:53
Evet suçlu bulunmadı , biz de zaten polisi bu yüzden suçluyoruz Cihan.O gün bilinmese de Fenerli olmadıkları , öğrenildikten sonra bile yanlarında sadece Fenerbahçe taraftarı vardı.

Nedvedmania
29.Temmuz.2012, 17:55
Hayır öyle bi yazmışsınız ki sanki olayları GS ve Bjk'liler yapıp Fenerli süsü vermiş :)

Evet polis çok başarısızdı orada. Her gördüğünü tutup içeri alacaktı. Sonra görüntülere göre serbest bırakacak veya tutuklayacaktı.

futureless
29.Temmuz.2012, 17:57
Ben o davanın olduğu gün yazdım. 2 gün önce yani. İlki çıkarılıp Beşiktaş'lı olduğunu söylediğinde Beşiktaş Sohbet Alanı'na yazdım direk.Tavrım netti. Kimseyi provokatörlükle suçlamıyorum.

barahir
29.Temmuz.2012, 18:06
Yok arkadaş biz size meramımızı anlatamıyoruz.. Her fırsatta dikine dikine geliyosunuz karşımıza..

Corpus
29.Temmuz.2012, 18:07
@goosfraba

İlk mesajda sorduğum da bu son sayfaları öngörmüştüm :) Başka amacım yoktu.

NisRoc
29.Temmuz.2012, 18:12
Bugün gittim yine çubuklumu aldım, kız arkadaşımda beyaz formayı. Bir de şu havuzdan çıksak tam süper olacak, el mi yaman bey mi yaman görelim. Aziz Yıldırım'da artık sadece Fenerbahçe'nin menfaatini düşünsün, Türk sporunun değil.

sui generis
29.Temmuz.2012, 18:42
@benbenim

- İçeri alınan adamlar dediğin 40 küsür kişiden kaç tanesi Galatasaraylı ve Beşiktaşlı çıktı?

- Ben şimdi gidip Galatasaray-Fenerbahçe maçında sahaya dalsam, sonra ifademde "ben Fenerbahçe'liyim, Galatasaray'ın sahası kapansın diye sahaya daldım" deyip Galatasaray'ı saha kapanma veya para cezasından kurtarabilirim o zaman?

ben tutuklu yargılanan adamları söyledim. adam da kombinesini gösterdi mahkemede zaten. polisin her gördüğünü aldı dedi adamlar. ha siz polis de sıkıntı bulmuyorsunuz taraftar da suçu buluyorsunuz.. polis öyle davranmasa taraftar da o hale gelmezdi. yoldan geçerken biber gazı ile tayzikli su sıkılsın o zaman psikolojiniz ne hale gelir ? yahu, ben o gün köşe bucak polisten kaçtım. daha ne olsun ? yanımdaki yaşlı teyze uyardı beni, oğlum gitme oraya diye, polis terör estiriyor dedi. o olaylarda suçlu taraftar değil, olayları o hale getiren polisti. kabul etmeyeceksiniz ama bir kere yaşarsanız o anları o zaman görürsünüz ne olduğunu.

Walter Sakana
29.Temmuz.2012, 19:09
Polis suçlu değil diye bir şey söylemedim, söylemiyorum. Şimdi polis sana öyle davrandı diye sen gidip orada ekmek parası peşindeki adamın dükkanına niye saldırıyorsun, benzin istasyonunu neden havaya uçurmaya çalışıyorsun? Kamu mallarına niye zarar veriyorsun? İETT'nin suçu ne, neden durakları metrobüsleri otobüsleri o hale getiriyorsun? Gözünü seveyim o hareketleri savunma bana. Tamam polis araçlarını ters çevirip yakmalarını anlarım ona lafım yok, ben taraftarın polise tepkisine bir şey demiyorum, bir kere olsun doğru anlasanız yazılanları da gereksiz yere uzamasa tartışmalar.

barahir
29.Temmuz.2012, 19:38
Sizi temin ederim, gözlerimle gördüm.. Kadıköy rıhtım meydanında bankları söküp yolun ortasına atan, trafik lambalarını deviren, duraların camlarını kıranların hiçbirisinde Fenerbahçe namına üzerinde bişi yoktu.. Eski deri ceketli yüzünü gözünü perçemle kapamış insanlar yaptılar bunları..

Onların Fırsatçı şerefszlerden olduklarına o kadar eminim ki..

Sekopej
29.Temmuz.2012, 20:03
Terör konusunda bu kadar tepki göstersek, sokağa çıkıp olay çıkaracak cesareti bulamazlar.

Havuz bozulsun, bu sezon maçları tv vermeyecek, radyo yayını olacak desinler, gözüm kapalı radyodan dinlerim.:p

ReaList
29.Temmuz.2012, 23:56
Dün Aziz Yıldırım'ın kullanmış olduğu bir kaç ağır kelimeden sonra şu vakte kadar 3-4 kişi-kurum cevap verdi. Ne hikmettir ki cevap veren bu saf, 3 Temmuzdan bu yana karalama safında yer alan, "beyaz kelebekler"den başkaları değildi.

Sonunda başkanın damara basan o sözleriyle beraber, bu sözlerin vermiş olduğu müthiş acı, alınan komik savunma safları ve cevapları, bizlerde tatlı bir tebessüm oluşturmaya yetti.

Paul Valery'in dediği gibi ""Meydan boş olunca, geçen bir köpek bile büyük etki yaratır." Artık meydan boş değil.

sui generis
30.Temmuz.2012, 01:25
Aykut Özen ‏@AykutOzenn
Başkanım havuzdan çıkarsak bunun ciddi yaptırımları olduğunu söylüyorlar doğru mu? @OmerTemelli

Omer Temelli ‏@OmerTemelli
@AykutOzenn havuzdan gelen parayi alamazsiniz

Emre Gunaydin ‏@TorchgardenSK
@OmerTemelli Omer bey eger havuzdan cikarsak(destekliyorum) deplasman maclarinidami biz yayinlariz yoksa sadece kendi sahamizdaki maclarimi?

@TorchgardenSK kendi sahamizdakileri

fenerli_yunus_ ‏@fenerli_yunus_
@OmerTemelli abi havuzdan çıkma olayında bir dünya tazminat var. nasıl olacak bu konu? ligtvden devam herhalde?

@fenerli_yunus_ tazminat yok

attirson
30.Temmuz.2012, 01:30
Deplasman maçlarımızı Lig Tv mi yayınlayacak ?

sui generis
30.Temmuz.2012, 01:32
mantıken öyle..

GebzeLi1907
30.Temmuz.2012, 01:35
hiç bi anlamı kalmaz deplasman maçları lig tv de devam ederse

sui generis
30.Temmuz.2012, 01:37
herkes kendi evindeki maçlarda söz sahibi olur. atıyorum Ordu-FB maçı Ordu yayın haklarını Ligtv ye vermiş, FB de kendi kanalına ; iki maçı da FB TV yayınlarsa saçma olmaz mı ?

GebzeLi1907
30.Temmuz.2012, 01:50
herkes kendi evindeki maçlarda söz sahibi olur. atıyorum Ordu-FB maçı Ordu yayın haklarını Ligtv ye vermiş, FB de kendi kanalına ; iki maçı da FB TV yayınlarsa saçma olmaz mı ?
Bu konuya nasıl bir çözüm getiriler bilmiyorum ama deplasmanlardaki maçlar için yine ligtv ye muhtaç bırakacaklarsa taraftar yine ligtv almak yada yayınını yapan yerlere gitmek zorunda kalacak, birşey değişmeyecek yani, havuzdan çıkmakla bu kastedilmiyor bence

vFor
30.Temmuz.2012, 01:58
deplasman maçlarında kahveye gidin abi zor iş mi :)

C h A o S
30.Temmuz.2012, 02:11
deplasman maçlarında kahveye gidin abi zor iş mi :)

Dolaylı yoldan yine ligtvye gitcek paralarınız:DKahvehaneler yıllık baya ticati satış parası ödüyor ligtvye.

GebzeLi1907
30.Temmuz.2012, 02:14
Mekan işletmecileri çok daha yüksek miktarlar ödüyor 5 6 bin lira yıllık.Digitürk yine bu parayı toplarsa kluplere de dağıtırsa ne anlamı kalıyor diyorum bende

sarianet
30.Temmuz.2012, 02:18
deplasman maçlarını stattan izliceksiniz arkadaş yada açın ntvsporu belgesel izleyin :D

Nedvedmania
30.Temmuz.2012, 02:21
Havuzdan çıkma olmayacak bence. Boşuna kafa yormayın :)

E.Cartman
30.Temmuz.2012, 02:29
Fenerbahçe havuzdan çıkamaz çünkü...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın havuzdan ayrılma açıklamasının ardından gündem bir anda değişirken sarı lacivertli kulübün böyle bir karar alması lisansı iptal olabilir...
29 Temmuz 2012 Pazar - 19:57
Sporx.com
SPORX ÖZEL - Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yüksek Divan Kurulu'nda "havuzdan ayrılırız" açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Futbolun gündemini değiştiren ve bir anda herkesin konuştuğu konu haline gelen Fenerbahçe'nin havuzdan ayrılma ihtimalindeki ilginç bir detayı Sporx ortaya çıkardı.

Türkiye Futbol Federasyonu kanununda yer alan maddeye göre, maçlarının yayın hakları konusunda tek yetkilinin TFF olduğu, kulüplerin söz hakkının olmadığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe, bu maddeye karşılık yine de havuzdan ayrılma kararı alırsa, lisansının iptal edilmesi tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

İŞTE TFF'NİN O MADDESİ;

MADDE 13 – (1) Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki tüm futbol müsabakalarının televizyon, radyo, internet ve her türlü teknik
cihaz ve benzeri araçlarla yayınlanmasına, iletilmesine, yayınların düzenlenmesine ve programlanmasına münhasıran Yönetim Kurulu
yetkilidir.

(2) Anılan yetki özellikle TFF’nin yayın haklarının merkezi olarak pazarlanmasını ve elde edilen gelirin yetkili organlar tarafından
alınan kararlar uyarınca kulüplere dağıtılmasını kapsar.

LİSANS İPTALİNİ GETİREBİLECEK O MADDE!

FUTBOL KULÜPLERİ TESCİL TALİMATI
Kulübümüzün tescili halinde;

1) TFF’nin Kanun, Statü, diğer ilgili tüm düzenleme ve kararlarına aynen uyacağımızı;
4) Yukarıdaki taahhütlerimize aykırı hareket ettiğimiz takdirde tescilimizin iptalini ve müsabakalara iştirak ettirilmemeyi kabul, taahhüt ve beyan ederiz.

SporX'te böyle bir haber var.

sarianet
30.Temmuz.2012, 02:36
zaten aziz yıldırım yetkililere bu konuda sorduracağız önümüzdeki hafta demişti
bi gecede 58 değiştirse bu tip maddeler de iki dakkada değişir sen merak etme

RasAnt
30.Temmuz.2012, 02:44
Siz rahat olun çıkarız diyorsak çıkarız federasyonda artık bizden o yönetim kurulunuza giren arıboğan gibi kişiler artık yok,federasyon bir madde koyar digitürk ağzı açık bakar ne demiştik Fenerle kimse başa çıkamaz.

SacrificeGGTC
30.Temmuz.2012, 03:20
Ben çıkar mıyız, çıkmaz mıyız, bilemem; ama çıkarsak ne kadar büyük bir camiayız, herkese göstermiş oluruz diye düşünüyorum.

Gurur ve saygılarımla...

C h A o S
30.Temmuz.2012, 03:27
Siz rahat olun çıkarız diyorsak çıkarız federasyonda artık bizden o yönetim kurulunuza giren arıboğan gibi kişiler artık yok,federasyon bir madde koyar digitürk ağzı açık bakar ne demiştik Fenerle kimse başa çıkamaz.

Saraçoğlunda kazandığınız maçlara 4 puan versinler.Federasyon sizden nasıl olsa koydurtur bir madde daha.
Çok gaza gelmişsiniz valla ne diyim.Bakalım havuzdan çıkamazsa Fenerbahçe neler diyeceksiniz merak ediyorum...

erdem344
30.Temmuz.2012, 03:44
Ben çıkar mıyız, çıkmaz mıyız, bilemem; ama çıkarsak ne kadar büyük bir camiayız, herkese göstermiş oluruz diye düşünüyorum.

Gurur ve saygılarımla...

aynen öyle ...

inşallah çıkarız . Onlar kendi havuzlarında takılsınlar biz kendi okyanusumuzda yüzeriz

Gncl1905
30.Temmuz.2012, 04:30
Bu havuzdan çıkma olayını Aziz Yıldırım'ın boş bir tehdidi olarak görüyorum ama çıkmaları bizim de yararımıza olur diye düşünüyorum :) Fenerbahçe çıkarsa Fenerbahçe'nin gelirleri artar havuz gelirleri düşer. Sonrasında bizim yönetimde bir açıklamayla oluşan haksız rekabet ortamını sebep göstererek üzülerek(!) de olsa havuzdan ayrılır ve bizim de gelirlerimiz artar :) Beşiktaş'ın ve Trabzonspor'un da gelirleri artar havuzdan çıkarlarsa diye tahmin ediyorum. Anadolu klüpleri de artık kendi bacağından asılsın yapacak birşey yok :)

titates1
30.Temmuz.2012, 11:16
ya arkadas galatasarylı adamdan empati yapmasını bekliyorsunuz , adam orda camiye sıgınıyor camide.bile.dayak yiyor , karısına , cocuguna biber gazı sıkılıyor , benzin istasyonuna kacıyorlar ! adam hala diyor ki ama iste neden etrafa zarar veriyosun , abi evden mi cıkmıyorsunuz , hayatinızda kavga mı etmediniz anamıyorum ki ...o olayları savunan da yok zaten de etki.tepki olayı , elli kere acıklarsın , gelir yine saldırır yok yani , ugrasmayın bosuna , niyet farklı , simdi de kibar ve demek istediklerimi anlatamadım temalı , demogoji dolu bir cevap gelir bu mesaja , hop basa doneriz.

futureless
30.Temmuz.2012, 11:16
Başkan havuzdan çıkma meselesinde zaten araştırıp soracağız gibisinden konuştu.Böyle bir şey mümkünse yapılmaması için bir sebep görmüyorum.

sui generis
30.Temmuz.2012, 11:50
Buyurun ayıklayın şimdi pirincin taşını... Aziz Yıldırım çıktı, Fenerbahçe’nin havuzdan ayrılacağını açıkladı!
Neden olmasın?
Kendi maçını kendi satar, bugünkünden fazla kazanır Fenerbahçe.
Peki diğerleri ne yapar?
O belli değil ama Fenerbahçe’yi ve başkanı Yıldırım’ı “egoist” hale getiren, onların bir yıllık süreçte yaptıkları...

En başta Galatasaray ve Trabzonspor. Empati hariç her şeyi yaptılar. Sevgi hariç her duyguyu sergilediler.
Yoldaşlık falan sıfır.
“Kurtulsun hesaplaşırız” şövalyeliği söz konusu bile değil.
Düşünmediler; Fenerbahçe futbol denilen sektördeki ortakları. Lakin o ortak batınca hisseler ve gelirler kendilerine kalmayacak. Yok olacak. Kendi hisseleri de değer kaybedecek. Kimse yalnız başına düşmeyecek uçuruma.

Zor durumdakini köşeye sıkıştırmak keyifli geldi. *
Kimi kupayı almak için hem “ince” hem de “kaba” çalışmalar yaptı, kimi “Avrupa’ya gidemeyeceğiz” evhamıyla Fenerbahçe’yi ve Aziz Yıldırım’ı ateşe atmaya kalktı.
Şimdi...
Ateş herkesi sardı.

O sırada yazıyorduk:
“Yapmayın, etmeyin önce parmaklıklar arkasındaki adama ayıp. Sonra bir daha yerine konmayacak dostluk kırıntılarına yazık.”
Yanıt hep aynıydı:
“Fenerbahçe yandaşı, şike taraftarı”!..
Oysa bilmiyorlardı ki, “öldürmeyen şey güçlendirir”... Her şeye rağmen ayakta kalan Fenerbahçe ve hiçbir şeyi unutmayan başkanı gün gelir misillemeye girişir.

Buyurun söyleyin şimdi... Kimmiş Fenerbahçe taraftarı?..
En kötü gününde Fenerbahçe’ye bel altı vurmaya çalışıp spor tarihimizin gördüğü en büyük Sarı-Lacivert kenetlenmeyi yaratanlar ve sonunda “havuz” denilen geliri de kaybedecek olanlar mı, kavgadan fayda gelmez diyen mi?

Havuz yoksa, Fenerbahçe aynı parayı veya daha fazlasını şezlongda bile kazanır. Diğerleri asla.
Para da önemli değil.
Futbolumuzda “en büyük kavga” başlamış durumda.

Ercan Güven / Milliyet

sui generis
30.Temmuz.2012, 12:00
@chemedya: Dun gorustugum yonetici soyle dedi. 'Lutfi Aribogan etik kurulu karari alinirken esiyle otele yerlesti ve kurula baski yapti. Kanitimiz var'

@chemedya: Fenerbahce havuzu bozariz demiyor. Kuluplerle uzlasip, TFF'ye, aklanana kadar haklarimizi Anadolu Kuluplerine devredecegiz diyecekler.

attirson
30.Temmuz.2012, 12:22
http://www.uefa.com/

Moussa Sow ana sayfada. :D

Sekopej
30.Temmuz.2012, 12:26
http://www.uefa.com/

Moussa Sow ana sayfada. :D

Şikedendir, şikeden.:p

uAburak89
30.Temmuz.2012, 14:10

Lütfi Arıboğan yönetim kurulunda değil, maaşlı bir çalışan. Şekip Mosturoğlu olabilir mi senin tarif ettiğin kişi, TFF'den gelme olup, yönetim kuruluna giren ?

vFor
30.Temmuz.2012, 14:17
Aynen öldürmeyen şey güçlendirir.

furkan58
30.Temmuz.2012, 14:20
Lütfi Arıboğan yönetim kurulunda değil, maaşlı bir çalışan. Şekip Mosturoğlu olabilir mi senin tarif ettiğin kişi, TFF'den gelme olup, yönetim kuruluna giren ?

Hayır o bahsettiği kişi Lütfi Arıboğan. Tüm süreçte TFF içinde olup işler karışınca galatasaraya kaçan.

uAburak89
30.Temmuz.2012, 14:26
Hayır o bahsettiği kişi Lütfi Arıboğan. Tüm süreçte TFF içinde olup işler karışınca galatasaraya kaçan.

O zaman önce neyin ne olduğunu, kimin hangi sıfatla görevli olduğunu öğrenip ondan sonra yazmanız gerek. Kaçan falan bırakacaksın bu çocukça lafları, önce insanların geçmişlerine bakacaksın. Lütfi Arıboğan ile Galatasaray'ın ne gibi ortak yanları olmuş bugüne kadar, kimmiş bu adam onu öğreneceksin, ondan sonra atıp tutacaksın. Yok öyle işkembeden sallamak.

En kolayı sizin yaptığınız, Lütfi Arıboğan olmasaydı Şampiyonlar Ligindeydiniz geçen sene değil mi ? Adam işi karıştırdı ve Galatasaray tarafından ödüllendirdi. Hatta daha da ileri gidip zihinlerinizde zaten bu da planlanan bir oyunun parçasıydı da diyebilirsiniz, şaşırmam. Diyelim ki haklısınız, namus davanızı çekmeyecektiniz o zaman. Sorumlu olan herkesten maddi ve manevi çatır çatır hakkınızı alacaktınız.

mehmetcoo
30.Temmuz.2012, 14:44

Cas Davasi Namus Davamiz (!) gibi birsey bu galiba :)

edit unutmusum :) Başkanlıgı bırakıyorum,58.madde değişirse ligden çekiliriz vs tarzi siz diyorsaniz kesin yaparsiniz (!) :)

goosfraba
30.Temmuz.2012, 14:47
Cas Davasi Namus Davamiz (!) gibi birsey bu galiba :)

evet, türkiye menfaatleri için geri çekilen cas davası gibi.

eGowiCh
30.Temmuz.2012, 15:22
İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Aziz Yildirim, genel kurulu toplayip F.Bahce'yi ligden cekme yetkisi isteyecek.. Maalesef "kafa" hala ayni..

RaSenGan
30.Temmuz.2012, 16:49

Havuzdan çıkacak kulübün cezası çok sarih: "Lisansı iptal edilir.." Yani faaliyetleri askıya alınır.. Eee o zaman..

ReaList
30.Temmuz.2012, 16:51
Ve Uefa Şike kararını verdi.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1843325.html

Uefa'nın yaptığı açıklamayı kısaca derlersem, Fenerbahçe'nin çok kötü ve acımasız bir kulüp olduğu, Aziz mübarek gün ağızlarını açmayacaklarını ama artık buna müsade etmeyeceklerinin altını çizerek, 7000 şebeke içi 2000 şebeke dışı sms paketi sayesinde Türkiye'deki kadim dostları Mehmet Baransu, Rasim Ozan Kütahyalı ve Talip Doğan Karlıbel'e de durumu mesajla bildirerek bu açıklamayı yapmayı gerek duymuşlar.

Açıklama da Fenerbahçe'nin 3 yıl cezasının kesinleştiği, 5 yıl cezanın duruma göre belli olacağı, 8 yıl cezanın alınacak cezadan sonra karara bağlanacağı belirtilmiş. Cezanın süresini ve sebebini neye göre verdiklerini kendileri de bilmemesine rağmen önemli olanın Türkiye'de umutla bekleyişleri sürdüren jurnalcileri sevindirmek olduğuna da vurgu yapılmış. vs

(İronidir ve Alıntı Değildir)

Sekopej
30.Temmuz.2012, 17:53
Heyecan yaptım, D-Smart aldım, UEFA bizi men ederse, paramı tazmin etmek için UEFA'ya başvursam kabul olur mu ki?:p

sui generis
30.Temmuz.2012, 18:53
ZORUNLU AÇIKLAMA
30 Temmuz 2012 Pazartesi

Kulüpten Haberler kategorisindeki haberleri görüntüle

Tüm haber kategorilerini görüntüle
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın, Yüksek Divan Kurulu’nda yapmış olduğu açıklamaların bir takım çevreler ve kulüpler eliyle kamuoyuna yanlış aktarılmasını ibret ve endişe ile takip etmekteyiz.

Aşağıda yer alan açıklamaları, Başkanımız Aziz Yıldırım’ın tüm beyanlarının altına imza atan* Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Olarak, kamuoyunun bilgilerine sunarız…

Kamuoyunun öncelikle ve önemle bilmesi gereken husus; Sayın Başkanımızın yaptığı açıklamaların, Havuz ile ilgili olanlar saklı kalmak kaydıyla, tamamı belgelere dayanan ve tarafımızca kamuoyuna yeniden hatırlatılan birtakım "gerçeklerdi"...

Bu nedenle; "söz konusu açıklamalara verilen ve verilecek cevapların muhatabı bizler değil; bu belge ve yazıların altında imzaları olan şahıs ve kurumlardır."

Öne sürülen iddialara, kamuoyu önünde cevap vermek yerine "Muhatap Olmamak", "Ciddiye Almamak" şeklindeki kamu vicdanından kaçmak yönündeki tasarruflar, bu tarzı tercih edenlerin genetik ve yapısal özellikleri ile ilgili olup; bu yönde fikir beyan etmemizin doğru olmayacağı kanaatindeyiz…

Sayın Aziz Yıldırım’ın, Havuz sistemi hakkındaki görüş ve açıklamalarının kamuoyuna "Aslına Muhalif" şekilde yansıtılmasının sebebi ise "Okuma ve Okuduğunu Anlama Yetersizliğinin" yanında, alışkanlık edinildiği üzere Aziz Yıldırım üzerinden yaratılmaya çalışılan, faturasının Kadıköy’e gönderilmesi düşünülen toplumsal kaos ve kargaşa yaratma çabalarından başka bir şey değildir.

Aziz Yıldırım’ın açıklamaları dikkatlice incelendiğinde; Sayın Başkanımızın, Havuz Sistemi ile ilgili beyanlarının "TEHDİT değil TESBİT ve TEKLİF" içerdiği kolaylıkla anlaşılabilecek niteliktedir. Açıklamaların ana hedefinin; aynı ligi, aynı kaderi ve aynı havuzu paylaşanların, süreç boyunca Fenerbahçe karşıtlığı ve düşmanlığı içeren eylem ve söylemlerine rağmen aynı havuzda olma konusundaki ısrarlarının anlaşılmazlığı ile ilgilidir...

Yargı kararlarının kesinleşmesini dahi beklemeden Fenerbahçe’yi "Kirli" addedenlerin "Tertemiz" havuzlarının kirlenmesini istememeleri en doğal haklarıdır.

Sayın Aziz Yıldırım’ın söylediği de tam anlamıyla budur. Temiz havuz sahiplerinden, bu yönde gelecek ve bize göre gelmesi zaruri olan bu teklifin, tarafımızdan düşünülmeden kabul edileceği gerçeğinin açıklanmasıdır...

Aslında hayatın ve ahlakın olağan akışına uygun olan 3 Temmuz* "linç" ine ortak olanların, Fenerbahçe ile artık hiçbir konuda ortak olmaması gerekliliğidir.

Havuzdan ayrılmanın hukuki prosedürleri elbette ki bilgimiz dahilindedir.

Sitelerindeki ortak havuzdan başka havuz bilmedikleri dönemlerde, Havuz sistemini Türk futboluna kazandıran Aziz Yıldırım’a bu konuda ukalalık ve bilirkişilik taslayanlar, kamuoyu önünde komik duruma düşmektedirler.

Tüm camialara saygımız sonsuzdur; özellikle ebedi ve ezeli dostumuz Galatasaray’a. Fenerbahçe Spor Kulübü, bu camiayı ve dostunu rencide edecek açıklamalarda bulunma lüksüne ve saygısızlığına sahip değildir. Ancak unutulmamalıdır ki aynı haklar tarafımıza da aittir.

Bununla birlikte; dostluk anlayışında "Tarihi İhanet Modeli"ni benimseyenlerin dostluktan bahsetme hakları yoktur.

Hatta bu süreçte, "Sözde Dostumuz" un, Fenerbahçe ve Türkiye Cumhuriyeti kurum ve kuruluşları yerine kimleri muhatap aldıkları düşünülürse Fenerbahçe’yi muhatap almama kararları bizler ve camiamız için şaşırtıcı ve üzücü olmamıştır...

Buna rağmen Galatasaray Spor Kulübü’nü kağıt üzerinde temsil ettiği düşünülen bazı haddini ve bulunduğu yeri bilmeyen "Zatlar" eliyle; Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı hakkında yapılan açıklamaları, Galatasaray’a mal etmeniz mümkün değildir. Bununla birlikte bu terbiyesizce ve hayasızca yapılan açıklamaların devam etmesi durumunda, en sert cevap, hiçbir zat ve kurum gözetilmeden tarafımızdan ivedilikle verilecektir.

Kendi kulüpleri üzerinden spekülatif ekonomik kazanç sağlama konusunda uzman olan bazı "Zat"ların, Türk sporuna sağladığı katkılar tartışmasız olan Aziz Yıldırım’ın adını ağızlarına alırken çok daha dikkatli olmaları, yegane tavsiyemizdir. Filozofun dediği gibi; "Savaşın sonunu yalnızca ölüler bilir"

Gelinen noktada Sayın Özhan Canaydın’ı özleyen sadece Galatasaray taraftarı değildir. Kamuoyu bilmelidir ki; futbol ve futbol yöneticiliği ciddi bir iştir. Tarlalardan kızgın kumlara ve denizlere atlamak ya da bir kupayı ruhundan ayırıp ikiye bölmek gibi şarlatanlıkların, futbolda yeri yoktur, olmayacaktır.

Ve hatta sportif başarısızlık ve beceriksizliği unutturmak ve gerçekleri kendi taraftarından kaçırmak için Fenerbahçe’ye saldırmak ya da sözde şike dosyasını hatırlatma durumu; "2 Temmuz 2012" tarihinde sona ermiştir.

Bütün bu açıklamalara rağmen; Sayın Başkanımızın, "Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe’yi hedef alan 3 Temmuz zihniyetinin henüz sona ermediği" yolundaki tespitleri, henüz 48 saat içerisinde açıkça ortaya çıkmış ve Sayın Başkanımızın haklılığı bir kez daha teyit edilmiştir.

Başkanımızın açıklamalarında eksik kalan izaha muhtaç tek husus; "3 Temmuz zihniyetinin medyadaki bir kısım tetikçi ve işbirlikçileri" yönündeki beyanlarıdır.

Ancak Başkanımızın açıklamalarını takip eden ilk iki gün içinde yaşanan gelişmeler ışığında, bu kişilerin kimler olduğu konusunda, tarafımızdan ayrıca bir açıklama yapmaya gerek kalmadığı düşüncesindeyiz.

Unutulmamalıdır ki her soruna hazırlıklı bir Fenerbahçe Yönetim Kurulu Olarak, daima Başkanımız Aziz Yıldırım’ın yanındayız.

Bu ve bundan sonraki tüm kararlarında...

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

-------

Havuz olayına yapılan vurgu yerinde olmuş :)

erdem344
30.Temmuz.2012, 19:25
Sitelerindeki ortak havuzdan başka havuz bilmedikleri dönemlerde, Havuz sistemini Türk futboluna kazandıran Aziz Yıldırım’a bu konuda ukalalık ve bilirkişilik taslayanlar, kamuoyu önünde komik duruma düşmektedirler.

bu nedir ya :D :D :D

uAburak89
30.Temmuz.2012, 19:36
Havuz sistemi 1996'da başladı, Aziz Yıldırım 1998'de başkan oldu.

"Zat" kelimesi can yakmış.

Savaşın sonunu yalnızca ölüler görür.

Özhan Canaydın 2006 şampiyonluğunda Galatasaray Başkanıydı. Denizli, Song, teşvik ???

Medyadaki işbirlikçiler de çıktı gerçekten, ntvspor Galatasaray'ın açıklaması üzerinde oynadı (!) "Zat" kelimesi Aziz Yıldırım olarak değiştirildi ancak tepkiler gelince orjinal haline çevirdiler, sağolsunlar.

erdem344
30.Temmuz.2012, 19:39
havuz sistemi show tv deyken bitiyodu aç bak kim mani olmuş lig tv bilmem kaç milyon dolar veriyor kim verdirmiş o parayı

Corpus
30.Temmuz.2012, 19:40
Fenerbahçe şu açıklamalara daha iyi hazırlanmalı. Hızlı yapalım derken eline gözüne bulaştırıp işi berbat ediyorlar.

uAburak89
30.Temmuz.2012, 19:41
Havuz sistemini Türk futboluna kazandıran Aziz Yıldırım

Açmadan önce okuduğunu anlarsan, herşey daha kolay inan ki.

Batmak üzere olan sistemin kurtarıcısı, milyon dolarların sağlayıcısı gibi bir şey yazsa neyse de, zaten varolan bir şeyi nasıl tekrardan kazandırabiliyor ?

sui generis
30.Temmuz.2012, 19:43
Aziz Yıldırım havuzda devrim yapmıştır ama insanlar nankör iste.

erdem344
30.Temmuz.2012, 19:45
Aziz Yıldırım havuzda devrim yapmıştır ama insanlar nankör iste.

kesinlikle ...

uAburak89
30.Temmuz.2012, 19:45
Ortada bir körlük olduğu kesin de, başında nan var mı yok mu orası tartışılır.

Sadece anlam üzerinden, Türkçe üzerinden gayet net bir şey yazdım. Kılıçları çekmeyin hemen, heyecana gerek yok.

RasAnt
30.Temmuz.2012, 19:46
Hala cevap mı veriyorsunuz,bizim Fenerliden başka dostumuz yoktur diğer takım fanatiklerinede verilecek cevabımız yoktur.

Trabzonspor
30.Temmuz.2012, 19:53
evet, türkiye menfaatleri için geri çekilen cas davası gibi.

Türkiye ne gibi bir menfaat sağladı bundan ?

E.Cartman
30.Temmuz.2012, 20:23
TFF'yle Digiturk'te tartışmaya katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu, esasen naklen yayın sözleşmesini de ilgilendiren ve bazı kulüp yöneticilerinin futbola zarar verebilecek karşılıklı beyanları hakkında açıklama yapma gereğini duymuştur.
Öncelikle şu gerçek net bir biçimde bilinmelidir:
Mevzuat gereği, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki tüm futbol müsabakalarının televizyon, radyo, internet ve her türlü teknik cihaz ve benzeri araçlarla yayınlanması, iletilmesi, yayınların düzenlenmesi ve programlanması Türkiye Futbol Federasyonu'nun uhdesindedir. Türkiye Futbol Federasyonu, bu yetkisinin yüklediği görevi yerine getirmeyi kararlılıkla sürdürecektir.
Futbol ailesinin, her şeyden önce huzura ihtiyacı ve sportif değerleri kamuoyuna yansıtma görevi bulunmaktadır.
Bu, öfkenin, tepkinin, nefretin körüklenmesiyle değil, saygının, hoşgörünün, ortak bir sinerji oluşturmanın devreye girmesiyle sağlanacaktır.

Sağduyuyla davranmak, duygusal çıkışlardan arınıp, ortak akılda buluşmak, futbolumuzun hak ettiği değerlerle buluşmasına yardımcı olacaktır.

Değerli kulüp yöneticilerimizin, temsil ettikleri camiaların saygınlıklarına yakışır tutarlılık, ciddiyet ve olgunlukla davranmaları bu sürecin hızlanmasına kuşkusuz büyük katkı yapacaktır.
Yönetimimizin futbola ve merkezi yayın sistemi dahil tüm yasal unsurlarına sonuna kadar sahip çıkacağından kimse şüphe duymamalıdır.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu, Yasası ve Talimatlarından aldığı yetkilerini, futbola zarar verebilecek her türlü girişim karşısında kullanmanın da asli görevi olduğunun bilincinde davranacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Türkiye Futbol Federasyonu

Basın Açıklaması:

Son günlerdeki havuz tartışmalarına yönelik TFF’nin 30 Temmuz günü yaptığı açıklamada “Mevzuat gereği, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki tüm futbol müsabakalarının televizyon, radyo, internet ve her türlü teknik cihaz ve benzeri araçlarla yayınlanması, iletilmesi, yayınların düzenlenmesi ve programlanması Türkiye Futbol Federasyonu'nun uhdesindedir.” ifadesine yer verilmiştir.

Aynı açıklamada ayrıca “ Türkiye Futbol Federasyonu, bu yetkisinin yüklediği görevi yerine getirmeyi kararlılıkla sürdürecektir. Yönetimimizin futbola ve merkezi yayın sistemi dahil tüm yasal unsurlarına sonuna kadar sahip çıkacağından kimse şüphe duymamalıdır.” denilmektedir.

5894 sayılı TFF kanunun 13. Maddesine göre kulüplerin yayın hakları; yayınların düzenlenmesi ve pazarlanması ve hatta elde edilen gelirin yetkili organlarca kulüplere dağıtılması TFF’ye aittir. Spor Toto Süper Lig yayın hakları yapılan ihale ile Digiturk’e devredilmiştir.

Türk futbolunun finansmanının en büyük unsuru olan değerli abonelerimize açıklamak isteriz ki; son 11 yıldır olduğu gibi Spor Toto Süper Lig’inde yer alan 18 takımın maçlarının tamamı Lig TV ekranlarından naklen yayınlanmaya devam edecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Digiturk
Kurumsal İletişim

sarianet
30.Temmuz.2012, 20:28
Türkiye ne gibi bir menfaat sağladı bundan ?

bu konu defalarca konuşuldu zahmet et önceki sayfaları karıştır

vFor
30.Temmuz.2012, 20:42
İyide adam biz temizlenene kadar bizi havuzdan çıkartın diyor kendi başımızın çaresine bakalım diyoruz adamlar zorla tutuyo bizi

uAburak89
30.Temmuz.2012, 23:08
Abdullah Kiğili : İki günde sattığımız forma adeti 15.000'e yakın hedefimiz 400.000 forma satmak.

Kaynak: Beyaz Tv

vFor
30.Temmuz.2012, 23:14
15000 formada iyi bence 2 gün için

C h A o S
31.Temmuz.2012, 00:41
100 binli rakamlar konuşuluyordu.Demekki oda twitterdakilerin uydurmasıymış.

sarianet
31.Temmuz.2012, 00:42
benim forma daha kargoya verilmedi olsun acelemiz yok elzaığ maçına yetişsin de :D

IcedEarth
31.Temmuz.2012, 01:08
Bir günde 100.000 orjinal forma satıldığı söyleniyordu, çok da inandırıcı değildi zaten. Bir günde 100.000 orijinal forma alacak kadar geliştiremedik maalesef Türkiye'yi. Totalde 100.000 bile iyi bir sayı gibi duruyor hatta.

sarianet
31.Temmuz.2012, 01:10
extran bi forma çkmadıkça patlama olmuyor malesef yada etra bi transfer mesela iki sene önce mavi çhelsea forması çıkardılar hiç orijinal forma almayı aklının ucundan geçirmeyen ben forma aldım bu seneki formalar güzel olsada etra olmadığı için etra rakamlar da beklememek lazım

Nedvedmania
31.Temmuz.2012, 01:40
Abdullah Kiğili : İki günde sattığımız forma adeti 15.000'e yakın hedefimiz 400.000 forma satmak.

Kaynak: Beyaz Tv

Hobaa :D 106 bin deniyordu meğer 15 binmiş :) Resmi açıklama gelmeden havalara girmemek lazımmış demekki :)

E.Cartman
31.Temmuz.2012, 01:47
100 bin olayının yalan olduğu belliydi zaten. Türkiye'de ne olursa olsun hiç kimse gidip forma için 100 küsür lira vermez. Şampiyonlar ligi kazanılırsa belki :D Yıllık satış rakamları 300 binleri zor bulan takımlarımız için bir günde 100 bin satmak çok ama çok zor. Aslında zor değilde ülke insanının bakış açısıyla alakalı.

sui generis
31.Temmuz.2012, 02:01
15 bin olayı kesin mi ? Abdullah Kığılı kesin yapmış mı bu açıklamayı ?

uAburak89
31.Temmuz.2012, 02:04
15 bin olayı kesin mi ? Abdullah Kığılı kesin yapmış mı bu açıklamayı ?

Koyan benim, emin değilim. Beyaztv twitter sayfasında gördüm. Araştırdım, tribündergi forumlarında da görünce koyayım dedim. Arada çok ciddi fark var, 106.000'in kaynağı neresi o yazılmamıştı galiba.

sui generis
31.Temmuz.2012, 02:07
105 bin olayına baktım söyleyen bir AK Partı milletvekiliymiş ne alakaysa. sonra Ömer Temelli ye sorulmuş mu diye baktım. adama 15 bin mi 105 bin mi demişler. henüz bilgim yok. yarın rakamlar gelir bana demiş ama bunu dün demiş. şimdi ben de sordum cevap yok, çıkmış heralde twitterdan..

eGowiCh
31.Temmuz.2012, 02:31
Forma satışından gelen para sizin cebinize mi giriyor arkadaşlar? Kaç bin satıldıysa satıldı. Bu kadar küçük detaylarla ilgilenmemek gerek. Hadi ilgilenin de bari tartışmasını yapmayın.

ParduS
31.Temmuz.2012, 10:07
Yeni sezonda resmi siteye göre Özer ve Sezer forma numaralarını değiştirmiş. Selçuk 21'e dönmüş, Recep Niyaz da 17 numarayı giymiş :)

ommix
31.Temmuz.2012, 10:50
Yeni sezonda resmi siteye göre Özer ve Sezer forma numaralarını değiştirmiş. Selçuk 21'e dönmüş, Recep Niyaz da 17 numarayı giymiş :)

Selçuk kafasına göre takılıyo :)

KanaKe
31.Temmuz.2012, 10:58
Selçuk kafasına göre takılıyo :)

doktor kendi haline birakin demis :D

futureless
31.Temmuz.2012, 11:13
Dün gidip çubuklu siparişimi verdim arkasına yazısı olunca bugüne teslim edebileceklerini söylediler. Fener'le kimse başa çıkamaz yazdıracaktım , sığmaz dediler :uzgun:

ommix
31.Temmuz.2012, 11:59
Dün gidip çubuklu siparişimi verdim arkasına yazısı olunca bugüne teslim edebileceklerini söylediler. Fener'le kimse başa çıkamaz yazdıracaktım , sığmaz dediler :uzgun:

Formayı alıp başka bir yerde yazdırabilirdin.Neyse hayırlı olsun

futureless
31.Temmuz.2012, 12:03
Formayı alıp başka bir yerde yazdırabilirdin.Neyse hayırlı olsun

Aynı fontla yazıyorlar mı bilmiyorum ki , hem sorun o değil , iş yerim stada 5 dakika yürüme mesafesinde , gider alırım formayı.Sorun "Fener'le kimse başa çıkamaz" yazısının sığmayacak denmesi.

ommix
31.Temmuz.2012, 12:48
Aynı fontla yazıyorlar mı bilmiyorum ki , hem sorun o değil , iş yerim stada 5 dakika yürüme mesafesinde , gider alırım formayı.Sorun "Fener'le kimse başa çıkamaz" yazısının sığmayacak denmesi.

Aynı fontta sığmaz belki ama değişik bi fontta başka yerde yazdırabilirdin.Ama aynı kalite olur mu bilemem orasını.Neyse seneye yaptırırsın artık :)

SAİT71
31.Temmuz.2012, 14:13
Bende Mart'a kadar 3 formayıda almayı planlıyorum :)

sarianet
31.Temmuz.2012, 14:52
ülker yazısının altına dört satır yazılabilir aslında biraz tuzlu olur ama yazılabilir bence sorun yok

uAburak89
31.Temmuz.2012, 14:57
http://www.htspor.com/futbol/haber/763506-o-artik-fenerli

Şöyle bir haber var.

https://twitter.com/GokhanSertt/status/230232918553927680/photo/1/large

Şöyle de bir tweet var.

futureless
31.Temmuz.2012, 15:28
ülker yazısının altına dört satır yazılabilir aslında biraz tuzlu olur ama yazılabilir bence sorun yok

Abi ne bileyim tam yazıyordu baskı için form kağıdına sonra sığmaz dedi.10 - Alex yaptık biz de mecburen.Tuzlu olsa ne olacak harf başına 50 kuruş yazıyor fişte.Asıl pahalı olan numara.Alex yazması 2 lira.10 Numara yazması 10 lira :zuhaha

sarianet
31.Temmuz.2012, 15:33
haha keşke alex yerine ismini yazdırsaydın :D
ben ismimi yazdırdım 6 harften fazla vermiyolar netten ürün hala tedarik ediliyor yoğunluk var herhalde

futureless
31.Temmuz.2012, 15:37
Benim şansım çalıştığım yer stada 5 dakika mesafede :D Alex iyidir boşver 2010'daki lacivert formada vardı adı bende ama hiç çubukluya yazdırmamıştım Alex.Eksik olmasın dedim :D

MeMo
31.Temmuz.2012, 15:42
http://www.htspor.com/futbol/haber/763506-o-artik-fenerli

Şöyle bir haber var.

https://twitter.com/GokhanSertt/status/230232918553927680/photo/1/large

Şöyle de bir tweet var.

Kendisi kardeşinden dolayı Fenerbahçe'ye sempatisi olan bir Beşiktaşlı galiba.

https://twitter.com/yakisanediz/status/199128331147423744

uAburak89
31.Temmuz.2012, 15:50
Kendisi kardeşinden dolayı Fenerbahçe'ye sempatisi olan bir Beşiktaşlı galiba.

https://twitter.com/yakisanediz/status/199128331147423744

Sadece tuttuğu takım değil, olacaklardan mesul değiliz yazıp tam ortasında kalması da enteresan olmuş.

KanaKe
31.Temmuz.2012, 17:23
ilginc, adam sözde kardesini korumus sadece, madem öyle neden mactan önce öyle bir tweet atiyorsun ?

DisCo
01.Ağustos.2012, 02:03
Fenerbahçe forması edinen var mı? Formaların sol altında yer alan logo neyin logosudur?

sarianet
01.Ağustos.2012, 02:06
formam daha gelmedi burdan da anlaşılmıyor

http://f1208.hizliresim.com/10/1/bb23u.jpg

DisCo
01.Ağustos.2012, 02:11
formam daha gelmedi burdan da anlaşılmıyor

http://f1208.hizliresim.com/10/1/bb23u.jpg

Forman geldiğinde o bölümün net bir fotosunu çekip bana gönderebilir misin?

di canio
01.Ağustos.2012, 02:13
Fenerbahçe forması edinen var mı? Formaların sol altında yer alan logo neyin logosudur?

Fenerbahçe'nin lisanslı ürünü olduğunu belirten bir logo, eğer karşıdan bakınca sol alttakini soruyorsan.

Ekleme: Onu soruyormuşsun. Logonun en üst solunda Adidas logosu, onun yanında Fenerbahçe Spor Kulübü yazısı var. Altta Fenerbahçe armasının ve şu qr kod mu ne onun bulunduğu bir hologram var. En altta da çapraz şekilde Official Product yazıyor.

IcedEarth
01.Ağustos.2012, 02:14
Şu orijinal olduğunu belli eden bandrollerden değil mi o?

DisCo
01.Ağustos.2012, 02:15
Resmini nereden bulabiliriz? :)

BleedingMoon
01.Ağustos.2012, 02:15
tek kaşlı kızgın kanarya da var :D tek kaş kanarya mı oluyor acaba? o kanaryayı simgeliyorsa alttaki şeyler ne? çok gereksiz ya...

sarianet
01.Ağustos.2012, 02:19
http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9826

burda sağda büyütüyor formayı öyle bakabilirsin

düzenleme

formam geldiğinde göndereceğim burak

bu biraz daha büyük sanırım

http://b1208.hizliresim.com/10/1/bb2p1.jpg

DisCo
01.Ağustos.2012, 02:24
http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9826

burda sağda büyütüyor formayı öyle bakabilirsin

düzenleme

formam geldiğinde göndereceğim burak

bu biraz daha büyük sanırım

http://b1208.hizliresim.com/10/1/bb2p1.jpg

Bu resmin bana faydası olur. Teşekkürler.

erdem344
01.Ağustos.2012, 04:05
Uzun bi aradan sonra bugün takımı izlicem sezona bi galibiyetle başlarız inşallah

RasAnt
01.Ağustos.2012, 04:11
Aynen gelsin artık maç saati :) taraftar hiç susmasın vurun kırın parçalayınnnnnn diye inlesin stad :)

Crazycat
01.Ağustos.2012, 10:41
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın açıklamalarında Havuz Sistemini tek taraflı olarak sona erdirme beyanı bulunmamaktadır.

Kaynak (http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=226160)

attirson
01.Ağustos.2012, 11:09
Hep ben Fener'e para kazandırdım sıra sende Fener. :D Haydi Handikap. :D

attirson
01.Ağustos.2012, 11:49
Konuk takım tribünün alt kısmı taraftarımız için satışta

Fenenerbahçemizle Romanya’nın Vaslui takımları arasında bugün Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turu ilk maçı için, Migros Tribünü’nde yer alan konuk takım tribününün alt kısmı da taraftarlarımız için satışa sunuldu.

Geçtiğimiz hafta içinde satışa çıkarılan Vaslui maçı biletlerinin yüzde 90’ı tükendi. Gişelerden halen, kalan bir miktar Fenerium Alt Tribünü bileti satılıyor. Kale arakası biletlerinin tamamen tükenmesi üzerine, statta rakip takım seyircisi için ayrılan tribünün alt kısmı da taraftarlarımız için satışa sunuldu. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda konuk takım tribünü, Migros Tribünü’nün sağ köşesinde yer alıyor.

Ralph
01.Ağustos.2012, 13:40
Şike davasındaki tahliyelerin ardından özellikle Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ekseninde devam eden çatışma giderek şiddetleniyor.

Son olarak F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, divan kurulu toplantısında yaptığı konuşma Türkiye gündemine bomba gibi düşmüştü. Yıldırım, Galatasaray ve Trabzonspor'a yönelik birçok suçlamada bulunurken, "Biz şerefsiz değiliz, şike yapmadık" ifadelerini kullanmıştı.

CANLI YAYINDA BAŞKANA ÇAĞRI

Aziz Yıldırım'ın Türkiye gündemini sarsan konuşmasında hakkındaki askerlikle ilgili iddiaları 'iftira ' olarak değerlendirmesi, Mehmet Baransu'yu kızdırdı.

Katıldığı canlı yayın programındaYıldırım'a ilginç bir çağrıda bulunan Taraf yazarı Mehmet Baransu "Aziz Yıldırım'ın onuru gururu varsa gelsin canlı yayında 2 tane bacağını ölçelim." dedi.

AZİZ YILDIRIM'IN BACAKLARINI ÖLÇELİM

Baransu şunları söyledi; "Aziz Yıldırım konuşmasında askerlikle ilgili iddiaları da konuştu. Ve çürük raporunun iftira olduğunu söyledi. Canlı yayında ben Aziz Yıldırım'a sesleniyorum. Biraz onuru ve gurur varsa gelsin, canlı yayında iki tane bacağını ölçelim. 7 santim kısa mı değil mi? Tüm Türkiye görsün. Ve o 7 santimlik kısa bacak için alınan raporun kim adına alındığını tüm Türkiye görsün. Fenerbahçe TV'de de ölçebiliriz. Aziz Yıldırım'ın bacağı 7 santimetre kısa mı değil mi ölçelim"

Milliyet

ommix
01.Ağustos.2012, 14:07
Fenerbahçeli taraftarların hem yeni sezon formalarına hem de bugün oynanacak olan Vaslui maçı biletlerine hücum etmesi, yöneticileri mest etti. Cuma akşamı tanıtımı yapılan yeni sezon formalarına hücum eden ve ilk gün 105 bin satış yapılmasını sağlayan taraftarların bu ilgisinin azalmadan sürdüğü belirlendi. Şükrü Saracoğlu Stadı içindeki Fenerium mağazlaarı dün yine en kalabalık günlerinden birini yaşarken, satışın 200 bine yaklaştığı belirlendi. Bu arada aşırı sıcaklar ve Ramazan ayında olmamıza rağmen, Vaslui maçı biletlerine ilginin çok yoğun olduğu kaydedildi. Biletix tarafından satışa sunulan biletlerin çoğunun tükendiği sadece Fenerium alt ve üst tribünlerindeki bazı bloklarda yer kaldığı öğrenildi. Taraftarların ilgisinden çok memnun olan yöneticiler, Vaslui karşılaşmasında tribünlerin tamamen dolmasını beklediklerini dile getirdi.

KAYNAK : FANATİK

Kaka Leite
01.Ağustos.2012, 14:15
Formamı aldım dün son anda karar degistirip "Gölge Kanarya" aldım :)

İnşallah bugün kazanacağız.

sui generis
01.Ağustos.2012, 15:12
12 Numara ‏@12numaraorg
Galatasaray'ın yaptığı gibi bayilere gönderilen "sipariş" forma rakamlarını açıkladık. O gün 105 bin idi. Şimdi 170 bin.

12 Numara ‏@12numaraorg
O gün gerçek rakam 33 bin idi, şimdi ise 45 bin seviyelerinde... Aldığımız bilgiler yine Fenerium tarafından alınmıştır.

erdem344
01.Ağustos.2012, 15:14
kim ne kadar forma sattıysa sattı neyin derdindeyizki anlamış değilim

LadroN
01.Ağustos.2012, 15:43
12 Numara ‏@12numaraorg
Galatasaray'ýn yaptýðý gibi bayilere gönderilen "sipariþ" forma rakamlarýný açýkladýk. O gün 105 bin idi. Þimdi 170 bin.

12 Numara ‏@12numaraorg
O gün gerçek rakam 33 bin idi, þimdi ise 45 bin seviyelerinde... Aldýðýmýz bilgiler yine Fenerium tarafýndan alýnmýþtýr.

12 Numara ise gülün geçin.Kilavuzun karga olmasin.

sui generis
01.Ağustos.2012, 15:52
12 Numara ise gülün geçin.Kilavuzun karga olmasin.

neye gülüp geçeceğimizi size sormayacağız. mesela ben de ultraslan için aynı şeyleri düşünüyorum belki ama gelip burada yazmıyorum.

Night_Mare17
01.Ağustos.2012, 16:00
neye gülüp geçeceğimizi size sormayacağız. mesela ben de ultraslan için aynı şeyleri düşünüyorum belki ama gelip burada yazmıyorum.

Ben ultrAslan'ın Fenev , ezikler ve küfürlü şeyler yazdığını hatırlamıyorum Fenerbahçe hakkında. Fakat 12 numara kurucusunun yaşına göre isim aldığı için aynı şeyleri düşünmeniz garip.

LadroN
01.Ağustos.2012, 16:11
Bilmiyorum ne düşünüp düşünmediğinizi.Açıkçası umrumda da değil.Bu tip yerlere fazla takılıp hayallerde yaşabilirsiniz ona karışamam ben.

sui generis
01.Ağustos.2012, 16:18
yahu ne alakası var oralarda takılmakla. benim de umrumda değil senin ne düşündüğün ama gülüp geçin diyemezsin.

LadroN
01.Ağustos.2012, 16:20
yahu ne alakası var oralarda takılmakla. benim de umrumda değil senin ne düşündüğün ama gülüp geçin diyemezsin.
Hem düşündüğüm umrunda değil hem de gülüp geçin diyemezsin diyorsun.Hangisine inanayım?

attirson
01.Ağustos.2012, 16:21
Ya ne olursa olsun size mi sorucaz neye inanıcagımızı ?

sui generis
01.Ağustos.2012, 16:23
Hem düşündüğüm umrunda değil hem de gülüp geçin diyemezsin diyorsun.Hangisine inanayım?

istediğin gibi düşün..

furkan58
01.Ağustos.2012, 17:23
Ben ultrAslan'ın Fenev , ezikler ve küfürlü şeyler yazdığını hatırlamıyorum Fenerbahçe hakkında. Fakat 12 numara kurucusunun yaşına göre isim aldığı için aynı şeyleri düşünmeniz garip.

Yaşına göre isim aldı derken ? 12numara taraftarın numarasıdır yaşının 12 olmasıyla bi alakası yoktur hani bunu bilmicek kadar düştünüz mü bilmiyorum.

IcedEarth
01.Ağustos.2012, 18:46
Yaşına göre isim aldı derken ? 12numara taraftarın numarasıdır yaşının 12 olmasıyla bi alakası yoktur hani bunu bilmicek kadar düştünüz mü bilmiyorum.

Arkadaş ironi yapmış yalnız.

Night_Mare17
01.Ağustos.2012, 18:58

O zaman tesadüf.

vFor
01.Ağustos.2012, 19:03
Yalnız o 12numaranın twitter hesabı küçük çocukların elinde gibi geliyo banada çok ciddiyetsiz

a.arıcı-11
01.Ağustos.2012, 19:07
Bugün itibariyle HaberTürk TV ve Gazetesine bağlı yorumcu, muhabir, yazar, kameraman ve foto muhabirlerin tesislerimize alınmamasına karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız,

Fenerbahçe Spor Kulübü

erdem344
01.Ağustos.2012, 19:16
iyi oldu habertürk müş

RasAnt
01.Ağustos.2012, 19:42
iyi olmuş :)

eGowiCh
01.Ağustos.2012, 20:30
Haberturk neden içeri alınmıyor? Bir olay mı oldu yeni?

erdem344
01.Ağustos.2012, 20:54
başkanın eşgal fotoğrafını yine yayınlamışlar

SAİT71
02.Ağustos.2012, 09:16
Takımın acil transferlere ihtiyacı var. Ön eleme maçını zora soktuk. Orada mutlaka kazanmalı yada 2-2 ve üstü beraberlik almalıyız. Bu takıma bile beraberlik almalıyız yazıyorum ya birşey demiyorum. Yönetim bikerede bizi yanıltsaydı keşke :(

ForsakeN
02.Ağustos.2012, 12:18
Dun hic bi oyuncu hazir goruntu vermedi. Ben Aykut hocanin hazirlik kamplarinda takimi iyi calistirdigini dusunmuyorum. 3sezondur takim kamptan ciktiginda rakiplerine oranla daha gucsuz duruyor. Ve de ortasaha gobegine hizli oynayan bi oyuncu sart

erdem344
02.Ağustos.2012, 13:23
Fenerbahçe Ülker, yıldız oyun kurucu Bo McCalebb ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

RasAnt
02.Ağustos.2012, 13:35
http://www.turkiyesporgazetesi.com/wp-content/uploads/2012/07/bo-mccalebb.jpg

Fenerbahçe Ülker, Avrupa'nın en önde gelen oyuncularından biri olan Lester Bo McCalebb ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

1985 doğumlu, 1.83 boyundaki oyun kurucu pozisyonunda oynayan Bo McCalebb profesyonel kariyerinde sırasıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi, KK Partizan ve Montepaschi Siena takımlarında oynadı. Mc Calebb, Pazrtizan ile ABA Ligi ve Sırp Ligi kupası şampiyonluğu yaşarken, aynı zamanda takımının Euroleague Final Four'a ulaşmasında büyük katkıda bulundu. Son 2 sezondur formasını giydiği Montepaschi Siena takımında her iki sezonda da şampiyonluk yaşayan McCalebb, aynı zamanda bir kez daha takımının Euroleague Final Four'a yükselmesine katkıda bulundu. Bunlarla birlikte 2011-2012 sezonunda İtalyan Ligi MVP si seçildi.

2010 yılında Makedon vatandaşlığına geçen McCalebb, Makedonya Milli Takımı ile katıldığı 2011 Avrupa Şampiyonası'nda MVP (En İyi Oyuncu) seçildi.

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30149

Çok iyi oldu bu transfer basket takımı 10 numara :)

erdem344
02.Ağustos.2012, 13:38
futbol içinde dünya yıldızı oyun kurucu xabi alanso işe görüşülüyormuş :D :D :D

ReaList
02.Ağustos.2012, 13:42
Dün alınan sonuç beni üzmedi, elenmek de üzmeyecek. Üzüldüğüm tek nokta 2 sene önceki Aykut Kocaman ile şimdiki arasında gram fark olmaması.

Ama benim inandığım bir başka gerçek daha var ; o da Alex gerçeği. Alex buraya geldikten sonra 4-5 tane hoca geldi-gitti şimdi geriye baktığımızda hepsi mi başarısız yoksa Alex'ten kaynaklanan sistem mi başarısız diye sormak geliyor içimden.

Bundan bir kaç yıl önce Alex daha genç, takım daha diriyken tadından yenmez bu sistem şimdi bir ölüyü andırıyor. İşin kötü tarafı o varken - ve ne yazık ki bazıları Alex'i ilahlaştırırken- oyun içinde bile sistemi değiştiremiyorsunuz (Dünkü maçtan sonra Sow'un oyuna girmesi, Topuz'un ortaya geçmesi ve Kuyt'un tekrar sağa geçmesi ve sistemin yine değişmemesini aklınıza getirin) Durum böyle olunca her şey Alex'in ayağına bakıyor ve bu sistemin adı tabir-i caizse "Alex bir şey yap atalım" oluyor.

Artık Fenerbahçe'nin bir karar vermesi gerekiyor. Alex mi Fenerbahçe mi ?
Eğer cevabımız Alex ise o zaman bir sorun yok, hem bakın dün asistte yaptı onun adına güzel bir geceydi ama cevabımız Fenerbahçe ise artık korkaklığın lüzumu yok aksi halde daha çok üzülürüz.

erdem344
06.Ağustos.2012, 23:03
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/540298_10150956572227027_1650054710_n.jpg

di canio
06.Ağustos.2012, 23:12
Milos Krasic ve Joseph Yobo bugün çalışmaya çıkmış.

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-08-06_id3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-08-06_id2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-08-06_id5.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-08-06_id6.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-08-06_id9.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-08-06_id11.jpg

GebzeLi1907
06.Ağustos.2012, 23:55
Ama benim inandığım bir başka gerçek daha var ; o da Alex gerçeği. Alex buraya geldikten sonra 4-5 tane hoca geldi-gitti şimdi geriye baktığımızda hepsi mi başarısız yoksa Alex'ten kaynaklanan sistem mi başarısız diye sormak geliyor içimden.

Bundan bir kaç yıl önce Alex daha genç, takım daha diriyken tadından yenmez bu sistem şimdi bir ölüyü andırıyor. İşin kötü tarafı o varken - ve ne yazık ki bazıları Alex'i ilahlaştırırken- oyun içinde bile sistemi değiştiremiyorsunuz (Dünkü maçtan sonra Sow'un oyuna girmesi, Topuz'un ortaya geçmesi ve Kuyt'un tekrar sağa geçmesi ve sistemin yine değişmemesini aklınıza getirin) Durum böyle olunca her şey Alex'in ayağına bakıyor ve bu sistemin adı tabir-i caizse "Alex bir şey yap atalım" oluyor.

Artık Fenerbahçe'nin bir karar vermesi gerekiyor. Alex mi Fenerbahçe mi ?
Eğer cevabımız Alex ise o zaman bir sorun yok, hem bakın dün asistte yaptı onun adına güzel bir geceydi ama cevabımız Fenerbahçe ise artık korkaklığın lüzumu yok aksi halde daha çok üzülürüz.

Dostum bu sistem işlemiyorsa Alex yüzünden değil mevcut oyuncu profilindendir.
Alex bir hucum oyuncusu.Topsuz oyun bilgisi bitirici vuruşları sezgileri çok iyi olan bir isim.Çok çok iyi de pasör ve asist yeteneği var herkesten 2 saniye önce de düşünmek diyebiliriz buna hepinizin malumudur.
Alex'in arkasında çakı gibi 2 tane ortasaha olsa -Emre kalsaydı ve yanına istediğimiz box box to olsaydı o zaman izleseydik Alex'i-
Alex artık yaşı gereği geriye çok gelirse verimli olamıyor temposu o kadar yüksek değil.Ancak geriden topu kaliteli getirsek ilerde Alex hem kanat hemde forvet oyuncularının performansını arttıracak kalitede bir adam.
Şuan Alex i çıkartalım 4 4 2 ye dönelim Kuyt ve Sow oynasın yine futbol kalitemiz açısından pek bir değişim olmaz.
Çünkü göbekteki oyuncularımız çok yetersiz.Geçen sene ligde 4 4 2 yi en iyi oynayan takım Galatasaray dı ortasahaları Melo ve Selcuk du.2 sinin de oyuna pas yapmaya defansa ve skora katkılarını zaten biliyorsundur.
Bizim ortasahalarımızda bu yok.Defansı az çok kotarabiliyorlar ancak oyunun diğer yönünde çok zayıfız.
Alex hiç değilse bazen aldığı sorumlulukla bu eksiği giderebilecek bir oyuncu.Bakınız Türkiye Kupası finali.
Yani kısacası bizim ortasahamıza en az bir tane çok kaliteli çift yönlü pasör bir adam gelmezse bu sıkıntılar böyle devam eder.İster Alex olsun ister olmasın.
Alex i kesmek de Aykut Kocaman'ın tamamen sonu olur, bu transfer olmadan yaparsa.

ForsakeN
07.Ağustos.2012, 03:01
Alex artık 35 yaşına geldi beyler. Transferi Alex'e göre değil de takımın ihtiyaçlarına göre yapmak daha mantıklı değil mi?

Şuanki kadro çift yönlü bir ortasaha transferi geldiği zaman uzun zamandır ilk defa rahatlıkla Alex'siz 11 çıkaracak bir düzeyde. Bence daha fazla Alex sisteminde ısrar etmeye gerek yok.

Aykut Kocaman'ın yaptığı transferlerden,istediği oyunculardan kolaylıkla çıkarılacak sonuç şu; Alex bu yıl hiç olmadığı kadar kenarda bekleyecek.

Walter Sakana
08.Ağustos.2012, 01:17
Bugün bir ara zaplarken FB TV'de denk geldim Kuyt'ın ailesini gösterdi, Vaslui maçı öncesi görüntüleriydi sanırım. Kayt mı Köyt mü tartışmaları yapılmıştı ya geldiği zaman, doğrusu "Köyt" denmişti, Hollandalı spikerler falan öyle diyormuş vs... Fakat dikkat ettim çocukları tezahürat yaparken net bir şekilde "Kayt" diyorlardı. Yani sonuçta kendi ailesi en doğrusunu onlar söyler herhalde.

sarianet
08.Ağustos.2012, 19:47
sonunda formama kavuştum :)

erdem344
08.Ağustos.2012, 20:20
https://p.twimg.com/AzyaghKCQAA7PAr.jpg

MeliksahAydogan
08.Ağustos.2012, 20:21
https://p.twimg.com/AzyaghKCQAA7PAr.jpg

Çok güzel yapmışlar :)

ForsakeN
09.Ağustos.2012, 00:15
Yobo ve Krasic önümüzdeki turda oynayabilecek miydi?

erdem344
09.Ağustos.2012, 00:17
oynucak tabi :D :D

ForsakeN
09.Ağustos.2012, 00:18
oynucak tabi :D :D

O gönderilen liste elemelerin tamamını kapsamıyordu dimi tamam o zaman. Bayadır FM oynamadım da :D

sarianet
09.Ağustos.2012, 00:20
kuyt ve krasiç birlikte oynar mı ahanda size telegolde yarmı saat tartışılcak konu :D

Estranged
09.Ağustos.2012, 01:01
Bugün bir ara zaplarken FB TV'de denk geldim Kuyt'ın ailesini gösterdi, Vaslui maçı öncesi görüntüleriydi sanırım. Kayt mı Köyt mü tartışmaları yapılmıştı ya geldiği zaman, doğrusu "Köyt" denmişti, Hollandalı spikerler falan öyle diyormuş vs... Fakat dikkat ettim çocukları tezahürat yaparken net bir şekilde "Kayt" diyorlardı. Yani sonuçta kendi ailesi en doğrusunu onlar söyler herhalde.

http://www.youtube.com/watch?v=dci29OEpYCk

"Dirk Kayt" Diyor :) fonetikteki karşılığı ˈdɪrk ˈkœy̆t

GebzeLi1907
09.Ağustos.2012, 01:07
Sneijder twitter dan Kuyt ve Fenerbahçe yi tebrik etmiş hatta Fener i doğru yazamayınca sorry deyip doğrusunu yazmış etmiş falan :) İnsan kıllanmıyor değil :) Olursa tarihi bir karşılama şart :D

eGowiCh
09.Ağustos.2012, 01:31
Wesley Sneijder ‏@sneijder101010

Compliments to my friend @Dirk_18_Kuyt with his two goals for his new club Fenerbache...

Wesley Sneijder ‏@sneijder101010

I mean for Fenerbahce ;) sorry

İnsan kıllanıyor hakkaten :) Wesley Sneijder'i alalım, formasını kesin alırım, eminim forma patlaması yaşanır zaten bu transfer ile. Ortega, Alex ve R.Carlos transferlerinden sonra en flaş transfer olur diye düşünüyorum.

Edit:

Fesuphanallah! @sneijder101010 bu aksam 3 defa icinde F.Bahce gecen tweet atiyor.. Bi' sey mi anlatmak istiyor Sneijder..

RASTLANTI: Wesley Sneijder toplam 871 tweet atmış.. Görebildiğim kadarıyla daha önce Dirk Kuyt'la ilgili tweeti hiç yok.. Niye şimdi?

GebzeLi1907
09.Ağustos.2012, 01:38
İnsan kıllanıyor hakkaten :) Wesley Sneijder'i alalım, formasını kesin alırım, eminim forma patlaması yaşanır zaten bu transfer ile. Ortega, Alex ve R.Carlos transferlerinden sonra en flaş transfer olur diye düşünüyorum.

Ben 3 formasından da alınırım.Eğer Alex kesilecekse yedek oturacaksa buna sadece Sneijder gibi bir adam gelirse gönlüm razı olur :)

GebzeLi1907
09.Ağustos.2012, 01:41
---------Topal
-----Sneijder Cristian(Topuz)
Krasic------------Stoch(Kuyt)

------Kuyt(Sow)

yada

Krasic Topal Sneijder Caner(Stoch)

Kuyt Sow

rüya gibi takımlar

sarianet
09.Ağustos.2012, 01:47
olm heyecanlandırmayın adamı ya

RasAnt
09.Ağustos.2012, 01:57
Oha hakket twit atmış yok artık :D bende kıllandım ha alırsa bende alırım formasını garanti ama ben inanmıyorum :D

zeck17
09.Ağustos.2012, 02:08
bu galatasarayın torres ve dzeko işine döndü böyle üst düzey oyuncuların türkiyeye gelmesi çok zor eğer gelirse 10milyondan fazla bonservis yıllık 5milyondan net para kazanır bir de primleri var bu iş zor gibi ama hadi bakalım fener bombayı patlatacak mı

RasAnt
09.Ağustos.2012, 02:13
UEFA Şampiyonlar Ligi 4.tur Seribaşılar;
Sporting Braga (POR)
Dinamo Kiev (UKR)
Panathinaikos (YUN)
FC Kopenhag (DAN)
Spartak Moskova (RUS)

Seribaşı olmayanlar;
Fenerbahçe (TUR)
Udinese (ITA)
Lille (FRA)
Malaga (ISP)
Borussia Mönchengladbach (ALM)

Seri başı olmamak daha iyi olmuş :D

E.Cartman
09.Ağustos.2012, 02:16
Udinese'de Lille'de güç kaybetti geçen seneye oranla. Seribaşı takımlar çok dişli. Sporting, Kiev, Pana, Spartak Fenerbahçe'yi Vaslui maçlarındaki pozisyonlara göre konuşursak rahat eler ama Krasic'le Yobo da dahil olacak onuda düşünmek lazım.

C h A o S
09.Ağustos.2012, 02:26
Bana göre Braga ve Kopenhag çıkarsa turu geçer Fenerbahçe.Diğer 3 rakip ile maçlar zor olur.Özellikle Kiev ve Spartak baya zorlu olur.Pana çıkarsa maçlar Paok gibi ateşli olur.

Birde Ligimiz,Sneijder gibi üst düzey oyuncuları getirebilecek seviyede değil.İnter,Sneijder'i satmaya kalksa Türkiye'ye varana kadar ne teklifler gelir.Fenerbahçe'de 2 gün önce yalanladı diye hatırlıyorum.Sneijder uç nokta.Düşünmesi bile güzel geliyor adama ancak 28 yaşındayken Türkiye'ye,Sneijder'i getirmek imkansız.

RasAnt
09.Ağustos.2012, 02:28
Kandırmayın Fenerbahçelileri diyorsun :D aynen bende katılıyorum :)

GebzeLi1907
09.Ağustos.2012, 02:30
Bana göre Braga ve Kopenhag çıkarsa turu geçer Fenerbahçe.Diğer 3 rakip ile maçlar zor olur.Özellikle Kiev ve Spartak baya zorlu olur.Pana çıkarsa maçlar Paok gibi ateşli olur.

Birde Ligimiz,Sneijder gibi üst düzey oyuncuları getirebilecek seviyede değil.İnter,Sneijder'i satmaya kalksa Türkiye'ye varana kadar ne teklifler gelir.Fenerbahçe'de 2 gün önce yalanladı diye hatırlıyorum.Sneijder uç nokta.Düşünmesi bile güzel geliyor adama ancak 28 yaşındayken Türkiye'ye,Sneijder'i getirmek imkansız.

Anelka, ve zamanında dünyanın en yetenekli futbolcularından biri Ortega bu lige kaç yaşında geldi :) Aziz Yıldırım eğer ağırlığını koyarsa Sneijder de inter den sıkıldıysa gelebilir.Kuyt burda çok mutlu önceki referansları da çok iyi Fenerbahçe'nin olmaz diye birşey yok olursa efsane olur ayrı konu :)

BleedingMoon
09.Ağustos.2012, 02:40
malaga çıkmasın da kim çıkarsa çıksın diyordum, iyi oldu bu.

sarianet
09.Ağustos.2012, 02:47
klasik
türkiyeye gelmez
imza atmadan inanmam
iyi ola takımı neden bıraksın
eski formu yok

periyoduna girmiş bulunuyoruz :D

C h A o S
09.Ağustos.2012, 02:48
Anelka, ve zamanında dünyanın en yetenekli futbolcularından biri Ortega bu lige kaç yaşında geldi :) Aziz Yıldırım eğer ağırlığını koyarsa Sneijder de inter den sıkıldıysa gelebilir.Kuyt burda çok mutlu önceki referansları da çok iyi Fenerbahçe'nin olmaz diye birşey yok olursa efsane olur ayrı konu :)

Gelirse bende memnun olurum.Sneijder bu yıldız oyuncu.Bu oyuncuları getirirsen ligin değeri artar ve avrupada söz ettirirsin.
Ancak oyuncuyu ikna etsende Sneijder'in maliyeti baya külfetli olur.Ben Lass'tan yıllık maliyeti yüksek olduğunundan dolayı vazgeçildi diye biliyorum.Bakalım yakında varsa bir şeyler çıkar kokusu.

zeck17
09.Ağustos.2012, 02:50
klasik
türkiyeye gelmez
imza atmadan inanmam
iyi ola takımı neden bıraksın
eski formu yok

periyoduna girmiş bulunuyoruz :D

Türkiyeye ne için gelebileceğini söyler misiniz o muhteşem ligimiz için mi yoksa fenerbahçenin o eşsiz dünya klasındaki futbolcuları için mi :D

E.Cartman
09.Ağustos.2012, 02:53
Sneijder en çok sevdiğim ve beğendiğim orta saha oyuncularının başındadır. Gelir mi gelir ama Man.Utd falan epey uğraştı bu sezon onun için. Inter'den ayrılmam dedi sürekli. Ayrıca Sneijder bu sene gelirse 3'e oynamaz en az 3,5-4 ister. Bonservisi fazla olur vs. maliyeti çok yüksek olur. Gelmesi imkansız değil fakat Inter'den ayrılıyorum derse gidebileceği takımlar arasından alma ihtimali en küçük olan Fenerbahçe olur.

GebzeLi1907
09.Ağustos.2012, 02:58
Türkiyeye ne için gelebileceğini söyler misiniz o muhteşem ligimiz için mi yoksa fenerbahçenin o eşsiz dünya klasındaki futbolcuları için mi :D

Para, Kuyt, mutluluğu bulabileceğine inanması, yeni bir heyecan araması vs.
Çok çok düşük ihtimal Sneijder'in gelmesi ama olmaz diye birşey yok :) Fenerbahçe yi ve Kuyt ı takip etmesi bence bir girişim olduğunu ve Sneijder'in de bir merakı başladığını gösteriyor olabilir.

Facx
09.Ağustos.2012, 04:50
Udinese'de Lille'de güç kaybetti geçen seneye oranla. Seribaşı takımlar çok dişli. Sporting, Kiev, Pana, Spartak Fenerbahçe'yi Vaslui maçlarındaki pozisyonlara göre konuşursak rahat eler ama Krasic'le Yobo da dahil olacak onuda düşünmek lazım.

kalou marvin martin payet sandığın kadar kötü değil lille in kadrosu kievde çok iyi transferler yaptı bence gelebilcek en güçlü 4 takım kiev sporting lille spartak

RasAnt
09.Ağustos.2012, 05:15
Bragadan çok korkmaya gerek yok benim tek çekindiğim Kiev gönlümden geçen Pana

goosfraba
09.Ağustos.2012, 08:35
tekrar soruyorum formaları beğenmeyen var mı? :)

RasAnt
09.Ağustos.2012, 11:36
Formalar çok iyi hele akşamki 10 numara 5 yıldız olmuş

http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-08-08_v10.jpg

antiochia
09.Ağustos.2012, 12:25
Takımın orta sahasına emre gibi bir oyuncu şart bence. O alınırsa takım iş yapar yoksa ben başarılı olabileceğini pek düşünmüyorum.

KanaKe
09.Ağustos.2012, 12:26
türk telekom reklami cok kötü duruyor birde ligde ülker reklami rezil duruyor onun disinda güzel formalar...

sarianet
09.Ağustos.2012, 12:53
çubukluda T.telekom Güzel Durmuş Küçük Göze Batmıyor

erdem344
09.Ağustos.2012, 14:04
Başkan dün maçtan sonra staddan helikopter ile ayrılmış :D aklıma birden abramovich geldi :D :D

sananes
09.Ağustos.2012, 17:23
Bize Spartak Moskova gelecektir. Çünkü hayat ironilerle dolu, Emenike gelip saraçoğlu'na çıkacak. Bundan eminim.

Gönlümden geçense Braga ya da Pana'nın gelmesi.

zeck17
09.Ağustos.2012, 17:31
Bana kalırsa Dinamo Kiev gelecektir eğer gelirse bunun sebebini de açıklarım

erdem344
09.Ağustos.2012, 17:33
Pana gelsin

Maça kesin giderim pana gelirse müthiş olur

http://www.itusozluk.com/image/istanbul-since-1453_59222.jpg

futureless
09.Ağustos.2012, 17:33
Braga gelsin isterim.Ama ben de Spartak Moskow diye düşünüyorum.

attirson
09.Ağustos.2012, 17:34
Benim icimden Kopenhag yada Pana diye geciyor.Vaslui'de icime dogmustu. :D

EndoplazmiK RetikuluM
09.Ağustos.2012, 17:42
Kura çekimi ne zaman ?

erdem344
09.Ağustos.2012, 17:42
yarın saat 1 de

Sekopej
09.Ağustos.2012, 17:43
Spartak Moskova çıksın, en azından İstanbul'da Emenike oynamaz, sanmıyorum Türkiye'ye gireceğini, mahkeme ifadesi alınsın demişti, giriş yaptığında gözaltına alınabilir ifade için.

ommix
09.Ağustos.2012, 17:47
Bence Dinamo Kiev gelcek.En çekindiğim takım Kiev ama içimden geçen de o

ShevAnil
09.Ağustos.2012, 17:49
Spartak Moskova ve Dinamo Kiev haricinde hangisi gelirse gelsin. Umarım Panathinaikos gelir, ekstra motivasyon, ekstra heyecan olur.

RasAnt
09.Ağustos.2012, 18:25
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg

Ülkemiz açısından pek çok farklı açıdan son derece önemli ve değerli olan, 'Türk takımlarının Avrupa'da temsili' noktasında, Bursaspor ve Eskişehirspor'a, bu akşamki mücadelelerinde ayrı ayrı başarılar diliyoruz.

Eskişehirspor'un Marsilya deplasmanında, Bursaspor'un ise konuk ekip Kuopio karşısında turu getirecek skorlara imza atacağına inanıyor, yollarının açık olmasını diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

KanaKe
09.Ağustos.2012, 20:27
güzel aciklama.. gs,bjk ve ts dan da ayni aciklamalari beklerdim sahsen

furkan58
09.Ağustos.2012, 21:58
Pana veya Kopenhag gönlümden geçen ama pislik değil mi Spartak gelicek ve Emenike için tekrar üzülcez bunu yapanlara tekrar laflar edicez.

Fearless Coward
09.Ağustos.2012, 22:06
Kiev ve Spartak harici diğer 3 takımı eleyebiliriz...

IcedEarth
10.Ağustos.2012, 14:13
Fenerbahçe - Spartak Moskova

futureless
10.Ağustos.2012, 14:13
Spartak Moskow geldi.Hadi hayırlısı.Emenike :)

Suicider
10.Ağustos.2012, 14:14
Zor bir kura oldu.Ama eminim spartak moskova'yı da geçmeyi bilecektir temsilcimiz.

BleedingMoon
10.Ağustos.2012, 14:14
keşke kopenhag gelseydi... olsun, dinamo kiev'den iyidir en azından. zamanında rangers'ı elemiştik. ona yakın zorlukta geçer maçlar.

futureless
10.Ağustos.2012, 14:15
Bence şartlar eşit. Deplasmanda ilk maç. İyi bir skorla dönersek neden olmasın.

Rsa
10.Ağustos.2012, 14:17
Deplasmanda yenilmezsek eleyeceğimizi düşünüyorum.

barahir
10.Ağustos.2012, 14:17
Eee Emenike Türkiyeye gelebilecek mi? Zaten kendisi daha adımımı atmam demişti..

sui generis
10.Ağustos.2012, 14:19
Oğlum Emenike! Kendine iyi bak, sakın sakatlanayım falan deme, başımıza iş açma… Para mara sayacaksan onu da kıyıda köşede say gözünü sevim.

İsin özü bu :)

BleedingMoon
10.Ağustos.2012, 14:19
gerekirse rus mafyası koruması altında gelir :D rusya oyuncusunu madur etmez bizim gibi.

footballer33
10.Ağustos.2012, 14:22
Pino ve Emenikeli Spartak Moskova eşleşmesi ilginç olacak. :) F.Bahçe'nin turu geçeceğini düşünüyorum.

Sekopej
10.Ağustos.2012, 14:23
Spartak çıksın istiyordum, en azından buradaki maçta olmayacak Emenike, geleceğini sanmıyorum ikinci maça. Ama gelmedi diye acaba UEFA bizi şike yaptık sanıp de men eder mi, bence ikna edilsin gelsin.

İlk maçın deplasmanda olması iyi, beraberlik olursa turu geçeriz diye düşünüyorum, acabalarla iş yapacaksak hiç oynamayalım avrupada.

RaSenGan
10.Ağustos.2012, 14:42
Acaba Emenike maçlara çıkacak mı :)

uAburak89
10.Ağustos.2012, 14:46
Kura pek iyi olmamış, bence ikinci maç esas tehlikeli olan. Spartak takımı çok etkili kontraya çıkıyor, hücum hattı etkili. Savunmaları ise vasat, Fenerbahçe'nin baskılı oynaması lazım. Şansları eşit görüyorum, futbol açısından iki güzel maç olacağı kesin. Umarım turu geçen temsilcimiz olur, şampiyonlar liginde Türk heyecanını hafta 2 gün yaşarız.

byariff
10.Ağustos.2012, 14:48
Suni Çimde oynuyorlar ve rusya ligi basladi galiba hazir takimlar , temsilcimize basarilar

emenike turkiyeye girebilirmis. ve emery - topal bulusmasi olcak tekrar :D

C h A o S
10.Ağustos.2012, 14:54
Kadrolarına baktımda orta sahalarında Kallström,De Zeuew,Bilyaletdinov,Mcgready gibi adamları var.Hücum silahlarıda kuvvetli.Fenerbahçe orta sahaya iyi birini almazsa zor bana göre işleri.Bu orta saha Fenerbahçe'ye üstünlük sağlar.
Emenike'de geliyormuş.Menejeri söylemiş.

Addolorato
10.Ağustos.2012, 14:55
Fenerbahçe için zor kura olmuş. Umarım geçerler ama ben pek sanmıyorum.

ForsakeN
10.Ağustos.2012, 15:02
Deplasmandaki çok zor maç olacak. Suni çim, farklı hava koşulları,seyirci baskısı,rakibin sezonu erken açması falan derken tam bizimkilerin istemediği koşullar altında oynanacak. Zor kura zor

eGowiCh
10.Ağustos.2012, 15:05
Emenike muhtemelen İstanbul'a gelmez. Kulübü ile konuşup Türkiye'ye gelmeyeceğini, adli sorunların olduğunu söyler ve gelmez diye düşünüyorum. Gelmemesi de bize yarar, çok tehlikeli futbolcu.

Spartak Moskova'yı daha doğrusu Rus ligini yakından tanıyan Krasic ve Caner var. Muhtemelen ikisi sağ ve sol kanatta oynar maçlarda. CSKA Moskova ile 2008'de yaptığımız deplasman maçında 2-2 berabere kalmıştık, inşallah öyle avantajlı bir skorla döneriz.

Estranged
10.Ağustos.2012, 15:07
Emenike muhtemelen İstanbul'a gelmez. Kulübü ile konuşup Türkiye'ye gelmeyeceğini, adli sorunların olduğunu söyler ve gelmez diye düşünüyorum. Gelmemesi de bize yarar, çok tehlikeli futbolcu.

Spartak Moskova'yı daha doğrusu Rus ligini yakından tanıyan Krasic ve Caner var. Muhtemelen ikisi sağ ve sol kanatta oynar maçlarda. CSKA Moskova ile 2008'de yaptığımız deplasman maçında 2-2 berabere kalmıştık, inşallah öyle avantajlı bir skorla döneriz.

Böyle açık ve vasat bir defansa karşı Stoch'u oynatmamak yanlış olur. Stoch-Krasic ya da Stoch-Topuz şeklinde başlayacağımızı ve çift forvet oynayacağımızı düşünüyorum.

byariff
10.Ağustos.2012, 15:08
S.Moskova - Fenerbahçe maçı 21 ağustos salı günü Star ya da NTV'de...

Estranged
10.Ağustos.2012, 15:09
S.Moskova - Fenerbahçe maçı 21 ağustos salı günü Star ya da NTV'de...

Şifresiz olması çok güzel oldu.

eGowiCh
10.Ağustos.2012, 15:11
Böyle açık ve vasat bir defansa karşı Stoch'u oynatmamak yanlış olur. Stoch-Krasic ya da Stoch-Topuz şeklinde başlayacağımızı ve çift forvet oynayacağımızı düşünüyorum.

Aykut Hoca ligde Ankaragücü, Manisaspor gibi takımlara karşı bile çift forvet oynamazken Spartak Moskova maçında asla çift forvetle başlamaz.

Stoch sonradan girip yorulan savunmayı yıpratan oyuncu olur, Rus futbolunu bilen Caner oynamalı.

ommix
10.Ağustos.2012, 15:21
Hakkımızda hayırlısı olsun.Eleyemeyeceğimiz bir takım değil

Estranged
10.Ağustos.2012, 15:26
Aykut Hoca ligde Ankaragücü, Manisaspor gibi takımlara karşı bile çift forvet oynamazken Spartak Moskova maçında asla çift forvetle başlamaz.

Stoch sonradan girip yorulan savunmayı yıpratan oyuncu olur, Rus futbolunu bilen Caner oynamalı.

Ankaragücü, Manisaspor gibi kilitli savunmayı açmak zordu, Alex burda devreye giriyor ve kilit paslarla arkaya kaçırıyordu gerek kanat oyuncularını, gerek forveti. Bana Kuyt - Sow'la başlar, ya da Alex - Kuyt'la başlayıp Sow'u sonradan alır gibi geliyor.

GebzeLi1907
10.Ağustos.2012, 17:06
Ordan beraberlikle dönebilirsek turu geçme ihtimalimiz var aksi halde çok zor.Çok sakat kura çektik.Emenike atar bize en az bir tane kaderin cilvesi.

EndoplazmiK RetikuluM
10.Ağustos.2012, 17:44
Mcgeady, De Zeeuw, Bilyaletdinov.. Zor kura. Umarım deplasmandan iyi sonuçla döneriz.

Lim10
10.Ağustos.2012, 17:45
Kiev-Spartak ikilisini istemiyordum bende.Ama Spartak gelmese kesin Kiev gelirdi zaten:)İşin teknik kısmını yada şu olsa bu olmasaydı gibi varsayımları bir kenara bırakma vakti.Eğer ben Şampiyonlar Ligi'nde oynayacam diyorsan, bu saatten sonra gelecek her rakibi elemelisin.Zor kura şüphesiz.Ama ilk Vaslui ile 2. Vaslui arasındaki oyun farkını görünce, bi 11 gün sonra nasıl olur?Turla ilgili iyimserim açıkçası.İlk maçın deplasman olmasıda avantajımıza.

Fearless Coward
10.Ağustos.2012, 17:50
Spartak'ı çok konuştuk o geldi :D en zoru geldi adamlar Rusya ligine de fırtına gibi başladı işimiz çok zor...Emenike oynamasa bile adam çok onlarda...

Nedvedmania
10.Ağustos.2012, 17:54
Emenike gelirse ifade vermesi gerekiyormuş sanırım.