View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı
Night_Mare17
01.Mayıs.2012, 02:45
Fenerbahçe büyüklüğü ne kupa büyüklüğü ...
Sonra niye konu Uefa kupasına geliyor hayallerin bittiği yerde gerçekler başlıyorda o yüzden.
sananes
01.Mayıs.2012, 02:45
Avrupa basını da tüm takımların ceza alma ihtimalini yazıyor tek bizim basınımız değil ki.
Ya bırakın bu işleri basın yazsa ne olur yazmasa ne olur. Hukuksal olarak dünya'da defalarca kez şike araştırıldı diyorum ben sana tek bir kez bile tüm ülke ceza almış mı? almamış mı? Önemli olan budur. Basın denen şey dünyanın en büyük yalancı ordusudur. Hadi çok geçmişi geçtim geçtiğimiz yaz yunanlar ne ceza aldı ki türkiye toptan ceza alsın.Üstelik ülkemizde şike veya teşvik olduğu ispatlanmadı henüz. Dava sonucu yargılananların bir çoğunun beraat etme ihtimali de kuvvetli.
Kaka Leite
01.Mayıs.2012, 02:47
sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar :) Siz rüyada göremezsiniz,kupa bizim müzemizde!
iyi geceler arkadaşlar. yeter artık yatın yahu :D Mesai amma uzun sürdü bu gece.
Yani lafı atıyorsun sonra iyi geceler beyler diyip iyi adam kabuğuna bürünüyosun sanki biri gelmişte editleyip yazmış o üsttekini tövbe bismillah.
DisCo
01.Mayıs.2012, 02:48
Hemen farkındalık oluşturmak istiyorum.
Dünyanın hiçbir yerinde ülkenin tamamı ceza almadı ama hiçbir ülkede ceza vermemek için bu kadar direnmedi. Bunu gözardı ediyoruz.
Yunanistan'da tüm takımlar ceza almadı. Doğrudur. Orada da bu takımlara ceza verilmeyince Uefa devreye girdi ve geri adım attılar. Atmasalardı iş sadece şikeye karışan takımlarda kalmazdı.
Türkiye yine ilklerin ülkesi olarak şikeye ceza vermemek için direniyor. Ha şike yoksa bu takımları disiplin kuruluna niye veriyorsun.
sananes
01.Mayıs.2012, 02:51
Hemen farkındalık oluşturmak istiyorum.
Dünyanın hiçbir yerinde ülkenin tamamı ceza almadı ama hiçbir ülkede ceza vermemek için bu kadar direnmedi. Bunu gözardı ediyoruz.
Yunanistan'da tüm takımlar ceza almadı. Doğrudur. Orada da bu takımlara ceza verilmeyince Uefa devreye girdi ve geri adım attılar. Atmasalardı iş sadece şikeye karışan takımlarda kalmazdı.
Türkiye yine ilklerin ülkesi olarak şikeye ceza vermemek için direniyor. Ha şike yoksa bu takımları disiplin kuruluna niye veriyorsun.
Evet bu mantık doğru olabilir ama yunanistan'da suç ispatlanmıştı. Burada biz her ihtimale karşı verelim cezayı gitsin diyoruz. Bu mantık insafsızlıktır.
futureless
01.Mayıs.2012, 04:32
Allah bazısına başarı verir , taşıyabiliyor mu diye , bazısına dert verir , sabredebiliyor mu diye .
sarianet
01.Mayıs.2012, 06:47
sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar :) Siz rüyada göremezsiniz,kupa bizim müzemizde!
iyi geceler arkadaşlar. yeter artık yatın yahu :D Mesai amma uzun sürdü bu gece.
burda gsli bazı arkadaşların ikiyüzlülüğü var hemen açıklıyım
uefa kupasını aldığı sene bazı gsli olmayan arkadaşlar avrupada gs tarafını değil de yabancı tarafı tutuyor yada öyle yorum yapıyordu galatasaraylıların da şu savunması vardı
-ne biçim adamsınız biz burda türkiyeyi tesil ediyoruz
ben de galatasarayın attığı her golde o sene özellikle finalde en az gsli kadar sevinmiştim bu kupa sizin olduğu kadar türk futbolunun da kupası fenerbahçe alsa buda türk futboluna mal edilebilecek bir şey zaten kupadan sonra gsnin avrupada yavaş yavaş silinmesi de türk futbolunun saçmalığının yada aziz yıldırımın dediği gibi sistemsiz plansız projesiz bir başarının eseri olduğunun göstergesi
madem kupayı oynarken kendini türkiyeye mal ediyosun kupayı da türk futboluna mal edeceksin tabi o kadar spor ahlakı şimdi pek kimsede yok ama bunu gönülden söyleyebiliyorsa onunla çok güzel spor muhabbeti edilebilir sporcunun zeki çevik ve ahlaklısı lazım değil mi bize :)
burda gsli bazı arkadaşların ikiyüzlülüğü var hemen açıklıyım
uefa kupasını aldığı sene bazı gsli olmayan arkadaşlar avrupada gs tarafını değil de yabancı tarafı tutuyor yada öyle yorum yapıyordu galatasaraylıların da şu savunması vardı
-ne biçim adamsınız biz burda türkiyeyi tesil ediyoruz
ben de galatasarayın attığı her golde o sene özellikle finalde en az gsli kadar sevinmiştim bu kupa sizin olduğu kadar türk futbolunun da kupası fenerbahçe alsa buda türk futboluna mal edilebilecek bir şey zaten kupadan sonra gsnin avrupada yavaş yavaş silinmesi de türk futbolunun saçmalığının yada aziz yıldırımın dediği gibi sistemsiz plansız projesiz bir başarının eseri olduğunun göstergesi
madem kupayı oynarken kendini türkiyeye mal ediyosun kupayı da türk futboluna mal edeceksin tabi o kadar spor ahlakı şimdi pek kimsede yok ama bunu gönülden söyleyebiliyorsa onunla çok güzel spor muhabbeti edilebilir sporcunun zeki çevik ve ahlaklısı lazım değil mi bize :)
Anlatamazsın ki. Ben GS'yi avrupada hep destekledim zamanında. Karşılığı ne oldu? Bizim UEFA kupamız var sizin yok. Bu mu yani olay?
Şimdi desteklemiyorum GS'yi. Ama tutup GS'nin rakibini de desteklemiyorum. Ama bazı arkadaşlar ipin ucunu kaçırıyor bu konuda(Chelsea'yi havaalında karşılamalar, stadında yabancı takım lehine tezahürat yapmalar).
ommix
01.Mayıs.2012, 10:55
Yahu arkadaş diğer konudan çekiliyoruz diyoruz oraya yazmayalım ortam gerilmesin kimse sinirlenmesin.Burada aramızda konuşuyoruzz adamlar buraya geliyor yine ortalığı karıştırıyor.Derdiniz ne sizin gidin o konuda ne yazıyorsanız yazın!!
furkan58
01.Mayıs.2012, 13:00
Avrupa'da karşı takım destekliyor diyenler Chelsea takımını havalanında karşılayanlar PAOK lehine pankartlar açanlar tezahuratlar yapanlar.
Ha bu arada böyle yazıyorsunuz sonra UEFA kupasını bizden çok kullanıyorlar oluyor. Tamam sizin UEFA kupanız var 11 yıldır yenilgilere her şeye bahanenizin olduğu bi kupa :)
Night_Mare17
01.Mayıs.2012, 13:04
Avrupa'da karşı takım destekliyor diyenler Chelsea takımını havalanında karşılayanlar PAOK lehine pankartlar açanlar tezahuratlar yapanlar.
Ha bu arada böyle yazıyorsunuz sonra UEFA kupasını bizden çok kullanıyorlar oluyor. Tamam sizin UEFA kupanız var 11 yıldır yenilgilere her şeye bahanenizin olduğu bi kupa :)
5 kişi = Galatasaray ise tamam Chelsea'yi destekledik hey Allah'ım ya :n: :n: :n:
Bu arada biz o bahaneyi uydurmuyoruz yendiğiniz takdirde yaptığınız olay şu onların Uefa kupası var e varsa var bundan size ne ki yani...
furkan58
01.Mayıs.2012, 13:07
5 kişi = Galatasaray ise tamam Chelsea'yi destekledik hey Allah'ım ya :n: :n: :n:
Bu arada biz o bahaneyi uydurmuyoruz yendiğiniz takdirde yaptığınız olay şu onların Uefa kupası var e varsa var bundan size ne ki yani...
Gördük biz görüceğimizi sen rahat ol :)
Yıllardır her şeye bahane olarak kullandığınız her şeyden sonra ama bizim Uefa kupamız var dediğiniz için artık "geyik" olmuş durumda :)
Ayrıca bu kupadan size ne diyorsun ya. Sonra gelip avrupada galatasarayı desteklemiyorlar diyorsun kendin ile çelişiyorsun. O kupayı kazanan bir Türk takımıysa o kupa beni de ilgilendirir ha seni ne ilgilendirir diyorsan o zaman galatasarayın avrupada maçlarıda beni ilgilendirmez kazanmasını istemem olay budur yani :)
sarianet
01.Mayıs.2012, 13:08
feyenoord 8-0 yenilmişti geçen sene sanırım aja yada psvye merak ediyorum acaba feyenoord taraftarı olsun bizim uefa kupamız var demiş midir sosyal medyada :D
Night_Mare17
01.Mayıs.2012, 13:08
Gördük biz görüceğimizi sen rahat ol :)
Yıllardır her şeye bahane olarak kullandığınız her şeyden sonra ama bizim Uefa kupamız var dediğiniz için artık "geyik" olmuş durumda :)
Sen bizim bahanemizi bizim ne yaptığımızı bziden nasıl daha iyi bilebilirsin ki. Kafadan uydurma bazı şeyleri.
furkan58
01.Mayıs.2012, 13:12
Sen bizim bahanemizi bizim ne yaptığımızı bziden nasıl daha iyi bilebilirsin ki. Kafadan uydurma bazı şeyleri.
Güzel kardeşim mağlum yıllardır internet var sosyal ağlar var gerek Facebook olsun gerek Twitter olsun gerek ise reel yaşantıdan yüz yüze konuştuklarımız olsun. Buralarda böyle şeyler konuşuluyor ki biliyoruz. Sizin bahaneniz diye sadece galatasaraylılar bilir galatasaraylı olmayan bilemez diye bi kural mı var ? Nasıl sizden iyi bilirmişim gördüklerimi söylüyorum ben kafamdan uydurmuyorum yani. Kafamdan uydursam bunu sadece ben söylerdim binlerce onbirlerce kişi söylemezdi :)
sarianet
01.Mayıs.2012, 13:13
bahanelerinize muhatab biz oluyoruz ordan biliyoruz ganka :D
DisCo
Yahu arkadaş diğer konudan çekiliyoruz diyoruz oraya yazmayalım ortam gerilmesin kimse sinirlenmesin.Burada aramızda konuşuyoruzz adamlar buraya geliyor yine ortalığı karıştırıyor.Derdiniz ne sizin gidin o konuda ne yazıyorsanız yazın!!
Tabi ki gelip burada alakasız konulara girenleri desteklemiyorum. Biz çok başka bir konu üzerinde fikir paylaşırken gereksiz yere Uefa niye açıldı anlamadım.
Ancak adı Fenerbahçe sohbet alanı diye bu alan Fenerbahçe'lilere ait bir alan değildir. Sadece Fenerbahçe'nin konuşulduğu bir başlıktır. O yüzden isteyen istediği zaman yazabilir.
Ha illa bu başlıkla ilgili hak iddia edilecekse öneri üzerine bu başlığın açılmasını kararlaştıran ve bu konuyu açanın kim olduğuna bakmak lazım.
Buralar benim o zaman bir daha yazmayın. :)
ReaList
Acaba PFDK veya Tahkim ne zaman toplanıp şu Emre olayını çözmeyi düşünüyorlar ? Malum 2 gün sonra maç var. Yoksa 2 hafta bekleyip lig bittikten sonra" itiraz sonrası yaptığımız incelemede daha önce verdiğimiz kararda herhangi bir değişiklik olmadı" mı diyecekler ?
Peki ya Rüştü perşembe günü sahada ki yerini alacak mı ? Keşke rakibimiz gibi bizim de mücadelemiz sadece 90 dakika olsaydı.
İşine gelince apar topar toplananlar bi ses verin da...
LadroN
01.Mayıs.2012, 13:15
feyenoord 8-0 yenilmişti geçen sene sanırım aja yada psvye merak ediyorum acaba feyenoord taraftarı olsun bizim uefa kupamız var demiş midir sosyal medyada :D
Feyenoord taraftari birsey dememistir bence de.peki ajax taraftari bu galibiyeti hala konusuyor mudur?10sene sonra da konusucak mi?babam boyle pasta yapmayi nereden ogrendi?
Mac 10-0 bu arada.
Night_Mare17
01.Mayıs.2012, 13:16
Güzel kardeşim mağlum yıllardır internet var sosyal ağlar var gerek Facebook olsun gerek Twitter olsun gerek ise reel yaşantıdan yüz yüze konuştuklarımız olsun. Buralarda böyle şeyler konuşuluyor ki biliyoruz. Sizin bahaneniz diye sadece galatasaraylılar bilir galatasaraylı olmayan bilemez diye bi kural mı var ? Nasıl sizden iyi bilirmişim gördüklerimi söylüyorum ben kafamdan uydurmuyorum yani. Kafamdan uydursam bunu sadece ben söylerdim binlerce onbirlerce kişi söylemezdi :)
12 Numara , Antu gibi antuk kuntik yerlerden görüp yazdığına eminim.
sarianet
01.Mayıs.2012, 13:19
Tabi ki gelip burada alakasız konulara girenleri desteklemiyorum. Biz çok başka bir konu üzerinde fikir paylaşırken gereksiz yere Uefa niye açıldı anlamadım.
Ancak adı Fenerbahçe sohbet alanı diye bu alan Fenerbahçe'lilere ait bir alan değildir. Sadece Fenerbahçe'nin konuşulduğu bir başlıktır. O yüzden isteyen istediği zaman yazabilir.
Ha illa bu başlıkla ilgili hak iddia edilecekse öneri üzerine bu başlığın açılmasını kararlaştıran ve bu konuyu açanın kim olduğuna bakmak lazım.
siz yokken biz vardık burda hiçbiriniz yoktunuz biz vardık :D:D:D
Arkadaş çevrem full GS'li. Ne zaman bir şey desem direk UEFA kupamız var diyorlar.
Ama Fenerbahçe Sohbet Alanına bile bu konu taşındığı için teşekkürler. Şike Soruşturması bağlığını trolllediğiniz yetmedi sıra buraya geldi.
furkan58
01.Mayıs.2012, 13:24
O dediğin yerlerde takılmadığım için yanıldığını rahatlıkla söyleyebilirim ama senin buraya attığın yorumların %90'ı Webaslan gibi sitelerden olabilir çünkü hep körü körüne yazıyorsun.
Ayrıca antik kuntik dediğin şeyler Fenerbahçe'nin en büyük taraftar siteleri kimse gelip burada webaslana vs. öbür sitelere laf etmiyor iken sözlerinize dikkat etmenizi rica ederim.
ommix
01.Mayıs.2012, 13:25
Biz ordan kaçıyoruz tartışma büyümesin diye , geliyorlar bizi kovalar gibi burada yazmaya devam ediyorlar.Amaç ne anlamış değilim.
Night_Mare17
01.Mayıs.2012, 13:26
O dediğin yerlerde takılmadığım için yanıldığını rahatlıkla söyleyebilirim ama senin buraya attığın yorumların %90'ı Webaslan gibi sitelerden olabilir çünkü hep körü körüne yazıyorsun.
Ayrıca antik kuntik dediğin şeyler Fenerbahçe'nin en büyük taraftar siteleri kimse gelip burada webaslana vs. öbür sitelere laf etmiyor iken sözlerinize dikkat etmenizi rica ederim.
Webaslan'ın nasıl bir site olduğuna bak lütfen lütfen diyorum yalvarırım bak.
ReaList
01.Mayıs.2012, 13:29
Webaslan'ın nasıl bir site olduğuna bak lütfen lütfen diyorum yalvarırım bak.
Anasayfası'ndan bir haber
http://f1205.hizliresim.com/x/1/54lgu.jpg
Kaka Leite
01.Mayıs.2012, 13:33
Biz ordan kaçıyoruz tartışma büyümesin diye , geliyorlar bizi kovalar gibi burada yazmaya devam ediyorlar.Amaç ne anlamış değilim.
Amaç bazıları için geçerli bu tartışma çıkarıp bizden birilerinin ceza almasını sağlamak olsa gerek ki uzattıkça uzatılıyor.
En iyisi benim gibi okuyup geç
DisCo
01.Mayıs.2012, 13:33
Bende anlamış değilim. Aslında suçlu olan benim çünkü Uefa'yı bambaşka bir örnekte kullanmıştım ama konuyu oradan benim var sizin yoka getirdiler.
Artık ağzımızdan bir laf çıkarmaya korkar olduk. Anında konu oradan saptırılıp farklı yerlere çekiliyor. Fenerbahçe'linin hatasını sadece Galatasaray'lısı, Galatasaray'lının hatasını sadece Fenerbahçe'lisi görmediği sürece bunların önüne geçeriz. Yanlışı herkes raporlasın ki prim verilmesin.
Amaç bazıları için geçerli bu tartışma çıkarıp bizden birilerinin ceza almasını sağlamak olsa gerek ki uzattıkça uzatılıyor.
En iyisi benim gibi okuyup geç
Dün sinirlerime hakim olamadım bu kişiler yüzünden ve uyarı aldım. Amaçlarına ulaştılar yani. Artık oradan cevap vermediğimizi gördüler buradan bir şey arıyorlar. Sonra biz artniyetli yaklaşmıyoruz diyorlar, Fenerbahçe düşmanı değiliz diyorlar. Halbuki hayatları Fenerbahçe olmuş. Forumda başarılar dileyip akabinde Facebook'ta Fenerbahçe'ye söven çok gördüm. Ama işte burası forum. Onlarda iyilik meleği.
SaLviO
01.Mayıs.2012, 13:48
1 mayıs gösterilerinde taraftar show var :D
ReaList
01.Mayıs.2012, 13:48
http://www.ligtv.com.tr/haber/o-golu-asla-unutamam
Volkan Demirel
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mayıs.2012, 13:51
1 mayıs gösterilerinde taraftar show var :D
Ciddi misin? O nasil sacmaliktir yahu, iyice civisi cikti bu milletin. Futbol da bir yere kadar, siyaseten istenen oluyor galiba. Milletin kafasi futboldan baska ise calismaz olacak yakinda.
sarianet
01.Mayıs.2012, 13:52
bu yorum bile arkadaşla artık tartışmayı uzatmamamız gerektiğini gösteriyor antik kuntik nedir ya burası gsforumu mu ?
SaLviO
01.Mayıs.2012, 13:52
bu ülkede eylem yapmak suçmu adamlar düzene karşı en büyük haklarını kullanıyor
SaLviO
01.Mayıs.2012, 13:54
http://f1205.hizliresim.com/x/1/54mpc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://f1205.hizliresim.com/x/1/54mr2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://f1205.hizliresim.com/x/1/54mt0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mayıs.2012, 13:55
bu ülkede eylem yapmak suçmu adamlar düzene karşı en büyük haklarını kullanıyor
Futbol yerine cok daha anlamli konular var uzerine eylem yapilacak. 1 Mayis gosterilerine karsi degil futbolla alakali eylemin isci bayraminda ne isi var ona karsi elestirim.
SaLviO
01.Mayıs.2012, 13:58
sana göre futbol anlamsız gelebilir o insana göre hayatının anlamıdır futbol adam çıkar istediği şeyin eylemini yapar kurala ugun şekilde kimseyede hesap vermez
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mayıs.2012, 14:03
sana göre futbol anlamsız gelebilir o insana göre hayatının anlamıdır futbol adam çıkar istediği şeyin eylemini yapar kurala ugun şekilde kimseyede hesap vermez
Futbol anlamlidir ama bir yere kadar, 1 Mayisla ne alakasi var allahaskina. Isi sulandirmaktan oteye gitmez bu is. Ayri bir platformda ciksin yapsin eylemi, 1 mayisa baglamalari cok gereksiz.
sarianet
01.Mayıs.2012, 14:08
TeNaciOUS MidFieLdeR demek istediği futbol bi eğlencedir bu kadar abartmayın hayat gibi din gibi görenler var bu yüzden de olanlar oluyor zaten katılıyorum ona
SaLviO
01.Mayıs.2012, 14:09
futbol sadece futbol değildir
ReaList
01.Mayıs.2012, 14:11
Volkan Demirel'den Bazı Kesitler :D
En unutamadığı gol : Nonda
Kurtarış: Keita
Maç: Sevilla
En güzel asisti: Güiza (Beşiktaş maçında)
En anlamlı maç: Gs Bjk Derbileri
En iyi oynadığı maç: 0-0 biten Trabzon maçı
En kötü oynadığı maç: 1-3 biten Kasımpaşa maçı
İdolü: Rüştü,Engin
En beğendiği oyuncu: Alex
En iyi kaleci: Neuer
En yetenekli oyuncu: Recep Niyaz
En yeteneksiz oyuncu: Josico
En çalışkan oyuncu: Lugano
En tembel oyuncu: Ben :D
En çok zorlayan oyuncu: Umut Bulut
Duşta en fazla kalan futbolcu: Ziegler ( Evli değil mi la bu adam :D )
En fazla yemek yiyen: Dia, Bienvenu
En bonkör: Emre, Selçuk
En cimri: Cristian,Andre,Bilica
En çok konuşan futbolcu: Caner "Kendi anlatır, kendi sorar, kendi cevaplar" :D
En doğrucu futbolcu: Ben
En abartan futbolcu: Caner
En iyi giyinen futbolcu: Niang, Appiah
En kötü giyinen futbolcu: Lugano
En yumuşak futbolcu: Dia ( bu nasıl soru yahu :D )
En gaddar futbolcu: İsmail Güldüren
Lakabı: Dayı
En iyi teknik direktör: Aykut Kocaman, Fatih Terim, Zico
Teknik Direktör İdolü: Jose Mourinho
En sevdiği hakem: Fırat Aydınus, Cüneyt Çakır, Halis Özkahya
En sevmediği hakem: Türkiye-Çek maçı hakemi
SaLviO
01.Mayıs.2012, 14:14
Teknik Direktör İdolü: Jose Mourinho
tehlikenin farkındamıınız :D :D :D
byariff
01.Mayıs.2012, 14:18
1 mayis ile fenerbahcenin açtigi pankart ne alaka cozemedim 1 mayis"in ne oldugunu bilmiyorlar galiba.
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mayıs.2012, 14:19
Roportaj eski mi bilmiyorum ama en iyi oynadigi mac sanirim son oynanan GS-FB[1-2] maci olmustur artik Volkan icin. :p
1 mayis ile fenerbahcenin açtigi pankart ne alaka cozemedim 1 mayis"in ne oldugunu bilmiyorlar galiba.
Keske bu sekilde soylemeseydin, yeni bir tartisma konusu acacaksin 2 taraftarin anlayis gucu uzerine :p
ReaList
01.Mayıs.2012, 14:22
Roportaj eski mi bilmiyorum ama en iyi oynadigi mac sanirim son oynanan GS-FB[1-2] maci olmustur artik Volkan icin. :p
Röportaj yeni ama Beşiktaş maçından önce sanırım, Galatasaray maçından kesitler vardı çünkü.
furkan58
01.Mayıs.2012, 14:23
[/COLOR]
Bu sene bıyıklı hali felan yeni halide sanırım 1-2'lik maçtan önce :n:
SaLviO
01.Mayıs.2012, 14:23
Keske bu sekilde soylemeseydin, yeni bir tartisma konusu acacaksin 2 taraftarin anlayis gucu uzerine :p
birisi benim diğeri kim :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mayıs.2012, 14:27
birisi benim diğeri kim :D
Seninle konuyu cozume ulastirdik diye dusunuyordum. Arif konunun birinci kisisi olur bu durumda :zuhaha Umarim konuyu uzatmazlar cunku hassas bir konu 1 Mayis, futbolla alakasi olmadigi asikar ama FB taraftarina kucultucu bir ifade ile yaklasmak hic etik olmayacaktir.
furkan58
01.Mayıs.2012, 14:28
1 Mayıs İşçi Bayramıdır. Emek Bayramıdır. 3 Temmuz 2011'den beri futbolcularımızın ( onlarda işçi sayılırlar ) emeği yeniliyor iken burada bu eylemlere katılmak size alakasız gelebilir zaten alakalı gelse 10 aydır bunları tartışıyor olmazdık. Emin ol 1 Mayıs'ın ne olduğunu senden iyi biliyolardır :)
byariff
01.Mayıs.2012, 14:29
1 Mayıs İşçi Bayramıdır. Emek Bayramıdır. 3 Temmuz 2011'den beri futbolcularımızın ( onlarda işçi sayılırlar ) emeği yeniliyor iken burada bu eylemlere katılmak size alakasız gelebilir zaten alakalı gelse 10 aydır bunları tartışıyor olmazdık. Emin ol 1 Mayıs'ın ne olduğunu senden iyi biliyolardır :)
Ha tamam :D
SaLviO
01.Mayıs.2012, 14:29
Seninle konuyu cozume ulastirdik diye dusunuyordum. Arif konunun birinci kisisi olur bu durumda :zuhaha Umarim konuyu uzatmazlar cunku hassas bir konu 1 Mayis, futbolla alakasi olmadigi asikar ama FB taraftarina kucultucu bir ifade ile yaklasmak hic etik olmayacaktir.
konuyu uzatmamak adına susuyorum ama yanlış düşünüyorsun :D lütfen cevap verme :D :D :D
byariff
01.Mayıs.2012, 14:30
lutfen etik kuruluna sevk edin beni :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mayıs.2012, 14:31
konuyu uzatmamak adına susuyorum ama yanlış düşünüyorsun :D lütfen cevap verme :D :D :D
Biz Volkanin roportajina donmustuk zaten degil mi :zuhaha
en yumusak futbolcu Dia mis Volkana gore, o nedemek ki acaba :p
sui generis
01.Mayıs.2012, 14:32
Ha tamam :D
şu dönemde cevabı bulamayan GS lıların en çok verdiği cevap bu. bu mesajı görünce yukarıdaki mesajın haksız olma olasılığı yoktur.
furkan58
01.Mayıs.2012, 14:32
Biz Volkanin roportajina donmustuk zaten degil mi :zuhaha
en yumusak futbolcu Dia mis Volkana gore, o nedemek ki acaba :p
Müdahalelerden kaçınan rakip takıma dalaşmayan , çabuk sakatlanan anlamında söyledi zaten videonun devamında da belirtiyor :n: Ama böyle okuyunca çok yanlış anlaşılıyor :D
byariff
01.Mayıs.2012, 14:35
şu dönemde cevabı bulamayan GS lıların en çok verdiği cevap bu. bu mesajı görünce yukarıdaki mesajın haksız olma olasılığı yoktur.
sen once kendi renktasinin yazdigina bak ne kadar alakali yazi yazmis 1 mayis ile fenerbahcenin pankart acmasi ne alaka yahu sonra benim yazdigima bak ben uzatmak istemedim once bunlari birbirinden ayirin sonra tartisalim
furkan58
01.Mayıs.2012, 14:37
sen once kendi renktasinin yazdigina bak ne kadar alakali yazi yazmis 1 mayis ile fenerbahcenin pankart acmasi ne alaka yahu sonra benim yazdigima bak ben uzatmak istemedim once bunlari birbirinden ayirin sonra tartisalim
Üstte açıkladım ama anlamamışsın heralde yada 1 Mayıs'ın ne olduğunu bilmiyorsundur.
SaLviO
01.Mayıs.2012, 14:37
1 mayıs emekcilerin bayramı değilmi ?
futbolcular emekci değilmi ?
bu adamlar futbolcuların hakkını savunmuyormu ?
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mayıs.2012, 14:40
Arif hakli zaten ama GS li olarak konustugu icin onyargili yaklasiyorsunuz. Ben senede 2-3 milyon dolar alan, haftada 90 dakika mesai yapan kisinin isci olup olmadigindan suphe duyarim. Zonguldaktaki taseronlarin kucagindaki asgari ucretin yarisina sigortasiz calisan maden iscilerinin arkasinda dursunlar canimi yesinler. 1 mayisla taraftar hareketini karistirmamakta fayda var, bazi kisilerin ekmegine yag surersiniz bu sekilde.
byariff
01.Mayıs.2012, 14:41
Üstte açıkladım ama anlamamışsın heralde yada 1 Mayıs'ın ne olduğunu bilmiyorsundur.
kimin anlamadagi cok belli furkancigim 1 mayis isci bayrami emeklilerin bayrami , pankarti zaten belirli gunlerde açiyorsunuz ama 1 mayis ne alaka onu cozemedim
byariff
01.Mayıs.2012, 14:42
Arif hakli zaten ama GS li olarak konustugu icin onyargili yaklasiyorsunuz. Ben senede 2-3 milyon dolar alan, haftada 90 dakika mesai yapan kisinin isci olup olmadigindan suphe duyarim. Zonguldaktaki taseronlarin kucagindaki asgari ucretin yarisina sigortasiz calisan maden iscilerinin arkasinda dursunlar canimi yesinler. 1 mayisla taraftar hareketini karistirmamakta fayda var, bazi kisilerin ekmegine yag surersiniz bu sekilde.
Anlayisin ve on yargili davranmadigin icin tesekurler
SaLviO
01.Mayıs.2012, 14:45
SON DAKİKA// Başkanımız Aziz Yıldırım, bugün önemli açıklamalarda bulunacak.
(https://twitter.com/#)
ommix
01.Mayıs.2012, 14:58
GS'li taraftarların açtığı pankartları görmedin galiba.Onları görsen bunu yazmazdın buraya
GS'li taraftarların açtığı pankartları görmedin galiba.Onları görsen bunu yazmazdın buraya
Gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar :)
sarianet
01.Mayıs.2012, 15:01
neyse konuyu dağıtalım
SON DAKİKA! Aziz Yıldırım 19 Mayıs'ta Yapılacak Başkanlık seçimi için Fenerbahçe Başkan adaylığını resmen açıkladı.
SaLviO
01.Mayıs.2012, 15:02
Başkanımız Aziz Yıldırım avukatları aracılığıyla bir açıklama göndermiştir. Başkanımızın gönderdiği açıklama aynen şöyledir: "Öncelikle yaşanılan süreçte, Büyük Fenerbahçe taraftarına Bizlere verdiği destekten ötürü minnettar olduğumuz belirtmek isterim. Bu destek; inancımızın ve haklı duruşumuzun yegâne dayanağıdır. Bilinmelidir ki, Bizlerin de bu uğurda "çektiklerimiz", "göze aldıklarımızın" yanında yok hükmündedir.
Sevgili Fenerbahçe’mizin Dünya kulübü olma yolundaki büyük yürüyüşü, taraftarıyla, tarihiyle, ekonomisiyle ve en önemlisi yıkılmaz duruşunu simgeleyen zaferleriyle engellenemez boyutlara ulaşmıştır.
Kulübümüzün gerek geldiği nokta ve gerekse hedeflerine yönelik projeleri kimileri için hayal dahi edilemez niteliktedir. Yasadığımız sürecin ve Fenerbahçe’mize karşı yürütülen bu hayâsızca kampanyanın gerçek sebebi de budur.
Ancak bu süreç, Fenerbahçe camiasının sadece şanlı geçmişine değil, geleceğine de ne denli sahip çıktığını dost düşman herkese açıkça göstermiştir, göstermeye de devam edecektir.
Fenerbahçe’mizin bu büyük yürüyüşünü engellemeye çalışanlar geçmişte olduğu gibi bugün de muvaffak olamayacaklardır. Asılsız suçlamalarla ve türlü oyunlarla Bizleri, Türk Sporu nu bulundukları yere diğer bir deyişle bataklığın içine çekmeye çalışanlar, bugün de işbaşındadırlar. Türlü senaryolarla Fenerbahçe’mizi, Beni ve yöneticilerini lekelemeye kalkanlar şimdilerde Fenerbahçe’mizi ele geçirme senaryolarının son perdesini oynama hazırlığı içindedir. Ancak unuttukları, Fenerbahçe’mizin Başkanı, yöneticileri, taraftarı ve tüm değerleriyle ayrılmaz ve bölünmez bir bütün olduğu gerçeğidir.
"Bu ayrılık bir gün biter, bu sevda asla" uğruna hayatlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Fenerbahçe’mizin Başkan ve yöneticilerinin şahsi ikballeri uğruna, bu sevdalarını pazarlık masalarında bırakıp kaçacaklarını söylemek kimsenin haddi değildir; bunlar derhal ve en sert şekilde gereken cevabı alacaklardır.
Aziz Yıldırım’ın vereceği cevap ise her zaman olduğu gibi açık ve nettir. Aziz Yıldırım 19 MAYIS 2012 TARİHLİ BÜYÜK FENERBAHÇE KONGRESİNDE FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKAN ADAYIDIR.
Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının mücadelesi Fenerbahçe’nin mücadelesidir. Bu mücadelemiz her yöneticimiz her taraftarımız ve her zerremiz aklanana kadar ve Bizlere bu zulmü yaşatanlar kanunlar önünde hesap verene kadar sürecektir. Unutulmamalıdır ki hiçbir güç bu ulu çınardan tek bir yaprak dahi kopartamayacaktır.
Sahaya yansımayan eylemlerin, nerede ve nasıl yapıldığını ortaya koyamayanlar bu hukuk dışı safsatalara dayanarak karar alamazlar. Hele hele günü kurtaran yasa değişiklikleri ile Fenerbahçe’yi kurtarma adı altında lekelemeye çalışanlar, Türk Futboluna ihanet etmektedirler.
Ceza yargılamasında Mahkemeye ulaşan ve "Fenerbahçe’nin tüm hesaplarının tertemiz olduğunu, yöneticilerinin tüm tasarruflarının belgelere dayandığını içeren resmi bilirkişi raporları" onca açıklamanın içinde bile yer almamaktadır.
Etik Kurulu Raporu gündeme geldiğinde, TFF’na yapılan ziyaretleri söyleyemeyen ve nedenlerini yazamayan korkusuz(!) ve özgür(!) medya; konu Bizler ve Fenerbahçe’miz olunca neden ve hangi maksatla kana susamış bir canavara dönüşmektedir?
Fenerbahçe üzerinden oynanmaya çalışılan son oyunun adı ise CAS davasıdır. Birileri "CAS davasının namusumuz olduğunu ancak namusumuzdan kayıtsızca vazgeçtiğimizi hatta şahsi pazarlıklar uğruna Fenerbahçe menfaatlerini bir çırpıda feda ettiğimizi" fısıldayarak; Taraftarlarla Fenerbahçe yönetimini karşı karşıya getirmeye çalışmaktadırlar. Öncelikle herkes şunu çok iyi bilmelidir ki Aziz Yıldırım ve Arkadaşları için iki şey asla ama asla pazarlık konusu yapılamaz; teklif dahi edilemez. Bunlar, "BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE BU CUMHURİYETİN KALESİ FENERBAHÇE’MİZİN MENFAATLERİDİR"
Aziz Yıldırım’ın imzası ve onayı olmasa dahi, böyle bir kararın Fenerbahçe Yönetim Kurulu tarafından ancak ve ancak ülke menfaatleri söz konusu olduğu zaman ve bir an bile düşünülmeden, hiçbir karşılık gözetmeden derhal alınabileceğini bilmemek ya da bildiğini söylememek alçaklıktan öte ihanettir. Sürekli sınanan ve denenen sabrımızın da bir sınırı olduğu unutulmamalıdır.
Unutulmamalıdır ki; şimdi bu ulu çınarın dallarını budamaya, kırmaya çalışanlar, gün gelecek güneşi görmek için yine bu çınarın tepesine çıkmak zorunda kalacaklardır. Gün Biz "Fenerbahçeliyiz" deme günü değil; "FENERBAHÇEYİZ" deme günüdür. Tüm emekçilerin bayramını kutlar saygılar sunarım.
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"
byariff
01.Mayıs.2012, 15:04
Bugunmu açtilar 1 mayista varsa fotoyu ozelden atsana haberi ile :)
Sekopej
01.Mayıs.2012, 15:07
Aziz Yıldırım beklenen açıklamayı yaptı, bence gayet ne şeyler söylemiş, anlayana.
Acaba yönetim kuruluna kimleri alacak?
SaLviO
01.Mayıs.2012, 15:07
aynı kişilerle devam edicektir
sarianet
01.Mayıs.2012, 15:08
nihat özdemir kalacak mı çok merak ediyorum
SaLviO
01.Mayıs.2012, 15:09
acaba kulüp rekorunu kıracakmı aldığı oylarla :D
Sekopej
01.Mayıs.2012, 15:11
acaba kulüp rekorunu kıracakmı aldığı oylarla :D
En yüksek oyla seçilen başkan olacağı kesin. Kendi isteğiyle ayrılmak isteyenler hariç, diğer kişiler aynı olacaktır bence, Nihat Özdemir de yönetimde olacaktır.
ReaList
01.Mayıs.2012, 15:13
En yüksek oyla seçilen başkan olacağı kesin. Kendi isteğiyle ayrılmak isteyenler hariç, diğer kişiler aynı olacaktır bence, Nihat Özdemir de yönetimde olacaktır.
Nihat Özdemir'in artık bu kulüpte yeri olmamalı. Cas davasının çekilmesinde onun parmağı olduğu düşüncesindeyim, Başkanın tasarrufu olmadığı açık ve net.
sarianet
01.Mayıs.2012, 15:14
yarınki toplantıyı merakla bekliyorum cas olayı nedir çok bir şey çıkacağını sanmıyorum ama bekliyoruz
SaLviO
01.Mayıs.2012, 15:14
şu ortamda bence kimse ayrılmamalı başkan içerden bi aklanarak çıksın ondan sonra genel temizlipe başlanır
ReaList
01.Mayıs.2012, 15:18
yarınki toplantıyı merakla bekliyorum cas olayı nedir çok bir şey çıkacağını sanmıyorum ama bekliyoruz
Yarın ki toplantıda ne söyleneceğinin özeti
Aziz Yıldırım: "Aziz Yıldırım’ın imzası ve onayı olmasa dahi, böyle bir kararın Fenerbahçe Yönetim Kurulu tarafından ancak ve ancak ülke menfaatleri söz konusu olduğu zaman ve bir an bile düşünülmeden, hiçbir karşılık gözetmeden derhal alınabileceğini bilmemek ya da bildiğini söylememek alçaklıktan öte ihanettir. "
Kısaca ya davayı çekin ya da Euro 2020'yi unutun tehditi'nin bir sonucu.
SaLviO
01.Mayıs.2012, 15:19
nihat özdemir yapıcaksa o toplantıyı öyle bişey söylemesi imkansız ama ali koç yaparsa hiç acımaz :D
ReaList
01.Mayıs.2012, 15:28
Av.Emre
Bildigim kadariyla Nihat bey devam etmeyecek.. Digerleri ile ilgili yazmam spekulasyon olur,yeri gelince aciklanir
SaLviO
01.Mayıs.2012, 16:01
http://g1205.hizliresim.com/x/1/54uct.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
iki pas ustası yan yana :D :D
Addolorato
01.Mayıs.2012, 16:18
Oyuncular böyle dostken bu tartışma niye anlamıyorum. İşi yapan onlar baskı altında kalan yine onlar.
http://www.itusozluk.com/gorseller/elmander+ve+bekir+irteg%FCn/317523
Lim10
01.Mayıs.2012, 16:25
MirosLOVE Stoch^^Seneye çok daha iyi olacak inşallah.Sene sonu iyi teklifler alabiliriz ama kesinlikle bırakılmamalı.Ha birde inşallah fm13'de bu yıla istinaden adam gibi bir profile kavuşur.
http://www.youtube.com/watch?v=PzydEy0hkrc
SaLviO
01.Mayıs.2012, 17:17
MirosLOVE Stoch^^Seneye çok daha iyi olacak inşallah.Sene sonu iyi teklifler alabiliriz ama kesinlikle bırakılmamalı.Ha birde inşallah fm13'de bu yıla istinaden adam gibi bir profile kavuşur.
http://www.youtube.com/watch?v=PzydEy0hkrc (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DPzydEy0hkrc)
uzan zamandır bu kadar genç ve bu kadar yetenekli bi oyuncumuz yoktu
ReaList
01.Mayıs.2012, 22:24
Türkiye Kupası Finali Ankara'da oynanacak.
sarianet
01.Mayıs.2012, 22:28
tff dicem bu kararınız yanlış dicekler hangi kararları doğru yazık be izmirde fbyi izleyemicek miyiz arkadaş
eng1n
01.Mayıs.2012, 22:33
Ankara uğurlu geliyor ama.
Nedvedmania
01.Mayıs.2012, 22:34
Fener alır kupayı dert etmeyin :)
furkan58
01.Mayıs.2012, 22:38
Kayserideydi Ankara'ya almışlar. Alalımda isterse Ağrı'da olsun :n:
SaLviO
01.Mayıs.2012, 22:39
keşke egede yapsalardı veya doğuda
Fernando Gago
02.Mayıs.2012, 00:34
Takvim bu kadar sıkışık olmak zorunda mıydı 13.de maç var belki bu takım şampiyonluk turu atacak, 16sında Ankara'da final koyuyorsun ..
sarianet
02.Mayıs.2012, 00:37
avrupa şampiyonası var ve avrupa şampiyonasına katılacak futbolcular en az 1 ay önce milli takım kamplarında olmak zorundalar o yüzden takvim sıkışık yapacak bir şey yok şu tabloda her maçı kaybetsek bile bu zor dönemde en başarılı takım fenerbahçedir bunun tartışılacak bi ynaıda yok
Fernando Gago
02.Mayıs.2012, 00:41
Öbür hafta Cuma Cumartesi oynanabilirdi bence bilmiyorum. Pazar günü maçı olmasını geç dediğim gibi bu takım en azından 2 gün şampiyonluk turu atabilecek şansa sahip.
SaLviO
02.Mayıs.2012, 00:43
başkan icerdeyken şampiyonluk turu felan atmazlar
Fernando Gago
02.Mayıs.2012, 00:46
Belki de. Ancak Aziz Yıldırım'ın en büyük isteği tüm meydanların sabahlara akşamlara kadar Şampiyon Fenerbahçe diye inlemesi olur. Evlerimimize mi kapanacağız :) Neyse olmamış şeylerden bahsediyoruz işimiz zor hem de çok zor.
sarianet
02.Mayıs.2012, 01:01
önce bi beşiktaşı yenelim durun kendi kendinize gelin güvey olmayın :)
TR.CaPTaiN
02.Mayıs.2012, 01:40
Aziz Yıldırım'ın yeniden aday olması bizim için en hayırlısıydı. Aziz Yıldırım'ı kolayca Fenerbahçe'den ayrıştırabileceğini zannedenlere iyi bir tokat gelecek 19 Mayıs'ta.
World Hollow o1
02.Mayıs.2012, 14:22
Beşiktaş maçı öncesi Fenerbahçe'ye müjde
Tahkim Kurulu'nun bugün yapacağı toplantıda Fenerbahçeli yıldızın idari tedbir kararını kaldırılacağı öğrenildi. Emre yarın akşam İnönü'de sahaya çıkabilecek.
http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/emre-bel%C3%B6zo%C4%9Flu-%C3%B6zel-0205.jpg
Fenerbahçe`nin milli yıldızı Emre Belözoğlu'nun yarın akşam Beşiktaş ile İnönü Stadı'nda oynanacak zorlu mücadelede sahada olabilecek.
Süper Final`in ilk haftasında oynanan Trabzonspor maçında Zokora'ya yönelik sözleri nedeniyle "ayrımcılık"tan PFDK'ya sevkedilen ancak "hakaret"ten ceza alan Emre'nin, takımla olan ayrılığı bugün itibariyle son bulacak. PFDK'dan aldığı iki maç ceza nedeniyle Süper Final'deki Galatasaray derbisi ve kupadaki Karabükspor mücadelesinde forma giyemeyen, ardından ise Didier Zokora'nın başvurusu sonrası idari tedbir kararı konan milli oyuncunun dosyası bugünkü Tahkim Kurulu toplantısında görüşülecek. Tahkim Kurulu'nun, idari tedbir kararını ise kaldıracağı öğrenildi.
"Bireysel suçlarda ceza alan kişiler dışındakilerin disiplin kararlarına itiraz edemeyeceği" ilkesinden yola çıkacak Tahkim Kurulu, Didier Zokora'nın itiraz hakkı olmadığı kanaatiyle Emre'ye konan idari tedbir kararını kaldıracağı belirtiliyor.
Aykut Kocaman ilk 11 oynatmayabilir. Yani 2. yarı koz olarak oyuna sürebilir.
Ama direk Emre ile başlaması iyi olur bence. Biraz takım kendine gelsin 2 maçtır kötü oynuyoruz.
Fernando Gago
02.Mayıs.2012, 14:30
Selçuk-Baroni iyidir bana kalırsa Emre kuvvet güç olur. Selçuk geçen maçın ilk yarısında sahanın en iyisiydi, İkinci yarı çöktü, o zaman Emre devreye girer.
World Hollow o1
02.Mayıs.2012, 14:48
Takımı ileri çıkartacak güç olurak kullanılabilir...
Şuan ilk 11 oynaması hem Selçuk'un hevesini kırar hemde haksız olur.
2. Yarıda hazır kan olarak oyuna girmesi bana kalırsa daha güzel olur.
ReaList
02.Mayıs.2012, 14:49
Selçuk-Baroni iyidir bana kalırsa Emre kuvvet güç olur. Selçuk geçen maçın ilk yarısında sahanın en iyisiydi, İkinci yarı çöktü, o zaman Emre devreye girer.
Selçuk geçen maç sahanın en iyisiydi bunda Beşiktaş'lı ileri uç oyuncularının baskı yapmaması da etkili oldu, O kadar rahat oyun çıkardı ki topuk pasları, Marsilya ruletleri falan aldı götürdü. İkinci yarı baskı yeyince eli ayağı yine birbirine dolandı. Bu maç Beşiktaş baskılı olursa aynı senaryoyu görmemiz yine mümkün. Onun için Selçuk'un performansı her zaman kumardır. Özellikle tehlikeli noktalarda yaptığı gereksiz fauller yüzünden sürekli tehlikeli pozisyonlar yaratıyor, İbrahim Toraman, Sivok ve Egemen gibi hava toplarında hakim olan oyuncuları göz önüne getirirsek, Selçuk Beşiktaş için bulunmaz kaftan.
SaLviO
02.Mayıs.2012, 15:09
emre eğer oynucaksa ikinci yarı girer selçuğu direk kesmez hoca kesmemelide
SaLviO
02.Mayıs.2012, 15:30
toplantı başlıyor fb tv den izleyin reyting gelsin kanala :D
SaLviO
02.Mayıs.2012, 15:33
ali koç reyiz geldi
nihat özdemir sussada ali koç konuşsa
tyfnkrvl07
02.Mayıs.2012, 15:42
İzlemek istiyenler buradan izleyebilirler. http://www.ntvspor.net/canliyayin
sarianet
02.Mayıs.2012, 15:44
ff hep aynı şeyler sadede gel be nihat
İzlemek istiyenler buradan izleyebilirler. http://www.ntvspor.net/canliyayin
Teşekkürler.
SaLviO
02.Mayıs.2012, 15:48
aferin nihat aferin :D
SaLviO
02.Mayıs.2012, 15:50
hergün kupa isteyerek kupa alıcaklarını zannedenlerin hayalidir :D :D :D :D
tyfnkrvl07
02.Mayıs.2012, 15:51
Her gün kupa istiyenler kupayı anca hayalinde görür tarzında bişey söyledi :D
N. Özdemir: Adalet bekçiliği yapmak isteyenler hukuk'a saygısı olmadığını kanıtlamıştır.
N. Özdemir: "Bunlar Fenerbahçe ile sahada başa çıkamayacaklarını anlayanların hezeyanlarıdır. Fenerbahçe camiası bu yapılanları asla ama asla unutmayacaktır"
goosfraba
02.Mayıs.2012, 15:59
Tüm branşlarda son 5 yılda 297 kupa.
Oha Fenerbahçe, teşekkürler Aziz Başkan.
tyfnkrvl07
02.Mayıs.2012, 15:59
Nihat Özdemir: "CAS davasını ülke menfaatleri için çektik"
SaLviO
02.Mayıs.2012, 16:03
aferin nihat aferin :D
çok güzel cevap verdin
N. Özdemir: "Ünal Aysal play-off maçlarını Fenerbahçe'siz oynayacağını sanıyordu. Allah'a bin şükür ki play-off'ta oynuyoruz ve hakettiğimiz şampiyonluğa da ulaşacağız. O yaptığı ciddi hataların üstünü bu açıklamalarla örtmeye çalışıyor"
SaLviO
02.Mayıs.2012, 16:08
ali reyiz konuşuyor yürü be :D
Sekopej
02.Mayıs.2012, 16:37
Ülke menfaati için bu karar alındı denildi, benim yorumum çok büyük baskı geldi ve buradan da anlıyoruz ki 2020 ülkemize hayırlı, uğurlu olsun.
Açıklamalar güzel ama CAS olayı tatmin edici değil. Neler döndüğüne değinmediler, keşke Aziz Yıldırım dışarıda olsaydı, kim ne baskılar yapmış, ne tehditler yapmış bunu öğrenebilirdik.
Umuyorum, bunları da Aziz Yıldırım'dan öğreneceğiz, bu cuma çıkarsa çünkü savcının iddialarının çoğu, tanıkların da ifadeleriyle çürütüldü. Ama hala delillerin karartılması şüphesiyle tutukluğunun devamına denirse, şaşırmam artık.
CAS konusu beni tatmin etmedi, kendi ülkesini UEFA'ya, FIFA'ya şikayet edenlerin olduğu bir ortamda, her şey göze alınıp devam edilmeliydi, UEFA'nın tehditlerine boyun eğilmemeliydi.
tyfnkrvl07
02.Mayıs.2012, 16:56
Tahkim Kurulu, Emre'nin idari tedbir kararını kaldırmış. Yarın ilk 11 başlar sanırım.
SaLviO
02.Mayıs.2012, 16:59
resmi olarak açıklandımı
tyfnkrvl07
02.Mayıs.2012, 17:17
resmi olarak açıklandımı
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/562636_350463748348627_137712972957040_957301_1931 469692_n.jpg
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=15081 buda linki
ommix
02.Mayıs.2012, 17:26
Şöyle birşey yapabilir Aykut hoca.Alex iyileşirde oynarsa Emre'yi yedek oturtabilir.Ya da Alex'i riske etmeyip Emre ile de başlayabilir.Bekleyip göreceğiz.Bu saatten sonra kimin oynayıp oynamadığı önemli değil.Önemli olan formayı giyen 11 oyuncumuzunda sonuna kadar mücadele etmesi.Aykut hoca bunu çok güzel özetledi geçen gün.''Gerekirse 20lik Gökay ya da 17lik Recep Niyaz ile sahaya çıkarız ama sahaya kim çıkarsa çıksın mücadelemiz son ana kadar devam edecek''
RaSenGan
02.Mayıs.2012, 17:31
Volkan'ın durumu noldu ?
Şöyle birşey yapabilir Aykut hoca.Alex iyileşirde oynarsa Emre'yi yedek oturtabilir.Ya da Alex'i riske etmeyip Emre ile de başlayabilir.Bekleyip göreceğiz.Bu saatten sonra kimin oynayıp oynamadığı önemli değil.Önemli olan formayı giyen 11 oyuncumuzunda sonuna kadar mücadele etmesi.Aykut hoca bunu çok güzel özetledi geçen gün.''Gerekirse 20lik Gökay ya da 17lik Recep Niyaz ile sahaya çıkarız ama sahaya kim çıkarsa çıksın mücadelemiz son ana kadar devam edecek''
Alex'in mevkisinde Emre'yi denemesin bence. Daha önce birkaç defa denedi ve gerçekten kötü oynadılar. Selçuk - Baroni - Emre şeklinde yani.
SaLviO
02.Mayıs.2012, 17:53
rüştü ceza aldımı
tyfnkrvl07
02.Mayıs.2012, 17:59
rüştü ceza aldımı
Ceza almadı .Sanırım tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi , o yüzden oynayamıycak.
Sekopej
02.Mayıs.2012, 18:15
2008 Pekin'de Olimpiyatlar'a en çok sporcu gönderen kulüp olmuştuk, Londra 2012'de de muhtemelen yine en çok sporcu gönderen kulüp olacağız.
Ve bunun mimarı kim biliyor musunuz? Aziz Yıldırım. Miniklerin boks maçını bile gidip izleyen birisi Aziz Yıldırım.
Bireysel ve takım olarak pek çok başarı, pek çok kupa, pek çok ödül, pek çok rekor. Yeniden seçildikten sonra inancım tam, avrupadan gelecek şampiyonlukların sayısı da artacak.
ommix
02.Mayıs.2012, 18:15
Alex'in mevkisinde Emre'yi denemesin bence. Daha önce birkaç defa denedi ve gerçekten kötü oynadılar. Selçuk - Baroni - Emre şeklinde yani.
4-3-3 oynayabilir belki Selçuk-Baroni-Emre şeklinde.Ama pek risk almaz artık bu dönemeçte taktiğini değiştirmez gibi geliyor Aykut hoca.
rüştü ceza aldımı
Emre olayı gibi tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.Henüz ceza yok ama oynamayacak yarın.Cenk'in de sakatlığı varmış onun da durumu tam belli değil
Sekopej
02.Mayıs.2012, 18:21
Emre'yi 11'de oynatmayacaktır bence, geçen maçta da muhtemelen düşünmüyordu 11'de. Yedek kulübesinde ikinci devre oyuna girebilir. Ama şu açıklamasına bakarsak da, Gökay olur Recep olur artık kim olursa çıkıp oynayacağız, dedi, o nedenle Emre'nin vukuatlarını görmezden gelip kalan 4 maçı kazanacak takımı sahaya sürer.
Fernando Gago
02.Mayıs.2012, 20:10
Bugünkü yönetimin basın açıklamasından tatmin olan var mı? Ben daha net şeyler bekliyordum ama belli ki ittifaklar yapılmış, görüşmeler tamamlanmış. CAS davası kesinlikle hükümetle anlaşmalı geri çekildi. Platini-Erdoğan görüşmeleri ve Fenerbahçe'nin yaptığı görüşmelerde de kısmen UEFA ile anlaşıldı denebilir.
SaLviO
02.Mayıs.2012, 20:29
rıdvan dilmen 3 temmuz süreciyle ilgili bi kitap yazıyorumuş
TR.CaPTaiN
02.Mayıs.2012, 20:33
Tahkim kurulu Emre'nin cezasını 3 maça çıkardık ama tedbiri de kaldırdık açıklaması yapmış. Resmen dalga geçiyorlar. Beşiktaş maçının arefesinde Emre'ye koydukları tedbiri haklı çıkarmak adına cezayı 3 maça çıkardıklarını söylemişler. Kısaca biz bir halt yedik, Emre'ye tedbir koyduk şimdi de bu haltı temizlemek için cezayı 3 maça çıkardığımızı söylemek zorunda kaldık deselermiş keşke. Muhittin Boşat ben Tahkim'in şimdiye kadar ceza yükselttiğini hiç görmedim dedi. Ben de hatırlamıyorum. Eğer gerçekten böyleyse, video görüntülerinden 3 maçla cezalandırılan ilk oyuncu ünvanından sonra, Tahkim'in cezasını yükselttiği ilk oyuncu ünvanını da TFF Emre'ye kazandırmış oldu.
Bugünkü yönetimin basın açıklamasından tatmin olan var mı? Ben daha net şeyler bekliyordum ama belli ki ittifaklar yapılmış, görüşmeler tamamlanmış. CAS davası kesinlikle hükümetle anlaşmalı geri çekildi. Platini-Erdoğan görüşmeleri ve Fenerbahçe'nin yaptığı görüşmelerde de kısmen UEFA ile anlaşıldı denebilir.
Maalesef detaya inmediler. Bu da Euro2020 dolayısıyla siyasi bir baskı geldiğine işaret gibi duruyor. Nihayetinde siyasi bir baskı varsa bunu açıklayamazlar. Gönül ister ki tüm yöneticilerimizin gözü kara olsun ve böyle bir baskı gelmişse bunu açıklasınlar ama olmadı.
Volkan Ligtv'nin Quiz programına katılmış. Recep Niyaz'ı baya övüyor.
http://www.ligtv.com.tr/haber/o-golu-asla-unutamam
SaLviO
02.Mayıs.2012, 20:53
bende hiç tatmin olmadım ülke menfaatleri için çekmişler çokta umramda benim ülkemin futbol menfaati adamlar bana karşı dediğini bırakmasın ben hala o adamları düşüneyim yok ya
işin ucunda başka şeyler var bu gelecek sezon için olası bi avrupa cezası bence önlenmiş oldu
ForsakeN
02.Mayıs.2012, 20:57
Cezadan daha önemlisi 2020 adaylıgımızı tehlikeye sokmamak için geri adım atılmış.
SaLviO
02.Mayıs.2012, 21:44
2020 için tek aday değilmiyiz zaten
2020 için tek aday değilmiyiz zaten
Platini Türkiye'ye geldikten sonra Almanya çekildi diye biliyorum. Kapalı kapılar ardında neler oldu kimse bilmez. Ama Platini Başbakan ile ne konuşmuş olabilir ki? :)
Fernando Gago
02.Mayıs.2012, 22:01
Bizim CAS davasını çektiğimiz gün Almanya adaylıktan çekildi :)
Çok ilginç iddialar dolaşıyor statın tapusunu alacakmışız, sponsorlar aracılığıyla maddi kayıp giderilecekmiş vs. Tabi bunun manevi boyutunu kimse düşünmüyor. Bu da bizi düşündüren şey.
Cuma günü Aziz Yıldırım için umutlanmak lazım mı bilmiyorum. CAS davasının alakası yoktur sanırım?
sui generis
02.Mayıs.2012, 22:04
Bence var. Cuma serbest diye düşünüyorum.
Fernando Gago
02.Mayıs.2012, 22:06
Adil süreç işler mi gerçekten emin değilim.
SaLviO
02.Mayıs.2012, 22:07
boşuna tahliye beklemeyin
SaLviO
02.Mayıs.2012, 23:02
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2229775&postcount=21
1 haftayla kaçırıcaz be :D
yarın kesin kazanmamızlazım
Yarın kazanırsak lideriz. Bu iş Kadıköy'e kalmadan bitebilir.
Saldır Fener..
sarianet
02.Mayıs.2012, 23:20
#AdimAdimSampiyonluga haydi fenerbahçem
furkan58
02.Mayıs.2012, 23:25
Yarın inönü deplasmanında kazanırsak lider olucaz. Kendini 10 hafta önceden şampiyon ilan edenlere inat Saldır Fenerbahçem !
sui generis
02.Mayıs.2012, 23:26
Loran ı silenler bakalım bu adama ne yapacaklar?
Serdar Cebe @SerdarCebe
Simdi Kocaman serefsizler dusunsun
ReaList
02.Mayıs.2012, 23:26
Bence var. Cuma serbest diye düşünüyorum.
boşuna tahliye beklemeyin
Yarın 4 tane daha nur topu gibi tanığımız var, ardından çapraz sorgu olacak. Kısaca yarın Sanıklar bugüne kadar olduğu gibi son golü de iddianameye atarsa bu iş biter. Bunların olduğunu varsayarak eğer Cuma günü Aziz Yıldırım yine serbest bırakılmazsa şuana kadar "Bu bir Aziz Yıldırım operasyonudur" görüşüne inanmayanların büyük çoğunluğu bu düşünceye sevk olacaktır.
Delil yok, Kanıt yok, Gözlemci raporları temiz, Saha görüntüleri temiz, Tanıklar komedi :D , Büyük çoğunluğu belge ve bilgilerle çürütülmüş iddianame var. Bunlara rağmen tahliye veya beraat olmazsa büyük bir hukuk ayıbı işlenmiş olur !
Emre'yi 11'de oynatmayacaktır bence, geçen maçta da muhtemelen düşünmüyordu 11'de. Yedek kulübesinde ikinci devre oyuna girebilir. Ama şu açıklamasına bakarsak da, Gökay olur Recep olur artık kim olursa çıkıp oynayacağız, dedi, o nedenle Emre'nin vukuatlarını görmezden gelip kalan 4 maçı kazanacak takımı sahaya sürer.
Bu maçı mutlaka ama mutlaka kazanmalıyız, Aykut Kocaman yaşanan olaylardan dolayı Emre'ye kızgın değil, Emre'nin haksız muamelelere maruz kaldığını kendi dile getiriyor. Bence onu kullanacaktır. Kim oynarsa oynasın bu maçı mutlaka kazanmamız gerek. Cuma günü mahkeme kararı verirken Lider Fenerbahçe olarak bulunmak çok daha anlamlı olacaktır !
Yarın kazanırsak lideriz. Bu iş Kadıköy'e kalmadan bitebilir.
Saldır Fener..
Aman ! Rakibin yaptığı hataya sen de düşersen onun verdiği hediyeyi geri iade edersin, Saldır Fenerbahçe !
Fernando Gago
02.Mayıs.2012, 23:29
Yarınki maç çok çok önemli. Kazanmadan büyük laflar etmek istemiyorum ama çok önemli!
furkan58
02.Mayıs.2012, 23:44
Şuan 1 tane beraberlik hakkımız var bunu en son maça kadar saklamak en güzeli olur ama bence önümüzdeki 2 deplasmandan birinde kullanıcaz bunu maalesef :(
SaLviO
02.Mayıs.2012, 23:45
ben sizin gibi düşünmüyorum aksine içerdeki maç berabere biticek
ReaList
02.Mayıs.2012, 23:49
Şuan 1 tane beraberlik hakkımız var bunu en son maça kadar saklamak en güzeli olur ama bence önümüzdeki 2 deplasmandan birinde kullanıcaz bunu maalesef :(
Son maçı kazanmak için oynamak lazım, 3 Galatasaray maçında da bir cebimizde beraberlik mantığıyla oynadık ve kötü oyun çıkardık, biz geriye yaslanmayı skora oynamayı beceremiyoruz, Takım çıkacak sahaya kazanmak için takır takır top oynayacak.
Şimdi önemli olan Trabzon ve Beşiktaş maçından kesin 1 galibiyet çıkarmak, yeter ki son maça şampiyonluk umuduyla gidelim gerisi kolay.
sarianet
02.Mayıs.2012, 23:57
serdar cebe nasıl da kıvırıyor nerde o tarafsız yorumu yapanlar :)
ReaList
03.Mayıs.2012, 00:01
Terbiyesiz adam, Başarısızlığın hezeyanını Aykut Kocaman'a küfür ederek örtme derdinde. Bunun aynı kanalda çalışan Birand abisi var. Bir de bunlar haberci, Hani Loran gibi a takımı habercisi b takımı habercisi değil, Tarafsız Haberci.
World Hollow o1
03.Mayıs.2012, 00:11
Fener Gol Gol Gol Golllll...!!!!
Fearless Coward
03.Mayıs.2012, 00:13
Daha gelmedi şampiyonluk :D :D
SaLviO
03.Mayıs.2012, 00:15
Fener Gol Gol Gol Golllll...!!!!
yapma boşver.
haftaya eğer şampiyon olursak yaparız. :)
World Hollow o1
03.Mayıs.2012, 00:22
yapma boşver.
haftaya eğer şampiyon olursak yaparız. :)
Daha gelmedi şampiyonluk :D :D
22-04-2012, 21:10
Fener gol gol gol gol :n: :n: :n:
Problems? :D
Hiç sorun yok bu benim içimden gelen birşey, skora bağlı birşey değil :)
TR.CaPTaiN
03.Mayıs.2012, 00:42
Asena'yı geçti. Twitter'da Fenerbahçe taraftarı çok kısa sürede organize olabiliyor. Eğer büyük tepki verilmeseydi yazdıkları yanına kalacaktı. Gerçi muhtemelen bu adam reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığındadır. Fenerbahçe'ye salladı takipçi sayısı 4 binden 8 bine çıktı. E kötü de olsa sol tarafta TT'de adını da gördü.
ReaList
03.Mayıs.2012, 00:59
Son Dakika : Fenerbahçe'de Alex, Kaleci Volkan ve Emre Belözoglu Besiktas derbisinin kadrosuna alindi.
Fernando Gago
03.Mayıs.2012, 01:00
Sadri Şener Fenerbahçe'ye içerie kaybedersek dünyanın sonu olur demiş :)
Fernando Gago
03.Mayıs.2012, 01:00
Son Dakika : Fenerbahçe'de Alex, Kaleci Volkan ve Emre Belözoglu Besiktas derbisinin kadrosuna alindi.
İşte güzel haber. Kazanmak için herkes elinden geleni yapacaktır bunun e net göstergesi bence. Onların kulubede olması yeter.
di canio
03.Mayıs.2012, 01:21
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 105. kuruluş yıldönümü ve Mustafa Kemal Atatürk'ün kulübümüzü ziyaretinin 94. yılı kutlu olsun.
ommix
03.Mayıs.2012, 12:16
Şu anda BJK ve Trabzon maçlarından 1 tanesini kaybetme lüksümüz var.Gönül ister ki hepsini kazanalım ama matematiksel olarak bakarsa durum böyle.Durum böyleyken Volkan ve Alex GS maçı düşünülerek riske edilmemeli mi acaba?
SaLviO
03.Mayıs.2012, 12:17
iki maçıda kazanıcaz rahat olun
ReaList
03.Mayıs.2012, 13:43
Şu anda BJK ve Trabzon maçlarından 1 tanesini kaybetme lüksümüz var.Gönül ister ki hepsini kazanalım ama matematiksel olarak bakarsa durum böyle.Durum böyleyken Volkan ve Alex GS maçı düşünülerek riske edilmemeli mi acaba?
Ben sakat olan oyuncuların 11'de çıkacağını zannetmiyorum, 18 kişilik kadroya alınırlar Maçın gidişatına göre de oyuna alınırlar diye düşünüyorum. Kimse konuşmuyor ama bir gerçek var ki (bana göre komik bir düşünce olan) Fenerbahçe Alex'siz yapamıyor hissiyatını ezdik geçtik.
Alex olmadığı zaman onun yerine oynattığınız adam en az onun kadar ofansif bir oyuncu olduğu zaman hiç bir problem yaşamazsınız, asıl sorun yerine oynattığınız adamın çok gerilerde oynaması, işte bu problem yaratır. Örneğin oyun yapıları ve takım alışkanlıkları gereği Mehmet Topuz, Emre, Cristian gibi oyuncular o mevkide oynayamaz ama bir Stoch, Özer veya Semih bu görevi çok rahatlıkla yapabilir, en azından eksiklik hissetmezsiniz.
Yarın çıkacak 11 maçı bir süre dengede götürmek adına çok önemli.
Mehmet-Cristian-Özer-Emre-Stoch lu bir orta saha ile pas trafiğini çok rahat götürebilirsiniz, Hepsi meziyetli oyuncular ve soğukkanlılar.
ReaList
03.Mayıs.2012, 13:51
Lig Tv'de son dakika bandıyla az önce haber yayınladı; Beşiktaş derbisinde kaleyi Mert Günok koruyacak. Sakatlığı geçen Alex de Souza ise ilk 11'de görev alacak.
goosfraba
03.Mayıs.2012, 16:00
Emre de oynayabilecekmiş sanırım.
sarianet
03.Mayıs.2012, 16:02
bugün günlerde fenerbahçe haydi fenerbahçem adım adım şampiyonluığa
ReaList
03.Mayıs.2012, 16:13
Volkan'a özel bir dizlik getirilmiş ama oynama ihtimali hala %50 %50
sui generis
03.Mayıs.2012, 16:14
Mert bana güven vermiyor özellikle duran toplarda. kendini geliştirmesi lazım.
SaLviO
03.Mayıs.2012, 16:15
hiç riske atmasın kendini hafta sonu olan maç daha önemli
SaLviO
03.Mayıs.2012, 16:16
mert değilde seneye ertuğrul geliyor çok iyi kaleci olucak
ReaList
03.Mayıs.2012, 16:25
http://www.ligtv.com.tr/haber/bu-goruntuler-baska-yerde-yok-7
Özellikle taraftarımızın Rüştü'yü alkışlaması derslik.
SaLviO
03.Mayıs.2012, 17:02
patlayan güç :)
http://www.ligtv.com.tr/haber/patlayan-guc
Sekopej
03.Mayıs.2012, 17:18
Şu güne kadar, tüm bu yaşana sürece rağmen, mücadele eden ve sahada oynayan oyuncularımız için gönüllerin şampiyonu tanımlaması kullanılmamıştı.
Bu gece Fenerbahçe liderliğe yükselirse, Galatasaray için zaten şampiyonluğu Galatasaray hakediyordu, gönüllerin şampiyonudur ligi ikinci bitirse bile diye görüşleri fazlasıyla görebiliriz, her Fenerbahçe şampiyonluğunda lig ikincilerinin gönüllerin şampiyonu olması geleneği sürer yani.:)
SaLviO
03.Mayıs.2012, 17:20
kesinlikle.
play off saçmalığıda artık daha yüksek sesle seslendirilir.
RaSenGan
03.Mayıs.2012, 17:25
Şu güne kadar, tüm bu yaşana sürece rağmen, mücadele eden ve sahada oynayan oyuncularımız için gönüllerin şampiyonu tanımlaması kullanılmamıştı.
Bu gece Fenerbahçe liderliğe yükselirse, Galatasaray için zaten şampiyonluğu Galatasaray hakediyordu, gönüllerin şampiyonudur ligi ikinci bitirse bile diye görüşleri fazlasıyla görebiliriz, her Fenerbahçe şampiyonluğunda lig ikincilerinin gönüllerin şampiyonu olması geleneği sürer yani.:)
Fb sohbet alanında bize sataşmanın amacı ne anlayamadım abi..Biz zaten ligi şampiyon bitirdik.Süper Final Lig Tv kupası gibi bir şey.Saçmalıktan ibaret ama resmi olarak şampiyon olabilmek için bunu şampiyon bitirmek gerekiyor.Play offa sezon başında demediğiniz kalmadı.Ama play off kurtarıcınız oldu.Şimdi tek kelime edemiyorsunuz play offa.Dün de demiştim şikeyle çalkalanan bu ligte namusumuzla oynayıp ikinci olmak bizim için bir şereftir.Kendini gönüllerin şampiyonu ilan edenler sizlersiniz.10 gün sonra her şey belli olacak zaten.O zaman görürüz gönülü şampiyonu :)
Fb sohbet alanında bize sataşmanın amacı ne anlayamadım abi..Biz zaten ligi şampiyon bitirdik.Süper Final Lig Tv kupası gibi bir şey.Saçmalıktan ibaret ama resmi olarak şampiyon olabilmek için bunu şampiyon bitirmek gerekiyor.Play offa sezon başında demediğiniz kalmadı.Ama play off kurtarıcınız oldu.Şimdi tek kelime edemiyorsunuz play offa.Dün de demiştim şikeyle çalkalanan bu ligte namusumuzla oynayıp ikinci olmak bizim için bir şereftir.Kendini gönüllerin şampiyonu ilan edenler sizlersiniz.10 gün sonra her şey belli olacak zaten.O zaman görürüz gönülü şampiyonu :)
Bu sene temizlenmedi mi futbol ? Bence bu tertemiz sezonda şampiyon olmalısınız.
SaLviO
03.Mayıs.2012, 17:28
el bombasını bıraktın ortaya şimdi burdan sende 20 ben diyim 25 mesaj silinir :D
furkan58
03.Mayıs.2012, 17:32
Namusunuzla oynuyosunuz ya tertemiz ligde şampiyon olun o zaman. Geçen sene "Şike" damgası yiyen Fenerbahçe şampiyonluk yarışında bu sene "Temiz" Lig'de Fenerbahçe şampiyonluk yarışında hmm bu işte bi terslik olmalı.
RaSenGan
03.Mayıs.2012, 17:34
Bu sene temizlenmedi mi futbol ? Bence bu tertemiz sezonda şampiyon olmalısınız.
Öyle olsa şu an burda olmazdınız.
Biz de onu diyoruz zaten.
RaSenGan
03.Mayıs.2012, 17:37
Biz de onu diyoruz zaten.
Neyi diyorsun Mehmet ? Karar alma acizliği göstermese TFF cezalar verilmiş olsa şu an burda olmayacağınız çok açık.
furkan58
03.Mayıs.2012, 17:38
Geçen sene "Şike" damgası yiyen Fenerbahçe şampiyonluk yarışında bu sene "Temiz" Lig'de Fenerbahçe şampiyonluk yarışında hmm bu işte bi terslik olmalı.
Bende onu demişim işte bu işte bi terslik var nasıl burda oluruz aa çok ayıp yapıyoruz.
SaLviO
keşke burda olmasaydıkda size bu kadar kabusu yaşatmasaydık
furkan58
Neyi diyorsun Mehmet ? Karar alma acizliği göstermese TFF cezalar verilmiş olsa şu an burda olmayacağınız çok açık.
Savcı Mehmet Berk değil Aygünmüş yahu :) Baksana herkesten iyi biliyor şike olduğunu.
sananes
03.Mayıs.2012, 18:18
Mert gayet güven veren bir kaleci.Ertuğrul'dan da iyi olduğunu düşünüyorum ama senede 5-6 maç oynayarak kendini geliştirmesi zor. Bugün Volkan kendini riske atmasa da Mert'i izlesek keşke.
furkan58
03.Mayıs.2012, 19:15
Kupalar Yükleniyor...
9/1 Kayserispor (w)
9/2 Trabzonspor (w)
9/3 Galatasaray (w)
9/4 Karabükspor (w)
9/5 Beşiktaş (w)
9/6 Beşiktaş
9/7 Trabzonspor
9/8 Bursaspor
9/9 Galatasaray
2 kupa için saldır Fenerbahçe !
Night_Mare17
03.Mayıs.2012, 20:01
Fenerbahçe'ye Beşiktaş karşılaşmasında sahaya taraftar girmesi nedeniyle 20.000 TL para cezası verildi.
byariff
03.Mayıs.2012, 20:04
Fenerbahçe'ye Beşiktaş karşılaşmasında sahaya taraftar girmesi nedeniyle 20.000 TL para cezası verildi.
bu kadarmi hani nerde saha kapatma cezasi besiktasa veriyorsan fenerbahceyede verceksin
furkan58
03.Mayıs.2012, 20:05
bu kadarmi hani nerde saha kapatma cezasi besiktasa veriyorsan fenerbahceyede verceksin
O giren kişinin Fenerbahçeli olmadığı emniyette kendisi tarafından itiraf edildi. Ceza vermeleri bile yanlış.
byariff
03.Mayıs.2012, 20:08
O giren kişinin Fenerbahçeli olmadığı emniyette kendisi tarafından itiraf edildi. Ceza vermeleri bile yanlış.
kaynak gosterebilirmisin ? rica etsem
Evet bizde de oyunculara saldırmak için sahaya girildi tüm maç küfür oldu.
attirson
03.Mayıs.2012, 20:10
Onla aynı tuttun ya ayakta alkıslıyorum.O zaman Gs'ye müstahak demekki siz Kadıköy'deki olayla onu aynı tutuyorsunuz.
byariff
03.Mayıs.2012, 20:16
Arkadas ben bilmem sahaya girdimi , girdi bunun 3"u 5"i olmaz.
Night_Mare17
03.Mayıs.2012, 20:17
Zaten kim yapsa emniyette orada Fenerbahçe'li olduğunu inkar eder. Kulüp ceza almaz belki diye.
Olur.
Bu ülkede tribünden adam atıldı aşağıya,bıçaklama yaşandı,münferit diye geçiştirildi o zaman 3'ü 5'i arandı,akıl kullanıldı şimdi niye kullanılmasın ?
attirson
03.Mayıs.2012, 20:18
O zaman Gs'ye neden Fener maçından sonra saha kapatma cezası verilmedi diye sorarım bende.Ben bilmem arkadas Küfür edildi mi edildi bunun 3ü 5i olmaz vericeksin cezayı.
Walter Sakana
03.Mayıs.2012, 20:18
darağacında olsa bile son sözü Fenerbahçe değilmiş demek ki o kişinin
furkan58
03.Mayıs.2012, 20:19
kaynak gosterebilirmisin ? rica etsem
12numaraorg twitterdan yazdı. Zaten akli dengesi yerinde olan bir Fenerbahçeli orada içeri girmez o kadar küfür yemez. Zaten gidip Özer'e forma istedi sanırım maçın bittiğini düşünüp Eboue'ye yumruk atmaya çalışmadı.
furkan58
03.Mayıs.2012, 20:20
darağacında olsa bile son sözü Fenerbahçe değilmiş demek ki o kişinin
12numaraorg twitterdan yazdı. Zaten akli dengesi yerinde olan bir Fenerbahçeli orada içeri girmez o kadar küfür yemez. Zaten gidip Özer'e forma istedi sanırım maçın bittiğini düşünüp Eboue'ye yumruk atmaya çalışmadı.
Bidaha yazmıyım burdan okuyun.
attirson
03.Mayıs.2012, 20:21
@byariff benim dedigime cevap versin yeter.
RaSenGan
03.Mayıs.2012, 20:22
12numara diyorsa garanti doğrudur.Üstünde Fenerli olduğuna dair bir şey yoktu zaten :) :)
furkan58
03.Mayıs.2012, 20:23
12numara diyorsa garanti doğrudur.Üstünde Fenerli olduğuna dair bir şey yoktu zaten :) :)
12numara sizin yürüyüş izni alamayacağınızı belirtirkende inanmıyordunuz valilik açıklama yapınca bişi diyemediniz ama :) Neyse ister inanın ister inanmayın size silah zoruyla bişey inandırtmıyorlar :)
Gncl1905
Bir kere bu yalandır. Provoke etmek isteyen adam son dakika da mı girer sahaya? Belli yalan olduğu.
Kural ne der bilmiyorum ama bence de saha kapatılacak kadar birşey yok ortada. Saldırı için falan girilse tamam da kendi oyuncusuna koştu benim bildiğim saldırcak gibi de hali yoktu. Bir hata yüzünden tüm taraftar yakılması saçma olurdu...
SaLviO
sahaya girdide topçularamı saldırdı hakememi saldırdı ne yaptı ? çocuk girip özerden forma istedi
furkan58
03.Mayıs.2012, 20:24
Bir kere bu yalandır. Provoke etmek isteyen adam son dakika da mı girer sahaya? Belli yalan olduğu.
Kural ne der bilmiyorum ama bence de saha kapatılacak kadar birşey yok ortada. Saldırı için falan girilse tamam da kendi oyuncusuna koştu benim bildiğim saldırcak gibi de hali yoktu. Bir hata yüzünden tüm taraftar yakılması saçma olurdu...
Sahaya girmenin bu kadar kolay olduğunu mu sanıyorsunuz ? O kadar güvenlik varken maçın sonlarına doğru dalgın bir anda girmiştir yoksa o da 60-70. dakikada girerdi.
byariff
03.Mayıs.2012, 20:28
O zaman Gs'ye neden Fener maçından sonra saha kapatma cezası verilmedi diye sorarım bende.Ben bilmem arkadas Küfür edildi mi edildi bunun 3ü 5i olmaz vericeksin cezayı.
Cevap veririrz sorun degil , 90 dakika boyunca kufur edilmedi , maç bitince Topuz melo ile dalga geçince taraftarlarda kufur etti ,Fenerbahceli 1-2 oyuncu tesvik etti e taraftarlarda cigrindan cikti o hareketi gorunce.
Furkan sana gelince 12 numara guvenilir bir kaynakmi emniyet falan diyorsunda bana emniyetin resmi kaynagini ver bu taraftar fenerbahce taraftari degildi diye resmi kaynaklarla gel
attirson
03.Mayıs.2012, 20:30
Cevap veririrz sorun degil , 90 dakika boyunca kufur edilmedi , maç bitince Topuz melo ile dalga geçince taraftarlarda kufur etti ,Fenerbahceli 1-2 oyuncu tesvik etti e taraftarlarda cigrindan cikti o hareketi gorunce.
Furkan sana gelince 12 numara guvenilir bir kaynakmi emniyet falan diyorsunda bana emniyetin resmi kaynagini ver bu taraftar fenerbahce taraftari degildi diye resmi kaynaklarla gel
Bizim maçtada 10 kişi sahaya giripte futbolcuya saldırmaya calısmadı polis silah cekmedi.Yani ikisini kıyaslayamassın eger 3e 5e bakılmaz diyorsan sizede ceza verilmesi lazımdı o maç.(Ayrıca maç içinde de küfürler edildi Gs-Fb maçında.)
RaSenGan
sahaya girdide topçularamı saldırdı hakememi saldırdı ne yaptı ? çocuk girip özerden forma istedi
Her maç birileri girsin o zaman.
furkan58
Emniyet haber yapmıyor Fenerbahçeli değildi diye. 12numara yeterince güvenilir bir kaynaktır dediğim gibi sizin yürüyüş izninizin olmadığını sizden daha iyi biliyordu en azından :)
Sizin 10 aydır var dediğiniz şikenin resmi bir kaynağı yokken bu arkadaşın Fenerbahçeli olmamasının resmi bi kaynağını istemeniz ne kadar garip dimi :)
byariff
03.Mayıs.2012, 20:32
Emniyet haber yapmıyor Fenerbahçeli değildi diye. 12numara yeterince güvenilir bir kaynaktır dediğim gibi sizin yürüyüş izninizin olmadığını sizden daha iyi biliyordu en azından :)
Sizin 10 aydır var dediğiniz şikenin resmi bir kaynağı yokken bu arkadaşın Fenerbahçeli olmamasının resmi bi kaynağını istemeniz ne kadar garip dimi :)
12 numara sozde galatasaray bogayi boyamadi photosop yapti demisti neyse daha fazla konusmaya gerek yok :) bana resmi kaynaklarla gel resmi kaynagida geçtim hic bir haber sitesinde yazilmadi sahaya atliyan taraftar fenerbahçe taraftari degildi diye
SaLviO
03.Mayıs.2012, 20:32
Her maç birileri girsin o zaman.
oyunculara hakeme saldırmıcaksa maç bitince girsin kime ne zararı var
RaSenGan
03.Mayıs.2012, 20:33
Maç bitmemişti.
Nedvedmania
03.Mayıs.2012, 20:34
Maç bitmeden girmiş ama :)
SaLviO
03.Mayıs.2012, 20:34
Maç bitmemişti.
o giren çocuk maçin bittiğini zannedip girdi ama oyun durmuştu
SaLviO
03.Mayıs.2012, 20:37
verdiğiniz örnek o kadar anlamsızki ona göre ceza gelmesini bekliyorsunuz
Walter Sakana
03.Mayıs.2012, 20:38
1:44 ten itibaren dinler misin lütfen:
Rıdvan Dilmen
attirson
03.Mayıs.2012, 20:38
Boşver ya tartısmaya değmez %100 taraflı yorumlar.3e 5e bakmıycaksan stad açılmaz.Her maçta 1-2 küfür edilir muhakkak.
attirson
03.Mayıs.2012, 20:40
Normale göre az oldugu icin Rıdvan bunları söylemis.Zaten rezillik oldu demedim arkadasın 3-5 lafına karşılıktı bu.Fenerbahçe köpeğine sesini duymadınız sanki böyle seyler paylasıyorsunuz.
byariff
03.Mayıs.2012, 20:40
1:44 ten itibaren dinler misin lütfen:
Rıdvan Dilmen
bence yalan soluyor ridvan :p
byariff
03.Mayıs.2012, 20:42
Normale göre az oldugu icin Rıdvan bunları söylemis.Zaten rezillik oldu demedim arkadasın 3-5 lafına karşılıktı bu.Fenerbahçe köpeğine sesini duymadınız sanki böyle seyler paylasıyorsunuz.
ben yukarda cevabini verdim 90 dakika boyunca kufur edilmedi maç bitince topuz melo ile dalga geçince taraftarlar sinirlendi kufur etti
SaLviO
03.Mayıs.2012, 20:43
topuz, melo ile dalga geçmedi kangal sevinci yaptı.
not: kangal :D :D :D
attirson
03.Mayıs.2012, 20:43
ben yukarda cevabini verdim 90 dakika boyunca kufur edilmedi maç bitince topuz melo ile dalga geçince taraftarlar sinirlendi kufur etti
Maç içindede 2-3 bölümde küfürler edildi.Konu iyice saptı yani kısacası 3e 5e ceza verilmez.
Corpus
03.Mayıs.2012, 20:44
Rıdvan' ın sözüyle mi hareket edeceğiz(!) Yalan konuşmuş yine...
byariff
03.Mayıs.2012, 20:45
Maç içindede 2-3 bölümde küfürler edildi.Konu iyice saptı yani kısacası 3e 5e ceza verilmez.
bencede uzatmaya gerek yok ben fikrimi soledim sanki ben bole diyince tff cezayi degistircek :D
Alicanfmfan
03.Mayıs.2012, 21:33
Yapmayın arkadaşlar, sahaya giren Fenerbahçeli değilmiş, ıspatlanmıs.Maçın bittiğini zannedip girmiş falan.O zaman Beşiktaş taraftarıda Eboue ile hatıra fotoğrafı çektirmeye gelmişti. Böyle bir mantık yok, sahaya girdi mi bence olay biter.
SaLviO
03.Mayıs.2012, 22:54
haftaya kazanamazsak olay biter :D
ommix
03.Mayıs.2012, 23:00
Pozisyon bulamadan maçı bitirdik.Semih bu maçla beraber benim için bitmiştir.Adam rakip için elinden geleni yaptı bravo.Aykut hocada değişiklikleri çok yanlış yaptı.
furkan58
03.Mayıs.2012, 23:12
Alex ile başlamak hataydı bence hepsinin canları sağolsun hala 3 Maç kazan 2 Kupanın sahibi ol vardır !
Fernando Gago
03.Mayıs.2012, 23:14
Bekir, Volkan hariç tüm takım hatta teknik kadro formsuzdu. Korktuğumuz başımıza geldi.
SaLviO
03.Mayıs.2012, 23:16
ben yine tekrarlıyorum 2 kupayı almamız imkansız
ommix
03.Mayıs.2012, 23:18
Volkan oynamasın diyoduk maçtan önce adam farkı önledi.Helal olsun DemirEL
Night_Mare17
03.Mayıs.2012, 23:19
Fenerbahçe pazar günü ne yapıp edip kazanmalı. Yenildiği takdirde Galatasaray beraberlikte bile şampiyon , Fenerbahçe berabere kalırsa Galatasaray yendiği takdirde şampiyon. Fenerbhaçe'nin mutlak kazanması lazım pazar günü Caner'in oynayacağını tahmin ediyorum.
furkan58
03.Mayıs.2012, 23:21
Fenerbahçe pazar günü ne yapıp edip kazanmalı. Yenildiği takdirde Galatasaray beraberlikte bile şampiyon , Fenerbahçe berabere kalırsa Galatasaray yendiği takdirde şampiyon. Fenerbhaçe'nin mutlak kazanması lazım pazar günü Caner'in oynayacağını tahmin ediyorum.
Bu zaten böyleydi değişen bişi olmadı yani :) Sadece beraberlik işinize yarar oldu o kadar :)
attirson
03.Mayıs.2012, 23:21
Futbol bu şans işi.Ama birşey kaybetmiş degiliz.3 maç kazanıp 2 kupa alıcaz İnşallah.3 maç herkes dişini sıkıp gerekirse sakat sakat oynamalı elinden geleni yapmalı.
Corpus
03.Mayıs.2012, 23:28
Sadece beraberlik işinize yarar oldu o kadar :)
Bu kısım çok önemli bence. Çünkü Kadıköy'deki maçta Fenerbahçe kapanamayacak. Açık futbol oynamak zorunda. Galatasaray' da defansta duran bir takım değil. Çok güzel bir maç izleriz. Çok şey değişti yani.
furkan58
03.Mayıs.2012, 23:31
Bu kısım çok önemli bence. Çünkü Kadıköy'deki maçta Fenerbahçe kapanamayacak. Açık futbol oynamak zorunda. Galatasaray' da defansta duran bir takım değil. Çok güzel bir maç izleriz. Çok şey değişti yani.
Tamam'da zaten her iki takımda yenerek ilerlese beraberlik size yarıyordu. Ben trabzon yenilip siz berabere kalırsanız olayından bahsetmek istemiştim. Şampiyon olmak istiyorsak biz her harkülada her maçımızı kazanmamız gerekiyordu sizle birlikte birer maç kaybettik değişen bişi olmadı bence pek. Sadece 1 hafta azaldı.
Corpus
03.Mayıs.2012, 23:41
Tamam'da zaten her iki takımda yenerek ilerlese beraberlik size yarıyordu. Ben trabzon yenilip siz berabere kalırsanız olayından bahsetmek istemiştim. Şampiyon olmak istiyorsak biz her harkülada her maçımızı kazanmamız gerekiyordu sizle birlikte birer maç kaybettik değişen bişi olmadı bence pek. Sadece 1 hafta azaldı.
Evet o kısımda haklısın.
ReaList
03.Mayıs.2012, 23:46
9'da 9 yap kupalara uzan
Kupalar Yükleniyor...
9/1 Kayserispor (w)
9/2 Trabzonspor (w)
9/3 Galatasaray (w)
9/4 Karabükspor (w)
9/5 Beşiktaş (w)
9/6 Beşiktaş (/)
9/7 Trabzonspor
9/8 Galatasaray
9/9 Bursaspor
Galatasaray deplasmanında kazanıp ele geçirdiğimiz şampiyonluğu, Ne yazık ki bugün kaybettik. Futbol bu kadar acımasız bir oyun, bazen öyle bir hata yaparsınız ki o ana kadar yaptığınız her şeyi alır götürür. Ne yazık ki Aykut Kocaman o hatanın kurbanı oldu. Umarım ben yanılıyorumdur ama...
Sağlık olsun ne diyelim.
Nedvedmania
03.Mayıs.2012, 23:47
Ahaha smile çok güzel olmuş :D Bi an Aygün felan mı koydu diye alt mesajlara baktım :D
SaLviO
03.Mayıs.2012, 23:49
Volkan Demirel: rahat bize yaramiyor.
Corpus
03.Mayıs.2012, 23:49
Bence o mesajı iddaa konularına taşıyalım :D "balde_mir_07' in kupon"
ReaList
03.Mayıs.2012, 23:53
Ahaha smile çok güzel olmuş :D Bi an Aygün felan mı koydu diye alt mesajlara baktım :D
Bence o mesajı iddaa konularına taşıyalım :D "balde_mir_07' in kupon"
Sakin ol şampiyon :D
Ben o mesajı her maç sonrası kullanıyorum bundan sonra da kullanacam, daha 3 maç var. Her duruma karşı çok dehşet smile kullanma düşüncelerim var, bizi izlemeye devam edin : )
furkan58
04.Mayıs.2012, 00:01
Galatasaray deplasmanında kazanıp ele geçirdiğimiz şampiyonluğu, Ne yazık ki bugün kaybettik. Futbol bu kadar acımasız bir oyun, bazen öyle bir hata yaparsınız ki o ana kadar yaptığınız her şeyi alır götürür. Ne yazık ki Aykut Kocaman o hatanın kurbanı oldu. Umarım ben yanılıyorumdur ama...
Sağlık olsun ne diyelim.
Totem olarak kabul ediyorum bunu :icon_neutral:
Volkan Demirel @1VolkanDEMIREL
Kimse Üzülmesin! Kimse Dert Etmesin! Maçtan Önce Nasılsa, Şimdi de Aynı İnancımız..!
Oyuncular inansa 2 kupa uzak değil ! :s_fenerbahce:
SaLviO
04.Mayıs.2012, 00:05
bizim zaten şampiyonluk için tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyordu şimdide aynı şekilde değişen hiç birşey olmadı
ama benim ümidim yok beyler pazar günü herşeye hazırlıklı olun
Walter Sakana
04.Mayıs.2012, 00:05
Aslında bu daha uygun gibi: (/c)
byariff
04.Mayıs.2012, 00:08
Baldemir 9/6 error not found :D
Nedvedmania
04.Mayıs.2012, 00:14
Aslında bu daha uygun gibi: (/c)
9'da 9 yap kupalara uzan
Kupalar Yükleniyor...
9/1 Kayserispor (w)
9/2 Trabzonspor (w)
9/3 Galatasaray (w)
9/4 Karabükspor (w)
9/5 Beşiktaş (w)
9/6 Beşiktaş (/c)
9/7 Trabzonspor
9/8 Galatasaray
9/9 Bursaspor
Evet bu çok daha güzel oldu :D
World Hollow o1
04.Mayıs.2012, 00:23
Fener Gol gol gol... ;)
SaLviO
04.Mayıs.2012, 00:24
aziz başkan geliyor
furkan58
04.Mayıs.2012, 00:26
Fener Gol gol gol... ;)
2 Kupa geliyor ! :)
sarianet
04.Mayıs.2012, 00:26
Fener Gol gol gol... ;)
Fener şut şut şut
fener gol gol gol
şampiyonluk geliyor :D
bi şut çekin daaaa :D
SaLviO
04.Mayıs.2012, 00:32
yanlız epey bi arada sonra gol atamadık en son ne zaman gol atamadan bi maçı bitirmiştik
RaSenGan
04.Mayıs.2012, 00:59
Fener Gol gol gol... ;)
Yanlış anons Serhatcım :D
World Hollow o1
04.Mayıs.2012, 01:20
Yanlış anons Serhatcım :D
Anonsa göre birşey yok!
Ki bunu yazdığımda daha evvel, skora bağlı yazdımı düşünmüşlerdi.
Geliyor kupa geliyor... ;)
RaSenGan
04.Mayıs.2012, 01:40
Kupa yükleniyorken ttnet interneti kesti galiba :p
futureless
04.Mayıs.2012, 01:45
Baldemir , Beşiktaş maçının karşısında kullandığın smiley beni yerlere yatırdı neden bu kadar güldüm bilmiyorum da Allah da seni güldürsün :D
ReaList
04.Mayıs.2012, 01:58
Aykut Kocaman yapmayacaktın şu hatayı, kalmayacaktık böyle esprilere :D
Baldemir , Beşiktaş maçının karşısında kullandığın smiley beni yerlere yatırdı neden bu kadar güldüm bilmiyorum da Allah da seni güldürsün :D
Amin, hepimizi : )
sarianet
04.Mayıs.2012, 01:59
ttnet değil doğal gaz kesildi ydye başvurmamız lazım :D
futureless
04.Mayıs.2012, 02:12
yanlız epey bi arada sonra gol atamadık en son ne zaman gol atamadan bi maçı bitirmiştik
http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/f-bahce-yenildigi-macta-ilki-yasadiSXHBQ278587SXQ
footballer33
04.Mayıs.2012, 03:08
Yalnız epey bir aradan sonra gol yemedik. En son ne zaman gol yemeden bir maçı bitirmiştik?
Cevap veriyorum; A.Gücü maçı. :icon_eek:
SaLviO
04.Mayıs.2012, 09:44
bugün büyük gün ne kadarda umutsuz olsam içimde bir umut tahliye gelicek diyor
sarianet
04.Mayıs.2012, 11:19
ben zannetmiyorum suç örgütü muhabbeti olmasa gelirdi ama yinede allahtan umut kesilmez.
Sekopej
04.Mayıs.2012, 11:59
Galatasaray'dan bahsetmiyorum, Fenerbahçe şampiyon olduğunda ikinci sırada kim varsa o gönüllerin şampiyonu ilan edilir, eğer durumların tersi olsaydı, Fenerbahçe bir eli yağda, bir eli balda sezonu geçirseydi ve herhangi bir başka takım, bu süreci yaşamasına rağmen son 3 maça 2 kupa iddiasıyla çıksaydı, helal olsun adamlara, ne şartlarda oynadılar ama hala 2 kupa şansları var, şampiyon olamasalar da gönüllerin şampiyonudurlar denirdi.
Ben bundan bahsettim, olur da Fenerbahçe şampiyon olursa zaten Galatasaray'a gönüllerin şampiyonu denecek, bunu da belirttim.
Oyunda bile play off kaldırılmasın istedim, ayrı bir renk katıyor.
Nasıl ki birisi çıkıp, beraberliğe 2 puan verilseydi aslında biz şampiyon olurduk diyemiyorsa, bu play off da öyledir. Sezonu lider bitirdik, zaten şampiyon olduk mantığı bununla eşdeğerdir bence. Sezon başlamadan getirilmiş bir uygulamada, dünyada sadece bizim kullandığımız bir uygulama değil.
Her şeyin doğrusunu bilir dediğiniz, sürekli dilinizde olan UEFA'nın karşı çıktığı bir uygulama değil, onay verdiği, sakınca bulmadığı bir uygulama.
Dediğim gibi, beraberliğe 2 puan verilsin o zaman mantığıyla aynıdır, play offun olduğu bir ortamda, ligi lider bitirdiği için kendini şampiyon ilan etmek.
Ha mantıklı mıdır değil midir? Orasının tartışılacağı yer bu konu değil. Ama futbolun kurallarına aykırı olsa, UEFA'nın onay verdiği bir uygulama olmaz, değil mi?
eng1n
04.Mayıs.2012, 13:04
Sadri Şener Fenerbahçe'ye içerie kaybedersek dünyanın sonu olur demiş :)
Maya takvimine gönderme yapmış herhalde.
ReaList
04.Mayıs.2012, 13:44
Maça gelene kadar tansiyon düşürmek yerine taraftarı pompalayanlar çok olacaktır, Kanımca bu maç bitmez ve hükmen kazanırız. (Gerçi şimdi soracaksınız sahaya bıçak attılar, Denizlide 20 dk sabote ettiler, kalecinin kafasına çarpsın da belki ölür diye rakı şişeleri attılar bitti mi ?) Cevabı tabi ki hayır : )
Bu maç fazlası olacak gibi ne yazık ki
sarianet
04.Mayıs.2012, 13:52
Maça gelene kadar tansiyon düşürmek yerine taraftarı pompalayanlar çok olacaktır, Kanımca bu maç bitmez ve hükmen kazanırız. (Gerçi şimdi soracaksınız sahaya bıçak attılar, Denizlide 20 dk sabote ettiler, kalecinin kafasına çarpsın da belki ölür diye rakı şişeleri attılar bitti mi ?) Cevabı tabi ki hayır : )
Bu maç fazlası olacak gibi ne yazık ki
bıçak atma yok volkan şortunun içinden çıkardı onu ne olmuş canım 20 dk ara olduysa yorulan futbolcular dinlendi işte rakı şişesi de on cmlik şişe lafı mı olur
SaLviO
04.Mayıs.2012, 13:55
Aziz Yıldırım: "Biz yargılanıyoruz diye tef çalanlar var. Ama çıkınca görüşecegiz.
tehlikenin farkındamısınız :D
byariff
04.Mayıs.2012, 15:28
dunki maçta 2 tane fenerli bayan hastanelik olmus diyorlar geçmis olsun
SaLviO
04.Mayıs.2012, 15:38
erkeklerin yapmadığını kadınlar yapıyor
bu beşiktaş taraftarını anlamak gerçekten güç
ommix
04.Mayıs.2012, 15:56
Hastane olayı tamamen yalandır.Bir arbede yaşanmış bayanlar arasında ama güvenlik güçleri ayırmış.Bizim taraftarların açtığı pankart çok ayıp.Bayanlar bile ne hale geldi.Yazık!!
sarianet
04.Mayıs.2012, 16:03
facede de kızlar ne yorumlar yapıyor ya allahım allahım birbirlerine laf koymalar küfür koymalar :D erkekler o kadar laf atmıyor :D
SaLviO
04.Mayıs.2012, 16:05
toplumu bu hale getirenler utansın
sananes
04.Mayıs.2012, 16:09
Bu 2 kadın saf mıdır nedir? sinir ettiler dün beni. Ne gerek var böyle gereksiz işlere.
Tabi beşiktaş taraftarı da ayrı değişik.Maçta yaptıkları tezahüratların bir çoğu ana avrat dümdüz gitmekti. Küfür ederken utanmıyorlarda :)
SaLviO
04.Mayıs.2012, 16:12
yok yani top oynayan adamlardan biri bi tanesine dese o bağırdıklarını gel yap bakalım ne dicek acaba
sarianet
04.Mayıs.2012, 16:17
:D sus sus :D
SaLviO
04.Mayıs.2012, 16:25
Aziz Yıldırım: Başkanlığa da aday oldum, kaçma şüphem yok, zaten ben gitsem taraftar bırakmaz.
Lim10
04.Mayıs.2012, 16:26
Sezon başında 4 tane yıldız oyuncusunu kaybetmiş, başkanı tutuklanmış, oyunları suçlanmış/gözaltına alınmış, hakları elinden alınmış, her hafta küme düşürülmüş, puanı silinmiş, medya tarafından linç edilmeye çalışılmış FENERBAHÇEM.. Şu rakipleri(edit:D) renkten renge soktun ya, gittin arenada yendinya(edit:D), ölü halinle bukelamunlara 3,5 çektirdinya; istersen 5 yıl daha şampiyon olma bir kez daha aşık ettirdin kendine (B.T)
Facede bir asker arkadaşımın yaptığı paylaşım.Çok hoşuma gitti.Ve Serkan'ın bir önceki sayfada gsli bir arkadaşa verdiği cevapta duygularıma tercüman olacak cinstendi.Ama anlamıyorlar.Boşuna dil döküyorsunuz.İşin eğlenceli tarafı kendileri yada başka bir klüp bizim yaşadığımız süreci yaşasaydı ilk 5'i dahi göremeyecekti.Hoş bu süreci yaşamamalarına rağmen geçmiş sezonlarda daha beterlerinide yaşamışlardı:D
Şuna emin olun burada bazı art niyetli kişilerin yaptığı yorumlara defalarca kez cevap yazıyorum ama paylaşmıyorum.Yani bazılarınız o söylediklerini sosyal hayatta, benimle yüzyüze iken sarf edecek:)Bilmiyorumda, olaylar pek iyi cereyan etmez.Ha aynı şeyi gidip Fenerbahçe'li arkadaşlarımda diğer takımların konularında yapıyordur bilemem.Ama ben o konulara girip yorum yapmak şöyle dursun, yakınından bile geçmiyorken, gelip burada belli kişilerin tuhaf tuhaf, insanı gerecek cinsten yorumlar yapması can sıkıcı oluyor.İçinde Fenerbahçe düşmanlığı beslediğini düşündüğüm insanlara karşı antipati duymaya başlıyorum.Ne gerek var buna?
Ve hala sağduyulu, elinden geldiğince şeffaf, yapıcı yorum yapan rakip takım taraftarlaına şahsım adına teşekkür ediyorum.
ommix
04.Mayıs.2012, 16:35
Facede bir asker arkadaşımın yaptığı paylaşım.Çok hoşuma gitti.Ve Serkan'ın bir önceki sayfada gsli bir arkadaşa verdiği cevapta duygularıma tercüman olacak cinstendi.Ama anlamıyorlar.Boşuna dil döküyorsunuz.İşin eğlenceli tarafı kendileri yada başka bir klüp bizim yaşadığımız süreci yaşasaydı ilk 5'i dahi göremeyecekti.Hoş bu süreci yaşamamalarına rağmen geçmiş sezonlarda daha beterlerinide yaşamışlardı:D
Şuna emin olun burada bazı art niyetli kişilerin yaptığı yorumlara defalarca kez cevap yazıyorum ama paylaşmıyorum.Yani bazılarınız o söylediklerini sosyal hayatta, benimle yüzyüze iken sarf edecek:)Bilmiyorumda, olaylar pek iyi cereyan etmez.Ha aynı şeyi gidip Fenerbahçe'li arkadaşlarımda diğer takımların konularında yapıyordur bilemem.Ama ben o konulara girip yorum yapmak şöyle dursun, yakınından bile geçmiyorken, gelip burada belli kişilerin tuhaf tuhaf, insanı gerecek cinsten yorumlar yapması can sıkıcı oluyor.İçinde Fenerbahçe düşmanlığı beslediğini düşündüğüm insanlara karşı antipati duymaya başlıyorum.Ne gerek var buna?
Ve hala sağduyulu, elinden geldiğince şeffaf, yapıcı yorum yapan rakip takım taraftarlaına şahsım adına teşekkür ediyorum.
Çok güzel yazmışsın.Altına imzamı atarım.
SaLviO
04.Mayıs.2012, 16:36
http://b1205.hizliresim.com/x/4/5966p.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
sarianet
04.Mayıs.2012, 16:49
http://b1205.hizliresim.com/x/4/5966p.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
şikedir şike şike o yüzden önemi yok sarı lacivert ya renk kesin şike vardır :D
sui generis
04.Mayıs.2012, 16:52
Dayak yediği iddia edilen kadın sapasaglam Çağlayan'da. Fenerbahçe yıkılmaz
ReaList
04.Mayıs.2012, 17:00
Alex'in sakatlığı nüksetmiş Trabzonspor maçında yok, Teknik heyeti dünkü hatalar zinciri sebebiyle tekrar tebrik etmekte yarar var.
ommix
04.Mayıs.2012, 17:08
Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; ayak bileğinde sakatlığı bulunan Fenerbahçeli futbolcu Alex De Souza, Trabzonspor maçında forma giyemeyecek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ReaList
04.Mayıs.2012, 17:11
Sakin ol şampiyon :D
Normal şartlar altında dünkü maçta oynatılması bile başlı başına hataydı, hadi oynattın sakat adamı niye 90 dakika eziyetler içinde sahada tutarsın. Hem maçtan oldun hem de oyuncudan. Galatasaray maçına sapasağlam çıkabilirdi onu bile riske attılar.
Lucas Neill
04.Mayıs.2012, 17:16
Gökhan Gönül soku yasanmadi mi daha. Alex cikar oynar bence haftasonu
sarianet
04.Mayıs.2012, 17:22
fb tvde cengiz çandar hukuken aziz yıldırımın çıkmaması için hiçbir neden yok diyor hadi bakalım tahliye gelecek mi
SaLviO
04.Mayıs.2012, 17:26
tamer yelkovan hariç kimse çıkmıcak
byariff
04.Mayıs.2012, 18:11
Alex de Souza sakatlandi. Trabzonspor macinda yok.
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Mayıs.2012, 18:12
Aziz Yildirim cikarsa FB kesin sampiyon olur yalniz :p
furkan58
04.Mayıs.2012, 18:19
Alex zaten sakattı sadece dün ki maçtan sonra daha da kötü oldu.
Ben bunu daha öncede söylemiştim Aziz Yıldırım çıkarsa şampiyon oluruz ama çıkartırlar mı bilinmez.
World Hollow o1
04.Mayıs.2012, 18:22
@sbahadirs
Gökhan Gönül'ün adliyeden çıkış yaptığı sırada bir taraftar kolunzda kopsa bacağınzda kopsa o maçı alın öyle gelin dedi
https://p.twimg.com/AsDpLcvCQAEhKmj.jpg
furkan58
04.Mayıs.2012, 18:32
Taraftar oyuncular herkes istiyor Allah'ın izniyle bu sene bu takım şampiyon olucak .
SaLviO
04.Mayıs.2012, 18:37
bütün hukukçular tahliye bekliyor hatta bir tanesi daha ileri giderek tahliye gelmezse bu dava şike davası degildir dedi
SaLviO
04.Mayıs.2012, 21:01
Aziz Yildirim cikarsa FB kesin sampiyon olur yalniz :p
şampiyonluk umrumda değil başkan çıksın yeter
SaLviO
04.Mayıs.2012, 21:57
http://c1205.hizliresim.com/x/4/59rbu.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
SaLviO
04.Mayıs.2012, 22:11
tamer yelkovan hariç kimse çıkmıcak
tamer başkana geçmiş olsun
10 ayın hesabını kim vericek yazıklar olsun bu ülkede adalet sadece kadın ismi
furkan58
04.Mayıs.2012, 22:14
1 yıl olucak 1 yazık günah.
Polis sakin duran taraftarlara biber gazı ile müdahale etmiş.
sui generis
04.Mayıs.2012, 22:18
kadına çoluğa çocuğa saldırıyorlar. sonra gelip bana burada polisi övüyorlar. yazıklar olsun Türk adaletine, polisine..
furkan58
04.Mayıs.2012, 22:20
Taraftar sakin dururken gelip biber gazı sıkmışlar. Bu ülkede ne adam gibi "adalet" var ne de "polis".
SaLviO
04.Mayıs.2012, 22:21
adalet arayanlar açıp deniz feneri davasına baksın adalet orda yazık