View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı
Universal
03.Mart.2014, 17:52
Semih bu ligde yedekten gelip kral oldu. Kimse yedek kalmayı bahane yapmasın. Yusuf Şimsek bu takımda yedekken efsane oldu maç çevirişleriyle. Demek ki isteyince aldığın sürenin önemi yok. Salih'de çalışacak, formayı hak edecek. Kaldı ki son maç oyun olarak rahat oynadığımız pozisyona girdğimiz bir maçtı. Ve 30 dakika süre elde etti kendini göstermeliydi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Mart.2014, 20:19
Zaten Salih biraz daha oynamazsa ben yeteneklerinin köreleceğini düşünüyorum. Onunda sonu Mehmet Topuz gibi bir Süper Lig topçusu olacak...
bu imkansiz iste bak, mehmet topuzun kapasitesi belliydi zaten. zirvesine ulasti ve durdu. salih cok farkli, o zekaya sahip olduktan sonra onu kesilmez hicbir sekilde. fizik olarak daha guclu oldugu anda yetenekleri de onplana cikacaktir. sadece yetenekle olmuyor iste, oynayarak elde edecegi tecrube cok farkli. bence bu yasina kadar oynadigi resmi mac sayisi yeterli ve fazla bile bu tecrube icin. su anda en ust duzeyde ve bunu karsilayabilecek kapasitede olmali artik. salihi chelsea deki oscara benzetiyorum ben, o da yeni yeni girmeye basladi 11e ama hala gelismesi gerek. o da kesik yiyor fizik eksikliginden.
benim de temennim su icsaha maclarinda en azindan topal yerine salihin forvet arkasinda yer almasi. kritik son paslariyla cok rahat goller bulabiliriz. su haliyle bile oynar diye dusunuyorum ben de esasen. ama MC olarak yetersiz.
CocukMenajer
03.Mart.2014, 20:48
bu imkansiz iste bak, mehmet topuzun kapasitesi belliydi zaten. zirvesine ulasti ve durdu. salih cok farkli, o zekaya sahip olduktan sonra onu kesilmez hicbir sekilde. fizik olarak daha guclu oldugu anda yetenekleri de onplana cikacaktir. sadece yetenekle olmuyor iste, oynayarak elde edecegi tecrube cok farkli. bence bu yasina kadar oynadigi resmi mac sayisi yeterli ve fazla bile bu tecrube icin. su anda en ust duzeyde ve bunu karsilayabilecek kapasitede olmali artik. salihi chelsea deki oscara benzetiyorum ben, o da yeni yeni girmeye basladi 11e ama hala gelismesi gerek. o da kesik yiyor fizik eksikliginden.
benim de temennim su icsaha maclarinda en azindan topal yerine salihin forvet arkasinda yer almasi. kritik son paslariyla cok rahat goller bulabiliriz. su haliyle bile oynar diye dusunuyorum ben de esasen. ama MC olarak yetersiz.
Katılıyorum iç saha maçlarında Topal yerine oynayabilir ancak defansif olarak sıkıntılar yaşyabiliriz bana göre Topal takımın en kilit isimlerinden birisi.Oscar benzetmesi tam oturmuş
"Fenerbahçe nasıl bizim şampiyonluğumuzu elimizden aldıysa biz de onların şampiyonluğunu elinden alacağız. Şike olarak algılanmasın ancak Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için elimizden geleni yapacağız."
İbrahim Hacıosmanoğlu - (Eurosport) —
ReaList
04.Mart.2014, 02:11
Hacıosmanoğlu yaptığı bu açıklamayla ancak Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürer. Ortamı ne kadar gererse Fenerbahçe o kadar konsantrasyonu yüksek bir maçı çıkarır ve Trabzon'dan farklı bir galibiyetle ayrılır.
davidvilla
04.Mart.2014, 02:26
Ts böyle kaybediyor iste. Maca tam konsantre olamiyorlar saha dışı olaylara cok takiliyorlar. Topcular üzerinde fazladan baskı oluyor.
attirson
04.Mart.2014, 03:22
Baslamıslar adalet bittiginde anarsi baslar bıdı bıdılarına heralde yine sahaya birşeyler atacaklar. Atsınlar bize yarıyor nasıl olsa.Onlar attıkca bizde atıyoruz.
Nedvedmania
04.Mart.2014, 03:44
Bu açıklama doğru mu acaba ?
europeanconquer
04.Mart.2014, 13:17
Eğer doğruysa Adnan Polat'ın 2011 yılında ''Galatasaray'da hedefler bitmez,şampiyonu biz belirleyeceğiz.'' açıklamasından daha vahim bir açıklama olmuş.
sananes
04.Mart.2014, 13:20
Yalanladı Trabzonspor başkanı bu haberi sert bir dille
Universal
05.Mart.2014, 13:14
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/25941304.asp?yazarid=249&hid=25942950
İşte şuanki durum bu...
Maç konusu başka yerlere çekildiği için falan kapatılmış o yüzden buraya yazıyım dedim. Emenike ne gol attı be, mermi gibi vurdu Onur hareket bile edemedi.
Kryptonite
11.Mart.2014, 21:46
http://i.hizliresim.com/wvvJRv.jpg (http://hizliresim.com/wvvJRv)
Arkadaşlar sakın dalga olarak anlaşılmasın benim ailemin neredeyse tümü trabzonsporlu ama mizah çok komiğime gitti. :D
Bordo61Mavi
11.Mart.2014, 21:50
Eurosport yalan haber yaptigi icin ozur diledi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Mart.2014, 04:29
http://www.ntvspor.net/haber/diger-futbol-haberleri/104199/a2de-12-gollu-mac
A2 takimi elazigi 10-2 yenmis. A takimi bu skorlari ne zaman alacak acaba, tek kale de oynasak penaltilarla ancak kazaniyoruz. ozledik 5-6 gol birden attigimiz maclari...
Universal
12.Mart.2014, 11:09
http://www.ntvspor.net/haber/diger-futbol-haberleri/104199/a2de-12-gollu-mac
A2 takimi elazigi 10-2 yenmis. A takimi bu skorlari ne zaman alacak acaba, tek kale de oynasak penaltilarla ancak kazaniyoruz. ozledik 5-6 gol birden attigimiz maclari...
Orada ki çocuklardan kaçı bu formayı giyecek merak ediyorum.
byariff
12.Mart.2014, 14:47
Orada ki çocuklardan kaçı bu formayı giyecek merak ediyorum.
galiba bu giyicek gibi. :D
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin A2 takımında forma giyen Semih Ergül, Ersun Yanal'ı büyülemeye devam ediyor.
http://turkfutbol.com/ersun-yanalin-prensi-buyuluyor-33115.html
byKpln
12.Mart.2014, 18:19
galiba bu giyicek gibi. :D
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin A2 takımında forma giyen Semih Ergül, Ersun Yanal'ı büyülemeye devam ediyor.
http://turkfutbol.com/ersun-yanalin-prensi-buyuluyor-33115.html
İnşallah giyer.:)
attirson
12.Mart.2014, 18:22
Büyülüyorda yedek kulubesini tamamlayamadıgı halde almıyor cocugu 17 kisiyle maca cıkacagına koy işte en azından kulubede otursun.Gerçi simdi sakatlar iyilesti ama Webo ve Emenike yokken yedekte forvet yoktu 6 kisi oturuyordu kulubede almıyordu kafileye.
himone
12.Mart.2014, 19:34
Ben hiç inanmıyorum giyebileceğine, herkes Ersun Yanal'ın 1 yıllık sözleşmesini bahane olarak gösteriyor ama bakalım seneye nasıl olacak. Büyük ihtimalle şampiyon olacağız ve sözleşmesi uzayacak, şampiyon olmasak bile uzayacağına inanıyorum(ya da umut ediyorum) ama gençlerin yine de şans bulabileceğine inanmıyorum. Maalesef kulübün kültürü genç oyunculara göre değil, en azından Alper gibi kendini bir yerde ispatlamış olmaları lazım yoksa bu takıma girmek gerçekten zor.
Bu arada Ersun Yanal 6 yedekle ilgili sahaya sürmeyeceğim oyuncuyu boşuna yedek kulübesine almanın bir anlamı yok demişti.
Escochae
12.Mart.2014, 20:24
Ben hiç inanmıyorum giyebileceğine, herkes Ersun Yanal'ın 1 yıllık sözleşmesini bahane olarak gösteriyor ama bakalım seneye nasıl olacak. Büyük ihtimalle şampiyon olacağız ve sözleşmesi uzayacak, şampiyon olmasak bile uzayacağına inanıyorum(ya da umut ediyorum) ama gençlerin yine de şans bulabileceğine inanmıyorum. Maalesef kulübün kültürü genç oyunculara göre değil, en azından Alper gibi kendini bir yerde ispatlamış olmaları lazım yoksa bu takıma girmek gerçekten zor.
Bu arada Ersun Yanal 6 yedekle ilgili sahaya sürmeyeceğim oyuncuyu boşuna yedek kulübesine almanın bir anlamı yok demişti.
Ben senin gibi düşünmüyorum. Alper çalıştı ve formayı söke söke aldı. Tıpkı zamanın da Gökhan Gönül'ün yaptığı gibi.. Alperin sene başındaki durumu ile şimdi durumu aynı değil.
Bu durum Salih ve diğer genç oyunculara ders olmalı.
Walter Sakana
12.Mart.2014, 21:13
O değil de futbolcular kendilerinden önce soyunma odasına kaçan teknik direktörlerine karşı neler düşünecek acaba bundan sonra. Dışarıda durup tüm oyuncularının tek tek içeri girdiğinden emin olduktan sonra, en son içeri girmesi gereken kişi olarak yaptığı bu hareketi yorumcular da yadırgamış. Futbolcu psikolojisiyle düşündüğünüz zaman hayal kırıklığı yaşatan bir görüntü kesinlikle o an hocanızın sizden önce kendini güvene alma telaşına düştüğünü görmek.
sui generis
12.Mart.2014, 21:55
Yahu ne kadar abarttınız bu olayı. Sanki ufacık çocukları sahada bırakıp kaçmış gibi bahsediliyor. Adam bir tahrik olayı olmasın diye girdim, kapıda bekledim diyor. Hadi korkudan içeri kaçmış olsun, ne olacak ? Gereksiz takıntı yapılıyor. Ersun Yanal küçük düşürülmeye çalışılıyor medya tarafından.
He eğer tartışılacak bir şey varsa o da Volkan'ın bir aylık çocuğuna edilen küfürlerdir. Küfür abartı olmadığı zaman bence normaldir statta ama bu kadarı fazla çok fazla.
Walter Sakana
12.Mart.2014, 22:17
@benbenim
Peki konuyu saptıralım istediğin gibi olsun :)
Volkan'ın çocuğuna edilen küfürleri duydun mu yoksa sadece Volkan'ın ifadesine dayanarak mı bunu kesin olmuş bir şey olarak yazıyorsun burada? Volkan'ın Trabzon taraftarına küfür ettiği (gözlemcinin de bunu not ettiği), maç öncesi koridorlarda Trabzon başkanına "Git işine" diye bağırdığı da yazılıyor. Ama onlar da iddia... Kesinliği kanıtlanmış bir şey olmadan konuşmak ne kadar doğru. Doğru olduğu ortaya çıkar, o zaman Volkan'dan ne kadar nefret etsem de ağır konuşurum o insan bile sayılamayacaklarla ilgili. Gelgelelim;
Ne ekersen onu biçersin dendi ya Burak'la ilgili (ben de dedim), Volkan için de geçerli bu. İnsanların kendisine karşı bu nefretini yaratan kendisi (ne olursa olsun o tarz küfürler edilmesini haklı çıkartmaz, küfürler doğruysa. tartıştığım başka bir şey)
Volkan milli takım maçında bile tribünlerle kapışıyor...Kampta gazetecilerle kapışıyor... Her derbide rakip oyuncularla ve/veya yöneticilerle kapışıyor... Sürekli rakip taraftarları tahrik etmeye yönelik davranışları (topu poposuyla stop etmek gibi) oluyor... Bu insana tepki gösteren herkes haksız bir tek Volkan doğru öyle mi? Kusura bakma ama kulaklarımla duymadıkça, gözümle görmedikçe ben böyle art niyetli bir insanın tek bir sözüne inanmam.
Ekleme: Rakip taraftarlar FB düşmanı diyelim. Peki neden Gökhan'a, Mehmet Topal'a aynı tepkiyi aynı nefreti göstermiyorlar da sadece Volkan'a Emre'ye bu tarz bir yaklaşımları oluyor?
sui generis
12.Mart.2014, 22:43
Benim Trabzonlu çok arkadaşım var. Bir tanesi tribündeydi, doğruladı. Tüm stat küfür etmiş.
Abi ben ne dedim, küfür tribünde çok doğal. Volkan, Emre, Melo gibi oyuncular rakip taraftarlarca asla sevilmez ama o derece kendi taraftarları sever. Ben Volkan'ı, Emre'yi çok severim. bence futboldaki rekabet bu tip adamlarla güzel. Aynı şekilde Melo'yu hiç sevmem ama Galatasaray taraftarının Melo'yu çok sevmesini normal karşılarım. Burada sıkıntı Volkan'a küfredilmesi değil daha yeni doğmuş bir bebeğin böyle bir şeye alet edilmesi.
Konuyu saptırmak değil de ben Ersun Yanal olayının bu kadar konuşulmasını saçma buluyorum yoksa küfür olayını konuşalım demedim. O konuşulacağını bu konuşulsun yani :)
Bu arada şunu da söyleyeyim. Volkan bence kendisinden hatta hiç kimseden beklenmeyecek bir olgunlukta davrandı maçta. Kimse katlanamazdı buna. Bir de mesela ben soyunma odasında bir kaç anı bırakmasını isterdim bizim takımın. Onu da es geçmişler :)
SAİT71
12.Mart.2014, 23:05
Lig TV'nin sesi maç boyunca kısık olduğu için edilen küfürlerin hangi futbolcumuza olduğunu ayırt edemedik... Ancak büyük bir kısmının Volkan'a edildiği de kuvvetle ihtimal.
attirson
12.Mart.2014, 23:06
Yahu cidden komik bir muhabbet Volkan'a kızalım o zaman ''niye yalan söylüyorsun cocuguna degil karına küfretmisler terbiyesiz adam'' diye. :D Yapmayın Allah aşkına.
Walter Sakana
12.Mart.2014, 23:07
@benbenim
Anlaşamadığımız nokta şu; doğruysa tabi ki Ersun Yanal olayından daha tartışılması gereken bir konudur. O noktada haklısın ancak ben takip ettiğim yayın organlarında şu ana kadar Volkan'ın ifadesi dışında bu olayı teyit eden bir kaynak göremedim. Volkan'ın bunları söylediğini yazıyorlar. O kadar basın mensubu vardı statta. Volkan'ın çocuğuna küfür edildiğini duydum diye yazan varsa tamam.
Sen dersin stattaydım duydum sana inanırım ama Volkan'a inanmam. Yoktur, edilmemiştir diyemem. Tribünler öyle bir hale geldi ki bu tür bir şey olmaz diyemiyorum maalesef. Ama o insanlara tepki göstermeden önce bunun olduğundan emin olmam lazım. Çünkü bu tür bir şeye tepkim çok ağır kelimelerle olur ve haber doğru çıkmazsa bu kez kendimden utanırım.
Sevilen sevilmeyen futbolcu konusunda yazdıkların mantıklı, saygı duyarım. Ama ben kendi bakış açımda farklı düşünüyorum, mesela bize onca başarı kazandırsalar da Bülent Korkmaz ve Hasan Şaş gibi saha içindeki tavırlarını sevmediğim oyuncularımız vardı. Benim için futbolcunun sadece üstündeki formanın rengi değil önemli olan, karakteri... Art niyetli olduğunu düşünüyorsam üstünde GS forması olsa da aynısını söylerim FB forması olsa da.
Walter Sakana
13.Mart.2014, 00:30
Lig TV'nin sesi maç boyunca kısık olduğu için edilen küfürlerin hangi futbolcumuza olduğunu ayırt edemedik... Ancak büyük bir kısmının Volkan'a edildiği de kuvvetle ihtimal.
Edilmiştir, ben de öyle düşünüyorum ama 10 binlerce kişinin olduğu statta şu ana kadar Volkan dışında çocuğuna küfredildiğini söyleyen yok. O 10 binler arasında Fenerbahçe'li basın mensupları da olduğuna dikkat çekerim. Ama yine de edilmemiştir diyemiyorum ne yazık ki. Öyle insanlar var ki bu da mümkün.
Yahu cidden komik bir muhabbet Volkan'a kızalım o zaman ''niye yalan söylüyorsun cocuguna degil karına küfretmisler terbiyesiz adam'' diye. :D Yapmayın Allah aşkına.
Volkan maç sonrası rakip taraftarları tahrik eden ve olayları başlatan kişi olarak suçlandı (doğru veya yanlış orası ayrı). Kim olursa olsun böyle bir durumda kendini savunmaya geçer. Volkan'ın kendini haklı çıkarmak için böyle bir yalan uydurma ihtimali niye olmasın? O yüzden komik olduğunu düşünmüyorum Yiğit.
Diğer yandan Volkan yalan söylüyor da diyemem. Olayın özeti; o küfrü ettikleri kanıtlanmadan o kişilere, yalan söylediği kesinleşmeden de Volkan'a tepki gösteremem. Anlatmaya çalıştığım şey bu.
Kalbine yakın zamanda stent takılan bir adamın o kavga gürültü içersinde kalmasını uygun görüyorsanız ya kötü niyetli ya da düşüncesiz birisinizdir. En küçük solunum problemi en küçük panik kalp krizine neden olabilir bunları nasıl gözardı ediyorsunuz anlayamıyorum. Daha geçen ölürsem dahi şampiyon yaparım bu takımı dediği için eleştirdiğiniz adamı kalkıp kendisini neden tehlikeye atmadığını söylüyorsunuz. Burada futbolcu psikolojisinden çok bir insanın hayatı sözkonusu. Eminim futbolcular sizin gibi düşünmüyordur.
not: Galatasaray'lı bi kaç arkadaş Ersun Hoca'nın lafını eleştirmişti siz eleştirmemiş olabilirsiniz.
sui generis
13.Mart.2014, 00:47
Bir insanın yeni doğan bebeğini böyle bir şeye alet etmesi bence pek mümkün değil.
Sheriff
13.Mart.2014, 00:47
Ersun Yanal için söylenenler aslında çok mantıklı değil. Olay çıkmış adam içeri kaçmış, sonuçta yabancı cisimler atılıyor sürekli, önce kaçmış sonra kaçmış ne farkeder? Zaten koridorda herkesi bekledim diyor.
Muhammet, yeni doğan bebeğe bir küfür değilde eşine, anasına edilen bir küfür olsa dahamı azımsanması gereken birşey olacak ki ne darkeder. Adama saatlerce küfredildi, saatlerce birşeyler fırlatıldı, Volkan'ın provakasyon yada artık ne diyorsanız herhangi bir hatası olduğunu düşünmüyorum.
Hiçbir mazeret olayların üzerini örtemez, Hacıosmanoğlu'da bunu kabul ediyor(mazeret üretmekten de geri kalmıyor orası ayrı)
Dilerim ki Kadıköy'de benzer şeyler yaşanmasın.
attirson
13.Mart.2014, 00:48
Hayır ben isin doğru yada yalan bölümünde değilim artık küfürleri geçtik anaya mı bacıya mı onu tartışıyoruz bu bence cok kotu bir durum.Varsayalım yalan söylemiş olsun Volkan diger aile fertlerine küfür edildi sonuçta kim olduğu pek önemli degil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ReaList
13.Mart.2014, 00:52
Hangi başlığa baksam bir tartışma. (Kendimi de bu söyleyeceğime dahil ederek) Aklımız yok fikrimiz var, Orta noktası yok kutup noktası çok : )
Sonu iyi değil.
sui generis
13.Mart.2014, 00:55
Ersun Yanal için söylenenler aslında çok mantıklı değil. Olay çıkmış adam içeri kaçmış, sonuçta yabancı cisimler atılıyor sürekli, önce kaçmış sonra kaçmış ne farkeder? Zaten koridorda herkesi bekledim diyor.
Muhammet, yeni doğan bebeğe bir küfür değilde eşine, anasına edilen bir küfür olsa dahamı azımsanması gereken birşey olacak ki ne darkeder. Adama saatlerce küfredildi, saatlerce birşeyler fırlatıldı, Volkan'ın provakasyon yada artık ne diyorsanız herhangi bir hatası olduğunu düşünmüyorum.
Hiçbir mazeret olayların üzerini örtemez, Hacıosmanoğlu'da bunu kabul ediyor(mazeret üretmekten de geri kalmıyor orası ayrı)
Yok abi yanlış oldu heralde dediklerim. Ben Volkan'a küfür edilse normal karşılarım dedim. Çünkü; statta edilen küfürler hep bu tarz futbolculara olur. Yoksa aile fertlerinden herhangi birisine etmek de kızına etmek kadar ağır.
Walter Sakana
13.Mart.2014, 01:04
Hangi başlığa baksam bir tartışma. (Kendimi de bu söyleyeceğime dahil ederek) Aklımız yok fikrimiz var, Orta noktası yok kutup noktası çok : )
Sonu iyi değil.
Tartışma yok yahu :) yani en azından benim açımdan yok. Gayet sakin bir şekilde, konu hakkında neler düşündüğümüzü yazıyoruz. Forumun amacı da bu değil midir zaten.
Muhammet'le bu kadar zamandır çok zıt düşünceleri tartışırız, hep belirli bir seviyede kalmıştır o kadar zıt düşünmemize rağmen.
Aynı şeyleri yüzyüze konuşuyor olsak kimse birbirine bu kadar kızmaz aksine keyifli bir ortam olur ancak burada yazınca bazen alakası olmamasına rağmen sanki karşıdaki asabi bir tonda yazıyormuş ya da başka şeyler ima ediyormuş gibi geliyor. Tartışmalar da bu yüzden oluyor zaten.
Tartışma istiyor olsam malum konuya yazarım, zor tutuyorum kendimi :)
ekleme: bak yeni farkettim, şerif de gider yapmış bana :D
attirson
13.Mart.2014, 01:12
Valla Kadıköy'de ki Ts maçlarında şu ana kadar sahaya birşey atıldıgını hatırlamıyorum küfürde belirli dakikalarda oluyor Allahtan bizim taraftar bu konunun pek üstüne düsmüyor yoksa tam kan davası olacak.
Sheriff
13.Mart.2014, 01:15
Tartışma yok yahu :) yani en azından benim açımdan yok. Gayet sakin bir şekilde, konu hakkında neler düşündüğümüzü yazıyoruz. Forumun amacı da bu değil midir zaten.
Muhammet'le bu kadar zamandır çok zıt düşünceleri tartışırız, hep belirli bir seviyede kalmıştır o kadar zıt düşünmemize rağmen.
Aynı şeyleri yüzyüze konuşuyor olsak kimse birbirine bu kadar kızmaz aksine keyifli bir ortam olur ancak burada yazınca bazen alakası olmamasına rağmen sanki karşıdaki asabi bir tonda yazıyormuş ya da başka şeyler ima ediyormuş gibi geliyor. Tartışmalar da bu yüzden oluyor zaten.
Yok abi estafurullah :D Ben kendi tepkimi dile getirdim :)
sui generis
13.Mart.2014, 01:29
Aynen abi, seninle tartışmayı seviyorum ben de :)
----
Bu arada Semih Ergül'ün neden yedek kulübesinde olmadığı hakkında bir şey geldi aklıma. Sonuçta bu adamı oyuna almayı düşünmüyor hoca ve bu adam her hafta 1 maç yapıyor. Oynatmayacağı adamı kampa falan alarak yormak istemiyordur. A2 ligi olmasa bence alırdı :D
attirson
13.Mart.2014, 01:30
Aynen abi, seninle tartışmayı seviyorum ben de :)
----
Bu arada Semih Ergül'ün neden yedek kulübesinde olmadığı hakkında bir şey geldi aklıma. Sonuçta bu adamı oyuna almayı düşünmüyor hoca ve bu adam her hafta 1 maç yapıyor. Oynatmayacağı adamı kampa falan alarak yormak istemiyordur. A2 ligi olmasa bence alırdı :D
Bence cocuga sorsan orada oturmak istiyordur sahsen ben isterdim o bile bir tecrübe. :D Birde neden oynatmak istemiyor o da ilginc o aralar forvetimiz yoktu Kuyt tek forvet oynuyordu ondan yararlı olurdu demiyim izlemedik cünkü ama en azından istatistiklerine bakınca yararlı olma ihtimali cok daha fazlaydı.
sui generis
13.Mart.2014, 01:42
Antrenmanda izleyen hoca. Bence ondan daha iyi bilemeyiz. Daha Salih zar zor girerken Semih çok zor.
Sheriff
13.Mart.2014, 02:02
Salih geçen sene en son oynadığında hatırlıyorum da, yerden yere vuruldu takımdan gönderilsin dedi medyada vs. şimdi Salih'in oynatılması demek yine medyanın önüne atılması demek. Öncelikle Salih'in tam olarak hem fiziken hem oyun yapısıyla oturması gerek, buda biraz kendisinde bitiyor. Genç oyuncuları erkenden oynatmaya çalışmak biraz da onlara zarar veriyor sanki.
Walter Sakana
14.Mart.2014, 03:22
Berkin Elvan'ın vefatı sonrası Galatasaray ve Beşiktaş resmi sitelerinde ana sayfadan başsağlığı mesajları yayınlandı. Fenerbahçe resmi sitesinde ise tek satır yer almadı, sadece twitter üzerinden "mekanın cennet olsun" şeklinde soğuk kısa bir mesaj geçildi (aynı hükümetin yaptığı gibi). Resmi sitede ise ameliyat olan Ümit Özat için koca bir geçmiş olsun mesajı vardı bunun yerine.
Olabilir dedim, diğer bazı kulüplerin resmi sitelerinde de Berkin için başsağlığı mesajı yoktu sonuçta. Fakat bugün Fenerbahçe resmi sitesine girdiğimde kocaman BAŞIMIZ SAĞOLSUN başlığı altında şunları görünce midem bulandı:
Dün, Tunceli'de şehit olan polis memuru Ahmet Küçükdağ'a ve Okmeydanı'nda yaşanan olaylarda hayatını kaybeden 22 yaşındaki Burak Can Karamanoğlu'na Allah'tan rahmet;
Aileleri ve yakınları başta olmak üzere tüm ülkemize başsağlığı dileriz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Bunun dışında vefat eden bir Fenerbahçe kulübü üyesinin babası için de bir başsağlığı mesajı yer alıyor.
Başkan ile Başbakanın son dönemlerdeki yakınlaşması malum.
Eğer bu ayrım sırf Aziz Yıldırım'ın menfaatleri üzerine yapıldıysa yazıklar olsun. Cumhuriyet diye haykırıp krallıkla yönetilmek bu olsa gerek...
sui generis
14.Mart.2014, 11:48
Abi resmi sitede açıklama olmaması eksiklik. Ama ben dediğin gibi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Çünkü; yöneticiler twitterdan çok tepkiliydiler Berkin Elvan'ın ölümü için. Bir de FB TV cenazeyi yayınladı. Böyle bir düşünceleri olsaydı hiç böyle şeyler yapmazlardı.
Banega
17.Mart.2014, 19:50
Fenerbahçeli arkadaşlarım için müjdeli haber geldi
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/caner-erkin-fenerbahce-ile-4-yil-uzatti/news/anzeigen_152884.html
Fenerbahçeli arkadaşlarım için müjdeli haber geldi
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/caner-erkin-fenerbahce-ile-4-yil-uzatti/news/anzeigen_152884.html
kaldırılmış haber
bide şu var
Batur ALTIPARMAK @BaturALTIPARMAK 4 dk.
Medyada Caner Erkin ile ilgili cikan spekülatif haberlere itibar edilmemesi rica olunur.
Banega
17.Mart.2014, 20:42
kaldırılmış haber
bide şu var
Batur ALTIPARMAK @BaturALTIPARMAK 4 dk.
Medyada Caner Erkin ile ilgili cikan spekülatif haberlere itibar edilmemesi rica olunur.
O zaman kötü haber valla abi, Fenerbahçeliler için üzücü..
attirson
17.Mart.2014, 22:11
Niye bekliyorlar arkadaş şu saçma politikamızdan nefret ediyorum son ana kadar bekleme politikasından adam 22 maçta 2 gol atıp 12 asist yapmıs bas işte hemen kontratı hem morali artsın hemde elinden kaçırma riskini alma Caner giderse 10 sene sol bek ararız yine.
Niye bekliyorlar arkadaş şu saçma politikamızdan nefret ediyorum son ana kadar bekleme politikasından adam 22 maçta 2 gol atıp 12 asist yapmıs bas işte hemen kontratı hem morali artsın hemde elinden kaçırma riskini alma Caner giderse 10 sene sol bek ararız yine.
sanırım caner bekletiyo sene sonunda avrupada büyük bi kulübe gidebilir şu performansla gitmek istemese bile bunu kullanıp astronomik bi maaş alabilir 3-3.5 m €civarı ki şuan 1 m € dan bile az alıyo sanırım
ReaList
18.Mart.2014, 11:45
Turkiyede veya Avrupada kimse Caner'e 3 - 3.5 m € vermez de kalburüstü takımlara gidebilir ancak bu savunma anlayışıyla onu pek oynatan olmaz en fazla bir Andre Santos performansı gösterip ülkesine geri döner. 12 değil 112 asist yapsa nafile. Savunma oyuncusu için öncelik savunmadır. Öndeki adamlar kendi görevini yapar. Kısaca görev dağılımı daha keskin. Fenerbahçe de devşirme kanatlar olduğundan onlar da bir kanat görevi gorduğunden dolayı Canerin performansı öne çıkıyor. Caner giderse Sowu sol bekte kullanırız artık (:
SAİT71
18.Mart.2014, 13:23
Caner'in önünde iki seçeneği var. Birincisi para diyorsa burda kalacak, ancak kariyerim diyorsa fedakarlık yapıp İngiltere'ye falan gidecek.
Kaka Leite
18.Mart.2014, 14:18
Caner yeni sözleşmeye imza attığı gün bana göre yatışa geçtiği gün olacak. Çok fazla oynamak istese zaten şuan İngiltere'den bir takıma imzayı çoktan atmış olurdu.
1 yıl uzatsak ya sözleşmesini yatışa geçme şansı olmasa. :icon_biggrin:
nerazzuri
18.Mart.2014, 16:01
İyi misiniz canlarım? Caner isterse 112 asist yapsın, yıllık 3/3.5m€'luk bir sözleşme alamaz Fenerbahçe'de.
1m€'dan az fiyata oynuyor şu an, en fazla alacağı 1.5m€'dur.
Sözleşme imzalar, Ersun hoca da giderse Caner eski Caner olur. Ersun hoca kalırsa Caner daha iyi olur.
Ben performansını tamamen Ersun hocaya bağlıyorum. Sözleşmesinin son senesi ya da daha fazla para için değil.
sui generis
18.Mart.2014, 16:33
Caner zaten kötü oyuncu değildi ki. Gecen sene de takıma katkısı çoktu, özellikle avrupada. Sol bekte savunma zaafiyeti öne çıktığı için bek olarak kullanılmıyordu. Ersun hoca buna katkı yaptı. Caner 2-2.5 milyona imzalar. Ersun hoca kalırsa daha iyi bir Caner izleriz. Giderse Caner yine böyle oynar. Gelen hoca da Caner'i savunmaya hapsetmez, sık sık hücuma çıkmasını ister. Caner de skora katkısını yapar yine.
attirson
18.Mart.2014, 17:00
Ziegler'den Hasan Ali'den sonra nasıl Caner kötüleniyor anlam veremiyorum şu durumda 2 mn'de istese verilmeli yerine kimi alacagız ? Piyasada Caner'den iyi Türk sol bek yok suan gerçi o da sol bek degil ama gayet iyi uyum sagladı yabancı getirsek seneye yabancı sınırı düsüyor yine ayrıca alacagımız yabancı da 2-2.5 milyondan az almayacak üstüne bir dolu bonservis bedeli verecegiz.Elimizde iyi oynayan adamı tutmamız lazım.
Hsyn53Yvz
18.Mart.2014, 17:36
https://www.change.org/tr/kampanyalar/adaletefeneryak
Turkiyede veya Avrupada kimse Caner'e 3 - 3.5 m € vermez de kalburüstü takımlara gidebilir ancak bu savunma anlayışıyla onu pek oynatan olmaz en fazla bir Andre Santos performansı gösterip ülkesine geri döner. 12 değil 112 asist yapsa nafile. Savunma oyuncusu için öncelik savunmadır. Öndeki adamlar kendi görevini yapar. Kısaca görev dağılımı daha keskin. Fenerbahçe de devşirme kanatlar olduğundan onlar da bir kanat görevi gorduğunden dolayı Canerin performansı öne çıkıyor. Caner giderse Sowu sol bekte kullanırız artık (:
avrupada haklısın kimse 3-3.5 vermez canere tak diye de türkiyede aziz yıldırım eğer elnden kaçırmak istemezse verir ki mehmet topuz lara verdiği para belli yani caner çok daha fazlasını hakediyo şu performansıyla 1.5 falan denmiş umarım 1.5 falan verirsinizde elinizden kaçar :D
himone
18.Mart.2014, 19:25
3-3,5 olayı bence yanlış anlaşılmış. Caner en fazla GG sözleşmesi alır, ona yakını parayı Avrupa'da kazanması için de en azından 3,5 alması lazım. Bizim takımda şu an 3,5 alan kimse yok ve Caner de alamaz. Bence 2 civarı bir sözleşme gayet iyi olur seneye yabancı sayısı düşecek Caner gibi yerli yok. Kaldec de büyük ihtimalle gönderilir yabancı adama 4-5 milyon bonservis artı 2 milyon civarı sözleşme parası verene kadar Caner'i tutmak daha mantıklı.
Ayrıca Caner bu savunma anlayışı ile Avrupa'da tutunamaz.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
SAİT71
18.Mart.2014, 22:28
Burası çiftlik değil. Biraz performansı yükseldi diye 3.5 milyon eurolara falan kontrat yapmamalıyız. O paraya Brezilya'dan çok iyi sol bekler getirebiliriz. Yıllardır şu zihniyetten vazgeçemedik arkadaş.
William Rookwood
18.Mart.2014, 22:48
Bende arkadaşlara katılıyorum. 3, 3-5 gibi paralar çok fazla. Tamam şuan Caner Türkiye'nin en formda Türk oyuncusu olabilir. Fakat bu kadar paralar alması da mali açıdan çok mantıklı bir hamle değil. En fazla Gökhan Gönül'ün sözleşmesiyle eş değer bir sözleşme yapılır.
nerazzuri
18.Mart.2014, 22:49
Ben yine de Gökhan Gönül seviyesine çıkacağını zannetmiyorum maaşının. En fazla 1.5m€'ya yeniler.
Ben yine de Gökhan Gönül seviyesine çıkacağını zannetmiyorum maaşının. En fazla 1.5m€'ya yeniler.
1.5 siz verirsinizde caner kabul eder mi ? ben olsam etmem yurtdışında da alır 1.5 zaten
Önder HOCA
19.Mart.2014, 02:34
kemiksiz 1.5 yada 2 yi rahat kabul eder yurt dışında da o parayı vermezler ( heleki bir bek oyuncusuna, ve epl geçmişi olmayan birine) malum vergi dolayısıyla
2M€+maç başılar ile halledilir diye düşünüyorum.
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Mart.2014, 02:42
sabri galatasarayda yillik 1.25M USD + macbasi aliyor :p
SAİT71
19.Mart.2014, 02:53
Bende arkadaşlara katılıyorum. 3, 3-5 gibi paralar çok fazla. Tamam şuan Caner Türkiye'nin en formda Türk oyuncusu olabilir. Fakat bu kadar paralar alması da mali açıdan çok mantıklı bir hamle değil. En fazla Gökhan Gönül'ün sözleşmesiyle eş değer bir sözleşme yapılır.
Bence buda fazla olur. Gökhan'ın belli bir istikrarı var. Kendini ispatlamış. Aldığı paranın her sene hakkını veriyor. Ama Caner daha bu sene biraz birşeyler yaptı. Önceleri nasıl oynadığını görüyorduk. Bence 1.7 - 2 milyon € arası + maç başı maaş teklifi yapılmalı yoksa eyvallah.
Hsyn53Yvz
19.Mart.2014, 15:40
2,5 Milyon Euro diye okudum, benim tahminim de 2 - 2,5 arası anlaşılır ki bu sezonki performansıyla bunu hak ediyor.
Önder HOCA
25.Mart.2014, 00:19
http://www.sporxtv.com/futbol/yunanistan/stochdan-muthis-bir-gol-dahaSXTVQ53681SXQ
bizim bacaksız gene gol atmış.bir kerede farklı gol atsa
ReaList
29.Mart.2014, 19:12
Şampiyonluğa gidiyoruz...
http://www.fbtvonline.com/ FB Grundig'in canlı final maçı.
ReaList
29.Mart.2014, 19:50
http://i.hizliresim.com/eXajZ3.jpg
himone
29.Mart.2014, 19:54
Tebrikler FB, maçın başından sonuna kadar üstün oynadık ve şampiyon olduk. İnş. akşam bir tane daha alıcaz..
di canio
29.Mart.2014, 20:00
Erkek voleybolu gibi takım branşlarında ülkece en zayıf olduğumuz branşta böyle bir şampiyonluk çok muazzam bence. Ayrıca salonu dolduran taraftarlarımızla gurur duyuyorum. Şampiyonluğun ardından yapılan tezahüratlar çok güzeldi. Ali İsmail unutulmayacak, ona ve diğer gençlerimize yapılanlar unutulmayacak, unutturulmayacak.
Sekopej
29.Mart.2014, 23:38
Diğer şampiyonluk da aynı, aynı kupayı aynı gün iki branşta da aynı takım kazanıyor, bu gururu, mutluluğu bize yaşatanlara teşekkürler.
nerazzuri
29.Mart.2014, 23:43
Bugün günlerden Fenerbahçe oldu. :)
SAİT71
30.Mart.2014, 00:33
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10003273_692280057497175_2002684938_n.jpg
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/10151916_692294650829049_996180907_n.jpg
Tarihi bir başarıdır. Kolay kolay görmeyiz böyle bir olayı bir daha. Bence dünya da gündem olmalı :)
Helal olsun hepsine. Çok iyiydik
footballer33
30.Mart.2014, 01:06
Tebrik ederim bayanları ve erkekleri, büyük başarı. Sıra bizde. Beşiktaş'ın bayanları da alacak inşallah kupayı. :)
Kryptonite
30.Mart.2014, 01:12
1 saat arayla 2 şampiyonluk alan başka takım var mıdır acaba?
Kaka Leite
03.Nisan.2014, 00:07
Captain bırakacak haberleri var her yerde bu doğru mu?
Çok özledim yemin ediyorum. 10 numara Aleeeex denilmesini özledim. :uzgun:
erdem344
03.Nisan.2014, 00:17
sezon sonunda bırakıyormuş
büyük kaptan
Kaka Leite
03.Nisan.2014, 00:18
http://i.imgur.com/8wndWBK.png
Bu adamı incittik, üzdük ve ağlatarak yolladık. Bizde ağladık, rakip taraftarlar da üzüldü.
Kısacası bu adam futbolu bırakıyorsa artık küslük falan bir kenara konulup en kral veda töreni yapılmalı. Fenerbahçe kulübünün adına yakışan bu olur çünkü.
Bırakması beni açık konuşayım çok üzdü. Biz onun golleri ile büyüdük o attı, biz sevindik. Hele ki bu ülkeden gönderilişi hala dün gibi aklımda ya neyse onu yapanlara kocaman bir yazıklar olsun!
Şimdi bu yapılanlar düzeltilemez ama bu taraftarın ve Alex'in gönlü bir nebze olsun alınabilir. Fenerbahçe kulübünden bu vefa borcunu ödemek için bir hamle bekliyorum.
Ayrıca net bir şekilde görülüyor ki siz kovsanız bile bazıları bu ülkeden gitmiyor. Alex de böyle bir insan hiç bir zaman bırakmadı bizi. Kocaman bir taraftar olarak Fenerbahçe'nin yanında olmaya devam etti.
Seni seviyoruz Kaptan!
SAİT71
03.Nisan.2014, 00:59
Büyük kaptan futbolu bırakıyor sezon sonunda taraftarlar hastag yapıyorlar:
#AlexdeSouzaFutboluFenerbahçedeBıraksın
Banega
03.Nisan.2014, 01:10
Gerçekten Alex tipik klasik 10 Numaraların dünyadaki son örneklerindendi..
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Nisan.2014, 02:03
simdi maclari izliyorum ama sadece taraftarlik gudusuyle, sonra ozetlere bile bakmiyorum cogu zaman. alexli fener baskaydi gercekten, simdi mac izlerken hep onun eksikligini hissediyorum sahsen. zekasi, durusu, futbolu hepsi 10 numara bir adamdi. yeri zor dolar.
OrcunFB
03.Nisan.2014, 02:23
Bir futbolcudan çok daha ötesi Alex. Gönderiliş süreci hala insanın aklına gelince üzüntü yaratıyor. Yönetimden herhangi bir jest gelmese bile taraftar en kral jesti yapar kaptana merak etmeyin. :)
Nedvedmania
03.Nisan.2014, 02:52
Erdoğan Twitter'ı önceden kapatsaydı Alex Twitter'a giremeyecekti ve hala Fenerbahçe de olacaktı :uzgun:
davidvilla
03.Nisan.2014, 10:57
Turk futbolunun ne kadar illet ne kadar nankör oldugunun gostergesi iki futbolcudan biri alex digeri de hagi. Hagi derbide stadta olacak keske alex de gelseydi yanyana izleselerdi.
attirson
03.Nisan.2014, 13:40
Jübilesi Kadıköy'de olmalı kesinlikle Fenerbahce-Coritiba maçı güzel olur.
mpaker66
03.Nisan.2014, 13:43
A.Yıldırım başkanken jubile maçı bence zor.
Cengo
03.Nisan.2014, 13:56
A.Yıldırım başkanken jubile maçı bence zor.
Aksine geri getirmek için her türlü fedakarlığa hazırız mesajı göndermişti sonradan Alex'e. Yanlış rapor veren kardeşi Ali Yıldırım'ı da yönetim kurulundan attı. Bunlar hiç bilinmez. Alex de masum değil. Aykut Kocaman'a pek saygı göstermemiş.
ReaList
03.Nisan.2014, 15:56
Bu gözler bit Efsaneyi canlı gördü ötesi var mı?
SAİT71
03.Nisan.2014, 16:19
Keşke gelse ve gelecek sezon bizde oynasa, ligde şöyle her maçı kaçırmadan izlesem. Zevk alsam, Avrupa'da oynamasak bile Alex'in oynadığı, 10 numarayı giydiği, kaptanlık yaptığı maçları izlesem. Biliyorum imkansız ama insan bekliyor işte.
byKpln
03.Nisan.2014, 16:26
Keşke gelse ve gelecek sezon bizde oynasa, ligde şöyle her maçı kaçırmadan izlesem. Zevk alsam, Avrupa'da oynamasak bile Alex'in oynadığı, 10 numarayı giydiği, kaptanlık yaptığı maçları izlesem. Biliyorum imkansız ama insan bekliyor işte.
Harbiden ya.Bir 5-10 sene sonra Fenerbahçe'de teknik direktörü olsa keşke.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Nisan.2014, 18:59
3 Nisan 2014 15:55 NTV Spor
"Trabzonspor, yarıda kalan Fenerbahçe maçı için tekrar kararı istiyor. Bordo mavili kulübün genel sekreteri Köksal Güney, Disiplin Kurulu’nun verdiği 6 maçlık cezanın da çok ağır olduğunu söyledi."
:zuhaha
ReaList
03.Nisan.2014, 19:04
Cezayı 3 maça indirmişler, Şahsen tekrar kararı ya da kaldığı yerden kararı çıksa şaşırmam.
himone
03.Nisan.2014, 19:05
3 Nisan 2014 15:55 NTV Spor
"Trabzonspor, yarıda kalan Fenerbahçe maçı için tekrar kararı istiyor. Bordo mavili kulübün genel sekreteri Köksal Güney, Disiplin Kurulu’nun verdiği 6 maçlık cezanın da çok ağır olduğunu söyledi."
:zuhaha
İyi Allah'tan hükmen 3-0 istememiş. Ama maçın kaldığı yerden oynanması kararı çıkarsa çok ta şaşırmam.
erdem344
03.Nisan.2014, 20:39
öyle birşey olursa bence çıkmasınlar maça
footballer33
04.Nisan.2014, 01:10
Cezayı 3 maça indirmişler, Şahsen tekrar kararı ya da kaldığı yerden kararı çıksa şaşırmam.
3+1'den 4 maç aslında. Önceki de 5+1 idi. Ceza değil, yabancı kontenjanı sanki. :icon_smile:
sarianet
04.Nisan.2014, 01:14
olası bi galatasaray yenilgisi sonucu benim için sürpriz olmayacak devam ya da tekrar kararı
Kaka Leite
04.Nisan.2014, 04:10
Biliyorum biraz ütopik olacak ama Brezilya'nın Dünya kupası öncesi bizim milli takımımız ile bir maç oynayacağı haberleri var.
Bir yarı Türkiye diğer yarı da Brezilya forması giyse keşke. Böyle bir adamın jübilesini de biz Fenerbahçe olarak değil Türkiye olarak yapmalıyız bana kalırsa.
Kendisi benim gözümde yarı Türk yarı Brezilyalıdır. Kendisi de böyle düşünüyor buna şüphe yok zaten.
di canio
04.Nisan.2014, 05:09
İsterlerse tekrar oynatsınlar. Oynar, onu da kazanırız.
sananes
04.Nisan.2014, 10:27
Tekrar oynatsınlar da en azından bahis yapıp zengin oluruz.
himone
04.Nisan.2014, 20:25
Yüksel Günay vefat etmiş, Allah rahmet etsin.
Önder HOCA
04.Nisan.2014, 20:39
allah rahmet etsin
recepten çok şık çalım sanki messi
http://i.instagram.com/p/mXbRZuhIY5/
ReaList
04.Nisan.2014, 21:15
Allah Rahmet Eylesin.
Edit: Recep'in yeteneği = Salih X5 ama onu bu Türkiye'de işletecek takım yok. Keşke Avrupa'ya gitse.
Sheriff
04.Nisan.2014, 21:18
Recep ne yaptın sen be ya.
Sekopej
04.Nisan.2014, 23:18
Çok iyi bir Fenerbahçeliydi, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Kaka Leite
05.Nisan.2014, 19:43
https://twitter.com/tribundergi/status/452460788276396032
Sow sözleşmesini 2019'un sezon sonuna kadar uzatıyormuş. Eğer haber doğru ise çok sevinirim gitmesini istemediğim bir oyuncu.
sananes
06.Nisan.2014, 12:25
Bense seneye Sow'un gitmesi taraftarıyım. Chelsea'nin saha dizilişinin aynısını oynamamızı istiyorum 4-2-3-1. Bu kadar orta saha bolluğunda bu taktik bize iyi gelecektir. Hem Salih'e,Alper'e de daha çok fırsat gelir bu sayede.
ReaList
06.Nisan.2014, 12:35
Sow kaliteli ve Turkiyeye bu kalitede gelebilecek seviyede genç sayılır. Seneye Webo ve Kuytın biraz daha düşeceğini varsayarsak zaten elde Emenike-Sow ikilisi kalıyor. Bu ikilinin yanına Mevlut de gelirse sıkıntı yaşamayız.
Stoch'un dönmesi taraftarıyım. Sow, Emenike, Stoch, Meireles, Alves bu takımda olmalı. Kadlec, Cristian, Yobo, Krasic, Holmen yetersiz oyuncular. Kuyt ve Webo da torun sahibi olacaklar artık. Umarım transferde doğru hamleler gerçekleşir. Çünkü seneye oluşacak iyi bir kadro bir sonraki sene Avrupa kupalarında temel olacak. Bunu düşünüp öyle hamle yapmalıyız.
Türk popülasyonuna gelirsek Salih, Alper ve Recep üçlüsü bu takıma kazandırılsın ve iskeleti oluştursun, Fenerbahçe Türk futbolunu domine eder. Gerisi teferruat.
sui generis
06.Nisan.2014, 13:36
Sow'un menajerinin kurnazlığı işte. İlk sezonlar ücreti yüksek yapıp, son seneye çok ufak bir rakam bıraktı. Adam da tabi 1.1 M Euro'ya oynamaz şimdi :)
Banega
06.Nisan.2014, 14:06
Geçen gün Buca Sahasının orada antrenman yaparken Fenerbahçe antrenörüyle tanıştım.Recep'in de amcasıydı.Yıllardan beri İstanbul'da yaşıyormuş, Recep Buca'ya gelince o da buraya gelmek zorunda kalmış.''Recep tek başına kalamıyor korkuyor dedi'' :D Ama çok çalışıyormuş, helal olsun valla..
himone
06.Nisan.2014, 18:14
Sow kesinlikle takımda kalmalı, sadece takıma katkısı değil karakter olarak en çok sevdiğim insanlardan. Adamın ölüsü ligde gol+asist 15-20 gol katkısı yapıyor, bence ters kanada Kuyt'ın yerine adam düşünmeliyiz. Kuyt en fazla bir sene daha oynar. Sow hakkında çıkan haberler de tamamen menajer çakallığı, nasılsa 3 yıl takımda kalmaz diyerek kurnaz bir sözleşme imzaladı ama ters tepti şimdi de yeni sözleşme istiyorlar. Tabi sözleşmeye revizyon gerekiyor, seneye takımda en az kazanan olaacak. Sow giderse de futbol olarak yeri doldurulamayacak birisi değil ama karakter olarak Sow gibi bir adamı zor buluruz, başımıza bir tane daha Emenike gelirse o zaman sıkıntı yaşarız.
Şu an yabancı sayısını düşünmeye gerek yok seneye büyük ihtimalle kontenjan değişecek. Eğer seneye elimizden yabancıları çıkarabilirsek transfer yaparız, yoksa Avrupa'ya gidemiyorken takımı şişirmeye gerek yok. Mevcut durumda birinci öncelik Caner'in sözleşmesi onun dışında yedek sağ bek ve Türk kanat-forvet. Yerli olarak Şener Özbayraklı, Adem Büyük veya Sefa Yılmaz ve Mevlüt düşünülebilir.
Ama herşeyden önemlisi Emre kalitesinde orta saha, takıma döndüğü gibi ne kadar etkili olduğunu gördük.
Raul Meireles
06.Nisan.2014, 18:43
Stoch inşallah kalır Ersun Hoca'nın işine yarar gibime geliyor. Sağ-sol kanat, içeri kat etme özelliği falan. Birde yerli forvet ihtiyacı var tabi ki. Ve Mevlüt'ü isteyen arkadaşları görüyorum ama bana kalırsa (Umut'u asla kötülemek için söylemiyorum) Mevlüt'le Umut arasında bir fark göremiyorum ben gereksiz bir transfer olur bana göre Semih gibi kulübeye mahkum :D o zaman şöyle bir bomba atıyorum ortaya. Size göre Umut tarzında bir Mevlüt Erdinç mi yoksa Akhisar'da sıçrama yapan Mehmet Akyüz mü? :D
di canio
06.Nisan.2014, 18:49
Ben Muhammet Demir'i tercih ederdim. Yetenek açısından en iyi Türk forvet bence o. Sakatlığın etkilerini de atıyor yavaş yavaş. Nasıl olsa kulübede oturacak. Bizde kendini bulur gibi geliyor bana.
Kaka Leite
06.Nisan.2014, 19:19
Stoch inşallah kalır Ersun Hoca'nın işine yarar gibime geliyor. Sağ-sol kanat, içeri kat etme özelliği falan. Birde yerli forvet ihtiyacı var tabi ki. Ve Mevlüt'ü isteyen arkadaşları görüyorum ama bana kalırsa (Umut'u asla kötülemek için söylemiyorum) Mevlüt'le Umut arasında bir fark göremiyorum ben gereksiz bir transfer olur bana göre Semih gibi kulübeye mahkum :D o zaman şöyle bir bomba atıyorum ortaya. Size göre Umut tarzında bir Mevlüt Erdinç mi yoksa Akhisar'da sıçrama yapan Mehmet Akyüz mü? :D
Bazı oyuncular büyük takımlarda oynayamıyor.
Mehmet de o bazı oyuncuların içine çok rahat girer diye düşünüyorum. Bizim takımda hele yeni bir Gökhan Emreciksin/Ali Bilgin olur bundan öteye gidemez.
Şuan zaten bu kapasitede bir Topuz mevcut kadroda bence çok gereksiz olur.
di canio
08.Nisan.2014, 04:44
Galatasaray maçı konusuna bir şey yazmak gelmedi içimden. Futbol tadı yoktu. Sirkten faksızdı bana göre.
Atatürk'ün sporcu ile ilgili lafını birçok kişi biliyordur. Bir belediye başkanının pankartta dediği gibi, "ben de sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim". Birçok renktaşım çok sevse de ben bu bahsettiğim olgulardan zerre nasiplenmemiş Volkan, Emre, Alves, Meireles gibi kişilik ve psikolojik eksiklik sahibi kişilerin Fenerbahçe forması giymesini sindiremiyorum. İsterlerse dünya yıldızı olsunlar, umrumda değil. Kimse vazgeçilmez değildir deniyor sıklıkla. Hele ki 1996 şampiyonluğunun ardından Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman, geçen sezon da Alex'in Fenerbahçe'den koparılışını yaşadıktan sonra Oğuz Çetin, Aykut Kocaman ve Alex'e göre yukarıda saydığım oyuncuların zerre değeri yoktur. Kıyaslamam bile. İstisnasız her maç rakip futbolcularla kavga eden, sakatlamaya yönelik hareketler yapan, maçların henüz başında sorumsuzca oyundan atılıp takımlarını eksik bırakan, yine sorumsuzca oyundan atılmasına neden olacak hareketler yapsa da ya hakemler tarafından görülmeyen ya da görülse de oyundan atılmayan, maçlardan önce ilkokullu çocuklar gibi beyanatlar vererek ortamın gerilmesinden prim sağlamaya çalışan, en az kendisi kadar çirkef olan rakip oyuncunun tahriki olsa da saha içi çirkefliğini kaptanı olduğu takımdan daha önde tutan, amacı maçın başından beri kendisini attırmak olan bu tahrik makinesinin oyununa gelecek kadar aptal olan, rakip futbolculara karşı ırkçı ifadeler kullandığı birkça kez iddia(!) edilen, futbolculukları üst düzey olsa da saha içinde zeka kırıntısı gösteremeyen bu ve bunlar gibi futbolculara ben o kutsal saydığımız sarı-lacivert çubuklu formayı yakıştıramıyorum. Hele ki yaşımın yettiğince, bazıları biraz gerginlik yaratmış olsalar da saha içinde asıl amaçları çubuklu formanın başarısı için futbol oynamak olan Müjdat Yetkiner, Oğuz Çetin, Toni Schumacher, Ogün Temizkanoğlu ve Alex gibi günümüz futbolcusuna göre kat be kat efendi ve lider Fenerbahçe kaptanlarını görmüş birisi olarak takım kaptanlığı gibi hassas ve önemli bir rolün bu tarz kişilere verilmesini hiç ama hiç sindiremiyorum. Başka takımlardaki oyuncular beni ilgilendirmiyor fazla. Sadece genç futbolculara kötü örnek olmaları, taraftarları tahrik ederek olaylara sebep olmaları, taraftarlar arasındaki kutuplaşmayı körüklemeleri sıkıntı veriyor. Ki gelinen nokta da bu. Melo-Emre olayından örneklersek dün Melo'yu kahraman ilan eden Galatasaraylılar Emre'ye küfrederken; Melo'ya küfreden Fenerbahçeliler Emre'yi sahipleniyor. Ama ikisinin birbirinden farkı yok. İkisi de futbol ve spor katilidir benim gözümde, ne kadar yetenekli ve kaliteli futbolcular olsalar da. Aynı şeyin birisi kırmızı, diğeri laciverdi. Bunlar gibi kişilik sorunu olan, hep bahsedilen sporun ruhundan bihaber, tribünlere oynayan kişileri ben Metin Oktay'ın, Lefter'in Baba Hakkı'nın formasına yakıştıramıyorum. Bu adamların asıl derdi senin tapma derecesinde sevdiğin Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş değil. Bunu görmek lazım. Bu tür hareketlerle taraftarlarının gözüne girip, tribünleri kazanmak dertleri. Göndermek isterse eğer hocaya ve yönetime de gözdağı. Keşke gelinmese bu kurnazların oyununa.
Yazdıklarımı anlatmak istediğimden farklı anlayanlar çıkacaktır muhakkak. Sadece Fenerbahçe ve Fenerbahçelilerden bahsetmek istiyordum, diğer takım ve futbolcular sadece örnek amaçlı. Amacım gerginlik yaratmak değil. Öyle bir noktaya geldik, öyle bir noktaya doğru hızla gidiyoruzki bu notu yazıyor olmak üzücü olsa da gerekli hale geliyor maalesef.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Nisan.2014, 03:03
bu derbi bize pahaliya mal oldu. antalya macinda gokhan, emre, bekir, mehmet topal ve emenike kart cezalisi. ustuste 2 maglubiyet daha alirsak ayaga kalkamayiz, umarim yokluklarini aramayiz macta.
bizle beraber gs de melo, sneijder ve hakan baltadan mahrum kalmis. biz kaybetsek bile rakipler de 3 puan alacakmis gibi durmuyor gerci. panige luzum yok :p
byariff
09.Nisan.2014, 04:00
sampiyonsunuz abi daha ne panigi. :D
sui generis
09.Nisan.2014, 15:31
Anlıyoruz ! http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=39415
Suicider
09.Nisan.2014, 15:38
Paralel kelimesi büyük harfle yazılıp tırnak içine alınarak hükümete bir dost selamı gönderilmiş sanırım :D
europeanconquer
09.Nisan.2014, 15:42
Valla o rezalet ''ırkçılığı savunma'' toplantısından beridir Fenerbahçe Yönetimi'nin ahlakla ilgili yaptığı hiç bir açıklama beni ilgilendirmiyor.Kendiler oynayıp,kendileri çalsınlar.
Sakın kulüple ilgili bir şey anlaşılmasın,ben yönetimden bahsediyorum.
Homer J.S
09.Nisan.2014, 17:50
İçeriğinden çok üslubu enteresan bu açıklamanın. Paralel falan denilip cemaat - Galatasaray göndermesi yapılmış ama üslubun RTE'den bir farkı yok, yazık şu yapılan açıklamaya Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birini yönetiyorsunuz. Bir benzeri Galatasaraydan gelmez umarım.
di canio
09.Nisan.2014, 18:02
İçeriğinden çok üslubu enteresan bu açıklamanın. Paralel falan denilip cemaat - Galatasaray göndermesi yapılmış ama üslubun RTE'den bir farkı yok, yazık şu yapılan açıklamaya Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birini yönetiyorsunuz. Bir benzeri Galatasaraydan gelmez umarım.
Gelecektir büyük ihtimalle. Daha önce geldi de.
Yapılan açıklama doğrudur. Sadece yapanlar doğru kişiler değiller. O yüzden bu açıklamayı ve yapanları savunacak değilim. Savunmak için kör bir fanatik olmak gerekir. Daha önce çeşitli rezaletlere imza atan, imza atanları sahiplenenlerin böyle dürüstlük ve ahlaktan bahsetmesini kimse yemiyordur sanırım. Bir önceki sayfada futbolcularla ilgili uzun bir yazı yazmıştım. Ben saha içine daha fazla önem verdiğimden dolayı saha içindekilerle ilgili yazmıştım o yazıyı. Özellikle yöneticiler kısmına girersem yazının içinde kaybolacağımı bildiğim için girmedim. Ama futboldaki çirkinleşmenin, taraftarlar arasındaki kutuplaşmanın ana aktörlerinin başında bu kendini bilmez, tartışma ve kavgalardan beslenen yöneticiler gelir.
Homer J.S
09.Nisan.2014, 20:00
Gelecektir büyük ihtimalle. Daha önce geldi de.
Yapılan açıklama doğrudur. Sadece yapanlar doğru kişiler değiller. O yüzden bu açıklamayı ve yapanları savunacak değilim. Savunmak için kör bir fanatik olmak gerekir. Daha önce çeşitli rezaletlere imza atan, imza atanları sahiplenenlerin böyle dürüstlük ve ahlaktan bahsetmesini kimse yemiyordur sanırım. Bir önceki sayfada futbolcularla ilgili uzun bir yazı yazmıştım. Ben saha içine daha fazla önem verdiğimden dolayı saha içindekilerle ilgili yazmıştım o yazıyı. Özellikle yöneticiler kısmına girersem yazının içinde kaybolacağımı bildiğim için girmedim. Ama futboldaki çirkinleşmenin, taraftarlar arasındaki kutuplaşmanın ana aktörlerinin başında bu kendini bilmez, tartışma ve kavgalardan beslenen yöneticiler gelir.
Gelecegini ben de dusunuyorum, umudum gelmemesi yonundeydi sadece :)
Maalesef ulkede isler boyle yuruyor, bir takim para babalari futbol dedigimiz oyunu kafasina gore yonetiyor, biz de bu boyle olmaz su soyle olmaz diye kivraniyoruz.
byariff
09.Nisan.2014, 20:10
klasik fenerbahce aciklamasi yenilince saga sola saldirmalar..
sarianet
09.Nisan.2014, 21:09
Valla o rezalet ''ırkçılığı savunma'' toplantısından beridir Fenerbahçe Yönetimi'nin ahlakla ilgili yaptığı hiç bir açıklama beni ilgilendirmiyor.Kendiler oynayıp,kendileri çalsınlar.
Sakın kulüple ilgili bir şey anlaşılmasın,ben yönetimden bahsediyorum.
sonuna kadar haklısın sen ırkçılığı savunursan oda gelir bunu savunu al birini vur ötekine
europeanconquer
09.Nisan.2014, 21:43
sonuna kadar haklısın sen ırkçılığı savunursan oda gelir bunu savunu al birini vur ötekine
Ben şahsen savunmuyorum yöneticilerimizi çok gereksiz açıklamalar yaptılar.Ortamı germekten başka işe yaramıyorlar.
attirson
10.Nisan.2014, 22:20
Basketbol takımımız Ekimde San Antonio Spurs ile maç yapacak.Oklahoma ve Celtics maçlarına gidemedim maalesef ama buna büyük ihtimalle gidicem.
mwaru
11.Nisan.2014, 17:24
Aziz Başkan ve Ünal Aysal diss atmışlar birbirlerine.
Escochae
11.Nisan.2014, 17:48
Aziz Yıldırım çok güzel konuşmuş. Ama ben asıl Ünal Aysal'ın bu iddalara ne diyeceğini merak ediyorum. Acaba Aziz Yıldırım'ın dediklerini yalanlayıp kanıtlarıyla ortaya mı dökecek yada saldırı yöntemiyle konuyu mu değiştirecek.
himone
11.Nisan.2014, 18:57
Aziz Yıldırım çok güzel konuşmuş. Ama ben asıl Ünal Aysal'ın bu iddalara ne diyeceğini merak ediyorum. Acaba Aziz Yıldırım'ın dediklerini yalanlayıp kanıtlarıyla ortaya mı dökecek yada saldırı yöntemiyle konuyu mu değiştirecek.
Rasim Ozan'a mesajları gönderir.
Artık sıkıldım şu olaylardan hayatımız bu insanların tartışmalarıyla geçiyor. Maalesef yaptıkları da kendi camiaları tarafından hoş görülüyor. Bu durumdan da sadece basın kazançlı çıkıyor.
Cengo
11.Nisan.2014, 19:05
Ünal Aysal Atatürk'ün inkılaplarını kendilerine ait sanmış. Büyük densizlik yapmış. Çok ağır cevap olmuş.
Ünal Aysal'ın Atatürk'ün izinden giden tek kulüp olduklarını ima etmesi utanç verici.
20 Milyon taraftarımız AKP'ye oy verdi diyen biz değildik. Anlamaz gerçi Ünal Aysal.
E.Cartman
11.Nisan.2014, 19:11
Yazı metini güzelmiş Aziz Yıldırım'ın ancak söyleyen kişi nedeniyle metnin hiçbir anlam ve önemi yok. Söylediği şeyler doğru olsaydı bile inandırıcılığı oldukça düşük dile getiren kişi dolayısıyla. Çünkü 15 senedir her fırsatta Galatasaray adını ağzına almaktan çekinmeyen, her kötü gidişte bize sataşan Aziz Yıldırım'ın böyle bir açıklama yapması komik. Tıpkı Melo hakkında konuşan Volkan'a güldüğüm gibi gülüyorum konuşmalarına. Gerçekten düzgün adamlar açıklama yapsa konuşsa gıkım çıkmaz ancak üzerinde çeşit çeşit iddialar bulunan kişilerin gelip de rakiplere sataşması insanda konuşma hissiyatı uyandırıyor çünkü fazlasıyla samimiyetsiz bir durum ortaya çıkıyor.
Cengo
11.Nisan.2014, 19:14
Söyleyen kişi ne demektir? Bahane uydurmak için söylediğiniz bir laf.
Ünal Aysal'ın ayıbını neden konuşmak istemiyorsunuz anlamıyorum.
E.Cartman
11.Nisan.2014, 19:33
Bahane falan uydurduğum yok. Fenerbahçe adına konuşan kişilerin çok düzgün insanlarmış gibi konuşup Galatasaray'a sürekli dalaşmalarına lafım. Ünal Aysal'ın ayıbını biz kendi içimizde çözeriz. Galatasaray'da yapılan hiçbir hata cezasız kalmaz, gereken yapılır. Benim söylediğim Fenerbahçe'nin bize bulaşana kadar önce kendine bakması gerektiğidir.
davidvilla
11.Nisan.2014, 19:45
Ali ismail korkmaz fenerbahçe yikilmaz
Cumhuriyetin son kalesi
Hukumetin yanindayiz.
ReaList
11.Nisan.2014, 19:48
Yıldırım'la Aysal ne konuşmuş okumadım, gram da merak etmiyorum. Al birini vur ötekine.
di canio
11.Nisan.2014, 19:59
İşte amaçlanan oluyor. Ortam geriliyor, "ne güzel demiş benim başkanım, helal" deniyor, taraftarlar birbirine giriyor, böylece onlar oturdukları yerden taraftarların ağzına bir parmak bal çalıyorlar. Siz burada kavga edin, onlar kapalı kapılar ardında iş anlaşmaları yapsın.
Ayrıca ekleyeyim; bu yöneticilerin tamamı işadamı. Ülkede hiç bir işadamı mevcut iktidarla karşı karşıya gelmek istemez. Gelenlerin durumu, neler yaşadıkları ortada. Hükümete karşı sıcak olmak zorundalar işlerinin bozulmaması, bir fazla ihale almak için. O yüzden yöneticilerin hükümet ilişkileri ile taraftarları bir tutmak büyük bir yanlış olacaktır. Gelinen noktada hükümete karşı en büyük tepki Fenerbahçe tribünlerinden çıkmakta, hala.
byariff
11.Nisan.2014, 20:43
aysal su an cikip dese ki hakkidir aysal bel alti aciklama yapmamisti...
Cengo
11.Nisan.2014, 20:52
Hakaret ediyor Ünal Aysal. Haklıdır ha. Bravo. Fanatikliktir bu. Ne kadar da körmüş gözler. Ahlak anlayışınızdan şüphe ediyorum.
Night_Mare17
11.Nisan.2014, 21:14
Hakaret ediyor Ünal Aysal. Haklıdır ha. Bravo. Fanatikliktir bu. Ne kadar da körmüş gözler. Ahlak anlayışınızdan şüphe ediyorum.
Ünal Aysal ve Aziz Yıldırım'ın ahlak anlayışımı karşılaştırılıyor ...
Hahahahahaha No.
Yapmayın lütfen.
Cengo
11.Nisan.2014, 21:17
Ünal Aysal ve Aziz Yıldırım'ın ahlak anlayışımı karşılaştırılıyor ...
Hahahahahaha No.
Yapmayın lütfen.
Ünal Aysal hakkında Sayıştaş raporu var.
Keza bunlarda da bahsetmiyoruz. Ünal Aysal'ın Galatasaray harici her kulübe vatan haini yakıştırmasını tartışıyoruz.
Bu ayıbın bahanesi olamaz.
sarianet
11.Nisan.2014, 21:35
Yıldırım'la Aysal ne konuşmuş okumadım, gram da merak etmiyorum. Al birini vur ötekine.
aynen bıktık artık
neredeyse şampiyonuz bari rahat bi nefes alsın lig millet maçını yapsın ota çöpe bulaşmasın diyoruz ama birileri şu olağandışı zamanda bile gündeme oturmayı başarıyor
ne zevki varsa şu gündem denen şeyde herkes oturuyor yeter ya
Bordo61Mavi
11.Nisan.2014, 22:06
Kavganin ismi
"Seninki benden kara"
Baska birsey degil.
William Rookwood
11.Nisan.2014, 22:07
Burada kızıyoruz ya hani taraftarların birbirini kışkırtacak hareketler yapmasına falan. Bu kulüplerin başında olan insanlar bile bunu yapıyorsa taraftarların birbirlerine yaptıkları gayet normal. Ortada böyle bir gerginlik ortamı varken taraftarlar ne yapsın?
attirson
11.Nisan.2014, 22:13
Artık kabak tadı verdi karşılıklı acıklamalar baska bir ülkede böyle birşey varmıdır merak ediyorum.Ergen gibi tripler ve bunun gazına gelen taraftarlar var onları da anlamak mümkün degil.Taraftar bunları destekledikce daha cok izleriz bu sacmalıkları.Böyle acıklamalar yapılacak sonra taraftarın olay cıkartmaması rica acıklamaları yapacaksın.Milleti dolduran ta kendileri zaten.
Edit: Ayrıca bizimkilerin yakında yapacagı acıklama ''Hüloooğğ'' baslıklı olacak sanırım.Taraftarı Atatürkçü cumhuriyetci Fenerbahce diye kandır ama hükümete yakınlasmak icin elinden geleni yap.Paralel ifadesi cok yakısıksızdı.Diyelim Gs baskanı cemaatci sizene bundan seviye yerlere düstü artık.
sui generis
11.Nisan.2014, 22:37
Spor Dünyası @sporistacom 30 dk.
Fenerbahçe; kadın basketbol, erkek voleybol, kadın voleybol olmak üzere 3 branşta da uluslararası alanda final oynayan tek spor kulübü oldu.
Spor Dünyası @sporistacom 6 dk.
Fenerbahçe Kulübü, bu branşlara ek olarak Masa Tenisi'nde de pazar günü Ettu Cup'ta final maçı oynayacak.
Aziz Yıldırım ve ekibi tarihe gömülmeliymiş, yav he he.
Paralel söyleminin olduğu açıklamada bahsedilen diğer unsurlara cevap bekliyordum Galatasaray yönetiminden. Onlar da o kısma cevap vermemeyi tercih etti.
Aziz Yıldırım'ı bulmuş millet saldırıyor, üslup konusunda Aysal'ın da ondan eksiği yok. Şu yeni iddialara Aysal ne cevap verecek merakla bekliyorum.
Kulübün bu tarz açıklamalarını genelde sevmiyorum ama Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı yapılınca sonuna kadar arkalarındayım.
uAburak89
11.Nisan.2014, 23:20
Ünal Aysal yanlış yapıyor, son 8 senede 2 kere şampiyonluk (üstelik biri tartışmalı) gören bir başkan neden tarihe gömülsün ki.
byKpln
12.Nisan.2014, 10:23
Aynen.Bende de zerre kadar bir merak uyanmadı.
erdem344
12.Nisan.2014, 15:24
Ünal Aysal yanlış yapıyor, son 8 senede 2 kere şampiyonluk (üstelik biri tartışmalı) gören bir başkan neden tarihe gömülsün ki.
Son 10 yıla beraber bakalım
Sadece Lige bakıyorum ama
Fenerbahçe
4 şampiyonluk
4 ikincilik ( bunların 3 tanesi son maçlarda )
2 tane de alt sıralar
Galatasaray
4 şampiyonluk
İkincilik yok
6 tane de alt sıralar
Bunlara ek olarak da avrupa da çeyrek ve yarı finaller var. Bene dalga geçilecek bir başarısızlık yok.Diğer branşları da saymıyorum
Yanlışım varsa düzeltirsin
attirson
12.Nisan.2014, 16:07
Son 10 yıla beraber bakalım
Sadece Lige bakıyorum ama
Fenerbahçe
4 şampiyonluk
4 ikincilik ( bunların 3 tanesi son maçlarda )
2 tane de alt sıralar
Galatasaray
4 şampiyonluk
İkincilik yok
6 tane de alt sıralar
Bunlara ek olarak da avrupa da çeyrek ve yarı finaller var. Bene dalga geçilecek bir başarısızlık yok.Diğer branşları da saymıyorum
Yanlışım varsa düzeltirsin
Aynen öyle.Yok Gs'nin efsanesi lafları filan gercekten sacmalık.Adam son maçlarda cıkıp kendimi oynayacak son maçlarda gelse sampiyonluklar simdi müthis basarılı denecekti.Sacma söylemler bunlar.Aziz Yıldırım'ı kisilik olarak sevmiyorum ama bu Fenerbahce'ye önemli basarılar getirdigi gercegini degistirmez.Gs ya sampiyondur ya ortalarda yoktur ama Fenerbahce her zaman şampiyonluk mücadelesindedir bence önemli olanda bu.
William Rookwood
12.Nisan.2014, 16:18
Son 10 yıl içerisinde Şampiyonlar ligi Çeyrek final, zorlu gruptan çıkıp ön elemeye katılma hakkı ve UEFA'da ki ön eleme başarılarını , Türkiye Kupasın'da ve Süper Kupa'da kazanılan kupaları da ekleyelim. Galatasaray için tek başarı şampiyon olmaktır. Şampiyonluk yarışında olup 2. veya 3. bitirmek başarısızlıktır. Zaten bir kere şampiyon oldu mu iki yıl hatta 4 yıl üst üste şampiyon olup ligi domine ettiği yıllarda vardır.
himone
12.Nisan.2014, 16:25
Mevcut olayların geçmişle hiçbir alakası yok. Geçtiğimiz iki yılda kanatları koparılmış bir FB vardı ve GS rahat bir şekilde şampiyon oldu. Bu sene Avrupa'ya gitmedik ve ligde sadece koşarak şampiyonluğu aldık. Üstelik rakibimizin Dünya Yıldızlarıyla! dolu kadrosuna rağmen. Seneye de Avrupa da yokuz ve yine şampiyonluğun favorisi olacağız. Bir de üstüne top oynarsak o zaman işleri daha da zorlaşacak. Bu sene 2. olmak şampiyonlar ligine direkt gitmek için yeterliydi ama seneye o da olmayacak. Amaçlanan FB'nin kaos içerisinde olması.
FB ve GS gibi camialarda geçmişte ne yaptığınız çok ta önemli değil. Başarısız olursanız kimse gözünüzün yaşına bakmaz. Şimdi de seçim olursa diye bu şekilde açıklamalar geliyor. Aziz Yıldırım'ı hiç sevmem, 2008'den beri de gitmesi gerektiğine inanıyorum. Ama mevcut durumda onun yerine gelebilecek birisi olduğuna da inanmıyorum.
sarianet
12.Nisan.2014, 16:35
mesele başarı değil de kendi becerisizliklerini taraftarı ateşleyerek örtmeye çalışıyolar biz de birbirimizi yiyoruz olay bu
uAburak89
12.Nisan.2014, 18:51
Daha da geçmişe gideceksek, başkan olduğu sezondan başlayarak bakarak çok daha net bir tablo ortaya konulabilir. Avrupa olsun, olmasın farketmez. Siz memnunsunuz, biz de memnunuz, sıkıntı yok. Aziz Yıldırım zaten Fenerbahçe camiasına yakışan bir başkan bu nedenle Ünal Aysal'ın yanlış konuştuğunu düşünüyorum.
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Nisan.2014, 19:13
herkes memnunsa problem yok demektir. fakat bu atismalara deginmeden de edemem, yarin yine sopali bicakli kavgalar ve olumler oldugunda bir zahmet su klupler basin aciklamasi, bassagligi falan dilemesinler. hic samimi olmuyor. gunluk cikarlar ugruna yarattiklari bu ofke tabanda cok daha siddetli oluyor, bunun farkinda olmamalari icin cok saf olmalari gerek. artik ben medyada falan baskan demeci ya da atismasi gormek istemiyorum. ilk geldiginde unal aysal icin bir nebze bu konuda umudum vardi ancak o da girdaba kapildi. aziz yildirimi zaten biliyoruz.
himone
12.Nisan.2014, 19:22
Ünal Aysal'ın GS camiasına yakıştığı kadar yakışamaz herhalde. Tam bir liseli beyefendi! kapalı kapılar ardında nasıl oyun oynandığını tüm ülkeye göstermiş başkan.
Walter Sakana
13.Nisan.2014, 00:34
Tüm hafta Melo'nun dili konuşuluyor ama kimse Fenerbahçe idmanında uçuşan orta parmaklardan bahsetmiyor nedense. Bazı değerlerden bahseden o "edepli" futbolculara çok yakışmış doğrusu.
Night_Mare17
13.Nisan.2014, 01:07
Aziz Yıldırım önce şu kahve , sokak ağzını atsın biraz modern bir insan olmaya çalışsın ondan sonra muhattap olarak Ünal Aysal'ı alsın bunu biri ona iletmeli.
World Hollow o1
13.Nisan.2014, 01:11
Tüm hafta Melo'nun dili konuşuluyor ama kimse Fenerbahçe idmanında uçuşan orta parmaklardan bahsetmiyor nedense. Bazı değerlerden bahseden o "edepli" futbolculara çok yakışmış doğrusu.
Ne kadar çelişkili olaydır bu yahu :) Fenerbahçe idmanında. Orası bir ailedir bunu resimli olarak paylaşılmasa kimse bilmeyecek.
Eğer Felipe Melo bunu tüm Türkiye'nin gözü önünde yapıyorsa edep lafını onda aramamak gerek.
Hoş takımı bu gece mağlup oldu o gidip kırmızı kart gördüğü maçtan sonra şampanya patlatıyor buda sizi bağlamıyordur sanırım :)
di canio
13.Nisan.2014, 01:12
Bugün mükemmel bir gün olacak umarım. Bütün takımlarımıza başarılar. Bu sezon bir kez daha tüm takım branşlarında lig şampiyonu olup, bir adım daha ileri gidip Avrupa Kupaları ile de süsleyerek tarih yazarız umarım.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/bizbiaiyiz538_39468_5099887.jpg
Fenerbahçe Ailesi'ni bekleyen bir gurur günü daha…
Masa Tenisi, Basketbol, Voleybol ve Futbol Takımlarımız, 13 Nisan Pazar (yarın) 2'si Avrupa Finali olmak üzere tam 6 maç oynayacak!
Taraftarlarımızın sonsuz desteği ile sahalarda, salonlarda armamızı gururla temsil eden takımlarımız adımızı zaferlere yazdırmak için mücadele edecek!
Son 2 sezonun ETTU Cup Şampiyonu Masa Tenisi Kadın Takımımız, 14.00'te Şampiyonlar Ligi Finali'nde Fenerbahçe Ülker Arena'da TC Berlin Eastside ile
Ülkemizde bir ilk olarak geçen sezonun Euroleague 2.'si olan, bu sezonun namağlup tek takımı Potanın Kraliçeleri, 16.00'da kupa hedefi ile Euroleague Finali'nde Galatasaray ile
Ülkemiz ve dünya spor tarihinde bir ilki başararak aynı günde Avrupa Şampiyonluğu gururunu tüm Türkiye'ye ve 25 milyon Fenerbahçeli'ye yaşatan Erkek ve Kadın Voleybol Takımlarımız Süper Kupa Dörtlü Final Üçüncü Maçlarında 16.00 ve 19.00'da Halkbank ve Vakıfbank ile
Şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüyen Fenerbahçe Ülker 17.00'de Pınar Karşıyaka ile
Şampiyonluğun en büyük adayı olan Fenerbahçemiz 19.00'da MP Antalyaspor ile karşılaşıyor!
Fenerbahçe bir Spor Kulübü olarak aynı günde tam 6 maç oynuyor;
Taraftarımız bu büyük kulübün parçası olarak armamızı temsil eden sporcularımıza sonsuz destek veriyor!
Sahalar, salonlar yine Sarı Lacivert…
Gururun adı yense de yenilse de Fenerbahçe!
Galibiyetlerin rengi Sarı Lacivert olsun diye YANINDAYIZ, SENİNLEYİZ, DESTEĞİNİZ FENERBAHÇE!
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=39468
Walter Sakana
13.Nisan.2014, 01:19
Ne kadar çelişkili olaydır bu yahu :) Fenerbahçe idmanında. Orası bir ailedir bunu resimli olarak paylaşılmasa kimse bilmeyecek.
Eğer Felipe Melo bunu tüm Türkiye'nin gözü önünde yapıyorsa edep lafını onda aramamak gerek.
Hoş takımı bu gece mağlup oldu o gidip kırmızı kart gördüğü maçtan sonra şampanya patlatıyor buda sizi bağlamıyordur sanırım :)
Sonuçta paylaşılıyor değil mi? Şike yapıldığı ortaya çıkmasa kimse bilmeyecek gibi oldu bu :)
ekleme: Ha bi de aile içindeki eğlence anlayışı buysa diyecek bir şey yok tabi.
di canio
13.Nisan.2014, 14:39
Yakın geçmişimizdeki acı tecrübelerden dolayı matematiksel olarak kesinleşmeden şampiyonuz demeyen birisiyim ama henüz erken olsa da aşağıdaki tezahüratı paylaşmak istedim. Bir muciza daha olur, buradan da kaybetsek bile şampiyonluğu bir başka sezon gelecek 19. şampiyonluk. Vamos Bien'in yüreğinden gelen diğerleri gibi çok güzel olmuş yine.
19. şampiyonluğumuz armağan olsun onlara
Giydiler o formayı, öptüler o armayı
Senin için Kanarya
Yazdılar hep adını, senin haklı davanı
Senin için Kanarya
19. şampiyonluğumuz armağan olsun onlara
Ali İsmail'e, Burak Yıldırım'a, Ahmet Atakan'a
19.şampiyonluğumuz armağan olsun onlara
Fatma Abla'ya, Mümtaz Amca'ya, Selçuk Yula'ya
Nedvedmania
13.Nisan.2014, 23:36
Aziz Yıldırım'ın Galatasaray Taraftarına küfür ettiği video düşmüş internete. Küfürlü olduğu için buraya ekleyemiyorum ama basket maçından önce "Defol git" kelimesinin küfürlü halini ediyor.
Night_Mare17
13.Nisan.2014, 23:48
Aziz Yıldırım önce şu kahve , sokak ağzını atsın biraz modern bir insan olmaya çalışsın ondan sonra muhattap olarak Ünal Aysal'ı alsın bunu biri ona iletmeli.
Daha dün yazdım bugün yine beni yanıltmadı kontrolü yetirmiş zat. Sadece ağızda değil hal ve hareketlerde de problem var büyük değişim lazım.
davidvilla
14.Nisan.2014, 00:12
Daha dün yazdım bugün yine beni yanıltmadı kontrolü yetirmiş zat. Sadece ağızda değil hal ve hareketlerde de problem var büyük değişim lazım.
Yanlış soyunma odasina girdigi soylentisi de var umarım iftiradir.
uAburak89
14.Nisan.2014, 00:18
Gün sonu bilanço 6'da 1 olmuş. Futbol da olmasa tam kara pazar.
erdem344
14.Nisan.2014, 00:20
Ersun hoca da bizi şampiyon yapan 3 . Türk hoca oldu
şimdi kadroda revizyon yapma zamanı gereksiz yabancılardan kurtulma vakti tam bu sezon
sui generis
14.Nisan.2014, 00:31
Önemli olan 6 'da 1 yapmak değil, onu yapacak o aşamaya gelmek.
ReaList
14.Nisan.2014, 11:06
Aziz Yıldırım'ı zerre sevmem ama orada yüzlerce kişi ana baba küfür edecek sen de hiç bir şey olmamış gibi pişkin pişkin oturacaksın. Yok öyle bir Dünya.
byariff
14.Nisan.2014, 14:43
Aziz Yıldırım'ı zerre sevmem ama orada yüzlerce kişi ana baba küfür edecek sen de hiç bir şey olmamış gibi pişkin pişkin oturacaksın. Yok öyle bir Dünya.
niye fikret ormana haciosmanogluna yada aysala kufur etmiyorlarda aziz yildirima kufur ediyorlar birde boyle dusunmek lazim bence.
sananes
14.Nisan.2014, 14:48
niye fikret ormana haciosmanogluna yada aysala kufur etmiyorlarda aziz yildirima kufur ediyorlar birde boyle dusunmek lazim bence.
Bir de bu düşünceye bitiyorum.
Niye ona değil de ona küfür ediyorlar. Niye ona değil de ona tekme atıyorlar böyle saçma sapan bir savunma mekanizması mı var arkadaş?
Küfürün niyesi mi var? Niye Aziz Yıldırıma sövüyorlarmış açıklayın da bilelim.
Suicider
14.Nisan.2014, 15:08
Küfürün,hakaretin,saldırının 'niye?' si olmaz.Bizimkiler Aziz Yıldırım'a hakaret ettiyse suçludur,Aziz Yıldırım da onlara uyup kötü bir şeyler söylediyse o da suçludur.
attirson
14.Nisan.2014, 15:14
Adamın delirmesi normal hadi genis alanlarda stadlarda filan yakınında degil bagıranlar kimin bagırdıgı belli degil 200 metre ötesinden ses geliyor sadece ama adam gelip senin 10 metre ötende ana bacı söverse bu işin baskanlıgı basbakanlıgı kalmaz.Yüzüne baka baka küfür edecek sonra Aziz Yıldırım taraftarla atıstı diye manset atıyorlar insan sonucta baskandan önce.
Cengo
14.Nisan.2014, 17:04
Küfürün,hakaretin,saldırının 'niye?' si olmaz.Bizimkiler Aziz Yıldırım'a hakaret ettiyse suçludur,Aziz Yıldırım da onlara uyup kötü bir şeyler söylediyse o da suçludur.
Doğrusu budur.
uAburak89
14.Nisan.2014, 17:32
Ortada dönen bir video var, iki tarafında dedikleri anlaşılmıyor net olarak. Anladığım şey sinirlerin gerildiği oldu. Oraya giden taraftarlar anlık olarak twitter'dan olanları yazıyordu zaten, gerginlik daha maç başlamadan başlamıştı. Aziz Yıldırım'a küfür artık olağan bir şey ona yapacak bir şey yok, onun neredeyse dibine kadar gidip her ne sebeple olursa olsun küfür eden adam da etki tepki hesabı küfüre hazırlıklı olacak. Dünyada çok az insan vardır herhalde yüzüne edilen küfüre tepkisiz kalabilen.
Esas şaşırtan olay Fenerbahçe Koleji müdürünün yaptığı el hareketi, kimse tanımaz, bilmez, sallamaz adamı ama kendisi gaza gelip el hareketi yapmış ergen gibi.
himone
14.Nisan.2014, 19:04
Yıllar önce rahmetli Özhan Canaydın da buna benzer bir açıklama yapmıştı...
Cengo
14.Nisan.2014, 19:06
Bu küfürü savunmak neye benziyor biliyor musunuz? Aşağıdaki karikatüre.
Küfür eden herkes haksızdır. Tribündeki de, idarecisi de. Edilene de edilmesi için hafifletici sebepler olamaz.
Haklı değilsiniz, zorlamayın.
http://galeri12.uludagsozluk.com/536/yolsuzluk-yok-demiyorum-ama-siz-yine-de-akp-ye_596556.jpg
byariff
14.Nisan.2014, 22:26
aziz yildirimin ettigi kufur yayinlandi buraya koymayim simdi ceza aliriz... ua sayfasindan bakabilirsiniz
Unsal123
14.Nisan.2014, 22:28
Aziz Yıldırım gene küfür etmiş , Melo'nun hareketinden dolayı günlerce konuşuldu hadi bakalım.
Bordo61Mavi
14.Nisan.2014, 23:02
Yeni video dusmus nette, tehlikeli adam Aziz Yildirim :D
Nedvedmania
14.Nisan.2014, 23:09
Küfür ve Aile konusunda hassas birisi sonuçta :)
sui generis
14.Nisan.2014, 23:12
Başkanı takdir ettim. Daha da çok seviyorum bu adamı :)
Gncl1905
14.Nisan.2014, 23:15
Küfür konusunu bilmem de bizim taraftar da küfrettiyse bizim taraftar da suçlu. Onun başkan olarak etmesi belki biraz daha ayıp olarak karşılanabilir.
Bu adam ne zaman hapse girecek ben ona takıldım. Sadece o da değil birçok kişinin örgüt kurmaktan/şike yapmaktan yargıtayca cezası onanmadı mı, ben mi yanlış biliyorum. Hukuk bilgim pek yok, atıyorum ben de adam öldürsem mesela cezam onandığı halde ortalıklarda gezebilir, yurt dışına bile çıkabilir miyim?
Nedvedmania
14.Nisan.2014, 23:21
Aziz Yıldırım zamanında kendi taraftarınada ya küfür etmişti ya da bağırıp çağırmıştı. Tam hatırlamıyorum ama onunda videosu düşmüştü vaktinde nete. Yani nasıl Aziz Yıldırım bildiğimiz gibi aynen devam ediyor. Ona karşı çıkan herkese aynı tavırda. Fenerbahçeli olsa bile :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Nisan.2014, 23:26
Küfür konusunu bilmem de bizim taraftar da küfrettiyse bizim taraftar da suçlu. Onun başkan olarak etmesi belki biraz daha ayıp olarak karşılanabilir.
Bu adam ne zaman hapse girecek ben ona takıldım. Sadece o da değil birçok kişinin örgüt kurmaktan/şike yapmaktan yargıtayca cezası onanmadı mı, ben mi yanlış biliyorum. Hukuk bilgim pek yok, atıyorum ben de adam öldürsem mesela cezam onandığı halde ortalıklarda gezebilir, yurt dışına bile çıkabilir miyim?
hukuksal acidan bir aciklamasi vardir muhakkak, yurt disina falan cikmasi cok abes kacardi yoksa. sahsen bu konuda bir bilgim yok, olan varsa bizi aydinlatabilir.
Nedvedmania
14.Nisan.2014, 23:31
Aynen bende başta kızdım kendi kendime "Bu adamın yurt dışı yasağı yokmu ya, nasıl çıkabiliyor" diye ama çıktıysa vardır illaki bir açıklaması.
sananes
15.Nisan.2014, 01:15
İlk kim küfür etmiş? Esas suçlu ilk küfür eden olmuyor mu?
Mesela bir yerde oturuyorsunuz ve birisi gelip size tekme tokat allah ne verdiyse girişiyor, karşılık verdiğiniz için siz mi suçlu oluyorsunuz, başlatan mı?
E.Cartman
15.Nisan.2014, 01:48
Öncelikle söyliyim Aziz Yıldırım'a edilen küfürleri meşrulaştırma değil benim yazacaklarım. Aziz Yıldırım 15 senedir Fenerbahçe başkanı ve ondan önce de yıllarca yönetimde olan biri. Yani bu işlerin aslında alasını görmüş, yaşamış biri. Aziz Yıldırım şu anda 15 senedir ektiği nefret tohumlarının meyvesini topluyor, kimse kusura bakmasın. Zora girdiğinde sürekli bir yerlere salladı, ortamı bir şekilde sürekli gerdi. Karşılığında da böyle olaylar yaşaması gayet doğal. Ancak Aziz Yıldırım tecrübesinde bilgisinde bir adamın orada sakin kalması yerinde oturması gerekirdi. Fenerbahçe Kulübünün başkanı olarak dönüp taraftara küfretmemeliydi. Yeniden söylüyorum Aziz Yıldırım'a yapılanı meşrulaştırma gibi bir derdim yok, her ne olursa olsun kimse ana-avrat küfür yemeyi hak etmez.
Bir diğer konu da Aziz Yıldırım'ı savunmak için sunulan argümanlar. Size yapsalar aynısını durur musunuz, karşınıza bu kadar adam çıkıp sövse durur musunuz, asıl suçlu ilk başlatan mıdır falan. Direk söylüyorum geçin bunları. Galatasaray yöneticileri, Beşiktaş yöneticileri hiç mi küfür yemiyor, hiç mi böyle şeylerle karşılaşmıyor. Hangisinin var böyle olayı. Aziz Yıldırım'ın gidip küfür etmesi, tehdit etmesi, yediği küfürlerin benzerlerini saydırması anormal olan. Hepimiz biliyoruz ki Aziz Yıldırım herhangi bir sorun çıkarmadan orada en güzel cevabı verebilecek bilgi ve tecrübede bir adam ama o gidip taraftara dalaşmayı seçiyor. Uzunca bir süredir de benzer şeyleri yapıyor. Doğal olarak da haklıyken haksız durumuna düşüyor.
Tekrar söylüyorum küfür edenleri savunmuyorum, küfürleri de meşrulaştırmıyorum. Benim takıldığım mevzu Aziz Yıldırım'ın hareketleri ve o hareketleri meşrulaştırmaya çalışan arkadaşlar.
byariff
15.Nisan.2014, 01:52
aziz yildirima kizmiyorum yadirgamiyorum veya ahlaklilikda beklemiyorum cunki bu adam kendi klubunede kufur etti aziz yildirim icin "normal" bence kimsede yadirgamamali... he bu arada 2 hafta once melonun hareketine etik degil diyenler simdi aziz yildirimi savunmus hey allahim :D :D
Nedvedmania
15.Nisan.2014, 02:03
Daha ilk mesajı atarken içimden "Kesin böyle mesajlar gelir şimdi" demiştim ve gülmüştüm. Beklediğim gibi oldu :)
William Rookwood
15.Nisan.2014, 02:44
İlk kim küfür etmiş? Esas suçlu ilk küfür eden olmuyor mu?
Mesela bir yerde oturuyorsunuz ve birisi gelip size tekme tokat allah ne verdiyse girişiyor, karşılık verdiğiniz için siz mi suçlu oluyorsunuz, başlatan mı?
İkisi aynı şey değil. Bir tarafta kulübün taraftarı olan insanların küfür etmesi var, diğer taraftan koskoca kulübün başkanı olan birinin küfüre küfürle karşılık vermesi var. Sadece Türkiye'de değil, Dünya'nın bir çok ülkesindeki taraftarlar kulüplerindeki kişilere karşı hakaret ve küfür içerikli pankartlar veya söylemlerde bulunuyor. Kalkıp taraftar böyle yaptı diye küfür edilen kişininin de onlara küfür etmesi ne kadar kötü bir şey. Sen başkansın, onların küfürüne küfürle değil düzgün bir şekilde karşılık ver yada verme önemseme bile.
Takımların başındaki insanların sözlerine ve hareketlerine biraz daha dikkat etmesi lazım diye düşünüyorum. Yoksa onlarında taraftarlardan bir farkı kalmayacak ve onların bu yaptıklarına da suç bulmayacak duruma geleceğiz.
Kryptonite
15.Nisan.2014, 03:32
Aziz Yıldırımın bu duruşunu hiçbir kulüp başkanı yapamaz hele ki bu dönemde.Ayakta alkışlanacak adamsın vesselam.
sui generis
15.Nisan.2014, 04:54
Bence Aziz Yıldırım'ı bırakıp gs takım otobüsünü konuşmak daha mantıklı. Ne dersiniz, size küfredildiğinde siz sakinliğinizi koruyun. Biz yapamıyoruz kulüpçek.
Namzet
15.Nisan.2014, 13:38
Küfürü yakıştıramadım ama başkanımıza gittiği her yerde edilen küfürleri çok iyi bilirim,sesi o zaman çıkmayanlar başkanımıza laf edemez
CocukMenajer
15.Nisan.2014, 22:45
aziz yildirima kizmiyorum yadirgamiyorum veya ahlaklilikda beklemiyorum cunki bu adam kendi klubunede kufur etti aziz yildirim icin "normal" bence kimsede yadirgamamali... he bu arada 2 hafta once melonun hareketine etik degil diyenler simdi aziz yildirimi savunmus hey allahim :D :D
Profil resmindeki Hagi paltosunun cebinde unuttuğu telefonun çalındığına düşünerek Galatasaray taraftarına hırsız derken I love you Hagi deniyorda biz Aziz Yıldırımı savununcamı komik oluyor :D
sananes
16.Nisan.2014, 12:07
https://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=179832272068299
En anlamlı gollerden birinin yıl dönümü bugün.
erdem344
16.Nisan.2014, 13:57
cok iyiydi bu maç ya
Walter Sakana
16.Nisan.2014, 17:58
Fenerbahçe PFDK'ya sevkedilmiş. TFF'nin raporunu gördünüz mü bilmiyorum (küfür içerdiği için buraya eklemedim) ama bu işin cılkı çıktı artık. Kulüp tepki göstermiş ki haklı yani. Abarttılar iyice. Gelecek sezon da devam ederse bu uygulama seyircili maç sayısı seyircisiz maç sayısından düşük olacak bu gidişle.
Maçın bir bölümünü izlerken Galatasaray aleyhindeki tezahuratı duyunca adamlar her maç Galatasaray'a sallamadan edemiyorlar diye düşündüm o an da kale arkası tribününde bulunan yaklaşık 8800 kişiden yaklaşık 4000 tanesinin bu tezahuratı yaptığını tespit etmiş ya adamlar, ne diyeyim helal olsun.
Bu üç büyüklerin yıllardır yaptıkları bir tezahurat. Hakaret olabilir ama küfür içerdiğini düşünmüyorum. Öbür sevkedilme nedeni (2 sebep varmış) sondaki tek kelime. Tribünde olsam kendi takımımın taraftarı o tarz bir tezahuratı yapsa ben de katılırım, o kadar söyleyeyim. Bu kadarına müsamaha gösterilmeli yoksa sonu gelmez bunun.
http://sampiy10.gazetevatan.com/haber/f-bahceden-pfdk-aciklamasi/627996/5
Tabi şu da var; ülkemizde her alanda geçerli olmak üzere yaptırımlar pek caydırıcı değil bu bir gerçek. Hırsızı, katili bile birkaç senede çıkabiliyor. Cezalar caydırıcı olmayınca hiçbir şeyin önüne geçilemiyor. Özellikle de birçok masum canı alan trafik suçlarının. Bu açıdan bakarsak bu uygulamayı desteklerim ama burada cezalandırılan kim onu iyi analiz etmek lazım. Taraftarlar mı? Kulüp mü? Yayıncı kuruluş mu? Türk futbolu mu?
Artık her yerde kamera sistemleri var. Kurarsın stadlara (ki çoğunda var), küfür edenleri tespit eder belirli bir süre stada giriş yasağı verirsin. İşte o zaman asıl suçlular cezasını çekmiş olur daha da önemlisi bu konuda suçu olmayan kişiler ve kurumlar kurunun yanında yaş misali boşuna ceza almış olmazlar. Şu an belirli olaylarda tribünlerdeki kişileri tespit edip yakalamıyorlar mı sonuçta?
Şimdiki sistemde TFF'nin yaptığı şey topu kulüplere atmaya çalışmak. Sen bu küfür eden taraftarı ayıkla yoksa bak sahanı kapatırım diye köşeye sıkıştırmak istiyor kulüpleri.
Nedvedmania
16.Nisan.2014, 18:09
Yalnız öyle diyorsun ama bu uygulama ciddi anlamda işe yaradı. Çoğu küfürlü tezahurat artık söylenmiyor. Diğer tribünleri bilmem ama ultrAslan bu konuya baya hassasiyet gösterdi ve sadece Fener maçında patladı. O da zaten belli bir şeydi. Genel anlamda küfürlü tezahuratların önüne geçildi.
Önder HOCA
16.Nisan.2014, 18:53
o golün akabinde bu gol geldi
çok klas gol
ReaList
17.Nisan.2014, 12:28
Aziz Yıldırım'ın başkanlıktan düşmesi kesinleşti artık. Gönül isterdi ki veda böyle olmasın. Bakalım başkan kim olacak. Umarım giderayak vekil tayin etmez. Cumhuriyetin Bekçisiyiz naraları atıp makamı Monarşiye döndürmeye gerek yok.
Sheriff
17.Nisan.2014, 12:52
Aziz Yıldırım'ın başkanlıktan düşmesi kesinleşti artık. Gönül isterdi ki veda böyle olmasın. Bakalım başkan kim olacak. Umarım giderayak vekil tayin etmez. Cumhuriyetin Bekçisiyiz naraları atıp makamı Monarşiye döndürmeye gerek yok.
Vekil tayin etmesine gerek yok, kimi işaret ederse o başkan olur zaten.
ReaList
17.Nisan.2014, 13:03
İşte bende onu istemiyorum. Bu kulübe gölge başkan değil idealleri olan başkan gerek. Herkesten bağımsız ve onun bunun adamı olmayacak.
uAburak89
17.Nisan.2014, 13:31
Nereye gidiyormuş? İçeri falan girmez, yine yükselir şekeri kesin. Sonra iyi hal, zaten yattı ayağına kalır dışarıda. Zaten yeni başkan da desteklediği kişi olacağına göre, ölene kadar devam eder bir şekilde yönetmeye.
kumbara
17.Nisan.2014, 13:37
Videonun altındaki 3.yoruma bittim gerçekten :D:D:D:D
Banega
17.Nisan.2014, 18:06
SICAK HABER: PFDK, Fenerbahçe'ye çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
NTVSPOR
GicaHagi
17.Nisan.2014, 18:15
Iyice sacmaladilar artik ya seyircili adam gibi mac oynanmiyor. Bu kurali bir an önce degistirmeli böyle sacmalik olmaz. Futbol taraftarlarla güzel.
attirson
17.Nisan.2014, 18:31
Yok artık ya. Artık bir önemi kalmadı kendi sahamızda şampiyon olmanın Bjk maçında şampiyon olsak bari.
ReaList
17.Nisan.2014, 18:40
Kötü tezahürat he? Yahu adamlar şu resimde gördüğünüz manzaralardan dolayı bizi PFDK'ya sevkediyorlar.
http://i.hizliresim.com/GnvZ07.jpg
Daha ne söylenebilir ki? Bir çocuğun maçtan sonra sahaya girmesi, Belki de hayatı boyunca hiç bir zaman unutamayacağı bir an, Hayalindeki futbolcularla yan yana olup tezahürat etmesi bir kulübün suçuysa, bu ne kulübün ne o çocuğun ne de futbolun suçudur. Bu insanlık suçudur. Biz kadınlarımızla ve çocuklarımızla da o şampiyonluğu doyasıya kutlarız sorun değil, Asıl sorun insanlığını kaybedenlerde.
OrcunFB
17.Nisan.2014, 18:56
Şaka gibi bir ceza başka açıklaması yok.
Uchiha Itachi
17.Nisan.2014, 19:27
Biz adamların sahasında şampiyon oluyoruz kutluyoruz adamlar kendi sahasında kutlayamıyor vay Demirören :n:
footballer33
17.Nisan.2014, 19:54
Küfrün cezasının hemen 1 maç ile seyircisiz olması çok kötü ve saçma bir uygulama kesinlikle; ancak Beşiktaş, F.Bahçe'yi ve Sivas'ı yenerse F.Bahçe, Ç.Rize maçını kazansa bile resmen ilan edemeyecek şampiyonluğunu. Bir de böyle bir durum var.
KaF KeF
17.Nisan.2014, 20:15
koltuk kırıp sahaya atanlara ceza yok . küfür etmek daha tehlikeli heralde.
GicaHagi
17.Nisan.2014, 20:42
Trabzonspor'a yanilmiyorsam 3 mac ceza geldi eger o macta olanlara 3 mac ceza geliyorsa küfüre plaket verilmeli. Saka gibi ülkeyiz. Hatta cocuk girdi diye saha kapandiysa daha büyük bi sacmalik para cezasi falan verirsin hic olmadi.
Bordo61Mavi
17.Nisan.2014, 22:45
Yaniliyorsun
Trabzon'un bi ara cezasi 7 maca bile cikti, sonra 1-2 dustu diye biliyorum.
Bu hafta Fenerbahce ile beraber bizde seyircisiz cezasi aldik
europeanconquer
17.Nisan.2014, 23:27
O sahneler cidden çok güzeldi,neye ceza verdiler bilmiyorum ancak çok hoşuma gitti oyuncuların o çocukla birlikte sevinmesi,amigoluk falan yaptırmaları enfesti.Türkiye'de ilk kez böyle bir şey görüyorum.İnşallah daha çok buna benzer şeyler görürüz.Bize göre futbolcular ulaşılmaz,çok üstün kişiler gibi geliyor küçükken,bunu aşmamız lazım.
ardaskoc
19.Nisan.2014, 15:23
Caner ve Sow ile 2018'e kadar uzatmışız sözleşmeleri sanırım.
Escochae
19.Nisan.2014, 19:05
Sow'dan artık para kazanmamızın zamanı geldi. Bu yüzden şahsi fikrim hazır para ederken satılması yönünde. Çünkü kanat oyuncularının önemi gittikçe artıyor zamane futbolunda. Eğer forvet olarak kullanmayacaksak,Sow'u satıp,sol tarafa daha teknik ve yaratıcı bir futbolcu almalıyız.
uAburak89
20.Nisan.2014, 18:31
Mahmut Uslu birkaç defadır seneye Şampiyonlar Ligi ihtimali var diyor. Bu şekilde konuşmasının sebebi nedir bilen var mı?
himone
20.Nisan.2014, 19:04
Mahmut Uslu birkaç defadır seneye Şampiyonlar Ligi ihtimali var diyor. Bu şekilde konuşmasının sebebi nedir bilen var mı?
Klasik Mahmut Uslu konuşması, onlara kalsa Avrupa'dan ceza da almıyorduk. Kesin konuşmak istemiyorum ama bizim cezamız kalkacak bir ceza değil. 2 yıl süren dava sonunda alınmış kararı yeniden incelemeye bile almazlar, özellikle Platini varken.
mwaru
20.Nisan.2014, 23:10
Ekşi sözlük'te Ersun Yanal ile ilgili çok güzel bir yazı yazılmış okumanızı tavsiye ederim.
https://eksisozluk.com/entry/42122224
ReaList
23.Nisan.2014, 11:48
Hukuksal açıdan bakarsak Fenerbahçe aldığı 2 yıllık cezayı bu sezon tamamlamış oldu. (2011-2012 , 2013-2014) yeter ki Aydınlar döneminde verilen men cezasını Uefa tarafından verildiğini ispat edelim. Cas gerekçeli kararını açıklamadı. Bizimkilerin bu konuda çalışması var. Demek ki bir yerden bilgileri var ki bu yönde söylemler artmaya başladı.
attirson
23.Nisan.2014, 12:36
Hukuksal açıdan bakarsak Fenerbahçe aldığı 2 yıllık cezayı bu sezon tamamlamış oldu. (2011-2012 , 2013-2014) yeter ki Aydınlar döneminde verilen men cezasını Uefa tarafından verildiğini ispat edelim. Cas gerekçeli kararını açıklamadı. Bizimkilerin bu konuda çalışması var. Demek ki bir yerden bilgileri var ki bu yönde söylemler artmaya başladı.
Durum dedigin gibi olabilir ama ben bizim yöneticilerin dediklerinin bir dayanagı oldugunu düsünmüyorum o kadar çok yalanlanan acıklamaları oldu ki artık ha gazete haberi ha bizim yöneticilerin konusması aynı şey benim icin.Bir inandırıcılıkları kalmadı.
Cengo
23.Nisan.2014, 13:34
Öyle konuşmalarının tek sebebi aşağıdaki belge ama hiç umutlanmıyorum aslında.
https://pbs.twimg.com/media/Bl5POaxIIAAJFZ0.jpg:large
sui generis
23.Nisan.2014, 13:48
Saçma olan şey; aynı suçtan iki defa ceza verilmesi. Ister TFF ister UEFA versin. Ikisi de aynı türde ceza veriliyor ve bir eylem iki kez cezalandırılmış oluyor. Bunu bizim avukatların en başta kabul ettirememesi saçma olan. Bu iş buraya kadar gelmemeliydi zaten.
uAburak89
23.Nisan.2014, 14:27
İhtimal cidden var demek ki, yaz dönemi yine hareketli geçecek.
byariff
23.Nisan.2014, 14:31
borsada manipulasyon icin o aciklama "gidebiliriz"...
himone
23.Nisan.2014, 14:33
Boş verin Avrupa olmadan rahat rahat takılıyoruz işte. Bu sene bu yaşlı takımla Avrupa'ya gidersek bizim için sonuçları hiç te iyi olmaz bence. Bu sene de şampiyonluğu hedefleyip kadroyu gençleştirmeye bakalım. Artık uzun vadeli plan yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Sırf bu seneyi kurtarmak için geleceği mahvetmenin anlamı yok. Şu takımın gerçekten Avrupa'da başarılı olabileceğine inanıyor musunuz? Bir de Avrupa'ya gidecez diye zaten şişmiş kadroyu iyice şişirip mali durumu daha kötü hale getiririz.
Öncelikle bu sene yönetim değişmeli, yeni başkan gelmeli ve kulübe gerçekçi uzun vadeli hedefler belirlenmeli. Daha sonra 1 yıl içerisinde kadro revize edilerek 4-5 yıl boyunca sürekli Avrupa'ya katılacak ve ilerleyebilecek bir takım oluşturulmalı. Yoksa Avrupa'ya önceden de gidiyorduk ama toplamda 2 tane başarımız var, yani bizim için 10 milyon Euro'dan başka bir şey ifade etmiyor. Onu da çarçur ettiğimiz için pek bir anlamı kalmıyor.
Kaka Leite
23.Nisan.2014, 20:30
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/10151948_553966401380170_132007339411413142_n.jpg
Fenerbahçeli taraftarlar, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda bir araya gelerek Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını oluşturdular.
borsada manipulasyon icin o aciklama "gidebiliriz"...
Bu da ilginç bir refleks oldu. Fenerbahçe lehine ne konuşulsa borsa da manipülasyon.
Fenerbahçe şampiyon olacak. Borsada manipülasyon için tabi.
Yoksa SPK'dan cezaları, uyarıları yiyen de Fenerbahçe zaten.
Bu arada o dönen belge geçen sene ortaya çıkmıştı zaten ve onun üzerine ceza geldi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Nisan.2014, 02:10
rakiplerin de katkisiyla kolay bir sampiyonluk kazandik ilk defa. her zaman boyle comert olmayabilir rakiplerimiz, hic ara vermeden gelecek sezonun planlamasini yapip yeniden sampiyon olmayi hedeflemeliyiz. ayni kararlilik ve azimle daha planli bir sekilde devam edilmeli.
bu sene sampiyonlugu istedi takim ve oldu da, fakat oyun olarak tatmin edici degildi diyebilirim. en azindan bir ivme kazandik, bunu daha da yukariya cikaricak hamleleri bekliyoruz artik. akilli bir kadro yapilanmasi bekliyorum, teknik kadro devam edecektir buyuk ihtimal. o yuzden bu konuda umitliyim. ersun hoca kendi kadrosuyla cok daha iyi sonuclar alicaktir.
antiochia
28.Nisan.2014, 17:28
Takımın gençleşmesi lazım. özellikle kanata,forvete, orta sahaya oyun kurucu ile yedek stoper ile sağ bek alınmalı.
erdem344
28.Nisan.2014, 18:08
Emrahı alıyormuşuz galiba iyi olur
Mevlütte gelebilir
Giden yabacılar olacaktır mutlaka
2 3 tane daha yerli alırız yabancıya bu sezon da gerek yok bence
Suicider
28.Nisan.2014, 18:49
Fenerbahçe önümüzde ki sene yine Avrupa'ya gidemezse lige favori olarak başlayacaktır.Çünkü Avrupa kupaları gerçekten çok yıpratıyor futbolcuları.Lig maçı yapıyorsun oyuncuların(özellikle yabancıların) kafa hep avrupa maçında oluyor.Haftada tek maç oynamak bence çok avantajlı,bu sene bu avantajı iyi değerlendirdi ve şampiyonluk geldi.
himone
28.Nisan.2014, 21:17
Açıkçası benim gelecekten umudum pek yok. Sebebine gelirsek bu sene gerçekten hiç iyi futbol oynamadık tamamen mücadele ve isteyerek şampiyonluk geldi. Takımın oynadığı futbola baktığımızda orta saha ve ileri üçlü gerçekten teknik açıdan çok yetersiz. Bir de üstüne Emenike forvete yerleşince takımın oyunu hiç çekilmez bir hal aldı.
1-En başından takımda Meireles ve Topal'ın aynı anda sahada olması takım için çok lüks, Meireles 1 var 3 yok tarzı bir oyuncu ve saatli bomba. İyi oynadığı zamanlarda bile hücuma katkısı neredeyse sıfır. Takımda Topal varken oraya hücuma da katkı verebilecek bir orta saha alınmalı. Ayrıca sürekli sakatlanması da cabası ve maçta dakika 60 olduğunda oyundan düşüyor.
2-Diğer orta saha oyuncusu için bir şey demeye gerek yok, büyük ihtimalle bu sene ilk 11'e yapılacak tek takviye o pozisyona olacak. Bütün camia yetenekli bir orta saha eksikliğinin farkında.
3- 2 kanat oyuncumuzun da top taşıma, pas ve orta gibi özellikleri çok zayıf. Kanatlardan en az bir tanesinin kesinlikle hızlı ve teknik bir oyuncu olması lazım. Kuyt benim gözümde sadece koşan, yarısını da boş koşan bir adam. Kaybettiği topların yarısını tutsa, en az 2-3 km daha az koşar ve yorulur. Normalde Sow'u çok seviyorum ama oynadığı futbol çok istikrarsız, üstelik maç içerisinde de aşırı etkili bir oyuncu değil. Eğer forvet oynatılmayacaksa artık takımda boşuna tutulmamalı. Üstelik ikisi de sürekli içeri kaçtığı için kanatlarda yeterince verkaç yapamıyoruz. Alper son maçlarda gösterdiği performansla kanatta verimli olabileceğini kanıtladı, orada Sow ve Kuyt kadar hatta daha fazla şans bulmalı.
4- Forvetimiz (Emenike) gerçekten çok yetersiz. Top kontrolü rezalet, pas yeteneği çok kötü(pas verme düşüncesi de yok zaten), aşırı bencil, sırtı dönük oyun yok, kafa topuna çıktığında sakatlanacağını düşünüyor herhalde, havadan gelen topların neredeyse hiçbirine sıçramıyor, sıçradığında da faul... Üstelik pas bağlantılarında hiç yok, şampiyonluğa oynayan takımın forveti ver kaç yapabilmeli. Tek özelliği önüne top alıp koşmak olan bir adamın bu takımda işi yok. Açıkçası bonservis bedeli 3-4 milyon, yıllık parası da 1 milyon civarı olsa ağzımı açmazdım ama kendisi için harcanan paranın hakkını kesinlikle vermiyor. Seneye kesinlikle satılmalı ve yerine daha kaliteli bir oyuncu alınmalı.
5- Takım mevcut saçma oyun kurma taktiğinden vazgeçmeli. Stoperlerin arasına giren Topal kesinlikle bu işi yapamaz. Bir de önündeki orta sahalar yavaş ve kaçak olunca saçma sapan uzun toplar atılıyor.
Tabi ki olacaklar belli, takım şampiyon olduğu için kadro bozulmayacak ve yetenekli orta saha dışında sadece yedeklere takviye yapılacak. Bu da seneye yine bize saç baş yolduracak. Üstelik Ersun Yanal da taktik açıdan çok yetenekli bir hoca olmadığı için yaratıcı fikirler bulamayacak ve takım gayet sıradan bir hal alacak.
FB seneye de başarılı olabilir ama takım çok yaşlı ve istikrarsız oyuncu sayısı da fazla, üstüne ayağında top tutup adam eksiltebilecek oyuncu sayısı da sadece 1!. Bu yüzden önümüzdeki sene çok da abartmadan takıma kaliteli oyuncular dahil edilmeli ve mevcutlar da para kazandırabiliyorsa satılmalı.
Ekonomik durum ve yabancı sayısı ciddi anlamda sorun ama bizim yönetimimiz futbolculara teklif gelse de satmıyor maalesef. Stoch çok açık örneğidir. Sadece tek özelliği olan bir oyuncuya 12 milyon Euro teklif gelirse hemen satacaksın. Şimdi de bir takım çıksa ve Sow için 8-9 milyon verse düşünmeden satılması gerekirken reddedilir, aynı şekilde Emenike.
Emre'yi de boş geçmemek lazım. Yılda 2 milyondan fazla para kazanıp, senede 5 maç oynayan bir oyuncu. Sürekli sakatlanıyor ve takımı hep zayıflatıyor. Kalitesi tartışılmaz ama sadece 3-4 maçta gösterdikten sonra anlamı yok. Ve her maçta kavga edip olay çıkartmak, en ufak şeyde galeyana gelip takımı yalnız bırakmak yetenekleri arasında olan bir oyuncunun bu takımda kaptan olmaması gerekiyor. Futbolu bırakana kadar yedek kulübesinden arkadaşlarına destek vermeli ve ligde önemsiz maçlarda oynamalı.
sananes
28.Nisan.2014, 22:29
Orta sahada Meireles'i kesinlikle göndermeliyiz bana kalırsa Sow'da bu sene gönderilmeli. Çünkü para kazandıracaktır. Zaten tamam çok seviyoruz ama ahım şahım bir katkı vermiyor. Ancak 4-4-2'ye dönersek kendisinden maksimum fayda sağlayabiliriz o da zor gibi. Kadlec'te gönderilmeli,son maçlar yanıltmasın inanılmaz yetersiz bir adam. Keşke Volkan'da gitse ama imkansıza yakın seneye kalede Mert'in olması.
Bunun yanında maddi sorunlarımız olacaksa takviye yapmadan takım içinden Alper'i sol'a koyarak hücumda sayımızı arttırabiliriz. Tuncay etkisi yapabilir hücum hattımıza. Gerekirse Stoch'ta döner(ben pek sıcak bakmıyorum) Caner ile kesinlikle anlaşılmalı, defans hattımız o imzaladığında sorunsuz zaten. Emre kalmalı, takımın orta sahasında hala en iyi isim. Salih daha fazla oynayacaktır seneye, Salih hazır olduğunda Emre'ye ihtiyacımız kalmayacak. Son olarak Kuyt 1 sene daha kalabilir bana kalırsa. Zaten transfer yapmamız zor görünüyormuş o zaman oynasın adam en azından bir standartı var.
Kaka Leite
28.Nisan.2014, 23:03
Baroni , Holmen, Krasic, Stoch (Yerine biri alınacak ise), Kadlec gibi oyunculara emekleri için teşekkür edip yollayarak işe başlamamız gerek.
Kadlec yerine stopere gerekirse yaşlı bir Türk oyuncu al yedek. Kadlec şuan boşa duruyor yani takımda onun yaptığını stoperde Bekir de yapar sol bekte zaten hiç bir şey yapmıyor boş bıraksan bile aynı hesaba denk düşer.
Holmen gerçekten sevdiğim bir oyuncu ama olmuyor. Bizim orta saha ona çok lüks kalıyor, Sivas gibi bir takıma gitse estirir ben buna eminim ama bizde gerçekten oynayacak kapasitesi yok.
Baroni için diyecek lafım yok 3-4 sezondur gidecek diye yazıyoruz ama adam bizi gömecek utanmasa. Ne halin varsa gör diyorum sadece.
Krasic bir işe yaramaz artık. Yaş olmuş 29/30 gittiği takım da bile 12 maça çıkabilmiş. Yaptığı istatistikler de iğrenç 2 gol atmış başka bir şeye karışmamış. Adı çok geçmişti ve taraftarın içinde kalmaması adına alındı diye düşünüyorum ben ve kesinlikle kızmıyorum yönetime.
Çünkü ne yalan söyleyeyim severdim Krasic'i sadece olmadı. En azından o formayı üzerine geçirdi diyoruz.
Stoch konusu bence birazcık karışık. Yaşı dolayısı ile çabuk silinmemeli diye düşünüyorum çünkü hem sempatik bir oyuncu hemde bize verdiği katkıyı biliyoruz hepimiz.
Eğer yerine adam gibi birisi alınacak ise yollasınlar ama alınmayacaksa gitmesin bence çünkü Ersun hoca onu kullanabilir diye düşünüyorum ben.
Gelelim yapmamız gereken transferler konusuna.
Alex gitti gideli bu takımın hücum anlayışı iyice değişti. Bir hücum anlayışımız falan kalmadı kısacası zorluyoruz zorluyoruz rakip hatayı yaparsa pozisyon bulup atıyoruz.
Ne bir ekstra vuruş kaldı, ne bir takımı yönlendirecek oyuncu. Ofansif yükü çekecek iyi bir isim almak gerek ben aslında en çok Cabella'yı isterim.
Belhada'yı alamadık zamanında 2 lira için keşke Cabella'yı alsak. Nefis bir oyuncu çalım desen var, teknik olarak da gayet iyi durumda.
Diego adı geçiyordu iyi olabilir ama yaşı sıkıntı. Bize gelecek oyuncu artık genç olsun da şurayı 2 sezon sonra tekrar düşünmek zorunda kalmayalım.
Cabella'yı istesek çok rahat alırız adamın flört halinde olduğu takım Gladbach. Tek avantajları Avrupa'ya katılma durumları ki bizim başkan parasal olayla her türlü bu oyuncuyu bize getirir.
Sağ tarafı Kuyt götürür diye düşünüyorum. Oraya üst düzey bir oyuncu alınmadığı sürece kesinlikle Kuyt'ı yollamamak gerek.
Kuyt kaç yaşında olursa olsun o enerjisi ile orayı çok iyi hallediyor. Bizim önceliğimiz sol taraf ve AMC dediğimiz yer olmalı.
Sow iyi hoş ama çok silik kalıyor, keşke kendisini forvette adam gibi kullansak.
di canio
28.Nisan.2014, 23:28
A2 takımımız az önce tamamlanan A2 Ligi final maçında Boluspor'ı Uygar Mert'in attığı golle 1–0 mağlup ederek sezonu şampiyon olarak tamamladı. Hasan Özdemir'i, Şenol Çorlu'yu, teknik ekibi ve genç futbolcularımızı tebrik ederim.
Önder HOCA
28.Nisan.2014, 23:46
solda stoch yerine sowu tercih ederim en azından ceza sahasına topla girebilecek fiziği var ve stocha göre daha yararlı
uAburak89
29.Nisan.2014, 12:52
@himone
Dünya üzerindeki en karamsar Fenerbahçe'li olabilirsin.
sananes
29.Nisan.2014, 14:53
Ersun Hoca gidecek deniyor, yönetim iyica kafayı yedi.
attirson
29.Nisan.2014, 15:02
Devre arasından beri gündemde bu.Avrupaya gidersek başka bir hoca getirmeyi düsünüyorlar sanırım ama bu çok tehlikeli bir oyun baska bir hoca getirilip şampiyon olunamazsa taraftar hiç hoş karşılamaz.Acıkcası bende Ersun Yanal'ın uluslararası turnuvalarda basarılı olabilecegini sanmıyorum ama bu riske girilemez.
uAburak89
29.Nisan.2014, 15:33
Geçenlerde birisi Lucescu Fenerbahçe için geldi demişti, Sinan Engin olabilir tam emin değilim.
Şampiyonluk yaşatan hocayla yolları ayıracaklarsa yerine hiç tartışılmayacak birini getirmeleri gerekir. Bence sözleşmeyi uzatırlar.
JoseV7
29.Nisan.2014, 18:13
Bence Ersun hocayla yola devam etmek şuan için en iyisi ligimizi bilmeyen yabancı bir teknik adamı getirmek iyi olmaz,Ersun hocanın mevcut bir düzeni var bu düzen bozulursa takım için iyi olmaz.Lig deki oyun anlayışı iyi ama bu oyun avrupa maçlarında başarı getirmez ben Ersun hocanın avrupa maçları içinde takıma yeni bir taktik kazandıracağını düşünüyorum.
Kaka Leite
29.Nisan.2014, 18:32
@himone
Emenike ilk alındığında 10 golü geçemez gibi bir laf kullanmıştı birisi sanırım o da himone idi. (Emin değilim ama öyle hatırlıyorum.)
Ben buna saygı duyarım kendi fikridir ama bizim ligimizde 20 gol atan gol kralı oluyor. 12 gol hele ki Fenerbahçe gibi 4 tane net forveti olan bir takım için gayet iyi bir sayı.
Bencil denilen adamın da 6 tane asisti var artı olarak bunu da eklemek isterim. Emenike'yi bende çok fazla beğenmiyorum ama hakkını da yememek gerek.
Dünya Kupası sonrası çok daha formda bir Emenike göreceğiz diye düşünüyorum ben.
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Nisan.2014, 19:06
ersun yanalin genclerbirligi kariyeri var avrupada, nasil bu kadar emin konusuluyor avrupada basarisiz olur diye anlayamadim. sezon basinda henuz 15 gun once tanistigi bir takimla girdigi mucadeleyi ornek gostercekseniz yanilirsiniz[SL on elemesi]. ayrica milli takimda bulundugu sure icinde de gayet basariliydi. uluslararasi alanda bahsedildigi kadar karamsar olunacak bir teknik direktor degil bence ersun yanal. kazanma hirsi ve modern calistirma teknikleriyle acik sekilde meslekdaslarindan ayrilabilen bir isim, umarim devam edilir kendisiyle. uzun yillar basarili bir donem geciririz onunla.
ReaList
29.Nisan.2014, 19:44
Ersun Hoca gidecek deniyor, yönetim iyica kafayı yedi.
Sebebi şampiyonluk konuşmalarında Aziz Yıldırım'ı pohpohlayan açıklamaları olmadığından daha doğrusu bugüne kadar ki bir çok konuşmasında Aziz Yıldırım'dan bahsetmemesinden kaynaklanıyormuş. Benim de o gün yapılan tüm futbolcu konuşmalarından, oyuncu tavırlarından rahatsız olduğum bir gerçek. Şampiyon Fenerbahçe olmuş. Herkes Aziz Yıldırım'ın yanında. Emek futbolcuların ve hocanın bundan bahseden yok. Sürüyle açıklama yapılıyor Fenerbahçe'den önce Aziz Yıldırım lafı ağızlara sakız. Sanırsın Fenerbahçe Spor Kulübü değil Aziz Yıldırım Eğlence Tesisleri. Gitse de kurtulsak şu adamdan artık, iyice babasının çiftliğine çevirdi kulübü. Yeter. Kimse bu kulüpten büyük değil. Abdullah Kiğılı açıklama yapmış "Fenerbahçe hocasız kalmaz merak etmeyin" diye. Fenerbahçe başkansız da kalmaz bu da merak edilmesin.
Kaka Leite
29.Nisan.2014, 19:54
Sebebi şampiyonluk konuşmalarında Aziz Yıldırım'ı pohpohlayan açıklamaları olmadığından daha doğrusu bugüne kadar ki bir çok konuşmasında Aziz Yıldırım'dan bahsetmemesinden kaynaklanıyormuş. Benim de o gün yapılan tüm futbolcu konuşmalarından, oyuncu tavırlarından rahatsız olduğum bir gerçek. Şampiyon Fenerbahçe olmuş. Herkes Aziz Yıldırım'ın yanında. Emek futbolcuların ve hocanın bundan bahseden yok. Sürüyle açıklama yapılıyor Fenerbahçe'den önce Aziz Yıldırım lafı ağızlara sakız. Sanırsın Fenerbahçe Spor Kulübü değil Aziz Yıldırım Eğlence Tesisleri. Gitse de kurtulsak şu adamdan artık, iyice babasının çiftliğine çevirdi kulübü. Yeter. Kimse bu kulüpten büyük değil. Abdullah Kiğılı açıklama yapmış "Fenerbahçe hocasız kalmaz merak etmeyin" diye. Fenerbahçe başkansız da kalmaz bu da merak edilmesin.
Nokta.
Bu fikirlere en içten duygularımla katılıyorum. Bir tane sitede ne hoca adı gördüm, ne de oyuncularla ilgili bir şey.
Her yerde Aziz Yıldırım'ın adı ağızlarda. Gideceği günü iple çekiyoruz kendisinin.
himone
29.Nisan.2014, 20:04
@himone
Benim karamsarlığım başarı yönünde değil, oynanan futbolla alakalı. Maalesef yıllardır istediğim gibi oynayan bir Fenerbahçe göremedim. Harcanan paranın kesinlikle hakkı verilmiyor. Ayrıca bu sene 30 tane maç yaptık ve belki en fazla 4 tanesinde bugün deli gibi top oynadık diyebilmişimdir, belki de daha az.
Emenike ilk alındığında 10 golü geçemez gibi bir laf kullanmıştı birisi sanırım o da himone idi. (Emin değilim ama öyle hatırlıyorum.)
Ben buna saygı duyarım kendi fikridir ama bizim ligimizde 20 gol atan gol kralı oluyor. 12 gol hele ki Fenerbahçe gibi 4 tane net forveti olan bir takım için gayet iyi bir sayı.
Bencil denilen adamın da 6 tane asisti var artı olarak bunu da eklemek isterim. Emenike'yi bende çok fazla beğenmiyorum ama hakkını da yememek gerek.
Dünya Kupası sonrası çok daha formda bir Emenike göreceğiz diye düşünüyorum ben.
Emenike transferi hakkında yaptığım bütün yorumlar burada. Senin yorumu okuyunca kendimden şüphe edip konuları baştan sona taradım çünkü normalde böyle bir yorum yapmam. Siz Emenike'den memnunsanız bir şey diyemem ama bence 13 milyon Euro bonservis ve yıllık 2.9 milyon Euro'yu hakkeden bir performans göstermiyor. Özellikle top kontrol ve pas konularındaki yetersizliği akıl alacak gibi değil. Ama Emenike'yi beğenen birisine de bir şey diyemem çünkü istatistikleri ortada.
10 numara Salih'in hakkı, kimseye de yar olmaz o forma. Zaten Cardozo da yalan olur. Forvetimiz 5 Eylül'de süper lige yetişir merak etmeyin...
Bizimkiler Emenike'ye yönelmişler, onlar da 15 istemiş. Ama bu herif hiç olmazsa 4 yaş daha genç, 12-13 olursa Emenike alınmalı.
Ntvspor'un haberine göre Benfica sonunda teklfi kabul etmiş ama bizimkiler Emenike ve Cardozo arasında kalmışlar. Eğer 15 milyon verilecekse 26 yaşındaki adama vermek daha mantıklı.
Türkiye'de tek başına bütün takımlara ecel terleri döktürmüş bir oyuncudan bahsediyoruz, Cardozo'nun çeyreği abartılı bir tabir olmuş. Doğru taktikte Cardozo'dan daha verimli olabilir. Üstelik Cardozo'nun takıma dediğiniz kadar katkı vereceğine nasıl emin olabiliyorsunuz onu da anlamış değilim. FB'nin sorununu basitçe forvete bağlamak bence aşırı iyimser bir yaklaşım.
Yıllarca Fransa'da tek forvet oynamış ve gol krallığı, lig şampiyonluğu yaşamış bir adamı bile değerlendiremiyoruz. Cardozo'yu değerledirebileceğimize emin misiniz? Takımın önce futbolun temel prensiplerini yerine getirmesi lazım, ondan sonra forvet ihtiyacımız var deriz. Adamı getirip tek forvet oynattıktan sonra aldığı paraların karşılığını vermesi imkansız, özellikle bu takım ve taktikle.
Bu da senin bahsettiğin yorum :D.
yazık oldu cardozo gibi adam varken emenikeyi aldılar sağolsunlar şl de yada uefada işe yarar ama ligde pek işe yarayabileceğini düşünmüyorum ligde 10 golü geçerse alıntılarsınız (derbi maçlar hariç)
Yazın forvet transferi yapılacağı zaman ısrarla takımın forvete değil, kanat ve orta sahaya ihtiyacı olduğunu savundum. Sonunda ya Cardozo ya Emenike durumuna gelince de yaşından ve fizik durumundan dolayı Emenike demiştim.
Birçok taraftar benim gibi düşünmeyebilir ama ben hiçbir zaman kupa bazlı yorum yapmadım. Zamanında Daum gitsin diye şampiyonluğu kaybetmeyi istemiş bir adamım. FB Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi, 1 yıl olmasa öbür yıl şampiyonluğa oynar ve şampiyon da olur. Zaten son yıllarda 1 sene hariç her sene şampiyonluk yarışında olduk neredeyse yarısında da şampiyon olduk. Ama bu sezonlardan 2-3 ü hariç iyi futbol oynamadık. Hep ite kaka gelen galibiyetler ve geçen sezonlar.
Yaklaşık 15 yıldır futbolla yakından ilgileniyorum. Bunun da son 6-7 senesinde futbol konusunda yeterince bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum. Ben takımımdan her şeyden önce güzel futbol bekliyorum ve hatırladığım kadarıyla bunu sadece Zico döneminde gördük. Şampiyonluğu kaçırdığımız zaman da olsun oynadığımız futbol yeter demiştim. Üzerinden 5 yıl falan geçti ve hala kötü futbol oynuyoruz. Senede 34 tane maç izliyoruz ligde, diğer kupalar da olursa 40'ı geçiyor ama gerçekten paramın karşılığını aldığım yaklaşık maç sayısı 10'u geçmiyor. Şimdi siz şampiyonluk geldiği için mutlu ve umutlu olabilirsiniz ama ben oynanan futbola bakarak maalesef umutlu olamıyorum.
E.Cartman
29.Nisan.2014, 20:39
Emenike'yi beğenirsiniz beğenmezsiniz ona bir şey diyemem ama fiyat/performans açısından sınıfta kaldığı gayet açık bence. Hee seneye çok farklı bir şey de çıkabilir içinden ancak bu sezon bazında bakarsak durum bu ne yazık ki.
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Nisan.2014, 21:01
@ReaList
ibrahim, ben de kigiliyi okuyunca epey kizmistim fakat bu ersun yanal ile alakali gundem suni gibi gelmeye basladi. kigilinin o aciklamasini bile o tarafa yonlendirmisler. aslinda orda demek istedigi oncelikli derdimiz onumuzdeki baskanlik belirsizligi, sonrasinda teknik direktor isi hallolur. dedigi soyle dogru, aziz yildirimin hapse girmesi durumunda yeniden secim olabilir. oncelikli gundem yeni secilecek baskan ve yonetimi. yeni yonetim de ersun hocayla calismayabilir. boyle bir tasarrufu soz konusu. benim gordugum ersun hoca ile baskan arasinda herhangi bir problem yok. ersun yanalin dirsek temasinda bulundugu isim zaten baskan aziz yildirim, o ve yonetimi giderse ersun hoca da gidebilir.
sui generis
29.Nisan.2014, 21:42
Ersun Yanalla henüz imzalanmamış olmasının sebebi yönetimin değişme olasılığıdır bence. Yeni yönetim çalışmak istemeyebilir. 3-4 hafta önce şampiyonluğu garantileyen adamı göndermek haksızlık olur. Beğenmeyebilirsiniz ama adam oldukça başarılı. İmzalamama lüksümüz olmamalı.
Önder HOCA
29.Nisan.2014, 22:03
yazık oldu cardozo gibi adam varken emenikeyi aldılar sağolsunlar şl de yada uefada işe yarar ama ligde pek işe yarayabileceğini düşünmüyorum ligde 10 golü geçerse alıntılarsınız (derbi maçlar hariç)
derbiler hariç 10 golde, daha geçememiş :)
OrcunFB
29.Nisan.2014, 23:14
Ersun Yanalla henüz imzalanmamış olmasının sebebi yönetimin değişme olasılığıdır bence. Yeni yönetim çalışmak istemeyebilir. 3-4 hafta önce şampiyonluğu garantileyen adamı göndermek haksızlık olur. Beğenmeyebilirsiniz ama adam oldukça başarılı. İmzalamama lüksümüz olmamalı.
Yeni gelecek yönetim Ersun Yanal'ı gönderip tüy dikmek istemez. Yeni gelen yönetimin bunu göze alması imkansız gibi bir şey.
himone
30.Nisan.2014, 00:56
derbiler hariç 10 golde, daha geçememiş :)
3 haftan var, yat kalk dua et gol atmasın :).
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Nisan.2014, 01:00
Yeni gelecek yönetim Ersun Yanal'ı gönderip tüy dikmek istemez. Yeni gelen yönetimin bunu göze alması imkansız gibi bir şey.
yasin ufak, biz neler gorduk. oyle bir gonderirler ki :n:
turkiyede isler baska turlu yuruyor, show olsun diye mancini gibi kariyerli bir ismi secim kozu olarak kullanirlarlar mutlaka. ersun hoca kaynayabilir bu secim gurultusunde. aziz yildirimin gosterdigi isim secilmezse garanti dedigim gibi olur zaten.
OrcunFB
30.Nisan.2014, 01:23
yasin ufak, biz neler gorduk. oyle bir gonderirler ki :n:
turkiyede isler baska turlu yuruyor, show olsun diye mancini gibi kariyerli bir ismi secim kozu olarak kullanirlarlar mutlaka. ersun hoca kaynayabilir bu secim gurultusunde. aziz yildirimin gosterdigi isim secilmezse garanti dedigim gibi olur zaten.
Olabilir haklısın abi bekleyelim görelim. :D
SAİT71
30.Nisan.2014, 16:14
Allah aşkına Emenike verilen paraya göre 12 gol atmış çok mu? Kaçırdığı, boşa harcadığı, yanında boş adam varken gidip heba ettiği pozisyonlara bakınca bence en yüksek fiyata satılmalı. Hiç gerek yok Emenikeye. Webo, Sow var elimizde, Bence sağlam kanatlarımız olsa yeterlidir. Avrupa'ya gidemiyoruz zaten. Ayrıca bu kadro ile de zaten Avrupa'da hiç bir şey yapamayız.
ReaList
01.Mayıs.2014, 12:57
Eğer bir kanat oyuncusu almayacaksak Stoch'un tekrar takıma dönmesini isterim. Paok'un en önemli, en çok gol atan oyuncularından biri oldu. Daha 24 yaşında. Türkiye'ye gelebilecek Uluslararası deneyimi bulunan genç sayılabilecek bir yaştaki oyuncu. Böyle bir oyuncuyu kaybetmek kötü olur. 34 yaşındaki Kuyt 1 sene daha sizi idare edebilir ama Stoch 8-9 sene daha bu düzeyde futbol oynayabilir. Umarım Stoch konusunda kötü bir karar vermez Ersun Yanal. Bu sistemde oynayacaksak Mino her zaman Stoch>Sow
attirson
01.Mayıs.2014, 14:51
Yahu bizim yönetim ilginc gercekten.Çıkan haberlere göre konusuyorum Stoch kesin yolcu deniliyor hep haberlerde.Biz bu adamı kiraya göndermemisiz izleyelim bakalım 1 sene gelisecek mi dememisler.Simdilik ayak altından cekilsin diger sene de satarız gider diye düsünmüsler.Hiç izlediler mi acaba Stoch'u merak ediyorum gercekten.Umarım gitmez ben hala umutluyum Stoch'tan.
Yahu bizim yönetim ilginc gercekten.Çıkan haberlere göre konusuyorum Stoch kesin yolcu deniliyor hep haberlerde.Biz bu adamı kiraya göndermemisiz izleyelim bakalım 1 sene gelisecek mi dememisler.Simdilik ayak altından cekilsin diger sene de satarız gider diye düsünmüsler.Hiç izlediler mi acaba Stoch'u merak ediyorum gercekten.Umarım gitmez ben hala umutluyum Stoch'tan.
stoch u gelişimine bakmak için değil kadrodan bi şekilde çıkarmak için kiralık gönderdiniz bence krasic gibi
SAİT71
02.Mayıs.2014, 04:04
Stoch şu Avrupa'da olmayacağımız önümüzdeki sezon için çok ideal bir kanat oyuncusu olur bizim için. Anlamak güç gerçekten. Bu sezon bile olsaydı çok daha fazla maç kazanabilirdik. Kanadımız yok diyoruz elimizde Stoch gibi ligimizin kapasitesine göre ideal bir oyuncumuz varken onu reddediyoruz. Ne yani gidipte para harcayıp yeni bir adam mı alacağız? Hiç gerek yok. Transfer yapacaksak Kampl gibi bir oyuncu alabiliriz ona kimse bir şey demez, uzun vadede iyi bir transfer olur ancak Stoch'u gönderipte yerine adam transfer edilirse çok saçma olacak...
ForsakeN
02.Mayıs.2014, 08:55
Onumuzdeki sezon bu sezondan cok daha onemli aslinda. Sampiyonlar ligi katilma hakki soz konusu.Yonetim buna gore hareket eder insallah.
sarianet
02.Mayıs.2014, 12:04
yav biz 3 temmuz sürecinde avrupaya gönderilmedik cezamızı bu sene tamamlamış olmamız gerekmiyor mu yönetim vs kimse itiraz etmeyecek mi ya da halihazırda yapılan bişi var mı
byKpln
02.Mayıs.2014, 15:08
yav biz 3 temmuz sürecinde avrupaya gönderilmedik cezamızı bu sene tamamlamış olmamız gerekmiyor mu yönetim vs kimse itiraz etmeyecek mi ya da halihazırda yapılan bişi var mı
Evet, var.CAS'ın gerekçeli kararına göre hareket edilecek diye biliyorum ben.
Kryptonite
02.Mayıs.2014, 15:32
UEFA bu yıl af yılı olarak düşünüyormuş diye haberler vardı.İnşallah af veya erteleme olur.
Night_Mare17
02.Mayıs.2014, 15:44
3 Temmuz sürecinde TFF tedbir amaçlı yollamadı , bu 2 yıllık ceza ise Uefa tarafından verilen bir ceza.
sananes
02.Mayıs.2014, 17:22
Stoch en fazla halı sahada oynayacak kaliteye sahip(mental olarak). Çek sağa aban kaleye dönemi çoktan kapandı. Mevcut oyuncularla bir sol kanat oyuncusu istiyorsak en iyi seçenek Alper'dir benim gözümde.
ReaList
02.Mayıs.2014, 20:27
Stoch en fazla halı sahada oynayacak kaliteye sahip(mental olarak). Çek sağa aban kaleye dönemi çoktan kapandı. Mevcut oyuncularla bir sol kanat oyuncusu istiyorsak en iyi seçenek Alper'dir benim gözümde.
Bak severim seni ama şimdi bu çok ucuz bir yorum oldu. Bu Stoch'u iyi izlemeyen ve genel kanıya göre konuşan basit bir yorum olarak kaldı. Stoch'un sadece bundan ibaret olmadığını Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu sene gördük. Attığı birbirinden ensef goller (ki bunlardan biri dünyanın en iyisiydi) aslında bu görüşün aksini savunuyor. Süper Final döneminde o meşhur Galatasaray maçında son dakikalarda attığı golü hatırlayın, hiç bir Fenerbahçe futbolcusu o deparı atıp o golü atamaz, açık ve net atamaz. Bugün Fenerbahçe de Alper dışında hızlı oynayan oyuncu yok. Zaten takım olarak yaş ortalaması baya yüksek. Oyun da durağan olunca Stoch gibi bir cevher kolay bulunmaz.
Bu sezon Paok'un en önemli futbolcularından biri oldu. Bu kolay bir şey değil. Biz futbolu ve futbolcuyu çok basite alıyoruz. Gittiğin yeni bir yerde, yeni bir futbol kimyası içinde oynadığın takımın en önemli oyuncularından biri olup, en fazla gol atan oyuncularından biri olarak bugün Paok'un 2. sırada olmasında en büyük etkenlerden biri. Attığı tüm goller Youtube'da var, bunlardan kaç tanesini çek sağa at ile atmış? Hayır adam leblebi gibi gol atıyor, gol atış şeklini beğenmiyoruz ne kadar enteresan : )
Bence biz Stoch'u fazlaca küçümsüyoruz. Elinde bir senedir takıma zerre katkısı olmayan Cristian, Kadlec, Holmen gibi adamları tutmaya vicdan yetip, Stoch'a tü kaka demek futbola ters.
hknshr
02.Mayıs.2014, 22:09
Eğer 6+2 yabancı kuralına geçilecekse Stoch uzun lig maratonunda sağ veya sol fark etmez kanatlarda iş yapar (genelde rotasyon). Hem zaten adam yetenekli topçu. Sadece mental problemleri var. Bu problemleri çözdüğü zaman nasıl oynadığını herkes biliyor (2011-12 sezounu).
sui generis
02.Mayıs.2014, 22:26
Stoch'u fazla abartıyorsunuz. Sow maç boyunca bütün sahayı geziyor. Basmadık yer bırakmıyor. Stoch maç içinde genelde kayboluyor, arada parlıyor işte. gelecek sezon 5+0+3 olacaksa 3lük kısımda olur en fazla. Tabii en son bıraktığımız Stoch'tan bahsediyorum, kendini ne kadar geliştirdi bilmiyorum.
MuraTBudaN
03.Mayıs.2014, 00:16
J.Durmaz'ı alalım keyfimize bakalım :)
hknshr
03.Mayıs.2014, 01:00
J.Durmaz'ı alalım keyfimize bakalım :)
Aynen alınabiliyorsa kanatlara Kampl ve Jimmy alınmalı zaten. Ayrıca Kampl'ı merkezde oynatmak (Alper'le oynadığını var sayarsak) fazlasıyla defansif gardımızı düşürür. Benim fikrim orta sahaya da bir takviye yapılması. Ya Appi gibi ciğersiz fizikli bi adam (West Ham'dan Diame olabilir) ya da hücum ribaundlarını toplayıp hızlıca oyuna sokacak bi adam (3 sezon önceki Emre gibi mesela).
OrcunFB
03.Mayıs.2014, 03:28
Ben bu takıma Stoch'u isterim. Takım yavaş, yaşlı ve kanatları çok efektif değil hareketlilik lazım. Tek adam eksiltebilen kişi Alper yahu. Adam eksilten kanat yok. Stoch bu takıma fayda sağlar bence.
SAİT71
03.Mayıs.2014, 03:35
Stoch'u beğenmiyorsunuz da öyle kanatta çek sağa yapıpta gol atabilen kaç adamımız var onu söyleyin :)
Kaka Leite
03.Mayıs.2014, 04:19
UEFA iyi günlerini geçiriyor bu ara Barcelona cezası ertelemesi, mali fairplay kuralı yüzünden kimsenin Avrupa'ya gidememe durumu olmadığını duyurması falan. :n:
Arada bizim cezayı da halletseler aslında çok güzel olur.Bir tek kulüp bazında değil, oyunculara da verilmiş bir ceza bu çünkü ve çok saçma.
Bi yandan da korkuyorum çok üsteleyince konu Fenerbahçe olunca UEFA bir anda ekstra cezalar yazmaya başlıyor. :icon_biggrin:
SAİT71
03.Mayıs.2014, 04:27
Aman aman çekelim şu cezamızı da sonra sinirlenipte biz sizin cezanızı kaldırmıştık şimdide tekrar indiriyoruz deyip ileride sorun çıkartmasınlar. :)
Kaka Leite
03.Mayıs.2014, 04:29
Aman aman çekelim şu cezamızı da sonra sinirlenipte biz sizin cezanızı kaldırmıştık şimdide tekrar indiriyoruz deyip ileride sorun çıkartmasınlar. :)
Bende bunu istiyorum abi ama bir de düşününce bu ceza bizim oyuncuların kariyerlerine vurulmuş bir kilit aynı zamanda.
Şuan bu takımdan Sow ayrılmak istese ben adama kızamam, hakkıdır yani. Halbuki eminim ki o burada kalmak istiyordur çünkü taraftarla arasında çok iyi bir bağ var.
Neyse bekleyip görelim.
himone
03.Mayıs.2014, 14:19
Aynen alınabiliyorsa kanatlara Kampl ve Jimmy alınmalı zaten. Ayrıca Kampl'ı merkezde oynatmak (Alper'le oynadığını var sayarsak) fazlasıyla defansif gardımızı düşürür. Benim fikrim orta sahaya da bir takviye yapılması. Ya Appi gibi ciğersiz fizikli bi adam (West Ham'dan Diame olabilir) ya da hücum ribaundlarını toplayıp hızlıca oyuna sokacak bi adam (3 sezon önceki Emre gibi mesela).
Şu savunma zayıf kalır düşüncesine hayranım, elin oğlu 6 hücumcu oyuncuyla oynayıp savunma yapabiliyor ama biz 10 tane adamla zor yapıyoruz. Yıllardır şu savunma yapsın bu da geri gelsin diye diye top oynamayı unuttu takım. Hatta Dünya'da 11 kişiyle birden korner karşılayan yegane takımdık bir ara. Bence Kampl, Alper ve bir tane de hızlı kanat oyuncusu(diğer kanada) harika olur, savunma konusunda da öyle zaaf olacağını düşünmüyorum. Bu arada Kampl orta sahada daha verimli olur bence, kanda da Alper.
Nedvedmania
07.Mayıs.2014, 20:16
Karşınızda Aziz Yıldırım ve ana bacı ayırmadan ettiği küfürler (Bonus = Mahmut Uslu)
Aziz Yıldırım ve küfürleri
Homer J.S
07.Mayıs.2014, 20:55
Karşınızda Aziz Yıldırım ve ana bacı ayırmadan ettiği küfürler (Bonus = Mahmut Uslu)
Aziz Yıldırım ve küfürleri
Hahahaa terbiyesizlere bak :)
sui generis
07.Mayıs.2014, 21:13
Takdiri bize bırakmışlar. Helal olsun Başkan !
uAburak89
07.Mayıs.2014, 21:57
Camiasına çok yakışıyor gerçekten Aziz Yıldırım, hapse geri döndüğünde yeni başkan Mahmut Uslu olur umarım da eksikliği hissedilmez. Branş farketmeden, her türlü pisliği yapalım, yeter ki kazanalım anlayışı devam eder.
Walter Sakana
07.Mayıs.2014, 22:03
ahahahahaha 1:10 - 1:12 arasını iyi izleyin yok böyle bir şey :D:D:D
anil luque
08.Mayıs.2014, 15:23
Twitter'da @demarkesports'un yazdıklarına göre Fenerbahçe Yönetim Kurulu , Galatasaray Kulübü ve yöneticileri hakkında enteresan kararlar almış.
europeanconquer
08.Mayıs.2014, 15:29
Twitter'da @demarkesports'un yazdıklarına göre Fenerbahçe Yönetim Kurulu , Galatasaray Kulübü ve yöneticileri hakkında enteresan kararlar almış.
Bence çok güzel kararlar,zaten uyguladıkları şeyleri,sözlü bir şekilde düzenli olarak yapmaya karar vermişler.Tebrik ediyorum.
Edit:
Birde Ekşioğlu şöyle bir şey demiş ;
"Fenerbahçe'ye aleni bir şekilde küfür eden futbolcu ve yöneticilerin tamamı meslek icabı dünyaya gelmiş soysuzlardır."
Bilindiği gibi mevcut başkanın kendi kulübüne ettiği bir küfür var,o da sayılıyor mu Ekşioğlu ?
uAburak89
08.Mayıs.2014, 16:14
Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun aldığı kararlara göre artık Galatasaray'ın yaptığı davetler geri çevrilecek. El sıkma ve selamlaşma da yasak.
Galatasaray'ın yanlışları TFF'ye şikayet edilecek. Transferlerde G.Saray'ın istediği oyunculara talip olunacak ve fiyat arttırılacak.
Derbilerde kapıda karşılanmayacak ve protokol tribününde yer ayrılmayacak. GS'li yöneticiler el uzatılırsa itilecek ve tavır konulacak.
Bunlar mı? Ben şaka sanmıştım. :) Küsmüşler resmen, transfer konusu çok iyi ama, malumun ilanı olmuş.
Bence çok güzel kararlar,zaten uyguladıkları şeyleri,sözlü bir şekilde düzenli olarak yapmaya karar vermişler.Tebrik ediyorum.
Edit:
Birde Ekşioğlu şöyle bir şey demiş ;
"Fenerbahçe'ye aleni bir şekilde küfür eden futbolcu ve yöneticilerin tamamı meslek icabı dünyaya gelmiş soysuzlardır."
Bilindiği gibi mevcut başkanın kendi kulübüne ettiği bir küfür var,o da sayılıyor mu Ekşioğlu ?
Kendilerine küfreden Tümer'i bağırlarına basarken de sıkıntı yoktu.
William Rookwood
08.Mayıs.2014, 16:43
Bu açıklamayı ben göremedim, linkini paylaşabilecek var mı?
Rekabet içerisindeki her takımın birbirine bu tür hareketler yapması her ne kadar etik olmasa da son derece doğal bir durum. Sadece bizim ülkemizde değil, Dünya'nın bütün ülkelerinde hemen hemen bu tür olaylar yaşanıyor. Fakat bizim ülkenin diğer ülkelerden farkı bu duruma yöneticilerin de karışması ve fazlasıyla ciddiye almasından kaynaklanıyor.
uAburak89
08.Mayıs.2014, 16:56
Aziz Yıldırım kendi kulübü dahil her fırsatta küfür ederken sorun yok, Mahmut Uslu küfür ederken sorun yok, İlhan Ekşioğlu resimdeki gibi tweet atarken sorun yok, 2005 senesinde Tuncay, Ümit, Kemal, Volkan taraftarla birlikte şampiyonluk kutlarken sorun yok, bizimkiler yapınca mahkemeye gideceğiz diyorlar. İşin komiği sonra da o mahkemelere güvenmiyorlar, adil değil, paralel diyorlar. Trajikomik bir durum.
https://pbs.twimg.com/media/BnHVRYvCEAABRJh.jpg
sarianet
08.Mayıs.2014, 16:59
bide ardanın kendi forması için söylediği sözler vardı küfür mü argo mu hatırlayamadım
hadi yarıştıralım kim kimden temiz :)
erdem344
08.Mayıs.2014, 16:59
28. Şampiyonluğu kutlamaya kimler geliyor beyler ?
Fenerbahçeli futbolcuların rakip taraftarı kızdırmak için kaba eti ile top durdurmaktan sonra bu tarz zekice hazırlanmış göndermeler yapmaya evrilmesi az şey değil bence.Bu da Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'ye çok şey kattığını gösterir :)
sananes
10.Mayıs.2014, 12:46
Allah aşkına şu takımdan 10 oyuncu gitsin 8 oyuncu gelsin falan. Yani böyle değişiklikler görelim,kadrodaki isimler eskidi. Taraftara heyecan katacak yeni isimler gerek.
Mesela gitmesini istediklerim;
Meireles-cristian-sow(iyi paraya)-mehmet topuz-holmen-stoch-krasic-kesimal-yobo-webo(gerekirse)-volkan(imkansız)-selçuk(imkansız)
Kalanlardan da zaten Kuyt, Emre, Bekir gibi oyuncular sahada değil kulübede durmalı diye düşünürsek büyük ve gerekli bir yenilenme yapmış oluruz.
Türk oyuncu pazarı çok daraldı maalesef darkındayım ama elimizdeki türkler'in bazıları çok yetersiz. Gökhan,Caner,Topal,Alper dışındaki türklerimiz bana güven vermiyor. Ersun Hoca ve ekibi çok iyi analiz yapıp 5-6 yeni türk oyuncuyu kadromuza katmalılar.
ForsakeN
10.Mayıs.2014, 13:58
Topuz'u göndermeye gerek yok bence. Sağ bek de dahil çoğu mevkide idare edebiliyor. Aldığı parayı ( 1M euro) şuan Anadolu'dan kimi getirsen verirsin, hatta daha fazlası için pazarlık yapar. Mehmet hem takım içi uyumu hem de ihtiyaç duyulduğunda sırıtmaması sebebiyle kalmalı bence.
Gitmesi gereken oyuncu sayısı da az değil, ama bazı Türk oyuncuları göndermek mevcut şartlarda çok da mantıklı değil.
himone
10.Mayıs.2014, 16:20
Allah aşkına şu takımdan 10 oyuncu gitsin 8 oyuncu gelsin falan. Yani böyle değişiklikler görelim,kadrodaki isimler eskidi. Taraftara heyecan katacak yeni isimler gerek.
Mesela gitmesini istediklerim;
Meireles-cristian-sow(iyi paraya)-mehmet topuz-holmen-stoch-krasic-kesimal-yobo-webo(gerekirse)-volkan(imkansız)-selçuk(imkansız)
Kalanlardan da zaten Kuyt, Emre, Bekir gibi oyuncular sahada değil kulübede durmalı diye düşünürsek büyük ve gerekli bir yenilenme yapmış oluruz.
Türk oyuncu pazarı çok daraldı maalesef darkındayım ama elimizdeki türkler'in bazıları çok yetersiz. Gökhan,Caner,Topal,Alper dışındaki türklerimiz bana güven vermiyor. Ersun Hoca ve ekibi çok iyi analiz yapıp 5-6 yeni türk oyuncuyu kadromuza katmalılar.
Dediğin revizyon takıma 50 milyona mal olur. Oyunculardan da elde edebileceğimiz gelir giderden fazla olur. Takımda bonservis getirebilecek 3 tane oyuncu var onlardan gelen para da diğer oyuncuların sözleşme fesih bedeli olur.
Takımın geniş revizyona ihtiyacı olduğunu düşünsem de anında yapmak yerine ekonomik bir şekilde ve her sene 3-4 oyuncuyla bu revizyonu yapmak daha doğru olur. Açıkçası dediğiniz bütün oyuncuları satıp yerlerine daha iyilerini alsak bile 1 sezon kafadan gider ve Türkiye'de böyle hoşgörülü taraftar grubu yok maalesef.
Seneye zaten yaşlıların sözleşmeleri bitiyor, bu sene 3-4 oyuncu seneye 3-4 oyuncu ile çok iyi bir revizyon yapılabilir ve bütçeye de yüklenmemiş oluruz. Seneye Avrupa'ya gitmeyecek olmamız bu konuda çok büyük şans. Bu adamları 10 yıl çektik 1-2 yıl daha dayanın az kaldı. Bence 1 kanat-1 orta saha- yedek forvet ve yedek sağ bek bu sene olan ihtiyaçlarımız. Topuz'u da yedek orta saha olarak çok rahat kullanırız. Bu sene zaten yabancı sınırı yüzünden gereksiz adamların hepsiyle yolları ayıracağımızı düşünüyorum, bunların başında da Cristian, Holmen, Yobo geliyor. Krasic, Webo ve Kadlec de bir şekilde gönderilmeye çalışılacaktır. Stoch ise tam bir muamma, bence kalması kimseye zarar vermez.
ReaList
10.Mayıs.2014, 19:15
Yakıştı mı sana Gabi abi yaşlı başlı adamsın, gençler alın şu sarıları abimizden :D
Sabredin yahu adamın görevi bırakmasına az kaldı. Hoş o görevi bırakınca Türk Sporu toz pembe mi olacak? Orda küfür savururken binlerce kişi tempo tutup gaz veriyor hangisini içeri atıp spordan temizleyeceksiniz? Ya da kimleri makas almaktan alıkoyacaksınız?
Türkiye'deki bir çok yer, kişi, kurum, olay, olgu için söylenebilecek tek şey
"Battı balık yan gider"
ahahahahaha :icon_biggrin::icon_biggrin:
attirson
11.Mayıs.2014, 22:21
Takım stada hala ulasamadı.
Bu arada. :D
http://i.hizliresim.com/59QvmM.jpg (http://hizliresim.com/59QvmM)