View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı
SaLviO
04.Mayıs.2012, 22:55
benim moralim bu kadar bozulduysa sahadaki terine laf atılan futbolcular o psikolojiyle nasıl çıkıp top oynuyorlar acaba bu saatten sonra isterseniz iki kupayıda alamayın siz artık efsane kadrolar arasındasınız
Night_Mare17
04.Mayıs.2012, 23:10
Çağlayan'a gönderdikleri polislerin insan olmasına dikkat etmeleri lazım ayıp ayıp çoluk çocuğa biber gazı sıkıyorlar sen polis olarak orayı korumalasın insanlara zarar vermemelisin.
ReaList
04.Mayıs.2012, 23:57
Suç bizimkilerde ne diye gider toplanırsınız ? Adamların ellerinde güç var, gücü kullanma yetkisi var. Sana ne yapsa dokunulmazlık hali var, Siz bugüne kadar makam sahibi olup da işlediği kusur sonrası kaç makam sahibinin istifa ettiğini yerinden olduğunu gördünüz ? Ateşle oynarsan elini yakarsın. Şimdi görüntülere baktım, şunları yapan bırakın polis, insan olamaz. Ben görüntüleri buraya taşımaya utanıyorum şahsen. Yazık.
sarianet
05.Mayıs.2012, 00:10
türk polisi bazen rezalet işler yapıyor
RaSenGan
05.Mayıs.2012, 00:16
1 polis 3 taraftar yaralanmış.
RaSenGan
05.Mayıs.2012, 00:26
Oha bu nedir böyle.Resimde baya kan var rahatsız olacaklar bakmasın.
https://twitter.com/#!/dumendenhaydar/status/198504335112548352
SaLviO
05.Mayıs.2012, 00:28
plastik kurşun atıldığı söylentileri var
sui generis
05.Mayıs.2012, 00:28
karar açıklanmadan önce emniyetten 3 kişi odaya çağrılıyor , onlar gidiyor sonra karar açıklanıyor avukatlara.
SaLviO
05.Mayıs.2012, 00:31
kararı ben size sabah söyledim :D bakınız : http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2243982&postcount=4190
di canio
05.Mayıs.2012, 00:32
Gözünü sevdiğim polis; çocuk ya da engelli dinlemiyor, vuruyor da vuruyor.
kararı ben size sabah söyledim :D bakınız : http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2243982&postcount=4190
Helal be almasınlar içeri :n:
World Hollow o1
05.Mayıs.2012, 00:37
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iSeb1H_TU_o#!
Yürü be büyük başkan harbiden ADAMSIN BEEE!
Nasılda lafları söylüyor !
sarianet
05.Mayıs.2012, 00:45
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iSeb1H_TU_o#!
liderlik bu işte ya dışarı çıkın derken nasıl da kararlı ve net kimse de bir şey söyleyemiyor
SaLviO
05.Mayıs.2012, 00:48
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iSeb1H_TU_o# (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Ffeature%3Dplayer_embedded%26v%3DiSeb1H_TU_ o%23)!
emniyet emniyet ! hey yavrum benim be
SaLviO
05.Mayıs.2012, 00:58
https://twitter.com/#!/Feneristcomtr/status/198509645797658625/photo/1
yazıklar olsun
TR.CaPTaiN
05.Mayıs.2012, 01:02
Üniforma giyince içindeki hayvanlığı meşru şekilde yansıttığını düşünen Türk polisinin eseridir bu. Normal bir ülkede şu olaydan sonra İçişleri Bakanı'ndan bir açıklama beklenir ama kendisi vatandaşı ayı yerine koyup oynatmakla meşgul olduğu için böyle bir şey yapmaz. Eğer böyle devam ederse orda ya 1 taraftar ölecek ya da gergin kitle 1 polis öldürecek. Daha ortada hiçbir şey yokken twitter'dan Çağlayan'da bulunan taraftarlarımız resim atmaya başladı, polis hazırlık yapıyor, tamamen etrafımızı kuşatıyorlar diye. Karar çıktığında da hücuma geçiyorlar. Allah bu milleti, özellikle de Fenerbahçe taraftarını Çevik Kuvvet teröründen korusun.
LadroN
05.Mayıs.2012, 01:11
Bunu yapanlar Allah'indan bulsun.Turk Polisi ile emniyetsiniz gibi tabelalari gorunce guluyorum.ben artik kendimi polisle emniyette hissetmiyorum.hala birileri vatandasi ayi gibi oynatsin.
ForsakeN
05.Mayıs.2012, 01:13
Taraftara gelince hepsi aç ayı oluyor resmen, terör yandaşlarına karşı nasıl da kuzu oluyolar
futureless
05.Mayıs.2012, 01:13
Burada herkese gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür ediyorum . Hepimiz , önce insanız sonuçta.
Night_Mare17
05.Mayıs.2012, 01:21
Taraftara gelince hepsi aç ayı oluyor resmen, terör yandaşlarına karşı nasıl da kuzu oluyolar
Bu ülkede Türk olmak zor be dostum.
SaLviO
05.Mayıs.2012, 01:23
zor olan türk olmak değil yapılan adaletsizliğe baş kaldırmak
ForsakeN
05.Mayıs.2012, 01:27
Bu ülkede Türk olmak zor be dostum.
Doğru söyledin.
attirson
05.Mayıs.2012, 01:29
Hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum.Şu dakikadan sonra polise saygım bitmiştir.Her olayda üniformaya güvenip böyle seyler yapmaya basladı polis.Bunu sadece bu olaydan dolayı söylemiyorum gittigimiz her yerde.Konser , eglence mekanı polis her yerde üniformasına güvenip ehkam kesiyor.Çoluk çocuk dinlemeden hiçbir şey yokken taraftarı kışkırt gaz bombalarıyla sonra bize saldırdılar diye bu durumlara getir.İnsanlıgınıza lanet olsun.Olmayan insanlıgınıza tabi ...
Nedvedmania
05.Mayıs.2012, 01:37
O resimdeki TV muhabiriymiş ve yapanlarda fenerlilermiş diyorlar internette. Yanlış biliyorlar sanırım.
Neyse kim yaptıysa yaptığı insanlık değil.
attirson
05.Mayıs.2012, 01:40
https://twitter.com/#!/Feneristcomtr/status/198509645797658625/photo/1
Plastik mermi kullanılmış.Söylenecek söz yok.
Nedvedmania
05.Mayıs.2012, 01:53
Benim kafam yine karıştı. Birileri diyorki o kafası yarılan kişi muhabir. Birileri diyorki Fener taraftarı. Net bir bilgi yok mu ?
byariff
05.Mayıs.2012, 01:57
Benim kafam yine karıştı. Birileri diyorki o kafası yarılan kişi muhabir. Birileri diyorki Fener taraftarı. Net bir bilgi yok mu ?
Muhabir diyorlar... haber8"mi kanalturk"mu ne oranin muhabiri diyorlardi
Nedvedmania
05.Mayıs.2012, 01:58
TV 8 diye okudum.
Fernando Gago
05.Mayıs.2012, 02:05
Yönetim işbirlik peşinde olsun hala, yeter artık isyan etmemek elde değil. Açık ve net Cemaate karşı kendisini Tayyip Erdoğan'a dayadı yönetim, CAS MAS hepsi bu oyunun bir parçası. Sonuçta açıkça kazıklandılar. Durum budur. Hakları yenen Fenerbahçe bir yanda, içeride tutsak olan Başkanımız bir yanda, şiddet gören taraftar bir yanda. Aciz bir yönetim var, kendi ceplerini düşünen aciz bir yönetim. Destek limitlerini çoktan zorladılar, artık aştılar, taştılar!
Fernando Gago
05.Mayıs.2012, 02:11
Nihat Özdemir karar açıklandıktan sonra en çok ağlayan isimmiş, nedenini sizlere bırakıyorum ama ben Aziz Yıldırım için ağladığını hiç ama hiç düşünmüyorum. Aldatılmak, aldanmak çok acı olsa gerek.
Cengo
05.Mayıs.2012, 02:15
TV8 muhabiri Yavuz Oymak.
https://twitter.com/yavuzoymak
Yaşananlar rezalet!!
Fernando Gago
05.Mayıs.2012, 02:19
Çok büyük hesaplar dönüyor, mağdur olan Aziz Yıldırım ve taraftardır, ha bir de emekleri çalınan futbolcularımız. Bu yaşananlar bırak futbolu, en ağır siyasi krizlere bile yakışmıyor ki konumuz spor, futbol!
attirson
05.Mayıs.2012, 02:20
Daha neyi bekliyorlar anlamıyorum.Muhasebe müdürü bile serbest bırakılıyorsa ne bekleniyor ?
Fernando Gago
05.Mayıs.2012, 03:23
TV8 program yapımcısı açıkladı o resimdeki kişi tv8 muhabiri değil ancak tv8 muhabiri de yaralanmış, hastanede tedavisi yapılmış.
Trabzonspor
05.Mayıs.2012, 13:48
http://www.htspor.com/diger/haber/739791-skandal
Kürek takımında skandal.Bu yeni bir haber dimi daha önce görmedim sanki ben?
ReaList
05.Mayıs.2012, 13:57
http://www.htspor.com/diger/haber/739791-skandal
Kürek takımında skandal
"Sarı-Lacivertli kulübün sporcularını yurtdışına götürmek için her iki kulüpten de muvaffakat aldığı ancak kulüplerin bu izni Fenerbahçe adına değil, kendi kulüpleri adına yarışılması için verdiği belirlendi. Kırkpınar Kulübü Başkanı Fatih Fil, “Muhammet Canşi bizim lisanslı sporcumuz. Kulüp olarak faaliyetlerimizi Fenerbahçe’nin desteğiyle yapıyoruz. Açık yarış olduğu için Canşi’nin Fenerbahçe ile gitmesine izin verdik. Fakat Fenerbahçe adına yarıştığını bilmiyorduk” diye konuştu.
Kalınladığım kısmı söyleyip gerisinden dert yanmak ?
"NALGA OLAYINI HATIRLATTI
Kürekte yaşanan olay, akıllara üç yıl önce basketbolda meydana gelen ‘Cemal Nalga’ skandalını getirdi. 2009 yılında Galatasaray Cafe Crown basketbol takımının 5 maç cezalı oyuncusu Cemal Nalga’nın, sezon öncesi hazırlık maçlarında takımın diğer basketbolcusu Tufan Ersöz’ün formasıyla oynadığı ortaya çıkmıştı."
İki olay arasında o kadar benzerlik var ki ben 7 farkı bulamadım :D Liselimedyam benim.
Trabzonspor
05.Mayıs.2012, 14:00
O konuda saçmalamışlar resmen evet.
barahir
05.Mayıs.2012, 14:28
Kulüpten Gerekli açıklama yapıldı zaten..
meddah
05.Mayıs.2012, 14:32
Absürdlükte Nalga olayının seviyesine sanıyorum bir 50 yıl daha gelinemez zaten de, ilgili kulüp başkanında pek durumdan yakınır bir hal de yok açıkçası; sormuşlar, o da söylemiş.
furkan58
05.Mayıs.2012, 14:44
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29116
Açıklama burda habertürkün saçma haberlerinden biri işte.
attirson
05.Mayıs.2012, 14:50
Sonra neden bize saldırıyorlar diyorlar.Sen bu kadar Fenerbahçe düsmanlıgı yaparsan bir haberi arastırmadan yayınlarsan tabi saldırırlar.
barahir
05.Mayıs.2012, 14:53
Saldır Saldır Saldırmayan Fenerli...
ommix
05.Mayıs.2012, 15:12
Açıklamanın özeti ;
Kürek sporu ve yarışmalarında basketbol ve diğer branşlara ait kurallar geçerli değildir. Açık yarışlarda yarışma komitesine verilen isimlerin başka kulüplerde lisansları olsa bile; yarışması, derece alması skandal değil, doğal bir durumdur. Adı geçen gazete popülist bir habercilik yaparak bunun bir skandal olduğunu belirtmiş, aslında habercilikte bir skandala imza atmıştır.
Lim10
05.Mayıs.2012, 17:25
Tarafsız medya...
http://img195.imageshack.us/img195/5600/38564335241133148720213.jpg
Nedvedmania
05.Mayıs.2012, 17:27
Öyle bir haber bulamadım ben. Ayrıca olsa bile haberin içeriğinde öyle bir düşünce mi var zannediyorsunuz ? Garanti "Galatasaray taraftarının gözü bu maçta" tarzında yapılmış bir haberdir.
SaLviO
05.Mayıs.2012, 17:28
hiç şasırmadım ama olsun federasyon bizi ıstiyor
attirson
05.Mayıs.2012, 17:28
Kaldırmışlar şimdi.Bildigimiz birşey zaten Fenerbahçeliler dısında herkes Trabzonspor'un arkasında ama bu kadar açıkça dillendirebilecek cesarete hayran kaldım.
Nedvedmania
05.Mayıs.2012, 17:29
Haberi buldum ama resminde öyle birşey yok. İçerik ise dediğim gibi.
Kulaklar Avni Aker'de olacak
Galatasaray taraftarının da desteğiyle Beşiktaş'ı yener, takipçisi Fenerbahçe de Trabzon deplasmanında puan kaybederse, Sarı-Kırmızılılar şampiyonluğunu ilan edip, kutlamalara başlayacak.
Kendi evinde Trabzonspor’la golsüz berabere kalınca bir anda zirvedeki avantajını yitiren, ancak Fenerbahçe’nin Beşiktaş deplasmanından eli boş dönmesiyle tekrar şampiyonluğun en iddialı adayı konumuna gelen Galatasaray’da artık hesap zamanı... Sarı-Kırmızılılar pazar günü sahasında Beşiktaş’ı konuk ederken, takipçisi Fenerbahçe Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor’la kozlarını paylaşacak. Bu kez fırsatı tepmek istemeyen Cim Bom, sahadan ne pahasına olursa olsun galibiyetle ayrılmayı planlıyor. Ancak Aslan’ın gözü Arena’da, kulağı ise Avni Aker’de olacak. Çünkü Galatasaray zafere koşarken, Trabzonspor Fenerbahçe’den 1 puan bile koparsa, Sarı-Kırmızılılar resmen şampiyonluğunu ilan edecek.
2 puan bile yetiyor
Bir başka ihtimal ise Galatasaray’ın Beşiktaş’la berabere kalması halinde devreye girecek. Trabzonspor, evinde Fener’e yenilse bile, Şükrü Saracoğlu’ndaki son mücadelenin berabere sonuçlanması durumunda Aslan yine şampiyonluğunu ilan edecek.
attirson
05.Mayıs.2012, 17:30
Sadece Galatasaray'ın gözünden niye anlatılıyor peki ?
GeanyGS
05.Mayıs.2012, 17:31
Evet gece yayınlanan bir haberdi GS'ın Pazar günü hangi durumlarda şampiyon olacağı vardı haberin içeriğinde. Fener U16 takımının GS'ı yenmesini manşetten veren bi yer fanatik. Yanlı değil tahrikkar manşetler var ama içerik farklı sürekli.
Sadece Galatasaray'ın gözünden niye anlatılıyor peki ?
Çünkü hiç bir skorla fenerin Pazar günü şampiyonluğu garantilemeyememesi olabilir mi?
furkan58
05.Mayıs.2012, 17:32
Sabah gördüm medyadır dedim şaşırmadım yani.
furkan58
05.Mayıs.2012, 17:33
Evet gece yayınlanan bir haberdi GS'ın Pazar günü hangi durumlarda şampiyon olacağı vardı haberin içeriğinde. Fener U16 takımının GS'ı yenmesini manşetten veren bi yer fanatik. Yanlı değil tahrikkar manşetler var ama içerik farklı sürekli.
Çünkü hiç bir skorla fenerin Pazar günü şampiyonluğu garantilemeyememesi olabilir mi?
Fener U16 takımının galatasarayı yenmesini gazeteye koymak taraflılıksa hiç bir sonuç konmasın gazetelere.
GeanyGS
05.Mayıs.2012, 17:35
Fener U16 takımının galatasarayı yenmesini gazeteye koymak taraflılıksa hiç bir sonuç konmasın gazetelere.
Manşetle, gazete haberi arasında ki farkın kavranabileceğini düşünmüştüm.
furkan58
05.Mayıs.2012, 17:37
Manşetle, gazete haberi arasında ki farkın kavranabileceğini düşünmüştüm.
Derbi olduğundan normal. Senin bu maçın u16 da olsa derbi olduğunu anlamanı düşünmüştüm ama anlayamamışsın ve yukarıda ki haberle bir tutuyorsun.
sarianet
05.Mayıs.2012, 17:39
otu çöpü uzatıyorsunuz beyler sakin olun da
footballer33
05.Mayıs.2012, 17:41
Kaldırmışlar şimdi.Bildigimiz birşey zaten Fenerbahçeliler dısında herkes Trabzonspor'un arkasında ama bu kadar açıkça dillendirebilecek cesarete hayran kaldım.
Valla ben Trabzonspor'un arkasında değilim, çünkü ortada Beşiktaş'ın 3.lük şansı var. :)
attirson
05.Mayıs.2012, 17:54
Gs yenilir Fb kazanırsa Fenerbahçe'ye beraberlikte yetecek bu yazılabilirdi.
GeanyGS
05.Mayıs.2012, 18:01
Türkiye'de medya o şekilde yürümüyor malesef. En yakında ki olayın gerilimini arttırıp, o gerilimden ne kadar haber çıkarsak diye işliyor işler. Fanatik en çok takip ettiğim haber sitesi ve o başlığında yanlı yayıncılıkla uzaktan yakından alakasını düşünmüyorum. U16 örneğini de yanlılık olarak değil fanatik.com un bu tarz haberleri hep var demek isteyerek söyledim.
sarianet
05.Mayıs.2012, 18:01
defansif ortasaha özellikleri gelişmiş olan genç futbolcu. rakip takım ataklarını kesmede ve oyunu topa sokmada yetenekleri var. tekniği gelişmiş. henüz ortasahada oyunkurucu olarak oynayacak durumda değil,lider özellikleri yok ama ne hikmetse süper ortasaha oyuncusu olan kemal aslan dmc oynarken, dmc olan selçuk ortasahada oynatılıyor. tıpkı amc yada forvet oynatılması gereken tuncay şanlının kanatlarda oynatılması gibi. allah fenerbahçelilere sabır versin.
2003 selçuk için yapılan ekşi sözlük yorumu :D yazan kişi acaba ne zaman editleyecek yazısını merak ediyorum:D
attirson
05.Mayıs.2012, 18:07
O dönemde herkes öyle düsünüyordu Selçuk için.
attirson
05.Mayıs.2012, 19:10
Tarihte Bugün;
5 Mayıs 1996 Yılında Fenerbahçe Trabzonspor'u Oğuz ÇETİN ve Aykut KOCAMAN'ın golleriyle 2-1 Yenerek Şampiyon oldu.
sarianet
05.Mayıs.2012, 19:56
u ondört takımımız türkiye şampiyonu olmuş inş soruşturma falan açılmaz bu konuda :D
şaka bi yana bari alttan gelse futbolcular
sarianet
05.Mayıs.2012, 20:06
Beşiktaş - Galatasaray [SF Şampiyonluk 1. Hafta] 461 Mesaj
Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta] 505 Mesaj
3. Hafta] Trabzonspor - Galatasaray 204 Mesaj
3. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş 309 Mesaj
4. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor / 167 Mesaj
4. Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe / 332 Mesaj
5. Hafta] Galatasaray - Beşiktaş 24 Mesaj
5. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe 31 Mesaj
En çok mesaj atanlarda fb de SaLviO gs tarafında da byariff ön plana çıkıyor
canım sıkıldı bi istatistik yapayım dedim :D
Walter Sakana
05.Mayıs.2012, 20:20
canım sıkıldı bi istatistik yapayım dedim :D
"istatistik mini etek gibidir..." gelir bunun üstüne :D
SaLviO
05.Mayıs.2012, 20:49
herşey fenerbahce icin :D
World Hollow o1
05.Mayıs.2012, 20:54
Fener gol gol gol golll...
furkan58
05.Mayıs.2012, 21:12
İki kupa geliyor !
meddah
05.Mayıs.2012, 22:02
2003 selçuk için yapılan ekşi sözlük yorumu :D yazan kişi acaba ne zaman editleyecek yazısını merak ediyorum:D
O dönemde herkes öyle düsünüyordu Selçuk için.
Hey gidi... Selçuk Şahin için, herkes öyle düşünüyordu bir tarafa, öyleydi de zaten. 2003 Konfederasyon Kupası'nda milli takımın en iyilerinden biriydi. 2002'de Raşit Çetiner'in efsane U-21 milli takımının belkemiğiydi. Gerçi o U-21 milli takımının pek çok oyuncusu aynı kaderi paylaştı sonra; önce bir yükseldiler, sonra da yuvarlandılar. Yazmazsam çatlarım:
Suat Usta (Galatasaray'a kadar yükseldi, en son Diyarbakırspor'daydı), Kürşat Duymuş (Beşiktaş'a kadar yükseldi, şu an Akhisar'da), Fatih Sonkaya (Beşiktaş'a kadar yükseldi, şimdi Kıbrıs Çetinkaya'da), Okan Koç (Beşiktaş'a kadar yükseldi, 6 senedir geziyor da geziyor, şu an Konya Şekerspor'da), Kemal Aslan (uzun bir süre Fenerbahçe revirindeydi, sonra gittiği hiçbir yerde kadroya giremedi, şu sıralarda da Denizlispor'da kadroya giremiyor), İbrahim Yavuz (Galatasaray'a kadar yükseldi, şimdi Tavşanlı'da), Mahmut Hanefi Erdoğdu (Fenerbahçe'ye kadar yükseldi, şimdi baba ocağı Sakaryaspor'da), Koray Avcı (Beşiktaş'a kadar yükseldi, şimdi Şanlıurfaspor'da), Tuncay Şanlı (hikayesi malum, Fenerbahçe'ye, oradan da Avrupa'ya uzandı, şimdi Premier Lig ve Bundesliga'daki tüm stadların yedek kulübelerinin renklerini ezbere sayabiliyor). O jenerasyonun, halen büyük bir takımda olan üç ismi, Volkan Demirel, Servet Çetin ve Selçuk Şahin.
sananes
05.Mayıs.2012, 22:10
Selçuk Şahin için geçen tv'de adını bilmediğim bir yorumcu/spor adamı yaşadığı sakatlıklardan sonra doktorların koşmasının bile sürpriz olacağını söylediğini izledim. Geri gitmesinin ana sebebi budur. Beli dönmüyor adamın, sakatlıkların gözü kör olsun.
Walter Sakana
05.Mayıs.2012, 22:15
Yazdığın isimlerin her biri gözümün önüne geliyor gerçekten çok daha iyi değerlendirilmesi gereken bir jenerasyondu. Halil ve Hamit de yok muydu o jenerasyonda yanlış mı hatırlıyorum?
Sheriff
05.Mayıs.2012, 22:24
Yazdığın isimlerin her biri gözümün önüne geliyor gerçekten çok daha iyi değerlendirilmesi gereken bir jenerasyondu. Halil ve Hamit de yok muydu o jenerasyonda yanlış mı hatırlıyorum?
Abi o jenerasyon galiba, Serhat, Berkant ve Mehmet Yozgatlı'nın da olduğu bir önceki jenerasyondu..
meddah
05.Mayıs.2012, 22:32
Yok değil, Gabi abimiz haklı. Altıntoplar 2003'de girmişler kadroya ama bu isimlerin epey bir kısmıyla beraber oynamışlar. Ben hatta, İbrahim Toraman'ı da atlamışım, bir yerlere yerleşmeyi başaranları yazarken. Koray Avcı ile Kürşat Duymuş da aslen 2001 iskeletinde olacaklar galiba; o iskelet de Emre, Nihat taifesi.
Genelde elemelerden öteye bir türlü geçememelerine, bir şekilde geçtiklerinde ise dağılıp gelmelerine rağmen, 2000-2003 çağı bombaydı U-21 milli takımının.
sarianet
05.Mayıs.2012, 22:34
tuncayın c.ronaldoya nal toplattığı jenerasyondu ronaldo nirde tuncay nirde :D
Walter Sakana
05.Mayıs.2012, 22:34
Ben Raşit Çetiner'in başında olduğu Suat Usta, Selçuk Şahin, Halil ve Hamit Altıntop'lu ümit milli takımı izlediğimi çok iyi hatırlıyorum da şüpheye düşürdün şimdi beni Burak :D
Edit: Tamam şüphe kalmadı, Mehmet yazmış.
Sheriff
05.Mayıs.2012, 22:44
Ben bi an karıştırdım sanırım ama benim dediğim jenerasyonda çok iyiydi, onların olduğu turnuvaryıda hatırlıyorum, özellikle Mehmet Yozgatlı'ya hayran kalmıştım, ceza sahası dışından bi yarım volesi vardı. Dönem dönem genç milli takımlar seviyesinde çok iyi oyuncular çıkarıyoruz ama demek ki iyi yoğuramıyoruz..
meddah
05.Mayıs.2012, 22:49
özellikle Mehmet Yozgatlı'ya hayran kalmıştım, ceza sahası dışından bi yarım volesi vardı.
Slovakya'ya olmalı. 3 gün sonra veya önce de İsveç'i 3'lemişti. 2001 taifesi muhtemelen senin bahsettiklerin.
sarianet
05.Mayıs.2012, 22:59
mehmet yozgatlı bizde bi iş yaptı tam iş yaptı gsyi bir sıfır yenmiştik sanırım maçın golünü atmıştı şampiyon olduk o sene sanırım :) birde van hooijdonk ile serbest vuruş çalıştığı haberleriyle hatırlıyorum kendisini onun dışında pek göze çarpmadı sanırım ilerleyen yıllarda
SaLviO
05.Mayıs.2012, 23:02
o golü hatırlıyorum golden sonra formayı çıkartıp sallamıştı :D :D :D
sarianet
05.Mayıs.2012, 23:10
o değil de sonunda bika saat konu Fenerbahçe Sohbet Alanı oldu çok şükür tartışmasız kavgasız :D
SaLviO
05.Mayıs.2012, 23:16
o değilde bekq nerde ya cezamı aldı acaba :D :D
Sekopej
06.Mayıs.2012, 00:02
mehmet yozgatlı bizde bi iş yaptı tam iş yaptı gsyi bir sıfır yenmiştik sanırım maçın golünü atmıştı şampiyon olduk o sene sanırım :) birde van hooijdonk ile serbest vuruş çalıştığı haberleriyle hatırlıyorum kendisini onun dışında pek göze çarpmadı sanırım ilerleyen yıllarda
O zaman lisedeydim, vay be hayli zaman geçmiş, hoca bir gazete resminden kompozisyon yazmamızı istemişti, ben de Mehmet Yozgatlı'nın o formayı sallarken ki gol sevinciyle alakalı bir yazı yazmıştım, hey gidi günler hey...
SaLviO
06.Mayıs.2012, 00:20
http://www.videoturko.com/fenerbahce-2-1-galatasaray-mac-ozeti.html
mehmet yozgatlının attığı gol :D gol sevinci çok güzel
sarianet
06.Mayıs.2012, 00:33
vay be ne günlerdi :)
SaLviO
06.Mayıs.2012, 00:35
kalede genç volkan :D saçlarda 1 kilo jole :D
sarianet
06.Mayıs.2012, 00:37
ama nası da uçmuş öyle ergünün şutunda şimdi olsa kalkması için yarım saat gerekir :D
LifeYourself
06.Mayıs.2012, 00:51
Tuncay Şanlı (hikayesi malum, Fenerbahçe'ye, oradan da Avrupa'ya uzandı, şimdi Premier Lig ve Bundesliga'daki tüm stadların yedek kulübelerinin renklerini ezbere sayabiliyor).
Abi koptum Tuncay hakkındaki düşüncelerine:k::n:
ayrıca volkan ne uçmuş mübarek öyle:D
meddah
06.Mayıs.2012, 01:22
Aziz Yıldırım, hiçbir şey değilse bile, birincisi şirketleşme atılımı, ikincisi de zamanında Tuncay'a "evladım bak yapma, ne işin var Avrupa'da, kaybolur gidersin sonra" deyişiyle başarılı sayılmalıdır.
sarianet
06.Mayıs.2012, 02:41
Selçuk Şahin: "Saat 1 ve trabzon taraftari deniz tarafindan otele teknelerle yaklasarak gurultu yapmaya calisiyolar.. Sanirim dertleri bizi uyutmamak..Bilmiyolarki biz sabaha kadar uyumasakta yarin cikip bu formayi sonuna kadar terleticez.."
SaLviO
06.Mayıs.2012, 02:44
yazık bu kadar korkuyorlar yani
yarın allahın izniyle onlara 1996'yı yaşatıcaz
ForsakeN
06.Mayıs.2012, 10:53
Selçuk Şahin: "Saat 1 ve trabzon taraftari deniz tarafindan otele teknelerle yaklasarak gurultu yapmaya calisiyolar.. Sanirim dertleri bizi uyutmamak..Bilmiyolarki biz sabaha kadar uyumasakta yarin cikip bu formayi sonuna kadar terleticez.."
Trabzon taraftarı bizim oyuncuları hırslandırmak için ellerinden geleni yapıyor yine. Sağolsunlar :)
sarianet
06.Mayıs.2012, 12:20
Fener Gol Gol Gol...!!!
ommix
06.Mayıs.2012, 12:43
Fener Gol Gol Gol...!!!
2 kupa geliyorrr
M.Topuz'un yerine Dia , Yobo'nun yerine Serdar'ın oynayacağı söyleniyor.Ben zannetmiyorum böyle bişey olacağını
SaLviO
06.Mayıs.2012, 13:03
beyler derbi için bilet ayarlıyabilecek varmı kocaeliden gelicem
Fernando Gago
06.Mayıs.2012, 13:03
Bence kadromuzda çok farklılık olmaz, Caner solda Stoch ortada oynar. Selcuk Baroni başlar. İleride bence Bienvenu olmalı, burada bir değişiklik olabilir.
Gökhan olurda oynayamazsa belki de Topuz'u buraya koyar hoca, o zaman Dia'yı görürüz.
sarianet
06.Mayıs.2012, 13:04
kulübün kapısında yatman lazım bu maça yürek dayanmaz ama kötü bi senaryo olurda gs bugün şampiyon olursa rahat bulursun
SaLviO
06.Mayıs.2012, 13:12
taraftar kartı olan varsa onlar alabiliyor 2 tane yanlış bilmiyorsam
ommix
06.Mayıs.2012, 14:12
Klasik karta 1 , gold karta 2 bilet veriyorlar
ReaList
06.Mayıs.2012, 14:32
Az önce arabayla eve geliyordum radyoyu açıp haberleri dinleyeyim dedim, Haberlerde Akşamki maçlar hakkında bağlantılar gerçekleşip son durumlar hakkında bilgi veriliyordu. Eleman Fenerbahçe'den ve gelişen olaylardan bahsederken kulaklarıma inanamadım. Sanki Trabzon'a gelen İstanbul takımı Fenerbahçe değilde Düşman ülkenin düşman takımı, gelişen ve gelişecek olayları anlatmalarının yanı sıra Fenerbahçe'yi yorumlarken kullandıkları ifadeler akıl almazdı. Hırs insanların gözünü körertmiş kanlarını soğutmuş. Şu maçı yenilin verin Kupayı Galatasaray'a, Diğer kupayı da verin Trabzonspor'a bitsin artık bu mide bulandırıcı harekat. Savcı efendi ne diyordu "Sivas'a yenilip ligi kaybetseydiniz bu operasyon olmayacaktı" Şampiyonluğun bedeli, insanların özgürlüklerinden mahrum kalması, onları destekleyenlerin kafalarının kırılması, Basın - Medya yolunu kullanıp insanları kulübe karşı düşmanca tutum sergilemesine çanak tutması olmamalıydı...
SaLviO
06.Mayıs.2012, 18:41
türk polisi sadece bize karşı polis
europeanconquer
06.Mayıs.2012, 18:52
İbrahim Abi son derece haklısın o konuda.Geçen gün %100 Futbol'u izlerken bu konu ile ilgili ufak bir sohbet oldu.Millet artık Fenerbahçeli arkadaşı ve sevgilisi olmasın istiyor,bunlar diğer takımlar içinde geçerli yani sadece Fenerbahçeli'lerle ilgili değil.Bütün takım taraftarları böyle düşünüyor.Her ne kadar birbirimize küfretsekte,hakaret etsekte bunlar bir noktadan sonra anlamını yitiriyor.Futbol basit bir oyun,hayat memat meselesi haline getirmenin gereği yok.Bugün Trabzon taraftarının yaptıklarıda son derece çirkin şeylerdi.Söylenecek çok şey var ama bir yerde kısa kesmek lazım.Sosyal bir mesaj vereyim ; Futbol her şey demek değildir ama şampiyon olursak da iyi olur :n:
nekop
06.Mayıs.2012, 19:41
yazık bu kadar korkuyorlar yani
yarın allahın izniyle onlara 1996'yı yaşatıcaz
Ortadaki durumun 96 ile pek alakası yok ama bizimkiler -pek ümitli olmasamda- size 2010'u yaşatabilir.
SaLviO
06.Mayıs.2012, 19:44
2010lada pek alakası yok
nekop
06.Mayıs.2012, 20:13
2010lada pek alakası yok
2010 yılında bize puan kaybederek şampiyonluğu Bursaspor'a kaptırmıştınız ve bugünde olası bir puan durumunda şampiyon Galatasaray olacak ama dediğim gibi bugün puan alabileceğimizi sanmıyorum. (1-0 olmuş zaten.)
SaLviO
06.Mayıs.2012, 20:17
size puan kaybetsek gsde kaybetse şampiyonluğu kaybetmiş oluyormuyuz? neyse uzatmayalım :D :D :D
furkan58
06.Mayıs.2012, 22:35
FENER GOL GOL GOL !
ReaList
06.Mayıs.2012, 22:46
9'da 9 yap kupalara uzan out
9'da 8 yap kupalara git in
Kupalar Yükleniyor...
9/1 Kayserispor (w)
9/2 Trabzonspor (w)
9/3 Galatasaray (w)
9/4 Karabükspor (w)
9/5 Beşiktaş (w)
9/6 Beşiktaş (/)
9/7 Trabzonspor (3)
9/8 Galatasaray
9/9 Bursaspor
Bugün kazandık ama bence şampiyonluğu geçen maç Beşiktaş'a yenilerek kaybettik, orada 1 puan alsaydık şampiyonduk. Futbol bu kadar acımasız bir oyun, bazen öyle bir hata yaparsınız ki o ana kadar yaptığınız her şeyi alır götürür. Ne yazık ki Beşiktaş maçında da Aykut Kocaman o hatanın kurbanı oldu. Umarım ben yanılıyorumdur ama...
Sağlık olsun ne diyelim.
Alicanfmfan
06.Mayıs.2012, 22:49
Dediğin gibi futbol. Bu sonuç sizin için ekstra bir motivasyon olabilir. Bizim içinde beraberliğin yetmesi bir özgüven aşılayabilir.
Hata yapan kaybeder. Bu futbolun hiçbir zaman değişmeyecek, acı bir gerçeği.
furkan58
06.Mayıs.2012, 22:54
2 Maç kazan 2 Kupa kazan. Haydi çocuklar 2 maç daha sıkın dişinizi yalnız 2 maç !
Fernando Gago
06.Mayıs.2012, 22:55
FENER GOL GOL GOL !
İKİ KUPA GELİYOR !! :) :)
futureless
06.Mayıs.2012, 22:57
Son yıllarda bir çok sezonda söyledik bu , fener gol gol gol , iki kupa geliyor olayını . En sonuncusu 2010da Trabzonla bir kupa finali bir lig maçı yapacakken söyledik , yalan olduk . Artık gerçekleşsin şu.
attirson
06.Mayıs.2012, 22:59
Dilimde şarkıların gündüz gece
Deli gibi aşığız Fenerbahçe
Bu dünyayı yakarız senin için
ŞAMPİYONLUK GELİNCE !
Corpus
06.Mayıs.2012, 23:02
ŞAMPİYONLUK GELİNCE !
Şunu söylemeyin yahu. Sonra cidden yakıyorsunuz :D
furkan58
06.Mayıs.2012, 23:05
ŞAMPİYONLUK GELİNCE !
Uğursuz beste bu uğursuz severdim mağlum maçtan sonra soğudum.
attirson
06.Mayıs.2012, 23:10
Uğursuz beste bu uğursuz severdim mağlum maçtan sonra soğudum.
Niye yahu geçen senede söylemiştik bunu. :D
furkan58
06.Mayıs.2012, 23:12
Niye yahu geçen senede söylemiştik bunu. :D
Olsun söylemeyelim totem totem :n:
SaLviO
06.Mayıs.2012, 23:14
bilet bulamazsam kafayı yicem heralde
attirson
06.Mayıs.2012, 23:23
Olsun söylemeyelim totem totem :n:
Totem yapmaktan hal kalmadı sezon basından beri. :n:
sarianet
06.Mayıs.2012, 23:47
Doğduğun günden beriiiiiiiii
(gönül verdik biz sana olan)
sui generis
06.Mayıs.2012, 23:50
beyler birşey soracam sizlere; şimdi biz 4 arkadaş maça gideceğiz 3 ümüzün kartı var ama 1 kart eksiğimiz var. onu da benim eniştemin kartıyla alalım diyoruz ama bileti alırken eniştemin gelmesi gerekiyor mu ? o izmir de biz istanbuldayız.
SaLviO
06.Mayıs.2012, 23:53
kartınız klasikmi goldmu :D :D
bende gelimmmmmmmmmmm :D :D :D nolur nolur :D :D :D
sui generis
06.Mayıs.2012, 23:55
kartlar klasik maalesef herkeste. olsa dükkan senin :D
SaLviO
06.Mayıs.2012, 23:56
bu kart için aylık ödeme felan varmı yoksa alıcam derbi için
sui generis
06.Mayıs.2012, 23:57
klasik kart 35 lira yıllık ama çıkması 1 haftayı buluyor, maça yetişmez.
Kaka Leite
06.Mayıs.2012, 23:58
Tümer : Zokoranın yaptığı harekette en az Emrenin yaptığı kadar ayıp bir harekettir.
SaLviO
07.Mayıs.2012, 00:53
Bekir İrtegün @bekirtegun (https://twitter.com/#%21/bekirtegun) polis otobüsünde karanlikta önündeki yabo dayiyi görmeyen(yobonun renginden dolayi) ve yabo dayii nerdsn diye bağiran kangalim alemsin sen:)
:D :D :D :D
sarianet
07.Mayıs.2012, 01:03
FB tv de manyak muhabbet dönüyo :D
sarianet
07.Mayıs.2012, 01:04
Bekir: sabah uayandığımda twitterden öğrendim TSli taraftarların gürültü yaptığını
top atsalar uyanmayacaksın diyo selçuk da :D
FB DOKTORU İÇİN: 15 dakkada adamı ayağa kaldırır vallahi iğneleri meşhur sakatlanır sakatlanmaz hazırlıyo hiç sormuyo da neyin var diye sekiz dokuz tane vuruyo zevk mi alıyo ne :D:D:D
sui generis
07.Mayıs.2012, 01:12
beyler birşey soracam sizlere; şimdi biz 4 arkadaş maça gideceğiz 3 ümüzün kartı var ama 1 kart eksiğimiz var. onu da benim eniştemin kartıyla alalım diyoruz ama bileti alırken eniştemin gelmesi gerekiyor mu ? o izmir de biz istanbuldayız.
beyler, yok mu cevabı olan ? :)
SaLviO
07.Mayıs.2012, 01:13
bana bilet bulmazsan söylemem :D :D :D
sarianet
07.Mayıs.2012, 01:14
http://www.facebook.com/photo.php?v=366756280047121
hahaha şuna bakın ya
Stoch Sikinti yooook sikinti yoook :D:D:D (aynen söylediği gibi adamın dili böyle şimdi bunuda küfür olarak algılarsınız falan )
sui generis
07.Mayıs.2012, 01:15
bana bilet bulmazsan söylemem :D :D :D
fazladan kart bulursam ne ala ama şuan maalesef :) elden ne gelir :D
barahir
07.Mayıs.2012, 01:15
bu kart için aylık ödeme felan varmı yoksa alıcam derbi için
Yıllık 35 TL.. Bence her Fenerli rahatlıkla gözden çıkarabilir bu meblayı.. Bu arada Gold Kartla da 1 bilet alınabiliyo..
ReaList
07.Mayıs.2012, 01:17
Bugünkü maçta aslında yaklaşık 1 senedir, psikolojik ve fizyolojik olarak verdiğimiz savaşın bir parçasını gördük. Buna rağmen 2 maçımız kaldı ve kupalar alınacak 2 galibiyetle elde edilecek kadar yakın. Bu zamana kadar futbolcularımıza ve emeği olan herkese teşekkürler. Büyük zaferler büyük inançların ürünüdür. İnanın ve kazanın. Kaptanımızın 2 kupayı da kaldırması dileğiyle, Saldır Fenerbahçe.
http://1.bp.blogspot.com/_EnF0sE7lLjs/S7xsEZ61N9I/AAAAAAAAASQ/g1zOet7ANdA/s1600/nstarinformation_kupa2605-2.jpg
SaLviO
07.Mayıs.2012, 01:19
Yıllık 35 TL.. Bence her Fenerli rahatlıkla gözden çıkarabilir bu meblayı.. Bu arada Gold Kartla da 1 bilet alınabiliyo..
gelicek sezon alıcam
attirson
07.Mayıs.2012, 01:22
Bekir İrtegün @bekirtegun (https://twitter.com/#%21/bekirtegun) polis otobüsünde karanlikta önündeki yabo dayiyi görmeyen(yobonun renginden dolayi) ve yabo dayii nerdsn diye bağiran kangalim alemsin sen:)
:D :D :D :D
Mehmet Topuz bu yapar mı yapar. :n: :n:
ForsakeN
07.Mayıs.2012, 01:23
http://1.bp.blogspot.com/_EnF0sE7lLjs/S7xsEZ61N9I/AAAAAAAAASQ/g1zOet7ANdA/s1600/nstarinformation_kupa2605-2.jpg
Yazık, Serkan'ın hayatında görebileceği son şampiyonluk olmuş bu :n:
attirson
07.Mayıs.2012, 01:24
Şampiyon olmamız durumunda kupayı Alex mi kaldıracak. :D 18de olmadıgı halde kupa kaldırabiliyor mu ? :D
SaLviO
07.Mayıs.2012, 01:25
alex olur kadroda olmazsa eğer emre kaldırır ikinci kaptan
ReaList
07.Mayıs.2012, 01:25
Şampiyon olmamız durumunda kupayı Alex mi kaldıracak. :D 18de olmadıgı halde kupa kaldırabiliyor mu ? :D
Biz Şampiyon olalım da kupayı kaldıran çok olur : )
barahir
07.Mayıs.2012, 01:26
Alex kaldırcak tabi :) kadroda olup olmaması önemli değil.. Sonuçta o da madalya alacak..
sarianet
07.Mayıs.2012, 01:26
Biz Şampiyon olalım da kupayı kaldıran çok olur : )
kaldıramayan daha çok olur :)
ReaList
07.Mayıs.2012, 01:34
2006 İki final iki maç iki hüzün
2010 İki final iki maç iki hüzün
2012 İki final iki maç ....
Bu sefer alın da rakipleri üzün : )
sarianet
07.Mayıs.2012, 02:37
sabiha gökçen lübe ayardan
https://p.twimg.com/AsPvgETCMAQ8Jtu.jpg
https://p.twimg.com/AsPu5XWCEAAxa1J.jpg
https://p.twimg.com/AsPu8j8CIAAyRPo.jpg
sarianet
07.Mayıs.2012, 02:48
Orçun Yiğit @orcnygtKFY
17 maçın 16'sını kazan şike desinler, 5 derbinin 4'ünü kazan play-off olmasaydı desinler, hayır ne zaman BÜYÜKSÜN diyecekler merak ediyorum
çok beklersin kardeşim :)
futureless
07.Mayıs.2012, 02:50
Muhammet ben çok aldım o şekilde , taraftar kart ve kredi kartını götürüp hallediyordum hiç bir sorun çıkmadan.Gerçi adam abimi falan tanıdığı için belki öyle yapmış olabilir ama hep o şekilde aldım yani.
byariff
07.Mayıs.2012, 02:53
sabiha gokçen hava limaninda yine galatasaraya kufur ediyorlar :) demekki derbiye kendimizi hazirliyalim
sarianet
07.Mayıs.2012, 02:59
sabiha gokçen hava limaninda yine galatasaraya kufur ediyorlar :) demekki derbiye kendimizi hazirliyalim
malesef küfürleşmeyi önleyemiyoruz taraftar gruplarının büyük sorunu altraslan da küfrediyor genç fb de çarşı da ts taraftarı da keşke küfretmeden zekice tezahuratlarımız artsa
barahir
07.Mayıs.2012, 03:14
E küfüre ceza yokmuş diyolla Play-Off da..
sarianet
07.Mayıs.2012, 03:17
rahat olun renktaşlar
rahat olun renktaşlar
Zekirdek
07.Mayıs.2012, 09:41
2006 İki final iki maç iki hüzün
2010 İki final iki maç iki hüzün
2012 İki final iki maç ....
Bu sefer alın da rakipleri üzün : )
Yalnız dikkat edersek hep çift rakamlı yıllarda kaybetmişiz ve yine çift rakamlı yıl.
Fernando Gago
07.Mayıs.2012, 11:38
Araya 2008 girmemiş rahat olalım :D :D
SaLviO
07.Mayıs.2012, 12:03
stochun dediği gibi sıkıntı yok beyler rahat olun :D o talihsizliği bu sezon yenicez inşallah
sarianet
07.Mayıs.2012, 13:31
...
bu nedir abi müthiş ya
ReaList
07.Mayıs.2012, 13:44
Avukat Emre'nin şöyle bir derlemesi var çok güzel okumanızı tavsiye ederim.
http://fotospor.com/yazi/3-temmuzdan-sonra-neler-dediler_81667
Özellikle şu ; Geçen sene şikeyle şampiyon oldunuz bu sene şikede yok göreceğiz bakalım ne yapacaksınız DEDİLER kısmı şuan ki duruma baktığımız zaman muazzam : )
ommix
07.Mayıs.2012, 14:20
Alex iyileşirde oynarsa maçı koparır gibime geliyor.Alex'e çok güveniyorum eğer oynarsa GS maçında
SaLviO
07.Mayıs.2012, 14:21
bence aynı kadro ile devam etmeliyiz 4 3 3 forever :D :D
World Hollow o1
07.Mayıs.2012, 14:39
Fener gol gol gol golll...
Fener Gol gol gol... ;)
Yanlış anons Serhatcım :D
F E N E R
G O O O O O L
G O O O O O L
G O O O O O L
sarianet
07.Mayıs.2012, 14:40
İKİ KUPA GELİYOOOORRRRR
World Hollow o1
07.Mayıs.2012, 14:43
Acaba maç öncesi görsel birşey yapılacak mı bilgi edinen varmı? Erken ama merak ettim..
Olası % 50 şampiyonluk şansımız olduğu için şunu yapılması beni mutlulukdan uçurur resmen, eğer maçtan sonra böyle birşey yapılırsa çok iyi olur bee :)
http://galeri.uludagsozluk.com/12/welcome-to-hell_22652.jpg
SaLviO
07.Mayıs.2012, 16:04
hele bi şampiyonluk gelsinde gerisi hiç önemli değil eğer şampiyon olursak bu yazda transfer dönemi çok hareketli geçicek
GeanyGS
07.Mayıs.2012, 16:06
Sanırım maç 17:00'da oynanacakmış. Gündüz olması GS için avantaj çünkü, gündüz maçlarında statlar istedikleri ambiansı yansıtamıyor sahaya.
SaLviO
07.Mayıs.2012, 16:11
sow düz koşulara başlamış perşembe gününe kadar hazır olur cuma takımla çalışır cumartesi 11 de :D :D :D
sarianet
07.Mayıs.2012, 16:22
maç saati hala 8 görünüyor tff sitesinde öyle bi saçmalık yapmazlar umarım
ommix
07.Mayıs.2012, 16:51
Maç saat 19.00'da yahu.
sananes
07.Mayıs.2012, 18:00
http://www.youtube.com/watch?v=UwUG87Ldl2M
bunu izlemelisiniz:) gs tv yayınına çıkmış fenerli arkadaş
SaLviO
07.Mayıs.2012, 18:02
selam verdik ya :D :D :D :D
SaLviO
07.Mayıs.2012, 18:15
Onat Akgül @adformoney (https://twitter.com/#%21/adformoney) @19Sow (https://twitter.com/#%21/19Sow) do you play on galatasaray match ?
Moussa Sow Officiel @19Sow (https://twitter.com/#%21/19Sow)
@adformoney (https://twitter.com/#%21/adformoney) i dont no my friend incha allah
türkçesi :D galatarasay maçında oynucakmısın gibisinden :D cevap bilmiyorum inşallah gibi :D :D
bu sowla cuma namazı kılmak isterim :D
RaSenGan
07.Mayıs.2012, 18:18
Yalnız bence Bienvenu oynasa Fenerbahçe için daha iyi olur.Sow önceki maçta sakatlanana kadar sahada yoktu nerdeyse.Şimdi sakatlığı da zar zor atlatmış bir şekilde oynarsa çok zorlanabilir.Ama hali hazırda morali yerinde son maçta da gol atmış bir Bienvenu var.Ve bence Bienvenu oynasa daha iyi olur FB adına.
Nedvedmania
07.Mayıs.2012, 19:23
Tamam uzatmayın beyler. Eğer karşı tarafı gerçekten ikna etmek istiyorsanız özel mesaj kısmından devam edin. Yok, karşımdaki zaten ikna olmaz diyorsanız uzatmanın bir manası yok :)
SaLviO
07.Mayıs.2012, 20:08
burda yine mesajları zımparalama operasyonu olmuş :D :D
sarianet
07.Mayıs.2012, 21:09
üle bari ne yazdılar onu söyleseniz :D
attirson
07.Mayıs.2012, 21:27
Bence de Sow iyleşsede Bienvenu ile başlamalıyız Gs maçına.Moralli bir Bienvenu sakatlıktan yeni çıkmış bir Sow'dan iyidir.Olmadı Bienvenu kötü oynarsa 2. yarı girer Sow.Alex'te eger tam anlamıyla hazır degilse 11 başlamamalı.Bjk maçında gördük sakatlıktan yeni çıkmış bir Alex'in nasıl oynadıgını.
SaLviO
07.Mayıs.2012, 21:37
beyler fb kartı olupta derbiye gitmicek varmı
ReaList
07.Mayıs.2012, 22:11
Sow sadece düz koşulara başladı, daha takımla çalışmalara başlamadı. Ben 11'de çıkacağını zannetmiyorum, Teknik Heyet Alex'te düştüğü yanlışlığa burada düşmeyecektir. Her halükarda 18'de olması bizim açımızdan iyidir. Son maçın 11'i Galatasaray maçı için idealdir. Yeter ki heyecan yapmadan, istekli ve arzulu bir oyun anlayışımız olsun ve bi zahmet öne geçince geri çekilmek yerine top çevirme yolunu kullanalım.
Eğer Galatasaray maçında son çıktğımız 11 ile çıkarsak kenarda oyunun skorunu etkileyecek. Mehmet Topuz, Caner Erkin, Özer Hurmacı, Moussa Sow ve Semih Şentürk gibi isimler olacaktır. Bu Galatasaray'a nazaran bizim adımıza zenginliktir.
eng1n
07.Mayıs.2012, 23:37
Sow sadece düz koşulara başladı, daha takımla çalışmalara başlamadı. Ben 11'de çıkacağını zannetmiyorum, Teknik Heyet Alex'te düştüğü yanlışlığa burada düşmeyecektir. Her halükarda 18'de olması bizim açımızdan iyidir. Son maçın 11'i Galatasaray maçı için idealdir. Yeter ki heyecan yapmadan, istekli ve arzulu bir oyun anlayışımız olsun ve bi zahmet öne geçince geri çekilmek yerine top çevirme yolunu kullanalım.
Eğer Galatasaray maçında son çıktğımız 11 ile çıkarsak kenarda oyunun skorunu etkileyecek. Mehmet Topuz, Caner Erkin, Özer Hurmacı, Moussa Sow ve Semih Şentürk gibi isimler olacaktır. Bu Galatasaray'a nazaran bizim adımıza zenginliktir.
Son maçta ki 11 ile çıkarsak kenar da bir de Alex olacak.
Kaka Leite
07.Mayıs.2012, 23:42
Ben kazanacağımızı düşünüyorum.Şampiyonluk golünüde Reto atacak ve yine bizi şaşırtacak diye düşünüyorum :)
SaLviO
07.Mayıs.2012, 23:44
isterse selçuk atsın yeterki o topu 3 direk arasından geçirsinlerde bize yeter
Fernando Gago
07.Mayıs.2012, 23:45
Yabo Dayı'dan bekliyorum ben de :D
Kaka Leite
07.Mayıs.2012, 23:46
Şimdiden yazıyorum sonra halleniyorlar :zuhaha
SaLviO
07.Mayıs.2012, 23:52
Adam 310 gündür sevdası uğruna hapiste yatıyor ve aklandığı gün "takımı ligden çekeriz" ayarı veriyor. Adamın dibisin Aziz Başkan
alıntıdır
futureless
07.Mayıs.2012, 23:54
Maçta ne olacağını kestirmek çok ama çok zor.Bazı maçlar vardır aşağı yukarı bilirsin kim nasıl oynar ne yapar eder diye . Bu öyle bir maç olacak ki , en azından olması gerekiyor ki , eşi benzeri görülmemiş . Tek korkum , maça korkak başlatması hocanın . Kondisyonerimiz neler yaptı bilmiyorum ama , normal sezonda Kadıköy'de oynanan maçta gördük ki yarım saatte bitti oyuncularımız. Şampiyon gibi oynanan yarım saatin ardından 2. lig takımına dönmüştük.Taraftar yaratır o baskıyı , yeter ki oyuncular mücadeleyi bırakmasın .
Kaka Leite
07.Mayıs.2012, 23:59
Galatasarayında en büyük sorunu ikinci yarıda Konsantrasyon sorunu bence çok kolay bozuluyor ve dağılıyorlar.Play Off'ta buna rastladık.
Geçen maç bitmiş gibi gözükmedik, bu maç her maçtan özel olacaktır.Benim korkumda Alex'in Beşiktaş maçındaki gibi oynaması oynatılırsa o maçta çok korkak oynadı ve mücadeleden kaçtı.
Belkide tekrarlamasın diyedir, bu maça saklamıştır.Bilinmez ama o maç pahalıya mal oldu...
SaLviO
08.Mayıs.2012, 00:02
biz eğer 2 2 biten maçtaki gibi başlarsak bu sefer devamını getiririz.Bu maç fatih terim faktörüde çok büyük etkilicek hocanın olmaması bizim için çok büyük avantaj
ForCimbom
08.Mayıs.2012, 00:19
Galatasarayında en büyük sorunu ikinci yarıda Konsantrasyon sorunu bence çok kolay bozuluyor ve dağılıyorlar.Play Off'ta buna rastladık.
Geçen maç bitmiş gibi gözükmedik, bu maç her maçtan özel olacaktır.Benim korkumda Alex'in Beşiktaş maçındaki gibi oynaması oynatılırsa o maçta çok korkak oynadı ve mücadeleden kaçtı.
Belkide tekrarlamasın diyedir, bu maça saklamıştır.Bilinmez ama o maç pahalıya mal oldu...
çok güzel tespit, değerli bir yorum. kesinlikle katılıyorum. geçen seneki faciadan kalma bir yara hala iyileşmedi bu.
byariff
08.Mayıs.2012, 00:21
çok güzel tespit, değerli bir yorum. kesinlikle katılıyorum. geçen seneki faciadan kalma bir yara hala iyileşmedi bu.
geçen sene ne alaka cozemedim geçen seneden kac oyuncu kaldi as takimda oynuyan 1 hakan balta ? + hoca ve teknik ekipte degisti ilginc bir yorum.
ForCimbom
08.Mayıs.2012, 00:31
geçen sene ne alaka cozemedim geçen seneden kac oyuncu kaldi as takimda oynuyan 1 hakan balta ? + hoca ve teknik ekipte degisti ilginc bir yorum.
tabi bu da farklı bir bakış açısı. belki olay daha geniş perspektifle görülecek bir açıdadır. yani belki değişmeyen bir mantalite var içerilerde bir yerde. mesela biz taraftarlar olarak birkaç gün öncesinden itibaren hesabına giriştiğimiz maçları gerçek hayatta oynamadan bir sonuca bağlayıp ona göre hareket edebiliyoruz. mesela beşiktaş'ı dün yenmiştik maç öncesinde. mesela bugün itibariyle başlayan hesap-kitap-hayal sürecinde de fenerbahçe'yi yeniyor durumdayız kadıköy'de.
RaSenGan
08.Mayıs.2012, 00:37
mesela beşiktaş'ı dün yenmiştik maç öncesinde. mesela bugün itibariyle başlayan hesap-kitap-hayal sürecinde de fenerbahçe'yi yeniyor durumdayız kadıköy'de.
Olaya böyle bakarsak 1 aydır lider biziz ama her maç sonucunda Fenerbahçe taraftarı şampiyon olmuş gibi seviniyor.Bu inanç,güven işi.Takımına inanmayan güvenmeyen insan böyle konuşmaz.İki takım taraftarı da takımlarına güveniyor.O yüzden yenicez kazanıcaz demek gayet normal bir şey.
ForCimbom
08.Mayıs.2012, 01:14
Olaya böyle bakarsak 1 aydır lider biziz ama her maç sonucunda Fenerbahçe taraftarı şampiyon olmuş gibi seviniyor.Bu inanç,güven işi.Takımına inanmayan güvenmeyen insan böyle konuşmaz.İki takım taraftarı da takımlarına güveniyor.O yüzden yenicez kazanıcaz demek gayet normal bir şey.
takıma inanmak güvenmek ne ki? böyle saçma sapan bir kılıf mı olur ya? nedir güvenmek, inanmak? çocuk mu yetiştiriyoruz, savaşa mı gidiyoruz? olacakları, veya muhtemel gerçekleri görmezden gelip işi inanıyoruz güveniyoruz geyiğine getirmek cidden yanlış bir tutum.
bir kere,
antalyaspor'la oynamıyorsun.
kaldı ki , defalarca ve defalarca ve defalarca gördüğümüz, mesela yine dün de tecrübe ettiğimiz beşiktaş maçı gibi oynanmadan skor tescillenmiyor, -her ne kadar biz beşitaşı yendiğimizi kabul etsek de kendi aramızda- sözgelimi ortaya ismini attığım antalyaspor da bizzat bize bunu birden çok defa yaşatmış bir takım.
son bilmemkaç yılda görmedik sanki bilmiyoruz bazı şeyleri,
kadıköy'de top yuvarlak değil diyordu- kendisi noktasındaki durum belirsiz olan- bir spor yazarı. vurun ama adam haklı.
fenerbahçe seyircisi maç içinde müthiş baskı kuruyor, hakemlere bizzati etki etme yönünden nirvana seviyesindeler. hatta biliyoruz ki, sadece fenerbahçe taraftarının böyle bir etkisinin olamayabileceği temkiniyle araştırıp yargısına vardığımız fenerbahçe lobisi gerçeği de gün gibi açık aslında. hakemler fenerbahçe maçlarında fenerbahçe oyuncularına kart göstermeden faul çalmadan 1 değil 2 değil 3 kere düşünüyorlar. nitekim emre belözoğlu 2 maçta bir zokora kadar ahlakdışı olmasa bile rakibinin kaval kemiğinde şut çalışması yapıyor lakin hiçbir zaman karşılığını görmüyor hakem tarafında bu hareketlerin.
yine fenerbahçe stadında yine hesap kitap yapmadan sahaya çıkmayan hakemler, en ufak bir aksilik durumunda bile acil durum vaziyeti alıyor ve eyyama kadar giden kuraldışı karar varyasyonları kart kombinasyonları-"sarı takıma 3 siyah takıma5 sarı versem ? " gibi- deniyor.
hakemlerin futbolcuların-yalnızca rakip futbolcular- teknik direktörlerin-yalnızca rakip teknik direktör- hayati durumları, sağlıkları; hep oynananacak maçın neticisinin art planında kalıyor. hakemin kafası yarıldığında bu bir kural içerisinde yeri olan karar gerektirmesi iken maç olduğu gibi seyrine devam edebiliyor. oraya gelen rakip takımlar kendi sahalarında fenerbahçeli futbolcular fenerbahçeli teknik sorumlular fenerbah.çeli yöneticiler fenerbahçeli tercümanlar fenerbahçeli aşçılar fenerbahçeli masörler ve fenerbahçeli otobüs şoförlerine özgürce kutlamaslarını yapıp sevinçlerini yaşamalarına imkan tanıyorken bu saraçoğlu'nda gerçek bir katliam sebebi olarak anılıyor. değil kutlama yapmak, sahada fenerbaheçe futbolcusu, tribünde de fenerbahçe taraftarı varken sahada söz hakkına sahip olmak, hakemle diyaloğa girmek, hatta iyice haddini aşıp fenerbahçeli futbolcuya söz söyleme cüretine girişmek tarifi getirilemeyen bir cürüm halini alıyor.
hepsini bir kenara koyduk veya hepsini bir şekilde atlattık diyelim. kızılmasın şimdi ama fenerbahçe balı diye bir şey var bu dünyada. yokmuş gibi davranmak görmezden gelmek pek de fayda sağlamayacağı gibi tabii ki de engel de olunamaz. ama görmezden gelmemekte fayda var konunun anafikrinde ortaya attığım gibi. siz isterseniz bir milyon kere pas yapın yüzde 98 topla oynama oranın sahip olun 44'ü isabetli 44 şut atın, fenerbahçe maçlarında bir öneme sahip değil. top günündeyse veya istekliyse -ki çok düşük ihtimal- galatasaray'a veya başka herhangi bir rakip takıma gol atma, maçı kazanabilme fırsatı verir. yoksa degaj ustası volkan attığı uzun topla tek pasta stoch'u karşı karşıya bırakır ve golü yedirir, siz de kalakalırsınız.
hayatta hiçbirşeyin belli olmadığı gerçeği gibi değil, çok daha yoğun ve etkin bir belirsizlik bilinciyle yaklaşmak lazım futbola. hele türkiyedeki futbola, hele fenerbahçe maçına.
ForsakeN
08.Mayıs.2012, 01:21
Fenerbahçe balı... Artık metafizik de konuşur olduk
Kaka Leite
08.Mayıs.2012, 01:31
Yani ben böyle görüyorum.Tabii sen tam tersini savunabilirsin ama dikkati çok çabuk bozuluyor.
Oyuna iyi başlayan Galatasaray 15. dakikadan sonra üst üste ataklar yiyebiliyor.Yada Fenerbahçe maçındada olduğu gibi kaçırabiliyor.Ben bunu beceriksizlikten değilde konsantrasyon bozukluğundan olduğunu düşünüyorum.
ommix
08.Mayıs.2012, 10:45
Alex eğer kadroya alınacaksa ilk 11 başlar her zaman.Oyuna sonradan girip oyunun kaderini değiştiremez Alex.
ForsakeN
08.Mayıs.2012, 13:36
Alex eğer kadroya alınacaksa ilk 11 başlar her zaman.Oyuna sonradan girip oyunun kaderini değiştiremez Alex.
Neden ki? Eğer 90dk.yı çıkaracak kondisyonu yoksa gayette 60'tan sonra kullanılabilir. Oyuna sonradan girdi diye yapabileceği şeyleri yapmayacak mı?
byariff
08.Mayıs.2012, 14:08
acaba persembe gunu cezalar açiklandiginda baroni"ye ceza gelcekmi cok merak ediyorum niye derseniz trabzon maçinda tribunlere el kol hareketi yapti gostere gostere , bunun aynisinida melo yapmisti inonu stadinda ve meloya ceza gelmisti.
TR.CaPTaiN
08.Mayıs.2012, 14:24
http://www.yukleresim.com/di-J673.jpg
http://www.yukleresim.com/di-EBPB.jpg
Sekopej
08.Mayıs.2012, 15:01
acaba persembe gunu cezalar açiklandiginda baroni"ye ceza gelcekmi cok merak ediyorum niye derseniz trabzon maçinda tribunlere el kol hareketi yapti gostere gostere , bunun aynisinida melo yapmisti inonu stadinda ve meloya ceza gelmisti.
Hakem Melo için kart göstermiş miydi? Bilmediğimden soruyorum.
Cristian golden sonra yaptığı hareketle hakem tarafından cezalandırıldı, o nedenle sevk edilmeyecektir Disiplin Kurulu'na.
byariff
08.Mayıs.2012, 15:03
Cristian golden sonra yaptığı hareketle hakem tarafından cezalandırıldı, o nedenle sevk edilmeyecektir Disiplin Kurulu'na.
yok meloya kart gostermedi ama 1 maç ceza aldi.
Sekopej
08.Mayıs.2012, 15:05
yok meloya kart gostermedi ama 1 maç ceza aldi.
İşte, eğer eylem gerçekleştirildiğinde cezası verildiyse, genelde maçtan sonra sevk edilmiyor çünkü saha içerisinde cezası verilmiş oluyor. O nedenle hakem ya da gözlemci sevk etmeyecektir.
World Hollow o1
08.Mayıs.2012, 15:06
http://www.yukleresim.com/di-J673.jpg
http://www.yukleresim.com/di-EBPB.jpg
BU TAKIMI YIKAMAYACAKSINIZ!!!!!!
ForsakeN
08.Mayıs.2012, 15:33
Mehmet Topuz faranjit olmus. Alman hastanesinde calisan tanidigim muayene etmis, haftasonu oynayamaz diyo buyuk ihtimal.
SaLviO
08.Mayıs.2012, 15:38
franjit ne ya grip felanmı :D
BaGa TaRKaN
08.Mayıs.2012, 15:42
franjit ne ya grip felanmı :D
Yav Herşeyi de Görmeyin Bir Harf İçin Yahu :n:
Ceza geldi zaten sarı kart.
nekop
08.Mayıs.2012, 15:43
Kurallar bu şekildeyse gerçekten ortada büyük bir saçmalık var. Hakem görmezse 1 maç ceza alıyorsun, hakem görürse 1 sarı kartla kurtarıyorsun.
ForsakeN
08.Mayıs.2012, 15:45
Sohbet etmis yakinim baya, Mehmet, " Futbolu birakiyim 5 yil hizli bile yurumeyecem." demis :D :D Ne adam ya :D
SaLviO
08.Mayıs.2012, 15:46
Sohbet etmis yakinim baya, Mehmet, " Futbolu birakiyim 5 yil hizli bile yurumeyecem." demis :D :D Ne adam ya :D
yabo dayı dedirtseymiş keşke :D :D :D
Kurallar bu şekildeyse gerçekten ortada büyük bir saçmalık var. Hakem görmezse 1 maç ceza alıyorsun, hakem görürse 1 sarı kartla kurtarıyorsun.
Hayır yok saçmalık. Hakem görür de 1 maç cezalık hareket derse kırmızıyı verir iş disiplin kuruluna kalır Melo'nun hareketi gibi. Ama Baroni gibi ortada pek büyütülecek bir şey olmadığı durumlarda hakem sarı kartı verip kendi kararını verebiliyor. İlle ceza alacak diye bir şey yok yani hakem görmezse.
Sekopej
08.Mayıs.2012, 15:50
Gözlemci, tahrik aşırı diyerek sevk edebilir ama hakem görmediyse ve gözlemci görüp sevk ettiyse, kurul ya ceza verir ya da vermez. Kurulun sarı kart uygulaması yok.
Hakem orada kararını vermiştir, eğer bu şekilde olmasa, Zokora'nın pozisyonu için mesela, kurul ceza vermesi gerekir ama veremez çünkü hakem orada eylemi değerlendirmiş. Ha TV görüntülerine bakıp ceza verilmiyor mu, verildiği oluyor tabi.
Hakemin verdiği kart önemli değil, hakemin bir şekilde olayı değerlendirmesi önemli. Hakemin değerlendirirken yanlış yapması da kural değil hakem hatası olur.
nekop
08.Mayıs.2012, 16:02
Gözlemci, tahrik aşırı diyerek sevk edebilir ama hakem görmediyse ve gözlemci görüp sevk ettiyse, kurul ya ceza verir ya da vermez. Kurulun sarı kart uygulaması yok.
Hakem orada kararını vermiştir, eğer bu şekilde olmasa, Zokora'nın pozisyonu için mesela, kurul ceza vermesi gerekir ama veremez çünkü hakem orada eylemi değerlendirmiş. Ha TV görüntülerine bakıp ceza verilmiyor mu, verildiği oluyor tabi.
Hakemin verdiği kart önemli değil, hakemin bir şekilde olayı değerlendirmesi önemli. Hakemin değerlendirirken yanlış yapması da kural değil hakem hatası olur.
Anladım Serkan, teşekkürler. :)
byariff
08.Mayıs.2012, 16:55
9 Mayıs 2012 Çarşamba günü satışa çıkacak biletler fiyatları şu şekilde:
Türk Telekom ve Migros Tribünü: 66,00-TL
Fenerium Üst H-I Blok: 132,00-TL
Fenerium Üst C-D-F-G Blok: 154,00-TL
Fenerium Alt G Nissan Blok : 205,00-TL
Fenerium Alt B nesine.com Blok : 255,00-TL
Fenerium Alt F nesine.com Blok: 255,00-TL
Fenerium Alt C-E Blok: 305,00-TL
Fenerium Alt D Ford Blok: 315, 00 TL
SaLviO
08.Mayıs.2012, 16:58
66 lira çok iyi oldu şimdi sıra geldi bilet bulmaya :D :D
SaLviO
08.Mayıs.2012, 17:11
faik reyiz yine döktürmüş :D
http://www.youtube.com/watch?v=L8e_YZS-Zt0&feature=youtu.be
World Hollow o1
08.Mayıs.2012, 17:18
faik reyiz yine döktürmüş :D
http://www.youtube.com/watch?v=L8e_YZS-Zt0&feature=youtu.be (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DL8e_YZS-Zt0%26feature%3Dyoutu.be)
Eyvahhh... :D
Eyvahhh...
Eyvahhh... :D:D:D:D:D:D
World Hollow o1
08.Mayıs.2012, 17:20
Saldır Fenerbahçe oooolleeeeyyyy :n: :n: :n:
SaLviO
08.Mayıs.2012, 17:36
murat çelikel başkanlığa aday olmuş
RasAnt
08.Mayıs.2012, 18:10
Fenerbahçeli kardeşimiz :D
selam verdik
ommix
08.Mayıs.2012, 18:19
Neden ki? Eğer 90dk.yı çıkaracak kondisyonu yoksa gayette 60'tan sonra kullanılabilir. Oyuna sonradan girdi diye yapabileceği şeyleri yapmayacak mı?
Alex oyuna sonradan girip kapanan GS defansını açamaz.Elinde Alex varsa 11'de oynatacaksın.
Melo'nun yaptığıyla bunu aynı tutamazsınız.Melo'nun yaptığı harekete iyi bakın benzerlik olabilir ama Melo'nun yaptığı çok daha ağır bir hareket olmasına rağmen 1 maç ceza verilmiş.Baroni'ye ceza vermezler
nannar
08.Mayıs.2012, 18:22
58. maddedeki gibi hafif teşebbüs ağır teşebbüs işine döner bu baroni'nin olay da :) kurul karar verir ağırına hafifine.
Sekopej
08.Mayıs.2012, 18:29
58. maddedeki gibi hafif teşebbüs ağır teşebbüs işine döner bu baroni'nin olay da :) kurul karar verir ağırına hafifine.
Kurula gitme durumu yok, nereden çıkarıyorsunuz bunları? Hakem değerlendirmesine rağmen birilei kurula sevk edilecekse, bu Colman ve Zokora olmalı öncelikle.
furkan58
08.Mayıs.2012, 19:00
Alex oyuna sonradan girip kapanan GS defansını açamaz.Elinde Alex varsa 11'de oynatacaksın.
Ben tam tersine 60'tan sonra giren bir Alex'in daha çok iş yapabileceğini düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş maçında gördük ki Ersnt yapıştı Alex'e ve Alex hiç bişey yapamadı zaten kendini kasmadı da ama o maç 60'tan sonra girse yorgun Ersnt karşısında daha çok iş yapabilirdi.
Aynı şekilde bu maçta da sakatlığı tam geçmez ise kendini riske atmak istemeyeceğininden çok kolay markajda kalabilir ve takımı 10 kişi oynuyormuş durumuna sokabilir. Ama sonradan oyuna girerek hem kendini çok yormadan hemde yorgun savunma karşısında diri kalarak pasları ve aklıyla oyunu yönlendirebilir.
SaLviO
08.Mayıs.2012, 20:43
emre pfdk ya sevk edilmiş doğrumudur
eng1n
08.Mayıs.2012, 20:44
emre pfdk ya sevk edilmiş doğrumudur
doğru. bu sefer ki suçu bir Zokora'ya el uzatmak galiba.
SaLviO
08.Mayıs.2012, 20:45
ne için sevk edildiği belli değilmi
attirson
08.Mayıs.2012, 20:53
Çok normal karşıladım.Sonucta Fenerbahçe cumartesi günü şampiyonluk maçına çıkacak böyle şeyler gayet normal.
SaLviO
08.Mayıs.2012, 21:15
sıkıntı yok beyler sevk edilmemişler
Kaka Leite
08.Mayıs.2012, 21:31
Zokora (http://www.sporx.com/zokora/)'nın Emre'ye yaptığı hareketi de gözlemcisi ile izleyip değerlendiren Abitoğlu'nun "Pozisyona çok yakındım. Karardan pişmanlık duymuyorum. Defalarca pozisyonu durdurarak izledim. Top gittikten sonra Zokora (http://www.sporx.com/zokora/) duramıyor ve ayağı ileri gidiyor. Sonuçta çarpışıyorlar. Bence sarı kart yeterlidir" dediği ifade edildi.
Bu neyin kafası yahu ne diyor bu adam ? Bir ayak o derece nereye kalkıyor allah için
ommix
08.Mayıs.2012, 22:11
Zokora (http://www.sporx.com/zokora/)'nın Emre'ye yaptığı hareketi de gözlemcisi ile izleyip değerlendiren Abitoğlu'nun "Pozisyona çok yakındım. Karardan pişmanlık duymuyorum. Defalarca pozisyonu durdurarak izledim. Top gittikten sonra Zokora (http://www.sporx.com/zokora/) duramıyor ve ayağı ileri gidiyor. Sonuçta çarpışıyorlar. Bence sarı kart yeterlidir" dediği ifade edildi.
Bu neyin kafası yahu ne diyor bu adam ? Bir ayak o derece nereye kalkıyor allah için
O haber yalan büyük ihtimal.Hakem korktuğu için veremedi kırmızıyı o kadar.Ama o pozisyona kırmızı veremeyen hakem de bi daha hakemlik yapmasın
BleedingMoon
08.Mayıs.2012, 22:55
fıkra gibi olmuş. bence de kolpa.
futureless
09.Mayıs.2012, 12:23
Messi ile Alex kapışacak
Barcelona'nın Arjantinli süper yıldızı Lionel Messi, 21 Haziran'da Kolombiya'nın başkenti Bogota'da düzenlenecek bir gösteri maçında, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza ile karşılaşacak.
Kolombiya'nın başkenti Bogota, 21 Haziran günü dünya yıldızlarını ağırlayacak. Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin organize edeceği gösteri maçında, EURO 2012'den ötürü Avrupalı yıldızların yerine Güney Amerikalı futbolcular boy gösterecek. Davet edilen isimler arasında, Fenerbahçeli Alex de Souza da yer alıyor.
Çocuklar yararına oynanacağı açıklanan gösteri maçında, Messi'nin takımı ile "Dünya Karması" olarak adlandırılan Brezilyalı oyuncuların ağırlıkta olduğu kadro karşılaşacak.
Davete olumlu yanıt veren isimler arasında, Javier Mascherano (Barcelona), Daniel Alves (Barcelona) ve Alexis Sanchez'in (Barcelona), Messi'nin takımında yer alacağı, Julio Cesar (Inter Milan), Robinho (Milan), Juan (Roma), Radamel Falcao (Atletico Madrid) ve Alex (Fenerbahçe) gibi futbolcuların da diğer ekipte boy göstereceği açıklandı.
Teknik Direktör olarak ise Brezilyalı Dunga'nın bir takımda yer alacağı, diğer takımın başında ise Diego Simeone (Atletico Madrid) ve Marcelo Bielsa'nın (Athletic Bilbao) düşünüldüğü öğrenildi.
Sporx.
ReaList
09.Mayıs.2012, 13:12
Yarin kupa finali biletleri satışa çıkıyor hızlı davranıp bir bilet alarak Ankaraya gitmeyi düşünüyorum sene boyunca Fener`i Izmire 1 defa bile göndermeyen federasyonu kiniyorum belki Uefaya bile giderim : )
sarianet
09.Mayıs.2012, 13:47
izmirde organizasyon var gidiş geliş bilet 120 lira bilet bulamazsan bakabilirsin
ommix
09.Mayıs.2012, 14:11
FBTV; Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak bu dev derbi için özel bir yayın kuşağı hazırladı. Sezon boyunca Fenerbahçe futbol takımının kampı ve takım otobüsü de dahil olmak üzere diğer medya kuruluşlarına kapalı olan pek çok noktadan taraftarların izlemeye doyamadığı özel görüntüler ve röportajlar FBTV farkıyla ekrana gelmişti. Süper Finalde ise bu kez daha fazlası da olacak. Cumartesi günü oynanacak tarihi derbide FBTV'nin canlı yayınları sabah 09.00'da başlayacak ve günboyu sürecek.
"Kapılar Sadece FB TV'ye Açık"
Bu kapsamlı yayın kuşağında Fenerbahçe futbol takımının kamp yaptığı Samandıra Can Bartu Tesisleri'nden, Fenerbahçe futbol takımı otobüsünden , Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan ve Bağdat Caddesi'nden gün boyu canlı yayınlar gerçekleştirilecek.
Ayrıca, FB TV stüdyolarında gün boyunca aralarında ünlü sanatçılar, eski sporcular, gazeteciler ve ünlü yorumcuların yer alacağı programlar izleyicileri ekrana kilitleyecek"
KAYNAK : SPORX
Fatih Terim'in maçı Kadıköy'de nerede izleyeceğini merak ediyorum, Fanatik'te ki haberde yalanlandığına göre..
Fernando Gago
09.Mayıs.2012, 15:20
İlla izlemesi mi gerekli, ben olsam cezalı adama izin vermem. Kurallar böyle diyor.
SaLviO
09.Mayıs.2012, 15:22
Şeref tribününden yer verirler veya en tepede loca var orasıda olabilir
Fernando Gago
09.Mayıs.2012, 15:40
İsterse her maç yaptığı gibi hakemlerin arkasından kovalayıp maç izlesin sonuç fark etmeyecek de yine de cezalıysa bu maçı izlememesi gerekiyor. İzlese ne olacak talimat mı verecek. Bu da ayrı bir yasak ayrı bir ceza. İzlemesi yönünde baskı neden? Dumanla mı haberleşecekler?
SaLviO
09.Mayıs.2012, 17:40
derbiyi fenerbahçeli hakem cüneyt çakır yönetecek
Cüneyt Çakır'a gram güvenmiyorum.
Kendisi kariyerini ateşe atacak kadar itaatlidir bazılarına.
Gökhan Gönül'ü atışı hala gözümün önünde, geçen sene ki hatası da 5. lig hakeminin yapacağı cinsten değildi.
Diyeceğim o dur ki; taraftara çok iş düşüyor Cumartesi.
byariff
09.Mayıs.2012, 17:50
Cüneyt Çakır'a gram güvenmiyorum.
Kendisi kariyerini ateşe atacak kadar itaatlidir bazılarına.
Gökhan Gönül'ü atışı hala gözümün önünde, geçen sene ki hatası da 5. lig hakeminin yapacağı cinsten değildi.
Diyeceğim o dur ki; taraftara çok iş düşüyor Cumartesi.
bence bu son maç hata elbette olcaktir ama en aza inicektir diye dusunuyorum. ve cuneyt çakir tribunlerden etkilenmeyen bir hakem
bence bu son maç hata elbette olcaktir ama en aza inicektir diye dusunuyorum. ve cuneyt çakir tribunlerden etkilenmeyen bir hakem
Demek istediğim eğer bir yerden emir alırsa maçla ilgili o emire sonuna kadar uyar ve yaptığı tüm hataların üstü 'Barça - Chelsea maçını yöneten hakeme de mi laf söylüyorsunuz ?' sorusuyla kapatılacak veya kapatılmaya çalışılacak.
Fırat Aydınus'u 100.000 kere tercih ederdim şu maça, her yönden.
RaSenGan
09.Mayıs.2012, 18:01
Cüneyt Çakır'ın Avrupa ile burada yönettiği maçlar arasında büyük farklar var.Adam orada maç yönetirken kafası rahat yönetiyor.Ama burada öyle değil.Maç sonunda ülkesinin yarısı adama küfürler hareketler edebiliyor spor yorumcuları yerden yere vurabiliyor.Bu durum kararlarını etkiliyordur şüphesiz.Bu maçta penaltı da olur kırmızı kart da olur.Hakeme oldukça iş düşer bu maç.Umarım en iyi şekilde yönetir maçı.
sananes
09.Mayıs.2012, 18:02
Fırat Aydınus zaten benim için ülkenin en iyi hakemidir. Dünya'da da üst sıraları zorlar. Bu maça gelecek olursak artık başlığı açılsa fena olmaz aslında ama hakem Cüneyt Çakır'da olsa Fırat Aydınus'ta olsa ben de olsam fark etmez. Hata olabilir. Maç bizim sahamızda ve olası bir kötü sonuç karşısında sakin kalabilmeliyiz.Bizim takımımız zaten bu sene durabileceği kadar dik durdu,bu bize yeter demiyor muyuz. Centilmen olmalıyız,olmak zorundayız. Seneye de lig var çünkü seyircisiz oynama cezası alalım istemiyorum. Sonuç ne olursa olsun iki takım oyuncuları da alkışlanarak uğurlanırlar umarım.
Eğer olumlu düşünecek olursam şöyle bir gerçek var;
Çok aşırı düzeyde gördüğünü çalan bir hakem kendisi, olayın aslını falan hiç düşünmez o an ne görüyorsa onu çalar. Buna göre de Emre'nin Trabzon maçında ki gibi sakin oynayacağını düşünürsek, Galatasaray'da kırmızı görme potansiyelli daha çok oyuncu var.
Eğer Cüneyt Çakır maçı kendisi gibi yönetirse her türlü işimize gelen bir hakem olur..
Edit: http://www.ligtv.com.tr/haber/gokhan-gonul-boyle-atildi
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Mayıs.2012, 18:10
Zaten Turkiyedeki futbol futbol degil. Avrupa standartlarinda mac yonetilse her mac kirmizi kart veya penalti eksik olmaz ama hakemlerin toleransi sayesinde maclar 11 e 11 bitiyor. 2008 avrupa sampiyonasinda hepimiz gorduk, yari-final macina nerdeyse 11 kisi cikaramiyorduk. Bize normal gelen seyler avrupada hep kartlik aslinda. Cuneyt Cakir da avrupa mentalitesinde yonetince tukaka hakem oluyor. Aydinusla birlikte en iyi hakemimiz Cakirdir bence, cok cesur kararlari hic goz kirpmadan alabiliyor. Keske butun hakemlerimiz onu ornek alsa da cifte standartmis gibi olusan hakem kararlari ortadan kalksa. Ya hic tolerans gosterilmesin ya da sertlige prim verelim. Ikisi birden oldu mu haksizliklar ortaya cikiyor maalesef. Zaman icinde "bakin ingilterede hakem her faule duduk calmiyor" mantigiyla ligimizi katlettik, her tekmeye musamaha gosterilir oldu. Faulun sertligi olculdu. Sonunda geldigimiz nokta belli.
Ben Cuneyt Cakirin her zaman arkasindayim, umarim cizgisinden ayrilmaz.
ReaList
09.Mayıs.2012, 18:35
izmirde organizasyon var gidiş geliş bilet 120 lira bilet bulamazsan bakabilirsin
O da güzelmiş, organizasyon hakkında özelden bana mesaj atıp bilgi verirsen çok makbule geçer Ahmet, bilet bulamazsak ona yöneliriz.
ommix
09.Mayıs.2012, 18:48
Cüneyt Çakır iyi tercih.Bu maçta %90 kırmızı kart çıkar.Çok dikkatli olmamız lazım.Emre'nin üstüne oynayacaktır GS'li oyuncular özellikle Melo ve Engin.
Bu arada Aziz Yılıdırm, derbide cezalı olan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e, maçı kendi locasından izleme davetinde bulunmuş.
Kaka Leite
09.Mayıs.2012, 20:44
Lionel Messi, 21 Haziran'da Kolombiya'nın Başkenti Bogota'da Oynanacak Yardım Maçına Fenerbahçe'nin Kaptanı Alex de Souza'yı da Davet Etti.
Messi'nin Cağırdığı Isimler :
İspanya: Alves, Sanchez, Mascherano, Falcao, Godin
İtalya: Diego Forlan, Julio Cesar, Diego Milito, Robinho, Ezequiel Lavezzi, Juan, Alvaro Gonzalez
Türkiye: Alex
Portekiz: James Rodriguez
Arjantin: Ariel Ortega, Gabriel Milito
Fransa: Diego Lugano
Almanya: Juan Arango
Kolombiya: Giovanni Hernandez, John Viafara
Tutsun kolundan Luganoyu geri getirsin Kaptan :)
RasAnt
09.Mayıs.2012, 21:37
Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus en iyi 2 hakemimiz onlardan birinin maçı alması güzel olmuş
Lionel Messi, 21 Haziran'da Kolombiya'nın Başkenti Bogota'da Oynanacak Yardım Maçına Fenerbahçe'nin Kaptanı Alex de Souza'yı da Davet Etti.
Messi'nin Cağırdığı Isimler :
İspanya: Alves, Sanchez, Mascherano, Falcao, Godin
İtalya: Diego Forlan, Julio Cesar, Diego Milito, Robinho, Ezequiel Lavezzi, Juan, Alvaro Gonzalez
Türkiye: Alex
Portekiz: James Rodriguez
Arjantin: Ariel Ortega, Gabriel Milito
Fransa: Diego Lugano
Almanya: Juan Arango
Kolombiya: Giovanni Hernandez, John Viafara
Tutsun kolundan Luganoyu geri getirsin Kaptan :)
P.S.G.'den ayrılmak istediğini açıkladı (Eğer balon haber değilse). Gelir mi gelir vallahi. :icon_razz:
kalemci
09.Mayıs.2012, 21:44
Alex'in de gelmesiyle yedeğin yedeği durumuna düştü. 2-3 aydır neredeyse hiç oynamadı. Oynadıysa da 180 dakikayı geçmez. Büyük ihtimal kıtasına dönecek diye düşünüyorum :)
SaLviO
09.Mayıs.2012, 21:45
aman bizden uzak dursun da
Fernando Gago
09.Mayıs.2012, 23:45
Lugano devri bence de kapandı. Gelecek sene sağlam bir defans almamız lazım Sanırım Aykut Hoca yine Fransa'dan bakacak, Yobo'ya partner.
Fernando Gago
09.Mayıs.2012, 23:48
Bu arada diğer branşlarda kötü haberler geliyor. Voleybol Erkek'te Emre Batur'la yolları ayırmışız, İvan'ın ve Arslan'ın durumu belli değil. Kadın Voleybol'da Naz Aydemir gidecekmiş hem de Galatasaray ihtimalle dahilinde. Yabancılarda sorun var. Hedeflere ulaşıldı diye küçülmeye mi gidiyorlar anlamak mümkün değil.
SaLviO
10.Mayıs.2012, 00:07
Lugano devri bence de kapandı. Gelecek sene sağlam bir defans almamız lazım Sanırım Aykut Hoca yine Fransa'dan bakacak, Yobo'ya partner.
aykut hoca fransa ligine çok hakim
Bu arada diğer branşlarda kötü haberler geliyor. Voleybol Erkek'te Emre Batur'la yolları ayırmışız, İvan'ın ve Arslan'ın durumu belli değil. Kadın Voleybol'da Naz Aydemir gidecekmiş hem de Galatasaray ihtimalle dahilinde. Yabancılarda sorun var. Hedeflere ulaşıldı diye küçülmeye mi gidiyorlar anlamak mümkün değil.
Castellani de gitmiş.
Fernando Gago
10.Mayıs.2012, 00:56
Castellani de gitmiş.
Bunu şimdi duydum. Aziz Yıldırım buralara hakimdi, onun eksikliğini çok hissediyoruz.
Kaka Leite
10.Mayıs.2012, 04:37
Yani koskoca Alex hep oynasın isterim, bu maçta oynamamasını istiyorum.Nedenide Baroni onun yerine oynarken çok yararlı oldu bizim için önde baskı ve top kapmalar gayet iyiydi...
Alex Beşiktaş maçındaki gibi mücadeleden kaçan, önüne geleni doğru düzgün değerlendiremeyecekse kısaca Risk alamayacaksa oynamasın diyorum ben Baroni onun 10 katını yapar böyle oynarsa Beşiktaşta vasattı sanırım sakatlıktan çıktı yinelemesin diye öyle kaçak oynadı.
Kuracağı kadro ne olursa olsun eleştirmeyeceğim ben maç sonu eleştirimi yaparım.Buraya kadar gelmemiz zaten harika bir olaydı olsakta şampiyon olmasakta sorun yok.Olursak zaten harika olur ama olmasada gönüllerin şampiyonuyuz biz çıkacağı 11 bence şöyle
---------Volkan---------
Gökhan--Bekir--Yobo--Caner
----Emre----Baroni----
Dia------Alex------Stoch
--------Bienvenu--------
Böyle çıkacaktır.Yabancı sınırından Reto olmayacak ama aksine ben olmasınıda istiyorum :D
Kör olasıca böyle maçlarda iyi oynuyor :zuhaha
Aykut hoca Alex'i özel çalıştırdı diyorlar.
sananes
10.Mayıs.2012, 04:57
Aykut Hoca Reto'suz Mehmet'siz bu maça çıkmaz.
SaLviO
10.Mayıs.2012, 09:03
---------Volkan---------
Gökhan--Bekir--Yobo--Caner
----Emre----Baroni----
Dia------Alex------Stoch
--------Bienvenu--------
böyle çıkmak demek takım savunmasını 2 ön libero ile yapmak demek o da takımı intihara götürür :D :D
---volkan--
gg---bekir--yobo---ziegler--
----selçuk--emre--cris----
dia------------------------stoch
------bienvenu reyiz------
kazanan kadroyu bozmamalıyız bence
ForsakeN
10.Mayıs.2012, 12:32
Alex oynadığı taktirde Dia veya Stoch ikilisidnen en az biri yedek kalır o maçta. Aykut Hoca 3'ünü de sahada bırakacak kadar risk almaz hayatta.
Benim tahminim Trabzon maçının 11'i ile sahaya çıkacağımız yönünde.
Deus Dominus
10.Mayıs.2012, 13:04
Stoch-Dia yerine Caner-Mehmet Topuz bekliyorum ben. Belki hücum anlamında diğer ikisi kadar faydalı olamayabilirler ama takım savunması için, orta alanda üstünlük ve baskı kurmak için kesinlikle daha etkili isimler.
Fernando Gago
10.Mayıs.2012, 13:15
Hakan Balta'nın kanadını kullanmalıyız. Geçen Beşiktaş maçında koridor yaptılar gol ordan geldi. DİA direk oynar mı bilmem de mutlaka en az yarım saat faydalanmalı.
sarianet
10.Mayıs.2012, 13:23
Hakan Balta'nın kanadını kullanmalıyız. Geçen Beşiktaş maçında koridor yaptılar gol ordan geldi. DİA direk oynar mı bilmem de mutlaka en az yarım saat faydalanmalı.
bjk maçında bizde aynı şekilde gol yemiştik ama :D
SaLviO
10.Mayıs.2012, 13:26
demedi demeyin fatih hocanın cezası kalkacak
DenizlispoR
10.Mayıs.2012, 13:34
FB bu maçta orta alanını dirençi tutmalı,Galatasaray'a ilk yarım saat gol fırsatı vermezse GS'li oyuncular sinirlenecek ve hatalara başlayacaktır. Cristian kesinlikle oynamalı,Alex'in durumu ne bilmiyorum ama. :D
Fearless Coward
10.Mayıs.2012, 13:47
Gol atması gereken takım Fenerbahçe Oğuz tam tersi biz fırsat vermezsek onlar sinirlenir ve hatalara başlar :D
byariff
10.Mayıs.2012, 14:18
Gol atması gereken takım Fenerbahçe Oğuz tam tersi biz fırsat vermezsek onlar sinirlenir ve hatalara başlar :D
e yani rahatiz sohbet alaninda"da soledim fenerbahce yuklenicek galatasaray kontrollu oynucak oynamak zorundada zaten :D
ommix
10.Mayıs.2012, 14:18
Alex oynayacağım derse kesinlikle oynar.Aykut hoca Alex oynarsa normal taktiğine döner.
sarianet
10.Mayıs.2012, 15:29
abi twitteri türkçe yapmayacaklardı :D
http://c1205.hizliresim.com/x/b/5m9kq.jpg
ommix
10.Mayıs.2012, 16:54
Lig TV'nin haberinde Aykut hocanın Trabzon maçından farklı olarak M.Topuz-Dia değişikliği yapacağı söyleniyor.Alex ve Sow yedek.
Şahsi görüşüm belki tekrar söylüyorum ama elinde Alex varsa ya 11'de başlamalı ya da hiç kadroya alınmamalı.Yine de ne olursa olsun desteğimiz sonsuz.
sananes
10.Mayıs.2012, 17:01
Alex oynamayacaksa emre-cristian-selçuk gibi defansif yönü olan oyuncular varken, 2 kanadın da ofansif olması taraftarıyım.Kaldı ki galatasaray'ın yumuşak karnı hakan balta'nın olduğu taraf. Tek kanat ofansif olacaksa da bu sağ kanadımız olmalı eboue çok dominant bir oyuncu .ünkü.
Lim10
10.Mayıs.2012, 17:05
Alex oynayabilecek olsada, olmasada ben aynen Ts maçındaki kadro ve dizilişle çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.
SaLviO
10.Mayıs.2012, 17:18
Alex oynayabilecek olsada, olmasada ben aynen Ts maçındaki kadro ve dizilişle çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.
Bende katılıyorum artık Aykut Kocamanın 4-3-3ünü yaşamaya başlamalıyız
ForsakeN
10.Mayıs.2012, 17:39
Bizle de alakalı olduğu için buraya da yazıyorum. Fatih Terim'in cezasının kalan 2 maçlık bölümünü gelecek seneye almışlar. E ben de soruyorum Emre'nin cezalarını da gelecek seneye niye almadılar o zaman? Var mı böyle bi uygulama ya komedi resmen
SaLviO
10.Mayıs.2012, 17:40
demedi demeyin fatih hocanın cezası kalkacak
ben size dedim dimi bakın şimdi ne oldu :D :D :D
Lim10
10.Mayıs.2012, 17:44
Yok artık:)
footballer33
10.Mayıs.2012, 17:48
Ceza kalkmamış, önümüzdeki sezona ertelenmiş. Bu TFF öncekinden beter çıktı. Resmen alay ediyor bütün takımlarla. :)
iam1superman
10.Mayıs.2012, 17:51
twitter'da şöyle bir video geziniyordu, ben de sizlerle paylaşmakta yarar buldum renkdaşlarım.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wf8WzSMjtg0
İlk yorum mizahi öge içermektedir :)
ommix
10.Mayıs.2012, 18:02
twitter'da şöyle bir video geziniyordu, ben de sizlerle paylaşmakta yarar buldum renkdaşlarım.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wf8WzSMjtg0
İlk yorum mizahi öge içermektedir :)
Trabzon halkı Sadri Şener'i istifa ettirmeli.Hem Trabzona hem ülke futboluna zarar veriyor bu adam
iam1superman
10.Mayıs.2012, 18:05
Trabzon halkı Sadri Şener'i istifa ettirmeli.Hem Trabzona hem ülke futboluna zarar veriyor bu adam
Bi' anlasalar.
Gereksiz ve yersiz konuşmalarından bıkkınlık geldi usta.
Bordo61Mavi
10.Mayıs.2012, 18:09
Ses neden yok onu merak ettim
iam1superman
10.Mayıs.2012, 18:11
Ses neden yok onu merak ettim
Twitter'da takip ettiğim kişi böyle yayınlamış. Bende aynısını aldım.
Kaynak:https://twitter.com/#!/kemalmardin/status/200582392400986113
SaLviO
10.Mayıs.2012, 18:30
oranlar açıklanmış
Fenerbahçe - Galatasaray : 1.90 3.10 2.80
SaLviO
10.Mayıs.2012, 18:34
Bu metin, Fenerbahçe’nin Kutsal Taraftarı İçin Hazırlandı…
3 Temmuz 2011 … 24 Ağustos 2011… Veda etmek zorunda kalan dört as futbolcu… Sayfalarca yazı,saatlerce yapılan konuşmalar, acımasızca atılan manşetler…
17 maçlık seriyle gelen haklı zaferin kahramanlarından biri, taraftarından aldığı büyük güçle takımını dimdik ayakta tutan bir hoca; Aykut Kocaman… Bugün bir kez daha anlıyoruz, 7 Temmuz’da Topuk Yaylası’ndaki o sözlerin değerini…
"Biz buradayız, Fenerbahçe için savaşacağız" diyen futbolcular, Volkan, Alex, Selçuk, Bekir, Gökhan,… fark etmeksizin tarihe kazındı adları, "Kulübüm için her zaman her yerdeyim" diyen taraftarlar, dimdik durdular bu koca çınarın gölgesinde, birbirine sımsıkı sarılarak ayakta duran bir Kulüp ve 3 Temmuz’un üzerinden geçen tam 310 gün…
Kutsal formaya, alın terine sahip çıktık; geçen sezon yaşananlardan, kıran kırana geçen maçlarımızdan bir gün olsun şüphe duymadık, yazılanlara, çizilenlere söylenenlere inanmadık, yalnızca salonda-sahada değil "gece-gündüz" Kulübümüzün yanında olduk…
Her zaman her yerde olduk, FENERBAHÇE olduk…
’Ve 310 gün sonra, sezon başında inanması zor da olsa hedeflenen Finallerin adı oldu FENERBAHÇE!’
Bizi bugünlere getiren her değere binlerce kez teşekkürle, FENERBAHÇE’NİN Kupalardan, finallerden çok büyük olduğundan emin olan bir camia ile…
Şimdi görev yine Fenerbahçe’nin büyük taraftarında…
Bu büyük camia; kazansa da kaybetse de takımının yanında; bugün, yarın, gelecekte… Ve bu bilinçle destekleyecek takımını 12 MAYIS’TA!
Fenerbahçe taraftarı, aslında diğer maçlardan farksız gördüğü bu son maçta, 90 dakika "alkışlarla" takımının yanında; "susmayan ıslıklarla" rakibinin karşısında olmalı!
Kendi Futbolcusuna Güç, Rakibine Ders olmalı!
Her günü ayrı bir belgesel konusu olabilecek bu sürecin bugün geldiğimiz noktasında; FENERBAHÇE, hedefine aslında çoktan ulaştı.
Bundan sonra kazanılacaklar, sadece bir sembol olacak; Fenerbahçe, taraftarlarından alacağı sonsuz destek ile taraftarlarına bu mutluluğu da yaşatacak.
Ve tüm Fenerbahçeliler biliyor ki; İslam Çupi’nin, 19 Mayıs 1974’te söylediği bu söz, kazanılan-kaybedilen her kupada, asla unutulmamak üzere akıllarda…
"ŞAMPİYON OLMAK MÜMKÜN, FENERBAHÇE OLMAK İMKANSIZ"
Fenerbahçe Spor Kulübü
barahir
10.Mayıs.2012, 18:54
Fenerasyon Çalışıyor..
Lim10
10.Mayıs.2012, 18:57
Şöylede bi gerçek var; sen galip geldiğinde her türlü şampiyon oluyorsan, cezası iptal edilen Fatih Terim klübede, sağ kolunda Mourinho, sol kolunda Sir Alex'de olsa o maçı ka-za-na-cak-sın, nokta
furkan58
10.Mayıs.2012, 19:02
Türkiye Futbol Fenerasyonu diye pankart açanlar gerekli yerlere ulaşmış pankartları ki çalışmalar başlanmış. Neyse lami cimi yok o maç Ka-za-nı-la-cak başka yolu yok !
Lucas Neill
10.Mayıs.2012, 19:05
105 iptal olsun 58 eski haline dönsün ?
futureless
10.Mayıs.2012, 19:10
Hatayı hatayla kapatmayı onaylamak vol13213213123
Lucas Neill
10.Mayıs.2012, 19:11
O zaman önce kendi yöneticilerinizden baslayin o ise. Sanki bu kurallar GS ve Fatih Terim icin cikmis gibi davraniyorsunuz.
Night_Mare17
10.Mayıs.2012, 19:11
Türkiye Futbol Fenerasyonu diye pankart açanlar gerekli yerlere ulaşmış pankartları ki çalışmalar başlanmış. Neyse lami cimi yok o maç Ka-za-nı-la-cak başka yolu yok !
TFF kafasına göre yaptı sanki şunu her konuda sana cevap veriyorum , şu an kurallar öyle saçma ama öyle burda bize yapılan bir kıyak , torpil yok kural böyle yapabilecek bir şey yok.
byariff
10.Mayıs.2012, 19:12
Kimsenin isine gelmez biliyorlar yoksa :)
futureless
10.Mayıs.2012, 19:13
Kimin işine gelmiyormuş Arif ? Şampiyonluğu zorlamasak bu kadar uğraşacak mıydı bu konularla burdaki herkes ? Yine uğraşan olurdu ama azınlık olurdu .
SaLviO
10.Mayıs.2012, 19:13
kimin işine gelmez ?
bu hazımsızlığını anlıyorum
Night_Mare17
10.Mayıs.2012, 19:15
Lig Tv'nin diyeyim başka bir şey demiyorum :D :D
barahir
10.Mayıs.2012, 19:16
Evet Tüm konularda alınan kararlar Fenerbahçe Lehine'dir.. Oysa diğer takımlar için alınan kararlarda art niyet yoktur, kurallar dahilindedir.. Sizin mantığınız bu işte..
O maddeyi kimin değiştirmeye çalıştığı da aşikarken sizler hala olayı Fenerbahçe'nin üzerine yıkıyosunuz.. Siz bu kafayla devam edin, Fenerbahçe ile uğraşın, zaten uğraşanların düştüğü durumu görüyoruz bi anda puan farkı düşer kalırsınız böyle son maça... Oysa herkes işini yapsaydı belki bu maç sadece formalite olacaktı..
Ama açıkçası bizim işimize geliyor, siz hırslandırmaya devam edin bizi..
futureless
10.Mayıs.2012, 19:18
Ama açıkçası bizim işimize geliyor, siz hırslandırmaya devam edin bizi..
Yazının tamamına katılıyorum da , buraya bir vurgu , işi şansa kadere bağlamayın , motivasyon kaynağımız sizlersiniz . Ondan geliyor başınıza ne gelirse .
Bordo61Mavi
10.Mayıs.2012, 19:20
Orda okadar kamera var elbet yeni videolarda cikar.
SaLviO
10.Mayıs.2012, 19:21
http://f1205.hizliresim.com/x/b/5mprc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
bu nasıl bir yüz ifadesidir ya :D :D
sananes
10.Mayıs.2012, 19:28
Sadri Şener geçen seneki şampiyonluk için kavga etse,tartışsa didinse anlarım ama adam bildiğin her başarısızlıktan sonra bahaneler üretiyor. İstanbul takımlarına daha doğrusu fenerbahçe'ye sallıyor. İstanbul takımlarından Fenerbahçe'ye sallamasını normal karşılıyorum yani Trabzon halkının geneli fb'yi düşman gs'yi dost bjk'yi nötr görürler.
Ama şu görüntüleri savunan çıkarsa çok güleceğim. Fenerbahçe başkanı buna yakın bir şey yapsa 10 yıllarca konuşulur.