View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı
byariff
07.Nisan.2015, 19:23
Yakalananlardan biri fenerbahceliymis
Nedvedmania
07.Nisan.2015, 19:31
Yahu arkadaşlar bu dediğiniz olaylar ilk defa olmuyor. Fenerbahçe'nin otobüsü geçmişte hiç taşlanmadı mı ? Feneri geçtim anadoluda sürekli otobüsü taşlanan takımlar var. O zaman neden maçlar ertelenmiyordu ? Onlar psikolojileri etkilemiyor mu ?
Bu arada benim olay olduğu an olay hakkındaki yorumum ve RT'lerim bunlar. Anlam kargaşası yaşayan arkadaşlar için netleştirmiş olurum.
(Alttan yukarı doğru)
http://i.hizliresim.com/07dMA8.png (http://hizliresim.com/07dMA8)
attirson
07.Nisan.2015, 19:33
Taşla mermiyi hala birbirinden ayıramadık ya gülüyorum.O takım otobüsü denize uçsa ilk 3-5 gün belki olayın sıcaklıgıyla herkes üzülürdü ama sonra ua gibi platformlar göbek atardı eminim.Şu erteleme konusunda bile saçma sapan bir sallama var ilginc.Ertelemenin nedeni olayı sogutmak.Simdi yarın Mersin'le yapsak o maç savaş çıglıklarıyla gececekti olayın sıcaklıgıyla Trabzon'a küfürler pankartlar olur dururdu.Ama simdi bunlar azalacaktır olayın üstünden 2 hafta gececegi icin.Herşeye muhalefet olmak birşey kazandırmaz.Hala Fenerbahçe'nin sakatları diyenlere yuh olsun başka da birşey demiyorum.Biraz utanma olur.
Yakalananlardan biri fenerbahceliymis
Bu ne şimdi?
Redrum
08.Nisan.2015, 12:48
Kim yakalanırsa yakalansin, isterse malatyasporlu olsun; bu olayın futbolla, fanatizmle, holiganlikla alakası yok demek bence. Olay terör eylemidir. Terör, bir algı oluşturmak veya var olan algıyı değiştirmek amacıyla yapilan şiddet eylemleridir. Ülkeyi kavgaya, kaosa suruklemek, kutuplastirmak daha cok kimine isine gelir (hukumet mi, derin devlet mi, dıs istihbarar mi) bilemem, ancak her kimse onun planladigi, organize ve nitelikli bir saldiridir. Fail olarak 2-3 kisi yakalanir ve hapse girer. Biz buyuk resme bakalim:
1-Amac nefreti koruklemek. Buna alet olmayin. Nefret cozum getirmez.
2- Adalete ihtiyacımız var. Bu ülkede her konuda adaletin olması için meşru şekilde caba gosterelim. Adalet olduğu surece, her sorun çözülür, adalet yoksa toplum sorunlardan dolayı sağlıklı yaşayamaz.
Mamadou
08.Nisan.2015, 20:17
Bu ne şimdi?
Bence burada şair; Fenerin Fenerden başka dostu yoktur sözüne çamur atıyor olabilir...
SAİT71
08.Nisan.2015, 21:11
İyide yakalananların hangi takımlı olduğu nerden anlaşılıyor? Bu işi yapan kişiler zaten belli bir plan dahilinde yapmışlar, ben Fenerbahçeliysem emir gelince polise Galatasaraylıyım da diyebilirim?
Redrum
09.Nisan.2015, 07:07
Facebook adresinde fenerbahce sayfasıni beğenmesi fener formalı atkılı eski resimleri olması gibi şeylerden insanlar boyle çıkarımlar yapıyorlar. Fakat bence takim mevzusu gereksiz. Tuttuğu takımla alakası yok olayın. Ki fenerli olan bu şüpheliler serbest bırakıldı.
himone
10.Nisan.2015, 17:31
Diego alacakları ödenmediği için TFF' ye başvurmuş. Gözden çıkarıldı herhalde, futboldan zaten soğumuştuk bir de üstüne bunları ekleyip iyice tiksindiriyorlar.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
attirson
10.Nisan.2015, 18:12
Bir futbolcu şu uyarıyı verdikten sonra hiçbir şekilde takımda kalmamalı.Bu kadar profesyonellik fazla.Şampiyonluk mücadelesinde böyle birşey yapılamaz.
himone
10.Nisan.2015, 19:46
Şampiyonluk mücadelesi versen ne olur. Adam resmen günah keçisi yapıldı. Emenike ve Emre sahada hiçbir şey yapmazken hep bu adamın başına patladı olay. Mutsuz oyuncu herşeyi yapar, parasını vermezsen
de bu şekilde davranır.
europeanconquer
10.Nisan.2015, 22:33
Verilmeyen alacaklarını alıp,kontratını feshederse veya alacaklarını istemeyip direkt kontratını feshederse Diego'ya hak veririm ama gerisi yüzsüzlük olur,onuruyla alacağı bir para olmaz.
Tabi ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmiyor ama görüşüm bu şekilde :0:
roomonecool
11.Nisan.2015, 10:30
25 Marttaki ödemesi hariç diğer ödemelerin hepsi yapılmış abartmış Diego yani
himone
12.Nisan.2015, 22:14
Bence adamın derdi para falan değil, sene başından beri kendisine karşı olan tutumdan dolayı mutsuz. Hak etmeyen adamlar hala kazanılmaya çalışılırken bu adama en ufak bir şans bile verilmedi. Geçen sene de aynı şeyleri Alper'e yaptılar ama Allah'tan çocuk gıkını çıkarmadı, ama böyle adamlara yaparsan karşılığı bu olur. Diego başvuruyu yaptığında ne olacağını biliyordu, açık bir şekilde ben gitmek istiyorum demektir. Adama sene başından beri bu şekilde davranırsan adam en önemli dönemde bu şekilde davranır. Bu saatten sonra olayı çözmeye çalışmanın anlamı yok, ödeyeceksin taksitini, sene sonunda da 3-5 demeden satacaksın. Ama bu durumun yegane suçlusu da İsmail Kartal'dır ve yardımcıları da Rıdvan gibi yalaka spor yorumcuları.
Unsal123
14.Nisan.2015, 23:30
Binlerce dansöz var.
Bordo61Mavi
15.Nisan.2015, 00:44
Buyuk laf edip sonra sonunu getiremeyen bir yonetim olarak hatirlanacak bu yonetim heralde.
Havuzdan cikariz ...
Cas namustur ...
Maclara cikmayiz ...
dAleksic
15.Nisan.2015, 01:18
Bu saldırının planlanmış birşey olduğunu düşünmeye başladım iyice. Hayatta tesadüf diye birşeyin olmadığına inanan biri olarak; bu kadar sakat ve kaos ortamı olan camiada, bu saldırının düzmece olduğunu ve takımdaki ortamın düzelmesi için gereken soluklanmayı yaratmak için belli kimseler tarafından planlanmış bir aksiyon olduğunu düşünüyorum. Tabi bu bir varsayım, FB'li dostlarım hemen saldıraya geçmesinler :)
Ayrıca 1 değil 2 değil 3 değil, önce tehdit, sonra blöf, ardından da tükürdüğünü yalama olayı da hiç hoş değil. Zaten antipati ile karşılanan bir camia, iyice eleştiri oklarını üzerine çekiyor.
Barak
15.Nisan.2015, 10:56
Buyuk laf edip sonra sonunu getiremeyen bir yonetim olarak hatirlanacak bu yonetim heralde.
Havuzdan cikariz ...
Cas namustur ...
Maclara cikmayiz ...
Bizde en azından bir yönetim var sizde sahte kabadayı
Barak
15.Nisan.2015, 10:57
Fenerbahçe'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'kumpas' mektubu
Fenerbahçe Kulübü şike davasında sanık olarak dinlenen Cihan Oskay’ın ifadelerini ve itiraflarını içeren dosyayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na gönderdi.
Sarı lacivertli kulüp bu mektupta kumpas davasında yer alan bazı ifadelere de yer verdi.
Fenerbahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbah%C3%A7e)’nin mektubunda sadece Cihan Oskay değil şike davasının kumpas olduğunu ifade eden bazı polislerin de ifadeleri yer aldı.
Bu mektupta o dönem Fenerbahçe Kulübü’ne yönelik yürütülen şike operasyonunun çok önceden planlandığı ve Aziz Yıldırım’ı bir şekilde Ergenekon Davası’na bağlamak için hazırlıklar yapıldığı da belirtildi.
CİHAN OSKAY İTİRAF ETTİ
ŞU anda Muğla Cezaevi’nde cinayet hükümlüsü olarak yatan Cihan Oskay (üstte) dava sürerken İstanbul (http://www.hurriyet.com.tr/index/istanbul)’daki 16. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gelerek Aziz Yıldırım aleyhine ifade vermişti.
Oskay, kumpas davasını yürüten savcıya talimatla verdiği ifadede şu sözleri kullandı:
“12 Haziran 2009’da Zaman Gazetesi Haber (http://www.hurriyet.com.tr/anasayfa) Merkezi’nden Mehmet Fatih isimli biri beni aradı ve ‘Sizinle şike konularını konuşmak istiyoruz. Bu konuları iyi biliyorsunuz. Kitaplarınız var. Size köşe veririz. Siz köşenizde yazarsınız. Hoca efendi de bundan memnun olur. Aziz Yıldırım, Ergenekon davasının avukatlarının paralarını ödüyor. Yıldırım’ın Ergenekon ile ilişkileri vardır. Bunları en iyi bilen kişisin. Bize bunları anlatırsan, Samanyolu TV’de tanıtımını yapar, gazetede köşe veririz’ dedi.”
“İFADEDEN ÖNCE SAVCILARLA GÖRÜŞTÜM”
CİHAN Oskay ifadesinde 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ifade vermeden önce savcılar Mehmet Berk ve Cihan Kansız ile de özel bir görüşme yaptığını itiraf etti.
Oskay, ifadesinde “Benden bir dilekçe yazmamı ve bunu mahkeme başkanı Mehmet Ekinci’ye iletmemi istediler. Kitaplarımı Mehmet Ekinci’ye okuttuklarını söylediler. Bana şike konusunda tanıklık yap gereken cezalar kesilecek dediler” diye konuştu.
Oskay ifadesinde “Burada bir komplo kurulduğunu hissediyorum. Bu nedenle size bu ifadeyi vermek istedim. Eğer ben onların istediklerini söyleseydim Aziz Yıldırım, Ergenekon Davası’nda sanık olacaktı. 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yeniden görülen davada tanık olmak istiyorum” ifadelerini kullandı. Dilekçede ayrıca Cihan Oskay’ın Zaman Gazetesi tarafından ücreti ödenen Bodrum ve İstanbul arası uçak biletlerinin belgeleri de sunuldu.
haberin orjinali
Fenerbahçe'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'kumpas' mektubu - Hürriyet Futbol (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/28738032.asp)
Barak
15.Nisan.2015, 12:13
Bu saldırının planlanmış birşey olduğunu düşünmeye başladım iyice. Hayatta tesadüf diye birşeyin olmadığına inanan biri olarak; bu kadar sakat ve kaos ortamı olan camiada, bu saldırının düzmece olduğunu ve takımdaki ortamın düzelmesi için gereken soluklanmayı yaratmak için belli kimseler tarafından planlanmış bir aksiyon olduğunu düşünüyorum. Tabi bu bir varsayım, FB'li dostlarım hemen saldıraya geçmesinler :)
Ayrıca 1 değil 2 değil 3 değil, önce tehdit, sonra blöf, ardından da tükürdüğünü yalama olayı da hiç hoş değil. Zaten antipati ile karşılanan bir camia, iyice eleştiri oklarını üzerine çekiyor.
Allah akıl fikir versin .
mwaru
15.Nisan.2015, 21:31
Bence yanlış. Aziz başkan baktı hiç bir futbolcuyu satamayacak kadro da yaşlandı napim napim diye düşünürken aklına viyadükten geçen takım otobüsünü kurşunlatmak geldi. Ee otobüs uçsun, yeni genç bir kadro kurulur kimseyi satmakla uğraşmaz. Yahu allah aşkınıza bi azıcık düşünün bunu planlayacak adam viyadükde mi yapar ? Herşeyi geçtim viyadükten bari mantık yürütün. Hoş mantık yürütebilecek olsaydınız kendi takımını kurşunlattı diye bi fikir yürütmezdiniz ya.
Namzet
16.Nisan.2015, 13:25
Sana verdiğim cevap senin mesajından ötürü silindi buna ayrıyetten bir mesaj atayım o zaman.
Aziz Yıldırım ve arkadaşları baktı olacak gibi değil takıma bir silahlı saldırı kumpası yapıp 1 hafta zaman yaratalım takım soluklansın,zaman yaratalım kendimize vs vs e be kardeşim tüm teknik ekibin bulunduğu bir araca Viyadükte adam öldürmeye kasten gerçekleşir mi bu olay? Biraz mantıklı düşün de yaz o Otobüsdeki tüm takım ölse sen gelir buraya ligler devam eder de dersin Allah akıl fikir versin sana
Bordo61Mavi
17.Nisan.2015, 04:12
Bizde en azından bir yönetim var sizde sahte kabadayı
(gulucuk).....
sananes
26.Nisan.2015, 12:49
Yönetim gaza gelip Diego'yu harcamamalı. Seneye bu İsmail Kartal zaten gider. Yeni ve kaliteli bir hocayla Diego çok başarılı olabilir. Mustafa Denizli çok güzel yazmış. Adam diyorki "Diego kaliteli çok kaliteli, böyle adamlara gerekirse 6-7 hafta üstüste şans verilir. Diego'ya böyle bir şansı kimse vermedi.Bir oyuncunun özgüveni kaybolursa o oyuncudan verim alamazsınız." Cümleler tam böyle olmasa dahi çok yakındı. Diego'yu kazanmaya çalışmalıyız. Emenike yerine bu kadar Diego'da ısrar edilse çoktan kazanmıştık zaten.
himone
27.Nisan.2015, 00:41
Yönetim gaza gelip Diego'yu harcamamalı. Seneye bu İsmail Kartal zaten gider. Yeni ve kaliteli bir hocayla Diego çok başarılı olabilir. Mustafa Denizli çok güzel yazmış. Adam diyorki "Diego kaliteli çok kaliteli, böyle adamlara gerekirse 6-7 hafta üstüste şans verilir. Diego'ya böyle bir şansı kimse vermedi.Bir oyuncunun özgüveni kaybolursa o oyuncudan verim alamazsınız." Cümleler tam böyle olmasa dahi çok yakındı. Diego'yu kazanmaya çalışmalıyız. Emenike yerine bu kadar Diego'da ısrar edilse çoktan kazanmıştık zaten.
Bence hiçbir önemi yok, bu başkan kaldığı sürece bu futbol takımından hiçbir şey olmaz. Ne olacak sanki iyi bir teknik direktör getirip sene sonunda kovacak ve hop tekrar başa. Yıllardır hep aynı senaryolar, Eskişehir maçını izlerken her zaman düşündüklerimi düşündüm bu takım ne zaman iyi futbol oynayacak. Yıllardır ben iyi futbol oynadığımızı görmedim, harcanan paralara bak oynadığımız futbola bak. Bunların hocayla falan alakası yok, kendinden önceki 2 hocanın yaptıklarını yapıyor zaten. Parasını verdiğim için lig maçlarını izliyorum ama başkan gitmediği sürece bir daha hiçbir futbol maçıyla işim olmaz. Kombine, bilet, hatta ligtv bile tamamen çöpe atılan paralar. Diego, Alper, Emenike bu isimler tamamen önemsiz, aynen filmlerde gördüğümüz kral general ilişkisi. Askerler ne zaman generali kraldan daha çok sevmeye başlarsa kral egosundan generali öldürüyor hem de vatan hainliği ile suçlayarak, bu senaryodan sıkıldık artık. Üstüne bir de sahadaki iğrenç futbolu görünce tamamen umudunu kaybediyor insan. Eskişehir maçında kaleye çekilen isabetli şutumuz yok, hoca çıkmış şampiyonluk yolunda 1 puan kazandık diyor her şeye karışmayı bilen başkan ortalıkta yok. Onun tek amacı 1 milyon üye yalanı, utanmadan bir de milleti arayıp kulübe üye olur musunuz diye soruyorlar.
Barak
27.Nisan.2015, 10:41
İsmail'in maç sonu Lig Tv'ye verdiği yorumu gören oldu mu? Dediği aynen şu '' Her oyuncunun her maçta oynayabileceğini ifade eden Kartal, 23 kişilik kadroyuz, her oyuncu her maç oynayabilir. Diego da zamanı gelince bundan sonraki maçlarda şans bulabilir. Emenike ile Kuyt'a gelince, Kuyt sakatlıktan yeni çıkmıştı. Bu ilk 11 Bursaspor'u yenmeyi başardı. 23 kişilik kadroda her oyuncuya saygı duyuyoruz" diye konuştu.'' Bu ilk 11 Bursaspor'u yenmeyi başardı diyor. Neresinden tutarsan tut akıl tutulması. İlk olarak sormak lazım Bursa kim ya? Barcelona mı? Bayern mi? Ayrıca Bursa'yı nasıl yendin Allah'ın cezası bir de ona bak...Adam Bursa'yı bile Bayern'i yenmek gibi başarı sayıyor bu adamla yola mı çıkılır.O kadar doluyumki buna ve yönetime...
Tüm maç sonu yorumları.. Sinir harbi yaşamak isterseniz işte link
İsmail Kartal: "Daha iyi oynamalıydık" | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi (http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=44669)
BaGa TaRKaN
27.Nisan.2015, 13:09
İsmail'in maç sonu Lig Tv'ye verdiği yorumu gören oldu mu? Dediği aynen şu '' Her oyuncunun her maçta oynayabileceğini ifade eden Kartal, 23 kişilik kadroyuz, her oyuncu her maç oynayabilir. Diego da zamanı gelince bundan sonraki maçlarda şans bulabilir. Emenike ile Kuyt'a gelince, Kuyt sakatlıktan yeni çıkmıştı. Bu ilk 11 Bursaspor'u yenmeyi başardı. 23 kişilik kadroda her oyuncuya saygı duyuyoruz" diye konuştu.'' Bu ilk 11 Bursaspor'u yenmeyi başardı diyor. Neresinden tutarsan tut akıl tutulması. İlk olarak sormak lazım Bursa kim ya? Barcelona mı? Bayern mi? Ayrıca Bursa'yı nasıl yendin Allah'ın cezası bir de ona bak...Adam Bursa'yı bile Bayern'i yenmek gibi başarı sayıyor bu adamla yola mı çıkılır.O kadar doluyumki buna ve yönetime...
Tüm maç sonu yorumları.. Sinir harbi yaşamak isterseniz işte link
İsmail Kartal: "Daha iyi oynamalıydık" | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi (http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=44669)
Bence Topun Ağzındaki Kişi Olduğunu Kendisi de İyi Biliyor O Yüzden Gitmeden Başkana Şirinlik Yapmaya Çalışıyor.
dAleksic
27.Nisan.2015, 15:24
FB geçen sezon 10 numarasız şampiyon oldu. Diego'ya ihtiyaç yoktu. Bu transfer tamamen A.Y.'nin, bizim Sneijder transferine misilleme yapmasından ibaretti. Rakiplere gözdağı vereceğim derken elinde patladı böyle. Aynısı Krasic transferinde de oldu. Transfer yapmak için yapılmış transferler bunlar.
sananes
27.Nisan.2015, 16:16
Geçen seneden öncede 10 numaralı şampiyonlukları vardı Fenerbahçe'nin. Yani sistem değişmeyecek diye birşey yok. Kaldı ki Diego 10 numaralı formayı giydiği için Alex gibi tek yönlü bir oyuncu değil. Sneijder'de aynı şekilde. Bu isimler yıllarca avrupada oynamış oranın disiplinine alışık oyuncular. Diego oyuna defansif anlamda "amc oynatılmaya çalışan Cristian" kadar katkı verebilir emin olun.
Ayrıca bizim Diego'ya neden ihtiyacımız olduğunu kısaca,kendimce özetlemem gerekirse. Bizim hücum oyuncularımız Sow, Emenike, Kuyt, Webo hatta Alper pas anlamında çok yetenekli oyuncular değiller. Bunlara stoperlerimiz ve Mehmet Topal'ı da eklemek lazım. Kısacası koskoca 11'de 2-3 tane pas konusunda güvenilir oyuncu çok çok az. Topu rakip kapanmayı seçmediği sürece elimizde tutamıyoruz. Diego gol ve asist yapmasa dahi topu bizde tutmaya yarayan bir isim olabilirdi. Maalesef "TOP AYAĞINA YAKIŞAN OYUNCUYA KIL KAPMA HASTALIĞI" yaşayan hocamız adamı geldiği günden beri sabote etmeyi seçiyor.
himone
27.Nisan.2015, 18:44
Bence de Diego bu takımın yegane ihtiyacıydı. Top saklaması, oyun görüşü takımda maalesef kimse de yok. Eskiden bizim takımlarınız 6-7 tane hücumcu oyuncuyla oynar onlarla savunma yapardı, maçlarımız zevkli olurdu. Aykut Kocaman sağolsun kulübün futbol kültürünü mahvetti. Şimdi takımda 2-3 tane ofansif oyuncuyla oynuyoruz ve halimiz ortada. İğrenç ötesi bir takım olduk. Şu halimizle Seri A'da hiç sırıtmayız.
ForsakeN
27.Nisan.2015, 19:44
Diego gol ve asist yapmasa dahi topu bizde tutmaya yarayan bir isim olabilirdi. Maalesef "TOP AYAĞINA YAKIŞAN OYUNCUYA KIL KAPMA HASTALIĞI" yaşayan hocamız adamı geldiği günden beri sabote etmeyi seçiyor.
Stoch da aynen bu hastaligin magduru bence. Bunlara vereceksin 11 tane Salih Dursun
erdem344
27.Nisan.2015, 20:21
Bu hafta bence Diego oynar
Volkan - Gökhan - Caner - Bruno - Egemen - Topal - Emre - Diego - Alper - Kuyt - Sow
sananes
27.Nisan.2015, 20:40
Bu hafta bence Diego oynar
Volkan - Gökhan - Caner - Bruno - Egemen - Topal - Emre - Diego - Alper - Kuyt - Sow
Emre sakat olduğu için oynamayacakmış. Bana göre takımımızın en ideal orta saha ve hücum düzeni sırasıyla topal-meireles-diego-alper-kuyt ve sow olmalı ama hoca tek 1 maçta bile bu 6'lı ile oynamayı denemedi.
himone
28.Nisan.2015, 17:28
Emre sakat olduğu için oynamayacakmış. Bana göre takımımızın en ideal orta saha ve hücum düzeni sırasıyla topal-meireles-diego-alper-kuyt ve sow olmalı ama hoca tek 1 maçta bile bu 6'lı ile oynamayı denemedi.
Dediğin gibi şu düzenle oynasak şuan ligde çok rahat bir pozisyonda olurduk. Zaten ilk yarıda yanlış hatırlamıyorsam Başakşehir ve Mersin maçlarında böyle oynadık ve sonucu herkes gördü. Ayrıca benim düşüncem şu an kötü oyunun birinci sebebi Emredir. Sahada olduğu süre boyunca hiçbir şey yapmıyor, Cristian 2 olmuş durumda.
roomonecool
29.Nisan.2015, 09:42
Alperle diego aynı anda sahada olmalı bizim kanat diye oynattıgımız forvetlerimiz var diegoyla onlar Aynı anda oynamaz bikere merkez santrafor yok bizde al semih senturku diego yu görün o zaman
sananes
29.Nisan.2015, 11:05
Diego'yla aynı anda sahada duran oyuncular olmamalı. Sow mesela pas isterken hareketsizdir ayağına ister genelde. Kuyt öyle değil, Kuyt futbol altyapısı olarak çok sağlam olduğu için sürekli doğru koşular, doğru yer değiştirmeler yapar.
Dünki Bursaspor maçı örneğin Selçuk ve Mehmet Topal ile oynadı Diego. Yanındaki 2 orta sahada sabit 10 m2'de oynamayı seviyorlar. Diego pas verecekken onları bulmakta zorlandı. Yinede güzel oynadı. Yediğimiz golün sebebi olmasına rağmen hemde.
erdem344
01.Mayıs.2015, 21:20
Kenan Evren Lisesi olayı bence Fenerbahçeli Cumhurbaşkanı Fenerbahçeli Başbakan HATTA Fenerbahçeli DEVLET BAŞKANI yalanını ortaya çıkarmıştır.
himone
01.Mayıs.2015, 22:41
Kenan Evren Lisesi olayı bence Fenerbahçeli Cumhurbaşkanı Fenerbahçeli Başbakan HATTA Fenerbahçeli DEVLET BAŞKANI yalanını ortaya çıkarmıştır.
Bu olayların biz çoktan farkındayız ama diğer camialar değil. Bunun gibi birçok örnek var, FB ihaleye katılıp 50 milyon TL'ye ülker spor arenanın arsasını aldığında FB'ye peşkeş çekildi dediler, Kenan Evren lisesini istediğimizde 3 tane okul 1 tane spor salonu yapın diyerek sürekli engel çıkardılar hepsini yapmamıza rağmen hala engel oluyorlar, biz bu ülkede bütün vergilerimizi öderken diğer kulüpler vergi ödemeden bizimle rekabet ediyorlar. Sırf bunlar ekonomik olarak 200 milyon TL'nin üzerinde maliyet farkı oluşturuyor ama kimsenin umurunda değil, biz hala devlet tarafından kollanan bir takımız. Devlet bütün arazileri satarken biz bir tane okul arazisini YAP-İŞLET-DEVRET modeliyle isteyince birdenbire namus şeref hak hukuk düşünülmeye başlanıyor. Elin takımına stat yapıp veriyorlar, bize hakkımız verilmiyor. Utanmadan bir de 17 mio TL verelim susun demişler.
himone
09.Mayıs.2015, 21:01
Maçtan önce 1 milyon üye yalanı için arayıp "daha önce aradığımızda şuan düşünmüyorum demişsiniz, fikriniz değişti mi?" diye sordular. Maçtan sonra arasanıza ağzıma geleni söyleyip deşarj olayım. Çok kötülerini gördüm ama bu kadar aptal bir hocayı ilk defa görüyorum. Maçı bir şekilde kazandık ama Einstein'in ünlü sözü bizim takıma ve hocaya çok iyi oturuyor "Aptallığın En Büyük Kanıtı, Aynı Şeyi Defalarca Yapıp Farklı Bir Sonuç Almayı Ummaktır".
antiochia
12.Mayıs.2015, 20:27
Emenike ısrarı bize şampiyonluğa mal oldu..Bundan sonra Gs'nin puna kaybedeceğine ihtimal vermiyorum..Her golün, puanın altın değerinde olduğu sezonda Akhisar ve Konya maçları ile şampiyonluk gitti.
Barak
14.Mayıs.2015, 16:29
Söylenecek, hatta ağıza alınmayacak çok şey var ama yorumsuz....
http://i.imgur.com/QiO2gt1.jpg (http://imgur.com/QiO2gt1)
byariff
14.Mayıs.2015, 18:58
taktik vermiyormus oyle aciklama yapti :p
erdem344
15.Mayıs.2015, 07:42
100 yıllık fenerbahçe tarihinde gittik aziz yıldırım başkanlığına denk geldik ya böyle şansımıza
Mamadou
15.Mayıs.2015, 08:49
Bu adam gelecek sezon Diego'yu takımda tutup takımı onun etrafında şekillendirecek , sistemi Diego'nun üzerine kuracak bir hoca getirecek. Aynı Alex döneminde olduğu gibi. Orta saha ve hücum hattında yaşı 30'u geçmiş oyuncuları gönderip yerlerine 3,4 tane transfer yapılır bence. Kuyt gitti zaten Webo falanda yol alır muhtemelen. Bu sezon Galatasaray bu saatten sonra şampiyonluğu vereceğini sanmıyorum. Bu sezon Galatasaray dördüncü yıldızı takar seneye Fenerbahçe. Aziz Yıldırım tamam taraftar falan haz etmiyor artık ama muhtemel Galatasaray'ın bu sezon ki şampiyon olup dördüncü yıldızı takmasından sonra gelecek sezon için ona göre hoca , oyuncu seçimlerini yapacaktır. Yeni yapılanmaya gidecek.
europeanconquer
15.Mayıs.2015, 11:43
Bana göre Fenerbahçe bu sene şampiyon olsa bile elinde ki 30 yaş üzeri futbolcuların çoğunu elden çıkarmalı,Trabzon gibi bir değişime gitmeli,mali olarak da Trabzon'dan çok daha iyi bir kadro kurma potansiyeli var Fenerbahçe'de.Nedir öyle dedem yaşında adamlar sarmış bütün takımı.
Volkan,Bekir,Webo,Kuyt(zaten gitmiş),Meireles,Emre,Selçuk,Alves,Kadlec,Emenike, Mehmet Topuz,Serdar Kesimal,Krasic(gitti dememe gerek yok sanırım) takımdan gitmeliler.
Seneye de Stoch,Ertuğrul ve Recep Niyaz takıma katılmalılar ve çok iyi kanat oyuncuları lazım,Fenerbahçe'nin yıllardır kanat oyuncusu yok,Stoch'tan başka bir adam yok kanat diyebileceğim,zaten o da şu an takımda değil.
Ben Fenerbahçe'yi yönetsem böyle yapardım herhalde.
Barak
15.Mayıs.2015, 12:03
Takımdan Aziz - İsmail -Emre ve Volkan gitsin isterse transfer yapmasınlar kabulüm
Mamadou
15.Mayıs.2015, 14:10
Bana göre Fenerbahçe bu sene şampiyon olsa bile elinde ki 30 yaş üzeri futbolcuların çoğunu elden çıkarmalı,Trabzon gibi bir değişime gitmeli,mali olarak da Trabzon'dan çok daha iyi bir kadro kurma potansiyeli var Fenerbahçe'de.Nedir öyle dedem yaşında adamlar sarmış bütün takımı.
Volkan,Bekir,Webo,Kuyt(zaten gitmiş),Meireles,Emre,Selçuk,Alves,Kadlec,Emenike, Mehmet Topuz,Serdar Kesimal,Krasic(gitti dememe gerek yok sanırım) takımdan gitmeliler.
Seneye de Stoch,Ertuğrul ve Recep Niyaz takıma katılmalılar ve çok iyi kanat oyuncuları lazım,Fenerbahçe'nin yıllardır kanat oyuncusu yok,Stoch'tan başka bir adam yok kanat diyebileceğim,zaten o da şu an takımda değil.
Ben Fenerbahçe'yi yönetsem böyle yapardım herhalde.
Stoch'un takıma geri döndürüleceğini sanmıyorum. Yine kiraya verilir bence. Kaldı ki Alper sol açık oynayabiliyor. Orta sahada Mehmet Topal'ın yanına oyunun iki yönünü oynayabilen bir orta saha oyuncusu transfer edilir. Birer tanede direk oynayacak sağ açık ve stoper transferi yapılır. Bir kaç tanede ligden yerli oyuncu takviyesi yapılır. Sow varken forvet alınır mı bilmiyorum bide Emenike var. Forvet transferi için Emenike ve Sow'dan birinin satılması gerekir ki bence Emenike'yi satıp Sow'u direk forvet oynatmalı gelen hoca. En fazla bir yerli forvet ile Sow'u yedeklersin. Bu sezon Galatasaray artık şampiyonluğu vermez buradan. Galatasaray'ın dördüncü yıldızı takmasından sonra Aziz Yıldırım gelecek sezon için işi sıkı tutacaktır. En başta takımın başına disiplinli bir hoca getirip kadroda büyük bir temizliğe gidecektir.
dAleksic
15.Mayıs.2015, 14:24
Hala Aziz'den medet umuyorsunuz ya, bu kafayla daha çok ağlarsınız siz...
europeanconquer
15.Mayıs.2015, 17:12
Stoch'un takıma geri döndürüleceğini sanmıyorum. Yine kiraya verilir bence. Kaldı ki Alper sol açık oynayabiliyor. Orta sahada Mehmet Topal'ın yanına oyunun iki yönünü oynayabilen bir orta saha oyuncusu transfer edilir. Birer tanede direk oynayacak sağ açık ve stoper transferi yapılır. Bir kaç tanede ligden yerli oyuncu takviyesi yapılır. Sow varken forvet alınır mı bilmiyorum bide Emenike var. Forvet transferi için Emenike ve Sow'dan birinin satılması gerekir ki bence Emenike'yi satıp Sow'u direk forvet oynatmalı gelen hoca. En fazla bir yerli forvet ile Sow'u yedeklersin. Bu sezon Galatasaray artık şampiyonluğu vermez buradan. Galatasaray'ın dördüncü yıldızı takmasından sonra Aziz Yıldırım gelecek sezon için işi sıkı tutacaktır. En başta takımın başına disiplinli bir hoca getirip kadroda büyük bir temizliğe gidecektir.
Sezon başında Stoch'un sözleşmesi uzatılmıştı,gelecek sene tekrar takımda olur diye düşünüyorum,elde bir adam varken yeni arayışlara gireceklerini düşünmüyorum.Alper ise bana göre kanatta çok eğreti duruyor,Topal ile yan yana oynasa daha iyi.
http://www.footballuser.com/formations/2015/05/1256657_Fenerbahce_SK.jpg
Benim kafama göre yaptığım planlamada Fenerbahçe'ye 3 stoper,1 tane sağ bek,2 orta saha,1 forvet arkası,3 kanat ve 1 tane forvet gerekiyor.Tabi saydığım oyunculardan Volkan,Emre,Kadlec,Bekir ve Alves bana göre kesin takımda kalacakları için daha az transfer yapılacaktır.Ama dediğim gibi Fenerbahçe'nin şu an en acil ihtiyacı kanat transferidir,kanat falan yok Fenerbahçe'de,Alper kanatta değil orta saha merkezde çok daha yararlı olur.Futbolcuların orjinal mevkilerinden başka yerde oynatılması kadar gıcık olduğum başka bir şey yoktur.
Sow mesela,Fenrebahçe'de 140 maçta 59 gol atıp 28 asist yapmış.Sow Burak'tan çok daha yetenekli,herkesin takımında görmek isteyeceği bir oyuncu değil mi ? Bana göre öyle ama bakıyoruz Burak ise Galatasaray'da 117 maçta 69 gol atıp 23 asist yapmış.Bunun sebebi Burak'ın daha iyi olması değil Moussa Sow gibi bir forvetin kanatta sürünmesidir.Abartmıyorum Sow sürekli forvet oynamış olsaydı şu an 80-90 golü bulmuştu Fenerbahçe'de.
himone
15.Mayıs.2015, 19:25
Biz Avrupa'dan 2 yıl ceza aldığımız sene bile yapılanmaya gitmedik, seneye gerçekten adam akıllı bir yapılanma beklemek hayal olur biz o şansı çok önce kaybettik. Bu takım bitmiş, bu saatten sonra bir şey beklememek lazım. Bir de eski mali gücümüz de yok, bari 3. olalım da boşuna şampiyonlar liginde ön eleme oynayıp sezona moralsiz girmeyelim.
Barak
18.Mayıs.2015, 15:58
Orta da bir Jürgen Klopp iddaaları var. Havaalanına giriş görüntüleri ve Fenerbahçe'li yönetcilerle görüştüğü iddaa ediliyor. Klopp böyle bir enayilik yapar umarım :)
himone
18.Mayıs.2015, 16:48
Şansal Büyüka da büyük bir hoca haberi vermiş ama bakalım ne olacak. Klopp ise ancak gazete sattırmak için yapılan bir haberdir, benim asıl korkum gidip Lucescu gibi hayatta hiçbir hedefi kalmamış bir adama uçuk rakamlar ve tazminat şartları ile sözleşme imzalatıp, sonra savunma futbolu oynattığı için eleştirip kovmaları. Takıma güzel futbol oynatan bir adam getirsinler başka bir şeye gerek yok, ben kupa falan istemiyorum maç bittiğinde yenilsek bile olsun güzel top oynadık diyebilelim. Zaten böyle oynarsak kupalar da gelir yavaşça.
erdem344
18.Mayıs.2015, 19:05
Avrupa merkezli hoca geleceği çok belli gönül isterki kloop olsun spalettide olabilir
avrupadan en az 3 topçu geleceğide bence çok belli
antiochia
21.Mayıs.2015, 15:01
Ben Lucescu ve özellikle Bielsa'yı isterdim
ForsakeN
21.Mayıs.2015, 15:42
Yahu ne Lucescu su arkadaslar. Adam 70 yasina gelmis ne hayir gelir bu saatten sonra. Bize daha basariya ac hocalar lazim.
DenizlispoR
21.Mayıs.2015, 18:23
Bence Lucescu teknik adam yerine sportif direktör olarak daha başarılı olur. Fenerbahçe için onun eğitimini kabul edecek genç bir teknik direktör bence tam isabet olur.
Klopp ise hayal. Öyle bir kerizlik yapacaksa zaten hayal kuruyordur buraya gelirken.
himone
21.Mayıs.2015, 20:31
Ah birisi çıkıp dese ki önümüzdeki sezon için Lucien Favre ile anlaştık, şimdiden koşup kulübe üye olsam ve kombine için sabırsızlıkla beklesem.
europeanconquer
21.Mayıs.2015, 21:55
İsterse Mourinho'yu getirsin Aziz Yıldırım,hiç bir şey olmaz Avrupa'da,ligde zaten teknik direktör olmadan bile şampiyonluğa oynar Fenerbahçe.
Boşuna kafa yoruyorsunuz burada.
antiochia
21.Mayıs.2015, 22:31
Çok şükür elendi Azizbahçe..Bir Fenerbahçe'yi geri istiyoruz bu kadar basit yeter Aziz Yıldırım kendi yalaklarını al defol git artık
himone
21.Mayıs.2015, 23:13
Şaşırdık mı tabi ki hayır. Allahtan maçı izlemek gibi bir hata yapmamışım, bugün basketbol maçı vardı da kurtardı bizi İsmail Efendiden.
Sadixx
21.Mayıs.2015, 23:34
Taraftar yönetim istifa diye tezahurat yaparken acaba aziz gene satılmış köpekler diye bağırmışmıdır . :) Şahsen bugünkü maçta tek merak ettiğim nokta buydu.
World Hollow o1
22.Mayıs.2015, 00:28
Umarım P.tesi'de takım mağlup olur ve İ.K denen kukla gider tez zamanda.
Ve bir şekilde şu kulübe bir darbe yapılması gerekiyor A.Y denen kişiyide indirmek gerek.
Bu maçlık düşüncem değildir kesinlikle 7 puanlık fark açıp 3 puan geriye düştük, adam Emenike'yi kazancam diye ligi sattı.
Şimdi de kalkmış Uygar'ı kazandık diyor. Kimi kandırıyorsun hoca sen adamı ligde 1 dk. dahi oynatmamışsın, nerede kazandın Fifa'da mı kazandın hayırdır?
Defolun gidin lütfen.
GicaHagi
22.Mayıs.2015, 02:06
Fernandao'nun golünde yere atlamayip öyle duran Mert Günok icin hem Bjk'li hem Fb'li arkadaslari Uefa'ya mail atmaya cagiriyorum böyle rezillik olmaz :)
erdem344
22.Mayıs.2015, 07:15
Başkanlık için Saran yine aday olamayacak ona yanarım.
antiochia
25.Mayıs.2015, 23:35
Aziz Yıldırım'ı tebrik ederim 17 yıllık başkanlığında 9. GS şampiyonluğu için. Büyük ihtimalle kongrede yine seçileceğinden GS'nin en az 2 şampiyonluğu garanti..
Teşekkürler bu gurur senin Aziz Yıldırım..
erdem344
26.Mayıs.2015, 07:29
Gidenler :
Egemen
Bekir
Webo
Diego
Kayt
Emenike
Selçuk
Kadlec
Holmen
İki tane merkez orta saha bir tanede stoper bu sezonluk yeter. Zor birşey değil inanıyorumki yeni gelen hoca bunu yapacaktır.
Ayew alınabilir mesela sözleşme durumu da bitiyordu . Khedira da olabilir
Topal - Khedira - Ayew bence kulağa çok hoş geliyor
Stoper de mümkünse Güney Amerikalı olsun.O adamlarla bizim kanımız uyuşuyor
Hoca için ilk adayım da Jesus hocam olmazsa Spaletti hocam o da olmazsa artık İsmaille devam :D :D
http://www.footballuser.com/formations/2015/05/1262528_Fenerbahce_SK.jpg
antiochia
26.Mayıs.2015, 22:52
A.Yıldırım yine başkanlığa day olduğunu açıkladık..Çok mu şaşırdık..
Ölene kadar herhalde GS'nin şampiyonluğu 35-40 Fb'nin en fazla 25 olur..
europeanconquer
26.Mayıs.2015, 23:06
Keşke Fenerbahçe'de de eleştirilen Galatasaray camiası gibi bir camia olsa da kuklalar değil özgür iradeler oy kullansa.
Biz süperiz demiyorum ama en azından demokratik bir ortam,seçim oluyor.
dAleksic
27.Mayıs.2015, 14:59
Aziz bırakmaz başkanlığı, o kadar kirli, pis parayı nerede aklayacak yoksa ??
Sadixx
27.Mayıs.2015, 19:32
Gene birilerine sarmış aziz yok gazete yazdılar da bırakmadım felan iyice çocuk oyuncağı yaptı yönetimi. Gene seçilecektir... nasıl olsa yönetim kurulu onun adamlarından oluşuyor , seçim yapmasın daha iyi .
nerazzuri
29.Mayıs.2015, 08:14
kuyt,webo,krasic,kadlec,alves,holmen takımdan ayrılacak oyunucular. bunlar dışında kimse takımdan ayrılmaz. belki selçuk.
aziz başkan şampiyonluğu unutturacak birşeyler yapmak peşinde şu an. bunlar klasik herkesin bildiği şeyler artık. yabancı sınırının da kalkmasıyla güzelce bir şov yapacak gibi bu transfer dönemi.
2 stoper, sağ bek ve forvet transferi bekliyorum.
volkan
gg-transfer-transfer-caner
topal-meireles(emre)
emenike-diego-stoch
sow(transfer)
şeklinde yine önümüzdeki sezonu geçiririz.
SAİT71
30.Mayıs.2015, 08:08
Emreyle volkan olduğu surece bu takımdan hayır gelmez aziz y. Bıraksa da ali koç gelse keşke
nerazzuri
12.Haziran.2015, 21:21
sportif direktör tüm forvetlerin satılmasını istemiş. pereira'da böyle düşünüyor sanırım.
nani ve quaresma'yı şart koyarak imza atmış deniyor, önümüzdeki günlerde göreceğiz. forvet içinse mitroglou'yu istemiş.
Cengo
12.Haziran.2015, 21:40
Nani haberleri gerçek. Pazartesi görüşme için İstanbul'a geliyorlar.
diktac
12.Haziran.2015, 22:18
Nani gelse müthiş olur :)
aytekin79
12.Haziran.2015, 22:47
Yazık bu Fener'e . Aziz Yıldırım'ın oyuncağı oldu gene.
Cengo
13.Haziran.2015, 00:28
Yazık bu Fener'e . Aziz Yıldırım'ın oyuncağı oldu gene.
Bugün Nani'yi Galatasaray alsaydı bağıra çağıra sevinirdiniz. Kandırmayalım birbirimizi. İmkansız bir iş başarılmış olacak gelirsa. Normal şartlarda başarma oranı sıfır. Fizik sorunu hiç yok. Portekiz Ligi'nde 27 maç oynadı bu sezon.
aytekin79
13.Haziran.2015, 00:45
Bugün Nani'yi Galatasaray alsaydı bağıra çağıra sevinirdiniz. Kandırmayalım birbirimizi. İmkansız bir iş başarılmış olacak gelirsa. Normal şartlarda başarma oranı sıfır. Fizik sorunu hiç yok. Portekiz Ligi'nde 27 maç oynadı bu sezon.
Güldürmeyin kendinizi. Mesele Nani değil ki kardeşim. Şükür ki siz 17 senedir memnunsunuz bu adamdan yoksa biz nasıl 9 şampiyonluk kazanırdık ,4. yıldızı takardık, Avrupa şampiyonu olurduk efendime söyliyim her türlü başarı nasıl gelirdi ,bu biatçı kafayla devam edin siz ;)
Bu sefer kendisine bulduğu kukla Avrupadan
Tapatalk'tan gönderilmiştir.
Cengo
13.Haziran.2015, 00:49
Güldürmeyin kendinizi. Mesele Nani değil ki kardeşim. Şükür ki siz 17 senedir memnunsunuz bu adamdan yoksa biz nasıl 9 şampiyonluk kazanırdık ,4. yıldızı takardık, Avrupa şampiyonu olurduk efendime söyliyim her türlü başarı nasıl gelirdi ,bu biatçı kafayla devam edin siz ;)
Bu sefer kendisine bulduğu kukla Avrupadan
Boş laflar. Germeyin. Ego tatmini yapmayın. Yanlış yerdesiniz.
aytekin79
13.Haziran.2015, 00:50
Boş laflar. Germeyin. Ego tatmini yapmayın. Yanlış yerdesiniz.
:) Gerilmeyin gerilecek durum yok. Sadece acınacak durum var anlayana
Cengo
13.Haziran.2015, 01:14
:) Gerilmeyin gerilecek durum yok. Sadece acınacak durum var anlayana
Acınacak bir durum yok. Hâlâ boş muhabbet dönüyor. Germeyin insanları. Ne kadar zor olabilir ki üzerine bir şey yazmamak?
dAleksic
13.Haziran.2015, 01:43
Acınacak bir durum yok. Hâlâ boş muhabbet dönüyor. Germeyin insanları. Ne kadar zor olabilir ki üzerine bir şey yazmamak?
:) :) :) :)
ReaList
13.Haziran.2015, 09:21
Gelecek ay Aziz Yıldırım gider, Ali Koç gelir bir devir kapanır. Bu sezon Aziz Yıldırım ile başlamaz, en fazla 5 hafta dayanır ya da stadı tamamen kapatır. Öyle üç beş transferle kulübü içine soktuğu başarısızlık örtülemez.
aytekin79
13.Haziran.2015, 12:30
Boş !? Göreceli konuşmak için yaratılmışsın dostum. Ne kadar zor olabilir ki sinirlenmemek.
aytekin79
13.Haziran.2015, 12:32
Gelecek ay Aziz Yıldırım gider, Ali Koç gelir bir devir kapanır. Bu sezon Aziz Yıldırım ile başlamaz, en fazla 5 hafta dayanır ya da stadı tamamen kapatır. Öyle üç beş transferle kulübü içine soktuğu başarısızlık örtülemez.
Bravo İbrahim katılıyorum, budur yani bunu söyleyebilmek gerekir. Değil Nani Ronaldo gelse Aziz Yıldırım'ın başarısızlığı örtülemez.
Cengo
13.Haziran.2015, 13:59
Bravo İbrahim katılıyorum, budur yani bunu söyleyebilmek gerekir. Değil Nani Ronaldo gelse Aziz Yıldırım'ın başarısızlığı örtülemez.
J
Sana göre başarısız, bize göre başarılı. Konu kapandı. Kilit!
aytekin79
13.Haziran.2015, 14:01
J
Güzel. Böyle düşünüyorsan bizim için hiç problem yok
himone
13.Haziran.2015, 16:08
Gereksiz tartışma oluyor diye GS sohbet alanına girmiyordum, artık buraya da girmemek lazım herhalde.
dAleksic
13.Haziran.2015, 16:37
J
Senin şu otoriter tavırların fena yahu :) Komiksin, yapma böyle ;)
Cengo
13.Haziran.2015, 17:11
Senin şu otoriter tavırların fena yahu :) Komiksin, yapma böyle ;)
Komik ya da değilim. Ego tatmini yapılacak yer değil burası.
TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Haziran.2015, 17:16
kuyt,webo,krasic,kadlec,alves,holmen takımdan ayrılacak oyunucular. bunlar dışında kimse takımdan ayrılmaz. belki selçuk.
aziz başkan şampiyonluğu unutturacak birşeyler yapmak peşinde şu an. bunlar klasik herkesin bildiği şeyler artık. yabancı sınırının da kalkmasıyla güzelce bir şov yapacak gibi bu transfer dönemi.
2 stoper, sağ bek ve forvet transferi bekliyorum.
volkan
gg-transfer-transfer-caner
topal-meireles(emre)
emenike-diego-stoch
sow(transfer)
şeklinde yine önümüzdeki sezonu geçiririz.
14 yabanci kurali varken ben rahat durmayiz diye dusunuyorum. bi kere ilk 11 komple yabanci olursa sasirmam. ancak gorunen bekler ve kale yerli olacak, geri kalan 8 kisi yabanci olur. nani gelirse diger kanat icin de flash bi isim bekliyorum campbell gibi. forvette sow fernandao yeterli. meirelesin yanina iki iyi ortasaha alinir, defansta da alvesin yanina yine iyi bir stoper alinir, alinmali. beklentim bu yonde.
diego stoch emenike yolcu olurlar, kiralik ya da satilik. diger yabancilarin zaten sozlesmeleri bitti.
volkan
gg alves transfer caner
transfer
transfer meireles
transfer[nani] sow[fernandao] transfer[campbell]
Cengo
13.Haziran.2015, 17:35
Campbell yok. Hoca istememiş. A Spor'a Mahmut Uslu açıklama yaptı. Fernandao haricinde bir santrafor daha alacağız, kaleci de alabiliriz ama henüz bir görüşme yok demiş.
himone
13.Haziran.2015, 20:08
Eğer kaleci, stoper, sol bek ve orta sahamızı değiştirmezsek istediğimiz kadar forvet ve kanat alalım bir şey olmaz. Ayrıca Egemen'in kalması ve Alves'in gitmesi gerekirken nedense herkes tam tersini düşünüyor bana garip geldi. Benim merak ettiğim diğer konu da takımda bu kadar çok yüksek maaşlı yabancı oyuncu varken 7-8 tane üst düzey transfer nasıl yapılacak ortada sponsorluk bile yokken bu kadar para nereden geliyor acaba.
TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Haziran.2015, 23:46
himone
stoperde egemen kalirsa hayir demem ama o bolgeye saglam birini almamiz sart. egemenin gecen sezonki mac sayisi ve yasina bakarsak neden egemenin 11 disinda oldugu anlasilir. alvese guveniyorum ben, yanina hizli savasan bi stoper olursa iyi bir ikili olur. kjaer konusuluyor, iyi bir tercih denebilir bence. savunmadan pasla cikilacaksa yine bu ikili ideal duruyor ayrica.
Sadixx
14.Haziran.2015, 01:02
Şöyle doğru düzgün yabancılar gelse de ligin kalitesi artsa, lige yeniden heyecan gelse....
himone
14.Haziran.2015, 17:39
@himone
stoperde egemen kalirsa hayir demem ama o bolgeye saglam birini almamiz sart. egemenin gecen sezonki mac sayisi ve yasina bakarsak neden egemenin 11 disinda oldugu anlasilir. alvese guveniyorum ben, yanina hizli savasan bi stoper olursa iyi bir ikili olur. kjaer konusuluyor, iyi bir tercih denebilir bence. savunmadan pasla cikilacaksa yine bu ikili ideal duruyor ayrica.
Ben 2 yıldır Alves'i dikkatle izliyorum, yediğimiz gollerin yarısını Alves yüzünden yedik. Gereksiz yere öne doğru çıkıp hamle yapma sevdası yüzünden defansın dengesi bozuluyor ve o şekilde gol yiyoruz, bu sene takımda kalırsa Avrupa maçlarında ne demek istediğimi anlarsınız. Benim düşüncem Egemen ve Bekir kalmalı, Alves gönderilmeli ve 2 tane stoper alınmalı. 1 tanesi 26-27 yaşlarında tecrübeli, diğeri de genç. Hatta genç olan büyük takımlardan birisinin gelecek vaat eden oyuncusu kiralık şeklinde olabilir. Benim asıl canımı sıkan düzgün bir orta sahanın adının geçmemesi. O bölgede sadece Emre ve Meireles var ve bu iki oyuncuya kesinlikle güvenilmez, bir de Obi Mikel isimleri dönüyor kesinlikle bizim ihtiyacımız olan oyuncu tipi değil. Obi Mikel gelirse yine kontra atak futboluna döneriz, bütün pozisyonlardan önce topla arası çok iyi bir orta saha alınmalı yoksa işimiz yine zor.
antiochia
14.Haziran.2015, 20:47
Mert ve egemen ayrılıyormuş.Benim yönetime tavsiyem Mehmet Topal, Caner ve Alper'i de göndersinler..
ForsakeN
15.Haziran.2015, 00:16
Mert ve Egemen in ayrilisina bakilirsa yonetim Turk oyuncularin gozunun yasina bakmiyor gibi. Ayni ketumlugu Selcuk Bekir Volkan gibi oyunculara karsi da gosterirler umarim. Buyuk ihtimal maaslari dusuruyorlar.
Cengo
10.Temmuz.2015, 02:49
Volkan değil mi? Yanlış görmüyorum. Bayağı kilo vermiş. :eek:
92'de 88'e gerilemiş. 85 ideal kilosuymuş. Sezona 90 başlamıştı herhalde. 90 gözüküyor, Fenerbahçe verileri güncellemedi. Sezon içinde kilo aldı, belliydi.
http://i.hizliresim.com/JYRO1E.jpg
himone
10.Temmuz.2015, 18:43
Sonunda şu sakalı kesti ve Kurtlar Vadisi modundan çıktı, düzgün bir şekilde de çalışır, susup işini yaparsa kimse ağzını açmaz. Özellikle buna maçlardan sonra açıklama da yaptırmasınlar o zaman tekrar sevebiliriz. Bir futbolcu hem kötü oynayıp hem de antipatik işler yapınca çileden çıkartıyor insanı. Ama yine de şu Ospina içimizde ukde kaldı.
Bu arada kombineler hakkında bilgisi olan var mı? hafta içi müsait olmadığım için mecbur yarın gidicem, saat kaçta başlıyor acaba satışlar ve tribünlerdeki boşluk durumu nasıldır çok para malum adam akıllı bir yerden izleyelim bari.
Namzet
10.Temmuz.2015, 23:45
Volkan değil mi? Yanlış görmüyorum. Bayağı kilo vermiş. :eek:
92'de 88'e gerilemiş. 85 ideal kilosuymuş. Sezona 90 başlamıştı herhalde. 90 gözüküyor, Fenerbahçe verileri güncellemedi. Sezon içinde kilo aldı, belliydi.
http://i.hizliresim.com/JYRO1E.jpg
Sakaldandır o farklılık abi :D :D
SAİT71
12.Temmuz.2015, 00:55
Nani ne gol atmış frikikten be arkadaş, ayrıca Topal'ın attığı golde çok güzeldi ama Nani'nin frikiği bana yıllarca ŞL'nde klas oyunculardan yediğimiz o enfes, ustalık kokan golleri hatırlattı ve böylesine dünya yıldızını bu yaşta bu takımda izleyebileceğimiz için şükrediyorum Allah'a... :)
Mete07
12.Temmuz.2015, 03:29
Nani ne gol atmış frikikten be arkadaş, ayrıca Topal'ın attığı golde çok güzeldi ama Nani'nin frikiği bana yıllarca ŞL'nde klas oyunculardan yediğimiz o enfes, ustalık kokan golleri hatırlattı ve böylesine dünya yıldızını bu yaşta bu takımda izleyebileceğimiz için şükrediyorum Allah'a... :)
Al benden de o kadar resmen hissettigim bu Nani için , yarın bir gün avrupa maçında rakip takım 5-10 dakikalık bir periyotta baskılı oynayacak golü bulamayacak Nani bir iki hareket yapıp o topu ağlara göndericek ve yıllardır bizim çektigimiz şeyleri bizde birilerine yaşatıcaz çok HELECANLI :D
Barak
12.Temmuz.2015, 14:42
Şunu izleyin koparsınız :D
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=BG7lhGr59Xk&app=desktop
Vitor Pereira & Abdulkerim Durmaz (Basın Toplantısı) (Topuk Yaylası)
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Temmuz.2015, 15:22
gecen seneki kamp sonrasi ilk yapilan macla [sepahan-iran] dun yapilan mac arasinda daglar kadar fark vardi. oyuncu kalitesi muazzam artmis durumda. ustelik 2 ayri 11 cikarirsin, ikisi de sampiyonluga oynar. takim inanilmaz hirsli, gole doymuyor. sanki abdulkerimin [ Barak ] hayalindeki takim kurulmus gibi, o sinyali aldik bence.
Sadixx
12.Temmuz.2015, 15:29
Tek korkum playofflarda manchester united ın gelmesi.
Önder HOCA
12.Temmuz.2015, 16:15
http://i.imgur.com/rYtI9Ta.png
http://i.imgur.com/LmDt3mi.jpg
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Temmuz.2015, 16:53
rvp yolda...
Flightradar24.com - Live flight tracker! (http://www.flightradar24.com/F2TH/6c83bcf)
Önder HOCA
12.Temmuz.2015, 23:45
https://www.facebook.com/RioFerdinandOfficial/posts/871773152870601
ReaList
13.Temmuz.2015, 14:51
Maraş dondurmacısı kıyafetiyle gelmesi de enteresan olmuş :D
Önder HOCA
14.Temmuz.2015, 05:29
https://www.youtube.com/watch?v=8KxRBgMT5Ho
Kaka Leite
14.Temmuz.2015, 14:05
VP hakkında kuşkularım var. Bu ülkeye ne zaman hedefleri olan bir teknik adam gelse en kötü şekilde ayrıldı bu ülkeden. VP hakkındaki en büyük kuşkum da eğer olası bir ŞL ön elemesi elenmesi sonrası alacağı tavır. Eğer yelkenleri suya indirirse o zaman işimiz iş olur.
Ben bu sene ŞL gidip, 3. olarak Avrupa ligine kalmamıza çok sevinirim. Şu kadro ve bizim kura şansımızı göz önüne alırsak o kupayı 2. kez çok rahat getirir bu ülkeye kağıt üzerinde.
VP'ya "winner" bir hoca diyorlar ama bana pek öyle gelmiyor. Porto ve Olympiakos kendi liglerinde formayı sahaya atsalar zaten şampiyon olur. Oynatacağı oyunun fazla kapalı kutu olduğunu düşünüyorum. Hücum oynayacağız eyvallah da sen sistem olarak ne düşünüyorsun?
Van Persie'yi tek forvet oynatacak gibi gözükmüyor. Bence bu takımda Diego kesinlikle yer almalı özellikle Persie ile iyi işler yapabileceğine inanıyorum.
Şu ülkeye herkes geldi bir türlü teknik direktörlüğe Lucien Favre gelemedi. Şu adamı alıp bir takım başına koysa da zevkle oturup izlesem.
antiochia
14.Temmuz.2015, 15:43
VP hakkında kuşkularım var. Bu ülkeye ne zaman hedefleri olan bir teknik adam gelse en kötü şekilde ayrıldı bu ülkeden. VP hakkındaki en büyük kuşkum da eğer olası bir ŞL ön elemesi elenmesi sonrası alacağı tavır. Eğer yelkenleri suya indirirse o zaman işimiz iş olur.
Ben bu sene ŞL gidip, 3. olarak Avrupa ligine kalmamıza çok sevinirim. Şu kadro ve bizim kura şansımızı göz önüne alırsak o kupayı 2. kez çok rahat getirir bu ülkeye kağıt üzerinde.
VP'ya "winner" bir hoca diyorlar ama bana pek öyle gelmiyor. Porto ve Olympiakos kendi liglerinde formayı sahaya atsalar zaten şampiyon olur. Oynatacağı oyunun fazla kapalı kutu olduğunu düşünüyorum. Hücum oynayacağız eyvallah da sen sistem olarak ne düşünüyorsun?
Van Persie'yi tek forvet oynatacak gibi gözükmüyor. Bence bu takımda Diego kesinlikle yer almalı özellikle Persie ile iyi işler yapabileceğine inanıyorum.
Şu ülkeye herkes geldi bir türlü teknik direktörlüğe Lucien Favre gelemedi. Şu adamı alıp bir takım başına koysa da zevkle oturup izlesem.
Benim de 4-4-2 konusunda tereddütlerim var. Lucien favre genç ve potansiyelli oyuncular ile iyi teknik direktör.
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Temmuz.2015, 16:36
gs 442 ile sampiyon oluyor kac yildir. bence lig maclarinda saglam iki ortasaha ile 442 rahat oynanabilir. avrupa icin de 4231 ya da 433 gibi dizilisler kullanilir. onemli olan oyuncu secimi, rakamlara cok takilmamak gerek. elinde alex varken 442 yaparsan kayseri bile 4 atar sana.
ayrica terimin ogrencisi hamza hocanin rvp fernandao birlikte oynarsa ortasahasi duser yorumu dusundurucu. terimli gs, drogba-burak ya da necati-elmander ikilisiyle gayet de guzel ligi domine etti. meireles, topal ya da joseften kurulu ortasaha ile cok rahat 2 forvet tasinabilir bence. tabi bu dusuncelerim sadece turkiye ligi icin.
himone
14.Temmuz.2015, 18:29
Hala taktik ve dizilişe takılan insanlar var. Bu ligde diziliş önemli değil, hırslı olun ve koşun her türlü şampiyonsunuz. Temposuz oynarsanız kapanan savunmalara karşı iş yapamazsınız, eğer bu sene tempolu oynarsak ki öyle olacağı söyleniyor, zaten her türlü şampiyon oluruz. Önemli olan Avrupa ama bu sene yeni kurulmuş bir takımdan hemen başarı beklemek te saçmalık olur. Daha ilk turda elenme ihtimalimiz var ve abartmamak lazım, öncelikle bizim çok fazla baskı kurmamamız lazım. Bu kadro rahat olursa her türlü başarılı olur. Sonra eleniyoruz ve tüm camia karalar bağlıyor, 5. haftada yönetim ve hoca istifa diye bağırıyorlar. Asıl değiştirmemiz gereken bu mantalite.
Kaka Leite
14.Temmuz.2015, 19:12
Hala taktik ve dizilişe takılan insanlar var. Bu ligde diziliş önemli değil, hırslı olun ve koşun her türlü şampiyonsunuz. Temposuz oynarsanız kapanan savunmalara karşı iş yapamazsınız, eğer bu sene tempolu oynarsak ki öyle olacağı söyleniyor, zaten her türlü şampiyon oluruz. Önemli olan Avrupa ama bu sene yeni kurulmuş bir takımdan hemen başarı beklemek te saçmalık olur. Daha ilk turda elenme ihtimalimiz var ve abartmamak lazım, öncelikle bizim çok fazla baskı kurmamamız lazım. Bu kadro rahat olursa her türlü başarılı olur. Sonra eleniyoruz ve tüm camia karalar bağlıyor, 5. haftada yönetim ve hoca istifa diye bağırıyorlar. Asıl değiştirmemiz gereken bu mantalite.
Taktik ve diziliş elbette ki en önemli konulardan. Bütün yıldızları alıp bi takıma koyalım öyleyse kafasına göre takılsın hepsi?
Fenerbahçe her zaman bu ligde şampiyonluğa oynayacak bir takım ama sistemsiz bir takım her zaman kaybetmeye mahkum olur. Hocanın da senin dediğin gibi düşünmediğini açıklamalarından anlıyoruz zaten.
Önemli olan şey kendi sistemini takıma oturtabilecek mi? Ligde 4-4-2, Avrupa da 4-3-3 demek de şu sezonda çok akıl kârı değil. Bir sisteme yoğunlaşıp onu takıma işlememiz lazım çünkü yeni bir takımız. Çift forvet olayından bana göre eleme turundan sonra direk vazgeçecek hoca. Persie'nin çift forvet sisteminde istenilen işi yapamayacağını düşüyorum.
Josef - Topal ile o orta daha hücum yolunda kanser eder bizi. Meireles desen bana göre çok kaliteli oyuncu ama sakatlanma sorunu var. Diego'lu sistemlerin bize yarayacağını düşünüyorum.
himone
14.Temmuz.2015, 19:26
Taktik ve diziliş elbette ki en önemli konulardan. Bütün yıldızları alıp bi takıma koyalım öyleyse kafasına göre takılsın hepsi?
Fenerbahçe her zaman bu ligde şampiyonluğa oynayacak bir takım ama sistemsiz bir takım her zaman kaybetmeye mahkum olur. Hocanın da senin dediğin gibi düşünmediğini açıklamalarından anlıyoruz zaten.
Önemli olan şey kendi sistemini takıma oturtabilecek mi? Ligde 4-4-2, Avrupa da 4-3-3 demek de şu sezonda çok akıl kârı değil. Bir sisteme yoğunlaşıp onu takıma işlememiz lazım çünkü yeni bir takımız. Çift forvet olayından bana göre eleme turundan sonra direk vazgeçecek hoca. Persie'nin çift forvet sisteminde istenilen işi yapamayacağını düşüyorum.
Josef - Topal ile o orta daha hücum yolunda kanser eder bizi. Meireles desen bana göre çok kaliteli oyuncu ama sakatlanma sorunu var. Diego'lu sistemlerin bize yarayacağını düşünüyorum.
Benim yorumumda yıldızlarla ilgili bir şey yok, Tabi ki sistem önemli, benim demek istediğim diziliş önemli değil. Ben bu ligde istediğin dizilişte takım kurarım ve sistem düzgün işledikten sonra şampiyonluğa oynar. 4-4-2, 4-2-3-1, 4-5-1, 4-3-3, 3-5-2, 3-6-1 bunların önemi yok önemli olan oyunculara o sistemin gerektirdiklerini yaptırabilmen. Geçtiğimiz 2 sezon bunun en açık örneğidir. Taktiğimiz ve dizilişimiz değişmedi ama sırf oyuncuların ruh hali 2 sezonun sonucunun değişik olmasına sebep oldu. İyi bir hoca şu takımla 3-5-2 de oynar, 4-4-2 de, 4-3-3 de. Senin diziliş tercihin olmayabilir ama başarısız olacağı anlamına gelmiyor. Biz bu ülkede 4-2-4 te oynadık, 4-3-3 de oynadık ve şampiyon olduk, Beşiktaş ta 3-6-1 le şampiyon oldu. Bizim takımımızın da bu lig için düzen sorunu yok, her taktiği becerir. Ersun Yanal'ın oynattığı futbolun şişirmekten başka ne taktiği vardı bana açıklar mısınız? Daum'un oynattığı futbolda ne dizilişi gördünüz? Bu adamlar bu ligde şampiyon olmadı mı? Hepsinin de özelliği hırstı ama bu konular sadece Türkiye için geçerli, Avrupa'ya gidince hırsın yetmediğini hepimiz görüyoruz.
Benim düşüncem hangi taktikle oynanırsa oynansın sorun değil, yeter ki o taktik ve diziliş düzgün bir şekilde uygulansın. V. Persie konusuna girmeyi düşünmüyorum, ne yapıp edeceğini oynayınca görürüz. Sonuçta herkes adamı tanıyor ve aklında bir fikir var, benim düşüncem de Diego gibi bir oyuncunun önünde daha verimli olacağı yönünde ama Fernandao gibi bir oyuncunun yanında da çok iyi işler yapabilir.
Namzet
15.Temmuz.2015, 20:57
Dnipro karşısında Fenerbahçe'nin 11'i
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, Caner Erkin, Josef de Souza, Samuel Holmen, Luis Nani, Miroslav Stoch, Diego Ribas ve Jose Fernandao.
Namzet
15.Temmuz.2015, 21:45
Dnipro çok ilginç bir golle öne geçti,bireysel olarak sıkıntı var
Namzet
15.Temmuz.2015, 21:49
Fenerbahçe 0-1 Dnipro İY'
MassiveStroke
15.Temmuz.2015, 22:18
Daha sezon başı ama bu Stoch çöp adam bana kalırsa çalım atamayan orta açamayan kanat oyuncusu olmaz bana kalırsa tek özelliği şut atması..
Cengo
16.Temmuz.2015, 00:07
Stoch'un oyununa çeşitlilik katmaması, dolayısı ile tahmin edilebilir oyunu etkisiz kılıyor. Çok bir yedek olacaktır ama ilk 11 oyuncusu zor. Sol kanata ve orta sahaya transfer gelecektir mutlaka.
MassiveStroke
16.Temmuz.2015, 00:12
Alper gibi dikine gidebilen biri varken bana kalırsa transfer gereksiz kanat için özellikle Sow ve Stoch yedek beklerken Nani ve Alper as oynayabilir..
himone
16.Temmuz.2015, 15:07
Bence de Alper gibi bir cevherin üzerine yoğunlaşmayıp transfer düşünmek gereksiz. Sol kanat için biçilmiş kaftan ama orta saha transferi kesinlikle şart, alınacak oyuncunun da top hakimiyeti ve sürmesi üst düzey olmalı. Gerekirse en fazla paranın harcanması gereken yer orta sahaydı ama bütçenin büyük kısmı forvete harcandı. Forvetimiz çok iyi oldu ama orta saha iyi olmadıktan sonra bir anlamı yok. Hocanın bunu göreceğine inanıyorum zaten, özellikle Meirelesle yola çıkılmayacağını da birisi hocaya hatırlatmalı. Souza'yı ise şimdiye kadar beğendim(daha 2 maç oynadı çok erken), yine de 8 milyonun çok olduğunu düşünüyorum. Üstüne 3 milyon daha koyup Jordy Clasie alınmalıydı, çok saçma bir transfer tercihi oldu bence. Umarım orta saha eksikliği yüzünden sıkıntı yaşamayız.
antiochia
16.Temmuz.2015, 15:57
Ben Eylül'e kadar süre veriyorum ama ilk sinyaller iyi değil.Takım savunması ve kaleci ile orta sahada yaratıcılık konusunda sıkıntı var
Namzet
16.Temmuz.2015, 17:31
RVP'nin imzasından sonra 35.000 forma satmışız :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Temmuz.2015, 19:04
ben tempolu bir takim bekliyorum, kamp donemi oldugu icin fizik olarak bunu basaracak durumda degiller. o yuzden istenilen yaraticilik ve bitiricilik yok, defansta da basit hatalar fazlaca. kondusyon ve uyum ile takim kalitesini ortaya koyacaktir.
alper beklemedigim kadar iyi basladi, nani ile birlikte kanatlarin vazgecilmezleri olur gibi sanki. ortasaha bence de transfer istiyor, maliyeti dusuk tecrubeli bir isimle rotasyonu guclendirebiliriz veya kiralik formulu uygulanabilir o bolge icin. meireles pek devamliligi olan biri degil, 4. bir isim sart.
KanaKe
17.Temmuz.2015, 17:31
alper gibi bir oyuncu bu takimda yedek kalirsa yazik olur adama.. asiri derece potansiyeli yüksek bana tuncayin verdigi heyecani veriyor evet ikiside farkli tipte oyuncular fakat performans bakimindan hemen hemen aynilar.. bu arada kurayi yorumlayacak olursak shaktar bizim takimi bayagi zorlar bu isler transferle olmuyor ne yazikki takim oyunu ve uyum önemli oda su an icin bizde yok ayrica herkesin dedigi gibi lucescu faktörü var sayet elenirsek yapilan nani ve persie transferlerine yazik olacak koskoca persie yi avrupa liginde mi oynatacagiz :) ben sayet yakistiramam onun gibi bir oyuncuya eger sampiyonlar ligine kalirsak persie zamaninda carlosun yarattigi etkiyi yaratabilir takimda.. carlosun döneminde rakiplerin saygisi vardi bizim takima karsi ayrica tecrübesiyle saha icinde diger oyuncularada yardimci oluyordu.. persie de onun rolünü üstelenecektir avrupa arenasinda..
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Temmuz.2015, 18:53
shakhtar kurasi kotu oldu, takim guc kaybetmis olsa da artik bir ekol.
brugge ciksin isterdim.
Önder HOCA
17.Temmuz.2015, 19:27
shakhtar çok hazır en zorunu çektik
antiochia
17.Temmuz.2015, 19:31
Geçmiş olsun..Küçük çaplı mucize olmazsa UEFA'ya gidiyoruz..
Kaka Leite
17.Temmuz.2015, 23:57
Ohoo beyler ne oluyo?
Savaş sorunu olan, maçlarını başka stad da oynayan ve birçok oyuncusunu kaybetmiş bir takımdan bahsediyoruz. Şu eşleşmede ben Fenerbahçe'yi daha şanslı görüyorum. En büyük sebebine gelecek olursak yeni bir kadro, yeni bir oluşum ve Shaktar hocası Luce, onu neyin beklediğini bilmiyor.
Kağıt üstünde Nani'ye, Van Persie'ye önlem alırsın ancak henüz hiç bir resmi maça çıkmamış, tamamen kapalı kutu bir Fenerbahçe varsa karşında o zaman önlem alman daha da zorlaşır. Shaktar saha dışı sorunlar nedeniyle de kötü durumda olan bir takım şuan.
Bernard, Teixeira, Taison, Fred harici çok büyük birşey göremiyorum takımda. Forvette büyük güç kaybettiler, Luiz'in yeri kolay kolay dolmaz.
Biz bu turu geçemezsek bunun mutlak sebebi takımın uyumsuzluğu olacak. Ben bunun haricinde bir şey kesinlikle beklemiyorum. Ancak şu son hazırlık turnuvasında takım iyi şeyler koyarsa ortaya biz bu turu sanıldığından daha rahat geçeriz.
Altını çize çize söylüyorum, biz bu turda elenirsek bunun tek sorumlusu uyum sorunu olacak. Ama nedense içimde beklentilerin tam tersi olacağı hissi var.
Barak
18.Temmuz.2015, 01:46
En büyük handikapımız, Shaktar kendi kampını tamamladı. Yarın Liginde ilk resmi maçına çıkacak.
Namzet
18.Temmuz.2015, 02:38
İlk maç çok önemli.. 2-0, 3-1 'lik bir galibiyet alırsak deplasmanda turlarız
MassiveStroke
22.Temmuz.2015, 22:32
Sow-Fernandao-Diego üçlüsü can yakmaya devam ediyor.. RVP takıma dahil edilince nasıl olacak neler olacak merak ediyorum..
TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Temmuz.2015, 23:08
shakhtar maclari da bu sekilde gecerse takimin kalitesine ikna olucam. simdiye kadar izledigimiz fener cok iyi bir goruntu verdi, umarim resmi maclarda da ayni sekilde devam eder. takimin resmi olmayan mac icin bile arzulu oynamasi sevindirici ama obur yandan rakiplerin de dostluk maci havasinda olmalari handikap. takimin durumu konusunda yaniltici olabilir. shakhtar maclariyla birlikte ak kara belli olur.
Sadixx
22.Temmuz.2015, 23:13
bir tek fernandao yu ben mi beğenmiyorum çok mu abartıyoruz anlamadım ki ? maçlarda bana kalırsa hiçbir varlık gösteremiyor.
MassiveStroke
23.Temmuz.2015, 00:18
bir tek fernandao yu ben mi beğenmiyorum çok mu abartıyoruz anlamadım ki ? maçlarda bana kalırsa hiçbir varlık gösteremiyor.
Aslında çok iyi bir oyuncu değil her anlamda ama deniyor ve son vuruşları iyi olduğu için olumlu yönde yorumlar alıyor..
Escochae
23.Temmuz.2015, 00:34
Ben hayatımda bu kadar ikiyüzlü futbol oynayıpda bu denli sevilen bir futbolcu görmedim. Kimden mi bahsediyorum. Tabiki Sow. Son 2 senedir istatiksel anlamda kötü olmayacak rakamlara ulaşmış olsa da(gerçi onada küçük takımlara hatrick yada kopmuş maçlarda birden fazla gol atarak ulaştı) büyük maçların çoğunda koca bir hiç olan, 2-3 ay koca göbeğiyle oynayan, koşu mesafesi olarak hep gerilerde kalan, takımının ona ihtiyaç olduğu anda ortalarda olmayan bir oyuncuydu. İşin ilginç tarafı böyle olmasına rağmen inanılmaz seviliyor. Gerçi nasıl sevilmesin. Adam müslüman! Bu yeter Musa musa diye haykırmaya, koşmasada olur. Topal kim ki? O, Sow kadar Müslüman değil daha secdeye bile yatmıyor onun adını haykırmak doğru değil! Neyse çok fazla patlayıp olup olmadık şeyler de yazmak istemiyorum. Yalnız bunu söylemeden de geçmeyeceğim. Bu takımın en büyük tümörü ne Emenike ne de Emreydi. Açık ve net bir şekilde Sow'du. Eğer takımda kalırsa ve Fernandao/RVP'nin arkasında yedek konuma düşerse inanın takım içinde karışıklığa da sebep oyuncudur. Özelliklede taraftar ve teknik heyet arasında. Sow'dan Webo performansı yada kişiliği bekleyenler büyük bir yanılgı içindeler. O yüzdendir ki hazır piyasası varken satılması herkesin adına iyi olacaktır.
MassiveStroke
23.Temmuz.2015, 00:40
Ben hayatımda bu kadar ikiyüzlü futbol oynayıpda bu denli sevilen bir futbolcu görmedim. Kimden mi bahsediyorum. Tabiki Sow. Son 2 senedir istatiksel anlamda kötü olmayacak rakamlara ulaşmış olsa da(gerçi onada küçük takımlara hatrick yada kopmuş maçlarda birden fazla gol atarak ulaştı) büyük maçların çoğunda koca bir hiç olan, 2-3 ay koca göbeğiyle oynayan, koşu mesafesi olarak hep gerilerde kalan, takımının ona ihtiyaç olduğu anda ortalarda olmayan bir oyuncuydu. İşin ilginç tarafı böyle olmasına rağmen inanılmaz seviliyor. Gerçi nasıl sevilmesin. Adam müslüman! Bu yeter Musa musa diye haykırmaya, koşmasada olur. Topal kim ki? O, Sow kadar Müslüman değil daha secdeye bile yatmıyor onun adını haykırmak doğru değil! Neyse çok fazla patlayıp olup olmadık şeyler de yazmak istemiyorum. Yalnız bunu söylemeden de geçmeyeceğim. Bu takımın en büyük tümörü ne Emenike ne de Emreydi. Açık ve net bir şekilde Sow'du. Eğer takımda kalırsa ve Fernandao/RVP'nin arkasında yedek konuma düşerse inanın takım içinde karışıklığa da sebep oyuncudur. Özelliklede taraftar ve teknik heyet arasında. Sow'dan Webo performansı yada kişiliği bekleyenler büyük bir yanılgı içindeler. O yüzdendir ki hazır piyasası varken satılması herkesin adına iyi olacaktır.
Bence Sow'da bunu anladı.. Hani derler ya ''Yumurta kapıya'' dayandı. Şimdi Sow'un yaşadığı bu ve hazırlık dönemine iyi başladı bizim yeni hoca da kimseye yüz vermeyecek gibi herkesi deniyor şimdi RVP'de geldi Sow kendine dikkat ediyor eğer böyle giderse , rekabeti oluşturacak ve kendini gösterme çabasında.. uzun lafın kısası ben de tam tersi düşüncedeyim..
byariff
23.Temmuz.2015, 00:42
nani bana sanki elde patlicak gibi geliyor bir kac macda hic begenmedim.
Escochae
23.Temmuz.2015, 00:45
Bence Sow'da bunu anladı.. Hani derler ya ''Yumurta kapıya'' dayandı. Şimdi Sow'un yaşadığı bu ve hazırlık dönemine iyi başladı bizim yeni hoca da kimseye yüz vermeyecek gibi herkesi deniyor şimdi RVP'de geldi Sow kendine dikkat ediyor eğer böyle giderse , rekabeti oluşturacak ve kendini gösterme çabasında.. uzun lafın kısası ben de tam tersi düşüncedeyim..
Bizim taraftar iyiden iyiye abarttı ve diğer oyuncuların emeğine haksızlık ediyorlar. En ufak hareketinde bile musa musa diye bağırılır mı ya. İrrite oldum iyice. Sırf bu yüzden bile gitmesini istiyorum. Hem olası bir ortasaha transferine de kaynak yaratmış oluruz. Yoksa seneye bedavaya göndermek zorunda kalacağız.
MassiveStroke
23.Temmuz.2015, 00:50
Bizim taraftar iyiden iyiye abarttı ve diğer oyuncuların emeğine haksızlık ediyorlar. En ufak hareketinde bile musa musa diye bağırılır mı ya. İrrite oldum iyice. Sırf bu yüzden bile gitmesini istiyorum. Hem olası bir ortasaha transferine de kaynak yaratmış oluruz. Yoksa seneye bedavaya göndermek zorunda kalacağız.
Güzel yerlere değinmişsin hocam bazı abartılı sevdalar oluyor.. Bir de yine yorumun üzerinden bir farklı konuya geçeceğim. Bence bizim 2 yönlü dedikleri orta sahaya ihtiyacımız kalmadı.. Diego bu sene çok hırslı başladı ve oynadığı her maçta yeni yeni özelliklerini ortaya çıkarıyor , bildiğimiz 2 yönlü orta sahaya döndü tabi ofansif yanı daha çok basıyor ama bizim diğer orta sahalarda zaten çok defansif..
Escochae
23.Temmuz.2015, 00:58
Güzel yerlere değinmişsin hocam bazı abartılı sevdalar oluyor.. Bir de yine yorumun üzerinden bir farklı konuya geçeceğim. Bence bizim 2 yönlü dedikleri orta sahaya ihtiyacımız kalmadı.. Diego bu sene çok hırslı başladı ve oynadığı her maçta yeni yeni özelliklerini ortaya çıkarıyor , bildiğimiz 2 yönlü orta sahaya döndü tabi ofansif yanı daha çok basıyor ama bizim diğer orta sahalarda zaten çok defansif..
Yalnız Diego'nun performansından bende çok memnumum. Ama gerek 3 kulvarda mücadele edecek olmamız gerekse Diego'nun yaşı gereği zaman zaman fiziksel düşüşler yaşaması, ortasaha transferini atlamamamız gerektiğini düşündürüyor. Keşke Souza yerine oyunu iki yönlü oynayabilecek daha komplike bir oyuncu alınabilseydi.
ReaList
23.Temmuz.2015, 12:34
Nani - RVP - Kaejer gibi adamlar elde patlamaz, bu adamlar rüştünü ispatlamış büyük oyuncular. Tecrübe ve kaliteli bile yeter. Elde patlayacak olan adam ne idüğü belirsiz adamdır bence şimdiden patlamaya başlayan Fabiano ve Ba gibi. Souza ise henüz belirsiz. Hala ona 8 vermemize aklım almıyor. 3-4 daha ekle Dünyaca ünlü bir oyuncu getir oraya. Akıl işi değil.
sananes
27.Temmuz.2015, 12:24
Bu adam Caner'i kesip Hasan Ali'yi oynatacak gibi duruyor. Çok ama çok saçma bir seçim olur.
himone
27.Temmuz.2015, 18:40
Bu adam Caner'i kesip Hasan Ali'yi oynatacak gibi duruyor. Çok ama çok saçma bir seçim olur.
Kararı desteklemiyorum ama çok ta saçma olduğunu düşünmüyorum. Caner sezon sonu sakatlandı ve ameliyat oldu fizik olarak yeterli seviyede olmayabilir. Diğer konu ise Caner'in defansif olarak yetersizliği, Türkiye liginde bile tuttuğu kanat otoban oluyor Avrupa'da ne olur Allah bilir. Ayrıca sürekli faul yapması, kart görmek için kaşınması ve hakeme sürekli el kol hareketi yapması da cabası. Birçok insanın aksine ben Caner'in oynadığı futbolu genel olarak beğenmiyorum, evet harika orta yapıyor ama başka da bir şey yapmıyor. Hasan Ali mi Caner mi desen formdaysa tabi ki Caner derim ama şuan öyle değil büyük ihtimalle. Daha önce de buna benzer bir şey söylemiştim, birisi Caner'in artılarını sıralasın ben de eksilerini. İddia ediyorum en azından 2 katı yazı yazarım.
Burak Akmanoğlu
28.Temmuz.2015, 00:03
Caner'i sadece sol bek olarak düşünmeyin bence Sol Açık'da olabilir. :) Bakalım ben hocaya fazla güveniyorum..
DenizlispoR
28.Temmuz.2015, 12:35
Ben hala Fenerin neden 3-5-2 tarzı taktikleri denemediğini anlamıyorum,bence ligde o taktiğin en kritik noktaları olan bekler konusunda en uygun takım onlar. Caner/Gökhan veya Caner/Şener iyi iş yapar beklerde.
nerazzuri
28.Temmuz.2015, 12:58
3-5-2 falan güzel düşünceler fakat nani,stoch,sow ne olacak?
Cengo
29.Temmuz.2015, 02:42
Sow kilo vermiş, göbeği eritmiş. Temposundan belliydi.
https://pbs.twimg.com/media/CLCKFJyWIAAmsUU.jpg
nerazzuri
29.Temmuz.2015, 13:10
hazırlık maçlarında ki performansına bakarsak daha farklı performans bekliyordum sow'dan. benim için dün gece hayal kırıklığıydı. 2 senedir kilo veriyor,alıyor,veriyor,alıyor. ilk geldiğinde hareketliyken kanat forvet oynamaya başladıktan sonra hantallaştı.
taraftar da bu adama inanılmaz sevgi gösterisinde bulunuyor anlamıyorum. emenike'ye sow kadar sabır gösterilseydi keşke.
Barak
29.Temmuz.2015, 15:21
Kararı desteklemiyorum ama çok ta saçma olduğunu düşünmüyorum. Caner sezon sonu sakatlandı ve ameliyat oldu fizik olarak yeterli seviyede olmayabilir. Diğer konu ise Caner'in defansif olarak yetersizliği, Türkiye liginde bile tuttuğu kanat otoban oluyor Avrupa'da ne olur Allah bilir. Ayrıca sürekli faul yapması, kart görmek için kaşınması ve hakeme sürekli el kol hareketi yapması da cabası. Birçok insanın aksine ben Caner'in oynadığı futbolu genel olarak beğenmiyorum, evet harika orta yapıyor ama başka da bir şey yapmıyor. Hasan Ali mi Caner mi desen formdaysa tabi ki Caner derim ama şuan öyle değil büyük ihtimalle. Daha önce de buna benzer bir şey söylemiştim, birisi Caner'in artılarını sıralasın ben de eksilerini. İddia ediyorum en azından 2 katı yazı yazarım.
Caner'in tuttuğu kanat otaban mı oluyor ben niye hiç görmedim.. 2 yıl önce evet ama 2 yıldır defansif anlamda çok agresif
Corpus
29.Temmuz.2015, 16:25
Fenerbahçe 7-8. haftalara kadar ligi çok kötü götürmez normal düzeyde oynarsa eğer kalan sezonu domine eder. Vitor' un ne oynatmak istediğini hepimiz görüyoruz. Ancak bu taktik futbolcular açısından biraz fazla pozisyon bilgisi gerektiriyor. Fenerbahçeli her oyuncu ne zaman nerede bulunması gerektiğini çok iyi bilmek zorunda. Zaten bunu bilmedikleri zaman dün akşamki gibi açıklar vereceklerdir. (Tabii ki dün akşam rakibin shakhtar olmasının da etkileri göz ardı edilemez. ) 7-8. haftalara kadar bu açıklar minimum verildiği taktirde sezonun geri kalanında rakipleri darmadağın eden bir fenerbahçe izleyeceğimizden eminim ben.
Barak
30.Temmuz.2015, 13:23
Sahte Kabadayı'ya bakın hele daha ne hünerleri var mış:D acıyorum artık şu TS'ye hergün bir malzeme veriyolar bize :D
http://i.imgur.com/0cYA9pE.jpg (http://imgur.com/0cYA9pE)
dAleksic
30.Temmuz.2015, 14:45
Fener ilk maçtan havlu atmadıysa bu Kjaer'in sayesinde. Bi stoperde bulunması gereken tüm özellikler var adamda.
erdem344
19.Ağustos.2015, 13:41
fbyandex'i kurmayan kalmasın
Barak
19.Ağustos.2015, 15:47
Çifte standartın böylesi, Doping yapan Fred'e ceza yok, Pereira 2 maç ceza almış.
Namzet
19.Ağustos.2015, 16:21
Fenerbahçe olarak böyle durumlara alıştık artık hep aynı hikaye..o dopingli oyuncuyu fenerbahçe oynatsa tedbir cart curt deyip direk men ederler zaten pusuda bekliyorlar 1 tane çakmak yansa avrupadan men etmek için..
sananes
20.Ağustos.2015, 19:44
Sow gitmiş diyorlar. Hadi inşallah.
himone
20.Ağustos.2015, 20:04
Sow'u ne kadar sevsem de satma konusunda geç bile kaldık. Söylenen rakamlara inanmıyorum ama umarım iyi bir fiyata satarız ve genç bir forvet alırız, hatta forvet/kanat oynayan genç bir oyuncu kiralanabilir.
Namzet
04.Eylül.2015, 13:00
Fenerbahçe Yöneticisi Ömer Temelli, FB TV'nin HD yayına geçeceğini açıkladı
Barak
08.Eylül.2015, 17:24
Kjaer 1 ay yokmuş
himone
08.Eylül.2015, 20:46
3 stoperimiz de sakat ve çok önemli maçlar yapıcaz. Kjaer'in olmaması büyük sıkıntı, umarım diri bir orta saha oynatır ve stoperlere iş kalmaz.
Barak
08.Eylül.2015, 20:59
Stoper muhtemeln Topal- Kadlec olur. Alves ne durumda bilmiyorum ama umarım sakattır.
Cengo
09.Eylül.2015, 02:15
Ba dönüyor. 2. derece kas yırtığı tedavisi 10 gün dürüyormuş. Lige yetişecek.
himone
09.Eylül.2015, 18:26
Alves yetişmesin de, ben Ba'yı son 2 maçta çok beğendim. Hadi Atromitos'a karşı rakip zayıf dedik ama Antalya maçında da çok iyiydi. Türkiye'de futbol zaten genellikle bu şekilde oynanıyor, rakip yaslanıyor ve sizin savunmayı öne çıkartmanız gerekli. Kjaer ve Ba bu konuda başarılı, Kadlec ve Alves ise tam tersi sürekli geri kaçıyor ve bizi sıkıntıya düşürüyor. Umarım bu ikili çabuk iyileşir ve diğer savunmacılara muhtaç kalmayız.
Nocna Mora
09.Eylül.2015, 19:52
Alves yetişmesin de, ben Ba'yı son 2 maçta çok beğendim. Hadi Atromitos'a karşı rakip zayıf dedik ama Antalya maçında da çok iyiydi. Türkiye'de futbol zaten genellikle bu şekilde oynanıyor, rakip yaslanıyor ve sizin savunmayı öne çıkartmanız gerekli. Kjaer ve Ba bu konuda başarılı, Kadlec ve Alves ise tam tersi sürekli geri kaçıyor ve bizi sıkıntıya düşürüyor. Umarım bu ikili çabuk iyileşir ve diğer savunmacılara muhtaç kalmayız.
Kjaer - Ba daha dengeli bir ikili oluşturdular bence de. Kjaer ve Alves iki yavaş stoper olunca Kjaer hamleli bir oyuncu ve o ilk hamleyi yapınca ıskalarsa Alves çok uzakta geride oluyordu. Ba ise yanyana oynayabiliyor atletizmi sayesinde. Havadan da iyi. Alves'ten eksiği belki biraz teknik falandır ki cokta gerekli degil o mevkii için. Alves'in yaşı da ilerledi artık 3. stoper olması lazım zaten.
SacrificeGGTC
10.Eylül.2015, 15:49
Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira stoper kararını verdi. Portekizli Teknik Adam kamp döneminde yaptığı çıkış ile dikkatleri üzerine çeken Hakan Çinemre'ye hazır ol talimatı verdi.
Bruno Alves, Simon Kjaer ve Abdoulaye Ba'nın yokluğunda stoper pozisyonunda Kadlec'in yanında kime forma şansı vereceği merak konusu olan Pereira'nın Mehmet Topal'ı o bölgeye çekmekten vazgeçtiği ve tercihini Hakan'dan yana kullanacağı öğrenildi.
Portekizli Teknik Adamın Mehmet Topal'ı kullanarak günü kurtarmak yerine gelişim gösteren Hakan Çinemre'ye bir şans vererek genç oyuncuyu kazanmak için böyle bir karar aldığı gelen haberler arasında.
Hakan'ın fiziksel gelişimi ve futbol mentalitesinin ilerisi için umut verici olduğu kanısına varan Pereira'nın, Fenerbahçe Takımına uzun yıllar hizmet edecek bir oyuncu kazandırmak niyetinde olduğu ifade edildi.
Kasımpaşa karşısında savunma göbeğini Kadlec-Hakan ikilisinden oluşturacak olan sarı lacivertlilerde geçtiğimiz sezondan kalan cezası biten Caner Erkin'de ilk onbire geri dönüyor. Bu sezon hiçbir lig müsabakasında forma giyemeyen milli futbolcunun takıma dönüyor olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.
Savunma hattının önüne çift yönlü oynayabilen iki önlibero düşünen Vitor Pereira'nın Josef De Souza'nın yanına milli maçlardaki performansı ile göze batan Ozan Tufan'ı monte etme kararı aldığı da gelen haberler arasında.
Kanatlarda Nani-Diego ikilisini de bozmayacak olan Pereira'nın yeni transfer Lazar Markovic ve Volkan Şen'i de karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında hamle gücü olarak kullanmayı planlıyor.
Pereira'nın çift forvet sisteminde bu maçta da bir değişiklik yapmayacağı ve Robin Van Persie-Fernandao ikilisi ile rakip kalede gol arayacağı ifade ediliyor.
Barak
10.Eylül.2015, 16:09
Buna çok yakın bir şeyi bende yazabilirdim açıkçası :) Fanatik mi fotomaç mı yazmış masa başı habercilik işleri çünkü. Kadlec ve Hakan Çinemre tam bir katliam olur. Kadlec başlı başına saatli bomba 2 metre ilerisine pas atamıyor. Ben hala Kadlec- Topal olacak kanısındayım. Hakan Çinemre'yi bu şekilde riske sokup çocuğun hayatını bitirirler.
antiochia
04.Ekim.2015, 22:10
Artık bu takımdan ve teknik direktör ile bu yönetimden hiç bir beklentim yok..Bu seneyi de çöpe attık..Hata yapmazsa GS büyük ihtimalle şampiyon olur
byariff
04.Ekim.2015, 23:38
aranilan kan pereira degil gibi hatanin neresinden donulursa kardir hemen yollanmali bence..
Şu şike muhabbeti sonuçlansında Aziz Yıldırım gitsin takımın önü açık.
SacrificeGGTC
05.Ekim.2015, 22:39
Aziz Yıldırım gerçekten kabak tadı vermeye başladı.
Pereira gönderilebilirmiş.
Nocna Mora
06.Ekim.2015, 04:11
Biraz kolay harcıyorlar sanki.
aytekin79
06.Ekim.2015, 14:33
Sezon öncesi dediğim noktaya geliyor Fenerbahçe. Tam olarak şöyle demiştim "Traftarı nezdinde beklentileri çok yükseltti Fenerbahçe . İlk 5 hafta sonrası başarısızlık kabul edilemez. Muhtemel bir başarısızlıkta da önce hoca gider, sezon sonunda da Aziz Yıldırım." İlk 7 haftadaki futbola göre ve harcanan 75 milyon euro da göz önünde bulundurulursa önceki sezonlarda olduğu gibi Aziz Yıldırım gereksiz yere inat da etmeyecektir. Yani edemeyecektir. 3 hafta içinde maksimum 4 puanda V.Perreira gider. Bu sezon Fenerbahçe için şampiyonluk ŞART oğlu ŞART .Sonuçta züğürt olmak da güzel be , hiç böyle zorunluluk yok :) değil mi Barak
Sezon öncesi dediğim noktaya geliyor Fenerbahçe. Tam olarak şöyle demiştim "Traftarı nezdinde beklentileri çok yükseltti Fenerbahçe . İlk 5 hafta sonrası başarısızlık kabul edilemez. Muhtemel bir başarısızlıkta da önce hoca gider, sezon sonunda da Aziz Yıldırım." İlk 7 haftadaki futbola göre ve harcanan 75 milyon euro da göz önünde bulundurulursa önceki sezonlarda olduğu gibi Aziz Yıldırım gereksiz yere inat da etmeyecektir. Yani edemeyecektir. 3 hafta içinde maksimum 4 puanda V.Perreira gider. Bu sezon Fenerbahçe için şampiyonluk ŞART oğlu ŞART .Sonuçta züğürt olmak da güzel be , hiç böyle zorunluluk yok :) değil mi @Barak (http://forum.turksportal.net/vb/members/barak.html)
Fakir fukarının gözü kaldı da diyebiliriz :D Şaka bir yana ben Aziz Yıldırımın sene sonunu göreceğini düşünmüyorum. Çok sözünün arkasında olan bir değil ama son zamanlarda söylediği mahkeme şike hakkında verdiği her kararda gidicem dedi. Artık kalacağını düşünmüyorum. Yakındır yani Pereira+Aziz gider. ama Pereira'nın gitmesi doğru olur mu olmaz mı bilemiyorum. Yep yeni bir takım yep yeni bir ülke alışma süreci v.s v.s çok önemli kavramlar var.
KanaKe
06.Ekim.2015, 20:58
sezon sonuna kadar kolay kolay gönderilmez gibi... avrupa liginden elenirse orasi ayri...
OrcunFB
06.Ekim.2015, 21:11
Kayseri-Ajax-GS maçlarında 7 puandan az alırsa gönderilir.
aytekin79
06.Ekim.2015, 22:00
Fakir fukarının gözü kaldı da diyebiliriz :D Şaka bir yana ben Aziz Yıldırımın sene sonunu göreceğini düşünmüyorum. Çok sözünün arkasında olan bir değil ama son zamanlarda söylediği mahkeme şike hakkında verdiği her kararda gidicem dedi. Artık kalacağını düşünmüyorum. Yakındır yani Pereira+Aziz gider. ama Pereira'nın gitmesi doğru olur mu olmaz mı bilemiyorum. Yep yeni bir takım yep yeni bir ülke alışma süreci v.s v.s çok önemli kavramlar var.
:) Kolay olmaz tabi teknik direktör değişikliği ama gidişat onu gösteriyor .
nerazzuri
07.Ekim.2015, 06:45
haftalardır konuşma gereği duymuyorum fakat vitor'la olacak iş değil bu.
son 10 yıldır arsenal ve manu'da sürekli 11 oynamış bir oyuncuyu sen ülkene getiriyorsun ve yedek soyundurup, son 20 dakika kurtarıcı olarak oyuna alıyorsun. yok öyle bir dünya. şu kadroyu ismail hocaya versen yenilgisiz liderdi bu takım. abartıyorum bu takım şampiyonlar ligi grubundaydı.
sen fernandao ve van persie'yi 11 de oynatacak bir sistem kuramıyorsan, beceremiyorsun bu işi.
porto'da şampiyon olup şak diye arap ülkesine giden vizyonsuz hocayı böyle kadronun başına getirirsen olacağı bu zaten? işlemeyen sisteme sabır gösteremezsiniz burada bir anlaşalım önce. sabır dediğiniz şeyi aklınızdan çıkartın.
yönetimin becereksizliğinden bahsetmekte istiyorum aslında. plansızlığından daha doğrusu. transfer döneminin başından beri hamlelerin güzel olduğunu fakat ortada net plansızlık olduğunu söylüyordum bunu artık herkes görüyor sanırım.
evet 2003 yenilenmesi güzel sonuçlar verdi fakat planlı bir yenilenmeydi. bu tamamen plansız, programsız.
bu seneyi ya boş geçip seneye boşluklar doldurulacak, ya da boşlukların doldurulması devre arası olacak. bakalım yönetim hangisini seçecek.
bu seneyi boş geçmeyi akıllarından geçiriyorlarsa gelecek sezon boşlukları doldurmak yeni yönetim ve yeni teknik ekibe kalacak. burası da çok açık ve net orada.
durumun ciddiyetinin yönetim de teknik ekip de farkında bana göre.
önümüzde ki 3 maç sonucunda radikal değişiklikler olur gibi geliyor bana.
MasALP
07.Ekim.2015, 13:17
Suç Vitor'da olsa Hollanda da santraforsuzluktan çekmezdi 2 maçı peşi peşine kaybedip gol dahi atamadan şansı ayağımıza kadar getirmezlerdi..
4 maç peş peşe oynadı bu adam 11 de.. Rize hadi saha kötüydü.. Antalya hadi asist yaptı 90 dk oyun oynamasada.. Kasımpaşa ? Hele ki Molde ? Islıklanmadı mı adam ? Yine Celtic'de 11 çıktı ama 90 dk tek işe yarar işi yok.. Herşeyi Diego Fernandao flan yürüttü.. Zaten Rvp tek santrafor olarak oynayamaz Süper Lig'de alışana kadar.. Anadolu kulüplerinin savunma anlayışında iyi pas atsın kafaya sağlam çıksın diye birşey yok.. Vursun indirsin genel olarak.. Premier Ligden sonra adam şok yaşıyordur teknik futboldan fizik futbola geçiyor Drogba doğru seçimdi lig için Rvp uyum süreci yaşıyacaktır daha.. Nani Portekiz'den geçişle geldiği için daha kolay alıştı diye düünüyorum..
Molde ve Rize maçları hariç.. Oyun da iyi tarafın biz olmadığı hiç bir maç hatırlamıyorum.. Golleri tamamen bireysel hatalarla attırıyoruz..
M. Topal kafayı toplayamamış daha belli.. Sene başında silahlı saldırıya uğradı adam.. Josefin yokluğunu dolduramıyor.. Beşiktaş maçı 2.gol kjaeri aşan topa vuramadı Gomez tamamladı, Akhisar maçı 2.gol topu Volkan'a bırakmak istesede adam araya girdi.. Celtic maçı 2.gol defans çizgisinin önünde olup o vuruşu yaptırmaması gerekiyordu.. Shaktar maçlarında ki gibi..
Akhisar'ın ilk golü tamamen bizim sayemizde 3-4 oyuncu toplandı kimse yok penaltı yapıyor..
Bursa Beşiktaş maçlarında yenen hakem hatalı kararlara değinmiyorum bile..
Ama hedef bu kadar büyük, oyun bu kadar iyi giderken inanılmaz bireysel hatalar yapılıyor.. Rakip takımın kendi hazırladığı pozisyonlar olmuyor goller.. Alper bi ara pas atıyor Rize gol buluyor.. Kendileri oyunu sahamıza yıkıp attırmıyorlar.. Shaktar maçında ki gibi organize hücumlara yenilmiyoruz.. Bir gol yiyorsak genelde en az 1-2 bariz suçlu oluyor takımda..
Takım ligin en iyi takımı.. En iyi oynayan takımı.. Beşiktaş diyenlere hiç katılmıyorum.. Öyle oyun olmaz.. Mersin'e Antep'e fark atmakla iyi oyun olmaz.. Mersin bile defalarca pozisyon buldu.. Sporting Ts Fener maçlarına değinmiyorum çok kötü oynadılar..
Bireysel hatalar azalıp.. Bulunan pozisyonlar gole daha çok dönüştürülürse rahat edilir.. Ligde en çok pozisyona giren 2. takımdık 1.si gs..
Oyun bu kadar iyiken futbolcuların sayesinde oluyorsa.. Bu kadar çok gol kaçırılıp bireysel hataların bu kadar anlamsız şekilde yapılması Vitor'un olduğuna katılmıyorum..
FM oynayan insanlarız genel olarak.. Oyun da çok gol kaçıran forvetlerinizin suçu yok.. Geri pasla rakibe gol attıran oyuncunuzun suçu yok.. Kilit oyuncularınız sakatlanmış.. Hanginiz suçlu benim diyor.. Hanginiz ekran başında çıldırmıyor yani ?
Birde gerçek hayata vurunca düşünün.. Dünya'nın en iyi golcülerinden RvP'yi almışsınız.. Molde'ye bulduğu bütün fırsatları kaçırmış ama suçlu değil.. Avrupa çapında ki Sol Bek Caner ve ManU'nun eski yıldızlarından Nani iyi olduğunuz 5-10 dk oyundan düşüp 2 gol yedirtmiş suçlu değil.. Siz suçlusunuz olacak iş değil.. Madem dünya çapında bu adamlar.. Markovic - Şener - Diego - Kjaer - Volkan - Josef - Hasan Ali - Fernandao - Ba Meireless bile bi mücadele ortaya koyarken Nani bazı maçlarda farkını ortaya koysa da RvP maksimum bir maçta 2 dk koyabiliyor farkını..
Bu arada Celtic ve Molde ilk golleri de Ozan'ın hatasıyla geldi.. Yanında ki adam kafaya çıkıyorsa sende çık rahat vuruş yaptırma en azından.. Ayağı yerde rakibi izliyor mücadeleye girmiyor adam.. Oyuncular bu kadar hatalıyken Vitor gider demek çok ağır kaçıyor..
Kadroya bakıyorsun harika hatalara bakıyorsun profillerine hiç yakışmıyor.. Gerçi bizim Milli takımın da hali ortada..
MasALP birde şu var. RVP yada Fernandao ne kadar beslendi. Benim hatırladığım en son 3 maçta kanatlar iyi besledi. Onun dışında özellikle RVP'nin ilk 11 çıktığı maçlarda kanatlardan veya kilit arapası olarak adamı hiç besleyemediler.
MasALP
07.Ekim.2015, 18:20
@MasALP (http://forum.turksportal.net/vb/members/masalp.html) birde şu var. RVP yada Fernandao ne kadar beslendi. Benim hatırladığım en son 3 maçta kanatlar iyi besledi. Onun dışında özellikle RVP'nin ilk 11 çıktığı maçlarda kanatlardan veya kilit arapası olarak adamı hiç besleyemediler.
Besleyicilik konusuna katılıyorum.. Ama bu konuda Vitor'u eleştirebileceğim tek şey antremanları.. Bu kadar sakat veriyorsak var bi yanlış demek ki.. Ama Volkan - Hasan - Uygar - Alper uzun süredir takımda göstermediği performansı şimdi gösteriyor bu da antremanlarda demek ki doğru işleri de yapıyor dedirtiyor bana..
Josef - Diego'suz orta saha hücumda ve savunmada belimizi zaten büküyor.. Topal ve Ozan pozisyon pozisyon inceleyince yediğimiz gollerde baş aktör genelde 1 i oluyor.. RvP maç başı 3-4 en az pozisyona giriyor.. Josef ve Diego geldiğinde bu sayı artacak illa ki.. Ama RvP ayarında bi golcü kaleciyle karşı karşı bir maçta 2 kere kalıp gol atamıyorsa ve bunu üst üste bir kaç maç yapıyorsa Rvp hatasız orta saha ve savunma hatalı diyemem..
Bursa - Beşiktaş - Atromitos - Rize maçlarında cidden çok klas goller attı.. Ama çok daha basit çok pozisyon kaçırdı..
Bence eleştirilmesi gerekenler futbolcular.. Orta da oynanan oyun gerçekten tatmin edici.. Yapılan müdahaler bence genel olarak yerinde ama hatasız diyemem.. 2.yarı oyunları daha da iyi oynuyoruz bence devre arası müdahaleside iyi..
Ama yıldız futbolcularımız varsa eğer Molde'nin sağ kanadı 5-10 dk'da Caner Nani ikilisini pert edip maçı kazanıyor..
M.Topal çapa dediğimiz adam Celtic maçında pozisyon sadakati azalmış durumda, kafa topuna çıkmayıp Gomez'e topu bırakıyor..
Ozan ilerde yıldız olacak diyoruz.. Molde Celtic maçında kafa toplarına zıplamıyor adamlar birinde penaltı diğerinde dokunmuyor bile adama..
Bruno alvesi eleştirmeye bile değmiyor..
Rvp yakaladığı pozisyonları atamıyor.. Olmayan pozisyonları atıyor.. Kaçırdıkça rakibi ateşliyor resmen.. Oyuncularda oyundan düşüyor..
Peşi peşine çok net pozisyonlar buluyoruz.. Çok kaçırıyoruz.. Koparmamız lazım maçları..
O profillere o hatalar yakışmıyor.. Oyun iyi.. Genel anlamda mücadeleleri iyi.. Ama o hatalar.. Bel büküyor..
Bide Aziz Başkan'a da katılıyorum.. Lig mücadelesi kopmasın diye hakemler 2 takıma yardımcı olduğu açık.. Zaten bizde sistemin işleyişi hakem hataları olmasa Beşiktaş'ın hali de başka olabilirdi bundan önce.. Ama bu kadar sermayeden sonra sponsordan sonra bizi şampiyon yapacaklardır..
Heryerde olduğu gibi bizdede bi lobi işleyişi illa ki var.. FIFA ve UEFA bile bu durumdayken pollyannacılık oynamaya da gerek yok..
sezon sonuna kadar kolay kolay gönderilmez gibi... avrupa liginden elenirse orasi ayri...
Tahmin değil yalnız, duyum.
antiochia
19.Ekim.2015, 09:35
Dost acı söyler ama bu teknik direktörle 8. hafta ne oynuyorsak 34. haftada aynısını oynarız..Savunma yok, hücum organizasyonu yok, kanat akını yok, kondisyon yok, hız yok.. Bir takım nasıl başarılı olabilir Allah aşkına..Yazık verilen paralara yazık.
Bu kafayla haftaya GS bize en az 3 tane atar.
Corpus
20.Kasım.2015, 18:50
Fenerbahçe'den açıklama: "UEFA gelirlerimiz geçici olarak dondurulmuştur"
Namzet
21.Kasım.2015, 11:55
Alex'in ne yapmaya çalıştığını anlayabilen var mı?
caner485
21.Kasım.2015, 12:14
Bu sadece avrupa kupalarındaki gelirlerin engellendiğiyle alakalı sanıırm yanlış anlamadım ?
SacrificeGGTC
17.Ağustos.2016, 17:34
21 Kasım 2015 son entry, Fenerbahçe'nin teknik direktörü değişmiş. Alan almış satılan satılmış, vay be forum bi silkelen.
Advocaat hakkında düşünceleriniz nedir?
antiochia
17.Ağustos.2016, 18:16
Valla ben Advocaat'tan çok ümitli değilim..Takımın orta sahaya, kim ne derse desin forvete Fernandao yerine forvet lazım.
byariff
17.Ağustos.2016, 20:15
4-3-3 seven bir hoca ama artik boyle hocalarin modasi gecti bence.. bakalim kapali kutu ne yapicak merakla beklemedeyim..
europeanconquer
18.Ağustos.2016, 16:02
http://www.footballuser.com/formations/2016/08/1494481_Fenerbahce_SK.jpg
Stoch yerine Aatıf oynayabilir.Bence mis gibi kadro,zaten defansif olarak efsane,şu takım ligde gol yerse ayıp olur.Bir tek Hasan Ali ile sol kanat eğreti duruyor bence.
excaliburuA
18.Ağustos.2016, 23:55
Fenerbahçe Vitor Pereira'yı sezon başında göndermeliydi.
Monaco kesinlikle elenebilecek bir takımdı sonraki eleme için kura şansı gerekli ama bu geç gelen operasyon ŞL'ye mâl hatta lige olmuş olabilir.
Kadroya gelirsek sezon başı antrenman yapmayan Volkan D. ve Van Persie'nin ligin ilk haftalarında vereceği performans muamma.
Van Der Wiel-Skrtel-Kjaer 3lüsü gerçekten kağıt üzerinde birinci sınıf kaliteye sahip Hasan Ali ve İsmail orada sırıtsa da idare edebilirler. Fakat orta sahada aynı kaliteden bahsetmek çok zor. Bana kalırsa 2 orta saha 1 açık oyuncusu transfer etmeliler. İsviçre takımıyla oynanan maç aldatmamalı arada dağlar kadar siklet farkı var.
SacrificeGGTC
19.Ağustos.2016, 00:30
Topu Salih aldığında sanki Alex almış gibi heycanlanıyorum. Yürü be çocuk! 10 numarayı sen giy ilerde
Sheriff
19.Ağustos.2016, 00:47
Sol bek İsmail form yakalarsa ligin en iyi beklerinden olur, orta sahaya gelince, Salih ve Ozan gayet iyi bence, bizim forvete ihtiyacımız var.
Cengo
19.Ağustos.2016, 02:31
İsmail zaten ligin en iyi beklerinden. Zira ligimizin bek kalitesi çok kötü durumda. Hasan Ali ile İsmail arasında büyük bir fark göremiyorum. Bek elzem değil. Doğru format ile idare edilebilir.
Vitor'un ezbere dizilimi statik çift önlibero ile oyunu kabul etme eğilimi gösteriyordu. Halbuki bugün Advocaat; Topal'ı half-back yaparak Salih'in 10 no, Ozan'ı 8 no kullandı. Ozan'ı da hücumda sürekli ileri itti. Sadece savunmada set düzeninde geride 6 no gibi pozisyon aldı Ozan. Salih ise neredeyse serbest oynadı. Emenike'nin kanattan içeri bindirmelerinden ötürü rakip stoperler yerleşik kaldı. Ozan'ın sık sık 3. bölgeye yerleşmesi, Neustädter'in neredeyse hemen arkasına kadar risk alıp sık sık çıkması. İşte bizim Vitor'dan görmediğimiz şeyler bunlar. Vitor'un kafası kanatların top taşıması, santraforun kanatlara açılıp uzun topu indirerek servis etmesi üzerine saçma bir mantık. Nani'nin sezon boyu sık sık çalım denemek zorunda kalması yüzünden oyundan kopması sorunu oldu. Özellikle 2. yarı Nani'de bıkkınlık oldu ve zorlama çalım denemeleri yerine basit oynamaya döndü. Halbuki bu sistemde Nani'ye daha önde topla buluşturursan bitirebilir. Stoperi geçmek ile kanattan ikili üçlü sıkıştırmaları geçmek arasında uçurum var. Geride bıraktığında etkili şutlarına da ihtimal kalmıyor. Vitor, ligde en az 20 gol 15 asistlik bir performansı yedi.
Bugün lazım olan topu çabuk yönlendirebilen ve topla devamlılığı olan bir 10 no. Klasik 10 no ile fizik gücü düşük Salih'in dar alanda oyunu zaafiyet gösterebilir. İki tembel oyuncu ile orta sahada her takıma tempo yapmak mümkün olmayabilir. Sneijder'in de bu hantallığı yüzünden Galatasaray tempolu oyun oynayamıyor. Alex de benzer şekilde 4411'e mahkum etmişti takımı. Ziyech tercihi hem kalite, hem de oyun formatı açısında çok doğru tercihti. Dribbling yapabilecek kaliteli 10 no bulmak da çok zor zaten. Topal - Salih - Ziyech ile kanatları öne atabilirsiniz. Salih'in daha önde ve daha az baskı ile oynaması sonucu Salih'i daha çok geliştirebilirsiniz. Hem de tempoyu çok üst seviyelere çıkartabilirsiniz. Volkan'ın dönüşü ile +1 kanat oyuncusuna da, hatta Aatıf'ı gönderip Stoch ile beraber yedek bekleyecek kanata da ihtiyaç var. Nani'nin gidişi ile net 1 kanat eksildi, buna Markovic'in gidişi de katılabilir. 4. santraforu da, belki 4. stoperi de alabilirsen kağıt üzerinde eksiksiz bir takım olur. 4. stoperi belki Topal ile idare edebilirsin. Santraforu da belki Sow'in kiralanması ile çözebilirsin. Tabi derbilerde bu dizilim olmaz. Ziyech ve Salih'ten savunma parselasyon sorunu yaşayabilirsin. Hoca çözecek bunları. Onca yılın deneyimi ile düşünmüyorum gerisini.
Hepsinin temelinde FFP var. O yüzden acil satış gerekiyor. Arsenal'in ilgisi genelinde Kjær'in 25M'a satışı her şeyi çözer. Şişen piyasa gereği min 25M ederi var. 35M piyasa ederi şu an bence. Ömer Toprak 30M'dan aşağı gitmeyecek mesela.
Advocaat'ın bugün oynattığı anlayış Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'si ile benzerlikler taşıyor. 1-2 nokta atışı transfer o sezonun başarısını da getirebilir. Tempo sorununu da komple çözebilir.
aytekin79
19.Ağustos.2016, 09:02
Ne Vitor'muş arkadaş gidişiyle baharı getirdi :) 68 lik 'delikanlı' bakalım neler yapacak .
antiochia
11.Eylül.2016, 20:55
Aziz Yıldırım sonunda hiç kimsenin yapmadığı yapacak heykelleri GS ve BJK'de dikilecek adam olarak küme düşürtecek herhalde sonunda..Tebrikler başkan Efsanesin..
byariff
12.Eylül.2016, 00:42
4-3-3 seven bir hoca ama artik boyle hocalarin modasi gecti bence.. bakalim kapali kutu ne yapicak merakla beklemedeyim..
demistim , sadece paraya geldi bu adam gerisi bos..
Cengo
12.Eylül.2016, 18:51
3 maç ile hoca linç ediyoruz ne güzel. Zenit ile UEFA Kupası'nı başkası mı kazandı?
Salih yerine Alper'i denediği için son mağlubiyet hocaya yazar. Bu ayrı konu.
antiochia
13.Eylül.2016, 12:04
Bu takım bu orta saha kurgusuyla 4-3-3 oynayamaz. Benim kızdığım şey, 8.5 milyon euro gelirin var ve Liverpool'da fahiş hatalar yapan Skrtel'e 6 milyon euro veriyorsun.
SacrificeGGTC
03.Ekim.2016, 16:19
Artık bende inanmıyorum bu takımı gelen Teknik Direktörlerin yönettiğine, sorun Aziz Yıldırım.
antiochia
03.Ekim.2016, 21:34
2007'den sonra 2 şampiyonluk..Aziz Yıldırım olduğu sürece BJK ve GS şampiyonluklara ambargo koyar